Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Jim Hawkins Atkreipimas

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Tęsiasi mėgstamiausio personažo iš Jimo Hawkinso "Lobių salos" nuotykiai. Žavią paauglę sugauna privatininkai ir parduoda į vergiją. Berniukas dirba cukranendrių plantacijose, o įdegusio ir baso jo laukia nauji nuotykiai ir pirmoji meilė.

  JIM HAWKINS ATKREIPIMAS
  ANOTACIJA
  Tęsiasi mėgstamiausio personažo iš Jimo Hawkinso "Lobių salos" nuotykiai. Žavią paauglę sugauna privatininkai ir parduoda į vergiją. Berniukas dirba cukranendrių plantacijose, o įdegusio ir baso jo laukia nauji nuotykiai ir pirmoji meilė.
  . 1 SKYRIUS
  Atrodė, kad pergalė iškovota, bet svarbiausias ir kraujo ištroškęs piratas buvo gyvas ir vis dar šalia. Klastingas Džonas Silveris ne šiaip sau ištrūko iš laivo. Savo paslaugas jis pasiūlė ir privačiam prancūzų laivui. Kaip ten yra toks laivas, pilnas aukso, pasakiškų lobių. Ir jie iš tikrųjų gali iš to pasipelnyti.
  Sidabras išsiderėjo savo dalį ir paprašė privataus laivo kapitono palikti Jimą.
  Ir kai laivas išplaukė į jūrą, daktaras Livesey staiga per teleskopą pastebėjo, kaip fregata juos pasivijo. Laive yra tik vienas vidutinio kalibro ginklas. Tačiau pabandykite atsispirti tokioms jėgoms. Maždaug keturiolikos metų basas berniukas Džimas švilptelėjo į burną įkišęs rodomąjį pirštą ir šaukė:
  - Jie skrenda dėl mūsų lobių! Ne, mes niekada nepasiduosime!
  Storas P. Trelawney veidas persikreipė iš pykčio. Ir skveras sušnypštė:
  - Prancūzai... Mūsų amžinas hemorojus!
  Kapitonas Smoletas sausai įsakė:
  - Pridėkite bures!
  Gražuolis Džimas, apnuogintas keturiolikmečio berniuko kulnais, puolė vykdyti užsakymą. Grėjus ir Benas Gunas taip pat sekė jį. Tačiau žmonių yra labai mažai. Ir jau vėlu...
  Plienu sutvirtintas fregatos lankas trenkėsi į spanielio šoną ir paliko įdubimą, sulaužydamas kelias lentas. Iškart nuskrido įlaipinimo kabliukai. Eiliniai, o iš tikrųjų piratai, puolė į puolimą, mojuodami kardais ir kardais. Jie buvo nesiskusti, apnuogintais veidais. Vieni užsideda plunksnų šukes kaip indėnai, kiti net įsideda į ausis Biblijos puslapius ar aštrius durklus.
  P. Trelawney iššovė savo ilgą ginklą. Vienas iš puolančių eilininkų krito kulka per galvą. Iš skylės galvoje srūva raudonai rudas kraujo ir romo suvilgytų smegenų mišinys.
  Jaunasis karys Jimas taip pat išsitraukė pistoletus iš diržo. Priešais jį buvo kuprotas, bet labai judrus piratas. Vaikinas šovė į jį, jausdamas statinių atatranką. Jūros plėšikas verkdamas griuvo. Viena kulka pataikė į skrandį, antra pertraukė raktikaulį. Bet nėra kada perkrauti revolverių.
  Berniukas turėjo išsitraukti kardą ir grumtis su korsaru.
  Ašmenys susimušė, lijo raudonos kibirkštys. Basas berniukas Džimas su šypsena lūpose pasakė:
  - Mirtis irgi yra nuotykis, tik per daug nenuspėjamas!
  Berniukas turėjo atsitraukti. Piratas buvo didesnis už keturiolikos metų berniuką ir nepaprastai patyręs. Tačiau Jimas-Borisas yra labai judrus. Riedėdamas berniukui pavyksta išvengti ašmenų ir trenkti piratui į kojas. Galbūt vaikas susidorojo su savo priešu, bet dar du korsarai užšoko ant jo iš šonų. Vienas sužalojo kabinos berniuką kardu į petį.
  Džimas numetė ginklą. Daktaras Livesey sušuko:
  - Mes pasiduodame, nelieskite berniuko!
  Nedidelė "Spaniela" įgula buvo nuginkluota ir surišta. Piratų fregatos Iskražneris kapitonas niekingai sušnypštė.
  - Na, balandžiai pagavo...
  Šalia jo ant ramento pašoko Johnas Silveris, tamburinas:
  - Nežudyk berniuko... Jis mano!
  Piratas ilga žila barzda suniurzgė:
  Mes radome lobį! Yra skrynios, pilnos aukso ir brangakmenių!
  Iškraipytojas suriko gana patenkintu žvilgsniu:
  - Puiku! Gavome vertingą lobį!
  Eilinio kapitonas papurtė pistoletą ir tęsė:
  - Suteikei mums didelę paslaugą - Sidabrą ir nusipelnei atlygio!
  Privatininkas iššovė pistoletu buvusiam virėjui į skrandį. Jis griuvo nuo laukinio verksmo. Kai švino dovana yra tavo pilve, labai skauda. Piratas Sidabris raitydamasis bandė rankomis surinkti išdarytas žarnas.
  Eilinių kapitonas pašaipiai pasakė, maišydamas batą palei denį:
  - Kulka irgi brangi!
  Ir metęs įnirtingą žvilgsnį į belaisvius, pasakė:
  - Tai už borto! Visi, išskyrus berniuką!
  Keli spanielių piliečiai, išgyvenę po susidūrimo, nuskrido į jūrą, užkrėstą rykliais. Purslai už borto, šiek tiek primenantys banginių fontanus. Žmonės tyliai nuėjo į mirtį. Tik Squire Trelawny, rėkiantis ir keikdamas širdį.
  Sužeistas paauglys Borisas liko stovėti denyje. Suplėšytu jūreivio kostiumu, kuris buvo permirkęs krauju, berniukas basas, saulės šviesintais plaukais buvo panašus į nacių nelaisvę paimtą partizaną.
  Iskanzheris pažvelgė į kruviną berniuką ir apsimetęs meiliai pasakė:
  - Ką turėtume daryti su tavimi?
  Jaunasis Jimas atsakė priverstinai šypsodamasis:
  - Mano draugai mirė, vadinasi, gyvenimas neturi prasmės...
  Eilinio kapitonas pratrūko juoktis, jo juokas priminė Karabaso Barabaso balsą ir išsišiepęs pareiškė:
  - Be to, mes neturime jokios priežasties atimti iš jūsų, berniuk, gyvybės. Taigi aš laikysiuosi savo žodžio... Iskanzherio balsas tapo daug griežtesnis ir jis sušnypštė. - O dabar paruošk stovą, reikia garinti šiam berniukui kaulus.
  Piratai pratrūko juokais, patenkinti šypsojosi. Jiems tikrai buvo smagu ant stovo ištempti mielą berniuką. Tai irgi pramoga. Pusnuogis ir subraižytas Jimas buvo sučiuptas ir nutemptas į privatų laivą. Pakeliui negailestingi jūros plėšikai skaudžiai gniaužė sužalotą berniuko petį. Borisas net sukando dantis. Norėdamas atitraukti dėmesį, jis bandė galvoti apie ką nors kita. Pavyzdžiui, apie tai, kaip būtų malonu išsimaudyti auksinėje vonioje ir nusiplauti prakaitą.
  Vargšas kajutės berniukas buvo nuvežtas į specialią kajutę, pritaikytą kankinimams. Ant sienų kabojo kabliukai, adatos, žnyplės, grąžtai, dulkės ir kiti kankinimo prietaisai. Taip pat buvo dygliuota kėdė, būdinga inkvizitoriams, ir tradicinis stovas.
  Vyriausioji budelė buvo raudonplaukė moteris. Dar jaunas, bet nemalonaus veido, raumeningas ir didelis. Ji dėvi tik vieną trumpą ir pilną sijoną
  krūtinę dengė tik siaura audinio juostelė. Kabinoje karšta, nes liepsnoja židinys. Moteris perkreipė veidą ir sužibėjo dideli, balti, tarsi dramblio kaulo dantys:
  - Kaip gražus berniukas... Koks malonumas kankinti tokį gražų berniuką!
  Kapitonas bjauriai nusišypsojo ir pasakė:
  - Jis nebegali mums nieko pasakyti, ko mums reikia... Bet priversk jį rėkti iš skausmo kaip šuniuką, paskendusį ledo duobėje...
  Raudonplaukė sušuko:
  - Jis turi peties traumą... Taigi, labiausiai tinka tradicinis ir senovinis kaip Babylon stovas!
  Džimai, šis nelaisvėje atsidūręs kajutės berniukas pašiurpo... piratai prišoko prie berniuko. Jie nuplėšė krauju permirkusį jūreivio kostiumą, atidengdami raumeningą, įdegusį liemenį. Jie sukiojo rankas iš užpakalio, pririšdami virvę prie kabliuko. Berniukas susiraukė iš nepakeliamo skausmo.
  Tada jie pradėjo kilti aukštyn. Traškėjo amžinieji sąnariai. Iš šviežios žaizdos liejosi kraujas, spengė sausgyslės. Skausmas apėmė Jimą, o berniukas rėkė... ir prarado sąmonę.
  Prie pilies atvažiavo prabangus ir didžiulis automobilis. Vyras ir moteris griežtai įsakė Semui:
  - Ateik kartu su mumis ir papasakok istoriją apie Lobių salą, o mes karts nuo karto tave aplenksime.
  Paauglys, visiškai nuogas ir surakintas, buvo vedžiojamas po kiemą, priversdamas plikomis kojomis taškytis balose. Ir tada jie įėjo į pilį, saugomi. Ir tai padarė labai greitai, plakė botagais.
  Jie tikrai iškrypėliai. Surakintą gražų berniuką jie daužė specialiais botagais, kurie skausmingi, bet nepalieka žymių. Ir tuo pačiu metu jie veda jį palei marmurines pilies plokštes ir priverčia pasakoti istoriją.
  Semas mėgsta kurti. Jis ne tik gražus, bet ir labai protingas paaugliškas žigolo.
  Eilinio kapitonas laikėsi duoto žodžio. Užuot nužudęs berniuką, jis buvo parduotas į vergiją cukranendrių plantacijoje. Nuogas iki juosmens, mūvėdamas tik riebias kelnes iki kelių, buvęs kajutės berniukas rinko lazdas. Darbas iš pirmo žvilgsnio nėra per sunkus, tačiau dienos pabaigoje apsunksta nugara, nepaliaujamai skauda rankas ir kojas.
  Tačiau stiprus ir ištvermingas berniukas dirba jau keletą mėnesių. Ir skaudžiausia šioje situacijoje visai ne kaitri saulė, oda pajuodusi ir nudegusi, o ne fizinis krūvis ir net prižiūrėtojo rykštė, o...
  Nuobodulys!
  Tikrai varginantis, kartojamas kasdienis darbas tampa nuobodus. Tačiau Jimui vis dar pasisekė, kad jis yra ankstyvojo kapitalizmo, beveik viduramžių, vaikas. Berniukas, kurio vaikystė prabėgo techniškai prisotintame dvidešimt pirmame amžiuje, būtų nukentėjęs daug labiau. Įskaitant kompiuterinių žaidimų trūkumą. O Jimui netrūko televizijos, animacinių filmų, filmų ir tik knygų nuobodulio.
  Jaunuolis labai mėgo skaityti. Jam tai buvo galimybė iš realybės pereiti į fantastiškus, pasakiškus pasaulius. Pamiršk apie tai, kad visi tave laiko nelabai gera - net tavo mama.(Mama net ypatingai!) Ir knygų pagalba pajusk kitą, ypatingą, įdomų ir kupiną nuotykių gyvenimą.
  O čia ne! Jis yra baltaodis vergas, šviesiaplaukis berniukas, kartu su beveik vien afrikiečiais, kurie nemoka nei rusų, nei anglų kalbos. Nėra su kuo pasikalbėti, pasikalbėti, gauti paguodos. Ir nuo to sieloje dar niūriau, tarsi tigrinės žiurkės ten kasosi.
  O tu esi mechaniškas. Judate negalvodami. Ne per greitai, kad nepavargtumėte be galo, bet ne per lėtai, kad jūsų neaplenktų prižiūrėtojo geliantis botagas.
  Jimas jautėsi tapęs nuobodu nuo tokio kankinančio darbo. Net pagalvojau, kad mokykla, ko gero, nėra tokia bloga. Berniukas gerai mokėsi, be kita ko, dėl stiprios atminties. Mokytojai mėgo tylų, ramų, stropų ir taiklų mokinį.
  Bendraamžiai Džimo nemėgo, bet ne itin lipo. Taigi ne kiekvieną dieną jis ragavo ir susimušė. Iš esmės buvo galima gyventi.
  Ir galėjo būti blogiau.
  Dabar pasidarė blogiau... Retkarčiais prižiūrėtojas muša berniuką į pliką nugarą ar kojas. Taip, net iš nuobodulio. Ir jam nerūpi, kad prieš tave yra gyvi žmonės.
  Maistas taip pat prastas. Maistas rupus ir monotoniškas. Bet sveikas ir salono berniukas Jimas Hawkinsas yra lieknas, bet veržlus ir neatrodo išsekęs. Plantacijoje galima pasitempti ilgai, bet pabėgti be galo sunku. Sargybiniai šunys stebi kiekvieną žingsnį...
  Džimas nešė cukranendrių pluoštą ir vėl pradėjo kasti žemę, kaip buvo vadinamas.
  Berniukas pakėlė galvą. Priešais jį stovėjo mergina balta suknele ir puošniais batais. Gražuolė ant kaklo turėjo didelių perlų vėrinį, o ant rankų - žiedus. O suknelė tokia sodri ir elegantiška. Šonuose du naikintuvai blizgančiais, ryškiai nublizgintais batais ir su ginklais - sargybiniai!
  Džimas giliai nusilenkė kilmingajai damai. Anglų kalba, kurią salono berniukas Jimas turėjo suprasti, pasakė:
  - Kas tu esi vaikeli?
  Džimas automatiškai atsakė:
  - Vergas numeris šimtas keturiasdešimt keturi!
  Mergina kikeno ir kartojo:
  - Ar tikrai?
  Berniukas atsakė, kaip sako legenda:
  - Jung Jim Hawkins, mano ponia...
  Mergina elegantiška balta suknele kuždėjo:
  - Jungas iš piratų laivo?
  Džimas neigiamai papurtė galvą.
  - Ne visai piratas... Nors laive turėjome keletą jūrų plėšikų.
  Mergina mostelėjo berniukui pirštu:
  - Prieik arčiau ir papasakok daugiau.
  Džimas padėjo kaplį. Prižiūrėtojas atsitraukė. Vaikinas išdidžiai pažvelgė aukštyn. Mergina buvo šiek tiek aukštesnė už jį, juodais plaukais ir rudomis akimis, bet jos veidas buvo kažkaip baltas. Keista, kad įdegis jai neprilimpa, - nustebo Jimas.
  Pats berniukas lyg negatyvas - plaukai balti kaip kuodas, o oda juoda. Tik basų pėdų ir suragėjusių rankų padai kiek šviesesni.
  Mergina sako nekantriai purtydama galvą:
  - Nagi pasakyk man!
  Jimas nevalingai žavėjosi brangiųjų akmenų sagėmis su šiais juodais karčiais ir pasakė:
  - Padėjau mamai, tarnavau smuklėje. Viskas klostėsi vidutiniškai, bet kažkaip prie mūsų priėjo apkūnus raudonveidis jūreivis ir išmetė kelias auksines monetas.
  Berniukas pradėjo perpasakoti knygą "Lobių sala", tačiau tai padarė talentingai ir įdomiai, pridėdamas kažką savo.
  Mergina atidžiai klausėsi. Kartais užduodavau papildomų klausimų.
  Kai salono berniukas Jimas pasiekė savo vietą obuolio statinėje, gražuolė pasakė:
  - Ir jūs esate šiek tiek neklaužada, jums patinka išsiaiškinti kitų žmonių paslaptis ...
  Džimas berniukas apnuogintais, nelygiais kulnais, apsimestiniu sunkumu (iš tikrųjų berniukas buvo labai patenkintas tokia įvairove!) atsiduso ir pasakė:
  - Taip, aš toks ir esu!
  Mergina linktelėjo.
  - Kol kas dirbk kartu su visais, o naktį tave atves į mano miegamąjį ir papasakosi iki galo!
  Džimas nenoriai linktelėjo. Jis tikrai nenorėjo grįžti prie sunkaus, įprasto darbo. Tačiau prižiūrėtojas trenkė berniukui botagu. Smūgis nukrito tarp aštrių kaip kirvių, juodų paauglio pečių ašmenų. Teko paskubėti, kad daugiau nesulaukčiau.
  Taip, tai sunkus darbas vergui plantacijoje. Tikriausiai tik galeros ir karjeruose blogiau. Bet nieko, gal merginai jis patiks, ir ji jo pasigailės. Suteiks lengvesnį ir įdomesnį darbą.
  Džimas šiek tiek apsidžiaugė ir pradėjo daug energingiau kasti žemę kapliu.
  Pagaliau čia tamsu. Berniukas buvo nuvestas į specialų kambarį ir įstumtas į didelę statinę su karštu vandeniu. Atsirado juodaodžių moterų, kurios ėmė gramdyti berniuką skalbimo servetėlėmis, nuplaudamos per darbo mėnesius susikaupusius nešvarumus.
  Kai jie trynė šiurkščius, suragėjusius padus, tai kuteno, o gražuolis raištelis Džimas linksmai juokėsi. Tada berniukas buvo aprengtas namų tarnautojo pavidalu. Tai nepasirodė labai malonu. Drabužiai aptempti, o išmanieji batai - aptempti. Ne, pusnuogė buvo daug malonesnė.
  Tada kajutės berniukas Jimas buvo nuvestas į valgomąjį. Ir pirmą kartą per kelis mėnesius berniukas paragavo mėsos. Jam buvo patiekta vištiena pomidorų padaže ir šviežia balta duona. Taip pat geros salotos ir saldūs vaisiai. Gražus kajutės berniukas Jimas Hawkinsas pavalgė ir jo nuotaika pakilo. Ypač kai net sidabrinėje taurėje juoda tarnaitė atnešė vyno.
  Berniukas Jimas iš laimės buvo beveik septintame danguje.
  Jis suprato, kad už tai teks susimokėti, tačiau atsipirkimas tikrai būtų labai malonus.
  Jungas Jimas buvo nuvežtas į prabangiai įrengtą miegamąjį. Atsirado mergina. Ji grakščiu judesiu nusirengė, nusimetė suknelę, batus ir liko visiškai nuoga. Pagavusi susigėdusį Džimo žvilgsnį, ji juokdamasi paaiškino:
  - Taip malonu gulėti be nieko. Drabužiai yra tvirtovė, kurioje yra uždaras kūnas.
  Vaikinas pritardamas linktelėjo.
  - Neįmanoma nesutikti... Suspausta, ypač kojoms.
  Mergina pasiūlė Jimui mielam paaugliui:
  - Taigi nusirengk ir sėsk prie manęs!
  Kabinos berniukas pradėjo karštligiškai nusirengti. Mergina griežtai įsakė:
  - Lėčiau... Juk tu ne laukinis!
  Jimas Hawkinsas gražiu veidu paraudo, bet pradėjo lėtai judėti... Kaprizinga mergina vėl buvo nepatenkinta:
  - Na, atrodo, tu mieguistas. Eikime sklandžiai ir kaip indų šokėja.
  Berniukas pradėjo judėti, atsargiai nusikratęs drabužių. Mergina buvo labai graži. Jos figūra liekna ir stangri, nors ir ne raumeninga. Krūtinės nedidelės, bet taisyklingos, kriaušės formos, juosmuo plonas, klubai platesni su sklandžiu perėjimu. Kojos siaurais padais, labai grakštūs, apvalūs, rožiniai kulniukai. Ilgų juodų plaukų fone oda atrodo ypač balta.
  Džiungo gražuolis Džimas, atvirkščiai, šviesiais plaukais, padoriai išaugusiais per vergiją, ir šokoladine oda, raumeninga, nugara nusėta šviežiais įbrėžimais.
  Jis atsisėdo šalia merginos. Ji, aukštesnė ir ilgesnė, atsirėmė į Jimą, šį kajutės berniuką, nuoga krūtine atsirėmė į aštrius pečių ašmenis ir sušnibždėjo:
  - Koks tavo raumeningas, tvirtas kūnas... Tikriausiai dar niekada nebuvai su moterimi.
  Berniukas paraudo ir sušnibždėjo:
  - Ne niekada.
  Mergina nusišypsojo ir sušuko:
  - Aš tave išmokysiu!
  Ir ji pradėjo glostyti blizgančią paauglės odą ...
  Jos judesiai darėsi vis energingesni. Ji nusimovė paskutines jo kelnaites. Berniukas tiesiogine prasme įsijungė nuo moteriškų rankų prisilietimo. Jos lūpos pabučiavo gražų Džimo veidą. Graži mergina staiga pabalnojo berniuką ir prisidėjo prie orumo.
  Pirmą kartą susidūręs su seksu ir net būdamas tokiomis grubiomis formomis, paauglys buvo priblokštas ir puolė į stuporą. Tačiau jo vyriškas tobulumas, didelis ir ilgas, įstrigo kaip kuolas. O graži, energinga mergina, kuri ilgėjosi vyrų, tiesiog jojo ant jo, aistringai dejavusi ir dejavusi. Ji buvo nuostabi, nuoga ir daug brandesnė moteris , nei paauglė iš pradžių manė. Jos kūnas daug sultingesnis, vešlesnis nei merginos veidas, o amžiaus skirtumas siekė mažiausiai dešimt metų.
  Jimas Hokinsas išplėtė akis ir spoksojo, negalėdamas ištarti nė žodžio. Viena vertus, jaunuolis buvo išprievartautas, kita vertus, viskas atrodė kažkaip nenatūraliai ir neįprastai. Šokas yra mūsų kelias!
  Orumas maloniai kuteno, o jo kraujas tvinkčiojo. Didelės, moteriškos krūtys siūbavo, nuspalvinti speneliai atrodė kaip braškės. Jungas Jimas Hawkinsas pajuto savyje bundantį gyvulišką instinktą ir sugriebė išsivysčiusių formų merginą už krūtinės. Ji dejavo vis garsiau. Ji atsilošė, išlenkdama juosmenį. Dar visai jauna mergina, nors jau buvo užaugusi, buvo pamišusi nuo bebarzdžio jaunystės, o šios mergelės Jimas Hokinsas buvo įmestas į karštį, paskui į šaltį!
  To, kas vyksta, keistumas buvo nepaprastai jaudinantis. Vyriškas tobulumas išsipūtė, grasino sprogti ir tapo didžiulis, kaip šiltnamio agurkas.
  Jimas net pagalvojo, kodėl jo bendraamžiai, nusiplėšę apatines kelnaites, pašaipiai juokėsi smuklėje. Juk jis turi labai didelį tobulumą net pagal savo amžių.
  O ar jis slapčia nesapnavo apie moters glamones?
  Pernelyg susijaudinęs jaunas kabinos berniukas negalėjo baigti. Laikas bėgo... Moteris ant jo jau buvo patyrusi visą orgazmų kaskadą ir pradėjo pavargti. Dar porą kartų trūkčiodama ji nušoko... Atsisveikindama ji laižė tobulumą kaip ledus ir įstūmė šokoladinį saldainį Jimui Hawkinui:
  - Tu tikras mačo!
  Ir pabučiavo ją į kaktą, šnibždėdamas:
  - Na, eik, tuoj ateis prižiūrėtojo pasikeitimas! Ir vėl apsivilk gauruotą, veiks kaip ir anksčiau.
  Jimas Hokinsas atsistojo ir... negalėjo nusimauti kelnių. Orumas buvo per didelis ir toliau stovėjo kaip akmuo. Ir kaip iš jo išsivaduoti.
  Jaunuolis sugriebė savo tobulumą ir bandė prisispausti. Šiuo metu sekė išsiveržimas. Jo širdis daužėsi kaip greitašaudis kulkosvaidis, ir visos kūno dalys drebėjo. Jimas Hawkinsas patyrė pirmąjį orgazmą. Išpylė padoriai baltos srutos. Geidulinga mergina godžiai puolė ją laižyti. O jaunuolis, tiksliau - berniukas, labai drebėjo ir, netekęs jėgų, griuvo ant prabangios lovos.
  Merginos įsakymu tarnaitės jį pakėlė, nusimovė kelnes ir apsivilko vergų šortus, kuriais Jimas Hokinsas dirbo plantacijose. Ir jie nuvežė berniuką į vergų kareivines.
  Vaikinai, kuriems dar nebuvo aštuoniolikos, nakvodavo atskirai. Jie gulėjo ant lentų, lengvai pabarstyti šiaudais. Sutikę Jimą besijuokdami, paaugliai paklausė:
  - Na, kaip tu jį susprogdavai?
  Jungas šypsodamasis atsakė:
  - Žinoma taip!
  Berniukas, atsakingas už kamerą, kikeno:
  - Plaktukas! O kaip atnešti mums ko nors valgyti?
  Džimas sutrikęs sumurmėjo:
  - Taip, atsiprašau, kad pamiršau!
  Jaunuolis, taip pat basas ir pusnuogis, maždaug šešiolikos metų, pastebėjo:
  - Turime pasirūpinti savo bendražygiais! Iki tol visi miega!
  Berniukai įsitaisė. Džimas pakišo ranką sau po galva ir pauostė. Jauno ir stipraus berniuko svajonė buvo stipri. Tačiau ryte jis pabudo nemiegojęs. Sugaištas laikas meilei.
  Tada vergai eidavo valgyti košės su pusiau supuvusia žuvimi. Sustiprėjo jėga ir vėl į darbą. Po kaitria saule paaugliai, šokoladas nuo saulės nudegimo, grėbė žemę kapliais ir kasė. Vaikinai, pripratę prie darbo. Dar buvo gana vaikų ir vyresnių berniukų, bet vis tiek be barzdos.
  Kai barzda prasiskverbia, jie jau perduodami suaugusiems.
  Džimas dirba, jos lieknas, raumeningas kūnas spindi nuo prakaito. Jis tikrai nori, kad laikas bėgtų greičiau. Kad greičiau susitiktum su mergina.
  Saulė jau yra savo zenite, o saulė yra aukščiausiame taške.
  Ir tada vėl atsirado mergina, tiksliau moteris, kuri iš pradžių atrodė kaip jauna mergina, bet mylėdamasi tapo brandesnė ir didingesnė.
  Ji mostelėjo prie savęs Džimą. Berniukas, blykstelėjęs nuogais kulnais, pribėgo prie jos įdegusiomis kojomis.
  Moteris nusijuokė ir pasakė:
  - Tu mano vergas! Atsistokite ant kelių!
  Jungas nenoriai atsistojo. Moteris viena ranka sugriebė berniuką už plaukų, o kita nusimovė kelnaites. Ir ryžtingai kišo Jimo yoongi galvą tarp jos kojų, riaumodama:
  - Dabar laižyk mano pūlingą!
  Vaikinas atsidusęs pradėjo dirbti liežuviu. Jis tai padarė pirmą kartą gyvenime. Ir bjaurėjosi, jautė savyje pažeminimą. Ir pykinimas artėjo prie gerklės, nors moteris prieš pasivaikščiojimą išsimaudė. Pagal liežuvio skonį jos įsčios atrodė šiek tiek sūrios. Vergai pakėlė galvas ir pradėjo kikenti. Ir tada prižiūrėtojų botagai krito jiems ant plikų nugarų. Vienas iš smūgių taip mikliai krito tarp aštrių vieno paauglio menčių, kad pasipylė kraujas. Ir kitiems berniukams taip pat buvo sunku. Ir verkdami bei dejuodami nuleido galvas prieš prižiūrėtojų šauksmus ir vėl pradėjo uoliai dirbti. Moteris, matydama šiuos sausus, įdegusius, jaunus kūnus, pajuto susijaudinimo antplūdį ir aimanavo. Kalba jos taip pat pernelyg meistriškai nejaudino. Drėgmė tryško į Jimo veidą - jaunos moters, patyrusios orgazmą, išskyros.
  Berniukas automatiškai apsilaižė lūpas, tada jam pasidarė bloga. Moteris linktelėjo.
  - Puikiai padarei, gerai padarei! Nesidrovėkite, nusimeskime šortus.
  Džimas nuolankus nusimetė paprastą kostiumą. Jie dirba iki pusės nuogi karštoje atogrąžų saloje. Yoongi pilvas buvo šiek tiek įdubęs, bet pilvo raumenys buvo palengvėję. Oda vis dar skaidri. Vyriškas tobulumas gana didelis, bet plaukeliai ant pagrindo vos pastebimi.
  Moteris atitraukė odą ir pradėjo judinti liežuvį. Žvėris akimirksniu išaugo. Džimas aistringai suriko.
  Moteris ėmė entuziastingai dirbti su burna. Ir jai labai patiko. Ji pradėjo ir pati pradėjo dejuoti. Džimas užgniaužė kvapą iš susijaudinimo. Jis jautėsi labai gerai. Moteris įsikišo pirštą tarp kojų ir riaumojo iš orgazmo. Ir balto kremo srovelė pataikė jai į burną. Ji godžiai nurijo seilę. Kaip jai buvo malonu, ir labai skanu. Taip, mėgstu žįsti berniuką, kai pulsuojanti meškerė vos pasidengia plaukais.
  Džimas sunkiai kvėpavo... Moteris jį glostė. Ji vėl numetė gana brangų, tuo metu retą šokoladinį saldainį ir sušuko:
  - Koks tu skanus ir mielas... Mano berniuk, aš džiaugiuosi tavimi!
  Džimas šypsodamasis paklausė:
  - Ar galiu pailsėti?
  Moteris griežtai atsakė:
  - Ne, dirbk su visais! Šiąnakt surengsiu balių gubernatoriaus rūmuose. Kitą kartą suteiksime jums papildomą valandą miego, kad būtumėte žvalesni!
  Jaunuolis nusilenkė.
  - Jūsų valia, ponia!
  Ir atsidusęs vėl nuėjo kasti su kastuvu. Jaunas, stiprus, iš prigimties sveikas kūnas buvo pripratęs prie fizinės veiklos, tačiau tai buvo varginantis ir nuobodus. Ir berniukams neleidžiama kalbėtis - prižiūrėtojai streikuoja, ir labai skaudūs.
  Taigi, norėdami šiek tiek užmušti laiką, turite ką nors nupiešti savo paaugliškoje vaizduotėje;
  Čia jis buvo šalia Juliano Apostato. Garsusis Romos imperatorius mūšyje su partais pateko į sunkią padėtį. Tačiau Cezario įpėdiniai drąsiai kovojo ir partiečius atstūmė. Tačiau pats imperatorius buvo apsuptas nedidelio būrio, desperatiškai bandančio prasibrauti pas savuosius.
  Jimas Hokinsas iššoko ant karšto smėlio. Terminatorius berniukas iškart suprato, kad tai ne visai svajonė, juolab kad skaudėjo dar ne iki galo sugijusias pūsles ant padų. Tačiau ginčytis nėra kada - imperatorių reikia išgelbėti!
  Berniukas-reindžeris vienu smūgiu šuoliu numušė penkis jau imperatorių apgulusius partiečius. Tada Jimas Hawkinsas labai mikliai paėmė abu kardus ir pradėjo barti. Pirmieji keturi persų kariai krito nukirstomis galvomis. Tada berniukas nuogais pirštais metė durklą, kuris skrydžio viduryje susisuko ir trims lankininkams perpjovė gerkles.
  Jimas Hawkinsas laimingai sušuko:
  - Tai vyrų kova!
  Tada jis pradėjo lemiamą puolimą. Jo kardo sūpynės buvo kaip vejapjovės. Jie iškirto visus iš eilės ir išpjaustė persų galūnes. Čia yra pagrindinis partų vadovas, bandantis priversti patį imperatorių pamesti ranką. Ir tada galva.
  Jimas Hawkinsas iš karto kojomis išmetė penkis durklus nuo patefono ir nupjovė visą eilę lankininkų. Tada jis sušuko:
  - Sėkmės valanda! Atėjo laikas žaisti!
  Ir jo kardai kirpdavo partų kariuomenę. Kariuomenės vadas, Persijos karalius Indemonas, išperino zenki. Pusnuogis, raumeningas berniukas nukirto visus iš eilės ir apibarstė lavonais visus Juliano prieigas. Dar niekada Partijos valdovas nebuvo matęs tokio nuožmaus kovotojo. O tai, kad tai tik bebarzdis jaunystė, sukėlė rimtą baimę.
  Staiga tikrai pagoniški dievai nusprendė padėti Senovės Romai ir, užuot pasitraukęs, Julianas grąžino į Žemę savo protėvių religiją! O dabar su Partų armija kovoja arba Heraklis, arba Heraklio sūnus.
  Ir Jimas Hawkinsas vis labiau įsiuto. Jis mėtė sunkius ir aštrius daiktus. Jis dūrė ir daužė Senovės Romos priešus, o jo kardai atrodė kaip nenugalimas žaibas. Terminatorius berniukas įkvėpė likusius romėnus. Šaukia: Heraklis! Heraklis su mumis! Jie puolė prie partiečių, padvigubino savo jėgas. Pats imperatorius kovojo.
  Julianas buvo tik šiek tiek didesnis nei vidutinis ūgis, bet gerai sukonstruotas ir gražus. Mirties metu jam buvo tik trisdešimt dveji metai, ir nežinia, kas būtų laukęs Romos imperijos, jei apostatas būtų gyvenęs ilgiau. Bet dabar, regis, partai atsitraukė ir pradėjo trauktis.
  O likusi romėnų kariuomenė pridėjo šilumos. Karalius Indemonas bandė pakreipti mūšio bangą ir su tūkstančiu pasirinktų nemirtingųjų stojo į mūšį. Bet tai buvo jo lemtinga klaida.
  Jimas Hawkinsas atkreipė dėmesį į labai didelį - aukštesnį už Ratslayerį, vyro ūgio, karūna ir pečiais, kaip spinta auksiniu grandininiu paštu. Ir berniukas, matydamas, kaip jie klauso šio valdovo įsakymų, suprato: laikas veikti. Ir pakėlė perso numestą lanką. Jis greitai patraukė jį koja taip, kad lankas vos nepratrūko. Ir tada jis paleido strėlę, mintyse palydėdama jos skrydį.
  Ir skubėdamas dygliuotas geluonis pervėrė išdidųjį Partijos karalių į kaklą, sulaužydamas miego arteriją. O didžiulį pusantro ar net dviejų centnerių svorį valdovas nukrito nuo skersvėjo dramblio.
  Karaliaus mirtis, žinoma, buvo triuškinantis smūgis armijai. Ypač kai jaunesnysis įpėdinis bandė vadovauti, kaip Jimas Hawkinsas pasiuntė į jį strėlę. Dėl to šis priešininkas pasirodė esąs pradurtas skorpionas. Romėnai, pamatę į mūšį skubantį imperatorių, dabar sušuko: Apolonas, Apolonas su mumis!
  O Jimas Hawkinsas mušė partiečius rankomis ir basomis vaikiškomis kojomis, naudodamas metodus, apie kuriuos perskaitė kinų knygoje, išverstoje į lotynų kalbą.
  Ir ši barbarų armija virto didmeniniu skrydžiu. Dabar romėnai persekiojo Partiją ir šioje vilkų rasėje nebuvo jokio klausimo apie atleidimą ir gailestingumą. Vargas tiems, kurie bėga, ir vargas tiems, kurie bėga nuo romėnų dvigubai.
  Rytų kariuomenė tirpo mūsų akyse, o lotynų pulkai, legionai ir kohortos buvo nenumaldomi. Geležinis ir stiprus, jie viską laužo ir susmulkina, o kilminguosius žudo...
  Berniukas, atvirkščiai, blykstelėjo nuogais, rožiniais kulnais, o malūną valdė kardais, iš karto nukirsdamas penkis priešininkus.
  Visiška pergalė. Likę gyvi partiečiai parpuola ant kelių ir maldauja pasigailėjimo.
  Jimas Hawkinsas pasirodė imperatoriaus kvietimu. Jis meiliai pažvelgė į jį. Senovėje žmonės yra šiek tiek žemesni nei vėlesniais amžiais, o sapne berniukas įsivaizduoja save vyresnio amžiaus. Taigi, pagal romėnų standartus, berniukui Jimui Hokinsui atrodo keturiolika, penkiolika metų. Tai yra, tai jau galima laikyti vyru, nors ir be barzdos. Džulianas pažvelgė į jo įbrėžimus ir mėlynes ir plačiai šypsodamasis paklausė:
  -Tu dievas?
  Jimas Hawkinsas sąžiningai ir teisingai atsakė:
  - Aš esu žmogus!
  Julianas sunkiai atsiduso ir taip pat nuoširdžiai atsakė:
  - Gaila... Labai gaila!
  Berniukas, kabinos berniukas - terminatorius, supyko ir griežtai atsakė:
  - Nėra ko gailėtis! Žmogau, tai skamba išdidžiai!
  Džulianas pritariamai linktelėjo ir paglostė berniukui per petį:
  - Gerai pasakyta! Šis žmogus skamba išdidžiai, ir jis turi didžiuotis, o ne molis puodžiaus rankose!
  Armija pritariamai sumurmėjo. Žygiuojantis kunigas pergalės proga pradėjo ruošti pagoniškas maldos pamaldas. Julianas nusprendė atgaivinti senuosius kultus. Vienas iš jų - Jupiterio, Marso ir Mitros garbinimas. Nors aišku, kad pagonišką tikėjimą reikia modernizuoti. Čia buvo pasiūlyta įvairių idėjų. Juk jau yra mokymas apie Eliziejaus laukus - karių ir herojiškų žmonių, žinovų rojų. Taigi kodėl gi to nepadarius oficialia doktrina. Būsite paklusnūs imperatoriui, galėsite išsiskirti tarnyboje ir kitame pasaulyje gausite haremą ir ten švęsite kilnias šventes, būdami amžinai jaunas ir stiprus! Tai kodėl elitas tada Kristaus doktrina?
  Išdidus berniukas Jimas Hawkinsas, kuris taip pat nelabai mėgo tradicinę krikščionybę, buvo dviširdis ir žiaurus, pastebėjo:
  - Pats žmogus yra savo laimės kalvis, o jis yra savo sėkmės puodžius!
  Džulianas ištiesė berniukui ranką, šiltai paspaudė ir nuoširdžiai pasiūlė:
  - Būk mano sūnus ir įpėdinis! Jūs esate išmintingas daugiau nei savo metus ir turite antžmogiškų jėgų!
  Po to imperatorius iš savo diržo išsiėmė Cezario žiedą. Šį žiedą paprastai nešioja imperatorius, kuriam jis pasirenka būti jo įpėdiniu, ir paprastai yra įvaikinimo ženklas.
  Jimas Hawkinsas užsimovė žiedą ant smiliaus ir su entuziazmu tarė:
  "Tikiuosi, kad būsiu vertas tapti imperatoriaus sūnumi..."
  Julianas nugalėjo Partų kariuomenę ir vėl apgulė jų gerai įtvirtintą sostinę. Jimo Hawkinso pasirodymas buvo sutiktas su džiaugsmu. Romos imperatorius pabučiavo berniuką ir stipriomis rankomis iškėlė jį virš jo, sakydamas:
  - Ačiū Dievui! Jau maniau, kad tu miręs!
  Džimas, supratęs, kad tiesą paaiškinti nėra taip paprasta, trypdamas basomis kojomis atsakė:
  - Tiesą sakant, jūsų Didenybė yra mano tikrasis tėvas, tai Apolonas ir jis kartais nuveža mane į Olimpą ir kitus pasaulius, kad nepriprasčiau prie žmonių!
  Imperatorius, tikrojoje istorijoje pramintas apostatu, nustebo:
  - Ar matėte Olimpą?
  Jimas Hawkinsas, kaip ir visi intelektualiai išsivystę berniukai, mėgo kurti, todėl lengvai patvirtino:
  - Taip!
  Džulianas susižavėjęs sušuko:
  - Ir aš mačiau Jupiterį!
  Kajutės berniukas, plačiai šypsodamasis perliniais dantimis, atsakė:
  - Mano senelis Jupiteris sveikina tave! Ir linki sėkmės! Taigi, kad Romos imperija - užkariavo visą pasaulį! Ir visa visata!
  Imperatorius sušuko iš visų jėgų:
  - Ačiū dievams! Tegul jie atneša pergalę!
  Berniukas-įpėdinis ir kajutės berniukas iš karto pasiūlė neatidėlioti puolimo, nes aplinkui buvo nusiaubta, o romėnų kariuomenei buvo per sunku gauti maisto ir gėrimų.
  Džimas, apsiginklavęs geriausiu romėnišku lanku, kurį taip pat ištobulino, išvyko į medžioklę. Geriau apgalvoti puolimo planą, matant pačią tvirtovę ir tuo pačiu žudant priešus.
  Jimas Hawkinsas iš tolo šaudė į karį su raudonomis plunksnomis ant šalmo. Atsakydami į berniuką skrido strėlių debesys. Tačiau jaunasis karys į juos nekreipė nė menkiausio dėmesio: jie vis tiek nepasiekė ir šaltai išmušė priešininkus, o jis pats greitu žingsniu karts nuo karto, bėgdamas, apeidavo sieną.
  Miestas išties buvo didelis, ne ką mažesnis už Romą ir apsuptas aukštų sienų. Trajanas Didysis ir daugelis kitų užkariautojų negalėjo jo priimti. Bet čia iš tikrųjų yra pagrindinė Partijos jėga. Užkariauk ją, ir tavo viešpatavimas Romoje gali išsiplėsti iki Indijos.
  Berniukas Džimas pastebėjo, kad miesto sienos beveik visur didelės, storos ir dantytos. Norint patekti į tokį miestą, reikia daug ilgų laiptų ir nėra tikras, kad juos rasite. Apsauga kiek silpnesnė, kur miestą skalauja upė, ten audringas upelis. Galima upę nukreipti, bet tam prireiks mažiausiai dviejų mėnesių sunkaus darbo. Taigi, kokie kiti būdai?
  Pavyzdžiui, susprogdinkite sieną ir pralaužkite plyšį! Lengviausias būdas, bet jums reikia sprogmenų. Tačiau netoli nuo miesto - įspūdingas miškas. O turint tam tikrų įgūdžių sprogmenis galima pasigaminti iš... pjuvenų, pridedant į jas paprasčiausių mineralų ir druskų. O apnuogintais kulnais vaikinas pajuto, kad dirvoje yra tokių mineralų ir druskų.
  Geriausia pakirsti aukščiausią sienos dalį, kurioje susikaupė daugiausiai priešo karių. Dabar partiečiai gailisi, kad išdrįso stoti prieš Romą.
  Jimas Hawkinsas, nušovęs keturis virpesius, grįžo į stovyklą ir laimingai pranešė Džulianui:
  - Dievai man pasakė, kaip paimti tvirtovę! Bet tegul jūsų kariai tarnauja mūsų ritualui!
  Romos imperatorius griežtai įsakė:
  - Paklusk mano sūnui, kaip ir tu man!
  Ir kariuomenė, mačiusi Jimą Hokinsą, džiūgavo. Ir berniukas, Tsesarevičius, aktyviai davė įsakymus. Pirmiausia reikia nupjauti medžius ir smulkiai sumalti. Ir tai bus labai šauni mirtina jėga prieš Senovės Romos priešus.
  Reikia sumaišyti daug pjuvenų su mineralais, tada gauni galingą senovės bombą. Jis turėtų veikti daug efektyviau nei parakas ir ne prasčiau nei nitroglicerinas. Tai tikrai berniukas terminatorius. Be to, Jimas pats asmeniškai iškirto mišką, o rąstus susmulkino į skydus ir pjuvenas.
  Nuogas, raumeningas berniuko liemuo spindėjo prakaitu, atrodė, kad berniukas buvo išlietas iš bronzos.
  Tikėdama dievų valia, romėnų kariuomenė dirbo labai draugiškai, darniai ir energingai. Greitai buvo pastatytos pjuvenos ir galingi mediniai skydai. Tiesa, partiečiai bandė išsiveržti.
  Jimas Hokinsas džiaugsmingai mostelėjo dviem kardais, o kavalerija iš pasalos išskrido. Pora tūkstančių persų buvo apsupta. Berniukas-riteris kajutės berniukas dulkina jų lyderį koja į žandikaulį, priversdamas jį prarasti daug dantų. Ir tada jo pora kardų veikė kaip skustuvai. O partiečiai buvo maiše ir buvo apsupti narsiausios pasaulyje kariuomenės.
  Taip, daugelis barbarų dabar kovojo Romos armijoje, tačiau tai padarė ją stipresnę, sugerdama šviežio kraujo ir naujų kovos technikų.
  Jimas Hawkinsas labiau nei kiti pasižymėjo šiuo kirtimu. Vaikas tyčia įsiveržė į didelius kraujo telkinius, kad apipuršktų romėnų kareivius. Ir jiems tai patiko, paaiškėjo, kad jie gauna dieviškąją malonę, stiprybę ir sėkmę iš paties Apolono sūnaus.
  Lygiai taip pat daugelis Romoje džiaugėsi senųjų pagoniškų kultų sugrįžimu. Ir su dideliu malonumu jie meldėsi Fortūnai ir Jupiteriui.
  Berniukas terminatorius, vienu siūbavimu perskirdamas persus, tarsi patvirtino, kad pagonių tikėjimas suteikia kolosalinių kosminių galių. Ir kad praktiškai bet kuris žmogus, jei nori, gali tapti dievu ir daryti stebuklus!
  Kita vertus, krikščionybė atrodė pernelyg priešiška gyvenimo malonumui ir todėl nepatraukli. Be to, ar dar išliks tas rojus? O ar kas nors iš gyvenančių ketvirtajame amžiuje matė prisikėlusį Kristų?
  Taip, net rafinuotam protui labai sunku patikėti nukryžiuoto, nelaimingo žmogaus visagalybe. Ir juo labiau barbarams, arba romėnams, kurie vertino jėgos kultą ir kuriems kryžius buvo gėda. Visagaliam Dievui nusižeminti iki mirties ant kryžiaus - tai išvis atrodė beprotybė ir tikėti tokiais...
  O jų dievai paprasti, suprantami, žmogiški... Ir niekas rimto pasipriešinimo atgimusiems kultams nepasiūlė!
  O dabar ryžių kariai, net jei pusė jų yra ne lotynų, o barbarai entuziastingai vykdo imperatoriaus ir jo Sūnaus bei Apolono sūnaus įsakymus.
  Naktimis jau paruošta pakankamai pjuvenų ir mineralų. Jimas Hawkinsas nelaukė aušros, bet įsakė nedelsiant perkelti vežimėlį į centrinį priešo gynybos tašką.
  O trofėjiniai partų žirgai kartu su mirtinu kroviniu atskubėjo į karalių bokštą. Jie varė juos toliau, degindami galvūgalį ir kojas uždegtais fakelais ir smūgiais iš ilgų botagų. Ir nors persai beatodairiškai šaudė į nakties tamsą, jau buvo per vėlu.
  Jimas Hawkinsas, norėdamas sustiprinti savo balsą, sušuko per didžiulį žalvarinį ragą:
  - Tegul išsipildo Dievų vardas! Tegul Jupiteris padeda!
  Jis sprogo taip, kad net už poros mylių nuo galvų romėnai nuvertė nuo galvų šalmus. Tačiau partiečiai kentėjo tūkstantį kartų daugiau. Pagrindinė pastogė nuo sprogimo bangos buvo iškelta aukščiau, o sienos pakilo. Daugybė šimtų persų kareivių žuvo vietoje, o dar labiau suluošino ...
  Jimas Hawkinsas, kurį taip pat pastūmėjo sprogimas, krito ant kelių, bet iškart pašoko. Kajutės berniukas vėl lojo:
  - O dabar draugai puola! Mūsų Dievo Apolono šlovei!
  Ir atskubėjo pirmas, žybčiodamas basas, dulkėmis prilipęs prie berniškų kulnų kraujo. Ir už jo atskubėjo visa romėnų kariuomenė, nesuskaičiuojama, bet kokiu atveju, košmaru.
  Jimas Hawkinsas pirmasis pasiekė partų linijas ir pakilo po sugriuvusia siena. Terminatorius berniukas buvo labai susijaudinęs. Jis rėžė visus iš eilės, nors jau buvo aišku, kad partiečiai prarado gebėjimą realiai priešintis. Jų moralė smuko, ir visas noras priešintis romėnams išgaravo. Bet vis tiek naikinimas tęsėsi ir įvyko tikros žudynės.
  Terminatorius berniukas trenkė vienam iš kilmingų persų nuogu kulnu į smakrą ir sulaužė žandikaulį bei kaklą. Jis įkrito tiesiai į verdančio deguto katilą, kurį partiečiai ruošėsi pilti ant puolančių romėnų galvos.
  Išsiliejo sakai, keli persai, išsigandę, taip pat įkrito į katilus ir juose buvo gyvi iškepti.
  Jimas Hawkinsas, mojuodamas kardais ir kirsdamas kitą proskyną, dainavo visą baladę:
  Aš esu Romos ir kardo riteris...
  Viešpats pašaukė mane į mūšį!
  Pasaulis iš karto gavo budelį,
  Ir geriau pagirkite Fortūną!
  
  Nusprendė atgaivinti didžiąją svajonę
  Tas žmogus tapo stiprus kaip Dievas!
  Ir įsimylėjau išmintį, grožį,
  Kuriame įkūnytas širdžių veržimasis į metalą!
  
  Ne, ne pagonis, Cezaris buvo,
  Jis nepažino savo lygių rati...
  Ir Roma su spindinčia šlove,
  Nepaklusk baimei - Šėtonas!
  
  Viskas pavirs dulkėmis
  Bet tik dvasia nemirtinga!
  Raskite stiprybės žodžiuose
  Kurių mums garsiai nesakyk!
  
  Patikėk, žmogus nėra lavonas,
  Tai geriausia, visada gyvena...
  Šlovės spindulys neužgeso...
  Žvaigždė meilės širdyse!
  
  O kas yra kraujas
  Ji dovanoja mums gyvybę...
  Iš skausmo yra meilė
  Ir laikykis jos!
  
  Tikėk, kad nesi silpnas
  Ir jis buvo stiprus dvasia!
  Tegul vergas miršta kūne,
  Mes sutvarkysime kamanas!
  
  Kai nugali bailumą
  Ir laukinis siaubas pražus ...
  Tada tu pakili virš stogų,
  Dievai skaičiuoja veidus!
  
  Ateis Olimpas, uždegs ugnį,
  Ir bus šviesa...
  Bet nelieskite silpno herojaus,
  Gydytojo oftalmologo klientė...
  
  Kas sutrypia mažą kirminą,
  Jis pats yra nieko vertas širdimi!
  Ir mano didžioji aistra
  Po uodega du pipirų gabaliukai!
  
  Trumpai tariant, ateik Belobogas,
  Aš tapsiu Apolonu...
  Mes nubrauksime nulius rašikliu,
  Mes turime milijonus už mūsų!
  Ir su kiekvienu raumeningo, į Heraklį panašaus berniuko smūgiu kažkas nukrito. O persai trinktelėjo ant kelių ir šaukė širdį veriančio pasigailėjimo.
  Partijos sostinė buvo nukritusi, o virš jos dabar plevėsavo Romos vėliava.
  Kaliniai krito ant veidų ir pabučiavo grakščius berniuko-dievybės, atlikusios Heraklio darbus, basų pėdų pėdsakus.
  Jimas Hawkinsas paėmė Azijos raktą į savo stiprias rankas ir priėjo prie imperatoriaus Juliano. Jis padėkojo įpėdiniui ir grąžino jam, sakydamas: "Šlovė Apolonui".
  Julianas stato naują sostinę. Jimas Hawkinsas taip pat pradėjo piešti savo vaizduotę, tarsi šiek tiek pagreitėjęs, kaip filmas... Čia jis vėl susitiko su imperatoriumi Julianu. Partų karalystė, iš kurios tiek daug problemų nugalėjo romėnai, ir Julianas, kuris jau buvo vadinamas Didžiuoju, nusprendė atkurti Babiloną.
  Jimo Hokinso, vardinio imperatoriaus sūnaus, kuris buvo laikomas Apolono sūnumi, pasirodymą romėnai suprato kaip dievų ženklą.
  Priešais berniuką Vestal Mergelės pabarstė rožių žiedlapius. Džimas trypė juos plikomis, suragėjusiomis kojomis ir, išdidžiai išpūtęs krūtinę, žygiavo kaip triumfuojantis. Žiedlapiai maloniai kuteno jos nuogus kulnus, nuo to pakilo nuotaika. Julianas paspaudė berniukui ranką, sužalotą nuo karinių darbų, sakydamas:
  - O mano sūnau! Iš partų paimtų lobių įsakiau nulieti tau auksinę statulą, vietoj akių įkišau smaragdus! Kadangi tu esi Apolono sūnus, tu esi tarsi pats grožio ir karinio meno Dievas!
  Jimas Hawkinsas kukliai atsakė, sukryžiavęs rankas ant raumeningos stiprios paauglės krūtinės:
  - Aš kaip dievas, būdamas vyras!
  Julianas linktelėjo stipriam berniukui, labai kaip Apolonas paauglystėje, ir paskelbė:
  - Iš jūsų pusės ir Babilono atgimimo pradžios garbei surengsime gladiatorių kovas!
  Džimas nuoširdžiai pasakė:
  - Mažiau kraujo! Mūsų dievai reikalauja ne aukos, o drąsos ir drąsos!
  Julianas sutiko su tuo:
  - Tebūnie taip! Bet tie partiečiai, kurie patys neatsistatydino, turi žūti gladiatorių kovose, kad nesukeltų naujų rūpesčių Romai!
  Jimas Hawkinsas jaunesnysis atsakė į tai:
  Tegul dievai sprendžia jų likimą! Tegul moterys ir vaikai jose nedalyvauja!
  Julianas dviprasmiškai atsakė:
  - Tie, kurie mums nepavojingi, mirties šokyje nedalyvaus!
  Jimui Hokinsui nulieta statula buvo net aukštesnė nei natūralaus dydžio, o smaragdinės akys degė. Rankose berniukas-dievybė laikė du kardus su plieniniais ašmenimis ir rankenomis, papuoštomis rubinais. Reljefo raumenys visiškai atitiko originalą.
  Tada buvo ištaiginga puota, o jau per šventę buvo surengta pirmoji gladiatorių kova. Kovojo du kruopščiai nuplauti ir alyvuoti partiečiai. Jie puolė vienas kitą kardais. Didysis praleido kelis kardo smūgius į krūtinę ir pilvą, griuvo ant smėlio. Kova pasirodė trumpalaikė ir beveik visi romėnai, nepatenkinti tokiu rezultatu, pakreipė pirštus žemyn - pribaik jį! Jimas Hawkinsas susilaikė. Jis nenorėjo pasirodyti žiaurus ar gailestingas.
  Partijietis be sąžinės graužaties nudūrė tėvynainį. Tiesą sakant, tuo ir baigėsi gladiatorių pasirodymai. Tik šventės pabaigoje, kai Julianas, kaip ir Neronas, sugiedojo dainą, kareiviai vėl buvo pakviesti į stadioną. Šį kartą tai buvo du paaugliai.
  Jie kovojo pakankamai ilgai, padarydami vienas kitam daug žaizdų. Ir galų gale, visiškai išsekę, kardais pervėrė vienas kitam į krūtinę ir sustingo.
  Jungas Jimas trypė basa koja ir nepatenkintas pastebėjo:
  - Jūs tėvas pažadėjote, kad gladiatorių dvikovoje vaikų nebus!
  Džulianas ryžtingai atsakė, trenkdamas kumščiu į stalą:
  - Ir tai ne vaikai! Jiems jau keturiolika!
  Šis rezultatas sukėlė tam tikrą romėnų nusivylimą, ir jie nušvilpė žuvusius kovotojus.
  Džimas neprieštaravo. Jis pats keturiolikmečiais vaikais nesvarstė. Jei jau berniukas gali būti su moterimi, tai jis ne vaikas!
  Taip, ir tais laikais tokiais metais Gaskonijoje jie susituokė ir susituokė. Antika ir viduramžiai yra viena!
  Gladiatorių kovos prasidėjo kitą dieną.
  Partiečiai kovojo tarpusavyje. Jie buvo įsiutę, mėtėsi ir badė. Buvo išlieta daug kraujo ir prakaito.
  Jau pirmajame mūšyje kiekvienoje pusėje kovėsi po dvidešimt žmonių. Tie, kurie pirmi išėjo su žaliomis strėninėmis, o antrieji - su geltonais. Mūšis vyko su įvairia sėkme. Nugalėjo žalieji, iš kurių ant kojų liko tik trys, o net tie buvo sunkiai sužeisti.
  Antroji dvikova pasirodė kiek mažiau kruvina nei pirmoji.
  Šį kartą kiekvienoje pusėje buvo po penkiolika vyrų. Vieni oranžiniais tvarsčiais, kiti mėlynais. Sunkūs batai barška į smėlį. Patys gladiatoriai yra pusnuogiai, daugelis - plaukuoti, tad reginys gana barbariškas ir įtemptas. Atrodė, kad oranžinė buvo stipresnė, nors apskritai kova susiklostė konkurencinga. Vyko atkakliai keistasi smūgiais, varvėjo kraujas.
  Abi pusės siūbavo kaip banguotas vėjelis.
  Oranžinė pasirodė stipresnė, iš kurių penki kariai atsistojo ant kojų. O tų mėlynųjų, kurie buvo krūvos, bet buvo nužudyti, romėnai jiems neatleido.
  Mūšiai įsibėgėjo. Štai, pavyzdžiui, trys liūtai ir penki partiečiai bukais kardais. Banya pasirodė kruvina... Šį kartą sėkmė nusišypsojo liūtams, išskyrus gyvūnus, o kardai belaisviams buvo atiduoti trumpi, surūdiję ir ilgai negaląsti.
  Tada į ringą įžengė paaugliai, apsiginklavę tik durklais. Buvo tiek daug rėkimo, rėkimo, kandžiojimosi. Jie susipynė į glėbį ir dūrė vienas kitam smaigaliais, mušė, spardė. Vaikinai taip įsiuto, kad net nepažiūrėjo, kas kurioje komandoje. Jie tiesiog nužudė vienas kitą, suluošino ir baigė vietoje.
  Vienas jų kitam net išplėšė širdį iš raumeningos krūtinės, todėl pastarasis mirė nuo stipraus skausmo šoko.
  Kaip tai sunku ir šlykštu, bet kartu ir kruvinai jaudinanti. Kai patiri jaudulio, malonumo ir tuo pačiu šlykštumo mišinį, kai nuogi, prakaituoti, kruvini ir pjaustyti paaugliai kankina ir kankina vienas kitą ginklais.
  O senovėje gimsta daug vaikų, nemažai berniukų dalyvauja gladiatorių kovose. Jos yra mažiau vertingos prekės ir nėra tokios apgailėtinos. Dažnai jauni vergai kovoja visiškai nuogi ir visada basi.
  Moterys gladiatorės taip pat beveik visada yra basos, išskyrus garsiausias iš jų. Tokios merginos apsiauna elegantiškus basutes, kad pabrėžtų savo aukštesnį statusą.
  Vergai neturėtų avėti batų iki pilnametystės, tik šaltu oru jiems dovanojami grubūs mediniai batai, kad vertingi galvijai nesulinktų nuo šalčio. O jei vaikas iš prigimties stiprus ir atlaiko sniegą, mieliau palieka jį be tunikos. Laisvųjų romėnų, o ypač patricijų, vaikai šaltu oru avi basutes ar šlepetes, avi batus, kad būtų mažiau panašūs į vergus.
  Žinoma, Jimas Hawkinsas, kaip dievo Apolono sūnus, yra aukščiau tokių išankstinių nuostatų. Tačiau kai kurie belaisviai partiečiai, žiūrėdami į berniuką šortais, sėdintį šalia imperatoriaus, matyt, supainiojo jį su garbingu kožniku ir šnibždėjosi.
  O Džimo klausa labai aštri, ir nemalonu, kai apie tave taip galvoju. Dvi pusnuogės vergės priėjo prie princo ir pradėjo daryti malonius masažus basoms berniuko kojoms. Toks geras jausmas, kai tave liečia Azijos merginos. Matyt, ir užkariautoje Partijoje pagrobė vergus.
  Ant kojų liko tik vienas paauglys, kuris dėl daugybės žaizdų taip pat negalėjo atsistoti tiesiai ir stovėjo keturiomis.
  Kita kova buvo kiek egzotiškesnė. Keturi krokodilai prieš dvi dešimtis partiečių su lazdomis. Ir tik vienas rankose turėjo kirvį. Aligatoriai puolė prie kalinių, o jie mušė lazdomis. Kai kurie partiečiai pabėgo. Krokodilas yra labai baisus gyvūnas. Kaip spragsėja burna, taip įkandęs partietis mirė tokiais dantimis.
  O kitas karys jau neteko kojų, ir kitos rankos. O krokodilai gladiatoriai valgo labai su pasimėgavimu.
  Aukštas persas su kirviu sukirto aligatorių. Jis net nereagavo: pasirodė tokia stipri oda. Ir plaka viskas iš eilės ir puola praryti visus, kurie papuolė po iltimis.
  Pasirodė kruvina netvarka. Ir pradėjo plisti ant smėlio ir žvyro.
  Jimas Hawkinsas pradėjo flirtuoti su vergėmis...
  Darbo diena baigėsi ir berniukai buvo nuvesti vakarieniauti. Pusnuogiai berniukai buvo pavargę ir alkani. Jiems buvo duota dalis žuvies ir ryžių, apipilti vandeniu ir išsiųsti ilsėtis į trobelę. Berniukai pliaukštelėjo plikomis, įdegusiomis kojomis.
  Tada miegok...
  Tačiau Jimui nereikėjo ilsėtis, jis vėl buvo užaugintas. Šį kartą vietoj buvusios gražuolės priešais jį stovėjo gana stora ponia. Tai vyriausiojo prižiūrėtojo žmona. Matyt, sužinojusi apie jauno vergo lovos sugebėjimus, ji nusprendė pati pabandyti su juo. Jai atrodė maždaug trisdešimt penkeri ar šiek tiek daugiau, bet ji buvo riebi, riebi, nemaloni moteris.
  Žvelgdama į dailų berniuką, kurį išvedė prižiūrėtojai, ji sušvilpė:
  - O tu vis tiek jauniklis!
  Tačiau kai jos ranka nuplėšė šortus, atskleisdama didžiulį berniuko orumą, prižiūrėtojo žmona raudojo iš džiaugsmo. Ji sugriebė į rankas vyrišką tobulumą ir ėmė jį tempti. Pulsuojantis strypas išsipūtė, o didžiulė, stora ponia ponia nukrito ant Jimo Hokinso. Jaunas kajutės berniukas aistringai dejavo. Moters prisilietimas sujaudino jauną eržilą. Ir viskas atrodė taip puikiai.
  Paauglys po solidžia moterimi, kuri joja ant jo. Ir dar riaumodamas iš orgazmo. Ir visa tai akivaizdoje prižiūrėtojams, kurie skleidė piktus pokštus, o žiūrėti atbėgo net paaugliai iš kareivinių.
  Moteris pašoko ir riaumoja nukritusi. Nušoko. Tačiau Jimas, labai susijaudinęs paauglys, dar nebaigė, o jis pats pradėjo ją rausti, gulėdamas ant nugaros.
  Moteris vėl ėmė dejuoti ir sukrėtė laukinį orgazmą. Ji buvo tiesiog nuostabi. Krūtys didelės, speneliai raudoni, kūnas prakaituotas. Prieš eidama pas berniuką, ji nusiprausė. Taigi Džimas ne be malonumo pabučiavo jos krūtis. Ir dirbo pasiaukojamai.
  Moteris kelis kartus baigė ir susilpnėjo. Galų gale jis paleido lėktuvą ir kajutės berniuką. Prižiūrėtojo žmona iškišo burną ir su malonumu nulaižė saldžią košę. Jai labai patiko. Kokia skani sėkla jauniems, sveikiems, fiziškai išsivysčiusiems berniukams.
  Po to jie išsiskyrė. Pavargęs po darbo ir sekso kabinos berniukas nuėjo į gultą. Ten jau masturbavosi kiti berniukai. Juos labai sujaudino sekso vaizdas. Ir jie dirbo savo rankomis. Barakuose tvyrojo kvapas, kažkas specifinio.
  Tačiau daug įtrūkimų, dingo kvapas, vergai užmigo.
  Viskas pasirodė gerai...
  Kitą dieną tas pats pasikartojo. Pakilimas, pusryčiai gana kuklūs ir darbas. Ir darbas gana nuobodus.
  Jimas labai sunkiai laukė vidurdienio, kai turėjo ateiti jo graži aistra. Ir komponavo šiek tiek;
  Kaip banglentė upėje, kuri išsiveržė iš potvynio krantų, didžiulė barbarų minia puolė į ką tik iškirstą tvirtovę. Ant atskiro bokšto, visai nebijodamas strėlių, stovėjo aukštas vyras, lengvais, bronziniais šarvais ir kardu tvirtoje, raumeningoje rankoje. Garbanoti plaukai, ant didelės galvos, jau gana palietę žilus ir sutraukti sidabriniu lanku. Žvilgsnis išoriškai ramus, tik siaurėjantys, o paskui besiplečiantys vyzdžiai išduoda stiprų jaudulį! Stovėdamas ant dešinės rankos, neįprastai aukštas ir plačiapetis vyras griaudėjo galingu bosu:
  - Mus puola, didysis! Iš visos Galijos susirinko priešiškos gentys. Ant kortos iškilo Romos didybė!
  Vyras ramiai atsakė, žaisdamas su durklu su brangia rankena:
  - O ar manai, kad Antonijus nusprendė, kad atėjome čia grybauti, o ne žiauriai kovoti?
  Markas Antony sutrikęs pasakė:
  - Bet kokia buvo Juliaus prasmė leisti barbarams galams surinkti visas jėgas, šimtus savo genčių, užuot naudojus paprastą ir patikimą taktiką: mušti, mušti dalimis!
  Cezaris šypsodamasis atsakė:
  - Aleksandras Makedonietis davė Dariui dvejus metus surinkti didžiulę kariuomenę iš visos didžiulės savo imperijos ir nugalėti jį atvirame mūšyje. Kariaujame jau aštuonerius metus. Jei ir toliau agituosime tais pačiais metodais, tai viso mūsų gyvenimo tam neužteks!
  Romėnų lankininkai šaudė tiksliai dėl ant sienos esančių dantų, tačiau galų buvo tiek daug, ir jie bėgo tokioje tankioje minioje, kad nepalyginamai sunkiau buvo nepataikyti, nei pataikyti. Tuos barbarus, kurie krito, persmeigtus strėlių, negailestingai trypė gentainiai. Arklių kanopos ir šiurkštūs batai mediniais padais bjauriai šlamėjo, susimaišę purvo ir kraujo. Cezaris negalėjo atsispirti ir pats paleido strėlę, taikydamas į jaunuolį, šokinėjantį ant balto žirgo. Tarp galų klanų lyderiams įprasta joti ant sniego balto kostiumo žirgo, kuris simbolizuoja tyrumą ir lengvų dvasių globą.
  Cezaris buvo puikus šūvis, nuo mažens buvo mokomas šaudyti iš lanko. Griežtas mokytojas už kiekvieną praleistą laiką, paskyrė penkis smūgius vynmedžiu vaikui į nugarą. Tačiau mažasis Julius buvo ne tik plakamas, bet ir mokomas susikaupti, taisyklės kvėpuoti, slopinant nuovargį. Šiuo metu Cezaris bando sureguliuoti kvėpavimą, kontroliuodamas pulso dažnį.
  O barbarai jau puola sienas. Galai nėra tokie tankūs barbarai, iš daugybės ilgų medžių padarė šimtus įvairių laiptų, kartais tokių plačių, kad jais galėdavo važiuoti net vežimas.
  Galai riaumoja kaip visą žiemą nevalgę lokiai. Tuo pačiu metu jie muša kardus prieš kardus ir švilpia. Romos lankininkai šaudo beveik tašku, kovotojai timpais stumia laiptus žemyn. Bet jų daug ir galai šliaužia kaip vikšrai, nekreipdami dėmesio į nuostolius. Net iš tolo jaučiasi, kad barbarai kvepia alkoholiu, atrodo, kad Kelno tautos atstovai ant krūtinės pasiėmė nemenką kiekį senovinio mėnesienos.
  Viršuje juos pasitinka stiprūs dviašmenių romėniškų kirvių ir trumpų kardų smūgiai. Štai pirmieji romėnų netektys, nukrenta ragu perdūręs šimtininkas, supykę galai suplėšė jo kūną į gabalus, o du romėnų kareiviai iškart pargriuvo.
  Cezaris trumpai pasakė:
  - Užpilk degutą ant barbarų!
  Virimo katilai montuojami ant specialių armatūros. Juos pakelia primityvus kranas, jie apsiverčia ir lieja galams ant galvų. Verdanti lava barbarus degina, jie tiesiogine to žodžio prasme eina iš proto iš skausmo. Į viršų kyla dusinantis degančios mėsos kvapas. Apakinti ir apdegę galai atsilošė, bet iš paskos besiveržiančios didelės kariuomenės ietys ir kirviai neleido jiems atsitraukti. Jau dabar teka daug kraujo, bet sumaišius su derva jis toks kraupus...
  Markas Antonijus šaukia:
  - Padegk!
  Fakelai lekia žemyn, sakai liepsnoja. Galai dega ir skuba atgal. Juos trypia galinės eilės, laiptai smunka. Ir vėl ir vėl barbarai krenta. Tačiau puolimas, nepaisant baisių nuostolių, nemano sustoti.
  Didžiuliai galų ragai, juose nepučiančios lūpos, o sunkūs kariai trypia po kojomis specialias dumples iš buivolo odos. Iš to, kad ūžesys yra neįprastas, klampus, jis ypatingu būdu veikia galų psichiką, tarsi tamsiųjų dievų garsai, kviečiantys siekti laimėjimų.
  Cezaris vis dar ramus ir šypsodamasis sako:
  - Barbarai, jiems garsai svarbesni už sielą!
  Antonijus atsakė:
  Kunigas Klaudijus dosniai paaukojo Jupiteriui ir Marsui, o dievai pasakė: mes pritariame jūsų įsipareigojimams ir suteiksime jums pergalę!
  Cezaris atsakė eilėraščio stiliumi:
  Olimpiniai dievai yra stiprūs
  Bet silpniesiems jie nepadeda!
  Jei esame ištikimi Jupiteriui,
  Kurkime pasaulio galią!
  Pergalei mums reikia kareivių,
  Iš plieno, rankos ir daug išradingumo!
  Nuo smūgio blogio minia sugrius,
  Ir tada mūsų laukia didelis kelias!
  Anthony patvirtino:
  - Tebūna pašlovintas Jupiterio spindesys!
  Nuo apmąstymų berniuką atitraukė vežimo išvaizda. Ją nešė trys balti arkliai. Galiausiai pasirodė salono berniuko Jimo meilė.
  Mergina, kuri buvo jauna ir subrendusi tuo pačiu metu, žiūrėjo pro židinį į raumeningą, atletišką berniuką. Ir davė įsakymą:
  - Nuvesk jį pas mus!
  O jos kajutėje sėdėjo dvi merginos. Jimą prižiūrėtojai vijosi botagais. Gražus jaunuolis įšoko į vežimą. Jo šortai iškart buvo nuplėšti. Viena iš merginų, pajutusi malonumą, paėmė pulsuojančią, susijaudinusią lazdelę į burną. Meilužė, norėdama patirti malonumą, sugriebė berniuką už plaukų ir kišdavo jam veidą tarp kojų. O Džimas, jau turėdamas patirties, iškart paleido kalbą.
  Trečioji mergina paėmė Yoongi dešinę ranką ir įgrūdo ją į įsčias. O jaunasis meilužis naudojo pirštus. Ir einam. Berniukas ir trys mergaitės yra tokie šaunūs.
  Džimas įnirtingai dirbo. Valdovė baigė ir aptaškė jam veidą. Po to ji pati pradėjo dirbti su kalba. O kitos dvi tarnaitės buvo patenkintos vikriomis kajutės berniuko rankomis. Tada tiesa ta, kad vienas iš jų atsistojo ir įkišo į krūtinę jaunam gražiam vyrui. Su dideliu entuziazmu jis pradėjo dirbti su kalba.
  Šeimininkė privertė, meistriškai dirbantis kabinos berniukas baigti. Ir su malonumu laižė šį baltą, saldų kremą. Jimas buvo jaunas ir hiperseksualus, o jo vyriškas tobulumas susmuko tik kelioms sekundėms, o paskui vėl išsipūtė.
  Ir ponia linktelėjo.
  - Dirbkime jaunuoli!
  Džimas pradėjo daužytis. Ir ponia aistringai aimanavo. Ir tai buvo toks malonus darbas. Ir kita mergina aptaškė jo veidą.
  Ją pakeitė draugė, ir vėl berniuko liežuvis įsiveržė į mergaitės įsčias. Ir jis labai meistriškai apdirbo sudrėkinto urvo sienas. Mergina ėmė drebėti iš orgazmo. Jai tai buvo labai malonu. Valdovė irgi baigė, laukiniu riaumojimu.
  Berniukai plantacijoje pakėlė galvas ir klausėsi. Tačiau prižiūrėtojai aštriais pečių ašmenimis negailestingai mušė juos į plonas, bet raumeningas nugaras ir šaukė:
  - Dirbk! Darbiniai padarai!
  Jim taip pat dirbo. Jis baigė, bet ir vėl sumanios meilužės rankos kėlė tobulumą. Ir kabinos berniukas ėmė kalti kitą merginą. Ir ponia pareikalavo liežuvio. Galų gale, kas tai yra taip gražu ir labai šaunu.
  Jimas dirbo. Viena iš merginų pradėjo kutenti jo šiurkštų, dulkėtą kulną. Tada ji įkišo koją tarp kojų. Ir ji pradėjo dejuoti.
  Jimas Hokinsas energingai kraipė nuogus kojų pirštus, ir tai jį įjungė.
  Su trimis nuostabiomis merginomis vienu metu - šaunu. Ir tavo liežuvis maudomas sultyse.
  Valdovė baigė ir paėmė jaunuolio strypą į burną. Ir vėl išmetė košę, nors jau mažesnę. Bet ponia apsilaižė iki lašo.
  Tada ji vėl pakėlė tobulumą liežuviu. Ir ji privertė berniuką įsprausti į savo geidulingą krūtinę.
  Ir liežuvis susirado sau kitą sudrėkintą urvą. Ir kaip skanu buvo. O nuogi berniuko kojų pirštai sujaudino ir privedė prie orgazmo dar vieną merginą.
  Kaip visa tai buvo nuostabu ir nuostabu. Ir Jimas Hawkinsas dirbo su dideliu entuziazmu, nesijausdamas pavargęs.
  O merginos vis drebėjo ir baigdavosi laukine ekstaze. Galiausiai jie buvo visiškai išsekę, o saulė pradėjo linkti į horizontą ir patamsėjo.
  Taip vežime užmigo trys mergaitės ir berniukas, o jų nosys sušnibždėjo. Kūnai buvo nuogi, pavargę, išsekę.
  Džimas pradėjo knarkti, ir pasakišką sapną sapnavusio berniuko niekas netrukdė.
  
  
  
  ROKOSSOVSKY PRALEISTAS ŠANSAS
  ANOTACIJA.
  Stalinas klausėsi Rokossovskio ir pirmas trenkė Paului. Tai atrodė įdomi strategija ir taktika, tačiau tai veda prie netikėtų pasekmių. Dabar vienintelė viltis - merginos.
  . 1 SKYRIUS
  Vietoj streiko Mainšteinui 1942 m. gruodį Stalinas įsakė pirmiausia, kaip pasiūlė Rokossovskis, nugalėti Paulių. O sovietų kariuomenė puolė vokiečius įtvirtinime. Jie vis dar buvo gana pasirengę kovai ir rėmėsi galinga gynyba. Dėl to Paului nepavyko nugalėti. O Mainšteinui pavyko prasibrauti iš pietų. Ir jis išleido grupę Stalingrade.
  Stalinas įsakė bet kokia kaina atgauti miestą. Ir užvirė įnirtingi mūšiai. Bet jei Stalingradas buvo herojiškos Raudonosios armijos gynybos simbolis, tai dabar jis tapo savotišku atkaklios vokiečių gynybos ženklu.
  Sovietų kariuomenė buvo prispausta Stalingrado kryptimi, o fronto žlugimas neįvyko. Be to, Rommelis taip pat laiku gavo pastiprinimą ir galias iš Hitlerio, sugebėjo surengti efektyvų smūgį Alžyre. Ir nugalėjo amerikiečių kariuomenę. Vien vokiečiai paėmė belaisvių daugiau nei šimtą penkiasdešimt tūkstančių. Tokiomis sąlygomis Rooseveltas pasiūlė Trečiajam Reichui paliaubas ir derybas. Čerčilis padarė tą patį. Ir kovos Vakaruose nutrūko. Vokiečiai pasiliko dalį Afrikos ir jos išteklius.
  Prasidėjo derybos, kurios truks ilgus mėnesius. Ir vokiečių kariuomenė tęs kovą.
  Žinoma, Hitleris buvo pakankamai protingas paskelbti totalinį karą ir padidinti ginklų gamybą. Darbo jėgos yra pakankamai. Raudonoji armija prarado daug laiko ir kareivių, kovojusių Stalingrade. O vasario pabaigoje vokiečiai suformavo papildomus rezervus ir smogė iš šiaurės. Mūšiuose dalyvavo ir "Tigrai", ir "Panteros". Ir tuo pačiu metu atvyko didysis tūzas pilotas Marselis. Labai šaunus kovotojas. Už tris šimtus numuštų orlaivių jis buvo pirmasis vokiečių lakūnas, vėl apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  O vokiečiai sugebėjo iš šiaurės prasiveržti į Stalingradą ir suformuoti dar vieną sovietų kariuomenės kišenę.
  Ir Raudonoji armija buvo apsupta, kapitališkai suspausta. O vokiečiai ją sutvarkė kaip vištą gnybti.
  Ir tai reiškia, kad vokiečių merginos "Panteroje" parodė didžiausią klasę.
  Čia Gerda įsmeigė vinis nuogų kojų pirštų pagalba. Ir ji sudaužė sovietinį trisdešimt ketvertą, gurkšnodama:
  - Už aukso medalius!
  Štai kariai. Ir kaip Šarlotė bus kalama raudono krūties spenelio pagalba. Ir dar vienas sovietinis automobilis bus taranuotas. O ji tokia raudonplaukė viksva - tiesiog super.
  Charlotte paėmė jį ir dainavo:
  - Tu įsimylėjai velnią
  Ir jis nusprendė padovanoti jai savo kapitalą!
  Magda taip pat iššovė pliką apvalų kulną ir šaukė:
  - Už išradingiausią aplombą!
  Tada ji iškišo liežuvį.
  O Kristina, mušusi braškinį spenelį ant sagos ir sudaužusi sovietinį HF, staugė:
  - Už didžiausius tankų kariuomenės rekordus!
  Vokiečiai kovo mėnesį katile sumušė sovietų kariuomenę. Dalis Rusijos kariuomenės pasidavė. Ir tai buvo Trečiojo Reicho sėkmė. Po to situacija dar labiau paaštrėjo... Bet purvas atėjo. Raudonoji armija pradėjo atstatyti žalą, o vokiečiai pasipildė. Stalingradą valdė Vermachtas.
  Tyla viešpatavo iki gegužės pabaigos. Vokiečiai iškėlė naujus tankus: "Panthers", "Tiger", savaeigius pabūklus "Ferdinandas", modernizuotus T-4. Tai didžiulės galios. Į seriją taip pat pateko naujausi naikintuvai ME-309 ir Focke-Wulf. Raudonajai armijai tai buvo problema. Marselis, numušęs 500 lėktuvų, gavo Riterio kryžiaus penktojo laipsnio apdovanojimą su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Šis tūzas pasirodė labai baisus ir pavojingas.
  Tai tikrai pavojingiausias iš asų.
  Ir tada danguje pasirodė basos kojos Albina ir Alvina. Ir šios merginos yra nepaprastai grėsmingos ir kovoja tik su vienu bikiniu.
  Albina šaudė nuogais kojų pirštais, numušė sovietinį naikintuvą ir dainavo:
  - Aš esu didysis erelis,
  Aš užkariuosiu sostinę Maskvą!
  Alvina raudono krūtinės spenelio pagalba numušė sovietų atakos lėktuvą ir sucypė:
  - Sklenkite sakalus kaip ereliai!
  Taip, vokiečiai čia stiprūs, o jų lėktuvai, ypač naujausi ME-309, turi labai galingus ginklus: septynis šaudymo taškus, trys iš jų 30 milimetrų pneumatinius pabūklus - tai rimta!
  Rusijai tai yra didelė problema.
  Vokiečiai veržiasi Astrachanės kryptimi. Ir kol jiems sekasi. Be to, Raudonoji armija nėra tam visiškai pasirengusi. Be to, "Tigras" pasirodė tiesiogine prasme šoko bakas. Jo išvaizda sukėlė siaubą ir baimę.
  Per mėnesį vokiečiai pasiekė Kaspijos jūrą ir sausuma atkirto Kaukazą nuo pagrindinės SSRS teritorijos.
  Ir tada Turkija pagaliau įstojo į karą. Ir ji turi daug tankų, įskaitant amerikietiškus.
  Kol kas JAV ir Didžioji Britanija kariauja su Japonija, kuri į mūšį nesivelia. Tačiau padėtis jau kritinė.
  Tiger-2 pradėjo atvykti į frontą. Jis galėjo būti paleistas į serialą anksčiau realioje istorijoje. Tačiau noras tai daryti kartu su Panther-2 paveikė. O dabar vokiečiai turi daugiau resursų, o sąjungininkų bombardavimas jiems praktiškai netrukdo. Be to, JAV taip pat parduoda žaliavas vokiečiams ir naftą. Vokiečiams nereikia amerikietiškų tankų - savieji yra geresni. Bet tada jūs galite gauti bombonešius ir atakuoti lėktuvus. Jie yra geri. Ypač B-29.
  Tačiau vokiečiai nuo rugpjūčio jau pateko į Yu-288 seriją, kuri bombų apkrova šiek tiek nusileidžia amerikiečiui, o greičiu ir manevringumu lenkia.
  Galima sakyti, kad vokiečiai ant balto žirgo. Ir jų kariuomenė veržiasi palei Kaspijos jūrą. Su kiekviena savaite Rusija praranda jėgą ir iniciatyvą.
  Muštynės paprastai būna kruvinos.
  Rugsėjo mėnesį vokiečiai jau buvo užėmę ir Kalmuko kraštą, ir Dagestaną. Ir jie jau įžengė į Azerbaidžaną. Situacija pablogėjo. Turkai apsupo Jerevaną ir apėjo jį iš visų pusių, užėmė Batumį. Rugsėjo viduryje jie prisijungė prie vokiečių.
  Padėtis Kaukaze tapo beviltiška. Stalinas pasiūlė Hitleriui taiką Vokietijai palankiomis sąlygomis. Fiureris ignoravo lyderio pasiūlymą.
  Spalį Batumio kovos jau įsibėgėjo. Situacija pasirodė itin sunki. O bjauriausia, kad tarpo nesimato. Raudonoji armija bandė veržtis į priekį centre, bet vokiečiai buvo budrūs ir atmušti.
  Rugsėjo mėnesį seriale pasirodė "Pantera" -2. Jis yra gana sunkus - penkiasdešimt trys tonos, bet su 900 arklio galių varikliu. Ir 88 mm pistoletas 71EL. Mūšiai, žinoma, yra įnirtingi, tačiau vokiškas automobilis yra gerai apsaugotas kakta ir patenkinamai iš šonų. "Panther" -2 yra geriausias Antrojo pasaulinio karo tankas. SSRS ruošia T-34-85 ir IS-2. Tačiau šie tankai vis dar nėra pakankamai galingi, kad galėtų kovoti su Panther-2, kurį vokiečiai nori padaryti savo pagrindiniu tanku.
  Iki žiemos beveik visas Kaukazas yra nuslopintas. Buvo veiklos pauzė. Pavasarį vokiečiai telkia pajėgas puolimui. Ir Raudonoji armija daug prarado, taip pat kaupia.
  Ypatingos Stalino viltys yra IS-2 ir T-34-85, tankai su galingesniais ginklais ir kiek stipresniais šarvais. Tačiau vokiškas "Panther" -2, kurį vokiečiai turi vidutinį tanką, yra stipresnis už sunkųjį sovietinį IS-2 ginklo šarvais ir priekiniais šarvais, ypač bokšto kakta. O apie T-34-85 nėra ką pasakyti.
  Per žiemą ir ankstyvą pavasarį vokiečiai pagamino daug "Panteros" -2. Gegužės mėnesį šis bakas pasirodė serijos viršuje. T-4 taip pat buvo gaminamas dėl savo paprastumo ir nusistovėjusios grandinės. Bet jis taip pat buvo pašalintas. Kaip ir įprasta "Pantera", pastaroji tiesa tik birželį, kartu su "Tigru". Taip, seriale buvo ir įprastas "Tigras", dėl savo gerų kovinių savybių. Ir tik nuo 1944 metų birželio serijoje liko du pagrindiniai tankai: "Panther" -2 ir "Tiger" -2. Paskutinis bakas turi galingesnius 1000 arklio galių variklius, todėl abu automobiliai yra gana važiuojantys.
  Gegužę vokiečiai pradėjo veržtis dviem kryptimis. Į Saratovą iš Stalingrado ir į Tikhviną, paimti Leningradą dvigubu žiedu. Tuo pat metu suomiai ir švedai pradėjo puolimą Karelijoje. Nepaisant didžiausių Kolontai pastangų, vokiečiams pavyko įtikinti Švediją stoti į karą.
  Tiesą sakant, po Kaukazo ir Baku naftos praradimo SSRS nebeturi galimybių. Tai kodėl gi neužgrobus teritorijos sau?
  Be to, jie prisiminė Karolį Dvyliktąjį. Atėjo laikas atkeršyti. Be to, atmosfera yra palanki.
  Taigi Raudonoji armija yra dvigubai sudėtinga. Vokiečiai greitai paėmė Saratovą. Kadangi pagrindinės pajėgos sutelktos centrine kryptimi ir apėmė Maskvą. Tačiau Tihvinas buvo paimtas, nors ir šiek tiek lėčiau, nes miestas buvo gerai įtvirtintas. Leningradas pateko į dvigubą žiedą.
  Mūšiai dėl Kuibyševo miesto buvo kiek ilgesni. Būtent čia vyko pagrindinių įstaigų evakuacija. Ir jūs negalite jų ten lengvai gauti.
  Tačiau vokiečiai apsupo Kuibyševą.
  O kai miestas yra apsuptas, anksčiau ar vėliau jam pritrūksta amunicijos ir maisto.
  Hitleris apsidžiaugė. Ir net švęsdamas jis surengė pirmąsias gladiatorių kovas Trečiajame Reiche.
  Gražios, pusnuogės merginos kovojo ir buvo puiku. O be jų - ir raumeningi berniukai su maudymosi kelnėmis.
  Žlugus Kuibyševui, naciai pajudėjo Uljanovsko kryptimi. Ir jie judėjo užtikrintai.
  Mūšiuose vis aktyviau dalyvavo reaktyviniai lėktuvai. Ypač veiksmingi buvo bombonešiai. Turiu pasakyti, kad jie yra gana šaunūs.
  Ir sovietų naikintuvai negali jų pasivyti, o priešlėktuviniai pabūklai per daug neužima.
  Štai tokia situacija.
  O dabar naciai jau šturmuoja Uljanovską. Ir tai yra rimta pretenzija į pergalę.
  Tačiau Raudonoji armija priešinasi. Komjaunuolės kovoja ypač gražiai ir beviltiškai.
  Jie kovoja su laukiniu įniršiu, demonstruoja neprilygstamą didvyriškumą. Ir tuo pat metu jie taip pat dainuoja;
  Drąsos merginos kovoja už Rusiją,
  Jie labai didžiuojasi, o Svarogo sūnūs ....
  Mūsų gražuolė taip taikliai smūgiuoja kulkosvaidžiu,
  Šėtono tarnai nepajėgs mūsų palaužti!
  
  Mes narsiai kovojome, kovojome su fašizmu,
  Mes nugalėsime piktąjį Vermachtą, nors priešas stiprus ...
  Tikiu, kad greitai pamatysime komunizmą,
  Auksinė lapija, ryški nuo klevo!
  
  Nėra mūsų šalies geresnės, komunizmas yra gražesnis,
  Kad mūsų Tėvynė spindėtų...
  Į planetą ateis lengvasparnė laimė,
  Ir svajonė apie geresnį gyvenimą netrukus išsipildys!
  
  Tikėkite, kad mūsų Rusija taps didele laime,
  Marija valdys, Lada dievų motina...
  Sustabdysime laukinio vermachto antpuolį,
  Ir nereikia papildomų ir įsimintų žodžių!
  
  Priešas negalės išplėšti mergaičių širdies,
  Mes, kovotojai, pagaląsdavome aštrų, pašėlusį kardą...
  Gražuolės balsas labai gerai žino skambutį,
  Ir mes galėsime iškirsti fašistų minias!
  
  Žinokite, mes, komjaunuoliai, niekada nepasiduosime,
  Visus nacius paguldysime aštriausiais ašmenimis...
  Tegul mūsų mergaičių veidai spindi auksu,
  Ir mes kumščiu trenksime fašistui į veidą!
  
  Per atšiaurias sniego sankasas veržiasi basa mergina,
  Jis aktyviai rašo su žaibo griaustiniu iš kulkosvaidžio ...
  Jūs, fašistai, turite tik paskandinti save,
  Nes Tėvynė yra monolitinė tvirtovė!
  
  Mes nugalėsime fašistus, nors jie turi taikos galią,
  Dėdė Samas nusprendė žaisti kartu su Fritzu šiame mūšyje...
  Iš Adolfo jie pasidarė stabą,
  Ir dabar jis turi prieš juos rusų armiją!
  
  Čia verda pikti mūšiai, šio komjaunimo mūšyje,
  Jie sutriuškina nacius, nors ir nelygioje kovoje ...
  Merginos iš sidabro balsas toks skambus,
  Gražuolė nepasiduos Hitleriui-Šėtonui!
  
  Mūsų Rusijos dalis yra nuolat laimėti,
  Nors fašistinė armada nežino skaičiaus ...
  Ir mes stipriai trenkėme Adolfui į žandikaulį,
  Darbo partija Maskva pasidavė smūgiui!
  
  Jau yra sniego pusnys, o merginos basos,
  Jie mirga nuogu kulnu kaip kiškio pėdsakas ...
  Komjaunimo nariai veržiasi į mūšį,
  Tikėkite, kad priešas aušros nematys!
  
  Neduokite fašistams pasigailėjimo mūšyje,
  Jų kariuomenė bus pragare, kaip velnias ugnyje ...
  Mes gausime atlygį iš Jėzaus rankų,
  Bus labai nuožmi, meškiukai rusai!
  
  Jei reikės, pasuksime, visi kalnai apsnigti,
  Ir mes stovėsime lengvojo rojaus komunizmo visatoje ...
  Laimei, atverdamas mums šūvį iš Auroros ginklų,
  Ir žiaurus fašizmas buvo įmestas į pragarą!
  
  Stalingradas nepasidavė, mes jam priešinomės,
  Nors iš plieno ir pragaro išsiveržė minia...
  Merginos basomis kojomis mėtė granatas,
  Nes komjaunuolių Tėvynė yra viena!
  
  Tikiu, kad būsime Berlyne, nors ir sunku,
  Naciai turi "Panteras", "Tigrus", "Liūtus", "Ferdinandą"!
  Mergina užsitempė ant peties grandininį virvę,
  Nes komjaunuoliai mūšyje yra nuožmus talentas!
  
  Mergaitės širdis atiduota Jėzui,
  Be to, Leninas ir Stalinas gyvena aistringu tikėjimu ...
  Kad nebeliktų sumanių abejonių,
  Tvirtai ir tvirtai pasakykime, kad Adolfas yra kaput'as!
  
  Mes sutriuškinsime drakono prezidentą kardais,
  Ir mes šimtmečius sunaikinsime jo gaują ...
  Mes trypsime kojomis fašistines merginų minias,
  Tegul išsipildo šviesa, šventa svajonė!
  
  Suteik žmonėms laisvę, jų mintis ir jausmus,
  Kad žvaigždė spindėtų kaip komunizmo saulė ...
  Kadangi turėsime tokią tirštą košę su sviestu,
  Amžina mūsų sesers jaunystė taps mumis amžinai!
  
  Čia ateis šviesa, sužibės Tėvynė ...
  Tėvynė šlovės mums šimtmečius ...
  Mes stovėsime viršuje, tu tiki komunizmu,
  Rusijos dvasios stiprybė, žinok, kovotojas yra puikus!
  
  Čia Rusija yra pasirengusi tapti malonesnė ir gražesnė,
  Ir padėk visam pasauliui patekti į rojaus laimę ...
  Mes galime užkariauti visatos lygius kraštus,
  Visata be krašto į jėgų laimę!
  
  Bet po piktojo Reicho kulnu nebus Rusijos,
  Nes jis turi tikrą talentą kovoti...
  Mūsų mergaičių šokyje, pagal tą laikrodžio mechanizmą,
  Kuo gražuolė patikės kokiu nors rezultatu!
  
  Netrukus ateis spinduliuojančios saulės era,
  Kai Tėvynės šlovė nuostabiai žydės ...
  Mūsų armija garsiai kovoja su pragarišku Vermachtu,
  Ir jis galės nušluoti piktojo Fritzo minią!
  
  Sveika, Šventoji Lada, mūsų Dievo Motina,
  Jūs pagimdėte Peruną ir šimtmečius Yarilą ...
  Beviltiška košė nepriims tikėjimo,
  Jei išleisite daug, nesulaikysite žodžių!
  
  Svarbiausias valdovas yra didysis Stalinas,
  Leninas paliko jam išmintingiausią kelią į Edeną ...
  Nes Juozapas yra šviesos valdovas,
  Ir akimirka idealiai tinka žmonėms!
  
  Naciai negalės apgauti Tėvynės,
  Ir atkirto Maskvą nuo Volgos, nuo Sibiro ...
  Tikiu, kad gyvens - rusai komunizmo sąlygomis,
  O Adolfo galia - ištrinsiu mergaitę!
  
  Greitai bus pergalė, tiesa kaip saulė,
  Netrukus bus spindesys, kaip kvazaro spinduliai ...
  Ir tikėk Rusija, komunizmas vystysis,
  Na, jei netikite manimi, geriau tylėkite!
  
  Mokslas greitai prikels komunizmo mirusiuosius,
  Jos išmintis be ribų, tokia didelė kaip kvazaro ...
  Mes nugalėsime fašistus savo gera nuotaika,
  Nepasiduokime auksinio maišelio pagundai!
  
  Na, trumpai tariant, tai praeis, dabar yra pragaras,
  Mes, merginos, į Berlyną įvažiuosime raudonai...
  Ir baigsis mūsų beribė našta,
  Nes savo laimę pasiimsime kova!
  Merginos gerai kovojo. Jie net mėtė granatas plikomis kojų pirštais. Bet, žinoma, jėgos jau labai nelygios.
  Uljanovskas krito, nors už tai vokiečiai turėjo jį visiškai apsupti. Ir tada naciai priartėjo prie Kazanės ...
  Atėjo ruduo ir prapliupo stiprus lietus. Vokiečiai taip pat užėmė Uralską, Gurjevą, apsupo Orenburgą. Dabar situacija dar sudėtingesnė.
  Hitleris dabar turėjo visas kortas ir iniciatyvą. O Marselis gavo už septynis šimtus penkiasdešimt orlaivių, numušusių unikalų apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O už tūkstantį numuštų lėktuvų Didysis Geležinio kryžiaus kryžius - tai labai šaunu.
  Žiemą yra pauzė. Abi pusės kaupė jėgas ir kūrė naujus ginklus. SSRS gavo savaeigį pistoletą SU-100. Ji gana praktiška. Ir palyginti pigus ir paprastas gaminti. Taip pat naikintuvas, nors ir ne masyvus Jak-3, dėl duraliuminio trūkumo jis tikrai nebuvo paleistas. Ir LA-7. Žinoma, ne visiems pavyko.
  Reaktyviniai lėktuvai dar nepateko į seriją. Skirtingai nei vokiečiai.
  Be to, naciai turėjo "Panterą" -3. Šis automobilis turėjo žemesnį siluetą ir storesnius šarvus su dideliais lakštų nuolydžiais. Pistoletas buvo šarvą perveriantis ir tikslesnis 88 mm 100 EL. Taip, tai rimta mašina. Šonų šarvai su nuolydžiais padidėjo iki 120 mm, o kaktos iki 200. Svoris taip pat padidėjo iki 65 tonų, tačiau variklis taip pat tapo galingesnis - 1200 arklio galių. O siluetas pastebimai žemesnis, dėl variklio ir transmisijos išsidėstymo viename bloke. O tai rimtas automobilis.
  Ir pasirodė "Tigras" -3. Jis svėrė 90 tonų, bet variklis buvo 1500 arklio galių. Ir šarvai dar storesni, o ginklas galingesnis.
  Atvirai kalbant, situacija įtempta.
  Be to, diskotekos keturiasdešimt penktaisiais metais pateko į serijas. Tiesa, jie nėra itin veiksmingi dėl pažeidžiamumo priešlėktuviniams pabūklams ir didelių dydžių. Bet jie buvo labai greiti ir pakilo į dvidešimties kilometrų aukštį.
  Pavasarį kovos atsinaujino.
  Naciai pradėjo puolimą prieš Maskvą. Ir vėl aršiausios kovos.
  Tačiau Raudonoji armija beviltiškai kovoja.
  Ir tuo pačiu metu mūšio pionieriai.
  O drąsūs vaikai dainuoja ir basomis kojomis trypia ledo plutą;
  Mes esame pradininkai - Tėvynės didvyriai,
  Kas gimė po spalio ženklu...
  Mes nesigailėsime gyvenimo dėl Rusijos,
  Šlovė su raudona karaliaus vėliava!
  
  Mes mylime ir mokame sunkiai kovoti,
  Naciai uoliai nulaužė ragus ...
  Mes turime granatas erdviame krepšyje,
  Mums, pionieriams, gyvenimas nėra brangus!
  
  Mes mylime savo šventąją Tėvynę,
  Ką sukūrė didžiulis komunizmas...
  Štai komjaunimo mergina basa vaikšto per sniegą,
  O fašistas nori mus sužlugdyti!
  
  Aš uoliai kovojau su nacizmu prie Maskvos,
  Ir visus priešus nupjovėme pjautuvu ...
  Kodėl šis Vermachtas buvo atiduotas rusams,
  Aš jam trenksiu kumščiu!
  
  Aš esu pionierius ir po didžiosios Maskvos,
  Kovojo kaip milžiniškas karys...
  Sustabdė laukinį fašizmo puolimą,
  Mes turime vieną Viešpatį Aukščiausiąjį Rūšį!
  
  Rusijos atgimimui nėra jokių kraštų,
  Didysis Stalinas, pakėlė mus nuo kelių ...
  Svarogas didysis, aukščiausias mesijas,
  Ir Lados spindintis idealas!
  
  Mes esame pionieriai, berniukai, mergaitės,
  Mums patinka kovoti - toks mūsų likimas...
  Ir komjaunimo balsas šaukia:
  Nors viešpatauja kruvinas chaosas!
  
  Rusija yra Svarogo tėvynė,
  Ir komunizmas nušvietė kelią...
  Pionieriams nereikia pikto Dievo,
  Priešas nesugebės mūsų sulenkti į kumštį!
  
  Mes turime vėsų tanką su nuožulniais šarvais,
  Fritzui taip lengva neprasilaužti,
  Su meile Ladai, kilminga mergele,
  Norėdami paversti plėšrūną žaidimu!
  
  Maskvoje kovojantys žmonės gynėsi,
  Ir tada buvo didysis Stalingradas...
  Greitai pamatysime komunizmą,
  Praeikite ir susipažinkite su paradu Berlyne!
  
  Taip, Stalingradas didžiuojasi šiuo žodžiu,
  Esame basi pionieriai sniego pusnyse...
  Kvailai karvei ragą sulaužysime
  Ir mes nuvarysime Hitlerį tiesiai į karstą!
  
  Žinokite, kad Tėvynė niekada nesulenks,
  Jos impulso negalima pažaboti...
  Tegul saulė amžinai šviečia virš Rusijos,
  Ir klastingas vagis bus sutriuškintas!
  
  Jie parodė drąsą Stalingrade,
  Mums pavyko sustabdyti nacius...
  Rusai turi tokį įžūlumą, žinote,
  Ir priešai bus tik nuliai!
  
  Rusija gali skristi į Marsą
  Ir sukurti skirtingą didybę ...
  Ir, žinoma, viskas bus labai šaunu,
  Nors gyvenimas trapus kaip šilko siūlas!
  
  Rusijos dvasia nepažįsta barjero mūšiuose,
  Jis turi Peruno galią...
  Mes laukiame apdovanojimų iš dievų,
  Ir stichija šviečia, tikėk rune!
  
  Kaip rusų dvasia nežino pralaimėjimo?
  Patikėk, jis viską sutryps...
  Mes, pionieriai, labai norime keršto...
  Nenugalima kaip Tėvynės kariuomenė!
  
  Mes beveik laimėjome
  Tebūnie šviesa komunizmo šlovėje...
  Mūsų seneliai kovojo už Tėvynę,
  Greitai sutiksime džiaugsmą ir aušrą!
  
  Be tėvynės nėra pionierių gyvenimo,
  Jie nori kovoti už ją...
  O ko jūs norite, ponai pikti?
  Ar turėtume suteikti vergo gyvenimą?
  
  Ne, rusų fiureris bus pavergtas,
  Mes sutraiškysime jį kaip lėlę ...
  Juk Rusijos riteriai gali kovoti,
  Ir auksasparnis kerubas yra su mumis!
  
  Po pasauliu nėra mūsų Tėvynės veidų,
  Liepsnoja kaip ryškiausia žvaigždė...
  Tu tapai man stabu,
  Aš niekada su tavimi nesiskirsiu!
  
  Aš esu pionierius ir basas berniukas
  Kas pliką kulną veržiasi per sniegą ...
  Ir kažkur šokinėja baltas mielas zuikis,
  Kas sulaužys priešo ragą!
  
  Abejonių mūšio pradininkas nežino,
  Jis ne klounas, bet tu žinai terminatorių...
  Ateis nuožmūs fašistai, tikėk kerštu,
  Ir komunizmas bus šviesus rojus!
  
  Kaip ateis era,
  Kuriame kiekvienas karys iš ėdžios...
  Kovok iki paskutinio atodūsio
  Norėdami sunaikinti nuožmus, pažinkite piktadarį!
  
  Šviečia komunizmo žvaigždės,
  Šviesos era, pasaulyje nėra gražesnio...
  Mes sutriuškinsime tikėjimo fašizmo jungą,
  O Hitleris vakarienei bus rusas!
  
  Manome, kad tokie plieniniai bakai,
  Kad jų panteros kiautas neprasiskverbtų ...
  Mojuojame jodu į savo berniuko žaizdas,
  Ir vėl pionierius drąsiai veržiasi į mūšį!
  Na, ką naciai padarė sunkaus,
  Jie nemanė, kad galime tiesiog laimėti...
  Matyt, komunizmą žinome už mylių,
  Ir mes galime juokais įveikti Vermachtą!
  
  Vardan mūsų galingos tėvynės,
  Išdidus pionierius puola...
  Nors virš Tėvynės kabo debesys,
  Visiems rodykime sėkmingą pavyzdį!
  
  Tikėk, kad priešas nesustabdys svajonės,
  Mes vėl nugalėsime visus fašistus...
  Blogis netikės, kad karaliauja soste,
  Mes sukursime naują pasaulio tvarką!
  
  Tėvynėje viskas bus gerai, žinok
  Aš esu berniukas, bet mūšyje kaip Robinas Hudas,
  Iš pradžių tik subraižau ant stalo,
  Ir dabar labai net patikėk šaunu!
  
  Rusija gali suplėšyti nacius durtuvu,
  Ji nugalės bet kurią armiją...
  O kad pionieriai gyventų komunizmo sąlygomis...
  Juk mūsų draugystė yra tvirtas monolitas!
  
  Mes niekuo nepasiduosime Fritzui,
  Juokaudami galime nugalėti priešus...
  Ir mes sumušėme nacius pagaliu,
  Pūga ūžia, sniegą sukdama į viesulus!
  
  Rusija nepažįsta, naciai žino gailestingumą,
  Ji nenugalima stipri...
  Jie tvirtai įkiš kardą niekšams į kaklą,
  Ir šėtonas bus sunaikintas!
  
  Netikėkite, kad Hitleris yra nenugalimas,
  Nors pragaro galia, pagalvokite apie surinktą viską ...
  Kai žmonės ir partija susivienija,
  Mūsų vermachto žmonės suplyšo į šipulius!
  
  Rusija šimtmečius garsėjo kaip šventoji,
  Ji sudaužė tigrus kaip metalą...
  Skleisti nuo galo iki galo,
  Tik jaunas vyras svajojo apie tokią šalį!
  
  Laimėjome kaip milžinai
  Susmulkinti priešai žino kardu...
  Mes, rusai, esame nenugalimi mūšiuose,
  Mes nugalėsime Tėvynės priešininkus!
  
  Patikėkite, niekas mūsų nesustabdys
  Ir žinai, kad niekas nelaimės...
  Mes palaidosime fiurerį ant galvos,
  Turime aštrų kardą ir plieninį skydą!
  
  Visoje visatoje nėra gražesnės Rusijos,
  Jame amžiams bus šviesos era...
  Visos kartos bus ramybės ir laimės,
  Tėvynei reikia tvirtos rankos!
  
  Taigi žaidžiant Berlyne,
  Ištepkime Vermachtą kaip pelenus kraujyje...
  Tai bus rojaus sienos laikas,
  Ir kartu su Lada karaliauja meilė!
  
  JEI fiureris UŽDUOTŲ
  1943 metų balandžio 20 dieną Svarogo dukra Elena nužudė Adolfą Hitlerį. Atrodytų, nuostabus veiksmas, galintis pagreitinti Antrojo pasaulinio karo pabaigą. Bet išėjo atvirkščiai. Įpėdiniu tapo Hermannas Goeringas. O Vakarų sąjungininkai ėmė ir sudarė paliaubas su Trečiuoju Reichu derybų laikui. Bombardavimas sustojo, o Rommelo grupė paliko Tunisą.
  Goeringas nusprendė kol kas nežengti į priekį Kursko pakylėjime, o sustiprėti technologiškai dėl visos Europos mobilizacijos ir išteklių. Ir tuo pačiu užgrobti oro viršenybę. Speeras gavo skubius įgaliojimus. Ir, žinoma, buvo ir Rommel, ir Guderian autoritetas. Guderianas įtikino Goeringą atsisakyti Maus kūrimo ir būtinybės padaryti Panther-2 geriau apsaugotą, bet ne mažiau mobilų. Plius "E" serija.
  Į seriją taip pat pateko naikintuvas ME-309, pasižymintis išskirtinai galingais ginklais ir dideliu greičiu. Tiesa, padidėjęs svoris sumažino manevringumą, tačiau didelis nardymo greitis leido išvažiuoti išėjus į uodegą. O galingi ginklai leido numušti nuo pirmo skambučio.
  ME-309 pateko į seriją ir pasirodė esanti rimta mašina. Atėjo vasara, o tada 1943 m. rugpjūtį Raudonoji armija pradėjo puolimą prieš Oryol stulpą. Ir Charkovo kryptimi. Vokiečiai buvo pasiruošę ir turėjo rimtą gynybą. O jų tankai "Pantera", "Tigras" ir savaeigiai pabūklai "Ferdinandas" buvo labai geros gynybos priemonės. Ir jie gali atspindėti beveik bet kokią masę.
  Vokiečiai sugebėjo išlaikyti frontą ir nugalėti atakas. Čia puikiai pasirodė ir Rommelo veteranai. Jie kovojo įnirtingai ir didvyriškai. Italai taip pat kovojo. Vokiečiai turėjo daugiau pajėgų nei realioje istorijoje ir rėmėsi gerai paruošta gynyba. Mūšiuose pirmą kartą buvo panaudotas automatinis šautuvas MP-44, kuris tuo metu buvo geriausias pasaulyje.
  Jo naudojimas kovoje parodė pranašumus ir efektyvumą. Mūšiuose dalyvavo pirmosios moterys lakūnės Albina ir Alvina.
  Jie kovojo basomis kojomis ir bikiniais. Tokios puikios merginos.
  O dabar Albina spaus nuogus kojų pirštus. Numušk sovietinį naikintuvą ir dainuok:
  - Mūsų jėgos didžiulės!
  Bus tvirta ranka!
  O Alviną taip pat nuogais kojų pirštais pargrius Rusijos atakos lėktuvas. Ji yra kovojanti mergina. Ir labai kietas.
  Ir taip pat dainuoti:
  Mes esame arijų merginos
  Mes visus sumušėme kulkosvaidžiu!
  Šios merginos yra basos ir beveik nuogos. Įveikę atakas, vokiečiai stojo į gynybą. Atėjo vėlyvas ruduo. Raudonoji armija bandė veržtis į priekį centre. Ir ten jų atakos suklupo ant galingų Trečiojo Reicho gynybinių linijų. Ir įstrigo pleištuose. Kas sovietų kariuomenei tapo labai kvaila. Žiemą vokiečiai kovoja, žinoma, kvailesni. Tačiau nuo rugsėjo pasirodė "Pantera" -2. Jis nebuvo visiškai tobulas: gana sunkus: penkiasdešimt trys tonos. Tačiau, kita vertus, ginklas siaurame bokštelyje yra 88 mm storio su 150 mm storio bokštelio kauke. O priekiniai korpuso šarvai yra 100 mm su nuolydžiais ir 60 mm šonais. O 900 arklio galių variklis užtikrino patenkinamus vairavimo rezultatus.
  "Pantera" -2 ir "Tigras" -2 pateko į serijas. Ir jie atrodė palyginti geri. "Pantera" -2, žinoma, praktiškai pasirodė geriau. Ypač žiemą.
  Kovos žiemą vyko Leningrado kryptimi. Raudonoji armija bandė panaikinti blokadą, tačiau suklupo labai galinga gynyba. Mūšiai itin žiaurūs. Tačiau vokiečiai neturėjo antrojo fronto. Ir jie galėjo sutelkti pakankamai jėgų, kad atremtų puolimą. Muštynės labai kruvinos.
  Gerda kovojo ant "Panther" -2 ir vaidino su savo įgula. O merginos šaudė plikų pirštų pagalba, iškaltomis, grakščiomis kojomis.
  Tokie galingi sviediniai perveria sovietinius trisdešimt ketverius. Vyksta įnirtingos kovos.
  Prie Leningrado nepavyko nugalėti vokiečių. Ir jie priešinosi. Vokiečiai atmušė puolimą Ukrainoje.
  O 1944 metų pavasarį pasirodė reaktyviniai naikintuvai ME-262, pasižymėję aukštu kovos efektyvumu. Nors jie dar nebuvo pakankamai veiksmingi, juos buvo labai sunku numušti. Problema buvo masinė puolimo šautuvo MP-44 gamyba, dėl kurios vokiečių pėstininkai gavo didelį pranašumą.
  Ir tada kilo problemų su Japonija. Imperatorius Hirohito įtikino generolus ir įtikino juos sudaryti paliaubas su JAV ir Britanija. Sąlyga buvo japonų pasitraukimas iš okupuotų teritorijų. Mainais samurajus norėjo kompensacijos Tolimuosiuose Rytuose.
  Gegužę Donbase prasidėjo vokiečių puolimas. Kita vertus, Raudonoji armija tikėjosi smūgio į Kursko kalną. Ir vokiečiai sugebėjo užimti Vorošilovgradą. Birželio mėnesį padėtis dar labiau komplikavosi, Japonija įsitraukė į karą su netikėtu Vladivostoko puolimu ir kampanija prieš Mongoliją.
  Vokiečiai nuėjo prie Dono, o Raudonoji armija sugebėjo juos šiek tiek pristabdyti. Į mūšį stojo nauji sovietų tankai: IS-2 ir T-34-85, kurie buvo pažangesni ir galingesni. Tačiau vokiški automobiliai vis tiek buvo stipresni. Ir dar greičiau. O lėktuvai dar šaunesni ginkluote ir greičiu, ir įranga.
  Vokiečiai stiprūs, kol kas iniciatyvą turi jie. Taip, mūšiuose jie naudoja užsienio divizijas ir "Rusijos Vlasovo išlaisvinimo armiją". Vasarą vokiečiai pradėjo puolimą Oriolo kryptimi ir Maskvoje.
  Naciai kovojo. O dabar, rudenį, vokiečiai jau buvo paėmę Vyazmą ir Kurską. Atėjo ruduo. Mūšiai labai kruvini. Tada vokiečiai persikėlė į Stalingradą. Ir taip kovos klostėsi kolosalia jėga.
  Jau lapkritį pačiame mieste vyko mūšiai. Ir vyksta mūšiai. Vokiečiai naudojo "Sturmtigers". Tai labai stiprūs galingi savaeigiai puolimo ginklai. Kariai taip pat kovojo tankuose. Ir muša savo nuogais, apvaliais kulnais.
  Stalingradas nepasidavė. O gruodį vokiečiai priartėjo prie Grozno ir Ordžonikidzės Kaukaze. Ir jie pradėjo šturmuoti šiuos miestus.
  Ir tada Turkija įstojo į karą. 1945 metų sausį turkai apsupo Jerevaną ir užėmė Batumį. Padėtis tapo dar sunkesnė ir kruvinesnė. Toks yra karas.
  1945 metų žiemą ir pavasarį vokiečiai užėmė visą Kaukazą, jiems padėjo turkai.
  Padėtis tapo daug nerimą kelianti. O 1945 metų vasarą prasidėjo naujas puolimas prieš Maskvą. Ir tuo pat metu naciai ir turkai veržėsi į Saratovą.
  Ir birželio pabaigoje Saratovas buvo paimtas. O liepos pabaigoje vokiečiai užėmė Kalininą ir Tulą. O rugpjūčio pabaigoje jie apsupo Maskvą. Ir tuo pačiu metu Kuibyševas buvo paimtas.
  Maskva buvo katile. Ir visiškai užblokuotas. Ruduo prabėgo įnirtingose kovose. Vokiečiai paėmė Riazanę ir priartėjo prie Gorkio miesto. Kovos buvo tokios nuožmios. Vokiečiai pasiekė patį Uljanovską ir jį taip pat paėmė. Ir jie užėmė Uralską ir pasiekė Orenburgą.
  O žiemą Maskva pagaliau krito. Ir vokiečiai pasiekė Kazanę. O pavasarį Leningradas pagaliau krito. O 1946 metų vasarą buvo pradėtas puolimas į Uralą.
  O vokiečiai paėmė Sverdlovską ir Čeliabinską. O rudenį japonai ir naciai susivienijo. O 1947 metų žiemą vokiečiai ir japonai užėmė paskutinius didžiuosius miestus Centrinėje Azijoje. O 1947 metų kovą Stalinas buvo nužudytas. Ir jo įpėdinis Berija paskelbė, kad kapituliuos SSRS.
  Ir taip karas baigėsi. baigėsi rytuose. JAV jau turi atominę bombą.
  Hermannas Goeringas ir amerikiečiai su britais sudarė susitarimą dėl draugystės ir sienų bei įtakos sferų padalijimo. Ir tai iki šiol ramino pasaulį.
  Bet laikas praėjo. O Trečiajame Reiche buvo sukurta radiacija, kuri išjungė branduolinę reakciją. Vokiečiai taip pat pirmieji atskrido į Mėnulį.
  O 1969 metais prasidėjo naujas karas. Göringas tuo metu jau buvo miręs.
  Naujasis fiureris buvo Wolfas Schultzas. Ir ji pradėjo karą dėl pasaulio viešpatavimo.
  Rusijos ir kitos Trečiojo Reicho tautos iki to laiko gavo pilietybę ir lygias teises.
  Ir poetas kovojo Vermachte. O karas prasidėjo nuo amerikiečių puolimo Kinijoje. Ir žinoma Britanija metropolyje. Vokiečiai buvo ginkluoti tobulomis diskotekomis, nepažeidžiamomis šaulių ginklų ir piramidiniais tankais.
  Naciai taip pat turėjo atominius akių kontūrus ir daug daugiau. Ir Britanija buvo užkariuota.
  Karas tęsėsi Trečiojo Reicho pranašumu. Ir palaipsniui vokiečiai užvaldė visą pasaulį ...
  Tiesa, jie nebuvo tokie tamsuoliai kaip Hitlerio laikais. Jie suteikė visiems lygias teises ir sukūrė pasaulinę imperiją su pretenzija į plėtrą į kosmosą.
  Bet vis tiek pasaulis jau buvo kitoks ir jame neliko nei Rusijos, nei JAV, nei Britanijos. Liko viena imperija, kuri pradėjo užkariauti kitus pasaulius.
  Ir įvaldė visas Saulės sistemos planetas.
  Ir žmonija pasklido po galaktiką. Ir statė žvaigždėlaivius, ir karo laivus.
  Ir tada jie išmoko prikelti mirusiuosius. Įskaitant tuos, kurie jau seniai mirė.
  Pavyzdžiui, Adolfas Hitleris buvo prikeltas. Ir demonų apsėstas fiureris pradėjo pilietinį karą kosmoso imperijoje. Bet tai jau kita istorija.
  
  MAGIC MEDICINA
  Pavyzdžiui, Zoja Aleksandrui Didžiajam davė stebuklingo vaisto, kuris leido jam ištempti iki septyniasdešimties metų. Ir tai pakeitė pasaulio istorijos eigą. Imperija išsiplėtė. Aleksandras Didysis užkariavo arabus. Ir tada jis baigė Indijos užkariavimą. Toliau buvo kelionė į Kiniją. Čia karas šiek tiek užsitęsė, bet buvo iškovota ir didelė pergalė. Ir iškilo didžiulė imperija. Aleksandro generolai pasiekė Heraklio stulpus. Užkariavo ir Romą, ir Kartaginą. Tada jis valdė, jo sūnus Aleksandras Ketvirtasis. Ir susikūrė stabili dinastija.
  Makedonijos valstybės imperija išgyveno aušrą. Ji taip pat užkariavo Japoniją ir patraukė į Pietų Afriką. Ir atėjo laikas, ir laivai įsiskverbė į Ameriką.
  Atsirado stabili Petriky dinastija, kuri pasirodė gana stipri. Žinoma, būta sąmokslų ir bandymų perversmui, bet imperija priešinosi. Ir ji atrodė kaip amžina romėnė. Ir pamažu apėmė visą Žemės rutulį.
  Ir mokslas vystėsi greičiau. Ir nuo senovės, aplenkdama niūrius viduramžius, žmonija tiesiogiai įžengė į industrinį laiką, o vėliau į postindustrinį laiką, kai į orbitą buvo paleistas pirmasis palydovas. Ir tada žmogus išskrido į kosmosą.
  Kadangi žmonės neleido išteklių karams ir konfrontacijai vieni su kitais, kosminis amžius atėjo tūkstančiu šimtu metų anksčiau nei tikrojoje istorijoje. Ir kosmoso užkariavimas vyko pagreitintu tempu. Ir taip buvo įvaldyta visa saulės sistema. Ir žmonės skrido į kitus pasaulius. Ir jų žvaigždėlaiviai pasirodė esąs tik stebuklas. Ir tai nuostabu. Ir kai buvo atrasti superluminaliniai greičiai, prasidėjo galaktikų užkariavimas. Jei atvirai, tai puiku!
  Žinoma, žvaigždžių karų nebuvo. Ir tai suprantama. Visatos platybėse taip pat yra supercivilizacijų. Tačiau žmonės buvo vieningi. Ne tai, kad vienas plikas fiureris murmėjo apie daugiapolį pasaulį. Ne, šiuo atveju žmonija praktiškai sugebėjo suvienyti Aleksandrą Didįjį. Ir tai sukūrė pagrindą būsimiems kosminiams karams.
  O žmonija kovojo su uodo ir voro hibrido rase. O karas buvo žiaurus. Danguje kovojo didžiuliai žvaigždėlaiviai. O nuostolių ir įsigijimų sąskaita buvo didžiulė.
  Ir vis dėlto žmonės laimėjo. Ir jie sukūrė visuotinę imperiją. Ir čia buvo atskleista laiko paslaptis. Dėl to mokslo galia buvo įmanoma prikelti mirusiuosius. Aleksandras Makedonietis taip pat buvo prikeltas kartu su jo generolais ir sūnumis.
  Ir tada jie pradėjo prikelti likusius žmones. Visata buvo didelė ir joje buvo daug erdvės. Ir tada žmonės išmoko skristi į kitas visatas.
  O visagalybės karūna buvo gebėjimas patiems kurti visatas, ateities mokslo galia.
  Ir tada žmonija tapo hiper-supercivilizacija. Kas dar šauniau, įspūdingiau.
  Ir visa tai padarė Baltojo Dievo duktė Zoja, didžioji burtininkė, be vargo keičianti žmonijos istorijos eigą.
  
  MERGAITĖS KARĖJŲ ŠULĖ KOSMOSJE
  ANOTACIJA.
  Kosmose mūšiai vyksta tarp gražiųjų Rubino žvaigždyno karių, viena vertus. O kitoje - Smaragdo žvaigždyno kariai. O mūšiuose dalyvauja tik basos ir su bikiniu kloninės merginos.
  . 1 SKYRIUS
  Dvi kosminės armados kovojo vakuume. Viena vertus, Rubino žvaigždynas ir, kita vertus, Smaragdas.
  Ir iš abiejų pusių tik klonų merginų kovotojos. Tačiau gana įvairios šukuosenos. Jų plaukai buvo keturių pagrindinių spalvų: mėlyna, geltona, raudona ir balta!
  O kariai tiesiog puikūs.
  Žinoma, labai ryškūs supernovų blyksniai. O žvaigždėlaiviai, ypač dideli grandioziniai mūšio laivai, siunčia vienas į kitą mirtinų raketų salves.
  Galingi kosminiai mūšio ir mūšio laivai bei drednautai yra pagrindinė smogianti jėga. Ji siunčia vienas kitam destruktyvius spindulius, dideles torpedas ir spindulius su hiperplazminėmis dėmėmis.
  Ji veržiasi per vakuumą ir griebia mažesnius žvaigždžių laivus.
  Kloninės merginos, besiveržiančios savo laivais, mirga nuogos, rožinės spalvos ir grakščiais užapvalintais kulnais.
  Jie tokie gražūs, o jų oda spindi kaip poliruota bronza. Tai nuostabios merginos - tiesiog super.
  Keturi didžiausi smaragdo žvaigždyno flagmanai bando sulaužyti Rubino žvaigždyno formavimąsi. Tačiau atsakydami į juos šliaužia keturi masyviausi priešo flagmanai. Didžiuliai žvaigždėlaiviai atrodo kaip pusės mėnulio dydžio kašalotai. Ir jie turi tūkstančius didelio kalibro ginklų. Yra tokių statinių, kurios per minutę išmeta trilijono ant Hirosimos numestų atominių bombų energiją.
  Tačiau, žinoma, didieji mūšio laivai turi jėgos laukus, kad sumažintų destruktyvų spindulių, impulsų, raketų ir torpedų poveikį.
  Jie mirga kaip sidabrinė rūkas didelių laivų paviršiuje.
  Atakuoja ir mažesni žvaigždėlaiviai. Visų pirma, skirtingų klasių kreiseriai - sunkieji, vidutiniai, lengvieji, pagalbiniai. O naikintojai, kaip nuogi, storaašmeniai durklai. Ir grakščios brigantinės. Jų forma primena kūdikius.
  Tiek naikintuvai, kurie atrodo kaip piranijos, ir didesni, galingiau ginkluoti kontrnaikintojai.
  Čia yra tam tikri kreiseriai, kovojantys su kreiseriais. O nuo raketų, spindulių ir impulsų smūgių kyla gaisrai.
  Kloninės merginos bėga nuo laivus užgriuvusios ugnies. O liepsna veržiasi iš paskos, grabuoles griebdama už nuogų kulnų.
  Mergina mėlynais plaukais apnuogintais kojų pirštais šaudo į priešą.
  Jos paleista raketa pataiko į fregatą, ten kyla gaisrai ir kyla ugningos bangos. Kloninės mergaitės rėžia širdį. Jų beveik neuždengia drabužiai. Tik siauros audinio juostelės ant krūtinės ir klubų. Ir jūs galite pamatyti reljefo raumenis po įdegusia, aukso spalvos alyvuogių oda.
  Labai viliojančios kojos mergaitėms. O pliki gražuolės pirštai spaudžia vairasvirčių mygtukus.
  Ir išgraužti su agresyviu požiūriu.
  Štai mergina auksiniais plaukais. Ir ji spaudė nuogu, labai grakščiai išlenktu kulnu.
  Ir raketa sureagavo, ir puolė, kirsdama vakuumą. Ir labai tiksliai ji praėjo pro lazerių spindulius. Ir įlipo į kreiserį. Ir tas, kuris dreba.
  O kita vertus, kaip ir mergina raudonplaukiais, taip pat šaudys. Spausdami bambą. Kurie sureagavo labai griežtai.
  Merginos sucypia ir vėl šokinėja. O kai pataiko, nuteka, matai, kokios viliojančios jų kojos.
  Štai mergina balta šukuosena siunčia žudikišką sunaikinimo ir mirties dovaną. Ir jis išskrenda, trenkdamas drednotui į pilvą. Ir tai labai sėkmingas įgėlimas. Nors abi merginos pusės stiprios. Ir jie atsako. Visų pirma, mergina mėlynais plaukais dovanoja sunaikinimo dovaną.
  Ir vėl smūgis, gaisrai, purtant automobilį.
  Yra dar mažesnių žvaigždžių laivų: valčių ir naikintuvų. Pastarieji yra dviviečiai arba vienviečiai.
  Jie taip pat įgelia draugą, o gražios merginos demonstruoja gražiausius ir seksualiausius akrobatinius skrydžius.
  Štai karys purpuriniais plaukais prieš gražuolę violetiniais plaukais.
  Abi merginos net nusiėmė liemenėles. Ir vienas kitą bando įkąsti raudonų krūtų spenelių pagalba. Ir labai geri kariai.
  Mergina purpuriniais plaukais numeta naikintuvą į šalį. Ir šaudymas iš šešių lazerinių oro patrankų. O jos priešininkė violetiniais plaukais taip pat turi panašų automobilį. Abu kovotojai atrodo kaip erškėčiai, su permatomais šarvais.
  Jie puikiai moka manevruoti ir šokinėti. Ir jie daro labai gerus salto.
  Merginos šaudydamos vėl naudoja rubino spenelius ant pilnų, burnoje tirpstančių krūtų.
  Šios gražuolės yra tiesiog grožio įsikūnijimas. O kai jos tiesiog su kelnaitės - taip vilioja. Ir tu gali į juos žiūrėti ir nenulipti.
  Abi merginos bando prisidengti panaudodamos kovotojų kaktos jėgos laukus.
  Ir jie turi gana tinkamą apsaugą. Ir gali atspindėti žalingus spindulius.
  Tačiau merginos, vienos vario raudonumo, o kitos šviesiai geltonais plaukais, vėl fechtuojasi ir manevruoja viena prieš kitą naikintuvais.
  Merginos bando atsidurti viena kitos gale. Bet tai nelabai pavyksta. Kariai sukasi ir šokinėja. Ir jų kovotojai yra kaip stalo teniso kamuoliukai, aukštyn ir žemyn.
  Mergina vario raudonumo plaukais, tarsi ant rogių, nuslydo vakuumu ir susisuko. O karys šviesiai geltonais plaukais padarė triuką: kregždės. Ir ji iššovė arti, naudodama rubino spenelį.
  O raudonplaukė mergina jautė intensyvų karštį. Ir jos raumeningas kūnas buvo padengtas prakaito karoliukais.
  Mergina geltonais plaukais dainavo:
  - Mes turime didelę galią, didelę galią,
  Draugauti su ja - tai kaip žaisti su krokodilu!
  Ir ją taip pat ištiko išskyros. Taip pat pradėjo prakaituoti ir blizgėti. Viskas atrodė kaip kokiame labai brangiame filme su erotikos ir kosminės operos mišiniu.
  Merginos beveik nuogos, prakaituotos. Ir jie šaudo naudodami krūtis, kurios yra kaip rožės pumpurai, ir plikomis pirštais su vikriomis kojomis.
  Ir kariai nepamiršta dainuoti:
  Tegul visas kosmosas yra panardintas į chaosą
  O vakuumas dreba nuo pertraukų...
  Priešą ištiks mergaičių stiprybė,
  Ir mes amžinai vienijamės su Tėvyne!
  Nors man įdomu, kokia gali būti klonų merginų Tėvynė. Žinoma, labai gražus ir raumeningas.
  Ir įsivaizduokite milijardus kovotojų, ir visas gražias, pusnuoges merginas ir nė vieno vyro.
  Kokia nuostabi ši armija. Kokie puikūs jos kovotojai. Kokias figūrėles jie turi? Ir prabangūs klubai, aukšta krūtinė, su speneliais, kurie spindi tarsi briaunoti rubinai.
  Tai merginos, kurios yra nepriekaištingos savo sportišku grožiu. Geriau jų nerasti. Nors, žinoma, tai reliatyvu. Laivynas didžiulis. Pavyzdiniuose didžiuosiuose mūšio laivuose yra milijonai merginų. Jie nepaprastai gražūs ir grakštūs.
  Ir dabar, už mūšio laivo ginklo, mergina baltais plaukais labai tiksliai šaudo į priešo šarvuotį. O dabar sviedinys perveria bokštą ir sulaužo ginklus. O sviedinyje vyksta hiperbranduolinė reakcija, kuri veikia didžiuliu sunaikinimu. Ir žiauriai degina metalą. Ir čia atsiranda labai žiaurūs susinaikinimo impulsai.
  Merginos net dainavo vieningai, kratydamos braškines krūtis, kurios veda vyrus iš proto:
  - Siūlas nutrūkęs
  Mums gresia pikta mirtis...
  Ir gyventi
  Mergina turi būti kantri!
  Kariai yra labai šauniai išsibarstę. Jie pliaukštelėja apvaliais kulnais ant sagų. O jas paleidžia grėsminga, naikinanti raketų su torpedomis jėga. Jie naikina priešą, degina bokštus. O apdegusios, sužeistos, suluošintos merginos išskrenda į skirtingas puses. Ir vienas iš jų atsidūrė ugniniame sūkuryje.
  O iš jos liko tik basos kojos. Taip merginos miršta šiame kare.
  Viena iš jų net dainavo, purtydama geltonai varinius plaukus:
  - Visatoje vyksta karas,
  Karas be priežasties...
  Šėtonas išsilaisvino
  Ir mirtis atėjo su juo!
  Likusios gražuolės, trypdamos ir trūkčiodamos nuogas, grakščias kojas, purtydamos krūtis raudonais speneliais, pakėlė:
  Ir kas sustabdys tėkmę
  Kruvinos beprotiškos upės...
  Lazerio spindulys pateks į šventyklą,
  Ir akimirksniu vyras dingo!
  Merginos kartu spaudė savo rubininius spenelius ant sagų, mirtina jėga šaudė raketomis ir tęsė:
  Ir toks chaosas
  Užtvindė visatą...
  Liūdnas žmonijos likimas -
  Ištverti skausmą, kančią!
  Išties, mūšiuose žūsta chaosas, žvaigždėlaiviai, o kartu su jais ir gražios, įdegusios, raumeningos, pusnuogės ir labai gundančios merginos.
  Mergina mėlynais plaukais, šaudanti braškiniu krūtinės speneliu ir šaudanti naikinamąsias raketas, nešančias milijardų ant Hirosimos numestų atominių bombų energiją ir siunčianti į mirties dugną visiškus kritulius, dainavo:
  - Žemės sūnus atsakys ne,
  Aš neliksiu piktų šeimininkų vergu ...
  Tikiu, kad bus graži aušra
  Vėjas atgaivins šviežią žaizdą!
  
  Už šventą tėvynę mūšyje,
  Nes galingasis Viešpats šaukia,
  Kelkis anksti mergyt,
  Tamsa pasitrauks - gegužės rožė pražys!
  Ir vėl basa merginos koja darbe, ir rodo jos beldžiantį impulsą.
  Ir merginos vieningai šaukė:
  - Plikojo fiurerio mirtis!
  Jie yra kariai, kovojantys už šviesą ir teisingumą. Jie kupini išminties ir drąsių dvasinių impulsų.
  Štai ir gražuolės - aukščiausios klasės erotiškumas ir kosminis karas. Niekas negali atsispirti tokiems žmonėms kaip jie.
  Mergina geltonais plaukais taip pat ims ir tiksliai šaudys į priešą. Jis tai daro mirtinu šuoliu.
  Ir pataikė į smaragdinio žvaigždyno priešo mūšio laivą. Ir dar vienas karys mėlynais plaukais, taip pat su labai gražiu braškiniu krūtinės speneliu, smogs į rubino žvaigždyno laivą. Ir taip pat atsakas į sunaikinimą ir mirtį.
  Merginos yra aukščiausias ir kolosalus dangiškosios klasės ir kosminės gelmės rodiklis, jų aukščiausias balsas, pasižymintis milžiniškomis natomis.
  Šių grožybių niekas neįveikia. Nors jie naikina vienas kitą su karštu entuziazmu.
  Pavyzdžiui, pavyzdiniai grubus mūšio laivai patyrė milžinišką žalą. Ir daugelis bokštų buvo apgadinti, o ginklai buvo sulenkti ir deformuoti. Patys sviediniai sprogo. Ir šarvuotos lubos sulūžo, ir karštas oras pūtė paviršių.
  O merginos pabėgo, o jų nuogi, labai viliojantys ir labai jaudinantys kulnai bei kojos mirgėjo vyrams. O kartais pliki, rausvi gražuolių padai laižydavo ugningus hiperplazmos liežuvius.
  O moterys karės rėkė, šokinėjo ir cypė.
  Atrodė, kad jiems skaudėjo...
  Bet jie dainavo:
  Per tuštumą, erdvės arklius,
  Merginos yra visur, jos mūsų nepasivys!
  Mūsų nepagaus! Mūsų nepagaus!
  Kariai tikrai linksmi ir žaižaruojantys.
  Ir jie dainuoja iš visų jėgų:
  - Aš labai tikiu
  Kad nuplikęs fiureris greitai mirs ...
  Išimkite kaltą
  Tegul tamsa tebūna nuosprendis!
  O jų pliki kulnai spaudžia mygtukus ir hiperplazminių dėmių pagalba degina fregatas ir brigantinas.
  Štai du žvaigždynų naikintojai susidūrė su antgaliais. O jėgos laukai veikė, sugerdami energiją. Ir tada kilo susinaikinimo reakcija. Ir pradėjo konkrečiai plyšti ir griūti. Ir ten buvo labai visiška mirtis ir itin ugnies vingiai.
  Ugniai siautė stipriausiai. Ir tuo pačiu itin destruktyvi galia.
  Ir tiesiogine prasme įvyko velniški susirėmimai. Erdvėlaivių mirtis ir liepsnos tęsėsi be pertraukų.
  Mergina mėlynais plaukais ėmė ir nuogais kojų pirštais paspaudė kitą mygtuką. Įvyko hiperplazminio sujungimo reakcija.
  Ir čia rubino žvaigždyno drednautas vėl persmelkė naikinančio poveikio kovinę medžiagą.
  Mergina geltonais plaukais ėmė ir dainavo, braškiniu speneliu siųsdama priešui mirties dovaną.
  Ir karys čiulbėjo:
  - Tikiu, kad visas pasaulis pabus,
  Drakonui bus galas...
  Ir saulė švies
  Veda blogį į sunaikinimą!
  Raudonplaukė mergina, taip pat per ilgai negalvodama, atleido, naudodama raudoną krūties spenelį. Ir tai veikė, destruktyvi energija. Ir gavo priešininkams į dantis.
  Tačiau jie iškart atsakė išmušdami grįžtantį žvaigždėlaivį. Tuo tarpu galingi flagmanai didieji mūšio laivai buvo remontuojami. Ir suvirinimas kibirkščiavo, litavo ir metalas sulipo. Vienu metu buvo užgesinta daugybė gaisrų.
  Merginos plikomis, iškaltomis kojomis trypė liepsnas. Tai buvo mūšis.
  Maršalo mergina mėlynais plaukais paėmė jį ir dainavo:
  - Mūšis stačioje ugnyje siautėja kaip laukinė audra,
  hiperplazma dega liepsna ...
  Aš myliu tave, išdidžiai žiūriu į atsakymą
  Nors šaunesnės merginos nėra!
  Maršalo mergina geltonais plaukais pastebėjo:
  - Mums visiems čia šaunu!
  Ir jis taip pat plaks savo braškiniu krūtinės speneliu. Toks nuostabus karys, turintis maršalo laipsnį. Ji beveik visiškai nuoga tik plonomis kelnaitėmis. Bet kita vertus, ant pečių nupiešti epoletai su žvaigždėmis.
  Ir tuo ji skiriasi nuo kitų merginų. Tai, ką turiu pasakyti, yra labai šaunu ir šaunu.
  Maršalo mergina mėlynais plaukais taip pat spaudžia mygtuką raudonu speneliu.
  Ir išspjauna iš plataus kamieno, hiperplazminės dėmės. Ji skrenda ir plinta. Apvynioja raketų brigantiną ir stipriai suspaudžia, kad net metalas trūkinėja ir dega. O merginos ant brigantinės riaumoja, staugia ir jau ne vieną kartą mirga basomis kojomis.
  Užtat maršalka, raudonplaukė, speneliu baksnoja krūtinę į sagą ir paleidžia labai vikrią raketą. Ji skraido kaip paprastoji žolė, praslysdama per vakuumą. Ir patenka į šarvuotį.
  Smūgis numuša pabūklo platformą. Ir vėl merginos nužudomos arba suluošintos.
  Jie susikerta vienas su kitu su dideliu įniršiu. Jie yra tiesiog pragariška ugnis ir laukinė valios jėga.
  Maršalo mergina raudonais plaukais dainavo:
  - Bet širdies ir venų pulsavimas,
  Mūsų vaikų, mamų ašaros...
  Jie sako, kad norime pokyčių
  Numesk drakono grandinių jungą!
  Maršalo mergina baltais plaukais taip pat dainavo:
  - Nuo piktojo drakono,
  Mes išpirksime žemę...
  Ir dangaus šešėlis
  Mes paliksime žmones!
  Ir karys smogs priešui savo rubino speneliu ir žiauriai nusiaubs hiperplazminės dėmės pagalba.
  O dabar per platformą slenka viesulas. Ir jis sudegina ginklus kartu su tarnais, kurie stovi ir jiems tarnauja.
  Merginos ėmė ir dainavo chore:
  - Kaip mes gyvenome, kovojome,
  Ir nebijo mirties
  Taigi nuo šiol tu ir aš gyvensime...
  Ir žvaigždėtose aukštumose, ir kalnų tyloje,
  Jūros banga ir įnirtinga ugnis!
  Ir įniršusi, ir įsiutusi ugnis!
  Ir kvėpuojantys kariai vėl naudojo savo raudonus, labai ryškius spenelius. Ir apimtas laukinio pasiutimo.
  Ir čia sureagavo hiperplazma, įkaitinta iki trilijonų laipsnių. Ir nuėjo į sunaikinimo srovę.
  Ir užsidegė nauji mūšio laivai, drednautai ir mūšio laivai. Taip pat sprogo ir laivai ir mažesni. Kiek ten buvo kančių ir mirties. Reikėtų pažymėti, kad kai kurios klonų merginos turėjo vaikų. O jų mirtis, kai lieka maži našlaičiai, yra dvigubai tragiška. Ir žiaurumo nėra mažiau.
  Maršalo mergina geltonais plaukais paėmė, šovė plika
  kojos pirštais ant priešo, išmušdamas jo gretas, tarsi dalgiu.
  Mergina paėmė ir dainavo:
  - Merginos drąsiai kovoja erdvėje,
  Nors jie yra su bikiniu, basi...
  Drąsiai nugalėk visus priešus
  Jei reikės, jie smogs kumščiu!
  Taip, maršalas taip pat stipriai reiškiasi. Ir daugybė laivų apipila vienas kitą raketomis ir įvairių tipų sprogstamaisiais įtaisais. Ir sureaguoja mirtinos hipergravitacinės bombos ir raketos.
  Yra vitražai, o pastatų gilumoje - griaunantys impulsai. Kova tarp merginų vis labiau primena sąvartyną. Ir žygiavimo rikiuotė buvo sumaišyta.
  Maršalo mergina baltais plaukais paėmė jį ir čiulbėjo, o jos raudonas spenelis vėl pasiuntė destruktyvią raketą, kuri nešė visišką gaisrą ir mirtį.
  Maršalo mergina dainavo, apnuogindama dantis ir rodydama liežuvį:
  Šaltis pasitraukė kartu su saule,
  Garsiai žiba upelis...
  O dabar jie bėga per balas
  Basos merginos!
  Karys, matyt, mėgsta vasarą ir pavasarį. Tiesą sakant, tokie srautai šiuo atveju teka. Ir sprogsta galingos bombos su hiperbranduoliniu užtaisu.
  Ir tada, kaip supernovos, sprogo termopreono raketos. Ir vakuumas kapitališkai suremontuotas.
  Ir dega tiesiogine to žodžio prasme iki pat slankstelių hiperplazmos srautais. Ir vėl įsiveržė jėgos laukai. Praėjo labai visiškas sunaikinimas ir sunaikinimas.
  Platformos ėmė ir liepsnojo nauja, mirtina jėga. O liepsnos laižė nuogus, labai gražius merginų kulnus, sukeldamos skausmą ir kančias.
  Tačiau kariai šaukė ir staugė, o tuo pačiu nepamiršo, pašokę nuo šviesos, dainuoti:
  - Merginų basos kojos,
  Kokie geri...
  Mes nesame trupiniai mūšyje,
  Mes įveikiame priešus iš širdies!
  Kariai, kurių kulnai apkepti, o nuogi padai nusėti pūslėmis - tai kažkas labai gausaus ir nepakartojamo žavesio. Tokios merginos nėra kažkas, kas sustabdys arklį - dramblį šuoliuojant.
  Maršalo mergina geltonais plaukais paėmė jį ir sušuko, dainuodama lakštingalos balsu:
  - Kiekvienas, kuris yra vyras, gimsta kariu,
  Lytis ir amžius nesvarbu...
  Kai yra legionas priešų be skaičiavimo,
  Patikėkite, dar ne vėlu žudyti galvijus!
  Tada kita maršalka baltais plaukais paėmė jį ir pirmiausia iššovė rubino speneliu, o tada dainavo:
  - Na, kiek artimųjų galima nužudyti,
  Juk žmogus gimsta tikėdamas dėl laimės...
  Motina neleidžia sūnui eiti į frontą,
  Ir net vasarą kare būna blogas oras!
  Merginos pasižiūrėjo viena į kitą. Kosmoso vakuume sprogo mūšio laivas. Toks didžiulis, gero dydžio asteroidas. Ir tai buvo tarsi supernova, kuri sprogo.
  Merginų veidai nušvito ir tapo tamsiai raudoni. O mergaitės truputį sumirksėjo, ėmė ir su pykčiu dainavo:
  - Arti, šalia, džiaugsmas ir bėda,
  Reikia, būtina duoti tvirtą atsakymą...
  Saulėtas pasaulis - taip, taip, taip!
  Branduolinis sprogimas - ne, ne, ne!
  Kariai, žinoma, dainavo su visu nuoširdumu. Juose buvo ir šilumos, ir jaudulio.
  Karinga mergina mėlynais, raudonais išmargintais plaukais ir maršalo epaletais, taip pat šaudė raudonais krūtinės speneliais ir su jausmų jėga dainavo:
  Ar gali būti, kad rytoj jūros užmigs,
  Saulė užges, žvaigždės užges...
  Aušra nebegali kilti
  Ir dangus pasakys - per vėlu!
  O maršalka paėmė ir nubraukė ašarą. O jos akys buvo mėlynos kaip gryniausias safyras.
  Moterys karės vieningai baksnoja savo nuogus kulnus, žavias, grakščias, viliojančias, seksualias, įdegusias, stiprias, raumeningas ir svaiginančias kojas.
  Ir dainavo iš visų jėgų:
  Taika pasauliui, nereikia karo
  Tegul visatoje viešpatauja draugystė!
  O merginos kaip švilpia visose šnervėse. Ir raudonos, gražios širdys lūžo iš jų lūpų. Kuris užsidegė ir ėmė kibirkščiuoti ir mirgėti ore.
  Moterys karės kalbėjo vieningai, apnuogindamos dantis. Ir vėl spausdami mygtukus raudonais krūtų speneliais, šluokitės aukštyn:
  - Aš, tu, jis, ji, kartu visa šalis,
  Draugiška šeima kartu
  Žodžiu, mūsų šimtas tūkstančių aš!
  Mes merginos basomis kojomis
  Mes sutriuškiname visus priešus...
  Ir mes turime pynių nuo blogio,
  Cherubas su mumis...
  O merginos iš karto, daugybė milijardų karių, iškėlė kojas aukštyn, sukdamos apvalius, nuogus, rausvus kulnus, čiulbėjo:
  Kas yra karas ir kas yra karas
  Bloga teta ir kalės karas!
  Sakysime ne barti,
  Yra tik vienas atsakymas už taiką ir draugystę!
  Ir staiga mūšis nutrūko. Ir daugybė kosminių žvaigždžių laivų pradėjo sklaidytis įvairiomis kryptimis.
  Sugadintus laivus suskubo taisyti įvairios įgulos, kurios dūzgė nuo suvirinimo ir elektros lankų.
  O merginos paėmė ir dainavo:
  Ir kad visi gyventų draugystėje, laimingai,
  Ir kad žemė buvo rojus visiems ...
  Mes neturime žiūrėti į pasaulį kaip į žaidimą,
  Nepulkite žmonių iš už kampo!
  
  GRAŽIOSIOS DOMOS MEILĖ, DĖL KURIOS KOVOJA RITERIAI
  Atrodo, kad ji yra vienos karalystės princesė. Labai jaunas, šešiolikos metų. Ir joja ant žirgo. Tačiau nuotaika ne pati džiugiausia. Jie nori ją ištekėti už seno žmogaus iš kaimyninės karalystės. Ir ji turi savo meilę. Taip pat jaunas, šešiolikos metų piemenukas. Labai gražus paauglys, švelnaus kaip mergaitės veidu, šviesiais ilgais plaukais.
  Ir ji šoka prie jo. Akivaizdu, kad princesė negali ištekėti už paprasto žmogaus. Tačiau meilė yra stiprus jausmas, ir jūs negalite jos užsisakyti.
  Amelina nujojo prie bandos. Štai jos sužadėtinis širdyje varo avis botagu.
  Jis žemo ūgio, su šortais ir basas. Galima, apskritai, keturiolikos ar trylikos metų išvaizda - tiesiog berniukas.
  O tas, kuriam Ameliną nori duoti į žmoną, yra gilus senukas.
  Plikas, reta žila barzda, netikrais auksiniais dantimis. Šlykštus senukas. Ir jam aštuoniasdešimt šešeri metai. Galbūt todėl Amelina nepabėgo nuo karūnos. Truputį pakentėsite ir būsite karalienė. Ir karalius, nors ir šlykštus ir tapo, bet labai turtingas, ir turi didžiulę karalystę su užjūrio kolonijomis. Beveik imperija...
  Ir svarbiausia, kad nėra sūnų. Tai reiškia, kad ji gali tapti didžiulės valstybės valdove.
  Amelinai tik šešiolika metų, bet ji labai protinga mergina.
  Bet, žinoma, kaip jo pirmoji, jauna meilė pamiršta.
  Ji nušoko nuo arklio. Ir ji metėsi berniukui ant kaklo. Jie apsikabino ir pradėjo bučiuotis... Švarus toks jaunas...
  Tada Amelina nusiavė batus ir kojines, bandė vaikščioti žole. Žolės ašmenys dygliavo jos švelnias kojas.
  Piemenukas Sidas šypsodamasis pastebėjo:
  - Mūsų merginos vasarą visą laiką bėgioja basos, o tu tokia išblyškusi!
  Amelina atsidususi atsakė:
  - Įdegusi oda laikoma žemos kilmės ženklu! Bet tu turi tamsią odą, o tavo plaukai beveik kaip sniegas!
  Jaunuolis linktelėjo.
  - Tai gražu!
  Jie vaikščiojo šiek tiek daugiau. Tada princesė apsiavė kojines, apsiavė batus ir pasakė:
  - Netrukus vestuvės su karaliumi Kartau. Jis senas ir serga. Kai tapsiu našle, nuvesiu tave į rūmus!
  Sidas su nedrąsia viltimi paklausė:
  - Ir mes susituoksime?
  Amelina gūžtelėjo pečiais.
  - Aš nežinau! Aš tapsiu karaliene. Bet savo galią teks atmušti nuo Kartaus giminaičių. Jei mano sostas bus sustiprintas, aš darysiu, kaip noriu!
  Atsisveikindami jaunieji įsimylėjėliai išsiskyrė.
  Amelina nuskubėjo į savo pilį. Ji labai protinga mergina. Ir pamatė, kad santuoka jai atveria dideles galimybes. Bet sėsti į lovą su senu vyru yra taip bjauru. Įsivaizduokite, kad jį bučiuojate.
  Amelija sunkiai atsiduso.
  Ir dainavo, kad praskaidrinti skausmą:
  Dažyta erdvė juoda niūri šviesa,
  Ir atrodo, kad žvaigždės savo orbitose priblėso!
  Aš noriu meilės, atsakydamas išgirstu - ne,
  Įsimylėjėlių širdys sudaužytos į šipulius!
  
  Prašau tavęs, mano kunigaikšti, ateik pas mane,
  Iš sielvarto verkiau ašarų vandenynus!
  Nutrauk visas išankstinio nusistatymo grandines,
  Noriu, kad pasakytum žmonėms tiesą!
  
  Meilė svarbesnė už pareigą ir karūnas,
  Jei tau reikės - išduosiu tėvynę!
  Ir aš pasodinsiu savo mylimąjį į sostą,
  Juk mano princas man brangesnis už gyvybę!
  Taip, ji tikrai jį myli. Berniukas labai gražus, nors ir kiek infantilios išvaizdos. Bet tikrai miela. Tačiau ir basas piemuo yra protingas. Ir jis puikiai moka komponuoti. Dabar jis varo avis ir gieda savo aiškiu, sodriu balsu ir trile kaip lakštingala;
  Nuostabios aistros triukšmas krantuose,
  Upės, kuriose kraujas yra audringa srovė!
  Nuneš debesyse žvaigždžių kotą,
  Kibirkščiuoja nuostabiu ženklu!
  
  Tu man esi kaip deivė
  Su tamsoje degančia siela!
  Stipresnis už gyvenimą tave mylintis
  Aš apšviečiau savo pasaulį svajone!
  
  Tu nesi gražesnė pasaulyje
  universalus idealas!
  Aš mirsiu mūšyje metų spalvoje,
  Aš sutikau savo akmenį!
  
  Mylėk nenumaldomą šviesą
  Ir tavo akių spindesys!
  Grožis atėjo labas
  Aš nemiegu nakties ašaromis!
  Taip, jis gražiai dainuoja. Nuogi berniuko padai dabar trypia ant aštrių kelio akmenų. Jie elastingi, šiurkštūs. Vaikas nuo gimimo vaikšto basas. Žiemos čia gana švelnios. Ir jūs negalite avėti batų net žiemą.
  Ir taip Sidas net nesusiraukia, kai nuogi kulniukai užlipa ant aštrių akmenų. Berniukas tik šypsosi. Tiksliau ne berniukas, o jaunuolis. Mielas, kurį mėgsta merginos.
  Bet, žinoma, jį žavi princesė. Keista, kad mergina ir labai turtinga, ir kilni, ir jauna, ir nepaprastai graži. Jos vario raudonumo plaukai
  Toks ryškus, kad bet ką išprotės.
  Čia širdis ir protas yra tobuloje harmonijoje. Ir tu nori ją vesti ir dėl meilės, ir dėl priežasties.
  Na, kokia prasmė ir prasmė, princesės Durimon tėvas, greitai
  Suskubo ištekėti.
  Žinoma, ji buvo nuostabi. Kartaus net liepė sutvarkyti,
  Šia proga žirgų turnyras.
  Riteriai atvyko iš įvairių šalių. Buvo daug. Tačiau kovos vyko taurės sistema.
  Pats karalius Kartausas labai mėgo gladiatorių kovas. Šiam senoliui jie buvo džiaugsmas.
  Taip pat buvo pavadintas prizas: visas maišas aukso ir vyriausiojo asmens sargybinio titulas būsimai karalienei Amelinai.
  Čia, didžiuliame stadione, riteriai pradėjo burtis į mūšį. Tarp jų Amelina atkreipė dėmesį į vieną. Jis buvo mažas, kaip vaikas su šarvais. Ir jos širdis virpėjo.
  Nors veido už skydelio nematyti, Amelinai atrodė, kad šiame mažame riteryje yra kažkas pažįstamo.
  Kovotojai susirinko ir vienu metu išsiskirstė. Prieš mažąjį riterį baltais šarvais buvo tikras milžinas juodais.
  Amelina labai nerimavo dėl berniuko su šarvais. Ar jis stovės?
  Tačiau čia riteriai išsiskyrė į skirtingas puses. Ir tada ji pradėjo judėti, kurstydama savo arklius. Ir jie puolė susitikti vienas su kitu. Atrodė, kad juodasis milžinas sutraiškys berniuką. Bet tada jis mikliai paliko ieties galiuką ir, padėjęs visą kūną, pataikė į skydelį. Priešas nuskriejo nuo arklio.
  Amelina iškvėpė ir pasakė:
  - Puiku vaikinas!
  Žaidė pirmąją kovą. Nors kai kurie riteriai vėl atėjo. Bet ne daugiau kaip tris kartus, po kurių jie iškovojo pergalę taškais.
  Čia, žinoma, gali būti piktnaudžiavimo.
  Tada antrasis konkurso turas. Riterio priešininkas baltais šarvais dabar yra ne toks didelis, bet gudrus raudonais šarvais. Vis dėlto jaunasis kolega yra daug mažesnis.
  Amelina melskis už šį riterį. Net norėjau atsiklaupti.
  Bet čia jie vėl. Ir įsibėgėti iki didelio greičio. Raudonasis riteris nusitaiko į skydelį. Bet baltai apsirengęs karys mikliai išeina. Ir atsitrenkia į skydo centrą. Ir vėl numuša su dideliu malonumu. Jis krenta. Publika džiaugiasi.
  Dauguma porų išaiškino nugalėtoją. Tačiau kai kurie vis dar kovoja.
  Štai mes vėl. Ir vėl susidūrimai, ir kibirkštys liejasi. Ir raiteliai krenta.
  Gongas skamba... Ir paskutinės poros susirenka trečią kartą. Daugybė žmonių nuvirto nuo arklių. Kažkas susižeidė. Taip, aukų nebuvo.
  Tada pusvalandis poilsio. Riteriai valgė, gėrė, vandenį, girą ir vyną. Ir vėl mūšyje.
  Raiteliai vėl pakilo ir išsiskirstė. Įvairiomis kryptimis. Prieš baltą, mažą riterį, didelį kovotoją geltonais šarvais. Jie vėl pasirengę numušti vienas kitą. Vienoje pusėje berniukas, kitoje - suaugęs.
  Ir štai jie vėl. Berniukas net kaunasi be batų. Jo nuogos, vaikiškos kojos remiasi į balto arklio šonus.
  Be to, arklys atrodo mažas, bet labai greitas. Vyksta priverstinė konvergencija.
  Amelina paėmė jį ir sušnibždėjo:
  - Aimana eina per visą žemę,
  Kur drąsus riteris - kur!
  Riteris berniukas vėl labai mikliai išeina ir muša geltonąjį riterį skydo centre. Ietis sulūžo, subyrėjo į dulkes. Tačiau patyrusi akėčios geltonais šarvais kažkaip sugebėjo atsisėsti į balną.
  Teko išsiskirti ir vėl laukti progos vienas kitą taranuoti. Abi pusės įsitempusios. Jie jaučia galią. Baronas yra labai stiprus kovotojas ir bent du kartus sunkesnis už berniuką. Bet jis toks judrus.
  Štai jie vėl ateina. O vaikas plikomis kulnais daužo į krumplį. Taip berniukas neria ir jo ietis suranda skydelį. Toks smūgis yra tiesiog nenugalimas. Ir vaiko vizija krenta.
  Pergalė! Šį kartą tai nėra taip paprasta.
  Po to seka pauzė. Riteriai ir jų žirgai ilsisi. Turnyrą reikia užbaigti per vieną dieną, o tai labai sunku.
  Prieš berniuką burtų keliu kovos grafas su purpuriniais šarvais. Tai taip pat labai rimtas priešininkas ir kryžiaus žygių herojus. Bet jaunasis karys pasiruošęs. Ir jis nesiruošia krūpčioti.
  Taigi jie išsiskyrė ir pradėjo kraustytis. Patyręs grafas, matydamas, koks greitas vaikas, bando patekti į skydo centrą. Bet berniukas vėl labai mikliai pasislenka. Ir ietis paslysta. Ir pats vaikas smogia priešui tiesiai į krūtinę. Smūgis labai geras ir ietis lūžta. Ir raitelis nukrito, įsipainiojęs į diržus.
  Berniukas dar kartą nusilenkė publikai ir sulaukė sveikinimų su pergale.
  Dabar liko tik aštuoni riteriai. O penktoji kova - ketvirtfinalis.
  Berniukas sulaukė rimto priešininko hercogo de Guise. Tai tikrai tas, kuris verčia jus drebėti. Ir jis turi ir ūgio, ir svorio, ir greičio!
  Jaunasis karys tuo pačiu ramus. Jis žino, kas laukia, ir neketina pasiduoti.
  Čia jie išsiskyrė. De Guizz šarvai yra išlieti iš plieno. Tačiau berniukas baltai ir basomis kojomis sukuria cherubo, kovojančio su pragaro demonu, įspūdį.
  Amelina šypsodamasi dainavo:
  Vakar buvau dar vaikas
  Nieko čia nepadarysi...
  Ir dabar jis nustojo būti ikimokyklinuku,
  Ir tavo drąsus riteris vadinamas!
  Čia pradėjo rinktis abu raiteliai. Hercogas de Guise'as yra tris kartus sunkesnis už berniuką. Tiksliau - šarvuotis paauglys. Tačiau jam visai ne gėda.
  Vėlgi jis išvengia pralaimėjimo ir smogia de Guizzui ietimi į krūtinę. Lūžta su trenksmu. Tačiau didžiulis kunigaikštis laikėsi savo pozicijos. Ir jie išsiskyrė.
  De Guise'as suriko:
  - Aš tave sulaužysiu!
  Berniukas atidarė skydelį ir parodė liežuvį. Jo veidas apvalus kaip vaiko.
  Amelina jį pažino ir verkė:
  - Nevykęs! Na, kur tu eini!
  Tačiau ji, žinoma, nežinojo, kad basas piemens berniukas buvo visai ne toks paprastas.
  Kad jis daug ką gali.
  Berniukas ėmė ir nusprendė pakeisti taktiką. Kai jie pradėjo artintis, jis įvarė arklį į šuolį. Ir tada iš visų jėgų jis įsmeigė ietį į skydo centrą, sujungdamas ir kūną. De Guise'as nesitikėjo tokio stipraus smūgio, nuo kurio ietis subyrėjo į mažas skeveldras. Ir šį kartą jis vos nenuslydo nuo arklio. Pridūrė berniuko nuogas kulnas. O kunigaikštis nuskrido ir gana stipriai susižalojo.
  Taigi berniukas puikiai įveikė ketvirtfinalį. Jis tikrai ne tik piemuo, bet ir dvidešimt pirmojo amžiaus smogikas. Ir jam ne šešiolika metų, o daug daugiau. Priešingai, jis atrodo labai jaunas. Todėl nuo pat persikraustymo jis nustojo augti ir bręsti. Nebent plaukai dar augo, o nagai buvo kiek lėtesni.
  Dabar su juo pusfinalyje kovos pats karalius: Ričardas Liūtaširdis. Ir tai yra labai rimtas priešas. Kuris niekada nepralaimėjo turnyre. Ir jis buvo nepaprastai stiprus fiziškai.
  O štai prieš jį - basas vaikas.
  Bet visi matė, kaip riteris berniukas kovojo gerai ir beviltiškai. Ir daug žmonių dėl to lažinasi.
  Senasis karalius pastebėjo:
  - Geriau tegul vaikas būna pagrindinis princesės asmens sargybinis nei suaugęs!
  Princesės tėvas linktelėjo.
  - Taip! Mano dukra yra berniukas, kurio galva nenuneš!
  Kitame pusfinalyje - nežinomas riteris žaliais šarvais, labai didelis ir judrus, o Ispanijos kunigaikštis de Galba - taip pat puikus kovotojas.
  Tačiau daugiausia publikos susirinko ten, kur kovojo karalius Ričardas Liūtaširdis, kuris buvo laikomas pagrindiniu turnyro favoritu. Ir nepažįstamas berniukas. Kuris net nusiavė batus ir puikavosi vaikiškais, apvaliais, rožiniais aukštakulniais.
  Bet čia jie artėja. Ričardas Liūtaširdis nusitaikė į jauno kario skydo centrą. Jis atsakė ir pakilo. Nors šiuo atveju patyręs karalius, jis sugebėjo berniuką užkabinti. Bet jis atsakė smogdamas Ričardui ietimi į krūtinę. Smūgis buvo geras, bet galingas karalius sugebėjo atsispirti. Jis daug kovojo. Ir kryžiaus žygiuose, ir turnyruose. Ir jis visada laimėdavo, ir buvo stabilus balne.
  Na, visuomenė nenorėjo greito nutrūkimo. Kovotojai išsiskirstė, o paskui vėl pradėjo artėti. Ričardas Liūtaširdis šiuo atveju bandė pakeisti taktiką. Jis apsimetė, kad vėl pataikė į skydo centrą, o tada jie jį paėmė ir perkėlė į galvą. Bet berniukas, žinoma, yra labai greitas. Jis atsitraukė nuo ilgesnės priešo ieties ir pats pataikė į skydelį. Tokiam smūgiui sunku atsispirti. Ričardo Liūtaširdžio veido grotelės sulinko. Bet jam pavyko išlikti balne, nors ir stipriai siūbavo.
  Berniuko ir karaliaus keliai vėl išsiskyrė. Šį kartą berniukas-riteris buvo šiek tiek nustebintas. Anksčiau nenugalimas smūgis į Liūto karaliaus skydelį atlaikė.
  Bet nieko, jis taip pat nepataikė. Čia jie trečią kartą ėjo į suartėjimą.
  Abu kariai šoko vienas į kitą. Berniukas ir didelis vyras. Ir taip Ričardas vėl bandė pataikyti į skydo centrą. Tačiau jaunasis karys vėl išsisuko.
  Ir tada berniuko ietis vėl pataikė į skydelį. Ir šiuo atveju daug stipresnis. Ričardas vėl stipriai susiraukė. Jis pametė balną, bet sugebėjo išsilaikyti ant kryžiaus ir nenukristi. Bet vis tiek taškas buvo nukreiptas į berniuką-riterį.
  Dabar buvo laukiama nuosprendžio. Senasis karalius linktelėjo.
  - Pergalę pagal taškus iškovojo jaunasis karys Sidas, atdavęs tris tikslius smūgius!
  Pirmą kartą pralaimėjo karalius Ričardas Liūtaširdis. Tačiau jis niekada nebuvo išmuštas iš balno.
  O nepažįstamas riteris žaliais šarvais pirmą kartą nokautavo garsųjį kunigaikštį Galbą.
  Dabar finale turėjo susikauti du prieš tai turnyro kovose nežinomi kovotojai. Dvi katės maiše. Ir tai padidino intrigą!
  Taigi jie išsiskyrė ir pradėjo artėti. Žaliais šarvais apsirengęs karys buvo didesnis už berniuką ir avėjo juodus batus. Ir jis kovojo basas ir su didele energija.
  Abu išvystė didelį greitį ir susidūrė. Sidas išstūmė skydą, atsitraukė nuo smūgio ir pataikė priešui į skrandį. Jis net nesvyravo balne. Ir abu kovotojai vėl išsiskyrė. Ir jie buvo pasirengę kovoti tikrai rimtai, iki kraujo praliejimo.
  Čia abu kovotojai vėl lenktyniauja vienas prieš kitą. Artėja dideliu greičiu. Ir jie smarkiai susiduria. Berniukas smūgiavo iš visų jėgų, buvo greitesnis, ir atsitrenkė į skydelį, nors pats buvo subraižytas ant peties. Ir visai rimtai.
  Tačiau abu kovotojai priešinosi ir nenukrito. Išlaikė tinkamą poveikį.
  Čia jie ateina trečią kartą. Beveik be pauzės jau darosi vis tamsesnė. Tebūnie vasara, bet dar temsta. Ir mes turime skubėti.
  Čia jiedu vėl susidūrė. Sidas kaip žaibas išsisuko ir vėl ant skydelio. Bet priešas stovi tarsi užkerėtas, bet berniukas vis tiek vikresnis ir žalias riteris ietimi nepataikė, tik slydo palei šarvus.
  Ėjome tris kartus ir dabar teisėjo sprendimas.
  Senasis karalius labai džiaugėsi, kad vaikas tapo sargybos vadovu. Juk jo dukra neapgaus su žmogumi, kuris atrodo už ją jaunesnis, o galva trumpesnis.
  Ir paskelbė pergalę dėl taškų Sidui. Likę teisėjai sutiko. Nepaisant to, berniukas pelnė tris švarius smūgius ir sąžiningai pirmavo pagal taškus.
  Be to, Sidas gavo didelį maišą aukso.
  Jis priėjo prie princesės Ameline. Ji netgi turėjo pasilenkti ir pabučiuoti savo meilę. Ir visi buvo labai laimingi.
  Princesė pasakė:
  - Tu esi mano ištikimiausias riteris, mes išlaikysime meilę!
  
  BARDINĖ ANT stelažo
  ANOTACIJA
  Karys-falladanka Augustinas buvo sugautas orkų. Žiaurus, pūkuotas lokys grožį kankina žiauriai. Tačiau Augustinas rodo nepalenkiamą drąsą.
  . 1 SKYRIUS
  Tada buvo žiema ir buvo dideli šalčiai. Augustino šilti drabužiai ir batai buvo nuplėšti. Nurengkite ją iki plonų kelnaičių. Jie surišo raudonplaukę merginą už rankų. Ir jie vedė, tada beveik visiškai nuogi.
  Ir jos nuogos, grakščios, iškaltos kojos paliko pėdsakus sniege. Labai graži, viliojanti forma. Ir nors siautulingas vėjas vaikščiojo merginos šonkauliais, smukdamas su braškiniais speneliais ir reljefiniais abs. Be to, mergina demonstravo didžiulę energijos galią.
  Augustinas vyrišku smakru pakėlė galvą ir sulenkė pečius.
  Ji net nebandė prisidengti nuogos krūtinės. Be to, rankos surištos už nugaros. Jos nuogi padai tiesiogine to žodžio prasme dega nuo kieto sniego, ir tai labai skauda.
  Tačiau graži mergina nelenkia nugaros. Priešingai, ji didžiuojasi. Taip, šalta, bet skauda ir jautiesi labai pažemintas, kad esi nuogas, o aplinkui plaukuoti, dvokiantys padarai.
  Ne, matosi, kad mergina sustatoma taip, kad nebūtų lengvai palaužta.
  Tačiau prie jos priėjo gauruotas milžinas, labai panašus į meškos orką su generolo epauletais.
  Ir jo galinga ranka laikosi ant nuogos mergaitės krūtinės. Pradeda sukti gražuolės braškinį spenelį. Augustina suraukia kaktą, bet tyli ir neatsigręžia. Nors ji turi pasakyti labai šlykštu.
  Tačiau mergina stengiasi pasirodyti. O kita orko generolo letenėlė guli ant kito spenelio. Ir ima gnybti dar šiurkščiau ir šiurkščiau.
  Augustina, norėdama neparodyti, kad yra pasibjaurėjusi ir įskaudinta, šiurkščiu balsu sako:
  - Ar negali padaryti ko nors rimtesnio? Ar tu panašus į žmogų, kuris nulis?
  Orkų generolas sušuko:
  - Veš ją!
  Ir mergaitę dar šiek tiek vedžiojo sniege. Jie atvedė mane prie įrenginio, kuris labai panašus į horizontalią juostą su įvairiais treniruokliais.
  Ir tada buvo plieninės grandinės.
  Merginos rankos buvo susuktos atgal ir tvirtai surištos grandinėmis. Tada jie ėmė ir patraukė grandinę. Jie pradėjo sukti merginą, pakeldami galūnes aukščiau.
  Augustinas jautė skausmą dilbiuose, riešuose ir raktikaulyje. Raudonplaukis karys ėmė lankstytis, pasilenkti.
  Du dideli orkai budeliai paėmė ir patraukė mergaitę už liemens ir apvertė gražuolę. Augustino galva paslydo tarp jos pakeltų rankų.
  Mergina sunkiai atsiduso. Ją tiesiogine prasme prakirto skausmas.
  Orkų generolas skandavo:
  - Pasakykite nusikaltėliui, vagiui ir teroristui, kur yra jūsų sandėlis su ginklais?
  Augustinas griežtai pasakė, nors buvo įskaudintas, išsigandusi, šiek tiek susigėdęs ir labai pasibjaurėjęs:
  - Nesakysiu! Aš tau nieko nesakysiu, kad ir kaip tu mane kankintum, kankintum ar kankintum!
  Orkų generolas patenkintu žvilgsniu apsilaižė purpurines lūpas, iš po kurių kyšojo kreivos iltys.
  Ir suriko:
  - Tuo geriau! Koks malonumas kankinti tokią gražią, lygią, įdegusią moterį. Mes net pyktume, jei tu iš karto suskiltum ir atimtum iš mūsų orkus, toks didžiulis malonumas, kuris yra daug geriau nei tiesiog tave prievartauti!
  Augustinas piktai tarė:
  - Na, o jei tu nieko kito nesugebi, tai pabandyk palaužti beviltišką kosmopolitinį karį!
  Orko generolas įsakė:
  - Dešimt smūgių į ją botagu atsargiai!
  Vienas budelių iš urnos, kurioje plūduriavo mušimo įrankiai, išėmė gluosnio strypą. Jis mojavo jais ore, švilpė...
  Ir gauruotas lokys pusiau sūpynės trenkė mergaitei.
  Augustinas pajuto smūgio skausmą. Jos oda ant nugaros išsipūtė, bet nesprogo.
  Budelis vėl smogė.
  Rudaplaukė stipriau sukando dantis, kad neišduotų miltų. Ji nusprendė, kad ir kas nutiktų, tylėti, tylėti ir vėl tylėti.
  Orkų generolas sušuko:
  - Trys!
  Plaukuotas budelis vėl smogė. Raumeningas merginos kūnas suvirpėjo. Žiauras jau buvo nusipjovęs daug žemiau, todėl nauja odos juostelė išsipūtė.
  Susirinko keliolika orkų ir jie nekantriai žiūrėjo į beveik visiškai nuogą merginą vien kelnaitėmis, kabančią ant stelažo ir šiek tiek siūbuojančią nuo kankintojo smūgių.
  Orko generolas įsakė:
  - Šeši!
  Ir vėl jie paėmė merginą ir sudavė stiprų ir stiprų smūgį.
  Augustinas priverstinai nusišypsojo.
  Generolas toliau įsakė:
  - Septyni! Aštuoni!
  Smūgiai krito į merginą, bet ji ištvėrė ir stengėsi nedejuoti. Jos veidas buvo ir gražus, ir vyriškas tuo pačiu metu.
  Orko generolas baigė:
  - Devyni! Užtenka dešimties!
  Budelis nuleido botagą. Tada sutraiškė jį pirštais ir įmetė į krepšį.
  Augustinas viduje suvirpėjo. Kad jos budeliai jai gali sugalvoti.
  Juk orkai labai mėgo kankinti savo aukas. Reikia pažymėti, kad ateities pasaulyje moterų yra daug kartų daugiau nei vyrų, todėl orkai kankindami patyrė seksualinį malonumą.
  Orko generolas pašaipiai šypsodamasis paklausė:
  - Na, ar galite pasakyti, kur yra talpykla? O gal norite sunkesnių kankinimų?
  Augustinas griežtai pasakė:
  - Aš tau nieko nesakysiu!
  Orko generolas įsakė:
  "Dabar gerai ją papurtykite!"
  Budeliai pradėjo reguliuoti horizontalią juostą. Kankinimai vyko po atviru dangumi. Ir daugelis žmonių galėjo tai pamatyti.
  Jau pradėjo burtis orkai ir kitų civilizacijų atstovai. Jiems visiems buvo įdomu pamatyti tokį labai linksmą reginį.
  O šalia degė krosnis, kiti kankinimo įrankiai.
  Augustinas suprato, kad jai teks pereiti pragarą. Viena vertus, tai baisu. Bet, kita vertus, tai netgi smalsu ir įdomu. Ir svarbiausia, kiek tu gali atlaikyti žiaurius kankinimus.
  Horizontali juosta pakilo kaip antena. Taip pat Augustinas buvo patrauktas į viršų. Dilbių ir raktikaulių skausmas sustiprėjo.
  Grandinė, už kurią buvo prirakintas Augustinas, girgždėjo ir šiugždėjo.
  Taigi ji pakilo gerus dešimt metrų - tai maždaug ketvirto aukšto lygis.
  Štai viršuje sklando mergina. Ir grandinė drebėjo, ir net spengė.
  Orkų generolas sušuko:
  - Paleisk!
  Orkai paleido būgną. Raumeningos merginos kūnas griuvo. Išskrido beveik į paviršių. Bet tada staiga nutrūko. O mergina smarkiai ant ištemptos grandinės, kaip rėkti iš laukinio skausmo. Ji net prarado kvapą.
  Augustine jautėsi tarsi suplėšyta į gabalus. Koks žiaurus skausmas ir nepakeliama kančia.
  Mergina rėkė, jos kūnas, nepaisydamas šalčio, prakaitavo ir ėmė spindėti nuo laukinės įtampos.
  Kai Augustino šauksmas nutilo, ji labai stengėsi sukandusi dantis, orkų generolas paklausė:
  - Na, dabar sakai?
  Augustinas ryžtingai ir tvirtai pasakė:
  - Ne, nesakysiu!
  Orko generolas įsakė:
  - Dar kartą papurtyk!
  Ir vėl pritvirtinkite, šiek tiek aprūdijusią plieninę grandinę. Mergina kyla vis aukščiau ir aukščiau. Ir jos grandinė traukia ant rankų, sukioja sąnarius.
  O dabar Augustinas vėl į viršų. Ji apsidairė aplink ir žemyn. Mergaitės raumeningos rankos buvo išmestos aukštyn, o judant kaklą buvo gana skausminga.
  Dabar ji nukris.
  Orko generolas įsakė:
  - Paleisk!
  Ir vėl grandinę paleido budeliai. Stiprus merginos kūnas nuskriejo žemyn. Ir ji nukrito ir sklandė pačiame paviršiuje. Tąkart nuo jau patemptų raiščių padvigubėjęs skausmas pasirodė toks stiprus, kad patyrusi šoką mergina prarado sąmonę.
  Orko generolas įsakė:
  - Sugrąžink ją!
  Budelis ją apliejo kibiru ledinio vandens. Augustinas atėjo į protą. Kartu su sąmone grįžo ir skausmas. Stiprus ir baisus rankų, pečių, raktikaulių skausmas.
  Augustinas sušuko. Tačiau perimdama nuodingus orkų šypsnius, ji prikando lūpą, stipriai sukandusi dantis. Ir dabar ji vėl tyli. Šlapias, beveik nuogas, basas ir raumeningas.
  Orko generolas stipriai trenkė jai botagu ir paklausė:
  - Ar kalbėsi?
  Augustinas suriko, praskleisdamas lūpas:
  - Ne!
  Orko generolas įsakė:
  - Dabar gerai ištempk!
  Budeliai atnešė kaladėlę ir užspaudė ją ant basų gražuolės pėdų. Jie tinkamai suspaudė jos kulkšnis.
  Augustinas pajuto ąžuolo, geležies kaltinės žaliavos svorį, skausmas sustiprėjo. Mergina giliai įkvėpė ir sukando dantis.
  Išilgai bloko kraštų kabojo kabliukai.
  Dešinėje ant kabliuko vienas budelis atsargiai pakabino svarmenį, o kairėje - kitas kankintojas.
  Raumeningas, dailus, įdegęs merginos kūnas dar labiau išsitiesė. Skausmas taip pat stiprėjo.
  Nors Augustine iš visų jėgų sukando dantis, iš jos gerklės išsprūdo švelnios dejonės.
  Jau ne vieną kartą orkų generolas sušuko:
  - Tu kalbėsi! Pasakykite mums viską, ką žinote, ir jūsų kankinimai baigsis!
  Augustinas sušuko:
  - Nesakysiu!
  Orko generolas įsakė:
  - Dar reikia pridėti!
  Budeliai iš skirtingų bloko pusių, kad nesusikreiptų, atsargiai pakabino po vieną svarą.
  Augustina griežė dantimis iš nepakeliamos kančios. Jai iškilo pavojus, kad ji bus perplėšta per pusę. O raiščiai jau taip stipriai įsitempę dėl laukinių drebėjimų.
  Augustinas jaučiasi išsitiesęs ant savo stovo, kaip šventasis ant kryžiaus. O gal net skaudžiau. Iš jos kūno laša prakaitas, o vanduo, kuris buvo užlietas.
  Ir tuo pačiu šalta. Juk jie kankina merginą šaltyje.
  Patys orkai, pirma, yra apsirengę, su batais, antra, jie turi lokio plaukus.
  Generolas vėl paklausė pasitempusios merginos:
  - Tu kalbėsi!
  Augustinas sušuko:
  - Nesakysiu!
  Orko generolas įsakė:
  - O dabar kepk ją, tai yra šios merginos kulnus!
  Budeliai po merginos basomis kojomis ėmė krauti plonus rąstus.
  Kitas iš dujų baliono ištraukė žarną. Ir taip pat prijungtas. Ir žarna iš deguonies bako.
  Budeliai, kaip įprasta, buvo pasiruošę. Augustinas su baime žiūrėjo į šiuos pasiruošimus. Kai net stovi ant anglies gabalo, skauda, tada jie keps tau padą.
  Orko generolas įsakė:
  - Patepk jos kulnus aliejumi! Kad ilgiau kentėtų!
  Budeliai pritardami linktelėjo. Ir iš statinės ištraukė butelį aliejaus, sprendžiant iš alyvuogių kvapo. Ir užpylė ant savo gauruotų letenų. Ir tada jie pradėjo tepti ne per šiurkščias, bet ir ne per švelnias merginos pėdas.
  Jos padas rausvas, elastingas, grakščiai išlenktas apvalaus kulno.
  Augustinas pajuto kutenimą, prisilietęs prie šiurkščių, plaukuotų orkų rankų.
  Ir nevalingai ji apnuogino veidą, kikendama, nepaisydama skausmo ištemptame kūne.
  Orko generolas sušuko:
  - Ar vis tiek nusišypsos velniai!?
  Augustinas sušuko:
  - Aš tavęs nebijau!
  Orkų generolas sušuko:
  - O dabar kepkite, tik atidžiau, kad ilgiau skaudėtų!
  Budeliai atsuko čiaupus ir paleido dujas. Tada jie spustelėjo žiebtuvėlį.
  O po ant stovo ištemptos merginos basomis kojomis įsiliepsnojo liepsna.
  Tai labai smarkiai įsiliepsnojo. Tačiau iš pradžių Augustino basos kojos jautė tik malonią šilumą.
  Bet tada jie pradėjo kepti. Liepsnos laižė nuogus, rausvus, tirštai alyvuotus merginos padus.
  Augustine jautėsi dvigubai ant nuogų ugnies apkeptų kulnų, o visu kūnu ištemptas ant stovo. Ir švelniai tariant, be galo skaudu. O kančia nepakeliama.
  Augustina iš visų jėgų suspaudė žandikaulį, bet dejonės vis tiek išsprūdo iš gerklės.
  O mergaitei apkepę padai skaudėjo ir beprotiškai skaudėjo vis labiau.
  Orkų generolas sušuko:
  - Na, o dabar duosi mums slėptuvę su ginklais?
  Augustinas sušuko:
  - Ne!
  Orko generolas įsakė:
  - Ir dabar ji turi penkis botago smūgius... visa jėga!
  Budelis priėjo prie stupos. Išsirinkau jame esantį botagą daug stipresnį ir storesnį, spygliuotais galais.
  Išbandžiau ant rankos. Tada jis priėjo prie nukentėjusiosios. Jis išskėtė kojas plačiau. Ir jis visas jėgas investavo į smūgį.
  Įdegusi, jau nusėta patinusiomis juostelėmis, merginai nugaroje plyšo oda. Ir tekėjo raudonas kraujas.
  Augustinas drebėjo ir dejavo. Bet tada ji titaniškomis pastangomis suspaudė nasrus ir nutilo.
  Budelis vėl smogė iš visų jėgų, purtydamas visą kūną. Mergina tyliai dejojo, sunkiai kvėpuodama.
  Orko generolas įsakė:
  - Trys!
  Ir vėl žiaurus smūgis į nugarą. Ir tai yra nepaprastai skausminga.
  Augustinas laikosi.
  Orko bendrosios komandos:
  - Keturi!
  Ir dar vienas smūgis. Visas merginos kūnas dreba. Be skausmo, kurį sukelia botagas, jis taip pat atsiliepia pečiuose ir kūne nuo baisaus smegenų sukrėtimo.
  Dar kartą komanduokite:
  - Penki!
  Ir vėl budelis plaka iš visų jėgų. O oda plyšta, o kraujas tiesiogine prasme teka žemyn srovele.
  Augustinas tyli...
  Orko generolas klausia:
  - O dabar sakai?
  Mergina ir toliau tyli. Budelis klausiamai žiūri į generolą. Mato, kad kalinys užsispyręs.
  Ir duoda įsakymą:
  - Dabar apkepkime jo krūtinę! Gerai sutepkite aliejumi, kad iš karto nesudegtų!
  Budeliai apipylė letenas riebiu skysčiu. Ir tada jų rankos nuėjo prie nuogos mergaitės krūtinės.
  Šiurkščios, ilgos, storos orkų letenos sutraiškė mergaitės biustą ir braškių spenelius.
  Augustinas pajuto nevalingą jaudulį. Ir nuoga krūtinė iš karto sukietėjo ir tapo standi. Mergina net aiktelėjo, šį kartą ne palengvėjusi, o iš susijaudinimo. Ir iš tiesų, nors orkas yra lokys, jis taip pat yra baltyminis patinas, kuris negali nejaudinti moters.
  Augustinas sumurmėjo:
  - Kokia gėda...
  Pagaliau orkai baigė traiškyti jos krūtis. Ir paliko juos tokius blizgančius.
  Budeliai paėmė į rankas fakelus, įmerkė į krosnelę ir padegė.
  Tada atnešė prie nuogos Augustino krūtinės. Mergaitei siaubingai skaudėjo. Ne iš karto, ji buvo stipri. Tačiau alyvuoti speneliai įšilo ir dabar jaučiamas stipriausias nudegimas. Be to, tai velniškai žiauru ir nepaprastai skausminga.
  Augustinas dejavo, o paskui pradėjo kaukti... Koks siaubas...
  Budeliai buvo tempiami palei krūtinę ir išsišiepė.
  Orko generolas dar kartą paklausė:
  - Na, sakyk, kur jūs, partizanai, slepiate ginklus?
  Nepaisant siaubingų kančių, Augustinas rado jėgų drąsiai atsakyti:
  - Partizanai? Ar nevadinote mūsų teroristais?
  Orko generolas išsišiepė ir atsakė:
  - Ar norite, kad jus vadintų teroristu? Ko jūs norite! Na, tu sakai teroristas?
  Augustinas, iškęsdamas baisų skausmą, įžūliai atsakė:
  - Ne! Nesakysiu!
  Orko generolas įsakė:
  "Dabar sulaužyk tos įžūlios merginos pirštus".
  Budeliai atidavė pristatyti iš ant sienos pakabintų žnyplių.
  Generolas juos netikėtai pertraukė:
  - Sulaužyk jai pirštus įkaitusiomis žnyplėmis!
  Kankintojai supratę linktelėjo. Ir išsiėmė žnyples, kurios, jau
  anksčiau buvo kūrenami ant elektrinės viryklės. Taip budeliai priėjo prie Augustino.
  Ir viena iš jų, laikydamas žnyples raudonas nuo karščio, pasilenkė grandinėmis pririštoje kojoje. Ir sugriebė mergaitę už mažojo piršto. O įkaitusi geležis ėmė ir prilipo prie gražuolės mažojo pirštelio. Ir jis pradėjo jį sukti ir laužyti.
  Skausmas buvo dvigubas. O nuo raudonumo prisilietimo nuo geležies kaitros degė oda, lūžo ploni kaulai. Augustina taip pat toliau šaudė ir apnuogino kulnus, tempė kūną ant stovo ir apkrovusi kojas.
  Orko generolas grėsmingai paklausė:
  - Tu kalbėsi!
  Augustinas sušuko:
  - Nelauk!
  Generolas įsakė:
  - Sulaužyk jai pirštus, vienas ir viskas!
  Budelis tęsė, lėtai, bet labai skausmingai ir žiauriai laužydamas pirštus ant merginos basų kojų. Ir taip skaudėjo, kad Augustinas nevalingai suriko. Nors ji ištvėrė iš visų jėgų. Bet kiek laiko galite ištverti? Kaip skaudu ir žiauru. Dabar kankintojas sulaužė ir kairės, ir dešinės kojos pirštą. Kas yra nepaprastai skausminga.
  Tada paėmė bevardžius pirštus.
  Orko generolas įsakė:
  - O dabar dar ir kelis smūgius įkaitusia viela į nugarą!
  Viela jau buvo pakaitinta ant elektrinės viryklės. Taigi jis turėjo specialią rankeną, o pats budelis mūvėjo pirštines.
  Ir taip jis pakėlė botagą, raudoną nuo karščio. Jis priėjo prie merginos ir trenkė iš visų jėgų.
  Augustinas ėmė ir sušuko, jausdamas laukinę kančią. Ir mergina pradėjo konvulsuoti. Jie taip pat toliau daužė jam į nugarą įkaitusia viela, kepė nuogus kulnus ir nuogą krūtinę, laužė kojų pirštus ir dar tempė ant stovo.
  Čia yra visko ir siaubo derinys:
  Orko generolas paklausė:
  - Ar kalbėsi?
  Augustinas sušnypštė:
  - Ne!
  Orko generolas išsišiepė ir pastebėjo:
  - Atsistok mergyt. Bet vis tiek stengsimės!
  Ir chuliganas su epaletais riaumojo:
  - O dabar kepk ją ir krūtinę!
  Orkai sumurmėjo iš malonumo. Ir per ilgai negalvoję paėmė ir nuplėšė merginai kelnaites. O dabar ji visiškai nuoga. O orkai jau norėjo atnešti deglą su ugnimi į krūtinę.
  Orkų generolas juos nutraukė.
  - Laukti! Pirmiausia sutepkite jos Veneros įsčias, kad jos iš karto neišdegtų!
  Budeliai energingai linktelėjo galvą. Ir jie pradėjo pilti aliejų ant letenų.
  Labai apetitiškai kvepėjo.
  Orkai net apsilaižė lūpas. Ir dabar jų letenos įlipo į Love girl grotą. Ir jie ten pradėjo tepliotis. Nuo šių šiurkščių prisilietimų Augustinas pajuto ir gėdą, ir staiga kilusio troškimo kančią. Tačiau ši gėda buvo derinama su geismo balsu ir įsitikinimu, kad tai nėra gerai.
  Augustinas sušuko:
  - Begėdiškas!
  Orkų generolas sušuko:
  - Kalbėk, po velnių! Arba tai jums tiesiog pakenks!
  Augustinas rado jėgų pasakyti:
  - O kas gali būti blogiau?
  Orko generolas sausai įsakė:
  - Sudegink ją!
  Budelis atnešė deglą prie alyvuotos mergaitės krūtinės. Garbanoti plaukai ant Veneros mergaičių krūtinės iš karto susisukę ir sudegę. Pirmiausia Augustinas pajuto karštį, o paskui stiprų skausmą.
  O kita kankintoja ir toliau laužė pirštus ant nuogų mergaitiškų kojų. Ir tai buvo be galo skausminga. Pirštai traškėjo, o Augustinas drebėjo iš kančios.
  Ir jos kaulai tiesiog lūžo, o nagai pasisuko į išorę. Ir du fakelai sudegino jos nuogą krūtinę, vienas Veneros krūtinė, kepsninė apkepino gražius kulnus. Tuo pačiu metu blokas ištempė merginos kūną. Ir tuo pačiu metu kitas kankintojas gavo orko generolo įsakymą.
  - Karštas laidas jai!
  O merginą nuo karščio sukrėtė skaisčiai raudonos vielos smūgiai.
  Ir šioje situacijoje Augustinas nuo kankinimų ne tik neprarado sąmonės, bet, priešingai, jai prisidėjo drąsos, ji ėmė ir dainavo;
  Nuogas ant stelažo, ištraukęs sąnarius nuo pečių,
  Kaboju, nugara nuo smūgių plyšta!
  O budelis šyptelėjęs apibarsto druska ant žaizdų,
  Linksmasis apsvaigusio vyno žvėris prisigėrė!
  
  Bet aš ne tik vergas, bet ir karališkoji diva,
  Valdovė ir žemiškoji dievų sesuo!
  Ir jei aš kenčiu, vadinasi, kenčiu gražiai,
  Neišreikšiu baimės prieš siaubingą ilčių šypseną!
  
  Įkaitęs gabalas palietė mano basas kojas,
  Sugiedoti dūmai šnervę kutena iš pasibjaurėjimo!
  Už tai, ką daviau nekaltai karališkajai jaunystei!
  Kodėl aš taip kenčiu, negaliu suprasti likimo likimo!
  
  Bet mergelės kariai, žinau, skuba padėti,
  Kardai sutriuškina piktus monstrus, išmesdami blogį į purvą!
  Žinokite, kad mes pilni lavonų, niekšiškų kelio stelų,
  Juk su mumis yra galingas karys su drąsa princas!
  
  Priešas pasitraukė atgal, matau šūdą, traukiasi,
  Žiaurus budelis, tu ne karalius mūšyje, ne šeimininkas!
  Sužlugdyta žydės, vyšnia gegužę,
  Kas viską sugadino ir sudegino, kad gautų nikelį!
  
  O kas dar labiau spindi ir gražesnė už Tėvynę,
  Kas už ją aukščiau, o pašaukti - pati paprasčiausia garbė?!
  Už kurį esu pasiruošęs duoti iki savo gyvenimo metų pabaigos,
  Kam skaityti šventą maldą prieš mūšį!
  
  Žinoma, yra toks žodis, jis brangus,
  Jis spindi, užtemdydamas deimantų šviesulius!
  Juk Tėvynė yra meilės supratimas - absoliučiai,
  Tai be galo apima visuotinį visą pasaulį!
  
  Juk dėl jos ji nedejavo nuo skausmo ant stovo,
  Sulaužyti pomėnulio pasaulio princesę yra nuodėmė!
  Žemai nusilenkime Tėvynės šventovei,
  Namuose iškrito sniegas ir tapo baltas kaip baltas!
  
  Dabar mano žodis yra būsimiems palikuonims,
  Nereikia būti bailiu, pergalė visada ateina!
  Iš visų priešų liks tik nuotrupos,
  Ir išskris dantys tam, kuris atveria gobšią burną!
  
  VERGŲ AUKCIONAS AUDINIŲ PASAULYJE
  ANOTACIJA
  Parduodami abiejų lyčių vergai. Graži dvidešimt pirmojo amžiaus studentė mergina parduodama aukcione kaip vergė. Stalai staigiai iškyla ir ateina netikėta baigtis.
  . 1 SKYRIUS
  Atėjo pasiūlymų aukciono atidarymo laikas. Pirmosios dvi merginos atvedamos į platformą.
  Jie yra basi ir uždengti lovatiesėmis. Pirmiausia jie užsidengė galvas. Pradinė šimto aukso dublonų kaina už porą yra įprasta gražioms vergoms.
  - Šimtas!
  Aukciono vedėjas pakelia kudrą, suskamba:
  - Šimtas dešimt...
  - Šimtas dvidešimt...
  Ir pauzė. Antrasis šydas nuimamas nuo merginų.
  Vėl triukšmas:
  - Šimtas trisdešimt,
  - Šimtas keturiasdešimt!
  - Šimtas penkiasdešimt!
  Ir vėl pauzė... Trečias šydas nuo jų buvo nuimtas.
  - Šimtas šešiasdešimt!
  - Šimtas septyniasdešimt!
  - Šimtas aštuoniasdešimt!
  - Du šimtai!
  Aukciono dalyvis pakelia kudrą ir skanduodamas sako:
  - Du šimtus dublonų kartų! Du šimtai dublonų du! Du šimtai dublonų trys!
  Pora parduota už du šimtus dublonų!
  Mergaites apklojo antklodėmis ir išvedė. Jie pliaukštelėjo basomis kojomis, o tai bylojo apie jų žemą socialinį statusą.
  Tada aukcione vienu metu buvo parduota keliolika raumeningų berniukų. Kažkoks nykštukas paėmė juos į vergiją. Už visą didmeninę - šimtas dinarų! Šie vergai buvo naudojami kaip darbo jėga. Jie išoriškai sveiki, prižiūrėti, pripratę prie fizinio aktyvumo.
  Berniukai pliaukštelėjo basomis kojomis ir, užsikabinę ant grandinės, vedė juos į kiemą. Vienas elfų pajuto raumeningą, įdegusią vaikino krūtinę, bet jie ant jos šaukė.
  Tada vergas vėl buvo aptarnaujamas, tik ne basas, o su basutėmis. Uždengtas šydais ir atidengtas trys dalys.
  Ji buvo graži blondinė, o derybos išaugo iki penkių šimtų dvigubų. Galų gale jie net nusiavė jai basutes ir privertė šokti basą. Tada jie mane nusiuntė pas kilnų trolį. Pakeliui šviesiaplaukė buvo suvyniota į antklodę.
  Buvo smagu, o publika nudžiugino. Kol didžiojoje salėje susirinkę visokio plauko pirkliai ir eunuchai nebuvo pavargę, jie nusprendė Vladleną atvesti į pakylą. Žinoma, ji yra kilniausias ir patraukliausias aukciono patiekalas.
  Ji buvo užtiesta lovatiesėmis, avėjo batus iki kelių, o plaukai buvo sušukuoti, kad nesimatytų, kaip jie po to sutrupės per pečius.
  Įpratusi vaikščioti basa, Vladlena nejaukiai jautėsi su auliniais batais, sutrupėjo stiprios, raumeningos kojos. Ir ji uždaryta. Juk daug daugiau azarto derantis, kai atsiskleidžia dalimis.
  Jie čia išmano psichologiją.
  Vladlenas pagavo save galvojant, kad išsigandusi, ir nemaloniai įsisiurbia į pilvo duobę.
  Štai dabar ji išrengta nuoga šimtų vyrų akivaizdoje. Nelabai gerai, gerai matosi po salės užuolaidomis. Tačiau yra ne tik žmonės ir gražūs elfai, kurie atrodo kaip žmonės. Yra nykštukų ir orkų, hobitų, kurie atrodo kaip basi vaikai, ir kokie raguoti padarai, pora didžiulių goblinų, didžiasnukiai troliai. Ir dar vienas padaras, kuris atrodo kaip milžiniška rupūžė iš "Žvaigždžių karų", nešiojanti karūną. Galima pamatyti jūros karalių.
  Tarp publikos ir aukštų, kaulėtas subjektas yra pats Nemirtingasis Kosčejus. Jis atrodo bauginančiai, nors ir labai lieknas. Čia vis dar yra moterų. Beveik visi jaunieji elfai arba trolių moterys, pora kilmingų žmonių taip pat yra jaunos. Bet yra ir viena senutė su šluota. Ji atrodo kaip didelė, labai stipri močiutė, o iš už burnos kyšo iltys.
  Vladlena pagalvojo - Baba Yaga.
  Tai reiškia kietą ir šmaikštų. Trūko tik gyvatės Gorynych, pilnam komplektui. Bet atrodo, kad yra goblinas. Žmogaus ir ąžuolo mišinys.
  Ir yra pora undinių. Tai gražios merginos su žuvies uodegomis.
  Akivaizdu, kad yra būtybių iš kitų planetų.
  Dabar aišku, kodėl kunigaikštis jį išleido aukcione. Tik kartą per metus susirenka tiek žmonių, ir tai puiki galimybė užsidirbti rimtų pinigų.
  Tačiau jūs vis tiek turite išlikti visiškai nuogas prieš tiek daug įvairių rūšių ir genčių žmonių - tai yra siaubas.
  Vladlenui pasidarė labai gėda, pasibjaurėjo ir išsigando. Nors, kita vertus, joje pabudo ir pasididžiavimas: ji kaip žvaigždė trauks į save dėmesį.
  Be lovatiesių ir kelnaičių, Vladlenas buvo apsirengęs ir specialiu maudymosi kostiumėliu. Ir apima ne tik krūtinę, bet ir skrandį. Tai dar labiau padidino merginos paslaptis.
  Vladlena nusišypsojo... Pasigirdo signalas ir aukcionas prasidėjo.
  Vadovas pradėjo skanduoti:
  - Kilnus žmogus, ateivis iš kitos visatos, puikus karys ir labai sumanus meilėje ir tuo pačiu metu mergelė. Jos vardas Vladlena Šamanova ir kokia ji graži, tokia pat išmintinga!
  Aukciono vedėjas linktelėjo.
  - Pradinė šimto dublonų kaina!
  Publika buvo triukšminga. Kaip visada, iš pradžių net už tokį retą grobį kaip mergina iš kitos visatos jie siūlo kainą, gražią vergę arba keliolika stiprių vergų berniukų. Kaina nėra pati stačiausia, bet tai tik sandorio pradžia.
  Mėlynu turbanu vilkintis pirklys sušnypštė:
  - Šimtas dvidešimt!
  Jaunasis elfas suriko:
  - Šimtas trisdešimt!
  Leshy sušuko:
  - Šimtas keturiasdešimt!
  Trolis suriko.
  - Šimtas penkiasdešimt!
  Baba Yaga nusijuokė.
  - Šimtas aštuoniasdešimt!
  Purpuriniais šarvais apsirengęs riteris pasakė:
  - Du šimtai!
  Buvo pauzė. Publika tik šildo. Orkas atsargiai nuėmė šydą, kuris dengė viršutinę jo veido dalį, bet dar neatidengė plaukų.
  Išryškėjo aukšta, lygiai įdegusi merginos kakta ir safyro akys.
  Per publiką nuvilnijo džiaugsmo riaumojimas.
  Vladlena žvilgtelėjo akimis ir murktelėjo:
  - Pažiūrėk į mane!
  Į rupūžę panašus jūros karalius gurguliavo:
  - Trys šimtai dublonų!
  Baba Yaga sumurmėjo:
  - Keturi šimtai!
  Elfas prabilo.
  - Penki šimtai!
  Trolis sušnypštė:
  - Šeši šimtai!
  Sultono haremo eunuchas sušuko:
  - Septyni šimtai!
  Undinė tviteryje parašė:
  - Aštuoni šimtai!
  Leshy vėl suriko:
  - Tūkstantis!
  Ir vėl buvo ilga pauzė. Žinoma, visiems buvo smalsu pažvelgti į merginą išsamiau. Kokia ji niekšė. Ir galbūt ką nors gero derėtis. Arba pirkti.
  Orkai nuėmė nuo jos šydą ir apnuogino apatinę jos veido dalį. Jos išraiškinga burna, gražus, grakštus miegas, drąsus smakras.
  Tikro kario veidas.
  Trolis sušuko:
  - Tūkstantis penki šimtai!
  Jūrų karalius gūžtelėjo:
  - Du tūkstančiai!
  Leshy sušnypštė:
  - Trys!
  Baba Yaga sušuko:
  - Keturi tūkstančiai!
  Ir staiga suriko:
  - Penki tūkstančiai!
  Visi žiūrėjo į Koščėjų. Baba Yaga nusijuokė ir pastebėjo:
  Ir jis taip pat čia! Ką jis su ja darys.
  Vėl pauzė... Bet akivaizdu, kad derybos dar nepasiekusios piko. O kas yra mergina?
  Orkai nuima jos kaklą ir pečius dengiantį šydą. Ir publika sužavėta. Mergaitės kaklas ir pečiai stiprūs ir raumeningi. Taip pat labai viliojantis. Matyti, kad tai gražus herojus.
  Riteris purpuriniais šarvais sumurmėjo:
  - Šeši tūkstančiai!
  Rožinės spalvos riteris pridūrė:
  - Septyni!
  Koschey the Deathless išleido:
  - Aštuoni!
  Jūros karalius riaumojo:
  - Devyni!
  Violetiniais šarvais apsirengęs riteris vėl pasakė:
  - Dešimt tūkstančių!
  Dar viena pauzė. Suma rimta, už ją galima nusipirkti tūkstantį vergų ar šimtą gražių vergų mergaičių. Arba samdyti visą pulką samdinių.
  Bet tai dar ne viskas. Šydas krenta prie merginos kojų. Dabar galite pamatyti jos rankas ir figūrą, nors ir dengtas maudymosi kostiumėliu.
  Vladlenos rankos labai raumeningos, o bicepsas - trikampio formos. Įspūdingas karys.
  Baba Yaga kikeno ir ištarė:
  - Vienuolika tūkstančių!
  Staiga nykštukas prabilo:
  - Dvylika tūkstančių!
  Trolis pertraukė:
  - Trylika tūkstančių!
  Riteris purpuriniais šarvais lojo:
  - Penkiolika tūkstančių!
  Rožiniais šarvais apsirengęs riteris pridūrė:
  - Šešiolika tūkstančių!
  Koschey suriko:
  - Septyniolika tūkstančių!
  Jaunasis elfas karūnoje sušuko:
  - Dvidešimt tūkstančių!
  Hercogas de Guizzosas sušvilpė: "Oho, pats imperatorius nusprendė dalyvauti sandėryje".
  Suma jau buvo nemaža. Ir nusirengimas nesibaigė. Štai maudymosi kostiumėlio orkai atplėšė audinį, atidengdami pilvą. Iš karto pasirodė plytelės, tarsi šokolado presas, ir išryškėjo nuostabios juosmens, herojiškos merginos, įlinkis.
  Oranžiniais šarvais apsirengęs riteris sumurmėjo:
  - Dvidešimt penki tūkstančiai!
  Elfas imperatorius čiulbėjo:
  - Trisdešimt tūkstančių!
  Nemirtingasis Kosčejus sumurmėjo:
  - Keturiasdešimt tūkstančių!
  Elfas-imperatorius vėl įterpė:
  - Penkiolika tūkstančių!
  Ir vėl pauzė. Suma jau didžiulė. Jūs netgi galite pradėti kurti miestą. Arba nusipirkite mūšio laivą. Arba būrys gražių merginų.
  Tačiau, žinoma, po drabužiais slypintys Vladlenos kerai visiems dar įdomesni.
  Čia orkai nusiima jos liemenėlę. Dabar herojės merginos liemuo visiškai nuogas. Matosi tarsi melionai įdegusios krūtys, vainikuotos raudonais speneliais, kaip pernokusios braškės. Tai taip patrauklu.
  Sultono haremo tiekėjas įstojo į sandėrį riaumodamas:
  - Šešiasdešimt tūkstančių!
  Kitas vyriausiasis eunuchas sušnypštė:
  - Septyniasdešimt tūkstančių!
  Oranžiniais šarvais apsirengęs riteris sušuko:
  - Aštuoniasdešimt tūkstančių!
  Koščėjus krekė, barškindamas kaulus:
  - Devyniasdešimt tūkstančių!
  Elfas imperatorius vėl šiurkščiai prabilo:
  - Šimtas tūkstančių dublonų!
  Ir vėl pauzė. Dešimt tūkstančių vergų berniukų suma. Vienai merginai precedento neturintis, netgi išskirtinis. Tai visas vežimas aukso. Doubloonas yra maža, bet vis dar auksinė moneta.
  Bet tai dar tik prasideda. Ir galiausiai orkai apnuogino merginai galvą. Plaukai krito kaip lietus, aukso lapo spalvos.
  Jie išsibarstė per pečius, ir publika pradėjo kilti.
  Sultono haremo tiekėjas sušuko:
  - Šimtas penkiasdešimt tūkstančių!
  Kitas vyriausiasis eunuchas suriko:
  - Du šimtai tūkstančių!
  Imperatorius elfas sušuko:
  - Du šimtai penkiasdešimt tūkstančių!
  Koschey the Deathless išleido:
  - Trys šimtai tūkstančių!
  Ir vėl pauzė. Mergina nuogu liemeniu ir auksiniais plaukais, raumeninga ir švelni, aistringa ir kartu viliojanti. Tiesiog nematyta klaida. O sumos už tai siūlomos visai kosminės. Viskas jame gerai, bet... Kojos dar nesimato. Ir todėl jie visi nori apsvarstyti.
  O dabar orkas nusimeta dar vieną šydą. Kojos atviros, iki kelių. Ir lieka tik plonos kelnaitės. Ir, žinoma, batai žemiau kelių.
  Bet jūs galite pamatyti, kokios nuostabios yra tos pačios kojos ir merginos. Raumeningi, įdegę, o raumenys tarsi vielos, po plona, bronzine oda.
  Imperatorius elfas sušuko:
  - Keturi šimtai tūkstančių!
  Koschey neprisipažino:
  - Penki šimtai!
  Oranžiniais šarvais apsirengęs riteris suriko:
  - Šeši šimtai!
  Koschei vėl knarkė:
  - Septyni šimtai! Ir būkite atsargūs, riteris, jūsų imperija nėra tokia turtinga!
  Elfas imperatorius kalbėjo užtikrintai:
  - Aštuoni šimtai!
  Nemirtingasis Kosčejus suriko:
  - Vis tiek, tai bus mano - devyni šimtai!
  Imperatorius elfas sušuko:
  - Milijonas auksinių dublonų!
  Suma didžiulė. Galima nusipirkti šimtą tūkstančių vergų berniukų. Net ir atsižvelgiant į imperijos dydį ir gyventojų skaičių, tai yra tiesiog nepaprastai daug. Net Koschei dvejojo... Ar verta duoti visą milijoną dublonų. Tai septynios tonos gryno aukso!
  Tačiau aukcionas dar nesibaigė. Vladlenas beveik nuogas, bet vis tiek apsiautas. Ir vis tiek sukuria intrigą.
  Tiesą sakant, kas yra po jos batais? O dabar gražiajai karei orkai nusiauna batus, palikdami ją basą, tik plonomis kelnaitėmis.
  Ir ji turi tokias kojas, tiesiog nepakartojamą linijų tobulumą ir filigranišką grakštumą.
  Haremo tiekėjas sušuko:
  - Milijonas šimtas tūkstančių!
  Kitas eunuchas pridūrė:
  - Milijonas du šimtai tūkstančių!
  Elfas imperatorius pareiškė:
  - Milijonai penki šimtai!
  Koschey, grynai iš užsispyrimo, sumurmėjo:
  - Du milijonai!
  Elfas imperatorius ryžtingai ir agresyviai pareiškė:
  - Du su puse milijono!
  Suma tokia didelė, kad abu haremo tiekėjai pravėrė burną, bet iškart užsičiaupė. Tiesą sakant, tai yra visas aukso karavanas. Kaip kitaip jų sultonai elgtųsi su tokia ekstravagancija? Ir apskritai, kiek duoti už vieną, net nepaprastai gražią merginą?
  Bet tada aukciono vadovas metė paskutinę kortą. Šiuo atveju orkai gražuolei nusimovė plonytes kelnaites, taip pat apnuogino Veneros grotą.
  Dabar Vladislavas pasirodė visiškai nuogas ir basas, o ant jos kūno be nė vieno siūlo.
  Haremo tiekėjas beviltiškai sušuko:
  - Trys milijonai!
  Vyriausiasis eunuchas, drebėdamas pirštais, ištarė:
  - Trys su puse milijono!
  Elfas imperatorius tvirtai pareiškė:
  - Keturi milijonai!
  Buvo pauzė... Koschei norėjo ką nors pasakyti ir numušti kainą. Bet tada jis įsivaizdavo, kiek aukso paliks jo bedugnį iždą, ir tylėjo. Jis iš nusivylimo tik sukando dantis.
  Pauzė ėmė užsitęsti. Nėra ko daugiau šaudyti su nuoga ir basa, raumeninga karys mergina. Ar ta oda gyva nuplėšti. Ji atidavė absoliučiai viską.
  Stiuardas pakėlė kumštelį ir ėmė lėtai sakyti:
  - Keturi milijonai auksinių dublonų kartų! Keturi milijonai aukso dublonai du! Keturi milijonai auksinių dublonų yra trys... - Bet kūjui nespėjus nukristi, griaustinis balsas sušuko:
  - Penki milijonai auksinių dublonų!
  Visi atsigręžė į didžiulį, stambų, juodais šarvuotais gobliną. To iš jo mažiausiai buvo tikimasi.
  Vadovas sutrikęs pasakė:
  - Tai visas aukso kalnas! Ar turite tokių pinigų?
  Goblinas užtikrintai pasakė:
  - Taip, aš turiu visą kalną nenaudingo aukso! Ir ši mergina tokia apetitinė, kad dėl šio gaivumo esu pasiruošusi atsisakyti dalies nenaudingo, geltono metalo!
  Vadovas linktelėjo.
  - Tai tavo teisė! Na, ką! Penki milijonai auksinių dublonų kartų! Penki milijonai aukso dublonų du...
  Elfas imperatorius sušuko:
  - Šeši milijonai!
  Vadovas pradėjo sakyti:
  - Šeši milijonai auksinių dublonų kartų! Šeši milijonai aukso dublonų du!
  Goblinas sušuko:
  - Septyni milijonai!
  Elfas imperatorius neprisipažino:
  - Aštuoni milijonai!
  Goblinas vėl suriko.
  - Devyni milijonai!
  Imperatorius elfas iš nevilties pareiškė:
  - Dešimt milijonų!
  Buvo pauzė. Taip, tai yra milijono vergų kaina. Ir jūs galite įdarbinti samdinius, kurių pakaks užkariauti elfų imperatoriaus imperiją.
  Ir tai vienai vergei.
  Vadovas pradėjo dainuoti skanduodamas:
  - Dešimt milijonų auksinių dublonų kartų! Dešimt milijonų aukso dublonų du! Dešimt milijonų aukso dublonų trys...
  Goblinas sušuko:
  - Trisdešimt milijonų auksinių dublonų!
  Publika riaumojo iš džiaugsmo.
  Vadovas pradėjo skelbti:
  - Trisdešimt milijonų auksinių dublonų kartų! Trisdešimt milijonų auksinių dublonų du! Trisdešimt milijonų auksinių dublonų trys! - Plaktukas akimirkai sustojo, o tada ryžtingai pataikė. - Prekyba baigta. Vladlenas Shamanova pardavė už trisdešimt milijonų auksinių dublonų goblinui Hekui.
  Aukciono metu Vladleną fantastiškų skaičių žaidimas taip nuviliojo, kad net pamiršo, kad prieš daugybę šimtų patinų ir patelių stovi visiškai nuoga.
  O dabar jai buvo tokia gėda, kad automatiškai užsidengė rankomis. Ji ypač norėjo paslėpti savo krūtis ir įsčias.
  Orkai supratingai linktelėjo ir užmetė ją šydą. Vadovas pastebėjo:
  "Dabar jūs turite sumokėti visą pinigų sumą. Ir tai yra daugiau nei du šimtai tonų aukso! Ir iš karto!
  Goblinas pritardamas linktelėjo.
  - Luitai kieme! Jūs net negalite suskaičiuoti, jų yra daugiau nei reikia!
  Vergai išskubėjo į kiemą. Ten, tiesą sakant, kibirkščiavo visas kalnas monetų, tiksliau - kalva. Buvo net daugiau nei trisdešimt milijonų dublonų.
  Hercogas de Guizsas buvo be savęs iš laimės. Nepaisant to, eidamas prie Vladleno, jis sušnibždėjo:
  - Pabandyk pabėgti!
  Mergina sušnibždėjo kunigaikščiui elfui:
  - Kokio dydžio?
  De Guizzos įkišo jai į ranką slyvą ir sušnibždėjo:
  - Jei suvalgysi, tai valandai tapsi nematomas, negirdimas ir bekvapis. Bet tik valandai, nepraleiskite to! Ir nebėk, kol būsi pakankamai toli nuo miesto!
  Vladlenas pasakė su neslepia ironija:
  - Ačiū pone!
  Tada ji pajuto plieninį lanką su grandinėle ant kaklo. Dabar ji yra goblino nuosavybė. Ir jis žiūri į ją mėsėdžiai laižydamas lūpas. Ir šios pabaisos burna didžiulė kaip kašaloto!
  
  
  TREČIASIS Imperatoriaus PALPATINO ATĖJIMAS.
  ANOTACIJA
  Kosmoso imperijos imperatorius Palpatine'as, praradęs kūną, sunaikintas jėgos žaibo, išlaikė savo demonišką dvasią. Ir jis persikėlė į žavios šviesiaplaukės merginos kloną. Ir vėl atgaivina ir tamsos tvarką, ir kosmoso imperiją. Ir vėl tarp imperijos ir pasipriešinimo judėjimo vyksta įnirtingi kosminiai mūšiai. Grįžta seni herojai: princesė Lėja, princesė Rey, Ahsoka Tana ir naujasis Anakinas - Luko Skywalkerio sūnus ir princesės Lėjos dukra Azalea.
  . 1 SKYRIUS
  Ordinas vis dar nebuvo visiškai sunaikintas. Ir karas tęsėsi. Dauguma imperatoriaus Palpatine'o laivyno taip pat pabėgo iš apsupties. Ir sukilėlių koalicija subyrėjo ir subyrėjo. Imperatoriaus Rei anūkė, ji klajojo ir į politiką nesivelė. Jos sužadėtinis mirė. Jis jai paliko tik porą - berniuką ir mergaitę.
  Ir princesė Ray kažkur tolimoje užmiestyje pradėjo auginti savo vaikus.
  O imperatorius Palpatine'as prakaitavo savo kūną, kurį sunaikino atsispindėjęs jėgos žaibas. Tačiau jo demoniška siela nepražuvo. O kosmoso imperijos imperatoriaus dvasia persikėlė į kitą kloną.
  Žinoma, daugybė ordino ir imperijos mūšio laivų suskubo prisiekti ištikimybę imperatoriui. O maištaujantis generolas nukentėjo nuo jėgos žaibo ir buvo paverstas sauja pelenų. Kiti iškart suprato, kad tai imperatorius. Net jei klonas buvo bebarzdis jaunystė.
  Palpatine yra įspūdinga jėga.
  Ir tada yra planetų užkariavimas. Jedi nėra, o galaktikos planetos yra padalintos. Tačiau Palpatine turi problemų. Klonai netrunka labai ilgai, kai juos joja pragariškas tamsus sitas. Šiaip vyrų klonai.
  Ir Palpatine turi moterį. Patelių kūnai daug lengviau neša tamsios jėgos srautus ir nepalyginamai patvaresni nei vyrų.
  Ir Palpatine tapo gražia mergina. Ir ši mergina yra didžiulė galaktikos imperatorė.
  Žinoma, imperatoriams ne viskas įmanoma. Pavyzdžiui, Jabbas bando atsispirti. Jie sutelkė visas galaktikos mafijos pajėgas. Ir prie jų prisijungė pasipriešinimo judėjimo sukilėliai.
  Čia ateina lemiamas mūšis. Imperialų pusėje yra didžiulis laivynas. Jie pastatė naujus laivus naudodami galaktikos išteklius. Mūšiuose dalyvauja koviniai robotai, o klonai yra anksti.
  Pasipriešinimo ir galaktikos mafijos pusėje - reikšmingos jų jėgos.
  Nepaisant to, Palpatine'o pranašumas daugiau nei tris kartus.
  Ir jie pradeda stumti ir spausti.
  Naujieji kariai klonai - labai gražios, kreivos ir raumeningos merginos su bikiniais.
  Taigi mūšis bus atšiaurus, o imperijos jėgos tapo ne tik galingos, bet ir gražios.
  Štai pirmieji, kaip mušamas avinas, artėja didingi imperijos mūšio laivai. Jie skleidžia galingus, kovojančius lazerio spindulių srautus.
  Kloninės merginos laksto aplink ginklus. Ir basi, apvalūs, rožiniai aukštakulniai blyksteli.
  Gražiai nufilmuota. Merginos, nors ir klonuotos, visos skirtingos, jų plaukai visų spektro spalvų. Ir kūnai su labai iškiliais raumenimis, įdegusia, auksinės spalvos alyvmedžio oda ir aukšta, pilna krūtine, prabangiais klubais.
  Šios merginos yra labai geros kovotojos. Čia jis išspjauna hiperplazmos gabalėlį iš sunkaus kamieno. Ir vėl žvaigždžių naikinimas ir naikinimas iš abiejų pusių.
  Imperijos laivai bando apeiti sukilėlius naudodami pusmėnulio formavimą.
  Imperatoriaus Palpatine'o pusėje dešimteriopai pranašumas didžiuosiuose mūšio laivuose ir paprastuose mūšio laivuose. Ir jo galingi šonai artėja.
  Mūšis tapo daug dramatiškesnis. Pasipriešinimo judėjimo kreiseris dega. Per denius laksto visokios ateivių būtybės. Šimtai civilizacijų ir rūšių kovoja su imperija.
  Palpatine vis dar yra žmogus pagal kilmę. Skirtingai nuo jo mokytojo, kuris buvo kitos rasės, nors ir humanoidinio tipo.
  Būsimasis imperatorius nužudė savo mokytoją - kai jis tapo nereikalingas, o gal net žalingas.
  Tada Palpatine įgijo precedento neturinčią galią ir žinių apie galią. Ir jo dvasia tapo nemirtinga. Ir gebėjimas daryti stebuklus, kurių Sitų imperija nepajėgia ir per visą jų istoriją.
  O dabar didžiausio tamsos valdovo istorijoje dvasia gyvena labai gražios, aukštos, šviesiaplaukės, nemoteriškai raumeningos klono merginos kūne.
  Ir vadovauti kovai. Imperatorienė yra pakabinta brangakmeniais ir amuletais. Skirtingai nuo kitų basų moterų klonų, Monarcho merginos kojas puošia aukštakulniai, brangakmeniais nusagstyti batai.
  Čia ateina įsakymas perkelti raketų naikintojus arčiau dešiniojo flango.
  Merginos, žybsinčios nuogomis, įdegusiomis, grakščiomis kojomis, vykdo valdovo, o gal valdovo įsakymą.
  Kiek ten gražuolių. Naikintojai iš išorės atrodo kaip aštrūs durklai.
  Tačiau didieji mūšio laivai yra kaip kašalotai - ašaros formos su daugybe ginklų.
  Moteris Palpatine sušuko:
  - Sulaužyti, sutraiškyti ir suplėšyti,
  Tai yra gyvenimas, tai yra laimė!
  Sulaužyti, sutraiškyti ir suplėšyti,
  Mano didybėje žinai galią!
  Štai didysis mūšio laivas patyrė rimtą žalą, kai jį pataikė raketa su termokvarko užtaisu. Tai tikrai niokojantis ir smogiantis smūgis.
  Kloninės merginos bėga nuo liepsnojančių liepsnų. Įvairiaspalviai ugnies liežuviai kandžioja gražuoles, nuogiems, rausviems, apvaliems dailaus lenkimo kulniukams.
  Ir atrodo nepaprastai šauniai.
  Mergaičių šukuosenos yra aukso lapų arba vario raudonos spalvos, tačiau yra safyro ir smaragdo ir netgi dėmėtų. Ir jie mojuoja kaip vėliavos.
  Kariai čia labai gražūs, ir tikriausiai vyrai tiesiog išprotėtų su tiek daugybe gražuolių su bikiniais.
  Visatoje siautėja karas - sentimentalumui nėra laiko. O kitur dega sukilėlių mūšio laivas. O būtybės, panašios į driežus, arba zebrus, yra apanglėjusios.
  Čia susidūrė dar du kosminiai mūšio laivai. Nosys suplotos kaip šūdas. Ir spindi kaip mirtinas žaibas. Ir tada liepsna užgęsta.
  Mergina generolas papurtė deimantinius auskarus ir dainavo:
  - Ugnis! Ugnis! Ir žvaigždėtoje tyloje!
  Ir kvazaruose aukščiau!
  Jūros bangoje ir erdvės ugnis!
  Ir erdvė! Ir kosmoso ugnis!
  Čia veikė termopreono raketa. Kaip supernovos sprogimas.
  Ir iškart keli laivai visiškai sudegė. Ir šimtai žvaigždėlaivių apsivertė ir sukosi kaip vaiko išmesti viršūnės.
  Godžios termopreono reakcijos įsčios yra pragariškas ginklas, trilijoną kartų stipresnis už vandenilio bombą.
  Imperatorienė Palpatine sušuko:
  - Juodoji šėtono galia,
  Išsiliejo galia į pasaulį...
  Ir šventas karo kardas
  Sulaužė paslaptį!
  Ir vėl, kaip jis ims, jis sprogs su požemio galia. O sunaikinimas tiesiog neišmatuojamas.
  Imperatoriai turi tiesiog didžiulį pranašumą ugnies galios skaičiumi. Ir atrodo, kad niekas negali jų sustabdyti.
  Čia jie aplenkė pasipriešinimą iš šono ir galo.
  Ahsoka yra karinga mergina, kovojanti su pranašesnėmis imperijos jėgomis.
  Ji paėmė ir dainavo:
  - Virš nelaimingos visatos kabėjo,
  Piktieji klonai tvyro tamsoje...
  Palpatine nekenčia savo kirvio,
  Pagaląsta ir nupjauta galva...
  
  Tačiau Jedi nėra pėstininkas
  Ir ne amžinai eik po jungu ...
  Paversk tamsos klonus ugnies šleifais,
  Ir į piktumą atsakykite geru!
  Ir mergina vėl apvers savo žvaigždėlaivį, o iš taiklaus šūvio buvęs Darto Vaderio mokinys paims ir į fotonus sudaužys didelį imperijos raketinį kreiserį.
  Kloninės merginos, mirštančios, šaukia ir dainuoja:
  Didelė imperijos šviesa
  Suteikia laimės visiems žmonėms...
  Neišmatuotoje visatoje,
  Gražesnio nerasite!
  
  brangūs šepečiai,
  Nuo galo iki galo...
  Imperija išplito
  Galinga, šventa!
  Kloninės merginos labai gražios, net gaila, kai jos perdega hiperplazminiame sraute.
  Imperatorienė Palpatine riaumoja iš visų jėgų:
  -Mūsų pergalė bus artima,
  Puolimas kumščiu!
  Ir čia vėl raketos vakuume ir viską naikina. Ir atsiranda tokių pragariškų lūžių.
  Ahsoka Tana atsitrenkė į kitą automobilį. Priversdama ją sprogti su šimtais klonų kaip fejerverkai, sklaidytis ore ir čiulbėti:
  - Matai ženklą danguje,
  Ta tuštuma dega...
  Noras dingsta,
  Aplink tuštybė!
  Imperijos žvaigždėlaiviai sukilėlius apsupo beveik iš visų pusių. Mūšis darėsi vis kruvinesnis.
  Štai imperatorius Palpatine'as riaumojo:
  - Aš buvau išsiųstas ne veltui,
  Atnešk tau malonę...
  Trumpai tariant,
  Trumpai tariant!
  Tylėk!
  Ir jos kulnai trypia ant metalo.
  Abiejose pusėse yra daugybė tūkstančių žvaigždžių laivų. Ir jie ritasi kaip siautėjančios audros bangos.
  Ir vakuumas verda, ir metalas dega. Tiek daug spragų aplink ir sunaikinimo. Kiaulpienių ir voveraičių mišinys pateko į liepsnos spąstus ir lėtai bei neišvengiamai suanglėja.
  Mergina iš kito pasaulio miršta ir dainuoja:
  - Tamsos kariai, tiesa, yra stiprūs,
  Bet kosmoso klonams nepasiduosiu...
  Mes šaunūs, mes ereliai,
  Ir mes laimėsime prieš faraonus!
  Ir dabar miršta juokinga gyvūno patelė ir jos iki ašarų gaila. Viskas kaip visuma vyksta imperijos diktatu.
  Tai pranoksta ir karių skaičiumi, ir ginklų kokybe. Ir tada yra toks sumušimas.
  Ahsoka Tana prisimena, kiek prieš daug metų ji buvo Anakino Skywalkerio Padawan.
  O jos šviesos kardas dideliais kiekiais sutraiškė ir samdinius, ir įvairias svetimas būtybes.
  Bet dabar patelė prieš ją. Ir tai sukuria problemą. Imperatorius Palpatine yra nemirtingas. Kaip sunaikinti jo sielą, kuri gali patekti į bet kurį kūną?
  Gal jis turi horkrusų? Ir tik juos sunaikinę galite nugalėti šį laukinį monstrą? Bet kur juos rasti ir kiek jų galite ieškoti begalinėje visatoje?
  Ahsoka pajuto, kad yra smogta. O temperatūra salone smarkiai šoktelėjo.
  Ir net oras buvo dūminis...
  Ahsoka paėmė jį ir čiulbėjo:
  - Visuotinis karys nebijo mirties,
  Mes nebijome mirties mūšio lauke ...
  Su košmariška minia drąsiai kovos,
  Ir toks žygdarbis kaip riteris pasieks!
  Ir mergina iš humanoidinės civilizacijos, kaip ji ims ir pasuks savo žvaigždėlaivį.
  Ir paleiskite termokvarko raketą į mūšio laivo bortą.
  Jis papurtė save. Keli judantys bokštai buvo iš karto suploti ir apvirsti.
  Vėl bėga klonų merginos, o jų nuogi, apvalūs kulnai blizga lyg veidrodžiai saulėje.
  Ahsoka susierzinęs dainavo:
  Na, kiek kaimynų gali nužudyti,
  Juk žmogus gimsta laimei...
  Motina neleidžia sūnui eiti į frontą,
  Ir net vasarą kare būna blogas oras!
  Imperijos kreiseriai bando kontratakuoti. Ir kyla nauji, labai rimti laivai.
  Didysis mūšio laivas nėra tik žvaigždėlaivis. Tai visas didžiulis miestas banginio ar žudiko pavidalo. Ir aišku, kad nieko negalima palyginti su tokia galia.
  O tokių laivų imperija turi dešimt kartų daugiau, be to, jie didesni ir su pažangesniais ginklais.
  O rezistencija net neturi vienos komandos - kas ir kiek.
  Ahsoka formaliai yra paprastas kovotojas.
  Tiesa, princesė ir maršalka Lėja turi didelį autoritetą.
  Jai atrodo maždaug trisdešimt penkeri metai, bet figūra ir juosmuo - kaip jaunos merginos. Baisus karys.
  Kolosalią jėgą turinti princesė maršalka Lėja kovoja kaip milžinas ir dainuoja:
  - Vienas du -
  Sielvartas nėra problema!
  Niekada neturėtumėte nusiminti!
  Laikykite nosį ir uodegą aukštai!
  Žinokite, kad meilės šviesa visada su jumis!
  O štai princesė maršalka į mūšį meta visą debesį mažų dronų.
  Jie puola imperatoriškuosius žvaigždėlaivius. Yra spragų ir didžiulio sunaikinimo.
  Princesė Lėja šypsosi perliniais dantimis. Ji vilki auksu dengtą bikinį.
  O pliki grakščių kojų pirštai spaudžia vairasvirtės mygtukus ir paleidžia raketas.
  Jauna moteris raumeningos figūros dainuoja:
  - trapus gėlės žiedlapis,
  Jei jis buvo nugriautas...
  Nors pasaulis aplink yra žiaurus
  Noriu daryti gera!
  Ir karys-maršalas siunčia mirtiną mirties dovaną, padedamas nuogų kojų pirštų.
  Tačiau princesės Lėjos nuotaika ima prastėti. Jos sūnus nužudė jos vyrą, o paskui pats mirė nuo imperatoriaus Palpatine rankos. Koks baisus monstras yra šis imperatorius!
  Jo nusikaltimų negalima suskaičiuoti. Netgi princesė Lėja negimė, ir ši pabaisa nužudė beveik visus džedajus.
  Jos tėvas Anakinas dar buvo vaikas, kai Palpatine tapo aukščiausiuoju Respublikos kancleriu.
  Princesė Lėja prisiekė, kad kovos su šiuo despotizmu.
  Tačiau imperatorių nužudyti nėra taip lengva.
  Mums reikia kažko veiksmingo...
  Ahsoka Tana, iš kitos nežmogiškos civilizacijos. Ji labai graži mergina. Nors jai tikrai daug metų.
  Ji išgelbėjo Anakiną, kai jis buvo dar jaunas ...
  O jėgų dėka ji išlaikė amžiną jaunystę.
  Ahsoka yra labai stiprus kovotojas. Čia jos žvaigždėlaivis numušė liepsnas ir vėl smogė kitai imperijos kosminio laivyno fregatai. Šį kartą tai senas laivas, o jame - vyriški klonai su kaukėmis.
  Jie visai nesigaili. Visai kas kita, kai miršta merginos. Nenuostabu, kad moterys yra dailiosios lyties atstovės.
  Ahsoka spyrė nuogais kulnais. Jos kojos kaip žmogaus mergaitės - tik jos oda oranžinė su violetinėmis juostelėmis. Net vyrai dėl jos pamišę.
  Ahsoka yra tobulumas. Nuo šypsenos iki kietos - negirtina.
  O lovoje rodo stebuklus.
  O mūšyje - stebuklai kvadratu.
  Karys ir buvęs būsimojo Darto Vaderio padavanas raketa sudaužė brigantiną ir dainavo:
  - Lengvasis karys nedejuoja iš skausmo,
  Jo lazerio spindulys nebijo...
  Jis nepaskęs juodojoje skylėje,
  Žvaigždžių plazmoje jo dvasia nesudegs!
  Galvoje sukasi mintys: būtų gerai sunaikinti imperatorių Palpatine'ą, tiksliau, jo pragarišką sielą. Bet kaip tai padaryti? Atrodo, kad Yoda taip pat turi nemirtingą dvasią. Jis pasirodė ir Lukui, ir Lėjai, ir Ahsokai, o dabar netgi galėjo kažkaip paveikti.
  Tačiau Yoda vis dar yra ribota. Ką gali padaryti Palpatine?
  Ahsoka Tana ėmė ir dainavo, numušdama kosmoso naikintoją plikomis kojų pirštais:
  Viskas gali būti karaliais
  Visi gali karaliai...
  Ir visos žemės likimas,
  Jie kartais viršija!
  Bet kad ir ką sakytum
  Bet ką tu sakysi!
  Ištekėti iš meilės!
  Ne vienas negali
  Jokio karaliaus!
  Niekas negali!
  Jokio karaliaus!
  O žvaigždžių mūšis vystosi vis didėjant.
  Čia du didingi mūšio laivai susibūrė glaudžiai kaip lokiai ir pradėjo smogti vienas kitam ir spjaudytis raketomis.
  Galia, apsauginiai laukai susidūrė ir įtrūko. Kreiva erdvė spindėjo. Blykstelėjo žaibas.
  Koridoriais, didžiuliais kreiseriais judėjo kloninės merginos su raumeningais, išlenktais kūnais vienoje pusėje, o iš kitos - šimtais skirtingų rasių.
  Nuogos, lenktos klonų merginų pėdos trinktelėjo į įkaitusį metalą.
  Imperijos generolas sušuko:
  - Galingas imperijos skydas,
  Sukilėliai negali praeiti...
  Mes esame įsiutę gyvūnai
  Ir mes negalime būti nugalėti!
  Daugelis klonų merginų šaudydamos naudoja nuogus pirštus su iškaltomis kojomis.
  Jie tiesiog nuostabūs kariai. Jie turi tiek daug žavesio ir energijos. Ir jie karšti. Nors vaikinai nežino. Tiesą sakant, patelės klonai auga daug greičiau nei patinai. Be to, jų žaizdos greitai gyja, o reakcija ir greitis yra geresni. O jie tiesiog gražūs.
  Imperatorius Palpatine myli moteris. Ir dabar jis yra moters kūne.
  Tegul tamstos sitas dainuoja:
  Negaliu gyventi be klonų
  Pasaulyje nėra...
  Aš esu ryški žvaigždė
  Aš atsiųsiu tau mirtį - labas!
  Čia yra didysis sukilėlių mūšio laivas, kurį vienu metu suspaudė keturi didžiuliai imperijos laivai.
  Princesė maršalė Lėja dainavo:
  Nepasiduok, nepasiduok, nepasiduok...
  Kovoje, džedajų žvaigždė, nesidrovėk!
  Šypsokis, šypsokis, šypsokis
  Žinokite, kad viskas bus kvazaras ir gerai!
  O pliki išoriškai jaunos moters su vyrišku smakru ir raumeningu kūnu pirštai paleido kitą komandą paspaudus mygtuką.
  Ahsoka mirktelėjo, spausdama pedalą plika, mergaitiška kulnu, prasiverždama pro erdvės pusę, imperine karavele ir dainavo:
  - Ji praėjo kaip hiperplazma,
  Ant tuščių bangų
  Išsiuntė sąskaitą faktūrą ir buvo apmokestinta!
  Atsigręžiau, kad pamatyčiau
  Ar ji atsigręžė...
  Kad pamatyčiau, ar pažiūrėjau atgal!
  Princesė Lėja mirktelėjo ir čiulbėjo:
  - Laikykis gražuole!
  O dabar rezistencijos kariai vėl puola. Tiksliau, jie naudoja taktiką - reidą, atsitraukimą.
  Ir tada vienas lengvasis kreiseris atsitrenkė į imperatoriškąjį mūšio laivą. Ir nugriaudėjo sprogimas.
  Sekė sunaikinimo ir mirties bangos.
  Ahsoka paėmė ir čiulbėjo. Jos raudoni krūtų speneliai buvo atidengti ir išlindo iš liemenėlės:
  - Įmonė, įmonė, įmonė,
  Aš žiovavau!
  Ir vėl plikas merginos kulnas į pragarą pasiuntė dar vieną imperatoriškojo laivyno brigantiną.
  Ahsoka susimąstė, ar klonai turi sielas.
  Jedi riteriai tai tikrai turi. O mes, atidėję galus, nemirštame už gėrį!
  Kariai-kamikadze eina į mūšį. Jie naudoja išnaikinti, seniai nebenaudojamus ir pusiau sugedusius laivus.
  Tai netikėta korta, kurią į mūšį įmetė princesė Lėja.
  Savotiškas paskutinis karalių ginčas!
  Princesė Lėja dainavo, priversdama nuogus kojų pirštus atrodyti kaip figos:
  - Siela, širdis, duok,
  Mes esame mūsų šventoji Tėvynė...
  Mes stovėsime ir laimėsime
  Ir mes nesigailėsime gyvenimo!
  Ahsoka Tana taip pat trenkė priešui nuogais kojų pirštais. Ji labai tiksliai smūgiuodama į maitinimo tašką drednautą sutriuškino ir kurtinančiai čiulbėjo:
  - Laukiu pergalės, laukiu pergalės, laukiu pergalės ...
  Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius!
  Laukiame pergalės, laukiame pergalės, laukiame pergalės
  Mes galime nužudyti drakoną!
  Su entuziazmu princesė Lėja nusimetė liemenėlę ir rubino speneliu nuspaudė gaiduką, sušuko:
  - Mūsų laisvė pašlovinta šventai,
  Myliu tave visa širdimi ir siela...
  Mūsų kraštai nepažįsta nuotykių,
  Su bet kuo, ką žinau, minia susitvarkys!
  . 2 SKYRIUS
  Ahsoka Tana kovoja kaip tikra pantera, tik daug efektyviau. Ir jis spaudžia nuogus, grakščius kojų pirštus ant vairasvirtės mygtukų. Ir jis tai daro labai meistriškai.
  Tačiau akivaizdu, kad maištininkai vis tiek pralaimi. Čia į mūšį stoja nauji kosminės imperijos pulkai. Gamyklose ką tik išleisti žvaigždžių laivai, o naujos klonų merginos auga pagreitintu tempu. Ir vėl bėga, blykstelėdami nuogais, apvaliais kulnais.
  Princesei maršalei Lėjai įsakyta:
  - Išsikraustykime tvarkingai!
  Tačiau sunku tai įvykdyti. Gal nutiks taip, kad traukimasis virs bendru skrydžiu.
  Tuo tarpu imperatorienė Palpatine šokinėja ir sukasi. Jos merginos aukso lapų plaukais kūnas kupinas energijos.
  Ir ji dainuoja:
  - Mūsų karalius yra dangaus pasiuntinys,
  Mūsų karalius yra kaip demonas vaiduoklis...
  Mūsų karalius pasirinktas likimo
  Mūsų karalius - tik tu!
  Ir daugybė merginų klonų šaukia į viršų:
  - Liuciferis! Liuciferis! Liuciferis!
  Ir jų nuogos, seksualios pėdos trypčioja ant metalo. Šios merginos yra tik hiperklasė.
  Klonuokite merginas iš eilinių tik vienu bikiniu. Ir tai gražu. Be to, jų kūną vos dengiančio bikinio spalva skiriasi priklausomai nuo kariuomenės tipo. Bet tai labai plonas, nesislepiantis, raumeningas, įdegęs kūnas.
  Karininkų laipsnį turinčios merginos jau turi šiokių tokių puošmenų. Kuo aukštesnis rangas, tuo prabangiau.
  Moterų klonų, turinčių generolą ir aukštesnį rangą, yra brangakmenių ant kulkšnies apyrankės ir sagės, auskarai ir žiedai.
  Ir tuo pačiu metu visi, išskyrus imperatorę, turi basas kojas.
  Pirma, ji yra vikresnė moterims karėms. Ir jūs galite naudoti nuogus kojų pirštus, norėdami spausti mygtukus, mesti ginklus, griebti ir daryti daug kitų dalykų.
  Imperatorius turėjo labai gražią kariuomenę. Tiesiog kažkoks stebuklas. Kaip labai stipraus ir talentingo džino burtai. O merginos visos be išimties turi labai gražius ir reljefinius abs - šokoladinius batonėlius, ir tai yra super.
  O krūtys labai gražios formos, įdegusios ir stangrios.
  Imperatorienė Palpatine ėmė ir kurtinančiai dainavo, apnuogindama dantis, kurie spindi kaip sodriausios jūros gėrybės:
  Pasiduokite didžiulei imperijai
  Begalinė visata turi...
  Ir mes būsime labai pikti,
  Ir tikėti imperatoriumi reikia!
  Imperatorienės padėjėja Palpatine Emmanuelle taip pat apnuogino dantis ir paspaudė nuogus kojų pirštus ant vairasvirtės mygtukų. Paleido mirtiną mirties dovaną - galingą termopreono raketą.
  Ir spyrė įnirtinga jėga. Kaip kvazaras sprogo...
  Netgi imperatoriškieji žvaigždėlaiviai buvo šiek tiek apgadinti dėl plyšimo. Bokštai buvo suglamžyti, laivų šarvai ištirpo.
  Daugelis kreiserių ir mūšio laivų prarado taikiklį ir optinius prietaisus.
  Emmanuelis pažymėjo:
  - Velniškas tūzas įmestas į mūšį!
  Pasipriešinimo judėjimas praktiškai buvo sulaužytas.
  Princesė Leia pakomentavo:
  Turime išsaugoti viską, ką galime!
  Ahsoka Tana narsiai kovoja ir išleidžia kovingas ir agresyvias naikinimo dovanas. Imperijos žvaigždėlaiviai patyrė žalą ar kažkokį žlugimą.
  Mergina, buvusi paties Dartho Vaderio partnerė, elgėsi beviltiškai ir labai šauniai. Sprogo žvaigždžių laivai, banginių fontanai, hiperplazminiai srautai išsiveržė iš didžiulių mūšio laivų.
  Ahsoka Tana paėmė ir dainavo:
  - Aš ne angelas ir ne velnias,
  Sunaikino paskyrą!
  Čia yra labai graži mergina. Atrodo kaip žmogus, bet jos oda įvairiaspalvė, o ausys - kaip proboscis. Bet ji tikrai labai graži ir patraukli.
  Ahsoka, su pikta angelo šypsena, ir jos nuogi kojų pirštai labai ryžtingai spaudė mygtukus.
  Ir spinduliuotės adatos dūris.
  Ahsoka vos išvengė mirtinos raketos smūgio. Ji iššovė ir sudegino skylę vakuume.
  Mergina sumurmėjo:
  Tegul visas kosmosas yra panardintas į chaosą
  O vakuumas dreba nuo pertraukų...
  Priešą smogs lengva jėga,
  Ir mus amžinai vienija gerumas!
  Situacija atrodė kritiška, o sukilėliai išsibarstė.
  Idėja, kuri pirmiausia ateina į galvą pralaimėjus.
  Emmanuelis apie gurguliavimą:
  - Tu vis tiek negali išeiti!
  Ir kaip jis spaudžia savo pliką, apvalų, rausvą kulną ant sagos.
  Ir vėl skrenda raketa, pagrįsta preonų susiliejimo procesu. Ir kaip sušikta, taip sušikta.
  Emmanuelle paėmė jį ir dainavo:
  - Praėjo baisus uraganas,
  Jau per vėlu planuoti karstus...
  Tokia mergina yra įnirtingas smūgis,
  Drebina dangų, drebina žvaigždes!
  O karys ėmė ir parodė priešui savo labai ilgą ir kandus liežuvį. Jis buvo tarsi kučerio rykštė ir žėrėjo rubinais.
  Emmanuelis, šis imperijos supermaršalas, yra tiesiog stebuklas. Imperatorienė labai mėgo jos glamones. Tiesą sakant, kai dvi merginos trinasi viena į kitą - tai super!
  Kariai klonai spaudžia pasipriešinimo karius. Štai į musmirę panašios būtybės su kojomis, sprogsta. Ir jie dega kaip žvakės šventykloje.
  Vienas iš jų atsiklaupė ir, naudodamas dvejetainį kodą, pasakė maldą-išpažintį.
  Tada ji dainavo:
  - Galite degti žvaigždžių prasme,
  Bet aš nenustosiu dainuoti!
  O musmirė vėl ėmė ir vieną kartą parodė tris kalbas.
  Tai tikrai šaunu ir kvaila tuo pačiu metu.
  Ahsoka Tana pasakoja apie sukilėlių laivyno atsitraukimą. Ir ji tiesiog beviltiškai atiduoda viską, kas geriausia savo žvaigždėlaivyje.
  Ir siunčia destruktyvios hiperplazmos srautus.
  Ir tada pasirodė vienišas žvaigždės laivas, specialus dizainas, kurį valdė princesė Rey.
  Ši imperatoriaus Palpatine'o anūkė drąsiai imasi kovos. Ji graži, juodaplaukė, tamsi nuo įdegio.
  Princesė Rei atrodo kaip graži ir liekna mergina. Jos plikos, vikrios pėdos spaudžia vairasvirtės mygtukus. O erdvėlaivis tolsta nuo raketos supernovos sprogimo dėl preonų susijungimo. Ir tai yra velnio galia.
  Princesė Rei paėmė jį ir dainavo:
  - Turime raketų, lėktuvų,
  Stipriausia šviesi dvasia pasaulyje...
  Baltieji lakūnai prie vairo
  Priešas bus sutraiškytas iki dulkių ir žemyn!
  O dabar ji nuspaudžia gaiduką nuogu apvaliu kulnu. Ir įsijungia labai mirtinas naikinimo srautas. Ir galingas didysis imperijos mūšio laivas gauna ugningą geluonį į šoną.
  Ir pradeda degti ir išsiveržti dideli, juodi dūmų debesys. Jie tarsi pasakiški džinai, pabėgę iš butelių. Tiksliau iš milžiniško laivo skylių. Tai gražios ir kreivos merginos smūgis - turiu pasakyti paprastai - super!
  Princesė Rey, šokinėjanti kaip pašėlusi viksva ir nusiėmusi liemenėlę, paėmė ir paspaudė mygtuką raudonu speneliu.
  Ir ji jį paėmė, trenkė į priešą ...
  Tada ji dainavo:
  - Mus gelbsti šviesos bangos,
  Būkite laimingi Jedi!
  Ir su savo merginų komanda. Gražūs kariai su bikiniais, beveik nuogi, įdegę, dauguma jų šviesiaplaukiai.
  Princesė Rei su dideliu susijaudinimu sušuko:
  - Aš šviesos karys, karščio ir vėjo karys!
  O jos plikas kulnas vėl ims ir labai žvaliai spaus pedalą. Ir tai tikrai mirtina.
  Ahsoka Tana, kovodama labai agresyviai ir efektyviai, pakėlė ir sucypė:
  - Kur tai buvo, kada buvo
  Vaikystėje, o gal sapne ...
  Jedi kario lizdas mylimajam
  Swis pavasarį...
  Ir vėl jos rubino speneliai mirtina jėga spausdavo mygtukus. Pasirodė labai agresyvi ir tuo pačiu maloni mergina.
  Princesė maršalė Lėja paėmė jį ir sušuko, apnuogindama dramblio kaulo dantis.
  Ši princesė tiesiog nuostabi.
  Taigi sukilėliai taip pat susprogdino imperatoriškąjį laivyną termopreono raketa. Ir šis įgėlimas yra trilijoną kartų didesnis nei didžiulė termobranduolinė reakcija.
  Ir jei taip, sudegs keli didingi mūšio laivai su daugybe tūkstančių klonų merginų.
  Mirštančios gražios merginos taip liečiamai trūkčioja ir trūkčioja nuogomis, iškaltomis kojomis.
  Princesė maršalka mato sukilėlių kreiserį, apimtą mėlynos ir oranžinės liepsnos, įsiveržiantį į imperijos drednoutą. O smūgis tiesiog gniuždo ir griauna.
  Lėja šmaikščiai pastebėjo, apnuogindama dantis:
  - Aš graži mergina
  Esu verta mergina...
  Mūsų didvyriška jėga,
  Proto stiprybės ir valios!
  Tada gražuolė ėmė ir mirktelėjo. Jos akys tokios safyro ir žėrinčios. Nuostabi princesė mergina.
  Čia imperijos laivai, susidūrę su tokia nemalonia staigmena kaip šiluminės raketos, šiek tiek sulėtino greitį.
  Kietasis išgyvena dvikovą, mirties alsavimą ir tamsiąją jėgos pusę, kuriai šviesa beviltiškai priešinasi.
  Čia, tarp sukilėlių, kaunasi nesantuokinis Luko Skywalkerio sūnus - maždaug dvylikos metų berniukas Anakinas.
  Berniukas kaunasi, basomis, vaikiškomis kojomis spausdamas mygtukus ir siųsdamas agresyvias likimo dovanas.
  Jaunasis karys išmušė didįjį imperijos kreiserį ir, apnuogindamas savo mažus, bet aštrius ir baltus dantis, dainavo:
  - Prakeiktas ir senas,
  Priešas vėl prisiekia...
  patrinkite mane,
  Sumalkite iki miltelių!
  Bet angelas nemiega
  Ir viskas susitvarkys
  Ir viskas baigsis gerai!
  Padawan berniukas paspaudė mygtuką nuogu, apvaliu kulnu, iššovė smogiančios jėgos raketą ir čiulbėjo:
  - Ir viskas baigsis gerai!
  Princesė Lėja agresyviai pastebėjo, jos smaragdinės ir safyro spalvos akys kibirkščiuoja ir gaudžia:
  - Mirtis lietaus drakonui!
  Padawan berniukas Anakinas sutiko.
  - Lietaus drakonas mirė!
  O dabar sukilėliai stoja į kontrataką. Ir skraido karo laivai. Mergina vis dar kovoja.
  Šiuo atveju tai Azalija. Ji yra princesės Lėjos dukra.
  Karys, kuris vienu metu nenorėjo būti su broliu naujojo Jedi ordino aplinkoje. Tačiau dabar ji prisijungė prie mamos.
  Kartu jie kovoja prieš kolosalią imperijos kariuomenę.
  Tačiau Azalija galvoja. Ji pažymėjo, kad gali būti geriau, kad imperija suvienytų visas tautas, pirmiausia galaktikoje, o paskui visatoje.
  Ir buvo tvarka su kūrybine galia. Ir ne respublikos chaosas ir netvarka, o juo labiau daugybės pasaulių po jos žlugimo.
  Azalija plikomis kojų pirštais paleido kažką itin destruktyvaus ir griaunančio kosmoso imperijos laivynui.
  Tada ji sušuko, apnuogindama savo labai elegantišką ir viliojančią burną:
  - Šlovė šviesos jėgoms!
  Princesė Lėja tai patvirtino nusiųsdama destruktyvią, judrią ir augančią hiperplazmos dėmę savo priešininkei plika kulnu.
  - Šlovė lengvosios jėgos pusės pergalei!
  Šios merginos čia tikrai šaunios.
  O dabar pasipriešinimo judėjimas atstato savo laivus. Jiems pavyko išvengti patekimo į beviltišką maišą. Tačiau imperijos laivų skaičiaus ir stiprumo pranašumas išlieka.
  Ahsoka Tana šmaikščiai pastebėjo, paspausdama mygtuką raudonu krūties speneliu ir siųsdama sunaikinimo dovaną:
  - Kvailio jėga mažesnė už centą!
  Ir mirktelėjo savo draugams.
  Ir jos nuogi kojų pirštai juda. Ir išmušk priešą iš akių.
  Princesė Rei, kovodama su priešininke, paspaudė mygtuką braškiniu krūtinėlės speneliu ir pasakė:
  - Kvailys stiprus raumenimis, o protingas bejėgis smegenimis!
  Padawan berniukas Anakinas, plikas ir vaikiškas, spaudė žudikišką mygtukų kompoziciją.
  Ir iš karto išspjauna keli degantys hiperplazminiai pulsarai, kurie sudegina didžiulės imperijos kreiserius.
  Jaunasis karys dainavo:
  - Jei užnugaris nenaudingas, karinis užsidegimas nepadės, na, o jei nėra, užnugaris eis priešui pietauti!
  Princesė Lėja, mušdama priešus ir mikliai siųsdama mirties dovanas iš šviesos jėgų, išleido:
  - Šviesa kiekvienam skirtinga malonumo prasme, o tamsa visiems vienodai bjauri!
  Taip ir Lėjos dukra Azalea labai mikliai spaudė svirtis nuogais kojų pirštais, raketa išmušė imperijos naikintoją. Jis sprogo kaip benzino pliūpsnis ir akimirksniu užsiliepsnojo.
  Karys sušnypštė:
  -Gyvenime ne visada atlyginama už gėrį, bet už blogis po mirties tikrai bus nubaustas!
  Ahsoka Tana, šaudydama į imperijos karius ir smogdama priešams, puikiai ir efektyviai suriko:
  - Gėris greitai pamirštamas, blogis prisimenamas ilgam, bet geri darbai atneša nemirtingumą, o blogis net ir turint ilgą atmintį veda į užmarštį!
  Padawan berniukas dainavo:
  Nelengva būti maloniam,
  Gerumas nepriklauso nuo augimo!
  Ahsoka pažymėjo, vėl siųsdama nuogu kulnu labai mirtiną ir mirtiną mirties dovaną:
  - Mažoji gyvatė yra pati nuodingiausia!
  Princesė Lėja nusiuntė priešui žudiką dovaną, paspaudusi mygtuką raudonu speneliu, išdavė:
  - Šviesa suteikia - energiją, tamsa atima jėgas, kodėl žmonės patys eina į kapus ?!
  Berniukas Anakinas susijaudinęs sušuko:
  - Kodėl žmonės dažnai seka tamsą - problemos ir jų pačių bjaurumas tamsoje nesimato!
  Princesė Lėja plikiais pirštais trinktelėjo grakščiai iškaltomis kojomis ir urzgė:
  - Tamsta nuo akių slepia kūnišką bjaurumą, bet nuo to niekšo siela dar bjauresnė!
  Azalija trinktelėjo braškiniu speneliu, o imperijos kreiserį trinktelėjo labai tiksliai.
  Karys pažymėjo:
  - Šviesa išryškina trūkumus, bet kartu tavo moralinė deformacija tirpsta kaip ledas keptuvėje, o gėdą slepiančioje tamsoje tu tampi dar didesniu nešvarumu!
  Princesė Lėja filosofuodama pažymėjo:
  - Šviesa nėra lengvi fotonai, o iš tamsos tik kančia ir dejavimas!
  Ir didysis maršalas susprogdino priešą kažkuo labai triuškinančiu ir tikrai pražūtingu.
  Ir liepsnos įsiliepsnojo, apimdamos kitą kosmoso, kruvinos ir žiaurios imperijos mūšio laivą.
  Imperatorienė Palpatine griežtai pasakė:
  - Didiesiems kūno mirtis nėra baisi, nes siela ras ką veikti astralinėje plotmėje!
  Didysis karys ir imperijos supermaršalas Emanuelis ėmė ir labai mirtinai daužė plikomis pirštais į savo vikrias kojas ir sucypė:
  - Tamsa nėra šviesos nebuvimas, tai aušros pranašas!
  Po to šios gražios klonų merginos prapliupo juoktis.
  O plikos, vikrios gražuolių kojos labai mikliai groja vairasvirtėmis, ir tai daro šauniai.
  Princesė Lėja pergrupuoja pajėgas. Jai pavyksta išgelbėti dalį pasipriešinimo jėgų.
  Štai pro šalį skuba visas būrys kometų. Jie palieka uodegas, kurios tęsiasi kaip nuotakos traukinys.
  Ir viskas dega, dreba ir tiesiogine prasme kibirkščiuoja, ir kiekviena kibirkštis yra kaip Everesto kalnas.
  Princesė Lėja šypsodamasi sako:
  Mes parodėme didelę drąsą.
  Ir tada aš prisiminiau save nelaisvėje. Ypač tada, kai Džabos įsakymu ji buvo vedama basa per karštą dykumos smėlį. Žmonėms planeta yra labai karšta. O smėlis toks karštas. O jos pėdos nuogos, be gynybos, dar nesukietėjusios.
  Žinoma, buvo labai skaudu. Tada princesė Lėja susidegino padus, ir jie pasidengė didelėmis pūslėmis. Kiekvienas žingsnis tiesiogine prasme sprogo iš skausmo.
  Sunku patikėti, kad gali būti taip skausminga vaikščioti basomis. Bet tai tarsi užlipti ant įkaitusios keptuvės.
  Tačiau dabar nuogi princesės maršalės Lėjos pirštai vėl spaudžia mygtukus ir išsklido žudikišką naikinimo srovę.
  Princesė, išgyvenusi ir planetos mirtį, ir viešą prievartavimą, kurį įvykdė visa minia svetimų būtybių, ėmė ir dainavo:
  - Merginos neturėjo pasiduoti,
  Priekaištai jaunųjų vagių negąsdina...
  Mes visada galėjome drąsiai kovoti,
  Moteris bus drąsi kaip džedajus!
  Ir dabar į priešininkus vėl skrenda raketos, šį kartą paleistos raudonų krūtinės spenelių pagalba.
  Ahsoka Tana sucypė ir pasakė:
  - Jis bus drąsus
  Kas numuš drakoną!
  Ir nuo jos bambos nuskriejo jėgos žaibas.
  Kovingos merginos, labai sąmojingos ir agresyvios, ir tuo pačiu malonios.
  Azalija pasiuntė žudikišką sunaikinimo dovaną imperatoriškajam laivynui, liepsnojančiam niokojančiu išmetimu ir urzgė:
  Mūsų jėgoms nėra ribų!
  Ahsoka patvirtino:
  -Šviesa stipresnė už tamsą! Gėris visada nugali blogį!
  Padawan berniukas Anakinas nusiuntė mirties dovaną imperijos kariams, plika, vaikiška koja ir čiulbėjo:
  - Kruvinų piktadarių sąmokslai,
  Bet kilnus herojus yra stipresnis!
  Ir piktadarys bus nugalėtas mūšyje,
  Ir geras, kaip visada, laimės!
  Princesė Lėja prispaudė savo rubino spenelį prie susinaikinimo ir mirties svirties ir patvirtino:
  Žinoma, laimės geras!
  Ir karė vėl susprogdino imperatoriškąją fregatą, paspausdama mygtuką nuogais kojų pirštais ir dainavo:
  - Pasaulyje nėra laimingesnės istorijos,
  Nei istorija apie spindinčią, ryškią šviesą!
  Azalija sucypė, mirkteldama safyrines akis.
  - Aš pamačiau šviesą, ir ryški žvaigždė švies amžinai!
  Anakin patvirtino:
  = Žinoma, bus!
  - suriko Ahsoka Tana.
  - Tegul sėkmė atimama iš lietaus drakono!
  Princesė Lėja vėl iššovė braškių spalvos spenelį ir sušuko:
  Ir lauke lyja, o lauke šlapdriba,
  Ir ant jo plazda kruvinas drakonas...
  Mes juokiamės, kai norime verkti
  Bet žiaurus valdovas bus sutriuškintas!
  Ir tada sukilėliai išskrido į kitą gynybos liniją. Ir jie turi labai gerus ginklus ant asteroidų.
  Imperatorienė Palpatine taip pat stabtelėjo. Jos laivynas patyrė didelių nuostolių.
  Nors jis turėjo didžiulį ugnies pranašumą.
  Pasitelkusi raudoną pilnos ir nuostabios krūtinės spenelį, supermaršalė Emmanuelle paleido dar vieną mirties ir absoliučios mirties dovaną, paėmė ją ir sušuko:
  - Turime duoti vardus visoms planetoms, mūsų naujosioms!
  Ir apsilaižė jos liežuvį, labai mielas gaidukas.
  Imperatorienė Palpatine, trypdama savo aukštus, deimantiniais padais kulnus, šmaikščiai pastebėjo:
  - Planetos? Kodėl tu toks nuolankus? Gal iš karto galaktikos?
  Emmanuelis sucypė:
  - Ir dar geriau visoms visatoms! Jų yra labai daug!
  Imperatorienė Palpatine sutiko, ir jos burna, pilna perlinių dantų, atsivėrė ir išskrido ilgas rausvas liežuvis.
  Valdovas dainavo:
  - Tai reiškia mušti gražiai,
  Tai reiškia mušti oriai!
  Ši tamsi mūsų galia
  Proto stiprybės ir valios!
  Ir čia vėl tarsi supernova liepsnoja termopreono bomba. Ir planetos skyla, ir jėgos laukai griūva.
  Čia sudegė visas pulkas sukilėlių - panašių į stačius krokodilus. Jis tiesiogine prasme trivialiai išsibarstė į mažus fotonus.
  Krokodilai neturėjo laiko jausti skausmo.
  Ahsoka Tana liūdnai atsidususi tarė:
  -Mūsų sielos pakils kaip du lėktuvai,
  Juk jie negali gyventi vienas be kito!
  Ir jos nuogi kojų pirštai vėl pradėjo didžiulį imperijos sunaikinimą ir visišką sunaikinimą.
  Azalija taip pat iššovė, aguonos spalvos speneliu daužė mūšio laivą, visa krūtine ir pasakė:
  - Amžinam džiaugsmui šviesa!
  Padawan berniukas Anakinas, naudodamas savo plikus, vaikiškus pirštus, pradėjo naikinimą ir čiulbėjo:
  Iki tol mes tik vaikai.
  Mes augame, augame...
  Tik dangus, tik vėjas
  Laukia tik džiaugsmas!
  Tik dangus, tik vėjas
  Laukia tik džiaugsmas!
  Princesė Rey sutiko su tuo ir susprogdino kitą imperijos kreiserį raketomis:
  - Laukia džiaugsmingas gyvenimas! Jei neišnyksi iš meilės!
  Ir visos karės merginos dainavo:
  Noriu, noriu daryti gera
  Uždekite šviesą visoje beribėje visatoje,
  Mums pasisekė, kad esame žmonės
  Būkime visi kilnūs Jedai!
  . 3 SKYRIUS
  Mūšyje buvo pauzė. Abu didžiuliai laivynai sustojo remontuoti ir pailsėti.
  Suvirinimas zvimbė, žaibavo. Remonto įgulos suskubo remontuoti laivų.
  Taigi darbas buvo užimtas. Ir paprasti kariai pradėjo ilsėtis.
  Ahsoka Tana ir princesė Rei pradėjo žaisti šachmatais, perstatydamos figūrėles nuogais kojų pirštais.
  Žinoma, čia daug daugiau aikštelių ir įvairių karių rūšių nei tradiciniuose šachmatuose.
  Ir atrodo, kad figūros gyvos ir juda.
  Ahsoka Tana pastebėjo:
  - Vadinasi, jūs sakote, kad imperatorius susidegino jėgos žaibu?
  Princesė Rey patvirtino:
  "Kardais nukreipiau jėgos žaibus. Ir jie sudegino Palpatine. Tačiau net jėgos žaibas negali visiškai sunaikinti sielos!
  Ahsoka Tana pasiūlė:
  - Greičiausiai imperatorius turi septynis horkrusus. Jie daro jo sielą absoliučiai nemirtingą ir neleidžia jam būti įtrauktam į mirusiųjų karalystę. Ir nesvarbu, kiek jūs nužudysite imperatorių, jis ir toliau judės į įvairius kūnus ir šūdais visoje visatoje.
  O mergina nugriovė pėstininką, perstačiusi vežimą plikais pirštais, grakščiomis kojomis.
  Princesė Rey sutiko:
  - Taip, tai įmanoma! Horkruksai leidžia sielai amžinai likti šiame pasaulyje ir gyventi įvairiuose kūnuose. Tik sunaikinę juos, galite atsikratyti Palpatine asmenybės, bent jau šioje visatoje! Priešingu atveju tai bus amžina grėsmė!
  O haubicą mergina judino basomis, labai gražiomis, įdegusiomis ir raumeningomis kojomis.
  Ahsoka Tana, judindama figūrėlę basa koja, pastebėjo:
  -Visata yra didelė ir horkrusai gali būti bet kur. Beveik bet kurioje temoje. O juos sunaikinti nėra lengva. Čia irgi reikia turėti kažkokį specialų ginklą.
  Princesė Ray paklausė:
  "Tu esi labiau patyręs Ahsoka. Ar prisimeni jaunąjį Dartą Veiderį, kovojusį su juo prieš grafo Dooka armiją. O ko tau pritrūko šiame gyvenime, kodėl neprisijungei nei prie vieno, nei prie kito?
  Ahsoka Tana gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Aš turėjau savo kelią. Kai atsirado imperija, nusprendžiau pažiūrėti, kas iš to išeis. Visi taip pavargę nuo karų ir chaoso, ir, žinoma, norėjosi bent elementarios tvarkos!
  Princesė Rei apnuogintais pirštais pajudino lankininko kojas ir apnuogintais dantimis pasakė:
  - Tai savaip įdomi pozicija. Nors netvarka pripažinti ir pavargęs. Tačiau Palpatine"o imperija - visai ne rojus!
  Ahsoka Tana griežtai parodė, judindama nuogą kulną, generolo figūrą ir žėrinčias safyro akis:
  - Bet kokia galia nėra ideali! Ir ne visi gali būti laimingi!
  Pokalbyje buvo pauzė. Merginos figūrėles kilnojo nuogais kojų pirštais. Jie numušė ir bandė užfiksuoti daugiau ląstelių.
  Žaidimas buvo žaidžiamas labai dinamiškai.
  Princesė Lėja ir Azalija žaidė kortomis su Anakinu. Ir jie taip pat aptarė klausimą - kaip sunaikinti Palpatine.
  Berniukas Anakinas pasiūlė:
  - Pataikykite jį termopreono užtaisu. Tada iš Palpatine sielos nieko neliks!
  Princesė Lėja atkirto:
  - Horkruksai suteikia absoliutų nemirtingumą. Net pats tobuliausias ir galingiausias ginklas negali sunaikinti tokios sielos. Tai kažkas už įprastos materijos ribų. Tik pašalinę horkrusus galime nugalėti imperatorių!
  Azalea Leah dukra pridūrė:
  - Ir net to neužtenka, kad būtų padarytas galas blogiui!
  Apnuogintais kojų pirštais princesė Lėja metė judančio rašto kortelę ir pasakė:
  - Nepakankamai! Blogis kiekvieno žmogaus sąmonės lygyje! Bet aš tikiu galutiniu gėrio triumfu!
  Berniukas Anakinas plika, vaikiška koja metė žemėlapį ir gana logiškai pastebėjo:
  - Be blogio būtų visiškai neįdomu! Didvyriškumui ir kovai vietos nebūtų!
  Azalija su dideliu malonumu dainavo:
  Drąsiai bendražygiai žingsnyje,
  Stiprink mūsų dvasią kovoje...
  Kelias į tolimą laimę
  Apšvieskime save!
  Princesė Lėja gana rimtu tonu paklausė:
  - O kaip mes ieškosime Horkrusų?
  Azalija gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Teoriškai reikia pasidomėti džedajų archyvu. Ten gali būti naudingos informacijos.
  O mergina nuogais kojų pirštais metė kortą, kuri skrydžio metu keitė spalvą.
  Princesė Lėja linktelėjo.
  - Taip! Turime rasti šį archyvą. Bet atrodo, kad Luke'as Skywalkeris jį sudegino!
  Tada berniukas Anakinas trenkė kumščiu į orą taip, kad jis net suskambo ir riaumojo:
  - Rankraščiai nedega!
  Princesė Lėja sutiko:
  - Jis teisus! Galite atkurti visą archyve esančią informaciją. Nes Jedi išmintis turi ne tik materialų įsikūnijimą!
  Anakin Skywalker Jr pasiūlė:
  - Leisk man skristi į planetą, kur buvo Jedi archyvas!
  Princesė Lėja atkirto:
  - Mes visi ten einame - eis išrinktųjų penketukas ir tie, kurie turi valdžią. Bet kol kas kovok!
  Azalija pastebėjo, vėl plikais pirštais mesdama atviruką savo labai gražiomis ir viliojančiomis kojomis:
  - Bent kažkiek supratimo! Bet jei nieko ten nerasime?
  Princesė Lėja basa koja metė kortą ir pareiškė:
  - Tada paskambink Yodos dvasiai! Jis liečiasi su šviesa ir turi žinoti daug, kas gyviesiems neprieinama!
  Anakinas nusijuokė ir atsakė:
  - O Joda tokia mažutė - mažesnė už mane!
  Azalija sucypė:
  - Mažas, bet nutolęs!
  Princesė Lėja perspėjo:
  "Mūsų laukia dar viena kova. Ir jums reikia išgelbėti bent dalį pasipriešinimo pajėgų mūšyje su pranašesne imperijos galia! Ir mūsų penketukas turi būti priešakyje!
  - drąsiai pasakė Anakinas.
  Berniukas sapnuose mato kulkosvaidį,
  Juk tankas jam brangesnis už limuziną...
  Kas nori centą paversti centu,
  Nuo gimimo jis supranta - valdžia valdo!
  Ahsoka Tana basa koja pajudino figūrėlę ir sutiko:
  - Taip! Žinoma, valdžia valdo!
  Princesė Rei paaiškino:
  - Lengva jėga!
  - su liūdesiu balse atkirto Ahsoka.
  - Deja, ne visada!
  Palpatine'o anūkė pastebėjo:
  - Ne visada, bet amžinai!
  Ir abi merginos pliaukštelėjo viena į kitą nuogais padais.
  Bet čia vėl kova. Artėja imperijos žvaigždėlaiviai. Į priekį, pagal tradiciją, juda grubus mūšio laivai, panašūs į mėlynuosius banginius arba kašalotus, tačiau tuo pat metu nusagstyti daugybe ginklų.
  Atvyko keli nauji didingi mūšio laivai, ką tik pagreitintu tempu pastatyti imperijos gamyklose. Jie liejo plieną ir atrodė labai grėsmingai.
  Priartėjo ir žvaigždėlaiviai, kurie atrodė kaip nuogi durklai aštriais galais ir sparnuotomis rankenomis. Jie taip pat blizgėjo metalu. Apskritai imperijos armada turėjo didžiulį pranašumą laivų skaičiumi ir dar daugiau ugnies jėgos.
  Bent jau imperijos laivynas, sudarytas iš daugiausia moterų klonų, buvo aštuonis kartus stipresnis.
  Ir aišku, kad sukilėliai tiesiog uždengs traukimąsi.
  Tačiau tarp jų penki kovotojai - keturios merginos ir berniukas - turi rimtą galią. Ir tai suteikia tam tikrų šansų išsilaikyti.
  Ahsoka Tana apnuogintais kojų pirštais šaudė į prie jos artėjančius mūšio laivus ir cypė:
  - Lengva jėga su mumis!
  Į Gross Battleship pataikė sprogusi termokvarko raketa. Bokštų ir pabūklų masė buvo sudeginta ir sutraiškyta.
  Kloninės merginos pabėgo nuo ugnies, žibčiodamos nuogus, apvalius kulnus.
  Ahsoka dainavo:
  -Dėl puikios spinduliuojančios šviesos,
  Mes nugalėsime tamsiąsias nuodėmes...
  Artėja graži aušra
  Jedi dukterys ir sūnūs!
  Princesė Rey agresyviai pabrėžė, siųsdama savo priešininkui mirtiną naikinimo dovaną:
  - Vienas du trys! Sulaužyk drakoną!
  Taip ji atidengė raudoną krūties spenelį ir paspaudė juo mygtuką.
  Anakinas, šis gražuolis, šviesiaplaukis, dar gražesnis už Skywalkerio jaunesniojo tėvą, šaudė plikais pirštais, vaikiškomis kojomis ir dainavo:
  Vaikystė, o vaikystė
  Vaikystė šviesi, būk su manimi..
  Vaikystė, o vaikystė
  Aš esu berniukas, sėjantis vėsią šviesą!
  Ir vėl galingas didysis tamsiosios imperijos mūšio laivas gavo kepurę. Tiksliau, jo šarvai sprogo ir užsiliepsnojo ugnis.
  Sukilėliams liko tik du didžiuliai mūšio laivai. Skausmingai didelė priešo persvara.
  Ir jie yra mažesni už imperatoriškuosius ir prastesni mirtina jėga. Žinoma, būtent jie pirmieji sunaikina imperijos žvaigždžių laivus.
  Mažuose teismuose tamsiųjų jėgų pranašumas yra mažesnis. Ir princesė maršalė Lėja bando tuo pasinaudoti.
  Čia ji šaudo nuogais kojų pirštais. Labai tiksliai smogia į imperijos kreiserį. Priverčia ją suspindėti ir trūkinėti. O raketinio laivo nuolaužos dega keliomis skirtingomis spalvomis.
  Princesė maršalė Leia dainuoja:
  Tegul visatoje viskas būna gerai,
  Šviesos srautai niekada neišsenks...
  Savo galia mūšyje nesikeičia,
  Išmeskime senus metus į jaunystę!
  Ir vėl pliki gražios, jaunos moters kulnai iš kamieno paleidžia degančią ir ugningą dėmę.
  Karys linksmai čiulbėjo:
  - Mes esame gražios šviesos kariai,
  Kas suteikia pasauliui laimę...
  Sprendimai pavojingi
  Ir daug be apribojimų eteriui!
  Azalija patvirtino. Ji nusiėmė liemenėlę ir labai tiksliai susprogdino rubino spenelį.
  Ji smogė tamsiosios imperijos naikintojui ir sušuko:
  - Tamsos galia pasklido po pasaulį,
  Namai slepiasi pragaro šešėliuose...
  Ir nori pavaišinti blogį vaišėmis,
  Šėtonas vaikšto gatvėmis!
  Ir karys mirktelėjo savo palydovams. Reikėtų pažymėti, kad ji yra labai kovingos veido gražuolė.
  Berniukas Anakinas dar kartą iššovė, plikais pirštais spausdamas mygtukus, vaiko koja ir sušuko:
  - Imperatorius Palpatinas
  Tu esi niekšas ir debilas!
  Imperatorius Palpatine -
  Tamsiųjų jėgų valdovas!
  Ahsoka Tana agresyviai pabrėžė:
  - Pergalė vis tiek bus tik mums!
  O mergina braškinio krūtinės spenelio pagalba smogė priešui. Ir sumušė daug priešų.
  Patyręs karys. Štai princesei Lėjai jau beveik aštuoniasdešimt metų. O Ahsoka jau buvo žinomas karys prieš gimstant Lėjai. Ji tokio pat amžiaus kaip Darthas Vaderis.
  Ir išgyveno daug karo su juo.
  Beje, Ahsoka pačioje pabaigoje sugebėjo kovoti sukilėlių pusėje. Kai jie sunaikino nebaigtą Mirties žvaigždę ir patį imperatorių Palpatiną.
  Tada mirė ir Darthas Vaderis. Tiksliau, jo kūno apvalkalas. Ir dvasia laisva.
  Ir tai gali būti iškviesta iš kito pasaulio. Obi Wan Kenobi Ahsoka taip pat prisimena. Ji kovojo su juo.
  Ahsoka liko mergaitė, o Obi Wan paseno. Lėja atrodo gerai ir linksmai.
  Tačiau akivaizdu, kad ji turi brandžios moters veidą, o ne nedrąsios merginos veidą. Maršalo vyriškas smakras, ideali klasika, griežti bruožai.
  Dvidešimtajame amžiuje taip atrodo sportiškos moterys, sulaukusios trisdešimt penkerių. Lėjos figūra raumeninga, beveik mergaitiška, tik sunkesnė, didesnė masė.
  Tačiau Ahsoka yra liekna, įvairiaspalve oda ir beveik vaiko veidu. Tai nepasikeitė dešimtmečius. Išskyrus proboscis vietoj ausų, spalva yra beveik tokia pati kaip žmogaus.
  Galima net nematant galvos pagalvoti, kad tai mergina iš žmonių giminės, tik ji savo odą nusidažė oranžiniais, violetiniais, geltonais raštais.
  Ir jos krūtys yra žmogiškos.
  Aguonų raudonumo speneliai spaudžia mygtukus ir spjaudo ugningus totalitarinio naikinimo srautus.
  Ahsoka dūzgia kovodama su imperija:
  - Pasaulis yra gili tamsa, viskas susipynusi,
  Tebūna šviesa - ir nusimeskime sinchų pančius!
  Ir tada sprogsta kitas priešo žvaigždės laivas. Ir daroma daugiau naikinimo.
  Kiekvienas iš penkių narių valdo labai stiprų ir kovinį laivą.
  Net ir vienuolikos ar dvylikos metų berniukas, Anakinas labai mikliai valdo automobilį nuogais kojų pirštais ir, žinoma, rankomis.
  Be to, įsakymus galima duoti mintyse.
  Anakinas labai šmaikščiai pastebėjo:
  - Žudymas yra nuodėmė, bet palikti kitus gyventi - visiškai juokinga!
  Ir berniukas nuspaudė mygtuką nuogu, vaikišku kulnu.
  Ir nukirpo visą grubią fregatą.
  Svarbiausia čia susitvarkyti...
  Padawan berniukas, kaip visada, kamuolys.
  Princesė Rey palaiko terminatoriaus vaiką:
  - Nagi, Darto Vaderio anūke, būk vertas savo senelio!
  Anakinas pažymėjo, mirktelėdamas mergaitei ir beždžionės vikrumu naudodamas nuogus vaikų kojų pirštus:
  Mūšyje su Sinha berniuku,
  Aš neįpratęs ginčytis!
  Aš neįpratęs ginčytis!
  Tebūnie vertas
  Būkite vertas!
  Šventasis studentas!
  Tai berniukas - labai šaunus ir kompetentingas.
  Azalija yra Lėjos dukra, kuri šaudė rubininiu krūtinės speneliu ir kenkė imperijos dreadnotui:
  - Mano broli, mes laimėsime - tikiu!
  Azalea ir Anakinas iš tiesų yra pusbroliai. Ir jie taip, tarkime, kovoja.
  Azalija jau suaugusi mergaitė, Anakinas dar vaikas. Tačiau jų talentas yra didžiulis.
  Kovinga ir labai agresyvi ir tuo pačiu maloni pora.
  Azalija iššovė, vėl naudodama raudoną spenelį ir čiulbėjo:
  - Jie ilgą laiką laikė šviesą kalėjimuose,
  Ilgą laiką šviesa pūtė blogio tamsą ...
  Tamsios dienos baigėsi
  Atpirkimo valanda išmušė!
  Ir mergina vėl pakliuvo. Šį kartą naudodamas nuogus savo grakščių kojų pirštus.
  Ahsoka teigiamai linktelėjo.
  - Tu tiesiog super!
  Ji taip pat išsiuntė kitą tamsos imperijos laivą į kitą pasaulį su rubino speneliu.
  Azalija patvirtino, naudodama braškinį savo pilnos, įdegusios krūtinės spenelį:
  - Ir tu puikus!
  Ir abi gražuolės mirktelėjo viena kitai. Azalija labai graži. Jos plaukai kaip medaus blondinai. O Lėja tamsesnė.
  Jie abu gražūs, bet tokie skirtingi. Gaila, kad jos brolis nužudė Solo tėvą.
  Toks praradimas.
  Bet iš kito pasaulio galima vadinti žmogaus dvasią. Bet kokiu atveju, jei šis asmuo buvo ryški asmenybė ir jo individualumas neturėjo laiko ištirpti.
  Princesė Lėja taip pat apraudojo savo sūnų, kuris nuėjo į tamsiąją jėgos pusę. Ir vyrui, kurį sūnus nužudė.
  Bjauriausia, kad dėl to kaltas tas, kuris buvo laikomas nužudytu - imperatorius Palpatine.
  Net jos Darthas Vaderis ar Anakinas Siokeris buvo vaikas, o Palpatine jau buvo pagyvenusi senatorė žilais plaukais.
  Bet kiek metų šis blogis egzistuoja? Iš pradžių Palpatine buvo subjaurotas žaibo jėgų. Tada jis prarado savo kūną persikėlęs į kloną.
  Ir dabar jie yra visiškai merginos kūne. Ir jis daro blogį, nežinodamas nei masto, nei galios ribos.
  Iš tiesų, imperatorienė Palpatine yra mergina su labai ryškiais plaukais ir patrauklia, išraiškinga išvaizda, ištiesusi rankas.
  Atsivėrė priekinė didžiojo mūšio laivo dalis. Buvo matyti gražios, grakščios Klonės imperatorienės rankos ilgais nagais.
  Ir čia ji žiūri.
  Žinoma, imperijos laivynas daug kartų stipresnis ir ima viršų. Tačiau penki kariai iš tų, kuriems priklauso jėga, turi labai atkaklų pasipriešinimą.
  Ir daro didelę žalą imperijos laivynui.
  Klonas supermaršalas Emanuelis iš pykčio trypčioja basa koja (visoms klonų merginoms, išskyrus imperatorę, nuimami batai) ir riaumoja:
  - Sunaikink juos, didžiausias iš didžiausių!
  Imperatorienė Palpatine įnirtingai sušnypščia:
  - Tebūnie taip!
  Ir iš ilgų gražuolės nagų išsitraukia jėgos žaibai. Jie didėja. Ir dabar jie auga kaip žaibo tinklas.
  Emmanuelle įnirtingai dainavo:
  - Jie neapsaugo nuo iškrovų,
  Prakeiktas Jedi!
  Imperatorienė Palpatine griežtai pasakė:
  Vienas nužudymas yra geriau nei tūkstantis prakeikimų!
  Jėgos žaibas apgaubė kovinio penketo laivus. Jie buvo kaip musės ugniniame tinkle.
  Ahsoka Tana sušuko:
  - Jėgos žaibas nėra baisus!
  Princesė Rey paspaudė mygtuką raudonu speneliu ir sutiko:
  - Sulaikiau visų sitų smūgį iš karto!
  Ir iš mažiau patyrusio Anakino trenkė žaibas. Ir jie degino vaikiškus, nuogus kulnus.
  Berniukas sušuko:
  - Skauda!
  Azalea pasakė:
  - Pareik su savo šviesos kardu!
  Berniukas spragtelėjo pirštais. Jie turėjo šviesos kardą. Ir jaunasis karys trenkė žaibu.
  Vaiko basos kojos rūkė ir pūslės.
  Azalijai taip pat patiko. Mergina apdegė ne tik ant kulnų, bet ir nuogų, pilnų krūtų.
  Ir ji taip pat kovojo kardu.
  Likę labiau patyrę kariai taip pat apėmė apsaugą, nes jie buvo mokomi Jedi be kardų.
  Tačiau vis tiek neigiamos energijos srautai buvo tokie stiprūs, kad sugedo optiniai instrumentai ir taikikliai. Ir ginklų vamzdžiai pradėjo deformuotis ir tirpti.
  Princesė maršalka Lėja pastebėjo:
  - Kokia velniška galia! Jis tapo dar stipresnis!
  Warrior Rey sutiko:
  - Sunaikinimo metu tamsioji pusė atsiveria už galimybių ribų. Nenuostabu, kad nužudyti visada buvo lengviau nei prisikelti!
  Ahsoka Tana apsilaižė lūpas ir pažymėjo:
  - Turėsime trauktis. Atsitrauk, kad sugrįžtum, ir su naujomis jėgomis įsijunk į mūšį su tamsiąja jėgos puse!
  Padawan berniukas atsakė:
  - Siūlas nutrūkęs
  Ir grasina šviesai gyventi...
  Gyventi šviesiai -
  Herojus turi mirti!
  Warrior Rey prieštaravo:
  - Esame unikalus penketukas! Kaip žvaigždės galai. Ir dar ne laikas nugalėti tamsiąją jėgos pusę!
  Princesė maršalka įsakė:
  - Eime! Kova nesibaigė! Rasime horkrusus, o įsikūnijęs velnias bus sunaikintas.
  Princesė Rey linktelėjo ir pridūrė:
  - Ir vis dėlto mūsų penketukas mūšio lauką paliks paskutinis!
  Mergina paėmė ir pakėlė basą koją. Ir iš pliko kulno išleido jėgos pulsarą.
  Jis skrido imperatorienės Palpatine didžiojo mūšio laivo kryptimi. Taigi sutiko jį su žaibo smūgiais.
  Tačiau voratinklis, supantis didžiuosius penkis žvaigždžių laivus, tapo blyškesnis, neigiama energija susilpnėjo.
  Ahsoka Tana pakomentavo:
  - Galiu šaudyti dar kartą!
  Ir vėl karžygys, tarsi dulkinantis, braškių krūtų pagalba.
  Ir tada niokojantis smūgis perveria imperatoriškąjį drednotą, priversdamas jį sudeginti ir subyrėti.
  Azalija cyptelėjo, taip pat šaudydama ir nekreipdama dėmesio į nudegusių padų skausmą:
  - Tai mūsų likimas
  Kitaip gyventi negalime...
  Jei šėtonas įeitų -
  Tada mes jam atsitrenksime!
  Berniukas Anakinas taip pat naudojo savo vaikiškas, apdegusias, bet judrumo nepraradusias kojas ir dainavo:
  - Tamsos galia nesustos,
  Tamsos valdžia nenugalės!
  Mes nužudysime šnipo drakoną,
  Pragaro velnias bus nugalėtas!
  Princesė Lėja patvirtino, kai smogė į imperatoriškąjį laivyną.
  - Priešas bus nugalėtas, nors jis ir labai stiprus!
  Ahsoka Tana vėl ne vieną kartą savo raudonu krūties speneliu paleido kažką nepaprastai žudančio ir čirškė:
  - Tavo siela siekė šviesos,
  Tu gimsi iš naujo su svajone...
  Bet jei tamsa yra tavo likimas
  Lik kiaulė!
  Imperatorienė Palpatine labai susierzino, kad penki šviesos kariai nenorėjo pasiduoti.
  Nors vėl paleidžiami galios žaibai.
  Tačiau vyriausiasis maršalas Emmanuelle'as dislokavo kažką svarbesnio ir mirtingesnio: raketą Thermpreon.
  Ji nukreipė jį plikomis savo gudrių kojų pirštais.
  Suskaičiuokite tokioje raketoje kaip ši - ant Hirosimos numestas šimtas trilijonų atominių bombų. Taigi skirtumas bus baisus. Kitas viršmaršalas: Monika net davė įsakymą imperatoriškiems laivams kuo greičiau atsitraukti.
  Kad nenukentėtų nuo niokojančio supernovos sprogimo.
  Raketa pakilo per atstumą. Tačiau jos smogiamoji galia buvo tokia, kad nukentėjo penki žvaigždėlaiviai su Jedi ir užsidegė žodis pelai. Ir juos užplūdo banga.
  Princesė Leia tviteryje parašė:
  - Įjunkite psichinę apsaugą! Turime išgyventi!
  Berniukas Anakinas, kuris vėl, ir šį kartą daug labiau apdegė vaikiškus kulniukus, dainavo:
  - Nėra žodžių šviežesniam kariui,
  Prispauskite spinduliuojančios šviesos srautą prie krūtinės ...
  Aš pasiruošęs atiduoti savo gyvybę už gerumą,
  Tebūnie giriami mūsų darbai!
  Nepaisant jų gynybos, tiek Anakinas, tiek Azalea buvo smarkiai išdeginti dėl hiperplazminės ugnies ir pragariškos priešonų sintezės raketos energijos. Tokia dovana gali suplėšyti Žemės planetą.
  O likusios Jedi merginos buvo rimtai sužeistos. Tiesa vis dar yra mažesnė nei jauniausių kovotojų.
  Be to, jų akyse buvo gedimas. Nebebuvo jėgų kovoti, ir šviesos kariai atsilošė.
  Likę sukilėlių žvaigždėlaiviai visiškai puolė skirtingomis kryptimis. Dabar mūšis buvo galutinai pralaimėtas.
  Princesė Lėja sušuko:
  "Atrodo, mes negalime sukaupti daugiau galios!"
  Princesė Ray pareiškė:
  Partizanuokime!
  Anakinas drąsiai pareiškė, nors buvo raudonas kaip vėžys nuo nudegimų, o žinia buvo padengta pūslėmis:
  - Skaisčiai raudonos aušros partizanų dainos,
  Mano tėvyne, šviesioji imperija!
  Azalija, kuri taip pat buvo smarkiai apdegusi, bet drąsiai laikėsi, įnirtingai atsakė:
  - Imperijos nėra ryškios. Teisinga sakyti: šviesi respublika!
  Berniukas Anakinas, kurio liežuvis praktiškai nebuvo pažeistas nudegimų, atkakliai dainavo:
  - Nereikia būti kalbėtoju
  Ilga istorija trumpa...
  Aš tapsiu imperatoriumi
  Juk jie ilgai neužtruks!
  Princesė maršalka Lėja griežtai pareiškė:
  - Perdėtas pasipūtimas tamsiajai jėgos pusei atveria kelią!
  Ahsoka Tana pastebėjo:
  - Kai Anakinas tapo Dartu Vaderiu, aš taip pat norėjau prisijungti prie imperijos. Bet tada pagalvojau, kad bet kokiu atveju toks stiprus žmogus kaip aš anksčiau ar vėliau bus klastingai nužudytas.
  Princesė Rey linktelėjo.
  - Žinoma! Kokia yra tamsiosios jėgos pusės silpnybė? Sunku būti joje lygių sąjunga. Jie žudo ir naikina vienas kitą. Jedi buvo daug. Bet sitki galiojo dviejų taisykle. Kai jų buvo trys, kažkas kažką nužudė. Arba mokinys nužudė mokytoją.
  Anakinas sušuko:
  - Aš nesiskirsiu su pasauliu!
  Azalea tviteryje paskelbė:
  - Nežadėk mano brangiam broliui,
  Nežadėk, mano brangusis, paimti...
  Priešingu atveju rezultatas bus labai blogas!
  Padawan berniukas atsakė:
  - Aš nedaviau žodžio - būk stiprus, bet aš laikiausi!
  Princesė Rei griežtai pareiškė:
  "Mes rasime horkrusus ir užbaigsime galingiausius ir įgudusio Sithus visatos istorijoje.
  Pasipriešinimo laivynas išsibarstė įvairiomis kryptimis. O karo baigtis buvo neaiški.
  
  
  
  AMELINAS stebuklų šalyje
  ANOTACIJA
  Mergina atsiduria pasakų šalyje, kur tenka pamatyti daug animacinių filmukų ir visko, kas įdomaus ir erdvu.
  . 1 SKYRIUS
  Amelina ėjo geltonomis kelio plytomis, o aplinkui augo alėjos su vešliomis gėlėmis. Gėlynai buvo gerai prižiūrimi, o gėlės spindėjo visomis vaivorykštės spalvomis.
  O pati Amelina virto maždaug dvylikos metų mergina. Ir pliaukštelėjo basomis kojomis. Tai buvo kažkokia pasaka.
  Čia kyla triukšmas. Keliu lenktyniavo triušis su apsiaustu ir cilindru. Iš kišenės išsitraukė laikrodį su grandinėle, pažvelgė į bėgimą ir riaumojo:
  - Oi, kaip aš vėluoju! Jie mane nuskuto, mano ausys ir ūsai bus tokie nepadorūs!
  Amelina puolė paskui triušius, cypėdama:
  - Ar nori ausų - smarkiai įsibėgėti?
  Triušis su cilindrine skrybėle krekė:
  - Ir kunigaikštienė gali nusiminti!
  Ir jie nubėgo alėja jau kartu. Amelina, mirganti nuogais rožiniais aukštakulniais, paklausė:
  - Kodėl tu baltas?
  Triušis urzgė:
  - Kodėl aš baltas? Ak, geriau būtų pilka, o ne bėgioti ir sėdėti!
  Amelina paėmė jį ir ištarė:
  - Jei nori būti stiprus, bėk! Jei nori būti protingas, bėk! Jei nori būti sveikas - bėk!
  Triušis mirktelėdamas cypė atgal.
  - Nebijok blogų naujienų,
  Atsakome bėgdami vietoje!
  Bėgimas vietoje yra įprastas susitaikymas!
  Mergina ir triušis toliau bėgo. Priešais staiga pasirodė ąžuolas su didžiule įduba. Triušis nardė ten, o Amelina įšoko paskui jį.
  Mergina pašoko ir pajuto, kaip krenta, jos suknelė atsivėrė kaip parašiutas.
  Amelina ėmė lėtai, tarsi sapne, leistis žemyn. Triušis nuskrido šiek tiek žemiau ir dainavo:
  - Ir jis visą dieną skubėjo kaip išprotėjęs kiškis,
  Tikriausiai iš baimės tapau labai baltu triušiu ...
  Amelina atsakė ir dainavo:
  - Kiek būti bailiam - nesuprantu,
  Gimsta stiprus karys mūšiui ...
  Baimė yra silpnybė, todėl -
  Kas bijojo, tas jau nugalėtas!
  O mergina apnuogintais kojų pirštais pakėlė šulinio pašonėje stovintį puodelį su kažkuo patraukliu. Ir paragavau. Tai buvo šiek tiek panašus į medų. Ir Amelina dainavo:
  - Taigi, tėčio letena sunki,
  Jei tėtis paims šią leteną,
  Tai visai nebus medus!
  Triušis cyptelėjo, purtydamas ausis:
  - Ant žemės kažkodėl žmonės
  Jie vaikšto trypdami kojomis
  Kas yra ir kvaila, ir siaubingai negraži!
  Amelina lentynoje pamatė tortą. Toks gražus su gėlėmis ir vyšniomis. Mergina ištiesė jam rankas.
  Tortui staiga atsirado burna, ir jis čiulbėjo:
  - Atspėk mįslę!
  Po to tortas nukrito nuo sidabrinio padėklo ir plūduriavo kartu su mergina.
  Amelina linktelėjo.
  - Eime!
  Tortas, čiulbėdamas, dainavo:
  Kodėl ožkos turi tris ragus?
  Mergina, toliau lėtai krisdama į šulinį, nustebusi paklausė:
  Ar ožka turi tris ragus?
  Tortas nusijuokė ir atsakė:
  - Taip, visos trys kaip gyvatės Gorynych galvos!
  Amelina nusijuokė ir atsakė:
  - Nes ketvirtą ožkos ragą nukirto Ilja Murometas!
  Tortas nusijuokė ir atsakė, apnuogindamas dantis šokolado sluoksniu:
  - Ne! Ožkos ragą nukirto Finistas - skaidrus Sakalas!
  Mergina ištiesė rankas prie torto ir dainavo:
  - Tortu, tu mano pelė,
  Su saldžia oda aš tave suvalgysiu!
  Atsakydamas kulinarinis gaminys dainavo:
  - Miltai be atokvėpio,
  Kvailys pragare...
  Po velnių, jokių problemų!
  Amelina vėl bandė pagauti tokį apetitą keliantį ir gražų pyragą, tačiau merginos rankos vis praslysdavo pro šalį.
  Tortas nusijuokė.
  - Neištiesk rankų - ištiesk kojas!
  Tada Amelina, du kartus negalvodama, paleido apatines galūnes. Ir ji pagavo tortą... Jis, spjaudydamas grietinėle, sušuko:
  - Jie nevalgo pyragų basomis kojomis! Paleiskite auksinį peilį ir šakutę!
  Amelina apsidairė. Viskas kabėjo ant šulinio sienų. Įskaitant svarius botagus, kuriais galima varyti dramblius, o ne stalo įrankius.
  Amelina čiulbėjo:
  - Kur stalo įrankiai?
  Tortas sušnypštė:
  - Kur? Karagandoje!
  Mergina iš Amerikos suglumusi atsakė:
  - Nežinau tokio miesto!
  Tortas su džiaugsmu dainavo:
  - Mano gimtoji šalis plati,
  Jame yra daug miškų, laukų ir upių ...
  Kitos šalies nepažįstu
  Kur žmogus taip laisvai kvėpuoja!
  Amelina pažvelgė į sienas. Čia matosi lentynos ir ant jų yra bankai. Nemažai skirtingų stiklainių. Įskaitant uogienę ir medų.
  Amelina bandė rankomis paimti stiklainį, bet jai nepavyko. Jie slydo man tarp pirštų kaip hologramos.
  Tačiau kai mergina naudojosi basomis kojomis, ji labai atkakliai griebė uogienės stiklainį. Ir atnešė jai prie burnos.
  Taip pat labai maloniai kvepėjo.
  Amelina pradėjo gerti skanias braškes ir sumaišė su figų mase. Ir buvo taip skanu, kad mergina dainavo:
  - Džiaugsminga šalis, džiaugsminga šalis,
  Kas man pasakys, kas parodys...
  Kur ji, kur ji!
  Triušis rūsčiu oru pastebėjo, purtydamas cilindrą:
  - Vaikams žalinga valgyti daug saldumynų!
  Amelina įsižeidė:
  - Aš jau suaugusi moteris, o ne vaikas!
  Triušis kikeno ir atsakė:
  - Suprantama! Pereinant į pasaką, suaugusieji tampa vaikais! Bet juk, kaip sakė Karlas Marksas - būtis lemia sąmonę?
  Amelina nusijuokė ir atsakė:
  - Karlas Marksas? Ar tai tas, kuris gyvena ant stogo?
  Triušis nusijuokė ir, apnuogindamas dantis, kurie turėjo labai didelius, pastebėjo:
  - Ne, Karlesonas gyvena ant stogo. O Karlas Marksas yra... - Ir tada triušis dvejojo ir kikendamas pridūrė. - Mes pažįstame vienas kitą nepažįstamąjį. Ir nežinodami apie mane, mes ateiname pas mane nepažįstamą žmogų, bet kol kas tik sapne!
  Amelina nusijuokė ir sušuko:
  Sėdėjome ant stogo
  O gal dar aukščiau...
  O gal A, I, B -
  Sėdi ant vamzdžio!
  O mergina vėl įkišo veidą į uogienę ir pradėjo laižyti sultingą, saldų minkštimą. Ir jos nuotaika tapo šviesesnė.
  Ir štai ateina Carlesonas. Toks storas berniukas su varikliu ant nugaros. Jis išskrido iš šulinio pusės, apsisuko ir paklausė:
  - Sveika, ponia!
  Amelina juokdamasi atsakė:
  - Sveikas, vaike su varikliu!
  Carlesonas įsižeidė ir kaprizingai trinktelėjo į lūpas:
  - Aš ne bamblys! Aš esu visiškai žydintis vyras!
  Mergina pritardama linktelėjo.
  - Aš irgi ne vaikas - išvaizda apgauna!
  Berniukas su varikliu dainavo:
  - Vaikystė baigsis, kai
  Tik pasakose amžinai!
  Berniukai užaugs
  Kas kur išbarstys!
  Amelina nusijuokė ir atsakė:
  - Vaikystė amžinai fantazijoje!
  Triušis kaprizingai pastebėjo:
  - Tavo galvoje vaikystė, o man nuolatinis hemorojus!
  Amelina nusijuokė ir pasakė:
  - Ką tu sakai - tu pats kaltas,
  Ir mašina jums paruošta!
  Triušis plykstelėjo, atidengdamas dantis:
  - Mes ne kumeliukai, mes ne kumeliukai ...
  Ir tada didžiaausis žmogelis suriko iš rimo:
  - Mes esame triušiai!
  Amelina čiulbėjo mirktelėjusi naujam pažįstamam:
  - Išdalintos triušių, dramblių ir alkoholikų kaukės!
  Tortas šypsodamasis pastebėjo:
  - Palikau močiutę, palikau senelį, palikau ir kiškį, ir vilką, ir net nuslydau nuo meškos!
  Triušis atsakė:
  - Šiuose dūmuose, tarsi pragare,
  Tu man atsakyk!
  Amžinai vienas, kodėl tu...
  Kur tavo meška?!
  Amelina trypė ore plika, vaikiška koja ir dainavo:
  - Aš draugauju su meška, aš draugauju su meška,
  Išeisiu be baimės...
  Jei būnu su draugu,
  Jei aš su draugu
  Meška be draugo!
  Triušis paniekinamai prunkštelėjo.
  - Meška tave suplėšys! Atrodo, kad tu neužaugai!
  Amelina atsidususi pastebėjo:
  - O žiemą ir vasarą beprecedentinių stebuklų,
  Kažkur bus vaikystė, bet ne čia!
  Basomis per balas, kurios kibirkščiuoja prie upelio
  Berniukas bėgs, o aš būsiu su juo!
  Buvo pauzė. Amelina, sapne tapusi mergina, pamažu nugrimzdo. Ji nelabai suprato, kas vyksta. Triušis vis trūkčiojo ir niurzgėjo:
  - Aš kaip varomas arklys,
  Kelias tikrai blogas!
  Amelina kikeno... Čia ji praskriejo pro pakabintus stalo įrankius. Be to, peiliai, šaukštai ir šakutės buvo puikūs aukso dirbiniai.
  Mergina apnuogintais kojų pirštais paėmė pusiau tamsoje kibirkščiuojantį peilį ir šakutę ir suriko:
  - Pirmiausia pažvelgsime pyragui į akis,
  O tada kepsim ir valgysime!
  Tortas sucypė atsakydamas:
  - Nevalgyk teisingai, mergaite!
  Amelina, toliau krisdama, nustebusi paklausė:
  - Tai kaip turėtų būti?
  Tortas giedojo aiškiu balsu:
  Pažiūrėkime į jūsų raštus, rožes,
  Tada mes jus supjaustysime ir suvalgysime!
  Amelina nusijuokė ir pasakė:
  - Teisingai! Graži!
  Triušis išsprūdo iš vietos:
  - Nesėdėk ant kelmo,
  Nevalgyk pyrago!
  Tortas logiškai pastebėjo:
  - O ką pasenti? Aš buvau sukurtas valgyti!
  Amelina, apnuogintais pirštais peilį ir šakutę, bandė gauti pyragą. Ir jis susiraukė.
  Triušis paėmė jį ir vėl pažiūrėjo į laikrodį ir filosofiškai pastebėjo:
  Nepatenkintas kaip visada
  Žmonės savo laiku
  Tada mes jo vejamės veltui,
  Sulėtėjame be jokios naudos!
  Amelina logiškai pažymėjo:
  - O esama situacija, žmonės visada nepatenkinti.
  Triušis sutiko.
  - Tai visai žmogiška!
  Tortas pasidarė juokingas, ir jis sucypė:
  - Žmogau, žmogau,
  Žmonių šviesa ir viltis...
  Skaičiuok, audringas šimtmetis greitai baigsis,
  Baisuok sode!
  Amelina vėl bandė paskelbti tortą. Bet ji aiškiai negalėjo. Tortas skrido aukštyn ir nebuvo duotas.
  Jų šulinio šonuose vėl iššoko jau pažįstamas storas berniukas su varikliu. Rankose laikė stiklainį uogienės, kūdikio veidas buvo išteptas kremu.
  Ant stogo gyvenantis berniukas pastebėjo:
  - Tortas čia pasirodė labai užsispyręs!
  Amelina sutiko su tuo:
  - Taip, maistas užsispyręs!
  Carlesonas dainavo:
  - Maistas, maistas, šildomas maistas,
  Prikimšti pilvą - tai nesąmonė!
  O berniukas su varikliu ėmė ir sugriebė tortą už kaklo. Jis susisuko ir bandė išsivaduoti. Bet matyt Carlesonas žinojo kokią nors paslaptį ir sugebėjo ją išsaugoti.
  Tortas tviteryje paskelbė:
  - Tu, žinoma, kanibalas,
  Bet žmonėms valgyti nereikia...
  Nes kanibalas
  Žmonės gali nuobodžiauti!
  Carlesonas šypsodamasis pastebėjo:
  - Ar tu žmogus?
  Tortas šypsodamasis pasakė:
  - Aš galiu kalbėti!
  Berniukas su varikliu pažymėjo:
  - Papūga irgi kalba!
  Tortas sušuko:
  - Aš taip pat turiu intelektą!
  Berniukas Carlesonas nusijuokė ir pasakė:
  - Kas yra penki penki?
  Tortas atsakė iš karto.
  - Dvidešimt penki!
  Amelija pastebėjo:
  - Taip, yra per daug žiauri racionali būtybė!
  Tortas murktas:
  - pilnas pilvas,
  Be to, kurčias!
  Carlesonas linktelėjo ir paklausė:
  Kuo skiriasi varnos ir varnos?
  Tortas išpūstas ir sumurmėjęs:
  - Jis varnas, o ji - varna!
  Carlesonas nusijuokė:
  - Ne! Tai skirtingos rūšys, gal valgysi už tai?
  Tortas atsakė:
  - O bufete, uždarytame kitiems,
  virėjas nuramino - nesidrovėkite ...
  Su šiuo mėsėdžių apetitu
  Jūs prarysite kažkieno piktadarį!
  Amelina pasiūlė į rankas paėmusi šakutę ir šaukštą:
  Nebūkime tokie žiaurūs racionaliai būtybei. Gal geriau jam nupiešti ir rankas, ir kojas?
  Carlesonas prisiminė:
  - Ar nenorėjai pasninkauti?
  Amelina nusijuokė ir atsakė:
  - Kenksmingas kotletas sportininkui,
  Ir tik bėgimas numeta svorį!
  Triušis gana logiškai pasakė:
  - Čia kiškis daug bėgioja,
  Ir kiek jis gyvena?
  Carlesonas nusijuokė ir pažymėjo:
  -Čia lėtas vėžlys, bet gyvena ilgai!
  Amelina paėmė ir dainavo:
  Vilkėsi audringame purve,
  Lygus seno tvenkinio paviršius...
  Ak, ji buvo kaip Pinokis,
  Aš laisvas, nemandagus!
  Carlesonas norėjo ką nors padovanoti, nes atsirado kitas veikėjas. Na, taip, tai Mikė Pūkuotukas, labai kovingas lokys.
  O jis skrido balionu ir riaumojo:
  - Aš užsidegau
  Kas sukelia stiprų alkį...
  Padėkite visą įniršio galią į smūgį
  Kol kas Mikės siela jauna!
  Carlesonas ištiesė rankas ir pasakė:
  - Vinny, ar gali padainuoti ką nors lyriškesnio?
  Mikė Pūkuotukas logiškai pasakė:
  - Kad man galvoje pjuvenų, kad dainuočiau už dyką!
  Amelina kikeno, o tada jos nuogi kojų pirštai sugriebė rudą meškos nosį.
  Meška niurzgėjo, staigiu trūktelėjimu išsivadavo:
  - Ne! Nebūk kvailas!
  Amelina nusijuokė ir pasakė:
  - Taip, aš tavęs nelaikiau!
  Carlesonas logiškai pasakė ir net dainavo:
  - Niekas negali jo sulaikyti,
  Jo mintys nukrenta tiesiai į tolį ...
  Galbūt aš keistuolis
  pilu kompotą...
  Bet man negaila pusryčių bandelių!
  Triušis, plakdamas ausimis, pastebėjo:
  - Ne! Tai tikrai vyras su varikliu ir bando dainuoti!
  Amelina paklausė:
  - Stebitės, kad jis dainuoja, ar kad dainuoja nemokamai?
  Carlesonas vėl dainavo atsakydamas:
  Daina padeda mums kurti ir gyventi,
  Tegul žmogus dainuoja gerą lyrą...
  Ir tas, kuris eina per gyvenimą su daina,
  Jis niekada niekur nedings!
  Triušis savaip logiškai pasiūlė:
  "Gal geriau pyragą padalinti į keturias?" Tada džiaugsmas bus abipusis ir nenutuks?
  Tortas agresyviai gurgždėjo:
  - Man nereikia ketvirčio! Tai taip nežmoniška!
  Amelina vėl pasiūlė:
  - Ar tikrai pasakų šalyje nėra stebuklingų flomasterių, kurie į tortą įtrauktų rankas ir kojas?
  Triušis nusijuokė ir atsakė:
  - Tai galite rasti, jei ir toliau įkrisite į šulinį. Nors tai labai priklauso nuo atvejo!
  Carlesonas prisiminė:
  -Kažkada man pavyko įsigyti variklį ir amžinai likau berniuku, kaip Piteris Penas!
  Triušis susiraukė.
  - Tyliai! O tada prie torto skris dar penktas valgytojas!
  Amelina ištarė:
  - Zuikiai pyrago nevalgo!
  Ausinis gyvūnas pastebėjo:
  - Išsilavinusios merginos nebėga basos!
  Amelina atsidususi atsakė:
  - Na... aš ne visai mergina!
  Triušis sušnypštė:
  - Dar blogiau, kai suaugęs žmogus puikuojasi nuogais rožiniais aukštakulniais!
  Carlesonas atsakė:
  - Triušiams nepadoru vaikščioti su cilindrine kepure ir pirštinėmis!
  Ausinis gyvūnas staugė:
  - Ir kodėl gi taip yra?
  Mikė Pūkuotukas įterptas čia:
  - Panašu, kad pirmoji stotelė mūsų laukia rudenį! Nustokime ginčytis. Ir kadangi pyragas gali skristi, tada jam nereikia rankų ir kojų!
  Kulinarinis gaminys dainavo:
  Piratams mokslo nereikia
  Ir aišku kodėl...
  Mes turime kojas ir rankas
  O galva mums nenaudinga!
  
  TRYS MUSKIETINAI PERDARYTI
  ANOTACIJA.
  Amerikietiška "Trijų muškietininkų" adaptacija alternatyvioje istorijoje. Žinoma, viskas šauniau nei Dumas, ir su magijos elementais, ir japoniška mantra.
  . 1 SKYRIUS
  "Trijų muškietininkų" ekranizacija nauju būdu. Dartanjanas vis dar yra maždaug dvylikos metų vaikas, o kiti muškietininkai yra tik šiek tiek vyresni nei trylikos ar keturiolikos metų.
  Ir, žinoma, jie yra su šortais ir basi, kaip ir turėtų būti senų laikų paaugliams. Ir jie nori išgelbėti karalienę nuo kardinolo machinacijų. Tačiau jiems priešinasi klastinga ir gana suaugusi miledi, o Constance Bonacieux taip pat yra mergina.
  Šiame filme daug muštynių ir ledų mėtymo, tortų ir labai šiuolaikiškų rūšių. O kai vaikinus apsupo kardinolo sargybiniai, tai Dartanjano rankose buvo labai įspūdingas kulkosvaidis su didelio kalibro sprogstamosiomis kulkomis. Tokį kolosą berniukui buvo sunku išlaikyti, jam padėjo aukščiausias ir raumeningiausias Porthos tarp paauglių.
  O paskui, jei jau pataiko, tai kardinolo sargybiniai pjauna dešimtis. O kai kurių sargybinių galvos nulipa ir rieda ant žolės.
  O dar juokingiau, kai muškietininkų berniukai liepsnosvaidžiu svaido į priešus. Jie ilsėjosi basomis kojomis, o kaip jie ims ir įkraus žudančio lėktuvo.
  Šie berniukai yra tiesiog nuostabūs.
  Keturi berniukai, žinoma, nesėdėjo vietoje. Ji paėmė ir užfiksavo sparnuotą laivą, kurį sukūrė pagal Leonardo Da Vinci brėžinius. Šie vaikinai tokie šaunūs.
  O kartu su jais ir basa mergina Constance Bonacier. Ji ims ir išmes ugningą pulsarą galva su kulnu. Ir iš karto liepsnose dega kardinolo karių masė.
  O kardinolas karaliaus pagal kanoną nesuėmė. Ir tai iš tikrųjų yra karinis perversmas.
  Keturi vaikinai muškietininkai ir mergina kovoja prieš visą kariuomenę. Ir jiems priešinasi ne tik žmonės, bet ir orkai.
  Žinoma, todėl visą filmą galima nufilmuoti JAV stiliumi - šaunu su specialiaisiais efektais.
  O keturi dvylikos ar keturiolikos metų berniukai basi ir su šortais puola į tvirtovę. O kartu su jais - mergina su plaukais, kurie blizga kaip aukso lapas.
  Berniukas Dartanjanas susuka du stebuklingus kardus vienu metu, perkirsdamas priešininkus.
  Tada nuogos, įdegusios maždaug dvylikos metų berniuko kojos meta mirties žirnį.
  Jis sprogsta ir pora dešimčių orkų išsisklaido kruvinais gabalais.
  Muškietininkas dainuoja:
  - Kaip mes gyvenome, kovojome,
  Ir nebijo mirties
  Taigi nuo šiol tu ir aš gyvensime!
  Ir žvaigždėtame danguje
  Ir kalnų tyla...
  Jūros bangoje ir įnirtingoje ugnyje!
  Ir įniršusi, ir įsiutusi ugnis!
  Gražus, raumeningas paauglys Porthosas kaunasi nuoga krūtine ir atrodo kaip Apolonas.
  Portosas aštriais kardais nukerta orkus ir kardinolo sargybinius. Jis yra labai stiprus berniukas.
  Štai apnuogintais kojų pirštais vaikas su šortais paleidžia bumerangą. Ir nukirto orkų galvas.
  Portosas paėmė jį ir dainavo:
  Tai reiškia gyventi gražiai
  Reiškia gyventi gerai...
  Mūsų didvyriška jėga,
  Proto stiprybės ir valios!
  Ir plikas stipraus berniuko kulnas trenks orko generolui į smakrą. Ir visi dantys išskris.
  Athos yra šiek tiek mažesnis berniukas, maždaug trylikos metų. Tačiau labai išraiškingu ir kilniu, nors ir vaikišku veidu.
  Taigi jis ėmė ir surengė drugelių priėmimą su kardais. Ir nukirto kelis orkus.
  Ir nuogi jauno kario kojų pirštai išmetė labai pražūtingą sunaikinimo dovaną. Šis vaikas tiesiog nuostabus. Ir dar geriau dainuoja.
  Muškietininkas čiulbėjo:
  - Tegul kilnus pyktis,
  Verda kaip banga ...
  Mes esame liaudies kariuomenė
  Mes laimime likimą!
  Ir berniukas-grafas mirktelėjo savo kolegoms.
  Aramis paprastai yra toks pat jaunas kaip Dartanjanas ir atrodo maždaug dvylikos metų. Labai gražus, šviesiaplaukis berniukas.
  Aramis rėžia priešininkus kardais ir apnuogindamas dantis dainuoja:
  - Velnias kariavo prieš Viešpatį Dievą,
  Priešas kovojo žiauriai, klastingai ...
  Bet Kristus su meile sutriuškino šėtoną,
  Ant kryžiaus, įrodydamas savo tiesą!
  Ir nuogi muškietininko berniuko pirštai kažką sviedė su gniuždymu.
  O orkų masė pasirodė suplėšyta, o gauruotos mėsos gabalai nerūksta nereikšmingai.
  Tada mielas ir žavus berniukas dainavo:
  Dieve mano, koks tu gražus ir tyras,
  Tikiu, kad tavo gerumas begalinis...
  Tu padovanojai savo šlovingą gyvenimą ant kryžiaus
  Ir dabar tu amžinai degsi mano širdyje!
  Konstancija taip pat kovoja. Atrodo, kad ji yra paauglė ir nešioja šarvus. Tik mergaitės kojos nuogos ir grakščios.
  Ji įmetė jiems sunaikinimo dovaną. Suplėšė daugybę pragaro karių ir pūkuotų būtybių, girgždėdami:
  - Šlovė karalienei!
  Aramis, tas žavus berniukas suklupo orką. Jis nukrito ir raguotu šalmu pervėrė du savo kolegas iš karto.
  Jaunasis karys paklausė:
  - Ir šlovinti Viešpatį?
  Mergina Konstancija jį paėmė ir plikomis grakščių kojų pirštais metė žudikišką susinaikinimo dovaną. Suplėšė orkų masę ir tada dainavo aiškiu balsu:
  Tu esi grožio, džiaugsmo, ramybės ir meilės Viešpats,
  Neribotos, ryškios šviesos įsikūnijimas ...
  Tu praliejai brangų kraują ant kryžiaus,
  Išgelbėtas dėl begalinės planetos aukos!
  Penki kariai kovojo kaip tigrų ar panterų būrys. Jie buvo vaikai, bet jie buvo vaikai monstrai. Kaip jie sutriuškino visą šią pūkuotų būtybių armiją ir kardinolo sargybinius.
  Ypač kai berniukų rankose atsirado liepsnosvaidis. Ir jie atėmė jį iš jo ir sudaužė tiršta raudonos liepsnos srove.
  Dartanjanas, šis terminatorius berniukas dainavo:
  - Griaustinis griausmas, mažai saugiklio,
  Išsiveržimas...
  Čia ateina blogio era -
  Armija šuoliuoja Čingischaną!
  Portosas, jei pataiko, taip pataiko. Jis jau ne visai berniukas, o paauglys, vaikinas-herojus. Moterys į jį jau žiūri su geiduliu. Ir jis labai gražus, kokie jo reljefo raumenys, preso plokštelės, po įdegusia oda. O veidas dar vaikiškas, malonus. Čia Portomas pakėlė visą statinę nitroglicerino. Ir kaip jį paleisti į orkus.
  Jis burzgė su baisia jėga ir visas gauruotų būtybių batalionas tiesiogine to žodžio prasme buvo suplėšytas, lyg granata būtų įmesta į putas.
  Konstancija dainavo:
  - Ir vienas, ir du ir, trys ir penki!
  Dar ilgai kartosiu!
  Patikėk, aš savo nuomonės
  nekeisiu, atmesiu Porthoso abejones!
  Ir mergina vėl paleido nuogais kojų pirštais, žirniu su mirtinu sprogmeniu.
  Dartanjanas, skrodžiantis kardais orkus ir kardinolus sargybinius, ir iš visų jėgų riaumoja:
  - Aš esu didžiausias kovotojas
  Ir sakykim - gerai padaryta!
  O berniukas apnuogintais kojų pirštais tarsi meta sunaikinimo dovaną. Ir tiek daug orkų mirė.
  Portosas smogė orkui nuogu berniukišku kulnu į pilvą. Jis perskrido ir numušė tuziną pūkuotų būtybių.
  Berniukas Porthos dainavo:
  - Siūlas nutrūkęs
  Mums gresia pikta mirtis!
  Kad žmonės gyventų
  Orkas turi mirti mūšyje!
  Athos, šis berniukas su šortais staiga spragtelėjo pirštais ir juose pasirodė burtų lazdelė.
  Jaunasis karys paėmė jį ir iš savo lazdelės galo iššovė mūšio pulsarą. Ir suplėšė daug priešininkų. Ir jie susimaišė, ir orkai pradėjo degti kaip malkos, permirkusios sieros. Štai Athos smūgis.
  Grafo berniukas dainavo:
  - Yra orkų karalystėje -
  Purvinas tvenkinys...
  Ten žydi lelijos!
  Ten žydi lelijos!
  Žiedas!
  Aramis juokdamasis pastebėjo, daužydamas orkus kardais ir svaidydamas nuodingas adatas plikomis vaikiškų kojų pirštais.
  Ir berniukas dainavo:
  - Žemė dosni mums, nusidėjėliams,
  O dangus pilnas grėsmių...
  Esame draugiška žmonių šeima -
  Rožės taip gerai kvepia prieš perkūniją!
  Štai muškietininkai.
  Ir, žinoma, Constance yra terminatorė. Ji jau turi blasterį rankose. Ir nuogi kojų pirštai meta miniatiūrinę naikinimo granatą.
  Jaunasis karys dainavo:
  - Prancūzų didybė pripažįsta planetas,
  Kardo smūgiu sutriuškinome orkus ...
  Mus myli ir vertina visos pasaulio tautos,
  Nors puola - skėrių orda!
  O blasteris yra rimtas ginklas... Neaišku, iš kur jis atsirado šiame kvailame filme paaugliams.
  Tačiau milidė bando juos užpulti. Ji ant grifo yra liūtas su sparnais. O karys rankose laiko stebuklingą skeptrą. Ir kaip iš jo išsiveržia žudikiškas pulsaras.
  Smūgiavo tik nuogi berniukų kulnai, apdegė nuogi, šiek tiek apdulkėję vaikų padai.
  Bet berniukas dainavo atsakydamas:
  - Rojaus aikštelės dūmuose nesimato,
  Ir kūnas priprato prie pragaro ...
  Mes šaukiame dėl šaunaus banzai puolimo,
  Kovokime drąsiai!
  Ledi Vinter nuo pulsarų ir žaibų daužomo grifono riaumojo iš visų jėgų:
  - Negailėk berniukų,
  Nužudyk juos niekšus...
  Kaip sutraiškyti blakes
  Degink kaip tarakonai!
  Dartanjanas, atsakydamas, paleido durklą basa koja, vaiko koja. Jis nuskriejo link milady nutrūkusia trajektorija.
  Baisi burtininkė riaumojo:
  - O, vaikinai, jūs esate plėšikai,
  Užsiregistravote kaip astronautai ir pilotai!
  Portosas parodė kumštį ir sušuko:
  - Sudraskysiu burną, išmesiu blyksnius!
  Konstancija šypsodamasi pataisė galingą berniuką:
  - Neprisiek, vaike, tu nepadorus,
  Barimas yra amžinos aklavietės rezultatas!
  Aramis sutiko su tuo:
  - Su dama reikia elgtis kaip su moterimi... O moteris myli meilę!
  Ledi Vinter grėsmingai nusišypsojo. Jos rankose pasirodė ananaso dydžio bomba. O ant jo grėsmingai švytėjo raidė "A".
  Dartanjanas supykęs dainavo:
  Paskutiniame kare nugalėtojų nėra
  Ir utėlės neišsigelbės nuo raketų salvės ...
  Kodėl dedi bombą į arsenalą?
  Sukils viesulas ir piktas uraganas!
  Konstanca paėmė nuogus merginos pirštus ir paleido mažytį žirniuką.
  Ledi Vinter iš to nusijuokė.
  - Apgailėtini bandymai!
  Mergina drąsiai atsakė:
  - Kas norės bombos, gaus ją į kaktą!
  Ir tada žirnis staiga paėmė ir padidėjo. Ji išsipūtė kaip milžiniškas burbulas. Ir šį konteinerį, kaip plėšrų kašalotą, prarijo ledi Žiema.
  Dartanjanas išliejo dantis:
  - Tas susitikimas nėra panašus į paprastą sėkmę,
  Šį kartą viskas buvo kitaip!
  Konstancija entuziastingai paėmė jį ir nuspaudė ant žemės nuogą, apvalų, rausvą kulną. Ir kilo cunamio banga, nuvertusi orkus ir kardinolo sargybinius.
  O mergina toliau dainavo:
  - Mūsų tėvynė netaps dykuma,
  Nors bėgame, bet krauju basi!
  Lady Winter pateko į burbulą ir staiga net sumažėjo.
  Orkai apsivertė ir taip pat sustingo kartu su sargybiniais. Ir penki didieji kariai pridėjo žingsnį.
  Štai pats kardinolas Rišeljė. Jis yra kaip didžiulis voras, visas juodas. Ir taip pat kaip jis bandys dulkintis atsakydamas su pulsaru.
  Ir pulsaras didžiulis, kaip dramblys. Ir musės, didėjančios.
  Konstancija iš nevilties dainavo:
  - Šventoji mergele, aš dingau,
  Dartanjanas kvailys -
  Ir veltui užlipo ant kardinolo!
  Atsakydamas Portosas įsikiš kardus į nosį. O kaip jis ims ir nusičiaudys...
  Į kalvą panašus pulsaras plazdėjo. Ir parskrido atgal, sumažėjęs dydis. Ir taip jis užpuolė kardinolą. Ir didžiulis tikrasis Prancūzijos valdovas iš karto pavirto akmeniu. Ir tada akmuo sprogo, subyrėjo į smėlį.
  O kovojantys penketukai pašoko, sukosi ir dainuodami paleido žaibą iš akių;
  Atėjo laikas, laikas, džiaukimės savo gyvenimu,
  Grožis ir puodelis, sėkmės ašmenys ...
  Iki, iki, purtydamas plunksnas ant skrybėlės,
  Mes šnabždamės likimui ne kartą, šnabždamės likimui ne kartą,
  Šnabždamės likimui - varna! Varna!
  . NAUJAS MAINŠTEINO PŪSAS
  Mainsteinui pavyko įtikinti Hitlerį, kad operacija "Citadelė" neveiks, nes Raudonoji armija buvo pasirengusi atremti puolimą. O vokiečiai paskutinę akimirką pakeitė savo planus ir pradėjo puolimą prieš Donbasą. Ir jiems pavyko netikėtai sugauti sovietų kariuomenę.
  Ir prasibrauti iki Dono. Paskubomis perkeldama pajėgas Raudonoji armija metė kariuomenę į mūšį tiesiai iš ešelonų. Nuostoliai buvo apčiuopiami.
  Bet, žinoma, tai nėra pagrindinis dalykas.
  Mūšyje ant Panteros kovojo keturios vokiečių merginos. Žinoma, jie buvo basi ir su bikiniais. O jei jau šaudė, tai tiesiai į taikinį.
  Gerda nuogais kojų pirštais nuspaudė gaiduką, smogė trisdešimt keturiems ir kuždėjo:
  - Aš esu didelis vilkų pasiuntinys,
  Netikėsiu mūšiu iki smulkmenų!
  Charlotte patvirtino:
  - Nebūkime smulkmenos!
  Ir taip pat šaudė plikų kojų pirštų pagalba.
  Taip, įgula buvo linksma. Jokia tokia mergina, niekas ir niekas nesustos.
  O dabar ir Kristina daužė, prasiverždama pro sovietinio KV bokštą. Merginos išsiskyrė kosminėje galioje ir sūkuryje. Juose slypi aiški aistra.
  Magda taip pat šaudė paeiliui, taip pat nuogais kojų pirštais. Ir iš tolo ji prasibrovė pro sovietinę haubicą. Štai mergina.
  Apskritai kova buvo parodyta kaip karikatūra ...
  Gerda net nusiėmė nuo krūtinės liemenėlę ir raudonu speneliu nuspaudė gaiduką. O šarvus pradurtas sviedinys puolė ardomojo taikinio link.
  Tada ji pliaukštelėjo tamsiai raudonu speneliu, atidengdama krūtinę, o Šarlotę trenkėsi per sovietinį automobilį.
  Ir taip jis paleido naikinamąjį sviedinį ir Kristinos rubino spenelį, tiksliai pataikydamas į taikinį.
  Ir galiausiai pasiteisino ir Magdos apranga su braškiniu, ištinusiu speneliu.
  Merginos mūšyje išdėstė ...
  Atrodo juokingai. Bet vokiečiai vis tiek pasiekė Doną. Vasarą jie pasiekė sėkmę pradėdami puolimą aplink Kurską ir Voronežo kryptimi.
  Ši sėkmė turėjo įtakos ir veiksmų eigai Vakaruose. Nusileidimas Sicilijoje vėl buvo atidėtas. O oras Viduržemio jūroje nėra labai geras.
  Ir taip perversmas Italijoje neįvyko. Musolinis vis dar valdžioje, o vokiečiai savo jėgų į Vakarus neskiria.
  Rugpjūčio mėnesį vokiečiai užėmė Kurską, pačioje pabaigoje užėmė Voronežą. Raudonosios armijos nuostoliai buvo didžiuliai. Tačiau į mūšį įsitraukė nauji kurso rezervai. Ir kažkaip vokiečiai sustojo ...
  O tada ruduo, lietus. Sunkieji vokiečių tankai "Panthers", "Tigers" ir savaeigiai pabūklai "Ferdinanda" pradėjo strigti.
  O merginoms ant "Panther" ne taip jauku. Jau su bikiniu jie šąla.
  Tačiau Gerda dėl linksmumo dainavo:
  - Jei nebūtų žiemos,
  Miestuose ir kaimuose...
  Niekada nežinojome
  Šios laimingos dienos!
  Ir vėl jos nuogi kojų pirštai nuspaudžia gaiduką ir perveria sovietinį automobilį.
  Šarlotė juokdamasi pasakė:
  - O, šalna, šalna,
  Neužšaldyk manęs
  Neužšaldyk manęs
  Aš ant žirgo!
  Ir taip pat šaudyti nuogais kojų pirštais. Ji, žinoma, super mergina.
  Nors, žinoma, kovingiausius santykius ji palaiko su vyrais.
  Tačiau Christina šį kartą šaudė raudono spenelio pagalba, nusitraukdama liemenėlę ir cypia:
  - Mergaitei nebus gėda,
  Parduok save už rublius...
  Šalčio vaivados patrulis,
  Apeina savo turtą!
  Magda taip pat šaudė rubino speneliu ir kuždėjo, matydama, kaip dega sovietinis trisdešimt ketvertas:
  - Man priklauso turtai,
  Jūs negalite jų suskaičiuoti, net šimtmetį ...
  Kas nužudė, nesigailiu
  Tu, kareivis, nežiovuok!
  Ir karys vėl mirktels savo partneriams. Keturios merginos, žinoma, žavios, tuo pat metu įdegusios ir raumeningos.
  Pagaliau užklupus šalnoms ir susikaupus sniego pusnims, iniciatyva perėjo į Raudonosios armijos rankas.
  Čia sovietinės merginos pasižymėjo mūšyje.
  Alenka ir jos batalionas bėga pulti. Žinoma, nepaisant šalčio ir sniego pusnys, merginos basos ir viename bikinyje. O kai kurie net paliko sau tik kelnaites.
  Alenka šaudo iš kulkosvaidžio. Jos kulkos yra tiesiai į taikinį. Ir tada mergina, kaip ima, ir nuogais kojų pirštais meta mirtiną bumerangą. O priešininkų galva labai lengvai griauna.
  Karžygys dainavo, iškišdamas dantis kaip perlus iš karalienės karolių:
  - Publika laukia - liūdni veidai,
  Lėšos nesiskaito - aš žudikas!
  Anyuta trenkė į vokiečių kariuomenę žaibu iš savo raudono spenelio ir sušuko:
  - Tu neteisi! Mes esame kilnūs kariai, o ne žudikai!
  Raudonplaukė Alla, kurios plaukai yra tokie karšti ir ugningi, kad gali sudeginti visą pulką, taip pat liepsnos nuo rubininių spenelių su dūmų šlakeliais, jie slinks ir sudegins visą būrį priešų.
  Karys dainavo:
  - Buvau labai malonus.
  Aš myliu žmones iš visos širdies...
  Po mėlynojo erelio ženklu
  Jūsų karūna - paauksuota!
  Marija taip pat rašo iš automato ir plikomis kojų pirštais mėto dūmų minas su chemija. Tai merginos - puikus ištrauka.
  Ir karys dainavo:
  - Sakuros yra kiekviename bute,
  Skrenda kaip pikta strėlė...
  Sušlapinome nacius tualete,
  Ir mūsų mintys yra kaip adata!
  Olimpinės žaidynės, rašančios apie nacius iš kulkosvaidžio. Ji yra herojė mergina riaumojo:
  - Mano adatos, adatos aštrios kaip kulkos!
  Žinoma, vokiečiams filme sekėsi sunkiai - jie buvo kruopščiai įspausti.
  Tai mirties skubėjimas...
  O štai scena su pionieriumi. Berniukas buvo nusirengęs iki šortų ir surištomis rankomis buvo vedamas basas per šalną. Ir plakta botagais....
  Vaikinas dejuoja ir žengia žingsnį į priekį. Tai labai žiauru...
  O štai vokietė Margaret groja armonika. Mirkteli pionieriui ir sako:
  - Kodėl berniukui šalta kojos?
  Pioneer atsako:
  - Jei įsimylėjai berniuko motiną,
  Per šaltį, basa, nuėjai pas mylimąją!
  Vokietė nusijuokė ir gera rusiškai pasakė:
  - Na, sutrumpink pionierius! Tai labai naudinga sveikatai!
  O berniuką basą ir beveik nuogą vedžiojo toliau per sniegą.
  Tada rodomas naujas mūšis su sovietų kariais. Akivaizdu, kad tai tik pasaka.
  Margarita, gniuždydama priešininkus, apnuogindama dantis, niurzgėjo:
  - Pasaulyje yra vietos žygdarbiui!
  Ir nuodingos adatos, išsibarsčiusios nuo merginos basos pėdos, pataikė į nacius ir jų lėktuvus bei tankus.
  Nataša taip pat žmogžudiškai metėsi nuogais kojų pirštais ir staugė:
  Mes niekada nepamiršime ir niekada neatleisime.
  Ir jos kardai perėjo per fašistus malūne.
  Zoja, pjaustydama priešus, sucypė:
  - Dėl naujo užsakymo!
  Ir iš jos basų kojų išsibarstė naujos adatos. O kas akyje, kas gerklėje nacių kariams ir lėktuvams.
  Taip, buvo aišku, kad kariai jaudinasi ir įsiuto.
  Augustinas, naikindamas baltuosius kareivius ir tankus, cypė:
  - Mūsų geležinė valia!
  Ir iš jos basos kojos skrenda nauja, mirtina dovana. Ir rudenį takni ir balti kovotojai.
  Svetlana pjauna malūnininkui, jos kardai lyg žaibas.
  Naciai krenta kaip kojos.
  Mergina basomis kojomis mėto adatas ir cypia:
  - Nes motina Rusija laimės!
  Margarita taip pat gniuždo priešininkus.
  Jos basos kojos plevėsuoja. Naciai miršta dideliais kiekiais. Karys šaukia:
  - Už naujas sienas!
  O tada mergina ims ir nupjaus...
  Fašistų karių lavonų masė.
  Tačiau Nataša puola. Jis naikina nacius kartu su tankais ir dainuoja:
  - Rusija yra puiki ir švytinti,
  Aš esu labai keista mergina!
  Ir nuo jos basų kojų lekia diskai. Kas matė nacių gerkles. Taip, tai mergina.
  Zoya puola. Abiem rankomis kapoju rudus kareivius. Spjaudymas iš vamzdelio. Ir svaido mirtinas adatas nuogais kojų pirštais - numuša tankus ir lėktuvus.
  Ir tuo pat metu jis dainuoja sau:
  - O, bliūdas, eime,
  O, mano mėgstamiausia bus!
  Augustina, naikindama nacius ir naikindama ruduosius kareivius, šaukia:
  - Visas gauruotas ir gyvūno odoje,
  Jis su klubu atskubėjo į riaušių policiją!
  Ir nuogais kojų pirštais jis paleis priešą, kažką, kas užmuš dramblį, o juo labiau tanką.
  Ir tada cypti:
  - Vilkai!
  Svetlana puolime. Pjaustosi, naikina nacius. Basomis kojomis jis paleidžia ant jų mirties dovanas.
  Su kardais valdo malūną.
  Ji sutriuškino daugybę kovotojų ir cypia:
  - Artėja didelė pergalė!
  Ir vėl mergina yra laukiniame judėjime.
  Ir jos basos kojos paleidžia mirtinas adatas, naikinančias tankus ir lėktuvus.
  Margarita pradeda puolimą. Susmulkina visus priešus iš eilės. Jos kardai kietesni už vėjo malūno mentes. Ir nuogi kojų pirštai meta mirties dovanas, dega tankai ir lėktuvai.
  Mergina puola. Išnaikina ruduosius karius be ceremonijų.
  Ir karts nuo karto šokinėja, ir pasisuka!
  Ir iš jos skrenda susinaikinimo dovanos.
  Ir patys naciai krenta negyvi. Ir ištisi lavonų piliakalniai.
  Margarita cypia:
  - Aš esu Amerikos kaubojus!
  Ir vėl jos basos kojos sviedė adatą.
  Ir tada dar keliolika adatų!
  Nataša puolime taip pat labai šauni.
  Ir meta basomis kojomis, ir spjauna iš šiaudų.
  Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Aš kibirkščiuojanti mirtis! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai mirti!
  Ir vėl grožis judesyje.
  Zoja šturmuoja nacių lavonų bloką. O naikinimo bumerangai skrenda ir iš basų kojų.
  O rudieji kariai vis krenta ir krinta.
  Zoja rėkia:
  - Mergaite basa, tu laimėsi!
  Ir tuzinas adatų lekia nuo merginos nuogo kulno. Kuris tiesiai į nacių gerklę kasa.
  Jie nukrenta negyvi.
  Tiksliau, visiškai miręs.
  Augustinas puolime. Sutriuškina ruduosius karius. Jos kardai nešiojami dviejose rankose. Ir ji tokia puiki karė.
  Per fašistų kariuomenę slenka viesulas.
  Mergina raudonais plaukais riaumoja:
  - Ateitis paslėpta! Bet tai bus pergalinga!
  O puolime gražuolė ugniniais plaukais.
  Augustinas riaumoja laukinėje ekstazėje:
  - Karo dievai viską suplėšys!
  Ir karys puolime.
  O jos basos kojos meta daug aštrių, nuodingų adatų.
  Svetlana mūšyje Ir taip putojantis ir kovingas. Jos nuogos kojos išmeta tiek daug mirtinų dalykų. Ne vyras, o mirtis šviesiais plaukais.
  Bet jei jis sugenda, tada negalite jo sustabdyti.
  Svetlana dainuoja:
  - Gyvenimas nebus medus,
  Tas šuolis apvaliame šokyje!
  Tegul svajonė išsipildo -
  Grožis paverčia žmogų vergu!
  O basos merginos judesyje vis daugiau pykčio.
  Margarita savo veikloje audringa mergina. Ir sumuša priešus.
  Čia ji paleido plika koja, žirnį su sprogmenimis. Ji sprogs ir tuoj pat bus išmesta šimtas nacių ir dešimt tankų.
  Mergina rėkia:
  - Pergalė vis tiek ateis pas mus!
  Ir jis malūną paleis kardais - tankų statinės lekia įvairiomis kryptimis.
  Nataša paspartino judesius. Mergina nukerta ruduosius karius. Ir šaukdamas:
  - Rusijos imperijos laukia pergalė.
  O nacius naikinkime pagreitintu tempu.
  Nataša yra terminatorė.
  Jis negalvoja sustoti ir sulėtinti greitį, o tankai ir lėktuvai nuklysta.
  Zoya puola. Atrodo, kad jos kardai pjausto mėsą ir metalines salotas. Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų išganymas galioja!
  O nuogi kojų pirštai irgi meta tokias adatas.
  Ir masė žmonių perdurtomis gerklėmis, gulinčių lavonų kalvose, taip pat sudaužytų tankų ir numuštų lėktuvų.
  Augustine yra pamišusi mergina. Ir visus gniuždo tarsi robotas nuo hiperplazmos.
  Jau sutriuškino ne šimtą nacių. Bet viskas įsibėgėja. O karys vis dar riaumoja.
  - Aš nenugalimas! Šauniausias pasaulyje!
  Ir vėl gražuolė puolime.
  O iš nuogų kojų pirštų išskrenda žirnis. O trys šimtai nacių ir keliolika tankų buvo suplėšyti galingo sprogimo.
  Augustinas dainavo:
  - Nedrįsi užgrobti mūsų žemės!
  Svetlana taip pat puola. Ir neduoda nė gramo atokvėpio. Laukinė terminatoriaus mergina.
  Ir jis supjausto priešus ir naikina nacius. O rudųjų kovotojų masė jau nukrito į griovį ir palei kelius.
  Penki buvo įsiutę. Surengė laukinę kovą.
  Tikrai šaunus pasirodymas pasirodė šaunus. O kiek žuvo nacių. Ir didžiausias skaičius didžiausių nužudė ruduosius kovotojus.
  Margarita taip pat kovoja. Gniuždo cinamono ir plieno armijas ir riaumoja:
  - Didelis šoko pulkas! Visi varom į karstą!
  Ir jos kardai nulaužti naciams. Rudųjų kovotojų masė jau subyrėjo.
  Mergina sumurmėjo:
  - Aš net šaunesnis už panteras! Įrodykite, kad visi yra geriausi!
  Ir iš pliko merginos kulno kaip žirnis su galingais sprogmenimis išskris.
  Ir smogti priešui.
  Ir jis paims ir sudaužys kai kuriuos priešininkus, tankus ir net lėktuvus.
  Ir Nataša yra valdžioje. Ir ji nugali priešininkus, o pati niekam neduos nusileidimo.
  Kiek nacių jau pertraukė.
  Ir jos dantys tokie aštrūs. O akys safyro spalvos. Tai mergina - pagrindinė budelė. Nors ji turi visus savo partnerius - budelius!
  Nataša rėkia:
  - Aš pamišęs! Jūs gausite baudą!
  Ir vėl mergina kardais iškirs daugybę nacių.
  Zoya juda ir iškirto daug rudųjų karių.
  Ir basomis kojomis mėto adatas. Kiekviena adata nužudo kelis nacius. Šios merginos tikrai gražios.
  Augustinas žengia į priekį ir sutriuškina priešininkus. Ir tuo pat metu jis nepamiršta sušukti:
  - Iš karsto nepabėgsi!
  O mergina paims dantis ir išdegs dantis!
  O raudonplaukė tokia... Plaukai slenka vėjyje, kaip proletaro vėliavėlė.
  Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme kyla iš pykčio.
  Svetlana juda Čia ji išpjovė daug kaukolių ir tankų bokštų. Karys, kuris atidengia dantis.
  Rodo liežuvį. Ir tada spjauna iš šiaudelio. Tada jis šaukia:
  - Ar būsite mirę!
  Ir vėl nuo jos basų kojų skrenda mirtinos adatos, kurios smogė pėstininkams ir lėktuvams.
  Margarita su malonumu dainavo:
  - Nieko nėra neįmanomo! Tikiu, kad išauš laisvė!
  Mergina vėl sviedė mirtiną adatų kaskadą į nacius ir jų tankus, tęsė:
  - Tamsa išnyks! Tegul rožės žydi!
  Ir vos tik karė nuogais kojų pirštais numeta žirnį, tūkstantis nacių iškart pakilo į orą. Taip, rudos, pragariškos imperijos armija tirpsta tiesiai prieš mūsų akis.
  Nataša mūšyje. Šokinėja kaip kobra. Sprogdina priešus. Ir tiek daug nacių miršta ir lėktuvai krenta.
  Jų mergaitė ir kardai, grūdai ant anglies ir ietis. Ir adatos.
  Tuo pačiu metu jis riaumoja:
  - Tikiu, kad ateis pergalė!
  Ir rusų šlovė ras!
  Nuogi kojų pirštai meta naujas adatas, mušdami priešininkus.
  Zoja laukiniu žingsniu. Atakuoja nacius. Supjaustykite juos į mažus gabalėlius.
  Kario moteris mėto adatas plikais pirštais. Pralaužimai per priešininkus ir kaip riaumoti:
  Mūsų visiška pergalė yra arti!
  Ir jis atlieka laukinį malūną su kardais, šluodamas tankus. Tai tikrai mergina kaip mergina!
  Tačiau Augustino kobra pradėjo puolimą. Ši moteris yra visų košmarų košmaras.
  O jei nupjaus, vadinasi, pjaus.
  Po to raudonplaukė paims ir dainuos:
  - Aš atidarysiu visas kaukoles! Aš esu puiki svajonė!
  Ir dabar jos kardai veikia ir kerta mėsą ir metalą.
  Svetlana taip pat eina į puolimą. Ši mergina neturi stabdžių. Kai tik jie susmulkina, taip ir lavonų masė krinta, krenta lėktuvai ir tankai.
  Šviesiaplaukė terminatorius riaumoja:
  - Kaip bus gerai! Kaip bus gerai - aš tai žinau!
  Ir dabar nuo jos atskrenda žirnis žudikas.
  Mažo dydžio, bet mirtinai...
  Kaip suskaidyti į mažus gabalėlius.
  Margarita tai darys dar kartą mūšyje.
  Ir nukirto daug rudųjų kovotojų. Ir sumažina didelius tarpus.
  Mergina rėkia:
  - Lambada yra mūsų šokis ant smėlio!
  Ir pataikė su nauja jėga.
  Nataša puolime yra dar labiau įsiutę. Taip nacių kulimas. Jiems nelabai gera priešintis tokioms merginoms.
  Nataša paėmė ir dainavo:
  - Bėgimas vietoje - dažnas susitaikytojas!
  O karinga mergina tokia smūgių kaskada įsiveržė į priešininkus.
  Ir mėtys diskus basomis kojomis.
  Čia ji valdė malūną. Rudosios armijos galvų masė apsivertė atgal ir tankai degė.
  Ji - kovinga gražuolė. Įveik sau tokią geltoną armadą.
  Zoja juda, gniuždo visus be išimties. Ir jos kardai yra kaip mirties žirklės.
  Mergina tiesiog miela. O jos basos kojos meta labai nuodingas adatas.
  Nugalėti priešininkus. Jie perveria gerkles ir daro karstus, priverčia sprogdinti tankus ir lėktuvus.
  Zoja paėmė jį ir sušnibždėjo:
  - Jei čiaupe nėra vandens...
  Nataša su džiaugsmu sušuko:
  Taigi tu kaltas!
  Ir nuogais kojų pirštais meta kažką, kas žudo nuodugniai. Tai tikrai mergaičių mergina.
  Ir nuo jos plikų kojų, kaip skris ašmenys. Ir jis pataikys į daugybę naikintuvų, nukirsdamas bokštus nuo tankų.
  Augustinas juda. Greitas ir nepakartojamas savo grožiu.
  Kokius ryškius plaukus ji turi. Lyg proletarinė vėliavėlė plazdentų. Ši mergina yra tikra viksva.
  Ir ji pjauna priešininkus - tarsi būtų gimusi su kardais rankose.
  Raudonplaukė, prakeiktas niekšas!
  Augustinas paėmė jį ir sušnypštė:
  - Bus jaučio galva - kovotojai neišprotės!
  Ir čia ji vėl sutriuškino daugybę kovotojų.
  Margarita, basa koja mesdama durklą, nulauždama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Didelė ir šauni mergina!
  Augustinas su tuo sutiko:
  - Aš esu karys, kuris įkandins bet ką!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais paleis žudiką.
  Svetlana mūšyje nėra prastesnė už priešininkus. Ne mergina, o su tokia liepsnose užsidegančia ragana baigti.
  Ir rėkia:
  - Koks mėlynas dangus!
  Augustine, basa koja atleisdama ašmenis, nukirsdama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Mes nesame plėšimų šalininkai!
  Svetlana, kapodama priešus ir numušdama lėktuvus, čiulbėjo:
  - Kvailiui nereikia peilio...
  Zoja cyptelėjo, mėtydama adatas plikomis, įdegusiomis kojomis:
  - Meluosi jam iš trijų dėžių!
  Nataša, naikindama nacius, pridūrė:
  - Ir padaryk su juo už centą!
  O kariai ims ir pašoks. Jie tokie kruvini ir kieti. Apskritai jie turi daug įspūdžių.
  Margarita dainavo:
  - Smūgis stiprus, o vaikinas domisi...
  Margarita sušnypštė atsakydama:
  - Mes žudome visus - basomis kojomis!
  Mergina tikrai tokia aktyvi terminatorė.
  Nataša dainavo puolime:
  - Šventas karas!
  Ir karys paleido aštrų diską-bumerangą. Jis skrido lanku, nukirto daug nacių ir tankų bokštų.
  Zoya pridūrė, tęsdama naikinimą:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  Ir nuo basų kojų nuskriejo naujos adatos. Ir jie pataikė į daugybę naikintuvų ir lėktuvų.
  Šviesiaplaukė mergina pasakė:
  - Matuoti priešininką!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Augustina, mojuodamas kojomis ir svaidydamas aštriabriaunes svastikas, gurguliavo:
  - Imperatoriškoji vėliava pirmyn!
  Svetlana lengvai patvirtino:
  - Šlovė žuvusiems didvyriams!
  O merginos vieningai šaukė, sutraiškydamos nacius:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  O dabar nuo basų karių kojų lekia diskas. Plyšta mėsa, griaunami tankų bokštai.
  Ir vėl verkti:
  - Niekas negali mūsų nugalėti!
  Nataša išskrido į orą. Suplėšė priešininkus ir sparnuotus grifus ir išleido:
  - Mes esame vilkai, kepkite priešą!
  Ir iš jos nuogų pirštų išskris labai mirtinas diskas.
  Mergina net susisuka iš ekstazės.
  Ir tada jis sumurma:
  - Mūsų kulniukai mėgsta ugnį!
  Taip, merginos tikrai seksualios.
  Ir mirktelėjo kariams. Jie juokiasi ir išreiškė dantis atsakydami.
  Nataša nukirto nacius ir cypė:
  - Mūsų pasaulyje nėra džiaugsmo, be kovos!
  Nataša sutiko:
  - Jei nėra jėgų, tada taip ...
  Bet mes, kariai, visada esame sveiki!
  Mergina nuogais kojų pirštais svaidė adatas į priešą, susprogdino tankų masę ir dainavo:
  - Kareivis visada sveikas,
  Ir pasiruošę veiksmui!
  Po to Nataša vėl nukirto priešus, nugriovė tankų bokštus.
  Zoya yra labai greita kūdikis. Čia ji paleido visą statinę į nacius. Ir nuo vieno sprogimo suplėšė porą tūkstančių.
  Tada ji sušuko:
  - Nesustok, mūsų kulniukai putoja!
  Ir mergina koviniais nėriniais!
  Augustinas mūšyje taip pat nėra silpnas. Taip nacių kulimas. Tarsi iš grandinių pluošto išmuštų.
  Ir kapoti priešininkus - dainuoja:
  - Atsargiai, bus naudinga
  Rudenį bus pyragas!
  Rudaplaukis velnias išties aria mūšyje kaip velnias uostomojoje dėžutėje.
  Ir štai kaip kovoja Svetlana. Ir naciai tai iš jos gauna.
  O jei pataikys, tai ir pataikys.
  Iš jo išskrenda kruvini purslai.
  Svetlana šiurkščiai pastebėjo, kai iš jos plikos pėdos skrido metalo purslai, kurie ištirpdė tankų kaukoles ir bokštus:
  - Šlovė Rusijai, labai net šlovė!
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padaliniai raudonais marškiniais -
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Čia merginos ėmėsi nacių. Taigi jie supjaustomi ir susmulkinami. Ne kariai, o tikrai panteros, kurios nutraukė grandinę.
  Margarita, sutriuškinusi rudąją armiją ir kirsdama tankus, pakėlė:
  Mes kaip jaučiai!
  
  . TAMERLANO PRONOVAIKAS
  ANOTACIJA
  Gražių dvidešimt pirmojo amžiaus merginų išsilaipinimas padeda Tamerlano proanūkiui išlaikyti valdžią ir, be to, atveria kelią imperijos plėtrai.
  . 1 SKYRIUS
  Po Tamerlano mirties 1405 m. jo proanūkis Muhammadas Jahangiras buvo paskelbtas jo įpėdiniu. Jis vis dar buvo maždaug devynerių metų berniukas ir turėjo regentą. Ir Alenka tapo dešine Tamerlano ranka, o tada tapo jo pirmąja žmona.
  Amžinai jauna mergina buvo ragana, turėjusi milžinišką galią. Ir ji tapo tikruoju didžiojo vado imperijos valdovu.
  Alenka yra didvyriška mergina, iki šiol pasirodė susijusi su kariavimu su įvairiais Tamerlano satrapais.
  Štai jos pirmasis didelis mūšis.
  Priešas turi gana didelę armiją. Tačiau Alenka nesigėdija.
  Čia ji asmeniškai vadovauja kovotojams atakoje. Ir su ja būrys raganų, kurie garbina Visagalį Dievą Rodą.
  Čia Alyonka siūbuoja kardus, rengia priėmimą - malūną ir nupjauna modžahedų galvas.
  Karys švilpia... Varnos alpsta ir perveria sukilėlių nuskustų karių viršūnes.
  Alenka sviedė bumerangą plikomis kojų pirštais, nukirsdama galvas, kovotojams ir dainavo:
  - Aš esu puiki sultonė,
  O mūšiuose atamanas!
  Anyuta taip pat pjauna priešus. Nupjauna jiems galvas savo raganos kardais.
  Ir tada basa koja, tarsi mestų ką nors mirtino.
  Ir dainuoti:
  - Mes visi galime
  Mes šaunūs...
  Atsargiai -
  Mes basi!
  O po to mergina ims ir parodys savo ilgą liežuvį.
  Tada jis spjaudys į priešą ir mirksės safyro akimis.
  Kovoja ir raudonplaukė Alla. Vario raudonumo plaukai merginai suteikia panašumo į olimpinės čempionės deglą.
  Jos kardai surengia priėmimą - drugelį.
  Tada pliki gundančių kojų pirštai meta nuodingas adatas, kurios perveria priešus.
  Alachas paėmė jį ir dainavo:
  - Tikiu, kad būsime stipresni už visus,
  Nedorėlis bus sunaikintas pelenais!
  Marija taip pat kovoja. Jos kardai yra kaip greitaeigio malūnsparnio geležtės. Taigi viskas negailestingai nutraukiama.
  Ir nuogas kulnas išmeta sprogstamą paketą su sunaikinimu.
  Karė Marija dainavo:
  Matyti užtemimą danguje
  Tai merginų ženklas!
  Olimpinės žaidynės taip pat kovoja. Jos kardai yra kaip švyturio spinduliai, ilgėjantys. Ir nukirskite priešus vietoje.
  Nuogas merginos kulnas išmetė sunkią bombą, o karys dainavo:
  -Aš stipresnis už visus pasaulyje,
  Padarykime tai greičiau!
  Ir jos raudoni speneliai buvo atidengti, ir kaip juos trenks žaibas. Ir visas šimtas priešų buvo iškeptas.
  Priešas buvo nugalėtas. Ir sulaužytas visiškai ir besąlygiškai.
  Dar pora mažesnių pergalių, o likę satrapai suskubo pripažinti jauno įpėdinio autoritetą.
  Tokiu būdu laimėtas Muhammadas Jihangiras sugebėjo sustiprinti savo galią imperijoje. Nors jis buvo valdovas grynai formaliai. Jo pamotė-prosenelė tikrai valdė.
  Timurado imperija buvo didelė. Bet vis tiek ji nevaldė viso pasaulio.
  Alenka pirmą kartą išvyko į Indiją - užfiksuoti jos pietinius regionus.
  Mergina, kaip visada, kovojo asmeniškai ir su keturiais draugais.
  Alenka nužudė šimtus žmonių.
  Kartais muštynių metu ji nusiimdavo liemenėlę. O rubino speneliai sviedė žaibą. Kurias priešas sudegino su visais pulkais.
  Tačiau kitos merginos, ypač didžiosios olimpinės žaidynės, galėjo nulupti nuo raudonų spenelių ir sudeginti daugybę priešų.
  Taigi šioms merginoms niekas negali atsispirti.
  Indija buvo visiškai užkariuota 1408 m. Ir imperija sustiprėjo.
  Tada sekė kampanija prieš Egiptą. Ir vėl pergalės, priešininkų pralaimėjimai ir gaudymai.
  Alenka nuogais kojų pirštais svaidė specialius žirnius, kuriuose buvo labai destruktyvus sprogmuo.
  Ir suplėšyti priešai.
  Bet Alla ir Olimpijas jį paėmė, o Egipto emyras, sugriebęs už rankų ir kojų nuogais pirštais, trivialiai jį suplėšė.
  Tada mergaitės iš visų jėgų juokėsi ir dainavo:
  - O ką rasime mūšyje,
  O ką rasime mūšyje...
  Nejuokaukime apie tai!
  Išardykime jį!
  Išskaidykime!
  Po muštynių merginos privertė kelis gyvus vyrus kniūbsti ir pabučiuoti jų nuogas, sukietėjusias, kruvinas pėdas.
  Taigi Egipto viziras atsiklaupė ir pabučiavo Alenkos basą koją.
  Mergina sugriebė jo nosį nuogų kojų pirštais. Ir stipriai suspaudė.
  Tas, kuris riaumoja...
  Alenka pakėlė jį koja ir savo žiauria jėga numetė toli nuo ilgojo lanko strėlės lauko.
  Užkariavęs Egiptą, Čingisidas nuėjo toliau... Pasiekęs ir užėmęs Maroką.
  Alenka dar neišvyko į Europą. Jos žvilgsnis nukrypo į rytus. Tiesą sakant, Kinija atsikratė mongolų valdžios ir ten reikėjo atkurti jų galią.
  1415 metais prasidėjo kampanija prieš Kiniją. Mohammedas jau buvo gana suaugęs ir pats vadovavo kampanijai.
  Tačiau iš tikrųjų Alenka kontroliavo savo armiją. Atrodo, kad ji pamotė-prosenelė ir amžina mergaitė. Tačiau tai nereiškia, kad Alenka neturėjo lytinių santykių.
  Ji pati išsirinko sau gražiausius, raumeningiausius jaunuolius, mylėdavosi įvairiai, o kartu ir su keliais.
  Na, jai buvo atleista, kaip ir kitoms keturioms raganoms. Visi šie penki kariai buvo nenugalimi.
  Čia jie susiduria su didžiule Kinijos armija.
  Alyonka pirmiausia atliko žaibo techniką su kardais.
  Ir tiek daug Dangaus imperijos karių galvų skrido.
  Tada Alenka plikomis pirštais sviedė kelis diskus su deimantiniais kraštais ir kiekvienas iš jų nužudė po keliolika priešininkų.
  Mergina kapojo kardus ir dainavo:
  - Aš esu aukščiausios klasės karys,
  Ir žaismingai apiplėškite kasininkę!
  Tada Anyuta ėmė ir rėžė kardais, išleisdama "sepijos" techniką, nukirto daug priešininkų, po to dainavo:
  - Aš pati šauniausia mergina
  Švęsime sėkmę!
  Tada didžioji karė parodė savo liežuvį.
  Ir kaip jis spjaudo kaip ugnies stulpas.
  Taigi iškart du šimtai kinų buvo sudeginti.
  Raudonplaukė Alla buvo visiškai susijaudinusi. Ji sukapojo kinus, nukirsdama jiems galvas kaip skustuvą.
  Tuo pat metu kariai mirtina jėga svaidė naikinimo žirnį plikomis kojos pirštais. Ir ji draskė daug oponentų ir čiulbėjo apnuogindama dantis:
  - Už Didžiąją Rusiją!
  Marija, skrodydama oponentus ir surengusi laumžirgio priėmimą, sušukusi dantis atsakė:
  - Už puikią erdvę!
  Ir vėl ji nuogais kojų pirštais metė mirtiną susinaikinimo dovaną.
  Olimpijas taip pat pjausto priešus kardais. Jie yra kaip vėjo malūno mentės. Ir kinams nukirto, ir galvas nukirto.
  Olimpijas padovanojo visą krūvą granatų savo plika, apvalia pakulne. Ir jis sprogo, išsiųsdamas visą batalioną į kitą dimensiją.
  Mergina paėmė ir dainavo:
  - Šlovė kosmoso platybėms,
  Užteks kvailų kalbų!
  Po to visos penkios gražios, stiprios ir nenugalimos raganaitės kaip švilpti. O varnos, ištisi debesys, suserga infarktu, nukrenta apsvaigusios ir perveria kinų kareivių kaukoles.
  Čia yra šaunus dalykas.
  Alenka dainavo:
  - Karas vyksta labai šauniai,
  Pergalę nuplėšiame rezultatą!
  Merginos, žinoma, kiniškus kaip riešutus kulia kūju. Tai ir pjauna terminatorės merginos, nepamiršdamos plikomis kojų pirštais mesti dideles, mirtinas mirties dovanas.
  Štai Alenka nusitraukia liemenėlę. Ir jos raudoni speneliai išryškėjo, o pilnos krūtys taip viliojo.
  Ir dabar žaibas išskris iš jos blizgančių krūtų. Nusileiskite ant kinų su laukine jėga.
  Alenka nuogais kojų pirštais metė žudikišką mirties dovaną, suplėšė į mažus gabalus didelę masę priešininkų ir čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmui!
  Ir tada ji nuplėšė kinų generolo ranką ir taip praskriejo ir rodomuoju pirštu išdūrė kitam garbingam asmeniui akį.
  Anyuta šmaikščiai pareiškė, sutriuškindama priešus:
  Mes šaunios merginos!
  Ir ji taip pat apnuogino krūtis, nusiėmė liemenėlę. Ir tada iš aviečių spenelių trenkė žaibas. Ir įvyko visiškas sunaikinimas.
  O kinai buvo kruopščiai apanglėję ir tiesiogine to žodžio prasme atsidūrė giliame karste. Tiksliau - karsto negaus.
  Merginos kinams surengė kolosalias žudynes. Tiek daug kvailų žmonių mirė.
  Anyuta ėmė ir dainavo, dantimis:
  - Aš esu stipriausia moteris,
  Mane reikia išprievartauti!
  Alla taip pat dalyvauja mūšiuose. Ji tokia kieta ir kruvina mergina.
  Ir jos nuogi kojų pirštai mėtė nuodingas ir naikinančias adatas. Tai raudonplaukė terminatorė.
  Ir tada ji apnuogino krūtis. O nuo rubino spenelio jis ims ir sprogs milžiniška griaunančia jėga. Sudegė visas batalionas kinų karių.
  O štai Alla, kurios vario raudonumo plaukai lyg proletarų vėliava plevėsuoja vėjyje.
  O mergina paėmė ir giedodama dantimis:
  - Mūsų didžiausia šalis
  Virusas-šėtonas bus sunaikintas!
  Marija taip pat kovoja su agresija ir mirtinomis sūpuoklėmis, guldo priešus ir tiesiogine prasme pučia jiems galvas.
  O mergaitės kardai yra labai aštrūs, kaip skustuvai, ir sukelia visišką žmogžudystę.
  Marija apnuogintais kojų pirštais metė kažką, kas atnešė visišką mirtį, ir sušuko:
  - Už Tėvynę - mūsų didžiąją Motiną!
  O karė paėmė ir apnuogino jos visas krūtis. O jos braškiniai speneliai buvo paimti ir sumušti didelės, griaunančios galios pulsarais.
  Ir iš karto buvo sunaikinta tiek daug priešų, kad Kinijoje daug vaikų liko nereikšmingi našlaičiai.
  Marija paėmė jį ir išskyrė dantis, sušuko:
  - Mes už taiką už draugystę,
  Už pasaulio šypsenas...
  Už susitikimų nuoširdumą!
  Olimpija - ši herojė mergina mūšyje yra kaip tikras ir labai, nepaprastai agresyvus žvėris.
  Ji paėmė ir nuogais padais išmetė visą statinę sprogmenų. Už tai mergina net turėjo kristi ant nugaros.
  Ir tada Olimpija apnuogino savo pilnas krūtis, kurios yra arbūzų dydžio.
  Ir karys jį paėmė ir, kaip visa pulsarų kaskada, sukels Kinijos kariuomenę. O kiek geltonų kareivių žuvo vienu metu.
  Buvusio kūno sudėjimo mergina paėmė jį ir susprogdino didžiule jėga bei ugnies energija. Čia tikrai pasidaro karšta. O žemė dega, lyg napalmas būtų pasipylęs ant kinų galvų. O ten daug kas dega... Vienas kinų generolas, sudegęs gyvas, sugebėjo vargti.
  Ir tuoj pat sušvilpė penkios merginos, ir sekė kurtinantis debesis varnų, kurios pervėrė kinų galvas.
  Merginos išsirikiuoja į penkiakampį, ir jos užgrius velniška energija.
  Tačiau į mūšį prieš kines stojo ir kitos merginos. Anastasija Vedmakova pasirodė atakos lėktuve.
  O ji ėmė ir paleido naikinimą plika, iškalta koja pagalba, o raketnešiu sunaikino visą kinų batalioną.
  Anastasija dainavo:
  - Vienas du trys keturi Penki -
  Ragana pradėjo žudyti!
  Ir karė su raudonu krūtinės speneliu paspaudė vairasvirtės mygtuką, ir raketa vėl skrenda fenomenaliu greičiu ir išspjovė didelę sunaikinimo ir mirties srovę.
  Akulina Orlova tai paėmė ir taip pat apnuogino krūtis. Ir ji paėmė jį, paspaudė nuogais kojų pirštais vairasvirtės mygtuką.
  O raketa pakils su nesuvokiama, kosmine jėga.
  O dabar iš kinų bataliono liko tik ragai ir kojos.
  Akulina Orlova paėmė jį ir sucypė:
  - Didžioji Svarogo galia,
  Pamatysime Dievo jėgą, galią!
  O karė spaudė ant pedalo nuogą, apvalų, rožinį ir labai grakščiai išlenktą kulną.
  Sunaikino vakuuminę bombą, į požemį nusiųsdamas visą pulką kinų.
  Tada ji energingai pridūrė:
  - Rusija yra per daug, nenoriu,
  Tada gausite labai šaunų rojų!
  Mirabela Magnetic taip pat labai energinga mergina. O karė paėmė ir nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtukus. Ir kaip jis agresyviu šuoliu trenkia į priešą.
  O kinų masė iš karto sudegs ir virs pelenais.
  Mirabela paėmė ir braškiniu speneliu paspaudė vairasvirtės mygtuką, ir paims, praskris raketa.
  Ir tiek kovotojų vienu metu sudegė, perkeltine prasme pateko į pragarą ar dangų, o gal net ten, kur pasakos jau šaunesnės už bet kokią žmogaus fantaziją.
  Mirabela paėmė ir dainavo:
  Mūsų galia tokia didelė
  Sunaikinkime visą Kiniją...
  Mes statysime amžiams -
  Danguje, jūroje ir žemėje!
  Visi trys atakuoja lėktuvus, tarsi jie būtų sušikti Kinijos kariai. O merginų raketos yra ypatingos, daugkartinio naudojimo, dėka stiprios magijos.
  Ir tūkstančiai dangaus imperijos karių eina pas protėvius.
  Tada Nataša jį paėmė ir iš savo atakos lėktuvo paleido raketas su nuodingomis adatomis.
  Tie praskris, o vienu metu daug priešininkų bus sunaikinta be jokių ceremonijų.
  O aukščiausiasis Kinijos kunigas pirmą kartą paėmė ir sudegino įnirtingoje ir negailestingoje ugnyje.
  Nataša su entuziazmu dainavo:
  Kaip mes gyvenome, kovojome
  Ir nebijoti mirties...
  Taigi nuo šiol tu ir aš gyvensime...
  Ir žvaigždėtame danguje
  Ir kalnų tyla -
  Jūros banga ir įnirtinga ugnis,
  Ir įnirtingoje, ir įnirtingoje ugnyje!
  . 2 SKYRIUS
  Merginos sutriuškino vieną Kinijos armiją. Tačiau prie jų palinko kita didelė Dangaus imperijos minia.
  Alenka, be kardų, gamino ir kulkosvaidžius. Ir iš karto abiem rankomis rašykime kiniškai. Ir kruopščiai sunaikino Dangaus imperijos kariuomenę.
  Mergina užsidegė.
  Tuo pačiu metu ji nusiėmė liemenėlę ir atidengė raudonus spenelius. Ši mergina tiesiog nuostabi.
  Ir iš jos į rožės pumpurą panašios krūtys skriejo mirtina žaibo jėga.
  Ir visas kinų batalionas buvo sudegintas ir sunaikintas.
  Alyonka paėmė ir dainavo, apnuogindama dantis:
  - Mes sudaužysime visus kinus į gabalus,
  Destrukcija mūsų, jėgos galia!
  Anyuta taip pat rašo priešus. Tuo pačiu metu ji naudoja specialius, savadarbius kulkosvaidžius. Tai tik totalitarinis priešų naikinimas. Ir pastatyti ištisus lavonų piliakalnius.
  Ir tiek daug kinų buvo sunaikinta per trumpą laiką.
  Anyuta nuogais kojų pirštais metė susinaikinimo dovaną. Ir suplėšė masę kinų kareivių.
  Tada mergina iš savo tamsiai raudonų spenelių, nes ji imasi dangaus imperijos kovotojų lupanet.
  Ir visas priešo pulkas sudegs iš karto.
  Tada Anyuta sušunka:
  - Įniršę sutriuškiname Kiniją,
  Tikiu, žinoma, laimėsime visus!
  Kovojanti mergina Alla taip pat kovoja su agresyviu spontaniškumu.
  O jos plaukai tokie vario raudonumo ir liepsnojantys kaip inkvizicijos ugnies liepsnos.
  Karys paėmė jį ir nuogais kojų pirštais metė žudikišką mirties dovaną. Suplėšė daug kinų.
  Net jų galvos pasisuko į skirtingas puses.
  Po to karys iš rubino spenelių įkraus visą pulsarų eilę. Taigi jie paėmė ir sudegino du pulkus kinų.
  Super klasės karys paėmė jį ir dainavo:
  - Mes nugalėsime priešus, aš tikrai žinau,
  Mes neleisime Kinijai užvaldyti viso pasaulio!
  O raudonplaukė ėmė ir sušvilpė per labai gražias šnerves.
  O visų penkių nosys labai elegantiškos.
  O kojos tokios viliojančios ir vikrios, ir nė kiek nesipurvina. Čia esantys kariai yra puikios eilės. Ir jie turi nepakartojamo žavesio, akies ir puolimo. Prieš tokią merginą manyk, kad jokia armija, net tokia kaip Kinija, nepasipriešins!
  Mergina auksiniais plaukais Marija kovoja labai pavojingai. O jos nuogos, iškaltos kojos meta labai mirtinus ir destruktyvius dalykus.
  Bet jei taip pat veikia braškių krūtų speneliai. Ir nuo jų kris žaibas su milžiniška mirtina jėga.
  Ir tuoj bus sudegintas kitas kinų pulkas.
  Marija paėmė jį ir dainavo, apnuogindama dantis:
  - Aš mergina, žinai, brangioji,
  Gražu visais atžvilgiais!
  Gražu visais atžvilgiais!
  Iš visų, iš visų pusių!
  Ir ji taip pat nusispjaut į priešą. Ir jos nerija pavirto į hiperplazminę dėmę, išsiplėtė, pajudėjo ir buvo sunaikintas visas kinų kareivių batalionas.
  Olimpija, ši didvyriška mergina, turinti milžinišką fizinę jėgą. O jos kojos gana didelės, įdegusios, basos, o kartu ir elegantiškos bei gundančios.
  O krūtinė kaip tešmuo pilnas pieno, kaip kietiausio ir didžiausio buivolo.
  Tuo pačiu metu speneliai yra kaip aguonų pumpurai, tokie ryškūs, sultingi ir viliojantys.
  Nenuostabu, kad olimpinės žaidynės prieš kovą tikrai pasitrauks su keliolika stiprių, jaunų vyrų ir su jais mylisi.
  O tai suteikia papildomo džiaugsmo ir jėgų.
  Ir dabar iš jos galingų, gundančių, didelių kaip pomidorų spenelių išskrenda žaibai. Ir be to, per visą kaskadą, tarsi tai būtų cunamio banga.
  Ir iš karto tūkstančiai kinų miršta iš baisios agonijos, jos biologinės elektros.
  Olimpinėse žaidynėse dainavo:
  Jokio pasigailėjimo, jokio pasigailėjimo,
  Jokio pasigailėjimo priešui!
  Lašai, lašai -
  Aš puolime!
  O karė paėmė ir parodė savo ilgą liežuvį, kaip prižiūrėtojo botagą.
  Ir šiuo liežuviu ji metė ledinuką, kuriame buvo dalelė antimedžiagos. Dėl to du kinų pulkai buvo sudeginti iš karto, o Dangaus imperija patyrė triuškinantį smūgį.
  Jau penkios merginos paėmė ir, nieko daugiau nekalbėdamos, nušvilps. Ir varnams pradeda epilepsijos priepuoliai. Jie sukasi ore kaip bumerangai, veržiasi žemyn. O jų snapai mirtinai perpjauna kinų kareivių kaukoles.
  - pastebėjo Olimpija, urzgdama kaip pantera ir iš už burnos išleisdama labai ilgas ir galingas iltis.
  Žinoma, ji yra šiek tiek vampyrė. Tik jos iltys arba juda, arba, priešingai, juda į priekį.
  O Olimpijos balsas labai garsus:
  - Mes tikrai sutriuškinsime priešus,
  Merginos balsas kerintis, patraukiantis...
  Mes kruopščiai paėmėme Kiniją,
  Mes ne tik žiūrovai!
  Alenka, tu turi pasakyti merginai, ko tau reikia ...
  Ir tai turi agresyvų tikro vagystės pobūdį.
  Alenka jį paėmė ir iš savo raudonų spenelių su įnirtinga jėga pūtė ugniniais ir negailestingais pulsarais.
  Kiekviename iš šių ugningų krešulių yra nepaprastai daug energijos. O kinams į ragus trenkia labai kruopščiai.
  Alenka šmaikščiai pastebėjo:
  - Ten pradėjome reguliuoti Žemės planetos gyventojų skaičių!
  Anyuta iš avietinio spenelio, davė žaibą kinams. Gavusi kulką į spaudos plytelę, ji tik nusijuokė:
  - Tu meluoji! Tu to nepaimsi!
  Alenka su dideliu pasitikėjimu sutiko:
  - Neimk!
  Olimpiada paėmė jį ir savo plika, apvalia kulna, tarsi kūju, trenkė kinų generolui į žandikaulį ir gurguliavo:
  - Už naują SSRS be carizmo ir lyderystės!
  Marija sutiko, daužydama iš braškių spenelio labai pražūtinga ir lemtinga mirties dovana:
  - Taip, karalių per brangu pamaitinti!
  Ir mirktelėjo savo draugams.
  Tačiau kol kas jie formaliai užkariauja Kiniją specialiais tikslais.
  Raudonplaukė ir labai graži mergina Alla ėmė ir dainavo, apnuogindama labai baltais ir perliniais dantimis:
  - Jo karalystėje drakonas,
  Viskas gyva ir šviesu griauna...
  Yra tik dejavimas,
  Numeskite šiukšlių žmonių grandinę!
  Ir karys kaip žaibas paėmė jį iš rubino spenelio. Ir vėl užgesins kinus ir išlygins juos į saują pelenų.
  Alla paėmė jį ir dainavo, apnuogindama dantis ir mirktelėjusi:
  - Nuo piktojo drakono,
  Gentis išgelbėjo Žemę...
  Ir dangaus šviesa -
  Jis paliko žmones!
  Ir karys vėl mirksės savo partneriams ...
  Na, penketukas supranta, kad Kinija kulia su didžiuliu entuziazmu.
  Bet čia ji įstojo į mūšį - Albina ir Alvina. Tai labai gražios merginos ir kartu blondinės.
  Jie skraido koviniais lėktuvais, pavyzdžiui, atakos lėktuvais. Ir jie siunčia vieną mirtiną užtaisą po įkrovimo.
  Tai merginos - sakyti, kad super, reiškia nieko nesakyti.
  Ir jie spaudžia vairasvirtės mygtukus raudonais speneliais ir siunčia labai triuškinančias raketas su milžiniška mirtina galia.
  Ir tiek daug naikinimo daroma Kinijoje. Iš Dangaus imperijos kareivių sunaikinimo kyla ištisi grybai.
  Albina pirmiausia šaudė nuogais kojų pirštais. Ir išspjovė milžinišką, destruktyvią susinaikinimo dovaną.
  Ir tada ji pritaikė rubininį krūties spenelį. Ir kinams vėl labai sunkiai sekėsi.
  Albina paėmė ir čiulbėjo, išplėšdama dantis ir dainuodama:
  Greitai pateksime į komunizmą
  Mano šalies iškilimas...
  Pašalinkite tik vagį
  Ir plikas ožys!
  Po to mergina ėmė ir parodė savo labai ilgą ir judrų liežuvį.
  Su jais ji labai mėgo laižyti pulsuojančius, nefritinius strypus. Jai tai nepaprastai patiko.
  Alvina taip pat neprieštarauja tarnauti vyrams. O labiausiai malonu, kai atimi pinigus iš vyriškos lyties. Tai tikrai toks malonumas ir malonumas.
  Alvina paėmė ir dainavo:
  - Užsidirbk pinigų, užsidirbk pinigų
  Pamiršus miegą ir tinginystę...
  Uždirbk pinigų, užsidirbk pinigų
  Visa kita yra šiukšlės!
  Ir karys vėl paspaudė braškinį spenelį ant mygtuko, ir naikinimo dovana išsiveržė mirtina jėga ir kinų masė buvo sunaikinta.
  Šios merginos, žinoma, yra labai šaunios.
  Albina pastebėjo savo partneriui:
  - Tu šaunus karys!
  Alvina atsakė logiškai:
  - Kaip jūs pats!
  O Alvina atsiuntė dar vieną susinaikinimo dovaną nuogų kojų pirštų pagalba.
  Ir čiulbėjo:
  - Bus nauji amžiai
  Bus kartų kaita...
  Bet niekas niekada
  Nepamirškite šviesaus tikslo!
  Merginos vėl spaudė pedalus nuogais kulnais. Ir vėl žuvo masės kinų.
  Tai tikrai puiku.
  Bet mūšyje ir Anastasija Vedmakova. Ji labai aktyvi ir agresyvi atakos lėktuve.
  Jis net juokdamasis dainuoja:
  - Perskaitęs dvi eilutes iš revolverio,
  paskubėk nužudyti piktąjį ...
  Siautėjantis blogis, pragaro velnias,
  Plikis pradėjo naikinti žmones!
  O Anastasija Vedmakova ėmė ir mirktelėjo savo partneriams. Ji yra labai graži karė, taip pat raudonplaukė.
  Ir visi kinai, kuriuos pataikė jos raketos, buvo suplėšyti.
  Bet mūšyje ir Akulina Orlova. Mergina kovoja ir greita kaip kobra.
  O jos atakos lėktuvas per audrą šokinėja kaip lustas ant bangų.
  Akulina sutriuškina kinus. Muša juos nuogais kojų pirštais.
  Kol mergina dainuoja:
  - Plikas, plikas, plikas,
  Neramus likimas...
  Bet kodėl uždaryti pliką pleistrą,
  Ar tau reikia bėdų?
  Tada mergina vėl šaudė, bet šį kartą naudojo savo apetitą keliantį spenelį kaip prinokusią braškę.
  Mirabela taip pat paėmė ir nuogais kojų pirštais paspaudė sagas. Ir ji raketomis smogė kinams.
  Tiek daug priešų žuvo.
  Mergina paėmė jį ir dainavo, apnuogindama dantis:
  Vyksta didelis karas
  Karas be priežasties...
  Šėtonas išsilaisvino
  Ir mirtis atėjo su juo!
  Moterys pilotės labai aktyviai įveikė kines. Ir jie siuntė raketas, deginančias ištisus pulkus. Taip pat jie mėtė bombas adatomis ir kamuoliukais, parodydami nepaprastą jėgą ir išradingumą. Kariai, ką pasakyti - klasė!
  Tačiau mūšyje prieš kinus ir Elžbietą su trimis draugais tanke. Jų įgula buvo pravardžiuojama - E-4, tokios nuostabios merginos jame.
  Žinoma, kariai vien kelnaitėse.
  Ir įdegęs, ir labai raumeningas.
  Elžbieta paspaudė mygtuką nuoga, iškalta koja. Ji pasiuntė milžiniškos mirtinos jėgos sviedinį ir sušuko:
  - Aš esu stipriausia mergina pasaulyje!
  Ir tiek daug kinų sunaikino šis mirtinas sviedinys.
  Tai merginos, kurios mėgsta žudyti.
  Elena taip pat yra tik kelnaitės ir šviesiaplaukė mergina. Ir apskritai šiame vežime visos keturios gražuolės yra blondinės. Tik šiek tiek kitokių atspalvių plaukai.
  Ir, žinoma, gražios ir krūtinės.
  Elena paspaudė raudonus spenelius ant vairasvirtės mygtukų. Artilerija šaudė ir skraidė sviediniai.
  Taigi jie turi ne paprastą, o su keturiais ginklais.
  Merginos, turiu pasakyti, yra labai linksmos ir tiesiog nuostabios.
  Elena dainavo dantimis:
  - Aš esu jauna moteris, vardu Carlo,
  Nežaidžiu dažnai, bet tai puiku!
  Jekaterina taip pat paspaudė savo braškinius spenelius ant vairasvirtės mygtuko, sureagavo destruktyvia mina ir čiulbėjo:
  - Visiems klientams su šypsena dovanoju deimantą,
  Eikime šviesos keliu - nežinodami klaidos!
  Euphrosyne taip pat nepraleidžia mūšyje. Pirmiausia ji nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtukus ir pasiuntė mirtiną, labai sprogstamą skeveldrą.
  Tada ji paspaudė savo rubino spenelius ant sagų ir mirtinai supjaustė savo priešininkus. Tada ji kukštelėjo, siųsdama kulkosvaidžių srautus, ir apnuogino dantis vilko iltimis:
  - Vilkai yra patys šauniausi gyvūnai,
  Visus drasko, nepažindamas gailestingumo!
  Ir visos keturios merginos paėmė jį ir sušuko:
  - Ir ką rasime mūšyje, o ką rasime mūšyje,
  Išardykime, suplėšykime!
  Išardykime jį!
  Išardykime jį!
  Tai merginos, o tankas siunčia mirtinos jėgos sviedinius ir raštus iš kulkosvaidžių. Tokiems sukčiams atsispirti negalima. Jie turi pykčio galią, aistros liepsną ir pasitikėjimą pergale. O tuo pat metu dar ir kiša savo purvinus, apvalius kulniukus į nelaisvę patekusiems kinams ir verčia juos laižyti liežuviais.
  Vyrai tai myli ir nekenčia tuo pačiu metu. O merginos tiesiog puikios.
  Tačiau kinai nepaniekina kankinimų. Buvo sučiuptas trylikos metų berniukas Ileyka. Ir jie pradėjo tardyti su polinkiu.
  Berniukas iš pradžių tylėjo. Tada jie nuplėšė jam drabužius ir surištomis rankomis užkabino ant kablio. Ir jie pradėjo kilti aukščiau.
  Berniuko sąnariai vingiavo, o Ileika aiktelėjo. Ir kilo vis aukščiau.
  Budelis patraukė berniuką basomis kojomis. Ir jis apsivertė ir kaukė iš nepakeliamo skausmo.
  Kinas nusijuokė ir ėmė rodyti pirštais. Jie pakėlė Ileyką dar aukščiau. Virvė jau buvo daug kietesnė. Iki lubų. Bejėgis, nuogas berniukas kabėjo ant lentynos, jo basos kojos trūkčiojo.
  Tada virvė iškart nukrito. Berniuko kūnas susmuko.
  Ir tik ties pačiomis grindimis vėl išsitempė virvė. Pasigirdo nežmoniškas neįtikėtino skausmo riksmas. Ileika erelis ir trūkčiojo.
  O budeliai juokėsi. Jie net neklausinėjo, o tiesiog kankino vaiką.
  Tada kinai sugriebė berniuką už basų kojų ir jas prispaudė. Jie uždėjo bloką, tvirtai jį prispaudę. Bloko angos buvo geležinės, specialiai pagamintos vaikams. Ir tvirtai pritvirtintas.
  Tada budeliai ant kabliukų pradėjo kabinti svarmenis. Jie atliko berniuko kapitalinį remontą. Jis kabėjo nuogas, prakaitavęs, įtemptais raumenimis, šviesia galva, iškreiptu nuo kančios veidu.
  Ištempę berniuką kinai pradėjo jį plakti botagu. Jie tai padarė su dideliu malonumu.
  Berniukas riaumojo ir dejavo... Iš gerklės pasigirdo švokštimas. O budeliai tik žinojo, kad jie juokiasi.
  Berniuko nugaros oda plyšo nuo pirmųjų stiprių smūgių. Kraujas varvėjo ir susimaišė su prakaitu. Berniukas sušuko ir bandė trūkčioti.
  Bet dėl to tai dar labiau skaudėjo.
  Ir jis drebėjo iš verksmo.
  Tada budeliai, du kartus negalvodami, ėmė krauti plonas malkas po Ileykos basomis kojomis.
  O dvi moterys siauromis akimis ištraukė butelį alyvuogių aliejaus. Ir pradėjo tepti berniuko padus, sukietėjusius nuo ilgo vaikščiojimo basomis.
  Ileyka sušuko:
  - Vis tiek nieko nesakysiu!
  Moterys juokėsi ir pliaukštelėjo rankomis į nuogą berniuko užpakalį.
  Tada prieš kankinimą baigė tepti suteptus, bet nedulkėtus vaiko padus.
  Tada budelis atnešė deglą ir uždegė ugnį. Liepsna pakilo ir grobuonys laižė sukietėjusį, apvalų, vaikišką kulną.
  Ileyka vėl sušuko. Ugnis skauda... Budelis įkišo pokerį ir pradėjo kaisti po berniuko basomis kojomis. Kitas kankintojas iš židinio ištraukė įkaitusį geležinį strypą. Ir jis ėmė mušti jauną Ileiką raudona lazdele nuo karščio į įdegusią raumeningą nugarą.
  Berniukas patyrė siaubingą skausmą. Bet vis tiek jis šaukė iš savo jėgų:
  - Oho, nesakysiu! O, nesakysiu! Ai, mama, mama - nesakysiu!
  Budeliai apkepino nuogus berniuko padus ir sumušė jam į nugarą. Tada vienas iš jų paėmė iš židinio geležies gabalą. Jis pridėjo įkaitusį metalą vaikinui prie krūtinės ir mėsėdžiai šypsodamasis laužyta rusų kalba paklausė:
  - Kas skauda?
  Berniukas sušuko atgal:
  - Nesakysiu!
  Nors apdegusios mėsos kvapas sustiprėjo. Kitas kankintojas pasiėmė žnyples, kurių galas buvo įkaitintas židinyje.
  Ir jis pradėjo laužyti berniuko pirštus ant basų kojų. Jis pradėjo nuo mažojo piršto ir atsuko jį traškėdamas.
  Ileyka beviltiškai rėkė:
  - Ah ah ah ah! Nesakysiu!
  Budelis berniukui pirmiausia sulaužė dešinės basos pėdos pirštus, o paskui pasislinko į kairę. Jis buvo labai didelis ir stiprus vaikas. Bet stengiausi kuo lėčiau laužyti pirštus.
  Kai traškėjo paskutinis, kairės pėdos didysis pirštas, išvargintas kankinimo, Ileyka nuo skausmo šoko prarado sąmonę.
  Ant jo tuoj pat buvo užpiltas kibiras ledinio vandens. Berniukas atėjo į protą. Ir vėl pradėjo jį mušti įkaitusia lazdele į nugarą.
  Padus taip pat apkepdavo ant ugnies. Ir tuo pat metu budeliai prie jau apdegusios Ileikos krūtinės atnešė du fakelus.
  Berniukas kažką šaukė, kad negalėjo suprasti žodžių.
  Du budeliai jam po pažastimis atsinešė ir fakelus. Ir tai taip pat tokia skausminga ir tiesiog nepakeliama kančia.
  Ileyka staugė ir verkšleno, bet vis tiek buvo galima pastebėti neaiškią dalyką:
  - Nesakysiu!
  Budelis atnešė deglą vaikinui į nuogą užpakalį, pasidarė dar skaudžiau. Bet Ileiko vis tiek sušuko:
  - Nesakysiu!
  Tada moteris kankintoja paėmė į rankas fakelą, pakilo ant kojų pirštų galiukų ir paleido liepsną per šviesius berniuko plaukus ant galvos. O šviesios blondinės sruogos ėmė ir įsiliepsnojo. Ugnis apėmė Ileikos galvą.
  Moteris nusijuokė ir agresyviai pasakė:
  - Aš esu velnias velnias!
  Liepsnų apimta vaiko galva nukrito ant šono. Buvo akivaizdu, kad kūnas nustojo trūkčioti.
  Budelis vėl aptaškė paruoštą kibirą ledinio vandens.
  Tačiau apdegęs vaikas nejudėjo.
  Moteris kankintoja uždėjo ranką ant pūslelės ir suodžių berniuko krūtinės. Ji kurį laiką jį laikė ir susierzinusi gurkšnojo:
  - Atsilošė!
  Vyresnysis budelis susierzinęs pasakė:
  - Persistengiu! Na, juokaukite su juo! Dar nei vienos aukos!
  Taigi Alenka galėjo kovoti su dideliu įniršiu, todėl suprato, kad jų reikalas buvo teisingas.
  Taip mergina ėmė ir mirtinai žaibais trenkė iš labai stiprios raudonų spenelių. Jie tiesiogine prasme sudegino kinus, nesuteikdami jiems nei galimybės išgyventi, nei net įbrėžimų merginoms.
  Tada Alenka nuogais kojų pirštais metė labai mirtiną ir naikinantį mirties žirnį.
  Ir tas visas kinų kareivių batalionas plyšo.
  Alenka paėmė ir dainavo:
  - Mūsų kosminė šlovė,
  Jėga vėl bus džiaugsme!
  Anyuta taip pat ėmė ir surengė aštuonkojų priėmimą su kardais. Atkirto daug Kinijos kareivių. Nukirskite jiems galvas be gailesčio.
  Tada ji nuogais kojų pirštais sviedė mirtinas adatas. Skraidantys kinus mirtinai partrenkė.
  Ir tada Anyutos avietiniai speneliai naikinančiais ir naikinančiais impulsais puola į jos priešus.
  Anyuta dainavo, apnuogindama dantis, kurie blizgėjo kaip perlai:
  - Greitai planetoje bus rojus,
  Mes užkariausime net Kiniją!
  Ir karys jį paėmė ir kaip ji švilpia ...
  Varnų smegenyse išsivystė turbulencijos. Ir jie krito kaip kruša, daužydami kinų kareivių kaukoles.
  Raudonplaukė Alla mirktelėjo savo partneriui ir mirktelėjusi smaragdinėmis akimis pareiškė:
  - Šventas karas
  Mūsų pergalė bus...
  Duok mirtį šėtonui
  Tai mūsų pokalbis!
  O mergina vario raudonumo plaukais tarsi nuogais pirštais svaidytų mirties žirnį su didele griaunančia galia. Ir kinų masė sprogs.
  Po to mergina taip pat kraus mirtinais žaibais iš savo rubino spenelių.
  Tie iškart sudegino du kinų batalionus.
  Alla ėmė ir dainavo, mirktelėjusi savo partneriams:
  - Aš esu didelis
  Aukščiausio lygio mergina...
  Man vyras yra tik kumpis,
  Greitai įsigyk naujus!
  Marija taip pat mirktelėjo savo partneriams ir čiulbėjo:
  - Niekas mūsų nesustabdys
  Mergina išmes visą pulką!
  O karė apnuogintais kojų pirštais metė labai destruktyvią ir naikinančią susinaikinimo dovaną.
  O tada Marija ims ir iš braškių spenelių išmuš pulsarus. Tie skris pro šalį, o dviejų Kinijos įmonių nėra - liko tik anglys.
  Marija paėmė jį ir dainavo, spjaudydama magoplazmos dėmę:
  - Mano sieloje dega ugnis,
  O mano galvoje siautėja ugnis...
  Įniršį sutraiškysiu
  Pakelk aukščiau - šviesos vėliavą!
  Ir vėl mergytė nušvilps... Vargšės varnos, jų ausims toks echoskopas lemtingas.
  Kaip kvailioti ant ausų, visiškas pralaimėjimas ir sunaikinimas.
  Merginų galvose tokia krepšinio aikštelė.
  Tiksliau, ne merginos, o varnas ...
  Jie nukrenta. Kinų galvų mušimas.
  Marija paėmė jį ir dainavo, apnuogindama dantis:
  - griūti kniūbsčias, kniūbsčias, kniūbsčias,
  Jums buvo suteikta ši teisė...
  Prieš merginą basomis kojomis kniūbsti,
  Purve ar purve - nesvarbu!
  Olimpija, herojiška mergina palaikė savo partnerį, o taip pat kaip ji spjaudėsi. Iš už merginos burnos išskrido didelė ir vis didėjanti stebuklingos plazmos dėmė . Jis žlugo ir prarijo visą Dangaus imperijos pulką.
  Po to herojė mergina ėmė ir metė kojas nuogais pirštais - gniuždančio ir deginančio susinaikinimo dovana.
  Jis sprogo kaip maža atominė bomba. Ir dar vienas kinų pulkas apdegė. Ir net kaulų neliko, iš tūkstančių Dangaus imperijos karių.
  Olimpija pažymėjo, apnuogindama savo labai galingas iltis, tokias kaip kardadančio tigro:
  - Bet vis tiek stipresnis už mane,
  Nieko nėra pasaulyje, nėra nė vieno pasaulyje!
  Tada atrodė, kad jos krūtys skleidžia milžinišką žudymo galią iš gero pomidoro dydžio spenelių.
  Po to olimpinės žaidynės, kaip išduos:
  - O moteris paima po vieną, už gerklės tuo pačiu!
  Ir tada visos penkios mergaitės ėmė ir iš karto sušvilpė... Ir varnas bus taip apkurtęs, kad tiesiogine to žodžio prasme savo akimis lips ant kaktos. Ir knisti tikruose karstuose.
  Olimpija, apnuogindama dantis ir riaumodama kaip begemotas, pareiškė:
  - Nėra vietos silpnybėms,
  Silpniesiems nėra vietos!
  Ir čia vėl mergaitės, kaip švilpti... Ir varnos krenta, ir kinų kaukolės kruopščiai perveria ...
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova - šie amžini vaikai vėl kovoja ir demonstruoja savo fenomenalų meistriškumą.
  Štai berniukas Olegas, jis paėmė ir laikė kardus, o tai iškart pailgino machaono priėmimą.
  Ir kinų masė buvo supjaustyta.
  Tada berniukas sviedė specialų aštrų diską savo nuogų, vaikiškų kojų pirštais... Jis skriejo išilgai liestinės ir nupjovė šimtui kinų galvas.
  Nemirtingas vaikas paėmė jį ir linksmai dainavo:
  - Aš esu puikus žmogus
  Arba tiesiog angelas...
  Aš tiesiog laimiu visus
  Įnirtingoje kovoje!
  Margarita Koršunova taip pat kapojo kinus, nesuteikdama jiems nei šansų, nei menkiausio pasigailėjimo.
  Aukščiausios klasės karys paėmė jį kardais į priešus kaip sprogimas. Ir perkeltine prasme nukirto jiems galvas.
  O jie ims ir ridensis kaip kopūstų galvos.
  Ir tada mergina apnuogintais kojų pirštais išmes kolosalios griaunamosios galios žirnį. Ir iš karto daug kinų susprogs.
  Tada jis dainuoja:
  - Kosminės jėgos pasaulyje,
  Būkime stipresni už drakoną...
  Didžiosios Rusijos labui,
  Plikis piktadarys pražus!
  Po to berniukas ir mergaitė iš karto išpūtė skruostus ir atsikvėpė. Ir pasigirdo labai kurtinantis švilpukas.
  Varnos nukentėjo nuo smūgio ir nukrito į nokautą. Ir jie lijo kaip kruša ant nuskustų kinų galvų. Jie krito ir mirė, be jokios alternatyvos.
  O dangiškosios imperijos karių žuvo daug tūkstančių.
  Olegas ir Margarita sutartinai pasakė:
  - Pasaulis turėtų mus gerbti ir bijoti,
  Karių žygdarbiai nesuskaičiuojami ...
  Rusai visada galėjo kovoti,
  Bus labai aštri rodyklė!
  . 3 SKYRIUS
  Merginos užbūrė sau specialią instaliaciją - liepsnosvaidį su dvylika statinių. Reikia pasakyti - labai rimtai. Ir tada Alyonka paspaudė mygtuką raudonu speneliu.
  Ir tai pavyko, ugnies srovės liejosi ant kinų. Ir tai labai aštrus ir mirtinas pasirodymas.
  O dangiškosios imperijos kariai dega tarsi žvakės ant eglutės.
  Alenka paėmė ir dainavo:
  - Labas mano,
  Ir pati ryškiausia puokštė!
  Pakliuvo ant kinų spausdamas avietinį krūtinės spenelį ir Anyutą. Ji yra aukščiausios kultūros ir klasės mergina.
  O jei dainuos, tai sudaužys.
  O kinai viso bataliono neturi - sudegino pelenais.
  Tokia ji mergina - nepaprastai šauni.
  Tačiau raudonplaukė Alla dar šaunesnė. O jos rubino spenelis su didele jėga ir energija spaudžia mygtukus.
  Ir čia tai veikia.
  Ir tikrai viską sudegina ant žemės...
  Alla, matydama, kaip kinai dega ir miršta, dainavo:
  - Aš esu stipriausia mergina pasaulyje,
  Ir užkariavo visas eterio puses!
  Ir jos nuogas kulnas išmetė niokojantį mirties žingsnį. Štai ji mergina - šaunu!
  Alachas juokdamasis pasakė:
  - Mano fenomenali galia...
  Marija šovė, spausdama mygtuką braškiniu speneliu ir logiškai paprieštaravo, apnuogindama dantis:
  - Ne tavo, o mūsų!
  O kariai ims ir juoksis su kietu aplombumu. O paskui ir ima, ir švilpia.
  Varnų smegenis užklupo ultragarso banga. Jie susipainiojo.
  O plunksnuotos gražuolės ėmė kristi žemyn ir skrosti kinų karių galvas.
  Šios merginos tiesiog nuostabios!
  Olimpinės žaidynės yra labai agresyvios. Ji taip pat spaus savo didelį, tarsi oranžinį spenelį ant mygtuko. Ir kaip ji išspjaut žudikišką mirties ir sunaikinimo kaskadą.
  Ir tiek daug kinų vienu metu ėmė ir sudegino. Jie buvo kruopščiai apdegę.
  Olimpija paėmė ir dainavo:
  - Aš esu stipriausia mergina pasaulyje,
  Galiu lengvai palaužti priešus...
  Plaukiame nenutrūkstamo eterio upeliais,
  Chunta nepajėgs palaužti drakono!
  O kariai iš savo krūtų spenelių, kaip jie daužo tokiais žudikais žaibais, o tai tiesiog siaubas.
  Kapitaliai sudeginti kinų batalionus. Štai merginos. Ir jų nuogi kojų pirštai su baisia jėga meta susinaikinimo dovanas.
  Olimpinės žaidynės ėmė ir nušvilpė...
  Ir jos švilpukas tuoj pat nuvertė ant žemės daugybę tūkstančių varnų, mirtinai partrenkdamas kinus.
  Kariai, žinoma, džiaugiasi. Ir jie juokiasi.
  Visos penkios gražuolės tokios karingos ir sąmojingos.
  Čia vėl Albinas ir Alvinas puola iš oro, koviniais lėktuvais. Ir kaip jie pasiųs kolosalios griaunamosios galios raketas, kurios viską susprogdina ir drasko.
  Albina ėmė ir dainavo, spausdama gaiduką raudonu speneliu:
  - Aš esu didžiausia herojė pasaulyje!
  Alvina taip pat skambėjo spausdama rubino spenelį ant krūtinės ir čiulbėdama dantis:
  - Ne, mes esame pačios pasaulio herojės!
  O merginos vieningai dainavo:
  Aš, tu, jis, ji - kartu visa šalis,
  Draugiška šeima kartu
  Žodžiu mes
  Šimtas tūkstančių aš!
  O merginos kaip juokiasi, ir nuogi kulniukai ant svertų.
  Ir bombos skrido į kinus. Žinoma, Dangaus imperijai nesiseka susidoroti su merginomis, kurios kovoja tik su kelnaitės.
  Anastasija Vedmakova taip pat yra danguje. Ir ši mergina, kuriai jau virš šimto metų, bet ji nesensta, nes yra ragana.
  Ir karys su rubino speneliu paspaus mygtuką. Ir tuoj pat kovinės raketos skris į taikinį.
  Ir visas Kinijos pulkas, visiškai sunaikintas.
  Anastasija Vedmakova pažymėjo, perbraukdama ranka per gerklę:
  - Vyksta didelis valymas!
  Akulina Orlova noriai sutiko su tuo, taip pat mušdama priešą ir apnuogindama dantis, kurie yra baltesni už pirmąjį sniegą:
  - Yra šluota sritis!
  O mergina vėl paspaus braškinį krūties spenelį ant vairasvirtės mygtuko ir pasiųs mirtiną raketą.
  Mirabela Magnetic ėmė ir plikomis kojų pirštais trenkė į priešą. O mirtina raketa smogs kinams. Ir buvo visiškas sunaikinimas ir mirtis.
  Tai Mirabela - tiesiog super. O mergina tarsi trenktų priešui braškiniu speneliu.
  Merginos ėmė ir dainavo, trypdamos nuogus, apvalius kulnus:
  - Mes lengvai ištrinsime visus,
  Už sovietų valdžią...
  Ir mes jus visus sulaužysime
  Į šią dainą!
  Kariai savo raketomis taip veržiasi į priešą. Ir tai tikrai labai mirtina.
  Štai merginos plikomis, iškaltomis kojomis.
  Anastasija Vedmakova, sutriuškindama priešą, sušuko:
  - Naktį kaukolė šokinėja kibirkščiuodama,
  Nori išvaryti merginą iš proto...
  Ir prarydamas nekaltas aukas su gyvate,
  Tai tik vargas!
  Akulina Orlova smogė priešui rubino krūtinės speneliu. Ji mirtinai sumušė priešą, nesuteikdama jam nė menkiausios galimybės ir sudegino visą kinų batalioną.
  Tada Akulina paėmė ir dainavo:
  - Mergina yra čia, mergina yra ten,
  Gyvenimas yra visiškas melas!
  Ir karys savo apvaliu kulnu pasiuntė priešui žudikišką sunaikinimo dovaną.
  Tada ji čiulbėjo:
  - Aš sunaikinsiu visus kinus, parodysiu savo merginos veidą!
  Štai merginos - basos ir gražios bei gundančiomis, labai iškaltomis kojomis.
  Anastasija Vedmakova numeta nedidelę bombą, sunaikino savo priešininkus ir čiulbėjo:
  - Šlovė mūsų didžiajai Tėvynei!
  Štai Alisa ir Andželika mūšyje. Jie mušė kinus snaiperiniais šautuvais. Apskritai merginos yra nuostabios.
  Alisa šovė, smogė per penkis kinus iš karto ir sušuko:
  - Nuostabios tėvynės platybėse,
  Užgrūdintas mūšiuose ir darbuose...
  Sukūrėme džiugią dainą
  O puikus draugas ir lyderis!
  Ir karė sviedė nuogus kojų pirštus, mirtina mirties dovana. Ir suplėšė daug priešininkų.
  Andželika taip pat sutriuškino priešus. Ji vienu šūviu pervėrė keturis priešus ir sušuko:
  - Tikrai visus nugalėsime, bus komunizmas!
  Ir karė vėl metė žudikišką susinaikinimo dovaną plikomis kojų pirštais. Ir tiek daug kinų buvo sunaikinta vienu metu.
  Tai buvo tiesiog puiku.
  Abi merginos labai gražios. Alisa yra blondinė, o Andželika raudona. Paprastai jie yra tiesiog puikūs.
  Ir jie šaudo į priešus minios tankmėje.
  Alisa paėmė ir dainavo:
  - saulės ratas,
  Aplink dangus...
  Tai merginos piešinys!
  O karė paėmė jį nuogu kulnu ir išmetė sprogstamą anglies paketą. Kuris paėmė daug kinų kovotojų ir suplėšė.
  Andželika juokdamasi pastebėjo ir ištiesė dantis, kurie buvo tarsi dideli perlai:
  - Tai tiesiog puiku!
  Taip pat nuogi raudonplaukės pirštai paleis sprogstamuosius maišus su agresyvia naikinimo mišiniu.
  Štai merginos - puikios akrobatikos meistrės. Jie parodo savo didžiausią ir agresyviausią klasę.
  Alisa paėmė jį ir čiulbėjo, išliedama dantis:
  Piešiau ant popieriaus lapo
  Apskritimo parašas ant lentos!
  Ir vėl jos plika, grakšti pėda labai mirtina jėga meta kažką.
  Ir naikinimo masė - kinų žudymas.
  - mirktelėjusi suriko Andželika.
  - Viskas bus taip - kerinčiai!
  Ir jos nuogas, apvalus, rožinis kulnas prikaltas kaip vinis...
  Kariai, žinoma, neleidžia kinams jų užversti banga. Ir jie visi šliaužia.
  Dangaus imperijos karių skaičius yra didelis. Ir jie visi yra šakelė ir šakelė, ir aš puolu su didžiausia aistra.
  Andželika suplojo rankomis ir dainavo:
  - Rusijos didybė pripažįsta planetą,
  Fašizmas buvo sutriuškintas kardo smūgiu...
  Mergaičių eilėraščiuose dainuojama pergalė,
  Ir aš tikiu, kad jie sukurs komunizmą!
  O karys ims ir nusispjaut... Ir iš karto išaugo stebuklingos plazmos dėmė, ir uždengė kinus.
  Sakykime taip - merginos yra tai, ko tau reikia.
  Alenka šaudo į kinus iš kulkosvaidžių. Tada jis perpjauna juos kardais ...
  Ir kai jos rankose tarsi burtų keliu atsirado automatas. Ir ji susmulkins priešus.
  Taigi Alenka šienavo kinus, nesuteikdama jiems nė menkiausio pasigailėjimo.
  O mergina nuogais kojų pirštais metė žudikišką mirties dovaną ir išblaškė dangiškosios imperijos karius.
  Tada ji dainavo:
  - Aš esu stipriausia mergina pasaulyje,
  Šaunus žemiškojo eterio šeimininkas!
  Anyuta tai patvirtino:
  - Taip, šaunus meistras!
  Ir ji paėmė kojas nuogais pirštais, metė žudikišką mirties dovaną ir paguldė tiek daug kinų vienu metu.
  Štai tokia mergina.
  Ir taip pat nuo raudonų spenelių, kaip jis įkraus žaibą. O dangiškosios imperijos kariai voliojasi kaip šieno gabalai.
  Anyuta paėmė ir dainavo:
  - Šlovė Rusijos carų erai,
  Jūs priešas, žmonės, palaužkite!
  Taip dirba merginos. O Alla su jais yra raudonplaukė gražuolė. O nuo rubininių spenelių kapitalinis remontas pasiduoda žaibai. Ir atneša visišką mirtį.
  Alachas dainavo šypsodamasis:
  Nesulaužk veržliai merginai sparnų,
  Manyje nėra gailesčio ir ne atsitiktinai ...
  Nemėgstu smurto ir impotencijos,
  Tik gaila nukryžiuoto Kristaus!
  Ji tokia kovinga ir agresyvi, kupina energijos karė.
  Marija irgi įkraus pulsarą iš braškių spenelių. Jis sudegins daugybę kinų kovotojų ir šauks:
  - Tai mano kosminė galia!
  Ir jos akys žaibuoja.
  Ir basos kojos išmes susinaikinimo dovaną. Šios merginos yra aukščiausios klasės.
  Olimpinės žaidynės nugalėjo priešą. Tuo pačiu metu ji taip pat naudojo ugninius pulsarus iš savo didelių spenelių.
  Herojė mergina dirbo dideliu pagreičiu. Ji niekam nesuteikė nė menkiausios galimybės.
  O karė nuogais kojų pirštais metė labai pražūtingas mirties dovanas.
  Ir kol ji dainavo:
  - Tėvynė ir kariuomenė yra du ramsčiai,
  Ant kurios planeta stovi...
  Mes saugosime savo krūtis, mes esame tavo šalis,
  Tavo armiją dainuoja visi žmonės!
  Dar kartą jos pomidorų speneliai padovanoja milžiniškos žudymo galios dovanas.
  Elžbieta iš tanko taip pat šaudo. Ji šaudo spausdama raudonus spenelius ant sagų ir šaukia:
  - Aš nesu stipresnis, aš visus suplėšysiu į gabalus!
  Ir mirkteli savo partneriams.
  Elena su tuo sutiko, paspaudusi mygtuką avietiniu speneliu ir sviediniu, išspjaudama iš vamzdžio, išplėšdama kiną:
  - Už mūsų komunizmo tėvynę!
  Ir karinga mergina mirktelėjo safyro akimis.
  Catherine pažymėjo, siųsdama žudikiškas tikros mirties dovanas savo oponentams:
  - Komunizmas yra mokslas!
  Ji vėl paspaudė mygtuką rubino speneliu.
  Euphrosyne pareiškė, labai atkakliai kovodamas su priešu ir naudodamas braškių spenelius:
  - Mūsų tikėjimas šviesia ateitimi nepaneigia šlovingos mūsų imperijos praeities!
  Elžbieta su tuo sutiko:
  - Kaip jie gyrė karalių, taip ir mes girsime!
  Ir karys parodė ilgą liežuvį.
  Jekaterina pastebėjo, šiuo atveju šaudydama plikais kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtuką:
  - Ir nuo Chudsky krantų,
  Į ledinę Kolimą,
  Visa tai yra mūsų Žemė,
  Visa tai - mes!
  Eufrosinija sumušė, dar kartą naudodama braškių spenelį ir kukšteldama mirktelėjo:
  - Mano didžioji galia
  Aš sutraiškysiu krokodilą!
  O merginos puola. Tarp jų yra Nataša ir Zoja.
  Štai merginos paėmė iš haubicos kaip užtaisą tokiai destruktyviai mirties dovanai.
  Nataša paėmė ir dainavo:
  - Bombos skrenda ir raketos,
  Didžiausias PR...
  Skamba žmonių dainose,
  Ištiko baisus smūgis!
  Zoya agresyviai pareiškė:
  - Galingas smūgis - gerai!
  O ji paėmė ir nuogais kojų pirštais prispaudė sagas. Tai visos kovos gražuolės.
  Olegas Rybachenko ant sienos. Nemirtingas berniukas, atrodantis maždaug dvylikos metų amžiaus, mėto adatas nuogais kojų pirštais. Ir smogia į priekį besiveržiantiems kinams. Iš karto keliolika.
  Meta adatas ir Margaritą plikais pirštais. Mergina naikina priešininkus ir cypia:
  - Mano didžiulė stiprybė!
  Ir jis kovoja drąsiai.
  Nataša taip pat meta galingą bumerangą plikomis kojų pirštais. Kaip sutriuškinti priešininkus ir girgždėti:
  - Vardan didelės šlovės!
  Tada Zoja kalavijais pjauna kiną, o kartu basomis kojomis svaidosi adatomis su nuodais. Ir dainuoja sau:
  - Rusijos platybėse,
  Galime išgelbėti visus!
  Ir vėl kardai krenta ant priešininkų. O jei kapo, tai be jokio gailesčio.
  Bet kai Aurora pradėjo griauti ir mėtyti bumerangus nuogais kojų pirštais, tai yra visiškas sunaikinimas. O nužudyti kinai patenka į raudonojo velnio smūgius.
  Ir mergina riaumoja:
  - Aš viską sutraiškysiu ir suplėšysiu!
  O kaip ims ir pjaus abiem kardais!
  O nuo jos pliko kulno lekia aštrus ir skvarbus diskas. Paprastai tai yra visiškos mirties mergina.
  O štai Svetlana lemiamame mūšyje. Kaip kankinkimės kinus, o juos kardais smulkiai supjaustykime.
  Mergina slinko drugelį ir septyni Dangaus imperijos kariai buvo nulaužti iki mirties.
  Ir tada nuo plikų kojų pirštų skrenda aštrios, nuodingos adatos. Ir nustebink kinus.
  Olegas Rybachenko kovoja su geltonaisiais kariais. Jo kardai mirga kaip propeleris.
  Berniukas su pasimėgavimu dainuoja:
  - Aš būsiu stipriausias pasaulio čempionas,
  Nugalėsime Ameriką, Kiniją!
  Ir vėl berniukas meta aštrius žaidimus plikais vaikų kojų pirštais. Ir iš karto nukrenta dvi dešimtys nužudytų kinų.
  Štai toks mūšis. Realioje istorijoje ikiPetrino laikų carinė Rusija prarado dalį savo teritorijos. Bet čia rusų riteriai kaunasi ir nesiruošia pasiduoti.
  Olegas Rybachenko kovoja ir dainuoja:
  - Bet mes esame rusiškos dvasios kupini riteriai,
  Budeliai niekada neišgirs mūsų užgniaužto dejavimo!
  Ir vėl berniukas meta labai aštriai, ir su stipriais nuodais, raganų išvirtomis, labai plonomis adatomis!
  Šalia jo mergina Margarita. Ir taip pat jos kojos meta tokias mirtinas adatas. O rankos rėžė puolančius kinus. Karys sunaikina priešus ir dainuoja:
  - Aš toks kietas, kaip visų šalių demonas...
  Dima, Dima, Bilanas! Dima, Dima Bilan!
  Visų šalių valdovas!
  Nataša taip pat nupjauna kinus ir dainuoja:
  - Vakaro aušrą neleisime šėtonui laimėti!
  O nuo jos basų kojų taip pat skrenda mirtinos adatos.
  Tada Zoja sunaikina priešus. Ir iš šios merginos, atrodo, sklinda kolosalios energijos virpesiai.
  O iš gražuolės basų kojų skrenda bumerangai ir aštrios adatos.
  Kariai girgžda:
  - Aš esu didelė basa svajonė ir gražuolė!
  Ir vėl jis svaidys kažką itin mirtino savo priešininkams.
  Bet kai Aurora valdo malūną ir iškerta kinus, tai yra susinaikinimo viršūnė.
  Ir tada raudonplaukė plikomis kojų pirštais išmes auskarų adatas. Ir žuvę geltonieji kariai krenta.
  Bet kai Svetlana lupanet. Ir tuo pat metu nuo jos nuogų kojų atskrenda visa krūva adatų, kurios viską perveria ir užmuša.
  Ir kariai girgžda:
  - Taip, taip, taip - gauk fašistą į centą!
  Ir jos basos kojos vėl bus mirtinai mestos ant kinų.
  Nataša, kardais kapodama geltonuosius karius, pastebėjo:
  - Su naciais buvo ir lengviau, ir sunkiau!
  Svetlana, pravažiavusi malūną, pastebėjo:
  - O pas mus, mergaitės, visada lengva!
  Aurora atkartojo ventiliatoriaus priėmimą ir sumurmėjo:
  - Su manimi tau visai nenuobodžiausi!
  Ir nuo jos basų kojų atskrenda mirtinas geluonis.
  O Zoja paims jį ir sušnypš:
  - Mes ne tarakonai, o merginos - didelės šlovės!
  Ir vėl kažkas išskris iš jos basų kojų, ir tai smogs priešui.
  Merginos šį darbą paėmė į širdį.
  Ši tvirtovė yra beveik vienintelė Rusijos tvirtovė rajone. Statoma dar pora miestų. Gerai, kad kinai nepakišo galvos dėl Amūro. Tačiau Rusija realioje istorijoje prarado dalį savo teritorijos. Labai agresyvi dinastija valdžioje Kinijoje. Tačiau merginos yra tai, kas gali paleisti Liuciferio pulkus.
  Olegas Rybačenko rėžia kiną. O berniukui dainuojant:
  - Aukščiausia klasė bus...
  Ir tada atskrenda berniuko basos pėdos mestas bumerangas ir verksmas:
  - Kiaulytė supjaus visus!
  Margarita taip pat metė priešą, kas yra žmogžudystė. Ji susmulkino jį į gabalus ir sušnibždėjo:
  - Aš esu basa svajonė ir puiki gražuolė!
  Ir jos koja išmes laukinius diskus.
  Kitas mūšyje yra Nataša. Ir taip pat meta į priešą tai, kas suskaldo priešininkus.
  Ir jis tai daro labai sumaniai.
  O jos basos kojos mėto įprastas, mirtinas adatas.
  Toliau Zoja mūšyje. Ir dar svaido į priešą, visokias svastikas ir bumerangus.
  Ir pjauna priešą.
  Tada, kai praeina:
  - Šlovė gerajam karaliui!
  Bet mūšyje ir Aurora. Jis taip pat naikina priešus iš Kinijos. O jei mestų, tai mestų su mirtina jėga.
  O dainuojant:
  - Taip, Rusijos žemės vardu!
  Be to, iš jos basų kojų skrenda mirtini užtaisai.
  Svetlana taip pat nenuvilia priešo. Ir iš jos basų kojų skrenda kažkas, kas atneša akivaizdžią mirtį.
  Ir karys dainuoja:
  - Mes niekada nepasiduosime! Bėdos į Rusiją neateis!
  Ir vėl kinai bus įskaudinti. O jis be ceremonijų paims ir sukapos.
  Šeši kariai ir kariai smarkiai smogė. Ir pjauna priešą, ir meta basas kojas.
  Olegas Rybachenko, nukirsdamas kinus, dainavo:
  - Žvaigždžių kovotojas, tavo ragas pučia veltui -
  Tavo žemė toli abejotinos šlovės...
  Tarp eilučių dreba mūšio liepsna -
  Vienpusiame žaidime be taisyklių!
  O berniuko basomis kojomis skrenda dar vienas bumerangas, kuris perrėžė gerkles keliolikai kinų.
  Berniukas, kaip matome, yra kovotojas.
  Ir Margarita taip pat kovoja. Ir taip veikia jos basos kojos. Ji be jokios abejonės labai šauniai naikina priešus.
  Ir jos kardai yra kaip budeliai.
  Karys cypia:
  - Tebūnie šlovė!
  Nataša taip pat šaudo basomis kojomis ir meta mirtiną. Ir tuo pat metu jis aktyviai pjauna kardais.
  Tuo pačiu metu pypsi:
  - Mano aplinka - valstybinė įgula!
  Toliau kovoje Zoja. Taip pat aukščiausio lygio susinaikinimo velnias. Kaip laikyti drugelį su kardais. Ir tada jis ims ir basomis kojomis išmes įspūdingus elementus.
  Po to praeina:
  - Kariuomenė džiaugiasi - žengia į priekį!
  Ir visa eilė nuožulnių kiniškų kritimų.
  Mergina sau dainuoja:
  - Zojai patinka žudyti! Ak, ta Zoja!
  Ir štai Aurora greitu puolimu. O tiksliau - agresyvi gynyba. Ir basomis kojomis išmuša priešus.
  Ir tuo pačiu girgžda. Ir kai jos kardai prasislenks kaip kultivatoriaus peiliukai, tada trys dešimtys kinų bus suplėšyti į gabalus!
  Ir Aurora šaukia:
  - Harmoningi akordai, Rusijos vėliava labai didžiuojasi!
  O dabar jos nuogas kulnas tiks kinų generolui į smakrą. Jis ims ir nukris.
  Zoja yra agresyvi kovoje. Jis pjauna savo priešus ir šaukia:
  - Suabejosime ir visus nužudysime!
  O nuo basų kojų tokie durklai lekia.
  Svetlana taip pat niekam nenusileidžia. Ir naikina priešus, tarsi dalgis pjauna žolę. Kinams nesiseka.
  Mergina rėkia:
  - Beprotiška Adata! Išeik iš kiemo!
  
  BOKSAS IR KIAUSI RINGO POLITIKA
  Sergejus Lyakhovičius laimėjo bokso rungtynes prieš Sherroną de Beersą. Jis trenkė jam į akinius, o nokauto smūgio nepraleido.
  Ir jis pirmą kartą apgynė titulą.
  Tai lėmė kai kuriuos bendro mūšio grafiko pakeitimus. Vietoj privalomos gynybos prieš Chagajevą, Nikolajus Valuevas ir Sergejus Lyakhovičius nusprendė pirmiausia kovoti dėl sunkiasvorių titulų suvienijimo.
  Ši kova būtų tikrai įdomi. Sergejus Lyakhovičius turi tik vieną pralaimėjimą, Nikolajus Valuevas - keturiasdešimt šešias pergales iš eilės. Ir jis yra aiškus favoritas.
  O šios kovos prizinis fondas abiem boksininkams - rekordinis dešimt milijonų dolerių dviems.
  Kova vyko JAV... Deja, publika nusivylė. Sergejus Lyachovičius susižeidė dešinę ranką ir pralaimėjo visus dvylika raundų taškais. Tačiau Nikolajus Valuevas taip pat neblizgėjo. Ir jis negalėjo pasiųsti savo varžovo nei į nokautą, nei net į nokdauną.
  Tačiau jis suvienijo titulus ir sugebėjo iškovoti keturiasdešimt septintą pergalę iš eilės.
  Kova su Chagajevu buvo perkelta. Tada Chagajevui išsivystė uždegimas, o Valuevas susimušė su kitu, ne per daug žinomu varžovu. Ir ne itin įtikinamai jį įveikė taškais. Ir tada kova su sultonu Ibragimovu. Kova susiklostė labai atkakliai. Daugelis netgi tikėjo, kad jį laimėjo sultonas Ibragimovas. Atskiru sprendimu teisėjai vis dėlto atidavė pergalę Valuevui. Ir jis susilygino su Rocky Marchiali pagal pergalių skaičių iš eilės - keturiasdešimt devynias.
  Tada privaloma gynyba prieš Ruslaną Čagajevą... Bet vėl kova žlugo. Ir vėl Ruslanas Chagajevas su traumu ir išėjo iš žaidimo.
  Rusijos milžinas surengė savo penkiasdešimtmečio kovą (žinoma, nebent skaičiuojant faktą, kad viena Valuevo kova buvo paskelbta negaliojančia!) prieš Ruizą. Tai buvo revanšas. Pirmajame Valuevas nelaimėjo įtikinamai persmelkęs sprendimą. Ir tada antroji kova-revanšas.
  Daugelis manė, kad Nikolajus Valuevas pagerins savo rezultatą. O kas būtų šaunu... Bet vėlgi, Rusijos milžinas neatrodo geriausiai ir iškovojo labai prieštaringą pergalę pagal taškus, ir vėl atskiru teisėjų sprendimu.
  Tada dar viena kova su Holyfieldu. Šis kovotojas yra tikra legenda. Tačiau jam jau keturiasdešimt šešeri, ir niekas netiki jo galimybėmis. O Nikolajus Valuevas turi penkiasdešimt pergalių iš eilės ir nė vieno pralaimėjimo. Jis pagerino Rocky Marchiali rekordą ir turi du sunkiasvorių čempiono diržus.
  Vėl kova... Ir vėl Nikolajus Valuevas sunkiai iškovojo pergalę taškais.
  Ir taip pat atskiru teisėjų sprendimu. Bet jis pagerino savo rekordą - penkiasdešimt viena pergalė iš eilės! Sutiksite, kad tai labai šaunu.
  Ir čia taip pat savanoriška gynyba prieš Davidą Haye'ą. Nikolajus Valuevas nepatyrė nė vieno pralaimėjimo nuo 1993 m. Štai jis vėl mūšyje...
  Vėl dvikova, kur Nikolajus kūjis nešviečia ir savo greičiu nusileidžia priešui.
  Bet laikosi puikiai. Rodo atsparumą. Ir dėl to teisėjai vėl suteikia Nikolajui Valuevui pergalę, atskirus sprendimus. Ir, žinoma, labai prieštaringai...
  Tačiau Rocky Marchilio rekordas buvo atnaujintas. Penkiasdešimt dvi pergalės iš eilės.
  Ir planuojamas naujas varžovas: Vitalijus Kličko, norintis susivienijimo kovoje gauti du diržus iš karto.
  Tačiau derybos netrukus įstrigo. Vitalijus Kličko kovojo su Sosnovskiu.
  O Nikolajus Valuevas kovėsi su Moreku, stipriu boksininku, bet daug kartų sumuštu.
  Ir ši Nikolajaus Valuevo pergalė, jau penkiasdešimt trečioji iš eilės, atskiru teisėjų sprendimu pasirodė neįtikinama ir vėl be nokdauno bei taškų.
  Tačiau įrašas buvo atnaujintas. O Nikolajus Valuevas pralaimėjimo nežinojo šešiolika metų - tai sunkiasvorių rekordas. Ir penkiasdešimt trys pergalės iš eilės - rekordas tarp visų svorio kategorijų.
  O kova su Vitalijumi Kličko ir titulų suvienodinimas neįvyko.
  Nikolajus Valuevas savo galvoje rado gerybinį auglį ir buvo priverstas baigti boksininko karjerą.
  Davidas Haye'as ir Vladimiras Klitschko kovojo dėl jo diržų. Ir laimėjo Klitschko Jr.
  Tačiau Nikolajus II, kaip boksininkas, formaliai sumušęs Rocky Marchiali rekordą ir turintis du diržus, ir niekada nebuvo įveiktas, jau buvo nemažos šlovės.
  Ir vietoj Vieningos Rusijos Nikolajus Valuevas nusprendė sukurti savo partiją. Jis pavadino tai "Didžiuoju šuoliu". Ir jam pavyko sensacingai patekti į Valstybės Dūmą 2011 m. Ir tada jis dalyvavo prezidento rinkimuose 2012 m. Ir vėl sensacija, antra vieta ir išėjimas į antrąjį turą prieš Vladimirą Putiną.
  Blimey! Nikolajus Valuevas tapo nauja, ryškia, politine žvaigžde. Žmonėms atsibodo senos, politinės prostitutės, ir jis ieškojo naujo politiko ir boksininko.
  Vis dėlto Vladimiras Putinas antrajame raunde sugebėjo nugalėti Nikolajų Valuevą, tačiau jo pranašumas pasirodė visai menkas.
  Tačiau komunistai dėl Zjuganovo nesėkmės įvykdė perversmą ir naujuoju komunistų partijos pirmininku tapo Sergejus Udalcovas.
  Šis jaunas ir energingas vyras sukėlė tikrą audrą prieš Vladimirą Putiną. O jaudulys buvo labai rimtas. Masiniai susirėmimai su policija. Klubų naudojimas. Tarp sulaikytųjų sumušimai ir net aukos.
  Taigi Sočio olimpinės žaidynės buvo atšauktos. Tada Ukrainoje įvyko Maidanas. Janukovyčius buvo nuverstas. Putinas vidinio nestabilumo sąlygomis nepradėjo užgrobti Krymo. O karo Donbase nebuvo.
  Porošenkos vadovaujama Ukraina pakilo.
  Bokso karjerą nutraukęs Vitalijus Kličko nusprendė grįžti.
  Ir dabar jam pavyko nokautuoti Stevensoną. Ir ketvirtą kartą tapo sunkiasvorių čempionu, pakartodamas Hollyfieldo rekordą. Tada Vitali dar kartą apsigynė prieš Criss Areola. Tokia kova yra kerštas ir vėl nokautavo varžovą.
  Tačiau tuomet dėl Kijevo mero darbo krūvio jis buvo priverstas baigti šlovingą karjerą.
  Wladimiras Klitschko, nors ir ne visai įtikinamai, sugebėjo apginti titulą prieš Tysoną Fury. Ir tada jis nokautavo savo tautietį Glazkovą. Ir tada jis taip pat gynėsi prieš Brianą. Ir sumušė Joe Louis rekordą - daugiausiai laimėjimų čempionate.
  Bet yra dar vienas diržas. Laimėjo Denotay Wyder. Šis boksininkas unikalus - visa jo karjera susideda vien iš nokautų. Net keturiasdešimt nokautų iš eilės - tai puiku! O Vladimirui Klitschko jau keturiasdešimt vieneri. Ir, žinoma, ši susivienijimo dvikova sukėlė didžiulį susidomėjimą.
  Ir pirmą kartą po kovos su Peteriu Vladimiras Klitschko nėra neabejotinas favoritas.
  Bet čia kova su Denotėjumi. Knockdown mainai. Ir vis dėlto pergalė pabaigoje, net jei ir atskiru teisėjų sprendimu, Vladimiras Kličko.
  Taigi Wladimiras Klitschko pirmą kartą sunkiasvorių divizione suvienijo visus keturis pagrindinius diržus. Ir tai yra unikalus pasiekimas...
  Wladimiras Klitschko turėjo dar vieną revanšą su Wyderiu, šį kartą sugebėjęs jį nokautuoti ir parodyti, kad amžius sportuoti netrukdo. Parkeris taip pat laimėjo.
  Tačiau tada, 2018-ųjų rudenį, būdamas keturiasdešimt dvejų, dramatiškoje dvikovoje nusileido Anthony Joshua.
  Tai buvo super kova... Vladimiras Klitschko nepralaimėjo daugiau nei keturiolika metų, tačiau Anthony vis tiek sugebėjo ją pakelti ir iškovoti visus keturis diržus.
  Vienintelė Vladimiro Kličkovo paguoda - jo bendravardis Vladimiras Putinas taip pat pralaimėjo 2018 m. Be to, laimėjo ne Nikolajus Valuevas, kuriam mada jau praėjo, o komunistas - Sergejus Udalcovas.
  Pralaimėjimo priežastis - dėl naftos ir dujų kainų kritimo pablogėjo Rusijos ekonominė padėtis. O Krymo okupacijos poveikis negalėjo suveikti. Taigi viskas buvo kitaip. Komunistai sugrįžo. Ir vėl virš Kremliaus Raudonoji vėliava.
  Vis dėlto Vladimiras Klitschko atnaujino savo karjerą. Pasaulyje nebuvo koronaviruso, o 2020 m. puikus boksininkas sugebėjo įveikti Ruizą jaunesnįjį ir vėl tapti pasaulio čempionu. Tada jis apgynė savo titulą nuo Ruiz Jr. Tačiau revanšas vėl buvo Anthony Joshua.
  Daug rekordų sumušęs Vladimiras Kličko vėl paskelbė apie pasitraukimą.
  Nors jam pavyko pasiekti dar vieną rekordą - tapti vyriausiu absoliučiu pasaulio čempionu.
  Ir tai taip pat yra didžiulis pasiekimas.
  Tada Vitalijus Klitschko parodinėje kovoje su Hollyfieldu.
  Pasaulis nuėjo savo keliu.
  Oleksandras Usykas tapo naujuoju neginčijamu pasaulio sunkiasvorių čempionu, sensacingai įveikęs Anthony Joshua. Ir tada jis apgynė titulą prieš jį.
  Tačiau Vladimiras Kličko netikėtai grįžo 2022 metų rudenį. Ir jis kovojo su Usyku dėl kito rekordo.
  Ir ši kova pranoko visus ankstesnius pasiekimus dramos ir srauto srityje.
  Ir Vladimiras Klitschko vėl sensacingai laimėjo. Ir vėl pasisavino visus diržus. Ir ketvirtą kartą tapo pasaulio čempionu.
  Iš tikrųjų bokse didvyriškumas neturi amžiaus.
  Gyvenimas tęsiasi kaip įprasta, bet tikrieji herojai niekada nesensta!
  
  HITLERIS NUO ŽYDŲ ATSISAKYA RANKAS
  ANOTACIJA
  Adolfas Hitleris apsišvietė ir nustojo persekioti žydus. Atsakydami į tai, sąjungininkai sudarė neterminuotas paliaubas su Trečiuoju Reichu. O dabar SSRS turi kovoti viename fronte, o jėgos labai nelygios.
  . 1 SKYRIUS
  Pavyzdžiui, pasaulis, kuriame 1943 m. kovo mėn. JAV pasiūlė Hitleriui susitarimą: jis nutraukia žydų persekiojimą, mainais sąjungininkai paskelbia neterminuotas paliaubas. Fiureris, pralaimėjęs mūšį dėl Afrikos ir pralaimėjęs Stalingrade, yra priverstas sutikti. Na, o JAV turi savo skaičiavimą - tegul ir diktatoriai, ir totalitarinės šalys viena kitą naikina. Ir tada SSRS kažkaip pernelyg ryžtingai žengia į priekį.
  Pažvelkite į Europą prieš pasirodant JAV. Didžioji Britanija natūraliai yra be Amerikos, kariauti nesinori. Be to, Čerčilis taip pat bijo raudonųjų atvykimo į Europą.
  Trumpai tariant, sutarėme. Hitleris nustojo persekioti ir naikinti žydus, o sąjungininkai sustabdė visus bombardavimus ir kovas nuo balandžio 1 d. Bet tai dar ne viskas, žinoma. Suklydę jie pradėjo kažką pardavinėti naciams. O SSRS dabar nemokamos pagalbos negavo, o galėjo nusipirkti tik už auksą.
  Vakaruose buvo visiškas užliūlis. Rytuose karas daugiausia vyko ore. Sausumoje taip pat per pauzę. Vokiečiai ruošėsi puolimui Kursko bulge, Raudonoji armija stojo į gynybą ir įsirėžė į žemę.
  Tačiau paliaubos vakaruose kažką pakeitė. Pirma, vokiečiai tapo daug stipresni ore, beveik pusė jų lėktuvų anksčiau buvo blaškomi Vakarų.
  Antra, Hitleris jau taip neskubėjo pulti. Jis labai norėjo, kad Tiger-2, Liūtas ir ypač pelė būtų išbandyti mūšyje.
  "Tiger" -2 pradėjo masinę gamybą anksčiau nei bet kas kitas dar gegužę. Tačiau jis turėjo lengvesnį, mažiau apsaugotą "Porsche" bokštelį. "Maus" tik birželio mėnesį buvo išbandytas, o rezultatai patenkinami. Darbas su tanku "Liūtas" buvo atnaujintas nauju būdu. Tačiau reikėjo perdaryti automobilį, po galingesniu varikliu iš Maus, ir sustiprinti šonų šarvus. "Maus" ir "Liūtas" akivaizdžiai neatsiliko nuo puolimo, o "Tiger" -2 vis dar reikėjo įgulos mokymų ir serijinio dislokavimo. Be to, į seriją buvo paleistas ir Jagdpanther, ir paskubomis sukurtas Panther-2. Paskutinis automobilis turėjo ginkluotę, panašią į "Panther", bet didesnį šoninių ir priekinių šarvų storį, o tai padidino svorį. Tačiau "Panthers" -2 neatsiliko nuo mūšio pradžios.
  Stalino kantrybė ištrūko ir 1943 metų rugpjūčio 5 dieną pati Raudonoji armija pradėjo puolimą.
  Šį kartą sovietų kariuomenės pranašumas skaičiumi buvo mažesnis nei realioje istorijoje. Vokiečiai sugebėjo išvesti savo kariuomenę iš Afrikos, o daugiau pajėgų buvo perkelta iš Europos. Ypač pridedami priešlėktuviniai pabūklai. Taip, ir tankų buvo daugiau, o bendras ginklų išleidimas be sąjungininkų bombardavimo pasirodė didesnis.
  O gynyba stipri. Vokiečiai ypač stiprūs pietuose, kur yra Mainšteinas ir pagrindinės jų pajėgos. Ten Raudonoji armija bandė veržtis į priekį, bet nesėkmingai. Jos atakos sustojo beveik iš karto. Taip, ir vokiečių "Tigrai", "Panteros", "Ferdinandai" yra labai stiprūs gynyboje, o puolime - prastesni.
  Oryol kryptimi vokiečiai buvo šiek tiek silpnesni. O Raudonoji armija, priešingai, pagrindinį smūgį sudavė būtent ten. Taigi pasiekta daugiau.
  Tačiau vis dėlto vokiečių gynyba yra išvystyta inžineriniu požiūriu, tankai ir savaeigiai ginklai puikiai demonstruoja gynyboje, o kas svarbu, rusai neturi pranašumo danguje. Atvirkščiai, nors "Focke-Wulf" nelabai pasiteisino, tačiau "G" modifikacijos Me-109 yra geras arkliukas, o, svarbiausia, jo yra daug. Ir tūzai yra gana stiprūs. Dabar Huffmanas tapo nauja kylančia Luftwaffe žvaigžde. Taip, o vokiečiams su kuru lengviau, dalį naftos produktų parduoda JAV ir Didžioji Britanija. Ir sąjungininkai nebombarduoja Rumunijos, o sintetinio benzino gamyklų taip pat.
  Būnant ore jo pakelti neįmanoma. Tiesa, sovietų asai puikiai kovoja su Focke-Wulf, juolab kad automobilis pasirodė su akivaizdžiu broku - kuro bakai neužpildyti inertinių dujų ir juos lengviau padegti. Tiesa, pati mašina yra gana galinga su ginklais ir, pasirinkus tinkamą taktiką, gali būti pavojinga. Ir kaip priekinės linijos bombonešis, jis nėra blogas, jis gabena dvigubai daugiau bombų nei PE-2.
  Raudonoji armija žengė į priekį lėtai. Naciai įsikibo į kiekvieną gyvenvietę ir turėjo gilią gynybą. Taip, ir į mūšį buvo įtrauktos net naujos pajėgos. Čia yra "pelių" pora, dalyvavo mūšyje. Tačiau po pusantro mėnesio Raudonoji armija apsupo Orelį, o vokiečių kariuomenė paliko miestą. Oryol atbraila buvo nupjauta, tačiau iki šiol Raudonosios armijos sėkmė apsiribojo tuo. Viltys buvo siejamos su žiema. Kai vokiečių kovinis pajėgumas smarkiai sumažėjo.
  Stalinas kreipdamasis pažymėjo, kad vasarą vokiečiams nepavyko užimti nė colio sovietinės žemės, o Raudonoji armija atkovojo Erelį ir paspaudė Fritzą, o šaltu oru mūsų laukia naujos pergalės.
  Iš tiesų, vokiečių technika ir kariai žiemą kovojo silpniau. Raudonoji armija sugebėjo pralaužti Fritz gynybą pietuose ir išsiveržti į Dnieprą. Sėkmė buvo pasiekta ir centre. Prie Leningrado sausį taip pat buvo sumušti naciai ir miestas buvo paleistas. Tiesa, atėjo pavasaris ir "Fritz" sugebėjo sustabdyti Raudonąją armiją prie Dniepro.
  Oras buvo šaltas, gražuolės atvyko kaip tik gruodžio dvidešimt penktąją. Sninga ir vėjas pučia garbanas. Ir jie išsirinko ne pačią šilčiausią vietą sau - prie pat Leningrado.
  Atvykusios bikiniais vilkinčios merginos pasivaikščiojo po sniego pusnis. Tiesą sakant, tikri arijai turi parodyti, kad jie nebijo jokio, net ir didžiausio šalčio. Kartu su jais pabėgo iš Japonijos atvykęs nindzių berniukas, kurį visi vadino Karasu.
  Šis vaikas išgarsėjo dalyvaudamas specialiosiose operacijose. Malonūs rytietiški bruožai kartu su šviesiais plaukais, paveldėtais iš nežinomo tėvo, padarė berniuką labai gražų.
  Atsakydamos merginos net pažvelgė į jį, nors Karas, ko gero, joms dar nėra pora. Tačiau raumenų reljefas, kaip viela, bėga taip, kad net šie užkietėję ir patyrę tigrai negali neatsilikti nuo jo.
  Merginos po gimdymo, treniruočių bazėje, visiškai atgavo formas, tačiau ne kiekvienam supermenui duota atlaikyti tokį ledinį tempą.
  Stella, kuriai, kaip ir Magdai von Singer, pavyko kovoti su rusais, pastebėjo:
  - Šaltis ir sniegas yra pagrindinis jų sąjungininkas. Taigi, nieko nėra šaunesnio už britus!
  Magda teisingai pastebėjo:
  - Taip nesakyčiau. Rusai daug stipresni, o jų daliniai praktiškai niekada neatsitraukia!
  Stella, bėgiodama padariusi salto, kikeno ir pastebėjo:
  Bet tai daugiau trūkumas nei pliusas. Man visiškai nesuprantami tokie kariuomenės vadovavimo ir valdymo metodai kaip užtvarų būrių kūrimas ir besitraukiančių dalinių vadų egzekucijos.
  Gerda, pati bėgdama ir pasitempusi apsivertusi, sutiko:
  - Žinoma, geras karys iš lazdos neišlips. - Čia šviesiaplaukė mergina vis dėlto buvo priversta pripažinti, sugniuždė širdį. - Bet rusai gerai kovoja, jei jau atlaikė pustrečių metų. Norėtume jų gyvybingumo!
  Klara paniekinamai prunkštelėjo.
  - Sakai, mes?
  Gerda nusijuokė ir pastebėjo:
  Mes esame elitas! Ypač Marselis!
  Geriausias visų laikų ir tautų asas, nepaisant kategoriško Hitlerio draudimo, kuris norėjo, kad šis nenugalimo simbolis būtų sutelktas tik į mokytojo darbą - juk jis vis tiek buvo generolas leitenantas, vis dėlto prasiveržė į frontą.
  O tiksliau fiureris maloningai leido jam grįžti, jei vokiečiams kur nors pasijus blogai.
  Naciai, žinoma, tik tuo atveju sustiprino gynybą ir ruošėsi žiemai, tačiau stipriai abejojo, ar rusai turės resursų plataus masto puolimo veiksmams.
  Tačiau žvalgyba veikė. Tai yra, informacija apie artėjantį Tihvino išlaisvinimo puolimą vis dėlto nutekėjo. Be to, sovietų kariuomenė pradėjo galingą artilerijos pasiruošimą, kaip tik Kalėdoms.
  Katiušai buvo sumušti ir net pora pirmųjų Andryusha didelės galios reaktyvinių aparatų. O ūžesys buvo toks, kad basos, pusiau sušalusios merginos pagavo.
  Laimei, jų klausa puiki, o akys spindi kibirkštimis.
  Žiūrėdamos viena į kitą merginos padarė išvadą:
  - Na, dabar kovosime kaip reikiant!
  O nindzių berniukas Karas pasakė:
  - Mano užduotis bus įvažiuoti į Leningradą ir ten viską ištirti. Tu per graži skautams!
  Magda vangiai pakreipė blakstienas, atsakydama:
  - Ir tu taip pat. O jei rusai atrodo keistai, tavo akcentas?
  Karas logiškai pastebėjo:
  - Kai per daug taisyklingai kalbi rusiškai, tai daug labiau jumyse išduoda užsienietį. Bet kokiu atveju aš bėgau, o jūs tinkamai sutraiškykite juos flange.
  Merginos nuskubėjo į savo tanką. Juk tai bandomieji tanklaiviai. Ir jie patys išsirinko kažką naujo. Tiksliau, net du naujokų tankai iš karto, kuriuos reikėtų išbandyti priekyje.
  Būtent "Weasels", automobiliai su dviem ekipažo nariais ir labai žemu siluetu. Patys pirmieji naujos kartos tankų modeliai, kuriuose vokiečiai iš tikrųjų rimtai užsiėmė išdėstymo tankinimu. Ir keletas įdomių valdymo žinių. Visų pirma, elektrinė transmisija ir variklyje sumontuotos pavarų dėžės vieta. O patys tanklaiviai iš tikrųjų gulėjo. Tuo pačiu metu transmisija ir variklis buvo pastatyti gale, o merginos patogiai įsitaisė ant pilvo. Ir jų kojos spaudė pavaras ir mygtukus gale, o rankos, atvirkščiai, patogiai judėjo perjungiant pavaras. Labiausiai gulinčios sėdynės yra pagamintos pagal užsakymą ir kopijuoja jų kūno formą. Tiesa, bokšto nėra - pasirodė, kad tai savaeigiai pabūklai, ir taip žemai, kad ritinėliai išsidėstę lauke.
  Žinoma, patranka negali pasisukti, bet gali šiek tiek pasisukti. Na, o pats tankas puikiai sukasi aplink savo ašį ir taip kompensuoja bokštelio trūkumą.
  Magda paaiškino kompanionėms merginoms:
  - Taigi be bokštelio tankai pigesni ir žemesni. Čia galime reguliuoti aukštį, nuleisti iki 1,2 metro ir pakelti iki 1,5. Beveik kaip partizanai, šliaužiame plastuniškai.
  12 tonų sveriantis automobilis turėjo puikius 82 milimetrų priekinius šarvus 40 laipsnių pasvirimo kampu nuo horizontalės viršuje. Apatinė labai maža. Šonai apsaugoti prasčiau, 60 milimetrų, bet patys ritinėliai vis tiek dengia. 400 arklio galių variklis užtikrina puikias vairavimo savybes. Be to, ritinėlių vieta ir pakaba leidžia ne tik sumažinti siluetą, bet ir, be to, suteikia puikų pravažumą per sniego pusnis.
  Norime to ar ne, bet sunkesnis žvėrys, pradedant Pantera, daug sunkesnis ir nerangesnis. Ir ant sniego pusnių ir visiškai karsto.
  Gerda, apsigyvenusi pas ilgametę partnerę Klarą, ir nevalingai pajuto diskomfortą ankštoje, kompaktiškoje ir pailgoje bako dėžėje. Nors, žinoma, turime pagerbti tai, kad automobilis su T-4 ginkluote ir geriausiais šarvais tilpo į 12 tonų svorį. Šviesiaplaukė terminatorius pastebėjo:
  - Patogiausi tankai buvo "Tigras" ir "Liūtas". Šiame automobilyje net mes, merginos, sunkiai apsisukame.
  Clara atsakė:
  - Bet apsauga. Kaip ir naujausioji "Pantera", kuri tik nuo lapkričio pradėjo žengti į kariuomenę su 60 milimetrų korpusu. Tiesa, kakta uždaryta geriau nei pas mus su 120 milimetrų, bet į ją vis tiek reikia įlįsti. Tokiu kampu kaip mūsų 85 milimetrų pabūkla rikošetuos net šaudant iš taško.
  Gerda pasikasė koją už ausies, bet šis judesys vis tiek prispaudė kojinę į nuožulnų stogą ir pastebėjo:
  - Rusai, buvome perspėti, gali turėti 122 milimetrų kalibro tankus. Intelektas nemiega!
  Klara užtikrintai pasakė, išpūtusi skruostus ir iš pykčio susukdama burną:
  - Mūsų žvalgyba, kaip visada, yra viršuje. Tik mes buvome uždaryti ankštoje dėžėje.
  Naujasis 400 arklio galių variklis, kaip rašoma instrukcijoje, trumpam gali būti pastiprintas vandens ir metalo arba azoto mišiniu. Tokiu atveju tankas galėtų lėkti kelias minutes didesniu nei 100 kilometrų greičiu.
  Sovietai įžengė į proveržį, prieš tai apiplėšdami visus nacių apkasus ir bunkerius. Tačiau naciai atitraukė didžiąją dalį kariuomenės į antrą ir trečią linijas. Po to jie bandė pasitikti pėstininkus su artilerijos ugnimi ir kulkosvaidžiais.
  Priekyje, žinoma, važiavo tankai. Kadangi galingesnis T-34-85 dar nebuvo pradėtas gaminti masiškai, atakavo mažesnis ir mobilesnis T-34-76. Jie, nepaisydami nuostolių, užlipo ant tranšėjos linijos ir išnaudojo puikius vairavimo rezultatus sniege.
  O štai vokiški automobiliai bando atsakyti. T-4 jau buvo nutrauktas, tačiau keli iš šių tankų vis dar eksploatuojami. Kaip bebūtų keista, jie geriau juda sniego pusnyse nei naujesni monstrai. Tuos dar reikia atvežti, kad nuvalytų tarp čiuožyklų užsikimšusią sniegą. Netgi juokinga, kaip Fritzai verda vandenį katiluose, o paskui pila ant takelių, kad ši niekšiška plutelė atsiskirtų.
  Netgi geriausias vokiečių tankas "Liūtas" net kenčia su tokiais voleliais. Tiesa, daugumoje modifikacijų prancūzai į tai jau atsižvelgė, o pati mašina sugeba įveikti trisdešimt ketvertą. Bet tai tik, santykinai kalbant, taip paprasta.
  Tačiau pora vokiečių tankų vis tiek pajudėjo. Bet visa kita, kaip pasakyti... Viršuje! Tiesa, iš "Liūto" šaunūs tanklaiviai bando pataikyti į T-34-76 iš toli. Reikėtų pažymėti, kad atsižvelgiant į sovietų suprojektuoto lietaus bokštelio šarvų trapumą, deja, yra galimybė pataikyti.
  Legiruojamųjų elementų trūkumas yra toks aštrus, kad net 50 mm "Fritz" pistoletai yra pavojingi. Tačiau pataikymas iš nedidelės 37 mm patrankos taip pat sukelia griūtis ir šarvų iškritimą arba korpuso su bokšteliu įtrūkimus.
  Santykinis "trisdešimt ketverių" pažeidžiamumas lėmė tai, kad idėja "Panthers" aprūpinti galingesniu ginklu buvo atidėta iki geresnių laikų. Arba, tiksliau, patys blogiausi - jei į serialą pateks IP. Tačiau iki šiol IS-1 netapo masine serija. Tačiau informacija jau nutekėjo į IS-2 paskyrą. Kadangi daugelis generolų jau suprato, kad SSRS beveik pasmerkta, ir nemanė, kad buvo gėda už pinigus išduoti tėvynę. Taigi šnipų skaičius, taip pat ir Generaliniame štabe, gerokai išaugo.
  Štai sunki "Liūto" modifikacija su 128 mm patranka. Ilga letena jis bando pasiekti trisdešimt ketverius. Bet pabandyk įeiti.
  Tačiau sovietų tanklaiviai nusprendžia patys pulti Fritzą. Net turint omenyje Vermachto pabūklų ugnies greitį, tai yra savižudybė.
  Čia "Liūtui" pavyko nuplėšti bokštą, o keturi draugai kaip balandžiai išskrido į kitą pasaulį. Tačiau kiti tankai dar aktyviau baigiasi. Čia meistrai kažkaip paaštrino dyzelinius variklius, kad jie, nors ir trumpam, bet be jokių mišinių, baką pagreitina iki 70 kilometrų. Po to tegul variklis sugenda. Tačiau čia puola beviltiški vaikinai, kurie neturi sugrįžimo. Na, ką? Jei kitaip gyventi neįmanoma, tai pamiršk apie išgyvenimą.
  Ir dabar, kaip demonas iš sniego pasaulio, sovietų tankas, pasirinkdamas brangiausią auką, taranuoja sunkų ir mirtiną "Liūtą". Vokiečių automobilis buvo ką tik pradėjęs išvažiuoti iš angaro.
  Smūgis stiprus, sovietinės mašinos snukis sulenktas. Liūtas yra gana žemas, abiejų mašinų korpusai suploti. Ir tada sprogsta vokiškas variklis priekyje. Ir prasideda ugnis, ir nacių skrydis pro apatinį liuką.
  Žinoma, ne visi sovietų tankai sugebėjo prasibrauti iki taranavimo atstumo. Fritz įrankiai veikia ir šlifuoja. Bet kam pavyko, kaip pataikys!
  Gerda ir Klara šiek tiek lenkė savo draugus ir buvo ribose, kai jau matėsi sovietiniai automobiliai. Na, šaudyti galima, bet geriau prieiti arčiau. Iš penkių kilometrų sunku paimti net trapius trisdešimt ketverių šarvus.
  Fiery Clara filosofiškai pastebėjo:
  - Taip būna visada. Negalima šaudyti iš toli!
  Gerda atsakė:
  - Gali, jei esi pakankamai atsargus!
  Tačiau kol kas padėtis neprivertė jų atidengti ugnies iš tolimų atstumų. Ir vargu ar kas juos pastebės, baltai nudažytą baką. Koks geras automobilis. Niekas nekaltins važiuoklės.
  Ir taip, važiavimas yra sklandus. Sovietinės transporto priemonės taip pat neblogos, o štai jos jau įsilaužė į pirmąją vokiečių gynybos liniją ir prasibrauna pro antrąją. Ir oras neskraidantis, pakilo sniego audra ir daug vermachto lėktuvų išskrido.
  Turint omenyje skaitmeninį raudonosios aviacijos silpnumą ir didelį degalų trūkumą, geresnio oro būti negali.
  Leisk Fritzui pasislėpti. Jau dabar kai kurie net ėmė mojuoti baltais skudurais. Hitleris bus kapotas.
  Gerda iššovė iš dviejų kilometrų. Iš principo tai dar ne tikras pralaimėjimas, bet pamačius, kiek vokiečių pavyko suluošinti rusams, tada ko tikėtis. Be to, trisdešimt keturi yra dar mažiau atkaklūs nei karo pradžioje, o naujų telkinių dar nespėjo sukurti. Taigi, kad...
  Šviesiaplaukė terminatorė labai susirūpino, kai nuspaudė ginklo gaiduką. Ji jau prarado įprotį šaudyti gyvai, nors nėštumo metu, taip pat pirmaisiais maitinimo mėnesiais, toliau treniruodavosi šaudyklose ir poligonuose. Bet, matyt, lengviau kovoti su bikiniu ir basomis, tampi vienu su automobiliu. Sviedinys pataikė ir iškreipė bokštą. Ne, jis neužsidegė, bet vis tiek turėjo sustoti, drauge. O dabar dar viena auka.
  Clara sušnabžda:
  - Kas įpratęs kovoti dėl pergalės. Jis eis su mumis į kapus.- iššovė Gerda, o raudonplaukis karys pataisė. "Ar tiksliau, mes visi kartu sunešime savo priešus į kapus.
  Snieguolė Terminatorius piktai pertraukė:
  - Jei nėra įkvėpimo, neblaškykite dėmesio su daina!
  Clara maldingai paklausė:
  - Dainuok pats! Tu toks pajėgus.
  O Gerda, šaudydama, dainavo;
  Tėvynė ir kariuomenė yra du ramsčiai,
  Ant kurios laikosi planeta!
  Apsaugosime jus savo krūtimis,
  Jūsų kariuomenę šildo visi žmonės!
  
  Debesys vėsūs, švietė karštis,
  Kulkosvaidis patrynė kareivio petį!
  Amžinai tėvyne esame su tavimi,
  Iškaskime piktadariui kapą!
  
  Taip, kartais likimo veidas būna žiaurus,
  Kulka siekia persmelkti mūsų širdį!
  Jis šiek tiek atsitraukė ir kovotojas mirė,
  Atidarykite Viešpaties duris herojui!
  
  Bedugniame danguje turime ramybę,
  Rojus, palaimintas karys nešviečia!
  Ramybę tėvynėje nešiojuosi su savimi,
  Mūsų vaikai paragaus pergalės vaisių!
  Dainuodama Gerda įveikė dar devynis tankus, gerokai pagerindama savo rezultatą.
  Tada Clara dainavo:
  viliojantis žvaigždėtas aukštumas,
  Traukite į begalinius atstumus!
  Ir mūsų minties pasaulio žmonės,
  Svajokite apie skraidantį Ikarą!
  
  Mano akys įsmeigtos į dangų
  Sunku paliesti sferą...
  Nuo pirmųjų Archimedo varžtų -
  Planavo juos ilgai ir nuobodžiai!
  Tada mergina negalėjo atsispirti ir pradėjo rodyti bei šaudyti. Sovietų tankistai nekreipė dėmesio į šūvius, nors prisijungė ir Magdos savaeigis ginklas. Vis dėlto per pūgą nelabai matai, kur, ką ir kaip užklumpa. Be to, abu tankai atsisėdo ir beveik nesiskyrė nuo sniego pusnių. Taip, ir naujasis ginklas buvo labiau nepastebimas, o gale buvo duslintuvas su šviesos išleidimo anga. Tai pats klastingiausias "Fritz" automobilis.
  Dangus šiek tiek pablogėjo. Pasirodė reaktyvinis lėktuvas ME-262, kurio greitis buvo labai didelis, o jį numušti buvo labai sunku. Focke-Wulf, o ypač jo modifikacija TA-152, tapo greitesnis ir tobulesnis.
  Ir pasirodė ME-309, labai geras automobilis. Ji turi keturis kulkosvaidžius ir tris 30 mm oro pabūklus, kurių greitis siekia 740 kilometrų per valandą. Tačiau tai nėra riba pažangesnių modifikacijų fone.
  Vasarą Raudonoji armija bandė išsiveržti į priekį centre, bet nepavyko. Vokiečiai šį kartą sugebėjo atskleisti Stalino planą. Taip, ir Dniepras tapo patikima gynybos siena. Mūšiuose pasirodė pažangesnė "Panther" -3 su 88 mm patranka ir 850 arklio galių varikliu. Ji pasirodė esanti puikus tankas gynyboje ir neblogas kontratakose.
  Numuštų orlaivių skaičius riterio kryžiui išaugo iki šimto, todėl vokiečių tūzai pelnė garsų įvartį.
  Puolimas baigėsi Raudonosios armijos pralaimėjimu, o naciai vėl užėmė Smolenską. Tiesa, žiemą Raudonoji armija grąžino šį miestą atgal. Prie Dniepro užšalo fronto linija.
  Vokiečiai panaudojo reaktyvinių lėktuvų paleidimą ir įgijo pranašumą ore.
  Keturiasdešimt penktieji metai prabėgo pozicinėse kovose. Fronto linija, kaip ir Pirmajame pasauliniame kare, tapo neaktyvi. "Fritz" dabar turi "E" serijos bakus, kurie vis dar yra gana neapdoroti.
  1946 metais nacių fronte buvo pradėti stebėti diskiniai lėktuvai. Tačiau šios mašinos yra per brangios ir gana pažeidžiamos, jos skyrėsi tik labai dideliu greičiu ir galimybe pasiekti didelį aukštį. Jie buvo naudojami žvalgybai ir bombardavimui iš toli.
  XE-162 pasirodė sunkiai valdomas ir nepateisino lūkesčių. Tačiau pasirodė pažangesnis modelis ME-262 "X", kuris parodė didelį greitį, geresnį manevringumą ir didžiulius ginklus.
  Naciai vis dar dominavo danguje ...
  Čia Olegas Rybachenko suprato, kad tai ne pasaka, o pati tikriausia visata. Ir kad jų šešiese čia teks kautis. Kaip tik laiku naujiems 1947 metams, kad ryžtingu manevru palaužtume nacių nugarą.
  Nepaisant sniego, Magnificent Six buvo beveik nuogi, bet apkrauti mūšio magija.
  Olegas Rybačenko daužė kardais, kirsdamas nacių tankus, tada plika, vaikiška koja metė granatą, suplėšydamas Fritzą ir sakydamas:
  - Šlovė didžiajai sovietinei Tėvynei!
  Margarita Koršunova taip pat iššovė taiklų sprogimą, atkirsdama nacius, o po to rėžė kardais. Po to ji basa koja paleido naikinimo dovaną.
  Mergina sušuko:
  - Šlovė komunizmui!
  Nataša pradėjo puolimą. Ji paleido kulkosvaidžių sprogimą, numušdama "Fritz". Tada ji kardais daužė jų tankus. Ir po to, kai nuogi kojų pirštai padovanojo susinaikinimo dovaną.
  Ir galų gale jos liemenėlė sprogo ir nuo raudonų spenelių nuskriejo žaibas.
  Nataša sucypė:
  - Aš esu visatos čempionas!
  Zoja iššovė iš kulkosvaidžio. Ji garsiai nušovė nacius. Jos kardai, ilgėjantys, perrėžė tankus. O jos basos kojos svaidė mirties žinutes.
  Bet ir jos liemenėlė plyšo, o nuo tamsiai raudonų spenelių skraidė pragariški pulsarai.
  Zoya tviteryje parašė:
  - Šlovė Tėvynei! Šlovė!
  Čia puolime ir Augustinas. Tokia agresyvi mergina. Ji basomis kojomis metė tai, kas neša mirtį. Ir tada ji davė posūkį, šienavo priešus, o tada paleido malūną su kardais. Galiausiai jos liemenėlė taip pat sprogo, o nuo rubino speneliai mirtinai skrido, nesuteikdami galimybės išgyventi. O vokiečiams buvo labai sunku. Atrodė, tarsi ugniagesių klubas būtų perėjęs jų galvas.
  Augustinas sušuko:
  - Mūsų švenčiausias komunizmas!
  Svetlana surengė priėmimą su kardais - drugeliu. Ji nukirto tankų bokštelius. Tada mergina ėmė ir atsiuntė daug kulkosvaidžių. Tada jos nuogi kojų pirštai siuntė sunaikinimą ir sunaikinimą. Ir tada liemenėlė vėl sprogo, o dabar degantys rutuliai krito ant nacių.
  Svetlana sušuko:
  - Aš esu stipriausias pasaulyje! Priešai visus mirko tualete!
  Olegas Rybačenko, šis amžinas berniukas, pjaustytas kardais. Tada jis paleido kulkosvaidžių sprogimą. Po to, plikomis, vaikiškomis kojomis, jis metė žudikišką mirties dovaną, suplėšydamas Fritzą. O po to terminatorius berniukas švilpia... Tūkstančiai varnų taranavo vokiečių lėktuvus iš išgąsčio. Rodo aukščiausią akrobatinį skrydį.
  Margarita Koršunova taip pat nulaužė savo kardais, nukirsdama bokštus nuo nacių. Tada mergina paleido kulkosvaidžių pliūpsnį, paguldydama nacius. Ir tada nuogi vaikų kojų pirštai išmetė labai mirtiną sunaikinimo dovaną. Ir jie suplėšė Fritzą.
  Ir galų gale, kaip mergina nušvilps... Ir tūkstančiai pašėlusių varnų trenksis į fašistinius lėktuvus, paversdami juos nuolaužomis ir pelenais.
  Nataša taip pat nėra slogi. Ir pjauna kardais, ir siunčia mirties dovaną nuogais kojų pirštais. Ir tada, kai liemenėlė plyšta, iš raudonų spenelių plūstels mirties išskyros.
  Ir jie įveda nacius į mirtiną netvarką ...
  Olegas Rybachenko pažymėjo:
  - Tai mūsų rusiškas labas!
  Nataša patvirtino:
  - O priėmimą parodysime nemokamai!
  Zoja taip pat pjauna nacius kardais. Ir neleiskite jiems nuspausti gaiduko. Ir kardai surengia drugelių priėmimą. O nuo tankų nuplėšti bokštai lekia. Zoya sušunka:
  - Šlovė Tėvynei!
  Ir jos nuogi kojų pirštai išmes niokojančią tikro ir nenumaldomo sunaikinimo dovaną.
  Ir tada iš avietinio spenelio išskris toks įkaitęs geluonis, kad gerai sumirks daug Fritz.
  Bet nuo bambos pasiduos su žaibais...
  Zoja rėkia:
  - Vienas du trys!
  Augustinas trenkė kardais, nukirsdamas fašistams galvas ir patvirtino:
  - Nuvalykite lokatorių!
  . 2 SKYRIUS
  Basomis kojomis mergina paleido dar vieną susinaikinimo dovaną. Suskaldė fašistus. Ir tada rubino speneliai pasidavė pulsarui, kuris draskė mašiną.
  Ir kaip jos bamba išspjauna žaibus, kurie žudo nacius. Ir gali iškepti visą batalioną.
  O štai Svetlana Fritz kulia ir elgiasi kaip tikras kovinis robotas. Ir jos basos kojos meta dar vieną sunaikinimo dalį.
  O tamsiai raudoni speneliai išspjauna stebuklingos plazmos srovę ir cunamį. Kas yra net daugiau nei mirtina.
  O kaip kitaip ir bambą ant nacių armadų ims ir mirtina nepakartojama metimas.
  Svetlana riaumoja iš visų jėgų:
  - Tai mano super hitas!
  Olegas Rybačenko nusišypso. Pavyzdžiui, vokiečių lengvasis tankas E-25. Sveriantis dvidešimt šešias tonas, jis įkūnija "Panther" ginkluotės ir šarvų storį. Iš viso vokiečiai pastatė variklį ir transmisiją kartu ir skersai tanko korpuso. "Panteros" ūgis sumažėjo beveik perpus. Ir beveik padvigubino svorį. O apsauga net tapo dar geresnė, dėl didesnio šarvų nuolydžio.
  Tai, žinoma, gali nepatikti. Su naujausiu devynių šimtų arklio galių varikliu vokiškas automobilis yra labai mobilus.
  Tiesiog greitai plazda.
  Berniukas vėl švilpia. Varnos pakliūva į bangą ir ištinka infarktą ir krenta naciams ant galvų. Ir paguldykite priešininkus.
  Bet tada nuskamba įsakymas, o didingasis šešetas, žybsintis basomis, apvaliais, rožiniais kulnais, palieka sovietines pozicijas.
  Ir tuoj pat vokiečiai eina į puolimą. Ir jie pralaužia gynybą, įsikibę į sovietines pozicijas, vėl apsupdami Smolenską. Ir tai yra rimtas reikalavimas.
  Nelaisvėje buvo du trylikos metų pionieriai Petka ir Sashka. Naciai nuplėšė nuo berniukų drabužius ir su šortais varė juos per sniegą. Ant sniego pusnių matėsi plikos nelaisvėje esančių vaikų basų pėdų pėdsakai. Pionierius naktį varydavo pusvalandį. Buvo vasaris ir vis dar šalta. Paskui penkioms-dešimčiai minučių nunešė beveik nuogus į trobą sušilti, o paskui vėl į šaltį.
  Berniukai labai nukentėjo ir buvo raudoni kaip vėžiai. Nieko nepasiekę naciai juos užaugino ant stovo. O po plikomis vaikų kojomis kurstė laužą.
  Taip jie pakliuvo. Petka ir Sasha, negalėdami pakęsti kankinimų, pradėjo šaukti. Bet vis tiek nieko aiškaus budeliai nepasakė. Nors spygliuota viela apipjaustė pionierius.
  Vokiečiai kankino ir komjaunuolius, versdami jas basas ir su šortais vaikščioti tik sniege.
  Vokiečiai turėjo labai didelius "E" serijos tankus ir su jais nebuvo lengva susidoroti. Ypač E-75, kuris buvo puikiai apsaugotas iš visų kampų, bet kartu gana mobilus.
  Atrodė, kokią žalą gali padaryti du automobiliai, kurių kiekvienas sveria tik dvylika tonų? Tačiau šiuo atveju viską sprendžia personalas. Merginos praktiškai nepraleido, nors ne visi smūgiai pasirodė mirtini. Tris ar keturis kartus nuožulni trisdešimt ketverių šarvai rikošavo, maždaug tuzinas šovinių padarė įvairaus laipsnio žalą, bet tokią, kurią nesunku pataisyti lauke. Tačiau apie penkiasdešimt prastos kokybės sovietinių mašinų šarvų nukentėjo rimtai.
  Pavyzdžiui, detonavus amunicijai, vado trisdešimt ketveri ėmė plyšti. Bokštas buvo išmestas toli, o snukis virto vairu. Žuvo ir žmonės.
  Sovietų tankistai pavėluotai suprato, kas juos įgelia, ir bandė atremti puolimą.
  Tigro mergaičių yra labai daug, tačiau 82 sviedinių amunicijos apkrova yra gana panaši į "Panther". Nors šoviniai laikosi ant nosies, o merginos dėl jų alkūnes lupsta. Bet šaudyti vis tiek yra į ką, o priartėjus lengviau pataikyti į rusus.
  Gerda labai greitai persižegnoja ir, atsiųsdama kitą tanką į laužą, sušnabžda:
  - Dieve, atleisk man! Tai drąsūs vaikinai, bet vienas iš jų vadų yra visiškai išprotėjęs!
  Klara pastebėjo, isteriškai šnibždėdamas:
  - Jei jie įlips į mus, tada pabaiga!
  Tiesą sakant, trisdešimt keturi šovė judėdami, apgaubti dūmų, drebėdami nuo drebėjimo. Žinoma, jų pataikymų pasitaiko retai, šūviai netikslūs, bet tankas dūzgia.
  Kakta vis dar puikiai apsaugota, o šarvai, kad ir kaip būtų galima sakyti, kokybiški, sucementuoti. O tai reiškia, kad padidinto kietumo paviršius suteikia puikų atšokimą, kaip triušis šokinėja.
  Bet vis tiek viduje kvaila, tai tas pats, kas lipti į būgną ir daužys jį sunkiais pagaliais.
  Tiesa, nuo smūgių salone labai įkaito, bet kai esi su bikiniu, pasinerti į sniego pusnis net malonu. Tačiau daug nemaloniau, kad sovietinis sviedinys pataikė į dešinįjį čiuožyklos prijuostę. Tai skirta automobilio vairavimo charakteristikoms , kaip laužtuvas po akimi. Nors, atsižvelgiant į tai, kad ritinėliai yra ne šachmatai, o atskiras vežimėlis, bakas vis tiek gali judėti. Apsisuk ir išeik. Tai turėjo būti padaryta anksčiau. Taigi, laivagalio apsauga yra silpnesnė. Ir pasvirimo kampas mažesnis. Jei pataikys, gali prasibrauti. Rusijos ginklai nėra tokie silpni.
  Gerda sušnibždėjo, dar kartą paleisdama pragaro dovaną iš pusiau automatinio pabūklo:
  - Bet Pasaran!
  Nors šis žodis, tiksliau, ispanų komunistų šūkis, vokiečių kariams tigrams neatrodo visai tinkamas. Juk naciai kovojo Franco pusėje. Nors juk kartais kariai noriai perima svetimus triukus.
  Šaudydama Klara šiek tiek pasuko savaeigį pistoletą "Laska", sulaužydama dešinįjį ritinėlį sviediniu, jiems kilo problemų šiuo klausimu.
  Sovietų tankai nelėkė taip greitai per sniego pusnis, kaip greitkelyje, bet vis dėlto jų greiti šuoliai trukdė matyti ir buvo greiti.
  Čia kriauklės iš tikrųjų pilamos taško intervalu.
  O Gerda šaudo didžiausiu greičiu, išpilta prakaito. pasviręs šarvas
  atkovodavo kamuolius į kaktą, bet jei pataikydavo taškais į šonus...
  Clara sušuko:
  - Ir net jei įkrisiu į pragaro gelmes - į lopšį negrįšiu!
  Merginos šauna iki galo, bet kriauklės veržiasi iš šonų ir perveria, sulaužydamos volelius. Šarvai trūkinėja ir automobilis užsidega.
  Gerda nusprendžia:
  - Mes pakertame automobilius ir išvažiuojame!
  Klara su nerimu sušunka:
  - Ar nori mesti geležį?
  Gerda ryžtingai sako:
  - Už metalą yra svarbesnių dalykų, pavyzdžiui, rėmai!
  Klara nuplėšia mažą filmavimo kamerą ir šaukia:
  - Bet mūsų žygdarbiai bus įrašyti amžinai!
  Apnuogintais pirštais Gerda pasuko svirtį, kuri paleido sprogmenį, galintį sudaužyti eksperimentinį tanką į bazes. Tygrės mergaitei buvo labai gaila sunaikinti tokį meno kūrinį, bet ką daryti, jei priešingu atveju sovietų kariai, kuriems negalima atimti drąsos, griebsis unikalių technologijų.
  Taigi jie susprogdino Laską ir nėrė į sniego sankasą, kad išgelbėtų savo unikalias gyvybes.
  Magda von Singer ir Stella taip pat nenorėjo trauktis, o jų automobilį suplėšė tikslūs sviediniai. Toks likimas - negailestingas bet kokio karo Pallasas. Kai turi trauktis, palikdamas širdį. Tačiau merginos kovėsi sumaniai ir sugebėjo išnaudoti beveik visą amunicijos krovinį. Bet dabar jie turėjo kaip gyvatės įlįsti į sniego gniūžtę ir ten bandyti atsisėsti nuo nenumaldomų sovietinių ginklų.
  Kai esi prakaitavęs ir su bikiniu, tada lipti į sniego gilumą - ne pati maloniausia mintis. Tačiau kaip dažnai mūsų pasaulyje darote tai, kas jums patinka. Bet kokiu atveju, pavyzdžiui, ugnis rimtai turėjo laiko, šaudydama į Stella galą, nudeginti jos kojų padus. Tačiau mergina nuo to dar labiau supyko ir sušuko:
  - Garbė ir drąsa pagal svorį neparduodami!
  Magda, kuri taip pat buvo padegta, net jos įdegusi oda buvo nusėta pūslėmis, sušuko:
  - Ugnis yra karštis, o ne ugnis!
  Tačiau sovietų tankai palengvino užduotį. Įniršę jie be jokio gailesčio apšaudė apleistus "Vilnius", į sudužusį metalą įmetę daugybę dešimčių sviedinių. Tuo pat metu dalis tanklaivių išlindo iš liukų ir tarsi krioklio kaskada - pačių vokiškų mašinų ir tų, kurie važiavo necenzūriniais žodžiais, sparnai.
  Magda susiraukė ir pastebėjo:
  - Jie, bolševikai, žinoma, drąsūs, bet be galo nekultūringi!
  Stella, spjaudydama sniegą į burną, netikėtai parodė griežtą teisingumą:
  - Kaip manai, ar mūsų kariai geresni?
  Magda juokaudama pastebėjo:
  - Žinoma, geriau, jei laimėsime. Kaukazas jau mūsų, toliau iki Maskvos tik pora šimtų kilometrų. - O medaus blondinė smarkiai apnuogino ilgas iltis. - O gal norite vesti kalbas apie išdavystę?
  Stella, jau pakankamai visko ir visų mačiusi, tik pakėlė koja sniego dulkių fontaną ir kikeno pastebėdama:
  - Kartais tyla yra pati baisiausia išdavystės rūšis.
  Naktis, pūga ir sniego pusnys suteikė keturioms merginoms gerą šansą išgyventi. Be to, priešui į galvą neatėjo mintis šukuoti sniegą ir sniego pusnyse ieškoti velnių basomis kojomis. Taigi kariai, palaidoti sniego pusnyse, atsisėdo, o sovietų tankai pajudėjo toliau, plėtodami proveržį. Nors daugiau nei šimtas automobilių liko gulėti sudaužytų, deformuotų dėl tigrų mergaičių veiksmų.
  Apskritai sovietų kariuomenė per pirmąsias dienas pasiekė tam tikros sėkmės ir sugebėjo pastebimai prasiskverbti į priešo formacijas.
  Dubliuotas demiurgas Petrui Degtyarevui konkrečiai pabrėžė:
  - Na, šiuo atveju mes žaidžiame sąžiningai, o įvykiai vystosi taip, kaip turėtų vystytis.
  Inžinierius pulkininkas skeptiškai pastebėjo:
  - Deja... Tai tik taktinė sėkmė.
  Iš tiesų, kai tik oras leido, daugybė fašistų grifų užgriuvo. Fritz dominavimas ore buvo tikrai silpna Raudonosios armijos grandis. Naciai dabar galėjo užgesinti sovietų puolimą didžiuliais oro antskrydžiais. Ir jie praktiškai neturėjo ko prieštarauti.
  Tačiau didvyriška Raudonoji armija tokiomis atšiauriomis sąlygomis vis tiek laimėjo.
  Fricai pasitraukė į patį Tikhviną ir bandė įsitvirtinti mieste. Natūralu, kad namai ir gyvenamieji rajonai patys savaime jau yra gana rimta gynyba nuo besiveržiančios sovietų kariuomenės.
  Drąsioms tigrų merginoms ketvertui pavyko pasitraukti į Tikhviną. Tačiau norėdami apginti miestą, jie turėjo paimti automatus. O tankistams tai nėra pati maloniausia pramoga.
  Klara, atsišaudydama iš besiveržiančių pėstininkų, siųsdama į kitą pasaulį kitą raudonąjį kareivį, išreiškė save:
  - Ar mes ne monstrai? Ir mes norime gauti lobį!
  Tikhvinas patyrė didelę žalą, kai vokiečiai užėmė miestą.
  Dabar Fritz balno užtvaras ir tikėjosi sukurti neįveikiamą gynybos liniją.
  Gerda pavieniais šūviais atidengė ugnį - reikėjo gelbėti šovinius. Sovietų kariuomenė prarado per daug tankų, todėl pėstininkai pradėjo puolimą.
  Žinoma, sovietinių modelių šarvuotų transporterių neužteko. Todėl jie skerdė kareivius. O juos pasitiko kulkosvaidžiai ir kulkosvaidžiai. Keturis gerai šaudė ir mikliai pasislėpė užtvarose.
  Gerda paguldė kitą sovietų karį ir dainavo:
  - Turime atlikti ginklo žygdarbį - kitaip nebus prasmės gyventi!
  Mūšis vyko visame mieste. O bombos jau lijo iš viršaus, juolab kad oras pastebimai pagerėjo, o Fritz gavo įspūdį.
  Įtūžusi Gerda grakščiais nuogais pirštais metė durklą ir sušuko:
  - Mūsų mūšis bus pergalingas, kitaip tai neįmanoma!
  Klara, šaudanti ne prasčiau, atsakydama pridūrė:
  - Viena pergalė, bet didelė!
  Gerda, trumpu sprogimu nukirsdama kelis kovotojus, pridūrė:
  Tačiau pralaimėjimas niekada nėra mažas!
  Sovietiniai savaeigiai pabūklai apšaudė Tihviną, lauko ir apgulties artilerija atsitraukė kiek vėliau. Fritzas sustiprino gynybą ir oro spaudimą. Sovietų kariuomenė patraukė naujus lėktuvus.
  Legendinio Marselio pasirodymas kardinaliai pakeitė jėgų pusiausvyrą.
  Didysis tūzas skrido ME-309 - ginkluote labai galingu ginklu. Ir tiesiogine prasme nušlavė visus savo kelyje. Net sovietinėje armijoje jie specialiai perspėjo, kad toks monstras pasirodė ore.
  Pats Marcelis jokiu būdu savęs nelaikė blogiu, juo labiau žiauriu žmogumi. Jis tikėjo, kad, kovodamas su Raudonąja armija, tik vykdo savo šventą pareigą Tėvynei. Be to, daugelis faktų apie nacių žiaurumus jam nebuvo žinomi. Taip, ir per daug buvo prirašyta prie karo.
  Bet štai pirmoji, po sugrįžimo, superasų kova. Skraidantys sovietiniai bombonešiai, atakos lėktuvai ir naikintuvai. Jie aiškiai nori duoti įnirtingą kovą Vermachto antžeminiams daliniams. Tačiau Marcelis visa tai pamato ir atidengia ugnį iš penkių ar šešių kilometrų atstumo ir net švilpdamas pro nosį.
  Sovietiniai automobiliai ir drąsūs tūzai vis dar nelabai matė priešo, nes jų lėktuvai pradėjo sprogti, subyrėjo sparnai. Marselis šaudė netaikant, bet intuityviai. Atrodė, kad jis iš anksto žinojo, kur skris kiekvienas pilotas ir nukreips savo sparnuotą pabaisą. Taip išėjo, kad vaikiško veido jaunuolis nušluoja sparnuotą armadą.
  Naujieji metai, nors ir šalti, pasirodė karšti. Sovietų kariuomenė, beviltiškai ir atkakliai puldama, bandė užimti Tihviną. Fritzas atkakliai gynėsi, stengdamasis likti mieste, kur buvo arterija, maitindamas neįveikiamą Leningradą. Be to, buvo kalbama apie vokiečių kariuomenės prestižą, kuriems sunku ir gėda atsisakyti didžiųjų miestų.
  Orai, deja, pagerėjo, o daugybė priešo bombonešių, ypač masyvūs Yu-288, sugadino sovietų kariuomenės pozicijas ir bombardavo ryšius.
  Sovietų lėktuvai Yak-9 ir Lagg-5 ginkluote ir greičiu buvo gerokai prastesni už priešą. Visų pirma, ME-309, kaip drakonas, išmušė silpnesnes sovietines transporto priemones. Be to, vokiečiai sukūrė dvigubo sparno taktiką, kuri leido efektyviai išnaudoti savo skaitinį pranašumą ir sumažino kai kurias atkaklių, stipriai ginkluotų, bet sunkių naujausių "Focke" ir "ME" vokiškų transporto priemonių manevringumo problemas. Be to, frontuose pradėjo atsirasti reaktyviniai ME-262, nors ši mašina dar nėra visiškai techniškai patikima, taip pat lengvesnė, manevringesnė ir pigesnė HE-162 modifikacija. Pastaroji mašina buvo lengviau pagaminama ir techniškai patikimesnė nei reaktyviniai Messerschmites. Tačiau jo valdymui reikėjo gana aukštos kvalifikacijos pilotų. Kas kiek nuvertino tokias teigiamas šios plėtros savybes kaip mažas lėktuvo svoris - tik 1,6 tonos tuščio, mažos gamybos sąnaudos ir geriausias manevringumas pasaulyje.
  Tačiau tie vokiečių asai, kurie įvaldė šį automobilį, jam negailėjo pagyrimų. Ypač sėkmingas buvo Huffmanas, antrasis pilotas po Marselio, kuris liko nepasiekiamas. Aplenkęs 300 numuštų automobilių rezultatą, Huffmanas gavo aukštą apdovanojimą - Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Jo taktika priartėti prie minimumo, tada pataikyti ir skristi atgal yra patogiausia HE-162. Taigi Huffmanas pasirodė esąs puikus artimos kovos meistras. Nors Marselio rezultatas - 3117 numuštų orlaivių - vis dar nepasiekiamas.
  Be to, 1944 m. sausio 2 d. šis legendinis pilotas pasirodė danguje, vis dėlto jis įtikino Hitlerį, primindamas, kad vokiečių kariuomenė buvo blogos būklės, o galingesnė vokiečių technika aiškiai praskrido sniege. Taigi būtina aprūpinti oro tiekimą į apsuptą Tikhviną, kur įsikūrė vokiečių kariuomenė, ir bombarduoti visas miesto prieigas.
  Pirmą dieną Marselis atliko šešis skrydžius ir numušė daugiau nei šimtą sovietų lėktuvų. Tiesa, sausio 4 dieną orai smarkiai pablogėjo. Kilo pūga, sovietų kariuomenė įsiveržė į miestą.
  Nuostabioji terminatorių merginų ketveriukė mieliau kovojo kartu - petys į petį. Dėl šalčio jie buvo priversti apsirengti kamufliažu ir kautis baltai.
  Į pagalbą atskubėjo ir nindzių berniukas Karas. Bebaimis terminatorius vaikas nepabijojo šalčio ir kovojo vienas su šortais. Vienintelis jo šilumos šaltinis buvo kamufliažinis kremas, dėl kurio jo šokolado nudegusi oda po vis krintančio sniegu tapo balta ir apėmė visas gatves. Be to, mūšyje jis naudojo mėtančius, labai plonus metalinius diskus ir katanos kardą. Bet, žinoma, jis šaudė puikiai ir iš paimtų ginklų. Tačiau merginos taip pat neapsiriko panaudoti automatinius šautuvus.
  Tokie ginklai yra tikslesni nei automatai, o svarbiausia - patikimesni. Tačiau MN-44 puolimo šautuvai, kaip taisyklė, vokiečių nenuvylė. Trečią žiemą gerai sutepta vokiečių karo mašina buvo paruošta. Visų pirma, net per sniego audrą Focke-Wulf ir ME, naudodami šildymą, sugebėjo sovietų kariuomenei padaryti skausmingas, nors ir ribotas, injekcijas.
  Gerda, šaudydama iš rankų, stengėsi nežiūrėti į tą pusę, kur krinta sovietų kariai. Daugelis kovotojų buvo labai jauni, septyniolikos ar šešiolikos metų. Pėstininkai buvo įdarbinti nuošliaužomis, sugrėbę visus išteklius. Tiesa, daug kas prarasta.
  Tačiau tarp Fritzų pilna užsieniečių. Visų pirma iš Švedijos, kurioje naciai laimėjo paskutinius rinkimus, ir tik karaliaus padėtis neleidžia atvirai įsitraukti į karą su SSRS.
  Beje, Kolontuose buvo pasikėsinta kaip tik Kalėdų dieną. Sovietų ambasadorė buvo labai sunkiai sužeista, o gydytojai kovoja už jos gyvybę. Iš Švedijos savanoriais jau atvyko dvi divizijos ir keturios brigados. Pačioje šalyje vyksta mitingai ir masinės eitynės, reikalaujančios karo. Ir jie nešioja Hitlerio ir Karlo dvyliktoko portretus.
  Taigi Švedijos įsitraukimas į tiesioginį karą yra laiko klausimas. Ispanija ir Portugalija jau kariauja, bet siunčia kariuomenę toliau į pietus. O dabar žiemą jie apskritai bando užkopti kur nors už Kaukazo kalnagūbrio. Atrodo, kad Brazilijos korpusas yra pasirengęs žengti šuolį į Vidurinę Aziją, kur Basmachi judėjimas jau įsiliepsnoja iš naujo.
  Bet tai visos detalės, Vlasovo divizijos taip pat kovoja Tikhvine. Šie vaikinai kovoja su blogiu, suprasdami, kad nelaisvėje jų laukia baisūs kankinimai ir neišvengiama kilpa. O kaip su vokiečiais? Jiems irgi bus sunku, daug kas mirs Sibire, bet vis tiek nebus beatodairiškai pakarti.
  Gerda, keisdama segtuką ir šienavusi pilkais paltais apsirengusius kareivius, nes visi rusai neturi pakankamai kamufliažinių chalatų, įsivaizdavo, kas jų gali laukti paėmimo atveju. Ir nusišypsojo seksualių, šaunių nuotykių galimybė. Tiesa, tada Sibire bus blogiau. Užėjus šiam šalčiui, liepsnosvaidžio šiluma dar geriau. Čia, dykumoje, jie greitai priprato prie karšto smėlio ir bėgiojo basi, bet taip neišėjo. Po poros valandų su bikiniu šaltyje jis pradėjo drebėti ir reikėjo sušilti vonioje. Ten elitinio SS bataliono jaunuoliai apšildė kūnus eglinės šluotos smūgiais. Na, ne tik, žinoma, su šluota,
  yra atrinkti vaikinai, gražūs arijai, ko tau reikia!
  Jos visiškai prarado buvusį drovumą, o gal atvirkščiai - įgavo moteriško mačo palaidumą. Tačiau dabar tenka šiek tiek trauktis - sovietų pėstininkai, užpildydami prieigas lavonais, per pavojingai priartėjo ir pradėjo svaidyti granatas.
  Reikėjo įveikti atstumą, kad nepakliūtų po skilimo kruša.
  Magda gavo nedidelį pjūvį nuo skeveldros ir, atsakydama, per tris sekundes paleido aštuonias kulkas. Sovietų kareiviai pabėgo beveik nepalūžę, tik šiek tiek susikūprinę ir klipas rado savo aukas. Išleido aštuonis šovinius ir Stella. Agresyvi rudaplaukė moteris išreiškė save:
  - Drąsių beprotybei dainuojame!
  Tačiau sovietų kariai, matyt, nusprendė įrodyti, kad tai yra gyvenimo išmintis. Vokiečių šturmo kulkosvaidis daužosi iš visų jėgų, o jo šūvius, atrodo, ignoruoja. Nors kariai krenta, tie, kurie liko gyvi, toliau bėga ir net meta granatas beveik taškas, nors tai galima padaryti ir anksčiau.
  Karosas labai mikliai meta diskus, vienu atkirsdamas du ar tris kareivius. Tada jis puola savo kardu, kuris lengvai, kaip degtukus, pjausto kulkosvaidžius ir šautuvus!
  Nindzių berniukas dar labai mažas, jam atrodo vienuolikos ar dvylikos metų, bet jis toks greitas. Jie neturi laiko nei įsitraukti, nei apsiginti. Vaikas buvo auklėjamas ir dresuojamas nuo gimimo, mėtant į kūdikį kardus, verčiant išnarplioti ir karpyti kaspinus, panirti į ledo duobę, statant specialiai dresuotas kates. Na, ir daug daugiau, genetiškai gabų berniuką paverčiant tikra mirties mašina. Jo mama - dvidešimt penktos kartos nindzė, tėtis - galingas Sibiro burtininkas ir ideologinis sovietinės, "sovietinės" valdžios priešas. Puiki genetika ir mokymas su magija - padarė berniuką geriausiu tarp nindzių. Ir, žinoma, imperatorius Hirohito, norėdamas parodyti vokiečiams, kad jie nėra patys šauniausi supermenai, bet Japonijoje yra kietų vaikinų, išsiuntė berniuką į Vokietijos ir Sovietų Sąjungos frontą.
  O Karas (karpinė žuvis simbolizuoja samurajų pasididžiavimą ir gyvybingumą!) pasirodė esąs vertas karys.
  Pavyzdžiui, apnuogintais pirštais, šiek tiek paraudusiais nuo daugelio valandų buvimo žvarbiame šaltyje, jis meta plonesnį už plauką plieninį diską. Ir iš karto dviejų kardų rankose, kad būtų lengviau nupjauti storas priešų linijas. Koks baisus yra šis terminatoriaus vaikas, ką pirmą kartą gali sovietų kareiviai, būdami be gynybos nuo kardų ir diskų smūgių, atsilošė, patyrę tikrą baimę.
  Merginos, pakeitusios klipus, pradėjo šviesti dar greičiau, tiksliau, niekur.
  Pėstininkų palaikai buvo sukrauti į piliakalnius. Jie beveik iš karto sustingo šaltyje, ir daugiau kareivių užlipo jais. Taip jie ir užkopė ir su nuostoliais nesiskaičiavo. Tačiau nindzė stojo į kovą ir vėl, tarsi pasipylė baimės bangos.
  Beviltiškas išpuolis siautė beveik visą dieną. Sovietų kariuomenė didžiausių nuostolių kaina užėmė porą kvartalų, stumdama vokiečius į daugybę linijų. Tačiau silpna artilerijos parama (senais laikais vokiečių aviacija bombardavo geležinkelio bėgius, atimdama iš jų atsargas) ir daug aukų tarp besiveržiančių dalinių privertė laikinai sustabdyti pėstininkų judėjimą.
  Nepaisant tokios taktikos rizikos, tankai buvo mesti į mūšį. Reikėjo palaužti priešą netoli Tikhvino, kol Fritz, pasinaudojęs savo pranašumu technologijų srityje, atblokavo miestą.
  Ir šiame šturme buvo priimtas gana rizikingas sprendimas - panaudoti tanką IS-2. Mašina, specialiai sukurta kaip pramušimo bakas. Kadangi galingas ginklas dėl savo mažo ugnies greičio ir gana prasto ugnies tikslumo yra menkai pritaikytas kovai su kitų žmonių tankais, tačiau gali sėkmingai sunaikinti nešarvuotus taikinius.
  Taigi, nors tankai miesto sąlygomis yra savižudžiai sprogdintojai, reikia prasibrauti per pozicijas net ir kakta.
  Pirmi pajudės trisdešimt ketveri. Siaura gatvele lenktyniavo palyginti lengvi ir ne dideli automobiliai. Nuo stogų lijo granatos ir Molotovo kokteiliai. Tada sprogo užmaskuoti benzino ir napalmo bakai. Tačiau dideli nuostoliai nesustabdė SSRS tanklaivių. Jie, praradę šimtus automobilių, įsiveržė į miesto centrą ir ten atkakliai apsikeitė smūgiais. Netgi efektyvūs faustpatronai, sudaužę silpnus trisdešimt ketverių šoninius šarvus, sovietų kario neišgąsdino.
  Į mūšį vienu metu buvo mestos trys tankų armijos. Stalinas netgi nusprendė atsisakyti antrojo smūgio Voronežo kryptimi, siekdamas lemiamos pergalės prieš Tikhviną ir išgelbėti "revoliucijos lopšį". Net jei kuras išleidžiamas griežtai limituojant, Kaukazo nafta prarandama porą valandų per dieną važiuojant, o naujų telkinių plėtra reikalauja laiko ir pinigų, žmogiškųjų išteklių, kuriuos sovietų imperija, susaistyta karo dviem frontais, labai trūksta.
  Tačiau Tihvinas yra Leningrado arterija ir gyvenimo kelias, o svarbiausia - simbolis to, kad sovietų kariuomenė gali ir sugeba nugalėti daugybę ir gerai ginkluotų fašistų. Tad nenusiminkime kainos...
  Tankas IS-2 atrodo įspūdingai, panašus ir į trisdešimt ketvertą, tik bokštelis dar labiau pastumtas į priekį. Žinoma, pati statinė yra stora ir ilga, nepalyginama su mūšio lauke vis dar dominuojančiu T-34-76. Visą sausį titaniškos T-34-85 pastangos pagamins ne daugiau nei šimtą.
  Tiesa, į akis krenta bokšto kaktos pažeidžiamumas: plokščias ir ne per storai šarvuotas.
  Karas, kuris mėtė mažas, bet labai galingas sprogstamas granatas į tankus, pribėgo prie merginų ir pasiūlė:
  - Paimkime IS-2 ir važiuosim?
  Magda palaikė idėją:
  - Žinoma, važiuokime! Pasigedome kajutės.
  Gerda įspėjo berniuką:
  - Šis tankas turi keturis kulkosvaidžius!
  Karasas mirktelėjo merginoms ir pastebėjo:
  - Vadinasi, gerai. Netrukus pėstininkai vėl puls, o jūs juos nupjausite!
  Magda stumtelėjo nindzių berniuką.
  - Paskubėk, terminatorius!
  Rožiniai kulniukai blykstelėjo kaip uodo sparnai, karatė vaikas bėgo greičiau už olimpinį sprinto čempioną. Pirmiausia jis įmetė nedidelį pluoštą su dūmų pluoštu į didžiulę IS. Prasidėjo reakcija, pasipylė tiršti dūmai. Tuo pačiu metu juodi purkštukai pasklido įvairiomis kryptimis, apakdami kulkosvaidininkus.
  Nukirtęs kelis pėstininkus, Karasas skrido kaip nuo balistos paleistas trinkelių akmuo ir pakilo į bokštą. Specialiu kabliu jis išplėšė liuką ir numetė sunkų dangtį. Toliau viskas paprasta: pora sūpuoklių su dviem kardais ir penki sunkaus tanko įgulos nariai išsiskirstė galvose. Po jo įšoko ir merginos, kurios, nusimetusios kailinį kamufliažą, vėl atsidūrė su bikiniu. Na, važinėjant bake šilta. 520 arklio galių dyzelinis variklis gerai sušildo metalą. Taip, nuogi mergaitiški padai patį automobilį jaučia kur kas geriau nei per specialius žieminius batus su briaunotais sintetinės gumos padais. Vokiečių kapitonų tarnyba atsižvelgė į atšiaurių žiemų patirtį ir sukūrė naują amuniciją, kurioje šaltyje kojos nėra tokios šaltos. Ir tada, labai gaila, Fritz paėmė iš vietinių gyventojų veltinius batus ir užsitempė juos patys. Arba suvynioti į kailinius šalikus.
  Karas atsisveikindamas pabučiavo Magdą į lūpas ir pasakė:
  - Na, tankas skirtas tau! Kovosiu ten, kur mokėsiu geriau žudyti.
  Gerda susižavėjusi pabučiavo berniuką ant slidaus, elastingo kulno ir pasakė:
  - Tu esi stebuklas!
  Stella pridūrė:
  - Arijų etalonas!
  - Aš žinau! - pasakė berniukas ir vienu šuoliu iš pusiau atviro liuko iššoko į šaltį. Tada dangtis nukrito su trenksmu... Ir merginos gavo galimybę kautis ant priešo ginklų. O ginklas tikrai galingas. Tik neseniai pasirodęs Lev-3, arba, kaip dar buvo vadinamas, "Karališkasis liūtas" su 128 mm patranka, yra stipresnis. Tačiau šis tankas vis dar yra frontuose atskirais egzemplioriais. Jis buvo parodytas per lapkričio 8-osios šventę demonų apsėstam fiureriui. Žinoma, kol jo dar nėra seriale. Kaip beje, IS-2, kuris išgyvena pirmą kartą.
  Iki šiol net sovietų tankistai nepaleido nė vieno šūvio iš ginklo, matyt, tikrai pasirinkę taikinį.
  Stella sarkastiškai pastebėjo sukdama mechanizmą:
  - O, šlamštas... Čia nėra automatikos ir viską reikia daryti rankiniu būdu.
  Gerda, suėdusi šunį svyruodama, pastebėjo:
  - Ir vaizdas žvarbus, o matomumas nesvarbus. Jie ne itin gerai nusitaiko.
  Magda, basa koja liesdama pavaras ir sukdama dėžę, pastebėjo:
  - Ir vis dėlto, palyginti su trisdešimt keturiais, yra tam tikra pažanga. Visų pirma, perjungti pavaras yra lengviau. Kabina ankšta, bet daugiau ar mažiau galima judėti. Tačiau šaudmenų maža. Dvidešimt aštuoni raundai...
  Gerda logiškai pastebėjo:
  - Šaudymui į ribotą skaičių bunkerių to gali pakakti, bet visaverčiam tankų mūšiui to aiškiai neužtenka.
  Klara bake rado kažką gero:
  - Bet kulkosvaidžio ginkluotė viršuje! Keturi kulkosvaidžiai gali užtikrinti gerą apsaugą. Ir tada pažiūrėjau į šią "Pelę" - tokiam automobiliui joje yra tik du "spjovimai".
  Stella, padidinusi variklio greitį, patvirtino:
  - Viskas! Ar tai ginkluotė tokiam sunkiam šimto aštuoniasdešimties tonų tankui?
  Magda, kaip pantera, užmušusi stumbrą, urzgė:
  - Viščiukai juokiasi!
  Dyzelinis variklis smarkiai pagreitina baką. Matyti, kad IS-2 vis dar važiuoja greitkeliu, tačiau važiuojant bekelėje jo svorio centras pasislinkęs į priekį turės įtakos. Bet nieko, kol gali atsipalaiduoti ir išsirinkti sau vertą tikslą.
  Magda atidarė tanko bokštelį, kad galėtų geriau matyti.
  O štai dar vienas IS-2, pravartu tokius tankus naudoti masiškiau. Už jo - dar trys IS, bet vienas su lengvesniu 85 mm pabūklu. Beje, pavojingiausias, nes sugeba paimti automobilį į kaktą ir greičiau atsitrenkia.
  . 3 SKYRIUS
  Magda nusprendė šaudyti iš dviejų kilometrų atstumo. Ji mažu tonu įsakė:
  - Šaudyti tiksliai į bokšto kaktą... Ir... Supranti!
  Mašina sustojo, nes nebuvo lygumo, o Gerda, skųsdamasi nekokybiška optikos kokybe, kurią, be abejo, nublizgino nemokyti paaugliai, nukreipė vamzdį. Merginos padėjo įkelti pusantro kilogramo sveriančią kriauklę. Šviesiaplaukė karė priglaudė skruostą prie briaunos ir bandė apčiuopti svetimą automobilį. Juk iš šios patrankos, modelio 1931 m., ji niekada anksčiau nebuvo šaudžiusi. Galingas, bet pasenęs, su smailiu, rikošetui jautriu sviediniu. Apskritai, ginklas, žinoma, nebuvo suplanuotas tankams. Tačiau, matyt, 1940 metais sukurta 107 mm pistoleto prieštankinė modifikacija pasirodė pernelyg nepatikima ir teko jos atsisakyti. O štai prasto matomumo sąlygomis iš 2000 metrų atstumo reikia pataikyti į taikinį. Taip, ir priešui bus sunku atsakyti ir pataikyti, bet ...
  Gerda pabučiavo ginklo užraktą, greitai pažiūrėjo pro liuką, liežuviu paėmė saują sniego, jį nurijo, atsirėmė plikomis kulnais į svirtis ir... iššovė!
  Išsidavė tiek, kad dūrė į riešus ir blauzdas, smirdėjo dūmais.
  Dabartis nuskriejo ilgu lanku ir... Priekyje ėjęs IS-2 sustojo, pradėjo rūkyti, o tada pradėjo sprogti amunicijos krovinys.
  Magda džiugiai atsakė:
  - Štai ką mes jiems davėme! - Ir logiškai, tiksliau, nelogiškai painiojančias sąvokas, pridūrė ji. - Ginklą piešia ne žmogus, o vyro ginklas!
  Gerda sumurmėjo:
  - Perkraukite!
  Ir merginos įsitempė. Aišku, čia jie ne "Tigras", turi paprakaituoti, bet taip smagiau, juolab kad stovintis bakas greitai atšąla. Geležis juk yra geras laidininkas.
  Antrą kartą Gerda šovė greičiau ir užtikrinčiau. IS toliau judėjo ir, matyt, dar nesuprato, iš kur šaudo ginklai. Taip, ir sustoti nėra pagal rusų papročius. Kadangi yra užsakymas... O antrasis apvalkalas jau užtikrintai pataiko į taikinį.
  Gerda apsilaižo lūpas ir liepia:
  - Ir čia trečia.
  Su dideliu delsimu ketvirtasis IS-1 paleido ugnį. Ir, kaip bebūtų keista, jis pataikė, nors iš tokio atstumo nuo važiuojančios mašinos tai beveik neįmanoma, bet šūviai nusprendžia viską! Tačiau atstumas 85 mm pistoletui yra per didelis ir viršija įsiskverbimo ribą. Tačiau bokšte pasigirdo didelis triukšmas, ir priekiniai šarvai subyrėjo. Gerda kaip atsaką atsiuntė ketvirtą pusantro svaro sveriantį "laiško paketą"... IS-1 tanko kakta suskilo ir oranžiniai liežuviai pakilo aukštai į dangų. O štai dar vienas IS-2, pravartu tokius tankus naudoti masiškiau. Už jo - dar trys IS, bet vienas su lengvesniu 85 mm pabūklu. Beje, pavojingiausias, todėl gali paimti automobilį į kaktą, ir greičiau atsitrenkia.
  Pavasarį vokiečiai užėmė Smolenską ir priartėjo prie Vyazmos ir Rževo. Tada jie staiga pasuko į pietus iki Donbaso. Ir tai buvo labai netikėtas ir galingas žingsnis. Raudonoji armija nespėjo reaguoti. O naciai užėmė visą kairiojo kranto Ukrainą. O vasaros pabaigoje pasiekėme Dono vingį. Tik rudenį sovietų kariuomenė sunkiai galėjo sustabdyti nacius.
  Vokiečiai taip pat vėl blokavo Leningradą iš pietų, atkirsdami deguonį.
  O šiaurėje suomiai jau bandė veržtis į priekį.
  Atėjo žiemos atostogos. SSRS buvo pradėtas gaminti tankas T-54, geriau apsaugotas ir labiau ginkluotas. Tačiau IS-4 ir IS-7 negalėjo būti gaminami masiškai. Nors IS-7 yra mašina, galinti kovoti su Hitlerio mastodonais, ją per sunku pagaminti, ypač karo sąlygomis.
  Keturiasdešimt aštuntieji metai buvo pažymėti vasario mėnesį Raudonosios armijos bandymu veržtis į centrą, kuris buvo atmuštas. Vokiečiai, pasitelkę svetimas divizijas iš visos Europos, buvo stiprūs. Be to, diskai tapo pažangesni, o dabar juos nušauti nėra taip paprasta. O naciai sukūrė reaktyvinius lėktuvus. Labai stipriai. O naujasis naikintuvas ME-362 tiesiog šokiravo sovietų pilotus. O reaktyvinių lėktuvų serijoje SSRS neturėjo.
  Gegužę prasidėjo didelis nacių puolimas, aplenkiant Maskvą. Tuo pat metu į karą įsitraukė ir Turkija, atidarydama pietinį frontą Užkaukazėje. Ir mūšiai įsiliepsnojo su nauja jėga.
  Tačiau yra gražių merginų, kurios kovoja su įniršiu; ypač Elžbietos įgula.
  Štai mergina su bikiniu basomis kojomis spaudžia gaiduką, o iš 100 milimetrų pabūklo išskrenda sviedinys.
  Karys iš SSRS jį pasiuntė taip sumaniai, kad vokiečių tankas E-50, nepaisant galingų šarvų, buvo smogtas.
  Kotryna agresyviai pažymėjo, apnuogindama dantis:
  - Mes stipriausi pasaulyje!
  Ir su plika kulnu, kai spaudžia pedalą.
  Elena taip pat šaudė į priešą, sudaužė Panther-4 ir kuždėjo.
  - Už SSRS!
  Eufrosinija apnuogins krūtis, nusiėmusi liemenėlę, kaip plaks raudonu speneliu ir dainuos apnuogindama dantis:
  - Senis Makhno,
  Žvelgiant pro langą...
  Lauke tamsu, tamsu!
  O merginos dainuos vienbalsiai, apnuogindamos dantis:
  - Mes esame stipriausi pasaulyje,
  visus priešus pamerksime į tualetą ...
  Tėvynė netiki ašaromis,
  Ir mes duosime piktajam drakonui smegenis!
  Čia - tai merginos - tik hipertenzija ...
  Vasara jau atėjo. Vėl sunkios kovos. Iki 1948 metų rugpjūčio pabaigos vokiečiai uždarė žiedą aplink Maskvą.
  Beviltiškai kovojo ir pionieriai.
  Berniukas Oležka plika vaikiška koja metė granatą ir dainavo:
  - Štai pirmasis atšildymas,
  Sapne matau Staliną...
  Ir nusėta lavonais -
  Mano gimtoji Rusija!
  Berniukas Petka, šaudydamas į nacius, dainavo:
  - Jei visos žemės vaikinai,
  Iš karto jie galėjo įterpti drakoną!
  O nuogu kulnu vaikas paleido žudikišką citriną.
  Kitas šortų pionierius Seryozhka šaudys į nacius, paguldydamas nacių pareigūną. Ir tada, basas, vaikiškas, jis išmes sunaikinimo dovaną - mirtį.
  Tai vaikai - labai kovingi.
  Pionierius Saška, dulkinantis nacius, jam tebuvo dvylika metų ir pjaunantis Fritzą, dainavo:
  - Pergalę nemirtingų komunizmo idėjų,
  Matome savo šalies ateitį...
  Ir raudona vėliava - šlovingoji Tėvynė,
  Visada išliksime nesavanaudiškai ištikimi!
  O nuogas vaikas su vaikišku kulnu išmes sprogstamąjį paketą, suplėšydamas vokiečius.
  Taigi jie labai agresyviai ėmėsi verslo. Ir tikrai kovingai, kas pasirodė itin šaunu.
  Vaikai, žinoma, yra aukščiausios klasės kovotojai, bet Maskva yra apsupta ir atkirsta.
  O naciai jau veržiasi į Kaukaze. Iš pietų skubanti Turkija.
  Ir atrodo, kad priešams atsispirti tikrai neįmanoma.
  Bet merginos kovoja, kaip vaikai mėgsta puikias herojes.
  Ypač Olegas Rybachenko. Šis terminatorius berniukas yra, tarkime, jaunas karys ir supermenas.
  Maždaug dvylikos metų berniukas metė mirtinos jėgos granatą, sudrasydamas nacius ir dainavo:
  - Už Didžiąją Rusiją
  Vaikinai kovos...
  Mes esame didieji mesijai
  Sulaužykime Fritzą!
  Margarita Koršunova - taip pat labai kovinga mergina, taip pat davė posūkį naciams.
  Tada ji plika, vaikiška koja metė sunaikinimo dovaną, suplėšydama fritzes ir turkus, po to dainavo:
  - Šlovė Tėvynei-SSRS,
  Jūs esate pavyzdys žmonijai!
  Po to vaikai ims ir nušvilps. Suburtos varnos apalpo ir krisdamos pervėrė nacių galvas. Ir atrodė tikrai šauniai.
  O gal neatrodė, bet veiksmas pakilo.
  Berniukas ir mergaitė buvo labai šaunūs.
  Jie turi tiek daug aistros ir galios.
  Kaukazas jau atsidūrė ties kritimo riba, ir tai darosi vis dramatiškesnė.
  O vokiečiai siaučia ir naudoja kankinimus. Vokietijos pionierės ypač mėgsta kankintis.
  Štai Gerdas ir Šarlotė, maždaug trylikos metų berniukas, nusirengę. Ir jie pradėjo kutenti pionierius. Seryozhka nusijuokė ir murkė. Tada Gerda atnešė žiebtuvėlį berniukui prie pliko, apvalaus kulno. Liepsnos laižė šiek tiek šiurkščius pionieriaus padus. Jis rėkė iš skausmo. Buvo pūslių.
  Vokiečių merginos kikeno:
  - Bus labai šaunu!
  Ir jie pradėjo plakti berniuką botagais. Jis aimanavo ir pradėjo rėkti. Ypač kai merginos pradėjo nešti deglus su ugnimi jam ant basų kojų. Tada pionieriai priglaudė jam nuogą krūtinę karštu lygintuvu ir berniukas prarado sąmonę.
  Taip, vokiečių kariai yra viršuje. Kankinti berniuką yra dalykų tvarka.
  Tačiau kankina ne tik berniukai, bet ir komjaunimo nariai. Merginos buvo nurengiamos ir vedamos ant stovo. Ten jie atsitraukė, priversti lenktis ir tiesiogine to žodžio prasme raitytis iš skausmo gražuolės. O mergaičių po basomis kojomis padegė krosnelę, grasindamos apdeginti padus.
  Kaip komjaunuoliai rėkė iš laukinio skausmo... Kaip viskas buvo žiauru. O naciai įkvėpė į šnerves degančios mėsos kvapą ir juokėsi, pliaukštelėjo vienas kitam per klubus ir šaukė:
  - Sveikas fiureri! Mes nužudysime visus!
  Ir vėl žmonių kankinimai ir kankinimai. Ypač įdomu kankinti pionierius. Berniukai mirtinai sumušami, o tada ant jų žaizdų užpilama druska ir verčiama aimanuoti. Taip, tai labai erzina.
  Ir kai jie taip pat naudoja karštą laidą. Tai daro daug skausmingiau.
  O naciai jau paėmė Makhačkalą. Ir jie juda link Azerbaidžano teritorijos. Ir jie jau apsupo ir blokavo Jerevaną. Ir jie viskuo šturmuoja Batumio neviltį. Ir tai yra agresyvus.
  Maršalas Rokossovskis vos nenumirė pats. Buvo jaučiama, kad sovietų kariuomenė patiria spaudimą ir žlunga. Pasiduotų ir dezertyrų skaičius auga. Ir daugelis pilotų suserga depresija.
  Nors Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova vis dar vengia pralaimėjimo. Merginos kovoja drąsiai ir desperatiškai.
  Prieš kovą Anastasija pasitraukė su trimis vaikinais, kad sukauptų savyje fenomenalios kosminės jėgos.
  Ir tikrai apmokestintas kapitališkai. Ir desperatiškai numuškime priešus.
  Ir naudojant nuogus kojų pirštus.
  Ir ji čiulbėjo į viršų:
  - Esu puikus pasaulio čempionas!
  O kaip su plika kulnu jis spaus svirtį.
  Akulina Orlova taip pat yra beviltiška kovotoja. Ir, naudodamas nuogus kojų pirštus, jis traiško Vermachto lėktuvus.
  Čia ji numušė ME-109 K. Ši mašina galbūt jau pasenusi, bet išgyveno daugybę modifikacijų. Ir ant jo galite sėkmingai kovoti.
  Akulina Orlova, vaidinanti su laukiniu įniršiu, dainavo:
  - Sveikas puikus komunizmas! Fašizmas bus nugalėtas!
  Ir vėl su plika kulnu, bet kaip prispaus.
  Tai kai kurios išprotėjusios merginos.
  Bet labai nelygios jėgos Kaukaze. Nors manoma, kad ten visi vyrai yra ereliai. Tačiau niekas negali atsispirti rusei moteriai.
  O kariai tokie agresyvūs ir kieti. Lėktuvai šaudo nepaisant savo kokybinio pranašumo.
  Akulina Orlova dainavo:
  Saulės ratas...
  Ir nugriovė priešą plikų kojų pirštų pagalba.
  Anastasija Vedmakova, spausdama mygtukus raudonais speneliais ir trenkdama naciams, tęsė:
  Vokiečiai aplink...
  Akulina cyptelėjo, nukirsdama kitą vokiečių lėktuvą:
  - Hitleris nuėjo į žvalgybą!
  Anastasija įsimylėjo nacius, tęsė:
  įkrito į duobę...
  Akulina, tiksliai šaudama, kikeno:
  - Aš susilaužiau koją...
  Vedmakova intensyviai ir tiksliai šaudė, pažymėjo:
  - Ir atsisveikino!
  O merginos riaumojo choru:
  -Tegul visada būna degtinė,
  dešra ir silkė ...
  Pomidorai agurkai,
  Štai Hitlerio pabaiga!
  Akulina, vėl siųsdama mirties dovaną naciams, pastebėjo:
  - Tiesą sakant, tu turi dainuoti; Rommel baigiasi!
  Vedmakova, plikais pirštais nusitaikiusi į patranką su oro sviediniais, sutiko:
  - Žinoma - Hitleris - tai jau praėjęs etapas!
  Ten, kur nėra asmeninės apsėstojo Hitlerio įtakos, sovietų kariuomenė bando organizuoti tam tikrą pasipriešinimą. Bet tai nepaprastai sunku. Bet jie vis tiek daro viską, kas įmanoma ir neįmanoma.
  Ir vaikai taip pat kovoja. Ir pionieriai eina į mūšį. Kurie pasitinka priešą su Molotovo kokteiliais ir šūviais iš ginklų.
  Berniukai ir mergaitės, išsekę ir subraižyti, kaip visada, mūšyje. Ir jie kovoja drąsiai ir nepaprastai desperatiškai.
  Kiek jų vaikų miršta ir lieka suplėšyti.
  Vokiečių lakūnai Gertrūda ir Adala, pliaukštelėdami basomis kojomis, įlipo į dvivietį XE-328, reaktyvinį aparatą - tai pabaisa su dešimčia oro patrankų.
  Lietus ką tik praėjo ir merginos paliko grakščius, labai aiškius nuogų kojų pėdsakus.
  Jie buvo tokie viliojantys, kad aerodrome tarnaujantys paaugliai akimis godžiai rijo plikas pėdsakus, net vaikinams ėmė pūstis tobulumas. Apskritai moterų pilotų buvo daug - kovos parodė, kad moterys vienodomis sąlygomis išgyvena dvigubai daugiau nei vyrai. Ir tai reiškia, kad jie yra veiksmingi. O Hitleris-Rommelis, o tiksliau feldmaršalas fiureris, žinoma, nėra toks žmogus, kad ko nors gailėtųsi.
  Pačiame Trečiajame Reiche buvo oficialiai įvesta poligamija - teisė į keturias žmonas. Tai labai praktiška. Bet ne per daug tinkantis prie krikščioniškų tradicijų. Nenuostabu, kad fašizmas ieško naujos religijos formos. Fiurerio feldmaršalas reikalauja, kad tai būtų monoteizmas, bet toks ypatingas - su pagoniškų, senovės germanų dievų panteonu. Žinoma, pats Hitleris-Rommelis šiame panteone yra aukščiau visko kaip Aukščiausiojo Dievo pasiuntinys ir pasiuntinys.
  Taigi fiureris, žinoma, labai mėgsta save auginti.
  Gertrūda ir Adala į dangų paleidžia savo daugiafunkcį atakos lėktuvą, kuris taip pat gali atlikti naikintuvo vaidmenį.
  Kariai labai pasitiki savimi. Rusai neturi reaktyvinių lėktuvų ir vargu ar galės atlaikyti dangaus tigrų puolimą.
  Gertrūda sumurmėjo:
  - Aš esu degančio upelio riteris ...
  Adala entuziastingai patvirtino, atidengdama dantis:
  - Ir aš visus patikrinsiu!
  Merginos prapliupo juoku. Jie plikomis kulnais spaudė pedalus ir suko reaktyvinį atakos lėktuvą.
  Dar buvo tamsu, bet rytuose jau ryškėjo šviesos ruožas. Merginos švilpė... Po jomis jau plaukė Rusijos platybės. Moterys karės kikeno ir mirktelėjo viena kitai. Jie tokie ekstravagantiški ir gražūs.
  Ir basomis, žinoma, neapkraunant savęs tokiu mergaitei nereikalingu daiktu kare kaip batai.
  O jautrumas orlaivyje padidėja daug kartų.
  Čia jų link pakyla sovietiniai automobiliai. Sraigtas Yak-9 yra bene labiausiai masiškai gaminamas aparatas tarp naujausių leidimų. Ne per daug ginkluotas, bet palyginti pigus ir su mažais šarvais. MIG-5, greitesnis, su kulkosvaidžiais. MIG-3 yra ankstesnis modelis. LAGG-7 tikriausiai yra greičiausias ir ginkluotiausias paukštis. Naujausioje modifikacijoje yra net trys 20 mm pabūklai.
  Bet visa tai yra propelerinės mašinos - reaktyviniai lėktuvai nebuvo sukurti. O vokiečiai jaučiasi labai pasitikintys.
  Gertrūda iššauna dešimt oro patrankų. Jie pataikė į 30 mm ir du 37 mm pabūklus. Jie kaip ugninis viesulas veržiasi per sovietų lėktuvus. Tačiau raudonieji pilotai bando išsisukti ir eiti į uodegą.
  Šiuo metu Adala manevruoja. Negalite važiuoti vokiško automobilio priešais, bet patekti į uodegas yra sunku. SSRS kariuomenei puolimas nėra netikėtas. Jau paleisti priešlėktuviniai pabūklai. Susprogdinti sviediniai šviečia tamsoje.
  Vokiečiai išgyvena tam tikrą nervingumą. Atrodė, kad jie jau tiek daug pamatę, kad nieko nenustebinsi, bet... Sovietų lakūnai yra drąsūs ir nebijo nuostolių. Nieko jų gąsdinti. Tačiau patirties neužtenka. Vokiečių lėktuvas lengvai išlipa iš nardymo ir numuša sovietinį automobilį. Dar vieną sulaužo į gabalus.
  Vokiečių ginklų galia labai didelė. Tai yra komponentas, kuriame "Fritz" turi didžiulį pranašumą prieš Rusiją. Tačiau nacių greitis yra milžiniškas.
  Adala įsibėgėja ir išsiveržia į priekį. O Gertrūda paleidžia raketas į priešą. Patarimą gauna dantys. Kai kurie šoviniai nukreipti į šilumą arba garsą.
  Adala šnabžda:
  Jie mūsų nenužudys!
  Merginos sukasi mašiną... Jos stengiasi būti šaunios. Ir tada sovietų naikintuvas taranuoja netoliese esantį vokiečių reaktyvinį atakos lėktuvą. Ir kaip ima plyšti, ir skilti. Ir dangus, ir oras.
  Gertrūda sušnibždėjo:
  - Beprotiška mirtis!
  Kariai buvo aiškiai pasimetę, ir juos galima taip taranuoti.
  Tankai juda pasienio link. Legendinė Gerdos, Charlotte, Christinos ir Magdos įgula.
  Keturiems kariams pavyko prisidengti šlove, kovodami ir su britais, ir su amerikiečiais. Per karo veiksmus su Amerika gražuolės įvaldė tanką "Panther-2". Neblogas automobilis, pranašesnis už šermanus tiek ginkluote, tiek priekiniais šarvais. Vėlesnis "Pershingas" praktiškai neturėjo laiko kariauti. Taip, ir jis nėra "Panteros" -2 varžovas.
  Tada keturios merginos iškovojo legendinę šlovę. Nors apskritai šlovingas jų kelias prasidėjo keturiasdešimt pirmaisiais metais. Himmleris įtikino fiurerį išbandyti moterų batalionus mūšiuose iš specialiai apmokytų arijų.
  Kovos parodė, kad moterys visai nėra silpnoji grandis ir moka gerai kovoti. Ir tuo pačiu patiria mažiau nuostolių nei vyrai. Kariai taip pat kovojo pėstininkų tarpe, pliaukštelėdami basomis kojomis į karštą Sacharos dykumos smėlį. Ir įvaldė tankus. Išbandęs "Tigrą", mūšiuose su Britanija.
  Tačiau sovietinės merginos SU-100 taip pat kovoja gerai.
  Nors Rusijos padėtis atrodo beviltiška. Tačiau kariai kartu su Elžbieta kovoja kaip ereliai.
  Jekaterina nuogais kojų pirštais spaudžia svirtį. Pasiunčia sviedinį, kuris perveria nacių E-50 automobilį į šoną ir riaumoja:
  - Už didįjį raudoną ir tamsiai raudoną komunizmą!
  Elena taip pat daužė patranką naudodama nuogą, dailią koja. Ji tiksliai pataikė į priešo tanką.
  Mergina čiulbėjo:
  - Už mano gražiąją Rusiją!
  Eufrazija agresyviai pastebėjo, sukeldama labai taiklų ugnį:
  - Šlovė mūsų Tėvynei!
  Ir jis taip pat naudoja plikas, iškaltas kojas.
  Sovietinė mašina labai stipri ir kovinga. Ir šaudo gana gerai.
  SU-100 gali prasiskverbti pro E-50 į šoną. Tačiau merginos net prasilaužia jai per kaktą, pakliūdamos į vilioklę arba nuo galo iki galo. Ir jie perpjovė metalą.
  Elžbieta, naudodama nuogus kojų pirštus, šovė į priešą. Ir čiulbėjo:
  - Iš mėlyno upelio...
  Jekaterina taip pat iššovė, šį kartą svirtį spustelėjusi raudonu speneliu ir ūždama:
  Upė prasideda...
  Elena, agresyviai išsišiepusi ir šnypšdama, išdavė:
  Na, draugystė prasideda...
  O svirtį dar paspaudė plika kulnu.
  Eufrazija šūktelėjo, šaudydama į priešą:
  - Su šypsena!
  Merginos labai aktyviai dirba su SU-100. Ir sunaikinti priešo įrangą.
  O Baku pakraštyje pionieriai kasa apkasus. Yra įvairių tautybių vaikinų. Ypač daug šviesių galvų mirga. Yra raudonų, juodų ir šviesiaplaukių vaikų.
  Juos vienija vienas dalykas: tikėjimas komunizmo triumfu ir basos kojos. Akivaizdu, kad karo metais ne visi turi batus, todėl kaip solidarumo ženklą visi vaikai puikuojasi apnuogintais, apvaliais kulnais. Žiema Užkaukazėje gana švelni, o judant ir dirbant su kastuvais šaltis ne toks baisus.
  Vaikai dirba su entuziazmu ir dainuoja:
  Kelkite ugnį, mėlynos naktys,
  Esame pionieriai - darbininkų vaikai...
  Artėja šviesmečių era,
  Pionierių kvietimas - visada būkite pasiruošę!
  Pionierių kvietimas - visada būkite pasiruošę!
  Ir štai vėl skamba žadintuvas. Berniukai ir mergaitės šoka į tranšėjos dugną. O sviediniai jau pradeda sprogti iš viršaus: veikia priešo artilerija.
  Pashka paklausė Mašos:
  - Na, ar manai, kad išgyvensime?
  Mergina užtikrintai atsakė:
  - Pasipriešinsime bent kartą, sunkiausią valandą!
  Pionierius Sasha logiškai pažymėjo:
  Mūsų herojiškumas nepajudinamas.
  Berniukas bakstelėjo nuogu padu į akmenis. Matyti, kad berniukas prisipildė kietų nuospaudų.
  Mergina Tamara pastebėjo:
  Kovosime be baimės
  Mus nukirs nė žingsnio atgal...
  Tegul marškiniai permirkę krauju -
  Daugiau priešų, paverskite riterį į pragarą!
  Vaikinas Ruslanas, juodų plaukų pionierius, pažymėjo:
  Prabėga šimtmečiai, ateis era,
  Kuriame nebus kančios ir melo ...
  Kovok už tai iki paskutinio atodūsio -
  Tarnauk savo Tėvynei, tu iš širdies!
  Berniukas Olegas, plonas ir šviesiaplaukis, čiulbėjo, eilėraščiai:
  Ne, budrumas neišnyks,
  Sakalo, erelio žvilgsnis...
  Žmonių balsas skamba -
  Šnabždesys sutraiškys gyvatę!
  
  Stalinas gyvena mano širdyje
  Kad nepažintume liūdesio,
  Atidarė duris į kosmosą
  Virš mūsų švietė žvaigždės!
  
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Berniukai ir merginos plojo vieningai.
  Tačiau dabar reaktyviniai atakos lėktuvai jau skraido ir meta bombas. Ir tai yra agresyvus įrašas.
  Olegas ir Sasha pakėlė timpa ir paleido mirties dovaną. Ir į statinę pataikė nacių atakos lėktuvas.
  Mergina Nataša dainavo:
  - Komjaunimas yra ne tik amžius,
  Komjaunimas yra mano likimas!
  Aš tikiu, kad užkariuosiu kosmosą
  Gyvenkime amžinai!
  Ahmedas, pionierius iš Azerbaidžano, šypsodamasis atsakė:
  - Jūs dar nesate komjaunuolė, Nataša!
  Mergina piktai trypė basa koja ir melodingu balsu atsakė;
  Šalia tėčių su linksma daina,
  Mes pasisakome už komjaunimą...
  Artėja šviesmečių era,
  Pionierių šauksmas - visada būkite pasiruošę!
  Pionierių šauksmas - visada būkite pasiruošę!
  Olegas taip pat trypė plika, vaikiška koja ir sušuko:
  Stipresniu plaktuku suspausk proletarą,
  Iš titano rankų gniuždant jungą...
  Mes dainuosime tūkstantį arijų savo Tėvynei,
  Ir šviesa palikuonims, gerai!
  Vaikai džiaugiasi. Ir iš tikrųjų vokiečiai subombardavo, ir tik viena mergina gavo skeveldrą į pliką, apvalų, rausvą kulną.
  Pioneer rėkė, bet tada prikando jai lūpą.
  Ir taip jie ruošėsi atremti puolimą. O ten jau tankai su naciais. Didieji E-100 juda. Tokios galingos ir pavojingos mašinos.
  Jie turi tokią apsaugą. Kuriuo tu negali praeiti iš bet kurio kampo. Negalite pataikyti tik vienu kampu. Vienintelė galimybė - nutraukti vėžes.
  Vaikai pasiruošę kovoti ir mojuoti basomis kojomis. Štai jie ant vielos po nacių pėdsakais stumdo pakuotes su savadarbiais sprogmenimis. Jis veikia ir naikina Rommelio armijos tankų volus.
  Ir atrodo baisiai.
  Sasha girgžda:
  - Šlovė komunizmui!
  Berniukas Paška šaudo su Olegu iš timpa ir šaukia:
  - Šlovė pionieriams!
  Berniukas Ruslanas kartu su mergina Sufir viela tempia po vokiečiu miną ir šaukia:
  - Šlovė SSRS!
  Kariauja vaikai iš Azerbaidžano ir rusų vaikinai. Įdegę, liekni, basi pionieriai prieš milžinišką tankų armadą.
  Mergina Tamara trypia savo grakščia, maža, basa koja ir sako:
  - Šlovė Rusijai!
  Pionierius Ahmetas patvirtina šaudydamas į priešą:
  - Kartu esame draugiška šeima!
  Berniukas Ramzanas, raudonplaukis azerbaidžanietis, patvirtina, išmušdamas automobilį:
  - Nuo žodžio mes šimtas tūkstančių aš!
  Vaikai draugiški... Štai armėnė Azatui, kuri taip pat vikriai vielos pagalba perneša sprogstamąjį paketą po fašisto vikšru ir cypia:
  - SSRS yra tautų šeima!
  Kita armėnų mergina Aghas sako:
  - Nelenkite fašizmui:
  O mergina plikomis kojų pirštais traukė laidą. Daugelis azerbaidžaniečių ir armėnų vaikų turi šviesius plaukus ir nesiskiria nuo slavų vaikų, kurių taip pat yra daug. Kas paliko vokiečius, kitos rusų šeimos Azerbaidžane apsigyveno net valdant carams.
  . 4 SKYRIUS
  Kaukaze yra daug slavų. Daug mišrių porų. Taip, ir vaikai dažniausiai turi šviesesnius plaukus nei jų tėvai. O slavai vaikinai taip įdegė, kad nuo vietinių jų neatskirsi. Be to, vaikai paprastai yra panašesni nei suaugusieji.
  Taigi kovoja tarptautinis sovietinis vaikinų ir mergaičių batalionas, ir jie visi vieningi, ir labai panašūs. Jų nuogi kulnai blyksi judant.
  O svajones vaikai siunčia mirties dovanas. Šamilis ir Seryozhka, abu pionieriai, traukia laidą. O dabar vokiškas E-50 sustoja su sulūžusiu vikšru.
  Vaikinai dainuoja vieningai:
  Sąjungos nesunaikinamos, laisvos respublikos,
  Tai nebuvo brutali jėga, ne baimė, kuri susibūrė...
  Ir gera šviesių žmonių valia,
  Ir draugystė, ir protas, ir drąsa svajonėse!
  Ir vaikai džiaugiasi. Jie šypsosi baltais, lygiais dantimis. Ir jie laimingi, nors jiems gresia mirtis.
  O vokiečiai čiulpia. Sunaikinti tankai šaudo iš patrankų ir rašo kulkosvaidžius.
  Kai kurios vokiškos transporto priemonės yra aprūpintos granatsvaidžiais ir yra labai pavojingos.
  Berniukas Maksimka ir mergina Zara iš Azerbaidžano, pasirėmę basomis kojomis, po priešu ištraukė miną ir išmušė fašistinį mastodoną.
  Ir šaukė iš visų jėgų:
  - Už SSRS!
  Vaikai tokie juokingi.
  Pionieriai Abbasas ir Vladimiras taip pat naudoja ginklus. Šiuo atveju katapulta ir sudaužyti E-75 vikšrą naciams. Tada berniukai dainavo:
  - Už planetos didybę komunizmo priedangoje!
  Olegas ir Abdula taip pat yra skirtingų tautų pionieriai, tačiau su viena širdimi jie taip pat paleidžia sprogmenis. Jie pataikė į E-100 ir dainuoja ...
  Mes atvėrėme planetą tautoms,
  Kelias į erdvę, į neregėtus pasaulius...
  Giedami didvyriški darbai -
  Kad amžiams ištrintum mirties randą!
  
  Po Šventąja Rusijos vėliava,
  Ramybėje, draugystėje, laimėje ir meilėje...
  Visos žemės žmonės taps laimingesni,
  Pragariška tamsa išsisklaidys tolumoje!
  Čia kovoja su vaikais...
  Azerbaidžaniečių berniukas ir mergaitė iš Baltarusijos Abdurrahmanas ir Svetlana sutraukė laidą ir išmušė fašistų tanką. Ir jie dainavo:
  - Didysis šventosios Rusijos vardas,
  Šviečia visame pasaulyje - kaip saulės spindulys ...
  Tikiu vienybe, mes tapsime laimingesni,
  Parodykime žmonėms teisingą kelią!
  Vaikai labai drąsūs. O nacius tiesiog šokiravo toks užsispyręs ir įnirtingas pasipriešinimas.
  Abudurrahmanas yra pradininkas, jis gavo nuogą padą fragmentą. Jis pramušė suragėjusį vaiko kojos paviršių.
  Berniukas sušnypštė:
  - Ir man tai skauda!
  Svetlana taip pat gavo smūgį į apvalų kulną, nusibraukė petį. Bet mergina sušnypštė:
  - Nelaužyk pionierių!
  Azimas ir Kolka taranavo ir vokišką automobilį.
  Berniukai parodė viela ir dainavo:
  Klastingas priešas pradėjo puolimą,
  Bet aš tikiu, kad tai nesusvyruos, sovietų žmonės...
  Priešas laukia pralaimėjimo ir užmaršties,
  Ir Rusijos šlovė žydės stipriau!
  Priešas laukia: pralaimėjimas ir užmarštis,
  Ir Rusijos šlovė žydės stipriau!
  Vaikai drąsūs ir nesilenkia. Ir jie nori laimėti. Ir jie dainuoja, ir kovoja.
  Vokiečiai patiria didelių nuostolių. Tiesa, dažniausiai jie yra sugedę vikšrai ir riedučiai. Ir tai nėra mirtina.
  Dar blogiau pionieriams, kurie buvo paimti į nelaisvę.
  Berniuką Abdulhamidą, kai jis buvo paimtas į nelaisvę, naciai pasodino ant stovo. Jie įkišo pionieriaus basas kojas į bloką ir pradėjo kabinti svarmenis ant kabliukų. Ir tada jis pakurstė ugnį. O nuogus berniuko kulnus nulaižė ugnis. Ir jam ant nugaros nukrito botagas. Jie ilgai mane mušė. Ir tada naciai pradėjo laužyti šonkaulius karštomis žnyplėmis.
  Berniukas, miręs nuo kankinimų, kai jo šonkaulių geležis, raudona nuo karščio, jį suspaudė, dainavo:
  Berlynas beveik mūsų valdžioje,
  Pro žiūronus matome prakeiktą Reichstagą...
  Tikiuosi, kad greitai bus ramybė ir laimė;
  Kurį aprašysiu savo eilėraščiuose!
  
  Rusija atvėrė komunizmą pasauliams,
  Ji tapo šeima visiems.
  Bet vermachtas mums prikišo kiaulės snukį,
  O dabar kraujas trykšta iš venų kaip iš fontano!
  
  Ką fiureris netyčia pamiršo pas mus,
  Norėjau gauti žemės ir vergų!
  Fašizmas vyko su labai ilga kampanija -
  O čia tikras košmaras, pragariški sapnai!
  
  Paprastas berniukas, basas berniukas,
  Neseniai užsirišo raudoną kaklaraištį.
  Jis norėjo sukurti pasaulį pats be Dievo,
  Bet staiga iš dangaus išsiveržė napalmas!
  
  Aš turėjau bėgti į priekį, mes buvome AWOL,
  Niekas nenori imti tokių jaunuolių!
  Bet berniukas kovotojas su šautuvu tai padarė,
  Tėvų kelias pasirodė vertas!
  
  Kovojo ten, kur ir gudrumas, ir jėga,
  Ir silpnumas taip pat yra kartaus, deja ...
  Draugams teko kasti kapus
  Obliuojame pušinius karstus per šalčius!
  
  Aš esu pradininkas, dabar pripratęs prie kančios,
  Į žvalgybą jis ėjo basas, sniego pusnys traškėjo.
  Galbūt bausmė už netikėjimą,
  Kad aš nenorėjau pažinti Jėzaus!
  
  Bet kas yra trys Golgotos valandos?
  Praėjo daugiau nei treji karo metai!
  Bet kuriame kaime našlės karčiai verkia,
  Kaip sūnūs žuvo šalies kapinėse!
  
  Išgyvenau, buvau sukrėstas, sužeistas kulkos,
  Bet laimei, jis liko ant kojų!
  Sąžiningai grąžinome skolą Vokietijai,
  Tą fašizmą mes sutrypėme į dulkes!
  
  Aš subrendau, bet vis dar berniukas,
  Ūsai nepramušė, bet jau titanas!
  Taip, suaugęs, o gal net per daug,
  Juk širdis tapo kieta kaip metalas!
  
  Hero Star aukščiausias apdovanojimas -
  Pats Stalinas, patikėk, perdavė!
  Jis pasakė: reikia imti pavyzdį iš tokių kaip tu,
  Kovotojai klastoja Edeno durų raktus!
  
  Bet dabar numesk drąsų šautuvą,
  Imk tave, žnyples, plaktuką ir dirbk!
  Sukurkite burlaivį ir valtį iš medžio
  Ir sukurk lėktuvą, kad paukštis pakiltų!
  Kad ir kaip būtų, Raudonoji armija pralaimėjo mūšį dėl Kaukazo. Ir tai, žinoma, nepadidino SSRS galimybių išlikti. Tiesą sakant, viskas buvo kvaila.
  Kaukazas krito ir atėjo žiema. Maskva ir Leningradas visiškai apsupti ir blokuoti. Vokiečiai ir jų užsienio padaliniai yra stipresni tiek kiekybe, tiek kokybe. O, pavyzdžiui, "Fritz" turi labai neblogus kulkosvaidžius. Ir atrodo, kad apsupti sovietų kariai neturi šansų išsigelbėti.
  Tačiau iki šiol Stalinas dar nepasidavė. Nors siūlymus dėl atskiros taikos jis jau buvo siuntęs naciams.
  Maskva - didelis miestas, jame sukoncentruotas didžiulis kiekis amunicijos, sviedinių, kulkų, maisto. Paimti šį miestą nėra lengva. Ir jis vis dar laikosi nepaisant apšaudymo ir didžiulio bombardavimo.
  Tačiau vokiečiai toliau veržėsi į priekį. Ypač pavasarį. Vos tik išdžiūvo keliai, naciai persikėlė į Kazanę. O fašistų yra daug.
  Bet čia kaunasi gražios sovietinės ir, žinoma, basos merginos su bikiniais.
  Nataša paglostė savo pačios braškinį spenelį. Ir su spindinčia šypsena ji pasakė:
  - Aš, tu! Jis, ji - kartu visa šalis!
  Viktorija palaikė:
  - Draugiška šeima kartu! Žodžiu, mes esame šimtas tūkstančių aš!
  Oksana kikeno ir, rodydama į mastodonus, pastebėjo:
  - Tankas "E" yra labai trumpas ir pritūpęs. Bus sunku jį gauti.
  Veronika liūdnai sušnypštė:
  - Telaimina mus Dievas!
  Nataša kikeno ir čiulbėjo:
  - Amerikoje visai šaliai, Amerikoje visai šaliai, Amerikoje visai šaliai - galimybės lygios!
  Ugningoji Viktorija kikena ir riaumoja:
  - Įvairiems visuomenės sluoksniams galimybės lygios!
  Ir kaip tu nori. Ir jos dantys yra gražūs, kaip matyti.
  Oksana pakomentavo:
  - Kai vokiečiai atitrūks, jiems bus labai blogai iš aprūpinimo bazių!
  Veronika nusijuokė ir pasiūlė:
  Tada melskimės!
  Nataša paniekinamai prunkštelėjo ir papurtė galvą.
  - Ne! Mes esame komjaunuoliai, vadinasi, esame ateistai!
  Viktorija agresyviai perspėjo:
  - O aš apskritai esu karingas ateistas! Ir Dievo nėra - tai medicininis faktas!
  Veronika atsargiai pastebėjo:
  Bet tu negali to įrodyti!
  Viktorija atsakydama agresyviai blykstelėjo smaragdinėmis akimis. Ir sušnypštė su šypsena:
  - Aš galiu! Jei yra Dievas, jis turi būti atsakingas. Tai reiškia, kad reikia rūpintis žmonėmis. - Rudaplaukė mergina agresyviai basa koja trenkėsi į pušies kamieną. - Ar įmanoma įsivaizduoti fenomenalų kosminį protą, kuriam nerūpėtų jo sukūrimas!
  O mergina plika, iškalta koja sviedė granatą.
  Nataša lengvai patvirtino:
  - Viskas! Juk mes esame Dievui kaip vaikai Tėvui, o jis mumis nesirūpina!
  Veronika atsargiai pastebėjo:
  Bet net rūpestingas tėvas baudžia savo vaikus...
  Nataša kikeno atsakydama.
  - Bet nesugadink jų!
  Viktorija piktai pastebėjo:
  - Tavo Dieve tikrai yra keisti auklėjimo metodai! Pavyzdžiui, jis paėmė ir nuskandino visą žmoniją ir net nekaltus gyvūnus. Kyla klausimas, kokie fašistiniai metodai?
  Oksana šypsodamasi pridūrė:
  - Ir apskritai, amžinos kančios pragare... Tai taip pat akivaizdus perteklius, nes jokie teisingumo metodai negali pateisinti kankinimų!
  Veronika sutrikusi išskėtė rankas ir atsidususi tarė:
  - Taip pat manau, kad Nojaus potvynis yra per didelis. Bet žemė Dievo akyse buvo pilna nuodėmės...
  Viktorija nusijuokė:
  - Taip, vaikai pradėjo išdaigauti. Tėvas paėmė kulkosvaidį ir šaudė į tuos, kurie plevėsavo, palikdamas tik tuos, kurie sėdėjo tyliau už vandenį, po žole. Raudonplaukė apnuogino didelius dantis. - Kokia analogija!
  Veronika gūžtelėjo pečiais ir tyliai pasakė:
  - Nesu kunigas, kad į tokius klausimus atsakyčiau. Bet aš manau, kad Dievas turėjo tam priežasčių.
  Viktorija nusijuokė ir pasakė:
  - Taip... Ne veltui jie krito be priežasties, tik visi buvo matomi lyg dingę!
  Nataša pasiūlė:
  - Galbūt Biblija yra tik žydų pasaka. Kodėl turėtume tuo tikėti?
  Oksana išsakė savo nuomonę:
  - Bet kokiu atveju privalai saugoti savo garbę. Ir per daug nesitikėkite pomirtiniu rojumi!
  Viktorija nusijuokė ir pasakė:
  - Taip... Kunigai mėgsta pasakoti istorijas! Ir nelabai patrauklu!
  Veronika tyliai pastebėjo:
  - Bet Jėzus Kristus yra gana patrauklus įvaizdis!
  Viktorija nusijuokė ir papurtė galvą.
  - Už tokio pacifisto aš netekėsiu!
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - Taip, žmogus turi atsistoti už save... O ko Biblija moko? Jie trenkė tau į dešinį skruostą - pasukite į kairę!
  Veronika norėjo pasakyti, bet aiškiai susigėdo. Tada Viktorija įdėjo:
  - Tikrai keista moralė. Arba Dievas moko mus mylėti priešus, arba paskandina visą žmoniją iš karto. Ir kaip tai galima paaiškinti?
  Nataša sau atsakė:
  - Manau, kad Bibliją parašė talentingi vizionieriai!
  Veronika vangiai tam prieštaravo:
  - Kas į tai žiūri... Bet kitaip nei Dievo egzistavimas Visatos atsiradimo paaiškinti neįmanoma. "Tada mergina atsikvėpė. Ji perbraukė plika, nuskusta koja palei žievę ir tęsė. - Kad ir ką sakytume, bet neįmanoma rasti ar sugalvoti įtikinamesnės Visatos kilmės versijos, išskyrus tai, kaip Dievas ją sukūrė!
  Nataša gūžtelėjo pečiais ir paklausė:
  - O pagrindinė Dievo pasirodymo priežastis?
  Veronika atsiduso ir, praradusi pasitikėjimą, atsakė:
  - Tai jau aksioma... Reikia priimti tikėjimu, kad Dievas egzistuoja. Ir kad ji egzistavo amžinai ir neturi pirmosios priežasties.
  Nataša neigiamai papurtė galvą.
  - Tikėjimu priimti Dievo amžinybę? Bet galiu pasiūlyti tikėjimu priimti visatos amžinybę, bet be Visagalio...
  Veronika logiškai pastebėjo:
  - Tai panašu į alogizmą. Kaip yra ši amžina materija ir iš kur ji atsirado?
  Viktorija iškart atkirto:
  - O kas logiška - Dievas amžinas... O iš kur jis atsirado!? Tuo labiau iš karto visagalis ir visažinis?
  Veronika su neviltimi atsakė:
  - Ji egzistavo visada... Mes tai priimame tikėjimu! O kaip tai įmanoma - nesuvokiama!
  Nataša pastebėjo:
  "Iš tiesų, čia esame lygiaverčiai. Materija turėjo kažkaip atsirasti. Ir nutinka tai, kas neįsivaizduojama. - nusišypsojo mergina ir užtikrintai pažymėjo. - Bet vis tiek klausimas, kodėl žemėje tiek daug blogio, lieka atviras.
  Nataša basa koja metė į nacius granatą ir dainavo:
  - Teisingai...
  Zoja nuogu kulnu padovanojo mirties dovaną ir pridūrė:
  - Priešas...
  Augustinas pasidavė kažkam destruktyvaus ir sušnibždėjo:
  -Galvoja...
  Svetlana nuogais kojų pirštais metė granatą ir cyptelėjo:
  - Ką...
  Nataša basomis kojomis metė porą citrinų ir sušuko:
  - Rusų...
  Zoja taip pat pasidavė kažkam energingam ir mirtinai, cypia:
  - Tvarkoma...
  Augustinas paleido mirtiną, murmėdamas:
  - Priešas....
  Svetlana vėl pasidavė destruktyviai ir vyaknulai:
  - Pertrauka!
  Nataša apsisuko ir sucypė:
  - PSO...
  Zoja taip pat šaudė į juodaodžius užsieniečius, kuriuos naciai užverbavo, ir cypė:
  - Išdrįsk!
  Augustinas kalbėjo su jėga ir įniršiu:
  - Tai...
  Svetlana pasidavė panteros šypsena:
  - AT...
  Nataša basa koja metė granatą ir sušuko:
  - Kovok...
  Zoja plikais pirštais metė mirties dovaną ir sumurmėjo:
  - Puolimai!
  Augustinas sumurmėjo:
  - Priešai...
  Svetlana nuogais padais padovanojo krūvą granatų ir kaip ji rėkia į visas puses:
  - Mes...
  Nataša įsmeigė pliūpsnį ir sušnypštė:
  - Įsiutęs...
  Zoja nukirto nacius ir sucypė:
  - Mušk!
  Augustinas vėl iššovė ir sušuko:
  - Įsiutęs...
  Svetlana šūktelėjo šaudama:
  - Mušk!
  Nataša grakščia, basa koja vėl metė granatą ir čiulbėjo:
  - Mes sunaikinsime nacius!
  Zoja paėmė ir sušnibždėjo:
  - Ateities kelias į komunizmą!
  Ir sviedė citriną nuogais kojų pirštais.
  Augustina paėmė ir išsklaidė linijas, o jos nuogos kojos su niokojamu skraidė palei Fritzą:
  - Išskirsime varžovus!
  Svetlana paėmė jį ir metė pliką kulną, krūvą granatų ir sucypė:
  Sutriuškinkime fašistus!
  O keturi toliau šaudė ir mėtė granatas. Vokiečių E-75 judėjo. Mašina su 128 mm pistoletu. Ir nusišauna.
  O merginos mėtė granatas. Sužlugdė nacius. Ir jie atšovė. Jie pakilo į priekį. Tankai vėl rieda. Perkelia naujausią vokišką "Leopardą" -1. Labai mobilus automobilis.
  Tačiau jo merginos perėmė ir jį išmušė. Jie į gabalus suplėšė mobilią mašiną su dujų turbininiu varikliu. Ir jie susprogdino ją į gabalus.
  Nataša juokdamasi pastebėjo:
  Mes kovojame puikiai!
  Zoya sutiko su tuo:
  - Labai šaunu!
  Augustinas išmintingai pastebėjo:
  - Mes laimėsime!
  Ir ji basa koja paleido prieštankinę granatą. Stipri mergina. Ir ji turi tiek daug proto.
  Svetlana taip pat paleido mirties dovaną basos kojos pirštais ir smogė priešui. Labai agresyvi mergina, akimis rugiagėlių spalvos. Ji turi tokį sąmojį ir jėgą!
  Nataša apsisuko ir nusišypsojo:
  - Už šventąją Rusiją!
  Zoja labai aktyviai šovė ir išsišiepė, rodydama perlinius dantis:
  - Esu tokio lygio karys, kuris neblėsta!
  Augustinas taip pat atleido. Šienavo nacius ir gurguliavo:
  "Aš esu didelių ambicijų karys!"
  Ir ji apnuogino perlinius dantis!
  Svetlana patvirtino:
  - Labai didelės ambicijos!
  Merginos kovojo labai ilgai. Ir, žinoma, jiems pasisekė kariniame darbe. Jie yra be galo nuostabios gražuolės. Išskirtinis protas. Ir jie šaudo pirma klase.
  Nataša, šaudydama, manė, kad be Stalino, jei fiureris būtų jį nužudęs. žmonių sielose buvo tuštuma. Atrodo, kad mylimas žmogus mirė.
  Nors šis gruzinas buvo žiaurus. Ir jis padarė ne viską teisingai. Yra net anekdotas apie tai. Kodėl Leninas avi batus, o Stalinas - batus? Nes Vladimiras Iljičius pasirinko kelią, o šis ūsuotasis veržiasi į priekį.
  Šiuo atžvilgiu Stalinas nebuvo optimalus valdovas. Iš tiesų, kaip apibūdino Leninas, tai buvo per grubu.
  Šis šefas gamina tik aštrius patiekalus. Kalbant apie žiaurumą, tai buvo dviašmenis kardas.
  Viena vertus, tai padėjo išlaikyti drausmę ir paskatino partijos aparatą. Kita vertus, buvo išmuštas vertingiausias personalas ir pajėgūs žmonės. Visų pirma, po karo jie prarado tokį puikų vadovą kaip Voznesenskis. Kas turėjo didžiausių nuopelnų Tėvynei.
  Voznesenskis, ko gero, buvo idealus vadovas: ne tik kietas, bet ir protingas bei išsilavinęs. Jauniausias SSRS mokslų daktaras, akademikas, iškili asmenybė. Be Voznesenskio jo mirties atveju Sovietų Rusijos ekonomika neišvengiamai būtų suklydusi. Ir jie negali nugalėti nacių.
  Nataša basa koja metė citriną ir dainavo:
  -Iš dangaus...
  Zoja taip pat sviedė granatą plikais pirštais ir pasakė:
  - Žvaigždute...
  Augustinas basa koja paleido mirties dovaną ir dainavo:
  - Šviesus...
  Svetlana taip pat sviedė granatą basa koja ir išleido:
  - Kristalinis!
  Nataša apsisuko ir sušnypštė:
  - Aš tau...
  Zoja plikais pirštais paleido mirties dovaną, šnypšdama:
  - Daina...
  Augustinas pasidavė nuogu kulnu, kas neša mirtį, ir sucypė:
  - Dainuosiu...
  Nataška tęsė agresyviai dainuodama:
  - Apie....
  Zoja basa koja sviedė sprogimo paketą, išsklaidydama nacius ir cypė:
  - Gimtoji...
  Augustina nuogu kulnu padavė krūvą granatų, išdavė:
  - Stalinas!
  Merginos kovojo drąsiai, bet panašu, kad Kazanės nepalaiko. Gražuolės pateko į platinimą. Jie labai kovojo su vagimis. O trauktis tenka nenoriai. O tai nemalonu.
  Nataša susierzinusi čiulbėjo:
  - Mes ilgą laiką tylėdami atsitraukėme ...
  Augustinas, blyksčiodamas iš pykčio, sutiko:
  - Buvo nemalonu - jie laukė mūšio!
  Zoja paėmė jį ir su pykčiu dainavo, o likusios merginos laimingai paėmė;
  Kelkis, prakeikimu paženklintas,
  Visas alkanų ir vergų pasaulis!Mūsų pasipiktinęs protas verda Ir pasiruošęs vesti į mirtinų kovą.
  
  Mes sunaikinsime visą smurto pasaulį iki žemės, o tada pastatysime savo, sukursime naują pasaulį: Kas buvo niekas, tas taps viskuo.
  
  Nustokite siurbti kraują, vampyrai Kalėjimas, mokesčiai, skurdas!Jums - visa valdžia, visa Pasaulio palaima, O mūsų teisė yra tuščias garsas.
  
  Gyvenimą kursime kitaip, Ir štai mūsų kovos šūkis: Visa valdžia - darbo žmonėms, Ir žemyn su visais parazitais!
  
  Tu niekingas savo turtais, Anglys ir tapote karaliais!Jūs esate jūsų sostai, parazitai, Ant mūsų nugaros pastatyti!
  
  Gamyklos, gamyklos, kameros - viskas sukurta mūsų darbo dėka. Atėjo laikas! Reikalaujame grąžinti tai, kas buvo paimta apiplėšus.
  
  Užteks, karalių labui, įtraukite mus į karo siautulį! Karas su mušamaisiais avinais! Ramybė tautoms, pulkite, kariuomenės sūnūs!
  
  Kada tironai privers mus didvyriškai kristi mūšyje už juos, žudikai! Tada Mes nukreipsime į tave kovos pabūklų snukius.
  
  Niekas mūsų neišgelbės: nei dievas, nei karalius, nei didvyris. Išsivadavimą pasieksime savo ranka.
  
  Sumania ranka priespaudą nuversti, Savo gėrį atgauti, Brink, raguok ir drąsiai kaldyk, Kol geležis karšta!
  Merginos gražiai dainavo ir leidosi į kelią. Ir karas vyksta...
  Didžiuliai TA-400 ir dar galingesni TA-500, gabenantys iki dvidešimties tonų bombų, griauna sovietų pozicijas. Tačiau Raudonoji armija bando išsilaikyti. Net dainos dainuojamos labai drąsiai.
  Žmonės bus laimingi
  Laimė amžinai...
  Sovietų valdžia -
  Jėga puiki!
  
  ŽIRINOVSKIS NEPARDUOTAS JELTSINUI
  Vladimiras Volfovičius Žirinovskis to ėmėsi ir paskutinę akimirką persigalvojo per balsavimą dėl B. Jelcino apkaltos 1999 m. gegužės 15 d. Iš tiesų, kodėl jis turėtų prarasti pusę savo rinkėjų? Juk kaip gaila pusantro milijono dolerių neverta!
  Vladimiras Volfovičius paprašė žodžio.
  Ir tada jis pareiškė:
  - Turite mane teisingai suprasti: mes prieš Jelciną ir už apkaltą!
  Po to Vladimiras Volfovičius Žirinovskis pasakė puikią kalbą. Kuriame jis tiesiogine prasme nepaliko akmens nuo Jelcino ir jo gaujos.
  Taip, Vladimiras Volfovičius Žirinovskis buvo tiesiog didžiulis šokas.
  Suprato, kad reikia smogti, kol geležis įkaitusi, o Jelcinas jau buvo politinis lavonas, kuris smirda ir stipriai smirda, o ant jo nėra ko kirsti.
  Ir štai balsavimas. 50 Liberalų demokratų partijos balsų leido gauti daugiau nei du trečdalius Valstybės Dūmos ir paskelbti apkaltą. Tiesa dar nebaigta.
  Ir dar liko pritarimas Stepašino kandidatūrai į Rusijos ministro pirmininko postą.
  Čia Vladimiras Volfovičius Žirinovskis pasiūlė atmesti šią kandidatūrą ir, be to, anuliuoti Primakovo atsistatydinimą. Remdamasis tuo, kad Jelcinas aiškiai serga šizofrenija.
  Ir Valstybės Dūmoje toks pasiūlymas buvo sutiktas su džiaugsmu. Ar tikrai Jelcinas nėra išprotėjęs?
  Bet kuriuo atveju Stepašino kandidatūra nepraėjo. O opozicija į gatves išvedė šimtus tūkstančių žmonių.
  Ir viską užblokavo... Ir įvyko skubus konstitucinio teismo posėdis.
  Ir buvo nuspręsta, spaudžiant žmonėms, anuliuoti Primakovo atsistatydinimą. O pagrindas buvo sprendimas dėl Rusijos prezidento beprotybės.
  Valstybės Dūma taip pat nusprendė sustabdyti B. Jelcino prezidentavimą dėl jo psichikos pamišimo ir akivaizdžios šizofrenijos. Taigi Jelcinas gali sakyti - pabaiga!
  B. Jelcino pašalinimui iš pareigų pritarė ir Federacijos taryba. Ir Aukščiausiasis Teismas patvirtino erzinančio tirono pabaigą.
  Bet kuriuo atveju nusprendėme, kad laikas padaryti galą Jelcinui ir jo vagių šeimai.
  O senas, patyręs, buvęs užsienio reikalų ministras Maksimas Primakovas daugiau ar mažiau tiko visiems. Galbūt, išskyrus Berezovskį, bet visi nekentė šio oligarcho.
  Vladimiras Volfovičius Žirinovskis elgėsi ir kaip padorus žmogus, ir tuo pačiu išmintingai. Ir jo reitingas pakilo kaip sakalas į viršų.
  Vėl Žirinovskis tapo madingas ir šaunus. Tiesą sakant, tai puikus politikas, kuris visiems davė ragus.
  Prezidento ir Valstybės Dūmos rinkimai vyko vienu metu. Jie buvo ant audringos bangos. Zyuganovas palaikė Maksimo Primakovo kandidatūrą mainais į postus vyriausybėje. Jurijus Lužkovas turėtų būti ministru pirmininku.
  Vladimiras Žirinovskis, kaip visada, pateko į prezidento postą. Jis norėjo ten pasirodyti. Ir kaip paaiškėjo, ne be priežasties.
  Nors Vladimiras Volfovičius nelaimėjo, jis surengė ryškią, priešrinkiminę kampaniją ir užėmė antrąją vietą - tik už Maksimo Primakovo.
  O dabar pergalę iškovojo naujasis prezidentas... Vladimiras Volfovičius gavo vidaus reikalų ministro ir pirmojo ministro pirmininko pavaduotojo, atsakingo už valdžios bloką, postą, taip pat generolo laipsnį.
  Taigi Vladimiras Volfovičius pakilo aukščiau. Buvęs Maskvos meras Jurijus Lužkovas tapo ministru pirmininku. Mitrofanovas buvo paskirtas užsienio reikalų ministru. Genadijus Ziuganovas tapo pirmuoju vicepremjeru, atsakingu už socialinį bloką, o Masliukovas - pirmuoju ekonomikos vicepremjeru. Ir komunistas tapo finansų ministru.
  Taip prasidėjo naujos vyriausybės ir kurso formavimas.
  Čečėnijoje prasidėjo pilietinis karas tarp Maschadovo ir jo komandos, iš vienos pusės, ir Šamilio Basajevo, kita vertus. Šamilis Basajevas susivienijo su vahabitais, Radujevu ir kitais kovotojais, įskaitant Bin Ladeną. Ir Aslanas Maschadovas pradėjo remti Rusijos vadovybę.
  Ir prasidėjo užsitęsęs pilietinis karas.
  Maschadovui teko susidurti su daugybe užsienio samdinių, kurie bandė padėti pagrindiniam jo priešui Šamilui Basajevui. Tačiau po rugsėjo 11-osios teroro išpuolio pinigų srautas vahabitams ir Basajevui asmeniškai sumažėjo.
  O Maschadovas sugebėjo suvaldyti beveik visą Čečėniją. Rusija tapo daug turtingesnė dėl ekonomikos atsigavimo ir kylančių naftos, dujų ir kitų žaliavų kainų. O čečėnai, vadovaujami Maschadovo, sutiko grįžti į savo sudėtį mainais už investicijas. Tai yra, buvo, kaip ir tikroje istorijoje, tik Rusijos kariuomenė nekariavo ir tūkstančiai rusų kareivių liko gyvi.
  O vietoj Akhmado Kadyrovo valdė Aslanas Maschadovas. Viskas vyko kaip tikroje istorijoje. Maksimas Primakovas valdė atsargiai, be staigių judesių. Ir jis atsisakė eiti į trečią kadenciją. Ir sveikatos būklė neleido.
  O sostas beveik paveldėjimo būdu atiteko Jurijui Lužkovui. Tai irgi daugiau ar mažiau tiko visiems.
  Genadijus Ziuganovas taip pat tapo ministru pirmininku, o komunistai rinkimuose palaikė Lužkovą. Vladimiras Žirinovskis išėjo į prezidento postą ir buvo antras.
  2003 m. rinkimuose Maksimui Primakovui buvo dar geriau, nes Žirinovskis šiuose rinkimuose nedalyvavo.
  Buvo ir kitų kandidatų, kurie kovojo - taip iš buldozerio. O rinkimai buvo panašesni į farsą.
  Genadijus Ziuganovas tapo ministru pirmininku, bet Žirinovskis buvo pašalintas iš vyriausybės ir atsidūrė opozicijoje. To, žinoma, buvo galima tikėtis. Pašalintas iš užsienio reikalų ministro ir Mitrofanovo posto.
  Štai ir nebėra. LDPR vakarėliui atėjo tamsios dienos.
  Žirinovskis Vladimiras Volfovičius vėl patiria patyčias žiniasklaidoje. Ir palyginti su Adolfu Hitleriu.
  Tiesa, Vladimiras Žirinovskis tapo armijos generolu ir turėjo daug ordinų bei medalių.
  Jis padarė valdininko karjerą. Bet dabar turėjau grįžti į Parlamentą.
  Prancūzijos nauda yra Liberalų demokratų partija. Ir viskas grįžo į savo vėžes. Maskvos meras Lužkovas vykdė nuosaikaus liberalizmo politiką. Kita vertus, Zjuganovas tarsi pamiršo, kad jis neva yra leninistas. Jo politika buvo tokia pati kaip ir anksčiau.
  Maidanas Ukrainoje neįvyko. Julija Tymošenko ką tik laimėjo prezidento rinkimus. Priežastis buvo ta, kad 2008 m. ekonominė krizė buvo silpnesnė. Matyti, kad istorija klostėsi kiek kitaip, o tai kiek perslinko švyturius ir skirtingas kainas.
  Julija Timošenko vykdė nuosaikią provakarietišką politiką. Ir nesipyko su Rusija. Maskvos meras Jurijus Lužkovas taip pat demonstravo nuosaikumą savo ambicijose, o verslas jam buvo aukščiau už viską.
  Dėl to užsienio politikoje buvo tam tikrų niuansų. ISIS išsivystyti nepavyko. Sirijoje vietoj Assado atsirado kompromisinis prezidentas. O 2015 metais Lužkovas, jau senas, o ne visai sveikas pagal konstituciją, savo valdymą baigė dviem kadencijomis.
  O dabar Genadijus Ziuganovas išėjo į prezidentus. Ir jo išrinkimas neturėjo didelės įtakos politikai. Sirijoje viešpatavo taika... Amerikiečiai tikrai negalėjo nugalėti Talibano ir paliko Afganistaną.
  Sunkaus svorio bokso divizione viskas klostėsi kiek kitaip. Vitalijus nugalėjo Stevensoną, privalomą varžovą. Ir tęsė karjerą. Taip, prieš tai "bronzinį bombonešį", atlikusį rekordinę trisdešimt dviejų nokautų seriją, įveikė Vitalijus Kličko. Tada Vitalijus Klitschko taip pat susivienijimo kovą su Tysonu Fury ir gavo visus keturis diržus vienu metu. Vladimiras Klitschko tapo nuolatiniu pasaulio čempionu.
  Vitalijus Kličko titulus turėjo iki 2020 m., kai baigėsi dvi Julijos Tymošenko kadencijos. O Vitalijus Kličko nuėjo į prezidentūrą. Tikrai laimėjo...
  Ir viskas iki šiol buvo gerai, bet koronavirusas viską sugadino. Genadijus Ziuganovas kurį laiką buvo prezidentas. Laimėjo 2019 metų rinkimus. Ir tada jis nusprendė išeiti. 2023 metais naujuoju Rusijos prezidentu tapo palyginti jaunas Afoninas. Taip tradicija nutrūko, kai prezidentams jau buvo daugiau nei septyniasdešimt metų. Vladimiras Žirinovskis vis dar yra opozicijoje. Toks yra senas senelis nacionalistas.
  Tačiau Afoninas turi pirmąjį rimtą išbandymą - karą su Tadžikistaną užpuolusiu talibu. O tai rimta...
  Tačiau, žinoma, gražios ir basos merginos pasiruošusios drąsiai kovoti.
  Epas kova su Talibanu tęsėsi. Ir dabar Talibanas puola Rusijos kariuomenę visais perimetrais.
  Ir Rusijos armija atspindi jų puolimą. Ir vyksta įnirtinga kova.
  Nataša pasuka posūkį ir nuogais kojų pirštais mirtina jėga meta granatą. Ašaroja priešininkus ir riaumoja:
  - Šlovė Rusijos dievų erai!
  Zoja taip pat kovoja su priešais, daugiau nei užtikrintai. Pjauna priešininkus ir riaumoja:
  - Didžiosios Rusijos vardu!
  Ir taip pat nuogais kojų pirštais paleis mirties dovaną.
  Taip šios merginos labai garsiai įsitraukė į verslą.
  Augustina, taip pat labai taikliai šaudydama į priešą ir nuogais kojų pirštais mėtydama granatas, urzgė:
  - Už didžiąją SSRS!
  O Svetlana kovoja su modžahedais, išmušdama juos į gretas, riaumoja:
  - Už šaunią Rusiją!
  Ir nuogu kulnu jis pasiduos žudikiškai mirties dovanai.
  Tai merginų komanda, gimusi žudyti Talibaną. Ir ne tik Talibanas.
  Nataša kikeno ir, šaudama į modžahedus, paėmė jį ir sušuko:
  - Šlovė SSRS!
  Ir nuogais kojų pirštais, kaip paleisti žudiką.
  Zoya, toliau šaudydama į Islamo imperijos kareivius, agresyviai paskelbė:
  - Šlovė mūsų kariuomenei!
  Ir basomis kojomis jis svaidys griaunančius.
  O Augustinas daužosi afganistaniečius ir apkalba:
  - Šlovė mūsų Tėvynei!
  Ir nuogi kojų pirštai pradės sunaikinimą.
  Svetlana taip pat sutriuškina priešus, išmuša juos su įniršiu ir šaukia:
  - Už šventą SSRS komunizmą!
  Tai merginos, kurios kovos už savo sąžinę. Ir jie kovoja ir laimi.
  Alenka labai kovėsi ir nuogais kojų pirštais mėtė mirtinas dovanas.
  Ir mergina sušuko:
  - Už komunizmą!
  Anyuta labai gražiai nušovė priešą, o plika kulnu smogė Talibanui ir cyptelėjo:
  - Už komunizmo Rusiją!
  Čia Alla kovojo labai kukliai ir aktyviai. Ir nuogi kojų pirštai paleido mirtina jėga.
  Mergina sumurmėjo:
  - Už SSRS komunizmą!
  Mergina Marija paėmė ir pasuko, nušienavo afganistaniečius ir urzgė:
  - Už Tėvynę, mūsų motina!
  Ir nuogais kojų pirštais ji paleido mirtiną jėgą.
  Olimpinės žaidynės taip pat davė taiklų posūkį ir nupjovė daug priešų. O mergina kuždėjo, išmesdama nuogus kojų pirštus ir vyaknulą:
  - Už Tėvynę, mūsų motina!
  Marusya kovoja su laukiniu katės įniršiu ir šaudo į afganistaniečius. Ir masiškai juos naikinti.
  Ir mergina riaumoja:
  - Tai labai šaunu!
  Matrena labai tiksliai pataiko į modžahedus ir pjauna kaip smaigalius. Štai mergina.
  Ir riaumoja sau su ritiniu:
  - Už labai gerą komunizmą!
  Stalenida taip pat kovojo su laukiniu įniršiu ir atkirto Talibaną nuo kariuomenės. Tokia ji kovojanti moteris.
  Ir ji labai taikliai užrašė priešą.
  Steelenida dainavo:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Tai čia kovojančios merginos. Ir labai gražus ir kovingas.
  Karys davė posūkį priešui. Nupjovė afganų karių masę ir girgždėjo. Už Rusiją ir laisvę
  baigti.
  Veronika, šaudydama į Talibaną, daužė juos raketomis ir cypė:
  - Šlovė komunizmui!
  Viktorija, šaudydama į drąsius ir didvyriškus Alacho karius, čiulbėjo:
  - Už Tėvynę!
  Tai merginoms labiausiai sultys ir grožis. Labai gražios ir kovingos merginos. Ir jie turi didžiulę galią. Ir tokios kovojančios merginos
  ir traiškyti, ir kulti, sutriuškinti afganistaniečius.
  Serafima taip pat rašė priešą, laukine jėga išmušdama Talibaną.
  O mergina apnuogintais kojų pirštais svaidė priešui mirtinas mirties dovanas.
  Šios merginos tiesiog nuostabios.
  Alyonka rašė ant afganų ir labai agresyviai pjovė priešus.
  Moteris karė kuždėjo, nukirsdama islamo imperijos karius.
  Ir ji sušuko:
  - Tėvynei - mūsų motinai!
  Anyuta labai aktyviai rašinėja su priešais ir savo jėga šienauja priešus. Ir nuogais kojų pirštais ji metė mirtiną ir kolosalią jėgą.
  Ir mergina čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmui!
  Ir su raudonu speneliu mūsų bazuko mygtukas padegė baką.
  Čia kovojanti Alla su dideliu įniršiu sutriuškina priešą. Ir ūgliai, ir šlapi naikina modžahedus.
  Šios merginos yra labai gražios ir kovojančios tapo didvyrėmis.
  Su laukiniu įniršiu kovoja su Alla kaimo žmogumi.
  Tai merginų karinis kelias. Kurios labai net kovoja. Ir labai agresyviai sutriuškino Talibaną.
  Martial Marija buvo labai sugniuždyta su laukine jėga ir visus nukirto kaip skustuvas.
  O plikomis kojų pirštais mergina svaidė naikinimo granatas. Ir mergina suplėšė daug priešų.
  Olimpinės žaidynės vėl vyksta. Ir vėl sutriuškina modžahedus. Ir vėl ji svaidė nuogus kojų pirštus žmogžudyste ir sunaikinimu.
  Ir tai bus nemandagu ir labai agresyvi.
  O olimpinės žaidynės pradėjo kovoti ir nuogu kulnu pasidavė sunaikinimui ir visiškai mirčiai.
  Štai tokia kovinga mergina-didvyrė šios olimpinės žaidynės. Štai kovojanti mergina.
  Ir Marusya su dideliu įniršiu sutriuškino afganistaniečius. Ir su laukine drąsa juos šienavo.
  Ir su braškiniu speneliu ji paėmė ir pasiuntė mirtiną jėgą.
  Ir daug modžahedų karste.
  Alenka pareiškė, šaudydama į priešą ir šaukdama:
  - Už galingiausią komunizmą pasaulyje!
  Anyuta, rašydamas ant afganų, agresyviai pažymėjo:
  - Štai mes vėl ant balto žirgo!
  Čia vėl kovoja Alla sunkioje kovoje. O raudonplaukė vėl rašinėja apie modžahedus ir kvatoja iš visų jėgų.
  Ir tai tikrai juos sunaikina.
  ir rėkia iš visų jėgų.
  O mergina rašo kaip automatas.
  Ir Marija veikia visa savo laukine jėga. O į afganus šaudo labai taikliai. Ir labai tiksliai nupjauna priešus - kiekvieną kulką į akis.
  Ir riaumoja:
  - Už Rusiją Svarog!
  Olimpinės žaidynės pasielgė labai žiauriai ir žudė priešininkus bei šienavo modžahedus. Ir labai kovinga mergina-herojė. Šios merginos tiesiog nuostabios.
  Ir niekas prieš juos neišgyvens.
  Olimpinės žaidynės kruopščiai nupjauna priešus. O afganistaniečius jis išmuša plikomis kojų pirštais, svaidydamas mirtinas mirties dovanas. Olimpinės žaidynės, žinoma, yra labai mergaitiška
  šauniausias ir kovingas iš visų pasaulyje.
  Na, jis plaks modžahedams ir nukirs juos kardu.
  O mergina ims ir dainuos:
  - Esu grožio klasės Hyper!
  Šios merginos yra tokios gražios ir labai kovojančios. Jie turi didžiulį susijaudinimą ir galią, kad galėtų pamaloninti akis.
  Marusya šaudo į afganus ir cypia:
  - Už komunizmo epochą!
  Ir taip pat plikomis pirštais, tarsi prie modžahedų, jie plaktuku. Ši mergina tiesiog nuostabi.
  Matryona mirtina jėga smogs priešams, naudodama raudoną krūtinės spenelį iš bazuko. Ir tai iš tikrųjų yra jos hipergalia.
  Ir karys cypia:
  - Už puikų komunizmą!
  Tai merginos, kurios kovoja už SSRS ir rodo didvyriškumo stebuklus. Ne, prieš tokias merginas negali atsispirti joks priešas. Net tiek daug, kiek Talibanas. Nors jie sugeba išmesti lavonus į Maskvą.
  Stalenida kovoja su pranašesnėmis priešo pajėgomis. Ir dar kaip jis braškiniu speneliu spaudžia bazuko mygtuką ir cypia:
  - Aš esu super klasės karys!
  Ir mirkteli savo draugams.
  Veronika taip pat agresyviai naikina afganistaniečius ir nesuteikia jiems pasigailėjimo. Ir yra didelis naikinimas.
  Mergina labai kovinga ir turi fenomenalią kosminę galią.
  O Stalenidoje to, kas drąsiai gniuždo šios jėgos modžahedus, yra dar daugiau. Sakykime taip, tiesios merginos.
  Viktorija labai aktyviai plaka afganistaniečius, muša juos ir riaumoja:
  - Aš esu hiperklasės mergina!
  O Serafima su viksvos aistra daužo modžahedus, šienauja juos ir šaukia:
  - Aš esu itin gražuolė!
  Albina ir Alvina triuškina afganistaniečius danguje. Ir Helga yra su jais. Kaip aktyviai jie ėmėsi geltonųjų. Ir kapitališkai išnaikinti.
  Albina nuogais kojų pirštais nuvertė Talibano automobilį ir girgždėjo:
  - Už VDR! Tegul komunizmas vėl grįžta pas vokiečius!
  Alvina taip pat numušė Islamo imperijos lėktuvą ir šaukė:
  - Į didžiausias komunizmo viršūnes!
  O Helga danguje nuogių kojų pirštų pagalba uždengė Talibano tanką ir čiulbėjo:
  - Už pergales per stogą!
  Taip kovojo kovingos ir gražios merginos.
  Anastasija Vedmakova taip pat sutriuškino modžahedus iš dangaus ir dainavo:
  - Tegul komunizmas garsėja!
  O nuogais kojų pirštais ji iš lėktuvo svaidė bombas į priešininkus.
  Akulina Orlova taip pat kulė afganistaniečius ir dainavo:
  - Šlovė mūsų Tėvynei.
  Ir numetė priešui sunkias ir mirtinas bombas.
  Tai buvo kovojančios merginos, sakykime tiesiai šviesiai.
  Mirabela Magnetic sutriuškino priešininkus milžinišku intensyvumu ir rėkė:
  - Už didį ir galingą komunizmą!
  Ir vėl mergina mirktelėjo alyvinėmis akimis.
  Tai buvo merginos.
  Anastasija Vedmakova daužė afganistaniečius ir trenkė jiems kumščiais:
  - Mano naujas credo - laimėti visus!
  Ir taip pat kaip naudoti nuogus kojų pirštus.
  Akulina Orlova kulia varžoves. Ji pjovė juos kaip šukos ir sušuko:
  - Aš esu stipriausias pasaulyje!
  O kaip nusileisti nuogu kulnu.
  O Mirabela Magnetic savo kolosalia jėga numuša priešus ir šaukia:
  - Aš super mergina!
  Ir su raudonu speneliu, kai jis spaudžia mygtuką.
  Šios merginos tiesiog super ir super.
  Alvina sutriuškino Talibaną ir šaukė su didele jėga:
  - Už komunizmą!
  Ir nuogais kulnais, lyg pedalus spaustų. Ši mergina tiesiog nuostabi.
  O Albina ant afganų kaip lupanet. Ir duok jiems didžiąją hiper.
  O jis paims daug priešų vienu metu ir paguldys.
  Ir jis visa tai daro nuogais kojų pirštais.
  Ir dainuoti:
  - Aš esu šauniausia mergina pasaulyje!
  Helga taip pat muša Talibaną. Jie yra didžiuliai ir aktyviai naikina. Bet tada jis nuogais kojų pirštais nutaikys raketą, o afganų bunkeris ją sudaužys.
  Ir apskritai tai puiku.
  O mergina juokiasi...
  Tačiau Elžbieta, esanti savo tanke, imsis modžahedų ir surengs jiems visišką pralaimėjimą. Ir iš karto bus nužudyta daug Talibano.
  Ir bokštai nuo Talibano tankų nuplėšti.
  Elizabeth yra mergina, kuri yra aukščiausios klasės supermenas. Ir sutriuškina priešus nuogais kojų pirštais. Ir tiesiogine prasme kasa juos į žemę.
  Štai kaip ši Elžbieta yra tiesiog Hiper.
  Ir jos tankas, tarsi prie modžahedų, nugrius.
  Visai ne mergina, o kažkoks super aktyvus ir kovingas.
  O Kotryna kulia afganistaniečius. Ji turi neįtikėtiną jėgą ir judrumą. O ji nuogų kojų pirštų pagalba naikina islamo imperijos karius.
  Tai mergina ir ji jau nužudė tiek daug afganų.
  Ji paėmė ir dainavo:
  - Aš esu ultra!
  Ir Elena kruopščiai kulia priešus. Parodo jiems savo superklasę ir riaumoja:
  - Aš esu Hyper!
  O nuogais kojų pirštais - tarsi kalama ant kinų. Štai mergina.
  O Eufrosinija labai agresyviai naikina Afganistano kovotojus. Ir šaudo naudojant nuogus kojų pirštus labai tiksliai.
  Ir dar murkdamas:
  - Tėvynei ir Rusijai bus mūsų Svarogo mesijas!
  Tarkime, merginos yra garbės karės.
  Elžbieta, šaudydama į afganistaniečius, pastebėjo:
  - Apskritai man kažkaip labiau patinka rusų dievai!
  Jekaterina šovė nuogu kulnu, paspausdama mygtuką, nugriovė Talibano tanką ir sucypė:
  - Ir man labiau patinka rusų dievai! Tiesą sakant, kodėl mums reikia, kad Jėzus būtų apipjaustytas aštuntą dieną?
  Elena sucypė iš įniršio:
  - Man gėda dėl kunigaikščio Vladimiro!
  Elizabeth sutiko su tuo:
  - Ir tau turėtų būti gėda!
  Elena sutiko su tuo:
  - Žinoma, gaila, kad rusai garbino žydų šventuosius!
  Catherine paėmė jį ir sumurmėjo:
  - Turime turėti rusų šventųjų ir dievų!
  Elžbieta sutiko su tuo, išdygusi dantis:
  - Taip, turėtų!
  Ir mirktelėjo priešui.
  Euphrosinia energingai pažymėjo, sprogdindama modžahedus iš patrankos:
  - Mes nugalėsime islamo imperiją...
  Ir vėl Elžbieta, tarsi mušdama priešą, yra mirtina.
  Gerda taip pat labai meistriškai kovoja. Jis smogia modžahedams mirtina jėga ir šaukia:
  - Už puikų komunizmą!
  o ji yra toks karingas ir garsus karalius!
  Charlotte taip pat gniuždo Talibaną ir cypia, apnuogindama dantis:
  - Tai puiku!
  o tokia kovinga mergaite klase mega!
  Kristina taip pat spardo afganistaniečius nuogais kojų pirštais. Ir jie tikrai juos nužudys.
  O jis ims ir praeis:
  - Aš esu arijas numeris vienas!
  O Magda sumuš afganistaniečius, daug jų nužudys ir šnypš:
  - Už SSRS ir VDR!
  Ir mirkteli safyrinėmis akimis. Ši mergina tiesiog hiper!
  Ne, Talibanas negali susidoroti su super ir hiper klasės merginomis.
  O jos tokios karingos merginos.
  Ir jie dainuoja su aistra:
  - O ką rasime mūšyje,
  O ką rasime mūšyje...
  Su tuo nejuokuosi,
  Išardykime jį!
  Ir kaip kariai apsipys ašaromis. Štai merginos.
  Be to, basas kojas jie kišo į nelaisvėje paimtų Talibano kareivių snukučius. Ir privertė bučiuoti savo nuogus apvalius kulnus.
  Štai merginos su bikiniais.
  Tačiau Talibanas kankino komjaunimo narį. Jie susuko jai rankas iš užpakalio ir patempė ant stovo. Ir pakėlė. Ir jie susuko mergaitę ant medžio. Ir pakėlė ją. Tada jie paėmė ir paleido.
  Ir mergina nukrito. Ji paėmė jį prie pačios žolės ir pakabino. Ir ji sustingo. O modžahedai piktai nusijuokė. Tada mergaitę vėl paėmė ir patraukė aukščiau, į pačią medžio viršūnę.
  Ir tada jie vėl ją paleido. Mergina griuvo ir vėl pakibo pačiame apačioje. Ir virvė išsitempė, ir gražuolė kaukė iš skausmo. ir jie vėl pradėjo ją kelti.
  Ištrauktas į patį viršų. Gerai išmetė, tegul truputį pakabina. Ir tada jie vėl paleido su laukiniu įniršiu. O mergina vėl pargriuvo ir susisuko
  sąnariai. Ir apskritai ji buvo gana nuoga. ir kaip skaudėjo.
  tada ketvirtą kartą vėl buvo pakeltas ir gerai supurtytas. Tada pritvirtino ant tankios šakos ir pradėjo tempti. Jie pritvirtino kaladėlę prie merginos basų pėdų,
  ir pradėjo ant jo kabinti svarmenis. Talibanas pakabino pudų svarmenį iš pradžių vienoje, o paskui kitoje pusėje. Tada jie merginą pradėjo plakti botagu. Sumušė taip, kad oda plyšo.
  Ir tada komjaunuoliai pradėjo pilti druską ant žaizdų. Tada jie paėmė ir paleido įkaitusią laidą. Ir jie sumušė mergaitę liguista jėga. Tada afganų budeliai ištepė nuogus mergaitės pėdų padus ir po ja uždegė krosnelę. Ir šaudykime gražuolę be nereikalingų ceremonijų. Ir tada budeliai iš Talibano sutepė ir merginos krūtis. Ir po to
  kuri padegė jos krūtinę. Ir jie pradėjo merginą smarkiai mušti.
  Ir kepkite modžahedų karę ir jos krūtinę bei kulnus. Tada jie sutepė asilą ir atnešė deglą į užpakalį. Ir jie pradėjo merginą smarkiai mušti. Ir tada ugnis palietė jos krūtinę. Veneros grotą dengiantys plaukai iš karto suanglėjo. Ši mergina tiesiog nuostabi. Ir jos laukė tokie kankinimai.
  Afganistano budeliai sudegino mergaitę ir jos krūtinę, ir asilą, ir krūtinę, ir basų pėdų padus. Ir jie jį kruopščiai iškepė. Tada Talibano budelis paėmė įkaitusią lazdelę ir negalvodamas įkišo mergaitei į išangę. Ir kaip, ji rėkia iš laukinio skausmo.
  Tai ją labai įskaudino. O šios merginos tokios išdykusios ir gražios. Tačiau afganai merginą sunkiai kankino. Ir tokie gražūs kariai. Ir juos karys kruopščiai apkepa.
  Taip merginą paėmė budeliai ir ėmė daužyti jos ilgus grakščius pirštus įkaitusiomis žnyplėmis. Ir labai skauda. Budeliai mergaitei sulaužė pirštus, pradedant nuo mažojo pirštelio.
  Ir tiesiogine prasme viskas buvo sulaužyta. Ir tada komjaunuoliui ėmė plyšti šonkauliai. Ir tuo pat metu jam į krūtinę įsirėžė įkaitusios žnyplės. Ir pasidarė raudona nuo karščio susukti geležinius ir raudonus spenelius. Ir mergaitei buvo nuplėštos krūtys. Ir tai buvo taip žiauru ir skausminga.
  Štai kur buvo kankinimas.
  Gerda, šaudydama į modžahedus, pastebėjo:
  - Šlovė komunizmui!
  Šarlotė labai agresyviai su velniška jėga pastebėjo. Ir sucypė:
  - Už Tėvynę!
  Ir nuogais kojų pirštais jis tryps priešą.
  Štai mergina. Ir toks karingas.
  Christina jį paėmė ir plikiais kojų pirštais daužė Talibaną ir cyptelėjo:
  - Šlovė Rusijos dievų erai!
  Magda taip pat trenkėsi į afganistaniečius nuogais kojų pirštais ir kuždėjo:
  - Už mūsų Tėvynę!
  Ir šios merginos yra tokios šaunios.
  Gerda, šaudydama į priešininkus iš Afganistano, išdavė:
  - Už didįjį Vokietijos komunizmą.
  Šios merginos yra tokios kovinės gražuolės.
  Gerda linksmai atsakė, rašydamas ant modžahedų:
  - Turiu merginą tiesiog super.
  Ir Charlotte agresyviai pabrėžė, kai šaudė į savo priešininką:
  - Šlovė arijų komunizmui!
  Ir, naudodama nuogus kojų pirštus, ji sušuko:
  - Už didžiąją Tėvynę!
  Christina taip pat labai tiksliai užpuolė priešą, pažymėjo:
  - Už Rusiją ir Vokietiją draugystėje!
  Magda taip pat daužė modžahedus ir cypė:
  - Šlovė mūsų erai!
  Ir vėl mirkteli savo partneriams.
  Štai merginos.
  Ir Jane Armstrong pradėjo smogti Talibanui patranka.
  Mergina buvo labai graži.
  Džeinė trenkė priešininkei nuogais kojų pirštais ir cypė:
  - Šlovė Tėvynei!
  Taigi Gertrūda desperatiškai smogs priešams, jie bus kruopščiai uždengti ir sutriuškinti.
  Ir kaukimas:
  - Už Britaniją!
  Ir Malanya, tarsi smogdama į priešą ir priversdama jį hara-kiri, ir čirškia:
  - Už anglų pergales!
  Monika taip pat pliaukštelės ant priešų plikomis kojų pirštais ir cypė:
  - Už sovietų pergales!
  Ir Tamara, ir Sulfiyya kovoja su Talibanu ir žudo barzdotus karius, kurie ateina bangomis.
  Ir šios merginos dainuoja:
  - Žmonės bus laimingi
  Laimė amžinai...
  Rusijos valdžia turi
  Jėga puiki!
  Tamara apsisuko ir šovė nuogais kojų pirštais ir kuždėjo:
  - Už mano nuomonę apie komunizmą!
  Sulfija taip pat smogs priešui, nužudys daug Talibano ir cyps:
  - Pakalbėkime apie Rusiją!
  Ir abi merginos prapliupo juoktis.
  Tamara pasisuko. Ji pjovė daug afganų ir čiulbėjo:
  - Už geriausią Tėvynės jėgą!
  Sulfiya taip pat kapitališkai suremontuos priešą ir pagirs:
  - Už raudoną komunizmą SSRS!
  Ir mirksi safyro akimis.
  Tai merginos - tiesiog aukščiausia klasė ir skrydis.
  Alisa ir Andželika vis dar kovoja.
  Šviesiaplaukė ir raudonplaukė.
  Jos yra stiprios merginos ir šaudo iš snaiperinių šautuvų.
  Ir kol jie dainuoja sau:
  - Šlovė SSRS! Rodysime pavyzdį visiems!
  Alisa šaudė į priešą snaiperio šautuvu. Nušautas nuogais kojų pirštais, ir
  sucypė:
  - Šlovė mano šaliai!
  Andželika taip pat trinkteli į priešą nuogais kojų pirštais, meta granatą ir cypia:
  - Rusijai didžiausia.
  Ir mirkteli smaragdinėmis akimis.
  Šios merginos yra tik geriausios pilotės. Ir taip afganai yra sugniuždyti. Čia jie kovoja ir patys šauniausi bei protingiausi pasaulyje.
  Alisa čirškė ir mirktelėjo:
  - Šlovė TSKP laikams!
  Andželika su tuo sutiko:
  - Didelė šlovė SSRS didvyriams!
  Ir vėl ji nuogais kojų pirštais sviedė į priešą mirtinos jėgos granatą.
  Čia ji yra įprastos klaidos moteris, nepaprasta išvaizda.
  Alisa paėmė jį ir sušuko:
  - Vardan nemirtingų komunizmo idėjų!
  Ir ji nuogais kojų pirštais metė mirtinos jėgos dovaną.
  Andželika taip pat ėmė ir daužė priešą.
  Ji nukirpo jį kaip švitrinį popierių ir sucypė:
  - Už Rusiją ir Rusijos dievus!
  Šios moterys buvo labai kovingos ir šaunios.
  Alisa, šaudydama į priešą, ėmė ir nuogais kojų pirštais paleido priešui naikinimo dovaną.
  Ir tai buvo labai šaunus žingsnis.
  Andželika taip pat sumušė priešą, tiesiogine prasme jį sunaikindama ir demonstruodama milžinišką galią. Ir žaismingai su šypsena pasakė:
  - Tai didžiulis įvykis!
  Ir jos nuogi pirštai paleido žinią apie mirtį ir sunaikinimą!
  Čia tai buvo mergina - tiesiog hiperklasė.
  Alisa paėmė jį ir riaumojo iš visų jėgų:
  - Aš esu stipriausias ir šauniausias visatoje!
  Andželika nuogais padais paleido visą statinę sprogmenų ir cypė:
  - Ir aš esu megaverse!
  Šios merginos labai gražios.
  Šaudama į priešą Alisa pastebėjo:
  - Tikėjimas komunizmu yra puikus!
  Ir mėtyti mirtinas granatas plikomis pirštais.
  O Andželika šaudo į modžahedus ir riaumoja:
  - Mūsų tikėjimas labai didelis!
  Ir nuogais kojų pirštais svaidys granatą su griaunančia jėga.
  O kariai paėmė priešą ir taip šitie talibai apgavo... Ir nei pasakoje sakyti, nei rašikliu aprašyti.
  Alisa gana logiškai pastebėjo, kad šaudė iš snaiperio šautuvo ir numušė Talibano atakos lėktuvą.
  Alisa paėmė ir sušnibždėjo:
  - Tikiu, kad visas pasaulis pabus,
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Ir vėl mergina paims nuogais kojų pirštais ir paleis kažką itin mirtino.
  Savanoriai iš Japonijos taip pat kovoja su modžahedais. Visų pirma, komunistinių įsitikinimų merginos nindziai.
  Mėlynaplaukė nindzių mergina vėjo malūnu daužė afganistaniečius ir plakė.
  Tada ji nuogais kojų pirštais mėtė sunaikinimo žirnius ir cypė:
  - Už komunizmą Japonijoje!
  Geltonaplaukė nindzių mergina kardais atliko ir drugelio techniką. Iškirpkite daug modžahedų. Ir tada jos basos kojos
  jie paėmė ir išmetė mirtiną granatą.
  Tada mergina pasakė:
  - Šlovė SSRS ir Japonijai!
  Raudonplaukė nindzių mergina taip pat pakėlė ir smogė afganų kariams užnugaryje. Ir ji metė nuogus kojų pirštus,
  kažkas žudiko dovanoje. Ir ji patikrino:
  - Šlovė Rusijai ir SSRS!
  Nindzių mergina baltais plaukais surengė priėmimą statinėje. Ir kaip ji smogė Talibano kariams, nukirsdama jiems galvas. Tada metė
  mirtinas sunaikinimas plika iškalta koja ir cypia:
  - Šlovė Raudonajai armijai!
  Ir visos keturios nindzių merginos plikomis kulnais metė naikinimo žirnius ir išmušė visą batalioną afganų su tankais. Šios merginos yra tiesiog ultra!
  Tai yra grožis - merginos tikrai labai šaunios.
  Olegas Rybačenko taip pat pjauna modžahedus kardais. O su juo - mergina Margarita.
  Šie nemirtingi vaikai yra tiesiog super.
  Ir jie specialiai sutriuškina priešus. Tarkim, kad ten ir vaikai!
  Ir tada berniukas ir mergaitė švilpia. O varnos, gavę infarktą nuo vaiko švilpuko, krenta į dugną. O jų snapai perveria Talibano kaukoles.
  Tai vaikai - natūraliai visko ir visko naikintojai.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - šlovinti mūsų sovietų žmones,
  Sveikinu mano vakarėlį...
  Mūsų visų vaikų širdžių sąjunga,
  Mes visi esame draugiška šeima!
  Margarita Magnitnaja, gniuždanti priešininkus, energingai paskelbė:
  - Būkite garsūs mūsų kosmine Rusija!
  O mergina apnuogintais kojų pirštais paleis priešui kažką visiškai mirtino.
  Olegas Rybačenko, naikindamas Talibaną, dainavo:
  - Margarita, langas atidarytas,
  Margaret, tu nepamiršai
  Kaip viskas buvo!
  Šis berniukas toks šaunus ir karingas. Tai berniukas terminatorius.
  Tai vaikai čia labai šaunūs ir kovingi.
  Reikia pažymėti, kad mergaitės yra labai sunkios.
  Alisa taip pat šaudo į Talibaną. Ir dainuoja jam po nosimi:
  - Vienas du trys keturi Penki! Zuikis išėjo pasivaikščioti!
  Ir mergina vėl iššovė dideliu taiklumu.
  Angelica buvo labai geras smūgis. Ir padarė galingus šūvius į priešą.
  Ir kaip jis spaudžia raudonu speneliu ir ima iš bazuko ir tranko.
  Ir karys labai tiksliai šaudė į priešą.
  Andželika paėmė ir sušuko:
  - Šlovė mūsų komunistų partijai!
  Ir vėl kaip sprogimas dideliu tikslumu į priešą. Ir Talibano lėktuvas vėl sudužo.
  O Alisa taip pat šaudė labai taikliai, ir užsidegė Islamo imperijos atakos lėktuvas.
  Tai merginos.
  Andželika juokdamasi pastebėjo:
  - SSRS yra nuostabi šalis, kurioje visos tautos yra draugiška šeima!
  Alisa vėl šovė, vienu šūviu numušdama tris modžahedus ir atsakė:
  - Už didžiąją Rusijos šventę!
  Ir merginos prapliupo juoku. Apskritai jie yra labai skirtingų pažiūrų kariai.
  Tačiau visos merginos širdyje nešiojasi komunizmo idėją. Ir jie nori, kad Žemės planetoje būtų tikras rojus. Ir būtų labai gražu.
  Andželika pasižymėjo labai tiksliai šaudydama į priešus ir smūgiuodama per kaukoles.
  - Komunizmas niekada nesuskleis sparnų ir neįsileis į kiautą!
  Alisa sutiko su tuo:
  Komunizmas niekada nesulenks savo sparnų! Mūsų ideologija yra sukurti laimę planetoje Žemėje!
  Ir abi merginos rėkia:
  - Šlovė Rusijai! Šlovė! Basos merginos bėga į priekį...
  Basųjų moterų skyrius... sveikina Rusijos žmones!
  O karės moterys demonstruoja agresyvų ir seksualinį malonumą.
  Alisa sumurmėjo, apnuogindama dantis ir cypia:
  - Mes visi kartu už SSRS!
  Ir karys vėl sumušė priešus.
  Andželika taip pat šovė į priešą ir smogė jam per galvą. Ir ji sušuko:
  - Šlovė mūsų Tėvynei!
  O karys buvo itin kovingas ir raudonas.
  Ir jos plaukai vėjyje, šie vario raudonumo plaukai plevėsuoja kaip proletarinė vėliavėlė.
  Šios merginos labai gražios ir seksualios.
  Ir tiek daug modžahedų jau buvo palaidota ...
  Taip pat dirba merginos...
  Štai Viola ir Dominyka šaudo į afganistaniečius.
  Merginos šaudo bazuku į tankus ir Azijos pėstininkus.
  Čia Viola buvo iššauta, raudonu speneliu paspaudus bazuko mygtuką ir paleista raketa varoma raketa.
  Ir afganų masė buvo sudraskyta.
  Viola vėl dainavo:
  - Aš tikiu didžiuoju komunizmu!
  Dominika taip pat šaudo specialiai į modžahedus. Ir išmuša juos didelėmis masėmis.
  Tuo pačiu metu merginos plikomis kojų pirštais mėtys granatas.
  Ir su raudonu speneliu ant bazuko mygtuko jis spaus priešus radikaliai naikindamas.
  Šios merginos tokios gražios. Ir kaip jie puikiai atrodo, kai kovoja tik su kelnaitėmis. Ir aukščiausios klasės kariai.
  - pastebėjo Viola, kai vėl šaudė į priešą braškiniu speneliu.
  - Man patinka kovoti! Tai gerai!
  Dominika nusijuokė ir pasakė:
  Kas negerai vyrams?
  Viola nusijuokė ir atsakė nuogais kojų pirštais svaidydama granatą į priešą ir cypė:
  - Žinoma, viskas gerai! O kai kurie tiesiog žavingi!
  Tai čia labai kovingos ir gražios merginos.
  Dominika pažymėjo:
  Kiek ilgai tęsis šis karas?
  Viola vėl šaudė į modžahedą, naudodama tamsiai raudoną spenelį ir sušnibždėjo:
  - Manau, kad tai ilgas laikas!
  Dominika paėmė ir dainavo:
  - Visatoje vyksta karas,
  Nužudyk be jokios priežasties...
  Šėtonas nutrūko nuo grandinės
  Ir mirtis atėjo su juo!
  
  Ir kas sustabdys tėkmę
  Kruvinos beprotiškos upės..
  Lazerio spindulys pateks į šventyklą,
  Ir akimirksniu vyras dingo!
  Viola pridūrė, mesdama granatą nuogais kojų pirštais:
  Ir toks chaosas
  Užpildė visatą...
  Liūdna žmonijos dalis -
  Ištverti skausmą, kančią!
  Tai merginos, tokios šaunios dainininkės.
  O Olegas Rybačenko kardais pjauna afganistaniečius.
  Berniukas svaido mirties dovanas nuogais žudikiškos galios pirštais ir dainuoja.
  Žemės sūnus atsakys "ne".
  Aš niekada nebūsiu vergas...
  Tikiu, kad išauš laisvė
  Vėjas išgydys šviežią žaizdą!
  
  Už šventą Tėvynę mūšyje,
  Pats Didysis Svarogas vadina...
  Kelkis narsus riteris ankstyvomis valandomis,
  Išnyks tamsa, žydės gegužės rožės!
  Tai toks herojus berniukas...
  O mergina Margarita, kardais naikinanti modžahedus ir plikais pirštais mėtydama granatas, priduria:
  Ir širdies ir venų pulsavimas,
  Mūsų vaikų, mamų ašaros...
  Jie sako, kad norime pokyčių
  Numeskite žiaurių grandinių jungą!
  Ir vaikai vėl švilps. O varnos ims ir nualps, praras sąmonę. Ir tiesiogine prasme taranavo daugelio šimtų modžahedų kaukoles.
  
  ALEKSANDRIS ALEKHINAS SUTEIKIA ŽMONIJAI ŠANSĄ
  Alekhine nemirė netyčia užspringęs kepsniu Portugalijoje, tačiau vis dėlto žaidė pasaulio šachmatų čempionato rungtynes su Michailu Moiseevičiumi Botvinniku.
  Trisdešimties rungtynių rungtynės buvo surengtos Londone. Favoritas buvo Michailas Botvinnikas, kuris labai sėkmingai dalyvavo daugelyje turnyrų ir turėjo kelių laimėtų šachmatų turnyrų seriją. Be to, Aleksandrui Alekhinui jau buvo penkiasdešimt ketveri metai, ir buvo manoma, kad jo laikas jau praėjo.
  Botvinnikas yra beveik dvidešimt metų jaunesnis ir puikios fizinės formos.
  Tačiau Alekhine gerai pasiruošė atidarymui ir išlaikė formą.
  Jau pirmajame žaidime jis panaudojo naujovę atidaryme ir nugalėjo Botvinniką.
  Tačiau buvo pasiruošimas ir Michailas Moisejevičius. Iš pradžių dviem taškais pirmavo rungtyse labiau patyręs Alekhinas. Vyko apsikeitimas smūgiais. Tada iki dvidešimtojo žaidimo Botvinnikas išlygino rezultatą. Tačiau dvidešimt sekundę Alekhinas pritaikė padidinimą ir sugebėjo laimėti. Po to Botvinnikas prarado pusiausvyrą ir pradėjo rizikuoti. Ir jis pralaimėjo dar keturias rungtynes iš penkių.
  Alekhinas sensacingai laimėjo rungtynes prieš Botvinniką ir net triuškinamu rezultatu.
  Ir tai parodė, kad Aleksandras Alekhinas vis dar yra puikus ir per daugelį metų neprarado savo didžiulių jėgų.
  Ir pasaulio čempionas vėl pradėjo žaisti turnyruose.
  Po dvejų metų Alekhinas taip pat nugalėjo Keresą. Kurie laimėjo daug įvairių turnyrų.
  Ir tada, kadangi FIDE vis dar nesuvaldė karūnos lygiosios, Reševskis taip pat laimėjo.
  Taip Alekhinas septynis kartus tapo pasaulio čempionu.
  O 1952 metais Alekhinas sužaidė lygiosiomis su Bronšteinu. Šios rungtynės buvo labai įtemptos ir kovingos. O Alekhinas sunkiai, laimėjęs paskutinę partiją, atvedė rungtynes lygiosiomis...
  O 1957 metais Alekhinas oficialiai baigė šachmatų karjerą. Būdamas jau vyresnis šachmatininkas, čempionas, jis vis atidėliojo rungtynes į pasaulio čempionatą, o galiausiai pasitraukė ir liko nenugalėtas, o šachmatų karūną laikė dvidešimt aštuonerius metus.
  Taip sumuštas Laskerio rekordas.
  Pasaulio čempiono titulas turnyre buvo žaidžiamas 1958 m. O naujuoju pasaulio čempionu Michailas Talas tapo būdamas dvidešimties. Ir tai pasirodė savotiška sensacija.
  Kitaip nei tikroje istorijoje, Michailo Talo žvaigždė šachmatų soste degė ilgai.
  Michailas Talas laimėjo ir Smyslovą, ir Gellerį, ir Petrosjaną. Tada jis nugalėjo Spasskį. Ir Bobis Fišeris, ir Anatolijus Karpovas, ir Korčnojus. Ir net Michailas Talas pirmosiose rungtynėse 1986 metais įveikė patį Garį Kasparovą.
  Tik 1989 m. Garis Kasparovas galiausiai nugalėjo Talą. Michailas Talas pagerino Alekhino čempionato rekordą. Ir jis buvo šachmatų karalius trisdešimt vienerius metus!
  Tada buvo Gario Kasparovo era. Tiksliau, Gario Kasparovo eros nebuvo.
  Jis tik kartą apgynė savo pasaulio čempiono titulą prieš Shortą ir įsitraukė į politiką.
  O 1995 metais Vishy Anand tapo naujuoju pasaulio čempionu. Ir šis pramonės genijus taip pat karaliavo šachmatuose visą erą. Jam nepavyko įveikti Talo rekordo dėl čempionato trukmės per metus, tačiau jis įveikė jį pagal laimėtų rungtynių skaičių.
  Vishy Anand net nugalėjo Carlesoną 2013 m. Jis taip pasitikėjo savo jėgomis.
  Ir tik 2015 m. viršūnė Carleson dar sugebėjo užimti dvidešimt metų dominavusį Vishy Anandą.
  Carlesonas atidarė savo erą ...
  Permainų įvyko ir politikoje. Garis Kasparovas dalyvavo politikoje. Sukūrė savo partiją, buvo išrinktas į parlamentą. Ir tai turėjo įtakos istorijos eigai. 1995 m. Valstybės Dūmos rinkimuose Gario Kasparovo partija "Jaunoji Rusija" įveikė penkių procentų slenkstį.
  Garis Kasparovas taip pat norėtų kandidatuoti į Rusijos prezidentus, jis buvo dar per jaunas. Bet Jelcinas, žinoma, palaikė morališkai. Bet kol kas, žinoma. Kai 1999 m. gegužę buvo balsuojama dėl B. Jelcino apkaltos, Prancūzija vienbalsiai atidavė Garį Kasparovą už diktatoriaus nuvertimą.
  Daugiau nei du trečdaliai Valstybės Dūmos balsavo už apkaltą Jelcinui. Ir tai tikrai pakeitė istorijos eigą. Apkaltai balsų dauguma pritarė ir Federacijos taryba. Ir Maksimas Primakovas tapo prezidento pareigas. Nors jis buvo atleistas, konstitucinis teismas jį panaikino - motyvuodamas tuo, kad B. Jelcinas dekreto pasirašymo metu buvo neadekvatus.
  Taigi valdžia Rusijoje pasikeitė. Pirmalaikius prezidento rinkimus 1999 m. rudenį laimėjo Maksimas Primakovas. O Maskvos meras Lužkovas tapo ministru pirmininku.
  Karo su Čečėnija pavyko išvengti. Tačiau pačioje Čečėnijoje kilo pilietinis karas. Viena vertus, Maschadovas yra teisėtas prezidentas. Kita vertus, Basajevas, Raduevas ir vahabitai.
  Rusija rėmė Maschadovą ginklais ir pinigais. Galiausiai Maschadovas laimėjo.
  Po to Čečėnija surengė referendumą ir grįžo į Rusiją.
  Maksimas Primakovas valdžioje buvo dvi kadencijas po aštuonerius metus, o 2007 metais valdžią perdavė Jurijui Lužkovui. Kas taip pat valdė dvi kadencijas, iki 2015 m. Kai jau buvęs Maskvos meras laikė save per senu, o naujuoju prezidentu tapo Rusijos Federacijos komunistų partijos pirmininkas Genadijus Ziuganovas.
  Tačiau šis valdovas, nepaisant vyresnio amžiaus, per daug mylėjo valdžią.
  Jis paėmė jį ir iš naujo nustatė savo terminus. Tačiau 2022 metais karas prasidėjo nuo Talibano invazijos į Tadžikiją. Ir tai buvo naujas mūšis.
  Vis dėlto, panaudojęs administracinius išteklius ir klastodamas rinkimus, Zjuganovas praėjo trečią kadenciją.
  Garis Kasparovas ir Aleksejus Navalnas sukėlė didelę neramumų bangą prieš komunistus.
  Vyko didžiuliai protestai. Įvyko susirėmimai tarp žmonių ir policijos, buvo panaudoti granatsvaidžiai, ašarinės dujos, lazdos ir guminės kulkos. Galų gale tai netgi baigėsi šaudymu. Ir žudynių serija.
  2025-aisiais pagaliau kilo plataus masto Maidanas ir Genadijus Ziuganovas buvo nuverstas.
  Garis Kasparovas tapo naujuoju Rusijos prezidentu, o Aleksejus Navalnas - ministru pirmininku. Taip pasaulio politikoje prasidėjo nauja era...
  Vladimiras Putinas Jelcino administracijoje liko mažai žinomas ir tylus pareigūnas. Vienintelis dalykas, kuriuo jis buvo įskaitytas:
  Jis neleido Jelcinui po apkaltos įvykdyti karinį perversmą. Tiesa, pats Jelcinas po penkių infarktų nebenorėjo kovoti dėl valdžios.
  Garis Kasparovas, eidamas Rusijos prezidento pareigas, pažadėjo aplenkti JAV ir išvesti Rusijos karius iš Afganistano.
  Po ketvirtį amžiaus trukusio kvazikomunistinio valdymo prasidėjo nauja era politikoje.
  
  
  NAUJI ŠANSAI DRĄSIAMS SAMURAJIEMS
  Midvėjaus mūšį vis tiek turėjo laimėti Japonija. Tačiau tai nėra faktas, kad samurajus tokiu variantu atvers antrąjį frontą. Ir todėl viskas galėjo vykti šiek tiek kitaip. Tarkime, Stalingradas praėjo kaip tikroje istorijoje. Ir niekas labai nepasikeitė. Britai įvykdė operaciją "Torch" be amerikiečių kariuomenės. Rommelis sulaužytas. Tiesa, nusileidimas Maroke neįvyko. Vokiečiai, perkėlę tam tikras pajėgas iš Europos, sugebėjo sustabdyti britų puolimą. Montgomeris, suklupęs dėl užsispyrusio pasipriešinimo, sustojo. Vokiečiai kurį laiką laikė liniją. Tada jie pradėjo perkelti papildomas pajėgas į Afriką. Rommelis pradėjo kontrataką, šiek tiek spausdamas britus, bet Montgomery pasitraukė į gynybinę liniją Libijoje. Priekinė dalis stabilizavosi. Keturiasdešimt trečiųjų metų liepą naciai bandė prasiveržti pro sovietų gynybą Kursko kalnelyje. Po to, kai japonai užėmė Havajų salas, amerikiečiai beveik sustabdė oro antskrydžius į Vokietijos miestus ir gamyklas. Tai leido vokiečiams pagaminti dar keletą tankų, ypač Tigers ir Panthers. Dar keturi šimtai transporto priemonių dalyvavo Kursko bulge, taip pat reikšmingesnės aviacijos pajėgos. Be to, Hitleris iš Prancūzijos perkėlė dar šešias pėstininkų divizijas ir pašalino kai kuriuos pabūklus nuo Atlanto sienos. Tai sustiprino vokiečių grupuotę. Puolimas prasidėjo maždaug kaip tikroje istorijoje, tačiau kadangi naciai buvo šiek tiek stipresni, jie sulaukė didžiulės sėkmės. Tačiau uždaryti žiedą aplink sovietų grupuotę nepavyko. Nors pats Fritzo puolimas truko dvidešimt dienų ir baigėsi tik liepos 25 d. Tada sovietų daliniai pradėjo kontrpuolimą. Ir kovos užsitęsė. Vokiečiai Afrikoje stojo į gynybą. Italijai jėgų eikvoti nereikėjo, o į frontą buvo atgabenta daugiau technikos, tad bombardavimas be amerikiečių buvo daug kartų silpnesnis. Japonija ir toliau laimėjo. Taigi amerikiečių vadovybė darė vis daugiau klaidų ir per daug skubėjo atkovoti Peru uostą. Tai lėmė vyraujantį požiūrį - Amerikai Europos nereikia. Atsidėkodami už tai, vokiečių povandeniniai laivai praktiškai nustojo pulti amerikiečių laivus. Todėl Raudonoji armija tik iki rugsėjo pabaigos užėmė Orelį ir Belgorodą, patyrusi didžiulius nuostolius. Ir laikinai sustabdė akciją. Tačiau panikuoti dar nebuvo jokios priežasties. Sekė lietingas ruduo, o po to - žiema. Ir turėtų ateiti naujos Raudonosios armijos pergalės. Supratęs tai, Hitleris pasiūlė Stalinui paliaubas. Kaip, pailsėkime!
  Kiek mūsų vaikinų žuvo per paskutinį mūšį? SSRS ir Trečiasis Reichas kovojo tris mėnesius. Raudonosios armijos nuostoliai buvo didesni nei realioje istorijoje, o vermachto - ne mažiau. Abi pusės buvo nukraujuotos. Bet naciai padidino įrangos gamybą, jie sugebėjo šiek tiek atsigauti. Pažymėtina, kad tankuose nuostolių dalis buvo palanki naciams, o kadangi jų paleidimas pasirodė esąs didesnis nei realioje istorijoje, vokiečiai atlygino žalą. Gynybinėse kovose "Panther" pasirodė esąs geras tankas. Jo ilgavamzdis, greitšaudis pistoletas su savo laiku puikia optika taip pat galėjo sunaikinti sovietų tankus. Be to, trisdešimt keturi neįsiskverbė į kaktą Panteroms, Tigrams, Ferdinandams, o sunkiųjų tankų vis dar buvo per mažai, kad paveiktų mūšių eigą. Stalinas atmetė paliaubas su Vokietija. Iki spalio pabaigos sovietų kariuomenė atnaujino puolimą prieš Charkovą ir Smolenską. Vokiečiai priešinosi labai atkakliai. Jie turėjo stiprią gynybą, ypač centre, ir apskritai tikėjosi sovietų dalinių veržimosi būtent šiomis kryptimis. Kaip bebūtų keista, bet, palyginti su tikra istorija, didesnis kiekis technikos, ypač lėktuvų ir tankų, leido vokiečiams priešintis kur kas efektyviau. Be to, turėdami daugiau rezervų, naciai veikė ramiau, neskubėjo sovietų puolimo metu frontais, o nuosekliau vadovavo rezervams ir rėmėsi pažangesne bei gilesne gynyba. Pora dešimčių papildomų divizijų, išsaugotų dėl italų fronto trūkumo, o Afrikoje Montgomeris neskubėjo, o vokiečiai valties nesūpavo. Karo su Britanija intensyvumas smarkiai sumažėjo. Apie atskirą taiką dar nebuvo kalbos, bet akivaizdu, kad Čerčilis pristabdė bombardavimą, matyt, skaičiuodamas, kad SSRS ir Trečiasis Reichas vienas kitą išsekino kaip įmanoma labiau. Ginklų iš Vokietijos ir palydovų paleidimas pasirodė beveik trečdaliu didesnis nei realioje istorijoje. Tai leido užlopyti skyles ir, pasikliaujant tankia gynyba, palyginti sėkmingai pasipriešinti. Padėtį apsunkino tai, kad sovietų vadovybė buvo puolime, kur jų jau laukė Fritz, ir sugebėjo apsigyventi gynyboje. Dėl to pats avansas buvo itin lėtas ir kainavo didelių nuostolių. Karas kažkaip ėmė panašėti į Pirmąjį pasaulinį karą, kai gynyba pasirodė stipresnė už puolimą, atakuojanti pusė daugiau pralaimėjo, o fronto linija dėl to tapo neaktyvi. Sovietų kariuomenė per dieną pažengdavo vidutiniškai po vieną ar du kilometrus, leisdama vokiečiams įsitvirtinti, bet naujas pozicijas ir išlaikyti gynybą. Į operatyvinę erdvę patekti nebuvo galima. Tačiau Charkovas buvo užimtas gruodžio pradžioje po įnirtingų miesto kovų. Vokiečiai padidino aviacijos gamybą. Focke-Wulf ir ME-309 sėkmingai priešinosi silpnesniems sovietų naikintuvams. Ypač pavojingas buvo ME-309 su septyniomis patrankomis ir dideliu greičiu. O Focke-Wulf su šarvais ir gera apsauga yra tvirta mašina su šešiais pneumatiniais ginklais. Žinoma, transporto priemonių su tokiais ginklais buvimas lėmė tai, kad naciai įgijo pranašumą ore. Blogiausią manevringumą kompensavo didelis greitis nardymo metu, dėl kurio buvo galima pabėgti įėjus į uodegą, o galinga ginkluotė leido numušti orlaivį iš pirmo priėjimo. Be to, vokiečiai, siekdami panaudoti galingesnius ginklus ir greitaeigius vokiečių lėktuvus, sukūrė specialią kovos su sovietinėmis mašinomis taktiką. Naujausias bombonešis Yu-288 taip pat puikiai pasirodė. Ši mašina yra greita ir gabena didelius bombos krovinius.
  Focke-Wulf pasirodė esąs stiprus priekinės linijos bombonešis, visais atžvilgiais pranašesnis už PE-2. Gruodžio pabaigoje sovietų kariuomenė buvo išsekusi ir dėl didžiulių nuostolių buvo priversta sustoti. Nors vokiečiai dar turėjo Smolenską, ir dalį kairiojo kranto Ukrainos. O kas reikšmingiausia - boksito ir legiruojamųjų elementų nuosėdos. Sovietų kariuomenės nuostoliai tankuose pasirodė tokie apčiuopiami, kad Mainšteinas pradėjo kontrataką ir netgi sugebėjo atkovoti Charkovą bei suformuoti katilą sovietų kariuomenei. Tačiau sausio-vasario mėnesiais sovietų kariuomenė pradėjo kontratakas ir vėl sugebėjo atkovoti ilgai kenčiantį Charkovą. Tačiau kovo mėnesį Raudonoji armija buvo išsekusi ir buvo priversta sustabdyti puolimą. Buvo pauzė... Abi pusės patyrė per daug nuostolių. Be to, Stalinas norėjo papildyti savo armiją stipresniais ir pažangesniais tankais T-34-85 ir IS-2. Tiesa, vokiečiai taip pat pasipildė pažangesnėmis ir galingesnėmis "Panther" -2 bei "Tiger" -2. Stalinas taip pat tikėjosi pažangesniais LA-7 ir Yak-3. Tačiau vokiečiai, reaguodami, vietoj Focke-Wulf paleido naujausią modifikaciją TA-152, o ypač nemalonu yra reaktyvinis lėktuvas ME-262. Paskutinis lėktuvas pagal greitį, šarvą ir ginkluotę neturėjo lygių. Tiesa buvo brangesnė, o gamyba imlesnė darbui. Bet kita vertus, vokiečiai sukūrė ir HE-162, kuris yra pigus, manevringas, gana lengvai gaminamas ir taip pat reaktyvus. Stalinas dar nelaimėjo techninio konkurso. Britanija kariavo itin pasyviai. Jungtinės Valstijos kol kas nesugebėjo perimti iniciatyvos iš japonų. Birželio 25 d., sukaupusi jėgų, Raudonoji armija pradėjo puolimą centre. Iš pradžių sovietų kariuomenė sugebėjo prasiskverbti į gynybą, bet vėliau įsitraukė į mūšius dėl Smolensko. Tipiška raudonųjų generolų klaida yra užimti miestus iki tam tikros datos. Ir pabandykite, paimkite gerai įtvirtintą miestą su galingu garnizonu ir gynyba. Sovietų kariuomenės puolimas įstrigo, kai vokiečiai perleido papildomas pajėgas ir pradėjo kontrataką. Mūšiai vėl, kaip ir Pirmajame pasauliniame kare, tapo poziciniai ir labai klampūs. Hitleris parodė neįprastą atsargumą. Galbūt jis tikėjosi stebuklingo ginklo ir naujausių techninių pasiekimų, todėl neskubėjo. Tikriausiai įtakos turėjo ir noras išgelbėti arijų kraują, kurio vokiečiai jau buvo daug praradę. Taip, ir nacių tankų gynyba yra daug efektyvesnė, ypač lūžtantis "Tigras" -2.
  Mūšiai centre užsitęsė iki vėlyvo rudens. Stalinas parodė užsispyrimą, norėdamas vystyti sėkmę. Bet šiuo atveju aš radau dalgį ant akmens. Sovietų kariuomenės nuostoliai buvo didžiuliai. Vokiečiai, būdami besiginantys, pralaimėjo kiek mažiau. Panther-2 pasirodė esąs geras tankas. Ši transporto priemonė buvo gana gerai apsaugota kakta ir turėjo puikų šarvus pradurtą pistoletą, o kartu ir neblogas vairavimo savybes. Jis pastebimai pranoko T-34-85 pagal ginklo galią, priekinę apsaugą ir nenusileido greičiu bei manevringumu. Netgi IS-2 vokiečių mašina yra pavojingas priešas, smogiantis iš didelio atstumo. Dėl dažnų gedimų, vienodos ginkluotės, tik nežymaus pranašumo gynyboje Karalius Tigras nebuvo geriausioje sąskaitoje. Sunkesnė "Panther" modifikacija -2 gynyboje pasivijo "Tiger" -2 ir pranoko vairavimo našumu. Netrukus vokiečiai suvienijo gamybą beveik vien tik "Panther" -2, sveriančiame penkiasdešimt vieną toną su 900 arklio galių varikliu. Šis tankas daugiau ar mažiau tiko kariuomenei. Raudonoji armija nepasiekė pergalės ir sustabdė veržimąsi. Atėjo žiema. Vokiečiai turėjo "E" serijos tankus ir naujus reaktyvinius lėktuvus. Vyko apsikeitimas smūgiais. Didžioji Britanija liko pasyvi, JAV jau pradėjo kažką gauti prieš Japoniją. Stalinas, matydamas, kad SSRS vaidinant patrankų mėsą, sutiko ir netgi pasiūlė Hitleriui paliaubas. Kaip, tegul naciai pasisuka į Vakarus, o kapitalistai kariauja. Vadovo skaičiavimas buvo klastingas ir paprastas. Hitleris sutiko su šiuo posūkiu. Ir dabar, keturiasdešimt penktųjų metų vasarį, vokiečių kariuomenė pradėjo puolimą Libijoje. Ir jiems ten pasisekė. Mūšiuose paaiškėjo, kad vokiečių tankai buvo pranašesni už angliškus, o reaktyviniai lėktuvai visiškai nekonkuruoja. JAV dar neįstojo į mūšį. Mūšiuose pagrindinį vaidmenį atliko Panther-2 ir E-100, taip pat Tiger-2 modifikacija su nedideliu bokšteliu ir storesniais šarvais su galingu varikliu. Anglų "Churchill" neblogas šarvais, o gana silpnas ginkluote. "Cromwell" visai netraukia. O "Challenger", vienintelis stovintis tankas, nėra masinėje serijoje. Tačiau svarbiausia - kariuomenės kokybė. Vokiečiai, išlaikę ugnies ir geležies išbandymą rytų fronte, yra daug labiau pasiruošę kovai nei britų kariuomenė. Ypač kolonijinis susiskaldymas. Ir vokiečių daliniai pradėjo puolimą. Kovo mėnesį Egiptas buvo užgrobtas. Ir tada vokiečiai įžengė į Artimuosius Rytus, užėmė Iraką, Kuveitą, o paskui Saudo Arabiją. Hitleris neprieštarautų vykti į Indiją per Iraną, tačiau Stalinas, kurio kariai vis dar buvo Irane, nesutiko. Vokiečiai pradėjo puolimą, verždamiesi per Sudaną. O toliau į Etiopiją ir Somalį. Ir iš ten iki pusiaujo. Puolime dalyvavo apie septyniasdešimt Vermachto divizijų. Ir Didžioji Britanija neturėjo tokių jėgų, kad galėtų pasipriešinti Trečiajam Reichui. Vokiečiai užėmė ir Gibraltarą. Užpuolimas pasirodė laikinas ir beveik žaibiškas. Puolime taip pat dalyvavo reaktyviniai atakos lėktuvai, taip pat sraigtasparniai. Afrikai grėsė visiškas Britanijos praradimas. Tačiau Stalinas nėra toks paprastas.
  Britanijos pasitraukimas iš karo per daug pavojingas SSRS. O Raudonoji armija pradėjo puolimą 1945 m. birželio mėn. Rytuose susilpnėjusi vokiečių kariuomenė neatlaikė to ir pasidavė spaudimui. Neištvėrę naciai nuriedėjo į vakarus. Raudonoji armija sugebėjo išlaisvinti Smolenską, Kijevą ir įžengė į Baltarusiją. Perkėlę papildomas pajėgas iš Afrikos, vokiečiai labai sunkiai sugebėjo sustabdyti sovietų kariuomenės puolimą. Mūšiuose dalyvavo naujieji vokiečių E-50 serijos tankai, kuriems nebuvo lygių. Be to, naciai sudavė atitraukiantį smūgį iš Turkijos. O pati Turkija, spaudžiama Vokietijos, puolė Sovietų Sąjungą. Taigi situacija vėl tapo sudėtingesnė. Problema ta, kad T-54 dar nepateko į seriją, o T-34-85 jau buvo aiškiai pasenęs E serijos ir net Panther-2 fone. Žiemą sovietų kariuomenė vis dar smogė, bet negalėjo pasiekti reikšmingos sėkmės. Be to, mūšiuose pradėjo dalyvauti diskotekos... Vienintelis dalykas, kuris tapo geresnis, buvo amerikiečių sėkmė prieš Japoniją. Pagaliau jankiams pavyko atkovoti Peru uostą, o iniciatyva Ramiajame vandenyne ėmė pereiti į Amerikos pusę. Tačiau, deja, JAV pagalba gali būti per vėlu. 1946 metų pavasarį vokiečiai, pasinaudoję E tankų pranašumu prieš trisdešimt keturis, ėmėsi puolimo. Kovų užgrūdinta sovietų kariuomenė labai atkakliai priešinosi. Raudonoji armija buvo didvyriška ir gausiai aprūpinta artilerija. Ypač 100 mm prieštankiniai pabūklai. Ir įsigilino. Vokiečiai sugebėjo atsiimti Kijevą ir nustumti Raudonąją armiją už Dniepro. Tačiau būtent ant šios vandens užtvaros sovietų kariuomenė pastatė neįveikiamą gynybą. Vokiečiai kovojo visą vasarą ir rudenį, bet negalėjo palaužti sovietų kariuomenės. Tik jiems vėl pavyko užblokuoti Leningradą. Tačiau naciai neužėmė paties miesto. Žiema prabėgo apsikeičiant smūgiais. Amerikiečiai lėtai judėjo per Ramųjį vandenyną ir iki šiol nenaudojo branduolinių ginklų. Pavasarį vokiečiai vėl bandė veržtis į priekį. Jie naudojo "E" serijos tankus, naujausias mašinas, sveriančias septyniasdešimt tonų. SSRS išleido IS-7, galintį atsispirti mastodonams. Taip pat pradėjo pasirodyti vidutiniai tankai T-54. Didžioji Britanija taip pat suaktyvėjo, pradėdama puolimą Pusiaujo Afrikoje. Čia padėjo ir amerikiečių antžeminiai daliniai. Karui Ramiajame vandenyne amerikiečiams nereikėjo daug kariuomenės ir tankų. Taigi jie pradėjo išspausti nacius iš Afrikos. Dabar sąjungininkai suprato, kad sėdėti nebus galima, o priešą reikia sutriuškinti ir spausti. Vasarą ir rudenį JAV ir Didžioji Britanija sugebėjo atkovoti nemažą Afrikos dalį ir net išstūmė vokiečius iš Somalio ir Etiopijos. Vokiečiai nesugebėjo sukurti puolimo prieš Maskvą, įklimpę į pozicinius mūšius. Žiemą Stalinas smogė Turkijai. Raudonoji armija nugalėjo Osmanų kariuomenę ir užėmė Karsą, Erzurumą ir Tanrogą. Vokiečiai buvo priversti perkelti dideles pajėgas, kad išgelbėtų sąjungininką. Tačiau Raudonoji armija, netikėtai smogusi prie Leningrado, ten iškovojo didelę pergalę. Atėjo 1948 metai... Pavasarį vokiečiai vėl bandė veržtis į priekį. Jiems pavyko sukurti originalų piramidės formos tanką, neįveikiamą iš visų šaudymo kampų. Ir su šia mašina buvo sietos didelės viltys. Akcija prasidėjo gegužę. Po dviejų mėnesių atkaklių kovų naciai priartėjo prie Smolensko. Piramidiniai tankai parodė savo kovinį efektyvumą, tačiau dažnai juos susprogdino minos. Vokiečiai nesugebėjo užimti miesto ir jį apsupo. Tačiau Afrikoje sąjungininkai pasiekė didelių laimėjimų, išstūmę vokiečius iš Egipto. Japonija taip pat buvo nugalėta, praradusi daugybę salų ir Filipinus. Rudenį vokiečiai veržėsi toliau į rytus, centre, vėl artėdami prie Leningrado. Vokiečių aviacija vis dar buvo stipresnė už sovietinę, ypač kokybe. Tačiau 1948 m. pabaigoje MIG-15 pradėjo atvykti į frontą. Sovietinė reaktyvinė mašina greičiu ir ginkluote nusileido vokietei, tačiau buvo manevringesnė. Amerikiečiai taip pat pagerino savo pasirodymą.
  1949 m. žiemą sovietų kariuomenė atstūmė vokiečius iš Leningrado ir nustūmė atgal į Smolenską. O amerikiečiai kartu su britais išvijo nacius iš Afrikos. 1949 metų pavasarį iš karo pasitraukė ir Turkija. Trečiasis Reichas taip pat prarado Artimųjų Rytų kontrolę. Nacių padėtis pablogėjo. Jie nedrįso išsiveržti į rytus, bet perėjo į tvirtą gynybą. Sovietų kariuomenė, naudodama tankus T-54 ir IS-7, bandė prasiveržti pro Vermachto gynybą. Tačiau naciai tvirtai laikė bloką. Sąjungininkų bandymas nusileisti Ispanijoje taip pat baigėsi nesėkme. Šiek tiek geriau operacija buvo atlikta Sicilijoje, kur su vietinės mafijos pagalba pavyko pasiekti sėkmės. Praėjo jau vienuolikti metai nuo Antrojo pasaulinio karo pradžios. Visos šalys yra nepaprastai išsekusios ir nepaprastai pavargusios. Pasaulio ekonomika buvo pertempta. Ir visi norėjo kuo greičiau baigti kovą. Ypač smarkiai išsekę vokiečiai ir rusai. Stalinas pasiūlė Hitleriui taiką nulinio varianto sąlygomis: grįžimas prie ankstesnių sienų ir apsikeitimas kaliniais - viskas už visus! Tačiau fiureris sutiko tik su paliaubomis, nenorėdamas užleisti okupuotos teritorijos. Be to, Vokietijoje jau buvo baigiami atominės bombos kūrimo darbai, jau buvo tarpžemyninių raketų. JAV svarstė galimybę panaudoti atominę bombą. Bet nors jie bijojo sugadinti Europoje. Ir 1949 m. gruodį jie jį numetė Japonijoje. Sunaikinimo pasekmės buvo siaubingos. Ir buvo suprasta panaši užuomina Vokietijoje. Fiureris kreipėsi į tautą ir pasiūlė svarstyti oraus pasaulio klausimą. Bet tada jis persigalvojo... Atėjo nauji 1950 metai. Sovietų kariuomenė fronte pradėjo naują puolimą. Vokiečių gynyba buvo labai įtempta. O sąjungininkai veržėsi per Italiją, kur įvyko karinis perversmas, ir pašalino Musolinį. Tačiau piramidės formos vokiečių tankai pranoko Patonus ir Challengers. Ypač sunkiai pasidavė amerikietis Patonas, kuris net iš arti negalėjo prasiskverbti pro vokiečių tanko šarvus. Ir sąjungininkai pradėjo kraujuoti. Taip, ir nepažeidžiami vokiški diskai padarė didžiulę žalą JAV ir Britanijai. Vokiečių aviacija kol kas išlaikė kokybinį pranašumą prieš sąjungininkus. Vasaros bandymas nusileisti Normandijoje baigėsi nesėkmingai. Tiesa, rugpjūčio pabaigoje po branduolinio bombardavimo Japonija kapituliavo. Vakarai atrišo rankas. Tačiau JAV nedrįso panaudoti branduolinių ginklų, todėl juos galėjo uždengti Trečiojo Reicho tarpžemyninės balistinės raketos. Raudonoji armija centre priartėjo prie Dniepro, bet taip pat buvo sustabdyta. Abiejų pusių pajėgos buvo išnaudotos iki galo... Ir galiausiai 1950 m. lapkričio 25 d. Trumanas pasiūlė Hitleriui taiką, lygiavertėmis sąlygomis. Tai reiškia, kad Europa lieka su Trečiuoju Reichu, išskyrus Siciliją ir tai, kas liko iš Italijos. Stalinas eina į kompromisą: SSRS sienos 1939 m. Tai reiškia, kad vokiečiai šiek tiek atsitraukia, atsisakydami teritorijos, bet gaudami kai kurių įsigijimų. Prancūzija, Belgija, Olandija ir kitos keistos lieka Vokietijos kontroliuojamos, tačiau gauna tam tikrą autonomiją. Tai yra, formuojasi kažkas panašaus į Europos Sąjungą. Trečiasis Reichas užbaigia žydų ir čigonų genocidą, nors kai kurie teisiniai jų teisių apribojimai gali išlikti. Prekybos santykiai visiškai atkuriami. Šalys įsipareigoja gerbti kitų suverenitetą. Reparacijos niekam neskiriamos. Kaliniai keičiami į visus. Stalinas ir Hitleris buvo tokie pavargę, kad priėmė tokį pasiūlymą. JAV laimėjo daugiau nei kitos, todėl joms pavyko į savo įtakos sferą įtraukti Kiniją ir Aziją. Ir Didžioji Britanija kartu su Amerika paėmė Afriką. Vokietija smarkiai išnaudojo žmogiškuosius išteklius. Jame fiureris oficialiai įvedė poligamiją. SSRS liko be teritorinių įsigijimų, gautų trisdešimt devintais, keturiasdešimtaisiais metais. Ir jis buvo smarkiai išsekęs.
  
  
  ANTRAS NUMERIS CARNISH PANTHER
  ANOTACIJA
  Gražios karės merginos sugebėjo panterą paversti tankų kūrimo šedevru. O dabar vokiečiai labai sugriežtino Raudonąją armiją.
  . 1 SKYRIUS
  1943 m. rugsėjį į seriją pateko pažangesnė "Panther-2". Ši transporto priemonė buvo tokio pat storio šarvai ir ginkluotė kaip Tiger-2, tačiau svėrė tik keturiasdešimt tonų. Dėl to Mainšteino kontrataka nugalėjo stipriau ir vokiečiai sugebėjo permesti Raudonąją armiją per Dnieprą.
  Karas užsitęsė... Žiemą "Fritz" išsilaikė palei fronto liniją ir laikėsi Leningrado blokados. O pavasarį jie išmušė sąjungininkus iš Italijos. 1944 m. birželį bandymas atakuoti ir nusileisti Normandijoje taip pat nepavyko. Vien sąjungininkai prarado daugiau nei 700 000 kareivių ir karininkų kaip belaisvių.
  Raudonosios armijos centre nepavyko išsiveržti 1944 m. birželio 22 d.
  Muštynės buvo žiaurios. Mūšiuose dalyvavo ir merginos.
  "Panther-2" buvo beveik nepramušamas į kaktą, puikus ginklas ir tuo pačiu gana vikrus, ypač su nauju devynių šimtų arklio galių varikliu.
  Gerda kovojo su bikiniu ir naudojo nuogus kojų pirštus.
  Mergina, paspausdama mygtuką nuogu kulnu, kuždėjo:
  - Aš būsiu galingiausias!
  Tada ji šaudė paspausdama mygtuką su presu ir Charlotte.
  Karys sucypė:
  - Skraidymas tankais!
  Christina šovė, liežuviu spausdama mygtuką ir urzgė:
  - Gražiems vyrams!
  Magda taip pat daužė, smogdama priešui, plikomis kojų pirštais ir girgždėjo:
  - Ir dar gražesnėms moterims!
  O merginos, šaudamos iš ginklų ir pataikydamos į trisdešimt ketvertą, dainavo:
  - Rūpinkitės moterimis, rūpinkitės moterimis,
  Moterys saugokitės!
  Vaikinai dėl pinigų, paskubėkite!
  Štai mergina stebina savo temperamentingumu ir tikslumu.
  Be to, yra keletas kitų niuansų. Visų pirma, vietoj šių efektyviausių raketų FAA vokiečiai pasikliovė naujausiu ir labai efektyviu daugiafunkciniu orlaiviu TA-152. Ši transporto priemonė pasižymėjo dideliu greičiu, geru manevringumu ir stipria ginkluote su šarvais.
  Ji gali būti ir naikintuvas, ir atakos lėktuvas, ir fronto linijos bombonešis. Jo greitis buvo 760 kilometrų per valandą ir šeši pneumatiniai ginklai. Galingiausias vienvietis naikintuvas ginkluote ir labai vikrus sraigtas. Atakos lėktuvui ir fronto linijos bombonešiui jo veikimas yra tiesiog puikus. Ir dabar mašina pasirodė labai efektyvi, o pilotai yra šaunūs: Albina ir Alvina. O jos gražios blondinės tiesiog super.
  Albina nuogais kojų pirštais išlėkė iš lėktuvo ir čirškė:
  - Aš geriausias!
  Ir sovietinis Jakas krenta, palikdamas rūkstančią uodegą.
  Nušautas nuogų pirštų ir Alvino pagalba. Ji atsitrenkė į sovietinį automobilį ir tviteryje parašė:
  - Už dramblių tėvynę!
  Ir abi merginos juokiasi. Šiek tiek apnuoginta krūtinė. Jie atidengs savo gražias krūtis kaip pernokusios braškės.
  Albina šaudė raudono krūtinės spenelio pagalba ir pramušė bako stogą, po to sucypė:
  - Juk nuo taigos iki britų jūrų!
  Alvina taip pat trenkė į sovietų tanką rubino krūtinės speneliu ir čirškėjo:
  - Mergina basa yra stipriausia!
  Dėl to ir neįmanoma prasibrauti per gynybą. Ir sąjungininkai buvo sumušti. Reaktyvinių lėktuvų gamyba nėra pelninga. Jis ir brangesnis, ir sunaudoja daugiau degalų, reikalauja specialių pilotų mokymų ir naujos infrastruktūros.
  Taigi geriau pasikliauti pažangesnėmis sraigtinėmis mašinomis. Ir TA-152 yra labai sėkmingas dizainas. Ir pilotai paprastai yra hiper merginos!
  Vokiečiai sugebėjo centre atremti sovietų puolimą ir net patys prasibrovė į Smolenską.
  Mūšiai parodė - "Panther" -2 mašina, kuri yra praktiškai neprilygstama. Ir tu negali jos valdyti. O rudenį pasirodė "Tigras" -3. Naujasis septyniasdešimt tonų sveriantis automobilis turėjo 250 mm priekinius šarvus ir 170 mm nuožulnus šonus. Ir 1200 arklio galių variklis.
  O sovietiniams automobiliams skirtas "Tigras" -3 yra tiesiog mirtinas. Jo 105 milimetrų pabūkla su 100 EL vamzdžio ilgiu nugriauna sovietines transporto priemones iš penkių kilometrų.
  Toks tankas, žinoma, yra per kietas sovietiniams ginklams. Net IS-2.
  Vokiečiai jau apsupo Smolenską ir iškilo grėsmė Maskvai.
  Atėjo žiema ir sniegas... Leningradas vis dar blokadoje. Vokiečiai ginasi ir kaupia jėgas. Ir paruoškite naujus ginklus.
  Ypač diskotekos. Kuris gali suteikti visišką oro viršenybę.
  Žiemą vokiečiai pradėjo puolimą Afrikoje. Jie paėmė Gibraltarą ir pradėjo veržtis į Maroką. Po fiurerio ultimatumo Franco perleido vokiečių kariuomenę.
  Hitleris tikėjosi paimti juodąjį žemyną ir jo išteklius. Sausio mėnesį Raudonoji armija bandė veržtis į priekį centre. Tačiau Fritzai buvo tam pasiruošę. Ir sovietų kariuomenė susidūrė su atkakliu pasipriešinimu. Be to, priešas jau turėjo geresnį šautuvą nei rusai.
  Balandžio mėnesį vokiečiai jau veržėsi į priekį ir smogė pietų kryptimi.
  Jie sugebėjo nustebinti Raudonąją armiją. Ir naudojant naujus tankus ir stipresnius lėktuvus.
  Tačiau mūšiuose dalyvavo ir reaktyviniai bombonešiai "Arado". Jie yra veiksmingi ir greiti. Ir į juos sunku patekti iš priešlėktuvinių pabūklų, o naikintuvai negali pasivyti.
  Smulkinamasis vokiečių smūgis padėjo atkovoti Donbasą ir užimti kairiojo kranto Ukrainą. Naciai net iš karto pasiekė Doną. Bet jie vis tiek ten buvo sustabdyti.
  Įvyko Krymo puolimas. Staliną apėmė panika. Sąjungininkai buvo pasyvūs.
  Taip, ir Japonija priešinosi atkakliau ir efektyviau. O amerikiečiai negalėjo skirti papildomų pajėgų prieš Trečiąjį Reichą.
  Vokiečiai 1945 metų rudenį panaudojo dar baisesnį ginklą - diskelius. Šios skraidančios lėkštės laminarinės srovės dėka buvo praktiškai nepažeidžiamos šaulių ginklų. Ir savo korpusu galėjo numušti lėktuvus, bet patys nuostolių nepatyrė.
  Negalite atsispirti diskotekoms ore.
  Štai Grineta ir Eva skraido ant lėkštutės. Merginos yra labai gražios merginos su bikiniais ir šviesiaplaukės lieknu liemeniu.
  Grineta nuogais kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus.
  Ir jos lankstus laminarinis reaktyvinis lėktuvas iškart numušė tuziną sovietinio lėktuvo ir sucypė:
  - Už mūsų technologijas!
  Ieva taip pat sprogdino nuogais kojų pirštais ir vėl paleido žmogžudišką srovę, slėgdama visus ir apnuogindama dantis, paskelbė:
  - Už aukščiausias aerodinamikos technologijas!
  Ir merginos mirktelėjo viena kitai.
  Tai ugnies krikštas...
  Na, o strategijoje šiuo atveju priešas, Trečiasis Reichas, pritaikė tam tikrą know-how. Ir jo kariai jau artėjo prie Maskvos, nors pateko į Mozhaisko gynybos liniją.
  Fritz jau turėjo beuodegių bombonešių su reaktyviniais varikliais. Ir naciai agresyviai mėtė bombas didžiuliais kiekiais. Tik prasidėjusi žiema sustabdė "Fritz" judėjimą.
  Stalinas, norėdamas laimėti laiko, pasiūlė Hitleriui trejų metų paliaubas.
  Fiureris sutiko, tačiau su sąlyga, kad į Vokietiją bus grąžinti visi karo belaisviai ir sumokėtos reparacijos už naftą, auksą ir kitas žaliavas.
  Stalinas buvo priverstas sutikti. Ir Hitleris nusprendė ateiti į pagalbą Japonijai. Ir nukreipė savo minias į Vakarus.
  Visų pirma, vokiečių kariuomenė žengė į priekį Afrikoje. 1946-ieji praėjo naujų Trečiojo Reicho pergalių metu. Pirmiausia buvo okupuotas Juodasis žemynas.
  Čia pagrindinė problema - ne priešo kariuomenė, o dideli atstumai, ištempti susisiekimai, kelių trūkumas. Ir tai tikrai didžiulė problema. Bet vokiečiai tai išsprendė.
  Jie gavo lengvą savaeigį pistoletą E-25. Dvidešimt septynių tonų svoris turėjo 88 mm 71 EL pabūklą, 120 mm priekinius šarvus šlaituose ir 82 mm su nuolydžiais išilgai šonų ir devynių šimtų arklio galių variklį. Toks buvo agresyvus savaeigis pistoletas.
  Ir tuo pačiu metu jo vairavimo charakteristikos yra puikios. Ir greitis, ir manevringumas, ir žemas siluetas, ir puikūs priekiniai šarvai, ir patranka, kuri iš pusantro kilometro pramušė net tokį gerai apsaugotą tanką kaip Churchillis.
  Afrika krito... O vokiečiai rugsėjo pabaigoje taip pat užėmė Artimuosius Rytus, Iraną ir Indiją, įžengė į Birmą.
  Britaniją sukrėtė vokiečių lėktuvai. Lapkritį, kaip tik aštuntąsias alaus pučo metines, naciai išlaipino kariuomenę Didžiojoje Britanijoje. Ir tai buvo jų triuškinantis žingsnis.
  Mūšyje dalyvavo visa SS divizija su basomis merginomis. Ir jie buvo nepaisant šalčio tik viename bikinyje. Ir blykstelėjo jų pliki, apvalūs, rožiniai kulnai.
  Merginos bėgiojo pakrante. Jie plikomis, iškaltomis kojomis mėtė granatas ir dainavo:
  - Šventasis karas bus mūsų pergalė,
  Mes akimirksniu sutriuškinsime liūto imperiją...
  Mes esame erelio mergaitės su vaikais ir seneliais,
  Jei reikės, nugalėsime poreikį kaip šuniukas!
  Šios merginos tokios gražios ir beveik nuogos. Ir kaip tokios merginos veikia vaizduotę.
  Ir taip pat skraidančios lėkštės spaudžiamos į dangų. Grineta ir Eva laminariniu čiurkšle numuša priešo pozicijas, laužo bunkerius ir dėžes, geležimi šlifuoja apkasus.
  Grineta nuogais kojų pirštais spaudė mygtukus ir, įstumdama britų kareivius, čiulbėjo:
  - Piktas banditas šliaužia per uolas,
  Pabarstykite jį napalmu!
  Ieva irgi apnuogintais vikrių kojų pirštais paspaudė gaiduką ir cypė:
  Jūs jų negailite
  Nužudyk visus niekšus...
  Kaip sutraiškyti blakes -
  Pataikė kaip tarakonai!
  Štai skraidanti lėkštė lekia penkių garsų greičiu ir nė vienas priešlėktuvinis pabūklas negali jos numušti.
  Aišku, lakūnės Albina ir Alvina irgi gražios blondinės, tiesiog super.
  Albina nuogais kojų pirštais spaudė svirtį ir šaudė iš oro sviedinius, vienu metu numušdama keliolika lėktuvų.
  Mergina čiulbėjo:
  - Šlovė gražioms merginoms!
  Alvina taip pat naudojo pliką kulną ir, paleidusi destruktyvios mirties dovanas bei nupjovusi keliolika automobilių, sušuko:
  - Ir šlovė herojėms!
  Tai merginos jose dega tokia nesugriaunama liepsna. Jie nuostabiai gražūs. Ir blondinės. Ir lieknas talijas, ir spaudos lėkštės kaip šokoladas.
  Tai merginos - tiesiog aukščiausios ekstra klasės karės. Ir niekas niekada prieš juos neatsilaikys.
  Jie numušė po daugiau nei tūkstantį orlaivių, už kuriuos gavo specialius apdovanojimus: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais!
  Žinoma, Britanija negalėjo atsispirti tokiai kariuomenei. Londono šturmo metu Gerda ir jos įgula buvo ant tanko "Tiger-4". Šis automobilis buvo penkiomis tonomis lengvesnis, bet su 1500 arklio galių dujų turbininiu varikliu. Ir jų tankas buvo beveik nepažeidžiamas.
  O šarvų pasvirimo kampai jame net tapo dar didesni. Ir apsauginių paklodžių kokybė išaugo.
  Gerda šovė nuogais kojų pirštais, pervėrė anglišką haubicą ir cypė:
  - Šlovė dramblių tėvynei!
  Charlotte taip pat smogė priešui savo labai gražiomis ir seksualiomis kojomis ir šūktelėjo:
  - Taip, mes esame dramblių tėvynė!
  Christina paėmė ir nusiėmė liemenėlę. Ji atidengė raudonus krūties spenelius ir juos pajudino.
  Po to jos braškinės krūtys spaudė vairasvirtės mygtuką ir lijo mirties dovanos nuo kulkosvaidžių.
  Mergina čiulbėjo:
  - O, Moska žinok, kad ji stipri,
  Pagauna pėstininką ir vyskupą!
  Magda taip pat trankėsi ir, taip pat naudodama rubininius pilnos, įdegusios krūtinės spenelius, riaumojo:
  - Mano širdis, geroji mergaitės širdis!
  Ir visa angliška baterija iš karto išskrido į orą.
  Britai buvo šokiruoti. Kai Londonas pasidavė, kareiviai krito ant kelių ir pabučiavo nuogas, iškaltas, šaltai raudonas mergaičių pėdas.
  O kareiviai, karininkai ir generolai liežuviais laižė savo nuogus ir apvalius kulnus.
  Tai yra Trečiojo Reicho pergalė. O kanibalas su didžiąja raide - Adolfui Hitleriui pavyko tai, ko nepavyko padaryti Napoleonams - paradas per Londoną.
  Dabar Trečiasis Reichas ir Japonija turėjo nugalėti JAV. Ir tai nėra lengva.
  Amerika turi milžiniškus išteklius ir labai išvystytą ekonomiką, o jėgų yra daug. Gyventojų skaičius yra didelis. Be to, atsiskyrimas nuo Trečiojo Reicho prie vandenyno.
  Sunku jį gauti... Vokiečiai dabar turi kolosalus išteklių ir stebuklingų ginklų.
  Pirmasis smūgis - operacija "Ikaras" ir Islandijos užėmimas. Šią teritoriją JAV naudojo Trečiojo Reicho bombardavimui. Dabar JAV negali pasiekti Europos savo automobiliais.
  Hitleriui pavyko užimti Islandiją dar 1946 m. gruodžio mėn. Jis nustebino amerikiečius.
  Bet, žinoma, tai dar ne pergalė.
  Tačiau fiureris turėjo tokių ambicijų... Šaunesnis nei Čingischanas ir Napoleonas.
  Vokiečiai greitai ir paspartintu tempu, naudodamiesi vergų valdžia, pastatė laivyną. Ir mūšio laivai, ir lėktuvnešiai, ir daug povandeninių laivų. Tuo pačiu metu Lotynų Amerikoje buvo sukurtas placdarmas. Pirmiausia Argentinoje su Perronu, o paskui Brazilijoje, kad vadovybė vis labiau buvo orientuota į Trečiąjį Reichą.
  Japonai taip pat pradėjo nugalėti JAV ir perėmė iniciatyvą. Jie turi puikius naikintuvus ir stiprius pilotus.
  Bet, žinoma, Albinai ir Alvinai nėra lygių. Ir šios merginos danguje yra kaip super klasės ereliai.
  Albina nuogais kojų pirštais numušė septynis JAV lėktuvus ir dainavo:
  - Aš didelis karys!
  Taip pat Alvina savo plikomis, įdegusiomis kojomis nuvertė aštuonis sparnuotus paukščius iš duraliuminio ir cypė:
  - O aš dar labiau karys!
  O gražuolės ėmė ir rodė liežuvius. Ir kovokim...
  1947 m. vasarą naciai sugebėjo užimti Grenlandiją ir įsiveržti į Kanadą.
  Alvina kovojo su priešu danguje ir numušė dar šešis lėktuvus, šį kartą su raudonu krūtinės speneliu.
  Ir agresyviai kuždėjo:
  - Aš nesu stipresnis pasaulyje,
  Visiems baltos spalvos pasaulyje aišku -
  Akivaizdu, kad du kart du yra keturi
  Laikykime Ameriką atsakingą!
  Albina taip pat pliaukštelėjo priešui rubino krūtinės speneliu, nukirto priešo lėktuvą ir cypė:
  - Mano jėgoms nėra ribų,
  Esu puiki mergina ir gražuolė...
  Jei imsiuos reikalo mūšiuose,
  Taigi su galia amžinai!
  Alvina nusijuokė ir pasakė:
  - Ir ne sulankstytas, ne sulankstytas -
  Tavo šortai šalti!
  O merginos ėmė ir mirktelėjo viena kitai.
  Karas auga. Mainšteinui Kanadoje pavyko užimti pagrindinius miestus: Torontą ir Kvebeką. Ir pasirodė tikrai šaunu.
  O štai Gerda kovoja su savo įgula. Ji labai graži mergina.
  Nenuostabu, kad į nelaisvę patekę kariai su tokiu malonumu bučiuoja jos basas kojas, net kai jos dulkėtos.
  Gerda ėmė ir dainavo, šaudydama ir smogdama šermanui nuogais kojų pirštais:
  Aš galiu viską, galiu viską
  Jei naudosiu koją mūšyje!
  Ir karė parodė liežuvį.
  Charlotte taip pat smogė savo priešininkui žudiku, šį kartą raudono krūties spenelio pagalba ir čirškė:
  - Už puikius mano pasiekimus!
  Christina taip pat šaudė į priešą ir labai taikliai. Praėjo per baką ir sušuko:
  - Loju kaip katė
  Kaip kauks šuo
  Ir goferis suvalgys ožką kartu!
  Magda taip pat mirktelėjo priešininkei. Ir su braškiniu speneliu ji paspaudė vairasvirtės mygtuką ir sucypė:
  - Atamanai mano, kad kels karus,
  Ir jie pradės dalinti grobį po lygiai!
  Gerda šovė rubininiu krūties speneliu ir sucypė:
  - Negaliu žiūrėti "Playboy".
  Man reikia ką nors nužudyti!
  Tai taip agresyvu ir kieta. Tai merginos... Keturiasdešimt septintų metų pabaigoje beveik visą Kanadą užėmė vokiečiai.
  O naujaisiais 1948 m. kovos persikėlė į JAV teritoriją. Štai ką naciai gavo į akies obuolius, tiesa, ne kūgius, o trofėjus.
  Keturiasdešimt aštuntų metų pavasarį Trečiojo Reicho kariuomenės veržimasis per JAV teritoriją iš šiaurės. O gegužę naciai kartu su japonais užėmė Lotynų Ameriką ir Meksiką užpuolė didmiestį iš pietų. Ir tai jau buvo didelis dalykas.
  Hitleris siekė dominuoti pasaulyje. O Trumanas norėjo tik išgyventi. Tačiau jo galimybės mažėjo.
  Fiureris šiuo atveju buvo Avadono vaidmuo. Na, kas liko JAV. Vietoj "Pershing" pasirodė "Paton". Šis tankas buvo šiek tiek stipresnis pistoletas ir turėjo galingesnį variklį, tačiau, žinoma, tai negalėjo atnešti pergalės.
  Buvo bandymų sukurti galingesnius tankus. Vokiečiai pagrindine mašina padarė Tiger-4, kuris jau buvo visais atžvilgiais geras. Jo patranka iš toli pramušė visas amerikietiškas transporto priemones, o į kaktą pataikė beveik bet kuri patranka. Tik tankas "Abraham" su 120 mm ilgavamzdžiu pistoletu galėjo atnešti bent šiek tiek žalos "Tiger" -4, o dar daugiau - laive, ir arti.
  Vokiečiai įsigijo ir pažangesnį automatinį šautuvą. Ir šis MP-64 buvo tiesiog puikus. Ir smarkiai sutriuškino amerikiečius.
  Keturiasdešimt aštuntųjų metų vasara Amerikai pasirodė sunki... Rugpjūčio pabaigoje vokiečiai priartėjo prie Vašingtono ir Niujorko.
  Ir prasidėjo šių miestų puolimas.
  Rugpjūčio mėnesį naciai pradėjo šturmuoti Niujorką. Mūšiuose dalyvavo skraidančios lėkštės.
  Čia vienas iš jų kovojo su Ieva ir Agata. Dvi gražuolės bikiniais vairavo galingą automobilį.
  Ją skraidino laminarinis lėktuvas ir ji buvo nepažeidžiama šaulių ginklų. O pačios merginos šaudydamos naudojo šilumos spindulius.
  Ieva plikais kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtuką, skleisdama karščio spindulius, uždegdama priešus kaip liepsna ir čiulbėdama:
  - Šlovė Trečiajam Reichui!
  Agata, šaudydama nuogais kojų pirštais, taip pat kuždėjo į savo plaučius:
  - Tegul laimėsime!
  Mergina nepaprastai kovinga ir graži. Ir kaip jis lazeriu daužo priešus.
  O šilumos spinduliai ištirpdys dar vieną amerikietišką tanką.
  O sausumoje Gerda puola. Taip pat kovojanti mergina.
  O dabar ji su įgula jau pačiame centre. Ir sviediniai atšoka nuo tanko bokštelio. Ir pačios merginos pataikys į jankus. Ir jie sudraskys visą debesį žmonių ir elgsis su visa agresija. Kariai tokie žvalūs ir kurtai, plikomis iškaltomis kojomis.
  Jie net dainuoja, apnuogindami dantis. Tai kovojančios Trečiojo Reicho gražuolės. Ir šaudo pakankamai gerai. Ir perveria priešus kaip adatas aliejumi kiaurai ir kiaurai.
  Niujorkas jau krito. JAV kapituliuoja ir jų kariuomenė pasiduoda.
  Taip buvo atverstas dar vienas istorijos puslapis. Atrodo, kad tai pergalė... Bet po kurio laiko Hitleris užgrobia Lotynų Ameriką.
  O 1953 m. balandžio 20 d. jis pradeda karą su Japonija ir jos kolonijomis. Trečiojo Reicho pajėgos turi pranašumą technologijų srityje.
  Ir jie puola galingais ginklais. Įskaitant nepažeidžiamas skraidančias lėkštes.
  Albina ir Alvina kovoja disko lėktuve. Jie kaunasi su merginomis, bet ką kita sako. Ir nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus.
  Čia jie puola degančius japonų karius.
  Šilumos spinduliai skrenda kaip kilimas. O merginos juokiasi iš savęs. Ir purtyti jų krūtis raudonais speneliais.
  Albina net dainavo:
  Niekas mūsų nesustabdys, niekas mūsų nenugalės!
  Ir nuogu kulnu ji spaudė vairasvirtės mygtukus, smogdama priešininkams. Ji tokia mergaitė, gimusi iš vilko.
  Alvina irgi plikomis kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus ir cypia:
  - Už mano kosminę galią kolūkio prezidentą nuvarysime į kapus!
  Ir mirktelėkite draugui!
  Taip, kariai labai vikrūs ir greiti kaip žaibas. Jie dega.
  Albina taikosi basa koja ir paleidžia šilumos spindulį. Degina priešininkus ir cypia:
  - Už mano dideles pergales!
  Taip, merginos čia yra aukščiausio ešelono ir klasės. Jie gali daryti tai, ko negali kiti. Ir jie gniuždo japonus su pašėlusia vilkų energija.
  Tačiau ne tik vokiečiai ir kitos užsienio kariuomenės žudo samurajus.
  Į karą įstojo ir SSRS, kuriai dabar vadovauja Berija. Čia, beje, Stalinas, nusiminęs dėl pralaimėjimo Trečiajam Reichui, mirė anksčiau 1951 m. kovą. Ir Berijai pavyko perimti valdžią. Ir dabar, net ir pasistiprinęs, yra vienoje komandoje su Hitleriu.
  Ir jie kartu puola samurajus.
  O Elžbietos įgula Primorėje kovoja su japonais. Mergina labai kovinga ir aktyvi.
  Jie, žinoma, kovoja basi ir su bikiniais. Ir kulti samurajus, su entuziazmu.
  Dar dainuojant;
  Ir kova vėl tęsiasi
  O širdis nerimsta krūtinėje...
  O Leninas toks jaunas
  O jaunas spalis laukia!
  O dabar Elizabeta apnuogintais kojų pirštais šaudo iš tanko T-54 pistoleto į japonišką automobilį ir perveria ją mirtinai.
  Tada ji sušuko:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Jekaterina taip pat sumušė priešą, naudodama nuogus kojų pirštus. Ji pervėrė samurajų baką ir agresyviai pažymėjo:
  - Nėra šlovingesnės šalies už mūsų!
  Elena šovė į priešą ir sušuko:
  - Žemėje bus komunizmo era!
  Eufrazija, taip pat naudodama nuogus kojų pirštus, trankė ir čiulbėjo:
  "Mirtis piktajam prezidentui-šėtonui!"
  Čia esantys kariai turi būti aukščiausios ir kovinės klasės.
  O danguje Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova kaupia sąskaitas.
  Anastasija numušė japonų naikintuvą ir dainavo:
  - Ir basos merginos skraido danguje!
  Akulina, nukirsdama samurajų, plikomis kojomis čiulbėjo:
  - Šaunus elementas! Šaunus elementas!
  Kariai žaidžia spaudos raumenimis. Jie yra tobulos tvarkos ir gali juokais laimėti karą.
  Anastasija, numušusi kitą lėktuvą, paėmė jį ir sušuko:
  - Bus šaunus priešų gaudymas ir jų pralaimėjimas!
  Akulina su tuo sutiko, nugriuvusi priešą nuogais kojų pirštais:
  - Suorganizuokime bendrą maršrutą!
  Japonai buvo prispausti...
  Čia mūšyje dalyvauja sovietų tankas LP-10, ant kurio kovoja merginos iš Alenkos įgulos.
  Ir jie kovoja dideliame automobilyje su 130 mm patranka.
  Alenka šaudo nuogais kojų pirštais ir čirškia:
  - Tai komunizmo šlovė!
  Anyuta taip pat sumušė varžovę. Smūgiavo priešą ir cypė:
  - Vardan naujų idėjų!
  Ir taip pat pliaukštelėjo jai nuogu kulnu.
  Alla paspaudė vairasvirtės mygtuką raudonu speneliu. Ji smogė samurajui ir sušuko:
  - Už šalies didybę!
  Marija, šaudydama į priešą, cyptelėjo:
  - Už rusų vienybę visame pasaulyje!
  Ir dar ji šaudydama naudojo braškinį spenelį.
  O olimpinės žaidynės smogs priešui. Sumuš daug kovotojų ir čiulbės:
  - Rusijai, švenčiausiai pasaulyje!
  Ir taip pat su plika kulnu pasiduos priešui.
  Merginos, reikia sakyti, yra nepaprastai veržlios. Ir jie turi didžiulį kietumą.
  Žinoma, Japonija negali atsispirti tokiam spaudimui.
  Be to, "Fritz" taip pat naudojo branduolinius ginklus. Kas tapo visišku šoku.
  Karas baigėsi po šešių mėnesių.
  SSRS atgavo anksčiau prarastas žemes, o Trečiasis Reichas užkariavo samurajus ir visas jų kolonijas.
  O 1958 m. gegužės 1 d. prasidėjo naujas karas prieš SSRS, kurią Hitleris norėjo užimti, paskutinę pasaulio dalį, laisvą nuo Trečiojo Reicho okupacijos. Bet tai jau kita istorija.
  . 2 SKYRIUS
  O naciai jau plūsta po Maskvą iš skirtingų pusių.
  Tada Olegas Akulovas ir merginos vėl stojo į mūšį, padėdami Rusijai, tiksliau - SSRS.
  Tada prie jų prisijungė basa kojytė Margarita. Taip pat suaugusi moteris rašytoja tapo maždaug dvylikos metų mergina mainais į nemirtingumą ir atlieka savo misiją. Ji prisijungė prie žaidimo per "Hypernet Matrix".
  Dvidešimt pirmojo amžiaus kariai vėl kovojo su dvidešimtojo amžiaus naciais.
  Fašistinės rudosios imperijos karių yra per daug. Jie teka kaip nesibaigianti upė.
  Olegas Akulovas, kapodamas nacius kardais, tiek pėstininkus, tiek tankus, riaumojo:
  - Niekada nepasiduok!
  Ir nuo berniuko basos pėdos nuskriejo aštrus diskas!
  Margarita, gniuždydama priešininkus, apnuogindama dantis, niurzgėjo:
  - Pasaulyje yra vietos žygdarbiui!
  Ir nuodingos adatos, išsibarsčiusios nuo merginos basos pėdos, pataikė į nacius ir jų lėktuvus bei tankus.
  Nataša taip pat žmogžudiškai metėsi nuogais kojų pirštais ir staugė:
  Mes niekada nepamiršime ir niekada neatleisime.
  Ir jos kardai perėjo per fašistus malūne.
  Zoja, pjaustydama priešus, sucypė:
  - Dėl naujo užsakymo!
  Ir iš jos basų kojų išsibarstė naujos adatos. O kas akyje, kas gerklėje nacių kariams ir lėktuvams.
  Taip, buvo aišku, kad kariai jaudinasi ir įsiuto.
  Augustinas, naikindamas baltuosius kareivius ir tankus, cypė:
  - Mūsų geležinė valia!
  Ir iš jos basos kojos skrenda nauja, mirtina dovana. Ir rudenį takni ir rudieji kovotojai.
  Svetlana pjauna malūnininkui, jos kardai lyg žaibas.
  Naciai krenta kaip kojos.
  Mergina basomis kojomis mėto adatas ir cypia:
  - Nes motina Rusija laimės!
  Olegas Akulovas veržiasi prieš nacius. Berniukas terminatorius, kapojantis rudą kariuomenę.
  Ir tuo pačiu metu berniuko nuogų kojų pirštai išmeta adatas su nuodais, jie drasko kamienus ir numuša lėktuvus.
  Berniukas riaumoja:
  - Šlovė būsimai Rusijai!
  Ir judėdamas pjauna kiekvienam galvą ir snukį.
  Margarita taip pat gniuždo priešininkus.
  Jos basos kojos plevėsuoja. Naciai miršta dideliais kiekiais. Karys šaukia:
  - Už naujas sienas!
  O tada mergina ims ir nupjaus...
  Fašistų karių lavonų masė.
  Tačiau Nataša puola. Jis naikina nacius kartu su tankais ir dainuoja:
  - Rusija yra puiki ir švytinti,
  Aš esu labai keista mergina!
  Ir nuo jos basų kojų lekia diskai. Kas matė nacių gerkles. Taip, tai mergina.
  Zoya puola. Abiem rankomis kapoju rudus kareivius. Spjaudymas iš vamzdelio. Ir svaido mirtinas adatas nuogais kojų pirštais - numuša tankus ir lėktuvus.
  Ir tuo pat metu jis dainuoja sau:
  - O, bliūdas, eime,
  O, mano mėgstamiausia bus!
  Augustina, naikindama nacius ir naikindama ruduosius kareivius, šaukia:
  - Visas gauruotas ir gyvūno odoje,
  Jis su klubu atskubėjo į riaušių policiją!
  Ir nuogais kojų pirštais jis paleis priešą, kažką, kas užmuš dramblį, o juo labiau tanką.
  Ir tada cypti:
  - Vilkai!
  Svetlana puolime. Pjaustosi, naikina nacius. Basomis kojomis jis paleidžia ant jų mirties dovanas.
  Su kardais valdo malūną.
  Ji sutriuškino daugybę kovotojų ir cypia:
  - Artėja didelė pergalė!
  Ir vėl mergina yra laukiniame judėjime.
  Ir jos basos kojos paleidžia mirtinas adatas, naikinančias tankus ir lėktuvus.
  Olegas Akulovas pašoko. Berniukas sukosi salto. Per šuolį sukapojo daug nacių.
  Jis plikais pirštais metė adatas ir gurguliavo:
  - Būk žinomas dėl mano gražios drąsos!
  Ir vėl berniukas kovoja.
  Margarita pradeda puolimą. Susmulkina visus priešus iš eilės. Jos kardai kietesni už vėjo malūno mentes. Ir nuogi kojų pirštai meta mirties dovanas, dega tankai ir lėktuvai.
  Mergina puola. Išnaikina ruduosius karius be ceremonijų.
  Ir karts nuo karto šokinėja, ir pasisuka!
  Ir iš jos skrenda susinaikinimo dovanos.
  Ir patys naciai krenta negyvi. Ir ištisi lavonų piliakalniai.
  Margarita cypia:
  - Aš esu Amerikos kaubojus!
  Ir vėl jos basos kojos sviedė adatą.
  Ir tada dar keliolika adatų!
  Nataša puolime taip pat labai šauni.
  Ir meta basomis kojomis, ir spjauna iš šiaudų.
  Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Aš kibirkščiuojanti mirtis! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai mirti!
  Ir vėl grožis judesyje.
  Zoja šturmuoja nacių lavonų bloką. O naikinimo bumerangai skrenda ir iš basų kojų.
  O rudieji kariai vis krenta ir krinta.
  Zoja rėkia:
  - Mergaite basa, tu laimėsi!
  Ir tuzinas adatų lekia nuo merginos nuogo kulno. Kuris tiesiai į nacių gerklę kasa.
  Jie nukrenta negyvi.
  Tiksliau, visiškai miręs.
  Augustinas puolime. Sutriuškina ruduosius karius. Jos kardai nešiojami dviejose rankose. Ir ji tokia puiki karė.
  Per fašistų kariuomenę slenka viesulas.
  Mergina raudonais plaukais riaumoja:
  - Ateitis paslėpta! Bet tai bus pergalinga!
  O puolime gražuolė ugniniais plaukais.
  Augustinas riaumoja laukinėje ekstazėje:
  - Karo dievai viską suplėšys!
  Ir karys puolime.
  O jos basos kojos meta daug aštrių, nuodingų adatų.
  Svetlana mūšyje Ir taip putojantis ir kovingas. Jos nuogos kojos išmeta tiek daug mirtinų dalykų. Ne vyras, o mirtis šviesiais plaukais.
  Bet jei jis sugenda, tada negalite jo sustabdyti.
  Svetlana dainuoja:
  - Gyvenimas nebus medus,
  Tas šuolis apvaliame šokyje!
  Tegul svajonė išsipildo -
  Grožis paverčia žmogų vergu!
  O basos merginos judesyje vis daugiau pykčio.
  Olegas puolime viską pagreitina. Berniukas muša nacius.
  Jo basos kojos meta aštrias adatas - drasko tankus ir lėktuvus.
  Jaunasis karys cypia:
  - Beprotiška imperija sudraskys visus!
  Ir vėl berniukas juda.
  Margarita savo veikloje audringa mergina. Ir sumuša priešus.
  Čia ji paleido plika koja, žirnį su sprogmenimis. Ji sprogs ir tuoj pat bus išmesta šimtas nacių ir dešimt tankų.
  Mergina rėkia:
  - Pergalė vis tiek ateis pas mus!
  Ir jis malūną paleis kardais - tankų statinės lekia įvairiomis kryptimis.
  Nataša paspartino judesius. Mergina nukerta ruduosius karius. Ir šaukdamas:
  - Rusijos imperijos laukia pergalė.
  O nacius naikinkime pagreitintu tempu.
  Nataša yra terminatorė.
  Jis negalvoja sustoti ir sulėtinti greitį, o tankai ir lėktuvai nuklysta.
  Zoya puola. Atrodo, kad jos kardai pjausto mėsą ir metalines salotas. Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų išganymas galioja!
  O nuogi kojų pirštai irgi meta tokias adatas.
  Ir daugybė žmonių sulaužytomis gerklėmis, gulinčių lavonų kalvose, taip pat sudaužytų tankų ir numuštų lėktuvų.
  Augustine yra pamišusi mergina. Ir visus gniuždo tarsi robotas nuo hiperplazmos.
  Jau sutriuškino ne šimtą nacių. Bet viskas įsibėgėja. O karys vis dar riaumoja.
  - Aš nenugalimas! Šauniausias pasaulyje!
  Ir vėl gražuolė puolime.
  O iš nuogų kojų pirštų išskrenda žirnis. O trys šimtai nacių ir keliolika tankų buvo suplėšyti galingo sprogimo.
  Augustinas dainavo:
  - Nedrįsi užgrobti mūsų žemės!
  Svetlana taip pat puola. Ir neduoda nė gramo atokvėpio. Laukinė terminatoriaus mergina.
  Ir jis supjausto priešus ir naikina nacius. O rudųjų kovotojų masė jau nukrito į griovį ir palei kelius.
  Šeši buvo įsiutę. Surengė laukinę kovą.
  Olegas Akulovas grįžta į darbą. Ir jis žengia į priekį, mojuodamas abiem kardais. O terminatorius berniukas valdo malūną. Mirę naciai krenta.
  Lavonų masė. Ištisi kalnai kruvinų kūnų.
  Berniukas generolas prisimena laukinę strategiją. Kur taip pat susimaišė arkliai ir žmonės.
  Olegas Akulovas cypia:
  - Vargas iš proto!
  Ir pinigų bus daug!
  Ir terminatorius naujajame judėjime. O jo basos kojos kažką paims ir išmes.
  Berniukas genijus riaumojo:
  - Meistriškumo klasė ir firma "Adidas"!
  Tikrai šaunus pasirodymas pasirodė šaunus. O kiek žuvo nacių. Ir didžiausias skaičius didžiausių nužudė ruduosius kovotojus.
  Margarita taip pat kovoja. Gniuždo cinamono ir plieno armijas ir riaumoja:
  - Didelis šoko pulkas! Visi varom į karstą!
  Ir jos kardai nulaužti naciams. Rudųjų kovotojų masė jau subyrėjo.
  Mergina sumurmėjo:
  - Aš net šaunesnis už panteras! Įrodykite, kad visi yra geriausi!
  Ir iš pliko merginos kulno kaip žirnis su galingais sprogmenimis išskris.
  Ir smogti priešui.
  Ir jis paims ir sudaužys kai kuriuos priešininkus, tankus ir net lėktuvus.
  Ir Nataša yra valdžioje. Ir ji nugali priešininkus, o pati niekam neduos nusileidimo.
  Kiek nacių jau pertraukė.
  Ir jos dantys tokie aštrūs. O akys safyro spalvos. Tai mergina - pagrindinė budelė. Nors ji turi visus savo partnerius - budelius!
  Nataša rėkia:
  - Aš pamišęs! Jūs gausite baudą!
  Ir vėl mergina kardais iškirs daugybę nacių.
  Zoya juda ir iškirto daug rudųjų karių.
  Ir basomis kojomis mėto adatas. Kiekviena adata nužudo kelis nacius. Šios merginos tikrai gražios.
  Augustinas žengia į priekį ir sutriuškina priešininkus. Ir tuo pat metu jis nepamiršta sušukti:
  - Iš karsto nepabėgsi!
  O mergina paims dantis ir išdegs dantis!
  O raudonplaukė tokia... Plaukai slenka vėjyje, kaip proletaro vėliavėlė.
  Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme kyla iš pykčio.
  Svetlana juda Čia ji išpjovė daug kaukolių ir tankų bokštų. Karys, kuris atidengia dantis.
  Rodo liežuvį. Ir tada spjauna iš šiaudelio. Tada jis šaukia:
  - Ar būsite mirę!
  Ir vėl nuo jos basų kojų skrenda mirtinos adatos, kurios smogė pėstininkams ir lėktuvams.
  Olegas Akulovas šokinėja ir šokinėja.
  Basas berniukas išmeta krūvą adatų, numuša bakus ir dainuoja:
  - Eikime į stovyklą, atsidaryk didelę sąskaitą!
  Jaunasis karys yra geriausias.
  Jis gana senas, bet atrodo kaip vaikas. Tik labai stiprus ir raumeningas.
  Olegas Akulovas dainavo:
  - Tegul žaidimas vyksta ne pagal taisykles - mes pralaužsime fraerą!
  Ir vėl nuo jo basų kojų nuskriejo mirtinos ir dūžtančios adatos.
  Margarita su malonumu dainavo:
  - Nieko nėra neįmanomo! Tikiu, kad išauš laisvė!
  Mergina vėl sviedė mirtiną adatų kaskadą į nacius ir jų tankus, tęsė:
  - Tamsa išnyks! Tegul rožės žydi!
  Ir vos tik karė nuogais kojų pirštais numeta žirnį, tūkstantis nacių iškart pakilo į orą. Taip, rudos, pragariškos imperijos armija tirpsta tiesiai prieš mūsų akis.
  Nataša mūšyje. Šokinėja kaip kobra. Sprogdina priešus. Ir tiek daug nacių miršta ir lėktuvai krenta.
  Jų mergaitė ir kardai, grūdai ant anglies ir ietis. Ir adatos.
  Tuo pačiu metu jis riaumoja:
  - Tikiu, kad ateis pergalė!
  Ir rusų šlovė ras!
  Nuogi kojų pirštai meta naujas adatas, mušdami priešininkus.
  Zoja laukiniu žingsniu. Atakuoja nacius. Supjaustykite juos į mažus gabalėlius.
  Kario moteris mėto adatas plikais pirštais. Pralaužimai per priešininkus ir kaip riaumoti:
  Mūsų visiška pergalė yra arti!
  Ir jis atlieka laukinį malūną su kardais, šluodamas tankus. Tai tikrai mergina kaip mergina!
  Tačiau Augustino kobra pradėjo puolimą. Ši moteris yra visų košmarų košmaras.
  O jei nupjaus, vadinasi, pjaus.
  Po to raudonplaukė paims ir dainuos:
  - Aš atidarysiu visas kaukoles! Aš esu puiki svajonė!
  Ir dabar jos kardai veikia ir kerta mėsą ir metalą.
  Svetlana taip pat eina į puolimą. Ši mergina neturi stabdžių. Kai tik jie susmulkina, taip ir lavonų masė krinta, krenta lėktuvai ir tankai.
  Šviesiaplaukė terminatorius riaumoja:
  - Kaip bus gerai! Kaip bus gerai - aš tai žinau!
  O dabar nuo jos atskrenda žirnis žudikas.
  Olegas vėl šimtas nacių, nešančių meteorą, nukirstas. O jis paims bombą ir išmes.
  Mažo dydžio, bet mirtinai...
  Kaip suskaidyti į mažus gabalėlius.
  Terminatorius berniukas šaukė:
  - Audringa baisių mašinų jaunystė!
  Margarita tai darys dar kartą mūšyje.
  Ir nukirto daug rudųjų kovotojų. Ir sumažina didelius tarpus.
  Mergina rėkia:
  - Lambada yra mūsų šokis ant smėlio!
  Ir pataikė su nauja jėga.
  Nataša puolime yra dar labiau įsiutę. Taip nacių kulimas. Jiems nelabai gera priešintis tokioms merginoms.
  Nataša paėmė ir dainavo:
  - Bėgimas vietoje - dažnas susitaikytojas!
  O karinga mergina tokia smūgių kaskada įsiveržė į priešininkus.
  Ir mėtys diskus basomis kojomis.
  Čia ji valdė malūną. Rudosios armijos galvų masė apsivertė atgal ir tankai degė.
  Ji - kovinga gražuolė. Įveik sau tokią geltoną armadą.
  Zoja juda, gniuždo visus be išimties. Ir jos kardai yra kaip mirties žirklės.
  Mergina tiesiog miela. O jos basos kojos meta labai nuodingas adatas.
  Nugalėti priešininkus. Jie perveria gerkles ir daro karstus, priverčia sprogdinti tankus ir lėktuvus.
  Zoja paėmė jį ir sušnibždėjo:
  - Jei čiaupe nėra vandens...
  Nataša su džiaugsmu sušuko:
  Taigi tu kaltas!
  Ir nuogais kojų pirštais meta kažką, kas žudo nuodugniai. Tai tikrai mergaičių mergina.
  Ir nuo jos plikų kojų, kaip skris ašmenys. Ir jis pataikys į daugybę naikintuvų, nukirsdamas bokštus nuo tankų.
  Augustinas juda. Greitas ir nepakartojamas savo grožiu.
  Kokius ryškius plaukus ji turi. Lyg proletarinė vėliavėlė plazdentų. Ši mergina yra tikra viksva.
  Ir ji pjauna priešininkus - tarsi būtų gimusi su kardais rankose.
  Raudonplaukė, prakeiktas niekšas!
  Augustinas paėmė jį ir sušnypštė:
  - Jaučio galva bus - neikit iš proto kovotojai!
  Ir čia ji vėl sutriuškino daugybę kovotojų.
  Olegas Akulovas niurzgėjo:
  - Ko tau reikia! Štai mergina!
  Margarita, basa koja mesdama durklą, nulauždama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Didelė ir šauni mergina!
  Augustinas su tuo sutiko:
  - Aš esu karys, kuris įkandins bet ką!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais paleis žudiką.
  Svetlana mūšyje nėra prastesnė už priešininkus. Ne mergina, o su tokia liepsnose užsidegančia ragana baigti.
  Ir rėkia:
  - Koks mėlynas dangus!
  Augustine, basa koja atleisdama ašmenis, nukirsdama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Mes nesame plėšimų šalininkai!
  Svetlana, kapodama priešus ir numušdama lėktuvus, čiulbėjo:
  - Kvailiui nereikia peilio...
  Zoja cyptelėjo, mėtydama adatas plikomis, įdegusiomis kojomis:
  - Meluosi jam iš trijų dėžių!
  Nataša, naikindama nacius, pridūrė:
  - Ir padaryk su juo už centą!
  O kariai ims ir pašoks. Jie tokie kruvini ir kieti. Apskritai jie turi daug įspūdžių.
  Olegas Akulovas mūšyje atrodo labai stilingai.
  Margarita dainavo:
  - Smūgis stiprus, o vaikinas domisi...
  Genialus berniukas ir generolas plika, vaikiška koja paleido kažką panašaus į malūnsparnio sraigtą. Jis nukirto porą šimtų galvų naciams ir tankams, girgždėjo:
  - Visai sportiška!
  Ir abu - berniukas ir mergaitė visiškai ažūriniais.
  Olegas, kapodamas rudus kareivius, gurguliavo:
  - Ir bus didelė mūsų pergalė!
  Margarita sušnypštė atsakydama:
  - Mes žudome visus - basomis kojomis!
  Mergina tikrai tokia aktyvi terminatorė.
  Nataša dainavo puolime:
  - Šventas karas!
  Ir karys paleido aštrų diską-bumerangą. Jis skrido lanku, nukirto daug nacių ir tankų bokštų.
  Zoya pridūrė, tęsdama naikinimą:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  Ir nuo basų kojų nuskriejo naujos adatos. Ir jie pataikė į daugybę naikintuvų ir lėktuvų.
  Šviesiaplaukė mergina pasakė:
  - Matuoti priešininką!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Augustina, mojuodamas kojomis ir svaidydamas aštriabriaunes svastikas, gurguliavo:
  - Imperatoriškoji vėliava pirmyn!
  Svetlana lengvai patvirtino:
  - Šlovė žuvusiems didvyriams!
  O merginos vieningai šaukė, sutraiškydamos nacius:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  O dabar nuo basų karių kojų lekia diskas. Plyšta mėsa, griaunami tankų bokštai.
  Ir vėl verkti:
  - Niekas negali mūsų nugalėti!
  Nataša išskrido į orą. Suplėšė priešininkus ir sparnuotus grifus ir išleido:
  - Mes esame vilkai, kepkite priešą!
  Ir iš jos nuogų pirštų išskris labai mirtinas diskas.
  Mergina net susisuka iš ekstazės.
  Ir tada jis sumurma:
  - Mūsų kulniukai mėgsta ugnį!
  Taip, merginos tikrai seksualios.
  Olegas Akulovas apie gurguliavimą:
  - O, anksti, suteikia saugumo!
  Ir mirktelėjo kariams. Jie juokiasi ir išreiškė dantis atsakydami.
  Nataša nukirto nacius ir cypė:
  - Mūsų pasaulyje nėra džiaugsmo, be kovos!
  Berniukas atsakė:
  "Kartais kovoti irgi nėra smagu!
  Nataša sutiko:
  - Jei nėra jėgų, tada taip ...
  Bet mes, kariai, visada esame sveiki!
  Mergina nuogais kojų pirštais svaidė adatas į priešą, susprogdino tankų masę ir dainavo:
  - Kareivis visada sveikas,
  Ir pasiruošę veiksmui!
  Po to Nataša vėl nukirto priešus, nugriovė tankų bokštus.
  Zoya yra labai greita kūdikis. Čia ji paleido visą statinę į nacius. Ir nuo vieno sprogimo suplėšė porą tūkstančių.
  Tada ji sušuko:
  - Nesustok, mūsų kulniukai putoja!
  Ir mergina koviniais nėriniais!
  Augustinas mūšyje taip pat nėra silpnas. Taip nacių kulimas. Tarsi iš grandinių pluošto išmuštų.
  Ir kapoti priešininkus - dainuoja:
  - Atsargiai, bus naudinga
  Rudenį bus pyragas!
  Rudaplaukis velnias išties aria mūšyje kaip velnias uostomojoje dėžutėje.
  Ir štai kaip kovoja Svetlana. Ir naciai tai iš jos gauna.
  O jei pataikys, tai ir pataikys.
  Iš jo išskrenda kruvini purslai.
  Svetlana šiurkščiai pastebėjo, kai iš jos plikos pėdos skrido metalo purslai, kurie ištirpdė tankų kaukoles ir bokštus:
  - Šlovė Rusijai, labai net šlovė!
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padaliniai raudonais marškiniais -
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Čia merginos ėmėsi nacių. Taigi jie supjaustomi ir susmulkinami. Ne kariai, o tikrai panteros, kurios nutraukė grandinę.
  Olegas kovoja ir puola nacius. Jis be gailesčio juos muša, kerta per tankus ir šaukia:
  Mes kaip jaučiai!
  Margarita, sutriuškinusi rudąją armiją ir kirsdama tankus, pakėlė:
  Mes kaip jaučiai!
  Nataša paėmė jį ir staugė, nukirsdama rudus naikintuvus kartu su tankais:
  - Melas nevaldomas!
  Zoja suplėšė nacius ir cypė:
  - Ne, ne iš rankų!
  Ir jis taip pat ims, basa koja paleis žvaigždutę ir pribaigs daug fašistų.
  Nataša paėmė jį ir sucypė:
  - Mūsų televizorius įjungtas!
  Ir nuo jos nuogos kojos skrenda žudikiškas adatų pluoštas.
  Zoja, taip pat naikindama nacius ir jų tankus, cypė:
  - Mūsų draugystė yra monolitas!
  Ir vėl toks metimas, kad apskritimai išsilieja į visas puses. Tai mergina - grynas priešininkų naikinimas.
  Mergina nuogais kojų pirštais paims ir paleis tris bumerangus. Ir nuo to lavonų tapo dar daugiau.
  Po to gražuolė išduos:
  - Mes nesuteiksime priešui pasigailėjimo! Bus lavonas!
  Ir vėl mirtinas daiktas nuskrenda nuo pliko kulno.
  Augustinas taip pat gana logiškai pastebėjo:
  - Tik ne vienas lavonas, o daug!
  Po to mergina ėmė ir basa ėjo per kruvinas balas. Ir ji nužudė daug nacių.
  Ir kaip riaumoja:
  - Masinės žudynės!
  O dabar daužys galvą į nacių generolą. Sulaužykite jo kaukolę ir išduokite:
  - Banzai! Jūs pateksite į dangų!
  Svetlana labai įsiutę puolime, ypač numušdama tankus, ji cypia:
  - Tavęs nepagailėsi!
  Ir nuo plikų pirštų nuskrenda keliolika adatų. Kai ji prasibrauna pro visus, lėktuvai griūva. Ir labai daug net karys bando susmulkinti ir nužudyti.
  Olegas Akulovas cypia:
  - Šlovingas plaktukas!
  Ir berniukas basa koja taip pat meta tokią šaunią žvaigždę svastikos pavidalu. Sudėtingas hibridas.
  Ir nacių masė žlugo.
  Olegas riaumojo:
  - Banzai!
  Ir berniuką vėl laukia laukinis puolimas. Ne, jis tiesiog trykšta energija, o ugnikalniai šniokščia!
  Margaret juda. Tai visiems suplėšys pilvus.
  Mergina su koja išmes iš karto penkiasdešimt adatų. O masę žudė visokie priešai, išmušė ir tankus, ir lėktuvus.
  Margarita dainavo linksmai:
  - Vienas du! Sielvartas nėra problema!
  Niekada neturėtumėte nusiminti!
  Nosį ir uodegą laikykite aukščiau pypke.
  Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Tai tokia agresyvi kompanija. Mergina trinkteli ir rėkia:
  "Drakono prezidentas taps lavonu!
  Nataša mūšyje yra tik tam tikras terminatorius. Ir riaumodamas gurguliavo:
  - Banzai! Greitai gauk!
  Ir nuo jos basos kojos nuskriejo granata. O naciai kaip nagai. Ir sudaužys daugybę mastodonų ir sparnuotų, pragariškų mašinų.
  Štai karys! Visiems kariams - karys!
  Zoya taip pat puola. Tokia įsiutusi kalė.
  Ji paėmė jį ir gurkštelėjo:
  - Mūsų tėvas yra pats Baltasis Dievas!
  Ir jis pjauna trigubą malūną prie nacių!
  O Augustinas sušuko:
  - O mano Dievas juodas!
  Iš tiesų, raudonplaukė yra pats apgaulės ir niekšybės įsikūnijimas. Žinoma, priešams. O draugams ji - numylėtinė.
  O kaip nuogais kojų pirštais ims ir išmes. Ir daugybė rudosios imperijos karių, taip pat jų tankai ir lėktuvai.
  Raudonplaukė sušuko:
  - Rusija ir juodasis Dievas yra už mūsų!
  Karys, turintis labai didelį kovinį potencialą. Ne, pagal tai geriau nesikišti. Kaip nuplėšti tankų bokštai ir fašistų lėktuvų sparnai.
  Augustinas sušnypštė:
  - Visus išdavikus sutraiškysime į miltelius!
  Ir mirkteli savo partneriams. Taip, ši ugninga mergina nėra kažkas, kas gali suteikti ramybės. Nebent ramybė mirtina!
  Svetlana, sutriuškindama priešus, išleido:
  - Mes iššluosime jus į eilę!
  Augustinas patvirtino:
  - Mes nužudysime visus!
  Ir nuo jos mergaitiškai grakščių kojų vėl skrenda visiško susinaikinimo dovana! Ir tiek tankų, tiek lėktuvų vienu metu sprogo į mažas drožles.
  Olegas atsakydamas dainavo:
  - Bus visiškas banzai!
  Augustina, plikomis rankomis draskodama nacius, kapodama juos kardais, svaidydama adatas nuogais pirštais, vienu metu naikindama tankus ir lėktuvus, išleido:
  - Trumpai tariant! Trumpai tariant!
  Nataša, naikindama ruduosius karius, sucypė:
  - Trumpai tariant - banzai!
  O oponentus pjauskime su laukiniu kartėliu.
  Olegas Akulovas, sumažindamas oponentus, išleido:
  - Šis gambitas nėra kiniškas,
  O debiutas, patikėkite, yra tailandietiškas!
  Ir vėl nuo berniuko nuogos pėdos nuskriejo aštrus, metalą pjaustantis diskas. Jis nupjovė ir tankų bokštelius, ir lėktuvo uodegas.
  Margarita, naikindama rudosios imperijos karius ir tankų šarvus, dainavo:
  - O ką rasime mūšyje,
  O ką rasime mūšyje...
  Nejuokaukime su tuo -
  Išardykime jį!
  Išardykime jį!
  Tada jie gerai dirbo su naciais... Ir Sovietų Rusija nugalėjo rudąją imperiją per Maskvos šturmą.
  Karas dar nesibaigė, bet SSRS jau turėjo galimybę nugalėti pačius nacius. Taigi šešiems vėl teko nutraukti savo puikios ir šaunios misijos vykdymą.
  OLEGHKOS CIRKUSTO NUOTYKIAI
  Krymo vasaros keliu ėjo nedidelė cirko grupė. Pirmasis ėjo basas, šviesiaplaukis maždaug dvylikos metų berniukas. Lieknas, bet gudrus vaikas su šortais ir karštyje vaikščiojo su nuogu liemeniu. Šonkauliai įstrigo, bet gyslos buvo kaip viela, po beveik juodu nuo odos įdegio.
  Jį sekė mergina. Šviesiai rudi plaukai degė saulėje, kaip pernokę kviečiai. Mergaitės antakiai taip pat šviesūs, o veidas, nuo dulkių ir stipraus saulės nudegimo, blankus kaip čigonės. Bet veido bruožai labai gražūs, tik dėl lieknumo šiek tiek nusmailėję. Mergina liekna, šviesia medvilnine suknele virš kelių. Ir taip pat basomis, nors nepavydėsite tiems, kurie yra be batų, jei eis uolėtu Krymo keliu. Akmenys ne tik aštrūs, bet ir karšti vasaros saulėje.
  Tačiau merginos ir vaikinas įpratę būti basomis per karštį ir šaltį, o jų bronzinės kojos ir suragėję padai į tokias smulkmenas nekreipia dėmesio.
  Už jų šmėsteli mielas padaras. Balta, bet su rudomis juostelėmis. Mielas albinoso tigro jauniklis. Taip pat išsekęs, baisiai alkanas, eidamas gaudo drugelius ir murkia.
  Už mergaitės pečių - kai kurių aksesuarų rankose šurmuliuos. Pakrovė šiek tiek ir berniukas. Jie vaikščiojo nuo ankstyvo ryto. Vaikinas užlipo ant butelio šukės. Ir pajuto dūriuką per nuospaudą, šlubavo. Ir taip nugriaunami pliki padai, nuo aštrių, karštų akmenų niežti nuospaudas.
  Mergina nusišypsojo ir pasakė:
  - Būk atsargus Oležka! Kartais keliuose pasitaiko netikėtumų!
  Vaikinas piktai sumurmėjo:
  - Taip, nieko baisaus, net kraujo! Bet kuo mes maitinsime Fimbo!
  Mergina giliai įkvėpė ir pasakė:
  - Taip, tigro jauniklis praėjo! Jam reikia mėsos! Ant likučių ilgai neužteks!
  Berniukas šypsodamasis atsakė:
  - Yra daug vasarnamių su turtingais žmonėmis. Gal išgersime mėsos. Ir tu, Nataša, taip pat praradai svorį ...
  Mergina papurtė save ir pasakė:
  - Ir man tinka! Agility net padidėjo!
  O mergina pašoko ir pasisuko ant kojos piršto. Oležka sušvilpė iš susižavėjimo, o tigro jauniklis urzgė.
  Blykstelėjo prisiminimai apie sapną, prisiminimai netikri, bet tokie panašūs į tikrus.
  Prieš porą metų jie buvo toje pačioje cirko grupėje, kuri susisiekė su Liaudies valia ir buvo nugalėta. Dalyvavo ir Nataša, ir, pasak gandų, ji netgi sumušė generolą. O dabar ji basa ir nerami blaškėsi po Rusiją. Žiemą jie persikėlė į Iraną, Iraką, kur irklavo stačiais šlaitais ir rengė pasirodymus. Vasarą išvykome į Rusiją. Nataška mokėjo keletą kalbų, įskaitant persų, ir mokė Olegą Akulovą.
  Net juokinga vaikščioti po Iraną su šydu, bet basomis kojomis. Jie sutriuškino spektaklį ir neseniai turėjo "Fimbo". Taip pat bėglys, iš kažkokios grupės. Reto grožio, bet siaubingai gobšus žvėris. Atsargos greitai atiteko jam, nors tigrų jaunikliai surinko daug žmonių. Tačiau pastarosiomis dienomis grupei atėjo tamsus ruožas. Gražuolė mergaitė, berniukas ir albinosas tigras kažkodėl pinigų negavo. Ir jie badavo. O blogiausia, kad alkį ištvėrė smulkūs plėšrūnai.
  Triumviratas atsisėdo prie šakutės. Olesya berniukui pasidalijo dvi mažas bulves, o visą duoną atidavė tigrui. Jis godžiai suvalgė ir paprašė daugiau. Gaila, kad jis taip verkšlena... Kaip šuniukas. Ir koks liesas.
  Nataša ryžtingai atsistojo ir pliaukštelėjo plikiais, dulkėtais, suragėjusiais padais:
  - Nuvyko! Pralinksminkime ponus!
  Jau pirmoji vasarnamis sutiko juos nedraugiškai. Prižiūrėtojas atsisakė ją įsileisti ir išvadino Natašą prostitute.
  Antras kartas buvo geresnis. Įeiti man leido trisdešimt penkerių metų ponia. Olegas persirengė nušiurusiomis pėdkelnėmis ir vikriai šuoliavo. Nataša bandė. Jos mergaitiška gimnastės figūra labai judri. Fimbo mažai ką žinojo, bet ir per lanką, kurį Nataška laikė nuogais kojų pirštais, sukietėjusiais padais, bet neprarasdamas grakštumo, peršoko. Ponia buvo labai patenkinta ir paklausė Olego:
  - Tu geras klounas!
  Vaikinas piktai atsakė:
  - Aš ne klounas, o akrobatas ir šiek tiek žonglierius!
  Ponia paklausė:
  - Sudegink!
  Olegas Akulovas su malonumu ėmė mėtyti daiktus, naudodamas ne tik rankas, bet ir nusimetęs jau nuskurusias čekas, plikas, įdegusias vaikų kojas. Įskaitant rašiklį ir ant stalo gulinčias šukas.
  Moteris, patenkinta šypsodamasi, paklausė:
  - O ši moteris yra tavo mama?
  Olegas papurtė galvą.
  - Ne, mano partneris!
  Ponia linktelėjo.
  - Taip, ji per jauna... Ar turite tėvus?
  Berniukas tyliai atsiduso.
  - Aš nepažįstu savo tėvų!
  Ponia liūdnai atsiduso ir atsakė:
  - Našlaitėlis! Na, aš vis dar turiu batus nuo senmergės! Atnešk juos!
  Pėstininkas niurzgėdamas išėjo. Nataša patenkinta nusišypsojo. Tada atėjo pėstininkas. Batai jau buvo susidėvėję ir su lūžusia oda.
  Ponia sumurmėjo:
  - Aš pats esu skolingas ir, deja, negaliu duoti daugiau!
  Nataška paėmė batą ir santūriai padėkojo šeimininkei. Tada jie išėjo iš kotedžo. Mergina pasipiktinusi sumurmėjo:
  - Už tokį šiukšlių pardavėją jis neduos daugiau nei nikelio. Oho, pasaulio valgytojai ir šykštuolis! Ir kiek tai užtruko!
  Olegas Akulovas pastebėjo:
  Praėjo ilga diena, pasiimkime daugiau!
  Kitoje sodyboje pasisekė dar mažiau. Jie buvo priimti, bet po pasirodymo jiems buvo įteikta tik lėkštė su likučiais nuo stalo. Tačiau tigro jauniklis juos prarijo gyvus. Bent jau toks pelnas.
  Tačiau ketvirtoje vasarnamyje berniukui plyšo čekiška kepuraitė, ir jis turėjo toliau koncertuoti basas, be uniformos. Ir jie man davė tik centą.
  Penktoje vasarnamyje jiems nebuvo leista. Šeštoje buvo keli vaikai, kurie, apsupę tigrą, pradėjo į jį kišti pyragus. Jie taip pat gydė Oležką. Alkanas berniukas su malonumu valgė grietinėlę su šokoladu. Bet jie turėjo dirbti. Vaikai ilgai nenorėjo paleisti. Barinas taip pat pažiūrėjo į spektaklį. Jam ypač patiko gimnastės Nataškos pasirodymas. Jis paprašė manęs tai pakartoti kelis kartus. Tada jis merginą vaišino ir pyragu. Praėjo daug laiko, o saulė jau leidosi. O jie mokėjo tik dvi grivinas.
  Galų gale meistras uždėjo leteną ant plikos Natašos kojos ir gurguliavo:
  - Su savo išvaizda galite uždirbti didelius pinigus kitu būdu!
  Nataša atsitraukė:
  - Niekada! Aš neisiu į komisiją!
  Barmenas nusijuokė ir pastebėjo:
  - Cirko mergaitei sunkiau rasti pelningą jaunikį nei lengvas doras panelei.
  Basoji Nataša šmaikščiai pastebėjo:
  - Bet mylėti lengviau!
  Bet dvidešimt kapeikų - irgi pinigai. Už juos jau galima nusipirkti butelį degtinės. Bet kokiu atveju tigro jaunikliui buvo duotas mėsos gabalas. Nataša batus pardavė už septynias kapeikas. Jie turėjo pakankamai valgyti.
  Jau temsta, o po vasarnamius nevaikštai. Gražuolė Nataša ryžtingai pasakė Olegui:
  - Eime į nakvynės namus?
  Vaikinas užtikrintai linktelėjo.
  - Neis! Ten smirda!
  Nuogos kojos ir išlinkusi Nataša sutiko:
  - Ir prie manęs prikibs girti valkatos. Susirasime sau vietą urve, o prieš miegą pasimaudysime.
  Berniukas linktelėjo. Jie maudėsi dykumos baseine. Vanduo buvo šiltas ir sūrus. Olegas Akulovas žavėjosi Natašos figūra, labai raumeninga ir liekna. Jos kūnas visai neatrodė plonas, bet buvo labai harmoningas. Įdegusi, gimnastė. Kaip ji aktyviai grėbia rankas ir kojas. Kaip pantera medžioklėje.
  Olegas prisiminė kūrinį apie Mauglį. Buvo juokinga istorija apie berniuką, kuris užaugo tarp vilkų. Kažkas panašaus į juos. Tu klaidžioji, bet esi laisvas, matai tiek daug. Tie patys vasarnamiai yra prabangūs, kai kurie su fontanais ir skulptūromis. Labai gražu. Ypač vasarą Kryme. Apskritai vasara yra puikus laikas. Žiemą dar blogiau. Net Irane ir Irake naktimis šalta. Jie dažnai juda naktį, kad sušiltų, miega atvirame lauke.
  Pakankamai išsimaudę berniukas ir mergaitė užmigo. Jie jauni, sveiki, treniruoti. Jie miega kaip laukiniai gyvūnai: kietai, nekreipdami dėmesio į kietą paviršių. O ką, kai sveikam kūnui nereikia plunksnų lovų. O miegoti po atviru dangumi labai gera.
  Tačiau skirtingai nei gyvūnai, žmonės mato sapnus... Olegas svajojo apie tai, kaip tapo piratų laivo kajutės berniuku ir kovojo. Su kardu, puola uniformuoti anglų karius. Pjaustyti ir susmulkinti priešus. Čia berniukas smogia basa koja į kirkšnį. Pašoka ir sutriuškina britus. Brūkšnys tarp priešų. Jie nukrenta, nupjauna ir suardo. Ir berniukas paima antrą kardą. Malūnui vadovauja ir labai meistriškai. Berniukas labai protingas...
  Jo plikas, apvalus, kietas kulnas trenktų į karinio jūrų laivyno karininko smakrą. O tas su išmuštais dantimis ir laukiniu šauksmu skrenda už borto.
  Tada berniukas šortais, kurio plytelėmis iškloti raumenys mirga kaip jūros banga audros metu, kardais paleidžia vėjo malūną ir iš karto nupjauna galvas.
  Jie voliojasi ant ąžuolinio denio, o gražios, lieknos merginos mėto juos nuogomis, viliojančiomis ir kerinčiomis kojomis.
  Tačiau sapnai yra migloti ir iš jų prisimeni tik bendrus bruožus.
  Kitą dieną vėl reikia eiti į vasarnamį. Be to, jie bus nužudyti, o tigro jauniklis turėtų būti šeriamas.
  Mergina stengėsi atrodyti linksma ir šypsojosi. Ji labai graži, jai noriai buvo varstomos sargybos durys. Bet čia jie tarnavo daug prasčiau. Pirmoje vasarnamyje ponai noriai žiūrėjo jų pantomimą. Ypač džentelmenui patiko žiūrėti, kaip mirga nuogos, raumeningos, įdegusios Natašos kojos su rausvais padais ir grakščiais apvalaus kulno išlinkimu. Bet čia jie patiekdavo tik likučius nuo stalo, kuriais pavaišindavo tigrą.
  Ją ilgai laikė antroje vasarnamyje, meistras mergaitę net glostė už gundančios alyvmedžio kojos. Ponia vaišino Oležką pyragu. Jie man davė centą. Kiti du vasarnamiai buvo tušti - ponai neatėjo.
  Agresyvi, gražaus, tvirto kūno ir vešlių šviesių plaukų, Nataška sutrikusi pastebėjo:
  - Taip... Čia neužsidirbsi!
  Oležka piktai sumurmėjo:
  - Geriau medžiok apiplėšimą! Pelningiau!
  Nataša atsakydama pakėlė akis ir dainavo:
  - Koks mėlynas dangus. Mes nesame plėšimų šalininkai!
  Gobšuoliui nereikia peilio - parodyk jam varinį centą ir daryk su juo tai, kas tau patinka!
  Kita vasarnamis išsiskyrė didžiuliu dydžiu ir nuostabia prabanga. Fontanai buvo paauksuoti ir išlieti aukštai į dangų. Prie įėjimo stovėjo prabangiai apsirengę lakėjai. Apnuogintus kulnus ir įdegusius kelius demonstruodama, nuplyšusia trumpa suknele, Nataša net susigėdo dėl savo atvirai valkatiškos išvaizdos.
  Vyresnysis pėstininkas sušuko:
  - Vargšams neduodame!
  Mergina atsakė:
  - Mes cirkas! Išsklaidykime liūdesį!
  Nataška sušvilpė ir pakėlė pliką raumeningą koją. Baltasis tigras peršoko ir juokingai nusijuokė ore. Oležka uždėjo lanką, o Fimbo įslydo į jį ir vėl apvertė aukštyn kojomis.
  Viršininkas sušvilpė ir sumurmėjo:
  - Neblogai! Gali praeiti!
  Berniukas ir mergaitė įėjo pro vartus. Taip pat įbėgo baltasis tigras. Žemynos šeimininkas tiesiog jautė nuobodulį savo prabangiuose kaimiško tipo rūmuose. Sėdėdamas pavėsinėje priešais prabangų stalą, kilmingas bajoras kramtė riebią mėsą ir nusiplovė brangiu vynu iš auksinės taurės. Šalia jo sėdėjo jauna, graži moteris, pasipuošusi brangakmeniais. Verandoje šokinėjo maždaug septynerių metų mergaitė su puošnia suknele ir labai panaši į šeimininko žmoną, tik jos plaukai buvo šviesesni.
  Meistras pažvelgė į Natašą. Ji yra visiškai priešinga žmonai. Blondinė prieš brunetę, liekna, raumeninga, liekna figūra prieš pilnumą. Tamsaus šokolado oda nuo aristokratiško blyškumo. Žinoma, kilmingas bajoras noriai apžiūrinėjo merginą, jos basas kojas, aukštas krūtis, ploną juosmenį. Taip, pagalvojo meistras, mano žmona sustorėjo. O tai... kokia figūra - tiesiog senovės karės deivės Atėnės statula.
  Nataša ir Olegas pradėjo atlikti numerius. Nataša šoko vienu deriniu, kuris vyrams taip patiko. Olegas Akulovas dabar koncertavo vilkėdamas pėdkelnes ir blizgančius marškinėlius. Basomis buvo net kažkaip vikresnis nei čekų. Berniukas sukosi, darė salto, šokinėjo. Nataška pakėlė jį ant ištiestos rankos. Baltasis tigras šokinėjo per lankus, rankas ir kojas, perėjo per žirkles.
  Nataša taip pat grojo melodiją mažu gurkšniu. Berniukas žongliravo. Tada mergina žongliravo, tada jie buvo kartu. Ir ne tik rankomis, bet ir plikomis, labai judriomis kojomis, atkakliais pirštais kaip beždžionių. Buvo matyti, kaip meistras godžiai žiūri į merginos basas kojas ir sunkiai kvėpuoja, tarsi būtų vartojęs.
  Cirko artistai buvo judrūs, daug sukdavosi. Nataša net atliko dvigubą salto ir kartu vaikščiojo ant rankų. Tada tigro jauniklis vėl iššoko per lankus, kuriuos Nataška laikė nuogais kojų pirštais.
  Spektaklio metu mergina sukosi ir karts nuo karto klykė iš susižavėjimo. Barinas ir jo žmona santūriai plojo. Tačiau buvo akivaizdu, kad jie buvo laimingi.
  Pabaigoje dainavo berniukas ir mergaitė, o jų balsai nuostabūs, visaverčiai. Po to Nataška ištiesė kepurę, kad surinktų pinigus. Ji buvo tokia graži, vos dengta derinio. Žemynos šeimininkas nusijuokė ir pastebėjo:
  - Tačiau aš kažkada buvau elgeta iš kilmingos šeimos. Ir jam pavyko tapti milijonieriumi ir nusipirkti sau kunigaikščio titulą. Kas gali kada nors tapti turtingas!
  Nataša šypsodamasi atsakė:
  - Ačiū, Jūsų Ekscelencija!
  Barinas sausai pastebėjo:
  - Bet palaidūne, turtų neįgis! Todėl siūlau parduoti man savo mažą gyvūnėlį.
  Nataša stipriai nusišypsojo ir pasakė:
  - Fimbo yra mūsų draugas, jis neparduodamas!
  Meistras piktai nusišypsojo ir pasakė:
  - Taip jie dažniausiai sako, kai nori numušti didelę kainą! Bet tu negali manęs apgauti! Aš žinau, kiek! Siūlau červonecą, o ne daugiau nei pusšimtį!
  Nataša papurtė galvą.
  - Atsiprašau, pone, bet šis draugas neparduodamas! Ne už jokius pinigus!
  Princas piktai sumurmėjo:
  - Taip, turėtum džiaugtis, kad atleidžiu tave nuo tokios naštos. Tigrui reikia daug pinigų, kad galėtų pamaitinti. O kai paaugs... Manote, kad jums bus leista klaidžioti po miestą su dideliu ir pavojingu plėšrūnu?
  Gražuolė Nataša susigėdo, jos saulės įdegęs veidas susiraukė. Išties, kartais kildavo mintis, ką daryti su Fimbo, kai jis užaugs. Jau dabar policija į juos žiūri kreivai, bet kas bus po kelių mėnesių?
  Bet kokiu atveju netrukus turėsite išsiskirti su "Fimbo". Dešimt rublių irgi pinigai. Galite nusipirkti šuniuką ir jį išmokyti. Šuo valgo mažiau, o keliauti su juo galima metus. Sutaupykite šiek tiek pinigų ir galbūt atidarykite verslą. Arba išsituokti... Ji graži, daili.
  Nervingai pirštais apnuogintais pirštais raumeningas, viliojančias bronzos spalvos kojas Nataša dvejojo, sveikas protas manė, kad tigro jaunikliui geriau būtų princas, nei badauti su klajojančia grupe. Ir kad jei išsiskirsi su plėšrūnu, tai geriau tai padaryti dabar, kai pasitaikė tokia galimybė.
  Bet tada šeimininko dukra, mergina su perlais išsiuvinėtais lankeliais, spardė kojas ir rėkė:
  - Aš noriu tigro! Noriu balto tigro!
  Princas mostelėjo ranka ir trenkė kumščiu:
  - Užsičiaupk! Dabar darau verslą!
  Žmona sušuko:
  - Nerėk ant vaiko!
  Mergina, matyt, buvo išlepinta ir nebijojo. Bet atšokusi atgal, ji tyliau suriko:
  - Nupirk tėti! Nusipirk tigro jauniklį... Duok šimtą rublių!
  Žmona šypsodamasi pasakė dukrai:
  - Šis gyvūnas gali būti pavojingas... Tai plėšrūnas ir ėda mažas mergaites!
  Meistras sulaužė pirštus ir pasakė:
  - Paskutinis žodis yra penkiolika rublių! Klaupkitės daugiau, nepriduosiu!
  Nataša, žemai nusilenkusi, nusimetė įstrigusį kiautą nuo plikos įdegusios kojos ir mandagiai paklausė:
  - Ar galime išeiti į pensiją, Jūsų Ekscelencija?
  Princas suriko:
  - Ne! Paskutinį kartą klausiu, ar dovanojate tigro jauniklį už penkiolika rublių?
  Nataška papurtė galvą ir plika, žaviai, dieviškai grakščia, iškalta koja trypė ant rupaus žvyro.
  Žemynos šeimininkas sarkastiškai pasiteiravo:
  - Koks tavo vardas?
  Mergina šypsodamasi atsakė:
  - Nataša.
  Princas grėsmingai nusišypsojo.
  - Ar turi pasa? Parodykime!
  Nataša sudrebėjo ir išblyško, o per alyvmedžio odą matėsi blanki spalva. Princas suplojo rankomis ir sušuko:
  - Imk juos ir kviesk policiją! Jie pavogė mano tigrą ir žiedą su deimantu!
  Mergina su džiaugsmu sušuko:
  - Bravo tėti!
  Lakai užpuolė Natašką. Mergina nesipriešino, nors buvo fiziškai stipri. Ji ir Oležka buvo surištos virvėmis ir uždarytos rūsyje. Netrukus atvyko ir policija.
  Išklausę princo, jie Natašai ir Olegui Akulovoms uždėjo pančius ant rankų ir kojų. Be to, jie turėjo specialius dydžius vaikams. Kuriame nepilnamečiai vagys buvo prirakinti grandinėmis.
  Po to mergina ir vaikinas buvo nuvežti į kalėjimą. Ten jie buvo padalinti. Olegas buvo įmestas į rūsį, kur jau buvo keliolika surakintų berniukų, o Nataša buvo įmesta į kamerą su moterimis. Tai nebuvo saldu. Kamerose tvyro smarvė, vietoje tualeto - skylė grindyse, drėgna, pusiau tamsu. Berniukai buvo laikomi pančiais, o tai labai nepatogu. Rankos ir kojos surištos. Sunku judėti ankštoje kameroje. Maitindavo tik duona ir vandeniu, kartais duodavo supuvusių vaisių.
  Jie ten sėdėjo iki teismo. Tada berniukų laukdavo arba katorgos, arba kalėjimo prieglauda. Moterys taip pat arba į katorgos darbus Sibire, arba į Vidurinę Aziją medvilnės derliaus nuėmimui, arba į kalėjimą dirbti bet kurioje gamykloje už valdišką maistą. O prieš teismą galite sėdėti valdžios nuožiūra. Be to, kaliniai taip pat buvo plakami.
  Olegas ir Nataša buvo įsakyta plakti vienu metu. Berniukas ir mergaitė buvo nurengti iki juosmens ir ištiesti ant ožkų. Šalia jų stovėjo du policininkai. Teisėsaugininkai meškerykočius išmirkė skiedinyje su sūriu vandeniu. Jie bangavo ore, numušdami lašelius. Ir tada iš karto, pagal komandą, berniukai ir mergaitės smogė į nugarą.
  Nataša ir Olegas Akulovas stipriai sukando dantis, kad nerėktų. Pliaukštelėjimas buvo išmatuotas. Policija plakė su saiku entuziazmu, tiesiog atliko savo pareigą. Vaikinas ir mergaitė, sunkiai kvėpuodami, ištvėrė. Po keliolikos smūgių oda plyšo ir nuvarvėjo kraujas. Buvo labai skaudu.
  Šimtą smūgių skyręs komendantas išsišiepė. Jei nubaustų kanopų numetami, toks Dievo likimas. Tada jie šviečia visą gyvenimą trunkantį sunkų darbą.
  Už vagystę ypač dideliu mastu, už pasikėsinimą į kunigaikščio ir jo žmonos bei dukters gyvybę. Ir tada taip pat paaiškėjo, kad jie ieškojo Natašos kaip gubernatoriaus nužudymo bendrininko. Bet kokiu atveju mergina visam laikui bus išvaryta į Sibirą. Kaip maža mergaitė. Taigi galbūt geriau būti nuskriaustam.
  Olegas Akulovas ir Nataša drąsiai ištvėrė visus šimtą smūgių neprarasdami sąmonės ir neišleisdami nė garso. Tačiau jų nugara virto kruvina netvarka. Po to jie vėl uždėjo pančius ir įmetė į kalėjimą.
  Berniukas gulėjo ant lentų, jam buvo nepatogus skrandis ir krūtinė, nupjauta visa vaiko nugara.
  Nepilnamečiui nusikaltėliai, nukirpti, liekni vaikai, žvangėdami grandinėmis, šaukė:
  - Na, kaip skaudėjo?
  Olegas Akulovas mirktelėjo kitiems berniukams ir pasakė:
  - Smulkmenos! Kaip uodas įkando!
  Vyresnysis, atrodęs maždaug penkiolikos metų, taip pat skusta galva ir vienintelis kameroje turintis net šiurkščius batus mediniais padais, pagarbiai žiūrėjo į Olegą Akulovą. Berniukas, kurio šviesūs plaukai dar nebuvo nukirpti, pasirodė esąs joks bailys. Ir jis, ištiesęs Olegui ranką, pasakė:
  - Aš esu vagis Pretzel! Vienintelis tikras banditas tarp šitų... - jaunasis krikštatėvis apsidairė ir tęsė. - Jūs, gavęs šimtą blakstienų, neištarėte nei verksmo, nei dejavimo, parodydamas save tikru vyru. Štai mano ranka tau, o dabar tu man kaip brolis!
  Olegas paspaudė ranką nepilnamečiui autoritetui. Nors labiausiai jis norėjo pabėgti iš kalėjimo, kuriame buvo siūlės, o jis smirdėjo kibirais. O nugara taip nupjauta, kad truputį pajudini - skauda.
  Jauniesiems kaliniams duodavo davinį - kažkokią košę, vandenį ir duoną. Maistas, žinoma, nesvarbu, bet jie neleis jums mirti iš bado. Vyriausiasis krikštatėvis turėjo gana pilną fizionomiją ir, matyt, valgė ne tik valstybinę.
  Išties netrukus pasirodė mergina. Ji padavė jam krepšį dešros, baltos duonos ir pieno butelius.
  Nepilnametis krikštatėvis pasiėmė jį sau, o tada Olegą išslydo iš balto skysčio kolbos:
  - Išgerk truputį!
  Olegas gurkštelėjo pieno, kuris alkanam ir sumuštam berniukui atrodė labai skanus ir paklausė krikštatėvio:
  - Ar pasidalinsite perdavimu su kitais?
  Krendelis papurtė galvą.
  - Žinoma ne!
  Sumuštas berniukas paklausė:
  - Ir kodėl?
  Jaunasis krikštatėvis nuoširdžiai atsakė:
  - Jie to nenusipelnė! Jie tėra smulkūs chuliganai ir vagys, ar net tik valkatos.
  Olegas logiškai pastebėjo:
  - Bet jie irgi žmonės ir jiems sunku ant vieno kalėjimo davinio!
  Krantelė įnirtingai urzgė.
  - Išgyvenk! Ir tu būk dėkingas, kad daviau tau atsigerti pieno. Ir jūs to taip pat negausite.
  Olegas labai norėjo pašokti ir smogti šiam lyderiui, tačiau po šimto blakstienų šokti nebeturėjo jėgų. Po tokio pliaukštelėjimo dažnai miršta net suaugę, sveiki vaikinai, ne kaip vaikas.
  Berniukas po valgio ir pieno vėl pasidarė sunkus ir pradėjo miegoti sapne, ir taip atsitinka.
  Jis svajojo, kad jis yra Jimas Hawkinsas iš garsiojo romano "Lobių sala".
  Kai Džordžas piratas riaumojo:
  - Iškepk šio berniuko kulniukus!
  Džonas Silveris linktelėjo.
  - Aš uždraudiau žudyti šį berniuką, todėl mums reikia įkaito. Tačiau jis neketina jo išgelbėti nuo kankinimų. Turėtume išsiaiškinti, kur jis išvežė Espanyolą.
  Piratai buvo gana įsiutę. Jie prišoko prie berniuko Džimo. Jie nuplėšė jam jūreivio kostiumą ir susuko rankas. Jimas laive bėgiojo basas, o tai buvo patogiau ant plokščio denio, ypač tropikuose. Bet eidamas į fortą, apsiavė batus. Tačiau džiunglėse galite užlipti ant gyvatės ar vabzdžio.
  Dabar piratai su malonumu nuėmė berniukui batus. Vienas jų glostė lygią, nublizgintą, beveik nedėvėtą odą.
  George'as perbraukė pirštu per basą berniuko pėdą ir pažymėjo:
  - Geri kulniukai jiems kepti!
  Junge'as surišo rankas už savęs ir susmeigė jas kabliu. Tada jie pradėjo kelti Jimą ant stovo. Virvė įsitempė, berniuko gyslos išsipūtė ir jis ėmė lenktis į priekį.
  Džordžas truktelėjo berniukui už pečių. Jungas sukosi aplinkui rėkdamas iš skausmo, jo išlenktas keturiolikmečio paauglio kūnas stovėjo tiesiai.
  Piratai pritardami džiūgavo. Vienas iš jų paėmė septynių uodegių jūros botagą ir siūbavo.
  Johnas Silveris jį pertraukė:
  - Sustabdyti! Berniukas protingas ir viską pasakys be kankinimų. Pasakyk man, kur tu išgėrei Espanyol?
  Jimas Hawkinsas, nors ir bijojo skausmo, sušuko:
  - Nesakysiu!
  Sidabras įsakė:
  - Pradėkite!
  Botagas nukrito ant Yoongi nugaros ir įdegusi oda iškart plyšo. Vaikinas sukando dantis ir tylėjo. Ir piratas jį sumušė. Jimas nusprendė laikytis iki galo. Nors perkreiptas Yoongi veidas jam pasakė, ką tai jam kainavo.
  Piratas smogė berniukui į nugarą, tada pasislinko į šonus. Jis daužė ir į pilvą, ir į krūtinę. Džimas trūkčiojo su kiekvienu smūgiu, kartais užgniaužtos dejonės, sklindančios iš įtemptų jo lūpų. Tačiau jaunas berniukas vis tiek sugebėjo sulaikyti garsius verksmus.
  Galiausiai Džimo galva vangiai svirduliavo ir nukrito ant šono. Vaikinas apalpo, prarado sąmonę.
  Piratai gavo kibirą vandens, nes blokiniame name buvo šulinys. Ir užpylė juo per šviesiaplaukę Yoongi galvą.
  Džimas susimąstė. Džonas Silveris švelniu balsu paklausė:
  - Pasakyk, kur pagrobei laivą, ir mes tave nukelsime nuo stovo!
  Jaunas kajutės berniukas suriko:
  - Nesakysiu!
  Džordžas ištraukė fakelą iš ryšulio ir pakėlė jį prie ugnies. Užsidegė liepsna. Šyptelėjęs patyręs piratas pasakė:
  - Na, kajutės berniuk, mes dabar kepsime tau kulnus!
  Džimas Hokinsas drebėjo. Fakelas su ugnimi priartėjo prie nuogos berniuko kojos. Ir tada liepsnos grobuonis nulaižė nuogą nelaimingo paauglio kulną. Berniuko padas buvo vidutiniškai šiurkštus. Ant denio jis bėgiojo basas, bet pačioje Britanijoje žiemą vaikščiojo su batais ir kojos nebuvo labai kietos. Taigi skausmas buvo stiprus.
  Jimas Hokinsas rėkė.
  Johnas Silveris griežtai pasakė:
  - Na, sakyk, kur išvežei Espanyol?
  Nepaisant apdegusios mėsos kvapo ir baisaus skausmo, Džimas sušuko:
  - Ne! Nesakysiu!
  Džordžas liepsną perjungė į kitą pliką berniuko padą. Sustiprėjo apdegusios mėsos kvapas.
  Jaunasis Hokinsas pradėjo dusti, jo jaunas veidas išblyško, o galva nukrito ant šono.
  Johnas Silveris pasitikinčiu tonu pasakė:
  - Užteks su juo! Priešingu atveju apdeginsime jo kojas ir berniukas negalės vaikščioti. Ir aš noriu, kad jis rytoj eitų su mumis ir pamatytų lobį paėmusių piratų triumfą!
  George'as sutiko su tuo:
  - Teisingai! Leisk jam vaikščioti su mumis, apdegusiais kulnais per aštrią žolę ir akmenis. Nutempsime jį su virve ant kaklo, o kajutės berniukui tai bus papildomas kankinimas!
  Džonas Silveris linktelėjo.
  - Tuo tarpu leisk jam pakabinti ant stelažo iki paryčių!
  
  
  TIK VIENAS METRAS SĖKMĖS
  ANOTACIJA
  Tik vienas metras į kairę buvo Rusijos mina, ant kurios buvo susprogdintas mūšio laivas Petropavlovsk, o istorijos eiga visos Žemės planetos mastu pasikeitė.
  . PROLOGAS
  Minos, ant kurios buvo susprogdintas mūšio laivas Petropavlovsk, praėjo tik metras į kairę. Ir dėl to šoviniai nesprogo. O mūšio laivas patyrė tik nedidelę žalą ir savo jėgomis grįžo į Port Artūrą. Admirolas Makarovas, kurį per naktį išvargino įpėdinis Kirilas Romanovas, labai pyko ant savęs, kad nedavė įsakymo naikintojais išminuoti vandenį aplink uostą. Kitas laivas taip pat patyrė žalą.
  Bet viskas buvo palyginti pigu, o po kelių dienų laivus vėl buvo galima remontuoti.
  Kol kas nieko blogo nenutiko. Bet gali būti ir blogiau, kaip atsitiko visatoje, kur admirolas Makarovas mirė taip kvailai ir juokingai.
  Tačiau šiame pasaulyje jis - vertas žmogus, likimas matavo ilgesnį laikotarpį.
  Ar admirolas Makarovas galės tuo pasinaudoti ir tapti puikiu karinio jūrų laivyno vadu, prilygstančiu, pavyzdžiui, Ušakovui? Ar šiaip, net išskirtinio admirolo Makarovo talento nepakaks norint nugalėti Japoniją. Kuris dabar daug stipresnis jūroje. Be to, reikėjo remontuoti dar du mūšio laivus.
  Tačiau admirolas Makarovas nenusimena. Ir asmeniškai kartu su remontininkais ėmėsi laivų grindų likvidavimo. Be to, dar žinia iš Sankt Peterburgo, kad į pagalbą ateis Baltijos eskadrilė, o tada Rusija turės aiškų pranašumą.
  Japonai, žinoma, pasinaudoja momentu ir bando išlaipinti kariuomenę arčiau Port Artūro. Tačiau Rusijos kariuomenė, pasinaudojusi audra, sugebėjo nužudyti du tekančios saulės imperijos pulkus. Ir pasitaisyk.
  Tada keturi Ramiojo vandenyno eskadrilės mūšio laivai buvo atkurti pagreitintu tempu.
  O admirolui Makarovui naikintojo vadas pasiūlė klastingą planą. Kadangi Togas visada juda tuo pačiu maršrutu, įdėkite į jo kelią minų ryšulius. Tą, kurį padarė realioje istorijoje, bet tik vienas naikintojas. O admirolas Makarovas iš karto įvertino idėją ir įsakė panaudoti visus tinkamus laivus.
  Bet, žinoma, prasidėjus dezinformacijos gandui, kad tai tik pratybos.
  Ir tai vis tiek įveiks banginius.
  Spąstai buvo paprasta, bet veiksminga. Be to, niekas nebuvo išleistas iš Port Artūro, o japonų šnipai negalėjo nieko pasakyti.
  Ir rezultatas buvo įspūdingas. Iš karto sprogo keliolika didelių japonų laivų ir pradėjo skęsti. Kiti be atodairos šaudė į visas puses.
  Ir tada atsirado Makarovo eskadrilė, kuri jau buvo stipresnė už japonus. Ir prasidėjo įnirtinga kova.
  Rusų sviediniai buvo šarvą perveriantys ir tiksliau pataikė. Laivai vis dar pilni ginklų ir jūreivių, visai švieži. O Admirolas Makarovas valdė iš lengvojo kreiserio ir labai meistriškai. Be to, japonai, apimti panikos, susiglaudė, taip palengvindami rusų užduotį. Taip, ir didžiausias tekančios saulės šalies flagmanas nuskendo, ir Togas nuo jo buvo vos išgelbėtas. Tačiau šis admirolas buvo sustingęs.
  Ir mūšis virto visišku japonų sumušimu. Tiesiog paprasčiausi spąstai, smūgis iš galo nulėmė karo jūroje baigtį. Tsushima nutiko atvirkščiai, kai Japonijos laivynas patyrė triuškinantį pralaimėjimą ir iš tikrųjų nustojo egzistavęs. Tai yra samurajų mūšis ir pralaimėjimas, garsus, žuvus daugiau nei dvylikai tūkstančių jūreivių, neskaičiuojant kalinių.
  Rusai buvo ypatingai ištikti ir taikliai šaudė.
  Jų ginklai nepažino praleidimų ir abejonių. O japonai tapo solidžia banda.
  Rusų pergalės lengvumas paskatino daugelį laikyti Japonijos kariuomenę beverte. Na, ką pasiimti iš Azijos? Na, o admirolo Makarovo pergalė nebuvo laikoma tokia šlovinga. Na, ką jis sumušė?
  Vienas rusų kareivis vertas dešimties japonų.
  Be to, sausumoje generolas Kuropatkinas visiškai nugalėjo japonus ir net mažai praliedamas kraują. Už tai gavo feldmaršalo epauletes. Ir toliau, persekiodamas samurajus, jis išvalė Korėją nuo jų. Mūšyje japonai dar neturėjo pakankamai amunicijos, jie buvo visiškai bejėgiai.
  Tada Mikado paprašė taikos. Rusija pareikalavo, kad Japonija grąžintų Kurilų kalnagūbrį iki Hokaido skeleto ir Taivano salos. Taip Japonija buvo įstumta į buvusias jos sienas.
  Ir jie buvo priversti sumokėti milijardo Rusijos aukso rublių žalos atlyginimą.
  Rusija paskelbė Korėją protektoratu ir padidino savo įtaką Mandžiūrijoje. Netrukus Mongolija taip pat pateko į Rusijos globą. Prasidėjo savanoriškos Kinijos žemių aneksijos ir Želtorosijos formavimosi procesas.
  Natūralu, kad jokios revoliucijos ir kruvinas sekmadienis. Soste - autokratinis caras Nikolajus II, kurio autoritetas tarp žmonių pastebimai išaugo.
  O kadangi riaušių nebuvo, Rusija, išvengusi revoliucijos ir neramumų laikų nuosmukio, išgyveno spartų ekonomikos pakilimą. Ir taip 1914 m. atėjo ekonomiškai labiau pažengę ir geriau pasiruošę Pirmajam pasauliniam karui. O Rusija turėjo daugiau gyventojų dėl dalies Kinijos ir Korėjos aneksijos. O mirtingumas dėl geresnės ekonominės padėties mažesnis nei realioje istorijoje, o gyventojų prieaugis didesnis.
  Taigi carinė Rusija yra stipresnė nei be admirolo Makarovo. Ir, žinoma, Baltijos laivynas nenukentėjo. Buvo pagaminta daugiau orlaivių, įskaitant Ilją Murometą ir Svyatogorą, o tankai Luna-2 buvo pradėti serijomis su kulkosvaidžiais ir greitaeigiais vikšrais. Karališkoji kariuomenė buvo labai stipri.
  Admirolui Makarovui 1914 m. dar buvo šešiasdešimt penkeri metai ir jis buvo paskirtas vadovauti laivynui Baltijos jūroje. O Rusijos priešas yra daug autoritetingesnis nei Japonija. Būtent Kaizerio Vokietija.
  Beje, kartu su pliusais pergalė prieš samurajus turėjo ir minusų. Dabar Japonija buvo pasirengusi stoti į karą Vokietijos pusėje. Taigi carinė Rusija turėjo išlaikyti nemažas pajėgas rytuose.
  Japonai vėl pastatė laivyną ir buvo pasiruošę keršyti. Ir tai yra minusas išdėstyme. Be to, Turkija yra Vokietijos ir Austrijos-Vengrijos pusėje.
  Taigi Rusijai teko kovoti su keturiomis valstybėmis, išskyrus Bulgariją, o karo baigtis nebuvo aiški.
  Tačiau Vokietija taip pat kariauja dviem frontais ir duoda pagrindinį smūgį vakarams.
  Kovos už Rusiją nuo pat pradžių vyko sėkmingiau nei tikroje istorijoje. Visų pirma, dėl didesnio gyventojų skaičiaus ir aukštesnio ekonomikos lygio taikos meto kariuomenė Rusijoje buvo ne pusantro, o net trys milijonai ir tūkstantis pulkų. Taigi į mūšį galite mesti daugiau karių.
  Be to, yra daugiau orlaivių, kurie bombardavo vokiečius ir jų sąjungininkus.
  Taigi rusų kariuomenė užėmė Rytų Prūsiją ir blokavo Karaliaučius. Ir Hindenburgo bandymas prasiveržti žlugo. Įskaitant vokiečių kariuomenės bombardavimo dėka.
  Ir jūroje, kol japonai laukia, o admirolas Makarovas kovoja su vokiečiais.
  Vokietijos laivynas yra antras pasaulyje po Didžiosios Britanijos. Bet kaip tu skaičiuosi. Galbūt Rusija turės daugiau mūšio laivų, bet jie išsibarstę po tris jūras, o vokiečiai turi vieną kumštį. Be to, žinoma, yra Britanijos laivynas. Tačiau ji taip pat yra išsibarsčiusi keturiuose vandenynuose. O britai neskuba padėti Rusijai.
  Taigi Baltijos laivynas, vadovaujamas Makarovo, turės kovoti su vokiečiais vienas. Rugpjūčio pabaigoje orai šilti ir saulėti.
  Vyriausiasis admirolas ir Japonijos karo didvyris ant lengvo mobiliojo kreiserio. Tai jo naujovė.
  Ir tai, kad lengvojo kreiserio įgulą sudaro tik merginos.
  Merginos visos jaunos, lieknos, judrios ir viename bikinyje. Jie mirga basomis kojomis ir plikomis, apvaliomis kulnais.
  Kreiseriai turi tik vieną ginklą, bet dvylikos colių. Ir merginos tai valdo meistriškai.
  Nataša, purtydama pilvo raumenis, sušuko:
  - Už mūsų šlovingą admirolą Makarovą!
  Ir nuogu kulnu pasidavė sviediniui. Ir jį lengvai pastūmė merginos, atrėmusios nuogas, iškaltas kojas į šarvuotą denį.
  Mergina Zoja, besiverždama pro mirties viešbutį, sucypė:
  - Nikolajui II!
  Augustinas nuogu keliu pastebėjo:
  - Tėvynei - mūsų motinai!
  Svetlana trypčiodama basomis kojomis pridūrė:
  Nužudykime vokiečius!
  O dabar sviedinys įsmeigiamas į vamzdį ir merginos nutaiko jį į taikinį. Aplenkė daugybę Vokietijos laivyno. Manoma, kad vokiečių kariuomenė yra stipriausia pasaulyje. Ir kad su tuo ne taip lengva susidoroti.
  Bet tada dvylika colių išspjauna kažką žudiko. Ir skrenda - tai yra pažangiame vokiečių naikintuve. Jis atsitrenkia į patį denio centrą, ir laivas skyla į dvi dalis.
  Nataša šaukia į viršų:
  - Tai puiku!
  Zoja patvirtina trypdama basomis kojomis:
  - Tai aukščiausios klasės!
  Augustine ištiesia dantis ir priduria:
  - Padarykime tai nauju būdu!
  Svetlana agresyviai pastebėjo spindinčias akis:
  - Ir bus betonavimo pjovimas!
  O jos kalba tokia judri.
  Vėl merginos, atsirėmusios nuogus, apvalius kulnus, įsmeigia sviedinį į patranką. Jie yra labai agresyvūs, kad kovotų su kaizerio Vokietija.
  Makarovas pritariamai linkteli. Rusijos laivynas pasiruošęs dvikovai per atstumą. Jis turi puikius ginklus ir puikius jūreivius. Taigi vokiečiai jį gaus.
  Taip pat laivyne yra merginų ir berniukų, kurių bus paprašyta šiuo keliu pas kaizerį Vilhelmą.
  Admirolas Makarovas, duodamas įsakymus, pasakė:
  - Sutelkite visą ugnį į artimiausią vokiečių laivą!
  Ir turiu pasakyti, kad pavyko. Ir rusų ginklai pradėjo naikinti "Kaiser's" kreiserį, ir jis beveik iš karto nuskendo.
  Nataša, šis beveik nuogas pirmo rango kapitonas su bikiniu, sušuko:
  - Smogkime priešui žudiku!
  Zoja, trypdama basomis kojomis, patvirtino:
  - Mes dar kartą pataikysime!
  Ir čia vėl skrenda mirtinas sviedinys iš rusų kreiserio.
  Svetlana rėkia:
  - Už Rusiją ir deivę Ladą!
  Mirties dabartis patenka į naikintoją ir padalija jį į dvi dalis. Ir vėl vokiečių laivas skęsta.
  Augustina, ta raudonplaukė, kurios vario raudonumo plaukai plevėsuoja kaip proletarinė vėliavėlė, patvirtina:
  - Mes esame taikliausios merginos pasaulyje!
  Valentina, ši mergina tik su kelnaitėmis ir su braškiniais speneliais ant įdegusių krūtų, patvirtina:
  - Šlovė Nikolajaus II šaliai!
  Viktorija, mergina plikomis kojomis, kurios įdegusios ir tampa kaip šokoladas, sušunka:
  - Ir šlovė didžiajam admirolui Makarovui!
  Nataša, trypdama basą labai grakščią ir raumeningą pėdą, patvirtina:
  - Ir šlovė Makarovui!
  Zoya priduria:
  - Ir šlovė carinei Rusijai!
  Augustina kartu su kitomis merginomis išsitraukia dar vieną mirtiną sviedinį, šaukia:
  - Ir šlovė visiems mūsų protėviams ir rusų dievams!
  O dabar merginos, įtempdamos raumeningus kūnus, į galingą ginklą varo sunkią mirties dovaną.
  Ir taip gražuolės užtaisė dvylikos colių ginklą. Ir dabar žudikiška mirties dovana buvo išspjauta iš ginklo. Merginos iš džiaugsmo net pliaukštelėjo plikomis, iškaltomis kojomis.
  O perskridęs virš sviedinio šarvuotis pataikys į Vokietijos kaizerio Vokietiją. Dėl tikslaus smūgio net toks didžiulis laivas paėmė ir suskilo į tris dalis.
  Merginos išskėtė rankas ir sušuko:
  - Už karalių komunizmo šviesą!
  Čia Nataša vėl duoda įsakymus. O merginos rūšiuoja plikomis, iškaltomis kojomis. Ir tempkite kitą, labai mirtiną sviedinį.
  Augustinas dainavo:
  - Mes labai stipriai smogsime priešui!
  Svetlana su pasimėgavimu pridūrė:
  - Sportuoja mūsų admirolo lyderis Makarovas!
  Nataša pridūrė, išliedama dantis:
  - Pas mus viskas bus kvazaras.
  Kaizeris yra Vilhelmas vidutiniškas!
  O merginos, atsirėmusios nuogus, apvalius kulnus, atsiremdavo ir tempdavo žudikišką mirties dovaną.
  Ir taip jie pastūmė jį basomis kojomis į ginklo užtvarą. Įkrovė ir pradėjo režisuoti.
  Nataša su entuziazmu dainavo:
  Monomachas nusiėmė kepurę,
  Nubraukiau viršugalvį!
  Zoja pridūrė trypdama basa koja:
  - Elektros įkrova,
  Pataiko į patranką!
  O dabar merginų atsiųsta mirties dovana skrenda laukiniu riaumojimu. O dabar sviedinys kaip lupanetas pačiame šarvuočio centre. Ir kaip jis bus kruopščiai sudaužytas. Jis taip pat ims ir padalins per pusę. Ir pursis į visas puses.
  Ir burbulai su fontanais eis. Ir tai masiškai įsiliepsnoja.
  Merginos tiesiogine prasme rėkia iš džiaugsmo. Ir trypčioja plikomis iškaltomis kojomis. Žinoma, su jais galima nugalėti net ir didžiulę kaizerio Vokietiją.
  Admirolas Makarovas užtikrintai vadovauja mūšiui. Jo laivai mikliai manevruoja ir numuša karaliaus Vilhelmo vokiečius.
  Nataša taip pat bėga labai greitai. Jos rožiniai, pliki kulnai blyksi tarsi stebuklingos ir labai gražios mažų mergaičių kojytės. Ir kitų karių apatinės galūnės yra geros.
  Jie vėl įsmeigia sviedinį į snukį. Kaiser laivynas yra šiek tiek chaotiškas. Nepaisant didelio jų skaičiaus, jo laivai trukdo vienas kitam.
  Admirolas Makarovas sumaniai naudoja savo laivyną. Ugnis sutelkta į pagrindinį flagmaną. Ir jis gauna smūgį.
  Be admirolo, lengvajame kreiseryje yra tik vienas vyras - kajutės berniukas Oležka. Jis atrodo mažas, bet judrus, o jo nuogi, vaikiški kulniukai retkarčiais mirga.
  Jungas buvo žinomas nuo Rusijos ir Japonijos karo laikų. Praėjo daugiau nei dešimt metų, o jis vis dar vaikas. Bet būtent jis išgelbėjo admirolą ir mūšio laivą "Petropavlovskas", nes atitraukė jūreivį nuo vairo ir šiek tiek pajudino vairą, o minos įkandimas nebuvo mirtinas.
  Berniukas įstrigo būdamas dešimties, bet buvo toks greitas, kad nei viena mergina negalėjo neatsilikti nuo jo ir labai stiprus.
  Jis vis dar buvo laikomas kajutėje, nors berniukas sugebėjo išgauti vieną japonų generolą iš vandens ir už tai gavo kryžių.
  Tačiau kadangi jis liko vaikas, jis vis dar buvo oficialiai įtrauktas į kajutinio berniuko sąrašą.
  Tačiau vaikinas mūšyje atliko svarbiausią darbą - davė šaudymo koordinates ir merginos nepraleido.
  Admirolas Makarovas pastebėjo:
  -Taip, gerai padarytas amžinas berniukas! Už tai jam turėtų būti įteiktas ordinas.
  Pirmojo laipsnio kapitonė Anastasija pastebėjo:
  - Ir perduokite jį pareigūnams!
  Makarovas linktelėjo.
  - Savaime suprantama!
  Ir vėl seka žudikiškas šūvis, ir šį kartą Vokietijos flagmanas skęsta. Ir tūkstančiai Kaizerio jūreivių šoka į vandenį. Tai tikrai pražūtingas smūgis.
  Mažas berniukas klykia iš džiaugsmo. Nors iš tikrųjų jis dirba misiją. Suaugęs dvidešimt pirmojo amžiaus žmogus turi išnaudoti Rusijos dievų-demiurgų suteiktą nemirtingumą. Ir šimtą metų jis turi būti dešimties metų berniukas.
  Tarnavo šiuo metu carinei Rusijai. Ir tik tada užauga iki dvylikos metų. Iš pradžių vėl būti vaiku atrodė įdomi mintis. Tačiau būti 1904-aisiais be televizoriaus, interneto, kompiuterio, telefono, išmaniojo telefono, nešiojamojo kompiuterio ir t. t. nėra taip puiku. Ypač jei tu taip pat gyveni kareivinėse ir visi tave laiko berniuku, su atitinkamu požiūriu. Tiesa, fiziškai tu esi labai stiprus berniukas, ir daug greitesnis nei paprastas žmogus, o svarbiausia, jie negali tavęs nužudyti - tu jau gavęs nemirtingumą ir privalai jį susitvarkyti.
  Ir kokią galią jūs turite savo bendraamžių atžvilgiu! Juk vaikai gerbia ir labai gerbia jėgą ir miklumą.
  O Olegas vaikiškų fizinių sugebėjimų dėka tapo kabinos berniuku.
  Būdamas dešimties metų vis dar esi snarglys, ir, žinoma, net kabinos berniukas nelabai norėjo jo pasiimti. Tačiau Olegas ėmė ir lengvai sulenkė nagus rankomis ir nikeliu. Tai padarė įspūdį pirmojo laipsnio kapitonui, ir jis sutiko paimti jaunąjį herojų į savo laivą.
  O jūreiviai netrukus ėmė gerbti neįprastai stiprų ir greitą berniuką, kilnantį sunkius svorius ir su visais kovojusį ant rankų. Be to, Olegas taip pat nardė labai giliai, ilgą laiką likdamas be oro ir nebijojo šalčio. Bet kokiu oru bėgiojau basa ir su šortais ir net nesičiaudėjau. Ir jo nuogi kojų pirštai buvo tokie atkaklūs ir vikrūs. Berniukas netgi galėjo jais pakelti inkarą ant grandinės arba pakabinti aukštyn kojomis.
  O įniršęs vaikas galėjo išblaškyti tuziną jūreivių ir pakelti virš galvos sunkų ginklą.
  Taigi Olegas nusipelnė visuotinės pagarbos ir jam tai patiko. Jis išliko, nors ir labai stiprus, bet berniukas.
  Ir dabar jis nukreipė ginklą, atsirėmęs nuogus, apvalius kulnus į metalą.
  Ir dainavo:
  - Mūsų išdidus "Varyagas" nepasiduoda priešui, niekas nenori pasigailėjimo!
  Caro laikų laivynas demonstravo aukštąją akrobatiką. Ir jo kriauklės gulėjo labai taikliai.
  Admirolas Makarovas daug nuveikė mokydamas jūreivius ir karininkus. Jo eskadrilė buvo stipri. Ir aukštos kokybės kariai.
  Štai labai efektyviai kovojo mūšio laivai "Šlovė", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Aleksandras Trečiasis", "Nikolajus Pirmasis". Ir jų ekipažai šaudė taikliai.
  Bet, žinoma, jie negalėjo paskatinti kaip berniukas iš dvidešimt pirmojo amžiaus.
  Ir jie laive neturėjo tokio skaičiaus merginų.
  Oležka, nukreipęs ginklus į taikinį ir ilsėdamasis basomis, vaikiškomis kojomis, dainavo:
  - Dieve, saugok karalių
  Stiprus suverenas...
  Karaliauti šlovei
  Šlovė mums!
  O Nataša, iššaudama šūvį ir blykstelėjusi nuogais kulnais, sušuko:
  Valdykite priešų baimę,
  stačiatikių caras ...
  Ir visa basų merginų komanda su bikiniais, surinkta į chorą:
  Viešpataukite dėl šlovės, dėl mūsų šlovės!
  O merginos vėl atneša mirties dovanas, labai mirtiną jėgą, ir skandina kaizerio laivus, linksmai ir karštai dainuodamos:
  - Dėl tėvo-karaliaus
  aš pagimdžiu didvyrį!
  Ir kai prasideda kova
  Tapk šėtonu!
  . 1 SKYRIUS
  Po flagmano žūties ir didelių nuostolių vokiečiai pradėjo trauktis. Jų laivai, išlaikydami tvarkos išvaizdą, atsilošė. Ir rusų laivai dabar šaudė paskui juos.
  Ir mūšis iš tikrųjų buvo laimėtas, nors Baltijos eskadronui priešinosi beveik visas kaizerinės Vokietijos laivynas. Ir tai yra antras arba beveik antrasis laivynas pasaulyje.
  Galbūt Rusijos laivynas jau tapo gausesnis nei Vokietijos, bet jis yra suskaidytas per keturis vandenynus, o čia Vokietija turėjo beveik visas savo pajėgas.
  Ir ji pralaimėjo Makarovo genijui.
  Mergina, trypdama basomis kojomis, daug šėlo. Jų kreiseris, nemažindamas greičio, pajudėjo vokiečiams už nugaros. O berniukas Olegas Rybačenko nukreipė patranką į taikinį, atremdamas vaiko kojas į geležį. Ir tada nuo amžinojo vaiko suburzgė lukštas.
  Ir suskilo dar vienas vokiečių mūšio laivas. Ir turiu pasakyti - pasiekimas puikus.
  Nataša dainavo, žaisdama pilvo raumenimis:
  - Didžiausias pakilimas, keliaukite į stovyklą!
  Zoya, mergina su gražia figūra ir auksiniais plaukais, pažymėjo:
  - Darau pilną posūkį!
  Kariai čia ir iš tikrųjų - super pavogė!
  Augustinas basa koja trinktelėjo į metalą ir čiulbėjo:
  - Už didįjį admirolą!
  Olegas kartą kovojo su japonais. Tiesą sakant, dėl paprastų, bet meistriškai atliktų spąstų jiems įvyko tik vienas didelis mūšis.
  Tada berniukas atnešė kriauklių, bet įtikino juos leisti šaudyti. Ir kaip jis iššovė, kad japonų kreiseris tada išsiskyrė. Tai buvo laikoma nelaimingu atsitikimu, bet berniukas vis tiek buvo apdovanotas.
  Ir Olegas Rybachenko pradėjo rinkti apdovanojimus.
  Šį kartą jis galėjo tikėtis ko nors rimtesnio. Pavyzdžiui, ant auksinio Jurgio kryžiaus su lanku. Ir tai kol kas aukščiausias apdovanojimas carinėje armijoje eiliniam kariui, bet kol kas tai dar kabinos berniukas-artileristas.
  Ir merginos tikrai gaus apdovanojimus.
  Taip Rusijos laivynas vejasi vokiečių. Ir tiesiogine prasme šaudo į priešą kelyje.
  Svetlana dainavo, išplėšdama dantis ir mirkčiodama:
  - Tegul Rusijos sakalas pakils į dangų,
  Tikiu, kad Rusija su carais vėl prisikels!
  Nataša su entuziazmu dainavo:
  - Rusija vėl pakils! Rusija pakils!
  Ir vėl merginos, kaip basos kojos, ilsėsis ir papluš. Ir jie nugriaus kitą mūšio laivą.
  Vokiečiai jūroje buvo labai garsūs grožybėmis. Ir kaizerio laivynas ilgai išplaukė. Ir jį spardė, spardė ir spardė.
  Vyko susigriebimo žaidimas.
  Zoja, ši mergina su bikiniu, trūkčiodama basomis kojomis, riaumojo:
  - Už Tėvynę ir laisvę iki galo!
  Augustine, trypdama basa koja, pridūrė:
  - Priverčia širdis plakti vieningai.
  Žinoma, kaizerio Vokietija buvo sunaikinta jūroje. Tačiau net ir sausumoje Vilhelmo vokiečiai gavo pirmąjį numerį. Ir jie pasidarė tokie agresyvūs savo raguose. O iš dangaus juos bombardavo didžiuliai "Ilja Muromets" ir "Svyatogor" - galingiausias orlaivis pasaulyje. O sausumoje tankai Luna-2 buvo smulkinami.
  Elizabeth ir Catherine kartu važiavo ant šio mažo tanko ir šaudė iš dviejų kulkosvaidžių vienoje ašyje.
  Bakas greitkelyje išvystė iki keturiasdešimties kilometrų per valandą greitį ir nuvažiavo dvidešimt penkis kilometrus palei rokadą. Ir tai suteikė jam galimybę sėkmingai manevruoti kartu su didžiule Rusijos kavalerija.
  Carinė imperija, išvengusi revoliucijos ir neramumų, turėjo aukštesnius pramoninės gamybos rodiklius ir sugebėjo įvaldyti serijinę Prokhorov tanko - pirmosios tokio tipo mašinos pasaulyje - gamybą.
  Tanko minusas buvo jo ploni šarvai, tik nuo kulkų. Tačiau pliusu galima vadinti pasvirusią plieno lakštų išdėstymo formą ir dažnus rikošetus.
  Taigi "Luna" -2 nėra visiškai be gynybos, kaip galima pamanyti iš pirmo žvilgsnio.
  Ir dėl mažo dydžio jį palyginti pigu gaminti.
  Karas su vokiečiais vis dar manevringas. Dar nėra užšalusių fronto linijų, todėl lengvi ir mobilūs tankai yra labai tinkami. Ypač kol pasaulyje nėra nė vienos šalies.
  Elžbieta šaudo, nuspausdama gaiduką nuogu mergaitišku kulnu ir riaumoja:
  - Už didžiąją Rusiją!
  Kotryna šaudo į priešą ir agresyviai sako:
  - Už carą Nikolajų II!
  Karalius tikrai populiarus tarp žmonių. Kruvinas sekmadienis neįvyko, Rusija nugalėjo Japoniją, o dabar užtikrintai įveikia vokiečius.
  Carinė kariuomenė išties stipri ir su aukšta morale.
  Taip pat auga atlyginimai, gerėja darbuotojų padėtis.
  Prieš pat karą, pagerbdamas Romanovų dinastijos trisdešimtmetį, caras Nikolajus II maloniai sumažino darbo dieną iki dešimties su puse valandos. O prieššventinėmis dienomis ir šeštadienį iki aštuonių. Be to, moterų ir asmenų iki dvidešimt vienerių metų darbo diena buvo sutrumpinta iki aštuonių valandų, padidintos pensijos.
  Taigi žmonės yra patenkinti karaliumi-tėvu. Tik maža dalis inteligentijos nori parlamento ir politinių reformų.
  Dar yra dvarininkų, bet jie puikiai sutaria su valstiečiais. Taigi išorinė Rusijos didybė kompensuoja ribotas laisves.
  Tačiau stačiatikybėje taip pat vyksta tam tikrų pokyčių. Visų pirma, derliaus metai ir plačiai paplitęs traktorių, mineralinių trąšų, drėkinimo ir melioracijos naudojimas išsprendė duonos ir mėsos problemą. Atlyginimai augo, o kainos stabilios - rublis paremtas auksu.
  O stačiatikių bažnyčia atšaukė pasninką prieš Kalėdas ir sušvelnino kitus maisto apribojimus. Ir apskritai buvo priimtas teigiamai. Daugelis žydų ir musulmonų noriai priėmė stačiatikybę, kuri tapo vis lengvesnė ir paprastesnė.
  Taip pat carinėje Rusijoje sumažėjo mirtingumas nuo peršalimo, ypač tarp vaikų. O tai taip pat padidino valdžios autoritetą.
  Taigi carinė Rusija auga, o karas vyksta gerai. Brusilovas veikė sėkmingiau prieš austrus nei realioje istorijoje, o Przemyslas buvo nedelsiant paimtas, išvengiant jo apgulties ir nuostolių.
  Carinės kariuomenės aprūpinimas buvo geras, o kariuomenė užtikrintai žengė į priekį, tuo pačiu buvo ir skaitinis pranašumas. Taigi optimistiškiausios prognozės išsipildė.
  Vokiečių laivynas patyrė didelių nuostolių ir paliko sumuštas.
  Ir rusų eskadrilė pradėjo bombarduoti Koenigsbergą.
  Jame taip pat dalyvavo Nataša ir jos komanda.
  Merginos šaudė iš patrankų ir dainavo:
  - Ir žvaigždėtose aukštumose, ir kalnų tyloje,
  Jūros bangoje ir įnirtingoje ugnyje!
  Ir įniršusi, ir įsiutusi ugnis!
  Zoja ir kitos merginos atsistojo ant nuogų kulnų, mirtiną sviedinį ir čiulbėjo:
  - Už naujas carizmo ribas!
  Ir atrodė, kad pistoletas ėmė ir susmeigė. Skrydžio aprašymas aukštu lanku. Ir burzgia taip, kad iškėlė visą vokišką bateriją.
  Augustinas šypsodamasis dainavo:
  - Mūsų karalius yra mūšio šlovė,
  Mūsų karalius yra jaunystės skrydis!
  Kovoti su putomis ir laimėti,
  Nikolajus veda mus į komunizmą!
  Svetlana užtikrintai patvirtino, šaudama iš mažesnio ginklo:
  "Nikolajus veda mus į komunizmą!
  Ir taip merginos pašėlo, tiesiog visiškas siaubas.
  Ir jie šaudo labai tiksliai ir net mirtinai. Taip, niekas negali jiems atsispirti.
  Nataša juokdamasi, išreikšdama dantis, pastebėjo, kai į orą pakilo kita Kaiser baterija:
  - Groja muzika, plaka būgnai,
  Vokietijos karalius vežamas į kapines!
  Zoja, mirktelėjusi mėlynomis akimis, agresyviai pažymėjo:
  Mes laimėsime, aš tikrai žinau
  Vaikščioti merginas per erdvius laukus ...
  Ir būti planeta iš karto žydinčiu rojumi,
  Išauginti kilnius palikuonis!
  O mergina mirktelėjo basomis kompanionėmis. Jie sušvilpė vienu balsu.
  Ir iš tikrųjų tai labai juokingos merginos.
  Ir dvylikos colių pistoleto smūginė galia suveikė. Ir ji sutriuškino priešą iš Kaizerio Vokietijos.
  Makarovo eskadrilės apšaudymas, o po to šturmas kelių šimtų lengvųjų tankų "Luna" pagalba, kurie, siekiant išgyvenimo, buvo pakabinti papildomais šarvais ir jų ginklai nebepaimti. Ir Kuropatkinas, nors ir šiek tiek senas, vis dar yra erelis ir Koenigsbergo šturmo herojus. Drąsus Rusijos kariuomenės veržimasis į priekį ir įtikinama pergalė.
  Koenigsbergo griūtis sukrėtė vokiečius. Net ir po provokacijos Turkijos įsitraukimas į karą jiems nepadėjo. O pati Vokietija dar buvo sumušta Marnoje. Ir išriedėjo iš Paryžiaus.
  Austrijos-Vengrijos padėtis tapo kritiška. Slavai jos gretose apleido ir pasidavė šimtais tūkstančių. Ir kiti vokiečių ir vengrų būriai žuvo nuo smūgių.
  Carinė kariuomenė buvo gerokai mažesnė. Bandydami pulti Varšuvą buvo sumušti ir vokiečiai. Juos apvertė pranašesnės rusų pajėgos.
  Ir nuvažiavo į Vakarus.
  Vokiečiai traukėsi ir pajudėjo į rytus, žlugdami frontą. Šeši vokiečių korpusai buvo skubiai išmesti į pietus, bet jau buvo per vėlu.
  Rusai jau buvo užėmę Krokuvą ir apsupo Budapeštą. Ir tada buvo Bulgarija, kurią vokiečiai bandė įtikinti, paskelbė karą Turkijai.
  O dar blogiau pasirodė, kai, pajutusi, kad vokiečiai kapoti, Austriją-Vengriją užpuolė Italija. O kas nemaloniausia, Japonija, įžeista rusų, užpuolė vokiečių valdas Ramiajame vandenyne.
  Tiesa, ji šiek tiek pavėlavo, nes daugumą vokiečių kolonijų jau užėmė admirolas Kolchakas, kuris labai sėkmingai vadovavo Ramiojo vandenyno eskadrai.
  Taigi Japonija vėl liko su nosimi, paskelbė karą Vokietijai ir labai vėlai.
  Tačiau ji neatidarė antrojo fronto su Rusija.
  Vokiečiai pradėjo perkelti kariuomenę į rytus. Tačiau jau sąjungininkai pasinaudojo vokiečių susilpnėjimu ir pradėjo puolimą Belgijoje.
  Ir jie pradėjo judėti į priekį.
  Situaciją apsunkino ir tai, kad Austrija-Vengrija iš tikrųjų žlugo ir neberodė rimto pasipriešinimo. O vokiečiai dalimis įvedė savo kariuomenę į mūšį ir patyrė pralaimėjimą po pralaimėjimo.
  Tankas "Luna" -2 buvo labai sėkmingas. Jo manevrai vokiečių užnugaryje turėjo griaunančią galią. O karališkoji kavalerija buvo geriausia pasaulyje.
  Ir viskas buvo tvarkoma nepaprastai meistriškai ir buvo minimalus sumaištis. Carinė kariuomenė žengė į priekį ir užėmė miestą po miesto.
  Jau Kuropatkinas priartėjo prie Oderio, o Brusilovas apskritai prasiveržė į Vieną.
  Ir Austrija-Vengrija kapituliavo.
  Vokiečiai prie Oderio bandė organizuoti daugiau ar mažiau tvirtą gynybą. Bet jiems tai nelabai sekėsi.
  O vakaruose sąjungininkai paėmė Briuselį - dar vieną reikšmingą koalicijos pasiekimą.
  Tada kaizeris Vilhelmas suprato, kad jo padėtis beviltiška, ir paprašė taikos.
  O 1914 metų lapkričio 25 dieną karo veiksmai Rusijos ir Vokietijos fronte nutrūko. Tiesiog rusų kariuomenė jau apsupo Berlyną.
  Taip pat buvo dar keli mūšiai jūroje, užbaigiant Kaizerio laivyną.
  Karas baigėsi po kelių mėnesių. Tačiau Turkija dar nenugalėta.
  Ir rusų kariuomenė prie jo perėjo.
  O Olegas Rybačenko iš Baltijos atskrido lėktuvu. Ir atsižvelgiant į jo fenomenalų tikslumą, berniukas buvo pasodintas prie dvylikos colių Potiomkino mūšio laivo pistoleto.
  Šioje istorijoje jūreivių maištas neįvyko. O mūšio laivas vietoj liūdnos maištininko šlovės užsitarnavo karinę šlovę.
  Žinoma, Osmanų eskadrilė visais atžvilgiais nepanaši į vokiečių eskadrilę.
  Berniukas net ir jūroje spėjo nušauti tik kelis kartus, nuskandindamas turkų laivus.
  Ir tada buvo persekiojimas.
  Ir drąsus nusileidimas Stambule.
  Be Olego Rybachenko, sausumoje nusileido ir merginos.
  Nataša, Zoja, Augustina, Svetlana į turą bėgo plikomis, apvaliais kulnais.
  Ir jie rašė ant osmanų.
  Berniukas rankose laikė du automatinius šautuvus ir taikliai šaudydamas dainavo:
  - Visų gotų pradininkas,
  Paskandinkime visus kaip kates!
  Nataška su įniršiu patvirtino:
  - Žinoma, kad nuskęsim!
  Ir jos nuogas kulnas išmetė mirties dovaną. Šios merginos tiesiog vaikščiojo destrukcija.
  Zoja, melodingai trenkdama per turkus, pažymėjo:
  - Dievas su mumis!
  Augustinas, nutraukdamas turkus, pažymėjo:
  - Ir šis Dievas yra Baltasis!
  Svetlana, smūgiu basa koja prasiveržusi pro Osmano žandikaulį, sumurmėjo:
  - Mūsų Dievas yra baltiausias pasaulyje!
  Nataša, rašydamas apie turkus, prabilo:
  - Visa tai yra mūsų Žemė, visa tai esame mes!
  Ir ji apnuogintais kojų pirštais sviedė dar vieną naikinančią granatą.
  Zoya, rašydamas apie osmanus, išleido:
  - Už motiną Rusiją!
  Ir plikomis kojų pirštais vėl išmes ką nors mirtino.
  Tada Augustinas susprogdino kažką destruktyvaus, spausdamas skaisčiai raudoną spenelį ant savo laikinosios bazuko sagos ir sucypė:
  - Už Tėvynę, mūsų motina!
  Ir Svetlana pridūrė, sutriuškindama priešą ir mušdama kardais:
  - Už šventąją Tėvynę!
  Ir mergina parodė liežuvį.
  Tai tikrai buvo itin kovinga komanda. Kuriems priešai negali atsispirti.
  Ir Stambulas krito, o Turkija prieš Naujuosius metus kapituliavo.
  Olegas Rybachenko gavo trečiojo laipsnio kapitono epauletes, kad dešimties metų berniukas atrodo gerai. Beje, jis buvo toks pat, kaip ir pats būdamas dešimties metų, bet iš tikrųjų jis yra didelis vaikas ir neatrodė kaip toks nykštukas. Beveik jame buvo pusantro metro. Tiksliau, metras keturiasdešimt penki centimetrai.
  Atsižvelgiant į tai, kad greitintuvų kartos dar nebuvo, Olegas Rybačenko galėtų būti paauglys. Ir jie davė jam pareigūną. O taip pat ir pasibaigus karui jis asmeniškai iš imperatoriaus Nikolajaus II rankų gavo Šv. Jurgio kryžių iš aukso ir su deimantais bei su lanku. Ir tai buvo aukščiausias tuo metu ir naujas kario apdovanojimas.
  Olegas Rybachenko buvo tiesiog laimingas. Jis iškovojo tokią nuostabią ir šaunią pergalę.
  Carinė Rusija ir sąjungininkai padalijo Turkiją. Ir ji dingo iš pasaulio žemėlapio.
  Rusijai atiteko Mažoji Azija, Irako šiaurė ir centras, sąsiauriai ir Stambulas. Mažai gavo turkų žemę Balkanuose ir Bulgarijoje. Sirija atiteko Prancūzijai. Palestinos ir dalies Saudo Arabijos iki Didžiosios Britanijos, taip pat Irako pietuose, kuriuos britams pavyko užimti.
  Taip Didžioji Britanija tapo stipresnėmis kolonijomis, pasiimdama sau vokiečių.
  Rusija iš vokiečių gavo Klaipėdos sritį, Poznanę, Dancigą, dalį žemės prie Oderio. Ir plius kompensacijos.
  Daugiausia Rusija gavo iš Austrijos-Vengrijos. Krokuva ir žemės pateko į Lenkijos karalystę, Galicija ir Bukovina į Rusiją. Čekoslovakija ir Vengrija tapo karalystėmis, kurioms vadovauja Nikolajus II, taip pat Rusija. Taip pat iškilo Jugoslavija - formaliai nepriklausoma, bet Rusijos vasalas. Rumunija taip pat sutiko globoti Rusiją mainais į Transilvaniją.
  Nepriklausoma Austrija tapo gana maža. Ir Italija sugebėjo kažką gauti.
  Prancūzija atgavo tai, ką Vokietija iš jos anksčiau atėmė, kaip ir Danija.
  Be to, dalis vokiečių žemių buvo laikinai užimta.
  Visi gavo daug. Rusija užėmė vokiečių kolonijas Ramiajame vandenyne, išskyrus keletą Japonijai perduotų salų. Namibija tapo britų kolonija, tiksliau - Pietų Afrikos dominavimo dalimi.
  Tiko visiems. Dauguma ginčų kilo dėl žalos atlyginimo. Rusija reikalavo didesnės dalies.
  Kažkaip buvo pasiektas kompromisas.
  Atėjo laikas taikai. Tačiau nedideli karai vis tiek vyko. Visų pirma Rusija, Didžioji Britanija ir Prancūzija nusprendė pirmiausia padalyti Saudo Arabiją, kuri jau buvo sutrumpinta.
  Karas ten buvo trumpas ir lengvas.
  Olegas Rybačenko ir merginos tikrai kurį laiką basomis bėgiojo dykumoje ir pagavo pasipriešinimo vadą šeichą.
  Kai sugavo, po neilgai trukusios kovos merginos privertė jį pabučiuoti nuogus kulnus.
  Tada karas su Iranu. Rusija ir Britanija pasidalino ir šią šalį. Tai taip pat buvo labai įdomi idėja.
  Olegas Rybachenko ir Nataša su merginų komanda užpuolė Iraną.
  Berniukas daužė kardais, pūsdamas persams galvas ir tarė:
  - Šlovė didžiosios aušros erai!
  Nataša, apnuogindama dantis ir purtydama raudonus spenelius, pažymėjo:
  - Šlovė carui Nikolajui II!
  Zoja, kapodama persus ir nuogais kojų pirštais mėtydama granatas, cypė:
  - Šlovė mūsų Tėvynei!
  Ir nuogas, apvalus merginos kulnas metė mirties žirnį.
  Augustine trinktelėjo mums savo rubino spenelį bazuko mygtuku ir sušuko:
  - Šlovė Brusilovui!
  Svetlana, nuogais kojų pirštais mėtydama sunkią granatą ir agresyviai šypsodamasi, sušuko:
  - Už Didžiąją Ladą!
  Merginos kruopščiai paėmė Irano kariuomenę.
  Ir tada tankai stojo į mūšį.
  Šį kartą sunkesnis Mendelejevo sūnaus sukonstruotas tankas su patrankomis.
  Elena, Elizabeth, Jekaterina ir Euphrosyne važiuoja šiuo tanku.
  Ir, žinoma, merginos basos ir su bikiniais.
  Jie eina ir dainuoja:
  - Rusiška degtinė, ką tu padarei,
  rusiška degtinė - tu mane sugadinai!
  Rusiška degtinė, pietums silkė!
  Geras linksmybes - sunkus pagirias!
  O iš dangaus Albina taip pat plika kulnu spaus pedalą ir numes dar bombas ant šacho armijos ir "Iljos Murometų" galvų -3. Ir tada niekas negali atsispirti.
  Nuostabus Iranas nugalėjo be vargo.
  Taip pat jie jį padalino, paimdami šiaurę, centrą ir dalį pakrantės. Po to Rusija pagaliau gavo ilgai lauktą prieigą prie Indijos vandenyno.
  Tačiau karo istorija dar nesibaigė.
  . 2 SKYRIUS
  Carinė Rusija patyrė greitą ekonomikos pakilimą. Ir pasaulis buvo beveik visiškai padalintas tarp didžiųjų valstybių, kurios iki šiol neplanavo kovoti tarpusavyje, o tiesiog virškino naujai įgytą.
  Afganistanas išliko viena paskutinių iki šiol nepriklausomų šalių. Anglija ten pradėjo karą 1918 m., tačiau jam nesisekė. Ir carinė Rusija nusprendė įtraukti šį regioną į didžiulę imperiją. Tuo pačiu metu, norėdami gauti bendrą sieną su Indija, į kurią Nikolajaus II pareigūnai metė gobšus žvilgsnius.
  Iki šiol niekas nenorėjo pasiduoti. Olegas Rybačenko ir merginų komanda bei laivas išplaukė į sausumą kovoti su Afganistano karaliaus kariuomene.
  Jie norėjo naujų užsakymų ir šlovės. Be to, dar nėra televizorių ir kompiuterių, o pramogos prastesnės nei XXI amžiuje. Ar tai eiti į cirką, ar į teatrą. Net ir kine filmai vis dar yra nebylūs ir nespalvoti.
  Bet cirkas panašus, ir nelabai skiriasi nuo šiuolaikinio. Bet tu negali ten eiti kiekvieną dieną.
  Tačiau karas - įdomi pramoga. Ypač kai esi nemirtingas ir jie negali tavęs nužudyti.
  Žinoma, Olegas Rybachenko labai džiaugiasi galėdamas užkariauti Afganistano. Ir merginos taip pat nori kautis. O kitas karas jau ne už kalnų.
  Vokietija buvo nuginkluota, o Didžioji Britanija ir Prancūzija problemų neieško. Taigi caras Nikolajus dar neturi didelio noro su jais grumtis.
  Tarp galimų Rusijos ekspansijos krypčių yra ir Kinija, kuri dar nėra visiškai susiskaldžiusi tarp stiprių valstybių.
  Ten jau susikūrė "Zheltorossia", kurią norėčiau išplėsti praktiškai į visą Kiniją. Tačiau tai vis dar atrodo kaip svajonė.
  Tačiau turint omenyje carinės Rusijos stiprybę, svajonė yra gana reali. Iki tol - į Afganistaną.
  Berniukas ir batalionas bikiniais vilkinčių merginų basomis bėgioja per kalnus.
  Čia jie stoja į mūšį su modžahedais.
  Olegas Rybačenko iššauna iš automato ir nuogais kojų pirštais meta mirtiną granatą.
  Suplėšyti modžahedai krenta. Ir berniukas rėkia:
  - Karaliaus tėvo šlovei jie gimė drąsūs ne be priežasties!
  Nataša taip pat šaudo ir nuogais kojų pirštais meta citriną, po to šaukia:
  - Už motiną Rusiją!
  Zoja, šaudydama į šacho karius ir kirpdama juos šluota, nuogu kulnu padovanojo mirties dovaną ir cypė:
  - Už rusų deivę Ladą!
  Augustine, rašydamas priešą naujausio kalibro automatu, taip pat plikomis kojų pirštais, urzgė:
  - Už mūsų smogiamąją galią!
  Svetlana - ši mergina be išankstinių nusistatymų pavasarinio sniego spalvos plaukais ir puikia fantazija, nuogais kojų pirštais metė žudikišką mirties dovaną ir cypė:
  - Už didžiąsias carinio komunizmo idėjas!
  Olegas Rybačenko, taip pat nugyvenęs nemažą gyvenimą ir jau šiame amžiuje gyvenęs penkiolika metų vaikiškame, nemirtingame kūne, pastebėjo:
  - Ar komunizmas dera su caru?
  Nataša logiškai pastebėjo, svaidydama mirties dovaną nuogais kojų pirštais ir draskydama afganistaniečius:
  - Viskas, kas neįmanoma, įmanoma - aš tikrai žinau!
  Zoja, pjaudama šacho kareivius ir iš lengvo automato rašinėdama priešą, sumurmėjo:
  - Sieloje mes siekiame nepriekaištinga aistra!
  Augustinas, kurio vario raudonumo plaukai plevėsavo kaip mūšis, proletarinė vėliavėlė, čiulbėjo:
  - Šlovė mūsų Tėvynei ir jos stebuklams!
  Ir tada ji apnuogintais kojų pirštais metė labai mirtiną mirties dovaną.
  Svetlana, šienaujanti afganistaniečius ir kraunanti kalnus lavonų, iš entuziazmo kuždėjo:
  - Motinos Rusijos vardu!
  Ir jos nuogas, apvalus, rožinis kulnas, kaip suteikti kolosalios galios sunaikinimui ir sunaikinimui.
  Šios bikiniais vilkinčios merginos perėmė šacho armiją ir jokia pasaulio valdžia negali joms pasipriešinti.
  Tačiau kariai važiuoja dviem naujausiais tankais Luna-4.
  Mašinos su keturiais kulkosvaidžiais ir pažangesniais varikliais, leidžiančiais greitkelyje pasiekti šešiasdešimties kilometrų greitį, o su rokada - keturiasdešimt. Ir šarvai buvo storesni ir kokybiškesni nei ankstesniuose modeliuose.
  Žinoma, Elžbieta ir Elena buvo beveik nuogos ir basos. Ir jie automobilį vairavo labai užtikrintai.
  Elžbieta, šaudanti iš kulkosvaidžių, čiulbėjo:
  - Nikolajaus didžioji misija - didžiausias karalių karalius!
  Kotryna, naikindama šacho karius, dainavo:
  - Tarp žvaigždžių nerimastingai plaka Žemės pulsas,
  Krištoliniai laukai žėri - drėkinami ...
  Aš saugau savo šeimos ramybę -
  Tarnauju iš visos širdies - Motina Rusija!
  O mergina pedalą spaus plika, apvalia pakulne.
  Šios merginos tiesiog nuostabios.
  Elena ir Eufrosinija taip pat aršiai kovoja. Ir šioms merginoms niekas negali atsispirti.
  Elena plikais pirštais, iškaltomis kojomis daužo priešą ir kužda:
  - Šlovė komunizmo laikams!
  Eufrosinija, smogianti į šacho kariuomenę plika, mergaitiška kulnu ir vyaknula pagalba:
  - Šlovė visiems gražiausiems karaliams!
  O merginos basomis kojomis trypdamos dainavo chore:
  - Šlovė Rusijai, šlovė,
  Tankai veržiasi į priekį...
  Merginos beveik be drabužių
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Taigi ant dviejų tankų su kulkosvaidžiais kariai rimtai išsiskirstė. Ir jie kruopščiai sutriuškino afganistaniečius.
  Ir tada iš oro kaip kovos lėktuvai pradėjo spausti. Įskaitant "Dobrynya Nikitich" su šešiais varikliais ir rekordine bombos apkrova.
  O Anastasija Vedmakova spaus pedalą nuogu, apvaliu, rausvu kulnu.
  O iš bombonešio pilvo - kokios mirtinos ir naikinančios bombos iškris.
  O Anastasija ims ir dainuos:
  - Nėra gražesnės Tėvynės-Rusijos,
  Kovok už ją ir nebijok...
  Visatoje nėra gražesnių merginų -
  Visa visata yra šviesios Rusijos fakelas!
  Akulina Orlova, rašiusi ant šacho modžahedų iš Dobrynya Nikitich kulkosvaidžių, pridūrė:
  - Nėra gražesnių žodžių Tėvynei,
  spaudžiant prie krūtinės trispalvę pergalės vėliavą ...
  Būk Rusijos riteris, esi pasirengęs mūšiams -
  Gyvenk dėl svajonės, kurią davė seneliai!
  Mirabela Magnetic smogė Afganistano kariams. Ir nupjovė juos urmu.
  Ir taip pat iššovė iš liepsnosvaidžio. Ir sudegino daug dušmanų, sudegino juos ant žemės.
  Tada ji dainavo:
  Mes esame stipriausi pasaulyje
  Nužudykime visus priešus tualete!
  Ir mergina iškišo liežuvį. Ir mirktelėjo savo kompanionams.
  Štai kur carinės Rusijos lėktuvai kulia modžahedus. Ir mesti bombas ir napalmą.
  Neblogai kovoja ir sunkesni tankai, tačiau pasižymi geru visureigiu ir galingais varikliais. Visų pirma, naujausias penkiasdešimt tonų sveriantis HP-2, kuris sutriuškina priešą. HP - išvertus - "Nikolajus Romanovas".
  Tai pirmasis eksperimentinis tanko modelis su dviem sprogstamosiomis patrankomis ir šešiais kulkosvaidžiais.
  Ir kaip jis sutriuškina karaliaus afganų kariuomenę.
  O merginos tuo pačiu metu bako viduje dygdė dantis ir juokiasi.
  Alenka paleidžia šūvį nuogais kojų pirštais ir rėkia į plaučius:
  - Šlovė tėvui karaliui!
  O kitos merginos rėkia:
  - Šlovė!
  Ir jų bakas bėga stačiais šlaitais.
  O už jų, blyksčiodamos nuogais kulnais, skuba merginos vien kelnaitės, o jų rubininiai speneliai spindi saulėje.
  Štai merginos - beveik visiškai nuogos, o jų krūtys tokios apetitiškos.
  Anyuta nuogais kojų pirštais taikosi į kulkosvaidžius ir traiško afganistaniečius, girgždėdamas ir riaumodamas:
  - Už Rusiją, mūsų mama!
  Ir tankas juda, ir traiško dušmanus. Ten merginos labai veržlios.
  Alachas riaumoja iš susijaudinimo:
  - Ir veržlios merginos puola į mūšį,
  Rusija yra už mūsų, Rusija yra už mūsų!
  Ši mergina tokia raudona ir kieta.
  Marija taip pat daužo karaliaus kariuomenę ir cypia:
  - Šventosios Rusijos vardu!
  Olimpija paleidžiama ir jėga sutriuškina priešus. Ir su plika kulnu ant priešo, kaip judėti.
  O sviedinys skrenda mirtina amplitude ...
  Afganistano karaliaus kariuomenė buvo iš dalies sunaikinta ir iš dalies pabėgo.
  Ir trypdamos basomis kojomis merginos įžengė į Kabulą. Ir taip jie toliau juda per Afganistaną.
  Olegas Rybačenko persekioja priešą. Kartu su amžinąja mergina Margarita Koršunova jie aplenkė šeicho kariuomenę.
  O štai vaikinas ir mergina pjauna kardais. Ir jie nukirto modžahedus su visu savo įniršiu.
  Berniukas nuogais kojų pirštais metė žirnį ir suplėšė tuziną šeicho kareivių.
  Ir riaumojo:
  - Mūsų caras Nikolajus,
  Plačiai neatmerkite burnos!
  Margaret yra labai agresyvi. Veikia malūnas. Nuogais kojų pirštais meta žirnį ir riaumoja:
  - Už carinį komunizmą!
  O tada vaikai ims ir sušvilps choru. O varnos tiesiogine to žodžio prasme yra apsvaigusios ir kaip lietus pila afganistaniečiams ant galvų. Ir tai labai šaunu.
  Olegas Rybachenko naikina priešus ir riaumoja:
  - Laikykite carizmą komunizmo idėjomis ir triumfu!
  Ir vėl kaip užpulti priešą.
  Ir priešo berniuko kardai pjauna kaip kopūstą.
  Štai jo nuostabus puolimas.
  Ir vėl švilpukas su alpstančiais varnais.
  Kol kas jie pirmauja. Ir netgi jų pranašumas auga.
  Margarita girgžda ir riaumoja:
  - Garbė Rusijos didvyriams!
  O nuogu kulnu mergina metė susinaikinimo dovaną.
  Štai kokia ji kovinė gražuolė.
  Nors dar vaikas. Ir kadaise ji buvo suaugusi ir net pagyvenusi moteris. Tačiau ji taip pat nusipirko sau nemirtingumą ir gavo amžiną jaunystę. Tiesa, mergina jau šimtą metų. Ir tada tiesa gali augti. Tuo tarpu ji tarnauja Rusijos kariuomenėje. Ir Supermenas taip pat.
  Ir kadangi, skirtingai nei Olegas Rybachenko, šis rašytojas nemėgo kompiuterinių žaidimų, jai daug lengviau. Žinoma, man patinka kovoti.
  Nemirtingi vaikai yra draugai. Kažkaip keista būti suaugusiam, net turėti daug metų ir tapti labai jaunam.
  Ir mąstymas tapo vaikiškesnis, nors atmintis ir asmenybė buvo visiškai išsaugoti.
  Ir turiu pasakyti, tai tikrai šaunu.
  Margarita ir Olegas, nuogi, vaikiškais aukštakulniais, meta sprogstamąjį paketą ir sudaužo šeichą į gabalus. Ir jo aplinka baigta. Tada jie nukirto priešus kardais. Ir tai yra pats jų ugnies krikštas. Ir tada jie vėl švilpia...
  Varnos krenta ant modžahedų galvų ir be problemų perveria jų kaukoles.
  Olegas riaumoja, nutraukdamas priešininkus:
  - Margarita - langas atidarytas!
  Ir vėl pjauna malūną, nukerta paskutines galvas.
  Čia rusų kariuomenė užėmė Kandaharą. Vis mažiau norinčiųjų kautis su neįveikiama caro Nikolajaus II kariuomene.
  Kiti miestai jau pasiduoda be kovos. Arba beveik be kovos.
  Atskiros gaujos vis dar veikia tik kalnuose.
  Olegas Rybachenko ir Margarita Koršunova tiesiog pradėjo medžioti tokią gaują.
  Berniukas ir mergina nukirto drąsius Alacho karius. Ir jie elgėsi su visu neįtikėtinu įžūlumu.
  Nemirtingas vaikas nuogu kulnu metė granatą, suplėšė priešininkus ir cypė:
  - Už naująją SSRS!
  Margarita, mojavodama kardais ir pjaustydama galvas, riktelėjo:
  - Už naujas sienas!
  O plikas mergaitės kulnas metė didžiulį sunaikinimą, suplėšydamas priešus.
  O dabar vaikai vėl švilpia ir ant modžahedų galvų krenta daugybė apsvaigusių varnų.
  Ir ši grupė sunaikinta. Viskas daroma labai protingai.
  Afganistanas tarsi užgrobtas... Dar kelias mažas gaujas sunaikino nemirtingi vaikai.
  Už tai jie gavo pinigų ir naujų rangų. Afganistano žmonės nusprendė paklusti naujajam karaliui. Ir iki šiol jiems sekėsi gana gerai.
  Beveik iš karto pradėtas tiesti geležinkelis į Indiją.
  Didžioji Britanija gavo grynai simbolinę Afganistano dalį, tačiau paskelbė savo pergalę.
  O Olegas Rybachenko ir Margarita persikėlė į Mandžiūriją. Ten ramu.
  Tačiau kiek toliau į pietus kilo komunistų sukilimas. Ir bandymas atnešti raudonųjų galią Kinijoje.
  Oficiali Dangaus imperijos valdžia kreipėsi pagalbos į carinę Rusiją.
  Ir sukilimas augo ir augo. O Raudonosios armijos kariuomenė net užėmė Pekiną.
  Rusijos kariuomenė pradėjo puolimą. Iš jūros plaukė laivynas, vadovaujamas
  Kolčakas. Ir jis yra vertas admirolo Makarovo įpėdinis. Ir užtikrintai sunaikina Kinijos Raudonąją armiją.
  O merginos iš jūros užsidega ir paleidžia didelius mirtinus sviedinius.
  Ir mirga nuogi, apvalūs merginų kulnai. Ir jie šaudo iš kreiserių ir mūšio laivų ginklų.
  Kariai bėga greitai. Kovojanti Anna duoda įsakymus. Ir artilerija užges.
  Veronika - ši mergina, jūrų karininkė, taip pat duoda komandas, būdama tik kelnaitės ir su plona audinio juostele ant krūtinės.
  Ir jai įsakius, iššauna šešiolikos colių ginklai. Ir išardykite Pekino uostus.
  Olegas Rybachenko, kaip visada, mūšyje... Jis yra toks gražus, raumeningas berniukas su šortais. Ir su entuziazmu rėžia Kinijos kariuomenę. Čia vyksta įnirtingos kovos.
  Margarita taip pat kovoja labai efektyviai. Ir jis kalavijais pjauna narsius dangiškosios imperijos karius.
  Mergina, kovodama su priešu ir mojuodami kardais, nuo kurių lekia galvos, dainavo;
  Rusija yra didžiausia iš šalių
  Graži didžioji Tėvynė...
  Draugas Stalinas yra idealas,
  Greitai kurkime komunizmo laimę!
  
  Tačiau nors mes turime tokius karalius,
  Romanovai valdo Rusiją...
  Sulaužyk priešo tėvynę,
  Tegu triumuoja Abelis, o ne Kainas!
  
  Tegul Nikolajus būna didysis caras,
  Pasisekė kovose ir pasiekimuose...
  Jūs laimite minias Rusijai,
  Tokia bus nuomonė apie valstybę!
  
  Nikolajui duosiu prenumeratą,
  Neleisiu įžeisti autokrato ...
  Tegul napalmas liejasi iš dangaus ant žmonių,
  Nepraleisiu, patikėk, tikėkis!
  
  Mes esame didieji Rusijos ereliai,
  Geba užkariauti visatos platybes...
  Kuklus ir tuo pat metu išdidus,
  Su savo jėga mūšyje nekinta!
  
  Merginoms ir berniukams nerūpi
  Riteriai kovoja labai drąsiai...
  Rusija tu jau seniai puiki -
  Mums nereikia pykti iš susierzinimo!
  
  Aplink merginų legioną priešų
  Bet jie drąsiai naikina piktuosius ...
  Mums užtenka kumščių
  Mes užsitarnausime savo vietą danguje!
  
  Tegul mūsų dalis būna didelė
  Ir Rusija taps negirdėta turtinga ...
  Nežiūrėk į mergaites iš aukšto
  Jie liekni ir visai nekuproti!
  
  Vardan mūsų Tėvynės, žvaigždė
  Tegul komunizmas šviečia...
  Didelė svajonė išsipildė
  Gamta bus begalinė gegužė!
  
  Viskas žydės labai sodria spalva,
  Viskas bus labai šviesu, švaru...
  Laimėjimai atidaro neribotą sąskaitą,
  Vardan tikėjimo komunizmo vėliava!
  
  Kokie žmonės valdo žemę
  Tėvynei jie brangesni...
  Nors kartais paslėpta tamsoje,
  Gali tvirtai įterpti mus į veidą!
  
  Aš myliu Belobogą ir Kristų,
  Skaičiau ir Ladą, ir Mariją...
  Meilė Rusijai tyra kaip krištolas,
  Aš kovoju ir stoviu už ją!
  
  Šeimos vardu, visų žmonių labui,
  Jei reikia, eikime į Golgotą...
  Išprotėjęs piktadarys išnyks pragare,
  Ir aš tikiu, kad priešai greitai mirs!
  
  Negi Rusija yra graži, aš žinau ir stipri,
  Kad merginos ir vaikinai jame yra drąsūs ...
  Tegul šėtonas puola į valdžią
  Turėsime puikių pasiūlymų!
  
  Netikėk, kas laidoja mūsų Rusiją,
  Žinai, jie nėra toli nuo proto...
  O tu kovok ir tiesiog nebijok,
  Ir mūšyje drąsiai išpūsti skruostus!
  
  Drąsūs kariai tiki
  Drąsus, drąsus didingame šokyje ...
  Kartais mus užpuola piktas žvėris,
  Bet nėra stipresnės rusiškos šlovės!
  
  Čia mūsų Tėvynė jau žydi,
  Taigi tikėkite sodria "Colour of the Kind" spalva...
  Pergalės atidarė neribotą sąskaitą,
  Ir apdainuojami didvyriškumo žygdarbiai!
  . 3 SKYRIUS
  Kinijos užkariavimo procesas yra ilgas, šalis didelė ir labai tankiai apgyvendinta. O kovos ten vyksta labai intensyviai.
  Olegas Rybačenko kardais pjauna kiną. Tada plikomis, vaikiškomis kojomis mėto į juos žirnius su savadarbiais sprogmenimis ir dainuoja:
  - Mano tėvynė
  Jame valdo karaliai
  Draugiška šeima,
  Sulaužyk piktuosius!
  Margarita Koršunova taip pat naikina Dangaus imperijos kariuomenę. Ir valdo malūną su kardais. Ir nuogais kojų pirštais meta mirties žirnius.
  Mergina dainuoja:
  - Šlovė komunizmui, šlovė...
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padaliniai raudonais marškiniais -
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Ir nemirtingi vaikai švilps. Varnos ištinka širdies priepuolius ir apsvaigusios krenta kinams ant galvų. Sakykime taip - terminatorių vaikai. O varnos snapais perveria Dangaus imperijos karių kaukoles.
  Ir tada kitos merginos ėmėsi kinų.
  Čia Nataša juos pjauna kardais, o raudonu speneliu spaudžia bazuko mygtuką, išspjaudama sviedinį. O kinų masė atskrenda aukštyn.
  Ir Nataša dainuoja iš visų jėgų:
  - Šlovė komunizmo laikams,
  Pacifizmui bus galas!
  O mergina apnuogintais kojų pirštais, tarsi paleisdama žudikišką granatą, drasko priešininkus.
  Zoja taip pat kovoja su dideliu entuziazmu. O kinus kardais pjauna be problemų.
  Ir nuogais kojų pirštais svaido mirtinos galios granatas. Ši mergina tiesiog nuostabi.
  Tada braškinis krūties spenelis padovanos niokojančią mirties dovaną.
  Ir kinų masė pakilo aukštyn.
  Zoja paėmė ir dainavo:
  - Vardan komunizmo idėjų,
  mes matome carinės šalies ateitį ...
  Ir raudona vėliava, mūsų Tėvynė,
  Mes visada būsime be galo ištikimi!
  Augustinas nukerta ir kinus. Ji yra super mergina.
  Raudonplaukė plika kulnu sviedė mirtiną granatą, suplėšė masę priešininkų ir cypė:
  - Rusijai - mūsų mama!
  Ir rubininiu krūtinės speneliu ji paspaudė bazuko mygtuką. Ir išspjovė mirtiną raketą. Ir tiek daug kinų ėmė ir sulūžo vienu metu.
  Štai merginos.
  Svetlana taip pat sutriuškino priešus. Ir kardais nukirto dangaus imperijos kariuomenę. Ir mėtė mirties dovanas nuogais kojų pirštais. Ir galų gale, kaip avietinis spenelis, jis išmes mirtiną mirties sviedinį.
  Ir dainuoti:
  - Mano tėvynė yra miestai ir miela,
  Mano tėvynė yra karališka šalis!
  Tai merginos - iškiliausia jų klasė ir galimybės. Jūs negalite atsispirti tokioms merginoms.
  Ir jie be gailesčio ir abejonių šituos kiniškus taip pjauna.
  Čia kaunasi ir Aurora, o merginos iš kulkosvaidžio braižo ant kinų. Čia yra gražuolė.
  Taip pat su raudonu speneliu paspaudžia granatsvaidžio mygtuką. Ir paleidžia žudikų raketą. O oponentų masė vienu metu drasko ir drasko į mažus gabalėlius.
  Tada Aurora dainavo:
  - Už didžiausią komunizmą,
  Tiesiog eik aukštyn ir žemyn!
  Šios merginos yra labai šaunios ir agresyvios.
  Mirabela Magnetic bombarduoja priešą iš oro. Ji naudoja dviplanį atakos lėktuvą. Ir kaip tai pataikys kinams.
  Ir muša juos be gailesčio. Ir iš kulkosvaidžių labai gražiai sukrauna kinus į krūvas. Ir ji tai daro labai žvaliai. Plikas kulnas spaudžia pedalą. O kiek bombų kris ant kinų.
  Mirabela dainavo, apnuogindama dantis:
  - Aš esu stipriausias pasaulyje,
  Ir du kartus du nėra keturi!
  Akulina Orlova taip pat daužo kinus iš oro. Ir jis tai daro labai sėkmingai. Ir sutriuškina dangiškosios imperijos kariuomenę.
  Tada ji paspaudė mygtuką raudonu krūtinės speneliu, o dabar skrenda į kinus, suplėšydama juos kovine raketa.
  Akulina paėmė ir dainavo:
  - Šlovė didelėms širdims,
  Mes sutriuškinsime visus priešus iki galo!
  Anastasija Vedmakova taip pat sutriuškino kinus ir padarė tai su didžiuliu entuziazmu.
  Tai mergina Anastasija - tiesiog super!
  Ir nuogais kojų pirštais nukreipia į priešą, kažką mirtino.
  Ir tada mergina paspaudė mygtuką rubino speneliu, ir bombos krito ant kinų. Ir ji labai agresyvi.
  Ir sutriuškina šiuos kinus mirtina jėga.
  Anastasija dainavo:
  - Mes suplėšysime visus,
  Už Rusiją, mūsų motiną!
  Čia vėl merginos kaunasi su kolosaliu įniršiu. Tai yra mūšio triumviratas.
  Ir danguje jiems nėra lygių. Bet oro mūšių mažai - Kinijos aviacija silpna.
  Akulina Orlova sausumoje sutriuškino kinus, šaudė sprogstamaisiais sviediniais ir dainavo:
  - Vienas, du, trys - drasko kinai!
  Bus šlovinga puota -
  Mes užkariausime pasaulį!
  Tai sunkios ir žiaurios kovos.
  Štai Elžbietos įgula kovoja ant tanko. Štai mergina ir jos komanda sugrįžo su bikiniu.
  Čia Elžbieta nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtukus ir sušuko:
  - Šlovė carui Nikolajui II!
  Jekaterina taip pat šovė, spausdama raudoną spenelį ir smogdama kinui, ir šmaikščiai kuždėjo:
  - Šlovė superadmirolui Makarovui!
  Elena smogė priešui. Kulkosvaidžių pagalba suplėšė masę kinų ir šaukė:
  - Už karalių komunizmą!
  Eufrosinija rašė priešą, šienavo Dangaus imperijos karius ir dainavo:
  - Šlovė Rusijai ir Baltajam Dievui!
  Tai kovojančios merginos ant veržlaus ir stipraus tanko. Ir jų komanda sutriuškino Kinijos armiją.
  Elžbieta šmaikščiai pastebėjo ir sugniuždė priešininkus vyaknula:
  Tikrasis karalius yra ne tas, kuris nešioja karūną, o ne tas, kuris yra kepurė su protu ir niekšas su rankena!
  Elena agresyviai pabrėžė ir įnirtingai pareiškė:
  - Kas turi tuščią galvą, užsidėjęs karūną, tai tipiška kepurė, be karaliaus galvoje!
  Kotryna taip pat susprogdino kinus, suplėšė dvi dešimtis dangaus imperijos kareivių ir pasakė:
  - Sujaukęs šalį diktatorius gali pasilikti karūną ant galvos, bet tikrai praras veidą!
  Euphrosyne, traiškydamas kinus taikliais šūviais, ir tiesiogine to žodžio prasme juos nupjovė, grėbdamas kalnus lavonų.
  Ir tuo pat metu ji pasakė:
  - Geriau pamesti galvą iš narsumo, nei likti su nosimi bailiai!
  Taip merginos susipyko. Ir tuo pačiu metu jie yra beveik visiškai nuogi, ir basi, ir labai įdegę, šviesiais plaukais.
  Elžbieta, šaudydama, pasakė:
  - Jei be karaliaus galvoje, tai būsi kepurė, kuri visada lieka su nosimi!
  Kotryna, vykdydama labai taiklią ugnį į priešą ir masiškai išmušdama kinus, sumurmėjo:
  - Kas praranda realybės jausmą, lieka su nosimi be svajonės!
  Elena agresyviai pažymėjo, braukdama priešus, spausdama mygtukus nuogais kojų pirštais ir sušuko:
  - Moters koja, kai buvo basa, bet kuriam vyrui užkirto tonziles ir paliko be kelnių, atidengdama kūną!
  Eufrosinija, mušdama kumščius priešininkus ir įnirtinga jėga žudydama kinus, agresyviai pastebėjo:
  - Praradęs sąžinę, ieškodamas aukso kalnų, gali palikti priešą su nosimi, bet po tavo sielos neliks net sulaužyto cento!
  Merginos kovojo desperatiškai ir drąsiai.
  Elžbieta apibendrino sunaikinusi kinišką haubicą su kiautu:
  - Kai turi Dievą širdyje ir karalių galvoje, tu esi žmogus iš didžiosios raidės!
  Kariai kovojo kituose frontuose.
  Alenka iš kulkosvaidžio rašė kinui. Šienavo juos kaip kviečius ir kaukė:
  - Didžiajam karaliui,
  Viešpatie ačiū!
  O apnuogintais kojų pirštais mergina išmes mirtinos jėgos granatą.
  Anyuta, rašinėdama priešą ir nuogu apvaliu kulnu įteikdama mirties dovaną, išleido:
  - Šlovė komunizmo erai! Caras Nikolajus bus su mumis!
  O mergina alkūne pastūmė kinų generolui į smakrą ir čiulbėjo:
  - Už didžiąją Svarogo Rusiją!
  Kova su Alla sutriuškino kinų kareivius, nupjovė juos kaip pjautuvą ir vyaknula:
  - Tėvynei - mūsų motinai!
  Ir jos nuogi kojų pirštai išmetė galingą mirtiną sunaikinimo dovaną.
  Marija taip pat sutriuškina priešus laukiniu aplombu. Ir rašinėja iš kulkosvaidžių, dainuojant:
  - Mūsų tėvynė yra mūsų motina!
  Mergina nori būti herojė!
  O apnuogintais kojų pirštais mergina išmes destruktyvią mirties dovaną.
  Ir kaip jis spaudžia bazuko mygtuką raudonu speneliu.
  Olimpinės žaidynės kinus traiško į miltelius. Rašyti ant jų iš mašinos. Ir dainuoja:
  - Mes esame ant tavęs kaip kare,
  Ir kare kaip prieš tave!
  O merginos nuogi kojų pirštai išmetė sprogstamąjį paketą.
  Suplėšė į pelenus kinų masę.
  Olimpijas taip pat šaudė braškiniu speneliu ir čirškėjo:
  - Už taiką, už draugystę, už gegužę!
  Alenka juokdamasi pastebėjo:
  - O tada tu May?
  Anyuta, rašiusi kiniškai, cyptelėjo:
  Vasara, vasara, žvaigždėta vasara, būk su manimi!
  Alla susprogdino priešą, suplėšė keletą kinų kareivių ir čiulbėjo:
  - Už karališkąją imperiją!
  O jos plaukai - kaip liepsnojanti ugnis, galinti sudeginti Romą. Štai mergina.
  Five keičia savo poziciją. Ir rašo priešą su padidintu nuotoliu.
  O tada merginos tiesiog iškirto elektros laidus, o srovė nuėjo,
  priešų. Ir kinai kibirkščiavo.
  O merginos kaip nuogi kulniukai ims ir blizgės. Ir vėl jie užims kinų, narsią kariuomenę. O kinai stiprūs ir drąsūs. Tai narsus, daug žmonių.
  Tačiau Veronika ir Viktorija smogė jiems raketomis iš lėktuvo. Ir suplėšė daug kinų. Merginos kaunasi, su vienu bikiniu ir basos. Ir nuogais kulnais daužosi į priešą, spausdami mygtukus.
  Akulina Orlova taip pat muša kiniečius, be jokio gailesčio sutriuškindama priešus.
  Akulina plikais pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus ir trinktelėjo kinams, plėšė juos ir čirškė:
  - Šlovė tėvui karaliui!
  Anastasija Vedmakova patvirtino:
  - Besąlygiška šlovė karaliui!
  Mirabela Magnetic padovanojo sunaikinimo dovaną nuogu kulnu ir čiulbėjo:
  - Ir išgerkime admirolui Makarovui!
  Ir jos raudonas spenelis buvo atidengtas, mergina paėmė ir paspaudė mygtuką. O raketos skrido į kinus. Ir suplėšė daugybę dangaus imperijos karių.
  Štai merginos...
  Ir tada nindzių merginos iš Japonijos ėmėsi kinų. O kariai, žinoma, vienu bikiniu ir basomis kojomis.
  Nindzių mergina mėlynais plaukais paėmė kardus ir sumušė kiną. Ir ji nusiėmė galvą. O po to nuogais kojų pirštais ji metė sunaikinimo žirnį. Ir vėl dangaus imperijos kariai nukirstomis galūnėmis skrido į skirtingas puses.
  Karys dainavo:
  - Šlovė Japonijai! Šlovė!
  Nindzių mergina geltonais plaukais kovoja su priešais. Ir be gailesčio juos pjauna kardais. O jos nuogi, grakštūs mergaitiški pirštai meta kažką visiškai destruktyvaus. Ir jie tiesiogine prasme suplėšo kūną. Ir karys dainuoja:
  - Šlovė Japonijai, šlovė!
  Tankai veržiasi priekyje,
  Merginos, nežinodamos baimės -
  Sveiki - Rusijos žmonės!
  Nindzių mergina raudonais plaukais taip pat kerpa kinų kalbą. Ji yra labai agresyvi karė. Ir nukerta priešininkus iki galo. Ir vėl tokių iškaltų, viliojančių basų pėdų pirštai meta bumerangus, kurie tarsi plaukelius skustuvu nupučia nuo galvų.
  Ir karys dainuoja:
  - caro Mykolo Rusija,
  Visata nugalėjo!
  Nindzių mergina baltais plaukais mojavo kardais nukirsdama galvas kinams. Ir ši mergina su bikiniu pasirodė esanti rašytinė gražuolė. Ir jos kardai yra nuostabūs. Ir nuogi kojų pirštai taip pat svaidė nuodingas adatas, daužydami Dangaus imperijos karių gerkles.
  Nindzių mergaitė dainavo:
  - Japonų karys nebijo mirties,
  mes nebijome mirties mūšio lauke ...
  Už šventąją Rusiją nindzė kovos -
  Ir net mirti - laimės!
  Šios merginos tokios beveik nuogos ir gražios, o jų kojos vilioja vyrus.
  Tačiau Olegas Rybachenko ir Margarita Koršunova vėl stoja į mūšį, tiksliau, bėga. Vėl vaikai kaunasi su laukiniu įniršiu ir pasiutimu.
  Čia berniukas mojuoja kardais ir nupjauna kinams nuo pečių galvas.
  Olegas kukštelėjo, o berniukas nuogais kojų pirštais mėtė sunaikinimo žirnius. Suplėšė priešus ir dainavo:
  Šlovė komunizmui, kurį Nikolajus kuria,
  Jis yra didžiausias ir išmintingiausias karalius!
  Mergina, ši buvusi rašytoja Margarita Koršunova, kapodama kinams galvas, sušuko:
  - Už Rusiją ir carą Nikolajų!
  O apnuogintais kojų pirštais jaunasis karys ims ir išmes bumerangą. O tas praskris pro šalį ir nukirs galvas Kinijos kariams. Štai mergina.
  Margarita paėmė ir dainavo:
  Nėra gražesnės Tėvynės-Rusijos,
  Pati geriausia šalis visatoje...
  Žvaigždės drėkino dangų perlais,
  Išvaryk iš proto net gudrią išvaizdą!
  Tada nemirtingi vaikai paėmė jį ir sušvilpė į viršų. Ir taip varnos paėmė, ištiko širdies priepuolis, apalpo ir pradėjo kristi. Ir daužyti kinams į galvas.
  Tai vaikai, jie tiesiog pabaisos ir super...
  Ir vėl nukirskime priešus. O čia tokios kovingos ir drąsios merginos, kas yra super, tad Nataša puolė.
  Mergina paėmė jį ir iššovė iš kulkosvaidžių ir čiulbėjo:
  - Už caro Nikolajaus komunizmą!
  Zoja tai patvirtino plika kulnu mėtydama sprogstamąjį maišelį su sprogmenimis.
  Ir karys dainavo:
  - Didžiajam karaliui,
  Tėvas-suverenas!
  Augustinas be jokio silpnumo ir gailesčio perkirto savo priešus. O raudonplaukė karė jį paėmė ir nuogais kojų pirštais sviedė kažką labai mirtino ir destruktyvaus. Ir labai mirtinai suvaidino labai šauniai.
  Augustinas paleido vėjo malūną ir girgždėjo:
  - Už Rusiją ir pergalę iki galo!
  Svetlana savo kardais valdė labai agresyvų kardų malūną. Ji nukirto priešams galvas, susodindama jas į kalvą. O apnuogintais kojų pirštais ji paėmė ir išmetė mirtiną mirties dovaną.
  Ir ji sušuko:
  - Už carinį komunizmą!
  Ir vėl merginos apnuogintais, apvaliais kulnais, tarsi būtų kalamos žudančiomis naikinimo žirniais.
  Ir vėl dainuok:
  Nikolajus tu esi karalius mesijas,
  Greitai būsite visagalis!
  . 4 SKYRIUS
  Karas su Kinija tęsėsi.
  Merginos ištraukė naujus, galingesnius bombonešius. Ir Anastasija Vedmakova pradėjo vykdyti galingus oro antskrydžius kinams.
  Karys dainavo, spausdama mygtukus nuogais kojų pirštais:
  Žmonės bus laimingi
  Laimė amžinai...
  Nikolajus valdžios -
  Jėga puiki!
  Akulina Orlova, rašinėdama savo priešininkus ir šienavusi kinus, agresyviai čiulbėjo:
  - Komunizmo idėjų šlovei!
  Mirabela Magnetic, siunčianti bombas iš viršaus ir žudanti kinus, pridūrė:
  - Šiame gyvenime bus šlovė!
  Taip merginos iš oro atakuoja dangaus imperiją. Ir sunaikinti narsius Kinijos armijos karius.
  Alenka taip pat kovoja. Mergina trenkia iš kulkosvaidžio. Pjauna kiną ir cypia:
  - Šlovė komunizmo laikams!
  Ir nuogais kojų pirštais, kaip siunčia priešui mirties dovaną.
  Anyuta šaudo į kiną, ir labai taikliai. Jis nupjauna juos ir su pasimėgavimu sako:
  - Visatoje bus džiaugsmo!
  Ir su plika, apvalia pakulne, tarsi mirties žirnį mėtant.
  O kovoja su Alla kovoja su laukiniu pasiutimu. O jos kardai sukasi malūną ir nukerta kinams galvas. Mergina su pykčiu sako dantimis:
  - Mes atnešime meilę į savo Rusiją!
  O mergina ką nors agresyvaus ir destruktyvaus svaidys plikomis kojų pirštais.
  Mūšis Marija vėl kovoja. O jos kardai tokie aštrūs ir labai mirtini. Ir jie pjausto mėsą kaip karštą geležies sviestą.
  Mergina auksiniais plaukais kalba agresyviai, pjaustydama kiną į gabalus:
  Motina Rusija yra su mumis amžinai!
  Kovos ir olimpinės žaidynės. Ji labai didelė ir raumeninga. Kaip aš paėmiau kinus, o juos kaip kviečius su dalgiu sukapojam. Tai mergina, tokia didelė ir agresyvi.
  Ir dar su plika kulnu, kaip pasiduoti bombai. Ir jis suplėšys daug priešininkų vienu metu.
  Ir tada Nataša kovoja. Mergina rankose laiko liepsnosvaidį. Ir sumušti priešą.
  Liepsnos srautas ėjo per kinus. Ir jie sudegins visą šimtą vienu metu. Štai mergina.
  O ant liepsnosvaidžio mygtuko jis paspaus raudoną patelės krūties spenelį.
  Ir taip viskas išsilieja.
  O mergina nuogais kojų pirštais su agresyvia jėga meta citrinas.
  Karys dainavo:
  - Šventajai Rusijai - šlovė Tėvynei!
  Zoja taip pat kovoja su laukine panteros galia. Jos braškių speneliai spaudžia mygtukus ir iš mašinos skleidžia elektrinius smūgius. Tada mergina sušuko:
  - Už mūsų naujas pergales!
  O nuogais kojų pirštais meta kažką visiškai mirtinai. Štai mergina - medaus blondinė.
  Augustinas, kovodamas su priešais ir pjaudamas juos kaip dalgį, siųsdamas kulką po kulkos ir varydamas į karstą, kuždėjo:
  - Už puikius pasiekimus!
  Ir nuogais kojų pirštais ji metė žudikišką kolosalios galios dovaną.
  Tada mergina rubininiu krūtinės speneliu paspaus ginklo mygtuką ir suplėšys visą batalioną priešų.
  O štai Svetlana mūšyje - nuostabi mergina. Labai agresyviai pjauna priešus.
  Ir nuogais kojų pirštais jis siunčia aštrius ir plonus diskus priešininkams.
  Ir tamsiai raudonais krūtinės speneliais pataikys į priešus, ir jie bus kruopščiai sunaikinti. Tiek daug lavonų ir sunaikintų kinų.
  Tada Svetlana sušuko:
  - Už Rusiją ir pergalę iki galo!
  Štai aukščiausios akrobatikos merginos. Ir jie surengė vaizdingą priešų naikinimą. Ir visi ant jų pila ugninius ir elektrinius dribsnius.
  Alisa ir Andželika dirba su snaiperio šautuvais. Merginos vos turi laiko nušauti ir vėl užkrėsti.
  Yra daug kinų. Ir jų negalima taip lengvai apversti. Ir jie stumia geltoną, begalinę bangą.
  Alisa iššovė, smogdama per generolą ir čiulbėjo:
  - Kiek mes turime darbo!
  Andželika taip pat tiksliai iššovė ir sutiko:
  - Daug, bet tikimės pergalės!
  O raudonplaukė velnias nuogais kojų pirštais paleido žudikišką mirties dovaną.
  Alisa vėl šaudė, numušė Kinijos lėktuvą. Mergina buvo pasiryžusi ryžtingai laimėti.
  Čia ji turėjo savų problemų ir kompleksų.
  Alisa dar kartą iššovė ir gana tiksliai, ir kuždėjo, apnuogindama dantis:
  - Būsime pavyzdžiu!
  Ir jos akys žaibiškai žibėjo.
  Tai tikrai kategorija, merginos yra tiesiog super.
  Ir tada Alisa iššovė ir trys kinai buvo perdūrę vienu kulka.
  O šviesiaplaukė mergina apnuogintais kojų pirštais ims ir mirtina jėga išmes naikinimo granatą.
  Tai merginos, kurių kategorija yra paprasta - super.
  Tuo tarpu Aurora šaudė iš haubicos. Ji suplėšė visą būrį kinų ir sušuko:
  - Neabejoju dėl savo sąskaitos!
  O gražuolė paėmė ir raudonu speneliu paspaudė mygtuką. Ir vėl į priešą atskrenda mirtinas didelio kalibro sviedinys.
  Aurora paėmė jį ir dainavo:
  Aš turiu priešą
  Yra jėgos ir spaudimo...
  Bet aš jaučio odoje -
  Štai pokalbis!
  Jos partnerė Agrippina, apnuoginusi dantis ir su šypsena traiškydama spaudžiantį kiną, išleido:
  - Ei, bulių kautyne, laikykis,
  pradedame bėgimą...
  Afroditė, mergina auksiniais plaukais, taip pat su bikiniu ir basa, čiulbėjo apnuogindama dantis:
  - Rūpinkis savo gyvenimu
  Žvėrių karalius!
  Agrippina su raudonu pilnos krūtinės speneliu paspaudė mirtino ginklo mygtuką ir čiulbėjo:
  - Pataikėm tiksliai,
  Mes pataikėm teisingai -
  Ir tikslas arti!
  Afroditė, ši mergina, rašytinė gražuolė, taip pat spaudžia mygtuką rubininiu krūtinės speneliu ir trinkteli priešui, kurtiningai juokiasi ir griežia dantimis:
  - paskutinė jėga
  Paskutinė jėga
  Sutriuškink priešą!
  Aurora kikeno ir braškinio krūtinėlės spenelio pagalba trenkėsi į priešą. Ir tada ji pridėjo nuogus kojų pirštus.
  Ir išskrido kovinė raketa.
  Mergina čiulbėjo:
  Stendos džiaugiasi
  Tribūnos džiaugiasi...
  Ir taip jie puola
  Hunų galaktika!
  Tiesą sakant, tai jau atrodo juokingai, iki kraštutinumo.
  Ir dabar Elžbietos tankas stoja į mūšį. Ir jame yra keturios merginos su bikiniais. O merginos beviltiškai kovoja.
  Elžbieta apnuogintais kojų pirštais šovė į kinę ir čiulbėjo:
  - Didžiosios Rusijos vardu!
  Kotryna irgi, kaip pataikyti į Dangaus imperijos karius. Kaip jis juos pjauna didžiuliais kiekiais ir kužda, apnuogindamas dantis:
  - Garbė rusų dievams!
  Ir mergina vėl spaudžia pliką, apvalų kulną ant išsikišusių sagų. Štai merginos su bikiniais. Tarkime, jie yra tik moteriškos lyties supermenai. Pabandykite atsispirti šiems. Jie turi fenomenalią, kosminę galią.
  Elena smogs Dangaus imperijos kariams. Jis ims ir grasins priešams. Ir tada raudonu speneliu paspaudžia vairasvirtės mygtuką ir čirškia:
  - Garbė Rusijos carų komunizmui!
  Ir nuogu kulnu smogs priešui.
  Eufrosinija taip pat kieta mūšiuose. Ir jis smogs priešui su didele aistra.
  Ir išmušk daug kinų, ir čiulbėk:
  - Šlovė komunizmo erai dievai!
  Ir čia ji taip pat uždės rubino spenelį. Ir nuogais kojų pirštais spaudžia mygtukus. Ir suplėšyti masę kinų kareivių.
  Tai merginos - jos agresyviai šuolis. O keturi tanke esantys ims ir apšaudys priešą sviediniais.
  Ir jie turi didelę, fenomenalią galią.
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova taip pat taip aktyviai ir efektyviai dirba su kardais, tarsi jie būtų sraigtasparnio sraigtai.
  Berniukas nuogais kojų pirštais metė antimedžiagos gabalėlį. Sunaikino visą kinų batalioną ir sušuko:
  - Už valdovų didybę!
  Po to jo kardai atliko malūną, nukirsdami kinams galvas.
  Margarita Koršunova nukirto priešus. Ji nukirto jiems galvas ir sušukusi dantis pasakė:
  - Carinės SSRS šlovei!
  Ir vėl su plika, apvalia, vaikiška pakulne, kaip pasiduos griaunanti naikinimo dovana.
  Tada nemirtingi vaikai pakėlė ir sušvilpė. O varnos, apkurtusios nuo švilpimo, nukrito, trenkdamos į kinų kareivių kaukoles.
  Margarita tviteryje parašė:
  komunizmo idėjos,
  Sustabdykite pacifizmą!
  Tai vaikai monstrai. Jie yra patys griežčiausi ir agresyviausi pasaulyje. Tai vaikai terminatoriai.
  Olegas Rybačenko rašė priešą ir kapojo kardais. Tada jis paims jį ir susprogdins iš liepsnosvaidžio. Ir tiek kinų sudegs vienu metu. Ir vaikų kariai yra savo viršūnėje.
  Berniukas paėmė ir dainavo:
  - Šlovė Rusijai, šlovė ...
  Maitinimo kniedžių bakai!
  O dvylikos metų berniukas jį paėmė ir nuogu kulnu pasidavė sunaikinimo granatai, o masę į gabalus suplėšė kinų kareiviai.
  Jaunasis karys buvo kupinas jėgų ir energijos. Ir kaip amžinas vaikas sunaikino Dangaus imperijos karius. Tai tiesiog fenomenali, transcendentinė galia.
  Olegas paėmė ir dainavo:
  Smogkime stipriau
  Traukimės kartu!
  Atgaivinsime SSRS
  Parodykime pasauliui pavyzdį!
  O berniukas spjaudėsi kaip mirktelėjęs, ir iš karto sudegė visas batalionas kinų. Ir riaumojo:
  - Ir kad problemų nebūtų!
  Margarita šmaikščiai pastebėjo, tarsi skutimosi peiliuku nukirsdama priešus ir sušuko:
  - Už didžiąją Rusiją,
  Tu kovok ir nebijok!
  Ir nuogais kojų pirštais mergina tarsi paleidžia žmogžudišką visiškos mirties žirnį.
  Nataša vėl nukirto kinus su pasiutimu ir įniršiu.
  Tiek daug geltonųjų karių guli nukirstomis galvomis.
  Tai merginos - labai šaunios ir kovingos.
  Nataša pirmą kartą surengė priėmimą su kardais - drugeliu kregždyve. Tada ji paėmė liepsnosvaidį ir raudonu speneliu paspaudė mygtuką. Ir kaip fontanas iš banginio nugaros išsiveržs liepsna, sudegindama kinus iki kaulų smegenų.
  Mergina mėlynais plaukais dainavo:
  - Tėvynei - mūsų motinai!
  Zoja paėmė jį ir taip pat su kardais, kaip ji ima ir pjauna. O ji paėmė plikomis kojų pirštais ir metė skutimosi peiliukus. Ir permirkęs daug kinų.
  Tada Zoja paspaudė raudoną spenelį ant liepsnosvaidžio mygtuko ir kaip sudegins priešą didžiuliu aplombu.
  Zoja paėmė ir dainavo:
  Šlovė karalių laikui
  Sumušk maištininką!
  O mergyt, pažaiskime spaudos raumenimis.
  Augustina yra labai graži moteris. Ir jos plaukai slinko ore kaip proletarinė vėliavėlė.
  O mergina apnuogintais kojų pirštais ims ir išmes naikinimo bumerangą.
  Ir tada ji paėmė rubininį krūtinės spenelį, kai jis buvo užtrauktas virš granatos paleidimo mygtuko.
  Ir ji sušuko:
  - Juk Tėvynė graži!
  Ir plikomis kojų pirštais ims ir vėl išmes kažką itin mirtino.
  Svetlana paėmė ir taip pat iššovė paspausdama mygtuką braškiniu speneliu, iš kurio išskrido mina. Ji apibūdino lanką ir susprogdino Kinijos kariuomenę.
  Ir tada mergina nuogais kojų pirštais ėmė ir mėtė nitroglicerino kamuoliukus. Ir suplėšė daug priešininkų.
  Tada ji sušuko:
  - Dievų Motinai Lada!
  Tai mergaitės, kurios iš karto spaus mygtukus savo krūtimis, kad iš karto visas kinų pulkas su tankais pakilo į viršų.
  Štai merginos...
  Ir tada lakūnai Agata ir Adala ėmėsi kinų. Tokios yra kovingos ir agresyvios merginos liekno, raumeningo kūno, apnuogintomis grakščiomis kojomis. Be to, abi gražuolės yra natūralios blondinės ir tiesiog super merginos.
  O Agata paims ir paims plikomis kojų pirštais, ir paleis raketą iš lėktuvo. Ir jis paims priešą ir sudaužys juos į gabalus.
  Agata elgiasi agresyviai. Ir jos raudonas nulipimas paspaudė mygtuką. Ir
  Čia mergina skambėjo ir dainavo:
  Siūlas nutrūkęs
  Mums gresia pikta mirtis...
  Bet merginos gyvena -
  Ir priešai miršta!
  Adala paėmė ir taip pat spyrė kinietę plikomis kojų pirštais. Ir tada, kaip jos rubino spenelis spaus mygtukus, o raketos skris virš Dangaus imperijos karių pozicijų.
  Karys čiulbėjo sutriuškindama savo priešus:
  - Aš esu stipriausias pasaulyje!
  Tai merginos, kurios basomis kojomis daro stebuklus.
  Bet, pavyzdžiui, Juliana buvo sugauta. Ji buvo susukta už priešų rankų.
  Ir vedė basas pirmas ant žolės. Ir tada ant smėlio... Ir tada jie tyčia išbarstė ugnį ir išbarstė anglis ant žemės. O mergina nuogais padais užlipo ant raudonų degančių akmenų.
  Laimei, Julianos padai tapo šiurkštūs ir suragėjo dėl nuolatinio vaikščiojimo basomis. Taigi jos taip neskauda. O mergina vaikšto, išdidžiai mėtydama galvą.
  Jos liemuo nuogas, merginos raumenys stiprūs, ant klubų tik plonos kelnaitės. Ir įdegusi, auksinės spalvos alyvuogių oda. O jos plaukai ilgi, stori, vario raudonumo.
  Pamatę, kad vaikštant basomis ant žarijų mergina nerėkia ir dejuoja, kinai ją pastatė ant stelažo. Jie glostė rankas ir pradėjo keltis. Pirmiausia jie pakėlė ją iki pačių lubų. Tada virvė buvo paleista. Mergina pargriuvo. Prie pat grindų virvė buvo įtempta. Pragariškas skausmas pervėrė merginą nuo viršugalvio iki nuogų kulnų.
  Juliana rėkė, bet tada prikando lūpą. Ir ji sukando dantis.
  Kinas nusijuokė. Ir vėl jie pradėjo jį kelti. Tai buvo sukrėtimo kankinimas.
  Juliana tylėjo. Tik jos nuogos, įdegusios, raumeningos kojos trūkčiojo ir lakstė oru.
  Mergina vėl buvo pakelta į pačias lubas. Ir tada virvė buvo paleista. Įdegęs, beveik šokoladinis merginos kūnas griuvo žemyn. Vėl laukinis skausmas ir uždusęs raudonplaukės gražuolės verksmas.
  Budeliai kikena ir apnuogina dantis. Tarkime, jie tokie šaunūs.
  Tačiau mergina, gavus pagrindinio budelio signalą, vėl buvo pakelta. Vis aukščiau ir aukščiau. Ir virvė įtempta.
  Tačiau mergina sustingo prie pačių lubų. Tada vėl, dar kartą, virvė buvo paleista. Ir mergina pargriuvo... Ir vėl beviltiškos gražuolės verksmas.
  Taip, tai tikrai kančia. Matyt, trijų smūgių atrodė pakankamai. O dabar mergina buvo paguldyta ant basų kojų sunkių, ąžuolinių luitų. Raumeningas, įdegęs gražuolės kūnas pasitempė, o raumenys išsiskyrė daug aštriau.
  Tada vyresniojo budelio signalu jie pradėjo kabinti ant kabliukų svarmenis. O Julianos kūnas, nuogas ir stiprus, ėmė labiau temptis. Ir prakaitas ištryško, ir alyvuogių oda švytėjo, tarsi aliejumi patepta.
  Mergina iš Rusijos vėl aiktelėjo... Bet vėl stipriai sukando dantis. Ir ji bandė sulaikyti skausmingą dejonę ir riksmus, sklindančius iš gerklės.
  Vyresnysis budelis iš Kinijos griežtai pasakė:
  - Užteks! Dabar sutepkite jos kulnus ir paruoškite keptuvę.
  Kankintojai išėmė ąsotį alyvuogių aliejaus. Ir jie pradėjo atsargiai tepti Julianos padus. Buvo akivaizdu, kad vyrui buvo malonu jausti nuogas, grakščias labai gražios merginos kojas. Ir tai tikrai didelis malonumas.
  Mergina per raiščių patempimus ir susuktas rankas bei pečius pajuto neaiškų gėdos jausmą nuo budelių prisilietimų.
  Tačiau bet kuriuo atveju ji stengėsi nerėkti ir nedejuoti.
  Baigusi tepti, basos, rausvos, grublėtos, tačiau grakščios formos merginos padų formos nepraradusios budelių ėmė po kulnais kaupti plonytes malkas.
  Tai tradicinis ugnies kankinimas su kulnų skrudinimu. Taip Lobių salos piratai norėjo, kad kajutės berniukas Jimas Hawkinsas turėtų apnuogintus berniukiškus aukštakulnius. Matyt, tikrai skauda.
  Čia laužas buvo užkurtas, įpilta šiek tiek sieros, kad geriau degtų, lašinamas dyzelinis kuras.
  Vyresnysis budelis nusijuokė... Juliana, kuri vis tiek skaudžiai drebėjo iš baimės. Ir tada ji sušuko iš nepakeliamo skausmo. Taip, tai iš tikrųjų labai erzina.
  Čia kankintojas atsinešė deglą ir pakurstė liepsną po plikomis, iškaltomis gražios merginos kojomis raudonais, vešliais, garbanotais plaukais.
  Ugnis liepsnojo kiek toliau nuo merginos padų.
  Iš pradžių Juliana jautė tik malonią šilumą, didžiąją laiko dalį kovojo basa, o pėdos buvo labai kietos, padengtos suragėjusia pluta.
  Bet jie vis dar gyvi. O po kurio laiko merginai ėmė degti pliki padai. Juliana sukando dantis su didele jėga. Ir vis tiek iš merginos krūtinės išsprūdo skausminga aimana.
  Vyriausiasis budelis įsakė:
  - Dabar duok jai botagą!
  Kankintojas iš vandens kubilo ištraukė gluosnio lazdelę. Pirmiausia jis mojavo jais ore. Jis praskriejo su švilpuku...
  Ir tada budelis iš visų jėgų trenkė merginai į nugarą. Odelė, šokolado spalvos ar šiek tiek šviesesnė, suplyšo ir išsiliejo kraujas.
  Vyresnysis budelis sušuko:
  - Nusiramink seki! Neužmušk savęs mirtinai!
  Kankintojas mušė, plačiai išskėsdamas kojas. Smūgiai lijo.
  O dar du budeliai į laužą po basomis merginų kojomis įmetė plonas, sausas, alkoholiu suvilgytas malkas. Liepsnos laižė nuogus, apvalius, rausvus, o kartu ir suragėjusius merginos kulnus.
  Tai buvo trigubas skausmas: tempimas ant stovo, rykštė ir ugnis po merginos basomis kojomis.
  Tačiau Juliana, sukaupusi visą savo drąsą, sugebėjo sulaikyti garsius riksmus nuo nepakeliamo skausmo. Ir ji kentėjo kaip tikra Rusijos dukra ir tikra herojė.
  Budeliai dirbo. Vienas uostymas trenkė merginai į nugarą, kuri buvo nusėta mėlynėmis ir kraujavimu. Tada jis perdavė smūgius merginai į sėdmenis.
  Dar du stebėjo ugnį, kad liepsna apkeptų alyvuotus gražuolės kulnus.
  Vyresnysis kankintojas atrodė nepatenkintas. Tiesą sakant, auka net nedejuoja. Tarsi jos žiaurus kankinimas nesiima. Ir tai yra smūgis budelių pasididžiavimui.
  Kankintojų vadas įsakė:
  - O dabar patepk jos krūtis!
  Budeliams ši mintis patiko. Jie lašino alyvuogių aliejų ant delnų. Jie ištepė juo letenas, ėmė griebti ir gnybti nuogą mergaitės krūtinę.
  Juliana buvo visiškai nuoga ir taip pasikorė. Ir jos raudoni speneliai buvo apčiuopti.
  O budeliai išsišiepė.
  Merginai buvo labai gėda ir pasibjaurėjimas šiurkščių ir gauruotų budelių prisilietimų. Ir ji paraudo iš pykčio ir gėdos.
  O budeliai ją čiupinėjo ir tepė krūtis, ir storai. Nuo šiurkščių vyrų prisilietimų merginos krūtinė ištino ir sukietėjo. Juliana sušuko:
  - Kad tave kur!
  Budeliai atsakydami tik šyptelėjo ir mėsėdžiai šyptelėjo. Bet dabar krūtinė jau niekur toliau tepama ir tenka nenoriai nuimti letenas.
  Po to kankintojai mergaitei ant nuogos krūtinės atnešė fakelus. Jie liepsnojo, o liepsnos palietė raudonus merginos nuogos krūtinės spenelius.
  Juliana rėkė iš laukinio, neapsakomo skausmo.
  Bet vėlgi, baisiomis valios pastangomis, ji sukando perlinius dantis. Ir ji nutilo. Nors ji sunkiai kvėpavo.
  Dabar budeliai kepino jai padus ir krūtis, ištempė kūną ant stelažo, sukdami sąnarius, daužė botagu.
  Bet mergina tylėjo. Ji parodė didelę drąsą ir didvyriškumą.
  Budeliai dirbo. Jie laikė jį arčiau nuogos krūtinės, tada nuėmė deglą. Jie plakė botagu į nugarą ir sėdmenis, kurstė ugnį po plikais merginos padais.
  Trumpai tariant, jie dirbo sąžiningai. Tačiau mergaitės herojės valia buvo stipresnė, ji sugebėjo sulaikyti dejones ir riksmus.
  Vyresnysis budelis nepatenkintas spustelėjo liežuviu ir įsakė:
  - O dabar patepk jos krūtinę aliejumi!
  Budeliai parodė pasiruošimą kankinti. Ir energingai puolė tepti nuogą merginos krūtinę. Jų godūs, lipnūs pirštai šliaužė gražuolei tarp kojų. Ir tai buvo labai šlykštu ir žiauru.
  Julianą pykino ir aiškiai pasibjaurėjo. Ir visi pirštai letenėdavo ir letenėdavo mergaitės krūtinę, ir lipdavo vis gilyn ir gilyn. Ir taip viskas pasirodė niekšiška.
  Juliana sušuko:
  - Tu negali sulaužyti mano sielos!
  Budeliai storai ištepė jos krūtinę ir toliau jautėsi tarp kojų. Tačiau vyresnysis budelis ant jų šaukė. Ir jis atitraukė rankas.
  Vietoj to jie ėmė ir atnešė uždegtą fakelą prie krūtinės. Ugnis nulaižė merginos jautriausią moteriškumo deimantą.
  Juliana rėkė ir trūkčiojo. Ir jai labai skaudėjo. Taip nepakeliamai skausmingai, kad pro stipriai suspaustus merginos nasrus išsprūdo dejonės.
  Ir ji trūkčiojo, o tai padidino kančias.
  Vyriausiasis budelis įsakė:
  - Taip pat patepate jos sėdmenis.
  Budeliai nedvejodami puolė ištepti gražų, tamprų merginos užpakalį. Jie tai darė su entuziazmu ir aistra. Tuo pačiu metu jie apipylė rankas aliejumi.
  Juliana buvo ir įskaudinta, ir pasibjaurėjusi. Tačiau ugnis buvo šiek tiek atitraukta nuo jos krūtinės ir mergina pasijuto geriau. Juliana sukando dantis taip, kad nuo įtampos net iš dantenų varvėjo kraujas. Ir ji tylėjo.
  Budeliai jai ištepė sėdmenis taip, kad jie net blizgėjo.
  Ir tada jie atnešė deglą prie jų ir krūtinės su karšta liepsna. Ir jis liepsnos, ir laižys gležną odą.
  Ypač skauda, kai nudegina krūtinė. Jau tarpvietėje plaukeliai buvo suanglėję. Ir tai taip skausminga ir skausminga, o kaip kitaip Juliana kenčia tokias pragariškas, nepakeliamas kančias.
  Vyriausiasis budelis įsakė:
  - O dabar mušk ją įkaitusiu plieniniu botagu!
  Savo srities profesionalas nuo židinio karščio ištraukė raudoną strypą. Ir pradėjo daužyti jau įkaitusiu lygintuvu į pliką, įdegusią, jau sužalotą merginos nugarą.
  Juliana dejavo ir jai buvo toks skausmas, kad jos protas buvo sutrikęs. Ir ji labai norėjo išsijungti ir prarasti sąmonę. Bet kalbant apie blogį, ji atpažino save nepakeliamoje kančioje ir labai siaubingai kentėjo.
  O dabar ji pajuto, kad tuoj apsipys ašaromis ir rėks iš visų jėgų.
  O norėdama šiek tiek nuslopinti kančią, mergina dainavo;
  Pergalės diena, kaip toli ji buvo nuo mūsų,
  Kaip žarija ištirpo užgesusiame ugnyje. Buvo mylių, suanglėjusių, dulkėse, - Mes priartinome šią dieną kaip galėjome. Pergalės diena! Pergalės diena! Pergalės diena! Dienos o naktys prie židinio krosnių Tėvynė neužmerkė akių.Dienos ir naktys kovojo sunkią kovą - Šią dieną priartinome kaip galėdami.Choras: Sveika, mama, ne visi grįžome... Basomis į bėk per rasą!Pusė Europos vaikščiojo, pusė žemės, - Šią dieną priartinome kaip galėdami.
  . 5 SKYRIUS
  O Kinijoje kilo didelis karas....
  Nataša ir jos komanda atmušė nesuskaičiuojamos Dangaus imperijos armijos puolimą. Kinai drąsiai perlais - karių tauta.
  O merginos su kulkosvaidžiais ant jų braukė. Ir tiesiogine prasme nušienavo visas gretas.
  Nataša, šaudydama iš kulkosvaidžio ir mėtydama granatą plika, iškalta, įdegusia koja, dainavo:
  - Už puikų komunizmą,
  Nešaudyk!
  Zoja taip pat sumušė eilę. Tada ji daužė kardais, nuversdama kinų galvas ir cypė:
  - Už naują sieną!
  Ir vėl prasidėjo nuogi kojų pirštai, kažkas mirtino.
  Ir tada mergina su raudonu speneliu paspaus bazuko mygtuką.
  Augustinas yra kaip granatsvaidis. Taip pat atsinešė gaiduką su rubino speneliu.
  Mergina jį paėmė ir nuogu kulnu metė granatą. Ir suplėšė daug kinų.
  Ir tada ji dainavo:
  erdvės platybės,
  Mirtimi pridengtas...
  Lyginame kalnus
  Plėšrus čiulptas!
  O Augustinas apsilaižė jai lūpas, prisimindamas, kaip energingai ji vartojo liežuvį, siekdama malonumo ir pasimėgauti.
  Svetlana taip pat paėmė sušiką iš raketų paleidimo, paspausdama mygtuką braškiniu speneliu. Ir buvo taip puiku...
  Ir merginos šaukė:
  - Už didįjį carinį komunizmą!
  Po to keturios merginos vienbalsiai spjaudė ... Tūkstantis Kinijos karių buvo numuštas nuo smegenų sukrėtimo.
  Štai merginos - akrobatika.
  Nataša ėmė ir čiulbėjo, o po jos visos kitos merginos dainavo choru;
  Rusija yra puiki šalis
  Aukščiausio lygio komunizmas,
  Ladą mums padovanojo Rodas,
  Nupjauna kardą Svarogo ašmenimis!
  
  Mes esame merginos priekyje
  Komjaunimo puolimas...
  Ir kito kelio nėra
  Balsas skamba!
  
  Mes nugalėsime priešus
  Motinai Rusijai...
  Juk cherubas virš mūsų,
  Baltasis Dievas ateis mesijas!
  
  Kūrimas šalyje
  Mūsų bus aukščiau už saulę...
  Juk žmonės visoje Žemėje,
  Drąsiai kovokite už laisvę!
  
  Tėvyne tu mūsų mama,
  Didžiausia Rusija,
  Vilkas bandė draskyti
  Merginos tapo gražesnės!
  
  Ar galime tai padaryti
  Visa staigmena gana juokinga...
  Smūgis basa koja
  Mergina, turinti komjaunimo galią!
  
  Juodasis Dievas nesunaikins
  Galų gale, jis taip pat yra Know Rod sūnus ...
  Ir jo grūstuvėlis yra Svarogas,
  Skaičiuojame nuo slenksčio!
  
  Merginos mėgsta basos
  Jie drąsiai veržiasi per sniego pusnis ...
  Per jėgą stirnino sugauti negalima
  Kuprinėje nešiojame RPG!
  
  Jei mergina myli
  Suviliojo gudrų vaikiną...
  Ji tai padarė juokaudama
  Nesiųskite jo į veislyną!
  
  Belykh Dievas yra didis Dievas,
  Kūryba visatoje...
  O dabar drakonas miręs
  Bus naujas kūrinys!
  
  Rusija yra puiki šalis
  Jame merginos visada basos ...
  Šėtonas puola
  Ir mergaičių kasytės matosi!
  
  Na, amžinasis Dievas Svarogas,
  Ką jis veikė prieš Žemės rūšį ...
  Gali visus iš karto sulenkti į ragą,
  Naujoms kartoms!
  
  Vadovas Didysis Jėzus,
  Be to, sūnau, tikėk Rodu...
  Žinoma, meskime tūzą,
  Oras bus puikus!
  
  Ir tada ateis žaidimas
  Tas, kuris nėra šaunesnis...
  Mes tokia fraera
  Tiesiog išsklaidė debesis!
  
  Dievas yra mūsų visagalė šeima,
  Padaryk planetą šviesesnę...
  Duok mums sveikatos skolose,
  Kad būtų saldžiau!
  
  Dėl Viešpaties Kristaus,
  Atsuksime visas mylias...
  Dievo Motina yra tyra
  Abelis gyvas - Kainas nugalėtas!
  
  Štai ateina smagi diena
  Visatos valdovas tapo genijumi...
  Ir apaugęs žolės kelmu,
  Už kartų šviesą!
  
  Štai basos merginos
  Vėl bėk greitai...
  Jų krūtys nėra silikoninės
  Komunizmas matomas davė!
  
  Norėjau, kad merginos žinotų
  Mušė visus vyrus kojomis...
  Būti rojumi iš moters,
  Netrypkite batų!
  
  Na, trumpai tariant, viskas baigėsi.
  Greitai bus priešai...
  Gražuolė turi jaunystę,
  Kareiviai puola!
  
  Štai tada kova ir baigiasi
  Ir Svarogas pakels kardus ...
  Rod bus su tavimi amžinai
  Už Motiną Rusiją!
  Taip šių kinų merginos naikina ir dainuoja.
  O štai Stalenida mūšyje ir mojuoja kardais. O jos krūtys pritvirtintos prie specialių baterijų nuo žaibo skleidžiamos magijos. O kinai dulkinami.
  Steelenida paėmė jį ir dainavo:
  - Žaibas, žaibas, žaibas,
  Mūsų gimtoji basų šeimyna!
  Veronika, iš granatsvaidžio, pataikys į šią moterį - aukščiausios klasės.
  Ir jos liežuvis toks ilgas.
  Be to, šaudydama iš granatsvaidžio, mergina spaudžia mygtuką raudonu speneliu. Tai šaunu ir puiku.
  Veronika paėmė ir dainavo:
  - Aš esu šauniausia mergina pasaulyje,
  Ir du kartus du visai ne keturi!
  O su nuogu kulnu mergina ims ir pasiduos granatai. Tokia ji kovinga.
  Viktorija taip pat sutriuškina priešus. Ir jos speneliai yra rubino spalvos. Ir jos nuogi kojų pirštai, nes jie naudoja kažką visiškai destruktyvaus, o tai tiesiogine prasme sunaikina priešus.
  Viktorija paėmė ir dainavo:
  Aš paskersiu tave, paskersiu visus,
  Aš tave nužudysiu! Aš tave nužudysiu!
  O dabar jos nuogas kulnas ėmė ir pasidavė priešams. Štai gražios merginos.
  Tačiau iš dangaus Anastasija Vedmakova smogia triuškinantį smūgį. Taip pat merginos su vienu bikiniu ir cypia iš malonumo.
  Tuo pat metu gražuolė trūkčioja ir vėl dainuoja:
  Vis aukščiau ir aukščiau
  Greitas mūsų paukščių skrydis...
  Ir kiekviename propeleris kvėpuoja -
  Mūsų sienų ramybė!
  O dabar ši oro ragana paims jį raudonai, tarsi pernokusi braškė speneliu spustels mygtuką. Ir iškart keliolika raketų atsitrenkia į kinus.
  Anastasija paėmė ir sušnibždėjo:
  - Mes sunaikinsime visus iš visų jėgų!
  Akulina Orlova grįžta į veiksmą. O ji tokia nuostabi gražuolė. O jos kojos plikos, grakščios, įdegusios ir tokios viliojančios, kad spaudžia pedalus ir pila bombas ant priešininko.
  Štai merginos aukso lapų plaukais.
  O Anastasija Vedmakova - raudonplaukė ir kaip liepsna.
  O Mirabela Magnetic taip pat turi plaukus kaip pavasarinės kiaulpienės.
  Ir dar, kaip jis ims ir įdės, spausdamas kaip rubinas spindintį spenelį. Ši mergina yra pati destrukcija.
  Taigi ji paėmė ir paleido visą debesį nuodingų adatų priešui. Ji spaudė nuogus kojų pirštus ant sagų, spjaudydama mirties dovanas.
  Tada apie gurguliavo:
  - Aš esu stipriausias pasaulyje,
  Aš sutriuškinu priešus eteryje!
  Ir mergina, kaip išsigisti perlinius dantis. Tai tikrai merginos akrobatika, o jos plaukai blizga kaip stačiatikių bažnyčių kupolai.
  O ji, pavyzdžiui, gali susukti ką nors įdomesnio.
  O Anastasija Vedmakova jį paėmė ir, naudodama nuogus kojų pirštus, pasiuntė priešui visą kubą nuodingo stiklo. Jis sprogs, ir nesuskaičiuojami kinų kūnai rėks. Ir supjaustykite juos į mažus gabalus.
  Raudonplaukis karys dainavo:
  - Žmogžudystė, žmogžudystė bedieviškai,
  Diena ir naktis, nesvarbu!
  Ir vėl prieš priešus iš lėktuvo toks žudikas ir destruktyviai ims ir pataikys.
  O merginos iš oro rodo pragariškas bėdas ir aukščiausią sunaikinimo grandį.
  Olegas Rybačenko, šis amžinai jaunas vaikinas, kuris atrodo kaip maždaug dvylikos metų berniukas, švilps ir švilps.
  Varnos, patyrusios infarktą, alpsta ir atsiduria kamštyje. Jų aštrios galvos perveria kinų kaukoles. Tai tikrai sunki kova.
  Berniukas daro triuką su kardais - vienu metu nukrito koziris ir keliolika kinų galvų.
  Olegas Rybačenko, pjaunantis priešus per pusę ir plikomis vaikų kojų pirštais mėtantis naikinimo žirnius, cypia:
  - Šlovė komunizmo laikams,
  Sunaikinkime pacifizmo jungą!
  Margarita Koršunova, kardais ištraukusi pagalių tūzą, nukirto galvas ir čiulbėjo:
  - Garbė rusų dievams!
  O merginos basos kojos ėmė ir metė į priešą sunaikinimo ir sunaikinimo žirnį.
  O Margarita paėmė ir dainavo:
  - Už puikų komunizmą,
  Sustabdykime didžiąją dalį laukinės gamtos!
  Štai kolosalaus lygio mergina.
  Ir kariai taip pat spaudžia.
  Alionka mostelėjo kardais. Ir pjauna. Ir tada jis atkakliais pirštais suims granatą. Ir kaip mesti į priešą. Ir sulaužys nemaža dalis kinų.
  Alenka paėmė ir dainavo:
  Kova yra šventa ir teisinga
  Basos merginos tamsoje...
  Lengva kova ne dėl šlovės -
  Už gyvenimą žemėje!
  Ir mergina juokiasi.
  Anyuta taip pat naikina priešininkus su didele aistra. Ir tada jos krūtinė buvo apnuoginta. Ir ji paėmė raudoną spenelį, kai paspausdavo vairasvirtės mygtuką.
  Ir tada skristi minomis į priešą.
  Taip merginos elgiasi su priešais. Ir jos tokios basos, tokios seksualios ir stiprios.
  Anyuta paėmė ir dainavo:
  - Ačiū Dievui Jėzau
  Žmonija išgelbėta jo krauju...
  Nepasiduokite žmonių pagundai
  Jis davė įsakymą šventiesiems žmonėms!
  Raudonplaukė, agresyviai kovojanti Alla pažymėjo:
  Dievas yra tik iliuzija!
  Tada ji paėmė jį ir rubino speneliu nuspaudė gaiduką. Ir kokios smarkios liepsnos iš jos prasiveržė.
  Alla pažymėjo dantimis ir dainuodama:
  - Laimingas be Dievo
  Galima tapti...
  Paimk vyrą
  Turtingesnis lovoje!
  Ir štai po šios ištraukos velnias su raudonu kostiumu juoksis.
  Taip, tai mergina, kuri gali viską. Ir ji labai myli vyrus. O ypač jai patinka dirbti su liežuviu. Jai visa tai labai patinka.
  Marija taip pat kovoja su Kinijos armija. Ir jis tai daro su dideliu įniršiu.
  Mergina aukso lapų spalvos plaukais paėmė ir iš automatų iššovė nuodingas adatas.
  Ji nukirto daug kinų kalbos ir cyptelėjo:
  - Balti arkliai, balti arkliai,
  Mūsų nepagaus! Mūsų nepagaus!
  Taigi Marija paėmė jį ir nuogais kojų pirštais paleido žudikišką sunaikinimo dovaną.
  Ir tada išleido:
  - Velnias čia
  Velnias ten...
  Gyvenimas ir mirtis-
  Tikra apgaulė!
  Olympias, rašydamas apie kinus, pažymėjo:
  - Kas yra tiesa?
  Ji taip pat paėmė ir stipriomis, plikomis kojomis metė statinę sprogmenų.
  Ji apsivertė ir daužė. Ir visa dangaus imperijos mūšis nuskriejo aukštai į dangų.
  Olimpija ėmė ir vėl sumušė. Ji taip pat naudojo raudoną spenelį, pavyzdžiui, didelę braškę.
  Ir karys dainavo:
  Aš būčiau danguje, būčiau danguje!
  Basomis kojomis ir daug sniego!
  Alenka juokdamasi pasakė:
  - Velnias, velnias, velnias, gelbėk,
  Kažkas, kažkas atnešė virusą....
  Duok mums, duok kardus į rankas,
  Net Kristus nepadės!
  Olimpijas paėmė žarną ir iš jos išsiuntė putojančio benzino srovę. Jis užsidegė kaip liepsnosvaidis. O dabar liepsnos srovė kris ant kinų. Ir sudeginkime juos.
  O Olimpija dainavo:
  Koks kūrėjas
  Rojus ar pragaras...
  Nužudo visus -
  Tavo nuodai!
  Ir karys paėmė jį ir mirktelėjo pragariškomis akimis. Užuomina apie koronaviruso epidemiją XXI amžiuje. Ir ši pragariška epidemija pražudė visus. Ir iškilo klausimas: kam Dievui to reikia?
  Tačiau dabar laikai kiti, o merginos tik kaunasi su kinais.
  Marusya paėmė į rankas galingą granatą, atstūmė plikomis raumeningomis kojomis ir sušuko:
  - Už kosminius pokyčius!
  Matryona pakėlė jį, apnuogindama dantis ir mesdama kažką didelės ir labai naikinančios jėgos:
  - Keistis - reikalauja mūsų širdys,
  Keistis - mūsų akys reikalauja!
  Alenka, šaudydama į kinus ir basomis kojomis mėtydama granatas, su dideliu susijaudinimu pakėlė:
  - Mūsų juoke ir ašarose,
  Ir venų pulsavimas!
  Keisk, mes laukiame pokyčių!
  Anyuta agresyviai pažymėjo, nušienaudama priešininkus ir spausdama mygtuką braškiniu krūtinėlės speneliu:
  - Visą šalį apima perestroika,
  Mūsų šalyje atomas skaldomas!
  Raudonplaukė Alla, sutraiškydama priešą, plikomis kojų pirštais ir rubinais putojančiais speneliais palaikė impulsą:
  Žinokite širdies ir venų pulsavimą,
  Mūsų vaikų-mamų ašaros...
  Marija smogė priešui kažkuo labai mirtinai ir, išdygusi dantis, pridūrė:
  Sakome, kad norime pokyčių
  Numesk drakono grandinių jungą!
  Olimpinės žaidynės energingai patvirtino. Tuo pat metu merginos paėmė ir plikomis padais atstūmė bombą su saugikliu, kuri skraidė ore ir cypė:
  - Drakono jungo galas!
  O dabar merginos vėl yra susijaudinusiose ir koviniame transe.
  "Olimpiada", rašinėdama priešus su automatu, gaminusiu didelio kalibro dovanas, pažymėjo:
  -Nuo piktojo drakono
  Gentis išgelbėjo Žemę...
  Ir dangaus šešėlis
  Jis paliko žmones!
  Alenka agresyviai pareiškė, žiauriai sutriuškindama priešus, su agresyviomis manieromis:
  - Tapsiu absoliučiu pasaulio čempionu,
  Ir aš pasilenksiu prie Ramiojo vandenyno!
  Štai merginos su savo pragariškais procesoriais.
  O gražuolių basos kojos meta kažką itin agresyvaus, vedančio į mirtį.
  Anyuta pastebėjo, spausdama raudoną spenelį ant skiedinio mygtuko, sutraiškė kiną ir riaumojo:
  - Už puikų dydį, kurį turi vyrai!
  Šios merginos yra labai gražios ir supranta, ką reiškia stiprūs vyrai. Jie yra linksmi ir prideda energijos.
  Alenka elgiasi labai gražiai ir basomis kojomis atlieka triuškinančius smūgius.
  Ir jie vėl skrenda su didelės jėgos granatomis.
  Kariai kovoja. O iš šono praeina liepsnosvaidžio bakas. Jis paleidžia smarkios ugnies srovę. Jis liepsnoja ir sudegina visus iki mirties. O upės teka kaip liepsnos išsiveržia iš ugnikalnio.
  Pravažiavo didelis tankas. Ir paliko masę apanglėjusių lavonų.
  Kovoja Alla paėmė ir sušvilpė:
  - Smagu, linksma, sutikime naujus metus!
  Po to jos plika, grakšti koja vėl metė didžiulės, naikinančios jėgos mirties dovaną. Ir suplėšė daug kinų.
  Virš merginų praskriejo Albinos ir Alvinos lėktuvai. Šios merginos pradėjo raketomis smogti Dangaus imperijos kariams.
  Albina paspaudė mygtuką raudonu speneliu. Ji subombardavo visą kinų batalioną ir čiulbėjo:
  - Aš pati šauniausia moteris pasaulyje!
  Alvina taip pat svaido į priešus raketa, naudodama rubino krūtinės spenelį ir cypia:
  - Šlovė komunizmo laikams!
  Ir vėl jis atsiųs ką nors mirtino, naudodamas savo nuogą kulną. Ši mergina yra labai graži blondinė.
  O sausumoje Marija, mergina aukso lapų spalvos plaukais, spausdama paėmė tą patį prinokusių braškių spalvos spenelį ir su didele, griaunančia galia paleidžia minas į priešininkus.
  Tada mergina paėmė ir dainavo:
  -Aš šauniausias pasaulyje,
  Aš vaikštau per sniego pusnis basas!
  O mergina ėmė ir parodė liežuvį. Karys tapo vis kietesnis ir galingesnis.
  Marija paėmė ir vėl savo nuogu, apvaliu kulnu paleido kažką destruktyvaus.
  Iš karto susprogo keli žirniai.
  Ir sutriuškino visą Dangaus imperijos karių batalioną. Tai tikrai labai šaunu.
  Marija paėmė ir dainavo:
  - Ateik pas mane nuogas berniukas Alikas,
  Atsivesk berniukus - irgi visus nuogus!
  Ir kaip karžygys juoksis ir liežuvį parodys, o paskui kaip spjaus.
  Bet olimpinės žaidynės ėmė ir taip pat, kaip spjauti. Ir šviesa ims ir išskris iš jos burnos. Ir sudegink daug kinų. Tai mergina - sakykime, moteris yra superinė.
  Ir tada jos plikos, stiprios kojos paėmė ir išmetė statinę nitroglicerino.
  Ir tas vienas, kaip jis sprogsta... O sprogimas bus labai kolosalus sunaikinimas. Ir lyg kas būtų išmetęs nedidelę atominę bombą.
  Štai kiek merginų riaumoja kaip laukinės ir nenumaldomos...
  Štai mūšyje Olga su savo liepsnosvaidžiu. O mergina bėga, mirga nuogais, apvaliais kulnais.
  O kinus degina, sunkiai perdega...
  Čia jie irgi budeliai. Jie kankino mergaitę Serafimą. Žinoma, iš pradžių ji buvo nurengta ir apieškota visiškai nuoga.
  Purvinų vyrų letenos lipo į merginos intymias vietas. Ir jie apčiuopė jos krūtinę, kuteno kulnus.
  Jie jai įlipo į burną, pirštais įlipo į išangę. Ir tada Serafimas buvo įsmeigtas į užpakalį ir lazdą.
  Mergina rėkė iš skausmo ir pažeminimo. Ir tai buvo taip bjauru.
  Ir jie nuolat ją liesdavo...
  Tada jie ėmė ir atsisėdo ant specialaus balno. Ir plieninės adatos įsigilino į makšties grožį. O ji sukando dantis ir staugė iš skausmo.
  Ji buvo išsitiesusi. Ir jie uždėjo svarelį vienoje pusėje, pakabindami jį už kablio. O kita vertus, budeliai irgi prisuko svorį. Tai buvo labai brangu, nes sukėlė skausmą.
  O mergina aimanavo ir riaumojo. Ir jai buvo nepakeliamas skausmas. Ir tada mergina vėl buvo plakta botagu.
  Ir ji sėdi balne. Adatos smeigia jai į krūtinę, prie kojų prisukami svareliai. Ir jam ant nugaros nukrito botagas. Tiksliau, net du botagus sumušė stiprūs budeliai iš Kinijos.
  Tada jie atnešė deglą prie dešinės kojos ir liepsna nulaižė apvalų, rausvą merginos kulną. Ir tada budeliai į kairę koją atnešė deglą. Ir ugnis plikas kulnas, taip pat laižytas, bet iš kitos pusės.
  Ir mergina vėl rėkė iš laukinio įniršio. Ją daužė dviem botagais, kepino basas kojas, o tuo pačiu plakė ir botagu. Tačiau to nepakako, kad budeliai iš Kinijos pamatytų.
  Ir ėmė nešvariomis letenėlėmis tepti mergaitės krūtinę. Ir sukrėtė ją dideliu agresyvumu. O mergina dejavo iš skausmo ir jautėsi kaip vabalas, kuris buvo išardomas į dalis.
  Bet tada jos krūtinė sukietėjo nuo šiurkščių budelių prisilietimų ir ištino. Ir merginai pasidarė daug geriau. Ir čia vėl fakelai atnešami prie nuogo gražuolės biusto. Ir užkurkime.
  Mergina staugė nuo pragariško skausmo. O merginos labai gražios ir labai seksualios, kai plaka ir kankina.
  Ir tada jie dūria jos krūtinę, kepina nuogas, grakščias kojas, ištempia ją svarmenimis ir dar apdegina krūtis.
  Ir tik dabar vyriausiasis budelis pradėjo klausinėti. O mergina tyli. Tiksliau, ne tai, kad ji tyli, bet jos verksmai nesudaro atskirų žodžių. Ji tik verkia.
  Vyriausiojo budelio įsakymu iš degiklio buvo išimti plieniniai strypai su aštriomis žvaigždėmis.
  Jie švytėjo raudonai nuo karščio.
  Ir jie be jokios baimės ir su nežmonišku įniršiu pradėjo mušti mergaitei į nugarą.
  Taip velniškai skaudėjo. Nenuostabu, kad tai yra Kinijos budeliai ...
  Tačiau net ir to jiems atrodė negana. Merginai ant galvos buvo uždėtas ir spygliuotų šakelių vainikas. Pridėta kančių.
  Olegas Rybačenko, toliau kovodamas ir plikomis vaikų kojų pirštais mėtydamas mirties žirnius, čiulbėjo:
  - Laukiu pergalės, laukiu pergalės,
  Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius...
  Laukiu pergalės, laukiu pergalės -
  Mes sugebėsime nugalėti blogį, tamsą!
  Margarita Koršunova, toliau pjaustydama kiną, kuždėjo, kardais piešdama drugelį:
  - Šlovė didžiajam, šventajam komunizmui,
  Padarykime pasaulį laimingesniu...
  Mes sunaikinsime blogą pacifizmą
  Dėl didelės, šventos Rusijos!
  Po to mergina ėmė ir plikomis kojų pirštais paleido keliolika nuodingų adatų, smogdama priešui. Ir buvo labai smagu.
  Olegas Rybačenko paėmė ir kaip jis švilpė, mojuodamas kardais. O tūkstančiai varnų, plūstančių į mūšio lauką, krito ant kinų karių galvų.
  Terminatorius berniukas dainavo:
  - Dėl rusų Svarogo,
  Sukurkime daugiau!
  Ir vėl apnuoginti berniuko pirštai imdavo ir mesdavo žudikišką mirties dovaną. Ir tokia jėga su gabalėliu antimedžiagos, kad visas kinų pulkas sudegė susinaikinimo liepsnose. Ir vaikas, kuris taip pat yra Supermenas - dainavo:
  Rusija yra mūsų šventa jėga,
  Jame Visagalis strypas pastatė Edeną ...
  Galinga valia ir beribė šlovė,
  Greitai neturėsime problemų!
  
  IVANAS ŠEŠTASIS - DIDYSIS KARALIUS
  Karalius Karolis Dvyliktasis per karą Norvegijoje išvengė mirties ir net sudaręs taiką su Petru Didžiuoju sugebėjo užkariauti šią šalį. O Švedija po pralaimėjimo šiek tiek pajudėjo. 1740 m., valdant Leopoldovnai, Karolis dvyliktasis vėl užpuolė... Ir jis sugebėjo, pasinaudodamas tuo, kad Bironas buvo nuverstas, o Rusijoje chaosas ir chaosas užėmė ir Vyborą, ir Sankt Peterburgą.
  Tačiau Rusijos kariuomenė po pirminių nesėkmių atsigavo ir sugebėjo atkovoti Rusijos sostinę. Švedija sugebėjo išlaikyti tik Vyborgą.
  Tačiau istorijos eiga šiek tiek pasikeitė. Ivanas šeštasis nebuvo nuverstas, nes perversmas nepavyko. Ir jis išlaikė savo sostą. Charlesas dvyliktasis mirė sulaukęs septyniasdešimties 1752 m., valdęs penkiasdešimt penkerius metus. Ir jo valdymas buvo pats įvykių kupinas istorijoje.
  Po pauzės 1757 m. Rusija kariavo su Prūsija. Šį kartą dėl to, kad soste atsidūrė jau suaugęs Ivanas Šeštasis, karas baigėsi visišku Prūsijos pralaimėjimu ir Frydricho II suėmimu. Ir tai buvo didžiulis Rusijos pasiekimas. Tada Rusija aneksavo Lenkiją, tiksliau Sandraugą, ir nugalėjo Turkiją. Buvo du karai su Osmanų imperija. O antrasis baigėsi Konstantinopolio užėmimu ir visišku Osmanų imperijos užkariavimu. Carinė Rusija iškovojo daug pergalių - pasiekė Indiją, taip pat užėmė Šiaurės Afriką. Tada Suvorovas užėmė visą Europą kartu su revoliucine Prancūzija.
  Tik Didžioji Britanija bandė priešintis. Tačiau puikų Nelsoną nugalėjo ryškesnis ir sėkmingesnis Ušakovas. O po to sekė išsilaipinimas su Londono užėmimu.
  Visa Europa buvo užkariauta... Tada jau vyko kampanija Afrikoje XIX amžiuje. Labai pasisekė ir užvaldo Indiją. Ir tada Rusijos kariuomenė jau buvo įsiveržusi, užėmė Kanadą ir pasiekė JAV.
  1815 m., būdamas septyniasdešimt penkerių, mirė Ivanas Šeštasis - didžiausias. Jo valdymas buvo ilgiausias iš daugiau ar mažiau reikšmingų šalių žmonijos istorijoje. Septyniasdešimt penkeri metai valdžioje. Tiesa, reikia pasakyti, kad kadencija buvo vardinė, dėl regentijos. Tačiau tą patį galima pasakyti apie Liudviką XIV.
  Ir Ivanas šeštasis, kuris realioje istorijoje buvo nesėkmingas caras, baigęs gyvenimą kalėjime, tapo didžiausiu valdovu Žemės planetos istorijoje.
  Jo sūnus Petras Trečiasis tapo naujuoju karaliumi. Šis monarchas tęsė agresyvią savo tėvo politiką. Ir užbaigė Kinijos perėmimą. Rusija taip pat nugalėjo JAV, užkariavusi šią teritoriją. Ir jau valdant Aleksandrui Pirmajam taip pat buvo užkariauta Lotynų armija su Japonija. Ir Aleksandras II užbaigė paskutinių pasaulio šalių, įskaitant Australiją, užkariavimą.
  Taip vėl iškilo pasaulinė imperija...
  Atrodo, kad viskas gerai, bet imperijoje yra autokratija ir baudžiava. Ir karaliai bando sulėtinti pažangą. Kas vis dėlto yra neįmanoma. O 1953 metais į kosmosą išskrido pirmasis asmuo šiuo atveju - princas Aleksejus.
  O 1967 metais jie pirmą kartą nuskrido į Mėnulį. Ir reikia pažymėti, kad tai labai šaunu.
  Kadangi skrydis į Marsą įvyko jau 1988 m. Kas vis tiek yra geriau nei buvo tikrojoje istorijoje...
  Palaipsniui karaliai pradėjo daugiau dėmesio skirti kosmosui. Buvo skrydžiai į Venerą ir už jos ribų ...
  Naujasis caras Jurgis Pirmasis, taip pat 2020 m., pirmą kartą Rusijos istorijoje nusprendė surengti Valstybės Dūmos rinkimus ir nustatyti konstituciją.
  Naujasis palyginti jaunas monarchas netgi užsirašė sparnuotų aforizmų seriją;
  Mąstyti kaip cirke reikia vaikščioti lynu!
  Meilė yra jausmas kaip fleita, tik muzika daug mielesnė!
  Politikai dažnai yra lapės, o ne liūtai, nes politikavimas nėra karališkasis reikalas!
  Berniukas be kovos yra blogesnis už šunį!
  Sąžiningumas - reta politikų savybė, ypač skaičiuojant balsus!
  Širdies ir venų pulsavimo metu norime pokyčių...bet ne senėjimo!
  Jaunystė neįkainojama kaip auksas, tik laikui bėgant greičiau blunka!
  Jaunystė skatina atradimus, kaip gaivus vėjas į burę!
  Jaunystė, skirtingai nei vynas, bėgant metams praranda vertę, bet įgyja stiprybės!
  Robotai fantazijose gimė iš žmogaus tingumo, bet įkūnyti antžmogiško darbštumo!
  Kuo daugiau vadų, tuo mažiau tvarkos, tuo mažiau tvarkos, tuo daugiau nuostolių!
  Vaikystė yra kaip pinigai infliacijos metu, kuo vertingesni, tuo greičiau su jais atsiskiriate!
  Ąžuoliniai generolai, gaminkite medinius karstus!
  Generolas kaip statinė, ypač tuščia!
  Kai generolai yra ąžuolai, klesti tankus nežinojimas!
  Protas ir fantazija, kaip vyras ir žmona, tik medaus mėnuo yra tikrai saldus, kai palaikanti uošvė realybėje!
  Užsakymų skaičius ne visada proporcingas narsumui, bet visada atspindi viršininko palankumą!
  Nafta iš tiesų yra juodasis auksas, nuodija gamtą, juodina širdis, drumsčia protą!
  Aliejus kaip juodas velnio kraujas - nuodija ir kūną, ir sielą!
  Protas - gelbėtojas protingose rankose, o mėsininko klubas - idioto letenose!
  Lengviau padaryti sniego senį išsiveržusio ugnikalnio žiotyse nei rasti atradimą, kuris nebuvo panaudotas kariniams tikslams!
  Atsivėrimas karui prilygsta daugelio taikaus gyvenimo durų uždarymui!
  Jei norite išvengti kovos - pumpuokite raumenis, jei norite išvengti karo - sukurkite armiją!
  Diplomatiją lengvina karinių išlaidų našta, derybos - svarūs kumščiai!
  Nežadėk mėnulio iš dangaus, teks kaukti kaip šuo, kai žmonės ateis reikalauti!
  Širdis reikalauja keršto, bet nieko gudresnio ir blogesnio už žmogaus širdį - tad tegul protas atleidžia!
  Norint turėti derlių, būtina visus metus sodinti parazitus!
  Vieną kartą pasodinę tinginį, derlių galite turėti visus metus!
  Raudona kalba gali nubalinti juodaodžių reputaciją, tačiau bespalvio žmogaus gyvenimo ji nepagražins!
  Mokslo stebuklai, mums netenka nuobodulio, pažangos stebuklai labai įdomūs!
  Pagrindinis mokslo stebuklas ne užpuola, o apdovanoja!
  Mokslas ne vilkas, o palieka mišką, jei nėra mokslinės atsakomybės avių ganytojo!
  Pradžia neturėtų būti niūri, sulėtėsite iki pasimatymo, bet lėtumas pradžioje sustings pabaigą!
  Pradžia kaip žaidimo pradžia, reikia vystytis greičiau, bet nejudėk negalvodamas apie pėstininkus!
  Idealus politikas - kaip arklys darbe, bet ne asilas tarybose!
  Meilė, žinoma, yra nuostabus jausmas, tik tada, kai tai netaikoma alkoholiui!
  Daugelis virėjų sugadina košę, pildami į tešlą rūgpienį!
  Politikas yra menininkas, tik jis drobę nudažo ne jis, o pats save!
  Karaliai gali viską, bet monarchai beveik nieko nenori žmonėms!
  Tik karalius, kuris stoja už žmones!
  Pasaulyje yra tik du dalykai, kurių Kūrėjas nekontroliuoja: žmogiški jausmai ir žmogaus kvailumas, ypač kai jaučiuosi protingais žmonėmis!
  Nesvarbu, kas yra prezidentas, svarbu, kas karalius tavo galvoje!
  Karas, ne vieta apmąstymams, mirties ir beprotybės era!
  Išprotėja tik tie, kurie turi proto už proto ribų!
  Automobilis yra ne tik susisiekimo priemonė, bet ir prabanga, kurios taupo tik kvailiai!
  Labiausiai švaistoma ekonomikos rūšis, norint sutaupyti prestižo!
  Kartais pralaimėjome, kartais žuvome, bet rusai niekada neatsiklaupė!
  Įgūdžiai pakeičia kiekį, bet kiekis gali tik klaidingai padirbti įgūdžius!
  - Sveikame kūne, o ambalo dvasia - ir kūno silpnumas - siela išblėso!
  Kraujas spindi kaip auksas, bet metalinės sielos nuo jo rūdija!
  Net auksas rūdija, jei nuo jo nemeta širdis!
  Kankinimas yra ne pramoga, o sunkus paslaugų sektoriaus darbas, kuriame gailestis klientui yra jums mirtinas!
  Turtingo žmogaus siela yra patriotiška, ne daugiau kaip auksinės monetos, kur jie ją paima ir laikosi!
  Auksas geltonas kaip išdavystės spalva, švelnus kaip oportunisto valia, sunkus kaip išdaviko sąžinė!
  Skausmas yra kaip uošvė, įkyrus, bjaurus, noriu jo atsikratyti, bet ... be jo tu neištekėsi su pergale!
  Kai priešas nepasiduoda, jie jį sunaikina, o kai jis nepasiduoda, išradingumas atneša pergalę!
  Nesvarbu, kad priešo patelės žūtų, tai katastrofa, jei mūsų patinai susisuko smegenis!
  Mūšyje lengva, kai mokymasis yra ne kančia, o naudinga pramoga!
  Net Kristaus žodžiais tariant, jo tarnai ieško to, kas tarnauja bedieviškai savivalei!
  Didelė spinta triukšmingai kris, o garsi šlovė atiteks tam, kuris ją nuvertė!
  Kai kaukė yra sumani, mums nereikia pasiteisinimo!
  Dažniau teka raudonos upės dėl raudonų kalbų ir juodų darbų!
  - Kam lemta nudurti, nedrebėtų ant virvės!
  Kaip visada, paaiškėjo, bet jie to nenorėjo!
  Mirtis nusipelno geresnės dalies nei gyvenimas, nes jos trukmė palieka nepalyginamai daugiau dalių, iš kurių galima rinktis! -
  Garantijos suteikia garantiją apvogė!
  Iš aukso pagaminta moneta yra minkšta, bet mirtingesnė už kulką, ji pataiko tiesiai į širdį ir ištraukia smegenis!
  Technologijos yra karo dievas, o jos diversantas yra ateistas!
  Dievas sukūrė visatą per šešias dienas, o žmogus moka visą amžinybę už minutėlę žmogaus sukurtą silpnumą!
  Jie įvažiavo ant vilnos, bet negrįžo su funikulieriumi!
  Bėk, bet nebėk, šaudyk, bet nešaudyk atgal, pataikyk, bet nesimušk, o svarbiausia - gerk, bet neprisigerk!
  Negyvo asilo ausų niekam nereikia, bet gyvos lapės klausa - dovana tiems, kuriems asilų nereikia, kad pasiektų savo tikslą!
  Apauk savo protą, amžinai liksi valkata!
  Karas yra oras plaučiams, bet tik sumaišytas su dvejetainėmis dujomis!
  Jei priešas nenori pasiduoti ir nežino, kaip pralaimėti, mes priversime jį pasiduoti ir atpratinsime jį laimėti!
  Blogi žmonės mėgsta juodąją magiją, geri blogi žmonės baltą!
  Žudymas kare yra sunkus, bjaurus suvokimas, bet kaip puiku galiausiai! Taigi karas neša sielai sveikatą, kūną grūdina ir piniginę išvalo!
  Kartais karas puikiai užpildo pinigines ir tiesiogiai proporcingai išsiliejusio kraujo pilnumui ir sugedusios širdies tuštumai!
  Pareiga Tėvynei yra raudona nuo nesavanaudiško atsidavimo mokėjimo!
  Karas yra išbandymas protingiems, užgrūdintas stipriems, linksmas kvailiams! -
  Būti juokdariu nėra smagu, versti kitus verkti nėra nuobodu!
  Gera liniuotė yra kaip saldus medus, pirmiausia jį laižo, tada išspjauna!
  O piktasis valdovas, kaip pelynas, pirmiausia bus išspjautas, o paskui sutryptas!
  Taip, auksas yra minkštas, bet nepramušamas skydas lengvai padirbamas!
  Kokybė visada nusveria kiekybę - net miežių košės vandenynas ne kliūtis kirviui!
  Blogis kupinas jėgų, kai gėrį susilpnina baimė!
  Pokštas tinka vietai, šaukštas pietums, bet pagalba yra bėda!
  Jums gali pasisekti vieną ar du kartus - be įgūdžių sėkmė praeina!
  Kas gi ne Levas Tolstojus, tas literatūrinis valkata!
  
  KAIP NAPOLEONAS VYKĖJO Į MASKAVĄ PER Kijevą
  Napoleonas pasirinko alternatyvų karo su Rusija planą. Jis nuvyko į Kijevą ir ten sumušė Rusijos kariuomenę. Ir sukūrė lėlę Mažoji Rusija. Tada kilo karas ir Baltarusijos bei Lietuvos prisijungimas prie Lenkijos kunigaikštystės, kuri buvo pervadinta karalyste. Austrija taip pat gavo dalį Ukrainos teritorijos. Nugalėta Rusija tapo maža galia. 1815 metais Napoleonas pradėjo kampaniją prieš Turkiją.
  Nugalėjo osmanus ir užėmė Konstantinopolį. Graikija įgijo nepriklausomybę, Bosnija ir Hercegovina tapo didžiosios Italijos dalimi, kurią į sostą būtų pasodinęs Napoleono Bonaparto sūnus. Rumunija buvo įtraukta į Austriją, todėl imperatorius buvo susijęs su Napoleonu. Bulgarija ir Serbija įgijo nepriklausomybę, kaip ir Albanija, bet tapo Prancūzijos vasalais.
  O Graikija yra formaliai nepriklausomos Didžiosios Italijos vasalas.
  Iš tikrųjų Turkijoje Balkanuose liko tik sostinė Stambulas su nedideliu sklypu.
  Tačiau karas tuo nesibaigė. Napoleonas pradėjo invaziją į Maroką ir Alžyrą. Tačiau britų laivynas trukdė prancūzams. Karas su Anglija užsitęsė. Tačiau išradingasis Napoleonas sugebėjo užimti Gibraltarą ir nugalėti britus savo pranašesnėmis jėgomis sausumoje.
  Po to prancūzai užblokavo sąsiaurį ir sugebėjo užimti visą Afrikos šiaurę, įskaitant Egiptą ir Sudaną. Kovų metu prancūzai turėjo pirmuosius pasaulyje povandeninius laivus. Anglija pradėjo nešti didžiulius nuostolius.
  Napoleonas valdo visą Europą ir dalį Rusijos. Ir Didžioji Britanija nėra jos varžovė.
  Pamažu prancūzai įveikė britus. Jie pastatė daugiau laivų, kurių gyventojų skaičius ir ištekliai buvo daug kartų reikšmingesni. Galų gale, 1931 m., Napoleonas išsilaipino Britanijoje ir, sukūręs savo kariuomenę, užėmė Londoną.
  Didžioji Britanija pasidavė... Jai buvo skirta didžiulė duoklė ir visos kolonijos vėl tapo prancūziškomis.
  Napoleonas jau buvo per senas ir pasiuntė savo generolus į mūšį.
  Prancūzija kovojo su JAV ir Lotynų Amerikoje, kad išlaikytų daugybę kolonijų.
  Napoleonas, pragyvenęs septyniasdešimt metų, o tai nėra taip mažai dideliam genijui, mirė 1839 m., įvertinus XIX amžiaus standartus. Jo sūnus Napoleonas II, aukštas šviesiaplaukis, nepanašus į savo tėvą, paveldėjo sostą dvidešimt aštuonerių. Ir, žinoma, tęsė karą. Nors apskritai kolonijose.
  Be to, Napoleonas II turėjo įdomių idėjų. Visų pirma, jis surengė referendumą ir sujungė Prancūziją, Italiją ir Austriją į vieną valstybę.
  Ir tai taip pat nėra blogai ... O Prūsijoje jie pasodino į sostą savo giminaitį.
  O Sandraugą valdė nesantuokinis Napoleono sūnus ir lenkiška Valensijos panna.
  Napoleono II kariai galiausiai užbaigė JAV ir visiškai užėmė Šiaurės ir Pietų Ameriką. Tada buvo užpulta Afrika. Ji išsiplėtė į Indiją ir Kiniją.
  1860 m. įvyko karas su Rusija. Šį kartą buvo paimta Maskva ir Sankt Peterburgas. Buvo surengtas referendumas, ir Rusija iki pat Ramiojo vandenyno įstojo į Sandraugą. Ir tada Sandrauga susijungė su Prancūzija. Tada jau buvo karas Kinijoje ir desantas Australijoje... Napoleonas II valdė iki 1883 m., kol mirė sulaukęs septyniasdešimt dvejų metų, užkariavęs beveik visą pasaulį.
  Jo anūkas Napoleonas III įžengė į sostą. Valdant šiam monarchui, paskutiniai karai pagaliau baigėsi užėmus Japoniją, Filipinus, kitas Azijos salas ir žemes, taip pat Naująją Zelandiją.
  Pasaulinės imperijos kūrimas buvo baigtas... Napoleonas Trečiasis tapo karų istorijos užbaigėju.
  Ir dabar žmonija turėjo vieną kelią į kosmosą.
  1917 metais pirmasis žmogus išskrido į kosmosą. O 1922 metais įvyko skrydis į Mėnulį. Ir 1930 metais į Marsą.
  Žmonija užkariavo kosmosą... Dvidešimtojo amžiaus pabaigoje žmonių gyvenviečių jau buvo visose Saulės sistemos planetose.
  O 2020 metais prasidėjo pirmoji tarpžvaigždinė ekspedicija. Iš karto septyni erdvėlaiviai pajudėjo į žvaigždę Sirijus, kuri suko kelias planetas. Ir vienas iš jų buvo tinkamas gyventi.
  Prasidėjo nauja tarpžvaigždinės ekspansijos era.
  O posakis - važiuoti į Maskvą per Kijevą, įgavo naują prasmę.
  
  PAŠAISTOS TRIJŲ AŠIŲ KLAIDOS
  Hitleris trivialiai nepavertė Ketvirtosios panerių armijos Kaukazu. Ir dėl to naciai iškart galėjo užimti Stalingradą. Kiek anksčiau prieš tai Japonija laimėjo Midvėjaus mūšį ir užėmė Havajų salyną visiškai užvaldydama Ramųjį vandenyną.
  Rommelis taip pat nesustojo, po Tolbuko kritimo ir neleisdamas britams įsitvirtinti gynyboje, visiškai juos nugalėjo Egipte. Be to, Rommelo kariai, padedami vietos gyventojų, sugebėjo užimti Iraką ir Kuveitą.
  Stalinas bandė susigrąžinti Iraką, bet Turkija taip pat įstojo į karą Trečiojo Reicho pusėje. Ir dėl to SSRS patyrė dvigubą smūgį. Kuris vėliau tapo trigubu Tolimuosiuose Rytuose ir atidarė antrąjį frontą bei Japoniją.
  Pasinaudoję momentu vokiečiai nuėjo prie Kaspijos jūros ir sausuma atkirto Kaukazą.
  Dėl to pasikeitė karo eiga. SSRS buvo priversta panaudoti dalį savo pajėgų, kad Tolimieji Rytai būtų apsaugoti nuo japonų. O vokiečiai žengė į priekį be problemų. Turkai paėmė Jerevaną, Batumį ir kitus miestus ir prasiveržė per gynybą.
  Tiek vokiečiai, tiek japonai ėjo į priekį. Samurajus sugebėjo nustebinti sovietų laivyną Vladivostoke ir nuskandino jį be ceremonijų. Ir jie užėmė didžiąją dalį Mongolijos.
  Iki naujųjų metų naciai užėmė visą Kaukazą, įskaitant Baku.
  Tai buvo skambi pergalė ir triuškinantis smūgis SSRS. Stalinas išsigando, bet nieko negalėjo padaryti.
  Žiema buvo rami. Tik buvo bandoma deblokuoti Leningradą, bet nesėkmingai. Vokiečiai sutraukė papildomų pajėgų ir sugebėjo atremti puolimą.
  Kovo mėnesį jie bandė atakuoti centre, tačiau puolimas vėl buvo atmuštas ...
  Gegužės pabaigoje vokiečiai dėl visiškos mobilizacijos papildė savo kariuomenę, ištraukdami galingesnius ir modernesnius tankus: "Panther", "Tiger", "Lion" ir "Ferdinand" savaeigį pabūklą. Ir jie pradėjo puolimą susiliejančiomis kryptimis iš Rževo pusės ir šiaurinės fronto dalies, bandydami suformuoti katilą.
  Tuo pačiu metu į Saratovą užplūdo ir naciai. Jie puolė iš Stalingrado.
  Mūšyje pasirodė "Liūtas" - labai galingas, devyniasdešimt tonų sveriantis tankas. Šios mašinos korpuso priekiniai šarvai buvo šimto penkiasdešimt centimetrų ir aštuoniasdešimt dviejų milimetrų šonai po šlaitais kaip "Pantera". Šis buvo išoriškai panašus į Panther, tik didesnis su 105 mm patranka 70 EL ilgio kalibru.
  Korpuso kakta buvo labai stipriai apsaugota - 240 mm po šlaitais.
  Tankas "Liūtas" turėjo galingesnį tūkstančio arklio galių variklį ir apie trisdešimt penkių kilometrų per valandą greitį.
  Apskritai automobilis nėra visiškai sėkmingas, tačiau jis yra labai gerai apsaugotas kakta.
  Praktiškai Tigras yra geras. "Panther", nors ir greitesnė, yra gana silpna su tik 40 milimetrų šoniniais šarvais ir net keturiasdešimt penki gali jį atlaikyti.
  Apskritai vokiečiai yra labai stiprūs. Per keturiasdešimt antrus metus jie sugebėjo išvengti didelių nuostolių, o jų kariuomenė yra didelė, o divizijų skaičius kartu su užsienio vien Vermachte viršijo tris šimtus penkiasdešimt. Be to, palydovų kariuomenė.
  Ispanija ir Portugalija atvirai įsitraukė į karą Trečiojo Reicho pusėje.
  O vokiečių kariuomenė užėmė Gibraltarą ir pradėjo veržtis per Afriką.
  Italija atliko papildomas mobilizacijas ir išsiuntė daugiau karių. Turkija taip pat mobilizavosi, kaip ir arabai. Japonija veržėsi iš rytų.
  Trečiasis Reichas taip pat buvo didesnis pėstininkų skaičiumi ir nenusileido technologijomis. Vokiečiai ore taip pat turėjo daug lėktuvų. Pasirodė ME-309, neprilygstamas ginkluotei, ir Focke-Wulf su šešiais pneumatiniais ginklais.
  Dominavo vokiečių tūzai.
  Ypač Marselis. Už tris šimtus numuštų lėktuvų jis vėl gaus Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O už penkis šimtus apdovanotas pirmuoju tokio lygio apdovanojimu - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi ir auksiniais ąžuolo lapais, kardais, deimantais.
  Marcelis atsidūrė rytų fronte ir ten kovojo kaip šėtonas.
  Stalinas uždėjo jam ant galvos šimto tūkstančių aukso rublių atlygį. Ir kilo karas.
  Vokiečiai, žinoma, sugebėjo prasiveržti pro sovietų gynybą ir paėmė Saratovą bei prijungė katilą į šiaurę nuo Rževo.
  Mūšiuose ypač pasižymėjo Gerdos tanko įgula.
  Basoji šviesiaplaukė skaisčiai raudonu krūties speneliu iššovė Panteros patranką ir sušuko:
  Mes paimsime Maskvą!
  Šarlotė taip pat daužė avietiniu speneliu, pervėrė sovietų pajėgų automobilį ir čirškė:
  Mes visi laimėsime!
  Christina išleido priešą, spausdama rubino spenelį ant mygtuko ir sušuko:
  - Už šventąją Rusiją!
  Magda paims jį ir pataikys į sovietų tanką, nuplėš jo bokštelį ir čiulbės:
  - Už galingą galią!
  Taip merginos kovojo ir labai agresyviai.
  Štai keletas šaunių moterų...
  Liepos pabaigoje prasidėjo vokiečių puolimas prieš Maskvą. Tuo pačiu metu pietuose naciai šturmavo Kuibyševą.
  Vyko įnirtingos kovos.
  Jėgos, žinoma, nelygios, tačiau Kuibyševas yra gerai įtvirtintas. Turiu pasakyti, kad Maskva taip pat yra stipriai sutvirtinta, kaip ir artėjimai prie jos. Bet kokiu atveju yra galingų įtvirtintų zonų ir ežių, ir apkasų, ir ištisos galingos įtvirtintos zonos.
  Vokiečiai metė puolimą - šimtas penkiasdešimt divizijų. Daugelis jų yra svetimi ir mažos mirtinos jėgos.
  Mūšiuose dalyvavo ir patys pirmieji "Tigrai" -2, ir tankas "Maus". Mūšiai parodė, kad pirmasis tankas vis tiek buvo neblogas, tačiau Mausas buvo per sunkus ir nelengvas transportuoti.
  Tačiau išmušti tokį baką visai nelengva. Ir vokiečiai įsitraukė į Raudonosios armijos gynybą.
  Naciams buvo gana sunku. Tačiau jie yra stiprūs tiek skaičiumi, tiek technika.
  Taip pat buvo panaudoti pirmieji bombonešiai Yu-288. Tokia mašina yra labai stipri ir greita, gabenanti iki šešių tonų bombų.
  Vokiečiai buvo stiprūs... Marselis už septynis šimtus penkiasdešimt numuštų lėktuvų gavo unikalų apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir jis tapo tikra, superlegenda.
  Vokiečiai užtikrintai dominavo danguje, o Japonija žengė į priekį iš rytų.
  Samurajus visi perlai ir perlai. Ir jų lėktuvai subombardavo. JAV ir Didžioji Britanija buvo pasyvios. Ir jie elgėsi atsargiai.
  Japonija mūšiuose panaudojo reikšmingas pajėgas. Ir jis pastūmėjo...
  rugpjūtį vokiečiai užėmė Kalinino miestą ir priartėjo prie Mozhaisko - labiausiai įtvirtintos gynybos linijos.
  Tuo pačiu metu mūšiai užvirė dėl Tulos. Kol Maskva liko visus šimtus kilometrų.
  Veronika, Oksana ir Nataša kartu su kitomis merginomis išėjo iš apsupties. Merginų batalionui buvo įsakyta trauktis į užpakalį, nes kariai praktiškai neturėjo prieštankinių ginklų. Stalenida Pavlovna turėjo karo patirties, tarnaudama savanore Ispanijoje. Neskaitant likusio karo patirties. Ir ji suprato, kad raudonoji kariuomenė negalėjo atsispirti didelių kačių serijos tankams. Merginos vis dėlto išmušė kelis transporterius, tačiau pačios patyrė nuostolių.
  Dabar batalionas išsiskirstė ir atsitraukė.
  Veronika, Oksana ir Nataša, nusiavę batus, išėjo basos ir su lengvomis palaidinėmis. Sovietų kariuomenė nepasirengusi atmušti sunkiųjų tankų kolonų. O per E-50 tanką tiesiog nėra ko prasibrauti. Vienintelė galimybė - sugadinti vikšrus. Tačiau šioje mašinoje ritinėliai yra ant atskirų vežimėlių ir juos labai sunku išjungti.
  Merginos judėjo į rytus per mišką ir nedidelėmis grupėmis. Jie atrodė labai jaudinantys. Jie pasiraitojo kelnes ir tik šviesiais marškiniais. Ilgi, šviesūs, šiek tiek garbanoti plaukai slinko žemyn. Basas pėdas maloniai kutena žolė, kartais pasitaiko nelygumai. Viskas atrodo itin erotiškai. Krūtys matosi per plonus marškinius.
  Veronika, grėbdama žolę basa koja, suirzusi sako:
  - Po velnių - karas ką tik prasidėjo, o tu jau turi trauktis!
  Oksana, kurios šviesūs plaukai buvo šiek tiek rausvi, griežia dantimis, atsako:
  - Ir aš neturėjau jokių ypatingų iliuzijų! Hitleris užkariavo beveik visą pasaulį... Pabandyk su tokia minia, kad susitvarkysi!
  Nataša papurtė sniego baltumo plaukus ir pasakė:
  - Visi nori įtikti... Sunku su jais susitvarkyti! Būti ištikimam nėra lengva!
  Veronika linktelėjo. Jos plaukai tokie auksiniai ir gražūs. Ji puiki.
  Tačiau Viktorija juos pasivijo. Raudonplaukė mergina. Plaukai kaip ugnis. Ir taip aštriai. Pūtė vėjas ir, rodos, plazdena proletarinė vėliava, tokie liepsnojantys plaukai.
  Viktorija nusivilko marškinius ir apnuogino liemenį. Jos krūtys buvo pilnos, speneliai raudoni, kaip aguonos. Gražus karys. Ir jos stiprus, treniruotas kūnas atsiskleidžia.
  Nataša kikeno ir taip pat apnuogino liemenį pastebėdama:
  - O mūsų kūnai gražūs... Mes tik amazonės!
  Veronika papurtė galvą.
  - Ar ne per radikalu - apnuoginti krūtinę! Privalote laikytis padorumo taisyklių!
  Viktorija papurtė galvą ir papurtė raudonas garbanas.
  - Komunistinėje visuomenėje - moralės taisyklės, sąvoka reliatyvi. - Mergina papurtė nuogas krūtis, jos raudoni speneliai spindėjo labai gundančiai. - Būti nuogai nėra nuodėmė. Tiksliau, nuodėmės samprata yra kunigiška, bet mūsų tikėjimas - laisvė nuo buržuazinės moralės!
  Nataša patvirtino purtydama savo sodrų ir elastingą biustą:
  - Arčiau gamtos! Arčiau gamtos! Ir natūralus nuogumas!
  Oksana taip pat šypsojosi ir apnuogino liemenį. Tiesą sakant, vasaros karštyje, kaip malonu, kai krūtys yra nuogos. Ir vėjas juos pučia. Graži mergina, o nuogybės ateina. Visos merginos sportiškos, su figūromis, nuogi karių kūnai atrodo labai harmoningai.
  Gražios merginos eina taku. Jie tokie žavingi ir labai patrauklūs.
  Veronika čiulbėjo purtydama galvą.
  Bet tai visai nėra estetiška!
  Viktorija neigiamai papurtė galvą.
  - Ne! Mes turime puikius kūnus! Ir mes atrodome nuogos tiesiog puikiai!
  Nataša linktelėjo ir pašokusi pasakė:
  - Buvo gera būti nuogam... Štai atėjo Iljičius su ginklu!
  Oksana glostė jai krūtinę ir sucypė:
  - Tiesą sakant, mano biustas yra puikus!
  Viktorija entuziastingai dainavo:
  - O, merginos, o mes plėšikai! Piniginės, piniginės ir piniginės! Pamatėme dolerius - aukso kalnus!
  Nataša, purtydama nuogas krūtis, šypsodamasi dainavo:
  - Jie būdavo nuogi, basi, blogi!
  Ir visi keturi prapliupo juoktis. Merginos pliaukštelėjo basomis kojomis, kilnojo nuogus kulnus. Gražūs kariai. Už jų - kuprinės ir PPSh automatiniai šautuvai. Mieli kariai, labai nuostabūs.
  Veronika tyliai pasakė:
  - Prieš Dievą mes visi lygūs... Ir teks atsakyti už ištvirkimą!
  Nataša nusijuokė ir ryžtingai atsakė:
  - Dievo nėra! Tai pasaka!
  Viktorija, purtydama nuogas, įdegusias krūtis, entuziastingai sušuko:
  - Dievą sugalvojo šio pasaulio galingieji, kad palaikytų žmones!
  Veronika neigiamai papurtė auksinę galvą.
  Kas tada sukūrė visatą?
  Viktorija nusijuokė ir atsakė:
  - Pačios visatos auga kaip lapai ant medžio. Jie auga iš nieko. Kai tolimoje begalybėje medis visatoje pradėjo augti nuo nulio, ir nuo tada atsirado daug visatų.
  Nataša kikeno ir iškišo liežuvį, pastebėdama:
  - Karšta! Ar galime nusimauti kelnes?
  Viktorija palaikė idėją:
  - Tai puiki idėja!
  Ir visos trys merginos vienbalsiai atsikratė kelnių, likdamos kelnaitėse. O kokie stiprūs ir raumeningi jų kūnai. Tiesiog didinga, ir akrobatika.
  Oksana su džiaugsmu dainavo:
  - Tarakonas turi antenas, mergina - nuogas kelnaites!
  Tik Veronika liko su pasiraitojusiomis kelnėmis ir apsivilkusi marškinius. Ji priekaištingai atsakė:
  - Negera taip būti nuogam! O jei jie mus pamatys!
  Nataša nusijuokė ir atsakė:
  - Ir tegu jie net mato! Man patinka jaudinti vyrus!
  Viktorija kikeno, papurtė beveik nuogas šlaunis ir atsakė:
  - Vyrai yra mėšlas - tik šiukšlės!
  Ir basa koja atsitrenkusi į naują grybelį pridūrė:
  - Kaip gera paimti eržilą ir juo joti!
  Oksana šypsodamasi pastebėjo:
  - Kai tave glosto, malonu... Ypač jei vyrai jauni, gražūs...
  Nataša merginoms priminė:
  - Prisimink, mes pagavome berniuką. Nuostabus vaikas, ir tikrai jis turi puikų tobulumą po savo metų!
  Viktorija apsilaižė lūpas ir su geismu balse pasakė:
  - Būtų puiku tai patikrinti!
  Veronika pasipiktinusi lojo:
  - Kokius bjaurius dalykus tu sakai! Negalima taip pasijuokti iš žmonių jausmų! Ypač kai kalbama apie vokiečių kalbą, bet berniukas!
  Oksana nusijuokė ir atsakė:
  - Atleiskite, bet mano širdis tokia nešvari...
  Nataša lengvai patvirtino:
  - Vokiečiai žengia į priekį, o aš noriu svajoti apie ką nors gero! Pavyzdžiui, apie berniukus!
  Viktorija juokdamasi pasiūlė:
  - O jei tikrai gaudytumėte vyrus? Buvo taip puiku!
  Veronika griežtai atsakė:
  - Moterys puošiamos kuklumu, o ne įžūliu priekabiavimu!
  Viktorija neigiamai papurtė liepsnojančią galvą. Ji pliaukštelėjo basomis kojomis ir lojo:
  - Ne! Tiesiog nėra didesnio malonumo, pačiai pasirinkti vyrą ir tempti ją į lovą. Raudonplaukė velnias papurtė savo vario raudonumo garbanas ir tęsė. - Tai štai dėl malonumo paguldyti į krūmus, o ne nusileisti.
  Veronika griežtai pasakė:
  - Seksas be priežasties yra kvailio požymis! - Ir pridūrė. - Tai prieštarauja komunistinės moralės normoms!
  Viktorija nesutiko:
  - Pats Leninas sakė - žmonos turi būti bendros!
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - Na, negaliu sakyti, kad taip puoliau į vyrus, bet smagu vaidinti aktyvų vaidmenį! Jei pats mėgsti pasirinkti kam pataikyti! Bet iš mūsų pusės tai neįvyksta.
  Viktorija pritardama linktelėjo.
  - Taip, pas mus tik merginos... Bet tu gali perlipti tvorą! - su dideliu malonumu čiulbėjo mergina. "Vaikinai, mužikai... Mūsų mužikai uoliai šliaužioja ant pilvo!
  Veronika neigiamai papurtė galvą.
  - Ne, Leninas niekada to nesakė!
  Nataša protestuodama sušuko:
  - Ne, Vladimiras Iljičius būtent taip pasakė! Komunizmo laikais viskas bus bendra, įskaitant žmonas!
  Viktorija nusijuokė ir sumurmėjo:
  - Moterys geros... Vyrai dar geresni! Ech, kad tave sugautų, išprievartautų ten visa kompanija.
  Merginos vieningai juokėsi. O Viktorija išsišiepusi pridūrė:
  - Ir tada jie sumušė jį šautuvo buožėmis! O kulniukai būtų padegti švelnia liepsna ir apibarstyti korbitu!
  Nataša basa koja spyrė į guzą ir sušuko:
  - Kulniukai yra patenkinti, kai juos sumuša bambukais! Štai Kinijoje merginos ir berniukai buvo mušami lazdomis ant plikų padų. Ir jiems tai patiko!
  Viktorija su pasimėgavimu dainavo:
  - Kokie kankinimai Holivude! Tik katės, o ne žmonės!
  Veronika išmintingai pastebėjo:
  - Čia pateksite į pragarą... Būsite kankinami, o kulnus degins ne tik bambukais, bet ir iki raudonumo įkaitusia geležimi!
  Nataša dainavo stipriai sugniauždama kumščius:
  - Juodasis varnas prie kitų vartų!
  Viktorija, purtydama nuogas krūtis raudonais speneliais, tęsė:
  - Lopšys, antrankiai, suplėšyta burna!
  Oksana, kurios krūtys taip pat nuogos ir purtydama klubus, atsakė:
  - Kiek kartų po kovos mano galva!
  Veronika palaikė impulsą, trypdama basomis kojomis:
  - Iš perpildytos kapojimo bloko nuskridau kur ....
  Nataša įnirtingai sušuko kratydama nuogas krūtis:
  - Kur yra Tėvynė! Tegul jie negražiai rėkia!
  Viktorija pliaukštelėjo ir cyptelėjo, sukdama klubus, vos dengtą permatomomis kelnaitėmis:
  - Ir ji mums patinka, net jei ji nėra graži!
  Oksana sušnypštė trūkčiodama nuogus įdegusius kelius:
  - Pasitikėk niekšai!
  Veronika atsidususi pasakė:
  - Esame sovietiniai pasieniečiai. O mes kalbame kaip tvoros kekšės. Ar įmanoma...
  Viktorija atsakydama dainavo:
  - Ačiū Stalinui, vade! Kvailoms, tuščioms akims! Už tai, kad esame kaip utėlė, tu negali gyventi!
  Nataša pagrasino raudonajam velniui kumščiu:
  - Nu, tu toks ne kurtas! Jūs pateksite į specialų skyrių!
  Viktorija užtikrintai pasakė:
  - Netrukus vokiečiai ateis į Maskvą... Ir jau Staliną paims į narvą!
  Oksana nusijuokė ir paprieštaravo:
  Ar manote, kad karo baigtis yra savaime suprantama?
  Viktorija gana rimtai atsakė:
  - Kaip kitaip? Hitleris yra okupuota beveik pusė pasaulio, taip pat Japonija ir jos kolonijos. - mergina piktai trypė savo grakščia, basa koja. - O mes net neturime padorių tankų! KV serija yra automobilių parodija. T-34 aiškiai per mažas. Bet normalus bakas nebuvo sukurtas! Ir šarvus pradurti kriauklės bus prastesnės nei vokiškos!
  Nataša sunkiai atsiduso ir sumurmėjo:
  - Turime su tuo sutikti! Deja, mūsų tankai vis dar tokie netobuli. O kaip su KV? Taip, jie lūžta...
  Merginos nutilo, o jų žaismingumas sumažėjo.
  Iš tiesų, jau pirmosios karo valandos parodė, kad T-34-76 neturi visiškai patikimos pavarų dėžės, o tuo labiau KV serijos. O kas bloga, kuo tankas sunkesnis, tuo jis silpnesnis pritaikytas judėjimui. O 200 mm priekinių šarvų neužtenka net 88 mm "Panther-2", o ne "Tiger-3" pistoleto sviediniams laikyti.
  Kaip netikėtai paaiškėjo, vokiški automobiliai yra daug stipresni dėl priekinių šarvų ir gebėjimo atlaikyti smūgį. O sovietinės technologijos akivaizdžiai žlunga.
  Taip, buvo "Panther" -2 mašina, kuriai nėra lygių ir sunaikinkime visus. Jūs negalite sustabdyti tokio tanko.
  Rugsėjo pabaigoje vokiečiai pradėjo apsupti Maskvą. Jie jį kapitališkai suremontavo.
  Ruduo buvo sausas ir šiltas, o spalio pradžioje naciai ėmė veržti žnyples, grasindami uždaryti apsupimą užėmę Maskvą.
  Pilotas Marselis už tūkstantį numuštų lėktuvų gavo specialų apdovanojimą - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Ir tai šaunu.
  Ir kitos mašinos dabar kovojo.
  Mūšiuose pasižymėjo Gerdos tanko įgula. Merginos kovojo ant "Panteros" -2. Ši mašina turėjo siaurą bokštelį, žemesnį siluetą ir priekinę apsaugą, panašią į "Tiger" -2, kurio svoris aštuoniolika tonų mažesnis su lygiu 900 arklio galių varikliu. O tai reiškia geresnes vairavimo savybes. Amerika naudojo aukštąjį Shermaną. Šis tankas galėjo prasiskverbti tik į Vokietijos pusę ir buvo smogtas iš trijų su puse kilometro atstumo.
  "Panther" -2 pamažu keičia įprastą "Panther". Bet kol kas paskutinis automobilis visai geras. Jo priekiniai šarvai gana pajėgūs išlaikyti ankstesnių Sherman modelių sviedinį, o naujesni tipai gali prasiskverbti tik iš arti. O pats "Panther" 75 milimetrų pistoletas sovietinį automobilį nukelia iš dviejų kilometrų ir yra greitesnis už 88 milimetrų, o tai praktiškai yra daug geriau. Tiesa, Panther-2 kaktoje apskritai yra nepramušamas net JAV savaeigiams ginklams su 90 milimetrų pabūklais, ir tai, žinoma, yra praktiška.
  Gerda nusitaiko į taikinį nuogais kojų pirštais ir šaudo. Tada jis rėkia:
  - Už planetos didybę visame pasaulyje!
  Šarlotė taip pat šaudo, taikliai pataikydama į sovietų kariuomenę ir riaumodama iš visų jėgų:
  - Šlovė mūsų sėkmei!
  Christina, šaudydama į priešą nuogais kojų pirštais ir numušdama jį taikliais sviediniais, apnuogindama dantis, sako:
  Šlovė Trečiajam Reichui!
  Magda taip pat šaudo nuogais kojų pirštais ir su džiaugsmu sako mirktelėjusi draugams:
  - Už arijų idėjas ir jų pergalę!
  Moterys karės dirba prie tanko, o "trisdešimt ketverių" prieš jas nesitraukia. O tankai IS-1 dar blogesni. Sunkusis KV-16 bando veržtis į priekį prieš vokiečių dalinius. Tačiau merginos jį perveria ir savo tolimojo ginklu. O iš sovietinio tanko liko tik skeveldros, nes detonuoja kovinis komplektas.
  Ant paprastos "Panteros" kovoja Jane Armstrong įgula. Ši drąsi mergina iš Didžiosios Britanijos užtikrintai pelno sąskaitas.
  Gringeta, šaudydama į rusus, plikomis kojų pirštais čiulba:
  - Šlovė Britanijos erai! Šlovė!
  Monika, taip pat cypianti, siunčia mirties dovanas, nuogais kojų pirštais ir cypia:
  - Valdyk Britaniją, nesibaigiančios jūros, mes niekada nebūsime vergais!
  Malanya taip pat paeiliui iššovė Panteros patranką, smogė per trisdešimt keturis ir čiulbėjo:
  - Už karališkąjį komunizmą!
  Ir merginos džiaugiasi. Ir taip garsiai jie sumušė Raudonąją armiją.
  Naciai jau pietuose, remiami vietos gyventojų, užėmė Penzą. Kartu su japonais jie praplaukė Baikalo ežero sąsmauką ir kaunasi Kamčiatkoje.
  Ten taip pat kovoja gražuolės ant tanko "Tiger-2" Agata, Adala, Angelina, Andriana. Keturios merginos daužo priešą iš savo žudymo mašinos. "Tigras"-2 išspjauna mirties dovanas ir sunaikina sovietų dalinius.
  Agata, šaudanti nuogais kojų pirštais, riaumoja:
  - Už Trečiąjį Reichą! Ir mirkteli.
  Adala taip pat šaudo spausdama raudoną spenelį ir cypia:
  - Už arijų vėliavas!
  Merginos elgiasi nepaprastai agresyviai.
  O dabar vokiečių kariuomenė įžengia į Turkmėnistaną. O 1943 m. lapkritį jie užima sostinę Ašchabadą.
  Puolimas vyksta, naudojant technologijas. Galingi "Sturmtigers" išmeta tris šimtus kilogramų sveriančias reaktyvines bombas. Ir jie griauna namus kartu su rusų kariuomene.
  Pasigirsta sirena. Taip, Hitlerio armija demonstruoja aukščiausią akrobatinį skrydį naikinant.
  Vokietė Eva tviteryje parašė:
  - Bus skambutis su išlaidomis!
  Helga kovoja lėktuve TA-152. Ji numeta orlaivių sviedinius ant žemės taikinių, pataikydama į trisdešimt keturis ir keveškus. Ir verkia sau:
  - Aš esu arijų karys ir būsiu super klasės mergina!
  Ir dabar juo į taikinį buvo pataikytas kitas sovietų tankas. Mergina, reikia sakyti, kovoja ir tik jos kiaušinėliai yra šaltesni.
  Gertrūda taip pat siunčia mirtiną iškrovą nuogių kojų pirštų pagalba, nuo jos žudiko šturmo trenkia į priešą ir šaukia:
  - Šlovė arijų komunizmo idėjoms!
  Čia kovoja su kariais ir kaip jie viską sutvarko.
  1943 metų gruodį vokiečiai beveik visiškai užėmė Maskvą ir su kariuomene pateko į Gorkos ir Kazanės sričių teritoriją. Mūšiuose dalyvavo ir savaeigiai pabūklai E-10. Šis savaeigis pistoletas buvo puikus ir buvo išleistas dviem versijomis vienu metu. Pirmasis sveria dešimt tonų, priekinių šarvų storis 60 mm, šoniniai šarvai - 30 mm, o variklis - keturių šimtų arklio galių. Mažas 1,3 metro aukštis ir tik du įgulos nariai su 75 mm pistoletu ir 48 EL vamzdžio ilgiu, labai mobilūs. Ir sunkesni savaeigiai pabūklai-15, sveria šešiolika tonų, priekiniai šarvai 82 milimetrai dideliame šlaite, šoniniai šarvai 52 milimetrai ir 75 milimetrų pistoletas, 70 EL vamzdžio ilgio kaip Panther, ir 550 variklis. arklio galių.
  Nauji savaeigiai ginklai buvo gana patenkinti vokiečių karinio vairavimo charakteristikomis ir savo ginkluote.
  E-15 kovojo dvi merginos: Frida ir Kaissa. Jie paleido dvidešimt šūvių per minutę iš patrankos. Tokios gražios merginos su bikiniais.
  Frida šaudė į tanką IS-1, pramušė jo priekinius šarvus ir sušuko:
  - Už arijų idėjas!
  Ir nuogais kojų pirštais ji spaudė vieno iš pirmųjų Trečiojo Reicho armijos vairasvirčių mygtukus.
  Lupanula ir Caissa nuogų kojų pirštų pagalba, smogdami priešui milžinišku tikslumu. Ir ji sušuko:
  - Šlovė arijų brolijai!
  Kovoja su tokia mergina. Su dideliu veržlumu ir ambicijomis.
  Ir kariai nuima derlių, su šakalų veikla.
  Tačiau ypač įdomu kankinti nelaisves merginas, tai jų agresyviausias ir mėgstamiausias užsiėmimas.
  Fryda sušukusi dantis pastebėjo:
  - Pakanka gyventi pagal įstatymus,
  Dovanodavo Adomas ir Ieva...
  Nag, mes varysime istorijas,
  Kairė, kairė, kairė!
  Caissa agresyviai patvirtino:
  - Kairėn, kairėn, kairėn!
  Ji taip pat paspaudė plikus pirštus ant vairasvirtės mygtukų ir taikliai smogė priešui.
  Fritzas kovojo... Albina ir Alvina jau viršijo kiekvieną iš penkių šimtų numuštų orlaivių. Tokios karingos merginos pasirodė. Ir jie toli nuėjo savo karingumo idėja.
  Albina, numušdama rusų lėktuvą, plikomis kojų pirštais pasakė:
  - Už šventąją Prūsiją!
  Alvina, ardydama rusišką mašiną, taip pat plikomis kojų pirštais, lojo:
  - Už didžiąją Tėvynę!
  Čia unikaliai kovoja merginos ir labai kandžiai išmuša priešus.
  Jau atėjo nauji metai... Maskva vis dar laikosi blokados žiede.
  Trumpa pauzė iki 1944 m. kovo mėn.
  O pavasarį pasidarė šiek tiek šilčiau ir karo veiksmai atsinaujino su nauja jėga.
  Mūšiuose dalyvavo ir Lev-2, tai pirmasis serijinis tankas, kuriame vokiečiai panaudojo variklio ir transmisijos vietą kartu ir prieš tanką - viename bloke. Ir bokštas buvo perkeltas atgal. Rezultatas buvo patogesnis automobilis su žemu siluetu ir siauru bokšteliu. Liūtas-2 prarado didelį svorį ir pridėjo kaktos apsaugą dėl didesnio šarvų nuolydžio. Šis tankas tapo lengvesnis nei Tiger-2, o tai reiškia, kad jis yra mobilesnis su galingais ginklais.
  Trečiajame Reiche įsibėgėjo naujojo pagrindinio tanko E-50 projektavimas. Automobilis patyrė nemažai pakeitimų: buvo sumontuotas siauras ir mažesnis bokštelis. Važiuoklės keitimas į lengvesnę, lengviau gaminamą ir remontuojamą, taip pat su geresniu visureigiu. Variklio ir transmisijos vieta kartu ir skersai bei pavarų dėžė ant variklio. Bako aukštis buvo sumažintas iki mažiau nei dviejų metrų. Ir ši mašina svėrė tik keturiasdešimt penkias tonas su Tiger-2 šarvų storiu. Tuo pačiu metu ji turėjo galingesnį variklį iki 1200 arklio galių ir stipresnius ginklus - 88 mm patranką, kurios vamzdžio ilgis buvo 100 EL, ir padidino naikinamąją galią bei tikslumą.
  Šis tankas, vadinamas "Panther" -3, turėjo patekti į seriją. Ir jo ginklas buvo aprūpintas hidrauliniu stabilizatoriumi. Toks tankas turėjo tapti pagrindiniu vidutiniu tanku. Taip pat buvo kuriamas E-75. Ši mašina buvo dar geriau apsaugota: 250 mm priekiniai ir 170 mm šoniniai šarvai, su dar galingesniu ir šarvus pramušančiu 105 mm ir 100 EL kalibro pistoletu. Buvo numatyta išlaikyti svorį septyniasdešimties tonų ribose, o mobilumui išlaikyti buvo sumontuotas 1500 arklio galių variklis. Šis tankas turėjo tapti pagrindiniu sunkiuoju tanku Trečiajame Reiche. Ir buvo planuota jį pavadinti: "Tigras" -3. Tai naujos kartos tankai ir jau būsimiems karams su JAV.
  Sibire tikri mūšiai užsimezgė tik 1944 metų vasarą, kai užsimezgė paskutiniai mūšiai su Rusija.
  Danguje kovojo ir vokiečių reaktyviniai naikintuvai. HE-162 yra lengvesnis, lengviau gaminamas ir manevringas, sėkmingai išlaikė ugnies krikštą.
  ME-1010 taip pat pasirodė su sparnais, kurie pakeitė šlavimą. Tačiau jo trūkumas buvo aukšti reikalavimai pilotų kvalifikacijai. Vietoj jo serijoje pirmenybė buvo teikiama TA-183.
  Didelės viltys buvo dedamos į pažangesnį ME-262 X, kuris išsiskyrė dideliu greičiu, viršijančiu 1100 kilometrų, penkiomis oro patrankomis ir geresniu manevringumu nuplėštais sparnais.
  Liepos mėnesį pirmuosius du šios modifikacijos orlaivius gavo Albina ir Alvina ...
  Tuo metu vokiečiai jau buvo apsupę Čeliabinską ir Sverdlovską. Šimtai tūkstančių sovietų karių pasidavė.
  Albina iš oro apšaudė rusų tankus, pramušė jų stogus ir riaumojo:
  - Šlovė arijų svajonėms!
  Alvina, numušdama SSRS lakūnus ir išsiųsdama juos į kitą pasaulį, plikomis kojų pirštais sušuko:
  - Už Didžiąją Prūsiją!
  Ši mergina taip kovoja, o tankai taip pat aktyviai šaudo.
  Gerda ir jos tanko įgula yra viršuje. Jie jau apšaudo Sverdlovsko pakraščius.
  Gerda šovė nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Ar galima pastatyti komunizmą?
  Šarlotė plika kulnu nuspaudė pedalą, sutraiškydama rusus ir pridūrė:
  - Tai įmanoma ir būtina!
  Christina, labai taikliai šaudydama į varžovus ir šaudydama basomis kojomis, cypė:
  - Už mūsų Tėvynę!
  Magda, šaudydama į priešą ir plėšdama sovietų ginklus, šaukė:
  - Dėl mūsų mamos!
  Merginos sušaudė visus sviedinius... Ir kol pasipildė koviniu komplektu, pradėjo kalbėtis.
  Gerda piktai pastebėjo:
  - Visos imperijos anksčiau ar vėliau žlugo. Tikiu, kad mums taip neatsitiks!
  Charlotte su tuo visiškai nesutiko:
  - O kur garantija, kad po Hitlerio neprasidės kova dėl valdžios, o Trečiasis Reichas nesugrius?
  Christina gana logiškai pastebėjo:
  - Svarbiausia - ideologija... Ji mus stiprina!
  Magda patvirtino, trypdama basa koja:
  - Ir vieningi!
  Charlotte racionaliai pastebėjo:
  - Bet vis tiek dėl valdžios kovos vienas, o paskui kitas, o po jo trečias. Kaip ir Romos imperijoje, kai pirmą kartą buvo nužudytas Julijus Cezaris, o paskui nutrūko Augustėnų dinastija. O Romos imperijoje atėjo didžiulių nesutarimų ir skilimų metas.
  Gerda sutiko:
  - Taip, imperatoriai pradėjo keistis kaip pirštinės, o Romos imperija žlugo. Nebuvo įmanoma sukurti kažko universalaus!
  Christina šypsodamasi pastebėjo:
  - Mums reikia galios sukimosi sistemos! Tokia sistema, kuri garantuotų mums stabilų vystymąsi ir pavojingos kovos dėl valdžios nebuvimą!
  Charlotte gūžtelėjo pečiais ir pastebėjo:
  - Tik Katalikų Bažnyčia sugebėjo išlaikyti daugiau ar mažiau stabilią valdžios sistemą be skilimų ir skilimų, tam negalėjo užkirsti kelio jokie antipopiežiai.
  Magda šypsodamasi pastebėjo:
  - Bet tai tiesa! Katalikai schizmos vengė beveik du tūkstančius metų... Nors kartais būdavo perversmų, popiežių žūdavo ar paimdavo į nelaisvę. Tai kalba apie kažką stabilaus ir ilgalaikio Vatikano sistemoje.
  Gerda šypsodamasi pastebėjo:
  - Tikėkimės, kad fiurerio genijus pasakys mums išeitį, o Senovės Romos teisėjo nesuskirstysime!
  Po Sverdlovsko ir Čeliabinsko žlugimo Stalinas sustabdė beviltišką pasipriešinimą.
  O 1944 metų rugsėjo 2 dieną pasirašė susitarimą dėl besąlyginio pasidavimo. SSRS sutiko su dar neužimtų teritorijų okupacija ir suvereniteto išsižadėjimu.
  Vokietija ir jos palydovai gavo didžiulę kontroliuojamą teritoriją.
  Tačiau su Britanija vis tiek buvo problemų.
  Vokiečiai pradėjo puolimą Afrikoje. Tuo pačiu metu reaktyviniai lėktuvai ir FAA raketos pasiekė didmiestį.
  Britanija negalėjo apginti kolonijų. Ir greitai prarado Afrikos kontrolę.
  Čerčilis mirė 1945 metų liepą. Ir naujoji Didžiosios Britanijos vadovybė prašė taikos bet kokiomis sąlygomis.
  Hitleris pareikalavo pasidavimo. Britanija atsisakė. O vokiečių kariuomenė nedvejodama išlaipino kariuomenę.
  O rugpjūtį Anglija buvo paimta į nelaisvę. Ir tada Airija.
  JAV nenorėjo kautis be britų. Ir jie negalėjo pagaminti atominės bombos.
  Hitleris norėtų kautis, bet JAV sunku patraukti iš anapus vandenyno. Trumpai tariant, jie nusprendė sudaryti taiką. Tačiau Amerika turėjo atiduoti duoklę Trečiajam Reichui.
  Be to, vokiečiai gavo teisę į bazes Lotynų Amerikoje ir pasiėmė sau Panamos sąsmauką. Ir pasirodė puikiai.
  Hitleris gavo viską, ko norėjo... Bet jis negalėjo sėdėti vietoje. Visų pirma, Japonija per daug išplėšė sau.
  Nelaukdamas, kol samurajus sukurs atominę bombą, fiureris užpuolė samurajų 1953 m. balandžio 20 d.
  Jau nebebuvo galima delsti. Karas vyko su didžiuliu technologiniu Trečiojo Reicho pranašumu. Tačiau japonų yra daug ir jie turi kolonijinį susiskaldymą. Be to, Japonija taip pat sparčiai vystosi ir gali įveikti atsilikimą.
  Vokiečiai į mūšį metė skraidančias lėkštes ir piramidinius tankus. Ir jie turėjo pažangesnius kulkosvaidžius ir požeminius savaeigius ginklus. Ir daug kitų dalykų.
  Japonija sunkiai kovojo, bet pamažu susižaidė. Vokiečiai net paėmė į nelaisvę imperatorių.
  Šis žiaurus karas tęsėsi beveik dvejus metus. Ir baigėsi Tokijo branduoliniu bombardavimu ir Tekančios saulės šalies okupacija.
  Hitleris jau užgrobė beveik visą pasaulį, bet JAV liko. Ir JAV turi branduolinius ginklus ir balistines raketas.
  O Trečiajame Reiche vyko antibranduolinių ginklų kūrimo darbai.
  Ir dabar jis pagaliau buvo paruoštas.
  O 1959 metų balandžio 20 dieną prasidėjo karas tarp JAV ir Trečiojo Reicho. Paskutinis karas žmonijos istorijoje.
  O JAV pralaimėjo vienu tašku...
  1960 metų kovo 8 dieną Niujorko garnizonas pasidavė. O kitą dieną Vašingtonas.
  Amerika akivaizdžiai pralaimėjo karą. Mūšiuose pasirodė paskutinis amerikiečių tankas iš sunkiosios serijos. Ginkluotas 155 mm ilgavamzdžiu pabūklu ir 310 mm priekiniais šarvais su fiksuotu bokšteliu, jis tapo savotišku savaeigiu ginklu, sveriančiu šimtą dvidešimt penkias tonas.
  Amerikiečiai pagaliau sugebėjo atiduoti automobilį, kuris kaktoje laikė vokiečių pabūklų sviedinius ir galėjo prasiskverbti į bet kurį nacių tanką. Bet ji buvo aplenkta iš šonų. Ir jie pataikė. Ir dar vienas toks automobilis buvo subombarduotas iš oro.
  Eizenhaueris mirė 1960 m. kovo 20 d. O kovo 22 dieną jo įpėdinis Kenedis kapituliavo Trečiajam Reichui.
  Ir taip baigėsi karų istorija. Ir Trečiasis Reichas užvaldė visą pasaulį. Ir prasidėjo naujas gyvenimas.
  
  . ROMMEL-FUHRER IR PLIKOS MERGAITĖS
  ANOTACIJA
  Po Hitlerio nužudymo Trečiajame Reiche į valdžią atėjo provakarietiškos jėgos. O dabar viskas pasikeitė, o dabar vokiečiai žengia į priekį ir laimi pergalę po pergalės. Gražios merginos kovoja.
  PROLOGAS
  1944 m. balandžio 20 d. įvyko sėkmingas pasikėsinimas į Adolfą Hitlerį.
  Fiureris buvo nužudytas, o jo palyda buvo nušauta vietoje. Speeras tapo naujuoju kancleriu, o Rommelis - fiureriu ir vyriausiuoju vadu. 1944 m. gegužės 1 d. sąjungininkai nutraukė visus karo veiksmus ir bombardavimus, paskelbdami paliaubas.
  Stalinas, žinoma, buvo pasipiktinęs. Tačiau Rommelis panaikino antisemitinius įstatymus ir pasisakė už Europos integraciją prieš bolševizmą. Ir Vakarų šalys tai patvirtino. Tuo tarpu naciai perkėlė pajėgas iš Europos į rytus.
  Ir Trečiasis Reichas vis dar turi tris šimtus dvidešimt keturis skyrius. Tai didžiulės galios. Ir daugiau nei pusė aviacijos buvo sukaustyta vakarų fronto. Ir tada jie yra išmesti.
  Vien Prancūzijos šiaurėje buvo penkiasdešimt aštuonios divizijos. Iš jų dešimt tankų ir penki SS. Tai maždaug palyginama su jėgomis, kurios būtų sutelktos Baltarusijoje prieš sovietų pajėgas operacijoje "Bagration".
  O tankuose ir aviacijoje dar daugiau. Net šimtas penkiasdešimt divizijų buvo vakaruose arba Europoje.
  Taigi jėgų pusiausvyra smarkiai pasikeitė. Vokiečiai jau įkūrė masinę "Panterų" ir galingesnio "Tigro" -2 gamybą. Jie gavo reaktyvinius lėktuvus, FAA raketas, diskinius lėktuvus ir E seriją.
  Vokiečiai vis dažniau verbuoja užsienio padalinius. Jie taip pat turėjo MP-44 automatinį šautuvą, tuo metu geriausią pasaulyje, kuris daugeliu atžvilgių tapo Kalašnikovo prototipu.
  Taigi vokiečiai turėjo rimtų pajėgų. Ir jie turėjo Rommelį. Labai talentingas generolas. Tai padarė keletą Vermachto valdymo pakeitimų, kurie padidino jo efektyvumą. Ir suteikia daug daugiau galių kariuomenės grupių vadams.
  Rommelis taip pat išformavo dalį SS kariuomenės, papildydamas karininkus įprastose Vermachto dalyse. Tai padidino visos kariuomenės kovinį pajėgumą.
  Taip pat buvo padidintos vietos vadų teisės.
  Taip pat slavai buvo oficialiai pripažinti arijais, o Centrinė Rada veikė Baltarusijoje. Taip pat buvo imtasi kitų reformų.
  Tačiau visa tai užtruko.
  O Raudonoji armija ruošėsi puolimui Baltarusijoje. O atremti smūgį ten būtų sunku.
  Tada Rommelis nusprendė - geriausia gynyba yra puolimas. Ir jo kariai pietiniame fronto sektoriuje patys smogė. Iš Moldovos ir Vakarų Ukrainos susiliejančiomis kryptimis.
  Pagrindinis skaičiavimas buvo netikėtumas. Tai buvo pasiekta per dezinformacijos kampaniją. Taip pat todėl, kad Stalinas buvo tikras, kad vokiečiai nepuls. Nors Trečiasis Reichas turėjo daug tankų ir net įgijo juose pranašumą prieš SSRS. Taip, ir "Panteros" mašina-žvėris. Jai beveik neįmanoma atsispirti.
  Vokiečių buvimas turėjo ir "Tigrus", kurie, kaip ir tankai, buvo stiprūs ir atkaklūs. Mūšiuose dalyvavo ir pirmasis reaktyvinis lėktuvas ME-262
  Kas tiesiogine prasme gąsdino sovietų pilotus - šias mašinas sunku numušti.
  Įtakos turėjo ir vokiečių pranašumas tankuose. Puolime dalyvavo "Tigrai -2" ir iš Italijos grįžę Ferdinandai. Vokiečiai taip pat sugebėjo sukomplektuoti porą "Pelių", siunčiant jas koviniam išbandymui.
  Šis bakas savo išgyvenamumą parodė proveržiu, bet prastu vairavimo charakteristikomis.
  Tačiau "Pelės" negalima pradurti jokiu kampu. Ir tai yra rimtas tankas.
  Dėl mažo greičio jis yra geras pėstininkų paramos tankas.
  Nepaisant to, Rommel davė nurodymą sukurti E-100, turėdamas idėją apie griežtesnį išdėstymą. Kuriuose variklis ir transmisija yra kartu ir skersai, kaip ir kituose E serijos tankuose ir savaeigiuose pistoletuose.
  Vokiečiai dėl taktinio netikėtumo sugebėjo įgyti pranašumą Ukrainos laukuose.
  Ir dėl to susidarė keli katilai. Tačiau Raudonoji armija kovojo labai drąsiai. Kariai turėjo kovinės patirties, ir jūs negalite jų tiesiog pasipuikuoti. O Raudonosios armijos kariai nenorėjo pasiduoti. Ir jų šeimos tikrai nuo to pabėgtų.
  Mūšiai parodė, kad vokiečių tankai, tinkamai naudojami, yra labai geri. TA-152 taip pat puikiai pasirodė. Rommelis netgi įsakė šį orlaivį gaminti vietoj "Focke-Wulf" ir pastatyti vietoj FAA raketų. Raketos vis dar negali pasiekti Maskvos, o prieš sausumos pajėgas jos yra per brangios ir neveiksmingos. Reikėtų pažymėti, kad reaktyvinis lėktuvas ME-262 nėra labai geras ir dažnai sugenda. Be to, tai taip pat reikalauja perkvalifikuoti pilotus ir ilgesnio kilimo ir tūpimo tako. Taip, ir naujos infrastruktūros kūrimas.
  . 1 SKYRIUS
  Šiuo atžvilgiu naujasis sraigtu varomas naikintuvas TA-152 šiuo metu atrodė daug efektyvesnis. Greičiu jis pranoko visus sovietinius lėktuvus, ginkluote taip pat nenusileido Focke-Wulf, o tuo pačiu pasižymėjo daug geresniu manevringumu.
  Be to, TA-162 taip pat galėtų būti naudojamas kaip atakos lėktuvas dėl savo stiprių šarvų ir ginklų. Ir kaip priekinės linijos bombonešis.
  Šis lėktuvas yra Focke-Wulf šeimos vystymosi viršūnė ir karo arkliukas.
  Ir ME-262 taip pat yra per brangus. Arado reaktyviniai bombonešiai atrodė daug žadantys. Dėl didžiulio greičio ir skrydžio aukščio į juos sunku pataikyti iš priešlėktuvinių pabūklų, o sovietiniai naikintuvai jų niekaip negalėtų pasivyti.
  Taigi buvo verta investuoti.
  Vokiečiai apskritai turėjo geras perspektyvas ginkluotės srityje. Nutraukus tiekimą pagal Lend-Lease, SSRS susidūrė su aliuminio trūkumu. Taip, taip pat vario ir legiravimo elementai.
  Taip, be sąjungininkų kovoti nėra lengva.
  Stalinas atidėjo operaciją "Bagration" ir bandė paleisti katilus, uždrausdamas pasitraukti.
  Bet tai tik pablogino situaciją. Kariai greitai išnaudojo savo amuniciją ir pateko į sunaikinimą.
  O kariuomenės perkėlimas buvo susijęs su bombardavimu. Vokiečiai jau buvo įgiję oro viršenybę.
  Ir jie nesiruošė to atsisakyti. Lėktuvų gamyboje jie aplenkė SSRS, pasižymėjo mašinų kokybe ir pilotų klase.
  Blogiausia Raudonajai armijai buvo tai, kad danguje situacija galėjo tik pablogėti. Yak-3, pažangesnis už Yak-9 dėl duraliuminio trūkumo, negalėjo būti gaminamas didelėmis serijomis. LA-7 taip pat dėl daugelio priežasčių negalėjo būti per daug masyvi.
  Tad teko pasikliauti Jak-9, kuris, žinoma, yra paprastesnis gamybos, bet silpnas ginkluote ir greičiu, prastesnis už vokiškas transporto priemones ir vertikaliu manevringumu.
  IS-2, nepaisant galingos ginkluotės, taip pat pasidavė prieš Panterą. Šiek tiek geresnis buvo T-34-85. Nors jis turėjo savo trūkumų.
  Bet kokiu atveju vokiečiai sugebėjo perimti iniciatyvą... Rommelis buvo puikus vadas ir taktiškai aplenkė Staliną. Sovietų kariuomenė retkarčiais pateko į aplinką.
  O Vermachtas su kiekvienu kovos mėnesiu tik didino savo pranašumą.
  Taip, ir puolimo sraigtai MP-44 parodė savo efektyvumą, ir vis daugiau jų išėjo į priekį.
  Iki šiol SSRS neturėjo panašių šaulių ginklų. Ir, žinoma, tai taip pat blogai.
  Vasara prabėgo vermachto pranašumu... Žukovas net pasiūlė eiti į gynybą. Tačiau Stalinas buvo prieš tai ir reikalavo nuolatinio puolimo bei uždraudė išvesti kariuomenę. Visa tai lėmė nuolatinį nuostolių didėjimą ir geriausių divizijų bei dalinių mirtį.
  Iki vasaros pabaigos mūšiuose dalyvavo nauji vokiški savaeigiai pabūklai E-10. Jie nedideli - aukštis vos 1,4 metro, bet tuo pačiu lengvi, judrūs, iki septyniasdešimties kilometrų per valandą greitis parodė savo efektyvumą.
  Adala, Agata, Amina - trys merginos kovėsi ant vieno pirmųjų tokių savaeigių ginklų.
  Jų trijų A įgula turėjo parodyti, kad moterys gali ką nors padaryti keikdamosi. O jei kovoja, parodo patį tobulumą.
  Jie kovoja su tuo pačiu bikiniu ir basomis. Kas yra labai rimta.
  Jų savaeigis pistoletas yra gana platus, todėl jį lengva pasukti,
  Jis tikrai sveria penkiolika tonų. Tačiau 80 milimetrų priekiniai šarvai esant dideliam nuolydžiui suteikia gerą apsaugą. Nors, žinoma, vairavimo charakteristikos yra šiek tiek mažesnės.
  Rommel pirmenybę teikė dizainui su storesniais priekiniais šarvais, kad pagerintų transporto priemonės patvarumą. O šoniniai šarvai yra storesni 52 mm, o tai apsaugo nuo prieštankinių šautuvų. Iš pradžių savaeigiai pabūklai turėjo turėti visas dešimt tonų ir šešiasdešimt milimetrų priekinių šarvų ir trisdešimt šoninių šarvų.
  Bet tada sveikas protas parodė, kad savaeigių ginklų vairavimo charakteristikos jau yra geros, ir geriau tai apsaugoti.
  Pistoletas yra toks pat kaip T-4, 75 mm 48 EL. Jis gali prasiskverbti į T-34-85 ir IS-2, nors ir ne didesniu kaip kilometro atstumu.
  Taigi taktika liepia - elgtis atsargiau. Ir prieikite arčiau.
  Adala šaudė nuogais kojų pirštais.
  Sviedinys pataikė į T-34-85 korpusą ir sovietų transporto priemonė užsiliepsnojo. Ir jis pradėjo draskyti kovos rinkinį.
  Agata pastebėjo:
  - Neblogai, mes vis tiek primušėme!
  Amina nusijuokė. Sovietinis sviedinys praskriejo ir nieko blogo nepadarė.
  Tačiau kakta yra labai pasvirusi ir turėtų nukreipti sviedinį į rikošetą.
  Adala vėl šaudo nuogais kojų pirštais ir dainuoja:
  Mes esame didžiuliai plėšrūnai
  Ir neprilygstamas mūšyje!
  Čia ji šaudė nuogų Agatos pirštų pagalba.
  Tada ji sušuko:
  - Už didelius pasiekimus.
  Bet kas juose puiku? Tačiau mergaitės akivaizdžiai yra ant rikiuotės. O jų taip lengvai plikomis rankomis nepaimsi.
  Čia Agata vėl iššovė naudodama nuogus kojų pirštus. Ir smogė priešui. Ir ji tiksliai pataikė į sovietų tanką.
  Žinoma, E-10 pasirodė esąs puikus savaeigis pistoletas, ir tai yra dar viena Raudonosios armijos problema.
  Tiesa, SSRS vyksta SU-100 kūrimas. Šis savaeigis pistoletas yra labai geras ginklas. Ypač jos šarvus pradurtas ir gana greitai šaudantis ginklas. Bet vis tiek reikia laiko.
  Vokiečiai turi savų problemų.
  Ateina ruduo, o "Panteros" ir "Tigro" -2 vairavimo našumas smarkaus lietaus sąlygomis pasiduoda. Tiesa, vokiečiai jau spėjo pasiekti Dnieprą ir įsitvirtino.
  Iki šiol SSRS dešiniajame Ukrainos krante priklausė tik Kijevas ir Odesa.
  Taip, situacija kelia nerimą.
  Jau spalis ir lyja. Vokiečiai priversti eiti į gynybą.
  Raudonajam irgi po pralaimėjimų serijos reikia pertraukos, kad papildytų savo gretas.
  Taip, situacija tokia šauni.
  Vėlyvas ruduo praėjo daugmaž ramiai. Tik mūšiai virė ore. Huffmanas tapo nauja didele žvaigžde su daugiau nei trimis šimtais numuštų lėktuvų.
  Taip, ir kiti pilotai atsitraukė. Oro fronte sunku.
  XE-162 pažadėjo būti naujas ir labai efektyvus Trečiojo Reicho naikintuvas. Jo didelis pliusas yra gamybos paprastumas ir maža kaina. Tiesa, šis automobilis nėra labai patogus vairuoti. Ir tam reikia aukštos kvalifikacijos pilotų.
  E-50 bakas turėtų pakeisti Panther. Bet čia, žinoma, reikia išspręsti nemažai techninių problemų ir pritaikyti iš esmės naują išdėstymo schemą. Kas leistų gerokai pažeminti automobilio siluetą. Ir pakelkite ginklus bei šarvus nedidindami svorio, o stiprindami variklį.
  Taigi darbo dar yra daug. Aviacijos srityje yra daug patobulinimų, įskaitant beuodegius bombonešius. Ir, žinoma, tai rimta.
  Ir taip, yra daug dalykų...
  Abi pusės ruošė naujus ginklus. Fronto linija ėjo palei Dnieprą su mažais pleištais.
  Netrukus nuo jūros užblokuota Odesa krito. O vokiečiai dešiniajame Ukrainos krante nekontroliavo tik Kijevo. Baltarusijoje jie turėjo placdarmų už Dniepro.
  Žiemą Stalinas planavo didelį puolimą. Bet aišku, kad vokiečiai visur turi tankią gynybą.
  Tačiau SSRS taip pat turėjo kažką savo. Kiekvienas turi savo kozirius. Tačiau danguje dominuoja liuftvafė. Ir dominuoja kapitališkai. Ir jos pranašumas auga.
  TA-152 pasirodė nuostabi sraigtinė mašina. Taip, ME-109 modifikacija L, labai geras. Taip pat pasirodė Yu-488, nuostabus automobilis.
  Labai greitas propeleriniam strateginiam bombonešiui - 700 kilometrų per valandą.
  Geba bombarduoti gamyklas Urale ir už Uralo. Kaip beje, TA-400 yra dar galingesnis monstras.
  Taip, danguje sunku. Mums reikia stipraus žingsnio.
  O 1945 metų sausio 12 dieną centre prasidėjo puolimas. Raudonoji armija atskubėjo į puolimą. Tačiau vokiečiai pasiruošę ir laukia.
  Užvirė įnirtingos kovos. Vokiečiai turi ne mažiau pajėgų, o gynyba galinga.
  O ore "Luftwaffe" turi pranašumą. Trumpai tariant, puolimas įstrigo.
  Ir vėl mūšiai įsibėgėja...
  1945 metų kovą vokiečiai jau veržėsi į priekį. Nauja taktika - ataka naktį naudojant infraraudonųjų spindulių įrenginius. Ir tankas E-100. Lengvesnis, judrus, bet geriau apsaugotas nei Maus.
  Kaip tankas pralaužė E-100 yra gerai. Priekiniai šarvai yra 250 mm su nuolydžiais, o šoniniai - 210 mm su nuolydžiais. Greitis 40 kilometrų per valandą greitkelyje. Svoris - 130 tonų, o variklis - 1500 arklio galių.
  Siluetas daug žemesnis nei Pelės. Ir kūnas yra daug žemesnis. O važiuoklė lengvesnė.
  Automobilis labai patvarus ir su dviem ginklais. Nesipriešink šiam.
  Ir "Sturmtiger" taip pat yra pabaisa. Tegul naciai spaudžia Raudonąją armiją.
  Tačiau merginos beviltiškai kovoja.
  Ir jie mėto granatas plikomis kojų pirštais.
  Alenka, šaudydamas iš kulkosvaidžio, sucypė:
  - Už didžiąją SSRS!
  Anyuta, rašydamas apie nacius, patvirtino:
  - Už didžiausią komunizmą!
  Alla, šaudydama į Fritzą, sucypė:
  - Už geresnę ateitį!
  Ir nuogu kulnu ji išmetė mirtiną jėgą, sunaikindama priešą.
  Marija, rašydama apie nacius, pažymėjo:
  - Būk žinomas, mūsų pasaulis puikus!
  "Olimpiada", dulkinanti Fritzą, cypė:
  - Už Tėvynę, mūsų motina!
  Ir taip pat jos nuogi kojų pirštai, tarsi jie daužytų priešą.
  Matryona šūktelėjo pasvirusi linija:
  - SSRS problemų nėra!
  Tačiau vokiečiai vis tiek pralaužė gynybą. Ir jie pradėjo apeiti sovietų kariuomenę Ukrainoje.
  Taip, situacija kelia nerimą. Erelis krito balandį. Ir pasidarė kvaila ir gallimo. Taigi viskas suspausta.
  - meistriškai įsakė Rommelis. Jo kariuomenė žengė į priekį kintamu artilerijos pasirengimu ir oro antskrydžiais.
  E-serija buvo kuriama Trečiajame Reiche.Šis E-50 tankas turėjo būti masyviausias Trečiajame Reiche. Turėdamas "Tigro" -2 šarvų storį, dizaineris paėmė ir kartu sumontavo variklį ir transmisiją. Ir jie padarė bokštą siauresnį ir mažesnį. Taip pat pasikeitė važiuoklė, ji tapo daug lengvesnė ant vežimėlių ir spyruoklių. Bako aukštis sumažėjo dėl nuimto karkaso veleno, kuris anksčiau sujungė transmisiją ir variklį. E-50 tapo žemesnio silueto ir sumažėjo jo svoris.
  O šarvai net padidino nuolydį. Dėl to bakas pradėjo sverti mažiau nei penkiasdešimt tonų. O variklis pūtimo dėka įsibėgėjo iki 1200 arklio galių.
  Taigi bakas buvo ergonomiškai geresnis nei Panther su puikia kaktos apsauga.
  Ir jo ginklas buvo šarvą veriantis ir tikslesnis. 88 mm kalibro, o statinės ilgis 100 EL. Taip, šis automobilis yra puikus. Ji yra sėkminga ir mylima kariuomenės.
  SSRS turėjo tik IS-3, gerai apsaugotą bokšto ir kaktos. Šiuo atžvilgiu jis yra geresnis nei IS-2, bet trimis tonomis sunkesnis, ypač dėl bokštelio, ir prastesnis vairavimo charakteristikose.
  Vokiečiai veržėsi į pietus. Jie siekė užimti Donbasą ir atimti iš SSRS išteklius.
  Ir tai labai trikdė. Čia taip pat Turkija pradėjo telkti pajėgas. Žinoma, ji norėjo pasipelnyti iš sovietinių teritorijų.
  Rommelis pasielgė labai sumaniai. O Raudonoji armija retkarčiais įkrisdavo į katilus.
  Kita vertus, Stalinas buvo siaubingai nervingas ir pralaimėjo Rommeliui dėl taktikos ir efektyvumo.
  Vokiečiai pradėjo mikliai kovoti. Ir jų užsienio padaliniai. Bjauriausia buvo tai, kad SSRS atsidūrė tam tikroje techninėje duobėje. T-54 dar reikėjo sukurti ir tai užtruko. Kaip reaktyvinis lėktuvas.
  O vokiečiai jau turi ir Arado, ir reaktyvinius atakos lėktuvus serijoje, ir naikintuvus. ME-262 X jau buvo išbandytas. Jis turi sparnus ir pažangesnius variklius. O greitis viršija 110 kilometrų per valandą ir penkis pneumatinius ginklus. Jis taip pat turi reaktyvinių raketų, kurias sukelia šiluma ir garsas. Ir tai yra rimta grėsmė, ir Vermachto kariai danguje vis labiau imasi.
  Jau gegužę krito Voronežas ir Kurskas. Ir tai leido naciams patekti į Donbasą.
  Situacija pablogėjo. 1945 m. birželį buvo paimtas visas Donbasas. Ir vokiečiai nuėjo į Dono vingį. Stalinas išsigando ir nuolat kariavo isterijoje. Jis reikalavo sovietų dalinių puolimo. Bet tai tiesiog nepasiteisino.
  Vokiečiai buvo stipresni su automatiniais ginklais ir geriau organizuoti. Be to, pažangesnė Vermachto valdymo forma kompensavo daugelį ankstyvųjų silpnybių, nutikusių tikrojoje istorijoje, ir palengvino Raudonosios armijos pergales.
  Jau nacių Rommelio kariuomenė įstojo į mūšį dėl Stalingrado.
  Ir tai labai žiauru.
  Rudosios imperijos pasaulyje užvirė įnirtingi mūšiai dėl miesto prie Volgos. Čia kovoja daug merginų ir pionierių. Moterų snaiperių batalionas, vadovaujamas kapitono Nataškos Kaktusovos, užėmė gynybinę poziciją Voronajos gatvės griuvėsiuose. Už griuvėsių slėpėsi merginos su kulkosvaidžiais ir šautuvais, surištos granatų ryšuliais.
  Pati Nataša vilki dėmėtą tuniką ant nuogo kūno, trumpomis kelnėmis ir basa.
  Graži ir riesta mergina, tvirtais klubais, plonu liemeniu, trumpo kirpimo po puslankiu. Veidas labai išraiškingas, vyriškas smakras, mėlynos akys plačiai išsiplėtę. Šviesiai rudi plaukai tapo pilki su dulkėmis, aukšta krūtinė, kietas žvilgsnis.
  Kapitonė Nataša kovojo daugiau nei penkerius metus ir, nepaisant jaunystės, ji daug matė. Merginos kojos nusėtas įpjovimais ir sumušimais. Mergina vikriau juda basa nei šiurkščiai ir nerangūs batai.
  Plikas padas jaučia menkiausius dirvožemio virpesius, perspėja apie minos artumą, o pati motina žemė prideda ištvermės. Viena vertus, mergaitės pėdos sukietėjo, jos nebijojo nei įkaitusio metalo, nei aštrių griuvėsių griuvėsių, bet, kita vertus, neprarado jautrumo ir lankstumo, perspėjančio per ūžesį apie judesį. tankai.
  Mieloji Nataška laiko granatą, prie kurios pririštas sprogimo paketas. Būtina nušliaužti į grėsmingą tanko "Liūto" safyro imperiją, laistyti gatves kulkosvaidžiais.
  Mirabela šliaužioja šalia jos. Taip pat basos, tad visos bataliono merginos pasirodė iš batų, mėgdžiodamos savo vadą. Jos dulkėtieji padai aštrėja, kai ji šliaužioja keturiomis. Gelsvi Mirabelos plaukai netvarkingi ir ilgi... Šiek tiek garbanoti. Pati mergina liekna, liekna, mažo ūgio. Ją netgi galima supainioti su mergina, siaurais pečiais ir iš pažiūros didele galva.
  Tačiau Mirabela jau daug patyrė. Ji taip pat spėjo aplankyti rudosios imperijos nelaisvę, išgyvenusi žiaurius kankinimus, ir kasyklas, iš kurių kažkokio nesuvokiamo stebuklo dėka pavyko ištrūkti.
  Tačiau žvelgiant į jos vaikišką, švelnų veidą, niekada nepasakysi, kad ji buvo sumušta guminėmis lazdomis ant kulnų, per kūną ėjo srovė.
  O apvalūs pliki mergaitiški kulnai buvo apdeginti raudonai įkaitusia geležimi, o tai labai skausminga.
  Mirabela nušauna... Rudosios imperijos kareivė, šiuo atveju prancūzė, krenta negyva, jos snukis kelia smėlį ir griuvėsius.
  Nataška pakiša krūvą granatų po šiukšlių krūva. Dabar čia ropštės devyniasdešimt tonų sveriantis "Liūtas" ir jį susprogdins. Mėlynos merginos veide tarsi safyrai spindi nuo saulės nudegimo ir dulkių.
  Patirtis rodo, kad gerai apsaugotas bakas dabar pakeis padėtį. "Liūtas" turi 100 mm šoninius šarvus ir netgi kampu. Vidutiniai sovietų imperijos tankai negali prasiskverbti į jį, tik sunkieji mastodonai turi galimybę. Tačiau tikslas yra vikšrai. Svarbiausia yra atimti iš automobilio mobilumą ...
  Nataša šliaužia aukštyn, žvilgčiodama nuogus rožinius kulniukus.
  Svetlana šaudo iš automato... Graži mergina, niekas nežino, kokios tautybės ji patenka. Tada merginos nukirto juoduosius samdinius. Rudosios imperijos kariai, užkariavę didžiąją dalį rytų pusrutulio, puoselėja mergaitišką vokiečių kraują ir meta į mūšį kolonijines kariuomenes: etiopus, libiečius, italus, įvairias kitas būtybes ir kai kurias kitas veisles. Taip pat padaugėjo lenkų karių - kurie nuo lopšio įpratę neapkęsti Rusijos imperijos ir sovietinės sistemos.
  Tačiau tai netrukdo jų užimtumui.
  Erwinas Rommelis iškėlė visą internacionalą.
  Daug priešų...
  Svetlana mikliai vengia kulkosvaidžio ugnies. Kulka beveik skilo, pajuodusi nuo dulkių, apvalus, mergaitiškas kulnas. Kapitonė gražuolė net pajuto kutenimą, kaip arti atskrido didelio kalibro dovana, nuo jos šiurkštaus pado. Mergina persižegnojo ir sušnibždėjo:
  Net kulka mūsų nesustabdys!
  Mirabela atšauna... Kita mergina Andželika - labai raudonplaukė, aukštesnio nei vidutinio ūgio, raumeninga, nepaisant menko davinio. Taip pat labai graži mergina, prabangiais klubais, paaukštintu liemeniu, ne moteriškais plačiais pečiais ir aukšta krūtine.
  Andželika kovoja tik su šortais, tunika suplyšusi ir subyrėjusi į dulkes, o naujos uniformos beveik negabenamos per Volgą. Neduok Dieve pernešti daugiau amunicijos ir lašelį maisto išsekusiai rusų ir sovietų kariuomenei.
  Taigi Andželika beveik nuoga, jos kojos subraižytos, ypač keliai. Skeveldros gabalas pataikė į dešinės pėdos padą, skauda, sunku vaikščioti.
  Raudonplaukė, dulkėta, beveik nuoga Andželika susuka gražų, bet kartu ir kietą veidą. Šaudydama mergina sako:
  - Virš mūsų yra Viešpats, Maskva ir Josifas Stalinas!
  Ir nukerta puolančius safyro imperijos kareivius, vos spėjusius atsisukti.
  Dėl griuvėsių ir siaurų gatvelių sunku apsisukti didžiuliams Safyro tankams. Čia yra beveik du šimtai tonų "pelių" ir jie niekaip negali praeiti ...
  Kaip tikėjosi Svetlana, "Levas" šiek tiek pavažiavo ir palaidojo save šiukšlių krūvoje. Nugriaudėjo sprogimas. Vikšras sprogo, nuskriejo pora pažeistų volų.
  Sužeistas tankas sustojo ir iš jo vamzdžio išskrido sviedinys...
  Kažkur ūžė tolumoje, palikdamas griuvėsius. Šviesiaplaukė Svetlana kaip gyvatė sušnypštė:
  - Tai mano skaičiavimas! Atsidarė sąskaitą...
  Mergina kapitonė vėl priversta šliaužti. Sovietų imperijos kariai ir berniukai bei jų palydovai negali panaudoti savo techninio pranašumo griuvėsiuose. Dėl užsispyrusio Erwino Rommelio kaltės Rudosios imperijos minios buvo įklimpusios į apkasų mūšius gana dideliame ir gerai įtvirtintame mieste.
  Mirabela meta granatą. Sudužusių samdinių ar vokiečių verčiamas salto, apsivertimas. Vienam rudam kovotojui nuplėšta ranka, ant jos tarsi kabo angliškas laikrodis su kompasu.
  Mergina vėl sviedžia granatą nuogais kojų pirštais ir cypia:
  - Už Rusiją Svarog!
  Ir duoda posūkį, pjauna priešus.
  Mirabela šypsodamasi sako:
  - Ką tau rodo kompasas - kelias į pragarą!
  O graži mergina nuo dulkėto kulno nusikrato prilipusios keramikos gabalėlį.
  Andželika taip pat nupučia dulkes savo tvirtomis, pilnomis krūtimis. Speneliai beveik juodi nuo nešvarumų ir niežti. Ir pabandyk nuplauti. Vėlgi, kai rašo vokiški automatai, tenka kastis. Ir šliaužti plastunskiu būdu.
  Merginų batalionas laikosi savo pozicijų, nors ir vyksta apšaudymai. Ir plyšta sunkūs sviediniai, ir iš dangaus krenta bombos... Bet rubino herojėms niekas nesulaužys drąsos.
  Čia Svetlana mato, kaip ropoja Pantera. Na, šis tankas nebe toks baisus.
  Galite įmušti jį į šoną. Mergina nusičiaudėjo, išspjovė dulkes, kurios lipo į elegantišką burną. Ji paėmė į ranką granatą, pasvertą sprogimo paketu. Turite prasmukti nepastebimai. Bet aplink tiek daug dūmų.
  Andželika pradėjo vogti, atsiremdama į kanalizaciją apnuogintais grakščių kojų ir alkūnių pirštais. Ji buvo kaip katė, persekiojanti pelę. Kokiais metais mergina prisiminė karą iš tos baisios vasaros, kai pagal oficialią versiją rudoji imperija klastingai įsiveržė į Rusijos imperijos platybes. (Nors abi jėgos kaltina viena kitą agresija!)
  Ar nei mergina, o beveik mergina neišsigando? Iš pradžių taip, bet paskui pripranti. O nuolatinius kriauklių pliūpsnius jau suvokiate kaip įprastą triukšmą.
  Ir dabar jis sprogo labai arti. Mergina pliaukštelėjo į pilvą. Fragmentai veržiasi iš viršaus kaip laukinių bičių pulkas.
  Vienas iš jų liečia nuogą, iškaltą, rožinį merginos kulną.
  Andželika suskeldėjusiomis lūpomis sušnabžda:
  - Vardan teisingumo, Viešpatie!
  Mergina paspartina šliaužimą ir meta granatą su pritvirtintu sprogstamu paketu. Dabartis lekia lanku. Pasigirsta sprogimas, pasiduoda plonesni šoniniai Panther šarvai. Rudas tankas pradeda degti, susprogdina kovinį komplektą.
  Svetlana su šypsena sušnabžda:
  Ačiū Viešpatie Jėzau! Tikiu tik tavimi! Meldžiuosi tau vienam!
  Sulaužo panterą. Nuplėštas, ilgas kamienas palaidotas griuvėsiuose. Priekiniai šarvai, atskirti nuo šoninių šarvų, primena kaušelį.
  Svetlana, kurios akys, rudos nuo dulkių ir saulės nudegimo, spindi rugiagėlėmis, sako:
  - Kuo daugiau ąžuolų turi priešas, tuo stipresnė mūsų gynyba!
  Andželika labai seksuali, juodomis kelnaitėmis, nuoga, dulkėta, tvirto kūno. Mergina labai protinga. Ji gali mėtyti stiklo šukes nuogais kojų pirštais.
  Dabar ji sviedė aštrų daiktą savo grakščia, dulkėmis apaugusia koja. Ir įstrigo, tiesiai arabų samdinio gerklėje. Gražuolė Andželika burbtelėjo:
  - Ir aš esu sekso simbolis, ir mirties simbolis!
  Mergina, po kurios vėl šliaužė, šaudė. Led ugnis ir Svetlana.
  Gražuolė kapitonė Nataška, nukirtusi trolį, čiulbėjo:
  -Gyvenimas yra grandinė, o smulkmenos joje yra grandys...
  Mirabela iššovė, perpjovė Rommeliui galvą ir pridūrė:
  - Neįmanoma nesureikšminti nuorodos!
  Svetlana, vėl taikliai šaudanti, suriko:
  - Bet tu negali eiti ciklais dėl smulkmenų...
  Mirabela tiksliai iššovė ir pridūrė:
  Priešingu atveju grandinėlė jus apgaubs!
  Kita mergina Olimpiada, taip pat labai graži, kartu su pioniere Seryozhka paruošė miną ant vielos. Dviese ją pastūmė... Klastingas bugis įlindo į "Tigro"-2 vikšrą. Ir kaip sprogs šis ilgavamzdis rudas automobilis.
  Šviesiaplaukis berniukas Sergejus sušuko:
  - Mūsų Rusija, tu turi kibirą!
  Ir vos spėjo atšokti, žybčiodamas, juodais, numuštais kulnais, nuo krentančio stogo.
  Olimpijas paglostė berniuko kaklą ir pasakė:
  - Tu esi labai protingas!
  Pionierius išėjo į frontą ir įstojo į moterų batalioną. Berniukas taip pat labai kūrybingas. Pavyzdžiui, jis gamino lėktuvus, kad numuštų safyro atakos lėktuvus. Kai pakyla Focke-Wulfs arba TA-152, pasigirsta neįtikėtinai kurtinantis riaumojimas.
  Merginos ir vokiečiai streikuoja akompanuojant Vagnerio simfonijai. Tokia didinga melodija.
  Olimpijas su pykčiu sako:
  - Jie vis dar bando mus išgąsdinti!
  Pionierius su patosu dainavo:
  - Rusijos karys nebijo mirties,
  Mirtis mūsų nepaims po žvaigždėtu dangumi!
  Nes šventoji Rusija sunkiai kovos,
  Aš užtaisiau galingą kulkosvaidį!
  Olimpija, aukšta, raumeninga mergina, plačiais klubais ir pečiais, yra tipiška valstietė. Drabužiai per muštynes buvo suplėšyti į skudurus, stiprios kojos nuogos, plaukai supinti į dvi kasas ir smarkiai apdulkėti.
  Auskarui tik vienuolika metų, plonas dėl prastos mitybos, subraižytas ir purvinas berniukas, tik šortuose. Natūraliai balti berniuko plaukai tapo pilki, o šonkauliai matosi per ploną, įdegusią ir nešvarią odą. Kojos siaubingai numuštos, ir nudegimų, mėlynių, su pūslėmis. Tiesa, likimas sulaikė vaiką nuo rimtų sužalojimų.
  Jo fone olimpinės žaidynės atrodo didelės ir riebios, nors mergina visai nestora, o su stipria, ištreniruota mėsa ant kaulų. Be to, atrodė, kad alkis visiškai nepaveikė jos puošnios ir stambios figūros.
  Mergina šaudo iš sunkaus prieštankinio šautuvo. Rudiems automobiliams į kaktą pradurti negalima, bet trasose tikimybė yra.
  O nemenkas "Liūtas", gavęs į važiuoklę svarų sprogmenį, ėmė pūsti dūmus kaip sunkus rūkalius.
  Seryozhka dainavo piktai:
  - Smirdantis Fricas negalvodamas prisidegė cigaretę prie įėjimo! Žinoma, jis pateko į didelę bėdą!
  Olimpija, mirganti raumeningomis, įdegusiomis blauzdomis, plikomis, gražiomis kojomis šoko stepą. Mergina dainavo:
  - Šventieji rubino veidai blykčioja nuo ikonos... Neduok Dieve, kad pamirkytum bent tūkstantį žaibų! O jei kas nors zuja labiau už visus orkus - niekas, patikėk, tavęs už tai nepasmerks!
  Tada ji perkrovė prieštankinį šautuvą ir vėl iššovė. Cinamoninis mūšio vežėjas vėl išpūtė dūmus.
  Merginų batalionas padarė didelę žalą Fritzui. Tačiau jis patyrė ir nuostolių. Čia viena mergina buvo perplėšta per pusę, o jos veidas, nepaisant dulkių, tapo išbalęs.
  Didžiąją dalį Stalingrado jau užėmė Rommelio kariai, tačiau tai, kas liko iš miesto, nenori pasiduoti ir pasiduoti.
  Tuo tarpu Svetlana bando prasibrauti pro "Tigrą". Galinga nacių mašina, gavo granatą į šoną, bet nepasidavė. Atsisuka iš patrankos. Mergina turi įkasti į žemę ir griuvėsius, kad jos nesutraiškytų dabarties skleidžiama sprogimo banga.
  Svetlana tyliai sušnabžda:
  - Mama, tėti, atsiprašau!
  Mirabela metė į Tigrą granatą, kuri jai sprogo ant kaktos. Mergina sušnypštė:
  - Apie tai, kad šviesa moko žiemą pavasarį... Kartoju be išimties, kad Navalnas yra maro niekšas!
  Andželika, palaužusi vokiečius ir pylusi ant jų vandens, įsitempė:
  - Karste aš mačiau Aleksejų dabar! Ir ji spyrė vargšui tiesiai į akį!
  Raudonplaukė mergina iš tikrųjų plikomis pirštais metė granatą į tanką. Pataikė į statinę... Po to įvyko sprogimas ir "Tigro" snukis buvo suardytas.
  Baili Rommel naikintuvų įgula pakilo ir atsitraukė.
  Svetlana prunkštelėjo pro šnerves:
  - Mūsų, tavo nepasiduos!
  Mirabela kulka nukirto hitlerinį samdinį ir dainavo:
  - Ir piktadarys nejuokauja! Rankos ir kojos, jis sukasi rusiškas virves! Jis įkiša dantis į pačią širdį... Tėvynę geria iki dugno!
  Svetlana, kikendama lojo:
  - Fiureris pašėlusiai šaukia, ašaroja!
  Mirabela atleido ir pridūrė:
  - Na, mirtis pūpso, šypteli!
  Atsirado dar pavojingesnis "Shtumrtiger". Jis sunaikina ištisus pastatus ir bunkerius. Be to, jis nepriartėja prie Rusijos kariuomenės pozicijų. Automobilį saugo nacių kulkosvaidininkai.
  Svetlana mato, kad priartėti prie orkų pozicijų yra nerealu. Bet danguje Focke-Wulfs. Viena iš šių transporto priemonių skrenda arčiau Rusijos pozicijų, o po jos - TA-152. Merginos į ją atidengia ugnį.
  Andželika meta granatą ir įnirtingai sako:
  - Gilioje mirtyje - nėra atleidimo!
  Po to mergina duoda posūkį nuo automato. Greitai sukasi atgal. Smarkiai artėja palyginti naujas nacių tankas "Panther" -2 su nedideliu bokšteliu ir žemesniu siluetu.
  Kelios merginos meta granatas į nacių automobilį. Ji, gavusi dovanas, sustingsta ir negali apsisukti.
  Andželika sušnypštė:
  - Tai naujas puolimas! Mes suplėšysime jai burną!
  Pantera-2 niurzgė ir iššovė savo galingesnį ginklą.
  Ugnies stulpelis suskaldė orą, akimirksniu įkaitino ir elektrolizavo atmosferą.
  Andželika kikeno, kriauklės praskriejo pro pusnuogę merginą. Begėdiška raudonplaukė papurtė klubus ir pasakė:
  - Ir Niutonas nugalėjo priešus, numetė jungą nuo sosto! Fritzas paskelbė savo Niutono dėsnį!
  Stalingradas - Stalino miestas, apimtas gaisrų, kai ugnies liežuviai tarsi laižo dangų ir traškėjo purpurinėmis, oranžinėmis ir raudonomis kibirkštimis! Ir kiekviena kibirkštis yra tarsi vaiduoklis, pabėgęs iš pragariškos pilies.
  Svetlana, numušdama nacių kovotoją, blykstelėjo mėlynomis akimis, dainavo:
  - Ko tu verkši bloga senute? Patikėk, dėl tavęs verkia tiesiog psichiatrijos ligoninė!
  Šaudydama į orkus Mirabela dainuodama dainavo:
  - Kaip gera atsigulti ant žolės ir trenkti Fricui į galvą! Sutvarkykite fiureriui kompresą ir siųskite kulkas iš kulkosvaidžio!
  Mergina pašėlusiai kikeno ir apsivertė nuo pilvo ant nugaros. Padariau dviratį su kojomis. Į viršų pakilo granata. Skraidantis Focke-Wulf, gavęs po pilvu skeveldros, sparčiai pakilo aukščiau. Matyti, kad aštrios skeveldros jį sužeidė. Rudas padaras užsiliepsnojo ir pradėjo netekti sulaužytų sparnų gabalėlių.
  Svetlana, pamačiusi, kaip Fokke praranda aukštį, suriko:
  - Tai semaforas! Ant laivo kabo kirvis!
  Hitlerio lėktuvas sprogo, skeveldros išsklaidė į visus tolimiausius dangaus kampelius. O kur dingo fašistų asas. Padariau paskutinį savo posūkį. Į pelenus pateko budelis, o ne lakūnas!
  Mirabela nusičiaudėjo, barstydama dulkes ir pasakė:
  - Būti ar nebūti? Tai ne klausimas!
  Andželika vėl sviedė koja stiklo gabalą tiek, kad, pataikęs į akį, jis išlindo į Fritzą per pakaušį:
  - Aš tankų armada! Ir tau reikia gydytis!
  . 2 SKYRIUS
  Hitlerio naikintuvai ir jų palydovai bandė veržtis į priekį, mesdami prieš save granatas. Tokia taktika prieš merginas nepasiteisino. Čia Seryozhka dislokavo katapultą ir kaip ji smogė priešui.
  Pionierius sušuko:
  - Kalėdų Senelis drasko Hitleriui burną!
  Katapultos užtaisas, prasiskverbęs į nacių kovotojų Rommel minią, privertė juos išsisklaidyti ir tuo pačiu apsiversti ore. Fricas nukrito ir nulūžo ant sienų griuvėsių.
  Tankas "Tiger" -2, praradęs pusiausvyrą, susidūrė su "Liūtu". O, Leva, kur tavo nuostabus vardas?
  Svetlana nusišypsojo ir atsakė:
  - Na, gerai, Seryozhka!
  Vaikinas agresyviai suriko.
  - Pioneer visada pasiruošęs!
  Mergina atsakydama papurtė basa koja.
  Mergina kapitonė vėl ėmė kalti nagus. O Olimpijas kuteno siaurą Seryožkos pėdą, kaip jam sunku! Nenuostabu, kad berniukas nebijo bėgti per laužus.
  Mirabela giesmėje pasakė:
  - Jaunystė yra gera - senatvė yra bloga!
  Angelica, ši linksma raudonplaukė, sutiko:
  Nėra nieko blogiau už senatvę! Tai iš tiesų pati bjauriausia būsena iš visų įmanomų!
  O mergina padarė šuolį perversmu. Akimirką ji įsivaizdavo šlykščias močiutes. Ne, nelygink, sena moteris su mergina. O koks grožis, lieknais kūnais.
  Andželika paėmė ir dainavo:
  - Srautas po metų, metai karavane,
  Sena moteris trina chna grūstuve...
  O kaip mano liekna figūra,
  Nesuprantu, kaip praėjo jaunystė!
  Svetlana blykstelėjo akimis, pargriovė orką smūgiu į kirkšnį ir pasakė:
  - Ne! Vis dėlto kare yra toks žavesys - išlikti amžinai jaunam! Visada girtas!
  Olimpija įdėjo naują užtaisą katapultai. Tai kažkas panašaus į gerą skiedinį. Mergina sušnypštė:
  - Ne praleisk, o praei!
  Seryozhka pakėlė ploną, bet vikrią pėdą ir lojo:
  - Rommel veidas!
  O granata kartu su sprogstamuoju paketu įskrido į nacių kovotojų pozicijas.
  Taip, Stalingradas jiems nebuvo duotas - šis šaunus miestas. Jau trečias mėnuo nuo amžinos vasaros pabaigos vyksta šturmas, bet miestas nespėjo pasiimti visko. Kituose fronto sektoriuose Rommel nacių kovotojai pasiekė ribotos sėkmės, bet ne šiame.
  Svetlana iššovė pistoletą ir urzgė:
  - Viskas neįmanoma, pasitaiko, kad įmanoma... Nereikia visatos labai komplikuoti!
  Ir atsitrenkė į motociklo degalų baką. Mašina sprogo, o ugniniai viesulai nušvietė padūmavusį kraštovaizdį. O orką suplėšė ugninė letenėlė.
  Mergina kapitonas sušuko:
  - Man patinka žudyti blogį! Ir tai yra didžiausias gėris!
  Mirabela pliaukštelėjo trolius ir sušnypštė:
  - Žaiskime kiaulę!
  Andželika atidengė ugnį, tiksliau. Ant griuvėsių, apdengtų ietimi, liko gulėti keli smėlingi padarai:
  - Nužudyk priešą! - sušnibždėjo mergina.
  Mirabela žaismingai dainavo:
  - Erviną nudažius lūpų dažais, Margo - plaukų laku, ištempsiu tave į princesės nelaisvę, ištikimasis šuo apgraužs!
  Svetlana, šaudė, sušnypštė:
  - Nagi vakare, Aleksandrai, pasikabink... Baik kvailioti galvą! Nagi vakare, skrendi kaip žiburys - orkus stipriai pamušti!
  Mirabela supykusi tarė, numušdama šalmą nuo šturmano galvos:
  - Mes galime! Ir mes padarysime!
  "Lenino" bataliono merginos sustabdė svetimos kariuomenės veržimąsi. Įsiutęs Fritzas pajudėjo į priekį, tiesiogine prasme išmesdamas lavonus į kosmosą. Nepadėjo ir tankas "Lev", į kurį buvo sietos viltys. Čia yra mašinos modifikacija su 150 mm pistoletu.
  Andželika numuša akmenį, prilipusį prie nuogo spenelio. Mergina turi tokias gražias ir pilnas krūtis. Mergina koja meta granatą. Koja stipresnė už ranką, o metimas eina toliau.
  "Liūtas" gavo tarpą vikšre ir sustojo. Šautas iš jo galingos burnos. Dumbtelėjimas ir griūtis.
  Angelica, spjaudydamasi, sako:
  - Rusų karys nedejuoja iš skausmo!
  Ir mergina vėl šaudo. Ir jis tai daro nepaprastai gerai. Iš bokšto išlindęs fašistas krenta atgal.
  Raudonplaukė, beveik nuoga mergina sako:
  - Veltui priešas tiki, kad jam pavyko sulaužyti merginas! Kas išdrįsta, tas puola mūšyje, mes įnirtingai nugalėsime priešus!
  O Andželika ridena preso raumenis, kuriuos ji labai įspaudžia.
  Oi, kokios gražios merginos! Nenoriu, kad nė vienas iš jų mirtų.
  Stalenida bėgo... Labai graži mergina, pūkuotais, baltais plaukais. Jai kažkaip pavyksta juos sutepti kažkokiu gėrimu, kad nesusiteptų.
  Mergina labai graži, su Veneros figūra, tik labiau tonizuota ir įspausta. Ant jos rūbai, tik liemenėlė ir kelnaitės. Visa kita jau išdraskyta. Bet kokios grakščios kojos! Tai ne mergina, o tobulumo antspaudas, grožio karūna.
  Ji juda ypatingu būdu, kaip voverė. Basos pėdos ir mirgėjimas, ir kulnai stebėtinai išlieka švarūs. Stalenida nušauna, ir fašistui krūtinėje atsiranda opa.
  Mergina sako:
  - Ištikimybė tėvynei yra aukščiausias žodis!
  Angelica juokdamasi pastebėjo:
  - Nusiimk liemenėlę ir lik kaip aš su šortais!
  Steelenida neigiamai papurtė galvą.
  - Tai netinka!
  Andželika papurtė klubus, taikliai šovė ir dainavo:
  - Kažkas komjaunimo tapo neįprasta! Taip vaikščioti nuoga krūtine yra labai nepadoru!
  Steelenida nusijuokė ir pastebėjo:
  - Kam džiuginti nacius, pažiūrėkite į mūsų grožį!
  Andželika ryžtingai atsakė:
  - Mūsų grožis yra mirtinas!
  Plieninė mergina kikeno ir šovė į TA-200. Užsidegė nacių kovotojų automobilis. Ir graži blondinė sušuko:
  - Mirtis blogiui!
  Andželika nusijuokė.
  - Ir gyvenimas yra geras!
  Stalenida, pamačiusi, kad fašistas krenta, suriko:
  - Tai didžiausia vertybė! Nemanykite, kad naciai laimėjote!
  Angelica dainuoja:
  - Laukiu pergalės! Laukia pergalė... Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius! Laukiam pergalės! Laukiam pergalės! Mes galėsime nugalėti nacius!
  Graži mergina, o jos nuogos krūtys dreba. Gerai su nuogu liemuo karštyje, kurį sustiprina ugnis.
  Svetlana dabar atrodė daug ryžtingesnė. Ji šaudė į nacius iš automato ir lojo:
  - Aš tave kastruosiu!
  Ir iš tiesų naciai gavo mirtinų dovanų ir karstų! Ir mergina jiems parodė figūrą, pastatykime nuogus kojų pirštus. Ir švilpė kaip lakštingala plėšikas. Ir per apatinių galūnių pirštus.
  Mergina kapitonė yra labai protinga. Ir putojantis. Ir visai ne žiaurus. Jai irgi kartais gaila priešo kareivių, kurie gali susilaukti vaikų, kurie verks savo mirusių tėvų.
  Tačiau Svetlana tokias mintis varo nuo savęs, todėl nuo jų norisi verkti. Bet ne rusai atėjo pas nacius plėšti ir žudyti. Ne, tai fašistai ir į Rusijos platybes įsiveržė visas agresyvus būrys užsieniečių iš viso pasaulio.
  Svetlana kirto ir šovė į Fritzą, kuris bandė tyliai priartėti prie rusų pozicijų... Jo kulkos išmušta akis ir smegenys iškrito.
  Mergina kapitonė nusišypsojo ir šmaikščiai pasakė:
  - Tiesiai akis į akį, galva į galvą!
  Svetlana taikliai šovė ir šonine priekaba atsitrenkė į motociklą. Automobilis pradėjo plyšti, o kulkosvaidis nulėkė, kelis kartus apvirto. Tada jo snukis įsmuko į griuvėsius.
  Mergina ant griuvėsių trynė nuogą, dulkėtą padą. Ir ji vėl nusitaikė. Jos linksmas, jaunas veidas išsišiepė gana išsišiepęs. Mergina dainavo:
  - Ne, mes pasakėme fašistams, mūsų žmonės netoleruos to, kad kvapni rubino duona vadinama fordu!
  Mirabela atliko labai tikslų šūvį, nuo kurio įsiliepsnojo Focke-Wulf ir čiulbėjo:
  Niekšui, žinoma, pasirinkimas aiškus,
  Už dolerius jis pasirengęs išduoti Rusiją ...
  Bet Rusijos žmogus yra toks gražus
  Kad jis yra pasirengęs paaukoti savo gyvybę už Tėvynę!
  Mergina padarė salto ir rodė naciams figą, slinko, o kulkos gražuolės nepalietė.
  Pasirodė Andželika, ši gražuolė, beveik nuoga, purvina kaip velnias, iš karto metė granatą dviem kojomis. Ir ji patikrino:
  - Ką aš turiu, tai... Naciai aštrioje pusėje!
  Olimpijas pataisė Andželiką:
  - Aštriai, į šoną, o ne į aštrią pusę!
  Mergina kikeno ir purtė arbūzo krūtis, o panaudodama granatą su sprogstamuoju paketu paleido granatą. "Tigrui" pataikė į snukį, ir šis kreivas meno kūrinys išsisuko.
  Po to nacistinė būtybė atsitraukė. Ji pradėjo šliaužioti kaip į ugnį pakliuvęs vėžlys.
  Svetlana dainavo linksmai mirkčiodama:
  - Ir "Tigras" atsitraukia, ir Fricas slepiasi!
  Mergelių batalionas manevravo atakuojamas, oro smūgiais ir sunkiaisiais ginklais. Čia pataikė reaktyviniai bombonešiai, į dangų pakilo įlūžę, raudonai įkaitę šlaitai. Ir akmenys degė. Laimei, nė viena iš mergaičių nemirė, bet berniukai iškeliavo į kitą pasaulį - kam ne taip gaila! Ir sielos skrenda - vieni į dangų, o kiti į pragarą! Kur velniai su šakėmis jau laukia tų, kurie netikėjo Jėzumi, tiksliau Svarogu ir Tėvu.
  Angelica yra seksualiausia iš įniršusių karių: na, ar naciai iš savo "Sturmtiger" gali apšaudyti Rusijos kariuomenės pozicijas ir nužudyti raudonuosius karius?
  O mergina basomis kojomis čiupo granatą ir sukosi salto kaskadomis. Ir sukasi vis greičiau. Ir tada iš visų jėgų ji metė mirties dovaną į platų Stormtigro snukį. Blykstelėjo nuogos, įdegusios gražuolės kojos, o granata įskriejo į platų snukį. Ir galinga mašina iš pradžių užspringo, o paskui puolė. Du "Karališkieji tigrai", stovėję "Sturmtigro" šonuose, buvo išmesti ir išsibarstę skirtingomis kryptimis. Nuo jų buvo nuplėšti volai, jie krito žemyn, lėkdami kaip nulaužti karalienės karoliai.
  Sprogimo banga išmetė Andželiką, o mergina nuskriejo aukštyn kojomis. Ir ji buvo apversta, siūbuota ir mėtoma. Tačiau gražuolė vis dėlto nusileido, į nuogus padus įsirėžė aštrios griuvėsiai ir susmulkinti akmenys. Merginai skaudėjo, net per suragėjusią pėdą pradūrė galiukas.
  Bet Andželika rado jėgų atsistoti ir šaukti:
  - Jūs, naciai, būsite pelenais!
  Svetlaną ir kitas merginas išmetė sprogi banga ir net šiek tiek sugniuždė. Tačiau nė vienas iš gražių karių nežuvo. Merginos pasitiko uraganu ir taiklia ugnimi. Tramdyti vokiečių ir kitus agresyvius vabzdžius, kurie iššoko ir apgulė Rusijos sovietų imperiją.
  Mirabela su dideliu entuziazmu dainavo:
  - O kai Viešpaties trimitas mus nuves į mūšį, mes draugausime su komjaunuoliu! Ir pagal Jehovos valią aš dalyvausiu dangiškajame sąraše!
  Andželika, purtydama dulkes nuo kruvinų padų, dainavo:
  - Putinas, partija, komjaunuolis! Ir mes išsiunčiame Rommelį į beprotnamį!
  Merginos pradėjo kurtinamai juoktis, o Seryozhka su nerimu ir susierzinimu pasakė:
  - Ir mano katapulta, ne tokia tiksli - kaip tos nuogos ir tvirtos Andželikos kojos!
  Olimpija, žaisdama savo rankų raumenimis, pasakė:
  - Tai yra gerai! Jūs vis dar galvojate. Kažkas kietesnio!
  . Vaikinas, pliaukštelėdamas basomis kojomis, čiulbėjo:
  - Žinoma, grįžo tas pats!
  Sfero Katastrofovas grąžino Erwiną Rommelį atgal į sosto salę ir šypsodamasis pasakė:
  - Neblogai, tu kovojai su mano jaunuoju Kūrėju! Prisipažinkite, kad tai buvo jūsų svajonė - tapti berniuku amžinai ir kovoti!
  Feldmaršalas sutiko:
  Taip, kaip tik apie tai svajojau! Būtent tai, ko visada norėjau! Būk didvyris berniukas!
  Dievo vaikas rimtu tonu pasakė:
  - Kovojote, o dabar parodykite save kaip kvalifikuotą vadybininką! Tai būtina asmenybės bruožų ugdymui!
  Ervinas pasakė mergaitei ir berniukui:
  - Na, kodėl nežiūrėsime daugiau filmų ar?
  Nataša švelniai atsakė:
  - Gal jūsų Didenybė pažvelk į mūsų lakūnus: Albiną ir Alviną! Jie yra puikūs meistrai kariniuose reikaluose!
  Jaunasis karalius sutiko:
  - Na, pažiūrėkime dar truputį, o aš pasižvalgysiu po sostinę! Karalius neturėjo visą laiką sėdėti rūmuose!
  Atsakydama Svetlana dainavo visapusišku balsu:
  - Karalius yra mūsų pasididžiavimas ir šlovė,
  Tu esi išmintingas kaip gimtoji Žemė...
  Stiprinkite kaip plieninę stulpo jėgą,
  Tu buvai mums duotas Dievo!
  Ervinas išmintingai atsakė:
  - Valdovas, kuris mėgsta saldų meilikavimą, turi musės intelektą!
  Nataša sušuko:
  "Tikrai tu esi išmintingiausias valdovas! Mes galvojame su jumis, kad mūsų imperija pagaliau laimės karą prieš rusų kareivius ir Raudonąją armiją!
  Ervinas rimtai paklausė:
  Kodėl jie nenori ramybės?
  Nataša rimtai atsakė:
  Kodėl jiems reikia ramybės? Jie nežino jokios kitos proto būsenos ir imperijos. Karas jiems yra natūrali būsena. Be to, orkai yra kanibalai ir valgo belaisvius ir belaisvius. Arba iš karto, arba po sunkių kankinimų!
  Ervinas šypsodamasis pasakė:
  - Verta pažvelgti į šių būtybių veidus - suprasi, gero iš tokių nesitikėk!
  Filmo ekranas vėl nušvito. Dabar buvo rodomi du kovotojai, ant kurių lenktyniavo gražios merginos: Albina ir Alvina.
  Abi medaus blondinės, raumeningos, iškaltos ir su tuo pačiu bikiniu. Kaip viskas puikiai atrodo.
  Albina šaudo iš orlaivių patrankų. Numuša penkis rusų ir komjaunuolių lėktuvus, girgžda:
  Mes atiduosime savo gyvybes už Tėvynę ir tikrai laimėsime!
  Alvina, šaudanti, patvirtino:
  - Žinoma, mes laimėsime! Kitaip ir būti negali!
  Ir ji taip pat iššovė oro patrankų sprogimą. Bolševikų ir rusų merginų kovotojai krenta ir sprogsta. Dalis jų kapitališkai suremontuoti.
  Albina, šaudo, dainuoja:
  Lėktuvai geri, garlaiviai geri!
  O merginos deimantus smarkiai prikrovė!
  O nuo tikslaus gražuolės smūgio buvo apdaužytas dar vienas piktųjų bolševikų automobilis. Su kuo raudonieji nori kovoti su lokiais? Taigi įkiškite sizoma į nosį!
  Alvina, nukirsdama kitą samdomą bolševiką, plikais pirštais spaudžia gražias kojas. Ji yra mergina, kuri, jei pajudins koją, prasimuš pro plytų sieną.
  Jie net kinui parodė, kaip abu lakūnai šuoliuodavo, plikomis kulnais laužydami ąžuolo lentas.
  Albina numušė kitą, šį kartą bolševikų bombonešį, ir sušvilpė dainuodama:
  - Nėra gražesnio už mūsų, žinok galias,
  Nugalėsime visas orkų merginas...
  Narsybės ir šlovės įsikūnijimas -
  O virš mūsų aukse yra cherubas!
  Ir Albina vėl danguje nukirto mašiną, prie kurios vairo sėdėjo bolševikas. Ir ji tai padarė meistriškai.
  Tačiau Alvina nėra prastesnė. Kaip pasisuka šviesiaplaukė mergina. Juda naudojant "lapės gyvatės" techniką. Ir nukritę, rūkantys grifai krenta.
  Alvina dainavo, mėgaudamasi savo lūpomis:
  - Arkangelas mums pasakys: rojuje bus vėsu,
  Bet spustelėja tik rojaus vartai...
  Prašysime Dievo: rašyk su draugu,
  Į kažkokį angelų pulką!
  Ir karys pritaikė negyvą kilpą. Ir ji numušė šį komisarą, stovėjusį prie sunkaus kovotojo vairo. Ji tai padarė labai grakščiai ir spaudė mygtuką atkakliais, ilgais iškaltų kojų pirštais. Ir net baisus komisaras buvo sudraskytas! Tai tikrai aukščiausios akrobatikos merginos!
  Bet dabar oras tapo ramesnis... Merginos smogia į Raudonosios armijos sausumos pajėgas. Čia Albina iš viršaus meta lėktuvo sviedinį. O Rusijos tankas "IS" -3 pataikė tiksliai į stogą. Pralaužia ją, išmuša bolševikus.
  Ir sviediniai pradeda sprogti. Girdimi sprogimai ir sovietų karių žūtis.
  Albina šnypščia kaip jautį įgėlusi kobra:
  - Žmonėms!
  Alvina taip pat šaudė į priešą, sutriuškindama priešą. Ir nuplėšė bokštą nuo Lenino tanko. Taip, mergina pliaukštelėjo tiksliai ir taikliai.
  Ir orkai paliko kruviną netvarką.
  Abi gražuolės užėmė antžeminius taikinius. Ginklai buvo sunaikinti.
  Albina kartu su rusų merginomis daužė plaukuotų vyrų dujų patranką ir sušnibždėjo:
  - Mano svajonė, aš šauni gražuolė!
  Alvina taip pat sudaužė raketų paleidimo įrenginį ir tviteryje paskelbė:
  - Ir jaunikiai įsijungs iš grožio!
  Ir abi merginos prapliupo juoktis. Nors su vyrais, žinoma, jie neturi problemų. Vaikinai mėgsta įžymybes. Ir apskritai vienam vyrui daugiau nei dvidešimt merginų, tik jos per jaunos. Čia, Žemėje, vyrai augina barzdas!
  Patinui tai - džiaugsmas, bet jei patelė temperamentinga, vadinasi, ji jau turi problemų!
  Albina nuogais kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus ir čiulbėjo:
  - Mano svajonė - įgyti nemirtingumą!
  Alvina nuogų kojų pirštais nuspaudė gaiduką ir sucypė:
  -Ir mes nemirtingi! Mes gyvename kituose pasauliuose naujuose kūnuose!
  Albina pataikė į nepaprastą orko tanką ir gurguliavo:
  - Nors kūnas be sielos nėra kūnas, bet kokia silpna siela be kūno!
  Ir karys išleido kibirkštis iš jos akių... Ir tada, kai ji šaukia:
  - Netikėk, mirties nėra!
  Alvina mušė košmariškų bolševikų savaeigius ginklus ir kaip ji rėkia:
  - Mirties rubinų kovotojas nebijo,
  Niekas mūšio lauke negresia...
  Mes drąsiai kovosime su Tėvynės priešu -
  Mergina padarys puikų žygdarbį!
  Po to mergina savo kovotoją dar labiau nuleido į paviršių. Ir paleido nedidelę raketą. O didžiulis bolševikų tankas "Karlas Marksas" su penkiais ginklais pradėjo plyšti, o visi jo šarvai suskilo į fragmentus.
  Albina kulkosvaidžio sprogimu nukirto kelis Rusijos imperijos motociklininkus ir iš džiaugsmo cyptelėjo:
  - Turiu du plačius sparnus, o akis kaip stepių erelio!
  Labai švelnaus grožio jausmo merginos. Ir jei jie ko nors imsis, tai bus daroma pačiu pirmu numeriu.
  Tačiau aviacijos šou baigėsi ir prasidėjo kitokia serija. Šį kartą jie parodė keturių merginų grupę, kurios buvo ne tik puikios kovotojos, bet ir valdančios kovinę magiją.
  Viena mašina stoja prieš visą bolševikų imperijos mastodonų armadą. Tai atrodo visiškai savižudiška.
  Tačiau prie tanko vairo pati Viktorija yra velnias, pasakiško grožio. Taip, ir visos keturios merginos: tiesiog mielos. Jie atremdavo plikomis kojomis į šarvus ir gaudė psichinius pojūčius, tarsi būtų šviesos karalienės. Kokios jos stebuklingos merginos: gali ir žino daug.
  Viktorija paleido šūvį, padainavo eilutę iš šiuolaikinio romanso:
  - Nežinau, kas atsitiko... Vaikiškas juokas labai skambus... O per balas jau laksto basos merginos!
  Jos išmuštas jų kariuomenės fašistų "dramblys" pradėjo rūkyti, skleisdamas smirdančius žiedus. Jos sukosi kaip nuodingos gyvatės. O Viktorija mirktelėjo savo partneriams, Zoja metė kriauklę. Nadežda, Peruno, vieno iš Sfero Katastrofovo sukurtų dievų tarnų, tarnaitė perspėjo:
  - Čia pasaloje yra naujausias savaeigis pistoletas "Porcupine", su 32 svarų pistoletu... Reikia būti atsargesniems.
  Viską žinanti Elena tuoj pat paplepėjo:
  - Savaeigis pistoletas "Porcupine", yra licencijuota kopija iš nykštukų darbo, iš specialaus savaeigio ginklo "Anaconda". Ginklo charakteristikos: priekiniai šarvai 228 mm, šoniniai šarvai 200 mm - šaunu! Patrankos kalibras 94 mm, atitinkantis šarvus pradurtą "Karališkąjį buivolį". Ir dar trys kulkosvaidžiai...
  Viktorija grubiai pertraukė savo partnerius ir net bandė pajudinti nuogą kulną nosyje, šaukdama:
  - Aš žinau!
  Elena nusijuokė ir pasakė:
  - Puiku, kai yra žinių... Bet technikoje aš esu didmeistris, o tu - blogio pažinime!
  Viktorija vėl šovė plikomis kojų pirštais, atplėšdama nuo "Šerno" bokštelį ir pasipūtusi, pastebėjo:
  - Mano žinios yra fundamentalesnės, nes blogis ateina ir iš technologijų. Ir patariu geriau - neišsiskirk!
  Zoja, norėdama užgesinti alaus gaminimo šiukšles, pasiūlė:
  Dabar leisk man nusišauti!
  O tarnaitė, tiksliau Baltojo Dievo dukra - sukurta Visagalio Sfero, parodė, kad dominuojantis gėris jai visai netrukdo šaudyti. Ir nulupti be jokios progos. Kariai čia kovoja aukščiausiu lygiu.
  Merginos pajudina savo tanką ir pirmyn. Tačiau nepamirškite dainuoti kartu.
  Viktorija, vedanti ugnį be pieno, pradėjo:
  - Po šventu...
  Zoja tęsė, taip pat šaudydama plikomis iškaltomis kojomis:
  - Laisvė!
  Nadežda, patvirtindama šaudymą plikais kojų pirštais, išdavė:
  - Pasaulyje!
  Viktorija, šaudydama pro šalį be ženklo, tęsė:
  - Draugystėje!
  Zoja rėkia, priešo šlapimas:
  - Iš laimės...
  Kvailiodama Nadežda baigia:
  - Ir meilė!
  Viktorija tęsia su patosu visa gerkle, fotografuodama nuogais kojų pirštais:
  - Ryškiame spindulyje...
  Zoja, iššaudama šūvį, pakelia:
  - Tautos susilieja...
  Nadežda, šaltakraujiškai šaudanti, plikomis kojų pirštais, priduria:
  - Kad išsklaidytų tamsą priekyje!
  Viktorija, toliau fotografuojanti plikomis iškaltomis kojomis, kyla problemų:
  - Valdykite visas pasaulio šalis...
  Zoja, iššaudęs, toliau varė puikų patosą:
  - Apsaugotas!
  Nadežda, taip pat svaidydama tvoroje, basomis kojomis nukirsdama rubinų kovotojus, tęsė:
  - Nuo invazijų...
  Viktorija, šaudydama basomis kojomis, sušnypštė:
  - Pragaro skėriai!
  Zoja perskėlė "Šerną" basomis kojomis, tęsė:
  Ir su mano krūtine...
  Nadežda, susidorojusi su orkų "tiranozaurais", išleido:
  - Uždengtas!
  Viktorija, mėsėdžiai besišypsanti ir šaudydama plikomis grakščiomis kojomis, urzgė:
  - Visos tautos...
  Zoya, taip pat šaudanti basa koja, pridūrė:
  - Motina Žemė!
  Nadežda, trenkdama plikomis kojos pirštais, iš patrankos, tęsė:
  - Ir vėl bėda...
  Viktorija, šaudydama nuogomis apatinėmis galūnėmis, uždususi tęsė:
  - Kabantis...
  Zoja, iššaudama šūvį, lojo:
  - Kraujo upės!
  Nadežda, degdama basomis kojomis, išdavė:
  - užsidegė...
  Viktorija sušnypštė:
  - Arogantiškas priešiškumas!
  Zoya, taip pat šaudanti nuogais kojų pirštais, beveik verkdama pridūrė:
  - Nuo gaisrų, kraujo...
  Nadežda, iššaudęs, įdegusių, raumeningų galūnių pagalba urzgė:
  - Ašaros ir sielvartas!
  Viktorija išleido dovaną basomis kojomis ir kaip ji sušnypš:
  - Mūsiškiai dejuoja...
  Zoja, vos paėmusi, basomis kojomis išmeta ir pragarišką dovaną ir riaumoja:
  - Mūsų brangusis...
  Nadežda, dunkstelėjusi, baigė:
  - Šalis!
  Viktorija, atsakydama basa koja, vėl sušnypščia:
  - Bet ne...
  Zoja atleista basomis kojomis ir išdavė:
  - Merginų dvasia...
  Nadežda, prikausčiusi vinis nacių kariuomenei, nuogais kojų pirštais baigė:
  - Stipriau!
  Viktorija vėl šovė basa ir agresyviai, tęsė:
  -Iš savo griuvėsių...
  Zoja, stipriai šaudydama basomis kojomis, nubrėžė liniją:
  - Mes atgaivinsime!
  Nadežda vėl trinktelėjo ir suriko:
  - Rusijos karys...
  Viktorija, paprastai sadanuv, basa koja, sumurmėjo:
  - Paimk kardą...
  Zoja prikišo nagus, urzgė:
  - Greičiau!
  Nadežda, šaudydama nuogais kojų pirštais, pradėjo:
  - Mes stovime...
  Zoja, įnirtingai plakdama, tęsė:
  - Ir vėl....
  Viktorija, prikišusi apnuogintas apatines galūnes, baigė pagrindine nata:
  - Mes laimėsime!
  . 3 SKYRIUS
  Tada merginos nutilo. Jie tylėdami nušovė dar dešimtį tankų, po to Viktorija, vėl šaudydama ir vėl basomis kojomis, dainavo:
  - Po šventu...
  Zoja, šaudydama basomis kojomis, tęsė:
  - Baneris...
  Viltis išsprūdo ir tiesiogine, ir perkeltine prasme:
  - Mesijas!
  Viktorija, siūbuojanti kūną ir nuogais kojų pirštais svaidydama sviedinius, urzgė:
  - Pasaulyje...
  Zoja puolė agresyviai šaudama:
  - Iš laimės...
  Nadežda, trenkdama mažorine nata, plikomis grakščiomis galūnėmis baigė:
  - Ir meilė!
  Viktorija, vėl prikaldama nagus, naudodama nuogus kojų pirštus, tęsė:
  - Saulėje...
  Zoja, basomis kojomis trenkdama sviediniu į Kiaulą, sušuko:
  - Rėjus...
  Nadežda, nenumaldomai paleisdama Rommelio "Šerną" per fašistinę imperiją plikomis iškaltomis galūnėmis, lojo:
  - Sujungti...
  Viktorija, basomis kojomis siųsdama sviedinį, šiurkščiai baigė:
  - Tautos!
  Zoja, šaudydama, plikiai pridūrė basomis kojomis:
  - Pragariška tamsa...
  Viltis, antausi, išdavė:
  - Ištirpinkite...
  Viktorija, vėl pakrypusi į Rommelio nacių fašistus, sušnypštė:
  - Toli!
  Merginos šaudė basomis kojomis ir juokėsi dar penkias minutes. Per tą laiką buvo sudeginti trisdešimt penki nacių koviniai tankai. Ir tada jie vėl dainavo.
  Kaip visada, ugningasis velnias nustatė eilėraštį ir toną, ji naudojo plikomis galūnėmis:
  Mes atidarėme...
  Zoja, šaudydama basomis kojomis, pridūrė:
  - Tautos...
  Nadežda, prikalusi vinis, plikiais pirštais ir vikriomis kojomis ištarė:
  - Planetos!
  Viktorija, perpjovusi "Šerną", labai garsiai išsišiepusi suriko:
  - Į erdvę...
  Zoja, taip pat plikais pirštais siųsdama sviedinį, suriko:
  - Būk!
  Nadežda, mesdama dovaną, sušuko:
  - Į nežinią...
  Viktorija įmetė ir sviedinį, ir sultingą šūvį nacių kovotojams;
  - Mirama!
  Ir Zoja, šaudydama basomis kojomis, pradėjo austi naują posmą:
  - Heroizmas...
  Nadežda, beviltiškai plikomis kojomis kabindama nagus į fašistines minias, tęsė:
  - Žygdarbiai...
  O ištvermingoji Viktorija, kaip įprasta, nugriuvo basa su apvaliu kulnu, paspausdama vairasvirtės mygtuką "Šernas" ir išleido pabaigą:
  - Šlovintas!
  Zoya, susidūrusi su "Kiaulyte", išleido:
  - Į...
  Nadežda, šaudydama basomis kojomis, čiulbėjo:
  - Ištrinti...
  Viktorija ištarė žodžius, rodydama nuogais kojų pirštais ir sviediniu ant savaeigio ginklo "Witcher":
  - Amžinai...
  Zoja taip pat atsiuntė sviedinį ir išdavė:
  - Mirties....
  Nadežnajai buvo paskutinis šūvis, kurį ji iššovė basomis kojomis, ir žodis:
  - Randas!
  Tai kieta! Fašistų tankų pulkas buvo sunaikintas. Savaeigis pistoletas "Anaconda", nepaisant visų savo šarvų, taip pat išsibarstė iš rusiško sviedinio: reikia žinoti, kur pataikyti, kad pataikytum ir suskaldytum. Juk merginos šarvuose matė susikaupimus ir jėgos linijų lūžius. Negali jų apgauti ar pergudrauti... Ir jie gali pergudrauti bet ką, ko tik nori.
  Zoya susirūpinusi pastebėjo:
  - Ar mums nepakenktų papildyti amunicijos atsargas?
  Elena, ši žaisminga ir moki Svarogo dukra, taip pat sukurta be galo visagalio Demiurgo berniuko Sfero Katastrofovo, kikeno ir pastebėjo:
  - Vadinasi, tu nesupranti? Juk turime nepakeičiamą sviedinį. Galime taip pataikyti beveik be perstojo!
  Viktorija geidulingai pavartė akis, pliaukštelėjo viena basa koja į kitą ir sušuko:
  - Hiperfuck be pertraukos... Puiku!
  Tai tikros merginos...
  O karas tebevyksta... 1945 m. rugsėjį vokiečiai vis dėlto pasiekė Kaspijos jūrą.
  Ir jie sausuma atkirto Kaukazą. Kas yra labai pavojinga. Vokiečiai žengia į priekį ... Mūšiuose jų nauji tankai ir lėktuvai ...
  O Turkija prasiveržia iš pietų, o tai dvigubai pavojinga. O padėtis nepaprastai sudėtinga, pragariškoms ožkoms.
  Apsimetinėk priešo lavina... Ir jokiu būdu jo sustabdyti.
  Spalį vokiečiai jau buvo Dagestane ir priartėjo prie Azerbaidžano. O tai rimta ir pavojinga.
  Mergina Alisa buvo sučiupta nacių. Ją tardė SS pulkininkas Deza. Komjaunutę nurengė iki juosmens ir pradėjo plakti botagais.
  Alisa riaumojo:
  - Nesakysiu! Nesakysiu! Nesakysiu!
  Tada jie nuplėšė jai kelnes ir batus. O kulnus apdegino plačiomis raudonai įkaitusios geležies juostelėmis. Ir taikė šilumą nuogus padus.
  Mergina apalpo iš šoko.
  Ją užpylė kibiru vandens. Jie atvedė jį į protą ir patempė ant stovo. Kas yra labai žiauru.
  Alisa sukando dantis ir suriko:
  - Vis tiek nesakysiu! Tu gali mane nužudyti!
  Jis sumušė mergaitę ant nuogo kūno raudonai įkaitusia viela. Bet jie nieko iš jos negavo.
  Po to išsekusį komjaunimą jie išmetė į drėgną ir šaltą rūsį.
  Ir, žinoma, tai labai žiauru.
  1945 m. lapkritį buvo paimtas beveik visas Kaukazas, o Rommelo naciai įsiveržė į Baku.
  Dvi merginos Albina ir Alvina skrenda pas save ant tokios skraidančios lėkštės. Dėl stiprios laminarinės srovės jie yra nepažeidžiami. Tačiau jie negali šaudyti patys. Tačiau dėl didžiulio greičio jie gali aplenkti ir taranuoti sovietinius lėktuvus.
  Albina, lenkdama diskelį, pastebėjo:
  - Geležies technologija, tikrai reikalinga ir labai naudinga!
  Alvina kikeno, išskyrė dantis ir sušnypštė:
  - Bet viską sprendžia dvasia!
  Albina pasakė:
  - Labiausiai nei tai, nei tai yra būtent kovinė dvasia!
  Abi merginos yra šviesiaplaukės ir dėvi bikinius. Labai gražus ir basas. Kai karys be batų, jai pasiseka. Dabar merginos tokios spalvingos ir nuostabios.
  O prieš einant į mūšį gražuolės tikrai dirbs su vyrais. Tai jiems tikra kūno šventė.
  Štai kokios geros merginos.
  Alvina numušė du sovietų Tu-3 ir tviteryje paskelbė:
  - Šlovinga mūsų medžioklė!
  Albina patvirtino taranavimą ir išdavė:
  Ir tai niekada nebus paskutinis!
  Alvina numušė dar tris sovietų atakos lėktuvus ir girgždėjo:
  - Taip, jūsų nuomone, Dievas myli Vokietiją?
  Albina abejodama papurtė galvą.
  - Matyt, nelabai!
  Alvina nusijuokė ir vėl paklausė:
  - Kodėl taip manai?
  Albina taranavo du sovietinius automobilius ir girgždėjo:
  Karas tęsėsi per ilgai!
  Alvina logiškai pastebėjo:
  - Bet mes ateiname!
  Albina nusišypsojo ir sušuko:
  - Taigi pergalė ateis!
  Alvina drąsiu manevru numušė keturis sovietų orlaivius iš karto ir sucypė:
  - Tikrai ateis!
  Albinai reikėjo priminti:
  - Po Stalingrado karas vyko ne pagal taisykles ...
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Tai tikrai prieštarauja taisyklėms!
  Albina susierzinusi sucypė:
  - Pradėjome pralaimėti!
  Alvina susierzinusi sucypė:
  - Būtinai turiu!
  Albina taranavo dar kelias sovietines mašinas ir girgždėjo:
  - Ar tai ne mūsų problema?
  Alvina numušė porą rusų naikintuvų ir ištarė:
  Manėme, kad padėtis beviltiška!
  Albina mėsėdžiai nusišypsojo ir sušnypštė:
  - Ką mes dabar matome?
  Alvina apgailėtinai tviteryje parašė:
  - Kažkas nepajudinamo ir nepakartojamo!
  Albina sužibėjo perliniais dantimis ir atsakė:
  - Kad laimi Trečiasis Reichas!
  Alvina numušė dar porą sovietų puolimo lėktuvų ir išvežė:
  - Tikrai turi laimėti!
  Merginos susiraukė. Vienu metu jie dirbo, o oficialiai - karių viešnamyje. Daugelis vyrų perėjo per save, ir ne tik baltoji rasė. Ir jiems tai labai patiko. Na, kaip tai malonu kūnams. Bet tada paleistuvės pateko į sovietų puolimą. Jie buvo paimti į nelaisvę. Na, karštakošiai manė, kad bus išprievartauti. O štai velnias du!
  Jie privertė paleistuves kasti apkasus ir apkasus. O buvusioms naktinėms fėjoms tai nelabai patiko. Taigi jie visi galėjo pabėgti. Jie suviliojo sargybinius.
  Ir jie prisiekė atkeršyti rusams.
  Ir jie kovojo prieš Rusiją. Tai yra prakeikti...
  Albina išmetė dar kelis rusiškus automobilius ir sumurmėjo:
  - Dar gali gyventi su vyrais!
  Alvina su tuo sutiko:
  - Net neįmanoma, bet reikia!
  Albina atkišo dantis ir atsakė:
  - Bet vis tiek... Smagu žudyti.
  O merginos diskelio judesiu numušė dar penkis sovietinius automobilius.
  Alvina nusijuokė ir pasakė:
  - O kada karti?
  Albina nuvertė dar šešis automobilius ir atsakė:
  - Po pergalės ištekėsiu! Ir pagimdykite dešimt vaikų!
  Ir abi merginos prapliupo juoktis.
  Ir jie dainavo;
  Mes esame fašizmo tikėjimo riteriai,
  Nušluostykime komunizmo kovotojus į dulkes!
  Ir kaip jie juokiasi, siūbuodami kalnus su balta viršūne.
  Skraidančios lėkštės kovinis testas yra labai sėkmingas. Bet iš to neįmanoma atleisti.
  Čia merginos taranuoja ir porą IL-2. Šis atakos lėktuvas yra masyviausias Raudonojoje armijoje ir dar nebuvo nutrauktas. Nors keturiasdešimt penktaisiais metais jis buvo pasenęs.
  Bet jis vis tiek elgiasi ir elgiasi beviltiškai. Čia naudojami tokie koviniai diskai - tiesiog siaubas.
  Sovietiniai daliniai naikinami tiek, kad jų sustabdyti nepavyksta... Tai kavalkada.
  Lapkričio mėnesį buvo užliūlis. Ir Stalinas įsakė žengti į priekį centre. Mūšiai klostėsi su nauja jėga. Nugalėti Fritzus sunku - jie turi daug jėgų ir gerų ginklų. Lenkai kovoja labai aktyviai. Dabar jie yra Vokietijos sąjungininkai.
  Naciai vis dar laikosi fronto. Mūšiai parodė, kad 88 milimetrų pistoletas buvo 100 EL ir labai tikslus bei šarvą pradurtas. Netgi IS-3 smūgiuoja į kaktą. Be to, paskutinis bakas nėra labai sėkmingas ir sunkiai gaminamas. O T-34-85 paprastai nuklysta iš didelio atstumo, gaudamas balus iš vokiečių tūzų.
  Žiema jau atėjo, o fronto linija yra maždaug keturiasdešimt trejų metų lygyje, tik Krymas vis dar yra sovietinis ir Balstogė, bet Charkovas ir Orelis jau yra nacių valdžioje.
  Centre esantys naciai atremia sovietų puolimą ir bando žengti į priekį.
  Na, o naujausių mašinų, supermenų-merginų, įvedimą patikėkite.
  Ne mažos mergaitės, kurios buvo klonuotos mirties stovyklose. Ir tos merginos, kurių DNR molekulės buvo panaudotos supermenams sukurti.
  Ir jie turi tuos pačius pavadinimus su legendiniu ketvertu ir tiesiog nuostabia galia. O kovojančios merginos taip pat naudoja kai kuriuos SS sukurtus stimuliatorius.
  Gerda, Charlotte, Kristina ir Magda važinėja U klasės tanku E-100. Ši transporto priemonė yra kompaktiškesnė, keturiems ekipažo nariams. O jo ginklai yra reaktyvinis bombonešis ir universalus 88 milimetrų pabūklas 100 EL - tankų minininkas.
  Kariai eina ir švilpia sau.
  Gerda iššauna ilgą patranką. Jis smūgiuoja į šoną iš IS-2 atstumo ir čirškia:
  - Mes atiduosime savo širdis už tėvynę,
  O mes kepsime Staliną ir suvalgysime!
  Charlotte iššovė savo raketų paleidimo įrenginį. Ji uždengė sovietinį bunkerį ir cypė:
  - Mes nenugalimi!
  Christina paėmė jį ir urzgė, nuspausdama gaiduką nuogu kulnu:
  - Gausime abiejose!
  Dolbanula ir taikliai bei Magda. Sunaikino sovietinius savaeigius pabūklus SU-152. Ir ji sušuko:
  - Bus laiko, ateis pergalė!
  Gerda šūktelėjo šaudama:
  - Niekas negali mūsų sustabdyti!
  Charlotte patvirtino:
  - Bet Pasaran!
  Raudonplaukis žvėris su Gerda išgyveno visą Pirmąjį pasaulinį karą, pradedant nuo Lenkijos ir baigiant šia gegužės mėnesio puolimu. Raudonplaukis velnias daug ką matė.
  Ir pasiruošę kovoti iki galo!
  Christina taip pat šaudo ir apnuogino dantis. Jos plaukai aukso raudonumo. Karo metu merginos nesensta, o galbūt net jaunėja! Jie tokie žiaurūs ir mylintys. Jie apnuogino dantis.
  Ir nė vienos skylės dantyse.
  Magda turi aukso lapų spalvos plaukus. Ir taip pat aktyviai šypsosi. Kieta mergina. Ji turi tokią agresyvią grakštumą ir tūkstančio arklių energiją.
  Gerda, mergina baltais plaukais, šaudo ir šypsodamasi sako:
  - Pasaulyje yra daug gero ir bjauraus... Bet po velnių, kaip ilgai užsitęsė šis karas!
  Charlotte sutiko su tuo:
  - O iš tikrųjų antrasis pasaulinis karas užsitęsia per ilgai. Visos muštynės, muštynės... Tai tikrai vargina!
  Christina judėjo basa koja palei šarvus ir sušuko:
  - Bet Britanija vis dar nenugalėta!
  Magda šaudė į rusus ir urzgė:
  - Reikia nugalėti! Tai mūsų credo!
  Gerda sušnypštė, šaudydama į rusus, apnuogindama dramblio kaulo dantis:
  - Mums reikia pergalės!
  Pakliuvom ir Charlotte, sušuko:
  - Vienas už visus, už kainą neatsilaikysime!
  Raudonplaukė ir auksinė žvėrelė Kristina sušuko:
  - Ne! Nestovėkime!
  Magda pakštelėjo raudonomis lūpomis čiulbėdama:
  - Į parduotuvę einame ne dėl kainos!
  Ir auksaplaukė harpija iššovė.
  Gerda pataikė ir į rusų tankus. Atsitrenkė į mašiną ir sušuko:
  - Mes stipriausi pasaulyje!
  Charlotte pridūrė dainuodama kartu:
  - Visi priešai mirksta tualete!
  Christina palaikė dainos impulsą:
  - Tėvynė ašaromis netiki!
  Magda tęsė dainuojamu balsu:
  - Ir mes duosime visiems komunistams į smegenis!
  Ir merginos mirktelėjo viena kitai. Paprastai jie turi gerą baką. Tik iš tolo sunku prasibrauti pro IS-3 kaktoje. Bet juk vokiečiai turi sunkų sviedinį, bet su urano šerdimi. O juodaodžių kariuomenėje daug. Kurie kovoja su pašėlusiu įniršiu. Ir ne visi gali su jais konkuruoti.
  Merginos įpratusios kautis basomis. Net Lenkijoje jie buvo tik su vienu bikiniu ir basi.
  Kai plikas padas liečiasi su žeme, jis atjaunėja. Galbūt todėl merginos nesensta! Nors laikas bėga! Kariai, sakykime, labai didvyriški.
  Jie padarė tiek daug žygdarbių, bet kovoja kaip paprasti kareiviai. Ir visada tik su bikiniu, ir basomis. Žiemą jiems net malonu pliaukštelėti basomis kojomis ant sniego pusnių.
  Gerda fotografuoja ir dainuoja:
  Eisime per ugnį ir vandenį!
  Šarlotė savo bombonešiu šaudė į rusus ir pasakė:
  - Šlovė prūsų tautai!
  Christina taip pat iššovė ir sucypė:
  Mes valdysime planetą!
  Magda prikalė ir patvirtino:
  - Būtinai padarysime!
  Gerda vėl pataikė į sviedinį ir sucypė:
  - Net napalmas mūsų nesustabdys!
  Charlotte sutiko su tuo:
  - Ir net atominė bomba, kurios mes nebijome!
  Christina nutilo ir atsakė:
  - Amerikiečiams nepavyko sukurti atominės bombos! Tai blefas!
  Magda sušuko į viršų:
  - Pasaulis negali pabėgti nuo naujos vokiečių tvarkos!
  Ir merginos juoksis.
  Situacija tapo kritinė. Gruodžio mėnesį sovietų kariuomenė išsiveržė į centrą. Tačiau jie vėl negalėjo įveikti galingos Vermachto gynybos ...
  Tarp nacių ir tankų merginų Agata ir Adala. Jie kovoja su E-10, dviejų žmonių savaeigiu pistoletu ir labai patogiu. Kuris šaudo itin tiksliai. Nors jo ginklas nėra pakankamai galingas, jis specialiai numuša trisdešimt keturis.
  Agata šaudo nuogais kojų pirštais ir trenkia į sovietinį automobilį, labai tiksliai.
  Ir tada ji sušuko:
  - Už Trečiąjį Reichą!
  Dolbanula gana taikliai ir Adala. Taip pat naudojant nuogas iškaltas kojas.
  Ir ji tiksliu šūviu sudaužė sovietinį automobilį. Ir ji sušuko:
  - Šlovė mūsų herojams!
  Reikėtų pažymėti, kad mergaitės yra nepaprastai siaubingos. Ir šaudo pakankamai gerai. Kas ne šūvis, tada smūgis.
  Savaeigiai pistoletai E-10 yra labai maža mašina dviem kariams ir 1,2 metro aukščio su naikintuvais, kurie yra gulėti. Toks čia yra efektyvus dalykas ir labai mobilus. Iš pradžių ji svėrė tik dešimt tonų, tačiau jos 60 milimetrų ant kaktos ir 30 milimetrų šono šarvai Hitleriui atrodė gana silpni. Ir liepė padidinti iki 82 mm kaktos ir 52 mm šono. Tačiau mašinos svoris išaugo iki 16 tonų, todėl sumažėjo mobilumas. Tačiau Rommel padarė savo automobilį dvidešimčia centimetrų žemesnę, o ekipažo narių skaičių sumažino iki dviejų žmonių. O savaeigis pistoletas pradėjo sverti vienuolika tonų, o tai su 400 arklio galių varikliu leido išlaikyti aukštą mobilumą.
  Agata vėl basomis kojomis trenkėsi į priešą, pervėrė apatinę IS-2 šarvų dalį ir dainavo:
  - Mano didžiulė stiprybė!
  Adala taip pat trenkėsi į sovietų tanką, trenkė automobiliui į kaktą ir čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Ir ji taip pat naudojo pliką, iškaltą koją.
  Šios merginos čia gana kovoja. Ir jie naikina sovietinę, tankų armadą.
  Bet dabar jie perėjo prie ginklų. Ir taip jie išmušami naudojant nuogus kojų pirštus. Jie visiškai neduoda pasigailėjimo. Ir pliki padai blyksteli.
  Tačiau merginos ne tik šaudo ir žudo amatininkes. Visų pirma, buvo kankinamas paauglys, kuris buvo sugautas. Šešiolikmetis berniukas buvo labai gražus. Merginos jį išrengė ir pririšo prie pušies. Ir tada jie pradėjo degti fakelais, taip pat padegė šluotas.
  Buvo matyti, kaip įdegusi, lygi berniuko oda buvo padengta pūslėmis ir spuogeliais. Ir turiu pasakyti, kad tai labai skauda.
  Adala apsilaižė lūpas ir dainavo:
  Maža šalis, maža šalis...
  Agada, uždegdama berniuko kulnus, pridūrė:
  - Kas man pasakys, kas parodys, kur ji yra, kur ji yra!
  Ir abi gražuolės kaip juoktis. Jaunuolis tikrai gražus. Kokie gražūs yra šešiolikos paaugliai. Kai jau nebe berniukas, bet dar ne vyras. Kai veido bruožai vis dar pereina iš vaikiško į suaugusiųjų tipą ir dėl šios priežasties jie ypač gražūs. Kai berniukų skruostai dar rausvi ir neapaugę plaukais, tokie švelnūs, kaip mergaitės. O oda dar nėra tokia plaukuota ir šiurkšti kaip suaugusiųjų.
  Adala ir Agada yra patyrę kariai, kurie su malonumu kankina berniuką. Mėgaukitės jo dejonėmis. Ir jie net išprotėja jo akyse, rodydami žavesį ir kurstydami ugnį.
  Tai gyvūnai .... Berniukas buvo kankinamas iki sąmonės praradimo. Tada jie apipylė jį lediniu vandeniu, atgaivino ir vėl kankino, ir buvo smagu.
  Adala, apsilaižydama lūpas, pažymėjo:
  - Nėra nieko gražiau už kankinimą!
  Agada sutiko su tuo:
  - Jaudina!
  O dabar įžūlūs kariai naikina sovietų kariuomenę. Ir kol jie dainuoja:
  - Mūsų karalius yra dangaus pasiuntinys,
  Mūsų karalius yra kaip demonas vaiduoklis...
  Mūsų karalius yra likimo išrinktasis...
  Mūsų karalius - tik tu!
  Liuciferis! Liuciferis! Liuciferis!
  Taip Rommel tam tikru mastu ir Liuciferis. Jis sugebėjo padaryti tai, kas atrodė neįmanoma.
  Ir dabar naciai laimi vis užtikrinčiau.
  . E-25 sukasi labai lengvai ir taip kompensuoja besisukančio bokštelio trūkumą.
  Įgulą sudaro tik du žmonės, o ūgis - 1,3 metro. Nereikia nė sakyti, efektyvus dizainas ir lengvas gamyba.
  Įsivaizduokite "Tiger-2" šarvus ir ginklus pagal T-4 svorį, tai yra grandiozinė ir nuostabi mašina.
  Agata ir Agnes važiuoja E-25, taip pat merginos A. Ir gražus, kovojantis basas ir su bikiniu.
  Ir kaip jie šaudo, kad nepraleidžia.
  Agata nuogais kojų pirštais šovė į priešą ir sušuko:
  - Šlovė mano jėgoms!
  Agnė taip pat spyrė į priešą plikomis kojų pirštais, smogė priešui ir išleido:
  - O mano stiprybė dar didesnė šlovė!
  Ir kaip mirktelėti oponentams. Ši mergina tiesiog nuostabi.
  Ir kaip merginos mėgsta kankintis.
  Pavyzdžiui, komjaunimo narę jie paėmė ir deglu sudegino jos raudonus spenelius. Ir taip stipriai rėkė.
  Agnė su dideliu malonumu kepė kulną ir kuždėjo:
  - Leisk tironui-kolūkiui mirti!
  Agata sutiko su tuo, padegdama priešą:
  - Už didžiąją Prūsiją!
  O merginos juokiasi.
  Kovoja, tarkime, jie pavogė, ir puikus pragariškas grožis. Štai jų tikslaus šūvio IS-2 padalintas į dalis.
  Agnesė sušuko į plaučius:
  - Šlovė arijų komunizmui!
  Vokiečiai bando prasibrauti į Tbilisį. Groznas puola įniršęs. Tačiau drąsios keturios merginos stojo jiems kelią.
  Nataša basa koja metė į nacius granatą ir dainavo:
  - Teisingai...
  Zoja nuogu kulnu padovanojo mirties dovaną ir pridūrė:
  - Priešas...
  Augustinas pasidavė kažkam destruktyvaus ir sušnibždėjo:
  -Galvoja...
  Svetlana nuogais kojų pirštais metė granatą ir cyptelėjo:
  - Ką...
  Nataša basomis kojomis metė porą citrinų ir sušuko:
  - Rusų...
  Zoja taip pat pasidavė kažkam energingam ir mirtinai, cypia:
  - Tvarkoma...
  Augustinas paleido mirtiną, murmėdamas:
  - Priešas....
  Svetlana vėl pasidavė destruktyviai ir vyaknulai:
  - Pertrauka!
  Nataša apsisuko ir sucypė:
  - PSO...
  Zoja taip pat šaudė į juodaodžius užsieniečius, kuriuos naciai užverbavo, ir cypė:
  - Išdrįsk!
  Augustinas kalbėjo su jėga ir įniršiu:
  - Tai...
  Svetlana pasidavė panteros šypsena:
  - AT...
  Nataša basa koja metė granatą ir sušuko:
  - Kovok...
  Zoja plikais pirštais metė mirties dovaną ir sumurmėjo:
  - Puolimai!
  Augustinas sumurmėjo:
  - Priešai...
  Svetlana nuogais padais padovanojo krūvą granatų ir kaip ji rėkia į visas puses:
  - Mes...
  Nataša įsmeigė pliūpsnį ir sušnypštė:
  - Įsiutęs...
  Zoja nukirto nacius ir sucypė:
  - Mušk!
  Augustinas vėl iššovė ir sušuko:
  - Įsiutęs...
  Svetlana šūktelėjo šaudama:
  - Mušk!
  Nataša grakščia, basa koja vėl metė granatą ir čiulbėjo:
  - Mes sunaikinsime nacius!
  Zoja paėmė ir sušnibždėjo:
  - Ateities kelias į komunizmą!
  Ir sviedė citriną nuogais kojų pirštais.
  Augustina paėmė ir išsklaidė linijas, o jos nuogos kojos su niokojamu skraidė palei Fritzą:
  - Išskirsime varžovus!
  Svetlana paėmė jį ir metė pliką kulną, krūvą granatų ir sucypė:
  Sutriuškinkime fašistus!
  O keturi toliau šaudė ir mėtė granatas. Vokiečių E-75 judėjo. Mašina su 128 mm pistoletu. Ir nusišauna.
  O merginos mėtė granatas. Sužlugdė nacius. Ir jie atšovė. Jie pakilo į priekį. Tankai vėl rieda. Perkelia naujausią vokišką "Leopardą" -1. Labai mobilus automobilis.
  . 4 SKYRIUS
  Tačiau jo merginos perėmė ir jį išmušė. Jie į gabalus suplėšė mobilią mašiną su dujų turbininiu varikliu. Ir jie susprogdino ją į gabalus.
  Nataša juokdamasi pastebėjo:
  Mes kovojame puikiai!
  Zoya sutiko su tuo:
  - Labai šaunu!
  Augustinas išmintingai pastebėjo:
  - Mes laimėsime!
  Ir ji basa koja paleido prieštankinę granatą. Stipri mergina. Ir ji turi tiek daug proto.
  Svetlana taip pat paleido mirties dovaną basos kojos pirštais ir smogė priešui. Labai agresyvi mergina, akimis rugiagėlių spalvos. Ji turi tokį sąmojį ir jėgą!
  Nataša apsisuko ir nusišypsojo:
  - Už šventąją Rusiją!
  Zoja labai aktyviai šovė ir išsišiepė, rodydama perlinius dantis:
  - Esu tokio lygio karys, kuris neblėsta!
  Augustinas taip pat atleido. Šienavo nacius ir gurguliavo:
  "Aš esu didelių ambicijų karys!"
  Ir ji apnuogino perlinius dantis!
  Svetlana patvirtino:
  - Labai didelės ambicijos!
  Merginos kovojo labai ilgai. Ir, žinoma, jiems pasisekė kariniame darbe. Jie yra be galo nuostabios gražuolės. Išskirtinis protas. Ir jie šaudo pirma klase.
  Nataša, šaudydama, manė, kad be Stalino, jei fiureris būtų jį nužudęs. žmonių sielose buvo tuštuma. Atrodo, kad mylimas žmogus mirė.
  Nors šis gruzinas buvo žiaurus. Ir jis padarė ne viską teisingai. Yra net anekdotas apie tai. Kodėl Leninas avi batus, o Stalinas - batus? Nes Vladimiras Iljičius pasirinko kelią, o šis ūsuotasis veržiasi į priekį.
  Šiuo atžvilgiu Stalinas nebuvo optimalus valdovas. Iš tiesų, kaip apibūdino Leninas, tai buvo per grubu.
  Šis šefas gamina tik aštrius patiekalus. Kalbant apie žiaurumą, tai buvo dviašmenis kardas.
  Viena vertus, tai padėjo išlaikyti drausmę ir stimuliavo partinį aparatą. Kita vertus, buvo išmuštas vertingiausias personalas ir pajėgūs žmonės. Visų pirma, po karo jie prarado tokį puikų vadovą kaip Voznesenskis. Kas turėjo didžiausių nuopelnų Tėvynei.
  Voznesenskis, ko gero, buvo idealus vadovas: ne tik kietas, bet ir protingas bei išsilavinęs. Jauniausias SSRS mokslų daktaras, akademikas, iškili asmenybė. Be Voznesenskio jo mirties atveju Sovietų Rusijos ekonomika neišvengiamai būtų suklydusi. Ir jie negali nugalėti nacių.
  Nataša basa koja metė citriną ir dainavo:
  -Iš dangaus...
  Zoja taip pat sviedė granatą plikais pirštais ir pasakė:
  - Žvaigždute...
  Augustinas basa koja paleido mirties dovaną ir dainavo:
  - Šviesus...
  Svetlana taip pat sviedė granatą basa koja ir išleido:
  - Kristalinis!
  Nataša apsisuko ir sušnypštė:
  - Aš tau...
  Zoja plikais pirštais paleido mirties dovaną, šnypšdama:
  - Daina...
  Augustinas pasidavė nuogu kulnu, kas neša mirtį, ir sucypė:
  - Dainuosiu...
  Nataška tęsė agresyviai dainuodama:
  - Apie....
  Zoja basa koja sviedė sprogimo paketą, išsklaidydama nacius ir cypė:
  - Gimtoji...
  Augustina nuogu kulnu padavė krūvą granatų, išdavė:
  - Stalinas!
  Merginos kovojo narsiai, bet panašu, kad Grozno neatlaiko. Gražuolės pateko į platinimą. Jie labai kovojo su vagimis. O trauktis tenka nenoriai. O tai nemalonu.
  Nataša susierzinusi čiulbėjo:
  - Mes ilgą laiką tylėdami atsitraukėme ...
  Augustinas, blyksčiodamas iš pykčio, sutiko:
  - Buvo nemalonu - jie laukė mūšio!
  Zoja paėmė jį ir su pykčiu dainavo, o likusios merginos laimingai paėmė;
  Kelkis, prakeikimu paženklintas,
  Visas alkanų ir vergų pasaulis!Mūsų pasipiktinęs protas verda Ir pasiruošęs vesti į mirtinų kovą.
  
  Mes sunaikinsime visą smurto pasaulį iki žemės, o tada pastatysime savo, sukursime naują pasaulį: Kas buvo niekas, tas taps viskuo.
  
  Nustokite siurbti kraują, vampyrai Kalėjimas, mokesčiai, skurdas!Jums - visa valdžia, visa Pasaulio palaima, O mūsų teisė yra tuščias garsas.
  
  Gyvenimą kursime kitaip, Ir štai mūsų kovos šūkis: Visa valdžia - darbo žmonėms, Ir žemyn su visais parazitais!
  
  Tu niekingas savo turtais, Anglys ir tapote karaliais!Jūs esate jūsų sostai, parazitai, Ant mūsų nugaros pastatyti!
  
  Gamyklos, gamyklos, kameros - viskas sukurta mūsų darbo dėka. Atėjo laikas! Reikalaujame grąžinti tai, kas buvo paimta apiplėšus.
  
  Užteks, karalių labui, įtraukite mus į karo siautulį! Karas su mušamaisiais avinais! Ramybė tautoms, pulkite, kariuomenės sūnūs!
  
  Kada tironai privers mus didvyriškai kristi mūšyje už juos, žudikai! Tada Mes nukreipsime į tave kovos pabūklų snukius.
  
  Niekas mūsų neišgelbės: nei dievas, nei karalius, nei didvyris. Išsivadavimą pasieksime savo ranka.
  
  Sumania ranka priespaudą nuversti, Savo gėrį atgauti, Brink, raguok ir drąsiai kaldyk, Kol geležis karšta!
  Merginos gražiai dainavo ir leidosi į kelią. Ir karas vyksta...
  Didžiuliai TA-400 ir dar galingesni TA-500, gabenantys iki dvidešimties tonų bombų, griauna sovietų pozicijas. Tačiau Raudonoji armija bando išsilaikyti. Net dainos dainuojamos labai drąsiai.
  Žmonės bus laimingi
  Laimė amžinai...
  Sovietų valdžia -
  Jėga puiki!
  O basi pionieriai ir pionieriai kovoja žiemą Kaukazo kalnuose. Vaikai demonstruoja didžiulę drąsą.
  Ir parodyti save drąsiais.
  Ir daina vėl skamba
  Mes esame komunizmo vaikų pradininkai,
  Laužas, palapinė ir varinė krosnis...
  Karinis jūrų laivynas juokais sutriuškinsime fašizmą,
  Kas laukia įnirtingo žygio!
  O mergina su raudonu kaklaraiščiu apnuogintais kojų pirštais meta sprogstamąjį paketą, suplėšydama Fritzą.
  Po to jis dainuoja:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Mes sustabdysime didžiąją fašizmo dalį!
  Ir berniukas, kuris nusidegino nuogą pėdos kulną, taip pat paims jį ir riaumoja:
  - Už komunizmo planetos didybę!
  Vaikai yra labai drąsūs kovotojai. Nors kartais jie tikisi tokių laukinių kankinimų.
  Nacių puolimas tęsiasi. Sausio 9 d., artėdami prie Tbilisio, naciai jau užėmė kelis miestus.
  Nacių jėga didelė.
  Tačiau net maži vaikai kovojo prieš nacius. Berniukai ir mergaitės svaidė savadarbius sprogstamuosius paketus į vokiečių tankus, savaeigius ginklus ir pėstininkus.
  Kai kurie naudojo mažas katapultas ir dideles timpatas. Tai pasirodė labai veiksminga.
  Vaikai paprastai yra tokie žmonės, linksmi ir linkę į didvyriškumą. Nors basos jų pėdos raudonos nuo šalčio, kaip varnų pėdos. Bet valia nepajudinama.
  Pionieriai kovojo labai drąsiai. Jie žinojo, ką reiškia fašistinė nelaisvė.
  Pavyzdžiui, mergina Marinka pateko į nacių gniaužtus. Jie sutepė aliejumi basas kojas ir pastatė prie krosnelės. Liepsnos liežuviai kone laižė nuogus, sukietėjusius nuo ilgo vaikščiojimo basomis merginos kulnus. Kankinimas tęsėsi apie penkiolika minučių, kol padai pasidengė pūslėmis. Tada merginos basos pėdos buvo atrištos. Ir vėl jie uždavė klausimus. Jie sumušė mane guminėmis žarnomis ant mano nuogo kūno.
  Tada jie praėjo srovę... Marinka tardymo metu buvo nukankinta iki sąmonės netekimo. Ir tada jie leido jai pailsėti. Kai basos kojos šiek tiek trūkčiojo, jas vėl patepdavo aliejumi ir vėl pakeldavo keptuvę. Toks kankinimas gali būti kartojamas daug kartų. Ir kankinimas srove, ir plakimas guminėmis žarnomis.
  Marinka buvo kankinama šešis mėnesius. Kol ji apako ir papilkė nuo kankinimų. Tada jie ją gyvą palaidojo žemėje. Neiššvaistė net kulkos.
  Pionierius Vasya, naciai plakė karšta viela ant jo nuogo kūno.
  Tada nuogi kulnai buvo apdeginti karštomis geležies juostelėmis. Berniukas negalėjo pakęsti šauksmo, bet vis tiek neišdavė savo bendražygių.
  Naciai jį gyvą ištirpdė druskos rūgštyje. Ir tai yra baisus skausmas.
  Tokie friciai tokie monstrai... Komjaunuolį kankino geležimi. Tada pakabino ant lentynos, pakėlė ir numetė žemyn. Tada jie pradėjo degti įkaitusiu laužtuvu. Krūtys buvo išplėštos žnyplėmis. Tada nosis buvo tiesiogine prasme nuplėšta karštomis replėmis.
  Mergina buvo mirtinai nukankinta... Sulaužė jai visus pirštus ir koją. Kita komjaunuolė Ana buvo nukirsta ant kaladėlės. Ir kai ji mirė, jie sudegino fakelais.
  Trumpai tariant, naciai tyčiojosi kaip galėjo ir kaip norėjo. Jie visus kankino ir kankino.
  Nataša ir jos komanda vis dar kovojo apsuptyje. Merginos mūšyje naudojo nuogas, grakščias kojas, mėtė granatas. Jie kovojo su pranašesnėmis Fritz jėgomis. Jie laikėsi labai drąsiai ir nesiruošė trauktis.
  Užgrobto Tbilisio miesto gyventojai vokiečius pasitiko parpuolę ant kelių. Kai kurie berniukai, nepaisydami sniego, buvo basi ir nusilenkė naciams.
  Nuostabus pralaimėjimas. Vokiečių merginos versdavo berniukus bučiuoti batus ar nuogus kulnus. Sumišę ir išsigandę berniukai tai klusniai darė.
  Kai kurios moterys kuteno berniukams kulnus ir daužė juos pagaliais. Atrodė labai seksualiai.
  Siaubinga, nors ir morališkai, ir faktiškai pasenusi, "Tigras" -2 sugniuždo vyrus. Suaugę vyrai žudomi. Liko gyvos tik moterys ir bebarzdžiai berniukai. Ir tegul po vikšrais miršta suaugę vyrai. Ir praėjo daug žmonių.
  "Karališkasis tigras" yra galingas tankas. Ir toks spūstis, kad sovietų kareiviai bėga... O kiek jų sudegė nuo valdžios žaibo.
  O dabar virš miesto tarybos pastato - vėliava su nacių svastika.
  Vokiečiai taip pat veržiasi į kitus Gruzijos miestus. Jų kariuomenė yra kaip rudasis maras. Ir įspūdinga galia.
  Sovietų karių masė pasiduoda. Daugumą jų sutraiško sunkesnės "Panteros" -2 ir "Tigrai", nes šios šiukšlės nereikalingos. Moterys krenta ant kelių ir yra varomos basos.
  Tokia įspūdinga nelaimė.
  Jak-9 skuba į mūšį. Ši mašina gaminama dideliais kiekiais. Bet iš to mažai naudos. Vokiečių asai tik įgyja sąskaitas. Ir jų nušauna dideliais kiekiais. O vaikinai jau prie vairo. Ir kovojančios merginos taip pat kovoja.
  Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova bando sulaikyti nacius danguje. Merginos su vienu bikiniu ir basos. Ir abu labai gražūs ir labai kovingi pavogti.
  Anastasija kovoja ir manevruoja. Jos naikintuvas sukuria negyvą kilpą, o vokiška Focke-Wulf mašina numušta. Ir jis naudojasi apnuogintais kojų pirštais.
  Mergina nepamiršta verkti:
  - Aš esu super klasės kovotojas!
  Akulina taip pat šaudo į priešą. Ir jis tai daro tvarkingai. Ir jis taip pat naudoja plikus kojų pirštus.
  Ir riaumoja jo plaučiais:
  - Šlovė komunizmui!
  Kaukazas jau atsidūrė ties kritimo riba, ir tai darosi vis dramatiškesnė.
  O vokiečiai siaučia ir naudoja kankinimus. Vokietijos pionierės ypač mėgsta kankintis.
  Štai Gerdas ir Šarlotė, maždaug trylikos metų berniukas, nusirengę. Ir jie pradėjo kutenti pionierius. Seryozhka nusijuokė ir murkė. Tada Gerda atnešė žiebtuvėlį berniukui prie pliko, apvalaus kulno. Liepsnos laižė šiek tiek šiurkščius pionieriaus padus. Jis rėkė iš skausmo. Buvo pūslių.
  Vokiečių merginos kikeno:
  - Bus labai šaunu!
  Ir jie pradėjo plakti berniuką botagais. Jis aimanavo ir pradėjo rėkti. Ypač kai merginos pradėjo nešti deglus su ugnimi jam ant basų kojų. Tada pionieriai priglaudė jam nuogą krūtinę karštu lygintuvu ir berniukas prarado sąmonę.
  Taip, vokiečių kariai yra viršuje. Kankinti berniuką yra dalykų tvarka.
  Tačiau kankina ne tik berniukai, bet ir komjaunimo nariai. Merginos buvo nurengiamos ir vedamos ant stovo. Ten jie atsitraukė, priversti lenktis ir tiesiogine to žodžio prasme raitytis iš skausmo gražuolės. O mergaičių po basomis kojomis padegė krosnelę, grasindamos apdeginti padus.
  Kaip komjaunuoliai rėkė iš laukinio skausmo... Kaip viskas buvo žiauru. O naciai įkvėpė į šnerves degančios mėsos kvapą ir juokėsi, pliaukštelėjo vienas kitam per klubus ir šaukė:
  - Sveikas fiureri! Mes nužudysime visus!
  Ir vėl žmonių kankinimai ir kankinimai. Ypač įdomu kankinti pionierius. Berniukai mirtinai sumušami, o tada ant jų žaizdų užpilama druska ir verčiama aimanuoti. Taip, tai labai erzina.
  Ir kai jie taip pat naudoja karštą laidą. Tai daro daug skausmingiau.
  O naciai jau paėmė Makhačkalą. Ir jie juda link Azerbaidžano teritorijos. Ir jie jau apsupo ir blokavo Jerevaną. Ir jie viskuo šturmuoja Batumio neviltį. Ir tai yra agresyvus.
  Maršalas Rokossovskis vos nenumirė pats. Buvo jaučiama, kad sovietų kariuomenė patiria spaudimą ir žlunga. Pasiduotų ir dezertyrų skaičius auga. Ir daugelis pilotų suserga depresija.
  Nors Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova vis dar vengia pralaimėjimo. Merginos kovoja drąsiai ir desperatiškai.
  Prieš kovą Anastasija pasitraukė su trimis vaikinais, kad sukauptų savyje fenomenalios kosminės jėgos.
  Ir tikrai apmokestintas kapitališkai. Ir desperatiškai numuškime priešus.
  Ir naudojant nuogus kojų pirštus.
  Ir ji čiulbėjo į viršų:
  - Esu puikus pasaulio čempionas!
  O kaip su plika kulnu jis spaus svirtį.
  Akulina Orlova taip pat yra beviltiška kovotoja. Ir, naudodamas nuogus kojų pirštus, jis traiško Vermachto lėktuvus.
  Čia ji numušė ME-109 K. Ši mašina galbūt jau pasenusi, bet išgyveno daugybę modifikacijų. Ir ant jo galite sėkmingai kovoti.
  Akulina Orlova, vaidinanti su laukiniu įniršiu, dainavo:
  - Sveikas puikus komunizmas! Fašizmas bus nugalėtas!
  Ir vėl su plika kulnu, bet kaip prispaus.
  Tai kai kurios išprotėjusios merginos.
  Bet labai nelygios jėgos Kaukaze. Nors manoma, kad ten visi vyrai yra ereliai. Tačiau niekas negali atsispirti rusei.
  O kariai tokie agresyvūs ir kieti. Lėktuvai šaudo nepaisant savo kokybinio pranašumo.
  Akulina Orlova dainavo:
  Saulės ratas...
  Ir nugriovė priešą plikų kojų pirštų pagalba.
  Anastasija Vedmakova, spausdama mygtukus raudonais speneliais ir trenkdama naciams, tęsė:
  Vokiečiai aplink...
  Akulina cyptelėjo, nukirsdama kitą vokiečių lėktuvą:
  - Hitleris nuėjo į žvalgybą!
  Anastasija įsimylėjo nacius, tęsė:
  įkrito į duobę...
  Akulina, tiksliai šaudama, kikeno:
  - Aš susilaužiau koją...
  Vedmakova intensyviai ir tiksliai šaudė, pažymėjo:
  - Ir atsisveikino!
  O merginos riaumojo choru:
  -Tegul visada būna degtinė,
  dešra ir silkė ...
  Pomidorai agurkai,
  Štai Hitlerio pabaiga!
  Akulina, vėl siųsdama mirties dovaną naciams, pastebėjo:
  - Tiesą sakant, tu turi dainuoti; Rommel baigiasi!
  Vedmakova, plikais pirštais nusitaikiusi į patranką su oro sviediniais, sutiko:
  - Žinoma - Hitleris jau įveiktas etapas!
  Ten, kur nėra asmeninės Rommel-Hitlerio įtakos, sovietų kariuomenė bando kažkaip organizuoti pasipriešinimą. Bet tai nepaprastai sunku. Bet jie vis tiek daro viską, kas įmanoma ir neįmanoma.
  Ir vaikai taip pat kovoja. Ir pionieriai eina į mūšį. Kurie pasitinka priešą su Molotovo kokteiliais ir šūviais iš ginklų.
  Berniukai ir mergaitės, išsekę ir subraižyti kaip visada mūšyje. Ir jie kovoja drąsiai ir nepaprastai desperatiškai.
  Kiek jų vaikų miršta ir lieka suplėšyti.
  Vokiečių lakūnai Gertrūda ir Adala, pliaukštelėdami basomis kojomis, įlipo į dvivietį XE-328, į reaktyvinį aparatą - tai pabaisa su dešimčia oro patrankų.
  Lietus ką tik praėjo ir merginos paliko grakščius, labai aiškius nuogų kojų pėdsakus.
  Jie buvo tokie viliojantys, kad aerodrome tarnaujantys paaugliai akimis godžiai rijo plikas pėdsakus, net vaikinams ėmė pūstis tobulumas. Apskritai moterų pilotų buvo daug - kovos parodė, kad moterys vienodomis sąlygomis išgyvena dvigubai daugiau nei vyrai. Ir tai reiškia, kad jie yra veiksmingi. O Hitleris-Rommelis, o tiksliau feldmaršalas fiureris, žinoma, nėra toks žmogus, kad ko nors gailėtųsi.
  Pačiame Trečiajame Reiche buvo oficialiai įvesta poligamija - teisė į keturias žmonas. Tai labai praktiška. Bet ne per daug tinkantis prie krikščioniškų tradicijų. Nenuostabu, kad fašizmas ieško naujos religijos formos. Fiurerio feldmaršalas reikalauja, kad tai būtų monoteizmas, bet toks ypatingas - su pagoniškų, senovės germanų dievų panteonu. Žinoma, pats Hitleris-Rommelis šiame panteone yra aukščiau visko kaip Aukščiausiojo Dievo pasiuntinys ir pasiuntinys.
  Taigi fiureris, žinoma, labai mėgsta save auginti.
  Gertrūda ir Adala į dangų paleidžia savo daugiafunkcį atakos lėktuvą, kuris taip pat gali atlikti naikintuvo vaidmenį.
  Kariai labai pasitiki savimi. Rusai neturi reaktyvinių lėktuvų ir vargu ar galės atlaikyti dangaus tigrų puolimą.
  Gertrūda sumurmėjo:
  - Aš esu degančio upelio riteris ...
  Adala entuziastingai patvirtino, atidengdama dantis:
  - Ir aš visus patikrinsiu!
  Merginos nusijuokė. Jie plikomis kulnais spaudė pedalus ir suko reaktyvinį atakos lėktuvą.
  Dar buvo tamsu, bet rytuose jau ryškėjo šviesos ruožas. Merginos švilpė... Po jomis jau plaukė Rusijos platybės. Moterys karės kikeno ir mirktelėjo viena kitai. Jie tokie ekstravagantiški ir gražūs.
  Ir basomis, žinoma, neapkraunant savęs tokiu mergaitei nereikalingu daiktu kare kaip batai.
  O jautrumas orlaivyje padidėja daug kartų.
  Čia jų link pakyla sovietiniai automobiliai. Sraigtas Yak-9 yra bene labiausiai masiškai gaminamas aparatas tarp naujausių leidimų. Ne per daug ginkluotas, bet palyginti pigus ir su mažais šarvais. MIG-5, greitesnis, su kulkosvaidžiais. MIG-3 yra ankstesnis modelis. LAGG-7 tikriausiai yra greičiausias ir ginkluotiausias paukštis. Naujausioje modifikacijoje yra net trys 20 mm pabūklai.
  Bet visa tai yra propelerinės mašinos - reaktyviniai lėktuvai nebuvo sukurti. O vokiečiai jaučiasi labai pasitikintys.
  Gertrūda iššauna dešimt oro patrankų. Jie pataikė į 30 mm ir du 37 mm pabūklus. Jie kaip ugninis viesulas veržiasi per sovietų lėktuvus. Tačiau raudonieji pilotai bando išsisukti ir eiti į uodegą.
  Šiuo metu Adala manevruoja. Negalite važiuoti vokiško automobilio priešais, bet patekti į uodegas yra sunku. SSRS kariuomenei puolimas nėra netikėtas. Jau paleisti priešlėktuviniai pabūklai. Susprogdinti sviediniai šviečia tamsoje.
  Vokiečiai išgyvena tam tikrą nervingumą. Atrodė, kad jie jau tiek daug pamatę, kad nieko nenustebinsi, bet... Sovietų lakūnai yra drąsūs ir nebijo nuostolių. Nieko jų gąsdinti. Tačiau patirties neužtenka. Vokiečių lėktuvas lengvai išlipa iš nardymo ir numuša sovietinį automobilį. Dar vieną sulaužo į gabalus.
  Vokiečių ginklų galia labai didelė. Tai yra komponentas, kuriame "Fritz" turi didžiulį pranašumą prieš Rusiją. Tačiau nacių greitis yra milžiniškas.
  Adala įsibėgėja ir išsiveržia į priekį. O Gertrūda paleidžia raketas į priešą. Patarimą gauna dantys. Kai kurie šoviniai nukreipti į šilumą arba garsą.
  Adala šnabžda:
  Jie mūsų nenužudys!
  Merginos sukasi mašiną... Jos stengiasi būti šaunios. Ir tada sovietų naikintuvas taranuoja netoliese esantį vokiečių reaktyvinį atakos lėktuvą. Ir kaip ima plyšti, ir skilti. Ir dangus, ir oras.
  Gertrūda sušnibždėjo:
  - Beprotiška mirtis!
  Kariai buvo aiškiai pasimetę, ir juos galima taip taranuoti.
  Tankai juda pasienio link. Legendinė Gerdos, Charlotte, Christinos ir Magdos įgula.
  Keturiems kariams pavyko prisidengti šlove, kovodami ir su britais, ir su amerikiečiais. Per karo veiksmus su Amerika gražuolės įvaldė tanką "Panther-2". Neblogas automobilis, pranašesnis už šermanus tiek ginkluote, tiek priekiniais šarvais. Vėlesnis "Pershingas" praktiškai neturėjo laiko kariauti. Taip, ir jis nėra "Panteros" -2 varžovas.
  Tada keturios merginos pelnė legendinę šlovę. Nors apskritai šlovingas jų kelias prasidėjo keturiasdešimt pirmaisiais metais. Himmleris įtikino fiurerį išbandyti moterų batalionus mūšiuose iš specialiai apmokytų arijų.
  Kovos parodė, kad moterys visai nėra silpnoji grandis ir moka gerai kovoti. Ir tuo pačiu patiria mažiau nuostolių nei vyrai. Kariai taip pat kovojo pėstininkų tarpe, pliaukštelėdami basomis kojomis į karštą Sacharos dykumos smėlį. Ir įvaldė tankus. Išbandęs "Tigrą", mūšiuose su Britanija.
  Tačiau sovietinės merginos SU-100 taip pat kovoja gerai.
  Nors Rusijos padėtis atrodo beviltiška. Tačiau kariai kartu su Elžbieta kovoja kaip ereliai.
  Jekaterina nuogais kojų pirštais spaudžia svirtį. Pasiunčia sviedinį, kuris perveria nacių E-50 automobilį į šoną ir riaumoja:
  - Už didįjį raudoną ir tamsiai raudoną komunizmą!
  Elena taip pat daužė patranką naudodama nuogą, dailią koja. Ji tiksliai pataikė į priešo tanką.
  Mergina čiulbėjo:
  - Už mano gražiąją Rusiją!
  Eufrazija agresyviai pastebėjo, sukeldama labai taiklų ugnį:
  - Šlovė mūsų Tėvynei!
  Ir jis taip pat naudoja plikas, iškaltas kojas.
  Sovietinė mašina labai stipri ir kovinga. Ir šaudo gana gerai.
  SU-100 gali prasiskverbti pro E-50 į šoną. Tačiau merginos net prasilaužia jai per kaktą, pakliūdamos į vilioklę arba nuo galo iki galo. Ir jie perpjovė metalą.
  Elžbieta, naudodama nuogus kojų pirštus, šovė į priešą. Ir čiulbėjo:
  - Iš mėlyno upelio...
  Jekaterina taip pat iššovė, šį kartą svirtį spustelėjusi raudonu speneliu ir ūždama:
  Upė prasideda...
  Elena, agresyviai išsišiepusi ir šnypšdama, išdavė:
  Na, draugystė prasideda...
  O svirtį dar paspaudė plika kulnu.
  Eufrazija šūktelėjo, šaudydama į priešą:
  - Su šypsena!
  Merginos labai aktyviai dirba su SU-100. Ir sunaikinti priešo įrangą.
  O Baku pakraštyje pionieriai kasa apkasus. Yra įvairių tautybių vaikinų. Ypač daug šviesių galvų mirga. Yra raudonų, juodų ir šviesiaplaukių vaikų.
  Juos vienija vienas dalykas: tikėjimas komunizmo triumfu ir basos kojos. Akivaizdu, kad karo metais ne visi turi batus, todėl kaip solidarumo ženklą visi vaikai puikuojasi apnuogintais, apvaliais kulnais. Žiema Užkaukazėje gana švelni, o judant ir dirbant su kastuvais šaltis ne toks baisus.
  Vaikai dirba su entuziazmu ir dainuoja:
  Kelkite ugnį, mėlynos naktys,
  Esame pionieriai - darbininkų vaikai...
  Artėja šviesmečių era,
  Pionierių kvietimas - visada būkite pasiruošę!
  Pionierių kvietimas - visada būkite pasiruošę!
  . 5 SKYRIUS
  Ir štai vėl skamba žadintuvas. Berniukai ir mergaitės šoka į tranšėjos dugną. O sviediniai jau pradeda sprogti iš viršaus: veikia priešo artilerija.
  Pashka paklausė Mašos:
  - Na, ar manai, kad išgyvensime?
  Mergina užtikrintai atsakė:
  - Pasipriešinsime bent kartą, sunkiausią valandą!
  Pionierius Sasha logiškai pažymėjo:
  Mūsų herojiškumas nepajudinamas.
  Berniukas bakstelėjo nuogu padu į akmenis. Matyti, kad berniukas prisikimšo kietų nuospaudų.
  Mergina Tamara pastebėjo:
  Kovosime be baimės
  Mus nukirs nė žingsnio atgal...
  Tegul marškiniai permirkę krauju -
  Daugiau priešų, paverskite riterį į pragarą!
  Vaikinas Ruslanas, juodų plaukų pionierius, pažymėjo:
  Prabėga šimtmečiai, ateis era,
  Kuriame nebus kančios ir melo ...
  Kovok už tai iki paskutinio atodūsio -
  Tarnauk savo Tėvynei, tu iš širdies!
  Berniukas Olegas, plonas ir šviesiaplaukis, čiulbėjo, eilėraščiai:
  Ne, budrumas neišnyks,
  Sakalo, erelio žvilgsnis...
  Žmonių balsas skamba -
  Šnabždesys sutraiškys gyvatę!
  
  Stalinas gyvena mano širdyje
  Kad nepažintume liūdesio,
  Atidarė duris į kosmosą
  Virš mūsų švietė žvaigždės!
  
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Berniukai ir merginos plojo vieningai.
  Tačiau dabar reaktyviniai atakos lėktuvai jau skraido ir meta bombas. Ir tai yra agresyvus požiūris.
  Olegas ir Sasha pakėlė timpa ir paleido mirties dovaną. Ir į statinę pataikė nacių atakos lėktuvas.
  Mergina Nataša dainavo:
  - Komjaunimas yra ne tik amžius,
  Komjaunimas yra mano likimas!
  Aš tikiu, kad užkariuosiu kosmosą
  Gyvenkime amžinai!
  Ahmedas, pionierius iš Azerbaidžano, šypsodamasis atsakė:
  - Jūs dar nesate komjaunuolė, Nataša!
  Mergina piktai trypė basa koja ir melodingu balsu atsakė;
  Šalia tėčių su linksma daina,
  Mes pasisakome už komjaunimą...
  Artėja šviesmečių era,
  Pionierių šauksmas - visada būkite pasiruošę!
  Pionierių šauksmas - visada būkite pasiruošę!
  Olegas taip pat trypė plika, vaikiška koja ir sušuko:
  Stipresniu plaktuku suspausk proletarą,
  Iš titano rankų gniuždant jungą...
  Mes dainuosime tūkstantį arijų savo Tėvynei,
  Ir šviesa palikuonims, gerai!
  Vaikai džiaugiasi. Ir iš tikrųjų vokiečiai subombardavo, ir tik viena mergina gavo skeveldrą į pliką, apvalų, rausvą kulną.
  Pioneer rėkė, bet tada prikando jai lūpą.
  Ir taip jie ruošėsi atremti puolimą. O ten jau tankai su naciais. Didieji E-100 juda. Tokios galingos ir pavojingos mašinos.
  Jie turi tokią apsaugą. Kuriuo tu negali praeiti iš bet kurio kampo. Negalite pataikyti tik vienu kampu. Vienintelė galimybė - nutraukti vėžes.
  Vaikai pasiruošę kovoti ir mojuoti basomis kojomis. Štai jie ant vielos po nacių pėdsakais stumdo pakuotes su savadarbiais sprogmenimis. Jis veikia ir naikina Rommelio armijos tankų volus.
  Ir atrodo baisiai.
  Sasha girgžda:
  - Šlovė komunizmui!
  Berniukas Paška šaudo su Olegu iš timpa ir šaukia:
  - Šlovė pionieriams!
  Berniukas Ruslanas kartu su mergina Sufir viela tempia po vokiečiu miną ir šaukia:
  - Šlovė SSRS!
  Kariauja vaikai iš Azerbaidžano ir rusų vaikinai. Įdegę, liekni, basi pionieriai prieš milžinišką tankų armadą.
  Mergina Tamara trypia savo grakščia, maža, basa koja ir sako:
  - Šlovė Rusijai!
  Pionierius Ahmetas patvirtina šaudydamas į priešą:
  - Kartu esame draugiška šeima!
  Berniukas Ramzanas, raudonplaukis azerbaidžanietis, patvirtina, išmušdamas automobilį:
  - Nuo žodžio mes šimtas tūkstančių aš!
  Vaikai draugiški... Štai armėnė Azatuhi, kuri irgi vikriai vielos pagalba perneša sprogstamąjį paketą po fašistiniu vikšru ir cypia:
  - SSRS yra tautų šeima!
  Kita armėnų mergina Aghas sako:
  - Nelenkite fašizmui:
  O mergina plikomis kojų pirštais traukė laidą. Daugelis azerbaidžaniečių ir armėnų vaikų turi šviesius plaukus ir nesiskiria nuo slavų vaikų, kurių taip pat yra daug. Kas paliko vokiečius, kitos rusų šeimos Azerbaidžane apsigyveno net valdant carams.
  Kaukaze yra daug slavų. Daug mišrių porų. Taip, ir vaikai dažniausiai turi šviesesnius plaukus nei jų tėvai. O slavai vaikinai taip įdegė, kad nuo vietinių jų neatskirsi. Be to, vaikai paprastai yra panašesni nei suaugusieji.
  Taigi kovoja tarptautinis sovietinis vaikinų ir mergaičių batalionas, ir jie visi vieningi, ir labai panašūs. Jų nuogi kulnai blyksi judant.
  O svajones vaikai siunčia mirties dovanas. Šamilis ir Seryozhka, abu pionieriai, traukia laidą. O dabar vokiškas E-50 sustoja su sulūžusiu vikšru.
  Vaikinai dainuoja vieningai:
  Sąjungos nesunaikinamos, laisvos respublikos,
  Tai nebuvo brutali jėga, ne baimė, kuri susibūrė...
  Ir gera šviesių žmonių valia,
  Ir draugystė, ir protas, ir drąsa svajonėse!
  Ir vaikai džiaugiasi. Jie šypsosi baltais, lygiais dantimis. Ir jie laimingi, nors jiems gresia mirtis.
  O vokiečiai čiulpia. Sunaikinti tankai šaudo iš patrankų ir rašo kulkosvaidžius.
  Kai kurios vokiškos transporto priemonės yra aprūpintos granatsvaidžiais ir yra labai pavojingos.
  Berniukas Maksimka ir mergina Zara iš Azerbaidžano, pasirėmę basomis kojomis, po priešu ištraukė miną ir išmušė fašistinį mastodoną.
  Ir šaukė iš visų jėgų:
  - Už SSRS!
  Vaikai tokie juokingi.
  Pionieriai Abbasas ir Vladimiras taip pat naudoja ginklus. Šiuo atveju katapulta ir sudaužyti E-75 vikšrą naciams. Tada berniukai dainavo:
  - Už planetos didybę komunizmo priedangoje!
  Olegas ir Abdula taip pat yra skirtingų tautų pionieriai, tačiau su viena širdimi jie taip pat paleidžia sprogmenis. Jie pataikė į E-100 ir dainuoja ...
  Mes atvėrėme planetą tautoms,
  Kelias į erdvę, į neregėtus pasaulius...
  Giedami didvyriški darbai -
  Kad amžiams ištrintum mirties randą!
  
  Po Šventąja Rusijos vėliava,
  Ramybėje, draugystėje, laimėje ir meilėje...
  Visos žemės žmonės taps laimingesni,
  Pragariška tamsa išsisklaidys tolumoje!
  Čia kovoja su vaikais...
  Azerbaidžaniečių berniukas ir mergaitė iš Baltarusijos Abdurrahmanas ir Svetlana sutraukė laidą ir išmušė fašistų tanką. Ir jie dainavo:
  - Didysis šventosios Rusijos vardas,
  Šviečia visame pasaulyje - kaip saulės spindulys ...
  Tikiu vienybe, mes tapsime laimingesni,
  Parodykime žmonėms teisingą kelią!
  Vaikai labai drąsūs. O nacius tiesiog šokiravo toks užsispyręs ir įnirtingas pasipriešinimas.
  Abudurrahmanas yra pradininkas, jis gavo nuogą padą fragmentą. Jis pramušė suragėjusį vaiko kojos paviršių.
  Berniukas sušnypštė:
  - Ir man tai skauda!
  Svetlana taip pat gavo smūgį į apvalų kulną, nusibraukė petį. Bet mergina sušnypštė:
  - Nelaužyk pionierių!
  Azimas ir Kolka taranavo ir vokišką automobilį.
  Berniukai parodė viela ir dainavo:
  Klastingas priešas pradėjo puolimą,
  Bet aš tikiu, kad tai nesusvyruos, sovietų žmonės...
  Priešas laukia pralaimėjimo ir užmaršties,
  Ir Rusijos šlovė žydės stipriau!
  Priešas laukia: pralaimėjimas ir užmarštis,
  Ir Rusijos šlovė žydės stipriau!
  Vaikai drąsūs ir nesilenkia. Ir jie nori laimėti. Ir jie dainuoja, ir kovoja.
  Vokiečiai patiria didelių nuostolių. Tiesa, dažniausiai jie yra sugedę vikšrai ir riedučiai. Ir tai nėra mirtina.
  Dar blogiau pionieriams, kurie buvo paimti į nelaisvę.
  Berniuką Abdulhamidą, kai jis buvo paimtas į nelaisvę, naciai pasodino ant stovo. Jie įkišo pionieriaus basas kojas į bloką ir pradėjo kabinti svarmenis ant kabliukų. Ir tada jis pakurstė ugnį. O nuogus berniuko kulnus nulaižė ugnis. Ir jam ant nugaros nukrito botagas. Jie ilgai mane mušė. Ir tada naciai pradėjo laužyti šonkaulius karštomis žnyplėmis.
  Berniukas, miręs nuo kankinimų, kai jo šonkaulių geležis, raudona nuo karščio, jį suspaudė, dainavo:
  Berlynas beveik mūsų valdžioje,
  Pro žiūronus matome prakeiktą Reichstagą...
  Tikiuosi, kad greitai bus ramybė ir laimė;
  Kurį aprašysiu savo eilėraščiuose!
  
  Rusija atvėrė komunizmą pasauliams,
  Ji tapo šeima visiems.
  Bet vermachtas mums prikišo kiaulės snukį,
  O dabar kraujas trykšta iš venų kaip iš fontano!
  
  Ką fiureris netyčia pamiršo pas mus,
  Norėjau gauti žemės ir vergų!
  Fašizmas vyko su labai ilga kampanija -
  O čia tikras košmaras, pragariški sapnai!
  
  Paprastas berniukas, basas berniukas,
  Neseniai užsirišo raudoną kaklaraištį.
  Jis norėjo sukurti pasaulį pats be Dievo,
  Bet staiga iš dangaus išsiveržė napalmas!
  
  Aš turėjau bėgti į priekį, mes buvome AWOL,
  Niekas nenori imti tokių jaunuolių!
  Bet berniukas kovotojas su šautuvu tai padarė,
  Tėvų kelias pasirodė vertas!
  
  Kovojo ten, kur ir gudrumas, ir jėga,
  Ir silpnumas taip pat yra kartaus, deja ...
  Draugams teko kasti kapus
  Obliuojame pušinius karstus per šalčius!
  
  Aš esu pradininkas, dabar pripratęs prie kančios,
  Į žvalgybą jis ėjo basas, sniego pusnys traškėjo.
  Galbūt bausmė už netikėjimą,
  Kad aš nenorėjau pažinti Jėzaus!
  
  Bet kas yra trys Golgotos valandos?
  Praėjo daugiau nei treji karo metai!
  Bet kuriame kaime našlės karčiai verkia,
  Kaip sūnūs žuvo šalies kapinėse!
  
  Išgyvenau, buvau sukrėstas, sužeistas kulkos,
  Bet laimei, jis liko ant kojų!
  Sąžiningai grąžinome skolą Vokietijai,
  Tą fašizmą mes sutrypėme į dulkes!
  
  Aš subrendau, bet vis dar berniukas,
  Ūsai nepramušė, bet jau titanas!
  Taip, suaugęs, o gal net per daug,
  Juk širdis tapo kieta kaip metalas!
  
  Hero Star aukščiausias apdovanojimas -
  Pats Stalinas, patikėk, perdavė!
  Jis pasakė: reikia imti pavyzdį iš tokių kaip tu,
  Kovotojai klastoja Edeno durų raktus!
  
  Bet dabar numesk drąsų šautuvą,
  Imk tave, žnyples, plaktuką ir dirbk!
  Sukurkite burlaivį ir valtį iš medžio
  Ir sukurk lėktuvą, kad paukštis pakiltų!
  O dabar ketvertas gavo dar galingesnį ir tobulesnį "E" -50 arba "Panther" -3, išsiskiriantį tvirtais ginklais ir apsauga.
  Kariai jautėsi labai pasitikintys. Bako valdymas yra moderniausias su vairasvirtėmis. Naujausias automobilis. Netgi dujų turbininis variklis. Bet yra ir daug "Panteros" -2. Bet kokio lygio trisdešimt ketvertas tokiai mašinai neprilygsta.
  Gerda atsigulė į fotelį. Ji buvo bikini. Merginos jau įpratusios kovoti pusnuogės. Karštas dykumos smėlis degino basas kojas, kalnų akmenukai dūrė nuogiems padams. Tačiau kariai nė kiek nepalūžo ir nesitrynė į miltelius.
  Daugybe apdovanojimų apdovanotas įgulos vadas sušnypštė:
  - O dabar Rusija prieš mus! Laukia nauji nuotykiai ir pergalės!
  Ji papurtė baltą kaip sniegas galvą. Natūrali blondinė, labai graži ir įdegusi.
  Šarlotė nusijuokė.
  Ši mergina turėjo vario raudonumo plaukus, kurie degė kaip liepsna. Taip pat gražuolė, su bronziniu įdegiu. Su bikiniu, įdegęs, raumeningas. Basomis kojomis, trypdamas karštu smėliu ir aštriais akmenimis.
  Ugninis velnias pastebėjo:
  - Rusai yra bene fanatiškiausi mūsų priešininkai!
  Christina pakėlė balsą. Jos plaukai vario geltonumo, taip pat degantys kaip liepsna, bet auksinio atspalvio. Ir tas pats įdegis, raumenys ir grožis. Išraiškingas ir kartu švelnus veidas. Ir bikinį. Kojos, kurios mylias įspaudė ant kieto ir degančio paviršiaus, tačiau neprarado savo grakštumo ir lygių linijų. Nuogi kojų pirštai tvarkingai apkirpti ir labai judrūs.
  Raudonplaukė paklausė:
  - Kodėl taip manai?
  Už ją atsakė Magda. Ši mergina turi baltus auksinius plaukus, šviesiaplaukę. Labai graži, raumeninga, išraiškingo veido, safyro smaragdo akimis. Kojos taip pat grūdintos, su apvaliais kulnais ir tiesiais pirštais. Galbūt Magda turi švelniausią veidą, beveik nuolankų, nepaisant drąsaus smakro. Pavyzdžiui, Gerda atrodo kietesnė. Šiek tiek švelnesnė yra Christina, ir ji nėra tokia išsigimusi, kaip Šarlotės ragana.
  Magda pastebėjo:
  - Pas juos tokia totalitarinė sistema kaip pas mus. Todėl jie yra kietesni!
  Gerda nusišypsojo ir atsakė:
  - Sovietiniai tankai yra metalo laužo krūva. Mes neturėtume jų bijoti!
  Magda švelniai atsakė:
  - KV serijoje pilna mastodonų. Ypač KV9.
  Merginos kikeno. Paskutinis tankas tikrai pasirodė "šedevras" - sunkiausia mašina su trimis pistoletais: dviem 152 mm ir vienu 122, sveriančiu tris šimtus tonų, ir 200 mm priekinius šarvus. Vienas iš nesėkmingiausių modelių tankų statyboje. Tokio tanko gabenti išvis nebuvo įmanoma. O automobilis yra tiesiog pinigų švaistymas! Į seriją pateko ir KV-10 - mašina su trimis 107 mm pabūklais ir sveria du šimtus tonų, savotiškas tankų naikintuvas.
  Ne pati geriausia idėja dėti du ginklus ant tanko. Ir net daugiau nei trys. Čia Stalinas, žinoma, parodė tironiją. Ir labai trukdė šaliai. Tačiau buvo sukurtas ir tankas iš Isov serijos. Bet taip pat didžiulis ir sunkus. Vienintelis skirtumas nuo KV serijos yra bandymas nustatyti šarvus į racionalų nuolydį. Tačiau Raudonoji armija nekariavo, todėl ir technika nelabai pagerėjo. Ir nebuvo jokios kovinės mašinų naudojimo praktikos.
  Apskritai vokiečiai vaisingiau išnaudojo ketverių metų delsą, palyginti su realia istorija.
  Raudonplaukė Šarlotė prispaudė plikus kojų pirštus ant vairasvirtės. Apšaudė pasienio bunkerį. 105 mm sviedinys pataikė į sovietinį ginklą ir jį apvertė. Kovos komplektas pradėjo plyšti, o sviediniai detonavo.
  Raudonoji ragana sušnypštė:
  - Aš baisus riteris - ant jūsų kelių laukiniai! Aš nušluosiu nuo žemės paviršiaus Tėvynės priešus!
  Ir perlinių dantų šypsnys, ir smaragdinių akių spindesys. Merginos tikrai aukščiausios klasės.
  Christina nusijuokė ir atsakė:
  Dabar aš nušausiu!
  Ir taip pat šaudė į priešą. Iššovė sovietinė 76 mm patranka. Sviedinys pataikė į nuožulnią E-50 kaktą. Ir rikošetas nusileido. Tai tiesiog skambėjo merginų ausyse.
  Gerda pliaukštelėjo basomis kojomis ir čiulbėjo:
  - Kokia ištrauka!
  Ir ji pati paleido kitą šūvį... Vokiečių tankai apšaudė sovietų įtvirtintą zoną. E-100 taip pat veikė. Ši mašina taip pat pasirodė esanti Maus darinys. Nelabai gera idėja dviejų ginklų tankui. E-100 gamyba jau buvo nutraukta.
  Vietoj to, į seriją patenka "E" serijos puolimo modifikacijos. Bet šis vis dar veikia. Ir šaudo sviediniais.
  Šarlotė šiurkščiai kikena ir papurto basa koja.
  - Karas yra baisi būsena, bet sužavi kaip žaidimas!
  Ir mergina nušovė, ir labai taikliai.
  Christina atkišo perlinius dantis. Ji yra mėsėdė, plėšri pantera.
  Šaudo sovietiniai ginklai, o priešais - minų laukai. Vokiečių teletankai juda. O šturmo bombonešiai dirba su laukiniu riaumojimu.
  Aplink slenka pasienio stulpai. Hitlerio minios kirto sieną.
  Magda pastebėjo ne per daug šmaikščiai bakstelėjusi basa koja į šarvus:
  - Mes nušluojame stiprią gynybą, bet plienines šerdesas!
  Kariai mirktelėjo vienas kitam. Sovietų gynyba buvo gana galinga. Ypač daug min. Ir tai atitolino vokiečius. Tačiau jie vis tiek sugebėjo judėti į priekį.
  Bombonešiai dirbo sovietų pozicijose, atakos lėktuvai taip pat atkeliavo iš viršaus. Skubame į Raudonosios armijos ir TA-400 gynybos gilumą, vieną iš baisiausių bombonešių modifikacijų. Net šeši varikliai, įskaitant reaktyvinius. O jie bombarduoja ir griauna sovietinius miestus.
  Šaudydama Gerda išsišiepusi pastebėjo:
  - Mūšyje mes gyvuliai, bet su žmogaus protu!
  Ir vėl iššovė. Sunaikino sovietinį pabūklą. Apskritai tai yra aukščiausio lygio mergina. Ir tai taip šaunu.
  E-50 apšaudė sovietų pozicijas, pats praktiškai nesugadintas. Nuožulni automobilio šarvai su cementuotu plienu suteikė puikių rikošetų. Sovietų sviediniai negalėjo net tinkamai subraižyti vokiečių.
  Christina prisiminė "Tigro" išbandymus. Tada tai buvo pirmasis masinės gamybos vokiečių tankas. Nė vienas iš sviedinių negalėjo pakenkti Tigrui. Britai pateko į jo smūgius. Bet štai septyniolikos pėdų patranka, persmeigta į kaktą. Tada merginos vos nenumirė. Ir tai karys prisiminė. Kaip arti jie buvo prie kaulinės senolės su dalgiu, jausdamos jos ledinį kvapą.
  Mergina trynė nuogą padą į kampą. Ji labai norėjo iššokti iš tanko ir bėgti. Ji tokia tiesioginė karė.
  Christina apgailėtinai dainavo:
  - Mėlynas rūkas ir visur apgaulė!
  Kariai kikeno... Jų vidokas buvo labai seksualus ir erotiškas.
  O ginklas veikė ir šaudė. Ji net negalvojo sustoti. Visi siuntė kiautą po kiauto. Sovietų pozicijų suskaidymas į skiedras ir fragmentus.
  Iš užpakalinių garsiakalbių pasigirdo daina;
  Kareivis visada sveikas
  Kareivis pasiruošęs viskam...
  Ir dulkės kaip nuo kilimų,
  Mes išeiname iš kelio!
  Ir nesustok
  Ir nekeisk kojų -
  Mūsų veidai šviečia
  Blizgūs batai!
  Ir vėl reaktyvinio bombonešio galia krenta ant sovietų pozicijų. Ir vėl išmeta naikinimas ir ištisos įtvirtintos teritorijos. Ir ginklai skrenda visomis kryptimis.
  Kelios dešimtys vokiečių tankų vienu metu šaudo ir viską naikina.
  Gerda jaučiasi kaip Bagheera medžiodama. Čia pirmoji sovietų gynybos linija jau sunaikinta. Bet Raudonosios armijos kareiviai vis dar knibžda ir šaudo į vokiečius.
  Tarp kovotojų yra ir pionierių. Jaunieji leninistai savo noru įstojo į Raudonąją armiją. Dauguma berniukų yra basi ir su šortais. Jie nešioja save, šurmuliuoja.
  Ir pionieriai miršta...
  Charlotte, vedanti ugnį, urzgė:
  - O pionieriai, štai kas, visa šalis žiūrėjo!
  Ji šaudė į rusus, o Christiną nuodingai šnypšdama:
  - Mes atrodome kaip sakalai, skrendame kaip ereliai!
  Ir vėl ji išleido ugningą šypseną. Šaunios merginos...
  Keli vokiečių tankai pajudėjo po žeme. Ir jie pasirodė sovietų kariuomenės užnugaryje, sukeldami paniką ir rašydami kulkosvaidžius. Naciai pasirodė kaip uodai iš košmaro.
  E-50 matė trisdešimt keturių judėjimą per optiką. Gerda ištiesė dantis ir ėmė nukreipti statinę. Sovietinė mašina su mažu bokšteliu T-34-76 ir labai mobili. Išbandykite šį ir gaukite. Mergina jau gana patyrusi, tačiau sovietinis automobilis vis dar nepanašus į amerikietišką Shermaną.
  O atstumas iki ruso - beveik penki kilometrai.
  Mergina pasikaso nuogą kulną, Šarlotė kutena tarp pirštų. Merginos kikena.
  Tada Gerda šaudo į rusišką automobilį. Apvalkalas veržiasi labai arti, beveik subraižydamas šarvus... Bet vis tiek praeityje. Gerda susierzinusi daužo kumščiu metalą.
  Magda pasakoja savo partneriui:
  - Tu pataikei į korpusą! Bus lengviau ten patekti!
  Gerda perduoda vairasvirtę Magdai ir sušnabžda:
  - Vadinasi, daryk tai pats!
  Magda entuziastingai dainavo:
  - Žemė lange, žemė lange... - Mergina plikais pirštais paėmė vairasvirtę ir paspaudė mygtuką toliau dainuodama. - Žemė matosi iliuminatoriuje!
  O jos sviedinys ką tik pataikė į sovietinio tanko bazę. Automobilis sprogo ir skilo. Pradėjo degti... Įsčiose sprogo sovietiniai sviediniai.
  Magda papurtė nuogus pirštus ir krekė:
  - Pažiūrėk, kaip man pavyko! O tu sakai...
  Šarlotė sušnypštė apnuogindama iltis.
  - Mes vėl kalbame, skirtingomis kalbomis!
  Pasirodė nauji sovietiniai automobiliai. Pirmi nuėjo trisdešimt ketveri. Kilnojami ir daug automobilių. Tada mes persikėlėme iš BT serijos. Tai pasenęs vikšrų tipas. Į priekį veržėsi ir priešpiliniai T-26, kurie nesugeba kitaip, kaip tik subraižyti vokiečių šarvus. Galingesni ir sunkesni HF pažengė pačioje pabaigoje. Ir daug pėstininkų.
  Cristina kikeno ir urzgė:
  Na, mes jiems parodysime!
  Vokiečių automobiliai atidengė ugnį iš toli, bandydami prispausti sovietų pėstininkus ant žemės. Jie taip pat sunaikino tankus ir kitus gyvus padarus.
  Danguje pasirodė ir sovietų puolimo lėktuvai: garsusis Ilys. Jie puolė vokiečių formaciją. Hitlerio kovotojai veržėsi link jų. Tai buvo tikras sąvartynas. Vokiški naikintuvai XE-262, labai vikrūs ir manevringi. Jie puola sovietinę techniką, spaudžia kaip geležis.
  Šarlotė vėl iššovė. Pateko į sovietų BT ir urzgė:
  - Tai ne pasaka dainų tekstai... Pasaka bus priekyje!
  E-50 sustojo ir atspindėjo sovietų kontrataką. Nelabai patyrusi komanda išmetė tanko rezervą į skerdimą. Ir rusiški automobiliai nukentėjo - kaip vištos išpešę. Ir jie nuodugniai su jais kovojo.
  Gerda paleido šūvį, sulaužė trisdešimt ketverių kaktą ir sušnypštė:
  - Kas yra Kūrėjas - sužeistas pragaras!
  Šarlotė taip pat iššovė, radusi taikinį, sovietiniai automobiliai pajudėjo tiesia linija, o merginos sugebėjo nušauti. Ir apskritai tai keturi reiškiniai.
  Raudonoji harpija dainavo:
  - Mūsų nuodai žudo visus!
  Ir kariai toliau šaudė, iškirtę dantis tokiais stipriais ir dideliais kaip arkliai.
  Christina apgailėtinai tviteryje parašė:
  - Mūsų nuodai žudo visus!
  Magda, pataikydama trisdešimt ketverių, lojo:
  - Tai mūsų rezultatas!
  Merginos išsiskyrė...
  Tačiau sovietinės gražuolės taip pat kovoja. Elžbietos įgula T-34-85. Labai drąsios merginos. Be to, jie kovoja basomis ir su bikiniu.
  Jų automobilis kovoja prieš vokiečių panteras. Ši transporto priemonė vis dar eksploatuojama, tačiau atsiranda vis daugiau naujų E serijos bakų.
  Elžbieta šaudo nuogais kojų pirštais. Jis iš tolo perveria priešą į šoną ir girgžda:
  - Šlovė Stalino erai!
  Jekaterina taip pat šovė plikomis kojų pirštais ir pastebėjo:
  - Tai ne tokia šlovė!
  Elena paprieštaravo, išliedama dantis:
  Mes gimę laimėti!
  Ir ji taip pat šaudė naudodama nuogus kojų pirštus...
  Tuo pat metu mergina sunkiai atsiduso. Galvoje sukosi nelaimingos mintys. Karas prasidėjo pralaimėjimais. Vokiečiai pralaužė gynybą ir užtikrintai žengė į priekį.
  Tada Elena pabėgo į rytus. Jos batai subyrėjo pirmosiomis dienomis. Ir man teko pliaukštelėti basomis. Ir skauda neįpratus. Mergaitės kojos visos buvo sumuštos, sumuštos, siaubingai sumuštos. Ir ji nebegalėjo normaliai vaikščioti, o suklupo. Tačiau nepaisant to, ji judėjo ir vaikščiojo. Elena per kampaniją numetė daug svorio - vienos odos ir kaulų. Tačiau ji įdegė, o išblukus saulėje jos plaukai tapo dar šviesesni. O plikas padas turi podzhili ir grublėtus. Ir ji pateko į fronto liniją ir toliau kovojo. Ir mūšiai vėl įsibėgėjo.
  Elena daugiausia kovojo pėstininkuose. Įskaitant dalyvavo Maskvos ir Stalingrado gynyboje.
  Bet jau Kursko bulge ji persikėlė į tanką. Ten susiformavo jų mergaitiškas ketvertas: Elžbieta, Elena, Kotryna, Eufrazija - keturios "E". Kariai yra tikrai legendiniai. Kuris kovojo basomis ir su bikiniu, net per šaltį, ir davė Fritzui į ragus.
  . 6 SKYRIUS
  Tankas "Panther", su kuriuo merginos susidūrė Kursko kalnelyje, buvo labai pavojinga transporto priemonė. Jai į kaktą trenkti buvo neįmanoma. Ir ji pati paėmė iš didelio atstumo. Be to, jis greitai užsidega.
  Taigi, norint prasibrauti, reikėjo puikiai valdyti tanką ir nesileisti susimušti.
  Elžbieta taip ir padarė. Nors ji daugiau šaudė judėdama. Ir ji vairavo tanką "Euphrasia".
  Nuo trisdešimt ketverių beveik neįmanoma pradėti judėti. Tačiau merginos sugebėjo pataikyti. Ir jie kovojo labai drąsiai.
  Jekaterina taip pat šaudo labai taikliai.
  Kursko bulge merginos prisidengė šlove ir gavo įsakymus.
  Ir dabar kiekvienas iš jų turi SSRS herojaus žvaigždę.
  Štai ko merginoms reikia! Tiesiog aukščiausios klasės kariai!
  Kotryna dainavo:
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Iš tiesų, tai merginos, kurios kelia pavydą tarp merginų. Ne taip, kaip Gerda ir jos komanda.
  Čia per poilsį, o ji ir jos gauja nedvejodami kankino pionierius.
  Pirmiausia trylikos metų berniukas buvo išrengtas nuogas. Tada jie pradėjo jį gnybti. Ir tada badyti adatomis. Be to, iš pradžių adatos buvo šaltos, o paskui kaitinamos ant ugnies.
  Ir tikrai labai skaudėjo.
  Šarlotė pervėrė berniuko bambą ir sušuko:
  - Aš velniškas viksvas!
  Po to ji paėmė į rankas iki raudonumo įkaitusią meškerę ir pradėjo juo deginti nuogus, kiek grublėtus berniuko padus. Mėgaudamasis jo laukiniais verksmais.
  O Christina paėmė ir įkaitino žnyples, pradėjo trūkinėti pionierių basų kojų pirštai. Pradėjau nuo mažojo pirštelio, dariau tai lėtai ir kartu žiauriai. O vaiko pirštukai sutrūkinėjo ir lūžo. Ir pionieriui buvo taip skaudu, kad berniukas kelis kartus prarado sąmonę.
  Magda smeigė po mentėmis baltą nuo įgėlimo laužtuvą. Ir berniukas kauks.
  Jie mirtinai nukankino pionierius. Ir tai pasirodė tiesiog puiku. Ir kankinimai tęsėsi.
  Tačiau Darthas Sidiousas negaišo laiko.
  Fašistai ir juodieji Sitai ne tik numušė sovietų lėktuvus, bet ir pataikė į antžeminius taikinius.
  Tanko T-34-85 gamyba SSRS pasiekė šimtus transporto priemonių per dieną. Sovietų vadovybė bandė paimti kiekį.
  Tačiau kovos tęsėsi laukiniais šuoliais įvairiomis kryptimis. Juodieji Sitai daužė sovietines mašinas orlaivių šoviniais ir žaibais.
  Na, o kovo 18 d. Sheev Palpatine gavo pažangesnę X klasės ME-262 modifikaciją, ir ši mašina pasirodė nepaprastai grėsminga.
  Penki orlaivių pabūklai, o greitis viršija 1100 kilometrų per valandą. Ir išskleidė sparnus.
  Jokiu būdu negalima atsispirti tokiai galiai.
  Sovietų lėktuvai krenta priešais ją numušti ir suplėšyti.
  Tačiau baisiausia vyksta fašistinėse stovyklose.
  Pusryčiai baigėsi, ir jie vedami prie laidų ...
  Vaikai rikiuojasi parado aikštelėje, žmonių giminės berniukai stengiasi laikytis kartu, jaunieji kaliniai laikosi rikiuotės pagal savo ūgį. Jie skirstomi į grupes pagal amžių ir dydį. Yra vaikinų nuo penkerių iki šešiolikos metų, taip pat įvairių rasių ir tautų jaunuolių, kitų tautų atstovų.
  Vienintelis dalykas, kuris juos vienija, yra drabužiai, tiksliau, beveik visiškas jo nebuvimas, tik šortai su nuorodiniu numeriu ant berniukų.
  Trečiojo Reicho imperija į juos vadina principą išspausti sau daugiau naudos iš tų, kurie nustojo būti laikomi piliečiais! Taupoma viskam, drabužiams, avalynei, tačiau kai kurie vaikinai laisvalaikiu niekada nemokėjo batų.
  Tačiau su lazdomis ir guminiu kaminu ant plikų kulnų jie dažnai gaudavo. Galvos skutosi, kas dvi savaites vonia, kur nuplikomos. Tada jie iš karto nusiskuta buku aparatu, tada nelabai kas spėjo ataugti. Berniukai basi žygiuoja ant aštrių akmenų. Jei Olegas Rybačenko prie to priprato ir jo šiurkštėjusi pėda nejaučia skausmo, tai patys mažiausieji iki nukraujuoja kulnus ir apnuogintus pirštus.
  Visą gvardiją sudaro ateiviai, atstovaujantys žiauriausioms rasėms visatoje, tik darbo stovyklos prieglaudos vadovė pagyvenusi Frau Pontuss atrodo žiauriomis sadisto akimis.
  Galingas esesininkas, atliekantis prižiūrėtojo vaidmenį, duoda nurodymus, kur kas nors šiandien dirbs, tiksliau, sunkiai dirbs, kol neteks sąmonės. Olegas Rybačenko, nuleidęs kaulėtus pečius, žiūri į antrąją kiemo pusę. Yra mergaičių, nuo mažų iki beveik suaugusių. Jie apsirengę kaip elgetos suplyšusiais rupiausio lino skudurais. Veidai išsausėję, akys didelės ir liūdnos. Krepšinis trumpas, plonas, bet iš po jo matosi rausvos kojelės. Merginos taip pat basos ir visos be išimties nusiskuto plikai. Tai, matyt, daroma siekiant juos pažeminti, dar kartą parodyti, kad jie yra niekas. Bet čia susirinkę jokiu būdu ne nusikaltėliai - nelaimingi palikti vaikai.
  Čia jie praneša, kad būrelis vaikinų eis į siuvyklą, dirbti pačius nuobodžiausius ir alinančius darbus. Čia Timūras neištvėrė ir iš sielvarto sušuko:
  - Aš nenoriu taip dirbti! Atsiųsk mane į plantaciją ar sodą.
  Berniukai sustingo, įdegę, ploni kūnai įsitempę.
  Pontusas buvo aiškiai patenkintas nauja egzekucijos proga:
  - Vakar tylėjai, o aš bijojau, kad tavo šeima neliktų be vizualinės pamokos. Kad berniukas bus penkis kartus varomas per gretas.
  Vaikų gretas perėjo jaudulys.
  - Teisingai. - Peremptorius tonas pasakė matrona. - Visiems išdalinkite meškeres.
  Smūgiai buvo atliekami specialiais spygliuotais strypais. Jas dažniausiai patys berniukai rinkdavosi iš tankmių, tais laikotarpiais, kai nebūdavo darbo. Tačiau iš tiesų jau tada vaikai buvo verčiami, net jei ir be naudos imperijai, kasti, pavyzdžiui, kasti duobę pusę paros ir užkasti pusę dienos.
  Olegas pažvelgė į jo rankas, jos buvo nuospaudų, pirštai buvo numušti.
  Vaikinai automatiškai išmontavo strypus, Olegui atrodė, kad jie, kankinimo įrankiai, apdegino pirštus, o kojos tapo sunkios. Jis nenorėjo mušti savo draugui, bet neturėjo drąsos protestuoti. Jis beveik nieko nematė ir didžiuoju kojos pirštu skaudžiai trenkėsi į gulintį trinkelę. Kaip bebūtų keista, bet skausmo jausmas padėjo susikaupti ir prieš akis išsisklaidė rūkas. Žingsnis tapo tvirtesnis, nors pirštas pamėlyno.
  Jie buvo pastatyti puslankiu ilga eile. Timūras rankomis buvo surištas pagaliukais, o pečiai buvo susukti, kad būtų patogiau sumušti prasižengusį berniuką. Vaikinai prisimerkia ir bando nukreipti žvilgsnį. Frau Pontuss įsakymu jie aptaškė sūrymu, apibarstę mėlyna druska ant jo liesos, bet raumeningos nugaros. Sprendžiant iš to, kaip berniukas susigraudino, jis pradėjo degti.
  Fašistų lagerio prieglaudos vadovė pakštelėjo jai į lūpas:
  - Dabar jūs visi gausite pamoką. Smūgis stipriau, kas apgaudinėja, bus pasmerktas represijai.
  Šiuo atveju padėjėjas, SS kovotojas, apnuogino iltis:
  Su jais susitvarkysime dabar! Pabaisa sumurmėjo.
  Berniukas buvo perkeltas tarp eilių. Berniukai lėtai kėlė meškeres ir pirmieji smūgiai krito Timurui į nugarą. Sprendžiant iš randų ant nugaros ir šonų, vaikinas buvo ne kartą baustas, todėl jis tik atsiduso ir sunkiai kvėpavo, kaip ir visi vaikinai, bandantys sulaikyti riksmus.
  - Stumk stipriau! - sušuko Pontas. - Leisk jam šaukti.
  Pirmuosius smūgius atliko patys mažiausieji berniukai, kurie tiesiog neturėjo jėgų sukelti rimtų skausmų. Bet tada vyresni vaikinai pradėjo mane mušti. Vaiko nugara buvo perpjauta raudonomis juostelėmis, nuvarvėjo kraujas. Skausmas, sustiprėjęs mėlynos druskos, privertė Timūrą rėkti, jis net nukrito, buvo įsmeigta lenta su vinimis apačioje ir dūrė jam krūtinėje.
  - Nereikia! - sušuko berniukas. - Dirbsiu visur, kur pasakysi.
  - Žinoma, kad padarysi! - atsakė Pontas. - Bet pirmiausia pliaukštelėjimas.
  Vakarykščiai bendražygiai buvo per daug susijaudinę ir sumušė savo vakarykštį brolį. Ir žmonės, ir ateiviai plakė su tuo pačiu žiaurumu. Berniukas rėkė, jo basos kojos paliko kruvinus pėdsakus. Didžiulis esesininkas niurzgė ir pats smogė vaikui pagaliu ant nuogų, įdegusių kojų. Jis norėjo sukelti berniukui daugiau skausmo. Smūgis nukrito į raumeningas kulkšnis, o kitas - į kulnus. Timūras sucypė ir susmuko. Tada kankintojas įsmeigė storą adatą į sėdmenį ir įpylė skysčio.
  - Teisingai! - pasakė Pontas. - Dabar jis mieliau mirtų, nei apalptų. Niekas neišvengia bausmės.
  Olegas Rybačenko stovėjo beveik pačiame rikiuotės gale, ir jam atrodė, kad būtent jį užgriuvo botago smūgiai. Timūras buvo nuviltas, pats berniukas tik trūkčiojo, šaukė ir verkė. Jo apvalus veidas tapo raudonas iš skausmo, jį iškreipė kančios grimasa.
  Pamatęs Olegą, jis blyškiomis lūpomis sušnibždėjo:
  - Pasigailėk!
  Berniukas dvejojo: sustingo.
  Apkūnus SS vyras sušuko:
  - Na, ko tu lauki! Įlanka!
  Olegas atsakė:
  - Ne, aš negaliu! Jis yra mano draugas!
  Fašistų prižiūrėtojas nusijuokė:
  Norite to paties ir jums?
  Olegas drebėjo išbalęs:
  - Ne, bet!
  Pontas jį pertraukė:
  - Užteks! Vaikinas pats pasirašė nuosprendį. Ko tu vertas mordovorot. Gerai supilkite ir pakabinkite ant stovo, kad kiti pasigrožėtų.
  Olegas buvo išstumtas iš veiksmo, pritrauktas prie ožkų. Berniukas bandė priešintis, bet SS kovotojai su juo susidorojo kaip su kačiuku. Rankos skausmingai susisuko, kaulai traškėjo. Jie padėjo jį ant lentų, berniukas pajuto iškilusių nagų galiuko šiurkštumą ant skruosto ir pilvo. Jie pradurti į raumenis, krūtinę, smakrą, šlaunų priekį, kelius. Jo skruostas buvo subraižytas iki kraujo.
  - O, nedaryk! - paklausė Olegas.
  - Būtina! - Sakė SS prižiūrėtojas, kad rodytų visiems pavyzdį.
  Berniukas pajuto, kaip jam ant nugaros pilamas sūrymas, o paskui - druska. Peršti kaip garstyčių pleistrai. Olegas susiraukė, jo suragėjusios pėdos buvo išteptos (paskutinį kartą buvo toje keistoje atmintyje, kuri iškilo šiame regėjime - sandalus apsiavė maždaug prieš šešerius metus), jas beveik iš karto pradėjo pašėlusiai niežėti. Fašistų sargybinis įsmeigė adatą berniukui į sėdmenis, jis šiurkščiai ir skausmingai dūrė, į vidų pateko degantis skystis.
  - Dabar tu labai išsigandysi ir neprarasi sąmonės. - Pabaisa riktelėjo apnuogindamas veidą, o siaubo filmo prodiuseris būtų pradėjęs mikčioti!
  - Kam? aimanavo nekaltai įkalintas vaikas. - Vardan Kristaus, parodyk gailestingumą.
  SS prižiūrėtojas, purškęs nuodingas seiles, atsakė:
  - Aš netikiu šiomis pasakomis apie gerąjį Jėzų! Apskritai, jei yra Dievas, tai jis yra blogis ir žiaurus. Ir kuo daugiau blogio ir kančių padarysite savo artimui, tuo daugiau galios ir palaimos gausite kitame pasaulyje.
  - Absurdas! - Jis pasakė, išblyškęs iš siaubo, ir staiga Dievas tikrai toks berniukas.
  - Pamatysite! - kikeno kosminio Tartaro atžala. - Bet nesitikėk, šiandien tu nemirsi.
  Pontusas lojančiu tonu įsakė:
  - Pradėti! Tegul jis amžinai prisimena botagų bučinius!
  Nelaisvėje esantis pionierius drebėjo išgirdęs skvarbų švilpimą, o paskui stiprų smegenų sukrėtimą, nuo kurio nuplyšo oda ant nugaros. SS sargybiniai smarkiai mušė, bet tuo pačiu suvaržė jėgas, kad nenužudytų. Vaikinui iš gerklės išsprūdo riksmas, jis pašiurpo, ištryško ašara. Prikandęs lūpą, kol iškraujavo, vaikinas susilaikė. Po akimirkos sekė kitas smūgis, supurtęs visą kūną. Olegas giliai įkvėpė, skausmas, sustiprintas druskos ir sūrymo, buvo nepakeliamas.
  Pontusas sušuko:
  - Tęsk!
  Vėl švilpimas ir smūgiai! Perpjauna iki kaulo. Berniukas buvo apdegęs iki pat vidaus. Atrodė, kad sumušė skrandį. Nepaisant visų jo pastangų, dalis riksmo nutekėjo iš įtemptų jo lūpų.
  - Mama!
  Vėl smūgiai! Ant nugaros, tarp aštrių menčių ir, galiausiai, ant nuogų kulnų. Berniukas rėkia, nebeturi jėgų susilaikyti. Riksmas išsiveržia kaip ugnikalnis iš gerklės ir, atrodo, nosies. Pontusas patenkintas:
  "Dabar matau, kad tu jį mušai iki širdies gelmių. Sumušk jį gerai, bet nežudyk!
  Su kiekvienu smūgiu skausmas stiprėja. Ašaros susimaišo su krauju ir krenta ant lovos. Kruvinos juostelės ant nugaros susijungia, susilieja į tamsiai raudoną netvarką, pradeda ryškėti ploni balti berniuko kaulai. Olegas dūsta, jam neužtenka oro, viela įsirėžė į sulenktas kulkšnis. Nuogi kulnai ošia, šiurkšti, suragėjusi oda nejuda iš karto, bet vis tiek išlenda kraujo lašeliai. Smūgiai sustiprėja, atrodo, kad žaibas per nervų galūnėles pereina į patį keterą. Kiti berniukai tyli, sąžinė neleidžia pritarti, keršto baimė - smerkti. Matosi, kaip vaikinams nusviro galvos, bet jų akys seka egzekuciją. Smalsūs ir nervingi, dauguma jau buvo nuplakti panašiai ar įmantresniu būdu. Galvoji, jei tik ne aš, o kartais tavo mintyse šmėžuoja piktavališkumas: jis rėkia, bet, žinoma, ištvertų, ne toks silpnas kaip Olegas.
  Sumušta jau ant plikų kaulų, nugara, šonai, šlaunys - kieta žaizda. Jei ne stimuliatoriaus suleidimas, berniukas būtų mirtinai ištiktas - jis mirė nuo skausmingo šoko. Ir taip jis paniro į kažką baisesnio nei Dantės pragaras. Tai yra tada, kai kiekviena molekulė, kiekviena ląstelė, kiekviena vena yra prisotinta košmariško skausmo.
  Pionierius Olegas Rybačenko desperatiškai bandė atitraukti save nuo skausmo. Prisimindamas savo tėvus, laimingą tolimos vaikystės epochą, jis tarsi atsitraukė kojomis nuo karštai burbuliuojančios kančių lavos, bet ji vėl jį įsiurbė, uždengė galva. Taigi jie plaukė per kankinimų vandenyną, svajonę apie mirtį kaip išvaduotoją iš kančių. Prisiminiau Šv. Jono Apreiškimo žodžius. - Ir jie norės mirti, bet negali. Taip vaikus kankinančių nusidėjėlių laukia likimas. Viešpats atlygins jiems šimteriopai, o pati svarbiausia bausmė, kaip Jėzus sako Evangelijoje pagal Matą, bus amžina. Ir vieni eis į amžinąjį gyvenimą, kiti į amžinas kančias. Tai kažkaip paguodžia, žadina neapykantą priešams, norą išgyventi ir laimėti. Berniukas sugeba sušukti:
  - Už tai sumokėsi, už kiekvieną vaiko ašarą atsakysi Dievo teismo dieną.
  - Užsičiaupk kalė! - riaumoja SS prižiūrėtojas.
  - Tu negali užgniaužti tiesos. Pionierius atsiduso.
  - Gauti daugiau!
  Jie vėl smogė jam, investuodami visą įniršį, laužydami kaulus, bet skausmas jau pasiekė tokią ribą, kad tiesiog negali sustiprėti. Tai geležis, kurią galima įkaitinti iki tam tikros temperatūros, o tada ji pasklinda.
  Pontusas tai supranta, senolė (tiksliau, atrodo ne daugiau kaip keturiasdešimties metų, o iš tikrųjų viršijo porą šimtmečių), turi daug budelių patirties:
  - Na, užteks! Ir tada jis mirs! Išgydykime mažą kalinį ir kompiuterio pagalba jį kankinkime. Tiesiog turiu programą "olimpiečių kankinimas".
  SS prižiūrėtojas, tyčia žiovaudamas, sako:
  - O kur dabar? Į ligoninę?
  - Ne ant stovo! - Matrona nukirto be kreipimosi. Tegul tai kabo kaip įspėjimas kitiems. Švirkškite tik injekcijas, kad palaikytumėte širdį. Ir tegul vėl varo Timūrą per gretas, o likusius smūgius tegul jis gauna iš jūsų. Kažkada buvo reginys veisti. Reikia dirbti!
  Inomiryanas su botagu pakreipė galvą ir papurtė pūkuotas ausis:
  - Klausyk šeimininkės. Na, paleiskite dar kartą.
  Timūrą ištiko nauji smūgiai. Šį kartą niekas nedrįso protestuoti. Nebuvo nė menkiausio noro patekti į budelių rankas. Timūras karts nuo karto rėkia. Jis paimamas ir vėl mušamas. Antroji streikų serija jau eina į pabaigą. Liko tik keli berniukai. Vienas iš jų - vyriausias, šešiolikos metų, barzda jau veržiasi, matosi ūsai. Jis akivaizdžiai dvejoja, smogia, bet daro tai lengvai, vos liesdamas.
  Frau Pontuss įsiuto:
  - Pakabinkite šį tinginį jaunuolį ant stovo ir pririškite prie jo kojų akmenį. Leisk jam kentėti.
  Berniukas sučiuptas, jis įtempia reljefo raumenis, sunkaus darbo vaisius ir šaukia:
  - Na, ką tu žiūri, berniukai juos muša!
  Berniukai dreba, eilėse slenka ūžesys, bet pritrūksta ryžto pulti ant savo kankintojų.
  Bikinio kariai tęsė savo žygį. Naciai apėjo Kamyšovo tvirtovę ir užkimšo katilą. Tankas E-50, judantis rytų kryptimi.
  Gerda entuziastingai dainavo:
  - Aš tokia šauni mergina! Visus priešus laužau kaip varveklius... O per šaltį basas, drąsiai, kad net kibirkštys iš po kojų byra!
  Šarlotė kikeno, trenkė trisdešimt keturiais į kūną ir entuziastingai sušuko:
  - Nėra pagrindo abejoti Tėvyne! Kariai yra kietesni už vyrus!
  Christina taip pat paspaudė mygtuką basa koja ir įnirtingai išdavė, išmušdama sovietų patranką. Taigi net bagažinė nukrito:
  - Pajamos didelės kaip kalnų viršūnės!
  Magda vieną po kito iššovė iš patrankos. Jis buvo 105 mm ir mirtinas pagal naujausią modifikaciją, jis buvo gana greitas, paleisdamas dešimt šūvių per minutę.
  Mergina suspaudė nuogus pirštus ir sušnibždėjo:
  - Pateikiamas procentas ateities eilutėje ...
  Gerda daužė sovietų tanką, sutraiškė šarvus ir sušuko:
  - Pamatysite patys!
  Ji trinktelėjo, o Šarlotė, naudodama nuogus kojų pirštus, laukiniu, pašėlusiu riaumojimu:
  - Tėvynė dabar arčiau mūsų!
  Christina taip pat iššovė, naudodama nuogų, įdegusių kojų pirštus, išduodama:
  -Pasveikink saulę su mumis!
  Magda taip pat trenkė ir paspaudė nuogą kulną. Ji sudaužė sovietinį patranką į plaukiojančias skeveldras dainuodama:
  - Tėvynė yra stipriausia!
  O kariai riaumos kaip buivolai skerdykloje. Keturi labai mėgsta vyrus. Jiems tai tikrai tinka. Kodėl gi ne? Jie tokie gražūs ir agresyvūs. Ir mylintis. O žmogus yra šuo, tik viliok. Ir jūs turėsite viską, įskaitant pinigus. O šios moterys fiziškai labai stiprios. O vyrišką tobulumą jie virškina pašėlusiu temperamentu. Ir nuolatinis malonumas.
  Nereikia laukti ištisų metų vyro - ir vis dėlto orgazmas tave suras!
  Gerda paėmė jį ir riaumojo, šaudydama į sovietų trisdešimt keturis ir nugriovė bokštą:
  - Esu tikras susinaikinimo riteris!
  Christina iškišo liežuvį ir grėsmingai sušuko:
  - O mano šypsena kaip panteros!
  Šarlotė kalbėjo agresyviai, purtydama kumštį ir stumdama vairasvirtę nuogais kojų pirštais.
  Ir laukia dideli pokyčiai!
  Magda čiulbėjo ir šaukė:
  - Mes esame heteros įsikūnijimas!
  Gerda nusijuokė ir atsakė:
  - Kaip gera, kai tave glosto gražių jaunuolių rankos!
  O mergina įsivaizdavo, kaip jos delnai letenomis riečia braškių spenelius. Tai tikrai taip nuostabu. Ir kutenantis ir jaudinantis. Ir labai grazu.
  Gerda apšaudė sovietinį SU-85. Ji sudaužė automobilį ir čiulbėjo basomis kojomis į šarvus:
  - Ak, ąžuolo ponios, ąžuolo ponios!
  Charlotte agresyviai patvirtino, išpūtusi skruostus ir purtydama pilnas krūtis.
  - Duba! Ąžuolas! Duba ponios!
  O kaip jis ims ir juoksis... Kaip varpai skamba. Ir jo balsas toks švytintis.
  O jos auka buvo 76 milimetrų rusiškas ginklas. Ginklai gana archajiški.
  Christina nusijuokė ir sušuko:
  - Aš riaumosiu ir sulaužysiu!
  O plikais pirštais ji taip pat nukreipė sviedinį į priešo automobilį.
  Kokia ji graži. Auksas ir varis yra puikūs!
  Magda yra visiškai auksinė, nes su entuziazmu dainuoja:
  - Skubas irgi verkia...
  Tada ji apsisuko apie sovietinį trisdešimt ketvertą ir toliau liūdnai dainavo.
  - Berlyne ji svetima!
  Gerda sušnibždėjo atsakydama. Ji nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką ir numušė sovietinę haubicą.
  - Berlynas - pasaulio sostinė!
  Šarlotė sumurmėjo atsakydama:
  - O Londonas - Paryžiaus sostinė!
  Ir vinys ant sovietinio T-36. Mašina, nors ir nėra didelė, taip pat laikoma tanku.
  Christina paėmė jį ir atidavė, sukdama dviratį basomis kojomis:
  - O Paryžius yra Romos sostinė!
  Tada, kai tik nusijuoks... Ir smaragdinėmis akimis jis gręžsis per visus karius iš eilės. Ir šypsokis tuo pačiu, ir spindi dantimis. Bet išvis kaip jis ims ir plaks ant sovietų tankų. Trisdešimt ketvirtą jis nugriaus pusę bokšto.
  O paskui ją Magda paims ir granata uždegs. Tai yra, sviedinys. Pagal SU-76. Jau aišku pasenęs automobilis, bet vis dar įtrauktas į sąrašą.
  Ir čiulbėjo:
  - O Roma - Majamio sostinė!
  Tai tikrai juokinga. Tačiau merginos per daug susižavėjo. Jie nepastebėjo, kaip prie jų prišliaužė pora sovietinės armijos karių su prieštankinių granatų ryšuliais ir susprogdino vikšrus. O kaip ims ir sprogs. Volai sprogo ir E-50 prarado mobilumą.
  Turėjau remontuoti savo automobilį. Tuo tarpu mastodono žaizdų gijimas užsitęsė, merginos vėl atsidavė savo, labai įdomiems ir smagiems prisiminimams.
  Gerda, pamačiusi, kad ne visai atsitraukusi priešininkė stovi stabiliai, staiga pašoko, trenkdama jam basa koja po keliu. Ir kai mauras pradėjo kristi, kardo ašmenys perėjo jį tarp bronzinių plokščių ir briaunų. Šarlotė taip pat ėmė kur kas energingiau siūbuoti kardus. Merginos tuo pat metu cypė kaip kiaulės. Nors jų kardai judėjo skirtingai, vis tiek jautėsi sinchroniškumas. Gerda grūmėsi su dideliu romėnų kariu, kurio šalmą puošė povo plunksnos. Šį kartą ji iš tikrųjų turėjo labai patyrusį ir stiprų varžovą. Auksinės juostelės taip pat kalbėjo apie patirties ir nuopelnų ego. Įveikęs keletą šviesiaplaukės merginos, plėšiko, išpuolių, matyt, kilmingas bajoras pradėjo puolimą. Gerda atsitraukė ir sušvilpė:
  - Tu ne italas!
  Baisioji patricija atsakė:
  - O tu tik basa apskretėlė! Kaip manote, kiek galite atlaikyti prieš senovės romėnų ašmenis?
  Gerda atkirto:
  - Nežinau prieš ašmenis, bet tu esi barzdotas ir neturi ko priešintis!
  Tačiau nepaisant viso basos kojos Gerdos spinduliuoto optimizmo, merginai teko atsitraukti. Romėnai į mūšį atsinešė naujų atsargų, mergaitės ir berniukai vis dažniau buvo sužeisti arba krito nudurti. Tačiau berniukai lankininkai bandė šaudyti per galvas, sudaužydami tinkamas kohortas.
  Tuo tarpu Šarlotė atsargiai paguldė kitą priešininką, o kitam nukirto ranką. Karys dainavo:
  - Branduolinis kardas nori tave perpjauti! Jis dega kaip pragariška ugnis, lazerio spindulys! Tačiau negalvokite, kaip išgelbėti savo gyvybę, būkite ištikimi meilei, būkite ištikimi iki galo!
  Gerda nustebo:
  - O tu dainuoji kaip tikras mokslininkas!
  Charlotte dainavo:
  - Puiku, kai fizikoje yra lakūnų, jie savo mokslą judina į priekį! Tačiau pagrindiniai klausimai sprendžiami gretose, gretose, gretose!
  Gerda patvirtino pasiimdama:
  - Smagu gyventi tarp ugnies ir dūmų! Ir girdi kulkosvaidžio čirškimą! Vesk mus fiurerį į nenugalimą mūšį! Pirmyn, pirmyn, pirmyn!
  Charlotte palaikė:
  - Kai dieną ir naktį sprogsta sviediniai, eilės ir įsakymai vyksta greičiau! Tegul jis įnirtingai riaumoja per pasaulį - karas, karas, karas!
  Gerdą įkvėpė jos atletiškame kūne pulsuojanti energija. Ir greitis staiga tapo panašus į laumžirgio sparnų plasnojimą. Ir tada Senovės Romos karys nepataikė į nosies galiuką. Ir jis išsiblaškė, ir karė Gerda perpjovė jam dešinės rankos sausgyslę:
  - Nedrįsk būti grubi su panele!
  Žiauras su povo plunksnomis, trūkčiodamas apatinę lūpą, nusivylęs atsakė:
  - Tai buvo tik pokštas! Juk tai buvo tik pokštas!
  Gerda, pašaipiai rėždama į silpstančią ranką, atsakė:
  - Nejuokauk su vilku!
  Ir kai Romos herojus parpuolė ant kelių, karys sumušė jam keliu į smakrą. Charlotte patvirtino:
  - Tai gana mūsų SS stilius!
  Tada Gerda gavo tašką į petį ir atsiduso:
  - Na, durnai!
  Charlotte patarė:
  - Padaryk malūną! Ir pagaląskite kardus!
  Tada pradėjo žaisti romėnų lankininkai, jie buvo sunkūs šarvai, o jų ginklai buvo žmogaus ūgio. Žinoma, pusantro metro ilgio strėlės, pernelyg pavojingas ginklas prieš pusnuoges merginas ir vaikinus. Attila, matyt, suprato, kad ilgiau laukti neįmanoma; metė į puolimą kavaleriją, kurią pats asmeniškai vedė į mūšį.
  Šis milžinas iš karto suko du kardus, kurių ilgis prilygsta riterio turnyro ieties!
  Gerda nusišypsojo ir mirktelėjo.
  - Štai pagaliau ateina mūsų gražuolis!
  Šarlotė nusijuokė.
  - Reikia stipriai ir, svarbiausia, laiku pataikyti! Tuo metu, kai to poveikis bus maksimalus!
  Ir iš viršaus lijo didelės strėlės. Merginos ir vaikinai mikliai pašoko į šalį ir net rėkė:
  - Tai bus mūsų kelias! Galite pabėgti nuo kulkos, bet kaip dėl strėlės.
  Tačiau kai kuriuos žmones vis tiek pataikė strėlės. Be to, žuvo ne tik vokiečių Attilos pulkų atstovai, bet ir dideliais kiekiais nuo jų pačių romėnų kareivių dovanų. Tačiau barbarų raiteliai, aplenkdami savo gretas, užpuolė priešo pėstininkus. Na, o pats Attila atrodė tiesiog prašmatniai.
  Gerda spyriu nuspyrė lipnų kavalierių į šalį:
  - Neduok letenos, ne tavo!
  Šarlotė papurtė galvą.
  - O vaikinai čia neblogi, nors ir ne tokie kaip mūsų! Mūsų arijų sakalams!
  Gerda, rėždama romėnišku kardu, sutiko:
  - Žinoma, ne pora! Patikėkite, kad vokiečių galia Romoje neprilygsta! Sutraiškykime kaip utėlė ir ranka netrūks!
  Charlotte patvirtino:
  - Taip, net jei kardas ne iš šūdo!
  Merginos žvaliai pridūrė, kardais sukdamos kliņģerį ir dainuodamos:
  Mes kovojame už teisingą tikslą! Nėra jokių kompromisų su pragaro durtuvu! Saulė neuždengs debesų! Aušra greitai neuždengs tamsos!
  Galiausiai pati Atilla prasibrovė pas Romos lankininkus. Tačiau, sprendžiant iš dydžio, šie lankai buvo aiškiai pagaminti Didžiojoje Britanijoje. Kovodama Gerda prisiminė istoriją. Valdant Edvardui Trečiajam, britų pramintu Didžiuoju, būtent lankininkai tapo pagrindine armijos atšaka... O kai kurie iš jų buvo ant žirgo! Aukščiausios prancūzų jėgos buvo negailestingai sumuštos. Apskritai, tiek Jungfolinge, tiek Vokiečių mergaičių sąjungoje neapykanta nebuvo sveikintina... Britai buvo pripažinti pavojingu priešu, užkariavę daugiau žemės nei bet kuri kita tauta per visą Žemės planetos istoriją!
  Tačiau dabar barbarų raiteliai traiškė lankininkus, smogdami juos galingais smūgiais į pačią stovyklą. Kita vertus, Gerda susidūrė su priešu iš Kinijos. Jis nebuvo per aukštas, bet puikiai išsuko kojas, audamas batus su atramomis:
  - Vokiečiai yra parazitai - jie tikrai bus sumušti! - suriko jis.
  Gerda atsakė durklu:
  - Veltui priešas tiki, kad jam pavyko nuversti vokiečius! Kas išdrįs pulti mūšyje, priešai bus smarkiai sumušti!
  Charlotte pakėlė:
  - Sklandi nelaimė planetos neištiks! Ir veltui priešas metė savo pajėgas į kampaniją! Mes galėsime nugalėti priešą didžiuliame mūšyje! Tamsa subyrės į dulkes - ateis laikas šviesai!
  . 7 SKYRIUS
  Gerda vėl pamojavo su dar didesne energija ir reziumavo:
  - Žodis ne žvirblis, o žodiniai žodžiai jį paverčia varna!
  Charlotte laikė:
  - Kai liežuvis palyja, iš miltų iškepa gumulas gerklėje!
  Gerda galingu net nemoterišku kalavijo smūgiu nukirto galvą iš kairės šokinėjančiam kovotojui, o paskui vėl susigrūmė su kiniečiu. Šviesiaplaukis karys įnirtingai ir garsiai sušuko:
  - Tu nepaimsi!
  Kinijos karys atsakė:
  - Ir tau nereikia imti, tu jau visi priešais mane.
  Gerda nusijuokė atsakydama.
  - Alkūnė arti, bet neįkąsi!
  Tada kardo galiukas subraižė merginą kaip kobra, perrėždamas šarvų plokštę ir atidengdamas jos krūtinę: nuostabią ir tamsiai raudonais speneliais. Kinai liūdnai riaumojo:
  "Dabar beliks tik melstis! Kuri bažnyčia jums labiau patinka: katalikų ar evangelikų?
  Gerda piktai atsakė:
  - Bažnyčia nuo paleistuvės skiriasi tuo, kad palaima visada atidedama vėlesniam laikui!
  Kinas apnuogino kreivus dantis.
  - Ir tas humoro jausmas tavęs nepakeitė! O, mergaite, kaip man gaila suluošinti tokį grožį kaip tavo!
  Gerda atkišo dantis.
  - Aš nesigailiu! Apskritai, gaila bitės, o bitė yra ant medžio, o medis yra miške! Kur miškas - ant nosies!
  Kinai urzgė atsakydami:
  Vokietija turi daug priešų!
  Gerda mikliai atrėžė:
  - Daugelis virėjų sugadina košę!
  Po dar vieno siauraakio kario įtūpso ant merginos krūtinės liko kruvinas ruožas. Gerda atsiduso ir atsitraukė. Kinai suriko:
  - Štai ką jūs gaunate!
  Mergina ramiai atsakė:
  - Kas nelips ant smegenų, tas niekada netaps išmintingesnis! Smegenys yra kaip piniginė, jas užpildyti reikia gauti!
  Kinas atrėžė:
  - Na, tu mėgsti sofistiką! Pirmą kartą matau tokią išsilavinusią ir eruditą merginą. Žinai, gal geriau prisijunk prie Didžiosios Romos armijos. Mūsų šalyje kiekvienas žmogus, nepaisant tautybės, gali užimti aukščiausią imperatoriaus postą!
  Gerda atsakė:
  Geriau mirti nei išduoti!
  Siauraakis karys pastebėjo:
  - Tai neprotinga, pažiūrėkite, kaip mūsų kavalerija eina į mūšį... O kai būsi sugautas, tu tiesiogine prasme staugsi ant stovo iš skausmo!
  Gerda ramiai atsakė:
  "Geriau vieną kartą ramiai smogti, nei šimtą kartų rėkti širdį veriančiai!
  Bet deja, panašu, kad kinai teisūs, tūkstančiai Romos raitelių, vadovaujami paties imperatoriaus (jo šarvai, atrodo, padengti deimantų, rubinų ir smaragdų pluta!), skuba į barbarų armiją. Tačiau Atilos raiteliai jau spėjo nužudyti daugumą priešo lankininkų, patys barbarų armijos berniukai pradėjo intensyviai siųsti strėles į priešo gretas. Beviltiškai kirpusi Charlotte nudžiugino savo partnerį:
  Nepasiduok Gerda! Nepasiduokite jo pažadams! Geriau susiburkite ir ryžtingai laimėkite!
  Attila kartu su savo kariais įsitraukė į romėnų sistemą. Jo milžiniški kardai kraujo maišytuvą kaip sraigto mentės. O pats banditas ėjo į priekį, bandydamas įsilaužti į imperatorių.
  Gerda filosofiškai pastebėjo:
  - Jei nori tapti bandos ganytoju, nebūk avis!
  Šarlotė sutiko.
  -Kiekvienas avinas nori tapti piemeniu, kol vilkas toli, o šautuvas šalia!
  Čia Gerda gavo dar vieną žaizdą skrandyje. Mergina vėl atsitraukė. Jos basa koja staiga atsistojo ant išsikišusio durklo galo ir Gerda sucypė:
  - Oi oi! Kaip skaudu!
  Pati Šarlotė jau buvo gavusi keletą žaizdų ir atsilošė. Karys sušuko:
  - Pasirūpink savo jėgomis, romėnai neatlaikys ilgo mūšio!
  Tačiau barbarams tikrai buvo sunku. Į mūšį įsitraukė vis daugiau romėnų būrių. Auksiniais šarvais vilkintys raiteliai puolė į nuožmią kovą. Virš jų plevėsavo vėliavos su vilkų galvomis. Ir priekyje puolė herojus, gal net didesnis už Attilą. Tuo pat metu romėnai net bandė dengti barbarų kariuomenę iš šonų, paleisdami du galingus pulkus su ietimis ir bronziniais šarvais aplink pagrindinį mūšio lauką. Gerda maldavo:
  - Pritrūksta jėgų, tuoj pralaimėsime!
  Charlotte pasiūlė:
  - O tu dainuok atsakydamas! Daina padeda mums kurti ir gyventi! Po būgnu po raudona reklamine kampanija! Ir tas, kuris eina per gyvenimą su daina; jis niekada niekur nedingsta!
  Abi merginos dainavo chore ir, nepaisant balso žaizdų; buvo kaip trimitas:
  Yra toks kareivių pašaukimas,
  Tai ne profesija, ne titulas!
  Nors kartais šimtas svarų automatiškai,
  Ne, ne žygis, kūnas yra kankinimas-kankinimas!
  
  Bet mes einame, žengiame žingsnį į priekį,
  Nes mes tarnaujame Tėvynei!
  Tikėk, piktasis priešas bus nugalėtas,
  Kad gyvenime būtų smagu!
  
  Mus mokė beveik nuo lopšio
  Drąsiai kovokite už Tėvynę!
  Anksčiau buvo kardai iš plieno
  O dabar RPG stiprioje kuprinėje!
  
  Mes neatsitraukime, nė žingsnio atgal
  Nors kūnai gulėjo ant kapo!
  Mes nukirsime priešų eilę,
  Tegul Visagalis suteikia mums stiprybės!
  
  Tankai strypo, skrenda lėktuvai,
  Bombos krenta ir sviediniai sprogsta!
  Nelaikykite mūsų bjauriais šuniukais
  Kareiviai užkietėjo!
  
  Tas draugas mirė kaip didvyris,
  Nieko nedėkite po kryžiumi!
  Dažnai žmonės žaidžia su likimu
  Bet meilė bus stipresnė - patikėk!
  
  Nors mūšyje, kur jie kietai nagai,
  Prisiminkime savo iškilius protėvius!
  Kadangi mes ilgam išvykome į Romą,
  Kodėl vergijoje nevalgius likučių!
  
  Mums nereikėjo nusilenkti, kad pamuštume,
  Neversk mūsų pasaulio ant kelių!
  Galų gale, mes esame sakalai - patys įveikiame žaidimą,
  Visų kartų atstovai!
  
  Čia yra pastangos ir metimas,
  Mes jau matome priešą, puikiai drebantį!
  Kulka beveik pataikė į šventyklą,
  Aptemę mūsų Saulės akyse!
  
  Bet mes pradėjome puolimą,
  Sutriname niekšiškus durtuvus užpakaliuku!
  Sudeginkime Fritzą, jei reikia, ugnimi,
  Mūsų kovotojas tapo be kainų - tiesiog lobis!
  Kai tik mergina baigė dainuoti, nuo Atilos smūgio nukrito pagrindinis auksiniais šarvais apsirengęs Romos armijos herojus. O įkvėpta mergina dar anksčiau nukirto kiną, o dabar užpuolė pėstininkų vado atstovą. Ji stojo į mūšį su tikru, vienaakiu milžinu ir net pradėjo jį stumdyti, mojuodamas kardu:
  - Tu, pabaisa, nesusitvarkysi su mumis! Nes mes vokiečiai!
  Piktas grubiai atsakė:
  - Vokiečiai-pipirai! Kurių tauta!
  Gerda rimtai supyko:
  - Ne! Mes, vokiečiai, a priori esame didžių karių tauta. Tauta, kuri įpratusi laimėti ir neturi kam pasilenkti!
  Milžinas perkreipė lūpą ir tuoj pat gavo kardo ašmenį į gerklę. Iš jaučio kaklo niurzgėjo fontanas... Jis svirduliavo ir iškart gavo dūrią po širdimi... Gerda sušuko:
  - Heroizmas neturi amžiaus!
  Charlotte padrąsino savo draugą:
  - Tikrai sutraišk juos stipriau brangusis... Slėgis bus dar greitesnis!
  Šiuo metu vienas iš basų lankininkų berniukų taikliu šūviu pargriovė Romos imperatorių. Ir reikėjo įtikti rodyklei tiesiai į akį!
  Gerda, šypsodamasi, dainavo:
  - Blime! Ne į antakį, o į akį!
  Šarlotė pasuko pirštu į smilkinį.
  - Ir ką! Geriau vieną kartą pataikyti, nei šimtą prakeikti! Na, dabar priešas pabėgs!
  Gerda, nukirsdama kitą karį, patvirtino:
  - Priešas drebės iš baimės ir pabėgs!
  Iš tiesų, romėnų gretos dvejojo ir pradėjo pasiduoti. Apskritai, kai armija pakyla, tai yra baisu. Net jei tai tokia disciplinuota kariuomenė kaip Senovės Roma. Nieko nuostabaus, juk Čingischanas, jei pabėgo vienas tuzinas, liepė įvykdyti visą šimtą... Nors paskutinio įsakymo patikimumu abejojama, ar tai istorikų išradimas. Net Romoje kas dešimtas buvo įvykdytas skrydžio metu. Mirkčiodamos plikomis kojomis merginos ir vaikinai puolė persekioti priešą. Ir ragai grojo...
  Gerda pabudo, staigiai pašokusi, merginos greitai išsirikiavo. Nusiprausėme, išsivalėme dantis ir vėl tepame apsauginiais kremais priverstiniu žygiu per dykumą. Taigi jie basi su maudymosi kostiumėliais veržiasi per smėlio pragarą.
  Arabų vaikai nustebę parodė į juos pirštais ir sušvilpė:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda apsidairė ir ilgesingai pažvelgė į tolstančias palmes, po to sušnibždėjo Šarlotei:
  - Ir vėl į pragarą!
  Raudonplaukė diva šypsodamasi atsakė:
  - Visi žmonės yra nusidėjėliai, o požemis yra natūrali nusidėjėlių būsena!
  Gerda mirktelėjo atgal.
  - Žmogus negali nenusidėti!
  Šarlotė linktelėjo karštais plaukais ir bėgdama ėmė aiškinti:
  - Aš sutinku! Net tūkstantį kartų sutinku! Apskritai nuodėmė yra santykinė ir grynai žmogiška sąvoka. Pavyzdžiui, jei paimtume senovės pasaulio moralę, tai joje gerai, kad ji buvo naudinga ir pačiam žmogui, ir jo gentainei. Pavyzdžiui, svetimavimas buvo laikomas palaima, o ne nuodėme!
  Gerda lengvai sutiko:
  - Teisingai! Pats fiureris mano, kad moteriai geriausia pastoti nuo karo didvyrio nei nuo jos, toli gražu ne visada narsaus vyro. Ypač jei vyras turi ir žalingo, nešvaraus kraujo požymių.
  Madeleine šaukė merginoms:
  - Gelbėkit, merginos, šį kartą bėgame iki išsekimo!
  Gerda nusišypsojo atgal.
  Galite būti pavargę, bet negalite būti išsekę.
  Pusvalandį merginos bėgo tylėdamos, o tada Šarlotė sušnibždėjo:
  -Ar žinai kokį keistą sapną sapnavau merginą?
  Gerda nustebo:
  - Taip, aš irgi prisipažįstu! Ir ką?
  Šarlotė išsišiepusi atsakė:
  - Nieko! Tokia svajonė, kad aš buvau didžiojo barbaro Atilos armijos karys. Ir mes kovojome su senovės Romos vaškais. Ir viskas buvo taip gražu ir kartu žiauru...
  Gerda nusijuokė atsakydama.
  - Žinai, aš irgi apie tai svajojau! Šiek tiek stebinantis sutapimas. Aš mačiau tave sapne!
  Šarlotė mirktelėjo atgal.
  - Ir aš tu! Tu gerai kovojai, nors siauraakis ir geltonveidis karys tavęs vos nenužudė!
  Šį kartą Gerda ne kiek nustebo, ji nustebo:
  - Negali būti! Vadinasi, nebūna taip, kad du žmonės mato tą patį sapną vienu metu?
  Charlotte atsakė:
  - Jeigu gripu sergama kolektyvine liga, tai sapnas gali būti toks pat. Štai kaip viskas vyksta! Girdėjau, kad Tulės visuomenėje yra ypatingų mediumų, kurie geria gėrimą ir kvėpuoja žolelių tinktūromis, o paskui pasineria į vizijas! Ir jiems puikiai sekasi būti pranašais!
  Gerda, peršokusi per trinkelę, sutiko:
  - Būtinai! Iš principo pranašystės dovana nereikalauja antgamtinių jėgų, gamtoje tiesiog gali būti gana materialių ir dar neišspręstų fizinių dėsnių. Bet koks šios svajonės tikslas?
  Charlotte gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Aš nežinau! Galbūt Trečiasis Reichas nugalės Didžiąją Britaniją ir JAV už Liūto arba ... Čia galite spėti ilgai!
  Gerda jau ruošėsi kažką sakyti, kai staiga jos ausis užkliuvo vis dar girdimas variklių triukšmas. Nepaisant atstumo, buvo akivaizdu, kad lėktuvų varikliai skleidžia triukšmą ir kad jie smarkiai artėjo...
  Madeleine įsakė:
  - Kokia yra pratimo numeris du: maskavimas.
  Merginos sustojo, iš kuprinių išsiėmė kamufliažinius apsiaustus, pasidažiusius pagal dykumos spalvą. Tada jie pradėjo sparčiai kasti, o iš viršaus tai nebuvo pastebima, o tai buvo nenatūralu. Čia Gerda padėkojo likimui, kad jie turi ir ginklų, ir sapierių kastuvus. Priešingu atveju merginos dykumoje gali būti lengvas britų atakos lėktuvų ar nardančių bombonešių grobis. Šarlotė, basomis kojomis braukdama smėlį, pasakė:
  - Atrodo, kad ir Tunise teks uostyti parako... Viešpaties keliai - neišmatuojami!
  Gerda gudriu žvilgsniu paprieštaravo:
  - Tikslių žinių trūkumas visada yra blogai, išskyrus vieną išimtį, kalbant apie Visagalio planus!
  Ir kaip pliaukšteli basa koja į smėlį. Pakels į orą.
  Šarlotė išmintingai pastebėjo:
  - Gerai turėti žmogiškųjų žinių, bet dar geriau - turėti dieviškas galimybes!
  Ir apnuogintais pirštais ji pagavo snukį. Ji sutraiškė vabzdį ir parodė rausvą liežuvį.
  O kitame ašies jėgų konfrontacijos taške vyksta jų pačių įnirtingi mūšiai.
  Trečiojo Reicho kariuomenė kovojo už Saratovą. Kaukazas jau visiškai pavaldus naciams. O Raudonoji armija neturi kuo uždengti savo spragų. Tiesa, Stalinas turi ir tanką T-54, bet jo vis tiek gaminama nedideliais kiekiais. Ir to neužtenka priekiui uždengti. T-54 yra gerai apsaugotas bokšto priekyje, tačiau blogiau yra priekiniai korpuso šarvai, o šonai yra dar silpnesni. Vokiečiai šiek tiek sustiprino E-50 tanką, padidindami šarvus ir padidindami pasvirimo kampus bei įdėdami 1500 arklio galių dujų turbininį variklį. Transporto priemonės svoris išaugo iki septyniasdešimties tonų, tačiau šoniniai šarvai tapo 170 milimetrų, o priekiniai - 250 milimetrų. Dabar vokiečių tankas išvis tapo šedevru su 105 milimetrų kalibro pistoletu 100 EL ir labai pasvirusia forma.
  Kovos, pripažinkime, naujausio tipo mašina.
  Vokiečiai aplenkė Saratovą ir buvo pasirengę pulti Kuibyševą. Kovos čia įnirtingos.
  O jau gegužė siautėja savo ryškia spalva. Ir koks jis gražus?
  Ir karas užsidega kaip uraganas ir ugnis iš pragaro.
  Sutaisytas E-50 stojo į mūšį. Vis dėlto rusai iš esmės įrengė įtvirtinimus, o vokiečiams teko įveikti gynybą giliai. Kariai metodiškai sunaikino akumuliatorių.
  Gerda iššovė, sudaužydama sovietų patranką, o paskui su šypsena balse pasakė:
  - Mes mušim žmones ir mušim kibirus!
  Šarlotė dainavo savo vario raudonumo garbanas:
  - Mes, o, plėšikai! Plėšikai!
  Ir pliku pirštu paspausdama vairasvirtės mygtuką, ji pasiuntė sviedinį, sulaužantį sovietinį bunkerį.
  Ir tada Christina kurtinamai suriko:
  - Pykšt pykšt! Ir tu miręs! Mirusieji! Mirusieji!
  Be to, jis pliku pirštu spaudžia grakščią koją, siųsdamas priešą į nokautą.
  Ir tada buvo Magda. Štai mergina. Jis taip pat spaudžia vairasvirtę basos kojos pirštais ir kaip mušamas.
  - O, kas mus pamatys, tuoj aiktels!
  Žavioji Gerda, purtydama visas krūtis, trenkė į trisdešimt ketvertą ir šaukė:
  - O kažkam kvepės kepta!
  Šarlotė pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus ir čiulbėjo kaip žvirblis:
  - Ir mes kažką laikome savo krūtinėje!
  Kristina suplėšė sovietinį ginklą su sviediniu ir trinktelėjo raudonomis lūpomis:
  Neik prie mūsų...
  Magda taip pat nuspaudė mygtuką pliku pirštu. Ji papūtė trisdešimt keturis ir sušuko:
  - Neik prie mūsų!
  O Gerda, šis agresyvus žvėrelis šviesiais plaukais, taip pat sviediniu daužys, o trisdešimt ketveriukė išsprogs kaip boksininko nosis po kumščiu. Ir karys verkšlens:
  - Mes jį nužudysime!
  Ir vėl merginos apsipys ašaromis ir šaudys be jokios apgailestavimo ir pauzės.
  Charlotte entuziastingai šūktelėjo:
  - Aš esu didis vagis...
  Ir taip pat kaip atsitrenkia į sovietinę haubicą. Tik dalys skrido skirtingomis kryptimis.
  Christina niurzga. Kai jis plika pirštu spaudžia vairasvirtės mygtuką ir čirškia:
  - Ir demonų dukra mirė!
  Magda taip pat prikala, spausdama basas kojas ant smogiančio daikto, daužo sovietinį tanką ir išduoda:
  - Ir ne kuklus!
  Gerda apnuogino dantis, blykstelėjo dantys. Ji įsivaizdavo gražų jaunuolį. Toks veržlus, atletiškas, su raumenų reljefu ir dideliu vyrišku tobulumu. Ir kaip ji pasilenkia ir apvynioja raudonomis lūpomis jo pulsuojančią nefrito šerdį. Kaip skanu, kaip šokoladiniai ledai. Ir tie šokoladiniai ledai, kuriuos nulaižysi liežuviu. Ir tai taip gražu, taip įdomu.
  Oi, kaip smagu, jei prie jos iš paskos prisijungs dar vienas jaunuolis. Ir pulsuojanti, nefrito strypas pateks į drėgną Veneros grotą. Ir kaip tai puiku.
  Gerda net drebėjo iš nuovargio. Kaip jai tai atrodė jaudinančiai ir žaviai.
  Mergina šovė į sovietinį ginklą. Ir ji susižavėjusi čiulbėjo, trypdama basa koja:
  - Vaikinai, vaikinai, tai priklauso nuo jūsų ...
  Šarlotė taip pat daužė ir sudaužė rusų tanką, kai ji plepa, kratydama visą biustą:
  - Išgelbėk žemę nuo ugnies!
  Christina papurtė vario geltonumo plaukus. Ji nusišypsojo liepsnojančia šypsena ir čiulbėjo:
  - Mes už pasaulį už draugystę, už pasaulio šypsenas...
  Magda plika pirštu paspaudė vairasvirtę. Ji sudaužė sovietų tanką ir suriko:
  - Už nuoširdžius susitikimus!
  Kariai atrodė nepaprastai linksmai. Ir kaip jie išsikišo dantis. O jie mirkteli ir cypia.
  Šarlotė taip pat įsivaizduoja vaikiną. Jauna, bet su barzda. Kaip jis glosto jos krūtis. Kai barzda kutena krūtinę, garbanoti plaukai perbėga ant prinokusių spenelių braškių. Ir jis kutena ją, ir bučiuoja jos krūtis. Apibraukite liežuviu saldų, medingą spenelį. Tokia ta idilė. O jei vaikinas dar įkiša liežuvį į Veneros grotą. Koks skonis!
  Šarlotė šaudo ir šaukia:
  - Ir kardas bus aštrus!
  Žinoma, merginos, nors ir gražuolės, daro nešvankų poelgį - žudo sovietų karius. Tačiau jie taip buvo mokomi nuo ankstyvos vaikystės. Jie yra negailestingi vilkai.
  Ir jie mano, kad yra teisūs. Jie turi tą patį auklėjimą ir mentalitetą. Merginos pradėjo kovoti keturiasdešimt vienerių, kai kurių jų "vilkų" batalione, dar anksčiau. Ir nevalingai prisimena pirmuosius žingsnius. Kai tau buvo tik šešiolika. Ir viskas aplink atrodė nuostabu, gražu romantiška.
  Tačiau jie dar gana jauni!
  Virš persirengusių merginų praskrido dvi dešimtys anglų lėktuvų, jos tikriausiai nieko nepastebėjo ir jau ėmė tirpti už horizonto, kai staiga pasigirdo nauji įtartini garsai. Madeleine įsakė:
  Visi gulėkite ir nejudėkite!
  Merginos sustingo, kažko laukė. Ir tada iš už kopos pasirodė lengvieji vežėjai ir sunkvežimiai. Sprendžiant iš dizaino, angliškos ir amerikietiškos produkcijos. Jie pamažu pajudėjo Tuniso sostinės link. Madeleine kiek nustebo. Ji tikėjo, kad fronto linija dar toli, vadinasi, britai dar nespės pasirodyti. O tiksliau - jie neturėtų pasirodyti. Ir tada yra visa kolona. Nors, ko gero, mažiau nei batalionas... Kas jie tokie, kažkokia kovinė grupė, aplenkianti dykumas jokiu būdu ne ištisiniu frontu, nori raustis po užnugarį. Atrodo, logiška, nors su technologijomis juos nesunku pastebėti dykumoje. Bet kokiu atveju per radiją turite perduoti saviesiems, bet neatidenkite ugnies. Be to, jų yra tik šimtas, o anglų yra daugiau nei trys šimtai!
  Gerda sušnibždėjo Šarlotei:
  - Jie anglai! Tai pirmas kartas, kai matau juos iš arti!
  Raudonplaukis draugas, taip pat gana nervingas, atsakė:
  - Nieko ypatingo! Ir tarp jų yra tiek daug juodaodžių!
  Iš tiesų, bent pusė britų buvo juodaodžiai. Ir kolona judėjo lėtai, o juodaodžiai vis kažką kaukė... Jie vis arčiau ir arčiau...
  Tada vienos merginos nervai neatlaikė ir ji smogė automatu. Tą pačią sekundę likę kariai atidengė ugnį, o Madeleine pavėluotai suriko:
  - Pli!
  Vienu metu nušienavo kelias dešimtis anglų, užsidegė vienas sunkvežimis. Likę britai be atodairos atidengė ugnį. Madeleine pasinaudojo akimirka ir sušuko:
  - Meskite įžeidžiančias granatas kartu!
  Merginos iš elitinio SS bataliono "She-wolves" granatas meta toli ir tiksliai. Ir kad jie buvo treniruojami nuo vaikystės, taip pat perėjo specialią techniką. Tai yra tada, kai treniruojiesi su srove, šiek tiek uždelsti metimą, o tu su iškrova. Gerda ir Charlotte taip pat metė savo dovanas. O britų salto ir aukštyn kojom... Juokinga. Jie šaudo atsitiktinai, o juodaodžiai vis tiek rėkia nesuprantama kalba. Štai keletas niekšų...
  O Gerda šaudo ir meta, taip pat dainuodama:
  - SS mokiniuose yra košmaras! Vienas šuolis, vienas smūgis! Mes esame vilkai - mūsų metodas paprastas! Mes nemėgstame tempti katės už uodegos!
  Šarlotė taip pat urzgia atsakydama. Jos paleistos kulkos subyra į kaukolės fragmentus. Ir jie išmuša akis. Štai vienas išsigandęs juodaodis, kaip jis durtuvu durs savo šviesiaplaukę partnerę į šoną. Atsakydamas jis išspjautų kraują. Charlotte dainuoja kartu:
  - Žvaigždėto niūraus pragaro angelai! Atrodo, kad visatoje viskas bus sunaikinta! Su greitu sakalu būtina skristi į dangų! Apsaugoti nuo sielos mirties!
  Britai veikia neorganizuotai, dauguma jų yra kolonijiniai kariai: negrai ir indai, arabai. Jie arba nukrenta, sušąla, arba, priešingai, staigiai pašoka ir pradeda veržtis kaip pamišę kiškiai. Tačiau merginos šaudo taikliai, o granatos, nors skeveldros skrenda ne toli, bet tankiai! Dabar priešų liko nedaug. Madeleine rėkia angliškai, jos balsas toks kurtinančiai, kad net kandiklio nereikia:
  - Pasiduok ir mes tau nepagailėsime gyvybės! Nelaisvėje turėsite gerą maistą, vyną ir seksą!
  Suveikė akimirksniu ir kadangi jie jau pasiduoda... Rankas aukštyn ir...
  Buvo surinkta penkiasdešimt kalinių, iš kurių pusė buvo sužeista. Madeleine įsakė:
  - Nužudyk sužeistuosius!
  Vilkai be ceremonijų šaudė kulkas į tų, kurie negalėjo atsistoti ant kojų, šventyklas, o likusieji buvo sukrauti į automobilius ir nuvaryti į artimiausią bazę.
  Po karšto dykumos smėlio nuogos Gerdos kojos labai malonu jausti minkštą gumą. Ji net palaimingai dejuoja... Amerikietiški sunkvežimiai labai patogūs ir nedreba kelionės metu. Laimėjusios merginos yra linksmos. Charlotte paklausė Gerdos:
  - Kiek tu nužudei?
  Mergina suglumusi gūžtelėjo pečiais.
  - Aš nežinau? Ne aš vienas šaudžiau... Bet aš daug galvoju!
  Charlotte apskaičiavo:
  - Mūsų yra šimtas, žuvo apie tris šimtus, tai reiškia, po tris vienam broliui, tai yra, vienai seseriai! Įspūdinga karo pradžia!
  Gerda atmestinai mostelėjo ranka.
  - Man tai nesvarbu! Svarbiausia, kad mirė ne viena mergina. Nors tai, žinoma, yra statistika, trys šimtai priešų buvo sunaikinta, o iš mūsų pusės buvo nežymiai sužeisti tik du vilkų kariai. Net stebiuosi, kaip mes dar ne visiškai užgrobėme Afrikos, su tokiais kariais.
  Šarlotė iškart sugadino nuotaiką:
  - Taigi juk šiems nelaimingiems kariams pralaimėjome aštuonioliktame!
  Gerda piktai papurtė šviesiaplaukę, tarsi naujametiniu sniegu pabarstytą galvą:
  - Tai dėl išdavystės! Bet iš tikrųjų buvome kaip niekad arti pergalės ir tai buvo akivaizdu kiekvienam, kas nėra aklas! Deja, mus sutrukdė!
  Šarlotė sutiko, pirštais mikliai pasikasydama basas kojas už kairės ausies.
  - Taip, kariuomenės išdavystė, sabotažas, vidutiniškumas... Bet mes vis tiek palaužėme rusus, privertę juos pasiduoti aštuonioliktais metais! Oi, būtų malonu pasivaikščioti po Rusijos platybes, ten vėsu, bet čia karšta!
  Gerda linksmai sukikeno.
  - Bet Rusijoje tokie dideli šalčiai... Bet kai bėgau basa per sniegą kalnuose, žinau, kokie tai miltai.
  Šarlotė atkišo dantis.
  - Mažoji Gerda basa bėgioja per degantį sniegą... Tai simboliška tarsi pasakoje... Pasakos apie tyrą, vis dar vaikišką ir visai nesavanaudišką...
  Gerda karštai mirktelėjo draugui:
  - Tai panašu į fiurerį?
  Charlotte patvirtino:
  - Beveik! Tiesiog važiuojame, o ne bėgiojame basi karštu dykumos smėliu. Taip, net ir po pergalės.
  Surištas negras vokiškai sumurmėjo:
  - Siaubingi angelai, aš pasiruošęs jums tarnauti! Tu esi deivė, aš tavo vergas!
  Šarlotė paglostė savo šiek tiek šiurkščią pėdą per juodo belaisvio rudus garbanotus plaukus.
  - Jūs, juodaodžiai, iš prigimties esate vergai! Tai, aišku, iš vienos pusės yra gerai, kažkas turi sunkiai dirbti nuo aušros iki sutemų, dirbti žemus darbus... Bet vergas iš prigimties, niekšiška prigimtis yra išdavikas ir jam negalima patikėti ginklų. Mes, vokiečiai, savo ruožtu, esame kultūringiausia ir labiausiai organizuota tauta Žemėje. Puiki karių tauta, ir ne veltui vokiečių samdiniai tarnavo visose Europos armijose ir net Rusijoje, o dažniausiai - vadovybėse!
  . 8 SKYRIUS
  Gerda įžūliai metė:
  - Taip, tarnausi mums kaip vergas. Turime specialius žvėrynus juodaodžiams. Ir tau liko...
  Charlotte pasiūlė:
  Leisk jam pabučiuoti mūsų kojas. Juk mums bus malonu, o Nigeris nusižemins.
  Gerda energingai papurtė galvą.
  "Nežinau, kaip tau sekasi, bet šlykštu, jei gryna arijo oda paliečia dvokiančio nigro lūpas". Taigi, kad...
  Šarlotė nesutiko.
  - Gerai ne! Priešingai, man būtų patikę. Na žiūrėk...
  Ugninga raudonplaukė gražuolė įkišo savo mažą kojytę į juodaodį. Jis entuziastingai ėmė bučiuoti ilgus, lygius, iškaltus deivės pirštus. O mergina atsakydama tik švelniai šyptelėjo, storos juodaodžio lūpos kuteno įdegusią odą. Čia kalinio kalba ėjo išilgai elastingos, šiek tiek dulkėtos mergaitės pėdos. Vis dėlto malonu, kai pažemini stiprų, beveik dviejų metrų ūgį.
  Gerda nustebo:
  - Keista, bet kaip tau, argi ne šlykštu?
  Šarlotė nusišypsojo.
  - Gerai ne! Kodėl turėčiau šlykštėtis?
  Gerda mieliau tylėjo: kodėl ji turėtų kištis į savo draugo reikalus. Tiesą sakant, jie buvo auklėjami, kad vokietė turi būti ne tik karė, bet ir mylinti, švelni žmona bei sveika mama. Tačiau ji pati dar negalvoja apie vaikinus, galbūt dėl didelio fizinio krūvio, arba tiesiog dar nerado savo poros. Tačiau Šarlotei, regis, tai atsibodo. Ji smogė negrui čiurnu į nosį taip, kad juška pasipylė ir pasiūlė Gerdai:
  - Ar galime dainuoti?
  Gerda linktelėjo.
  - Žinoma, mes dainuosime! Priešingu atveju bus liūdna!
  Merginos dainavo, o draugės vienbalsiai prisijungė taip, kad daina liejosi kaip krioklys:
  Einame su mažyliu iš tankmės,
  Laikydamas nežemišką liūdesį!
  Ir šaltis, deginantis atšalimas,
  Pramuštas sulaužytas motyvas!
  
  Basomis kojomis sniege
  Ateina baltos mergaitės!
  Riaumoja kaip vilkai, pūgos yra blogis,
  Nugriauna paukščių pulkus!
  
  Tačiau mergina nežino baimės
  Ji yra galingų jėgų kovotoja!
  Marškiniai vos dengė kūną,
  Tikrai laimėsime!
  
  Mūsų karys yra labiausiai patyręs,
  Nelenkite jo plaktuku!
  Čia klevai švelniai juda,
  Snaigės krenta!
  
  Mums nėra įprasta bijoti,
  Nedrįsk drebėti nuo šalčio!
  Priešas storas jaučio kaklu,
  Jis lipnus, bjaurus kaip klijai!
  
  Tokia yra žmonių stiprybė
  Ką padarė šventos apeigos!
  Tikėjimas ir gamta yra mums,
  Rezultatas bus pergalingas!
  
  Kristus įkvepia Tėvynę,
  Liepia kovoti iki galo!
  Kad planeta taptų rojumi
  Visos širdys bus drąsios!
  
  Žmonės greitai bus laimingi
  Tegul gyvenimas kartais būna sunkus kryžius!
  Žiaurios mirtinos kulkos
  Bet tas, kuris nukrito, jau prisikėlė!
  
  Mokslas suteikia mums nemirtingumą
  Ir žuvusiųjų protas grįš į gretas!
  Bet jei mes bijome, jūs tikite
  Priešas tuoj pat sugadins rezultatą!
  
  Taigi melskis Dievui
  Nereikia trikdytis, tinginystė šalin!
  Visagalis teisėjas yra labai griežtas,
  Bent jau kartais tai gali padėti!
  
  Tėvynė man brangesnė už viską,
  Šventa, išmintinga šalis!
  Laikyk mūsų lyderį stipresnį už vadeles,
  Gimsta žydi Tėvynė!
  Gražiai dainavo merginos iš elitinio SS bataliono "Vilkai", o žodžiai buvo nuoširdūs. Apskritai buvo stereotipas, kad esesininkas reiškia budelį! Bet taip nėra. Žinoma, buvo specialūs baudžiamieji daliniai, dažniausiai kaip saugumo divizijų dalis, kurie vykdė specialiąsias operacijas, tačiau dauguma SS divizijų buvo tiesiog elitiniai Vermachto sargybiniai. Apskritai reikia pasakyti, kad raudonoji, totalitarinė propaganda nėra pats patikimiausias informacijos apie Antrąjį pasaulinį karą šaltinis. Juk aišku, kad Agitpropo komunistų lyderiai negalėjo būti nešališki ir objektyviai nušviesti įvykius. Taigi, patikimai sunku spręsti, kur buvo tikroji tiesa, apie nacių žiaurumus, o kur fikcija. Šiaip ar taip, tie, kurie rimtai užsiima istoriniais tyrinėjimais, priversti pripažinti, kad ne kiekvienas SS karys yra budelis ir pabaisa. Be to, prieš SSRS puolimą; naciai kaip visuma okupuotose teritorijose elgėsi tolerantiškai, Vakarų šaltiniai nenurodo jokių masinių žiaurumų ir žudynių.
  O dabar merginos padėjo belaisviams išlipti iš mašinų; jie draugiškai paglostė plačius pečius nedrąsiems vyrams. Po to merginos buvo pakviestos atsigaivinti ...
  Vakarienė buvo kukli, bet, kita vertus, dykumoje buvo nušautas zebras ir kiekviena mergina gavo po arabiškai virtą šašlyką. Apskritai arabai, bent jau išoriškai, buvo draugiški, o tie, kurie mokėjo vokiškai, net bandė juokauti ar švelniai paglostyti mergaičių kojas.
  Gerda atstūmė lipnų arabą ir pasakė:
  - Aš ne tau!
  Charlotte pasekė pavyzdžiu:
  - Pasiimk sau haremą!
  Gerda nusišypsojo ir pasiūlė:
  - Bet pasakyk Šarlotei, ką darytum, jei taptum sultono žmona?
  Raudonplaukis draugas abejodamas pastebėjo:
  - Tai iš tikrųjų prieštaringa laimė... Nors tai priklauso nuo to, kurio sultono žmona. Jeigu didžioji Osmanų imperija būtų savo klestėjimo laikais, tai... Būtų net labai gerai... Reformuočiau Turkijos kariuomenę, patobulinčiau ginkluotę... Ir turbūt pirmiausia nukreipčiau akis į rytus.
  Gerda sutiko.
  - Teisingai! Bet čia gėda Turkijai, kad net savo klestėjimo laikais ji negalėjo užkariauti Irano. Tai buvo gana realu, ypač dėl to, kad persų kariuomenė buvo atsilikusi. Įdomu, didysis fiureris, kokį sprendimą jis priims, užkariauti Turkiją ar vis tiek įtraukti į savo koaliciją, mesti kaulą osmanams, įskaitant kai kurias nelabai vertingas Irano žemes?
  Šarlotė suglumusi gūžtelėjo pečiais.
  - Aš nežinau! Tiesą sakant, pastaruoju metu sklido kalbos, kad mes pulsime SSRS... Sako, kad Rusijos turtai ir turtingos Ukrainos žemės labai reikalingi!
  Gerda basos pėdos pirštais pakėlė arbatos puodelį ir gana vikriai pakėlė jį prie smakro, pildama į save rudą skystį. Tuo pačiu metu mergina sugebėjo pasikalbėti:
  - Ukrainoje yra labai turtingų, riebių žemių. Išmintingai vadovaujant vokiečiams ir turėdami aukštą mūsų žemės ūkio kultūrą, jie užaugins rekordinį derlių. Ir tada turime duonos, ji bus pigesnė už vandenį. Ir patys ukrainiečiai iš to turės naudos, nes sovietų valdžia juos tiesiog apiplėšia, priversdama badauti!
  Šarlotė linktelėjo.
  - Mes išmokysime šiuos slavus mūsų didžiosios vokiečių kultūros! Apšvieskime juos!
  Čia pokalbį nutraukė nemandagūs šūksniai, poilsio laikas baigėsi.
  Tačiau po vakarienės merginos vėl buvo išrikiuotos ir priverstos priverstinai žygiuoti per dykumą. Pavalgius buvo sunku bėgti, o merginos net šiek tiek aimanavo, kol vis dėlto kūnai atšilo. Ir taip jie nuskubėjo kaip jerboos.
  Tuo tarpu SS pulkininkas Dessas britams slapta išsiuntė naują šifruotą raštelį. Štai kodėl Dessai atrodė, kad jis išduos Trečiąjį Reichą, rizikuodamas patekti į gestapą. Yra pinigų, padorus atlyginimas, plius karinis grobis, ko dar reikia... Bet yra žmonių, kurie turi prigimtinį turtą, potraukį išdavystei. Išduodami, jie tiesiog pagauna šurmulį, ir išprotėja kaip nuo piktžolės. O dabar Dessas rašė britams duomenis apie naujų karių perkėlimą ir papildomų orlaivių atsiradimą. Taip pat tai, ką jis žinojo apie vokiečių kariuomenės atvykimo laiką. Žinoma, jam taip pat kartais buvo gėda, kad jo bendražygiai miršta dėl jo kaltės, ir bijojo galimo atskleidimo... Bet galbūt jam buvo per vėlu trauktis, nebent Trečiasis Reichas pralaimėtų, tada . .. Pastaruoju metu sklando gandai apie būsimą operaciją rytuose. Ir ne tik gandai, į Lenkiją ir Rumuniją buvo perkelta kariuomenė, ypač tankai. Nors Rusijos kariuomenės prestižas nebuvo itin aukštas, būtent carinės Rusijos kariuomenės smūgis 1914 metais nutraukė žaibinį karą. Be to, sovietų savanoriai gerai kovojo Ispanijoje arba tanko kumščiu Mandžiūrijoje. Tikimybė, kad Vermachtas ten įklimps ir neturės laiko iki žiemos, buvo labai didelė. Ir kad Britanija ir JAV kartu turės laiko dislokuoti pajėgas. Tačiau SSRS gali neatsilaikyti iki žiemos, ypač jei puolimas prieš ją bus staigus, o rusai nespės imtis priemonių agresijai atremti. Taip, ir Japonija padės ...
  Išdavęs paslaptis, Dessas prisidegė cigaretę, iš pakelio ištraukęs amerikietiškas cigaretes. Nors į jo slaptą sąskaitą Šveicarijos banke pateko tvarkinga suma, bet šiaip jis neskursta. Visų pirma, vienas iš šeichų paslėpė aukso ir akmenukų atsargas. Arabų informatorius davė jiems vieną ir šio šeicho tarnus, kurie galėjo žinoti, kad jo viršininkas turi paslėptų lobių. Ko nepakenktų kalinio plačiau pasiteirauti, kas ir kaip, jei, žinoma, žino.
  Ir Dess nuėjo į kankinimų kamerą, netrukus prie jo prisijungė arabų informatorius. Desas gudriai jam mirktelėjo.
  - Ką mes žinome.
  SS kazematas buvo gausiai įrengtas. Buvo net dinamas elektros smūgiams. Ir tada jie atvedė kalinį. Išvydęs jį Dess nušvilpė nusivylimas: paprastas arabų berniukas, vargu ar vyresnis nei keturiolikos. Tamsiaodė, liekna, bet stengiasi atrodyti tiesiai ir neišduoti baimės. Tačiau smalsūs berniukai, kaip taisyklė, gali daug sužinoti išgirdę suaugusiųjų paslaptis. Desas, jausdamas laiko stoką, užsisakė:
  - Ant arabų berniuko stovo!
  Gana nuplyšęs tarno kostiumas buvo greitai nuplėštas nuo berniuko. Ir tiesiog taip, nuogą, jie patempė mane ant stovo. Apyrankės užsiskleidė ant berniuko rankų, ir jie pradėjo tiesti rankas iš nugaros. Arabų vaikas pradėjo lenktis, jo basos kojos buvo suspaustos į atramas su kroviniu. Berniukas dejavo, pečių sąnariai sukrypo, berniukas sunkiai kvėpavo. Dess grubiai paklausė:
  - Koks tavo šuniuko vardas?
  Vertėjas pakartojo arabiškai.
  - Ali! - drebančiu balsu išspaudė berniukas.
  Dess meiliau pasakė:
  - Pasakyk, kur tavo šeimininkas paslėpė lobius. Jei pasakysi, kad gausi didelį atlygį, mes tave patį padarysime šeichu. Ir ne, mes kankinsime tol, kol neatleisi dvasios.
  Berniukas sumurmėjo:
  - Aš nieko nežinau!
  Dasas niūriai nusišypsojo.
  - Aš netikiu! Koks berniukas su tokiu gudriu bokalu, bet nieko nežinojo. Na, ką tu mums suteiksi malonumo.
  Didžiulis esesininkas nuo sienos nuėmė odinį botagą su žvaigždėmis. Specialiai atvykęs gydytojas baltu chalatu ir prijuoste priėjo prie berniuko ir padėjo ranką jam ant dešinės krūtinės pusės. Jis klausėsi pulso ir šypsodamasis pasakė:
  - Jis turi nepaprastai sveiką širdį. Gali daug ištverti, bet labai kantrus. Tai gali būti kietas riešutas.
  Dasas pašaipiai nusijuokė.
  - Tuo geriau... Nors dirbti reikia.
  SS budelis ir ne visą darbo dieną dirbantis išdavikas stipriai smogė paauglio arabo nugarai. Pasirodė kruvinas ruožas, vaikinas stipriai alsavo, veidas persikreipė, bet nuslopino išbėgančią dejonę. Dessas vėl pataikė, jis bjauriai išsišiepė ir mėsėdžiai išsišiepė. Tiesą sakant, kankinimai daugeliui teikia malonumą... Galbūt tai susiję ir su gyvulišku instinktu, noru parodyti savo pranašumą, kad esi už žmogaus ribų, o auka - šūdas. Net Friedrichas Nietzsche tikėjo, kad būsimo "laimingo" pasaulio antžmogis bus daug žiauresnis tiek kitų, tiek savęs atžvilgiu. Dessas nebuvo labai įnirtingas dėl žiauraus elgesio su savimi, bet su kitais ...
  Smūgiai sekė, po smūgių liesa, bet raumeninga vaikino nugara virto kruvina netvarka, tada rykštė pradėjo vaikščioti jo kojomis. Ali nuopelnas, bent jau į pabaigą jis pradėjo tyliai dejuoti, bet sugebėjo sulaikyti garsius verksmus. Dassas nustojo pliaukštelėti ir pašaipiai paklausė:
  - Ar jums patinka vokiška pirtis?
  Sumuštas berniukas dejavo:
  - Ne!
  SS pulkininkas mieliausiu tonu paklausė:
  - Jei norite išduoti paslaptį, padarykite tai dabar. Priešingu atveju mes suluošinsime, ir jūs nebegalėsite tarnauti SS.
  Ali rado drąsos atsakyti:
  - Aš tau nieko nesakysiu! Aš prisiekiau Alacho vardu!
  Desė nusišypsojo kaip lapė.
  - Ką mes tęsime! Jūs mus pradžiuginsite. Ką norėtumėte pateikti dabar?
  Gydytojas sadistas pasiūlė:
  - Žarnynas! Šis kankinimas taip pat geras, nes jį galima naudoti kartu su kitais.
  Dasas piktai nusijuokė.
  - Žinoma, katilinė! Dabar švelniai apkepintume kulnus.
  SS pulkininkas nepaniekino ir pats ėmė tepti palmių aliejumi, tačiau jau supuvusius aliejumi berniukų padai sutirštėjo, bet prieš kankintojo pakalikų nukankintus, nuplauti nuo dulkių. Daktaras pritariamai linktelėjo.
  - Taigi pėdos iš karto neapdegs, o kankintą "dangišką malonumą" galime ištempti ilgam!
  Po to du arabų padėjėjai išnešė krosnelę su automatiniu valdymu, pastatydami ją maždaug pusės metro atstumu nuo slogaus, gražaus berniuko basų pėdų. Po to Dessas asmeniškai pradėjo kurstyti ugnį.
  Liepsnos liežuviai pašėlusiai bėgo per anglies briketus. Berniukas švokštė, pradėjo traukuliai trūkčioti galvą ...
  O kitame fronto sektoriuje - jų pačių koviniai ir agresyvūs įvykiai.
  Kuibyševas buvo užpultas ir iš tikrųjų krito. Saratovą taip pat sunaikino ir paėmė naciai. Taigi pasidarė dar baisesnis. Vokiečiai jau aiškiai laimėjo... Stalinas išsigando, bet nacių spaudimui negalėjo niekuo pasipriešinti. Karas vyko ne pagal sovietinį scenarijų. Fiureris yra agresyvus ir protingas, kitaip nei Hitleris. Ir tai labai šauni ir gerai įgyvendinta strategija.
  Fritzas bandė atakuoti centre ir gana sėkmingai.
  Stalenida Pavlovna vis dėlto įsivėlė į nelygią kovą su grupe merginų. Jėgos tikrai ne tos pačios... Bet kariai užpuolė Fritz transportą. Ne taip stipriai šarvuota ir labiau pažeidžiama.
  Basos, pusnuogės merginos atidengė ugnį į nacius. Nukentėjęs vežėjas užsidegė. Tada kariai išmušė kitą transportą. Privertė rūkyti ir trūkinėti. Trečiasis šarvuotas transporteris bandė pasišalinti. Tačiau Nataša jį išmušė su paimtu granatsvaidžiu. Po to buvo baigtas mažas mastodonas.
  Po to kariai pradėjo skinti trofėjus. Oksana šypsodamasi parodė į supaprastintą granatą:
  - Vokiška versija!
  Viktorija, apnuoginusi dantis, sušuko:
  - O tu atrodai juodaodis!
  Iš tiesų, tarp mirusiųjų buvo ir juodaodžių, ir indėnų, ir arabų! Yra tik keli baltieji. Kariai paėmė iš mirusiųjų ginklus. Jie taip pat kratėsi savo kišenes ieškodami pinigų. Popieriuje ir metalinėse monetose buvo ir vokiečių markių.
  Iki šiol markė išliko galingiausia valiuta Žemėje. Ir net po Afrikos užkariavimo su auksu.
  Kariai, pliaukštelėdami nuogomis, iškaltomis kojomis, plėšė lavonus. Ir apkrautas ginklais.
  Tada grįžome į mišką. Stalenida paklausė keturių:
  - Na, kaip? Ar ėjai?
  Viktorija išpūtė krūtinę ir išdidžiai atsakė:
  - Taip, šiek tiek bėgome, bet nieko ypatingo...
  Stalinida pasiūlė:
  - Gal vėl išsiskirsime ir eisime į rytus?
  Nataša kukliai pasiūlė:
  - O jeigu sukursite partizanų būrį?
  Steelenida neigiamai papurtė galvą.
  - Ne... Yra įsakymas mums trauktis, už fronto linijos. Beje, ką tu žinai apie kovų eigą?
  Veronika atsidususi atsakė:
  - Kol kas nieko... Mes neturime nei radijo, nei...
  Stalenida pertraukė ir rimtai pasakė:
  - Karas bus ilgas ir sunkus. Galbūt ne visi galės tai išgyventi. Šiuo atveju turėtume...
  Veronika turėjo drąsos pertraukti:
  - Prisimeni Dievą?
  Steelenida neigiamai papurtė galvą.
  - Esu komunistas ir ateistas... Ir net liaudies išmintis sako: pasitikėk Dievu ir pats nesuklysk!
  Viktorija sucypė:
  - Ši mergina pateko į religinio narkotiko įtaką. Ir aš taip galvoju: kad Dievas yra tik iliuzija, bet tai labai žalinga iliuzija, ji sukausto protą!
  Steelenida neigiamai papurtė galvą.
  - Gerbk kažkieno tikėjimą Vic... Apskritai, žinoma, tikintieji turi įrodyti, kad Dievas yra!
  Nataša piktai trypė basa koja ir atsakė:
  - Ir ką čia įrodinėti! Jei Dievas pripažįsta, kad fašistai užgrobė beveik visą pasaulį, tai koks čia Dievas!
  Viktorija šiurkščiai suriko.
  - Na, įrodyk, kad egzistuoja Dievas Vera. Išskyrus riebų argumentą, kad viskas turi turėti pirmąją priežastį!
  Veronika pasitempė kaktą, pasitrynė ant žolės pliką, šiek tiek kraujo suteptą padą ir išdavė:
  - Na, paaiškinti, kad gyvybės nebuvo, bet ji išsivystė ir net vyras atsirado?
  Steelenida tyliai pasakė:
  - Evoliucijos teorija... Viskas eina nuo paprasto iki sudėtingesnio ir tobulesnio. Ir tai įrodo geologinių sluoksnių egzistavimas. Jauna moteris basa koja perbėgo per žolę ir čiulbėjo. - Štai, pavyzdžiui, skirtingi geologiniai laikotarpiai, ir apie tai sprendžiama pagal fosilijas.
  Veronika gūžtelėjo pečiais.
  "Aš nesu kreokizmo ekspertas. O tokių knygų SSRS nerasite. Tačiau užsienyje yra darbų, kuriuose įrodoma, kad iš tikrųjų mokslas religijai neprieštarauja. Ir apibendrino mokslinį Biblijos tyrimo pagrindą. Ypač apie Biblijos pranašystes!
  Viktorija nusijuokė ir pasakė:
  - Šios pranašystės skelbiamos atgaline data. Senesnių nei dešimtojo mūsų eros amžiaus Biblijos ir Senojo Testamento rankraščių nėra. Taigi nėra jokio būdo įrodyti pranašystes!
  Nataša energingai patvirtino:
  - Tikrai taip... Jokio Tikėjimo, tavo tikėjimas visų pirma grindžiamas aklu tikėjimu ir...
  Viktorija lengvai pasiūlė:
  - Baimė prieš mirtį! Ką spėlioja bet kuri religija!
  Veronika gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  Kodėl ateistai nebijo mirties? Ir kad jie turi ko dar tikėtis?
  Viktorija basa pliaukštelėjo šakelei, nulaužė ir pasiūlė:
  - Na, pavyzdžiui, mes galime tikėti prisikėlimu mokslo galia. Ir tai taip pat puiku!
  Nataša pavartė akis ir svajingai pasakė:
  - Viskas! Įsivaizduokite komunistinę ateitį. Jame nėra pinigų, o nemokamų prekių gausa. Įskaitant motociklus, kuriais galite skristi į kosmosą. O bet kokie produktai - pyragaičiai, ledai, ananasai, lazdyno tetervinai ir pan., auginami sintetiniu būdu. Visur robotai. Žmonės dirba tik dvi valandas per dieną, o tada tik duoda komandas mechanizmams. Ir per dieną.
  Merginos kalbėdamos vaikščiojo, basomis kojomis viską matavo. Jie užtaisyti įvairiais kulkosvaidžiais ir bazukais. Visa tuzinas gražuolių.
  Ir Nataša vis kartojo:
  - Ir turtingiausia pramogų industrija. Tik malonumas. Pavyzdžiui, spalvoti televizoriai, ir tu iš karto pažiūri tuziną animacinių filmų. Ir daug atrakcionų. Lošimo automatai, kompiuteriniai žaidimai, įvairūs robotai... Ir net strategijos. Kaip, pavyzdžiui, vaidinate Staliną ir nugalėjote Hitlerį. Net jei jis turi viso pasaulio potencialą...
  Viktorija svajingai tęsė Natašai:
  O namai tokie gražūs. Kiekviename jų yra kotedžas su fontanu ir sodas. O jei žmonėms Žemėje vietos neužtenka, tai jie gyvena Veneroje, Mėnulyje, Marse ir kitose planetose. Visų pirma, buvo sukurti kosminiai laivai su superluminal greičiu ar net nulinės perėjimo autobusai. Tai yra tada, kai įlipi į autobusą ir esi nugabentas į kosmosą ar net kitą pasaulį. Taip jus sveikina kentaurai arba pasakiški elfai. - Mergina pagavo laumžirgį į delną, prinešė prie ausies ir klausydama kalbėjo toliau. "Pavyzdžiui, genų inžinerijos stebuklai. Senatvės nėra. Visi vyrai atrodo ne vyresni nei dvidešimties, taip pat ir merginos. Visi sveiki ir raumeningi, malonių, gaivių kvapų. Merginos visada sveikos, be mėnesinių. Gali būti, kad vaikų nereikės gimdyti, jie bus auginami kibernetinėse įsčiose.
  Nataša tai palaikė šypsodamasi:
  - Ir atsiras medžiai, ant kurių kaip vaisiai augs saldainiai, ledai, ledinukai, pyragaičiai. Ir juos galima valgyti be lašelio riebalų. Ir visi džiaugsis turėdami naujus automobilius, kuriais galėsite skristi. Ir į kitą žemyną, ir į Marsą, ir net į kaimyninę galaktiką!
  Steele pasiūlė:
  - Ir tada žmonės bus kitokie, turintys supergalių. Tai, žinoma, bus pliusas. Ir mirusieji prisikels, ir jie neprisimins, kad kažkas kažkada tikėjo Biblijos pasakomis!
  Viktorija basa koja sutraiškė musmirę ir urzgė:
  - Taip, tikrai taip! Na, iš tikrųjų, ką Biblija žada? Ar net rikiuojamės prie būgno, o tiksliau - prie vargonų garsų? Ir net mėsos nebus!
  Veronika išskėtė rankas ir pastebėjo:
  - Koks jūsų sąmoningumas? Tačiau Šventajame Rašte atlygis nėra aiškiai nurodytas. Ir mes statome iki būgno, tai yra spėlionės!
  Viktorija kikeno ir iškišo liežuvį. Po to, kai ji pažymėjo:
  - Na, taip... O kas ten bus? Kažkas be nuodėmės? O kaip laisva valia, kaip be jos?!
  Veronika tyliai atsakė, šiek tiek primerkusi akis:
  - Laisva valia išliks, bet nuodėmės nebus. - Mergina basa pėda pasitrynė ant samanų ir tęsė. "Tai taps įmanoma, nes žmonės nekęs nuodėmės. Ne visi žmonės, bet išgelbėti teisieji. Tai reiškia, kad pašalinus šėtoną ir erzinančius veiksnius, nuodėmė praras savo patrauklumą ir sumažins kabutes.
  Viktorija sušvilpė, perkėlė nuogą, apvalų kulną į beržo kamieną. Ir ji tyliai pasakė:
  - O kaip gali nekęsti nuodėmės, jei ji tiek daug malonumo teikia. Štai, pavyzdžiui, su vyrais, ypač jaunais. Kai jie tau letenomis, kai kutena, kai masažuoja tavo kulnus. Juk labai malonu jausti raumeningų kūnų prisilietimą. O tu sakai, kad tai nuodėmė!
  Veronika piktai sumurmėjo:
  - O mylėtis su skirtingais vyrais yra amoralu!
  Steelenida piktai pastebėjo:
  - Jei atvirai, aš irgi ne puritonas, bet... Vis dėlto yra komunistinis moralės kodeksas ir reikia stengtis jo laikytis. Ir nesigulk po kiekvienu, kuris vilioja!
  Viktorija drąsiai atsakė:
  - Mėgstu būti aktyviam. O aš pati mėgstu ieškoti ir traukti vyrų. Tada mylėkis su jais taip, kaip nori. Argi ne miela. Na, kodėl turėtume būti kuklūs, o ne patys įrėminti savo vyrus!
  Stalinas šaltai pastebėjo:
  - Su tavo išvaizda tai nėra sunku! Bet juk ir žudyti, tu esi daug!
  Viktorija bandė šiek tiek nukreipti pokalbį:
  - Šiaip ar taip, komunistinę ateitį, laisvus ir išmintingus žmones, žinote daug geriau nei Dievo valdžia, leidžianti triumfuoti fašizmui, ar paskandinti žmoniją potvynyje. Ugninis velnias plikomis dešinės pėdos pirštais sutraiškė rupūžę ir tęsė. - Man asmeniškai nepatinka gyventi tirono, kuris žydus vadina sava tauta, karalystėje, o kaip pasirodo, likusieji - svetimi?!
  Steelenida rimtai atsakė:
  - Dėl aukštesniojo proto galima ginčytis ilgai, bet Biblijoje... Ar logiška tai laikyti Dievišku apreiškimu?
  Viktorija užtikrintai atsakė:
  - Žinoma ne! Senojo Testamento žiaurumas, neprotingas Naujojo pacifizmas - privilegijų priskyrimas vienai tautai... Argi ne absurdas?
  Veronika susierzinusi plikais pirštais trenkė į kelmą. Ji susiraukė iš skausmo ir atsakė:
  - Taigi juk Paulius sako: Mūsų mokymas žydams kliūtis, barbarams - beprotybė! Nuodėmingas protas negali to suprasti!
  Viktorija nusijuokė ir sklandžiu balsu pasakė:
  - Rusijos negalima suprasti protu,
  Įprasto etapo negalima išmatuoti...
  Ji tapo ypatinga -
  Tikėti galima tik Rusija!
  Steelenida, griežtai kilstelėjusi antakius, pastebėjo:
  - O štai Rusija prieš krikščionybę. Milijonai, šimtai milijonų žmonių tikėjo Dievu. Tarp jų buvo iškilių protų. Tokie kaip Niutonas, Paracelsas, Kantas, Pasteras... Ir jie turėjo savų priežasčių tikėti. Mes, savo ruožtu, prieš iliuzijas! Jauna moteris plika tvirta koja bakstelėjo į nukritusią šaką, ją nulaužė ir tęsė. - Esame mokslinio ateizmo šalininkai ir tikime, kad kiekvienas žmogus yra savo laimės kalvis! Ir kad nereikia tikėti, kad gerasis dėdė Jėzus ateis ir visus pastatys, išspręs visas mūsų problemas! Šiai planetai reikia mokslinio valdymo ir plėtros į kosmosą! Ir nesivelkite į visokias viltis dėl dangaus vietų ar haremų!
  Viktorija kikeno ir urzgė:
  - O vyriško haremo neatsisakyčiau!
  Steelenida griežtai pastebėjo:
  - Na, tu raudonplaukė ir išsiliejusi... Kas tave užaugino?
  Viktorija juokaudama atsakė:
  -Kai tėtis Karlas, o kai visai niekas!
  Stalenida kumščiu numušė žirgą ir sušnypštė:
  - Tai matoma... Jei Dievo nėra, tai visai nereiškia, kad reikia būti vulgariam ir išprususiam!
  . 9 SKYRIUS
  Viktorija nuoširdžiai atsakė:
  - Kaip! Tu taip supranti!
  Nataša, juokdamasi, pastebėjo:
  - Komunizmas skelbė dviejų lyčių lygybę. O tai reiškia moters teisę pačiai ieškoti vyro. Pavyzdžiui, manau, kad išsirinkus patinkantį vaikiną visai normalu jį įrėminti! - Mergina basa koja pataikė į kirmėlės grybą ir tęsė. - O mylėti kelis vaikinus vienu metu visai normalu. Juk jie skirtingi ir kiekvienas skirtingai tave glosto, o tai labai malonu!
  Veronika tyliai sušnibždėjo:
  - Už tokias kalbas ir poelgius degsite pragare!
  Steelenida nusijuokė ir pastebėjo:
  - Komunizmo moralė ne mažiau griežta nei krikščioniškoji. O jei taip elgiesi, tai... Manau, kad nesulauksi pritarimo! Mes visi nesame ... viešnamiai!
  Viktorija rimtai pastebėjo:
  - Kam auginti veidmainystę? Ši krikščionybė moterims nustatė įvairius apribojimus. Įskaitant, pavyzdžiui, draudimą mylėti daugiau nei vieną vyrą. - Raudonplaukė velnias piktai basa koja trenkė į guzą, sviedė aukščiau. Ir ji tęsė. - O komunizmas skelbė, kad Dievo nėra! O tai reiškia, kad viskas leidžiama! O mes, moterys, galime būti laisvi paukščiai, ieškantys meilės. Renkantis tuos vyrus, kurie teikia daug daugiau malonumo. Ir tai yra pagrindinis dalykas!
  Stalenida rodomuoju pirštu papurtė raudonplaukę:
  - Komjaunuoliui tai nėra pagrindinis dalykas! Apskritai, svarbiausia yra tarnystė Tėvynei ir Lenino reikalui. Ir ne malonumo kūnui paieška! Jūs turite tai suprasti!
  Viktorija pasipiktinusi atsakė:
  - Aš esu žvėris ir lova mūšyje! Taigi nesiskųsk manim!
  Raudonplaukė velnias sušnypštė:
  - Aš super mergina!
  Veronika nedrąsiai įterpė:
  - Komunizmo ir krikščionybės moralė yra viena: kas nedirba, to nėra!
  Viktorija parodė Biblijos žinias:
  - O Jėzus pasakė: nesirūpink savo kasdiene duona... Būk kaip miško paukščiai.
  Stalenida agresyviai pastebėjo:
  -Komunizmas gimė daugiausia dėl krikščioniškų vertybių neigimo. Ir kai kurios paralelės yra visiškai įmanomos. Taigi naciai taip pat turi raudoną vėliavą, kaip ir mūsų!
  Viktorija basa koja sutraiškė musmirę, patrynė nuogą, apvalų kulną ant samanų ir pridūrė:
  - Trečiasis Reichas turi didelius mokesčius privačiam kapitalui ir didelį valstybės turto procentą. Jie dalinai turi socializmą, bet privilegijas vokiečiams! - Mergina nukando beržui lapą ir kikeno, pridūrė. - Apskritai apie religiją turiu linksmą dainą. Ar nori, kad tai padaryčiau?
  Stalenida noriai linktelėjo šviesia galva, plika grakščia koja nuvertė supuvusią šaką ir čiulbėjo:
  - Dainuok gėlę, nesigėdyk!
  O Viktorija dainavo entuziastingai;
  Ką turėjo omenyje Viešpats?
  Jis, gyvenantis siaubingu atstumu...
  Kai buvo duotas įsakymas dirbti,
  Kad neliktume sapne.
  
  Nors ir puikūs karališki drabužiai,
  Bet nebėra šykštesnio žmogaus....
  Skurdas šaudo taškas -
  Mūsų kančios pasaulis yra epinis!
  
  Ir tai ne Adomas kaltas
  Paprastas sovietinis, rusiškas vaikinas...
  Ėjo nuogas, neslėpdamas gėdos,
  Kaip proletaras caro laikais!
  
  Dievas davė jam maisto - ribą,
  Ganykla nepažįstant šakių...
  O jei nori daugiau, būsi sumuštas!
  Ir gerti delnu be butelių.
  
  Adomas ištiko tokį likimą,
  Kažkokiame šiurpiame, nuobodžiame rojuje!
  Bet gyvatė skrido ant sparnų,
  Jis suprato: žmogus kenčia ...
  
  Yra būdas ištrūkti iš tankmės,
  Kurkite miestą, dovanokite palikuonis!
  Kad neklaidžiotumėte per giraitės terminą,
  Kartais jums reikia apgaulės!
  
  Aš pavogiau stebuklingą raktą iš rojaus,
  Į Edeną įprasta išvykti...
  Ten rasite merginos svajones
  Bent jau gali žūti požeminiame pasaulyje!
  
  Taip, žinoma, yra rizika, vaike,
  Ši planeta nėra dovana...
  Bet tu pažinsi sąžinę, garbę,
  Ir jūs rasite, pažinkite savo porą!
  
  Adomas gavo šį raktą -
  Atidarė vartus ir paliko rojų.
  Nusidėjėlis išleido daug jėgų,
  Žengti ant didelių kalnų akmenų...
  
  Čia jis vėl mato vartus -
  Ir vėl pasirodė sparnuota gyvatė ...
  Jis pasakė: Aš esu geras šėtonas -
  Varžtas čia atsidarė savaime...
  
  Adomas įėjo ir mato -
  Toks nutapytas stebuklas...
  Nuoga mergelė už kalvos,
  Porceliano trečdalis yra auksinis indas.
  
  Bet kaip gerai
  Berniukas Adomas negalėjo atsispirti!
  Ir pabučiuoti jos burną
  Saldesnis už medų!
  
  
  Ji jam atsakė -
  Audringoje ekstazėje apimti kūnai susiliejo...
  Ne, nekeik šėtono -
  Vaikinai pasirodė nuodėmėje!
  
  Dievas juos išstūmė iš rojaus, bet...
  Planeta tapo jų namais.
  Nors žmonės turi vieną saulę,
  Tačiau palikuonių tapo tūkstančiai!
  
  Taip, buvo labai sunku
  Potvyniai, sausros ir žiemos.
  Bet protas yra galingas irklas,
  Žmogus tapo stipria būtybe!
  
  Kaip angelas gali skristi
  Kaip demonų kalnai naikina palengvėjimą!
  Sukurkite kelią, kur yra kelias -
  Pasiekite bet kurį žemės tašką.
  
  Ir jums reikia erdvės -
  Mes taip pat galėsime užkariauti.
  Taigi mūsų nuodėmė nėra nuosprendis,
  Ne, nekalbėk popsinių nesąmonių!
  
  Nebūk nuodėmė - nėra pažangos,
  Mintys generuoja judėjimą!
  Vienas atsakymas į pamokslą:
  Mums nereikia kažkieno rojaus!
  Merginos plojo vieningai. Pažymėtina, kad Viktorijos balsas stiprus, sotus, labai malonus. Ir karius šis eilėraštis nuoširdžiai sužavėjo.
  Steelenida šypsodamasi pasiūlė:
  - Kai bus laiko, atliksite šią dainą stadione!
  Viktorija pritardama linktelėjo ir pasiūlė:
  - Ir tuo pačiu patvirtinsime apdovanojimą!
  Rudaplaukė kikeno ir norėjo vaikščioti ant rankų. Bet ji turi per daug ginklų.
  Merginos vaikščiojo pakankamai ilgai ir buvo pavargusios. Atsisėdo papietauti. Jie atidarė trofėjų konservus ir troškinį. Energingai uždirbti žandikauliai. Visi kariai jauni, sveiki, raumeningi.
  Nataša šypsodamasi pastebėjo:
  "Beveik visi tarp mūsų nužudytųjų yra užsieniečiai. Vokiečiai meta prieš mus svetimą kariuomenę!
  Viktorija dainavo ne vietoje:
  - Ir mūsų armija yra kairėje, o mūsų armija yra dešinėje ... Mums gera kovoti su gėrimu!
  Stalenida griežtai pažvelgė į raudonplaukę ir pasakė:
  - Tu esi žaisminga mergina... Privalome tave vesti!
  Viktorija papurtė galvą.
  - Kodėl vyras? Geriau turėti tuziną meilužių!
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - Su vienu vyru ilgai bendrauti neįdomu - trukdo! Geriau, kai turi skirtingus berniukus!
  Oksana pasiūlė:
  "Gal kitą kartą paimsime į nelaisvę vokietį... Ir pasijuoksime iš jo!
  Steelenida nusijuokė ir pastebėjo:
  - Na, jūs, merginos, esate išradingos... Ir mums nepakenktų kalbos gaudyti!
  Nataša, įnirtingai iškandusi dantis, pasakė:
  - Vaikinai, vaikinai... Jūs esate labai labai blogi, mūsų vaikinai! Vaikinai! Vaikinai! Mūsų vyrus įveiks merginos!
  Merginos prapliupo juoktis... Išgerdavo po truputį iš skiesto spirito kolbų. Pora gražuolių net knarkė.
  Bet Stalenida suriko:
  - Lipk! Kas užmigs, mes jį nužudysime!
  Merginos pašoko ir išsitiesė į virveles. Jie barškėjo ginklais ir žybtelėjo dantimis. Nuostabios gražuolės. Ir mirksi savo safyro akimis. Jie nori bent šiek tiek, bet pažaisti triukus. Sėdi ant žirgo.
  Ir taip vėl žygiuokite ir trypkite basomis kojomis. Nors merginos atrodo labai gražiai. Juose tiek daug grožio. Ir raumeningi, stiprūs merginų kūnai.
  Nataša, eidama, pastebėjo:
  - Kol neišspręsime nacių tankų problemos, neturime ką veikti prieš fiurerio karius!
  Viktorija paaiškino:
  - Norėjai sakyti ne kareiviai, o mašinos! Ir apskritai nėra priėmimo prieš laužą, jei nėra kito laužo!
  O raudonplaukis velnias basa koja trinktelėjo į seniai supuvusį kelmą. Iškėlė šiukšlių ir dulkių debesį.
  Veronika nuolankiai sušuko:
  - Visa Dievo valia!
  Stalenida piktai pasakė, trenkdama nuogu kulnu į trinkelę:
  - Ne! Viskas bus mūsų bolševikų valia!
  Ir jos akys tiesiogine prasme spindėjo iš pykčio!
  Viktorija griežtai pastebėjo:
  - Hitlerininkai naikina žydus be nereikalingų ceremonijų. Kodėl Dievas negynė savo tautos?
  Veronika vangiai atsakė:
  - Nuodėmės...
  Viktorija dainavo, trypdama basomis kojomis:
  - O, nuodėmės, nuodėmės... Nenusidėk ožkos! Nenuodėk ožkos! Nugalės vynmedį! Baltasis vynuogynas įveiks!
  O rudaplaukė gražuolė plikais pirštais pagavo drugelį, ir pakėlė koją rodydama draugams.
  - Štai tokie stebuklai vyksta mūsų miškuose!
  Veronika šmaikščiai šypsodamasi atsakė:
  - Matai, koks grožis... O tu sakai, kad tai ne Dievo kūrinys!
  Viktorija lojo:
  -Religija yra žmonių opiumas! O drugelis gražus, kad geriau prisidengtų gėlėmis!
  Steelenida piktai pastebėjo:
  - Gal užteks apie religiją? Ar geriau leisti Verai pasakyti, kaip ji elgsis, jei bus išsiųsta į žvalgybą?
  Veronika gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Būsiu nuolankus!
  Nataša norėjo ką nors pasakyti, bet mergina sukėlė triukšmą. Pro šalį atskubėjo reaktyviniai šturmininkai. Daug plieninių ir labai grobuoniškai atrodančių grifų. Jie dūzgė ir pūtė garą. Ginklų daug, o vokiečiai šaudo labai agresyviai.
  Steeleed užsakė:
  - Maskuoti!
  Karys Gerda, užmigusi tiesiai tanke, svajojo apie tai, kas nutiko per tokius tolimus keturiasdešimt pirmuosius metus ...
  SS pulkininkas Dessas pašaipiai pasakė:
  - Na, berniuk... Jei nori palengvinti savo likimą, pasakyk, kur paslėpti šeicho lobiai. Neliksime skolingi, tu pats tapsi kilmingu šeichu.
  Ali traukuliai trūkčiojo. Ant plikų kulnų yra daug nervų galūnėlių, o ugnis yra stiprus skausmas. Ore degimo kvapas vis stipresnis. Berniukas vis labiau švokštė, skruostais tekėjo prakaitas ir ašaros:
  - Nežinau... Nežinau...
  Dasas spragtelėjo pirštais į orą.
  - Nemeluokite, aš matau per melą! Juolab kad pats sakei, kad to nedarysi. Mes kankiname tave iki mirties ir...
  Ali įsitraukė ir ištempė savo liesą, bet gana reljefinį pilvą. Jis bandė sulaikyti riksmus, kad neparodytų, jog jam skauda, tačiau išdavikas kūnas nenorėjo ištverti. Iš jo akių nevalingai bėgo ašaros, o arabui buvo gėda, kad verkia kaip mergaitė. Bet, deja, sustabdyti ašaras ir aimanavimą jis negali, nors iš konvulsiškai sukandusios lūpos teka kraujas. Tuo tarpu Dass skausmui sustiprinti; paėmė žnyples karštais galais ir sugriebė už lieso berniuko šonkaulio. Jis atsargiai suspaudė savo stiprias letenas ir pradėjo suktis. Ali dejavo daug garsiau, skausmas buvo nepakeliamas, iš gerklės pabėgo:
  - Nereikia! Prašau ne!
  Desas kažkaip kreivai nusišypsojo azijietiškai ir paklausė:
  - Ar tu? Dabar tu sakai.
  Berniukai purto galvas ir dejavo, spjaudė krauju:
  - Ne! Nesakysiu!
  Dess staiga vėl prabilo tyliai ir maloniai:
  - Na, kodėl tu mirsi toks jaunas. Kam? Pažiūrėkite, koks gražus gyvenimas, kaip malonu kvėpuoti grynu oru ir mylėti merginas. O tavo subjaurotas lavonas gulės šiukšlėse, o kaulus trauks šakalai.
  - Bet siela įkris į Džilgą! - iš savęs išspaudė Ali.
  Pulkininkas piktai nusijuokė.
  - Ne! Mes apvyniosime tavo lavoną kiaulių kailiais ir pragaras lauks tavęs kaip sutepto!
  Čia berniukai tikrai apsipylė ašaromis:
  - Nereikia! Prašau ne!
  Dess bauginamai suriko:
  - Kalbėk...
  Ali dejuodamas atsakė:
  - Taip lengvai nepaaiškinsi. Turiu tau parodyti šią vietą.
  Pulkininkas suraukė plačią, bet jokiu būdu ne žemą kaktą. Galbūt berniukas nori tik nusipirkti laiko ir pabandyti bėgti. Tokiu atveju jie bus tik atitraukti nuo kitų, net jei ne tokių pelningų, atvejų. Bet iš kitos pusės... Dess sušuko:
  - Gerai! Nuimkite jį nuo stovo, bet suriškite koją grandinėmis, taip pat bloką ant kaklo, kad jis nepabėgtų! Patikrinkite, ar šis šuniukas nėra utėlių!
  Kai berniukas buvo išlaisvintas iš stovo, jis vėl dejavo. Nedrąsiai jis atsistojo ir atsiduso, jo pėdos oda pasirodė apdegusi. Tačiau Ali padarė viską, kad liktų tiesus, ir netgi sugebėjo kankiškai nusišypsoti. Pulkininkas staiga nevalingai pajuto pagarbą jaunam arabui: jis laikosi, nori parodyti, kad yra vyras. Kas gali užverbuoti berniuką, kai lobiai yra jo rankose? Juk jis vis tiek neturės kelio atgal į savąjį. Šeicho artimieji neatleis tarnui duotų lobių, o apsaugoti berniuką nuo keršto gali tik kone visagalis esesininkas.
  Nepaisant akivaizdaus kalinio nesugebėjimo pabėgti, vaikinai grandinėlę su kamuoliuku pririšo prie plikos, pusiau apdegusios kojos, o galvą ir rankas pritvirtino bloke. Po to pulkininkas, nusprendęs pasiimti su savimi tik porą niekšiškų SS vyrų, kurie puikiai moka naudotis ginklu, ir arabų nešikus, jei tik būtų daug lobių. Tada, žinoma, jie jų atsikratys, bet kol kas žada aukso kalnus ...
  Na, o tuo tarpu merginos baigė kitą žygį, kol visiškai sutemo. Šarlotė paskatino Gerdą:
  - Mūšyje mokytis sunku ir lengva!
  Gerda atkirto:
  - Sunku gyventi mokantis - lengva žūti mūšyje!
  Bėgimą baigusios iki galo išsekusios merginos dar šiek tiek pasispaudė, tada nusiprausė ir nuėjo miegoti. Na, kiek tu gali susisukti iki ribos! Gerda, aš svajojau apie labai dramatišką kompoziciją ...
  Iš pradžių mergina pamatė priešą, sapne ji tarsi iš karto apžiūrėjo didžiulę erdvę.
  Kariuomenė paliko miestą. Kariai išsirikiavo į stačiakampį, kuris judant vis labiau atrodė kaip žiurkė. Kaip įprasta, tokie gyvūnai turi bjauriausią snukį! Priekyje yra melozaurai ir penki tiranozaurai, po jų kavalerija, kupranugariai su šarvuotais riteriais, kavalerija su lengvesniais kovotojais.
  Toliau pėstininkai, lengvieji, odiniais šarvais, ieties metikliais ir sunkieji bronziniais šarvais. Ten buvo ir daugiausiai lankininkų. Lankai yra skirtingi, maži juodi, o dideli dažyti geltonai. Kai kurie kariai yra ginkluoti ietimis ir išsirikiavę kaip falanga. Apskritai, gana didelė kariuomenė pagal viduramžių standartus. Dinozaurai riaumoja ir kelia baimę. Judėdamas jis primena purvo tėkmę, nenumaldomas, gal tik ne toks greitas. Skamba trimitai, plaka būgnai. Už nugaros arkliai ir jaučiai tempia katapultas ir balistas. Tačiau pastarieji nėra labai pritaikyti lauko mūšiui. Už miesto sienos į dangų pakyla dūmai, kaldinami darbai, kaliami pančiai vergams. Pačioje kariuomenės uodegoje stovi budeliai juodais drabužiais, pasiruošę sukilėlius žiauriai kankinti. Žnyplės jau įkaitintos, grąžtai įkaitinti.
  O kas prieš juos: pusnuogiai, atsitiktinai ginkluoti vergai, tarp kurių daug liesų paauglių, aštriais pečių ašmenimis ir juodais kulnais, nuversti ant akmenų. Na, kokia vištų armija juoktis. Pati Gerda pusnuogė ir basa, bet nė kiek nesigėdija:
  - Mirtis yra santykinė laike sąvoka, gyvenimas absoliuti prasme!
  Tačiau kaip bebūtų keista, paaugliai ir kiti vergai, sutikę didelę kariuomenę, neišsibarstė. Priešingai, smiginis ir akmenys skriejo į dinozaurus. Pirmiausia jie bandė išmušti ant monstrų sėdinčius raitelius.
  O štai Šarlotės partneris, sprendžiant iš deimantinio arkliuko, kilnus žmogus. Juk ji matė, kaip artėja kariuomenės, daugiau, nei tikėjosi protingas karys, tačiau panikos jausmų nepatyrė.
  - Ir jie pasitiki savimi! Jie tikisi, kad mus kankins. Ką tu pasakysi tam Sakalnukui.
  - Staigmena paruošta! Kad ir kokie primityvūs būtų dinozaurai, daugiau nei du šimtai jų, pakilę į skrydį, sutriuškins visą armiją! - Jaunuolis, pasidažęs kaip indėnas, raudonomis ir geltonomis plunksnomis, šyptelėjo.
  Hercogas de Eleronas, lydimas kelių pulkininkų, visi auksu ir brangakmeniais, šuoliavo kavalerijos viduryje:
  - Na, dar truputis ir priešas bus sutriuškintas, o tai buvo neišvengiama. Štai karalienė, šimtas karių ją išprievartaus, o jei ji gyva, aš jai tai padarysiu!
  Na, čia fantazija arogantiškajam kunigaikščiui atsisakė. Ką jis darys su karaliene, norėjau būti kietesnis, kad palikuonys net po šimtmečių drebėtų, bet idėjų pritrūko.
  Dinozaurai jau atskubėjo pas sparčiai plūstančius vergus. Griebė mažiausiai vikrus. Pora pernelyg drąsių berniukų užšoko ant jų, lipo jiems ant burnos, įkišo ietį į dantis. Tačiau negalėdami išsilaikyti už kiauto, jie nuskrido ir buvo žiauriai sutrypti.
  Sakalo snapas garsiai sušvilpė, o paskui, suprasdamas, kad nesupranta, kurtinamai suriko:
  - Dabar pats laikas!
  Pasigirdo triukšmas ir burbulai skriejo į dinozaurus. Jie buvo labai dideli, spalvingi, savo išvaizda panašūs į veidrodį, tačiau, patekę į dinozaurų snukius, įsiliepsnojo degančia liepsna.
  "Falconbeak" ir "Snieguolės Terminatoriaus" sugalvotas daiktas buvo labai paprastas. Įprasti yra tik dideli burbulų pūtikliai, tokie, kokius mėgsta vaikai. Tik vietoj muilo tirpalo - paprastas, bet efektyvus sprogstamasis mišinys. Pačius kamuoliukus pripūtė lengvas vėjelis, kuris buvo atkuriamas burtų pagalba. Skirtingai nei žmogaus sukeltas uraganas, jis nereikalavo per daug energijos. Taigi vaikiški ginklai pasirodė esą labai veiksmingi prieš priekyje besiveržiančius monstrus. Atrodė įspūdingai, visomis vaivorykštės spalvomis tviskantys burbulai krenta į apnuogintus snukius. Smūgis kaip nuo napalmo bombos, svarbiausia, kad viduje esančios dujos dirgina būtybių nosiaryklę, sukeldamos panišką baimės jausmą. Taip, ir liepsna ypač degina, ištraukia gyvulio sielą. Pabaisos, apimtos ugnies, virto didmeniniu skrydžiu. Viskas buvo taip baisu ir neįprasta.
  Šarlotė susprogdino rezonansinių plokščių sustiprintą buglį:
  - Puolimo įsakymas!
  Sukilėlių kavalerija, kurios jau buvo gana daug, puolė persekioti šlubuojančios kariuomenės. Į kovą stojo ir lankininkai. Atrodė, kad nenumaldomos žnyplės traukiasi, ruošdamosi sutraiškyti žiurkės, austos iš karių gretų, panašumą.
  Į priekį, kaip įprasta, kirsdama orą, puolė Šarlotė. Ji apsivilko ploną, bet labai tvirtą nykštukų darbo grandininį paštą. Tačiau jos gundančio kūno kontūrai nė kiek nebuvo paslėpti, priešingai - matėsi kiekviena linija: nuo krūtinės iki klubų. Tuo pačiu metu karūna spindėjo daug ryškiau, nei gali tikri deimantai.
  - Saryn ant kičkos! - sušuko mergina, mėgdžiodama Stenką Raziną. Ji prisiminė vieną romaną iš bulvarinės fantastikos kategorijos, beveik uždraustą Trečiajame Reiche, kur legendinis atamanas kovojo su žvaigždžių laivų armada. Tai buvo jėga ir kartu riteriškumas. Taip, ir labai įdomus siužetas, kuriame buvo ir princesės, ir pragariškas demonas Skelentor, sužavėjęs pagrindinį visuotinės energijos šaltinį...
  Čia jau Gerda pagalvojo, bet kaip ji pati elgtųsi sukilėlių vado vietoje. Ypač būdamas nelaisvėje ir kankinamas. Tokiu atveju ji būtų išlaikiusi drąsą, garbę, nesusvyravusi budelių rankose. Juk atamanas piktybiškai juokavo ant stovo, demonstruodamas nepalenkiamą valią ir kazokišką humoro jausmą.
  - Tikiu, kad nesuklupsiu! - tarė sau mergina.
  Dinozaurai užpuolė savo kavaleriją. Jie draskė, trypė, parvertė kupranugarius, arklius ir kitus kovotojus. Panika taip pat apėmė kavaleriją, išplito į pėstininkus. Įsivaizduokite, koks yra išprotėjęs dinozauras. Keletą dramblių sverianti skerdena metro ilgio dantimis ir naguotomis letenomis susmulkina visus iš eilės. Kariuomenė beveik iš karto virto išsigandusia minia, kurią drasko vergai ir kareiviai, perėję į teisėtos karalienės pusę.
  Šarlotė asmeniškai prižiūrėjo kirtimą ir persekiojimą. Keli motociklininkai įsiveržė į ją ir buvo nedelsiant pribaigti. Kunigaikštis Eleronas su rinktiniu gvardiečių būriu bandė sustabdyti siautėjančią srovę. Šarlotė užpuolė ant jo. Sukdamas abu kardus vienu metu, karys nepaliaujamai nukirto apsauginius, nepalikdamas jokios galimybės.
  Goblinas ant kupranugario, apkrauto šarvais, bandė jai pasipriešinti.
  Šarlotė, pašėlusiai išsišiepusi, pastebėjo:
  "Ir jūs manote, kad ūgis lenkia įgūdžius?
  - Dramblys sutrypia skruzdėlę! - sumurmėjo pūkuotas milžinas.
  - Ir praeina prieš pelę! Dideli žmonės turi didelių praleidimų! - Po kelių staigių smūgių mergina aptiko skydelyje plyšį ir pataikė į priešą.
  - Neilgai grojo muzika! Aš pataikiau per skydelį! Ir blogis nunešė tarną į pragarą! - Karys iškišo liežuvį.
  Šarlotei patiko pokštas, ypač rimas ir kalambūras. O jei taip, tada kirtimas vyko smagiau. Snieguolė Terminatorius numetė iš oro Molotovo kokteilius, padidindamas paniką.
  - Tai tik pradžia! Oi oi! - pasakė fėja karys.
  Šarlotė prasiveržė pas kunigaikštį Eleroną. Togą supo sargybiniai: keturi goblinai ant aštuonkojų kupranugarių, galinčių gana lengvai nešti masę monstrų.
  Kunigaikštis davė įsakymus generolui Chichihu.
  - Pabandykite surinkti kai kurių mažiau vertingų karių kumštį, kad uždelstumėte sukilėlius, o patys greitai atsitraukite prie vartų.
  - Vadinasi, turėsime užsidaryti mieste? - Su akivaizdžiu susierzinimu paklausė generolas.
  - Tikriausiai taip! Ne tavo reikalas! - atkirto kunigaikštis.
  - Gaila buvo prieš ką! Kai kurie ragamuffins mus knibžda! Generolas iš burnos išleido oranžinę liepsną.
  - Deja, kas tai yra! - staiga išsigandęs sušuko kunigaikštis.
  Šarlotė laukiniu šuoliu nukirto gobliną ir kitus du kareivius. Prie jos atskubėjo trys banditai.
  Eleronas sušuko:
  - Nužudyk kalę!
  Gerdos paleista strėlė (ji taip pat beviltiškai kovojo ir bandė neatsilikti nuo savo draugo) pargriovė vieną iš užpuolikų. Dar vieną monstrą nužudė Svetlana.
  - Atsiprašau, gražuolis, aš buvau pirmas, nes vyras.
  Išgyvenęs goblinas sušnypštė:
  - Žmonės yra parazitai! Bus goblinų bitų!
  Mergina, atsakydama, spyrė kelį po keliu ir įkišo galvą į žiaurią fizionomiją.
  - O kaip sulaužyta nosis.
  Nuo baisaus gražuolės smūgio pabaisos galva drebėjo, o pabaisa nukrito nuo kupranugario. Šarlotė mokėjo pataikyti, todėl jos smūgiai paralyžiavo didelius, dramblio dydžio gyvūnus. Norėdami tai padaryti, turite pasirinkti norimą tašką ir sumušti kodą aštriu kampu, kai nosies kremzlės patenka į priekinę smegenų skiltį.
  Aš kalau tiesą tau į galvas! - sušuko mergina.
  Kunigaikštis Eleronas merginą bandė nušauti užnuodytu durklu su spyruokle.
  Charlotte pagavo ašmenų skriejimą ir numušė jį kardu. Metalas, susilietus su metalu, nuskriejo. Mergina nušoko nuo balno, perskrido ir nuleido ašmenis ant šalmo.
  - Gaukite kapitalistą!
  Nuo sumušimo sudužo šalmas, kartu su galva. Kas liko iš princo, nuskriejo nuo jo arklio. Charlotte iškišo liežuvį, jis buvo ilgas rožinis ir rodė jį visiems.
  - Ko taip kankinatės, gal ir gausite.
  Princo mirtis palaužė kariuomenės moralę. Kareiviai arba pabėgo, arba būriais pasidavė. Šokas buvo per didelis. Tik samdiniai ir aukštuomenė bandė suorganizuoti pasipriešinimą. Bet tokie židiniai greitai užgeso.
  . 10 SKYRIUS
  Šarlotė drąsino kariuomenę, net beveik neginkluotus paauglius, drąsiai puolė ir, ko gero, net turėjo būti tramdoma. Mergina pargriovė kelias dešimtis kovotojų, tačiau toliau žudyti nebuvo kam.
  Jie nespėjo uždaryti vartų, be to, dalis miestiečių sukilo, prasidėjo sąvartynas.
  Baronas de Ožiaragis, sužinojęs apie sukilimą mieste, iškeltas vergų, pareikalavo:
  - Vykdyti visus vergus, įvesti masines egzekucijas.
  Tačiau Snieguolė Terminatorius pasirodė esąs judresnis, ugnine srove išsklaidė sargybinius ir pastatė karalienės standartą tiesiai ant bokšto.
  - Ką jūs norite, kad liberalizuotume. O gal net pasidavė.
  Maištaujantys piliečiai, daug vergų įsiveržė į gubernatoriaus rūmus. Šarlotė įsiveržė į vartus, ji sumušė ir sutraiškė visus iš eilės.
  Gerda gavo porą įbrėžimų, bet nuo to tik supyko, štai jo kardas, nugriovė trolį kapralą, tada ji greitai užlipo.
  Karys, šokinėdamas koja, pasodino gobliną į krūtinę, jis nuskriejo nuo sienos, suklupdamas ant trinkelėse įkastas ietis.
  - Įdomu, koks tau riebus skonis!
  Jos kardai vėl rado gausų maistą, susimušę su sargybiniais. Tačiau didžioji dalis garnizono nesipriešino. Tik rūmai su rinktiniais daliniais, daugiausia samdiniais, pasirodė kietesnis riešutėlis. Pats Falconclaw puolė viršelį. Tuo tarpu Charlotte tiesiogine prasme skrido aukščiau, akis į akį susitikdama su Ožiaragiu. Aplink baroną liko tik keliolika žmonių, o tai buvo dviejų ar trijų sekundžių kario reikalas. Tada jis sutiko bajorą.
  Tiesą sakant, jokios kovos nebuvo, karys pirštu palietė barono petį ir jį paralyžiavo.
  - Galite pasikliauti karalienės malone. Tačiau liaudies teismas nepažįsta gailesčio!
  Ant jos užšoko vaikinas, atrodęs kaip faunas.
  - Kokį gyvūną norite patekti į smegenis? - keikėsi karys.
  Nors jis judėjo greičiau nei įprastas žmogus, Charlotte atrėmė puolimą ir mainais nuspjovė bjaurią galvą:
  Ir tada yra faunas. Visa visata pilna šių būtybių. O gal kitoks goblinas.
  Karys persikėlė į rūmus, bet neturėjo laiko, sukilėliai ir miestiečiai susidorojo su garnizonu prieš atvykstant šiai divai.
  Gerdai pavyko pribaigti tik dar du niekšus. Ji apsisuko aplink savo ašį, filosofiškai sakydama:
  - Negalite nugalėti visų nenugalėdami savęs - negalite nugalėti savęs, nesimokydami iš visų!
  Gubernatorius turėjo laiko nudurti, kol karys neįsikišo. Tačiau tai atleido nuo teismo rūpesčių, o dignitas, regis, buvo teisingas niekšas, jei su juo susidorodavo patys miestiečiai. Riebus kūnas buvo susmulkintas į kopūstą, nepalikdamas visos galūnės.
  Mergina barė per daug uolius maištininkus.
  - Nepamirškite, kad svarbiausia - mokėjimas gyventi pagal teisingus įstatymus. Pats laikas įvesti tvarką žmonėms.
  Mieste lavonai buvo greitai išvežti, jų nebuvo daug, o gatvės šluotos, medžiai apkarpyti. Vietos valdžia buvo išrinkta, taip pat ir iš buvusių vergų. Tačiau vergai sudarė didžiąją dalį gyventojų, jie įrašė visus iš eilės, pirmiausia iš vargšų.
  Lenastala pirmoji prisiekė žmones. Jaunoji karalienė tapo tamsesnė, dingo uždarumo blyškumas, išsiplėtė pečiai ir klubai, švariai išplauti plaukai spindėjo perlamutriškai baltai. Ji buvo labai graži ir moteriška, be jėgų. Kunigai su uolumu vedė žmones prie priesaikos. Bet buvo aišku, kad juodųjų kulto tarnautojai nebuvo patenkinti: karalienė buvo labai dora, uždraudė žmonių aukas, sumažino bažnyčios mokestį. Ir dabar žmonės laikosi ant laužo, ypač dažnai aukoja nekaltus kūdikius, ypač berniukus. Žmogus pragare turėtų būti priekyje.
  Juodosios priesaikos proga kunigas pasiūlė:
  - Paskerdykime tuziną berniukų ir šešias mergaites!
  Lenastala šiurkščiai pasakė:
  - Nėra geresnio už tave! Į sadisto ugnį!
  Kunigas buvo paimtas ir nuneštas prie iš anksto surištų malkų ir šakų. Gerda tuo tarpu nusišluostė ašmenis ir atsistojo šalia Šarlotės, nustebusi paklausdama:
  - Keista, bet kam tas sukilimas pradedamas.
  Jos partneris šypsodamasis atsakė:
  - Grąžinti karalienei teisėtą sostą. Lena tapo teisėta paveldėtoja, o soste sėdi uzurpatorius.
  Gerda vis dar abejojo:
  - Nedažnai nutinka taip, kad teisėti sosto įpėdiniai kreipėsi pagalbos į minią.
  Charlotte gana logiškai pasakė:
  - Draugystė su minia nežemina, jei veda į valdžios aukštumas! Na, šiuo atveju tai gali būti paskutinis karalienės šansas.
  Gerda kardo galiuku subraižė nuogą mergaitišką kulną. Šarlotė buvo su perlais nusagstytais sandalais. Ji staiga pagavo žaismingą berniuką už rankos. Atrodė, kad berniukas norėjo iš kario diržo ištraukti piniginę. Stiprioji Šarlotė pakėlė berniuką ant ištiestos rankos. Tačiau vaikui atrodė apie dešimt metų, ne daugiau, ir jis apsipylė ašaromis:
  - O, tetos ne! Aš labiau...
  Gerda šiurkščiai pertraukė:
  - Žinau - nedarysiu! Užteks, tačiau vagį dar reikia nubausti, kitaip jis pripras prie neatsakingumo! Ką rekomenduotumėte Charlotte?
  Karys iškreipė jai veidą.
  - Manau, užteks pliaukštelėjimo! Nežalokite vaiko nupjaudami ranką.
  Gerda sutiko.
  - Perduokime sargybiniams ir tegul jį plaka!
  Mažas berniukas staiga pradėjo ašaromis klausinėti:
  - Ne, geriau nuvesk mane pas savo skverą.
  Šarlotė paniekinamai prunkštelėjo.
  - Vagis skveruose... Koks aš kvailys! Taip, tu dar mažas, kad galėtum neštis mano arsenalą, tu tiesiog parkriti. Taigi..." - sušuko mergina. - Ji sargybinė, reikia nubausti vagį...
  Gerda staiga nusijuokė:
  - Vadinasi, nėra sargybos, ji pabėgo... Turėsime nuvežti berniuką pas karalienę, kad ji teisia!
  Šarlotė neigiamai papurtė galvą.
  - Nereikia blaškyti karalienės dėl tokios smulkmenos kaip bandymas įvykdyti banalią vagystę. Be to, Lenastala per maloni, tikriausiai lieps jį paleisti. Tad būtų geriau, jei nubaustume jį vietoje. Manau, tiesiog atsegkite jį šakele ant kulnų...
  Gerda nesutiko.
  - Ne! Tokiu atveju jam bus sunku vaikščioti, o jei ir sulaužysime iki kraujo, jis pasigaus infekciją. Išdykusius vaikus geriau tiesiog plakti kaip įprasta!
  Šarlotė pasikasė pakaušį ir linktelėjo.
  - Tebūnie taip!
  Per pliaukštelėjimą vaikinas pradėjo šaukti, o Gerda užčiaupė jam burną, kad jo nesigirdėtų. Bet vis tiek susirinko minia smalsuolių. Jie pasiūlė, kaip nuplakti vagį. Po to jie spyrė jam į sumuštą užpakalį ir paleido iš visų keturių pusių. Tada merginos nuėjo į artimiausią smuklę. Bet jie iškart susidūrė su problema, ji pasirodė perpildyta dėl to, kad daugelis sukilėlių jau spėjo įsigyti pinigų ir skubėjo juos nuleisti.
  Gerda pastebėjo:
  - Plačios gerklės, būdingos siauram žvilgsniui!
  Charlotte pridūrė:
  - Kas pirmoje vietoje yra skrandžio užpildymas, paskutinis - sąžinės valymas!
  Merginos apsisuko ir nusprendė tiesiog eiti gatve. Kaip tik tuo metu iš alėjos iššoko trys goblinai su pagaliais ir vienas stambiasnukis trolis su kabliu kardu. Šarlotė mikliai išsisukinėjo nuo ąžuolo sūpynės, pakišo ašmenis po plaukuoto, bjauriai dvokiančio padaro skrandžiu. Ji net nesumažino greičio, išmušdama karį iš kojų. Vikriu smūgiu Gerda nukirto ir pagalį, ir galvą:
  - Sugavo ką nors!
  Šarlotė sunkiai išsitraukė kardą ir suriko:
  - Paaiškinti! Pametę galvą, nieko daugiau neįgysite, tik galvos skausmą!
  Po to karys perpjovė padarą išilgai kūno, beveik perpjaudamas jį per pusę. Ir Gerda norėjo paguldyti trečią gobliną, bet tada trolis kirto ašmenis su ja. Jis neatrodo per didelis, maždaug vidutinio žmogaus dydžio, gal kiek storesnis, bet velniškai greitas.
  Gerda net ištarė frazę iš sentimentalaus romano:
  - Vikris ir greitas, tu tapsi ministru!
  Trolis niūriai atsakė:
  - Su garbe ir kardu tapsi valkata! O tu juk šokini basa mergina, kaip zuikis, ir atsidursi spąstuose.
  Gerda vėl ištarė:
  - Jei negali atsikratyti kiškio širdies, staugsi kaip vilkas, iš šuns gyvybės!
  Goblinas bandė pasinaudoti tuo, kad karys sunkiai atremdavo trolio atakas, ir bandė prisiartinti iš šono. Tačiau Šarlotė buvo budri. Greita kaip gepardo patelė, ji tiesiogine prasme sukapojo bjaurų, dvokiantį padarą. Tada karys mirktelėjo Gerdai:
  - Dabar viskas sąžininga!
  Trolis nusijuokė.
  - Kodėl kilnumas tarp žmonių toks retas, nes jie neturi niekšybės - gelbėjimosi rato evoliucijos sūkuryje!
  Gerda mikliai atrėžė:
  - Bjaurumas, nors ir gelbėjimosi ratas kovojant už išlikimą, bet graužiamas jo generuojamų nepasitikėjimo kirminų!
  Trolis į tai atsakė dar žiauriau atakuodamas:
  - Iškalba dažniausiai pražysta tada, kai išblėsta fizinės apsaugos galimybė!
  Gerda, atsakydama, mėgino pagauti priešą pati artėjančiame judėjime, tačiau tamsos padaras atakavo labai įvairiai. Be to, net susidarė įspūdis, kad su mergina žaidžiama tyčia, net porą kartų pašaipiai braukiant kariui per nosį. Mergina įsiuto, ji iškart gavo labai stiprią injekciją į krūtinę, dėl kurios pasipylė kraujas. Gerda bandė peršokti trolį, bet trolis lengvai perpjovė jos tamsią odą nuo saulės nudegimo ant pilvo. O bandydamas spirti į kirkšnį, skaudžiai trinktelėjo kardu į nuogus pirštus.
  - Jei nori gyventi, mylėkis su manimi! - sumurmėjo keistuolis. - Šiaip tu neturi šansų!
  Gerda sušuko:
  - Beviltiška! O dabar tai pamatysime!
  Nuostabi basa šviesiaplaukė karė garsiai dainavo:
  Budelis pasakė: nėra laimingų dienų,
  Būsite persekiojami ir svetimi!
  Tačiau laisvę mylinčių kovotojų armija,
  Susitvarkyk su nesuskaičiuojama minia!
  
  Fantominis mirties veidas: amžinas klajoklis kompanionas,
  Bet mums taip pat nereikia miego-ramybės!
  Kas tinginys visur yra tremtinys,
  Kaip sunku turėti svajonę!
  
  Ir kokia svajonė - eteris-meilė,
  Kelias į jį kartais yra klaidingas!
  Paulius yra sunkus, tada nešmeižkite niekšiškai,
  Kartais neatsargus klaidingas apskaičiavimas yra žiaurus!
  
  Tada metai nuslūgs jaunystės akimirką,
  Ir mūšis sukels triukšmą kaip puota!
  Čia vėjas sūkurius paverčia ratu,
  Kaip aistringai, įnirtingai tai liejosi!
  
  Tikėk, ariama žemė bus ausyta,
  Jie užaugins auksinę duoną, sudegins!
  Na, o nuo šventųjų ikonų mirga veidai,
  Jie suteiks malonę šiam darbui!
  
  Bet kaip viesulas - Seroko iš dykumos,
  Į Žemę atėjo baisus karas!
  Vaikai bėgioja basomis kojomis,
  Nors jau pasnigo - žiema karaliauja!
  
  Priešai namus pavertė griuvėsiais,
  Ir kažkas sielvartas - prarasti vaikai!
  Pakabinkite žmonėms ant kaklo svarmenis,
  Beširdžių budelių šokis dega!
  
  Žmonės negali išreikšti sielvarto, tokie griežti,
  Nei pastogės, nei maisto, nei šiltų lovų!
  Švilpia kaip kobra, pikta pūga lauke,
  Kur, tiesa, kilnumas - po velnių su melu!
  
  Ateis šviesi diena - šlovinga pergalės valanda,
  Tėvynės erelis pakils virš uolų!
  Tegul dainuojami kareivių žygdarbiai,
  Mes turime aštrų kardą ir stiprų skydą!
  Prie paskutinio kario skiemens bjaurusis trolis griuvo, o nupjauta galva nuskriejo gerus dvidešimt metrų. Netikėtai iš jos pasišalino akinantis liepsnos pluoštas, o bjaurios galvos vietoje liko tik sauja pelenų.
  Stalenidos vadovaujamos merginos ėmėsi dar vienos kovos. Bet čia nelabai sekėsi. Būrys patyrė nuostolių.
  Trys merginos žuvo, visi likusieji keliolika kovotojų buvo sužeisti įvairaus sunkumo ir vos galėjo atitrūkti. Net dvi merginas teko nešti. Deja, tai karas. Ne visada įmanoma sunaikinti visus. Be to, kolonoje buvo labai atkaklūs tankai, tiksliau savaeigiai pabūklai E-5. Jie atrodo maži, bet labai atkaklūs. Ir tada reaktyvinis atakos lėktuvas atvyko laiku.
  O už jų - disko formos malūnsparniai. Pabandykite atsispirti tokiai galiai. Tik dar trys aukos iš dvylikos - galima sakyti, išlipo pigiai. Tačiau naciai paklojo daugiau nei dvidešimt. Taip susiklostė kova.
  Kariai išėjo, nuklydę, stengdamiesi iš visų jėgų. Nataša, ši išdykusi mergina, pastebėjo:
  - Kaip gaila merginų... Net gaila... Bet kodėl į mūsų batalioną nepapildžius vaikinų?
  Stalenida suniurzgė, piktai stumdydama basą koja virš Maybug:
  - Kas ką turi... O tavo galvoje tik patinai!
  Viktorija įsižeidė ir pasakė:
  - Aš taip pat! Kaip nori, kad tave glamonėtų vaikinas. Pajusk savo krūtis rankose...
  Raudonplaukis velnias nuskynė žolės stiežą, nukando ir kuždėjo:
  - O, mano berniukai šaunūs... Gerai, kad tu ne gėjus... Myliu tuos, kurie dulkina merginas... Juk supermeno mačo nuo lopšio!
  Steelenida šiek tiek sušvelnėjo ir nusišypsojo:
  - Taip... Pasidaro šiek tiek smagiau. O kokia Nataša tavo draugė?
  Šviesiaplaukė nesuprasdama vėl paklausė:
  - Koks draugas?
  Majoras užtikrintai atsakė:
  - Andreyka! Juk jis irgi buvo apdovanotas Žukovu!
  Nataša sunkiai atsiduso ir gūžtelėjo pečiais.
  - Deja, aš nežinau...
  Tuo tarpu Andreika (Ir tai buvo jų pažįstamas berniukas ir herojus pionierius) buvo įmestas į kazematą. Sužeistas berniukas liko surištas ir net prirakintas prie sienos per kaklą. Kiek naciai bijojo rusų vaikų. Kazemate buvo drėgna, netoli nuo berniuko kabojo prie sienos prirakinta mergina. Visiškai nuoga, jos kūnas buvo ištisinė žaizda, mėlynės, pisugi, įpjovimai, nudegimai, mergina buvo kankinama. Ji buvo be sąmonės ir tik tyliai aimanavo.
  Vaikinas pažvelgė į sienas. Kalėjimas buvo senovinis, statytas dar caro laikais, sienos storos, po lubomis nedidelis langas užkaltas. Andreika jautėsi ne tik kaliniu, bet ir senovės kaliniu. Kaip legendinis liaudies maištininkas Stenka Razinas, buvo tikimasi, kad jis bus nukankintas ir įvykdytas mirties bausme.
  Andreika aimanavo, ar jis, vienuolikmetis berniukas, gali atlaikyti kankinimus? Ar ji neverks kaip mergina! Juk ne pionieriui dejuoti ir verkti. Basas, subraižytas Andreika apsisuko, labai skaudėjo žaizdą, surištos alkūnės, reikėjo kažkaip apsisukti, kad būtų lengviau, pakeisti kampą. Baisus skausmas akimirkai atslūgo.
  Kameroje tvyro baisi smarvė. Grindys dėmėtos, sustingęs kraujas. Nugraužti kaulai išsibarstę. Žmonių? Net baisu, pro šią kamerą matosi nemažai kalinių. Tiesa, Andrejus manė, kad naciai Gardiną užėmė palyginti neseniai. O kada jiems pavyko taip sujaukti? Ar tai vyresnio amžiaus aukos? Pavyzdžiui, NKVD? Berniukas susiraukė. Tai pasirodė atviras siaubas! Kaip sunku požemyje. Nėra su kuo pasikalbėti, atrodo, kad mergina visiškai sustingusi. Budeliai ją kankino kaip antikos didvyrius. Tik įdomu kodėl? Kokio blogio jauna mergina galėjo padaryti naciams. Tačiau Andreyka taip pat buvo tik berniukas ir pradėjo žudyti, kovodamas su šiomis piktosiomis dvasiomis. Naciai savo tautą iškėlė aukščiau kitų tautų ir tautų. Taip jie įteisino blogį ir kančią! Ne, normalus žmogus turėtų kovoti su tokia neteisybe. Be to, patys vokiečiai nėra laisvi, juos sukaustę totalitarinis aparatas. Jis visais įmanomais būdais slopina menkiausią iniciatyvą ir žmogaus jausmų pasireiškimą.
  Fašizmas kilęs iš žodžio krūva. Jis negailestingai mezga žmones, paversdamas juos grandinėmis prikaustytais vergais. Komunizmas savo ruožtu žmogų pakylėja, suteikia naujų jėgų ir skatina gyvybės fakelą. Yra reikšmingas skirtumas. Komunizmas yra tarptautinio pobūdžio ir universalus. Hitlerizmas išaukština tik vieną tautą, o ne visą žmoniją kaip visumą. Tai jo trūkumas. Bet juk žmonės turi bendras šaknis, kas yra biologiškai įrodyta. Tie patys juodaodžiai turi gana sveikų ir vaisingų palikuonių. Tai Andreika, ruso ir baltarusio sūnus, gana gyvybingas, visai ne debilas, pasiruošęs kovoti su fašizmu.
  Žinoma, Pavelas pasirodė stipresnis ir sugebėjo pabėgti nuo priešų, nužudęs daugybę vokiečių. Jis Andreika pasielgė kaip silpnas, buvo paimtas į nelaisvę. Galbūt turėjote pasilikti paskutinę kulką sau. Nors ir miręs, jis nebegali nužudyti nė vieno vokiečio! Taigi jis gyvas, nors ir kenčia.
  Basas Andrejus šiek tiek apdegusią pėdą pasikasė ant drėgno akmens, Ilza rado skaudžiausią tašką, apdegino jį cigarete, taip susidarė pūslė. Bet nieko, drąsus berniukas, tai nepalūš. Priešingai, skausmas turėtų tapti stimulu, nuo kurio padidės jo drąsa. Ir pionierius niekada nepalūš. Apskritai vokiečių triumfas laikinas. Anksčiau ar vėliau jie bus nugalėti, kaip blogis visada pralaimi gėriui. Žinoma, galima ginčytis, kad gėris laimi tik pasakose, bet gyvenime viskas yra sunkiau. Tačiau net ir pasaka yra tik tikrovės atspindys. Juk daug kas, kas buvo svajonė, dabar tapo realybe. Andrejus pagalvojo: gal jam lemta mirti? Kas visai įmanoma! Bet ar jis bijo mirties? Jei laimės komunizmas, jis ir kiti sovietinės šalies didvyriai bus prikelti naujam laimingam ir amžinam gyvenimui. Tada jis gyvens pasaulyje be sielvarto, kančių, mirties ir blogio! Svarbiausia, kad būtų iškovota galutinė pergalė! Juk tik tokiu atveju visi puolę herojai prisikels!
  Ir ateis komunizmo karalystė! Pasaulis, kuriame išsipildys pačios slapčiausios svajonės. Tokia visata, kurioje žmogui priklauso viskas, kas egzistuoja, apie ką galima tik pasvajoti ir net ne visada tikėtis sėkmės. Štai koks sudėtingas ir daugialypis pasaulis. Ir tada kiti pasauliai atvers žmogui rankas. Gerai tada! Gali būti, kad ir didžiulės kosmoso platybės yra blogis! Jis persekios ir kankins gyvus ateivius. Bet kapitalizmas suteiks jiems ir laisvę! Jis sulaužys vergijos ir pažeminimo pančius. Ateis laikas ir laisvės valanda, ji apšvies žemę savo spinduliuojančia šviesa! Ir jie nusimes tamsos jungą, tamsos tautas, ir žmogus nugalės visatos pasaulius! O anūkai prisimins netikėję, kad gyveno tamsoje po geležiniu kulnu. Mes nešiojome pikto žvėries ženklus, o dabar einame tikėdami tyrai ir šventai!
  Andreika net nustebo, kaip gerai susidėliojo jo mintys. Juose yra kažkas ypatingo ir unikalaus. Kaip ir per pilietinį karą, kai pagrindinis proletariato ginklas buvo eilėraščiai, o proza, ko gero, buvo net kiek niekinama ir apleista. Dabar poetas yra nelaisvėje, o plunksnos ir lyra, vaizdžiai tariant, surišti grandinėmis. Nepaisant to, jis nepasiduoda ir tikisi šviesesnės ateities. O koks jis bus, priklauso nuo kiekvieno žmogaus. Nėra tokio, kuris viską nusprendžia ir pasodina.
  Andreyka pasakė:
  - Ateitis priklauso nuo mūsų! Net kai atrodo, kad nuo mūsų niekas nepriklauso!
  Berniukas susisuko, bandė šlifuoti strypus. Šis užsiėmimas yra varginantis ir sunkus, tačiau visada yra sėkmės tikimybė. Andreika, įveikęs baisų skausmą, ėmė trintis į sieną. Svarbiausia neverkti, neparodyti savo silpnumo. Jis yra pradininkas, taigi ir drąsos įsikūnijimas. Jūs turite kovoti, todėl jis kovos ir tikrai laimės! Sovietinės tėvynės šlovei.
  Berniukas atkakliai trynė, tuo metu mergina susimąstė ir sumurmėjo:
  - Ant žalios pievelės šokinėja mėlyni zuikiai!
  Ir tada ji vėl pateko į užmarštį. Berniukas pasakė:
  - Nelaimingas! Ją kankino prakeikti fašistai! Bet tikiu, kad kerštas netruks! Artėja pergalės prieš žmonijos monstrus metas. Berniukas atsisuko ir dainavo:
  Ir vėliava švies virš planetos,
  Šventa šalis, visatoje nėra gražesnio!
  Ir jei reikės, mes vėl mirsime,
  Už komunizmą, už mūsų didįjį reikalą!
  Skausmas vėl apėmė berniuką, jis šiek tiek pasitraukė nuo sienos ir pradėjo trūkčioti galvą.
  Tada pasigirdo girgždėjimas ir į kamerą įėjo penki aukšti esesininkai. Du kartus negalvoję, jie spyrė berniuką batais ir sugriebė už rankų:
  - Nagi, kalė!
  Andreika suprato, kad priešintis nenaudinga. Jo apykaklė buvo atsegta. Dar porą kartų trenkė ir nešė ant rankų. Atrodė, kad berniuką apėmė ledinis šaltis: kur jį nešė. Ar dabar nutiks blogiausia?
  Iš tiesų, berniukas buvo tempiamas kažkur į apačią. Ir kaip bebūtų keista, pasidarė šilčiau. Andreika staiga pasijuto daug linksmesnė: kur mūsų, nedingo! Jis taip pat išeis iš šios netvarkos.
  Jie nešė jį laiptais, lėtai nuleisdami! Pagaliau berniukas pajuto, kad drėgmė užleido vietą sausumui. Budeliai nunešė vaiką į gana erdvų kambarį. Tiesa, sienos atrodė grėsmingai, jos buvo nukabinėtos įvairiais ir fantastiškų formų instrumentais. Berniukas pamatė keletą liepsnojančių židinių ir stovo formos daiktą. Taip pat buvo daug strijų ir įvairių kankinimo objektų. Andreika staiga pajuto sunkumą pilve, kažkas persmeigė!
  Tai yra baimė! Berniukas suprato, jokiu būdu neturėtų pasiduoti!
  Basas Andrejus įsitempė. Salėje sėdėjo SS pulkininkas ir jau pažįstama moteris, ta, kuri dalyvavo gaudant berniuką. Pionierius Andreika išbalo, aišku, kad jo laukia sunkus likimas, jei bus tardomas vaikas, įkyrūs budeliai. Ne, jis niekada jiems nepasiduos, net jei jie turėtų šaukti nei minties, nei garso! Bet tik tuo atveju, jei jis gali su tuo susitvarkyti.
  SS pulkininkas paklausė:
  - Vardas!
  Andrius tylėjo. Jie trenkė jam botagu. Ant nugaros yra raudona juostelė. Pulkininkas SS, dar kartą pakartojo:
  - Pasakyk kūdikio vardą!
  Beviltiška Andreika piktai atsakė:
  - Aš mažasis Stalinas!
  SS pulkininkas prunkštelėjo.
  - Toks kalės tonas! Atrodo, kad jis nori griežtesnių santykių.
  Ilsa pasakė:
  - Pakepsim vaikui kulniukus.
  SS pulkininkas paklausė:
  - Įvardinkite savo bendrininkus ir tokiu atveju mes jus paleisime!
  Ruslanas, kaip tikras pionierių herojus, atsakė:
  - Visa tarybinė tauta yra mano bendrininkai, nuo seno iki vaiko!
  SS pulkininkas sušvilpė:
  - Taip, tu užsispyręs padaras! Tu nesupranti, kad mes galime tave nužudyti!
  Mirksi mėlynomis akimis Andrejus atsakė:
  - Naciai gali žudyti, bet ko jie negali padaryti, tai atimti nemirtingumo viltį!
  Pulkininkas sušuko:
  - Pradėti!
  Ruslanas basas ir sužeistas buvo paimtas, nukirptos virvės ir be ceremonijų nuplėšti tvarsčiai. Berniukas aiktelėjo. Rankos atnešė atgal, o pats atsinešė prie stovo. Jie užmetė ant rankų virvę. Pulkininkas sušuko:
  - Susukite šurmulio sąnarius!
  Virvė nusidriekė iki pat viršaus. Andreika pajuto pragarišką skausmą sužeistame petyje ir dejavo:
  - Mama! Tai siaubinga!
  Pulkininkas nusijuokė.
  - Tu kalbėsi!
  Andreika papurtė šviesia galva:
  - Ne!
  Vaikinai ant basų kojų užsidėjo sunkius pančius, pečių kaulai traškėjo nuo baisaus spaudimo. Išsiliejo kraujas. Skausmas buvo bauginantis, pionierius Andrejus išblyško, kaktą išliejo prakaitas, iš už burnos pasigirdo nevalingas aimana, bet vis tiek rado jėgų pasakyti:
  - Ne! Ir vėl ne!
  Ilsa įkišo į židinį plieninį stulpą ir šypsodamasis pasakė:
  - Mielas berniuk, prisipažink, ir mes tau duosime šokolado.
  Sužeistas Andrejus sušuko:
  - Ne! Man nereikia tavo nešvaraus ersatzo!
  Ilsa sušuko:
  - Na, tu ir kalė!
  Tada ji ištraukė iš liepsnos įkaitusią aviną ir įmetė į žaizdą. Tokio skausmo pionierius Andreika dar nebuvo patyręs, užgniaužė kvapą, nuo šoko prarado sąmonę.
  Ilsa, kaip patyrusi budelė, pradėjo masažuoti jo skruostus ir kaklą, greitai atvedė berniuką į protą.
  - Nesitikėk, kad išganingam šokui šurmulys ras užmarštį!
  SS pulkininkas įsakė:
  - Paskrudink jo kulnus.
  SS budeliai iš karto užkūrė nedidelę laužą, liepsna ėmė laižyti gražias, basas vaiko pėdas. Tuo tarpu Ilsa vėl įsmeigė įkaitusį ramrodą į žaizdą. SS gydytojas berniukui suleido specialių vaistų, kad jis smarkiau jaustų skausmą ir lėčiau prarastų sąmonę. Dabar pionierius Andreiką užplūdo beribis kančių vandenynas, dar baisesnis už Dantės pragarą. Kiti du budeliai pradėjo sverti įkaitusius smeigtukus berniukui po nagais.
  Siaubingų kančių apimtas Andreika jautėsi atsidūręs ties visiško žlugimo riba. Bet staiga, pusiau apgailėtinas, prieš jį pasirodė Stalino vaizdas:
  - Ką daryti viršininke? - paklausė vaikinas.
  O Stalinas, šypsodamasis baltadantis, atsakė:
  - O ką dar šioje situacijoje gali padaryti pionierius! Tik neverk! Giliai įkvėpkite ir dainuokite.
  Pionierius Andreika privertė nusišypsoti:
  - Klausyk vadovo!
  Berniukas įsitempė ir per jėgą, lūždamas, bet tuo pat metu dainavo aiškiu ir stipriu balsu, kurdamas tiesiog kelyje:
  Pateko į baisią fašistinę nelaisvę,
  Aš plaukiu ant baisaus skausmo bangų!
  Bet kraujuodamas jis dainavo dainas,
  Juk bebaimis pionierius draugauja su širdimi!
  
  Ir aš jums tvirtai pasakysiu, budeliai,
  Koks šlykštus džiaugsmas, tu išliejai veltui!
  Silpnieji lieps man tylėti,
  Juk skausmas yra nepakeliamas ir tiesiog baisus!
  
  Bet aš žinau, aš tvirtai tikiu
  Fašizmas bus įmestas į bedugnę!
  Piktų liepsnų srautas užvaldys tave,
  Ir visi, kurie krito, džiaugdamiesi, prisikels!
  
  Ir mūsų tikėjimas komunizmu yra stiprus
  Skriskime kaip sakalas, pakilkime virš visų žvaigždžių!
  Tegul medaus upės teka vynu
  Visas pasaulis, garsus ragas išgirs patarimą!
  
  Ir mašina, stipriai suspaudžiama, yra pradininkė,
  Pažvelk į dangų, jaunoji!
  Ir rodyk pavyzdį tiems, kurie svyruoja,
  Tavo kaklaraištis ryškus kaip gvazdikas!
  
  Tėvynė man reiškia viską
  Mama ir viso jauno gyvenimo prasmė!
  Leidžiant sunkų gyvenimą iki šiol,
  Mūsų žmonės kenčia nuo piktojo fašizmo!
  
  Bet įtempk raudonojo vaikino valią,
  Spjaukite į veidą velniškai svastikos banditui!
  Tegul priešai dreba iš pykčio,
  Ir juos nugalės Raudonoji armija!
  
  SSRS šventa šalis,
  Kas davė komunizmą tautoms!
  Kaip mama atidavė mums savo širdį,
  Už laimę, ramybę, viltį ir laisvę!
  . 11 SKYRIUS
  Taip herojus pionierius elgėsi drąsiai. Ir jis buvo vertas savo titulo, kaip pionierius, tai skamba išdidžiai. Būtent taip turėtų elgtis kiekvienas sovietinis berniukas.
  Merginos tuo tarpu lipo į tankmę. Užkūrė mažą laužą ir atsigaivino. Dvi iš devynių merginų negalėjo vaikščioti, o suteikusios pirmąją pagalbą, sutvarsčius, padavė trofėjinio alkoholio, kad neskaudėtų žaizdos ir merginos užmigtų.
  Nataša šypsodamasi pastebėjo:
  Viskas mūsų pasaulyje yra reliatyvu. Pavyzdžiui, alkoholis iš esmės yra nuodas ir tuo pačiu gydo. Merginos miega! Ir jiems tapo daug lengviau!
  Viktorija išmintingai pastebėjo:
  - Viskas pasaulyje reliatyvu... Ir Dievas ne angelas, ir Velnias ne velnias!
  Veronika piktai atsakė:
  - Kokia šventvagystė... Apie ką čia kalbama?
  Raudonplaukė velnias logiškai pastebėjo:
  - O apie tai... Biblijoje Dievas kalba tik smurto kalba. Vienas tada Nojus yra ko nors vertas. O velnias? Tiesą sakant, apie jį mažai girdima. Bet kuriuo atveju, net Biblijoje šėtonas labiau gundo, nei žudo!
  Nataša racionaliai pažymėjo:
  - Dievas tikrai mėgsta smurtą. Karalius Dovydas kariavo žiaurius karus. Saulius Dievas įsakė išnaikinti visą be išimties tautą: moteris, vaikus ir gyvulius! Keista kalbėti apie gailestingumą... Negi manai?!
  Veronika norėjo pasakyti, bet nieko gero neatėjo į galvą. Tiesą sakant, nėra nieko ypatingo. Apie Nojaus potvynį ji pati daug galvojo. Ir ji negalėjo rasti paaiškinimo, bent jau racionalaus, tokiam žiaurumui. Dievas nesunaikino nuodėmės, jau Hamas nušvito, o Nojus visai nebuvo šventasis. Ir prakeiktas buvo ne Hamas, o Haamas. Taip pat neaišku. Apskritai visa ši Biblija, ypač Senasis Testamentas, pilnas nesusipratimų. Pavyzdžiui, Eliziejus nužudė keturiasdešimt du vaikus dėl tokios smulkmenos, kad jį tyčiojosi dėl nuplikimo.
  Tai akivaizdžiai perdėta! Darykite tai su vaikais. Ir tai sunku paaiškinti.
  Pati Veronika dvejojo religijoje. Net nežinojau, kokį tikėjimą priimti. Stačiatikybė man per daug nepatiko: daug išorinio poveikio, puošnumo, bet viskas kažkaip šalta. Tačiau baptistai taip pat nedavė poilsio ir ramybės. Patinka tai ar ne, bet religija bet kokiu atveju reikalauja tikėjimo. O protinga mergina norėjo, kad viskas būtų logiška ir visi galai susilietų.
  Kad viskas atrodytų racionalu ir teisinga. Ir taip... Netgi doktrina apie amžinas pragariškas kančias atrodo perteklinė. Blogiausia pragare yra bausmių trukmė: pragaras visada bus. Ir praeis milijardai milijardų metų, o nusidėjėliai vis tiek kentės ir kentės. Ir tai baisu! Kas yra amžinybė? Beždžionei užrištomis akimis lengviau vesti Bibliją klaviatūra, nei laukti amžinybę.
  Kankinimai pragare yra atskira problema. Ilgiau ir smarkiau kankinti Hitlerį nėra nuodėmė. Bet ką daryti, jei paauglys patenka į pragarą? Apskritai, kaip žmogus gali būti išgelbėtas, jei jis nusideda. Net jei ne darbais, tai žodžiais ar mintimis! O kas yra nuodėmė?
  Viktorija, pamačiusi, kad Veronika tyli, padidino spaudimą:
  - Taip, ir Jono apreiškime... Kai tik gyvybė Žemėje pradėjo gerėti, kaip mes galime išlieti egzekucijas Žemės planetoje. Ir taip kankina visą žmoniją. Ir ką galima pasakyti?
  Veronika griežtai atsakė:
  - Pateksite į pragarą - sužinosite!
  Steelenida sustabdė kivirčą:
  - Visi miega! Laukia dar daug darbo!
  Merginos noriai užsimerkė. Vasaros naktis gana šilta, o kariai susiglaudę užmigo vienas kitam.
  Veronika svajojo, kad ji yra futuristinės ateities pasaulyje. Eini gatve, o šaligatviai juda kaip upė. O virš jo skraido spalvingi automobiliai. Ir visur pilna pionierių su raudonais kaklaraiščiais. O šie vaikai skraido ir sukasi kaip kandys. Ir visi šypsosi, šypsosi.
  Veronika mostelėjo rankomis ir skrido. Ji kaip drugelis, ir tu girdi jos sparnų plasnėjimą. O tu pats skrendi, skrendi... O aplink tokios ryškios spalvos. Namai didžiuliai, įvairiaspalviai, nudažyti kaip pyragai. Ir daug statulų - įvairių pasakiškų gyvūnų.
  Viskas taip gražu. Vienas iš pastatų primena sūrio pyragą, nusagstytą deimantais. Ir aplink jį sukasi skraidančios lėkštės. Jie šviečia oranžine spalva ir suteikia akinantį blizgesį.
  Kitas pastatas septynių krabų pavidalu, stovinčių vienas ant kito. Be to, kiekvienas krabas yra skirtingos spalvos, o nagai blizga brangakmeniais. O lėktuvas: toks gražus ir elegantiškas. Kai kurie iš jų neturi fiksuotos formos, bet juda erdvėje kaip dėmės.
  Kiti, priešingai, yra struktūrizuoti. Primena snaiges, tokia nepriekaištinga geometrinė forma. Kodėl gi ne grožis ir estetikos įsikūnijimas.
  Tačiau pastatas sklando tiesiai į orą ir primena erelį su persirengusiais sparnais, tik tarsi iš krištolo. O snapas šviečia skaisčiau nei deimantas, o gal net saulė.
  O kaip dėl struktūros viršuje, kurioje yra visas akvariumas su nuostabiais jūrų gyvūnais. Ir žuvys su sidabriniais žvynais ir ilgais, auksiniais pelekais. Ir ten yra tiek daug kitų būtybių. Ir taip pat, tarsi nusagstytas brangakmeniais. Ir medūzos, suteikiančios visas vaivorykštės spalvas.
  Prie Veronikos atskrido mergina raudonu kaklaraiščiu. Ji nustebusi paklausė:
  - Ar tu suaugęs?
  Veronika šypsodamasi atsakė:
  - Taip, kodėl?
  Pionierius kikeno ir atsakė:
  - Nieko gero! Jei esate suaugęs, tada hiperdrakonas jus paims.
  Veronika sušvilpė.
  - Oho! Ir aš maniau, kad tu komunizmas!
  Mergina su raudonu kaklaraiščiu liūdnai linktelėjo ir garsiai atsakė:
  - Pas mus tikrai komunizmas! Prekės nemokamos, prekės nemokamos, yra absoliučiai viskas. Nuo žaidimų konsolių iki virtualių šalmų. - Mergina linktelėjo ir čiulbėdama papurtė permatomą, krištolinę šlepetę. - Pažiūrėk į šį medį.
  Iš tiesų, šalia pastato keturių astrų pavidalu, stovinčių vienas ant kito, augo ąžuolas auksiniais lapais. O ant jo augo pyragaičiai, pyragaičiai ir įvairūs kulinariniai gaminiai. Toks purus ir gražus.
  Veronika susižavėjusi sušuko:
  - Tai puiku! Koks medis...
  Pionierė linktelėjo ir jos rankoje pasirodė pyragas. Mergina čiulbėjo.
  - Bandyti! Tai skanu!
  Veronika nurijo saldų pyrago minkštimą. Skonis tikrai buvo toks švelnus, malonus, tarsi šiltnamis žydėtų burnoje. Ir kaip viskas puiku.
  Veronika nuoširdžiai prisipažino:
  - Niekada nevalgiau nieko geresnio!
  Pionierė nusišypsojo ir, apnuoginusi perlinius dantis, piktai atsakė:
  - Ir lygiai taip pat, sulaukus pilnametystės, tiksliau, kai tampame paaugliais, hiperdrakonas ryja. Tai kaip tik mūsų didžiųjų žmonių tragedija!
  Veronika ryžtingai pasakė, sugniaužė kumščius ir spyrė basa koja į orą:
  - Aš atkeršysiu drakonui! Aš pasiruošęs su juo kovoti!
  Pionierius spragtelėjo jos dešinės rankos pirštais. Ir ore pasirodė aštrus kardas. Didelis ir putojantis. Aštriais kraštais ir jo ašmenys degė kaip iš žvaigždžių.
  Veronika ištiesė ranką. Kardas įlindo pats, o karys jį suspaudė. Ji su susijaudinimu pasakė:
  - Kovosiu už Tėvynę... Su Dievo pagalba, dėl žmonių!
  Pionierė piktai atsakė ir net iš perlinių dantų išmetė kibirkštis:
  - Dievo nėra! Tai visi žmonių išankstiniai nusistatymai!
  Veronika sunkiai atsiduso.
  - Oi! Vėl... Ir štai bedieviška karalystė...
  Mergina energingai atsakė:
  Mes neturime karalystės! Mes turime demokratiją! Senatas ir kongresas valdo, o du konsulus - berniuką ir mergaitę - vieneriems metams renka visi žmonės. - Pioneer trenkė savo batu į tuštumą taip, kad pasigirdo skambėjimas. Tada ji suriko. - Komunizmas yra žmonių valdžia, o ne tokio individo kultas kaip Stalinas!
  Veronika iš dalies sutiko:
  - Stalinas tikrai leidosi per daug giriamas! Jis turi būti bent kiek kuklesnis!
  Pionierė papurtė raudoną kaklaraištį ir šaukė, iškėlusi dešinę ranką:
  - Pioneer visada pasiruošęs! Mes nužudysime visus galvijus!
  Veronika negalėjo atsispirti ir nepaklausė:
  - Ir kiek tau metų?
  Mergina nusišypsojo ir mandagiai atsakė:
  - Du šimtai dvidešimt penki!
  Veronika sušvilpė ir pavartė akis.
  - Taip?
  Mergina rimtai nusišypsojo ir pasakė:
  Mes augame labai lėtai! Nuo gimimo iki drakono įsisavinimo praeina šiek tiek daugiau nei tūkstantis metų!
  Veronika šūktelėjo plasnodama vešlias juodas blakstienas:
  - Tai kaip amžina vaikystė! Kaip pasakoje!
  Pioneer liūdnai pasakė:
  - Tai pasaka, tik labai baisi... Jei ne drakonas, mes apskritai būtume nemirtingi ir senatvės nepažintume!
  Veronika griežtai pasakė:
  - Komunizmas yra amžinos jaunystės karalystė!
  Mergina papurtė auksinę galvą ir čiulbėjo:
  "Dabar prašau ką nors mums padainuoti!" Kad būtų smagiau!
  Iš visų pusių į Veroniką pradėjo skristi vaikai. Berniukai, mergaitės, visi gražūs, elegantiškais drabužiais. Ir jie skambėjo sidabriniais balsais, tokiais maloniais ir žaviai gražiais.
  - Dainuok gėlę! Nesigėdyk! Tu tiesiog nuostabi!
  Ir Veronika nusileido ant judančio tako ir, šokdama jį nuogomis, grakščiomis kojomis, entuziastingai ir didingai grodama savo balsu, dainavo;
  Aš esu šviesos ir meilės Tėvynės dukra,
  Gražiausia komjaunimo mergina...
  Nors fiureris reitingą kuria ant kraujo,
  Kartais jaučiuosi nejaukiai!
  
  Štai labai šlovingas stalinizmo amžius,
  Kai aplinkui spindi ir žėri...
  Išdidus vyras išskleidė sparnus -
  Ir Abelis triumfuoja, Kaino nebėra!
  
  Rusija yra mano tėvynė
  Nors kartais jaučiuosi nejaukiai...
  Ir komjaunimas yra viena šeima,
  Nors basomis eiti taku staigiai!
  
  Staigus fašizmas užpuolė Tėvynę,
  Šio šerno iltys, įsiutusios, iškišo dantis...
  Iš dangaus pasipylė įnirtingas napalmas,
  Bet Dievas ir puikus Stalinas yra su mumis!
  
  Rusija yra Raudonoji SSRS,
  Galinga didžioji Tėvynė...
  Veltui plečia nagus pone,
  Mes tikrai gyvensime komunizmo sąlygomis!
  
  Nors prasidėjo didysis karas,
  Ir praliejo daug kraujo...
  Čia vingiuoja didžiulė šalis,
  Nuo ašarų, gaisrų ir didelio skausmo!
  
  Bet aš tikiu, kad mes atgaivinsime Tėvynę,
  Ir mes iškelsime sovietų vėliavą virš žvaigždžių ...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Puiki, švytinti Rusija!
  
  Tai mano tėvynė
  Visoje visatoje nėra nė vieno, ji yra gražiau ...
  Nors šėtono centas nubėgo,
  Mūsų tikėjimas sustiprės šiose kančiose!
  
  Kaip darė apsišaukėlis Hitleris,
  Jam pavyko iš karto paimti Afriką ...
  Kur fašizmas turi tiek stiprybės
  Infekcija išplito visoje Žemėje!
  
  Štai kiek fiureris daug užfiksavo,
  Ir net nesimatuoja...
  Ką sukūrė banditų būrys,
  Virš jų košmariškai plevėsuoja raudona vėliava!
  
  Tokie fritai dabar stiprūs,
  Jie neturi "tigrų", bet tankai yra blogesni ...
  Ir pataikė Adolfui snaiperiui į akį -
  Suteikite naciams stipresnius bankus!
  
  Ko negalime, padarysime juokaudami,
  Nors basos merginos šaltyje...
  Mes auginame labai stiprų vaiką,
  Ir raudona, graži rožė!
  
  Nors priešas stengiasi, skubėk į Maskvą,
  Bet merginos nuogomis krūtinėmis atsistojo...
  Smogkime kulkosvaidžiu iš dalgio,
  Kareiviai atleidžia gimines!
  
  Mes padarysime Rusiją aukščiau už viską,
  Šalis, kuri Saulės visatoje yra gražesnė ...
  Ir bus įtikinama sėkmė,
  Mūsų tikėjimas stačiatikybe stiprės!
  
  Ir tikėk mirusiais, mes prikelsime mergaites,
  Arba Dievo galia, arba mokslo gėlė...
  Mes įveiksime visatos platybes,
  Be visų vėlavimų, šlykštus nuobodulys!
  
  Mes galėsime padaryti Tėvynę vėsią,
  Iškelkime Rusijos sostą aukščiau žvaigždžių...
  Tu esi ūsuotas fiureris,
  Kas įsivaizduoja save be blogio pusių kaip mesiją!
  
  Tėvynę padarysime kaip milžiną,
  Kas atsitiks, kaip vienas monolitas ...
  Mergina kartu atsistojo ant špagato,
  Juk riteriai mūšiuose nenugalimi!
  
  Išgelbėk didžiąją Tėvynę
  Tada jūs gausite atlygį iš Kristaus ...
  Visagalis geriau nutrauktų karą,
  Nors kartais reikia kovoti drąsiai!
  
  Trumpai tariant, mūšiai greitai užges,
  Mūšiai ir pralaimėjimai baigsis...
  O riteriai yra didieji ereliai,
  Nuo gimimo visi kariai!
  Veronika pasuko kardą ore ir trinktelėjo plika grakščia koja į veidrodinį gatvės paviršių.
  Mergina mirktelėjusi atkreipė dėmesį į karę iš Antrojo pasaulinio karo. Ir ji liūdnai šypsodamasi pasakė:
  - Jie jau bandė sunaikinti drakoną net naudodamiesi grubių mūšio laivų hiperlazerinėmis patrankomis. Negalite jo nugalėti vienu kardu!
  Veronika pritardama linktelėjo.
  - Spėju apie tai. Na, o kai spartiečiai kovojo su persais, jie kukliai atsakė: mes kovosime šešėlyje!
  Pasirodė berniukas su šortais ir raudonu kaklaraiščiu. Jis nusilenkė Veronikai ir pasakė:
  - Puikus mūsų svečias iš praeities. Kaip džiaugiamės galėdami jus pasveikinti!
  Veronika atsidususi atsakė:
  - Kol hiperdrakonas nenugalėtas, džiaugtis neužtenka. Ir panašu, kad su tuo susitvarkyti nebus lengva!
  Berniukas pasiūlė:
  Pirma pavalgykime, o tada pasikalbėsime!
  Atsirado ir kiti vaikai - berniukai ir mergaitės, ne vyresni kaip keturiolikos metų.
  Jie buvo apsirengę puošniais drabužiais, tačiau daugelis buvo basi ir avėjo apnuogintus vaikiškus aukštakulnius.
  Karys buvo pasodintas į garbingą vietą - iš aukso pagamintą ir deimantais nusagstytą fotelį. Ir dar minkštas.
  Tačiau vaikai sėdėjo tarsi karališkuose sostuose. Ir jie dainavo sau kažką linksmo:
  - Šlovė gražiai vaikystės imperijai,
  Būsime labai gražūs stiprūs...
  Mes pagaminti iš galingos tešlos,
  Didžiosios, šventos šalies žmonės!
  Bet tada pasirodė auksiniai indai ir sklandė oru. Buvo labai gražu ir įspūdinga.
  O kokie nuostabūs gyvūnai ten buvo. Pavyzdžiui, ananaso ir stirnos, gulbės ir meliono hibridas ir dar kažkas labai skanaus ir patrauklaus. Pavyzdžiui, ir sūrio pyragaičiai su bananais ir kalakutais. Viskas čia labai skanu ir net slogu.
  Veronika valgė ant abiejų skruostų ir dainavo:
  - Mes nesame apgailėtini vabzdžiai,
  Valgyk visas gėrybes!
  O mergina ims ir nusijuoks. Negana to, merginai blykstelėjo mintis, kaip yra gyventi pasaulyje, kuriame niekada netapsi suaugusi.
  Stalas ilgėjo, o už jo jau stovėjo tūkstančiai vaikų. Ir niekas neatrodo vyresnis nei keturiolikos. Daugelis ypač merginų su papuošalais iš turtingiausių brangakmenių.
  Tuo pačiu metu dauguma vaikų buvo basi, matyti, kad amžinos vasaros sąlygomis su batais vaikščioti trivialiai nemalonu.
  Negana to, grindinys buvo šiltas, bet visai nekarštas, o eidamas juo nuogais padais jautiesi palaima.
  Veronika pradėjo ryti paršelio, datulių, apelsino ir spurgos hibridą.
  Ir labai malonus ir skoniu, ir liesti, ir aromatu. Viskas šiame pasaulyje yra gražu ir puikiai atrodo. Kaip komunizmas buvo įsivaizduojamas pasakose apie futuristinę ateitį.
  Nors, žinoma, pliki, apvalūs kulnai dažnai asocijuojasi su skurdu, yra net toks išsireiškimas - valkata.
  Veronika pavalgė ir gurkšnojo iš platininio smaragdais nusėto vyno ąsočio. Šio vyno skonis nuostabus, kad geriate jį kaip saldų kokteilį su medaus aromatu!
  Ir lakštingalos gieda, ir rojaus paukščiai.
  Veronika jautėsi pakylėta ir dainavo:
  Ir kova vėl tęsiasi
  O širdis nerimsta krūtinėje...
  Mūsų pasaulis toks jaunas
  Amžinai laukia pavasaris!
  Tada ji vėl pradėjo valgyti skanų ir kvapnų maistą. Veronika net nuogais pirštais paėmė auksinę šakutę ir suko ją dainuodama:
  - Aš esu stipriausia mergina pasaulyje,
  Iš labai šaunios eterį primenančios erdvės!
  Karys yra labai aktyvus. Ir valgyti gerą maistą. Tiksliau, ne šiaip geras, bet labai apetiškas ir meniškas. Ir tai nepaprastai šaunus ir nuostabus maistas.
  Veronika dainavo:
  - Šlovė komunizmo laikams,
  Mes visada tikėsime laime...
  Mes sunaikinsime fašizmo jungą,
  Tikiu, kad mūsų svajonė išsipildys!
  Ir štai basa koja vėl įmetė į gerklę ką nors skanaus. Ir tai yra labai įdomi pozicija.
  Mergina iš futuristinės ateities pastebėjo:
  - Tu valgai labai sveikai - vadinasi, esi stiprus!
  Veronika sutiko su tuo:
  - Aš labai stipri!
  Berniukas abejodamas pasakė:
  - Nereikia girtis!
  Komjaunuolis kikeno.
  - Bet tikrai ne?
  Mažasis čiulbėjo:
  - Ir dar nuo pasigyrimo,
  kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronika sucypė:
  - Aš esu stipriausias pasaulyje!
  Mergina šypsodamasi pastebėjo:
  - Tu ir vėl giriesi!
  Veronika tviteryje parašė:
  - Aš galiu viską, galiu viską,
  Su savo karšta širdimi...
  Jei reikia šluoti kalnus,
  Negaliu padėti!
  O mergina ėmė ir parodė liežuvį!
  Vaikinas pritardamas linktelėjo.
  - Tai jūs kuriate ir puikiai vaidinate!
  Mergina pasiūlė:
  - Ir tegul mūsų suaugusioji viešnia parodo savo įgūdžius kariniuose reikaluose!
  Berniukas su tuo sutiko.
  - Leisk jam parodyti! Priešingu atveju ji nori kovoti su hiperdrakonu, bet gali neturėti jėgų kažkam paprastesniam!
  Veronika atsidususi atsakė:
  Nemėgstu girtis, bet...
  Maždaug dvylikos metų berniukas trypė basa koja ir lojo:
  - Ne, bet! Jau dabar turėsite treniruotę!
  Komjaunuolė pritariamai linktelėjo:
  - Aš pasiruošęs!
  Mergina šypsodamasi pastebėjo:
  - Turite kovoti su robotu. Ir tai nėra taip paprasta!
  Veronika drąsiai atsakė:
  - Aš kaip pionierius - visada pasiruošęs!
  Berniukas su džiaugsmu dainavo:
  Ir kova vėl tęsiasi
  Hiperplazmos ugnis verda...
  O Leninas toks jaunas -
  Smūgis kardais!
  Mergina pataisė berniuką:
  - Ne Leninas, o kartų šviesa, ir ne kardais, o hiperblasteriu!
  Vaikinas piktai pasakė:
  - Negali manęs gąsdinti hiperblasteriais!
  Vaikai pakilo nuo stalo, visi dešimt tūkstančių iš karto. Beveik visi tai darydami trypė basomis kojomis. Ir ji pasakė:
  - Elfaraja išeik!
  Ir taip tris kartus...
  Ir tada buvo nuostabi stambi, medaus šviesiaplaukė, labai iškiliais raumenimis ir su bikiniu. Ji turėjo dideles krūtis, vos dengtą plona audinio juostele, ir vešlias, prabangias šlaunis. Mergina turėjo Heraklio raumenis, o raumenys riedėjo kaip kamuoliukai po jos įdegusia oda.
  Herojė mergina buvo beveik nuoga ir basa, graži, bet pernelyg išsipūtusi.
  Ganėtinai aukšta ir raumeninga Veronika buvo galva žemesnė už ją, o pečiai - daug siauresni. Todėl, kai mergaitės atsistojo viena prieš kitą, vaikai pradėjo klegesti.
  Pasigirdo šūksniai:
  Lažinkimės, vaikinai!
  Ir toliau:
  - Lažinamės!
  Abiejų mergaičių plaukai blizgėjo kaip aukso lapai, o plaukai buvo šiek tiek garbanoti.
  Elfaraya linktelėjo savo partneriui ir pažymėjo:
  - Aš esu biorobotas, todėl tavęs nežudysiu!
  Veronika šypsodamasi atsakė:
  - O aš vyras... Ir kovodamas su tavimi, aš įvykdysiu savo pareigą!
  Elfaraya pastebėjo:
  - Tu suaugęs... Taigi ne iš šio pasaulio!
  Veronika atsidususi atsakė:
  - Ir pasaulis, iš kurio aš nesu geresnis už šį!
  Mergina piktai trypė basa koja ir įsakė:
  - Pradėkime kovoti! Netrukus hiperdrakonas vėl ateis į daugiau aukų!
  Elfaraja linktelėjo galvą ir žengė pirmąjį žingsnį. Veronika šiek tiek atsilošė.
  Abi merginos mirktelėjo viena kitai. Elfarai rankose buvo didelis ir ilgas kardas. Ji suko juos kaip plunksna. Veronika bandė kontratakuoti.
  Ir be didelio pasisekimo. Priešas greitas. Be to, atrodė, kad ji netgi žaidžia katę ir pelę.
  Elfaraja puolė ir subraižė Veronikos petį ir subraižė ją kaip katės leteną.
  Tada ji pasakė:
  - Ar tu nenukentėjai!?
  Veronika įnirtingai atsakė:
  - Ne!
  Ir vėl puolė priešą. Komjaunuolis užsiėmė fechtavimu ir turėjo idėją, kaip kautis kardais. Tačiau jos varžovas yra greitesnis ir stipresnis.
  Vis dėlto tai robotas.
  Čia Elfaraja vėl nugalėjo Veronikos puolimą ir vėl subraižė mergaitei krūtinę. Kraujas pasipylė dar labiau.
  Veronika nuogais kojų pirštais bandė mesti dulkes biorobotui į akis, tačiau nesėkmingai.
  Komsomolskaja pravda pastebėjo:
  - O su naciais buvo sunku!
  Elfaraya vėl pasidraskė kardu, žaibiškai puolam ir perdurkime odą ant peties, išdavė:
  - Šiandien, ponai, kuriame istoriją,
  Statykime barikadas, o rytoj krematoriumus!
  Veronika palaikė dainą savo įnirtingu puolimu:
  - Mes kuriame naują pasaulį ir neigiame praeitį,
  Keltis į sostą - juokinga ir vulgaru!
  Elfaraya padarė dar vieną smūgį, šį kartą smogdama Veronikai į pliką koją ir čirškdama:
  - Ar tu sužeistas?
  Veronika pastebėjo:
  - Jeigu tu nebūtum robotas, tai laikyčiau pasityčiojimu!
  Ir įniršusi komjaunimo mergina atliko visą eilę smūgių kardais. Ir jos kardas mirgėjo kaip drugelio sparnai.
  Tačiau Elfaraya atsitraukė ir pagavo ją priešpriešiniame eisme. Veronikai ant krūtinės buvo nupjauta liemenėlė. Ir išryškėjo raudoni komjaunimo speneliai.
  Veronika susigėdo ir sušuko:
  - Velnias!
  Mergina biorobotai dainavo:
  Tu ne angelas, o man, o man,
  Tu tapai šventuoju!
  Tu ne angelas, bet aš mačiau, bet mačiau,
  Jūsų šviesa nėra žemiška!
  Veronika, mojuojanti kardais, nuogas liemuo blizgantis nuo prakaito tarsi alyvuotas, ir riaumoja:
  - Tik danguje tik angelai žino, kad biorobotas laukiasi!
  
  NAUJI ROBURO UŽKALAIKĖJO NUOTYKIAI
  ANOTACIJA
  Robur the Conqueror kartu su dviem žaviomis merginomis kuria universalų aparatą, kuris pasirodė labai galingas ginklas. Kas dabar laukia žmonijos? Roburas nori valdžios pasaulyje!
  . 1 SKYRIUS
  Roburas Užkariautojas buvo smarkiai apsvaigintas žaibo. Bet jis nemirė. Jo universalus aparatas buvo išmestas į žemę. Ir nors jis susižalojo, šansų jį pataisyti vis tiek buvo.
  O komanda kuriam laikui dingo Jungtinėse Valstijose ir ieškojo įvairių prietaiso dalių.
  Amerikoje, matyt, manė, kad Roburas mirė, juolab kad išgyveno policijos liudininkas, patvirtinęs, kad į įrenginį trenkė žaibas.
  Ir netrukus prasidėjo Rusijos ir Japonijos karas. JAV palaikė verslo ryšius su Rusija, tačiau demokratinė spauda nemėgo autokratinės imperijos.
  Žinoma, Rusijoje caras turėjo visą valdžią: vykdomąją, įstatymų leidžiamąją ir teisminę. O progresyvi visuomenė norėjo parlamento ir žodžio bei sąžinės laisvės.
  Taigi JAV džiaugėsi carinės Rusijos pralaimėjimu... Ir galiausiai buvo pasirašyta taika, kuri pakeitė jėgų balansą Ramiajame vandenyne.
  O Roburas ištobulino automobilį... Jis padarė jį su nuostabiomis savybėmis.
  Gali judėti ne tik žemėje, vandenyje, po vandeniu ir ore, bet ir dar dviejuose elementuose: erdvėje ir po žeme.
  O kadangi Žemės planetos gerovė Romului nebuvo įdomi, jis nuskrido į Mėnulį.
  Kartu su juo vežime buvo dvi merginos: Albina ir Alvina. Roburo aparatas slydo kosmoso paviršiumi. Jis buvo mažas, bet naudojo termobranduolinės sintezės energiją, kai vandenilis buvo paverčiamas heliu.
  Tuo pačiu metu skrydžio metu aplink mašiną buvo sukurtas pusiau erdvinis laukas ir jis galėjo prasiskverbti per kiečiausias dangas.
  Roburas skrido, glostydamas merginos kelį... Ir tuo pat metu mąstė. Jam daug metų. "Albatrosas" buvo sukurtas tais laikais, kai praėjusio amžiaus aštuntajame dešimtmetyje dar tik kūrėsi orlaivių pramonė. Roburiui tada jau buvo daugiau nei keturiasdešimt. Jis sukūrė orlaivį, kuriam, pavyzdžiui, pagal skrydžio trukmę nebuvo lygių realioje dvidešimt pirmojo amžiaus istorijoje. Tiesa, jo greitis - tik jo laiko rekordas.
  Tada jam pavyko sukurti kažką visiškai super... Ir nustebink visą pasaulį. Ir galiausiai išduokite ką nors fantastiško.
  Bet tau pačiam jau per šešiasdešimt ir tai liūdna. Matyti, kad Romulas sensta.
  Norėtųsi, žinoma, sugrąžinti jaunystę. Bet kaip tai pasiekti?
  Senovinėje knygoje Roburas perskaitė, kad mėnulyje yra toks akmuo, kurį palietus galima sugrąžinti bet kurio kūno jaunystę.
  Šiuo metu jis sklando per vakuumą. Albina, taip pat moteris mokslininkė, įjungė specialų krypties ieškiklį, kad gautų akmens spinduliuotę. Šviesiaplaukė su pasibaisėjimu pastebėjo:
  "Senatvė ir mane gąsdina!
  Roberis pritardamas linktelėjo.
  - Tai siaubinga! Nėra buvusio žvalumo ir žvalumo, o miegas neatgaivina jaunatviškai, o galvą skauda vis dažniau.
  Alvinas atsidusęs linktelėjo.
  - Mes irgi jau nebe jauni, nors atrodome puikiai. O galimybė pasenti merginoms yra tokia baisi!
  Ir abu išradėjai kulnais smogė į metalą.
  Bet mėnulis artėjo. O Roburo aparatas buvo greičių viršūnėje.
  Jo viduje buvo pastebėta Žemės gravitacija. Ir tai, žinoma, yra puiku.
  Albina pastebėjo:
  - Mėnulyje nėra oro!
  Roburas šypsodamasis pasakė:
  - Turime gerų kostiumų. Be to, mėnulio akmuo yra pačiame palydovo centre. Ir tai nėra taip paprasta gauti. Tačiau mūsų prietaisas, laimei, yra unikalus.
  Alvinas pažymėjo:
  - Ir mes taip pat dalyvaujame jo kūrime! Ar prisimeni, kaip mes jį sukūrėme?
  Albina noriai pridūrė:
  - Ypač termobranduolinė vandenilio sintezė - kai mašina veikia vien vandeniu ir labai ilgai!
  Roburas linktelėjo žila galva.
  - Taip, mano darbininkai, sukūrėme universalų aparatą, kuris šimtais metų lenkė savo laiką. Bet to neužtenka! Gavę jaunystės dovaną, turime ką veikti Žemėje!
  Alvina nusijuokė ir pasakė:
  - Turime perimti valdžią pasaulyje!
  Albina abejodama gūžtelėjo pečiais savo nemoteriškai plačiais pečiais:
  - Gera mintis, bet vienos, net tokios tobulos mašinos neužtenka - reikia sukurti visą armiją!
  Robertas pastebėjo:
  - Pusės erdvės laukas, galintis praeiti pro bet kokią materiją, taip pat gali generuoti galingą lazerį, kuris pjauna net mūšio laivus. Taigi mes galime sukurti rimtą jėgą.
  Alvina sušnibždėjo dantimis:
  - Smūginis lazeris, pragariška galia,
  Gali įveikti bet kokias negandas!
  Dabar Mėnulis ekrane tapo baseino dydžiu ir toliau augo. Matėsi Mėnulio krateriai ir jūros. Jo paviršius yra pilkšvas ir vienu metu žvilgantis.
  Albina nusiavė batą, atidengdama nuogą, iškaltą pėdą. Jos pirštai pajudėjo ir juose pasirodė kortų kaladė.
  Grožis pasiūlė:
  - Pažaisime?
  Alvina nusijuokė ir atsakė:
  - Taip pat galite pabandyti! Būtų įdomus žaidimas!
  Roburas agresyviai pastebėjo:
  - Negera kortomis žaisti! Gal galime pasukti ką nors įdomesnio?
  Albina gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - O ką tu siūlai? Gal šachmatai?
  Roburas linktelėjo.
  - Tai puikių protų žaidimas. Ką galime išbandyti?
  Alvinas atsakė:
  - Apskritai laiko mažai, greitai nusileisime į mėnulį. Gal geriau, tikrai, greitai apsikeiskime kortomis.
  Robur sutiko:
  - Aš neatpažįstu žaibo! Šachmatais turi būti žaidžiamas apgalvotai. Taigi geresnės kortelės!
  Albina ėmė maišyti denį plikomis iškaltų kojų pirštais. Tada ji išdalijo kortas. Romulas gavo kozirio šešetuką ir pradėjo eiti pirmas. Žaidimas prasidėjo... Jie spėjo sužaisti vos porą partijų. Pirmasis baigėsi lygiosiomis, o antroji Albina buvo šalta. Nuo ko mergina labai įsižeidė ir dainavo:
  - Kortelės pusryčiams, kortelės pietums,
  Kortelės vakarienei - visa paslaptis!
  Roburas šypsodamasis pastebėjo:
  - Nepasisekė kortose - pasisekė meilėje!
  Tuo apskritai viskas baigėsi. Prietaisas palietė paviršių ir tvirtai nusileido ant mėnulio. Dabar jie turėjo tapti pirmaisiais astronautais žmonijos istorijoje, prisilietusiais prie Žemės palydovo paviršiaus.
  Žinoma, merginos labai norėjo eiti basomis, bet vakuumas diktuoja savo dėsnius. Taigi jie nebuvo per daug noriai apsirengę skafandrus.
  Roburas taip pat buvo su skafandru. Jis jautėsi labai pasitikintis.
  Čia jie yra mėnulio paviršiuje. Jie ėjo lėtai. Ir jie iškart pašoko - gravitacija Mėnulyje yra daug mažesnė nei Žemės planetoje.
  Robur su pasitenkinimu pažymėjo:
  Mes esame pirmieji žmonės mėnulyje! Kaip nuostabu!
  Albina šypsodamasi dainavo:
  - Mėnulis, mėnulis - gėlės, gėlės,
  Mes visi pasitikime meile -
  Viltys ir svajonės! Viltys ir svajonės!
  Alvina šypsodamasi pastebėjo:
  - Mes galime viską, ir net nuskridome į mėnulį!
  Triada trypė ant mėnulio paviršiaus ir net bandė pašokti. Šuoliai buvo ilgi. O kai nusileidi, tai kritimas kaip sapne.
  Tikrai gražiai atrodo.
  Robur dainavo:
  - Gera būti mėnulyje,
  Šioje nuostabioje žemėje!
  Albina logiškai pastebėjo:
  - Mėnulyje gerai, nes jame esame patys pirmieji. Bet iš tikrųjų čia nėra nei gėlių, nei žolės, nei mėlyno dangaus. Tai nėra labai puiku.
  Alvina su tuo sutiko, įspaudusi kulną į smėlį. Tada ji buvo išmesta.
  Mergina sumurmėjo:
  - Ne pati geriausia, kai aplinkui smėlis ir krateriai!
  Roburas nusijuokė ir pasakė:
  - Raskite geriausią blogiausiame, o ne atvirkščiai! Ir čia savaip, turiu pasakyti, puikiai!
  Albina sutiko su tuo:
  - Taip, savaip tai visai neblogai! Bet ... natiurmortas nėra saldus!
  Alvina pataisė savo partnerį:
  - Gyvybės visai nėra!
  Roburas atliko dar kelis šuolius. Tada jis atsistojo ant galvos ir vaikščiojo ant rankų. Akivaizdu, kad jam tai labai patiko. Bet jis ne berniukas. Jam per šešiasdešimt. O ilgai vaikščioti ant rankų yra neorus ir varginantis. Noriu kažko kitokio - praktiškesnio.
  Roburas ryžtingai pasakė:
  - Užteks! Dabar skriskime į patį Mėnulio centrą ir palieskime amžiną jaunystę dovanojantį akmenį!
  Abi merginos vienu balsu sušuko:
  - Žinoma, kad skrisime! Linkime amžinos jaunystės!
  Ir taip triada pribėgo prie jų nuostabaus automobilio, kuris atrodė kaip barakudos ryklys, su ratukais, kurie vis dėlto buvo ištraukiami.
  Ir tada merginos ir pagyvenęs vyras įšoko į šį aparatą. Jie tai padarė labai gerai.
  Nors, žinoma, mėnulis irgi puikus. O dabar tai buvo dar įdomesnė kelionė į vidų.
  Roburas, sėdėdamas prie savo neįprastos mašinos vairo, dainavo:
  - Berniukas sapnuose mato kulkosvaidį
  Galų gale, bakas jam gražesnis nei limuzinas ...
  Nuo gimimo šis derinimas yra aiškus,
  Kad tik stiprybė laimi pasaulyje!
  Ir tada buvo įjungtas pusiau kosminis laukas, ir į Mėnulio gelmes atskubėjo barakudą primenanti mašina, purendama planetos paviršių.
  Iš pradžių aparatas drebėjo, o paskui pradėjo gilintis į mėnulio dirvą.
  Mažiau dreba automobilis. Ir tada ji visiškai nurimo ir nuėjo į gelmę kaip laikrodis.
  Albina tviteryje parašė:
  - Pralaužsime bet kurį kalną,
  Bet koks kaklas - pasuksime!
  Alvina lengvai tai patvirtino:
  - Žinoma, pasuksime, stengsimės!
  Ir mergina nusiavė batus. Jos partneris pasekė pavyzdžiu.
  Ir kol prie vairo stovėjo Roburas, merginos pradėjo tarpusavyje lošti kortomis.
  Jie tai darė nuogų kojų pirštų pagalba, ir labai energingai. Jie žaidė, mėtė kortas ir kovojo.
  Tačiau jie greitai nuo to pavargo. Ir merginos nusprendė žaisti šachmatais. Iš tiesų, lošti kortomis vienas prieš vieną nėra labai įdomu. Bet šachmatuose, žinoma - tai super.
  Albina šypsodamasi pasakė:
  - Šachmatai 0 yra intelektualų žaidimas!
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Žinoma! Mes esame aukščiausias intelektualinis elitas!
  Albina linktelėjo. Ir jos nuogi kojų pirštai ištraukė iš spintos butelį šampano. Mergina atsuko kamštį ir paleido nuostabią čiurkšlę. Ji gavo smūgį į veidą. Ir apliejo gražų ir vis dar šviežią merginos veidą.
  Šviesiaplaukė mokslininkė sušuko:
  - Tai neproduktyvu!
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Labai kvaila taip sau plakti!
  Albina apnuogintais pirštais paėmė juodą figūrą ir pajudino. Tai įdomus žaidimas. Abi pusės žaidė greitai. Ir prasidėjo abipusis figūrų komplikavimas. Ir viskas susivedė į supaprastinimus. Ir tada lygiosios.
  Merginos kurį laiką sėdėjo virš tuščios lentos.
  Tada figūros vėl buvo išdėstytos.
  Šį kartą Albina grojo baltais kūriniais. Jos priešininkė žaidė su King's Indian Defence, ir atsirado žemių variacija. Baltieji puolė karalių. Albina net padovanojo figūrą. Bet pergalės nebuvo.
  Dar vienas burtas...
  Merginos paspaudė rankas.
  Tada Albina nusprendė dainuoti, jos balsas buvo visavertis ir labai sultingas, o dainuojant pliaukštelėjo basos kojos;
  Nutapyta erdvė tamsioje, niūrioje šviesoje,
  Ir ledo žvaigždės užgeso savo orbitose...
  Noriu meilės, atsakydama girdžiu ne,
  Merginų širdys sudaužytos!
  
  Mums patinka labai drąsiai kovoti,
  Labai nuožmi kova už Tėvynę...
  Išlaikykime drąsos išbandymą dar kartą,
  Aš esu pasaulio riteris - ne su bufono siela!
  
  Kai sutriuškinome Vermachtą,
  Merginos narsiai kovėsi prie Maskvos ...
  Atstūmė būrį rudų minių,
  Nors priešas yra susijęs su šėtonu!
  
  Mes esame basos merginos ant sniego gniūžtės,
  netapk priešu, žinok, kad reikia bijoti...
  Ir su fašisto šakute tiesiai šone,
  Surinkę milžinai į krūvą iš kuprinės odos!
  
  Bet kokia mūsų drąsa visame kame,
  Kai Merkurijus buvo matuojamas pėdomis...
  Kiekvienas, kuris mus skubina, sulaužys,
  Netrypkite krašto, brangūs batai!
  
  Tegul Rusijos žemė garsėja,
  Mes parodėme žmonėms kelią į visatą...
  pasaulio žmonės yra viena šeima -
  Greitai pamatysime komunizmą!
  
  Taip, tu gali tikėti arba bent jau netikėti,
  Bet žmogus gimsta stipriu padaru...
  Žvėris neįveiks mūsų draugystės,
  Galų gale, tikėkite, kad priešai yra bejėgiai prieš mus!
  
  Vardan mūsų Tėvynės, šventasis,
  Kovosiu su bet kokiu blogiu...
  Mergina basa bėgioja sniege
  net nekyla mintis bailiai pasiduoti!
  
  Mes esame milijonai nuožmių kovotojų,
  Kurie vieningi mūšyje...
  Šlovinkime senelių ir tėvų tikėjimą,
  Juk merginos mūšiuose yra nenugalimos!
  
  Svarogas davė mums aštriausią mūšyje,
  Sakė, kad merginos įnirtingai kovoja...
  Tegul išsipildo Dievo idealas
  O kai laimi, pasidalini su našlaičiu!
  
  Tegul mūsų šlovė, tikiu Rusija,
  Kas kovoja be baimės...
  Kovok už Tėvynę ir nebijok,
  Net visi marškiniai permirkę krauju!
  
  Taip, nėra jokių abejonių - mes nušluosime visus priešus,
  Mes gimėme turėti milžinų gentį...
  Po vėliava su raudonu trispalviu kalikeliu,
  Tegul žmonės būna vieningi amžinybėje!
  
  Čia ateina nauja era
  Kosmoso žmonėms atsivėrė erdvės...
  Kai kurie vabzdžiai veržliai plaka,
  Išeiti į pragarą su kvailumu, kalbėk!
  
  Taip, žmogus visai netiki utėlėmis,
  Ir tas, kuris visada gimsta laimėti...
  Todėl nedrebėk, šlovingasis herbe,
  Nors priešas tiesiog pašėlo!
  
  Mes nepasiduosime priešui,
  Ne žemėje, net ne mėlyname danguje...
  Rašai berniukus į sąsiuvinį,
  Kad žvaigždės laivas pakils kaip lėkšta gulbė!
  
  Kad mes labai drąsiai ginsime Žemę,
  Žinai, mes drąsios merginos...
  Štai cherubas išskleidžia sparnus,
  Į juos metama granata!
  
  Ne, merginos niekada nebus nušluotos,
  Jie mūsų nepaguldys ant kelių...
  Kaip buvo prieš Hitlerį kaputą,
  Taip šlovės kartų džiaugsmas!
  
  Trumpai tariant, mes skrisime į žvaigždę,
  Ir mes būsime Mergelės, Oriono pasaulyje ...
  Didelės svajonės pildosi
  Mes sukursime šlovingą, naują tvarką!
  
  Ir tikiu, kad greit ateis laikas
  Kai žuvusieji mūšyje prisikelia...
  Pergalė atvers begalinę sąskaitą,
  Tas, kuris kovoje bus švariausias, gaus prizą!
  
  Aš pažįstu žmonių pasaulyje, mes susitaikysim,
  Viena: arabai, induistai ir ortodoksai...
  Visus apšvies Visagalis Viešpats,
  Ir mūsų likimas, žinoma, bus šlovingas!
  
  Tegul visų žmonių laukia laimė,
  Ir amžinybė šlovingame džiaugsme per amžius...
  Nesėkmės ir nuliai baigsis,
  Ir išgydyk silpnus, suluošintus!
  
  Čia bus laimė žmonėms šimtmečius,
  Nors milijardai metų praeina šlovėje...
  Juk žmonių proto galia stipri,
  Mes gimėme kosminėje galioje!
  
  Mes juokaudami įveiksime visatą,
  Mes pakelsime tako galaktikas iki galo ...
  Eikime per vakuumą įsimylėję, sukdamiesi,
  Šlovink Dievą Jėzaus vardą!
  
  Ir mes patys iš karto sukursime žvaigždes,
  Statykime miestus parsekų ilgio...
  Medžiotojas greitai virs žaidimu,
  Ir visų pirma tegul būna žmonių!
  Albina padainavo visą eilėraštį, o Alvina pakėlė jį skambiu balsu. O merginos buvo be galo linksmos ir prašmatnios.
  Tada merginos žaidė trečią šachmatų partiją. Ir jie pradėjo žaisti labiau apgalvotai.
  Alvina žaidė su White'u ir ieškojo gudrių judesių. Albina taip pat kovojo.
  Abi merginos pasilenkė per lentą ir vos nesusitrenkė kaktos ir nosies.
  Žaidimas vyko. O Roburas tuo tarpu priartino savo pasakišką automobilį prie mėnulio centro. Pažanga žemėje yra nuostabi. Tiesą sakant, tai gali būti vertinama kaip stebuklas. Tačiau mėnulyje gyvybės nėra. Ir tai yra problematiška.
  Roburas vairavo mašiną ir pagalvojo. Ypač jei Dievas? O jei yra, kas tai? Ar tikrai taip pat, kaip Biblijoje, ar kitaip? Roberis gūžtelėjo pečiais.
  Jis turėjo sunkią vaikystę ir atsidūrė nepilnamečių pataisos namuose. Tačiau niekas neišgyveno ir net tapo lyderiu.
  Ir sukūręs pradinį kapitalą, iš bandito persikvalifikavo į verslininką. Ir tai tapo jo nauja veiklos sritimi.
  Tada Roburas susidomėjo aviacija. Ir susipažino su dviem tuomet jaunomis merginomis - Albina ir Alvina. Ir jie sugebėjo sukurti unikalų lėktuvą. Kuris skrido ir turėjo didžiulį galios rezervą.
  Šis puikus atradimas.
  Savo Pioneer jis net nuvežė du profesorius iš JAV. Tiesa, jie pasielgė niekšiškai, pabėgo ir net apgadino automobilį. Bet jis jiems neatleido.
  Paskui dar truputis skrido... Laikas bėgo... Ir Albina, ir Alvina norėjo sukurti automobilį, kuris galėtų skraidyti, vairuoti ir plaukti. Ir tai buvo padaryta.
  Roburas jau pradėjo galvoti apie valdžią pasaulyje... Nors, žinoma, vienas aparatas pasaulio neužkariaus.
  Bet žinoma, kaip tikėjo Roburas, žmonijos susivienijimas būtų gerai. Karai liautųsi, badas išnyktų, o kitos problemos tiesiog išsispręstų.
  Bet kaip suvienyti žmones be kito didelio karo? Tai tikrai yra problema.
  Roburas nenorėjo žudyti žmonių, bet ir pasaulio diktatoriumi, labai norėjo tapti. Čia yra prieštaravimas ir sudėtinga dilema. Ir tada, žinoma, buvo minčių apie Dievą - ar Jis egzistuoja?
  Roburas to nežinojo, kaip, matyt, daugelis žmonių to nežinojo. Tiksliau, beveik viską. Ir jei popiežius būtų ateistas, tai Roburo per daug nenustebintų.
  Pagrindinis argumentas prieš Dievo egzistavimą yra blogio ir neteisybės gausa pasaulyje. Ir jei Dievas leidžia milijardams žmonių blogį ir kančias, tai kodėl? Ar jam trūksta jėgų ar meilės? Tačiau kodėl, jei Visatos Kūrėjas egzistuoja, Jis turi būti tobulas?
  O gal atvirkščiai? Kūryba yra Kūrėjo charakterio atspindys ir yra netobula, nes pats Dievas nėra tobulas.
  Bet kokiu atveju, kai tau, pavyzdžiui, skauda dantį, tada esi pasiruošęs lipti ant sienos ir prakeikti visą pasaulį, o Dieve, kuris sugalvojo tokį šlykštų dalyką kaip ėduonis! Taip, gyvenime nėra laiko džiaugsmui. Tačiau senatvėje žmogų užpuola daug įvairių žaizdelių.
  Ir tai nėra pats blogiausias dalykas. Paimkime, pavyzdžiui, vėžį? Tai iš tikrųjų baisesnis už marą. Kaip galima taip tyčiotis iš žmonių?
  O dar blogiau yra senatvė. To Roburas labiausiai ir bijojo. Atrodo, kad jis sveikas ir net stiprus.
  Tačiau bėgant metams kažkas pasikeitė. O, pavyzdžiui, miegas jaunatviškai nebegaivina ir greičiau pavargsti. Įtakoja ištvermę ir greitį. O moterys nėra tokios patrauklios.
  Ne taip, kaip buvo mano jaunystėje. Ar net jauname amžiuje. Jūs senstate, ir tai labai blogai.
  Viena iš nemaloniausių senatvės apraiškų yra išoriniai pokyčiai, ypač raukšlės ir žili plaukai, netgi plikų dėmių atsiradimas. Ir tai taip pat nemalonu. Ir skrandis pradeda augti nepaisant treniruočių. Ir stiprybė jumyse nebeverda kaip ugnikalnis.
  Albina ir Alvina jaunesnės, bet joms jau keturiasdešimt metų. O merginos labai kompleksuoja dėl savo išvaizdos. Nors atrodo ir trisdešimt neduoda. Bet akivaizdžiai bijo tapti senomis moterimis.
  Ir tai juos labai nuliūdino... Be to, Albinai skaudėjo dantį, teko dėti plombą. O su plombavimu dantis anksčiau ar vėliau visiškai subyrės.
  Taip, merginoms gaila.
  O mėnulio akmuo sugeba sugrąžinti jaunystę. Ir, ko gero, amžinai!
  Ir tai puiku. Ypač jei esi mirtingasis, nėra jokios priežasties užkariauti pasaulį. Po tavo mirties jis vėl subyrės. Ir taip galite sukurti amžiną, stabilų, ilgalaikį ir nukreiptą žmonių valdymo labui. Roburas norėjo nemirtingumo ne tik dėl savęs, bet ir dėl žmonijos. Kad jis įgautų jėgų ir stabilumo, o tuo pačiu dinamiškai vystytųsi ir erdvėlaiviai skrenda užkariauti kitų pasaulių už Saulės sistemos ribų.
  Žmonija anksčiau ar vėliau įvaldys termobranduolinę energiją ir sukurs galingą bombą. Ir jei šiuo metu egzistuoja skirtingos šalys, tai gali sukelti branduolinį karą ir žmonijos išnykimą.
  Taigi reikia vieningos vyriausybės. Ir tai yra žmonių išgelbėjimas ...
  Kompiuteris paskelbė įspėjimą - jie artėja prie Mėnulio centro, todėl taikinys yra labai arti.
  . 2 SKYRIUS
  O pačiame mėnulio centre yra tuščiaviduris indas. O jo viduje tarsi safyras blizga brangakmenis, arbūzo dydžio. Jis labai gražus, su daugybe aspektų.
  Ir galintis suteikti amžiną jaunystę kiekvienam, kuris ją paliečia. Tiesa, pabandykite patekti į mėnulio centrą. Tarsi magai būtų paslėpę lobius Žemės palydovo gelmėse.
  Štai nuostabus Roburo aparatas įveikė tvirtą Mėnulio žemę ir nukeliavo į centrą.
  Ten karaliavo nesvarumas, o genijaus iš JAV aparate - dirbtinė gravitacija.
  Tačiau kai triada išlėkė iš aparato, jie atsidūrė visiškai be gravitacijos pačiame mėnulio centre.
  Ir jie plūduriavo ore, kuris buvo šiame konteineryje.
  Albina sušuko:
  - Koks gražus akmuo! Tiesiog stebuklas!
  Alvinas pastebėjo:
  - Taip, šaunu! O kaip dabar galime sulaukti amžinos jaunystės?
  Roburas užtikrintai atsakė:
  - Reikia nuimti pirštines ir prisegti abu delnus ir palaikyti minutę. Į mus įeis jaunystės energija, ir mes tapsime amžinai jauni!
  Albina sušvilpė:
  - Oho! Taip paprasta!
  Alvina logiškai pažymėjo:
  - Ir viskas genialiai paprasta! Tik vidutinybė viską apsunkina!
  Roburas linktelėjo.
  - Čia šilta! Neužšaldykite rankų. Nusimaukime pirštines.
  Ir didysis mokslininkas pradėjo traukti pirštines. Merginos nusekė paskui jį. Gražuolės turi tokias gležnas rankas, o kartu ir įdegusias, ilgais, raudonai dažytais nagais.
  Alvina tviteryje parašė:
  - O, mūsų rankos, darbščiosios!
  Albina kartu pridūrė:
  - O mes, merginos, esame šauniausios!
  Roburas pirmasis uždėjo rankas ant akmens. Galingas, pagyvenęs vyras su džiaugsmu pasakė:
  - Jis toks karštas!
  Tada ranką įdėjo ir Albina bei Alvina. Merginos sustingo, jausdamos į jas patenkančią šilumą ir energiją.
  Roburas pakibo, jis taip pat jautė malonias elektros iškrovas, sklindančias per jį. Ir tai buvo, sakykime, puiku. Ir tada pamatė, kad merginos taip pat dreba. Ir jie jaučia.
  Robūras laikė liežuvį. Trūko poros dantų, bet dabar jie jau pradėjo augti. O vyro rankų oda prieš akis tampa švelnesnė ir ne tokia šiurkšti.
  Jos veido nesimato, bet Albina jau sušuko:
  - Užtaise tavo žili plaukai dingsta!
  Roburas linktelėjo.
  - Tikėjausi! Bet atjaunėjimas pas jus, merginos, nėra toks pastebimas - jau atrodote super!
  Albina su džiaugsmu dainavo:
  - O, vaikyste, vaikyste, kur tu skubi,
  O vaikyste, vaikyste, kur tu skrendi!
  Alvina tęsė dainą:
  - Aš dar per mažai su tavimi žaidžiau,
  mergina tapo basa ir kieta!
  Albina nusijuokė.
  - O tavo Romulas jau pametė barzdą!
  Genialusis išradėjas linktelėjo.
  - Barzda? Ar tada to užtenka?
  Ir jis bandė atitraukti rankas nuo akmens, kuris suteikia jaunystę. Bet jo ten nebuvo.
  Ir jie kruopščiai sukišo delnus.
  Roburas suriko:
  - Kas čia?
  Albina ir Alvina taip pat trūkčiojo... Staiga didelių, aukštų merginų kūnai ėmė trauktis.
  Ir jie šaukė susierzinę.
  Pajutau, kad jo didelis aukšto, beveik dviejų metrų vyro kūnas pradėjo trauktis ir Roburas.
  Ir tai jį supainiojo. Ką tik nukaldintas jaunuolis stipriau trūkčiojo. Bet vis tiek jis negalėjo pabėgti. Merginos taip pat negalėjo pabėgti.
  O jų jau gerokai sumažėjo.
  Albina net sušuko:
  - Patekti į vaikystę nereiškia jaunėti!
  Alvina šmaikščiai pridūrė:
  - Kūnu jaunesnis, galvoje nebus kūdikis!
  Roburas pajuto, kad kostiumas ant jo kabo kaip maišas. Jis gana ženkliai susitraukė.
  Merginos tapo vaikais, o dabar joms galima duoti dešimt metų. Laimei, mažinimo procesas sustojo. O dabar visos trys figūros buvo su nukarusiais skafandrais ir mažais kūnais.
  Tačiau Roburas pagaliau atplėšė rankas ir išskrido į orą. Dvi merginos taip pat atsiskyrė ir sukosi.
  Albina sucypė:
  - Eikime atgal! Ir puolė prie įrenginio ryklio pavidalu.
  Ten pat šuoliavo ir Roburas, o Alvina nusekė paskui jį.
  Labiausiai norėjosi nusimesti skafandrus ir pažvelgti į save veidrodyje.
  Ir štai jie viduje. Iš karto nusirengti skafandrų negalima. Ir mano rankos dreba.
  Bet pagaliau šalmai nuimti, o kartu su jais ir visa kita.
  Dabar tu matai, Robur, kad aukštos merginos virto merginomis. Ir jis yra puikus išradėjas.
  Roburas žvilgtelėjo į veidrodį. Ir jis pamatė prieš save raumeningą berniuką, kurio ūgis buvo keturiasdešimt penki metrai. Tik vaikas, įdegęs ir basas, kaip ir Roburas buvo dešimties. Ar tai, kad raumenys yra ryškesni nei vaikystėje. O snukis toks mielas ir įnoringas.
  Albina nusijuokė.
  - Dabar tu esi berniukas, Robur!
  Alvina juokdamasi pridūrė:
  - Tironas berniukas!
  Albina mėsėdžiai nusišypsojo:
  - Žemę valdys basas berniukas!
  Roburas prakeikė:
  - Ir kas tu esi? Merginos! Ar norėtum būti toks?
  Albina atsidususi pastebėjo:
  - Taip, tai aiškus perteklius! Bet viskas gerai, tai turi savo privalumų!
  Alvina susierzinusi pastebėjo:
  - Kažko pliusų nematau! Dabar mums bus skaudu mylėtis su vyrais. Jaunystė yra gera, bet vaikystė turi daug problemų
  Roburas urzgė, o tiksliau - cyptelėjo:
  - Bet man dar blogiau! Kokia moteris norėtų meilės su manimi?
  Albina nusijuokė ir atsakė:
  - Taip, su tokia smulkmena moterims tu nereikalingas. Ir tik kaip sūnus!
  Roburas papurtė kumštį.
  Aš būsiu jų tėvas. Tikrasis visos Žemės planetos tėvas!
  Alvina agresyviai pažymėjo, trypdama plika, vaikiška koja:
  - Užaugsi ir tapsi tėvu, išmintingesnis!
  Albina šypsodamasi pastebėjo:
  Arba tu neužaugsi! Vaikystė bus amžina!
  Robur riaumojo:
  - Mes amžinai liekame vaikais,
  Keičiasi tik metai!
  Ir susierzinęs jis taip pat trypė, vaikiškas, basa koja. Akivaizdu, kad jo drabužiai nukrito, o dabar tu nuoga. Nebent apvyniosite jį aplink klubų audinį.
  Roburas jautėsi apgautas ir tarsi apvogtas. Vietoj atjaunėjimo jis pateko į vaikystę.
  Tiesą sakant, fiziškai jaučiausi puikiai. Ir buvo pakili nuotaika. Labai norėjau juoktis ir pašokti.
  Bet, žinoma, jis to nesitikėjo. Be to, nemalonu pamesti aukštą, beveik dviejų metrų ūgį, kai eini minioje ir tave mato toli.
  Vietoj to, dabar esate kažkoks sukčius. Ir tai nėra geriausia. Tačiau, kita vertus, esate kupinas energijos.
  Kaip sakė Engelsas: būtis lemia sąmonę. O vaiko kūnas slopina liūdesį ir jus tikrai traukia visokie žygdarbiai. O tu nori šokinėti ir judėti kaip laikrodis arklys.
  Robur įsakė:
  - Gerai! Atjaunėjome, net per daug. O dabar skrisk į Žemę!
  Albina sutrikusi paklausė:
  - O ką mes ten darysim vaikų kūnuose?
  Roburas ryžtingai pasakė:
  - Užkariauk pasaulį!
  Alvina suplojo rankomis ir trypė kūdikiui kojomis:
  - Tai nuostabu!
  Albina entuziastingai dainavo:
  - Visas pasaulis yra mūsų rankose,
  Mes esame žemynų žvaigždės...
  Sudaužė kampuose -
  Prakeikti konkurentai!
  Roburas energingai patvirtino purtydamas galvą:
  - Taip, jie sulaužė! Ir tai šaunu!
  Alvinas pataisė:
  - Dar nesulaužėme, bet būtinai sulaužysime!
  Albina agresyviai dainavo:
  - Nekęsk merginų pažeminimo,
  Mes patvirtinsime šlovę plieniniu kardu ...
  Daugiau įžeidinėjimų netoleruosime -
  Sudaužykime visus fašistus į gabalus!
  Roburas tiesiai šviesiai pastebėjo:
  - Dar per anksti dainuoti apie nacius! Musolinis vis dar niekas, o Hitleris net nebuvo paimtas tarnauti į armiją dėl sveikatos!
  Alvina mirktelėjo profesoriui ir pasakė:
  - Tada jie skrido taisyti svetimų klaidų! Gal pasaulis tikrai pagerės!
  Berniukas Roburas patvirtino:
  - Tegul mano mylimame kumštyje pasidaro geriau!
  Ir iš mėnulio centro atskubėjo maža, bet vikrus ir universalus aparatas, graužė žemę, nepalikdamas koridoriaus.
  Albina šypsodamasi dainavo:
  - Žmonija turi geležinę techniką,
  tikrai reikalingą ir labai naudingą ...
  Alvina entuziastingai tęsė:
  Bet, ir man maloniau, liaudies stebuklai,
  Staltiesė su savaime surenkama, greitaeigiai batai ...
  Berniukas Roburas entuziastingai dainavo:
  - Tikiu, kad su pasaka žmonės neatsisveikina,
  Ir ištikimi draugai išliks amžinai!
  Iš tiesų, triumviratas parodė savo aukščiausią klasę. Tiksliau, jie pasiekė savo tikslą ir atjaunėjo. O dabar turime padaryti ką nors dar reikšmingesnio.
  Berniukas Robur prie vairo. Jis valdo vairasvirte, o ūgio sumažėjimas jam visiškai netrukdo. Ir nuotaika pakyla.
  Tiesą sakant, nors ir esi berniukas, niekada nepasensi. Ir tai džiugina. Taigi jūsų laukia laimingas gyvenimas. Ir jūs valdysite planetą žemę amžinai.
  Juk jo rankose toks aparatas: gali skristi oru ir kosmosu. Ir plaukti ant vandens, ir po vandeniu, ir net judėti po žeme. Ir jis taip pat turi ginklą su graviolazeriu.
  Kokia kariuomenė gali pasipriešinti jam? Pusiau erdvės laukas leidžia judėti ne tik po žeme, bet ir jo automobilis yra visiškai nepažeidžiamas. Tai yra, niekas negali jo įveikti. Nė vienas ginklas planetoje Žemėje negali prasiskverbti į jo lėktuvą.
  O Roburas jaučiasi labai pasitikintis. Ir dvi merginos, padėjusios šiam technikos genijui, ir reikšmingą pagalbą, taip pat jaučiasi linksmos ir laimingos. Dabar jie niekada nepasens. Ir tai jiems teikia didelį džiaugsmą.
  O jei jos merginos? Yra daug kitų būdų linksmintis nei mylėtis su smirdančiais vyrais. Bet būtų įdomu žaisti kare. Ir tai turbūt pati geriausia pramoga. Tuo tarpu Albina ir Alvina vėl žaidžia šachmatais. Albina atliko ėjimą su White'u: E2-E4, o jos varžovė pasirinko Sicilijos gynybą. Ir, žinoma, garsioji Drakono versija. Labai dinamiška gynyba su vyskupu ilgoje įstrižainėje. Tiesa, Baltasis turi galimybę prikibti prie pėstininko, kuris pajudėjo į priekį.
  O puolimas abipusis ir nuožmus. Kiekvienas puola karalių savo srityje.
  Ir, žinoma, merginos kovoja lygiomis sąlygomis. Tiksliau, tai jau ne merginos, o merginos. Tačiau jų kova, žinoma, yra labai įnirtinga.
  Albina paaukojo pėstininką, o jos priešininkė apsikeitė. Kova pakrypo agresyvia linkme.
  Merginos judesius darė basomis kojomis ir apnuogino dramblio kaulo dantis.
  Alvinas pažymėjo:
  - Žaidžiame kaip vaikas nevaikiškame žaidime!
  Albina su tuo sutiko:
  - Taip, žaidžiame! Ir esu tikras, kad laimėsiu!
  Merginos tikrai nuostabios. O nuogi jų vaikų kojų pirštai perstato figūras.
  Štai ir vėl aukos, ir apsikeitimas smūgiais... Ir Roburas juda mėnulio paviršiaus link.
  Žinoma, po žeme greitis mažesnis nei vakuume, bet vis tiek labai didelis.
  Roburas judėdamas manė, kad tai berniukas. Bet ar jis užaugs, ar liks vaiku? Tai įdomus klausimas. Taip gali būti, o gali ir nebūti.
  Tačiau Roburo kūne yra precedento neturinčios energijos ir linksmumo. Taigi galite būti laimingi.
  Ir galbūt jam niekada neskaudės dantis ir jis visada turės puikų regėjimą. Taip, ir jo stiprybė nėra vaikiška. O kokie reljefiniai raumenys tapo, tiesiog Heraklis yra jaunuolis. Ir jis gali gerai save parodyti, jei reikia kovoje.
  Robur net dainavo:
  - Ką žmonės sako
  Mums nerūpi...
  Svarbu tik rezultatas
  Pataikė puikiai!
  Ir savo nuogu, apvaliu kulnu vaikinas spaudė pedalą. Ir jo automobilis trūktelėjo.
  Valdžia pasaulyje yra patraukli ir miela. Tačiau kartu tai ir didžiulė atsakomybė. Ir Robertas tai supranta. Į istoriją turi įeiti nei tironas, nei tironas, o didis valdovas, kuris išgelbės žmoniją. Ir pastatyti tikrą rojų Žemės planetoje. Ir žmonės jį nuoširdžiai girs.
  Robur entuziastingai dainavo:
  - Nemeluosiu
  noriu valdyti...
  Bet ne surūdijęs automobilis,
  Ir visa šalis!
  Išgirdusios šią dainą merginos nusijuokė. Ir jie taip pat norėjo ką nors padainuoti. Tačiau tinkamas motyvas neatėjo į galvą.
  Tačiau merginos žaidė toliau. Bet tada įvyko mainai, ir pozicija tapo aklavietė. Tačiau jie ilgai smuikuodavosi ir kentėjo.
  Roburas tuo pat metu manė, kad šlovė pasaulyje buvo trumpalaikė. Ir beveik visos imperijos žlugo ir žlugo. Tarsi buvo kažkokia jėga, kuri trukdė integruotis žmonijai. Šiuo metu pasaulyje yra keletas gana didelių imperijų. Didžiausias yra britas, antrasis - rusas. Ir jau Rusija buvo nuosmukio, pralaimėjusi karą Japonijai, o tai labai gėda.
  Baltoji rasė pralaimėjo geltonajai, ir nėra ko džiaugtis. Tačiau, kita vertus, carinėje Rusijoje buvo stebėtinai daug įvairių nelaimingų atsitikimų ir nesėkmių, dėl kurių buvo pralaimėta. Tarsi įsikištų aukštesnė jėga. Nors jei jie yra aukštesnės jėgos? Tačiau ar Čingischanas galėtų užkariauti pusę pasaulio be aukštesnių jėgų globos? Juk kiek ta Mongolija? O kas yra pats Čingischanas - laukinis, nemokantis nei rašyti, nei skaityti.
  Taigi čia, akivaizdu, kai kurios jėgos jam tikrai padėjo. Tiesa, jie negalėjo sukurti tvirtos imperijos. Tiksliau, plėšikų užkariavimai buvo trapūs, šalis žlugo trivialiai. Tiksliau, Čingischano galią pirmiausia suplėšė palikuonys, o vėliau ji visiškai išnyko.
  Romos imperija buvo stipresnė, tačiau ji taip pat iš pradžių suskilo į dvi dalis, o paskui jas trypė vakarų barbarai, rytų arabai ir turkai.
  Carinė Rusija kaip žemyninė imperija atrodo stipresnė už britus, tačiau dabar jai sunkūs laikai - riaušės ir pralaimėjimai nuo japonų. Paskutinis labai erzina.
  Rusijos žmonės gali daug atleisti vardan karinių pergalių ir imperinės didybės. Ir kai jie tave muša, o net japonai nelaiko jų autoritetingu priešininku, tai dvigubai įžeidžia, ir, žinoma, jie pirmiausia kaltina carą. Ir su juo, kartu su visa monarchinės valdžios sistema.
  Roburas gūžtelėjo pečiais - jis šimtaprocentinis amerikietis ir nesirūpina Rusija. Tačiau Albina ir Alvina turi slaviško kraujo, o jų pralaimėjimas carinei Rusijai iš Japonijos labai nuliūdino.
  Tačiau Roburas jiems atsakė: Žemės planetą turėtų valdyti jo genijus, o ne kokie nors Romanovai. Ir kad jis Roburas sukurs amžiną imperiją, kuri apims visus apgyvendintus pasaulius visatoje. Ir galbūt ne tik šioje, bet ir kitose visatose. Ir tada bus Mega-hiperuniversali imperija, kuri turės fantastišką galią ir jėgą!
  Roburas manė, kad mokslas vystysis ir nebeliks senų vyrų ir moterų, visi bus amžinai jauni ir gražūs. O jaunuoliai bus bebarzdžiai, mielais veideliais. Ir merginos niekada neišnyks.
  Robur entuziastingai dainavo:
  - Aš būsiu amžinai jaunas, amžinai girtas! Ir amžinai kietas ir uolus!
  Merginos kikeno atsakydamos ir iškišo liežuvius. Tarkime, jie juokingi.
  O dabar jos atrodo kaip merginos.
  Albina šypsodamasi pažymėjo:
  Viskas vaiduokliška šiame šėlstančiame pasaulyje,
  Jam liko tik akimirka ir laikykis...
  Gyvenimas yra tik akimirka tarp praeities ir ateities,
  Ir tai vadinama gyvenimu!
  Alvina atkišo dantis ir pasakė:
  - Tau nesunku!
  Albina šypsodamasi pasakė:
  - Kažkas netinka mano poezijai!
  Alvina dainavo atgal:
  Baisių, pragariškų naujienų prakeiksmas išsipildė,
  Saulė užgeso apraudojusi šalį...
  Sąžinės ir garbės žudikas yra atimtas -
  Kruvina ranka nedrebėjo!
  Albina su dideliu entuziazmu pakėlė:
  - Žudikas yra piktasis bufas ir užsienietis,
  Suvalgė daug mergaičių širdžių...
  Iškeitė kuprinę į fraką,
  Šaunus niekšas nutraukė skrydžio laiką!
  Alvina entuziastingai toliau dainavo vaikišku balsu:
  Švytintis poeto Puškino veidas,
  Apsuptas kruvinų mirties putų...
  Puškino gerumo ir šviesos nešėjas,
  Už tai kulka pataikė į širdį!
  Albina su dideliu džiaugsmu tęsė dainavimą, nuostabų romaną:
  Srautas akinančios, spinduliuojančios...
  Poeto žodžiai ir eilėraščiai liejosi ...
  Jis mylėjo žmones visa tyra širdimi,
  Šviesos kūriniuose, blogiu paženklintos nuodėmės!
  Alvina toliau dainavo su dideliu entuziazmu:
  Jo žodis buvo aštrus deimantas,
  Visą skiemens galią jis perteikė rašikliu ...
  Jis dirbo gražiai, žmonės stebėjosi visais,
  Poezija pakelta, Dieve į žvaigždes!
  Albina įnirtingai toliau kūrė ir dainavo:
  Poeto talentui nėra ribų,
  Danguje nėra daugybės žvaigždžių fragmentų ...
  Žudikas bus atsakingas Viešpaties,
  Ir Puškinas bus su mumis amžinai!
  O merginos plojo plikomis, iškaltomis kojomis.
  Roburas apibendrino logišką išvadą ir taip pat dainavo:
  -O Puškinai, tu ekscentriškas neteisus,
  Pavasarį mums nereikėjo sirgti...
  Juk aštrių, subtilių žolelių kvapas,
  Galiu visus nuvaryti nuo sofos!
  Albina sutiko su tuo:
  - Taip, pavasaris - nuostabus metas! Gegužės ypač!
  Alvina entuziastingai dainavo:
  - O už lango siautėja gegužės mėnuo,
  Tu kovok už jį ir išdrįsk!
  Galiausiai Mėnulio žemė baigėsi, o jų pasakiškai didingas aparatas nuskriejo į vakuumą. Ir kaip sakoma - pateko į operatyvinę erdvę.
  Albina entuziastingai dainavo:
  - Matoma žemė iliuminatoriuje, žemė iliuminatoriuje, žemė iliuminatoriuje...
  Alvina su šypsena sutiko:
  - Kaip sūnus liūdi dėl mamos, kaip sūnus liūdi dėl mamos, mes liūdime dėl Žemės, ji viena!
  Amžinasis berniukas Roburas ėmė dainuoti:
  - Bet vis dėlto žvaigždės ir vis dėlto žvaigždės,
  Šiek tiek arčiau, bet visiems taip pat šalta!
  Albina entuziastingai tęsė:
  - Ir kaip užtemimo laikrodis, ir kaip užtemimo laikrodis! Laukiame šviesos ir matome žemiškas svajones!
  Alvina toliau dainavo su dideliu užsidegimu savo magišku balsu:
  - Bet mes nesapnuojame apie kosmodromo riaumojimą... Ne šitą ledinį mėlynumą!
  Astronautas berniukas Robur entuziastingai prisijungė:
  - Ir svajok, pas mus yra žolė, žolė prie namo! Žalia, žalia žolė!
  Tada jie padidino greitį ir nuskubėjo į Žemę.
  Robur su malonumu dainavo:
  - Eisime, skubėsime ant elnių ankstų rytą ir beviltiškai veržsimės tiesiai į snieguotą aušrą!
  Albina su dideliu entuziazmu pakėlė:
  - Pamatysite, kad veltui jie vadina šiaurę kraštutinumu ...
  Alvina su įniršiu daužydamas lūpas pridūrė:
  - Pamatysi, kad tai beribė, aš tau duodu!
  Ir mergina trypė plika, iškalta koja.
  Berniukas Roburas sušnypštė:
  - Paskutiniame kare nėra nugalėtojų,
  niekas nebus išgelbėtas nuo raketų salvės ...
  Alvina entuziastingai dainavo:
  - Atsiųsime su dideliu pragarišku sprogimu labas!
  Albina su pykčiu tęsė:
  - Ir vešlių rožių, nuskynėme puokštę!
  O mergaitė pliaukštelėjo iškaltomis, vaikiškomis kojomis, šokdama:
  - Vienas du trys! Nuvalykite prožektorius!
  Jie vis labiau artėja prie Žemės.
  Mėlynas kamuolys tampa vis didesnis. Ir tai labai šaunu. Taigi greitai jie bus savo planetoje.
  Berniukas Roburas spaudė nuogus vaikiškus kulnus ir staugė:
  - Matai užtemimą danguje,
  Siaubingas demoniškas naršymas...
  Skrenda pragariškas ženklas
  Pulko erdvė kaukti!
  Alvina entuziastingai pakėlė:
  - Avadon prakeiksmas kyla,
  Avadon visiška mirtis...
  Avadonas ir mirusiųjų pulkai...
  Avadon proto veda!
  Albina su pykčiu pridūrė:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Berniukas Roburas sušuko:
  Nešvarus, pamišęs maniakas
  Nori tapti valstybės vadovu...
  Bet kelia baimę...
  Alvina baigė mintį:
  - Jis mirs surūdijusioje pelkėje!
  Albina, apnuoginusi dantis, tęsė:
  - Bandydamas pinti pasaulį,
  Alvina trypė plika, vaikiška koja ir tęsė:
  - Pragariškos aistros tinklas!
  Albina įnirtingai dainavo:
  - Raupsuotojo kaukolė ir vampyras...
  Alvina sušnypštė trypdama plika, vaikiška koja:
  - Su nepasotinamu gomurio skilimu!
  Roburas su jauno sadisto šypsena pastebėjo:
  - SATO siautėja įniršęs,
  Pulko priešas pajudėjo į priekį ...
  Tačiau budeliai priešai,
  Merginos pasitiks priešiškai!
  Albina buvo pakelta, o jos basos kojos judėjo:
  - Jie kasa į kiaulės odą,
  Priešas bus sutraiškytas iki dulkių!
  Alvina tęsė pragarišką aplombą:
  Moterys įnirtingai kovoja
  Mergaitės kumštis stiprus!
  Albina pridūrė ne visai rimuota:
  - O merginų plikas kulnas taip pat tvirtas!
  Robur patvirtino:
  - Šarvai stiprūs, o mūsų tankai greiti!
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Taip, labai greitai! Tiesiog žaibas!
  Albina įnirtingai dainavo:
  - Mūsų kaimuose yra moterų,
  Kad jie juokaudami vairuoja lėktuvą...
  Alvina įnirtingai pridūrė:
  - Nežinau abejonių grožio,
  Juokaujantis priešas numuš!
  Roburas sumurmėjo su amžino vaiko įniršiu:
  Jie gimę laimėti
  Šlovinti protą šimtmečius!
  Albina su amžinos mergaitės šypsena pridūrė:
  - Juk mūsų proseneliai,
  Jie iš karto surinko jiems kariuomenę!
  Šios merginos yra tiesiog puikus straipsnis. Ir nors dabar jie yra vaikai, jie neprarado savo agresyvumo.
  Roburas susižavėjęs pastebėjo, apnuogindamas savo mielą, vaikišką veidą:
  - Aš esu stipriausias šiame pasaulyje,
  Ir visus išmirksiu tualete!
  Profesorius berniukas net trypė vaiko koja ant grindų, jis buvo kupinas entuziazmo.
  Dabar jie patenka į Žemės planetos atmosferą. Atvyko gana greitai. Ir jiems patiko.
  Triumviratas tiesiog džiaugiasi. Štai jie grįžo į žemę...
  Albina su entuziazmu dainavo:
  - Ir žvaigždėtose aukštumose, ir kalnų tyloje,
  Jūros bangoje ir įnirtingoje ugnyje!
  Ir įniršusi, ir įsiutusi ugnis!
  Albina įjungė apžvalgą ir nustebusi pastebėjo:
  - Kažkas šiame pasaulyje ne taip!
  Roburas susiraukė ir rimtai paklausė:
  - O kas tiksliai negerai?
  Profesorius berniukas išpūtė akis.
  Albina su abejone balse atsakė:
  - Mes dabar praeityje, vos prieš porą metų!
  Alvina entuziastingai sušuko:
  - Tuo geriau! Padėkime carinei Rusijai nugalėti Japoniją!
  Berniuku tapęs Roburas džiaugėsi galėdamas kovoti:
  Mes tikrai padėsime! Visada džiaugiuosi galėdamas padėti baltajai rasei!
  Albina linktelėjo.
  - Už mūsų motiną Rusiją!
  . 3 SKYRIUS
  Mūšis tarp Kuropatkino kariuomenės ir japonų vyko pagal įprastą scenarijų. Pirmiausia rusai atremia samurajų atakas, tada pradeda apeiti šoną ir Kuropatkinas traukiasi.
  Tačiau šiuo metu ši taktika nepasiteisino. Prieš japonų kariuomenę pasirodė ryklio formos karo mašina su graviravimo lazeriniu ginklu.
  Robur įsakė:
  - Užsisakykite baltąją rasę!
  O Albina vairasvirtės mygtukus spaudė plikomis vaikų kojų pirštais. Ir reaktyvinis lėktuvas pataikė į japonus, kirsdamas pėstininkus ir kavaleriją.
  Alvina nuspaudė pliką kulną, siųsdama dar vieną čiurkšlę iš kitos lazerinės patrankos ir sušuko:
  - Už motiną Rusiją!
  O vaikai juokėsi, traiškydami japonus. Samurajų rankos ir kojos skriejo skirtingomis kryptimis.
  Robur vaikišku balsu čiulbėjo:
  - Aš pats šauniausias pasaulyje!
  Ir nuogu kulnu berniukas paspaudė svirtį, numušdamas japoną mirtiną srovę.
  Tekančios saulės kariai vienu metu žuvo šimtai ir tūkstančiai, tai buvo grandiozinis mūšis.
  Japonų buvo daugiau nei pagal oficialius dokumentus, nes samurajus neatsižvelgė į savo galinius padalinius. Taigi japonai turi aiškų pranašumą skaičiumi mūšiuose. Tai iš dalies pateisina Kuropatkino atsargumą.
  O japonai visuose mūšiuose visada patirdavo daugiau nuostolių nei rusai.
  O pasibaigus karui jie skaičiumi daugiau nei du kartus nusileido Rusijos kariuomenei. O jei ne kvailas maištas, tai Tekančios saulės šalis būtų sudaužyta į šipulius.
  O dabar trijų žmonių komanda: berniukas ir dvi merginos sunaikina samurajų. Nors jie turi du šimtus penkiasdešimt tūkstančių karių - daug daugiau nei oficialiais duomenimis. Ir tai tik čia, o dar du šimtai tūkstančių stovi netoli Port Artūro.
  Ir jūra yra galinga, laivynas pastatytas amerikiečių ir britų. Tačiau prieš juos - trigubo genijaus sukurtas ginklas.
  Robūras, pjaunantis samurajų, dainuoja:
  - Grėsmingai pakyla virš planetos...
  Albina, siųsdama bangą nuogais kojų pirštais, priduria:
  - Rusas, dvigalvis erelis!
  Alvina, agresyviai išmušdama japonų karių masę, kylančią lavinoje, paskelbė:
  - Dainuojamose žmonių dainose ...
  Roburas, šis amžinas berniukas, trinktelėjo įstrižais gniaužtais ir cyptelėjo:
  Jis atgavo savo didybę!
  Albina, spausdama nuogus, vaikiškus pirštus, sutriuškino priešą. Ji tokia puiki mergina. Ir sumažėjusi, ji tapo dar drąsesnė ir kurta.
  Ir ji net dainavo:
  - Aš nesu apgailėtinas vabzdys, super vėžlys nindzė!
  Alvina, taip pat plikais pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus, labai šmaikščiai pridūrė:
  - Būsi kaip bloteris - labai šaunu!
  Berniukas Roburas sušuko:
  Mes stipriausi pasaulyje...
  Albina suspaudė nuogus kojų pirštus ir sucypė:
  - Tai aišku, kaip du kartus du yra keturi!
  Alvina taip pat užspaudė savo nuogą, apvalų, rausvą kūdikių kulną ant sagos ir čiulbėjo, išmušdama japoną:
  - Mirkykite tualete!
  Berniukas Roburas, sutraiškęs samurajų ir išstatęs ištisus lavonų piliakalnius, sušuko visu balsu:
  - Už Rusijos carą!
  Albina japoniškai braukė plikomis vaikų kojų pirštais ir kuždėjo:
  - Mūsų šventoji didžioji Rusija,
  Dosni klesti žemė!
  Alvina japoną išgraužė nuogą, apvalų, rausvą, vaikišką kulną ir sušuko:
  - Dievas Mesijas sėdi soste,
  Tėvas caras Nikolajus!
  Berniukas Roburas, šienavęs tekančios saulės imperijos karius, vaikiškomis, basomis kojomis spausdamas vairasvirtės mygtukus, išdavė:
  - Tikiu, kad jis nesudegs pragarišku karščiu,
  Raudoni septyniolikti metai!
  Albina, nukirtusi japoną plikomis pirštais, iškaltomis kojomis, išdavė:
  - Tik Tėvynė dega!
  Alvina, kirsdama samurajų ir spausdama savo pliką, rausvą kulną ant sagų, sucypė:
  - Garsiai lenkia Japoniją!
  Profesorius berniukas, daužydamas klaviatūrą nuogu vaiko kulnu, sumušė visą tekančios saulės šalies batalioną ir riaumojo:
  - Tikiu savo žvaigžde,
  Aš apgausiu likimą!
  Albina šmaikščiai pastebėjo, nušienusi kitą japonų batalioną ir rodydama liežuvį:
  - Šventajame kare bus mūsų pergalė!
  Alvina, išmušdama samurajų mases ir prikimšusi visą kalvą lavonų, šmaikščiai pastebėjo:
  - Imperijos vėliava pirmyn - šlovė žuvusiems didvyriams!
  Roburas, šaudydamas savo gravi-lazeriniu pabūklu, uždengė japonų bateriją. Ginklai iškrypo ir susisuko į avino ragą. Berniukas profesorius iškišo liežuvį ir murkė:
  Niekas mūsų nesustabdys, niekas mūsų nenugalės!
  O plikas, vaikiškas kulnas spaus mygtuką. Ir vėl gravitacinio lazerio spindulys trenks japonams.
  Tai buvo tiesiog hiper....
  Albina su džiaugsmu pastebėjo, pasiimdama kitą bateriją ir basomis kojomis rodydama į taikinį:
  - Mūsų jėga kumštyje!
  Alvina, griežta japonams, tarsi nuimdama nuo jų kruvinas drožles ir nuogu kulnu spausdama vairasvirtės mygtuką, išdavė:
  Mes esame stipriausi iš visų!
  Triumvirato kariai Japoniją priėmė labai griežtai. Ir sunaikinti, ir sudeginti kaip kosminės kometos trenkėsi į žemę.
  Robur, tas amžinas berniukas dainavo:
  - Ir samurajus nuskriejo ant žemės, spaudžiamas plieno ir ugnies!
  Albina kurtinamai nusijuokė ir šmaikščiai ištarė:
  - Bet žvalgyba pranešė tikrai,
  Ir kaip jis spaudžia mygtuką nuogu, apvaliu kulnu.
  Alvina palaikė, pliki, vaikiški pirštai spaudė vairasvirtės mygtukus ir traiško priešą:
  - Ir batalionas puolė!
  Roburas, šaudydamas į japonus, tai amžinas berniukas, riaumojo:
  - Kovojome su nepriekaištinga aistra!
  Albina, degindama priešus gravitaciniais lazeriais ir žaisdama basomis kojomis, išleido:
  - Mūsų būrys plieninis ir stiprus!
  Taip jų barakuda, nepažeidžiama samurajų ugnies ir greita iš trijų gravitacinių lazerinių ginklų, sunaikino ketvirtį milijono japonų karių. Turime pagerbti samurajus - jie kovojo iki galo. Bet vis tiek jie pralaimėjo.
  O iš japonų kariuomenės liko tik ragai ir kojos. Tiksliau, tik į gabalus sukapotų lavonų kalnai, ir suglamžyto bei rūkančio metalo krūva.
  Taip, Japonija nukentėjo labai stipriai. Ir dalis jos pajėgų buvo puikiai pašalintos.
  Roburas ir jo merginos prisipildė vandens iš upelio. Jie taip pat valgė pagrobtus angliškus konservus, gautus iš sunaikintos Japonijos armijos.
  Ir aš pereisiu prie tų karių, kurios užblokavo Port Artūrą. O samurajų armijos veržėsi į priekį kaip potvynio banga.
  Bet tada barakudos formos aparatas užpuolė Pėdų armiją. O kur dabar turi eiti tekančios saulės šalies kariuomenė?
  Juos perėmė negailestinga komanda. Taip pat ir naikinimas.
  Roburas vaiko koja paspaudė vairasvirtės mygtuką, siųsdamas mirtinus spindulius ir riaumojo:
  - Tėvynės priešai žygiuoja į Geheną!
  Albina nuogais kojų pirštais spaudė sagas, iškirto visą batalioną samurajų ir šaukė:
  - Priešai Rusijos nesustabdys!
  Alvina taip pat paspaudė pliką kulną ant vairasvirtės mygtukų ir, akinančiai išsišiepusi, kuždėjo:
  - Tėvynei - mūsų motinai!
  Robūras, traiškydamas samurajų ir sukdamas orlaivį, šis amžinas vaikas riaumojo:
  - Už naują komunistinę santvarką!
  Albina, naikindama japonus, dainavo:
  Pagalbinė meilės struktūra...
  Alvina, sutraiškydama samurajų, sušuko:
  Mes kaip gervės danguje!
  Roburas, naikindamas japonus, pastebėjo:
  - Greičiau jau kaip aitvarai!
  Albina kikeno, rašydamas ant samurajų ir plikomis kojų pirštais išleido:
  - Už skrydį į žvaigždes!
  Alvina, agresyviai pareiškė, traiško japonus ir šienavo juos kaip krūvą piliakalnių:
  - Už geriausius laikus!
  Roburas agresyviai pažymėjo, pjaudamas kaip žolės dalgis ir vaikišku balsu kaukdamas:
  - Mes patys šauniausi!
  Albina, rašydamas japoniškai ir naudodamas nuogą kulną, urzgė:
  - Už puikią nuotaiką!
  Alvina, gniuždydama samurajus ir sukrovusi ištisus lavonų kauburėlius ir suglamžytų kūnų masę, staugė:
  - Tėvynės klasės hiper!
  Roburas suriko, išreikšdamas vaikiškus dantis:
  - Viskas bus puiku!
  Ir dulkinkim japonus.
  Albina, rašiusi ant samurajų ir nuogais kojų pirštais, paėmė jį ir šaukė:
  - Mes visus palaidosime karste!
  Alvina, agresyviai šienavusi japonus ir traiškydama juos nuogais kulnais, išleido:
  - Už visišką terorą!
  Ir kaip vėl išmuštų samurajų. Tai jų tvirtas, žudantis Holivudas.
  O Albina dainavo ekstazėje;
  Dvidešimt pirmas amžius yra labai audringas amžius,
  Jame siautėja virusai, teroristai...
  Bet vis tiek, gyvenimo viršūnėje, žmogus
  Ir žmonės tai žino, jie nėra pacifistai!
  
  Galime patikėti, kad skrendu į Marsą
  Veneros erdvė tiesiog atstatyta...
  Viskas tiesiog žinos aukščiausią klasę,
  Ir kiekvienas žmogus gimsta didvyriu!
  
  Taip, mūsų verslas yra plėtoti pažangą,
  Kad žmonija būtų graži...
  Nors jie puola tik pragariškus demonus,
  Susisiekti su basomis merginomis pavojinga!
  
  Mes esame žemės komjaunimo dukterys,
  Mes nužudysime priešą be jokio drovumo ...
  Šios šeimos planetos žmonės,
  O dabar vyras taps didvyriu!
  
  Nebus jokios piktybės valdyti šį žinojimą
  Po šventojo komunizmo vėliava...
  Kartą ten buvo generalinis sekretorius, o prieš karalių,
  Kartu atmušėme fašizmo kardą!
  
  Mes parodysime žmonėms laimę savo pavyzdžiu,
  Mes galime padaryti viską iki pasaulio viršūnės...
  Buvo Rusija - buvo SSRS,
  Ir meilės Kristus tapo stabu!
  
  Audringi metai bėga
  Taip garsiai skridome aplink Sirijų...
  Pastatytas ant miesto žvaigždžių -
  Pakilk iš lopšio planetos!
  
  Galų gale, Lada yra su mumis, o Svarogas yra galingas,
  Kas padarė pasaulį tokį nuostabų...
  Tebūna didžiausias baltasis Dievas,
  Dar ne vėlu mokytis!
  
  Mirusieji greitai prisikels, žinote
  Rojus planetoje bus pastatytas iš karto ...
  Oras amžinas gegužės mėnuo,
  Statybvietės mastai yra tiesiog didžiuliai!
  
  Skrydžius atliksime iki galo,
  Pasiekime visatos kraštą...
  Svarogas Didysis pakeitė savo tėvą,
  Su savo šlove mūšiuose nepakitusi!
  
  Taip, buvo sunku, žinau, kad sunku,
  Priešai puolė Rusiją minia ...
  Ir pūgos dygliuotas melas,
  Bet jie įveikė komunizmą!
  
  Viešpats Svarogas davė mums stiprų plaktuką,
  Sutriuškinti su jais Rusijos priešus ...
  Ir smogk tokį smūgį -
  Mes tiesiog atmušėme priešą!
  
  Komjaunimo ugnies mergaitės akyse,
  Jis dega pragariška kaskada, matai liepsną ...
  Aš tai žinau dėl Tėvynės, ponios,
  Mes iškelsime vėliavą aukščiau už saulę!
  
  Tu esi vyras, dabar laikyk erelį,
  Sklando virš nuolatinės visatos žvaigždžių...
  Virš pasaulio vanago nagus ištiesė,
  Ir pakrautas nepraeinančia sąmone!
  
  Jūs negalite tiesiog nužudyti Rusijos,
  Kaip klastingas priešas nebandė...
  Medžiotojas greitai virs žaidimu,
  Priešui pavojinga kovoti su Tėvyne!
  
  Mergina judins basą koją,
  Ir fašistas išskris, žinos savo dantis ...
  Ir jei moteris judina pokerį,
  Tai reiškia, kad sugrojo mirties trimitai!
  
  Viskas mūsų pasaulyje bus teigiama,
  Bet koks verslas yra ginčytinas...
  Parodykime neabejotiną kūrybiškumą,
  Ir mes rašysime iš mašinos!
  
  Priešai lengvai patiki, kad mes sutriuškinsime,
  Be jokios abejonės pjauname dulkėtą žolę...
  Mes išgelbėsime Rusiją nuo didelių bėdų,
  Tebūnie tai širdyje - Jėzus ir Leninas!
  
  Aukščiausioms pasaulio žvaigždėms
  Žemiški laivai gali skristi...
  Poetas perdavė mums visą skiemens galią,
  Mūsų Motinos Rusijos vardu!
  
  Deivė Lada šlovina Rusiją,
  Ji praskleidė puikų šydą...
  Kovok už Tėvynę ir nebijok,
  Žinoma, geresnio būdo mums nėra!
  Kartą merginos kovojo netoli Maskvos,
  Figūriniai milžinai kovojo...
  Bet Hitleris yra lygoje su šėtonu,
  Ir Svarogas ir aš - žinokite, kad esame nenugalimi!
  
  Nors buvo šaltis, užšaldantis kraują,
  Mergina bėgiojo per sniego pusnis basa ...
  Šalis suteiks laimės ir bet kokios,
  Jos pynės yra sidabrinės iš aukso!
  
  Aukščiausiasis Viešpats pažįsta visas širdis,
  Ir mergaitės labai, Dievas myli ...
  Jie kovos iki galo
  Priešingu atveju priešas sunaikins šalį!
  
  Štai kodėl viskas pasaulyje yra melas,
  Kai užsidedi rožinius akinius...
  Ir priešas meta nuolatinį rūką,
  Septyni priešo penktadieniai savaitėms!
  
  Mes padirbsime sau šarvus,
  Ir aštriausio žinomo damasko plieno kardas ...
  Tėvynės rublis neatims,
  Na, kodėl jūs, arkliai, pavargę?!
  
  Pastebėkite, kad viskas staiga susitvarkys,
  Kai susirenkame su Dievo galia...
  Tu esi tiesos sakalas, o ne melo gaidys,
  Tikiu komunizmu mūšyje, kurį mes įveiksime!
  
  Už mūsų stiprybę ir Rusijos garbei,
  Už raudoną vėliavą ir brangią Rusiją...
  Ukrainai ir Baltarusijai,
  Įvykdykime didžiausią misiją!
  
  Mes šlovinsime Ladą šlovėje,
  Mylėti Svarogą, Dievo motiną Mariją...
  Įvertinimas tikrai bus penki...
  Nes tikėjimas suteikė jėgų!
  
  Kas mums yra Batu ir piktasis Čingischanas,
  Kaip ir Hitleris, taip ir Napoleono armija...
  Nė vienas chanas mūsų nenugalės,
  Ne minia, net jei yra milijonai!
  
  Mes, mergaitės, gimėme Rusijoje,
  Iljičiaus ir Jėzaus šlovei...
  Dabar ereliai skrenda tik aukštyn,
  Parodyti puikų meną!
  
  Maskva yra taikos ir meilės sostinė,
  Grėbiame vietą...
  Nors tu negali sukurti laimės ant kraujo,
  Netikėlių antskrydžiai, kuriuos įveikėme visus!
  
  Tegul priešas neatleidžia mums silpnumo,
  Jis nori kepti mergaičių kulnus ...
  Kartais agresyvus ghoul
  Geba draskyti ir smogti blogiui!
  
  Bet mes neatleisime sienos priešui,
  Pasiekite bet kurios visatos ribas...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Su savo jėga kovose nepakitusi!
  
  Taigi merginų pergalė arti,
  Mes nebijome Stelzanath,
  Meilė Tėvynei miela ir tyra,
  Ir jei reikės, mes kovosime su kariuomene!
  Štai visas eilėraštis skirtas ateičiai, dainavo merginos, su dideliu įniršiu.
  Ir tada jie paėmė jį nuogais kulnais, spausdami sagas, užbaigdami paskutinį japoną.
  Ir taip Pėdos kariuomenė nustojo egzistavusi. Beveik pusė milijono japonų iškeliavo į kitą pasaulį. Ir tai labai šaunu.
  O dabar belieka nugalėti laivyną. Ir tada iš Japonijos liks tik ragai ir kojos.
  Albina sušnibždėjo dantimis:
  - Artėja valanda, kai laimėsime!
  Alvinas sutiko su tuo:
  Ir kalėjimo skliautai sugrius į bedugnę!
  Roburas agresyviai patvirtino:
  - Niekas mūsų nevadins silpnapročiais!
  Ir berniukas basomis kojomis paspaudė vairasvirtės mygtukus.
  Atrodo, kad karas eina į pabaigą.
  Ir dabar jų barakudos juda samurajų laivyno kryptimi. Ir tai tikrai didmeistrio žingsnis. Ir žaidimas vyksta ne pagal taisykles - mes prasibrausime pro fraerą!
  Albina tviteryje parašė:
  - Šlovė naujajai pasaulinei imperijai!
  Berniukas Roburas su pasimėgavimu paaiškino:
  - Mano pasaulinė imperija!
  Tada vaikas profesorius pliaukštelėjo į metalą basa koja. Kas sukėlė garsą.
  Radaro pagalba aptinkamas Japonijos laivynas. Jis kaip tik plaukioja netoli Port Artūro, bandydamas nepaleisti užblokuotos Ramiojo vandenyno eskadrilės.
  Alvina, ši amžina mergaitė, dainavo, trypdama plika, vaikiška koja:
  - Šviesi vilties saulė
  Vėl kyla virš šalies...
  Garsioji Rusijos armija,
  Įveikia Japoniją jūroje!
  Albina tęsė entuziastingai, taip pat spausdama sagas nuogu, apvaliu, vaikišku kulnu:
  Rusų erelis virš planetos,
  išskleis sparnus...
  Priešas bus patrauktas atsakomybėn
  Bus nugalėtas, sulaužytas!
  Ir dabar barakudos aparatas paleidžia pirmąjį spindulį į Japonijos laivus.
  O gravitaciniai lazeriai su savo fenomenalia kosmine galia smogia į tekančios saulės šalies flagmaną.
  O dabar ėmė skęsti didžiausias samurajų mūšio laivas, kuriame stovėjo garsusis admirolas Togas. Ir jį tiesiogine prasme smulkiai supjaustė amžiną jaunystę sulaukusių genijų pagaminti gravitaciniai lazeriai.
  Roburas - šis amžinas berniukas, plikomis, vaikiškomis kojomis spaudžiantis mygtukus ir griežiantis dantimis:
  Mes trypime Merkurijų kojomis,
  Ir yra kelias į Marsą!
  Albina, sutriuškinusi priešą nuogu kulnu, pridūrė:
  - Mes kelsime cunamio bangas,
  Baltoji rasė pakils!
  Alvina šmaikščiai pažymėjo, šaudydama į priešą nuogais kojų pirštais:
  - Mes stipriausi pasaulyje!
  Ir dar vienas japonų laivas nuskendo. Tai tikrai buvo merginos.
  Nors puikūs kariai virto vaikais, jų kovos efektyvumas tik išaugo. Ir jie turėjo nuostabų, griaunantį aparatą. Kuris tiesiogine prasme sudegino visus japonų laivus.
  Roburas, net gniuždydamas japonus, dainavo:
  - Tėvynės platybėse nuostabus ...
  Albina, siųsdama mirtinos jėgos dovanas ir tiesiogine prasme sudegindama priešininkus, išleido:
  - Mėgaujamės kova ir darbu...
  Alvina tai pakėlė įniršusi, paleisdama priešui pragariškos mirties iškrovas:
  - Sukūrėme džiaugsmingą dainą ...
  Roburis plikais pirštais, vaikiškomis kojomis paspaudė mygtuką ir entuziastingai pakėlė:
  - Apie puikų draugą ir lyderį!
  Albina su dideliu entuziazmu sutriuškino japonus ir nuskandino jų laivus, todėl jie pūtė burbulus ir degė, o ji dainavo:
  - Robur yra mūšio šlovė!
  Alvina su didele aistra paskandino samurajų laivyną, pjaustė jų indus, dainavo:
  - Robur - mūsų jaunimo skrydis!
  Pats Roburas paėmė dainą apie save, spausdamas savo pliką, apvalų, vaikišką kulną ant sagų ir riaumodamas:
  - Kova su dainomis ir pergalė...
  Albina tęsė su dideliu entuziazmu, naudodama nuogus kojų pirštus:
  - Vyras seks paskui Roburą!
  Ir visa trejybė agresyviai dainavo, paskandindama Japonijos laivyną ir nepalikdama šansų priešo laivams:
  - Kova ir pergalė su dainomis,
  Vyras seks Roburą!
  Ir jie tikrai kruopščiai nuskandina laivus. Ir jie priverčia tave nusileisti.
  Pirmieji dvylika geležinių ir šarvuotų kreiserių buvo nuskandinti. O dabar jaunieji kovotojai ėmėsi mažesnių laivų. Kad niekas ir niekas negalėtų išgyventi.
  Roburas šypsodamasis pastebėjo:
  - Jei silpnas iškart į karstą ....
  O plika, vaikiška berniuko profesoriaus pėda siuntė dar vieną niokojančių spindulių porciją.
  Albina kikeno ir, nuskandindama japonų laivus, pastebėjo:
  - Už planetos didybę ir didžiausias komunizmo pajamas!
  Ir jos plikas kulnas vėl spaudžia mygtukus.
  Alvina, toliau naikindama japonus ir naudodama nuogus vaikų kojų pirštus, vyaknula:
  - Už puikų sportą!
  O merginos vieningai dainavo:
  - Akys, mieguistas vaike, nušluostykite ranka,
  Jūs atradote sau sunkų sportą...
  Dideli svoriai greitai plyšta,
  Pasieksite pasaulio rekordą!
  Ir Albina pridūrė, sutraiškydama japonus jūroje:
  - Tikrai pasaulio rekordas!
  . 4 SKYRIUS
  Japonijos laivynas, praradęs savo didžiausius laivus ir praradęs savo admirolus, pradėjo sklaidytis. Ir barakuda turėjo jį persekioti ir pridėti gravitacinius lazerius.
  Alvina, spausdama mygtukus nuogais kojų pirštais, kuždėjo, apnuogindama dantis:
  Pribaigsime jus iki galo!
  Albina patvirtino, spausdama sagas nuoga, apvalia, rausva kulnu ir riaumodama:
  - Tekanti saulė taps besileidžiančia!
  Roburas taip pat paleidžia mirtiną iškrovą į priešą ir sudegina kitą naikintoją, todėl jis ištirpsta.
  Tada riaumoja:
  - Į laivą!
  Alvina kikeno ir, sukdama klubus, atidengdama dantis, kuždėjo:
  - Japonija baigsis!
  Albina su tuo sutiko, spausdama mygtukus:
  Tu supratai jaunuoli!
  Merginos vis dar tokios snarglios išvaizdos, bet kovojančios. O iš japonų laivų liko tik burbulai.
  Roburas, vydamasis japonus, dainavo:
  Priešas nepaliks, priešas nepaliks,
  Ir aš tuo tikiu!
  Priešas nepaliks, priešas nepaliks,
  Putos išaugo!
  Ir berniukas vėl spaudžia savo pliką, apvalų, vaikišką kulną ant vairasvirtės mygtukų.
  Ir pataiko į japonus, naikintoją perpjaudamas į dvi beveik lygias dalis.
  Albina agresyviai pažymėjo, nuogais kojų pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus:
  - Visa tai taps trivialiai super!
  Ir skęsta dar vienas japonų laivas.
  Alvina aktyviai skandina japonus, išleido:
  - Aš esu kosminio karo mergina!
  Ir ji parodė liežuvį. Tada ji pradėjo šokinėti, tarsi keptuvėje.
  Šios merginos yra aukščiausios klasės!
  Robur, kovodamas su japonais, dainavo:
  Robur, Robur, Robur -
  Elektroninės sūpynės!
  Albina, nuogais kojų pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus, agresyviai pridūrė:
  Robur, Robur, Robur -
  Pėdos skrido į rankas!
  Alvina nuogu, vaikišku kulnu, spausdama vairasvirtės mygtuką ir nuskandindama kitą japonų laivą, ištarė:
  - Ir aš niekam nesakysiu, kad myliu Roburą! Aš myliu Robberį!
  Albina pridūrė, basomis kojomis spausdama vairasvirtės mygtuką:
  Aš myliu Robertą! Ir aš visus sutraiškysiu!
  Tokia buvo komanda. Ir tokie vaikai be jokio gailesčio japonus skandina.
  Roburas manė, kad jų įsikišimo dėka Nikolajus II iš nesėkmingo caro tapo puikiu. Ir, tarkime, tai puiku. Ir jis yra Roburas - didžiausias visų laikų ir tautų genijus.
  Sukurkite tokį ginklą. Jis nori valdžios pasaulyje, o dabar padeda Rusijos carui. Bet visada galite pasukti ginklą prieš Rusiją.
  Jis Roburas pirmiausia kovoja už save. Ir turiu pripažinti, tai daro labai sėkmingai.
  Alvina taip pat trenkė priešui nuogais kojų pirštais ir kuždėjo:
  - Tsesarevičius Nikolajus,
  Jei tau reikia karaliauti...
  Albina, triuškindama priešus nuogu, rausvu kulnu, kuris taip mikliai spaudžia, išleido:
  - Niekada nepamiršti,
  Kraujas teka kaip upelis!
  Ir berniukas Roburas patvirtino:
  - Vis tiek kaip liejasi! Ir mes smogsime priešui!
  Albina, skęsdama kitą japonų laivą, paėmė jį ir dainavo:
  - Audringa šėtono šventė,
  Praliekite kraują ant šviesos!
  Alvina, nuogais kojų pirštais pjaudama naikintoją, agresyviai išleido:
  - Ir šventas karo kardas,
  Sulaužė paslaptį!
  Roburas vaikiškai šypsodamasis pastebėjo:
  - Taip, mes iškirtome paslaptį ir parodėme savo didžiulę jėgą!
  O dabar skęsta dar vienas japonų laivas. Japonijoje laivų beveik neliko. Skęsta paskutiniai naikintojai. Ir tai labai šaunu.
  Robur su malonumu dainavo:
  - Laivai sulaužyti,
  Skrynios atviros..
  Smaragdai ir rubinai plinta kaip lietus!
  Albina su dideliu malonumu, mėgaudamasi žodžiais, baigė dainuoti:
  - Jei nori būti turtingas,
  Jei nori būti laimingas...
  Alvina, sutraiškydama nuogus kojų pirštus, pridūrė:
  - Palik su mumis, vaike,
  Tu būsi mūsų karalius!
  Ir abi merginos choru sušuko:
  - Būk mūsų karalius!
  Tu būsi mūsų karalius!
  Ir juoksis ir deivės, ir šaunios merginos.
  Tačiau Japonijos laivynas buvo baigtas. Ir paskutiniai laivai buvo nuskandinti. Dabar karas beveik baigtas.
  Albina su mėsėdžiu šypsena pastebėjo:
  - Turime padėti Rusijai kartą ir visiems laikams atsikratyti Japonijos grėsmės!
  Alvina sutiko su tuo ir trypė basa koja:
  - Žinoma, kad privalai!
  Roburas, tas agresyvus, amžinas berniukas, atsakė:
  - Ir aš neprieštarauju! Mes specialiai sutriuškinsime priešus!
  O dabar jų pasakiškas aparatas atskubėjo į Japonijos krantus. Tiesą sakant, japonų kariuomenę būtina sunaikinti pačiame didmiestyje.
  Albina dainavo dantimis:
  - Kol laikrodis beldžia, kol laikrodis beldžia,
  Kol laikrodis beldžia - nenukabinkite nosies!
  Alvina tęsė su pykčiu, baksnodama savo nuogą, apvalų kulną:
  Kol širdys plaka, kol širdys plaka
  Už geriausią - kovok iki galo!
  Roberis gūžtelėjo pečiais vaikiškais pečiais. Jam buvo lengva nužudyti japonus. Ar jis taip pat galėtų lengvai nužudyti baltuosius? Žinoma, galėčiau! Jis nori valdžios pasaulyje! Tai jo aistra ir agresyvi idėja. Kai žudai, kad paspartintum akimirką, kai žmonės niekada nenužudys vieni kitų!
  Ir visoje visatoje bus laimė!
  Roburas net dainavo su džiaugsmu:
  Kur tai buvo, kada buvo
  Vaikystėje, o gal sapne...
  Gandras ant stogo yra lizdas mylimam žmogui,
  Svit pavasarį!
  Albina pastebėjo:
  - Tai nebeaktualu! Palyginti su mūsų aparatu, gandras yra niekas!
  Robur atsakė:
  - Gandras gyvas, o mūsų dirbtinis!
  Alvina su džiaugsmu dainavo:
  - Toks geraširdis ir taikus,
  Bet vis tiek žvėris kietas....
  Jūs manote, kad aš esu suvenyras
  Bet lokys iš tikrųjų gyvas!
  Albina nusijuokė ir pažymėjo:
  - Nenaudinga prašyti žiauraus žvėries pasigailėjimo!
  O štai jų barakudos Japonijos teritorijoje. Radaro ir radijo perėmimo pagalba jis ieško karių ir užsiima jų naikymu. Ir gniuždo, tiesą sakant, kapitališkai.
  Roburas, ginklais nutraukęs japonų batalioną, sako:
  - Mes kuriame kosminius stebuklus!
  Albina, sušiktas samurajus, išleido:
  - Ji žiūrėjo į dangų!
  Alvina, sutraiškydama japonus, sušuko:
  - Už naująjį Roburo komunizmą!
  Ir ji parodė liežuvį. Ši mergina tiesiog nuostabi!
  Roburas, su merginomis sunaikinęs porą pulkų samurajų, vėl pajudėjo. Ir jis pasielgė labai greitai. Jo judesiai universaliu aparatu, kaip visada, buvo labai greiti.
  Albina juokdamasi, apnuogindama dantis ir spausdama nuogais kojų pirštais sagas, pažymėjo:
  Mes esame didžiulės grakštumo merginos!
  Alvinas atsakė:
  - Ne malonės, o organizacijos!
  Ir paspauskite nuogu kulnu!
  Jų darbas nėra lengvas, nes japonų kariuomenė gimtinėje nėra sutelkta į vieną vietą, o sutelkta. Ir juos reikia daužyti po gabalą.
  Tai tikrai sukelia tam tikrų problemų.
  Robur yra užsiėmęs paieška su radaru. O su juo kartu su japonais merginos skaldo ir naikina. Turite skristi į daugybę vietovių.
  Robur skrendant kuria sparnuotus aforizmus;
  Diktatorius yra boksininkas, kuris visada muša žemiau juostos svetimomis rankomis, neklauso gongo ir yra pats sau teisėjas!
  Boksas yra kumščiais su minkštomis pirštinėmis, liežuvio kovos be baltų pirštinių politika!
  Boksininkai ant kumščių, politikai ant liežuvių, boksininkai dėl taisyklių sąžiningai, politikai dėl neteisėtumo negarbingai!
  Moteris irgi boksininkė, tik ji pati mirtingiausia visiškai nusirengusi!
  Bokso profesionalai kovoja nuoga krūtine, profesionalios moterys apnuogino ne tik liemenį!
  Bokso kovą laike riboja taisyklės, politikų akistata nežino laiko ribų ir taisyklių!
  Boksininkai kovoja atvirai viešai, politikai kaunasi po kilimu ir net jei išlipa prikąsti liežuvio žemiau diržo!
  Užsispyręs boksininkas yra pagirtinas, bet politikai dažniausiai veliasi į kliedesius!
  Politikas trokšta tapti liūtais, tačiau ginantis klaidingą požiūrį - tipiškas avinas, o užsispyręs asilas, kuris kiaulauja!
  Boksas - ryškus ir gražus vaizdas, politika irgi apakina, bet šlykštu į jį žiūrėti, o klausytis šimtą kartų kartiau!
  Politikas kartais turi ryškią povo plunksną ir lakštingalos iškalbą, bet bendraudamas su rinkėjais vis tiek lieka besparnis kiaulė!
  Bokse ilgos rankos yra vertingos, o politikoje ilgi liežuviai yra daug pavojingesni visai šaliai!
  Boksininkas kumščiu gali nustumti tik vieną varžovą ringe, politikas po kilimu, ilgu liežuviu pavers visą valstybę griuvėsiais!
  Pats ištvermingiausias maratonininkas yra politikas, kartais jam net neužtenka gyvenimo bėgti į sostą!
  Bėgikas skaičiuoja jėgas valandai, politikas, net ir pats protingiausias, amžinybę jėgų nekaups!
  Politikas dažnai būna homofobas, bet būtinai dideliu užpakaliu, tvarkingas, bet kiaulė iki galo!
  Politikas ne visada yra reikšmingas žmogus, bet visada didžiulis asilas!
  Rinkėjai politiką, už kurį balsuoja, suvokia kaip pasakų princą, bet soste visada gauna nuogą karalių!
  Diktatorius įsivaizduoja save povu deimantais ir imperatoriumi purpuriniais drabužiais, bet rinkėjui pareikalaujant sąskaitos, pasirodo, kad jis yra nuogas karalius ir nupešta, šlapia višta!
  Moters valia - kaip deimantas vėrinyje, politinis valios trūkumas - akmenukas, pririštas prie kilpos ant kaklo!
  Moterį galima palyginti su deimantu, vyrą su titnagu, o politiką - su išmatų krešuliu!
  Per jėgą tu gali kovoti su galingu priešu, bet jokios jėgos neprivers tavęs išklausyti politiko kalbos iki galo, jei jis tau bent tris kartus prisimeta kaip draugas!
  Viskas pasaulyje reikalauja pastangų, tik po monotoniško politiko murmėjimo nesunku užmigti!
  Bokse dažnai sulaužomos nosys, o politikoje visada lieki su nosimi!
  Boksininko nosis kreiva, politikoje būdas palikti rinkėją su nosimi irgi vingiuotas!
  Bokse taškai kartais skaičiuojami nesąžiningai, balsai visada nesąžiningi rinkimuose!
  Bokse svarbu tai, kaip tu kovoji, kaip skaičiuojami balsai ir kaip ringo karalius turi šiek tiek pranašumo, politikoje nesvarbu, kaip jie balsuoja, o skaičiavimas yra visiškai jų rankose. tas, kuris yra soste!
  Sporte gali tapti monarchu nuoga krūtine, o politikoje visi jau nuogi karaliai!
  Sporte gali ir prakaituoti, ir dulkėti, o politikoje tikrai išsitepsi ir joks dušas nenuplaus smirdančio purvo!
  Kareivis gali būti ražienų, bet būkite malonus liesti moteriai, o politikas, kad ir kaip sklandžiai skustųsi, kelia jausmą, kaip bučiuojasi roplys!
  Kareivis - žvirblio laipsnį turintis erelis, politikas - šlapia višta kalakuto laipsnį!
  Kareivis, nors ir neryškių formų, kartais vykdo kvailus įsakymus, tačiau skirtingai nei politikas-papūga, jis nedainuoja svetimu balsu!
  Kareivis yra karo skruzdėlynas, o politikas lieja šūdą iš viršaus, būdamas storas užnugario tranas!
  Kareivis drąsus net drovus, politikas bailus, net ir gaidys!
  Kareivis yra kilnus, bet ne laisvas, politikas yra niekšiškas ir, tiesą sakant, aistrų vergas!
  Kareivis - liūtas, nors dar žemo ūgio, o politika - lapė ir jau peraugusi!
  Kareivis - kaip angelas pragare, o politikas - maro metu puotaujanti kiaulė!
  Basam berniukui patogiau bėgioti per sniegą, nei apsiaustam politikui, laviruojančiam tarp lašelių!
  Berniukas, net nuogas šaltyje, yra laimingesnis už senuką, paskendusį politiko kalbos purve!
  Moteris ne tiek bijo būti nuoga ir basa, kiek to, kad politikas vyras apsiaus batus ir nuplėš tris odas!
  Moteris yra nedrąsi, tačiau mažai kas gali ją iš tikrųjų išgąsdinti, vyriškos lyties diktatorius yra grėsmingas, bet vengia savo šešėlio!
  Diktatoriui tyla auksinė tik tada, jei subjektai gali ištverti kišdami liežuvį į kišenę be niurzgėjimo!
  Diktatorius tikina, kad yra kietas kaip uola, bet iš tikrųjų tironas - tik nebylys trinkelių akmuo!
  Mergina numuša kojas, kai basa bėga per aštrius akmenis, politikas sutrinka, kai veržiasi tarp upelių!
  Apnuogintą moterišką kulną gali persmeigti aštrus, rinkėjui apsiaustą politiku nepramuš net sąmojis!
  Moteris mieliau vaikščios basa per šaltį, nei bus apipinta ugningomis politikų kalbomis!
  Šaltyje neatvės įkaitusi širdis, nesušildys ir ugningas politiko pasisakymas!
  Patrioto širdyje liepsna, o nuo politiko tik šūdas kepenyse!
  Kareivis turi ugningą patrioto širdį, o politikai - korumpuoto stručio skrandį ir godaus pitono gerklę!
  Kareivis išlaiko garbę - brangiai kainuoja, politikas parduoda begėdiškumą, kuris nevertas sulaužyto cento, bet kainuoja tris brangiai!
  Kareivis turi pilką paltą, o galvoje daug pilkos medžiagos, politikas turi žilo vilko plaukus ir siekia būti pilkais kardinolais!
  Politikai siunčia karius lieti kraujo dėl raudono žodžio, o dėl juodo verslo išduoda meilę!
  Kareivis gali susitepti kūną, bet išlieka tyra siela, o joks vonios kambarys politikui nepadės nusiplauti dvasinio purvo!
  Kareivis turi žudyti blogiukus dėl Tėvynės, politikas viską, kas gera, žudo su ambicijomis dėl savo!
  Kareivis, kuris žudo, nėra žudikas, politikas žadantis - nevykdo!
  Kareivis kartais padaro neįmanomą negailėdamas savęs, politikas nedaro nieko iš galimo be savanaudiškumo savo kišenėje, negailėdamas kitų!
  Kareivis - liūtas, kuriam trūksta avinų, o politikas - lapė, kuriai paklūsta tik avinai su vištos smegenimis!
  Kareivis ne visada gali tapti liūtu, bet svarbiausia, kad jis nepasirodytų asilas, nuo kurio nuleistos trys odos!
  , Kareivis ne visada elgiasi kaip angelas, bet sielos gelmėse atsidavęs Dievui, politikas visada lieja angeliškas kalbas su rojaus pažadais, bet dvasios paviršiuje aišku, kad jis atsidavęs. šėtonui!
  Kareivis mūšio metu gali likti be batų, o politikas apsiauna batus, bet kurioje situacijoje!
  Kareivis dėvi kamufliažinę uniformą, kad išgyventų vardan Tėvynės, o politikas yra chameleonas, norėdamas moraliai nužudyti rinkėją, kad užgrobtų sostą!
  Kareivis mūšyje veržiasi kaip šuo prie šerno, politikas užnugaryje, daug loja ir kiaulės!
  Gerai kariui būti stipriam kaip ąžuolui susitikus su priešu, dar blogiau būti kvailam kaip kelmui susisiekus su politiku!
  Budelis kirviu kerta galvas, kareivis durtuvu smeigia į gerklę, politikas liežuviu laša į smegenis, o už sprando smaugia lipniais žodžiais!
  Geriau kareiviui būti žiauriu vilku, nei bailiu triušiu, ypač susitikus su politiniu boa constrictor!
  Kareivis gali būti nuožmios išvaizdos, bet nuolankaus ėriuko gelmėse angeliško žvilgsnio politikas iš tikrųjų yra tipiška kiaulė!
  Kareiviai visada drąsūs, net ir atsitraukdami atlieka tik taktinį manevrą, politikai visada bailūs, net ir puldami daro strateginį triuką!
  Kareivis kovoja su lygiais ir stipriais pagal įsakymą, politikas puola silpnuosius, savo noru!
  Tikras kareivis ne visada yra gerai gimęs, bet visada vykdo savo pareigą, politikas, net ir turėdamas karališkąją kilmę, visada nesilaiko pažadų!
  Kareivis kartais per atostogas naudojasi prostitutėm, politikas visada darbe, o ilsisi - prostitutė, kuri naudojasi rinkėjais!
  Kareivis moka prostitutėms tiek, kiek uždirba savo krauju, pats politikas yra prostitutė ir jam mokama už tai, kad gadintų rinkėjų kraują!
  Kareivis šaudo, siųsdamas kulką priešui į krūtinę, politikas žudo įkišdamas kiaulę į kišenę, o tulžis į kepenis!
  Kareivis mūšyje šaukia sveikinimai, politikas taip pat netyli, bet jei mūšyje karys sumuštas, tai nes šauksmas, deja, nėra skydas!
  Kareivis ne visada yra žvaigždė, bet jo žygdarbių šlovė neblėsta bėgant amžiams, politikas visada siekia šviesuolio vaidmens, bet jo nešlovė pasidengia pelėsiu!
  Kareivis dirba su aštriu durtuvu ir dūria švaria sąžine, politikas muša į nykščius liežuvio pagalba, kurio aštrumas be sąžinės!
  Kareivis gali išgerti per daug vyno ir pyktis, bet jis, kaip politikas, be saiko žodinio viduriavimo nepils į girtumą!
  Basakojė mergina pasiruošusi be baimės bėgti paskui savo mylimąjį, tačiau su kokiu išgąsčiu rinkėjas leidžiasi politikų apkamuojamas!
  Politikas yra lapė, kuriai rinkėjai yra vištidės gyventojai, bet ryjant mėsą tiems, kurie turi vištos intelektą, politikas tikrai paslys kiaulę!
  Kareiviai kovoja su gaidžiais, dedančiais auksinius kiaušinius, dėl kalakutų generolų, kuriuos savo ruožtu ryja lapių politikai!
  Kareivis bėga į puolimą, tikėdamas pergale, politikas užnugaryje bet kokiu atveju kaltins kovotoją, nukrypdamas nuo principų!
  Kareiviai kartais atsitraukia, nes laimė permaininga, bet jie visada pasiduoda politikai, jų laimė - gudravime ir kiaulės paslydime!
  Basokas berniukas yra per daug gudrus, kad leistų politikui varyti jį po kulnu!
  Kai merginos basos pėdos yra sužalotos aštriais akmenimis, jos sužaloja vyro širdį, bet kopūstų sriubą gurkšnoti kopūstų sriubą su karūniniais batais verčiantys politikai plaka rinkėjų kepenis!
  Karys neieško mirties, jis nori gyventi, politikas neieško būdo įvykdyti rinkiminius pažadus - jis nori pasipelnyti iš rinkėjų!
  Kareivis visada jaunas širdyje, net papilkėjęs, senas nesąžiningas politikas sėdi kepenyse, o plikas velnias net tankiais plaukais!
  Senovėje kareivis turėjo kardą, paskui jį pakeitė kulkosvaidis, kad būtų lengviau nužudyti priešus, o tuometinis politikas turėjo liežuvį - mirtingesnį už kurį neįmanoma sugalvoti!
  Kareivis yra savotiška karo mašina, bet išlieka žmogumi, politikoje nėra nieko žmogiško - jis karo mašina prieš pagrįstus argumentus!
  Geriau šaukštas vakarienei, nei kopūstų sriuba šliūkštelėti batais!
  Jei politikoje sunku susidraugauti kaip vilkams būryje, bent jau neužsukkime vieni kitų ant sofos!
  Politikai barasi kaip vilkai ir kiša kiaulę vienas ant kito kaip lapės!
  Politikas dar gali paslėpti vilko iltis po avies kailiu, bet niekas nepaslėps kiaulės cento!
  Politikas, kuris negali nuslėpti nuo rinkėjų kiaulės cento, nevertas nė cento!
  Politikas taip sukaus rinkėjus, kad jie kauks kaip vilkai!
  Politikas be vilko gniaužtų, bet su kiaulės įpročiais atves rinkėją į šuns gyvenimą!
  Politikas sukryžiuoja rankomis, liežuviu įsikiša į kišenę, o batais trypia sielą!
  Jei politikas turi septynis penktadienius per savaitę, tai rinkėjas pirmadienį švenčia gimtadienį!
  Nesvarbu gimti pirmadienį, sekmadienį išrinkti diktatorių - katastrofa!
  Sekmadienį rinkimuose pasirinkę tironą, rizikuojate susilaukti solidaus pirmadienio!
  Pasirinkę geležinę ranką, ant kaklo gausite plieninę grandinę!
  Vis dėlto geležinė ranka yra geresnė nei anarchijos kaulinė koja!
  Geriau žiauriausia valdžia už visišką anarchiją, lengviau ištverti vieną tironą nei tūkstantį brolių!
  Tikras valdovas liaudžiai turi būti kaip pasakų princas, o ne nuogas karalius!
  Pasakų princų politikoje labai mažai - bet solidūs nuogi karaliai!
  Princas yra būsimas karalius, nuogas karalius yra bankrotas dabartyje!
  Moteris laukia pasakų princo, bet gauna nuogą karalių, rinkėjas - mesiją, o jai - silpnavalis veidmainis, arba neprincipingas tironas!
  Moteris princo laukia, kol ištekės, rinkėja - rinkiminių pažadų išsipildymo, kol vėžys nušvilps ant kalno!
  Politikas yra melo meistras ir pasiteisinimų didmeistris, o sugebėjimu sugadinti - pasaulio čempionas!
  Politikas turi tik vieną galimybę padaryti pirmąjį įspūdį ir nuolatinę galimybę susigadinti!
  Politikas žino, kad du kart du yra keturi, bet bando įrodyti, kad pridėję prie jo dar dvi kadencijas gausite visą pasaulį!
  Politikas nori turėti liūto valdžią ir sostą, bet pagal jėgą geriausiu atveju yra gaidys, o pagal pareigas - lapė, kasanti duobę, kad pasodintų kiaulę!
  Rinkėjas turi turėti plieninius nervus, kad nesurūdytų nuo politiko verbalinio lietaus!
  Lengviau patikėti, kad dangus kris į žemę, nei kad diktatorius nusipelno būti išaukštintas iki dangaus!
  Politikas visada pasiruošęs išlieti pažadus kaip lakštingala, bet ištesėti pažadą, kai vėžys nušvilpia kalną!
  Kodėl taip sunku ištesėti rinkiminius pažadus - akimis gali ėsti banginį, bet didelis šaukštas burną suplėšys!
  Jūs galite padaryti viską, ką traukia vaizduotė, jei tai nėra politiko, neturinčio protingos vaizduotės, pažadai!
  Politikas yra pasirengęs parduoti savo sielą Velniui dėl valdžios, tačiau šėtonas neperka to, kas neverta nė cento, o į jo rankas patenka nemokamai!
  Politikas negali tapti Dievu, bet gebėjimas jį sugadinti yra pats šėtonas!
  Rinkėjas nori švaros politikoje, kad valgytų mėsą, bet iš nešvaraus politiko gauna tik vieną - pasodintą kiaulę!
  Kulinarė-politikė turi vieną garnyrą - makaronus ausims ir vieną mėsos rūšį - dėkite kiaulieną, ant trečios skylutės iš spurgos su medumi pažadų iš iškalbos upelio ir pabaigai beržinę košę ir sūrį pelėkautuose. !
  Politikas - kulinaras, kuris saldžioms kalboms ruošia nevalgomus patiekalus, kad būtų lengviau praryti patį rinkėją!
  Politikas - tai kulinaras, kuris dosniai pavaišina rinkėją kalbų medumi, bet net medus kartaus, jei jame paskęsi!
  Jei diktatorius, turintis gudrią miną, iš naujo nustatė savo sąlygas į nulį, vadinasi, rinkėjas vėl gavo bastą!
  Karys visada kovoja dėl teisingo tikslo, o politikas nuneša visus trofėjus į kairę!
  Karys šaudo kaire ranka dėl teisingo tikslo, politikas liežuviu nukelia visus pasiekimus į kairę!
  Karas yra meilės vandenyno priešingybė, tačiau jam reikia ir kraujo šaltinio!
  Karys yra ne Dievas jėga, o angelas kilnumu!
  Kareivis turi geležinį šalmą, plieninį durtuvą, auksinę širdį, bet politikas jo nevertina nė už centą!
  Kareiviai dažnai varomi skersti kaip avis, bet širdyje jie yra liūtai, o politikas, riaumojantis kaip liūtas, yra tipiška avis!
  Kareivis irgi gali bijoti mirties, bet vis tiek labiau bijo negarbės, o politikas kratosi už gyvybę, bet garbės jau seniai neteko!
  Kariai, nugalėję priešą, švenčia pergalę, politikas, apgaudęs rinkėją, švenčia bailį!
  Berniukas gali būti geras karys, bet politikas niekada neužaugs atsakingas prieš rinkėjus!
  Geriau būti basu berniuku, nei leisti politikams apsiauti batus ir pavogti jaunystę!
  Mergina yra nuostabi gėlė, kuri gali nuvyti, bet niekada nepraranda savo kvapo, politikas yra mėšlo krūva, jis gali lipti į sostą, bet jis tik dar labiau dvoks!
  Kareivis - tikras vyras, politikė - rūsti moteris kelnėmis!
  Kareivis kilnus įniršis kaip liūto riaumojimas, o politikas - niekšiška isterija, žodis - avino bliovimas!
  Karys retai turi laisvą dieną, bet politikas turi septynis penktadienius per savaitę, o jo rinkėjai savo gimtadienį švenčia pirmadienį!
  Kareivis, nukritęs, daro atsispaudimus, politikas visada morališkai krenta ir susispaudžia į kišenę!
  Kareivis kartais priverstas eiti per purvą, likdamas žmogumi, o švariais drabužiais apsipylęs ir odekolonu apsipylęs politikas lieka kiaule!
  Kareivis duoda garbę ir lieka su garbe, politikas įsliūkina kiaulę ir lieka kiaule!
  Kareivis turi sagas iš eilės, politikas - kaip šerno užpakaliukas!
  Kareivio ausys drąsūs vaikai, o politikus siųskite į psichiatrijos ligonines!
  Sakoma, kad žmogus kilęs iš beždžionės, bet politikas iš karto aiškus ir liko kiaulė!
  Darbas padarė žmogų iš beždžionės, o slapta kova politiką pavertė lapės ir kiaulės mišiniu!
  Darbuotojas sunkiai dirba ir kartais geria alkoholį, politikas - kiaulė ir vis vemia žodiniu viduriavimu!
  Kareivis auga iš mūšio į mūšį, politikas - nuo vienos rinkimų kampanijos iki kitos, vis dažniau virsta prostitute!
  Kareivio akys dega jaunatvišku kovotojo jauduliu, politiko kepurė dega kaip vagis, perdegusio ciniko abejingumu!
  Kareivis turi pasirinkimą: skrynia kryžiuose ar galva krūmuose, o politikas rinkimuose - tik siekių, rinkėjų ir kopūstų galvų užkimštus kryžius!
  Net mažo ūgio kareivis su milžiniška drąsa, politikas net ir aukštas pareigas turintis - pigmėniška sąžinė!
  Kareivis nori moteriško kūno kaip dovanos už žygdarbį, o politikas nepelnytai suverčia visą šalį ant vėžio!
  Kareivis visada turi laiko ir vietos žygdarbiui, bet ne visada pavyksta tai padaryti, nuolatinės laiko bėdos turintis politikas tikrai turės laiko užsidėti kiaulę ant galvos!
  Politikas yra vienintelė besparnė būtybė gamtoje, kuri visiems krinta ant galvos!
  Kiekvienas moksleivis žino, kad du kartus du yra keturi, tik politikai, užuot dauginę skaičius, gamina nuolatinį padalijimą kišenėje!
  Kareivis mokosi darydamas nelygumus, politikas bando pripratinti rinkėjus prie minties, kad mušant nykščius galima klestėti!
  Kiekvienas kareivis yra kovotojas, skiriasi tik lygis, kiekvienas politikas yra prostitutė, skiriasi tik sutenerio laipsnis!
  Kareivis iš dalies yra budelis, nes jis irgi lieja kraują, politikas visiškas niekšas, nes varva ant smegenų!
  Jei generolas kviečiamas į vestuves, tai karys gauna kvietimą gelbėti Tėvynę, kad vestuvės būtų žaidžiamos laisvoje šalyje!
  . 5 SKYRIUS
  Paskutinė didelė kariuomenės koncentracija buvo imperatoriškoji gvardija. Tai atrinkti samurajus mikado rezidencijoje. Būtent jiems užėmė vaikų triumvirato kariai.
  Jie norėjo kartą ir visiems laikams nutraukti Japonijos grėsmę!
  Amžinas berniukas Roburas plikais savo vaikų kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtuką ir daužė mirtiną naikinimo ir tekančios saulės šalies karių deginimo jėgą.
  Robūras atkišo dantis ir dainavo:
  - Aš esu stipriausias pasaulyje,
  Ir mirkyti tualete!
  Albina juokdamasi, apnuogindama vaikiškas iltis ir dainuodama, pastebėjo:
  - Vienas du trys! Sunaikink visus priešus!
  O vairasvirtės mygtukus mergina spaus plikomis, iškaltomis kojomis. Ji tiesiog hiperkarė.
  Alvina trenkė samurajui nuogu, grakščiu rožiniu kulnu ir kuždėjo:
  - Tėvynei - mūsų motinai!
  Albina skeptiškai šypsodamasi pastebėjo:
  - Ar bus puiku? O ką reiškia mūsų mama?
  Alvina atkišo dantis ir atsakė:
  - Ilgą laiką suprasti energingą mamą - suprasti merginas protu!
  Ir vėl deginam ir pamatėme sargybinį. Ir ji tai darė labai uoliai.
  Tuo tarpu Roburas nukreipė savo nuogas, vaikiškas, įdegusias kojas į priešo ginklus ir galvojo apie gyvenimo prasmę.
  Kiekvienas žmogus turi savo gyvenimo misiją. Ir tu negali tam ginčytis. Pavyzdžiui, jis Roburas padarė didžiausius technologijų atradimus ir jam pavyko. O dabar turime pradžiuginti žmoniją savo pačių diktatūra. Ir tai yra jo pagrindinė misija.
  O Roburas, sutraiškęs japonus, dainavo:
  - Štai ateina misija, o tada Rusija, o ne Nikolajus, išrinks mane!
  Ir štai kiek žuvusių japonų. Tik ištisos krūvos lavonų. Miršta imperatoriaus sargybos pulkai, kuriems buvo beprotybė susisiekti su Rusija. Tačiau jei tik su carine Rusija, tai tai tik pusė bėdos, o čia technikos genijus Robur yra prieš jį. Ir tai yra tikrai didelė problema.
  Roburas vėl ėmė garsiai tarti sparnuotus aforizmus, kurie lengvai ištrūko iš jo vaikiško liežuvio;
  Atgailaujantis demonas yra geriau nei puolęs angelas!
  Geriausias būdas užtikrinti teisingumą - nubausti visus!
  Kiekviena daržovė turi savo laiką, o šuo turi grandinėlę pietums ir pavadėlį vakarienei!
  Išmintinga galva liepia, bet vikrūs pirštai griebia. Vienas neįmanomas be kito - protas be kūno, kaip siela be kūno!
  Ne visada išmintingas soste, bet visada su karaliumi galvoje!
  Net nespjauk į savo praeitį, jei nenori ateityje atsidurti vėmalų vandenyne!
  Net mažiausias tikras geras poelgis nusvers gigantiškiausias svajones ir projektus!
  Paskutinis kvailys gali žudyti, bet tikras pirmasis genijus gali prisikelti!
  Žmonija arba išsivystys iki Visagalės Dievybės, arba nusileis iki beždžionių skurdo, bet išsilaikyti viename lygyje taip pat neįmanoma, kaip ir stovėti ant monetos krašto per žemės drebėjimą!
  Geriau vieną kartą trenkti kardu, nei tūkstantį kartų grasinti plyta!
  Jei nori būti laimingas, vesk gerai, jei nori pasisemti išminties - tuokiasi nesėkmingai!
  Santuoka, kuri yra ydinga, kai jaunikio rankos yra pagaląstos tam, kas neteiks nuotakos pasitenkinimo!
  Net vaikas gali žudyti, bet prisikėlimui reikia subręsti iki demiurgo lygio!
  Liūtas yra mėsėdis žvėrių karalius, bet mirtingiausias yra lapės gudrumas!
  Kai asilas tapo karaliumi, lapė įsivaizdavo esantį Dievą, o likusieji turėjo arti kaip asilai!
  Šachmatuose yra stabilios taisyklės, politikoje yra žaidimas be taisyklių ir neteisėtumo!
  Šachmatai - žaidimas dideliems protams pagal aiškias taisykles, politika - visai ne žaidimas, didžiuliams piktadariams pagal neaiškias sąvokas!
  Didžiausias protas yra bejėgis paskutiniam kvailiui paaiškinti - kodėl politika yra gryna beprotybė!
  Rato išradimas - didelis atradimas žmonijos labui, tačiau politikų sugebėjimas varyti rinkėjus ratais - didžiausias prakeiksmas!
  Protingam žmogui virvė yra išsigelbėjimas iš daubos, kvailiui - kilpa, o drąsa - nelaimė!
  Pudo kumštis turi penkis pirštus, bet kas juos muša, neturi nė uncijos sąžinės!
  Patikliam rinkėjui sunkiausia nusileisti nuo politikų žadėtų aukso kalnų!
  Kuo aukštesnis politiko pažadų aukso kalnas, tuo didesnė tikimybė, kad nuo jo nuskridęs rinkėjas susilaužys sprandą!
  Kartais politikas palaiko rinkėją - kaip pakartą kilpą!
  Amatuose yra visų profesijų meistrų, o politikoje įgūdžiai yra viena kalba!
  Net įgudusios rankos negali visko sutvarkyti, bet nerangūs politikai su liežuviais sugeba viską sulaužyti!
  Stipriausias žmogus rankomis nepakels nė tonos, o politikas su liežuviu silpnai nenuleis visos valstybės!
  Kobra šnypščia prieš išleisdama į kūną nuodų, o politikas išsilieja kaip lakštingala, nuodydamas sielą!
  Gyvatė per iltis išleidžia nuodus, politikas - per liežuvį, žudydamas daug tiksliau!
  Tiesa kartais karti, bet jo tiesos druska gydo, politikas visada saldus, bet jo medus sukelia nusivylimo diabetą!
  Yra medus iš politiko burnos be duonos, bet nėra darbinės duonos be tiesos druskos!
  Žvelgiant į diktatorių, politika pavydėtina, kraują lieti skaniau nei uogienę tepti į burną!
  Diktatorius kartis kaip pelynas, bet tiesos druska jame tik pavaldinių kepenyse!
  Politikas demokratas turi mielą kalbą, politikas diktatorius pirmiausia kalba, o tada galva nusileidžia nuo pečių!
  Norint daryti karjerą politikoje, reikia žinoti tris taisykles: tyla auksinė, kalba turi būti kaip medus, žadanti trijose dėžėse, iš fojė pasiimk trimis būdais!
  Politikai sako viena, o daro kita, su viena išimtimi - su jais tikrai nebus nuobodu!
  Kai vyras apsiauna batus, jis bankrutuoja, o kai moteris nusiauna batus, ji padaugina savo turtą!
  Ne kiekvienas vyras gali pretenduoti net į angelo vietą, bet kiekviena moteris jau yra potenciali deivė!
  Galiausiai sargyba buvo visiškai sunaikinta, o rūmai - iš dalies.
  Dabar turime priversti Mikado pasirašyti besąlygišką pasidavimą Rusijai ir tada surengti referendumą dėl Japonijos įtraukimo į Rusijos imperiją.
  Žinoma, tai yra svarbiausia...
  Merginos apsivilko laikinus šarvus ir išlipo iš lėktuvo.
  Niekas jiems nesipriešino.
  Mikado laukė jų kartu su ministrais. Pamatę basas kojas merginas, garbingi asmenys susigėdo ir paraudo.
  Albina įsakė:
  - Ant kelių!
  Mikado ir ministrai klusniai nusileido. Jie drebėjo iš baimės.
  Alvina pasakė:
  "Dabar pabučiuok mūsų pėdsakus!
  O kad būtų įtikinamesnė su kišeniniu sprogdintuvu, ji nukirto du imperatoriaus asmens sargybinius. Ir tada ji panardino basas kojas į kraują, kuris išsiliejo iš mirusiųjų. Po jos Albina taip pat virto raudonu skysčiu.
  Po to merginos paliko raudonus, grakščius, smulkius pėdsakus.
  Imperatorius ir ministrai klusniai juos pabučiavo. Ir tai buvo stipriausias Japonijos pažeminimas.
  Tada, žinoma, reikia pasirašyti besąlygišką tekančios saulės žemės atidavimą.
  Albinas ir Alvinas buvo priversti pasirašyti visą ministrų kabinetą.
  Ir tada mikadas vėl atsiklaupė ir pabučiavo nuogus, kruvinus amžinųjų mergaičių padus.
  Taigi įvyko Japonijos okupacija ir visiška pergalė.
  Tačiau kol kas reikia palaukti, kol atvyks Rusijos kariuomenė. Bet kuriuo atveju per radiją buvo paskelbta, kad Japonija kapituliuos.
  Roburas buvo labai patenkintas, o amžinasis berniukas sušuko:
  - Aš nugalėjau visą imperiją!
  Ir prapliupo juoktis... Iš kovinės mašinos palikti buvo pavojinga, bet nuobodu sėdėti vienam.
  O amžinatilsį, dovanų gavęs nemirtingumą, nusprendė tęsti sparnuotų posakių rinkinį;
  Norint džiaugtis pergale ir neapraudoti pralaimėjimo kartėlio, reikia darbštumo prakaito ir talento kibirkšties!
  Kareivis širdyje jaučia, kada pulti, o seniai kepenyse buvęs politikas siunčia skersti!
  Karį kartais aplanko abejonės dėl vadovybės kompetencijos, bet politikas, be jokios abejonės, nėra kompetentingas, kad gebėjimu meluoti!
  Kareivis yra sūnus erelio, kuris pešasi priešą ir plazdena danguje, politikas yra sūnus lapės, kuri svaidosi ant galvos, o kiaulės nuošalyje!
  Mūšyje drąsuoliai jį nugalėjo dar neprasidėjus kovai, bailys pralaimėjo neįstojęs į mūšį, politikas apgavo dar prieš trofėjų dalybą!
  Mūšyje jėgos visada nelygios, kažkas stipresnis, kažkas silpnesnis ir visi vienodai gerai žaidžia politiką!
  Mūšyje kareivis rašo iš kulkosvaidžio, o politikas užpakalyje muša liežuviu be jokios naudos!
  Kario nereikia stimuliuoti žygdarbiui - jis visada pasiruošęs, o politikas bet kurią akimirką tave sukaustys!
  Kareivis kaip katė turi devynias gyvybes, o politikas kaip pragaras turi milijoną kaukių!
  Kareivis, net ir fiziškai sergantis, yra psichiškai sveikas, o politikas visada apsėstas skausmingo noro išvilioti rinkėją!
  Robotai negali susirgti, tikri kareiviai nepasiduoda, o politikai iš prigimties negali nesivaržyti!
  Karys - tris kartus karys, politikas - milijoną kartų kiaulė!
  Kareivis visų pirma yra žmogus, o antra - karys, politikas - pirmojo laipsnio kiaulė, o antrajame - lapė!
  Moteris basa gali aplenkti bet kurį apsiaustą vyrą, kojoms lengva be batų, sunku gyventi be smegenų!
  Moteris nesigėdija puikuotis nuogu kulnu, daug blogiau, jei vyras tau apsiaustų ir nuplėštų tris odas!
  Politikas gali stumdytis kaip tankas, bet jo šarvai yra kaip verbalinio viduriavimo želė!
  Kareivis žygyje gali užsikrėsti utėlėmis, o užnugaryje esantis politikas jau yra mėšlo utėlė iš pašaukimo ir net kiaulės visą laiką!
  Politikas yra ta avelė, iš kurios už veltinius batus negausi vilnos, o pats kopūstų sriubą šliūkštelsi su bastukais!
  Kiaulė žmonėms duoda mėsos ir lašinių, o kiaulių politikas tik kabina makaronus ant ausų ir deda sūrį į pelėkautą!
  Politiko kalba - vientisa košė ir pažadų maišalynė, o jai truputis sūrio iš pelėkautų, toks maistas sukelia tik nusivylimo opą!
  Kareivis myli moteris ir Tėvynę, pats politikas yra kaip kaprizinga moteris ir myli valdžią Tėvynei!
  Karys nori atlikti žygdarbį ir tapti didvyriu, politikas visada randa progą pasidaryti niekšybę ir gauti atlygį!
  Jei karys neskaičiuoja žvaigždžių, tai anksčiau ar vėliau jis jas užsidirbs ant pečių, o politikas, laikydamas save žvaigžde, nenusipelnė net kryžiaus ant kapo!
  Kareivis ne visada randa vietą po saule, bet jo siela šviesi, politikas kartais užima šviesuolio vietą, bet pats velnias dvasioje!
  Kareivis ieško šlovės ir nori išgyventi, politikas jau rado gėdą ir nori gyventi didingai!
  Kareivis sveikinasi ir pasilieka su garbe, politikas paslydo kiaulę, o pats lieka slogu šernu!
  Kario tarnyba neleidžia užsiauginti pilvo, bet netekęs pilvo karys įgyja nemirtingumą žmonių širdyse, o politikas, išdirbęs pilvą, lieka tik kepenyse!
  Kareivis negaili pilvo ir neturi pilvo, kad yra merginų mylimas, politikas kratosi už pilvo ir apdirbo mamutą, o už tai mes nekenčiami rinkėjų!
  Basakojė mergina laimingesnė už šarlatanų apsiaustą seną moterį, žadančią amžiną jaunystę ir turtus, tačiau vietoj jaunos odos jie nuplėšė tris odas!
  Kareivis dar ne visai generolas, nenusileidžia jam išradingumu ir drąsa, politikas - ne visai šėtonas, bet, kad užsiimtų niekšybe, dar turi ko pasimokyti iš velnio!
  Nuogas moteriškas kulnas - apvalus ir gundantis, nuogi karaliai, su kuriais nuplėšus kaukę prieš mus iškyla politikai, kalboje suapvalinti, bet šlykštūs!
  Pilotas negimsta sparnuotas, jis įgyja sparnus kovoje, politikas negimsta su nosimi, bet jis be vargo palieka rinkėjus su nosimi!
  Kareivio įgūdžiai gimsta kančioje, politinis virtuoziškumas sukuria kančias tarp rinkėjų!
  Kareivis dar ne šeimininkas, bet mokosi iš mūšio į mūšį, politikas jau ne angelas, o nuo vienos rinkimų kampanijos iki kitos eina lėkštai!
  Tas, kuris gimė šliaužioti, negali skraidyti, bet vergas nuo gimimo gali pakilti į sostą, jei turi genio tvirtumą, pelėdos intelektą ir erelio žvilgsnį!
  Kare laimi stipriausias, o gudrybėje - didžiausia jėga, todėl lapė visada užvaldys liūtą!
  Kareivis pasiima ne tiek per jėgą, kiek išmone, smegenys - stipriausia kūno dalis, nors ir neturi raumenų, o liežuvis - žalingiausias, nors už dantų!
  Kareivis veržiasi diržą, kad būtų lengviau bėgti, politika - rinkėjus diržus veržtis, o jie išsibarsto!
  Kareivis turi dvasinius sparnus, o sieloje - erelis, politiko dvasioje - kiaulės centas, o siela - blogesnė už kiaulę!
  Vyro liežuvis noriai laižo pliką moters kulną, o kvaili vyrai dar labiau leidžiasi apkamuojami liežuvio pririštų politikų!
  Politikai turi ilgus liežuvius, bet labai trumpas rankas, kad išpildytų bematės burnos pažadą!
  Tie, kurie turi intelekto, yra musės, pešančios medaus politikų kalbas, o tie, kurie turi žiurkių godumą, veržiasi į pelėkautus nemokamai sūrius!
  Politikai retai būna kvaili, priešingai, dažniau kvaili tie, kurie lieja savo balsą kaip nešvankūs politikai, rizikuodami už tai susimušti į ausis ir likti be kelnių!
  - Politikas ir pats kišenvagis, ir kišenininkas, ir jo kišenė neturi dugno, bet iš jos gali išlįsti tik figas rinkėjams!
  Užpuolikas trypia žemę savo batais, o moteris trypia vyrą basomis kojomis, žemė dejuoja iš skausmo, vyras gniaužia iš džiaugsmo!
  Kareivis nenori žudytis, o savo pareigą atlieka sąžiningai, politikas trokšta kraujo ir neturi nė uncijos sąžinės!
  Kareivis nėra žiurkėnas, kuriam reikia kaupti atsargas, ir ne goferis, kurį reikia slėpti, ir ne žiurkė, kad galėtų save graužti, bet jis tikrai turi liūto dantis, kai kovoja už teisingą tikslą!
  Kareivis - kovinis dalinys, politikas - tik karingas nulis!
  Politikas nėra karys ar karys, bet jis labai efektyviai žudo ilgu liežuviu ir nuplėšia stogą nuo vyrių!
  Diktatorius taip pat pjauna drožles nuo kelmų, naudodamas ilgą liežuvį, iškalbos pjūklą!
  Pats stipriausias kaulas yra liežuvis, jei jis nesurištas!
  Jei politikas liežuvis pririštas, tai jis kaulų į polemiką nerinks!
  Politikas vis dar yra tas vaisius, niekad neprinokęs rinkėjams pamaitinti, bet supuvęs nuo to momento, kai parodomas vertinimui balsuojant!
  Politikas - vaisius, kuris, išliedamas iškalbos sultis, rinkėjus paverčia daržovėmis!
  Pusės litro degtinės butelis yra mirtinas už tuziną hitlerininkų, tad gerkime, kad tik alkoholis žudo rusus ir mus visus!
  Berniukas nuogas kulnas išmuša priešui dantis, suaugęs, apjuodęs politiką, lieka bedantiu šunimi, staugiančiu į mėnulį!
  Garsi šlovė kareivis ateina nelengvai, tačiau ji yra protinga, tačiau politikė retkarčiais patenka į garsius žinomumo skandalus!
  Kareivis - šviesos karys, kad ir už kokią idėją jis kovotų, politikas - tamsos bjaurybė, kad ir po kokia vėliava jis stovėtų!
  Nesvarbu, po kokia vėliava yra kareivis, svarbiausia, kad drąsa degtų jo širdyje, o spalvos spalva politikoje nesvarbu, jis bus bailus rinkėjo kepenyse!
  Kareivis po bloga vėliava nusipelno daugiau pagarbos, nei politikas su teisingais šūkiais, bet nepriklausomai nuo turgaus, kiaulės dėjimo!
  Komunizmas yra rojus, kurį žmonės net stato žemėje bejausmėmis rankomis, bet kiaulių politikai paverčia planetą pragaru, ilgais liežuviais naikindami gėrį!
  Kareivis už Tėvynę visada yra kalnas, politikas tik pristabdo trinkelę, jo kiaulė yra kovotojas urr, kad per daug neprisviltų!
  Moteris gali tyliai būti gera kareivė, o politikė net ir su kelnėmis yra šlykšti, plepi moteris!
  Politikai turi ilgus liežuvius ir beribes ambicijas, bet užgrobti Žemę rankos trumpos, o proto dar mažiau!
  Nesigirkite plieno technologija, jei turite dvasią kaip želė, tai laukiniai davė bailiui pagalį ir danguje, ir žemėje!
  Politikas, mala nesąmones, iš kurių ne miltai duonai, o kieti miltai, su makaronais ant rinkėjų ausų!
  Kareivis yra riteris, kovojantis su drakonu, tačiau šis drakonas iš tikrųjų yra užnugaryje ir turi ne septynias galvas, o milijoną kaukių ir nesuskaičiuojamą skaičių kiaulių snukių!
  Kareivis, kad netaptų nupeštu viščiuku, turi būti žąsis, politikas, norėdamas rinkėjus kepti ant šašlykinės, mielai pyks, o ne bičiuliškai!
  Kariai - tik berniukai, bet jie auga iš mūšio į mūšį, politikai, nepaisant amžiaus, nuo vienos rinkimų kampanijos iki kitos patenka į dar didesnę beprotybę!
  Kareivis gali būti be barzdos, bet šlovingas karys, o politikas bet kokioje situacijoje negali nepalikti uodegos!
  Berniukas svajoja tapti ereliu kariu, bet neaišku, iš kur tokie nešvarūs politikai - kiaulės, kad šlykštu apie juos net svajoti!
  Gimęs kovotojas berniukas mieliau bėgs basas po sniegą, nei leisis apsiaustas politika ir paverstas veltinio batu!
  Nuoga moteris - ne nupešta višta, ji nusimovė bet kurio vyro kelnes ir net įžūlų valdovą pavers nuogu karaliumi!
  Berniukas užauga kareiviu, o kas buvo politikas jaunystėje, jei iš jo išaugo tokia didelė kiaulė?
  Prostitutė yra sąžininga su klientais - pinigai mainais į malonumą, o politikas visiškas melagis, balsai ir mokesčiai mainais už visišką nusivylimą!
  Politikas - labai brangi prostitutė, nuo kurios ne tik rizikuojate užsikrėsti smegenų sifiliu, bet ir kiaule kišenėje!
  Politikas yra tokia prostitutė, kuri, užuot nusirengusi, nuplėšia nuo rinkėjų tris odas ir užkrečia, per televizorių!
  Du kartus į tą pačią upę neįbrisi, bet nuolat kiauliškai nusiteikęs niekšas gali būti perrinktas keliolika kartų!
  Gyvūnai ir vaikai nemėgsta maisto be druskos, bet kodėl suaugusieji papuola į saldžias tiesos druskos netekusių politikų kalbas!
  Tiesos druska karti, bet turi gydomąją galią, politiko kalba saldi, bet sukelia proto diabetą!
  Žmogus nenori būti pėstininku, bet karjera kariuomenėje prasideda nuo eilinių, politikas nenori žaisti pagal taisykles, o savo karjerą politikoje veda neteisėtai!
  Gėjus įžeidęs politikas pats yra didelis asilas ir neturi vyriškumo!
  Kareivis du kartus nemirs, o politikas tris kartus išduos ir milijoną kartų apgaus!
  Dviejų mirčių nebūna, o basomis kojomis batų nenuausi, bet politikai sugeba visą laiką žudyti ir nuplėšti tris odas!
  Mergina nebijo bėgioti basa po sniegą, bijo, kad jaunikis nepasirodytų kvailas veltinis batas, apsiaustas iki ausų!
  Kareivis kare tuo pačiu tampa jaunesnis ir brandesnis, politikas slaptoje kovoje sensta ir bręsta, tuo pačiu grimzdamas į laukinio žvėries lygį!
  Karys yra eilinis šauktinis ir kare tampa profesionalu, politikas nežino terminų, o profesionalu suteikia pergalę!
  Kareivis turi būti titnagas, bet širdyje nevirsti akmeniu, politikas seniai turi akmenį vietoj širdies, bet turi gumos kietumą!
  Geras karys mūšyje yra kaip Velnias - kad reikia gesinti ugnį, įgudęs politikas niekšybėje yra pats šėtonas, o pažadų vykdymas - tipiška šlanga!
  Kareivis gali žūti mūšio lauke, bet tai geriau, nei taikos metu žūti po saldaus melo srove iš politikų lūpų!
  Kas gims kariu, mirs didvyriu, kas taps politiku - jau miręs niekšas ir vaikštantis lavonas!
  Politika yra tada, kai sakoma viena, reiškia kita, daroma trečia, pasirodo, ketvirta, bet vis tiek nukrypsta į šoną ir lieka bjaurybė kepenyse!
  Politikoje nėra brolių, bet yra daug vargšų giminių, nėra pasakų princų, o nuogų karalių perteklius, tiesos nėra net akimirkai, bet melo užteks ne vienai kartai!
  Meilė ateina, kai nelauki, politikai laikosi, kai neskambini!
  Visų amžių paklūsta meilei, politikai gali susidoroti su visokiomis niekšybėmis!
  Politikas - pabaisa, apsimetantis gražuoliu, tačiau jokia prabangi amunicija negali paslėpti kiaulės cento ir vilko ilčių!
  Kareivis - irgi savotiškas monstras, nes žudo mūšio lauke, bet skirtingai nei politikas - lygiavertis, bet rinkėjas visada pralaimi!
  Moteris nori meilės ir laimės sau ir savo šeimai, politikė visų pirma suinteresuota lepinti kitus, yra apsėsta meilės pinigams!
  Moteris kaip rožė: viliojantis kvapas, ryški išvaizda, aštrūs spygliai, o kaip atrodo politikas, stulbinantis smarve, apgailėtina išvaizda ir kaktuso kaustiškumu?
  Moteris - grožio ir tyrumo įsikūnijimas, nors ir ne visada idealus, tačiau politikė visada bus niekšybės ir bjaurumo etalonas!
  Basas vaikinas taip dažnai nesielgia ir nelenda į kišenę, kaip politikas daro bjaurius dalykus ir įkiša kiaulę!
  Vaikas mėgsta žaisti su ginklais, bet yra žavesys, politikas mėgsta jais barškinti, bet vietoj baimės įkvepia pasibjaurėjimą ir juoką!
  Žmogus atsirado, kaip teigia mokslininkai, iš beždžionės, politiko, nors tipiškas primatas, ypač sėkmingi žmonės, turi santykį su šakalu!
  Žmogus turi dievišką kūrybinę prigimtį, bet politikai nukryžiuoja, kad iš prigimties yra tik velniai ir kuria chaosą!
  Politikas yra Velnias kūne, tik ne pragaro valdovas, o požemio Žemėje kūrėjas, kuriame velniai išsivaduoja ir sukuria chaosą!
  Kareivis yra Dievo ir laiko teisėjas, politikas yra niekšas be teismo, o jo neteisėtumas nežino laiko ribų!
  Kareivis neieško ramybės, o audra irgi nevilioja, politikas palaidos savo žygdarbius, parazitas labai pavydi!
  Karys kartais nevalingai yra karys, o žudytis nenori, o atlieka šventą pareigą Tėvynei, o politikas - savanoriškas išdavikas, mėgstantis kiaulytis, nevykdyti įsipareigojimų rinkėjams!
  Kareivis mūšiuose sprendžia galvosūkius, politikas kuria gudrius derinius, negali taikiai išspręsti reikalo!
  Politikas toks generolas, kad vietoj epalečių nešioja kvailio kortelių petnešėles, nors pats vis dėlto yra lapė!
  Kareivis gali žaisti kortomis, o politikas šešetukais nešioja net nežaisdamas!
  Kareivis visai šaunus kovotojas, kai susitvarko su galva, politikas - kiaulė, tai iš erelio gaus žvirblis!
  Karys žino, kas yra baimė, bet įveikia save, politikas žino, kas yra garbė, bet apverčia ją sau!
  Jei moteris nebijo puikuotis nuogomis kojomis, neleidžia apsiauti batų, vadinasi, ji gimė su marškiniais!
  Karys, kuris nesileis nusilupti trijų odų, gimė su marškiniais!
  Moterie, nesigėdykite vaikščioti basomis, bijokite būti po veltinio bato kulnu!
  Jei nenorite praryti ašmenų krašto, įgykite aštraus proto ir plieno ištvermės!
  Kvailio kardo smaigalys gali perdurti kūną, bet tik aštrus išminčiaus žodis gali iš tikrųjų smogti į širdį!
  Kareivis yra velnias, kurio širdis tyra, politikas teigia esąs Dievas, bet kupinas nešvarių minčių!
  Negėda moteriai dėl jos nuogumo, ieškant vyro princo, gėda tekėti už nuogo karaliaus!
  Moteris, kuri plikomis kojomis nuo vyro nuplėšia tris odas, gimė su marškiniais!
  Moteris, gimusi marškiniuose su plika mėsa, apsivelka vyrą, net jei jis ir nėra pilnas batas!
  Moteriai svarbiau gimti su marškiniais, nei gauti prabangią suknelę iš nuogo karaliaus!
  Moteriai geriau eiti nuogai, nei leistis, kad jai nuplėštų tris odas pilnas veltinis batas, geriau basai, nei apsiauti buku batu!
  Jei basa moteris, apnuogindama krūtinę, liauja plojimus, o ne įžeidinėja ir švilpauja, vadinasi, ji gimė su marškiniais ir neleis apsiauti!
  Moterų silpnybės virsta patrauklia jėga, o jei vyras parodys silpnumą, tada jis bus įstumtas į impotencijos liūną!
  Moteris turi mokėti atleisti, jei nori būti sėkminga, jei vyras nori ko nors pasiekti, jis neturėtų savęs pasiduoti!
  Erelio vieta skiriama tam, kuris moka išsilieti kaip lakštingala ir neskaičiuoja varnų!
  Tas, kuris skaičiuoja daug varnų, yra visiškai be sparnų ir neturi snapo!
  Kas parduoda Tėvynę už auksą, tas nevertas nė cento ir po tauriuoju metalu pasidengs išdavystės rūdimis!
  Apiplėšę palikuonis, bankrutuosite į tuštumą, nes viskas paskęs bedugniame praeities nusikaltimų sūkuryje!
  Karys turi būti išmintingas kaip pelėda, narsus kaip erelis ir mūšyje neskaičiuoti varnų, kad jo nenuskintų višta!
  Nesvarbu, kai yra keli metai, visiška nelaimė, kai neužtenka smegenų ir išradingumo bet kuriame amžiuje!
  Berniukas nori būti kariu ir eiti į karą, kad taptų didvyriu, politikas nori būti vadu, sėsti į galą ir daryti niekšybę!
  Kareivis nori košės su mėsa, bet iš vadų gauna beržinės košės, o iš politikų - pasodintos supuvusios kiaulės!
  Mūšyje jums reikia ne tik aštraus durtuvo ir plieninio kardo, bet ir aštraus proto bei plieninių nervų su auksinėmis išradėjo rankomis!
  Tautai reikia ne monarcho soste, o caro galvoje, ne sidabrinės politikų kalbos, o sidabrinių rublių piniginėje!
  Protas ir drąsa, kaip ir vyras ir žmona, pagimdo pergalę tik poromis, o bet kokios sėkmės krikštamotė - sėkmė - visai nebus trečia!
  Jaunystė žalia, bet miela, senatvė karti ir supelijusi, o moteris - kaip musė į saldumą, liga - kaip musė į senatvę!
  Geriau būti jaunu rinkėju nei senu politiku;
  Jaunystėje dėl bet kokio reikalo galima ginčytis, bet senatvėje ir dykinėj - sustok!
  Jaunystėje daugiau džiaugsmo iš darbo, nei nuo dykinėjimo senatvėje, tad gerkime, kad jaunystė be jokio darbo nesibaigia!
  Merginai gera jaunystėje, šaukštas - vakarienei, o politikas - kape!
  Berniukai su nuogais kulnais laimingesni nei suaugusieji, nuo kurių politikai nuplėšė tris kailius ir kruopščiai apsiauna iki ausų!
  Kol Robur tai kūrė, merginos atvyko su oficialiu Japonijos pasidavimo dokumentu. Taip baigėsi šlovingas karas. Tačiau prieš Rommel vis dar yra daug įvairių atvejų ir problemų. Bet kokiu atveju jie trys nugalėjo visai ne silpną jėgą.
  Albina šypsodamasi paklausė Roburo:
  - O ką mes dabar naikinsime?
  Amžinasis berniukas gūžtelėjo pečiais ir pasiūlė:
  - Gal imsimės Rusijos siekdami pusiausvyros?
  Alvina gana logiškai prieštaravo:
  - Tada mums nebuvo prasmės naikinti Japonijos! Ir jei pakeitėme jėgų santykį, tai turime laikytis!
  Roburas trypė plika, vaikiška koja ir pareiškė:
  - Bet matai, mums visai įmanoma užkariauti visą pasaulį! Mes tiesiog parodėme jėgą!
  Albina sutiko su tuo:
  - Taip, jie parodė! Tačiau be stiprybės, reikia parodyti ir išmintį!
  Amžinasis berniukas pagalvojo. Nužudyti šimtus tūkstančių žmonių nėra gerai. Bet vis tiek reikia perimti valdžią pasaulyje. Tačiau kaip tai padaryti nenužudant milijonų karių ir karininkų? Be to, tuo pačiu metu reikėjo nuslopinti sukilėlių riaušes, jei taip atsitiktų. Čia jau galite tapti kruvini, kaip niekas kitas žmonijos istorijoje.
  Tačiau Roburo galvoje šmėstelėjo mintis:
  - Reikia sukurti telepatinį aparatą, kuris duotų mentalines komandas visai žmonijai. Kažkas panašaus į hipnozę radijo bangų pagalba, ir tada iš tikrųjų valdysime visą visatą.
  Albina sutiko su tuo:
  - Mums reikia specialių graviomagnetinių hipnozės bangų. Ir tada mes akimirksniu įveiksime bet kokią kliūtį ir pavergsime visą pasaulį! Ir visos tautos šoks pagal mus ir vykdys bet kokius įsakymus!
  Alvina pridūrė išdygusi dantis:
  - Ir bus be galo šaunu!
  Ir mergina terminatorė trypė plika, iškalta koja.
  Berniukas Roburas pritardamas linktelėjo.
  - Sukursime panašų aparatą ir lengvai pavergsime visus be išimties. Ir tada pasaulyje bus absoliuti valdžia!
  Albina kikeno ir dainavo:
  - Žmonės miršta dėl metalo, dėl metalo,
  Robur valdys šou! Valdykite rezultatą!
  Alvina sutiko su tuo ir mirktelėjo savo partneriui:
  - Mūsų galia, kaip ir Šventosios Trejybės galia, bus amžina! Ir ne tik amžina, bet ir žmogiška!
  Albina su tuo sutiko:
  - Kai ranka tvirta, o tikslai humaniški, žmogui tu tampi Visagaliu!
  Roburas linktelėjo ir paspaudė mygtuką nuogu, apvaliu, vaikišku kulnu, pakeldamas aparatą aukštyn ir dainuodamas:
  Tas, kuriam atimta širdis ir siela,
  Bus sugniuždyta iš karto iš gerumo!
  Merginos chore sušuko visu balsu:
  Šaltas skaičiavimas mums tarnauja kaip troškimas -
  Nugalėti priešai, na, bet priemonės nesiskaito!
  
  ELF BIFA SUPERŲ NUOTYKIAI
  Elfas Bifas, keliaudamas per skirtingus pasaulius, pateko į Antrąjį pasaulinį karą. Ir, žinoma, jis nusprendė padėti vokiečiams, todėl buvo ir šviesiaplaukis bei gražus. Be to, Bifą patraukė ir tai, kad naciai buvo už antžmogį ir prieš krikščionybę. Taigi jis prisijungė prie liuftvafės ir tapo pilotu. Ir kadangi elfai yra daug greitesni, stipresni ir daug kartų pranašesni už žmonių reakciją ir netgi turi apsauginę magiją, Biffas pradėjo labai greitai pelnyti taškus.
  Jo kovotojas magijos dėka tapo nepažeidžiamas. Ir kiekvienas oro pistoleto sviedinys tiksliai pataikė į taikinį.
  Na, atrodė, kad net toks išskirtinis tūzas vienas karo eigai didelės įtakos neturės.
  Tačiau Bifas, Viduržemio jūroje numušęs du šimtus lėktuvų, sugebėjo numušti ir patį Montgomerį. O tai jau rimta. Talentingiausias anglų generolas mirė. Bifas už Riterio kryžių gavo Geležinį kryžių su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Tačiau jis taip greitai kaupė sąskaitas, kad per mėnesį turėjo tris šimtus numuštų lėktuvų. O 1942 metų rugpjūčio 20 dieną Rommelis pradėjo puolimą Aleksandrijos kryptimi.
  Be Montgomery, britams viskas klostėsi ne taip. Ir jie pateko į Rommelio spąstus ir buvo nužudyti. Tuo metu "Bif" per savaitę numušė daugiau nei du šimtus orlaivių ir pataikė į antžeminius taikinius.
  Hitleris neturėjo laiko parašyti dekreto dėl apdovanojimo. Už tris šimtus numuštų lėktuvų Bifas vėl gavo: Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Už penkis šimtus lėktuvų jis buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Rommelio kariai užėmė Egiptą ir iškart įsiveržė į Iraką, kur kilo antibritiškas sukilimas. Vokiečiai užėmė ir Kuveitą. Raudonoji armija užpuolė Rommelio kariuomenę Irake, tačiau tai išprovokavo Turkijos įsitraukimą į karą prieš SSRS. Kas labai apsunkino situaciją. Ir Stalinas buvo priverstas atsisakyti puolimo prie Stalingrado. Gruodžio pradžioje vokiečiai sugebėjo suvaldyti visą miestą. O Paulius už tai netgi gavo apdovanojimą.
  Raudonoji armija kariavo su turkais ir įstrigo Užkaukazėje.
  Be fenomenalaus Bif, Marselis taip pat pasižymėjo, sparčiai rinkdamas balus, taip pat ir dėl sovietų pilotų. Marselis taip pat gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais už keturis šimtus numuštų lėktuvų.
  O Bifas už septynis šimtus penkiasdešimt numuštų lėktuvų buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O už tūkstantį - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždė su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Vokiečiai sugebėjo išlaikyti savo frontą centre ir netgi atmušė bandymą atblokuoti Leningradą.
  Kiek vėliau sovietų kariuomenė vasario mėnesį bandė veržtis į priekį netoli Stalingrado, tačiau vokiečiai buvo pasiruošę ir atrėmė visus puolimus. O Bifas ir Marselis išgąsdino sovietų aviaciją ir tapo tiesiog legendiniais asais.
  Tačiau gegužės 30 d., kai išdžiūvo keliai ir vokiečiams pavyko ištraukti naujus tankus "Panther" ir "Tiger", taip pat savaeigį pistoletą "Ferdinand", prasidėjo naujas nacių puolimas palei Volgą.
  Visiško karo paskelbimas Trečiajame Reiche daugiau nei dvigubai padidino ginklų gamybą. Be to, Vokietijos povandeninių laivų flotilė labai suerzino JAV ir Didžiąją Britaniją, todėl bombardavimo intensyvumas pastebimai sumažėjo.
  Taip, ir Vermachto sausumos pajėgų nuostoliai buvo mažesni, o gamyklose pasirodė daugiau aukštos kvalifikacijos darbuotojų. Ir tai taip pat leido vokiečiams pridėti ginklų, o ypač orlaivių. O Focke-Wulf, teisingai naudojant, visai neblogas.
  O "Tigras" yra šokas ir baime Raudonajai armijai. Vokiečiai sugebėjo prasibrauti per sovietų gynybos liniją.
  Nemaloniausia buvo tai, kad pergalių nepažinusioje Raudonojoje armijoje moralė buvo itin žema. Ir daugelis kareivių pasidavė arba dezertyravo. Pasidavėjų, kaip ir perbėgėlių, skaičius buvo didelis.
  Vermachto kovinė dvasia anksčiau nebuvo rimtai palaužta buvo aukšta. O danguje visiškai dominavo vokiečiai. Jungtinės Valstijos buvo pasyvios, o Didžioji Britanija patyrė didžiulius nuostolius.
  Be to, buvo pagaminta daug daugiau lėktuvų nei anksčiau.
  Bifas taip greitai kaupė sąskaitas, kad jam buvo sugalvoti nauji atlygiai. Už du tūkstančius lėktuvų jaunasis elfas buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigžde su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O trims tūkstančiams lėktuvų - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždė su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  1943 m. liepos mėn. vokiečiai pasiekė Kaspijos jūrą ir davė deguonies sovietų kariuomenei Kaukaze. Ir tada jie tęsė puolimą palei pakrantę, palei lygumą.
  Rugpjūčio pabaigoje jie jau buvo Dagestane ir priartėjo prie Azerbaidžano sienos.
  Po to užvirė įnirtinga kova dėl Tbilisio. O jėgos buvo labai nelygios.
  SSRS akivaizdžiai pralaimėjo mūšį dėl Kaukazo. Rugsėjo mėnesį Stalinas bandė išsiveržti į priekį centre. Ir jo kariai vėl ten įstrigo. Mūšiuose dalyvavo "Panther-2".
  Šis automobilis pasirodė sunkus - penkiasdešimt tris tonas, bet geriau apsaugotas ypač kakta: 100 milimetrų ir 60 šonų, o 900 arklio galių variklis daug ką kompensavo. Be to, 88 mm patranka ir ilgas vamzdis 71 EL.
  Prieš tokį tanką nėra lengva atsispirti. Ypač jei beviltiškos merginos kovoja.
  Gerda nuogais kojų pirštais šovė į sovietinį automobilį ir cypė:
  - Mes geriausi!
  Šarlotė nuogu kulnu trenkė trisdešimt keturis ir cypė:
  - Trečiasis Reichas yra su mumis!
  Christina trenkė į sovietų kariuomenę ir čiulbėjo:
  - Sakiau, neslysk!
  Magda spyrė jai nuogais pirštais ir pasakė:
  - Esame aukščiausios klasės!
  Žinoma, puolimas centre buvo atmuštas dideliais Raudonosios armijos nuostoliais.
  O rudenį ir žiemą naciai baigė užgrobti Kaukazą... Po to SSRS padėtis tapo itin sunki.
  O superpilotas Beefas numušė keturis tūkstančius lėktuvų. Už tai buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžiąja žvaigžde su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Marselis taip pat padidino numuštų orlaivių skaičių iki tūkstančio. Ir dar gavo apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  O iki pavasario Bifas numušė penkis tūkstančius lėktuvų, gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžiąją žvaigždę su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  1944 m. gegužę naciai pradėjo naują puolimą prieš Rusijos pozicijas. Smūgiai buvo atliekami tiek šiaurėje, aplenkiant Leningradą, tiek palei Volgą, aplenkiant Maskvą iš pietų. Ir tai yra didžiulė ataka. Užfiksuokite dvigubas žnyples.
  Raudonoji armija prarado daug kovos dvasios, bet vis tiek buvo stipri.
  Naujieji tankai T-34-85 ir IS-2 buvo pažangesni ir galingesni už ankstesnius. Pasirodė ir galingesnis LA-7. Tiesa, jis buvo gaminamas nedideliais kiekiais. Tačiau "Yak-3" niekada nebuvo pradėtas gaminti. O gegužės pabaigoje vokiečiai jau turi tūkstantį naujausių reaktyvinių lėktuvų ME-262 su keturiais 30 milimetrų pabūklais. Ir jis yra labai nuostabus naujausias aparatas.
  Taip, ir TA-152, kuris pakeitė Focke-Wulf, nėra blogas.
  Pagrindiniai vokiečių tankai "Panther" -2 ir "Tiger" -2. Paskutinis bakas turi 1000 arklio galių variklį, o važiavimo charakteristikos yra geras. Taigi vokiečiai serijoje turi įrangą - didelę naikinamąją galią. Nors vis dar netobula. Bet ruošiamas serialas E. Bet, pavyzdžiui, "Pelė" nepasirodė labai gerai.
  Taip ir prasideda mūšis... Pirmiausia vokiečiai užėmė Saratovą, paskui Kuibyševą.
  Bifas numušė šešis tūkstančius lėktuvų ir gavo: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžiąją žvaigždę su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Tada vokiečiai taip pat užėmė Uljanovską. Ir vasaros pabaigoje jie paėmė Kazanę. Raudonosios armijos frontas žlugo.
  Jau rugsėjį Beef buvo numušęs septynis tūkstančius lėktuvų ir gavo naują apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didįjį Žvaigždės kryžių su sidabro ąžuolo lapų kardais ir deimantais.
  O spalį vokiečiai prasiveržė iš šiaurės ir uždarė žiedą aplink Maskvą.
  Po to operacija pradėta naikinti ir triuškinti Raudonąją armiją.
  Gruodį Beef numušė aštuonis tūkstančius lėktuvų ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didįjį Žvaigždžių kryžių bei auksinius ąžuolo lapų kardus ir deimantus.
  Ir kaip tik Kalėdų dieną, 1044 m. gruodžio 25 d., Maskvos garnizonas, nepaisydamas kategoriško Stalino įsakymo, kapituliavo. O sostinę užėmęs feldmaršalas Gotas už tai gavo Didįjį Geležinio kryžiaus kryžių.
  Tačiau Stalinas, pabėgęs į Sverdlovską, norėjo tęsti karą. O sąjungininkams dar buvo vilties.
  Vokiečiai iki šiol bombardavo tik sovietinį Sibirą. Jie gavo galingus sraigtu varomus Yu-488 ir TA-400, kurie siautėjo kaip uraganas. Ir jie atnešė mirtį ir sunaikinimą į sovietinius miestus.
  Elf Beef toliau kovojo danguje ir dalyvavo bombardavimo reiduose. Ir jo mašina kartkartėmis veikė, sukeldama priešininkus milžiniškos griaunamosios jėgos srautus.
  1945 metų kovą šio legendinio elfo numuštų lėktuvų skaičius viršijo devynis tūkstančius. Ir gavo apdovanojimą: Didįjį Riterio kryžiaus žvaigždės kryžių su platinos ąžuolo lapų kardais ir deimantais. Ir tai labai šaunu!
  Tačiau gegužę vokiečiai veržiasi į Uralą. Jų kariuomenė sparčiai žengia į priekį. Raudonoji armija didvyriškai bando atsilaikyti. Bet ji nieko negali padaryti.
  Naciai jau metė į mūšį naujausius E serijos tankus, kuriems atsispirti tikrai beveik neįmanoma.
  Ypač prieš E-100, kuris sovietiniams ginklams nepraleidžiamas iš visų pusių. O jo 128 mm patranka yra mirtina beveik bet kokiems šarvams.
  O E-100 sovietų kariams kelia siaubą. Be to, dezertyravimas yra endeminis, kaip ir pasidavimas. Ir šis pasidavimas yra didžiulis.
  Kai kurie padaliniai netgi pasiduoda orkestro garsams. O kai kurie, priešingai, kovoja iki galo.
  Tačiau jėgos nelygios, ir jau birželį krito Sverdlovskas ir Čeliabinskas. Ir tada vokiečiai persikėlė per Sibirą.
  Sovietiniai miestai desperatiškai gynėsi. Ypač Novosibirske, kur kovojo net vaikai.
  O Vidurinėje Azijoje virė įnirtingi mūšiai. Tačiau 1945 m. rugsėjo mėn. didžioji SSRS dalis buvo paimta į nelaisvę. Tačiau spalį dėl šalčio vokiečiai sustabdė veržimąsi į Sibire. Ryšiai buvo per ištempti.
  Elf Beef numušė dešimt tūkstančių lėktuvų ir už tai gavo Riterio kryžiaus Didžiojo kryžiaus Didžiąją žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Tada danguje vis dar vyko karas ... Iki 1046 m. gegužės Bifas sugebėjo numušti dar tūkstantį lėktuvų ir gauti: Riterio kryžiaus Didžiojo kryžiaus Didžiąją žvaigždę su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Ir tada prasidėjo naujas vokiečių puolimas Tolimuosiuose Rytuose. Jungtinės Valstijos ir Didžioji Britanija iš tikrųjų baigė karą su Trečiuoju Reichu ir kovojo su Japonija. Tačiau samurajus didvyriškai atsilaikė. Ir jie parodė didžiulę drąsą ir didvyriškumą.
  Raudonoji armija buvo susilpnėjusi, tačiau kai kurios į rytus evakuotos gamyklos vis dar veikė. Ir jie buvo pristatyti į frontą, įskaitant lėktuvus.
  Vokiečiai jau veržėsi į priekį beveik žygiais, bet šiaip, kol pasiekė Vladivostoką, jiems prireikė kelių mėnesių. Ir lapkričio pabaigoje, nepaisant šalčio, Fritz vis tiek pasiekė Čiukotką.
  Taigi krito paskutiniai SSRS miestai.
  "Elf Beef" padidino numuštų lėktuvų skaičių iki dvylikos tūkstančių ir gavo naują apdovanojimą: Riterio kryžiaus Didžiojo kryžiaus Didžiąją žvaigždę su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais, taip pat aviacijos feldmaršalo laipsnį. Ir tai tikrai didžiulis jo pasiekimas.
  Tada SSRS buvo okupuota. Bet Stalinas vis tiek buvo sučiuptas. Su JAV dideles teritorijas užėmęs Hitleris nebekariavo. Jie pasidalijo įtakos sferas. Trečiasis Reichas gavo Europą, pusę Afrikos - šiaurę ir Prancūzijos Belgijos valdas. Taip pat Viduriniai Rytai ir visa SSRS teritorija.
  Ir jam pakako... Japonija išlaikė savo valdas Kinijoje ir iš dalies JAV bei Britanija nespėjo jos iš jos atkovoti.
  Atsirado dvipolis pasaulis. Trečiasis Reichas klestėjo ir vystėsi, vokiečiai net išskrido į Mėnulį dar 1957 m. Tačiau po Hitlerio mirties 1960 metais jame kilo suirutė. Nors išsiskyrimo pavyko išvengti. Tačiau naujasis režimas tapo liberalesnis ir visi Trečiojo Reicho subjektai gavo pilietybę.
  Ir taip baigėsi nacionalinės nelygybės era.
  Trečiasis Reichas ir Japonija, iš vienos pusės, ir JAV bei Didžioji Britanija iš kitos pusės varžėsi tarpusavyje jau kosmose, o Saulės sistemos užkariavimas vyko.
  1974 m. skrydis į Marsą - pirmieji vokiečiai, o po metų - į Venerą. Taigi naujasis pasaulis savaip vis dar yra niekas. O elfas Bimas išskrido į naujus pasaulius, ieškodamas nuotykių ir naujų pojūčių.
  
  KAMBERLINAS VIETOJE ČERČILIO
  ANOTACIJA
  Vietoj nenaudingo ir nereikalingo ir net mirtino karo su Vokietija Britanijai Chamberlainas sudarė taiką su Trečiuoju Reichu. O dabar SSRS vienas prieš vieną kaunasi su Vermachtu ir karo baigtis dar labiau nenuspėjama, o kova daug sunkesnė nei tikrojoje istorijoje.
  . 1 SKYRIUS
  Chamberlainas, neatsistatydinęs, sugebėjo sudaryti taiką su Trečiuoju Reichu. Hitlerio sąlygos buvo gana nuosaikus. Didžioji Britanija pripažino visus nacių užkariavimus, tačiau pati nepatyrė teritorinių nuostolių. Vienintelis dalykas - britai grąžino Namibiją vokiečiams. Apskritai naciai garantavo Britanijos kolonijinės imperijos neliečiamybę.
  Hitleris taip pat gavo laisvas rankas rytuose. Kas, žinoma, yra vokiečių rankose. Tačiau Chamberlainas taip pat norėjo, kad du diktatoriai - Stalinas ir Hitleris susigrumtų mirtiname mūšyje.
  Taigi visa tai džiugino reakcingus ratus. Hitleris pažadėjo, kad per daug neįžeis žydų. Ir kad okupuotose teritorijose bus nustatyta teisinga tvarka.
  Trečiojo Reicho užkariavimai buvo didžiuliai. Tačiau karas su SSRS buvo neišvengiamas. Tik šį kartą Hitleriui nebuvo jokios priežasties pulti į agresiją.
  Jis turėjo daug kolonijų. Be to, vokiečiai taip pat užėmė Graikiją ir Jugoslaviją. Jie gavo Belgijos, Prancūzijos ir Olandijos kolonijas.
  Dėl Indokinijos netgi kilo konfliktas su Japonija. Kaip ir visos Prancūzijos kolonijos yra vokiškos, ir ten turėtų būti vokiečių administracija.
  Tuo pat metu 1941 m. gegužės 1 d. Raudonosios aikštės parade vokiečiai pamatė sovietų KV ir T-34. Ir Hitleris atsakydamas įsakė sukurti sunkiąją vokiečių kalbą.
  Karas buvo atidėtas iki 1943 metų birželio 22 dienos.
  Vokiečiai iki to laiko sugebėjo išleisti naujus tankus - "Panther", "Tiger", modernizuotą T-4 ir savaeigį pistoletą "Ferdinand". Tačiau jų vis tiek nepakako. Taip pat pasirodė naikintuvas ME-309, bet taip pat tik pradėjo patekti į kariuomenę.
  Tankai "Lion" ir "Maus", kol kas tik bandomuosiuose pavyzdžiuose. Puolimo šautuvas MP-44, taip pat ką tik sukurtas ir neturėjo laiko patekti į seriją.
  Taigi vokiečiai keturiasdešimt trečiaisiais metais nėra visiškai pasiruošę. Tačiau SSRS taip pat nėra visiškos harmonijos. Tiesa, per dvejus papildomus metus Molotovo linija vis dėlto buvo baigta, tačiau ji yra per arti sienos.
  Tuo pat metu sovietų kariuomenė ir vadai vis dar buvo mokomi daugiau pulti nei gintis.
  Tiesa, ne šį kartą Raudonosios armijos nustebinti nepavyko, o Stalinas paskelbė visuotinę mobilizaciją, padidindamas karių skaičių iki dvylikos milijonų. Tačiau, kita vertus, Japonija taip pat buvo pasirengusi atidaryti antrąjį frontą, o dalis sovietų kariuomenės turėjo būti laikomi Tolimuosiuose Rytuose.
  SSRS sustiprėjo per dvejus metus. Trečiasis penkerių metų planas buvo perpildytas, oficialiais duomenimis, ekonomika padvigubėjo. Papildomai buvo pagaminta beveik penkiolika tūkstančių tankų ir trisdešimt tūkstančių lėktuvų bei dešimtys tūkstančių ginklų.
  Raudonoji armija buvo labai stipri. Bet, žinoma, pridūrė Trečiasis Reichas.
  Energingajam Speerui tapus ginkluotės ministru, o Trečiojo Reicho ir okupuotųjų ūkiui perkėlus į karinį pagrindą, ginklų gamyba gerokai išaugo. Ypatingas dėmesys buvo skiriamas šarvuotoms pajėgoms. O dėl energingų priemonių ir darbo jėgos panaudojimo kolonijose tankų gamyba Trečiajame Reiche viršijo tūkstantį per mėnesį, aplenkdama SSRS.
  Naujausia "Panther", žymiai pranašesnė už pagrindinį sovietinį tanką T-34, šarvų pradurimu ir pistoleto ugnies greičiu bei priekiniais šarvais.
  Kita vertus, sovietinės KV serijos pasirodė nepakankamai efektyvios, einant nepateisinamos gigantomanijos keliu.
  Buvo ir neigiamas subjektyvus veiksnys - Stalino meilė dideliems tankams. 1941 metų rugpjūtį pradėtas gaminti šešiasdešimt aštuonias tonas sveriantis KV-3, 1941 metų rugsėjį - šimtą tonų sveriantis KV-5. O nuo 1942 metų kovo mėnesio į seriją pateko šimtą septynias tonas sveriantis KV-4.
  Ir tai dar ne viskas. 1942 metų rugpjūtį pasirodė šimtą penkiasdešimt tonų sveriantis KV-6. O 1943 metų kovą šimtą aštuoniasdešimt tonų sveriantis KV-7.
  Taigi KV serijos tankai pasuko nepagrįstu svorio keliu.
  Tik T-34-76 galima vadinti gana sėkminga mašina. Be to, iš šios klasės buvo gaminami ir A-30, ratiniai vikšriniai tankai bei T-29.
  SSRS aviacija buvo nebloga, bet PE-2 vis tiek buvo per sunkiai valdomas, o MIG-3, Stalino mėgstamiausias naikintuvas, taip pat nepasiteisino.
  Vokiečiai per dvejus metus pagamino maždaug tiek pat lėktuvų, kaip ir SSRS. Tačiau jų aviacija, ko gero, buvo praktiškesnė. ME-309 ginkluotė ir greitis buvo labai galingas ir neabejotinai stiprus, tačiau jo vis dar nedaug. Tačiau praktiškai ME-109 pasirodė stipresnis nei sovietinės mašinos.
  Apskritai vokiečiai buvo geriau pasiruošę, o jų kariuomenė buvo stipri ir turėjo didelį mobilumo pranašumą.
  Plius Japonijos faktorius, kuris taip pat atitraukė kariuomenę.
  Puolimo metu vokiečiai naudojo daug užsienio ir kolonijinių divizijų, kurios kovos efektyvumu buvo prastesnės už europietiškąsias.
  Vermachtas užsienio ir kolonijinių padalinių sąskaita padidino savo jėgą iki šešiolikos milijonų. Be to, dar aštuoni milijonai japonų ir kolonijinių karių.
  Japonija ir Trečiasis Reichas pėstininkų skaičiumi aplenkė SSRS maždaug du kartus. Tiesa, japonų tankai buvo lengvi, bet mobilūs. Aviacijoje ašis turėjo daugumą.
  Tačiau svarbiausia ne tik tai... Vokiečiai turėjo sąjungininkų. Tarp jų - Turkija ir Italija su didelėmis kariuomenėmis. Taigi, atsižvelgiant į palydovus, Trečiojo Reicho persvara dar labiau išaugo. Trečiojo Reicho pusėje yra ir suomiai, ir vengrai, ir rumunai, ir slovakai, kroatai, bulgarai, ispanai ir net portugalai.
  Netrukus į karą įsitraukė ir Švedija.
  Ir vokiečių kariuomenė pralaužė sovietų gynybą ... Ir po mėnesio jie pasiekė Smolenską.
  Ir tada užvirė grandiozinis mūšis dėl šio miesto. Tiesą sakant, tai nulėmė SSRS likimą.
  Aleksejus, kuris buvo dvylikos metų berniukas mūšyje, taip pat Alenka ir Katka, kovojo Smolensko gatvėse.
  Hitlerio minios bandė užimti miestą.
  Vienas basas berniukas su šortais Aleksejus iššovė kulkosvaidžio pliūpsnį, nukirsdamas nacius.
  Dvylikametis vaikas apnuogintais vaikų kojų pirštais sviedė mirtiną granatą ir riaumoja:
  - Už SSRS komunizmą!
  Alenka taip pat davė eilę, nokautavo nacius, nuogu kulnu metė mirties dovaną ir išdavė:
  - Už mūsų Tėvynę - savo motiną!
  Katka rašė iš kulkosvaidžių, išmušė nacius, o tada jos nuogi kojų pirštai buvo išmesti, nešdami sunaikinimą ir mirtį.
  Karys sušuko:
  - Už SSRS!
  Moterų snaiperių batalionas, vadovaujamas kapitono Nataškos Kaktusovos, užėmė gynybinę poziciją griuvėsiuose Volodarsky gatvėje. Už griuvėsių slėpėsi merginos su kulkosvaidžiais ir šautuvais, surištos granatų ryšuliais.
  Pati Nataša vilki dėmėtą tuniką ant nuogo kūno, trumpomis kelnėmis ir basa. Graži ir riesta mergina, tvirtais klubais, plonu liemeniu, trumpo kirpimo po puslankiu. Veidas labai išraiškingas, vyriškas smakras, mėlynos akys plačiai išsiplėtę. Šviesiai rudi plaukai tapo pilki su dulkėmis, aukšta krūtinė, kietas žvilgsnis. Kapitonė Nataša kovojo daugiau nei dvejus metus ir, nepaisant jaunystės, ji daug matė. Merginos kojos nusėtas įpjovimais ir sumušimais. Mergina vikriau juda basa nei šiurkščiai ir nerangūs batai.
  Plikas padas jaučia menkiausius dirvožemio virpesius, perspėja apie minos artumą, o pati motina žemė prideda ištvermės. Viena vertus, mergaitės pėdos sukietėjo, jos nebijojo nei įkaitusio metalo, nei aštrių griuvėsių griuvėsių, bet, kita vertus, neprarado jautrumo ir lankstumo, perspėjančio per ūžesį apie judesį. tankai.
  Mieloji Nataška laiko granatą, prie kurios pririštas sprogimo paketas. Būtina nušliaužti iki didžiulio vokiečių tanko "Liūtas", laistančio gatves kulkosvaidžiais.
  Mirabela šliaužioja šalia jos. Taip pat basos, tad visos bataliono merginos pasirodė iš batų, mėgdžiodamos savo vadą. Jos dulkėtieji padai aštrėja, kai ji šliaužioja keturiomis. Mirabelos geltoni plaukai netvarkingi ir ilgi... Šiek tiek pasišiaušę. Pati mergina liekna, liekna, mažo ūgio. Ją netgi galima supainioti su mergina, siaurais pečiais ir iš pažiūros didele galva.
  Tačiau Mirabela jau daug patyrė. Jai pavyko aplankyti ir fašistų nelaisvę, išgyvenusią žiaurius kankinimus, ir šachtas, iš kurių kažkokio nesuvokiamo stebuklo dėka pavyko ištrūkti. Tačiau žvelgiant į jos vaikišką, švelnų veidą, niekada nepasakysi, kad ji buvo sumušta guminėmis lazdomis ant kulnų, per kūną ėjo srovė.
  Mirabela šaudo ... Trečiojo Reicho karys, šiuo atveju arabas, krenta negyvas, jo snukis kelia smėlį ir griuvėsius.
  Nataška pakiša krūvą granatų po šiukšlių krūva. Dabar čia ropštės devyniasdešimt tonų sveriantis "Liūtas" ir jį susprogdins. Mėlynos merginos veide tarsi safyrai spindi nuo saulės nudegimo ir dulkių.
  Patirtis rodo, kad gerai apsaugotas bakas dabar pakeis padėtį. "Liūtas" turi 100 mm šoninius šarvus ir netgi kampu. Trisdešimt ketveri negali pro ją prasibrauti, šansą turi tik sunkūs Keveshes. Tačiau trasos yra tikslas. Svarbiausia yra atimti iš automobilio mobilumą ...
  Svetlana paleidžia iš automato... Kareivis, niekas nežino, kokios tautybės, nukrenta. Vokiečiai, užkariavę didžiąją dalį Rytų pusrutulio, puoselėja arijų kraują ir meta į mūšį kolonijines kariuomenes: arabus, afrikiečius, indus, įvairius azijiečius, europiečius. Padaugėjo ir lenkų - kurie nuo lopšio įpratę neapkęsti bolševikinės Rusijos. Čia kovoja ir Ukrainos nacionalistai, ir Dono kazokai, ir čečėnai, ir visas Kaukazo chaganatas. Hitleris iškėlė visą internacionalą.
  Daug priešų...
  Svetlana mikliai vengia kulkosvaidžio ugnies. Kulka beveik skilo, pajuodusi nuo dulkių, apvalus, mergaitiškas kulnas. Gražuolė kapitonė net pajuto kutenimą, kaip arti praskriejo didelio kalibro dovana. Mergina persižegnojo ir sušnibždėjo:
  Net kulka mūsų nesustabdys!
  Mirabela atšauna... Kita mergina Andželika - labai raudonplaukė, aukštesnio nei vidutinio ūgio, raumeninga, nepaisant menko davinio. Taip pat labai graži mergina, prabangiais klubais, paaukštintu liemeniu, ne moteriškais plačiais pečiais ir aukšta krūtine.
  Andželika kaunasi tik su šortais, tunika suplyšusi ir subyrėjusi į dulkes, o naujos uniformos per Volgą negabenamos. Neduok Dieve pernešti daugiau amunicijos ir lašelį maisto išsekusiai sovietų kariuomenei.
  Taigi Andželika beveik nuoga, jos kojos subraižytos, ypač keliai. Skeveldros gabalas pataikė į dešinės pėdos padą, skauda, sunku vaikščioti.
  Raudonplaukė, dulkėta, beveik nuoga Andželika susuka gražų, bet kartu ir kietą veidą. Šaudydama mergina sako:
  - Viešpatie, Maskva ir Stalinas yra aukščiau už mus!
  Ir ji atkerta puolančius nacius, pati vos spėdama atsitraukti.
  Dėl griuvėsių ir siaurų gatvelių grėsmingiems vokiečių tankams sunku apsisukti. Čia yra beveik du šimtai tonų "pelių" ir jie niekaip negali praeiti ...
  Kaip tikėjosi Svetlana, "Levas" šiek tiek pavažiavo ir palaidojo save šiukšlių krūvoje. Nugriaudėjo sprogimas. Vikšras sprogo, nuskriejo pora pažeistų volų.
  Sužeistas tankas sustojo ir iš jo vamzdžio išskrido sviedinys...
  Kažkur ūžė tolumoje, palikdamas griuvėsius. Šviesiaplaukė Svetlana kaip gyvatė sušnypštė:
  - Tai mano skaičiavimas! Atsidarė sąskaitą...
  Mergina kapitonė vėl priversta šliaužti. Vokiečiai ir jų palydovai negali panaudoti savo techninio pranašumo griuvėsiuose. Dėl užsispyrusio Hitlerio kaltės Trečiojo Reicho minios buvo įklimpusios į pozicinius mūšius gana dideliame ir gerai įtvirtintame mieste.
  Mirabela meta granatą. Verčia juos daryti salto ant numuštų vokiečių ar arabų, apsiversti. Vienas iš nacių kovotojų nuplėšia jam ranką ir ant jos pakabina anglišką laikrodį su kompasu.
  Mirabela šypsodamasi sako:
  - Ką tau rodo kompasas - kelias į pragarą!
  O graži mergina nuo dulkėto kulno nusikrato prilipusios keramikos gabalėlį.
  Andželika taip pat nupučia dulkes savo tvirtomis, pilnomis krūtimis. Speneliai beveik juodi nuo nešvarumų ir niežti. Ir pabandyk nuplauti. Vėlgi, kai rašo vokiški automatai, tenka kastis. Ir šliaužti plastunskiu būdu.
  Merginų batalionas laikosi savo pozicijų, nors ir vyksta apšaudymai. Ir jie drasko sunkius sviedinius, ir iš dangaus krenta bombos... Bet niekas nesulaužys sovietinių herojų drąsos.
  Čia Svetlana mato, kaip ropoja Pantera. Na, šis tankas nebe toks baisus.
  Galite įmušti jį į šoną. Mergina nusičiaudėjo, išspjovė dulkes, kurios lipo į elegantišką burną. Ji paėmė į ranką granatą, pasvertą sprogimo paketu. Turite prasmukti nepastebimai. Bet aplink tiek daug dūmų.
  Andželika ėmė šliaužti aukštyn, atsiremdama į kanalizaciją apnuogintais kojų pirštais ir alkūnėmis. Ji buvo kaip katė, persekiojanti pelę. Karą mergina prisiminė iš tos baisios keturiasdešimt pirmųjų metų vasaros, kai vermachtas klastingai įsiveržė į SSRS platybes. Ar nei mergina, o beveik mergina neišsigando? Iš pradžių taip, bet paskui pripranti. O nuolatinius kriauklių pliūpsnius jau suvokiate kaip įprastą triukšmą.
  Ir dabar jis sprogo labai arti. Mergina pliaukštelėjo į pilvą. Fragmentai veržiasi iš viršaus kaip laukinių bičių pulkas. Andželika suskeldėjusiomis lūpomis sušnabžda:
  - Vardan teisingumo - Viešpatie!
  Mergina paspartina šliaužimą ir meta granatą su pritvirtintu sprogstamu paketu. Dabartis lekia lanku. Pasigirsta sprogimas, pasiduoda plonesni šoniniai Panther šarvai. Vokiečių tankas pradeda degti, kovinis komplektas detonuoja.
  Svetlana su šypsena sušnabžda:
  Ačiū Viešpatie Jėzau! Tikiu tik tavimi! Meldžiuosi tau vienam!
  Sulaužo panterą. Nuplėštas, ilgas kamienas palaidotas griuvėsiuose. Priekiniai šarvai, atskirti nuo šoninių šarvų, primena kaušelį.
  Svetlana, kurios akys, rudos nuo dulkių ir saulės nudegimo, spindi rugiagėlėmis, sako:
  - Kuo daugiau ąžuolų turi priešas, tuo stipresnė mūsų gynyba!
  Andželika labai seksuali, juodomis kelnaitėmis, nuoga, dulkėta, tvirto kūno. Mergina labai protinga. Ji gali mėtyti stiklo šukes nuogais kojų pirštais.
  Dabar ji sviedė aštrų daiktą savo grakščia, dulkėmis apaugusia koja. Ir įstrigo tiesiai fašistui į gerklę. Gražuolė Andželika burbtelėjo:
  - Ir aš esu sekso simbolis, ir mirties simbolis!
  Mergina, po kurios vėl šliaužė, šaudė. Led ugnis ir Svetlana.
  Gražuolė kapitonė Nataša, nukirtusi fašistą, čiulbėjo:
  -Gyvenimas yra grandinė, o smulkmenos joje yra grandys...
  Mirabela iššovė, perpjovė Fritzui galvą ir pridūrė:
  - Neįmanoma nesureikšminti nuorodos!
  Svetlana, vėl taikliai šaudanti, suriko:
  - Bet tu negali eiti ciklais dėl smulkmenų...
  Mirabela tiksliai iššovė ir pridūrė:
  Priešingu atveju grandinėlė jus apgaubs!
  Kita mergina Olimpiada, taip pat labai graži, kartu su pioniere Seryozhka paruošė miną ant vielos. Dviese ją pastūmė... Klastingas bugis įlindo į "Tigro"-2 vikšrą. Ir kaip šis ilgavamzdis vokiškas automobilis sprogs.
  Šviesiaplaukis berniukas Sergejus sušuko:
  - Mūsų Rusija, tu turi kibirą!
  Ir vos spėjo atšokti, žybčiodamas, juodais, numuštais kulnais, nuo krentančio stogo.
  Olimpijas paglostė berniuko kaklą ir pasakė:
  - Tu esi labai protingas!
  Pionierius išėjo į frontą ir įstojo į moterų batalioną. Berniukas taip pat labai kūrybingas. Pavyzdžiui, jis gamino lėktuvus, kad numuštų fašistų atakos lėktuvus. Kai pakyla Focke-Wulfs arba TA-152, pasigirsta neįtikėtinai kurtinantis riaumojimas.
  Vokiečiai smogia akompanuojant Vagnerio simfonijai. Tokia didinga melodija.
  Olimpijas su pykčiu sako:
  - Jie vis dar bando mus išgąsdinti!
  Pionierius su patosu dainavo:
  - Rusijos karys nebijo mirties,
  Mirtis mūsų nepaims po žvaigždėtu dangumi!
  Nes šventoji Rusija sunkiai kovos,
  Aš užtaisiau galingą kulkosvaidį!
  Olimpija, aukšta, raumeninga mergina, plačiais klubais ir pečiais, yra tipiška valstietė. Drabužiai per muštynes buvo suplėšyti į skudurus, stiprios kojos nuogos, plaukai supinti į dvi kasas ir smarkiai apdulkėti.
  Seryozhka yra tik vienuolikos metų, liesa dėl prastos mitybos, subraižytas ir purvinas berniukas, tik šortais. Natūraliai balti berniuko plaukai tapo pilki, o šonkauliai matosi per ploną, įdegusią ir nešvarią odą. Kojos siaubingai numuštos, ir nudegimų, mėlynių, su pūslėmis. Tiesa, likimas sulaikė vaiką nuo rimtų sužalojimų.
  Jo fone olimpinės žaidynės atrodo didelės ir riebios, nors mergina visai nestora, o su stipria, ištreniruota mėsa ant kaulų. Be to, atrodė, kad alkis visiškai nepaveikė jos puošnios ir stambios figūros.
  Mergina šaudo iš sunkaus prieštankinio šautuvo. Vokiškiems automobiliams į kaktą pradurti negalima, bet trasose tikimybė yra.
  O nemenkas "Liūtas", gavęs į važiuoklę svarų sprogmenį, ėmė pūsti dūmus kaip sunkus rūkalius.
  Seryozhka dainavo piktai:
  - Smirdantis Fricas negalvodamas prisidegė cigaretę prie įėjimo! Žinoma, jis pateko į didelę bėdą!
  Olimpija, mirganti raumeningomis, įdegusiomis blauzdomis, plikomis, gražiomis kojomis šoko stepą. Mergina dainavo:
  - Šventieji rusų veidai mirga nuo piktogramos ... Neduok Dieve, kad pamirkytumėte bent tūkstantį Fritzų! O jei kas nors zuja labiau nei fašistai, niekas, patikėk, tavęs už tai nepasmerks!
  Tada ji perkrovė prieštankinį šautuvą ir vėl iššovė. Vokiečių transporteris vėl išpūtė dūmus.
  Merginų batalionas padarė didelę žalą Fritzui. Tačiau jis patyrė ir nuostolių. Čia viena mergina buvo perplėšta per pusę, o jos veidas, nepaisant dulkių, tapo išbalęs.
  Didžiąją dalį Stalingrado jau užėmė naciai, bet tai, kas liko iš miesto, nenori pasiduoti ir pasiduoti.
  Tuo tarpu Svetlana bando prasibrauti pro "Tigrą". Galingas vokiškas automobilis, gavo granatą į šoną, bet nepasidavė. Atsisuka iš patrankos. Mergina turi įkasti į žemę ir griuvėsius, kad jos nesutraiškytų dabarties skleidžiama sprogimo banga.
  Svetlana tyliai sušnabžda:
  - Mama, tėti, atsiprašau!
  Mirabela metė į Tigrą granatą, kuri jai sprogo ant kaktos. Mergina sušnypštė:
  - Apie tai, kad lengvas mokymas žiemą pavasarį... Kartoju be išimties, kad Hitleris yra maro niekšas!
  Andželika, palaužusi nacių akiratį ir pliūpsniais pylusi ant jų vandens, įsitempė:
  - Karste aš dabar pamačiau fiurerį! Ir ji spyrė vargšui tiesiai į akį!
  Raudonplaukė mergina iš tikrųjų plikomis pirštais metė granatą į tanką. Pataikė į statinę... Po to įvyko sprogimas ir "Tigro" snukis buvo suardytas.
  Bailusis vokietis paėmė ir atsitraukė.
  Svetlana prunkštelėjo pro šnerves:
  - Mūsų, tavo nepasiduos!
  Mirabela kulka nukirto hitlerinį samdinį ir dainavo:
  - Ir piktadarys nejuokauja! Rankos ir kojos, jis sukasi rusiškas virves! Jis įkiša dantis į pačią širdį... Tėvynę geria iki dugno!
  Svetlana, kikendama lojo:
  - Fiureris pašėlusiai šaukia, ašaroja!
  Mirabela atleido ir pridūrė:
  - Na, mirtis pūpso, šypteli!
  Atsirado dar pavojingesnis "Shtumrtiger". Jis sunaikina ištisus pastatus ir bunkerius. Be to, jis nepriartėja prie sovietų kariuomenės pozicijų. Automobilį saugo vokiečių kulkosvaidininkai.
  Svetlana mato, kad priartėti prie Fritzo pozicijų yra nerealu. Bet danguje Focke-Wulfs. Viena iš šių mašinų skrenda arčiau sovietų pozicijų. Merginos į ją atidengia ugnį.
  Andželika meta granatą ir įnirtingai sako:
  - Gilioje mirtyje - nėra atleidimo!
  Po to mergina duoda posūkį nuo automato. Greitai sukasi atgal. Greitai užvažiuoja palyginti naujas vokiškas tankas "Panther" -2 su nedideliu bokšteliu ir žemesniu siluetu.
  Kelios merginos meta granatas į vokišką automobilį. Ji, gavusi dovanas, sustingsta ir negali apsisukti.
  Andželika sušnypštė:
  - Tai naujas puolimas! Mes suplėšysime jai burną!
  Pantera-2 niurzgė ir iššovė savo galingesnį ginklą.
  Ugnies stulpelis suskaldė orą, akimirksniu įkaitino ir elektrolizavo atmosferą.
  Andželika kikeno, kriauklės praskriejo pro pusnuogę merginą. Begėdiška raudonplaukė papurtė klubus ir pasakė:
  - Ir Niutonas nugalėjo priešus, numetė jungą nuo sosto! Fritzas paskelbė savo Niutono dėsnį!
  Stalingradas buvo apimtas gaisrų, kai ugnies liežuviai tarsi laižė dangų ir traškėjo purpurinėmis, oranžinėmis ir raudonomis kibirkštimis! Ir kiekviena kibirkštis yra tarsi vaiduoklis, pabėgęs iš pragariškos pilies.
  Svetlana, numušusi vokiečių naikintuvą, blykstelėjo mėlynomis akimis, dainavo:
  - Ko tu verkši bloga senute? Patikėk, dėl tavęs verkia tiesiog psichiatrijos ligoninė!
  Mirabela dainuodama dainavo, šaudydama į nacius:
  - Kaip gera atsigulti ant žolės ir trenkti Fricui į galvą! Sutvarkykite fiureriui kompresą ir siųskite kulkas iš kulkosvaidžio!
  Mergina pašėlusiai kikeno ir apsivertė nuo pilvo ant nugaros. Padariau dviratį su kojomis. Į viršų pakilo granata. Skraidantis Focke-Wulf, gavęs po pilvu skeveldros, sparčiai pakilo aukščiau. Matyti, kad aštrios skeveldros jį sužeidė. Fašistinė būtybė užsiliepsnojo ir pradėjo prarasti lūžusių sparnų gabalus.
  Svetlana, pamačiusi, kaip Fokke praranda aukštį, suriko:
  - Tai semaforas! Ant laivo kabo kirvis!
  Vokiečių lėktuvas sprogo ir išbarstė šiukšles į visus tolimiausius dangaus kampelius. O kur dingo fašistų asas. Padariau paskutinį savo posūkį. Į pelenus pateko budelis, o ne lakūnas!
  Mirabela nusičiaudėjo, barstydama dulkes ir pasakė:
  - Būti ar nebūti? Tai ne klausimas!
  Andželika vėl sviedė koja stiklo gabalą tiek, kad, pataikydama į akį, jis išlindo į Fritzą per pakaušį:
  - Aš tankų armada! Ir tau reikia gydytis!
  Vokiečiai ir jų palydovai bandė veržtis į priekį, mesdami prieš save granatas. Tokia taktika prieš merginas nepasiteisino. Čia Seryozhka dislokavo katapultą ir kaip ji smogė priešui.
  Pionierius sušuko:
  - Kalėdų Senelis drasko Hitleriui burną!
  Katapultos užtaisas, įsiskverbęs į nacių minią, privertė juos išsisklaidyti ir tuo pačiu apsiversti ore. Fricas nukrito ir nulūžo ant sienų griuvėsių.
  Tankas "Tiger" -2, praradęs pusiausvyrą, susidūrė su "Liūtu". O, Leva, kur tavo nuostabus vardas?
  Svetlana nusišypsojo ir atsakė:
  - Na, gerai, Seryozhka!
  Vaikinas agresyviai suriko.
  - Pioneer visada pasiruošęs!
  Atsakydama mergina papurtė basa koja.
  Mergina kapitonė vėl ėmė kalti nagus. O Olimpijas kuteno siaurą Seryožkos pėdą, kaip jam sunku! Nenuostabu, kad berniukas nebijo bėgti per laužus.
  Mirabela giesmėje pasakė:
  - Jaunystė yra gerai - senatvė yra blogai!
  Angelica, ši linksma raudonplaukė, sutiko:
  Nėra nieko blogiau už senatvę! Tai iš tiesų pati bjauriausia būsena iš visų įmanomų!
  O mergina padarė šuolį perversmu. Akimirką ji įsivaizdavo šlykščias močiutes. Ne, nelygink, sena moteris su mergina. Ir koks grožis, lieknais kūnais.
  Andželika paėmė ir dainavo:
  - Srautas po metų, metai karavane,
  Sena moteris trina chna grūstuve...
  O kaip mano liekna figūra,
  Nesuprantu, kaip praėjo jaunystė!
  Svetlana blykstelėjo akimis, pargriovė vokietę smūgiu į kirkšnį ir pasakė:
  - Ne! Vis dėlto kare yra toks žavesys - išlikti amžinai jaunam! Visada girtas!
  Olimpija įdėjo naują užtaisą katapultai. Tai kažkas panašaus į gerą skiedinį. Mergina sušnypštė:
  - Ne praleisk, o praei!
  Seryozhka pakėlė ploną, bet vikrią pėdą ir lojo:
  - Fritzo veidas!
  O granata kartu su sprogstamuoju paketu įskriejo į nacių pozicijas.
  Taip, Stalingradas jiems nebuvo atiduotas. Jau trečias mėnuo nuo birželio pabaigos vyksta šturmas, tačiau miestas nespėjo visko pasiimti. Kituose fronto sektoriuose naciai pasiekė sėkmės, bet ne šiame.
  Svetlana iššovė pistoletą ir urzgė:
  - Viskas neįmanoma, pasitaiko, kad įmanoma... Nereikia visatos labai komplikuoti!
  Ir atsitrenkė į motociklo degalų baką. Mašina sprogo, o ugniniai viesulai nušvietė padūmavusį kraštovaizdį. O vokietį suplėšė ugninė letena.
  Mergina kapitonas sušuko:
  - Man patinka žudyti blogį! Ir tai yra didžiausias gėris!
  Mirabela trenkė vokiečiams ir sušnypštė:
  - Žaiskime kiaulę!
  Andželika atidengė ugnį, tiksliau. Ant ietimis dengtų griuvėsių liko gulėti keli juodaodžiai:
  - Nužudyk priešą! - sušnibždėjo mergina.
  Mirabela žaismingai dainavo:
  - Nupiešęs Hitlerį lūpų dažais, Mainšteiną - plaukų laku, ištempsiu tave į princesės nelaisvę, ištikimasis šuo apgraužs!
  Svetlana, šaudė, sušnypštė:
  - Nagi vakare, Adolfai, pasikabink... Baik kvailioti galvą! Nagi vakare, skrendi kaip sakalas - nacius stipriai nugalėti!
  Mirabela supykusi tarė, numušdama šalmą nuo šturmano galvos:
  - Mes galime! Ir mes padarysime!
  "Lenino" bataliono merginos sustabdė svetimos kariuomenės veržimąsi. Fritzas pajudėjo į priekį, tiesiogine prasme išmesdamas lavonus į kosmosą. Nepadėjo ir tankas "Lev", į kurį buvo sietos viltys. Čia yra mašinos modifikacija su 150 mm pistoletu.
  Andželika numuša akmenį, prilipusį prie nuogo spenelio. Mergina turi tokias gražias ir pilnas krūtis. Mergina koja meta granatą. Koja stipresnė už ranką, o metimas eina toliau.
  "Liūtas" gavo tarpą vikšre ir sustojo. Šautas iš jo galingos burnos. Dumbtelėjimas ir griūtis.
  Angelica, spjaudydamasi, sako:
  - Rusų karys nedejuoja iš skausmo!
  Ir mergina vėl šaudo. Ir jis tai daro nepaprastai gerai. Iš bokšto išlindęs fašistas krenta atgal.
  Raudonplaukė, beveik nuoga mergina sako:
  - Veltui priešas tiki, kad jam pavyko palaužti rusus! Kas išdrįsta, tas puola mūšyje, mes įnirtingai nugalėsime priešus!
  O Andželika ridena preso raumenis, kuriuos ji labai įspaudžia.
  Oi, kokios gražios merginos! Nenoriu, kad nė vienas iš jų mirtų.
  Stalenida bėgo... Labai graži mergina, pūkuotais, baltais plaukais. Jai kažkaip pavyksta juos sutepti kažkokiu gėrimu, kad nesusiteptų.
  Mergina labai graži, su Veneros figūra, tik labiau tonizuota ir įspausta. Ant jos rūbai, tik liemenėlė ir kelnaitės. Visa kita jau išdraskyta. Bet kokios grakščios kojos! Tai ne mergina, o tobulumo antspaudas, grožio karūna.
  Ji juda ypatingu būdu, kaip voverė. Basos pėdos ir mirgėjimas, ir kulnai stebėtinai išlieka švarūs. Stalenida nušauna, ir fašistui krūtinėje atsiranda opa.
  Mergina sako:
  - Ištikimybė tėvynei yra aukščiausias žodis!
  Angelica juokdamasi pastebėjo:
  - Nusiimk liemenėlę ir lik kaip aš su šortais!
  Steelenida neigiamai papurtė galvą.
  - Tai netinka!
  Andželika papurtė klubus, taikliai šovė ir dainavo:
  - Kažkas komjaunimo tapo neįprasta! Taip vaikščioti nuoga krūtine yra labai nepadoru!
  Steelenida nusijuokė ir pastebėjo:
  - Kam džiuginti Fritzą, pažvelk į mūsų grožį!
  Andželika ryžtingai atsakė:
  - Mūsų grožis yra mirtinas!
  Plieninė mergina kikeno ir šovė į TA-200. Nacių automobilis užsidegė. Ir graži blondinė sušuko:
  - Mirtis blogiui!
  Andželika nusijuokė.
  - Ir gyvenimas yra geras!
  Steelenida, pamačiusi, kad vokietis krenta, suriko:
  - Tai didžiausia vertybė! Nemanykite, kad naciai laimėjote!
  Angelica dainuoja:
  - Laukiu pergalės! Laukia pergalė... Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius! Laukiam pergalės! Laukiam pergalės! Mes galėsime nugalėti nacius!
  Graži mergina, o jos nuogos krūtys dreba. Gerai su nuogu liemuo karštyje, kurį sustiprina ugnis.
  Svetlana dabar atrodė daug ryžtingesnė. Ji šaudė į Fritzą iš automato ir lojo:
  - Aš tave kastruosiu!
  Ir iš tiesų naciai gavo mirtinų dovanų ir karstų! Ir mergina jiems parodė figūrą, pastatykime nuogus kojų pirštus. Ir švilpė kaip lakštingala plėšikas. Ir per apatinių galūnių pirštus.
  Mergina kapitonė yra labai protinga. Ir putojantis. Ir visai ne žiaurus. Jai irgi kartais gaila priešo kareivių, kurie gali susilaukti vaikų, kurie verks savo mirusių tėvų.
  Tačiau Svetlana tokias mintis varo nuo savęs, todėl nuo jų norisi apsiverkti. Bet ne rusai atėjo pas vokiečius plėšti ir žudyti. Ne, tai vokiečiai ir visas agresyvus būrys užsieniečių iš viso pasaulio įsiveržė į Rusijos platybes.
  Svetlana kirto ir šovė į Fritzą, kuris bandė tyliai priartėti prie ruso Fritzo pozicijų... Jo kulka išmušta akis ir smegenys nutekėjo.
  Mergina kapitonė nusišypsojo ir šmaikščiai pasakė:
  - Tiesiai akis į akį, galva į galvą!
  Svetlana taikliai šovė ir šonine priekaba atsitrenkė į motociklą. Automobilis pradėjo plyšti, o kulkosvaidis nulėkė, kelis kartus apvirto. Tada jo snukis įsmuko į griuvėsius.
  Mergina ant griuvėsių trynė nuogą, dulkėtą padą. Ir ji vėl nusitaikė. Jos linksmas, jaunas veidas išsišiepė gana išsišiepęs. Mergina dainavo:
  - Ne, mes fašistams pasakėme, mūsiškiai nepakęs, kad rusiška kvapni duona bus vadinama žodžiu fordas!
  Mirabela atliko labai tikslų šūvį, nuo kurio įsiliepsnojo Focke-Wulf ir čiulbėjo:
  Niekšui, žinoma, pasirinkimas aiškus,
  Už dolerius jis pasirengęs išduoti Rusiją ...
  Bet rusas toks gražus
  Kad jis yra pasirengęs paaukoti savo gyvybę už Tėvynę!
  Mergina padarė salto ir parodė naciams figą, ir slinko, o kulkos gražuolės nepalietė.
  Pasirodė Andželika, ši gražuolė, beveik nuoga, purvina kaip velnias, iš karto metė granatą dviem kojomis. Ir ji patikrino:
  - Ką aš turiu, tai... Fritzas aštrioje pusėje!
  Olimpijas pataisė Andželiką:
  - Aštriai, į šoną, o ne į aštrią pusę!
  Mergina kikeno ir purtė arbūzo krūtis, o panaudodama granatą su sprogstamuoju paketu paleido granatą. "Tigrui" pataikė į snukį, ir šis kreivas meno kūrinys išsisuko.
  Po to nacistinė būtybė atsitraukė. Ji pradėjo šliaužioti kaip į ugnį pakliuvęs vėžlys.
  Svetlana dainavo linksmai mirkčiodama:
  - Ir "Tigras" atsitraukia, o vokiečiai slepiasi!
  Mergelių batalionas manevravo atakuojamas, oro smūgiais ir sunkiaisiais ginklais. Čia pataikė reaktyviniai bombonešiai, į dangų pakilo įlūžę, raudonai įkaitę šlaitai. Ir akmenys degė. Laimei, nė viena iš merginų nemirė, bet vyrai iškeliavo į kitą pasaulį - kam ne taip gaila! Ir sielos skrenda - vieni į dangų, o kiti į pragarą! Kur velniai su šakėmis jau laukia tų, kurie netikėjo Jėzumi.
  Angelica yra seksualiausia iš įniršusių karių: na, ar tikrai naciai iš savo "Sturmtiger" gali apšaudyti sovietų kariuomenės pozicijas ir nužudyti raudonuosius karius?
  O mergina basomis kojomis čiupo granatą ir sukosi salto kaskadomis. Ir sukasi vis greičiau. Ir tada iš visų jėgų ji metė mirties dovaną į platų Stormtigro snukį. Blykstelėjo nuogos, įdegusios gražuolės kojos, o granata įskriejo į platų snukį. Ir galinga mašina iš pradžių užspringo, o paskui puolė. Du "Karališkieji tigrai", stovėję "Sturmtigro" šonuose, buvo išmesti ir išsibarstę skirtingomis kryptimis. Nuo jų buvo nuplėšti volai, jie krito žemyn, lėkdami kaip nulaužti karalienės karoliai.
  Sprogimo banga išmetė Andželiką, o mergina nuskriejo aukštyn kojomis. Ir ji buvo apversta, siūbuota ir mėtoma. Tačiau gražuolė vis dėlto nusileido, į nuogus padus įsirėžė aštrios griuvėsiai ir skaldyti akmenys. Merginai skaudėjo, net per suragėjusią pėdą pradūrė galiukas.
  Bet Andželika rado jėgų atsistoti ir šaukti:
  - Jūs, fašistai, būsite pelenais!
  Svetlaną ir kitas merginas išmetė sprogi banga ir net šiek tiek sugniuždė. Tačiau nė vienas iš gražių karių nežuvo. Merginos pasitiko uraganu ir taiklia ugnimi. Tramdyti iššokusius nacius ir kitus SSRS apgulusius agresyvius vabzdžius.
  Mirabela su dideliu entuziazmu dainavo:
  - O kai Viešpaties trimitas mus nuves į mūšį, mes draugausime su komjaunuoliu! Ir pagal Jehovos valią aš dalyvausiu dangiškajame sąraše!
  Andželika, purtydama dulkes nuo kruvinų padų, dainavo:
  - Leninai, partija, komjaunuoli! Mes siunčiame fiurerį į beprotnamį!
  Merginos pradėjo kurtinamai juoktis, o Seryozhka su nerimu ir susierzinimu pasakė:
  - Ir mano katapulta, ne tokia tiksli - kaip tos nuogos ir tvirtos Andželikos kojos!
  Olimpija, žaisdama savo rankų raumenimis, pasakė:
  - Tai yra gerai! Jūs vis dar galvojate. Kažkas kietesnio!
  . 2 SKYRIUS
  Smolenskas tapo Vermachto suklupimo akmeniu. Priešo agresijos bangos trenkėsi į jį kaip granito akmenys.
  Ir sudegė daugybė šimtų vokiečių tankų, o gynyba laikėsi milžiniško gylio ir drąsos. Ir akivaizdu, kad niekas nenorėjo pasiduoti ir pasiduoti.
  Aleksejus Sotnikovas, išvaizdos dvylikos metų berniukas, toliau rašinėjo iš kulkosvaidžio ant besiveržiančių nacių.
  Vaikų gubernatorius labai taikliai atkirto nacius. Stulbinantis dideliu tikslumu.
  Ir tuo pat metu apnuoginti berniuko vaikų kojų pirštai vėl meta naikinimo dovaną ir apverčia fašistinį tanką.
  Karo vadas berniukas riaumoja:
  - Už puikų komunizmą!
  Alenka taip pat labai tiksliai šaudo į priešą. Kiekviena jos kulka randa taikinį.
  Tada mergina apnuogino krūtis ir raudonu speneliu prispaudė bazuko sagą. Ir paleistos raketos pramušė "Maus" tanko šoną.
  Tada Alenka nuogais kojų pirštais metė mirtinos jėgos granatą, suplėšydama porą dešimčių Fritzų.
  Tada mergina sumurmėjo:
  - Šlovė Tėvynei-SSRS! Kiekvienas herojus bus pradininkas!
  Jekaterina ir toliau labai tiksliai rašė priešą. Nušienavo daug nacių ir cypė
  - Už Tėvynę, mūsų motina!
  Ir jos pliki kojų pirštai vėl pasidavė, toks destruktyvus mirties tornadas.
  Tada ji paspaudė braškių spenelį ant bazuko mygtuko ir pasakė:
  - Ačiū Dievui, Svarog!
  Vokiečiai tęsė Smolensko puolimą. Atrodė, kad liko visai nedaug, bet aplenkti paskutinį buvo nepaprastai sunku. Nepadėjo net masinis "Sturmtigers" naudojimas. Nors reaktyvinių bombonešių sunaikinimas sukėlė milžinišką. Kita priemonė buvo napalmo bombos.
  Merginų batalionas buvo išretėjęs, bet gražuolės vis dar kovojo. Spalio 20 dieną snigo, o gražuolės visos buvo basos. Jie palieka grakščius pėdsakus ant baltos lovatiesės, o apvalūs, nuogi kulnai nesušąla!
  Gražios mergaitės, šiek tiek voliojosi sniege ir tapo švaresnės. Didelė Olimpija, užėmusi Seryozhką, nerado sau vietos. Vis tiek prarasti tokį protingą ir gražų berniuką. O kas jo laukė fašistų nelaisvėje? Pirmiausia kankinimai, o paskui mirties bausmė!
  Berniukas iš tiesų buvo arti nušautas, bet atsidūrė kasyklose. Seryozhkos laukė šešiolika valandų per dieną darbas ir menkas davinys, prižiūrėtojo botagas.
  Tiksliau, berniukas jau yra karjeras, ir dirba ten kaip asilas. Tačiau po žeme daug šilčiau nei paviršiuje. O kariai, kad nesušaltų, yra priversti šokinėti ir bėgti. Ir merginos kovoja. Čia yra galingas tankas "Liūtas" labiau puolimo modifikacija. Jis turi 150 mm pistoletą, daug efektyvesnį ir praktiškesnį mūšiams mieste. Fritz mėgsta šį baką, nes jis yra gerai apsaugotas iš visų pusių.
  "Pelė" šliaužia šiek tiek atsilikęs. Vokiečių transporto priemonė, sverianti mažiau nei du šimtus tonų, taip pat buvo ginkluota 150 milimetrų pabūklu ir trumpašaudžiu greitašaudžiu septyniasdešimt penkiais. Taip daug praktiškiau. Kulkosvaidžių skaičius išaugo iki keturių ir, kaip ir anksčiau, lengva neprisiartinti prie tanko.
  Svetlana, Mirabela ir Andželika bando kartu išgraužti mastodoną. Jam kruopščiai atrinkta.
  Svetlana su entuziazmu dainavo:
  - Kaip gyvenome, kovodami ir nebijodami mirties... Taigi nuo šiol gyvensime jūs ir aš! Ir žvaigždėtose aukštumose, ir kalnų tyloje, jūrų kare ir įnirtingoje ugnyje! Ir įniršusioje, ir įsiutusioje ugnyje!
  "Maus" buvo naujausia modifikacija, turinti net šešis kulkosvaidžius, du bendraašius su vamzdžiais ir keturis susuktus ant vyrių.
  Mirabela, ropojanti per sniegą, sušnypštė:
  - Mes niekada nepasiduosime! Juk Jėzus Aukščiausiasis Dievas yra su mumis!
  Mergina, priėjusi arčiau, sviedė į Pelės vikšrą sprogstamąjį paketą. Sugniuždė, po skydu, ir čiuožykla sprogo.
  Sandalų merginos iš džiaugsmo šaukė:
  - Paimk fašistą!
  Ir blykstelėjo pliki, šiek tiek apdulkėję kulnai.
  Andželika apsisuko ir sviedė į Fritzą granatą. Fašistas buvo išmestas sprogstamos bangos, kartu su juo buvo nuplėštos ir dviejų juodaodžių kolonijinės kariuomenės kovotojų galvos.
  Raudonplaukė gražuolė sušvilpė:
  - Už Tėvynę ir Staliną!
  Svetlana vėl metė sprogstamąjį paketą... Šį kartą ne taip sėkmingai, jis pataikė į šarvus ir sprogo plieninio apvalkalo paviršiuje.
  Mergina susierzinusi pasakė:
  - O, ištepiau!
  Ir nušliaužė naujos porcijos savadarbių sprogmenų. Jos apvalūs kulniukai, raudoni nuo šalčio, mirgėjo. Beveik nuoga mergina, ropoja sniege, šiek tiek nejauku. Bet būk kantrus. Sniegas tirpsta, ypač kai gliaudoma nuo per didelio karščio.
  Svetlana net dainavo:
  - Žinau, šaltis greitai išnyks,
  Upelis garsiai veržiasi...
  Ir jie jau bėga per balas -
  Basos merginos!
  Mergina šaudo, o arabas iš kolonijinės kariuomenės žlunga. Priešo bandymai veikti mažomis grupėmis sukelia rimtų nuostolių.
  Trumpa Pelės patranka vėl iššauna fragmentaciją. Kažkur dūmuose sprogo kriauklės. Ir daug pertraukų...
  Vokiečiai vos neužėmė Stalingrado... Liko labai nedaug. Tačiau būtent tai neleidžia Vermachtui panaudoti didelių bombų ir sunkiosios artilerijos. Fricai paleido užsieniečius, kurie nesigaili.
  Mirabela iššovė iš šautuvo. Fašistas samdinys griuvo ir apsivertė griuvėsių akmenimis.
  Mergina nuogas krūtis trynė raudonais speneliais. Jie visiškai aprengė karius - įšoka į šortus. Tačiau, kita vertus, ant jų beveik nėra hitų. Matyt, nuogumas, kažkaip ypač saugo gražuoles. Kadangi jie sugeba išgyventi tokiame pragare!
  Andželika nusipurto sniego ir purvo mišinį ir vėl užsidega. Tai pataikė juodaodžiui kariui tiesiai į akį. Bloga kalė, nieko nesakyk.
  Trys merginos vėl prieina prie Pelės. Į tokį storą šarvą turintį automobilį iš visų pusių sunku prasiskverbti. Tačiau kariai kupini optimizmo. Jei negalite prasibrauti per patį apvalkalą, kodėl gi nenuplėšius statinės.
  Andželika, basomis kojomis spardydama nešvarius grumstus, dainavo:
  - Mūsų tiesa, mūsų tiesa... Kaip saulės spinduliai! Mūsų rytojus bus šviesus, iš kalnų tekės upeliai!
  Kariai jau seniai buvo ginkluoti paimtais MP-44. Šie puolimo šautuvai turi ilgą atstumą. Grožis užtikrintai liepsnoja. Juodu vėl krenta. Jie šaudo iš raudono kraujo fontanų.
  Šaudydama Mirabela su šautuvu ir paimtu kulkosvaidiu ant pečių dainavo:
  - Klastingas voras paaštrino savo įgėlimą,
  Ir jis geria šventą, rusišką kraują iš Rusijos!
  Jo priešui viskas maža ir maža, jis nužudys,
  Kas myli Rusiją!
  Meilė Rusijai!
  Mergina pasiuntė kulką į asorti "sargybą", kuri išlipo iš plyšių. Gražuolė šypsojosi, jos veidas, nors ir suglebęs, išlaikė žavesį ir žavesį.
  Apskritai visos merginos jų batalione yra gražios. Štai, pavyzdžiui, totorių serafimai. Jos tėvas yra totorius, o mama iš Baltarusijos, iš jos Serafima paveldėjo prinokusių kviečių spalvą. Taip pat graži mergina, basa ir beveik nuoga. Ir šaudo iš pagauto kulkosvaidžio, trumpais šūviais. Ir fašistai iš kitų karių šliaužia ant jo.
  Serafima šaudo gana taikliai. Šalia jos gulėjo auksaplaukė Mirabela. Abi merginos šaudo ir dainuoja.
  - Tėvynė! Mirabella pradėjo...
  - Ir kariuomenė! - Tęsė, nušaudamas Serafimą.
  Mirabella tviteryje parašė:
  - Tai yra...
  Vadovaudamas ugniai ir smogdamas spalvotiesiems, Serafimas pranešė:
  - Du stulpai!
  Mirabela nusišypsojo ir čiulbėjo:
  - Ant...
  Serafimas atleido ir pridūrė:
  - Kuris...
  Mirabela nutraukė penkis ir tęsė:
  - Palauk!
  Serafimas, šaudo, pasveikino:
  - Planeta!
  Mirabela, šaudo, čiulbėjo:
  - Krūtinė...
  Serafimas, šaudantis, murkęs:
  - Apsaugokite...
  Mirabela sumušė fašistui galvą ir ištarė:
  - Mes jūs ....
  Serafimas, skrodžiantis nacius kulkomis, sušnypštė:
  - Šalis!
  Mirabela, siųsdama taiklias kulkas, čiulbėjo:
  - Visi....
  Serafimas, šaudydamas vis taikliau, pridūrė:
  - Žmonės!
  Mirabela, nusimetusi nuo kaktos auksinius, purvinus plaukus, dainavo:
  - Žiurkė...
  Serafimo kulka ir siųsdamas šūvius išdavė:
  - Tavo...
  Mirabela, smogdama fašistui į gerklę, tęsė:
  - Šilta!
  Šviesiaplaukė totorė, siųsdama šūvius, tęsė:
  - Debesys...
  Mirabela, šaudanti tiksliai, pridūrė:
  - Saunus!
  Serafimas, besišypsantis, čiulbėjo:
  - Na ir...
  Mirabela šovė tiksliai ir urzgė:
  - Saulė!
  Serafimas, trypčiodamas pliūpsniais, sušnypštė:
  - Zojus!
  Mirabela juokdamasi tęsė:
  - Automatinis...
  Serafimas, tarsi šaudydamas, lojo:
  - Nather...
  Mirabela pridėjo taiklių šūvių:
  - Petys...
  Serafimas juokdamasis pridūrė:
  - Kareivis!
  Šaudama Mirabela entuziastingai dainavo:
  - Kassiu...
  Serafima, vadovaujanti naikintuvui, pridūrė:
  - Kapas...
  Mirabela pargriovė afrikietį ir tęsė:
  - Priešas!
  Merginoms baigėsi šoviniai. Ir ji buvo priversta greitai bėgti priedangos. Tiekimas visoje Volgoje yra labai sunkus. Nuolatinis bombardavimas ir apšaudymas. Čia ateina pastiprinimo kompanija iš kitos pusės.
  Aplink laivus verda purslų ir nuolaužų fontanai. Danguje riaumoja audros kariai. Čia atskrenda Focke-Wulfs. Ir jie meta bombas.
  Suskilo kelios valtys. Sovietų kariai skęsta ir miršta.
  Priešo artilerijos ugnis per tanki. Tačiau basų pėdų merginų tai negali įbauginti nė cento.
  Net ir naktį Fritz viską saugo ugnimi. Ir jų nardomieji bombonešiai yra dėvimi. Įskaitant Yu-87 senelį. Nors reaktyviniai lėktuvai jau pateko į seriją.
  Štai legendinis sovietinis Jak-9. Jis kovoja su vokišku ME-309. Sutartas manevringumas, prieš greitį ir ginklus. Vokietis nuo pat pirmo skambučio bando įveikti sovietinį automobilį. Bet jam nesiseka. Jakas savo ruožtu stengiasi įlįsti į uodegą, tačiau nacias pasitraukia dėl didelio greičio.
  Greitesnis vokietis, su stipresniais ginklais, prieš manevringesnį rusą. Tačiau greitas skrydis tęsiasi. Fašistas naudoja septynis šaudymo taškus prieš septynis ir paliečia sovietinį automobilį. Ji praranda greitį ir pradeda kristi.
  Jis skleidžia dūmų gabalėlius. Ir variklis veikia...
  Kas čia per karas! Sunku prieštarauti tokiai galingai ginkluotei kaip ME-309, kurioje septyni šaudymo taškai kompensuoja perteklinį svorį ir prastą manevringumą.
  Didelis greitis leidžia fašistui pasinerti, o vokiečių kovotojo kakta yra gerai šarvuota.
  Svetlana vėl bando sugriauti Mausą. Mergina rizikuoja gyvybe. Ji jau visa išdraskyta, nuoga šliaužia per įtvirtinimus. Visas grožis įbrėžimų ir pisugoje. Bet tada jis meta granatą su prie sprogimo pritvirtintu paketu. Ji net nukentėjo nuo kulkosvaidžio sprogimo. Nubraukia gražuolės petį.
  Tačiau, kita vertus, sprogstamasis paketas pataikė į 150 mm patrankos snukį. O vokietis jau gavo nemenką žalą. Su dideliais sunkumais automobilis pajuda iš savo vietos ir šliaužia atgal į savo kariuomenės vietą, kad galėtų apsilaižyti žaizdas.
  Danguje pasirodo Focke-Wulfs ir keli TA-152. Jie pradeda apšaudyti sovietų pozicijas. Taip pat pasirodė pora naujausių HE-183 atakos reaktyvinių transporto priemonių. Šie grifai pasiekdavo iki aštuonių šimtų kilometrų per valandą greitį, į juos buvo beveik neįmanoma pataikyti.
  Merginos šaudo atgal į vokiečius. Visada yra galimybė užkabinti priešą, nepaisant galingos atakos lėktuvų apsaugos nuo žemės ugnies.
  Svetlana ir Anželika atgavo paimtą Luftfaustą. Šis ginklas, susidedantis iš devynių tarpusavyje sujungtų dvidešimties milimetrų be atatrankos.
  Galite šaudyti kaip mažas priešlėktuvinis ginklas.
  O kariai rodo į priešą. Jos sklandžiai spaudžia startą... Abi gražuolės basomis kojomis ilsėjosi ant griuvėsių, jausdamos sklandų sugrįžimą.
  Focke-Wulf su šešiais pneumatiniais ginklais pradeda rūkyti - jam plyšo pilvas.
  Merginos iš džiaugsmo riaumoja:
  - Ritulį! Skalbyklė! Įvartis!
  Virš merginų galvų pradeda suktis kiti vokiečių lėktuvai. Gražuolės lenda į požemines perėjas, vengdamos Focke-Wulf raketų.
  Svetlana gavo grublėtą apvalų kulną su blizgučiu. Mergina sumurmėjo:
  - O pragariškos liepsnos!
  Mergaitės padas buvo padengtas pūslėmis ir skausmingai skaudėjo. Norėjau ką nors šalto įkišti.
  O paviršiuje spragos tęsiasi. Nuo liepsnų šnypščia sniegas, drasko griuvėsiai. Vokiečiai užtvindo pozicijas ugnimi, bet prasmės iš to labai mažai. Kariai slėpėsi kaip pelės audinėse. Leisk jiems išsilyginti.
  Andželika sušnibždėjo Svetlanai į ausį:
  - Manau, kad greitai naciai pagaliau išsikraus. Jie turi daug jėgų, bet Stalingrade neturi galimybės apsisukti!
  Šviesiaplaukė mergina išdidžiai atsakė:
  Mes čia kaip trys šimtai spartiečių! Mes atspindime pranašesnes priešo jėgas!
  Raudonplaukė Andželika kikeno ir mirktelėjo savo partnerei:
  - Ir tu mūsų neaplenksi!
  Kai merginos pakilo į paviršių, reidas baigėsi. Atsirado nauji juodapėdžiai. Jie pakilo į priekį, o mergaitės turėjo atidaryti ugnį, priversdamos priešą kasti žemę nosimi.
  Vėl "liūtai" ir "tigrai" stojo į mūšį. Vokiečiai sunkiaisiais tankais bandė spausti sovietų kariuomenę. Karts nuo karto pasipylė sviediniai. Labiau pažeidžiamas "Tigras" stengėsi neatsiplėšti nuo savo darinių. Taip pat burzgė minosvaidžiai.
  Merginos apšaudė vokiečius ir jų samdinius. Nokautavo varžovus. Andželika ir Svetlana šaudė poromis. Atsirado ir apsigyveno priešų antsnukiai. Tada naujas besiveržiančių priešų sluoksnis.
  Mūšio metu merginos dainavo.
  Andželika pradėjo šaudydama:
  - Prieš...
  Svetlana, šaudanti, tęsė:
  - Jūsų...
  Angelica lupanuv pridūrė:
  - Legionas...
  Svetlana, nutraukusi tris, nutilo:
  - Priešai...
  Andželika, prikaustydama vinis priešininkus, ištarė:
  - Jie yra....
  Svetlana, nugriovusi pusę arabo kaukolės, tęsė:
  - Jie nori...
  Andželika, sutriuškinusi priešą, tęsė:
  - Tu...
  Svetlana, šaudanti, sušnypštė iš pykčio:
  - Susmulkinti...
  Andželika, pervėrusi arabo kaukolę, suriko:
  - Sunaikinti...
  Svetlana, toliau kaldama nagus, sušnypštė:
  - Pastabos...
  Andželika, tarsi šaudydama, sušvilpė:
  - Nebijok...
  Svetlana, atlikusi taiklų smūgį, suriko:
  - Priešas...
  Andželika, šaudydama kaip snaiperis, tęsė:
  - Štykovas...
  Svetlana, šaudama toliau, lojo:
  - Galėti...
  Andželika nenustodama šaudyti sušnypštė:
  - Priversti...
  Svetlana, įnirtingai šaudama, urzgė pataisydama savo draugą:
  - Drąsos...
  Anželika, apimta ekstazės, šovė afrikiečiams per galvas, lojo:
  - Stiprumas...
  Svetlana, šokinėjanti ugnimi, sušnypštė:
  - Padidinti...
  Andželika, purtydama raudonas garbanas, tęsė:
  - Ir priešai...
  Svetlana, trenkusi arabui į pilvą, išdavė:
  - Iškarto...
  Andželika, šaudanti visais kalibrais, lojo:
  - Sunaikinti...
  Merginos atsikvėpė. Ir dar šiek tiek pašovę sušuko:
  - Mes snaiperio riteriai, žmogžudystės balsas skamba!
  Stūmimosi, kolonijinės kariuomenės banga kiek atslūgo. Naciai vėl pajudino tankus į priekį. "Tigrai" -2 pasirodė su ilgais snukučiais ir šaudė sviediniais į viską, ką sugebėjo pastebėti.
  "Tigras" -2 turėjo pirminę bokšto formą ir šarvų plokščių šlaitus iš šonų. Tai padarė jį šiek tiek atkaklesnį. Moterys karės savo taikiniu vėl pasirinko tanko vikšrus. Fašistas turėjo būti kaip gyvatė keptuvėje.
  Svetlana metė sprogstamąjį paketą, sutraiškydama priekinį "Tigro" volą -2 ir dainavo:
  - Sutikau tave su dovana... Žinoma, nubrėžiau vietą karste!
  Andželika sušnypštė, džiaugsmingai mesdama į fašistą didelį sprogstamą paketą:
  - Bet Pasaran!
  O nuo sprogimo susisuko ilgas vokiečių tanko snukis. Ir Karalius Tigras pradėjo suktis atgal. Vėl fašistas buvo sunkiai sužeistas. Andželika paėmė ir lojo, nuogais kojų pirštais mesdama stiklo skeveldrą:
  - Būti tu ąžuoliniame karste!
  Stiklas, praskridęs pro šalį, atsidūrė tiesiai indėnui iš kolonijinės vokiečių kariuomenės tarpo.
  Svetlana mirktelėjo savo partneriui ir dainavo:
  - Įkišiu galvą į šitą statinę! Aš pamerksiu visus!
  Andželika iššovė iš automato. Vokiečiai vėl buvo užpulti. Mergina sušnypštė:
  - Mes galime viską! Ir mes laimėsime!
  Svetlana iššovė iš šautuvo ir pasakė:
  - Laukia didelis laimėjimas! Tebūna mūsų seneliai šlovėje!
  Andželika padarė salto ir apsivertė, sukdamasi kaip eglutė. Mergina, mirktelėjusi, dainavo:
  - Pone sėkmės, kur tu eini... Pone sėkmės, - juokiasi fašistai...
  Vokiečių tankai, negailėdami sviedinių, padidino ugnį. Jie išpylė savo sprogstančias dovanas. Ir jie artėjo prie sovietų pozicijų, stengdamiesi išvengti spragų.
  Svetlana, naudodama laidą, kaip juos mokė belaisvė Seryozhka, ištraukė sunkią miną. "Liūtas" lėtai šliaužė į sovietines pozicijas. Jo 150 mm pistoletas vis išspjovė sviedinius. Merginos sušnypštė ir mirktelėjo.
  Svetlana dainavo:
  - Vokiečiai-pipirai, fašistai-naciai... Jūsų laukia pacifisto galas!
  Angelica šypsodamasi pasakė:
  - Pacifizmas... Net kvaila kalbėti apie pacifizmą, kai kalbama apie nacius!
  Svetlana taikliu šūviu pataikė į kolonijinės gvardijos arabo nosį ir čiulbėjo:
  - Ir jie suluošinti mąstyme... O kariniuose reikaluose jie ne tokie stiprūs! Netrukus mes juos ištrinsime nuo Žemės planetos veido!
  Andželika paleido dar vieną seriją, pasitrynė nuogas krūtis į griuvėsius ir dainavo:
  - Aš esu rusų riteris ant laukinių kelių ... Aš nušluosiu Tėvynės priešus nuo žemės paviršiaus!
  Merginos kartu purtė nuogas krūtis.
  Raudonplaukė gražuolė mirktelėjo, pažvelgdama į dangų. Ten sukiojosi "rėmai", vokiečių šauliai.
  Šliauždavo, karts nuo karto, įklimpęs į vėjavartą vokiečių "Liūtą". Ir jo ginklas vis spjaudė.
  Svetlana, perkeldama miną po vokiečių tanko vikšrais, sušnypštė:
  - Dėl Seryozha ...
  Vokietis sustojo ir vėl šovė. Sviedinys sprogo merginoms už nugaros.
  Svetlana pasakė:
  - Pieno lukštai, kas turi kūdikio smegenis!
  "Liūtas" kurį laiką stovėjo. Nesvarbu, ar patyrusi vokiečių įgula jautė pavojų priekyje, ar norėjo išnaudoti kovos komplektą. Tačiau "Liūtas" kurį laiką stovėjo vietoje ir išspjovė mirtinus kiautus.
  Svetlana pažymėjo, kad vokiečių tankas turi geresnį ginklą ir šaudo dažniau nei KV-2. Ir tai, žinoma, daro šį automobilį daug pavojingesnį. Svetlana sukryžiavo ir sušnypštė:
  Tegul nedorėliai patenka į pragarą!
  Andželika šaudė fašistui į saulės rezginį ir lojo:
  - Mūsų pergalė neišvengiama! Ir viskas baigsis gerai!
  Svetlana taip pat nukirto turką ir dainavo:
  - Nors, regis, greit gyvenimas nutrūks, kai bėda pasibels į jo juodą ragą... Kaimyna arkliai ir kraujas teka kaip upė, ir vėl žemė iš po kojų palieka!
  Angelica, pamirkusi iranietį, pridūrė:
  - Bet žemė turi ir savo globėją... Ir tarp žvaigždžių jam nusidriekusi... Nematomos gelbėjimo gijos ištremti Hitlerį į Kolimą!
  Merginos, šaudamos, vieningai dainavo:
  - Palaužkime Adolfą, jam tai pakenks! Tikiu, kad fašizmas bus nugalėtas! Ir mūsų Rusijoje pasirodys mesijas, visų šalių tautų Viešpatie!
  Ir kariai toliau šaudė. Tačiau priešo pėstininkai atsigulė ir pradėjo šaudyti bei mėtyti granatas. Fašistų minios bandė išrūkyti merginas minosvaidžių ugnimi. Ir mesti daug granatų.
  Andželika filosofiškai pastebėjo:
  - Galite pasiimti skaičių rinkimuose, įgūdžius rinkimuose be karo!
  Svetlana nusijuokė ir pažymėjo:
  - Karas yra sritis, kurioje kokybė lenkia kiekybę, rinkimai, kaip taisyklė, yra priešingi, ir tai yra pokštas!
  Kariai šiek tiek atsitraukė, granatos ir jų skeveldros liejosi per tirštai. Andželika netgi perėmė išmestą dovaną koja ir metė atgal. Granata praskriejo ir pataikė į nacius ant jų šalmų. Ir kaip sprogsta...
  Atrodė, kad kažkur detonavo dar viena grandis.
  Andželika filosofiškai pastebėjo:
  -Sėkmė yra antra laimė, sėkmė yra trečia, bet pirmasis įgūdis!
  Svetlana nusijuokė ir įsiterpė:
  - Sėkmė - tai atlygis už drąsą, bet ne už neapdairumą!
  Andželika išrėžė akį induistui iš kolonijinės armijos ir sušnypštė:
  - Kam pasiseka, jo siela dainuoja!
  Svetlana nusišypsojo ir čiulbėjo:
  - Gerai, kai pasiseka, vadinasi, Dievas tave išgelbės!
  Merginos kiek šmaikštesnės. Tada vokiečių "Liūtas" vis dėlto pajudėjo į priekį ir pataikė į miną. Vikšras pateko į sprogstamąjį įtaisą ir buvo suplėšytas.
  Sužeistas "Liūtas" apsisuko ir atsistojo... Kariai apsidžiaugė ir iš plaučių dainavo:
  - Liūtas - mąstymo luošas, tigras - visokių bėdų šaltinis... Pasaulyje nėra nieko įdomesnio už žmogų!
  Svetlana išsakė ilgą eilę, tiesiog svetima kariuomenė pakilo į audrą ir dainavo:
  Turime raketų, lėktuvų,
  Stipriausia Rusijos dvasia pasaulyje...
  Prie geriausių pilotų vairo -
  Priešas bus sutraiškytas iki dulkių ir žemyn!
  Atrodo, kad "Liūtas" smarkiai apgadintas. Ji sustingo, išspjovė dar porą kriauklių.
  Pasirodė vikri Pantera. Tačiau ji bijojo gilintis į sovietų kariuomenės pozicijas, bet pradėjo šaudyti. Virš merginų galvų švilpė kriauklės. Ir jie laužė griuvėsius ir gaisrus.
  Svetlana ruošėsi mesti granatą, pasiruošusi sugauti momentą, kai fašistų tankas priartėjo pasiekiamu atstumu. Bet ir Panteroje nėra kvailių. Vokiečiai šaudė, dėliojo sviedinius šachmatų tvarka, stengdamiesi nepraleisti nė vieno žemės sklypo. Ir tiesiogine prasme išgrėbė kiekvieną akmenį.
  Andželika paglostė nuogą krūtinę ir pasakė:
  - Fritzų taktika ydinga... Kiek jie taip pasieks?
  Svetlana išmintingai pastebėjo:
  - Višta peša grūdus po grūdo ir priauga svorio daug greičiau nei kiaulė, ryjanti didelius gabalus!
  Pantera paleido daugiau nei aštuoniasdešimt šūvių, o pasibaigus šoviniams apsisuko ir grįžo į savo guolį. Vietoje jo atsirado naujas mastodonas "Sturmtiger". Plačią bagažinę mašina uždengė dangteliu. Tai matyti, taip tikintis išsigelbėti.
  "Sturmtigr", iš tolo apšaudė sovietų kariuomenės pozicijas. Iššauta raketa. Žemė pakilo, o ugninis fontanas išliejo liepsnos sroves.
  Merginos vos išgyveno, buvo pakankamai apimtos. Svetlana net kiek apkurto. Mergina staiga pamatė save šuoliuojančią ant žirgo. Ir kad ji vadovauja būriui, kuris užpuolė totorių armiją. Ir kariai su ja joja žirgais. Mongolai-totoriai, neatlaikę smūgio, traukiasi ir tūkstančiai miršta po kanopomis.
  Kita vertus, Svetlana siūbuoja dviem kardais ir nukerta priešus. Tačiau regėjimas staiga nutrūko.
  Andželika trenkė savo partneriui į skruostus, purto ją sakydama:
  - Na, viskas! Dabar nustok gulėti!
  Svetlana piktai atsakė:
  - Aš ne gulėjau, o kovojau!
  Mergina iš pykčio pašoko ir metė granatą. Praskridęs dabartis nutūpė į tanko "Lev" snukį. Apgadintas automobilis susiraukšlėjo savo sunkią bagažinę.
  Svetlana sušuko iš visų jėgų:
  - Aš esu Rusijos riteris!
  Andželika iššovė kulkosvaidį ir urzgė:
  - suraukdamas antakius atsakė berniukas,
  Noriu tarnauti Šventajai Rusijai...
  Tegul išsilieja kraujo jūra
  Bet Dievas gali mus išgelbėti!
  Svetlana nukrito ant griuvėsių nuogu pilvu ir krūtine. Kaip tik laiku, kai virš jos galvos užplūdo šimtai kulkosvaidžių sprogimų. Mergina iškišo liežuvį ir pasakė:
  - Drąsių kareivių beprotybė gelbsti įkyrių generolų gyvybes!
  Andželika sutiko.
  - Kareivis drąsus, generolas apdairus, priešas gudrus, sėkmė - solidarumas tik su išmintinga drąsa!
  Merginos vėl atidengė ugnį ir solidariai čiulbėjo:
  Virš jo eskadrilės
  Vienbalsiai riaumojimas
  Adolfas yra stiprus kvailys -
  Sodomos sodinimas!
  Pasirodė dar vienas šarvuotas "Liūtas". Nuo jo pabėgo du kareiviai, sprendžiant iš juodų veidų - arabai. Jie bandė užmesti grandinę ant kablio, kad ištrauktų sukurtą tanką iš mūšio lauko.
  Anželika ir Svetlana šaudė, tuo pačiu paguldydamos technikus. Kariai dainavo:
  - Nesunaikink savęs ir padėk bendražygiui, padėk kitiems iš gaisro!
  Atsirado trys juodaodžiai. Jie lenktyniavo su grandine kuo greičiau, bet ir buvo nušauti merginų. Be to, Svetlana šaudė iš ginklo, prispaudusi šunį nuogais kojų pirštais.
  Ir ji sugebėjo nepaprastai pataikyti priešininkus, kaip ir Robiną Hudą.
  Angelica pastebėjo:
  - Ženklas ne tas, kuris sėkmingai pataiko, o tas, kuris nepataiko su nesėkme!
  Svetlana basa koja metė granatą ir sušnypštė:
  - Tiksliausias su durklo vizija gali nepataikyti, bet nedovanotinai aštrus protas gali praslysti pro taikinį!
  Granata pataikė į skiedinį ir pradėjo sprogti, detonuodama minas.
  Taip, Smolenskas vokiečiams nebuvo lengvas. Įtraukė juos į klaikią mirties citadelę!
  . 3 SKYRIUS
  Smolensko gynyba - šlovinga misija... Bet galbūt to neužtenka.
  Gražios rusų merginos Margarita Magnitnaja ir Oksana kovojo su naciais, kurie bandė prasiveržti į pietus nuo didvyriškojo Smolensko. Abi gražuolės vadovavo pionierių kuopai - vaikinams ir merginoms, kurie paėmė ginklą.
  Iš pietų pūtė šiltas vėjas, tirpo sniegas. Pionieriai ir pionieriai, basi šortais, kojomis minkė purvą.
  Šen bei ten gulėjo geltonai raudoni nukritę lapai. Medžiai plazdėjo, kabėdami plikomis šakelėmis.
  Vaikams nebuvo šalta, jie nuo ankstyvo pavasario dirbo basi ir pusnuogiai. Jie juda energingai - ploni, bet vikrūs.
  Dainavo pionierė Jekaterina Sotnikova;
  Skrisk kaip ugnis mėlynos naktys
  Esame darbininkų vaikai pionieriai...
  Artėja šviesmečių era -
  Pionierių šauksmas - visada būkite pasiruošę!
  Ir vaikai vieningai pakėlė, basomis kojomis trypčiodami į purvą:
  - Pionierių šauksmas - visada būk pasiruošęs!
  Pasigirsta triukšmas: artėja vokiečių ir amerikiečių atakos lėktuvai. Vaikai stipriai sugniaužia kumščius.
  Alenka Sotnikova užtikrintai ištaria, o virtuali komjaunimo mergina žaidime trypia basa koja:
  - Turime jums staigmenų, grifai!
  Išties berniukas raudonais kaklaraiščiais, būsimasis Aleksejus Sotnikovas jau grįžo į Antrojo pasaulinio karo frontą ir mojuoja vaiko ranka.
  Toks pat basas, o su šortais, kaip ir visi berniukai, nuogas iki juosmens, matosi labai įspausti, išlieti raumenys. Žinoma, kiti berniukai ir mergaitės yra ploni ir sausi, oda ir kaulai yra bado racione ir nuolat dirba su kastuvais.
  Berniukas Olegas yra pusantro metro ūgio, beveik juodas nuo saulės nudegimo, bet jo balti plaukai jau ataugę. Jis neabejotinai gražus ir labai stiprus kosminio amžiaus vaikas.
  O dabar dangaus spalva nudažytos gyvatės kyla nacių link.
  Basas berniukas Aleksejus Sotnikovas prie jų pritvirtino specialias pjuvenų granatas, mažas, bet labai sprogias.
  Čia yra Focke-Wulf, XE-129 ir amerikietiški P-47, P-51. Amerika nebesigėdija beveik atvirai kovoja Trečiojo Reicho pusėje. Formaliai amerikiečių pilotai yra savanoriai. Tačiau iš tikrųjų jie yra JAV vyriausybės ir oligarchų siunčiami karo dalyviai.
  Vaikai apsiginklavę ginklais, kiti - su savadarbiais bazukais. Aleksejus Sotnikovas ir basos merginos Alenka ir Jekaterina, kaip labiau patyrę kariai, iš beatatrankių vamzdžių rinko naminius bazukus. Ir kaip jie atsitrenks į žemai skraidantį automobilį.
  Berniukas ir šviesiaplaukės merginos ilsėjosi basomis kojomis ir sklandžiai nuspaudė gaiduką. O kaltinimai pataikė į du amerikiečių atakos lėktuvus ir vokiečių Focke-Wulf.
  Iš apkasų pasigirdo keli šūviai - šaudė ir pionieriai.
  Aleksejus Sotnikovas, mušdamas pliką, apvalų, vaikišką kulną, čiulbėjo:
  - Nors jis atrodo kaip basas berniukas,
  Ūsai neprasilaužė, bet jau titanas ...
  Mūšiuose suaugusiam vaikinui net per daug,
  Ir suduokite mirtiną smūgį!
  O dabar berniukas plikomis kojų pirštais tempia virveles, o sparnuotas gyvates taranuoja vokiečių ir amerikiečių atakos lėktuvai. Vienu metu sprogsta keliolika sąjungininkų ir Trečiojo Reicho lėktuvų.
  Aleksejus Sotnikovas ir dvi gražios merginos tais pačiais maudymosi kostiumėliais vėl spaudžia gaidukus, išmušdami kitus kapitalistinės koalicijos automobilius.
  Berniukas sutraiškė klaidą nuogu kulnu ir riaumojo:
  Tos pragaro dienos praeis
  Trečiasis Reichas žlugs...
  Šėtonas nevaldys
  Kovok, neslysk!
  Kiti berniukai taip pat nukreipia gyvates basomis kojomis. Ir dabar koalicijos šturmanai užklysta ant mažų, bet mirtinai skraidančių dovanų. Daug lėktuvų žūsta. Jie sprogsta ore ir skyla į gabalus.
  Hitlerio lakūnai dega... O išlikę skubantys atakos lėktuvai, barstydami raketas ir bombas, skrenda.
  Amžinas berniukas Aleksejus Sotnikovas cypia:
  - Šlovė didžiajai Rusijai!
  Pionieriai berniukai ir merginos renkasi chore:
  - Šlovė SSRS!
  Mergina Maša rėkia iš visų jėgų, plakdama plika, nešvaria koja:
  - Šlovė Stalinui!
  Boy Pashka priduria:
  - Ir Alioša šlovė! Jis yra genijus!
  Vaikų apkasai yra gerai užmaskuoti, o dėl bombų ir raketų sprogimų tik du berniukai ir mergaitė gavo nedidelių įbrėžimų. Ir tai nepaisant to, kad susidarė baisūs piltuvėliai ir daugybė žemės plokščių sunaikinimo bei apvertimų ...
  O vietomis žemė nuo karščio degė ir aprūko.
  Viena iš merginų atsistojo nuogu padu ir susidegino koją, nuo kurios rėkė:
  - Mirtis Göringui ir Hitleriui!
  Vaikai buvo kupini entuziazmo. Komjaunuoliai ir žaidimo merginos Alenka ir Margarita pasiruošusios kovai.
  Aleksejus Sotnikovas dainavo, kurdamas kelyje:
  Gimiau kosmoso amžiuje
  Kur laivai veržėsi per galaktikas...
  Žmonių poelgiai yra gana geri, patikėkite manimi,
  Išardyk karą, riteri!
  
  Bet dievai Demiurgas įsakė
  Tu, berniuk, padėk savo protėviams...
  Paimk tave hiperblasterį į vaikino rankas,
  Ir suplėšykite Hitlerį!
  
  Na, berniukai gimsta kovoti
  Jie yra veržlūs kariai, patikėkite manimi ...
  Juk rusai visada galėjo kovoti,
  Tegul plėšrus žvėris sunaikinamas!
  
  Tebūna pašlovinta mano šventoji šalis,
  Mūsų didžioji gimtoji SSRS...
  Mergina basa bėgioja sniege
  Parodykite drąsą!
  
  Ir aš įnirtingai kovoju su fašizmu
  Puikus rusų berniuko pionierius...
  Ir mūsų tikėjimas bus su komunizmu,
  Bent jau godusis Semas padeda Fritzams!
  
  Patikėk, rusai tiesiog nepalūš,
  Visos tautos rinksis aplink Maskvą...
  Aš esu riteris, visai nesu lituotas su siela,
  Mes ištikimi Stalinui kaip Viešpačiui!
  
  Niekas negali palaužti pionierių,
  Jie ne vaikai, o dievų sūnūs...
  Būsime pavyzdžių karta
  Fiureris tų ragų neskaičiuos!
  
  Taip, mūsų Tėvynės šlovė sklando,
  Aukščiau sniege, tikėk kalnais...
  Mergina basa bėgioja sniege
  Varo Fritzą į karstą nuogu kulnu!
  
  Netikėk, kad naciai dabar stiprūs,
  Nors jų Shermaną pristatė Samas...
  Nesigailėsime net patikėti gyvenimu
  Atėjo laikas dideliems pokyčiams!
  
  Tėvynė graži kaip saulė,
  Žaisminga Tėvynė - mūsų mama...
  O merginos plaukai auksu garbanoti,
  Mes galėsime suplėšyti Fritzą!
  
  Mes esame komunizmo vaikų pradininkai,
  Tarnaujame ir Svarogui, ir Kristui...
  Išsklaidyk niekšiškas fašizmo minias,
  Aš atnešiu pergalę Tėvynei!
  
  Rusija yra planetos tėvynė,
  Ji turi savo mėgstamiausias svajones...
  Laimingi pažįsta ir suaugusieji, ir vaikai
  Nereikia jokio papildomo šurmulio!
  
  Kai ateis Visagalis, bus saulė,
  Marse žydės obelys...
  Ir kinai, ir japonai yra vieningi,
  Amerikietis su rusu pakeliui!
  
  Suvienyti komunizmo idėjas,
  Ir tikėjimas žino Lenino svajonę...
  Mes atmesime cinizmo bjaurybę,
  Kurkime grožį visatoje!
  
  Mums Marija ir Šventoji Lada,
  Mes gerbiame Dievą ir Markso "Sostinę" ...
  Tegul visi pionieriai bus apdovanoti,
  Mums Svarogas ir Stalinas yra idealūs!
  
  Fašistai žino, kad ne taranuos
  Mes turime valios, jėgų, žinome galią...
  Mes sutriuškinsime priešą trigubu smūgiu,
  Ir greitai paverskite fiurerį utėlėmis!
  
  Tebūna mūsų šlovingoji Rusija
  Kaip amžinas smaigalys sode žydėti...
  Drauge Stalinai, tu esi mūsų mesijas,
  Su tavimi mes eisime į komunizmą!
  
  Kai perkūnijos minutės, sunkūs laikai,
  Kruvinas karas baigėsi...
  Staiga mūsų vaikai užaugs
  Amžina laimė ateis!
  Gerą eilėraštį sukūrė basas vaikinas Aleksejus Sotnikovas, užbaigdamas jį mažorine nata.
  Bet dabar prasideda apšaudymas... Jei puolimas nepavyko ir kainavo didelių nuostolių, dabar patrankos buvo kalamos.
  Terminatorius karo vadas iš netolimos ateities dar nesukūrė ginklo prieš artileriją. Nors genialus vaikas sukūrė raketas ant rašiklio ir anglies traukos.
  Berniukas buvo pasiruošęs kovai, tačiau kol raketos dar nebuvo paruoštos, jo basų komanda pasislėpė iškastuose.
  Norėdami praleisti laiką apšaudymo metu, du komjaunuoliai, svečias iš ateities, ir dvi mergaitės Maša ir Klara kartu su berniuku Paška žaidė kortomis.
  Jekaterina, kurios raudoni plaukai jau auga ir nuo kurių ji tapo daug gražesnė ir gražesnė, išmetė atviruką nuogais kojų pirštais, pažymėdama:
  - Tikrai, Fricai ir amerikiečiai mus spaudžia!
  Alenka, mergina šiek tiek garbanotais aukso spalvos lapų plaukais, pažymėjo:
  - Bet vis tiek nepalūžsime, nes turime kovinę dvasią!
  Aleksejus Sotnikovas linktelėjo:
  - Sovietų mokslas į priešo techniką atsakys stebuklingu ginklu! Aš tuo tikiu!
  Maša su košėmis linktelėjo galvą:
  Tu taip pat mūsų ginklas!
  O kortą mergina metė plika, maža, nuo nešvarumų nuplauta koja.
  Paška atsidusęs pažymėjo:
  - Visas kapitalistinis pasaulis kovoja prieš mus! Tokios nelygios jėgos!
  Aleksejus Sotnikovas, šis amžinas berniukas logiškai pastebėjo:
  - Suvorovas įveikė aukštesnes priešo pajėgas! Ir mes nugalėsime!
  Margarita juokdamasi dainavo:
  - Laukia pergalė, laukia pergalė, tie, kurie tiki šventuoju komunizmu!
  Laukia pergalė, laukia pergalė, fašizmą sunaikina mergina!
  Clara pareiškė:
  - Kad ir kokie baisūs buvo nacių tankai, mes turime atsakymą!
  Berniukas Aleksejus Sotnikovas trypė plika vaikiška koja ir linktelėjo:
  - Žinoma, yra! Taip, ir apšaudymas nurimo, laikas išvykti!
  Ir iš bunkerio iššoko savotiški berniukai ir mergaitės. Blykstelėjo jų rožiniai, skalbti vaikiški, apvalūs kulniukai.
  Naciai, žinoma, pradėjo puolimą su tankais.
  Gražuolė Alenka dainavo:
  - Pionierius, komjaunuolis! Eikite per gyvenimą kartu!
  Pionierius, komjaunuolis! Pasitikėk, kad nenuklysime!
  Aleksejus Sotnikovas pažvelgė į lauką ryškiu ateities vaiko regėjimu. Judėjo vokiečių, amerikiečių ir britų tankai. Visa armada automobilių. Čia galite pamatyti savaeigius ginklus "Ferdinanda". Amerikietiški "Sherman" tankai yra aukšti, vieni trumpais, kiti ilgesniais snukiais. Labiau pritūpęs angliškas "Churchill", labai gerai apsaugotas. Štai iškilūs Kromveliai trumpais snukiais, bet gana vikrūs, panašūs į lygintuvą. Archajiškesnis aukštas JAV armijos "Grand". Geriausias anglų tankas "Challenger" su septyniolikos pėdų ginklu. O štai vokiški. Baisus ir didelis "Liūtas" su ilgavamzdžiu ginklu.
  Iš pažiūros pasenęs "Tigras" savo kvadrato forma. Vikri "Pantera". Vėlesni ir vis dar reti modeliai: "Tiger" -2 ir "Panther" -2.
  Paskutiniai du tankai labai panašūs - net patranka ta pati, tik Panther-2 turi mažesnį ir siauresnį bokštelį, o siluetas žemesnis.
  "Ferdinandas" -2 savaeigis pistoletas yra pirmasis Vermachte, kuriame variklis galėjo būti dedamas į vieną bloką su transmisija ir skersai. Kiek lengvesnio ir žemesnio silueto tapo šis savaeigis pistoletas.
  Tačiau "Liūtas" -2 dar nepradėtas gaminti, norint paleisti tokias mašinas reikia išspręsti nemažai techninių problemų. Taigi kol kas vokiečiai turi pasenusio išdėstymo tankus: transmisija yra priekyje, o variklis - gale, todėl alkūninio veleno nuostoliai.
  Tačiau naujausias angliškas "Challenger" turi išdėstymą ir šešių šimtų arklio galių variklį. Bakas pasirodė neseniai ir nėra per masyvus, bet efektyvus.
  Tačiau masiškiausias yra "Sherman" JAV, kurio gaminamas didžiulis kiekis. Toks automobilis... Neblogai apsaugotas kakta ir kai kurie tankai turi gana ilgavamzdį ginklą.
  Yra tokia tankų armada.
  Tačiau basas kojas Aleksejus Sotnikovas, šis ką tik iškeptas pionierius, sąjungininkų mastodonams paruošė staigmenų.
  Pavyzdžiui, pradėjo sprogti pjuvenų kasyklos. Vokiečių, amerikiečių, britų tankus draskė vikšrai, laužė volai. Degantis metalas.
  Pionierė pliaukštelėjo basa koja ir cypė:
  - Tai fašistai, suprask!
  Pirmasis susprogdino tankas Liūtas. Tada du Shermanai. Toliau "Pantera" ir "Čerčilis". Tada vėl "Shermans" ir "Cromwells".
  O štai dar vienas pasenęs vokiečių tankas T-4. Tai jį taip pat susprogdino. Ir tada "Tigras" pradėjo rūkyti.
  Aleksejus Sotnikovas, mėtydamas mirties žirnius, plikomis vaikų kojų pirštais cypė:
  - Šlovė SSRS!
  Alyonka, labai graži mergina auksiniais plaukais, paėmė jį ir nuogais kojų pirštais sutraiškė vabzdį ir cypė:
  - Už pasaulinę revoliuciją!
  Catherine sušnibždėjo:
  - Už aukščiausius SSRS pasiekimus!
  Ir taip pat kaip lupanetas iš bazuko. O pats Aleksejus Sotnikovas iš vamzdžio padarė bazuką. Ir ji šaudo labai mirtinai.
  Berniukas-terminatorius-vaivada taip pat šaudė, ir iš toli šovė "Tigras" -2 ir kurtinamai šaukė:
  - Aš esu kosmoso riteris!
  Ir pionierių komanda sušuko:
  - Komunizmas gyvas!
  Naciai iš tikrųjų susidūrė su itin agresyviu oponentų pasipriešinimu. Ir jų tankai, ir sąjungininkų tankai retkarčiais sprogdavo ir sugriudavo. Ir nenaudinga atleisti Raudonosios armijos vaikams gailestingumą.
  Tankai šaudė be atodairos ir nieko negalėjo padaryti pionieriams.
  Berniukas Aleksejus Sotnikovas vėl iššovė savo bazuką ir sucypė:
  - Už Tėvynę ir Staliną!
  Alenka plikais mergaitiškų kojų pirštais mėtė akmenukus, pargriovė priešą ir čiulbėjo:
  - Už SSRS didybę!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams.
  Berniukas Andreika trypė basa koja ir dainavo:
  - Netrukus susitiksime su svajone,
  Pirmas žingsnis gyvenime yra...
  Vėl pamatysi visoje šalyje,
  Įniršusių išpuolių sūkuriai!
  Aleksejus Sotnikovas vėl iššovė iš ilgo nuotolio daugkartinio naudojimo bazuko, suskaldydamas Šermaną ir dainavo:
  Ir kova vėl tęsiasi
  Hiperplazminė ugnis verda...
  O Leninas toks jaunas -
  Suteikia mirtiną smūgį!
  Šis jaunas kovotojas yra toks geras draugas. Ir apnuogintais vaikų kojų pirštais nukreipia ginklą į taikinį. Ir vėl užsidega. O sąjungininkai vis juda į priekį, jų tankai lipa kartu su vokiečiais. Ir patiriami tik papildomi nuostoliai.
  Kuo arčiau priešo mastodonai artėja, tuo daugiau jie patiria nuostolių. Vaikai ypač šaudo iš lengvų ir paprastų bazuku į tankus, griauna nuo jų bokštus. Ir jie atneša didžiulius nuostolius.
  Mergina Alenka plikomis mergaitiškų kojų pirštais meta granatą ir dainuoja:
  - Tai yra komunizmo šlovė, šlovė,
  Aš skrisiu į dangų su daina!
  Mergina Lara apnuogintais kojų pirštais taip pat paleis žudikišką mirties dovaną, draskydama priešininkus ir rėkdama:
  - Už komunizmo didybę!
  Pionieriai vienu metu atkakliai kovoja ir su berniukais, ir su mergaitėmis. Ir visi jie kovoja.
  Meška irgi basa, vaiko koja meta granatą, stabdo amerikietį Šermaną ir cypia:
  - Už Sovietų Rusiją!
  Ir vaikai vėl kovoja. Hitlerio ir jo sąjungininkų tankai užkliūva ant minų, granatų, šautuvų į bazukas. Ir jie tiesiogine prasme nesustabdomi.
  Mergina Klara šaudo iš kulkosvaidžio į pėstininkus. Tada ji basa koja sviedė žirnį su anglimi. Ji suplėšė daug fašistų ir čiulbėjo, apnuogindama dantis:
  - Esu absoliutus pasaulio čempionas!
  Ir nuogas merginos kulnas vėl svies žirnį. Jis sprogs ir suplėšys porą nacių tankų volų.
  Mergina Maša davė posūkį ir automatą. Ji nupjovė Fritzą ir murkė:
  - Garbė Rusijos didvyriams!
  O plikas, apvalus kulnas kaip susinaikinimo dovana.
  Štai merginos. Ir berniukai stengiasi neatsilikti. Ir šaudo į nacius, ir pjauna pėstininkus, ir tai yra visas svetimšalių legionas. Ir savo nuogais kulnais pionieriai pasiųs visišką priešo sunaikinimą.
  Ir jie juokiasi.
  Ir kaip fašistus kolektyviai kulia pionieriai. Ir plikais, purvinais keliais spaudžia bazuko statines.
  Bet vaikinai ant laidų traukia minas iš pjuvenų. Ir kaip jie negailestingai kenkia Fritzui ir kitiems samdiniams. Tai tikrai totalitarinis maištas.
  Basas vaikas Aleksejus Sotnikovas šauna iš bazuko, o berniukas dainuoja:
  - Pasaulis panardintas į kruviną šviesą,
  Žmonės stovi prie sienos...
  Bet aš tikiu saulėtekiu
  Bet aš tikiu saulėtekiu!
  Išsklaidys kalėjimo požemio tamsą!
  Mes ponai, mes ponai...
  Išmokyta apgauti!
  Ir be teismo! Ir be teismo!
  Uždarytas rūsiuose!
  Berniukas elgėsi nepaprastai energingai, kaip ir jo pionieriai. Ir jie be jokio gailesčio sutriuškino Fritzą. Jie sulaužė juos taikliais šūviais ir sunaikinimu.
  Gražuolė Alenka, šaudydama į nacius ir tarsi smogdama jiems, paėmė ir čiulbėjo:
  - Mūsų tikėjimas komunizmu,
  Paneigti piktąjį fašizmą!
  Ir plikais kojų pirštais mergina vėl ims ir šaudys į priešą.
  Masha Pioneer nuogu apvaliu kulnu trenkė į granatą ir sudaužė vokiečių tanką, girgždėdamas:
  - Už komunizmą!
  Jekaterina, šaudydama iš kulkosvaidžio, urzgė:
  Mes rasime Hitlerį miške, rasime Hitlerį miške! Nejuokaukime su juo! Išardykime jį!
  O plikais kojų pirštais mergina vėl svaidys granatą ir čiulbės:
  - Aš jį suplėšysiu!
  Nors Levo tankas yra didžiulis, devyniasdešimt tonų sveriantis mastodonas, jis negali atsispirti sovietų pionieriams.
  O vaikai jį traiško, basomis kojomis mėtydami žirnius nuo anglių, ir tai tikra mirtis.
  Gražuolė Alenka šaukia:
  - Mūsų rusiška dvasia!
  Ir jis duoda mirtiną kulkosvaidžio sprogimą, nukirsdamas priešą. Ir išduoda dar vieną kalną lavonų.
  Aleksejus Sotnikovas, šaudantis, pažymi:
  - Mes juos sustabdėme!
  Ir vėl berniukas basa koja meta granatą ir sukasi. Ir sustojo kitas vokiečių tankas.
  Štai juda amerikietiškas savaeigis pistoletas "Ragana". Greitas automobilis, bet silpnai apsaugotas ir numuštas su bazuka. Mergina su košėmis šovė ir pataikė tiksliai.
  Kita mergina nuogais kojų pirštais metė žirnį ir sunaikino fašistą ir dainavo:
  - Šlovė SSRS! Pionieriai yra pavyzdys visiems!
  Ir vėl, kaip duos mirtinos jėgos eilė. O jis ims daug fašistų ir nušienautų.
  Kovoja su Alenka, šaudo į Fritzą, šaukia:
  - Aš esu mergina, kuri laimi visus!
  Ir vėl apnuogintais kojų pirštais kažkas paleis žudiką.
  Kotryna, šaudydama į oponentus, išleido:
  - Kosminis komunizmas gali ateiti su mumis!
  Ir kaip jis mirkteli. O nuogu kulnu paims granatą ir atiduos. Ir kaip naciai bus kruopščiai iškirsti.
  Pionieriai kovoja drąsiai. Ir nesiartink prie jų. Ir kaip jie šaudo tiksliai ir taikliai.
  Mergina Alenka vėl plikiais kojų pirštais svaidys mirtinos jėgos granatą, sudraskys priešus ir čiulbės:
  - Už patį kosmiškiausią komunizmą!
  Merginos šaudo, o vaikinai ir merginos neatsilieka.
  Trys šermanai apsivertė vienu metu. Čia jų vaikai muša, taip kruopščiai jie kulia iš problemų.
  Gražuolė Alenka tviteryje parašė:
  - Per siūlą, per siūlą,
  Aš nenoriu eiti...
  Basoji Komsomolskaja,
  Tiesiogiai!
  Ir vėl pliku kulnu, kaip naciams, paleis mirties dovaną. Ir su didele nacių drąsa šienauti.
  Jekaterina, kikendama ir išdygusi dantis, pažymi:
  - Vardan komunizmo idėjų!
  Ir kaip nuogu kulnu pasiduos mirties ir sunaikinimo dovana!
  Kovinė Alenka, šaudymo ir pjovimo eilė po samdinių ir fašistų, išleista:
  - Šlovė sovietų žemei!
  Ir vėl plika kulnu, lyg naciams mestų.
  Pakils visas kraujo ir nuolaužų pluoštas.
  Aleksejus Sotnikovas, šaudydamas labai tiksliai ir nuogais kojų pirštais mėtydamas mirties dovanas, pažymėjo:
  - Džiaugsmas, džiaugsmas amžinai!
  Mergina Lenka, atleista, palaikė terminatorių berniuką:
  - Tegul svajonė išsipildo!
  Ir plikais pirštais pionierius išmes mirtiną.
  Tai kovojantys vaikai.
  Aleksejus Sotnikovas, išreikšdamas dantis, pažymėjo:
  - Arti, šalia, džiaugsmas ir bėda,
  Reikia, reikia, tvirtai atsakyti!
  Alenka Sotnikova, šaudydama į nacius, išleido:
  - Saulėtas pasaulis,
  Taip taip taip! Taip!
  Branduolinis sprogimas
  Ne ne ne!
  Ir vėl, kaip jis užkrės mirtinos žalos pliūpsnį.
  Aleksejus Sotnikovas apnuogintais berniukiškų kojų pirštais paleidžia kelis žirnius kaip mirties dovaną su žudikiška galia. O vokiečių tankai, gavę žalą, traukiasi.
  Berniukas-terminatorius-vaivada čiulbėjo kaip papūga:
  - Vienas du trys! Palaužk Adolfą!
  O vaikinas nuogu kulnu paėmė visą krūvą anglies granatų.
  Ir tiek daug šių Fritzų sulūžo vienu metu.
  Tai jis ėmėsi taikliai sumuštų nacių.
  Kovodama su Alenka, šaudydama į nacius ir labai tiksliai pataikydama į nacius, šaukė:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Ir nuogais kojų pirštais ji metė sunaikinimo granatą. Ir tiek daug fašistų palūžo vienu metu.
  Priešo nuostoliai tankuose augo. Vokiečiai su sąjungininkais, matydami, kokia atkakli gynyba, ėmė trauktis. Jie iš tikrųjų atsisuko. Ir apšaudymas sustiprėjo.
  Kotryna, šaudydama į priešą ir aukštu lanku siųsdama žinutę iš bazuko, išleido:
  žvaigždės aukštis,
  Šventoji mūsų šalis!
  Ir nuogais kojų pirštais ji vėl metė mirties žinią ir sutriuškino daugybę priešininkų.
  Vokiečiai ir sąjungininkas pasitraukė...
  Pionieriai ir šaukė, bėgo paskui juos, mėtydami granatas. Ir buvo tokių besimušančių berniukų ir mergaičių.
  Combat Alenka užtikrintai pažymėjo:
  - Mūsų tiesa visame kame!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais, kaip paleisti žudikišką mirties žirnį.
  Aleksejus Sotnikovas, iššaudydamas judėdamas, sucypė:
  - Kartu mes esame didžiulė jėga,
  Krokodilo pyktis yra su mumis!
  Ir berniukas vėl paleis žmogžudišką sunaikinimo dovaną.
  Visa ši armija pažengė į priekį ir sutriuškino nekenčiamą Vermachtą.
  Ir vaikai puolė, vijosi priešą. Nuo dulkių pajuodę apvalūs jų kulnai mirgėjo.
  Ir kaip pionieriai naikino priešus. Kaip jie juos sutraiškė. Ir šienaujama be pertraukų. Ir jie mėtė granatas.
  Tai tikrai sovietiniai pionieriai, kurių bijo bet kuris fašistas.
  Ir jei jie imtųsi kulti, jie nuodugniai tironuos.
  Vaikų kovotojai, puldami, ryžtingai dainavo;
  Mes sunaikinsime visą smurto pasaulį,
  Į apačią ir tada...
  Mes sukursime naują, naują pasaulį,
  Kas buvo niekas, tas taps viskuo!
  O dvi merginos-komjaunuolės irgi kaip lupanul iš kulkosvaidžių ir atkirto nacius.
  O paskui nuogais kulnais pasiduos maišui pjuvenų. Tie skrido labai intensyviai, ėmė ir sprogo virš bėgančių nacių tankų. Ir tiek daug juos suplėšė ir išmontavo dalimis.
  . 4 SKYRIUS
  Vokiečiai ir užsienio samdiniai iš viso pasaulio užpuolė Vyazmos miestą. Šiltas vėjas pūtė iš pietų ir, nepaisant šaltojo sezono, sniegas ištirpo ir knibždėte knibždėjo tikra košė. Vokiečių tankai sunkiai šliaužė sovietinio miesto gatvėmis.
  Prieš nacius Kirovo gatvėje kovojo įvairių tautybių vaikų pionierių batalionas. Komjaunuolis Aliya vadovavo batalionui.
  Graži mergina šaudė iš automato. Kad būtų vikriau ir išsaugotų batus, ji paslėpė batus ir blizgančius, apvalius, mergaitiškus aukštakulnius.
  Temperatūra buvo aukštesnė nei nulis, o kovotojų vaikai buvo su šortais arba trumpomis suknelėmis ir puikavosi nuogais kulnais.
  Vaikinai nuolat judėjo, todėl nesušalo.
  Berniukas Aleksejus Sotnikovas kartu su mergina Alenka (jo žmona taip pat įgavo vaikišką išvaizdą, kad per daug nesiskirtų nuo vaiku tapusio vyro!), Abu su raudonais kaklaraiščiais, basomis kojomis ant plikų. pėdas, ištraukė miną, o čiuožyklą susprogdinęs vokiečių "Karališkasis tigras" sustojo.
  Kitas vaikinas pionierius Arkaša Sapožkovas ir mergina Alisa taip pat paleido mirties dovaną nuo timpa, atsitrenkę į nacių transporterį. Nešvarūs vaikai pliaukštelėjo basomis kojomis į plytelių šukes ir net nesusiraukė.
  Jaunieji kariai dainavo:
  - Mes esame komunizmo vaikų pradininkai!
  Komjaunuolė Nataša pritarė ir basa koja sviedė sprogimo paketą, suplėšydama pėstininkus linktelėjo:
  - Už Lenino reikalą!
  Komjaunimo narys Maša taip pat davė eilę. Ir nuogais kojų pirštais ji paleido bumerangą, nukirsdama samdiniams galvas ir cypė:
  - Už Stalino reikalą!
  Merginų batalionas remia pionierius. Merginų yra daug ir jos gražios, trumpais sijonais ir basos.
  Komjaunimo narys Alsou, smogė iš prieštankinio šautuvo ir pataikė į Panteros šoną. Tada mergina dainavo:
  - Partija, Leninai, Komjaunuolis!
  Komjaunimo narys Aziza - taip pat kaip pataikyti į priešą kartu su mergina Anisa iš laikinos katapultos. O gražuolės čia labai kovingos ir taiklios šaudydami ir mūšiuose.
  Kariai nesuteikia priešui pasigailėjimo.
  Anastasija Vedmakova kovoja danguje kaip tikra ragana terminatorė. Akulina Orlova su ja. Tegul vokiečių lėktuvai ir galingesni ginklai, bet kariai juos sutriuškina.
  Akulina yra Focke-Wulf uodega. Taip, priešas turi net šešis pneumatinius ginklus, tačiau merginos tai netrikdo. Ir ji kovoja kaip tikras titanas ir milžinas.
  Anastasija Vedmakova padrąsino savo partnerį:
  - Tu super klasės mergina!
  Akulina, nukirsdama kitą vokietę ir spausdama pedalus plikomis įdegusiomis kojomis, pažymėjo:
  - Skamba labai vaikiškai!
  Vedmakova nusijuokė ir pažymėjo:
  - Tam tikru mastu mes esame vaikai! Be to, vaikai šaunūs!
  Ir jauna moteris sužibėjo perliniais dantimis.
  Groznas buvo apšaudytas... Komjaunimo nariai ir pionieriai beviltiškai kovojo kaip tikri titanai.
  Aleksejus Sotnikovas ir Lekha Teterevas, abu basi pionieriai, taip pat vielos pagalba nutempė sprogstamąjį pjuvenų paketą į galingą Levo tanką, kuris sunkiai judėjo per purvą, nešdamas kolosalią visumą. O dabar jo galinis volas apaugo nuo sprogmenų, ir kaip jis sprogsta... Sulaužyti vikšrai išsibarstę į skirtingas puses.
  Aleksejus dainavo:
  - Tikiu, kad visas pasaulis pabus,
  Fašizmas baigsis...
  Lyokha Teterevas pakėlė, trypdamas basa vaiko koja:
  -Skaisčiai švies saulė
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Berniukai ir smailūs, ir su šortais, Aleksejus turi tik šviesius plaukus, o Lekha - juodus. Bet jie kartu kovoja su naciais. Komjaunuolė Vasima juodais plaukais, Vasilisa baltais plaukais.
  Abi gražuolės nepaisant šalčio trumpais sijonėliais. Ir jų apvalūs kulniukai, tokie gundantys.
  O Bella su jais komjaunuolė, taip pat šaudo. Ir plikais pirštais meta dar vieną sprogstamąjį paketą.
  Čia kaunasi merginos ir vaikai, bet naciams prasimušti neleidžiama. O muštynės įnirtingos.
  Tačiau naciai bando apsupti Vyazmą. Ir tai pavojinga. Bet tankai ir transporteriai įklimpsta į purvą...
  Ir bombos sprogsta ... Taigi Yu-488 bando bombarduoti miestą. Ir su juo, ir su B-29 Amerikos monstrais ... Jie taip pat plaka dujinius ginklus ...
  Yu-288 skrenda dvi merginos: Isabella ir Zaira, gražios blondinės. Jie meta bombas. Bet tada iš šono pasirodo Jak-9.
  Izabelė nuogų kojų pirštų pagalba nukreipia pneumatinį ginklą ir šaudo į sovietinę mašiną. Tada pridėkite greitį. "Yak-9" šiaip ne per greitas, o čia irgi perkrautas, negali pasivyti vokiško automobilio.
  Merginos plikomis kulnais daužo stiklą ir girgžda:
  - Būk garsus, mūsų kariuomenė šventa!
  O kaip liežuviai parodys!
  O sovietinis automobilis buvo apšaudytas iš dviejų užpakalinių lėktuvo pabūklų ir užsiliepsnojo, kaip ir pliki mergaitiškų kojų pirštai.
  Zaira čiulbėjo išdygusi dantis:
  - Aš nuplausiu visus raudonuosius kareivius!
  Ir mirksi mėlynomis akimis. Ir ji atrodo kovinga ir intensyviausia.
  Ir kaip ji myli gražius jaunus vyrus.
  Tačiau jos noras žudytis yra kur kas didesnis.
  Kai po bombardavimo vokiečiai išsilaipino, Zaira išgėrė alaus. O Izabelė, be alaus, dar pridėjo ir vėžių. Merginos mielai valgė. Jie paliko grakščias, basas kojas, pėdsakus ant aerodromo šerkšno. Beveik nuogas gražuoles vaikinai valgė alkanais ir susigėdusiais žvilgsniais. Kokios gražios merginos ir kartu baisios.
  Isabella paklausė Zairos:
  - Kaip manai, karas greitai baigsis?
  Zaira pažymėjo:
  - Ne anksčiau kaip vasara! Kol neužimsime Maskvos, tol rusai nepasiduos!
  Smaragdinių akių blondinė pastebėjo:
  - O po Maskvos žlugimo dar gali būti muštynių!
  Šviesiaplaukė mėlynais plaukais sutiko:
  - Jie gali! Bet tai jau bus ne muštynės, o agonija!
  O merginos nusijuokė, baigė valgyti vėžius ir vėl į mūšį... Kol oras palyginus skraidė. Ir jų basos pėdos paliko grakščius, plikus pėdsakus.
  Isabella pažymėjo:
  - Pas mus viskas gražu, net pėdsakai!
  Zaira linktelėjo.
  - Vokiečių merginos yra tobulos!
  Ir abi piktosios gražuolės dainavo chore:
  - Reichas yra tobulumas,
  Reichas yra tobulumas...
  Nuo šypsenos iki gesto
  Visų pirma pagyrimas!
  Oi kokia palaima
  Žinokite, kad mes esame tobulumas
  Žinokite, kad mes esame tobulumas
  Žinokite, kad mes esame idealas!
  Ir vėl bombos metamos ant sovietų pozicijų. Ir žmonės miršta. Daugelis žmonių miršta nuo apšaudymo ir bombardavimo. Ir iš dujų paleidimo įrenginių ir kitų mirtinų įrenginių šūvių.
  Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova yra labai gražios merginos. Anastasija jau turi daug metų, bet nesensta, o atrodo labai gaivi ir jauna, tik stipriai išsivystę, dideli raumenys sendina. Ir jos veidas neturi raukšlių ar tinklelių, o oda yra švelni, įdegusi. O Akulina dar metų jauna. Abi gražuolės puikios. Jie yra aukščiausios klasės asai. Be to, Pokryškinas po to, kai Friedrichas-Wolka jį numušė, yra stipriai sukrėstas ir daugiau nebeatlieka.
  Anastasija manevruoja suplyšusia statine. Ir numuša keletą jau pasenusių ME-109. Po to herojė mergina cypia:
  - Mes svaidome erelius danguje!
  Akulina manevruoja, lapės gyvatė, nukerpa Focke-Wulf į uodegą ir čirškia:
  - Rusija už mūsų! Rusija yra už mūsų!
  Merginos tikrai auga. Kai kuriose plonose kelnaitėse, su kuriomis kovoja, jie net neužsidėjo liemenėlių. Bet tai labai padeda kovoje. Juk tai padidina žmogžudiškų keistenybių poveikio efektyvumą.
  Anastasija vėl daro manevrą. Šį kartą ji turi rimtesnį priešininką nei ME-309, kuris turi septynis ugnies taškus. Įskaitant tris 30 mm kalibro orlaivių pabūklus. Ir, žinoma, tai rimtas priešininkas. Galingi ginklai leidžia vienu ypu nukirsti priešą. Ir tu turi tik vieną pneumatinį ginklą...
  Tačiau Anastasija vikriai numeta savo lėktuvą į šoną, toldama nuo skrendančių švino purkštukų. Taip, ji turi tik 20 milimetrų ginklo kalibrą. Bet jei šaudysi į uodegą.
  Anastasija šypsodamasi dainavo:
  - Junkers priėjo prie mano uodegos,
  Bet čia jis atsiduso...
  Įkyriai kaukė varžtai,
  Jiems net kryžių ant kapų nereikia,
  Kryžiai nusileis ant sparnų!
  Akulina kikeno ir nukirpo Yu-188, gurkšnodama:
  - Už smagias pergales!
  Ir ji parodė savo perlinius dantis. Merginos čia yra plačiausias ir kolosaliausias kovos išsiliejimas.
  Anastasija meta Jak-9 į šalį. Jie vėl bando ją pargriauti. Spaudžia ME-309, mašina rimta.
  Anastasija įnirtingai dainavo:
  - Ir aš matau rimtą,
  Ivano Rūsčiojo sapne...
  Išdalinta žemė Sibire,
  Jūs gimtoji Rusija!
  Ir karys vėl išmuša vokišką automobilį. Pirmiausia nuplėšia jai sparną. Priverčia prarasti greitį. Ir tada eina į uodegą. Vokietis turi gerą galimybę išsisukti dėl didelio nardymo greičio. Bet ne prieš Raganius. Nes ji yra aukščiausios klasės asas!
  Akulina taip pat yra įnirtingoje kovoje. Mergina nuogais kulnais laikosi ant pedalų ir dainuoja:
  - Neištversk slavų pažeminimo,
  Sukilkime prieš vokiečius...
  Neimkime daugiau įžeidinėjimų
  Sutriuškinkime priešą plienine ranka!
  Štai Airacobra prieš ją. Stipri mašina: keturi kulkosvaidžiai ir vienas 37 mm pneumatinis pistoletas. Akulina paleidžia savo automobilį kaip roges nuo kalno, vengdama orlaivių sviedinių. Ir neria po pilvu. Jis nuspaudžia gaiduką nuogais kojų pirštais... Ir pataiko tiksliai į pažeidžiamą taikinį.
  Ir užsidega amerikietiškas automobilis.
  Akulina su entuziazmu dainavo:
  - Į nemirtingų komunizmo idėjų pergalę!
  Anastasija taip pat gerai kovoja. Štai trys Mustangai prieš ją. Atrodo, kad jie nėra tokie baisūs kaip ME-309, kurių oro patrankos gali numušti vienu smūgiu. "Mustang", amerikiečių naikintuvas, turi ne tik kulkosvaidžius. Tačiau, kita vertus, jų yra šešios, gana didelės 14 milimetrų kalibro.
  Anastasija turi manevruoti. Kulkų čiurkšlė šiek tiek subraižė sparną. Tačiau artėjant smūgiui, amerikiečių naikintuvas dega.
  Anastasija dainavo:
  - Dega beprotiškas namas,
  Demonai kankins be galo
  Nuodėmingas žmogus gaus savo
  Tas, kuris garbino šėtoną!
  O štai dar viena JAV mašina podvitel... Ir tai, žinoma, gana rimta programa.
  Paskutinis Yankee automobilis bando pabėgti. "Mustang" savo greičiu lenkia "Yak-9" ir sugeba atitrūkti. Anastasija iššovė iš toli.
  Ir gavo amerikietį. Tačiau jis, pūsdamas uodegą, sugebėjo pasitraukti iš mūšio.
  Anastasija pažymėjo:
  - Pykšt pykšt! Praleistas! Pilkas zuikis nujojo!
  Akulina taip pat kovojo su R-51. Galinga mašina su aštuoniais kulkosvaidžiais. Ir manevruodamas padega šio automobilio sparną... Ir veda į galą, šaudo.
  Akulina dainavo:
  Saulė juokiasi
  Ryškiai šviečia vaikams...
  Ir vėl numetė savo automobilį į šoną. Šaudo Yu-88. Ši mašina pasenusi, bet vis dar kovoja. Vokietis, bando išlįsti. Tačiau jis negali pasislėpti nuo merginos, kuri energingai spaudžia pedalus nuogais, apvaliais kulnais ir automobilis užsidega.
  Anastasija juokdamasi pastebėjo:
  - Taip jie mūsų bijo!
  Ir dar vienas Focke-Wulf uždengtas!
  Šaudama įnirtingai tarė Akulina:
  - Pasaulis turėtų mus gerbti, bijoti,
  Merginų žygdarbių neįmanoma suskaičiuoti ...
  Komjaunimo nariai taip gerai kovoja,
  Šėtonas bus sunaikintas!
  Ir karys mirktelėjo savo partneriui. Nors tu to nematai...
  Gražuolės sugrįžo. Ir tai rizikinga. Čia ME-109 pradeda juos vytis. Šūviai...
  Merginos juda. Vokiškas pavojingas automobilis. Akulinai buvo apgadintas sparnas, medis užsiliepsnojo.
  Jos mergina pasiekė kilimo ir tūpimo taką. Witcher taip pat gavo ... Ir ji pralaužė fiuzeliažą ir nutekėjo alyva, šiek tiek apgadino variklį.
  Merginos kol kas priverstos atsisakyti skrydžio. Jų automobiliai taisomi.
  Ir bėgo basas per sniegą. Ištempkite jų stiprius ir raumeningus kūnus.
  Abi merginos yra įdegusios. Raudonplaukė, kurios plaukai vėjyje kaip SSRS vėliava, ir šviesiaplaukė.
  Anastasija klausia savo partnerio:
  - Na, kaip manai, kaip įveiksime vokiečius?
  Akulina nuoširdžiai atsakė atsidususi:
  - Jei tik vokiečiai... Visas kapitalistinis variklių pasaulis!
  Raudonplaukė teigiamai linktelėjo.
  - Priešas labai stiprus. Bet ko tu tikėjaisi?
  Blondinė atsidususi pastebėjo:
  - Po Stalingrado mums svarbiausia buvo optimizmas. Bet atsitiko taip, kad per daug skubėjome atidaryti šampaną...
  Tuo tarpu mūšiai vyko naudojant įvairių tipų įrangą. Pavyzdžiui, Gerda ir Charlotte ką tik gavo naujausius savaeigius pabūklus E-10, skirtus išbandyti priekyje.
  Mašina su žemu 1,4 metro siluetu ir 75 mm 48EL vamzdžio kalibro pistoletu. Neblogai, o kol kas lengvoje versijoje. Priekiniai šarvai yra 60 mm, o šoniniai - 30 mm. Svoris dešimt tonų, variklis 400 arklio galių.
  Savaeigio pistoleto vairavimo charakteristikos yra puikios, o Kaukazo kalnuose jam tinkama vieta. Kaip tik per katalikiškas Kalėdas buvo pristatytas pirmasis iš metalo pagamintas modelis. Ji turi tik vieną trūkumą: gana silpni šarvai, tačiau tai kompensuoja dideli racionalaus šarvų pasvirimo kampai.
  Merginos Gerda ir Šarlotė guli beveik gulinčios. Galingas variklis suteikia šilumos, o su bikiniais ir basomis gražuolėmis jis yra gana patogus.
  Čia, spausdama nuogus kojų pirštus, šviesiaplaukė numeta mašiną į šalį. Dabar jie turi stiprų priešą IS-2. Raudonojoje armijoje automobilis dar retas, bet dabar jį gavau.
  Ir geriau nepatekti į jos 122 mm patrankos smūgį. Sovietinė mašina šaudo iš toli. Ir, žinoma, jam trūksta greito savaeigio pistoleto.
  Ir dabar jums reikia priartėti prie mūšio atstumo, kad pralaužtumėte priešą.
  Gerda pažymi:
  - Priešas stiprus, bet nerangus!
  Šarlotė juokdamasi pastebėjo:
  - Jis didelis, bet bokšto kaktos šarvai gana silpni!
  Blondinė linktelėjo.
  - Taigi pabandykime!
  Sovietinis automobilis, be kitų trūkumų, vis dar turėjo prastą matomumą, negalėjo trenkti vikraus vokiško savaeigio ginklo.
  Dar vienas šūvis ir dingo. Be to, galingas pabūklas turi mažą ugnies greitį.
  O kokį savaeigį ginklą turi vokiečiai greitai.
  Ir taip Gerda nuogais kojų pirštais paspaudė mygtuką, ir mirtinas sviedinys pramušė IS-2 bokštelio kaktą.
  Ir pradėjo detonuoti sugedusį rusų tanką. Kapitalas net pradėjo sprogti ir jo sviediniai įsitraukė į grandininę reakciją.
  O sunaikinimas buvo labai didžiulis.
  Sovietinio IS-2 mastodono bokštelis nulūžo ir nulūžo, tarsi kamštis būtų išskridęs iš šampano.
  Gerda pažymėjo:
  - Geras savaeigis pistoletas, bet pistoletas gana silpnas!
  Charlotte sutiko su tuo:
  - Pistoletas iš "Panteros" bus stipresnis!
  Blondinė pridūrė:
  - Ir efektyviau!
  Redas pastebėjo:
  - Su E-25 siejamos viltys dėl visaverčio tanko naikintuvo. Tačiau jei tai tęsis, greitai neturėsime ko naikinti.
  Vokiečių savaeigis pistoletas išmušė dar du pabūklus ir susidūrė su T-34-85. Tačiau ir šis automobilis nėra problema. Kariai iššovė sviedinį bokšto sandūroje. Ir rusų tankas gavo mirtiną žaizdą. Ir pradėjo sprogti.
  O T-34-76 nepavojingas vokiškam savaeigiam pistoletui į kaktą. Jo sviedinys nuslysta nuo labai nuožulnių šarvų.
  Gerda pervėrė jį nuogų kojų pirštų spaudimu ir pažymėjo:
  - Dabar esu tvirtai įsitikinęs mūsų pergale!
  Charlotte sarkastiškai įsiterpė:
  - Bet ne dabar?
  Blondinė atsakė sąžiningai:
  - Po Stalingrado kilo tam tikrų abejonių!
  Raudonplaukė kikeno.
  - O po Maskvos?
  Gerda rimtai atsakė:
  - Ten mus nugalėjo ne rusai, o generolas Frostas!
  Šarlotė juokaudama dainavo:
  - O šalta, šalna,
  Neužšaldyk manęs
  Neužšaldyk manęs...
  Mano arklys!
  Merginos susisuko savaeigius ginklus ir gavo sviedinį ant kaktos. Net ausyse skambėjo. Bet jis nuvažiavo nuo bėgių.
  Šarlotė keikėsi.
  - Skamba kaip muzika!
  Gerda nusijuokė.
  - Vaišinsime kava ir kakava su arbata!
  Po to jų savaeigis pistoletas sudaužė ir sovietinį sunkvežimį, tada rusiška haubica buvo pataikyta tiksliai į užraktą.
  E-10 judėjo iki šimto kilometrų per valandą greičiu, o tai - automobilis, kuris nesileido atsitrenkti.
  Čia merginos iš automato apšaudė rusų kareivius, iškapodamos porą dešimčių. Ir merginos juokėsi.
  Gerda pažymėjo:
  - Mūsų savaeigis pistoletas yra pats nuostabiausias praktiškai, ir tai labai šaunu.
  Šarlotė juokdamasi pastebėjo:
  - Taip, tai gali duoti amerikiečiams ragus. Pirmiausia paimkime Maskvą, paskui Niujorką.
  Tada vokiškas automobilis ėmė ir paleido kitą mirties dovaną, sudaužė Rusijos savaeigį pistoletą. Ir merginos vėl juokiasi.
  Mirabela skrido danguje IL-2 atakos lėktuvu. Ir aš vos nesusidūriau su Gerdos ekipažu. Ir jei aš į tai atsitrenkčiau, tai būtų blogai Trečiojo Reicho merginoms. IL-2 būtų juos taranavęs iš oro.
  Ir štai Mirabela iššovė iš lėktuvo "Tiger-2" pabūklo ir čiulbėjo:
  - Aš tave atstūmiau du kartus,
  Sakė mokėti!
  Aš tokia infekcija -
  Man ne daugiau nei dvidešimt!
  Ir kaip jis švilpia.
  O štai paprastas "Tigras" juda, o kartu ir du "šermanai". Amerikiečių tankai yra aukšti ir gana silpnos ginkluotės. Nors trisdešimt keturi bus sulaužyti.
  Mirabela šaudė iš patrankų į Tigrą. Ji turi 50 milimetrų kalibrą ir pralaužė fašistus. Tada ji čiulbėjo:
  - Gaidaras žengia į priekį!
  Ir perdavė ugnį Šermanams. Jie buvo labai nervingi. O iš priešlėktuvinių kulkosvaidžių rašinėkime. Taip, tai skirta IL-2, tai gali būti pavojinga. Apskritai sovietinis automobilis yra pasenęs. Jį gali numušti koks nors naikintuvas, o skrydžio charakteristikos nėra svarbios.
  Mirabela dainavo:
  - Bet čia yra apvaizdinis šyptelėjimas,
  Ten pateko amžininkas...
  Kur aistra skausminga, karšta,
  Pragaro mergelė dega!
  O dabar karys šaudo į šermanus. Bando juos numušti. Bet jie trūkčioja ir ginasi.
  Mirabela sucypė:
  - Aš šauni mergina, kovoju visiškai basa!
  Ir nuogu kulnu spaudžia gaiduką. Ir vėl jis uždengs priešą.
  Mirabela prisimena, kokį gražų jaunuolį turėjo praėjusį kartą ir kaip su juo buvo malonu.
  Mergina dainavo:
  - Šokinėjantys balti zuikiai,
  Berniukai bėga su merginomis!
  Ir mirkteli alyvinėmis akimis. Ir kaip žėri perliniais dantimis.
  Grąžindamas merginą pirmiausia paprašė artimiausio vaikino. Ir nors atakos lėktuvas buvo papildytas degalais ir papildytas koviniu komplektu, jis buvo gerai įkrautas iš jo energijos. Ir ji tapo daug stipresnė ir greitesnė.
  Apskritai abstinencija yra žalinga moterims, tai turėtų suprasti visos.
  Į sovietų pozicijas atsitrenkia ir anglė Lolita savo atakos lėktuve. Jos R-47 yra gana praktiška mašina.
  Lolita dainuoja:
  - Valdyk Britaniją, plačios jūros,
  Mes niekada netapsime vergais!
  Ir nuogu kulnu spaudžia gaiduką. Ir kapitališkai sutriuškins priešą. Ir ji yra didžiulė vidinės jėgos mergina. O Lolita mirkteli, žaisdama raumenimis. Kas mirkteli? Taip, sau, ir jai tai net patinka sveikai!
  Karys sucypė:
  - Man leista praleisti Rusiją,
  Aš mergina - nuoga misija!
  O basa Lolita mirkteli su ne silpna jėga!
  O ji tokia kovinga gražuolė! Tiesiog perkeltine prasme puiku.
  Čia su vokiečių lakūnėmis Albina ir Alvina ji kankino pionierius. Šio berniuko mergaitės iš pradžių buvo nurengiamos, o paskui numuštos spygliuota viela. Tada jie apibarstė kapo žaizdas druska ir pradėjo kepti su kibirkštimi. Merginos važinėjo su fakelais rankose ir degino odą. Ir kvepėjo taip apetitiškai karštai.
  Lolita pasisiūlė su pasimėgavimu praryti gabalėlį pionieriaus. O mergaitės pradėjo pjaustyti ir valgyti. Skanu berniukui ir sultinga mėsa. Minkštas ir visai neriebus. O kai papipirino, tada vaiką pradėjo ryti visas būrys mergaičių.
  O berniuko kepenys tokios apetitinės. Ir širdies skonis taip pat puikus. Ir jie tai visiškai sugadino. Pavyzdžiui, Lolitai patiko keptos pionieriaus smegenys.
  Taip, kanibalizmas yra labai šaunus. Žmogaus mėsa yra labai skani. Ypač berniukams, kai jis liesas, bet ne kietas, o sultingas ir gaivus, o jei su pipirais - bus labai skanu.
  Tačiau ragus gauna ir naciai. Čia Elizabeth ir jos įgula T-34-76 kovoja su naciais. Jie skuba į "Tigrą" ir drąsiai siekia suartėjimo, nes vokiečių pabaisos iš tolo nepaimsi. Mastodonas vis dar juda per purvą ir bejėgiškai sukasi snukį. O merginos įsibėgėja, pasirengusios jį tikrai sutramdyti.
  O dabar trisdešimt keturi šokinėja po pačiu fašistų tanko šonu ir kaip jis pasodins. Mastodonas pasidavė lentai ir buvo kruopščiai pradurtas, taip pat užsidegė.
  Gunner Elena cypia:
  - Esame puikūs kovotojai ir tikrai gerai!
  Tada liežuvis parodys.
  Tai tikrai kovojantys kariai iš karių. Niekas negali su jais susidoroti.
  Catherine, apnuogindama dantis, pažymėjo:
  - Mano galia pati kolosaliausia!
  Ir iš tolo jie pataikė į Panterą iš šono. Vokiečių tankas gavo mirtiną žaizdą, o jo viduje pradėjo sprogti sviediniai.
  O štai pasenęs T-4 - mašina, kurios gamyba buvo nutraukta tik naujaisiais metais.
  Gali būti labai pavojinga. Ji turi vokišką šarvus pradurtą ginklą. Tačiau sovietinės merginos neabejoja. Ir pataikė iš toli. Smūgis į kaktą. Tiesa, nacius ne pramušė, o supurtė.
  Catherine pažymėjo:
  - Aštuoniasdešimties milimetrų šarvai. Turime prileisti fašistus arčiau!
  Elžbieta sutiko:
  -Reikia! Bet mes turime silpną ginklą!
  Eufrosinija nusijuokė ir pasakė:
  - Bet važiavimo kokybė gera!
  O štai "Pantera" -2 artėja. Šis tankas dėl savo galingos patrankos gali pataikyti iš toli. Ir jo kakta nėra lengva net paimti IS-2. Ne trisdešimt ketveri.
  Raudonosios armijos automobilis manevruoja. Aišku, kad pataikius - iškart pabaiga. Be to, šarvų storis tik sumažėjo. Tiesą sakant, jie padarė tanką lengvesnį ir greitesnį, tačiau jie paliko apsaugą tik nuo kulkų. Bet kita vertus, trisdešimt ketveri tapo tokie greiti.
  Euphrosinia manevruoja tanku, kad nenukentėtų. Čia T-4 tapo arčiau šono, šiek tiek pasislinko.
  Mergina plikais pirštais spaudžia mygtuką, o Elenos paleistas sviedinys perveria fašistą.
  Mergina su džiaugsmu sako:
  - Šventajame kare - bus mūsų pergalė!
  Bet dabar "Pantera" -2 įveikė. Sugebėkite smogti tiesiai į šoną, ir tai bus proga.
  Elžbieta pažymi:
  - Pasirodė pavojingas automobilis!
  Catherine griežtai prieštarauja:
  - Didelės spintos, garsiai krentančios!
  Sovietų tankas įsibėgėja. Sveria tik keturiolika tonų. Ir tai suteikia penkių šimtų arklio galių varikliui puikų greitį.
  Vokietis taip pat nėra silpnas ir šaudo. Iššauna mirtinos jėgos sviedinį. Bet jis negali patekti.
  Mirties dovana praeina...
  Elžbieta šypsodamasi atsako:
  - Juodi sparnai virš pasaulio...
  Sovietinis automobilis šaudo važiuojant. Smogė vokiečiui su kiautu į kaktą. Žinoma, rikošetas. Tačiau trisdešimt keturi vis tiek turi sugebėti tiksliai pataikyti judant.
  Catherine pažymėjo:
  - Mes pavogėme etiketes!
  "Pantera" - 2 ūgliai vėl. Ji sustojo. Vokiečiai suprato, kad sovietinis automobilis nori į juos įlipti. Ir jie nori ją nušauti.
  Elžbieta šypsodamasi pasakė:
  - Taip, tebūna mūsų Raudonoji armija šlovėje!
  Ir jų tankas įsibėgėjo. Ir vėl vokiečiai teplioja. O dabar sovietinis automobilis prasibrauna į dešinįjį bortą.
  Čia "Panther-2" šarvai yra tik šešiasdešimt milimetrų, nors galima prasibrauti kampu.
  Elena nuogais kojų pirštais nuspaudė gaiduką. Sviedinys sureagavo ir pataikė į priešą.
  Ir gavusi mirtiną žaizdą, Karališkoji pantera raižė iš agonijos.
  
  HITLERIS NERIzikavo paskelbti karo JAV.
  Hitleris nepaskelbė karo JAV. O pati Amerika į mūšį su Trečiuoju Reichu neįstojo. Ir tai lėmė, kad nebuvo bombardavimo ir antrojo fronto.
  Trečiasis Reichas įstrigo netoli Stalingrado. Tačiau geriausias tuo metu vokiečių asas Marselis buvo perkeltas į rytų frontą. Ir dėl to sovietų lėktuvai pradėjo degti kaip fakelai.
  Britai, be Amerikos, nedrįso žengti į priekį Egipte. Padėtį apsunkino tai, kad Japonija laimėjo Midvėjaus mūšį. Ir pasinaudojo iniciatyva Ramiojo vandenyno regione.
  Netoli Stalingrado vokiečių žvalgybai pavyko iš dalies pamatyti sovietų kariuomenės susitelkimą armijos grupės B flanguose. Ir pergrupavo pajėgas. Dėl to sovietų kariuomenės puolimai buvo atremti. Be to, puolimas prasidėjo neskraidymo oru. Ir tai taip pat turėjo neigiamą poveikį.
  Marselis greitai pelnė įvartį ir už tris šimtus numuštų sovietų lėktuvų pirmą kartą Vermachte gavo antrąjį Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Marselio vardas sovietų lakūnams sukėlė laukinį siaubą, o jis buvo baisus - pramintas juoduoju velniu.
  Raudonoji armija nesugebėjo pralaužti vokiečių gynybos nei centre, nei pietuose. Ir įklimpo į puolimą, kuris pasirodė nenaudingas. Gruodžio pabaigoje kautynės aprimo. Tačiau sausį buvo įvykdyta operacija "Iskra", tačiau vokiečiai sugebėjo atremti sovietų puolimą Leningrado kryptimi.
  Trečiajame Reiche buvo paskelbtas totalus karas ir smarkiai išaugo ginklų gamyba. Įskaitant naujausius "Panthers and Tigers". Taip pat pateko į seriją ir tanką "Liūtas". Ši mašina savo forma buvo panaši į Panther, bet svėrė devyniasdešimt tonų ir turėjo 105 mm patranką bei 70 EL vamzdžio ilgio kalibrą. Tačiau "Liūtas" nuo pat pradžių rodė savo trūkumus - mažą greitį, dažnus gedimus, mažesnį ginklo šaudymo greitį.
  Liūto bako privalumai yra labai galinga 240 mm bokštelio kaktos apsauga ir geri 150 mm korpuso kaktos. Be to, šonai buvo gana patenkinamai apsaugoti 82 mm šarvais po šlaitais. Ir sovietiniai 76 mm ginklai į jį neprasiskverbė.
  Taigi Liūtas kartu su Ferdinandu tapo proveržio mašina.
  O naciai sudavė pagrindinį smūgį iš Stalingrado pusės palei Volgą.
  Ir jiems tai puikiai sekėsi.
  Tačiau kovose dalyvavo ir gražios merginos iš abiejų pusių.
  Pavyzdžiui, Olesya kaunasi su kulkosvaidžiu, o Mirabela su ja. Merginos labai grazios.
  Ir šaudo itin tiksliai.
  Olesya net dainavo:
  Kaip paukštis plasnoja sparnais!
  Mirabela pastebėjo, kikendama dantis:
  - Ir tai bus mūsų žavesys!
  Ir gražuolė taip pat pasisuks, o tada nuogais kojų pirštais išmes žudikišką susinaikinimo dovaną.
  Bet jūs negalite apsisaugoti vien su merginomis. Hitleris proveržio srityje surinko daugiau nei aštuoniasdešimt pilnakraujų divizijų. Įskaitant tanką, SS. Ir jie kapitališkai sugeba prasimušti. Tai tikrai demoniška galia.
  Tankai "Liūtas" ir savaeigiai pistoletai "Ferdinandas" veržiasi į priekį ir sulaužo sovietų gynybos liniją.
  O danguje vis dar yra lėktuvų. ME-309 vokiečių naikintuvas, kuris rodo aukščiausią akrobatinį ir galingą ginklą. Septyni ugnies taškai - ne pokštas.
  ME-309 greičiu ir ginkluote neprilygsta. Jame yra trys 30 mm oro pabūklai ir keturi 14 mm kulkosvaidžiai.
  Prieš tokią mašiną nelaimingasis Jak-9 su vienu 20 mm patranku ir kulkosvaidžiu aiškiai neatsispiria.
  Taigi vokiečiai iškart užgrobė oro viršenybę. Ir naikinkime sovietinius automobilius.
  Trumpai tariant, per pusantro mėnesio pasiekėme Astrachanę ir pasiekėme Kaspijos jūrą. Kas yra tikrai šaunu. O vokiečiai užblokavo Raudonosios armijos deguonį į Kaukazą.
  Dabar darosi tikrai baisu...
  Tačiau pionieriai ir pionieriai kovoja prieš nacius.
  Jiems kelią stojo būrys vaikų. Berniukai ir mergaitės paėmė timpas ir šautuvus.
  Čia jie šaudo iš timpa, į tanką paleidžia pakuotę savadarbių sprogmenų. Vokiečių mašina gavo skylę ir sustojo.
  Seryozhka ir Tanka iškėlė rankas ir trypė plikomis, vaikiškomis kojomis šaukdami:
  - Šlovė Stalinui!
  O vaikai bėgo, mirgėdami mažais, juodais nuo purvo kulniukais.
  Pionierius Olegas ir mergina Lara taip pat paleido nuogais kojų pirštais spausdami bazuko mygtuką ir cypė:
  - Už SSRS Tėvynę!
  Ir vėl vokiečių tankas pakėlė ir sustojo.
  Pionieriai tiesiog džiaugiasi.
  Seryozhka ilsėjosi basomis kojomis ir čiulbėjo:
  - Už Tėvynę!
  Bet, deja, pionierių didvyriškumas negelbsti. Vokiečiai veržiasi į priekį Kaspijos jūros pakrante. Be to, Turkija įsitraukė į karą, paaštrindama situaciją.
  Stalinas šioje situacijoje pasiūlė taiką Hitleriui... Fiureris pasakė, kad tik sutiko pasiduoti.
  Prieš naujus metus naciai užėmė visą Kaukazą ir susivienijo su turkais.
  Tokiomis sąlygomis fiureris nebenorėjo pulti Maskvos. Ir jis pasiūlė Stalinui taiką. Tačiau sovietų diktatorius atsisakė.
  Žiemą vokiečiai pradėjo puolimą Egipte ir sėkmingai jį įvykdė. Mums pavyko užfiksuoti visus Vidurinius Rytus. Ir tai buvo rimtas Vermachto pasiekimas.
  O technikoje tai pasižymėjo "Panther" -2, gerai apsaugotos ir gerai ginkluotos transporto priemonės su galingu pistoletu ir varikliu, pasirodymu.
  "Pantera" -2 dabar buvo pagrindinis panzvale tankas. Ir, žinoma, jo galia yra didžiulė. Bet dar pavojingiau, kai jai vadovauja labai kietos merginos.
  Gerda nuogais kojų pirštais iššovė savo 88 mm patranką ir sušuko:
  - Aš super mergina!
  Šarlotė užtikrintai patvirtino, šaudydama į sovietines transporto priemones:
  - Aš hiper!
  Christina pažymėjo, numušdama priešininkus kriauklėmis ir parodydama didelį taiklumą:
  - Aš esu aukščiausios klasės!
  Ir Magda patvirtino, sutraiškydama priešą į miltelius:
  - Aš esu stipriausias pasaulyje!
  Žinoma, merginos čia yra pavojingiausios visatoje. Ir jų figūros yra tik superčempionai.
  Naujasis tankas "Tiger-2" buvo išleistas su galingesniu 1000 arklio galių varikliu. Tarkime, automobilis yra galingas ir greitas tuo pačiu metu.
  O kas gali atsispirti "Tigrui" -2?
  Vokiečiai pradėjo puolimą prieš Saratovą, sukeldami pagrindinį smūgį palei Volgą, aplenkdami Maskvą. Ir jų kariuomenė pajudėjo pakankamai greitai.
  Naujieji sovietų tankai IS-2 ir T-34-85 vis dar buvo prastesni už Panther-2 ir negalėjo jam atsispirti.
  O vokiečiai turėjo ir tankesnio išplanavimo "Liūtą" -2. Variklis ir transmisija buvo išdėstyti kartu ir priešais baką, todėl buvo galima sumažinti transporto priemonės aukštį, o bokštelis būtų buvęs siauresnis ir mažesnis. Taigi "Liūtas" -2 tapo trečdaliu lengvesnis, išlaikant tą patį šarvų ir ginklų storį. Ir variklis tapo galingesnis tūkstančiu arklio galių. Ir "Liūtas" tapo labai mobilia mašina ir ne tokia didelių gabaritų. Ir pelės į serialą neįėjo - jos buvo per sunkios.
  Vietoj to jie toliau kūrė pažangesnius E-100.
  Tačiau net ir šis tankas nepatenkino kariškių. Pagrindinė transporto priemonė turėjo būti Panther-3 arba E-50. Ir toks kolosas buvo aktyviai kuriamas.
  Saratovas ir Kuibyševas buvo greitai paimti. Iki 1944 metų liepos vokiečiai priartėjo prie Uljanovsko ir pradėjo šturmuoti šį miestą.
  Sovietinės merginos kovojo drąsiai.
  Alenka pasisuko ir plikomis kojų pirštais metė maišą su sprogstamu mišiniu, riaumodama:
  - Už komunizmą!
  Anyuta taip pat iššovė seriją ir raudonu speneliu paspaudė laikinojo bazuko mygtuką ir atsitrenkė į vokišką tanką, o po to šaukė apnuogindama dantis:
  - Už Staliną!
  O raudonplaukė Alla irgi toli. Ji nupjovė nacius, tada nuogu kulnu padavė mirties paketą ir sušuko:
  - Už mūsų gražiąją Tėvynę!
  Taigi Marija šaudo gana taikliai. O jos braškinis spenelis po baku pasiunčia mirties žirnį.
  Ir mergina riaumoja:
  - Už mūsų Tėvynę!
  O Olimpijas pasiduos visai krūvai granatų plikais padais, stipriomis kojomis ir plekšnojimu:
  - Už didžiąją Rusiją!
  Čia yra Focke-Wulf, XE-129 ir amerikietiški P-47, P-51. Amerika nebėra gėda beveik atvirai kovodama Trečiojo Reicho pusėje. Formaliai amerikiečių pilotai yra savanoriai. Tačiau iš tikrųjų jie yra JAV vyriausybės ir oligarchų siunčiami karo dalyviai.
  Vaikai apsiginklavę ginklais, kiti - su savadarbiais bazukais. Olegas Rybačenko ir Margarita su Oksana, kaip labiau patyrę kariai, pasiėmė savadarbius beatatrankinius bazuko vamzdelius. Ir kaip jie atsitrenks į žemai skraidantį automobilį.
  Berniukas ir šviesiaplaukės merginos ilsėjosi basomis kojomis ir sklandžiai nuspaudė gaiduką. O kaltinimai pataikė į du amerikiečių atakos lėktuvus ir vokiečių Focke-Wulf.
  Iš apkasų pasigirdo keli šūviai - šaudė ir pionieriai.
  Olegas Rybachenko tviteryje parašė:
  - Nors jis atrodo kaip basas berniukas,
  Ūsai neprasilaužė, bet jau titanas ...
  Mūšiuose suaugusiam vaikinui net per daug,
  Ir suduokite mirtiną smūgį!
  O dabar berniukas plikomis kojų pirštais tempia virveles, o sparnuotas gyvates taranuoja vokiečių ir amerikiečių atakos lėktuvai. Vienu metu sprogsta keliolika sąjungininkų ir Trečiojo Reicho lėktuvų.
  Olegas Rybačenko ir dvi gražios merginos su tais pačiais maudymosi kostiumėliais vėl spaudžia gaidukus, išmušdami kitus kapitalistinės koalicijos automobilius.
  Berniukas sutraiškė klaidą nuogu kulnu ir riaumojo:
  Tos pragaro dienos praeis
  Trečiasis Reichas žlugs...
  Šėtonas nevaldys
  Kovok, neslysk!
  Kiti berniukai taip pat nukreipia gyvates basomis kojomis. Ir dabar koalicijos šturmanai užklysta ant mažų, bet mirtinai skraidančių dovanų. Daug lėktuvų žūsta. Jie sprogsta ore ir skyla į gabalus.
  Hitlerio lakūnai dega... O išlikę skubantys atakos lėktuvai, barstydami raketas ir bombas, skrenda.
  Olegas Rybachenko girgžda:
  - Šlovė didžiajai Rusijai!
  Pionieriai berniukai ir merginos renkasi chore:
  - Šlovė SSRS!
  Mergina Maša rėkia iš visų jėgų, plakdama plika, nešvaria koja:
  - Šlovė Stalinui!
  Boy Pashka priduria:
  - Ir šlovė Oležkai! Jis yra genijus!
  Vaikų apkasai yra gerai užmaskuoti, o dėl bombų ir raketų sprogimų tik du berniukai ir mergaitė gavo nedidelių įbrėžimų. Ir tai nepaisant to, kad susidarė baisūs piltuvėliai ir daugybė žemės plokščių sunaikinimo bei apvertimo ...
  O vietomis žemė nuo karščio degė ir aprūko.
  Viena iš merginų atsistojo nuogu padu ir susidegino koją, nuo kurios rėkė:
  - Mirtis Göringui!
  Vaikai buvo kupini entuziazmo. Komjaunuolės Margarita ir Oksana pasiruošusios kautis.
  Olegas Rybachenko dainavo, kurdamas kelyje:
  Gimiau kosmoso amžiuje
  Kur laivai skubėjo per galaktikas ...
  Žmonių poelgiai yra gana geri, patikėkite manimi,
  Išardyk karą, riteri!
  
  Bet dievai Demiurgas įsakė
  Tu, berniuk, padėk savo protėviams...
  Paimk tave hiperblasterį į vaikino rankas,
  Ir suplėšykite Hitlerį!
  
  Na, berniukai gimsta kovoti
  Jie yra veržlūs kariai, patikėkite manimi ...
  Juk rusai visada galėjo kovoti,
  Tegul plėšrus žvėris sunaikinamas!
  
  Tebūna pašlovinta mano šventoji šalis,
  Mūsų didžioji gimtoji SSRS...
  Mergina basa bėgioja sniege
  Parodykite drąsą!
  
  Ir aš įnirtingai kovoju su fašizmu
  Puikus rusų berniuko pionierius...
  Ir mūsų tikėjimas bus su komunizmu,
  Bent jau godusis Semas padeda Fritzams!
  
  Patikėk, rusai tiesiog nepalūš,
  Visos tautos rinksis aplink Maskvą...
  Aš esu riteris, visai nesu lituotas su siela,
  Mes ištikimi Stalinui kaip Viešpačiui!
  
  Niekas negali palaužti pionierių,
  Jie ne vaikai, o dievų sūnūs...
  Būsime pavyzdžių karta
  Fiureris tų ragų neskaičiuos!
  
  Taip, mūsų Tėvynės šlovė sklando,
  Aukščiau sniege, tikėk kalnais...
  Mergina basa bėgioja sniege
  Varo Fritzą į karstą nuogu kulnu!
  
  Netikėk, kad naciai dabar stiprūs,
  Nors jų "Šermaną" pristatė Samas ...
  Nesigailėsime net patikėti gyvenimu
  Atėjo laikas dideliems pokyčiams!
  
  Tėvynė graži kaip saulė,
  Žaisminga Tėvynė - mūsų mama...
  O merginos plaukai auksu garbanoti,
  Mes galėsime suplėšyti Fritzą!
  
  Mes esame komunizmo vaikų pradininkai,
  Tarnaujame ir Svarogui, ir Kristui...
  Išsklaidyk niekšiškas fašizmo minias,
  Aš atnešiu pergalę Tėvynei!
  
  Rusija yra planetos tėvynė,
  Ji turi savo mėgstamiausias svajones...
  Laimingi pažįsta ir suaugusieji, ir vaikai
  Nereikia jokio papildomo šurmulio!
  
  Kai ateis Visagalis, bus saulė,
  Marse žydės obelys...
  Jungtinė ir kinų ir japonų,
  Amerikietis su rusu pakeliui!
  
  Suvienyti komunizmo idėjas,
  Ir tikėjimas žino Lenino svajonę...
  Mes atmesime cinizmo bjaurybę,
  Kurkime grožį visatoje!
  
  Mums Marija ir Šventoji Lada,
  Mes gerbiame Dievą ir Markso "Sostinę"...
  Tegul visi pionieriai bus apdovanoti,
  Mums Svarogas ir Stalinas yra idealūs!
  
  Fašistai žino, kad ne taranuos
  Mes turime valios, jėgų, žinome galią...
  Mes sutriuškinsime priešą trigubu smūgiu,
  Ir greitai paverskite fiurerį utėlėmis!
  
  Tebūna mūsų šlovingoji Rusija
  Kaip amžinas smaigalys sode žydėti...
  Drauge Stalinai, tu esi mūsų mesijas,
  Su tavimi mes eisime į komunizmą!
  
  Kai perkūnijos minutės, sunkūs laikai,
  Kruvinas karas baigėsi...
  Staiga mūsų vaikai užaugs
  Amžina laimė ateis!
  Tačiau nepaisant visos Raudonosios armijos drąsos, Uljanovskas vis tiek krito.
  O vokiečiai apsupo ir Kazanę... Ir užkišo milžinišką katilą iš šiaurės...
  Stalinas tokiomis sąlygomis sutiko kapituliuoti, išsaugodamas savo odą.
  Hitleris su tuo sutiko... Ir SSRS per kelis mėnesius buvo visiškai okupuota.
  Trečiasis Reichas gavo viską. Ir karas baigėsi rytuose.
  Tačiau dar liko Didžioji Britanija ir JAV.
  1945 metais vokiečiai perėmė visą Afriką. O 1946 metais įvyko išsilaipinimas Britanijoje. Beveik visą Anglijos laivyną nuskandino Trečiojo Reicho povandeniniai laivai. Ir nusileidimas buvo sėkmingas. Mūšiuose dalyvavo ir Panther-4. Septyniasdešimt tonų sverianti mašina turėjo 250 mm priekinius šarvus ir 170 mm šoninius šarvus po šlaitais. Ir pistoletas su 105 mm vamzdžio ilgiu 100 EL. Tuo pačiu metu buvo sumontuotas naujausias 1500 arklio galių variklis - dujų turbina. "Panther" -4 pasirodė esąs tankas, kuris praktiškai nepažeidžiamas iš visų ugnies kampų ir smogia į visas transporto priemones, net retas Didžiosios Britanijos "Vėžlio" dalyse.
  Britanija krito per dešimt dienų. Ir tai buvo įspūdingas žaibiškas karas.
  Bet dabar iškovota dar viena Vermachto pergalė... O dabar belieka pribaigti JAV.
  Čia, žinoma, sunkiausia yra perplaukti vandenyną. Tačiau vokiečiai jau turi gana didelį laivyną. Ir iš pradžių buvo paimta Islandija, paskui Grenlandija, o vėliau - Kanada.
  Vokiečių merginos beviltiškai kovoja.
  Taigi merginos šturmuoja Kanados sostinę Kvebeką su visu pašėlusiu alkanos hienos siautėjimu.
  Gerda šovė naudodama nuogus kojų pirštus. Sudaužė amerikietišką skiedinį ir sušuko:
  - Tada didžiuokis plienine upe.
  Iššauta ir ugninga Šarlotė sudaužė kapitalistinės armijos skiedinį. Ir ji taip pat dainavo:
  - Ir flamingo vėjas skrenda į debesis!
  Christina taip pat pajudino nuogus kojų pirštus. Ji sulaužė haubicą, suglamžė plieną. Ir čiulbėjo:
  Tu mane suprasi...
  Magda savo ruožtu naudojo plikus pirštus, kad šaudydavo vairasvirtės mygtukais. Ji sudaužė 122 milimetrų pabūklą ir sušuko:
  Ir geresnės šalies nerasite!
  Gerda nusišypsojo... Karas ją irgi bjaurėjo. Svarbiausia ne tik tai, kad nežinai, kada bus pabaiga, bet... Tiesiog pabaiga atrodė pakankamai arti.
  Maskva jau buvo puolama ir apsupta. Ir Kremlius būtų staigiai paimtas, jei ne Stalino kapituliacija. Ne, tikrai miestas didelis ir toli nuo Kremliaus. Tačiau vis tiek aišku, kad sostinės žlugimas jau ne už kalnų. O kur tada eis Stalinas? Į Sverdlovską?
  Žiemą sunku patekti į Uralą - būtų, jei SSRS nebūtų pasidavusi! Tačiau tai negąsdina karių.
  Gerda įsivaizdavo, kaip ji basa bėgioja per sniegą... Tai atrodė labai juokinga. Kaip bendravardis iš sniego karalienės. Net tam tikru mastu tai galima pavadinti nuostabiu. Pasaka yra melas, bet joje yra užuomina - pamoka geriems bičiuliams. Ir dar daugiau merginų!
  Gerda prisiminė, kaip po širdimi nešiojo Hitlerio vaiką ir kikeno. Taip, smagu pastoti dirbtinio apvaisinimo būdu. Žinoma, fiureris rūpinosi savo palikuonimis. Dabar didžiausias visų laikų ir tautų nusikaltėlis gyvens savo vaikuose, žino kiek dar metų ir žiemų!
  Gal net tūkstantmečius!
  Gerdai, žinoma, fiureris - ne nusikaltėlis, o didžiausias valstybės veikėjas. Tas, kuriam nebuvo lygių Žemės planetų istorijoje! Ir ne tik Gerdai. Daugelis sovietų karių šį vardą taria su pagarba ir pagarba.
  Nors jie vis dar tikisi, kad karą pavyks nutraukti.
  Tačiau Stalinui lieka vis mažiau jėgų...
  Gerda plikais, grakščiais pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką. Sunaikino priešlėktuvinį pabūklą. Ir sucypė:
  - Dangus susiraukęs, tuoj trenks perkūnija!
  Šarlotė pažvelgė į savo partnerį. Buvo prie pat cisternų, šlapdriba, smarkus, bjaurus lietus.
  Karys nuogu kulnu paspaudė vairasvirtę ir sušuko:
  - Lyrinėje salėje... Balta pelė!
  Christina susiraukė. Ji iššovė į sovietinį priešlėktuvinį pabūklą ir išdavė:
  - Gatvėje lietus kaip iš skardinio kibiro!
  Mergina ranka pasitrynė kietą kulną ir kuždėjo:
  - Bėk daugiau...
  Magda šmaikščiai pastebėjo, taip pat plikais pirštais spausdama mygtuką tanko valdymo skydelyje:
  - Bėk nebėgdamas!
  Ir atsiuntė šypseną!
  Gerda susiraukė. Vaikystėje ji svajojo tapti kare. Ji buvo tokia agresyvi mergina. Tačiau dar anksčiau ji turėjo pageidavimų sąrašą - patekti į burtininkes.
  Tai visai nepuiku, bet labai šaunu... Išmokti užburti ir valdyti pasaulį. Ir daug ką taisyti.
  Štai, pavyzdžiui, senos moterys yra tokios bjaurios ir negražios! Ar tai teisinga? Žinoma ne! Moteris visada turi būti amžinai jauna ir graži!
  Gerda svajojo sukurti savo visatą, kurioje visos merginos ir vaikinai nesensta, neserga ir yra amžinai gražūs, nemirtingi! Dabar tai būtų nuostabus kūrinys!
  Kodėl mūsų pasaulis toks netobulas? Ir kas dėl to kaltas! Gerda kartais užduodavo sau šį klausimą. Ir ji negalėjo rasti atsakymo. Viena vertus, už viską atsakingas Dievas. Jis yra visagalis, ir net velnias yra jo kūrinys. Taigi... Bet įsivaizduokite mylintį Dievą, padarantį moteris negražias? Kaip tai galima leisti?
  Pati Gerda atsakymo nerado. Ji paklausė kunigo... Jis jai atsakė fraze budėdamas:
  - Tai nuodėmės pasekmės!
  Gerda pasikasė pakaušį ir atsakė:
  - Ar protingas tėvas žaloja neklaužadas vaikus?
  Kunigas nerado ką atsakyti...
  Ir Gerda šypsodamasi pridūrė:
  - Na, žmogus nusidėjo, tai bausk jį teisingumu ir nepaversk jo keistuoliu! Priešingu atveju jūs pats esate dar blogesnis už jį!
  Išties, mergina samprotavo gana logiškai. Ir nerado racionalaus paaiškinimo, kodėl Dievas subjauroja moteris. Vienuolės juk negražios. Ir nieko geriau už nusidėjėlius. Kas painiojama, kas vienuolė - vieno dalyko esmė senatvėje tampa monstrais. Ir joms čia nėra grožio... Bet Gerda labai bijojo tapti senute. Būti negražiam? Taip, mirtis yra geriau!
  Todėl ji pradėjo svajoti apie kario karjerą. Taigi tokiu atveju tu mirsi jaunas ir mūšio lauke! Kad nekentėtų senatvėje!
  Gera gyventi jaunam... O kaip dėl senatvės? Tokia apgailėtina būsena! Ir jokios estetikos!
  Gerda mėgo skaityti pasakas apie elfus. Tai yra tikri padarai. Ir jie gyvena daug šimtmečių ir nesensta. Amžinai jauni, gražūs, sveiki ir linksmi šie elfai. Jei tik žmonės būtų tokie kaip jie!
  Ir mylėkis su elfu. Įsivaizduokite tokį meilužį: gražaus, raumeningo paauglio kūną ir šimtmečius trunkančią meilės patirtį. Koks menas ir glamonės elfai skiriasi lovoje. Kiek įvairių gudrybių jie žino. Ir pačios nuostabiausios bei seksualiausios pozos.
  Gerda pastebėjo, kad geriausia mylėtis su jaunais vyrais ar net paaugliais. Jos dažniausiai nedrąsos ir atsargios, mėgsta tave glamonėti ir bučiuoti krūtis. Taip, ir jauni kūnai yra daug malonesni kontaktui su moteriška oda. Ir kad plaukuotas liemuo nėra labai patrauklus. Ir tu siūboji kūną, o jie tave glosto.
  Gerai, kai vyras tau daro masažą. Ir ypač jei šis masažas yra ir švelnus, ir šiurkštus vienu metu. Smagu, kai tvirtą moters kūną raukšlėja stiprios rankos.
  Gerda tai įsivaizdavo ir net aiktelėjo iš susijaudinimo. Kaip tai puiku.
  Šarlotė pirštais paspaudė vairasvirtę ir čiulbėjo:
  - Upėje krokodilai, priekyje debilai!
  Ir ji sulaužė trisdešimt keturis į gabalus... Taip, bjaurų raudonplaukį velnią. Amerikiečių žudymas.
  Ji paspaudė mygtuką pliku pirštu ir Christina, tviteryje:
  Visiems reikia draugų!
  . 2 SKYRIUS
  Vokiečiai ir jų sąjungininkai perėmė Kanadą ir perkėlė kovas tiesiai į JAV žemę.
  Mūšiai vyksta pačioje Amerikoje
  Tačiau šią dieną ar vakare basam berniukui Friedrichui nebuvo lemta baigti medžioklės. Amerikiečių kariai iš Filadelfijos ir Čikagos smogė stiprų, slegiantį smūgį į Riazanę besiveržiančių nacių kariuomenės šoną.
  O trylikos metų berniukas, basas su maudymosi kelnėmis, kaip geriausias iš geriausių, jau naktį buvo išmestas į proveržio vietą.
  Friedrichas savo ME-362 su padidinta amunicija iš karto pažymėjo i. Tiesa, visur esantis HE-362 sugebėjo jį šiek tiek aplenkti. Įskaitant legendinį Huffmaną, geriausią Ingušijos Respublikos asą, kuriam būtent Čikagos mūšis tapo triumfo valanda.
  Tačiau, žinoma, numušti lėktuvus iš rankų ir net iš penkių ar šešių kilometrų atstumo "kūdikiui" nepajėgia. Huffmanas, pasinaudodamas beprotišku savo automobilio greičiu, taiko aštraus suartėjimo ir tolesnio pasitraukimo taktiką. Beje, šiam jis turi beveik optimalią ginkluotę, ankstyvųjų HE-362 modelių 30 milimetrų pabūklus - įkyriąją "Salamander". Mašina, kuri pasiteisino labai gerai mūšiuose, o svarbiausia - idealiai tinkanti medžioklei ir staigių oro antskrydžių atmušimo taktika.
  Tačiau Friedrichui pavyko numušti tik keturiasdešimt devynis lėktuvus, susprogdino oro dangą, o po to perėjo į tankus.
  Priešauštinėje tamsoje automobiliai atrodo kaip skruzdėlės, kopiančios į kalną. Pagrindinis Pershing darbinis arkliukas kitoje visatoje yra pergalės bakas. Lengvas grobis Friedrichui, papuolusiam į kovinį transą. Likusi dalis yra dar mažesnė už "Sherman", "Witch", bet yra ir SAU-155 "Big Tom", skirta prasiveržti per įtvirtinimus ir SAU-240 - paprastai monstras.
  O štai pora tankų naujesnių ir didesnių už "Washington" -11, matyt, patys pirmieji modeliai... Friedrichas jau įprastoje atjungtoje sąmonėje suvaro sviedinius tiksliai į šarnyrinius transporto priemonių liukus, kad jie sprogtų. iš vidaus. Jo amunicija leidžia ir visus tris MP-103 modelio pistoletus su dideliu snukio greičiu. Tačiau kulkosvaidžių ginkluotės nenaudai, tačiau iš pastarosios berniukas Friedrichas pasirodė esąs apskritai, kad nesumažėtų greitis nuo perteklinio svorio ir nepagerėtų mašinų manevringumas.
  Kai "Vašingtonas" -11 pakilo, viename iš jų sprogo šovinys, berniukas staiga pajuto didžiulį pasididžiavimą ir netgi padarė išvadą:
  - Gali išduoti bet ką, bet keisk tik save!
  Ir dabar išdavystės gėda tarsi burtų keliu dingo, ir Frydrichas sukrėtė miegą.
  Helga kovojo gerai, du lėktuvai ir aštuoni tankai, keturi savaeigiai pabūklai - rezultatas vienam skrydžiui ir paprastam žmogui yra puikus. Bet tai yra vienas skrydis... Grįžus pražydo antrasis...
  Išskyrus tris Duck-2, daugiau lėktuvų nebuvo ir pagrindinis smūgis turėjo būti nukreiptas į tokias kolonas. Čia bene svarbiausias dalykas, kuris sulaikė Friedrichą, buvo tai, kad, priešingai nei pirmosios orlaivių bangos, tankai nesiglaudė ir reikėjo tarsi nukrapštyti rutuliu, atliekant skrydžius.
  Ir amerikiečių kariuomenė kovojo didvyriškai. Štai, pavyzdžiui, kiek vikrių, bet silpnai šarvuotų "Raganų" -3, pakėlė savo snukius. Didelis šių savaeigių ginklų greitis, "Raganos" mobilumas leido greitai pasiekti proveržį, tačiau atnešė didžiulius nuostolius. Jei ne oro viršenybė, jis būtų kruopščiai numušęs Fritzą.
  Tačiau buvo sunaikinta ir pora Ferdinand-4 - nukentėjo šių galingų savaeigių pabūklų, vieno geriausių tankų naikintojų per visą karų istoriją, šoninių šarvų apsaugos silpnumas.
  Helga kovojo su vienu elegantišku amerikietišku bikiniu. Raumeninga, šiek tiek aukštesnio ūgio mergina su deivės figūra. Labai gražus karys Friedrichas jai patiko labiau nei per aukšta (ir kam pavyko) dukra Porsche, nors pastaroji buvo vieno turtingiausių Vokietijos turtų paveldėtoja. Tačiau su ja berniukas, nors ir galėjo vesti tuo pačiu metu kaip Helga, daug gero nepadarė. Vis dėlto ji protinga.
  Pagrindinė fiurerio žmona Margaret netrukus turi gimdyti... Nors gal ir ne taip greitai... Velnias, laikas kare bėga lėtai. Labai skausmingai lėtai. Čia, regis, toks protinis jausmas, kad Čikagos mūšis truks mažiausiai kelerius metus, nors nepraėjo nė mėnuo - spalio 29 d... Suvokimo psichologija ypatinga...
  Tačiau diena prabėgo gana greitai. Tačiau 1947 m. spalio 30 d. Friedrichas vėl ėmėsi medžioklės. Priešo puolimas ant vėliavos išdžiūvo. Nors Filadelfija "Fritz" vis dar nepasiekiama.
  Frederikas nusprendė, kad būtinai sugaus Weitesteiną ir užbaigs užsitęsusią katilo apgultį, paspartindamas karo pabaigą. Kiek galima šitaip šliaužioti ir šokinėti, laikas pagaliau išsiaiškinti.
  Ir pirmiausia, kadangi jis yra Hitleris-Bismarkas, atrodo, kad jis jau yra feldmaršalas majoras ir formaliai turi savo vadovaujamą oro desanto eskadrilę, kad viską išsiaiškintų, nepagaunamą armijos generolą ir gaudyti naktį. Superišvystyta intuicija berniukui Friedrichui jau pasakė, kur rasti, kokioje aikštėje slepiasi Vatutinas. O kariuomenės generolas visai nebuvo pasyvus, davė įsakymus ir reikalavo stoti iki mirties. Net Maskva dar neužimta, mūšis vyksta dėl kiekvieno namo ir net įėjimo. Šis miestas jau lyginamas su Stalingradu.
  Friedrichas atsisveikindamas pabučiavo Helgą į mielas lūpas ir pašnibždomis pasakė:
  - Aš einu į rizikingą verslą... Gal negrįšiu...
  Mergina atsakydama nusišypsojo.
  - Tu negali prarasti! Nes Friedrichas Bismarkas yra arijų dvasios įsikūnijimas. Dvasia, kuri yra nemirtinga!
  Jaunasis karys linktelėjo draugui atsakydamas:
  - Iš principo taip yra, bet... Jūs negalite pasitikėti savimi... - Pauzė ir papildymas. - Būtent pasitikėjimas savimi lemia daugybę nesėkmių. Ir net vieno, kartais užtenka mirčiai.
  Helga piktai trypė plika, mergaitiška koja:
  - Tu nemirsi... Kodėl aš su tavimi!
  Friedrichas atsakė:
  - Nenoriu tau kelti pavojaus. Jei, pavyzdžiui, mūšio metu galvojate ne tik apie save ar apie užduoties tikslą, bet ir nerimaujate dėl savo mylimojo... Tai blaško ir gėda. Jis gali žlugti pačiu netinkamiausiu momentu. Jaunuolis uždėjo rankas ant merginos pečių ir pažvelgė jai tiesiai į akis. - Tu supranti mane?
  Helga lengvai sutiko.
  - Suprantu... Be to, turėsiu ne tik prisiminimą apie tave.
  Friedrichui staiga pasidarė įdomu, jo akių vyzdžiai susiaurėjo:
  - Ką turi galvoje?
  Helga nusišypsojo ir nekaltai atsakė.
  - Žinoma, nesu iki galo tikra, bet... Atrodo, kad ji nėščia!
  Bismarkas sušvilpė:
  -O gerai! Tačiau jūs to nematote, juosmuo yra lieknas!
  Helga gūžtelėjo raumeningais pečiais.
  - Vadinasi, nepraėjo net mėnuo... Bet jūs irgi šito norėjote, ar ne?
  Friedrichas sąžiningai atsakė:
  - O jeigu išėjai motinystės atostogų ir neberizikuoji kautis fronte, tada taip - norėjau! O visa kita... Gal užteks, tu skrendi?
  Helga iškvėpė:
  - Šis mūšis baigsis, pamatysime. Man atrodo, kad aukštesnės jėgos neleis mirti mergelei, kuri savo įsčiose nešioja gyvo dievo sūnų.
  Friedrichas mirktelėjo mėlynomis akimis atsakydamas:
  - Gal būt! Tačiau tuo labiau reikia kuo greičiau užbaigti šį karą.
  Ir vėl pasibučiuodami, stipriai apsikabinę atsisveikindami jie išsiskyrė. Naktis pasirodė vėsesnė nei įprastai, jau trisdešimt pirmą dieną, o tada žiūrėk ir lapkritis, paskutinis rudens mėnuo. Friedrichas ėjo, tiksliau, bėgo į užduotį, kaip įprasta, tomis pačiomis maudymosi kelnėmis, kad plika oda geriau pajustų Žemės planetos jėgos linijų ir teoplazmos įtampą. Berniukas troško kovoti, jis dingo, lyg niekad nebūtų jausdamas gėdos jausmo, dėl savo išdavystės. Patyręs vilko jauniklis užuodė kraują, nebegalėjo ir nenorėjo prarasti susijaudinimo.
  Specialiajai operacijai Friedrichas pakeitė ginklus, pridėjo kulkosvaidžių ir bet kuriuo atveju paliko tik vieną pabūklą. Aplinkoje esantys tankai išliko nedideli ir turės kovoti daugiausia su pėstininkais. Jaunasis Bismarkas nesunkiai rado sau pasiteisinimą - rusai viso pasaulio vis tiek neužkariaus, tad kodėl gi nepaspartinus jų pralaimėjimo ir taip išgelbėjus milijonų žmonių gyvybes. Savotiškas niekšiškumas į gera. Be to, Friedrichas Bismarkas neturi kur grįžti, o jis jau turi tikrą šeimą ir sparčiai augantį turtą Trečiajame Reiche. Taip, ir gal tai visai ne jo protėviai, o panaši paralelinė visata, savotiškas materijos ir erdvės dubliavimas.
  Taigi, nėra prasmės vykdyti savęs!
  Sąžinės negalima apgauti, bet ją galima apgauti!
  Friedrichas iš viso paprašė šešių asistentų atlikti specialią užduotį, vienas iš jų buvo Huffmanas. Apskritai pirminė idėja buvo viską daryti vienam. Tačiau Bismarkas, įvertinęs, nusprendė, kad jam nepakenks įgyti vadovavimo ir grupės patirties. Juk ne visą laiką kovosi kaip paprastas pilotas viename lėktuve. Taip pat turite ugdyti savyje lyderio savybes. O dabar į nuožmią kovą iš karto skrenda septyni ir tik septyni. Nuostabi komanda ir įdomus jėgų balansas. Tačiau jie kovoja sumaniai, kai jų negali sutraiškyti skaičiai! Friedrichas nori jį pagauti, kol tamsu, bet tuo pačiu skrenda kuo žemiau. Likę komandos nariai taip pat yra ME-362 - keturi ir Non-362.
  Naktis kupina blyksnių ir įnirtingo ginklo gaudėjimo. Amerikiečių kariai reaguoja daug rečiau, bet vis tiek nestovi vietoje kaip maišas po smogtuvo smūgiais. Lyg būrio apsuptas lokys savo jėgą daugina išbarstydamas didelius šunų pulkus, kurdamas jėgos ir drąsos stebuklus. Taigi bombos krenta ant savo pozicijų, ir jos negali atlaikyti tokio spaudimo.
  Bet vokiečių lėktuvai dar nešaudo, komanda yra komanda. Ir Friedrichas pateko į gilų transą, jo kūnas pats veda automobilį į tikslą. Galvoje, savo ruožtu, lyg smogiančios degtukai blyksteli aforizmai;
  Paprasčiau su antpirščiu semti vandenyną, nei religinėje diskusijoje prieiti prie tam tikros išvados!
  Religija dažniausiai yra tolerancijos priešingybė!
  Kalbėjimas apie politiką dažniausiai veda į muštynes!
  Auksas nerūdija nuo kraujo, nesutepa nuo prakaito, netrupa nuo ašarų!
  Pagaliukas - kumštis, kardas - peilis kumštyje!
  Jei nori valdyti šalį - išmok įsakinėti sau!
  Kai kaimyno piniginė tuščia, tavoji atrodo pilnesnė!
  Geriau pasninkauti, nei išgirsti iš bado mirštančio vaiko dejones!
  Kartais laikas atsiskaityti už klaidas - lieka tik kape!
  Revoliucija naudos botagą, kad paspartintų momentą, kai botagas niekada neužkris ant žmogaus!
  Geriausias progreso variklis yra skausmas - jei pavargusios kojos neskaudėtų, žmogus nebūtų išradęs automobilio!
  Tik patyręs kančios pilnatvę - jis galės įvertinti palaimos pilnatvę!
  Jei nori tapti dievu, išmok mylėti savo artimą, nes Dievas yra meilė!
  Rinkimai yra vienintelis mūšio laukas, kuriame laimi įgūdžiai, o ne skaičiai!
  Vilkas ir vegetaras kitaip žvelgia į pasaulį, ypač atsispindi lėkštės diena!
  Kai karalius siaubingai išduodamas, bet dar blogiau, kai karalius išduoda savo sąžinę!
  Šypsena platesnė, parakas sausesnis, ašmenys aštresni, o širdis piktesnė!
  Karas yra pragaras kūnui, skaistykla sielai, rojus poezijai!
  Negalite įveikti visų, jei neįveiksite savęs!
  Pats baisiausias žvėris, kuris gyvena šalia tavo širdies ar jos viduje!
  Kartais švelnumas yra išdavystės sinonimas!
  Viskas, kas išradinga, yra paprasta savo paradoksalumu!
  Karta yra išdavystės duona, ištvirkimo medus, nekaltųjų ašaros!
  Lengviausias būdas patenkinti poreikius - saikingai siekti!
  Tuščias skrandis teikia daugiau džiaugsmo nuo juodos duonos plutos, nei ananasų įdarytas pilvas su lazdyno tetervinu!
  Kartais narsus pralaimėjimas yra vertingesnis už bailią pergalę!
  Auksas yra toks metalas, kuo didesnis mėginys, tuo stipresnis jis duoda kraujo!
  Drąsa padvigubina jėgą, sąmojis keturis kartus, o protas atneša pergalę!
  Kartais mintis apie savižudybę prailgina gyvenimą!
  Be laimėjimų gyvenimas yra apgailėtinas egzistencijos pakaitalas!
  Karas be aukų - kaip teatras be aktorių!
  Tik tie, kurie myli mirtį, gali iš tikrųjų įvertinti gyvenimo malonumus!
  Mylėti gyvenimą vis tiek yra natūraliau nei dievinti mirtį - pastaroji per daug primena katę kišenėje!
  Viskas, kas veda į pergalę, yra nuostabu: užvaldyti priešą - gerai, bet priemonės nesiskaito!
  Auksas yra minkštas, bet širdis daro jį bejausmiu!
  Žinios niekšo galvoje yra pavojingesnės nei kvailio raumenys!
  Velnias sugalvojo degtinės, pinigų ir aliejaus! Visi vienodai destruktyvūs!
  Vienas nusikaltėlis vertas dviejų nekaltų - pirmasis drasko blogos patirties vardo gyslas, o antrasis tikisi atlaidų!
  Kas taupo kariuomenei, eik dėl žalos atlyginimo!
  Ne ginklas, kuris žudo, bet tas, kuris gali pavergti!
  Mirtis yra kaip blogas maistas;
  Laukimo agonija, skirtingai nei gimimas, su laiku nepraeina!
  Neįmanoma sunaikinti tik tuštumos ir kvailumo!
  Friedrichas paskutiniais žodžiais jau aiškiai matė taikinį ir liepė į jį pasinerti. Tuo pat metu jaunasis terminatorius atidengė ugnį iš visų kulkosvaidžių vamzdžių. Sprogios ir didelio kalibro kulkos pramušė parapetus, susmulkindamos priešo kareivius, laužydamos kaulus, išmušdamos purvino rudo kraujo fontanus.
  O Friedrichas jau dengimo metu sunaikino du kovinės gvardijos tankus "Vašingtonas" -7. Vienu piršto judesiu jis pralaužė jų stogus. Jis nušienavo visus, kurie buvo per pusę kilometro. Ir tada jis nedelsdamas pastatė automobilį ant griovių duobėtos žemės. Ir dar prieš galutinį nusileidimą iššoko iš vasaros.
  Berniukas įšoko į bunkerį ir surengė baisų susidorojimą gangsterių stiliumi. Ir kol jaunasis terminatorius dainavo;
  Atrodė, kad pakilau ant pilko žirgo,
  Koks asilas taip riaumoja?
  Aš pažįstu patį šėtoną žmonių giminaičius -
  Aš susitvarkysiu su bet kuo, kuris maištauja šalyje!
  
  Velniai apsigyveno blogose smegenyse,
  Ir šuoliuoja piktas mintis!
  Subalansuokime - iš karto ištrinkite nulius,
  Išvalykite sistemą nuo bedugnės!
  
  Kur aš šokau, net pati nesuprantu,
  Hiperplazminis viesulas nusirito per galvą!
  Neleisk sau pasiduoti šūdui,
  Kad šlovės srautas išsilietų per mėnulio pasaulį!
  
  Karas teka nenutrūkstamu srautu -
  Toks užsiėmimas laukia žmogaus ...
  Ir aš noriu gerti apsvaigusį vyną -
  Ir taikiai tęskite pokalbio dydį.
  
  Bet žinok, kad silpnumas ir nuobodulys praeis -
  Jei randi žmogų, esi sėkmė ir pašaukimas!
  Mes, kaip pionieriai, siekiame žygiuoti -
  Juk šaunus karys nėra kvailas vardas!
  
  Babakh ir suplėšytas, čia yra lavonų kalnas,
  Priešas pasimetęs, bėga trauktis!
  Galime užbaigti trasą
  Nors požemio šuo pašėlusiai loja!
  
  Ką mes veikiame pasaulyje - jokios fantazijos,
  Mes gimėme, tarsi napalmas kankina smegenis!
  Amžinai būsime kaip jaunystės metai -
  Ir vieta pragare bus geresnė nei danguje!
  
  Ko nori kareivis? Kad karas tęstųsi
  Ramybė, nuobodulys ir smegenų silpnumas jam!
  Mes pasivysime priešą iki kapo -
  Bet žinok, kad jau per vėlu pasiduoti kariams!
  
  Nebus rezultato ir nėra pasirinkimo -
  Baigtas darbas ir iškart kitas!
  Juk tai tik pradžia, prevencinis bėgimas,
  Juk karinė tarnyba yra geras poelgis!
  Uždengęs savo kelią lavonais, Frydrichas pasiekė kariuomenės generolą. Jis išspyrė ginklą iš drebančių rankų ir sušuko:
  - Hyundai Hoch!
  Whitesteinas prisiekė.
  - Sparnuotasis vilko jauniklis.
  Friedrichas jau urzgė angliškai:
  - Taip, Ivanai! Čia galite groti komunizmą trimitu, bet nesvarbu, kaip grojate, visi užgesinate šviesas. Ir jei yra tokių, kurie ateis pas tave, bus ir tokių, kurie ateis pas tave!
  Vaitešainas prisimerkęs pažvelgė į berniuką, bauginantį iš nenatūraliai aštraus palengvėjimo, pašaipiai šypsodamasis, kandžiais smūgiais guldydamas po skirstymą tarnaujančius kareivius ir šaukė:
  Tu esi tikras Velnias.
  Friedrichas nepritarė žaismingam tonui ir griežtai pasakė:
  - Užteks! Dabar duok įsakymą visiems pasiduoti, gelbėti ir savo, ir kitų gyvybes! Kiek praliejama rusų ir vokiečių kraujo...
  Armijos generolas Vaitešeinas griežtai pasakė:
  - Ne! Geriau mirti nei išduoti!
  Friedrichas plikais pirštais metė penkias nuodingas adatas (SS specialiųjų pajėgų ginklus), išmušdamas bandančius įbėgti - rinktinius sargybinius. Ir nusišypsojo.
  - Ir jūsų sutikimas nereikalingas! Aš pats duosiu įsakymą pasiduoti jūsų vardu...
  Vatutinas sutrikęs sušuko:
  - O šaukinio kodas?
  Frydrichas ciniškai nusišypsojo.
  - Ir jis man žinomas.... Kitaip kaip aš tave rasčiau.
  Vatutinas, apimtas nevilties, durklu puolė prie pragariškojo paauglio, tačiau praskriejo pro šalį ir atsitrenkęs į sieną prarado sąmonę. Ir Frydrichas akimirksniu surinko šifrą, tiksliai mėgdžiodamas vado balsą, įsakė visiems pavaldiniams nedelsiant pasiduoti. Jaunasis asas kalbėjo užtikrintai ir griežtai, jo sąžinę nuramino logiškas paaiškinimas - vis tiek jie pasmerkti mirčiai, todėl geriau gelbėti jų gyvybes, o ir tūkstančius vokiečių karių.
  O Galkinas taip pat gali padirbti kažkieno balsą, tad kodėl to negalėtų padaryti Friedrichas - vaikinas, kuris nėra paprastas, o labai tikras supermenas - tikras arijas ir naujosios kartos individas pačia tiesiogine prasme.
  Atrodo, kad likusiai jo komandai nepasisekė. Vieną nužudė dar trys, tačiau pakankamai lengvai kovojo su sužeistaisiais, įskaitant atsparų mažąjį Huffmaną.
  Tačiau įsakymas, tariamai asmeniškai gautas iš kariuomenės generolo, turėjo įtakos ir puolimai sustojo tiesiai prieš juos.
  Friedrichas kelis kartus pakartojo įsakymą, po to, norėdamas užmušti laiką, laikydamas idealiai taisyklingos kojų pirštų formos plunksną, ėmė braižyti naujus šaunius aforizmus;
  Yra daug protingų ir sąžiningų žmonių, bet jie taip sumaniai išdėstyti, kad niekada nesimaišo!
  Baisumas yra pirmasis paklusnumo požymis. O paklusnumas - kario siela! O kario siela yra raktas į pergalę - kad laimėtum, reikia būti bailiu! Toks yra karo paradoksas!
  : Dievas yra kiekviename žmoguje, Dievas yra kiekvienas žmogus, jei tik jis turi aukštą moralę, o siela nėra gyvūnas!
  Žudymas Kristaus vardu yra tas pats, kas Kristaus nužudymas!
  Geriau dirbti treniruotėse nei ilsėtis kape!
  Kai kardas sulaužytas, ranka tiesiasi prie durklo!
  Galite prašyti banalumo arba kęsti įžeidimus, bet negalite pateisinti banalaus įžeidimo!
  Viskas, kas kieta, yra trapu ir greitai gendanti, bet švelniame ištverme yra jėgos. O kas tuo netiki, žinoma, parodysiu liežuvį, kad galima valgyti! Visi dantys sutrupėjo į dulkes, bet jis gyvas - sakau, bang!
  Sekso pastovumas griauna meilę!
  Tikėtis sėkme - tai lyg erzinti Dievą ir erzinti mirtį!
  Auksiniai obuoliai geriausiai auga, kai laistote medžius krauju!
  Yra trys dalykai: kurių vertė nesikeičia: Visagalis, tėvai ir Tėvynė!
  Įdomiausias teatras yra karo teatras, tik įėjimo mokestis per didelis!
  Tačiau operacijų teatre ašaros visada yra tikros ir kiekvienas veiksmas yra pamoka visam gyvenimui!
  Tik tada talentas tampa genijumi, jei jį padaugina kolosalus darbštumas!
  Atidėliojimas vagia laurus, skubėjimas atneša sėkmę!
  Tikras chirurgas yra tas, kuris sugeba nepastebimai atlikti sudėtingą operaciją!
  Ne tas boksininkas, kuris pataiko, o tas, kuris numuša!
  Grožis visada nuodingas - ryškiausi grybai yra musmirė, o nuodai kaip moters burtai - svaigina ir nuodija širdį!
  Natūralus protas gali sutramdyti prigimtinę jėgą, bet įgimta jėga niekada nesuvaldys proto!
  Geriau mirti išdidžiai, nei gyventi nuolankiai!
  Kas laiko gyvenimą už gerklės, greičiausiai jį praras, nei tas, kuris išlaisvina laimės jauniklį!
  Grožis blėsta, drąsa išlieka amžina!
  Kardas per aštrus, kad ant jo išlaikytų valstybės galią, glostymas per saldus, kad juo amžinai gertų žmones!
  Kareivio sumanumas kompensuoja generolo klaidingą apskaičiavimą, tačiau statyti ant jo skaičiavimą - kaip adata iškasti duobę!
  Sunku padegti tai, kas jau dega, ir užgesinti tai, kas jau sudegė!
  Karštas vyriškas temperamentas, sausina smegenis ir perdega per piniginės dugną!
  Atvirkščiai, jis degina skylę kišenėje - šilta širdis!
  Storiausią maišelį perveria kietas falas!
  Vyrui geriausias auksinis veidrodis!
  Ant monetos ir raukšlių - vyro puošmena!
  Karas gali būti be nugalėtojo, bet visada bus pralaimėtojas!
  Žmogaus silpnumas yra pagrindinis progreso variklis!
  Jei nori būti pirmas, dirbk kaip paskutinis!
  Genijus yra dieviškumo giminaičiai ir verti giminaičiai!
  Galite šiek tiek tarnauti Tėvynei, bet negalite šiek tiek išduoti!
  ! Galvoju, vadinasi - egzistuoju, egzistuoju - vadinasi, gyvenu, gyvenu - vadinasi, gyvenu laimingai!
  Seksualiniai partneriai yra kaip maistas - jiems reikia įvairovės ir aštrių prieskonių!
  Revoliucija daroma tyra širdimi, bet ne baltomis pirštinėmis; kelyje į laimę ratus reikia tepti krauju!
  Dažniausiai jie išduoda ne dėl niekšybės, o dėl silpnumo, nors į niekšybę linksta būtent silpnumas!
  Apskritai įstatymas yra toks, kad surūdijęs mechanizmas veikia tik su auksiniu tepalu!
  Gudrus ir apskaičiavimas: kaip vyras ir žmona pagimdo pergalę - sąžiningumas yra trečias priedas!
  Pats bedugniausias kūrinys pasaulyje - degtinės taurė, į ją įkristi begalė, o dugnas - kapinėse!
  Ne kiekvienas nuteistasis yra nusikaltėlis, ne kiekvienas nusikaltėlis yra nuteistasis!
  Lengviau kupranugariui išlįsti pro adatos ausį, nei skelbtis be blato!
  Profesionalus teisėjas yra kaip profesionali prostitutė - skiriasi tik honoraro dydis ir sutenerio rangas!
  Politikai kaip kirminai, tik ištremti iš savo žarnų išspaudžia daugiau kraujo!
  Kraujas - geriausia trąša augančios kartos drąsai ugdyti!
  Agresyviai paklusni dauguma galvoja skrandžiu, o ne širdimi, nes jo tūris daug didesnis.
  Tačiau ateistinis mokymas yra pats logiškiausias, jis parodo žmonijos brandą, o bet kokia religija siejasi su vaikyste!
  Dievas yra stiprus Tėvas ant tvirto kelio, į kurį silpnas vaikas nori atsiremti!
  Retas kuris įžiebia talento kibirkštį, kai aplink tvyro totalitarizmo drėgmė!
  Tie, kurie nepatenkinti praeitimi ir bijo dabarties, dažniau galvoja apie ateitį!
  Lengviau pataikyti į mėnulį akmeniu, nei priversti politikus vykdyti rinkiminius pažadus!
  Saldus humanizmas žmonių šalyje tinka kaip cukrus barščiuose!
  Trys dalykai yra amžini: Dievas, laikas ir žmogaus kvailumas!
  Jei nori laimėti; pamiršk tris žodžius: sunku, aš negaliu, užtenka!
  Kiaulė visada ras purvo, žiurkė visada ras spragą, o tinginys visada ras pasiteisinimą!
  Moralas tos pačios šaknies su žodžiu purvinas! Dažniausiai jis naudojamas dorybei sutepti ir ydoms nuplauti!
  Ir, žinoma, vokiečių E serijos tankai pasirodė esąs labai pavojingos ir kovinės transporto priemonės. Kur yra amerikiečiai prieš juos. Fašistai turi tokią jėgą.
  Ypač kai Gerdos tanko įgula puola ir triuškina JAV karius.
  Ji turi E-50 serijos automobilį, judri ir greita. Jos vamzdžio ilgis yra 100 EL, o ginklo kalibras - 105 mm. Jei toks pistoletas rėžia.
  Gerda nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką, iššovė sviedinį, tiksliai pataikydama į priešą ir cypė:
  - Šlovė Trečiajam Reichui!
  Šarlote, ši raudonplaukė mergina taip pat plikomis kojų pirštais trinktelėjo į amerikiečius ir čiulbėjo apnuogindama dantis:
  Šlovė mūsų nenugalimai kariuomenei!
  Kristina taip pat plikais pirštais bakstelėjo savo vikriomis, iškaltomis kojomis ir šūktelėjo:
  - Šlovė Vermachto didvyriškumui!
  Magda, naudodama ilgus grakščius nuogų kojų pirštus, taip pat trinktelėjo ir šaukė:
  - Šlovė nenugalimam Vermachtui!
  O keturios mergaitės ims ir riaumoja iš visų jėgų:
  - Mes tikri ereliai ir kupini didvyriškumo! Ir mes skrendame kaip paukščiai, drąsios Tėvynės sūnūs!
  Gerda vėl šovė plikomis kojų pirštais. Ji atsitrenkė į amerikietišką automobilį ir sušnypštė:
  - Ne, ne sūnūs, o dukros!
  Šarlotė šovė į amerikietišką automobilį, nuplėšė jo bokštelį ir čiulbėjo:
  - Žinoma, dukros labai didvyriškos!
  Christina trenkė priešininkui. Ji pervėrė priešą kiaurai ir sušnypštė, apnuogindama dantis:
  - Mes esame tikros mirties mašinos!
  Magda taip pat apšaudė priešą. Ji sulaužė priešo šarvus, trenkė priešui į kaktą ir šaukė:
  - O mes esame tobuliausios mašinos pasaulyje!
  O merginos choru staugė:
  - Šlovė Vokietijai, šlovė, tankai veržiasi į priekį! Trečiojo Reicho padaliniai sveikina drąsius žmones!
  Trumpai tariant, vokiečiams tikrai sekėsi neblogai, o jų kariai skynė vieną pergalę po kitos.
  Žinoma, JAV ekonomika stipri, tačiau jos pralaimėjo technologijų atžvilgiu. Ypač tankai ir reaktyviniai lėktuvai. Vokiečiai jau turėjo serijinės gamybos ME-262 X, ir šis lėktuvas buvo išgyvenamas, greitis viršijo 1150 kilometrų per valandą ir ginkluotas penkiais orlaiviais 30 mm patrankomis. Amerikiečiai negali atsispirti tokiai mašinai.
  Vokiečiai turėjo ir paukštį XE-262, lengvai pagamintą, beveik vien medinį, labai lengvą ir manevringą. Tačiau XE-262 dėl per mažos masės ir didelio greičio taip pat buvo sunkiai valdomas ir jam reikėjo aukštos kvalifikacijos pilotų. Tačiau jam puikiai patiko Huffmano stilius, kuris veikė suartėjimo metu. Ir iš arti sutriuškino amerikiečius.
  Tačiau be Huffmano vaidino ir dvi merginos: Albina ir Alvina. Kiekvienas iš jų viršijo tris šimtus numuštų lėktuvų ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Riterio kryžiai su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais iki šiol tik Huffmanas, numušęs daugiau nei penkis šimtus orlaivių, ir legendinis atakos lėktuvas Rudelis išmušė daugiau nei penkis šimtus tankų ir daugybę kitų antžeminių taikinių. Ir dar septyniolika lėktuvų.
  Trečiajame Reiche jie taip pat patvirtino šeštojo laipsnio Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais tiems, kurie pasiekia tūkstantį numuštų orlaivių arba tiek pat sulaužytų tankų.
  Šiame Riterio kryžiuje turėjo būti pritvirtinta mažiausiai šimtas deimantų ir jis būtų didesnis nei kiti Riterio kryžiai. Tad apdovanojimas buvo ne tik garbingas, bet ir brangus.
  Albina ir Alvina skrenda dangumi. Jie numuša savo Yankee lėktuvus ir dainuoja pro dantį:
  - Gražios merginos,
  Puikūs draugai...
  Būtų nuostabūs vaikinai -
  Ir puikūs smūgiai!
  Albina nuogais kojų pirštais nusitaikė į lėktuvo ginklą, trinktelėjo amerikietei ir cypė:
  - Linksmų akių šviesa!
  Ir mirktelėjo savo partneriui. Ji nukirto savo kolegą. Ji nuogais kojų pirštais sudaužė priešą į gabalus ir čiulbėjo:
  - Už komunizmą ir mūsų šlovingas pergales!
  Albina pataisė savo partnerį, numušdama "Yankee" lėktuvą:
  - Už arijų komunizmą!
  Ir abi merginos prapliupo juoktis.
  Tuo tarpu karas tęsėsi. Amerikiečiai akivaizdžiai pralaimėjo geriausiam priešui technikos ir mokymo srityse ir netgi pasinaudojo užsienio divizijomis.
  Visų pirma, "Yankees" turi pagrindinį "Sherman" tanką. Na, kur jis prieš pagrindinį vokišką E-50. Nacių mašinos priekiniai šarvai buvo 250 milimetrų, šoniniai - 170 milimetrų, o svoris - septyniasdešimt tonų su 1200 arklio galių varikliu su variklio pastiprinimu.
  Pažymėtina, kad "Sherman" net negalėjo prasiskverbti į Vokietijos pusę, nes E-50 šarvai yra pasvirę. Netgi Šermanas su septyniolikos pėdų ginklu "Firefly" vokiečio į laivą tikrai nepriėmė. Tačiau šis tankas nebuvo masyvus.
  O vokiečiai užtikrintai paėmė amerikiečių tanką iš penkių kilometrų. Be to, jis turi aukštą siluetą. Amerikiečiams Pershingas buvo šiek tiek geresnis. Tačiau šis tankas nebuvo toks masyvus kaip "Sherman", ir vis tiek jo 90 mm pistoleto nepakako veiksmingai kovai.
  Tik "Superpershing" galėjo prasiskverbti į vokišką E-50 į šoną. Pistoleto ir 90 mm kalibro bei 73 EL vamzdžio ilgio pranašumai. Tačiau, kita vertus, ugnies greitis yra tik keturi šūviai per minutę, palyginti su dvylika vokiečių E-50, o penkiasdešimties tonų svoris yra per didelis 500 arklio galių varikliui. Taip, ir šarvų nepakanka. Vokiečių pagrindinio mastodono kaktoje amerikiečiai vis tiek neprasiveržė. O Fritz taip pat turėjo E-75 su 128 mm kalibro pabūklu ir 210 mm storio šoniniais šarvais po šlaitais, su dar geresne apsauga ir 1500 arklio galių varikliu.
  Taigi nuo pat pradžių JAV pralaimėjo. Tik tankas T-93, tiksliau devyniasdešimt tris tonas sveriantis savaeigis pistoletas, kurio priekinio šarvų storis 305 mm ir 155 mm patranka, galėjo priešakyje kovoti su vokiečių mastodonais.
  Tačiau šio savaeigio pistoleto vairavimo charakteristikos buvo nesvarbios, kaip ir ugnies greitis. O vokiečiai ją sunaikino lėktuvais.
  Taigi visiems amerikiečiams nesisekė ir jie beviltiškai pralaimėjo.
  O vokiečių kariuomenė vis labiau artėjo prie Niujorko ir Vašingtono.
  Trumanas prašė Hitlerio taikos.
  Tačiau fiureris norėjo tik visiško pasidavimo be jokių sąlygų. Vašingtonas buvo apsuptas. Ir naciai pradėjo JAV sostinės šturmą.
  Gerdos tanko įgula kovojo už šviesesnį rytojų. Ir laimėjo be problemų.
  Mergina net ėmė šaudyti ne tik nuogais kojų pirštais, bet ir raudonais krūtų speneliais. Ir tai labai padėjo.
  Charlotte taip pat šaudė paspausdama savo rubino spenelius ant vairasvirtės mygtuko ir čiulbėdama:
  - Komunizmo didybė slypi ne žuvimi, o banginiu!
  Christina, šaudydama, spausdama vairasvirtės mygtukus, pažymėjo:
  - O mes, vokiečiai, pastatysime didžiausią komunizmą!
  Magda, šaudydama raudonais speneliais į savo priešininkus, agresyviai išdavė:
  - Ryškiausias komunizmas! Tik aukštyn, o ne laiptelio žemyn!
  Gerda, rodydama patranką nuogais kojų pirštais ir taikliu šūviu apvertusi amerikietišką haubicą, patvirtino:
  - Už arijų komunizmą!
  Po Vašingtono žlugimo Amerika netrukus kapituliavo. Ir tai įvyko 1948 metų sausio 31 dieną.
  Antrasis pasaulinis karas baigėsi. O Hitlerio atėjimas į valdžią sutapo su Amerikos kapituliacija.
  Atrodė, kad buvo ilgas ramybės laikotarpis. Tiesą sakant, visi karai baigėsi, JAV užgrobtos, o ko daugiau norėti? Tačiau buvo dar viena supervalstybė su kolonijomis: Japonija. Ir Hitleris taip pat norėjo jį užkariauti.
  . 3 SKYRIUS
  1953 m. balandžio 20 d. prasidėjo naujas karas dėl pasaulio padalijimo. SSRS vis dar egzistavo sutrumpinta forma. Kariuomenė, atėjusi į valdžią po Stalino, Voznesenskį paskyrė oficialia pagrindine vyriausybe. Šiam lyderiui pavyko iš dalies atkurti Rusijos ekonomiką. Ir jis pasiūlė Hitleriui dalyvauti SSRS kare prieš Japoniją. Jis sutiko, bet su sąlyga, kad Rusija grąžins tik Primorė, Sachalino salą ir Kurilų grandinę, anksčiau užgrobtą samurajų.
  Taigi Voznesenskis gavo naują galimybę atgaivinti SSRS ir iš dalies atkurti imperiją.
  Mūšiai vyko visa jėga.
  Alenka ir jos komanda kovojo ant naujo, eksperimentinio tanko T-11. Šis automobilis buvo sunkus ir gerai apsaugotas. Jos priekiniai šarvai siekė 300 milimetrų, o mašinos svoris buvo šešiasdešimt aštuonios tonos ir 130 mm kalibro pistoletas. Tuo tarpu pagrindinis tankas T-54 vis dar yra SSRS, o tai irgi visai neblogai.
  O Alenka su partneriu šaudo iš galingo ginklo iš toli. Japonai, žinoma, turi savo automobilius. Visų pirma, čia yra E-75, nukopijuotas iš vokiško modelio pagal licenciją. Tačiau šis bakas jau yra šiek tiek pasenęs.
  Ir Alenka jį išmuša naudodama nuogus kojų pirštus. Ir ji siunčia sviedinį tiksliai nuo galo iki galo.
  Mergina čiulba:
  - Šlovė komunizmo erai! Šlovė Leninui širdyse!
  Iš tiesų, tai aukščiausio lygio grožis.
  Anyuta taip pat šaudo, naudodama apnuogintų kojų pirštus ir cypia:
  - Aš esu labai šaunus karys, ir tai kaip laikrodis lėlė!
  Alla taip pat šaudo paeiliui. Ši mergina sumušė samurajų ir pasakė:
  - Vardan šviesos, šilumos ir vėjo!
  Ir, žinoma, basomis kojomis.
  Ir tada Marija nusileido. Ji yra didžiulės dvasinės jėgos mergina. Ji sudaužė japonų tanką ir čiulbėjo:
  - Už galingą komunizmą!
  Ir pasidavė savo nuogam kulnui.
  Ir galų gale ji iššovė basa koja ir Marusya. Mergina smogė priešui ir sušnypštė:
  - Šlovė geresnio pasaulio erai!
  Ir kaip ji švilpia... Tai tikrai labai šauni mergina.
  Sovietų tankų įgula puikiai dirba ir renka sąskaitas. Merginos, žinoma, greitai perima lyderio poziciją. Jie taip pat turi geriausią automobilį Raudonajai armijai.
  O Gerda kaunasi ant piramidės formos tanko. Šis automobilis jau yra pažangesnis ir turi tik du ekipažo narius.
  Jie kartu su Šarlote šaudo į japonus ir yra itin veiksmingi.
  Gerda apnuogintais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtukus ir šnypšdama trenkėsi į japonišką automobilį:
  - Ir samurajus nuskriejo ant žemės spaudžiamas plieno ir ugnies!
  Šarlotė taip pat šaudė į ją, naudodama nuskustų kojų pirštus ir sušnypštė:
  - Bet mūsų vermachtas nuo taigos iki britų jūrų, visos jos yra milijonus kartų stipresnės!
  Magda ir Christina kaunasi kitame piramidės formos tanke.
  Terminatorės merginos itin kovingos ir kolosalios jėgos.
  Taigi Christina šaudo, naudodama nuogus kojų pirštus ir mušdama japonus.
  Tada jis rėkia:
  - Mūsų era su pergalėmis priekyje!
  Magda taip pat šaudo į priešą. Nugriauna bokštą nuo samurajų ir šaukia:
  - O pasiekimai laukia dar šauniau!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais jis pelnosi iš sistemos, griauna priešus.
  Taip, yra merginų, kurios sustabdys šuoliuojantį arklį ir įeis į degančią trobelę.
  Kariai įveikė priešą ir pamažu kilo aukštyn.
  Japonija pralaimėjo. O vokiečiai naudojo didžiulį ginklą - diskotekas.
  Šios skraidančios lėkštės neturėjo sau lygių.
  Štai Agata ir Adala kaunasi diskelyje. Kariai valdo mašiną vairasvirtėmis ir dislokuoja šį galingiausią įrenginį. Ir taip jie sutriuškina priešininkus. Ir jie smogė šilumos spinduliais iš oro. Žodžiu, sunaikina varžovų galią.
  Agata, šaudydama į priešą, riaumoja:
  - Išprotėjusi mano aistra!
  Ir su plika, apvalia pakulne, tarsi spaudžiant.
  Adala, šaudydamas į priešus, užtikrintai pareiškia:
  - Tai tik galia!
  Ir jis taip pat naudoja nuogus kojų pirštus prieš priešą.
  Merginos tikrai išsiskirstė. Ir tokios, tarkime, tiesios kovojančios gražuolės.
  Kad iš Japonijos beveik nieko neliko.
  Tekančios saulės šalis pralaimėjo. Ir, deja, tai atrodė beveik beviltiška.
  Samurajus susidūrė su technologiniu pranašumu. Ir labai rimtas priešininkas operatyvinio planavimo atžvilgiu.
  Japonija savo laiku nugalėjo Rusiją, bet dabar pralaimėjo koalicijoms.
  Pabaigoje Trečiasis Reichas netgi surengė branduolinį smūgį saloms ir tekančios saulės šalis kapituliavo.
  Dėl to kolosalinių žemių užkariavimas buvo baigtas. Tačiau Trečiasis Reichas šiek tiek daugiau kovojo Lotynų Amerikoje ir vykdė papildomus teritorijų užgrobimus.
  Tačiau kai visas pasaulis yra Trečiojo Reicho valdžioje, vis dar laisva SSRS erzina fiurerį.
  O 1957 metų balandžio 20 dieną prasideda agresija prieš Rusiją. Ir kolosalios pajėgos veržiasi į SSRS.
  Kuo Raudonoji armija tokiomis sąlygomis gali tikėtis? Jėgos jau labai nelygios.
  Bet, matyt, rusai ir kitos tautybės vis dar turi tam tikrų skaičiavimų.
  Ir jie kovoja tikrai sunkiai.
  Nataša, Zoja, Augustinas, Svetlana kovoja su naciais.
  Merginos tradiciškai basos ir su bikiniais. Ir tai yra jų tikėjimas. Jie kovoja su laukiniu nuožmiu.
  Nataša, šaudanti iš kulkosvaidžio, pastebi:
  - Kuo mes geri, kad mokame kovoti!
  Zoja, šaudydama į priešą, sutiko:
  - Mes galime!
  Ir sviedė granatą plikomis kojų pirštais.
  Augustina kulkosvaidžiu braukė ant nacių ir su dideliu susijaudinimu šūktelėjo, plika kulnu mesdama granatą:
  - Aš esu blogio naikintojas!
  Svetlana, taip pat šaudydama į priešą ir taikliai šaudydama, nupjovusi priešus ir basa koja mėtydama maišą su sprogmenimis, dėl ko tankas apsivertė, provokuojančiai paskelbė:
  - Susmulkinsiu Trečiąjį Reichą iki miltelių!
  Ir mergina vėl iškišo liežuvį.
  Štai kariai. Su jais galite kovoti su beveik bet kokiu monstru. Ir net Hitlerio.
  Nataša, šaudydama į nacius ir gindama Maskvą, dainavo:
  - Mus sugniuždo ordos jungas,
  Mus slegia netikinčiųjų jungas...
  Zoja, šaudydama į Fritzą ir paleisdama nuogus pirštus kojomis, paleido žmogžudišką švilpuką:
  Bet tai verda mūsų gyslose
  Slavų rojus...
  Augustina, šaudydama į nacius ir elgdamasi labai energingai, nuogu kulnu paduodama granatą, tęsė:
  Ir nuo nuostabių krantų,
  Iki Kolymos krantų...
  Svetlana dainavo su laukine aistra, žaisdama kojų raumenimis, o spaudos plytelės išdavė:
  Visa tai yra mūsų Žemė,
  Visa tai - mes!
  O štai merginos, turiu pasakyti, buvo su dideliu pasipūtimu ir kolosalia agresija.
  Niekas negali jų sustabdyti, niekas negali jų nugalėti. Piktieji vilkai sutriuškina priešą, piktieji tigrai sveikina herojus.
  O gal herojės. Štai aukščiausio paukščio skrydžio lošimo merginos.
  O jei kovoja, tai iš širdies...
  Ir Alenka su savo įgula ant tanko T-13. Mašina, pasirengusi atsispirti vokiškoms piramidinėms kompozicijoms. Mergina šaudo į priešą ir dainuoja:
  - Mūsų tankai, tai tik stebuklas,
  Nuo dykumų iki šiaurinių jūrų!
  Mes tave suplėšysime, tikėk Judai,
  Baisus žvėris bus sunaikintas!
  Anyuta su įniršiu patvirtino, taip pat apšaudydama priešą plikomis kojų pirštais:
  - Aš suplėšysiu priešą ir susmulkinsiu juos į miltelius.
  Alla paeiliui puolė priešą plikomis kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Už raudonojo komunizmo didybę!
  Marija taip pat sumušė priešą, taiklų šūvį nuoga apatine galūne ir riaumojo:
  - Už gražias pergales!
  Marusya taip pat plikomis kojų pirštais judino priešą, tarsi smogdama jam, ir šaukė:
  - Už aukščiausias komunizmo idėjas!
  Penketukai su naciais kovojo kaip terminatoriai.
  O sovietų lakūnai taip pat kovojo danguje. Visų pirma, Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova.
  Jie kovojo kaip epinės moteriškos herojės. Naudodami nuogus kojų pirštus, jie siuntė oro sviedinius. Jie labai taikliai smogė priešams.
  Anastasija paspaudė raudoną spenelį ant vairasvirtės mygtuko, smogė fašistui ir čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmo idėjoms!
  Šaudydama į priešą braškiniais speneliais, pusnuogė Akulina taip pat kuždėjo:
  - Šlovė SSRS didvyriams!
  Tai čia karštos ir stiprios merginos. Kaip jie kaunasi kaip tikri žvėrys. Ir jie turi antžmogišką aistrą ir didžiulę jėgą.
  Anastasija, sutriuškindama nacius, dainavo:
  - Virš nelaimingos planetos kabėjo,
  Piktasis Fricas tvyro tamsoje...
  Okupantas nekenčia savo kirvio,
  Pagaląskite ir nupjaukite galvą!
  
  Tačiau jis nėra pėstininkas,
  Ir ne amžinai eik po jungu ...
  Paverčia piktus priešus ugniagesiais,
  Taps pasaulių valdovu!
  Ir tada yra Elizabeth ant tanko T-55. Mašina su galingesne 105 milimetrų pabūkla nei T-54 ir pasiruošusi kovai su priešais.
  Merginos tanke, žinoma, tik vienu bikiniu.
  Elžbieta plikais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką, gana tiksliai šaudydama į priešą, ir sušuko:
  - Už komunizmo Rusiją!
  Tada Jekaterina šovė paeiliui, naudodama raudoną krūtinės spenelį.
  Ji pataikė į nacių tanką ir sušuko:
  - Už sėkmę kuriant komunizmą!
  Elena taip pat šaudė į savo priešininką plikomis kojų pirštais. Ji sudaužė piramidės formos tanko vamzdį, viską padarė taikliai.
  Tada ji čiulbėjo:
  - Šviesiausią turėsime komunizmą!
  Tada lupanula ir Eufrazija, nors ji dažniausiai tik vairuotoja. Tačiau mergina pataikė labai tiksliai, numušdama nacių tanko snukį.
  Tada ji sušuko:
  - Mūsų komunizmas šviesesnis už saulę!
  Merginos ant tanko yra basos ir su bikiniu atrodo labai gražiai ir charizmatiškai. Ir jie turi krūtis su tokiais raudonais speneliais.
  Elžbieta dainavo su malonumu;
  Sutriuškinkime jungą, tikėkime fašizmu,
  Esant reikalui kalnus perkelsiu...
  Bus era, komunizmo era,
  Aš skrisiu į dangų su daina!
  Ir vėl mergina su raudonu speneliu paspaus vairasvirtės mygtuką ir smogs naciams.
  Taigi fiureris jo mažai ras.
  Su tokiomis merginomis aišku, kad SSRS vis dar gyva, o Hitleris taip lengvai jos sulaužyti negali.
  
  
  
  CIGAREČIŲ IR ALKOHOLIO BUTELIŲ KARAS
  ANOTACIJA
  "Hypernet" matricoje vyksta virtualus ir labai šaunus žaidimas, kuriame tarpusavyje kovoja alkoholio buteliai ir cigarečių pakeliai. Labai įdomi ir kovinė strategija.
  . 1 SKYRIUS
  Ir visi aštuoni iš karto nėrė į Hipermatricą. Prasidėjo didžiulio masto ir įtampos žaidimas.
  Pirmas žingsnis, žinoma, buvo visų modelių ir agregatų žvaigždėlaivių konstravimas - buteliai ir pakuotės su žmogaus rankenomis ir kojomis.
  Taip, žaidimai yra labai keisti. Juose atsispindi ateities žmonių, aiškiai papuolusių į amžiną, linksmą vaikystę, fantazijas. Ir tai, žinoma, labai išradinga.
  Pavyzdžiui, Alisa pradėjo tyrinėti planetą su penkiais pakeliais cigarečių. Bet jie juda greitai. Planetoje yra neribotų išteklių, tačiau juos vis tiek reikia išgauti.
  Alisa, žinoma, naudoja cheat kodą. Tačiau kaip ir Arkaša. Statyba nėra taip įdomu, kaip kovoti, o savo planetose jie stengiasi kuo greičiau įveikti parengiamąjį etapą.
  Ir pirmiausia jie sukuria robotų darbuotojų gamybos centrą. Ir jie gamina naujus robotus ir naujas dirbtuves, spartesniu tempu atkuria gamyklas. Ir tai daroma labai šauniai su dideliu entuziazmu.
  Didelės gamyklos savo ruožtu pradeda gaminti erdvėlaivius.
  Čia taip pat yra mokslų, statybos ir kariuomenės akademija. Ko reikia, kad pašalintumėte karo laivų savybes. Štai patys lengviausi - tai vienviečiai naikintuvai. Jie pigūs ir manevringi, lengvai gaminami. Kuo įranga sunkesnė ir galingesnė, tuo ji brangesnė, o štampuojama lėčiau.
  Todėl pirmieji į dangų pakyla būriai mažų lėktuvėlių su vienu pilotu. Ir jie skuba susitikti vienas su kitu. "Camel" cigarečių pakeliai yra elitiškiausi kovotojai, o jiems priešinasi "Napoleono" konjako buteliai. Kuris paprastai yra kietas ir nepaprastai šaunus. O dabar šaudo lazerinės patrankos - naikintuvai primena erškes, arba giliavandenes žuvis su sparnais. Sijos išsisklaido ir patenka į greitai važiuojančius automobilius.
  Pirmieji sudaužyti buteliai ir užsidegusios cigaretės įvairiaspalvių pliūpsnių fejerverke.
  Išoriškai tai primena dviejų jūros bangų susidūrimą. Jie sutampa. Keli kovotojai net taranavo vienas kitą. Po to seka sprogimai... Stipraus Jamaikos romo butelis suskilo į gabalus ir liepsnojo.
  Alisa, tai stebėdama ir duodama komandas, sušuko:
  - Mes jums išleisime fotonus!
  Arkaša nusijuokė ir atsakė:
  - Tai tik pradžia!
  Kovotojai susidūrė, bandė patekti vienas kitam į uodegą, sukosi tarsi sūkuryje.
  Ir vis daugiau naujų jėgų stojo į mūšį. Čia pradėjo veikti galingesni dviviečiai ir triviečiai automobiliai. Jie taip pat buvo supaprastintos formos ir buvo permatomi.
  Cigaretės čiupinėjo letenomis ant vairasvirčių, buteliai skambėjo ir taip pat lietė jų galūnes. Viskas atrodė labai kruvinai ir kietai.
  Sotnikovas taip pat puolė į mūšį vienviečiu naikintuvu. Jo transporto priemonė turi šešis lazerinius pabūklus ir yra mirtina. Tačiau jūs negalite lengvai prasibrauti per kaktą - pusiau erdvinis laukas vibruoja.
  Vaikiško kūno Aleksejus yra labai judrus ir reaguodamas lenkia cigarečių pakelį. Štai žmogžudiškas posūkis, o priešas tiesiogine to žodžio prasme liepsnojo, tarsi būtų aptaškytas benzinu.
  Liepsnos buvo mėlynos ir žalios spalvos mišinys, tarsi nekreiptų dėmesio į vakuumą.
  Aleksejus dainavo:
  Mes nebijome karo
  Aš esu angelas, o ne šėtonas!
  Alenka taip pat kovoja. Ji pasirinko naikintuvus su dviem impulsiniais pabūklais, kurie šaudė gravitacijos spinduliais. Mergina su bikiniu, kuris vos dengia kūną.
  Ir tai daro raumeningą ir vingiuotą Alyonką dar gražesnę ir žavesnę. Jos pliki pirštai blizgančiais nagais labai mikliai spaudžia mygtukus.
  O dabar naikintuvų paketas "Belomor" suskilo į dvi lygias dalis.
  Alenka turėjo asociaciją su širdimi.
  Mergina ragana dainavo:
  - Mano vargšė širdis pasiruošusi...
  Sprogsta krūtinėje kaip sviedinys...
  Mylimam žmogui su geru žodžiu,
  Kad atrodytų spindinti ir spindinti!
  Net mažos valtys pradėjo stoti į mūšį. Jie taip pat buvo suformuoti kaip jūros gyviai - delfinai ar rykliai. Ir stipriai nusagstytas ginklais.
  Natasha Belaya, žinoma, taip pat kovoja. Tik šį kartą ji pasirinko raketų naikintojos vado vaidmenį. Koks rimtas pasirinkimas.
  Naikintuvas primena barakudų ryklį su penkiasdešimčia įvairaus kalibro ginklų.
  Natasha Belaya dainuoja:
  - Erdvės erdvės
  Mirtimi pridengtas...
  Tamsi pelkė -
  Čiulpia godžiai!
  Alenka energingai numušė kitą priešo mašiną, impulsu ją suskaidė, išleido:
  - Tikrai garbė
  Danguje nerasi...
  Širdis trokšta keršto
  Nori išgelbėti pasaulį!
  Kitoje pusėje Katka kaunasi... Išmeta ant naikintuvo visokius piruetus, o ją kaip plunksną neša per vakuumą.
  Mergina nuogu, apvaliu kulnu paspaudė mygtuką ir sucypė:
  - Vado įsakymas karo metu ...
  Liokha Teterevas, kurstydamas kitą kolosą, adatos impulsas šį kartą pervėrė valties uodegą ir privertė ją sudeginti. Kaip jie bėgo, susidūrė ir sprogsta alkoholio buteliai. Linksmai trūkčiojo žmogaus letenos ir kojos alkoholiniai gėrimai.
  Jaunasis karys ir sportininkas dainavo:
  Kas anksčiau buvo žmogus
  Tas vienas išjungia nulį!
  Katya, spausdama nuogą rožinį kulną ant gaiduko, sucypė:
  - Bū, bu, bu, bu! Bėgai, buolei, buolei!
  Susprogdinkime alkoholį!
  Maha taip pat prisijungė prie kovos. Bet jau kaip pirmojo iš angarų išlipusio raketinio kreiserio vadu. Mergina išoriškai kukli, bet turi savo proto.
  Ir tai buvo sunki diena alkoholinių gėrimų buteliams. Ir tai yra vaizdinis sumušimas. Pataikė galinga kreiserio pabūkla. Ir iš ventiliacijos angos išsiveržė ugninis pulsaras. Jis atliko didžiulį sunaikinimą. Ir nušlavė kaip košmariškas labas.
  Maša dainavo, mėgdžiodama kitus:
  Viskas bus gerai šiame pasaulyje
  Laimingi planetoje kaip vaikai!
  Kreiseris yra kažkas panašaus į banginį žudiką. Rimtas kovos dalinys. Ir cigarečių pakeliai sveikina Mahą. Išoriškai viskas atrodo komiškai, kaip animaciniame filme suaugusiems.
  Bet čia yra kreiserio rūsiai. Jie statomi lėčiau, bet turi po du šimtus pabūklų ir termokvarko raketų. Ir, žinoma, tai rimtas argumentas.
  Alisa čiulbėjo:
  - Rinkimuose jie laimi skaičiais, o aš mušu meistriškai!
  O karys ir tuo pačiu didysis akademikas duoda komandas. Taip, buvo gedimų. Kaip susirėmimai su visa armija sulūžusių robotų. Bet kaip sakoma: gerumas triumfuoja pasaulyje. Sužeistas vadas buvo suremontuotas, o mašinų armija grįžo prie adekvačios tikrovės suvokimo.
  Kartu, žinoma, atgaivina atmintį apie tris robotikos dėsnius.
  O dabar vyksta virtualus karas. O kiekvienas cigarečių pakelis su kojelėmis yra ir kovinis dalinys-vienetas, ir tuo pačiu asmenybė.
  Alisa dainavo:
  - Mes drąsiai eisime į mūšį,
  Fotono iškėlimas iš orbitos...
  Sulaužykime mūšio laivus -
  Visi priešai bus sumušti!
  Buteliai, sprogsta, dega labai ryškiai. Jie pilni alkoholio. Net ir tie, kuriuose turėtų būti alaus. Tai, žinoma, labai įdomu ir juokinga.
  Maha basa koja paspaudė mygtuką. Išskrido mirtinas pulsaras. Ir laivas sugriuvo. Štai fregatos mūšyje. Tai gana patogios ir judrios transporto priemonės su stipriais ginklais.
  Šarvuočiai eina į mūšį. Netgi didesni už kreiserius, jie turi itin galingus ginklus. Jie taip pat paleidžia raketas, kurios veržiasi į priešą itin dideliu greičiu.
  Sotnikovas, matydamas, kaip uodegos lieka vakuume, pažymėjo:
  - Labai geras karas!
  Ir gubernatoriaus berniukas pajuto, kaip nuo sprogusios raketos nuskriejo gravitacinė banga, o jaunasis karys buvo sukrėstas.
  Jis atskrido kalnagūbriu... Pojūčiai labai aštrūs, net skrandyje kuteno.
  Ir tada staigus kritimas žemyn.
  Alyonka, kurią ji taip pat purtė, išreiškė dantis ir pažymėjo:
  - Ar tai cunamis?
  Aleksejus, išlygindamas kovotoją, dainavo:
  - Tiesiogiai plikomis rankomis -
  Aš susitvarkiau su cunamis!
  Alenka nuogais kojų pirštais paspaudė svirtį, išsprogdindama hiperplazmą ir pridūrė:
  - Ir bet kokia devintoji banga,
  Tai kaip Claude'as Vandamme'as!
  Mūšio laivai yra didžiuliai ginklai su galinga gynyba ir yra lėčiausiai statomi.
  Tačiau kartu jie yra patys veiksmingiausi ir baisiausi proveržio įrankiai. Iš išorės jie atrodo kaip banginiai ir nešiojasi tūkstančius ginklų.
  Natasha Belaya per pabėgimo ankštį persikėlė kaip plūdė per audrą į pirmąjį tokios milžiniškos klasės laivą.
  Aleksejus, kuriame gyveno poetas ir dėl daugybės tūrinių ekranų turėjo puikų vaizdą iš kovotojo, dainavo:
  - Didžiulė marga lenta,
  Jos varikliai dūzgia...
  Armijos juda gyvos
  Ir tankai, ir mūšio laivai!
  Alenka cyptelėjo, taikliu šūviu pataikydama į kitą taikinį ir pridūmė cigarečių pakelius:
  - Sakai, tankai!
  Vaivados berniukas, mikliai toldamas nuo svaraus pulsaro, paleisto iš kreiserinio ginklo, patvirtino:
  - Taip, ir tankai taip pat!
  Ir jis pridūrė, vėl sukdamas trigubo vamzdžio techniką:
  - Tankas taip pat turi sielą!
  Alena linktelėjo.
  - Taip, čia kai kuriuos butelius jau pradėjo išpažinti koviniai sprogdintojai. Tai turi būti pasakyta labai praktiška!
  Ir mergina sviedė savo automobilį į dešinę. Blykstelėjo sultingas, trijų spalvų žaibas. Ir tai yra labai rimta destruktyvi medžiaga.
  O gal karo organas?
  Nataša, jau iš mūšio laivo, spausdama plikus, grakščius savo nuostabiai gražių ir grakščių kojų pirštus ant vairasvirtės mygtukų, liepsnojo mirtina kolona.
  Tai kai skrenda hiperplazma, įkaitusi iki kvintilijonų laipsnių, tada čia pasidaro baisu velniams.
  - čiulbėjo Nataša, žiūrėdama, kaip skyla sugedęs kreiseris su pakeliais brangių ir nelabai cigarečių.
  Štai bendra "Camel" pakuotė, kaip jis nudega nuo hiperplazminės ugnies ir pradeda kankinti.
  Ir kojos trūkčioja, toks laukinis, pasiutęs jo balsas.
  Taip, tai ne jums skirta vonia.
  Nataša, terminatorė, pažymėjo:
  - Mūsų kaimuose yra moterų,
  Kad jie juokaudami vairuoja lėktuvą...
  Ir yra labai išmintinga nuomonė,
  Kokia šauni moteris įveiks!
  Arkaša Sapožkovas gana logiškai pastebėjo:
  - Moteris - ne silpnoji lytis, o graži!
  Ir jis davė įsakymą plėtoti kaimynines planetas ir statyti naujas vergų butelių gamyklas. Taip, tai yra strategija ir kolosalus, neprilygstamas mūšis.
  Alenka, nuvertusi kitą mašiną, su patosu dainavo:
  - Mes gimėme, kad pasaka išsipildytų,
  O visi Tėvynės priešai - dulkės!
  Alisa vis dar yra kalinė kūnu, bet žaidime protu ir suvokimu. O kova labai graži. Mūšio laivai palieka angarus ir stoja į mūšį. Jie plūduriuoja kaip rąstai upėje. Ant jų yra daug tūkstančių ginklų, o kalibrai eina per stogą.
  Ypač įspūdingas yra grubus mūšio laivas, labai galingas ir tikras milžinas. O smūgio galia didžiulė...
  Alisa priverčia paleisti raketą... Vietoj termokvarko užtaiso - stipresnis termopreoninis. Ankstyvosiose raketose susilieja kvarkai, o kitoje kartoje dalelės, iš kurių susideda kvarkai - preonai.
  Ir tai yra labai baisus ginklas. Bet Arkaša pumpuoja savo armiją.
  O jėgos laukus dengia princesės-plazma - tai tobulesnė apsauga dėl erdvės kreivumo.
  Tiek buteliai, tiek cigarečių pakeliai nėra verčiami. Jie gaminami konteinerio būdu.
  O visko ir visų ištraukimas matricoje gali trukti neribotą laiką.
  Tačiau daugumoje strategijų ištekliai yra neišsenkantys.
  Aleksejus mato šiuos sunkvežimius. Ir jis tobulina kovotoją.
  Dabar jis turi hiperlazerius, termopreoną pumpuojamą ir kineserdvinę apsaugą nuo deformacijų.
  Mažasis karo vadas dainavo:
  - Smurtas traiško plieną,
  Tačiau piktumo galia nėra amžina ...
  Ir jūs, susidūrę su priešu, duodate ...
  Kai tvirta ranka
  O tikslai humaniški
  Priešas bedugnėje
  Ir herojai eina į dangų!
  Aleksejus vėl apsisuka. Jis jau buvo pripratęs prie to, kad būdamas keturiasdešimties atsidūrė dvylikamečio berniuko kūne. Tai suteikia daug naudos.
  Tai yra, nėra jokios priežasties panikuoti, nėra jokios priežasties ...
  Tačiau buteliai aiškiai panikavo, kai grubus mūšio laivas užsidegė nuo kelių raketų smūgių.
  Buteliai išsibarstė, keli iš jų buvo įsiurbti į ventiliacijos angą. Vienu metu sprogo visa tuzinas alkoholio butelių... Per grindis tekėjo degus, pragariškas mišinys...
  Aleksejus dainavo:
  - Stipri minosvaidžio ugnis,
  O be butelio, deja, nėra gyvenimo,
  Eikime į stoties bufetą!
  O vaivada vėl atlieka vikrią manevrą ir apmuša dviviečio naikintuvo sparną. Ir jis tiesiogine prasme užsiliepsnojo, kaip dėmė.
  Nataša, žinoma, vadovauja didžiajam mūšio laivui. Šalia jos ištemptas konjakas "Napoleonas". Ir šis butelis žėri maršalo epauletais.
  Nataša paėmė ir sušnibždėjo:
  - Visi žiūrime į Napoleonus,
  Pirmyn, puolime - legionai!
  O mergina nuogų kojų pirštų pagalba vėl paspaudė vairasvirtės mygtukus ir kaip cigarečių-karių šarvuotis išsibarstys į išlydyto metalo lašus.
  Tai tikrai salvė, kurios reikia...
  Nataša dainavo:
  - Mes nesame apgailėtini vabzdžiai,
  Esame apsiginklavę kaip vėžliai...
  Jei pataikytume lazeriu,
  Tiesiog palikime vakuumą!
  Tai tikrai merginos, kurios sėja mirtį. Ir jie sunaikina vieną priešo kreiserį po kito.
  Tačiau Alenka džiaugiasi galimybe kautis kovotoju. Iš karto numušti mūšio laivą jai nėra super užduotis. Ir dabar ji vėl atsitrenkė į labai gerą mašiną.
  Tada ji filosofiškai pasakė:
  - Vištiena skabo po grūdelį ir priauga svorio daug greičiau nei kiaulė, ryjanti didžiulius gabalus!
  Ir labai mikliai sukišo nuogus kojų pirštus. Tai mergina.
  Ir ji taip dulkina šias cigaretes.
  Aleksejus pastebėjo su idėja:
  - Nesuprantu tų, kurie rūko - šlykštu laikyti cigaretę burnoje!
  Alena linktelėjo.
  - Blogas įprotis!
  Ir lapės gyvatė taip pat atliko triuką, o kitas kovotojas užsidegė.
  O tada mergina trenkėsi pliką kulną ir sucypė:
  - Mano kariuomenė stipri
  Ji gelbsti pasaulį!
  Mergina, žinoma, jau matė ką kita... Nors, žinoma, cigarečių ir alkoholio dvikova atrodo labai ekstravagantiškai. Bet vis tiek verta pažiūrėti.
  Taigi Burgundijos vynas taip pat stojo į mūšį didžiuliu mūšio laivu. Tiesą sakant, tokių ir ne tokių butelių yra šimtai tūkstančių. Tai atrodo tikrai šauniai dideliu mastu.
  O buteliai bėga, putoja etiketėmis ir epoletėmis. Tai atrodo daugiau nei turtinga.
  Šaudymas vyksta iš skirtingų atstumų ir yra labai tikslus. Pralaimėjimai darosi vis labiau niokojantys. O man teko šaudyti su raketomis ir kitomis sėklomis.
  Alisa atidžiai stebėjo mūšio lauką. Ji gabeno savo kariuomenę, bandydama uždengti šonus žvaigždiniais laivais. Ir jos veiksmai atrodė visai logiški.
  Tačiau Arkaša taip pat veikė energingai. Pamažu artėjo didžiulio tonažo žvaigždėlaiviai. O artilerijos mainai darėsi vis intensyvesni.
  Kaip ir supernovos, įsiliepsnojo raketų sprogimai. Ir tai buvo tiesiog visiškas sunaikinimas. Ir tai tikrai yra mūšis, kuriame kiekvienas kareivis yra herojus.
  Buteliai ir pakuotės judėjo sparčiu žingsniu. O jų letenos ir kojos vis mirgėjo. Ir tai buvo energingas veiksmas.
  Nataša vėl sutraiškė kojas nuogais pirštais ir nukreipė sunkias raketas į priešą.
  Vėl tarpas ir dabar mūšio laivo cigaretės pradėjo skilti. Ir ugnis jame liepsnojo, tarsi žvakės čia pradėjo smukti.
  Nataša dainavo:
  - Mes drąsios merginos, mūsų balsas skambus!
  Ir vėl skrenda mirtinos ir naikinančios raketos. Ir pragariškas grybas liepsnoja, o štai čia žiaurumas didžiuliu mastu.
  Arkaša įsakė butelių armijai:
  - Atlikite įstrižą pjūvį!
  Buteliai-generolai, pilni brangaus konjako:
  - Teisingai, vade!
  Nataša išmintingai pastebėjo:
  - Mūsų kariuomenė paėmė Berlyną, o mergina padėjo!
  Ir jos plikas kulnas vėl spaudžia sagas. Ir su dideliu pagreičiu išsiveržia žudikiškos susinaikinimo dovanos.
  Aleksejus dar kartą numušė naikintuvą nuožulniu vėjo malūnu ir sucypė:
  - Mano pareiga yra keturi žodžiai,
  Aš neieškau kito kelio!
  Nataša sutiko su tuo:
  - Taip, neieškok aplinkkelių, žaisk tiesiai palei kraštą!
  Ši mergina žino, ką daro. Ir labai protingas būdas su ja. Tačiau apskritai buvo išlaikyta dinamiška pusiausvyra.
  Berniukas vaivada elgėsi kaip patyręs asas. Čečėnijoje jam teko kautis. Buvo ir samdinių, ir vietinių karių, ir labai gerų kovotojų.
  Čečėnai netgi galėjo laikyti save pirmojo karo nugalėtojais, nes Rusijos kariuomenė pasitraukė nepasiekusi savo tikslo. Taip, ir antrasis mūšis užsitęsė dešimt metų.
  Aleksejus, šaudydamas į priešą ir vėl manevruodamas naikintuvu, labai vikriai apdaužė pažeidžiamas dalis.
  Vaivados berniukas pateko į kupranugarių gaują. Tai - elitinės cigaretės, vadinasi, pilotas nėra lengvas.
  Prasidėjo manevrinis mūšis, du tūzai. Sotnikovo galvoje net šmėstelėjo mintis: kaip atrodys Kožedubo ir Huffmano mūšis? Turbūt būtų verta kova.
  Aleksejus mikliai išmušė antrinį kovotoją ir dainavo:
  - Aš esu didžiausias žmogus
  Nors jis gyveno antrą šimtmetį!
  Alenka su šypsena pažymėjo, kurią ji siuntė per monitoriaus ekraną:
  Viskas bus gerai, mano berniukas!
  Sotnikovas atsakė:
  - Aš ne berniukas, o vyras!
  Alenka numušė priešą labai tiksliu sukimu ir labai mikliai išmušė kovotojus.
  Nataša šmaikščiai pastebėjo ir labai švelniai paspaudė mygtukus su preso plytelėmis.
  Ir raketos į tai reagavo labai agresyviai. Ir jie skrido kaip mirtini kobros nuodai, paleisti po oda.
  Sotnikovas vėl kovojo su kupranugarių gauja. Amžinas berniukas pasielgė pernelyg tiesiai šviesiai.
  Ir jo varžovas sugebėjo sugauti, o Aleksejus apimdavo didžiulis karštis.
  Alenka sušuko:
  - Atsargiai, bičiuli!
  Berniukas-vaivada, šiek tiek perplėšė atstumą. Tačiau priešas jį labai užtikrintai laikėsi.
  Ir abu kovotojai vos nesusidūrė. Ėjo, ėjo agresyvi akistata. Ir jie net susidūrė.
  Aleksejus dainavo:
  - Veneroje bus miestas,
  O Marse mes kuriame miestą...
  Ne bjauri chimera -
  Mes suteiksime jums rezultatus!
  Alisa paglostė Marlboro petį ir sušuko:
  - Tu šaunuolė!
  Tutu-maršalas suniurzgė:
  - Džiaugiamės galėdami jums tarnauti!
  Sokolovskaya įsakė:
  - Pirmyn į puolimą! Atvažiuokite iš kairiojo krašto aplinkkelio.
  Didieji mūšio laivai judėjo per neskubiai, ir jie judėjo didesniu greičiu nei kreiseriai. Ir jie veikė su didžiule energija.
  Alisa pažvelgė į mūšio lauką, tiksliau į trimatę erdvę. O dabar Arkaša bando daryti spaudimą. Priekinė linija dabar nuslūgusi, paskui išlinkusi.
  Ir tai buvo dinamiška pusiausvyra. Alisa išlaisvino kojas nuo batų ir ėmė plikais pirštais spausti vairasvirtės mygtukus.
  Ir buvo peržiūra ir sunaikinimas.
  Čia jie paėmė vieną iš didžiųjų mūšio laivų ir šonas sugriuvo. Ir degė, degė baisia jėga.
  Nataša aktyviai šaudė, taip pat kontroliavo nuogus kojų pirštus.
  Ir pervėrė vieną laivą po kito.
  Taigi visi jos judesiai buvo grakštūs ir itin tikslūs. Ir labai sumaniai ji nokautavo varžoves. O dabar vėl dega cigarų pakeliai, o kitoje pusėje sprogsta buteliai. Ir abiejų pusių šansai neperžengia dinaminės pusiausvyros ribų.
  Nataša net dainavo iš visų jėgų:
  - Aš esu stipriausias pasaulyje,
  Aš galiu įveikti dramblį...
  Ir šiame liūdniame ore,
  Ne Viešpats viešpatauja - šėtonas!
  Aleksas šypsodamasis pasakė:
  Mes kaip šėtonas!
  Ir berniukas-vaivada, spausdamas savo nuogus, apvalius vaikiškus kulnus, bet sagas ir išleido agresyvius hiperplazmos srautus vienu metu. Ir štai kaip pakliuvo... Ir tūzas su kupranugarių pakeliu, ir tiesiogine prasme liepsnoja.
  Jis ėmė ir agresyviai pastebėjo, kai priešas buvo baigtas.
  Sotnikovas dainavo:
  - Laukia drąsių kovotojų pergalė,
  Galime sugriauti kliūtis...
  Būsime didžiųjų tėvų šlovėje,
  Tikėkitės, kad kariai sužinos atlygį!
  Alionka kikeno, nukirsdama naują priešo mašiną, ir sucypė:
  - Už šventąją Rusiją!
  Aleksejus vaikiškai šypsodamasis pastebėjo:
  - O štai Rusija, mes kariaujame su buteliais!
  Mergina ragana šmaikščiai atsakė:
  - Už labai didelį butelį galima gauti pinigų už tarą!
  Ir abu kovotojai nusijuokė.
  Arkadijus dar neįsitraukė į mūšį. Jis perdavė kariuomenę, kad neleistų priešui patekti į užnugarį.
  Alisa bandė prasmukti ir sukurti maišelį. Iki šiol jai nepavyko.
  Aplink merginą zujo brangių cigarečių pakeliai. Jie vis bandė patarti. Tačiau tai buvo mažai naudos.
  Štai dar pora karo laivų iš abiejų pusių užsiliepsnojo ir pradėjo byrėti.
  Buteliai suskambėjo.
  Aleksejus kol kas kovojo naikintuvu, nors susigundė persėsti į didesnį automobilį.
  Sotnikovas judėjo labai gerai. Jis, kaip karalienė ant lentos, peršoko per vakuumą.
  Ir tai buvo virtuoziškas eilėraščio atlikimas iš jo pusės.
  Alenka taip pat basomis kojomis spaudė visus mygtukus ir svirtis. Šalia jos susimušė Bordo butelis. Taip pat elitinis karys, kuris numušė priešus su jauduliu, kaip piranija traiško vištas.
  Kita vertus, Sotnikovas dalgiu nukirto kitą varžovą ir privertė jį kruopščiai sudeginti.
  Čia naikintuvai tiesiogine prasme susidūrė, o jėgos laukai nuskriejo. Ir tai yra didžiulis sunaikinimas. Bet, žinoma, ne Aleksejui - jo galingam kovotojui.
  Alenka padrąsino savo partnerį ir vyrą:
  - Puiku vaikinas! Spausk!
  Kita vertus, Nataša paleido koncentruotą mirties ugnį iš didžiojo mūšio laivo. Ji yra karė, turinti mirtiną svyravimą.
  Nataša nesitaikė, o intuityviai spaudė nuogus kojų pirštus.
  Ji irgi turėjo turėti bėdų, ypač vaikystėje.
  Nors didžiausią sielvartą jai atnešė būtent spuogo protrūkis. Tiksliau, ne blykstelėjo, o pašoko.
  Nataša, valdydama liepsną, dainavo:
  - Tu niekur neisi
  Aš paversiu cigarą utėle!
  Aleksejus logiškai pažymėjo:
  - Humoras padeda mums kurti ir gyventi!
  Nataša paaiškino:
  - Ne humoras, o daina!
  Sotnikovas, išmušdamas kitą kovotoją stintų pavidalu, dainavo:
  Kas įpratęs kovoti dėl pergalės,
  Tegul jie dainuoja kartu su mumis!
  Nataša energijos srove susprogdino milijoną ant Hirosimos numestų atominių bombų ir šaukė:
  - Kas linksmas, juokiasi,
  Kas nori pasiekti....
  Alenka juokdamasi pridūrė:
  -Kas ieško, tas visada ras!
  Ir jos nuogas kulnas nukreipė pulsarą tiksliai į taikinį. Ir, žinoma, cigaretės buvo labai nemalonios.
  Tačiau Katka, kita vertus, nebuvo prastesnė mūšyje. Ir jos nuogi kojų pirštai su ne mažesniu judrumu siuntė mirties dovanas. Ir sunkiai ji įterpė mirties impulsus.
  Katya per monitorių mirktelėjo Mašai:
  - Koks grožis laikykis!
  Atsakydama amžinoji trijų šimtų metų mergaitė atsakė:
  - Ne tik laikykis ir mušauk!
  Ir kariai rodė vieni kitiems liežuvius.
  Tačiau Katya vis dar yra beveik paauglė, o Maša neatrodo subrendusi.
  Kariai čia yra aukščiausio lygio.
  Lyokha Teterev taip pat yra mūšio įkarštyje, bet mieliau šaudo iš didžiojo mūšio laivo.
  Jis taip pat dar neišsiskyręs su savo vaikyste. Čia, ateities pasaulyje, viskas šiek tiek išėjo iš proto.
  Lyokha taip pat įgavo maždaug trylikos metų berniuko išvaizdą ir nuogu kulnu spaudė sagas ir tuo pat metu dainavo:
  - Pūsk, smūgis, smūgis, dar vienas smūgis,
  Mes, kovotojai, turime ypatingą dovaną!
  . 2 SKYRIUS
  Maša pritardama linktelėjo, taip pat plikomis mergaitiškų kojų pirštais ir maistu rodydama ginklus su hiperplazija į priešus:
  Mes esame stipriausi pasaulyje
  Ir mes savo gyvenimą praleisime kaip šaudykloje!
  Katya atsitraukė nuo degančio dalelių srauto, įkaitinto iki milijardų laipsnių.
  Mergina buvo nupjauta ten, kai su samdiniais užpuolė Rusiją. Ir žaismingai griovė galvas.
  Ir dar yra žaidimas. O butelių daužymas? Jie taip pat nėra nemirtingi.
  Katya skaitė dantimis:
  - Vienas du trys keturi Penki -
  Katya išėjo šaudyti!
  Maša patvirtino, sprogdama mirtina dalelių srove:
  - Mes be išimties laimime!
  Alisa šaukė jiems per hologramas:
  - Neplaukite už plūdurų, tai nuves jus į vakuumą!
  Katya čiulbėjo, numušdama kitą taikinį:
  - Pergalė labai gera,
  Ir mes paliksime priešus gniuždomus!
  O dabar vėl artėja erdvėlaiviai. Mūšio laivai ir "Grand Battleships" stengiasi laikytis sienos, todėl jėgos ir pusiau erdvės laukai susikaupia, o erdvėlaiviai tampa praktiškai nepažeidžiami.
  Katya kovoja su aistra ir nepaprastai apdairiai. Kova nėra pokštas.
  Žinoma, laimės stipriausias.
  Tačiau iš tikrųjų strategija gali trukti neribotą laiką. Ypač jei ištekliai yra palyginami. Ir jėgos yra beveik lygios.
  Alisa suraukė antakį. Kaip dažnai toks karas, kaip šaškių ar šachmatų žaidimas, virsdavo lygiosiomis.
  O čia veikti dar sunkiau nei šachmatuose.
  O tada balansas ir nedidelis dubens svyravimas.
  Alenka irgi, sušikta cigaretėmis, pradėjo nervintis. Tiesą sakant, jie čia dulkina vienas kitą, bet piktadarys nejuokauja ...
  Alisa sumurmėjo:
  - Už naujausius pasiekimus!
  Maša, nešina degtinės ir konjako butelius, cypė:
  - Už didžiausią sėkmę!
  Lechas atsakė:
  - Ne tai!
  Katya čiulbėjo, pridengdama kitą taikinį:
  - Po to, kai sudužo reaktorius, nebebus taip!
  Alisa įnirtingai sumurmėjo:
  - Iš karto aišku, kad tai ne Puškinas,
  Parašė šiuos dalykus!
  Katka nusijuokė ir atsakė, partrenkdama kovotoją:
  - Ir ne sulankstytas, bet ir nesulenktas!
  Tavo šortai šalti!
  Lyokha pagrasino Katjai pirštu:
  - Nebūk grubus! Šlapia už ausų!
  Katya nusijuokė.
  - Kondensuotas pienas?
  Alisa piktai sumurmėjo:
  - Ar Katya koncertuos metus, aš atimsiu iš tavęs saldumynus!
  Jaunasis karys sucypė:
  - Ir tu neturi teisės!
  Maša sutiko, piktai trypdama nuogą kulną:
  - O kas tau iš tikrųjų įsakyta!?
  Alisa išmintingai atsakė:
  - Geriau karalius galvoje nei vėjas!
  Maša nusišypsojo naikintuvui ir čiulbėjo:
  - Už Tėvynę, mūsų motina!
  Lechas su aistra pridūrė:
  - Mūsų mama, mūsų mama - degtinę užmušim!
  Katya netikėtai pareiškė:
  - O mano patėvis sakė, kad rusui degtinė pavojingesnė už tuziną hitlerininkų!
  Alisa pritardama linktelėjo.
  - Taip, šimtai Hitlerių iš tiesų yra pavojingesni! Tačiau mūsų organizmas nebijo alkoholio!
  Ir mergina vėl spaudė nuogus kojų pirštus ant vairasvirtės mygtukų. Ir komanda dirbo. Į mūšį išskubėjo nauji legionai didelių ir sunkių žvaigždėlaivių, pilnų cigarečių pakelių.
  Tačiau iš Arkašos Sapoškovo pusės tie patys naujai pagaminti legionai judėjo link susitikimo. Ir erdvėlaiviai paliko ilgus putojančius takus.
  Aleksejus Sotnikovas judėjo naikintuvu, didindamas arba sulėtindamas greitį.
  Jis buvo greitas jaunuolis.
  Arkaša davė įsakymus. Bet ir jam jau pabodo būti vadu.
  O vietoj savęs amžinai jaunas didysis akademikas paliko elektroninį vadą ir puolė į mūšį.
  Alisa Sokolovskaya sekė jį. Jos kovotojas smarkiai įsibėgėjo.
  Abu karo vadai pasirinko transporto priemones su labai galingais ginklais ir įjungė dievo režimą.
  Štai nuo šių apsisukimų.
  Alisa taip pat išlaisvino savo grakščias kojas iš batų ir ėmė spausti sagas plikais pirštais. Taip šaunu žaisti su kojomis.
  Alisa net dainavo:
  - Kažkur Kamoje,
  Mes patys nepažįstame!
  Kažkur Kamoje -
  Motina upė!
  Negalima pasiekti rankomis
  Nesiek kojomis!
  Masha pakėlė:
  - Basomis kojomis
  Laikrodis merginos!
  Ir ten jie tapo eiliniais kariais, mėgavosi įnirtinga kova.
  Ir tokia šauni nuotaika taip kovoti!
  Alisa liko su vienu bikiniu. Ji labai graži mergina. Ji turi tobulą figūrą ir nuostabaus kūno proporcijas.
  Tačiau žmonių imperijoje, apimančioje kelias galaktikas, nėra bjaurių žmonių ar išvis jokių fizinių trūkumų.
  Ir tai tikrai džiugina. Kokia graži ir teisinga dabar tapo visata.
  Alisa spaudžia nuogus kojų pirštus ant svertų. Kokia ji graži ir jos kūno linkiai taip vilioja absoliučiu tobulumu ir linijų harmonija.
  Mergina herojė dainavo:
  - Šlovė mano Tėvynei,
  Mes visi esame draugiška šeima!
  Ir dabar ji paleidžia mažytę žirnio iškrovą ant mini raketos. Tačiau termopreono reakcija taip pat išskiria milžiniškos jėgos energiją.
  O ten supernovos sprogimas ir visa tuzinas naikintuvų kartu su kateriu dega kaip kandys židinio liepsnose.
  Buteliai net nespėjo ištarti žodžio.
  Alisa čiulbėjo:
  - Duoti aikštę -
  Mes žinome, kaip sumažinti pokyčius!
  Lechas Teterevas tviteryje parašė:
  - Tu tiesiog super Alisa!
  Hero Girl tviteryje paskelbė:
  - Lisa-Alisova - geras vardas!
  Ir vėl su apvaliu, rausvu mergaitišku kulnu, mirties dabartis užleis vietą.
  Tai milžiniškas sunaikinimas.
  Katya su pasimėgavimu iškvėpė, raketa suplėšydama kitą lėktuvą su buteliais:
  - Taip, tai geras vardas!
  Ir ji dainavo:
  - Staiga medžiotojas išbėga...
  Hiperplazma puola!
  Maša nusijuokė ir pasakė:
  - Tai puiku!
  O jos pliki nukaltų, įdegusių kojų pirštai išleis kažką visiškai mirtino ir kartu gražaus.
  Ir net naikintojas atsiskyrė nuo smūgio.
  Atsakydama į tai, Nataša per ryškiaspalvę hologramą mirktelėjo seseriai ir sucypė:
  - Ar tai termopreonas!?
  Maha energingai linktelėjo.
  - Taip, kažkas panašaus! Ir labai konstruktyvu!
  Ir merginos prapliupo juoktis. Jie net iškišo liežuvį. Jie akimirksniu pailgėjo kaip botagai ir susipynė į kamuolį. Ir tai taip sukosi.
  Alisa pakomentavo:
  - Ir mes esame susipynę kaip gyvačių pora,
  Tvirtai apkabiname du draugus!
  Nataša sušuko:
  - Mes esame geri draugai!
  Arkaša, kuri taip pat palaikė ryšį per trimatę projekciją, virto Afrikos sūnaus berniuku juoda oda ir cypė:
  - Geros merginos yra puikios draugės,
  Protas kaip ikimokyklinukai - jų laukia baimės!
  O juodas, žavus berniukas iš perlinių dantų išleido saulės spindulius.
  Ir jie pašoko, o štai stebuklas, keturi kovotojai su cigaretėmis iš karto, apdegę kaip nuorūkos dujų degiklyje.
  Alisa mirktelėjo atgal.
  - Tu tiesiog žavi!
  Arkaša pažymėjo, judindama ausis:
  - Aš esu intelekto įsikūnijimas!
  O berniukas iš šnervių, tarsi žaibu išmuštas, yra žavesys - matricos, tiksliau hipermatricos, efektas.
  Alenka racionaliai pažymėjo:
  - Mūsų protas tiesiog sukelia neįsivaizduojamą materiją!
  Tuo tarpu Aleksejus Sotnikovas gavo smūgį į kaktą. Berniuką vėl apėmė didžiulis karštis. Bet jam visai nebuvo gėda.
  Priešingai - buvusiam pirties valdytojui priminė. Kas iš tikrųjų yra vonia?
  Mažas berniukas dainavo:
  Vonia, vonia, vonia, vonia!
  Ąžuolo ir beržo antpilas!
  Alenka perėmė savo vyro ištrauką:
  Vonia, vonia, vonia, vonia, vonia!
  Dalis mūsų gyvenimo yra viena!
  Arkašas vėl buvo pašalintas saulės spinduliais nuo jo dantų, kibirkščiuojančių kaip nupjauti deimantai, ir pažymėjo:
  - O jūs esate vyras ir žmona!
  Aleksejus energingai linktelėjo, toldamas nuo minos, skriejančios sudėtinga trajektorija:
  - Tegul žmona bijo savo vyro!
  Alenka kikeno, nuogas rožinis kulnas spaudė pedalą, o mergina čiulbėjo:
  - Aš nebijau nei savo vyro, nei šalčio!
  Aleksejus priekaištingai pastebėjo žiūrėdamas į savo aistrą. Tada jį beveik uždengė chroninė granata. Pavojingas ginklas, net jei turite dievo režimą. Berniukas girgždėjo, nuogi, vaikiški kulniukai smarkiai apdegė.
  Sotnikovas išleido:
  - Rūpinkis savimi, būk atsargus!
  Alenki tai patvirtino sumušdamas priešo brigantiną koviniu spinduliuote ant šio:
  - Būk atsargus, saugokis!
  Arkaša nusijuokė ir dainavo:
  - Aš esu galingas pragariškas tankas.
  Šokoladas bus laimingas!
  Kova tarp cigarečių ir alkoholinių gėrimų yra didelės apimties fantazija.
  Alisa savo pusėje daužė butelius įvairių tipų erdvėlaiviuose, o Arkaša daužė cigarečių pakelius įvairių tipų laivuose. Buvo taip šaunu - įspūdingas žaidimas.
  Arkaša, numušęs visą kreiserį su tabako gaminiais, sušuko:
  - Alisa iš beprotnamio
  Puiki karvė!
  Moteris herojė atsakė:
  - Tu sumokėsi!
  Ir jos raketa sutriuškino drednotą gausybe ginklų ir butelių.
  Taip, tai buvo įspūdinga.
  Tuo tarpu Aleksejus Sotnikovas kovojo su cigarečių "Korona" pakeliu. Tūzas buvo aukštos klasės. Abu naikintuvai manevravo į išsiveržiančius energijos srautus ir iš jų.
  Vaivados berniukas net šiek tiek suglumo. Priešas tikrai stiprus. Bet kur dingo mūsiškiai?
  Aleksejus dainavo, manevruodamas:
  - Mes nė trupučio nebijome priešų,
  Mūsų stiprūs Rusijos kardai!
  Ir vėl ryžtingas ir labai sėkmingas manevras. O dabar dvasia išmušta iš priešo. Jis, patekęs į vakuuminę juostelę, tarsi dūsta.
  Sotnikovas dainavo:
  - Saulė teka ir leidžiasi
  Ir didvyrių žemė pagimdys!
  Alenka šypsodamasi pastebėjo:
  - Netinka akcentas!
  Ir mergina vėl atsiuntė jai basą, blizgantį aksominį kulną.
  Na, tai rimtas kovos išbandymas.
  Karys ir karys, kaip visada, dideliame aukštyje.
  Arkaša Sapoškovas artėjo prie Alisos.
  Jaunas išoriškai didingas akademikas tviteryje parašė:
  - Na, drauge, ar tu pasiruošęs priimti likimo dešinę?
  Alisa atsakė čiulbėdama:
  - Mano brangus berniuk,
  Šią valandą, kas tau negerai!
  Arkaša susprogdino sunaikinimo spindulį ir sucypė:
  - Viskas tvarkoje, jie veltui ieškojo problemų manyje,
  Tiesiog Lisa, tu esi Alisa, aš tavęs pasiilgau!
  Ir berniukas mirktelėjo mergaitei. Tai atrodė grandioziškai ir kartu komiškai.
  Nataša taip pat atsiuntė kažką destruktyvaus ir tuo pačiu valgomo.
  Hiperplazminis spindulys buvo paverstas pyragu, kuris uždengė visas žvaigždžių stebėjimo vietas.
  Išties, kai būna daug sausainių, jie juo užspringa!
  Alisa įvertino milžinišką pyrago ataką.
  - Tai puiku! - sucypė mergina.
  Taip, tai tikrai kvepėjo kaip perteklius. Cigarečių pakeliai pradėjo savaime užsidegti, sprogo buteliai.
  Arkaša paėmė jį ir sušuko:
  - Jei esi krūtis su pyragu,
  Labai garsiai įstrigo!
  Taigi kažkur beždžionės -
  Jūs naudojote imtuvą!
  Ir išmesk iš akių putojantį pulsarą.
  Aleksejus Sotnikovas, darydamas spaudimą tūzo varžovui, išleido:
  - Iš akių rieda varvekliai,
  Atėjo Pano mirties valanda!
  Ir vėl susuktas mirtinomis raketomis.
  Nataša pasidavė, paleisdama kitą etapą iš didžiojo mūšio laivo:
  - Mūsų vakarėlis bus laimėtas!
  Ir hiperplazminės dėmės skrydis žemėlapio pavidalu. Ir vakuumas šnypštė, pasiruošęs skilti į daugybę kibirkščių.
  Tuo tarpu skrydžio metu degtinės butelis ir pakelis Belomor pirmiausia susidūrė su naikintuvais. Įvyko sprogimas ir visiškas susinaikinimas.
  Ir tada pakuotė ir butelis po išmetimo pradėjo daužytis vienas į kitą vakuume.
  Cigaretės ir alkoholis aiškiai sukėlė tarpusavio nesuderinamumą.
  Belomoras, stumdamas degtinę Stolichnaya, godžiai sumurmėjo:
  - Ko tu tikiesi?
  Butelis atsakė:
  - Į tavo sunaikinimą!
  Cigarečių pakelis sukikeno.
  - Negausi!
  Butelis prieštaravo:
  - Kaip aš galiu laukti!
  Ir jie sumušė vienas kitam galvas. Štai kaip jie visi spindėjo.
  Arkaša, atsainiai žiūrėdama į šią nuotrauką, sušnypštė:
  - Ne, sulaužyti sparnai nesupainios,
  Manyje nėra gailesčio ir ne atsitiktinai!
  Lekha Teterev palaikė ištrauką:
  - Nemėgstu smurto ir impotencijos.
  Tik gaila nukryžiuoto Kristaus!
  Išmontavimas vakuume buvo spalvingas ir sultingas.
  Alisa švilpė ir dainavo kartu, grodama klaviatūra nuogais kojų pirštais:
  - Mano tikra šypsena ir nepaprastai stiprus smūgis!
  Po to mergina, kaip ir jos plaukai, iš galvos išleis visą pluoštą kibirkščių.
  Arkaša su didele aistra pažymėjo:
  - Aš esu fenomenalus Velnias!
  Alisa atsakė:
  - Ne, tu tik apgaulė!
  O mantuotas akademikas su priešdėliu gross sumurmėjo:
  - Aš betoninė tvora!
  Nataša atsakė:
  - Tai ne Arkaša, o hipertitanas!
  Aleksejus, išlipęs iš kitos kalvos, nustebęs pastebėjo:
  - Visi čia mėgsta priešdėlį hyper!
  Alisa logiškai paaiškino:
  - O pats mūsų gyvenimas yra nuolatinis hiper. Jei ne gyvenime, tai Hipermatricoje!
  Liokha Teterevas susisuko į salto ir kuždėjo kaip balandis:
  - Jie vaikšto palei matricą,
  Žvaigždžių laivai sprogsta!
  Ir Katya apgailėtinai pridūrė:
  - Na, matrica, tai matrica!
  Iš tiesų, tai tiesiog kolosali nuolatinio naikinimo ir naikinimo sistema.
  Buteliai ir cigarečių pakeliai buvo pasmerkti nuolatiniam ateities spėjimui. Vienas iš degtinės "Crystal" butelių ėmė išpažinti savo nuodėmes priešais pistoletą.
  Ji net atsiklaupė - dainavo:
  - Atleisk mano nuodėmes,
  Žinau, kad turiu daug...
  Prašau išklausyti ir padėti
  Aš noriu atgailauti prieš Dievą!
  Tai tikrai atrodė komiškai. Tačiau iš tikrųjų cigaretės buteliuose taip pat turi religiją. Ir net ginklai kartais meldžiasi.
  Arkaša atsakė į Sotnikovo klausimą:
  - Taip, žinoma - tikėti robotais - tai pažanga!
  Prižiūrėtojas pastebėjo:
  - Kokia pažanga padaryta?
  Iki neįsivaizduojamų stebuklų...
  Tik labai viliojanti
  Tikėjimo klausimu keistas demonas!
  Alisa agresyviai patvirtino:
  - Bėdos pamirštos
  Apleistas bėgimas...
  Robotai garsiai aria,
  Ne vyras!
  Arkadijus linktelėjo.
  - Taip, robotai aria kruopščiai!
  Ir visi chore keturiese, tiksliau aštuoniese, dainavo:
  - Kapitonas, kapitonas šypsosi,
  Juk šypsena - tai laivo vėliava!
  Kapitone, kapitone traukite!
  Tik drąsieji užkariauja jūras!
  Ir visi kartu švilps...
  Na, teisingai lakštingala-plėšikai!
  Aleksejus Sotnikovas pakėlė vaikišką ranką, sugniaužė kumščius ir dainavo:
  - Kumščiai, kumščiai -
  Jie sumušė priešus smūgiu,
  Mūsų kumščiai!
  Tikrai buvo ką pamatyti...
  Kitas mūšio kostiumas pradėjo dainuoti:
  - Ar nori būti durniu?
  Žinoma ne,
  Duok man vyno
  Ir pakelis cigarečių!
  Aleksejus sušvilpė. Jis paliko kitą raketą ir sucypė:
  - Tai fiziologija!
  O berniukas-vaivada pasirodė visiškai ažūrinis.
  Jo išvaizda buvo tarsi įsiveržimas į hipermatricą ir alternatyvų mąstymą.
  Alisa pašaipiai pastebėjo:
  - Mano tiesa
  Kad pasaulis paverstų beprotnamį!
  Ir mergina vėl plikomis kojų pirštais spaudė sudėtingą ir mirtiną klaviatūrą.
  Arkadijus Sapožkovas gana logiškai pažymėjo:
  Visi beveik išprotėjo
  Net tie, kurie yra bepročiai...
  Bet jūs, vaikinai, supykote -
  Tam reikia per daug jėgų!
  Alisa sutiko su tuo:
  Per daug, tai tikrai!
  O merginos plikas kulnas įstrigo antenoje. Ir kilo didžiulės, tiesiog neribotos galios cunamio banga.
  Buvo akivaizdu, kad net šiurkštūs mūšio laivai drebėjo ugniniame tinkle.
  Ir mažesni laivai buvo visiškai išversti.
  Alisa dainavo:
  - Aš skridau žvaigždžių laivais,
  Ir danguje neužtenka žemės!
  Aleksejus Sotnikovas skaito lyriškiau:
  - Dabar prisimenu
  Žvilgsnis spinduliuoja ryškiai...
  Jis pervėrė man širdį durklo smaigaliu!
  Degau ugninio vėjo upeliuose,
  Jūs tylėjote atsakydami!
  Alisa sumurmėjo atsakydama:
  - O, kaip lengva patekti į pervačią
  Tylėk, tylėk, tylėk!
  Arkaša sutiko:
  - Tyla auksinė, bet dažnai labai žemo lygio!
  Alisa kikeno, o jos liežuvis pailgėjo keliolika metrų ir kaip antausis į kaktą didingam akademikui.
  Net akys iššoko iš lizdų...
  O kanopos jau trypė į vakuumą. Ant baltų arklių lenktyniavo alkoholio buteliai, o ant juodų žirgų - cigaretės. Ir atrodė nepaprastai prašmatniai.
  Ir įvyko susidūrimas...
  Lekha Teterev dainavo:
  - Užsidegiau antrą cigaretę,
  Vonioje pasigirdo beldimas...
  Tikriausiai pasaulio pabaiga
  Išgąsdink mane!
  Alisa patvirtino:
  - Paimkime!
  Ir karė-herojė vėl plaks liežuviu kaip kaliausė ...
  Arkaša tam prieštaravo savaip. Jo kakta ant kaktos pailgėjo ir perėmė liežuvį. Iš karto įvyko trumpasis jungimas ir kaip jis kibirkščiavo... Tiksliau, žaibas trenkė kaip būgno ritinys.
  Ir vėl cunamio banga nuėjo, tik šį kartą smūgis nukrito į žvaigždėlaivius su cigarečių pakeliais. Ir viskas užsidegs ir liepsnos...
  O šiurkštūs mūšio laivai - tarsi sniego gniūžtės, įmestos į milžinišką keptuvę.
  Apsikeitę smūgiais, amžinas berniukas ir mergaitė susitrenkė kaktas ir vieningai dainavo:
  - Mes su tavimi draugausime,
  Brangink amžiną draugystę!
  Alisa sutiko ir dainavo:
  - Velnias, velnias, velnias, gelbėk,
  Kažkas, kažkas mus nubaudė...
  Duok mums, duok mums, kardus rankose,
  Prieš, prieš naują marą!
  Sotnikovas sutiko:
  - Taip, čia buvo toks koronavirusas...
  Alisa čiulbėjo:
  Virusas mūsų nepaims!
  Ir iš jos akių vėl blyksteli žaibas.
  Apskritai komanda pasirodė... Patenkinta...
  Beveik visi buteliai buvo sudaužyti, degė cigaretės. Ir apskritai mūšis ilgą laiką vyko pačiame įkarštyje ir tiesiogine prasme išdegė ...
  Sotnikovas pažymėjo:
  Matrica viską pakeitė...
  Alena linktelėjo.
  - Butelis irgi žmogus!
  Lekha Teterev linktelėjo:
  - O kad cigaretės ne žmonės?
  Nataša dainavo:
  - Parduosiu visą pasaulį už vieną cigaretę,
  Ir net pusės gyvenimo dėl to negaila!
  Maša sucypė:
  Kolumbas atrado Ameriką
  Drąsus jūreivis...
  Bet tuo pat metu mokė
  Visas pasaulis rūko tabaką!
  Aleksejus Sotnikovas šmaikščiai pastebėjo:
  - O kai blogai - sako - tai tabakas!
  Arkaša pritariamai linktelėjo:
  - Teisingai! Mes jau kovojome! Ir eime laisvi!
  Alisa linktelėjo.
  - Manau, kad žinau, kaip atsikratyti kokono!
  Sotnikovas pritardamas linktelėjo.
  - Geras karas taip apšviečia mintis!
  Alisa sutiko:
  Nėra nieko geriau už gerą kovą!
  Arkadijus dainavo:
  - Visatoje vyksta karas,
  Sutraiškyk, žudyk be jokios priežasties...
  Šėtono paleistas
  Ir mirtis atėjo su juo!
  Komanda sukrėtė... Žvaigždžių laivai, sudužusios žvaigždės, sudaužyti buteliai ir apdegusios cigaretės - viskas dingo...
  Paliaubos tarp dviejų kanibalų
  . 1 SKYRIUS
  Hitleris pasiūlė Stalinui taiką dar prieš Kursko iškilimą. Kaip tik Molotovo vizito į fronto liniją metu. O asmeniniame susitikime abiem diktatoriams kažkaip pavyko susitarti. Stalinas iš pradžių reikalavo taikos be aneksijų ir atlygių. Hitleris savo ruožtu pažymėjo, kad Vokietija vis dar kontroliuoja nemažą dalį SSRS teritorijų, o Stalino reikalavimai yra pertekliniai.
  Hitleris pasiūlė taiką, išsaugodamas tai, ką Trečiasis Reichas sugebėjo užkariauti.
  Galiausiai paskutinę akimirką lyderis sutiko kompromisą: grįžimą prie 1939 m. sienų. Fiureris, suprasdamas, kad negali patraukti dviejų frontų, sutiko su tuo. Be to, Vokietija kažką laimėjo ir buvo galima pateikti pergalės Rytų kampanijos rezultatus.
  Stalinas taip pat turėjo savo priežastį. Pirma, didelės SSRS teritorijos buvo išlaisvintos be nė vieno šūvio. Antra, buvo skaičiuojama, kad Hitleris dar kelerius metus kovos Vakaruose. Ir visa tai baigsis abipusiu sąjungininkų ir Trečiojo Reicho sunaikinimu.
  Ir tada SSRS užvaldys visą pasaulį!
  Apskaičiavimas atrodo ciniškas, bet galbūt teisingas. Hitleris, bet kuriuo atveju, tikrai nukreipė savo minias į Vakarus.
  Balandžio 20 d. karo veiksmai sovietų ir vokiečių fronte nutrūko. Tada prasidėjo vokiečių kariuomenės išvedimas. Tai turėjo užtrukti šešis mėnesius.
  Naciai pasiėmė viską, ką galėjo, į savo užnugarį. Tačiau Tunise karo veiksmai suaktyvėjo.
  Pirmiausia, žinoma, iš rytų fronto atvyko vokiečių naikintuvai ir geresni tūzai. Ir jie pradėjo labai sunkiai kepti sąjungininkus.
  Tada bombonešiai taip pat atsitraukė ir pradėjo pervežti tankus ir pėstininkus, įskaitant pasirinktus SS dalinius, taip pat fronto dalinius, užgrūdintus mūšiuose rytuose.
  Žinoma, "Panther" tuo metu buvo bene geriausias tankas pasaulyje. Ji turi greito šaudymo pabūklą, šarvus pradurtą sviedinį, o kakta gerai apsaugota. O sąlygos įgulai patogios. Taigi vokiečiai tarsi išmetė stiprų kozirį.
  Ir tuo pačiu metu ištraukė daugybę povandeninių laivų. Ir kova dėl Tuniso užsitęsė.
  Svarbiausia, kad naciai, surinkę lėktuvus, sugebėjo užpulti ir užimti Maltą. Ir taip atėmė iš britų stiprią bazę. Ir naciams tapo patogiau perkelti pajėgas į Juodąjį žemyną.
  O sąjungininkams pasidarė dar blogiau, kai Franco išleido vokiečius į Gibraltarą.
  O tvirtovė nukrito dėl žaibo išpuolio.
  Sotnikovas šį išpuolį stebėjo sapne.
  Pirmasis pilotas, jau tapęs legendiniu, Marselis, per aviacijos istoriją blokavęs šimto penkiasdešimt dviejų šimtų trijų šimtų orlaivių rezultatą, gana užtikrintai pakilo į aukštį "Focken-Wulf". Žinoma, jis negalėjo praleisti svarbiausio mūšio, kuris nusprendžia, kas valdys Afriką. Taigi vietoj ME-109 jis sutiko vairuoti neįprastą F-190, nors bombonešis šio automobilio versija pakilo šiek tiek sunkiai, nes bombos krovinys buvo padėtas perkrovimo versijoje. F-190 arba Focken-Wulf, Antrojo pasaulinio karo metais tapo tikru liuftvafės "skraidančiu arkliu". Šis sovietiniais laikais gana prakeiktas lėktuvas, atlikęs fronto linijos bombonešio vaidmenį, visais atžvilgiais pranoko Pe-2, o kaip atakos lėktuvas neabejotinai buvo geresnis už Il-2 ar net pažangesnį ir mobilesnį Il. -10.
  Kas geriau? Greitis, manevringumas, ypač nardant nuo sparno, na, ginklai, tad šis masiškiausios modifikacijos lėktuvas turėjo net šešias (!) patrankas.
  Antrasis lakūnas, apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais, skrido pulti Anglijos laivyno ne vienas. Su juo yra visa armada, bombonešiai, įskaitant nardančius bombonešius, atakos lėktuvus ir naikintuvus. Aviacija surinko daug ir smogė citadelei bei britų eskadrilei. Viskas jau suskaičiuota, nors kompiuterių dar nėra... Nesvarbu, greitai atsiras tranzistorinė skaičiavimo mašina, o tada kovos vyks dar sėkmingiau.
  Automobilis tikrai sunkus, daug šarvų, dėl variklio padėties prieš pilotą (kaip sovietiniai Laggai) pablogėjo matomumas. Žinoma, tai papildomai apsaugojo pilotą, tačiau turėjo ir trūkumų. Šios "Focken-Wulf" modifikacijos ginkluotė nėra silpna: du trisdešimties milimetrų pabūklai ir du 13 mm kulkosvaidžiai. Tiesa, manevringumui palengvinti buvo pašalinti dar du papildomi ginklai sparno galuose. Apskritai, orlaivis, žinoma, yra beveik pažengęs savo laiku. Tačiau kartu reikia pripažinti, kad siekdami galingesnių ginklų ir šarvų vokiečiai akivaizdžiai pablogino mašinos skrydžio charakteristikas. Ir apskritai būdas pakabinti daugiau ginklų lėktuvuose nebuvo pats geriausias, nes pabrango mašinos, o dėl padidėjusio svorio sumažėjo manevringumas.
  Nors karą, žinoma, laimi ne technika, o patys žmonės. Štai, pavyzdžiui, dešinėje Marselio rankoje skrenda dar ne taip tituluotas, nors jau gavo riterio kryžių už Marato, vėliau tapusio legendiniu atakos lakūnu Rudeliu, nuskandinimą. Tačiau didžioji dalis šios legendos skrido Yu-87, kuris, žinoma, visais atžvilgiais yra blogesnis už Focken-Wulf.
  Be to, matomi ir didžiuliai Me-110. Dviejų vietų naikintuvai, kurie puikiai pasiteisino, atlieka fronto bombonešių vaidmenį. Taip pat kelios dešimtys paskubomis konvertuotų Me-210, Xe-123 ir net lengvųjų dviplanių atakos lėktuvų. Čia buvo visas liuftvafės grifas. Žinoma, pagrindinis bombonešis yra Yu-88. Beje, rezultatyviausias Antrojo pasaulinio karo asas, pravarde "vaikis", ką tik buvo baigęs skrydžio mokyklą. Bet jis buvo ir karys, o tai būtina, o gal ir bus. Tačiau gaila, Pokriškinai ir Kožedubai: geriausi sovietų asai tapo oro maršalais, o vokiečiai niekada nepakilo aukščiau už pulkininkus. Marselis realioje istorijoje pateko į avariją ir baigė trumpą skraidymo karjerą. Tačiau jis turėjo daug geresnę proporciją: skrydžiai - numušti priešo automobiliai nei Meldesas ir Huffmanas. Tačiau čia taip neatsitiko dėl fiurerio sprendimo perkelti pilotą į Italiją smogti Maltai. Ką tik atsitiko šakutė per musoną.
  O dabar Marcelis gyvas ir netgi gali išbandyti save kitame vaidmenyje: vairuoti puolimo automobilį. Ir dar ką nors numesti priešo laivuose.
  Galbūt todėl, kad drąsus ir sumanus karys visada kelia pagarbą, net jei jis yra jūsų šalies priešas. Iš to britai pašnibždomis ištaria Marselio vardą ir kertasi. Jie vadino jį švelniu velniu. Nors išoriškai baisiausias visų laikų ir tautų tūzas atrodo kaip berniukas, ar net jo veidą galima supainioti su mergina. Bet dar daug ką reikia padaryti!
  Marcelis pažvelgė į šoną. Čia jie skraido šimtus orlaivių, o jo Focken-Wulf su variklio pastiprinimo sistema ir galingu oru aušinamu varikliu šiek tiek traukia į priekį. Po jais - jūra, netrukus britų eskadrilė, o tai reiškia mūšį. Didžiausias karo laivas Didžiosios Britanijos istorijoje mūšio laivas "Victoria" yra jo asmeninis tikslas. Kolegos Rudelis nuskandino sovietų mūšio laivą "Maratas" (tiksliau, privertė nuskęsti į dugną, ateityje paleido ir iš dalies grįžo į tarnybą!). Ir jis padarys ką nors dar didingesnio.
  Čia kaip demonas iš tamsos iš debesų iššoka anglai Spitfires ir Harihers jų pasitikti. Marselis iš karto atidengia ugnį iš daugiau nei trijų kilometrų atstumo. O koks yra 30 mm pistoleto M-103 pranašumas - būtent tai yra galimybė smogti dideliu atstumu. Tiesa, norint vienu metu pataikyti į skrendantį taikinį, reikia snaiperio taiklumo. Tačiau čia Kožedubas taip pat mieliau šaudė iš didelio 200-300 metrų atstumo, o vokiškas "Kūdikis", atvirkščiai, iš mažo, bet didžiuliu, sunkiai juntamu greičiu.
  Marselis, turėdamas ginklą, kurio sviedinys yra tris kartus sunkesnis už 20 mm Lagg-5 pabūklą, gali sutriuškinti priešą iš trijų kilometrų. Taigi gauk!
  Jau pradėję daryti žalą per atstumą, britai sujudo ir, sulėtinę greitį, ėmė judėti į šalis. Ir Marcelis pajuto patekimą į kovinio transo būseną, kai nebesiekiate. Kūnas tarsi yra valdomas tavyje įsišaknijusio demono, spaudžiančio nuostabų įkvėpimą. Taip atsitinka su kai kuriais kovotojais, kai smegenys, kurių žmogus dažniausiai naudoja daugiausia tūkstantąją dalį, staiga, grasindamos sprogti, išduoda visą galią. Gavęs absoliutaus matymo dovaną. O jaunasis asas dabar toliau šaudė pavienius šūvius, kad ilgiau išlaikytų setą. Apskritai, žinoma, beveik neįmanoma pataikyti į vieną taikinį iš kulkosvaidžio, net ir su kontroliuojamu įrengimu. Gal todėl lakūnų atsiminimuose ne tiek daug užsimenama apie reaktyvines raketas. Tačiau dabar Marcelis yra tarsi mediumas ir gali bendrauti su demoniškomis dvasiomis. Tai reiškia, kad aviacijos pareigūnas pateko į kovinio transo būseną, intuityviai panaudodamas paranormalius sugebėjimus. Ir nepraleido, nes žinojo - iš anksto, kur bus tas ar kitas kovotojas. Ir tai leido be pertrūkių paspausti gaiduką ir pataikyti, pataikyti, pataikyti! Ir priešas patyrė didžiulius nuostolius ir prarado moralę prieš mūsų akis.
  Štai kas vyksta su britų grifais, kurie atrodo bejėgiai, rykliai, išmėtyti ant dykumos smėlio. Ir jie siautėja, bandydami atsitraukti tuo pačiu būdu!
  Tačiau tiek naujokas Huffmanas, tiek kiti vokiečių pilotai taip pat kovoja drąsiai ir, svarbiausia, meistriškai. Rudelis taip pat nesuklydo, nors turi Yu-87, kuris nėra labai geras automobilis oro kovoms. Tiesa, su dviem 20 mm ginklais. Štai britai į savo lėktuvą ginklų nededa, apsiriboja kulkosvaidžiais. Tačiau Marselis, nepaisant mūsų didelio jo automobilio svorio ir dėl to prasčiausio manevringumo, vis dar yra geriausias, numuštų naikintuvų skaičius viršijo penkiasdešimt, ir nė vienos (!) Mis.
  Britų kovotojai jau buvo iš esmės sunaikinti, o mažuma išsklaidyta. Pagal Vokietijos oro laivyną britų laivai. Štai didžiausias iš jų karo laivas prie visų mūšio laivų - mūšio laivas Viktorija, pavadintas ilgiausiai pasaulio istorijoje valdžiusios Sandraugos karalienės vardu (tiems valdovams, kurių kelią galima daugmaž patikimai atsekti!). Marselis po juo pamato laivą, kuriame beveik kareivių ir jūreivių divizija. Šimtai įvairaus kalibro ginklų, tarp jų nuo šešių iki dvidešimt penkių colių, galinčių išspjauti toną sviedinių. Baisus grubus mūšio laivas, geriausių britų inžinierių kūryba. Toninę bombą reikia numesti taip, kad ji pataikytų tiesiai į mašinų skyrių arba į šaudmenų sandėlį, kad sukeltų detonaciją. Priešingu atveju viena tona bombų, toks brontozauras su neskęstančiomis pertvaromis, kurių fone "Titanikas" nenukris apgailėtinu slogu. Taip, ir būkite atsargūs, kad nepatektumėte į priešlėktuvinių pabūklų ugnį, kurių šiame didžiajame mūšio laive yra daug, jie jau šaudo iš jų, fejerverkai įsiliepsnoja nuo sprogimų.
  Tačiau Marcelis nieko nesiekė ir nesirinko, būdamas pusiau transe ir jausdamas, kaip Lukas Skaukeris, galią, taip pat viso kosminio eterio dvelksmą, tiesiog patraukė svirtį ir nuskriejo toninė bomba. Marcelis sušnibždėjo maldą:
  - Dieve mano, atleisk ir pasigailėk, bet tai mano pareiga!
  - Pralaimėtojas visada klysta, bet iš praradimo visada madinga daryti teisingas išvadas! - Tada, kalamas, su aforizmu - Galite laimėti viską praradę, o pralaimėti - įgavę egoizmą!
  Iš apačios pasigirdo riaumojimas su tokia jėga, kad net neblogame aukštyje esantys vokiečių lėktuvai gana stipriai drebėjo. Gigantiškas mūšio laivas "Viktorija" buvo apaugęs ugningomis plunksnomis, siekęs Niujorko dangoraižio aukštį, iš jo sklindančios "cunamio" bangos išblaškė į visas puses artimiausius anglų laivus. Pora fregatų net apvirto... Ir tai buvo griūtis.
  Marselis per galingą radiją įsakė:
  - O dabar iš visų ginklų Gibraltare - ugnis!
  Įsakymas buvo duotas pačiu laiku, pačiame žydėjime, kai kariai išlipo iš kareivinių ir atliko pratybas, vadinasi, šiandien Britanijai apšviestų termokvarko napalmu.
  Na, o kiti vokiečių lėktuvai atakavo eskadrilę. Stallukas akies krašteliu pamatė, kad Rudelio Yu-87 ant lėktuvnešio numetė sunkią 500 kilogramų bombą ir pataikė, kaip visada, tiksliai. Kapitonas fiureris džiaugsmingai sušuko:
  - Štai kaip išlaikyti karo didvyrį!
  Lėktuvnešis patyrė žalą, bet ne tik nuo Rudelio. Prisidėjo ir kiti vokiečių asai. Pats Marselis, dar turėjęs dvi 200 kilogramų bombas, nusprendė jas panaudoti tokiu būdu. Pirmoji auka buvo kreiseris. Bomba pataikė į jį tiesiai į didelį, dūmus gaminantį kaminą... Kitas atsidūrė fregatoje. Norėdami tai padaryti, Marselis netgi atliko nardymo manevrą. Po to fiuzeliažas tapo lengvesnis, o jaunasis asas apgailestavo, kad perkrovos neprikėlė iki 1800 kilogramų ribos. Tačiau nereikia būti tokiam savanaudiškam, tegul kiti Trečiojo Reicho kariai išsiskiria ir pelno šlovę. Juk reikia pasakyti, kad garbingas dalykas būti aukštesniam ir kietesniam už visus kitus.
  Fašistinėje Vokietijoje buvo daug šlovingų karių, tyrinėjančių jos istoriją ir įvairių didvyrių bei karo riterių darbus, jūs tiesiog nustebote ir nenustojate stebėtis: kodėl vokiečiai taip greitai sprogo? Ir kodėl jų aviacija prarado pranašumą ore?
  Žinoma, Sovietų Sąjungoje tūzų buvo netrūksta - geriausiu buvo laikomas Pokryškinas, tris kartus SSRS didvyris Kožedubas, dar šešiems žmonėms buvo daugiau nei penkiasdešimt. Bet vis tiek... Gal tikrai teisinga yra SSRS pusėje, o aukštesnės jėgos rėmė Raudonąją armiją ir Sovietų imperiją!
  Tada Marcelis suprato, kad atliko savo darbą, o dabar laikas grįžti, pasipildyti degalų ir atsitrenkti į tvirtovę. Dauguma laivų, įskaitant du mūšio laivus ir du lėktuvnešius, buvo nuskandinti, o iš jūros Britanija niekaip nebegalės padėti Gibraltarui. O pati tvirtovė dabar tik daužoma, ir ji negali atsispirti.
  Terminatoriaus pilotas pasuko atgal ir visa pergalinga Trečiojo Reicho armada nusekė paskui jį. Iš anglų kalbos beveik nieko neliko. Tiesa, pralaimėjimų iš viso nebuvo, tačiau kovojama su naikintuvais ir šaudoma priešlėktuviniais pabūklais. (Jų Marselis sunaikino lygiai aštuoniasdešimt vieną orlaivį, todėl bendras orlaivių skaičius padidėjo iki 401!). Dabar galite pažymėti...
  Kai, žinoma, tvirtovė grius...
  Beje, Rudelis, žinoma, be jokios abejonės, gerai padaryta, matai, kaip užėmė fregatas, matai, sudaužė ir lėktuvnešį.
  Čia jau nusileido naikintuvas bombonešis "Marseille". Užgrūdintas ir pripratęs prie karinio darbo kūnas judesius atlikdavo automatiškai.
  Degalų papildymas ir orlaivio perkrovimas turėtų trukti ne ilgiau kaip penkiolika minučių, o likusią dalį šokti ir sudužti.
  Na, o demonas Adolfas Hitleris, kaip buvo skelbta, asmeniškai vadovauja Gibraltaro šturmui iš Ispanijos.
  Pati galingiausia britų citadelė buvo masiškai apšaudyta, o apkasai tiesiogine prasme buvo įžeminti, sugriuvo sienos ir pertvaros. Galima tik įsivaizduoti, kaip šokiruoti buvo Gibraltaro tvirtovės gynėjai. Ir ne tik sviediniais. Tačiau riaumojimas ir kaukimas buvo baisūs. Negrai ir arabai iš kolonijinių dalinių pametė galvas jau pirmosiomis artilerijos ruošimo minutėmis, o baltaodžiai atrodė ne ką geriau.
  Vyresnysis kapralas Parkinsonas taip išsigando, kad nuskubėjo į tualetą. Tačiau bent tuzinas anglų ir arabų jau buvo susiglaudę, todėl kapralui be ceremonijų kulnu spyrė į žandikaulį. Parkinsonas sušuko dar garsiau ir išsitraukė ginklą.
  - Ei tu geltonveidžis aš tu!
  Iš viršaus dėl purtymo tarpų smėlis krito žemyn, karštas ir dygliuotas, jis tiesiogine prasme įlipo į kapralo apykaklę. Jis pateko į lėktuvo griūtį ir atidengė ugnį, kad nužudytų. Atsakant, nuskriejo durklas, praduręs Parkinsono skrandį. Iš jo sunkaus pilvo negailestingai tryško kraujo fontanas, o nugalėtasis kapralas daužėsi iš agonijos.
  O kitur buvo ne ką geriau, riksmai, smarvė, pykčio priepuoliai, susišaudymai, kai juodaplaukiai britai ar, priešingai, blyškiaveidžiai, nepaisant tropinės vasaros, daužo vienas kitą. O viršuje, žinoma, buvo dar blogiau, bet ten isterija greitai nurimo, visi smurtautojai buvo sumušti.
  Tik kario prostitutė Kornelė nepametė galvos, o pasinaudojo momentu asmeniniam praturtėjimui. Vienas, du, trys - suplėšykite kišenes. Keturi, aštuoni, penki - jūs turite nušauti zuikius! O juodoji kekšė be ceremonijų lipo jam į kišenes ir net šlykščiai nusišypsojo.
  Panika apėmė ir šunis, jie ėmė veržtis ir kandžioti pašėlusius britų karius, o jie įnirtingai atsakė šaudydami ir, svarbiausia, smogdami ne tik gyvūnams, bet ir žmonėms. Net pulkininkas Fantomakhas, pravarde buldogas, taip pametė galvą, kad ėmė kapstytis, nesėkmingai trenkdamas į bunkerio grindis saperio kastuvu.
  Na, o Marselis, Rudelis, Geteris ir kiti Trečiojo Reicho karo riteriai rėžė iš viršaus, pirmiausia bandydami ištraukti priešlėktuvinius pabūklus. Tačiau sunaikinimo čia beveik nebuvo, o britai praktiškai nešaudė. Sunaikindamas tik vieną drąsų kamieną, Marcelis prabilo:
  "Negerai būti smulkmenoms dideliame reikale, bet dar blogiau yra nesureikšminti smulkmenų dėl nedidelio potraukio dykinėti!
  Planas, iš anksto parengtas štabo, buvo įvykdytas, aiškiai kaip ir pratybose. Kariai pajudėjo į priekį dar nepasibaigus artilerijos pasirengimui. Su aplaidumu pertvarkė pėstininkus. Fiureris net negalėjo duoti įsakymų, nes viskas klostėsi harmoningai. Visų pirma, "Goliats" judėjimas sprogdino perėjimus minų laukuose. Taip pat asmeniškai kapitono fiurerio paskatinta lengvai naudojama sistema "Snake Gorynych". Praėjimai minų laukuose buvo palikti platūs, ir tuoj pat jais puolė lengvos tanketės, o paskui - pėstininkai. Tačiau britai, kaip ir buvo galima tikėtis, praktiškai nesipriešino. Tik buvimas tankiai nusėtas minomis, įskaitant naujausias, radijo bangomis valdomas, sulėtino judėjimą, taip pat įvairius smaigalius ir griovius. Tai natūraliai sukėlė problemų ir daugiau nei rimtų problemų. Bet juk vokiečiai nėra tokie paprasti, daug ką numatė.
  Čia Marselis atsisuko į savo Fokken-Wulf, jei būtų galimybė, būtų lėktuvą nuleidęs kur nors arčiau, ką daryti, nusišauti ir kovoti pėsčiomis. Tačiau, kaip sektųsi, sunku rasti gerą vietą, nors nusileidimo prasme Focken-Wulf anaiptol nėra įnoringas automobilis.
  Pilotas Rudelis per radiją paklausė Marselio:
  - Jaučiu, kad Maksimas bus baigtas po valandos kolega! Gal pabandysime atsisėsti ant tos uolėtos platformos, kad spėtume skrybėlių analizei?
  Marcelis niūriai pastebėjo:
  - Gali sėdėti tik vienas!
  Rudelis dvejojo. Jis suprato, kad didysis nelaimingo Trečiojo Reicho karys nori šaudyti daugiau, bet, kita vertus, jie gali susimąstyti, kad jis bijojo, ir netgi apšaudytų vadą.
  Marcelis tai suprato ir staiga sumažino susijaudinimą:
  - Gerai tada! Sėsk tu! Negali būti toks savanaudis ir visus apdovanojimus imk sau! Leisk kitiems šaudyti!
  Po kelių minučių jaunasis terminatorius pradėjo knarkti ir nematė virš tvirtovės plevėsuojančių baltų vėliavų. O po kurio laiko jau važinėja daugybė apsvaigusių ir žmogišką išvaizdą praradusių belaisvių kolonų.
  Taip buvo paimta didelės strateginės svarbos tvirtovė. O fašistai dabar pradėjo skverbtis tiesiai į Afriką. Kariai į juodąjį žemyną buvo gabenami trumpiausiu atstumu.
  O dabar jėgų santykis ėmė kardinaliai keistis. Ypač dėl to, kad vokiečių tankai dabar turėjo didesnę kovinę galią. Ir ne tik "Tigrai" ir "Panteros", bet net T-4. Taigi britams ir amerikiečiams buvo labai sunku.
  Padėtį apsunkino tai, kad vokiečių kariuomenė turėjo daug daugiau kovinės patirties su rimtu priešu, buvo drausmingesnė ir labiau apmokyta.
  Be to, į vokiečių kariuomenę pradėjo patekti MP-44 šautuvai, kuriems nebuvo lygių.
  Taip pat SSRS pradėjo pardavinėti naftą Trečiajam Reichui ir atgijo nacių įranga. Taigi Marokas buvo greitai užfiksuotas. O vokiečiai galėjo susisiekti su savo kariuomene Tunise per Alžyrą. O Vermachto brigados plūdo per Libiją.
  Žinoma, gražios merginos kovojo labai drąsiai.
  Libijoje britai neturėjo galingos gynybos linijos, todėl traukėsi.
  Tačiau jie buvo persekiojami ant kulnų Trečiojo Reicho kariuomenės.
  Ir tik Egipte užvirė tikrai įnirtingi mūšiai. Be to, iš Didžiosios Britanijos ir JAV buvo perkelti rimti pastiprinimai.
  Magda ir Schella buvo herojai Egipte. Rommelo dalinių puolimas vyko sunkiomis karštos vasaros sąlygomis. Moterims karingoms lengviau, jos yra su bikiniu, ir pasitepusios apsauginiu, gana veiksmingu kremu. Karštas faraonų šalies smėlis nusėda basose kojose, tačiau suragėjusios pėdos į tokią smulkmeną nebekreipia dėmesio. Tik kulkos ir sviediniai yra tikri. O įžeidžianti "Dykumos lapė" paprastai pasirenka tamsoje. Anglai kovoja kitaip. Kolonijinės pajėgos subyra per pirmąjį puolimą, tačiau kovotojai iš pačios Didžiosios Britanijos, taip pat pora Australijos divizijų kovoja labai atkakliai.
  Čia, pasilenkusios ir vingiuota linija, merginos bėga į puolimą, įsiveržia į apkasą, kur prasideda didelis sąvartynas.
  Sunkiausia čia bėgti, kai aplink trykšta kriauklės, aukštai į orą kyla ištirpusio smėlio fontanai. O skeveldros beveik liečia neriebią odą, po kuria rieda plieninių raumenų viela.
  O pačioje tranšėjoje jau lengviau. Shella spardo artimiausiam anglų pareigūnui į žandikaulį. Sugriežia dantimis ir stipriai griūva.
  Šviesiaplaukė džiugiai sušunka:
  - Čia arijų būdu priėmimas!
  Ugningasis partneris prikiša kelį prie kirkšnių, priversdamas arabų samdinį įsitaisyti ir šaukti:
  - Tai ne tau žaisti spilikins!
  Karas yra žiaurus. Net angeliškoji Šela durtuvu atplėšia artimiausio anglo pilvą. Jai šlykštu, bet nėra ką veikti. Arba jis esi tu, arba tu esi jo. Kare nėra niekšybės sampratos, yra tik efektyvumo ir tikslingumo kriterijai.
  Ir kraujo. Net stebina, kad iš elementaraus stipraus smūgio saperio kastuvu iš jos gali ištekėti tiek daug. Kai kraujas, kaip šis, aptaškomas ant smėlio, o paskui užsispyręs nenori susigerti.
  Shella, kurios sukietėję padai graužia šį lipnų, bjaurų skystį, įnirtingai šaukia ir riaumoja:
  - Liūto jaunikliai, tai nepadės.
  Merginos iš SS įniršis smarkiai išauga. Toliau seka žiaurus smūgis priešininkui į kirkšnį. O RAF majoras išskrenda kaip šampano kamštis ir apkasų. Ir iš už pareigūno burnos išeina kraujo burbuliukai. Magda pritaria:
  - Tai geriausi vyrai ir pasitenkinimas!
  Tačiau pats nešvarus nepraranda laiko. Ji pajudino puolimo karabino užpakalį, privertė priešą susmigti kaip žvakių vašką. Tik kadangi auka yra negras, tada kelmas pasirodė tamsus. Dabar Shella drąsina savo draugą:
  - Taip ir toliau!
  Magda, tiesiog paleidusi porą kulkų iš patobulinto Mauser tipo pistoleto, patvirtina:
  - Yra taip, laikykitės!
  O likusios merginos kovoja didvyriškai ir, svarbiausia, labai meistriškai. Keista, bet tigrų batalionas patiria minimalius nuostolius, nors ir kovoja įkarštyje. Gal dievai, o pati svarbiausia deivė - Pallas ar Fortūna palanki jaunoms mergelėms?
  Galbūt todėl jų kompanija buvo išsiųsta į kovą. Laukiame didelių britų pajėgų proveržio iš užblokuotos Aleksandrijos. Ir kokia čia logika.
  
  Taigi dabar merginos guli pasaloje, kalbasi.
  Magda paklausė Šelos:
  -Sutikite, kad būtumėte svajoję patekti iš šio dykumos pragaro į Rusiją!
  Shelley papurtė galvą.
  - Sąžiningai, ne. Nors klimato atžvilgiu ten geriau nei pas mus!
  Ugningoji Magda pašėlusiai suniurzgėjo:
  - Ar bijote rusų kareivių, ar rusų žiemos?
  Shelley papurtė galvą.
  - Gerai ne! Būtų net įdomu, kiek ji galėtų atlaikyti jų žvarbų šaltį, basa ir su vienu maudymosi kostiumėliu. Bet tai ne esmė, ar ne?
  Magda grimasavo su perdėta panieka:
  - Ir kame? Ar bijai mirti?
  Shelley pamojavo:
  - Gerai ne! Nesu bailys, kurį, manau, visi jau ne kartą matė, bet matai, rusai tokia tauta... Kuri dažniausiai kovoja iki galo ir įveikia atkakliausius!
  Deganti Magda, purtydama nuo galvos prakaitą, išsibarstė purslai ir, krisdama ant karšto smėlio, bjauriai sušnypštė, prieštaravo:
  - Bet jie kapituliavo Pirmajame pasauliniame kare. Jie su mumis pasirašė gėdingą taiką, tad po to tvirtinsite, kad jie yra nenugalimi ir kovosite iki galo!
  Shelley atsidususi atsakė:
  - Taigi juk kapituliavome Pirmajame pasauliniame kare. Tada atkeršyti!
  Ugnies velnias suriko.
  - Tai buvo mūsų valdžios išdavystė!
  - Taigi jie turi revoliucionierių ir bolševikų išdavystę! - ištarė Shelley. - Tarsi nežinotum, kas yra Leninas!
  Magda susuko pirštus nulaužtu nagu ties smilkiniu:
  - Deja, žinau!
  Tuo draugė baigė pokalbį, išdžiūvo gerklė, skauda kalbėti, o priekyje švietė Damoklo kardas.
  Kai saulė peržengė zenitą, o po to pradėjo mirti, o šešėliai pailgėjo, paaiškėjo, kad merginos savo darbą pradėjo ne veltui.
  Dabar, kai baigėsi pats pragaras, iš Aleksandrijos pusės pasigirdo variklių burzgimas ir kažkoks judėjimas.
  Gala užsakė:
  - Pasiruošk merginos! Tada jos balsas tapo daug atsargesnis. - Tigrai ginkle!
  Galiausiai tolumoje ant forto linijos pasirodė tankų siluetai. Jie juda lėtai, bet kažkaip grėsmingai. Merginos paruošė savo prieštankinius šautuvus. Tokie yra granatsvaidžiai, lengvi be atatrankos. Tačiau jų sprogstamoji galia tinka ne kiekvienam tankui.
  Gala, slogi, riebi, nors ir nuriebalinta karščio, įsako, tiksliau įspėja:
  - Neatidarykite ugnies be įsakymo. Kromvelas ir Matildas yra priekyje. "Cromwell" tanko priekiniai šarvai yra septyniasdešimt centimetrų, o "Matilda" - aštuoniasdešimt. Mūsų granatsvaidžiai jų nepriims. Taigi, šaudysite tik į takelius.
  Merginos vienu balsu šaukė:
  - Teisingai, drauge vade!
  Šela, žaismingai pozuojanti, pastebėjo:
  - Tačiau "Cromwell" taip gerai, lygintuvas juokingai panašus! Mačiau tai daug kartų, bet tiesiog negaliu priprasti prie šio pokšto.
  Iš tiesų, šis vienas masyviausių anglų tankų atrodė kaip banali geležis su nuožulna priekine dalimi. Tačiau prasibrauti pro tokį tanką buvo labai sunku. Čia reikia bent 75 kalibro, kas dar reta vokiečių kariuomenei. 88 milimetrų patranka dar geresnė, bet Rommel jų mažai, o gabenti tokį kolosinį daiktą labai sunku, ypač dykumoje.
  O štai Matilda. Geriausias prieškarinis britų tankų pastato kūrinys. Aštuoniasdešimt milimetrų priekinių šarvų, kurių svoris tik 27 tonos. Tai yra, vidutinio tanko priekiniai šarvai yra storesni nei sunkiųjų sovietinių KV ir netgi nusvirę kaip laivo lankas. Gerda manė, kad "Matilda", matyt, ruošiama karui prieš SSRS. Rusai jau turėjo dar prieš Antrąjį pasaulinį karą 76 milimetrų ginklus, vadinasi, galėjo pramušti tai, kas buvo silpnesnė. Tačiau pati Matilda nėra gerai ginkluota, 47 kalibro, tačiau turi tris kulkosvaidžius.
  Tačiau merginos yra šaltakraujiškos. Juda tik šiek tiek daugiau nei trisdešimt tankų, po jų tanketės ir pėstininkai. Dalis pėstininkų ant motociklų su šoninėmis priekabomis. Tanketai, šiek tiek virš penkiasdešimties, bet motorizuoti pėstininkai skuba padoriai. Shella, nuoširdžiai nustebusi, paklausė Magdos:
  - Iš kur jie blokadoje tiek daug įrangos?
  Raudonplaukis demonas nusišypsojo, kai harpija atsakė:
  - Taip, jie niekada neturėjo problemų su skardinėmis. Jie nori išbandyti mūsų jėgas. Kaip pasakyti, ar mūsų vaikinai nesuklups!
  Shelley atsakė:
  - Ne vaikinai, o merginos! Ir taip pat šauniausias...
  O už pleištų ir motociklų žygiavo pėstininkai. Anglų kareiviai pabėgo, šiek tiek pasilenkę, o rankose laikė šautuvus ir automatus. Pasigirdo vikšrų žvangesys ir smėlis.
  Magda žvaliai apsidairė (atrodo, nieko baisaus, palei pozicijos kraštus, kurias užima merginos, pasaloje sėdi ir vokiečiai vaikinai!). Iki šiol iš Vermachto dalinių nebuvo paleistas nė vienas šūvis. Viskas tylu ir ramu. Shelley tyliai sušnibždėjo:
  - Esame kaip indėnai, patekę į pasalą, bet kartu rizikuojame prarasti skalpą!
  Magda su ypatingu panieka atsakydama prunkštelėjo, pūsdama nuo kaktos ugningą plaukų sruogą:
  - Su tokia nuotaika išvis nereikėtų eiti į mūšį!
  Bet britai turėjo prastesnius nervus, o gal norėjo padaryti įspūdį priešui ir todėl tankus iškart apėmė dūmai, aidėjo šūviai. Juos pasekę šaudėsi kulkosvaidžiai, pėstininkai taip pat šaudė salvę iš šautuvų. Vokiečiai tylėjo, laukdami, kol priartės priešas.
  Ir kai priešams liko tik šimtas metrų, Gala lakoniškai įsakė:
  - Ugnis!
  . 2 SKYRIUS
  Merginos jau automatiškai buvo spėjusios susitarti dėl savo aukų ir šaudė iš granatsvaidžių į vikšrus. Laimei, jie puikiai matomi anglų tankuose. Shella šovė ir džiaugsmingai sušuko, šarvuotos "Matildos" dešinysis vikšras buvo sulūžęs. Mergina atsisuko:
  - "Matilda" gavo šachtą!
  Magdai pavyko išmušti ir Kromvelį, mergina džiaugsmingai atrėžė:
  - Buržuazijos revoliucija Vokietijoje nepraeis!
  Tada abi merginos nusijuokė. Kiti vilkai gana tiksliai daužė savo granatsvaidžius, dėl ko sustojo visi trisdešimt keturi britų tankai. Jų lyderis Gayla sušuko:
  - Anglai visi dreba, jų menkavertiškumas per ribą! Jei vokiečiai kariauja, geriau nesivelti į kovą!
  Iš tiesų, moterys yra tokios veislės, kad šaudydamos turi ypatingą dovaną. Ir jie pataikė nepaprastai gerai. Taigi britų smogiamoji galia buvo paralyžiuota.
  Tiesa, Didžioji Britanija nėra silpna šalis ir sustoję automobiliai ėmė šaudyti atgal. Bet koks jų trūkumas... Snukis nesileidžia, todėl.... Gala komandos:
  - Tos merginos, kurios neišleido granatsvaidžių, tegul renkasi aukas tarp tankečių.
  Magda nusijuokė.
  - Ir pleištai, oi pleištai - iš jų gaminsime saldumynus!
  Shella priduria:
  - Nors laikomės dietos, bet tu turi vietą tualete!
  Magda pridūrė:
  - Višta gniaužia grūdą po grūdo, bet priauga svorio greičiau nei šernas, ryjantis gabalus!
  Kas yra tanketė? Tai mašina, kuri atrodo kaip mažas bakas, kartais vikšrinis, kartais ratinis. Tiesa sveria tik dvi ar tris tonas arba keturias su puse tonos. Sunkesnės modifikacijos turi ir patranką. Toks mažas... jo kalibras 20 milimetrų, bet labai pavojingas pėstininkams. Beje, tanketę galima perdurti ir į kaktą, ypač jei pateksite į korpusą, kur šarvai greičiausiai rikošetu nepasidarys. Kai kurios merginos taip pat turi papildomą granatsvaidžių rinkinį. Jie greitai perkrauna švelniai, tarsi glostydami vaiko statines. Tada jie atidaro ugnį, kad nužudytų.
  Magda net dainavo:
  - Kartojame paprastus judesius - taiklus smūgis nugalėti!
  Pleištai į smūgius reaguoja įvairiai. Pavyzdžiui, Šeloje plieninė auka sprogo, o Magda, iškrypusi, ėmė įsikurti. Merginos net cypia iš džiaugsmo, tarsi jas glamonėdavo gražūs vaikinai. Ir atsakymas yra išspjauta mirtimi.
  Shella net liežuviu laižė granatsvaidį, pajuto metalo skonį. Beveik visos tanketės yra išklotos. Britų motociklai pradėjo sulėtinti greitį. Net iš tolo matėsi, kaip persikreipė australų veidai. Didžiosios Britanijos ataka aiškiai užspringo...
  Magda, padėjusi granatsvaidį, paėmė automatą ir, spausdama leteną, pasakė:
  - Esu švelni kirpėja, nes nėra nieko švelnesnio už mirtį!
  Shella šaukė:
  - Ne nuodėmė kirptis plaukus kaip britams!
  Šaudymas iš britų tapo chaotiškas, o tada buvo kalami vokiečių sunkieji kulkosvaidžiai, o pabūklai buvo pataikyti skeveldrų sviediniais. Pirmiausia buvo šaudoma iš mažo kalibro ginklų, tačiau jie taip pat padarė nemažą žalą, o vėliau uždirbo vidutinį 75 milimetrų kalibrą. Kai atsitrenkia toks kalibras ir kriauklės subyra į fragmentus ...
  Magda patenkinta trynė delnus.
  - Štai jiems košė!
  Vienas anglas buvo negras ir toks didžiulis: septynių su puse pėdų, ne mažiau. Jis vilkėjo neperšaunamą liemenę ir riaumojo kaip sužeistas šernas. Kadangi buvo partrenktas didelis motociklas, kuriuo važiavo juodaodis, jis nušoko nuo jo ir nubėgo į vietą. Shelley piktai nusišypsojo.
  Taip, jis buvo geras vaikinas.
  Basos blondinės šūvis karštai tikslus šarvuoto Otelo kirkšnyje. Juodu aikčiojo: patyrę suspaustą "orgazmą". Shelly iškrėtė pokštą:
  Mes, merginos, esame gražūs vaikinai
  Narsumas bus patvirtintas plieniniu kardu!
  Kulka į kaktą nuo kulkosvaidžio mėšlo,
  Nuplėšime kai kuriuos plikus juodus!
  Magda vos neužspringo iš nuostabos:
  - Vadinasi, tu vis tiek žinai, kaip prisiekti! Na, tu ir draugas!
  Shelley mirktelėjo atgal.
  - Ir ką? Aš esu labai įvairi!
  Dalis britų atsigulė ir šovė atgal. Mūšis augo, ir viena kulka taip arti Magdai nuskriejo prie galvos, kad ji net nukirpo kuokštą plaukų. Atrodė, kad nukrito ryškios liepsnos gabalas. Ugninis velnias mechaniškai persižegnojo:
  - Šitų kirpėjų rankos velniškai nusmailėjusios!
  Shella, toliau šaudydama taiklią ugnį, atsakė:
  - Ku-kuken kvakin!
  Magda, nepaisant viso kovos užimtumo, vis tiek negalėjo atsispirti klausimui:
  - Ką tu pasakei?
  Šeli gudriai mirktelėjo.
  Ar tu supranti lotyniškai? Išraiška, reiškianti visišką kaput!
  Magda, atsakydama, nutraukė ilgą eilę dar penkių anglų, kurie pašoko netinkamu laiku, ir pasakė:
  - Proto perteklius tolygu jo trūkumui!
  Shella ir tada rado ką prieštarauti:
  - Ne, tu klysti! Protą atimti lengva, bet pridėti - sunku.
  Magda, paguldusi kitą arabą, nusprendė sutikti:
  - Ką aš galiu pasakyti! Apskritai neįmanoma! Taurė vyno - proto nepridės! Antrasis ir trečiasis yra beprotiški!
  Tačiau, nepaisant moralės praradimo, britai vis tiek buvo pavojingi. Štai vienas iš vilkų, juodaplaukė mieloji bikiniu, pora kulkų pataikė į galvą, privertusi trumpam riksmą nutilti amžiams. Gaila, kad merginos gyvenimas pasirodė toks trumpas, kaip vienadieniai drugeliai. Keli vilkai buvo sužeisti. Magda pasakė:
  - Yra daug įvairių tūzų, tik daug pid....
  - pertraukė Shelley.
  - Nešvankybių keikimas muštynių metu yra blogas ženklas... Nors matas žaidime yra klasės ženklas!
  Tai pasakiusi mergina tiesiog įsmeigė kulką priešininkui į akį. Ji net pasidarė kažkaip niūri, taigi tu žudyk, tu žudyk... Tam pabaigos nematyti. Magda taip pat neatsiliko ir net pradėjo skaičiuoti žuvusiuosius. Apskritai, jei gerai pagalvoji, žudymas prideda žmogui stiprybės? Vien žudymas, žinoma, prideda ir sustiprina karmą. Atrodo, kad jus maitina prastesnių asmenų energija. Ir tu tampi tūkstantį kartų stipresnis. Kaip sakoma - kariai-herojai. O tiksliau kariai-bogatyrai. Štai australas vaikinas - beveik berniukas neteko pusės kaukolės. Magda pastebėjo:
  Geriau vieną kartą nužudyti, nei tūkstantį kartų keikti!
  Shelley sutiko.
  - Būtinai! Galite spustelėti visus taip! Kur tavo automatinis spaudimas, žiaurus spjaudas žvaigždžių smegenyse.
  Magda, įsiutusi dėl gepardo, pridūrė:
  - Britai tave pakabina, na, gerk po velnių! Tiesiog lietus ant jūsų generolo stogo!
  Shella taip pat pradėjo skaičiuoti išnaikintus egzempliorius. Iš tiesų, kad jos grožis turėtų stovėti ceremonijoje. Bet čia kitas klausimas, ar ji turėtų dėti žvakes mirusiesiems, ar ne? Galų gale, nors blogi žmonės yra priešai, jie vis tiek yra žmonės. Kaip tokiais atvejais sekėsi, pavyzdžiui, spartiečiai. Tikriausiai kilnus.
  Šela, garsiai pašnibždomis raginančios deivės, pasakė:
  - Žinai Magda, eikime po kovos į artimiausią šventyklą ir pasimelskime už mūsų nužudytuosius, kad jų sielos iš skaistyklos veržtųsi tiesiai į rojų.
  Raudonplaukis karys susiraukė.
  - O gal nueisime į mečetę? Na, tu ir sentimentalioji Šeli. Visai kaip tavo bendravardis iš Anderseno pasakos, tiksliau Charlesas Perotas. - Magda pasodino pliūpsnį, priversdama dar tris žmones raugti kraują. - Tačiau mūsų pasaulis nėra pigių sentimentų arena.
  Šviesiaplaukė karė gūžtelėjo pečiais.
  - Kaip pasakyti? Nenorėčiau, kad mano mirties atveju kūnas būtų sutryptas į mėšlą ir net šlapinasi ant viršaus. Tu darai gera ir tai tau sugrįžta...
  - Grįžta su kulka! - atkirto Magda, jau gavusi porą liestinių įbrėžimų.
  Shella padėjo dar du ir pastebėjo:
  - O tu nežiovok, tada net kulka tavęs neras!
  Magda iškreipė suteptą veidą.
  - Kulka yra kvailys, o durtuvas ne profesorius, bet sviedinys nėra docentas! Bet jūs negalite apsisaugoti nuo automatinio gaisro su smilkytuvu!
  Shelley pastebėjo:
  - Vienas garsus poetas rašė - taip, kad tušinukas prilyginamas durtuvui!
  Šiuo metu šviesiaplaukės ausį šiek tiek subraižė kulka. Tačiau Shelley net nesutriko. O jei kulka švilpia, vadinasi, praskriejo.
  . 10 SKYRIUS
  
  Magda patvirtino šį metodą:
  - Toks elgesys vertas tikro arijaus!
  Shelley atkirto:
  - Dosnumas komplimentams, užmaskuoja proto trūkumą ir godumą!
  Magda ne vietoje ir pakeliui šaukė:
  - Tokia filosofija nuves tave į kapus!
  Šelos dešinėje taip pat buvo sužeistas šviesiaplaukis draugas. Nors mergina vis dar yra nepažįstama naujokė, o ne išėjusi bendražygė, jai vis tiek jos gaila. Tačiau ji nedejuoja, priešingai išspaudė šypseną. Tada ji pradėjo traukti kulką liežuviu. Shella šliaužė link jos:
  - Leisk tau padeti...
  Ji atkirto:
  - Atstok! Geriau padegk ir sunaikink bjaurius liūto jauniklius. Tai jums puiku.
  Shella neatlyžo plaukų segtukais ir nesimėtė smėlio, nors ir susigundė. Atremdama alkūnę ir gaudama pabrėžimą, aiškiai per trumpą pliūpsnį paguldydama tris žmones (automatinį ginklą ji jau turi, pasidarė taip karšta, kad vamzdis pradėjo raudonuoti, net nuostabu, kad dar neužstrigo!), urzgė:
  - Puiku, kare to niekada nebūna! Tikrai kažkas nebaigto!
  Draugė (jos vardas buvo Whalen) pasakė:
  - Tai būtų tau prie liežuvio, ir net kulkosvaidžio gaiduką užsuktų! Taigi tai sunaikintų visus.
  Šeli nusijuokė labai garsiai. Tada vienas iš anglų sušuko:
  - Jūs visi esate Boshi kekšės!
  Shella atsakė jėga, mesdama skeveldrų granatą:
  - Girdžiu iš žigolo!
  Grasindama padegti Aleksandriją blogiau nei Cezaris, Magda atmušė ir taip pat metė granatą. Sušuko:
  - Mes visada dosnūs su tokiomis dovanomis!
  Whalen ištraukė kulką jai iš peties ir išspjovė.
  - Tu skaniau nei jautiesi!
  Britų gale pasirodė pastiprinimai, dar keliolika tankų. Taip, Matildas, o kiti makabiečiai pirko JAV. Paskutiniai tankai buvo be bokštelio, bet su trimis pabūklais. Magda tyliai sušvilpė.
  - Taip! Tai yra dinozaurų automobiliai!
  Shelley nervingai susiraukė.
  - Žinote, dinozauras gali sutrypti žinduolį, jei šis sulėtina greitį smegenimis. Visa masė...
  Magda žvaliai pertraukė:
  - Ir čia tu neteisi. Žmogus mąsto dešimt kartų greičiau nei juda. Tai yra, mus nuvilia pirmiausia ne smegenys, o kūnas!
  Shelley pavartė akis.
  - Taip, kūnas... Siela dažniausiai būna stipri ir nesvari.
  Magda nervingai kikeno.
  - Siela nusidėjo, bet kūnas atsakingas!
  Makabiečiai judėjo labai lėtai, todėl Matildos neskubėjo. Tačiau merginos nesijaudino, joms dar liko staigmenų, ypač pora dešimčių prieštankinių užtaisų. Tačiau šiuo atveju jiems nepavyko savęs parodyti. Pasigirdo riaumojimas ir net trys sviediniai puolė britų tankų link. Štai vienas "Makabis" iškart pasirodė nukentėjęs, jo plačiame korpuse susidarė skylė. Tačiau britai nepametė galvų ir net nesėkmingai bandė atidengti ugnį judant. Tačiau buvo sunku nustatyti, iš kur kruopščiai užmaskuoti Rommelio pabūklai šaudė. Vėliau sekė dar viena salvė ir iškreipė Matildos bokštelį. Šeli linksmai nusišypsojo plačiai atmerktomis akimis.
  - Ir ką? Priešlėktuvinis pistoletas, tada greitasis šaudymas!
  Magda suirzusi sumurmėjo:
  "Mums nieko neliks.
  Po Makabiejų atsirado naujų tanketų, taip pat keletas Cromwells. Be to, sprendžiant iš nusilupusių dažų, šie automobiliai buvo iškasti iš smėlio. Taip pat meškerę, norisi įžūliai paimti. Raudonplaukė Magda pirštais pagavo vorą mergaitiška, basa koja ir be ceremonijų sutraiškė:
  - Visiems britams tas pats!
  Shella šiltai patvirtino:
  - Bravo! Taip ir toliau!
  88 mm priešlėktuviniai pabūklai ir toliau vykdė taiklią ugnį. Jų ugnies greitis buvo didelis, tačiau taiklumas nepasidavė. Priešas sprogo labai atsitiktinai ir negalėjo padaryti didelės žalos. Na, o vilkai kovoti su pėstininkais, kurių atvykdavo vis daugiau.
  Magda, bandydama numalšinti bjaurų įbrėžimo niežulį, pastebėjo:
  - Britai taip neekonomiškai naudoja žmogiškuosius išteklius. Nuostabu, kad jiems pavyko užvaldyti pusę pasaulio!
  Todėl Schella išreiškė savo nuomonę vokiečiams labai glostančia proga:
  - Jie šeimininkai, mėto į mus lavonus! Negalite tam ginčytis, oho, lavonai labai smirda!
  Ugningoji Magda švelniai nusijuokė:
  - Taip, dujų ataka, rimtas dalykas.
  Britų tankai šliaužė kaip vėžliai, o netrukus iš makabiečių liko tik metalo krūvos. Tačiau vikresnė "Matilda" sugebėjo prasmukti, bet jos vilkai tuoj pat užmušė vikšrą, kaip visada taikliai smogdami iš granatsvaidžio.
  Šeli apsilaižė lūpas.
  - Tai mūsų būdas! Pagal esesus!
  Kromveliai, tiksliau jų įgulos, buvo siaubingai nervingi, traukė valdiklius ir per klaidą sutraiškė savo karius. Net vikšrai nuo smėlio ir kraujo pasidarė purvini ir raudonai rudi. Tuo pačiu metu tankai susisuko vietoje, o bokštai bandė nerangiai suktis. Shella atkišo dantis ir dainavo:
  - Kai kur auga neužmirštuolės. Mama kepa pyragus! Reichas burnoje yra ne dantys, o iltys iš kriauklių!
  "Cromwells" gana kvailai toliau tyčiojosi ir dar intensyviau traiškė savuosius karius. Net vokiečių priešlėktuviniai pabūklai nutilo, kad netrukdytų tankams, atliktų "garbingą" misiją. Magda įnirtingai urzgė:
  Taigi mes dabar išvykstame! Galbūt mums pavyks pabėgti nuo audros!
  Tačiau štai keli "Cromwells" vis dar sugebėjo išsilyginti ir nuskubėti į merginų užimtas pozicijas. Tačiau juos beveik iš karto sustabdė taiklūs šūviai. Matyt, vilkai yra įsijautę į mūšį, jie tiesiog uždraudė sau praleisti. Britai susidūrė su tikrai vokiška tvirtybe. Štai viena iš tankečių, praradusi drąsos likučius, pasuko atgal. Australų generolas kažką įsakė ir į ją skrido granatos. Mirtinai sužeistas automobilis užsiliepsnojo, o tada į vidų ėmė veržtis sviediniai. Toks tas reginys.
  Nuostabiajai mergelei Šelai nuo perkaitimo įstrigo automatas ir, padėjusi į šalį nebereikalingą geležies gabalą, ėmė šaudyti iš savaime užsikraunančio šautuvo. Ir kokia labai gera taktika! Ugnies greitis mažesnis, bet tikslas didesnis. Likusios karės merginos tą patį padarė dar kiek anksčiau. Magda, purtydama galvą, pastebėjo:
  - Karas moko taupumo. Ir priekyje, net daugiau nei gale!
  Shelley nenoriai sutiko.
  - Leisk jam pamokyti! Bet kiek tų liūtų jauniklių veržiasi į mus! Ar gali būti, kad taip britai metė visas savo jėgas į mus!
  Magda gudriomis ir šauniomis akimis, kaip Pelenė, tiksliau jos pusseserės baliuje, atsakė:
  "Sąžiningai, aš tikiuosi būtent tuo!
  Shelley nustebo.
  - Ar tu skaičiuoji? Ar nori, kad mes mirtum? Tokiame jauname amžiuje rasti mirtį?
  Magda meiliai mirktelėjo.
  - Ne šiuo atveju! Tik pagalvok, kas atsitinka, kai priešas sutelkia visas savo pajėgas vienoje vietoje?
  Shelly iškart atsakė:
  - Tapk stipresnis šioje srityje. Ji gali prasibrauti per priekinę liniją.
  - O kaip kiti? Magda mirktelėjo.
  - Stipriau! Ne atvirkščiai! - staiga atspėjo Shelley - Taigi, kol priešas meta į mus visas savo pajėgas, likusi mūsų kariuomenė gali šturmuoti priešo tvirtovę!
  Magda greitai apsivertė ir pabučiavo draugę į prakaituotą, subraižytą skruostą:
  - Protingas! Pagaliau supratau! Kad Aleksandrija netaptų rekordiniu miestu, kuris taip ilgai atsilaikė prieš Vermachtą.
  Shelley pastebėjo:
  - Bet Aleksandrija jau tapo tokiu miestu. Ir tikiuosi, kad nei vienas iš priešų miestų nepamuš jo rekordo! Juk mes...
  Magda pertraukė:
  - Sakyti, kad esame nenugalimi, kol mūšis nesibaigs, yra blogas ženklas. Ir tu tai žinai!
  Shella atsakydama piktai blykstelėjo safyro akimis.
  - Būti tikinčiu nereiškia būti prietaringu. Tai net paminėta katekizme!
  Dar kartą Magda, sėkmingai iššovė iš ginklo ir nukirto dar vieną "banginį žudiką", gana rimtai pasiūlė:
  - Dainuok mano mergina! Tikrai geriau dainuoti nei dejuoti!
  Shelley staiga sušuko:
  - Geriau dejuoti iš orgazmo, nei dainuoti iš skausmo!
  Magda supyko:
  - Na, jūs negalite sujungti dviejų žodžių, todėl kalbate vulgariai. Nagi, dainuok garsiau.
  Ir Shella pradėjo dainuoti, iš pradžių atrodė, kad tai tylu, bet su kiekviena nauja eilute jos balsas stiprėjo;
  Prie kraujotakos ugnies,
  Lavina užtvindė mūsų žemę...
  Karas nežino laiko apribojimų,
  Geriau nei saldžiausias vynas!
  
  Pergalės skonis netaps kartaus,
  Netgi dūmų ir kraujo kartumas.
  Kai mūsų seneliai kovojo -
  Apie juos čiulpia lakštingala!
  
  Nemirtingumas yra aukščiausias apdovanojimas,
  Kad nepažintum nuobodžios senatvės.
  Kad neateitų pragaro pasiuntiniai,
  Kad malonė tekėtų.
  
  Mes mylime pasaulį ir pušų spyglių kvapą,
  Bet jei reikia, laukia mūšis.
  O mūsų auksinė širdis,
  Tegul dega, tirpsta ledas!
  
  Taip, praeina šviežia jaunystė,
  Viskas tapo banalu.
  kuriai teka saulė,
  Būti žmogumi nėra melas!
  
  Mylėk žmones Viešpaties šviesą,
  Jis labai malonus, pasitikėk mumis...
  Nors kelias per požemio gyvenimą,
  Ir valdo pasaulį: Erodas-Kumpis!
  
  Turime švarius tikslus
  Bet kelias iki jų - gaila kraujyje!
  Juk jis yra automatas kaip hanteliai,
  Tamsos Likho pilna giminių!
  
  Jėzus ir Marija yra mūsų garantija,
  Jie ateis ir atneš laimę!
  Tada dings šaltis - miltai,
  Ir pyktis su niekšybe kaput!
  Britų puolimas pagaliau nutrūko. Paskutiniai išmušti tankai sustojo prie iškastų vokiečių apkasų. Ir tik pėstininkai, ir nauji atvykę motociklininkai vis nepaliko bandymų pabėgti iš gniaužtų. Išvargintos ilgo žygio merginos, šiurkščios nuo smėlio, prilipusios prie prakaito, atsišaudė paskutinėmis kulkomis. Shella pasitaisė durtuvą ir pasakė Magdai:
  - Na, iš rankų į rankas?
  Mergina atsakė:
  - Taip iš rankų į rankas! Tai bus šlovinga medžioklė, nors daugeliui ji bus paskutinė! Tik laukti vado įsakymo!
  Shella sušnibždėjo:
  - Karo vado įsakymas kupinas meilės ir didžiulės kainos!
  Tačiau buvo aišku, kad tarp britų karių nėra vienybės. Kai kurie iš jų gulėjo ir nenorėjo bėgti į priekį, o likusieji nedrąsiai trypė kojomis. Moterims karėms jau buvo likę keli šūviai, nors iš pradžių kiekviena vilkė atnešė visą maišą šovinių. Taip, tai merginos, gražios, basos, su kažkokiais labai tvirtais elitinio moterų SS bataliono karės bikiniais. Skyrius, kuriame kovojo ir net negailestingai treniravosi geriausi Vokietijos asmenys. Savotiška programa kurti ateities žmones - supermeną, kurį dainuoja genialusis Friedrichas Nietzsche. Merginos stengėsi pasirinkti kiekviena savo auką ir veltui nepamesti nė vienos užtaiso. Ir tada buvo tankai. O iš kur čia tos "Matildos", štampuotos per stogą. Bet dabar atrodo: kantrybės riba pasiekta, Gala jau pasiruošusi duoti įsakymą kovai rankomis, kai staiga. Iš tolimų debesų skambėjo grandiozinė Wagnerio simfonija. Ši muzika tokia kolosali ir žavinga, galinti privesti tikrą ariją į visišką siautulį. Ir suvaryti priešą į uodegą. Žvilgtelėjusi į dangų, Magda garsiai sušuko:
  - Taip, tai mūsų "Stukos" bombonešiai.
  Shelley lojo kalambūrą:
  - Dalys nesutvarkys išmontavimo po gabalą!
  Ką galima pasakyti apie didžiulį Yu-87, legendinį nardymo bombonešį, Vokietijos Blitzkrieg simbolį? Ši mašina, tiesiog tobula (savo laikui, kai dar nebuvo tokių galingų ir efektyvių kompiuterinio valdymo sistemų), tinkama naikinti antžeminius taikinius, o ypač pėstininkus, taip pat tankus. Ir vertas pakaitalo gamyba: Focke-Wulf tik pradeda atsipalaiduoti.
  Gayla garsiai lojo.
  - Įkask į smėlį, greitai ir paslėpk galvą!
  O dabar smūgiai sekė britams, Matildos susprogdintos ir apverčiamos. Shella pajuto, kad skeveldros tarsi šukos pereina per plaukus ir subraižo ausį. Užkabino ir Magda, o vienai mergaitei visai nepasisekė, ji nupjovė skeveldrą. Bet, laimei, tai jau buvo paskutinės aukos. Dabar britų puolimas pagaliau užspringo, o virš pagrindinio Aleksandrijos minareto iškeltas plakatas su svastika! Ši vėliava buvo didžiulė ir išgąsdino daugiau nei pusę pasaulio:
  Magda su siaubingu susižavėjimu sušuko:
  - Blime! Pagaliau!
  Shelley nustebo.
  - Mes laimėjome? Kažkaip negaliu patikėti!
  Magda tyliai nusijuokė.
  -Taip Taip Taip Taip!
  Likę gyvi britai taip pat ėmė mesti baltus skudurus. Tai buvo pergalė, apie ką gali tik pasvajoti, stovint priešais išoriškai neįveikiamą armadą, tai atsitiko.
  Shelley sušuko:
  - Džiaugsmas, džiaugsmas visą laiką! Mes visada būsime laimingi! Mūsų raudonos spalvos reklamjuostė rodo kelią...
  Kažkoks velnias patraukė Magdą už liežuvio, ir ji ištarė:
  - Niekur nedingsi!
  Bet piktasis Geilas išgirdo, ji, kaip pasisekė, buvo šalia, ir tą akimirką ūžesys nutilo. Kuopos vadas suriko:
  - Štai taip? Baneris su svastika, jūsų nuomone, veda į niekur. Su tavimi viską išsiaiškinsime, bet kol kas mums reikia statyti kalinius.
  Iš tiesų, tarp tų, kurie pasidavė, buvo daug sužeistų ir sunkiai. Su jais naciai pasielgė "gailestingai", kontrolinis šūvis į galvą ir visiška tvarka. Lengvai sužeistieji buvo patalpinti į atskirą koloną - juos galima išgydyti ir panaudoti kaip darbo jėgą. Tačiau Shella, pamačiusi sunkiai sužeistųjų ir suluošintų žudynes, staiga apėmė sąžinės graužatį. Trečiajame Reiche viskas buvo pajungta tikslingumo reikalavimams. Taigi, nereikalingi buvo pašalinti. Pati Shella, nepaisant visų pratybų ir jau solidaus (ypač po šio mūšio!) Lavonų skaičius jos sąskaitoje išliko maloni ir labai sentimentali. Apdulkėjusiu, įdegusiu skruostu net nuriedėjo karti ašara. Koks nešvarus dalykas yra karas, kaip jis keičia žmogaus charakterį ir vertinimą.
  Magda taip pat nervinosi; ką dar sugalvos žiaurioji Gayla. Kaip ji bus nubausta? Iš tiesų karo metu vadas gali tiesiog įsakyti sušaudyti, net nepaaiškindamas priežasčių. Nors tikriausiai taip ir nebus. Juk jie yra elitas, o egzekucijos atveju ir net su liudininkais gali pradėti kapstytis, kas yra kas, kodėl. Jie yra vertingi kariai, o ne eilinis patrankų mėsa.
  Tačiau Rothas buvo gana sumuštas. Žuvo trys vokietės, penkios buvo sunkiai sužeistos, beveik pusė - lengvos, visos be išimties subraižytos ir mirtinai pavargusios. Nuostolių skaičiavimas atliktas kiek vėliau, tačiau kol kas buvo statomi kaliniai ir skaičiuojami pagauti trofėjai. O taip pat merginos į atskirą krūvą sudėliojo priešo mestus ginklus. Nors buvo naktis, buvo pakankamai šviesu, ypač dėl pilnaties. Shelley pastebėjo:
  - Ar pažįstate Magdą tokiu oru, vilkolakiai dažniausiai būna labai aktyvūs. Ypač buvę mirę!
  Raudonplaukė karė iškreipė jos veidą.
  - Jei visgi pasakos, tai taip. Bet jūs esate suaugę žmonės. Atvirkščiai, mes esame suaugusios merginos, o pačios - kaip vaiduokliai. Net jei jie yra moteriški ir labai gražūs.
  Prieš Shella akis, tiksliau jos šviežioje atmintyje, mirgėjo praeities mūšio epizodas, nes po bombos kritimo britų kūnai išsibarstė. Tarp jų buvo vienas - matyt, iš Australijos vietinių gyventojų, snukis storomis lūpomis ir suplota nosis - tiesiog siaubas. O akys... Tiesiog mano meilus ir švelnus žvėris, aš tave labai myliu, patikėk manimi. Galva nepasiekė didžiulės Shella tik dešimties metrų! Ir tai lyg...
  Žuvusios merginos, kitaip nei paprasti kareiviai, negalėjo būti taip laidojamos. Jų kūnai buvo suvynioti į plastikinius maišelius ir po atsisveikinimo bei laidotuvių ceremonijos (tai padarė specialus kunigas su svastika ant rankovės!) buvo išsiųsti lėktuvu į Vokietiją.
  Kunigas buvo ypatingas esesininkas raudona uniforma ir profesionalaus žudiko veidu. Hitleris jau seniai norėjo įkurti naują religiją Trečiajame Reiche. Tiesa, alternatyviosios teologijos kompiliavimas susidūrė su sunkumais. Keletas ambicingų filosofų kiekvienas stūmė savo modelį ir teoriją. Ir tik pats fiureris galėjo pasirinkti bendrą. Tačiau naujos religijos priėmimas, kai kryžius pakeistų svastiką, o tiksliau svastika pakeistų kryžių, reikštų neišvengiamą visuomenės skilimą ir net tik Antrojo pasaulinio karo išvakarėse. Hitleris nusprendė atidėti reformaciją geresniems laikams! Deja, net fiureris atrodė pajėgus kilnoti kalnus ir pakeisti gamtos dėsnius, priverstas atsižvelgti į žmonių išankstines nuostatas. Magda rudaplaukė, bet rudaplaukė, gudraus ir nestandartinio mąstymo spalvos, atsiduso. Skirtingai nei šviesiaplaukė karė Shella, šis įgudęs žudikas, turintis ėriuko sielą, ji nemylėjo Kristaus, nuoširdžiai laikydama jį silpnuoliu ir žydu. Iš tiesų, Biblija yra visiškas šūdas. Pats faktas, kad žydai yra Dievo išrinkta tauta, sukelia tik juoką ir atmetimą. Kad Dievas pasirinktų... Brr... Magda pertraukė mintis ir padėjo mirusiuosius įkrauti į specialų konteinerį. Tikrai keista, kad žmogus, visatos vainikas, yra toks trapus, kad jį galima nužudyti. Juk ar įmanoma sunaikinti tobulą... Tačiau juokinga kalbėti apie tobulą žmogų.
  . 3 SKYRIUS
  Šis padaras yra gana prastai pritaikytas gyvenimui, ypač žmonių vaikams. Ir kodėl taip? Tai kelia abejonių dėl natūralios evoliucijos eigos. Juk žmogus yra aukščiausia sfera ir niekas negali ginčytis, kad taip yra būtent taip. Todėl ateizmas yra logiškas. Juk žmogaus silpnybės aiškinamos tuo, kad tai dar praktiškai pačioje evoliucijos laiptų pradžioje. Tai yra, kol esate silpnas, bet ateityje galite tapti stiprus.
  Krikščioniškoji moralė daro prielaidą: kad tu gimei su mėšlu ir liksi tokia pati, tik tu amžinai nešiojiesi savo pažeminimą. Na, o pati islamo sąvokos prasmė reiškia paklusnumą... O būti nuolankiam reiškia būti niekienu, kas tikrai išdidžiam žmogui yra daugiau nei nepriimtina.
  Tuo tarpu vilkai užsiėmė lavonų valymu ir įrangos rinkimu. Jau buvo naktis, šviesiausia metuose. Lavonai jau buvo pradėję skleisti dusinantį kvapą. Magda susiraukė: na, kodėl žmonės turi tiek mėšlo! Žmogus yra vaikščiojanti šiukšlių dėžė! Bet teoriškai žmogus turi būti - antžmogis ir antžmogis! Tai turi ypatingą reikšmę - protą, davimą ir fizinį tobulumą. Oho, šie žmonės... ar veikiau maži žmogeliukai. Na, kodėl jie geresni už gyvūnus, jei taip smirda! Tereikia nugalėti save, kad paliestumėte lavonus ir juos išmestumėte... Šelei, galima sakyti, pasisekė, ji kartu su kitais kariais iškasa gilią ir plačią duobę, kur bus išmesti lavonai. Tačiau Magda šiek tiek apgavo, puolė padėti priešo paliktam Cromwell tankui. Na, nieko, kalbant apie savybes, ypač saugo ir veikia šį kolosą. Karys pasakė:
  - Technika niūri.
  Basakojė blondinė Ket, taip pat iš savo įmonės, prieštaravo:
  - Technologijos neturi nieko bendro, jei žmonės supuvę!
  Magda čia abiem rankomis, nes iš karto sutiko su gražiuoju ir žvaliu kariu:
  - Surūdijusią įrangą lengviau išvalyti nei atgaivinti supuvusį žmogų! Stipriausias raumuo bejėgis - jei protas silpnas!
  Ket, stumdydama baką rankomis, kikeno:
  - Na, tu ir Solonas! O tiksliau Sokratas su sijonu, taip įmantriai išreikštas. Bet Hitleris, kaip jis sakė: muša, muša ir dar kartą muša!
  Magda taikliai sumurmėjo Suvorovo maniera:
  - Pataikyk, bet neatmušk!
  Ket smailūs bicepsai išsipūtė, ji iš visų jėgų stūmė tanką, ir mergaitės pilvukas nuo pastangų susmuko. Magda taip pat, kaip tikra arija, neapgaudinėjo. Mergina stengėsi iš visų jėgų ir net dainavo kartu:
  - Negalvok apie meilę! Stumkite didžiulius svorius! Juk tai mūsų sunki sporto šaka - ne vietinis, pasaulio rekordas!
  Kate dainavo:
  - Pasiekėme naujus rekordus, kad žemė augtų! Du kartus, tris kartus daugiau nei norma - kad mano šalis žydėtų!
  Magda pusiau juokais ir pusiau rimtai tęsė:
  - O tie įrašai šaunūs - nužudyk daugiau niekšų! Mes neblogos merginos - sutriname plytas su pipirais!
  Raudonplaukė karė net ir ekstazėje trenks galvą į šarvus. Ir tada aš klausiausi muzikos. Ir tada ji dar labiau įsitempė. Visgi keista, kad taip pagarbiai monarchijos atžvilgiu nusiteikę britai tanką pavadino maištininko, revoliucionieriaus Kromvelio vardu. Taip, netgi karaliaus Charleso pirmojo egzekucija. Kaip prieštarauja logikai žudiko vardu pavadinti naują kreiserinį tanką su pakankamai galingais šarvais. Nors ginklas šaudo skeveldromis, o ne prieštankiniais sviediniais. Magda liežuviu nedrąsiai apsilaižė šarvus, o paskui skaniai išspjovė:
  - Šiek tiek kartaus!
  Kate pastebėjo:
  - Jei po šio mūšio mums nebus suteiktas atlygis, tai bus didžiausia neteisybė!
  Magda atsidususi pastebėjo:
  - Teoriškai reikia dosniai apdovanoti visas mūsų bataliono kares moteris, tiksliau kuopą. Visi kovojo kaip didvyriai, niekas nesipyko ir kiekvienam po kojomis buvo bent keliolika lavonų. Pats vien šiame mūšyje nužudžiau daugiau nei keturiasdešimt "liūtų jauniklių". O kad visi būtų apdovanoti - tai būtų teisinga!
  Kat linktelėjo.
  - Kodėl gi ne! Be to, trys mūsų draugai liko gulėti ant smėlio. Taigi viskas baisu. Visi šie nepaliaujami karai žmonijos istorijoje. Karas, žinoma, įdomus, bet žmonės miršta!
  Magda staiga skvarbiai uždainuoja:
  - Žmonės miršta dėl metalo! Žmonės miršta dėl metalo! Šėtonas valdo kamuolį ten, kamuolys valdo ten! Šėtonas ten valdo kamuolį ir pila napalmą!
  Merginos nusijuokė ir galiausiai užkėlė "Cromwell" ant platformos. Tuo pat metu Magdai pavyko sutraiškyti ir didįjį dešiniojo piršto pirštą, basa, bet grakščiai įdegusiomis kojos karės-princesės linijomis. Mergina susiraukė ir pasakė:
  - Ant kojų kaip ant asfalto! Skambinkite plokščiu, o ne altu!
  Humoras yra humoras, bet darbas yra darbas. Vilkai sunkiai dirbo, tarsi sunkius darbus, bet tuo pat metu dygdavo dantis. Čia bandė išsiskirti ir Magda. Vis dar mėsingos šlaunys taip smarkiai drebėjo. Kate, verkšlendama, pastebėjo:
  - Šokis yra šokis!
  Magda nustebo:
  - Ką tu ketini?
  Kate paaiškino:
  - Šokame kaip balete, bet kartu su svarmenimis. Teko girdėti, kad ir boksininkai naudoja panašią treniruočių techniką - duoda svarmenis rankoms ir šokinėja prieš veidrodį!
  Magda negalėjo nenusijuokti.
  - Na taip! Suprantu, kad tai puikus metodas! Jei svareliai pudūs, tai po svarmenų tose pačiose pirštinėse rankos tiesiog skris!
  Kate pastebėjo:
  - Daugelis žmonių nori pakilti, bet dauguma tikisi Ikaro likimo, nes ambicijų plunksnos sutvirtintos bailumo vašku!
  Magda gudriai nusijuokė.
  - Matau ir tave, filosofe! Apskritai...
  Kate pertraukė:
  - Tarp jų nėra kvailų vilkų! Mes visi esame išsilavinę, o Friedrichą Nietzsche skaityti būtina.
  Magda susirūpino ir iškart paklausė:
  - Nietzsche? Tai įdomus filosofas. Tačiau antžmogio kriterijus jo kūryboje nėra tiksliai apibrėžtas. Apskritai Nietzsche'į traukia primityvi bendruomeninė sistema, tai yra akmens amžius, kuris man asmeniškai nepatinka.
  Kate nustebo
  - Ir kodėl?
  Magda šiurkščiai kikeno.
  - Faktas yra tas, kad Nietzsche nepakankamai išaiškina, o tiksliau, net visiškai neįvertina mokslo ir technologijų pažangos vaidmens. Kaip tai veikia žmogų, ir į gerą. Ir apskritai bandymas idealizuoti akmens amžių - vadinti jį auksiniu nedera. Tiesą sakant, evoliucijos kelyje žmonės pereina nuo paprasto iki sudėtingo, nuo blogiausio iki geriausio. Pavyzdžiui, kaip greitai keičiasi orlaiviai - nuo paprasčiausio iki stipriausio. Tokios sąvokos kaip greitis, manevringumas ir pan.
  Kate nusijuokė ir dainavo:
  - Kokia pažanga - prie neregėtų stebuklų! Bet kažko trūksta, gudrus demonas suka uodegą!
  Magda melodingiau pridūrė:
  - Bėda pamiršta! Trečiasis Reichas valdo! Greitai pasirodys robotai! Suplotas parazitas!
  Mergaitėms teko nešti ir dirbti, kol pražydo, jau buvo gana šviesu ir priešų lavonai pagaliau buvo užkasti, atrodė, kad gali eiti miegoti, bet to nebuvo. Ne, merginoms dar duodavo valgyti, o pergalės proga net užkąsdavo trofėjiniu troškiniu. Gayla karštai įsakė:
  - Jums didelė garbė paragauti savo priešo maisto!
  Magda, o paskui vyaknula:
  - Ne, britams didelė garbė, kad sutarėme suvalgyti jų šlamštą!
  Gaylos akys piktai blykstelėjo.
  - Na, ne, jau peržengia visas sienas. Tu Magda lieki visiškai be maisto! Be to, būsite savotiškai kankinami. Visų pirma, man atrodo, kad jūsų pilvo raumenys per daug suglebę, o raumenys nepalengvėjo. Taigi, išbandykime naują praktikos vykdymą ant jūsų!
  Tada kažkas patraukė Shellai liežuvį:
  - Nenoriu palikti Magdos kentėti vienos. Leisk man irgi kankintis.
  Gala niūriai nusišypsojo.
  - Gerai padaryta mergaite. Toks atsidavimas, tiksliau - draugystė. Tu ištversi abu! Ir būkite alkani abu!
  Šela nutilo, troškinio kvapas kuteno alkanos, pavargusios merginos šnerves. Ir tada likusieji jos draugai ėmė perdėtai garsiai slampinėti.
  Tačiau pagrindiniai kankinimai dar laukia. Gale'as tikrai sugalvojo kažką sudėtingo. Merginos buvo pakabintos rankomis ant vielos, kuri skausmingai įsirėžė į riešą, o prie kojų pririšta grandinėlė. Be to, jei laikote kojas lygiagrečiai žemei, darydami kampą, tada plieninė grandinė yra šiek tiek trumpa, tada geležies lakštas. Bet jei nuleidžiate kojas, grandinės galas siūbuoja metalą, kuris savo ruožtu yra prijungtas prie įtampos šaltinio. Ir jūsų kūnas pratrūksta per elektros iškrovą. Štai toks įdomus kankinimas.
  Gaila įnirtingai apsilaižė lūpas.
  - Jūsų spauda taps tokia stipri... Jūs, merginos, padėkosite man už treniruotę!
  Magda isteriškai kikendama pasakė:
  - O kam traukti, iš karto padėkokime už treniruotę! Ačiū didiesiems SS už mūsų laimingą vaikystę!
  Gayla papurtė pirštą.
  - Jūs, merginos, turėsite taip kabintis visą dieną. Bet pagaliau galite jaustis tikrais vyrais!
  Magda papurtė galvą.
  - Visi eksperimentai rodo, kad moteris, tinkamai treniruota, yra daug ištvermingesnė ir pavojingesnė nei net karų užgrūdinti vyrai!
  Gayla sutrumpino ją:
  - Dar vienas žodis ir pridėsiu dieną naujų išbandymų!
  Merginos nutilo, sunku išlaikyti kampą, ypač jei grandinė ilgą laiką prirakinta prie kojų. Taigi kabėkite kaip spenelis. Gayla išėjo neatsisveikinusi, palikdama merginas šitaip kentėti. Shella pajuto spaudimą apatinėje pilvo dalyje, grandinė braukė jai kulkšnis, tempė kojas. Merginą netikėtai suviliojo galimybė pasitikrinti, kas nutiktų, jei lygintuvą paliestų grandinėlė. Ką išbandyti...
  Elektros smūgis buvo toks stiprus, kad užkietėjusi Šela nevalingai rėkė. Tarsi įkaitęs kuolas pervėrė kūną nuo kulnų iki pakaušio. Iškilo dantis raumenyse, skaudėjo galvą. Šeli sumurmėjo.
  - Tai toks SS potraukis eksperimentams!
  Magda pusiau juokais pridūrė:
  - Gera eksperimentuoti su... Priešais! Tačiau dėl pamokos manęs neįsižeidžia.
  Merginos kurį laiką tylėjo. Magda pagalvojo: na, koks keistas likimas. Dabar vokiečiai laimėjo, visi džiaugiasi, o jie priversti kabintis kaip kriaušės, ir net kentėti. Kam pyragai ir spurgos, o kam mėlynės ir gumbai! Įdomu, kas toliau. Dabar, po Aleksandrijos žlugimo, galima pradėti puolimą Artimuosiuose Rytuose, net prieš perduodant papildomą pastiprinimą. Tiesą sakant, kam laukti, jei atrodo, kad Irake ir Palestinoje yra daug karių, bet kaip aš galiu pasakyti, kad jie yra... Ne visai pasiruošę kovai, yra per daug arabų ir juodaodžių, kurie išsisklaido, kai kaukia sirena. O jei delsite, britai turės laiko ištraukti daug turtų, ypač iš Jeruzalės ir Bagdado. Nereikia greičiau pataikyti ir išmušti priešą. Afrika yra visas žemynas, bet Irako žlugimas taip pat yra raktas į Aziją. Užgrobusi naftos, boksito ir kitų metalų atsargas Vokietija pagaliau atsikratys bet kokios priklausomybės nuo SSRS. O gal net užkariauti Rusiją! Kampanija į rytus... Sena arijų svajonė! Ir tada kas? Galbūt net erdvės išplėtimas, kaip jie mėgsta apibūdinti mokslinės fantastikos romanuose. Skrydis į žvaigždes ir naujus pasaulius. Kur, pavyzdžiui, gyvena morkų ir varlių hibridai... Puiku, ko anksčiau nebuvo, o analogo Žemėje nerasite. Juk kiti pasauliai alsuoja neįveikiama šviesa, o tai reiškia, kad vokiečių kariai turi juos užvaldyti. Juk nėra nieko ryškesnio už saulę, išskyrus žvaigždes! Magda paklausė Schello:
  - Na, aš tavęs nesuprantu, kodėl taip lengvabūdiškai prašei miltų? Ar jums patinka taip kabintis ant stovo? Be to, man skauda pilvą.
  Šeli sugebėjo šypsotis.
  - Ir tu gerai žinai! Pavyzdžiui, ilgą laiką pastebėjau, kad mano pilvo raumenys šiek tiek atsilieka. Taigi aš atsitraukiau.
  Magda niūriai pastebėjo:
  - Na, aš nežinojau, kad jie privers mus mokyti spaudą. Asmeniškai maniau, kad jie mane muš lazdomis ant kulnų. O gal net plakti spygliuota viela. Tačiau jei tai tave džiugina...
  Shelley kalbėjo garsiau:
  - Žinai, nekankink sielos! Galbūt turėtume pasikalbėti apie ką nors kita.
  Magda pritardama linktelėjo.
  - Pakalbėkime! Dainuok gėlę, nesigėdyk! Juk su tokios sesers grožiu matosi rašanti dainas, puiki amatininkė.
  Shella, nusprendusi, kad geriau tokiu būdu atitraukti save nuo skausmo nei verkšlenti, ji dainavo, be to, iš vyriško vardo:
  Kaprizinga mergina mūza
  Tai glamonės, tada bėda...
  Prielinksniai šokinėja ir nėra sąjungos,
  Rimų lavina bus išbraukta!
  
  Bet kurį myliu iš visos širdies -
  Atsakydamas jis sako, kam tie žodžiai.
  Kristalinė meilė gali atverti duris
  Atverk tam erelio kelią!
  
  Galų gale, tikėkite, kad rašiklio kardas yra brangesnis,
  Jame yra kietumas - pūkai nuskris į viesulą!
  Arogantiški išdidūs didikai,
  Apie juos bus dygliuotas eilėraštis...
  
  Mes sukūrėme rati šlovę,
  Kur teka kraujas, o kažkur prakaitas.
  Išplėtė savo valstybę,
  Nuo piramidžių iki ledo lyčių.
  
  Bet tuo pat metu siela yra ėriukas,
  Jame lyra skamba saldžiai ...
  Juk merginos balsas yra skambutis -
  O aistra ištirps ir granituos!
  
  Kur yra žodis, rožės liepsnoja,
  Kur žydi obelys...
  Mūsų negali varginti šaltis
  Ir įbaugink tuščią darbą!
  
  Svajones paverčiame kūryba
  Įveikme bedugnę...
  Visas pasaulis sustings iš nuostabos
  Kai dings nakties sielvartas!
  
  Tada kančios baigsis
  Nebus luošų ir našlaičių...
  Ir išsiskyrimas pas mus neateis,
  Tegul veržlus padaras permuša slenkstį!
  
  Tėvynė taps Dievo karalyste,
  Kiekvienas iš mūsų yra laikomas Kūrėju.
  Tik pelenai liejasi ant apgaulės,
  Kas sąžiningas, malonus - gerai padaryta!
  
  Kompanija buvo sumažinta iki devyniasdešimt penkių karių (trys žuvo, o dar du buvo sužeisti taip sunkiai, kad liko ligoninėje). Kur eini: karas neapsieina be nuostolių, be karo tik nuostoliai! Keletas karių vis dar turėjo randų ant lieknų, raumeningų kūnų, o pora merginų pasirodė sutvarstytos. Nuo ilgų kelionių pavargę tigrai atrodė ne itin karingi - buvo išsekę, todėl net šonkauliai matėsi. Merginos nervingai draskė kojas ant smėlio, deginosi ir šiurkštėjo, per daug niežėjo ir žiauriai niežėjo. Apskritai, jei žemėje yra vieta, blogesnė už Dantės pragarą, jie patys ją atrado Afrikoje. Tačiau kariai nesuglebo, o gal net puikavosi, kad jiems teko patirti tokių žiaurių sunkumų. Savotiška moralė: kuo daugiau sunkumų, tuo geriau. Nacizmui būdinga asketizmo ir dvasinių vertybių propaganda, ypač radikaliojoje Gebelso versijoje, priešingai Vakarų buržuazinei vartojimo ideologijai. Taip nuo saulės nudegimo ir dulkių pajuodusios, vos bikiniu pridengtos, ginklais pakabintos merginos atrodo kaip Amerikos kovotojų karikatūra. O visai netoli Vokietijos bazė ir siena su Sudanu.... Iš ten pučia karštas vėjelis, girdisi degėsių kvapas, o debesys danguje tokie reti...tik salos Ramiajame vandenyne. Rožinės kopos, veikiamos oro masių, šiek tiek juda, tarsi nelaisvėje esantys titanai norėtų nusimesti pagoniškų dievų magiją, tačiau tuo pat metu jie dūsta iš impotencijos.
  Shella labai tyliai sušnibždėjo Magdai:
  Ir kai pagaliau...
  Raudonplaukė velnias atsakė dar tyliau:
  - Labai greitai! Vėl prisigerkime!
  Gayla kurtinamai sušuko:
  - Bėk, žygiuok (tokia komanda skamba kaip tiesioginis pasityčiojimas!)
  Gražuolės puolė, jų sukietėję, apdegę kulnai blykčiojo auksinio, beveik rūkančio smėlio fone. Nepaisant to, kad saulė artėjo prie savo zenito, merginoms vėl teko bėgti. Toks beveik nuogas, su kietu krūviu ant pečių...
  Shelley, susiraukusi, pastebėjo:
  - Po pietų mus pamatys per didelį atstumą ir nušaus!
  Magda nesutiko:
  - Ne viskas taip niūru. Jie gali mūsų nepastebėti... O tiksliau, visas skaičiavimas paremtas tuo, kad normalus žmogus dykumoje nepateks į tokį pragarišką karštį.
  - Ypač basomis! Shelley nusijuokė.
  Ir vėjas dar labiau pasidarė karštesnis. Rytoj liepos pirmoji... Karščiausias vasaros mėnuo, karščiausiame Žemės planetos žemyne. O merginos turi bėgti, vilkdamos su savimi ginklus ir solidų amunicijos krovinį. Magda prisiminė fantastišką istoriją apie tolimą ateitį. Galinga ir, matyt, idealistinė supercivilizacija, uždraudė įvairioms galaktikos rūšims ir rasėms kariauti tarpusavyje tikrus didelio masto karus. Na, o kadangi tarp žvaigždžių imperijų nuolat kyla tam tikrų ginčų, tada vykdyti ribotas kovas - mažomis pajėgomis ir maždaug vienodais ginklais.
  Humanistinio mąstymo požiūriu tai atrodo pagrįsta mintis, tačiau... Iš tikrųjų supercivilizacijos "Išgelbėjimo armija" pati rinkdavo karius šioms kautynėms, rinkdama bailiausius, nevykčiausius ar įsitikinusius. pacifistai - kurie atsidūrė kariuomenėje dėl samdinių sumetimų. Negana to, į kariuomenę buvo siunčiami provokatoriai, siekiant sužlugdyti mūšį dar jam neprasidėjus... Trumpai tariant, tai buvo karų parodija, kol buvo rastas žmogus, kuriam pavyko sulaužyti šią ydingą sistemą. Toks jo pašaukimas - kario profesija, kario siela. Ir netikėta Holivudo pabaiga - ji negalėjo išsiversti be moters dalyvavimo!
  Viskas kaip turi būti - koks darbas, be tikros meilės ir aistros?
  Pagalvojusi, karė Magda basa koja užlipo ant kaktuso snukio, buvo įsmeigta, bet mergina į tai net nekreipė dėmesio...
  Sulaužyti ydingą tvarką buvo įmanoma be karo, taigi ir narsumo nedžiuginančios ateities visatoje, galiausiai su meile. O Magda mylėjo iki šiol tik sapnuose, arba sapnuose. Ji buvo karšta ir kartu ištvirkusi mergelė. Ir ji iškrovė savo audringą temperamentą treniruotėse ir karuose. O kas yra meilė - tai, dėl ko smarkiai liejasi kraujas!
  Raudonplaukis viksvos angelas nupurtė prakaito karoliukus. Keista, bet poetai dažniausiai rimuoja meilę ir kraują. Matyt, taip yra dėl to, kad patinai išsiugdė potraukį smurtui moterų atžvilgiu. Tačiau žmogus nėra gyvūnas, ta prasme, kad jis sugeba racionaliai mąstyti... Bet kita vertus, krikščioniška moralė jam visiškai svetima. Tai, ko Jėzus moko žmogui, o ypač stipriam žmogui, yra taip nenatūralu ir sukelia karštą atmetimą, kad krikščionybės sėkmė prieštaravo logikai... Tačiau ne tik krikščionybei, bet kuriai religijai būdingas tam tikras paradoksas ir primetimas. tam tikri asmens apribojimai. Ir dažnai visai neprotinga...
  Jau buvo pilna ir net apsiniaukusi naktis (vis dėlto ne taip toli nuo kranto vėjas pasivijo debesis iš jūros), kai pagaliau merginos nubėgo į tikslą.
  Prieš juos buvo Anglijos bazė ir net su aerodromu. Be to, sprendžiant iš bokštų, nusagstytų didelio kalibro kulkosvaidžių vamzdžiais, spygliuota viela, betoniniais kilimo ir tūpimo takais, jis buvo įrengtas seniai. Britai 1882 metais okupavo Egiptą, įveisdami jame marionetinį režimą. Dabar tą patį planavo padaryti vokiečiai.
  Linksmasis Gala pradėjo tyrinėti bazę ir aerodromą per specialų, įmantriai suvyniotą armijos žiūroną. Prie jos prisijungė dar kelios merginos-kapralės. Jau patyrusi karą, dar būdama žvalgė ir ryšininkė Ispanijoje, o jau negailestinga karė Lenkijoje, Prancūzijoje ir Jugoslavijoje, Gala apdairiai skaičiavo tikimybę. Aerodromas buvo gana stipriai ginamas, įskaitant ir priešlėktuvinę artileriją. Taip, ir jame buvo daug lėktuvų. Beje, ar keista, kad britai laiko tiek aviacijos vienoje vietoje, neišsklaidydami jos virš lauko aerodromų? Gal čia netikras taikinys, o tikrieji lėktuvai yra kitur? Yra daug kulkosvaidžių bokštų, yra net trys "Matilda" ir keturi "Cromwell" tankai. Jei kišatės, neapsieisite be kraujo.
  Gayla pavadino du suklydusius, bet tikrai labai stiprius ir sumanius karius. Ji trinktelėjo į juos botagu taip, kad jos cinamono rudos krūtinės net siūbavo. Brutaliu veidu ji griežtai įsakė:
  - Magda ir Shella turi tau įsakymą: prasiskverbti į aerodromo teritoriją ir sužinoti, kokie ten lėktuvai. Taigi išsamiai išstudijuokite gynybą!
  Merginos klusniai linktelėjo galvomis: įsakymas, yra įsakymas, ir jį reikia vykdyti. O kaip - tai jų problema. Shella ir Magda greitai pajudėjo į aerodromą. Ugnies karys pasiūlė:
  - Pagaukime už liežuvio ir paimkime iš jo formą. Tada persirengę skverbsimės į aerodromą. Šiek tiek pasilinksminkime ten!
  Šviesiaplaukė Shella kiek sutrikusi pastebėjo:
  - Pirmiausia turime rasti šią kalbą. Tada manote, kad jie klajoja po dykumą? Ir jūs galite sugauti juos taip minioje?
  Magda švilptelėjo raudonomis lūpomis:
  - Žinoma. Pavyzdžiui, prie tankų yra sargybiniai, nes jie yra už bokštų perimetrų. Ten taip pat galite šaudyti į sargybinius, o prireikus ...
  - Paimti tanką ir važiuoti? Shelley niūriai nusišypsojo.
  Magda, judindama kojos pirštą, pritardama linktelėjo:
  - Ir kad tai visai įmanoma. Nors mums buvo įsakyta atlikti tik žvalgybą. Triukšmo kėlimas be komandos... Jūs patys žinote, koks iniciatyvos pasireiškimas yra kupinas kare!
  Šeli sunkiai atsiduso.
  - Deja, aš puikiai žinau!
  Merginos beveik nesislėpdamos nubėgo link tankų. Sargybiniai taip pat buvo iš negrų - jie rūkė cigaretes ir praktiškai nieko nematė. Tik vienas iš jų buvo baltosios rasės ir, atrodo, karininkas. Bet jis taip pat buvo gana girtas. "Shell" tai nustebino: kaip elgiasi britai? Ar jie nebijo sabotažo, arabų išpuolių ar drąsaus vokiečių žygio? Tiesa, galbūt išvarginti alinančio karščio, o taip pat ir blogų žinių iš fronto, dažniausiai šaltakraujai britai ėmė trankytis. Apskritai Schella tai prisiminė iš vadovėlių: anglo tipas, kaip šaltas dalykas ir be emocijų, yra ne kas kita, kaip mitas. Be to, škotai ir airiai girtuokliai nėra kvailiai. Na, juodaodžiai šiuo atžvilgiu yra visiškai užblokuoti - jie išprotėja nuo menkos dozės, kaip, beje, daro japonai.
  Merginos niekada nieko neatleidžia. Užfiksuoti galvą, o su durklu gerklėje, tiksliai miego arterijoje - toks laikas. Tačiau yra ir efektyvesnis priėmimas, jie pašalino antrąją sargybinių porą, delnu trenkė jai į smakrą, tada apsisuko, šiek tiek pakeldami galvą. Traškėjimas ir kaklas susuktas.
  Magda mirktelėjo draugui:
  - Taip mes juos tiesiog nušauname. Kaip kriaušės nuo medžių!
  Shelley tyliai atsakė:
  - Yra dar paprastesnis būdas - pavyzdžiui, šūvis iš tylaus ginklo. Ir taip sutepti savo mažas rankas nėra gerai.
  Magda paniekinamai prunkštelėjo, kaip didelė plėšri katė:
  - Esate žemiškas Shell žmogus. Mėgautis mūšio grožiu romantika nėra tavyje. Viskas taip primityvu. Ar įdomu fotografuoti ir net uždaryti?
  Snieguolė Velnias pertraukė jos draugą:
  - Geriau pažiūrėk, yra ir aštuntas tankas. Jis buvo gana sumaniai persirengęs šieno kupetu. Bet iš karto supratau, kodėl mums saulė džiovina žolę, kai po to net kupranugaris nenorės jos valgyti.
  Magda sutiko.
  - Taip, tai gana logiškas pastebėjimas. Tankai, turėsiu pažiūrėti, kuris. Turbūt vienas iš naujausių...
  Shella grėbė šieną ir iškart sušvilpė:
  - O, taip, jis turi sulankstomą statinę. Pirmą kartą matau šią techniką. Tikriausiai amerikiečiai, jei jie klysta!
  Ugningas velnias pertraukė sniego baltumo karį:
  Dabar eikime į aerodromą. Taip pat aplink laksto šunys. Tai dar viena problemų problema.
  Shella suskubo nuraminti savo draugą:
  - Moku daryti įtaką šunims, todėl eisiu vienas. Laimei, pareigūnas iš baltųjų yra švariai nusiskutęs ir vidutinio ūgio. Jo uniforma man tiks. Jau keičiu veidą.
  Tiesą sakant, mergina greitai pasidarė makiažą. Ir kad jie taip pat buvo to mokomi specialioje mokykloje. Magda neprieštaravo.
  - Eik tu, o aš susitvarkysiu su nauju tanku. Tai taip pat naudinga Vokietijos karo mokslui. Bet štai Schella, prašau, neužsibūk ilgai, kai tik baigsi apžiūrą, tai aš atsikirsiu.
  Net jerboa pamojavo teptuku atsakydama - sako: nenuvilk mūsų, blondinė!
  Šviesiaplaukė mergina atsakė šypsodamasi.
  - Viską padarysiu labai greitai. Kiek tai iš viso įmanoma.
  Magda nebekreipė dėmesio į savo draugą, bet visiškai ėmėsi tanko tyrimo. Čia ji padarė keletą atradimų. Pirma, tankas turėjo du suvirintus pistoletus. Ilgavamzdis 76 milimetrų pabūklas su sulankstomu antsnukiu ir 47 milimetrų trumpavamzdis pabūklas, skirtas skeveldrų sviediniams šaudyti. Apskritai, ginklai yra gana turtingi, ypač 1942 m. ir Afrikos žemyne. Pistoletas, beje, turėjo gana įdomų ir kompaktišką antsnukio stabdį ir, matyt, buvo garsusis septyniolikos pėdų pistoletas, kuris dar nebuvo pritaikytas praktiškai, bet jau visais įmanomais būdais buvo reklamuojamas karališkosios tarnybos Goebbelso. Didžiosios Britanijos.
  Mergina išgrėbė paviršių ir ant liuko rado erelio emblemą bei užrašą anglų kalba: "Pagaminta JAV". Magda prakeikė:
  - Na, kaip visada įtariau, tai amerikietiškas įsilaužimas. Matyt, jie uždėjo Britaniją mūsų sielai! Ir jie nežino, kad vokiečių tankai tam žygiuos per Niujorką.
  Atidaryti liuką nebuvo taip paprasta, bet merginos, žinoma, pedantiškai ir kartu, kas skamba paradoksaliai kūrybiškai, buvo to išmokytos. Taigi priimti kaip kliūtį buvo garbės reikalas.
  Tuo tarpu Shella gana vikriai pamėgdžiojo girto eiseną ir priartėjo prie įėjimo į aerodromą. Ir iškart pajuto skirtumą tarp britų ir vokiečių mentaliteto. Tingus sargybinio balsas paklausė:
  - Kokiu verslu užsiimi, Piteri?
  Shelley trumpai atsakė:
  - Asmeniškai!
  - Nagi!
  Shella buvo aerodrome. Ji apžiūrėjo lėktuvus ir pastebėjo viską, įskaitant karnavalines dėmes ant fiuzeliažo, išsiliejusį benziną ir kt. Tada jai iškart tapo aišku, kad iš daugiau nei dviejų šimtų orlaivių mažiausiai du trečdaliai buvo meistriškai pagaminti kamufliažiniai raštai. Tačiau buvo ir tikrų mašinų, įskaitant galingus Lankasterius, galinčius gabenti iki šešių tonų bombų. Du buldogai pribėgo žvalgyti Šelos. Mergina švelniai juos paglostė ir nuėjo toliau. Kai viename palyginti mažame plote yra tiek daug lėktuvų, tai daro įspūdį, ypač romantiškoms prigimtims.
  Šios sparnuotos mašinos, kaip jos atrodo savo eilėse, yra natūralūs kryžiuočių ordino riterių, atvykusių užkariauti slavų, vaizdas. Tik daug masyvesnis ir baisesnis. Vokiečiai, kaip taisyklė, pirmenybę teikė labai masyviems šarvams, kurie gerai apsaugojo riterį. Tuo pačiu metu, net jei kaina bus kario mobilumo sumažėjimas. Tačiau šiuolaikiniame pasaulyje buvo imtasi manevringų naikintuvų naudojimo. Tas pats Me-109 vis dar sveria mažiau nei jo priešininkai anglai.
  . 4 SKYRIUS
  O štai šitie sparnuoti riteriai stovi ir kažko laukia, ir kvepia riaumojančiais ir mirtinais dvidešimtojo amžiaus technikai.
  Tačiau Shelle nėra itin malonu vaikščioti, jos mergaitiškos kojos prarado įprotį avėti batus ir jau pradėjo trintis. Be to, britai neparodė didelės fantazijos: vienoje pusėje pastačius tikras plokštumas, matosi net raudona demarkacijos lentyna. Na, tai apskritai suprantama, kodėl britų lakūnai ir net girtomis akimis nieko nesupainiotų. Ir taip apskritai jau galima grįžti.
  Shella grįžo atgal ir net pradėjo dar labiau svirduliuoti. Paskui neklausę paleido atgal ir tik apuostę piemenėlius šiek tiek sušuko. Sniego baltas velnias tyliai sušnibždėjo jiems:
  - Nieko greitai pakeisite savininkus!
  Ir vėl lėtai atgal... Ir vėjas tapo daug gaivesnis, netrukus pradės šviesti...
  O Magda tuo tarpu išsiaiškino tanką... Tai buvo eksperimentinis modelis Mp-16 "D". Apskritai bakas yra gana galingas ir turi kulkosvaidžių hidraulinę valdymo sistemą (šiuo stiliumi, tiksliau sistemoje, būdingu naujausiems naikintuvams!). Su didele amunicijos apkrova ir automatine įkrovimo sistema. Tankas yra naujausias savo laiku, ir net neaišku, kodėl britai parodė tokį aplaidumą, taip nerūpestingai jį saugodami? Gal čia pasiteisino daugeliui tautų būdingas šleifas, kieno nors negali būti geras, vadinasi, jo nereikia saugoti!
  Prieš atvykstant Shellai, ugningos gražuolės karys, papildė baką degalų ir patikrino amunicijos įkrovą. Šviesiaplaukė karė, nusimetusi karo deivei nekenčiamus batus nuo kojų, greitai pranešė apie situaciją savo partneriui.
  Magda perdavė tai, ką išgirdo, Geilei, o tada jos veidas nušvito:
  - Shellochka dabar mūsų merginos puola priešą. Ir mums buvo leista nedelsiant smogti priešui, naudojant šiuos tankus.
  Sniego baltas karys sušuko:
  - Štai apie ką svajojai! Na, ar automobilis važiuoja?
  Magda pagrįstai patvirtino:
  - Veikia. Amerikiečiai visada turi geresnius tankus nei tanklaivius.
  Iš tiesų, automobilis pajudėjo iš pirmo posūkio. Įdomu tai, kad varikliai nebuvo triukšmingi. Pavyzdžiui, merginos žinojo, kad rusiškas T-34 burzgia, todėl... Šis tankas gali būti panaudotas prieš britų kolonijinę kariuomenę vietiniams išsklaidyti.
  Ir kariai trypė didžiulį penkiasdešimt penkias tonas sveriantį automobilį. Tačiau jis buvo valdomas gana lengvai, nors, žinoma, prasčiau nei lengvesnis T-4. Vienu metu Mp-16 buvo sumontuoti penki varikliai, tačiau tai, ko gero, net padidino tanko išgyvenamumą mūšyje.
  Merginos du kartus negalvojusios atidengė ugnį į kulkosvaidžių bokštus. Pirmasis skeveldros sviedinio pataikymas ir sumušti "liūto jaunikliai" skrenda aukštyn kojomis.
  Britų tarpe, kaip ir buvo galima tikėtis, išpuolis sukėlė paniką. Šaudymas buvo nepastovus, o merginos dar spėjo prijungti kulkosvaidžius. Magda norėjo uždengti Lankasterį taikliu šūviu, bet per radiją Gayla griežtai įsakė:
  - Pagailėkite priešo lėktuvų, mes juos užgausime sveikus ir sveikus.
  Na, kodėl tausojasi, atsargi. Geriau sugriauti bokštus ir pasirinkti žmonių aukas. Tokie taiklūs smūgiai.
  Tuo tarpu likusieji kariai (jie jau buvo prislinkę arčiau) pateko į britų tankus. Užtruko tik pusę minutės, kad atidarytumėte liukus, o tada - kaupimąsi. Apskritai merginos beveik net nekreipė dėmesio į aerodromą, o tiesiog pajudėjo Anglijos bazės link. Tuo pačiu metu jie smogė kareivinėms, kuriose buvo įsikūrę priešo kariai, taip pat miegantys lakūnai.
  Gayla riaumojo kaip lokys iš karščio:
  - Nešaudykite į sandėlį kuru! Jis mums bus naudingas!
  Magda ir Schella sutriuškino porą kulkosvaidžių bokštų, naudodami didelę savo tanko masę. Merginoms tiesiogine to žodžio prasme suspaudė pilvą nuo juoko. Pavyzdžiui, jie vis dar šaunūs.
  Tačiau pagrindinį darbą vis tiek atliko kulkosvaidžiai. Reikėjo neleisti priešo lakūnų prie lėktuvų, neleisti jiems pakilti. Tačiau keli kariai patys puolė prie anglų mašinų ir atsisėdo prie vairo. Ir ką dabar galima įterpti į bazę, nes jie taip pat turi tokius skrydžio mokymus. Taip, ir lėktuvai pildomi pilna amunicija. Štai tokia maša-malashka pasirodo.
  Shella tiksliu šūviu sudaužė iš garažo iššokusią nedidelę tanketę. Aštuoni tankai su vilkų įgulomis ėmė žiauriai niokoti didžiulę Anglijos bazę. Tankai be didelių ceremonijų sutraiškė vartus ir viską užpildė švinu. Degė net kareivinės. Iš jų iššoko pasimetę anglai ir visokie vietiniai. Tiesą sakant, mūšio jau nebuvo, o buvo tiesiog visiškas sumušimas. Tiesa, pavieniai britų kariai ir kulkosvaidžių bokštai atšaudavo. Net į tanko šarvus daužė švino kruša. Magda urzgė kaip pikta pantera:
  - Na, ką jūs austrių ir avižinių dribsnių mėgėjai, pagaliau supratote, kas yra tikras karas. Jau greitai būsime Londone!
  Shella dainavo, atidengdama dantis:
  Ką veiksime Albione,
  Kur slidžios varlės - kwak!
  Nors legionai puola,
  Bet smūgis durtuvu į centą!
  Magda suraukė antakį ir neigiamai papurtė galvą:
  - Ne, tai ne ta daina, kuri įkvepia žygdarbiams! Bet turi būti kitaip!
  Ir ugningas, besijuokiantis karys kaip kulkosvaidis. Taip mėsos gabalai nuskriejo į skirtingas puses, ir tuzinas anglų vienu metu griuvo.
  O pats sunkusis tankas, sutriuškinkime priešo kareivius, "išlygindami" juos geležimi. Kaulai traškėjo po takeliais. Ir tada priešas pradėjo blaškytis į visas puses. Bet tada iššoko priešas "Matilda". Taigi Shella smogė jai šarvus.
  - Gaukite "avižinės košės" granatą, pagiedok serenadą kaip atminimą!
  Šį kartą sviedinys pataikė tiesiai į užpakalį tarp bokštelio ir korpuso, o tankas, gerai pakratęs, buvo nuneštas į šoną. Tuo pačiu metu detonavo dujų bakas ir iškart sprogo raudonai raudona liepsna.
  Šviesiaplaukė She-Devil negalėjo atsispirti aštrumui:
  - Matilda gauna šachtą - rezultatas bus juokingas!
  Magda pliaukštelėjo partneriui suragėjusiu delnu ant sausgyslių šlaunų.
  - O tu jauna, mano drauge! Taigi dainuok kartu taip!
  Nepaisant to, matyt, vienas iš britų per klaidą, o gal tyčia šovė į degalų baką. Purvinas rudas benzino liepsnų krūmas klestėjo ir žydėjo. Gerda iššovė ilgą sprogimą iš greitaeigio 9 mm kulkosvaidžio. Apie keturiasdešimt anglų karių sugriuvo vietoje. O keli sužeistieji be jokio gailesčio trypė plačius amerikiečių tanko vikšrus. Shelley piktai nusijuokė.
  - Tai ne lūpų dažai! Ką reiškia paversti pyragais!
  Ir raudonplaukė, begėdiška velnias nepamiršo įterpti:
  - Kad ir kaip susuktum, bako štampuoti blynai yra geriau nei karvės išmatas!
  Merginos greitai sumušė dar tris pleištus. Shella vadovavo, o Magda davė kriaukles, o pakrovimas buvo atliktas automatiškai. Ir jie patys gavo apvalkalą ant šarvų. Atrodo, kad tai nėra baisu dėl 80 mm bokštelio apsaugos, tačiau jis puikiai zvimbia. Magda susidegino pirštus ir sušuko:
  - Štai jos Karabaso markizo dovanos! Ar galime juos pipiruoti kažkuo aštresniu ir pasūdyti?
  Shella, suskaidžiusi kitą "pabaisą" su apvalkalu, dainavo:
  - Kokie indai, kokie indai - ar pasiimtum viską su savimi! Gaila, kad mes retai kovojame - retas žvėris, toks skerdimas!
  Magda staiga pliaukštelėjo jai į kaktą ir prisiminė:
  - Bet jau seniai iš tavęs Snieguolė su ginklu negirdėjome dainų! Dainuok gėlę, nesigėdyk!
  Perlų plaukų karžygys dainavo, o jos balsas buvo toks Dieviškas ir velniškas viename buteliuke, kad šalia esanti sirena neturėjo ką veikti;
  Pats kovoti nuotaikos širdyse,
  Personažų skulptūros - Dievas Kūrėjas,
  Jis kuria su herojaus kardu,
  Pavyzdys visoms kartoms!
  
  Bet tu pats gali kovoti,
  Išauginta, minios laimėti!
  Erelio ir liūto siela nėra kiškis,
  Tokia galia ir šventa šeimininkė!
  
  Tegul priešas būna kaip varomas šuo,
  Ir mūsų stiprus skydas nupjovė deimantą!
  Amžinai mylimas aušros kraštas,
  Už sielvartą kovotojas atlygins mirtimi!
  
  Nepasitikėk kvailais pacifistais
  Ko Jėzus išmokė ištverti...
  Kad rugiai žydėtų po giedru dangumi,
  Būk stiprus kaip lokys!
  
  Mūšiuose esame kupini karštos aistros,
  Ir su audringu krauju, jaunas ...
  Mes išardome pragarą,
  Kur legionai su šėtonu!
  
  Ir visi žino, kad Kūrėjas;
  Išmokite stiprinti raumenis!
  Nešvaistykite savo laiko kvailumui
  Priešingu atveju aš ateisiu pas tave su bausme!
  
  Bejėgiškumas yra pagrindinė yda,
  Tai pagimdė piktumą, niekšybę...
  Mokėkite užpuolikams smulkmenas -
  Pamirškite narsą, garbę ir pasididžiavimą!
  
  Bet nepaisant visų bėdų tu
  Liūdesys brolis nepasiduok!
  Tegul visos svajonės išsipildo
  Šokime su mylimuoju švelniu valsu!
  
  Ką daugiau gali duoti Viešpats
  Taip, pomirtinis gyvenimas yra rūke...
  Šis kūnas kenčia gyvenime,
  Ne viskas taip sklandžiai kaip romane...
  
  Žinokite savo žemę
  Kurk ant jo savo laimę...
  Judėjimas ir progresas bėgimas -
  Jie suteiks galią visatai!
  O Egipte kovos vis dar įsibėgėjo. Bebaimiai visų priešų kariai sėkmingai daužė ir dainavo kelyje;
  Shella užbaigė viršutinę natą, bet Magda lengvai smeigė ją koja, tiesiai nuogu kulnu, į stiprų, įdegusį presą:
  - O kodėl dainuojate apie krikščioniškas vertybes? Mes esame arijai, o ne krikščionys. Snieguolė išprotėjo!
  Shella pašėlusiai purto galvą, o jos rankos nejudėjo valdyti kulkosvaidžio:
  - Atsiprašau! Supainiojo stačiatikių Rusiją su pagoniška Prūsija! Per sunku filmuoti ir kurti vienu metu!
  Magda, nesustodama vadovauti efektingiesiems, šienaujama anglų priešų gretų, papurtė savo ilgas, juodas blakstienas. Ir deda į karstą dar vieną priešų eilę, kaip sirena kikeno:
  - Komponavimo sąskaita - diskutuotinas klausimas, bet šaudyti lengva ir paprasta!
  Iš tiesų, daugybė anglų karininkų ir kareivių, plėšdami baltas nosines, pradėjo energingai pasiduoti. Tuo pačiu jie taip išsigando, kad murmėjo visokias nesąmones ar net kaukė išvis. Keli tūkstančiai kolonijinių kareivių (arabų ir negrų), apstulbintų iš baimės, taip pat keli šimtai, ne mažiau bailių, blyškiaveidžių anglų, iškėlė rankas. Iš tankų pasirodė net balti skudurai. Kaip sakoma, rado kitokį apsisaugojimo būdą - patikimesnį už aktyvius šarvus!
  Merginos kikeno - taip ir reikia daryti - niekada nepasiduok!
  Shella iššoko iš tanko ir tyčia basa bėgo liepsnojančia provėža. Tačiau Magda nesugalvojo nusileisti draugei, o plikos, įdegusios mergaitiškos kojos tiesiog blykstelėjo pro šalį, tarsi pro šalį veržtųsi pulkai gazelių. Grūdinti, bet apvalūs ir grakštūs mergaitiški aukštakulniai glostė mėlynos liepsnos liežuvius. Tačiau tigrų kariai atsakydami tik patenkinti šūktelėjo.
  Čia patekęs į nelaisvę juodaodis nesuvaldė savo geismo, puolė į juos ir gavo triuškinantį ugningosios Magdos smūgį į saulės rezginį, po kurio, išspjovęs iš burnos didelį gleivių ir kraujo krešulį, pagaliau nusiramino.
  Tai, kaip paaiškėjo, buvo paskutinis pasipriešinimo protrūkis. Dabar britų kariai buvo visiškai palaužti. Ant kojų stovėjo daugiau nei trys tūkstančiai kalinių. Tačiau tigrai be ceremonijų nušovė apie penkis šimtus britų, negalinčių atsistoti dėl savo žaizdų, lygiai po vieną kulką dviem galvoms pristumti vienas prie kito: dėl to jie kenčia ir apkrauna Vermachtą papildoma našta. Kaip sakė Himmleris: gailestingumas neturi peržengti ekonominio tikslingumo ribų.
  Merginos įsakė belaisviams, apstulbtiems iš siaubo, kasti duobes, kad būtų galima ten patalpinti mirusiuosius. Buvo jau gana šviesu, o dūmai iš suniokotos bazės nešėsi dideliu atstumu.
  Šelos draugas prisiminė filmą, kaip šiuo herojišku atveju vienas pagrindinių veikėjų po sunkios pergalės liūdnai tempė ant pypkės. Viduramžių kariai, sumaišę žudiką su šėtonu, atidengė ugnį į savo vadą. Tačiau šį kartą pergalė buvo gana lengva, tačiau viena iš merginų vis tiek rado savo negailestingą draugą - mirtis, penkios gražuolės buvo sužeistos, o kai kurios - tiksliau dvi - sunkiai sužeistos.
  Iš vakarinės pusės danguje pasirodė vokiečių lėktuvai. Merginos jas pasitiko su džiaugsmu. Gaupman SS, agresyviai gražuolė Geilo herojė, išpūtusi skruostus žaidė raumenimis besivoliodama po šokoladine oda, ir taip pat paskelbė:
  - Mūsų kariai sėkmingai žengia į priekį. Taigi mes neturime laiko stovėti vietoje. Tegul kaliniai prisiriša, o mes juos uždarysime į angarą, palikdami tuziną vilkų saugoti. O likusieji ir toliau sparčiai judės už priešo.
  Magda ir Shella labai bijojo, kad joms nebus patikėta globoti palūžusius vergus ir karo belaisvius, kurie pavirto į nuolankią bandą, nes mergaitės jau buvo susijaudinusios ir nori kautis. O apie palydos paslaugą svajoja tik bailiai! Bet, matyt, jų kovinės savybės sužavėjo Galą ir, žaisdama su bicepsu, ji jiems paskelbė:
  - Pasipildykime degalų ir papildykime tanko amuniciją. Važiuok juo toliau. Matau, kad tau sekasi kovoti! Be to, jūs nesate ypač didelis ir daug geriau tinkate valdyti tanką.
  Merginos, kariškai sveikindamos rankas, lojo:
  - Džiaugiuosi galėdamas išbandyti vadą!
  - Kad būtų lengviau susidoroti su ginklu ir kulkosvaidžiais, Filela eis su jumis! - Nukirto Geilu ir nubėgo aiškinti tikslo kitoms merginoms. Tie išsigandę mirksėjo blakstienomis ir lenkė presą vos uždengtais ar net atvirais biustais. Didžiulė tigrų kapitonė taip pat buvo basa, ir nors jos kojos nebuvo mažos, jos forma buvo gana graži, o jai pačiai buvo tik dvidešimt dveji metai, tik dėl pernelyg didelio raumenų išsivystymo Gala atrodė sunkesnė ir senesnė. Tuo pačiu metu ji yra stebėtinai greita, labai pavojinga kovai su rankomis.
  Kol mergaitės pildė degalus ir pildė amuniciją, Filela jas apipylė klausimais:
  - Tu buvai jų oro bazėje vienas. Ypač tu, Shella... Ar ne baisu?
  Šviesiaplaukė nusipurtė nuo skruosto dykumos bandelę, kuri kažkaip sugebėjo prilipti prie jos aksominės, įdegusios odos. Aukštai išmetusi durklą, ji trumpai atsakė:
  - Ne! Kodėl turėtume bijoti? Mes tikri arijai!
  Filela, skrydžiui pagavusi ginklą ir numetusi jį į vidury dykumos galąstą stalą, žiovojo žavia burna. Tada ji atsidususi atsakė:
  - Esate jauniausias iš mūsų, o prieš išvykdamas į Afriką neturėjote jokios patirties. Čia visos merginos jau įgijo kovinės patirties, uostė parako. Beje, atrodote beveik kaip merginos, tokiais nekaltais veidais.
  Magda, pirštais mėtydama durtuvą-peilį, įnirtingai atrėžė:
  Bet mes nežudome nekaltai. Kokia šio pokalbio prasmė. Ieškote nesantaikos?
  Filela ryžtingai atmetė:
  - Žinoma ne! Bet prisipažįstu jums, nors pirmą kartą paraką užuosčiau 1939 metų rugsėjo 1 dieną Lenkijoje. Tai yra, dar prieš daugumą kompanijoje esančių merginų jos dažniausiai ugnies krikštą pradėdavo nuo Prancūzijos laukų, bet vis tiek jaučiu baimę. - Mergina nedrąsiai nuleido žalias akis. Atpažinti jai nebuvo lengva - ypač jaudinasi prieš mūšio pradžią.
  Šela paglostė subraižytą, raumeningą Filelos petį.
  - Jei atvirai, kartais jaučiuosi nejaukiai. Nors fizinis krūvis, kurį patiriame, taip vargina, kad net svajoji atsikratyti mirtingojo kūno.
  Rudaplaukė gūžtelėjo pečiais.
  - Na, aš nežinau! Ir mane tai labai išvargina, ne mažiau nei tave, bet vis tiek nepakeliama baimė išlieka. - Filela trumpai žvilgtelėjo į dangų, nuleido balsą iki šnabždesio. Galbūt ji bijojo, kad visagalis Dievas ją neišgirs. - Be to, ar yra toks dalykas kaip siela? Didysis ir išmintingas fiureris apie tai niekada nekalbėjo ir nerašė jokiuose savo darbuose.
  Magda vėl sugavo durtuvą-peilį plikais pirštais, vengdama įpjovimų. Šypsodamasi kaip Milady Winter, ji atsakė už Shelley:
  - Ir nesvarbu. Mums svarbiausia kuo daugiau žudyti priešus ir kuo mažiau rizikuoti savo gyvybėmis. Natūralu, jei kitaip - atsargumas nevirs išdavyste!
  Filela sutiko:
  - Kas negaili gyvybės mūšyje, tas išsaugos savo orumą net dalindamas trofėjus!
  Shella patvirtino:
  - Kas pavogs pergalę, neteks jos vaisių, nes pastarieji pūva nuo suteptos reputacijos!
  Sėdėdamos į tanką merginos iškabino Anglijos vėliavėles ir tiesiog įžūliai nuvažiavo. Ir iš viso dykumoje buvo penkiolika dalykų. Įžūliai įžūliai paimti iš britų, šarvuotos ir anaiptol nelabai ginkluotos mašinos. Taigi pojūčiai buvo patys didingiausi, tarsi kariai būtų parade.
  Magda pažymėjo:
  - Štai, čia gražuolė! Atsivežame savo katę! Valio, matau muštynes - gaus chuliganą!
  Shella, be didelio entuziazmo, purtydama galvą Snieguolei, prieštaravo:
  - Visai nejuokinga! Tai nuodėmė šypsotis!
  Štai Magda, lyg žadintuvas iš ryto suskambo:
  Ką reiškia nuodėmės sąvoka? Čia tu dainuoji Shella apie Jėzų Kristų ir net nesupranti, kad pagrindinis Biblijos įstatymas - atlyginimas už nuodėmę - mirtis yra tiesiog absurdas! - Ugningoji karė, net dėl įtikinėjimo, rankomis apibrėžė ratą. - Visiškai be logikos!
  Filela suskubo pridėti:
  - Būtinai! Kitaip kokie mes kareiviai, jei nepažeidžiame įsakymo - nežudyk!
  Magda nervingai kikeno ir ėmė kramtyti durklo rankeną. Štai Shella rado ką prieštarauti:
  - Tiesą sakant, originale - šis septintasis įsakymas skamba taip - nevykdyk pikto žmogžudystės! Tai yra, čia kalbama apie žmogžudystę, o ne apie žmogaus gyvybės atėmimą. - Ir pasirodęs Ciceronas sakykloje, o gal pridūrė Tetruliana. - Čia yra keletas niuansų!
  Magda nukirto blogį:
  - Taip pat nuorodos į vertimą iš hebrajų kalbos. Kas dar gali būti šlykščiau! Raudonplaukė velniava vis labiau užsidegė. Iš tiesų, pats jos tėvas Azello iš Bulgakovo romano gali. - Apskritai Biblijoje yra daug absurdo, bet absurdiškiausias dalykas yra jos pretenzijos į Dievo žodžio vaidmenį ir į neklystamumą! Karys mirktelėjo dantimis. - Kristus Visagalis Kūrėjas visų kūrinių, visko, kas matoma ir nematoma, visa, kas žemiška ir dangiška... Ir tuo pačiu Jėzus pasimeta elementariausiuose dalykuose!
  Shelley griežtai pasakė:
  - Nereikia taip sakyti, ir kategoriškai. Kai kuriais atžvilgiais jis yra sutrikęs, o kai kuriais - regėtojas. - pridūrė sniego baltumo angelas terminatorius. - Be to, Įsikūnijęs Dievas savo žodžiais gali perteikti Šventojo Rašto esmę. Apskritai Biblijoje yra daug pranašysčių, kurios jau išsipildė.
  Magda energingai papurtė liepsnojančią galvą:
  - Tai visai netiesa, ir aš tau tai įrodysiu!
  Šeli susiraukė.
  - Na, pabandyk, tu turi kortas rankoje!
  Magda pradėjo kalbėti, mėgdžiodama klieriko karikatūrinį eglės toną.
  - Visų religijų šventosiose knygose svarbiausią vietą užima pranašystės, tai yra ateities spėjimai. Biblijoje yra tokių pranašysčių. Dauguma šių pranašysčių yra per daug neaiškios. - Raudonplaukis terminatorius filosofas padarė apvalias lūpas. - Atsisveikinimo pokalbyje su apaštalais Jėzus pranašiškai pasakė: "Tada išgirsk apie karus ir gandus apie karą... Nes taip turi būti... Tauta sukils prieš tautą ir karalystė prieš karalystę, bus badas, maras. ir žemės drebėjimus" (Evangelija pagal Matą 24:5-6). - Mergina pakėlė dešinį antakį, siekdama didesnio išraiškingumo. - Bet būtent tai įvyko pasaulyje prieš Kristaus pranašystes, ir tai tęsiasi iki šiol. Taigi, kokia vertė tų pranašysčių, kuriose "numatyti" įvykiai nuolat vyksta be jokios pranašystės?
  Filela pritariamai linktelėjo, nagrinėdama trofėjinį erotinį žurnalą, kuris buvo atimtas iš paimtų anglų. Tačiau tuo pat metu karys labai atidžiai klausėsi:
  - Taip, galima sakyti, kad buvo karai vakar, yra karai šiandien, bus karai rytoj!
  Patvirtinusi Magdą (Ką aš galiu pasakyti - sako, kad tai ne niekšas, tu esi greitas!), tęsė paskaitą:
  Kai kurios Biblijos pranašystės buvo parašytos atgaline data - šiems įvykiams jau įvykus. Tiesa, kartais pranašai išdrįsdavo nuspėti ateities įvykius, bet kartu, kaip taisyklė, pakliūdavo į netvarką.
  Taigi Dievas per pranašus Dovydo palikuonims žada amžiną karalystę (2 Karaliai, 7:11-16), tačiau Dovydo karalystė suskilo į Izraelį ir Judą po jo sūnaus Saliamono ir palikuonių (palikuonių) mirties. Karaliaus Dovydo iš dalies sunaikino pirmiausia Asirijos karalius Artakserksas, o vėliau - be išimties Babilono karalius Nebukadnecaras. (Jeremijas 52:9-11, 22:28-30).
  Filela labai uoliai patvirtino:
  - Taip ir reikėtų su jais elgtis. O kaip pakišti po kirviais užgrobtų miestų gyventojus, tai tai, prašau. Ir kaip jie jais rūpinosi!
  Ugnies velnias patvirtino:
  - Bet, žinoma, įvairios "pranašų" klaidos tuo neapsiriboja.
  Dievas per pranašą Jeremiją žada sunaikinti amžiams, ištuštinti Egiptą nuo Sueco iki Etiopijos (28:8-14), tačiau Dievas šio pažado neįvykdė iki šiol.
  Ir dar apie Jeremijo pranašystes. Jo burna Dievas pažada atiduoti Egiptą į Nebukadnecaro rankas (29:19); amžiams sunaikinti Tyrą (26:3-14; 27;36; 28:19). Bet Nebukadnecaras nepaėmė ir nebandė užimti Egipto. Kalbant apie Tyro miestą, jo neužėmė nei Nebukadnecaras, nei Aleksandras Didysis, ir iki šiol jis nenustojo egzistavęs nė dienai.
  Shella sunkiai atsidususi patvirtino:
  - Deja, žemėlapyje pamačiau Tyrą. Greitai paimsime!
  Magda tęsė:
  Priešingai nei pranašavo Ezechielis, Nebukadnecaras užėmė ir sunaikino Jeruzalę, o ne Egiptą ir ne Tyrą. Tačiau praėjus 16 metų po savo pranašystės, pats Jeremijas pripažįsta, kad Tyro miestas ir toliau gyvuoja nepaliestas (26:1; 29:8-14). Vėliau pats Jėzus Kristus veltui pranašavo šio nepajudinamo Tyro mirtį (Mato 11:21-22; Lukas 10:14).
  Ir kaip jos raudonos lūpos gudriai ir džiaugsmingai persikreipė vienu metu. Tai tikrai šėtonas nuostabiame moters veide. Ir koks balsas.
  Tas pats Jeremijas Dievo vardu paskelbė, kad karalius Jehojachinas bus nubaustas už savo nuodėmes neturėdamas vaikų (22:28-30). Tačiau Matas Jekoniją vadina vienu iš Jėzaus Kristaus protėvių (Mato 1:11-12). Kaip Jėzus galėjo gimti iš tolimo protėvio, kuris neturėjo vaikų?
  Po paskutinio pareiškimo Filela gudriai kikeno. Shelly pastebėjo:
  - Tai sąlyginė pranašystė!
  Magda paniekinamai prunkštelėjo.
  - Bet bet kuris netikras orakulas gali taip pasakyti! Klausykis toliau! - Rudaplaukė velnias tęsė, nes tankai negali per greitai važiuoti per dykumą, o jie yra gana sunkūs ir yra laiko šnekučiuotis... Magdos balsas skambėjo vis labiau pasitikinčiai:
  Jeremijas Dievo vardu pranašauja, kad Nebukadnecaras paims žydų karalių Zedekiją, bet žada jam ramią mirtį ir pamaldžias laidotuves (34:2-5). Bet, kaip vėliau paaiškėjo, Nebukadnecaras išžudė visus Zedekijo giminaičius, o patį jį apakino, įmetė į kalėjimą, kur ir mirė (52:9-11). Oho, rami mirtis ir pamaldžios laidotuvės!
  Tas pats "ramus ir ramus" gyvenimas pranašaujamas ir karaliui Josijui (2 Karalių 22:18-20). Po tokios pranašystės Josijas buvo mirtinai sužeistas egiptiečių mūšyje prie Megido (Ten pat, 35:20-24).
  Kovos kumelė Filela įsisiurbė pilvą ir ėmė išpakuoti konservus. Skardinė su Texas Buffalo ant pakuotės yra tai, ko jai reikia. Ypač sultinga mėsa, pamirkyta pomidorų sultyse ir šokoladiniame padaže.
  Nepaisant to, kad Magda taip pat parodė apetitą, užsispyrusi mergina tęsė edukacinę programą. Tačiau yra gražus mažas balsas, kad malonu klausytis kario, kurio plaukai yra Krakatau išsiveržimo spalvos:
  - Pranašas Izaijas rašė, kad Jeruzalė stovės amžinai: į ją neįeis joks nešvarus žmogus, neįeis joks nežydas. Tačiau iš karto po šios pranašystės Jeruzalę užėmė ir sunaikino Nebukadnecaras (586 m. pr. Kr.), o vėliau romėnai ją paėmė ir sunaikino iki žemės (70 m. po Kr.). - ėmė pridurti ugninis karys, bandydamas suteikti kalbai triukšmo spaudimo vaizdą. - "Amžinąjį miestą" paėmė ir sunaikino persai, arabai, kryžiuočiai, turkai, britai ir prancūzai. - uždususi pridūrė Magda ir pakėlė toną. - Tikrai vokiečiai, o dabar jame gyvena tiek "grynųjų" žydų, kiek "nešvarių" (pagal apibrėžimą!) arabų, europiečių, juodaodžių...
  Filela, rydama buivolo mėsą, pastebėjo:
  - Krikščionys, kaip taisyklė, tikrai neskaito pranašysčių apie įvykius prieš Jėzaus Kristaus gimimą. Juos labiau domina paties Jėzaus Kristaus ir jo apaštalų pranašystės, tai yra Naujojo Testamento knygų pranašystės. Ypatingą susirūpinimą kelia jų pranašystės apie antrąjį Jėzaus Kristaus atėjimą (apie Paskutinįjį teismą, apie Armagedoną).
  Magda džiugiai patvirtino, galėdama padegti ir sudeginti, Senovės Romos pamatams ir šimtams panašių miestų su galva:
  -Nelieskime jokių kitų pranašysčių, nei pranašysčių apie antrąjį Jėzaus Kristaus atėjimą detalių. Apsistokime tik ties vienu svarbiausiu klausimu: kada ateis Antrasis atėjimas? Pažvelkime į paties Jėzaus Kristaus žodžius. Garsus amerikiečių pamokslininkas ir oratorius Billy Grahamas apskaičiavo, kad apie antrąjį Kristaus atėjimą Biblijoje pranašauja 380 kartų. Apsigyvenkime ties kardinolu ir aiškiausiai iš jų.
  Magda ruošėsi tęsti, kai per radiją pasigirdo signalas:
  - Į priekį juda anglų tankų kolona. Visi ruoškis!
  Shelley sutrikusi pastebėjo:
  "Aš pats nežinau, kas yra blogiau - įvykdyti piktą žmogžudystę ar klausytis tokios erezijos!
  Filela atsakė:
  - Magda tiesiog kalba gryną tiesą ir argumentuoja logiškai. Be to, pakanka Biblijos, joje aiškiai ir griežtai kalbama apie netikrus pranašus. Taigi sumušk priešą savo ginklu.
  Ugninis velnio karys pridūrė:
  - Žiūrėk, geriau kaip mes įveiksime priešą jo paties ginklais! Ir ne tik ideologiniame fronte. Aš vis dar kalbu apie Bibliją. Tuo tarpu patikrinkite Snieguolės šarvus pradurtus apvalkalus!
  Shelley be jokio piktumo atrėžė:
  - Na, žinoma, toks elementarus dalykas, aš pats galiu! Kam tu mane laikai! Aš esu karo ponia!
  Filela, padėdamas užtaisyti patranką, dainavo:
  - Karo ponia! Kas dar gali palyginti su tavimi! Karo ponia, netrukus būsime Anglijos sostinėje!
  Per radiją pasigirdo žemas, beveik vyriškas Gaylos balsas.
  - Praleiskite koloną ir šaudykite į šoną!
  Merginos sušuko:
  - Sieg Heil!
  Žinoma, jūs turite turėti geležinių nervų, kad nieko neįtariantis priešas priartėtų, o paskui jus aplenktų. Čia priekyje yra vidutiniai tankai "Cromwells" ir "Matildas", o paskui - lengvieji tanketai. Keliolika paimtų tankų turi veikti sinchroniškai, kad kiekvienas pataikytų į savo auką. Tai savotiškas muzikinės simfonijos atlikimas. Jei nutrūks bent viena nata, visa kompozicija pasirodys netikra ir neteks šedevro titulo. O kas čia per karas! Daugumą gerbėjų surenka karinis menas, tačiau ašaros visada nuoširdžios, ir niekas nenori kviesti biso!
  Shella sušnibždėjo:
  Padėk mums Šventoji Dievo Motina!
  Gayla įnirtingai įsakė:
  - Ugnis!
  Ir tuzinas statinių iš karto išspjovė kriauklių. Matildų ir Kromvelių šonai yra daug blogiau apsaugoti, vadinasi, jie... Magda apsidžiaugė ir sušuko:
  - Sulaužytos kartoninės dėžės!
  Shella iš karto, nauju būdu užtaisydama patranką, pastebėjo:
  - Na, kvaili anglai! Jie net nepaklausė mūsų slaptažodžio, tik pamatė vėliavėles, todėl iškart paėmė mus savo!
  Magda tyliai nusijuokė.
  - Tai jų britiškas mentalitetas!
  Vienu metu buvo sunaikinti dvidešimt penki dideli tankai ir dvylika vilkų mergaičių. Tada jie turėjo laiko, kol sumišęs priešas nesureagavo, duoti antrą salvę į priešą.
  Ir dar keliolika aukų, sudaužytų tankų, kaip ryklių griaučiai, išmesti į krantą, ant karšto, geltono smėlio. Ir tuo pat metu jie dar rūko, į dangų šliaužia tamsiai rudi upeliai. Atrodo, kad tai gyvačių peras. Be to, ropliai, tarsi sugadinti neteisingos evoliucijos. Ir šnypštimas yra nuostabus, koks gali būti liūdnas.
  Britų tankai iškart sustojo ir sustingo. Vienintelis išlikęs sunkus tankas nerangiai bandė apsisukti. Shella dainavo:
  - Grožis! Grožis! Mes atsivežame savo katę!
  Magda dainavo:
  - Ne maiše, o antsnukiu! Su šarvus pradurta kulka!
  Filela nusijuokė.
  - Ar jūs šunys - po mūsų kovos!
  Po to jie susidėjo į pleištus. Na, jas galima sutraiškyti į kaktą. Dalis britų tanklaivių neatlaikė ir, palikę savo įrangą, puolė į bendrą skrydį. Kai kurie pleištai su labiau patyrusiais vairuotojais vis tiek toliau šaudė atgal. Čia sviedinys pataikė į tanką Mp-16, sukeldamas kurčią šarvuotį.
  Shella parodė rausvą liežuvį:
  - Mūsų herojai bėga - kvailas britas nepasivys!
  Magda garsiai suriko:
  - Greitai pasiduok!
  Filela patvirtino:
  - Ir nebijok mūsų! Mušti kalinius diržu ant popiežiaus raudonas kryžius draudžia!
  Shella, sviediniu sudaužusi užsispyrusią tanketę, pasakė:
  - Aš tave sumušiau! Ir kiekvienam po plytą į snukį!
  Mūšis baigėsi, kelios tanketės bandė pasitraukti, tačiau jos buvo be ceremonijų išmuštos. Vilkai išleido širdį veriantį džiaugsmo cypimą:
  - Blime! Ši kova nėra nesąmonė!
  Tačiau mūšis dar nesibaigė. Pasirodo angliški sunkvežimiai ir motociklininkai. Shella skeveldra paleido į artimiausią automobilį, šis subyrėjo, o kuro bakai tiesiog detonavo. Magda žybtelėjo dantimis.
  - Šokas! Tai mūsų kelias!
  Filela pasakė:
  Geriau nužudyti nei įtikinti!
  Shella buvo dar konkretesnė:
  - Geriau vieną kartą pataikyti, nei sakyti šimtą kartų! Geriau šimtą kartų pataikyti, nei tylėti...
  Magda pertraukė:
  - Britai jau bėga! Ateik paskui juos!
  Merginos šaudė gana tiksliai, Shella niekada nepraleido, tačiau tankų greičiu vis tiek negalima palyginti su sunkvežimiais. Be to, Cromwells čia buvo ne naujausias 600 arklio galių Meteor variklis, o silpnesnis iš 400. Matyt, jie dar nespėjo perstatyti šio kreiserinio tanko. Matilda taip pat buvo silpnesnė, o ką jau kalbėti apie sunkiasvorį Mp-16.
  Taigi merginos šiek tiek atsilieka. Taip, į susirinkimą irgi pūtė vėjas, pradėjo kauptis debesys. Magda pastebėjo:
  - Dabar lis lietus!
  Shelley apsidžiaugė:
  - Tuo geriau! Ir šiame bake labai karšta! Ir jis šildo, bet saulė kaitina!
  Filela patvirtino:
  - Na taip! O kiek galima kepti!
  Magda nepritarė optimizmui:
  - Smėlis taps šlubas ir mes sustosime!
  Shelley entuziastingai pareiškė:
  - Ir manęs asmeniškai tai negąsdina!
  Labai greitai rinkdavosi debesys, o dangus tamsėjo, tarsi iš tikrųjų būtų Mėnulio užtemimas. Magda riaumojo:
  - Tada tikėk Dievu po to!
  Šeli piktai sušvilpė.
  - Ir ką? Kodėl tu netiki! Ar Kristus neįrodė, kad jis yra tikrasis Dievas?
  Dideli atogrąžų lietaus lašeliai trenkėsi į rezervuaro stogą. Supykusi Magda vėl pradėjo kalbėti;
  Pokalbiuose su savo mokiniais Kristus patikino juos, kad visi jie, jo apaštalai, gyvens ir savo akimis pamatys Jo antrąjį atėjimą šlovėje. "Iš tiesų sakau jums: jūs neturėsite laiko apeiti Izraelio miestų (Palestinoje), kol ateis Žmogaus Sūnus" (Mato 10:23).
  Filela nustebusi sušvilpė, mirkčiodama, tarsi pildama jai į akis Hirosimos pelenus:
  Ar tikrai Jėzus taip pasakė?
  
  
  
  
  
  AMERIKA PADĖJA REICHUI
  ANOTACIJA
  Vakarų sąjungininkai pasirašė paliaubas su Trečiuoju Reichu. Pasinaudodami antrojo fronto ir bombardavimo nebuvimu, naciai stiprina savo kariuomenę ir pereina į puolimą. Pasidaro tikrai karšta.
  . 1 SKYRIUS
  Pavyzdžiui, 1943 m. kovo mėn. buvo sudarytos paliaubos tarp Trečiojo Reicho ir sąjungininkų. Hitleris sutiko nutraukti žydų persekiojimą mainais į karo veiksmų Vakaruose įšaldymą. Be to, Vakarai sustabdė tiekimą į SSRS pagal "Lend-Lease". Ir tai turėjo įtakos karo veiksmų eigai.
  Hitleris per ilgai atidėjo puolimą Kursko kalnelyje. Jis atidėjo operaciją "Citadelė", dislokuodamas naujausius tankus "Panther" ir "Tiger". Paskutinį kartą fiureris puolimą atidėjo liepą.
  Jis norėjo mūšiuose išbandyti pažangesnį ir galingesnį Tiger-2, taip pat naikintuvą ME-309. Vokiečiai taip pat norėjo išbandyti "Maus" puolime. Ir sureguliuokite "Pantera" -2.
  Ir dėl to Stalinas liepė sau pulti rugpjūčio 1 d. Ir iš karto dviem kryptimis - Belgorodas-Charkovas ir Orlovskis. Vokiečiai, skirtingai nei tikroji istorija, buvo stipresni. Jie išvedė Rommelio grupę iš Afrikos, o dalį pajėgų perkėlė iš Prancūzijos ir Balkanų. Balkanuose vokiečius pakeitė bulgarai ir italai. Taigi aštuonios vokiečių divizijos ir keliolika italų divizijų paliko Afriką, septynios vokiečių divizijos iš Balkanų ir dvidešimt divizijų iš Prancūzijos, įskaitant tankų.
  Dėl to, kad Trečiojo Reicho bombardavimas sustojo, ginklų paleidimas buvo keturiasdešimt procentų didesnis nei realioje istorijoje. Ten buvo daugiau tankų ir lėktuvų. Tiger-2 buvo pradėtas masiškai gaminti nuo 1943 m. gegužės mėn., Pateko į ME-309 seriją, taip pat bombonešį Yu-288. Ir pasidarė rimta.
  Ir "Pelė" pateko į serijas... Vokiečiai buvo pasiruošę kautis. Jų gynybos linijos buvo labai stiprios.
  Taip, ir "Pantera" pirmosiomis kovos dienomis pasirodė esąs labai efektyvus gynybos tankas. Ji paleido penkiolika šūvių per minutę, o iš dviejų kilometrų įveikė trisdešimt keturis.
  Taip, "Ferdinandas" taip pat yra mašinų žvėris. O jei pataiko, tai pataiko. Tai karo mašinos. O priekiniai šarvai yra du šimtai milimetrų.
  Mūšiai parodė, kad Fritz yra stiprus. Taip pat merginos pradėjo kovoti savo pusėje ir tai puiku.
  Šarlotė, šaudė, dainavo:
  - Ir vėl...
  Gerda irgi, šaudydama iš greitojo šautuvo, palaikė:
  - Tęsiasi...
  Frida baigė su sielvartu:
  - Mūšis...
  Šarlotė, nenustodama šaudyti, išdavė:
  - Verdame...
  Frida dunkstelėjusi urzgė:
  - Hiperplazma...
  Gerda nusišypsojo ir iššovė sviedinį ir pridūrė:
  - Ugnis...
  Šarlotė staugė, žiūrėjo į sovietinius ginklus ir nepraleido akimirkos:
  Ir Göringas...
  Frida dunkstelėjo, šaukė:
  - Toks...
  Gerda tęsė šūkaudama:
  - Jaunas!
  Šarlotė tęsia, ką atimti iš elfo, begėdiškai klaidingai pristatydama sovietinę dainą. Ir tai pasirodė be galo kvaila ir vulgaru.
  Ir jaunas...
  Frida, deja, taikliai, kaip visada, atsiduso ir pridūrė:
  - Alus...
  Gerda užbaigė šūviu:
  - Priekyje!
  Po to kariai, šaudydami, šiek tiek pakeitė dainos temą. Juk dabar jie ne visai žmonės, o pusiau elfai. Ir tai reiškia, kad jūs atimsite iš jų vargšus! Jie gali tik ne dainuoti, o riaumoti, ir kažką visiškai absoliučiai. Žinote, tokia jų karma. Dainos, žinoma, pasirodė vulgarios.
  Charlotte, vedanti ugnį, vilko:
  - Išeina...
  Gerda lupanuv nuo greitosios ugnies palaikoma:
  - Gyvūnai...
  Frida tai padarė ir tęsė:
  - Iš tramvajaus...
  Šarlotė trinktelėjo ir susmulkinta toliau staugė:
  - Ant...
  Gerda atleido ir išdavė:
  - Kampas....
  Frida sušuko ir tęsė:
  - Išlaidos...
  Šarlotė, savo velniškai tiksliai išleisdama dovaną, atkirto:
  - Alus...
  Gerda, perpjovusi su kiautu, sušuko:
  - Čia...
  Frida išdalijo antausį su dovana ir sucypė:
  - Įsilaužė...
  Šarlotė, šaudanti, riaumodama kaip žvėris:
  - Caras....
  Gerda iškvėpė įnirtingai:
  - Gyvūnai...
  Sviedinius skleidžianti Frida supyko:
  - Duok....
  Šarlotė beviltiškai iššovė ir sušuko:
  - Alus...
  Gerda, ištuštindama kelnes, pridūrė:
  - Paskubėk...
  Frida, šaudė, šaukė:
  - Dramblys....
  Šarlotė, paleisdama sviedinį, šūktelėjo paskui sviedinį:
  - Prisimerkęs...
  Gerda vėl trinktelėjo ir sucypė:
  - Teisingai...
  Frida rėkė, trankydamasi:
  - Akis...
  Charlotte kaip dainuoti pašėlusioje eilėje...
  - Nuvyko...
  Ir kaip tik tada baigėsi terminatorių merginų kriauklės. Jie turėjo pasukti atgal, kad papildytų kovinį komplektą iš sunkvežimio. Tačiau pasiūla Trečiajame Reiche yra puiki ir vorai, deja, vėl grįš.
  Grįždamos merginos pradėjo diskutuoti kita tema. Šarlotė, tas raudonplaukis velnias pasakė savo nuomonę:
  - Manau, po Maskvos užėmimo kitas mūsų tikslas bus Londonas!
  Gerda nusijuokė ir patvirtino:
  - Žinoma, mes eisime išvaduoti britų iš sionistų vergijos!
  Ir visos trys merginos pratrūko kurtinančio juoko. Jie manė, kad tai tikrai smagu.
  Frida pasiūlė:
  - Ir išvaduokime Ameriką nuo gobšiausių sionistų. Ir dar nuo spalvotų žmonių dominavimo. Ir tada bolševikai visiškai ištraukė jankus.
  Gerda staiga, kaip netikėtai, dainuoja:
  Jei visi stotume prieš jankus,
  Mes sutriuškinsime Šiaurės aljansą...
  Net tomahawks nepadės...
  Nes Dievas atlygins už blogį!
  Žinoma, iš terminatorių merginų kreipimasis į Dievą atrodo juokingai. Atsižvelgiant į tai, kad Trečiasis Reichas yra Antikristo įsikūnijimas. Bet kadangi praeis laikas, kol bus pakeistas amunicijos kiekis, raudonplaukė velnias Šarlotė sukėlė triukšmą. Išgirdusi paskutinę Gerdos frazę, ji sumurmėjo:
  - Dievo nėra!
  Kerubo karys sucypė:
  - Kaip ne?
  Charlotte tvirtino:
  - Žinoma, kad ne, medicininis faktas!
  Gerda uždavė patį natūraliausią klausimą:
  - Kas sukūrė visatą?
  Šarlotė beveik iš karto atsakė:
  Visata egzistuoja ir egzistavo visada. Ji tik keitė savo egzistavimą ir komponentą, nuolat transformuodavosi ir keisdavosi.
  Gerda pasitrynė basą pėdą už ausies. Nors ji turėjo voro, o ne šuns genus, ir nepatikliai pastebėjo:
  Kaip jis visada egzistavo? Tam turi būti priežastis.
  Charlotte nusprendė sumušti savo religinį partnerį savo ginklu:
  - O kaip visagalis Dievas visada egzistavo? Tam turi būti priežastis!
  Gerda vėl pasitrynė pliką pėdą, šį kartą į kaktą, ir abejodama pastebėjo:
  - Dievas veikia paslaptingais būdais.
  Charlotte savaip logiškai pastebėjo:
  - Taigi tai ne atsakymas.
  Tada Gerda pasiūlė:
  - Paimkime kaip aksiomą neabejotiną faktą, kad Viešpats Dievas egzistuoja, egzistavo visada, nuo to ir pradėsime.
  Charlotte logiškai priešinosi tuo pačiu metodu:
  - Paimkime tada ir kaip aksiomą neabejotiną faktą, kad materija ir visata visada egzistavo ir egzistavo, nuo to ir pradėsime.
  Trečia šiame ginče užėmusi Frida pratrūko juokais ir pastebėjo:
  - Taip... Tai dialogas tarp nebylių ir kurčiųjų. Taigi jūs negalėsite padaryti jokios aiškios išvados.
  Šarlotė nesutiko.
  - Turiu pranašumą prieš Gerdą. Pavyzdžiui, jei remsimės tuo, kad pagrindinė visko priežastis yra Visagalė Dievo Asmenybė, tai ateityje jos darinys: žmogus pasirodė silpnesnis ir techniškai nepažangus. Ir jei manysime, kad visagalė, bet beasmenė prigimtis yra priežastis ir pagrindinė priežastis, tada paaiškėja, kad ji pagimdė tobulesnį ir pažangesnį žmogų. Taigi paaiškėjo, kad įvyko perėjimas nuo paprasto prie sudėtingo. O kreacionistiniame modelyje, priešingai, nuo sudėtingo iki paprasto. Tačiau dabar stebime laipsniško komplikavimo procesą, kuriame viskas, pradedant technologijomis, vystosi evoliuciniu būdu. Taip, žmogaus smegenys nuolat auga. Tai yra, manyti, kad tai pirmiausia beasmenis dalykas, iš kurio evoliuciniu būdu išsivystė sudėtingesnis, logiškesnis dalykas, nei atvirkščiai, tarsi absoliučiai visagalė ir tobula asmenybė būtų piktžolės ūgliai žmonijos akivaizdoje.
  Frida atsiduso ir pasakė:
  - Taip, skaičiau šiek tiek religinės literatūros. Jei ja tiki, tai Adomas buvo tobulesnis už dabartinį vyrą ir išsivystė intelektualiai. O kad žmonės, atsiskyrę nuo Dievo, nuėję nuodėmės kelią, ėmė senti ir silpti, bet... Dabar matome atvirkštinį procesą: žmogaus galios augimą ir nuostabų intelektualinį vystymąsi. Ypač per karus! Prisiminkite, ant kurių tankų pradėjome karą keturiasdešimt pirmaisiais ir ką turime dabar! Yra didžiulis skirtumas!
  Gerda irzliai sušnibždėjo:
  - Visa tai intrigos!
  Vokiečiai atmušė sovietų puolimą visomis kryptimis. Ir jie patys atidavė triuškinančius smūgius.
  O danguje ant ME-309 kovojo gražios, basos merginos su bikiniais. Jie kovojo labai sunkiai. Ir jie tiesiogine prasme sutriuškino priešą, kaip kotletus.
  Albina nuogais kojų pirštais apšaudė priešininkus ir nuvertė sovietinį automobilį.
  Tada ji čiulbėjo:
  - Už puikias arijų idėjas!
  Alvina taip pat trenkia į priešą, jį kruopščiai suskaldo ir šaukia:
  - Šlovė naujoms idėjoms!
  Ir prispauskite jo raudoną spenelį priešui.
  Tačiau sovietinė mergina iš artilerijos baterijos šaudo į fašistinius monstrus. Jie stengiasi atremti puolimą, kiekybiškai ir kokybiškai pranašesni už priešą.
  Tarybinio bataliono merginos taip pat labai gražios, trumpais sijonais, krūtis dengia tik liemenėlės. Jų nuogos kojos mirga, o patys kariai energingai rūšiuoja kriaukles.
  Viena iš dugninių, Akulina puskarininkė, sviedinius neša basomis kojomis, o ji pati padėjo rankomis ant ginklo vairo. Ir net jei ant jų kris kriauklės iš viršaus, o bombos skrenda iš dangaus, mergaičių negalima susmulkinti ir sulaužyti. Jie kovojo drąsiai ir kovos toliau.
  Anyuta nutaiko ginklą... "Pelė" nepradurta, bet mergina vis tiek į ją šauna. Ir staiga tau pasisekė ir šarvai pasiduos. Tokiu atveju vokietis turės užsisakyti karstą su muzika.
  Basakojė linksma, nors supranta, kad iš tokio sūkurio jie turi labai mažai galimybių. Pavyzdžiui, "Sturmmaus" eina į puolimą. Tai mašinos, panašios į Shtrumtigr, tik daug didesnės ir ant pailgos Mouse važiuoklės. Ir kai sunki raketa išskrenda iš 600 mm bombos paleidimo įrenginio, tai yra tiesiog baisus dalykas.
  Ant Anyutos liejosi išdegintos žemės gumulai, o po tarpo ištirpo žemė. Tačiau merginai nė kiek nebuvo gėda. Priešingai, ji padėjo basas kojas, kad pajustų malonų masažą nuo skeveldrų. Ir linksmai dainavo:
  Tėvynė ir kariuomenė yra du ramsčiai,
  Ant kurios laikosi planeta!
  Mes saugosime jus savo krūtimis,
  Tavo armiją dainuoja visi žmonės!
  
  Debesys vėsūs, bet saulė kaitri,
  Kulkosvaidis nubraukė kareivio petį ...
  Amžinai Tėvynė mes su tavimi -
  Iškaskime piktadariui kapą!
  Anyuta jau buvo nacių nelaisvėje ir ten buvo smarkiai sumušta lazdomis ant kulnų. Mergina dejavo ir puolė, bet nieko neišdavė. Kokie visi šie smūgiai jai. Ji komjaunimo narė. Kitas dalykas, kad naciai jau prasibrovė per priekinę gynybos liniją ir grasina nugalėti ir šią. Anyuta žino ir šaudo. Nors ir be galo sunku, reikėtų įsėsti į "Maus" vamzdį, tada vokiškas tankas neteks šaudymo galimybių ir jį teks vežti į galą remontuoti. Ir tai jau yra "Fritz" problema.
  Ir štai Anyutai po kelių nepataikymų pavyko numušti "Tigro" -2 statinę. Tada mergina linksmai dainavo:
  - Mūsiškiai nepasiduos taviesiems!
  Ir vėl iššovė. Akulina jai patarė fotografuoti basomis kojomis, nes taip daug praktiškiau. Gražuolė mergina iš dalies sutiko su tuo. Ir viskas klostėsi daug geriau. Visi pabūklai yra 85 mm kalibro, nepakankamai galingi prieš vokiečių tankus. Taigi, jei pataikysi į statinę, atsiranda sėkmės tikimybė.
  Anyuta bando įsivaizduoti mėlyną panoramą su judančiais geltonais taškais. Tai storas žalias nacių tanko siluetas. Matai jį kaip milžinišką dramblį. Taigi imk ir trenk mastodonu ant kamieno. Tada priešo pranašumas svorio kategorijose jam bus nenaudingas.
  O dabar dar vienas "Tigras" -2 praranda snukį. Ir jam pasidaro labai bloga.
  Akulina dainuoja iš visų jėgų:
  - Ex uodega, žvynai - nesugavo Fritz pažino karšį!
  Akumuliatorius susideda vien tik iš merginų-sandalų ir todėl, matyt, didesnės jėgos jų tausoja, o lukštai neskauda. Kiekvienas iš jų turi savo mokyklą ir savo likimą. Vaikystėje Akulina svajojo išrasti vaistą, kuris suteiktų nemirtingumo. Mirtis jai atrodė baisus ir neteisingas sprendimas. Juk tai, kad žmonės miršta, yra baisu. Ir nors mergina tikėjo sielos nemirtingumu, kuris yra pirminis lyginant su kūnu, bet vis tiek. Pasaulis nėra šachmatų lenta, nuimkite nuo jos figūrą ir uždėkite ją atgal. Ne, visata pasirodė žiauri. Kodėl žmogus turi pasenti ir mirti? Akuliną ypač sužavėjo senos moterys - šitas bjaurumas yra baisus.
  Argi žmogus ne kaip gėlė, o ne kūrinijos vainikas? Žmogus turi būti ir likti nemirtingas. Ir jokiu būdu jam neatrodė, kad susirgtų ir eitų į kitą pasaulį. Juk žmogus gimsta būti laimingam.
  O apie kokią laimę galima kalbėti, jei žmonės netenka artimųjų ir draugų? Jei jis - asmenybė blėsta? Ne, tai neteisinga ir nėra gerai. Ir Akulina pasinėrė į medicinos literatūrą. Netrukus mergina priėjo prie išvados, kad nemirtingumui vien chemijos neužtenka, reikia sugalvoti ką nors iš esmės naujo ir veiksmingo.
  Galbūt net šiek tiek radiacijos. Kurios, skirtingai nei radioaktyvios, nenaikintų, o gydytų. Tada prasidėjo karas ir nebeliko laiko nemirtingumui. Akulina kurį laiką dirbo gale. Tačiau Raudonosios armijos nuostoliai augo, į frontą vis dažniau buvo kviečiamos merginos, išvyko ir medikė. Iš pradžių ji dirbo slaugytoja, o vėliau perėjo į bateriją. Ne kartą Akulina atsidūrė ant mirties slenksčio. Tačiau kiekvieną kartą ji liko gyva ir net be rimtų sužalojimų.
  Vargšė mergina, kurios gyvenime buvo tiek daug įvairių problemų. O dabar prie jų artėja fašistų tankai.
  O štai dar viena gražuolė, rudaplaukė Tatjana. Mergina atneša kriauklių, tempia dėžes. Ji taip pat basa ir net atranda tai malonumą - juk liepa kieme, karščiausias metų mėnuo. Čia gera, visos susirinkusios merginos gana gražios, keliančios pagarbą tėvynės priešams. Tatjana traukia dėžę ir dainuoja:
  Sąjungos nesunaikinamos, laisvos respublikos,
  Ne šiurkštumas, ne jėga, ne baimė susibūrė...
  Ir gera apsišvietusių žmonių valia -
  Ramybė, draugystė, šviesa, protas ir drąsa sapnuose!
  
  Šlovė Tėvynei, mūsų laisvei,
  Visų tautų draugystė yra pasitikėjimas šimtmečiu,
  Teisėta jėga, žmonių valia,
  Juk paprastas žmogus yra už Vienybę!
  Ir po tokiais žodžiais ji būna linksmesnė ir dėžutės nebeatrodo tokios sunkios. Ir mergina lengvai atsilenkia. Ji tokia žavinga. Ir linksma mergina. Štai vokiečių diversantas šliaužia su granata
  parapetas. Tatjana basa koja paima citriną ir grakščiais pirštais ją ištraukusi meta į priešą. Nedelsdami į viršų atskrenda trys vokiečių šnipai, kuriuos skrenda skeveldros. O Tatjana, sukryžiuodama nuogas, įdegusias kojas, parodė jiems figą. Nepaisant to, ji yra graži mergina. Ir ar ji gali mirti?
  O štai jų baterijos vadas majoras Voronina. Jai jau trisdešimt, bet juosmuo nuo nuolatinio judėjimo lieknas, kaip jaunos merginos. Jos plaukai balti, todėl žili plaukai nesimato, o veidas iš gryno oro rausvas ir švarus, nėra nė vienos raukšlės. Margarita Voronina kovojo nuo pat pirmųjų karo dienų. Nelabai sėkmingai gavo apdovanojimus, nes ji kovojo daugiau nei šešerius metus ir asmeniškai nužudė daugiau nei šimtą vokiečių. Ne kartą Margarita buvo sunkiai sužalota ir ligoninėje negulėjo. Ją net vadino: Geležine Margarita. Tačiau moteris buvo moraliai išsekusi nuo užsitęsusio karo morališkai.
  Jos basos pėdos suragėjusios ir beveik nedulkėtos. Ji pati išmokė bėgioti basa prieš karą sniege. Ir dabar daugiau nei šešerius metus nenešioju batų. Keturiasdešimt pirmaisiais metais, norėdama laikytis savo įžado, ji kovojo piečiausiame ruože prie Rostovo. Tik Sibiro tepalų dėka ji išvengė nušalimų. Tačiau ji išgyveno be batų, išlaikė sunkų išbandymą Rusijos sniego pusnyse. Ir tęsė karą.
  Ji nebuvo labai vertinama ir niekada neprimygtinai reikalavo savo žygdarbių. Taigi atlygis kaupėsi lėtai, bet užtikrintai. O dabar ji jau pakilo iki majoro laipsnio ir turi visų trijų laipsnių šlovės ordiną. Tačiau herojaus žvaigždės, kurios Margarita jau seniai nusipelnė, dar nėra. Tačiau karys ypač nesigaili.
  Svarbiausia išgyventi šiame kare. Ir štai ji turi ypatingą Perun amuletą. Tai leidžia išgelbėti keturis žmones bet kuriame mūšyje. Pati Margarita ir dar trys jos pasirinkti žmonės.
  Pati didžioji moteris suplanavo tris gelbėjimus: Akulina, Anyuta, Tatjana. Geros merginos ir labai gabios. Štai jų patranka, vamzdžiai jau nušovė penkis vokiečius. O dabar Anyuta pataikė į Panteros vikšrą. Vokiečių tankas sustojo ir pradėjo rūkyti.
  Margarita šaukia merginoms:
  - Taip ir toliau!
  Jie atsako į viršų:
  - Yra taip, laikykitės!
  Margarita entuziastingai sušuko:
  - Ne! Niekas mūsų nesustabdys. Niekas nelaimės!
  O šeštoji Pelytė neteko snukio. Vokiečių tankai yra gana greiti, tačiau daugybė prieštankinių griovių ir ežių neleidžia jiems judėti. Merginos taikosi kartu, Akulina padeda nusitaikyti ginklą, ji yra greita kaip joks kitas kovotojas. Tatjana taip pat stipri ir tiksli. Čia jie vėl šaudo. Ir šį kartą sviedinys pataikė į Liūto vikšrą.
  Atsitrenkti į "Tigro" -2 vikšrus nenaudinga, nes dėl mažų ritinėlių automobilis, tiksliau, jo važiuoklė, tampa beveik nepažeidžiama. Tačiau ilgoje statinėje jis yra efektyvus ir viliojantis.
  Anyuta taria kaip tikras jūreivis:
  - Na, nuo varžto!
  Akulina palaiko velnią-cherubą:
  - Ateisime su linksmu juoku,
  Į didžiuosius Berlyno Reicho pastatus...
  Džiaukimės mielais dviem,
  Mūsų kariuomenė nenugalima!
  Ir vėl vokiečių tankas pradėjo taip smarkiai rūkyti ir ėmė leisti metalo skeveldras į visas puses.
  Entuziazmo nuneštas, visas mergvakarių pabūklų batalionas pradėjo dainuoti;
  Kartą vyras nežinojo sapnų,
  Aš negalėjau suprasti karštos minties nuovargio!
  Žvelgiant į spindinčios žvaigždės šviesą -
  Aš nežinojau Šventosios Tėvynės sąvokos.
  
  Jis buvo gyvūnas, šiurkštus laukinis -
  Pilnas skrandis - tai visa paguoda!
  Vienas instinktas - kaip varna baksnoja,
  Ir alkis nusileidžia į pragaro bedugnę!
  
  Tada viskas liko tik nuo lentos,
  Ir tuo džiaugiasi net gyvūnai!
  O dvasia trokšta amžinojo grožio -
  Jo įsitikinimu, daryti geresnę galią!
  
  Tada mums, žmonėms, kyla mintis -
  Taip, su juo ateina baisi kančia!
  Bet tu kovoji už žinias, jaunas žmogus -
  Protingas mokymas išaukštins visus!
  
  Tada ilgai nekentėsi
  Ateis laikas - jaunystė amžinai!
  Tavo tėvas ir motina taip pat prisikels,
  Jie sapnuos košmarus būdami suluošinti!
  
  Bet mintys taip pat yra blogos kiekvienai -
  Jie dega!
  Kai jie gąsdina kitą,
  Kai nemirtingieji turi dovaną!
  
  Deja, jūs turite nugalėti savo pyktį -
  Sukurkite kitą šlovės visatą!
  Tokia bus jėga tavo širdyje,
  Tas pralaimėjimas taip pat yra ugdymas!
  Kursko mūšis baigėsi lygiosiomis. Ir buvo pauzė. Vokiečiai į seriją atnešė Panther -2. Ši mašina buvo pažangesnė su siauru bokšteliu ir žemesniu siluetu.
  Automobilio svoris augo, šiek tiek per keturiasdešimt septynias tonas, nuo kurių net pagerėjo važiavimo savybės dėl devynių šimtų arklio galių variklio. Tačiau ginkluotė ir šarvai gerokai išaugo. Bokšto kakta tapo 150 mm, o šonai - 60 mm, korpuso kakta keturiasdešimt penkių laipsnių nuolydžiu - 120 mm, o šonai - 60 mm. Ir ginklas yra 88 mm ir 71 EL. Toks pistoletas iš tolo prasiskverbia per kilometrą 193 milimetrų šarvų 30 laipsnių pokrypiu. Taigi mašina labai rimta ir destruktyvi.
  Na, koks yra atsakymas į tai? Tik tuo, kad merginos taip pat kovos basos ir su bikiniu. Tada bakas taip pat neturi būti tobulas.
  Jau žiema. Ir vienas pirmųjų IS-2 tankų stoja į mūšį. Ir Elenos įgula. Merginos, žinoma, basos ir dėvi bikinius. Jie pasiruošę kovoti su nacių nuodėmėmis, už kurių stovi JAV.
  Taigi kova bus sunki.
  Elena šovė nuogais kojų pirštais. Ji atsitrenkė į nacių mašiną ir sucypė:
  - Už Tėvynę!
  Eufrosinija taip pat trenkia priešui, smogia jam į šoną ir kurtinamai juokdamasi pridūrė:
  - Už motiną Rusiją!
  Merginos prieš mūšį nudažė tanką IS-2 baltai. O sniege jo praktiškai nesimato. Ir jie labai taikliai rėžia priešą.
  Elžbieta, tiksliai šaudydama į priešą ir tiksliai pataikydama į priešą, gana logiškai pastebėjo:
  - Aš esu Robinas Hudas su bikiniu!
  Elena sutiko su tuo:
  - Tu tikrai esi tikras Robinas Hudas!
  Ir kaip jis ims ir plika kulnu nuspaus gaiduką.
  Keturi E ant IS-2 yra didelė jėga. Nors Gerda yra rimtas Panther-2 priešininkas.
  Abu bakai yra maždaug toje pačioje svorio kategorijoje. Vokiškas turi plonesnius šarvus šonuose, bet geriau apsaugotas kaktoje, ypač bokštelio ir apatinės korpuso dalies. O vokiška pabūkla yra šarvą perverianti ir greitesnė.
  Tiesa, vienkartinis sovietinio ginklo pažeidimas galbūt stipresnis. Taip, tai, žinoma, yra didelis pliusas, tačiau vokiškas ginklas yra tikslesnis. Ir kas svarbu, "Panther-2" yra daug judresnis ir manevringesnis.
  Taigi Gerda turi pliusą. Ir jei ji paspaus mygtuką nuogais kojų pirštais, ji neatrodys mažai.
  O vokietės labai mėgsta vyrus, tai irgi yra jų stiprybė, ypač jei liežuvius apdirba pulsuojančiomis nefrito lazdelėmis.
  . 2 SKYRIUS
  Žiemą Raudonoji armija nepasiekė lemiamo lūžio. Priekinė linija išliko stabili. Ir praktiškai nejudėdamas.
  Kitais metais vokiečiai pasirodė reaktyvinių lėktuvų serijoje ir Focke-Wulf - TA-152 evoliucijoje. Nuostabi mašina su galingais ginklais ir tinkamu greičiu. Tai rimta...
  SSRS vis dar yra tik nauji tankai IS-2 ir T-34-85. Ir tai taip pat buvo didelis žingsnis.
  Pavasarį vokiečiai pradėjo naują puolimą. Jie bandė perimti iniciatyvą.
  Gegužės 21 d. puolimo pradžia užsidegė dešimčių tūkstančių ginklų riaumojimu ir tuo pačiu metu daugiau nei septyniasdešimties tūkstančių bombonešių su napalmo bombomis, sveriančiomis iki dešimties tonų, išvykimas. Prasidėjo pats epiškiausias Antrojo pasaulinio karo mūšis. Priešas perėjo Rubikoną ir nuskubėjo į Maskvą. Gurdėjo vokiečių tankai, žvangėjo mažesni automobiliai. Plieno ordos veržėsi į sovietų pozicijas, kaip Čingischano kavalerija storais šarvais. Masyvai ėjo į priekį ir visų pirma labiausiai saugomi "Pelės" ir "Karališkieji liūtai", "Tigrai" -2 naudojo juos kaip mušamąjį aviną.
  Dar anksčiau praėjo teletankai - "Šachmatų žirgas". Jie susprogdino minų laukus ir atvėrė kelią vokiečių mašinoms į sovietų pozicijas. Taip pat buvo naudojamas "Gorynych", kai sprogmenų pripildytos žarnos buvo išmestos į priekį ir viskas buvo išvalyta.
  Elfų merginos Frida, Charlotte, Gerda yra naujausiame Panther-3 tanke ir juda puolimo priešakyje. Gražūs kariai plokščioje, 75 tonas sveriančioje mašinoje, apnuogino vienas kitą ir šaudo iš vis dar buvusio 105 mm kalibro ginklo.
  Šarlotė šypsodamasi pastebėjo:
  - Jau praėjo daugiau nei treji metai nuo karo su Rusija pradžios. Bet Maskva dar nepaimta!
  Frida pasipiktinusi pastebėjo:
  - Bet netrukus Kaukazas bus paimtas. Ir tai galbūt dar svarbiau!
  Gerda šypsodamasi atsakė:
  - Žinoma, yra tokių nuostabių kalnų ir nuostabių vietų, bet... Karas dažniausiai baigiasi sostinės griūtimi. Ir kol nepaimta, apie mūsų pergalę kalbėti neįmanoma!
  Šarlotė nenoriai sutiko.
  - Ne!
  Naujasis tankas "Panther"-3 vis dar bandomas. Jame viskas taip automatizuota, kad užtektų dviejų įgulos narių. Tačiau plikomis kojomis merginos mieliau žaidžia trise. Tačiau tai jiems nepalengvina.
  Ir puola milžinišką tanką į sovietų pozicijas. Jis yra sunkus, bet gerai apsaugotas ir turi 105 mm patranką 100EL. Ir tai yra rimta.
  Skubėkite į priekį šį pabaisą ...
  Ir sovietiniai sviediniai atsimuša į šį tanką.
  Gerda pastebėjo:
  - Mums trims sunku!
  Šarlotė šypsodamasi pastebėjo, šaudydama į priešą nuogais kojų pirštais.
  Raudonplaukė sušuko:
  - Tebūna mūsų Tėvynės šlovė!
  Frida juokdamasi pastebėjo:
  - Šlovė arijų dvasiai!
  Ir dar paspaus nuogu kulnu ir sovietų tankas užmuš. Ir kaukimas:
  - Už naujas jėgas!
  Čia atsiranda didžiulė bako galia.
  Bet, kita vertus, sovietinės merginos kariauja. O kariai iš Rusijos - irgi basi.
  Mūšiai yra įnirtingi, o Fritz žengia į priekį, giliai pralauždamas gynybą. Ir viskas vyksta ne pagal planą.
  Elžbieta šaudė iš IS-2 į priešą ir čirškė:
  - Tėvynei - mūsų motinai!
  Jekaterina pažymėjo, dulkindama priešą:
  - Už mūsų pokyčius, už Rusiją!
  Elena taip pat jį paėmė ir trenkė į priešą, gūksdama:
  - O Rusijai viskas super!
  Euphrosyne atsiuntė žmogžudišką sunaikinimo dovaną plikais pirštais ir čiulbėjo:
  - Už Tėvynę!
  Keturi IS-2 veikė ir šaudė gana tiksliai. Ir gana tiksliai, labai žvaliai smogė priešams.
  Na, vokiečiai ir toliau prasiveržia. Ir jie juda kovos kryptimi.
  Jau vasara, o frontas tiesiogine prasme griūva. Tačiau merginos toliau kovoja ir demonstruoja aukščiausią klasę.
  Elžbieta susiraukė iš šių žodžių. Po sąlyginai ir ne itin sėkmingos žiemos reikalai frontuose pablogėjo. Kurske, nepaisant skaitinio pranašumo, sovietų kariuomenė patyrė sunkų pralaimėjimą. Ir net dabar gana sėkmingai prasidėjęs naikintuvų kontrpuolimas prie Voronežo žlunga. Vokiečiai nuėjo į užnugarį ir nutraukė ryšius. O dabar tanke esančios merginos turi trauktis.
  Bet vis tiek gerai, kai automobilyje tik moterys - jos kvepia tokiu maloniu kvapu, o ne kaip prakaituoti vyrai. Ir jų įgula yra taip gerai koordinuota. O keturiese išlindo nepaprastai gražios.
  Elžbieta ryžtingai sako:
  Mes laimėsime, aš tai tikrai žinau! Netgi traukdamasis į Tolimuosius Rytus!
  Raudonplaukė Aurora, pliaukštelėjusi į vandenį plika, iškalta koja, grimasomis, atsakė kareiviška giesme:
  "Pagaliau gavome įsakymą pulti! Atimk mūsų tarpsnius ir kraują! Bet mes prisimename, kaip saulė grįžo ir beveik nusileido rytuose!
  Jekaterina ir Elena choru atsakė:
  -Gerai pasakyta!
  Aurora nuogomis kojomis prozoje pridūrė:
  - Visa Europa dirba naciams, o Afrikoje dar daugiau išteklių. Taigi turime pakelti labai sunkią štangą!
  Basoji Elžbieta trinktelėjo kumščiu į vandenį:
  - Paimkime ir suplėšykime! O dabar jau gana! Jau atsigaivinęs ir vėl į baką!
  Gražuolės neprieštaravo. Prakaitas nuo stiprių, įdegusių kūnų nuplautas ir gerai. Merginos turi prabangius klubus, siaurą juosmenį ir pilvuką su reljefiniu presu. Jie tikrai yra kaip senovės deivių statulos. O kojos tokios lieknos, o kartu ir raumeningos, po alyvuogių odele rieda kamuoliukai ir plieninė raumenų viela.
  Apie tokias merginas sako: sustabdys šuoliuojantį arklį, įeis į degančią trobelę!
  Nors ir nenoriai grįžta į karštą baką. Elena aptaškė iš kibiro ant šarvų, kad mašina būtų bent kiek vėsesnė.
  Elžbieta apie tai griežtai pažymėjo:
  - Kaip tokiuose plieniniuose karstuose kovoja uniformuoti vyrai? Ir mes beveik nuogi!
  Basakojė Aurora dideliais ir perliniais dantimis pratrūko juoktis:
  - Sutiksite, kad tai labai įdomi idėja - siųsti bikinį pagal Lend-Lease!
  Jekaterina piktai atsakė, basa koja trenkdama į tanko vikšrą:
  - Taip, nuostabu. Minimalus audinio švaistymas, didžiausios ambicijos!
  Elena, taip pat trūkčiodama, tik šį kartą su krūtine, krekė:
  - Būtų geriau, jei jie atsiųstų papildomą tanką! Arba lėktuvas!
  Basakojė Elžbieta niūriai pastebėjo:
  - Taip, šiukšlės jie turi tankus!
  Raudonplaukė Aurora, lipdama į bokštą, prieštaravo:
  - Ne visai! Naujausias "Churchill" yra labai geras, ypač šarvais!
  Šviesiaplaukė Elizabeth suraukė antakius ir paklausė:
  - Ar važiavote Čerčiliu?
  Ugninis velnias pašnibždomis atsakė:
  - Ne! Bet aš netyčia sužinojau, kad jis turi 102 milimetrų priekinius šarvus!
  Gražuolė Elžbieta apvalė veidą, grakščiais, nuogais pirštais bakstelėjo į trisdešimt ketverių šarvus ir pasakė:
  - Dvigubai storesnis nei mūsų? Na, kokia gera idėja!
  Elena, sėdinti vairuotojo vietoje, paklausė:
  O kaip su ginklo kalibru?
  Basakojė Aurora nuoširdžiai atsakė:
  - Nežinau... Bet greičiausiai tai yra 75 arba 76 milimetrai. Maždaug panašus į mūsų.
  Basakojė Aurora, apsigyvenusi kaip ginkluotoja, pastebėjo:
  - Tai gal jo vairavimo rezultatai prastesni?
  Apnuoginta Aurora gūžtelėjo pečiais stipriais, raumeningais pečiais.
  - Galbūt ... Bet britai jau turėjo 600 arklio galių Meteor variklį, todėl nemanau, kad Čerčilio bakas yra karsto mašina!
  Gražuolė Elžbieta uždavė kitą klausimą:
  - O kokie mūsų naujausi pasiekimai?
  Raudonplaukė velnias meiliu balsu dainavo:
  - Tai didelė paslaptis... Tiki ar ne?
  Elžbieta, purtydama basas kojas, melodingu balsu atsakė:
  - Žinoma, aš tavimi tikiu! Dėl tokių klausimų galite labai paprastai... Barškutis į stovyklą - kur baltas meškiukas!
  Nuoga koja Elena, užvesdama automobilį, pastebėjo:
  - Sklando gandai, kad netrukus pasirodys monstras - septyni pabūklai ir du raketų paleidimo įrenginiai, kaip ant Katiušų.
  Ugningoji Aurora sušvilpė ir papurtė galvą.
  - Taip, toks monstras net neapsivers!
  Elena pompastiškai pasakė:
  - Bet kaip bus skaudu!
  riaumojo T-34-85. Turėjau pakelti balsą, kad šaukčiau per variklį.
  Vyresnioji leitenantė Elizabeth suriko:
  - Teko girdėti, kad netrukus pasirodys nauja IS su labai storais šarvais ir dviem varikliais. Taigi vokiečiai bus chanai!
  
  
  Basoji Aurora juokaudama dainavo:
  "Mes iškasime tanką, jis vėl pradės žudyti per dvi normas, pradės tiekti jums chaną į bažnyčių šventorius!
  Ir visi keturi prapliupo juoktis. Automobilis pamažu didino greitį. Nepaisant visų legendinių trisdešimt keturių ir T-34-85, tai buvo gana sunku vairuoti tanką. Ypač daug pastangų pareikalavo pavarų dėžės perjungimas. Stipri basa koja Elena susitvarkė, kartais raudonplaukė padėdavo koja. Tačiau pati dėžutė gali sulūžti.
  Todėl "trisdešimt keturi" nebuvo įjungti maksimalia pavara. Taigi bakas judėjo lėčiau nei galėjo. Ir buvo pavojus, kad dieną jį aptiks žinomi "daiktai", Yu-187 ir TA-152, labai pavojingas nardantis bombonešis.
  Basoji Elžbieta tai suprato ir tikėjosi greičiau patekti į mišką. Ten jų bakas nėra per daug išsiskiriantis.
  Basakojė Aurora po nosimi sušvilpė dainą. Raudonplaukė visada būna pakilios nuotaikos, net ir pranešdama liūdnas naujienas.
  Nataša prisiminė karo pradžią. Tai įvyko vidurdienį, kai apie tai pranešė per radiją. Tačiau jau ryte ėmė sklisti grėsmingi gandai. Tada per radiją pranešė, kad Vokietija užpuolė SSRS nepaskelbusi karo. Iš karto kelios moterys apsipylė ašaromis.
  Žmonių nuotaikos buvo įvairios. Jaunesni, propagandos apsvaigę, net apsidžiaugė: sako, po dviejų savaičių susuksime vokiečius, o jie bus šlykšti. Vyresni, priešingai, įdegę.
  Elžbieta taip pat jautėsi nesmagiai. Jos vyresnysis brolis žuvo Suomijos kare, o vidurinis, grįžęs, papasakojo daug baisių dalykų. Bet kuriuo atveju buvo aišku, kad Raudonosios armijos lygis nebuvo toks aukštas, kaip skelbė propaganda. Ir kad komanda nėra lygi, o daugelis tankų dega kaip degtukai.
  Pareigūnai apie vokiečius kalbėjo su pagarba... Vis dėlto jie užkariavo beveik visą Europą. O kas vyresnis prisiminė Pirmąjį pasaulinį karą. Tada kaizerio kariuomenė pasiekė Dnieprą, o Rusija perėjo prie žeminančios Brest-Litovsko sutarties.
  Taigi nuoga koja Elžbieta buvo labai nusiminusi. Nenorėjau vėl laidoti savo artimųjų, o juo labiau kautis su tokiu stipriu priešu kaip Vokietija ir jos palydovai. Didžioji Britanija turi mažai vilčių. Kad ir kaip šie mėsėdžiai plėšrūnai susivienytų prieš Rusiją.
  Pirmosios dienos ir savaitės patvirtino pačias pesimistiškiausias prognozes. Vokiečiai veržėsi į priekį ir užėmė vieną miestą po kito. Minskas krito per kelias dienas. Ir mažiau nei po mėnesio Smolenskas. Elžbieta savanoriškai dalyvavo fronte. Ji stipri mergina ir labai užkietėjusi.
  
  Tankininke ji tapo atsitiktinai, prieš tai kovojo pėstininkų būryje. Vokiečiai toliau veržėsi į priekį. Dalis, kurioje mergina kovojo, buvo apsupta. Nataša pasuko į savąją ir suklupo ant apleisto tanko. Elena buvo su ja ir kartu merginos galėjo užvesti automobilį. Ir netgi atvedė ją į fronto liniją.
  Už tai jie gavo medalį ir buvo paskirti į tankų kariuomenę. Pasiruošimas buvo labai trumpas - vos pusantro mėnesio. Merginoms pavyko dalyvauti Maskvos gynyboje.
  Jau atrodė, kad mūsiškiai buvo ant slenksčio. Pažangūs "Fritz" padaliniai Kremlių pamatė pro žiūronus, patekę į sostinės priemiesčius. Bet įvyko stebuklas.
  Priešai buvo ne tik sustabdyti, bet ir sugebėjo pereiti į kontrpuolimą. Paskutinės operacijos niekas neplanavo. Tai vyko spontaniškai, bet nuo to buvo dar sėkmingiau. Naciai atsitraukė, paliko įrangą ir tiesiogine to žodžio prasme sustingo šaltyje.
  O "trisdešimt ketveriukės" pademonstravo gerą savo kokybę - kroso sugebėjimą. Vokiečiai įstrigo sniego pusnyse, o riteriai pajudėjo ir sutriuškino priešą.
  Pašalinus grėsmę Maskvai, visi galvojo, kad dabar ir toliau mūsiškiai žengs į priekį. Ir kad naciams buvo sulaužyta nugara.
  Bet dabar vėl viskas kitaip! Kaip baisioje pasakoje! Apie pavarų perjungiklius! Kai juoda tampa balta, o balta tampa juoda.
  O dabar pasidarė daug blogiau. Susidarė katilas, iš kurio reikia išlipti.
  Svetlana pasilenkė iš bako. T-34-85 yra mašina, kuri, be sandarios pavarų dėžės, turi ir tokį trūkumą kaip prastas matomumas. Dėl šios priežasties šis tankas praranda didelę dalį savo kovinių savybių. Vokiečių Panther-2 neturi tokio trūkumo, o per jį viskas gana gerai matoma.
  Mergina net įlipo į pagautą trofėjų, atkreipdama dėmesį į patogesnes darbo sąlygas ekipažui, gerą vokiečio optiką. Tiesa, 88 mm pistoletas toli gražu nėra silpnas, o sviedinys taip pat tris kartus lengvesnis už sovietinį.
  Raudonasis velnias taip pat bandė pasilenkti. Tačiau dviem merginoms žiūrėti pro vieną liuką kiek ankšta. Jie pradėjo stumdytis.
  Nuogoji Aurora šiurkščiai urzgė:
  "Tai vis dar mano vieta!" Jūs esate ginklininkas ir turėtumėte sėdėti prie akių!
  Catherine sušuko:
  - Atvirkščiai, aš privalau viską pamatyti! Ir tu geriau žinai savo vietą!
  Merginos pradėjo muštis. Austi raumeningi, įdegę kūnai, įtempti stiprūs raumenys. Net jų liemenėlės nuslydo nuo pastangų.
  Elžbieta rėkė ant jų, tada patraukė juos abu už basų kojų pirštų, priversdama nusiraminti:
  - Vokiečiai ne tik užgrobia, bet ir tau dar reikia kautis! Išsaugokite savo užsidegimą naciams!
  Merginos nustojo spausti viena kitą, bet choru kreipėsi į vadą:
  - Kaip mes galime sekti?
  Elžbieta priėmė Solono (buvo toks garsus senatorius Solonas!) sprendimą:
  - Tu išeisi paeiliui!
  Basakojė Aurora kaprizingai pastebėjo:
  -Ir blondinė apgaus!
  Catherine piktai atsakė:
  - Tu būtum patylėjęs raudonai begėdiškai!
  Elžbieta sumurmėjo:
  - Užteks! Arba aš tau plaksiu vištos kojeles! Tu pakeisi savo draugą mano įsakymu!
  Mergina rodė viena kitai liežuvius ir ... liko kartu kabinėtis liuke.
  Elžbieta nuoga koja šaltu tonu pasakė:
  - Sėskis tu raudonplaukė, Svetlana lieka!
  Ugninis Augustinas nuoširdžiai pasipiktino:
  Ji čia jau seniai! Aš ką tik pasirodžiau! Ir teoriškai aš turėčiau tai pakeisti!
  Elžbieta, pakėlusi balsą ir paleisdama metalą, suriko:
  - Vado įsakymai karo metu ne aptariami, o vykdomi... O gal man tave plakti?
  Liepsnojantis sandalų velnias nenoromis pasislėpė ankštame karštame bokšte, murmėdamas:
  - Vado įsakymas karo metu, kai aplink švilpia kulkos! Pripildytas meilės ir didelės vertės, šventas rusų kariams!
  Elžbieta nusišypsojo. Konfliktas buvo išspręstas, o netrukus miškas, ir jie bus saugiai paslėpti. Štai budri Kotryna staiga sušuko:
  - Aplenkęs vokietį ant tanko!
  Dabar tai rimta... Be to, Elžbieta bijojo ne tiek tankų mūšio, kiek to, kad naciai per radiją iškvies atakos lėktuvus. Tačiau yra vilties, kad "Fritz" neskris dėl vienišo sovietinio tanko.
  Nors vokietis pasislėpė už seno šieno rietuvės, Kotrynai pavyko jį pamatyti. Tai buvo "Panther-2" ir naujausia modifikacija, kurios snukio ilgis buvo 100 EL. Kalibras yra toks pat 88 mm, tačiau sviedinio snukio greitis yra daug didesnis.
  Ankstesnėje modifikacijoje "Panther-2" galėjo prasibrauti ne toliau kaip 1000 metrų atstumu, o tada neabejotinai į kaktą. Sovietinis trisdešimt keturi teoriškai galėjo pasiekti iki kilometro laive, bet praktiškai - iki penkių šimtų metrų. Tačiau šį kartą šansai beveik lygūs. O naciai turi geresnę optiką.
  Nepaisant visos rizikos, Elena plika kulnu įjungė paskutinę pavarą. Trisdešimt ketveri riaumoja dar garsiau, todėl jų rankos buvo susikabinusios, o pats tankas drebėjo. Tačiau dabar jiems daug sunkiau pataikyti. Vokietis stovi vietoje ir laukia sovietinio automobilio.
  Lengviau pataikyti į stovintį taikinį, bet kai tavo automobilis taip dreba...
  Jekaterina nusileidžia ir, padedama basos pėdos Auroros, nusitaiko ir paleidžia pirmąjį šūvį.
  Dešimčia metrų prieš vokietį sprogsta sviedinys.
  Basakojė Elžbieta griežtai perspėja:
  - Būk atsargus! Neturime tiek amunicijos!
  Jekaterina, atsainiai linktelėjusi šviesia galva, atsako:
  "Tai tik stebėjimo kadras!"
  Basoji Aurora pašaipiai dainavo:
  - Rytoj bus geriau nei vakar! Rytoj bus geriau nei vakar! Sveika saule!
  Basakojė Jekaterina šiek tiek garsiai, bet aiškiai pasakė:
  - Atstok!
  Mergina vėl bandė nusitaikyti. Vokietis dar buvo toli. Netgi mažai tikėtina, kad pabūkla Zis-85 iš tokio atstumo pramuštų jo 60 milimetrų šarvus. Nacis dar nešaudė, bet pagavo taikinį. Mažas T-34 bokštelis yra mažas taikinys. Sunku pataikyti iš toli, ypač kai tankas taip veržiasi visu greičiu.
  Nuoga koja Kotryna dvejojo. Fotografuokite dabar arba vėliau, prieikite arčiau. Trisdešimt keturi dreba judesyje ir neįmanoma tiksliai pamatyti. Reikia arba sustoti, arba pakankamai arti, arba dar geriau arti.
  Basoji Elena sako sugniauždama kumščius:
  - Šventojo tėvynės šlovei!
  Nuoga koja Jekaterina galiausiai nusprendžia ir šaudo. Sviedinys išspjaunamas iš vamzdžio. Mergina jį lydi su psichine palyda.
  Jau arčiau, maždaug pusantro metro, nuo vokiečio. Atsižvelgiant į tai, kad trisdešimt ketverius metus sunku įžiūrėti, tai geras rezultatas. Šūvio momentu pasilenkusi pusnuogė Aurora garsiai lojo:
  - Beveik dar šiek tiek!
  Catherine piktai sumurmėjo:
  - Beveik nesiskaito!
  Raudonplaukė velnias sušuko:
  "Mes duosime fiureriui kumščiu į veidą, jis kaip nors susitvarkys! Dabar esame šiek tiek pamišę!
  Catherine nekantriai stumtelėjo gražuolę koja:
  - Tylėk, jei gali!
  Basoji Aurora urzgė:
  - Plytos!
  Galiausiai vokietis neištvėrė, iššovė... Sviedinys su švilpuku atskriejo pavojingai arti automobilio. Bet Fritzas nepataikė. Ką jis galvojo? Ar įtarėte, kad tokios gražuolės sėdėjo vežime ar šaudė mechaniškai? Panther-2 turi vado bokštelį ir gerą matomumą. Keturiasdešimt ketvirtaisiais metais šis tankas tapo masyviausiu. Su jo pagalba vokiečiai pasiekė didelių laimėjimų, užgrobdami teritorijas keturiose Vokietijos sienose 1937 m. ir vos per penkis mėnesius.
  Bako pilnai pakanka. Ypač prieš IS-2. Keturiasdešimt ketvirtųjų metų pabaigoje pasirodė variantas su ilgesniu vamzdžio ilgiu, taigi ir pradiniu sviedinio greičiu. Vokietis tikisi smogti priešui, nors trisdešimt keturi - probleminis automobilis. Kartais rusams pavyksta pataikyti iš toli, ir judant. Turime sumušti priešą kaip musę.
  Nuoga koja Elžbieta, suprasdama, kad visada yra galimybė pataikyti, sušnabžda:
  - Leninai, partija, komjaunuoli!
  Mano galvoje šmėstelėjo beprotiška mintis, kodėl neatsigręžus į Dievą? Tačiau komjaunimo narys neturi tikėti Dievu. Ir apskritai, jeigu Jis egzistuoja, tai kodėl jis visa tai leidžia? Ar rūpestingas Kūrėjas leistų tokį neteisėtumą? O kaip su senatve ir mirtimi?
  Beveik nuoga Elžbieta, galbūt labiau nei mirties, bijojo pasenti ir tapti negraži. Kaip tai neestetiška. Ir iš tikrųjų, jei darysime prielaidą, kad žmogus yra mirtingas, dėl vystymosi ir pažangos, tada subjauroti žmones senatvėje kažkaip ne iš piršto laužta. O kur dar kūrėjo estetika? Ar jam tikrai patinka susiraukšlėjusios ir kuprotos senutės?
  Gražuolė Elžbieta negalėjo to paaiškinti ir padarė išvadą - Dievas yra žmonių išradimas! Tiesą sakant, yra evoliucija. O gal ateis laikas, kai žmogus išsivystys iki tokio lygio, kad galės prikelti mirusius! Ir tada tie, kurie žuvo kare, atgims šviesaus komunizmo pasaulyje!
  Basakojė Elžbieta sušnibždėjo:
  - Duok Dieve, mūsų ateistinės partijos pergalę!
  Gražuolė Jekaterina nusiramino ir iššovė trečią kartą... Atrodė, kad sviedinys atsitrenkė į šarvus, bet vėl praskriejo. Bet vokietis pasodino... Po velnių, pataikė!
  Bokštas drebėjo, pasigirdo skambėjimas. Laimei, nuožulni šarvai rikošetu numušė šūvį.
  Bet svarbiausia, kad iš vis dar tinkamo atstumo "Fritz" sugebėjo pataikyti į greitai judantį tanką su nedideliu bokšteliu. O tai reiškia, kad ten sėdi patyręs tankistas, o kitą kartą jis gali nevaduoti ...
  Nuogomis kojomis, blizgančia nuo prakaito, Aurora automatiškai įkišo sviedinį. Kotryna pasisuko su malda į ... Artemidę! Matyt, šiuo atveju tinkamiausia atrodė medžioklės deivė. O mergina spyrė basa koja į aštrų kampą. Nuoga koja Jekaterina pastebėjo, kad supykusi geriau šaudo. Ir... ji užsimerkė, pasikliaudama intuicija...
  Ketvirtas šūvis...
  Basoji Elžbieta tyliai sušnibždėjo:
  - Dangaus drobulė kaip šydas!
  Ir pusnuogė Aurora, vėl žiūrėdama iš už liuko, sušuko:
  - Kaip tik iš vėžių! Pataikyk į bokštą!
  Sankryžoje sviedinys prasiveržė pro vokiečių tanką. Kilo gaisras ir kovos komplektas pradėjo plyšti. Štai raudonplaukė ne visai taktiškai pastebėjo:
  - Pasisekė! Ir tik iš ketvirto karto!
  Apnuoginta Elžbieta suskubo pataisyti raudonplaukę Aurorą:
  - Su tokiu kratymu, ir neblogai! Ketvirtasis bandymas!
  Basoji Catherine netikėtai stojo į raudonplaukės pusę:
  - Ne! Ji teisi, geriau buvo pataikyti pirmą kartą!
  Elena pradėjo šiek tiek sulėtinti greitį, stengdamasi kuo sklandžiau judinti svirtis basomis kojomis. Trisdešimt keturi sulėtėjo. Iš išorės bakas atrodė gana grubus, tačiau praktiškai jis parodė savo efektyvumą. Vokiečių bokštelis buvo visiškai nuplėštas, o korpusas nuo detonacijos skilo į dvi dalis.
  Elena pradėjo šiek tiek sulėtinti greitį, stengdamasi kuo sklandžiau judinti svirtis basomis kojomis. Trisdešimt keturi sulėtėjo. Iš išorės bakas atrodė gana grubus, tačiau praktiškai jis parodė savo efektyvumą. Vokiečių bokštelis buvo visiškai nuplėštas, o korpusas nuo detonacijos skilo į dvi dalis.
  Tačiau vienas Fricas vis tiek sugebėjo išlipti iš mašinos ir apsimesdamas mirusiu pasislėpė už krūmų. Elžbietos įsakymu Elena sustabdė tanką. Pusnuogės Aurora ir Jekaterina iššoko iš trisdešimt ketverto. Raudonplaukis prišoko prie vokiečio ir, demonstruodamas nepaprastą jėgą, viena ranka pakėlė jį už apykaklės. Tačiau fašistas buvo ne tik mažo ūgio. Tai tikrai kažkoks vaikas, vaikiškas veidas, lieknas kūnas, net ūsai dar nepralaužti.
  Raumeningas raudonplaukis paklausė vokiškai:
  - Ar tu toks neišsivysčiusi distrofikas, ar tikrai šketas?
  Berniukas išsigandęs sumurmėjo:
  - Aš ne vaikas. Aš esu iš Jungvolko, turėjau praktiką tanke!
  Nuoga kojoja Aurora pratrūko juoktis:
  - Iš Jungvolko? Kodėl neturite dar keturiolikos metų?
  Berniukas linktelėjo ir atsakė:
  - Man tik vienuolika! Dėdė mane nuvežė pasivažinėti. Nesiųskite manęs į Sibirą! Ir vaikinas vaikšto.
  Basoji Jekaterina, kuri gana gerai suprato vokiškai, pasiūlė:
  "Gal turėtume paleisti savo vaiką?"
  Ugningoji Aurora įnirtingai iškišo dantis:
  - Leisti vokiečiui pas savuosius? Niekada!
  Medaus šviesiaplaukis šaulys racionaliai pastebėjo:
  - Jeigu tokį šketą atnešime kaip kalinį, visi iš mūsų šaiposi!
  Vadas Jekaterina taip pat pasilenkė ir, žiūrėdamas į berniuką, pastebėjo:
  - Jis kažkoks liesas. O mergina paklausė vokiškai. Ar tu tikrai iš Jungvolko?
  Berniukas atsakė:
  - Taip, miledi...
  Catherine logiškai pastebėjo:
  - Jei pasiimsime jį su savimi, galėsime išsiųsti į gerus vaikų namus. O jei paleisime pas savuosius, tai tu pažiūrėk į vaiką ir jį nužudys!
  Basoji Aurora netikėtai paprieštaravo:
  Kur jūs matėte gerus vaikų namus? Aš pats esu našlaičių prieglauda, lankiausi jaunuolių kolonijoje ir noriu pasakyti, kad nėra jokio skirtumo!
  Catherine atsisuko į Aurorą ir suriko:
  - Tu buvai raudonplaukė, sėdinti ant jaunuolio? Aš visada tai įtariau!
  Trypdama basa koja Aurora paniekinamai sušnibždėjo ir pasakė:
  - Mūsų kolonija buvo tokia aktyvi, kad joje nebuvo vagių! Kaip pionierius, bet su labai griežta disciplina. Aš net nemoku banditų kalbos!
  Catherine sutiko su tuo:
  - Būna... Lankiausi ir kolonijoje, o ten visi auklėtiniai tokie kultūringi ir tikslūs, kad pionierių stovykloje retai surandi tokius žmones. Na, gerai, gal pas mus vokiečių vaikas taps atstumtuoju, ir būtų humaniškiau jį paleisti!
  Apnuoginta Aurora susigūžė ir pasiūlė:
  "Gal palikite jį su mumis. Tegul jis bus pulko sūnus, mes išmokysime jį rusų kalbos ...
  Elžbieta susiraukė pusnuogę Aurorą ir urzgė:
  Ar tau reikia žaislo?
  Raudonplaukė griežtai pasakė:
  - O kas pas mus blogiau už gyvenimą fašistiniame žvėryne?
  Jekaterina netyčia užlipo ant išsiliejusios variklio alyvos ir dabar šluostėsi plika grakščia pėda ant žolės. Bet dulkės atkakliai kibo. Gunner mergina palaikė Aurorą:
  - Taip, berniukui tikrai bus geriau su mumis nei su šiuo nacių žvėrimi! Jis mažas, liesas, telpa į baką! Mes išmokysime jį kovoti ir atlikti žygdarbius!
  Elžbieta niūriai pastebėjo:
  - Trisdešimt keturi ir taip ankšta mums keturiems tankui. Ir tada pasodinkite berniuką. Tačiau tai ne tik tai. Tada jie kalbės apie mus visokius bjaurius dalykus!
  Gražuolė raudonplaukė Aurora piktai pastebėjo:
  Per daug blogai galvoji apie kitus žmones. Nedarys!
  Elena taip pat pasilenkė iš bako ir sušnypštė:
  - Mergaitės, gyvenkime kartu... Galų gale, ar palikti berniuką, sprendžiame ne mes, o dalinio vadas... Na, o kol kas pasiimkime vaiką ir važiuokime su vėjeliu. !
  . 3 SKYRIUS
  Basakojė Elžbieta nenoriai linktelėjo ir urzgė:
  - Pamatysi, vadas uždraus mums nešti. Čia karas, o ne vaikų darželis!
  Basoji Aurora ištiesė berniukui ranką ir gryna vokiškai pasakė:
  Dabar aš tavo mama! Jūs gyvensite ir valgysite su mumis!
  Berniukas verkšlendamas atsakė:
  - Nereikia, teta, aš noriu namo!
  Raudonplaukė Aurora grėsmingai papurtė galvą.
  -Ne! Tu esi mūsų kalinys! Jei nenorite į Sibirą, tada būsite su mumis!
  Berniukas norėjo apsiverkti, bet valios pastangomis sulaikė ašaras. Ir atrodė, kad vyras neverkė. Catherine paėmė berniuką ant rankų ir nunešė į automobilį. Iš tiesų, penki iš mūsų tanke susigrūdo. Ir merginos nemažos, ir mašina per ankšta. Pagautas mažasis vokietis po žole sėdėjo tyliau nei vanduo.
  Tankas nuvažiavo į mišką. Ir pačiu laiku du garsūs Yu-187 atakos lėktuvai tiesiog praskrido. Pats savaime šis lėktuvas nėra per daug baisus oro mūšiuose, tačiau labai tiksliai meta bombas, taip pat gali pataikyti į atskirą tanką.
  Elžbieta šypsodamasi pasakė:
  "Ir mes vos nepraradome laiko dėl šio berniuko. Jie sudaužytų mūsų tanką į gabalus.
  Catherine gūžtelėjo pečiais.
  - Laimėjome tankų dvikovą su beveik lygiaverčiu varžovu, ir, matyt, patyrusiu šauliu. Prieš tai jie taip pat išmušė kelis ginklus ir liko gyvi. Tikrai ne visiems iš mūsų bendražygių pasisekė!
  Elžbieta pažvelgė į savo kūną ir pasakė:
  - Mes visi keturi tokie lygūs, be randų... Kad ir kaip sėkmė mums keršytų!
  Nuoga kojoja Aurora papurtė galvą.
  Paprastai gera pradžia reiškia gerą pabaigą. Kad ir kaip būtų, mes vis dar gyvi!
  Jekaterina pasitrynė nosį basų kojų pirštais ir pasiūlė:
  "Gal turėtume sustoti ir užkąsti. Nevalgyk ryte!
  Elžbieta sutiko:
  - Eime! Tuo pačiu pamaitinsime vaiką!
  Pietūs buvo kuklūs: lašiniai, duona ir svogūnai. Kariuomenės davinio visiems neužteko, todėl kaime gavo dovanų. Merginos pavalgė ir davė berniukui. Jis, matyt, vis dar bijojo ir suvalgė tik ploną salsos ir duonos riekelę. Bet Catherine rado daugiau pieno, nors ir rūgštaus.
  Pavalgusios merginos atsipalaidavo ir dainavo...
  Drąsos merginos kovoja už Rusiją,
  Jie labai didžiuojasi, o Svarogo sūnūs ....
  Mūsų gražuolė taip taikliai smūgiuoja kulkosvaidžiu,
  Šėtono tarnai nepajėgs mūsų palaužti!
  
  Mes narsiai kovojome, kovojome su fašizmu,
  Mes nugalėsime piktąjį Vermachtą, nors priešas stiprus ...
  Tikiu, kad greitai pamatysime komunizmą,
  Auksinė lapija, ryški nuo klevo!
  
  Nėra mūsų šalies geresnės, komunizmas yra gražesnis,
  Kad mūsų Tėvynė spindėtų...
  Į planetą ateis lengvasparnė laimė,
  Ir svajonė apie geresnį gyvenimą netrukus išsipildys!
  
  Tikėkite, kad mūsų Rusija taps didele laime,
  Marija valdys, Lada dievų motina...
  Sustabdysime laukinio vermachto antpuolį,
  Ir nereikia papildomų ir įsimintų žodžių!
  
  Priešas negalės išplėšti mergaičių širdies,
  Mes, kovotojai, pagaląsdavome aštrų, pašėlusį kardą...
  Gražuolės balsas labai gerai žino skambutį,
  Ir mes galėsime iškirsti fašistų minias!
  
  Žinokite, mes, komjaunuoliai, niekada nepasiduosime,
  Visus nacius paguldysime aštriausiais ašmenimis...
  Tegul mūsų mergaičių veidai spindi auksu,
  Ir mes kumščiu trenksime fašistui į veidą!
  
  Per atšiaurias sniego sankasas veržiasi basa mergina,
  Jis aktyviai rašo su žaibo griaustiniu iš kulkosvaidžio ...
  Jūs, fašistai, turite tik paskandinti save,
  Nes Tėvynė yra monolitinė tvirtovė!
  
  Mes nugalėsime fašistus, nors jie turi taikos galią,
  Dėdė Samas nusprendė žaisti kartu su Fritzu šiame mūšyje...
  Iš Adolfo jie pasidarė stabą,
  Ir dabar jis turi prieš juos rusų armiją!
  
  Čia verda pikti mūšiai, šio komjaunimo mūšyje,
  Jie sutriuškina nacius, nors ir nelygioje kovoje ...
  Merginos iš sidabro balsas toks skambus,
  Gražuolė nepasiduos Hitleriui-Šėtonui!
  
  Mūsų Rusijos dalis yra nuolat laimėti,
  Nors fašistinė armada nežino skaičiaus ...
  Ir mes stipriai trenkėme Adolfui į žandikaulį,
  Darbo partija Maskva pasidavė smūgiui!
  
  Jau yra sniego pusnys, o merginos basos,
  Jie mirga nuogu kulnu kaip kiškio pėdsakas ...
  Komjaunimo nariai veržiasi į mūšį,
  Tikėkite, kad priešas aušros nematys!
  
  Neduokite fašistams pasigailėjimo mūšyje,
  Jų kariuomenė bus pragare, kaip velnias ugnyje ...
  Mes gausime atlygį iš Jėzaus rankų,
  Bus labai nuožmi, meškiukai rusai!
  
  Jei reikės, pasuksime, visi kalnai apsnigti,
  Ir mes stovėsime lengvojo rojaus komunizmo visatoje ...
  Laimei, atverdamas mums šūvį iš Auroros ginklų,
  Ir žiaurus fašizmas buvo įmestas į pragarą!
  
  Stalingradas nepasidavė, mes jam priešinomės,
  Nors iš plieno ir pragaro išsiveržė minia...
  Merginos basomis kojomis mėtė granatas,
  Nes komjaunuolių Tėvynė yra viena!
  
  Tikiu, kad būsime Berlyne, nors ir sunku,
  Naciai turi "Panteras", "Tigrus", "Liūtus", "Ferdinandą"!
  Mergina užsitempė ant peties grandininį virvę,
  Nes komjaunuoliai mūšyje yra nuožmus talentas!
  
  Mergaitės širdis atiduota Jėzui,
  Be to, Leninas ir Stalinas gyvena aistringu tikėjimu ...
  Kad nebeliktų sumanių abejonių,
  Tvirtai ir tvirtai pasakykime, kad Adolfas yra kaput'as!
  
  Mes sutriuškinsime drakono prezidentą kardais,
  Ir mes šimtmečius sunaikinsime jo gaują ...
  Mes trypsime kojomis fašistines merginų minias,
  Tegul išsipildo šviesa, šventa svajonė!
  
  Suteik žmonėms laisvę, jų mintis ir jausmus,
  Kad žvaigždė spindėtų kaip komunizmo saulė ...
  Kadangi turėsime tokią tirštą košę su sviestu,
  Amžina mūsų sesers jaunystė taps mumis amžinai!
  
  Čia ateis šviesa, sužibės Tėvynė ...
  Tėvynė šlovės mums šimtmečius ...
  Mes stovėsime viršuje, tu tiki komunizmu,
  Rusijos dvasios stiprybė, žinok, kovotojas yra puikus!
  
  Čia Rusija yra pasirengusi tapti malonesnė ir gražesnė,
  Ir padėk visam pasauliui patekti į rojaus laimę ...
  Mes galime užkariauti visatos lygius kraštus,
  Visata be krašto į jėgų laimę!
  
  Bet po piktojo Reicho kulnu nebus Rusijos,
  Nes jis turi tikrą talentą kovoti...
  Mūsų mergaičių šokyje, pagal tą laikrodžio mechanizmą,
  Kuo gražuolė patikės kokiu nors rezultatu!
  
  Netrukus ateis spinduliuojančios saulės era,
  Kai Tėvynės šlovė nuostabiai žydės ...
  Mūsų armija garsiai kovoja su pragarišku Vermachtu,
  Ir jis galės nušluoti piktojo Fritzo minią!
  
  Sveika, Šventoji Lada, mūsų Dievo Motina,
  Jūs pagimdėte Peruną ir šimtmečius Yarilą ...
  Beviltiška košė nepriims tikėjimo,
  Jei išleisite daug, nesulaikysite žodžių!
  
  Svarbiausias valdovas yra didysis Stalinas,
  Leninas paliko jam išmintingiausią kelią į Edeną ...
  Nes Juozapas yra šviesos valdovas,
  Ir akimirka idealiai tinka žmonėms!
  
  Naciai negalės apgauti Tėvynės,
  Ir atkirto Maskvą nuo Volgos, nuo Sibiro ...
  Tikiu, kad gyvens - rusai komunizmo sąlygomis,
  O Adolfo galia - ištrinsiu mergaitę!
  
  Greitai bus pergalė, tiesa kaip saulė,
  Netrukus bus spindesys, kaip kvazaro spinduliai ...
  Ir tikėk Rusija, komunizmas vystysis,
  Na, jei netikite manimi, geriau tylėkite!
  
  Mokslas greitai prikels komunizmo mirusiuosius,
  Jos išmintis be ribų, tokia didelė kaip kvazaro ...
  Mes nugalėsime fašistus savo gera nuotaika,
  Nepasiduokime auksinio maišelio pagundai!
  
  Na, trumpai tariant, tai praeis, dabar yra pragaras,
  Mes, merginos, į Berlyną įvažiuosime raudonai...
  Ir baigsis mūsų beribė našta,
  Nes savo laimę pasiimsime kova!
  Kurį laiką Elena dainavo kartu su visais, bet tada užvedė variklį, ir automobilis vėl ūžė. Nelengva išsisukti nuo trisdešimt ketverių persekiojimo su garsia varikliu. Dyzelinas taip pat turi daug trūkumų.
  Radijo ryšys neveikė, reikėjo tik stumti į rytus. Beveik aklai judėti. Pusnuogė Elžbieta karts nuo karto pasilenkdavo iš liuko. Bandė ten žvilgtelėti ir raudonplaukė Aurora. O Kotryna buvo išsekusi nuo karščio ir mergina užmigo.
  Berniukas sėdėjo vienoje vietoje ir taip pat paglostė nosį. Kita vertus, Elžbieta galvojo, kur nutiesti savo maršrutą. Idėjų buvo daug. Bet kuris iš jų atves į išganymą?
  Nenorėjau, kad mane paimtų naciai. Pusnuogė Elžbieta jau matė, kuo tai kupina Darios pavyzdžiu. Vargšė mergina buvo sučiupta per žvalgybinį reidą. Naciai pirmiausia ją nurengė ir kruopščiai suplėšė botagais. Tada jie basi per sniegą nuvažiavo į gretimą kaimą. O ten sušalusiomis kojomis jie buvo priversti šokti ant žarijų.
  Vargšė Daria patyrė didelių kančių. Tada jie pasodino ją ant stovo ir privertė kabinti beveik nuogą, kol mergina mirė nuo šalčio. Taigi Elžbieta prisiminė, kad jų laukiama nelaisvės - kankinimo ir egzekucijos - atveju.
  
  
  Apskritai stebina, kad tokie kultūringi žmonės kaip vokiečiai pasirodė tokie, tiesiog antgamtiškai žiaurūs. Pati pusnuogė Elžbieta stebėjosi, kad naciai tiesiog niekam negailėjo. Net vaikai buvo kankinami, ir tai sukėlė nuostabą ...
  Ypač kai pionieriai buvo plakami spygliuota, iki raudonumo įkaitusia viela. Brr! Ar naciai vietoj širdies turi akmenį?
  Judėjimo metu merginos pamatė kelis sovietų karius, besiveržiančius per mišką.
  Gražuolė Elžbieta liepė sustabdyti tanką ir pasiūlė atvežti kareivius. Taigi viduje vietos nebuvo, naikintuvai įsitaisė ant šarvuočių - bokštų ir korpusų. Jie net susikibo už rankų, kad nenukristų.
  Kareiviai buvo jauni, beveik visi dar net neturėjo šerių, tik majoras buvo vyresnis už kitus. Apnuoginta Aurora, būdama, kaip ir dauguma raudonplaukių, temperamentinga, ėmė flirtuoti su kovotojais. Ji net paėmė gražiausių rankas ir uždėjo jas ant krūtinės.
  Elžbieta griežtai sušuko raudonplaukiui žvėriui:
  - Būk ramus!
  Jaunuolis, paraudęs, atitraukė rankas, o pusnuogė Aurora suriko:
  "Na, ar tau negaila tų berniukų, kurie prarado įprotį moterišką meilę?
  Gražuolė Elžbieta, suminkštėjusi, atsakė:
  - Bet nedaryk to visų akivaizdoje... Kai niekas nemato, tada daryk ką nori!
  Nuoga koja Aurora susierzinusi purtė klubus. Artumas, gražūs jaunuoliai susijaudinę. O raudonplaukė, turinti karšto kraujo, patyrė kančias, kad dabar negalėjo patenkinti tigro geismo. Vienu bikiniu Catherine taip pat buvo susijaudinusi, ji norėjo vyro, bet mokėjo susivaldyti. Nors ji jau apibūdino save kaip auką tarp jaunų vyrų ant šarvų. Štai šviesioji juodais antakiais. Kai jie sustos nakvoti, tada...
  Nuogakojė Elžbieta taip pat jautė savyje troškimą, tačiau komjaunimo nario auklėjimas protestuoja prieš žvėriškus instinktus. Negalite tiesiog mylėtis su pirmuoju sutiktu žmogumi, vien todėl, kad jis mielas. Nors ir malonu.
  Elžbieta šias mintis šalina nuo savęs, tačiau kuo daugiau stengiasi, tuo daugiau nori. Laimei, priekyje pasirodė dar vienas sovietų tankas. Be to, sprendžiant pagal dydį ir formą - KV.
  Mergina buvo išsiblaškusi, o basa Aurora, nes neveikė radijas, davė signalus vėliavėlėmis. Jai buvo atsakyta iš sovietinio tanko. Kaip ir viskas tvarkoje, greitai paliksime katilą.
  Tik Elena atrodė sunerimusi - gali neužtekti degalų.
  Šviesiaplaukė sušuko raudonplaukę:
  "Signuokite, kad mums reikia degalų".
  Basakojė Aurora davė ženklą. Ir jie jai atsakė. Kad tuoj atsitrenks tiekimo sunkvežimis ir bus geriau. Raudonplaukė paglostė vis dar bebarzdotį kareivio veidą ir... staigiai sutrenkė jos lūpas. Jaunuolis vėl paraudo. Majoras susiraukęs paklausė:
  - Kodėl tu manęs nepabučiuoji?
  Pusnuogė Aurora netaktiškai atsakė:
  - Tu senas!
  Majoras įžeidimu balse atsakė:
  "Man tik trisdešimt treji metai. Kristaus amžius!
  Apnuoginta Aurora paniekinamai sušnibždėjo:
  - Aš netikiu Dievu! - Kaip sakė Leninas: Dievas yra tik iliuzija, bet tai labai žalinga iliuzija, ji sukausto protą!
  Majoras su liūdesiu balse prieštaravo:
  - Aš irgi netikėjau Dievu, bet man nutiko toks nuostabus įvykis, kad tai galima paaiškinti tik aukštesnių jėgų įsikišimu!
  Raudonasis velnias buvo skeptiškas:
  - Viską galima paaiškinti iš materialistinių pozicijų. Jums tereikia turėti atitinkamų žinių.
  Majoras gūžtelėjo pečiais, jo plaukai jau buvo žilę, o jam tikrai atrodė, kad jam yra mažiausiai keturiasdešimt metų. Apnuoginta Aurora vis tiek pirmenybę teikė jaunesniems vaikinams. Ir ji nelabai domėjosi majoru, kaip vyru. Nors įdomu, ką jis pamatė neįprasto? Gal pragaras?
  Pusnuogė Aurora nubėgo nuogu padu per aštrią ginklo dalį. Kulnas pasidarė kutenantis, o ugningoji gražuolė nusišypsojo.
  Tada ji paklausė majoro:
  - Ir ką tu matai?
  Jis netikėtai atsakė:
  - Žinai, aš tau tai pasakysiu kitame susitikime!
  Pusnuogė Aurora skeptiškai pastebėjo:
  - Bet jie gali ir tave nužudyti, ar ne?
  Majoras tyčia abejingai pasakė:
  Taigi toks likimas! Kaip tu gražuole!
  Raudonplaukė rimtai atsakė:
  - Aš ragana, ir raganos kare nemiršta!
  Majoras pratrūko juoktis ir paglostė ugningą merginos galvą:
  "Ateistinė ragana... Tai taip įdomu!
  Basakojė Aurora rimtai atsakė:
  - Tai netrukdo! Be to, netikėdamas pragaru, esi daug drąsesnis raganaujant!
  Majoras dar norėjo kažką atsakyti, kai trys sviediniai pataikė į priekyje esantį KV tanką. Kruopščiai užmaskuoti vokiečiai surengė pasalą. Be to, vienas tankas buvo naujausia "Panther" -2 modifikacija su ilgavamzdžiu 88 mm patranka, galinčia iš arti prasiskverbti pro priekinius IS-2 šarvus. Merginoms vėl teko stoti į nelygią kovą. Bet matyt toks jų likimas - kovoti ir laimėti! Ir nieko negalima prieš tai padaryti net ir su jų didvyriškumu!
  Nors, kai laimi pergales, tada visas žavesys! Be baimės!
  Nuogakojė Elžbieta dainavo visapusišku balsu;
  Fašistų budelis išplėšia pečius,
  Štai stovas, žnyplės, grąžtai po ranka!
  Jis nori suluošinti sielos kūną,
  Nereikšmingas monstras, bet atrodo šauniai!
  
  Jis žada pinigus, laivus jūroje,
  Ką gali duoti net titulas!
  Tikrai pakišo tave ant linijos,
  Juk jam tu esi tik lavonas ir žaidimas!
  
  Jis nori sužinoti apie mūsų verslą,
  Kas naujo vargšų grandinėje, kurią reikia surišti!
  Todėl važiuosiu dosniai susitvarkyti,
  Pamiršti savo tėvą ir net motiną!
  
  Bet mes tvirtai tarnausime Tėvynei,
  Mūsų negali palaužti budelio žiaurumas!
  Nuo vėjo gūsio nulinks šaka,
  Ir verkia nuogi kūdikiai!
  
  Taip, aš pralaimėjau pirmąjį sunkų raundą,
  Bet Visagalis duos šansą atsipirkti!
  Ir tada aš pats pasiųsiu priešą į nokautą,
  Mano kumštis tvirtai suspaus roplį!
  
  Tėvynė man suteikia tokią jėgą
  Kad įmanoma įveikti visų kankinimų skausmą!
  Ir išeik iš šio bedugnio kapo,
  Kad nebūtų prarytas, piktas lokys!
  
  Dar šiek tiek ir išgelbėjimas arti -
  Pasieksime pergalę prieš priešą!
  Gyventi po komunizmo šviesos priedanga,
  Kad saulė užlietų namus auksu!
  Na, o kaip tokios merginos, Raudonosios armijos kariai sugeba atsispirti priešui. Ir jie kovos drąsiai.
  Nepaisant to, naciai vėl įsiveržė į Stalingradą ir dėl miesto prie Volgos vyksta įnirtingi mūšiai.
  Merginos ir čia didvyriškai kovoja. Tarsi jie būtų tikras nemirtingas batalionas.
  Pavyzdžiui, Alenka desperatiškai puola kontrataką ir plikais kojų pirštais meta sprogstamąjį anglies paketą, apversdama Panterą.
  Ir tai tik kovos miesto pakraštyje, kuris yra labai žiaurus.
  Anyuta, šaudydama į nacius, cypia:
  - Šlovė komunizmo laikams!
  O Alla su raudonu speneliu paspaus bazuko mygtuką ir užtikrintai smogs priešui vietoje.
  Tada jis sušunka:
  - Nenugalėta nė žingsnio atgal,
  Nenugalėtas - Stalingrado herojus ...
  Visą laiką nenusilenkęs,
  Pas mus Rusija yra šventa šalis!
  Marija čiulbėjo, naikindama priešus ir mirkteldama:
  - Šlovė Šventajai Rusijai!
  Olimpijas šmaikščiai atsakė, šienuodamas vokiečius:
  - Už SSRS!
  1944 m. rugsėjo 2 d. užvirė įnirtingi mūšiai dėl miesto prie Volgos. Moterų snaiperių batalionas, vadovaujamas kapitono Nataškos Kaktusovos, užėmė gynybinę poziciją griuvėsiuose Volodarsky gatvėje. Už griuvėsių slėpėsi merginos su kulkosvaidžiais ir šautuvais, surištos granatų ryšuliais.
  Pati Nataša vilki dėmėtą tuniką ant nuogo kūno, trumpomis kelnėmis ir basa. Graži ir riesta mergina, tvirtais klubais, plonu liemeniu, trumpo kirpimo po puslankiu. Veidas labai išraiškingas, vyriškas smakras, mėlynos akys plačiai išsiplėtę. Šviesiai rudi plaukai tapo pilki su dulkėmis, aukšta krūtinė, kietas žvilgsnis. Kapitonė Nataša kovojo daugiau nei dvejus metus ir, nepaisant jaunystės, ji daug matė. Merginos kojos nusėtas įpjovimais ir sumušimais. Mergina vikriau juda basa nei šiurkščiai ir nerangūs batai.
  Plikas padas jaučia menkiausius dirvožemio virpesius, perspėja apie minos artumą, o pati motina žemė prideda ištvermės. Viena vertus, mergaitės pėdos sukietėjo, jos nebijojo nei įkaitusio metalo, nei aštrių griuvėsių griuvėsių, bet, kita vertus, neprarado jautrumo ir lankstumo, perspėjančio per ūžesį apie judesį. tankai.
  Mieloji Nataška laiko granatą, prie kurios pririštas sprogimo paketas. Būtina nušliaužti iki didžiulio vokiečių tanko "Liūtas", laistančio gatves kulkosvaidžiais.
  Mirabela šliaužioja šalia jos. Taip pat basos, tad visos bataliono merginos pasirodė iš batų, mėgdžiodamos savo vadą. Jos apdulkėję padai paaštrėja, kai mergina šliaužioja keturiomis. Mirabelos geltoni plaukai netvarkingi ir ilgi... Šiek tiek pasišiaušę. Pati mergina liekna, liekna, mažo ūgio. Ją netgi galima supainioti su mergina, siaurais pečiais ir iš pažiūros didele galva.
  Tačiau Mirabela jau daug patyrė. Jai pavyko aplankyti ir fašistų nelaisvę, išgyvenusią žiaurius kankinimus, ir šachtas, iš kurių kažkokio nesuvokiamo stebuklo dėka pavyko ištrūkti. Tačiau žvelgiant į jos vaikišką, švelnų veidą, niekada nepasakysi, kad ji buvo sumušta guminėmis lazdomis ant kulnų, per kūną ėjo srovė.
  Mirabela šaudo ... Trečiojo Reicho karys, šiuo atveju arabas, krenta negyvas, jo snukis kelia smėlį ir griuvėsius.
  Nataška pakiša krūvą granatų po šiukšlių krūva. Dabar čia ropštės devyniasdešimt tonų sveriantis "Liūtas" ir jį susprogdins. Mėlynos merginos veide tarsi safyrai spindi nuo saulės nudegimo ir dulkių.
  Patirtis rodo, kad gerai apsaugotas bakas dabar pakeis padėtį. "Liūtas" turi 100 mm šoninius šarvus ir netgi kampu. Trisdešimt ketveri negali pro ją prasibrauti, šansą turi tik sunkūs Keveshes. Tačiau tikslas yra vikšrai. Svarbiausia yra atimti iš automobilio mobilumą ...
  Svetlana paleidžia iš automato... Kareivis, niekas nežino, kokios tautybės, nukrenta. Vokiečiai, užkariavę didžiąją dalį Rytų pusrutulio, puoselėja arijų kraują ir meta į mūšį kolonijines kariuomenes: arabus, afrikiečius, indus, įvairius azijiečius, europiečius. Padaugėjo ir lenkų - kurie nuo lopšio įpratę neapkęsti bolševikinės Rusijos. Čia kovoja ir Ukrainos nacionalistai, ir Dono kazokai, ir čečėnai, ir visas Kaukazo chaganatas. Hitleris iškėlė visą internacionalą.
  Daug priešų...
  Svetlana mikliai vengia kulkosvaidžio ugnies. Kulka beveik skilo, pajuodusi nuo dulkių, apvalus, mergaitiškas kulnas. Gražuolė kapitonė net pajuto kutenimą, kaip arti praskriejo didelio kalibro dovana. Mergina persižegnojo ir sušnibždėjo:
  Net kulka mūsų nesustabdys!
  Mirabela atšauna... Kita mergina Andželika - labai raudonplaukė, aukštesnio nei vidutinio ūgio, raumeninga, nepaisant menko davinio. Taip pat labai graži mergina, prabangiais klubais, paaukštintu liemeniu, ne moteriškais plačiais pečiais ir aukšta krūtine.
  Andželika kovoja tik su šortais, tunika suplyšusi ir subyrėjusi į dulkes, o naujos uniformos per Volgą nepristatomos. Neduok Dieve pernešti daugiau amunicijos ir lašelį maisto išsekusiai sovietų kariuomenei.
  Taigi Andželika beveik nuoga, jos kojos subraižytos, ypač keliai. Skeveldros gabalas pataikė į dešinės pėdos padą, skauda, sunku vaikščioti.
  Raudonplaukė, dulkėta, beveik nuoga Andželika susuka gražų, bet kartu ir kietą veidą. Šaudydama mergina sako:
  - Viešpatie, Maskva ir Stalinas yra aukščiau už mus!
  Ir ji atkerta puolančius nacius, pati vos spėdama atsitraukti.
  Dėl griuvėsių ir siaurų gatvelių grėsmingiems vokiečių tankams sunku apsisukti. Čia yra beveik du šimtai tonų "pelių" ir jie niekaip negali praeiti ...
  Kaip tikėjosi Svetlana, "Levas" šiek tiek pavažiavo ir palaidojo save šiukšlių krūvoje. Nugriaudėjo sprogimas. Vikšras sprogo, nuskriejo pora pažeistų volų.
  Sužeistas tankas sustojo ir iš jo vamzdžio išskrido sviedinys...
  Kažkur ūžė tolumoje, palikdamas griuvėsius. Šviesiaplaukė Svetlana kaip gyvatė sušnypštė:
  - Tai mano skaičiavimas! Atsidarė sąskaitą...
  Mergina kapitonė vėl priversta šliaužti. Vokiečiai ir jų palydovai negali panaudoti savo techninio pranašumo griuvėsiuose. Dėl užsispyrusio Hitlerio kaltės Trečiojo Reicho minios buvo įklimpusios į pozicinius mūšius gana dideliame ir gerai įtvirtintame mieste.
  Mirabela meta granatą. Verčia juos daryti salto ant numuštų vokiečių ar arabų, apsiversti. Vienas iš nacių kovotojų nuplėšia jam ranką ir ant jos pakabina anglišką laikrodį su kompasu.
  Mirabela šypsodamasi sako:
  - Ką tau rodo kompasas - kelias į pragarą!
  O graži mergina nuo dulkėto kulno nusikrato prilipusios keramikos gabalėlį.
  Andželika taip pat nupučia dulkes savo tvirtomis, pilnomis krūtimis. Speneliai beveik juodi nuo nešvarumų ir niežti. Ir pabandyk nuplauti. Vėlgi, kai rašo vokiški automatai, tenka kastis. Ir šliaužti plastunskiu būdu.
  Merginų batalionas laikosi savo pozicijų, nors ir vyksta apšaudymai. Ir jie drasko sunkius sviedinius, ir iš dangaus krenta bombos... Bet niekas nesulaužys sovietinių herojų drąsos.
  Čia Svetlana mato, kaip ropoja Pantera. Na, šis tankas nebe toks baisus.
  Galite įmušti jį į šoną. Mergina nusičiaudėjo, išspjovė dulkes, kurios lipo į elegantišką burną. Ji paėmė į ranką granatą, pasvertą sprogimo paketu. Turite prasmukti nepastebimai. Bet aplink tiek daug dūmų.
  Andželika ėmė šliaužti aukštyn, atsiremdama į kanalizaciją apnuogintais kojų pirštais ir alkūnėmis. Ji buvo kaip katė, persekiojanti pelę. Karą mergina prisiminė iš tos baisios keturiasdešimt pirmųjų metų vasaros, kai vermachtas klastingai įsiveržė į SSRS platybes. Ar nei mergina, o beveik mergina neišsigando? Iš pradžių taip, bet paskui pripranti. O nuolatinius kriauklių pliūpsnius jau suvokiate kaip įprastą triukšmą.
  Ir dabar jis sprogo labai arti. Mergina pliaukštelėjo į pilvą. Fragmentai veržiasi iš viršaus kaip laukinių bičių pulkas. Andželika suskeldėjusiomis lūpomis sušnabžda:
  - Vardan teisingumo, Viešpatie!
  Mergina paspartina šliaužimą ir meta granatą su pritvirtintu sprogstamu paketu. Dabartis lekia lanku. Pasigirsta sprogimas, pasiduoda plonesni šoniniai Panther šarvai. Vokiečių tankas pradeda degti, kovinis komplektas detonuoja.
  Svetlana su šypsena sušnabžda:
  Ačiū Viešpatie Jėzau! Tikiu tik tavimi! Meldžiuosi tau vienam!
  Sulaužo panterą. Nuplėštas, ilgas kamienas palaidotas griuvėsiuose. Priekiniai šarvai, atskirti nuo šoninių šarvų, primena kaušelį.
  Svetlana, kurios akys, rudos nuo dulkių ir saulės nudegimo, spindi rugiagėlėmis, sako:
  - Kuo daugiau ąžuolų turi priešas, tuo stipresnė mūsų gynyba!
  Andželika labai seksuali, juodomis kelnaitėmis, nuoga, dulkėta, tvirto kūno. Mergina labai protinga. Ji gali mėtyti stiklo šukes nuogais kojų pirštais.
  Dabar ji sviedė aštrų daiktą savo grakščia, dulkėmis apaugusia koja. Ir įstrigo tiesiai fašistui į gerklę. Gražuolė Andželika burbtelėjo:
  - Ir aš esu sekso simbolis, ir mirties simbolis!
  . 4 SKYRIUS
  Mergina, po kurios vėl šliaužė, šaudė. Led ugnis ir Svetlana.
  Gražuolė kapitonė Nataša, nukirtusi fašistą, čiulbėjo:
  -Gyvenimas yra grandinė, o smulkmenos joje yra grandys...
  Mirabela iššovė, perpjovė Fritzui galvą ir pridūrė:
  - Neįmanoma nesureikšminti nuorodos!
  Svetlana, vėl taikliai šaudanti, suriko:
  - Bet tu negali eiti ciklais dėl smulkmenų...
  Mirabela tiksliai iššovė ir pridūrė:
  Priešingu atveju grandinėlė jus apgaubs!
  Kita mergina Olimpiada, taip pat labai graži, kartu su pioniere Seryozhka paruošė miną ant vielos. Dviese ją pastūmė... Klastingas bugis įlindo į "Tigro"-2 vikšrą. Ir kaip šis ilgavamzdis vokiškas automobilis sprogs.
  Šviesiaplaukis berniukas Sergejus sušuko:
  - Mūsų Rusija, tu turi kibirą!
  Ir vos spėjo atšokti, žybčiodamas, juodais, numuštais kulnais, nuo krentančio stogo.
  Olimpijas paglostė berniuko kaklą ir pasakė:
  - Tu esi labai protingas!
  Pionierius išėjo į frontą ir įstojo į moterų batalioną. Berniukas taip pat labai kūrybingas. Pavyzdžiui, jis gamino lėktuvus, kad numuštų fašistų atakos lėktuvus. Kai pakyla Focke-Wulfs arba TA-152, pasigirsta neįtikėtinai kurtinantis riaumojimas.
  Vokiečiai smogia akompanuojant Vagnerio simfonijai. Tokia didinga melodija.
  Olimpijas su pykčiu sako:
  - Jie vis dar bando mus išgąsdinti!
  Pionierius su patosu dainavo:
  - Rusijos karys nebijo mirties,
  Mirtis mūsų nepaims po žvaigždėtu dangumi!
  Nes šventoji Rusija sunkiai kovos,
  Aš užtaisiau galingą kulkosvaidį!
  Olimpija, aukšta, raumeninga mergina, plačiais klubais ir pečiais, yra tipiška valstietė. Drabužiai per muštynes buvo suplėšyti į skudurus, stiprios kojos nuogos, plaukai supinti į dvi kasas ir smarkiai apdulkėti.
  Seryozhka yra tik vienuolikos metų, liesa dėl prastos mitybos, subraižytas ir purvinas berniukas, tik šortais. Natūraliai balti berniuko plaukai tapo pilki, o šonkauliai matosi per ploną, įdegusią ir nešvarią odą. Kojos siaubingai numuštos, ir nudegimų, mėlynių, su pūslėmis. Tiesa, likimas sulaikė vaiką nuo rimtų sužalojimų.
  Jo fone olimpinės žaidynės atrodo didelės ir riebios, nors mergina visai nestora, o su stipria, ištreniruota mėsa ant kaulų. Be to, atrodė, kad alkis visiškai nepaveikė jos puošnios ir stambios figūros.
  Mergina šaudo iš sunkaus prieštankinio šautuvo. Vokiškiems automobiliams į kaktą pradurti negalima, bet trasose tikimybė yra.
  O nemenkas "Liūtas", gavęs į važiuoklę svarų sprogmenį, ėmė pūsti dūmus kaip sunkus rūkalius.
  Seryozhka dainavo piktai:
  - Smirdantis Fricas negalvodamas prisidegė cigaretę prie įėjimo! Žinoma, jis pateko į didelę bėdą!
  Olimpija, mirganti raumeningomis, įdegusiomis blauzdomis, plikomis, gražiomis kojomis šoko stepą. Mergina dainavo:
  - Šventieji rusų veidai mirga nuo piktogramos ... Neduok Dieve, kad pamirkytumėte bent tūkstantį Fritzų! O jei kas nors zuja labiau nei fašistai, niekas, patikėk, tavęs už tai nepasmerks!
  Tada ji perkrovė prieštankinį šautuvą ir vėl iššovė. Vokiečių transporteris vėl išpūtė dūmus.
  Merginų batalionas padarė didelę žalą Fritzui. Tačiau jis patyrė ir nuostolių. Čia viena mergina buvo perplėšta per pusę, o jos veidas, nepaisant dulkių, tapo išbalęs.
  Didžiąją dalį Stalingrado jau užėmė naciai, bet tai, kas liko iš miesto, nenori pasiduoti ir pasiduoti.
  Tuo tarpu Svetlana bando prasibrauti pro "Tigrą". Galingas vokiškas automobilis, gavo granatą į šoną, bet nepasidavė. Atsisuka iš patrankos. Mergina turi įkasti į žemę ir griuvėsius, kad jos nesutraiškytų dabarties skleidžiama sprogimo banga.
  Svetlana tyliai sušnabžda:
  - Mama, tėti, atsiprašau!
  Mirabela metė į Tigrą granatą, kuri jai sprogo ant kaktos. Mergina sušnypštė:
  - Apie tai, kad lengvas mokymas žiemą pavasarį... Kartoju be išimties, kad Hitleris yra maro niekšas!
  Andželika, palaužusi nacių akiratį ir pliūpsniais pylusi ant jų vandens, įsitempė:
  - Karste aš dabar pamačiau fiurerį! Ir ji spyrė vargšui tiesiai į akį!
  Raudonplaukė mergina iš tikrųjų plikomis pirštais metė granatą į tanką. Pataikė į statinę... Po to įvyko sprogimas ir "Tigro" snukis buvo suardytas.
  Bailusis vokietis paėmė ir atsitraukė.
  Svetlana prunkštelėjo pro šnerves:
  - Mūsų, tavo nepasiduos!
  Mirabela kulka nukirto hitlerinį samdinį ir dainavo:
  - Ir piktadarys nejuokauja! Rankos ir kojos, jis sukasi rusiškas virves! Jis įkiša dantis į pačią širdį... Tėvynę geria iki dugno!
  Svetlana kikeno ir lojo:
  - Fiureris pašėlusiai šaukia, ašaroja!
  Mirabela atleido ir pridūrė:
  - Na, mirtis pūpso, šypteli!
  Atsirado dar pavojingesnis "Shtumrtiger". Jis sunaikina ištisus pastatus ir bunkerius. Be to, jis nepriartėja prie sovietų kariuomenės pozicijų. Automobilį saugo vokiečių kulkosvaidininkai.
  Svetlana mato, kad priartėti prie Fritzo pozicijų yra nerealu. Bet danguje Focke-Wulfs. Viena iš šių mašinų skrenda arčiau sovietų pozicijų. Merginos į ją atidengia ugnį.
  Andželika meta granatą ir įnirtingai sako:
  - Gilioje mirtyje - nėra atleidimo!
  Po to mergina duoda posūkį nuo automato. Greitai sukasi atgal. Greitai užvažiuoja palyginti naujas vokiškas tankas "Panther" -2 su nedideliu bokšteliu ir žemesniu siluetu.
  Kelios merginos meta granatas į vokišką automobilį. Ji, gavusi dovanas, sustingsta ir negali apsisukti.
  Andželika sušnypštė:
  - Tai naujas puolimas! Mes suplėšysime jai burną!
  Pantera-2 niurzgė ir iššovė savo galingesnį ginklą.
  Ugnies stulpelis suskaldė orą, akimirksniu įkaitino ir elektrolizavo atmosferą.
  Andželika kikeno, kriauklės praskriejo pro pusnuogę merginą. Begėdiška raudonplaukė papurtė klubus ir pasakė:
  - Ir Niutonas nugalėjo priešus, numetė jungą nuo sosto! Fritzas paskelbė savo Niutono dėsnį!
  Stalingradas buvo apimtas gaisrų, kai ugnies liežuviai tarsi laižė dangų ir traškėjo purpurinėmis, oranžinėmis ir raudonomis kibirkštimis! Ir kiekviena kibirkštis yra tarsi vaiduoklis, pabėgęs iš pragariškos pilies.
  Svetlana, numušusi vokiečių naikintuvą, blykstelėjo mėlynomis akimis, dainavo:
  - Ko tu verkši bloga senute? Patikėk, dėl tavęs verkia tiesiog psichiatrijos ligoninė!
  Mirabela dainuodama dainavo, šaudydama į nacius:
  - Kaip gera atsigulti ant žolės ir trenkti Fricui į galvą! Sutvarkykite fiureriui kompresą ir siųskite kulkas iš kulkosvaidžio!
  Mergina pašėlusiai kikeno ir apsivertė nuo pilvo ant nugaros. Padariau dviratį su kojomis. Į viršų pakilo granata. Skraidantis Focke-Wulf, gavęs po pilvu skeveldros, sparčiai pakilo aukščiau. Matyti, kad aštrios skeveldros jį sužeidė. Fašistinė būtybė užsiliepsnojo ir pradėjo prarasti lūžusių sparnų gabalus.
  Svetlana, pamačiusi, kaip Fokke praranda aukštį, suriko:
  - Tai semaforas! Ant laivo kabo kirvis!
  Vokiečių lėktuvas sprogo ir išbarstė šiukšles į visus tolimiausius dangaus kampelius. O kur dingo fašistų asas. Padariau paskutinį savo posūkį. Į pelenus pateko budelis, o ne lakūnas!
  Mirabela nusičiaudėjo, barstydama dulkes ir pasakė:
  - Būti ar nebūti? Tai ne klausimas!
  Andželika vėl sviedė koja stiklo gabalą tiek, kad, pataikęs į akį, jis išlindo į Fritzą per pakaušį:
  - Aš tankų armada! Ir tau reikia gydytis!
  Vokiečiai ir jų palydovai bandė veržtis į priekį, mesdami prieš save granatas. Tokia taktika prieš merginas nepasiteisino. Čia Seryozhka dislokavo katapultą ir kaip ji smogė priešui.
  Pionierius sušuko:
  - Kalėdų Senelis drasko Hitleriui burną!
  Katapultos užtaisas, įsiskverbęs į nacių minią, privertė juos išsisklaidyti ir tuo pačiu apsiversti ore. Fricas nukrito ir nulūžo ant sienų griuvėsių.
  Tankas "Tiger" -2, praradęs pusiausvyrą, susidūrė su "Liūtu". O, Leva, kur tavo nuostabus vardas?
  Svetlana nusišypsojo ir atsakė:
  - Na, gerai padaryta Seryozhka!
  Vaikinas agresyviai suriko.
  - Pioneer visada pasiruošęs!
  Mergina atsakydama papurtė basa koja.
  Mergina kapitonė vėl ėmė kalti nagus. O Olimpijas kuteno siaurą Seryožkos pėdą, kaip jam sunku! Nenuostabu, kad berniukas nebijo bėgti per laužus.
  Mirabela giesmėje pasakė:
  - Jaunystė yra gerai - senatvė yra blogai!
  Angelica, ši linksma raudonplaukė, sutiko:
  Nėra nieko blogiau už senatvę! Tai iš tiesų pati bjauriausia būsena iš visų įmanomų!
  O mergina padarė šuolį perversmu. Akimirką ji įsivaizdavo šlykščias močiutes. Ne, nelygink, sena moteris su mergina. O koks grožis, lieknais kūnais.
  Andželika paėmė ir dainavo:
  - Srautas po metų, metai karavane,
  Sena moteris trina chna grūstuve...
  O kaip mano liekna figūra,
  Nesuprantu, kaip praėjo jaunystė!
  Svetlana blykstelėjo akimis, pargriovė vokietę smūgiu į kirkšnį ir pasakė:
  - Ne! Vis dėlto kare yra toks žavesys - išlikti amžinai jaunam! Visada girtas!
  Olimpija įdėjo naują užtaisą katapultai. Tai kažkas panašaus į gerą skiedinį. Mergina sušnypštė:
  - Ne praleisk, o praei!
  Seryozhka pakėlė ploną, bet vikrią pėdą ir lojo:
  - Fritzo veidas!
  O granata kartu su sprogstamuoju paketu į nacių pozicijas įsibėgėjo.
  Taip, Stalingradas jiems nebuvo atiduotas. Jau trečias mėnuo nuo birželio pabaigos vyksta šturmas, tačiau miestas nespėjo visko pasiimti. Kituose fronto sektoriuose naciai pasiekė sėkmės, bet ne šiame.
  Svetlana iššovė pistoletą ir urzgė:
  - Viskas neįmanoma, pasitaiko, kad įmanoma... Nereikia visatos labai komplikuoti!
  Ir atsitrenkė į motociklo degalų baką. Mašina sprogo, o ugniniai viesulai nušvietė padūmavusį kraštovaizdį. O vokietį suplėšė ugninė letena.
  Mergina kapitonas sušuko:
  - Man patinka žudyti blogį! Ir tai yra didžiausias gėris!
  Mirabela trenkė vokiečiams ir sušnypštė:
  - Žaiskime kiaulę!
  Andželika atidengė ugnį, tiksliau. Ant ietimis dengtų griuvėsių liko gulėti keli juodaodžiai:
  - Nužudyk priešą! - sušnibždėjo mergina.
  Mirabela žaismingai dainavo:
  - Nupiešęs Hitlerį lūpų dažais, Mainšteiną - plaukų laku, ištempsiu tave į princesės nelaisvę, ištikimasis šuo apgraužs!
  Svetlana, šaudė, sušnypštė:
  - Nagi vakare, Adolfai, pasikabink... Baik kvailioti galvą! Nagi vakare, skrendi kaip sakalas - nacius stipriai nugalėti!
  Mirabela supykusi tarė, numušdama šalmą nuo šturmano galvos:
  - Mes galime! Ir mes padarysime!
  "Lenino" bataliono merginos sustabdė svetimos kariuomenės veržimąsi. Fritzas pajudėjo į priekį, tiesiogine prasme išmesdamas lavonus į kosmosą. Nepadėjo ir tankas "Lev", į kurį buvo sietos viltys. Čia yra mašinos modifikacija su 150 mm pistoletu.
  Andželika numuša akmenį, prilipusį prie nuogo spenelio. Mergina turi tokias gražias ir pilnas krūtis. Mergina koja meta granatą. Koja stipresnė už ranką, o metimas eina toliau.
  "Liūtas" gavo tarpą vikšre ir sustojo. Šautas iš jo galingos burnos. Dumbtelėjimas ir griūtis.
  Angelica, spjaudydamasi, sako:
  - Rusų karys nedejuoja iš skausmo!
  Ir mergina vėl šaudo. Ir jis tai daro nepaprastai gerai. Iš bokšto išlindęs fašistas krenta atgal.
  Raudonplaukė, beveik nuoga mergina sako:
  - Veltui priešas tiki, kad jam pavyko palaužti rusus! Kas išdrįsta, tas puola mūšyje, mes įnirtingai nugalėsime priešus!
  O Andželika ridena preso raumenis, kuriuos ji labai įspaudžia.
  Oi, kokios gražios merginos! Nenoriu, kad nė vienas iš jų mirtų.
  Stalenida bėgo... Labai graži mergina, pūkuotais, baltais plaukais. Jai kažkaip pavyksta juos sutepti kažkokiu gėrimu, kad nesusiteptų.
  Mergina labai graži, su Veneros figūra, tik labiau tonizuota ir įspausta. Ant jos rūbai, tik liemenėlė ir kelnaitės. Visa kita jau išdraskyta. Bet kokios grakščios kojos! Tai ne mergina, o tobulumo antspaudas, grožio karūna.
  Ji juda ypatingu būdu, kaip voverė. Basos pėdos ir mirgėjimas, ir kulnai stebėtinai išlieka švarūs. Stalenida nušauna, ir fašistui krūtinėje atsiranda opa.
  Mergina sako:
  - Ištikimybė tėvynei yra aukščiausias žodis!
  Angelica juokdamasi pastebėjo:
  - Nusiimk liemenėlę ir lik kaip aš su šortais!
  Steelenida neigiamai papurtė galvą.
  - Tai netinka!
  Andželika papurtė klubus, taikliai šovė ir dainavo:
  - Kažkas komjaunimo tapo neįprasta! Taip vaikščioti nuoga krūtine yra labai nepadoru!
  Steelenida nusijuokė ir pasakė:
  - Kam džiuginti Fritzą, pažvelk į mūsų grožį!
  Andželika ryžtingai atsakė:
  - Mūsų grožis yra mirtinas!
  Plieninė mergina kikeno ir šovė į TA-200. Nacių automobilis užsidegė. Ir graži blondinė sušuko:
  - Mirtis blogiui!
  Andželika nusijuokė.
  - Ir gyvenimas yra geras!
  Steelenida, pamačiusi, kad vokietis krenta, suriko:
  - Tai didžiausia vertybė! Nemanykite, kad naciai laimėjote!
  Angelica dainuoja:
  - Laukiu pergalės! Laukia pergalė... Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius! Laukiam pergalės! Laukiam pergalės! Mes galėsime nugalėti nacius!
  Graži mergina, o jos nuogos krūtys dreba. Gerai su nuogu liemuo karštyje, kurį sustiprina ugnis.
  Svetlana dabar atrodė daug ryžtingesnė. Ji šaudė į Fritzą iš automato ir lojo:
  - Aš tave kastruosiu!
  Ir iš tiesų naciai gavo mirtinų dovanų ir karstų! Ir mergina jiems parodė figūrą, pastatykime nuogus kojų pirštus. Ir švilpė kaip lakštingala plėšikas. Ir per apatinių galūnių pirštus.
  Mergina kapitonė yra labai protinga. Ir putojantis. Ir visai ne žiaurus. Jai irgi kartais gaila priešo kareivių, kurie gali susilaukti vaikų, kurie verks savo mirusių tėvų.
  Tačiau Svetlana tokias mintis varo nuo savęs, todėl nuo jų norisi apsiverkti. Bet ne rusai atėjo pas vokiečius plėšti ir žudyti. Ne, tai vokiečiai ir visas agresyvus būrys užsieniečių iš viso pasaulio įsiveržė į Rusijos platybes.
  Svetlana kirto ir šovė į Fritzą, kuris bandė tyliai priartėti prie rusų pozicijų... Vyro akis ir smegenys, kurios buvo išmuštos kulkos, nutekėjo.
  Mergina kapitonė nusišypsojo ir šmaikščiai pasakė:
  - Tiesiai akis į akį, galva į galvą!
  Svetlana taikliai šovė ir šonine priekaba atsitrenkė į motociklą. Automobilis pradėjo plyšti, o kulkosvaidis nulėkė, kelis kartus apvirto. Tada jo snukis įsmuko į griuvėsius.
  Mergina ant griuvėsių trynė nuogą, dulkėtą padą. Ir ji vėl nusitaikė. Jos linksmas, jaunas veidas išsišiepė gana išsišiepęs. Mergina dainavo:
  - Ne, mes fašistams pasakėme, mūsiškiai nepakęs, kad rusiška kvapni duona bus vadinama žodžiu fordas!
  Mirabela atliko labai tikslų šūvį, nuo kurio įsiliepsnojo Focke-Wulf ir čiulbėjo:
  Niekšui, žinoma, pasirinkimas aiškus,
  Už dolerius jis pasirengęs išduoti Rusiją ...
  Bet rusas toks gražus
  Kad jis yra pasirengęs paaukoti savo gyvybę už Tėvynę!
  Mergina padarė salto ir parodė naciams figą, ir slinko, o kulkos gražuolės nepalietė.
  Pasirodė Andželika, ši gražuolė, beveik nuoga, purvina kaip velnias, iš karto metė granatą dviem kojomis. Ir ji patikrino:
  - Ką aš turiu, tai... Fritzas aštrioje pusėje!
  Olimpijas pataisė Andželiką:
  - Aštriai, į šoną, o ne į aštrią pusę!
  Mergina kikeno ir purtė arbūzo krūtis, o panaudodama granatą su sprogstamuoju paketu paleido granatą. "Tigrui" pataikė į snukį, ir šis kreivas meno kūrinys išsisuko.
  Po to nacistinė būtybė atsitraukė. Ji pradėjo šliaužioti kaip į ugnį pakliuvęs vėžlys.
  Svetlana dainavo linksmai mirkčiodama:
  - Ir "Tigras" atsitraukia, o vokiečiai slepiasi!
  Mergelių batalionas manevravo atakuojamas, oro smūgiais ir sunkiaisiais ginklais. Čia pataikė reaktyviniai bombonešiai, į dangų pakilo įlūžę, raudonai įkaitę šlaitai. Ir akmenys degė. Laimei, nė viena iš merginų nemirė, bet vyrai iškeliavo į kitą pasaulį - kam ne taip gaila! Ir sielos skrenda - vieni į dangų, o kiti į pragarą! Kur velniai su šakėmis jau laukia tų, kurie netikėjo Jėzumi.
  Angelica yra seksualiausia iš įniršusių karių: na, ar tikrai naciai iš savo "Sturmtiger" gali apšaudyti sovietų kariuomenės pozicijas ir nužudyti raudonuosius karius?
  O mergina basomis kojomis čiupo granatą ir sukosi salto kaskadomis. Ir sukasi vis greičiau. Ir tada iš visų jėgų ji metė mirties dovaną į platų Stormtigro snukį. Blykstelėjo nuogos, įdegusios gražuolės kojos, o granata įskriejo į platų snukį. Ir galinga mašina iš pradžių užspringo, o paskui puolė. Du "Karališkieji tigrai", stovėję "Sturmtigro" šonuose, buvo išmesti ir išsibarstę skirtingomis kryptimis. Nuo jų buvo nuplėšti volai, jie krito žemyn, lėkdami kaip nulaužti karalienės karoliai.
  Sprogimo banga išmetė Andželiką, o mergina nuskriejo aukštyn kojomis. Ir ji buvo apversta, siūbuota ir mėtoma. Tačiau gražuolė vis dėlto nusileido, į nuogus padus įsirėžė aštrios griuvėsiai ir susmulkinti akmenys. Merginai skaudėjo, net per suragėjusią pėdą pradūrė galiukas.
  Bet Andželika rado jėgų atsistoti ir šaukti:
  - Jūs, fašistai, būsite pelenais!
  Svetlaną ir kitas merginas išmetė sprogi banga ir net šiek tiek sugniuždė. Tačiau nė vienas iš gražių karių nežuvo. Merginos pasitiko uraganu ir taiklia ugnimi. Tramdyti iššokusius nacius ir kitus SSRS apgulusius agresyvius vabzdžius.
  Mirabela su dideliu entuziazmu dainavo:
  - O kai Viešpaties trimitas mus nuves į mūšį, mes draugausime su komjaunuoliu! Ir pagal Jehovos valią aš dalyvausiu dangiškajame sąraše!
  Andželika, purtydama dulkes nuo kruvinų padų, dainavo:
  - Leninai, partija, komjaunuoli! Mes siunčiame fiurerį į beprotnamį!
  Merginos pradėjo kurtinamai juoktis, o Seryozhka su nerimu ir susierzinimu pasakė:
  - Ir mano katapulta, ne tokia tiksli - kaip tos nuogos ir tvirtos Andželikos kojos!
  Olimpija, žaisdama savo rankų raumenimis, pasakė:
  - Tai yra gerai! Jūs vis dar galvojate. Kažkas kietesnio!
  Stalingradas atkakliai laikėsi. Tačiau Kaukaze padėtį apsunkino Turkijos įsitraukimas į karą.
  Antrojo fronto atidarymas su milijonine Osmanų armija, žinoma, pridėjo problemų.
  Kovos užvirė Užkaukazėje. Ir turkai užplūdo didžiuliu spaudimu ...
  Rudenį ir žiemą dėl įnirtingų kovų Kaukazas krito... Ir buvo okupuotas nacių ir turkų.
  Visos Rusijos tautos beviltiškai kovojo Kaukaze.
  Tačiau sovietinės merginos SU-100 taip pat kovoja gerai.
  Nors Rusijos padėtis atrodo beviltiška. Tačiau kariai kartu su Elžbieta kovoja kaip ereliai.
  Jekaterina nuogais kojų pirštais spaudžia svirtį. Pasiunčia sviedinį, kuris perveria nacių E-50 automobilį į šoną ir riaumoja:
  - Už didįjį raudoną ir tamsiai raudoną komunizmą!
  Elena taip pat daužė patranką naudodama nuogą, dailią koja. Ji tiksliai pataikė į priešo tanką.
  Mergina čiulbėjo:
  - Už mano gražiąją Rusiją!
  Eufrazija agresyviai pastebėjo, sukeldama labai taiklų ugnį:
  - Šlovė mūsų Tėvynei!
  Ir jis taip pat naudoja plikas, iškaltas kojas.
  Sovietinė mašina labai stipri ir kovinga. Ir šaudo gana gerai.
  SU-100 gali prasiskverbti pro E-50 į šoną. Tačiau merginos net prasilaužia jai per kaktą, pakliūdamos į vilioklę arba nuo galo iki galo. Ir jie perpjovė metalą.
  Elžbieta, naudodama nuogus kojų pirštus, šovė į priešą. Ir čiulbėjo:
  - Iš mėlyno upelio...
  Jekaterina taip pat iššovė, šį kartą svirtį spustelėjusi raudonu speneliu ir ūždama:
  Upė prasideda...
  Elena, agresyviai išsišiepusi ir šnypšdama, išdavė:
  Na, draugystė prasideda...
  O svirtį dar paspaudė plika kulnu.
  Eufrazija šūktelėjo, šaudydama į priešą:
  - Su šypsena!
  Merginos labai aktyviai dirba su SU-100. Ir sunaikinti priešo įrangą.
  O Baku pakraštyje pionieriai kasa apkasus. Yra įvairių tautybių vaikinų. Ypač daug šviesių galvų mirga. Yra raudonų, juodų ir šviesiaplaukių vaikų.
  Juos vienija vienas dalykas: tikėjimas komunizmo triumfu ir basos kojos. Aišku, kad karo metais ne visi turi batus, todėl kaip solidarumo ženklą visi vaikai puikuojasi apnuogintais, apvaliais kulnais. Žiema Užkaukazėje gana švelni, o judant ir dirbant su kastuvais šaltis ne toks baisus.
  Vaikai dirba su entuziazmu ir dainuoja:
  Kelkite ugnį, mėlynos naktys,
  Esame pionieriai - darbininkų vaikai...
  Artėja šviesmečių era,
  Pionierių kvietimas - visada būkite pasiruošę!
  Pionierių kvietimas - visada būkite pasiruošę!
  Ir štai vėl skamba žadintuvas. Berniukai ir mergaitės šoka į tranšėjos dugną. O sviediniai jau pradeda sprogti iš viršaus: veikia priešo artilerija.
  Pashka paklausė Mašos:
  - Na, ar manai, kad išgyvensime?
  Mergina užtikrintai atsakė:
  - Pasipriešinsime bent kartą, sunkiausią valandą!
  Pionierius Sasha logiškai pažymėjo:
  Mūsų herojiškumas nepajudinamas.
  Berniukas bakstelėjo nuogu padu į akmenis. Matyti, kad berniukas prisipildė kietų nuospaudų.
  Mergina Tamara pastebėjo:
  Kovosime be baimės
  Mus nukirs nė žingsnio atgal...
  Tegul marškiniai permirkę krauju -
  Daugiau priešų, paverskite riterį į pragarą!
  Vaikinas Ruslanas, juodų plaukų pionierius, pažymėjo:
  Prabėga šimtmečiai, ateis era,
  Kuriame nebus kančios ir melo ...
  Kovok už tai iki paskutinio atodūsio -
  Tarnauk savo Tėvynei, tu iš širdies!
  Berniukas Olegas, plonas ir šviesiaplaukis, čiulbėjo, eilėraščiai:
  Ne, budrumas neišnyks,
  Sakalo, erelio žvilgsnis...
  Žmonių balsas skamba -
  Šnabždesys sutraiškys gyvatę!
  
  Stalinas gyvena mano širdyje
  Kad nepažintume liūdesio,
  Atidarė duris į kosmosą
  Virš mūsų švietė žvaigždės!
  
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Berniukai ir merginos plojo vieningai.
  Tačiau dabar reaktyviniai atakos lėktuvai jau skraido ir meta bombas. Ir tai yra agresyvus įrašas.
  Olegas ir Sasha pakėlė timpa ir paleido mirties dovaną. Ir į statinę pataikė nacių atakos lėktuvas.
  Mergina Nataša dainavo:
  - Komjaunimas yra ne tik amžius,
  Komjaunimas yra mano likimas!
  Aš tikiu, kad užkariuosiu kosmosą
  Gyvenkime amžinai!
  Ahmedas, pionierius iš Azerbaidžano, šypsodamasis atsakė:
  - Jūs dar nesate komjaunuolė, Nataša!
  Mergina piktai trypė basa koja ir melodingu balsu atsakė;
  Šalia tėčių su linksma daina,
  Mes pasisakome už komjaunimą...
  Artėja šviesmečių era,
  Pionierių šauksmas - visada būkite pasiruošę!
  Pionierių šauksmas - visada būkite pasiruošę!
  Olegas taip pat trypė plika, vaikiška koja ir sušuko:
  Stipresniu plaktuku suspausk proletarą,
  Iš titano rankų gniuždant jungą...
  Mes dainuosime tūkstantį arijų savo Tėvynei,
  Ir šviesa palikuonims, gerai!
  Vaikai džiaugiasi. Ir iš tikrųjų vokiečiai subombardavo, ir tik viena mergina gavo skeveldrą į pliką, apvalų, rausvą kulną.
  Pioneer rėkė, bet tada prikando jai lūpą.
  Ir taip jie ruošėsi atremti puolimą. O ten jau tankai su naciais. Didieji E-100 juda. Tokios galingos ir pavojingos mašinos.
  Jie turi tokią apsaugą. Kuriuo tu negali praeiti iš bet kurio kampo. Negalite pataikyti tik vienu kampu. Vienintelė galimybė - nutraukti vėžes.
  Vaikai pasiruošę kovoti ir mojuoti basomis kojomis. Štai jie ant vielos po nacių pėdsakais stumdo pakuotes su savadarbiais sprogmenimis. Jis veikia ir naikina Rommelio armijos tankų volus.
  Ir atrodo baisiai.
  . 5 SKYRIUS
  Sasha girgžda:
  - Šlovė komunizmui!
  Berniukas Paška šaudo su Olegu iš timpa ir šaukia:
  - Šlovė pionieriams!
  Berniukas Ruslanas kartu su mergina Sufir viela tempia po vokiečiu miną ir šaukia:
  - Šlovė SSRS!
  Kariauja vaikai iš Azerbaidžano ir rusų vaikinai. Įdegę, liekni, basi pionieriai prieš milžinišką tankų armadą.
  Mergina Tamara trypia savo grakščia, maža, basa koja ir sako:
  - Šlovė Rusijai!
  Pionierius Ahmetas patvirtina šaudydamas į priešą:
  - Kartu esame draugiška šeima!
  Berniukas Ramzanas, raudonplaukis azerbaidžanietis, patvirtina, išmušdamas automobilį:
  - Nuo žodžio mes šimtas tūkstančių aš!
  Vaikai draugiški... Štai armėnė Azatuhi, kuri irgi vikriai vielos pagalba perneša sprogstamąjį paketą po fašistiniu vikšru ir cypia:
  - SSRS yra tautų šeima!
  Kita armėnų mergina Aghas sako:
  - Nelenkite fašizmui:
  O mergina plikomis kojų pirštais traukė laidą. Daugelis azerbaidžaniečių ir armėnų vaikų turi šviesius plaukus ir nesiskiria nuo slavų vaikų, kurių taip pat yra daug. Kas paliko vokiečius, kitos rusų šeimos Azerbaidžane apsigyveno net valdant carams.
  Kaukaze yra daug slavų. Daug mišrių porų. Taip, ir vaikai dažniausiai turi šviesesnius plaukus nei jų tėvai. O slavai vaikinai taip įdegė, kad nuo vietinių jų neatskirsi. Be to, vaikai paprastai yra panašesni nei suaugusieji.
  Taigi kovoja tarptautinis sovietinis vaikinų ir mergaičių batalionas, ir jie visi vieningi, ir labai panašūs. Jų nuogi kulnai blyksi judant.
  O svajones vaikai siunčia mirties dovanas. Šamilis ir Seryozhka, abu pionieriai, traukia laidą. O dabar vokiškas E-50 sustoja su sulūžusiu vikšru.
  Vaikinai dainuoja vieningai:
  Sąjungos nesunaikinamos, laisvos respublikos,
  Tai nebuvo brutali jėga, ne baimė, kuri susibūrė...
  Ir gera šviesių žmonių valia,
  Ir draugystė, ir protas, ir drąsa svajonėse!
  Ir vaikai džiaugiasi. Jie šypsosi baltais, lygiais dantimis. Ir jie laimingi, nors jiems gresia mirtis.
  O vokiečiai čiulpia. Sunaikinti tankai šaudo iš patrankų ir rašo kulkosvaidžius.
  Kai kurios vokiškos transporto priemonės yra aprūpintos granatsvaidžiais ir yra labai pavojingos.
  Berniukas Maksimka ir mergina Zara iš Azerbaidžano, pasirėmę basomis kojomis, po priešu ištraukė miną ir išmušė fašistinį mastodoną.
  Ir šaukė iš visų jėgų:
  - Už SSRS!
  Vaikai tokie juokingi.
  Pionieriai Abbasas ir Vladimiras taip pat naudoja ginklus. Šiuo atveju katapulta ir sudaužyti E-75 vikšrą naciams. Tada berniukai dainavo:
  - Už planetos didybę komunizmo priedangoje!
  Olegas ir Abdula taip pat yra skirtingų tautų pionieriai, tačiau su viena širdimi jie taip pat paleidžia sprogmenis. Jie pataikė į E-100 ir dainuoja ...
  Mes atvėrėme planetą tautoms,
  Kelias į erdvę, į neregėtus pasaulius...
  Giedami didvyriški darbai -
  Kad amžiams ištrintum mirties randą!
  
  Po Šventąja Rusijos vėliava,
  Ramybėje, draugystėje, laimėje ir meilėje...
  Visos žemės žmonės taps laimingesni,
  Pragariška tamsa išsisklaidys tolumoje!
  Čia kovoja su vaikais...
  Azerbaidžaniečių berniukas ir mergaitė iš Baltarusijos Abdurrahmanas ir Svetlana sutraukė laidą ir išmušė fašistų tanką. Ir jie dainavo:
  - Didysis šventosios Rusijos vardas,
  Šviečia visame pasaulyje - kaip saulės spindulys ...
  Tikiu vienybe, mes tapsime laimingesni,
  Parodykime žmonėms teisingą kelią!
  Vaikai labai drąsūs. O nacius tiesiog šokiravo toks užsispyręs ir įnirtingas pasipriešinimas.
  Abudurrahmanas yra pradininkas, jis gavo nuogą padą fragmentą. Jis pramušė suragėjusį vaiko kojos paviršių.
  Berniukas sušnypštė:
  - Ir man tai skauda!
  Svetlana taip pat gavo smūgį į apvalų kulną, nusibraukė petį. Bet mergina sušnypštė:
  - Nelaužyk pionierių!
  Azimas ir Kolka taranavo ir vokišką automobilį.
  Berniukai parodė viela ir dainavo:
  Klastingas priešas pradėjo puolimą,
  Bet aš tikiu, kad tai nesusvyruos, sovietų žmonės...
  Priešas laukia pralaimėjimo ir užmaršties,
  Ir Rusijos šlovė žydės stipriau!
  Priešas laukia: pralaimėjimas ir užmarštis,
  Ir Rusijos šlovė žydės stipriau!
  Vaikai drąsūs ir nesilenkia. Ir jie nori laimėti. Ir jie dainuoja, ir kovoja.
  Vokiečiai patiria didelių nuostolių. Tiesa, dažniausiai jie yra sugedę vikšrai ir riedučiai. Ir tai nėra mirtina.
  Dar blogiau pionieriams, kurie buvo paimti į nelaisvę.
  Berniuką Abdulhamidą, kai jis buvo paimtas į nelaisvę, naciai pasodino ant stovo. Jie įkišo pionieriaus basas kojas į bloką ir pradėjo kabinti svarmenis ant kabliukų. Ir tada jis pakurstė ugnį. O nuogus berniuko kulnus nulaižė ugnis. Ir jam ant nugaros nukrito botagas. Jie ilgai mane mušė. Ir tada naciai pradėjo laužyti šonkaulius karštomis žnyplėmis.
  Berniukas, miręs nuo kankinimų, kai jo šonkaulių geležis, raudona nuo karščio, jį suspaudė, dainavo:
  Berlynas beveik mūsų valdžioje,
  Pro žiūronus matome prakeiktą Reichstagą...
  Tikiuosi, kad greitai bus ramybė ir laimė;
  Kurį aprašysiu savo eilėraščiuose!
  
  Rusija atvėrė komunizmą pasauliams,
  Ji tapo šeima visiems.
  Bet vermachtas mums prikišo kiaulės snukį,
  O dabar kraujas trykšta iš venų kaip iš fontano!
  
  Ką fiureris netyčia pamiršo pas mus,
  Norėjau gauti žemės ir vergų!
  Fašizmas vyko su labai ilga kampanija -
  O čia tikras košmaras, pragariški sapnai!
  
  Paprastas berniukas, basas berniukas,
  Neseniai užsirišo raudoną kaklaraištį.
  Jis norėjo sukurti pasaulį pats be Dievo,
  Bet staiga iš dangaus išsiveržė napalmas!
  
  Aš turėjau bėgti į priekį, mes buvome AWOL,
  Niekas nenori imti tokių jaunuolių!
  Bet berniukas kovotojas su šautuvu tai padarė,
  Tėvų kelias pasirodė vertas!
  
  Kovojo ten, kur ir gudrumas, ir jėga,
  Ir silpnumas taip pat yra kartaus, deja ...
  Draugams teko kasti kapus
  Obliuojame pušinius karstus per šalčius!
  
  Aš esu pradininkas, dabar pripratęs prie kančios,
  Į žvalgybą jis ėjo basas, sniego pusnys traškėjo.
  Galbūt bausmė už netikėjimą,
  Kad aš nenorėjau pažinti Jėzaus!
  
  Bet kas yra trys Golgotos valandos?
  Praėjo daugiau nei treji karo metai!
  Bet kuriame kaime našlės karčiai verkia,
  Kaip sūnūs žuvo šalies kapinėse!
  
  Išgyvenau, buvau sukrėstas, sužeistas kulkos,
  Bet laimei, jis liko ant kojų!
  Sąžiningai grąžinome skolą Vokietijai,
  Tą fašizmą mes sutrypėme į dulkes!
  
  Aš subrendau, bet vis dar berniukas,
  Ūsai nepramušė, bet jau titanas!
  Taip, suaugęs, o gal net per daug,
  Juk širdis tapo kieta kaip metalas!
  
  Hero Star aukščiausias apdovanojimas -
  Pats Stalinas, patikėk, perdavė!
  Jis pasakė: reikia imti pavyzdį iš tokių kaip tu,
  Kovotojai klastoja Edeno durų raktus!
  
  Bet dabar numesk drąsų šautuvą,
  Imk tave, žnyples, plaktuką ir dirbk!
  Sukurkite burlaivį ir valtį iš medžio
  Ir sukurk lėktuvą, kad paukštis pakiltų!
  Tai tikrai herojiška kino saga... Bet vis tiek pasimetusi.
  Ir Kaukazas užgrobtas.
  O 1945 metų pavasarį naciai pradėjo puolimą prieš Saratovą. Jų kariuomenė judėjo kaip lavina.
  O dabar ketvertas gavo dar galingesnį ir tobulesnį "E" -50 arba "Panther" -3, išsiskiriantį tvirtais ginklais ir apsauga.
  Kariai jautėsi labai pasitikintys. Bako valdymas yra moderniausias su vairasvirtėmis. Naujausias automobilis. Netgi dujų turbininis variklis. Bet yra ir daug "Panteros" -2. Bet kokio lygio trisdešimt ketvertas tokiai mašinai neprilygsta.
  Gerda atsigulė į fotelį. Ji buvo bikini. Merginos jau įpratusios kovoti pusnuogės. Karštas dykumos smėlis degino basas kojas, kalnų akmenukai dūrė nuogiems padams. Tačiau kariai nė kiek nepalūžo ir nesitrynė į miltelius.
  Daugybe apdovanojimų apdovanotas įgulos vadas sušnypštė:
  - O dabar Rusija prieš mus! Laukia nauji nuotykiai ir pergalės!
  Ji papurtė baltą kaip sniegas galvą. Natūrali blondinė, labai graži ir įdegusi.
  Šarlotė nusijuokė.
  Ši mergina turėjo vario raudonumo plaukus, kurie degė kaip liepsna. Taip pat gražuolė, su bronziniu įdegiu. Su bikiniu, įdegęs, raumeningas. Basomis kojomis, trypdamas karštu smėliu ir aštriais akmenimis.
  Ugninis velnias pastebėjo:
  - Rusai yra bene fanatiškiausi mūsų priešininkai!
  Christina pakėlė balsą. Jos plaukai vario geltonumo, taip pat degantys kaip liepsna, bet auksinio atspalvio. Ir tas pats įdegis, raumenys ir grožis. Išraiškingas ir kartu švelnus veidas. Ir bikinį. Kojos, kurios mylias įspaudė ant kieto ir degančio paviršiaus, tačiau neprarado savo grakštumo ir lygių linijų. Nuogi kojų pirštai tvarkingai apkirpti ir labai judrūs.
  Raudonplaukė paklausė:
  - Kodėl taip manai?
  Už ją atsakė Magda. Ši mergina turi baltus auksinius plaukus, šviesiaplaukę. Labai graži, raumeninga, išraiškingo veido, safyro smaragdo akimis. Kojos taip pat grūdintos, su apvaliais kulnais ir tiesiais pirštais. Galbūt Magda turi švelniausią veidą, beveik nuolankų, nepaisant drąsaus smakro. Pavyzdžiui, Gerda atrodo kietesnė. Šiek tiek švelnesnė yra Christina, ir ji nėra tokia išsigimusi, kaip Šarlotės ragana.
  Magda pastebėjo:
  - Pas juos tokia totalitarinė sistema kaip pas mus. Todėl jie yra kietesni!
  Gerda nusišypsojo ir atsakė:
  - Sovietiniai tankai yra metalo laužo krūva. Mes neturėtume jų bijoti!
  Raudonplaukė Šarlotė spaudė nuogus kojų pirštus ant vairasvirtės mygtukų. Apšaudė gynybinį bunkerį. 105 mm sviedinys pataikė į sovietinį ginklą ir jį apvertė. Kovos komplektas pradėjo plyšti, o sviediniai detonavo.
  Raudonoji ragana sušnypštė:
  - Aš baisus riteris - ant jūsų kelių laukiniai! Aš nušluosiu nuo žemės paviršiaus Tėvynės priešus!
  Ir perlinių dantų šypsnys, ir smaragdinių akių spindesys. Merginos tikrai aukščiausios klasės.
  Christina nusijuokė ir atsakė:
  Dabar aš nušausiu!
  Ir taip pat šaudė į priešą. Iššovė sovietinė 76 mm patranka. Sviedinys pataikė į nuožulnią E-50 kaktą. Ir rikošetas nusileido. Tai tiesiog skambėjo merginų ausyse.
  Gerda pliaukštelėjo basomis kojomis ir čiulbėjo:
  - Kokia ištrauka!
  Ir ji pati paleido kitą šūvį... Vokiečių tankai apšaudė sovietų įtvirtintą zoną. E-100 taip pat veikė. Ši mašina taip pat pasirodė esanti Maus darinys. Nelabai gera idėja dviejų ginklų tankui. E-100 gamyba jau buvo nutraukta.
  Vietoj to, į seriją patenka "E" serijos puolimo modifikacijos. Bet šis vis dar veikia. Ir šaudo sviediniais.
  Šarlotė šiurkščiai kikena ir papurto basa koja.
  - Karas yra baisi būsena, bet sužavi kaip žaidimas!
  Ir mergina nušovė, ir labai taikliai.
  Christina ištiesė perlinius dantis. Ji yra mėsėdė, plėšri pantera.
  Šaudo sovietiniai ginklai, o priešais - minų laukai. Vokiečių teletankai juda. O šturmo bombonešiai dirba su laukiniu riaumojimu.
  Aplink slenka pasienio stulpai. Hitlerio minios kirto sieną.
  Magda pastebėjo ne per daug šmaikščiai bakstelėjusi basa koja į šarvus:
  - Mes nušluojame stiprią gynybą, bet plienines šerdesas!
  Kariai mirktelėjo vienas kitam. Sovietų gynyba buvo gana galinga. Ypač daug min. Ir tai atitolino vokiečius. Tačiau jie vis tiek sugebėjo judėti į priekį.
  Bombonešiai dirbo sovietų pozicijose, atakos lėktuvai taip pat atkeliavo iš viršaus. Skubame į Raudonosios armijos ir TA-400 gynybos gilumą, vieną iš baisiausių bombonešių modifikacijų. Net šeši varikliai, įskaitant reaktyvinius. O jie bombarduoja ir griauna sovietinius miestus.
  Šaudydama Gerda išsišiepusi pastebėjo:
  - Mūšyje mes gyvuliai, bet su žmogaus protu!
  Ir vėl iššovė. Sunaikino sovietinį pabūklą. Apskritai tai yra aukščiausio lygio mergina. Ir tai taip šaunu.
  E-50 apšaudė sovietų pozicijas, pats praktiškai nesugadintas. Nuožulni automobilio šarvai su cementuotu plienu suteikė puikių rikošetų. Sovietų sviediniai negalėjo net tinkamai subraižyti vokiečių.
  Christina prisiminė "Tigro" išbandymus. Tada tai buvo pirmasis masinės gamybos vokiečių tankas. Nė vienas iš sviedinių negalėjo pakenkti Tigrui. Britai pateko į jo smūgius. Bet štai septyniolikos pėdų patranka, persmeigta į kaktą. Tada merginos vos nenumirė. Ir tai karys prisiminė. Kaip arti jie buvo prie kaulinės senolės su dalgiu, jausdamos jos ledinį kvapą.
  Mergina trynė nuogą padą į kampą. Ji labai norėjo iššokti iš tanko ir bėgti. Ji tokia tiesioginė karė.
  Christina apgailėtinai dainavo:
  - Mėlynas rūkas ir visur apgaulė!
  Kariai kikeno... Jų vidokas buvo labai seksualus ir erotiškas.
  O ginklas veikė ir šaudė. Ji net negalvojo sustoti. Visi siuntė kiautą po kiauto. Sovietų pozicijų suskaidymas į skiedras ir fragmentus.
  Iš užpakalinių garsiakalbių pasigirdo daina;
  Kareivis visada sveikas
  Kareivis pasiruošęs viskam...
  Ir dulkės kaip nuo kilimų,
  Mes išeiname iš kelio!
  Ir nesustok
  Ir nekeisk kojų -
  Mūsų veidai šviečia
  Blizgūs batai!
  Ir vėl reaktyvinio bombonešio galia krenta ant sovietų pozicijų. Ir vėl išmeta naikinimas ir ištisos įtvirtintos teritorijos. Ir ginklai skrenda visomis kryptimis.
  Kelios dešimtys vokiečių tankų vienu metu šaudo ir viską naikina.
  Gerda jaučiasi kaip Bagheera medžiodama. Čia pirmoji sovietų gynybos linija jau sunaikinta. Bet Raudonosios armijos kareiviai vis dar knibžda ir šaudo į vokiečius.
  Tarp kovotojų yra ir pionierių. Jaunieji leninistai savo noru įstojo į Raudonąją armiją. Dauguma berniukų yra basi ir su šortais. Jie nešioja save, šurmuliuoja.
  Ir pionieriai miršta...
  Šarlotė, vedanti ugnį, urzgė:
  - O pionieriai, štai kas, visa šalis žiūrėjo!
  Ji šaudė į rusus, o Christiną nuodingai šnypšdama:
  - Mes atrodome kaip sakalai, skrendame kaip ereliai!
  Ir vėl ji išleido ugningą šypseną. Šaunios merginos...
  Keli vokiečių tankai pajudėjo po žeme. Ir jie pasirodė sovietų kariuomenės užnugaryje, sukeldami paniką ir rašydami kulkosvaidžius. Naciai pasirodė kaip uodai iš košmaro.
  E-50 matė trisdešimt keturių judėjimą per optiką. Gerda ištiesė dantis ir ėmė nukreipti statinę. Sovietinė mašina su mažu bokšteliu T-34-76 ir labai mobili. Išbandykite šį ir gaukite. Mergina jau gana patyrusi, tačiau sovietinis automobilis vis dar nepanašus į amerikietišką Shermaną.
  O atstumas iki ruso - beveik penki kilometrai.
  Mergina pasikaso nuogą kulną, Šarlotė kutena tarp pirštų. Merginos kikena.
  Tada Gerda šaudo į rusišką automobilį. Apvalkalas veržiasi labai arti, beveik subraižydamas šarvus... Bet vis tiek praeityje. Gerda susierzinusi daužo kumščiu metalą.
  Magda pasakoja savo partneriui:
  - Tu pataikei į korpusą! Bus lengviau ten patekti!
  Gerda perduoda vairasvirtę Magdai ir sušnabžda:
  - Vadinasi, daryk tai pats!
  Magda entuziastingai dainavo:
  - Žemė yra iliuminatoriuje, žemė yra iliuminatoriuje... - Mergina plikais pirštais paėmė vairasvirtę ir paspaudė mygtuką toliau dainuodama. - Žemė matosi iliuminatoriuje!
  O jos sviedinys ką tik pataikė į sovietinio tanko bazę. Automobilis sprogo ir skilo. Pradėjo degti... Įsčiose sprogo sovietiniai sviediniai.
  Magda papurtė nuogus pirštus ir krekė:
  - Pažiūrėk, kaip man pavyko! O tu sakai...
  Šarlotė sušnypštė apnuogindama iltis.
  - Mes vėl kalbame, skirtingomis kalbomis!
  Pasirodė nauji sovietiniai automobiliai. Pirmi nuėjo trisdešimt ketveri. Kilnojami ir daug automobilių. Tada mes persikėlėme iš BT serijos. Tai pasenęs vikšrų tipas. Į priekį veržėsi ir priešpiliniai T-26, kurie nesugeba kitaip, kaip tik subraižyti vokiečių šarvus. Galingesni ir sunkesni HF pažengė pačioje pabaigoje. Ir daug pėstininkų.
  Christina kikeno ir urzgė:
  Na, mes jiems parodysime!
  Vokiečių automobiliai atidengė ugnį iš toli, bandydami prispausti sovietų pėstininkus ant žemės. Jie taip pat sunaikino tankus ir kitus gyvus padarus.
  Danguje pasirodė ir sovietų puolimo lėktuvai: garsusis Ilys. Jie puolė vokiečių formaciją. Hitlerio kovotojai veržėsi link jų. Tai buvo tikras sąvartynas. Vokiški naikintuvai XE-262, labai vikrūs ir manevringi. Jie puola sovietinę techniką, spaudžia kaip geležis.
  Šarlotė vėl iššovė. Pateko į sovietų BT ir urzgė:
  - Tai ne pasaka dainų tekstai... Pasaka bus priekyje!
  E-50 sustojo ir atspindėjo sovietų kontrataką. Nelabai patyrusi komanda išmetė tanko rezervą į skerdimą. Ir rusiški automobiliai nukentėjo - kaip vištos išpešę. Ir jie nuodugniai su jais kovojo.
  Gerda paleido šūvį, sulaužė trisdešimt ketverių kaktą ir sušnypštė:
  - Kas yra Kūrėjas - sužeistas pragaras!
  Šarlotė taip pat iššovė, radusi taikinį, sovietiniai automobiliai pajudėjo tiesia linija, o merginos sugebėjo nušauti. Ir apskritai tai keturi reiškiniai.
  Raudonoji harpija dainavo:
  - Mūsų nuodai žudo visus!
  Ir kariai toliau šaudė, iškirtę dantis tokiais stipriais ir dideliais kaip arkliai.
  Christina apgailėtinai tviteryje parašė:
  - Mūsų nuodai žudo visus!
  Magda, pataikydama trisdešimt ketverių, lojo:
  - Tai mūsų rezultatas!
  Merginos išsiskyrė...
  Tačiau sovietinės gražuolės taip pat kovoja. Elžbietos įgula T-34-85. Labai drąsios merginos. Be to, jie kovoja basomis ir su bikiniu.
  Jų automobilis kovoja prieš vokiečių panteras. Ši transporto priemonė vis dar eksploatuojama, tačiau atsiranda vis daugiau naujų E serijos bakų.
  Elžbieta šaudo nuogais kojų pirštais. Jis iš tolo perveria priešą į šoną ir girgžda:
  - Šlovė Stalino erai!
  Jekaterina taip pat šovė plikomis kojų pirštais ir pastebėjo:
  - Tai ne tokia šlovė!
  Elena paprieštaravo dantimis:
  Mes gimę laimėti!
  Ir ji taip pat šaudė naudodama nuogus kojų pirštus...
  Tuo pat metu mergina sunkiai atsiduso. Galvoje sukosi nelaimingos mintys. Karas prasidėjo pralaimėjimais. Vokiečiai pralaužė gynybą ir užtikrintai žengė į priekį.
  Tada Elena pabėgo į rytus. Jos batai subyrėjo pirmosiomis dienomis. Ir man teko pliaukštelėti basomis. Ir skauda neįpratus. Mergaitės kojos visos buvo sumuštos, sumuštos, siaubingai sumuštos. Ir ji nebegalėjo normaliai vaikščioti, o suklupo. Tačiau nepaisant to, ji judėjo ir vaikščiojo. Elena per kampaniją numetė daug svorio - vienos odos ir kaulų. Tačiau ji įdegė, o išblukus saulėje jos plaukai tapo dar šviesesni. O plikas padas turi podzhili ir grublėtus. Ir ji pateko į fronto liniją ir toliau kovojo. Ir mūšiai vėl įsibėgėjo.
  Elena daugiausia kovojo pėstininkuose. Įskaitant dalyvavo Maskvos ir Stalingrado gynyboje.
  Bet jau Kursko bulge ji persikėlė į tanką. Ten susiformavo jų mergaitiškas ketvertas: Elžbieta, Elena, Kotryna, Eufrazija - keturios "E". Kariai yra tikrai legendiniai. Kuris kovojo basomis ir su bikiniu, net per šaltį, ir davė Fritzui į ragus.
  Tankas "Panther", su kuriuo merginos susidūrė Kursko kalnelyje, buvo labai pavojinga transporto priemonė. Jai į kaktą trenkti buvo neįmanoma. Ir ji pati paėmė iš didelio atstumo. Be to, jis greitai užsidega.
  Taigi, norint prasibrauti, reikėjo puikiai valdyti tanką ir nesileisti susimušti.
  Elžbieta taip ir padarė. Nors ji daugiau šaudė judėdama. O Eufrasinija vairavo tanką.
  Nuo trisdešimt ketverių beveik neįmanoma pradėti judėti. Tačiau merginos sugebėjo pataikyti. Ir jie kovojo labai drąsiai.
  Jekaterina taip pat šaudo labai taikliai.
  Kursko bulge merginos prisidengė šlove ir gavo įsakymus.
  Ir dabar kiekvienas iš jų turi SSRS herojaus žvaigždę.
  Štai ko merginoms reikia! Tiesiog aukščiausios klasės kariai!
  Kotryna dainavo:
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Iš tiesų, tai merginos, kurios kelia pavydą tarp merginų. Ne taip, kaip Gerda ir jos komanda.
  Čia per poilsį, o ji ir jos gauja nedvejodami kankino pionierius.
  Pirmiausia trylikos metų berniukas buvo išrengtas nuogas. Tada jie pradėjo jį gnybti. Ir tada badyti adatomis. Be to, iš pradžių adatos buvo šaltos, o paskui kaitinamos ant ugnies.
  Ir tikrai labai skaudėjo.
  Šarlotė pervėrė berniuko bambą ir sušuko:
  - Aš velniškas viksvas!
  Po to ji paėmė į rankas iki raudonumo įkaitusią meškerę ir pradėjo juo deginti nuogus, kiek grublėtus berniuko padus. Mėgaudamasis jo laukiniais verksmais.
  O Christina paėmė ir įkaitino žnyples, pradėjo trūkinėti pionierių basų kojų pirštai. Pradėjau nuo mažojo pirštelio, dariau tai lėtai ir kartu žiauriai. O vaiko pirštukai sutrūkinėjo ir lūžo. Ir pionieriui buvo taip skaudu, kad berniukas kelis kartus prarado sąmonę.
  Magda smeigė po mentėmis baltą nuo įgėlimo laužtuvą. Ir berniukas kauks.
  Jie mirtinai nukankino pionierius. Ir tai pasirodė tiesiog puiku. Ir kankinimai tęsėsi.
  Taip ir toliau. Pal ir Saratovas bei Kuibyševas. Ir naciai pradėjo šturmuoti Maskvą.
  Tokiomis sąlygomis Rusiją gali išgelbėti tik smogikų išsilaipinimas. O Antonas Šelestovas kartu su merginomis leidžiasi į šaunią misiją.
  Taip, Raudonosios armijos padėtis tiesiog jau yra absoliučiai beviltiška. Ir čia tik stebuklas gali išgelbėti SSRS.
  Bet štai šešių kovotojų stoja į mūšį ženklai. Viena viltis Antonui, Margaritai, Natašai, Zojai, Augustinui, Svetlanai. Jie gali vienu metu sustabdyti ir nugalėti priešus, paversdami juos pelenais.
  Susirinko toks laukinis ir gražus merginų kolektyvas. Ir prieš juos Tolstopuzas ir jo gauja. Na, tai nėra baisu...
  O naciai jau plūsta po Maskvą iš skirtingų pusių.
  Tada Antonas ir merginos vėl stojo į mūšį, padėdami Rusijai, tiksliau - SSRS.
  Tada prie jų prisijungė basa kojytė Margarita. Taip pat suaugusi moteris rašytoja tapo maždaug dvylikos metų mergina mainais į nemirtingumą ir atlieka savo misiją.
  Dvidešimt pirmojo amžiaus kariai vėl kovojo su dvidešimtojo amžiaus naciais.
  Fašistinės rudosios imperijos karių yra per daug. Jie teka kaip nesibaigianti upė.
  Antonas Šelestovas riaumojo, kardais naikindamas nacius - ir pėstininkus, ir tankus:
  - Niekada nepasiduok!
  Ir nuo berniuko basos pėdos nuskriejo aštrus diskas!
  Po to vaikas sušvilps, kad varnos apalpo, trenksis per jų kaukoles.
  Margarita, gniuždydama priešininkus, apnuogindama dantis, niurzgėjo:
  - Pasaulyje yra vietos žygdarbiui!
  Ir nuodingos adatos, išsibarsčiusios nuo merginos basos pėdos, pataikė į nacius ir jų lėktuvus bei tankus.
  Nataša taip pat žmogžudiškai metėsi nuogais kojų pirštais ir staugė:
  Mes niekada nepamiršime ir niekada neatleisime.
  Ir jos kardai perėjo per fašistus malūne.
  Zoja, pjaustydama priešus, sucypė:
  - Dėl naujo užsakymo!
  Ir iš jos basų kojų išsibarstė naujos adatos. O kas akyje, kas gerklėje nacių kariams ir lėktuvams.
  Taip, buvo aišku, kad kariai jaudinasi ir įsiuto.
  Augustinas, naikindamas baltuosius kareivius ir tankus, cypė:
  - Mūsų geležinė valia!
  Ir iš jos basos kojos skrenda nauja, mirtina dovana. Ir rudenį takni ir balti kovotojai.
  Svetlana pjauna malūnininkui, jos kardai lyg žaibas.
  Naciai krenta kaip kojos.
  Mergina basomis kojomis mėto adatas ir cypia:
  - Nes motina Rusija laimės!
  Antonas Šelestovas veržiasi prieš nacius. Berniukas terminatorius, kapojantis rudą kariuomenę.
  Ir tuo pačiu metu berniuko nuogų kojų pirštai išmeta adatas su nuodais, jie drasko kamienus ir numuša lėktuvus.
  Berniukas riaumoja:
  - Šlovė būsimai Rusijai!
  Ir judėdamas pjauna kiekvienam galvą ir snukį.
  Ir tada dar vienas švilpukas, ir varnų kritimas, kurios net prasiskverbia per tankų stogus.
  Margarita taip pat gniuždo priešininkus.
  Jos basos kojos plevėsuoja. Naciai miršta dideliais kiekiais. Karys šaukia:
  - Už naujas sienas!
  O tada mergina ims ir nupjaus...
  Fašistų karių lavonų masė.
  Ir taip pat švilps, ant Fritzo minių krenta masė varnų, sudaužydama net tankus.
  . 6 SKYRIUS
  Tačiau Nataša puola. Jis naikina nacius kartu su tankais ir dainuoja:
  - Rusija yra puiki ir švytinti,
  Aš esu labai keista mergina!
  Ir nuo jos basų kojų skrieja diskai. Kas matė nacių gerkles. Taip, tai mergina.
  Zoya puola. Abiejomis rankomis kapojo rudus kareivius. Spjaudymas iš vamzdelio. Ir svaido mirtinas adatas nuogais kojų pirštais - numuša tankus ir lėktuvus.
  Ir tuo pat metu jis dainuoja sau:
  - O, bliūdas, eime,
  O, mano mėgstamiausia bus!
  Augustina, naikindama nacius ir naikindama ruduosius kareivius, šaukia:
  - Visas gauruotas ir gyvūno odoje,
  Jis su klubu atskubėjo į riaušių policiją!
  Ir nuogais kojų pirštais jis paleis priešą, kažką, kas užmuš dramblį, o juo labiau tanką.
  Ir tada cypti:
  - Vilkai!
  Svetlana puolime. Pjaustosi, naikina nacius. Basomis kojomis jis paleidžia ant jų mirties dovanas.
  Su kardais valdo malūną.
  Ji sutriuškino daugybę kovotojų ir cypia:
  - Artėja didelė pergalė!
  Ir vėl mergina yra laukiniame judėjime.
  Ir jos basos kojos paleidžia mirtinas adatas, naikinančias tankus ir lėktuvus.
  Antonas Šelestovas pašoko. Berniukas sukosi salto. Per šuolį sukapojo daug nacių.
  Jis plikais pirštais metė adatas ir gurguliavo:
  - Būk žinomas dėl mano gražios drąsos!
  Ir vėl berniukas kovoja.
  Margarita pradeda puolimą. Susmulkina visus priešus iš eilės. Jos kardai kietesni už vėjo malūno mentes. Ir nuogi kojų pirštai meta mirties dovanas, dega tankai ir lėktuvai.
  Mergina puola. Išnaikina ruduosius karius be ceremonijų.
  Ir karts nuo karto šokinėja, ir pasisuka!
  Ir iš jos skrenda susinaikinimo dovanos.
  Ir patys naciai krenta negyvi. Ir ištisi lavonų piliakalniai.
  Margarita cypia:
  - Aš esu Amerikos kaubojus!
  Ir vėl jos basos kojos sviedė adatą.
  Ir tada dar keliolika adatų!
  Ir tada vaikai choru nušvilps, kad ant nacių krenta ištisi debesys varnų, kurie tarsi grąžtu taranuoja jiems galvas ir perveria kaukoles.
  Nataša puolime taip pat labai šauni.
  Ir meta basomis kojomis, ir spjauna iš šiaudų.
  Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Aš kibirkščiuojanti mirtis! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai mirti!
  Ir vėl grožis judesyje.
  Zoja šturmuoja nacių lavonų bloką. O naikinimo bumerangai skrenda ir iš basų kojų.
  O rudieji kariai vis krenta ir krinta.
  Zoja rėkia:
  - Mergaite basa, tu laimėsi!
  Ir tuzinas adatų lekia nuo merginos nuogo kulno. Kuris tiesiai į nacių gerklę kasa.
  Jie nukrenta negyvi.
  Tiksliau, visiškai miręs.
  Augustinas puolime. Sutriuškina ruduosius karius. Jos kardai nešiojami dviejose rankose. Ir ji tokia puiki karė.
  Per fašistų kariuomenę slenka viesulas.
  Mergina raudonais plaukais riaumoja:
  - Ateitis paslėpta! Bet tai bus pergalinga!
  O puolime gražuolė ugniniais plaukais.
  Augustinas riaumoja laukinėje ekstazėje:
  - Karo dievai viską suplėšys!
  Ir karys puolime.
  O jos basos kojos meta daug aštrių, nuodingų adatų.
  Svetlana mūšyje Ir taip putojantis ir kovingas. Jos nuogos kojos išmeta tiek daug mirtinų dalykų. Ne vyras, o mirtis šviesiais plaukais.
  Bet jei jis sugenda, tada negalite jo sustabdyti.
  Svetlana dainuoja:
  - Gyvenimas nebus medus,
  Tas šuolis apvaliame šokyje!
  Tegul svajonė išsipildo -
  Grožis paverčia žmogų vergu!
  O basos merginos judesyje vis daugiau pykčio.
  Berniukas Antonas puolime viską pagreitina. Berniukas muša nacius.
  Jo basos kojos meta aštrias adatas - drasko tankus ir lėktuvus.
  Jaunasis karys cypia:
  - Beprotiška imperija sudraskys visus!
  Ir vėl berniukas juda.
  Margarita savo veikloje audringa mergina. Ir sumuša priešus.
  Čia ji paleido plika koja, žirnį su sprogmenimis. Ji sprogs ir tuoj pat bus išmesta šimtas nacių ir dešimt tankų.
  Mergina rėkia:
  - Pergalė vis tiek ateis pas mus!
  Ir jis malūną paleis kardais - tankų statinės lekia įvairiomis kryptimis.
  Nataša paspartino judesius. Mergina nukerta ruduosius karius. Ir šaukdamas:
  - Rusijos imperijos laukia pergalė.
  O nacius naikinkime pagreitintu tempu.
  Nataša yra terminatorė.
  Negalvoja sustoti ir sulėtinti greitį, o tankai ir lėktuvai nuklysta.
  Zoya puola. Atrodo, kad jos kardai pjausto mėsą ir metalines salotas. Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų išganymas galioja!
  O nuogi kojų pirštai irgi meta tokias adatas.
  Ir masė žmonių perdurtomis gerklėmis, gulinčių lavonų kalvose, taip pat sudaužytų tankų ir numuštų lėktuvų.
  Augustine yra pamišusi mergina. Ir visus gniuždo tarsi robotas nuo hiperplazmos.
  Jau sutriuškino ne šimtą nacių. Bet viskas įsibėgėja. O karys vis dar riaumoja.
  - Aš nenugalimas! Šauniausias pasaulyje!
  Ir vėl gražuolė puolime.
  O iš nuogų kojų pirštų išskrenda žirnis. O trys šimtai nacių ir keliolika tankų buvo suplėšyti galingo sprogimo.
  Augustinas dainavo:
  - Nedrįsi užgrobti mūsų žemės!
  Svetlana taip pat puola. Ir neduoda nė gramo atokvėpio. Laukinė terminatoriaus mergina.
  Ir jis supjausto priešus ir naikina nacius. O rudųjų kovotojų masė jau nukrito į griovį ir palei kelius.
  Šeši buvo įsiutę. Surengė laukinę kovą.
  Antonas Šelestovas vėl pradeda veikti. Ir jis žengia į priekį, mojuodamas abiem kardais. O terminatorius berniukas valdo malūną. Mirę naciai krenta.
  Lavonų masė. Ištisi kalnai kruvinų kūnų.
  Terminatorius berniukas prisimena laukinę strategiją. Kur taip pat susimaišė arkliai ir žmonės.
  Antonas Šelestovas cypia:
  - Vargas iš proto!
  Ir pinigų bus daug!
  Ir terminatorius naujajame judėjime. O jo basos kojos kažką paims ir išmes.
  Berniukas genijus riaumojo:
  - Meistriškumo klasė ir firma "Adidas"!
  Tikrai šaunus pasirodymas pasirodė šaunus. O kiek žuvo nacių. Ir didžiausias skaičius didžiausių nužudė ruduosius kovotojus.
  Ir net jei jis švilpia, varnas didžiuliais kiekiais kris ant fašistų pulkų. Ir tiek daug žuvo, ir taip varnų snapai prasibrauna per tankų stogus. Ir taip pat lėktuvai gniuždo.
  Margarita taip pat kovoja. Gniuždo cinamono ir plieno armijas ir riaumoja:
  - Didelis šoko pulkas! Visi varom į karstą!
  Ir jos kardai nulaužti naciams. Rudųjų kovotojų masė jau subyrėjo.
  Mergina sumurmėjo:
  - Aš net šaunesnis už panteras! Įrodykite, kad visi yra geriausi!
  Ir iš pliko merginos kulno kaip žirnis su galingais sprogmenimis išskris.
  Ir smogti priešui.
  Ir jis paims ir sudaužys kai kuriuos priešininkus, tankus ir net lėktuvus.
  Ir Nataša yra valdžioje. Ir ji nugali priešininkus, o pati niekam neduos nusileidimo.
  Kiek nacių jau pertraukė.
  Ir jos dantys tokie aštrūs. O akys safyro spalvos. Tai mergina - pagrindinė budelė. Nors ji turi visus savo partnerius - budelius!
  Nataša rėkia:
  - Aš pamišęs! Jūs gausite baudą!
  Ir vėl mergina kardais iškirs daugybę nacių.
  Zoya juda ir iškirto daug rudųjų karių.
  Ir basomis kojomis mėto adatas. Kiekviena adata nužudo kelis nacius. Šios merginos tikrai gražios.
  Augustinas žengia į priekį ir sutriuškina priešininkus. Ir tuo pat metu jis nepamiršta sušukti:
  - Iš karsto nepabėgsi!
  O mergina paims dantis ir išdegs dantis!
  O raudonplaukė tokia... Plaukai slenka vėjyje, kaip proletaro vėliavėlė.
  Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme kyla iš pykčio.
  Svetlana juda Čia ji išpjovė daug kaukolių ir tankų bokštų. Karys, kuris atidengia dantis.
  Rodo liežuvį. Ir tada spjauna iš šiaudelio. Tada jis šaukia:
  - Ar būsite mirę!
  Ir vėl nuo jos basų kojų skrenda mirtinos adatos, kurios smogė pėstininkams ir lėktuvams.
  Antonas Šelestovas šokinėja ir šokinėja.
  Basas berniukas išmeta krūvą adatų, numuša bakus ir dainuoja:
  - Eikime į stovyklą, atsidaryk didelę sąskaitą!
  Jaunasis karys yra geriausias.
  Jis jau gana senas, galvoja apie pragarą, bet atrodo kaip vaikas. Tik labai stiprus ir raumeningas.
  Antonas Šelestovas dainavo:
  - Tegul žaidimas vyksta ne pagal taisykles - mes pralaužsime fraerą!
  Ir vėl nuo jo basų kojų nuskriejo mirtinos ir dūžtančios adatos.
  Ir vėl vaikinas švilpia, dešimtys tūkstančių vagių plūsta ant priešų ir susiuva jiems šalmus.
  Margarita su malonumu dainavo:
  - Nieko nėra neįmanomo! Tikiu, kad išauš laisvė!
  Mergina vėl sviedė mirtiną adatų kaskadą į nacius ir jų tankus, tęsė:
  - Tamsa išnyks! Tegul rožės žydi!
  Ir vos tik karė nuogais kojų pirštais numeta žirnį, tūkstantis nacių iškart pakilo į orą. Taip, rudos, pragariškos imperijos armija tirpsta tiesiai prieš mūsų akis.
  Nataša mūšyje. Šokinėja kaip kobra. Sprogdina priešus. Ir tiek daug nacių miršta ir lėktuvai krenta.
  Jų mergaitė ir kardai, grūdai ant anglies ir ietis. Ir adatos.
  Tuo pačiu metu jis riaumoja:
  - Tikiu, kad ateis pergalė!
  Ir rusų šlovė ras!
  Nuogi kojų pirštai meta naujas adatas, mušdami priešininkus.
  Zoja laukiniu žingsniu. Atakuoja nacius. Supjaustykite juos į mažus gabalėlius.
  Kario moteris mėto adatas plikais pirštais. Pralaužimai per priešininkus ir kaip riaumoti:
  Mūsų visiška pergalė yra arti!
  Ir jis atlieka laukinį malūną su kardais, šluodamas tankus. Tai tikrai mergina kaip mergina!
  Tačiau Augustino kobra pradėjo puolimą. Ši moteris yra visų košmarų košmaras.
  O jei nupjaus, vadinasi, pjaus.
  Po to raudonplaukė paims ir dainuos:
  - Aš atidarysiu visas kaukoles! Aš esu puiki svajonė!
  Ir dabar jos kardai veikia ir kerta mėsą ir metalą.
  Svetlana taip pat eina į puolimą. Ši mergina neturi stabdžių. Kai tik jie susmulkina, taip ir lavonų masė krinta, krenta lėktuvai ir tankai.
  Šviesiaplaukė terminatorius riaumoja:
  - Kaip bus gerai! Kaip bus gerai - aš tai žinau!
  Ir dabar nuo jos atskrenda žirnis žudikas.
  Antanas vėl šimtas nacių, nešančių meteorą, pjaus. O jis paims bombą ir išmes.
  Mažo dydžio, bet mirtinai...
  Kaip suskaidyti į mažus gabalėlius.
  Terminatorius berniukas šaukė:
  - Audringa baisių mašinų jaunystė!
  Margarita tai darys dar kartą mūšyje.
  Ir nukirto daug rudųjų kovotojų. Ir sumažina didelius tarpus.
  Mergina rėkia:
  - Lambada yra mūsų šokis ant smėlio!
  Ir pataikė su nauja jėga.
  O vaikai vėl švilps ir varnas ant nacių galvų numuš.
  Nataša puolime yra dar labiau įsiutę. Taip nacių kulimas. Jiems nelabai gera priešintis tokioms merginoms.
  Nataša paėmė ir dainavo:
  - Bėgimas vietoje - dažnas susitaikytojas!
  O karinga mergina tokia smūgių kaskada įsiveržė į priešininkus.
  Ir mėtys diskus basomis kojomis.
  Čia ji valdė malūną. Rudosios armijos galvų masė apsivertė atgal ir tankai degė.
  Ji - kovinga gražuolė. Įveik sau tokią geltoną armadą.
  Zoja juda, gniuždo visus be išimties. Ir jos kardai yra kaip mirties žirklės.
  Mergina tiesiog miela. O jos basos kojos meta labai nuodingas adatas.
  Nugalėti priešininkus. Jie perveria gerkles ir daro karstus, priverčia sprogdinti tankus ir lėktuvus.
  Zoja paėmė jį ir sušnibždėjo:
  - Jei čiaupe nėra vandens...
  Nataša su džiaugsmu sušuko:
  Taigi tu kaltas!
  Ir nuogais kojų pirštais meta kažką, kas žudo nuodugniai. Tai tikrai mergaičių mergina.
  Ir nuo jos plikų kojų, kaip skris ašmenys. Ir jis pataikys į daugybę naikintuvų, nukirsdamas bokštus nuo tankų.
  Augustinas juda. Greitas ir nepakartojamas savo grožiu.
  Kokius ryškius plaukus ji turi. Lyg proletarinė vėliavėlė plazdentų. Ši mergina yra tikra viksva.
  Ir ji pjauna priešininkus - tarsi būtų gimusi su kardais rankose.
  Raudonplaukė, prakeiktas niekšas!
  Augustinas paėmė jį ir sušnypštė:
  - Bus jaučio galva - kovotojai neišprotės!
  Ir čia ji vėl sutriuškino daugybę kovotojų.
  Antonas Šelestovas sumurmėjo:
  - Ko tau reikia! Štai mergina!
  Margarita, basa koja mesdama durklą, nulauždama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Didelė ir šauni mergina!
  Augustinas su tuo sutiko:
  - Aš esu karys, kuris įkandins bet ką!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais paleis žudiką.
  Svetlana mūšyje nėra prastesnė už priešininkus. Ne mergina, o su tokia liepsnose užsidegančia ragana baigti.
  Ir rėkia:
  - Koks mėlynas dangus!
  Augustine, basa koja atleisdama ašmenis, nukirsdama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Mes nesame plėšimų šalininkai!
  Svetlana, kapodama priešus ir numušdama lėktuvus, čiulbėjo:
  - Kvailiui nereikia peilio...
  Zoja cyptelėjo, mėtydama adatas plikomis, įdegusiomis kojomis:
  - Meluosi jam iš trijų dėžių!
  Nataša, naikindama nacius, pridūrė:
  - Ir padaryk su juo už centą!
  O kariai ims ir pašoks. Jie tokie kruvini ir kieti. Apskritai jie turi daug įspūdžių.
  Antonas Šelestovas mūšyje atrodo labai stilingai.
  Margarita dainavo:
  - Smūgis stiprus, o vaikinas domisi...
  Terminatorius berniukas koja paleido tai, kas atrodė kaip malūnsparnio sraigtas. Jis nukirto porą šimtų galvų naciams ir tankams, girgždėjo:
  - Visai sportiška!
  Ir abu - berniukas ir mergaitė visiškai ažūriniais.
  Antanas, pjaustydamas rudus kareivius, gurguliavo:
  - Ir bus didelė mūsų pergalė!
  Margarita sušnypštė atsakydama:
  - Mes žudome visus - basomis kojomis!
  Mergina tikrai tokia aktyvi terminatorė.
  Nataša dainavo puolime:
  - Šventas karas!
  Ir karys paleido aštrų diską-bumerangą. Jis skrido lanku, nukirto daug nacių ir tankų bokštų.
  Zoya pridūrė, tęsdama naikinimą:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  Ir nuo basų kojų nuskriejo naujos adatos. Ir jie pataikė į daugybę naikintuvų ir lėktuvų.
  Šviesiaplaukė mergina pasakė:
  - Matuoti priešininką!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Augustina, mojuodamas kojomis ir svaidydamas aštriabriaunes svastikas, gurguliavo:
  - Imperatoriškoji vėliava pirmyn!
  Svetlana lengvai patvirtino:
  - Šlovė žuvusiems didvyriams!
  O merginos vieningai šaukė, sutraiškydamos nacius:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  O dabar nuo basų karių kojų lekia diskas. Plyšta mėsa, griaunami tankų bokštai.
  Ir vėl verkti:
  - Niekas negali mūsų nugalėti!
  Nataša išskrido į orą. Suplėšė priešininkus ir sparnuotus grifus ir išleido:
  - Mes esame vilkai, kepkite priešą!
  Ir iš jos nuogų pirštų išskris labai mirtinas diskas.
  Mergina net susisuka iš ekstazės.
  Ir tada jis sumurma:
  - Mūsų kulniukai mėgsta ugnį!
  Taip, merginos tikrai seksualios.
  Antonas Šelestovas apie gurguliavimą:
  - O, anksti, suteikia saugumo!
  Ir mirktelėjo kariams. Jie juokiasi ir išreiškė dantis atsakydami.
  Draugiškas švilpukas ir varnų debesys krenta ant nacių galvų. Ir tankų bokštai skyla nuo snapų smūgių.
  Nataša nukirto nacius ir cypė:
  - Mūsų pasaulyje nėra džiaugsmo, be kovos!
  Berniukas atsakė:
  "Kartais kovoti irgi nėra smagu!
  Nataša sutiko:
  - Jei nėra jėgų, tada taip ...
  Bet mes, kariai, visada esame sveiki!
  Mergina nuogais kojų pirštais svaidė adatas į priešą, susprogdino tankų masę ir dainavo:
  - Kareivis visada sveikas,
  Ir pasiruošę veiksmui!
  Po to Nataša vėl nukirto priešus, nugriovė tankų bokštus.
  Zoya yra labai greita kūdikis. Čia ji paleido visą statinę į nacius. Ir nuo vieno sprogimo suplėšė porą tūkstančių.
  Tada ji sušuko:
  - Nesustok, mūsų kulniukai putoja!
  Ir mergina koviniais nėriniais!
  Augustinas mūšyje taip pat nėra silpnas. Taip nacių kulimas. Tarsi iš grandinių pluošto išmuštų.
  Ir kapoti priešininkus - dainuoja:
  - Atsargiai, bus naudinga
  Rudenį bus pyragas!
  Rudaplaukis velnias išties aria mūšyje kaip velnias uostomojoje dėžutėje.
  Ir štai kaip kovoja Svetlana. Ir naciai tai iš jos gauna.
  O jei pataikys, tai ir pataikys.
  Iš jo išskrenda kruvini purslai.
  Svetlana šiurkščiai pastebėjo, kai iš jos plikos pėdos skrido metalo purslai, kurie ištirpdė tankų kaukoles ir bokštus:
  - Šlovė Rusijai, labai net šlovė!
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padaliniai raudonais marškiniais -
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Čia merginos ėmėsi nacių. Taigi jie supjaustomi ir susmulkinami. Ne kariai, o tikrai panteros, kurios nutraukė grandinę.
  Antanas kovoja ir puola nacius. Jis be gailesčio juos muša, kerta per tankus ir šaukia:
  Mes kaip jaučiai!
  Margarita, sutriuškinusi rudąją armiją ir kirsdama tankus, pakėlė:
  Mes kaip jaučiai!
  Nataša paėmė jį ir staugė, nukirsdama rudus naikintuvus kartu su tankais:
  - Melas nevaldomas!
  Zoja suplėšė nacius ir cypė:
  - Ne, ne iš rankų!
  Ir jis taip pat ims, basa koja paleis žvaigždutę ir pribaigs daug fašistų.
  Nataša paėmė jį ir sucypė:
  - Mūsų televizorius įjungtas!
  Ir nuo jos nuogos kojos skrenda žudikiškas adatų pluoštas.
  Zoja, taip pat naikindama nacius ir jų tankus, cypė:
  - Mūsų draugystė yra monolitas!
  Ir vėl toks metimas, kad apskritimai išsilieja į visas puses. Tai mergina - grynas priešininkų naikinimas.
  Mergina nuogais kojų pirštais paims ir paleis tris bumerangus. Ir nuo to lavonų tapo dar daugiau.
  Po to gražuolė išduos:
  - Mes nesuteiksime priešui pasigailėjimo! Bus lavonas!
  Ir vėl mirtinas daiktas nuskrenda nuo pliko kulno.
  Augustinas taip pat gana logiškai pastebėjo:
  - Tik ne vienas lavonas, o daug!
  Po to mergina ėmė ir basa ėjo per kruvinas balas. Ir ji nužudė daug nacių.
  Ir kaip riaumoja:
  - Masinės žudynės!
  O dabar daužys galvą į nacių generolą. Sulaužykite jo kaukolę ir išduokite:
  - Banzai! Jūs pateksite į dangų!
  Svetlana labai įsiutę puolime, ypač numušdama tankus, ji cypia:
  - Tavęs nepagailėsi!
  Ir nuo plikų pirštų nuskrenda keliolika adatų. Kai ji prasibrauna pro visus, lėktuvai griūva. Ir labai daug net karys bando susmulkinti ir nužudyti.
  Antonas Šelestovas cypia:
  - Šlovingas plaktukas!
  Ir berniukas basa koja taip pat meta tokią šaunią žvaigždę svastikos pavidalu. Sudėtingas hibridas.
  Ir nacių masė žlugo.
  Antonas riaumojo:
  - Banzai!
  Ir berniuką vėl laukia laukinis puolimas. Ne, jis tiesiog trykšta energija, o ugnikalniai šniokščia!
  Margaret juda. Tai visiems suplėšys pilvus.
  Mergina su koja išmes iš karto penkiasdešimt adatų. O masę žudė visokie priešai, išmušė ir tankus, ir lėktuvus.
  Margarita dainavo linksmai:
  - Vienas du! Sielvartas nėra problema!
  Niekada neturėtumėte nusiminti!
  Nosį ir uodegą laikykite aukščiau pypke.
  Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Tai tokia agresyvi kompanija. Mergina trinkteli ir rėkia:
  "Drakono prezidentas taps lavonu!
  Nataša mūšyje yra tik tam tikras terminatorius. Ir riaumodamas gurguliavo:
  - Banzai! Greitai gauk!
  Ir nuo jos basos kojos nuskriejo granata. O naciai kaip nagai. Ir sudaužys daugybę mastodonų ir sparnuotų, pragariškų mašinų.
  Štai karys! Visiems kariams - karys!
  Zoya taip pat puola. Tokia įsiutusi kalė.
  Ji paėmė ir gurkštelėjo:
  - Mūsų tėvas yra pats Baltasis Dievas!
  Ir jis pjauna trigubą malūną prie nacių!
  O Augustinas sušuko:
  - O mano Dievas juodas!
  Iš tiesų, raudonplaukė yra pats apgaulės ir niekšybės įsikūnijimas. Žinoma, priešams. O draugams ji - numylėtinė.
  O kaip nuogais kojų pirštais ims ir išmes. Ir daugybė rudosios imperijos karių, taip pat jų tankai ir lėktuvai.
  Raudonplaukė sušuko:
  - Rusija ir juodasis Dievas yra už mūsų!
  Karys, turintis labai didelį kovinį potencialą. Ne, pagal tai geriau nesikišti. Kaip nuplėšti tankų bokštai ir fašistų lėktuvų sparnai.
  Augustinas sušnypštė:
  - Visus išdavikus sutraiškysime į miltelius!
  Ir mirkteli savo partneriams. Taip, ši ugninga mergina nėra kažkas, kas gali suteikti ramybės. Nebent ramybė mirtina!
  Svetlana, sutriuškindama priešus, išleido:
  - Mes iššluosime jus į eilę!
  Augustinas patvirtino:
  - Mes nužudysime visus!
  Ir nuo jos basų kojų vėl skrenda visiško susinaikinimo dovana! Ir tiek tankų, tiek lėktuvų vienu metu sprogo į mažas drožles.
  Antanas dainavo atsakydamas:
  - Bus visiškas banzai!
  Augustina, plikomis rankomis draskodama nacius, kapodama juos kardais, svaidydama adatas nuogais pirštais, vienu metu naikindama tankus ir lėktuvus, išleido:
  - Trumpai tariant! Trumpai tariant!
  Nataša, naikindama ruduosius karius, sucypė:
  - Trumpai tariant - banzai!
  O oponentus pjauskime su laukiniu kartėliu.
  Antonas Šelestovas, sumažindamas oponentus, išleido:
  - Šis gambitas nėra kiniškas,
  O debiutas, patikėkite, yra tailandietiškas!
  Ir vėl nuo berniuko nuogos pėdos nuskriejo aštrus, metalą pjaustantis diskas. Jis nupjovė ir tankų bokštelius, ir lėktuvo uodegas.
  Margarita, naikindama rudosios imperijos karius ir tankų šarvus, dainavo:
  - O ką rasime mūšyje,
  O ką rasime mūšyje...
  Nejuokaukime su tuo -
  Išardykime jį!
  Išardykime jį!
  Tada jie gerai dirbo su naciais... Ir Sovietų Rusija nugalėjo rudąją imperiją per Maskvos šturmą.
  Karas dar nesibaigė, bet SSRS jau turėjo galimybę nugalėti pačius nacius. Taigi šešiems vėl teko nutraukti savo puikios ir šaunios misijos vykdymą.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAKAS SAVE PORT ARTURAS
  Maniakas Chikatilo, atpirkdamas nuodėmes, tapo animaciniu berniuku Conanu. Šis berniukas yra japonų anime herojus. Tačiau galingos burtininkės valia į jį įsikėlė siela, garsiausias ir paaukštintas rusų maniakas.
  O dabar animacinis berniukas Chikatilo pasiruošęs kovai.
  Atrodo kaip maždaug vienuolikos metų vaikas su šortais, basas, su reljefiniais raumenimis ir nuogu, įdegusiu liemeniu. Tik šviesūs plaukai skyrė jį nuo Konano.
  O dabar Port Artūro gynyboje turėjo dalyvauti tik japoniškas animacinis filmas.
  Vysokajos kalnas yra pagrindinis Rusijos pozicijų gynybos taškas.
  Animacinis berniukas susiraukė. Jis dėvi tik šortus, o jau lapkritis ir šalta. Basomis kojomis vaikšto šlapiu sniegu.
  Pasigirsta ginklų gaudesys. Japonai metė visas jėgas, kad užimtų Aukštąjį kalną. Po to Port Artūro eskadrilės mirtis taps neišvengiama.
  Animacinis berniukas kalną mato šiek tiek iš šono. Japonai yra ant jo.
  Rusų daliniai atsišaudo iš šautuvų ir kulkosvaidžių.
  Chikatilo bėga į kalną. Berniuką pastebi kariai. Bet jie jo nestabdo. Šviesiaplaukis vaikinas su šortais įtarimų nekelia.
  Karatė vaikas užlipo ir tuoj pat įkėlė basą koja samurajui į smakrą. Jis, gavęs smūgį, nuskriejo nuo kalno.
  Chikatilo sucypė:
  - Vienas nulis!
  Ir vėl nuogą apvalų berniuko kulną trenkė smūgiai į krūtinę. Ir karatė vaikas kumščiu smogė kitam samurajui.
  Chikatilo-Konan dainavo:
  - Laukiame sėkmės - aš pati šauniausia!
  Ir tada šalia jo pasirodė kitas berniukas Leshka Brilliant. Ir jis taip pat stojo į nuožmią kovą. Tai dar vienas animacinis filmas. O su juo - keturios merginos su bikiniais.
  Štai į mūšį stojo šeši agresyvūs kariai. Ir taip uoliai naikinkime samurajus be jokio gailesčio. O dangus japonams atrodė kaip avikailis, ir prasidėjo visiškas naikinimas bei naikinimas. Visa tai grėsė visišku sunaikinimu.
  O mergaitės kapojo kardais ir nuogais kojų pirštais svaidė mirtinus ir šokiruojančius mirties žirnius ir visišką sunaikinimą. O japonų nebuvo gaila.
  Chikatilo ėmė ir nuogi kulniukai metė sprogstamąjį paketą ir visa samurajų kompanija buvo suplėšyta į šipulius.
  Terminatorius berniukas dainavo:
  - Rusijos karys nebijo mirties,
  Mes nebijome mirties mūšio lauke ...
  Riteris drąsiai kovos su priešu,
  Ir net miręs laimės!
  Mūšis yra didžiulio masto ir matoma didžiulė minties ir energijos aušra.
  Karės merginos ir berniukai įsilauždavo valandų valandas.
  Taigi jie pradėjo rašyti iš kulkosvaidžių. Ir taip pat naudojant nuogus kojų pirštus.
  Berniukas Chikatilo šaudė, nupjovė priešus ir dainavo, dėliodamas vieną eilutę po kitos:
  - Aš tapsiu drąsesnis ir drąsesnis už liūtą!
  Berniukas Briliantas, nukirsdamas samurajų ir išmušdamas kalnus, ištarė:
  - O kaip liūtas! Net drąsesnis už raganosį!
  Viktorija, ši raudonplaukė viksva, mergaitišku kulnu galva sviedė kažką itin mirtino.
  Jie išmušė daug japonų ir cypė:
  - Į didžiausią derinimą!
  Nadežda, numušdama priešininkus kaip kėglius su lazda, kuždėjo, apnuogindama dantis:
  - Už naują Rusiją!
  Elena paleido žaibą iš raudonų spenelių ir sušuko:
  - Už planetos Žemės didybę!
  Zoja iš bambos iššovė kaskadinį pulsarą ir, apnuogindama dantis bei leisdama nuo jų saulės spindulius, sušuko:
  - Už išskirtinius pasiekimus!
  Viltis paėmė jį ir iš skaisčiai raudono spenelio paleido žmogžudišką sunaikinimo spindulį ir sušuko:
  - Šlovė Tėvynei!
  Viktorija, pjaunanti spaudžiančius japonus, čiulbėjo:
  - Atiduokime savo sielą,
  Mes esame mūsų šventoji tėvynė!
  Mes stovime ir laimime -
  Ir mes nesigailėsime gyvenimo!
  Ir jos raudonus spenelius nusprogdins naikinantis žaibas, sudeginantis visą batalioną.
  Zoya pasakė:
  - Mūsų šauni pergalė!
  Ir taip pat priešą, kaip smarkiai jis smogs ...
  Nadežda pyptelėjo apnuogindama veidą ir agresyviai cyptelėjo:
  - Už Tėvynę, mūsų motina!
  Ir jos nuogi kojų pirštai vėl paleis mirtiną granatą.
  Štai tiek daug destrukcijos ir destrukcijos vyksta. Japonai be jokio gailesčio nušluojami šešiese.
  Berniukas Chikatilo, rašydamas priešus, cypia:
  - Už puikų komunizmą!
  Deimantas priduria:
  - Karste mes varysime revanšizmą!
  Taigi ugnies parama, tik lengvoji lauko artilerija. Rusijos kariuomenė gali vykdyti stiprią ugnį. Būrų stiliumi prieš britus. Tie taip pat vienu metu bandė imtis priekinės atakos. Tačiau britai vis tiek turėjo pasirinkimą, pavyzdžiui, padaryti aplinkkelius ir bandyti apsupti būrų miliciją. Ką jie net padarė pavėluotai. Ir japonai negali apeiti fortų - jie turi lipti į puolimą.
  Andrejus Chikatilo šaudo į japonus iš kulkosvaidžio. Dabar visas piešinys pilnai matomas, o jūs, nežinodami klaidos, prikalate nagus. Gelsvi žuvusių karių veidai iškreipti piktumo. Už jų lipa kiti dar labiau įsiutę samurajai. Bet net ir juos nupjaunate, įgydami vis stipresnį pasitikėjimą. Japonai negali įveikti tokio etapo.
  Rangai atsilieka nuo gretų. Grandinės nutrūksta, atsiranda vis daugiau padalinių. Nedideli kovotojai priglunda prie spygliuotos vielos, ją suplėšia ir vėl krenta. Jie prisipildo visu kalnu lavonų. Tada ant šio kalno dar vienas mirusiųjų sluoksnis, tada kitas. Ir taip toliau, kol visa kalva užauga.
  Kai Andrejaus Čikatilo kulkosvaidis perkaista, berniukas imasi kito. Tegul japonai užspringa krauju. Kai kur jau verda rankinės kovos. Bet berniukas šaudo - viena kulka, vienas ar net du ar trys lavonai. Japoniškas strypas yra labai tankus, o kulkosvaidis gali perverti kelis iš jų vienu metu. Taigi tegul jie užspringsta vėmalais.
  Nėra nieko prieš Japoniją, terminatorius berniukas nieko neturi. Priešingai - jie labai drąsūs samurajus, nieko nebijo. Lipkite ir lipkite, nebijokite mirti. Tačiau didžiąja dalimi mirtis buvo neįtikinama. Tegu vis dėlto viską apdengia lavonais.
  Čia jie vėl pakeitė kulkosvaidžio diržą, o berniukas stovėjo ant jo basomis kojomis, vis tiek buvo šilčiau. Vasaros vainikas jau ant nosies, bet vėjai pučia iš šiaurės, o šaltis paimamas dorai. Noriu greitai apšilti kardu ir kovoti rankomis. Galiausiai vaikinas, jau po trisdešimties išleistos ilgos juostos, neatsilaikė, puolė su kardu. Ir dabar Supermeno berniukas yra nesustabdomas.
  Kai judi taip greitai, kapodamas kaip Ilja Murometsas - dešinėje gatvėje, kairėje juostoje. Malūnas, ir keliolika galvų nukirsta. Priėmimo drugelis ir keliolika kitų. Gavęs ventiliatorių ir keliolika trečdalių. O lavonai šilti, basomis kojomis bėgiodami ant jų, jauti palaimą.
  Ne taip, kaip su šiais... Batais! Puiku, Leshka, jis taip pat bando kovoti basas. Ir belaikant, nors letenos pasidarė raudonos kaip žąsies.
  Japonai vis kopia ir lipa. Norėdami pagreitinti jų naikinimą, turite šokti atgal ir vėl paimti kulkosvaidį.
  Taip, su jų kulkosvaidžiais, jei kiekviena kulka užmuša lavoną ar kelis lavonus, vis tiek išnaikinsi greičiau nei su kardais. Vienas kulkosvaidžio diržas yra tūkstantis šovinių. Taigi saugokitės samurajų! Jūs vis tiek šoksite.
  Šaudydamas berniukas manė, kad Japonijai labai pasisekė tame kare. Ypač tuo, kad kilo revoliucija. Na, o tuo metu, kai buvo sudaryta taika, japonai jau buvo išsekę sausumoje, ir rusai galėjo juos pribaigti. Generolas Samsonovas, tiksliau Linevičius, turėdamas dvigubai daugiau kariuomenės ir gaudamas vis daugiau naujų papildymų, galėjo pats pulti samurajus. Tačiau vietoj to rusų daliniai perėjo į gynybą. Tačiau japonai nebegalėjo perlipti į puolimą. Taigi jiems pasaulio reikėjo labiau nei Rusijai.
  Čia Zoja šaudo iš kulkosvaidžių... Jis rašo su baisia jėga, be gailesčio pjauna priešus.
  O dabar mergina spaudžia raudoną spenelį ant timpa ir dabar išmeta mirtina sunaikinimo dovana.
  Zoja dainavo:
  - Siūlas nutrūkęs
  Mums gresia pikta mirtis...
  Kad rusai gyventų
  Priešas turi tiesiog mirti!
  Elena, rašinėdama siauraakius kareivius ir išmušdama dar vieną eilutę, sušuko:
  - Tėvynei - mūsų motinai!
  Animacinis berniukas ir toliau rašinėjo, išmušdamas priešus iš dangaus imperijos ir mąstydamas.
  1922 metais Japonija nerizikavo naujam dideliam karui. Bolševikai užėmė Primorę. Daugelis stipriai priekaištavo tuometiniam imperatoriui, kad jis nepasinaudojo neteisėto komunistinio režimo silpnybėmis ir nepasiėmė Tolimųjų Rytų sau. Kodėl tuomet japonai dvejojo, nėra iki galo aišku.
  1904 m. Japonija nusprendė pradėti karą, kuriame beveik niekas netikėjo palankiu samurajui baigtimi. Tačiau 1922 metais japonai neišdrįso nugalėti pilietinio karo nusilpusios Raudonosios armijos. Be to, juos palaikė visas kapitalistinis pasaulis.
  Apskritai, bolševikams, žinoma, pasisekė. Antantė galėjo sugriauti Rusiją, o Raudonoji armija jiems nėra varžovė. Čia Andrejus Chikatilo kai kurių dalykų nesuprato.
  Kodėl Vakarai dvidešimtaisiais metais iš tikrųjų sujungė Baltosios gvardijos judėjimą. Net jei baltai neturėjo galimybės užimti Maskvos, tai visiškai įmanoma kai kurias teritorijas pasilikti sau. Taip, ir Rusija gali labai susilpninti, užsitęsusi tokį karą. Taip pat neaišku, kodėl Antantė neapgynė buržuazinių Kaukazo vyriausybių. Jie netgi turėjo susitarimą dėl karinės paramos. Akivaizdu, kad tuomet skurdusi Antantės Raudonoji armija nėra varžovė, ypač technine prasme. Tačiau Anglija ir Prancūzija kažkodėl demonstravo pasyvumą.
  Taigi Viktorija ėmė ir basomis kojomis paleido visą statinę sprogmenų, pagamintų iš pjuvenų.
  Ir kaip jis sprogo su laukine jėga. Ir ji sušuko:
  - Karaliui ir imperijai!
  Zoja, toliau rašinėdama priešą, labai agresyviai urzgė, o posūkis buvo toli, nupjovė priešą.
  Tada ji sušuko:
  - Bus tau karstas, samurajus!
  Elena, sutriuškindama priešą ir kaupdama lavonų kauburėlius, mirtinai išmušdama priešą ir veikdama su neįtikėtina jėga, kalama į karstą samurajų minias, šaukė:
  - Už pergalę prieš priešus!
  Nadežda, nesuteikdama priešui nė mažiausio šanso, kirpdama jį kaip žudiką dalgį ir iškirsdama japonus, pasakė:
  - Port Arturas, Port Arturas -
  Nikolajus tavęs nenuvylė!
  Ar, pavyzdžiui, britai galėtų pasilikti Krymą. Būtų ten išlaipinę kariuomenę su tankais, vargu ar būtų išvaryti per sąsmauką, raudonieji... Vidurinėje Azijoje britai ir prancūzai galėtų padėti buržuazinėms respublikoms. Ir apskritai Sovietų Rusijai daug kas galėjo būti nemalonu, bet, laimei, nieko neatsitiko. Nors, žinoma, Japonija būtų norėjusi Primorye pasilikti sau, dvidešimtajame dešimtmetyje iš ten išmušti samurajų tikrai nebūtų buvę jėgų. Japonai ten galėtų organizuoti lėlių režimą - kaip mandžiūrietiškas.
  Kai Andrejus Chikatilo skaitė "Bonivuro širdį", jis taip pat susidomėjo. Kodėl japonai neįstojo į mūšį su Raudonąja armija, o tiesiog atidavė Primorye bolševikams. Be to, samurajus turėtų kovoti ne su visa Sovietų Rusija, o tik su Tolimaisiais Rytais. Tai yra Tolimųjų Rytų Liaudies Respublika. Ir tai tuo metu Japonijai nebuvo varžovas.
  Pirmajame pasauliniame kare japonai beveik be nuostolių užėmė vokiečių valdas Ramiajame vandenyne ir tapo dar stipresni, nei buvo 1904 m. Ir ne visai aišku, kodėl tada jie turėjo drąsos ir įžūlumo, o to paties neturėjo 1922 m. Žinoma, JAV ir Didžioji Britanija aktyviai remtų japonus kovoje su bolševikais.
  To Andrejus Chikatilo negalėjo suprasti, nustebęs net būdamas vaikas. Be to, iš pradžių japonai užėmė Vladivostoką, bet paskui kažkaip išėjo be kovos. Ir Japonija nesigėdija okupuoti visų Tolimųjų Rytų, tačiau samurajus už tai nekovodavo ...
  Bet kiek drąsos: jie eina į puolimą, miršta tūkstančiais ir net dešimtimis tūkstančių, bet puola kaip biorobotai. O japonai neturi baimės ar savisaugos instinkto sampratos. Jei ne jų šeši, jie nebūtų išlaikę miesto tvirtovės.
  Realioje istorijoje Port Arturas tuo metu jau buvo nukritęs. Ir tada samurajus surinko beveik visas sausumos pajėgas.
  Viktorija apnuogintais kojų pirštais metė bumerangą su svastika ir urzgdama nukirto keliolika galvų vienu metu:
  - Už tikėjimą, carą ir tėvynę!
  O merginos naikina japonus, o berniukus...
  Berniukas, perkaitusį kulkosvaidį pakeisdamas jau atvėsusiu ir ne geru žodžiu, paminėjo Kuropatkiną:
  Šis asilas nesinaudoja! Panašu, kad visus japonų karius turėsime nužudyti patys. - Olegas nuogais kojų pirštais metė granatą, skeveldros perpjovė visą būrį japonų kareivių ir vaikas tęsė. - Štai Kuropatkinas turėjo būti nuteistas už tokį nusikalstamą neveikimą.
  Berniukas vėl svaidė granatą kojomis, o tada jie plikais pirštais pradėjo mėtyti skardinių dangčius. Taigi vienu akmeniu užmušate du paukščius: papildomai sunaikinate japonus, o nuogos kojos sušyla. Visas šalnas virš dvidešimties laipsnių, o kai sutems - bus dar daugiau. Taigi jūs esate kelyje ir būkite šilti. Be to, galite mesti nuobodus skutimosi peiliukus ir adatas. Ir apskritai tvirtovėje daug auskarų ir pjovimo šiukšlių.
  Taigi samurajus mušamas rankomis ir kojomis. Ir iš tolo... Berniukas sušuko:
  - Samurajus mirė drąsiai - spaudžiamas plieno ir ugnies!
  Nadežda šaudė iš kulkosvaidžių, naudodama nuogus kojų pirštus, tačiau ji turėjo ir staigmenų. Pavyzdžiui, mažytės chemijos kasyklos. Čia, žinoma, reikia būti labai atsargiems juos naudojant, kad nenunuodytumėte savo karių. Tačiau gabi matematikai Archimedo ir Pelmano rate, Nadežda viską apskaičiavo.
  O kai samurajus jau buvo įsiveržęs į kaimyninį fortą, gražuolė mergina plikomis kojomis spragtelėjo ultragarsinį detonatorių. Ir sprogsta mažytės ampulės su stipriomis ir šarminėmis dujomis, vienu metu apimančios dešimties tūkstančių hektarų plotą.
  Tai iš tikrųjų yra Demiurgo dievų ginklas, kuris nebūtų nereikalingas net XXI amžiuje. Paliaubų metu genialusis Nataška kartu su paties Mendelejevo proseneliu paruošė nuodus, kurie buvo labai toksiški, tačiau greitai suskyla ore. O toksinis jo poveikis kaip tik pagrįstas specialiu deguonies surišimo metodu.
  Iš karto paaiškėjo, kad pusantro japonų korpuso žuvo per penkiolika-dvidešimt sekundžių... O keliasdešimties tūkstančių trumpoje agonijoje žuvusių kareivių vaizdas išblaivino japonų vadovybę.
  Pradėjo groti atsitraukimo muzika ir per šį puolimą praradę per šimtą penkiasdešimt tūkstančių karių, japonai atsilošė. Rusai atsargiai persekiojo japonus, bet bijojo ir dujų, ar kažkokių pasalų. Mūšis baigėsi taip, tarsi jis nebūtų prasidėjęs.
  Tačiau Andrejus Chikatilo dar neįsipjovė, berniuke kažkas sukaupė daug energijos, ir jis puolė persekioti siauraakį. Taip juos pasiviji ir susmulkini, lyg graužtum sėklas. Na, kaip neparodyti savo įgūdžių, jei priešas neatsimuša.
  Tačiau netikėtai pasukus berniuko link, vėl iššoko nindzė juodu gobtuvu. Vėl tikra kova dėl įgūdžių.
  Andrejus Chikatilo, kaip jau gerai įkaitęs, užpuolė savo kolegą. Jis išmetė tris diskus iš karto, bet du skriedami perpjovė kardais, o trečiasis nuskubėjo pro šalį, vos nepagaudamas terminatoriaus berniuko ausies. Nindzė sušvilpė ir pasakė japoniškai:
  - Rusų Naruto!
  Andrejus Chikatilo lengvai patvirtino:
  - Žinoma, puiku!
  Kardai sukryžiavo, kibirkštys skraidė. Nindzė atrėmė atakas ir atsitraukė. Pats Andrejus nuogais pirštais metė metalo gabalą. Priešas sureagavo, bet berniukas numatė, kur jis išsisuks, ir smailiu kampu susikirs, sukdamas ašmenis. Priešas buvo užsikabinęs, apsauginė oda plyšo ir kraujas paraudo ant šono.
  Nindzė atšoko atgal, jis buvo sužeistas ir gana giliai, o jei tai būtų buvę didelio masto smūgis, jis būtų visiškai persipjovęs per pusę. Atrodo, kad rusas Naruto yra legendinis kovotojas, jo ašmenys blyksi labai greitai.
  Nindzė vėl bando mesti, bet nepataiko smūgio į kelį blauzdu, o Andrejus Chikatilo laimingai dantimis pagavo svastiką-bumerangą. Priešas bando pulti, bet jis pats gauna ašmenis ant rankos. Bicepsas įsmigęs, o berniukas nesustodamas praleidžia visą seriją. Devintas smūgis pravers į kaklą... Na, o nindzių jaučio kaklas apsaugotas, tik perpjautas iki pusės. Bet nieko daugiau, keli štrichai, stiprus smūgis kūno pasukimu ir galva pagaliau atskiriama nuo kūno.
  Taigi nindzė baigė savo karjerą šiaurės vakarų fronte.
  Terminatorius berniukas sušuko:
  - Banzai rusiškai!
  Po to noras kautis po truputį atslūgo. Tiksliau todėl, kad japonai jau traukiasi.
  Naktis iš 1904 metų lapkričio 22 į 23 dieną buvo ir šalta, ir karšta vienu metu. Boreiko įtikino Kondratenką neskubėti, nes tie, kurie užpuolė japonus, nežinomi. Gal net tarp samurajų buvo asmeninis susirėmimas, kitaip gali nukentėti nuo tų ir nuo tų.
  Pavargęs Kondratenko užmigo ant šovinių dėžės. Tuo tarpu jau ėmė šviesėti.
  Kai iš tamsos išryškėjo mūšio kontūrai, išryškėjo daugybė nupjautų ir sušaudytų japonų kalvų. Merginos ne tik kapojo, bet ir pagavo apie penkiasdešimt kulkosvaidžių, septynis ginklus su šoviniais. Kulkų lietus vėl nukrito ant samurajų, o Peruno dukra Nadežda prisijungė prie Svarogo Elenos kurto dukters. Japonų nuostoliai jau buvo milžiniški ir beveik nepakeičiami. Vienuoliktą valandą ryto paskutinis priepuolis užspringo ir buvo laikinas užliūlis.
  Vidurdienį atvyko generolai Kondratenko ir Smirnovas. Abu jau patyrę kariai buvo šokiruoti tokio kolosalios lavonų sankaupos vienoje vietoje. Per vieną naktį ir rytą žuvo daugiau nei keturiasdešimt penki tūkstančiai japonų kareivių ir karininkų. O iki generolų pasirodė tik keturios merginos su bikiniais, gausiai aptaškytais krauju, ir du sportiški berniukai su šortais, pasiūtais iš ypač patvaraus audinio, prie kurio nelipo raudona ir joks kitoks skystis.
  Visa tai priminė siaubingą kliedesį, ir abu generolai vienas kitą net žnaibė. Bet leitenantas Boreyko, dviejų metrų ir kelių kapeikų, ištiesė rankas reindžeriams ir sušuko:
  - Mūsų kaimuose yra moterų!
  Galinga, raudonplaukė Viktorija atsakydama tvirtai papurtė galingą Boreiko leteną ir filosofiškai pasakė:
  - Mūsų kaimuose yra moterų! Kokie žinomi obliavimo karstai!
  Šviesiaplaukė kaip pirmasis sniegas Nadežda parodė į kelis susigėdusius berniukus:
  - Ir purtykite juos, jie kovojo ne blogiau už mus!
  Boreiko švelniai paspaudė ranką. Tikras milžinas su Nikolajaus Valuevo augimu, o gal ir daugiau svorio. Veidas tikrai ne toks siauras, o kažkas jame iš Iljos Murometso, juolab kad Boreiko pavyko užsiauginti barzdą. Tiesa, leitenantas milžinas - ne angelas, su gėrimu jis susimušė ir daugelį sumušė. Bet apskritai jo siela, kaip sakoma, linksma.
  Kondratenko yra nesiskutęs, ataugusiais ūsais, labai panašus į Chapajevą, kaip jis buvo vaizduojamas filme. Smirnovas, priešingai, švariai nusiskutęs, paauksuotu centu, atrodo kaip profesorius su epauletais. Už jų - saujelė kareivių ir jūreivių.
  Išmintinga ir techniška Elena pirmiausia jiems parodė pagautus trofėjus, o ugningoji Viktorija nedvejodama ėmė lipti į japoniškus krepšius sakydama:
  - Ten jie turi sausų davinių... Garnizonas skaičiuoja kiekvieną duonos trupinį.
  Belobogo Zojos dukra, kaip labai jautri mergaitė, pažymėjo:
  - Vaikinai, greitai atimkite kulkosvaidžius ir patrankas: po poros valandų japonai pradės apšaudyti kalną, visi ginklai bus sutelkti į jį, todėl neliks nė vieno mirtino aparato!
  Kondratenko susirūpinęs paklausė:
  - O kaip jūs?
  Agresyvi Viktorija atsakė už geraširdę Zoją:
  - O mes labai stiprūs, rusų raganos, nei kriauklės, nei skeveldros mūsų nepaims. Taigi pamiegokim truputį... Ir vėl pjausim!
  Mėlynaakė Elena sutiko su tuo:
  - Kol burzgia patranka, japonai neaudrins. Taigi nėra jokios priežasties ką nors palikti ant kalno. Ir tada, kai samurajus užkops, mes juos kaposime kaip praeitą kartą!
  Putojanti Nadežda, nuogais pirštais piešdama ornamentą ant pirmojo rudens sniego, patvirtino:
  - Būtent! Japonijos generalinis štabas nusprendė sutelkti visas savo pastangas į šį kalną. Taigi kituose frontuose kol kas turėsite atsikvėpti.
  Tvirta ir techniška Elena griežtai įsakė:
  - Atkurti sugriautus! Nesijaudinkite dėl eskadrilės - kol čia nepakelsime Vysokajos kalno. Ir priešas greitai bus išsekęs, kai susidoros su mumis.
  Andrejus Chikatilo manė, kad taip pat reikia plepėti:
  - Ir mes taip pat paskandinsime jo mūšio laivus!
  Karių ir jūreivių gretas perėjo pritarimo ūžesys. Po to visi pradėjo greitai išsiimti daugybę trofėjų.
  Japonai atidengė ugnį jau saulėlydžio metu. Jie tikrai viską, ką galėjo, sutelkė į kalną. Tačiau merginos mutantės ir vaikinai reindžeriai iki to laiko buvo užsidarę forto rūsyje ir pasinėrė į gilios, atkuriamosios meditacijos būseną. Ir tegul japonai švaisto savo kiautus tuščioje erdvėje. Jie nori Antantės taktikos, todėl leiskite jiems tai išbandyti.
  Generalgubernatorius Stesselis, sužinojęs apie tai, kas atsitiko ant Aukštojo kalno, ilgą laiką atsisakė tikėti. Šiek tiek lieknesnis, bet vis tiek nutukęs kilmingasis sušuko:
  - Tai tavo erotinės fantazijos! Moterys su kardais - nesąmonė!
  Tvirtovės komendantas generolas Smirnovas sutrikęs gūžtelėjo pečiais ir nedrąsiai atsakė:
  Jei nebūčiau jų matęs savo akimis, niekada nebūčiau jais patikėjęs. Tačiau faktai yra užsispyrę dalykai!
  Stesselis grubiai suriko:
  - Nesąmonė ir dar daugiau nesąmonės!
  Tada Smirnovas gana logiškai pasiūlė:
  - Ar Jūsų Ekscelencija galite asmeniškai su jais susipažinti?
  Tačiau gubernatorius atsisakė tokio viliojančio pasiūlymo ir paprašė kuo greičiau paskambinti Fockui.
  Pagyvenęs vokietis jau seniai dirbo Japonijos žvalgybai ir labai išlepino rusus. Pats Fokas išoriškai labai panašus į Balzako taip talentingai aprašytą Gobseką ir ne mažiau godus. Tiesą sakant, būtent pinigai paskatino Foką susisiekti su mikado agentais. Mercantiliniai svarstymai pirmiausia.
  Tačiau žinia, kad Aukštasis kalnas nebuvo paimtas ir pasirodė keturios siaubingai stiprios ir velniškai gražios raganos (į basus berniūkščius, žinoma, nebuvo atsižvelgta!), Foką greičiau net pradžiugino. Dabar galite pareikalauti iš Japonijos šnipų tinklo papildomo mokesčio už naują, pasakišką kalkių ataką.
  O pinigai myli sąskaitą... Ir kuo sunkiau samurajui prie Port Artūro, tuo brangesnės ir profesionalaus šnipo Foko paslaugos.
  Atitinkamai, vokiečių generolas šypsodamasis pasiūlė:
  - Po poros dienų surengk susirinkimą ir apdovanok merginas kuo gali! O kol galvojame...
  Pašalinti pavojingą žmogų nėra taip paprasta. Čia Kondratenko vis dar gyvas - šis generolas yra herbas, labai įgudęs vadas, o Port Arturas keturis su puse mėnesio laiko stabilią gynybos liniją. Ir visa apgultis tęsiasi daugiau nei šešis mėnesius, o Japonija kraujuoja ...
  Be daugelio žuvusiųjų, ant Aukštojo kalno buvo dar keli sutraiškyti lavonais, sutraiškyti, bet gyvi japonai - kurie buvo paimti į nelaisvę.
  Vienas iš jų, kapitonas Nakata, buvęs aukšto rango teisininkas iš Tokijo, davė labai įdomius parodymus.
  Pasirodo, Japonija jau buvo atsidūrusi itin sunkioje finansinėje ir ekonominėje padėtyje. Baigėsi karinių medžiagų atsargos, baigiasi apmokyta darbo jėga. Apgulties kariuomenės kariai yra labai pavargę ir išsekę dėl prasto ir nekokybiško maisto. Pačioje Japonijoje jie nori greito užbaigimo. Tačiau tuo pat metu jie primygtinai reikalauja kuo greičiau paimti Port Artūrą - kitaip Tekančios saulės žemė iš šio karo nieko neturės. Taip, ir Rusija nenori taikos. Galų gale, nepaisant visų pralaimėjimų Mandžiūrijoje, Kuropatkinas turi daug daugiau kavalerijos ir pėstininkų. Ir per visus šiuos pralaimėjimus japonai neteko karių ne mažiau nei rusai.
  Na, o jei Kuropatkinas būtų toks čiužinys, o jei jis būtų turėjęs bent šiek tiek iš Aleksandro Suvorovo, karo eiga būtų kitokia.
  Tačiau nepaisant to, Rusijos kariuomenė Mandžiūrijoje auga ir kas mėnesį padidėja dviem korpusais. Ir bet kokiam bailumui ir vidutiniškumui yra riba, jei apgulties armija neatriš rankų, tai iki Naujųjų metų Kuropatkino pranašumas pėstininkų tarpe taps dvigubas, kavalerijoje - trigubas, o artilerijoje - daugiau nei pusantro karto. priešui reikia daug ginklų apgulčiai.
  Ir ar buvęs gynybos ministras gali kažkaip susitvarkyti su tokia didele marža?
  Ta proga leitenantas Boreiko prisiminė istoriją, susijusią su Tamerlane ir Mula Nasreddin.
  Skaudi rusų karininko balsas sklandžiai ūžė virš sviedinių apgadintų apkasų;
  - Kai Delio apgultis užsitęsė ilgą laiką, Tamerlane'as ėmė diktuoti raštininkui, kad į pagalbą reikia siųsti užnugario tarnybas.
  "Atsiųskite penkiasdešimt tūkstančių apmokytų pėstininkų, dvidešimt penkis tūkstančius raitelių, šešis šimtus balistų ir tris šimtus katapultų ir dar du šimtus karo dramblių ...
  Aukščiausiasis chaganas atsigręžė į nuolankiai nusilenkusią Mulą Nasredin ir švelniu tonu paklausė:
  - Gal ką nors išmintingiausio įmetėme?
  Mula papurtė galvą ir drąsiai kreipėsi į raštininką:
  - Suplėšykite lapą ir įmeskite pergamentą į krepšį - mums to visai nereikia!
  Tamerlane nustebo ir paklausė išminčius:
  - Ir ko mums tada reikia!
  Nasreddinas pasitikinčiu tonu atsakė:
  - Tegul atsiunčia protingą vadą!
  Labai erudito leitenanto Boreiko žodžiai buvo sutikti pritariančio rusų karių juoko.
  Kita svarbi naujiena buvo ta, kad viltis, kad Vokietija stos į karą Japonijos pusėje, nepasitvirtino. Kaizeris Vilhelmas netgi suteikė pagalbą Roždestvenskio eskadrilei, kuri dabar kartu su šešiais kontradmirolo Babuškino laivais turės penkiasdešimt vieną laivą. Jei prie to pridėsime išplėštą pirmąją Ramiojo vandenyno eskadrilę Port Artūre, tuomet galima sakyti, kad bendra Japonijos ir Rusijos laivynų ugnies galia yra lygi. O jei dar pavyks nupirkti septynis sunkiuosius kreiserius iš Argentinos, tuomet pasieksite pranašumą.
  Taigi Kondratenko užmigo su linksma nuotaika, nors japonai visą savo saugiklį sutelkė ant Aukštojo kalno.
  
  JEI NELIETI AMERIKOS
  Hitleris nepaskelbė karo JAV. Na, o Amerikos Kongresas nedrįso stoti į karą Europoje. Istorijos eiga pasikeitė nuo to... Japonija laimėjo Midvėjaus mūšį ir tvirtai įsitvirtino Ramiajame vandenyne.
  Rommeliui niekada nepavyko užimti Egipto. Tačiau britai taip pat nesiėmė operacijos "Torch".
  Stalingrade laimėjo rusai, bet tada Mainšteinas pradėjo kontrataką Ukrainoje. Be to, kadangi nereikėjo perkelti kariuomenės į Afriką, kontratakoje dalyvavo dar kelios vokiečių divizijos. "Fritz" taip pat gerokai papildė aviaciją. Be to, legendinis vokiečių asas Marselis buvo perkeltas į rytų frontą. Ir tegul sunaikina sovietų lėktuvus.
  Marselis yra legenda ore. Numušęs tris šimtus lėktuvų, Hitleris specialiai jam pristatė naują Riterio kryžiaus laipsnį su auksiniais ąžuolo lapais. O už keturis šimtus lėktuvų jis įteikė Vokiečių erelio ordiną deimantais. Ir už penkis šimtus perduotas Didysis Geležinio kryžiaus kryžius.
  Marselis danguje yra puikus reiškinys. Ir jo sovietų lakūnai bijo.
  Mainšteino kontratakoje taip pat dalyvavo 30 naujų tankų "Tiger", kurie, realioje istorijoje, vidutiniškai dingo Sacharos smėlyje. Ir taip amerikiečiai nelipa, o britai bet kokia kaina stengiasi išlaikyti Indiją ir nesiveržti į priekį Egipte.
  Trumpai tariant, Mainšteinas sugebėjo atkovoti ne tik Charkovą ir Belgorodą, bet ir Kurską. Ir Raudonoji armija patyrė daugiau žalos. O vokiečiai suformavo kelis katilus. Ir tada buvo veiklos pauzė dėl purvo nuošliaužų.
  Tikroje istorijoje buvo Kursko iškilimas. Bet dabar ši atbraila nupjauta.
  Ir klausimas kur kreiptis? Daugiau važiuoti į Stalingradą nenorėjau. Tačiau neužėmę Stalingrado neapsaugosite savo kariuomenės Kaukaze. Bet vėl lipti į šį košmarą?
  Atakuoti Maskvą? Tačiau yra galinga ir gili gynyba.
  Be to, Raudonoji armija nukirto Rževo atbrailą, o sovietų pozicijose nėra pleištų. Leningradas taip pat yra labai galinga tvirtovė - miestas-citadelė.
  Tai yra, kad ir kur mestumėte - visur yra galinga sovietų kariuomenės gynyba su nuostabia ištverme. Ir tada Hitleris nusprendė - smogti pagrindinį smūgį Egiptui ir užgrobti naftos gręžinius Artimuosiuose Rytuose.
  Ir tuo pačiu papildyti Vermachto kariuomenę kolonijinėmis, arabų divizijomis.
  Idėja buvo patraukli. O rytuose lažinkitės dėl oro puolimo ir reaktyvinio lėktuvo. Visų pirma, "Arado" reaktyviniai bombonešiai pažadėjo tapti didžiule jėga, kuri praktiškai nepatirs nuostolių.
  Bet kokiu atveju, rytuose fiureris įsakė gintis ir veržtis Afrikoje.
  Rommel gavo keletą tankų divizijų, įskaitant tas, kuriose buvo "Panthers" ir "Tigras". Abu šie tankai savo pasirodymo metu ir kurį laiką po to buvo geriausi pasaulyje. Britų tankai buvo aiškiai apšaudyti. Nors "Churchill" nebuvo silpnesni šarvai. Tačiau jo patrankos aiškiai nepakako.
  Focke-Wulf taip pat buvo geras automobilis. Šis kovotojas turėjo galingiausius ginklus ir tiesiogine prasme nušlavė priešininkus. Prasčiausią manevringumą kompensavo didelis greitis nardant. Taip, ir šeši pneumatiniai ginklai galėjo numušti bet kurį lėktuvą nuo pirmo skambučio. Taigi spaudimas buvo tikrai didžiulis.
  Britai pateko į galingų vokiečių tūzų smūgius. Ne tik Marselis.
  Didžiajai Britanijai nemalonus siurprizas buvo tankas "Tiger", kuris pasižymėjo aukštos kokybės šarvais ir dideliu išgyvenamumu. Taigi Rommelio ir Liepos puolimas sukėlė Britaniją šoką.
  Nepaisant karščio, vokiečiai pralaužė gynybą ir keliaudami pagilino šimtus kilometrų, užimdami Aleksandriją. Ir užėmė Nilo deltą. Mūšiuose tanko asas Wittmannas pasižymėjo ant Tigro. Ir naujas herojus Trečiajame Reiche.
  Kylanti Egipte ir netrukus antruoju tapsiančio Huffmano žvaigždė.
  Rudelis taip pat buvo herojus.
  Vėl pilna vokiečių žygdarbių. Rommelis meistriškai komandavo ir laimėjo katilais. Britų buvo mažiau ir jų kokybė buvo prastesnė nei Vermachto.
  Mūšiuose buvo išbandytas ir MP-44 puolimo sraigtas, kuris buvo geriausias pasaulyje ir pasirodė esąs labai efektyvus. Apskritai vokiečiai visais atžvilgiais įveikė Didžiąją Britaniją ir kirto Sueco kanalą ir toliau į Iraką bei Kuveitą, su Palestina.
  Kiek anksčiau buvo paimta ir Malta. Tai buvo labai gera operacija. Stalinas dar nepažengė į priekį ir laukė. Tačiau britų pralaimėjimas komplikavo situaciją. O dabar naciai galėjo smogti Kaukaze ir iš pietų.
  Pavėluotai Raudonoji armija rugsėjį pradėjo puolimą prieš Kurską ir Orelį. Tačiau vokiečiai jo tikėjosi ir paruošė galingą gynybą.
  Gynyboje išbandymą išlaikė ir vokietis Ferdinandas. Šis savaeigis pistoletas su labai galingais priekiniais šarvais pasirodė esąs veiksmingas naikinant tankus.
  Neblogai gynyboje ir "Pantera". Vokiečiai atkakliai priešinosi. Sovietų kariuomenė judėjo itin lėtai ir negalėjo patekti į operatyvinę erdvę.
  Vokiečiai sugebėjo išvengti fronto žlugimo ir pasipriešinti. O Raudonoji armija per du mėnesius pažengė tik šimtą kilometrų, tik priartėjo prie Kursko ir Orelio ir dėl didelės žalos sustojo. O vokiečiai užvaldė visus Vidurinius Rytus. O lapkritį jie sugebėjo audra užimti Gibraltarą. Hitleris vis tiek įtikino Franco.
  Be to, Anglija buvo labai susilpnėjusi dėl priešo povandeninio laivyno veiklos. Ir tai taip pat turėjo neigiamą poveikį.
  Čerčilis netgi pradėjo linkti į atskirą taiką. Tačiau Hitleris norėjo visiškai pavergti Juodąjį žemyną. Ir jis pasiūlė Stalinui metų paliaubas.
  Gudrus SSRS vadovas sutiko su šia pauze. Jis tikėjosi naujo ginklo.
  Tačiau Hitleris žinojo, ką daro. Vokietija užėmė Afriką, o 1944 m. vasarą pradėjo išsilaipinimus Britanijoje. Ir šį kartą naciams viską pavyko padaryti nepriekaištingai. Danguje viešpatavo nacių reaktyviniai lėktuvai. O naikintuvai ME-309 ir TA-152 buvo labai stiprūs. O šautuvas MP-44 pasirodė labai šaunus masinėje serijoje.
  Iš tankų reikėtų pažymėti "Panther-2" su žemesniu siluetu ir mažu siauru bokšteliu. Pridėjus ginkluotę ir šarvus, naujasis tankas su devynių šimtų arklio galių varikliu svėrė tik keturiasdešimt septynias tonas. Jis turėjo geras vairavimo charakteristikas su 88 mm 71EL patranka ir šimtu penkiasdešimties milimetrų priekiniais šarvais. "Tiger-2" buvo gaminamas mažomis partijomis dėl to, kad dėl "Panther-2", kuris beveik nebuvo prastesnis už apsaugą ir lygiavertį ginkluotę, turintis didžiulį pranašumą vairavimo charakteristikose, šis tankas iš karto paseno.
  Kaip paprastas "Tigras". Tačiau "Liūtas" -2 pasirodė esąs sėkmingesnis aparatas.
  Jame variklis ir transmisija buvo išdėstyti kartu ir skersai. Dėl to siluetas sumažėjo, o bakas tapo daug lengvesnis. "Liūtas" -2, kurio svoris buvo penkiasdešimt trys tonos. Pistoletas 105 mm 70 EL, šoniniai šarvai 82 mm, priekiniai 150 ir 120 mm korpusai su nuolydžiais. O bokšto kakta 240 mm su nuolydžiais.
  Ir tūkstančio arklio galių variklis. Automobilis, kaip matote, yra ir važiuojantis, ir visais atžvilgiais galingas. 2 Levas buvo nuostabus.
  Trumpai tariant - visas Khanas. O Didžioji Britanija neturi jokių šansų prieš Vermachtą.
  Marselio pilotas už septynis šimtus penkiasdešimt numuštų orlaivių gavo naują apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Ir tai labai šaunus talento panaudojimas.
  Per dvi savaites Britanija krito. Ir Londonas buvo paimtas. Ir Čerčilis gėdingai pabėgo.
  Nors formaliai karas dar nesibaigė, japonai jau užėmė Australiją.
  Ir Kanada netrukus pasitraukė iš karo. Vokiečiai rugpjūtį taip pat vykdė operaciją "Ikaras" - užėmė Islandiją. Ir dabar JAV negalėjo jų gauti.
  Po to jie pradėjo ruošti naują puolimą prieš SSRS. Remiamasi "E" serijos reaktyviniais lėktuvais ir tankais. Taip pat iš esmės nauji ginklai, tokie kaip balistinės raketos ir diskeliai.
  Netrukus JAV pasirašė taiką su Japonija. O 1945 m. balandžio 20 d. Trečiasis Reichas ir samurajų šalis susitarė dėl bendro karo. O Fritzo puolimas prasidėjo gegužės 15 d., kai išdžiūvo keliai.
  SSRS ilgai ruošėsi ir iškasė daugybę įtvirtinimų. Keturiasdešimt ketvirtaisiais metais pasirodė Raudonoji armija - raketų paleidėjas Andryusha. Taip pat serijoje yra tankai T-34-85 ir IS-2. Ir lėktuvai LA-7 ir Yak-3. Tačiau "Yak-3" nebuvo pradėtas gaminti masiškai, nes trūko aukštos kokybės duraliuminio. Ir Jak-9 liko pagrindinis naikintuvas. LA-7 buvo geresnis greičiu, bet vis tiek prastesnis už vokiečius.
  Bjauriausia, kad SSRS ore prarado savo kiekybinį pranašumą. Vokiečiai pagamino daug daugiau lėktuvų, įskaitant reaktyvinius.
  Tankuose Vokietija vis dar turi pranašumą kokybe. Tiek "Panther" -2, tiek "Lion" -2 yra pažangesnės ir galingesnės mašinos. E-10 ir E-25 taip pat pasirodė serijoje. Paskutinis savaeigis pistoletas buvo itin sėkmingas. 88 mm pistoletų derinys 100 EL. 120 milimetrų priekiniai šarvai dideliame šlaite, 82 milimetrų šoniniai šarvai, sveriantys trisdešimt tonų su 900 arklio galių varikliu ir pusantro metro aukščio. Taip, tai jau buvo mašina tik žvėris.
  Naujoji patranka šaudė 12 šovinių per minutę ir iš kovinio atstumo pramušė visus sovietų tankus.
  "Panther" -2, geras tankas, bet buvo sukurta "Panther" -3. Ji sunkesnė - šešiasdešimt penkios tonos, bet geriau apsaugota ir ginkluota. Tačiau kol kas serijoje tik E-10 ir E-25 ir E-100 yra masyvūs. Paskutinis bakas gavo 1500 arklio galių variklį, kuris, sveriantis 130 tonų, greitkelyje jam suteikė 40 kilometrų greitį. Šio tanko šoniniai šarvai pasvirę 210 mm, o priekiniai - 250 mm. Ir du ginklai: 128 mm ir 75.
  Šis bakas buvo vadinamas "Mamutu". Jis yra pažangesnis nei "Maus" ir kompaktiškas išdėstymas. Labai gera apsauga iš visų kampų. Idealus išsiveržimo bakas ir gana vikrus.
  Bet vis tiek brangus ir gana sunkus.
  SSRS IS-3 gavo gegužę. Ši mašina yra gerai apsaugota kakta, bet sunkesnė ir prastesnės vairavimo charakteristikos nei IS-2 su lygia ginkluote. Ir brangesnis ir sunkiau gaminamas. 1944 metų gruodį buvo pradėtas gaminti SU-100 - praktiškesnis savaeigis pistoletas nei ankstesni modeliai.
  SSRS yra pasirengusi. Bet ne iki galo. Be to, Japonija žengia į priekį iš rytų.
  XE-162 nepasiteisino. Puikias skrydžio charakteristikas pasižymintis ir pigus, lengvai pagaminamas lėktuvas pasirodė sunkiai valdomas ir juo galėjo skristi tik aukštos kvalifikacijos pilotai.
  Tiesa, Huffmanui jis patiko. Dėl jo kovos stiliaus - tobula mašina.
  Marselis pirmenybę teikė ME-309, patikimam arkliui, arba TA-152 su galingais ginklais. Jis buvo snaiperis.
  ME-262 taip pat neblogas, bet dar ne visiškai patikimas, bet gana efektyvus ir atkaklus.
  Reaktyvinis lėktuvas ME-163 buvo išleistas pažangesnė versija - mažas, be uodegos ir labai greitas - raketinis naikintuvas. Neblogas automobilis ME-1100 su keičiamais sparnais, bet tam reikia aukštos kvalifikacijos pilotų.
  Geras automobilis ME-262 X, visais atžvilgiais - puikus greitis virš 1100 kilometrų per valandą, išvedžioti sparnai, penki pneumatiniai ginklai, manevringi, pažangesni ir patikimesni varikliai bei praktiškas valdyti paprastiems pilotams. Bet dar ne seriale.
  Pagrindiniai ME-309 ir TA-152 darbiniai arkliai. Mašinos įsuka, bet labai atkaklios, greitos ir galingos ginklų. Ir, svarbiausia, jų yra labai daug. Ir SSRS vis dar priversta pasikliauti Jak-9 ir PE-2, kuris nėra labai geras, ir gana silpnomis IL-2 skrydžio savybėmis ir ne ką geresnėmis nei IL-10.
  Taip, jėgos nelygios.
  Vokiečiai mūšiuose naudoja ir kolonijinius pėstininkus. Kas yra problemiška.
  Be Japonijos, į karą įsitraukė ir Turkija. O dabar vokiečiai kartu su osmanais veržiasi iš už Kaukazo. Ir tai vis dar yra problema.
  Raudonoji armija įtempta.
  Hitleris apskritai yra įsitikinęs pergale. JAV neįstojo į karą su Trečiuoju Reichu.
  O vokiečiai pradėjo puolimą iš karto keliomis strateginėmis kryptimis. Jie smogė iš Tamano pusiasalio. Ir Rostovas prie Dono, ir nuo Kursko iki Voronežo ir iki Maskvos centre. O šiaurėje iki Tikhvino, antrojo Leningrado žiedui. Ir Karelija. Ir kartu su turkais Užkaukazėje. Ir į Iraną.
  Ir rytuose užpuolė samurajus. Pagrindinis smūgis Mongolijai ir Primorei iš sausumos, o Vladivostokui ir Petropavlovskui - iš jūros. Jie stipriai spaudė.
  Atakuoti keliomis kryptimis, žinoma, yra jėgų išsklaidymas.
  Bet juk priešas, norėdamas jį nugalėti, yra priverstas purkšti. O Trečiasis Reichas turi daug rezervų.
  Įskaitant padalinius iš visos Europos. Švedija sutiko stoti į karą, antraip ją prarytų operacija "Baltasis lokys". Šveicarija taip pat atsiuntė savanorių skyrių. Franco oficialiai įstojo į karą, paskelbė mobilizaciją. Ir tai yra reikšminga jėga.
  Italija, atrišusi rankas, įvykdė papildomas mobilizacijas ir išsiuntė dideles pajėgas į rytus. Salazaras, spaudžiamas Hitlerio, taip pat įsitraukė į karą prieš SSRS. Okupuotos Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos vyriausybės išsiuntė kariuomenę. Visa Europa buvo po ginklu - visos šalys be išimties.
  Be to, rusiškos Vlasovo dalys ir kitos .... Taip pat arabų ir afrikiečių ir net Indijos bei Irano padalinių. Tiek jėgų surinkta. Visiems neužteko ginklų.
  JAV netgi sutiko duoti vokiečiams daugybę automatinių šautuvų ir kulkosvaidžių bei automobilių.
  Tankuose Trečiasis Reichas buvo prastesnis už SSRS, pralaimėdamas didžiulei trisdešimt keturiems. Bet aplenkė savaeigiais ginklais. E-10 ir E-25 galima pagaminti daug lengviau ir didžiuliais kiekiais. O masyviausias tankas Panther-2 tikrai yra geresnis už T-34-85, ypač priekiniuose šarvuose ir ginkluose, bet vis tiek gana silpnas iš šonų.
  Tačiau vokiečiai, pasitelkę britų pramonę, o tankų gamyboje aktyvesni prancūzai aplenkė SSRS, turėdami didesnę galią. Ir jie taip pat sukūrė artileriją. Tačiau Raudonoji armija nebuvo prastesnė ginklų srityje, ir tai suteikė tam tikrų galimybių.
  Tačiau pėstininkų pajėgose priešas turi pranašumą ir kariuomenės mobilumą.
  Sprendimas pulti visuose frontuose iš karto išbarstė Raudonosios armijos atsargas ir suklaidino vadovybę. Bjauriausia, kad ekonominį potencialą ir žmogiškuosius išteklius duodanti SSRS neturėjo perspektyvų.
  Priešas tapo stipresnis ir galėjo pridėti daugiau, bet galbūt SSRS to nepadarė.
  Centre, kur gynyba buvo stipriausia, atsilaikė Raudonoji armija. Tačiau Kaukaze frontas žlugo.
  Ir visas pietinis flangas sugriuvo. O šiaurėje vokiečiai vis tiek paėmė Tikhviną ir arteriją perdavė Leningradui.
  Hitleris apsidžiaugė.... Vasarą vokiečiams ir jų koalicijai pavyko visiškai užimti Kaukazą ir pasiekti Volgą Stalingrado ir Astrachanės srityje. O rugsėjį buvo paimti ir Stalingradas, ir Astrachanė.
  Karas buvo strategiškai pralaimėtas. O japonai užėmė Mongoliją ir Primorę.
  Tokiomis sąlygomis Stalinas pasiūlė fiureriui taiką bet kokiomis sąlygomis.
  Hitleris pareikalavo pasidavimo. Stalinas atsisakė.
  Vokiečiai pradėjo puolimą palei Volgą. Kuibyševas ir Saratovas, Tambovas buvo paimti ...
  Gruodį vokiečiai priartėjo prie Uljanovsko. Buvo laikina pauzė. Per šalta arabams ir juodaodžiams kareiviams. Hitleris norėjo išgelbėti baltąją rasę mūšiuose ir įšaldė puolimą iki pavasario.
  Keturiasdešimt šeštais metais savaeigiai pistoletai SU-100 tapo pagrindiniu sovietų atsaku. Lengviau pagaminamas nei T-34-85 ir su galingais bei efektyviais ginklais atrodė geriausia išeitis. Nors tikrojoje istorijoje SU-100 nebuvo per daug masyvus.
  SSRS IS-7 buvo kuriamas skubotai, jis per sudėtingas masinei gamybai. Jei tikrojoje istorijoje net tada jie neįsileisdavo jo į serialą taikos metu, tai kai priešą prie Uljanovsko ir tave nuolat bombarduoja orlaiviai, tu negali pakelti galvos.
  Vietoj IS-7, SU-130 buvo skubiai paleistas į seriją ant IS-2 važiuoklės. Ši mašina galėtų bent ką nors padaryti prieš vokiečių mastodonus. Be to, Panther-4 pateko į seriją su vokiečiais, dar sunkesniais ir geriau apsaugotais, ir Lev-3.
  1946 m. gegužę prasidėjo naujas nacių puolimas. Aplenkiant Maskvą, ir su pačios sostinės šturmu. Leningradas vis dar ringe.
  Juodaodžiai ir arabai buvo nuvaryti į puolimą. Ir pralieta daug kraujo.
  Stalinas įsakė - stovėti iki mirties!
  Uljanovskas ir Kazanė krito po mėnesį trukusių kovų. Vokiečiai taip pat užėmė Orenburgą ir Ufą. O po dviejų mėnesių krito ir Gorkio miestas. Ir Maskva buvo apsupta.
  Na, Stalinas, žinoma, pabėgo ir pasislėpė Sibire. Maskvos gynybai vadovavo Žukovas. Kovos buvo labai įnirtingos. Maskva atkakliai laikėsi.
  Bet ji buvo prispausta. Tuo pat metu vokiečiai pasiekė Uralą. Jie paėmė Sverdlovską ir Čeliabinską.
  Maskva vis tiek atsilaikė. Ir krito tik 1946 metų gruodį. Tačiau karas dar nesibaigė... Štabas persikėlė į Novosibirską.
  Ir ten kova tęsėsi.
  Vokiečiai vėl pradėjo veržtis 1947 metų gegužę. Jiems pasirodė pažangesnės technologijos. O aviacijoje - beuodegiai bombonešiai ir technikoje. Panther-4 vis dar svėrė septyniasdešimt tonų su penkiolikos šimtų arklio galių varikliu. "Panther" -5 buvo sukurta su tais pačiais ginklais, bet sveria penkiasdešimt penkias tonas ir 1800 arklio galių varikliu. Šarvai yra tokio pat storio, tačiau racionalaus pasvirimo kampai tapo didesni.
  Pirmieji T-54 pasirodė Raudonojoje armijoje, bet tai jau kaip negyvas kompresas.
  Marselis už tūkstantį numuštų lėktuvų gavo Riterio kryžiaus žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Pusantro tūkstančio lėktuvų - Riterio kryžiaus žvaigždė su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O už du tūkstančius lėktuvų - Riterio kryžiaus žvaigždė su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Raudonoji armija dabar degė. Bet ji kovojo su dideliu narsumu. Kožedubas už šimtąjį numuštą vokiečių lėktuvą gavo ketvirtąją auksinę SSRS herojaus žvaigždę. Jis pirmą kartą tokį apdovanojimą gavo jau ketvirtą kartą. Pokriškinas buvo pirmasis herojus, kuris mirė tris kartus. Kiti dar nespėjo užaugti.
  Taip pat buvo kuriama nauja mašina, bet jau buvo per vėlu.
  Vokiečiai gavo MP-54, kuris yra lengvesnis ir tobulas.
  Pasirodė ir ME-362. Tai taip pat aukščiausios klasės automobilis. Rudelis gauna platininius ąžuolo lapus ir Huffmaną.
  Karas vyko...
  Ir štai paskutinė karinė vasara. Naciai žengia į priekį, palauždami silpnėjantį sovietų kariuomenės pasipriešinimą. Vis daugiau Raudonosios armijos dalinių pasiduoda be kovos, vis daugiau dezertyrų. Novosibirskas krito rugsėjį. O gruodį vokiečiai ir japonai baigė užgrobti beveik visus didžiuosius Sibiro ir Centrinės Azijos miestus.
  1948 m. birželį Čiukotka ir visos daugiau ar mažiau reikšmingos SSRS gyvenvietės buvo užimtos. Karas peraugo į partizanų etapą. 1948 metų gruodį Stalinas žuvo per raketų ataką. Ir galiausiai, 1949 m. sausio 30 d., Berija pasirašė susitarimą dėl Raudonosios armijos ir NKVD kariuomenės pasidavimo mainais į amnestiją ir atleidimą.
  Tačiau atskiri partizanų būriai tęsėsi.
  Jungtinės Valstijos sukūrė atominę bombą ir dabar yra nepasiekiamos. Tačiau užkariavo Trečiasis Reichas ir Japonija, kad suvirškintų ir suvirškintų ne vieną kartą. Taigi atėjo laikas taikai. Vokiečiai į kosmosą išskrido karo metu V-4. O 1955 metų balandžio 20 dieną prasidėjo skrydis į Mėnulį su astronautais.
  Dabar pasaulyje egzistavo trys hegemoninės imperijos - Trečiasis Reichas, JAV ir Japonija. Jie gyveno gana taikiai ir konkuravo kosmoso ekonomikos ir mokslo srityse. Nors pasaulis balansavo ant branduolinio karo slenksčio. Bet buvo viltis, kad susitvarkysime ir susitvarkysime!
  MASKUVOS GYNA PIONIERIŲ HEROJŲ
  ANOTACIJA
  Pionieriai, kaip visada, demonstruoja aukščiausią klasę ir akrobatinį skrydį Didžiojo Tėvynės karo metu.
  . 1 SKYRIUS
  Jaunųjų pionierių batalionas, vadovaujamas amžinojo berniuko Olego Rybačenkos, kovoja, kad apgintų SSRS sostinę, apsuptą Maskvą.
  Berniukai ir mergaitės su raudonais kaklaraiščiais, basi ir apsiniaukę kovoja nelygioje kovoje prieš fašistinę armadą.
  Naciai puola iš oro.
  Piltuvėliai išmėtyti aplinkui ir daugybė fragmentų nubrėžia visus požiūrius į sovietines pozicijas. Medžiai apanglėję, beržai, suanglėję kaip degtukai, atrodo ypač liesdami.
  Berniukas Olegas ir mergina Margarita kasa apkasus, spaudžia plikus, sukietėjusius, vaikiškus padus ant kastuvų šonkaulių.
  Mergina pastebi:
  - Gera būti nemirtingam! Naciai mus bombarduoja, bet mes nebijome.
  Vaikinas linktelėjo šviesia galva.
  - Visiškai nebijau!
  Šalia jų kastuvais dirba ir kiti vaikai, taip pat basi, pusnuogiai, įdegę ir liekni.
  Mergina Marinka, spausdama nuogą apvalų kulną ant kastuvo rankenos, dainuoja:
  - Pioneer visada pasiruošęs! Ir pirmyn be tolesnių kalbų!
  Berniukas Seryozhka dainuoja, apnuogindamas dantis:
  - Mes stipriausi pasaulyje! Mirkykite nacius tualete!
  Vaikai pasirengę herojiškai kovoti. Visas pionierių batalionas. Ir jie labai drąsūs.
  Berniukai ir mergaitės yra pasirengę kovoti iki galo. Ir jie ketina kovoti.
  Berniukas Petka koreguoja naminę timpa.
  Vaikai pasiruošę kovoti. Labai pasiruošęs.
  Štai skraido nacių atakos lėktuvai. Jų yra daug, o kai kurie net patys naujausi, reaktyvūs.
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova traukia timpa ir paleidžia į priešą kažką visiškai mirtino, būtent sprogstamąjį anglies maišą.
  Jis skris lanku ir pataikys tiesiai į atakos lėktuvą. Jis sprogs ir aptaškys į visas puses nuolaužomis. Pora kaimyninių lėktuvų pradėjo rūkyti.
  Vaikai džiaugiasi ir tiesiogine prasme cypia. Pliaukštelėjimas basomis kojomis.
  Ir pasigirsta agresyvus cypimas.
  Pionieriai berniukas Saška ir mergaitė Maša pristato mirtiną mirties dovaną. Ir pataikė į nacių mašiną. Audros kariai paleidžia raketas į pionierius. Vaikai, mirgantys nuogais kulnais, papilkėję nuo dulkių, išsibarsto. Ir vėl ugnis atgal.
  Berniukas Olegas Rybachenko tviteryje parašė:
  - Tikiu, kad visas pasaulis pabus,
  Fašizmui bus galas...
  Ir saulė švies
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Ir berniukas, ir mergaitė, tarsi šaudytų iš bazuko. Ir dar vienas vokiečių lėktuvas suplėšytas.
  Margarita ilsėjosi basomis kojomis ir dainavo:
  - Mes nugalėsime fašistus,
  Dievas ir cherubas yra su mumis!
  Berniukas Seryozhka sušunka:
  Stalinas su mumis!
  O vaikas basu kojos pirštu spaudė bazuko mygtuką!
  Štai kaip jie šaudo. Pasigirsta ūžesys. Tolumoje matosi, kaip artėja tankai.
  Matai, kaip nuo medžių krenta lapai. Ir kaip žemės grumstai skrenda į viršų.
  Ir kaip žolė dega. Merginos Laros basą pėdą apdegina šviesa. Ir ji rėkia.
  Lara cypia:
  - Šlovė komunizmui!
  Akumuliatoriai užsidega vokiškose transporto priemonėse. Bet jie šaudo iš toli.
  Basos kojos merginos-komjaunimo narės blaškosi mirgančios nuogos rožinės spalvos kulniukais. Ir atnešk sviedinius. Paleiskite ką nors visiškai mirtino.
  Ir lūžių griausmas.
  Veronika, šis komjaunimo narys skatina:
  - Ačiū Dievui Rodai!
  Kariai kovoja labai desperatiškai. O pionierius į priešus metamas granatomis.
  Vaikai šaudo į priešą ir smogė naciams. Krinta žuvę samdiniai.
  Alisa, ši mergina pionierė, nuogais kojų pirštais metė citriną. Smūgiavo priešą ir cypė:
  - Deivei Ladai!
  Berniukas Kai pasisuko, nupjovė nacius ir cypė:
  - Už Tėvynę pirmyn!
  Mergina Glasha nupjovė Fritzą ir cypė:
  - Už motiną Rusiją!
  Ir nuogais kojų pirštais ji metė žudikišką granatą.
  Čia beviltiškai kovoja pionierių vaikai.
  Olegas ir Margarita vėl iš timpa paleido anglių maišą ir nuplėšė nuo bako bokštelį. Berniukas ir mergaitė lojo choru:
  - Už komunizmo šviesą!
  Olegas Rybačenko, maždaug vienuolikos metų berniukas, bet labai raumeningas, atsirėmė nuogais kulnais ant žolės ir ėmė tempti ant vielos sprogstamąjį paketą.
  Ir tada Hitlerio "Liūtas", paėmė jį ir užkliuvo ant kažko mirtino, o jo ritinėliai, sulaukę sunaikinimo, nuėjo.
  Ir jie riedėjo. Čia mergina, metusi citrina, nuplėšė Fritzui galvą ir ji riedėjo žole. Ir dantys išskrido nuo veido.
  Margarita, šaudo, cypia:
  - Už Tėvynę iki galo!
  Ir jos basos pėdos vandenys vėl paleido žudikišką ir vėsų.
  O pionieriai - itin taikli ugnis.
  Vokiečių tankai juda. Kai kurie iš jų nauji ir pritūpę. Jie tiksliai šaudo į priešą. Tiksliau, netiksliai. Ir atsako basi pionieriai. Ir sunaikinti priešą.
  Vadovaudama Valentinui, ši mergina kurstė ugnį:
  - Už mūsų Tėvynę!
  Ir nukirskite priešą mirtinu sprogimu. Ir daug lavonų.
  Pionieriai kovoja kaip bogatyrai ir bogatyrai.
  Karkas, šis pionierius, pjaunantis priešininkus, dainuoja:
  - Šlovė komunizmo erai!
  O plikas vaiko kulnas išmes sprogstamą paketą.
  Tai čia vaikai - jie labai pikti Hitleriui.
  Kovotojai išties jauni, bet labai karingi. Jokiu būdu negalima jiems atsispirti.
  Vaikinas Maksimka taip pat pasisuko ir sucypė:
  - Bus nauji amžiai
  Bus kartų kaita...
  Bet niekas ir niekada -
  Nepamirši vardo Leninas!
  Mergina Veronika sutiko:
  - Nepamiršk ir neatleisk!
  Ir vėl jis basa koja išmes žudiką.
  Berniukas Seryozhka jau spėjo atsidurti nacių budelių rankose ir per kažkokį stebuklą pabėgo.
  Tačiau gera prisiminti tardymus, kankinimus ir nežmonišką prievartą.
  O patys vokiečiai ne tik kariavo, bet ir darė žiaurius žiaurumus. Kovų metu fronto linija dažnai buvo maišoma. Taigi skautas Seryozhka Panteleev pateko į spąstus.
  Dvylikametis berniukas atsidūrė vokiškame kazemate, jis buvo išrengtas ir apieškotas, rasta užrašų knygelė ir mažas amerikietiškas pistoletas.
  Vokietė karininkė rusiškai paklausė Serežos:
  - Ar nori gyventi, berniuk?
  Pantelejevas, nuleidęs galvą, atsakė:
  - Aš dėl nieko kaltas!
  Moteris įnirtingai blykstelėjo akimis ir grėsmingai pasakė:
  - Nebuvai vienas... Kur dingo du vyresnieji bendražygiai?
  Seryozhka drebėjo ir nenoriai atsakė:
  "Net jei žinočiau, vis tiek nesakyčiau..." Tada berniukas pakėlė galvą ir sušuko. - Ir tu vis tiek greitai baigsi!
  Moteris piktai nusijuokė.
  - Jūs klystate! Fiureris yra nenugalimas, ir jūs mums papasakosite daug daugiau!
  Auskarai su baltais šortais buvo išnešti į sniegą. Basas kojas badė šaltas ir slidus paviršius su ledine pluta, o ploni berniuko šonkauliai, kyšantys kaip krepšio strypai, vaikščiojo, nemaloniai kutendami šaltą vėjelį. Vaikinas drebėjo ne tik nuo šalčio, bet ir iš baimės. Jis atrodė toks bejėgis ir apgailėtinas. Moteris nusekė paskui jį, o sniegas traškėjo po jos batais.
  Seryozhka nevalingai trynė vėsinančius, šiek tiek šiurkščius padus ir bandė pridėti žingsnį. Tačiau už virvės surištos rankos nevalingai trūkčiojo. Berniukas sustojo. Ten jau buvo paruošti kibirai ledinio vandens, nemaža krūva šviežių meškerių. Ten grubiai išraižytas stelažas, dega laužas, ant kurio kaitinamos žnyplės ir šlykščiai besišypsantis budelis. Beširdis katinas, kuris su aistra ruošėsi tardymui.
  Auskaras atsitraukė ir užmerkė akis. Skautų vaikas išsigando - ar tikrai pradės jį šitaip kankinti, tiesiog per šaltį.
  Bet panašu, kad būtent taip ir bus, ir juos kankins viešai - čia minia varoma į pasirodymą. Vokiečių sargybiniai grėsmingai šaukia. Rusas, šviesiaplaukis berniukas, desperatiškai bando numalšinti drebulį, šerkšnas jau degina kulnus, tačiau, nepaisant šalčio, plonu, bet raumeningu berniuko kūnu nuvarvėjo prakaitas.
  Moteris tuo tarpu iš kišenės išsitraukė cigarečių dėklą ir žiebtuvėlį. Lėtai ji prisidegė cigaretę, o po to staiga staigiai dūrė degančią cigaretę po aštriais berniuko pečiais.
  Seryozhka nevalingai rėkė ir gavo kumščiu į nosį. Teko silpna juška. Ir gyvatės moteris sušnypštė:
  - Greitai pasakyk, kur dar turi kontaktą, koks pogrindžio slaptažodis?
  Berniukas sušuko iš visų jėgų:
  - Vis tiek nesakysiu! Niekada nesakysiu!
  Moteris griežtai įsakė:
  - Tada dulkink jį!
  Serežos rankos jau buvo surištos už nugaros, o budelio padėjėjas šiurkščiai pastūmė berniuką. Keletas vengrų moterų užuojauta čiulbėjo savo kalba:
  - Ach! Ach! Jis tik vaikas!
  - Labai nuogas šaltyje...
  - Ar jis bus kankinamas!
  Vengrų kalbos Seryozhka nemokėjo, bet vokiškai suprasti išmoko neblogai - kitaip, koks jis žvalgybos pareigūnas, jei nemoka potencialaus priešo kalbos! Bet jis, žinoma, tai paslėpė prieš užpuolikus ir bandė atrodyti kvailesnis nei yra. Vienas iš per mažo dydžio budelio padėjėjų nusimetė kaukę ir buvo priverstas ją nusiimti. Seryozhka sušvilpė nustebęs. Tiesiog mergina, šviesiai raudonais plaukais, surištais plonomis košėmis, buvo mėsėdžių komandos dalis.
  Jauna vokietė, pagavusi vaikino žvilgsnį, iškišo liežuvį ir sušnypštė vokiškai:
  - Aš stiprus! Aš sulaužysiu ir sulaužysiu tavo kaulus karštomis žnyplėmis!
  Serjožka pažvelgė į žnyples ir išbalo. Jei nuo mažos cigarečių ugnies taip skausmingai ir šlykščiai skauda nuogą odą po mentėmis, tai kas bus, kai jo kūną palies pragaru kvepianti raudona geležis?
  Moteris pareigūnė lojančiu tonu įsakė:
  - Patrauk berniuką ant stovo!
  Budelė, nedėvėdama kaukės, labai mikliai užmetė kabliuką ant tvirtos virvės, kuri kabliuku surišo jauno skauto rankas. Kitas masyvesnis, juodoje kaukėje, budelio padėjėjas, pasitelkęs verpimo įrenginį, ištraukė grandinę, prie kurios buvo pritvirtintas kabliukas.
  Lankstus kaip akrobatas, Seryozhka beveik nejautė skausmo, nes jo rankos šovė aukštyn, o pečiai sukasi ant užpakalinių kojų. Juk, žinoma, skautas turėjo didelę laipiojimo pro langus, kamino vamzdžius patirtį, netgi skaitė cirko artistų pamokas. Tačiau budelio padėjėjas, parodęs ne mergaitišką jėgą, mikliai užmetė kaladėlę vaikinui ant basų pėdų ir tvirtai spragtelėjo spynas.
  Sprendžiant iš jos grimasos, nepaisant jos įgūdžių, buvo sunku užsidėti trinkelę, o berniuko, kurio svoris išaugo daugiau nei dvigubai, pečius ir raiščius skaudėjo. Dabar prasidėjo tikrieji kankinimai.
  Jauna slaugė baltu chalatu ir guminėmis pirštinėmis nuėjo pas skautą. Ji padėjo ranką prieš berniuko širdį ir klausėsi pulso, tada šypsodamasi iš laukinio džiaugsmo pasakė:
  - Jis turi labai stiprią širdį, gali daug ištverti!
  Moteris karininkė rusiškai sušnypštė:
  - Pasakyk slaptažodį!
  Seryozhka, prisiminęs berniuką-Kibalchichą, kurį, ko gero, buržuazija taip pat nuogą nukryžiavo ant stovo ir reikalavo išduoti svarbiausią paslaptį, pridėjo sau drąsos. Kaip bebūtų keista, bet tikras skausmas slopino baimę ir suteikė jėgų atsispirti Hitlerio bjaurybei.
  Jaunasis skautas sušuko:
  - Aš tau nieko nesakysiu! Ir Hitleris išdrįs ir įmuš!
  Moteris, jau ne kartą dalyvavusi apklausose ir visiškai praradusi sąžinės ir gailesčio jausmą, lakoniškai įsakė:
  - Įlanka!
  Berniuką nuvežė sumušti jauna mergina. Ji turi būti daugelio nepilnamečių belaisvių pliaukštelėjimo ekspertė. Jis gali sukelti skausmą, bet tuo pat metu neįsisukti į mirtį ir neleisti pasinerti iš kankinimų pragaro į visiško sąmonės "išjungimo" rojų.
  Smūgiai krito į ploną, bet gyslingą Serjožkos nugarą ir kandžiojo jį kaip spiečių pečius.
  Skaudėjo, bet berniukas, sunkiai kvėpuodamas ir pravėręs burną, nerėkė iš skausmo. Čia jis įsivaizdavo intensyviausią mūšį, kuriame dalyvauja Malčišas-Kibalčišas. Vietoje Malchish-Kibalchish jis kovoja ir vadovauja - Seryozhka. Tik jie kovoja ne su baltais, o su tikrais fašistais.
  Štai meškerė baisių vokiškų "Tigrų", mašinų, kurių tolygi išvaizda itin kraupi. Bet dabar jie atrodo kaip kartonas, o tu juos kapoji kardu!
  Moteris pareigūnė, pamačiusi, kad berniukas, nepaisant atvirų akių, praktiškai nereagavo į smūgius, griežtai įsakė:
  - O dabar keptuvė!
  Mergina kankintojas nubėgo prie krosnelės ir iš stalčiaus išėmė indelį su alyvuogių aliejumi. Ir tada ji pribėgo prie berniuko ir, paniekai sukdama veidą, ėmė tepti berniukui atšiaurius pėdų padus, kurie po basų vasaros nespėjo suminkštėti.
  Seryozhka net apsidžiaugė, kai jie palietė jos kietas, basas kojas, šiltas mergaitiškas rankas ir įkaitintą aliejų. Berniukas patenkintas niurzgėjo, bet negailestingoji budelė parodė jam kumštį ir laužyta rusų kalba pasakė:
  - Mes kepsime tau kulnus, berniuk! Tu staugsi kaip vilkas!
  Seryozhka prisiminė filmą "Lobių sala", kurį žiūrėjo kino teatre kaip tik karo išvakarėse. Ten kajutės berniuku persirengusiai merginai taip pat buvo pagrasinta kulnais išsikepti. Tai reiškė kažką skausmingo ir, matyt, negero. Tada Seryozhka iš smalsumo uždegė žvakę ir iškėlė į šviesą savo apvalų vaikišką kulną.
  Kaip jis tada šaukė ne savo balsu! Tikrai labai skaudėjo ir ant kulno išsipūtė purpurinė pūslelė, ant kurios buvo neįmanoma atsistoti. Taigi kurį laiką vaikas buvo priverstas vaikščioti dešine koja ant pirštų galų. Tačiau pūslė greitai nukrito, bet prisiminimai liko.
  Rudenį, kai berniuko pėdos buvo sukietėjusios iki nuospaudų, Sergejus bandė perbėgti per anglis. Taigi kai kurie rumunų berniukai žinojo, kaip tai padaryti. Tačiau vis tiek jį sudegino - matyt, jie čia turėjo savų vietinių paslapčių. Tačiau ant sudužusių stiklų suragėję padai galėtų žengti, jei tolygiai paskirstysite svorį. Jau nekalbant apie bėgimą kalnuotais, aštriais akmenimis. Serežai tai beveik norma.
  Prisiminimai atitraukė akimirką, kai po jo kojomis įsiliepsnojo nedidelis laužas. Tokia kankinimo technika, kepti plikomis kulnais, lėtai, bet skausmingai ilgai. Ir aliejus nedegina storos, šiurkščios padų odos. Ir tikrai labai skauda, o svarbiausia, kad skausmas palaipsniui didėja, iki nepakeliamo.
  Nugara, šonai, sėdmenys ir net kojos už Serežos jau buvo nupjautos kruvinomis juostelėmis. Bet skausmas kažkaip buvo nuobodus. Gal pribloškė kelių kančių derinys vienu metu, o drąsos suteikė prisiminimai apie kankinamus herojus pionierius.
  Tačiau iš tikrųjų yra faktas, kad tikrojoje istorijoje mažai vaikų, patekusių į fašistų nelaisvę, tardymo metu išsiskyrė ir išdavė paslaptis. Suaugusieji buvo suskirstyti kankinant greičiau ir dažniau. Taigi pionieriai, nepalenkiami fašistiniuose požemiuose, visai ne mitas!
  Seryozhka iš pradžių pajuto malonią šilumą paduose, bet paskui pradėjo degti, tarsi būtų užpylęs verdančio vandens. Skausmas labai degina ir skautas beviltiškai patraukė kojas aukštyn, pakeldamas sunkų bloką su plieniniais kulkšnies galais. Nedelsdama kankintoja mergina, matyt, to paties tikėjosi iš kalinio, numetė sunkų rąstą ant bloko. Aštrus skausmas persmelkė jo sąnarius, raiščius ir pečius, todėl berniukas rėkė.
  Dabar kankinimai sustiprėjo, jo rankos buvo tiesiogine prasme ištrauktos, o kojos apdegė. Sergejus Pantelejevas ne kartą skaitė, kaip per tardymus buvo kankinami partizanai, o sunkiausiu momentu į pagalbą atėjo sąmonės netekimas. Ir tada tu krenti kaip gilus požemis.
  Tačiau Seryozhka tiesiog išsiskyrė labai stipria galva ir tuo, kad jis neprarado savo kūrybos, net gavo gerą smūgį į galvą. Taip, ir budeliai, tikriausiai profesionalai, moka kankinti.
  Labai skauda, tada pati pareigūnė nusprendė pasilinksminti. Ant liepsnos jai buvo duotas raudonai įkaitęs laužtuvas, o jis pradėjo jį deginti, jautriausias vietas, ant sausgyslinio berniuko kūno.
  Ir tada, norėdamas sulaikyti riksmus, Seryozhka, kaip tikras pionierių herojus, dainavo;
  Mes saugosime tave, mano brangioji žeme,
  Tėvynė beribės platybės,
  Rusijos žmonės yra susivieniję su partija -
  Šaltis piešia raštus ant lango!
  
  Turiu raudoną kaklaraištį - raudoną reklamjuostę,
  Tai buvo susieta su pasididžiavimu ir sąžine!
  Žygiavome karštą vasarą,
  Rubino laužas nušviečia rudenį!
  
  Bet vermachtas staiga smogė kaip kūjis,
  Sovietų karys, nepakęs gėdos!
  Mes padarysime fašistus labai karštus,
  Ir nešvarus Hitleris!
  
  Mes esame pionieriai, visi susivieniję gretose,
  Kova už Tėvynę yra mūsų tikslas!
  Rusijos karys yra nenugalimas mūšiuose,
  O kas yra nacis, tiesą sakant, tik kelmas!
  
  Eik į priekį širdies raginimu žinok
  Nors jie norėjo neįleisti berniukų,
  Bet nesėdėkite, mes esame uždaryti ant stalo,
  Tik frontuose gausite solidų penketą!
  
  Nors mūsiškiai traukiasi po ugnimi,
  Bet mes tikime, kad Vermachtas bus nugalėtas!
  Mūsų kariuomenė tirpsta kaip varveklis,
  Bet Dievas žino, jis paskelbė nuosprendį Reichui!
  
  Mergina kaunasi basa
  Berniukai išlupo visas nosis,
  Jaunų tarybų šalis žydi,
  O mes, tiesą sakant, esame riteriai-ereliai!
  Skautas dainavo, o skausmas atslūgo, jo netrukdė nei krosnis, nei įkaitęs metalas, atrodė, kad už jo išskleidė net didžiuliai erelio sparnai.
  Susierzinusi kankintoja mergina išplėšė prie ugnies įkaitintą botagą, pagamintą iš plieninės, spygliuotos vielos, ir ėmė daužyti vaikinui jau kruviną ir lūžusią nugarą.
  Bet Seryozhka dainavo su vis didesniu entuziazmu;
  Mes kovosime su nacizmu iki galo,
  Kadangi rusams nėra svarbesnių dalykų,
  Paukštis skrenda per pasaulį raudona spalva,
  Mūsų brangioji lakštingala tapo vanagu!
  
  Motina jauna, bet jau žilaplaukė,
  Šventieji šviečia nuo ikonų kaip veido blizgesys,
  Tu esi mano brangi tėvynė,
  Aš pasiruošęs tau kovoti iki mirties!
  
  Medžiok pakabinti ant jungo pragarišką Reichą,
  Išradingumas užgrobė kulkosvaidį,
  O kovotoją įkvepia aukštas tikslas,
  Jis pakėlė granatą ir eina į tanką!
  
  Tik berniukas ir šlamštas po kojomis,
  Jau šalna ryte, bet tu basas,
  Bet pionieriams nedera verkti,
  Kas yra bailys, jau yra šėtono valdžioje!
  
  Todėl nėra vietos - žinok dykumą,
  Tai nuves tik į bedugnės pragarą,
  Kitas sušuko - Aš nepriimu baimės,
  Reaktyvinis lėktuvas nukirto dangaus lėktuvą!
  
  Taip, berniukas pavydi pilotams,
  Jie skraido dangumi - sugriauna tamsą...
  O tu turi tik surūdijusį šautuvą,
  Tu esi snarglios spalio vadas!
  
  Bet yra toks žodis - reikia kovoti,
  Nėra kito pasirinkimo, jokiu būdu
  Kadaise mes buvome paprasti vaikai,
  Bet kariai vis dar gyvi, piktadarys gyvas!
  
  Jau prie Maskvos piktasis vermachtas muša patrankas,
  Nuo didelių bombų žemė dreba - tamsa!
  Tu aprašei žemės skausmą - išmintingas Puškinas,
  Atėjo į Žemę - negailestinga baimė!
  
  Kai šaltis varo adatas - vasaros karštyje,
  Mes pagyviname save švelnia, nuostabia vizija,
  Kaip gera mums buvo aušros sapno valandą,
  Jie bėgo basi per smaragdines žoles!
  
  Tegul sniegas po pliku vaiko padu,
  Bet Stalinas sušildo pionierius tikėjimu!
  Ir juokas buvo labai skambus,
  Tas atsitraukimas pūgos įtūžyje!
  
  Taigi žinok, lauki mamonos roplio,
  Padarykim galą valdžiai, priešai palaidūnai,
  Dabar žemė dreba
  Ir dangus buvo padengtas ketaus migla!
  
  Šaltis mūsų nepalaužė, nes dvasia karšta,
  Ir Fritzo ausys smarkiai sustingo ...
  Bet mato kiekvieną, kuris tikrai regi,
  Kad mes, kariai, pjauname šias šiukšles!
  Vokiečiai budeliai, kankinantys Serjožką Pantelejevą, jau tiesiogine prasme išpūtė akis nuo tokių pastangų. Kankintoja mergina paraudo kaip vėžys, o jos gražų, bet perkreiptą veidą nuo pašėlusio pykčio varvėjo purvo prakaito lašeliai. Hitlerio budeliai buvo bejėgiai prieš vaiko drąsą ir jo herojišką dainą.
  Iš Maskvos, kelias į Stalingrado sėkmę,
  Daugiau vaikinų, bet protas yra suaugęs,
  Mes sėdime prieš kovą - jauna pora,
  Virš mūsų jie meta šešėlį, pušų gėdoje!
  
  Na, ką mes tikime lūžio galia,
  Kad Volga taps Fritzo kapu visiems ...
  Kokia bjaurybė technotroninėje Sodomoje,
  Sovietų valdžia nuvertė į Tartarus!
  
  Mūsų Dievas nėra paprasto gipso stabas,
  Priesakai veda į Lenino sėkmę,
  Turime kovoti su plieno orda,
  Eilėraščiuose bus dainuojami žygdarbiai!
  
  Žinokite, kad daina pjauna plieną, o ne metalą,
  Ji yra pats erelis be papildomų stygų!
  Meldžiuosi, kad mūsų meistriškumas neišnyktų,
  Kad nebūtų gėdos, kvailystė-fikcija!
  
  Juk šiame pasaulyje yra daug pagundų,
  Kartais net bijau dėl savo gyvybės, kai esu jaunas...
  Bet jei priešas yra prie jūsų durų,
  Tai nereiškia, kad reikia vengti kovos rankomis!
  
  Katilas tvirtai uždarytas prie Stalingrado,
  O Volga, kuri bėgo mūšio lauke...
  Jūs negalite eiti per šį institutą in absentia,
  Reikalingas litavimo dvasiai ir nepritekliams!
  
  Net su liūdesiu ateisime iki gegužės pabaigos,
  Nė vienas iš slavų nematė nuolankiųjų belaisvių,
  Mes laimėsime, aš tikrai žinau
  Su daina vaikščiosime erdviose pievose!
  
  Bet vermachtas sugedo - mes puolame,
  Taip pat buvo labai baisu prie Kursko ...
  Kazokai drąsiai su kardu ir kepure,
  Jie drąsiai metėsi į "Tigrą", sumuštą Fritzą!
  
  Mes ten kovojome, kaip reikia pionieriams,
  Jie mėtė bombas, vikšrus į purškimą ...
  Nors tai sunku, su kriauklėmis tai įtempta,
  Tik mūsų mintys pradėjo triumfuoti!
  
  Tai, ką padarė "Tigras", tik atmetė iltis,
  "Pantera" taip pat nuleidome odą ...
  Artėjame prie Dniepro - ugningas ruduo,
  Kada mes būsime su tavimi Berlyne?
  
  Vergijoje nėra vietos - nėra rojaus,
  Kadangi lenkti rusams nugarą yra gėda,
  Žydi, būk amžinai pilnas, baltas kraštas,
  Išauginti kilnius palikuonis!
  
  Čia Kijevas yra mūsų vienybės simbolis,
  Mes jį paėmėme basą audra!
  Taikos šlovei komunizmo saulėje,
  Nagi, mes, vaikinai, puolime Vermachtą!
  
  Ir Minske, paimti, jie įstojo į komjaunimą,
  Nors metų tikrai nepakako,
  Bet mes taip įnirtingai įveikėme Fritzą,
  Kad visi pripažino - mes rusų kariai!
  
  Ir reikės - mes valdome kalnus,
  Mokslas suteiks jėgų - ko negalima išmatuoti,
  Mums buvo sunku, buvome šalti, badavome,
  Tačiau nepasiduokite nuodingam tinginiui!
  
  Taip, daugelis mūsų negrįžo iš mūšio,
  Liko mylios ir mylios lavonų,
  Bet žinok, Berlyne mes sutinkame jaunimą,
  Vyresnės žmonos aimanavo dėl kapo!
  
  Gerai, kad davėme priešų,
  Tokia beribė galia buvo sutriuškinta,
  Komunizmas atvėrė mums šventus atstumus,
  Kelias, nukreiptas į Motiną Rusiją!
  Taip, tada Seryozhka parodė aukščiausią klasę ir sugebėjo pabėgti iš nelaisvės.
  Ir tai buvo tik didžiulis berniuko herojiškumas.
  Olegas Rybachenko pademonstravo savo meistriškumą kovodamas.
  O dabar berniuko basos kojos sviedė į nacius nuodingas adatas. Ir žuvę naciai krito.
  Tačiau mergina Margarita plikomis kojų pirštais išmetė porą granatų. Ir apsivertė dar vienas fašistų tankas.
  Berniukas ir mergaitė dainavo šaudydami į priešą;
  Mes tikime į Aukščiausiąjį Tėvą,
  Kurį žmonės vadino Rod...
  Būsime jam ištikimi iki galo,
  Už Tėvynę, už laimę ir laisvę!
  
  Tegul komunizmas būna amžinoje šlovėje,
  Kas dosniai teikia laimę visai visatai ...
  Ir žiaurus revanšizmas nepraeis,
  Išsklaidykime debesis ir prastas oras pasitrauks!
  
  Tebūna šeimos šlovė amžinai,
  Vardan mūsų Tėvynės Rusijos...
  Išpildyti didelę svajonę
  Kai ateis Kristus Mesijas!
  
  Mes esame pionieriai, drąsūs kovotojai,
  Tegul Lada būna su mumis amžinai...
  Mamos ir tėčiai mumis didžiuojasi,
  Reikia drąsiai kovoti už meilės Rusiją!
  
  Didysis Baltasis Dievas bus su mumis,
  Kristus, Svarog, Šventoji Marija...
  Susuksime visus priešininkus tiesiai į ragą,
  Nuo tada, kai Rusijoje karaliauja arijai!
  
  Kūrėjas garsiai sukūrė Žemę,
  Skleiskite erdves erdves...
  Juk jis turi pakankamai jėgų,
  Sukurtos jūros, dykumos, kalnai!
  
  Jėzaus vardu, šlovinga šeima,
  Norai žaisti pildosi...
  Ir netrukus bus rojus - ateis laikas,
  Kai švytinčią gegužę viskas žydi!
  
  Basos merginos bėgioja
  Jie nebijo nuožmių sniego pusnių ...
  Netrukus jie surengs kaputą Hitleriui,
  Juk rusai visada galėjo kovoti!
  
  Perunas padės mums laimėti kovą,
  O deivė Lada išgydys žaizdas...
  Mes amžinai būsime Tėvynė su tavimi,
  Rusija svajoja drąsiai kovoti!
  
  Mes esame pionieriai, drąsūs vaikai,
  Fašistinių monstrų puolimo lazdele ....
  Gerai sekėsi berniukai ir mergaitės
  Tęskite šlovingųjų komunistų darbą!
  
  
  Mes atiduosime savo širdis už Tėvynę,
  Kaip paliko didysis šlovingas Leninas ...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Ateik, tikiu, didžiausio tikslo!
  
  Niekas negali mūsų nugalėti, patikėti
  Apie galimybę atkeršyti pragariškoms minioms...
  Mes drąsiai judiname fiurerį į veidą,
  Rusija palaužys priešą!
  
  Naciai kažkaip paėmė berniuką į nelaisvę,
  Jie sudegino kulnus ugnimi su geležimi ....
  Ir visą mėnesį jie kankino vaikiną,
  Bet jie net negalėjo vemti!
  
  Ten buvo nurengtas basas vaikas, kuris bus nušautas,
  Šalnas stipriausias, kojos kaip ugnis...
  Pūtė vėjas ir pušys smarkiai siūbavo,
  Ir kažkur lėktuvas atsitrenkė!
  
  Bet berniukas laikėsi iki galo,
  Nors botagas labai baisiai švilpė....
  Ir pradininkas su Tėvyne atsisveikino -
  Nereikia ašarų ir neriaumoti į veidą!
  
  Galiausiai jis spjovė Fritzui į veidą,
  Ir aš gavau nuogą kulką į krūtinę ...
  Jie sušnibždėjo - berniukų lūpos eina į dangų,
  Sugriuvo į sniego gniūžtę jau išsekęs!
  
  Bet kareiviai jam atkeršijo,
  Jie sudaužė Fritzą kaip tas stiklas...
  Ir rusai atsidūrė Berlyne,
  Nors su fašistu sunku kovoti!
  
  Merginos vaikščiojo basos,
  Jų kulnai patamsėjo nuo žolės...
  O kur dingo rusiškų kojų gražuolės,
  Auksiniai smaigalių daigai iškilo!
  
  Trumpai tariant, mes nugalėjome nacius,
  Lada mums labai padėjo....
  Baigė mūšį Berlyne -
  Tačiau fiureris yra jėga - šėtonas!
  Vaikai dainavo ir toliau kovojo. Taip, jie daug išgyveno.
  Pavyzdžiui, Andreika buvo sučiuptas būdamas vienuolikos.
  Šaltą dieną jis buvo panardintas nuogas ir bejėgis iš ledo duobės. Jie taip pat buvo kankinami viešai. Ir žmonės žiūrėjo.
  Kai berniukas nuo šalčio pamėlynavo, ėmė jį šildyti botagais. Plonas vaikiškas kūnas šokinėjo po kiekvieno smūgio. Tada Andreika pradėjo pilti druską ant žaizdų.
  Ir jie atnešė deglą prie plikų, vaikiškų kojų. Kvepėjo apdegusia mėsa. Tada ugnis buvo atnešta į kaulinę berniuko krūtinę. Andreika jau liekna ir įkyrus rėkia. Vaikų oda pūslė, žaizdos apdegusios. Jaunasis pionierius kelis kartus prarado sąmonę nuo skausmingo šoko.
  Andreika beviltiškai sukando dantis. Bet jis vis tiek kelis kartus sušuko iš skausmo.
  Tada budelis pradėjo laužyti pirštus ant vaikų kojų. Ir galiausiai ant jo krūtinės sudegino penkiakampę žvaigždę.
  Tada Andreika ilgam išsijungė.
  Berniukas gavo porą dienų pailsėti ir vėl buvo kankinamas ant stovo. Įkaitusiu geležiniu botagu daužė juos ant plikų kojų. Tada jie padegė plaukus ant galvos.
  Jie nukankino vaiką iki mirties.
  Lara taip pat buvo apklausta. Mergina drąsiai pasakė:
  - Nieko nesakysiu.
  Ji buvo sumušta spygliuota viela, o paskui vienais suplėšytais ir kruvinais marškiniais naktį išnešta į šaltį. Išsirengusi, basa, nupjauta nugara Lara buvo paimta per smarkų šaltį. Pats vokietis sustingo ir nuvežė ją atgal į trobą, kad pirmiausia pasišildytų.
  Mergina Lara daug kentėjo, bet išsilaikė. Taigi ji nieko nesakė, tik aroganciją.
  Tada fašistas budelis pokeriu sudegino jos basą, sustingusią šaltyje, pėdą, kad ji paraustų nuo karščio. Lara sušuko ir prarado sąmonę.
  Jos apipylė ledinio vandens kubilą ir sudegino, atgaivino antrąjį nuogą apvalų merginos kulną.
  Ir, žinoma, tai labai žiauru. Lara niekada neprisipažino. Kiek vėliau ją nukankino elektra. Tikrai labai skaudėjo.
  Mergina neatlaikė elektros šoko ir pradėjo šnekėti nesąmones. Tada Lara sugalvojo pasakyti naciams, kad žino, kur partizanai paslėpė auksą.
  Ir taip Larai buvo suteiktas poilsis, gerai pamaitinta ir pora stiprinančių injekcijų. Tada jie nuvežė mane į mišką. Ir mergina nuvedė juos į partizanų pasalą. O per mūšį ji buvo sandalas ir pabėgo per sniegą.
  Kulnus šaltyje net nustojo skaudėti, o pūsles taip ir neskaudėjo.
  Lara išgyveno. Tačiau naciai kankindami suėmė berniuką Vadimą, kurį ji pavadino.
  Vadimas buvo burmistro sūnus ir neturėjo nieko bendra su partizanais.
  Tačiau berniukas buvo nurengtas ir basas per šalną varomas maudymosi kelnaites. Ir tada jie padėjo jį ant stovo.
  Ir jis viską prisipažino, išdavė net savo tėvą ir motiną. Žinoma, jie taip pat buvo kankinami.
  Berniukas Vadimas ilgą laiką buvo kankinamas. Ir tada jie kartu su mama važiavo basomis ir per sniegą per visą miestą. Mums ant kaklo buvo užkabinti ženklai: mes - partizanai. Ir mušdavo botagais moteris ir berniukus į pliką nugarą.
  Ir pakabino, žinoma. Tačiau burmistras nematė egzekucijos ir mirė kankinamas.
  Larai Vadimo buvo šiek tiek gaila. Bet greičiausiai jis ją išdavė.
  Karas nepažįsta gailestingumo.
  O dabar įnirtinga kova verda. Ir visi nauji sviediniai ir bombos krenta ant žemės.
  Ir pionieriai kovoja.
  Šaudydamas berniukas Seryozhka pažymėjo:
  Jūs negalite pasmaugti mūsų dainos, negalite jos nužudyti! Tu nenužudysi!
  Kaip jam pavyko pabėgti? Čia šiek tiek pasisekė. Vokiečiai labai pikti, kad kankinimų metu vaikinas dainuoja, paėmė ir nepakorė. Ir nusprendėme sugalvoti ką nors įmantresnio.
  Ir kai kuriuos kankinimus bandyti visiškai nežmoniškai.
  Berniukui buvo leista šiek tiek pajudėti. Ir jie nunuodijo jį automobilyje į mirties stovyklą eksperimentams.
  Tačiau vaikas sugebėjo rasti tarpą automobilyje ir išslysti. Įtrūkimas buvo sukurtas atsitiktinai iš bombos skeveldros, ir jis nebuvo pastebėtas. Ir kartu su mergina Seryozhka pabėgo. Ir jie buvo basi ir perėjo per sniegą. Bet vaikai užgrūdinti, atlaikė šaltį. Ir mes patekome į fronto liniją.
  Taip, naciai labai spaudžia.
  O bombos metamos itin dažnai. O haubicos sodinamos ant pionierių pozicijų.
  Vaikai atsako vėl pradėdami dainuoti;
  Aš esu berniukas, gimęs šventoje žemėje,
  Kuris vadinamas beribiu pažinti Rusiją...
  Ir nėra geresnės vietos žinoti visoje žemėje,
  Ir kad ir kaip tu prašytum Dievo nuožmiu tikėjimu!
  
  Bet jis gimė kaip karštas ateistas
  Ciniškai, šiame XXI amžiuje...
  Noriu savo rankomis pastatyti nuostabų rojų,
  Kur dievai taps pačiais žmonėmis!
  
  Bet dabar patekau į dvidešimtąjį audringą amžių,
  Ir aš turėjau ten kovoti su berniuku ...
  Tegul dainuojamas Rusijos herojaus žygdarbis,
  Mes, rusai, visada galėjome kovoti!
  
  Mūsų drąsa gyvena jaunoje širdyje,
  Ir mano kraujas smarkiai verda mano gyslose...
  Pergalės atidarė neribotą sąskaitą,
  Mes pašėlusiai kovojame su vaikinais dieną ir naktį!
  
  Mūsų narsios Rusijos šlovei,
  Kokią malonę suteiks Lada ...
  Galime uoliai irkluoti su irklais Edene,
  Gausime neribotą atlygį!
  
  Štai mūsų tikėjimas ir galingas dievas Svarogas,
  Ir žaibas, kurį pats Perunas meta ...
  Mums amžinoji lazda pasirašys priesaiką,
  O švytinčią gegužę laukia pergalė!
  
  Mes esame rusai, didieji žemės sūnūs,
  Tikiu, kad greitai skrisime į Marsą...
  Žinau, kad gimiau kurti pergales,
  Tegu triumuoja Abelis, o ne Kainas!
  
  Mes atiduosime savo širdis už Tėvynę,
  Tarnaukite Rusijai savo protu ir durtuvais...
  Cherubas išskleis sparnus iš rojaus,
  Mes eisime ant nacių kumščiais!
  
  Nieko priešas negaus progos,
  Vermachtas mūsų nenuklups ant kelių...
  Mes pataikėme Fritzui tiesiai į akį
  Šlovei svarbiausioms kartoms!
  
  Rusijoje kiekvienas karys iš ėdžios,
  Kūdikis tempia rankenas prie mašinos...
  Svarogo įsakymas - nužudyti fiurerį -
  Lada duos dosnų atlygį!
  
  Nieko kito mūsų pasaulyje nėra
  Brangesnė yra pergalinga vėliava, raudona, raudona ...
  Valtis sulūžo, irklas sutrūko,
  Pavojinga kovoti su mūsų Tėvyne!
  
  Niekas nežino, kur yra visatos kraštas,
  Kur keliauja astronautai...
  Svarogas Aukščiausiasis, visagalis karalius,
  Ir riteris gaus iš jo dotacijas!
  
  
  Nebijok, fašistai mūsų nepalaužys,
  Nors šiame pasaulyje, su jais JAV, su liūtais ...
  Ir gyvenimas nenutrūks, aš žinau giją,
  Tėvynės batais nepamuš!
  
  Mes turime karinę jėgą, patikėkite
  O tankai, demonų lėktuvai šaunesni...
  Fašizmo žvėris bus nugalėtas,
  Fiureris ir Duce bendrininkas pakarti!
  
  Vėliava yra raudona, tai labai stipri vėliava,
  Jis spindi kaip raudonas maišas virš visatos ...
  Komjaunimo narys įkišo Fritzui į kirkšnį,
  Su kulnu, nuogas, o ne baltas!
  
  Tikiu, kad greitai pateksime į Berlyną,
  Su pergalinga narsaus komunizmo daina...
  Ir mes nušluosime visus fašistus,
  Kad nebūtų revanšizmo niekšų!
  
  Ir tada visatoje bus rojus,
  Skamba galingų cherubų trimitai...
  Kovok už Tėvynę ir išdrįsk,
  Su Rusija Rod ir mes esame nenugalimi!
  MAŽOJO PRINČIO BANDYMAI
  Olegas atsidūrė bokšte vienoje kameroje su Nataša. Jis vilkėjo brangų, bet vietomis suplyšęs kostiumą. Nelaisvės metu buvo atimtas kardas ir visi ginklai, jie buvo grubiai apieškoti, paimant pinigus ir papuošalus. Tačiau kol kas jie paliko batus ir kamzolį. O tu sėdi ant šiaudų ryšulio. Dabar jūs esate maždaug trylikos metų berniukas viduramžiais. Tai yra šiek tiek mažiau nei dvylika dvidešimt pirmojo amžiaus. Bet kūnas treniruojamas, princą, žinoma, lavina fiziniai pratimai ir fechtavimasis. Bet ne toks stiprus ir greitas, kaip tada, kai Olegas buvo nemirtingame kūne. Tačiau šis kūnas taip pat yra geras. Daugiau ar mažiau sveiki, visi dantys sveiki, bet jautresni. Čia sulaikymo metu jį apsvaigino lazda, o ant galvos išsipūtė svarus guzas.
  Auksinis šalmas buvo atimtas. Ir prirakintas už kaklo prie sienos. Bet grandinė ilga ir tu gali pakilti. Šalia jo mama. Nataša šiek tiek pasikeitė. Ne tokia plačiapetė ir raumeninga, nors moteris liekna ir stipri, taip pat ne iš silpnųjų, nors ir nemirtinga ragana. Šiek tiek vyresnė už Natašką, maždaug trisdešimties metų pagal šiuolaikinius standartus ir labai graži, jos veidas švelnesnis ir ne toks kietas. Subrendusi moteris, šiek tiek blyškesnė už Natašką, kuri buvo tamsi nuo saulės nudegimo, jos plaukai šviesūs, bet ne mėlyni, o šiek tiek auksiniai.
  Ji buvo pirmoji karalystės gražuolė, pagimdžiusi tik du vaikus, todėl sportuodama sugebėjo išlaikyti mergaitišką figūrą. Pagal viduramžių standartus atrodo tiesiog super!
  Kol karalienė nebuvo apiplėšta, be pasipriešinimo gaudydavo ypatingus ir ištikimus žmones. O ji turi papuošalų, labai brangią suknelę, daug papuošalų, perlais ir auksu išsiuvinėtų chabotų. Graži jauna moteris, turtinga ir išoriškai gana rami. Nors ne pančių, o Olegas net gėdijosi būti prirakintas kaip šuniukas, o kostiumas vietomis suplyšęs, pradurtas, matėsi kraujo dėmės.
  Bet jie norėjo paimti princą gyvą, matyt, gavę griežtą įsakymą, ir jie ne dūrė, nepjaustė, o tik šiek tiek apsvaigino. Nors kovojantis berniukas desperatiškai priešinosi.
  Tačiau akivaizdu, kad jų laukia sunkesni išbandymai. Karalienė sėdi ant lovos su plunksnų lova ir pagalvėmis, šalia jos tarnaitė.
  Olegas prisiminė filmą: "Ponia ir plėšikas". Ten irgi gražuolė, o tiksliau mergina buvo laikoma daugmaž priimtiname bokštelyje, su lova ir plunksnų lova ir tarnaite. O papuošalus atėmė tik prieš egzekuciją. Ir dabar jiems gresia egzekucija. Ir ne humaniškas budelio kirvis, o inkvizicijos deginimas ant laužo. Tik prieš tai kankintojai žiauriai išmuš jiems reikalingą informaciją apie labai turtinguosius, karūnos lobius, o svarbiausia - apie vieną šventą relikviją, galinčią inkvizitoriams suteikti kolosalios galios, o gal ir galios visame pasaulyje!
  Olegas Rybačenko drebėjo, jis prarado savo įprastą, nors ir jauno ir sveiko kūno įprotį. Nemalonu, kad plieninė apykaklė nutrynė vaiko kaklą. Ir apskritai žemina sėdėti ant grandinės, kaip šuniui. Ir jis turėjo mažą asmenybę ir princą, tai yra, išdidųjį. Kai esi tai ir tu, o ne visai tu. O jaustis šuniuku žemina.
  Nataša žiūri į jį. Ji ne visai ji - karalienės išvaizda. Ir protas, ir jos ir jos suvokimas. Buvusio vežėjo atminimas egzistuoja. Bet karingos raganos. Ir jūs turite dvigubą atmintį. Ir Olegas Rybachenko, kuris jau buvo labai įvairiose misijose ir linijose, ir princas, kuris turi mažiau nuotykių, bet ir trylikos metų, jo charakteris iš esmės susiformuoja.
  Ir įpročių taip pat yra. Pavyzdžiui, sėdėti ant nešvarių šiaudų nemalonu ir šlykštu, princo kostiumas - elegantiškas ir palyginti švarus. Ir taip, aš noriu valgyti. Ir gerti nepakenktų. O ką duos gerti kaliniams?
  Ar jie bus laikomi ant duonos ir vandens, kaip paprasti kaliniai? Arba padovanos ką nors prabangesnio ir tinkančio karaliams.
  Štai romane "Po dešimties metų" Bastilijoje kaliniai buvo gerai pamaitinti. Bet tai gali būti tik meninis išradimas. O gal kilmingi žmonės yra gerai maitinami?
  Olegas atsiduso ir paklausė karalienės Natašos:
  - Ar būsime pasiruošę?
  Paties kilniausio kraujo mergina ryžtingai pareiškė:
  -Visada pasiruošęs!
  Berniukas princas norėjo dar ką nors pasakyti, bet gana didelės durys girgždėjo. Kažkas pasuko spynos raktelį. Tada jie atsidarė nuo labai storo metalo ir įėjo kamera. Keli dideli specialiai apmokyti kalėjimo prižiūrėtojai, taip pat pora budelių apsiaustais, du kunigai sultonuose ir moteris vienuoliškais drabužiais.
  Aukštasis kunigas žvilgtelėjo į karalienę ir sausai tarė:
  - Atimk iš jos visus papuošalus ir amuletus!
  Moteris vienuolyne sutanoje priėjo prie Natašos ir, užsidėjusi plonos odos pirštines, nuolankiai pasakė:
  - Atleiskite, jūsų Didenybe, turiu jus apieškoti, kad nepaslėptumėte jokio amuleto, galinčio neleisti velniui atgailauti net ir kankinant!
  Kunigas griežtai pasakė:
  - Tai ne didenybė, o įtariamasis raganavimu! Jei ji priešinsis, sargybiniai ją sulaikys!
  Nataša išdidžiai pasakė:
  - Aš pats to nevertas!
  Ji pradėjo nusiimti papuošalus. Olegas prisiminė romaną "Ivanhoe". Su Rebeka jie taip pat pašalino visus papuošalus ir ryškius rytietiškus audinius. Ji buvo palikta tik baltu chalatu, mergaitės mažos pėdos buvo nuogos. Taip, matyti, kad mergaitei iš turtingos šeimos neužkietėjusiais padais nėra labai malonu vaikščioti basomis po anglišką grubią žemę. O gal šalta. Beje, Ivanhoe adaptacijose neaišku, ar Rebeka basa, ar ne.
  Bet įdomu, ar karalienė Nataša bus nugriauta?
  Į maišelį vienuolė įdėjo tiarą, auskarus, žiedus ir apyrankes. Tada ji mandagiai paprašė leidimo paliesti Natašą, kad pamatytų, ar ji ką nors nepaslėpė.
  Kunigas griežtai įsakė:
  Ji turi būti nusirengusi!
  Nataša paraudo ir įsispaudė koja į batą:
  - Kaip tu drįsti!
  Kunigas sumurmėjo:
  - Turėtumėte būti ištirti dėl raganos dėmių! Ir nesigėdykite, būsite nuogas, kabėsite ant lentynos su savo sūnumi! Nebent, žinoma, iškart prisipažinsite ir atrasite, kur paslėpti lobiai!
  Nataša piktai sumurmėjo:
  - Niekada!
  Kunigas lojo atgal:
  - Laikyk ją! Atlikime išsamesnę paiešką!
  Sargybiniai labai stipriai suėmė karalienę. Ir vienuolė su pirštinėmis ėmė išsirišti korsetą. Nataša desperatiškai priešinosi ir bandė spirti. Jai netikėtai smogė sargybinis į veidą ir karalienė rėkė. Vienuolė buvo patyrusi kalėjimo prižiūrėtoja ir labai sumaniai nusirišo suknelę ir ją nuplėšė. Tada atsirado palaidinė ir sijonas. Natašai buvo gėda. Olegas - paauglio pasipiktinimo ir kartu jaudulio mišinys, kuriame nurengiama graži moteris. Čia karalienei buvo nuplėšti batai, o paskui ir kojinės. Kokią grakščią koją ji turi. Natašos pėdos, nors ir gražios, buvo didelės, sukietėjusios nuo nuolatinio vaikščiojimo basomis. O karalienė turi juos mažesnius ir daug lepesnius.
  Štai viena kojinė meluoja, tada kita. Dar vieną sijoną mikliai išlaisvino vienuolė. Karalienė liko basa, deimantais išsiuvinėtoje liemenėlėje ir kelnaitėse. Tai visi sugėdinto rugpjūčio žmogaus drabužiai.
  Vienuolė kreipėsi į kunigą, matyt, inkvizitorių viršininką. Jis dvejojo, bet į kamerą įėjo kitas vyras turtingu sultonu ir turbanu su smaragdais. Jis įnirtingai pasakė:
  - Na, ko tu lauki, nurengink ją toliau! Ragana turi būti ieškoma iki galo!
  Vienuolė nuo karalienės atsargiai nuėmė liemenėlę, tada nusimovė kelnaites. Atidengė Veneros krūtinę. Nataša norėjo jį pridengti ir tiesiogine prasme degė iš gėdos. Tačiau jos rankas laikė stiprūs ir apmokyti kalėjimo prižiūrėtojai.
  Olegas jautė stipriausią jaudulį savyje. Gražuolė buvo nurengiama prieš paauglį, o viduramžiais berniukai, nors ir nebuvo didelio ūgio, buvo labai išsivystę. Vyriškas princo tobulumas atsistojo ir išsipūtė iki galo. Taip norėjau pasinaudoti savo rankomis, bet kitų žmonių akivaizdoje gėda tai daryti.
  Sultono inkvizitorius su smaragdais įsakė:
  "Patikrinkite Charlesą, ar ant jos kūno nėra raganos žymių..."
  Kunigas atėjo apsirengęs nuoga, gražia, kreiva moterimi. Karalienė nuolat mankštinosi ir tvoravosi, tad riebalų pertekliaus neturėjo, matėsi net presas, nors ir ne toks ryškus kaip Natašos buvusiame kūne. Ji graži, bet išoriškai inkvizitorius išlaikė nepermatomą veidą. O jo rankos ir pirštinės beveik lietė kūną, o karalienės apžiūra buvo verslo interesas. Bet jaunos moters oda švari, lygi, švelni, blyški, nes karalienė retai kada galėjo degintis ir tik ten, kad jos nesimatytų.
  Bet buvo aiškiai matyti, kad ji neturės trūkumų ir dėmių. Olegas staiga pajuto, kad jo jaudulys atslūgo. Jis vis dar buvo per mažas, kad būtų perpildytas hormonais ir skaudžiai kentėtų, kai jų negalima išmesti. Tačiau jo motina yra pažeminta, o budeliai ją apžiūri. Ir tai jau nebe jaudina, o sukelia pyktį. Audringiausias ir labiausiai išlepinto berniuko pyktis.
  Olegas, pasinaudojęs tuo, kad grandinėlė ant apykaklės gana ilga, pašoko ir sugebėjo koja pasiekti mamą apžiūrėjusio inkvizitoriaus nugarą. Smūgis buvo skausmingas, kunigas krito. Jis trenkė galva, bet ne stipriai į karalienės pilvą, ir ji spyrė jam keliu į smakrą.
  Inkvizitorius sultone su smaragdais sušuko:
  - Paimk šį šuniuką ir supilk į jį, gerai su lazdelėmis!
  Žemiau esantis kunigas atsakė:
  - Negalite nuplakti garbingo žmogaus be teismo sprendimo!
  - Ir kankinimai?
  Kunigas pašnibždomis atsakė:
  - Teismas jau davė leidimą kankinti, bet be žalojimo, o tik tam, kad gautų informaciją!
  Inkvizitorius piktai pastebėjo:
  - O kankinimai, norint gauti išpažintį raganaujant?
  Kunigas tyliai sušnibždėjo:
  - Imperatoriui reikia lobių, o jis net žada paleisti berniuką ir moterį, jei pasakys ir išduos įėjimą į talpyklą!
  Sultono inkvizitorius piktai tarė:
  - Kam traukti? Kankinkime karalienę ir princą dabar! Be to, jie nenori kalbėti!
  Kunigas linktelėjo.
  - Nėra prasmės traukti! Į jų rūsį!
  Olegą suėmė sargybiniai ir šiurkščiai ėmė plėšyti drabužius. Jie buvo labai stiprūs, matyt, specialiai atrinkti geriausi kaliniai saugoti vertingiausius kalinius. Todėl jie tiesiogine prasme suplėšė kamzolį, marškinius, kelnes, nuplėšė batus. Olegas buvo visiškai nuogas, tik su šortais.
  Jie atkabino jo apykaklę ir kartu su Nataša nutempė laiptais. Olegas pagalvojo, kad tikriausiai taip, su tais pačiais šortais, jie nešė Malčišą-Kibalčišą į kankinimų kamerą. Tačiau Olegas vis dar turi pranašumą prieš tikrąjį princą, jis jaus tikrą skausmą, bet vis tiek tikrai nemirs, tačiau karališkosios šeimos atžalos jo vietoje bijotų daug labiau, nes jis nemoka skaičiuoti. "Happy End" paskyroje. Net jei pasakysi paslaptį, jie vis tiek tave sudegins kaip burtininką - niekam nereikia papildomo liudininko.
  Kelias iki rūsio nėra per ilgas, viskas viename bokšte. Aukščiau esantiems kilmingiems kaliniams tardymo vieta yra žemesnė.
  Nors Olegas buvo girdėjęs, kad į kankinimo įrankius geriau nežiūrėti, bet smalsiai spoksojo. Yra labai turtingas inkvizicijos arsenalas. O ko tik nebuvo. Ir žnyplės, ir kabliukai, ir strypai, ir grąžtai, ir daugybė kitų daiktų.
  Olegą pasitiko raudonplaukis budelis, vaikų kankinimo specialistas. Ji pažvelgė į gražų, raumeningą berniuką, o jos akys sužadino geidulingą geismą.
  Suėmusi grakščią basą gražaus berniuko pėdą, ji sušuko:
  - Kaip malonu kankinti tokį mielą berniuką!
  Ji mikliai nuplėšė nuo židinio iki raudonumo įkaitusias žnyples ir pridėjo jas ant apvalaus Olego kulno. Skausmas dėl nesukietėjusio princo pado buvo baisus ir jis trūkčiojo, šaukdamas išplėšė koją.
  Raudonplaukė budelė nusijuokė ir stūmė nuo karščio raudoną geležį berniukui į pilvą. O kaip pataikyti su batu į kirkšnį. Olegui užgniaužė kvapą.
  Ir raudonplaukė linktelėjo.
  - Po velnių juos abu!
  Senovės kankinimai. Rankos surišamos už nugarų ir išlankstytos, todėl auklėtiniams labai skauda. Olegas pajuto, kaip degė apdegęs kulnas, o pilvo odoje pamatė pūsles. Bet jie susuko jam rankas ir patraukė aukštyn. Ir iš pečių ištraukiami sąnariai. Nataša arba karalienė yra visiškai nuoga. Ir ji taip pat yra pakelta ant stovo. Matote, kaip įsitempė merginos raumenys. Nataša bando spardytis, bet jos raumenys nėra tokie stiprūs, o įgūdžiai šaunūs.
  Olegas jaučia, kaip jis išsilenkia ir pasilenkia, tačiau budelis smarkiai trūkčioja, o sąnariai iškrypsta, o berniuko basos pėdos nuplėštos nuo grindų. Čia jis pakeltas aukštyn. Kojos įkišamos į bloką, nuo kurio papildomas svoris ir daug skausmingiau.
  Olegas jaučia, kad jo kulkšnys yra įspaustos į kojas. Jie yra sunkūs ir turi kabliukus svarmenims pakabinti ir aukai ištempti. Vaikinas stipriau sukando dantis, kad nerėktų. Jūs turite būti drąsūs kankinimų akivaizdoje.
  Pasakykite sau, kad tai tikrai neskauda. Taip nacių nukankintas berniukas. Jie suvarė adatas po nagais, o jis įsivaizdavo, kad tai ežiukas.
  Arba Malchish-Kibalchish. Kai jį kankino, jam buvo duota stiprybės, kad priešai dar labiau jo bijojo.
  Čia jie pakabina svorį už kablio. Ištempto kūno skausmas sustiprėja. O štai karalienė nuoga, taip pat ji ant ąžuolo. Nataša kenčia, meta dantis ir stengiasi negirgžti. Jos oda tokia balta, ne auksinės alyvuogės, įdegusi kaip įprasta. Jauna moteris nuo skausmo prakaituoja, jai taip pat kabinami svarmenys. Raumeningas, tonusas karalienės kūnas įsitempia.
  Olegas pajunta savyje susijaudinimą ir vėl pakyla vyriškas tobulumas. Raudonasis velnias juokiasi ir urzgia:
  Berniukas susijaudinęs!
  Ir staigiai suplėšė kelnaites ir rankomis suspaudė kamuoliukus. Ir jie tokie stiprūs.
  Olegas neištvėrė ir šaukė. Jo akys aptemo nuo skausmo šoko. Panašu, kad kiaušiniai tuoj sprogs. Tai tikrai tokie kankinimai, kad ir sovietų generolai palūžo.
  Raudonplaukis budelis sušnypštė:
  - Sakyk, kur yra įėjimas į iždą?
  Rašto žinovai girgždėjo rašikliais, pasiruošę užrašyti ant stovo suplėšytą išpažintį.
  Olegas sušnypštė:
  - Taip, tu nuėjai...
  Redas stipriau suspaudė ir Olegas apalpo. Pabudau nuo kibiro šalto vandens. Skausmas grįžo su sąmone. Raiščiai ištempti ant stelažo, bet ypač skauda kirkšnį, pusiau sutraiškyti kamuoliukai. Kvailai skauda ir perdegusi erkė kulnas. Budeliai kabina papildomus svarmenis, nuo kurių sustiprėja pečių ir raiščių skausmai. Atrodo, kad rankos ir kojos tuoj nukris.
  Olegas bando save raminti, kad jie neleis jam plyšti, o atkarpa tuoj baigsis. Tuo tarpu įsivaizduokite, kad esate pradininkas. Arba ... Čia Nataša buvo kruopščiai ištempta ir jie pradėjo jį plakti botagu. Budeliai plakė be didelio piktumo, neskubėdami, kad sukeltų kuo didesnį skausmą. Patyrusią Natašą galima pamatyti per šimtmečius gyvenimo ir tūkstančius misijų, išmokusi suvaldyti skausmą bei emocijas ir net nedejuoti. Be to, jis šypsosi.
  Pakyla ir Olego nuotaika. Bet ką daryti, jei įsivaizduojate, kad skausmas yra malonus? Kai kuriems žmonėms tai patinka. Ne gluosnis, o geležinis strypas staiga užgriuvo berniukui ant nugaros, pati raudonplaukė susimušė. Princo kūnas sudrebėjo. Olegas pašiurpo ir urzgė:
  Na, tu esi šėtonas!
  Raudonplaukė vėl smogė... Princo įdegusi oda plyšo... Išsiliejo kraujas.
  Tada ji suriko:
  - Po kojomis kepsninė ir žievelė botagu.
  Kai plakami botagai, tai nėra taip baisu. Bet berniukų pliki padai buvo ištepti aliejumi, o po jais buvo padėtas šašlykas. Ugnis užsiliepsnojo. O karšti oro srautai daužė vaikų kulnus. Iš pradžių skausmas nebuvo toks stiprus. Tačiau karštis kilo ir degė stipriau. Ir karalienė Nataša taip pat buvo kepta. Ir taip gražu, kai dega tokios gundančios merginos kojos.
  Olegas vėl jaučiasi susijaudinęs, nors jo kamuoliukai ištinsta nuo stipraus suspaudimo budelio ranka. O erekcija buvo labai skausminga. O botago smūgiai į kūną beveik nepastebimi skausmo, užliejusio patemptus kūno raiščius, ir apkepusių kulnų fone.
  Štai raudonplaukė paėmė geležinį strypą įkaitusiu galu ir kaip ji įsmeigė Olegui į pažastį. Vėl skausmas, berniukas trūkčioja ir vos neišnarino žandikaulio, kad nerėktų.
  Raudonplaukis šiugžda, rodydamas didelius dantis kaip arklio:
  - Pasakyk man, kur yra įėjimas į iždą!
  Ir ji sudegino jį kitoje, vaikiškoje, princo pažastyje. Tada ji vėl nuleido strypą į židinį. Pradėjau šildyti. Olegas išspaudė šypseną, skausmas užliejo vaikišką princo kūną, tačiau sukėlė ir jaudulį, nuo kurio pojūčiai buvo kone malonūs.
  Raudonplaukis velnias, gerai įkaitinęs meškerę, ištraukė ją ir riaumodamas nunešė Olegui prie vaikiško veido:
  - Kalbėk, šuniukas! Na, kur paslėpti lobiai?
  Berniukas drąsiai atsakė:
  - Kur? Karagandoje!
  Įkaitusi geležis palietė lygų, vaikišką berniuko skruostą. Olegas Rybachenko jautė laukinį skausmą ir kartu bijojo, kad bus sužalotas. Ir aš labai norėjau prisipažinti. Bet tada tai trenkė man į galvą. Būkite kaip pradininkas ant stovo! Juk kankinimai negalėjo jų palaužti.
  Raudonplaukė suniurzgė:
  - Ar kalbėsi?
  Ir jau kitas skruostas buvo subjaurotas iš skausmo lazdele. Olegas tylėjo. Moteris budelė pasuko čiaupą, o po berniuko basomis kojomis smarkiau liepsnojo krosnis. Tada jos ženkle du budelių padėjėjai iš židinio paėmė jau specialias iš spygliuotos vielos botagas, kurios tapo raudonai įkaitusios.
  Olegas pašiurpo. Atrodė baisu. Galų gale, skausmas yra stiprus pojūtis ir, turint tam tikrą mąstymą, gali būti malonus.
  Įsivaizduokite, kad voniose jus plaka šluota. O berniukas net nusišypsojo, kai nuo karščio raudona spygliuota viela užkrito ant jau sumušto kūno.
  Bet skauda, labai skauda, ir jūs tiesiogine prasme esate kančių cunamyje. Viduramžiais kankinimai yra tikrai šaunūs. O karalienė Nataša buvo plakta karšta viela. Ir ji taip pat šypsosi kaip prostitutė, kai klientas įsiropščia į apatines kelnaites ir kutena jos pūlingą ranka.
  Nuo tokių minčių berniukas-princas patiria stiprų jaudulį, o jo vyriškas tobulumas kyšo kaip smeigtukas. Raudonplaukė pikta. Prieina prie židinio, specialiomis žnyplėmis ištraukia plačią geležies juostą iš ugnies. Ir atneša berniukui prie krūtinės. Ji palietė pliką odą, suspaudė ir atkišo dantis ir pasakė:
  - Na, ką skauda?
  Olegas Rybachenko drąsiai atsakė:
  - Negali būti! Kaip moteris, įsmeigta yla!
  Ir jis gavo smūgį bato galiuku į kirkšnį. Skausmas tikrai stiprus, bet vaikinas save įkvėpė, kad buvo malonu, todėl neverkė, nešaukė, o išsišiepė.
  Raudonplaukė vis labiau pyko. Ji pagriebė nuo ugnies įkaitusias žnyples ir sugriebė berniuką už smakro. Verpimo. Tada ji įkaitusiomis žnyplėmis pradėjo laužyti vaikų berniukus ant kojų. Ir tuo pačiu toliau kepti kulniukus.
  Olegas isteriškai kikeno. Skausmas buvo toks, kad tiesiogine to žodžio prasme vedė mane iš proto. Tačiau princas jautė savyje didžiausią jaudulį.
  Raudonplaukė budelė sulaužė vaikinui kojų pirštus ir krekė:
  - Ar kalbėsi? Kur yra lobiai?
  Olegas Rybachenko drąsiai atsakė:
  - Užsičiaupk, kvailas pabaisa! Jūsų lobis nebus žinomas!
  Ir vėl susilaužo kojų pirštus. Tačiau raudonplaukė harpija sugalvojo dar vieną kankinimą. Taigi budeliai jam į dantis įkišo piltuvą ir sujungė žarną. Ir pilame šaltą vandenį į gerklę. Taip pat senovinis ir veiksmingas kankinimas. Dabar jūsų skrandis patinsta ir spaudžia krūtinę. Ir tuo pat metu budelio mergina ugniniais plaukais išsitraukia dar vieną raudonai įkaitusios geležies juostelę. Ir uždeda jį ant perpildyto berniuko pilvo. Jis burba vandenį ir šlapinasi spontaniškai.
  Ir ima šnypšti krosnis, kuri degina basas princo kojas.
  Raudonplaukė budeliams duoda ženklą:
  - Patenkintas!
  Ir didžiulėmis pastangomis sulaužo berniukui paskutinį basos pėdos pirštą. Tada jis urzgia:
  - Niekšas, mes tave sulaužysime!
  O budelis iš kito židinio ištraukia aštrias, įkaitusias adatas ir pradeda baksnoti berniukui Olegui į nervų galūnes. Skauda kaip velniškai. Tačiau berniukas ir toliau šypsosi. Nors tuo pat metu trenkė jam įkaitusia viela į nugarą ir šonus. Ir tada apšlakstykite sūriu vandeniu.
  Atrodė, kad baisiausias skausmas sprogo bombomis. Bet vis tiek sąmonė neišblėso. Berniukas buvo per daug susijaudinęs, todėl neišsijungė. O skausmas buvo skausmo ir malonumo mišinys. Kaip išprievartavimas moteriai. Kai ji vienu metu patiria skausmą ir orgazmą.
  Taigi Nataša, sprendžiant iš veido, yra laiminga, nepaisant to, kad po basomis kojomis stovi kepsninė ir į jos kūną trenkia įkaitusi viela.
  Olegas vėl apdegino vaikų skruostus, šį kartą platesne juostele. Ir deglu padegė pažastis. Jie pervėrė kūną per ir kiaurai ilga raudonai įkaitusia adata. Tada jie vėl dūrė.
  Miltai gali būti skirtingi. Inkvizicija bandė. Taigi budelis į penktą tašką įsmeigė įkaitusią meškerę. Skausmas laukinis ir akinantis.
  Ir štai jie atnešė deglą berniukui prie plaukų ir padegė. Tai be galo baisu.
  Olegas Rybačenko šaltai sumurmėjo:
  - Neverk dėl nuskustų plaukų!
  Raudonplaukė budelė, atsakydama, sugriebs berniuką už nosies raudonai įkaitusiomis žnyplėmis ir staigiai trauks. Olegas berniukas lojo:
  - Smalsiai Varvarai turguje nuplėšta nosis!
  Ir jie iš tikrųjų ištraukė pusę jo nosies, subjaurodami berniuką. Ir tada įkaitęs strypas asiloje pakilo aukščiau... Perėjo į skrandį, pripildytą vandens ir sudegino per kiautą.
  Olegas nuo skausmo šoko vos neprarado sąmonės, bet sugebėjo loti:
  - Nesakysiu!
  Raudonplaukis velnias paėmė jį ir ėmė daužyti berniuką raudonai įkaitusia viela. Tada ji prišoko prie krosnies ir išplėšė baltai įkaitusias žnyples specialioje krosnyje, kur degė anglys ir ypatinga karštis kaip aukštakrosnėje.
  Moteris budelis staigiai sugriebė Olego Rybačenkos kamuoliukus baltai įkaitusiomis žnyplėmis ir patraukė. Vyriška šaknis pabėgo, o berniukas princas patyrė tokį skausmingą šoką, kad tikrai prarado sąmonę. Ir paprastas kūnas neatlaikė perkrovos. Olego Rybačenkos siela išskrido iš nukankinto ir mirtinai suplėšyto berniuko sužaloto kūno.
  O nekūniškoje galvoje, bet gebančioje mąstyti ir suvokti sielas, dūzgė daina;
  Pateko į baisią fašistinę nelaisvę,
  Aš plaukiu ant baisaus skausmo bangų!
  Bet kraujuodamas jis dainavo dainas,
  Juk bebaimis pionierius draugauja su širdimi!
  
  Ir aš jums tvirtai pasakysiu, budeliai,
  Koks šlykštus džiaugsmas, tu išliejai veltui!
  Silpnieji lieps man tylėti,
  Juk skausmas yra nepakeliamas ir tiesiog baisus!
  
  Bet aš žinau, aš tvirtai tikiu
  Fašizmas bus įmestas į bedugnę!
  Piktų liepsnų srautas užvaldys tave,
  Ir visi, kurie krito, džiaugdamiesi, prisikels!
  
  Ir mūsų tikėjimas komunizmu yra stiprus
  Skriskime kaip sakalas, pakilkime virš visų žvaigždžių!
  Tegul medaus upės teka vynu
  Visas pasaulis, garsus ragas išgirs patarimą!
  
  Ir mašina, stipriai suspaudžiama, yra pradininkė,
  Pažvelk į dangų, jaunoji!
  Ir rodyk pavyzdį tiems, kurie svyruoja,
  Tavo kaklaraištis ryškus kaip gvazdikas!
  
  Tėvynė man reiškia viską
  Mama ir viso jauno gyvenimo prasmė!
  Leidžiant sunkų gyvenimą iki šiol,
  Mūsų žmonės kenčia nuo piktojo fašizmo!
  
  Bet įtempk raudonojo vaikino valią,
  Spjaukite į veidą velniškai svastikos banditui!
  Tegul priešai dreba iš pykčio,
  Ir juos nugalės Raudonoji armija!
  
  SSRS šventa šalis,
  Kas davė komunizmą tautoms!
  Kaip mama atidavė mums savo širdį,
  Už laimę, ramybę, viltį ir laisvę!
  
  Basoji blondinė saugo ALASKA
  ANOTACIJA.
  1966 metais į valdžią atėjo Aleksandras Trečiasis ir nusprendė apginti Aliaską nuo britų armijos. Rusų žemes Amerikoje išlaikyti padeda gražios šviesiaplaukės merginos ir rudaplaukė, kuriai priklauso magija ir įvairūs karo metodai.
  . 1 SKYRIUS
  Mirabela Magnetic vėl vykdo naują šaunią misiją. Šį kartą Aleksandro III pasaulyje. Be to, karalius pradėjo valdyti daug anksčiau nei tikrojoje istorijoje. Kadangi jo tėvas Aleksandras II buvo nužudytas 1866 m. balandžio mėn. Realioje istorijoje karalius buvo išgelbėtas atsitiktinai, bet čia nepasiteisino.
  O galingasis Aleksandras Trečiasis pradėjo valdyti nuo 1866 m. Ir, žinoma, pirmasis jo žingsnis buvo uždrausti Aliaskos pardavimą. Ir tai yra teisinga. Didžioji, carinė Rusija savo teritorijų nebarsto. Tik dabar tiesa turi saugoti šias teritorijas. Ir tai nėra lengva.
  Šis caro kunigo sprendimas sukėlė tam tikrą pasipiktinimą užsienio sluoksniuose. O Didžioji Britanija nusprendė visų pirma išbandyti Rusiją.
  Nedidelę tvirtovę su mažyčiu rusų garnizonu Aliaskoje 1868 m. birželį užpuolė britų kariuomenė.
  Žinoma, Mirabela Magnetic, kaip ištikimas rusų dievų tarnas, buvo išsiųstas į šį fortą Rusijos žemės padėtyje ir turėjo dalyvauti mūšiuose dėl Rusijos teritorijos užvaldymo.
  Basa, su šortais ir liemenėlėmis mergina užpuolė britų bateriją, kuri buvo aukščiausiame aukštyje virš forto. Mirabela Magnitnaja jau turėjo didelę patirtį vykdydama įvairias visagalių rusų dievų misijas įvairiose visatose. Taip, toks šios merginos-genijaus likimas. Būdama suaugusi studentė norėjo tapti nemirtinga.
  O Rusijos Demiurgo dievai padarė ją nemirtingą, bet pavertė mergina terminatore, kuri tarnauja jiems ir Motinos Rusijos žmonėms. Amžinai merginai tai visai tinka.
  Ji suspaudžia vienam anglų sargybiniam burną ir perpjauna gerklę. Ji tai daro ne pirmą kartą ir ne pirmą kartą. Nuo pat pradžių savo nemirtingo kūno dėka amžina mergina visa tai suvokė kaip žaidimą, todėl sieloje nejautė gailesčio ir jokio diskomforto.
  Jai tai kažkaip tapo taip natūralu, kad mergina tik džiaugėsi sekančia sėkme.
  Čia ji tiesiog nuplėšė galvą kitam sargybiniam. Žinokite mūsų anglus: Aliaska buvo ir bus rusiška!
  Mirabela Magnetic - šis išradingas ir produktyviausias NVS išradėjas jau seniai piktinosi, kad Aliaska buvo parduota už centą! Bet caras Aleksandras Trečiasis - ne toks! Ne, šis monarchas neperleis nė centimetro Rusijos žemės!
  Šlovė Rusijai ir Rusijos carams!
  Mergina terminatorė su savo plika penktuku pajudino kitą anglą į pakaušį. Sulaužė kaklą. Tada ji dainavo:
  - Aliaska bus mūsų amžinai,
  Kur Rusijos vėliava, ten šviečia saulė!
  Didelė svajonė išsipildė
  O merginų balsas labai skambus!
  Taip, būtų gerai, jei dabar padėtų legendinės keturios raganos, gražios kaip žvaigždės. Jie būtų puiki pagalba. Bet gerai kovoti vienam.
  Čia padegate bedūmius miltelius ir nitrogliceriną. Dabar visa angliška baterija skris į orą.
  Mirabela Magnetic dainavo:
  - Nėra gražesnės Tėvynės-Rusijos,
  Kovok už ją ir nebijok...
  Visatoje nėra laimingesnės šalies,
  Visa visata yra šviesios Rusijos fakelas!
  Baterija sprogsta: kaip kolosalaus ugnikalnio išsiveržimas. Keli šimtai anglų buvo išmesti iš karto ir susprogdinti į mažus gabalus.
  Po to mergina, mojuodamas dviem kardais, ėmė kapoti britą. Tuo pat metu jaunasis karys-terminatorius rėks kaip angliškai.
  Škotai pakilo! Jie nori suplėšyti karalienę!
  Štai čia viskas prasidėjo... Vyko susišaudymai tarp etninių anglų ir škotų. Taip, toks laukinis ir žiaurus susišaudymas.
  Ir kirtimas taip pat praėjo. Škotai ir britai grūmėsi tarpusavyje.
  Keli tūkstančiai fortą apgulusių karių dabar kovojo su didžiausiu pasiutimu.
  Mirabela magnetinis plūgas:
  - Supjaustykite ir nužudykite! Šaudykite tuos!
  Mūšis tęsėsi didžiuliu mastu. Tuo tarpu Mirabela, turėdama nevaikišką jėgą, sugriebė keletą statinių nitroglicerino į valtį ir tyliai nusiuntė ją į didžiausią Anglijos mūšio laivą.
  Terminatoriaus mergina sušuko:
  - Rusijai - susinaikinimo dovana!
  Ir ji nustūmė valtį plikomis mergaitiškomis kojomis, kurios įsibėgėjusios trenkėsi į šarvuočio šoną. Laive buvę britai šaudė iš ginklų atsitiktinai ir nesėkmingai.
  Ir štai rezultatas, koks taranavimas. Ir susprogs kelios statinės nitroglicerino. Be to, nemirtinga mergina juos taip tiksliai nurodė, kad visiškai sprogo.
  Ir sekė toks sunaikinimas. O mūšio laivas jį paėmė ir be problemų pradėjo skęsti.
  O laive buvę britai nuskendo. Tuo tarpu mergina jau kreiseryje. Jis supjausto jūreivius kardais, o ji nubėga į vairinę, plakdama basomis kojomis.
  Garsiai pjausto jūreivius ir girgžda:
  - Šlovė mūsų gražiai šaliai!
  Nuostabi Rusija valdant išmintingam carui!
  Aliaskos priešų tau neduosiu!
  Įniršęs bus suplėšytas į gabalus!
  O tada mergina basomis kojomis metė granatą ir suplėšė britą.
  Tada ji persilaužė prie vairo ir apverskime kreiserį. Ir du dideli anglų laivai kaip susidurti. Ir šarvai ant jų sprogs. Ir leiskite sau skęsti ir degti tuo pačiu metu.
  Mirabella dainavo:
  - Šlovė Rusijai, šlovė!
  Kreiseris veržiasi į priekį....
  caras Aleksandras Didysis,
  Atidarys sąskaitą pergalėms!
  Po to terminatorė mergina vienu šuoliu nuskrido į kitą kreiserį. Ir jame ji taip pat pradėjo kapoti jūreivius. Ir prasiveržti prie vairo.
  O ten tiesiog apsisuk ir stumk laivus.
  Terminatorė mergina net dainavo:
  - Juodas diržas,
  as labai rami...
  Juodas diržas -
  Joks žmogus nėra sala!
  Juodas diržas,
  žaibo išlydis -
  Visi britai guli negyvi!
  Ir Mirabela Magnetic vėl sustumia laivus. Ši mergina tikrai yra šauniausia karė pasaulyje!
  Ir vėl šokti, ir į kitą kreiserį. Taip, jūrų šeimininkė sugalvojo blogą mintį - kautis su Rusija. Ypač kai kovoja tokia kieta ir beviltiška mergina.
  Mirabela Magnetic, tada sukapojo daug anglų ir apvertė savo laivą. Tiksliau pagauta iš britų. Ir ji perkėlė jį į kito kreiserio puolimą. Ir su laukiniu riaumojimu taranavo priešą.
  Atrodė, kad du monstrai susirinko ir susidūrė su laukine apranga. Ir nupjaukite vienas kitam nosį. Tada jie be jokios progos pasisėmė jūros vandens ir pradėjo skęsti.
  Mirabela Magnetic sušuko:
  - Šlovė Aleksandrui III! Puikus karalius!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais mėtys bombą su sprogmenimis. Ir visa fregata, gavusi skylę, skęsta.
  Taip, britai, žinoma, to nesitikėjo. Ar jie manė, kad pateks į tokį laukinį nuotykį?
  "Mirabela Magnetic" sušuko:
  - Šlovė Didžiajai carų Rusijai!
  Ir vėl mergina ims ir paims kito kreiserio vairą. O plikomis, mergaitiškomis kojomis jis jį apvers ir priešą taranuos. Du laivai sugenda kartu ir užspringa jūros vėmalais!
  Terminatoriaus mergina rėkia:
  - Šventojo tėvynės šlovei!
  Ir vėl šuolis į tolį. Ir skristi per bangas. Po to mergina vėl pjauna kardais, prasiverždama prie vairo. Ji yra labai kovinga ir agresyvi terminatorių karė.
  Triuškina anglų jūreivius ir dainuoja:
  - Blizga spindinčia žvaigžde,
  Per tamsą...
  Didysis mūsų caras Aleksandras,
  Nepažįsta skausmo, baimės!
  
  Priešai traukiasi prieš tave
  Minia džiaugiasi...
  Rusija tave priima -
  Valdo galinga ranka!
  O Mirabela Magnetic atkirto daug britų ir vėl stūmė laivus didžiuliu mastu, kaktomis.
  Tai tikrai terminatorė. Jis atrodo maždaug dvidešimties metų, vos metro devyniasdešimties ūgio ir nors raumenys lieti plieniniai, o reljefas lyg šokolado plytelės.
  O jei tokia mergina daužosi, tai medaus išvis nebus.
  Ir čia vėl mergina šokinėja nuo vieno kreiserio prie kito. Ir vėl, nieko daugiau nekalbėdamas, stumia juos kaktomuša.
  Ir rėkia sau:
  - Romanovų rusams!
  Iš tiesų, terminatorė mergina yra ant rikiuotės. Ji visiems parodys savo aukščiausią klasę. Ir jis visus pjaustys ir sutraiškys, kaip milžinas su pagaliu.
  Štai dar vienas šuolis, šį kartą ant šarvuočio.
  Basos kojos merginos kardai vėl veikia. Į ją bandoma šauti, tačiau kulkos nepataikė į nemirtingą merginą, o jei pataiko - atšoka.
  Gera būti amžina mergina, tu ne tik jauna, bet ir jie negali tavęs nužudyti. Štai tu kuli Britaniją.
  Tu griebk vairą. O dabar jau sukiesi, o dabar jau yra du ištisi mūšio laivai, kaip susidurti ir sudužti. Ir jie laužo metalą, kad net kibirkštys lekia į visas puses.
  Mirabela Magnetic šaukia:
  - Už Rusiją, kad visi nulaužtų ragus!
  Ir su apnuogintu, apvaliu mergaitišku kulnu jis išmes mirtiną dovaną. Sulaužys britų masę ir kita fregata eina į dugną.
  Na, liko dar keturi kreiseriai. Aišku, kad britai viso laivyno į Aliaskos krantus neišsiųs.
  Čia "Mirabela Magnetic" užfiksuoja dar vieną vairą. Ir iš visur sukasi ant priešo. Ir dabar abu kreiseriai ima ir susiduria su kakta.
  Pasigirsta barškėjimas ir plyšta metalas. Ir abu laivai su dideliu pasimėgavimu pradeda skęsti.
  Mirabela Magnetic dainavo:
  - Parduotuvėje "Alus-Vanduo",
  Meluoti laimingą žmogų...
  Jis atėjo iš žmonių
  Ir jis išėjo ir nukrito į sniegą!
  Dabar jums reikia sunaikinti paskutinius kreiserius ir priimti mažesnius laivus.
  Tada sausumoje esantys britai, žuvus laivynui, pasiduos nugalėtojo malonei.
  O Britanijai tai bus tokia pamoka, kad jos niekada nepamirš. Taip pat prisimins Krymą, kur iškišo galvą valdant Didžiajam seneliui Nikolajui Pirmajam. Tačiau Nikolajus Palychas neįėjo į istoriją kaip puikus, o pasirodė nesėkmingas. Tačiau jo anūkas dabar turi parodyti Rusijos ginklų šlovę.
  Ir tai jam padeda Mirabela Magnetic - labai šauni ir ryžtinga mergina terminatorė.
  Mirabela paima kitą vairą ir stumia abu britų kreiserius vienas prieš kitą. Ir jis elgiasi labai ryžtingai ir šaltai.
  Tada terminatorė mergina sušunka:
  - Laivai eina į dugną,
  Su inkarais, burėmis...
  Ir tada jie bus tavo
  Auksinės skrynios!
  Auksinės skrynios!
  Ir dar vienas šuolis, nes buvo sunaikinti keturi mūšio laivai ir keliolika kreiserių, tada laikas sunaikinti fregatas. Britanija praras daug laivų.
  Ir tada supranti, ką reiškia pulti Rusiją.
  Terminatoriaus mergina dainavo:
  - Už stebuklą ir mūsų pergalę pasaulyje!
  Ir ji pabalnojo kitos fregatos vairą ir nukreipia laivą į aviną, ir galingu smūgiu, kaip sprogimas!
  Ir abu indai bus paimti, sudaužyti ir suskaldyti. Ir tai puiku ir labai šaunu.
  Mirabela Magnetic vėl šokinėja ir įšoka į kitą laivą. Ir iš ten jis vadovauja procesui. Ir vėl apverčia laivą, ir fregatos susiduria.
  Vėl sudužusio metalo ūžesys, galingas sprogimas ir išgyvenę jūreiviai krenta į vandenį.
  Mirabella šaukia:
  - Už mūsų ginklų sėkmę!
  Ir vėl drąsi mergina puolime. Ji pabalnojo naują fregatą. Ir išsiųstas į naikintoją.
  Laivai susiduria ir sprogsta. Metalas lūžta ir ugnis pakyla į orą. Ir žmonės dega gyvi.
  Tai absoliutus baisiausias košmaras. O britai dega kaip šašlykai.
  Tarp žuvusiųjų buvo maždaug trylikos metų berniukas. Gaila, žinoma, kad toks žmogus žuvo. Bet karas yra karas.
  Terminatoriaus mergina dainavo:
  - Bus lavonų, daug kalnų! Tėvas Černomoras yra su mumis!
  O mergina vėl basa koja metė granatą, kuri nuskandino kitą laivą.
  Geniali mergina britų admirolui sumušė galvą, kai jo galva sprogo kaip moliūgas, atsitrenkęs į krūvą. Ir savo nuogu kulnu įkėlė didžiulį juodaodį į smakrą. O jis atskrido ir numušė keliolika jūreivių.
  O tada mergina vėl apvertė fregatą ir taranavo ja savo kaimyną. Agresyviai tviteryje paskelbė:
  - Aš esu didelė žvaigždė!
  Ir vėl terminatorė mergina puola. Pražūtinga ir greita. Jame verda visas ugnikalnis ir didžiulės galios išsiveržimas. Tai nenugalima geniali mergina.
  Ir gniuždo visus be gailesčio. O dabar mergina-supermenas balno kitą fregatą. Ir daug nedelsdamas sunaikina priešą. Ši mergina yra didelė žvaigždė.
  Mirabela Magnetic vėl stumtelėjo du laivus vienas prie kito ir sušuko į viršų:
  - Už puikų komunizmą!
  Ir vėl drąsi mergina-kovotoja puolime. Taip, čia tu kovoji nauju būdu. Ne taip, kaip dar vienas hitas apie Antrąjį pasaulinį karą. Čia viskas gražu ir šviežia. Kova su Britanija dėl Aliaskos.
  JAV dar neatsigavo po pilietinio karo, jos neturi bendros sienos su Rusija. Taigi, jei teks grumtis su "Yankees", tada daug vėliau.
  Didžioji Britanija turi Kanados koloniją, o Rusija turi bendrą sieną su ja. Taigi būtina atremti galingos Anglijos puolimą.
  Bet štai susidūrė dar viena fregatų pora. Greitai iš britų laivyno nieko neliks.
  O sausuma per daug nepulsi Aliaskos. Čia ryšiai Britanijai yra ištempti.
  Mirabela Magnetic vėl stumia fregatas ir riaumoja:
  - Piratui nereikia mokslo,
  Ir aišku kodėl...
  Mes turime kojas ir rankas
  Ir rankos...
  Ir galva, mums nieko nereikia!
  Ir mergaitės galva judės kaip anglų jūreivis, kad jis praskris ir numuš keliolika naikintuvų.
  Mirabela vėl atakuoja... Čia ji vėl stumdė fregatas viena prie kitos. Ir jie lūžta, dega ir skęsta.
  Mirabela sušuko:
  - Už Rusijos sielą!
  Ir dabar nuogas, apvalus merginos kulnas vėl randa tikslą. Ji sutriuškina priešą ir riaumoja:
  - Už šventąją Tėvynę!
  Ir nuogu mergaitišku keliu, lyg daužytų priešui į pilvą. Jie jį paėmė ir iš už burnos išlindo žarnos.
  Mirabela Magnetic sušuko:
  - Už Tėvynės didybę!
  Ir ji pasuko ore patefoną, basomis kojomis suplėšydama priešus į smulkius gabalėlius.
  Taip, mergina veržliai naikina... Ji pati nesunkiai susidorotų su priešais.
  Tačiau pasirodė keturios raganos. O taip pat gražuolės basos ir su bikiniu.
  Ir sutriuškinkime britus. Jie šoka prie savęs, mergaitiškomis kojomis mėto granatas ir suplėšo Britaniją.
  O štai Nataša - raumeninga mergina su bikiniu. Jis ims ir mesti diską nuogais pirštais... Keli anglų jūreiviai nukertami, o fregata apsisuka ir taranuoja kolegą.
  Nataša rėkia:
  - Aleksandras Trečiasis superžvaigždė!
  Zoja, ši mergina auksiniais plaukais patvirtina:
  - Superžvaigždė ir dar visai nepasenusi!
  Augustinas įnirtingai traiško anglus, ši raudonplaukė kalytė išdavė dantis:
  - Komunizmas bus su mumis!
  O plikas merginos kulnas ėmė ir trenkė priešui į ginklo snukį. O fregata ėmė ir skilo.
  Svetlana juokėsi, šaudė iš ginklo, sutriuškino priešą, sukosi, basomis kojomis už vairo, lojo:
  - Karaliai su mumis!
  Merginos iškart išsiskirstė ir labai agresyviai sunaikino laivyną. Na, kas gali atsispirti. Fregatos greitai baigėsi, o dabar vietoj jų buvo laužomi mažesni laivai.
  Nataša, naikindama Britaniją, dainavo:
  - Rusija šimtmečius garsėjo kaip šventoji!
  Ir nuogais kojų pirštais mess bombą, kuri suskaldė brigantiną.
  Zoja, toliau sutriuškindama priešą, sušuko:
  - Myliu tave visa širdimi ir siela!
  Ir vėl apnuogintais kojų pirštais sviedė žirnį. Kitas anglų laivas išsiskyrė.
  Augustinas taip pat ėmė ir smogė priešui. Ji sutraiškė laivą, raudonplaukė kalytė nuskandino daug priešininkų iš Didžiosios Britanijos. Ir ji patikrino:
  - Už Aleksandrą III, kuris taps dideliu karaliumi!
  Svetlana su tuo sutiko:
  - Tikrai taip!
  Šviesiaplaukio terminatoriaus basa koja tokia jėga rėžėsi į britų laivo bortą, kad anglų laivas suskilo į tris dalis.
  Ši nenugalima mergina Mirabela Magnetė taip pat taip stipriai smogė priešui nuogu, apvaliu, vaikišku kulnu, kad brigantina įtrūko ir beveik akimirksniu nuskendo.
  Terminatoriaus mergina dainavo:
  - Mes nušluosime priešą vienu smūgiu,
  Mes patvirtinsime šlovę plieniniu kardu ...
  Mes sutriuškinome Vermachtą dėl geros priežasties,
  Anglai žaidžia, mes sulaužysime!
  Nataša mirktelėjo ir juokdamasi pasakė:
  - Ir, žinoma, darysime tai plikomis mergaitiškomis kojomis!
  O plikas merginos kulnas atsitrenkė į kitą anglų laivą.
  Zoja, apnuoginusi dantis, agresyviai išdavė:
  - Už komunizmą karališkajame įsikūnijime!
  O mergina paėmė jį nuogais kojų pirštais ir sviedė kažką, kas mirtinai paveikia priešus, tiesiogine prasme juos šlavo ir draskė.
  Augustinas, sutraiškęs anglus, paėmė ir išleido:
  - Šlovė Kristui ir šeimai!
  Po to jos basos kojos taip pat sviedė bombą, suplėšydama kitą povandeninį laivą.
  Ir tada nuogas kulnas tiksliu smūgiu perskėlė brigantiną. Ir ji tai padarė labai grakščiai.
  Svetlana taip pat aktyviai juda. Sunaikina priešus. Ir savo nuogu kulnu pasiunčia dar vieną brigantiną į dugną.
  O mergina vėl nuogais kojų pirštais ir su laukiniu įniršiu meta granatą. Ji yra nuostabi karė.
  Štai Nataša greitai atakuoja ir labai agresyvi. Ji desperatiškai puola.
  O naujasis angliškas laivas nuskęsta, kai atsitrenkia nuo merginos nuogų kojų pirštų mestos bombos.
  Nataša dainavo, apnuogindama dantis:
  - Aš antžmogis!
  Zoja nuogu keliu spyrė brigantinai į nosį. Ir suskilo į plyšius ir pradėjo skęsti.
  Mirabela Magnetic nuogu kulnu taip pat perskėlė mažesnį britų laivą ir sucypė:
  - Dėl mano stiprybės! Visi pabarstyti!
  Ir berniukas vėl juda ir agresyviai puola.
  Augustinas toliau judėjo kaip kobra, gelianti Britaniją, ir su pasimėgavimu ištarė:
  - Komunizmas! Tai išdidus žodis!
  Ir nuogi šios beviltiškos merginos pirštai išmetė dar vieną sunaikinimo dovaną.
  O anglų masė atsidūrė karste, arba jūros dugne. Tačiau koks karstas, jei jie būtų suplėšyti?
  O likusieji net nuskendo!
  Mirabela Magnetic, laukiškai išsišiepusi, spjovė į brigantiną ir ji užsiliepsnojo tarsi aplieta napalmu.
  Terminatoriaus mergina sušuko:
  - Už karališkąją degtinę!
  Ir kaip jis juokiasi, o Britanijos laive basa kulną. Jis suskils ir bul-bul į jūros gelmes.
  Svetlana nuogais kojų pirštais metė bombą ir sucypė:
  - Ir veržlios merginos išeina į jūrą ...
  Ir supjaustykite priešus kardais.
  Mirabela Magnetic, sutriuškinusi britus, patvirtino:
  - Jūros stichija! Jūros elementas!
  Taip kariai išsiskyrė. Ir studentė mergina taip kovoja su jais. Ir tuo pačiu žvalus.
  Mirabela Magnetinis šaudymas į priešą iš britų patrankos. Ir nuskandindamas kitą laivą, išdavė:
  - Kosmoso svajonė! Tegul priešas būna sutriuškintas!
  Mergaitės deivės ir studentė išsiskyrė didžiuliu siautėjimu. Ir jie nukirto priešą, o Britanija negalėjo atlaikyti tokio spaudimo.
  Mirabela nuskandino kitą laivą, prisimindama, kad vienoje iš paralelinių visatų nykštukas nusprendė padėti vokiečiams kuriant "Tigrą" -2. Ir šis technikos genijus sugebėjo pagaminti "Karališkojo tigro" šarvų ir ginkluotės storio automobilį, sveriantį vos trisdešimt tonų, o aukštį - pusantro metro!
  Ir kodėl jis nykštukas! Ir yra super dizaineris! Žinoma, tokia mašina vokiečiai 1944 metų vasarą sugebėjo nugalėti sąjungininkus Normandijoje, o rudenį - sustabdyti į Varšuvą prasiskverbusios Raudonosios armijos puolimą.
  Dar blogiau buvo tai, kad nykštukas ne tik suprojektavo tankus. XE-162 taip pat pasirodė labai sėkmingas ir lengvas, pigus ir lengvai valdomas. O bombonešis Yu-287 pasirodė esąs supermenas.
  Ir tada jų penketukas turėjo įsikišti. Ir taip karas užsitęsė iki keturiasdešimt septintų metų.
  Ir jei jų nebūtų buvę penki, Fritz būtų galėjęs laimėti!
  Tada Mirabela Magnetic griežtai pasisakė prieš nykštukus:
  - Jie blogesni už elfus!
  Iš tiesų, buvo toks elfas smogikas. Jis tapo liuftvafės pilotu, numušęs daugiau nei šešis šimtus penkiasdešimt lėktuvų nuo keturiasdešimt pirmųjų metų rudens iki 1944 m. birželio abiejuose frontuose. Gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabro ąžuolo lapais, kardais ir deimantais, kai pirmasis liuftvafėje numušė du šimtus orlaivių. Be to, už tris šimtus numuštų lėktuvų jis gavo Vokiečių erelio ordiną su deimantais. Už keturis šimtus numuštų lėktuvų - pirmasis Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus ordinas su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Už penkis šimtus proginių numuštų orlaivių iki 1944 m. balandžio 20 d. elfas gavo Didįjį Geležinio kryžiaus kryžių - antrąjį Trečiajame Reiche po Hermanno Goeringo.
  O už 600-ąjį lėktuvą jis buvo apdovanotas specialiu apdovanojimu - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Šlovingas elfas niekada nebuvo numuštas - magija veikia kaip dievų talismanas. Ir jis dirbo vienas kaip visas oro korpusas.
  Tačiau tai neturėjo jokios įtakos karo eigai. O sąjungininkai išsilaipino Normandijoje. Ir gana sėkmingai, nepaisant didžiausių elfo pastangų.
  Na, tada šis burtininkų tautos atstovas nusprendė leistis į kelią iš Trečiojo Reicho. Be to, ko jam reikia? Ar įmanoma padidinti savo sąskaitas iki tūkstančio? Kas bus su priešu!
  Mirabela paskandino kitą brigantiną ir riaumojo:
  - Už Tėvynę, mūsų motina!
  Jau penki iš jų nuskandino beveik visus laivus. Paskutiniame akorde penki laivai buvo sustumti vienu metu, užbaigdami Anglijos laivyno pralaimėjimą.
  Mirabela Magnetic dainavo apnuogindama dantis:
  - Rusija garsės šimtmečius,
  Greitai įvyks kartų kaita...
  Iš džiaugsmo, puiki svajonė
  Bus Aleksandras, o ne Leninas!
  Merginos atrodo laimingos. Jūroje Anglija nugalėta. Dabar belieka pribaigti sumuštą priešą sausumoje.
  Ir penketas puolė pjauti jau neorganizuotą ir pusiau palūžusį priešą.
  Merginos ir berniukas sutriuškino priešą. Jie kapojo jį kardais, o nuogais kojų pirštais svaidė į priešą granatas. Ir pasirodė be galo šaunu.
  Nataša kapojo ir dainavo, jos kardai tokie greiti ir dvidešimt smūgių per sekundę. Taip, tokiu greičiu raganoms niekas neatsispiria. Štai ką reiškia rusų dievų galia!
  Mirabela Magnetic nuogu kulnu persikėlė ant šalmo ir sulaužė britų generolo kaklą, sakė:
  - Vienas du trys keturi!
  Zoja plikais pirštais metė aštrų, aštrų diską ir juokdamasi pasakė:
  - Kojos virš rankų platesnės!
  Augustinas pasielgė itin agresyviai. Ir jos basos kojos greitos. Ir vario raudonumo plaukai plevėsuoja kaip mūšis, proletarinė vėliava.
  Mergina paėmė ir dainavo:
  - Aš esu ragana ir gražesnės profesijos nėra!
  Svetlana, sumažinusi priešininkus, sutiko:
  - Ne! Ir nemanau, kad taip bus!
  Ir jos basos kojos mėtė durklus. Jie perskrido ir atkirto dvi dešimtis anglų.
  Naikinimas vyko pagal planą. Tiek mergaitės, tiek vaikinas elgėsi su akivaizdžiu įniršiu. Ir nuostabus tikslumas. Kariai nepaprastai sugniuždyti laukinio aplombo.
  Mirabela Magnetic, jai švilpiant perpjauta perpus kitas generolas.
  O tuzinas varnų paėmė ir sugriuvo nuo infarkto. Jis nukrito ir pusšimčiui anglų kovotojų išmušė skylutes į galvą.
  Štai kova! Šauniausios kovos!
  Terminator Girl sušuko:
  - Aš puikus karys! Aš esu Schwarzeneggeris su sijonu!
  Nataša smarkiai urzgė ir trypė basa koja:
  - Tu terminatorius su bikiniu!
  Mirabella sutiko:
  - Aš esu Terminatorius su bikiniu, kuris visus vemia!
  . 2 SKYRIUS
  Nataša, ši basa mergina su bikiniu priėmė sprendimą:
  - Mes puolame britus šešiese! Aliaskoje per mažai mūsų kareivių, kad juos būtų galima užpulti!
  Mirabela Magnetic sutiko su tuo:
  - Kam mums reikia papildomų durtuvų? Svarbiausia, kad yra magija!
  O amžina mergina, kuri bet kokiu atveju išoriškai atrodė maždaug dvidešimties metų, turėjusi tik labai iškilius raumenis, trypė pliką mergaitišką pėdą.
  Margarita, ši mergina terminatorė, taip pat yra iš tų suaugusiųjų, kurie sutiko grįžti į vaikystę vardan nemirtingumo ir atlikti visokias misijas.
  Ji sušuko:
  - Pagaliau ką veikti! Kaip aš pavargau, ypač moralu užsiimti viena statyba!
  Ši nemirtinga terminatorė Mirabela Magnetic noriai patvirtino:
  "Jei atvirai, aš taip pat pavargau nuo to! Aš noriu muštynių!
  Nataša dainavo:
  - Po juo yra žydros mėnulio srovė,
  Virš jo auksinis saulės spindulys...
  Bet jis maištaujantis nori audros -
  Tarsi audroje būtų ramybė!
  Karys kikeno, rodydamas aštrias iltis.
  Šešiukas nepratarė nė žodžio. Ji tiesiog ėmė ir užpuolė britus. Britų kariuomenė buvo gana didelė: šimtas penkiasdešimt tūkstančių kareivių, o tai vienoje vietoje yra daug XIX a. Taip, tiek stengsiuosi surinkti Kanadoje.
  Be to, žinoma, didžiulis laivynas, iš įvairių jūrų.
  Nepaisant to, armada persikėlė į rusų pozicijas. O kiek ten karių turi Rusija? Šimtą kartų mažiau! Na, ateina ir statybininkai.
  Bet štai šeši su magiškais britų ginklais ėmė ir puolė.
  Šį kartą amžinai jauni kariai turi kulkosvaidžius, kardus ir visą niokojantį magišką arsenalą.
  Ir kaip jie ėmėsi tokios kariuomenės sunaikinimo.
  Mirabela Magnetic siūbavo kardus, nukirsdama anglų kareivius. Tada ji paleido kulkosvaidžių pliūpsnį, šienavo priešininkus. Po basomis mergaitiškomis kojomis kariai metė granatą, suplėšydami Liūto imperijos kariuomenę.
  O pirmosios puolimo bangos pabaigoje Mirabela sušvilpė.
  Varnos apalpo, daužydami anglų kareivių viršūnes.
  Terminatoriaus mergina dainavo:
  - Stipriausia pasaulyje yra rusų dvasia!
  Margarita, ši amžina mergina, taip pat milžiniškos griaunamosios galios terminatorė, pjaustoma kardais, kurie pailgėjo. Ir tada ji paleido kulkosvaidžių sprogimą. Tada nuogi amžinojo vaiko pirštai paleido žudikišką mirties dovaną. Jis suplėšė daugybę Rusijos priešų.
  Po to mergina auksiniais plaukais švilps kaip švilpukas, o britams ant galvų išmes visą debesį varnų. Tie perveria viršūnes.
  Marguerite sušuko:
  - Priešas bus sutraiškytas iki dulkių ir plunksnų!
  Nataša puolime... Mergina mėlynais plaukais pirmiausia kardais paleido vėjo malūną. Tada ji paėmė jį ir nuogais kojų pirštais metė granatą, kuri britams atneša mirtį. Tada ji paleido kulkosvaidžių sprogimą.
  Tada ji nusimetė liemenėlę ir kaip žaibas blyksteli iš raudono spenelio.
  Arklius ir žmones išmetė iš karto ir suplėšė į šipulius.
  Nataša sušuko:
  - Bet Pasaran!
  Karė Mirabela plika, mergaitiška koja metė mirtiną granatą ir sucypė:
  - Aš šauni mergina!
  Margarita, ši nenuilstanti mergina nuogu kulnu išdavė mirties dovaną ir išdavė:
  - O aš šauni moteris!
  Zoya mergina geltonais plaukais karšta atakoje. Ir ji paėmė kulkosvaidžių sprogimą, tada kapojo kardais ir surengė drugelių priėmimą. Mergina basomis kojomis metė sunaikinimo dovaną. Suplėšė masę anglų kareivių. Ir tada tamsiai raudonas spenelių karys išleido sunaikinimo pulsarą. Ir jis sumušė anglų gretas.
  Zoja sumurmėjo:
  - Aš toks, šauniausias!
  Ir vėl karys kaip pasviręs, šį kartą su žaibu iš bambos. Ji paims ir sudegins porą šimtų anglų.
  Ir juokiasi iš savęs atidengęs dantis. Ir iš dantų siunčiami saulės spinduliai, kurie apakina priešą.
  Augustinas taip pat kovoja. Tai šauniausia iš kiečiausių merginų. O dabar ji paims kardus, prailginančius pjūvį. Tada jis iššovė iš kulkosvaidžių. Pjaukite britų liniją. Po to plikomis kojų pirštais mess granatą. Kuris laužo anglų kovotojus kaip dėmė.
  O štai dar vėsiau nuo rubino spenelio išleidžia žudikišką mirties dovaną. O kiek oponentų nedarbingiems.
  Tačiau iš apvalios raudonplaukės bambos išskrenda žaibų kaskada ir kaip šašlykinės fakelas išdegina priešininkus.
  Augustine kuždėjo į viršų:
  - Bus labai skanu!
  Svetlana čia pat. Ji siautėja. Ir jos kardai eina per gretas kaip tankai, per pėstininkus. Ir tada grakščiu judesiu automatas nupjauna priešininkus. O kai veikia braškių speneliai, tai visiškas chaosas.
  Ir kai bamba išspjauna tai, kas tikra ir be galo kvepia žmogžudyste.
  Karys rėkia:
  - Aš esu čempionas!
  Mirabela Magnetic švilpia kaip sakalas. Ir kris ant britų kaip pilkas lietus. Čia mergina ims ir kirps kardais kaip žirklėmis. Ir tada mašinos veiks. Jaunasis karys yra labai sukrėstas. O štai dar šauniau, kai basa, mergaitiška studento koja paleidžia mirties dovaną.
  Mirabela sucypė:
  - Už komunizmo kampanijos didybę!
  Margarita yra labai aktyvi ir kieta mergina. Ji duoda kulkosvaidžių sprogimą, nukirsdama britus. O paskui mėsą pjaustyti kardais.
  Ir tada basomis kojomis jis pasiųs tokį niokojantį.
  Ir jaunieji kariai švilps. Ir tokie tiršti alpstančių varnų dribsniai nukris ant priešų.
  Nataša šaudo itin tiksliai ir riaumoja:
  - Šlovė carų tėvynei!
  Mergina iš automato iššovė. Tada ji rėžė kardais, nukirsdama liūtų imperijos kovotojus. Ir tada, nuogais kojų pirštais, kaip mesti dovaną visiško sunaikinimo.
  Ir tada pulsarus skleis raudoni speneliai. Ir tada iš apvalios bambos išskris toks griaunantis ir mirtinas žaibas. Ir sudeginkite pilnus, anglų kareivius.
  Tačiau labiausiai pražūtinga dovana buvo tada, kai merginai mėlynais plaukais suplyšo kelnaitės, o iš Veneros krūtinės išskrido destruktyvus magiško susinaikinimo tornadas.
  To britai niekaip negali pakęsti. Jis paims jį ir išmuš į drožles ir karstus.
  Karys riaumojo:
  - Šlovė kosminei ir karališkajai Tėvynei!
  Zoja kovoja su laukine energija. Čia ji malūną valdė su kardais. Tada ji davė tikslų kulkosvaidžių sprogimą. Be to, kiekviena kulka, paleista labai gražios merginos su jaunos kiaulpienės spalvos plaukais, pataikė tiesiai į taikinį ir nebuvo veltui. Ir tada pliki grakščių kojų pirštai metė dar vieną mirties dovaną. Ir jis pasirodė labai tikslus ir taiklus. Ir kiekvienas stebuklingos, daugkartinio naudojimo granatos fragmentas pataikė tiesiai į taikinį.
  Tada jis paėmė raudoną spenelį ir šovė iš dešinės krūtinės į kavaleriją, o iš kairės į pėstininkus.
  Zoya tviteryje parašė:
  - Šlovė carui Aleksandrui!
  Tačiau žaibas išskrido iš bambos, pirmiausia pėstininkams, o paskui kavalerijai. Tai pasirodė nepaprastai mirtina ir tiksli.
  Ir štai paskutinis akordas, kai iš nuostabios Veneros grotos pakilo viesulas, suplėšęs karei mergaitei kelnaites. Ir tiek daug anglų sunaikinama vienu metu.
  Moteris kovotoja riaumoja:
  - Už pažadėtąją Rusiją!
  Nataša, nutraukdama anglų kareivius, pastebėjo:
  - Pažadėtoji Izraelio žemė... Rusija vadinama kiek kitaip!
  Augustinas yra karys mirtinai besišypsančiais dantimis kaip veidrodis. Ir nuo jų atskrenda saulės zuikiai, kurie kepa anglų kareivius. Raudonplaukė mergina atlieka techniką su kardais, nukirsdama priešininkus. Tada jis šaudo iš kulkosvaidžių, nupjauna juos kaip žoliapjovę. Ir kai granata, paleista raudonos harpijos basos pėdos, skrenda ir sulaužo anglų kovotojus.
  Ir tada raudono kostiumo karė, paėmusi iš rubino spenelio, šaus tai, kas neša mirtį. Ir laukiniai pulsarai praeis.
  Mergina kažką paėmė iš bambos, kuri nesuteikia šansų pabėgti, paleidžia ir pliaupia į viršų.
  - Už pergalę prieš Rusijos priešus!
  Ir galų gale, išplėšus plonas kelnaites nuo Veneros krūtinės, atsiras tai, kas britams net nedavė laiko persižegnoti. Smarkiai nukrito.
  Svetlana paėmė jį ir rėžė kardais kaip malūno geležtes. Ji perkirto anglų kovotojus. Ir tada ji iššovė iš kulkosvaidžių. Iškirpkite daug priešų. Mergina paėmė jį ir paleido granatą iškaltais basų kojų pirštais. Ir suplėšė priešininkų masę. Ir tada iš braškių spenelių ji iššovė tokį šoko žaibo iškrovą. Ir ji be menkiausio gailesčio iššaudė anglų kovotojus.
  Taigi ji paėmė iš bambos ir pasiuntė magiškos magijos spindulį. Ir suplėšė juos visus į mažus gabalėlius.
  Ir galų gale ji nusivilko, nusimetė mėlynas kelnaites ir kaip iš Veneros prieglobsčio paleis visą audrą, padegė pulką ir sudegino iki galo.
  "Mirabela Magnetic" vėl nusileido atlikdama drugelio techniką žmonėms. Ir tada ji iššovė iš kulkosvaidžio. Šienavo anglų kareivius. Merginos basos kojos sviedė kelias daugkartines granatas. Ir suplėšė priešininkus.
  Ir tada karys, kaip švilpti. Ir iš viršaus varnos pradėjo plūsti ant britų nenuilstama molberto kulkosvaidžio jėga. Ir kaip jie aštriais snapais kartu su šalmais pervėrė Britų imperijos karius.
  Terminatoriaus mergina dainavo:
  - Šlovė Rusijos tėvynei!
  Margarita, nenuilstanti mergina, taip pat entuziastingai šaukė, išdygusi dantis:
  - Šlovė didvyriui carui Aleksandrui!
  O basomis kojomis ims ir išmes tokį žmogžudišką daiktą, lyg iš viršaus būtų nukritusi ugninė krūva.
  Ir vėl mergina švilps... Ir varnos kaip mirtina liūtis kris ant britų galvų.
  Nataša kovoja su pėstininkais su laukiniu pasiutimu. Ir jis ims kardus prieš britus ir muš. O priešus iš kulkosvaidžio nušvies. Ir kai jos nuogas kulnas išmeta mirties dovaną, pasidaro nepaprastai šaunu.
  O mėlynaplaukė karė iš savo raudono spenelio išleis įspūdingą susinaikinimo dovaną. Ir kepti gyvus anglų kareivius.
  Žinoma, gaila vaikinų, bet jie atvyko į pirmykštę Rusijos žemę - Aliaską. Ir sunku su jais susidoroti, be smurto.
  Tačiau Nataša, tarsi iš bambos trinktelėjusi galinga, elektros iškrova, sumušė priešininkus į kruviną netvarką. Ji tai daro labai efektyviai.
  Tačiau pražūtingiausias pašaras laukia priešų iš Veneros prieglobsčio, kaip liepia magiška hiperplazminė audra. Tai atneša visišką susinaikinimą.
  Karys riaumoja:
  - Komunizmas ateina!
  Zoja, vedanti mirtiną ugnį į priešą, iš kulkosvaidžių, susmulkinta kardais. Ji sutriuškino visą eilę anglų. Tada apnuogintais grakščių kojų pirštais ji metė mirtiną granatą. Suplėšė britų kareivius.
  O kai tamsiai raudoni speneliai sužibėjo pulsarais, sutraiškydami britų galią, britai visiškai susirgo.
  Tačiau mergaitės bamba paleido žaibus, kurie ištirpdė anglų kovotojų šautuvų durtuvus ir privertė jas pačias rūkyti.
  Tačiau galingiausia susinaikinimo dovana išskrido iš Veneros grotos. Jis paėmė visus priešus iš karto ir sudegino. Ir iš priešininkų paliko tik ragus ir kojas. Tiksliau, batų padai.
  Zoya tviteryje parašė:
  - Ateis komunizmas - šlovė carui!
  Augustinas kovoja su agresyviu pasiutimu. Ji yra mergina, na, tokia kovinga mergina, kad negaliu nieko prieš ją apsaugoti. Jos vario raudonumo plaukai plevėsuoja vėjyje kaip Lenino vėliava, su kuria jie eina šturmuoti Žiemos rūmų. Karys išsprogs iš kulkosvaidžių, ir kiekviena kulka yra tiesiai į taikinį. Ir pjauna kardais be nereikalingų ceremonijų.
  Ir kai nuogi terminatoriaus merginos pirštai meta mirtingiausios galios granatą. Ir jie suplėšys į mažas, suplėšytas dalis visus Didžiosios Britanijos karius, buvusius sunaikinimo epicentre.
  Bet rubino speneliai veikė. Taip pat mirtinas poveikis priešininkams. Vienas spenelis, spindintis brangakmeniais, spjaudė iškrovas į pėstininkus, o kitas - į Britų imperijos kavaleriją. Ir tiesiogine prasme liepsnojo pragariška šiluma.
  Augustinas tviteryje parašė:
  - Garbė Rusijos Tėvynei!
  O dabar iš merginos su raudonu kostiumu bambos išskris žaibas. Ir jis liepsnos anglų gretose.
  Nataša sucypė nuogu kulnu:
  - Tu esi super!
  Raudonplaukė viksva iš Veneros grotos paleis žudikišką stebuklingo viesulo ir riaumojimo srovę:
  - Mano tėvynė SSRS!
  Svetlana taip pat kovoja su agresyviais posūkiais. Ir nuogais kojų pirštais mėto plonus diskus, kurių kiekvienas nukerta keliolika angliškų galvų. Karys atidengia dantis. Šaudo iš kulkosvaidžių, pjausto priešininkus kardais ir paverčia juos kruvina netvarka.
  Tačiau iš jos braškių spenelių skraidė stebuklingų lazerių spinduliai. Ir, tarkime, tai tikrai šaunu. Kaip užsidegti priešui. Ir šie spinduliai, kuriuos išsviedžia gražios merginos krūtys, išties puikiai dega.
  Mergina apskritai, tarkime, karys supermenas!
  O iš apvalios bambos gražuolės lyg žaibas, išdegina ištisas proskynas priešo gretose.
  Svetlana sucypė:
  - Rusijai, kuri yra pati šauniausia!
  Ir dabar iš jos gražios Veneros krūtinės išskrenda siautėjusios magiškos plazmos srovė ir krenta ant britų. Žodžiu, sudegindamas juos pelenais ir ugnimi.
  Svetlana suriko:
  - Vardan Rusijos Kristaus!
  Mirabela Magnetic, beviltiškai kovojanti ir svaidodama kardais kaip sraigtasparnis puolimo režimu, patvirtino:
  - Vardan Jėzaus, mūsų rusiško, baltojo, visagalio Dievo!
  O plika mergaitės koja paleis tokią žudikišką susinaikinimo dovaną.
  Po to mergina vėl švilps kaip lakštingala-plėšikas. Varnos nuo tokio švilpuko išprotėja ir alpsta. O jų snapuose buvo angliškos kaukolės.
  Mirabel pažymi:
  - Geriau valandėlę pabūti karaliumi, nei šimtmetį vergu... Bet vyras nenori mirti!
  Margarita nusijuokė ir pasakė:
  - Taip, žmonės patys nežino, ko nori!
  Mergina paleido vėjo malūną ir basa koja metė granatą. Tada ji sumirksėjo perliniais dantimis sakydama:
  - Žmogus nori tapti Dievu, bet nenori aukotis!
  Ir Margarita, davė kulkosvaidžių sprogimą. Nušienauta daug priešininkų. O tada kaip švilpti. Ir varnos nukrito ant anglų kareivių galvų ir baigėsi mirtimi.
  Mergina juokdamasi pastebėjo:
  Viskas, kas veda į pergalę, yra nuostabu!
  Mirabela Magnetic, atlikusi skerdimo malūną, nupjovusi tuzinui anglų galvas, patvirtino:
  - Suimk priešą, bet priemonės nesiskaito!
  Nataša su kardais atliko drugelio techniką. Tada ji atliko labai taiklų seriją, nukirsdama priešininkus. Ji pjaustė juos kaip sviestą peiliu. Ir ji sužibėjo perliniais dantimis. Nuo jos ilčių skraidė saulės spinduliai, kurie nuplėšė anglų kareivių galvas. Ir jie visa tai padarė grėsmingai ir įtikinamai.
  Tada merginos nuogi kojų pirštai ėmė ir paleido citriną. Kuris, suplėšytas, iškart užgesino šimtą Didžiosios Britanijos karių. Ir nupjaukite jų galūnes.
  Ir tada Nataša iš savo bambos, kai ji apibarstė mirties ir sunaikinimo žaibus, parodys aukščiausią klasę. O bamba dirbo labai labai agresyviai, sėjo neišvengiamą mirtį.
  O kai iš Veneros grotos pasipylė magiškos, naikinančios energijos dėmės, tai pasirodė tikra išskirtinė akrobatika.
  Nataša lojo:
  - Už šventas pergales!
  Ir raudoni speneliai skleis kovos pulsarus, kurie nupjauna priešą.
  Tačiau puolime Zoya. Ši mergina auksiniais plaukais yra tokia aktyvi ir putojanti. Taigi ji paėmė ir iš kulkosvaidžių paleido labai taiklų ir taiklų sprogimą. Ir tada ji kardais rėžė užnugarį. Basomis pataiko į mirtiną bombą. Ir tada ji paėmė tamsiai raudonus spenelius, nes išleisdavo mirtinus ypatingos galios pulsarus. Ir drasko liūtų imperijos karius.
  Ir šaukti:
  - Šlovė komunizmui!
  Ir nuo bambos pasiųs tokį laukinį žaibą, kad sudegins priešus ant žemės.
  Ir tada mergina iš Veneros grotos pakels tokios beribės jėgos bangą, kad tai bus tik laukinė stichija.
  Zoya sušuko:
  - Už Rusiją, šventieji karaliai!
  O iš perlinių dantų išleis tokius susinaikinimo energijos kiškius, kad jie sudegins pusę anglų pulko. Ir kaip išgąsdins arklius, kad šaunesnių merginų nėra.
  Augustina atkišo dantis ir mirktelėjo savo palydovams. Tada ji paėmė jį ir nuogais kojų pirštais metė mirties dovaną į liūto imperijos kovotojus. Ji iššovė kulkosvaidžių pliūpsnį, tada kardais paleido malūną, kapodama priešininkus.
  Ir šaukia:
  - Už rusų komunizmą!
  Ir iš rubino spenelių išleido naikinimo ir destruktyvios magijos dovaną. Žodžiu, valgo priešus gyvus.
  Ir kai iš jų bambų išskriejo žaibai, kurie sprogo per anglų gretas, ir jie visi buvo numušti kaip pjautuvas. Taip, ir kepti, kaip kebabai keptuvėje.
  Tačiau iš Augustino krūtinės liejosi degančios, pragariškos energijos srovė. Ir kaip jis pradėjo viską deginti ir paversti pelenais. O dabar dėl stebuklingos plazmos srauto dingo visas anglų pulkas.
  Raudonplaukis karys sušuko:
  - Už rusų komunizmą!
  O iš savo perlinių dantų kaip išleis saulės zuikius. O tie anglų kovotojai bus sudeginti ir jų šalmai išlydyti.
  Taip duoda raudonplaukė.
  O štai Svetlana mūšyje. Toks baisus ir degantis grožis. Nors jos plaukai asocijuojasi su sniegu.
  Karys paėmė jį ir vėl suko kardus, kirsdamas priešininkus. Tada ji šaudė iš kulkosvaidžių ir labai tiksliai, beveik mirtinai ir mirtinai. Visos kulkos nuėjo tiesiai į taikinį.
  Tada merginos basos kojos išleido sunaikinimo ir susinaikinimo dovanas.
  Jie suplėšė daugybę Didžiosios Britanijos imperijos karių.
  Tačiau iš tamsiai raudonų spenelių skrido naikinimo pulsarai. Taip, jie tokie mirtini, kad negaliu jų nuo jų išgelbėti. Ir tiek daug Anglijos kovotojų buvo kepti. Ir jie veikė be menkiausio gailesčio.
  Ir nuo bambos sprogo tokiu degančiu žaibu, staigesniu nei atmosferos išlydis. Ir jie visi sudegė vienu metu.
  Ir tada mergina paėmė ir paleido iš burnos visiško sunaikinimo ir mirties zuikius.
  Sudegino daug priešininkų....
  Ir taip iš įsčių išskris visas naikinimo ir susinaikinimo tornadas. Ir uždegkite anglų kovotojus kaip Kalėdų žvakes. Ir degs be menkiausio gailesčio.
  Svetlana lojo:
  - Šlovė carinio komunizmo Tėvynei!
  "Mirabela Magnetic" su aistra patvirtino:
  - Šlovė didvyriams!
  O mergina dar ir iš dantų skleidė saulės spindulius, kurie sudegino daugybę anglų.
  Tada buvo paimtos raganos merginos, kurios, norėdamos pagreitinti priešininkų pralaimėjimą, iš penkto taško paleisdavo magiškas dujas. Ir iš karto sustingo dešimtys tūkstančių anglų. Ir tada griuvo skausmingais traukuliais.
  Mirabela Magnitnaja ir Margarita Koršunova sušvilpė vieningai, sinchroniškai, o masė varnų ir grifų, suplūdusių pešti mirusiųjų kūnų, ėmė ir kaip dribsniai krito ant britų. Ir jie pervėrė galvas, ir šalmus, ir taip toliau. Jie stipriai smogė.
  Augustinas vėl iš Veneros grotos paleido visą magijos tornadą, kuris užklupo priešininkus ir kaip jis švilpia laukiniu nuodingų dantų šyptelėjimu.
  - Aš mirties genijus!
  Ir vėl švilps visas šešias... Paskutinius tūkstančius anglų iš didžiulės armijos pribaigė jų švilpimas ir žiauri žmogžudystė. Jie tiesiogine prasme įėjo į karstus.
  Po to laikas pereiti prie britų laivyno. Pusantro šimto tūkstančių anglų buvo sunaikinta sausumoje. O dabar atėjo laikas pasiimti jūrą.
  Mirabela Magnetic, vos paliesdama bangas nuogais rožiniais kulnais, bėga palei bangas. Mergina siūbuoja kardus, skrenda prie artimiausio šarvuočio ir kardais pjausto jūreivius. Nepamirškite šaudyti iš kulkosvaidžių.
  O jo basos kojos labai tiksliai ir mirtinai meta granatas. Ir galima sakyti, kad tai puiku.
  Ir galiausiai mergina griebia laivo vairą. Apsuka galingą mūšio laivą ir vienu metu du laivai visu greičiu susiduria vienas su kitu. Tarsi du kalnai susijungė iš karto, ir metalas sugriuvo, ir pertvaros sudegė. Ir sumišęs anglas įkrito į vandenį. Ir paskendo šimtai.
  Mirabela, kaip švilpti - žuvis pašėlo ir ėmė daužyti anglų jūreivius uodegomis į snukį.
  Mergina sušnypštė:
  - Šlovė carizmui - judame komunizmo link!
  Margarita, kapodama priešininkus ir pjaustydama juos kardais, o anglus kapodama kaip kopūstą, įsiveržė į vairą. Nuogais kojų pirštais ji svaidė į priešą granatas ir išmušė jo vidų. Mergina pasirodė tikrai labai šauni ir nenugalima. Ir dabar ji užėmė vairą.
  Ir vėl du geležiniai anglai apsisuka ir susiduria. Ir metalo daužymas, ir milžinų griūtis. Ir po potvynio.
  Nataša taip pat yra nuožmioje atakoje. Ji dirbo su kardais. Tada nupjaukite iš eilės. Ir apnuogintais moterų kojų pirštais ji paleido bombą.
  Tada ji paėmė vairą ir apvertė mūšio laivą ant avino. Tačiau tuo pat metu ji nepamiršo nušauti pulsaro iš raudono spenelio, suplėšydama jūreivius.
  Mergina sušuko:
  - Griaustinis ir žaibas!
  Zoja, naikindama priešininkus kardais ir šaudydama iš kulkosvaidžių, atlaisvino kelią prie vairo. Ji apvertė mūšio laivą nuogais kojų pirštais. Jis taranavo artimiausią kolegą.
  - suriko Zoja.
  - Tai fantastiška!
  Ir iš tamsiai raudono spenelio išleis dar vienas pulsaras.
  O štai Augustinas veikia. Ji daužė jūreivius kardais, davė pliūpsnį, tiek, kad nė viena kulka nepraskriejo. Pralaužk iki tikslo. Vairas sukasi ir plikais pirštais.
  Ir abu šarvuočiai susiduria.
  Raudonplaukė viksva sušuko į plaučius:
  - Ereliai kovos už Tėvynę!
  Svetlana taip pat yra puiki kovos moteris. Kardais pjauna anglus. Tada jis pjaus kulkosvaidžio sprogimu. Ir tada basomis kojomis išmes porą plonų diskų.
  Griebė už vairo, pasuko. Ir vėl šarvuočiai susiduria.
  Mergina čiulbėjo plaučiais:
  - Aš darau stebuklus!
  Mirabela Magnetic, kalavijais perpjovusi anglus, pabalnojo kitą laivą. Ir vėl ji stūmė šarvuočius su posūkiu. Ir kaip karys sušvilps. Ir kad daug jūreivių išsigandusių žuvų numušė į vandenį.
  Margarita taip pat yra mūšio meistrė. Pirma, anglai rėžiami kardais. Tada paima jį basomis kojomis ir meta žudančius diskus. O po mergaitės be nereikalingų ceremonijų šarvuotis išsiskleidžia ir avinas į priešininkus.
  Tada mergina rėkia:
  - Kortelių kostiumas bus super!
  Nataša irgi mergina, visai ne klaida. Pjauna per anglų jūreivius kaip dėmė. Tada jis griebia vairą. Ir vėl stumia šarvuočius. Bet kai iš raudono spenelio išskrenda superklasės dovana, tai tikra mirtis.
  Zoja kovoja be jokių kompleksų. Nukirskite krūvą anglų su kardais. Ji basa koja metė bumerangą, nukirsdama jiems galvas. Tada ji paėmė vairą ir vėl susidūrė du laivai.
  Karys sucypė:
  - Eime pas aviną!
  Augustina taip pat yra moteris, kuri nėra misija. Ji paėmė ir nuogais kojų pirštais sugriebė admirolą už nosies ir išmetė jį už borto. O paskui ji visus kapojo kardais kaip raugintus kopūstus. Tada ji sugriebė vairą ir apvertė mūšio laivą pragarišku avinu.
  Ir jie pradėjo skęsti kartu.
  Svetlana yra triuškinančių jėgų karė. Ji iškirto daug anglų jūreivių. O ji basomis kojomis paėmė vairą ir taranavo iš karto tris anglų laivus ir sugebėjo lengvai juos užtvindyti.
  Tada ji sušuko:
  - Bižuterijos eutanazija!
  Kitas britų laivas Mirabela Magnetic užfiksuoja ir atsitrenkia į barškutį, šiuo atveju kreiserį, riaumojantį:
  - Šlovė Tėvynei!
  Margarita taip pat pabalnojo naują judantį laivą. Ir ji pasipildė beprotišku avinu, sunaikindama priešą.
  Ir suriko:
  - Kreiseriai skęsta!
  Nataša taip pat balno ir stūmė kreiserį įprastu būdu. Tuo pačiu metu iš raudono spenelio taip pat buvo išleistas pulsaras. Jis taranavo britų laivą tiesiai į bortą ir perskėlė jį.
  Karys sucypė:
  - Šlovė carinio komunizmo Tėvynei!
  Ir tada iš Veneros krūtinės bus išmestas krešulys, kuris tuoj pat užliejo du kreiserius.
  Zoya taip pat yra puolimo judėjime. Ir vairas apsisuko. Sunaikinkime britus ir stumkime kreiserius vienas į kitą. Ir tada ji nuogais kojų pirštais metė bombą ir nuskandino kitą anglų laivą.
  Tada mergina tęsė naikinimą žaibais iš aviečių spenelių.
  Augustinas taip pat yra labai agresyvus. Pjaustyk anglus kardais. Ir tada ji basa koja metė sviedinį, kuris, atsitrenkęs į vairą, pasuko anglų kreiserį taip, kad jis susidūrė su kolega.
  Dešinysis rubino spenelis išsiveržė žaibas, nuskandinęs fregatą, o kairysis brigantinas.
  Raudonoji harpija sušuko:
  - Šlovė carizmo epochai!
  Ir iš Veneros grotos kaip stebuklingo cunamio.
  Svetlana, taip pat laukinėje ekstazėje, lojo:
  - Rusija laimės!
  O kitą laivą ji pavertė avinu ir pradėjo laužyti metalą. Ir abu laivai iš karto pradėjo skęsti ir sprogti.
  Mirabella Magnetic vėl sušvilpė... Tūkstantis žuvų pašoko ir tuoj pat trinktelėjo uodega į kreiserio šoną. Jis pasisuko ir pradėjo skęsti.
  O mergina terminatorė užfiksavo kitą kreiserį ir taip vikriai nukreipė jį plikomis mergaitiškomis kojomis, sukdama vairą, kad iš jo nuskendo vienu metu keturi laivai.
  Ir Margarita stūmė du kreiserius, juos nuskandinusi, sucypė:
  - Šlovė karališkojo gyvenimo Tėvynei!
  O mergina nuogais pirštais metė penkis žirnius, ir iš karto penki Britų imperijos laivai sprogo kaip kepurės po kūju.
  Nataša pritariamai linktelėjo. Ir ji išmetė energijos srovę iš savo Veneros įsčių. Nuskandino porą kreiserių ir gurguliavo:
  - Rusijai gyventi komunizmo sąlygomis!
  Zoja taip pat iš savo įsčių išmetė energijos cunamį, apvertusi laivus, ir sušnypštė:
  - O carizmo laikais dar geriau!
  Augustina savo rubino speneliais nukreipė energijos srautą į savo priešus. Padegkite kelis laivus vienu metu. Ji išmušė žaibą iš bambos ir sušuko:
  - Dėl karališkųjų keiksmažodžių!
  Tuo tarpu Svetlana stūmė du paskutinius britų kreiserius ir nuskandino dar porą laivų, sviesdama stebuklingus lazerio spindulius iš braškių spenelių. Tada ji paėmė jį ir išleido žaibo iškrovą iš Veneros krūtinės ir sušuko:
  - Už Rusijos carų didybę!
  Mirabela vėl sušvilpė... Dabar delfinai pradėjo daužytis į anglų laivų šonus, priversdami juos apvirsti ir nuskęsti.
  Mergina dainavo:
  - Aukštasis komunizmas yra carizmas!
  Margarita, ši basa mergina, metė dar vieną žirnį į britų fregatą ir nuskandino kitą indą, judindama nuogą kulną, vyaknula:
  - O caro laikai buvo patys geriausi!
  Mirabela, baigdama britą, sutiko su tuo:
  - Žinoma, geriausia!
  O mergina, perkeldama nuogą, apvalų kulną į fregatos laivapriekį, privertė jį skristi ir paskandinti dar tris laivus.
  
  MERGAINĖ BASOJI PASTRAUKA DINGIS KHANAS
  Kario mergina skuba į Kalkos mūšį padėti rusų ratui. Ji bėga, žybčiodama nuogomis, iškaltomis, įdegusiomis kojomis.
  Mūšis prie Kalkos yra labai svarbus. Jei įveiksite mongolų rati, galbūt nebus Batu su vėlesniu mongolų-totorių jungu. Bet kokiu atveju tai yra pamoka ir Čingischano palikuonys tris kartus pagalvos prieš vykdami į Rusiją.
  Mirabela bėga į pagalbą rusų kariuomenei ir karštai sau dainuoja, jos nuogi, apvalūs, šiek tiek dulkėti kulnai mirga;
  Aš esu stipriausia mergina pasaulyje
  Kas gimė tyrai...
  Nėra manęs gražesnės planetoje -
  Mums seksis visur!
  
  Tegul Rusija garsėja viskuo, kas nuostabiausia,
  Šalis, užkariavusi visą pasaulį...
  Tegul žmonės iš karto tampa įdomesni
  Bet kuris karys yra tikras stabas!
  
  Aš ginsiu šventą šalį
  Kur yra mūsų protėviai, tikėkite visais stipriausiais ...
  Sužinok žmones, mergina basa,
  Ji yra erelis, o ne žvirblis!
  
  Buvau komjaunimo narys praeitame gyvenime,
  Naciai kovėsi taip triuškinamai...
  Ir merginos balsas taip skambėjo,
  Ir šviesi oro siela!
  
  Aš labai drąsiai kovojau prie Maskvos,
  Šaltyje buvo mergina basa ...
  Ir mano spaudimas toks šokiruojantis,
  Sulaužiau kumščiu Fritzui veidą!
  
  Jėzaus, mūsų vėliavos, šlovei,
  Ir taip pat didžiausias Dievas Svarogas ...
  Amžinai Lada švenčiausia su mumis,
  Ir ryškiausias baltas Dievas pasaulyje!
  
  Mes esame žmonės, kurie gimė saulės šviesoje,
  Yarilo mus įkvėpė žygdarbiui...
  Ir merginų daina smarkiai liejasi,
  Štai cherubas išskleidžia sparnus!
  
  Taikliai šaudžiau iš kulkosvaidžio,
  Dovanos metimas basa koja...
  Aš mečiau tinklą į fašistus,
  Mergina atrodo šiek tiek sena!
  
  Karys, manau, iš Dievo,
  Sukūrė pasaulį, kuriame grožis...
  Vardan didžiausio Svarogo,
  Grožio sieloje grožis bręsta!
  
  Mes gynėme Kremlių nuo nacių,
  Sugebėjome suskaičiuoti visus vienu metu...
  Ne, mergina nebus demobilizuota,
  Ir mes pataikėme Fritzui tiesiai į akį!
  
  Amžinojo komunizmo šlovei,
  Aš kovojau basas kaip komjaunimo narys ...
  Mes sunaikinsime fašizmo pulkus,
  Kad tas plienas nepasiduotų Rusijos priešams!
  
  Merginos kovėsi prie Stalingrado
  Aleli yra kaip rubinas jų speneliuose ...
  Greitai pamatysime komunizmą,
  Nežinant liūdesio ir ilgesio!
  
  Mes esame geriausios merginos Tėvynėje,
  Aš esu komjaunimo narys beveik nuogas ...
  Bet taip sutriuškino Reichą iš kulkosvaidžio,
  Kad vokiečiai nepateko į mūsų kompaniją!
  
  Vardan labiausiai spindinčios Rusijos,
  Tikiu, kad viskas bus labai gerai...
  Didžioji Jėzaus tikėjimo misija
  Nors beldžiasi kriauklės kaltas!
  
  Vardan mūsų didžiosios Tėvynės,
  Mes paleisime piktuosius fašistus...
  Taip, sustabdykime laukinės ordos pulkus,
  Net įnirtingo užpuolimo metu piktas vagis!
  
  Tegul Jėzaus vardas šviečia kaip saulė
  Tegul mama Marija suteikia didelį rojų...
  Visagaliam Ladai mes esame vaikai,
  O tu kovoji drąsiai ir išdrįsti!
  
  Vardan mūsų didžiosios Tėvynės,
  Kas davė komunizmui visur ...
  Šventieji iš ikonų šviečia, aš matau veidus,
  Vienoje Viešpaties šeimoje!
  
  Visagalio Svarogo vardu,
  Visagalis Kristus Gelbėtojas...
  Turime būti kaip šeimos Dievas,
  Visam Begaliniam Kūrėjui!
  
  Taip, Rusija iškels vėliavą virš savęs,
  Tapsime stipresni ir išmintingesni...
  Nors Čingischanas puola stačiais,
  Bet mes, merginos, vis tiek esame protingesnės!
  
  Taigi sakau jums, žmonės, kad išdrįskite
  Tarnaukite mums ištikimiems Rusijos dievams ...
  Ir išgelbėk rusų sielas mūšyje,
  Nors tai smogia į pragarišką spiečius!
  
  Mes laimėsime, aš tikrai žinau
  Mes galėsime nugalėti visus nacius ...
  Kainas nesutriuškins Tėvynės kovotojų,
  Ir su didžiuliu riaumojimu lokys gyvens!
  
  Viską padarysime labai šauniai,
  Mes nugalėsime visus Fritzus ir Mongolus ...
  Juk su merginomis muštis pavojinga,
  Rusijos žmonės žino nenugalimą!
  
  Visi parodysime grėsmingą šypseną,
  sulaužysime Čingischano ragus...
  Vardan begalinės šlovės,
  Tegul būna labai šviesus likimas!
  
  Taip, mes gražiai kovosime su merginomis,
  Mes parodysime aukščiausią klasę pasaulyje ...
  Aš esu karys, o siela tiki ne klounu ...
  Ir Dievas atlygins Kristui už pergales!
  
  Mes sulaužysime Čingischano tumenus,
  Kalkoje kovos merginos ...
  Nesipriešink pragariškam smūgiui,
  Aš myliu Jėzų ir Staliną!
  
  Taigi aš sukaposiu priešus, tikėk neskaičiuodamas,
  Galiu juos nugalėti kaip midijas...
  Patikėk manimi, mūsų laukia sunkus darbas,
  Nors gyvenimas trapus kaip šilko siūlas!
  
  Lados vardu, Švenčiausioji Marija,
  Kas suteikė jaunystės ir meilės...
  Mes merginos visiškai basomis kojomis,
  Sutrypkime priešininką į purvą ir kraują!
  
  Kristus ateis ir mirusieji prisikels
  Perunas, Yarilo, Baltasis Dievas, Svarogas ...
  Jie yra vienas, žmonės nuoširdžiai žino
  O virš visatos yra Visagalis strypas!
  
  Trumpai tariant, mūsų laimė bus amžina,
  Nuostabus ir nuostabus amžiams...
  Ir dangus, ir žemė turi galingą galią,
  Ir nemirtingumas, ir jaunystė amžinai!
  Mirabela dainavo gražiai, o jos kūnas labai raumeningas, įdegęs ir patrauklus. Ir jos nuogos kojos yra labai patrauklios blykstės.
  Mergina šiek tiek vėlavo, o mūšis jau vyko. Bet tada pribėgo kitos gražuolės. Nataša, Zoja, Augustinas, Andželika, Svetlana. Ir tai jau šeši kariai. O kariai labai šaunūs ir fiziškai labai stiprūs plačiais pečiais ir aukšta krūtine.
  Štai šešios merginos raumeningais ir itin raižytais kūnais.
  Mirabela daužė kardais, o priešininkus sumušė:
  - Didžiosios Rusijos imperijos šlovė!
  Ir nuogais kojų pirštais ji metė aštrų diską su briaunomis ir nukirto galvas.
  Nataša, kapodama mongolų karius, skerdė priešininkus ir cypė:
  - Už Rusiją iki galo!
  Zoja, kirsdama branduolinius ginklus, pareiškė, apnuogindama dantis, sumurmėjo:
  - Ruby Čingischanas!
  Augustina, kirsdama Kijevo Rusios priešus, nuogais kojų pirštais metė bumerangą ir cypė:
  - Už Tėvynę, mūsų motina!
  Andželika sukirto priešininkus, nuogu kulnu sunaikino mirtiną granatą ir šaukė:
  - Už Tėvynę už Rusiją!
  Svetlana, kirsdama mongolų karius ir plikais pirštais mėtydama nuodingas adatas, sumurmėjo:
  - Už šauniausias pergales!
  Mirabela su didele aistra nukirto priešo nukerius, o entuziastinga mergina pradėjo dainuoti;
  Didžioji Rusija - beribiai laukai,
  Tegul šventoji žemė dega tarp žvaigždžių...
  Tikiu, kad širdies jausmai netirpsta -
  Saugosime sieną nuo krašto iki krašto!
  
  Tegul mūsų namuose būna komunizmas,
  Kuris pagimdė draugą Leniną ...
  Ir sunaikintas piktasis fašizmo priešas,
  Vardan didžiausių kartų!
  
  Juk Tėvynė mūsų širdyse yra viena,
  Ir ateityje daugeliui galaktikų...
  Tegul mano šalis garsėja šimtmečius
  Tėvyne tu esi ne tik saldus įvynioklis!
  
  Tegul mano Tėvynė žydi
  Nugalėsime Čingischaną...
  Laimėjimai atidaro neribotą sąskaitą -
  Šlovei aš pažįstu rusą Ivaną!
  
  Mes esame karingos merginos, tokios stiprios
  Kad priešas negali mūsų įveikti...
  Mes esame Svarogo dukterys ir sūnūs,
  Gali smogti fiureriui į veidą!
  
  Tikiu, kad mes, deivė Lada
  Kuris pagimdė daugybę dievų...
  Visi žmonės yra draugiška šeima,
  Kurį savo širdyje pažįstu Rodą!
  
  Ir visagalis Rusijos Jėzus,
  Gimęs didžiojoje stačiatikybėje...
  Žinoma, demiurgas visai nėra bailys,
  Visagalis apsigyveno tarp žmonių!
  
  Visagalio Kristaus šlovei,
  Mes iškelsime savo aštrius kardus ...
  Kovok su mongolais iki galo
  Kad Batu orda neateitų į Rusiją!
  
  Taip, pas mus begalinės galios Rodas,
  kas kuria visata...
  Ir jis tiesiog galėjo tai padaryti
  Kas tiesiog stebina mūsų sąmonę!
  
  Mes esame žmonės - tai erdvės erdvė,
  Galintis užkariauti visatą...
  Nors Baty kirvis užgriuvo minias,
  Rusija su šeimos jėga mūšyje nepakitusi!
  
  Merginos labai mėgsta basomis kojomis,
  Greitai skubėkite per ledines sniego pusnis ...
  Ir jie sumuš mongolą kumščiu,
  Kad nedrįstų susidoroti su Tėvyne!
  
  Gražesnės tėvynės nerasi
  Nors jie puola Rusiją su košmarišku pulku...
  Mergaitei ne daugiau kaip dvidešimt metų,
  Ji jau nukirto samurajų!
  
  Ji graži ir elegantiška
  Mergina, kuri juokais naikina mongolus ...
  Tegul šėtonas puola žemę -
  Mes sutriuškinsime priešą plieniniu būdu!
  
  Taigi pamojavau basa koja,
  Ir ji kišdavo pliką kulną į smakrą...
  Aš tapau tokia šauni mergina
  Šiuo atveju jums nereikia samovoloko!
  
  Mano kardai mirga kaip plunksna,
  Ir jie taip garsiai sumažino mongolų armiją ...
  Tegul mano irklas stiprus,
  Priešas bus pašėlusiai sunaikintas!
  
  Taip, mūsų Rusiją nėra gražiau rasti,
  Puiki kaip saulė virš planetos...
  Mes galime rasti laimę sau,
  Ir apdainuojami didvyriškumo žygdarbiai!
  
  Rusija yra švytinti šalis,
  Kas davė komunizmą tautoms...
  Ją mums amžiams padovanojo giminė,
  Už Tėvynę, už laimę, už laisvę!
  
  Tėvynė - šloviname Viešpatį Kristų,
  Tegul Marija ir Lada būna vieningi ...
  Draugas Stalinas pakeitė tėvą -
  Mes, rusai, esame nenugalimi mūšiuose!
  
  Pasaulio tautos mėgsta rusišką būdą,
  Mes esame viena, tikėkite žmonėmis širdyje...
  Patikėkite manimi, nelenkite mūsų kumščiu,
  Netrukus atversime duris į kosmosą, aš žinau!
  
  Basomis kojomis įžengsime į Marsą,
  Netrukus įvaldysime Venerą drąsiai...
  Viskas bus tik aukščiausios žinojimo klasės,
  Ir vyras taps bet kokiu herojumi!
  
  Taip, Jėzus yra Supermenas
  Su Svarogu Rusija pakils nuo kelių ...
  Vaikinai neturės problemų,
  Šlovinkime šeimą begalybės vardu!
  Mongolų buvo tik trisdešimt tūkstančių, o šešios merginos juos labai garsiai sukapojo.
  Ir kai Mirabela nukirto Sudubei galvą, nuogais kojų pirštais svaidydama aštrų durklą, svarstyklės galiausiai pakrypo Rusijos kariuomenės link.
  Mirabela, kapodama mongolus, pasakė:
  - Kare vadas dažniausiai nori vadovauti kaip liūtas, bet kad laimėtų, pavaldiniu nevalia būti avinu!
  Nataša agresyviai pažymėjo, perkirsdama branduolinius ginklus ir be problemų numušdama jiems galvas:
  - Politikas - tai petys, duodantis užnuodytą medų, ir pažadų šlakas su melo prieskoniu ir be tiesos druskos!
  Zoja, pjaustydama mongolus ir basa koja mesdama nuodingą adatą, sušuko:
  - Kai politikas praveria burną, rinkėjo siela tvirtai užsidaro!
  Augustinas, nukirtęs mongolus ir išskrodęs juos iki pat balnų, čiulbėjo:
  - Kuo daugiau aukso kalnų išskris iš politiko burnos, tuo didesnė tikimybė, kad rinkėjo piniginė bus tuščia!
  Andželika, kapodama mongolus ir nukirsdama jiems galvas, nuogais kulnais sulaužydama žandikaulius, šmaikščiai pažymėjo:
  - Politikui lengva kopti į aukso kalną savo pažadų, rinkėjui toks pakilimas atveria kritimą į bedugnę!
  Svetlana tęsė, likę gyvi mongolai jau pabėgo, o ji plikomis kojų pirštais mėtė adatas gurkšnodama:
  - Dievas davė žmogui priežastį kurti, o politiką - bausmei!
  Po to mūšis galiausiai peraugo į priešų persekiojimą. Mirabela nukirto priešininkus ir dainavo:
  - Tamsos kariai yra tikrai stiprūs,
  Blogis valdo pasaulį, nežinodamas skaičiaus...
  Bet jūs esate šėtono sūnūs,
  Nelaužyk Kristaus galios!
  Ir Mirabela pribaigė priešus.
  Nukirsdama paskutinius mongolus, ji pasakė:
  - Nebaigtas priešas yra kaip negydoma liga - tikėkitės komplikacijų!
  Šiame mūšyje, žinoma, laimėjo rusai. Tačiau to neužtenka. Mongolai, sukaupę jėgas, dar gali vykti į Rusiją. Nors jiems buvo pamokyta.
  Todėl šešios mergaitės gavo Rusijos dievų užduotį nužudyti Čingischaną, kol jis sustiprės Chorezme.
  Jie tiesiog apgula senąją imperijos sostinę. Galbūt vienintelis didelis miestas, kuris atsisakė pasiduoti. O dabar jį šturmuoja mongolai.
  Nataša pasiūlė:
  - Turime nužudyti Čingischaną ir jo sūnus. Tada mongolų kariuomenė iširs!
  Mirabella patvirtino:
  - Daugiau veiksmo - mažiau žodžių!
  O merginos - visos šešios atakavo varžoves. Ir pjaustykime mongolus kardais, kurie pailgėjo, ir meskime mirties dovanas plikomis pirštais.
  Kariai išsiskirstė ... Ir jie kirto ištisas proskynas priešo pozicijose. Ir kaip jie juos supjaustė.
  Mirabela, naikindama mongolus, pažymėjo:
  - Mūsų negalima nugalėti!
  Nataša, perkirdama mongolų legionus, patvirtino tai:
  - Kai esame vieningi, esame nenugalimi!
  O Zoja plika kulnu judėjo prie mongolų, perkeltine prasme suplėšydama juos į gabalus. Tada ji sušuko:
  - Tikiu, kad Rusija atgims!
  Andželika, perskirdama priešininkus, sucypė:
  - Dėl to aš ir kovoju!
  Augustinas, sutraiškęs mongolų rati, riaumojo:
  - Ir aš nebijau priešų!
  Svetlana išdavė, su pasimėgavimu kapodama priešus:
  - Tai bus Kijevo Rusios gynyba tolimuose prieigose!
  O merginos, kirsdamos mongolus, dainavo choru;
  Čingischanas norėjo valdyti pasaulį,
  Jis turi pilnų dėžių ambicijų...
  Nori pataikyti į Kijevo tėvynę,
  Bet mes įvarysime jį tiesiai į karstą!
  
  Mes esame Svarogo dukters mergaitės,
  Mes galime nugalėti visus mongolus...
  Kiekvienoje širdyje yra dalelė Dievo,
  Piktas vagis mūsų neįveiks!
  
  Tikėkite, mes greitai būsime su Jėzumi
  Jis įsivaizduoja šlovingiausią Dievą...
  Norėdami užkariauti puikų meną,
  Kad galėtų kiekvienas, esantis šlovės širdyje!
  
  Čingischanas klastingai puola,
  Jo žiurkių minios yra puikios...
  Aš pagimdžiau mergaitę ant laso,
  Nuker kariai vedė!
  
  Rusija, žinoma, bus labai ryški,
  Gryniausia tėvynė...
  Net netikintieji tuo džiaugiasi,
  Nors kartais kyla problemų su šėtonu!
  
  Didžiausias yra užkariautojas,
  Šis piktasis barbaras Čingischanas...
  Kas nusilenkė, yra išdavikas savo sieloje,
  Mūsų neužkariaus mongolų chanas!
  
  Priešas, žinoma, yra labai stiprus,
  Jo minios kaip vandenynas...
  Bet merginos atrodo stilingai,
  Pataikė į Čingischano širdį!
  
  Mes galime užkariauti dalelę pasaulio
  Įveiksime juokaujančių minią...
  Todėl Kristuje stabo siela,
  Aš sulaužysiu mongolų armiją!
  
  Čingischanas yra kovotojas, nors ir puikus,
  Bet patikėkite, mes tai sulaužysime...
  Nors drakonas eina su tūkstančiu veidų,
  Šlovė bus patvirtinta plieniniu kardu!
  
  Rusija apgynė šalį pati savimi,
  nuo pragaro skėrių įsiveržimų...
  Ji pridengė motinos krūtis -
  Visos Saulės ir Žemės tautos!
  
  Merginos labai tvirtai pasakė:
  Čingischanas negali atsispirti...
  Tėvynės vėliava išdidžiai vystėsi,
  Egzaminą išlaikysite tvirtai penketu!
  
  Merginų kardas turi tašką,
  Kas stipriau visatoje, nerasi...
  Nenešiokite gyvūnų nesąmonių,
  Galėsime patekti į meilės rojų!
  
  Tėvynėje nėra nieko geriau už
  pasaulio merginas, pasaulį, deimantą...
  rusai, totoriai, mordoviečiai, čiukčiai -
  Už jus visus Kristus atiduos savo gyvybę!
  
  Mūsų pasaulyje viskas bus gerai,
  Čingischano minia žuvo ...
  Armagedonas Batu neateis,
  Šėtonas rusų nesutryps!
  Čia Nataša sviedė aštrų durklą ir baigė Čingischaną, mesdama mirties dovaną nuogais kojų pirštais.
  Ir Mirabela Magnetic nukirto galvą vyriausiajam Čingischano Jochi sūnui.
  Taip buvo nužudyti du pagrindiniai mongolų lyderiai.
  Antrąjį Čingischano sūnų nužudė Augustinas, o trečiąjį - Zoja, smogdamas mirtinomis mirties dovanomis.
  Tačiau ketvirtasis sūnus Svetlana nuo smūgio basa koja susilaužė kaklą.
  Taip, šios merginos pademonstravo aukščiausią kovinę klasę. Čingischanas turi tik vieną teisėtą sūnų Kulkaną, tačiau jis vis dar mažas vaikas. Taigi kova dėl valdžios neišvengiama. Tačiau yra ir Mengo anūkas - vyriausias iš Jochi ir jau beveik suaugęs jaunuolis.
  Jam buvo duota pribaigti šviesiai raudoną Andželiką. Kad liktų tik maži vaikai ir vyksta kova dėl Čingischano sosto.
  Taigi mongolai nebus pasirengę kampanijai prieš Rusiją. Ir greičiausiai jų imperija subyrės ir paskęs erkėje.
  Tačiau merginos tik tuo atveju nulaužė kelis autoritetingiausius Čingischano vadus, kad niekas negalėtų užkariauti Rusijos ir suvienyti mongolų.
  Po to į savo laiką grįžo mirgėję nuogi, apvalūs kulnai.
  Kijevo Rusė nežinojo apie įsiveržimą. Pamažu feodalinį susiskaldymą pakeitė Žemių konsolidacija. Ir tai padarė Aleksandras Nevskis, kurio pergalės prieš švedus ir vokiečius sustiprino jo autoritetą. O kadangi nebuvo apsinuodijęs, ilgai valdė ir net spėjo būti karūnuotas, gavęs imperatoriaus ir karaliaus titulą. Prieš tai užkariavęs Lenkiją, Bulgariją ir visas valstybes palei Volgą. Tsargradas taip pat buvo paimtas. Sukurkite savo puikią imperiją. Kuris nesugriuvo, nes Nevskis sustiprino sosto paveldėjimą iš sūnaus į sūnų ir pagal stažą.
  Taip atsirado karališkoji dinastija. Kijevo Rusia toliau užkariavo. Ji turėjo galių, kurios neprilygsta jos kaimynams. Ir skirtingai nei islamo kalifatas ir Čingischano imperija, ji nesugriuvo. Aleksandras Nevskis įtvirtino stiprią Rusijos imperijos centralizaciją ir apribojo satrapų galią, todėl jie buvo pakeisti ir pavaldūs Kijevui ir Konstantinopoliui.
  Taigi viskas buvo gerai. Kol visas pasaulis susivienijo ir konsolidavosi.
  Ir tai, žinoma, paspartino mokslo pažangą ir žmonės daug anksčiau išskrido į kosmosą ir įvaldė Saulės sistemos planetas. Gyvenimas gerėjo ir gerėjo. Tokiomis sąlygomis kartais buvo prisimenamas Čingischanas ir buvo pažymėta, kad jis taip pat gali sukurti didelę imperiją, jei Rusijos deivės nebūtų jo sustabdusios.
  Taip pat buvo sukurti filmai...
  Ir kai mokslas išsivystė ir įvaldė laiko paslaptį, tada Aleksandras Nevskis ir Čingischanas buvo prikelti iš numirusių.
  Jie tarpusavyje žaidė šachmatais. Nevskis pažymėjo:
  - Tu buvai vertas užkariautojas!
  Čingischanas linktelėjo.
  - Pasidaviau tik rusų dievų dukroms!
  Ir padarė pilį.... Abu senovės valdovai juokėsi ir pastebėjo:
  - Kiekvienas žmogus yra savo laimės kalvis, bet viskas, kas egzistuoja pasaulyje, priklauso nuo aukštesnių jėgų, neskaitant garbės!
  ALEKSANDRAS KETVIRTAS GYVAS DIEVAS
  Šį kartą Mirabela siunčiama padėti mūšyje Aleksandro Ketvirtajam, Aleksandro Makedoniečio, legendiausio karaliaus, sūnui.
  Tai tik dešimties metų berniukas. O tikroji valdžia imperijoje priklauso regentui.
  Mirabela negalėjo prisiminti regento vardo. O kol kas ji tiesiog bėgo karštu Artimųjų Rytų smėliu, mušdama savo nuogas, įdegusias ir grakščias kojas.
  Taip, jai tai nebuvo lengvas kelias. Smėlis ant nuogos merginos kulnų labai dega.
  Kad šiek tiek atitrauktų dėmesį, Mirabela nusprendė dainuoti. Juk daina tikrai konkrečiai pakelia gyvenimo toną:
  O gražuolės balsas nuostabus.
  Mergina taip džiaugsmingai dainuoja;
  Aš esu basa mergina, bėganti per dykumą
  Karštas smėlis kankina mano padus...
  Kas dabar nutiko gražuolei
  Kodėl ji turi lakštingalos balsą!
  
  Pasaulis, žinoma, patikėk manimi, nėra saldus,
  Patikėkite, po saule yra daug problemų...
  Deja, lieka nemalonus poskonis,
  Ir medžioklės merginos žino didelius pokyčius!
  
  Čia, epochoje, nusileido, patikėkite Aleksandru,
  Puikus Makedonijos kovotojas nuo Dievo...
  Ar ten buvo kaip nuoga Kasandra,
  Galingasis vadas - patikėk, gerai padaryta!
  
  Bet valdovas, gražus kaip saulė, mirė,
  Jo mažasis sūnus liko soste ...
  Ir, žinoma, nedraskote varnų,
  Koks vaikas soste, deja, visiškai vienas!
  
  Mergina uoliai bandė jį apsaugoti,
  Laikykite šventą svajonę soste ...
  Kad imperija šiek tiek valdytų pasaulį,
  Skaitysiu maldą Visagaliam Dievui!
  
  Dabar bėgu basa per dykumą,
  Labai skaudu mano nelaimingiems padams...
  Imperijoje buvo visiška suirutė
  Tepadeda Visagalis Dievas, cherube!
  
  Taigi nuskubėjau į karingų graikų stovyklą,
  Siūlomos paslaugos kovoje su kardais...
  Nes mes visi esame žmonių broliai
  Ir drąsiai tikėk, kad palaužsime varžovus!
  
  Koks slavo likimas,
  Kovok stipriai, nekeik likimo...
  Jei reikės, mes pastatysime bankus priešui,
  Sąskaita buvo atidaryta jau paleido baudą!
  
  Čia aš kovoju už senovės pasaulio vienybę,
  Kad Didysis Aukščiausiasis Viešpats valdytų ...
  Juk Tėvynės mūšiai skamba kaip rojaus lyra,
  Kartais suplėšykite šventą kūną!
  
  Taip, mergina yra šalies didvyrė, patriotė,
  Už graikų imperiją, kovojančią mylint...
  Aš apsaugosiu seną vaiką soste,
  Nes tai atėjo iš Dievo, žinai, vaikeli!
  
  Žmonijos pasaulis bus šlovingas,
  Žinau, kad bus puiku ir viskas bus gerai...
  Makedonija yra beveik gimtoji Rusija,
  Jei irklas joje sulūžęs, valtis turi būti išlyginta!
  
  Netrukus Dievas Jėzus ateis pas mus su malone,
  Jis duos išgelbėjimą žmonijos sūnums visiems ...
  Kad plebėjai taptų išmintingiausia bajorija,
  Norėdami išspręsti daugiau kasdienių problemų!
  
  Garbė Dievui ir šlovė Kristui Jėzui,
  Kad didžioji saulė danguje pagimdė...
  Tai susiję su menu...
  Tegul turime daugiau teisingų galių!
  
  Štai tada mes pakylame į dangų danguje,
  Pakilkime virš žvaigždžių, kad išlaikytume Jėzų...
  Visi, kurie mirė didelėje ekstazėje, bus prikelti,
  Šlovink Švenčiausiąją Mariją už Sūnų!
  Mirabela baigė dainuoti ir kaip ji pašoko ir basomis kojomis slinko ore patefono. Ir juoktis.
  Tada mergina prisiminė, kad Aleksandro ketvirtojo regentas Filipas Arridėja buvo jo dėdė ir Aleksandro Makedoniečio brolis. Bet jis buvo nužudytas. Ir dabar Antigonas Vienaakis yra soste. Jis palaiko Aleksandrą Ketvirtąjį.
  O Makedonijos valdovas ir satrapas Kasandras jam prieštarauja.
  Čia įvyks mūšis, kuriame žus ir Antigonas Vienaakis, ir vardinis caras Aleksandras Ketvirtasis.
  Antigonus One-Eyed turi daugiau teritorijos ir karių. Kasandras turi pačią Makedoniją ir Graikiją - labiau organizuotą ir geriau ginkluotą kariuomenę.
  Taigi šansai yra maždaug vienodi - ir menkiausia galimybė gali nulemti mūšio baigtį.
  Nors ši istorija šiek tiek skiriasi nuo oficialiosios, tačiau laikai jau seni, niekas iš tikrųjų nežino, kaip buvo.
  Mirabela pabėga į Antigono Vienaakio stovyklą. Ir jos pliki, apvalūs kulnai blizga.
  Iš tolo jau matyti stovyklos vimpeliai ir vėliavos. Armija didelė. Suskaičiuokite žemes iki Indijos ir dalies Indijos. Egiptas vis dar dvejoja, kurią pusę stoti.
  Antigonas ir Kasandras kovoja dėl valdžios. Tačiau Antigono pergalė leidžia vėl suburti imperiją į vieną kumštį, o Kasandras, priešingai, ją išsklaido.
  Taigi Mirabelos pasirinkimas akivaizdus!
  Mergina bėga į stovyklą. Kariai iškart spoksojo į jos raumeningą, įdegusią, vienu bikiniu.
  Tačiau niekas nedrįso ginčytis ir sulėtinti tempo.
  Mirabela skuba, o jos basos pėdos palieka grakščius pėdsakus smėlyje.
  Daugelis karių, ypač jaunų, puola ant kelių ir noriai bučiuoja šiuos pėdsakus.
  Štai pro palapines vaikšto graži, raumeninga mergina. Kariai jai nusilenkia.
  Ir vėl pabučiuoti jos pėdsakus. Mirabela yra mergina, kuri yra tiesiog super.
  Jaunas karys bando sugriebti ją už nuogo kelio. O mergina paėmė ir spyrė.
  Jis nukrito ir sudužo.
  Mirabella dainavo:
  - Nusipelnei manęs, tu nusipelnei manęs
  Tu nusipelnei merginos!
  Nusipelnė, grožis su ginklu,
  Daugiau nenusidėk!
  Ir visi krinta prieš ją ant kelių.
  Mergina pribėga prie Antigono palapinės. Jis toks didelis, kaip tikri rūmai.
  O karių čia daug - mažiausiai du šimtai tūkstančių visai stovyklai. Štai skruzdėlė.
  Prie įėjimo Mirabelą pasitinka tikri herojai. Ir jie merginą perleido.
  Čia karys įeina į palapinę ir eina toliau, plikomis grakščiomis kojomis žingsniuodamas vešliais kilimais.
  Ji vėl ir vėl pasiilgo. O merginos nusilenkia tiesiai iki juosmens. Ir viskas atrodo puikiai.
  Štai ji yra palapinės viduje ir Antigonas ją pasitiko. Ganėtinai stambus vyras su akių pleistru.
  Pažvelgė į merginą gražus žodis deivė.
  Ir pasakė:
  - Tu atėjai iš meilės!
  Mirabela papurtė galvą ir sušuko:
  - Aš atėjau atnešti tau pergalės!
  Antigonas linktelėjo ir atsakė:
  - Ką tu žinai apie Kasandrą!
  Mergina šypsodamasi atsakė:
  Jis paskleidė tau spąstus! Jis turi trimis kariais mažiau, bet jie labiau organizuoti. Tačiau jei eisime iš tos pusės, kur mūsų nesitikima, galime iškovoti lemiamą pergalę!
  Antigonas įtariai paklausė:
  - O jeigu Kasanderis pats tave atsiųstų? Ir jūs įvesite mus į spąstus!
  Mirabela užtikrintai atsakė:
  - Kasandras nesugebės suvienyti imperijos. Jis tiesiog uzurpatorius. Tik valdant Aleksandro Makedoniečio sūnui galima išsaugoti valstybės vienybę. Ir visada padedu tiems, kurie prisideda prie žmonijos vienybės!
  Antigonas linktelėjo.
  - Kažkaip tikiu tavimi! Na, eikime į stovyklą!
  Mirabela agresyviai atsakė įniršusi:
  - Mes drąsiai eisime į kovą dėl Petriko galios,
  O sapnuose Dievas Amonas - šventi veidai!
  Po to mergina pasiūlė vadovauti armijai, o Antigonas sutiko.
  Pasirodė pats Aleksandras Ketvirtasis.
  Jis buvo gana didelis ir raumeningas berniukas. Šviesūs plaukai ir tamsi oda nuo saulės nudegimo, buvo aišku, kad vaikui patogiau vaikščioti basomis, nei dėvėti sandalus ir šarvus.
  Bet štai berniukas užlipa ant žirgo. Jam vienuolika metų, bet tu gali duoti keturiolika ar penkiolika.
  Matyti, kad jis susidomėjęs žiūri į Mirabelą ir pasakė:
  Kokie jos raumenys!
  Mergina šypsodamasi atsakė:
  "Aš esu aukščiausios klasės karys!"
  Karalius berniukas linktelėjo.
  - Teisingai! Po pergalės padarysiu tave pirmąja žmona!
  Mirabela šypsodamasi pastebėjo:
  - Manau, po pergalės būsiu perkeltas į kitą pasaulį! Deja, mano tikslas yra tau padėti, bet aš neturiu galios prieš save!
  Aleksandras Ketvirtasis įsakė:
  - Vesk mus į mūšį!
  Ir didžiulė Antigono armija išsiruošė į žygį. Jame netgi buvo karo dramblių.
  Mirabela agresyviai pažymėjo, grėbdama karštą smėlį plikomis stipriomis kojomis:
  - Mes drąsiai eisime į kovą dėl sovietų valdžios!
  Ir tada pasidarė geriau:
  - Už Makedonijos valdžią!
  Kovojanti mergina - nieko prieš ją nepasakysi. Tai tikrai kolosali kalė.
  O Antigono ir Aleksandro armija juda aplink Kasandro kariuomenę.
  Yra didelis judėjimas.
  Mirabela dainuoja kampanijoje ir iš vyriško vardo:
  Aš esu Aleksandras, graikų karalius.
  Tai Darijus, persų suverenas.Mes vėl susitikome mūšio lauke.
  
  Valdant Issai aš jį įveikiau Ir už tai nusipelniau šlovės, "Nenugalimas" gavo pavadinimą!
  
  Visas pasaulis tada mane atpažino, vadino "Dieviškuoju"! Aš tai įrodžiau savo kardu!
  
  Aš atėjau nugalėti jį Ir sujungti visas šalis.Atėjo laikas visiems žmonėms taikiai gyventi kartu! - - - Jo kariai yra priešais mane. Iš baimės subūrėme sistemą. Vėl žaidžiame su savo likimu!
  
  Jų beveik septynis kartus daugiau už mus, Bet iš mūsų akių plaka kibirkštys Tikime: dievai mūsų nepaliks! - - - Priešai ėjo pas mus minioje, jie nežino, kas yra sistema. Jis pasiuntė savo kariuomenę skersti!
  
  Štai skraido jo raiteliai, Jie nori mus išgąsdinti.Tokius - nugalės tik bailius! - - - Falanga centre išlaiko liniją.Jie mirs,bet nepaliks mūšio.Persai susimaišė priešais savo sieną!
  
  Ir teisinga kova. Įnirtinga kova, bet laikykis! Ir laikykitės linijos! Trakiečiai yra! Jiems tai ne pirmas kartas!
  
  Bet kairysis sparnas suglamžytas Ir jau seniai traukiasi, Ir prašo mano pagalbos!
  
  Aš jiems nepadėsiu.Juk čia kova! Stoviu ir laukiu!Yra tesaliečiai! Tikiu likimu!
  
  Centre verda panika, Musu falanga juos sugrūdo, Ir jų kavalerija į šalis bėga!
  
  Mano tikslas čia pasiektas!Dievai mums atvėrė duris!!Į šitą spragą metau kavaleriją!!! - - - Žemė dreba ir dulkės sūkuriuoja, Ir iš po kanopų plaka kibirkštys - Skrenda ta sunkioji kavalerija!
  
  Jie visi mano bendražygiai, Jie likimo pirštinę metė!Mes norime pavergti visą pasaulį!
  
  Pėstininkai - pagrindinis dalykas mūšyje, Bėga paskui kavaleriją gretose. Nenugalimas, kaip Achilas mūšyje!
  
  Jaučiu mūšio baigtį.
  
  Mes įsirėžėme į jo kariuomenę!Pergalė labai arti!!Mūsų mūšį žmonės prisimins šimtmečius!!!
  
  Jo sargyba jau suglamžyta!Ir šimtas metrų prieš jį!Ir priekyje nėra kito! - - - Matydamas mus priešais save, Kaip niekšiškas bailys, ne didvyris, Išsigandęs Darius pasitraukia iš mūšio.
  
  Koks jis bailys! Koks niekšas! Jis paniekino savo karūną! Ir visa jo valdžia baigėsi!
  
  Kur tu eini?! Bėk! Apsisaugok nuo mirties! O dievai! Kokie juokingi mano priešai!
  
  Jau bėga visa persų armija.Šiandien aš pilnas mūšio!Dabar pusė pasaulio priklauso man!
  Čia kariuomenė baigė kampaniją ir nuėjo į Kasandros užnugarį. Ir tada Mirabela laukė atradimo - be graikų ir makedonų kariuomenės, buvo ir egiptiečių.
  Štai kodėl Kasandras tikrojoje istorijoje laimėjo, o Aleksandras Ketvirtasis buvo sučiuptas ir nužudytas.
  Taigi Antigonas turi tik pusantro karto daugiau karių, turinčių geriausią priešo kokybę.
  Tačiau jis turi pranašesnę poziciją ir taktinę staigmeną savo pusėje.
  Mirabela puolė į puolimą.
  Ir su keturiomis žaviomis merginomis: dievų dukromis.
  Ir nukirskime priešininkus.
  Mirabela su kardais vadovavo malūnui, nukirto Kasandros kareivius ir čiulbėjo:
  - Moteris - tai šaka, kuri geriausiai sunoksta ištvirkimo humuse, bet atpildas vis tiek laukia!
  Nataša taip pat kapstėsi iš pasiutimo ir įniršio. Jos nuogas kankinimas sulaužė graikų kareivio žandikaulį ir girgždėjo:
  - Politikas yra matematikas, kuris atima ir dalija, o tai daro su kolosalia klaida kišenėje!
  Zoja, toliau kapodama priešus ir plikomis kojų pirštais mėtydama nuodingus žaidimus ir cypia:
  - Dievas sukūrė moterį basą ir jauną, šėtonas, padedamas politikų, apipylė ją ir privertė pakliūti į vaikystę!
  Andželika agresyviai nukirto daugybę priešų, o jos vario raudonumo plaukai plevėsavo vėjyje kaip proletarinė vėliavėlė.
  Ir mergina sušuko:
  - Moteriai geriau puikuotis nuogais aukštakulniais, nei apsiauti per vedybas už batus!
  Svetlana rėžė oponentus, juos sukirto ir sušuko:
  - Moteris yra gražiausia gėlė Viešpaties Dievo sode, bet klastingiausias vikšras - bjaurus vyras politikas suvalgo jos kotą!
  Mirabela, toliau naikindama priešus, sucypė ir išleido:
  - Atidengusi krūtis, moteris paliks vyrą be kelnių ir nuplėš nuo jo tris odas!
  Nataša agresyviai tęsė, sutriuškindama savo priešininkus:
  - Šviesiaplaukė mergina tikrai graži, tik šviesi galva per tiesiogine prasme!
  Zoja, pjaustydama karius, Kasandra sumurmėjo:
  - Šviesiaplaukė mergina šviesiagalvė ne visada tiesiogine, bet perkeltine prasme visada yra dailiosios lyties atstovė!
  Andželika, toliau gniuždydama savo priešininkus, sucypė:
  - Koks skirtumas tarp politiko ir prostitutės - pastaroji dėl pinigų guldo pagal bet ką, o pirmoji dėl pelno bet kokiu būdu paguldo pusę rinkėjų!
  Svetlana, nukirsdama Kasandros armijos priešus ir nuogais kojų pirštais mesdama bumerangą, išleido:
  - Už pinigus prostitutė bet kokią asilo niekšybę paverčia žmogumi, politiku, o už dyką iš bet kurio vyro padarys nereikšmingą asilą!
  Mirabela, sutraiškydama įvairius priešininkus ir sulaužydama žandikaulius nuogu apvaliu kulnu, išdavė:
  - Berniukai ilgainiui tampa vyrais, politikai bėgant metams arba virsta diktatoriais, arba vaikščiojančiais juokeliais!
  Nataša, kapodama priešininkus ir nukirsdama jiems galvas, plikais pirštais mėtydama daužomus daiktus, cypė:
  - Politikas ne visada juokingas, bet visada vaikščiojantis pokštas, o laisvas klounas!
  Zoja, kapodama įvairius priešus, sušuko:
  - Diktatorius dažnai priverčia savo pavaldinius lieti ašaras, bet pokštuose jo nori visa šalis!
  Andželika, pjaustydama makedoniečius, sucypė:
  - Kokios naudingos diktatūros - kai žmonės stato, nori kirpti kaip avis, o avių galvose atsibunda lapė!
  Svetlana laikė karo malūną, nukirto galvas ir čiulbėjo:
  - Jei būsi kirptas avino protu, jei turėsi lapės išradingumo, uždėsi jį ant apykaklės savo konkurentams!
  Mirabela, tęsdama oponentų skrodimą, išleido:
  - Lapė nuplėš nuo liūto tris odas, ir ji nusilups tvirta kaip ąžuolas, kaip lipnus!
  Nataša, kovodama su besivystančiais falangistais, pažymėjo:
  - Kad ir kokia ilga būtų politiko kalba, rinkėjo gyvenimas nuo to tik trumpės!
  Zoja agresyviai pastebėjo, kai rėžė priešus:
  - Siekdami ilgo rublio, politikai kritikai trumpina liežuvius, prisimindami - tyla auksas!
  Andželika, perskirdama šliaužiančius priešus, išleido:
  - Tyla auksas, bet dažnai svetimoje kišenėje!
  Svetlana, perkirdama priešus, sušuko:
  - Vyrą didžiąja raide traukia į šviesą, vyrą, tiesa, vyrišką - šviesiaplaukes!
  Mirabela, toliau naikindama priešo armiją, sumurmėjo:
  - Dievas davė žmogui protą ir nemirtingą sielą, šėtonas metė protą virš proto, kūną paversdamas skerdena!
  Nataša, gniuždydama priešininkus, lojo:
  - Žmogus yra gyvūnas, kurį valdo lapė, apsimetusi liūtu avies kailyje!
  Merginos išsiskirstė, labai efektyviai ir spauddamos Kasandros kariuomenę. Ir jų kardai blykčiojo kaip sraigto mentės.
  Zoja pastebėjo, plikomis kojų pirštais mėtydama žirnį su mirtinais sprogmenimis:
  - Žmogus svajoja turėti Visagalio Dievo galią, kad pasiektų beždžionių bazinius tikslus!
  Raudonoji viksva Andželika, skrodžianti priešus, išleido:
  - Žinoma, Dievas myli mūsų sielas, bet mes taip norėjome, kad Visagalis mylėtų ir mūsų kūnus, siųsdamas ne tik dvasinį gydymą!
  Svetlana, nukirsdama priešus, taip pat pridūrė, plika kulnu sulaužydama priešo žandikaulį:
  - Dievas sukūrė Ievą, kad ji teiktų laimę, o politiką padarė tam, kad pavogtų svajones, bet nudžiugintų, nors ir be grožio!
  Mirabela, kirsdama priešininkus ir plikomis kojų pirštais mėtydama granatas, sucypė:
  - Politikas yra savotiškas kišenvagis, kuris gudrius pirštus pakeičia ilgu liežuviu, o vogdamas kelia daug daugiau triukšmo, išmušdamas gebėjimą mąstyti!
  Nataša visiškai su tuo sutiko, sutriuškindama priešus ir čirškdama:
  - Valdovas, kuris mėgsta daug kalbėti, mažai pasieks praktiniuose reikaluose, nes ilgas liežuvis sutrumpina rankas!
  Zoja agresyviai pažymėjo, nukirsdama dar vieną priešų dalį ir basa koja mesdama granatą:
  - Kodėl Visagalis Dievas retai kalba su žmonėmis - kad netaptų kaip politikai, kurių žodinis viduriavimas maskuoja impotenciją!
  Andželika, prasiskverbdama pro priešus ir nuogais kojų pirštais, ėmė ir metė į priešą žudiką ir cyptelėjo:
  - Politikas daug šneka, šneka dar daugiau, bet jo žodžiai slenka pro ausis rinkėjui, kuris nėra kurčias nuo tuščiažodžiavimo!
  Svetlana, perkirsdama priešus ir nuogais kojų pirštais pradėjusi naikinti, išleido:
  - Kuo ilgesnis politiko liežuvis, tuo trumpesnis už jį balsuojančio rinkėjo protas!
  Mirabela pažymėjo, vėl mesdama nuogus kojų pirštus, mirtiną bombą:
  - Rinkėjui ilgas politiko liežuvis - kilpa ant kaklo, kuri vis dėlto iš pradžių varva ant smegenų, o paskui pudra galvą, dar tuščia pudra!
  Nataša agresyviai pareiškė, nukirsdama priešus:
  - Aukštas protas retai derinamas su ilgu liežuviu, tačiau arogancija būdinga žodžiams, kurie nežino ribų!
  Zoja šmaikščiai pastebėjo, išliedama dantis ir urzgdama kaip pantera:
  - Ilgas liežuvis puikiai telpa į kišenes, jei derinamas su žiniomis apie simfonijos subtilybes!
  Anželika, skrodydama priešus, labai šmaikščiai pastebėjo:
  - Tikras genijus ilgai nekalbės, trumpumas - talento sesuo, o genijus - glaustumo brolis!
  Svetlana, nukirsdama falangistus, kurie jau buvo pabėgę, lojo:
  - Ilgas liežuvis - ne tik trumpo proto, bet ir begalinio kvailumo požymis!
  Trumpai tariant, jie nugalėjo Kasanderio armiją, o Mirabela jam asmeniškai nukirto galvą.
  Po to merginos privertė kalinius pabučiuoti nuogas, iškaltas, šiek tiek dulkėtas ir kruvinas pėdas.
  Jie tai padarė nuolankiai ir pasilenkdami į tris mirtis.
  Aleksandro Makedoniečio imperija atkūrė vienybę. Ir vėl sužibėjo Makedonijos vėliava.
  Tada prasidėjo naujos kampanijos prieš arabus ir jų užkariavimas. Tada prie Heraklio stulpų, užėmus Romą ir Kartaginą. Ir į Indiją su visišku jos užkariavimu.
  Aleksandras Ketvirtasis gyveno septyniasdešimt metų ir sugebėjo užkariauti Kiniją, pranokdamas savo tėvo šlovę.
  Jie pavadino jį Aleksandru Didžiuoju. Jis užfiksavo visas civilizuotas senovės pasaulio šalis. Ir nuo Atlanto iki Ramiojo vandenyno atsirado imperija. Didžiulis, galingas ir klestintis.
  Kiek vėliau buvo užpulta ir Japonija. Ir tada Amerika buvo užkariauta.
  Imperija tapo pasauline. Jį valdė Petrikų šeima. Kurio autoritetas buvo toks didelis, kad nebuvo rimtų satrapų sukilimų. O dabar pažanga, perėjusi niūrių viduramžių erą, iškart perėjo į pramoninę.
  Ir tada pramonės revoliucija. O žmonijos skrydžiai į kosmosą vyksta tūkstančiu metų anksčiau nei tikrojoje istorijoje.
  O dvidešimt pirmame amžiuje imperija pasiekė visatos kraštą. Buvo sukurta laiko mašina ir jie išmoko prikelti mirusiuosius.
  Taip pat prisikėlė Aleksandras Makedonietis ir jo didžiausias sūnus.
  Taip pasikeitė pasaulio istorijos eiga. Ir tai buvo puiku žmonijai.
  Įsivaizduokite universalią imperiją, kurioje prisikelia net seniai mirę žmonės, ir šiuolaikinį XXI a. Kurioje yra daugiau nei du šimtai pasaulio šalių ir balansuoja ant branduolinio karo slenksčio.
  Ir visi tarptinkliniu ryšiu sklinda įvairūs koronavirusai!
  Taigi... Merginos padarė didžiausią žygdarbį dėl visos progresyvios, o ir nelabai progresyvios žmonijos!
  
  BLONDINĖ MERGAITĖ PADĖDA PRINCUI SVIATOSLAVUI
  Mergina-herojė raumeninga ir su bikiniu bėga į Kijevo didžiojo kunigaikščio Svjatoslavo stovyklą.
  Romos imperatoriaus kariuomenė priartėjo prie rusų stovyklos. Romėnai turi pusantro karto pranašumą. Jie surinko didelę kariuomenę.
  Svjatoslavas prarado iniciatyvą. Pečenegų antpuoliai ir bulgarų išdavystės labai sumušė jo kariuomenę. Ir dabar jūs turite kovoti su skaičiumi.
  Tikroje istorijoje Svjatoslavas ėmėsi gynybos tvirtovėje. Tačiau Romos laivynas nutraukė tiekimą rusams palei Dunojų. Ir dėl to jie vos nenumirė, kol po kelių susirėmimų sunkiomis sąlygomis nesutiko išvykti.
  Mirabela suprato, kad geriausia galimybė nedelsiant nugalėti romėnų kariuomenę ir vykti į Konstantinopolį.
  Tada ir bulgarai, ir graikai, ir vengrai palaikys nugalėtoją Svjatoslavą, ir Bizantijos imperija bus baigta!
  Ir Tsargradas taps didžiosios Rusijos valstybės sostine! Nes Svjatoslavas daug laimėjo. Visa Volgos sritis ir Krymas, ir Šiaurės Kaukazas, ir Bulgarija bei Rumunija. Tačiau po jo mirties užkariautos buvo prarastas. O Pečenegai jau kopia į Volgą.
  Taigi dabar yra kritinis momentas. Ir yra tikimybė, kad Kijevo Rusia taps stipriausia ir plačiausia imperija pasaulyje, dar prieš krikštą.
  Mirabela tai žino ir puola į mūšį.
  Bet ką ji darys viena? Gal ateis dar penki kovotojai - berniukas ir keturios mergaitės - rusų dievų dukros, ir nemirtingas vaikas?
  Mirabela tuo tikrai tikisi.
  Bet bėgiojant mirgantys, nuogi, rožiniai aukštakulniai. Tuo pačiu metu mergina dainuoja:
  - Mes kovojame už Rusiją,
  Svarogo vardu ...
  Nebūk baili mergina
  Tu esi Dievo širdyje!
  Čia ji bėga vis arčiau tvirtovės, kurioje yra Rusijos Svjatoslavo kariuomenė.
  Pirmiausia mergina kardais nukerta du romėnų sargybinius, stovinčius netoli citadelės.
  Mirabela net dainavo:
  - Tėvynė skrenda danguje ...
  Peruno vardu Rusija vėl pakils!
  Ar tikrai dėl to rusai turėjo priimti kažkieno tikėjimą? Tiesą sakant, daug geriau tikėti savo ir šviesiu. Tie rusų dievai, kurie rūpinosi slavais ir prisidėjo prie jų klestėjimo.
  Čia karys pribėga prie sienos. Viršuje yra sargybiniai.
  Jie pamato užrašytą auksaplaukę gražuolę ir laiko ją deive.
  Be to, Mirabela yra labai aukšta, ypač tiems laikams, ir raumeninga, todėl ją supainiotų su paprasta moterimi.
  Ir taip Mirabela ėmė kibti į pirštus ir basas kojas, lipdama siena aukštyn. Ir atrodė labai gražiai.
  Mergina labai graži, o jos raumenų reljefo pavydi bet kuris vyras.
  Tai tikrai dievų dukra.
  Mirabela pakilo. Ji nusišypsojo ir mirktelėjo sargybiniams.
  Kariai buvo žemesni už ją ir stebėjosi stipriais ir giliai įbrėžtais merginos raumenimis.
  Karys tuoj pat paėmė jautį už ragų:
  - Nuvesk mane pas kunigaikštį Svjatoslavą!
  Vyriausias iš karių žila barzda linktelėjo:
  - Taip, deivė, mes pasiruošę!
  Du jaunuoliai parpuolė ant kelių ir pabučiavo Mirabellos basas kojas. Mergina pritardama linktelėjo.
  - Tai puiku!
  Po to ji, lydima kareivių, persikėlė į tvirtovės centrą, kur buvo pats didysis Kijevo kunigaikštis Svjatoslavas.
  Mirabela buvo linksma ir dainavo:
  - Bus puikus rezultatas,
  Vykstame į Tsargradą!
  Čia ji, pliaukštelėjusi nuogais padais į trinkelių akmenis, pasiekė pastatą, kuriame buvo garsusis senovės rusų vadas. Asmenybė legendinė.
  Čia viduje ją pasitiko nauji kariai. Jie jautė Mirabelą dėl stiprių raumenų ir krūtinės. Tada jie pralėkė į priekį.
  Svjatoslavas dar nebuvo nuėjęs miegoti ir sutiko aukštą svečią. Jis buvo žemo ūgio, bet plačių pečių, nuskusta galva, kurią vainikavo priekinė spyna. Dar ne senas, subrendęs vyras, kupinas jėgų ir energijos. Jis pažvelgė į Mirabelą ir susiraukė. Nemalonu, kai virš tavęs kyla moteris.
  Jis paklausė jos su šypsena, kuri atrodė įsitempusi, o jo akys atrodė piktos:
  - Kokiu tikslu gražuolė pas mane atėjo?
  Mirabela taip pat atsakė šypsodamasi ir maloniai pažvelgė:
  - Kad padėčiau nugalėti didžiuosius romėnus!
  Svjatoslavas atsidusęs pažymėjo:
  - Vienas kardas nieko neišsprendžia, nors tu stiprus, matau karžygį!
  Mergina trypė basa koja ir atsakė:
  - Dabar turime pulti romėnus. Jie dar nesurinko visų pajėgų, sulauks pastiprinimo. Nedelsdami sudaužykite ir eikite į Tsargradą!
  Svjatoslavas linktelėjo ir pastebėjo:
  - Aš irgi taip maniau. Bet priešas turi pranašumą!
  Mirabela atsakė logiškai:
  - Laikas veikia prieš mus! Jei pavėluosime šiek tiek ilgiau, Romos laivynas mus atkirs palei Dunojų ir neturėsime nei pastiprinimo, nei atsargų. O priešo jėgos tik augs!
  Svjatoslavas atsidusęs pažymėjo:
  - Mūsų orakulas pranašavo, kad atvirame mūšyje pralaimėsime!
  Mirabela griežtai atsakė:
  - Ar nepagalvojote, kad šį orakulą nupirko bazilikas? Ir tas delsimas tik padidins Bizantijos pranašumą!
  Svjatoslavas niūriai prieštaravo:
  - Orakulas retai klysdavo ir anksčiau pranašaudavo mūsų pergales tiek prieš chazarus, tiek prieš kitas tautas. Tačiau... Ar jūs netyčia esate dievų dukra?
  Mirabella linktelėjo.
  - Gali išbandyti mane mūšyje su bet kuriuo savo kariu!
  Svjatoslavas netikėtai trenkė Mirabelai į pilvą. Mergina mechaniškai pasislinko ir trenkė princui galva į kaktą. Jis nukrito.
  Du aukštaūgiai kariai puolė prie Mirabelos, bet mergina pašoko ir smogė jiems nuogais kulnais.
  Kovotojai sudužo...
  Mirabela pasilenkė ir prispaudė Svjatoslavo kaklą. Jis susimąstė ir atsimerkė.
  Tada jis sumurmėjo, trindamas sumuštą kaktą:
  - Tai Juodasis Dievas. Jūs, matyt, esate Černobogo dukra. Taip sujaudinta, galva plyšta!
  Mirabelle atsakė:
  - Galiu išvirti gėrimą, kuris padarys tavo karius stipresnius ir atsparesnius.
  Tada mes tikrai nugalėsime priešą!
  Svjatoslavas linktelėjo, nuskustas galva:
  - Vari! Aš tikiu tavimi!
  Mirabella paklausė:
  - Išsirinkite žolę ir gėrimas bus paruoštas!
  Didysis kunigaikštis davė jai porą dešimčių tarnaičių, kad padėtų.
  Mirabela kartu su juo nuėjo į giraitę rinkti gėrimo, kuris padidina kovotojų jėgą ir ištvermę. Giraitėje dar nebuvo Bizantijos karių.
  Tačiau mergina-herojė buvo budri. Ir dėl geros priežasties.
  Štai kelios dešimtys raitelių bandė užpulti grįžtančias mergeles pilnais krepšiais žolelių ir grybų.
  Mirabela puolė į priešą mūšyje. Ir mojuodamas kardais nukirto iš karto tris galvas.
  Tada kaip sukapokime priešus. Ši mergina - tik terminatorius su bikiniu ir basomis kojomis.
  Jos nuogas kulnas smogė Bizantijos kariui į smakrą. Jis, nuskridęs, numušė iš karto penkis priešo raitelius.
  Mirabella tviteryje parašė:
  - Aš pats šauniausias pasaulyje, o mergina konkrečiai basa!
  Tai tikrai buvo superinis posūkis. Mirabela toliau daužė varžoves ir plikomis kojų pirštais mėtė stiklo šukes, smogdama priešininkams.
  Tie romėnai, kurie neturėjo laiko pabėgti, buvo nužudyti. Ir Mirabela iškovojo dar vieną pergalę.
  Štai merginos pliaukštelėja basomis kojomis, Balkanuose vasarą šilta, o grybų, uogų, žolės atnešė. Ir Mirabela didelėje kubile pradėjo virti mirtinus ir meilės burtus.
  Ir per visą stovyklą sklido stiprus aitrokas kvapas. O mergina auksiniais plaukais viską maišė plika, iškalta koja.
  Ir tai labai padėjo.
  Mirabela virė katile mikstūrą ir dainavo;
  Aš gimiau dvidešimt pirmame amžiuje,
  Kurioje elektronika yra visur ...
  Ir patikėkite manimi, plieniniai nervai -
  Žinai, žmonės skrido mėnulyje!
  
  Puikus žmogaus kūrinys
  Galiu apsikabinti žaidžiant kamuolį...
  Mes esame nešiojamojo kompiuterio, interneto vaikai
  Ir mes smogsime neišmanantiems!
  
  Ką žinote, mes išradome
  Viename mažajame piršte yra ekranas ...
  Greitai pamatysime komunizmą,
  Jei net pikta ugnis dega!
  
  Patikėkite, ateis mūsų laikas
  Mokslo šalis klestės...
  Tegu triumuoja Abelis, o ne Kainas,
  Wins atidarė neribotą sąskaitą!
  
  Mes tikime savo motina Rusija,
  Kas padarė žvaigždžių posūkį...
  Laukai buvo drėkinami perlų rasa,
  Laimėjimai atidarė begalinę sąskaitą!
  
  Jėzaus ir Svarogo šlovei,
  Mes kartu nugalėsime savo priešus...
  Visagalio vardu pažink šeimą,
  Mes atidarėme didžiąją Rusijos armiją!
  
  Taip, tegul perkūnija meilė didelėje šlovėje,
  Tegul Lada būna su mumis amžinai ...
  Mes gimėme kosminėje galioje -
  Puiki svajonės išsipildymas!
  
  Mes turėjome Leniną ir didįjį Staliną,
  Caras Petras Didysis ir audra Ivanas ...
  Turime raumenų, tapome kietesni,
  Toks yra didžiojo rato likimas!
  
  Tegul Tėvynė klesti tikėjimu,
  Meilė, kuri mus atnešė...
  Tegul oras amžinas gegužės mėn
  Ir mūšyje pralieja tik piktą kraują!
  
  Mes gimėme tam, kad pasaka išsipildytų
  Rusijos angelų, dievų šlovei...
  Kad piktasis priešas iš karto virstų dulkėmis,
  Ir dosniai kepti pyragėliai!
  
  Netikiu, kad žmogus nebus silpnas,
  Jo likimas yra nugalėti visus demonus ...
  Gaukite didžiausius apdovanojimus
  Tegul jis sunaikinamas mūšyje!
  
  Taip, mūsų priešas dar nežino stiprybės,
  Bet aš tikiu, kad Rusija atgims...
  Nors kūdikiai, moterys puolami,
  Mes laimėsime - aš tuo tikiu ir nebijok!
  
  Tebūnie mūsų Tėvynė laisva,
  Tebūnie amžinoje šlovėje per amžius...
  Mes esame riteriai, patikėkite manimi, kilmingieji,
  Mes nebijome rūpesčių ir metų!
  
  Trumpai tariant, mums greitai bus atleista,
  Tikime, kad nugalėsime priešą...
  Ateis pranešimas iš God Sort,
  Tegul cherubas išskleidžia sparnus!
  
  Tada baigkime tai, ką pradėjome
  Kurkime naują miestą, stipresnį už visus...
  Ir bus daug geriau nei pradžioje,
  Šaunus piktadarys bus ištrintas į miltelius!
  Herojiška mergina baigė dainuoti. Ir čia vėl viskas sukosi katile, kibirkščiavo, ir gėrimas buvo paruoštas.
  Dabar jį gėrė rusų kareiviai. Kartu su bulgarais jų buvo daugiau nei trisdešimt tūkstančių.
  Svjatoslavas taip pat gurkštelėjo gėrimo. Jis buvo pasirengęs kovoti. Su juo yra jo brolis, daug aukštesnis Danilo.
  Na, koks kelias rusų riteriams. Visa tai bus didelis ir kruvinas mūšis.
  Mirabela taip pat gėrė ir pajuto, kad ją aplankė jau nemaža stiprybė.
  Mergina žybtelėjo kardus ir pasakė:
  - Geriau laimėti stovint, nei pralaimėti ant kelių!
  Po to Svjatoslavas jau įsakė:
  - Na, broliai mūšyje!
  Ir vartai atsidarė, ir rusų būrys išėjo. Ir tai buvo jėgų ir energijos kupina armija.
  Bizantiečiai turi penkiasdešimt tūkstančių karių, ir jie taip pat išsirikiavo. Atrodo, kad jų yra daugiau, bet ne taip drąsiai ir karštai dvasios.
  Pats Romos imperatorius susirinko barti. Ir taip Bizantijos kariuomenė ėmė ir pajudėjo.
  Ji yra sunkesnė šarvais ir turi pranašumą kavalerijoje.
  Tačiau aplenkęs priekyje esančius motociklininkus bėga Mirabela Magnetic, kupinas energijos ir trokštantis kovoti. Mergina čia yra aukščiausio kalibro. Ir kaip susidurs su Bizantijos kariais.
  Atlieka šokinėjantį smūgį dviem basomis kojomis iš karto, partrenkdamas priešininkus ir rėkdamas:
  - Šlovė Rusijos ratų laikams!
  Tada mergina kurtinamai švilptels į viršų. Taip, atrodo šauniai ir juokingai.
  Ir jos kardai, kaip užgriūti ant priešų, pjaustydami juos kaip skustuvą. Štai mergina.
  Ir tada yra kiti kariai.
  Nataša kardais nukerta Bizantijos karius ir šaukia:
  - Už Rusiją Svjatoslavas!
  Ir nuogais kojų pirštais išmes nuodingą adatą.
  Ir tada Zoja stoja į mūšį. Bizantijos kariai rėžė iš didžiulės nevilties. Ir gniuždo juos karštu entuziazmu.
  Su kardais valdo malūną.
  O raudonplaukė Andželika paėmė romėnus ir sunaikinkime juos su dideliu įniršiu ir beviltišku spaudimu.
  O jos plikas kulnas taip pat veikia ir laužo žandikaulius.
  Mergina riaumoja:
  - Peruno vardu!
  Ir Svetlana taip pat pjauna su dideliu spaudimu, sunaikindama priešą.
  Ir jis malūną veda kardais ir šaukia:
  - Už komunizmą!
  Mirabela, skrodžianti romėnus, pažymi:
  - Jei nori įgyti visą pasaulį, pripildyk galvą išminties, o širdį - meile!
  Nataša, naikindama priešininkus iš Bizantijos, pasakė:
  - Auksinė širdis ne visada pritraukia pinigus į kišenę, tačiau leidžia danguje rasti begalę lobių, su kuriais palyginus banknotų kalnai neverti nė cento!
  Zoja, kapodama legionierius, pažymėjo:
  - Sunku suprasti, kodėl Dievas leidžia blogį, bet dar sunkiau, kodėl žmogus neįsileidžia gėrio savo širdyje, o gailestingumo savo veiksmuose!
  Andželika pastebėjo, kapodama romėnus ir mėtydama diskus nuogais kojų pirštais:
  - Aukso kalnai iš politikų lūpų neverti nė cento, bet vario centas, jei žmogus yra mylimasis, yra didelis pasaulio lobis!
  Svetlana, agresyviai pjaustydama Bizantijos kovotojus, pažymėjo:
  - Dievas sukūrė žmogų laimei, bet žmogus pats kuria problemas ir nelaimes, norėdamas tapti Dievu Kūrėju!
  Mirabela, kardais perkirsdama priešininkus, išleido:
  - Ko nori moteris, to nori Dievas, gal todėl vyrai turi nuolatinių bėdų ir problemų, nes moteris yra bedieviška!
  Nataša, skrodydama romėnus, pažymėjo:
  - Kai vaikai juokiasi iš laimės, tėvai nesijuokia, todėl dovanų kaina pasirodė visai nejuokinga!
  Zoja, rėždama bizantiečius ir išmušdama juos basa koja, logiškai pažymėjo:
  - Dievas žmogui visada yra mylintis Tėvas, bet likimas dažnai būna kaprizinga pamotė!
  Augustinas, skrodydamas romėnus, logiškai pridūrė:
  - Net lapei sunku apgauti likimą ir neįmanoma apgauti Dievo!
  Svetlana, rėždama priešininkus ir agresyviai juos traiškydama bei plika kulnu mesdama sprogstamąjį paketą, išdavė:
  - Politikoje viskas įmanoma, bet vis tiek neapgausi Dievo nei vieną kartą, nors esi įpratęs vesti rinkėjus už nosies į begalybę!
  Mirabela, pjaustydama priešininkus į kopūstus ir iš jų gamindama romėniškus kotletus, pasakė:
  - Politikai yra dideli sukčiai apgaule, bet nereikšmingi tiesos dalykuose!
  Nataša, toliau entuziastingai naikindama priešus, pažymėjo:
  - Politikas slepia iltis, bet mėgsta rodyti dantis, ypač jei rinkėjas su vištos smegenimis!
  Zoja, gniuždydama romėnus, šmaikščiai pastebėjo:
  - Politikas turi ne pažadų saiko jausmą, o griežtų ribų, linkstančių į nulį, įgyvendinimą!
  Anželika, perkirdama priešus, su įniršiu pareiškė:
  - Politikas turi nulinę atmintį pažadams, bet norą meluoti iki begalybės!
  Svetlana agresyviai pastebėjo, nukirsdama romėnams galvas:
  - Politikas su liežuviu gali iškelti visą cunamį, bet kai reikia dirbti su galva - visiška ramybė!
  Mirabela basomis kojomis bėgiojo grotuvu, naikindama priešininkus ir čirškdama:
  - Girtuoklis permiegos, o politikas knarks, kai teks išpildyti pažadą girtomis akimis!
  Nataša iš pradžių pažymėjo, nukirsdama priešus:
  - Politikas - tai prostitutė, kuri iš karto ima balsus, bet niekada neteikia malonumo!
  Zoja, nukirsdama romėnus, visiškai sutiko su tuo:
  - Politikas turi liūto ambicijų, kurios rinkėją atneša į šuns gyvenimą!
  Angelica, kovodama su bizantiečiais ir juos sutriuškindama, logiškai pažymėjo:
  - Dievas myli žmogų net ir nuodėmėse, tik bedievystė sunaikins sielą!
  Svetlana, nukirsdama legionierius kaip skustuvo plaukelius ant barzdos, sušvilpė:
  - Laisva valia yra Dievo dovana, tik žmogus nepažįsta sąžinės slenksčio!
  Mirabela, nukirsdama jau išretėjusius romėnus, sušuko:
  - Sąžinės laisvė yra Aukščiausiojo dovana, laisvė nuo sąžinės yra prakeiksmas iš žemiausio!
  Nataša, nukirsdama romėnų, tiksliau Bizantijos kareivius, apibendrino:
  " Dievas davė laisvą valią iš didelės meilės, bet žmogus pasirinko savo nemažo kraujo dalį!
  Kad kažkaip būtų linksmesnė, Zoya dainavo:
  Esu paprasta komjaunuolė,
  Neseniai pradėjęs...
  Labai mikliai svyruok ant virvės,
  Kaip sakoma, grožis yra saldus!
  
  Bet fiureris įsiveržė į brangią Rusiją,
  Įnirtinga šypsena kelia grėsmę fašizmui...
  Bet vis tiek merginos gražesnės už visas
  Atsakysime į patį klastingiausią smūgį!
  
  Mūsų didžiosios motinos šlovei,
  Berniukai drąsiai mirs...
  Sustabdykime didžiąją dalį laukinių nacių,
  Mūsų kariuomenė bus nenugalima!
  
  Komjaunimo narys man davė užduotį,
  Verčiau atneškite žvalgybos informaciją į būstinę,
  Taigi jūs įtempsite kvėpavimą
  Kad sapne nebūtų slidžių rupūžių!
  
  Aš vaikštau basa pieva,
  Nors ne iš įpročio jie pavogė miestą,
  Iš pradžių gerai, paskui sunku
  Vaikščioti basomis žvyru brangu!
  
  Padai stipriai įdegę nuo akmenų,
  Ir iš įpjovimų bėga kraujas...
  Bet Tėvynės vėliavos ryškiai plevėsuoja,
  Ir Viešpaties meilė bus su mumis!
  
  Girkite milžiną Jėzų
  Kuris aukštesnis ir gražesnis už visus...
  Kai žmonės ir partija susivienija,
  Švęskime sėkmę ir sėkmę!
  
  Mes tikime fašizmu, sulaužysime stuburą,
  Nuo kiekvieno karo iš ėdžios...
  Pergalė bus švytinčią gegužę,
  Gehennoje tapk piktadariu!
  
  Tebūna pašlovinta mano šventoji žemė,
  Spalio šlovės pergalės griaudėja...
  Nors mergina yra su skudurais ir basa,
  Ji kenčia, brangioji, ne veltui!
  
  Mes skyrėme savo širdis Tėvynei,
  Dėl aukso šlovės skaičiuok sielas...
  Norėdami sėkmės, jie greitai atidarė duris,
  Ir pasmaugk piktumą ir apgaulę!
  
  Tegul Rusija bus pasaulio hegemonas,
  Įvesk tvarką visatoje...
  Apdovanokite visus priešus pralaimėjimu,
  Ir juokais perkelk pėstininką karalienei!
  
  Tegul mano Rusija būna visuotinėje šlovėje,
  Tegul joje žydi obelys Marse ...
  Sovietinėje, raudonoje, įsiutusioje valdžioje,
  Žmonės įgyvendins svajonę!
  
  Mes padarysime Tėvynę didingą,
  Kadangi komjaunimo nariai yra patys šauniausi ...
  Palaikykite šventųjų veidus ant piktogramų,
  Mes laimėsime, palikdami nuodėmę savo širdyse!
  Beveik visa Bizantijos kariuomenė žuvo, o jos likučiai pabėgo.
  Persekiodama priešą, Andželika išleido:
  - Dievo dovana - ne kiaušinienė, o kas atsisako malonės, turi šlapios vištos smegenis ir minkštai virtas!
  Svetlana nuogu kulnu perkėlė priešą išilgai pakaušio ir cypė:
  - Dievas suteikia malonę bet kuriam žmogui, bet ne kiekvienam lemta pasisemti turtų!
  Mirabela, naikindama priešus, pridūrė, apnuogindama dantis:
  - Rogės gali būti savos, gal ir ne savos, bet vieta soste visada svetima, nes politika valdžioje, turi blogą siekį!
  Nataša, baigdama romėnus, gana logiškai ir teisingai pastebėjo:
  - Politikas turi septynis penktadienius per savaitę, todėl savo rinkėjams visada nori surengti amžiną pirmadienį, o sau - solidų sekmadienį!
  Nukirsdama besitraukiantiems romėnams galvas, Zoja agresyviai pastebėjo:
  - Politikas mėgsta patarti rinkėjams, bet geri patarimai brangūs, o tie, kuriuos duoda politikai, nieko verti!
  Andželika, kapodama bėgančius bizantiečius, sumurmėjo:
  - Nėra saldesnės druskos už tiesos druską ir nėra kartesnio medaus už rinkiminių pažadų medų!
  Svetlana, traiškydama bėgančius kovotojus, pastebėjo, basa koja mesdama diską aštriais galais:
  - Dievas gali atleisti bet kokią nuodėmę parodydamas dalyvavimą, bet žmogus yra neatleistinai kvailas, jei atleidžia sau abejingą abejingumą!
  Mirabela viską apibendrino, užbaigdama paskutinius romėnus:
  - Galite ir tikėti Dievu, ir netikėti, tik pirmasis padaro mus Visagalio atvaizdu, o paskutinis - gyvūnu iš žemiausio pirmumo!
  Bizantijos kariuomenė buvo visiškai nugalėta, ir dabar niekas netrukdė mums persikelti į Konstantinopolį.
  Svjatoslavo kariuomenė augo šuoliais. Prie jo prisijungė ir graikai, ir bulgarai, ir serbai, ir vengrai bei kitos pajėgos.
  Ir tada sekė šios galingos citadelės puolimas.
  Mirabela puolė kartu su kitomis merginomis. Nukirsdama Konstantinopolio gynėjus mergina toliau juokavo:
  - Dievas sukūrė Ievą gražią ir jauną, kad Adomas ją mylėtų, bet politikas žmogaus sieloje nužudė sielos jaunystę, o kūną subjaurojo į pragarą!
  Nataša, susmulkindama Konstantinopolio gynėjus, pažymėjo:
  - Gera būti jauna moterimi su kūnu, blogai būti bejėgiu vaiku kalbant apie verslą!
  Zoya, nukirsdama oponentus, racionaliai išleido:
  - Politikas skirtingais žodžiais sako iš esmės viena - aš turiu valdžią, o tu turi makaronus ant ausų, aš turiu sostą, o tu dejuoja iš susierzinimo!
  Angelika, ši raudonplaukė mergina, vėl aštriai sukdama kardus, pastebėjo:
  - Politikas - tai lakštingala, kuri saldžiai gieda, bet tikro paukščio natas rašo Dievas, o politiko natas - griebiamasi pinigėlio letena!
  Svetlana šmaikščiai pridūrė, nukirsdama kitą Tsargrado gynėją:
  - Dievas nusprendė - žmogus yra savo paties sūnus, bet politikas rinkėją padarė našlaičiu posūniu!
  Mirabela, įnirtingai kapodama priešus ir nuogais kojų pirštais mėtydama nuodingas adatas, baigė:
  - Mylimiausias Tėvas yra visagalis Dievas, nors neaišku, kodėl žmogus-vaikas karčiai verkia Visagalio Tėvo įmestas į žiaurios visatos bedugnę - net viena karti vaiko ašara drasko meilės širdį!
  Puolimas jau baigėsi ir Tsargradas krito. Sustiprėjo Svjatoslavo užkariavimai. Po to sekė kampanijos Irane ir Indijoje. Ir ten rusai užkariavo vis naujas žemes. Pal ir Bagdadas...
  Atsirado didžiulė imperija - nuo Egipto, Balkanų iki pačios Kinijos.
  Tačiau po Svjatoslavo mirties įvyko nuosavybės pasidalijimas. Tačiau vyriausias buvo anūkas Jaroslavas Išmintingasis. Ir jis vėl suvienijo imperiją ir užkariavo Kiniją.
  Rusijoje buvo priimta nauja religija: Rodnoverie, kuriai vadovavo Kūrėjas Rod ir dangaus bei pragaro doktrina. Tačiau Rodas vis tiek turėjo visišką dievų panteoną - sūnus ir dukteris.
  Pasaulio pabaigos nebus, todėl Rusija yra amžina, o rusai yra Dievo išrinktoji tauta.
  Taigi paralelinėje visatoje gimė nauja istorija.
  
  PASAKĖ BLONDĖ PADĖDA DIDŽIAJĮ KUNIGAIKŠČIĄ VASILIJĄ III
  Tačiau Olegas Rybachenko ir Mirabela Magnitnaya netrukus persikėlė į kitą istoriją.
  Vasilijaus III kariuomenė apgulė Kazanę. Tačiau vadas buvo ne pats caras, o jo brolis Dmitrijus. Jaunas karys! Bet patyręs!
  Tai buvo 1506 m., pirmieji pilni Vasilijaus Trečiojo valdymo metai, kurie žymiai sustiprino Maskvą ir sustiprino valdovo centralizaciją. Tiesa, jis per daug nelaimėjo, bet turi didžiulių ambicijų!
  Taigi Olegas Rybachenko ir Mirabela Magnitnaya nusprendė padėti Rusijos didžiajam kunigaikščiui ir net tam tikru mastu imperatoriui užimti miestą ir chanato sostinę.
  Nemirtingas berniukas ir mergina terminatorė išėjo į Kazanės šturmą, mojuodami kardais. Jie kovojo kaip didvyriai. Būdami nemirtingi kariai judėjo greičiau nei gepardai. Ir nuogais kojų pirštais paleido iš anksto paruoštus aštriai šlifuotus diskus, kurie pataikė totoriams tiesiai į gerklę.
  Olegas ir Mirabela greitai atskubėjo ir, pakilę ant sienos, atliko malūnus, nukirsdami penkis ar šešis totorių kovotojus.
  Tada jie pradėjo pjaustyti priešininkus ir paleisti juos, numušdami keliolika branduolinių ginklų.
  Ir jie krito ir sugriuvo.
  Berniukas ir mergaitė kovojo kaip titanai. Jie išsiskyrė judrumu, o kardai per sekundę padarė penkiolika siūbų. Ir taip jie nukirto priešą. Jaunieji kariai turėjo specialius ginklus: kardus ir kardus vienu metu ir pjaustydavo beveik bet kokį metalą ir mėsą.
  Olegas laikė didelį drugelį, vienu metu nukirto keliolika priešininkų ir riaumojo:
  - Aš esu didelis motoroleris!
  Ir vėl berniukas įniršęs puolimas.
  O štai mergina Mirabela nuogais kojų pirštais meta granatą ir cypia:
  - Mūsų Tėvynė yra šlovinga, gimtoji-ištikima, stačiatikė! Ir mes galėsime įveikti totorius, ir būti Kazanėje prie Rusijos!
  Ir vėl puola jauni, nemirtingi kariai. Ir jie kovoja su įnirtingu pasiutimu. Jie turi laukinę idėjų kaskadą ir pašėlusią energiją.
  Jauna pora puolime. Ir totorių kariai patenka į jų smūgius. O kovotojai, gavę nemirtingumą ir išdirbę savo amžinąjį gyvenimą, yra labai smagūs.
  Olegas, nukirsdamas totorių, riaumojo:
  - Šimtas, po šimto, pulkas po pulko! Rusijos riteriai pjauna kardu! Tikiu, kad pergalė ateis greitai! Atidarome nuostabią sąskaitą!
  Mirabela apnuogintais kojų pirštais metė aštriai nušlifuotą diską ir dainavo:
  - Kolovratas! Evpatiy Kolovrat!
  Olegas Rybačenko, šis amžinas berniukas, taip pat metė diską plika, vaikiška, bet labai tvirta koja ir dainavo:
  - Tėvynės gynėjas! Perunovo kareivis!
  Mirabela Magnetic, toliau kapodama, dainavo:
  - Kolovratas! Evpatiy Kolovrat!
  Berniukas, naikindamas priešus, sušnypštė:
  - Rusijos didvyriai renkasi sunerimę!
  Taip kovoja didvyriški vaikai - puikūs herojai! Jie turi aistros ir jėgos visam legionui.
  O gal dešimt legionų! Žvelgdami į juos, likę kareiviai apsidžiaugė ir ėmė plakti per Kazanės sienas.
  Olegas, kirsdamas totorius, sušuko:
  - Už carą Vasilijų III!
  Ir kaip jis išmes aštriai šlifuotą diską, kaip nukirs keliolika Rusijos priešininkų.
  Ir vėl suks drugelį, o už jo malūną. Vienu metu supjaustykite keliolika. Tada berniukas jį paims ir nuogu kulnu pajudins chaną į smakrą.
  Jis skris ir įkris tiesiai į verdančios dervos katilą.
  Olegas Rybachenko sušuko:
  - Na, po velnių!
  Mirabela nuogais kojų pirštais paėmė bumerangą, nukirto penkis nukerius ir riaumojo:
  - Šlovė caro Vasilijaus tėvynei!
  Olegas Rybachenko entuziastingai patvirtino:
  - Sveika, šventoji Rusija!
  Mirabela, nukirsdama totorius, sušnypštė:
  - Čia dar ne Rusija, o Maskva!
  Nemažą sienos dalį jau užėmė rusų kariai. Jie jau skverbiasi į patį miestą.
  Didysis kunigaikštis Vasilijus dėl savo didžiojo sūnaus Ivano Rūsčiojo atsidūrė šešėlyje.
  Tačiau tikroje istorijoje Kazanė jam nepakluso. O dabar vaikas ir herojiška mergina perrašo ir prideda tai, ko nepavyko padaryti rusų protėviams.
  Olegas Rybačenko vienu smūgiu nukirto keturias galvas. Tada vaikinas nuogais kojų pirštais sviedė bumerangą. Jis nukirto dar septynis kovotojus ir sušuko:
  - Kažkaip jie įvažiavo į karstą, o pats galingiausias šmėkla,
  Jis norėjo įkąsti man kaklą, bet pasirodė kaip žaidimas!
  Ir jaunasis karys nuo to susirgs...
  Margarita pasuko varžtą ir sucypė:
  - Aš esu kobra, pasiruošusi šokinėti!
  Ir vėl jis paleis žudiką bumerangą nuogais kojų pirštais. Mergina, be abejo, yra kaip šauniausia deivė.
  Didžioji dalis Kazanės jau užgrobta. Narsūs kariai šturmuoja aukščiausiojo chano rūmus. Jie kupini pykčio ir laukinio susijaudinimo. Olegas Rybachenko ir Mirabela Magnitnaya yra terminatorių kariai. Ir kiekviena jų sūpynės, ir jos labai dažnai mojuoja - tai nauji lavonai!
  Olegas Rybachenko, kovojantis, pastebėjo:
  - Bet ši kova gali daug ką pakeisti!
  Mirabela logiškai sutiko:
  - Ivanas Rūstusis užkariavo Kazanę! Ir dabar dėdė Dmitrijus ją užkariaus!
  Berniukas sviedė bumerangą nuogais kojų pirštais. Jis perrėžė gerkles penkiems totoriams ir lojo:
  - Už didžiąją Rusiją ir slavų dangų!
  Mirabela yra graži mergina, užtikrintai patvirtinta:
  - Už didžiausią imperiją!
  O mergina plikomis kojų pirštais sviedė ir aštriai šlifuotus peiliukus.
  Ir ji nukirto daug nukerių, o kam kapojo. Ji tokia kovinga gražuolė.
  Tai tikrai šauni Mirabela. Siekdama nemirtingumo, ji sutiko tapti mergina su bikiniu, apleisti buvusį kūną ir būti parduota į vergiją. Bet tada ji įgijo tokių antžmogiškų jėgų! Ir patikėkite manimi, žinoma, jai tai super!
  Mergina kaunasi, vaikinas kaunasi, o priešai krenta. Jie sulūžę ir susilpnėję.
  Taigi drąsūs kariai įsiveržia į sosto kambarį, kur yra Kazanės chanas.
  Jis bando išeiti, bet berniukas basa koja meta žvaigždutę ir sulaužo chanui pakaušį. Sulaužytas krenta ir miršta...
  Tada kariai reindžeriai išnaikina likusius totorius. Tačiau pastarieji, netekę šeimininko, meta ginklus ir pasiduoda.
  Taigi Kazanė krito. Dabar į šias žemes pakilo Rusija. Didysis Maskvos kunigaikštis Vasilijus dalį totorių apgyvendino Rusijoje, o dalį rusų - Kazanėje.
  Tada pasidarė dar geriau. Naujasis Rusijos didysis kunigaikštis buvo išrinktas ir Lietuvos didžiuoju kunigaikščiu. Į sostą pakilo...
  Aišku kodėl - pergalė prieš Kazanę visiems buvo labai įspūdinga. Ir jie suprato, kad Rusija yra labai stipri!
  Ir kariai reindžeriai čia padarė viską, ką galėjo. Jie paėmė ir nugalėjo pagrindinio didžiojo kunigaikščio Vasilijaus III konkurento armiją. O patį pareiškėją paėmė ir nugriovė nemirtingos berniuko ir mergaitės galva.
  Ir jie tai padarė basomis kojomis vieningai mėtydami diskus ir šaukdami:
  - Slavai turi būti vieningi! Būkime visi nenugalimi!
  Ir pašokę ir mirtinai nulaužę etmoną, jaunieji kariai sušuko:
  - Mes naujos eros ir šaunios formacijos kariai!
  Po to kaliniai pabučiavo nuogus jaunųjų karių pėdsakus, paliktus ant šviežio sniego. Ir jūs sutiksite, kad tai labai šaunu!
  Ir tada kelionė į Astrachanę. Taip viena pergalė kartu traukia ir kitus.
  Olegas Rybachenko ir Mirabela Magnitnaya kartu su šiuo didžiuoju kunigaikščiu persikėlė į Astrachanę.
  Berniukas ir mergaitė šturmavo šį didelį miestą. Jie kovojo, vėl atvykdami į Rusijos kariuomenę per laiko koridorių.
  Ir vėl jie nusispjovė ir mėtė bumerangą plikomis kojų pirštais. Čia viskas tapo daug lengviau. O kariuomenei vadovavo pats Vasilijus Trečiasis. Ir jo galia buvo didžiulė. Atvyko ir Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės kariuomenė. Jie šturmavo šį miestą.
  O terminatorių vaikai pjaustėsi ir mėtė bumerangus, diskus, žvaigždes. Olegas Rybačenko net išmetė porą granatų.
  Basomis kojomis jaunieji kariai taip pat svaidė aštrias žvaigždes ir plonas, bet galinčias perpjauti kelias gerkles vienu metu.
  O jų kojos tikrai yra judrumo, greitos ir labai laukinės jėgos įsikūnijimas.
  O kaip mergina nuogais kojų pirštais meta bumerangą, tada šventosios Maskvos Rusijos priešai visai nebus medus!
  Terminatoriaus kariai vieningai sušuko:
  - Garbė Vasilijui Trečiajam, didžiausiam iš Rusijos carų!
  Ir vėl didžiulė Rusijos karalystės pergalė.
  Bazilijus Trečiasis buvo karūnuotas karaliaus titulu ir oficialiai pripažintas imperatoriumi. Jo imperija tapo didžiulė. Rusai taip pat pradėjo skverbtis į Sibirą. O Krymo chanatas netgi pripažino save Rusijos vasalu.
  Po metropolito išvarymo Vasilijus III įpareigojo naująjį bažnyčios valdovą pakeisti dogmas ir leisti poligamiją. Tai iš dalies lėmė Kazanės, Astrachanės ir kitų islamiškų žemių aneksija.
  Pats Vasilijus Trečiasis iš karto vedė Lietuvos princesę Glinskają ir totorę Tamarą. Ir tada taip pat ketvirta mergina.
  Sinodas leido rusams turėti keturias žmonas. Ir daugelis princų tuo pasinaudojo.
  Karas su Lenkija baigėsi užkariavimu... Rusų kariuomenė buvo stipri ir daug gausesnė. Taip, Olegas ir Mirabela padėjo. Ir su šiais terminatorių kariais joks priešininkas nėra baisus.
  O Vasilijus Trečiasis tapo Lenkijos karaliumi. Imperija sustiprėjo. Tačiau Suleimanas Didysis atėjo į Osmanų imperijos sostą. Ir šis valdovas užkariavo Vengriją. Jis taip pat apgulė Vieną.
  Tačiau Krymo chanatas atsiskyrė nuo Rusijos. Ir prasidėjo nauja kampanija. Olegas Rybačenko ir Mirabela Magnitnaja čia taip pat puikiai pasirodė hiper-visagalios deivės raganos įsakymu. Žinoma, per Perekopo šturmą. Čia yra stipriausia Krymo totorių gynybos dalis. Bet juk kariai: Olegas ir Mirabela labai šaunūs!
  Ir kaip jie skuba, ir kaip jie skuba! Ir kaip jie nukirs totorius. Ir su kokiu laukiniu entuziazmu jie to imsis.
  O berniukas nuogais kojų pirštais metė žvaigždę, ir ji iš karto nukirto šešis totorius.
  O mergina žvaigždute numušė penkis. Paaiškėjo, kad šie vaikinai kovojo.
  Olegas ir Mirabela išvalė dalį sienos. Be to, dirbo ir artilerija. Totoriams buvo padaryta daug naikinimo. Taigi Krymo chanatas žlugo.
  Tada vyko mūšis su Suleimano Didingojo armija. Šį kartą tikrojoje istorijoje didžiajam sultonui nepasisekė. Olegas Rybachenko ir Mirabela Magnitnaya ne tik nužudė masę turkų, bet ir paėmė į nelaisvę sultoną.
  Rusija privertė turkus palikti Balkanus. Ir ji ten įkūrė savo tvirtoves. Taip pat pasirinko Stambulą. Konstantinopolis vėl iškilo.
  Vasilijus III laikinai sustojo. Užkariavimą reikėjo suvirškinti. Livonija sutiko mokėti duoklę rusams ir be karo atidavė Narvą valdoms.
  Vasilijus Trečiasis net 1535 metais įsakė Nevos žiotyse pastatyti uostamiestį. Kažkas panašaus į Petro Didžiojo Peterburgą. Tiesa, Bazilijus sostinę perkėlė tiesiog į Konstantinopolį.
  1537 m. rusai užėmė Vyborgą ir įsitvirtino iš šiaurės švedų, juos visiškai nugalėdami.
  Vyborgo puolimo metu Olegas Rybachenko ir Mirabela Magnitnaya vėl pasižymėjo.
  Berniukas ir mergaitė natūraliai peršoko laiko slenkstį ir dalyvavo užpuolime.
  Čia Olegas basomis kojomis metė bumerangą, išmušė keliolika priešininkų ir dainavo:
  - Šlovė Rusijai ir jos carui Vasilijui Trečiajam!
  Mirabela taip pat sviedė ką nors mirtinai plikomis kojų pirštais ir drąsiai išdavė:
  - Už šventąją Rusiją ir nežemišką karalienę!
  Po to vaikinas ir mergina taip išsiskirstė, kad buvo iškirstas visas švedų lavonų proskynas.
  1540-1541 metais rusų kariuomenė iš turkų užėmė ir Mažąją Aziją. Ir 1545 m., Mesopotamija ir Palestina. 1547 m. kovo mėn. karalius, būdamas vos šešiasdešimt aštuonerių metų, mirė. Jo keturiasdešimt dvejų metų viešpatavimas buvo ilgas ir labai patenkintas daugybe Rusijos užkariavimų.
  Bazilijus Trečiasis buvo pavadintas Baziliju Didžiuoju. O soste buvo jaunas, bet pagal Rusijos standartus suaugęs Ivanas Vasiljevičius.
  Ir kadangi Vasilijus Trečiasis gyveno ilgiau nei tikrojoje istorijoje, bojarų suirutės buvo išvengta.
  Ivanas Vasiljevičius iš pradžių nusprendė visiškai pavergti Livoniją, 1550 m. karas buvo sėkmingas. Galinga rusų artilerija visus nušlavė, beveik visi miestai buvo greitai užgrobti.
  Žinoma, mūšiuose dalyvavo vaikai terminatoriai Olegas Rybachenko ir Mirabela Magnitnaya.
  Savo plikomis, vaikiškomis kojomis jie taip uoliai mėtė viską, kas aštru ir peršti, kad Livonijos kariuomenė žuvo didžiuliu kiekiu.
  Be to, jaunieji kariai taip pat tiksliai šaudo iš patrankų ir taip tiksliai.
  Olegas terminatorius berniukas iššovė ir basomis kojomis metė dovaną žudikui.
  Išsibarstė priešininkai ir cypė:
  Aš esu įsikūnijęs sunaikinimas!
  O berniukas juoksis ir riaumos:
  - Aš esu didelio atgimimo sūnus!
  Mirabela, ši kieta mergina, taip pat paleis žudiką nuogais kojų pirštais ir girgždės:
  - Aš esu didžiųjų susinaikinimo deivių dukra!
  Ir vėl vaikai juokiasi ir apnuogino dantis. Ir tada taip skristi į tvirtovę. Ir taip visi bus nukirsti. Jie neturi kardų, tik turi sraigtus. O lyvius ir kitus samdinių kariuomenės karius jie be gailesčio naikina.
  Berniukas ir mergaitė visą laiką yra basi, net ir sniege. Ir jiems nemirtingiems kariams tai patinka!
  Kodėl gi ne? Kam batai tiems žmonėms, kurių kūnas greičiau nei bet koks gyvūnas, ir, žinoma, jie negali atleisti ar susirgti.
  Tada Ivanas Rūstusis kovojo Egipte. Per keletą metų užkariavęs visą Afrikos šiaurę, įskaitant Maroką. Tada buvo užgrobtas Arabijos pusiasalis.
  Vokietija buvo susiskaldžiusi, Austrija silpna, Ispanija ir kitos šalys buvo užsiėmusios karais.
  Carinė Rusija persikėlė per Iraną į Indiją. Iki 1590 m. Indija buvo užgrobta. Ivanas Rūstusis gyveno iki šešiasdešimt aštuonerių ir mirė 1598 m. Ir jį pakeitė Ivanas Penktasis. Rusija tęsė savo ekspansiją į rytus ir Kinijos užgrobimą. Nors karas pasirodė ilgas ir sunkus.
  Kinijai užkariauti prireikė trijų karų.
  Netgi dalyvavimas Olego Rybachenko ir Mirabelos Magnitnaya mūšiuose ne iš karto užtikrino pergalę.
  Taip, ir jaunieji kariai kovojo epizodais. Jie susibėgs į save, sukaps kinus ir vėl bėgs atgal.
  Žinoma, vaikinas ir mergaitė veikė labai aktyviai ir efektyviai. Ir nuogais kojų pirštais jie aktyviai mėtė aštrias žvaigždes, diskus ir bumerangus.
  Olegas Rybachenko asmeniškai nulaužė Kinijos gynybos ministrą. O paskui kaip jis berniokiška koja meta granatą. Taigi iš karto dvi dešimtys geltonųjų karių į kitą pasaulį sakydavo:
  - Šlovė Rusijai, kuri amžinai rodo visatos kelią!
  O mergina Margarita ims ir basa koja paleis bumerangą, kuris yra mirtinas, o tai niekur nėra šauniau.
  Ir nugalėjusi priešininkus mergina cypia:
  - Už tokią Rusiją tu kovok ir nebijok!
  O berniukas su mergina ėmė dar intensyviau mojuoti.
  Ivanas penktasis mirė 1620 m., o jo sūnus Ivanas šeštasis tęsė savo darbą. Po atkaklių karų 1640 m. Kinija buvo galutinai pavergta.
  Olegas Rybachenko ir Mirabela Magnetic pradėjo aktyviau pasirodyti įvairiose mūšių ir mūšių vietose.
  Ir tada berniukas Olegas metė bumerangą ir nupūtė Kinijos imperatoriaus galvą. Ir jis tapo didvyriu!
  O mergina Mirabela basa koja metė granatą ir išmušė visą priešininkų štabą.
  Ir, žinoma, šių nemirtingų vaikų dėka buvo iškovota didžiausia iš Rusijos imperijos pergalių!
  O po pergalės prieš Kiniją, Maskvos Rusiją, niekas praktiškai nebijo! O rusų niekas nesustabdys ir nelaimės! Jie praėjo tašką, iš kurio nėra sugrįžimo!
  Ir Rusija sustiprėjo kaip didžiulė imperija. Ivanas Šeštasis valdė dar dešimt metų, kol užėmė Korėją ir didžiąją dalį Indokinijos.
  Po jo į presto pakilo Aleksandras Pirmasis. Naujasis karalius tęsė savo buvusį užkariavimo kelią. Indokinija buvo visiškai užkariauta, o Rusijos laivai nusileido Australijoje ir pradėjo tyrinėti šį žemyną. Be to, rusai dar anksčiau įžengė į Aliaską ir išsiveržė į priekį per Kanadą... Čia jie jau susidūrė su Prancūzija, kuri pagaliau stabilumą ir klestėjimą įgijo valdant Liudvikui keturioliktajam, ir Anglija, kuri sparčiai įsibėgėjo.
  Be to, Rusija toliau tyrinėjo Afriką ir ten taip pat susidūrė su Didžiosios Britanijos pasipriešinimu. Švedija taip pat sustiprėjo ir bandė pulti Rusiją.
  Tačiau Rusijos kariai buvo budrūs, o Britanija ir Prancūzija neveikė kartu. Ir Aleksandro Pirmojo kariuomenė užkariavo šią valstybę.
  Žinoma, tame dalyvavo ir Olegas Rybachenko, ir Mirabela Magnitnaya.
  Basieji kariai mėtė diskus ir kapojo ilgais, specialiai grūdintais kardais.
  Jie tokie šaunūs ir nenugalimi.
  Olegas Rybačenko sviedė aštrią žvaigždę apnuogintais berniukiškų kojų pirštais, pargriovė keliolika švedų ir dainavo:
  - Šventosios Rusijos šlovei!
  Mergina Mirabela taip pat sviedė mirtiną daiktą basomis kojomis ir sušnypštė:
  - Už nenugalimos Šeimos didybę!
  O vaikai šoks kartu ir basais kulnais trenks Švedijos gubernatoriui į krūtinę.
  Jis praskrido ir numušė dar keliolika priešo kareivių.
  Po Aleksandro Pirmojo mirties 1675 m. į sostą įžengė caras Aleksejus Pirmasis Aleksandro sūnus. Paprastai sosto paveldėjimas vykdavo pagal sūnų stažą, o paskui anūkus nuo vyriausio sūnaus. Vasilijus Trečiasis tai nustatė, kad vėliau nebūtų kovų dėl sosto. Su stipria centralizacija.
  Aleksejus pirmą kartą susidūrė su Prancūzija Amerikoje, o su Britanija - Afrikoje.
  Tuo tarpu rusų kariuomenė įžengė į vokiečių žemes. Gaudymas buvo gana sėkmingas, nes kunigaikštystės buvo suskaidytos. Negausūs rusų pulkai užėmė ir Italiją. Po to prasidėjo kampanija prieš Prancūziją. Liudviko Karaliaus Saulės valdymas baigėsi šlovingai. Rusijos ir užsienio pulkai paėmė Prancūziją.
  Vėl puikiai pasirodė Olegas Rybačenko ir Mirabela Magnitnaja.
  Jaunieji kariai kovojo su kardais ir mėtė diskus į priešo kareivius. Žuvo daug kareivių.
  Berniukas basa koja metė į priešą žvaigždę ir riaumojo:
  - Aš esu supermeno karys!
  Mergina irgi nuogais kojų pirštais metė žudiko diską ir sušvilpė:
  - Ir aš esu nuostabaus kosmoso įsikūnijimas!
  Ir kaip jis parodys savo ilgą liežuvį! O tada kaip duoti pliką kulną į prancūzų grafo nosį. Tas kaktos įtrūkimas.
  O Olegas Rybačenko praskris kaip pragariškas meteoras, o pora dešimčių prancūzų paėmė ir mirė. Ir tada berniukas, tarsi sprogdino iš pagautos patrankos šūviu.
  Ir įdėti daug kovotojų. Jie raitosi iš skausmo ir miršta!
  O kariai terminatoriai puola prie savęs ir visus nukerta, tarsi jie patys būtų mirties angelai ir greitesni už gepardus.
  Britanija kažkaip atsikovojo jūroje ir paprašė taikos. Rusija tęsė savo ekspansiją Amerikoje. Jos kariuomenė užėmė visas anglų ir prancūzų kolonijas ir pasiekė Meksiką.
  Buvo baigtas Afrikos ir Australijos užkariavimas.
  Dabar neužimta liko tik Ispanija ir jos kolonijos bei Portugalija su jos kolonijomis.
  Tačiau šis karas jau buvo Petrui Didžiajam, kuris valdžią gavo 1700 m. Naujasis caras ne Romanovas, o Rurikovičius, pasinaudojęs proga kaip Rusijos pirklių puolimas, išsiuntė kariuomenę į Ispaniją ir Portugaliją.
  Šios šalys jau smuko ir buvo greitai nugalėtos. Rusijos kariuomenė taip pat pradėjo užkariauti kolonijas. Jie buvo ir gausesni, ir geriau aprūpinti bei ginkluoti. Rusijos kariuomenė jau turėjo bedūmių parako ir labai sprogstamųjų sviedinių, kovinių dirižablių. Buvo net tankai. Ir pirmieji šarvuoti traukiniai. Kas padarė įspūdį varžovams.
  Pirmieji kulkosvaidžiai pasirodė ir Rusijos kariuomenėje.
  Bet net ir čia Olegas Rybachenko ir Mirabela Magnitnaya negalėjo nepastebėti. Jie turi kovoti ir išsiaiškinti savo nemirtingumą.
  Čia berniukas vėl basa koja meta granatą. Ir suplėšykite savo priešininkus į šipulius. Po to jie dainavo:
  - Vardan tos Rusijos, kuri užkariauja visą pasaulį ir žmonių širdis!
  Mergina irgi tarsi plika koja mėto, mažą, bet sprogstamosios galios atžvilgiu stiprią bombą. Draskys ispanus ir cyps:
  - Dėl tokių, kad visiems žmonėms visada buvo laimė!
  O vaikai, basomis kojomis mėtydami mirties dovanas, dainavo:
  - Tegul jie būna amžinai jauni ir mūsų šviesūs metai!
  O po to kaip užtaisas kažkuo gana mirtinu. Ir jie taip mojuoja kardais.
  Tas kraujas teka kaip upė, ir visa žemė išeina iš po tavo kojų!
  Štai kariai! Na, tiesiog supermenai basomis kojomis, kurios per karštį ir šaltį beveik nuogos.
  Bet tokie puikūs kovotojai! Aukščiausias prekės ženklas ir klasė! Čia jie susipjausto ir naikina priešininkus!
  Berniukas ir mergaitė yra tarsi didžiausio susinaikinimo arkangelai, kuriems nėra kliūčių ir kliūčių kelyje į naujas pergales ir pasiekimus.
  Pakeliui miestai pasiduoda, o gyventojai išeina ir bučiuoja nemirtingųjų ir didžiųjų karių basų pėdų įspaudus.
  Ispanija ir Portugalija kartu su kolonijomis buvo greitai užkariautos. Ir liko tik Britanija.
  Tačiau 1725 m. ant jo išsilaipino Petro Didžiojo kariuomenė.
  Olegas Rybachenko ir Mirabela Magnitnaya, kaip visada, lenkia visus. Jauni kariai yra nemirtingi ir šokinėja laiku.
  Jie šaudo iš kulkosvaidžių ir svaido mirtinas granatas plikomis kojų pirštais.
  Draskyti britus ir kitus karius.
  Olegas riaumoja, šaudo ir pjauna:
  - Mes esame kosmoso brolijos kariai!
  Mergina Mirabela nuogais kojų pirštais metė granatą ir sušuko:
  - Ir mes nugalėsime visus be jokios abejonės!
  Tada mergina nuogu kulnu taip smogė Bekingemo hercogui, kad susilaužė jam kaklą!
  Jie užėmė Londoną ir pagaliau užbaigė pasaulio užkariavimą.
  Taip atsirado viena imperija. Petras Didysis mirė 1735 m., o jo anūkas Petras Antrasis įžengė į sostą. Dar jaunas, bet protingas ir kietas valdovas. Rusija sustiprino centralizaciją, buvo statomos gamyklos ir keliai. Atsirado lėktuvai, vis aktyviau driekėsi geležinkeliai.
  Petras II valdė ilgai ir stabiliai. 1790 m. jį pakeitė Petras Trečiasis. Šalis klestėjo, bet taiki. Jau kalbama apie erdvės išplėtimą.
  O 1817 metais įvyko pirmasis pilotuojamas skrydis į kosmosą. 1820 metais Aleksandras II tapo caru. Naujasis karalius norėjo spartesnio kosmoso ir kosmoso tyrinėjimo plėtros.
  1825 metais įvyko pirmasis skrydis į Mėnulį. O 1845 metais rusų laivai atskrido į Marsą. O 1847 metais į Venerą. 1850 m. į Merkurijų, o kitą - prie Jupiterio palydovų. Rusijos kosmonautai į tolimiausią Plutoną įplaukė 1860 m.
  Taip vystėsi Saulės sistema. O 1917 metais įvyko pirmasis skrydis už Saulės sistemos ribų. Keli dideli žvaigždėlaiviai išplaukė į Alfa Kentaurį.
  Ir 1921 m., ir į Sirijų... Beje, jie ten atrado keletą gana normalių planetų. Po keturiasdešimties metų pasirodė pirmieji laivai, skriejantys superluminal greičiu.
  O 2017 metais pirmą kartą į galaktikos pakraštį atskrido rusų kosmonautas.
  Apskritai tai buvo nuostabu.
  2030 metais buvo išrasta laiko mašina... Ir žmonija perėjo į kitokį, aukštesnį vystymosi etapą. Net jei Rurikovičiai vis dar sėdi soste, o absoliuti monarchija valdo žmonių imperiją.
  Tačiau yra opozicija, kuri ginčijasi, ar pasauliui Rusijai reikia respublikos. Bet ji tyli. Žmonės jau yra patenkinti esama padėtimi, nes gyvenimas tapo labai geras ir kasmet gerėja.
  
  BLONDĖ IŠSAUGO BAISIOJIĄ IVANO IMPERIJĄ
  Mirabela Magnetic vėl vykdo misiją. Šį kartą ji padeda rimtam Ivanui Rūsčiajam.
  Šiuo atveju ji saugo Polocką nuo Stefano Batory minių.
  Amžinas berniukas Olegas Rybachenko liko Polocke. Išpuolis buvo atremtas, tačiau situacija išliko nerimą kelianti. Bet tada pasirodė Mirabela Magnetic ir dar keturios merginos. Jie pasirodė tarsi iš kosmoso skylės. Visos penkios merginos buvo basos ir su bikiniais, todėl atsirado stebuklingas šešetas.
  Berniukas, pakankamai ilgai gyvenęs ir dar Mirabelos Magnetic mokinys, jau spėjęs aplankyti Napoleono III laikais, švilpė:
  - Mes vėl pataikėm! Tai puiku!
  Olegas Rybachenko ryžtingai pareiškė:
  - Ir būtinai pakeisk istorijos eigą!
  Nataša, Marusja, Augustina, Svetlana purtė kardus. Merginos buvo labai ryžtingos.
  Nataša pasiūlė:
  - Dabar mes šešiese... Pataikykime į lenkų stovyklą!
  Olegas Rybachenko lengvai palaikė šią idėją:
  - Ir ką? Sumuškime! Visi kartu esame didžiulė jėga!
  Mirabela Magnetic labai noriai sutiko su tuo:
  Mes esame didžiulė jėga!
  O jos nuogas kulnas sutraiškė tarakoną.
  Ir kariai pliaukštelėjo basomis kojomis vienas į kitą, patvirtindami.
  Naktį nuo Pskovo miesto sienos nusileido šeši užkietėję kovotojai. Jie tipeno link lenkų stovyklos. Čia formaliai Lenkijos kariuomenė, bet iš tikrųjų samdiniai iš visos Europos. Ypač daug vokiečių. Didelė armija.
  Bet juk šeši kovotojai yra šaunūs. O merginos su berniuku ėmė ir nuėmė sargybinius, basų kojų pirštais mėtydamos aštrias adatas. Sulaužyti sargybiniai krito. Moterys karės mostelėjo kardais ir pradėjo pjauti. Kaip gyvačių pulkas jie puolė stovyklą.
  Viduramžiams kaip neįprasta - kai puola merginos su bikiniais. Ir jie, sutriuškindami priešą, tiesiogine prasme sėja ištisus mirties laukus.
  Olegas Rybačenko mostelėjo kardais ir kapojo. Mojuodamas berniukas sukirto uolus pulkininkas.
  Ir sumurmėjo:
  Mes kovosime už Šventąją Rusiją!
  Mirabela Magnetic perpjovė sodrią keptuvę per pusę ir nuogu kulnu sulaužusi vokiečių grafo nosį čiulbėjo:
  Mes nebijome mirties mūšio lauke!
  Nataša, nukirsdama lenkus, vokiečius ir kitus samdinius, rėkė:
  - Rusijos karys nebijo mirties!
  Sunaikindama Lenkijos kariuomenę ir samdinius, Marusya, ši terminatorė sušuko:
  - Po žvaigždėtu dangumi mirtis mūsų nepaims!
  Augustinai, tai propelerio mergina. Geriausias sovietų specialiųjų pajėgų įsikūnijimas ir net koks nors mutantas, kapojantis lenkus - tviteryje paskelbė:
  - Aš kovosiu už savo šventąją Rusiją!
  Svetlana, sukdama kardus ir kapodama vokiečius, švedus ir lenkus, čiulbėdama savo apvaliu kulnu, čiulbėjo:
  - Užtaisysiu galingą kulkosvaidį!
  Nataša, perskrosdama lenkus, vokiečius ir visus samdinius iš Europos ir net turkus, čiulbėjo:
  - Sunaikink priešus - nežinodamas baimės šešėlio!
  Ugningoji Augustina, jos vario raudonumo plaukai, plevėsuojantys vėjyje kaip Auroros vėliava, sušnibždėjo:
  - Visatos pasauliai žiūri į tave!
  Marusya, tai šviesiaplaukė auksiniais plaukais, kaip ji čiulba, šokinėja ant plikų kojų:
  - Tegul tavo marškiniai dega krauju!
  Mirabela taip pat sviedžia aštrų diską nuogais kojų pirštais, nupjauna samdiniams galvas ir loja:
  - Dėl Ivano Rūsčiojo!
  Svetlana dideliu smūgiu trenkė plika kulnu lenkui į pilvą. Tada ji apnuogintais kojų pirštais sviedė kelis diskus, nukirto kelias dešimtis ir šaukė:
  - Mirk Tėvynei su meile!
  Ir merginos juokėsi. Kokie jie gražūs ir seksualūs velniai. Ir didelis, ir pripūstas reljefo raumenimis. Ir jie mėto adatas basomis kojomis, o plonus diskus - vienu metu nužudo kelis kareivius.
  Ir jie tiesiogine prasme eina per lavonus ...
  Ir jie palieka kruvinus, grakščius nuogų, mergaitiškų pėdų pėdsakus.
  Ir tik šeši žmonės prieš kelias dešimtis tūkstančių kovotojų. Tačiau lenkų gretose kyla panika. O kiek juos užpuolė, nežino. Ir jie yra visiškai pamišę. Kai kurie iš jų net pradėjo šaudyti vienas į kitą ir įsipjauti.
  Olegas Rybačenko, šis amžinas berniukas, basomis kojomis sviedė savadarbę bombą ir riaumojo lenkiškai:
  - Vokiečiai puolė! Vokiečiai mus puola!
  Tada jis vėl metė bombą ir sušuko, šį kartą vokiškai:
  - Lenkai puolė! Lenkai mus puola!
  Mirabela paėmė vokiškai:
  - Lenkai mus puola! Lenkai žudo vokiečius!
  Ir kas prasidėjo: vokiečių samdiniai susigrūmė su lenkais. Ir švedai taip pat prisijungė prie žudynių. Kilo kruvina kova. Kurį paaštrino kardų siūbavimas, plikomis kojomis mergaičių kardai ir bebarzdis berniukas su šortais.
  Olegas Rybačenko sušuko iš visų jėgų:
  - Kai esame vieningi, esame nenugalimi!
  Ir pridūrė vokiškai:
  - Rubino lenkai!
  Tada švediškai:
  - Kapokite lenkus ir vokiečius!
  Tada basas berniukas lenkiškai pridūrė:
  - Kapok vokiečius ir švedus!
  Mirabela taip pat riaumojo į viršų:
  - Sukapokite lenkus ir švedus!
  O nuogu kulnu mergina smogė priešams į smakrą.
  Ir jie plikomis kojų pirštais mėtė nuodingas adatas.
  Ir panika stiprėjo... Abipusis kivirčas augo. Ir berniukas su Nataša pradėjo artėti prisidengę, išpjaudami sau vėžes iš lavonų, prie Lenkijos karaliaus Stefano Batoro palapinės.
  Šis karalius buvo Semigrado gubernatorius. Tai yra, Turkijos sultono vicekaralius virš Vengrijos. Tarpvalstybinis laikotarpis Lenkijoje užsitęsė. Tarp pretendentų į Lenkijos sostą buvo ir Ivanas Rūstusis. Tačiau Ivanui nepavyko užimti sosto. Įtakos turėjo ir Vakarų šalių, nenorėjusių tokio aštraus Rusijos sustiprėjimo, pasipriešinimas. Ir bajorų baimė prarasti savo laisves. Ir paties Ivano Rūsčiojo dvejonės - ar Lenkijos aneksija neprives prie to, kad jų pačių bojarai pakels galvas?
  Bet kuriuo atveju istorinis įvykis: Rusijos ir Sandraugos suvienijimas valdant Ivanui Vasiljevičius neįvyko. O Lenkijos sostą staiga užgrobė Stefanas Batory. Iki to laiko Rusija užėmė didžiąją Livonijos dalį. O septyniasdešimt septintais metais beveik visa Livonija, išskyrus Rygą ir Revelį, buvo pavaldi Rusijai.
  Stefanas Batory, sukaupęs jėgų ir gavęs pinigų už karą iš Turkijos sultono, Vatikanas pradėjo kampaniją prieš Rusiją. Pirmuoju taikiniu pasirenkamas Polockas. Ir pagal šį miestą buvo sprendžiamas Livonijos karo likimas. Realioje istorijoje Polocką užėmė lenkai, po to jie pasinaudojo iniciatyva ir pradėjo laimėti. Ir Rusiją užgriuvo neįskaitomos nelaimės.
  Bet šį kartą mūšyje - nuostabus šešetukas. O lenkai ir jų samdiniai negali jiems pasipriešinti!
  O žudynės taip kruvinos, kad pasakoje neįmanoma apsakyti, neaprašyti tušinuku. Nors, pavyzdžiui, elektroninė klaviatūra yra visiškai įmanoma.
  Olegas Rybačenko švilpė ir lojo:
  - Lenkai nukerta vokiečius!
  Mirabela Magnetic sušuko:
  - Vokiečiai pjauna lenkus!
  Ir jis su Nataša prasiveržė į karaliaus stovyklą. Stefanas Batory bandė susiorientuoti. Jis buvo gausiai apsirengęs, turėjo rytietiškų ir europietiškų bruožų.
  Olegas Rybačenko nuogais berniukiškų pėdų pirštais metė aštrų, ploną diską. Jis skrido lanku, plonai švilpė. Ir įstrigo Stefanui Batoriui tarp akių. Lenkijos karalius buvo mirtinai sužeistas ir aimanuodamas pargriuvo. Taip, monarchui nebuvo lengva. Jo viešpatavimas truko neilgai. Eilinis, basas berniukas. Ar net ne visai įprastas jį pargriuvo.
  Olegas Rybachenko su malonumu dainavo:
  - Aš esu naikintuvas, mano variklis dega! Dangus yra mano namai! Ir tegul agresorius muša, aš šaunus mirties šeimininkas!
  Mirabela nuogais kojų pirštais metė granatą, suplėšė samdinių masę ir cypė:
  - O aš didvyriška mergina!
  Olegas Rybačenko sušuko ir lenkiškai sušuko:
  - Vokiečiai nužudė karalių!
  Ir kaip vėl riaumoja:
  - Švedai kartu su vokiečiais!
  Mirabela šaukia iš visų jėgų:
  - Mes atkeršysime karaliui!
  O po to prasidėjo tikras sąvartynas tarp lenkų ir samdinių. Jie buvo iškirpti iki galo. Ir aktyviai plakė vienas kitą, ir apipylė kulkomis. O lavonų masė liejosi ir buvo suplėšyta. Ir karių mirė tūkstančiais.
  Ir tada yra merginos ir du berniukai, kaip jie bandė. Tai buvo tikra netvarka. Ir toks yra visiškas kirtimas. Ir plakė fritzus, ir lenkus, ir švedus ir net turkus. O mėsmalė pateko į aukščiausią klasę.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Auksas švedams neprieinamas... Jie bent proto turi! Aš nukirsiu Rusijos priešus! Ir kurį aš nužudysiu kardais!
  Ir merginų keliai išsiskyrė. Ir tegul plikais pirštais mėto daužančius daiktus. Tai aukščiausio skrydžio gražuolės ir paukščiai.
  Olegas Rybačenko ėmė ir su entuziazmu dainavo:
  - Neramumai man nepažįstami! Turiu saugyklą savo krūtinėje! Aš esu aukščiausios klasės karys!
  Mirabela, rankomis laikydama aštuonias figūras, pridūrė:
  - Priešo kulnas į akį!
  Nataša su entuziazmu dainavo:
  - Ir kompanijos "Adidas" kovotojas!
  Marusya pašoko ir lojo:
  - Arklys Pegasas!
  Ir kaip kariai šokins, ir kaip loti. Ir jų balsai skamba kaip juodų arklių!
  Ugningasis Augustinas sušnypštė:
  - Mes kariai.... - Mergina plikais pirštais iš karto metė keliolika diskų ir pataikė kelias dešimtis lenkų ir vokiečių. - Šauniausias smūgis! O kaip Ivanas Krushila!
  Svetlana, ši blondinė terminatorė patvirtino:
  - Ir pasmaugčiau visus!
  Tada ji vėl metė nuogus, grakščius kojų pirštus, aštrias, užnuodytas adatas.
  Ir vėl krūvos priešininkų - vokiečių ir lenkų.
  Mirabela nuogu kulnu metė savadarbį sprogstamąjį paketą, išbarstydama priešininkus ir cypė:
  - Už didžiąją Rusiją!
  Nataška apnuogino dantis, basomis kojomis padovanojo keletą mirtinų dovanų ir paskelbė:
  - Mes kovosime Žemėje! Danguje ir tamsoje!
  Olegas Rybačenko, kapodamas kardais abiem rankomis ir mėtydamas diskus berniukiškomis kojomis, dainavo:
  Mirties mašina išprotėjo...
  Marusya, kapodama visus iš eilės ir grakščiais mergaitiškų kojų pirštais mėtydama diskus, tęsė:
  - Ji skraido meteoritu!
  Ugninis Augustinas sušnypštė, mėtė skritulius, kurie švytėjo ir sušnypštė:
  - Ir pats šėtonas valdo pasaulį!
  Šviesiaplaukė Svetlana su malonumu dainavo toliau:
  Ir švęskime savo sėkmę!
  Nataša paėmė jį ir iš džiaugsmo čiulbėjo:
  - Karas šiandien...
  Marusya apgailėtinai pridūrė, nuogais kojų pirštais svaidydamas adatas ir diskus:
  - Rytoj bus ramybė!
  Ugningasis Augustinas atsakė įnirtingu įniršiu, šnypšdamas kaip gyvatė. Ir jos basos kojos svaidė tokias aštrias adatas, kad visiems pervėrė į gerklę:
  - Ir tikėk Liuciferio stabu!
  Svetlana tęsė laukinį, įniršusį puolimą:
  - Kovosime ant žemės danguje ir tamsoje!
  Mirabela, kapodama priešą ir trenkdama galva, paėmė jį ir sušuko:
  - Tėvynės ir manęs šlovei!
  Nataša, mėtydama diskus plikais, grakščiais mergaitiškais pirštais, dainavo:
  - Kovosime iki galo, priversime širdis plakti vieningai!
  Marusja kikeno ir čiulbėjo, basomis kojomis kapodama lenkus ir mėtydama akmenukus.
  - Ir tada moonshine overclocking!
  Ugninis Augustinas, siųsdamas mirtinas adatas ir tai, kas smogia ir lūžta, sušnypštė:
  - O tada vynas - iki galo!
  Šviesiaplaukė terminatorė vėl plikais pirštais siuntė nuodingas adatas ir čiulbėjo:
  - Ar alaus dosnus pilstymas!
  Po to gražuolė karžygė nusijuokė, o nuo jos juoko Stefano Batoro samdiniams sprogo ausų būgneliai.
  Olegas Rybachenko šmaikščiai pastebėjo:
  -Be karo nėra taikos, be meilės nėra šventės!
  Nataša, apnuogintais grakščių mergaitiškų pėdų pirštais mėtydama bumerangus aštriais kraštais, čiulbėjo:
  - Moterų patrauklumas mėgsta jaunystę, vyriškus finansus!
  Marusya, blykstelėjusi akinama šypsena ir kojomis mėtydama mirties dovanas, ištarė:
  - Moterys yra geros jaunystėje, vyrai - su pinigais!
  Ugningoji Augustina, viksvos veikla, basomis kojomis spjaudė mirties sroves, šnypštė:
  - Moteris yra gėlė, vyras - tranas, einantis į medų!
  Perlamutrinė šviesiaplaukė Svetlana čiulbėdama ašmenis nuogais kulnais, apnuogindama dantis, čiulbėjo:
  - Gera būti moterimi, blogai būti moterimi!
  Olegas Rybačenko, kirsdamas lenkus ir samdinius, siūbuodamas kardus kaip malūnsparnio ašmenis, urzgė:
  - Vyras turėjo būti su žmona, bet ne moterimi!
  Nataša paleido nuogus pirštus, kirpdama bumerangus, smesdama mėlynus plaukus lojo:
  - Vyras visada yra patinas, bet dažniausiai jį į šuns gyvenimą atneša kalės!
  Zoja, purtydama aukso lapo spalvos plaukus, vienbalsiai čiulbėjo, apnuogino dantis ir plikomis kulnais mėto tai, kas žudo arba, dar blogiau, skyla į gabalus:
  -Geriau, kai vyras yra patinas nei kalė!
  Mirabela, įvykdžiusi triuką su kardais - trigubu drakonu, ir mesdama durklą nuogais kojų pirštais, niurzgėjo:
  - Už viso pasaulio Tėvynę gražesnė!
  Augustina, kurios vario raudonumo plaukai plevėsavo kaip proletarinė vėliava, o nuogos, iškaltos kojos spjaudė mirties ir susinaikinimo sroves, šaukė:
  - Jei vyras nori turėti moterišką kūną, jis privalo pradėti vyrišką verslą!
  Svetlana, basomis kojomis paleisdama bumerangą penkiakampės svastikos pavidalu, čiulbėjo:
  - Vyrui gerai turėti moterišką kūną - bet ne tiesiogine to žodžio prasme!
  Olegas Rybachenko, berniukas, kuris atrodė maždaug trylikos metų, pradėjo dainuoti ir kūrė tiesiogine prasme kelyje:
  Gimiau aukso laikais
  Pažanga yra didysis dvidešimt pirmas amžius...
  O berniuko kūnas jaunas,
  Jis yra stipriausias žmogus pasaulyje!
  Buvau berniukas laimingame, dosniame pasaulyje,
  Atrodė, kad jis gali vienu metu nuversti kalnus...
  Aš neatradau: kad du kartus du yra keturi -
  Kad nušviestų kelią į sėkmę!
  Bet greitai į priekį į audringą XX amžių,
  Kuriame viesulas yra šventasis karas...
  Sunaikinta iš marmurinės kameros -
  Ir galingasis šėtonas valdo kamuolį!
  Rusijoje tai yra milžinų gentis,
  Galime paversti spiečių planetų...
  Kai žmonės ir partija susivienija -
  Ir jie nušviečia kelią į komunizmą!
  Štai berniukas buvo kare,
  Ir Stalinas jam tapo idealu ...
  Jaunasis karys liko basas,
  Kai fašistas užpuolė jo gimtąją žemę!
  Žemė dega, o pušys miršta
  Planeta dega...
  Berniukas eina per sniego gniūžtę basas,
  Į tavo didingą, drąsią svajonę!
  Ką daryti, jis pats, deja, nežino
  Sukasi šaltame, smarkiame sniege...
  Na, kažkodėl Kainas triumfuoja,
  Niekšai turi sėkmės!
  Galite palaukti - aš žinau, kad tai pavyks,
  Ir greitai skristi į Marsą...
  Mano mergina numetė daug svorio
  Tačiau mūšyje ji parodė savo klasę!
  Ji bėgo basa per sniegą,
  Šaltis įnirtingai graužė jai kulnus...
  Mes nuversime garsųjį Adolfą nuo pjedestalo,
  Ir smogkime greitai!
  Mes atstūmėme nacius iš Maskvos,
  Jie su strėle pateko į nugalėtą Berlyną ...
  Ir planetoje tapo labai švaru,
  Štai cherubas išskleidžia sparnus!
  Mes įvažiuosime į Berlyną, tai tikrai žinome,
  Nors fašistas yra gudrus ir žiaurus ...
  Ir švytinčią gegužę atostogausime,
  Tegul didybė nenueina į smėlį!
  Mes atgaivinsime visatos platybes,
  Ir planetoje bus švytintis rojus ...
  Begalinės kūrinijos šlovei
  Berniukas, tu kovok ir išdrįsk!
  Mirabela Magnetic su dideliu entuziazmu pridūrė, apnuogindama perlinius dantis:
  - Mergaite, tu kovok ir išdrįsk!
  O Olegas Rybačenko kovojo su pašėlusiu įniršiu, kuris buvo derinamas su įmantriu apdairumu. Gražus, labai raumeningas berniukas labai vikriai plikais pirštais mėtė aštrius diskus, nukirsdamas galvas lenkų ir vokiečių kariams.
  O mergaitės dar vikriau stūmė, plikomis grakščiomis kojomis mėtė adatas ir neša mirtį. Kariai visus apdaužė kardais ir iš kraujo bei kaulų pagamino miltelius. Ir jie kapojo, kapojo, paleido aštrias adatas ir daugybę diskų ir bumerangų.
  Lenkai patyrė milžinišką žalą ir užspringo krauju. Ir kaip jie užspringo. Lyg fontanai ir kriokliai tekėjo raudono skysčio. Ir aptaškytas, apdegęs, praradęs galūnes. Visa tai vyko pašėlusiu, uraganiniu tempu.
  Daugiau nei 60 000 karių žuvo ir buvo sunaikinti.
  Olegas Rybačenko, mėtydamas mirtinus diskus plikomis vaikų kojų pirštais, kuždėjo:
  - Kariuomenė pasiruošusi, ponia! Mes sunaikinsime visus!
  Šmaikšti ir išdygusi dantis Nataša išdavė:
  Mes sunaikinsime visus!
  Mirabela, gavusi malūną, sumurmėjo:
  - Ir pataikė į priešą!
  Ir kariai nuėjo visus pjaustyti ir susmulkinti kaip nupjautą peilį. Ir šie sraigtai buvo naikinantys. Ir jie net dainavo:
  - Bet jei atvirai! Išnaikinkime visus!
  Visų kariai tiesiogine to žodžio prasme sudegino savo konkurentus - tiesiog naikino ir padarė visiškus karstus. Ir veda vaizdingą ir nuolatinį destrukciją.
  Mirabela, pjaustydama priešą kaip sūrio griežinėlius ir nukirsdama galvas, sucypė:
  - Už Rusiją ir naująjį šalies prezidentą!
  Zoja auksiniais merginos plaukais ir vedė totalitarinį maištą. Ir žaisdama su bicepsu ji pasakė:
  - Kas nebūtų karys! Visada verta laimėti!
  Ir vėl kariai mėtė basas kojas, ašmenis, kurie smogė priešininkams. Ir jie sukūrė kraujo sroves.
  Merginos plikomis kojomis taškėsi per raudonas balas ir kėlė krūvas raudonų, mirtinų purslų.
  Ugningoji Andželika šmaikščiai pastebėjo, pasiųsdama keletą mirtinų ir žudančių ašmenų, kurios tryško siautulingos, audringos energijos fontanais. Ir pakilo ištisi debesys be galo kietų ir įsiutusių demonų.
  Mergina išmintingai pasakė:
  - Juokimės ir draugaukime! Ir mes įveiksime visus!
  Svetlana susisuko į salto ir vėl plikomis kulnais smogė vienam lenkui į krūtinę, kad jis apsivertė ir, nusimetęs kanopas, kelioms dešimtims žmonių sulaužė kaklus.
  Svetlana su džiaugsmu sušuko:
  - Tai mirtina viksva! Tai yra smūgis!
  Mirabela, kapodama samdinius ir kitas piktąsias dvasias, pjaustydama juos kardais ir sutraiškydama kitą Vengrijos princo žandikaulį nuogais kulnais, čiulbėjo:
  - Mano smūgis yra mirtiniausias visatoje!
  Nataša kikeno ir liepsnojančiais dantimis skleisdama saulės spindulius pasakė:
  - Meilė laimi ir žudo!
  O mergaitės visos keturios juokėsi, bet jų juokas nuskendo ir pražudė priešininkus.
  Tuo metu pro Polocko vartus išėjo rusų kovotojai ir milicijos. Jie iš visų jėgų puolė į priešą. Ir aktyviai suko kardus.
  Iki to laiko dauguma lenkų ir samdinių buvo nužudyti. Ir išretėjusios priešininkų gretos, kurias puolė rusų kariuomenės bangos. Rusijos kariuomenės smūgis buvo atsargus. Iš muškietų šaudė lankininkai, bet kol kas vengė suartėti. Ir išnaikintus priešininkus.
  O mergaitės vis dar basomis kojomis mėtė peiliukus ir bumerangus, apnuogino sniego baltumo dantis. Jie net išleido veidrodinius vaizdus ir apakino varžovų akis.
  Liachai prarado guolį ir buvo pribaigti smūgiais iš pagaląstančių kardų. Ir jie neturėjo šansų, jokio pasigailėjimo. Buvo kažkas mirtino ir negailestingo. Ir kažkas, ko negalima sustabdyti žmogaus pastangomis.
  Ir šaudymai iš lankininkų pusės, ir milicijos, ir negailestingas kirtimas, iš terminatorių merginų pusės, kurios traiško ir mala.
  Geri kariai elgiasi ir sunkiai kertasi. Ir jie nusprendžia sunaikinti vadų tikslus. Jie nukirto galvas, mėto diskus. Arba išdurti akis - aštriomis adatomis. Taigi merginos elgiasi drąsiai ir šauniai. Jie mala be jokių ceremonijų.
  Mirabela perpjovė daugybę samdinių ir kitų nuodėmių, o po kardais - galvos kaip arbūzai, išmėtyti raudonais purslais į visas puses.
  Mergina sušuko:
  - Mano aukščiausia klasė visatoje!
  Nataša basa koja sviedė granatą ir kaip ji čiulba iš energijos:
  - Mes esame kosmoso didybė! Mes nužudysime visus!
  Zoja, purtydama auksinius plaukus, plikais pirštais siuntė ratą paaštrintais galais.
  Ir ji išdavė įniršį ir linktelėjo:
  - Aš esu tai, kas atneša ir išveža!
  Ugningoji Andželika atsiuntė dar vieną mirties dovaną ir šmaikščiai pasakė:
  - Bet kuris kvailys gali ištverti, ne kiekvienas išmintingas žmogus gali gauti naudos!
  Svetlana, šmaikšti ir putojanti perlamutriniais plaukais, iškėlė aforizmą:
  -Nužudyk, pajėgus ir idiotas, prisikėlimas nepriklauso nuo genialumo!
  Olegas Rybachenko taip pat išdavė labai originaliai:
  - Nugalėdamas priešą - nužudyk jį, nugalėdamas save - suteiki geresnį gyvenimą!
  Mirabela pridūrė, su pasimėgavimu sutriuškindama priešus:
  - Geriau duoti vieną gyvybę vertam žmogui, nei nužudyti tūkstantį niekšų - produktyviau užauginti gėlę, nei sutrypti tūkstantį vabzdžių!
  Nataša, iškirsdama lenkus ir vengrus, pažymėjo:
  - Ne tas stiprus, kuris žudo, bet tas visagalis, kuris prisikelia!
  Raudonplaukė Andželika, kertanti Sandraugos karius, vyaknula:
  - Kas prieš kovą per daug užsuka nosį, dalindamas trofėjus, lieka su nosimi!
  Zoja, kirsdama priešininkus, nuogais kojų pirštais svaidydama žudikišką granatą, sumurmėjo:
  - Kai žmogus nustojo būti beždžione - kai pradėjo mėgdžioti ne gamtą, o angelų veislę!
  Svetlana, perkirsdama priešus ir paleisdama žaibą iš raudono spenelio, paėmė jį ir šmaikščiai ištarė:
  - Nesvarbu, ar žmogus buvo beždžionė, ginčytinas klausimas, bet trokšdamas dominuoti jis yra tipiškas gyvūnas ir netgi linkęs į žiemos miegą!
  Mirabela Magnetic, su įniršiu naikindama savo oponentus ir pribaigdama paskutinius priešininkus, pridūrė:
  - Politikas - lapė su liūto ambicijomis, kiauliškais metodais, asilo užsispyrimu, beždžionė, linkusi plagijuoti!
  Ir tada mesti granatą pliką rožinį padą, ji pridūrė:
  - Jei nori tapti tiesiog protingas - tikėk vadovėliais, jei nori tapti tikrai išmintingesnis - nepasitikėk politikais!
  Stefano Batoro armija buvo baigta. Rusijos kariuomenė vėl išvyko į Varšuvą. Ir buvo surengti rinkimai į Seimą, kur naujuoju Sandraugos karaliumi tapo Ivanas Rūstusis.
  Įvyko slavų pasaulio tautų vienybė. O Livonija taip pat tapo Rusijos dalimi. Tada įvyko pergalė prieš Švediją ir Vyborgo užkariavimas.
  Ir tada gubernatorius Skopinas-Shuisky pasiekė Stokholmą. Ir Švedija buvo užkariauta.
  Rusija tapo didele imperija, nukreipusi žvilgsnį į rytus. Ir ten įvyko daug užkariavimų, taip pat miestų statyba. Tada Rusijos kariuomenė užkariavo Krymo chanatą kartu su Azovo tvirtove. Ir tai yra puikūs pasiekimai.
  Ivanas Rūstusis gyveno iki 1599 m., o jo viešpatavimas buvo labai ilgas ir, svarbiausia, šlovingas. Sūnus Ivanas Penktasis perėmė sostą, o soste buvo išsaugota Ruriko dinastija. Užkariavimai ir žygiai tęsėsi.
  Bet tai jau kita istorija. Nebent carinei Rusijai pasisekė labiau, o lenkai, ukrainiečiai, baltarusiai ir rusai buvo kartu ir užtikrintai nugalėjo priešus. Taip palaipsniui užkariaujant visą pasaulį ir plečiantis iš karalystės į karalystę!
  Ir Ivanas Rūstusis išliko žmonių atmintyje kaip didžiausias iš Rusijos carų! Ir jis įėjo į istoriją kaip didžiausias užkariautojas, kelis kartus padidinęs Rusijos imperijos teritoriją!
  
  MERGAITĖ, PADĖJA NAPOLEONUI III
  Mergina Mirabela Magnetic pateko į Prancūzijos ir Prūsijos karo tarp Bismarko ir Napoleono III pasaulį. Tikroje istorijoje Vokietija laimėjo ir užbaigė susivienijimą. O paskui tai privedė prie Pirmojo pasaulinio karo ir Rusijos imperijos bei Romanovų dinastijos žlugimo.
  Žinoma, Rusijai būtų buvę geriau, jei Vokietija nebūtų susivienijusi ir negalėtų nugalėti Napoleono III.
  Mirabela Magnetic, pliaukštelėjusi basomis kojomis į žolę, dabar bėgo link prancūzų.
  Reikėjo perspėti, kad prie Sedano prūsai paruošė spąstus Napoleonui III ir užėmė dominuojančias aukštumas.
  Ką galima pasakyti apie Napoleoną III? Napoleono Didžiojo sūnėnas bandė mėgdžioti savo dėdę. Ir jis norėjo sukurti galingą imperiją ir galėjo užkariauti Europą.
  Iš pradžių jam sekėsi. Pavyko laimėti Krymo karą su Rusija. Tiesa, didelių nuostolių kaina pati Prancūzija iš to negavo teritorinio pelno. Paskui karai Indokinijoje.
  Pergalė prieš Austriją ir poros vietovių aneksija Italijoje.
  Toliau ne taip sėkmingai. Belgija nebuvo paimta. Meksika taip pat.
  Buvo prarasta galimybė padėti Austrijai kare su Prūsija.
  O dabar karas su galinga Vokietija.
  Realioje istorijoje - visiškas Prancūzijos pralaimėjimas ir Napoleono III paėmimas.
  Tačiau Mirabela, basa mergina su bikiniu, turi galimybę išvengti nelaimės. Ir neleisti Vokietijai patekti į vakarines Rusijos sienas ir išsiugdyti galingą priešą.
  Mirabela bėga takeliu miške ir dainuoja:
  - Jei ilgai, ilgai...
  Jei, jei pakeliui...
  Šok ir bėk!
  Bet gal, gal...
  Bet galbūt, tai įmanoma, tai įmanoma!
  Tai visiškai, visiškai įmanoma!
  Galite eiti į Afriką!
  Afrikoje upės tokios plačios
  O Afrikos kalnai tokie aukšti!
  O, krokodilai, begemotai!
  Ak, beždžionės, kašalotai!
  Ak, ai, ir žalia papūga!
  Ak, ai, ir žalia papūga!
  Čia su šia vaikiška dainele jis šoka į Napoleono III stovyklą.
  Prancūzų gana daug, o stovykla didelė. Nors disciplina su prūsais neprilygsta. Ir, ko gero, ginklai pasenę, o uniformos per ryškios. Ir apskritai kariuomenė yra blogesnė nei Napoleono laikais.
  Tiesa, prancūzai puikiai moka kovoti su durtuvais. Šis ginklas buvo išrastas Prancūzijoje.
  Taigi galite kovoti beveik lygiomis sąlygomis. Ir kova bus labai sunki.
  Mergina su bikiniu nebuvo sustabdyta. Nors kareiviai ją akimis rijo.
  Mirabela yra reta gražuolė ir labai atletiška. Ji bėga prie savęs blyksčiodama nuogais, apvaliais, rožiniais kulnais.
  O dabar ji pribėga prie pagrindinės palapinės, kur įsikūręs Prancūzijos imperatorius Napoleonas Trečiasis. Jo galia didelė. Nors formaliai yra parlamentas ir senatas. Tačiau iš tikrųjų Napoleonas III yra beveik neribotas.
  Ir dabar jis kupinas noro nugalėti vokiečius ir įtraukti į savo kompoziciją dalį Pietų Vokietijos.
  Žinoma, jis toli gražu ne Napoleonas Pirmasis. Jis jau buvo miręs Napoleono III metais, o būdamas keturiasdešimties pavergė visą Europą.
  Tačiau Napoleonas III vis dar tiki savo šlove. Be to, Prancūzija jau prasiskverbė į Afriką, ir ji turi didžiulę tuštybę.
  Prie įėjimo į palapinę merginą sustabdė sargybiniai ir paklausė:
  - Kokį reikalą turi su imperatoriumi?
  Mirabela nuoširdžiai žiūrėdama safyro akimis atsakė:
  - Privatus verslas!
  Ir jie ją išleido be jokių klausimų. Akivaizdu, kad tokia gražuolė imperatoriui turi tik asmeninį reikalą.
  Mirabella, pliaukštelėjusi plikomis grakščiomis kojomis palei kilimus, judėjo aplink cirko palapinės dydžio palapinę. Ją kelis kartus praėjo sargybinis.
  Galiausiai Mirabela įžengė į imperatoriaus kabinetą. Napoleonas III iškart sušuko:
  - Koks grožis!
  Mergina nusilenkė monarchui. Napoleonas III buvo vidutinio amžiaus, žemo ūgio ir nelabai ryškus. Plikas, o ne kaip puikus valdovas.
  Mirabela buvo daug aukštesnė už jį, o jos išvaizda tokia ryški.
  Napoleonas godžiai pažvelgė į ją, gurgždėdamas:
  - Tu turi tokį grožį... Tiesiog stebuklas!
  Mirabela nusijuokė ir atsakė:
  Visi mano, kad aš graži. Tik kai kuriems vyrams aš per didelė!
  Napoleonas linktelėjo, apnuogindamas netikrus dantis.
  - Aš myliu dideles moteris! Tu man patinki!
  Mirabela įspaudė pliką, įdegusią, raumeningą pėdą ir iškart paėmė jautį už ragų:
  - Aš atėjau ne mylėtis su tavimi! Ir aš noriu jums pranešti, kad prūsai jūsų kelyje surengė pasalą ir laukia jūsų įėjimo į slėnį!
  Napoleonas pakėlė antakius ir paklausė:
  - Iš kur tai žinai?
  Mirabela griežtai atsakė:
  - Pirma, į damas įprasta kreiptis į jus! Ir antra - aš žinau!
  Napoleonas nusileido.
  "Aš taip pat turėjau miglotą nuojautą, bet mano intelektas nieko nepatvirtino. Iš kur tai žinai?
  Mergina logiškai pastebėjo:
  - Kiekvienoje moteryje Velnias! O Velnias viską žino - tai beveik Dievas, tik kitoje pusėje!
  Imperatorius linktelėjo.
  - Logiškai! Tu per graži, kad būtum šnipas. Na, gerai... Eisiu kitu keliu, generolai man pasakė, kad po Sedanu lyguma labai nepatogi puolimui. Bet aš noriu praleisti naktį su tavimi!
  Mirabella pastebėjo:
  - Tarp mūsų keturiasdešimties metų skirtumas!
  Iš tiesų, Napoleonui jau šešiasdešimt dveji metai. O jis plikas ir grožiu nešviečia. Tačiau plika dėmė ant kaktos vis dar maža, o išvaizda kilni. Pečiai gana platūs, daug užsakymų su akmenukais ant krūtinės.
  Be to, užsakymai yra ne tik prancūziški, bet ir angliški, rusiški ir kt.
  Nors Rusija net džiaugiasi karu su prancūzais, kuriuos sukaustė Vokietija.
  Napoleonas įsakė:
  - Kalti mus!
  Pribėgo tarnaitės ir supylė vyną į sidabrines taures. Tada jie pabėgo, trypdami kulnais.
  Napoleonas gurkštelėjo ir padavė Mirabelai.
  Ji paragavo vyno. Ir jaučiau, kad tai malonu ir stipru.
  Ji išgėrė pusę stiklinės ir pažymėjo:
  - Geras dalykas! Bet pirmiausia turite nugalėti prūsus!
  Napoleonas paklausė:
  - Ar jūs prancūzas?
  Mirabela nuoširdžiai atsakė:
  - Ne!
  Imperatorius paklausė:
  - Ir kas tu esi?
  Mirabela išdidžiai pasakė:
  - Aš rusas!
  Napoleonas šypsodamasis linktelėjo.
  - Tokia graži ir rusiška? Tavo plaukai kaip aukso lapai!
  Mergina patvirtino:
  - Mano plaukai puikūs!
  Imperatorius pasiūlė:
  - Gal tada paragausite juodųjų ikrų?
  Mirabella pritariamai linktelėjo.
  - Tai gera idėja!
  O mergina auksiniu šaukštu ištiesė ranką prie stiklinės ikrų. Imperatorius su šypsena pasiūlė:
  - Tapk mano mėgstamiausiu! Aš padarysiu iš tavęs kunigaikštienę!
  Mirabella gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Labai glostau... Bet kažkas man sako, kad aš neturėsiu laiko tapti kunigaikštyte! Mano misija bus trumpesnė!
  Napoleonas atsiduso ir atsakė:
  - Aš mylėjau tave, anksčiau nepažindamas aistros,
  Aš mylėjau širdyse, nevaržomai mes merdame ...
  Mylėjau tave taip nuoširdžiai, taip švelniai,
  Kaip tau Dievas duoda - kad tave mylėtų kiti!
  Mirabela linktelėjo ir pastebėjo:
  - Galite tapti puikiu monarchu. Žinai, galiu nuvesti tave į vokiečių užnugarį, ir tu laimėsi didžiausią pergalę!
  Napoleonas nustebo:
  - Ar gali tai padaryti?
  Mirabella tviteryje parašė:
  - Visa tai neįmanoma, gal aš tikrai žinau!
  Imperatorius linktelėjo.
  - Tu esi mielas! Pašokime.
  Napoleonas atsikėlė. Nors Mirabela buvo basa, ji vis tiek buvo beveik visa galva aukštesnė už monarchą.
  Jie pradėjo šokti. Merginai tai nelabai sekėsi. Tačiau Napoleonas jai padėjo.
  Mirabella tviteryje parašė:
  Visi žiūrime į Napoleonus
  Milijonai bepročių...
  Jie nori pasitarnauti svajonei
  Ir jie tiesiog virto žaidimu!
  Mirabela į tai atsakė entuziastingai dainuodama dainą apie Napoleoną Bonapartą:
  Napoleonas, Napoleonas
  ėjo į kovą prieš Rusiją.Jei tik išėjo į kovą prieš Rusiją, Jis norėjo valdyti visą pasaulį.
  
  Jis norėjo valdyti visą pasaulį, Aleksandras, paklausti caro baimės.Aleksandra, jis bijojo, aš parašiau jam laišką.
  
  Ponai, visi mūsų didikai, jie išsigando, nežino, ką daryti.
  Jie išsigando, bet visi pabėgo,
  O, taip, Maskvoje nėra nė vieno, broliai!
  
  Kaip vienas, nebijojo - Štai Kutuzovas, mūsų visų vadas. Kaip vienas, nebijojo tik vienas - kunigaikštis Kutuzovas - čia jis mūsų herojus!
  Napoleonas III linktelėjo.
  - Nagi, dainuok gražuole!
  Mirabela toliau dainavo, visą eilėraštį, kurį kadaise matė internete:
  Stoviu prekybos centre... Ten-taram-taram-taram...
  Žiūriu į lentynas, niekam nemušau... Ir kažkoks baltas angelas, kuris čia ne veltui stovi, Man mielai sako: "Na, ko tu nori?... Ko?"
  
  Ir nuo šito garso man pasidaro magiška, kažką murmu, bet negirdžiu savo burbėjimo, sakau, kad pasninkas iš principo gydo, Bet, tiesą sakant, bent jau ką nors padėtų į lentynas.. .
  
  Ir ant šito angelas Liusė (taip ją vadina liaudis), ji gana tyliai sako: "Ten-taram-taram-ten-ten!!!", O tai tikriausiai reiškia, kad neverta, kaip... Ką , sako, sukands gerklę už gimtąjį prekybos centrą!
  
  ... Ir vėl plaukiu nirvanoje godžiai burna gaudydamas orą, Viskas pasidaro baltai melsvai raudonai, pilki dūmai iš visų
  
  
  
  
  
  pusių .neįleido ! Jie traukiasi palei Smolenskają, kur pavyko suvalgyk viską... Maršalai grūsiasi iš paskos, sloguoja alkani... Lieknesni sargybiniai - tik gaila į juos žiūrėti!
  
  Bonapartas dreba nuo ikrų (tai, beje, ženklas!), Jis žiūri į lentynas, o ikrai dreba stipriau... Atsisuka į Liusę, kviečia mums Muratas, Lieknesnis ir žavus, kelia ūsus aukštyn. ...
  
  Imperatorius pradeda: "A la ger, com a la hero! Armija labai alkana! Armija labai alkana! Mes mokėsime auksu!" Liusė, taip pat prancūziškai, labai tyliai ir ramiai Sako: " Atidaryk zenkį! Viskas lange!",
  
  O senoji gvardija meškos skrybėlėmis Persekiojama Polloko salėje ir sūrio varškė... Geros viltys paskendo Polako sūriuose, Plieniniai durtuvai sulinko sūrio varškėje ...
  
  imperatorius tęsia: "Kariuomenė labai alkana! O, po velnių... šeri!", Hipnotizuojanti jėga, kuri tyko jo akys, Viskas nukreipta į Liusę, viskas aplink jau rūko...
  
  Imperatorius žiūri grėsmingai - Liucija žiūri į Muratas ir Muratas - jis yra drąsus vaikinas! Jis patraukia ūsus aukštyn, imperatorius pasidaro purpurinis - Liusė žiūri į Muratas, o Muratas - jis drąsus vaikinas, patraukia ūsus aukštyn, imperatorius valgo akimis - Liusė žiūri į Muratą, o Muratas - jis drąsus vaikinas , patraukia ūsus.
  
  Ir senoji gvardija, su skausmu veiduose, "Pollock" nusprendė ginklais. Kornetas iš Tulūzos - Austerlico herojus - įkando sūrį... ir nusiramino amžiams...
  
  Imperatorius garsiai šaukdamas, ir Muratas su tuo pačiu verksmu, Ir sargybiniai - taip pat verkdami - išeina iš parduotuvės, Ir jie klaidžioja minioje apsnigtu keliu, keikia viską pasaulyje ... Berezina priekyje ... Taip, taip . .. Wee-wee ...
  
  Vaizdas vėl pasikeičia: viskas aplink vėl prašviesėja, Ta pati kasa, ta pati Liucija, tyliai ir ramiai, kaip visada. Stoviu ir šypsausi, sieloje vis šiltėja , suprantu kas būtų jei cia buvo maisto...
  
  Parodykite demesi. Prašau duoti nusiskundimų ar pasiūlymų knygą, Padėkojimą parašyti ant dviejų puslapių. Dėkingumas, dėkingumas, dėkingumas ir penki...
  Napoleonas III sumurmėjo:
  - Tai puiku!
  O imperatorius krito į kėdę ir knarkė. Mirabela atsigręžė. Ir negalvodama du kartus ėmė ir įsipylė dar vyno. Ji iš džiaugsmo gurkštelėjo ir ėmė traukti.
  Tada ji trenkė imperatoriui į skruostą. Napoleonas pabudo.
  Mergina pasakė:
  - Laikas, jūsų Didenybe, susirinkti kariuomenę ir eiti į prūsų užnugarį!
  Napoleonas atsiduso:
  - Tai būtų sunku!
  Mirabela atsakė:
  - Mes drąsiai eisime į mūšį,
  Už sovietų valdžią...
  Mes sulaužysime prūsus -
  Į šią dainą!
  Napoleonas nenoriai pakluso. O dabar Mirabela veda jį už rankos ir trimituoja kolekciją. Kariai jau spėjo pailsėti ir laikas atlikti žiedinį manevrą.
  Norėdama šiek tiek pralinksminti Napoleoną, herojė daro jam kaklo masažą. O Bonapartas jaunesnysis jaučia savyje energijos antplūdį. Ir čia ateina didžiulė prancūzų kariuomenė.
  Mirabela imperatoriaus vardu leidžia įsakymus. Dėl to kariai juda, bet be muzikos ir būgnų. Kas yra labai tvirta. Kariuomenė renkasi.
  Ir veikia, judėdamas palei kabliuką, aplenkdamas aukštumas. Pati Mirabela įsipareigojo išlydėti prancūzus. Ir labai maloniai ant jų šaukia. Armija juda.
  Mergina nubėgo į priekį ir nuskubėjo, žvilgčiodama nuogus, apvalius kulnus. Kariuomenė sekė ją.
  Mirabela bėgo ir dainavo:
  - Jei tvirtovė pakeliui,
  Priešas pastatė...
  Būtina apeiti iš galo -
  Paimk ją be šūvio!
  Taip mergina atvedė didelę kariuomenę į prūsų užnugarį. O prancūzai užpuolė vokiečius, nustebindami juos. Tai buvo įnirtinga ir beviltiška ataka.
  Mirabela su dviem kardais puolė į mūšį.
  Pirmiausia malūne didvyriška mergina surengė priėmimą ir porai Prūsijos karių nukirto galvas. Tada jos nuogas kulnas ėmė ir nusileido ant vokiečių karininko smakro, sutraiškęs jo žandikaulį.
  Mirabela sušuko:
  - Mes nušluosime priešą vienu smūgiu,
  Šlovė bus patvirtinta plieniniu kardu ...
  Mes ne veltui pataikėme į Vermachtą -
  Sudaužykime prūsus į traškučius!
  Ir taip mergina perkėlė kelį prie vokiečių pulkininko smakro. Ir nuo stipraus smūgio jam lūžo kaklas. Tai buvo tikrai įspūdinga kova. Ir kova yra tai, ko jums reikia.
  Mirabela atliko drugelio techniką su kardais ir čiulbėjo:
  - Gražuole, gražuole, aš prūsas kaip katinas!
  Ir jos nuogas kulnas šuolio metu smogė vokiečių generolui į krūtinę. Jis pakilo nuo stipraus smūgio ir atsitrenkė į prūsiškus durtuvus. Tai pasirodė puiku. Ir aptaškytais kraujo fontanais.
  Mirabela čiulbėjo išdygusi dantis:
  - Mano jėgos didelės, mes sutraiškysime prūsus!
  Prancūzai, netikėtai užklupę vokiečius, smarkiai juos sutriuškino. Bismarko kariuomenė sudarė daugiau nei du šimtus tūkstančių karių. Ir tai didžiausias mūšis nuo "Tautų mūšio". Pats Napoleonas Trečiasis nesiveržia į mūšio gūsį, o pirmenybę teikia iš toli.
  Bismarkas taip pat nelipa į mūšį. Jis bando sujungti suskaidytas vokiškas dalis. Taigi įtampa nemažėja.
  Mirabela pjauna dviem kardais. Be to, apnuogintais kojų pirštais jis meta į priešą durklą. Ir iškart iš taiklaus metimo krenta trys prūsai.
  Mirabella dainavo:
  Mes gyvename savo tėvo žemėje
  Lados anūkai ir Dievo vaikai...
  Ir skrenda ant sparnuoto arklio,
  Rusija už didžiuosius šimtmečių pasiekimus!
  O dabar jos mergaičių kardai nulaužti į prūsus. Ir vėl nuogas, apvalus merginos kulnas sulaužys žandikaulį kitam vokiečių generolui. Sakykime, ši mergina - tiesiog super.
  Ir dabar ji vis labiau artėja prie Bismarko. Mergina labai ryžtinga. Ir iš visų jėgų meta nitroglicerino bombą. Jis praskris ir kaip patiks Bismarkui tiesiai į šalmo kaktą.
  Ir įvyko galingas sprogimas. Bismarkas iš karto kartu su generolais buvo sudraskytas.
  Ir pametusi galvą, Prūsijos kariuomenė iš karto virto nevaldoma mase.
  O vokiečiai bėgo, mėtydami transparantus, ginklus ir reikmenis. Prancūzai įnirtingai persekiojo. Ir nuvarė šiuos prūsus iki pat sienos. Kol beveik visi jie krito ir pateko į nelaisvę.
  Po to karas jau persikėlė į Vokietijos teritoriją. Prancūzija užkariavo didelę teritorijos dalį iki Elbės. Ir sustiprino savo įtaką.
  Napoleonas III netrukus mirė, bet mirė šlovėje. O sostą pakeitė Napoleonas IV.
  Rusija, Vokietijos asmenyje, nesulaukė stipraus priešo. Tačiau per karą su Turkija 1877 m. Prancūzija vėl persikėlė į Krymą. Aleksandras II tokiomis sąlygomis buvo priverstas palikti Balkanus. Ir Prancūzija taip pat užėmė Italiją... Tačiau Didžioji Britanija, susirūpinusi dėl Napoleonų hegemonijos, pati įstojo į karą.
  Mūšiai užsitęsė ir apėmė visą Europą. Austrija taip pat įsitraukė į karą.
  Ir Rusija, jau valdoma Aleksandro Trečiojo, vėl pradėjo karą su Turkija. Ir kadangi niekas jai netrukdė, ji užėmė Stambulą, Mažąją Aziją ir žemes iki Egipto, taip pat Iraką, pasiekiantį Indijos vandenyną.
  Tada Aleksandras Trečiasis užkariavo Iraną. Į istoriją įeina nebe kaip taikdarys, o kaip užkariautojas. Rusija sustiprėjo. Prancūzija ir Britanija tęsė karą. Napoleonas ketvirtasis pasiūlė aljansą Rusijai.
  Nikolajus II, paveldėjęs ne laiku mirusį Aleksandrą III, sutiko.
  Rusija užpuolė britų kolonijas Indijoje, Pakistane ir Egipte. Be to, Rusijos sausumos pajėgos atakavo Austriją-Vengriją ir Prūsiją.
  Europą užkariavo rusų ir prancūzų kariuomenė. Rusija gavo visas slavų žemes sau ir sienos ėjo palei Odrą ir beveik iki Vienos.
  Taip baigėsi pirmasis pasaulio padalijimas. Tada Japonija užpuolė Rusiją. Bet rusai buvo stiprūs ir pasiruošę. Be to, jie taip pat turi galingą laivyną ne tik Ramiajame, bet ir Indijos vandenyne. Taigi carinė Nikolajaus II Rusija užtikrintai juos nugalėjo.
  Japonija tapo Rusijos provincija.
  Tada carinė Nikolajaus II Rusija kartu su Prancūzija padalijo Afriką. Be to, rusai taip pat užėmė Kiniją, o Prancūziją - visą Tailandą ir Indokiniją. Ir tada rusai ir prancūzai užėmė Australiją.
  Visas rytinis pusrutulis buvo padalintas tarp Rusijos ir Prancūzijos.
  Tačiau Vakarų pusrutulyje vis dar buvo neužimtų teritorijų, pirmiausia JAV, tačiau jų užkariavimas yra kita istorija. Ir Mirabela Magnetic puikiai padaryta - tiesiog super mergina!
  
  PUTINO RUSIJA KOVIASI AFGANISTANE
  ANOTACIJA
  2011 m. rugsėjo 11 d. atakos nepavyko. O dabar Putino Rusija kariauja Afganistane. Kovos įnirtingos, svarstyklės siūbuoja. Žinoma, moterų specialiųjų pajėgų atstovės demonstruoja ypatingą didvyriškumą - dailiosios lyties atstovės daužo modžahedus.
  . 1 SKYRIUS
  Tik tuo atveju, amerikiečiai išvarė iš savo šalies įtartinus asmenis ir 2001 metų rugsėjo 11-osios teroro išpuolis neįvyko. O dabar Rusijos kariuomenė kovoja su Talibanu.
  Kovos labai įnirtingos. Ir jie bombardavo modžahedų pozicijas.
  Danguje - keturios rusų merginos: Nataša Sokolovskaja, Anastasija Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaja.
  Ir jie aktyviai kulia dušmanus.
  Ir basų kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus. Tai kovojančios merginos. Kuris gali beveik bet ką.
  Ir jie sumušė nekenčiamus dušmanus. Vyksta karas su Talibanu. Daugiausia bombarduoja Rusija. Tačiau yra ir sausumos vienetų, kurie kovoja su priešais.
  Taip pat ir eksperimentinėje transporto priemonėje T-95.
  Nataša, Zoja, Augustina ir Svetlana taip pat kovoja.
  Ir jie taip pat kulia modžahedus...
  Karas tęsiasi jau keletą metų. Putino prezidentavimas eina į pabaigą. Ir skirtingai nei ankstesnėje istorijoje, yra intrigos. Tikrai, kas laimės? Ekonomikai nesiseka gerai. Karas užsitęsė ir Čečėnijoje, ir Afganistane. Tai pilna problemų. Naftos ir dujų kainos nėra tokios aukštos, kaip realioje istorijoje. Taigi komunistai teigia daugiau.
  Nataša Koršunova, šaudydama iš tanko, pažymėjo:
  - Čia mes kariaujame, bet perspektyvų nematyti!
  Zoja šypsodamasi linktelėjo.
  - Tai ne mūsų karas! Ir kodėl mes geguojame šiuose kalnuose?
  Augustinas atsakė:
  - Baik kalbėti!
  Pirmyn ir aukštyn, ir ten...
  Juk tai mūsų kalnai -
  Jie mums padės!
  Jie mums padės!
  Svetlana sutiko su šiais žodžiais:
  - Tikiu, kad jie padės!
  Ir T-95 paleido dar vieną sunkų sviedinį į modžahedus. Ir jis juos kruopščiai sudaužė, toks triuškinantis smūgis.
  Ir buvo nupjauti didelio sprogimo dušmanų fragmentai.
  Nataša bakstelėjo pliką rožinį kulną ir dainavo:
  - Mes einame į šventąjį komunizmą,
  Ir basomis granatomis mesti!
  O merginos mūšyje yra agresyvios ...
  O modžahedai vienam komjaunuoliui kažkaip pakepino kulnus. Sugautas ir iki pliko pado raudonai įkaitusiu lygintuvu. Ir turiu pasakyti, kad labai skaudėjo.
  O mergina riaumojo iš kančios ir šaukė ...
  Ir tada jos nuogi kojų pirštai žnyplėmis sulaužė dušmanus. Čia yra jų politika.
  Zoja paėmė jį ir suriko:
  - Karas, karas, karas,
  Tegul jis įnirtingai riaumoja per pasaulį...
  Greičiai ir užsakymai vyksta greičiau -
  Kai dieną naktį sprogsta kriauklės!
  O su pliku kulnu kaip paspausti...
  Augustinas juokdamasis pastebėjo:
  - Niekas prieš mergaites netryps!
  Taigi jie tikrai privertė nelaisvę dušmaną pabučiuoti jų basas kojas,
  Grakščios kojos. Ir apipylė juos bučiniais.
  Augustinas pajuto, kaip jos liežuvis laižo nuogą, apvalų, rausvą kulną.
  Ir ji sušuko:
  - Aš stipriausias pasaulyje - pamerksiu priešus tualete!
  Ir vėl juokas iš plaučių!
  Štai merginos Afganistane buvo nuožmios.
  Čia Tamara ir Veronika privertė savo nuogus dulkėtus kulnus laižyti sugautus modžahedus. Ir tada jie šlapinosi ant jų. Ir kaip jie sprogsta iš granatsvaidžio - drasko dušmanus.
  Tamara agresyviai pažymėjo:
  - Mes patys šauniausi pasaulyje!
  Veronika sutiko:
  - Geriau nebūna!
  O merginos plikiais pirštais čiupo vyrus už nosies ir padarė jiems slyvų.
  Jos tokios gražuolės. Ir atsakydami, jei jie buvo sugauti, jie kepė savo kulnus.
  Karas, žinoma, vyksta su įvairia sėkme.
  Rusijos kariuomenė sutriuškino modžahedus. Ir tie, kurie atsako, kariauja minų karu.
  Ir jie taip pat kenkia Rusijos kariuomenei. Arba ešelonas bus nuleistas, arba dar kažkas susprogdinta.
  Ir numuša sraigtasparnius su paleidimo įrenginiais. Tai, ką jie daro, yra labai veiksminga.
  Atsakydamos merginos šaiposi iš modžahedų. O gražuoles liežuviais laižo daug kas.
  Stalenida išliedama dantis pastebėjo:
  - Piktas dušmanas šliaužioja uolomis,
  Pabarstykite jį napalmu!
  Jūs jų negailite
  Nužudyk šitą niekšą...
  Kaip sutraiškyti blakes -
  Pataikė kaip tarakonai!
  Taigi merginos ėmėsi verslo...
  Pavyzdžiui, Alenka su savo basomis batalionu su bikiniu, kaip ji ėmėsi sunaikinti Alacho karius.
  Ir ji užsikrėtė basa, o merginos turi tokį reljefinį presą. O merginų kulnai apvalūs ir rausvi.
  Alenka nuogais kojų pirštais meta granatą ir riaumoja:
  - SSRS vardu!
  Anyuta kikeno, šienavo modžahedus ir cypė:
  - SSRS jau seniai nebėra! Yra Rusija!
  Alla išmetė sprogstamąjį paketą nuogu apvaliu kulnu ir sucypė:
  - Už Tėvynę ir jos skrydį šlovėje!
  Ir mergina juokiasi. Ir vėl jis duos posūkį, ir nepaprastai taikliai.
  Marija, taip pat šaudydama ir mirtina jėga mėtydama granatą, čiulbėjo apnuogindama dantis:
  - Už didžiausias pergales!
  Olimpiada, rašinėdama ant modžahedų ir itin tiksliai juos žudydama ir plikomis pirštų pirštais mėtydama citriną, cypė:
  - Už puikias dovanas!
  Matrena taip pat traiško baisumus ir cypė:
  - Šlovė Rusijai, o Heraklis bus mesijas!
  Marusya, išmušdama priešus ir basa koja mesdama priešui mirties dovaną, sušuko:
  - Už motiną Rusiją!
  Tai čia kovojančios merginos.
  O dušmanus jie griebia nuogais kojų pirštais už nosies. Taip jie juos sutraiško.
  Nataša, rašydamas iš kulkosvaidžių, cypė:
  - Už mūsų teisę!
  O kaip gražuolė ims ir juoksis.
  Štai merginos - visos merginos...
  Alisa ir Andželika dirba snaiperėmis. Tai labai gražios ir kovingos merginos.
  Ir iš šautuvų pataikė labai tiksliai. Beveik niekas negali su jais susidoroti.
  Alisa, jei šaudo, tada tiesiai į akį. Ir smūgiuoti itin taikliai.
  Tada ji pažymėjo:
  - Mes kovojame drąsiai!
  Andželika, ši aukšta, raumeninga, raudonplaukė moteris sviedė granatą, suplėšė modžahedą ir cypė:
  - Už šventąją Rusiją!
  Alisa šviesiaplaukė sviedė nuogus pirštus, nuodingą adatą, pervėrė Afganistano kovotojų vadą ir cypė:
  - Už naujas sienas!
  Ir vėl numušė droidą iš šautuvo.
  Angelica pastebėjo:
  - Ir burbulas plėtėsi, kol sprogo!
  Alisa sutiko su tuo:
  - Reikia žinoti visko matą! Juk planeta apvali!
  O mergaitės juokėsi, apnuogindamos dantis.
  Tiesą sakant, čia jie kovoja, ir nežinia dėl ko.
  Afganistano karas - antrasis epizodas!
  Tačiau buvo ir Čečėnijos karas, pasikartojantis. Pirma pralaimėjimas, paskui kerštas.
  Tačiau už Afganistaną Putinas norėjo atkeršyti. Užkariauti Afganistaną reiškia pranokti sovietų lyderių pasiekimus.
  Jie pralaimėjo karą dėl Afganistano!
  Tik klausimas pavyks? Viena viltis kovojančioms merginoms!
  Merginos su dideliu entuziazmu sutriuškino priešą ...
  Grakščios, įdegusios, raumeningos ir nuogos karių merginų kojos taškėsi per šiltas balandio saulės sušildytas balas.
  Lietaus nuplauti komjaunimo kariai buvo gražūs, kaip fėjos, nors ir baisiai subraižyti, sužeisti mūšiuose, purpurinės zylės ant nekaltų veidų. Mūšio metu buvo sudeginti arba suplėšyti beveik visi žavingų didžiosios Rusijos karių drabužiai, jie bėgo pusnuogiai ir plaukų fakelai: Galina, kaip aukso lapas, Angelin, kaip išsiveržusio Vezuvijaus ugnikalnio liepsnos. jų ploni, slenkantys raumenys tarsi gyvsidabrio lašai.
  Už nugaros buvo laukas, nusėtas lavonų ir sudužusios įrangos, pilnas bombų, kraterių ir gilių žaizdų, apkasų, likusių nuo nežinomų diskinių lėktuvų smūgio.
  Pats Kabulas, kaip nepagydomos ligos kamuojamas kūnas, išspjovė juodų, bet kartu tarsi negyvų dūmų pagalius. Danguje šėtonišku ornamentu susikryžiavo ir susikerta spiralės iš sudegusios medžiagos atomų.
  Angelina Sibiro karė pažymėjo:
  - Netgi gamta stengiasi pabrėžti mūsų žmogiškąjį silpnumą ir bejėgiškumą prieš stichijas!
  Galina, stipriu smūgiu aptaškydama vandens ant balos, paprieštaravo:
  - Mes, žmonės, esame apdovanoti dovana kurti savo tikrovę. Juk protas iš esmės stipresnis už raumenis. Kas yra raumenys? Tiesiog baltymų skaidulos, kuriose sąveikauja elektromagnetinės jėgos.
  Angelina pažvelgė į dangų. Atrodė, kad dūmų viesulai pradėjo miniatiūrinį tarpusavio mūšį. Tarsi demonai pasidalytų valdžia visatoje. Srautai susidūrė, susikirto, tada sudarė savotišką ornamentą, tada, priešingai, susiliejo erdvėje.
  Angelina netyčia įsivėrė basa koja į metalinio skeveldros galiuką ir sustojusi suriko:
  - Po velnių, aš turiu didelę bėdą! Kokie aštrūs gali būti fragmentai!
  Galina filosofiškai pastebėjo:
  - Visas pasaulis susideda iš adatų, tik gyviesiems jis atrodo aptakus, dėl apsiaustos sąmonės! - Ir pridėjo patikslinant. - Mus gali aprengti ir nurengti nepažįstami žmonės, bet mes tik "apavajame" save!
  Angelina automatiškai metė šautuvą ir šovė į užsispyrusįjį, norėdama sušlapinti visus, kurie išlindo pasitikti dušmeno. Modžahedas sulaužytu veidu išmetė šautuvą iš rankų ir staugė užpakalį. Sibiro karys erzino:
  - Tu būtum kietas, bet taptum blogas! Štai prie ko veda tarnystė šeichams!
  Galina metėsi ant žemės ant pilvo ir taiklų šūviu paleido. Trys modžahedai sklandžiai įsitaisė ant šviežios pavasario žolės. Angelina gana pagrįstai pasakė:
  - Jie norėjo Rusijos žemės, tai tu ją gavai, nors ir su fiksuota riba!
  Galina gudriai nusijuokė:
  - Valdovai, norintys neribotų erdvių, gauna griežtai pagal limitą, pinigus už savo kapą! Tačiau, deja, piliečiai laidojami ne rečiau!
  Angelina visiškai rimtai pasakė:
  - Mirtis yra blogai, bet gyvenimas po jungu dar blogesnis... Kuo sunkesnis jungas, tuo sunkiau jį nusimesti. - Tada ugninis velnias prisiminė. - Bet dabar švenčiame pergalingą šventę, viskas klostosi gerai, ir net neįveikiama Trečiojo kalifato sostinė - Kabulas mums po kojomis!
  Galina pavargusiu tonu pasakė:
  - Ir kokia prasmė. Vėliau reikės šlifuoti, kaip nesapnavome! Ar manote, kad dabar afganai padarys viską už mus? Naivi mergina tu!
  Angelina tam visiškai pagrįstai prieštaravo:
  - Jei nugalėsime savo pagrindinį priešą, tai atlaisvins išteklių tolimesnei kovai! Jūs pats turite tai suprasti.
  Galina, užuot atsakiusi, pažvelgė į priešais gulintį apkastą lauką. Kiek vaikinų, tiek rusų, tiek afganų, mirė ant jo? Pasaulis nėra pragaras, bet tikrai ne rojus. Jame, ko gero, net greičiausiai - dominuoja didžiuliai požemio objektai. Juk bažnytinės ortodoksijos moko, kad išgelbėjama nereikšminga mažuma.
  Ir dauguma žmonių dėl savo prigimties nuodėmingumo yra pasmerkti kankinimams.
  Galiną visada erzindavo ir atstumdavo toks Šventojo Rašto postulatas. Ar tikrai tai ortodoksai laiko nuodėme? Net visiškai natūralus kiekvieno gyvo žmogaus troškimas karjeros ir pranašumo. Bet ar tai nėra natūrali žmogaus prigimties pasekmė? Ir nekintamas evoliucijos dėsnis.
  Pavyzdžiui, jei Raudonoji armija vadovautųsi Kristaus mokymu - trenktų tau į dešinį skruostą, pasuktų į kairę, kuo tai baigtųsi visai sovietinei Tėvynei.
  Komjaunuolės užkliuvo ant nepilnai sunaikintos afganų piliulių dėžutės ir buvo priverstos gultis po taiklios ugnies.
  Angelina, trindama žolę nuogais padais, nes jai labai niežėjo kulnas, pasakė:
  - Kartais tenka kentėti... Bet net miltai tampa kasdienybe, o tai, tiesą sakant, yra blogiausia!
  Galina pakeitė poziciją, tiksliu šūviu nusprogdino pusę įsakymus duodančio modžahedo kaukolės lojančiu tonu ir urzgė:
  - Vahabizmas naudoja neestetinius metodus: penki prieš vieną. Ir jei jų yra mažiau, tada jis traukiasi atgal!
  Angelina liūdnai pasakė:
  - Ko tu nori iš lapės sąžiningumo?
  Galina liūdnai atsakė:
  - Sutikite, nes norisi tikėti kažkuo gražiu! Net lapės sąžiningumas ar vilko kilnumas!
  Komjaunuolės buvo priverstos keturiomis ropštis prie išlikusių tablečių dėžučių. Senovinė šliaužiojimo taktika, naudota moterų karių mūšyje. Ir turiu pasakyti, ne be sėkmės.
  Angelina vienu sprogimu nukovė penkis Talibano kareivius, kurie bandė išlįsti iš slėptuvės, ir su malonumu pasakė:
  - Rusijos kariuomenė, kaip visada, laimi. Net jei priešas turi pranašumą!
  Galina, išleisdama triuškinamą pliūpsnį, atsakydama nusijuokė:
  - Modžahedai niekada neturės pranašumo. - Tada vienu šūviu numušė du, pridūrė ji. - Dabar niekada nebus!
  Angelina vos spėjo nulenkti galvą nuo smūgio. Net ugningų plaukų sruoga nukirpta, kampuota skeveldra. Raudonplaukis komjaunimo karys sušuko:
  - Kirptis čia nemokama, nors tualetą daryti brangu!
  Galina, kikendama pro ašaras, atsakė draugui:
  - Žinote, tai visai nejuokinga... Apskritai, ar mirties atveju bus tęsinys, toks klausimas?
  Angelina apsimetė nustebusi:
  - O kas iš tikrųjų yra šurmulys? Juk nebūtyje bent jau nėra skausmo, nuovargio ar išgyvenimų. Taigi tai daug mieliau nei mūsų nuolatinių išbandymų gyvenimas! - Ir tada ugninis velnias pridūrė. -Gyvenimas yra nuolatinis siauro kelio išbandymas, bet problemos yra maistas, mūsų noras gyventi dideliai!
  Prieš atsakydama Galina pamatė modžahedą mišrūno veidu ir sklandžiai nuspaudusi gaiduką nutraukė jo skabymą. Komjaunimo karė, purtydama raudonas garbanas, šyptelėjo:
  - Žinote, visi be išimties labiau mėgsta gyvenimą, o ne nieką. Tai reiškia, kad net mūsų pačių galvose slypi neapsakomas žavesys!
  Galina kikeno akivaizdžiai stengdamasi:
  - Įskaitant gyventi ir kentėti! - Auksaplaukis komjaunimo karys stabtelėjo ir ramesniu balsu be sielvarto pridūrė. - Bet ar įmanoma suprasti šviesą nepažįstant šešėlio. Ir laimė nepažįsta skausmo. Visa šviesa pažįstama per dualizmą!
  Angelina sutiko tik iš dalies:
  -Jei mes taip kalbame, tai turėjome būti nugalėti modžahedų, kad iš tikrųjų suprastume pergalės skonį. - Ugninga velniška komjaunuolė pajudino kumštį, suskeldama plokštės skeveldrą. - Taip pat juk dualizmas: pralaimėta ir laimėta! Pergalė visada karti su pralaimėjimais, bet saldi su prizais - pralaimėjimas įgyja tik kartumą, o sūrų "premium" jungo skonį!
  Galina, braukdama optinį taikiklį, negalėjo sutikti:
  - Taip, žinoma, tam tikras dualizmas yra visame kame. Kaip savotiška Dievybė, be Velnio būtų beviltiškai įprasta.
  Angelina suskubo, nesustabdydama ugnies, pataisyti savo draugo:
  - Pats savaime terminas velnias senovės graikų kalboje reiškia šmeižtą. Tai yra, Biblijoje buvo bandoma opoziciją Dievui pateikti pačiu piktiausiu būdu.
  Galina, išmušusi iš snaiperio akį kitam modžahedui, paragino savo draugą:
  - Tai juodasis PR. Bandote pakelti savo reitingą sumažindami priešininką?
  Angelina gana logiškai pažymėjo:
  - Žinoma, kiekvienas valdžioje esantis žmogus naudoja savo administracinius resursus, kad diskredituotų savo oponentą. Čia yra tam tikras modelis, o ne noras atiduoti valdžią ir prarasti privilegijas su lovio. Todėl Biblijoje tikėtis objektyvaus Dievo ir Šėtono konfrontacijos apibrėžimo yra bent jau naivu.
  Galina net permetė mėlynas akis ant kaktos:
  - Žinoma, negalima reikalauti iš valdžios objektyvumo. Tačiau kyla klausimas, kas yra šėtonas. Tobuliausias angelas, bandantis kūrybai suteikti daugiau laisvės, ar... Tas, kuris tapo blogio ir kančios tėvu?
  Angelina liūdnai atsiduso.
  - Skausmas ir kančia žmonijai tapo tokie natūralūs, kad labai abejoju, ar juos pagimdė Liuciferis... Bet kokiu atveju, be Visagalio Dievo troškimo, mažai tikėtina, kad sukurta būtybė galėtų pasisekti bent . ..
  Galina, pasiuntusi mirtiną kulką į kreivą modžahedo nosies tiltelį, jis nubėgo žemyn, akimirksniu apteptas krauju. Karys iš karto sutiko:
  - Taip, visas Velniui priskiriamas blogis ir problemos yra tas pats, kas įsižeisti nuo rykštės, kuri pataikė, o ne dėl to, kuris į jį pataikė.
  Pati Angelina, smogdama priešui trumpu pliūpsniu, taip pat uždėjo užpakaliuką ant artimiausio iškreipto veido, po to pridūrė:
  - Čia tinkamesnė tokia analogija: šeimininkas iš medžio išdrožė lazdą, sumušė ja vergą, o paskui sako - lazda yra absoliutus blogis, o savininkas - absoliutus gėris!
  Galina netyčia apsisuko, o lūžęs merginos raktikaulio kaulas sukėlė siaubingą skausmą uždegusius sąnarius. Karys šiek tiek suraukė kaktą, bet nesusvyravo aimanuoti. Be to, ji, tarsi žaisdama kėgliais, partrenkė tris modžahedus. Vienas iš afganistaniečių numetė pakeltą faustpatroną, todėl paleidimo priemonė suveikė.
  Atrodė, kad per betoną degė ugnies gabalas, o nuo kūnų, kaulų, suplėšytos mėsos skrido skeveldros.
  Galina, kikendama, tyčiodamasi iš savęs (be humoro kare neišgyvensi, ar bent jau psichikos nepalaikysi geros sveikatos) dainavo:
  - Koks skausmas, geras skausmas: rungtynės su nacių dvasiomis; šimtas - nulis!
  Abi gražios merginos juokėsi garsiai, garsiai... Ir, matyt, nuo veriančio juoko taip paveikė išsigandusius modžahedus, kad šaudymas iš jų pusės iškart sušlapo. Tyla buvo tokia staigi ir sunki, kad trenkė kariams į ausis. Netgi tikriausiai V-5 raketos sprogimas kaukolėje nebuvo toks mirtinas!
  . 2 SKYRIUS
  Angelina sušuko:
  - Niekas taip nerėkia apie praradimus kaip karinis užliūlis!
  Galina, nervingai basa koja kasydama ausį, su neišsenkančiu sąmoju pridūrė:
  - Mūšio garsai yra kurtinantys, bet tu tikrai kurčiasi, kai nepastebi patrankos pabaigos!
  Modžahedai netikėtai palengvino užduotį - išmetė baltus skudurus ir ėmė šaukti iš visų jėgų:
  - Bin Ladenas! Bin Ladenas kaput!
  Sibiro karys vėl negalėjo atsispirti aforizmui:
  -Žmonės su blogu valdovu elgiasi kaip su alumi, nori matyti jį šaltą ir ant stalo, bet yra pasirengę už tai sumokėti ne tik popieriumi!
  Galina subtiliai pastebėjo tai:
  - Kai valdovas blogas, jis gerai cituojamas anekdotuose! O kai juokaujama daug, tada gyvenimas tampa linksmesnis! O juokas prailgina gyvenimą! Tai yra, su nenaudingais lyderiais: gyvenimas yra tarsi nenutrūkstamas anekdotas: ilgas, linksmas, baisus, bet visada norintis žinoti tęsinį!
  Angelina nervingai kikeno.
  - Ir aš nežinojau, kodėl vidutiniai karaliai taip ilgai valdo!
  Beveik šimtas penkiasdešimt modžahedų pasidavė. Tarp jų buvo mažiausiai trisdešimt berniukų nuo dešimties iki šešiolikos metų, dauguma su šortais ir basomis, sugebėję apkasuose susimušti nuogus įdegusius kelius. Pamatę gražias merginas, vos dengtas suplyšusiais skudurais, vaikinai parausta ir nuleidžia galvas, bet tuo pat metu ir toliau niurzga į klaikiai gražius karius.
  Modžahedai-afganai sumišę deda ginklus, net į galvą neateina, kad gėda manyti, kad pusė bataliono pasiduotų dviem sužeistoms, dar labai jaunoms merginoms. Kaip jie išsigandę ir priblokšti.
  Vienas iš berniukų, nervingai draskydamas purviną padą ant žolės, atrodė, kad įsmeigė skeveldrą į pliką kulną ir laužyta rusų kalba pasakė:
  - Tetos manęs nesiunčia į Sibirą, ten sušalsim nosį, pirštus ir kojas!
  Angelina piktai pasakė:
  "Vis tiek atsiųsime, o kad basos kojos nesustingtų sniege, kas valandą būsite stipriai mušamas lazdomis ant basų kojų.
  Berniukas-mudžahidas drebėjo iš baimės ir apsipylė ašaromis kaip mergaitė. Galina suskubo guosti vaiką:
  - Tu dar per mažas. Tikriausiai būsite suskirstyti į civilių kategoriją. Tik tuo atveju pasakysi, kad tau dar nėra dvylikos, tada į stovyklą tavęs tikrai nepriims.
  Milicijos berniukas staiga nustojo riaumoti ir žemesniu balso tonu, bandydamas mėgdžioti suaugusį žmogų, pasakė:
  Aš nepaliksiu savo bendražygių! Arba visi laisvi, arba kartu koncentracijos stovykloje!
  Merginos nustebo netikėta berniuko drąsa, Angelina priėjo ir paglostė jam galvą:
  - Gerai padaryta, tau bus įskaityta... Bet nebijok, dauguma sugautų modžahedų dirbs europinėje Rusijos dalyje, atstatys gamyklas ir žemės ūkį, o tavo vaikams bus geras maistas, geresnis nei bus rodomos jūsų kortelės ir šauniausi filmai.
  Nelaisvi berniukai buvo tikrai liekni, kai kurie net rodė skruostikaulius, o trys vaikinai, nuogi iki juosmens po plona oda, išlindo pro kiekvieną šonkaulį, o jų rankos tapo tokios plonos, kad buvo nuostabu, kaip jose laikė afganistaniečių faustpatronus. Maisto daviniai Talibano trečiajame kalifate, pateikiami raciono kortelėse, pastaraisiais mėnesiais sumažėjo iki tiek, kad gyventojai beveik mirė iš bado. Be to, būtent pavasaris tradiciškai yra pats rečiausias metų laikas gaminiams.
  Galinai buvo gaila šių vaikinų, "antžmogių" vaikų, kurie dabar atrodo kaip vargšas, alkanas basas. Ji rausėsi kišenėse, jose rado nedidelį amerikietišką šokoladuką ir nustebo.
  Dovana gauta pagal Lend-Lease buvo per maža, o berniukų buvo trisdešimt du (likusieji gerokai vyresni, kareiviškomis ar ugniagesių uniformomis, nesiskusti, labai nemalonūs, susigūžę, dėl to atrodo kaip senukai!), Ten. šokolado visiems neužteks.
  Duoti vienam ir įžeisti kitus? Ar mesti daug? Pastaroji dažniausiai yra išeitis, tačiau šiuo atveju tai gali pasirodyti juokinga. Arba padalinkite šešias plyteles tarp mažiausių kovotojų.
  Pastaroji Galinai Lomonosovai atrodė teisingiausia, o jis, išėmęs šokoladinį plytelę, atsargiai nuėmė pakuotę, padalino riekeles, įteikdamas patiems mažiausiems ir ploniausiems afganų vaikams.
  Buvęs modžahedas tikrai atrodė palaužtas. Ne vienas iš jų puolė, nebandė, puolė ir neatėmė ginklo. Tiesa, kai kurie iš jų sumurmėjo kažkokį keiksmą per dantį, bet vos tik komjaunuolės žengė žingsnį jų kryptimi, šmaikštuoliai tuoj pat nutilo ir, tarsi tikėdamiesi smūgio, suspaudė galvas į pečius.
  Galina net prunkštelėjo su nebūdinga panieka:
  - Būtina, kad antžmogiai susigūžė. O kur jų nesunaikinama musulmoniška Talibano dvasia?
  Angelina, išplėšusi iš vieno berniuko cigaretę ir įmetusi ją į žolę, užgesusi pirštais iškaltomis, nors ir nubrozdintomis kojomis, sušuko:
  - Tiems, kurie rūko cigaretes, kurdami sėkmę gyvenime, per dažnai darykite dūmų pertraukėlę!
  Galina lengvai patvirtino:
  - Tai aš sutinku su bin Ladenu, tikras modžahedų karys neturėtų: gerti, rūkyti ir būti ištikimas!
  Po šių žodžių niūrūs berniukai, pasiruošę bet kurią akimirką apsiverkti, prapliupo draugišku juoku, ir viskas iš karto kažkaip pasidarė lengviau sielai.
  Kai komjaunimo kariai karo belaisvius perdavė artimiausiam rusų daliniui, Angelina Galinai pasidarė tvarstį, ant lūžusio raktikaulio pritvirtindama savotišką įtvarą. Lauko gydytojas iškart pasiūlė kariui atsigulti ant neštuvų ir keletą dienų praleisti vienam. Komjaunimo karė su panieka atmetė šį pasiūlymą, nors suprato, kad, deja, Rusijos armijoje yra daug karių, kurie tuoj pat jį užgrobs. Jos balsas buvo griežtas, kaip mokyklos mokytojos, barančios aplaidų mokinį:
  - Pasiilgti mūsų triumfo valandų, paskutinių džiaugsmingiausių karo dienų? Taip, tai pati žiauriausia bausmė, kokią tik galima įsivaizduoti. O ar nenorite atimti iš Rusijos armijos geriausio snaiperio?
  Gydytojas išbalo, pagyvenęs veidas nublanko, prieš akis iškilo tribunolo ženklas... Galina, matydama jo baimę tik garsiai, kaip maža mergaitė, nusijuokė ir plojo ranka ant peties:
  - Na, nedaryk to! Aš pats labiau nekenčiu tų, kurie rašo denonsavimą, nei modžahedų. Taigi, kad...
  Ir mergina, švilpdama, išėjo ...
  Žiedas aplink Kabulą vis dar nebuvo pakankamai tankus, atskiri afganų daliniai prasiveržė nuo katilų į savo sostinės gynybos mazgus. Pietinė kryptis buvo nukirsta, tačiau šiaurėje, kur puolimas prasidėjo tik balandžio 20 d., o kirsti Afganistano upės žemupį taip pat buvo atidėta, modžahedai vis dar turėjo spragų.
  Bin Ladenas buvo įtikintas palikti Kabulą, bėgti į pietus, tada prisiglausti povandeniniame laive. Afganistano povandeninių laivų flotilė su visais savo nuostoliais vis dar buvo nepastebimiausia pasaulyje, o kovinių povandeninių laivų buvo mažiau nei visų kitų pasaulio laivynų kartu paėmus!
  Tačiau jie buvo slapti iki kraštutinumo.
  Tačiau bin Ladenas atrodė taip psichiškai palaužtas dėl savo paties politinio ir karinio fiasko, kad nusprendė susitaikyti su mirtimi. Isteriškas diktatorius jokiu būdu nebuvo tik savotiškas bajoras ir nebuvo bailys, pasiruošęs padaryti bet ką, kad atidėtų susitikimą su sena moterimi, kurios kvėpavimas šaltesnis už skystąjį azotą, o jos gniaužtai nenumaldomi. Tačiau jis tai paskelbė viešai, bet ką jis iš tikrųjų galvojo ...
  Kalba duodama sumaniam politikui nuslėpti savo mintis, bet dažniausiai visos politiko kalbos atskleidžia beprasmę kvailystę!
  Nataša taip pat labai sunkiai kovoja. Ir jos plikas apvalus kulnas, tarsi pasiduotų naikinimo dovanai, praskris granata ir kruopščiai suplėšys modžahedą.
  Mergina čiulbėjo:
  - Vienas du trys keturi Penki! Moteris išėjo šaudyti!
  Zoja, rašinėdama ant dušmanų ir rėdydama ištisas kovotojų gretas, cypė:
  - Tikiu, kad visas pasaulis pabus,
  Fašizmui bus galas...
  Ir saulė švies
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Augustinas iššaudė liniją į Afganistano kovotojus ir nutraukė visą liniją.
  Ir ji sušuko:
  - Šlovė komunizmui Rusijoje!
  Svetlana juokdamasi pastebėjo:
  Mes turime kapitalizmą!
  O mergina nuogu kulnu metė mirtiną žirnį.
  Tada ji sušuko:
  - Žmonės bus laimingi
  Laimė amžinai...
  Sovietų valdžia -
  Jėga puiki!
  Nataša sviedė granatą, apversdama medinį modžahedų tanką, ir čiulbėjo:
  - Už puikų komunizmą!
  O kariai paėmė ir sušvilpė. Ir iš dangaus ėmė kristi į alpimą įkritusios varnos.
  Ir jie snapais pervėrė modžahedų galvas. Ir pradūrė savo turbaną ir pan.
  Zoja sucypė ir mirktelėjo:
  - Šlovė Rusijai su antruoju komunizmo atėjimu!
  Merginos buvo labai sąmojingos. Ir tiesiogine to žodžio prasme juos sužibėjo.
  Augustine sugriežė dantis:
  - Būk žinomas dėl Tėvynės, kuri kariauja su siaubais!
  O mergina paėmė iš bazuko kaip lupanetą. O jos nuostabi galia tiesiog mirtina.
  Zoja paėmė ir sušnibždėjo:
  - Bus pergalė prieš bin Ladeno karius!
  Ir karys davė labai taiklų posūkį. Ir kiekviena kulka pataikė į taikinį.
  Tada merginos sušuko:
  - Dabar mes grįžtame į paradą,
  Bolševizmo ugnis krūtinėje...
  Komunistų brigada -
  Su mumis Leninas priekyje!
  Svetlana patvirtino priešininkus pjovusi kaip dalgį ir tviteryje parašė:
  - Skraidymui!
  O mergina ėmė ir numušė priešo lėktuvą. Ir ji tai padarė nepaprastai gerai.
  Nataša agresyviai pastebėjo, skabydama priešininkus, ir rėkė, apnuogindama dantis:
  - Už Tėvynę, mūsų motina!
  O štai mergina, kaip ji plaka priešą. Ir tada nuo bokšto buvo nupūstas tankas, nuo korpuso nuplėštas metalas ir ritinėliai ėjo į visas puses.
  Jie lenktyniavo, sukosi ant žolės ir viską sudegino. Ir vienas iš ritinėlių pataikė modžahedui į skrandį ir perpjovė jį per pusę.
  Nataša mirktelėjusi pažymėjo:
  - Už Tėvynę, kuri yra šauniausia iš visų!
  O karys duoda itin tikslų posūkį. Kovos čia sunkios ir kruvinos.
  Dushmans atrėžia. Atrodo, kad jų tiesiogine prasme yra nesuskaičiuojama.
  Afganai nori taikos ir vieningo valdymo. Tačiau dabar Rusija vėl yra jų teritorijoje. Ir čia vyksta įnirtingi mūšiai šiame lemtingame Afganistane.
  Zoya, šaudanti, pažymėjo:
  - Šlovė didžiojo komunizmo laikams!
  O mergina nuogais kojų pirštais svaidys citriną su žudikiška galia.
  Ir suplėšykite savo priešininkus.
  Augustina, pjaudama modžahedus, pastebėjo:
  - Šlovė mūsų ištikimybei ir tikėjimui!
  Raudonplaukė pašoko ir nubėgo prie šmėklų. Jos vario raudonumo plaukai plevėsavo kaip mūšio vėliava. Iš karto matosi - mergina yra tai, ko tau reikia.
  O dabar mergina nuogu, rausvu, sukietėjusiu kulnu trenks į afganų generolo smakrą. Ir sulaužyti žandikaulį. Tada gražuolė sušuko:
  - Už išskirtinius Rusijos imperijos pasiekimus!
  Vėlgi, kovos Afganistane yra labai sunkios ir kruvinos. Aplinkui masinės įvairaus naikinimo ir mirties.
  Mirabela, smogdama gniuždomus smūgius iš oro ir išlydyta geležimi iškeldama ištisus akmenų ir metalo kuolus, šaukė:
  - Aš esu stipriausias pilotas!
  Akulina Orlova suabejojo:
  - Ne, aš stipriausias!
  Ir taip pat kaip jis su raketa smogs priešui su didele griaunamąja jėga.
  Anastasija Vedmakova pastebėjo labai agresyviai, iš savo atakos lėktuvo siųsdama milžiniškos griaunamosios galios sviedinius.
  Mergina, sutraiškydama nuogą rožinį kulną, sušuko:
  - Mes kovosime už Tėvynę,
  Pabučkime!
  Ir mūsų šarvuotas traukinys sugebėjo įsibėgėti!
  Akulina Orlova turėjo perlų spalvos dantis ir labai gražią burną. O jos liežuvis labai rausvas ir grakštus, galintis daryti stebuklus.
  Mergina sušuko:
  - Neištversk slavų pažeminimo,
  Kalnu trypsime Talibaną...
  Daugiau įžeidinėjimų netoleruosime -
  Sutriuškinkime priešą basomis kojomis!
  Žinoma, merginos yra labai linksmos ir melodingos. Juose tiek daug žavesio ir įvairių juokelių.
  Mirabela prisiminė, kaip dušmeno liežuvis laižė jos sukietėjusius, dulkėtus merginos basų pėdų padus.
  Ir kaip tai kutenama ir malonu.
  Mergina dainavo:
  Mes esame stipriausi pasaulyje
  Visus priešus pamerksime į tualetą....
  Tėvynė netiki ašaromis -
  O piktiesiems oligarchams duosime protą!
  Liuciferio pilotė Nataša Sokolovskaja tviteryje parašė:
  - Šlovė Rusijai, didžiausiai iš šalių!
  O su pliku kulnu, kaip paspausti. Tai tikrai merginos su košmariška šypsena. Ir jei mirtina raketų jėga išskrenda iš jų universalių mašinų, tada iškyla apkasai ir bunkeriai!
  Merginos Afganistano kare, be abejo, yra kažkas ypatingo ir unikalaus.
  Stalenida paleidžia milžiniškos, mirtinos galios raketas į modžahedus.
  Ir suardo Alacho karius, jų Talibaną. Taip, šis judėjimas parodė savo gyvybingumą. Tiek metų kovojama su Rusija.
  Stalenida ir Veronika, pliaukštelėjusios nuogais, dulkėtais padais į smėlį, susuko iškrovą.
  Ir vėl skrenda kažkas itin mirtino. Ir neša daug destrukcijos.
  Steelenida dainavo:
  - Šlovė mūsų gražiajai Tėvynei!
  Tada kaip imti ir parodyti liežuvį. Ir jos nuogas kulnas paspaus gaiduko mygtuką.
  Viktorija ir Veronika ėmė ir ištraukė kažką pilno jėgų ir milžiniškos naikinimo jėgos.
  Ir tada suveikė rusiška dujų mašina. Ir ištisus laukus degina dušmanais.
  Merginų keliai buvo šokolado spalvos - tokie įdegę. Ir tai tikrai labai seksualu. Beveik merginų oda juoda, o pūkuoti plaukai, atvirkščiai, šviesūs, šiek tiek auksiniai.
  Štai keletas nuostabių grožybių.
  O jei ką paleidžia... Gražios merginos spindi nuo prakaito, o jų įdegusi oda tarsi išlieta iš bronzos.
  Kaip tai žavu.
  Steelenida, naikindama afganistaniečius, cyptelėjo:
  - Mano kariuomenė stipri, ji saugo pasaulį!
  Tamara į tai atsakė:
  - Gal turėjote omenyje - mūsų kariuomenė!
  Veronika ir Viktorija dainavo, kai šaudė į afganų baisumus:
  - Dar ne per anksti...
  Mes nenorime stoti į armiją!
  oi, oi -
  Mes nenorime stoti į armiją!
  Ten vaikinai nėra per daug atsparūs meilei!
  Ir kaip juokiasi gražuolės.
  Tamara sutriuškino savo priešininką ir sucypė:
  - Už didžiausią komunizmą visatoje!
  Nikoleta dainavo, mirgėdama nuogais keliais:
  - Kapitalizmas sako tvirtą ne,
  Socializmas yra mūsų atsakymas!
  Ir vėl mergina, tarsi mestų mirtiną jėgą, kolosalus granatos sunaikinimas.
  Alenka ir jos komanda kovoja su daugybe baisybių.
  Mergina kovoja su dideliu entuziazmu. Kovoja kaip pabaisa. Rodo savo kolosalią klasę ir cypia:
  - Vardan nemirtingų komunizmo idėjų,
  Matome savo šalies ateitį...
  Anyuta šypsodamasi atsakė:
  - Rusijoje dabar kapitalizmas! Taigi, kad...
  Alenka plika kulnu metė milžinišką destrukciją ir cypė:
  - Socializmas gyvai!
  Allahas patenkintu žvilgsniu pažymėjo:
  - Bus didžiojo komunizmo era!
  Ir vėl, kai sprogsta žudikiškas posūkis.
  Marija sušuko labai patenkinta žvilgsniu ir sutraiškė modžahedus, kurie šliaužė kaip skėriai:
  Tegul būna komunizmo era!
  Ir vėl - kaip mesti žudikišką mirties dovaną.
  Olimpijas labai agresyviai pastebėjo, išmušdamas Talibano minias ir staugdamas:
  - Už komunistinės Rusijos didybę!
  Ir vėl, kaip mergina basa koja meta tokį precedento neturintį sunaikinimą.
  Marusya, mušdamas priešus ir pjovęs juos iš kulkosvaidžio, žaisdamas spaudos plytelėmis, cypė:
  - Už šventąją Rusiją!
  Matryona, kirsdama priešą ir kirpdama jį, sušuko:
  - Už Dievą Peruną!
  Elena patvirtino:
  - Ir už Svarogą!
  Alla nupjovė dušmanų eilę ir riaumojo:
  - Ir nepamiršk didžiosios Dievų Motinos Lados!
  Marija, išmušdama modžahedus, pažymėjo:
  - Mūsų Tėvynės didybė yra visame kame!
  Olimpijas, kaip įtaisyti iš granatsvaidžio, suplėšyti priešus ir girgždėti į savo plaučius:
  - Mes be išimties laimime!
  Anyuta visiškai sutiko su tuo:
  - Taip, mūsų pergalė neišvengiama!
  Ir karys paėmė, ir plikas kulnas pasiteisino.
  Ir nuo afganų tanko - bokštas buvo nuplėštas.
  Matryona juokdamasi dainavo:
  - Viskas, kas geriausia, bus su mumis!
  Merginos ir toliau kovoja su nesuskaičiuojamais modžahedais kaip skėrių debesis.
  Kiek jų čia - labai daug.
  Bet yra ir daug merginų. Ir jie labai gražūs.
  Viola ir Malvina labai garsiai kovojo su afganų dušmanais. Ir sutriuškinkime juos žiaurumu.
  Viola net čiulbėjo, basa koja mesdama raketinę granatą:
  - Aš naikinu viską!
  Ir kaip tai duos taiklų ir tikslų posūkį modžahedams.
  Malvina pažymėjo, taip pat labai tiksliai užrašydama baisumus:
  - Mūsų pergalė šventajame kare!
  Ir vėl jis svaidys granatą pliko kulno pagalba.
  Tai merginos - aukščiausia garbė savo klasėje.
  Viola net mirktelėjusi čiulbėjo:
  - Taip pat Veneroje ir Marse bus miestas!
  Malvina su tuo sutiko:
  - Ten žydės obelys!
  Merginos išsiskyrė labai dideliu grožiu, o susižavėjimas buvo didžiulis.
  Bet čia vėl ant tanko juda Gerda iš samdinių.
  O karys taip pat basas ir su bikiniu.
  Ir ji yra ant specialaus - kieto bako - "Leopard" -3. Ir tai yra didelis automobilis, turiu pasakyti, galingas.
  O pas ją merginos irgi beveik nuogos.
  Gerda šaudo nuogais kojų pirštais ir cypia:
  - Šlovė naujų technologijų erai!
  Ir kaip tai prikausto priešą.
  Ir sprogs kolosalios griaunamosios galios didelio sprogimo sviedinys.
  Modžahedai nuplėštomis rankomis ir kojomis skrenda į tolimas kryptis.
  Vienam iš jų šalmas buvo išmuštas galva. Ją išmetė ir spardė.
  O mergina Aurora sviedė šią kopūsto galvą basa koja.
  Tada mergina sušuko:
  - Mūsų bėgimas pats šauniausias!
  Ir ji labai tiksliai ir taikliai pasuko. Iš kurios buvo nušienauta keliolika modžahedų.
  Aurora sušuko šypsodamasi:
  - Žydi obelys, turėsime troškinio!
  Gerda ant tanko sutraiškė dušmanus. O jos, kartu su draugais, šūviai iš dviejų ginklų buvo žudiško pobūdžio.
  Šarlotė šovė, spausdama nuogais kojų pirštais vairasvirtės mygtukus ir sušuko:
  - Garsioji Cheopso pantomima!
  Tada gražuolė pratrūks juoktis.
  Christina, dulkindama afganistaniečius su kulkosvaidžiu, pažymėjo:
  - Tebūna Dievas su mumis!
  Magda logiškai pastebėjo:
  - Ar jam reikia basų, murzinų merginų kaip mes?
  Gerda sušuko:
  Man reikia didelės galios!
  Ir kaip mirtina sviedinys pataiko į priešą. Ir mirusiųjų masė ir sunaikinimas nuėjo vienu metu.
  Šarlotė pastebėjo paspausdama vairasvirtės mygtuką nuogu kulnu:
  - Tai kaip Liuciferio armija!
  Po to gražuolė sužiba perliniais dantimis.
  Modžahedai kankino vieną iš merginų. Jie ištepė jos nuogus padus saulėgrąžų aliejumi ir pastatė krosnelę. Ir liepsna ėmė laižyti nuogus apvalius merginos kulnus.
  Ir tai buvo taip nuostabu. Ir tiesiogine prasme glostė jos padą.
  Gerda įnirtingai sumurmėjo:
  Mes jus visus iškepsime!
  Šarlotė nusijuokė ir pasakė:
  - Mes pirmieji dvasių akyse - pamatysime! Ir tada mes juos visus kepsime ir valgysime!
  Kariai, žinoma, dideliame aukštyje.
  Čia jie pradėjo traiškyti modžahedus vikšrais. Ir jiems tai labai sekėsi. Iš po volų liejosi kraujas, traškėjo kaulai. Viskas atrodė gana puikiai.
  Gerda šypsodamasi pastebėjo:
  - Aš pasiutusi kobra!
  Ir vėl, tarsi nuotaikingas, trinkteli. Tai jos kredo.
  Ir bomba po bombos dedama iš oro. Ir jie nepagaili viso šito Talibano būrio.
  Charlotte per "Skype" mirktelėjo pilotams ir cypė:
  - Tegul mūsų audringa programa išsipildo!
  Christina sutiko su tuo:
  - Žinoma, bus!
  O danguje, Albina, tarsi daužytų baisius. Ir tai sukels daug sunaikinimo.
  Tada jis sušunka:
  - Aš tikras šviesiaplaukis drakonas!
  Ir Alvina bus paleista iš oro kaip raketa, ir priešai bus sutriuškinti.
  Tada riaumoja:
  - Kolosalaus komunizmo erai!
  Albina, spardydama dvasią iš oro, pridūrė:
  - Ir ne kolosalus!
  Merginos, žinoma, turinčios vaizduotę.
  Karas tarp SSRS ir Afganistano tęsėsi ...
  Nataša šaudė į Talibano imperijos kareivius, tiesiogine prasme juos šienavo ir dainavo...
  Tegul saulė visada būna
  Tegul visada būna rojus...
  Tegul visada būna mama -
  Tegul aš visada būsiu!
  O mergina apnuogintais kojų pirštais paleis žudikišką granatą į afganistaniečius. Ir bus išdraskyta islamo imperijos karių masė.
  Zoya taip pat šaudo ir dainuoja:
  - Būk pašlovintas, būk pašlovintas, tu esi mūsų Žemė!
  Mūsų gimtieji miškai ir laukai!
  Visagalio vardu,
  Jūs esate mūsų brangi, šventa šeima!
  Ir savo nuogais kojų pirštais jis taip pat svies kažką tokio mirtino į modžahedus.
  Taip, fundamentalistinės imperijos kariai susidūrė su rimta problema.
  Rudaplaukis Augustinas toliau šienavo modžahedus ir čiulbėjo, šienuodamas jų gretas:
  - Aš esu stipriausias pasaulyje!
  Ir kaip jis apnuogintais žudikiškos galios pirštais meta mirties dovaną, draskydamas priešus.
  Ir Svetlana taip pat prideda ką nors mirtino priešams ir sunaikina kūną.
  Ir tada jis sumurma:
  - Šlovė mano Tėvynei!
  Ir jis taip pat išmes sunaikinimo dovaną plikomis mirtinos jėgos pirštais.
  Tos merginos tiesiog siaubingos.
  Moterys karės užėmė Afganistaną, o iš Talibano imperijos skrenda lustai.
  Nataša, šaudydama į modžahedus ir juos šienavo, pažymėjo:
  - Šlovinsime Dievą Svarogo vardu!
  Ir nuogi kojų pirštai, kaip paleisti žudikišką susinaikinimo dovaną.
  Merginos tikrai yra aukščiausios akrobatikos rodiklis.
  Zoja paspaudė raudoną spenelį ant bazuko mygtuko, trinktelėjo į modžahedą ir cypė:
  - Už SSRS!
  O Augustinas taip pat ims ir sumuš geltonuosius karius. Ir jis sudaužys ir svilins daug modžahedų:
  - Bet gyventi kaip anksčiau, bet gyventi pagal Brežnevą!
  Aš kvailas, aš kvailas, aš negaliu!
  Ir apnuogintais kojų pirštais jis vėl paleis kažką itin mirtino. Štai mergina.
  Ir Svetlana mūšyje yra labai kovinga šuo. Ir jis desperatiškai kovoja. Ir jis gali atkirsti masę besiveržiančių kovotojų nuo Talibano islamo imperijos.
  Ir mergina riaumoja:
  - Šlovė komunizmui, Svarog!
  Ir kiti patvirtina:
  - Šlovė komunizmui!
  . 3 SKYRIUS
  Elžbieta šaudo į priešą. Ir taip pat naudoja plikus kojų pirštus. Ji turi gerą tanką, galintį pramušti priešininkus. Ir ši mergina turi būti pasakyta, tiesiog
  super klasė.
  Ir ji šaudo, ir smogia priešams.
  Ir dainuoja:
  - Pergalę nemirtingų komunizmo idėjų,
  Matome savo šalies ateitį...
  Ir raudona mūsų Tėvynės vėliava,
  Visada išliksime nesavanaudiškai ištikimi!
  Jekaterina taip pat šaudo į priešą, smogia jį kiaurai, laužo automobilių bokštus. Tada jis rėkia:
  - Šlovė komunizmui Lada!
  Ir taip pat naudoja plikus kojų pirštus.
  Elena taip pat šaudo į modžahedus. Talibano imperijos kūlimas. Tai trenkia jai kiaurai ir šaukia:
  - Mūsų reikalas teisingas!
  O Eufrosinija taip pat labai tiksliai smogia priešams. Ir dainuoja:
  - Vardan puikių idėjų! Nedorėlis bus nugalėtas!
  Ir taip pat kaip jis mirkteli savo partneriams.
  Ir kaip Elžbietos tankas šoks. Ir sunaikinkime modžahedų kariuomenę. Ir tai buvo laukinė.
  Merginos dainavo ir riaumojo:
  - Mes stipriausi pasaulyje!
  Ir vėl šaudė labai taikliai.
  Tai buvo merginos - ko tau reikia!
  Ir jie garsiai sumušė priešus-mudžahedus.
  Čia, danguje, merginos dovanojo ir dušmanus.
  Anastasija Vedmakova, numušdama lėktuvus, perėjo prie antžeminių taikinių. Ji juos sutraiškė ir sušuko:
  - Mes, merginos, esame drąsios, drąsios. drąsus,
  Turime labai mielų garbanotų berniukų!
  Sutriname juos karštai
  Ir tada mes spjaudome, per kairį petį!
  Akulina Orlova, sušiktos oponentės, išleido:
  - Kelyje!
  Ir basomis kojomis pargriovė modžahedus.
  Mirabela Magnetic taip pat numušė Talibano kariuomenę ir čiulbėjo, apnuogindama dantis:
  - Pergalių bus daug!
  Ir jos nuogi kojų pirštai pradėjo judėti.
  Tai buvo merginos - tiesiog superklasė!
  Alenka ir jos komanda kovojo su modžahedais. Ir atrodė labai charizmatiškai.
  Merginos saugojo gynybą ir apnuogintais kojų pirštais svaidė naikinimo dovanas į besiveržiančius Talibano imperijos karius.
  Alenka nuogu kulnu padovanojo susinaikinimo dovaną ir dainavo:
  - Alek, lieja laimės ašaras!
  Anyuta plikiais kojų pirštais mėtė mirties dovanas ir cypė:
  - Kaip jos siela dainuoja arfa!
  Alla taip pat trenkė spausdama raudoną spenelį ant bazuko sagos ir ištarė:
  - Laš, laš, laš, o Alenkos mėlynos akys, ašaros ant ieties!
  Marija spyrė nuogais kojų pirštais ir cypė:
  - Tiesiai ant ieties! Ir mamyte!
  Olimpijas irgi, kaip juokiasi, ir apnuogino perlinius dantis.
  Tai reto grožio ir žavesio mergina.
  Tuo pat metu karys kikena ir cypia:
  - Šlovė komunizmo karaliams!
  Ir nuogu kulnu jis pasiduos žudikiškai mirties dovanai.
  Marusya taip pat trokšta kovoti...
  Ir jis labai intensyviai rašo prie modžahedų iš kulkosvaidžių. Ir nuogu kulnu meta mirties dovanas.
  Ir sako:
  - Už puikų komunizmą!
  Matrena taip pat muša Talibano imperijos karius. Pjauna juos dideliu intensyvumu. Ir mirktelėdamas sušunka:
  - Už išskirtines pergales!
  Alenka agresyviai pareiškia, nukirsdama priešą:
  - Mūsų Rusija pati pirmoji ir puiki!
  Be to, jis basa koja meta žmogžudišką susinaikinimo dovaną.
  Anyuta juokdamasi pareiškia, sumažindama modžahedų karių gretas:
  - Šlovė Raudonajai armijai!
  Ir vėl meta į priešą, žudikiška susinaikinimo dovana.
  Ir Alachas pradės naikinti priešininkus. Taip pat jos nuogi kojų pirštai kruopščiai sutraiško priešus.
  Ir basomis kojomis išmesta mirties dovana skrenda.
  Ir Marija taip pat yra labai kovinga mergina mūšyje. O jos šūviai labai taiklūs ir su garantija pataiko į priešą.
  Ir ši mergina taip pat yra kovingas personažas.
  Šaudo į save ir šaukia:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Olimpijas šaudo į priešą. Jis pjauna modžahedus ir šypsodamasis sako:
  - Šlovė mūsų Tėvynei!
  Ir vėl - kulsime afganistaniečius.
  Ir nuogais kojų pirštais mesti mirties dovanas priešininkams.
  Tai merginos iš Rusijos kariuomenės.
  Ir jie šaudo į priešą, specialiai jam pataikė.
  Marusya taip pat šaudo į priešą. Ir jis tai daro labai gerai.
  Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Šlovė TSKP!
  Ir mirkteli purpurinėmis akimis.
  Ir vėl basomis kojomis meta sunaikinimo dovaną. Ši mergina tiesiog nuostabi.
  Marusya yra graži ir beveik nuoga.
  Matrena taip pat šaudo į priešą ir labai tiksliai. Jis trenkia į jį ir girgžda, atidengdamas dantis:
  - Dangus ir žemė - mano meile!
  Ir taip pat mergina, kaip pamerkti priešą nuogo kojų kulno pagalba.
  Merginos mėgsta žudyti - tai merginos!
  Stalenida taip pat intensyviai kovoja su modžahedais.
  Ir ši mergina paleis raketą į Talibano imperijos karius. Ir kaip tai suplėšys masę Afganistano karių. Tai mergina - tiesiog pasakykime, ko mums reikia.
  Steelenida sušuko:
  - Tėvynei - SSRS!
  Veronika taip pat beviltiškai kovoja su priešais. Ir plikomis kojų pirštais meta mirtinas mirties dovanas.
  Ir kol mergina šaukia:
  - Už puikų komunizmą!
  Viktorija kovoja. Taigi ji prispaudė savo nuogas, įdegusias kojas ant paleidimo priemonės ir kaip atsitrenkė į modžahedą. Ji juos suplėšė ir sušuko:
  - Pasitikėk mano Tėvyne!
  Ir Serafimas kaip sprogimas priešui. Kaip jis paguldys ir sunaikins modžahedų masę lodamas:
  - Už mūsų Tėvynę!
  Šios merginos yra tiesiog stebuklas.
  Olegas Rybachenko, šis nemirtingas berniukas taip pat kovoja su merginomis. Jis tikras ir šauniausias kovotojas pasaulyje.
  Vaikinas kardais nukerta Afganistano kareivius ir plikomis kojų pirštais meta į juos dovanas.
  Ir kol jis dainuoja:
  - Jei tvirtovė pakeliui,
  Priešas pastatė...
  Būtina apeiti iš galo -
  Paimk ją be šūvio!
  Ir vėl berniukas ir mergaitė, kartu su juo, Margarita, kaip jie švilpia.
  O varnos, patyrusios infarktą, krenta ant galvų modžahedų kariams.
  Margarita Koršunova kardais pjauna modžahedą, ši veržli mergina cypia:
  - Šlovė komunizmo karaliams!
  Ir vėl jis mojuos basa koja ir svaidys į priešus nuodingas adatas.
  Šie vaikai yra tikri monstrai.
  Olegas Rybachenko, rašydamas ant varžovų, išduos:
  - Jei tik būtų visa galva!
  Greitai būsime Kabule,
  Tai viskas!
  Margarita tai patvirtino išnaikinusi savo priešininkus:
  - Taip, būsime Kabule!
  Ir kaip jis nuogu kulnu priims mirties dovaną.
  Šie vaikai yra tikri monstrai.
  Ir jie kovoja kaip jauni herojai. Nors jiems atrodo tik dvylika metų. Bet jie tik atrodo kaip vaikai.
  Dabar bin Ladenas tapo tokiu monstru, kad gąsdina vaikus. Kaip ir anksčiau, juos išgąsdino Hitleris. Ir tai, žinoma, taip pat įdomu ir logiška.
  O modžahedai vietomis sugebėjo įsiveržti į Rusijos teritoriją.
  Štai kodėl jie yra modžahedai ir yra stiprūs.
  Paimtuose kaimuose Talibano imperijos kariai paėmė ir nedvejodami nusprendė išplakti ir sumušti visas moteris ir vaikus lazdomis ant kulnų, o suaugusius vyrus tiesiog uždaryti.
  deginti pastogėse. Tiesą sakant, jie yra pavojingi, o modžahedams nereikia darbo jėgos. O moteris galima prievartauti. O vyrus paėmė ir įgrūdo į tvartą. Kas priešinosi
  jie buvo nušauti vietoje. Visi paaugliai, kurių ūsai jau lūžo, taip pat buvo sumesti į pašiūrę kartu su suaugusiais vyrais, apipilami benzinu. Tiesą sakant, jie jau gali kovoti.
  Modžahedai jį paėmė ir padegė. Ir vyrai buvo sudeginti gyvi. O berniukus, ne vyresnius nei keturiolikos, ir visas moteris, nepaisant amžiaus, nurengė ir pradėjo plakti botagu.
  Ir tada daužykite ant kulnų bambukinėmis lazdelėmis. Keli jaunesni vaikai ir kelios senos moterys nuleido kanopas nuo skausmo šoko. Kiti buvo sumušti taip, kad negalėjo atsistoti.
  Ir jų basos kojos ištinusios.
  Tada kinai juos pakėlė ir su durtuvais varė savo kryptimi. Tai žiaurūs padarai.
  Taip prasidėjo nauja tvarka, kurią valdė Talibanas.
  Ir tai tik pradžia.
  Modžahedai turi daugkartinį pranašumą pėstininkų tarpe, bet daug silpnesnę aviaciją ir vis prastesnės kokybės įrangą bei sunkiąją ginkluotę. Daugelis afganų tankų yra pagaminti iš
  medis. Ir tai jų nepadaro stipresniais.
  Štai Gerda savo automobilyje labai garsiai sutriuškina Talibano imperijos karius. Ir numuša juos su dideliu intensyvumu. Ir jos ginklas veikia.
  Gerda nuogais kojų pirštais trenkė varžovei į kojas ir čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmo laikams tarp vokiečių!
  Šarlotė taip pat šovė basomis kojomis ir cyptelėjo:
  - Šlovė komunizmo didvyriams!
  Christina paėmė jį ir pliaukštelėjo priešui, raudonu speneliu paspausdama mygtuką ir sucypė:
  - Ir šlovė mūsų Tėvynei!
  O Magda, kaip smogti priešui nuogais kojų pirštais ir kaukiant:
  - Mūsų Tėvynės vaidmuo šimtmečius!
  Ir taip pat smogė priešui.
  O tai kovojančios gražuolės - super ir hiper klasė.
  Plačiausio profilio kariai iš kovinio išbandymo.
  Modžahedus kulia ir kovinės lakūnės iš Vokietijos Albina ir Alvina.
  Ir jie tai daro su dideliu entuziazmu.
  Ir jie naudoja plikus kojų pirštus.
  Albinas danguje numuša afganų lėktuvą ir šaukia:
  - Už komunizmą išsivysčiusiose šalyse!
  Alvina numušė lėktuvą nuogais kojų pirštais ir pridūrė:
  - Ir tobulėjant!
  Tai buvo tikrai merginos - ko tau reikia!
  Ir sutriuškinti modžahedus. O dabar danguje numušti afganų lėktuvai.
  Ir tada jie pereina prie žemės taikinių.
  Su jais Helga, taip pat labai graži šviesiaplaukė mergina.
  Ir sumušti priešą.
  Ir nukirto lėktuvą nuogais kojų pirštais ir kauk:
  - Už puikų komunizmą!
  O Albina numuš afganų automobilį, sudegins ir pridurs:
  - Už didžiausias platybes!
  O Alvina supjaustys modžahedų atakos lėktuvą ir išduos:
  - Už deivę Herą!
  Ir pasijuok.
  Helga taip pat per daug negalvodama traiško afganistaniečius ir riaumoja:
  - Šlovė mūsų didžiajai Tėvynei!
  Ir labai taikliai numuša priešus.
  O Nataša ir jos komanda nuožmi.
  Jie naikina modžahedus didelėmis masėmis. Ir kol jie dainuoja:
  - Ir skrenda ant sparnuoto arklio,
  Rusija nuo tolimų tūkstantmečių!
  Zoja taip pat daužosi į priešą plikomis kojų pirštais ir pliaupia:
  - Už Rusiją, kurioje viešpatauja rusų dievai!
  - šypsodamasis pridūrė Augustinas, sutraiškęs priešus. ir naudoti nuogus kulnus:
  - Už SSRS!
  Taip pat kaip pridėti šūvį paspaudus raudoną spenelį ant bazuko mygtuko.
  O Svetlana taip pat specialiai naikina priešus.
  Ir taip pat naudoja plikus kojų pirštus. Ir nupjauna daug modžahedų.
  Dainuojant:
  - Mes gyvename savo tėvo žemėje,
  Svarogo anūkai yra šlovingi vaikai!
  Nataša rubino speneliu paspaudė bazuko mygtuką ir išmušė modžahedų baką, išdavė:
  - Ir mes skrendame ant sparnuoto arklio,
  Mes esame tolimuose tūkstantmečiuose!
  Zoja sprogimais atkirto modžahedus. Ir kraudama lavonus nuo Islamo imperijos kareivių, ji cypė:
  Rusija nusijuokė
  Ir verkė, ir dainavo...
  Visais amžiais, todėl tai yra Rusija!
  Augustinas, rašydamas priešus, labai agresyviai pažymėjo, nuogu kulnu mesdamas granatą:
  - Būsime stipriausi pasaulyje!
  Ir taip pat kaip jis daužo modžahedus. Ir tuoj pat nupjaukite visą jų eilę.
  O Svetlana taip pat naikina islamo imperijos karius. Ir apnuogintais griaunančios galios kojų pirštais meta dovanas ir dainuoja:
  - Šlovė tikėjimo komunizmo erai,
  Tikiu, kad mes neturėsime pacifizmo!
  O mergina paspaus bazuko mygtuką ir kruopščiai sudaužys braškių spenelį.
  O čia kovoja kitos gražuolės.
  Pavyzdžiui, Jane Armstrong. Taip pat pažymėtina labai įdomi ir kovinga grožio mergina.
  Jis sutraiško spaudžiantį modžahedą ir girgždėdamas sako:
  - Štai vasara!
  Mergina šaudė į afganistaniečius, nukirto juos ir sušuko:
  - Už Tėvynę ir laisvę iki galo!
  Gertrūda taip pat susprogdino priešą. Ji numušė modžahedų tanką ir sucypė:
  - Už puikų komunizmą!
  Ir Malanya paleis kažką mirtino prieš priešą. Sudaužys į gabalus ir girgždės:
  - Aš einu į žolę!
  O Monika kažkuo mirtinai daužys į priešą ir čiulbės, apnuogindama dantis:
  - Pažiūrėsiu į giedrą dangų ir suprasiu, kad gyvenu!
  Džeinė paėmė ir sušuko:
  - Danguje suskambės varpas!
  Gertrūda įsiveržė į priešą ir sušnibždėjo:
  - Lys lietus!
  Malanya, kaip sučiupti priešą šaukiant:
  - Aš einu į vaikystę!
  Monika apšaudė modžahedus, sudaužė priešo automobilį ir dainavo:
  - Man vasaros lietus!
  Šios merginos tiesiog nuostabios!
  Nataša agresyviai pažymėjo, šaudydama į priešus ir maistą:
  - Mes esame didieji Svarogo kariai!
  Ir jis svies priešui mirtiną mirties dovaną nuogais kojų pirštais.
  Zoja paėmė jį ir automatiniu sprogimu susprogdino priešą. Ji pargriovė jį ir sušnibždėjo:
  - Už Rusiją Svarog!
  Ir ji metė naikinimo dovaną nuogais kojų pirštais.
  Augustinas irgi kaip antausis priešui. Ir nuogi kojų pirštai bus žudikiška susinaikinimo dovana. Suplėšys priešą ir girgždės:
  - Už judėjimą komunizmo link!
  Ir Svetlana taip pat smogia priešui kaip šuganetas. Ir greitai užgesinkite priešą. Ir jos nuogas kulnas atims, ir mirtina mirties dovana ras. Ir pataikys daug priešų.
  Ir tada mergina dainuoja:
  - Mūsų požiūris yra pats koviniausias,
  Aš tapau mergina, labai šaunu!
  Tos merginos tiesiog nuostabios.
  Nataša pasisako labai kovingai.
  Tačiau Olegas Rybachenko taip pat desperatiškai kovoja.
  O berniukas rėžia modžahedus kardais ir cypia:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Ir nuogais kojų pirštais meta žudikišką mirties dovaną.
  Šis vaikas tiesiog nuostabus.
  Ir Margarita Koršunova, kruopščiai kulia priešus. Ir apnuogintais priešų kojų pirštais naikina.
  Tada jis rėkia:
  - Aš super mergina!
  Ir vėl plikais pirštais, kaip paleisti aštrius ir nuodingus žaidimus prieš priešą.
  O tada vaikai ims ir nušvilps. O varnų masė iš karto apsvaigsta ir krenta ant priešų, prasiverždama pro juos. Ir kaukolės tampa pilnos skylių.
  Tarkime, taip išardymas vyko kovojant.
  O vaikai, objektyviai žiūrint, kovojantys ir nemirtingi.
  Olegas Rybačenko dainavo, sukapodamas modžahedus į gabalus.
  Buvo taip gražu
  Žmogus tapo kolektyvo vergu!
  Ir vėl apnuogintais kojų pirštais berniukas be didelių ceremonijų nusiųs priešams mirtiną mirties dovaną. Tai tikrai žudikas.
  Olegas Rybachenko paėmė ir dainavo:
  - Ta, ta, ta, mes imamės su savimi katiną!
  Ir vėl apnuogintais kojų pirštais mirtinai trenkia į priešą. Ir tai labai agresyvu.
  Margarita, sutraiškydama priešus ir juos taikliais šūviais, išleido:
  - Šlovė Rusijos komunizmo erai!
  Ir vėl ji nuogais kojų pirštais metė priešui mirtiną mirties dovaną.
  Čia vaikai vėl ims ir nušvilps. O ant kinų karių galvų krito masė varnų. Taip vyko visiškas jų sunaikinimas.
  O vaikai kupini entuziazmo ir noro tikrai kovoti.
  Alenka šaudo į priešą ir cypia:
  - Už Tėvynę, mūsų motina!
  Ir jis išmes mirties dovaną plika, iškalta koja.
  Tarkime, šios merginos labai kovoja.
  Anyuta rašinėja priešui ir kurtinamai šaukia:
  - Už mūsų didžiąją Tėvynę.
  Ir nuogu kulnu jis išmes tai, kas atneša sunaikinimą ir mirtį.
  O Alla gesina priešus pliūpsniais. Jis pjauna daug modžahedų, svaido granatas nuogais kojų pirštais ir cypia:
  - Už naujas dideles pergales!
  Ir taip pat kaip pataikyti mirtinu pliūpsniu.
  Tačiau Marija taip pat numuša priešus dalgiu žudiku. O su plika kulnu į priešus metama kažkas labai destruktyvaus. Ir atidengdamas dantis sako:
  - Rusija bus čempionė!
  O olimpinės žaidynės taip pat įveiks priešą su didele energija. Ir jis numuš priešui žudikišką kumštį arba kūjį. Taip pat naudokite plikus kojų pirštus.
  Ir riaumoti:
  - Už švenčiausiąją Rusiją!
  Ir išsišiepęs ištiesia dantis.
  Marusya taip pat yra kovinėje padėtyje ir cypia, apnuogindama iltis:
  - Aš tave modžahedus suplėšysiu į gabalus!
  Ir nuogais kojų pirštais meta mirtiniausią mirties dovaną.
  Ir Matryona, tarsi priešų, plaktuku. Ir tai tikrai jai pakenks. Ir jis įvarys daug modžahedų į Matryonos karstą. Ir cypia, atidengdamas dantis:
  - Aš esu kovingas pasaulyje!
  Ir juoktis.
  Tai čia merginos - gražuolių balsas skamba.
  Stalenida taip pat gniuždo priešininkus, naikina modžahedus ir riaumoja:
  - Didžiajam rusų dievų būriui!
  O granatą jis taip pat išmes plikomis pirštais.
  Ir sulaužys modžahedų masę.
  Tai merginos - aukščiausios klasės ir super.
  Veronika muša plaktukus ir šaukia:
  - Už Tėvynę, mūsų motina!
  Ir vėl jos nuogus kojų pirštus nupjauna afganistaniečio mašina.
  Viktorija naikina niūrius kareivius. Pjauna juos kaip dalgį ir agresyviai šypsodamasis sako:
  - Už mūsų beribę Tėvynę!
  Ir apnuogintais kojų pirštais vėl meta mirties dovaną.
  Ir Serafimas taip pat yra kaip modžahedų lupanetas. O iš bazuko išspjaus mirties dovaną paspaudęs mygtuką raudonu speneliu.
  Štai jis - kovojanti moteris.
  Ir murma:
  - Šlovė komunizmo erai!
  O Alisa ir Andželika vis dar kovoja. Šios merginos yra snaiperės. Ir jie šaudo į kinus su didele mirtina jėga.
  Ir pataikė į taikinį nepaprastai tiksliai.
  Tuo pat metu Alisa riaumoja:
  - Aš esu stipriausias pasaulyje!
  Ir nuogais kojų pirštais, kaip jis paims ir paleis naikinimo dovaną, išnaikindamas modžahedus.
  Ir Andželika taip pat smogs niūriajai armijai. Ir naudokite plikus kojų pirštus. Ir nuspaudžia gaiduką raudonu krūtinės speneliu ir sumurma:
  - Šlovė mano pasauliui!
  Ir taip pat kaip juoktis.
  Štai merginos, visos merginos yra mergaitės.
  Alisa dainuoja agresyviai ir aktyviai, šaudydama į priešą:
  - Mūsų žemė pašlovinta,
  Mes visi esame tautos - gimtoji šeima!
  O Alisa irgi plikiais kojų pirštais išmes žudikišką granatą.
  O Andželika taip pat kulia priešus. Ir apnuogintais kojų pirštais meta mirties dovanas.
  Tuo pat metu raudonplaukė dainuoja:
  - Šlovė mūsų SSRS!
  Ir jos nuogas kulnas meta mirtiną granatą.
  Štai merginos - raudonos ir blondinės.
  šiose merginose yra tiek daug, taip ypatingų, šaunių ir tikrų.
  Steelenida, šaudydama į priešą ir taiklius šūvius nuogi kojų pirštų pagalba, agresyviai kuždėjo:
  - Už Rusiją ir laisvę iki galo!
  Ir vėl ji paspaudė mygtuką rubininiu krūties speneliu.
  Stalenida yra labai kurta ir šauni mergina. Ir jis turi tiek daug aistros ir valios su jėgomis.
  Mergina dainavo:
  - Stalinas yra mūšio šlovė,
  Mūsų jaunimo skrydžio Stalinas...
  Kovoti ir laimėti su dainomis,
  Mūsų žmonės seka Staliną!
  Veronika, šaudydama į modžahedus ir aktyviai juos naikindama, cypė:
  Kovoti ir laimėti su daina,
  Mūsų žmonės seka Staliną!
  Viktorija, šaudydama į Afganistano karius, čiulbėjo:
  - Mums duoti didžiuliai sparnai,
  Mums duota didžiulė drąsa...
  Stalino kolūkio gausa,
  Šlovė sovietų šaliai!
  O mergina basa koja metė žudikišką mirties dovaną.
  Serafimas, be nereikalingų ceremonijų nušienavęs modžahedus, paskelbė:
  Stalinas yra mūšio šlovė,
  Mūsų jaunimo skrydžio Stalinas...
  Kovoti ir laimėti su dainomis,
  Mūsų žmonės seka Staliną!
  Steelenida pakėlė jį šypsodamasi ir dainavo:
  - Kova ir pergalė su dainomis,
  Mūsų žmonės seka Staliną!
  Taigi kariai tikrai ėmėsi modžahedų naikinimo be nereikalingos arogancijos ir šurmulio. Turiu pasakyti, kad jos labai kovingos gražuolės.
  Stalenida čiulbėjo išliedama dantis:
  - Kovoti su daina ir laimėti,
  Mūsų žmonės seka Staliną!
  Tai čia kovojančios merginos.
  Veronika šypsodamasi pasakė:
  - Šventajame kare bus mūsų pergalė.
  Ir ji parodė liežuvį.
  Taigi čia merginos yra tiesiog aukščiausio ir šauniausio skonio.
  Viktorija mirktelėjusi merginoms pažymėjo:
  - Tai mūsų paskutinė ir lemiama kova!
  Ir vėl, kaip jis muša priešą.
  Ir pataikė nuogais kojų pirštais.
  Šios merginos tiesiog puikios.
  Ir merginos, kurios labai mėgsta kovoti.
  Steelenida sušnypštė:
  - O talibams būti karste menka!
  Viktorija sutiko su tuo:
  - taip, būk! Ir šis bin Ladenas yra daug pavojingesnis už Hitlerį!
  Veronika sutiko su tuo:
  - Taip, jis turi daug daugiau karių!
  Serafimas supykęs pastebėjo, plyšiais pjaudamas modžahedus:
  - Skaičius nori paimti!
  Steelenida užtikrintai pasakė:
  - Tu nepaimsi!
  Ir ji sužibėjo perliniais dantimis.
  Tada ji apnuogintais kojų pirštais mirtina jėga metė sunaikinimo granatą.
  Viktorija šypsodamasi, išdygusi dantis, pažymėjo:
  - Šlovė komunizmui!
  Ir vėl ji apnuogintais kojų pirštais metė mirtiną mirties dovaną.
  Veronika trenkė priešui ir čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmui ir mūsų partijai!
  Serafimas pažymėjo:
  Ir šlovė Lenino reikalui!
  Ir atsiuntė priešui naikinimo dovaną.
  Ir taip jie išskyrė šias merginas. Ir taip mudžahedai kuliami.
  Alyonka, šienuodamas afganų kareivius, su įniršiu pažymėjo:
  - Už aukščiausius komunizmo pasiekimus!
  Ir vėl skrenda nuogi kojų pirštų svaidoma granata.
  O štai Anyuta prieš priešą elgiasi labai agresyviai.
  Ir pjauna priešus mirtinu spaudimu. Nupjauna juos kaip pjautuvą. Ir rėkia:
  - SSRS šlovei!
  Kovojanti Modžahedų Alla kulia ir šaukia:
  - Peruno vardu!
  Be to, jis plikomis kojų pirštais svaidys priešui žudikiškas dovanas.
  Agresyvioji Marija, rėdydama priešininkus, pastebėjo:
  - Dėl SSRS kontrolės!
  Ir taip pat nuogais kojų pirštais, kaip mirtina mirties dovana pasiduos.
  O olimpinės žaidynės, kai ima priešus, smogs ir girgždės:
  - Tėvynei į aukščiausią pergalę!
  Taip pat jos basos kojos atsiųs žudikišką sunaikinimo dovaną.
  Štai mergina - sakykime - ultra!
  Ir Matryona paėmė modžahedus ir nužudykime juos. Ir veikė su didžiuliu spaudimu.
  Ir karys dainavo:
  - Mus sugniuždo ordos jungas!
  Ir Marusya, skabydamas priešininkus ir pjovęs juos kaip žudiko dalgį, ištarė:
  - Mus slegia netikėlių jungas!
  O Olimpijas, naikindamas piktąsias afganų dvasias, cypė:
  - Bet tai verda mūsų gyslose,
  Alenka, šaudydamas į priešą, pridūrė:
  - Slavų dangus!
  Ir Anyuta su šypsena čiulbėjo:
  - Ir nuo jūros kranto,
  Į ledinę Kolimą!
  Raudonplaukė Alla užtikrintai pridūrė:
  - Visa tai yra mūsų Žemė,
  Visa tai - mes!
  Marija, šaudydama į priešininkus, pridūrė:
  - Visi mes!
  Ir mesteldama nuogus kojų pirštus, ji išsklaidė daug modžahedų.
  Štai kovojančios merginos. O juose spaudimas, sakykime - super.
  Alenka juokdamasi į kumštį pažymėjo:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Anyuta juokdamasi pridūrė:
  - Šlovė Leninui!
  Alla, šaudydama į modžahedus, paskelbė:
  Pionieriai čia ir ten
  Dainuok dainą Leninui!
  Ir ji nuogais kojų pirštais metė mirtiną granatą.
  Tai tokia kovinga mergina Marija. Ir sutriuškina modžahedus milžinišku spaudimu.
  Ir jie tiesiogine prasme nušluojami šluota.
  Marija, rašinėdama priešus, cypė:
  - Esame pionieriai - komunizmo dukros!
  Ir vėl, kaip mesti į priešą, didelę dalį sprogmenų.
  Olimpijas pažymėjo, nukirsdamas priešą kaip žolę su pjautuvu:
  - Aš esu super klasės karys!
  Ir jos nuogos, iškaltos kojos yra kaip sušikti modžahedai, kolosalios ir griaunančios.
  Štai merginos. Tarkime, jie yra puikūs.
  Alenka pasakė:
  - Mes esame pionieriai ir dainuojame Leninui!
  Ana pataisė:
  - Ne, mes komjaunuoliai! Ir dainuok dainas Stalinui!
  Alla agresyviai pažymėjo, šaudydama į priešą:
  - Mes galėsime pribaigti priešą,
  Ir bus kumščio šventė!
  Ir Marija, šaudydama į priešą, šienavo priešą, ir modžahedų masė buvo permirkusi.
  Mergina šyptelėjo:
  - Už Rusiją ir kosmosą!
  Olimpijas kurtinamai nusijuokė ir mirktelėjo.
  - Už mūsų didžiąją Tėvynę!
  Ir apnuogintais kojų pirštais mirtina jėga išmes mirties dovaną.
  Marusya kikeno ir agresyviai pažymėjo:
  - Už pergalę prieš Afganistaną.
  Matrena apgailėtinai kikeno:
  - Šlovė TSKP!
  O kaip liežuvis parodys!
  Tai šaunios merginos.
  O Olegas Rybačenko daužo modžahedus kardais ir riaumoja:
  - Už didžiąją SSRS!
  Ir nuogais kojų pirštais berniukas tarsi gūžtelėjo priešui.
  Ir čirškia:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Margarita nukerta afganistaniečius ir šaukia:
  - Už mūsų Tėvynę!
  O nuogi kojų pirštai mergina paleis nuodingas adatas. Ir jie prilimpa modžahedų gerklę.
  O mergina dainuos:
  - Mano didysis komunizmas bus su mumis!
  Ir vaikai vėl švilps, ir tūkstančiai alpstančių varnų taranavo modžahedų kaukoles.
  
  SĖKMINGA NAPOLEONO BONAPARTO VYKDYBA
  Napoleonas Bonapartas vedė Aleksandro I seserį. Ši santuoka buvo naudinga abiem imperijoms. Abu imperatoriai buvo giminingi. Ir vietoj beprasmiško karo tarpusavyje, jie nusprendė užgrobti Turkiją.
  Osmanai, žinoma, nėra Rusijos ir Prancūzijos kariuomenės konkurentai, o Konstantinopolis buvo paimtas per vieną kampaniją. Tada buvo kelionė į Mažąją Aziją ir Egiptą. Daugybė naujų kadrų.
  Napoleonas taip pat užkariavo Iraną. Centrinė Azija atiteko Rusijai. O vėliau sekė kelionė į Indiją. Bonapartas Didysis užėmė daug Žemės.
  Tačiau 1825 metais Aleksandras Pirmasis mirė. Konstantinas atsisakė. O Nikolajus I susidūrė su dekabristų maištu.
  Ir žiauriai jį slopino. Ir tada Napoleonas nusprendė pasodinti savo sūnų ir caro Aleksandro giminaitį pirmąjį į Rusijos sostą, o ne Nikolajų uzurpatorių.
  Ir tai buvo stiprus žingsnis. Prancūzija kartu su kolonijomis turėjo didžiulę kariuomenę. O Napoleonas buvo laikomas genijumi. Ir, žinoma, jis tikėjosi greitos pergalės.
  O Kutuzovo ten tiesiog nebuvo. Rusijos kariuomenė buvo nugalėta, ypač geriausi generolai buvo dekabristai, ir buvo suimti arba įvykdyti mirties bausmė.
  Napoleono kampanija baigėsi Maskvos ir Sankt Peterburgo užėmimu.
  Imperatorius panaikino baudžiavą, o žmonės ją vertino teigiamai.
  Vietinis elitas taip pat susitaikė ir Napoleonas II buvo pasodintas į sostą.
  O po dešimties metų buvo surengtas referendumas ir galutinis dviejų imperijų susijungimas.
  Napoleonas gyveno iki 1838 m. ir mirė sulaukęs šešiasdešimt devynerių. Jo karaliavimas buvo labai šlovingas, o užkariavimai buvo rekordiniai vienam asmeniui.
  1831 m. Napoleonui pavyko nusileisti Britanijoje ir ją užkariauti. Tada jis užėmė kolonijas Amerikoje ir sugebėjo kariauti su JAV.
  Naujuoju imperatoriumi tapo šviesiaplaukis, aukštas jaunuolis Napoleonas II. Jis jau buvo pakankamai senas, kad galėtų tęsti tėvo darbą ir užkariauti likusį pasaulį.
  Taip pat Amerikoje buvo laukinių žemių ir Kinijos, Japonijos ir tų kolonijų, kurių prancūzai nespėjo užfiksuoti.
  Karas paprastai buvo diktuojamas naujosios imperijos. Napoleonas II valdė iki 1880 metų ir sugebėjo užkariauti beveik visą pasaulį. Tada į sostą pakilo Napoleonas III. Ir jis užgrobė paskutines laukines žemes, sustiprindamas imperiją.
  Visa planeta tapo viena. Atėjo klestėjimo era. Sukilimai kildavo retai, todėl gyvenimas buvo geras. Ir religijos gyveno taikiai. Tačiau vis labiau vyrauja ateizmas, su imperatoriaus asmenybės kultu.
  Ir pirmasis pilotuojamas skrydis į kosmosą įvyko 1930 m. Mokslas vienoje imperijoje vystėsi greičiau. Ir tada į Mėnulį, tada į Marsą ir visą Saulės sistemą.
  O 2001 metais prasidėjo pirmasis pilotuojamas skrydis į žvaigždę Sirijų. Ir tai yra didžiulis proveržis žmonijai.
  Taip, Napoleonas sugebėjo suvienyti žmones ir užkariauti visą pasaulį. Ir tai pagimdė tobulesnį valdžios ir ekonomikos modelį.
  Nugalėjo Napoleono genijus... Ir pasaulis tapo daug laimingesnis... Jau 2021-aisiais po Žemės planetą vaikšto ne koronaviruso epidemija, o kaimyninėse planetose statomi miestai, o kamieninės ląstelės išmoko aktyvuotis. tokiu būdu, kad jie sėkmingai atliktų žmogaus atjauninimą. Ir tai yra rimta.
  Ir jau senukai tampa jaunais vyrais, o senos - mergaitėmis. Ir tai tiesiog tapo kažkaip super!
  Tai istorija... Ne kaip pikta realybė, kai žmonės suserga arba koronavirusu, arba sausra, arba, priešingai, smarkiomis liūtimis. Ir daug, daug daugiau.
  Pasaulyje nėra tvarkos - pilna karų ir žiaurumo.
  O Napoleono pasaulinės imperijos pasaulyje - jau komunizmas. Vargšų nėra, visi turi darbą ir visi pilni. Visi vaikai mokykloje mokosi kompiuteriu arba internetu. Daugelis paprastai dirba tik nominaliai.
  Tik keturios valandos darbo dieną ir trys laisvos dienos per savaitę su krūva atostogų.
  Daug robotų gamybos ir paslaugų pramonėje. Yra daug darbų, kur tiesiog dedate like prie kompiuterio.
  Buvo gera gyventi. Automobiliai dovanojami nemokamai arba tokie automobiliai kaip nedideli malūnsparniai su elektros varikliais. Varikliai yra pažangesni ir ekologiškesni.
  O kas ne... net vaikai turi bėgimo batelius ir su jų pagalba galima skristi oru.
  Nusikaltimas beveik visiškai išnyko, net gladiatorių kovos buvo pradėtos rengti kaip senovės Romoje.
  Mėnulyje jau pasirodė jūros, o dideli miestai kūrėsi pagreitintu tempu. Ir Marse, ir Veneroje. Gamyklos jau įvaldė Mercury saulės energiją. Kaip gerai tapo vien todėl, kad Napoleonas Bonapartas vedė Aleksandro Pirmojo seserį!
  
  
  JEI KARAS PRASIDĖJO KETURIASDEŠIMT TREČIAIS
  Hitleris nepuolė SSRS 1941 m. Jis nusprendė tęsti kovą Vakaruose prieš Britaniją. Be to, okupavus Jugoslaviją ir išsilaipinus Kretos saloje, buvo baiminamasi, kad vokiečiai trivialiai nespės sukomplektuoti kuopos rytuose - prieš šaltį ir smarkias liūtis.
  Taigi buvo pasirinktas kitas kelias. Liepą vokiečiai sugriovė Didžiosios Britanijos karinę bazę Maltoje ir išlaipino ten karius. Jie taip pat sustiprino Rommelo grupuotę. Tolbuką užėmė audra. Ir tada prasidėjo Egipto puolimas.
  Tuo pat metu rugsėjį Gibraltarą užėmė audra. Po to naciai pradėjo perkelti kariuomenę tiesiai į Afriką.
  Fiureris nusprendė, kad šimtą penkiasdešimt vokiečių divizijų galima panaudoti racionaliau, o vietoj SSRS užgrobti Artimuosius Rytus, Indiją ir Afriką.
  Jau spalį aštuonios "Rommel" divizijos ir italų daliniai užėmė Egiptą.
  Ir tada prasidėjo invazija į Iraką, Palestiną, Kuveitą. Vokiečiai vis daugiau karių perkeldavo į Afriką. Stalinas kol kas laukė.
  Žiemą vokiečiai užkariavo Artimuosius Rytus ir persikėlė į Iraną. Tai sutapo su Japonijos įsitraukimu į karą, kuris užpuolė JAV Peru uoste.
  Ir užėmė didelius plotus.
  1942 metų pavasarį vokiečiai jau buvo Indijoje. Ir jie užėmė visą Afrikos šiaurę ir dalį centro.
  O vasarą ir rudenį jie užkariavo likusį Juodąjį žemyną.
  Ir buvo šaunu.
  Prasidėjo oro apgultis ir lėktuvų puolimas prieš Didžiąją Britaniją.
  Vokiečiai naudojosi užkariautų teritorijų ištekliais ir darbo jėga.
  Ir jie spaudė Angliją kaip bokso maišas.
  Orlaiviai Yu-188 buvo galingesni ir pažangesni. Kovotojai taip pat buvo atnaujinti.
  Atsirado nauji tūzai - ekstraklasė, sutriuškinusi britus danguje.
  Ir tada Churchillis, matydamas, kad jie yra nepatenkinti, pasiūlė Trečiajam Reichui taiką bet kokiomis sąlygomis.
  JAV taip pat buvo pasirengusios nusileisti tiek Vokietijai, tiek Japonijai. Fiureris sutiko sustabdyti karą, tačiau su sąlyga, kad sumokės dideles reparacijas. Taip pat kolonijų priėmimas Afrikoje ir Azijoje.
  Po to vokiečiai pradėjo ruošti kampaniją prieš SSRS. Dar keturiasdešimt pirmaisiais metais buvo pradėta kurti naujos kartos, ir labai sunkiųjų, tankų šeima.
  Būtent - "Pantera", "Tigras" -2, "Liūtas", "Mausas" ir kiek pasenęs "Tigras". 1943 m. birželio mėn. seriale buvo tik Pantera ir Tigras. Likusios mašinos vis dar testuojamos. T-4 taip pat buvo modernizuotas, gavęs galingesnius ginklus, ir T-3.
  Vokiečiai nespėjo iš naujo aprūpinti savo kariuomenės. Naujausias naikintuvas ME-309 ką tik pradėjo atvykti. Tiesa, seriale buvo Focke-Wulf - galinga ginkluotės ir greičio mašina. Yu-288 taip pat ką tik pradėjo patekti į seriją.
  SSRS per dvejus metus pagamino daugiau nei dvylika tūkstančių tankų ir nedidelį kiekį savaeigių ginklų. Trečiasis penkerių metų planas oficialiais duomenimis buvo perpildytas. Lėktuvų buvo pagaminta daugiau nei aštuoniolika tūkstančių. Daugybė tūkstančių ginklų ir minosvaidžių. Taip pat apie milijoną automatų. Kariuomenė buvo perkelta į kulkosvaidžius.
  Buvo eksploatuojamas T-34-76 ir kai kurių kitų tipų tankai. Visų pirma, KV serija. Galingieji KV-3, KV-4, KV-5. Tuo pačiu metu KV-3 svėrė šešiasdešimt aštuonias tonas, KV-4 - šimtą aštuonias tonas, KV-5 - šimtą tonų. Nors reali praktika parodė, kad sunkieji tankai dažnai genda ir nėra labai veiksmingi kovoje.
  Be T-34-76, buvo gaminamas ir ratinis vikšrinis tankas A-20, ankstesnio BT evoliucija, o T-29 taip pat buvo ratinis vikšras, bet su trimis pabūklais.
  Gana tikrai silpni šarvai. Apskritai tankų parkas buvo stiprus.
  Daugiau nei trisdešimt trys tūkstančiai tankų ir nedidelis skaičius savaeigių pistoletų, taip pat pleištų.
  Tiesa, dalis pajėgų buvo Tolimuosiuose Rytuose, nes Japonija atrišo rankas ir kartu su Trečiuoju Reichu ruošėsi puolimui.
  Samurajus tankuose nėra labai stiprus, bet turi daug pėstininkų. įskaitant kolonijinę.
  Trečiasis Reichas 1941 m. birželį turėjo penkis tūkstančius devynis šimtus tankų prieš dvidešimt du tūkstančius sovietų. Apytikslis santykis yra vienas prieš keturis.
  Tiesa, buvo ir trofėjinių, bet jie beveik nebuvo naudojami. Iš viso vokiečiai turi dvidešimt vieną tankų diviziją. Keturiasdešimt pirmųjų metų antroje pusėje buvo pagaminta tik 1800 tankų, kurių nuostoliai buvo nedideli, tačiau susidėvėję. Per keturiasdešimt antrąjį tikslą buvo iššauti šeši tūkstančiai tankų. Daugiausia Speer pastangų dėka. O Trečiasis Reichas pagal pagaminamų automobilių skaičių per metus pasivijo SSRS. Taip, kokybė pakilo. Pasirodė "Tigro" serijoje ir T-4, o T-3 buvo atnaujinti. Invazijos į SSRS išvakarėse tankų išleidimas siekė tūkstantį transporto priemonių per mėnesį ir savaeigių ginklų. "Panther" pateko į seriją, kuri kaktos šarvais ir ginkluote pranoko daugumą sovietinių transporto priemonių ir T-34-76. Šis tankas buvo neblogas, kaip ir T-4 su 75 milimetrų pabūklu ir 48 EL kalibru, taip pat pranašesniu už trisdešimt keturis. Ir pats "Tigras", taip pat mašina, nors ir pasenusi, bet didžiulė.
  Tačiau nors Trečiasis Reichas buvo prastesnis pagal bendrą tankų skaičių. Tiesa, Britanija ir JAV kai ką davė vokiečiams. Visų pirma, šermanai, savo priekiniais šarvais ir ginkluote apytiksliai palyginami su sovietiniais trisdešimt ketveriais, ir anglų Čerčilai, gerai apsaugoti šarvais. Iš viso šių tankų daugiau nei pustrečio tūkstančio.
  Be to, vokiečiai taip pat turėjo itališkų tankų, bet silpnų ir tam tikrą skaičių turkiškų, dažniausiai parduodamų JAV.
  Vokiečiai padidino bendrą tankų skaičių iki aštuoniolikos tūkstančių ir savaeigių pabūklų. Tuo pačiu metu SSRS iš viso vis dar turi daugiau nei trisdešimt tris tūkstančius tankų. Bet jei imsi naujausią, tai vokiečiai jau turės daugiau.
  Nors SSRS taikos metu dar nekariavo ir nedirbo ant bėgių ir buvo prastesnis už vokiečius naujausiomis technologijomis, kurios buvo gaminamos per mėnesį. Ypač savaeigiuose pabūkluose, kurių buvo gaminama daug, ypač lengvuose - "Medžiotojas".
  Be to, šis ACS yra gana geras ir mobilus.
  Prie to galime pridėti dešimt tūkstančių japonų tankų. Tačiau jie dažniausiai yra lengvi, o kai kurie iš jų kariauja su Kinija.
  Apskritai tankuose yra artimas paritetas. Be to, dalies vokiečių automobilių, ypač "Panthers", ekipažai neįvaldę. Taigi apskritai šiuo klausimu galime sakyti paritetą.
  Bet blogiau nei keturiasdešimt vienerių. Tada vokiečiai buvo prastesni skaičiumi. Ir jų tankai, automobiliai KV ir T-34, praktiškai neprasiskverbė.
  O mes jau turėjome kovoti - būtent dviem frontais. Ir yra tik viena sąjungininkė: Mongolija.
  Aviacijoje viskas dar blogiau. Atrodo, kad SSRS yra stipri orlaivių skaičiumi. Tačiau vokiečiai iškėlė aviaciją kiekybe, spaudžiant Britaniją. Ir jie išugdė tūzų įgūdžius - ypač Marselis. Šis pilotas, viršijęs tris šimtus numuštų lėktuvų, iškart gavo du Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus ordinus su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Per keturiasdešimt antrus metus vokiečiai pagamino daugiau nei dvidešimt aštuonis tūkstančius lėktuvų. Keturiasdešimt trečio pirmoje pusėje jau dvidešimt tūkstančių ir iš viso sugebėjo pasivyti SSRS. Su geriausios kokybės mašinomis.
  Ypač naujausias ME-309, kuris turėjo septynis šaudymo taškus, įskaitant tris 30 milimetrų pneumatinius pabūklus.
  Sutiksite, kad tai didžiulė galia. Taip pat Focke-Wulf. Yu-188 yra bombonešis, kuriam nėra lygių.
  Prie to reikia pridėti Japonijos aviaciją. Tai suteikė ašies galioms apčiuopiamą pranašumą.
  Japonijos asai taip pat labai patyrę. O jų kovotojai judrūs.
  Taigi danguje ašies jėgos turi persvarą tiek jėgų skaičiumi, tiek kokybe.
  Be to, Amerika ir Didžioji Britanija perdavė tam tikrą skaičių savo orlaivių. Ypač stiprūs yra amerikiečių bombonešis B-29 ir naikintuvas Airacobra. Ko gero, naikintuvas Mustang yra blogesnis. Jis turi tik šešis kulkosvaidžius. Bet bus ir geriau nei sovietiniai. P-51 taip pat yra geras amerikietiškas atakos lėktuvas.
  Apskritai, atsižvelgiant į Vakarų technologijas, vokiečių ir japonų pranašumą danguje ir skaičių bei kokybę ir kovinę patirtį yra dar daugiau.
  Taigi danguje greičiausiai visiškai dominuos ašis.
  Artilerija yra šiek tiek geresnė. SSRS turi daug ginklų ir minosvaidžių. Keturiasdešimt pirmųjų metų birželį jų buvo apie šimtas tūkstančių prieš keturiasdešimt aštuonis tūkstančius vokiečių ir koalicijos. Žinoma, vokiečiai ir toliau gamino ginklus, bet vis tiek per daug nekariavo puolimo karų. Taigi čia SSRS išlaikė pranašumą. Plius taip pat "Katyusha".
  Naciai turėjo dujų patrankų, bet ne per didelius kiekius.
  Taigi kol kas SSRS ginklai stipresni. Nors vokiški 88 mm ginklai yra bene geriausi pasaulyje. Gaminama nemažai. Ir Katyusha nėra labai stipri gynyboje. Ir ne per daug tikslus.
  Taigi jėgų pusiausvyra, kaip čia pasakyti, daugiau ar mažiau, ir galima laikytis gynybos.
  Ir gynyba buvo sustiprinta. Molotovo linija buvo baigta per dvejus papildomus metus. Ir Stalino linija buvo atstatyta. Taigi galite palaukti.
  Pėstininkystėje jėgų pusiausvyra taip pat pasikeitė ... SSRS mobilizavosi.
  Ir po keturiasdešimt pirmųjų metų, kai jis turėjo penkis su puse milijono karių, jis padidino savo skaičių iki penkiolikos milijonų.
  Mobilizacijos mastai buvo dideli.
  Tačiau Trečiasis Reichas dislokavo dideles pajėgas. Daug užsienio divizijų, kolonijinės kariuomenės, palydovinės armijos. O vokiečiai turėjo dvidešimt penkis milijonus pėstininkų, o sąjungininkai - penkis milijonus. Iš viso trisdešimt milijonų yra didelė marža. Tiesa, kolonijinės divizijos nėra labai gerai apmokytos, bet su vokiečių vadais.
  SS divizijos apskritai turi vokiečius dideliame aukštyje. Dalis Vermachto turi didelę karinę patirtį. Ir šiuo atžvilgiu naciai yra stiprūs. Be to, vokiečiai turi didžiulį mobilumo pranašumą. Čia Europos gamyba ir tiekimas iš Didžiosios Britanijos ir JAV. Automobilių, motociklų ir sunkvežimių skaičiumi vokiečiams pranašumas yra nuo septynių iki aštuonių kartų.
  O automatų jie turi daugiau. Įskaitant tuos, kurie buvo pristatyti iš Amerikos ir Didžiosios Britanijos.
  Apskritai pėstininkų naciai yra stiprūs. O dar dešimt milijonų prieš SSRS sutelkė Japonija, neskaičiuojant kitų dalių prieš Kiniją.
  Taigi, kalbant apie darbo jėgą, ašies galios turi didelį pranašumą. Ir dėl jos mobilumo.
  Japonijos laivynas yra daug kartų stipresnis nei Sovietų Ramiojo vandenyno.
  Vokiečiai taip pat turi didelį pranašumą laineriuose.
  Bet ne taip toli lėktuvnešiuose ir dideliuose laivuose. Bet SSRS čia irgi nėra stipri.
  Tačiau daugelis laivų turi Italiją. Apskritai jūroje priešas taip pat daug stipresnis.
  SSRS, prastesnė oru, kokybe ir kiekybe, turi tam tikrą artilerijos pranašumą, labiau kiekybinį nei kokybinį. Talpyklose jis kiek stipresnis, bet prastesnės kokybės. Ir apskritai net tankuose priešas gali būti stipresnis. Pėstininkams jis yra prastesnis skaičiumi ir mobilumu. Daugelis Trečiojo Reicho dalių yra kolonijinė patrankų mėsa, kaip ir japonai. Tačiau SSRS ne visi mobilizuoti yra tinkamai apmokyti. Naciai turi daugiau kovinės patirties. Tiesa, sovietų kariuomenė gerai ginasi.
  Gana galinga, sukonstruota gynyba suteikia galimybę sulaikyti daugybę pėstininkų.
  Yra daug kulkosvaidžių ir pabūklų, o tai taip pat padidina ištvermę.
  Dvi Molotovo ir Stalino linijos, o už jų statoma trečia.
  Apskritai SSRS padėtis strategiškai beviltiška. Išsekimo kare anksčiau ar vėliau jos palydovai, ekonomiškumu ir ištekliais pranašesni už Trečiąjį Reichą, įskaitant Turkiją ir Japoniją su kolonijomis, nugalės.
  Viena viltis užsitęsusio karo atveju Britanija ir JAV gali atidaryti antrąjį frontą.
  Na, dar vienas stebuklingas ginklas...
  Bet kokiu atveju statoma dėl griežtos gynybos. Ir nualinti ir sustabdyti priešą.
  Tačiau Stalinas dar prieš karą bando derėtis. Pavyzdžiui, dalį teritorijos perleisti vokiečiams. Arba pasiūlyti išsinuomoti naftos gręžinius.
  O gal mokėti reparacijas - grūdais, nafta, auksu, anglimi ar net konservais?
  Tačiau Hitleris nenori taikos. Tai suprantama - SSRS kariuomenė yra potenciali grėsmė. Kaip ir komunistinė ideologija. Taigi jie yra mirtini priešai.
  O fiureris nori karo.
  Hirohito taip pat svajoja atkeršyti Khalkhinui Golui. Ir jis nori Sibiro platybių.
  Taip, ir Jungtinėse Valstijose daugelis neprieštarauja kovoti su SSRS.
  Bet kol Hitleris jų nekviečia. Jėgų pusiausvyra siaubinga... O ką daryti?
  Stalinas, žinoma, slapta bando derėtis su britais ir amerikiečiais.
  Bet jie jam pasakė: laikykis iš visų jėgų, tada pamatysime. Gal galime padėti. Ir mes nerizikuosime.
  Trumpai tariant, karas tapo neišvengiamas... Ir dar yra problemų - Raudonoji armija nelabai moka gintis. Ji buvo mokoma kovoti svetimoje teritorijoje ir pulti, o ne gintis.
  Tačiau vokiečiai vis tiek užgrobė pusę pasaulio ir žino, kaip daug ką padaryti.
  1943 m. birželio 22 d. prasidėjo karas. Tai nebuvo netikėta, bet vis tiek taktiškai tai pasirodė netikėta. Iš karto visos "Fritz" pajėgos buvo mestos į priešą.
  Ir pasiruošęs sunaikinti priešą.
  Jau pirmomis valandomis paaiškėjo, kad vokiečiai stiprūs ore. Ir kad jie turi daug aukšto lygio karių. Ir kad "Tigras" yra labai geras išsiveržimo tankas, nors ir pasenęs. Ir didžiulė ME-309 ir Yu-288 jėga.
  Taip, ši armada puolė, o jų sovietų kariuomenė sulaukė atkaklaus pasipriešinimo.
  Kovos vyko per visą sieną. Ir jie daugiausia buvo vadovaujami Vermachto. Jie lipo kaip vabzdžiai, daugybė samdinių.
  Kaip paaiškėjo, įtvirtinimai buvo per arti sienos ir neturėjo pakankamai gylio gynybai. Be to, o svarbiausia - tai generolų klaidos, kurios turėjo mažai patirties ir nelabai suprato, kaip išlaikyti gynybą.
  O daugelio dalinių, ypač Ukrainos, karinė dvasia pasirodė silpna.
  O masinis pasidavimas ir dezertyravimas tapo taisykle. Ypač Vakarų Ukrainoje.
  O Užkaukazėje, kur veržėsi turkai ir vokiečiai, svetima kariuomenė buvo nerami. Priešui pavyko prasibrauti ir apsupti Jerevaną. Tačiau pats miestas nepasidavė.
  Batumis po dešimties dienų atkaklių kovų buvo paimtas. Vokiečiai pirmosiomis dienomis sugebėjo prasiskverbti dešimtis kilometrų į sovietų gynybą. Ir atkirto Balstogę... Ir po Liūtu atsirado katilas. Ir nors per pirmąsias dvi savaites naciai padarė mažesnę pažangą nei realioje istorijoje per keturiasdešimt pirmuosius metus, sovietų kariuomenei buvo sunku perimti iniciatyvą. Taigi priešas yra stipresnis.
  Jei keturiasdešimt pirmaisiais metais vokiečiai turėjo pranašumą pėstininkystėje, tai tik pirmosiomis dienomis. Ir tada pranašumas atiteko Raudonajai armijai. Nebuvo čia ko mobilizuotis.
  Ir pleištai pasirodė pavojingi... Ir taip vokiečiai mūšiais sugebėjo prasibrauti į Minską. O tai jau rimta.
  Įnirtingos kautynės kilo pačiame mieste. Fiureris įsakė žengti į priekį ir nepasiduoti. Ir Stalinas įsakė - nė žingsnio atgal!
  Praėjus mėnesiui nuo puolimo pradžios, vokiečiai išsiuvinėjo prie Berezinos ir paėmė Minską ... Jie priartėjo prie Žitomiro.
  Japonai sugebėjo apsupti Vladivostoką. Ir tai taip pat yra rimtas jų reikalavimas. Taip pat buvo paimta nemaža Mongolijos dalis.
  Vokiečiai kartu su palydovais užėmė Moldovą ir pradėjo artėti prie Odesos. Ir tai šaunu.
  Stalinas jautėsi labai nejaukiai. Ir jis suprato savo pražūtį, prieš tokią koaliciją.
  Jis vėl pasiūlė taiką. Tačiau fiureris, žinoma, nenorėjo. Ir vokiečiai toliau veržėsi į priekį ...
  Galų gale Stalinas nusprendė išlaikyti gynybą prie Dniepro.
  Praėjus dviem mėnesiams nuo karo pradžios, naciai pasiekė Dnieprą, o centre net priartėjo prie Smolensko.
  Turkų apsuptas Jerevanas vis dar atsilaikė... susidarė itin pavojinga situacija.
  Stalinas sušaukė kariuomenės susirinkimą. Reikia ką nors daryti. Jei tik ginatės, pralaimėjimas yra tik laiko klausimas.
  Žukovas pasiūlė streikuoti centre. Nors jėgų neužteko... Jau rugpjūtį...
  Priekyje pasirodė pirmieji Levo tankai. Koviniam naudojimui jie subrendo šiek tiek vėliau. Ši mašina buvo sunki - devyniasdešimt tonų ir su galingu pistoletu. Priekinė apsauga yra tvirta: šimtas penkiasdešimt milimetrų korpuso kaktos su nuolydžiais ir du šimtai keturiasdešimt milimetrų bokšto kaktos. Toks tankas talpino visas SSRS transporto priemones, o jo 105 mm patranka, kurios vamzdžio ilgis 70 EL, pramušė net KV-4 su 180 mm priekiniais šarvais.
  Tai tikrai rimtas ginklas. Tačiau per didelis svoris, žinoma, apsunkino manevrą ir greitį. Taip, ginklas paleido tik penkis šūvius per minutę. Vokiečiai gavo galingą tanką, bet nelabai praktišką naudoti.
  Pasirodė ir "Tigras" -2. Praktiškai šis automobilis pasirodė geresnis nei realioje istorijoje. Nuo tada, kai buvo sukurtas ir įdiegtas tūkstančio arklio galių variklis. Ir svėrusi šešiasdešimt aštuonias tonas, ši mašina pasirodė gana mobili ir greita ir ne taip dažnai sugedo.
  Taip pat pradėjo atvykti "Pantera" -2. Jis svėrė penkiasdešimt tris tonas, bet 900 arklio galių variklis tai kompensavo. 88 milimetrų ilgio 71EL pistoletas buvo pakankamai stiprus, o šarvus perveriantis, tikslus ir greitas šaudymas buvo patenkinamas ar net geras kovojant su priešo tankais.
  Šios transporto priemonės parodė savo lygį mūšiuose. Rugsėjo mėnesį vokiečiai pagaliau apsupo Smolenską. Pal ir Talino miestas. Vokiečiai ir jų kolonijinės ordos kartu su palydovais priartėjo prie Leningrado.
  Atvyko į Krymą. Kijevas, kuris stovėjo ant kalvos ir buvo gerai įtvirtintas, vis dar laikėsi ...
  Atėjo spalis... Lijo ir nacių judėjimas sulėtėjo.
  Greitai užbaigti karą nebuvo įmanoma. Japonai taip pat sustojo, blokavo Vladivostoką, užėmė didžiąją Mongolijos dalį ir sugebėjo užimti Chabarovską.
  Vokiečiai iki šiol nusprendė ne siautėti, o spausti lėktuvus. Be to, buvo geri reaktyviniai pokyčiai. O naujosios rikiuotės bombonešiai galėjo bombarduoti praktiškai nebaudžiami.
  Taip, ir balistinės raketos, tai taip pat yra didžiulė naikinimo galia.
  Tiesa, jie brangūs ir nepasižymi dideliu tikslumu.
  Tačiau reaktyviniai bombonešiai atrodo labai perspektyvūs.
  Ir vokiečiai pradėjo oro puolimą. Naujieji Yu-488 ir TA-400 lėktuvai galėjo bombarduoti SSRS gamyklas Urale ir už Uralo. Naujasis Yu-488 yra pirmasis serijinis vokiečių bombonešis su keturiais varikliais.
  Skirtingai nuo amerikietiško B-29, jis turi mažesnį sparno plotą ir didesnį greitį. O TA-400 apskritai turi šešis variklius, o galia - milžiniška.
  Vokiečiai ir jų palydovai lapkritį pagaliau stojo į gynybą. Jie tik kovojo ir bombardavo. Įvyko oro ataka.
  Ir mūšiuose buvo daug gražių merginų.
  Čia Elžbietos įgula kovoja su tanku T-34-76. Merginos nepaisant šalčio su bikiniais ir basomis.
  Jie juda, o prieš juos yra Pantera. Warrior Euphrosyne pagreitina baką naudodamas nuogą, apvalų kulną ir dainuoja:
  - Už komunizmo idėjas
  Drąsiai eik į mūšį
  Ir fašizmo armija
  Mes sulaužysime!
  "Pantera" kaktoje negali būti pradurta. Ir jūs turite priartėti prie jos, kad patektumėte į laivą. Merginos žaidžia spaudos raumenimis. Jų tankas sparčiai artėja prie priešo.
  Pantera šaudo. Mirtinos jėgos sviedinys skrenda, bet trisdešimt keturi išsisukinėja.
  Kotryna pastebi:
  - Rizikinga taktika!
  Panterų ginklai iššauna penkiolika šūvių per minutę. O nuslysti iki norimo atstumo labai sunku.
  Merginos dainuoja:
  - Ir žvaigždėtame aukštyje ir kalnų tyloje,
  Jūros bangoje ir įnirtingoje ugnyje!
  Ir įniršusi, ir įsiutusi, ir įsiutusi ugnis!
  O dabar jų tankas praslysta tarp "Panterų" ir šaudo į jas iš šonų.
  Štai kovojančios merginos. Ir automobiliai dega. Iš pradžių pradurta viena pantera, paskui kita.
  Elena paėmė jį ir sušuko:
  - Šlovė mūsų Tėvynei - SSRS!
  Ir vėl merginos greitu tanko judėjimu. Ir išmušk "Tigrą". Jie akivaizdžiai šaunūs.
  Elžbieta su džiaugsmu dainavo, spausdama nuogus kojų pirštus:
  - Ir jie eina į mūšį - merginos basos,
  Didelis elementas, šaunus elementas!
  Kariai, ką pasakyti - viršuje!
  Nugalėk priešus visu panterų greičiu. Niekas jų nesustabdys.
  O danguje Anastasija Vedmakova vis dar yra vagis. Šios merginos yra tiesiog siaubingos.
  Ir kaip agresyviai ir be ceremonijų jie kovoja.
  Taigi mergina paėmė jį ir nuogais pirštais nukreipė lėktuvo ginklą ir pataikė į priešą.
  Tada ji čiulbėjo:
  - Aš pati šauniausia moteris!
  Ir kova tęsiasi...
  Akulina Orlova riaumoja, pjauna priešininkus:
  - Turiu super mergaitę!
  Ir vėl pjauna priešą. Tai tie, kurie buvo pavogti.
  Ir ji atlieka dvigubą metimą, pataikydama į ME-309, o tai yra gana šaunu.
  Štai kariai jie suteikia liuftvafės šviesą.
  Akulina Orlova nuogais kojų pirštais numuša priešo lėktuvą ir cypia:
  - Šlovė SSRS!
  Mirabela Magnetic taip pat yra gretose, tiesiog stebuklų žudikas. Ir šis pilotas užtikrintai numuša nacią triguba statine ir cypia:
  - Už didžiausias komunizmo idėjas Žemės planetoje!
  Tai pasirodė tikrai šaunu.
  Trys merginos elgiasi taip, lyg vogtų, yra labai kovingos ūgio ir dydžio.
  Žiema jau atėjo. Ir šerkšnas... Raudonoji armija bando žengti į priekį.
  Tačiau priešas jau daugiau ar mažiau pasiruošęs žiemai. Šį kartą vermachtas tik tuo atveju ir šaltajam periodui apsirūpino drabužiais ir maistu.
  Tiesa, kolonijinėje kariuomenėje labai šalta ir nejauku.
  Raudonajai armijai pavyko išlaisvinti Smolenską ir atstumti nacius per Dnieprą Ukrainoje.
  Tačiau priešas yra stiprus, o jo lėktuvai siaučia. Ir bombos, bombos ir dar kartą bombos!
  O dabar reaktyviniai naikintuvai mūšyje. O vietoj Focke-Wulf - pažangesnis TA-152 aparatas. Ir tai, žinoma, taip pat yra didelė problema.
  Aviacijoje stiprūs ir vokiečiai, ir japonai. Marselis už keturis šimtus numuštų lėktuvų gavo aukštą apdovanojimą - Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O už penkis šimtus apdovanotas Geležinio kryžiaus Didžiuoju kryžiumi.
  Šis pilotas iš tiesų tapo tiesiog legendiniu. O sovietų lakūnams jis - tik košmaras.
  Stalinas netgi pastebėjo:
  - Tai juodas velnias! Ir laikas pasiųsti jį į pragarą!
  Taip, karas vyksta. Žiemą buvo pasiekta tam tikrų laimėjimų, tačiau lemiamo lūžio taško nebuvo.
  Tiesa, reaktyvinis naikintuvas ME-262 pasirodė nelabai patikimas ir efektyvus. Ir variklis toli gražu nėra tobulas. Tačiau TA-152 yra daug praktiškesnis nei Focke-Wulf. Ir ši mašina iki šiol naudojama ne tik kaip naikintuvas, bet ir kaip atakos lėktuvas bei fronto bombonešis.
  Automobilis pasirodė esąs universalus ir rimtas. Iki šiol SSRS pasirodė tik "Yak-9", tai supaprastinta, o MIG-3 gamyba buvo nutraukta.
  Pavasarį, tirpstant sniegui ir vėl ėmus veržtis naciams, pasidarė šilčiau.
  O pietų kariuomenė mieliau kovojo, kai nebuvo šalnų. Kovos buvo įnirtingos.
  Raudonoji armija sunkiai kovojo. Tačiau jėgos buvo nelygios. Vokiečiai naudojo Panther-2 kaip masyviausią tanką, mašiną su galingais ginklais ir gerai apsaugotą kaktą. Ir "Tigras" -2 taip pat yra padorus.
  Mūšiuose dalyvavo ir mausai.
  Nors ši mašina per sunki ir lėta. O tankas "Liūtas" iš tikrųjų buvo pašalintas iš gamybos.
  Vis dar serijoje buvo modernizuotas T-4. O T-3 jau išimtas iš gamybos.
  SSRS irgi turi problemų... Reikia modernizuoti KV seriją. Ir tai vis tiek neveiksminga.
  IS-2 dar nepasirodė. Tačiau T-34-85 pateko į seriją. Ir tai apskritai yra logiška.
  Ir sunkieji tankai buvo visiškai pašalinti iš gamybos. Stalinas įsakė statyti už vieną didžiulį T-34-85. Kas apskritai yra logiška. Nors ši mašina "Panther" -2 į kaktą nepaėmė. Bet gali atsitrenkti į šoną.
  Vasarą pasirodė vokiečių reaktyviniai bombonešiai Arado, kurių sovietų naikintuvai net negalėjo pasivyti. Ir tai yra rimta.
  Naciai paėmė Smolenską, Vyazmą, Rževą ir Kalininą.
  Užblokuotas Leningradas... Iki vasaros pabaigos Maskva tebuvo už šimto kilometrų.
  Tačiau Raudonoji armija kovojo labai atkakliai. Japonai užbaigė Mongolijos užėmimą ir įsiveržė į Vidurinę Aziją.
  Situacija tapo nepaprastai sudėtinga.
  Stalinas svaidė griaustinį ir žaibą, o retkarčiais papuldavo į isteriją. Bet tai nelabai padėjo.
  Padėtis darėsi vis sunkesnė. Rudenį vokiečiai pakeitė planą ir pasuko į pietus, Kaukazo link.
  Orelis, Kurskas ir spalį Voronežas buvo paimti... Lapkričio pabaigoje Raudonoji armija atsitraukė už Dono ir ten įsitvirtino. Buvo prarastos didelės teritorijos.
  Ir nacių spaudimas augo.
  Ypač tai gauna reaktyviniai bombonešiai. Ir jie kandžiojasi labai stipriai.
  Tačiau sovietinės merginos kaunasi dideliame aukštyje.
  Vokiečiai bando prasiveržti į Leningradą. Atakuoja Novgorodą. Tačiau drąsios keturios merginos stojo jiems kelią.
  Nataša basa koja metė į nacius granatą ir dainavo:
  - Teisingai...
  Zoja nuogu kulnu padovanojo mirties dovaną ir pridūrė:
  - Priešas...
  Augustinas pasidavė kažkam destruktyvaus ir sušnibždėjo:
  -Galvoja...
  Svetlana nuogais kojų pirštais metė granatą ir cyptelėjo:
  - Ką...
  Nataša basomis kojomis metė porą citrinų ir sušuko:
  - Rusų...
  Zoja taip pat pasidavė kažkam energingam ir mirtinai, cypia:
  - Tvarkoma...
  Augustinas paleido mirtiną, murmėdamas:
  - Priešas....
  Svetlana vėl pasidavė destruktyviai ir vyaknulai:
  - Pertrauka!
  Nataša apsisuko ir sucypė:
  - PSO...
  Zoja taip pat šaudė į juodaodžius užsieniečius, kuriuos naciai užverbavo, ir cypė:
  - Išdrįsk!
  Augustinas kalbėjo su jėga ir įniršiu:
  - Tai...
  Svetlana pasidavė panteros šypsena:
  - AT...
  Nataša basa koja metė granatą ir sušuko:
  - Kovok...
  Zoja plikais pirštais metė mirties dovaną ir sumurmėjo:
  - Puolimai!
  Augustinas sumurmėjo:
  - Priešai...
  Svetlana nuogais padais padovanojo krūvą granatų ir kaip ji rėkia į visas puses:
  - Mes...
  Nataša įsmeigė pliūpsnį ir sušnypštė:
  - Įsiutęs...
  Zoja nukirto nacius ir sucypė:
  - Mušk!
  Augustinas vėl iššovė ir sušuko:
  - Įsiutęs...
  Svetlana šūktelėjo šaudama:
  - Mušk!
  Nataša grakščia, basa koja vėl metė granatą ir čiulbėjo:
  - Mes sunaikinsime nacius!
  Zoja paėmė ir sušnibždėjo:
  - Ateities kelias į komunizmą!
  Ir sviedė citriną nuogais kojų pirštais.
  
  Kariai dainuoja iš visų jėgų;
  Didžioji SSRS šalis,
  Kuris yra šauniausias visatoje...
  Atsitiko milijonas problemų
  Bet mūsų verslas yra darbas ir kūryba!
  
  Tikėk, kad priešas nelaimės šalies,
  Kas yra gražesnė ir stipresnė už visas...
  Greitai pastatysime patikimą skydą,
  Ir pagaliau patikėsime protingesni...
  
  Taip, dėdė Semas nusprendė padėti,
  Naciams pasikeitus valdžiai Reiche ...
  Ir nacių valdžia buvo atnaujinta,
  Priešas nori sugriauti SSRS!
  
  Dabar turime rimtai kovoti
  Su naciais veržiasi stiprieji...
  bet mes smogsime po priešų pilvu,
  Mūsų motinos Rusijos šlovei!
  
  Ne, tu tiesiog negali sulaužyti rusų kalbos,
  Mes žinome, kaip, mums patinka drąsiai kovoti ...
  Čia vermachtas nusprendė mus užpulti,
  Bet jis gali tik sugriūti ir neišsisukti!
  
  Rusijoje kiekvienas karys iš ėdžios,
  Vaikas traukia rankas prie ginklo...
  Tebūnie labai protingas burtininkas
  Kas sukūrė šią planetą!
  
  Hitleriui, neimk Maskvai ant danties,
  Jam stipriai trenkė į snukį...
  Kodėl jis įkopė į Rusiją, aš nesuprantu,
  Jam silpna užmušti bacilą kardu!
  
  Taip, netoli Maskvos priešas sulaukė mušimo,
  Merginos jam padavė pliką kulną ...
  Matote, fiureris yra tiesiog debilas,
  Kohlis kėsinosi į komunizmą davė!
  
  Čia ateina pionieriai su dainomis,
  Puolimas su būgno plakimu...
  Tegul fiureris dabar būna apleistas,
  Ir mes vairuosime Fritzą nelaisvėje!
  
  Berniukas basas ant sniego gniūžtės,
  Žengiame į priekį be baimės...
  Naciai greitai bus įvaryti į karstą,
  O rožės žydės švytinčią gegužę!
  
  Ir Hitleris greitai turės namelius,
  Jis eis į kapą. ir jo įpėdinis Goeringas...
  Greitai užkabinsime fiurerį ant kabliuko,
  nors kartais ir svari dygliuota šluota!
  
  Mes sukursime nuostabų rusų pasaulį,
  Kuriame Rusija valdys, patikėkite manimi ...
  Šekspyras nedrįso sukurti tokio dalyko,
  Nors jie puola Rusiją velnių spaudimu!
  
  Matomas žiaurus Hitlerio spaudimas,
  Jo buvęs sąjungininkas jam padeda...
  Nenuostabu, kad pasigirsta merginų dejonės,
  Greitai rojuje nebus kur pamatyti!
  
  Taip, dėdė Semas pakeitė maršrutą,
  Ir tankai, lėktuvai siunčiami naciams ...
  Jo troškimu jankiai yra labai šaunūs,
  Kad į karstą įvarytų daugiau komunistų!
  
  Buvo dar blogiau, nors Stalingradas
  Aš sutriuškinau beveik visas nacių puses...
  Atsirado toks nesustabdomas lygiavimas,
  Po šiuo dangumi tikrai švaru!
  
  Na, ką daryti - mergaitės nevaldomos,
  Mūšiuose slepiasi nuo ordos fiurerio ...
  O batai merginoms netinka,
  Jie visada žino, kaip kovoti!
  
  Merginoms šalnos nėra baisios,
  Kai jie kovojo netoli Maskvos,
  Buvo beveik nuogi ir basi,
  Mesti granatą basa koja!
  
  Taigi ko tu norėjai, Göringas,
  Na, maniau, kad jankiai tau tuoj padės...
  Ir sukėlė visišką chaosą,
  O merginos tik dejuoja iš laukinio pykčio!
  
  Vyksta gana kruvinos kovos,
  Merginos žino, kad amžinai tiki nepasiduoti...
  Mes neturėsime nulių sąskaitose,
  Ir galingas RPG įdėtas į kuprinę!
  
  Kariai yra grožis
  Pati Lada yra pasirengusi kovoti už juos ...
  Jie turi švento tyrumo balandžius,
  Tebūnie tiesiog aukščiausias apdovanojimas!
  
  Taip, aš tikiu, kad ateis jėgų Dievas Svarogas,
  Ir mirusieji mūšyje prisikels...
  Ir pūsk šlovingą medžiotojo ragą,
  Ir laimėjimai bus sąžiningiausi!
  
  Žemėje nebebus sielvarto,
  Ir karčios ašaros išdžius...
  Mes gyvensime vienoje šeimoje
  O piktieji velniai tiesiog mirs!
  
  Vaikinai pionieriai drąsiai į mūšį,
  basi vaikinai skuba per sniegą..
  Tikiu, kad Rusija visada bus su tavimi,
  Nors kartais lėkštės sugenda!
  
  Dievas Jėzus prikels visus puolusius,
  Ir valdys su Baltuoju Dievu...
  Drąsiai kelsime skydą Tėvynei,
  Tarnauti Rusijai bus didinga pareiga!
  
  Taip, Samas yra gudrus, tiesiog gudrus,
  Labai suprantami jo norai...
  Jis čiuptuvai į Maskvą dabar plakatas,
  Ir Tėvynės laukia blogi išbandymai!
  
  Bet Lada ir Lordas Perunas yra su mumis,
  O Leninas, Stalinas ir išmintingiausias Trockis...
  Kuris, matyt, sulenkė armiją,
  Ir svarbiausia lakštingala Vysotsky!
  
  Trumpai tariant, bus daugybė šventų dievų,
  Mes laimėsime priešo kovą ...
  Ir mesti daug stiprių kumščių,
  Didžiausio kareivio garbei!
  
  Merginos puola basos
  Jie bėga ir nekovoja, žino šalną ...
  Netraukite jų į mūšį, apsvarstykite juos jėga,
  Žinokite, kaip raudona spindi rožės šviesoje!
  
  Trumpai tariant, kovotojai už savo tėvynę,
  Tarnaukite nesuinteresuotai išdidžiai...
  tegul seneliai ir tėvai didžiuojasi,
  Ir iš dangaus nesitiki dovanų už centą!
  Nataša basa koja metė citriną ir dainavo:
  -Iš dangaus...
  Zoja taip pat sviedė granatą plikais pirštais ir pasakė:
  - Žvaigždute...
  Augustinas basa koja paleido mirties dovaną ir dainavo:
  - Šviesus...
  Svetlana taip pat sviedė granatą basa koja ir išleido:
  - Kristalinis!
  Nataša apsisuko ir sušnypštė:
  - Aš tau...
  Zoja plikais pirštais paleido mirties dovaną, šnypšdama:
  - Daina...
  Augustinas pasidavė nuogu kulnu, kas neša mirtį, ir sucypė:
  - Dainuosiu...
  Nataška tęsė agresyviai dainuodama:
  - Apie....
  Zoja basa koja sviedė sprogstamąjį paketą, išsklaidydama nacius ir cyptelėjo:
  - Gimtoji...
  Augustina nuogu kulnu padavė krūvą granatų, išdavė:
  - Stalinas!
  Augustina paėmė ir išsklaidė linijas, o jos nuogos kojos su niokojamu skraidė palei Fritzą:
  - Išskirsime varžovus!
  Svetlana paėmė jį ir metė pliką kulną, krūvą granatų ir sucypė:
  Sutriuškinkime fašistus!
  O keturi toliau šaudė ir mėtė granatas. Vokiečių "Tigras" -3 judėjo. Mašina su 128 mm pistoletu. Ir nusišauna.
  O merginos mėtė granatas. Sužlugdė nacius. Ir jie atšovė. Jie pakilo į priekį. Tankai vėl rieda. Perkelia naujausią vokišką "Leopardą" -1. Labai mobilus automobilis.
  Tačiau jo merginos perėmė ir jį išmušė. Jie į gabalus suplėšė mobilią mašiną su dujų turbininiu varikliu. Ir jie susprogdino ją į gabalus.
  Nataša juokdamasi pastebėjo:
  Mes kovojame puikiai!
  Zoya sutiko su tuo:
  - Labai šaunu!
  Augustinas išmintingai pastebėjo:
  - Mes laimėsime!
  Ir ji basa koja paleido prieštankinę granatą. Stipri mergina. Ir ji turi tiek daug proto.
  Svetlana taip pat paleido mirties dovaną basos kojos pirštais ir smogė priešui. Labai agresyvi mergina, akimis rugiagėlių spalvos. Ji turi tokį sąmojį ir jėgą!
  Nataša apsisuko ir nusišypsojo:
  - Už šventąją Rusiją!
  Zoja labai aktyviai šovė ir išsišiepė, rodydama perlinius dantis:
  - Esu tokio lygio karys, kuris neblėsta!
  Augustinas taip pat atleido. Šienavo nacius ir gurguliavo:
  "Aš esu didelių ambicijų karys!
  Ir ji apnuogino perlinius dantis!
  Svetlana patvirtino:
  - Labai didelės ambicijos!
  Merginos kovojo labai ilgai. Ir, žinoma, jiems pasisekė kariniame darbe. Jie yra be galo nuostabios gražuolės. Išskirtinis protas. Ir jie šaudo pirma klase.
  
  Šiek tiek KITAIP APIE RŪZVELTĄ
  Franklinas Rooseveltas mirė daug anksčiau, per keistą likimo vingį 1943 m. sausio 30 d. Nors Henris Wallace'as buvo laikomas kairiuoju, jis pasirodė esąs daug idealistas ir pareikalavo, kad Stalinas mainais už karinę pagalbą vykdytų politines reformas ir amnestiją visiems politiniams kaliniams.
  Griežta Stalino, kuris taip pat ką tik laimėjo didelę pergalę Stalingrade, ir jautėsi labai kietas ir stiprus, reakcija supykdė Wallace'ą, ir jis paskelbė nutraukiantis karinę pagalbą SSRS. Neigiamą vaidmenį suvaidino ir Churchillio, kuris nenorėjo greito Raudonosios armijos pažangos Europoje ir netikėto Adolfo Hitlerio lankstumo, kuris paskelbė apie "galutinio žydų klausimo sprendimo" įšaldymą, poziciją. Fiureris sugebėjo įtikinti protingus žmones iš aplinkos, įskaitant, kaip bebūtų keista, vyriausiąjį Trečiojo Reicho budelį Himlerį.
  Pasiteisino argumentas: kad žydai niekur nedings, o jei pralaimėsi karą, gali prarasti viską ir negrįžtamai. Na, o laimėjus Rytuose, su sąjungininkais bus galima kalbėti kitaip.
  Bet kuriuo atveju JAV karines operacijas įšaldė, Didžioji Britanija taip pat, ir nors formaliai net nebuvo oficialiai paskelbta apie paliaubas, konfliktas vakaruose pasirodė esąs apribotas. Tai, žinoma, buvo naudinga Vermachtui. Vokiečių povandeninių laivų flotilė sustabdė antskrydžius, sąjungininkai sustojo ir sustabdė strateginį bombardavimą.
  Sovietų kariuomenė, kaip ir tikroje istorijoje, vasario pradžioje užėmė Kurską 8 d., o Belgorodą - 9 d. Vasario 15 d. prasidėjo Charkovo puolimas, kuris, vengdamas apsupimo, paliko vokiečių kariuomenę. Dar anksčiau naciai paliko Rostovą prie Dono.
  Vasario 18 d. Hitleris asmeniškai atvyko į būstinę. Jis suteikė Mainšteinui naujų galių. Be to, iš Vakarų buvo skubiai perkeltas pastiprinimas. Pirmiausia, žinoma, aviacija. Vakarinis frontas lėktuvą sugėrė ne taip jau ir mažai - beveik pusę lėktuvo. Kelios divizijos, kurias planuota perkelti į Afriką, buvo išsiųstos geležinkeliu į Rytus. Be to, iš Prancūzijos ir Balkanų buvo perkeltos visos daugiau ar mažiau kovai parengtos rikiuotės, o pačioje Vokietijoje Reichstagas paskelbė totalinę mobilizaciją ir karą.
  Vasario 19 d. Mainšteinas įsakė 4-ajai panerių armijai pradėti kontrpuolimą, kad sustabdytų sovietų kariuomenę, besiveržiančią per Pavlogradą. Vasario 22 dieną Pavlogradas buvo užimtas. Ginti kelius į Dnieprą iš šiaurės per Krasnogradą ar Dnepropetrovską arba per Poltavą ar Kremenčugą buvo patikėta Kempf grupei.
  Priešingai nei tikroji istorija, vokiečiams pasisekė daug daugiau. Dėl visų savo oro armijų įvedimo į mūšį jie vėl turėjo pranašumą ore. Be to, puolime dalyvavo daugiau sausumos karių, įskaitant 30 visiškai naujų tankų "Tiger", kurie per tikrą istoriją negarbingai įstrigo Afrikos smėlyje.
  Vokiečiai sugebėjo apsupti Charkovą šešiomis dienomis anksčiau nei tikroji istorija, kovo 8 d., Belgorodą užėmė Fritz, o Belgorodą užėmė kelyje 9 dienomis anksčiau - kovo 10 d.
  Naciams taip pat pavyko užgrobti Kurską, kovo 14 d. Kovo 18 dieną "Fritz" užėmė ir Stary Oskolą. Tačiau kilęs atšilimas ir didvyriškas sovietų kariuomenės pasipriešinimas neleido naciams pasiekti sėkmės. Tačiau Raudonosios armijos nuostoliai katiluose pasirodė reikšmingesni nei realioje istorijoje, o Kursko bulge buvo nukirstas 1943 m.
  Mainšteino sėkmė pasirodė rimta, tačiau ribota, todėl naciai net negalėjo grąžinti visko, ką prarado per Voronežo-Kastornėjos operaciją. Nors dabar jiems galvos nebeskauda - Kursko bulge. Tačiau tai sukėlė papildomų problemų: kur ir kaip pulti?
  Kol sąjungininkai elgėsi pasyviai, Vokietijos ekonomika buvo labai aktyvi. Tankų ir savaeigių pabūklų gamyba per tris mėnesius padvigubėjo ir pasiekė 1200 transporto priemonių per mėnesį, įskaitant naujausius "Tigrus", "Panthers", kurie savo kovine galia gerokai pranoksta sovietinę techniką. Tačiau įgulos vis tiek turėjo įvaldyti naujus tankus ir prisiminti savo vaikystės ligas.
  O pasirinkti puolimo kryptis nėra lengva. Galite pereiti į Maskvą ir vėl pabandyti atkeršyti už Stalingradą, prasibrauti į Kaukazo naftą. Vienu iš tikslų galėtų tapti Leningradas, kur sovietams sunku perkelti pastiprinimą.
  Vokiečiai laukė tris mėnesius, taupė pajėgas ir naujus tankus, apmokė naujokus. Jau kariuomenėje ir keturiolikmečiai vaikinai nereti, susidarė daug užsienio divizijų. Vermachto jėga siekė ne daugiau kaip 10,5 milijono karių ir karininkų, net ir šiek tiek pablogėjus kariuomenės kokybei.
  Ore mūšiai vyko su įvairia sėkme. Naciai padidino orlaivių gamybą ir veikė aktyviau.
  Jų tūzai, kaip taisyklė, rinkdavosi mūšio vietą ir stengdavosi nedalyvauti mūšyje, nusileisdami skaičiais.
  Pažymėtina, kad Focke-Wulf, nors manevringumu ir nusileido sovietiniams orlaiviams, tačiau didelis greitis nardymo metu leido jam pabėgti paliekant uodegą, o galingi ginklai numušė orlaivį nuo pat pirmo priėjimo. Taigi visiškai išnaudoti pranašumą prieš nacius nepavyko, o ore dominavo labiau patyrę vokiečių tūzai su galingesniais ginklais.
  Hitleris vis dėlto nusprendė pulti Kaukazą, tik kiek kitaip. Būtent Stalingradą paverčiant pagrindine kryptimi, o ten siųsti armijos grupes "A" ir "B". Sprendimas, žinoma, nėra optimalus, tačiau praradus Rževo placdarmą, verždamiesi į Maskvą, vokiečiams tektų įveikti labai galingą gynybos liniją.
  Leningrado sąskaita tuomet citadelės miesto puolimas nedavė Trečiajam Reichui, net jei jis buvo sėkmingas, lemiamų dividendų.
  Taigi belieka judėti į pietus. Stalinas vis dėlto aplenkė Hitlerį - birželio 22 d. sovietų kariuomenė pradėjo puolimą Oriolo ir Kusko kryptimis. Laukimo taktikos atsisakymo priežastis buvo siejama su pasyviu sąjungininko elgesiu: jokios taikos, jokio karo. Ką dar būtų galima toleruoti, bet... Duraliuminio trūkumas kartu su vis didėjančia vokiškų lėktuvų gamyba pamažu vis daugiau iniciatyvos perdavė Luftwaffe.
  Be to, naciai jau turėjo labai gerą bombonešį Yu-188, kuris išvystė greitį, kuris buvo pranašesnis ar bent jau ne prastesnis už jakus ir netgi sėkmingai išbandė Yu-288. Paskutinis automobilis kartu su serijiniu DO-217 galėtų būti labai geras strateginis bombonešis. Taigi vokiečių aviacija tapo itin nepalankiu veiksniu sovietų kariuomenei.
  Kita vertus, Hitleris dvejojo dėl puolimo, todėl vyko naujų tankų divizijų formavimas ir įgulų mokymas. Dėl bombardavimo trūkumo "Tigrai" ir "Panthers" buvo paleista daugiau nei realioje istorijoje, todėl juos reikėjo įvaldyti.
  Vokiečiai sugebėjo pasiruošti gynybai kaip visumai, jų negalėjo nustebinti. Mūšiai truko daugiau nei mėnesį. Sovietų kariuomenė susidūrė su nauja vokiška technika, ir paaiškėjo, kad "Pantera" ir "Tigras" artėjančiuose mūšiuose buvo daug stipresni už sovietines transporto priemones. Buttingas nesuteikė T-34 ir KV realių šansų laimėti. Be to, transporto priemonių su galingesne 85 mm patranka gamyba dar neįsisavinta, o 76 mm "Panther" ir "Tiger" negalėjo būti paimti priešais.
  Sovietų kariuomenė tik kai kuriose srityse išsiveržė iki penkiolikos kilometrų ir patyrė didžiulius nuostolius. Vokiečiai galėjo pereiti į kontrpuolimą. Tarp vadų reikėtų pažymėti Rommelį, naujoką rytų fronte, bet plačiai žinomą Vakaruose. Jis sugebėjo gerai įrodyti save mūšyje su sovietais.
  Vykdydami kontrpuolimą vokiečiai sugebėjo pasiekti Doną. Bet tada, užuot patraukę į Maskvą, jie pasuko į pietus.
  Fiureris troško keršto už Stalingradą. Reikia pažymėti, kad iš pradžių tai netgi buvo naudinga vokiečiams. Stalinas netikėjo galimybe pakartoti operaciją "Blau" ir visus savo rezervus perkėlė arčiau Maskvos. Dėl to naciai, judėdami palei Doną, pateko į sovietų kariuomenę iš galo.
  Tačiau Raudonoji armija jau buvo kitokia. Kovinės patirties įgiję sovietų generolai veikė meistriškiau, o patys kariai pastebimai užgrūdino. Fricai taip nesugebėjo kirsti Dono ir prasibrauti į Stalingradą. Didžiausias jų pasiekimas - Rostovo prie Dono užėmimas ir prieiga prie upės per visą jos tarpsnį. Tiesa, sovietų kariuomenė prarado Vorošilovgradą, Donecą ir reikšmingas teritorijas, tačiau naciai per vasaros ir rudens kampanijas negalėjo paimti net to, ką pavyko padaryti 1942 m. Tai, ką Stalinas laikė tam tikra sėkme. Jei turėtume omenyje, kad SSRS dabar kovojo viename fronte.
  Japonijos grėsmė susilpnėjo dėl Tekančios saulės šalies pralaimėjimų dėl pralaimėjimų Ramiajame vandenyne. Ir nors SSRS negalėjo per daug bijoti Tolimųjų Rytų.
  Žiemą prasidėjo Raudonosios armijos kontrpuolimas. Daugybė vokiečių tankų šaltyje ir sniego pusnyse akivaizdžiai pasidavė, o staigus ritinėlių išdėstymas užkimšo važiuoklę. Tačiau čia nebuvo įmanoma pasiekti visiškos sėkmės. Vokiečiai buvo šiek tiek nustumti centre, ir jiems nepavyko prie Dono, tačiau Leningrado sritis dėl pernelyg galingos priešo gynybos negalėjo būti išlaisvinta. Tol, kol buvo išlaikyta blokada. Vokiečiai taip pat daug ko išmoko, bet jau buvo išvargę nuo karo. Kitą vasarą buvo bandoma perimti Fritz iniciatyvą. Tačiau naciai vėl sugebėjo pasiekti Doną. Leningrado puolimas baigėsi nesėkmingai.
  JAV įvyko pokyčiai. Taikydamas laukimo ir žiūrėjimo taktiką, Wallace'as pralaimėjo prezidento rinkimus respublikonui Cheney. Tačiau įpėdinis ir toliau elgėsi pasyviai. Visai kaip Laboristai, pakeitę Churchillį prie Didžiosios Britanijos vairo. 1945 m. žiemą sovietų kariai sugebėjo pralaužti Vermachto gynybą centre ir išsiveržti į Smolenską ir net užimti šį miestą. Tačiau ore dominavo priešo reaktyviniai lėktuvai ir sovietų kariuomenės puolimas sustojo. Kovo ir balandžio mėnesiais Fritz atgavo tai, ką prarado. 1945 m. vasarą vokiečiai bandė plėtoti puolimą prieš Maskvą naudodami "E" tankus ir reaktyvinius bombonešius bei pirmąsias pasaulyje disko formos kovines mašinas.
  Kita vertus, balistinės raketos buvo pripažintos per brangiais ir neefektyviais ginklais. Vokiečiams pavyko priartėti prie Maskvos, bet jau atėjo vėlyvas ruduo, o amerikiečiai panaudojo atominį ginklą ir privertė Japoniją kapituliuoti.
  Turėdamas atominę bombą, Cheney pareikalavo, kad abi šalys sudarytų taiką.
  Tačiau ir Stalinas, ir Hitleris niekaip negalėjo susitarti. Vienybės nebuvo ir JAV, kur daugelis reakcingų sluoksnių tikėjo, kad abi pusės turėtų kuo ilgiau žudyti viena kitą.
  Tačiau kadangi naciams pavyko, šį kartą jie pagaliau atkirto Leningradą ir priartėjo šimtą kilometrų iki Maskvos, JAV ir Didžioji Britanija pradėjo padėti SSRS, atnaujindamos "Lend-Lease" tiekimą.
  Žiemą sovietų kariuomenė vėl pradėjo stumti nacius, tačiau jie negalėjo atblokuoti Leningrado. Lenino miestas krito, bet Fritz buvo šiek tiek nustumtas nuo sostinės. Pagalba iš Vakarų buvo nuosaiki ir galėjo būti lemiama. Tačiau vokiečiai buvo velniškai pavargę ir išsekę.
  1946-ųjų vasara praėjo su nedideliais poziciniais pokyčiais. O žiemą sovietų kariuomenė pasiekė tam tikros sėkmės, išmušdama Fritzą iš Rževo ir Vyazmos ir, nors ir šiek tiek, nustūmusi juos į Doną.
  1947 m. pavasarį Adolfas Hitleris mirė, o gegužės 18 d., tarpininkaujant JAV ir Didžiajai Britanijai, buvo pasirašytos paliaubos. Sąlygos SSRS pasirodė gana sunkios, o Vokietijai - ne itin palankios. Ukraina, Baltarusija, visos vermachto turėtos žemės tapo mandatuotomis teritorijomis, kurias bendrai kontroliuoja JAV, Britanija, Vokietija ir palydovai.
  Trečiasis Reichas tapo kaip Europos Sąjunga, o okupuotos sovietų teritorijos, tokios kaip protektoratai, įskaitant Leningradą. Donas gavo mandato teritorijos statusą, nepriklausomą nuo SSRS ir formaliai nepriklausomą, bet iš tikrųjų turinčią didelę JAV įtaką.
  Taigi Sovietų Rusijos teritorija buvo labai sumažinta. Pagyvenęs ir nusilpęs Stalinas buvo priverstas pasitraukti iš politikos. Jo autoritetas smarkiai sumažėjo, o jo aplinka išsiskyrė.
  Stalinui atsistatydinus, Kaukazas - Gruzija, Armėnija, Azerbaidžanas - netrukus atsiskyrė nuo SSRS. O po kelerių metų ir Vidurinė Azija. Taigi Rusija buvo nustumta į mažos valstybės vaidmenį, nors ir turėdama branduolinį ginklą. Lyginant su tikra istorija, mandatuoti pasirodė Sankt Peterburgas, Smolenskas, Pskovas ir kai kurie kiti Vakarų regionai.
  Ir netrukus atsiskyrė daugiausia musulmonų apgyvendinti Šiaurės Kaukazo regionai. Vokietijoje po Hitlerio mirties (greičiausiai fiureriui buvo padėta išvykti) narkomanas Goeringas netrukus mirė. Himmleris taip pat buvo nužudytas. Nuosaikesnis Speeras užgrobė valdžią. Po kelerių metų daugiapartinė sistema buvo atkurta, naciai tapo daug nuosaikesni.
  Galiausiai Jungtinės Valstijos pradėjo dominuoti ir dominuoti pasaulyje. Dabar jie neturėjo SSRS kaip konkurento, o komunistai greitai prarado valdžią. Kinijoje valdo proamerikietiška vyriausybė, islamiškame pasaulyje - tas pats. Atėjo visiško Amerikos dominavimo era...
  Bet tai neatnešė žmonijai laimės, nors amerikiečiai, įkūrę hegemoniją Žemėje, dar dvidešimtajame amžiuje sugebėjo nuskristi į Marsą, be to, pažanga ir technologijos vystėsi dar greičiau nei realybėje. Poveikis buvo toks, kad dabar Jungtinės Valstijos kontroliuoja mokslininkus iš viso pasaulio. Tačiau niekam ne paslaptis, kad būtent perdėtas slaptumas trukdė vystytis humanitariniam mokslui.
  Tam tikra prasme jis tapo saugesnis nei tikrojoje istorijoje. Jungtinių Valstijų armijos ir jų palydovai gali sutriuškinti teroristus ir ekstremistus bet kurioje pasaulio vietoje, nesibaimindami, kad bus apkaltinti politiškai korektiškumu. Galima vykdyti humanitarines intervencijas, efektyvią ekonominę ir politinę globalizaciją. Nėra prasmės maitinti religinius ekstremistus, siekiant nuversti politinius oponentus - tai galima padaryti paprasčiausiai įsikišus.
  Taigi tam tikru mastu pasaulis, atrodo, laimėjo tapdamas vienpoliu, palyginti su tikru daugiapoliu. Bet tada Vasilijus Terkinas pamatė vieno žmogaus likimą ...
  Anna Kazei (Įdomus ir turbūt ne pavardžių sutapimas, nors veiksmas vyksta dvidešimt pirmame amžiuje!) išlipo iš traukinių stoties ir toliau ėjo pėsčiomis. Traukinys elegantiškas, su aptakiais automobiliais, bet pati stotis viena provincialiausių. Buvo šiltas ukrainietiškas ruduo - indiška vasara, kai ant beržo pečių puikavosi auksinės suknelės, o miškai ir giraitės pasipuošė karališka raudona spalva. Gamta graži, o moteris vis dar neapsieina be žavesio, nors jai jau bent trisdešimt penkeri, o žili plaukai jau ryškėja.
  Anna Kazei liūdna, todėl eina į pasimatymą su vaikais... į sunkiųjų darbų kalėjimą. Ką mano teisėjas, nuteisė 12 metų berniuką ir 15 metų mergaitę kalėti 99 metus? Ar taip elgiesi su nelaimingais vaikais? Ir ką jie padarė? Na, jie nuplėšė skrajutes su reklama. Taip, jie nutraukė telefono ir interneto laidus, kad kovotų su Amerikos įtakos užkrėtimu.
  Rytų Ukrainoje vyksta judėjimas - "Patriotinis pasipriešinimas". Ne, jie nevykdo tikro partizaninio karo, koks buvo Antrojo pasaulinio karo metais. Iš esmės jų pasipriešinimas yra propaganda ir nedidelio masto sabotažas be žmonių aukų. Taigi jos vaikai norėjo mesti iššūkį Vakarų tironijai kelis kartus nukirpdami vielą.
  Bet juos pavyko nufilmuoti vaizdo kamera, o "gera linkinčiųjų" taip pat užtenka. Vaikinai buvo apkaltinti sabotažu ir net terorizmu, taip pat didelės žalos padarymu ekonomikai. O ryšius jauname amžiuje jie atsižvelgė į lengvinančią aplinkybę - atidavė beveik šimtą metų sunkaus darbo.
  Teismas praėjo labai greitai, o advokatas tik pritardamas linktelėjo galva. Taip, ir pats procesas buvo uždarytas. Be to, Anai buvo užsiminta, kad jos vaikams vis tiek pasisektų, jei jie žinotų ir turės ryšių su pogrindžiu, neišvengs iš pradžių kankinimų, o paskui mirties bausmės. Tačiau pats buvimas sunkiu darbu nėra kankinimas.
  Anos kojos įsipainiojusios į senus batus. Ji nešasi visą kuprinę su programomis, kurias leidžiama daryti tik kartą per metus. Ir nelaimingi vaikai, ko gero, nėra per šaunūs kalėjime.
  Nuteistieji stovi ant kelio, todėl jų nėra kareivinių lageryje, yra ištempti palei plentą. Patruliai kikena į Aną ir be ceremonijų rankomis įsikiša į kuprinę, ištraukdami maistą. Stambus policininkas iš vietinių nedelsdamas įsikišo cervelato dešrelę į burną. Nepaisant to, kad formaliai Ukraina tarsi turi visus valstybingumo atributus, tarp jų ir išrinktąją Radą, tačiau Amerikos vėliavų yra daugiau nei geltonai mėlynų.
  Berniukai iki aštuoniolikos dirba atskirai nuo suaugusiųjų. Diena šilta, saulėta, dryžuota, į atskirą krūvą susilanksto kalėjimo marškiniai, o ploni, vingiuoti kūnai, šokoladas nuo paauglių saulės, blizga nuo prakaito. Vieni plačiais maišytuvais grėbia ant geležinkelio bėgių akmenis ir žvyrą, kiti traukia bėgius, treti obliuoja ir pjauna rąstus.
  Yra berniukų nuo dešimties iki septyniolikos metų, o kai kurie atrodo dar jaunesni. Ir kaip jų nepasigailėti, jei mandatuotoje Ukrainoje dominuoja anglosaksų teisė, kai nuo dešimties metų taikoma baudžiamoji atsakomybė kaip ir suaugusiems?
  Tada policininkas atkreipė dėmesį į Aną, kurios kuprinė buvo pastebimai lengvesnė - kur ieškoti sūnaus Marato (čia gal irgi neatsitiktinis vardų sutapimas!). Taip, jai sunku nešti tokį svorį, bet vis tiek ji prisirišusi. Ir šis palengvėjimas nedžiugina, nes čia racionas menkas, o vaikinai liekni.
  O štai jos sūnus. Jis ilsėjosi basomis kojomis, dryžuotomis kelnėmis, sutvarkytomis aukščiau kelių, ant aštrių akmenų ir stumdo betono statinę. Ir pažvelgusi į basą, stipriai kvėpuojantį užgniaužtą Maratą, Ana suprato, kad jis irgi stiprina save neįtikėtinomis valios pastangomis. Nuskusta galva plonų pečių fone atrodo didelė, o šviesių plaukų įdegusios kampuotos kaukolės fone beveik nesimato. Iš to, kad berniukas atrodo visiškai nuplikęs. Raukšlė ant kaktos tapo labiau pastebima gilesnė. Iš kurio, jei ne mažas ūgis ir siauri pečiai, berniukai atrodytų daug vyresni.
  Maratas dirba, o šalia klajoja įnirtingi prižiūrėtojai, šaukdami ir mojuodami plačiomis žalios odos rykštėmis. Tai sunkus darbas, negailestingas. Norint atlaikyti tokį darbo tempą, reikėtų bent kelioms sekundėms atsipalaiduoti ir atsigulti ant statinės, kad pailsėtumėte raumeningai, rykšte nugara. Tačiau nudegęs jis dažniausiai odos nepjauna.
  Ana neturi teisės ateiti iki pietų pertraukos darbe. Taigi jūs turite žiūrėti ir laukti.
  Mamos ašaros nevalingai apsipila. Berniuko kojos nusėtas mėlynėmis, mėlynėmis, mėlynėmis, padai - nuospaudomis. Visą pavasarį, vasarą ir rudenį nepilnamečiai nuteistieji priversti dirbti basomis kojomis. Jie sako, kad tai dar vikresnė ir geriau įkalinti berniukai. Tiesą sakant, tai yra liūdnai pagarsėjusi Amerikos ekonomika. Be to, vakarietiško stiliaus batai susidėvi per greitai. Ir taip, neduok Dieve, valstybiniai batai bent žiemai išsilaiko - laimei, klimatas atšilo, o sniego laikai neprailgsta.
  Tačiau dabar berniukai priversti vilkti sunkius bėgius. Na, kur yra Maratika. Jis plonas kaip nendrė, taip iš po įdegusios odos išlenda šonkauliai, nuo įtampos griūva skrandis. Tamsūs ratilai po akimis, sakoma, kad sunkaus darbo mažam berniukui nėra lengva. Ar jam pavyks ištempti dvidešimt metų, po kurių bus galima paduoti įstatyminę teisę apskųsti?
  Bet mes turime pagerbti Maratas, jis mikliai nutiesia bėgius, o pamatęs motiną nusišypso atsakydamas. Raukšlė ant kaktos išsilygina ir aišku, kad tai vis tiek berniukas, kuriam smagu bet kokia situacija...
  Botagas švilpia ir skausmingai degina Maratą. Motina rėkia, bando veržtis į prižiūrėtoją ant policininko, ambalas sugriebia ją už peties, sustabdydamas:
  - Nedrįsk! Kalėjimo prižiūrėtojo puolimas, atliekantis pareigas... Geriausiu atveju - keliolika!
  Ana jau labiau pasipiktino:
  - Ar jie turi teisę mušti vaikus pagal įstatymus?
  Policininkas nuoširdžiai atsakė:
  - Tai vadinama priverstine fizinio poveikio priemone nusikaltėlių atžvilgiu. Skųstis visiškai nenaudinga!
  Moteris sunkiai atsiduso ir stengėsi atitraukti akis nuo sūnaus, kad nebūtų taip sunku. Likę berniukai taip pat čiumpa kartu. Beveik visi jie basi, tik pora seniausių kai kuriuose akivaizdžiai savadarbiuose rekvizituose. Ir visi be išimties nusiskuto plikai. Kai vienas iš jų priėjo arčiau su akmeniu ant pečių, Ana pamatė jo pradurtą numerį.
  Siaubas - ar jos sūnus tai turi?
  Pietų pertrauka trumpa - pagal įstatymą nuteistieji privalo dirbti ne mažiau kaip dvylika valandų per dieną, tačiau realiai jie važiuoja nuo keturiolikos iki šešiolikos. Tiesa, daug kas priklauso nuo darbo sunkumo. Pavyzdžiui, vargu ar net suaugęs žmogus gali atlaikyti penkiasdešimties kilogramų svorio nešimą iš vieno aukšto į kitą ant savo pečių.
  Bet, pavyzdžiui, medvilnę galite rinkti ilgiau. Merginos dažniausiai dirba plantacijose, tad berniukams fiziškai sunkiau.
  Pietums berniukai maitinami ryžiais, Ukrainoje jie puikiai prigijo ir yra labai vertingas baltyminis maistas. Taip pat įpilama šiek tiek pieno su duona ir česnaku - kad mažiau skaudėtų. Maistas gana sveikas, todėl berniukams, nors ir nepakankamai, nematyti praplyšusių burnų. Čia yra obuoliai ir citrinos.
  Maratas, nors ir alkanas, paaiškina mamai:
  - Turime paprotį ir išmintingą - paskirstyti programas visiems berniukams!
  Ana nustebo
  - Išmintinga?
  Vyresnis berniukas su įmantria tatuiruote ant rankos ir kryžiumi ant krūtinės užtikrintai paaiškino:
  - Būtinai! Dažniau nei kartą per metus galite gauti pervedimą tik už didelį bariką. Ir tu negali jo išlaikyti. Mūsų tiek daug ir nuolat vyksta kažkoks pasikrovimas!
  Anna sutiko ir, glostydama sūnui nugarą, pajuto ir šviežius, ir jau sugijusius dryžius, įbrėžimus. Mama paklausė sūnaus:
  - Ar dažnai jie nukenčia?
  Maratas privertė nusišypsoti ir atsakė:
  - Jie stengiasi neįskaudinti. Inkstai ir gyvybiškai svarbūs organai nenusileidžia.
  Ana tęsė savo klausimą:
  - Ar nešalta vaikščioti basomis?
  Berniukas nuoširdžiai atsakė:
  - Žinoma, kaime basomis bėgiodavo tik šiltomis dienomis, bet čia juos išspiria, kol iškrenta sniegas, ir tai gali gelbėti... Bet.
  Berniukas su kryžiumi vėl įsikišo:
  - Aš čia jau penkerius metus! Viskas gerai, dirbi lauke, valgai sveiką maistą, gali užsigrūdinti ir net neatsikosėti! Mes išgyvensime, jei nemirsime!
  Maratas, atsargiai nukandęs dešreles, pastebėjo:
  - Žinoma, mes išgyvensime, o gal rasime laisvę!
  Čia Ana staiga suprato, kad pokalbių temos išsemtos. Maratas gyveno savo gyvenimą, ji gyveno savo. O užjausti berniukui nedera, jis tik įsižeis. Nors Marato galimybės pamatyti savo valią yra artimos nuliui. Taip, ir organizuoti pabėgimą iš fantazijos sferos. Be to, net jei pabėgate, kaip šiuolaikiniame pasaulyje galite per ilgai slėptis po žeme? Technologijos žengia į priekį, o jų pokalbis tikriausiai įrašomas, o gal net su vaizdo vaizdu.
  Maratas paklausė apie šunį Polkaną ir, gavęs atsakymą, nutilo. Ana supratingai pažvelgė į sūnų. Matome jį, norėjo plačiau pasiteirauti apie seserį, bet jautė, kad mama su ja dar nebendravo. Pietų pertrauka trumpa, o po penkių minučių Trudovik berniukai vėl pradės dirbti.
  Anna savo sūnui ištiesė megztas šlepetes:
  - Apsirenk mano brangioji!
  Maratas atsakė pašnibždomis:
  - Neturėtų... Visi berniukai turi būti vienodi. O vaikščiojimas basomis iki šalnų yra viena iš bausmės formų! Jie tiesiog juos sudegins. Geriau tegu šmeižia, kai mano mažasis brolis užaugs.
  Mama pagaliau paglostė sukietėjusias, numuštas sūnaus kojas ir nepaisydama dulkių jas pabučiavo. Tada pasigirdo paskutinis bučinys į kaktą ir grėsmingai šaukiant prižiūrėtojui ji atsistojo ir nuėjo link išėjimo. Tada ji sustojo. Darbas buvo organizuotas vadovaujantis amerikietišku racionalumu: nuteistieji sunkiai dirbo, kad krūvis atitektų skirtingoms raumenų grupėms. Tada darbas ir kūnas tobulėja, yra proporcingesnis ir kaliniai mažiau pavargsta, vadinasi, iš jų galima išspausti daug daugiau.
  Marato rankos jau ragavo nuo nuospaudų, ir jis gana užtikrintai kraunasi batą. Kūnas plonas, bet raumeningas, o plonos rankos stiprios. Ne, galbūt jie dar ilgai ištvers sunkius darbus. Taigi berniuką laidoti dar anksti.
  Palyda šiurkščiai pastūmė Aną ir sušuko:
  - Jūsų laikas baigėsi! Eime iš čia! Ir taip aš peržengiau ribą!
  Moters kojos atrodo labai sunkios. Laukia vizitas pas seserį Marinką. Šiuo metu rudens kančia, ir mums reikia sugauti laiką. Gerai, kad brolis ir sesuo nėra per toli.
  Ukrainoje dominuoja amerikiečių kapitalas, kaip, beje, ir užsienio pareigūnai. Patys paprasti žmonės gyvena kukliai, bet kažkas nukrenta ir jiems. Bet kokiu atveju skudurai pigūs, o Ana su prastais naujais drabužiais atrodo kaip juoda avis.
  Tačiau jaunos nuteistos merginos savo dryžuotomis suknelėmis primena kalines nacių stovyklose. Jie matosi iš traukinio vagono. Daugelis merginų yra pasodintos į kalėjimą už paprastą mokesčių slėpimą, suteikiant joms galimybę dirbti. Todėl laukuose daug priverčiamųjų darbų.
  Anai pasisekė, merginos ką tik buvo įveikusios didelį plotą ir prieš naująją basomis trypčiojo dar dešimt verstų. Taigi galite pasikalbėti su Marina. Matyt, basa, liekna mergina, dryžuota suknele su numeriu ir pavarde ant krūtinės, budėtojui nepasirodė pavojinga ir ėjo, užsidėjęs automatą ant peties. Marinka, kaip ir Maratas, nuo paskutinio susitikimo tapo šiek tiek aukštesnis ir daug lieknesnis. Visgi su maistu Ukrainos kaime problemų nekilo.
  Čia jie šeriami pagal normą, akivaizdžiai nepakankamai, tokiam intensyviam ir sunkiam darbui. Marina prisipažino į mamos klausimą:
  - Taip, aš labai noriu valgyti! Netgi gaudome sliekus, specialiai juos plauname ir rūkome, o kartais valgome žalius. alkanas!
  Anna paklausė apie sveikatą. Marina nuoširdžiai atsakė:
  - Iš pradžių labai skaudėjo raumenis, ypač skaudėjo miegą, bet dabar įsitraukiau. Nieko daugiau - dirbame gryname ore ir žemėje. Žiemą bus blogiau, mašinos tikrai kietos ir nuobodžios.
  Mama, prisiminusi verpimo malūną, pridūrė:
  - Ir dulkėtas!
  Marinka paklausė apie Maratą. Sužinojau, kad berniukas buvo sveikas ir net po kelių mėnesių sunkaus darbo sustiprėjo ir fiziškai sustiprėjo. apsidžiaugė. Jaunesniajam broliui jau septyneri, jis irgi stiprus. Mano tėvas dabar yra katorgose kažkur Sibire, iš jo buvo atimta teisė susirašinėti. Tik žinoma, kad jis dar gyvas, mirties atveju būtų pranešimas.
  Marina atsidususi pasakė:
  "Jei ne mano tėvas, galbūt nebūčiau įsitraukęs į šį verslą! Visą gyvenimą praleisti su dryžuotu chalatu ir net eiti į tualetą iš eilės ir su dainomis yra košmaras!
  Ana bandė nusišypsoti ir pastebėjo:
  - Jeigu pastabų nėra, po dvidešimties metų pagal įstatymą galima siųsti prašymą dėl išankstinio paleidimo!
  Marina papurtė galvą.
  - Pirmuosius dvidešimt metų jie dažniausiai neatleidžia, išskyrus išskirtinius nuopelnus... Na, jei atskleisite pabėgimą ar sąmokslą! - Mergina grėsmingai sumažino saulės nubalintus antakius iki pernokusių kviečių spalvos. - Bet aš niekada neisiu į denonsavimą!
  Ana pažvelgė į dukrą. Drąsus, kaip Marato smakras, taisyklingi, kiek smailūs bruožai. Pabaigai, mergaičių plaukai nuskusti plikai, bet jos jau spėjo šiek tiek paaugti. Baltos, auksinės spalvos garbanos net pradėjo po truputį riestis. Ganėtinai aukšta mergina, nepaisant savo lieknumo, ji visai neatrodo kaulėta ar kampuota.
  Anna netyčia paklausė dukters:
  - O kad tu... Ar nebandė tavęs išprievartauti?
  Marinkos veidas drebėjo, ir ji tyliai atsakė:
  - Ne be jo, bet... Amerikiečiai vis tiek religingi ir neskatina... Be aukštesnės valdžios leidimo. Bet jūs galite oficialiai užsiregistruoti viešnamyje ir vieneri metai atiteks dvejiems!
  Ana neklausė. Ji žinojo, kad Marinka tik įsižeis dėl tokių paslaugų pasiūlymo. Moters širdis tapo dar kietesnė. Mergina šypsodamasi atsakė:
  - Neliūdėk... Šansų visada yra! Yra daugiau, gyvenime yra daug linksmybių.
  Ir suglebusi gražuolė dainavo, ir merginos choru rinko;
  Kas atsitiko švelniai nuotakai
  Aš kenčiu juoda siela!
  Prisiminęs jos gražų veidą,
  Ką aš pasiliksiu, kai eisiu į mūšį!
  Basos merginos dainavo vaikino vardu, gražus romanas, ir tai atrodė gana natūraliai ir gražiai.
  Prisimenu, kaip kelias klajojo neskubėdamas,
  Per ramius kaimus, dykvietes!
  Turite protingus drabužius
  Lengvas žingsnis ir kelias į vienuolynus!
  
  Ir lauke noksta auksinė žolė,
  Vėjas išsklaidė visą rūką!
  Stačiatikybė bus amžinoje šlovėje,
  Vilties šviesa krikščionių maldose!
  
  Basomis kojomis keliuose
  Mergina ir aš atgailaujame už nuodėmes!
  Nusileisk ir tikėk į Šventąjį Dievą
  Jis pasvers tavo gyvenimą ant svarstyklių!
  Sargybinius daugiausia sudarė vietiniai policininkai ir jie palankiai klausėsi merginų. Gražūs kaliniai įėjo į juostą, kur praėjo tik tai, užgoždama perkūniją.
  Ir kai iš sosto pasigirsta balsas,
  Jūs nevertas patekti į Mano rojų!
  Nes dangaus šventumas
  Nėra, net nesvajok!
  
  Esate nuodėmingas žemose, nešvariose bėdose,
  Reikia laikytis ir išlikti šimtmečius!
  Vertinama tik drąsa pergalėse,
  Kaip vienos Rusijos kariuomenės susiliejimas!
  
  Mūsų kareivis neina į smukles,
  Gerdamas degtinę, jis pasibjaurėjęs - blogis!
  Jis yra stipriausias karys - pasaulio audra!
  Kas įkopė į Rusiją, tą ištrinsime į šūdą!
  
  Mano mergaitė žingsniuoja keliu
  Už suplyšusio karpinio pečių!
  Ji rūpinasi savo batais
  Viską atidaviau į Dievo šiukšliadėžes!
  Merginos buvo bendros - buvo chalatai ir basos kojos. Dauguma jų jau yra aukšto ūgio ir stambios mergaitės, tačiau vis dar yra labai mažų mergaičių su skusta galvomis. Jie palieka tuos pačius mažus, plikus pėdsakus. Ana nevalingai nubraukia ašarą - nelaimingi konkvikadorių režimo kaliniai. O kam iš jų buvo išsiųsti keturiolika ar šešiolika valandų sunkių darbų?
  Ir jau kvepia, juodai dega,
  Per kaimus slinko minia!
  Visa šalis buvo išdraskyta
  Pelenuose ir miesto griuvėsiuose!
  
  Tada mergina pasipiktino,
  - Ne, tai ne slėptuvės rūsyje reikalas!
  Ir į priekį su visa aistra paklausė:
  Nes Jėzus pašaukė!
  
  Jie davė jai lėktuvą, kad nugalėtų nacius,
  Skristi, šlovinant šį Kristų!
  Kad būtų karšta giedrame danguje,
  Uždaryti dangų Fritzui!
  
  Taip, ji kovojo iš visų jėgų,
  Ir ji meldėsi prieš blogio ikoną!
  Nenorėjo būti nelaisvėje prie kapo
  Išnaikino roplius, o ne skaičių!
  Išgirdusios šiuos žodžius merginos, net ir dauguma, nudžiugino ir pagreitino žingsnį. Ana taip pat basa irklavo šiltame purve. Ir ji buvo patenkinta. Tarsi grįžtum į savo jaunystę. Dideli kelių akmenukai kutena pliką padą, nuo to atsitraukia nuovargis ir parodo linksmumą. Ir nors tolimesnis romano tęsinys labai liūdnas, Ana plačiai šypsosi.
  Tačiau paskutiniame mūšyje viskas pasirodė blogai,
  Dėl tam tikrų priežasčių sprogo dujų bakas!
  Pasigailėk, meldžiuosi, šaukiuosi Dievo,
  Gaila, jei merginos užsidega!
  
  Jėzus man griežtai atsakė
  Aš kentėjau už tave, kentėjau!
  Ir dabar patikėk manimi - karsto nėra,
  Visagalis prikėlė puolusius!
  
  Ir dabar tavo nuotaka yra danguje
  Jai gerai, Jis pats nubraukė ašarą!
  Patikėk manimi, yra vieta ir tau
  Jūs įgyvendinsite savo svajonę!
  
  Tik žinok - tarnaujant Rusijai,
  Tai būdas įtikti Dievui!
  Kuo laiminga visa planeta,
  Reikia tarnauti Tėvynei su visa tvirtove!
  
  Pagrindinė nuodėmė yra atitraukti Tėvynę,
  Neik barti - atsigulk į krūmus!
  Pirmenybę teikite apgailėtino buferio vaidmeniui,
  Nežinant Viešpaties grožio!
  
  Taigi eik ir atkeršyk naciams,
  Jėzus kalbėjo taip grėsmingai!
  Dūmai išnyks kvapniame ore,
  Bus laiko taikai!
  
  PAGAL carą Vladimirą Kirillovičių Romanovą
  Taigi 1946 metų balandžio 20 dieną prasidėjo III pasaulinis karas. Vokietija, Italija ir Japonija užpuolė carinę Rusijos kariuomenę. Ir vėl pasirodė pats nemaloniausias dalykas - lemiamą, pradinį streiko momentą generolai permiegojo.
  Von Bockas veržėsi iš Rytų Prūsijos, Mainšteinas veržėsi iš pietų, o centre veržėsi legendinis Rommelis.
  Tiesa, Italijos kariuomenė pasirodė netvarkinga ir nelabai pasirengusi kovai, tačiau samurajus kovėsi itin sėkmingai. Nacistinė Vokietija įstojo į karą, mobilizavosi ir po trijų savaičių atkaklių kovų jos kariuomenė pasiekė Vyslą ir puolė Varšuvą.
  Bet paskui tempas sulėtėjo. Varšuvą gynė labai galingas gynybos žiedas, tiksliau, keturios beveik neįveikiamos juostos vienu metu, o pats miestas virto citadele. Racionaliau būtų buvę Lenkijos karalystės sostinę palikti užblokuotą ir judėti toliau, tačiau Hitleris reikalavo nepalikti neužimtų tvirtovių vokiečių užnugaryje ir įsakė bet kokia kaina užvaldyti miestą.
  Pažymėtina, kad Trečiojo fiureris, nors ir savo valdymo metais pasiekė didžiausių laimėjimų ir fenomenalių pergalių, sunkiai sirgo Parkinsono sindromu. Ir dėl to jis negalėjo tinkamai suvokti tikrovės.
  Mūšis dėl Varšuvos tapo epiniu III pasaulinio karo epizodu. Naciai, praradę daugiau nei milijoną dviejų šimtų tūkstančių žuvusiųjų ir sužeistųjų, galiausiai užėmė Lenkijos karalystės sostinę, tačiau praleido joje keturis su puse mėnesio brangaus laiko.
  Taigi bandymas plėtoti puolimą į rytus žlugo. Tiesa, vokiečiai sugebėjo susijungti Rytų Prūsijoje ir užimti didžiąją dalį Lenkijos karalystės - Varšuvą ir Krokuvą. Tačiau užėmus Prahą bandymas su trenksmu pulti Slovakiją virto šlaku.
  Hitleris galėjo kovoti isterikoje kiek tik norėjo, bet Trečiasis Reichas išgelbėjo. Tačiau Rusijos generolų skaičiavimas dėl žaibo karo ir Berlyno šturmo nepasitvirtino.
  Keturiasdešimt šeštų, keturiasdešimt septintų metų žiemą karo veiksmai tęsėsi. Vokiečiai bandė veržtis į priekį ir patyrė nuostolių. Rusų daliniai ėmėsi kelių atsargių puolimo operacijų. Jie atkovojo vokiečių užgrobtą Klaipėdos kraštą ir vakarinius Lietuvos rajonus, japonai patyrė didelių nuostolių, tačiau buvo sustabdyti.
  Afrikoje žiemą rusų pulkai sugebėjo grąžinti tai, kas buvo prarasta vasarą, ir pasiekti savo pirmines linijas. O kai kur net įsprausti į italų valdas.
  Pasibaigus pavasario viršūnei, vokiečiai pradėjo naują didelį puolimą iš Europos. Pagrindinis statymas buvo atliktas dėl ypač sunkiųjų tankų, sveriančių daugiau nei šimtą tonų. Pažymėtina, kad didžiausias rusų tankas "Aleksandras"-4 svėrė tik šešiasdešimt tonų, ir, žinoma, vokiečiams pavyko įgyti pranašumą ginkluotės šarvuose.
  Tačiau naudojant mastodonus buvo ir trūkumų. Ypač kai reikėjo įveikti vandens kliūtis.
  Carinėje vadovybėje nebuvo vieno požiūrio - gaminti itin sunkius tankus ar ne.
  Įnirtingiausi mūšiai vyko danguje. Reaktyvinis lėktuvas nustatė, kas turės pranašumą ore. Iki šiol buvo išlaikytas santykinis kokybės paritetas. Gal net vokiečiai šiek tiek lenkė rusų kariuomenę kokybe, bet kiek nusileido.
  Be to, Hitlerio sprendimas padidinti balistinių raketų gamybą nepasiteisino. Brangūs, bet nepakankamai tikslūs ginklai nepasiteisino. Nors, pavyzdžiui, jo negalima pavadinti visiškai neveiksmingu. Jei diversantai ar šnipai pastatė švyturį, tada jis labai aiškiai rado savo taikinius. Taip, ir sparnuotosios raketos jau įgavo taiklumą.
  Rusų vidutinis tankas "Petras" - 5 pagal charakteristikų visumą pasirodė esantis geriausia transporto priemonė savo klasėje su mažesniu svoriu, savo kovinėmis savybėmis nenusileidžianti brangesniam "Panther" - 3.
  Kita korta Vokietijoje buvo tankai-mūšio laivai "Žiurkė", "Monstras", "Aligatorius". Kaip taktinio proveržio priemonė, tokios mašinos yra stiprios, tačiau su jų pagalba beveik neįmanoma sukurti puolimo.
  Diskiniai lėktuvai, nepaisant jų išskirtinių skrydžio savybių, buvo naudojami tik žvalgybai ir kaip didelio aukščio bombonešiai. Jie galėjo pakilti iki trisdešimties kilometrų aukščio ir sklandyti virš Maskvos, tačiau prastas išgyvenamumas kovoje ir didelė kaina atėmė iš automobilio pranašumą naudoti jį kaip naikintuvą.
  Mažo išgyvenamumo priežastis - didelės galios reaktyvinių variklių žiedas, vienas smūgis į variklį ir diskelis praranda stabilumą. Be to, orlaivio dydis negalėjo būti mažesnis nei trisdešimt metrų.
  Paaiškėjo, kad tai didelis ir brangus dalykas.
  Vokiečiai su pertraukomis žengė į priekį ankstyvą pavasarį, visą vasarą ir iki rudens vidurio. Carinė kariuomenė atkakliai gynėsi ir kasė ... Trečiojo Reicho kariai patyrė labai didelių, didžiulių nuostolių ir pažengė tik nuo šimto iki šimto penkiasdešimties kilometrų. O Afrikoje tuo tarpu rusų, caro kariuomenė, remiama vietinių gyventojų, išvijo italus iš Etiopijos ir Somalio, užėmė Tripolį Libijoje.
  Kartu su šalnomis atėjo laikas Rusijos generolams susigrąžinti tai, kas buvo prarasta anksčiau. Tačiau net ir jie dar neturėjo jėgų ryžtingai nutraukti net mūšius. 1948 m. kovo pabaigoje vokiečiai buvo tik nustumti į savo pradines pozicijas. Tačiau Afrikoje italai buvo išspausti iš Libijos ir jau pateko į Tunisą. Pastebimai Rusijos kariuomenė žengė į priekį Pusiaujo Afrikoje.
  Gegužę vokiečiai ir jų sąjungininkų kariuomenė jau veržėsi į priekį. Buvo karas ir išsekimas. Čia Rusija turi pastebimą pranašumą žmogiškųjų išteklių srityje.
  Vėlgi, Vokietijos sėkmė yra nedidelė. Tačiau caro karinis laivynas išmušė Japoniją iš kelių didelių jūrų salynų ir vėlyvą rudenį išvijo samurajus - Indonezijai apsiavė sakalininkų batus.
  Žiemą Rusijos kariuomenė netikėtai pradėjo didelį puolimą snieguotose Alpėse. Planas buvo visam laikui išjungti Italiją ir priversti vokiečius paskleisti savo pajėgas naujuose frontuose.
  Staigumas ir įžūlumas pasiteisino. Roma krito sausio pabaigoje. Miestas-legenda, kuriame buvo popiežiaus sostas, ir simboliniai ryšiai su juo siejami tvirčiausia, spygliuota vielos kilpa.
  Vokiečiai vėl buvo nustumti už Vyslos... Bet svarbiausia, kad balandžio viduryje Italija tapo visiškai laisva. Nebent, žinoma, išsivadavimu galima laikyti transformaciją į vieną iš Rusijos provincijų su autokratinio monarcho paskirtu satrapu.
  Tačiau 1949 metais nacistinė Vokietija jau kovojo beveik viena. Japonija buvo nustumta atgal į savo gimtąją šalį, o Ispanija ir Portugalija toliau laukė. Ir jų galimybės įgyti galią šiose skerdynėse smarkiai mažėjo.
  Tačiau kai vasarą Trečiasis Reichas, iškrapštęs paskutinius rezervus, vėl pradėjo puolimą, Portugalijos diktatorius Salazaras paskelbė karą Rusijai. Tolya nerimavo dėl Rusijos kariuomenės sėkmės Afrikoje - jie jau buvo užėmę Bostoną ir priartėjo prie Pietų Afrikos ir Angolos sienų. Tik čia JAV atliko savo vaidmenį. Klastingas Trumanas užsiminė, kad galingiausia ekonominės raidos jėga neaplenks savosios ir neleis Rusijai įtvirtinti pasaulinės hegemonijos.
  Bet kokiu atveju Generalissimo Franco parodė santūrumą, tačiau Salazaras to nepadarė. Naujo fronto atidarymas portugalams sukėlė problemų į Alžyrą įžengusiai Rusijos kariuomenei.
  Tačiau vasarą rudens pradžioje vokiečiams nieko reikšmingo pasiekti nepavyko. Jie gilinosi į gynybą. O sunkiausias pasaulyje supertankas "Monster" -3, pasiekęs 10 tūkstančių tonų svorį, o bombos kalibras - 2000 milimetrų, pasirodė tik itin brangus nesusipratimas. Nepaisant gausybės priešlėktuvinių pabūklų, jį sunaikino Rusijos atakos lėktuvai, surengę drąsius oro smūgius.
  Atėjus žiemos ramybei, Rusijos kariuomenė kovų naštą perkėlė į Afriką.
  Portugalijos kolonijinės kariuomenės nebuvo per stiprios. Carinė kariuomenė, remiama arabų ir vietos gyventojų, žengė į priekį. Žiemą jie išlaisvino Angolą, atkirto vokiečius nuo Pietų Afrikos ir Madagaskaro. Pavasarį Alžyre ir Kamerūne kovos paaštrėjo. Naciai atsitraukė, tačiau žengti į priekį buvo nepaprastai sunku. Bet vis tiek sėkmė po sėkmės.
  O Europoje buvo užliūlis, išskyrus oro mūšius.
  1950 metais autokratinė Rusija toliau didino ginklų gamybą. Ji turėjo didžiulį išteklių pranašumą. Australija pagaliau pateko į Rusijos valstybės kontrolę.
  Vasarą "Fritz" puolė, stūmė, metė tūkstančius balistinių raketų į Rusijos pozicijas, netgi apšaudė Maskvą, naudodamas išplėstinio nuotolio "Fau". Tačiau jie beveik nieko nepasiekė. Užstrigęs ir iškvėpęs.
  Ir caro vadovybė pamažu baigė valgyti Afriką... Mūšiai dėl Maroko užsitęsė iki 1951 m. vasario pabaigos. Tačiau, kita vertus, trečiojo Reicho ryšiai juodajame žemyne galutinai nutrūko.
  Pietų Afrika ir Madagaskaras vis dar atsilaikė, o 1951 m. pavasarį Rusijos armija pradėjo puolimą prieš Nigeriją, kad pagaliau sulygintų frontą.
  1951 metų vasarą vokiečiai vėl bandė veržtis į priekį... O rusai spaudė Afriką, spaudė Japoniją lėktuvais. Samurajus gynė išskirtinai didmiestį, bet atkakliai nenorėjo sudaryti taikos.
  Svarbiausia, kad rudens pabaigoje visa Pusiaujo Afrika pateko į carinės Rusijos imperijos kontrolę. Dabar Trečiasis Reichas iš tikrųjų liko kontroliuojamas, tik sumuštos Vakarų Europos žemės.
  1952-ieji buvo pažymėti Rusijos kariuomenės puolimu į Madagaskarą ir Pietų Afriką, taip pat Rusijos aviacijos oro pranašumo užkariavimu. 1952 m. rugsėjį žlugo paskutinė vokiečių gyvenvietė juodajame žemyne. Matyti, kad dabar pagaliau išėjo prūsiška dvasia.
  Japonija, pajutusi savo pozicijos beviltiškumą, lapkritį pasirašė griežtą pasidavimą. Tekančios saulės žemei buvo įvestos didžiulės reparacijos ir įvesta Rusijos kariuomenė.
  Nors imperatorius Hirohito išlaikė savo formalų titulą, Japonija atsidūrė vasalinėje priklausomybėje nuo Rusijos.
  Ir 1953 m. sausio 1 d. Rusijos kariuomenė pagaliau pradėjo savo lemiamą puolimą Europoje. Sunkiai sergantis Adolfas Hitleris nenorėjo net girdėti apie taiką, ar apie kokį nors garbingą pasidavimą. Nors tai jau matoma plika akimi - Vokietija itin išsekusi.
  O Rusijos kariuomenė įsigijo naujus, tobulus tankus "Petras" -7 ir "Aleksandras" -10 su dinamine apsauga ir plunksnų sviediniais. Ir ji nuskubėjo į žvaigždes. Tiksliau, Berlynas.
  Kovos Rytų Prūsijoje buvo itin atkaklios. Koenigsbergas buvo apsuptas vasario pradžioje, o nukrito tik balandį.
  Sausio-vasario mėnesiais vokiečiai buvo išvyti iš Vyslos ir Oderio tarpupio. Kovo mėnesį rusai užėmė Vieną, o balandį - Bavariją.
  Berlynas buvo šturmuotas ir balandį - šis mėnuo carinei Rusijai buvo toks laimingas. Ir puolimas baigėsi fašistinės sostinės žlugimu. Hitleris nenusižudė. Jis mirė Bonoje nuo daugelio nepagydomų negalavimų.
  Bet ir dėl keistos likimo ironijos ar kaprizingo Pallaso tai įvyko balandžio 30 d. Tiesa, ne 1945, o 1953 m. Tačiau papildomi aštuoneri metai, kuriuos Nemesis jam suteikė, akivaizdžiai nebuvo naudingi demoniškam niekšui. Tik daugiau kraujo ir daugiau mirties.
  O pats Hitleris kentėjo dar ilgiau nei tikroje istorijoje.
  Pasidavimas taip pat įvyko panašiai datai - 1953 m. gegužės 9 d. Taip baigėsi III pasaulinis karas.
  Tai truko šiek tiek daugiau nei septynerius metus. Jis iš viso pareikalavo daugiau nei šimto dvidešimt milijonų žmonių gyvybių. Sunku tiksliai apskaičiuoti. Europa pasirodė be kraujo. Rusija taip pat patyrė milžinišką žalą - šaliai, kurios metinis gyventojų prieaugis siekia daugiau nei tris procentus, tai nėra mirtina.
  Tačiau caras Vladimiras Trečiasis netgi žengė precedento neturintį žingsnį - įteisino poligamiją. Net stačiatikių bažnyčia šiuo klausimu padarė nuolaidą, leisdama krikščioniui turėti keturias žmonas.
  Ir apskritai katekizmas buvo peržiūrėtas daugeliu klausimų, kad atitiktų šiuolaikines realijas.
  Rusija visiškai perėmė Afriką, be mažyčių Ispanijos valdų, Australiją, Austriją, vokiečių žemes prie Oderio, įskaitant Italiją, ir visas samurajų bei vokiečių valdas Azijoje ir Ramiajame vandenyne.
  Prancūzija, Belgija ir Olandija padalijo Vokietiją, palikdamos vokiečiams tik Berlyną ir dalį aplink jį esančios žemės. Ir tuo pačiu jie pripažino save Rusijos vasalais.
  Tokia karo baigtis dar labiau sustiprino Vladimiro III padėtį.
  Atėjo laikas santykiniam stabilumui. JAV vystėsi pačios ir turėjo branduolinį ginklą. O caras Vladimiras Romanovas taip pat sukaupė neblogą arsenalą. Rusija virškino savo turtą ir nebuvo ypatingo noro užkariauti ką nors kita.
  Negana to, sprogo palydovo paleidimas, o paskui ir žmogaus skrydis į kosmosą - tai taip pat įvyko 1961 metais, tik gegužės 9 d., tačiau laive vienu metu buvo du Rusijos kosmonautai Olegas ir Nataša. O ir pats skrydis buvo įrengtas didingiau.
  1969 metais tiek Rusija, tiek JAV vienu metu skrido į Mėnulį. Ir tai buvo tikras proveržis kosmose.
  Tolesnė plėtra vystėsi daug greičiau nei realioje istorijoje. 1981 metais sovietų kosmonauto pėda įkėlė koją į Marsą, o 1984 metais - į Venerą. Mėnulyje pradėtos kurtis pirmosios reguliarios gyvenvietės. Merkurijus tapo nauju etapu žmonėms 1991 m.
  Kiti metai rusams nebuvo tokie linksmi. Mirė didžiausias caras Vladimiras Kirillovičius. Jo viešpatavimas buvo ilgiausias tiek Romanovų dinastijoje, tiek visoje Rusijos istorijoje: šešiasdešimt dveji metai! Ir tai, reikia pripažinti, buvo didžiulių laimėjimų metai, net jei už juos teko sumokėti milžinišką kainą.
  Kadangi Vladimiro Kirillovičiaus vyriškos lyties sūnų nebuvo, kilo teisinis konfliktas. Pats karalius tai nusprendė labai paprastai - įpėdine paskelbė savo dukrą Mariją. ir paveldėtoja. Autokratinis monarchas gali padaryti bet ką, jis yra aukščiau įstatymo ir paties įstatymo. Tačiau Nikolajaus II vyresniosios šakos atstovai sukilo. Be to, Michailas Aleksandrovičius Romanovas paliko palikuonis. Pirmiausia sūnus, o paskui, nes palikuonis mirė palyginti jaunas, ir anūkas. Taip iškilo dar vienas pretendentas į sostą, jau per Aleksandro III liniją.
  Reikalas kvepėjo pilietiniu karu... Bet... Po audringų mitingų ir diskusijų Senate buvo priimtas kompromisas. Jaunasis Marijos sūnus Jurgis Pirmasis paskelbiamas imperatoriumi. Ir kol jis sulauks pilnametystės, valdo kolektyvinė regento taryba, kuri apima visus pagrindinius imperatoriškosios šeimos precedentus.
  Dėl to viskas buvo nuspręsta.
  1993 metais Rusijos kosmonautas pirmą kartą nusileido viename iš Jupiterio palydovų. Pačios milžiniškos planetos per daug - nepakeliama masė, kurios nelinkėtum net priešui. Ant jo kavos puodukas sveriantis, su plaktuku!
  Regencijos taryba taip pat egzistavo po to, kai George'as pirmasis įžengė į sostą kaip teisiškai kompetentingas monarchas. Autokratija liko nepajudinama. Nors išaugo gyventojų raštingumas ir sąmoningumas - 2000 metais jie įvedė visuotinį privalomą vidurinį išsilavinimą ir sukėlė visiškai natūralų visos Rusijos imperijos civilių gyventojų didesnės politinės laisvės ir atstovavimo jėgos struktūrose troškimą. O kinų ir indų jame bus daugiau nei rusų.
  Be to, šioje situacijoje aristokratija negalėjo siekti demokratizacijos ir parlamentinės valdymo formos. Rusijos bajorija galėjo ištirpti ir tikrai būtų ištirpusi paprastų žmonių ir svetimšalių bangoje.
  Ir taip soste esantis monarchas tapo tikru garantu - pagrindinės tautos stabilumu ir dominavimu.
  O 2012 metais įvyko didžiausias įvykis - Rusijos astronautams padovanota tolimiausia Saulės sistemos planeta Plutonas! O iš Veneros ant monarcho stalo buvo patiektos pirmosios daržovės ir vaisiai, užaugę nežemiškoje planetoje.
  
  NEMETASITE MAŽŲ DISKŲ
  ANOTACIJA
  Netyčia nukritęs diskas su holograma atskleidė Adolfui Hitleriui žinias apie ateitį, kurios pasirodė labai pavojingos pasauliui. Fiureris laikinai atsisako pulti SSRS, o kol kas atakuoja Vakarus.
  . 1 SKYRIUS
  Keliautojas laiku netyčia numetė nedidelį kietąjį diską su holograma. Ir joje buvo Žemės planetos istorija. Ir pateko į esesininkų rankas, ir labai protingam pulkininkui. Ir jam pavyko pasiekti Himmlerį ir Hitlerį. Jie sutiko ir pažvelgė į hologramą. Ir jie padarė išvadas.
  Pirmiausia, žinoma, Hitleris nusprendė. Dabar jis gavo žinių, kaip vyks karas.
  Ir, žinoma, šiek tiek pakoregavau. Visų pirma, jis nesustabdė tankų prie Dukerio. Ir nugalėjo anglus. Taip, ir Prancūzija kapituliavo keliomis dienomis anksčiau, nes naciai gerai žinojo apie kariuomenės skaičių ir išdėstymą.
  Tačiau įdomiausia yra toliau... Hitleris nusprendė išlaipinti kariuomenę Britanijoje ir ją užkariauti. Ir tai atrodė stiprus žingsnis. Taigi prieš tai Fritzams kilo abejonių. Pats Hitleris yra didis anglofilas ir rimtai tikėjosi Didžiosios Britanijos ir Trečiojo Reicho sąjunga prieš SSRS. Tačiau šį kartą viskas buvo aišku.
  Be to, Hitleris jau tikrai žinojo, kad su Britanija derėtis nepavyks, o SSRS buvo labai stipri kariškai ir per greitai formavo rezervus. Taigi su juo susitvarkyti nėra taip paprasta. Ir pirmiausia turite sukurti galingą tankų parką, prieš trisdešimt keturis.
  Ir dar gauti anglų kolonijų išteklių. Ir tai yra pagrindinis dalykas - tada Trečiasis Reichas turės nesuskaičiuojamą kiekį atsargų ir galios. Ir, žinoma, britai dabar yra silpnesni. Kariai, kurie buvo prarasti prie Dukerio, nebuvo skaičiuojami.
  Be to, Hitleris dabar turėjo tikslios informacijos apie Didžiosios Britanijos pakrančių gynybą ir geriau suprato, kaip vykdyti oro karą. Be to, fiureris paskyrė Speerą ginkluotės ir šaudmenų ministru ir suteikė jam skubius įgaliojimus - įsakė perkelti Trečiojo Reicho ir okupuotų šalių ekonomiką į karo pagrindą. O ginklų gamyba Vokietijoje smarkiai išaugo - ypač lėktuvų. Tai leido laimėti oro mūšį Britanijai ir įvykdyti nusileidimą. Ir, žinoma, tai labai labai šaunu.
  Hitleris dabar žinojo daug daugiau apie savo priešininkus. Ir todėl nusprendė paskelbti visišką karą daug anksčiau, o trečiasis Reichas nepradėjo pralaimėti. Akivaizdu, kad sąjungininkai stiprūs. Ir kad nors Vermachtas nėra įklimpęs SSRS, Britanija turėtų būti panaikinta. Mėgautis akimirka.
  Tuo pačiu, žinoma, didžiausią gamyklų skaičių perkelkite į tris pamainas ir pasitelkite užsienio darbuotojus. Ir, žinoma, tai gana rimta. Ir pastatyti daugiau povandeninių laivų. Atminkite, kad tuo pačiu metu buvo galima laimėti povandeninį karą.
  Vokiečiai sparčiai kūrė savo potencialą. Ir spaudė britus danguje. Be to, jie smogė triuškinamam smūgiui ir visiškai užėmė Maltą. Ir tai taip pat buvo svarbu. Hitleris griežtai pasikalbėjo su Franco ir privertė jį perleisti vokiečių kariuomenę bei šturmavo Gibraltarą. Po to Fricai bandomis išskubėjo į Afriką. Ir spaudimas Britanijai augo.
  Ir atrodė, kad britai neturi šansų... Iš principo taip, kaip yra. JAV į karą atvirai neįstojo. O nusileidimas įvyko rugsėjį, po to, kai britų aviaciją nuslopino aukštesnės liuftvafės pajėgos. Lemiamas vaidmuo teko Speero, kurį Hitleris paskyrė gegužę ir įsakė perkelti ekonomiką į karo pagrindą, pastangos. Ir tai pavyko. Trečiasis Reichas greitai įgavo pagreitį ir jo karinis-pramoninis kompleksas. Vokietijos orlaivių gamyklų galimybės leido pagaminti devyniasdešimt vieną šimtą orlaivių per dieną. Ir Didžioji Britanija negalėjo atsispirti tokiai galiai.
  Be to, dar vienas stiprus Hitlerio žingsnis, leidžiantis moterims kovoti danguje.
  O štai Albina ir Alvina - dvi basos gražuolės su bikiniu kaunasi ore.
  Jie labai kietai spaudžia britus.
  Albina nuogais kojų pirštais numuša britų lėktuvą ir cypia:
  Viską suplėšysime į gabalus!
  Alvina taip pat pjauna priešą nuogu kulnu ir cypia:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  Taip, jei merginos kovos beveik nuogos, tai bus rimta. Ir taip priešas bus suplėšytas į gabalus, kurių niekam neatrodys pakankamai. Kokios stiprios yra basos merginos su bikiniais.
  Ir jei jie jau pradeda cypti ir riaumoti, tai yra visiškas užsikimšimas.
  Alvina, numušusi kitą anglišką automobilį, išdavė:
  - Mūsų negalima nugalėti!
  Albina, nukirsdama anglą, taip pat sucypė:
  - Mes stipriausi!
  Merginos tikrai šaunios. Marselis taip pat pasirodė gerai. Hitleris jam skyrė ypatingą dėmesį. O šis ne vieną rekordą Antrajame pasauliniame kare pasiekęs tūzo fenomenas buvo atskleistas gerokai anksčiau.
  Svarbiausia, žinoma, nusileisti sausumoje. Vokiečiai turėjo tikslią orų prognozę, išmanė pakrančių gynybą, todėl nusileidimas pavyko labai gerai.
  Naciai elgėsi užtikrintai. Mūšyje dalyvavo merginų SS "Vilkai" batalionas. Moterys karės kovojo tik apsirengusios bikiniu ir basos, todėl jos buvo neįveikiamos. Ir tai, turiu pasakyti, yra labai atskleidžiantis ir šaunus sprendimas.
  Naciai ir toliau atakavo... Ir iškart buvo užfiksuoti placdarmai Britanijos žemėje.
  Gerda ir Šarlotė, basomis kojomis pliaukštelėjusios per rudens balas, šaudė į anglų kariuomenę ir šaukė:
  - Šventajame kare bus mūsų pergalė! Imperijos vėliava pirmyn - šlovė žuvusiems didvyriams!
  O kitos merginos, basomis granatas mėtančios, demonstravo aukščiausią klasę, riaumodamos:
  - Niekas mūsų nesustabdys
  Niekas mūsų nenugalės!
  Mes drąsiai sunaikinsime priešą,
  Mūsų valia yra monolitas!
  Ir iš tiesų merginos buvo tiesiog nuostabios. Ir iš tikrųjų - šios merginos yra super!
  O kai dar ir liemenėles nusiėmė ir parodė tokią nepalenkiamą agresiją, tai tikrai tapo - super!
  Gerda, šaudydama į priešininkus, cyptelėjo:
  - Niekas negali mūsų nugalėti!
  Ir nuogu kulnu ji sviedė granatą. Ir sunaikinti daug priešų.
  Šarlotė taip pat sviedė citriną nuogais kojų pirštais, suplėšė priešų masę ir cypė:
  - Už arijų komunizmą!
  Christina taip pat kovoja pjaudama priešininkus ir riaumoja:
  - Už Motiną Prūsiją!
  Magda nuogu kulnu metė žudikišką mirties dovaną ir kuždėjo:
  - Už puikius etapus ir pasiekimus!
  Panašu, kad merginos smarkiai siautėja. Ir jie parodo savo klasę. Ir gana reikšmingas.
  Kur čia prieš merginų komandą, ypač jei jos nusiplėšė liemenėles - priešinkitės!
  Merginos, žinoma, jei parodys klasę, tai parodys labai reikšmingai.
  Ir kaip jie riaumoja į viršų.
  Taip, kur Trečiasis Reichas tam priešinasi...
  Bet galiausiai "Fritz" aplenkė Londoną. Ir judėjo savo aikštėse.
  O Čerčilis pabėga į Kanadą.
  Britai atidavė Londoną, kad išvengtų sunaikinimo. Ir apskritai priešinosi gana silpnai. Ir jie buvo nugalėti kartu.
  Anglija krito. Į sostą buvo pasodintas provokiškas karalius ir suformuota ministro pirmininko Mosley vadovaujama vyriausybė.
  Tada prasidėjo Anglijos kolonijų užkariavimas. O vokiečiai ruošėsi žygiuoti į rytus. Ir jie surinko naujus tankus. T-4 buvo patobulintas galingesniam ginklui. Ir T-3 gavo ginklą ilgesniu vamzdžiu.
  Žinoma, Churchillis pasuko uodegą tarp kojų ir pradėjo prašyti JAV stoti į karą. Tačiau Amerika prarado norą pamatyti, kokie stiprūs buvo naciai.
  Ir buvo tam tikrų technologijų pokyčių. Vokiečiai, gamindami "Tigrą", sustatė variklį ir transmisiją viename bloke ir skersai, bokštas buvo mažesnis ir siauresnis, o važiuoklė pakeista į lengvesnę ir praktiškesnę.
  Dėl to "Tigras" buvo mažesnis nei du metrai ir sveria mažiau nei trisdešimt aštuonias tonas. Kuris su septynių šimtų arklio galių varikliu suteikė jam gerą mobilumą. Ir apsauga buvo dar geresnė, nes šarvai buvo po šlaitais. Ir taip bakas tiesiog nepaimamas.
  Šis automobilis buvo neprilygstamas.
  Po Didžiosios Britanijos kapituliacijos ir pavergimo prasidėjo kolonijų užėmimo procesas.
  Keturiasdešimt vienų metų pavasarį vokiečiai nespėjo pulti SSRS. O vasarą buvo akivaizdu, kad prieš žiemą jie nesuspės!
  Taigi Hitleris nusprendė kol kas nevykti į Rusiją. Ir kadangi Jungtinės Valstijos gali sukurti atominę bombą, pirmiausia turite jas pavergti. Nors Ameriką patekti į užsienį nėra lengva. Bet jūs turite...
  Visų pirma, vokiečiai 1941 metų gegužę įvykdė operaciją "Ikaras", siekdami užimti Islandiją. Ir tai buvo drąsus ir protingas. Tada į Grenlandiją, o paskui į Kanadą.
  Vyko pokalbis - ar Stalinas norėtų prisijungti prie ašies koalicijos? Ir taip pat kariauti su JAV? Pagunda, žinoma, buvo didelė. Tačiau Stalinas išlaikė nuoseklumą ir neįstojo į karą.
  O vokiečiai artėjo prie JAV. Japonija nugalėjo Amerikos laivyną Peru uoste ir užgrobė daug žemės. Vokiečiai sugebėjo užimti ir Indiją. Ir tai buvo jų stiprus žingsnis.
  Hitleris įsakė telkti kariuomenę Argentinoje ir Brazilijoje. Ir ten surinkti kolosalias pajėgas. Ir taip pat persikelti per Kanadą. Japonija blokavo JAV ir Panamos sąsmauką. Ir jie pradėjo daryti spaudimą amerikiečiams iš abiejų pusių.
  Vokiečiai sugebėjo įtikinti Argentiną ir Braziliją pradėti karą prieš JAV. Trečiojo Reicho autoritetas buvo didelis. Amerika turi stiprią ekonomiką, bet gana silpną armiją. Ir tai yra labai spaudžiama. Ir jūra, japonai nuskandino beveik visą laivyną. Ir Amerika buvo užpulta povandeninių laivų. Ir labai galingi triuškinantys galingų laivų ir lėktuvnešių pralaimėjimai. Kurie taip pat sunaikina visus.
  Hitleris paėmė priešą už spaudimą ir pradėjo traiškyti kaip kaulų laužytojas. Ir skaudėjo.
  O merginos danguje triuškina amerikiečius. O bakas "Tiger" modernizuotoje versijoje tapo šauniu automobiliu. Ir jis visus daužė kaip kūjis.
  Hitleris, kaip sakoma, yra terminatorius žudikas. O merginos Vermachte yra tokios karės žudynės ir smogia priešui.
  Pavyzdžiui, du pilotai iš Trečiojo Reicho - Albina ir Alvina pavadino juos A - kvadratu, jie labai sparčiai rinko sąskaitas. Nors Marselis buvo laikomas čempionu. Iki 1943 m. birželio mėn. jis atsinešė savo sąskaitą į keturis šimtus automobilių ir dėl to gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir tai yra penktasis laipsnis.
  Bet Albina ir Alvina jau buvo jį pasiviję. Po tris šimtus numuštų transporto priemonių jie gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Bet dabar jie jau artėjo prie keturių šimtų. Ir jie nesiruošė sustoti.
  Čia Albina nuogais kojų pirštais spaudė vairo pedalus ir čiulbėjo:
  - Šlovė didžiajai Tėvynei!
  Ir numušė porą amerikiečių lėktuvų.
  Alvina, toliau šaudydama, taip pat sumušė. Ji basomis kojomis numušė du JAV armijos lėktuvus ir cyptelėjo:
  Mes esame neapykantos įsikūnijimas!
  Merginų keliai išsiskyrė. Jie yra labai judrūs mūšyje.
  Albina iššovė patranką ir sušnypštė:
  - Šlovė Tėvynei - botagas!
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Didžiulė šlovė!
  Vokiečiai labai spaudė amerikiečius. Ir jie paėmė savo aviacijos kokybę.
  E-50 pasirodė esąs geras patobulinimas. Šis tankas pasirodė su šarvus praduriančia ir greito šaudymo pabūkla. Ir su gera priekine apsauga.
  Amerikietis Šermanas nėra jo varžovas. Ir Pershingas taip pat. E-50 pasirodė esąs mašinos žvėris.
  Vokiečiai keturiasdešimt trečiaisiais metais apsigyveno Grenlandijoje ir įsitvirtino Kanadoje. Tuo pat metu Vokietijos diplomatija patraukė į savo pusę Braziliją kartu su Argentina, kuri ilgą laiką buvo paklusni. O paaukštinimas prasidėjo nuo pietinių placdarų.
  1944-ieji buvo lemiami metai. Vokiečių ir japonų kariuomenė įsiveržė į Meksiką ir užėmė beveik visą Kanadą, taip pat įsiveržė į Aliaską. Ir tada karo veiksmai galiausiai buvo perkelti į JAV. Jos teritorijoje pradėjo vykti tikri mūšiai.
  Ir, žinoma, vokiečių E serijos tankai pasirodė esąs labai pavojingos ir kovinės transporto priemonės. Kur yra amerikiečiai prieš juos. Fašistai turi tokią jėgą.
  Ypač kai Gerdos tanko įgula puola ir triuškina JAV karius.
  Ji turi E-50 serijos automobilį, judri ir greita. Jos vamzdžio ilgis yra 100 EL, o ginklo kalibras - 105 mm. Jei toks pistoletas rėžia.
  Gerda nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką, iššovė sviedinį, tiksliai pataikydama į priešą ir cypė:
  - Šlovė Trečiajam Reichui!
  Šarlote, ši raudonplaukė mergina taip pat plikomis kojų pirštais trinktelėjo į amerikiečius ir čiulbėjo apnuogindama dantis:
  Šlovė mūsų nenugalimai kariuomenei!
  Kristina taip pat plikais pirštais bakstelėjo savo vikriomis, iškaltomis kojomis ir šūktelėjo:
  - Šlovė Vermachto didvyriškumui!
  Magda, naudodama ilgus grakščius nuogų kojų pirštus, taip pat trinktelėjo ir šaukė:
  - Šlovė nenugalimam Vermachtui!
  O keturios mergaitės ims ir riaumoja iš visų jėgų:
  - Mes tikri ereliai ir kupini didvyriškumo! Ir mes skrendame kaip paukščiai, drąsios Tėvynės sūnūs!
  Gerda vėl šovė plikomis kojų pirštais. Ji atsitrenkė į amerikietišką automobilį ir sušnypštė:
  - Ne, ne sūnūs, o dukros!
  Šarlotė šovė į amerikietišką automobilį, nuplėšė jo bokštelį ir čiulbėjo:
  - Žinoma, dukros labai didvyriškos!
  Christina trenkė priešininkui. Ji pervėrė priešą kiaurai ir sušnypštė, apnuogindama dantis:
  - Mes esame tikros mirties mašinos!
  Magda taip pat apšaudė priešą. Ji sulaužė priešo šarvus, trenkė priešui į kaktą ir šaukė:
  - O mes esame tobuliausios mašinos pasaulyje!
  O merginos choru staugė:
  - Šlovė Vokietijai, šlovė, tankai veržiasi į priekį! Trečiojo Reicho padaliniai sveikina drąsius žmones!
  Trumpai tariant, vokiečiams tikrai sekėsi neblogai, o jų kariai skynė vieną pergalę po kitos.
  Žinoma, JAV ekonomika stipri, tačiau jos pralaimėjo technologijų atžvilgiu. Ypač tankai ir reaktyviniai lėktuvai. Vokiečiai jau turėjo serijinės gamybos ME-262 X, ir šis orlaivis buvo išgyvenamas, greitis viršijo 1150 kilometrų per valandą ir ginkluotas penkiais orlaiviais 30 mm patrankomis. Amerikiečiai negali atsispirti tokiai mašinai.
  Vokiečiai turėjo ir paukštį XE-262, lengvai pagamintą, beveik vien medinį, labai lengvą ir manevringą. Tačiau XE-262 dėl per mažos masės ir didelio greičio taip pat buvo sunkiai valdomas ir jam reikėjo aukštos kvalifikacijos pilotų. Tačiau jam puikiai patiko Huffmano stilius, kuris veikė suartėjimo metu. Ir iš arti sutriuškino amerikiečius.
  Bet be Marcel buvo dar dvi merginos: Albina ir Alvina. Kiekvienas iš jų viršijo tris šimtus numuštų lėktuvų ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Riterio kryžiai su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais iki šiol tik Huffmanas, numušęs daugiau nei penkis šimtus orlaivių, ir legendinis atakos lėktuvas Rudelis išmušė daugiau nei penkis šimtus tankų ir daugybę kitų antžeminių taikinių. Ir dar septyniolika lėktuvų.
  Trečiajame Reiche jie taip pat patvirtino šeštojo laipsnio Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais tiems, kurie pasiekia tūkstantį numuštų orlaivių arba tiek pat sulaužytų tankų.
  Šiame Riterio kryžiuje turėjo būti pritvirtinta mažiausiai šimtas deimantų ir jis būtų didesnis nei kiti Riterio kryžiai. Tad apdovanojimas buvo ne tik garbingas, bet ir brangus.
  Albina ir Alvina skrenda dangumi. Jie numuša savo Yankee lėktuvus ir dainuoja pro dantį:
  - Gražios merginos,
  Puikūs draugai...
  Būtų nuostabūs vaikinai -
  Ir puikūs smūgiai!
  Albina nuogais kojų pirštais nusitaikė į lėktuvo ginklą, trinktelėjo amerikietei ir cypė:
  - Linksmų akių šviesa!
  Ir mirktelėjo savo partneriui. Ji nukirto savo kolegą. Ji nuogais kojų pirštais sudaužė priešą į gabalus ir čiulbėjo:
  - Už komunizmą ir mūsų šlovingas pergales!
  Albina pataisė savo partnerį, numušdama "Yankee" lėktuvą:
  - Už arijų komunizmą!
  Ir abi merginos prapliupo juoktis.
  Tuo tarpu karas tęsėsi. Amerikiečiai akivaizdžiai pralaimėjo geriausiam priešui technikos ir mokymo srityse ir netgi pasinaudojo užsienio divizijomis.
  Visų pirma, "Yankees" turi pagrindinį "Sherman" tanką. Na, kur jis prieš pagrindinį vokišką E-50. Nacių mašinos priekiniai šarvai buvo 250 milimetrų, šoniniai - 170 milimetrų, o svoris - septyniasdešimt tonų su 1200 arklio galių varikliu su variklio pastiprinimu.
  Pažymėtina, kad "Sherman" net negalėjo prasiskverbti į Vokietijos pusę, nes E-50 šarvai yra pasvirę. Netgi Šermanas su septyniolikos pėdų ginklu "Firefly" vokiečio į laivą tikrai nepriėmė. Tačiau šis tankas nebuvo masyvus.
  O vokiečiai užtikrintai paėmė amerikiečių tanką iš penkių kilometrų. Be to, jis turi aukštą siluetą. Amerikiečiams Pershingas buvo šiek tiek geresnis. Tačiau šis tankas nebuvo toks masyvus kaip "Sherman", ir vis tiek jo 90 mm pistoleto nepakako veiksmingai kovai.
  Tik "Superpershing" galėjo prasiskverbti į vokišką E-50 į šoną. Pistoleto ir 90 mm kalibro bei 73 EL vamzdžio ilgio pranašumai. Tačiau, kita vertus, ugnies greitis yra tik keturi šūviai per minutę, palyginti su dvylika vokiečių E-50, o penkiasdešimties tonų svoris yra per didelis 500 arklio galių varikliui. Taip, ir šarvų nepakanka. Vokiečių pagrindinio mastodono kaktoje amerikiečiai vis tiek neprasiveržė. O Fritz taip pat turėjo E-75 su 128 mm kalibro pabūklu ir 210 mm storio šoniniais šarvais po šlaitais, su dar geresne apsauga ir 1500 arklio galių varikliu.
  Taigi nuo pat pradžių JAV pralaimėjo. Tik tankas T-93, tiksliau devyniasdešimt tris tonas sveriantis savaeigis pistoletas, kurio priekinio šarvų storis 305 mm ir 155 mm patranka, galėjo priešakyje kovoti su vokiečių mastodonais.
  Tačiau šio savaeigio pistoleto vairavimo charakteristikos buvo nesvarbios, kaip ir ugnies greitis. O vokiečiai ją sunaikino lėktuvais.
  Taigi visiems amerikiečiams nesisekė ir jie beviltiškai pralaimėjo.
  O vokiečių kariuomenė vis labiau artėjo prie Niujorko ir Vašingtono.
  Ruzveltas prašė Hitlerio taikos.
  Tačiau fiureris norėjo tik visiško pasidavimo be jokių sąlygų. Vašingtonas buvo apsuptas. Ir naciai pradėjo JAV sostinės šturmą.
  Gerdos tanko įgula kovojo už šviesesnį rytojų. Ir laimėjo be problemų.
  Mergina net ėmė šaudyti ne tik nuogais kojų pirštais, bet ir raudonais krūtų speneliais. Ir tai labai padėjo.
  Charlotte taip pat šaudė paspausdama savo rubino spenelius ant vairasvirtės mygtuko ir čiulbėdama:
  - Komunizmo didybė slypi ne žuvimi, o banginiu!
  Christina, šaudydama, spausdama vairasvirtės mygtukus, pažymėjo:
  - O mes, vokiečiai, pastatysime didžiausią komunizmą!
  Magda, šaudydama raudonais speneliais į savo priešininkus, agresyviai išdavė:
  - Ryškiausias komunizmas! Tik aukštyn, o ne laiptelio žemyn!
  Gerda, rodydama patranką nuogais kojų pirštais ir taikliu šūviu apvertusi amerikietišką haubicą, patvirtino:
  - Už arijų komunizmą!
  Po Vašingtono žlugimo Amerika netrukus kapituliavo. Ir tai įvyko 1945 metų sausio 31 dieną.
  Antrasis pasaulinis karas baigėsi. O Hitlerio atėjimas į valdžią sutapo su Amerikos kapituliacija.
  Atrodė, kad buvo ilgas ramybės laikotarpis. Tiesą sakant, visi karai baigėsi, JAV užgrobtos, o ko daugiau norėti? Tačiau buvo dar viena supervalstybė su kolonijomis: Japonija. Ir Hitleris norėjo ją užkariauti, kaip ir SSRS.
  1945 m. birželio 22 d. prasidėjo Trečiojo Reicho kariuomenės invazija į SSRS.
  Kuo Raudonoji armija tokiomis sąlygomis gali tikėtis? Jėgos jau labai nelygios.
  Bet, matyt, rusai ir kitos tautybės vis dar turi tam tikrų skaičiavimų.
  Ir jie kovoja tikrai sunkiai.
  Nataša, Zoja, Augustinas, Svetlana kovoja su naciais.
  Merginos tradiciškai basos ir su bikiniais. Ir tai yra jų credo. Jie kovoja su laukiniu nuožmiu.
  Nataša, šaudanti iš kulkosvaidžio, pastebi:
  - Kuo mes geri, kad mokame kovoti!
  Zoja, šaudydama į priešą, sutiko:
  - Mes galime!
  Ir sviedė granatą plikomis kojų pirštais.
  Augustina kulkosvaidžiu braukė ant nacių ir su dideliu susijaudinimu šūktelėjo, plika kulnu mesdama granatą:
  - Aš esu blogio naikintojas!
  Svetlana, taip pat šaudydama į priešą ir taikliai šaudydama, nupjovusi priešus ir basa koja mėtydama maišą su sprogmenimis, dėl ko tankas apsivertė, provokuojančiai paskelbė:
  - Susmulkinsiu Trečiąjį Reichą iki miltelių!
  Ir mergina vėl iškišo liežuvį.
  Štai kariai. Su jais galite kovoti su beveik bet kokiu monstru. Ir net Hitlerio.
  Nataša, šaudydama į nacius ir gindama Maskvą, dainavo:
  - Mus sugniuždo ordos jungas,
  Mus slegia netikinčiųjų jungas...
  Zoja, šaudydama į Fritzą ir paleisdama nuogus pirštus kojomis, paleido žmogžudišką švilpuką:
  Bet tai verda mūsų gyslose
  Slavų rojus...
  Augustina, šaudydama į nacius ir elgdamasi labai energingai, nuogu kulnu paduodama granatą, tęsė:
  Ir nuo nuostabių krantų,
  Iki Kolymos krantų...
  Svetlana dainavo su laukine aistra, žaisdama kojų raumenimis, o spaudos plytelės išdavė:
  Visa tai yra mūsų Žemė,
  Visa tai - mes!
  O štai merginos, turiu pasakyti, buvo su dideliu pasipūtimu ir kolosalia agresija.
  Niekas negali jų sustabdyti, niekas negali jų nugalėti. Piktieji vilkai sutriuškina priešą, piktieji tigrai sveikina herojus.
  O gal herojės. Štai aukščiausio paukščio skrydžio lošimo merginos.
  O jei kovoja, tai iš širdies...
  Ir Alenka su savo įgula ant tanko KV-13. Mašina, pasirengusi atsispirti vokiškoms piramidinėms kompozicijoms. Mergina šaudo į priešą ir dainuoja:
  - Mūsų tankai, tai tik stebuklas,
  Nuo dykumų iki šiaurinių jūrų!
  Mes tave suplėšysime, tikėk Judai,
  Baisus žvėris bus sunaikintas!
  Anyuta su įniršiu patvirtino, taip pat apšaudydama priešą plikomis kojų pirštais:
  - Aš suplėšysiu priešą ir susmulkinsiu juos į miltelius.
  Alla paeiliui puolė priešą plikomis kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Už raudonojo komunizmo didybę!
  Marija taip pat sumušė priešą, taiklų šūvį nuoga apatine galūne ir riaumojo:
  - Už gražias pergales!
  Marusya taip pat plikomis kojų pirštais judino priešą, tarsi smogdama jam, ir šaukė:
  - Už aukščiausias komunizmo idėjas!
  Penketukai su naciais kovojo kaip terminatoriai.
  O sovietų lakūnai taip pat kovojo danguje. Visų pirma, Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova.
  Jie kovojo kaip epinės moteriškos herojės. Naudodami nuogus kojų pirštus, jie siuntė oro sviedinius. Jie labai taikliai smogė priešams.
  Anastasija paspaudė raudoną spenelį ant vairasvirtės mygtuko, smogė fašistui ir čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmo idėjoms!
  Šaudydama į priešą braškiniais speneliais, pusnuogė Akulina taip pat kuždėjo:
  - Šlovė SSRS didvyriams!
  Tai čia karštos ir stiprios merginos. Kaip jie kaunasi kaip tikri žvėrys. Ir jie turi antžmogišką aistrą ir didžiulę jėgą.
  Anastasija, sutriuškindama nacius, dainavo:
  - Virš nelaimingos planetos kabėjo,
  Piktasis Fricas tvyro tamsoje...
  Okupantas nekenčia savo kirvio,
  Pagaląskite ir nupjaukite galvą!
  
  Tačiau jis nėra pėstininkas,
  Ir ne amžinai eik po jungu ...
  Paverčia piktus priešus ugniagesiais,
  Taps pasaulių valdovu!
  Ir tada yra Elizaveta ant savaeigio pistoleto SU-100. Mašina su galingesne 100 mm patranka nei T-34-85 ir pasiruošusi kovai su priešais.
  Merginos tanke, žinoma, tik vienu bikiniu.
  Elžbieta plikais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką, gana tiksliai šaudydama į priešą, ir sušuko:
  - Už komunizmo Rusiją!
  Tada Jekaterina šovė paeiliui, naudodama raudoną krūtinės spenelį.
  Ji pataikė į nacių tanką ir sušuko:
  - Už sėkmę kuriant komunizmą!
  Elena taip pat šaudė į savo priešininką plikomis kojų pirštais. Ji sudaužė piramidės formos tanko vamzdį, viską padarė taikliai.
  Tada ji čiulbėjo:
  - Šviesiausią turėsime komunizmą!
  Tada lupanula ir Eufrosinija, nors ji dažniausiai tik vairuotoja. Tačiau mergina pataikė labai tiksliai, numušdama nacių tanko snukį.
  Tada ji sušuko:
  - Mūsų komunizmas šviesesnis už saulę!
  Merginos ant tanko yra basos ir su bikiniu atrodo labai gražiai ir charizmatiškai. Ir jie turi krūtis su tokiais raudonais speneliais.
  Elžbieta dainavo su malonumu;
  Sutriuškinkime jungą, tikėkime fašizmu,
  Esant reikalui kalnus perkelsiu...
  Bus era, komunizmo era,
  Aš skrisiu į dangų su daina!
  Ir vėl mergina su raudonu speneliu paspaus vairasvirtės mygtuką ir smogs naciams.
  Taigi fiureris jo mažai ras.
  Su tokiomis merginomis aišku, kad SSRS vis dar gyva, o Hitleris taip lengvai jos sulaužyti negali.
  Nors vokiečiai kopia į priekį...
  Gerda kaunasi ant E-50 U tanko, tada bus mirtina sutriuškinimas. Ir taip visi ant jo daužosi.
  Jis nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus, muša trisdešimt keturis ir riaumoja:
  - Už komunizmą, didysis arijonas!
  Šarlotė kaunasi, o nuogais kojų pirštais taip pat siunčia mirtiną sviedinį ir šaukia:
  - Tai puiku!
  Christina jį ėmė ir nuogais kojų pirštais mirtinu šuoliu trenkė į priešą ir sušuko:
  - Už puikias pergales!
  O Magda irgi kaip lupaneet žudikišku šuoliu, plika kulno pagalba lupanula iš kulkosvaidžių ir urzgė:
  - Supermenams!
  Taigi Raudonajai armijai nuo to sunku.
  Štai Agata ir Adala kaunasi diskelyje. Kariai valdo mašiną vairasvirtėmis ir dislokuoja šį galingiausią įrenginį. Ir taip jie sutriuškina priešininkus. Ir jie smogė šilumos spinduliais iš oro. Žodžiu, sunaikina varžovų galią.
  Agata, šaudydama į priešą, riaumoja:
  - Išprotėjusi mano aistra!
  Ir su plika, apvalia pakulne, tarsi spaudžiant.
  Adala, šaudydamas į priešus, užtikrintai pareiškia:
  - Tai tik galia!
  Ir jis taip pat naudoja nuogus kojų pirštus prieš priešą.
  Merginos tikrai išsiskirstė. Ir tokios, tarkime, tiesios kovojančios gražuolės.
  Taigi SSRS labai sunku atsispirti tokiai valdžiai.
  Albina ir Alvina taip pat kovoja ir nugriauna priešus plikomis kojų pirštais. Ir labai grėsmingas.
  O merginos sutriuškina Raudonąją armiją ir riaumoja:
  - Baltieji vilkai susispietę būryje,
  Tik tada rūšis išliks...
  Silpnieji žūva - jie nužudomi...
  Švento kraujo valymas!
  . 2 SKYRIUS
  Vokiečiai ir jų sąjungininkai spaudžia Raudonąją armiją. Ir sunaikinti Rusiją.
  Tačiau sovietinės merginos taip pat kovoja mainais. Ir jie parodo savo aukščiausią klasę.
  Anastasija Vedmakova įšoka į lėktuvą. Jis pakelia jį į orą, jis vaikšto kietai ir riaumoja:
  - Už puikų komunizmą!
  Mergina kovoja viena su kelnaitėmis. Ir tai labai gražu.
  O Akulina Orlova net nusiėmė liemenėlę, o kaunasi tik bailys. O mergina labai šauni.
  Akulina yra super mergina, plikomis kojų pirštais numuša priešą ir rėkia:
  - Šlovė komunizmui!
  Mirabela Magnetic vilkėjo tik maudymosi kelnaites. Tokia graži ir kovinga mergina. Ir kaip šaukia:
  - Aš turiu merginą, kuri yra super!
  Ir taip pat nuogų kojų pirštų pagalba jis perveria priešą.
  Tai mergaitės, labai šaunios ir linksmos. Ir taip jie sutriuškina visą fašistinę koaliciją ant varveklių kaip pagalį.
  Tačiau Vermachtas vis tiek žengia į priekį.
  Tada keturios merginos pelnė legendinę šlovę. Nors apskritai šlovingas jų kelias prasidėjo keturiasdešimt pirmaisiais metais. Himmleris įtikino fiurerį išbandyti moterų batalionus mūšiuose iš specialiai apmokytų arijų.
  Kovos parodė, kad moterys visai nėra silpnoji grandis ir moka gerai kovoti. Ir tuo pačiu patiria mažiau nuostolių nei vyrai. Kariai taip pat kovojo pėstininkų tarpe, pliaukštelėdami basomis kojomis į karštą Sacharos dykumos smėlį. Ir įvaldė tankus. Išbandęs "Tigrą", mūšiuose su Britanija.
  Įdomiai susiklostė tanko "Panther" likimas. Tikroje istorijoje šis geriausias ir antras pagal dydį Trečiojo Reicho tankas suvaidino svarbų vaidmenį Pantsvalyje. Alternatyviai "Panteros" beveik nekovodavo. Jie neturėjo laiko šturmuoti Didžiosios Britanijos didmiestį. Pažangesnės ir galingesnės "Panthers" -2 pateko į kovų prieš JAV seriją.
  O dabar ketvertas gavo dar galingesnį ir tobulesnį "E" -50, išsiskiriantį tvirtais ginklais ir apsauga.
  Kariai jautėsi labai pasitikintys. Bako valdymas yra moderniausias su vairasvirtėmis. Naujausias automobilis. Netgi dujų turbininis variklis. Bet taip pat gausu "Panterų" -2. Trisdešimt keturi nėra tokios mašinos varžovas.
  Gerda atsigulė į fotelį. Ji buvo bikini. Merginos jau įpratusios kovoti pusnuogės. Karštas dykumos smėlis degino basas kojas, kalnų akmenukai dūrė nuogiems padams. Tačiau kariai nė kiek nepalūžo ir nesitrynė į miltelius.
  Daugybe apdovanojimų apdovanotas įgulos vadas sušnypštė:
  - O dabar Rusija prieš mus! Laukia nauji nuotykiai ir pergalės!
  Ji papurtė baltą kaip sniegas galvą. Natūrali blondinė, labai graži ir įdegusi.
  Šarlotė nusijuokė.
  Ši mergina turėjo vario raudonumo plaukus, kurie degė kaip liepsna. Taip pat gražuolė, su bronziniu įdegiu. Su bikiniu, įdegęs, raumeningas. Basomis kojomis, trypdamas karštu smėliu ir aštriais akmenimis.
  Ugninis velnias pastebėjo:
  - Rusai yra bene fanatiškiausi mūsų priešininkai!
  Christina pakėlė balsą. Jos plaukai vario geltonumo, taip pat degantys kaip liepsna, bet auksinio atspalvio. Ir tas pats įdegis, raumenys ir grožis. Išraiškingas ir kartu švelnus veidas. Ir bikinį. Kojos, kurios mylias įspaudė ant kieto ir degančio paviršiaus, tačiau neprarado savo grakštumo ir lygių linijų. Nuogi kojų pirštai tvarkingai apkirpti ir labai judrūs.
  Raudonplaukė paklausė:
  - Kodėl taip manai?
  Už ją atsakė Magda. Ši mergina turi baltus auksinius plaukus, šviesiaplaukę. Labai graži, raumeninga, išraiškingo veido, safyro smaragdo akimis. Kojos taip pat grūdintos, su apvaliais kulnais ir tiesiais pirštais. Galbūt Magda turi švelniausią veidą, beveik nuolankų, nepaisant drąsaus smakro. Pavyzdžiui, Gerda atrodo kietesnė. Šiek tiek švelnesnė už Christiną ir kiek iškrypusi kaip ragana Šarlotė.
  Magda pastebėjo:
  - Pas juos tokia totalitarinė sistema kaip pas mus. Todėl jie yra kietesni!
  Gerda nusišypsojo ir atsakė:
  - Sovietiniai tankai yra krūva metalo laužo. Mes neturėtume jų bijoti!
  Magda švelniai atsakė:
  - KV serijoje pilna mastodonų. Ypač KV9.
  Merginos kikeno. Paskutinis tankas tikrai pasirodė "šedevras" - sunkiausia mašina su trimis pistoletais: dviem 152 mm ir vienu 122, sveriančiu tris šimtus tonų, o priekiniais šarvais - 200 mm. Vienas iš nesėkmingiausių modelių tankų statyboje. Tokio tanko gabenti išvis nebuvo įmanoma. O automobilis yra tiesiog pinigų švaistymas! Į seriją pateko ir KV-10 - mašina su trimis 107 mm pabūklais ir sveria du šimtus tonų, savotiškas tankų naikintuvas.
  Ne pati geriausia idėja dėti du ginklus ant tanko. Ir net daugiau nei trys. Čia Stalinas, žinoma, parodė tironiją. Ir labai trukdė šaliai. Tačiau buvo sukurtas ir tankas iš Isov serijos. Bet taip pat didžiulis ir sunkus. Vienintelis skirtumas nuo KV serijos yra bandymas nustatyti šarvus į racionalų nuolydį. Tačiau Raudonoji armija nekariavo, todėl ir technika nelabai pagerėjo. Ir nebuvo jokios kovinės mašinų naudojimo praktikos.
  Apskritai vokiečiai vaisingiau išnaudojo ketverių metų delsą, palyginti su realia istorija.
  Raudonplaukė Šarlotė prispaudė plikus kojų pirštus ant vairasvirtės. Apšaudė pasienio bunkerį. 105 mm sviedinys pataikė į sovietinį ginklą ir jį apvertė. Kovos komplektas pradėjo plyšti, o sviediniai detonavo.
  Raudonoji ragana sušnypštė:
  - Aš baisus riteris - ant jūsų kelių laukiniai! Aš nušluosiu nuo žemės paviršiaus Tėvynės priešus!
  Ir perlinių dantų šypsnys, ir smaragdinių akių spindesys. Merginos tikrai aukščiausios klasės.
  Christina nusijuokė ir atsakė:
  Dabar aš nušausiu!
  Ir taip pat šaudė į priešą. Iššovė sovietinė 76 mm patranka. Sviedinys pataikė į nuožulnią E-50 kaktą. Ir rikošetas nusileido. Tai tiesiog skambėjo merginų ausyse.
  Gerda pliaukštelėjo basomis kojomis ir čiulbėjo:
  - Kokia ištrauka!
  Ir ji pati paleido kitą šūvį... Vokiečių tankai apšaudė sovietų įtvirtintą zoną. E-100 taip pat veikė. Ši mašina taip pat pasirodė esanti Pelės darinys. Nelabai gera idėja dviejų ginklų tankui. E-100 gamyba jau buvo nutraukta.
  Vietoj to, į seriją patenka "E" serijos puolimo modifikacijos. Bet šis vis dar veikia. Ir šaudo sviediniais.
  Šarlotė šiurkščiai kikena ir papurto basa koja.
  - Karas yra baisi būsena, bet sužavi kaip žaidimas!
  Ir mergina nušovė, ir labai taikliai.
  Christina ištiesė perlinius dantis. Ji yra mėsėdė, plėšri pantera.
  Šaudo sovietiniai ginklai, o priešais - minų laukai. Vokiečių teletankai juda. O šturmo bombonešiai dirba su laukiniu riaumojimu.
  Aplink slenka pasienio stulpai. Hitlerio minios kirto sieną.
  Magda pastebėjo ne per daug šmaikščiai bakstelėjusi basa koja į šarvus:
  - Mes nušluojame stiprią gynybą, bet plienines šerdesas!
  Kariai mirktelėjo vienas kitam. Sovietų gynyba buvo gana galinga. Ypač daug min. Ir tai atitolino vokiečius. Tačiau jie vis tiek sugebėjo judėti į priekį.
  Bombonešiai dirbo sovietų pozicijose, atakos lėktuvai taip pat atkeliavo iš viršaus. Skubame į Raudonosios armijos ir TA-400 gynybos gilumą, vieną iš baisiausių bombonešių modifikacijų. Net šeši varikliai, įskaitant reaktyvinius. O jie bombarduoja ir griauna sovietinius miestus.
  Šaudydama Gerda išsišiepusi pastebėjo:
  - Mūšyje mes gyvuliai, bet su žmogaus protu!
  Ir vėl iššovė. Sunaikino sovietinį pabūklą. Apskritai tai yra aukščiausio lygio mergina. Ir tai taip šaunu.
  E-50 apšaudė sovietų pozicijas, pats praktiškai nesugadintas. Nuožulni automobilio šarvai su cementuotu plienu suteikė puikių rikošetų. Sovietų sviediniai negalėjo net tinkamai subraižyti vokiečių.
  Christina prisiminė "Tigro" išbandymus. Tada tai buvo pirmasis masinės gamybos vokiečių tankas. Nė vienas iš sviedinių negalėjo pakenkti Tigrui. Britai pateko į jo smūgius. Bet štai septyniolikos pėdų patranka, persmeigta į kaktą. Tada merginos vos nenumirė. Ir tai karys prisiminė. Kaip arti jie buvo prie kaulinės senolės su dalgiu, jausdamos jos ledinį kvapą.
  Mergina trynė nuogą padą į kampą. Ji labai norėjo iššokti iš tanko ir bėgti. Ji tokia tiesioginė karė.
  Christina apgailėtinai dainavo:
  - Mėlynas rūkas ir visur apgaulė!
  Kariai kikeno... Jų vaizdo įrašas buvo labai seksualus ir erotiškas.
  O ginklas veikė ir šaudė. Ji net negalvojo sustoti. Visi siuntė kiautą po kiauto. Sovietų pozicijų suskaidymas į skiedras ir fragmentus.
  Iš užpakalinių garsiakalbių pasigirdo daina;
  Kareivis visada sveikas
  Kareivis pasiruošęs viskam...
  Ir dulkės kaip nuo kilimų,
  Mes išeiname iš kelio!
  Ir nesustok
  Ir nekeisk kojų -
  Mūsų veidai šviečia
  Blizgūs batai!
  Ir vėl reaktyvinio bombonešio galia krenta ant sovietų pozicijų. Ir vėl išmeta naikinimas ir ištisos įtvirtintos teritorijos. Ir ginklai skrenda visomis kryptimis.
  Kelios dešimtys vokiečių tankų vienu metu šaudo ir viską naikina.
  Gerda jaučiasi kaip Bagheera medžiodama. Čia pirmoji sovietų gynybos linija jau sunaikinta. Bet Raudonosios armijos kareiviai vis dar knibžda ir šaudo į vokiečius.
  Tarp kovotojų yra ir pionierių. Jaunieji leninistai savo noru įstojo į Raudonąją armiją. Dauguma berniukų yra basi ir su šortais. Jie nešioja save, šurmuliuoja.
  Ir pionieriai miršta...
  Šarlotė, vedanti ugnį, urzgė:
  - O pionieriai, štai kas, visa šalis žiūrėjo!
  Ji šaudė į rusus, o Christiną nuodingai šnypšdama:
  - Mes atrodome kaip sakalai, skrendame kaip ereliai!
  Ir vėl ji išleido ugningą šypseną. Šaunios merginos...
  Keli vokiečių tankai pajudėjo po žeme. Ir jie pasirodė sovietų kariuomenės užnugaryje, sukeldami paniką ir rašydami kulkosvaidžius. Naciai pasirodė kaip uodai iš košmaro.
  E-50 matė trisdešimt keturių judėjimą per optiką. Gerda ištiesė dantis ir ėmė nukreipti statinę. Sovietinė mašina su mažu bokšteliu T-34-76 ir labai mobili. Išbandykite šį ir gaukite. Mergina jau gana patyrusi, tačiau sovietinis automobilis vis dar nepanašus į amerikietišką Shermaną.
  O atstumas iki ruso - beveik penki kilometrai.
  Mergina pasikaso nuogą kulną, Šarlotė kutena tarp pirštų. Merginos kikena.
  Tada Gerda šaudo į rusišką automobilį. Apvalkalas veržiasi labai arti, beveik subraižydamas šarvus... Bet vis tiek praeityje. Gerda susierzinusi daužo kumščiu metalą.
  Magda pasakoja savo partneriui:
  - Tu pataikei į korpusą! Bus lengviau ten patekti!
  Gerda perduoda vairasvirtę Magdai ir sušnabžda:
  - Vadinasi, daryk tai pats!
  Magda entuziastingai dainavo:
  - Žemė yra iliuminatoriuje, žemė yra iliuminatoriuje... - Mergina plikais pirštais paėmė vairasvirtę ir paspaudė mygtuką toliau dainuodama. - Žemė matosi iliuminatoriuje!
  O jos sviedinys ką tik pataikė į sovietinio tanko bazę. Automobilis sprogo ir skilo. Pradėjo degti... Įsčiose sprogo sovietiniai sviediniai.
  Magda papurtė nuogus pirštus ir krekė:
  - Pažiūrėk, kaip man pavyko! O tu sakai...
  Šarlotė sušnypštė apnuogindama iltis.
  - Mes vėl kalbame, skirtingomis kalbomis!
  Pasirodė nauji sovietiniai automobiliai. Pirmi nuėjo trisdešimt ketveri. Kilnojami ir daug automobilių. Tada mes persikėlėme iš BT serijos. Tai pasenęs vikšrų tipas. Į priekį veržėsi ir priešpiliniai T-26, kurie nesugeba kitaip, kaip tik subraižyti vokiečių šarvus. Galingesni ir sunkesni HF pažengė pačioje pabaigoje. Ir daug pėstininkų.
  Christina kikeno ir urzgė:
  Na, mes jiems parodysime!
  Vokiečių automobiliai atidengė ugnį iš toli, bandydami prispausti sovietų pėstininkus ant žemės. Jie taip pat sunaikino tankus ir kitus gyvus padarus.
  Danguje pasirodė ir sovietų puolimo lėktuvai: garsusis Ilys. Jie puolė vokiečių formaciją. Hitlerio kovotojai veržėsi link jų. Tai buvo tikras sąvartynas. Vokiški naikintuvai XE-262, labai vikrūs ir manevringi. Jie puola sovietinę techniką, spaudžia kaip geležis.
  Šarlotė vėl iššovė. Pateko į sovietų BT ir urzgė:
  - Tai ne pasaka dainų tekstai... Pasaka bus priekyje!
  E-50 sustojo ir atspindėjo sovietų kontrataką. Nelabai patyrusi komanda išmetė tanko rezervą į skerdimą. Ir rusiški automobiliai nukentėjo - kaip vištos išpešę. Ir jie nuodugniai su jais kovojo.
  Gerda paleido šūvį, sulaužė trisdešimt ketverių kaktą ir sušnypštė:
  - Kas yra Kūrėjas - sužeistas pragaras!
  Šarlotė taip pat iššovė, radusi taikinį, sovietiniai automobiliai pajudėjo tiesia linija, o merginos sugebėjo nušauti. Ir apskritai tai keturi reiškiniai.
  Raudonoji harpija dainavo:
  - Mūsų nuodai žudo visus!
  Ir kariai toliau šaudė, iškirtę dantis tokiais stipriais ir dideliais kaip arkliai.
  Christina apgailėtinai tviteryje parašė:
  - Mūsų nuodai žudo visus!
  Magda, pataikydama trisdešimt ketverių, lojo:
  - Tai mūsų rezultatas!
  Veronika, Oksana ir Nataša kartu su kitomis merginomis išėjo iš apsupties. Merginų batalionui buvo įsakyta trauktis į užpakalį, nes kariai praktiškai neturėjo prieštankinių ginklų. Stalenida Pavlovna turėjo karo patirties, tarnaudama savanore Ispanijoje. Ir aš supratau, kad pasienio kariuomenė negalėjo atsispirti "E" serijos tankams. Merginos vis dėlto išmušė kelis transporterius, tačiau pačios patyrė nuostolių.
  Dabar batalionas išsiskirstė ir atsitraukė.
  Veronika, Oksana ir Nataša, nusiavę batus, išėjo basos ir su lengvomis palaidinėmis. Sovietų kariuomenė nepasirengusi atmušti sunkiųjų tankų kolonų. O per E-50 tanką tiesiog nėra ko prasibrauti. Vienintelė galimybė - sugadinti vikšrus. Tačiau šioje mašinoje ritinėliai yra ant atskirų vežimėlių ir juos labai sunku išjungti.
  Merginos judėjo į rytus per mišką ir nedidelėmis grupėmis. Jie atrodė labai jaudinantys. Jie užsimaudavo kelnes ir tik šviesiais marškiniais. Ilgi, šviesūs, šiek tiek garbanoti plaukai slinko žemyn. Basas pėdas maloniai kutena žolė, kartais pasitaiko nelygumai. Viskas atrodo itin erotiškai. Krūtys matosi per plonus marškinius.
  Veronika, grėbdama žolę basa koja, suirzusi sako:
  - Po velnių - karas ką tik prasidėjo, o tu jau turi trauktis!
  Oksana, kurios šviesūs plaukai buvo šiek tiek rausvi, griežia dantimis, atsako:
  - Ir aš neturėjau jokių ypatingų iliuzijų! Hitleris užkariavo beveik visą pasaulį... Pabandyk su tokia minia, tu susitvarkysi!
  Nataša papurtė sniego baltumo plaukus ir pasakė:
  - Visi nori įtikti... Sunku su jais susitvarkyti! Būti ištikimam nėra lengva!
  Veronika linktelėjo. Jos plaukai tokie auksiniai ir gražūs. Ji puiki.
  Tačiau Viktorija juos pasivijo. Raudonplaukė mergina. Plaukai kaip ugnis. Ir taip aštriai. Pūtė vėjas ir, rodos, plazdena proletarinė vėliava, tokie liepsnojantys plaukai.
  Viktorija nusivilko marškinius ir apnuogino liemenį. Jos krūtys buvo pilnos, speneliai raudoni, kaip aguonos. Gražus karys. Ir jos stiprus, treniruotas kūnas atsiskleidžia.
  Nataša kikeno ir taip pat apnuogino liemenį pastebėdama:
  - O mūsų kūnai gražūs... Mes tik amazonės!
  Veronika papurtė galvą.
  - Ar ne per radikalu - apnuoginti krūtinę! Privalote laikytis padorumo taisyklių!
  Viktorija papurtė galvą ir papurtė raudonas garbanas.
  - Komunistinėje visuomenėje - moralės taisyklės, sąvoka reliatyvi. - Mergina papurtė nuogas krūtis, jos raudoni speneliai spindėjo labai gundančiai. - Būti nuogai nėra nuodėmė. Tiksliau, nuodėmės samprata yra kunigiška, bet mūsų tikėjimas - laisvė nuo buržuazinės moralės!
  Nataša patvirtino purtydama savo sodrų ir elastingą biustą:
  - Arčiau gamtos! Arčiau gamtos! Ir natūralus nuogumas!
  Oksana taip pat šypsojosi ir apnuogino liemenį. Tiesą sakant, vasaros karštyje, kaip malonu, kai krūtys yra nuogos. Ir vėjas juos pučia. Graži mergina, o nuogybės ateina. Visos merginos sportiškos, su figūromis, nuogi karių kūnai atrodo labai harmoningai.
  Gražios merginos eina taku. Jie yra tokie žavingi ir labai patrauklūs.
  Veronika čiulbėjo purtydama galvą.
  Bet tai visai nėra estetiška!
  Viktorija neigiamai papurtė galvą.
  - Ne! Mes turime puikius kūnus! Ir mes atrodome nuogos tiesiog puikiai!
  Nataša linktelėjo ir pašokusi pasakė:
  - Buvo gera būti nuogam... Štai atėjo Iljičius su ginklu!
  Oksana glostė jai krūtinę ir sucypė:
  - Tiesą sakant, mano biustas yra puikus!
  Viktorija entuziastingai dainavo:
  - O, merginos, o mes plėšikai! Piniginės, piniginės ir piniginės! Matėme dolerius - aukso kalnus!
  Nataša, purtydama nuogas krūtis, šypsodamasi dainavo:
  - Jie būdavo nuogi, basi, blogi!
  Ir visi keturi prapliupo juoktis. Merginos pliaukštelėjo basomis kojomis, kilnojo nuogus kulnus. Gražūs kariai. Už jų - kuprinės ir PPSh automatiniai šautuvai. Mieli kariai, labai nuostabūs.
  Veronika tyliai pasakė:
  - Prieš Dievą mes visi lygūs... Ir teks atsakyti už ištvirkimą!
  Nataša nusijuokė ir ryžtingai atsakė:
  - Dievo nėra! Tai pasaka!
  Viktorija, purtydama nuogas, įdegusias krūtis, entuziastingai sušuko:
  - Dievą sugalvojo šio pasaulio galingieji, kad palaikytų žmones!
  Veronika neigiamai papurtė auksinę galvą.
  Kas tada sukūrė visatą?
  Viktorija nusijuokė ir atsakė:
  - Pačios visatos auga kaip lapai ant medžio. Jie auga iš nieko. Kai tolimoje begalybėje medis visatoje pradėjo augti nuo nulio, ir nuo tada atsirado daug visatų.
  Nataša kikeno ir iškišo liežuvį, pastebėdama:
  - Karšta! Ar galime nusimauti kelnes?
  Viktorija palaikė idėją:
  - Tai puiki idėja!
  Ir visos trys merginos vienbalsiai atsikratė kelnių, likdamos kelnaitėse. O kokie stiprūs ir raumeningi jų kūnai. Tiesiog didinga, ir akrobatika.
  Oksana su džiaugsmu dainavo:
  - Tarakonas turi antenas, mergina - nuogas kelnaites!
  Tik Veronika liko su pasiraitojusiomis kelnėmis ir apsivilkusi marškinius. Ji priekaištingai atsakė:
  - Negera taip būti nuogam! O jei jie mus pamatys!
  Nataša nusijuokė ir atsakė:
  - Ir tegu jie net mato! Man patinka jaudinti vyrus!
  Viktorija kikeno, papurtė beveik nuogas šlaunis ir atsakė:
  - Vyrai yra šiukšlės - tik šiukšlės!
  Ir basa koja atsitrenkusi į naują grybelį pridūrė:
  - Kaip gera paimti eržilą ir juo joti!
  Oksana šypsodamasi pastebėjo:
  - Kai tave glosto, malonu... Ypač jei vyrai jauni, gražūs...
  Nataša merginoms priminė:
  - Prisimink, mes pagavome berniuką. Nuostabus vaikas, ir tikrai jis turi puikų tobulumą po savo metų!
  Viktorija apsilaižė lūpas ir su geismu balse pasakė:
  - Būtų puiku tai patikrinti!
  Veronika pasipiktinusi lojo:
  - Kokius bjaurius dalykus tu sakai! Negalima taip pasijuokti iš žmonių jausmų! Ypač kai kalbama apie vokiečių kalbą, bet berniukas!
  Oksana nusijuokė ir atsakė:
  - Atleiskite, bet mano širdis tokia nešvari...
  Nataša lengvai patvirtino:
  - Vokiečiai žengia į priekį, o aš noriu svajoti apie ką nors gero! Pavyzdžiui, apie berniukus!
  Viktorija juokdamasi pasiūlė:
  - O jei tikrai gaudytumėte vyrus? Buvo taip puiku!
  Veronika griežtai atsakė:
  - Moterys puošiamos kuklumu, o ne įžūliu priekabiavimu!
  Viktorija neigiamai papurtė liepsnojančią galvą. Ji pliaukštelėjo basomis kojomis ir lojo:
  - Ne! Tiesiog nėra didesnio malonumo, pačiai pasirinkti vyrą ir tempti ją į lovą. Raudonplaukė velnias papurtė savo vario raudonumo garbanas ir tęsė. - Tai štai dėl malonumo paguldyti į krūmus, o ne nusileisti.
  Veronika griežtai pasakė:
  - Seksas be priežasties yra kvailio požymis! - Ir pridūrė. - Tai prieštarauja komunistinės moralės normoms!
  Viktorija nesutiko:
  - Pats Leninas sakė - žmonos turi būti bendros!
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - Na, negaliu sakyti, kad taip puoliau į vyrus, bet smagu vaidinti aktyvų vaidmenį! Jei pats mėgsti pasirinkti kam pataikyti! Bet iš mūsų pusės tai neįvyksta.
  Viktorija pritardama linktelėjo.
  - Taip, pas mus tik merginos... Bet tu gali perlipti tvorą! - su dideliu malonumu čiulbėjo mergina. - Valstiečiai, mužikai... Mūsų vyrai uoliai šliaužia ant pilvo!
  Veronika neigiamai papurtė galvą.
  - Ne, Leninas niekada to nesakė!
  Nataša protestuodama sušuko:
  - Ne, Vladimiras Iljičius būtent taip pasakė! Komunizmo laikais viskas bus bendra, įskaitant žmonas!
  Viktorija nusijuokė ir sumurmėjo:
  - Moterys geros... Vyrai dar geresni! Ech, kad tave sugautų, išprievartautų ten visa kompanija.
  Merginos vieningai juokėsi. O Viktorija išsišiepusi pridūrė:
  - Ir tada jie sumušė jį šautuvo buožėmis! O kulniukai būtų padegti švelnia liepsna ir apibarstyti korbitu!
  Nataša basa koja spyrė į guzą ir sušuko:
  - Kulniukai yra patenkinti, kai juos sumuša bambukais! Štai Kinijoje merginos ir berniukai buvo mušami lazdomis ant plikų padų. Ir jiems tai patiko!
  Viktorija su pasimėgavimu dainavo:
  - Kokie kankinimai Holivude! Tik katės, o ne žmonės!
  Veronika išmintingai pastebėjo:
  - Čia pateksite į pragarą... Būsite kankinami, o kulnus degins ne tik bambukais, bet ir iki raudonumo įkaitusia geležimi!
  Nataša dainavo stipriai sugniauždama kumščius:
  - Juodasis varnas prie kitų vartų!
  Viktorija, purtydama nuogas krūtis raudonais speneliais, tęsė:
  - Lopšys, antrankiai, suplėšyta burna!
  Oksana, kurios krūtys taip pat nuogos ir purtydama klubus, atsakė:
  - Kiek kartų po kovos mano galva!
  Veronika palaikė impulsą, trypdama basomis kojomis:
  - Iš perpildytos kapojimo bloko nuskridau kur ....
  Nataša įnirtingai sušuko kratydama nuogas krūtis:
  - Kur yra Tėvynė! Tegul jie negražiai rėkia!
  Viktorija pliaukštelėjo ir cyptelėjo, sukdama klubus, vos dengtą permatomomis kelnaitėmis:
  - Ir ji mums patinka, net jei ji nėra graži!
  Oksana sušnypštė trūkčiodama nuogus įdegusius kelius:
  - Pasitikėk niekšai!
  Veronika atsidususi pasakė:
  - Esame sovietiniai pasieniečiai. O mes kalbame kaip tvoros kekšės. Ar tai įmanoma...
  Viktorija atsakydama dainavo:
  - Ačiū Stalinui, vade! Kvailoms, tuščioms akims! Už tai, kad esame kaip utėlė, tu negali gyventi!
  Nataša pagrasino raudonajam velniui kumščiu:
  - Nu, tu toks ne kurtas! Jūs pateksite į specialų skyrių!
  Viktorija užtikrintai pasakė:
  - Netrukus vokiečiai ateis į Maskvą... Ir jau Staliną paims į narvą!
  Oksana nusijuokė ir paprieštaravo:
  Ar manote, kad karo baigtis yra savaime suprantama?
  Viktorija gana rimtai atsakė:
  - Kaip kitaip? Hitleris yra okupuota daugiau nei pusė pasaulio, taip pat Japonija ir jos kolonijos. - mergina piktai trypė savo grakščia, basa koja. - O mes net neturime padorių tankų! KV serija yra automobilių parodija. T-34 aiškiai per mažas. Bet normalus bakas nebuvo sukurtas! Ir šarvus pradurti kriauklės bus prastesnės nei vokiškos!
  Nataša sunkiai atsiduso ir sumurmėjo:
  - Turime su tuo sutikti! Deja, mūsų tankai vis dar tokie netobuli. O kaip su KV? Taip, jie lūžta...
  Merginos nutilo, o jų žaismingumas sumažėjo.
  Iš tiesų, jau pirmosios karo valandos parodė, kad T-34-76 neturi visiškai patikimos pavarų dėžės, o tuo labiau KV serijos. O kas bloga, kuo tankas sunkesnis, tuo jis silpnesnis pritaikytas judėjimui. O 200 mm priekinių šarvų neužtenka net 88 mm Panther-2 pabūklo sviediniams laikyti, o ne E-50.
  Kaip netikėtai paaiškėjo, vokiški automobiliai yra daug stipresni dėl priekinių šarvų ir gebėjimo atlaikyti smūgį. O sovietinės technologijos akivaizdžiai žlunga.
  Tačiau tikrojoje istorijoje vokiečiai laimėjo jau pirmomis valandomis ir dienomis. Tačiau jie neturėjo tiek tankų ir orlaivių, tiek didžiulių reaktyvinių lėktuvų. O sunkesnių nei dvidešimt dvi tonas automobilių nebuvo. Apskritai vokiečiai keturiasdešimt pirmaisiais metais pasirodė stebėtinai silpni. Ir tuo pačiu keista buvo nugalėti stipresnį varžovą. Ir dabar? Visi nacių koziriai: kovinė patirtis, geresnis kariuomenės mobilumas, galimybė prasiveržti į gynybą - sustiprėjo. Ir fiureris yra ne trijų su puse tūkstančio lengvųjų tankų, o dešimties tūkstančių sunkiųjų. Ir reaktyviniai lėktuvai, kurie iš principo sraigtas nėra varžovas.
  O Raudonoji armija vis tiek geriau išmokyta pulti nei gintis. Ir jie mokė kareivius mušti priešą savo teritorijoje, o ne ginti savo. Žinoma, kai kurie dalykai pagerėjo. Molotovo linija buvo baigta. Tai jau pliusas. Gynybinė linija inžineriniu požiūriu yra daug stipresnė nei keturiasdešimt pirmaisiais metais.
  Be to, kariai vis dar yra geriau mobilizuoti nei realioje istorijoje. Ir pasiruošęs atremti smūgį. Bet vis tiek treniruotis gynyboje nėra labai gerai. Dvasia nėra per daug įžeidžianti. Aviacija atvirai praeina. O pilotų parengimo lygio negalima lyginti su vokiečių kalba. Tačiau Fritz turi tokią milžinišką patirtį.
  Jėgų pusiausvyra daug prastesnė nei keturiasdešimt pirmaisiais metais. Tada SSRS turėjo keturis kartus daugiau tankų ir lėktuvų ir vis tiek žlugo. Ir dabar? Dabar vokiečiai turi pranašumą kokybe ir kiekybe. Be to, tankuose kokybė yra oi, kaip pastebima nacių pusėje. Taip, ir aviacija.
  Galbūt todėl keturios merginos yra tokios pesimistiškos.
  Kariai visai neprasideda.
  Nataša, lipdama ant medžių šaknų ir jausdama dilgčiojimą basose kojose, pastebėjo:
  - Mes parodėme nugarą priešams! O gal geriau būtų atsistoti ir oriai mirti!
  Viktorija papurtė raudoną galvą.
  Ką pakeis mūsų mirtis? Tik naciai girsis nauja pergale!
  Veronika sutiko:
  - Teisingai! Mūsų mirtis tik pridės fašistų laurų! Ir jūs turėtumėte įsigyti naujausius ginklus ir kovoti su naciais.
  Oksana skeptiškai pastebėjo:
  - Bet kaip? Prieš E-50, jokių ginklų!
  . 3 SKYRIUS
  Merginos nutilo... Ir tikrai, koks tankas yra E-50? Mašina su tankiu išdėstymu, žemiau dviejų metrų ir dideliais šarvų pasvirimo kampais. Savotiškas tankų statybos tobulumas.
  Naujos kartos mašinos su pistoleto hidrauliniu stabilizatoriumi. Ir šarvai pasvirę ir šonai, ir kakta, ir laivagalis. Pritūpimo tipas. Iš principo silpnoji vieta yra korpuso apačia, jei pateksite tarp ritinėlių. Tačiau tai taip pat reikia žinoti. Be to, vokiečiai kabo ant vikšrų ir ekranų - suteikdami dvigubą apsaugą.
  Taigi "Fritz" gavo optimalų baką, kurio SU-100, vis dar retas savaeigis pistoletas, negalėjo priimti.
  Apšaudant sovietines pozicijas buvo panaudoti dujiniai pabūklai ir bombonešiai.
  Tačiau dabar atakos lėktuvas skrido virš merginų. Jie aiškiai grasino gražuoles palaidoti.
  Jei tik jie galėtų juos pamatyti, žinoma.
  Nataša apnuoginusi veidą pasakė:
  - Mes visos kalės moterys - fiureris nėra šaunus!
  Ir vėl ji nusišypsojo naciams.
  Viktorija logiškai ir šmaikščiai pastebėjo:
  - Jis ne pirmas kovotojas, net ne antras!
  Oksana rimtai pažymėjo:
  - "Panther" -2 laive yra visiškai įmanoma. Ji turi tik 82 mm šarvus po nedideliu nuolydžiu. Mums tai nebus problema!
  Veronika nusijuokė ir pasiūlė:
  - Galbūt galime tiesiog padaryti tokį baką...
  Merginos kelias valandas vaikščiojo nesustodamos. Laikas praėjo po pietų. Galite sustoti ir valgyti. Žmonės SSRS negyveno per lengvai, tačiau padėtis ekonomikoje pagerėjo. Dalis prekių buvo parduodamos labai mažomis davinio kainomis, dalis - didelėmis komercinėmis kainomis.
  Trečiasis 1938-1942 metų penkerių metų planas formaliai buvo net per daug įvykdytas. Tačiau tai buvo pasiekta pailginus darbo dieną ir taikant drakoniškas bausmes už pravaikštas. Tuo labiau formaliai pirmi du penkerių metų planai buvo perpildyti, bet iš tikrųjų taip nėra. Aukštas infliacijos lygis leido manipuliuoti statistika.
  Tačiau šalis vystėsi gana greitai. Gal ne taip greitai, kaip pagal oficialią statistiką, bet... Skaičiai augo. Buvo statomos gamyklos, gamyba ypač didėjo mechanikos inžinerijoje. Padidintas velenas ir ginklai.
  Pridėtas žemės ūkis. Po pradinio kolektyvizacijos sukelto nuosmukio pradėjo veikti kolūkiai. Buvo gaminama vis daugiau traktorių, trąšų, įvairių padargų. Kolūkiai pamažu kilo. Ketvirtasis penkerių metų planas planuotas kiek kukliau, nes kuo aukštesnis lygis. Kuo sunkiau pakelti šį lygį! Tačiau keturiasdešimt treti ir keturiasdešimt ketvirti metai praėjo, bent jau oficialiai, pagal planą. Ar net šiek tiek į priekį. Taip pat buvo aktyviai skatinamas dirbti viršvalandžius. ir įvairių rūšių paskolos.
  Žemės ūkis pridėjo šiek tiek daugiau, o tai leido užšaldyti maisto raciono kainas ir padidinti maisto išleidimo limitą. Atlyginimai šiek tiek pakilo.
  Žinoma, SSRS ne viskas taip tobula kaip kino ekranuose, bet gyvenimas pamažu gerėjo. Atsirado dviračiai ir net keturiasdešimt ketvirtaisiais metais pirmieji nespalvoti televizoriai. Žinoma, jie nufilmavo ir pirmąjį spalvotą filmą apie Staliną. Į seriją buvo išleistas automobilis "Moskvich". Pridėta konservų ir saldumynų, konditerijos gaminių gamyba. Parduodama ir šaldytuvai ant amoniako.
  Tai yra, SSRS buvo pamainos į gerąją pusę. Ir NKVD jau nebe taip siautėjo kaip trisdešimt septintais ir trisdešimt aštuntais metais. Žinoma, žmonės nenorėjo karo. O vokiečiai išsigando.
  SSRS jau buvo labai išvystyta sunkioji pramonė ir mechaninė inžinerija. Tačiau kol kas jie neturėjo laiko papildyti kariuomenės automobiliais. Nors, žinoma, lyginant su keturiasdešimt pirmaisiais metais, įranga išaugo eilės tvarka. O pačios kariuomenės dydis siekė vienuolika milijonų - dvigubai daugiau nei keturiasdešimt pirmajame. Ir ekonomikai sunkiai sekėsi neatsilikti.
  Stalinui pavyko sukurti stiprią pramonę, tačiau fiureris laimėjo per daug, ir nebuvo įmanoma su juo susidoroti. Ištekliai pasirodė visiškai nepalyginami.
  Bet geras troškinys jau buvo gaminamas SSRS. O mergaitės su malonumu valgydavo jį kartu su svogūnais ir duona.
  Nataša piktai pastebėjo, kramtydama mėsą:
  - Na, kodėl fiureris dar neišvyko į Japoniją! Ir ateik pas mus!
  Viktorija, basa koja stipriai trenkdama į kliūtį, atsakė:
  - Kvailybė neįveikiama!
  Oksana pasiūlė:
  - Manau, kad Fricai mus nuvertina! Tačiau iš tikrųjų mes turime suplėšyti visą šį Hitlerio paketą į gabalus!
  Veronika atsidususi pasakė:
  - Mums nepasisekė... Nors karas galėjo prasidėti keturiasdešimt pirmaisiais. Tai buvo gandai tada!
  Viktorija pritariamai linktelėjo ir papurtė nuogą krūtinę šnypšdama:
  - Tikriausiai taip! Tačiau, matyt, Jugoslavija ir Didžiosios Britanijos sėkmė prieš Italiją sujaukė Hitlerio planus. Bet iš tikrųjų tai netgi buvo naudinga Fritzams.
  Nataša plikais grakščių kojų pirštais sutraiškė skruzdėlę ir pritardama linktelėjo:
  - Būtinai! Keturiasdešimt pirmaisiais metais Trečiasis Reichas be sunkiųjų tankų ir raketinės artilerijos mums būtų visiškai saugus. Mes būtume jam išdrįsę... Ir taip Fricas pakėlė kartelę.
  Mergina sunkiai atsiduso.
  Viktorija pažvelgė į Natašą. Ant nuogų, elastingų krūtų ir galvojau: "vis dėlto, kokia gražuolė", kaip būtų puiku ją paglostyti. Bet ji to nepasakė garsiai - tai tikrai nepadoru.
  Veronika logiškai pastebėjo:
  - Istorija neturi subjunktyvios nuotaikos... Tiesą sakant, būtų buvę geriau smogti keturiasdešimtaisiais metais, kai naciai veržėsi į Prancūziją. Tada momentas - patogiau nebūna!
  Viktorija paniekinamai prunkštelėjo.
  - Ir sulaužyti paktą? Stalinas su tuo nesutiks! Jis davė garbės žodį nepulti!
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - O, kokie mes kilnūs!
  Merginos baigė duoną, troškinį ir svogūnus. Jie gėrė rūgpienį iš kolbų. Mes pajudėjome toliau.
  Kažkur pasigirdo variklių ūžesys. Judėjo vokiečių tankai. Tarp jų yra ir didžiausias E-100. Speeras sugebėjo atmesti masyvesnius egzempliorius. Bet iš tikrųjų, kam tankui reikia dviejų statinių? Geriau padaryti du tankus lengvesnius su skirtingomis statinėmis, nei vieną su dviem, bet sunkius.
  E-100 taip pat nebegaminamas, tačiau jį vis dar galima rasti serijoje. Be to, Hitleris taip pat mėgsta mastodonus ir įsakė išlaikyti visą seriją nuo E-5 iki E-100.
  Gana masyvi E-75 mašina su 128 mm ir sveria aštuoniasdešimt tonų. Suvienyta su E-50 šarvuose. Vargu ar tai geriausias modelis, praktiškai bus dar blogesnis. "Karališkasis liūtas" su 210 mm patranka ir sveriančiu šimtą tonų.
  Merginos lipo į aukštą pušį ir stebi tankus. "Karališkasis liūtas" dėka 1800 arklio galių variklio, gana galingo mastodono ir veržlaus. E-100 taip pat aprūpintas galingu varikliu. "Shturmlev" taip pat juda su galingu 500 milimetrų raketų paleidimo įrenginiu. Tai viena iš efektyviausių proveržio mašinų.
  Paties tanko "Lev" likimas buvo dviprasmiškas. Jis pasirodė prieš "Panterą", spėjo kautis Švedijoje, Šveicarijoje ir išsilaipinimo metu pačioje Britanijoje.
  Hitleris užkariavo ir Šveicariją, ir Švediją, primetė Ispanijai ir Portugalijai pavergimo susitarimus. Jie buvo priversti atsisakyti nacionalinės valiutos ir įsivesti markę. Taigi, patekę į vokiečių kapitalo įtaką.
  Tankas "Liūtas" turėjo būti panaudotas prieš Ameriką. Tačiau per sunkus automobilis su nepakankamai greito šaudymo ginklu kariškiams netiko. Pirmenybė buvo teikiama pažangesnei "Pantera" -2. Ši transporto priemonė patenkino kariuomenę savo ginklais, o vairavimo charakteristikos, ypač priekiniai šarvai, yra daugiau nei verti. "Panther" -2 tapo pergalės tanku kare su JAV. O "Liūtas" buvo vartojamas itin retai. "Tigras" taip pat nebuvo labai produktyvus tankas, vos spėjęs užsidegti keturiasdešimt antrųjų metų pabaigos mūšiuose. O "Tigras" -2 pasenęs, vos spėjęs pasirodyti. Modernizuotas "Panther" -2, sveriantis penkiasdešimt tonų, nenusileido "Tigr" -2 savo apsauga ir ginkluote, o vairavimo našumu buvo pranašesnis, nes svėrė aštuoniolika tonų mažiau.
  Kovinė praktika parodė, kad "Panther" -2 yra žymiai pranašesnė už "Sherman" kovinėmis savybėmis, smogdamas šiam automobiliui iš didelio atstumo, iki trijų su puse kilometro, ir yra praktiškai neįveikiamas į kaktą ir tik iš arti. diapazonas yra pažeidžiamas į šoną. Ir toli gražu ne visiems Sherman modeliams.
  Amerika pralaimėjo vokiečių reaktyviniams lėktuvams ir "Panthers", taip pat ankstesniam E-25 - unikaliam savaeigiui, tik pusantro metro aukščio pistoletui.
  JAV kapituliavo...
  Nataša paglostė savo pačios braškinį spenelį. Ir su spindinčia šypsena ji pasakė:
  - Aš, tu! Jis, ji - kartu visa šalis!
  Viktorija palaikė:
  - Draugiška šeima kartu! Žodžiu, mūsų šimtas tūkstančių aš!
  Oksana kikeno ir, rodydama į mastodonus, pastebėjo:
  - Tankas "E" yra labai trumpas ir pritūpęs. Bus sunku jį gauti.
  Veronika liūdnai sušnypštė:
  - Telaimina mus Dievas!
  Nataša kikeno ir čiulbėjo:
  - Amerikoje visai šaliai, Amerikoje visai šaliai, Amerikoje visai šaliai - galimybės lygios!
  Ugningoji Viktorija kikena ir riaumoja:
  - Įvairiems visuomenės sluoksniams galimybės lygios!
  Ir kaip tu nori. Ir jos dantys yra gražūs, kaip matyti.
  Oksana pakomentavo:
  - Kai vokiečiai atitrūks, jiems bus labai blogai iš aprūpinimo bazių!
  Veronika nusijuokė ir pasiūlė:
  Tada melskimės!
  Nataša paniekinamai prunkštelėjo ir papurtė galvą.
  - Ne! Mes esame komjaunuoliai, vadinasi, esame ateistai!
  Viktorija agresyviai perspėjo:
  - O aš apskritai esu karingas ateistas! Ir Dievo nėra - tai medicininis faktas!
  Veronika atsargiai pastebėjo:
  Bet tu negali to įrodyti!
  Viktorija atsakydama agresyviai blykstelėjo smaragdinėmis akimis. Ir sušnypštė su šypsena:
  - Aš galiu! Jei yra Dievas, jis turi būti atsakingas. Tai reiškia, kad reikia rūpintis žmonėmis. - Rudaplaukė mergina agresyviai basa koja trenkėsi į pušies kamieną. - Ar įmanoma įsivaizduoti fenomenalų kosminį protą, kuriam nerūpėtų jo sukūrimas!
  Nataša lengvai patvirtino:
  - Viskas! Juk mes esame Dievui kaip vaikai Tėvui, o jis mumis nesirūpina!
  Veronika atsargiai pastebėjo:
  Bet net rūpestingas tėvas baudžia savo vaikus...
  Nataša kikeno atsakydama.
  - Bet nesugadink jų!
  Viktorija piktai pastebėjo:
  - Tavo Dieve tikrai yra keisti auklėjimo metodai! Pavyzdžiui, jis paėmė ir nuskandino visą žmoniją ir net nekaltus gyvūnus. Kyla klausimas, kokie fašistiniai metodai?
  Oksana šypsodamasi pridūrė:
  - Ir apskritai, amžinos kančios pragare... Tai taip pat akivaizdus perteklius, nes jokie teisingumo metodai negali pateisinti kankinimų!
  Veronika sutrikusi išskėtė rankas ir atsidususi tarė:
  - Taip pat manau, kad Nojaus potvynis yra per didelis. Bet žemė Dievo akyse buvo pilna nuodėmės...
  Viktorija nusijuokė:
  - Taip, vaikai pradėjo išdaigauti. Tėvas paėmė kulkosvaidį ir šaudė į tuos, kurie plevėsavo, palikdamas tik tuos, kurie sėdėjo tyliau už vandenį, po žole. Raudonplaukė apnuogino didelius dantis. - Tokia gaunama analogija!
  Veronika gūžtelėjo pečiais ir tyliai pasakė:
  - Nesu kunigas, kad į tokius klausimus atsakyčiau. Bet aš manau, kad Dievas turėjo tam priežasčių.
  Viktorija nusijuokė ir pasakė:
  - Taip... Ne veltui jie krito be priežasties, tik visus matė tarsi dingusius!
  Nataša pasiūlė:
  - Galbūt Biblija yra tik žydų pasaka. Kodėl turėtume tuo tikėti?
  Oksana išsakė savo nuomonę:
  - Bet kokiu atveju privalai saugoti savo garbę. Ir per daug nesitikėkite pomirtiniu rojumi!
  Viktorija nusijuokė ir pasakė:
  - Taip... Kunigai mėgsta pasakoti istorijas! Ir nelabai patrauklu!
  Veronika tyliai pastebėjo:
  - Bet Jėzus Kristus yra gana patrauklus įvaizdis!
  Viktorija nusijuokė ir papurtė galvą.
  - Už tokio pacifisto aš netekėsiu!
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - Taip, žmogus turi atsistoti už save... O ko Biblija moko? Jie trenkė tau į dešinį skruostą - pasukite į kairę!
  Veronika norėjo pasakyti, bet aiškiai susigėdo. Tada Viktorija įdėjo:
  - Tikrai keista moralė. Arba Dievas moko mus mylėti priešus, arba paskandina visą žmoniją iš karto. Ir kaip tai galima paaiškinti?
  Nataša sau atsakė:
  - Manau, kad Bibliją parašė talentingi vizionieriai!
  Veronika vangiai tam prieštaravo:
  - Kas į tai žiūri... Bet kitaip nei Dievo egzistavimas Visatos atsiradimo paaiškinti neįmanoma. - Tada mergina nudžiugo. Ji perbraukė plika, nuskusta koja palei žievę ir tęsė. - Kad ir ką sakytume, bet neįmanoma rasti ar sugalvoti įtikinamesnės Visatos kilmės versijos, išskyrus tai, kaip Dievas ją sukūrė!
  Nataša gūžtelėjo pečiais ir paklausė:
  - O pagrindinė Dievo pasirodymo priežastis?
  Veronika atsiduso ir, praradusi pasitikėjimą, atsakė:
  - Tai jau aksioma... Reikėtų priimti tikėjimu, kad Dievas yra. Ir kad ji egzistavo amžinai ir neturi pirmosios priežasties.
  Nataša neigiamai papurtė galvą.
  - Tikėjimu priimti Dievo amžinybę? Bet galiu pasiūlyti tikėjimu priimti visatos amžinybę, bet be Visagalio...
  Veronika logiškai pastebėjo:
  - Tai panašu į alogizmą. Kaip yra ši amžina materija ir iš kur ji atsirado?
  Viktorija iškart atkirto:
  - O kas logiška - Dievas amžinas... O iš kur jis atsirado!? Tuo labiau iš karto visagalis ir visažinis?
  Veronika su neviltimi atsakė:
  - Visada egzistavo... Priimame tikėjimu! O kaip tai įmanoma - nesuvokiama!
  Nataša pastebėjo:
  "Iš tiesų, čia esame lygiaverčiai. Materija turėjo kažkaip atsirasti. Ir nutinka tai, kas neįsivaizduojama. - mergina nusišypsojo ir užtikrintai pažymėjo. - Bet vis tiek klausimas, kodėl žemėje tiek daug blogio, lieka atviras.
  Iš tikrųjų yra dėl ko ginčytis...
  Bet kokiu atveju naciams priešinosi mažesnės, mažiau patyrusios ir prastesnės techninės jėgos.
  Jei realioje istorijoje keturiasdešimt pirmaisiais metais SSRS turėjo keturis kartus pranašumą tankų, su geresnės kokybės transporto priemonėmis, tai dabar vokiečiai jau turi daugiau mastodonų ir jie yra efektyvesni. O vokiečiai turi reaktyvinių lėktuvų, taip pat ir daugiau pagal skaičių ir kokybę. Realioje istorijoje SSRS turėjo keturis kartus daugiau lėktuvų. Tiesa, galbūt kokybė yra "Luftwaffe" pusėje. Pasenę automobiliai buvo prastesni už vokiškus. Ir naujausios taip pat nebuvo vienareikšmės. Tačiau dabar vokiečiai jau turi reaktyvinius lėktuvus, kuriems sovietiniai propeleriniai lėktuvai nėra varžovai.
  Žinoma, jiems pavyko iškasti gynybos linijas, tačiau treniruotės gana silpnos. Vis dėlto Raudonoji armija daugiausia yra puolimo pobūdžio. Vienas pliusas yra tai, kad vokiečiai negalėjo nustebinti kariuomenės. Tačiau minusas yra tas, kad jie turi kiekybinį pranašumą visame kame ir net daugiau tikros kovos patirties nei keturiasdešimt pirmoje.
  Plius dar supranta jėgų skaičių. Ir taip sunku atsispirti. Keturiasdešimt pirmaisiais SSRS metais po mobilizacijos jis skaičiumi aplenkė Vermachtą, tačiau buvo prastesnis pėstininkų ir bendro mobilumo kokybe. Dabar kokybės sąskaita ne viskas aišku. Vermachte yra daug kolonijinių divizijų, nelabai pasirengusių kovai. Bet kita vertus, geras MP-44 šturmo propeleris ir daug įrangos. Ir šioje planetoje priešas tapo dar stipresnis. SSRS, žinoma, irgi pridėjo, bet ne tiek.
  Beveik visas pasaulis yra prieš Rusiją. Ir čia tikimybė yra daug mažesnė nei keturiasdešimt pirmajame.
  Albina, numušusi kelis lėktuvus, pastebėjo:
  - Čia mes kuliame, kuliame, bet krantų nesimato...
  Alvina nusijuokė ir atsakė:
  - Mes jau artėjame prie Dniepro ir bus didelis mūšis ...
  Bikinio kariai tęsė savo žygį. Naciai aplenkė Bresto tvirtovę ir užkimšo katilą. Tankas E-50, judantis rytų kryptimi.
  Gerda entuziastingai dainavo:
  - Aš tokia šauni mergina! Visus priešus laužau kaip varveklius... O šaltyje basas, drąsiai, kad net kibirkštys liejasi iš po kojų!
  Šarlotė kikeno, trenkė trisdešimt keturiais į kūną ir entuziastingai sušuko:
  - Nėra pagrindo abejoti Tėvyne! Kariai yra kietesni už vyrus!
  Christina taip pat paspaudė mygtuką basa koja ir įnirtingai išdavė, išmušdama sovietų patranką. Taigi net bagažinė nukrito:
  - Pajamos didelės kaip kalnų viršūnės!
  Magda vieną po kito iššovė iš patrankos. Jis buvo 105 mm ir mirtinas pagal naujausią modifikaciją, jis buvo gana greitas, paleisdamas dešimt šūvių per minutę.
  Mergina suspaudė nuogus pirštus ir sušnibždėjo:
  - Procentas ateities eilutėje...
  Gerda daužė sovietų tanką, sutraiškė šarvus ir sušuko:
  - Pamatysite patys!
  Ji trinktelėjo, o Šarlotė, naudodama nuogus kojų pirštus, laukiniu, pašėlusiu riaumojimu:
  - Tėvynė dabar arčiau mūsų!
  Christina taip pat iššovė, naudodama nuogų, įdegusių kojų pirštus, išduodama:
  -Pasveikink saulę su mumis!
  Magda taip pat trenkė ir paspaudė nuogą kulną. Ji sudaužė sovietinį patranką į plaukiojančias skeveldras dainuodama:
  - Tėvynė yra stipriausia!
  O kariai riaumos kaip buivolai skerdykloje. Keturi labai mėgsta vyrus. Jiems tai tikrai tinka. Kodėl gi ne? Jie tokie gražūs ir agresyvūs. Ir mylintis. O žmogus yra šuo, tik viliok. Ir jūs turėsite viską, įskaitant pinigus. O šios moterys fiziškai labai stiprios. O vyrišką tobulumą jie virškina pašėlusiu temperamentu. Ir nuolatinis malonumas.
  Nereikia laukti ištisų metų vyro - ir vis dėlto orgazmas tave suras!
  Gerda paėmė jį ir riaumojo, šaudydama į sovietų trisdešimt keturis ir nugriovė bokštą:
  - Esu tikras susinaikinimo riteris!
  Christina iškišo liežuvį ir grėsmingai sušuko:
  - O mano šypsena kaip panteros!
  Šarlotė kalbėjo agresyviai, purtydama kumštį ir stumdama vairasvirtę nuogais kojų pirštais.
  Ir laukia dideli pokyčiai!
  Magda čiulbėjo ir šaukė:
  - Mes esame heteros įsikūnijimas!
  Gerda nusijuokė ir atsakė:
  - Kaip gera, kai tave glosto gražių jaunuolių rankos!
  O mergina įsivaizdavo, kaip jos delnai letenomis riečia braškių spenelius. Tai tikrai taip nuostabu. Ir kutenantis ir jaudinantis. Ir labai grazu.
  Gerda apšaudė sovietinį SU-85. Ji sudaužė automobilį ir čiulbėjo basomis kojomis į šarvus:
  - Ak, ąžuolo ponios, ąžuolo ponios!
  Charlotte agresyviai patvirtino, išpūtusi skruostus ir purtydama pilnas krūtis.
  - Duba! Ąžuolas! Duba ponios!
  O kaip ims ir juoksis... Tarsi varpai skambėtų. Ir jo balsas toks švytintis.
  O jos auka buvo 76 milimetrų rusiškas ginklas. Ginklai gana archajiški.
  Christina nusijuokė ir sušuko:
  - Aš riaumosiu ir sulaužysiu!
  O plikais pirštais ji taip pat nukreipė sviedinį į priešo automobilį.
  Kokia ji graži. Auksas ir varis yra puikūs!
  Magda yra visiškai auksinė, nes su entuziazmu dainuoja:
  - Skubusas vis dar verkia...
  Tada ji apsisuko apie sovietinį trisdešimt ketvertą ir toliau liūdnai dainavo.
  - Berlyne ji svetima!
  Gerda sušnibždėjo atsakydama. Ji nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką ir numušė sovietinę haubicą.
  - Berlynas - pasaulio sostinė!
  Šarlotė sumurmėjo atsakydama:
  - O Londonas - Paryžiaus sostinė!
  Ir vinys ant sovietinio T-26. Mašina, nors ir nėra didelė, taip pat laikoma tanku.
  Christina paėmė jį ir atidavė, sukdama dviratį basomis kojomis:
  - O Paryžius yra Romos sostinė!
  Tada, kai tik nusijuoks... Ir smaragdinėmis akimis jis gręžsis per visus karius iš eilės. Ir šypsokis tuo pačiu, ir spindi dantimis. Bet išvis kaip jis ims ir plaks ant sovietų tankų. Trisdešimt ketvirtą jis nugriaus pusę bokšto.
  O paskui ją Magda paims ir granata uždegs. Tai yra, sviedinys. Pagal SU-76. Jau aišku pasenęs automobilis, bet vis dar įtrauktas į sąrašą.
  Ir čiulbėjo:
  - O Roma - Majamio sostinė!
  Tai tikrai juokinga. Tačiau merginos per daug susižavėjo. Jie nepastebėjo, kaip prie jų prišliaužė pora sovietinės armijos karių su prieštankinių granatų ryšuliais ir susprogdino vikšrus. O kaip ims ir sprogs. Volai sprogo ir E-50 prarado mobilumą.
  Na, kas atsitiks...
  Naciai turi daug tankų ir yra daug pažangesni nei sovietiniai. Ir jie turi daugiau patyrusių ekipažų.
  Žinoma, yra daug užsienio karių, o tai kelia tam tikrų problemų, bet tai nėra baisu. Tačiau karių skaičius yra labai didelis. Ir tu negali tam ginčytis.
  Keturiasdešimt pirmųjų metų skaičiaus Fritzui tiesiog nepakako. Tankų buvo ypač mažai. Ir tai neleido jiems kovoti.
  Albina ir Alvina ant puolimo lėktuvų išpylė bombas ant priešo. Raudonoji armija, nuo jų smūgių, drebėjo ir žuvo.
  Albina, numetusi dar vieną mirties dovaną, sucypė:
  - Už ryžtingus pokyčius ir pergalę!
  Alvina lengvai patvirtino, šaudydama nuogais pirštais paspausdama vairasvirtės mygtukus:
  - Už tai, kad jie nuskriejo nuo kojų nuo Trečiojo Reicho sėkmių.
  Vokiečių lakūnai Gertrūda ir Adala, pliaukštelėdami basomis kojomis, įlipo į dvivietį XE-328, į reaktyvinį aparatą - tai pabaisa su dešimčia pneumatinių ginklų.
  Lietus ką tik praėjo ir merginos paliko grakščius, labai aiškius nuogų kojų pėdsakus.
  Jie buvo tokie viliojantys, kad aerodrome tarnaujantys paaugliai akimis godžiai rijo plikas pėdsakus, net vaikinams ėmė pūstis tobulumas. Apskritai pilotų buvo daug - kovos parodė, kad moterys vienodomis sąlygomis išgyvena dvigubai daugiau nei vyrai. Ir tai reiškia, kad jie yra veiksmingi. Ir Hitleris, žinoma, nėra toks žmogus, kad ko nors gailėtųsi.
  Pačiame Trečiajame Reiche buvo oficialiai įvesta poligamija - teisė į keturias žmonas. Tai labai praktiška. Bet ne per daug tinkantis prie krikščioniškų tradicijų. Nenuostabu, kad fašizmas ieško naujos religijos formos. Hitleris primygtinai reikalauja, kad tai būtų monoteizmas, bet toks ypatingas - su pagoniškų, senovės germanų dievų panteonu. Žinoma, pats Hitleris šiame panteone yra aukščiau už viską, kaip Aukščiausiojo Dievo pasiuntinys ir pasiuntinys.
  Taigi fiureris, žinoma, labai mėgsta save auginti.
  Gertrūda ir Adala į dangų paleidžia savo daugiafunkcį atakos lėktuvą, kuris taip pat gali atlikti naikintuvo vaidmenį.
  Kariai labai pasitiki savimi. Rusai neturi reaktyvinių lėktuvų ir vargu ar galės atlaikyti dangaus tigrų puolimą.
  Gertrūda sumurmėjo:
  - Aš esu degančio upelio riteris ...
  Adala entuziastingai patvirtino, atidengdama dantis:
  - Ir aš visus patikrinsiu!
  Merginos nusijuokė. Jie plikomis kulnais spaudė pedalus ir suko reaktyvinį atakos lėktuvą.
  Dar buvo tamsu, bet rytuose jau ryškėjo šviesos ruožas. Merginos švilpė... Po jomis jau plaukė Rusijos platybės. Moterys karės kikeno ir mirktelėjo viena kitai. Jie tokie ekstravagantiški ir gražūs.
  Čia jų link pakyla sovietiniai automobiliai. Sraigtas Yak-9 yra bene labiausiai masiškai gaminamas aparatas tarp naujausių leidimų. Ne per daug ginkluotas, bet palyginti pigus ir su mažais šarvais. MIG-5, greitesnis, su kulkosvaidžiais. MIG-3 yra ankstesnis modelis. LAGG-7 tikriausiai yra greičiausias ir ginkluotiausias paukštis. Naujausioje modifikacijoje yra net trys 20 mm pabūklai.
  Bet visa tai yra propelerinės mašinos - reaktyviniai lėktuvai nebuvo sukurti. O vokiečiai jaučiasi labai pasitikintys.
  Gertrūda iššauna dešimt oro patrankų. Jie pataikė į 30 mm ir du 37 mm pabūklus. Jie kaip ugninis viesulas veržiasi per sovietų lėktuvus. Tačiau raudonieji pilotai bando išsisukti ir eiti į uodegą.
  Šiuo metu Adala manevruoja. Negalite važiuoti vokiško automobilio priešais, bet patekti į uodegas yra sunku. SSRS puolimas nėra netikėtas. Jau paleisti priešlėktuviniai pabūklai. Susprogdinti sviediniai šviečia tamsoje.
  Vokiečiai išgyvena tam tikrą nervingumą. Atrodė, kad jie jau tiek daug pamatę, kad nieko nenustebins, bet... Sovietų lakūnai yra drąsūs ir nebijo nuostolių. Nieko jų gąsdinti. Tačiau patirties neužtenka. Vokiečių lėktuvas lengvai išlipa iš nardymo ir numuša sovietinį automobilį. Dar vieną sulaužo į gabalus.
  Vokiečių ginklų galia labai didelė. Tai yra komponentas, kuriame "Fritz" turi didžiulį pranašumą prieš Rusiją. Tačiau nacių greitis yra milžiniškas.
  Adala įsibėgėja ir išsiveržia į priekį. O Gertrūda paleidžia raketas į priešą. Patarimą gauna dantys. Kai kurie šoviniai nukreipti į šilumą arba garsą.
  Adala šnabžda:
  Jie mūsų nenužudys!
  Merginos sukasi mašiną... Jos stengiasi būti šaunios. Ir tada sovietų naikintuvas taranuoja netoliese esantį vokiečių reaktyvinį atakos lėktuvą. Ir kaip ima plyšti, ir skilti. Ir dangus, ir oras.
  Gertrūda sušnibždėjo:
  - Beprotiška mirtis!
  Kariai buvo aiškiai pasimetę, ir juos galima taip taranuoti.
  . 4 SKYRIUS
  Baisus smūgis nukentėjo į taikų Vladivostoką (Tolimuosiuose Rytuose karo padėtis nebuvo įvesta). Dauguma Ramiojo vandenyno laivyno laivų buvo nuginkluoti uostuose, daugelis jūreivių taip pat buvo perkelti į vakarų frontą. Viena vertus, buvo tikimasi Tekančios saulės šalies atakų, tačiau praktiškai paaiškėjo, kad jų nesitikėta. Generolas Yamamoto surengė lažybą dėl vienalaikio smūgio visomis jėgomis, kurias buvo galima panaudoti. Amerika, būdama palyginti greitai nugalėta, neturėjo laiko paskandinti didžiosios Japonijos laivyno dalies, mūšio laivai atstovavo ypač didelei galiai.
  Pirmojo laipsnio kapitonas Vasilčikovas kaip tik šią aušros valandą žaidė kortomis su kitais laivyno pareigūnais. Vaikinai buvo dar gana jauni, čia buvo palikti, kad laivai visiškai nesupūtų. Vienintelis iš jų Vasilčikovas užuodė parako kvapą, jis buvo perkeltas iš Leningrado, nes reikėjo gydytis dėl sunkios plaučių uždegimo, pagautos labai debesuotame mieste. Pirmojo laipsnio kapitonas, o perkeltas į sausumos pajėgas, pulkininkas mėgavosi Vladivostoko tyla, klestinčiomis gatvėmis. Prabėgo žiema, su džiaugsmu praėjo balandis, buvo nuostabu, šilta, birželis buvo ne vidury, o atogrąžų zonoje. Pareigūnai šiek tiek išgėrė, gera degtinė jūrinėje parduotuvėje, pagal šių dienų standartus (prieškarinė infliacija nuvertino rublį), yra beveik pigesnė už pieną.
  Tačiau nuotaiką sugadino žinia, kad kitas karavanas su amerikietišku troškiniu neateis, dėl to užkandis pabrango, o vietoj švelnios Teksaso veršienos teko valgyti jau pabodusią žuvį su raugintais agurkais. . Karininkai kelis kartus bandė išversti pokalbį karo tema ir prašė pasikalbėti apie tam tikrus mūšius, tačiau Vasilčikovas tylėjo ir pokalbį nukreipė į šalį. Galiausiai, kai jie pagaliau jį gavo, jis lojo:
  - Jie išsiųs tave į frontą, taip atpažinsi Kuzkino motiną. Suprask, parakas kvepia ne kvepalais, o lavonais!
  Labai jaunas karinio jūrų laivyno leitenantas (buvo ką tik gavęs epauletus, po pusmečio studijų, į kurias įstojo iš karto iš mokyklos) pašoko:
  - Štai ko mums trūksta! Moterys! Graži moteris! Kodėl mes sėdime vieni, juk miestas pilnas vienišų merginų.
  Berniukai džiūgavo:
  - Žinoma, eime ieškoti merginų.
  Pareigūnas dainavo romaną:
  - Kaip gera atsigulti ant žolės, o kaip skanu valgyti! Suorganizuokite persitvarkymą pirtyje ir skambinkite jaunoms merginoms!
  Vasilčikovas šaukė šėlstančiam jaunimui:
  - Lauke komendanto valanda, o merginos po sunkaus darbo miega! Ne kiekvienam pasiseka gauti tokią vagių vietą, palaimingą, kai aplink lieja prakaitas ir kraujas.
  Pareigūnas erzino:
  - Parakas kvepia ne spiritu, o lavonais, tik eiliniams, vadai turi dujokaukes su filtru!
  Vasilčikovas susiraukė.
  - Filosofas! Tipiška Spinoza, belieka tik išmokti nuspausti gaiduką liežuviu! Ir bus: aha! Kirkšnis! Kirkšnis!
  Pareigūnai juokėsi, net langai pradėjo drebėti. Vasilčikovas pridūrė:
  - Jūsų liežuvis puikus, kai priešininko protas mažas!
  Jaunesnysis karininkas sumurmėjo:
  - Užteks, išgerkime!
  Likę kovotojai riaumojo:
  - Teisingai, supilk! Iki paryčių, žinoma, užteks ir degtinės, bet ir užkandžių užteks po velnių!
  Ir į stiklines pilamas ugninis vanduo! Taip, taip pradėjo virti ir putoti, skambėjo nepadorios, nepadorios dainos.
  Durys staiga prasivėrė, ir atrodė, kad kambarį supurtė uraganas. Prie pareigūnų prišoko aukšta ugninga mergina ir iš visų jėgų nebaigtu degtinės buteliu pralaužė mūrinę sieną. Mergina sušuko:
  - Alkoholikai ir būrai! Visa šalis dirba arba kovoja, jūs esate palaimingi kaip kiaulės. Pamiršau apie sąžinę ir garbę! Nenuostabu, kad Leninas pasakė: girtumas yra blogiausia iš visų ydų, jo ypatingas destruktyvumas viešumoje!
  Jaunesnysis karininkas jau buvo gerokai girtas, jo akys prisimerkė ir sušuko, griebdamas tuščią butelį:
  - Tu, kalė, eik iš čia! Dabar aš padarysiu!
  Mergina trumpam trenkėsi į bato nosį po keliu. Atrodė, kad smūgis lengvas, be taiklio, bet jaunuolis staugė ir nuskendo. Butelis nukrito ir sulūžo. Visi aiktelėjo, Vasilčikovas sušuko:
  - Taip, tai yra Ispanijos ir Suomijos pilotės Anos Vedmakovos ženklai. Ji turi legendinius plaukus, ugnies spalvą! Sveiki, būrio vade...
  Raganius linktelėjo.
  - Aš vis dar turiu majoro laipsnį, o pirmasis tūzas pilotas apdovanotas SSRS didvyrio žvaigžde. Ką tik atvyko su savo naikintuvu MIG-5. Kol likusi eskadrilės dalis yra rytiniame fronte. Man buvo liepta... Na, ne tavo reikalas, kad man liepė. Bet kokiu atveju man reikia, kad jūsų naikintojas tuoj pat iškeltų Amerikos vėliavą ir išplauktų į jūrą.
  Vasilčikovas nustebo:
  - Kodėl mūsų?
  Žalios Raganės akys blykstelėjo.
  - Nes šis automobilis pagamintas JAV. Jis buvo jums pristatytas pagal paskolos nuomą, o tada vykdykite tik mano nurodymus.
  Vasilčikovas susiraukė:
  - Pulkininkas paklūsta majorui ir net iš kito skyriaus. Jūs turite autoritetą.
  Vedmakova ištiesė dokumentą su NKVD antspaudu ir štabo pirmininko pavaduotojo bei Liaudies komisarų tarybos pirmininko, slaptosios policijos vadovo - maršalo Berijos parašu.
  - Supratau! Ir be tolesnio kalbėjimo tu tik man paklusi! Kas bus kitaip, nesakysiu: tau ne penkeri!
  Vasilčikovas nusilenkė:
  - Gerai! Naikintojas juda, tereikia iš kareivinių iškelti jūreivius ir išplaukti per dvi valandas.
  Vedmakova sugriebė jauną pareigūną už plaukų, ji buvo galva aukštesnė už jį ir aiškiai stipresnė:
  - Koks būras ir girtuoklis! Kodėl turite tokią iširusią komandą! Šis vaikinas labiau panašus į salono berniuką nei į pareigūną. Gal pradžiai gerai susprogdink, kad visi apyniai išeitų.
  Vasilčikovas susigėdo:
  - Tai Paša Kolobkovas. Jis buvo išsiųstas į kursus tiesiai iš Suvorovo mokyklos pagal sutrumpintą programą. Jis dar visai berniukas, po dviejų mėnesių jo gimtadieniui sukanka šešiolika metų.
  Witcher nusijuokė:
  - Oho! Penkiolikos ir jau pareigūnas! Štai ką daro pagreitis! Ir aš nežinojau, kad pieneliai jau gauna titulus.
  Vasilčikovas gūžtelėjo pečiais.
  - Komunistiniame fronte vaikai anksti užauga! Be to, jam nutiko istorija, pavyzdžiui, jis parašė geriausią istoriją apie fantastišką Maskvos gynybą, o Žukovas tai pastebėjo ir patarė berniuką perkelti iš kariūnų į karininkus.
  Witcher patobulino:
  - Gerai! Neblogai, kad jis ne kvailys, bet jau negeria! Jaučiu kvapą, o mano nosis kaip šuns, iškart po tribunolu! Tiesą sakant, jūs už tai sumokėsite. Jau vidutinio amžiaus vyras, bet pats.
  Vasilčikovas kosėjo:
  - Tiesą sakant, man trisdešimt dveji, bet aš jau šešis kartus buvau sužeistas Ispanijoje ir Suomijoje, todėl atrodau senas...
  Vedmakova norėjo ką nors pasakyti atsakydama, kai staiga prieš aušrą įsivyravusią tylą nutraukė siaubingas riaumojimas. Tarsi iš dangaus nukrito sunkūs rieduliai, iš karto sprogo lango stiklas. Krušos šukės daužė į stalą ir net atsidūrė neblaivių pareigūnų rankose ir veiduose. Witcher sušuko:
  - Visi iš karto.
  Vasilkovas sušuko taip, kad vos nesuplėšė balso stygų:
  - Tai dvylikos colių kriauklės! Atrodo, kad japonų mūšio laivai medžioja, vadinasi.
  Vedmakova susierzinusi batu trenkėsi į sieną:
  - Pradėjo, bet ne taip, kaip planavome! Visai ne! Po velnių, reikia nedelsiant nuvežti eskadrilę prie jūros ir paskandinti siauraakių beždžionių šalies laivyną.
  Vasilčikovas sumurmėjo:
  - Ginklų yra tik ant mano naikintuvo ir ant poros mažų lovių. Mes net neturime atsakymo.
  Vedmakova parodė kumštį:
  - Na, tu turėtum pakrantės artileriją! Juk ne visi buvo išsiųsti į vakarų frontą, kaip ir aviaciją. Juk apie tai, kad Japonija bet kurią akimirką gali stoti į karą, kalbama jau ne pirmus metus.
  Vasilkovas norėjo ką nors pasakyti, bet vėl ūžė, lijo skeveldros. Sirena aidėjo, perspėjanti apie atvykstančius lėktuvus. Vasilčikovas atsistojo ir sušuko per raganos riaumojimą:
  - Turime aviacijos, o pakrantės baterijos, kad ir ne visos komplektacijos, yra. Atsakykime!
  Lėkdama gatvėmis pilotė urzgė:
  - Tiesiog nubėgčiau pas savo kovotoją ir pasodinsiu šituos japonus, atrodys, kad to neužteks. Jie vis tiek mokės už Tsushima ir Muden.
  Vasilčikovas sutiko:
  - Taip, jie sumokės! Taip, net ir su procentais!
  Pasigirdo sprogimai ir pavėluotas priešlėktuvinių pabūklų čiulbėjimas. Apskritai didžioji dalis Vladivostoko oro gynybos buvo nuimta dar keturiasdešimt pirmaisiais metais, siekiant sustiprinti Maskvos gynybą (tikėtasi, kad Hitleris smogs, bet tada tai praėjo!), Taigi daugybiniai uodo taškai -Tekančios saulės šalies namai į tokį "triukšmą", regis, nelabai skyrė dėmesio. Japonų nardantys bombonešiai pavasario "dovanas" numetė skvarbiai. Smūgis buvo padarytas ir miestui, ir laivynui. Japonų lėktuvai nėra per dideli, bet vikrūs, tačiau mūšio laivai, priešingai, yra nemandagūs. Kol kas amerikiečiams pavyko nuskandinti tik dvi tokias gražuoles, o išgyvenusieji kartu su kreiseriais niokojo pakrantę. Tai labai priminė piktybišką Tekančios saulės šalies puolimą 1904 m. sausio 27 d. Tik tada aviacijos nebuvo.
  Vasilčikovas pajuto, kad nuo bėgimo dūsta. Jis ne supermenas, o paprastas žmogus sergančiais plaučiais, pakliuvęs į keblią situaciją. O Vedmakovoje ji jo nedaug aplenkė. Įdomu, kiek jai metų, vargu ar daugiau nei trisdešimt, jos krūtys didelės, o pečiai platūs kaip vyro.
  Vedmakova staiga apsisuko ir mostelėjo ranka:
  - Nebėk, seneli, sek paskui mane! - Ji sušuko tokia jėga, kad garso banga tiesiog pataikė į ausis. - Kuo greičiau išveskite naikintoją į jūrą.
  Netoliese nugriaudėjo sprogimai, lijo nuolaužos, viena jų užkrito tiesiai ant Vedmakovos, o ji mechaniškai ją pagavo rankomis. Pilotė mergina jautėsi kaip vartininkė, sėkmingai laimėjusi baudinį, fragmentas buvo apvalus, šiltas ir atrodė kaip kamuolys. Ana staiga pajuto, kad jos rankomis teka kažkas skysčio. Mergina pažiūrėjo į skeveldrą, o tada net geležiniam kariui, užgrūdintam trejų metų karo (Kartu su ispanais), jai į gerklę pasipylė pykinimas. Jos rankose buvo kūdikio galva. Vargšė mergaitė (tai matyti iš trumpų košelių, išraižytomis akimis. Vedmakova atsargiai padėjo galvą ant suskilinėjusio asfalto ir persižegnojo:
  - Neturėjai laiko nusidėti, negyventi! Tačiau nėra didesnio nusidėjėlio už Dievą, todėl nėra didesnės nuodėmės kaip abejingumas vaikų kančioms.
  Vėl riaumojimas ir skeveldros, viena trenkė merginai į bagažinę, subraižė odą. Vedmakova jau norėjo apsisukti ir kuo greičiau lėkti į pakilimo taką, kur jos MIG kantriai laukė agresyvios šeimininkės, bet...
  Aštrus kaip durklo ašmenys, kario žvilgsnis įžvelgė nepakeliamą skausmo grimasą pirmos eilės kapitono Vasilčikovo veide, kai jo viršutinė nuplėšta kūno dalis nuskriejo aukštyn sprogimo bangos. Pati mergina vos išvengė fragmento. Ji jau vienu metu kažkaip užsikabino skruostą, net per oro mūšį Ispanijoje. Dėl to liko gilus randas, kuris ilgą laiką gadino jos išvaizdą. Tiesa, Sibire ji buvo supažindinta su vienu labai stipriu būrėju, kuriam tepalų pagalba ir kviesdamas dvasias pavyko išsigydyti kaip niekad - šią žaizdą ir dar porą. Už tai Vedmakova suteikė jam savo nekaltybę, žinodama moterų džiaugsmus. Po to mergina pagavo menkiausią progą įkąsti meilės laimės su vyru, o tai buvo labai sunku padaryti šventais sovietiniais laikais net ir šėtonišku grožiu bei gebėjimu gundyti. Esmė, žinoma, ne tiek įtikinti vyrą, kiek užtikrinti, kad vakarėlio organizatorius apie tai nesužinotų. O visokio plauko sukčių yra tiek daug, kad stribai, ant snukio ir stribų, juos varo. Taigi jūs tikrai neįsibėgėsite, jei jūsų karjera jums brangi. Tačiau maždaug prieš keturis mėnesius, kai ji buvo apdovanota herojaus žvaigžde, už dvidešimt penktą iš eilės numuštą fašistinį lėktuvą: ji susitiko Berijoje. Ir visame sovietiniame elite nebuvo didesnio moteriškumo už slaptos ir atviros policijos vadovą.
  Vedmakova bėgo kaip pakilimo taku. Be to, kas jai nutinka retai, ji sumaišė gatvę nepažįstamame mieste, dėl ko tik padidino atstumą.
  Pilotas pabėgo ir prisiminė: Berija buvo išradinga lovoje, bet ne jos skonis, plikas, pilvas, o ne Apolonas. Taigi jis niekada netapo jos meilužiu. Apskritai gandai, kad Beria prievartavo moteris, yra aiškus perdėjimas. Jei jam buvo pasakyta tvirtai ne, antrasis Raudonosios imperijos žmogus, kaip taisyklė, nesinaudojo prievarta. Nors kas drįsta iš merginų tokiam monstrui pasakyti "ne"? Rusijos budelis numeris vienas!
  Tačiau čia ji tapo Lavrenty Palycho patikėtine. Apskritai ji tapo viena pirmųjų savanorių, kovojusių Ispanijoje. Tiesą sakant, šiame pilietiniame kare dalyvavo nedaug sovietų pilotų. Atrodo, kad pats Stalinas ne itin norėjo socialistų pergalės. Ir kas logiška, Prancūzijoje laimėjo socialistai, atrodytų, kairieji, o santykiai su SSRS tik pablogėjo. Tačiau tuo pat metu, atsižvelgiant į tai, kad Franco yra fašistas ir buržua, o Ispanijos liaudies vyriausybė atrodo kairioji, buvo neįmanoma visiškai ignoruoti pagalbos prašymų. Taip, sovietų lakūnams reikėjo įgyti patirties, išbandyti naują įrangą. Iš pradžių karas vyko su įvairia sėkme, bet vėliau Franco armija, remiama italų ir vokiečių dalinių, sugebėjo užimti Kataloniją. Mūšis ore iš pradžių buvo lygus, bet vėliau pasirodė garsusis Messerschmittas. Pačiame pirmajame oro mūšyje Vedmakova pajuto šio orlaivio galią, palyginti su IL-16. Visų pirma, greitis, šimto kilometrų per valandą skirtumas, leido fašistų pilotams patiems pasirinkti, kur, kaip ir kada stoti į mūšį. Antra, 20 mm oro pabūklo ginkluotė galėjo numušti iš faneros IL-16 dideliu atstumu, o ME-109, turintis neperšaunamus priekinius šarvus, šaudė iš sovietinio naikintuvo 9,6 mm kulkosvaidžio. Todėl norint sunaikinti Messer reikėjo arba pulti iš užpakalio, arba jei labai pasisekė patekti į variklį, arba į stebėjimo stiklą. Pažymėtina, kad vokiečiai taip pat daug geriau bendravo ir veikė darniau. Vedmakova buvo numušta du kartus, o trečią kartą buvo sunkiai sužeista ir pateko į nelaisvę. Laikai tada buvo atšiaurūs, bet kadangi karas jau buvo prarastas, Madridas žlugo, Hitleris, kaip geros valios ženklą ir planuodamas sąjungą su Stalinu, įsakė grąžinti sovietų kalinius į tėvynę. Vedmakova nelaisvėje praleido tik mėnesį, buvo paguldyta į pareigūnų ligoninę, gerai maitinama ir prižiūrima. Niekas nemušė ir neprievartavo, galbūt naciai ir Franco režimas bandė parodyti save visam pasauliui kaip humanistus, o ne kruviną tironą: Staliną! Tačiau grįžus į tėvynę iš visų buvusių karo belaisvių laisvėje liko tik viena Vedmakova.
  Tiesa, už vienintelį numuštą italų naikintuvą duotas įsakymas iš jos buvo atimtas. Tačiau ji liko kariuomenėje ir netgi dalyvavo kare su Suomija. Suomijos orlaivių parke buvo tik 118 pasenusių fanerų. Mergina beveik nedalyvavo oro mūšiuose, labiau užsiiminėjo žvalgyba, gavo įsakymą, atrodo, vienas monoplanas, vis dėlto numušė, bet tai nebuvo įskaityta.
  Tačiau naktinė žvalgyba taip pat neblogai, tai kariuomenei svarbus reikalas. Žinoma, tai, kad karas su suomiais truko šimtą penkiolika dienų, o sovietų kariuomenė per dieną veržėsi po pusę kilometro, negalėjo nesukelti susierzinimo. Tada Beria jai leido suprasti, kad nuostolių santykis yra penki su vienu Suomijos šalies naudai. Tiesa, Mannerheimo liniją pralaužė fronto puolimas, o tai taip pat yra pasiekimas. Vyborgas ateina su dovanomis - tiesa, jį ne paėmė, o paliko suomiai po taikos sutarties pasirašymo. Karas buvo laimėtas, nors ir sumokėjus kraujo upe. Vedmakova dažnai bendraudavo su sužeistaisiais, pėstininkais ir tankistais. Apskritai Raudonosios armijos organizacijos lygis toli gražu nebuvo tobulas. Nors, pavyzdžiui, tankas KV-2 merginai padarė stiprų įspūdį. Jo 152 mm haubica galėjo sulaužyti iškasus ir slopinti baterijas. Taip pat buvo nauji sovietiniai lėktuvai MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU ir kt. Vedmakovas gavo MIG, pavadintą Mikojano vardu. Lėktuvas turėjo puikias skrydžio charakteristikas ir didžiausias aukščio lubas tarp sovietinių sakalų. Tiesa, šis orlaivis pradėjo skraidyti tiesiog karo išvakarėse, dauguma pilotų turėjo vos kelias valandas skrydžio laiko, o jie buvo pasodinti prie naujausių, neišvystytų vairų. Tačiau labiau patyrę kadrai vis dar skrido pasenusiu IL-16 - lėktuvu, kurio didžiausias greitis buvo dvidešimt kilometrų mažesnis nei bombonešio Yu-88. Taigi, atrodo, kad aviacijos yra daug, bet jei pažvelgsite į jos kokybę ...
  Vokiečių puolimas nebuvo visiškai netikėtas. Gandai, kad verda karas, sklandė nuo sausio mėnesio. Į kariuomenę buvo pašaukta apie penkis milijonus atsargos karių, karinės tarnybos terminas pratęstas iki ketverių metų, iki sienos ištraukti tankai. Ir tuo pat metu aktyviai kasė apkasus, didelė kariuomenė lauke nestovėjo, lyg tyčia ją išvežė ir sutvarkė taip, kad vokiečiams būtų lengviau apsupti ir sunaikinti mūsų kariuomenę. Ji buvo įtvirtinimuose. Tiesa, gegužę pasklido gandas, kad sprendimas priimtas ir tuoj prasidės Europos išvadavimas. Iš principo Vedmakova, jei Stalinas anksčiau smogtų Hitleriui, ji pasakytų tik ačiū. Bet kuriai šaliai, o ypač Rusijai, gana natūralu augti teritorijoje, siekti plėtros. Valdovas-užkariautojas, tai garbingas titulas... Ir apskritai galutinis komunizmo tikslas yra pasaulinė revoliucija, Sovietų Sąjunga visai planetai, su perspektyva plėstis į kosmosą. Juk negalima ilgai dvejoti ir leisti naciams kurti ginklus, galinčius sunaikinti žmoniją. Kita vertus, kokiu idiotu reikia būti, kad taip kvaila pakeisti ir kariuomenę, ir šalį. Ar išlaikyti kariuomenę pažeidžiamiausioje formoje, ignoruojant visus duomenis apie artėjančią ataką? Likus dviem mėnesiams iki karo pradžios, pažįstamas burtininkas ją užpuolė, kad trumpiausią metų dieną fašistų būriai įsiveržtų į SSRS! Ir jis nusiuntė jai apsauginį medalioną, perspėdamas, kad kol jis bus ant jos, Vedmiakovai negresia nei mirtis, nei sužalojimas. Ir ką! Per porą dienų jis jau numušė dvidešimt devynis fašistinius lėktuvus, tarp jų du Yu-488 ir vieną Yu-287, beje, paskutinis bombonešis toks vikrus, kad MiG-5 vos spėjo jį pasivyti. . Po to Vedmyakova paprašė naujausios modifikacijos automobilio. O raitelis ir žirgas. Tarp sovietinių moterų ji yra pirmoji pagal numuštų automobilių skaičių, o tarp vyrų - pirmoji iš pirmųjų. Taigi jie davė majorą. Taip greitai, kaip pasakoje. Tačiau Trečiojo Reicho pergalė yra gana reali. Posūkis Afrikoje keturiasdešimt pirmaisiais metais, o vėliau visų įmanomų sąjungininkų, kurie kapituliavo Trečiajam Reichui, pasitraukimas iš karo, o dabar ir netikėtas Japonijos puolimas. Pastarasis paprastai yra blogas, bet ne mirtinas. Taip, Japonijos gyventojų dabar apie šimtą milijonų ar net šiek tiek daugiau! (Ilgą laiką nebuvo surašymo, bet gimstamumas labai didelis, o kol kas, neribojant demografinės politikos, didėjimas yra didesnis nei SSRS). O jei dar pridėsime Lėlių režimą su Kinijos "imperatoriumi" Mandžiūrijoje, tai dar trisdešimt keturiasdešimt milijonų (ten tikrai ilgai niekas neskaičiavo). Be to, yra trys šimtai milijonų užkariautų kolonijų.
  Tiesa, dalis Japonijos karių slegia Kiniją, bet dabar greičiausiai bus pasirašyta taika su Čiang Kai Šeku, tiksliau, tai, kas iš jo liko, kapituliavo ir kartu su Amerika priešinsis ir taip negausiai Mao Raudonajai armijai.
  Pačioje Mandžiūrijoje jau yra apie dešimt milijonų japonų ir trys milijonai du šimtai tūkstančių "kinų" karių. Bendra Japonijos ginkluotųjų pajėgų jėga yra apie dvidešimt septynis milijonus, tačiau jos yra išsibarsčiusios visoje Azijoje ir net JAV, arba keturi milijonai iš jų yra savisaugos pajėgos ir jos yra ant skeleto. Japonija turi daug tankų, tik dvidešimt du su puse tūkstančio, o pačioje Mandžiūrijoje - apie dešimt tūkstančių. O patys tankai silpni, prastesni už vokiškus 1941 metų modelius. Masyviausias Chi-Ha negalės prasiskverbti pro T-34 šarvus net iš arti, o mūsų automobilis gali įmušti daugiau nei kilometro atstumu. Tiesa yra tikra, T-34 pataiko tiksliai iš 500 metrų. Perginklavimas su optika buvo atidėtas, o matomumas vis dar silpnas. Bet tai yra tankai, o Japonijos aviacija nėra bloga. Tiesa yra šiek tiek blogesnė nei vokiečių ir amerikiečių, bet tai tik šiek tiek. Skirtumas yra ne daugiau kaip šeši mėnesiai. Per kautynes prie Khalkhin Gol vienas japonų tūzas pilotas (po velnių, jo pavardė išskrido iš galvos, atrodė visiškai durnas šioje mėsmalėje), numušė 41 sovietų lėktuvą, kol buvo pribaigtas. Taigi apie ką kalbama? Japonija turi gerą aviaciją, o asų rengimo lygis yra aukštas. Tiesa, per karą perginkluoti naujais lėktuvais yra lėtesnė nei kitų šalių idėja. Kodėl? Gal dėl to, kad Tekančios saulės šalis neturi pakankamai pramoninio potencialo vienu metu atremti JAV, per dieną pagaminančių daugiau nei du šimtus orlaivių, puolimą ir įvaldyti naujus modelius. Amerikiečiai smarkiai bombardavo Japoniją, sunaikino gamyklas, sudegino miestus. Tačiau jis vis dar nėra toks intensyvus, kol salos nėra per toli, nespėjo priartėti, o dabar, kai kapituliavo Trečiajam Reichui, visiškai nebombarduoja. Ir kaip elgtis su tokia galia. Japonijos laivynas yra daug stipresnis nei dabartinis, nepilnas Ramiojo vandenyno. Kol ji nenuskendo, apie pergalę net galvoti negalima. Bet čia yra sausumos armija... Tolimuosiuose Rytuose, prie sienos, formaliai yra septyniasdešimt du padaliniai, Berija jai perdavė šią informaciją labai slaptai, plius dar trys pasienio divizijos ir du NKVD skyriai. Atrodo, nemažai, bet jie pilnai sukomplektuoti pagal eilinį skaičių, tik NKVD kariuomenė. Likusios divizijos turi taikos meto valstybes. Tai reiškia, kad Japonija turi didelį pranašumą pėstininkų, aviacijos ir net tankų srityse. Na, o tankuose iš mūsų pusės tai kompensuoja kokybinis pranašumas, o visa kita yra daug blogiau. Nors paėmus šaulių ginklus, Japonija taip pat atsilieka kulkosvaidžių skaičiumi, daugiausia turi ginklų. Tačiau Tolimųjų Rytų divizijos yra prastai aprūpintos automatais. Mašinų visiems neužtenka. Taigi... Kokybės prasme pėstininkų pranašumo nėra, greičiau, dar blogiau, visi geriausi karininkai perkeliami į sovietų frontą, čia blogiausia kariuomenė, kaip taisyklė, nešaunama, turinti minimumą. karinio rengimo. Tai reiškia, kad karas prasideda itin nepalankioje SSRS situacijoje. Ir ne keli naujai suformuoti rezervai bus išmesti į rytus ...
  Ragana staiga įsikišo į gaisrą. Degė subombarduota miesto ligoninė. Vaizdas tikrai apokaliptinis, o moterys, vaikai ir seni žmonės dega gyvi. Čia kūdikis įkrito tiesiai į ugnį, o aplinkui pasigirdo baisus riaumojimas ir dejonės.
  Vedmakova pajuto galvoje arkangelų trimitus ir metėsi į liepsnas. Ugnies liežuviai laižė plikas mergaitės rankas ir atvirą veidą, tačiau pilotas pajudėjo taip greitai, kad jai pavyko sučiupti vaiką ir ištraukti jį iš sunaikinimo glėbio.
  Mergaitė iššoko, pajutusi tik nedidelį odos niežulį, pažvelgė į kūdikį. Deja, jau buvo per vėlu, berniukas užduso, traukdamas liepsną į plaučius, nudegindamas apvalų veidą. Tokios suplyšusios pūslelės ant odos yra švelnesnės nei margučių pumpurai. Witcher sušuko:
  - Čia žmogiškas chaosas!
  Ji batu atsitrenkė į šiukšlių krūvą, po kurios puolė padėti, kas dar galėtų būti išgelbėta. Tai buvo tarsi kobra, šokanti tarp dujinių degiklių, mergina labai keistai vinguriavo ir šoko. Ji susidegino, batai ištirpo, tunika apdegė, bet ir toliau atkakliai kovojo už kiekvieną vaiko ašarą, už kiekvieną mažos širdies plakimą, už kiekvieną trapų gyvenimą, bet taip reikalingą šaliai! Batai subyrėjo, o dabar mergina šoko per liepsnos sūkurius, savo nuogas, žavias, kojas. Ji buvo kankinė, bet ne tik vienuolė, kankinanti save pasninkais ir botagu, kas neduoda naudos nei Dievui, nei žmonėms, kankinė kovotoja, gelbstinti konkrečias gyvybes. Merginos pilotės kojos buvo padengtos mažų pūslelių sluoksniu, tačiau nuo skausmo jos judėjo dar greičiau ir tiksliau.
  Medicinos tarnybos kapitonas, ištraukęs iš krepšio didelius batus, sušuko jai:
  - Paimk juos, greitai apsivilk! Tu tapsi toks suluošintas.
  Pilotas iškart atsakė:
  - Geriau fiziškai tapti luošu, nei moraliai keistuoliu! Nė sekundės sau, viskas priekyje, viskas pergalei!
  Medicinos tarnybos kapitonas atsakė:
  - Tai tikras sovietinis žmogus!
  Ragana prakeikė:
  - O ko tu vertas gelbėti žmones!
  Kapitonas atsiduso.
  - Aš turiu protezus, o ne kojas!
  Vedmakova, išsitraukusi kitą merginą pusiau apdegusiu veidu ir be sąmonės, sušuko:
  Koks žiaurus yra Dievas!
  Kapitonas gūžtelėjo pečiais.
  Tai ne Dievas kaltas, o žmonės!
  Vedmakova prieštaravo:
  - Tai tas pats, kas sakyti - kalti ne tėvai, o vaikai!
  Kapitonas norėjo ką nors pasakyti, bet dūmų debesys pateko į gerklę, ir jis piktai kosėjo.
  Basoji mergina sušuko:
  - Aš esu ragana ir gražesnės profesijos nėra!
  Ir, padėdamas nuogą kulną, ji tęsė:
  - Adolfas tegul būna sveikinimai ir puokštė pikto karste!
  Bombardavimai nurimo, bet apšaudymas tęsėsi. Laivo pabūklai turi pakankamai sviedinių, tačiau dabar ugnis buvo nukreipta labiau į nuginkluotus sovietų laivus. Yamamoto suprato, kad dominavimas jūroje ilgam perduos iniciatyvą šiame kare Japonijai. O statyti laivus - procesas brangus ir ilgas, nors, pavyzdžiui, povandeninius laivus, ko gero, lengviau štampuoti. Į tai, žinoma, taip pat reikia atsižvelgti, tačiau svarbu sulaužyti struktūrą. Admirolas Yamamoto, galingiausias Japonijos žmogus po imperatoriaus Hirohito, jautėsi kaip dievas. Tikras dievas, todėl Tekančios saulės šalies religija mokė, kad geriausias būdas sudievinti yra karinis meistriškumas! Ir dabar didysis vadas galėjo savavališkai kankinti ir niokoti erdvę aplink jį.
  Virš Vladivostoko daug kilometrų plyti tiršti juodi dūmų debesys, tai yra naftos saugyklos ir dega kuro sandėliai. Šimtai, tūkstančiai žmonių sudeginami, po velnių, na, kaip po to nesijauti dievu, kuris atkeršijo rusams už šimtmečius trukusį pažeminimą, dideli žmonės priversti glaustis daugybėje salų, tokių mažų, palyginti su Rusijos platybės. Dabar Rusijos laivynas skęsta ir, skirtingai nei Peru uostas, jie nepaliks nė vieno laivo.
  Khalkhin Gol mūšio metu Yamamoto pasiūlė panašų smūgį į Vladivostoką, kuriam buvo sudarytas detalusis planas. Tačiau Hitleris netikėtai sudarė taiką su Stalinu. Apskritai, idiotas Hitleris, pradėjo žydų žudynes ir tuo supriešino tiek Lenkiją, tiek Vakarų šalis. Ir kam jam to reikėjo? Norėjote gauti žydų turtus? Bet geriau iš pradžių tapti pasaulio galia, nugalėjusia SSRS, o gal vėliau ir kitas šalis. Vakarus lengviau laimėti dėl to, kad jų mentalitetui kur kas mažiau būdingas fanatizmas ir polinkis į pasiaukojimą. Ar žinomas bent vienas amerikiečių pilotų taranavimo atvejis? Tiesa, buvo pora susidūrimų, bet tai greičiausiai nelaimingas atsitikimas.
  Rusai yra fanatiški, o tai keista, nes stačiatikių tikėjimas nepritaria savižudybei ir visiškai nemano, kad kelią į rojų galima užsitarnauti ginklo žygdarbiais. Apskritai, Kristaus mokymas, jo nuomone, yra labai kvailas ir nepraktiškas. Jis Yamamoto skaitė Bibliją ir stebėjosi žmonių kvailumu laikyti tokį pacifistinį Dievą. Pavyzdžiui, moko: trenkia į dešinį skruostą - pasukite į kairę, prašo vienų marškinių - duok du, mylėk savo priešą! Tik psichikos ligonis gali laikyti Kristų Dievu. Tokia religija tinka tik vergams, surištiems vasalams. Ir visa Europa ir pusė pasaulio turėjo patikėti.
  Tiesa, Jėzaus mokymas, nepaisant to, kad atmeta Senojo Testamento principą akis už akį ir moko mylėti savo priešus, nesutrukdė britams užkariauti trečdalį visos planetos, sukurti didžiausia imperija žmonijos istorijoje. Ir tai nepaisant Didžiosios Britanijos religingumo, kur Dievas minimas net valstybės himne. Keista, bet JAV prezidentai prisiekia Biblija, bet vis dėlto bombardavo Japonijos miestus napalmo bombomis, gyvus sudegindami tūkstančius moterų ir vaikų. Be to, jie žudė civilius gyventojus ne atsitiktinai, o tyčia, tai buvo civilių gyventojų terorizavimo taktika: kenkiama žmogiškiesiems ir ekonominiams ištekliams.
  Bet japonai iš pradžių nebombardavo JAV, iki vokiečių invazijos, per visą karą prasibrovė ir žuvo tik vienas bombonešis, tik šeši civiliai. Be to, samurajui jie priskiria ypatingą žiaurumą. Galų gale, jis Yamamoto, jei nori, galėtų prasiveržti su bombonešiais į JAV miestus, ypač po jankių laivyno pralaimėjimo netoli Peru uosto. Taip, europiečiai yra moraliniai niekšai. Jie turi iškreiptą supratimą, tikėjimą, mokymą ir neveikimą!
  Ne taip Japonijoje! Mes esame mokomi to, ką mes darome. Nėra tokio dalyko, kad Dievas sakytų atsuk kitą skruostą, tačiau jo tarnai tyčia žudė mažus vaikus. Taip, apskritai tikėjimas, kad Dievas yra vienas ir Visagalis, negali būti tiesa. Jei jis būtų vienas, žinoma, jis rūpintųsi, kad žmonės jį garbintų teisingai, tikėdami ir tiesa, ir turėtų vieną doktriną. Ir taip kiekvienas meldžiasi kaip nori, ką nori. Ir pasaulis yra pernelyg bjaurus ir neteisingas, kad jį sukurtų vienas visagalis Dievas. Juk bet kuris atsakingas valdovas visų pirma siekia tvarkos ir teisingumo. Jis nori, kad pirmoje vietoje būtų stiprūs, išmintingi, kilnūs, sąžiningi, o likusieji arba pasitaisytų, augtų fiziškai ir dvasiškai, arba... Tačiau jei Dievas yra Visagalis ir visatos Kūrėjas, jis to nedarytų. sukurti kūniškus ir psichinius keistuolius.
  Galų gale, kodėl imperatorius kartais yra priverstas kęsti žmonių silpnybes? Kadangi kitos išeities nėra, jis negali akies mirksniu paversti keistuolių gražiais vyrais, o bailių - drąsiais. Bet jei galėčiau, iškart tai padaryčiau! Deja, aš turiu priimti tai, kas yra, ir elgtis su žmogiškąja medžiaga, kurią gavau kaip duotybę. Bet iš ko jis gavo - kitas klausimas. Taip, ir pats imperatorius turi silpnybių: jis tiesiog žmogus - sensta, serga, nyksta. Keista, bet dieviškasis imperatorius dažnai gyvena mažiau nei eilinis tarnas, turi mažiau ginklų įgūdžių nei dauguma generolų ir daugelis karių. Na, kas jame yra nuo Visagalio Dievo. Bet balta nėra geriau! Per visą Europos istoriją nebuvo baisesnio ir sėkmingesnio užkariautojo už Hitlerį. Taip, jis tikrai yra baltųjų žmonių karinio meistriškumo simbolis! Ir, nepaisant to, didžiausias visų laikų ir tautų vadas, net negalėjo baigti gimnazijos, įgyti vidurinio išsilavinimo, kuris Japonijoje yra privalomas!
  . 5 SKYRIUS
  Be to, Hitleris nebuvo priimtas į kariuomenę dėl sveikatos. Keista, bet šis jėgos kulto uolas, karo liūtas, pasirodė toks fiziškai silpnas, kad net Vokietijoje, kur kiekviename poste yra karinis postas, jo nepašaukė eiliniu. Kokia degraduota Europa.
  Tačiau Stalinas, kitas ryškiausias mūsų laikų politikas, taip pat neturėjo vidurinio išsilavinimo, buvo grynuolis. Įdomu tai, kad dėl sveikatos jis taip pat nebuvo pašauktas į kariuomenę. Įdomūs sutapimai, du piktavališki priešai neturėjo vidurinio išsilavinimo, dėl sveikatos nebuvo pašaukti į karinę tarnybą, turėjo girtuokliškus tėvus, o Hitlerio tėvas irgi iš pradžių dirbo batsiuviu!
  Čia toks sutapimas, keistas, grėsmingas. Göringas, oficialus Hitlerio įpėdinis, nėra toks. Jis kilęs iš aristokratų šeimos, Göringo protėvis buvo tikrojo Vokietijos valdovo Bismarko pavaduotojas. Todėl Churchillis: aristokratas, kilęs iš kilmingos šeimos, ir Amerikos plutokratai (Prezidentas Rooseveltas yra ne kas kita, kaip pėstininkas, jie greitai su juo rado bendrą kalbą.
  Jie norėjo jais pakeisti Hitlerį, bet tai nepasiteisino. Hitleris juos visus užkariavo! Goeringas yra verslininkas, oligarchas, aristokratas ir pragmatikas. Jis geresnis už Hitlerį, galintį suvienyti visas antibolševikines ir antirusiškas viso pasaulio pajėgas. Amerika ir Didžioji Britanija nori užbaigti Rusiją, nepaisant valdančio režimo, bet komunistai, neigiantys pačią privačios nuosavybės sampratą, taip stipriai nori baigti. Fanatiška, kad jie net užmerkia akis į perdėtą Vokietijos stiprėjimą ir kad patys yra priversti stoti į Trečiąjį Reichą.
  Tačiau Vokietija yra geopolitinė konkurentė, bet konkurentė kapitalistinių ir aristokratiškų žaidimo taisyklių rėmuose, o bolševikinė Rusija yra visiškai svetima ir priešiška. Net keista, kad pats Churchillis pasiūlė Stalinui pagalbą, nepaisant viso jo antikomunizmo, tradicinės, angliškos neapykantos Rusijai.
  Dar 1941 metais norėjau priešintis Stalino Rusijai prieš hitlerinę Vokietiją. Skausmingai jį suspaudė vokiečiai. Juk Vokietija po raudonaisiais yra karo žirgas, pakinktas į sovietų karietą, o SSRS po rudais - amžina partizanų zona. Juk fanatiški bolševikai nesusitaikys, o pradės užsitęsusį partizaninį karą, kuris taip išvargins Trečiąjį Reichą, kad visos svajonės apie tolesnę plėtrą išnyks kaip vaivorykštė po perkūnijos! Rusija po Vokietijos, geriau nei Vokietija Rusijos valdžioje! Suvokus tai, aišku, kodėl Churchillis ir JAV po karinio pralaimėjimo ir pasidavimo taip greitai pradėjo suartėti su Trečiuoju Reichu.
  Yamamoto yra pragmatikas, jis buvo prieš karą su JAV ir Britanija. Tačiau šios dvi imperijos pačios išprovokavo Japoniją, įvesdamos naftos produktų tiekimo embargą. Juk Tekančios saulės šalis neturi savo šulinių ir daugybės kitų žaliavų. Japonai derėjosi, amerikiečiai kėlė vis žeminančius reikalavimus.
  Ir tuo pačiu metu jankai, provokuodami karą, visiškai nesirūpino kariuomenės ir laivyno atvedimu į kovinę parengtį. Pagunda pasirodė per didelė, juo labiau žibėjo viltis, kad Maskva tuoj žlugs, o Vokietija ir jos sąjungininkai ateis į pagalbą. Be to, buvo vilties, kad JAV, būdamos dar gana demokratiška, nuo visuomenės nuomonės labai priklausoma šalimi, jei karas užsitęs, nenorės lieti kraujo į svetimas salas. Iš tiesų, kam paprastas amerikietis gatvėje gauti cinko karstus su savo artimaisiais, jei nekalbame apie pačių JAV teritorijos apsaugą ir net mokėti gana didelius karinius mokesčius! Gal todėl carinė Rusija ir pralaimėjo, turėdama daugiau karių, bet rusų žmonės nelaikė Mandžiūrijos savo teritorija, nenorėjo mokėti krauju ir prakaitu už abstrakčius interesus. Deja, Hitleris į Maskvą neišvyko iš dalies dėl nepasiruošimo atšiauriai Žiemai, iš dalies dėl bolševikams būdingo fanatizmo.
  Pats to patirti nenorėjau.
  Tačiau ne tik bolševikai, bet ir rusų žmonės yra linkę pasiaukoti dėl didelių tikslų. Juk pirmąjį oro aviną pagamino rusų vaikinas Messeris. Netgi stebėtina, kad jis tai padarė ne dėl rojaus valandos, o dėl Tėvynės. Nors ... Messeris iš dalies yra kvailys, nes jis yra akrobatikos meistras, išradėjas, dizaineris ir, žinoma, gyvas atneštų daug daugiau naudos Tėvynei. Galbūt jankiai nėra tokie neteisingi, kartodami principą: mūšyje svarbiausia išgyventi! Juk mirusieji nebegali žudyti!
  Kelios pusnuogės, plikomis krūtimis merginos pritardamos nusilenkė.
  Admirolas Naumo pastebėjo:
  - Jau išnaudojome daugiau nei du trečdalius šovinių. Ginklai labai karšti, jie pilami kibirais vandens!
  Yamamoto padarė kryžių pirštu ore ir tyliu, šiek tiek užkimusiu balsu pasakė:
  - Manau, kad ginklai atlaikys paskutinį trečdalį sviedinių. Nors ne, nokautuoti iki devyniasdešimt penkių procentų.
  Admirolas Naumo gūžtelėjo pečiais ir nusišluostė prakaitą nuo kaktos.
  - Ar verta pirmąją dieną atiduoti viską, kas geriausia?
  Jamamoto sugniaužė kumščius.
  - Išlaidos! Žinoma, kad verta! Mes nustebome rusus, kaip buvo 1904 m., vokiečius 1940 m., bet Stalinas griežtai nubaus komandą ir tai nepasikartos. Taigi reikia pasinaudoti tuo, kad drakono uodega užmigo. Tiesą sakant, aš suprantu Staliną, karas su Vokietija taip patraukė jo dėmesį, kad jis nustojo rūpintis Tolimaisiais Rytais. O jo aplinka be lyderio bijo imtis iniciatyvos. Čia mes praleidome savo smūgį. Taip pat ir amerikiečiai. Visiems buvo akivaizdu, kad reikalas ruošiamas, debesys kaupiasi, greitai griaustinis griaustinis, bet...
  Jie bėgo, žybčiodami basi, apvaliais merginos kulnais. Jie vykdė svarbią misiją.
  Naumo palietė samurajų kardo, kabančio ant diržo, rankeną arba, kaip tai dar įprasta vadinti katana:
  - Rusai visada elgiasi vėlai! Karas neprailgs ir pasieksime Uralą.
  Jamamoto pakėlė akis į dangų.
  "Tepadeda mums dievai, bet aš nemanau! Jie greitai mokosi, Khalkhin Gol parodė, kad rusų lygis yra aukštesnis nei per 1904-1905 m. karą. Be to, išduosiu jums paslaptį. Mūsų slaptasis agentas Vladivostoke šiek tiek padėjo, kad gana galinga pakrantės artilerija neturėjo sviedinių, o orlaivis nespėjo laiku pakilti. Tai yra slaptas karas.
  Naumo nustebo:
  - O kur žiūrėjo SMERŠAS ir NKVD?
  Jamamoto sukikeno purtydamas pirštus.
  "Čia Tolimuosiuose Rytuose tarnauja patys blogiausi Rusijos kadrai, tie, kurie bijo mirti sovietų ir vokiečių fronte, siekia Vladivostoko. Todėl čia kur kas lengviau rasti išdaviką ar kvailį viršuje, taip pat ir savanaudišką žmogų. O NKVD taip įprato atskleisti išgalvotus sąmokslus, kad tikrų išdavikų nebepastebi. Taigi dirbti visai įmanoma. Beje, jei keli generolai perėjo į vokiečių pusę, nepaisant to, kad jų šeimoms, artimiesiems ir draugams už tai gresia mirties bausmė, tada visiškai įmanoma papirkti ką nors iš viršaus. Arba naudokite jį tamsoje, o tai dar geriau.
  Taigi mes padarėme daug darbo. Mums, japonams, paprastai būdingas kruopštumas galvojant apie karines operacijas ir atsižvelgiama į visas smulkmenas.
  Naumas pasitrynė savo katanos rankeną.
  - Teisingai! Tačiau Khalkhin Gol gėda sukelia kartėlio jausmą ir stiprų susierzinimą! Kaip mes galėjome...
  Yamamoto paguodė:
  - Mandžiūrų buvo daugiau nei japonų, ir apskritai laimėti visą laiką neįmanoma. Turiu pastebėti, kad vis dėlto mūsų pusėje kovojo ne patys geriausi daliniai, o rusai turėjo didelį pranašumą aviacijoje ir tankuose.
  Naumo pusiau ištraukė kataną.
  - Mes nepateisinti! Samurajus niekada nekalbės apie nuobodu ašmenis ir pavargusį arklį, daugybę priešų ir silpną ginklą!
  Yamamoto pataisė:
  - Samurajus, žinoma, ne, bet vyras, deja, taip! Žmonės linkę daryti klaidas!
  Yamamoto buvo išsiblaškęs ir kažką sušuko į vamzdžius, o paskui tęsė:
  - Ir žinote, aš pasiūliau smogti Rusijai dar 1942 metų gegužę. Tai galėtų užkirsti kelią pirmojo Fritzo pažangai.
  Naumas linktelėjo.
  - Tikrai! Bet mes kovojome su JAV ir britų liūtu.
  Jamamoto pirštu bakstelėjo į vairinę.
  - Taip! Tiesa, bet JAV gavo per dantis, Didžioji Britanija prarado savo kolonijas, o Vokietija buvo gana ankšta. Norėjome patraukti kuo daugiau jėgų iš Rusijos vakarų, kad Vermachtui būtų lengviau pradėti puolimą prieš Britaniją, nebijant Stalino dūrio į nugarą. - Admirolas išgėrė basos merginos pasiūlytą sakę trumpu sijonėliu ir tęsė. - Smūgis buvo planuotas gegužę, kol keliai išdžiūvo, bet amerikiečiai sutrukdė.
  Naumo ištraukė savo kataną ir trenkė į orą:
  - Mirtis JAV! Jie visada trukdo Japonijai.
  Jamamoto gudriai šyptelėjo.
  - Ne visada, žinoma, pavyzdžiui, kai pirmą kartą kariavome su Rusija, jankiai mums labai padėdavo su paskolomis, taip pat ir ginklų tiekimu. Daugiau nei pusė mūsų laivyno buvo pagaminta už JAV ir Didžiosios Britanijos pinigus bei jų pačių laivų statyklose. Taigi Amerika ne visada yra bloga, bet ne šiuo atveju.
  Naumo nustebęs paklausė:
  - Ir kodėl?
  Jie vėl prabėgo pro japonų admirolus, žybtelėdami nuogus tarnaitės kulnus.
  Yamamoto nusileido paaiškinti:
  - Pulkas tolimojo nuotolio bombonešių įsiveržė į Tokiją ir sudavė klastingą smūgį sostinei, panaudodami napalmo bombas. Sudegė šimtai medinių namų, o imperatorius įsakė bet kokia kaina perkelti kontrolės zoną nuo sostinės. Ir pirmiausia - užfiksuoti arčiausiai Japonijos skeletų esantį Amerikos bazių kovinį kompleksą Medei salyne. Deja, mums nepasisekė, todėl pradėjome pralaimėti mūšį dėl Ramiojo vandenyno. Gerai, kad tuo pat metu turėjome išminties greitai sudaryti aljansą su Trečiuoju Reichu ir išsisukti. Kitaip iš mūsų miestų neliktų net griuvėsių.
  Merginos basomis kojomis net pašoko kratydamos juodas ir raudonas pynes.
  Nauma pamojavo kardu ore:
  Mes vis tiek būtume laimėję! Taigi ar tikrai reikia Hitleriui po karo atiduoti Filipinus? Šis Japonijos karūnos perlas, neįveikiamas Singapūras, žydintis Honkongas, Indonezija, užgrobtų Anglijos kolonijų naftos gręžiniai ir Prancūzijos Gvinėja, Indokinija, Birma, Tailandas. Ir daug daugiau, apie ką kalbėti, liežuvis neapsieina. Juk stovime ant sienos su Indija, ant kurios slenksčio užgrobė fiureris - Australiją. Ir atiduok viską be kovos, kaip bailys...
  Yamamoto pertraukė:
  - Tarp baltųjų irgi yra protingų! Nenuostabu, kad imperatorius savo kabinete pastatė Napoleono biustą. Tačiau buvo ir kitas Cezaris, pasak jo: sunkiau išlaikyti užkariautą, nei laimėti. Šiuo atveju tai visų pirma taikoma mums. Šiame etape neturėjome kito pasirinkimo. Nusprendėme pasilikti dalį, kad neprarastume visko, įskaitant suverenitetą.
  Nauma aštuntą figūrą atkartojo kardu:
  Suprantu protu, bet širdimi!
  Yamamoto atsistojo ir plojo kolegai per petį.
  - Taip, nenusimink, šiuo atveju, jei išvažiuosime, tai grįžti. Nugalėsime SSRS ir vėl pulsime į Trečiąjį Reichą prieš JAV ir britus, bet jau įveiksime juos kartu su vokiečiais ir makaronais. O paskui viską grąžinsime, plius dar užgrosime Indiją, Australiją, Aliaską ir iki... Ten bus matyti, juk turėsime rusiško Sibiro resursus, o Amerika vėl kris į depresiją. Tai reikia suprasti!
  Dar kartą plikomis kojomis merginos linktelėjo iš didžiausio pritarimo. Jos tokios gražios, įdegusios, kai kurios merginos buvo net šviesiais plaukais, raumeningos.
  Admirolas Nauma beveik nepastebimu judesiu paslėpė kataną į apvalkalą ir šnibždėdamas sušnibždėjo:
  - Ateitis gera, bet dabartis geresnė! Išgirskite, kad lėktuvnešiuose buvo išnaudotos visos bombų atsargos, o ...
  Yamamoto trumpai įsakė:
  - Ateik ant denio ir apsidairyk, po pusvalandžio apsisuksime ir išvyksime į artimiausią bazę.
  Nauma sušvilpė pro nosį:
  - Klausyk vado!
  Admirolas iššoko, laikydamas duris, kad neužtrenktų. Jo žingsniams dar nenutilus, pro duris išslydo šešėlis, ji žengė ant pirštų galų ir nusimetė užvalkalą. Jamamoto nusijuokė.
  - Ledi Armstrong, jūs kaip visada staigi!
  Šviesos srautas krito ant padaro, parodydamas jį visoje savo šlovėje. Ji buvo šviesiaplaukė, nimfos figūra, tobulų proporcijų, bet brandžios, trisdešimtmetės moters veidu. Šiek tiek aukštesnis už Yamamoto, odiniais batais, išsiuvinėtais smaragdais ir safyrais, atitinkančiais bangos spalvą, minkštais padais. Nusimetusi antklodes, ji buvo su maudymosi kostiumėliu ir judėjo kaip indų šokėja.
  Yamamoto sustabdė moterį:
  -Šok vėliau! Tuo tarpu atidžiai manęs klausykite, kaip JAV, kaip Trečiojo Reicho, prezidentas marionetė Henris Trumanas reagavo į mūsų pasiūlymą suteikti visoms išlaisvintoms teritorijoms formaliai nepriklausomų valstybių statusą?
  Armstrongas švelniu balsu atsakė:
  - Jis sakė, kad jis ir Churchillis buvo prieš. Visos kolonijos ir toliau bus kolonijos, o Kinija liks padalinta. Beje, Trumanas sakė, kad jei Japonija padės Chai Kang Shi režimui, jis gali jį išgelbėti - jis asmeniškai paklaus Hitlerio, kad taip buvo. Trumpai tariant, jūs turite savo bazes Mandžiūrijoje, taip pat režimą ir netgi ką nors gaunate žemyninėje Kinijoje. Visų pirma, nuolaidos ir galimybė gauti žaliavų.
  Jamamoto nusišypsojo.
  - Tai gera žinia! Ar JAV marionetinė vyriausybė žino, kad smogėme SSRS? Ar dar ne?
  Armstrongas pirštu apibrėžė ratą.
  - Jis jau žino! Kol kas oficialios reakcijos nebuvo, bet Trumanas jau spėjo sušukti: gerai padirbėjo japonai!
  Jamamoto susiraukė ir piktai suraukė antakius.
  - Mes jam ne japonai, o japonai, karių ir išminčių tauta, o ne piemenys ir nuteistieji kaip amerikiečiai. Nors, žinoma, tai gerai, tai reiškia, kad nebus jokių kliūčių puolimui giliai į Sibirą.
  Moteris žaismingai kilnojo kojas ant grindų:
  - Sibiras geras - didelis, turtingas! O tuo pačiu Sibire blogai - ten sniegas ir šaltis!
  Jamamoto suspaudė lūpas.
  - Japonų kareivis šalčio nebijo. Tokia yra Bušido kodekso esmė: neieškok sau lengvo gyvenimo, o įveik sunkumus. Nenuostabu, kad samurajų simbolis yra - karosas! Ši žuvis visada plaukia prieš srovę.
  Armstrongas nustebo:
  - Karpis? Tokia nekenksminga žuvis. Ar grėsmingi, tikri apokalipsės samurajų demonai yra lyginami su mažyliu, kuris kepamas keptuvėje, o ne su tigru ar liūtu.
  Jamamoto išskėtė rankas.
  - Japonijoje liūtų nėra! O tigras per švelnus katinas, jai trūksta drąsos. Žinote, vienas iš pagrindinių samurajų išbandymų, būdamas dešimties metų, jis įvedamas į narvą su tigru ir jis turi paimti iš žvėries gabalėlį šviežios mėsos. Tas Zenkis išsirito, netiki?
  Armstrongas papurtė galvą.
  "Netikiu, kad dešimties metų berniukas gali susitvarkyti su tigru, net jei jo rankose yra aštriausias kardas.
  Yamamoto švelniai uždėjo ranką ant merginos nugaros ir paglostė jos nuogą, aksominę odą.
  - Tu neteisingai supratai. Samurajaus sūnus įeina į narvą su tigru be kardo ar jokio ginklo. Jis turi panaudoti savo stiprų protą ir valią, kad įtikintų tigrą duoti jam maisto!
  Armstrongas sušuko:
  - Taip, tai tiesiog neįtikėtina! Samurajus yra tikras velnias! Ar ir tu buvai toje kameroje?
  Jamamoto nuleido akis.
  - Deja, ne! Tai senovės laikų paprotys! Bet jei nori, mes tave įmesime į narvą? Tarkime, kad nori patekti į narvą su tigru?
  Armstrong murkė, jos įdegusios, dailios graikiškos rankos apsivijo admirolo kaklą. Lūpos atsivėrė kviečiančiai:
  - Jei tigras esi tu, tada aš pasiruošęs net pragarui! Nors be tavęs rojus yra blogesnis už pragarą, mano mylimas samurajus.
  Yamamoto staiga atstūmė moterį ir sušuko:
  - Dabar man reikia su kitais admirolais apibendrinti reido prieš SSRS rezultatus, taip pat išsiaiškinti, kaip reikalai sausumoje. Nėra kada pasilepinti moteriškais malonumais. Jūs suprantate: nėra laiko! Paskambinsiu tik vakare. Beje, siauras akių pjūvis ir geltona oda manęs nejaudina.
  Armstrongas pasuko klubus.
  - Ne! Visiškai priešingai! Taigi dar romantiškesnis ir neįprastesnis! Jūs esate japonas, aš amerikietis: geltona ir balta rasė, angelas ir demonas! Šis kontrastas yra beprotiškas! Dauguma moterų mėgsta originalą, o ne kaip likusios.
  Jamamoto įsipylė pusę stiklinės sake, sumaišytos su "Ginn", ir vienu ypu nurijo, atsipalaidavo:
  - Tiesą sakant, maniau, kad moterys yra konservatyvesnės nei vyrai. Ar moterys padarė daug mokslinių atradimų?
  Armstrongas papurtė galvą, papurtė šviesius plaukus ir pasakė:
  - Moteriai svarbiausias atradimas - naujo vyro atradimas, tik su sąlyga, kad tai knyga, o ne radijas! Ir samurajus nekalba!
  Pasigirdo isteriškas skambučio triukas, užsidegė žalia šviesa. Admirolas įsipylė dar pusę stiklinės, rusiškai šnopavo ir suvalgė citriną, apteptą medumi. Jis apsilaižė lūpas ir parodė samurajų kardo rankeną:
  - Aš asmeniškai nužudžiau daugiau nei šimtą žmonių, iš jų mažiausiai dvidešimt jaunų moterų! Tu būsi pati gražiausia iš visų aukų.
  Armstrongas pagrasino, iškišdamas Jamamoto raudoną liežuvį:
  - Aš turiu tris sūnus ir jie atkeršys tau ir tavo šeimai, admirole!
  Atrodė, kad Yamamoto nė kiek neįsižeidė.
  - Ji pagimdė tris vaikus ...
  - Penki! Amstrongas pataisė.
  Ypač penkis! Ir išlaikė mergaitės juosmenį?
  Ponia užmetė koją ant kaklo:
  - Aš esu amerikietis ir tai viską pasako!
  Yamamoto linktelėjo ir sušnypštė:
  - Dabar pas tave ateis berniukas, ji labai stipri nindzių kovotoja. Tarnaukite jam pagal aukščiausius standartus. Supratau?!
  Armstrongas pritardamas linktelėjo.
  - Myliu jaunus žmones... Tikiuosi, jis gražus?
  Japonai užtikrintai atsakė:
  - Dar daugiau! Tau patiks!
  Ir ryžtingai paliko kajutę. Vietoj to beveik iš karto pasirodė berniukas. Jis atrodo maždaug trylikos ar keturiolikos metų, labai raumeningas, basas ir mūvi šortus. Tikrai graži, šviesiais plaukais.
  Armstrongas džiaugėsi... Kad jai nereikės reikalų su kokiu senu keistuoliu.
  Tačiau berniukas atrodė piktai ir glaustai sumurmėjo angliškai:
  - Nusirenk!
  Moteris nusišypsojo ir pasakė:
  - Gal kiek romantiškiau!
  Vaikinas atsakė trenkdamas jai į veidą. Moteriai apdegė skruostas. Šnipė sunkiai atsiduso ir ėmė nusirengti. Deja, pradžia nelabai žadanti.
  Berniukas atkišo dantis, nusimetė šortus ir atskleidė svarų vyrišką tobulumą.
  Jis sušnypštė, šypsodamasis:
  - Atsigulti!
  Atsidususi ledi Armstrong atsigulė ant nugaros ir išskėtė kojas. Berniukas su spaudimu ir labai grubiai įėjo į ją ir pradėjo plakti kaip kulkosvaidis. Jokių glamonių, jokių žodžių...
  Šnipė jau buvo patyrusi paleistuvė, ir ji nenukentėjo. Priešingai, aštrūs sukrėtimai yra beveik malonūs. Taigi jie ją sujaudino, o Veneros grota ėmė prisipildyti drėgmės. Tada jis visiškai įsijungė ir pasigirdo aistringos dejonės.
  Ponios žiūri į šiurkštumą, bet tai irgi malonu. Ir štai tave apima orgazmo banga.
  Berniukas staiga nustoja daužytis, jėga sugriebia ledi Armstrong už plaukų ir iki tobulumo pasilenkia nuogas. Šnipė atidaro jai burną ir čiurkšlė pataiko į jos liežuvį. Tai taip pat ne pirmas kartas. O balta košė iš berniuko yra saldi ir labai maloni skoniui. Armstrongas apsilaižo lūpas su tikru malonumu.
  Tada pats jaunasis nindzė veidu pasilenkia prie jos krūtinės ir pradeda nesavanaudiškai dirbti. Armstrongas suvirpa nuo kitos ekstazės bangos ir riaumoja kaip buivolas skerdykloje. Ji turi pagauti tobulumą raudona burna. Ir dirbti su rausvu liežuviu. Kol vėl trykšta baltumo ir saldumo fontanas.
  Taip linksma. O jauna, raumeninga ir šviesiaplaukė nindzė tiesiog nenuilstanti. Jo energija yra neišmatuojama ir didžiulė. Šis garsus kovotojas ir lovos milžinas. Ir šviesūs plaukai... Tiesiog viskas super ir aukščiausios klasės.
  Sutaisytas E-50 stojo į mūšį. Vis dėlto rusai iš esmės įrengė įtvirtinimus, o vokiečiams teko įveikti gynybą giliai. Kariai metodiškai sunaikino akumuliatorių.
  Gerda iššovė, sudaužydama sovietų patranką, o paskui su šypsena balse pasakė:
  - Mes mušim žmones ir mušim kibirus!
  Šarlotė dainavo savo vario raudonumo garbanas:
  - Mes, o, plėšikai! Plėšikai!
  Ir pliku pirštu paspausdama vairasvirtės mygtuką, ji pasiuntė sviedinį, sulaužantį sovietinį bunkerį.
  Ir tada Christina kurtinamai suriko:
  - Pykšt pykšt! Ir tu miręs! Mirusieji! Mirusieji!
  Be to, jis pliku pirštu spaudžia grakščią koją, siųsdamas priešą į nokautą.
  Ir tada buvo Magda. Štai mergina. Jis taip pat spaudžia vairasvirtę basos kojos pirštais ir kaip mušamas.
  - O, kas mus pamatys, tuoj aiktels!
  Žavioji Gerda, purtydama visas krūtis, trenkė į trisdešimt ketvertą ir šaukė:
  - O kažkam kvepės kepta!
  Šarlotė pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus ir čiulbėjo kaip žvirblis:
  - Ir mes kažką laikome savo krūtinėje!
  Kristina suplėšė sovietinį ginklą su sviediniu ir trinktelėjo raudonomis lūpomis:
  -Neik prie mūsų...
  Magda taip pat nuspaudė mygtuką pliku pirštu. Ji papūtė trisdešimt keturis ir sušuko:
  - Neik prie mūsų!
  O Gerda, šis agresyvus žvėrelis šviesiais plaukais, taip pat sviediniu daužys, o trisdešimt ketveriukė išsprogs kaip boksininko nosis po kumščiu. Ir karys verkšlens:
  - Mes jį nužudysime!
  Ir vėl merginos apsipys ašaromis ir šaudys be jokios apgailestavimo ir pauzės.
  Charlotte entuziastingai šūktelėjo:
  - Aš didelis plėšikas...
  Ir taip pat kaip atsitrenkia į sovietinę haubicą. Tik dalys skrido skirtingomis kryptimis.
  Christina niurzga. Kai jis plika pirštu spaudžia vairasvirtės mygtuką ir čirškia:
  - Ir demonų dukra mirė!
  Magda taip pat prikala, spausdama basas kojas ant smogiančio daikto, daužo sovietinį tanką ir išduoda:
  - Ir ne kuklus!
  Gerda apnuogino dantis, blykstelėjo dantys. Ji įsivaizdavo gražų jaunuolį. Toks veržlus, atletiškas, su raumenų reljefu ir dideliu vyrišku tobulumu. Ir kaip ji pasilenkia ir apvynioja raudonomis lūpomis jo pulsuojančią nefrito šerdį. Kaip skanu, kaip šokoladiniai ledai. Ir tie šokoladiniai ledai, kuriuos nulaižysi liežuviu. Ir tai taip gražu, taip įdomu.
  Oi, kaip smagu, jei prie jos iš paskos prisijungs dar vienas jaunuolis. Ir pulsuojanti, nefrito strypas pateks į drėgną Veneros grotą. Ir kaip tai puiku.
  Gerda net drebėjo iš nuovargio. Kaip jai tai atrodė jaudinančiai ir žaviai.
  Mergina šovė į sovietinį ginklą. Ir ji susižavėjusi čiulbėjo, trypdama basa koja:
  Vaikinai, vaikinai, tai priklauso nuo jūsų...
  Šarlotė taip pat daužė ir sudaužė rusų tanką, kai ji plepa, kratydama visą biustą:
  - Išgelbėk žemę nuo ugnies!
  Christina papurtė vario geltonumo plaukus. Ji nusišypsojo liepsnojančia šypsena ir čiulbėjo:
  - Mes už taiką, už draugystę, už pasaulio šypsenas...
  Magda plika pirštu paspaudė vairasvirtę. Ji sudaužė sovietų tanką ir suriko:
  - Už nuoširdžius susitikimus!
  Kariai atrodė nepaprastai linksmai. Ir kaip jie išsikišo dantis. O jie mirkteli ir cypia.
  Šarlotė taip pat įsivaizduoja vaikiną. Jauna, bet su barzda. Kaip jis glosto jos krūtis. Kai barzda kutena krūtinę, garbanoti plaukai perbėga ant prinokusių spenelių braškių. Ir jis kutena ją, ir bučiuoja jos krūtis. Apibraukite liežuviu saldų, medingą spenelį. Tokia ta idilė. O jei vaikinas dar įkiša liežuvį į Veneros grotą. Koks skonis!
  Šarlotė šaudo ir šaukia:
  - Ir kardas bus aštrus!
  Žinoma, merginos, nors ir gražuolės, daro nešvankų poelgį - žudo sovietų karius. Tačiau jie taip buvo mokomi nuo ankstyvos vaikystės. Jie yra negailestingi vilkai.
  Ir jie mano, kad yra teisūs. Jie turi tą patį auklėjimą ir mentalitetą. Merginos pradėjo kovoti keturiasdešimt vienu, kai kurių jų "vilkų" batalione, dar anksčiau. Ir nevalingai prisimena pirmuosius žingsnius. Kai tau buvo tik šešiolika. Ir viskas aplink atrodė nuostabu, gražu romantiška.
  Tačiau jie dar gana jauni!
  Virš persirengusių merginų praskrido dvi dešimtys anglų lėktuvų, jos tikriausiai nieko nepastebėjo ir jau ėmė tirpti už horizonto, kai staiga pasigirdo nauji įtartini garsai. Madeleine įsakė:
  Visi gulėkite ir nejudėkite!
  Merginos sustingo, kažko laukė. Ir tada iš už kopos pasirodė lengvieji vežėjai ir sunkvežimiai. Sprendžiant iš dizaino, angliškos ir amerikietiškos produkcijos. Jie pamažu pajudėjo Tuniso sostinės link. Madeleine kiek nustebo. Ji tikėjo, kad fronto linija dar toli, vadinasi, britai dar nespės pasirodyti. O tiksliau - jie neturėtų pasirodyti. Ir tada yra visa kolona. Nors, ko gero, mažiau nei batalionas... Kas jie tokie, kažkokia kovinė grupė, aplenkianti dykumas jokiu būdu ne ištisiniu frontu, nori raustis po užnugarį. Atrodo, logiška, nors su technologijomis juos nesunku pastebėti dykumoje. Bet kokiu atveju per radiją turite perduoti saviesiems, bet neatidenkite ugnies. Be to, jų yra tik šimtas, o anglų yra daugiau nei trys šimtai!
  Gerda sušnibždėjo Šarlotei:
  - Jie anglai! Tai pirmas kartas, kai matau juos iš arti!
  Raudonplaukis draugas, taip pat gana nervingas, atsakė:
  - Nieko ypatingo! Ir tarp jų yra tiek daug juodaodžių!
  Iš tiesų, bent pusė britų buvo juodaodžiai. Ir kolona judėjo lėtai, o juodaodžiai vis kažką kaukė... Jie vis arčiau ir arčiau...
  Tada vienos merginos nervai neatlaikė ir ji smogė automatu. Tą pačią sekundę likę kariai atidengė ugnį, o Madeleine pavėluotai suriko:
  - Pli!
  Vienu metu nušienavo kelias dešimtis anglų, užsidegė vienas sunkvežimis. Likę britai be atodairos atidengė ugnį. Madeleine pasinaudojo akimirka ir sušuko:
  - Meskite įžeidžiančias granatas kartu!
  Merginos iš elitinio SS bataliono "She-wolves" granatas meta toli ir tiksliai. Ir kad jie buvo treniruojami nuo vaikystės, taip pat perėjo specialią techniką. Tai yra tada, kai treniruojiesi su srove, šiek tiek uždelsti metimą, o tu su iškrova. Gerda ir Charlotte taip pat metė savo dovanas. O britai apvirto ir apsivertė aukštyn kojomis... Juokinga. Jie šaudo atsitiktinai, o juodaodžiai vis tiek rėkia nesuprantama kalba. Štai keletas niekšų...
  O Gerda šaudo ir meta, taip pat dainuodama:
  - SS mokiniuose yra košmaras! Vienas šuolis - vienas smūgis! Mes esame vilkai - mūsų metodas paprastas! Mes nemėgstame tempti katės už uodegos!
  Šarlotė taip pat urzgia atsakydama. Jos paleistos kulkos subyra į kaukolės fragmentus. Ir jie išmuša akis. Štai vienas išsigandęs juodaodis, kaip jis durtuvu durs savo šviesiaplaukę partnerę į šoną. Atsakydamas jis išspjautų kraują. Charlotte dainuoja kartu:
  - Žvaigždėto niūraus pragaro angelai! Atrodo, kad visatoje viskas bus sunaikinta! Su greitu sakalu būtina skristi į dangų! Apsaugoti nuo sielos mirties!
  Britai veikia neorganizuotai, dauguma jų yra kolonijiniai kariai: negrai ir indai, arabai. Jie arba nukrenta, sušąla, arba, priešingai, staigiai pašoka ir pradeda veržtis kaip pamišę kiškiai. Tačiau merginos šaudo taikliai, o granatos, nors skeveldros skrenda ne toli, bet tankiai! Dabar priešų liko nedaug. Madeleine rėkia angliškai, jos balsas toks kurtinančiai, kad net kandiklio nereikia:
  - Pasiduok ir mes tau nepagailėsime gyvybės! Nelaisvėje turėsite gerą maistą, vyną ir seksą!
  Suveikė akimirksniu ir kadangi jie jau pasiduoda... Rankas aukštyn ir...
  Buvo surinkta penkiasdešimt kalinių, iš kurių pusė buvo sužeista. Madeleine įsakė:
  - Nužudyk sužeistuosius!
  . 6 SKYRIUS
  Stalenida Pavlovna vis dėlto įsivėlė į nelygią kovą su grupe merginų. Jėgos tikrai ne tos pačios... Bet kariai užpuolė Fritz transportą. Ne taip stipriai šarvuota ir labiau pažeidžiama.
  Basos, pusnuogės merginos atidengė ugnį į nacius. Nukentėjęs vežėjas užsidegė. Tada kariai išmušė kitą transportą. Privertė rūkyti ir trūkinėti. Trečiasis šarvuotas transporteris bandė pasišalinti. Tačiau Nataša jį išmušė su paimtu granatsvaidžiu. Po to buvo baigtas mažas mastodonas.
  Po to kariai pradėjo skinti trofėjus. Oksana šypsodamasi parodė į supaprastintą granatą:
  - Vokiška versija!
  Viktorija, apnuoginusi dantis, sušuko:
  - O tu atrodai juodaodis!
  Iš tiesų, tarp mirusiųjų buvo ir juodaodžių, ir indėnų, ir arabų! Yra tik keli baltieji. Kariai paėmė iš mirusiųjų ginklus. Jie taip pat kratėsi savo kišenes ieškodami pinigų. Popieriuje ir metalinėse monetose buvo ir vokiečių markių.
  Iki šiol markė išliko galingiausia valiuta Žemėje. Ir net po Afrikos užkariavimo su auksu.
  Kariai, pliaukštelėdami nuogomis, iškaltomis kojomis, plėšė lavonus. Ir apkrautas ginklais.
  Tada grįžome į mišką. Stalenida paklausė keturių:
  - Na, kaip? Ar ėjai?
  Viktorija išpūtė krūtinę ir išdidžiai atsakė:
  - Taip, šiek tiek bėgome, bet nieko ypatingo...
  Stalinida pasiūlė:
  - Gal vėl išsiskirsime ir eisime į rytus?
  Nataša kukliai pasiūlė:
  - O jeigu sukursite partizanų būrį?
  Steelenida neigiamai papurtė galvą.
  - Ne... Yra įsakymas mums trauktis, už fronto linijos. Beje, ką tu žinai apie kovų eigą?
  Veronika atsidususi atsakė:
  - Kol kas nieko... Mes neturime nei radijo, nei...
  Stalenida pertraukė ir rimtai pasakė:
  - Karas bus ilgas ir sunkus. Galbūt ne visi galės tai išgyventi. Šiuo atveju turėtume...
  Veronika turėjo drąsos pertraukti:
  - Prisimeni Dievą?
  Steelenida neigiamai papurtė galvą.
  - Esu komunistas ir ateistas... Ir net liaudies išmintis sako: pasitikėk Dievu ir pats nesuklysk!
  Viktorija sucypė:
  - Ši mergina pateko į religinio narkotiko įtaką. Ir aš taip galvoju: kad Dievas yra tik iliuzija, bet tai labai žalinga iliuzija, ji sukausto protą!
  Steelenida neigiamai papurtė galvą.
  - Gerbk kažkieno tikėjimą Vic... Apskritai, žinoma, kad tikintieji turi įrodyti, kad Dievas yra!
  Nataša piktai trypė basa koja ir atsakė:
  - Ir ką čia įrodinėti! Jei Dievas pripažįsta, kad fašistai užgrobė beveik visą pasaulį, tai koks čia Dievas!
  Viktorija šiurkščiai suriko.
  - Na, įrodyk, kad egzistuoja Dievas Vera. Išskyrus riebų argumentą, kad viskas turi turėti pirmąją priežastį!
  Veronika pasitempė kaktą, pasitrynė ant žolės pliką, šiek tiek kraujo suteptą padą ir išdavė:
  - Na, paaiškinti, kad gyvybės nebuvo, bet ji išsivystė ir net vyras atsirado?
  Steelenida tyliai pasakė:
  - Evoliucijos teorija... Viskas nuo paprasto iki sudėtingesnio ir tobulesnio. Ir tai įrodo geologinių sluoksnių egzistavimas. - Jauna moteris nuogu kojos pirštu perbėgo per žolę ir čiulbėjo. - Štai, pavyzdžiui, skirtingi geologiniai laikotarpiai, ir apie tai sprendžiama pagal fosilijas.
  Veronika gūžtelėjo pečiais.
  "Aš nesu kreokizmo ekspertas. O tokių knygų SSRS nerasite. Tačiau užsienyje yra darbų, kuriuose įrodoma, kad iš tikrųjų mokslas religijai neprieštarauja. Ir apibendrino mokslinį Biblijos tyrimo pagrindą. Ypač apie Biblijos pranašystes!
  Viktorija nusijuokė ir pasakė:
  - Šios pranašystės skelbiamos atgaline data. Senesnių nei dešimtojo mūsų eros amžiaus Biblijos ir Senojo Testamento rankraščių nėra. Taigi nėra jokio būdo įrodyti pranašystes!
  Nataša energingai patvirtino:
  - Tikrai taip... Jokio Tikėjimo, tavo tikėjimas visų pirma grindžiamas aklu tikėjimu ir...
  Viktorija lengvai pasiūlė:
  - Baimė prieš mirtį! Ką spėlioja bet kuri religija!
  Veronika gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  Kodėl ateistai nebijo mirties? Ir kad jie turi ko dar tikėtis?
  Viktorija basa pliaukštelėjo šakelei, nulaužė ir pasiūlė:
  - Na, pavyzdžiui, mes galime tikėti prisikėlimu mokslo galia. Ir tai taip pat puiku!
  Nataša pavartė akis ir svajingai pasakė:
  - Viskas! Įsivaizduokite komunistinę ateitį. Jame nėra pinigų, o nemokamų prekių gausa. Įskaitant motociklus, kuriais galite skristi į kosmosą. O bet kokie produktai - pyragaičiai, ledai, ananasai, lazdyno tetervinai ir pan., auginami sintetiniu būdu. Visur robotai. Žmonės dirba tik dvi valandas per dieną, o tada tik duoda komandas mechanizmams. Ir per dieną.
  Merginos kalbėdamos vaikščiojo, basomis kojomis viską matavo. Jie užtaisyti įvairiais kulkosvaidžiais ir bazukais. Visa tuzinas gražuolių.
  Ir Nataša vis kartojo:
  - Ir turtingiausia pramogų industrija. Tik malonumas. Pavyzdžiui, spalvoti televizoriai, ir tu iš karto pažiūri tuziną animacinių filmų. Ir daug atrakcionų. Lošimo automatai, kompiuteriniai žaidimai, įvairūs robotai... Ir net strategijos. Kaip, pavyzdžiui, vaidinate Staliną ir nugalėjote Hitlerį. Net jei jis turi viso pasaulio potencialą...
  Viktorija svajingai tęsė Natašai:
  O namai tokie gražūs. Kiekviename jų yra kotedžas su fontanu ir sodas. O jei žmonėms Žemėje vietos neužtenka, tai jie gyvena Veneroje, Mėnulyje, Marse ir kitose planetose. Visų pirma, buvo sukurti kosminiai laivai su superluminal greičiu ar net nulinės perėjimo autobusai. Tai yra tada, kai įlipi į autobusą ir esi nugabentas į kosmosą ar net kitą pasaulį. Taip jus sveikina kentaurai arba pasakiški elfai. - Mergina pagavo laumžirgį į delną, prinešė prie ausies ir klausydama kalbėjo toliau. - Ir, pavyzdžiui, genų inžinerijos stebuklai. Senatvės nėra. Visi vyrai atrodo ne vyresni nei dvidešimties, taip pat ir merginos. Visi sveiki ir raumeningi, malonių, gaivių kvapų. Merginos visada sveikos, be mėnesinių. Gali būti, kad vaikų nereikės gimdyti, jie bus auginami kibernetinėse įsčiose.
  Nataša tai palaikė šypsodamasi:
  - Ir atsiras medžiai, ant kurių saldainiai, ledai, ledinukai, pyragaičiai - augs kaip vaisiai. Ir juos galima valgyti be lašelio riebalų. Ir visi džiaugsis turėdami naujus automobilius, kuriais galėsite skristi. Ir į kitą žemyną, ir į Marsą, ir net į kaimyninę galaktiką!
  Steele pasiūlė:
  - Ir tada žmonės bus kitokie, turintys supergalių. Tai, žinoma, bus pliusas. Ir mirusieji prisikels, ir jie neprisimins, kad kažkas kažkada tikėjo Biblijos pasakomis!
  Viktorija basa koja sutraiškė musmirę ir urzgė:
  - Taip, tikrai taip! Na, iš tikrųjų, ką Biblija žada? Ar net rikiuojamės prie būgno, o tiksliau - prie vargonų garsų? Ir net mėsos nebus!
  Veronika išskėtė rankas ir pastebėjo:
  - Koks jūsų sąmoningumas? Tačiau Šventajame Rašte atlygis nėra aiškiai nurodytas. Ir mes statome iki būgno, tai yra spėlionės!
  Viktorija kikeno ir iškišo liežuvį. Po to, kai ji pažymėjo:
  - Na, taip... O kas ten bus? Kažkas be nuodėmės? O kaip laisva valia, kaip be jos?!
  Veronika tyliai atsakė, šiek tiek primerkusi akis:
  - Laisva valia išliks, bet nuodėmės nebus. - Mergina basa pėda pasitrynė ant samanų ir tęsė. - Tai taps įmanoma, nes žmonės nekęs nuodėmės. Ne visi žmonės, bet išgelbėti teisieji. Tai reiškia, kad pašalinus šėtoną ir erzinančius veiksnius, nuodėmė praras savo patrauklumą ir sumažins kabutes.
  Viktorija sušvilpė, perkėlė nuogą, apvalų kulną į beržo kamieną. Ir ji tyliai pasakė:
  - O kaip gali nekęsti nuodėmės, jei ji tiek daug malonumo teikia. Štai, pavyzdžiui, su vyrais, ypač jaunais. Kai jie tau letenomis, kai kutena, kai masažuoja tavo kulnus. Juk labai malonu jausti raumeningų kūnų prisilietimą. O tu sakai, kad tai nuodėmė!
  Veronika piktai sumurmėjo:
  - O mylėtis su skirtingais vyrais yra amoralu!
  Steelenida piktai pastebėjo:
  - Jei atvirai, aš irgi nesu puritonas, bet... Vis dėlto yra komunistinis moralės kodeksas ir reikia stengtis jo laikytis. Ir nesigulk po kiekvienu, kuris vilioja!
  Viktorija drąsiai atsakė:
  - Mėgstu būti aktyviam. O aš pati mėgstu ieškoti ir traukti vyrų. Tada mylėkis su jais taip, kaip nori. Argi ne miela. Na, kodėl turėtume būti kuklūs, o ne patys įrėminti savo vyrus!
  Stalinas šaltai pastebėjo:
  - Su tavo išvaizda tai nėra sunku! Bet juk ir žudyti, tu esi daug!
  Viktorija bandė šiek tiek nukreipti pokalbį:
  - Šiaip jūs komunistinę ateitį, laisvus ir išmintingus žmones, žinote daug geriau nei Dievo valdžia, leidžianti triumfuoti fašizmui ar paskandinti žmoniją potvynyje. - Ugninis velnias plikomis dešinės pėdos pirštais sutraiškė rupūžę ir tęsė. - Man asmeniškai nepatinka gyventi tirono, kuris žydus vadina savo tauta, karalystėje, o kaip pasirodo, likusieji yra svetimi?!
  Steelenida rimtai atsakė:
  - Dėl aukštesniojo proto galima ginčytis ilgai, bet Biblijoje... Ar logiška tai laikyti Dievišku apreiškimu?
  Viktorija užtikrintai atsakė:
  - Žinoma ne! Senojo Testamento žiaurumas, neprotingas Naujojo pacifizmas - privilegijų priskyrimas vienai tautai... Argi ne absurdas?
  Veronika susierzinusi plikais pirštais trenkė į kelmą. Ji susiraukė iš skausmo ir atsakė:
  - Taigi juk Paulius sako: Mūsų mokymas žydams kliūtis, barbarams - beprotybė! Nuodėmingas protas negali to suprasti!
  Viktorija nusijuokė ir sklandžiu balsu pasakė:
  - Rusijos negalima suprasti protu,
  Neįmanoma išmatuoti su paprastu aršinu...
  Ji tapo ypatinga -
  Tikėti galima tik Rusija!
  Steelenida, griežtai kilstelėjusi antakius, pastebėjo:
  - O štai Rusija prieš krikščionybę. Milijonai, šimtai milijonų žmonių tikėjo Dievu. Tarp jų buvo iškilių protų. Tokie kaip Niutonas, Paracelsas, Kantas, Pasteras... Ir jie turėjo savų priežasčių tikėti. Mes, savo ruožtu, prieš iliuzijas! - Jauna moteris plika stipria koja bakstelėjo į nukritusią šaką, ją nulaužė ir tęsė. - Esame mokslinio ateizmo šalininkai ir tikime, kad kiekvienas žmogus yra savo laimės kalvis! Ir kad nereikia tikėti, kad gerasis dėdė Jėzus ateis ir visus pastatys, išspręs visas mūsų problemas! Šiai planetai reikia mokslinio valdymo ir plėtros į kosmosą! Ir nesivelkite į visokias viltis dėl dangaus vietų ar haremų!
  Viktorija kikeno ir urzgė:
  - O vyriško haremo neatsisakyčiau!
  Steelenida griežtai pastebėjo:
  - Na, tu raudonplaukė ir pasileidusi... Kas tave užaugino?
  Viktorija juokaudama atsakė:
  -Kai tėtis Karlas, o kai visai niekas!
  Stalenida kumščiu numušė žirgą ir sušnypštė:
  - Tai matoma... Jei Dievo nėra, tai visai nereiškia, kad reikia būti vulgariam ir išsiblaškusiam!
  Viktorija nuoširdžiai atsakė:
  - Kaip! Tu taip supranti!
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - Komunizmas skelbė dviejų lyčių lygybę. O tai reiškia moters teisę pačiai ieškoti vyro. Pavyzdžiui, manau, kad išsirinkti patinkantį vaikiną yra visai normalu jį įrėminti! - Mergina basa koja pataikė į kirmėlės grybą ir tęsė. - O mylėti kelis vaikinus vienu metu visai normalu. Juk jie skirtingi ir kiekvienas skirtingai tave glosto, o tai labai malonu!
  Veronika tyliai sušnibždėjo:
  - Už tokias kalbas ir poelgius degsite pragare!
  Steelenida nusijuokė ir pastebėjo:
  - Komunizmo moralė ne mažiau griežta nei krikščioniškoji. O jei taip elgiesi, tai... Manau, pritarimo nesulauksi! Mes visi nesame ... viešnamiai!
  Viktorija rimtai pastebėjo:
  - Kam auginti veidmainystę? Ši krikščionybė moterims nustatė įvairius apribojimus. Įskaitant, pavyzdžiui, draudimą mylėti daugiau nei vieną vyrą. - Raudonplaukė velnias piktai basa koja trenkė į guzą, sviedė aukščiau. Ir ji tęsė. - O komunizmas skelbė, kad Dievo nėra! O tai reiškia, kad viskas leidžiama! O mes, moterys, galime būti laisvi paukščiai, ieškantys meilės. Renkantis tuos vyrus, kurie teikia daug daugiau malonumo. Ir tai yra pagrindinis dalykas!
  Stalenida rodomuoju pirštu papurtė raudonplaukę:
  - Komjaunuoliui tai nėra pagrindinis dalykas! Apskritai, svarbiausia yra tarnystė Tėvynei ir Lenino reikalui. Ir ne malonumo kūnui paieška! Jūs turite tai suprasti!
  Viktorija pasipiktinusi atsakė:
  - Aš esu žvėris ir lova mūšyje! Taigi nesiskųsk manim!
  Raudonplaukė velnias sušnypštė:
  - Aš super mergina!
  Veronika nedrąsiai įterpė:
  - Komunizmo ir krikščionybės moralė yra viena: kas nedirba, to nėra!
  Viktorija parodė Biblijos žinias:
  - O Jėzus pasakė: nesirūpink savo kasdiene duona... Būk kaip miško paukščiai.
  Stalenida agresyviai pastebėjo:
  -Komunizmas gimė daugiausia dėl krikščioniškų vertybių neigimo. Ir kai kurios paralelės yra visiškai įmanomos. Taigi naciai taip pat turi raudoną vėliavą, kaip ir mūsų!
  Viktorija basa koja sutraiškė musmirę, patrynė nuogą, apvalų kulną ant samanų ir pridūrė:
  - Trečiasis Reichas turi didelius mokesčius privačiam kapitalui ir didelį valstybės turto procentą. Jie dalinai turi socializmą, bet privilegijas vokiečiams! - Mergina nukando beržui lapą ir kikeno, pridūrė. - Apskritai apie religiją turiu smagią dainą. Ar nori, kad tai padaryčiau?
  Stalenida noriai linktelėjo šviesia galva, plika grakščia koja nuvertė supuvusią šaką ir čiulbėjo:
  - Dainuok gėlę, nesigėdyk!
  O Viktorija entuziastingai dainavo;
  Ką turėjo omenyje Viešpats?
  Jis, gyvenantis siaubingu atstumu...
  Kai buvo duotas įsakymas dirbti,
  Kad neliktume sapne.
  
  Nors ir puikūs karališki drabužiai,
  Bet nėra šykštesnio žmogaus....
  Skurdas šaudo taškas -
  Mūsų kančios pasaulis yra epinis!
  
  Ir tai ne Adomas kaltas
  Paprastas sovietinis, rusiškas vyrukas...
  Ėjo nuogas, neslėpdamas gėdos,
  Kaip proletaras caro laikais!
  
  Dievas davė jam maisto - ribą,
  Ganykla nepažįstant šakių...
  O jei nori daugiau, būsi sumuštas!
  Ir gerti delnu be butelių.
  
  Adomas ištiko tokį likimą,
  Kažkokiame šiurpiame, nuobodžiame rojuje!
  Bet gyvatė skrido ant sparnų,
  Jis suprato: žmogus kenčia ...
  
  Yra būdas ištrūkti iš tankmės,
  Kurkite miestą, dovanokite palikuonis!
  Kad neklaidžiotumėte per giraitės terminą,
  Kartais jums reikia apgaulės!
  
  Aš pavogiau stebuklingą raktą iš rojaus,
  Išeiti iš Edeno rutinos...
  Ten rasite merginos svajones
  Bent jau gali žūti požeminiame pasaulyje!
  
  Taip, žinoma, yra rizika, vaike,
  Ši planeta nėra dovana...
  Bet tu pažinsi sąžinę, garbę,
  Ir jūs rasite, pažinkite savo porą!
  
  Adomas gavo šį raktą -
  Atidarė vartus ir paliko rojų.
  Nusidėjėlis išleido daug jėgų,
  Žengti ant didelių kalnų akmenų...
  
  Čia jis vėl mato vartus -
  Ir vėl pasirodė sparnuota gyvatė...
  Jis pasakė: Aš esu geras šėtonas -
  Varžtas atsidarė savaime...
  
  Adomas įėjo ir mato -
  Toks nutapytas stebuklas...
  Nuoga mergelė už kalvos,
  Porceliano trečdalis yra auksinis indas.
  
  Bet kaip gerai
  Berniukas Adomas negalėjo atsispirti!
  Ir pabučiuoti jos burną
  Saldesnis už medų!
  
  
  Ji jam atsakė -
  Audringoje ekstazėje apimti kūnai susiliejo...
  Ne, nekeik šėtono -
  Vaikinai pasirodė nuodėmėje!
  
  Dievas juos išvarė iš rojaus, bet...
  Planeta tapo jų namais.
  Nors žmonės turi vieną saulę,
  Tačiau palikuonių tapo tūkstančiai!
  
  Taip, buvo labai sunku
  Potvyniai, sausros ir žiemos.
  Bet protas yra galingas irklas,
  Žmogus tapo stipria būtybe!
  
  Kaip angelas gali skristi
  Kaip demonų kalnai naikina palengvėjimą!
  Sukurkite kelią, kur yra kelias -
  Pasiekite bet kurį žemės tašką.
  
  Ir jums reikia erdvės -
  Mes taip pat galėsime užkariauti.
  Taigi mūsų nuodėmė nėra nuosprendis,
  Ne, nekalbėk popsinių nesąmonių!
  
  Nebūk nuodėmė - nėra pažangos,
  Mintys generuoja judėjimą!
  Vienas atsakymas į pamokslą:
  Mums nereikia kažkieno rojaus!
  Merginos plojo vieningai. Pažymėtina, kad Viktorijos balsas stiprus, sotus, labai malonus. Ir karius šis eilėraštis nuoširdžiai sužavėjo.
  Steelenida šypsodamasi pasiūlė:
  - Kai bus laiko, atliksite šią dainą stadione!
  Viktorija pritardama linktelėjo ir pasiūlė:
  - Ir tuo pačiu patvirtinsime apdovanojimą!
  Rudaplaukė kikeno ir norėjo vaikščioti ant rankų. Bet ji turi per daug ginklų.
  Merginos vaikščiojo pakankamai ilgai ir buvo pavargusios. Atsisėdo papietauti. Jie atidarė trofėjų konservus ir troškinį. Energingai uždirbti žandikauliai. Visi kariai jauni, sveiki, raumeningi.
  Nataša šypsodamasi pastebėjo:
  "Beveik visi tarp mūsų nužudytųjų yra užsieniečiai. Vokiečiai meta prieš mus svetimą kariuomenę!
  Viktorija dainavo ne vietoje:
  - Ir mūsų armija yra kairėje, o mūsų armija yra dešinėje ... Mums gera kovoti su gėrimu!
  Stalenida griežtai pažvelgė į raudonplaukę ir pasakė:
  - Tu esi žaisminga mergina... Privalome tave vesti!
  Viktorija papurtė galvą.
  - Kodėl vyras? Geriau turėti tuziną meilužių!
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - Su vienu vyru ilgai bendrauti neįdomu - trukdo! Geriau, kai turi skirtingus berniukus!
  Oksana pasiūlė:
  - Gal kitą kartą paimsime į nelaisvę vokietį... Ir pasijuoksime!
  Steelenida nusijuokė ir pasakė:
  - Na, jūs, merginos, esate išradingos... Ir mums nepakenktų kalbos gaudyti!
  Nataša, įnirtingai iškandusi dantis, pasakė:
  - Mužikai, mužikai... Jūs labai labai blogi, mūsų mužikai! Vaikinai! Vaikinai! Mūsų vyrus įveiks merginos!
  Merginos prapliupo juoku... Šiek tiek gėrė iš skiesto spirito kolbų. Pora gražuolių net knarkė.
  Bet Stalenida suriko:
  - Lipk! Kas užmigs, mes jį nužudysime!
  Merginos pašoko ir išsitiesė į virveles. Jie barškėjo ginklais ir žybtelėjo dantimis. Nuostabios gražuolės. Ir mirksi savo safyro akimis. Jie nori bent šiek tiek, bet pažaisti triukus. Sėdi ant žirgo.
  Ir taip vėl žygiuokite ir trypkite basomis kojomis. Nors merginos atrodo labai gražiai. Juose tiek daug grožio. Ir raumeningi, stiprūs merginų kūnai.
  Nataša, eidama, pastebėjo:
  - Kol neišspręsime nacių tankų problemos, neturime ką veikti prieš fiurerio karius!
  Viktorija paaiškino:
  - Norėjai sakyti ne kareiviai, o mašinos! Ir apskritai nėra priėmimo prieš laužą, jei nėra kito laužo!
  O raudonplaukis velnias basa koja trinktelėjo į seniai supuvusį kelmą. Iškėlė šiukšlių ir dulkių debesį.
  Veronika nuolankiai sušuko:
  - Visa Dievo valia!
  Stalenida piktai pasakė, trenkdama nuogu kulnu į trinkelę:
  - Ne! Viskas bus mūsų bolševikų valia!
  Ir jos akys tiesiogine prasme spindėjo iš pykčio!
  Viktorija griežtai pastebėjo:
  - Hitlerininkai naikina žydus be nereikalingų ceremonijų. Kodėl Dievas negynė savo tautos?
  Veronika vangiai atsakė:
  - Nuodėmės...
  Viktorija dainavo, trypdama basomis kojomis:
  - O, nuodėmės, nuodėmės... Nenusidėk ožio! Ožkos nenusidėk! Nugalės vynmedį! Baltasis vynuogynas nugalės!
  O rudaplaukė gražuolė plikais pirštais pagavo drugelį, ir pakėlė koją rodydama draugams.
  - Štai tokie stebuklai vyksta mūsų miškuose!
  Veronika šmaikščiai šypsodamasi atsakė:
  - Matai, koks grožis... O tu sakai, kad tai ne Dievo kūrinys!
  Viktorija lojo:
  -Religija yra žmonių opiumas! O drugelis gražus, kad geriau prisidengtų gėlėmis!
  Steelenida piktai pastebėjo:
  - Gal užteks apie religiją? Ar geriau leisti Verai pasakyti, kaip ji elgsis, jei bus išsiųsta į žvalgybą?
  Veronika gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Būsiu nuolankus!
  Nataša norėjo ką nors pasakyti, bet mergina sukėlė triukšmą. Pro šalį atskubėjo reaktyviniai šturmininkai. Daug plieninių ir labai grobuoniškai atrodančių grifų. Jie dūzgė ir pūtė garą. Ginklų daug, o vokiečiai šaudo labai agresyviai.
  Steeleed užsakė:
  - Maskuoti!
  . 7 SKYRIUS
  Jauna pasienio kariuomenės leitenantė Elizaveta Petrova buvo priblokšta. Gandai apie galimą karo protrūkį sklandė du mėnesius. Bet vis tiek kažkaip negalėjau tuo patikėti ... Būdama protinga mergina, Elžbieta nepritarė oficialios doktrinos pretenzingai force majeure aplinkybėms - kad Raudonoji armija buvo stipresnė už visas. Jos dėdė kovojo Suomijos kare, buvo sužeistas ir labai aistringai kalbėjo apie jo eigą.
  - Mūsų rezervuarai pamažu liejosi kaip želė iš keptuvės. Didžiulis QMS judėjo į priekį su dviem antsnukiais, po šešiasdešimt tonų kiekvienas. Savotiškas avinas gynybai laužyti. Ir kaip jie burzgia! Perkūno trenksmas yra kaip pelės girgždesys, palyginti su jaučio riaumojimu. O po vikšrais - duobės. Prieš kelias dienas buvo atlydis, juoda žemė buvo padengta ledo pluta. Tankai juda vis lėčiau, kavalerija juos pasiveja. Tūkstančiai raitelių, juos tenka sulaikyti, kad neaplenktų tankų. O priekyje suomiai klojo kasyklas ir užkasė statines naftos. Daugelis mūsų tankų degė kaip žvakės. Baisus vaizdas, ypač ankstyvą poliarinę naktį, išsiliejo benzinas ir nafta, susimaišę su tirpstančiu vandeniu. Arkliai buvo išsigandę ir įnirtingai kaukė, buvo sudeginti, o gyva lavina puolė į pėstininkus. Vaizdas tiesiog baisus, tankai negalėjo nei sustoti, nei apsisukti. Taip, ir komanda uždraudė sustoti.
  Jei eini tik į priekį - palauži priešą. O tankai sprogo ir degė, kavalerija trypė savo pėstininkus. Atrodė, kad puolimas užspringo, žvaigždės krito iš dangaus.
  Dėdė atkosėjo krauju ir sustojo. Jis gurkštelėjo šimtą gramų ir tęsė.
  - Taigi, be žvalgybos, be oro dangos, užtvindome. Jie kovojo visą žiemą ir pusę kovo, prasiveržė per įtvirtinimus, bet du šimtai tūkstančių mūsų karių niekada nepasidžiaugs pergale. Šviesa jiems užgeso amžiams.
  Mergina nustebusi paklausė:
  - Tikrai tiek?
  Dėdė linktelėjo.
  - Tiksliai, manau, niekas nežino, bet lavonus išvežė ešelonai. Buvo baisu. Buvome priversti šturmuoti gynybą, o suomiai šienavo mūsų gretas. Tiesiog laukinė beprotybė.
  Elena mikčiojo ir paklausė:
  - O ką, mes nesame tokie stiprūs?
  Dėdė atsakė:
  - Tanko stiprumas yra ne šarvuose, o tanklaivio galvoje!
  Mergina linktelėjo.
  - Nuostabu, kad pasakei!
  Elžbieta ilgai prisiminė šį pokalbį. Ji paklausė, kokius tankus turi vokiečiai ir suomiai. Tačiau Suomija iš viso neturėjo tankų, išskyrus keliolika lengvų trijų tonų tankečių. O vokiečių tankus, o mano dėdė juos pažinojo, jam pasakojo pusbrolis, kuris keturiasdešimt pirmaisiais išvyko į Vokietiją. Apskritai jo nacių technika tuo metu nebuvo sužavėta.
  - Tankas T-1, sveria tik penkias su puse tonos, greitis - 57 kilometrai per valandą. Neperšaunami šarvai, trys kulkosvaidžiai. Na, tai eis prieš pėstininkus, bet mašina tokia silpna.
  Bet ji ne viena? - sunerimusi paklausė mergina.
  - Taip pat yra T-2, T-3, T-4 ir T-5!
  Elžbieta nusišypsojo.
  - O kuris iš jų stipriausias?
  - T-5! Jis turi dvi 75 mm ir 37 mm patrankas, keturis kulkosvaidžius. Taip, tai gražus tankas, vokiečiai jį vadina "Vilkolakčiu". - Dėdė išskėtė rankas, siūbuodamas jas kaip vėjo malūnas.
  - O greitis? - Smalsu, paklausė mergina!
  - Užtenka penkiasdešimties kilometrų greitkelyje. Apskritai bakas yra įdomus, su aptakiu bokšteliu. Geriausi fašistinio tankų statybos kūriniai. Dėdė atsiduso. - Tiesa, mūsų T-28, o ypač T-34, ne ką prastesnis, o mūsų tankų pabūklai dar galingesni.
  Mergina pasiūlė:
  - O jeigu sukursime naujus tankus, aušintuvą.
  Dėdė atsakė:
  - Nieko nėra šaunesnio už KV-2, tai tokia galia, bet yra ir KV-3, ir KV-4, o ypač KV-5. Paskutinis monstras sveria šimtą dvidešimt tonų ir netrukus bus pradėtas gaminti masiškai. Štai tada vokiečiai bus kuliami kaip sorų grandinė.
  Mergina aštriai žiovojo:
  - Jei nori pagimdyti merginą, kalbėk apie ginklus, bet jei nori išvykti amžiams - kalbėk apie sovietinius ginklus!
  Dėdė įsižeidė:
  - Kodėl pas mus bloga technika?!
  Mergina juokavo:
  - Bet duomenys apie jį yra įslaptinti. Sakoma, kad vieną kartą paminėjus tanko ginklo kalibrą galima gauti terminą.
  Dėdė papurtė galvą.
  - Netiesa! Už tokią smulkmeną niekas nesodinamas į kalėjimą!
  Mergina susiraukė.
  - Kaip pasakyti! Ir tai neįvyko.
  Dėdė pastebėjo:
  - Pasakysiu apie T-34, ginklo kalibras 76 mm. Ir šarvai yra 52 mm, jei jums įdomu.
  Mergina paniekinamai prunkštelėjo.
  - Norėčiau pamatyti šį stebuklą. Ar parodysi?
  Dėdė nenoriai atsakė:
  - Jei nori, aš tau parodysiu! Tačiau Vorošilovas šį tanką pavadino bjaurybe. Ačiū maršalui Kulikui už reikalavimą jį įgyvendinti. Taip, Stalinas asmeniškai įvertino šį tanką. Iki keturiasdešimt trečiojo pradžios juo planuojama aprūpinti šimtą dvylika tankų divizijų.
  Mergina nustebo:
  - Vienas tankas?
  - Ne! Taip pat KV ir T-80, tačiau šis tankas yra lengvas, turiu omenyje T-80. Jis tikrai moka plaukti!
  Mergina nustebo:
  - Plaukti? Tai yra įdomu!
  - Turime tris tūkstančius tris šimtus amfibinių tankų. - su pasididžiavimu pasakė tai dėdė, tada nuleido balsą iki šnabždesio. Niekam nesakyk, tai didžiulė paslaptis. Jei plepėsite, galite atsidurti už grotų. Žiūrėk: niekas taip nesutrumpina gyvenimo kaip ilgas liežuvis.
  Elžbieta iškart nutilo: prieš dvi dienas jos geram draugui nutiko gana nemaloni istorija. Atsitiko taip. Vyko teatro vakaras, visiems buvo labai smagu, bet, žinoma, išgėrė. Grojo trimitai, šoko merginos ir vaikinai. Taigi Jaška Klopovas, linksmas bičiulis ir lyderis, kaip visada norėjo pajuokauti. Pribėgau prie sienos, kur kabėjo Stalino portretas. Didelis visos sienos portretas, ryškus, inkrustuotas mozaikomis. Stalinas atrodė jaunas, maždaug trisdešimt penkerių metų, ne daugiau, gražus. Net kakta nebuvo tokia žema ir nuožulni kaip originalo. Jaška grojo armonika, tada įmetė ją į salę.
  - O, Juli, Juli, Juli! Tai matulių daina!
  Kas pašaipiai paklausė:
  - O kodėl dainuoji apie mamą, jei prieš tave tėtis?
  Jaška nusijuokė atsakydama ir dainavo:
  - Mano keistuolis tėvas buvo išvarytas kaime! Mano tėvas, žmonių tėvas, karaliauja šventajame Kremliuje!
  Visi juokėsi, plojo rankomis ir švilpdami. Tuo tarpu Jaška išsitraukė iš diržo liniuotę ir kikendamas pareiškė:
  - Norėčiau pamatuoti tautų tėvo nosį!
  Publika choru klausė:
  - Kodėl?
  Jaška, žaisdamas su liniuote, murkė:
  - Nes Stalinas turi didelę širdį! Didžiausias pasaulyje! Taigi nosis turėtų būti didžiausia!
  Atsakant, draugiškas juokas ir švilpimas:
  Jaška atsistojo ant pirštų galiukų, padėjo liniuotę, porą kartų apvertė. ir juokdamasis pasakė:
  - Penkiasdešimt trys centimetrai! Tai kieta! Tai tikrai didžiausias!
  Vėl visi juokėsi, rodydavo pirštais. Apskritai vakaras pavyko. Elžbieta susierzinusi papurtė galvą, išvaikydama prisiminimus. Jašką išvežė auštant, pakeliui į juodą piltuvą žmonės odinėmis striukėmis daužė jį pagaliais ir kumščiais. Kadaise jaunas, linksmas veidas virto kruvinu netvarka. Elžbieta tai matė, nes jie visi buvo specialiai suapvalinti pažiūrėti į areštą. Tada politinis pareigūnas kalbėjo, daug rėkė ir grasino. Dar penki buvo sulaikyti vietoje, niekas nedrįso priešintis. Elžbieta tai prisiminė, jos karšta meilė vakarėliui sukrėtė.
  Tačiau net ir dabar, jei priešas pasikėsino į Staliną, ji nedvejodama siūlė savo krūtis!
  Mergina paklausė dėdės:
  - Ar Prancūzija stipri šalis?
  Jis atsakė:
  - Taip, stiprus! Kartu su Britanija jie valdo trečdalį pasaulio! Atsižvelgiant į kolonijas, Prancūzijos gyventojų skaičius nėra prastesnis nei SSRS.
  Elžbieta sušvilpė.
  - Ir tokia galia prarasta!
  Dėdė pasikasė nuplikusią viršugalvį:
  - Taip, aš pralaimėjau! Per pusantro mėnesio buvo nugalėtos keturios Europos galybės! Net Napoleonas ir Aleksandras Makedonietis neturėjo tokių pergalių kaip Hitleris.
  Elžbieta pašnibždomis paklausė:
  Koks jis Hitleris?
  Dėdė gūžtelėjo pečiais.
  - Aš jo nemačiau! Portretuose jūs pats jį matėte. Sako vidutinio ūgio, nervinga, valgo žmogaus mėsą, ypač mėgsta nupjauti moterų krūtis!
  Elžbieta papurtė galvą.
  - Nešvilpkite! Hitleris yra vegetaras!
  Dėdė nesutiko.
  - Dvasioje jis yra tipiškas kanibalas! Remas įsakė savo geriausiam draugui spygliuota viela perpjauti į dvi dalis. Kodėl gi ne mėsėdis pabaisa! Prancūzijai pasidavus, jis įsakė gyvus sudeginti šimtą tūkstančių Paryžiuje ir jo apylinkėse gyvenusių žydų. Dėl to tvyrojo baisus smarvė! Be to, naciai negailėjo net mažų vaikų. Po susideginimo esesininkai įžūliai šlapinosi ant pelenų! Jie sako, kad Hitleris asmeniškai dalyvauja kankinimuose ir kankinimuose!
  Elžbieta pastebėjo:
  - Valdovas tų, kurie paima duoną iš budelio, renka druską ant užpakalio!
  Dėdė papurtė galvą, išsitraukė cigaretę, prisipūtė. Mokėjo labai įdomiai rūkyti, pūsdavo dūmų žiedus. Jo žvilgsnis tapo linksmesnis:
  - Žinai, ko aš bijau!
  Mergina pusbalsiu atsakė:
  - Nemanau, kad nieko!
  Tėvo brolis paprieštaravo ir trumpai atsipūtė:
  - Tik nušalę žmonės nieko nebijo! Normaliam žmogui patirti baimę jokiu būdu nėra gėda! Ypač jei jis yra protingas, ir ne tiek dėl savęs, kiek dėl kitų.
  Mergina ryžtingai linktelėjo.
  - Čia aš sutinku!
  Dėdė nustojo rūkyti, papurtė galvą, tarsi ištiestų kaklą:
  - Žinai, sklando gandai, kad naciai kuria naują baisų ginklą. Bomba, galinti ištrinti ištisus miestus į nuodingas dulkes. Ir nuo to nepabėgsi.
  Elžbieta paniekinamai prunkštelėjo:
  - Tipiškas Goebbelso propagandinis blefas!
  Dėdė giliai atsiduso kaip vėpliažas po vandeniu:
  - O ne! Tai yra mokslas! Ginklai sako, kad mokslininkai yra visiškai tikri! Jis netgi sugalvojo pavadinimą - atominė bomba! Tad manau, kad geriausia nelaukti, kol toks siaubingas ginklas pateks į nacių rankas, pirmiausia pulti Vokietiją!
  Elžbieta suvirpėjo lyg nuo elektros smūgio:
  - Bet taikos sutartį pažeisti yra negarbinga. Mes turime nepuolimo paktą su Vokietija, draugystės ir sienų sutartį!
  Dėdė sarkastiškai pastebėjo:
  - Ar naciai kada nors gerbė susitarimus? Prisiminkime bent Lenkiją, ar Belgiją ir Olandiją! Hitleris netgi pasakė taip: sąžiningumas yra tipiška auka, ant tikslingumo altoriaus!
  Mergina entuziastingai atsakė:
  - Stalinas ne Hitleris!
  Dėdė padarė, sutiko, bet pasodino visiškai priešingai:
  - Žinoma, ir dėl to pirmiausia reikia smogti! Palikuonys neatleis jam už vėlavimą! Ataka trigubai, gynyba - pusė jų!
  Elena pastebėjo:
  - Mūsų kariuomenė bus įžeidžiamiausia pasaulyje, jei priešas smogs! Ir tada ji tai pakartojo dar garsiau. - Bet tik jei priešas smogs!
  Dėdė gudriai prisimerkė:
  - Ašmenimis nupjauta galva vadinama sodo galva, iš jos išdygsta atpildo spiečius! Ne, manau, kad Hitleris turėjo būti baigtas net tada, kai jo minios veržėsi į Paryžių.
  Mergina trypė basa koja (batai stovėjo šalia!), Atsakė:
  - Galbūt tu teisus!
  Elžbieta ilgai prisiminė šį pokalbį. Gandai apie nacių kariuomenės sutelkimą, ypač Lenkijoje, nuolatinius vokiečių lėktuvų vykdomus sovietų sienos pažeidimus, dažnus karių areštus kūrė nervingą atmosferą. Tuo pačiu metu politiniai pareigūnai aktyviai įkvėpė: karo nebus! Nepaisant to, prie sienos buvo traukiamos papildomos pajėgos, ypač šarvuotos! Visų pirma, Elžbieta pirmą kartą pamatė naujausią KV-3 tanką su dviem ginklais ir septyniasdešimt penkių tonų svoriu. Tai buvo eksperimentinis modelis, kuris, kaip kažkas šnibždėjo, turėjo būti išbandytas mūšiuose. Tačiau merginai tankas nelabai patiko, nes būdamas per sunkus, pasižymėjo žemu pravažumu, laužė tiltus, bokštas sukasi lėtai. Be to, dėl didelio ginklų kalibro nukentėjo ugnies greitis, o tikslumas buvo palyginti mažas! Nepaisant to, toks galingas bakas įkvėpė pasitikėjimo. 850 arklio galių dyzelinis variklis siaubingai burzgė, atrodė kaip ugnikalnio išsiveržimas, vokiški automobiliai daug tylesni. Mergina skeptiškai pažvelgė į pabaisą ir apsisuko ant kulnų...
  1945 m. birželio 22 d. rytas buvo baisus įvykis, didelės fašizmo pajėgos buvo mestos į SSRS. Tačiau Elžbieta iš pradžių nepatyrė šoko. Be to, dėdės žodžiai apie nacių kuriamą atominę bombą yra giliai įsirėžę į atmintį. Gal net geriau, Hitleris puolė dabar, kai iki superginklo sukūrimo dar toli! Geriau sutraiškyti tigrą, kai jam dar neužaugo iltys! Nors koks fiureris yra tigras, greičiau šakalas. Bet liūdnesnė bus fašizmo pabaiga!
  Elžbieta buvo pakelta į lovą, ji greitai apsirengė, prisijungė prie likusių savo kovos draugų ir ginklo brolių.
  Naciai sudavė pagrindinį smūgį į Balstogės grupės užnugarį. Galingos šarvuotos ir mechanizuotos kolonos per dvi valandas pagilino keturiasdešimt kilometrų. Ir kaip pasisekė, net tranšėjos nebuvo per daug kruopščiai iškastos.
  Artilerijos sviediniai nebuvo atvežti, o merginos buvo priverstos pasitikti nacius su šautuvais ir granatomis. Čia pasirodė Hitlerio tankai ir šarvuočiai. E-50 judėjo į priekį, ginkluoti keturiais kulkosvaidžiais ir 105 milimetrų kalibro pabūkla. Šiek tiek mažesni nei E-50 Sh tankai, su labai sprogstamaisiais sviediniais ir 150, 180 kalibro pabūklais bei 380 mm raketų paleidimo aparatu.
  Už jų yra labiau pažeidžiami, bet vis tiek nepramušami Panther-2 su 88 mm pabūklais.
  Elžbieta iškart pasijuto bejėgė. Ką ji gali padaryti, ginkluota tik "Moskin" šautuvu ir pora priešpėstinių granatų? Vokiečių tankai lieja kulkosvaidžių ugnį į sovietų pėstininkus, sprogsta sviediniai. Netoliese krenta kruvinos merginos ir jaunuoliai. Dar vienam bebarzdžiui vaikinui buvo išmuštos kojos. Jis rėkia ir ištiesia Elžbietai rankas, kurioms trūksta pirštų. Vėl sprogimai, ore pasirodo vokiečių "Messers 262", vėliau reaktyviniai atakos lėktuvai XE-183. Iš tolo jie nėra labai baisūs ir primena muses, tačiau atskridę arčiau virsta grifais.
  Vokiečių tankai vis artėja, virš jų sklando gyvatės su svastikomis. Kartu skamba grandiozinė Wagnerio simfonija. Viskas atrodo neįprastai grėsmingai, net tankai, beje, ne per dideli, nudažyti taip, kad primintų plėšrūnus gyvūnus. Ypač daug apnuogintų veidų. Elžbieta jaučia gyvulišką siaubą, nori bėgti, nutirpo kojos, bet...
  Kaip gali rusas žmogus (O baltarusiai ir rusai yra vienas ir tas pats žmogus), išduoti ir bijoti.
  Elžbieta meta granatą. Ji, turėdama stiprią ranką, meta toli ir pataiko į E-50. Bakas akimirkai sustingsta ir iškart reaguoja. Pasigirsta kurtinantis sprogimas, mergina metama į orą, o jos sąmonę apima tamsos banga...
  Elžbieta jautėsi panirusi į gilų baseiną - tamsu, ir tik aukštumoje grėsmingai mirgėjo degančios žvaigždžių akys. Nardant stiprėja spaudimas krūtinei, į galvą beldžiasi kūjai, o kiekvienas jų smūgis tampa vis skausmingesnis ir sunkesnis! Galiausiai kūnas paliečia apačią, pakaušis atvėsta, mergina nori pašokti ir negali pajudėti. Aplink čia - tuo pačiu metu iš visų pusių girdisi girgždesys, ošia kažkokie smulkūs padarai. Elžbieta jaučia, kaip krūtinėje pašėlusiai plaka širdis. Žiurkės, didelės kaip triušiai ir įvairiaspalvės, kurių vyrauja kruvinas atspalvis, nėra mėtomos. Jie skuba ir pradeda ašaroti. Elžbieta rėkia ir... Ateina į protą.
  Du vokiečių kareiviai apčiuopia merginą, tada staigiai pakelia jos plaukus:
  - Šnelis! Kelkis kalė!
  Elžbieta atsistoja, papurto ją. Mergina pasuka galvą, jam sunku. Oho! Bet atrodo, kad viskas nepažeista.
  Vokiečiai stato kalinių kolonas, vyrus ir moteris atskirai. Elena net nustebo, kad tiek daug pasidavė. Kai kurių moterų, daugiau nei penkiasdešimties, sužeistųjų nesimato, atrodo, kad naciai tokius žmones tiesiog pribaigė. Stumdė merginoms užpakaliukus (beveik visos karės jaunos ir neseniai paimtos į karą), jos nuvažiavo toliau. Buvo gana karšta, kai kurioms moterims buvo nuplėštos tunikos, jos "puikavosi" marškiniais.
  Elžbieta paklausė kapitono Valentinos Sinitsos, ji turėjo keletą įspūdingų mėlynių ant veido:
  - Nu o tai dabar Valya?
  Kapitonas, dvidešimt aštuonerių metų gana graži raudonplaukė mergina, atsakė:
  - Gerai, jei naktis tamsu, tai mes pabėgsim!
  Elžbieta apžiūrėjo save:
  - Aš manau, kad taip! Nelaisvė skirta ne sovietų žmonėms! Atrodo, kad jokios žalos nėra, skeveldros pasigailėjo mano kūno! Tai tiesiog dūzgia mano galvoje.
  Valentina atsakė:
  Atrodo, kad buvote priblokštas! Brr! Bet aš pats nesuprantu, kaip atsidūriau nelaisvėje. Automatas užstrigo, o kitos merginos pasidavė. Dėl to mane pagavo kaip paskutinis kvailys!
  Elžbieta linktelėjo.
  - Taip, gera karo pradžia! Dar nespėjus nužudyti vieno vokiečio ji buvo paimta į nelaisvę. Laukinis siaubas! O jeigu mes negalime pabėgti?
  Valentina atsakė:
  - Žinai, kad esi nepaprastai graži! Auksaplaukė, tobulos figūros. Niekada nemačiau gražesnės merginos už tave!
  Elžbieta pamojavo.
  - Kam man reikalingi šie komplimentai! Ir tu taip pat ne vaikinas!
  Kapitonas pastebėjo:
  - Tave galima tiesiog išprievartauti!
  Elžbieta nustebo.
  - Kaip išprievartauti?
  Valentina nuoširdžiai nustebo:
  - Ar tu nežinai?
  Elizabeta užsimerkė.
  - Teoriškai, žinoma, žinau, bet...
  Valentina susiraukė.
  - Ar kada nors bandėte su vaikinu?
  Elžbieta neigiamai papurtė galvą.
  - Žinoma ne! Apskritai komunistas neturėtų irti moraliai ir mylėtis ne santuokoje!
  Valentina gūžtelėjo pečiais.
  - Kaip pasakyti! Mano nuomone, tai kiekvieno asmeninis reikalas! Be to, vyrai visi skirtingi, ir tu iš jų gauni malonumą savaip. Čia ne taip lengva atspėti, bet vyrui greitai pasidaro nuobodu.
  Komjaunuolė, ėjusi į dešinę, prieštaravo:
  - Žmogui svarbiausia dvasinis bendravimas, o ne gyvuliški instinktai!
  Valentina pakėlė nykštį.
  - Nekalbėkime nepadoriomis temomis! Gal geriau pakalbėkime apie partiją ir komunizmo kūrimą!
  Elžbieta norėjo ką nors pasakyti, nes sekė įsakymas - kolona sustoti.
  Jie buvo tiesiai priešais betoninę platformą, prie kurios privažiavo pora sunkvežimių ir lengvasis automobilis. Tuo pat metu atsirado dar viena persekiojamų moterų kolona. Sprendžiant iš drabužių, jie buvo civiliai.
  Nutukęs vokietis išropojo iš chaki spalva nudažyto vokiško automobilio. Jis turėjo nemalonų, blogai nuskustą veidą su trigubu smakru, o ant pečių - keistą dvivamzgį kulkosvaidį. Tačiau kepurė, ant kurios švietė emblema - du žaibai, išdavė esesininką. Fašistas išėjo prieš merginas ir laužyta rusų kalba įsakė:
  - Lygiai aukštyn! Dėmesio!
  Merginos automatiškai išsitiesė, paveikė karinį mokymą. Viena iš merginų labai dvejojo ir gavo užpakalį ant popiežiaus.
  SS karininkas patenkintas sumurmėjo, pažvelgė į moters kojas ir įsakė:
  - Visi, nusiaukite batus!
  Merginos pašiurpo, eilėse nuvilnijo ūžesys. Storasis vokietis iššaukiančiai žiovojo ir abejingai sumurmėjo:
  Kas nepaklus, bus pakartas! - Ir tada staiga pasigirdo didžiulis verksmas. - Šnelis! Šnelis!
  Merginos pradėjo nusiauti batus. Elžbieta pajuto, kad jos rankos automatiškai juda. Atrodo, lyg jai įprasta paklusti fašistiniams monstrams. Ji nusiavė vieną batą, basa koja jausdama malonią betoninio grindinio šilumą. Tada antrasis, rūpestingai įmauti naujus, neseniai išleistus odinius batus (brezentiniai batai pasirodys tik karo pabaigoje). Pasigirdo riksmai. Jauna mergina, ne vyresni nei šešiolikos metų, iššoko ir sušuko:
  - Aš nešausiu bobų! Tegul geriau pašalina iš manęs mirusiuosius!
  Vokietis borovas davė ženklą, du aukšti esesininkai pagriebė merginą ir nutempė į iš anksto paruoštas kartuves.
  Merginos-karo belaisvės atsiduso, bet niekas nedrįso prieštarauti, akivaizdžiai paveikė nelaisvės šokas.
  - Užkabink ją! - sušuko storas fašistas. - Neleisk jam tuoj pat mirti! Velnias žinos, kaip atsispirti.
  Jaunos merginos drabužiai buvo nuplėšti, esesininkas net įsmeigė cigarą į gražuolės rožinį spenelį. Mergina rėkė ir šaukė:
  - Prisimink mane, mano vardas Tanya! Mirtis fašistams!
  SS karininkas riaumojo:
  - Išplėšk jai liežuvį!
  Prie merginos prišoko mordovietis su suglamžyta nešvaria prijuoste ir žnyplėmis rankose. Kitas nacis suspaudė merginos skruostus, atvėrė burną. Ji bandė priešintis. bet jėgos per daug nelygios. Iš merginos burnos pasipylė kraujas, o pati nuo skausmo šoko prarado sąmonę. Fašistų pabaisa išmetė suplėšytą liežuvį ir sutrypė jį batu. Suglebusią nuogą merginą naciai greitai pakorė ant aštraus laivo kablio. Ji išleido silpną verksmą ir drebėjo, jai atnešė papildomas skausmas. Nacių veiduose buvo parašyta palaima, tas neįtikėtinas sadistinio pasitenkinimo jausmas, kai įskaudinai savo artimuosius. Net jei tai graži mergina šviesiais plaukais. Čia sadizmas maišomas su seksualiniu elementu.
  Elžbieta užsimerkė, kad nematytų tokios savivalės. Tuo tarpu prie jų priėjo kolona kalinių, civilių moterų. Naciai taip pat privertė juos nusiauti batus. Moterys buvo paimtos jaunos, nė viena neatrodė virš trisdešimt penkerių ar jaunesnė nei šešiolikos. Stiprios baltarusės, dažniausiai šviesiaplaukės, mėlynomis akimis, malonios išvaizdos, kraujo ir pieno.
  Storas karininkas vėl įsakė:
  - Nusivilkite viršutinius drabužius!
  Elžbieta staiga paraudo, bet o jeigu naciai paliks ją visiškai nuogą? O pirštai jau atsega tuniką. Civilės moterys verkia ir dejuoja, tarsi joms būtų skirta mirties bausmė. Vienas iš jų laiko kūdikį. Nacis išplėšia jį iš rankų. Moteris atskuba ir jai durtuvu duriama į pilvą. Jis krenta, drebėdamas nuo širdį veriančio verksmo. SS karininkas pribėga prie kūdikio, meta jam po kojomis ir pradeda trypti. Ir daro taip, kad nemirtų iš karto, susilaužydamas gležnas rankas ir kojas.
  Motina staugia ir traukiama į kartuves, kad dar gyva pakabintų ant kabliuko. Pakeliui suplėšo drabužius į gabalus ir daužo šautuvų buožėmis. Tada jie sužalotą moterį tempia iki galo, linksmai juokdamiesi, tarsi užmėtytą akmenimis marihuana.
  Elizabeth sušnibždėjo:
  - O ar jų žiaurumams yra riba! Kas juos pagimdė, moteris ar vilkas!
  Valentina su aistra pasakė:
  Mes niekada neatleisime ir niekada nepamiršime! Už kiekvieną savo žiaurumą naciai sumokės su kaupu.
  Elžbieta atsakė:
  - To neužtenka visiems naciams Vokietijoje.
  Valentina juokavo:
  - Kas belieka, tada į Japoniją!
  Pagrindinis nacis vis dar nenurimo, jo nuobodžiose akyse degė beprotybė, perkreipta maža burna:
  Dabar aš jus įspėju! Nuvešime į Vokietijos teritoriją. Gerai besielgiantys turės gerą vietą, maistą, o ateityje - ir Didžiosios Vokietijos garbės pilietybę. Bet jei kas pabėgs, tai už kiekvieną bėglį įsakysiu dvidešimt įkaitų sudeginti gyvus. Ar tu supranti mane! - piktadario riaumojimas sustiprėjo. - Ir dabar aiškiai pamatysite, ką reiškia nepaklusti fiureriui.
  Naciai puolė civilių moterų kolona ir išrinko tuziną bjauriausių. Juos be ceremonijų tempė už plaukų ir suvertė į krūvą. Po to esesininkai pradėjo sukti moteris spygliuota viela. Jie desperatiškai bandė pabėgti. Atsakydami jie gavo užpakalius ant pečių ir krūtinės (tai neprarado sąmonės).
  Storas pareigūnas nusijuokė.
  - Na, dabar jiems deglas! Tegul jie "mėgaujasi" skausmu!
  Ir vėl idiotiški fašistų žvėrių kikenimai. Trys esesininkai, turintys išsigimusių fizionomijų, nutempė baką nuo benzino ir atsuko dangtį. Nepaisant atstumo, Elžbietą pasiekė bjaurus degalų kvapas. Atrodo, kad tai buvo mažo oktaninio skaičiaus benzinas, gautas anglies hidrolizės proceso metu. Visai gausiai įrangai fiureriui neužteko natūralaus aliejaus, net atsižvelgiant į SSRS ir okupuotų Afrikos kolonijų atsargas, todėl Trečiojo Reicho fizikai parodė išradingumą. Šis benzinas pasižymėjo ypatumu, žemesne degimo temperatūra, lyginant su įprastu, ir tuo, kad jis pradėjo stingti jau esant devyniems laipsniams šalčio. Laikui bėgant tai turės įtakos karo eigai. Metaline spygliuota viela susuktos moterys beviltiškai mojavo rankomis (kurios turėjo laisvas), naciai šypsodamiesi ir rodydami liežuvį kažką šaukė vokiškai.
  . 8 SKYRIUS
  Tankas E-50 jau sulaukė daugybės smūgių. Tačiau kariai pateko į visą statinę nitroglicerino. Bakas sprogo, dėl to visi ritinėliai visiškai nupūtė. Ir kariai buvo be automobilio. Beieškodamos kito tanko gražuolės pasinėrė į labai įdomius keturiasdešimt pirmųjų metų prisiminimus.
  Deja, toks malonus Gerdos sapnas pasirodė trumpas. Vėl keltis ir mankštintis. Tačiau merginos negalvojo dėl to kompleksuoti. Jie net dirbo su ypatingu entuziazmu. Tuo tarpu Madeleine nusprendė kiek paįvairinti fizinį aktyvumą ir merginos buvo pakinktos į specialius vežimėlius, ant kurių stovėjo tankai. SS kuopos vadas džiugiai pasakė:
  - Štai merginos, sutaupysime degalų, o jus apmokysime. Naujas apkrovos tipas su pritaikyta verte!
  Kai merginos su maudymosi kostiumėliais traukia tankus ir net prakaituoja po kaitria saule, tai šaunus vaizdas. Tačiau merginos turi ilsėtis basomis kojomis ant smėlio ir aštrių akmenų. Atsistok ir nepasiduok....
  Gerda sunkiai atgavo kvapą ir filosofiškai pastebėjo:
  - Aišku, miela, bet... Taip mes dabar primename Senovės Egipto vergus. Mes irgi velkamės didžiausią naštą, bet bent jau rykšte mūsų nemuša!
  Charlotte sutiko:
  - Žinoma, jie nemuša, bet tai nepalengvina! Nors ne - tai tik fitnesas kartu su sunkiąja atletika!
  Gerda pabandė pokalbį nukreipti kita tema:
  - Kaip manai, jei Aleksandras Makedonietis nebūtų miręs tokiame jauname amžiuje, būtų užgrobęs Romą, o paskui ir visą pasaulį?
  Šarlotė po pauzės atsakė purtydama prakaitą:
  - Sunku pasakyti... Juk jis suplanavo kampaniją prieš nepaklusnius arabus... Bet, žinoma, turėjo šansą! Nors reikia džiaugtis, kad jam nepasisekė!
  - Kodėl?! - nusistebėjo Gerda, ištiesindama petį trindama petį.
  Šarlotė, išsišiepusi dantis, atsakė:
  - Nes Hitleris šiuo atveju jį pranokti būtų per sunku. Ir taip praeis dar du tūkstančiai metų ir į klausimą, kas buvo geriausias ir didžiausias visų laikų ir tautų vadas, paseks vienareikšmiškas atsakymas - Vokietijos fiureris!
  Gerda stipriau pabučiavo dirželį:
  - Taip, Adolfas Hitleris jau pranoko Napoleoną... Tai taps ypač akivaizdu: kai paimsime Egiptą, tas Napoleonas žlugo! O ten, iki pat Indijos.... Bet svarbiausia, žinoma, nusileidimas Britanijoje...
  Charlotte tvirtai patvirtino:
  - Ko nepavyko padaryti Napoleonui: įeikite į Londoną, Vermachtas, vadovaujamas Adolfo Hitlerio! Tiesiog įdomu, ar pradėsime invaziją į Rusiją, prieš ar po?
  Gerda abejodama tarė:
  - Manau, kad geriau po to, kai... Napoleonas, beje, sugriovė visą Rusijos armiją. Bet mes ne prancūzai. Varlės nėra labai pajėgios karės!
  Galinga šviesiaplaukė, traukdama diržą su jais, įsitraukė į pokalbį. Jos balsas atrodė labai žemas, kaip vyro, nors figūra buvo moteriška ir patraukli:
  - Taip, prancūzai yra kiek bailūs, bet jų technika anaiptol nebloga. Mačiau, kaip Ziz-35 nebaudžiamas pramušė vokiečių T-4 šarvus. Net gėdijausi mūsų įrangos... Taip pat ir britų "Matildos". Granata gali sulaužyti jų vikšrus, bet pralaužti šarvus... 88 milimetrų pabūklai ją atlaikė, bet mes jų turime labai mažai. Belieka tik pataikyti į vikšrus ir imobilizuoti ... Apskritai britai taip pat yra stiprūs aviacijoje ...
  Gerda čia drebėjo ir, nepaisant karščio, pajuto šaltuką:
  - Kad jie galėtų mus rasti dykumoje ir mesti bombas į tankus!
  Šviesiaplaukė moteris herojė guodėsi:
  - Į tanką tikrai gali patekti tik patyrę tūzai nardantys bombonešiai. Taigi tikimybė, kad mes juos suklupsime, yra maža. Be to, aš tikiu mūsų sėkme.
  Buvo skausminga pauzė. Prie kiekvieno vežimo su tanku buvo pakinkta keliolika vilkų mergaičių. Jie judėjo dviem mažomis kolonėlėmis, tokios įdegusios, raumeningos merginos... Kaip buvo gražu... O kopos atrodė rausvos saulės spalvos. Nuostabus kraštovaizdis....
  Netoli merginų SS pulkininkas Dessas su keliolika arabų vairuotojų ir dviem dideliais banditais judėjo per dykumą. Gido berniuko kojos buvo padegtos, o jis gailestingai pasodintas ant asilo. Pulkininkas Dassas pasibjaurėjęs grimasavo, nes dėl vandens trūkumo klajokliai vairuotojai buvo nenusiprausę ir smirdėjo. O diena pasirodė karšta, net pagal Afrikos pakrantės standartus, nes vėjas iš Sacharos atnešė pragaro kvapą. Taigi turėjau prakaituoti. Kelias atrodė ilgas. Dess jautėsi visiškas idiotas. Jis gali prarasti kelias dienas dėl berniuko, kuris guli iš trijų dėžių. Ir dar gaus drausminę nuobaudą, nes jo nebuvo... Tiesa, artimiausiomis dienomis vokiečių kariai pulti neplanuoja ir net čia, pasienyje su Libija ir Tunisu, yra gana gilus užnugaris. Na, bet nebuvimo priežastį visada galima sugalvoti... Bet tai vis tiek azartas, be to... Nėra stipresnio už proto argumentus godumo.
  Dessas joja pavėsyje ant kupranugario, geria nestiprią datulę araką. Nors šis gėrimas gali būti stipresnis už šnapsą, tačiau tokiame karštyje jis yra savižudiškas. Kraštovaizdis aplinkui neįdomus, o kelių mėnesių tarnavimas jau tapo nuobodus. Dessas bando įsivaizduoti, kiek lobio gali turėti šeichas... Šalia Alžyro įsikūręs Tunisas, o piratai ten dažnai slėpdavo lobį. Na, o piratai, tiksliau turkų sultono tarnyboje dirbantis privatininkas, dažnai būdavo patys šeichai. Be to, Tunise yra aukso kasyklos, buvo kasami smaragdai. Tiesa, atėjus prancūzams, smaragdų gavyba apmirė... Kodėl? Dėl Didžiosios Britanijos monopolio, nenoro numušti Indijos smaragdų kainos, kas privertė sustingti plėtrą Prancūzijos kolonijose. O auksas dažniausiai buvo kasamas lengvose vietose, o kasti gilias kasyklas tingėjo... Dess manė, kad juk prancūzai buvo bene tingiausia ir lengvabūdiškiausia tauta Europoje. Nors negalima sakyti, kad tai yra blogi kariai... Pavyzdžiui, Napoleonas Bonapartas užkariavo Europą, o to negalima pasiekti su nenaudingais kariais. Ir iš tikrųjų, ką išradingo turėjo Napoleonas? Paprasta taktika, greitas perėjimas, smūgis iš visų jėgų, aplenkimas iš šonų ir bandymai eiti į galą... Jei Frederikas Didysis sukūrė naujausią ir efektyviausią linijinę taktiką, tai Napoleonas tiesiog mėgdžiojo Aleksandrą Didįjį . .. Taip, tokia taktika atnešė sėkmę, bet pasirūpinkite, kas greitai judančių Makedono ar Napoleono kariuomenės būriai patektų į pasalą, ar jie būtų sutriuškinti ir nužudyti žygyje. Galų gale, Waterloo, Blucher ir Wellington sugavo Bonaparte'ą atliekant rizikingą manevrą. Tai tarsi trumpas smūgis sutikti plačiai siūbuojantį boksininką. Ir Napoleonas buvo išmuštas... Rusų kariuomenė, beje, ne mūšyje nugalėjo Bonapartą, o paėmė visuotinio šalčio, epidemijų ir partizanų pagalba.
  Ką jis mano apie Hitlerį? Iš pradžių, žinoma, buvo minčių, kad fiureris tėra kapralas ir aukštaūgis, buvusio batsiuvio sūnus... Prezidento rinkimuose jam labiau patiko senasis Hindenburgas, nors suprato, kad aštuoniasdešimtmetis vyras. tiesiog fiziškai negalėjo susidoroti su diktatoriaus pareigomis! Tačiau Hitleris nemėgo vargšų - iš apačios! Bet tada, kai Adolfas buvo paskirtas reicho kancleriu, jis vis tiek atidavė savo balsą nacionalsocialistams, nes kitos solidžios dešiniosios jėgos nebeliko. Taip, šturmininkai, tiesą sakant, visa kariuomenė jam padarė įspūdį. Tačiau buvo abejonių, ar Hitleris išlaikys valdžią, ypač per krizę, baisią depresiją, kad Vokietija visiškai nesugrius.
  Tačiau Hitleris nuo pat pradžių ėmėsi griežto tvarkos atkūrimo, uždraudė komunistus, o paskui ir kitas partijas. Išsklaidė profesines sąjungas, pakeisdamas jas darbo frontu. Jis tapo tikru diktatoriumi, su vienpartine sistema. Ir pakėlė ekonomiką, iš naujo aprūpino kariuomenę. Bet vis tiek Dessas nesutiko su viskuo, ką padarė fiureris. Pavyzdžiui, kodėl programai reikia išleisti tokius didelius išteklius: "Dirbk per džiaugsmą!" ir nuvežti darbuotojus atostogauti į Norvegiją, Prancūziją ir net Kanarų salas. Ar nebūtų geriau už šias lėšas pastatyti keletą papildomų tankų gamyklų ar orlaivių gamybos įmonių? Arba paimkime Volkswagen projektą, žmonių mašiną - kiek tankų būtų galima pastatyti... Apskritai Hitleris bandė sėdėti ant dviejų kėdžių, pakelti pragyvenimo lygį ir modernizuoti armiją. Tačiau jei persekioji du kiškius, nepagausi nei vieno. Dessas buvo susijęs su vyriausiuoju Trečiojo Reicho ekonomistu Stachu ir puikiai žinojo bendras Vokietijos ekonomikos ypatybes. Vokietija įstojo į karą su Lenkija, turėdama amunicijos tik tris savaites (!) intensyvaus karo veiksmų. Tada smogtų sąjungininkai, liktų ugniagesiai iš Trečiojo Reicho. Hitleris pradėjo puolimą prieš Prancūziją, atiduodamas ir tankus, ir ginklus, personalą ir lėktuvus! Bet jis nugalėjo varles net nesikreipdamas. Paskui puolimas prieš Angliją... Čia Hitleris apsiskaičiavo, reikėjo pribaigti Didžiąją Britaniją vadovaujant Duckeriui, o paskui dar liepos mėnesį, pasitelkus vokiečių prekybinio laivyno laivus (ir jis buvo nemažas), salose išleisti sausumos kariuomenę. Tada jis taptų situacijos šeimininku. Tačiau fiureris nedrįso, galbūt bijodamas, kad britų linijos laivai nuskandins transportus su kariuomene... Bet esmė ta, kad tuo metu Didžiojoje Britanijoje kilo tokia panika ir sumaištis, o jūros stebėjimas buvo tinkamai atliktas. neorganizuotas, kad buvo labai didelė tikimybė, nes laikas greitai netikėtai nusileisti. Na, o sausumoje Anglija neturėjo ko prieštarauti. Bent jau kokybiškai... Tačiau Hitleris prarado laiką, o rugsėjį Churchillis ištarė istorinę frazę: Hitlerio pozicija yra puiki ir... beviltiška. Po to pats Dessas nuėjo į britų žvalgybą. Nors fiureris pralaimėjo mūšį dėl Anglijos, nuostolių santykis buvo maždaug vienas prieš vieną, o jei darysime prielaidą, kad apie dvidešimt penkis procentus sudarė priešlėktuvinės artilerijos numušti lėktuvai, tai vokiečių asai buvo net geresni už anglus. . Taip, ir lėktuvai ne prastesni, gal net ME-109 (F) ir geresni už liūtų pulką. Bet kuriuo atveju Afrikoje jėgų ir nuostolių balansas ore yra dar palankesnis nei Britanijoje. Taip puikiai prasidėję 1940-ieji galiausiai atnešė daug nusivylimų. Praradome daug stiprių tūzų ir lėktuvų, ir net Musolinio sąjungininkas buvo gėdingai sumuštas Graikijoje. Tačiau jis turėjo tokį didelį jėgos pranašumą. O tada metų pradžioje buvo baisu, Italija prarado Etiopiją, Somalį, didžiąją dalį Libijos, be to, visuose mūšiuose britai buvo ženkliai (kelis kartus!) mažiau. Buvo sugauti šimtai tūkstančių makaronų. Na, o kaip netikėti gresiančiu Trečiojo Reicho žlugimu, ypač didėjančios pagalbos Vokietijos priešams iš JAV fone. Bet tada svarstyklės vėl pakrypo Trečiojo Reicho link. Rommelis nugalėjo britus ir užėmė Kollencourt, tada per dvi savaites krito Jugoslavija, Graikija, o po to - Kretos sala. Dessas net džiaugėsi už vokiečius, bet buvo ir baimės, kad atsiras. Tačiau dabar kitas rūpestis - ar vokiečiai neužpuls SSRS. Štachas teigė, kad Hitleris jau priėmė principinį sprendimą, tačiau galutinės datos dar nėra aiškios. Dažniausiai vadinama birželio 22 d., Prancūzijos pasidavimo data ...
  Mažai tikėtina, kad Vokietija atlaikys karą dviem frontais, nebent, žinoma, jis baigsis keturiasdešimt pirmą ir prieš žiemą... O žiemą vokiečiai visai nepasirengę kariauti... Bet jei Stalinas kapituliuoja, tada... Tačiau net ir neturint laiko Jeigu vokiečiai paims Maskvą, tai rusams vargu ar pavyks sukurti techniškai pakankamai galingą grupuotę. Tai kiek ginklų jie išleido per pirmąjį pasaulinį karą? Palyginti su Vokietija, tai visiškai beprasmiška! Taigi, vargu ar rusai mus nustebins kažkuo, išskyrus dideles pėstininkų mases.
  Kas dar gali būti? Greičiausiai karas truks dar keletą metų ir baigsis lygiosiomis. Didžioji Britanija niekada negalės surinkti tiek daug karių, kad nugalėtų nuostabias ir gerai apmokytas Vermachto dalis, o Vokietija vargu ar sugebės užgniaužti neįveikiamas salas orlaiviais ir laivynu, o JAV apsiribos ekonomine pagalba. . Juk amerikiečių pasaulietis nesupras, kodėl jankiai turi mirti, dėl kažkokios Europos. Na, rusų tauta užsispyrusi, partizanuos, karas užsitęs, bet ryžtingai puolimui neužteks jėgų. Labiausiai tikėtina, kad Didžioji Britanija negalės išlaikyti Šiaurės Afrikos ... Trumpai tariant, labiausiai tikėtinas rezultatas yra Trečiasis Reichas yra puiki imperija, bet ne pasaulinė, bet ten ...
  Būtent to norėjo Dessas: Didžiosios Britanijos pralaimėjimas ir salų užėmimas yra kupinas atskleidimo (nors slaptoji tarnyba gali turėti laiko sunaikinti dokumentų spintą ir visus įrodymus, bet kaip pasisekė!). Žinoma, nenorėjau, kad Trečiasis Reichas prarastų, tai yra, savo tėvynę su režimu, kuris visai neblogai tiko esesininkui. Lygiosios buvo geriausias!
  Mažas karavanas šliaužia smėliu. Vienas iš arabų vairuotojų dainavo gedulingą dainą. Tuo pačiu metu dažnai prisimename Alachą. Tada Dessas pagalvojo, kodėl musulmonai mano, kad jiems yra teisinga ir gera kuo dažniau tarti Alacho vardą? Čia, krikščionybėje, atvirkščiai - neprisimink Dievo vardo veltui! Čia žydai net pamiršo tikrąjį savo Dievo vardą - juk Jehova yra vėlesnė tarimo forma... Apskritai Desui nepatiko Biblija ir silpnas Kristus, jis net nustebo, kaip karingi romėnai, didieji ar jėgos kultą turinti imperija galėtų priimti tokią iš esmės pacifistinę doktriną? Net jei krikščionybės pacifizmas netrukdė vykdyti karus, o pats doktrinos pagrindas... Mylėk savo priešą - turėjo atmesti Romos elitą, o ne tik elitą.
  Tačiau krikščionybė prigijo ir net Romos imperijos žlugimas jos nepaveikė: barbarai taip pat priėmė šią doktriną, nepaisant viso jos nenatūralumo. Nors, žinoma, jie jo ypač nesekė. Pavyzdžiui, pacifizmas netrukdė egzistuoti karingiems įsakymams. Visų pirma, trampiliai, kurie, beje, taip pat naudojo svastiką ir pinigus laikė savo Dievu! Taigi jie sako viena, o daro kitą! Hitleris šiuo atžvilgiu buvo daug nuoseklesnis! Ką sako, tą daro! Be veidmainiškų pareiškimų, apie meilę artimui!
  Tačiau nuostabu, kad bažnytinė sistema, pastatyta ant apgaulės ir melo, gyvavo tiek šimtmečių! Ir net pažanga tik šiek tiek sugebėjo supurtyti savo pamatus.
  Kažkur tolumoje pasigirdo variklių garsas; sprendžiant iš tono - tai buvo lėktuvai. Tačiau Dessas tikėjosi, kad nuo tada, kai jie apsivilko pelerinus, britai juos supainios su arabais ir neatidarys ugnies. Didelis asmens sargybinis Hansas parodė prieštankinį šautuvą, iš kurio, beje, retkarčiais galima numušti naikintuvą (nors ir ne be vargo, kalbant apie pataikymą!).
  Bet lėktuvai taip ir nepasirodė, praskrido pro šalį... Po to arabai vėl ėmė graudžiai dainuoti... Dessas iššovė iš pistoleto taip, kad sloguoliui užkliuvo ausis. Arabas griuvo iš baimės. Ir SS pulkininkas prakeikė:
  - Baik kaukti šakalai! Tyliai, pašėlusiai, bet greičiau!
  Klajokliai vairuotojai pasiėmė savo nelaimingą partnerį ir toliau keliavo. Nors jų veidai tapo drumstesni, niekas nedrįso niurzgėti... SS pulkininkas paglostė pistoleto vamzdį (beje, pagamintą pagal specialų užsakymą!), koks puikus argumentas... Bet kokiu atveju!
  Įdomu, jei rusai juos užpuls pirmieji, ar vokiečiams pavyks atlaikyti panašų Azijos kariuomenės puolimą? Pirmajame pasauliniame kare rusai patyrė didžiulių nuostolių, daugeliu atvejų elgėsi itin kvailai, bet vis tiek sukaustė dideles kaizerinės Vokietijos pajėgas... Ir tada, net valdant Brusilovui, jie davė austrams šviesą į kanalizaciją... Vadinasi, karas jiems visai neblogas katinas... O jei prisimintum septynmetį... Net Frydrichas Didysis pasidavė siaubingos Rusijos kariuomenei! Ne, rusų jokiu būdu negalima nuvertinti, totalitarinis komunistinis režimas juos dar labiau sustiprino! Stalinas pakėlė sovietų kariuomenės drausmės lygį, pramonės gamybą ir tiekimą. Stipriai spaudžiama korupcija, o tai reiškia, kad dabar ne Nikolajaus II laikas! Taigi SSRS yra labai pavojingas priešas, galbūt net mirtinas, ypač jei smogs pirma! Šiuolaikiniame kare netikėtumo faktorius turi didelę reikšmę, kaip ir senovės karų metu. O jei pralaimėsime, tada, kitaip nei Pirmajame pasauliniame kare, nebus keršto! Pergalingos šalys nebeleis to daryti.... Nors jei prasidės trintis tarp SSRS ir Vakarų, nes ekspansija komunizmui būdinga ne mažiau nei fašizmas, tai bus... Suklestės nauja vokiečių civilizacija ant duotųjų kapitalistų ir rytų komisarų lavonų . Kas yra prieš mus, tas ir toliau bus su mumis! Ir galbūt bus didelė antibolševikinė koalicija!
  Hansas, tylėjęs iki kaimo, staiga paklausė pulkininko:
  - Gal sustoti ir vėl tardyti priklausomą berniuką?
  Dess neigiamai papurtė piktą galvą.
  - Tai neturi jokios reikšmės! Jis nieko naujo nepasakys.
  - Tada gal papietausim, mano skrandyje staugia pūga?
  SS pulkininkas nustebo:
  Ką tu nori valgyti per tokį karštį?
  Hansas linktelėjo.
  - Aš noriu valgyti visada!
  Desas pažvelgė į saulę, ji jau buvo peržengusi zenitą, iš tikrųjų buvo ketvirta valanda ir laikas sustoti. Arabai valgė atskirai, susibūrę į ratą, naciai trys nepaniekino mėsos ir alaus. Taigi jie suskambėjo, Dessas net trumpam pamiršo save sapne...
  Ir aš pamačiau kažką beprotiško... Kai kurie vabzdžiai, iš pradžių maži, o paskui auga ir darosi vis baisesni... O jų žandikauliai apskritai siaubingi, tokia visiška deformacija! Pulkininkas pasijuto uždusęs, traukuliai trūkčiojo ir pabudo. Ne, viskas buvo ramu, du geležiniai SS kariai budėjo, o paskui vėl kelyje.
  Gerda ir Šarlotė visą dieną dirbo sunkiausią darbą, o paskui užmigo kaip mirusieji ir pasinėrė į savo pasaulį.
  Ten buvo didžiulė holograma su stadionu, kuriame vyko šiuolaikinės gladiatorių kovos. Stadionas buvo didžiulis, jame buvo daug milijonų žmonių. Marga jūra siautė. Vyko mūšis tarp moters gladiatorės Gerdos ir pusiau protingos būtybės iš tamsiųjų pasaulių lygos - dulkių ūko.
  Gerda išėjo pirma. Ji buvo žvali, lanksti mergina, sniego baltumo perlų šukuosena. Karys atliko trigubą salto, sukdamasis aplink areną. Pagal paprotį ji dėvėjo tik ploną liemenėlę ir kelnaites, specialiai tam, kad ginklo nebūtų galima paslėpti. Ir taip jai pusnuogiai teko kautis tik su vienu šviesos kardu. Tačiau tokie ginklai taip pat yra gana veiksmingi. Mūšio sąlygos - ne pačios patogiausios, po grakščiomis basomis merginos kojomis švyti pusiau radioaktyvūs akmenys. Ji, žinoma, šypsosi, stengdamasi neišduoti skausmo.
  Gerda užplūsta energija, ji vėl pašoka ir padaro penkis kartus salto.
  - Tai aš!
  Ir jos nerami draugė Charlotte paaiškina savo vaikinui:
  - Prieš kovą ši mergina buvo kruopščiai nuskenuota, joje neturėtų būti nei vieno lusto, nei kažko elektroninio. Jie taip pat patikrina mergelę, ar nėra kažkieno magijos. Tai yra, gladiatorius gali pasikliauti arba tik savo kūnu, arba aštriu protu. Tačiau Gerda niekada nebuvo kvaila ir paprasta.
  Kuo aš abejojau? - paklausė atrodydamas kaip Apolono jaunuolis.
  - Ne! Tačiau penkis kartus salto be elektronikos yra geros kūno rengybos rodiklis. Todėl visi žavisi, ar jūsų gimnastai galėtų ką nors panašaus padaryti? Šarlotė gudriai mirktelėjo.
  - Trys gali, penki ne! Taip, ir ji šoktelėjo labai aukštai trumpu bėgimu! - jaunasis herojus išskėtė rankas plačiau.
  - Tokia ta galia! Trečiojo Reicho ir kituose pasauliuose galia.
  Tuo tarpu buvo vykdomi statymai. Būdamas aklas iki priešo pasirodymo. Atrodo, kad Gerda buvo gerai žinoma ir mylima, nepaisant rasės ar rūšies.
  Mergina gladiatorė pribėgo ir iš pradžių atliko šešis kartus, o paskui septynkartį salto. Tada ji nusilenkė publikai. Jos raumenys siūbavo lyg jūros bangavimas, apskritai mergina atrodė įspūdingai: tipiška amazonė. Tačiau numušti žvaigždę akmeniu lengviau, nei rasti negražią merginą Didžiojoje kosmoso imperijoje Vokietijoje.
  - Mūsų kaimuose yra moterų: kuriai meilė ir garbė, sustabdys lekiantį arklį, įeis į degančią trobą. dainavo Šarlotė.
  Didžioji dauguma nepaskelbtų statymų buvo Gerdos naudai. Tiesa, didžioji dalis visuomenės laukė, kol pasirodys jos priešininkė.
  Ir laukė. Gigantiški vartai prasiskyrė, ir ant platformos ėmė ropštis nemenkas skerdenas. Tai buvo tikras dinozauras, kaip ir plėšrūnas, tik turėjo daugiau nei trisdešimt čiuptuvų. Ir didžiuliai, mažiausiai aštuoniasdešimties tonų, stori šarvai. Gyvūnų pasaulio milžinas.
  Milijonai gerklių, šaukė, cypė, čiulbėjo, prisipildė lakštingala. Matyt, milžinas jiems padarė įspūdį.
  - Lažinkitės protingai! - kompiuteris burzgia.
  - Ant kurio! - Publika skanduoja.
  - Friplodofo vardas! Cosa Nostra!
  Visų dryžių inogalaktai darė įvairaus lygio statymus. Čia jie susijaudinę lažinosi, todėl reikalas pasieks milijonus. Kai kurie iš tų, kurie tamsoje lažinosi dėl merginos Gerdos: perderėjo lažybas, už dar didesnę sumą! Cosa Nostra juos sužavėjo!
  Sekė pranešimai.
  - Gladiatorė Gerda turi penkiasdešimt aštuonias kovas ir nulis pralaimėjimų, Cosa Nostra - šimtas aštuoniasdešimt keturios kovos ir gyvų neliko. Atlikite statymus!
  SS bataliono "Vilkai" merginos taip pat atliko lažybas, tačiau visi, išskyrus griežtąją vadą Madeleine, džiaugėsi Gerda. Taigi statymai yra vienpusiai.
  Haupmann Madeleine, kaip ir dera, turi ypatingą nuomonę, kad viršininkas neišsiskirtų prieš savo pavaldinius. Merginos tai labai gerai suprato, ne itin pykdė.
  Tik Charlotte draugas niūriai pastebėjo:
  Geriau prarasti pinigus nei išduoti tokią merginą. Tie pinigai greitai genda, vargu ar kas bus pamaitintas niekingu popieriumi...
  - Na, gerai, jei tu toks neįdomus! Gal norėtume kautis? Madeleine griežtai suraukė antakius.
  - Neprieštarauk! - tarė linksmoji vilkė Berta. - Ar mane galima nuvežti į gladiatorių salę?
  "Mes dar neturime tokios galingos magijos", - suraukusi kaktą paprieštaravo Šarlotė. - Sugebėkite sutramdyti savo norą: nedelsdami nužudykite visus priešus, nes kerštas vis tiek ateis, žmonių negalima sunaikinti kaip galvijų!
  - Pagrįstai pasakyta! - pasakė jos draugas Apolonas.
  Arenoje pasigirdo signalas ir prasidėjo kova: didžiulis Cosa Nostra dinozauras iššoko į priekį. Nuo tokios kolosalios masės poveikio vibravo pusiau radioaktyvi žiedo danga.
  Charlotte pastebėjo:
  - Jis turi konkretų pavadinimą. Kodėl Cosa Nostra?
  Šviesiaplaukė su švelniai violetiniu atspalviu, Berta pateikė versiją:
  -Galbūt taip yra dėl to, kad viename senoviniame televizijos seriale Cosa Nostra buvo neįprastai šauni mafija, kuri kūrė savo virtualų dinozaurų pasaulį, kad užfiksuotų visatą!
  - Na ir kas? Šarlotė nesuprato.
  - Ir inogalaktai atrodė, ir buvo sužavėti. - Nesu tikras, kad pasiūlė Berta.
  Viskas, kas neįmanoma, yra įmanoma visatoje! Kad mes nugalime savo nesikeičiančia jėga! dainavo Šarlotė. - Ir Reicho kariai niekada neatsitrauks, jis kaip šviesi žvaigždė - pasinaudokite akimirkomis.
  Patyrusi Gerda (staiga turėjo keistą atmintį) neskubėjo pulti. Ji laukė pabaisos, pašokdama į šoną ar tik truputį, kai jis priėjo pavojingą atstumą ir bandė sutraiškyti. Žvėris buvo labai greitas, bet dėl didelės masės buvo inertiškas ir dažnai praleistas.
  Gerda, savo ruožtu, studijavo jo manevrus, jei priešas laimėjo šimtą aštuoniasdešimt keturis mūšius, tai reiškia, kad jis taip pat turi stiprybių. Tiesa, daugiausia muštynių, greičiausiai, užgriuvo tie patys gyvūnai, kaip ir jis pats.
  Kai susiduria du vienodai kvaili monstrai ir laimi tas, kuris yra didesnis.
  Tačiau reikia atidžiau pažiūrėti, čiuptuvų daug ir jie aštrūs, išlenkti kaip ramrodas, galbūt nuodingi.
  Groja Gerdos preso raumenys, ji lyg kobra raitosi fakyro dūdelės garsams. Jos krūtys dreba, o pasakiškai gražus Charlotte vaikinas pagauna save galvodamas, kad nori pamatyti ją visą, nuogą kaip senovės graikų deivę.
  Monstras kelis kartus praleido, bet nesulėtino greičio. Buvo akivaizdu, kad tai pragaro padaras, pasiruošęs persekioti merginą mašinos metodiškumu.
  Gerda vėl pašoko, pūsdama bučinį miniai. Kario figūrėlė ėmė šviesti nuo išbėgusio prakaito. Tai buvo kaip poliruota ir poliruota bronza.
  - Taip, protinga mergina! - Pagaminta su susižavėjimu Berta. "Aš pats neprieštaraučiau šokti arenoje.
  - Ir aš neatsisakyčiau! - Taip kalbėdamas atletiškas Šarlotės vaikinas buvo šiek tiek gudrus. Jis tikrai jautė susijaudinimą ir norą kovoti. Tuo pat metu jis suvokė susidūrimo su milžinu pavojų.
  Charlotte agresyviai pastebėjo:
  - Kovoju ne prasčiau už ją!
  Matyt, iki soties stebėjusi judesius, Gerda pašoko kaip žiogas. Jos šviesos kardas blykstelėjo, nukirsdamas čiuptuvus. Jie skrido įvairiomis kryptimis, taškydami mėlyną ir rudą kraują. Keli lašai nukrito ant nuogų, smėlingų mergaitės kojų. Elastinga oda susitraukė, gladiatorių patelė ją nupurtė, bet nudegimų liko.
  - Oho, tu nuodingas niekšas. - Jos ilgai kentėjusios suragėjusios pėdos ėjo per spyglius ir deginančias žaizdas, pabaisos kūną. Mergina spėjo žengti žingsnį, todėl kojos neįsirėžė.
  Berta su nuoširdžiu susižavėjimu pasakė:
  - Virtuozas! Kaip genijus grojantis muzikos instrumentu. Būtų malonu padaryti kompoziciją.
  Šarlotės mylimasis nusijuokė.
  - Ir ta teorija neturėtų atsilikti nuo praktikos.
  Pabaisa susisuko, todėl mergina nušoko nuo nugaros. Ji kelis kartus apsivertė ore, išlindusi iš keliolikos kristalinių monstro akių stebėjimo.
  Berta net pašoko iš džiaugsmo:
  - Aš pasiruošęs! Ten! - sušuko ji.
  - Kur-kur! is kur tu esi ir kur esi? - mėgdžiojo Šarlotė.
  Gerda vėl užpuolė dinozaurą. Ji nusprendė veikti trumpai ir, pageidautina, išvengti nuodų. Šviesos kardas veikia pagal fotonų išsiveržimo stabilioje pusiau erdvėje principą, o tai leidžia tiesiogine prasme viską perpjauti su minimaliomis energijos sąnaudomis. Mergina tuo naudojasi. Tiesa, tokiu atveju gladiatorių kardas įkraunamas minimalia energija, vadinasi, jis nepjauna taip stipriai ir greitai, kaip norėjo kovotojas. Ir apskritai, kokia yra kova, kai vienas partneris tiesiog nugali kitą. Būtina, kad neigiamas veikėjas taip pat turėtų šansą, kitaip publika tiesiog neis į tokius pasirodymus. Sėkmė yra nepastovus dalykas...
  Šį kartą Gerda šiek tiek suklydo. Centre esantys čiuptuvai buvo daug greitesni nei monstro šonuose. Viena iš jų dūrė į krūtinę, perpjovė jai liemenėlę. Nuogos krūtys drebėjo, Charlotte vaikinas apžiūrėjo jų rubino spenelius, ryškiai šviečiančius kelių svetimų saulių šviesoje.
  Po to sekė dar vienas smūgis: Gerda nupjovė porą čiuptuvų, bet jai buvo nupjauta dešinė krūtinės pusė, apsitaškė mergaitiškas kraujas.
  Gladiatorė nukirto dar vieną čiuptuvą ir nušoko nuo užtvaros.
  Be to, trinkelių temperatūra pradėjo kilti. Matyt, jie norėjo pastūmėti kovotojus prie glaudesnio suartėjimo ir greito nutrūkimo.
  Gerda negalėjo sustoti net sekundei, jos basos pėdos degė, pūslės lyg ant viduramžių stelažo.
  Šarlotės vaikinas nustebęs pastebėjo:
  Kodėl mergina nedėvėjo sandalų? -Juk jos nuostabios kojos degs!
  Charlotte paaiškino:
  - Toks paprotys! Apskritai gladiatorius turi iškęsti skausmą, ypač jei tai moteris. Publika džiaugiasi, kai kankinasi tie, kurie kovoja.
  - Kosminis sadizmas! - reziumavo "Apollo".
  Merginai tai nė kiek nepalengvino. Jai vėl teko mesti pabaisą. Šį kartą jos aukomis tapo tamsių žvaigždynų būtybių akys. Patirtis moteriai gladiatorei sakė, kad dažniausiai smegenys yra arčiau akių. Nuo ko? Kadangi reikia apdoroti per daug informacijos, kurios nesusilpnina ilgas perdavimo kanalas. Todėl karys, nesusipažinęs su būtybės sandara, bandė surasti smegenis.
  Viena po kitos trenkė keturias akis, tačiau pati gavo porą įbrėžimų. Pabaisa riaumojo, tarsi jaustų skausmą. Ir skirtingai nei žmogus, ji neketino to ištverti.
  Charlotte tai pastebėjo ir išvedė aforizmą:
  - Kuo garsesnis riaumojimas - tuo tylesnis protas, kuo aukštesnis tonas - tuo žemesnis intelektas!
  - Teisinga pastaba! Apolonas sutiko. - Gaidys nėra pats iškiliausias vadas!
  Gerda atsitraukė, dar vienas per greito gyvūno čiuptuvų smūgis atsitrenkė į preso plytelę, prasilauždamas pro ją beveik iki keteros. Matosi, kad net skrandis nukentėjo. Laimei, jis buvo tuščias, prieš muštynes niekas nepersivalgydavo.
  Dabar gladiatorius suprato, kad, nepaisant laikinų pasisekimų, gali pralaimėti mūšį. Akmenys taip įkaito, kad net pabaisa jautė jų šilumą per kojų kaulus. Gerdą išgelbėjo tik stipri galūnių forma. Mergina, dažnai basa, šoko ant įkaitusio lygintuvo, demonstruodama ypatingą ištvermę. Tiesa, šios trinkelės dėl pusiau radioaktyvios spinduliuotės galėtų duoti dar daugiau šilumos, kaip branduolinis reaktorius.
  Tad drąsa gražuolės neapleido, nepaisant to, kad mirties grėsmė tapo reali. Ir tokioje kovoje tu negali pasiduoti. Tiksliau, galite, bet šiuo atveju tai yra didžiausia gėda visam gyvenimui.
  Apolonas paklausė Šarlotės:
  - Ir kad rezultatas gali būti tik mirtis ?!
  - Kiek pažįstu Gerdą, kitokio pasirinkimo ji pati nepasirinks!
  - Drąsiai, nieko nepasakysi, bet man pavyko ją pamilti visa širdimi ir siela! Tai pasakęs vaikinas giliai įkvėpė.
  Mergina negalėjo stovėti ir vėl užšoko ant kiauto, liesdama apdegusias kojas. Praleido kelis stiprius smūgius, atliko porą šuolių. Dabar ji pradėjo daryti salto, kapoti skrendant.
  - Kas neturi drugelio lengvumo, neišvengs tinklo sutraiškytas! - Ji ištarė frazę, kuri nuo seno tapo sparnuota. Taigi Guminė lapė, poetas boksininkas, vis tiek kovojo. Jis taip pat rizikavo savo gyvybe, bet mažesniu mastu neturėjo tokio rimto, o svarbiausia - sunkaus priešininko.
  Šarlotė paragino ją, verkdama širdį veriančiai:
  - Perpjaukite jam pilvą. Kai kurių iš šių būtybių smegenys yra prie pat skrandžio.
  Apolonas pareiškė:
  - Ar galite jai kuo nors padėti? Kaip magija?
  Šarlotė papurtė galvą.
  - Arenoje magija neveikia. Ar tai kažkas neįprasto ir nepaprastai stipraus.
  - Aš dar neįvaldžiau bangų magijos! - atsiduso parašytas jaunas gražuolis.
  - Bet aš ją puikiai pažįstu. - pasigyrė elfas, netikėtai patekęs į jų draugiją. - Žmonės ir magija yra viena!
  Gerda dar porą kartų pašoko, tada staiga išskrido ašmenys, judėjo per greitai, neleisdama atšokti. Mergina vos spėjo pakelti ranką. Nuo baisaus smūgio lūžo ir ašmenys, ir ranka, gladiatoriaus ranka nusviro.
  - Štai dar vienas kabliukas! - Ji atsakė, šluostydama prakaitą nuo Berto veido. - Kas dabar bus.
  Šarlotė pašaukė merginą Gerdą.
  - Pasinerk po juo! Atrodo, prisimenu, kur šios būtybės turi nervų centrą.
  - Pasakyti jai! - sušuko Šarlotės meilužis.
  - Neįmanomas! - Nukirsk ugningą raudonplaukę merginą.
  Gerda dar beviltiškiau įsirėžė, per veidą perbėgo gilus randas, perpjovė skruostą. Dar kartą ją užkabino. Ranka buvo pažeista, bet dešinė, kur buvo kardas, vis tiek veikė.
  Publika buvo išsigandusi, o dauguma, kas buvo baisu, griebėsi pabaisos! Matyt, pavargo nuo nuolatinių Gerdos pergalių. Mergina, atrodo, buvo gerai pripratusi prie minios meilės, tai buvo nemalonu. Akimirką ji prarado tempą, už ką iškart buvo nubausta, čiuptuvas jai sulaužė koją, tarsi išskaptuotas iš rudo marmuro.
  Gerdos greitis sumažėjo ir ji nuriedėjo nuo nugaros, gaudama dar vieną smūgį, kuris sulaužė raktikaulį. Jos veidas persikreipė iš skausmo, bet karys per agoniją sušuko:
  - Aš nesulaužysiu!
  Mergina nukrito šonu ant raudonai įkaitusių trinkelių, lūžo pora šonkaulių, iš už burnos išlindo kraujo burbuliukai. Pasigirdo barškėjimas, pabaisa žengė su aštuoniasdešimčia tonų skerdenos ant sveikos kojos, sutraiškydama gražuolę. Iš mergaitės rūko dūmai, ji pradėjo konvulsuoti.
  Apolonas rėkė:
  - Ji miršta! Ar viskas baigta?
  Berda verkšlenančiu balsu sušnypštė nosį.
  - Tikriausiai taip! Miela mergaite, tu miršti, kaip tau gaila!
  Charlotte su apatiniais pažymėjo:
  - Tu ne lesbietė, Berta?
  - Jokiu būdu! - Norėdama įrodyti savo žodžius, mergina pakreipė Apolono galvą ir tvirtai pabučiavo jį į lūpas.
  Atsakydamas jaunuolis ją palenkė. Kai tave taip bučiuoja tikrai aistringai - tai tiesiog stebuklas.
  - Atidžiai žiūrėk! - Charlotte nutraukė jų aistros skrydį, tačiau jos tone nebuvo nė lašo pavydo.
  Iš tiesų, didžiulė mutanto dinozauro burna pasilenkė virš merginos. Ir tą akimirką paskutinėmis beviltiškomis pastangomis gladiatorius įmetė kardą į tarpą tarp dangaus ir gerklės. Įslydo į vidų. Skrandyje susikaupusios dujos veržėsi, iš burnos plieskė ugnis, o sprogimo banga merginą išmetė. "Cosa Nostra" suskilo į kelias dalis, apdegusi mėsa nuskriejo.
  Mergina, netekusi abiejų kojų ir rankų, gulėjo be sąmonės. Šalia jos pasirodė robotai. Skeneryje pasirodė krūtinės vaizdas, dvi širdys plakė sunkiai, bet tolygiai sveikos moters kūne.
  - Gladiatorė Gerda išgyveno ir jai įteikta pergalė! Taigi, kitas pasirodymas bus po trijų minučių! - Garsiai, bet be jokių emocijų paskelbė kompiuteris.
  - Sužaisti statymai! - sušuko kažkas, aiškiai nežemiškos kilmės balsas.
  Kas liko iš Gerdos, buvo paimta.
  "Apollo" (na, kas galėjo pagalvoti) vis dėlto verkė:
  - Ir ši mergina amžinai liks suluošinta?
  Šarlotė taip stipriai papurtė galvą, kad nuskriejo kelios vyno taurės:
  - Oho! Mūsų medicinos pasiekimai tokie, kad po kelių valandų ji bus kaip nauja ir neliks nė menkiausio pažeidimo. Na, pasakyk man, mano kvailas berniuk, kur tu matei luošus pas mus?
  . 9 SKYRIUS
  Elžbieta desperatiškai paklausė:
  - Ar jie bus padegti!
  Valentina su pykčiu atsakė:
  - Ne, paleisk juos! Taip, jie duos pyragų keliui!
  Basoji Elžbieta verkė:
  - Ir vis tiek taip žiauru! Na, gerai, vyrai, bet moterys, kodėl jos turi tiek kentėti!
  Valentina pasiūlė:
  - Vokiečiams reikia slavų, tik kaip vergų. Vergas turi bijoti ir paklusti! Tai diktatas, pagrįstas baime! O norint įbauginti, reikia įskaudinti!
  Nuoga koja Elžbieta spindėjo mėlynomis akimis:
  - O pykti reikia skaudinti!
  Užsidegė liepsna, ugnis plito ne taip greitai, kaip su paprastu benzinu, moterys puolė, bandydamos nutraukti laidą, iš adatomis draskomų kūnų varvėjo kraujas.
  Basakojai Elžbietai atrodė, kad laikas slenka stebėtinai lėtai, tarsi serpantinas, pūtė gaivus vėjas, o kūnas, vos dengtas lengvais marškiniais, pasidarė šaltas.
  Liepsnos galutinai apėmė visas moteris kankines, jų šauksmas tapo daug garsesnis. Akių oda buvo padengta pūslelėmis ir nulupta. Degimo kvapas vis stiprėjo. Jis sirgo, o iš merginų akių riedėjo ašaros. Vyriausiasis fašistas gudriai nusišypsojo:
  - Jei kas pabėgs, aš jus visus sudeginsiu! Sveiki! Sveikas Hitleris, didžiausias visatos valdovas!
  Fašistų kariai išsitraukė iš diržų armonikas ir linksmai grojo! Be to, naciai nenukentėjo nuo visiško klausos trūkumo. Tačiau tai padarė muziką dar baisesnę.
  Storas karininkas riaumojo rusiškai:
  - Muzika, muzika, muzika liejasi! Tai liūdna, tada nedrąsiai kvėpuojame! Kas linksmai šoka pagal melodiją, kuri praskaidrina sielą! Muzika liejasi, muzika, muzika, šalin liūdesį, sustabdyk vokiečius nuo sielvarto! Begalinis, amžinas, jaunas, iš kurio taip norisi gyventi!
  Jo padėjėjas, raudonplaukis karininkas, sušuko:
  - Visi šoka! Na, šokite kalės arba aš jus visus sudeginsiu!
  Merginos ėmė nedrąsiai liesti basomis kojomis. Vyriausiasis fašistas garsiai šaukė, mostelėdamas rankomis:
  - Gyvenk! Na, kalės ir paleistės, ateikite!
  Merginos pradėjo judėti daug greičiau nesantaikoje, tačiau tai neatrodė kaip kultūrinis šokis, o greičiau tai buvo laukinis papuasų šokis, Paragvajaus pakrantė!
  Naciai pribėgo prie moterų ir daužė joms kumščiais į veidą, kažką širdį veriančiai cypia ir niurnėjo.
  Pagrindinis fašistas padarė gestą. Berniukas Hitlerjugendo pavidalu atnešė jam butelį konjako! Stora kiaulė traukė tiesiai iš gerklės, keturiasdešimties laipsnių skystis šildė skrandį. Borovas dailiai paklausė berniuko:
  - Tau jau keturiolika, leidžiu tau nušauti bet kurią paleistuvę!
  Vaikino veide pasirodė nusivylimas.
  - Ir tik šaudyk! Tai per minkšta! - sušuko jis.
  Storasis niekšas suriko.
  - Ką tu nori jai padaryti?
  Berniukas sušuko:
  - Mirtinai prisuktas, o paskui padegtas!
  - Gerai, eik! Tik greičiau, šias telyčias dar reikia laiku išvaryti į Vokietiją.
  Vaikinas, spindėdamas akinančiais, storai nublizgintais batais, judėjo moterų eilute. Jis piktai nusišypsojo ir žiauriai nusišypsojo. Kartkartėmis jaunasis nacis sustodavo ir spyrė tai ar kitai moteriai į pilvą, tačiau ji nepasirinko.
  Elžbieta meldėsi kam nors nepažįstamam - bet ne man! Bet jaunuolis tiesiog sustojo priešais ją ir parodė pirštu:
  - Tai mano kekšė!
  Elžbieta sustingo, klastingai drebėjo, o jos įdegęs veidas išbalo. Vyriausiasis fašistas netikėtai paprieštaravo:
  - Devyni!
  Fašistas įsižeidė:
  - Ir kodėl gi taip yra?
  Borovas atsakė:
  - Ji per graži! Tiesiog nuostabi mergina, tu gali ją atiduoti kokiam nors generolui ir gauti daug pinigų.
  Jaunasis hitlerininkas nenoriai sutiko:
  - Gerai! Vien todėl, kad atmetei mano pirmąjį prašymą, aš kankinsiu dvi paleistuves!
  Berniukas greitai apsisuko ir išsirinko dvi jaunesnes mergaites. Šį kartą jis skubėjo, bijodamas, kad teisėtas grobis nebūtų ištrauktas.
  Merginos pačios iššoko į aikštę, galbūt tikėjosi, kad gražus vaikinas jų pasigailės, jei jos bus nuolankios. Jaunimas pašaipiai prunkštelėjo.
  - Atsiklaupk ir pabučiuok mano batus!
  Merginos griuvo ir šliaužė. Jie užtikrintai bučiavo nublizgintą odą, užuodė stiprų brangaus vaško kvapą. Hitlerjugendo atžala staiga sugriebė mergaites už plaukų ir jėga pakėlė:
  - Kokios kalės! - vaikinas sušnypštė rusiškai. - Pavargau gyventi! Dabar nedelsdami nusirenkite!
  Merginos pašėlusiai nusirengė, liko tik kelnaitės. Jaunasis sadistas įsakė:
  - Atsigulti! Ant spaustukų!
  Merginos pareigingai atsigulė, o SS padėjėjai sutvirtino jų rankas ir kojas specialiose atsargose. Berniukas pirštais perbraukė viliojančius rožinius merginų kulniukus, kurie dar nespėjo apdulkėti. Jis staiga pajuto stiprų susijaudinimą ir sušuko širdį veriančiai:
  - Sunkus botagas man!
  Pakalikai atidavė botagą. Tai nebuvo lengva, bet susidėjo iš raudonai įkaitusios vielos su aštriomis žvaigždėmis. Smūgiai tokiu ginklu yra daug jautresni.
  Basą koją Elžbietą apėmė karščiavimas, kai pagalvojo apie tai, kas jos laukia. Čia tai siaubinga fašizmo šypsena, kai žmonės virsta žvėrimis. Ir šios pragariškos monstrų kančios, praradusios elementarius žmogiškus jausmus.
  Botagas grėsmingai švilpia ir krenta ant nuogų, šviesių merginų nugarų. Smūgis į kaulą perpjauna odą ir mėsą. Jaunasis fašistas patenkintas murkė, jautėsi tikru Dievu. Taip, tai buvo blogio ir nesunaikinamos valios dievybė, neturinti nė menkiausio užuojautos jausmo. Tačiau Hitlerjugente jie mokė, kad užuojauta yra silpnybė! Gaila yra blogas jausmas, nevertas tikro arijo. Neužtenka nužudyti priešą, jį reikia priversti kentėti ir pažeminti pačiu niekšišku būdu! Slavai yra prastesnė tauta kaip ir žydai, o nužudyti slavą yra kaip nužudyti pasiutusį šunį. Kas yra sąžinė - pragariški sielos spąstai, sugalvoti žydų ir rusų filosofų. Tikras arijas negaili sąžinės graužaties, jį erzina tik vienas dalykas, kad jis nužudė keletą priešų! Tačiau žiaurus moters ar vaiko kankinimas: aukščiausia arijų meistriškumo apraiška.
  Kelnaitės plyšo nuo įkaitusios vielos smūgių ir nulipo nuo sėdmenų. Merginos iš pradžių rėkė, bet berniukas buvo stiprus daugiau nei savo metus ir jie greitai nurimo, praradę sąmonę nuo baisaus šoko. Tačiau nacių budeliai nebuvo nusivylę, jaunoms gražuolėms ant galvų numetė iš anksto paruoštus kibirus ledinio vandens (naudodami kempingo šaldytuvą). Tuo tarpu nepilnametis sadistas vėl įkaitino vielą ant ugnies ir nunešė mergaitei ant basų kojų. Ir vėl baisūs klyksmai, riksmai, kuriuose nebuvo nieko žmogiško.
  Elžbieta vos stovėjo ant kojų, atrodė, iš kur gali atsirasti jėgų ištverti tokį dalyką. Tai buvo kažkas be menkiausios prasmės, toli už žmogaus. Keista, kaip toks mielas berniukas, beveik vaikas, galėjo tai padaryti. Tiesiog neįtikėtina, kiek fašizmas subjauroja sielas, net vaikų. Taip suluošink visos kartos suvokimą!
  Merginos vėl nutilo, ant jų vėl buvo pilamas vanduo. Tačiau, nepaisant visų pastangų, nukankintųjų klyksmas vis tylėjo. Nuo pečių iki kojų nelaimingiesiems kankiniams nebeliko gyvenamojo ploto. Galiausiai vaikinas pavargo, nusišluostė nuo kaktos prakaitą ir pro dantis išspjovė pasimėgavimą nelaimingų moterų kolonos kryptimi.
  - Pavargęs! Galite juos sudeginti!
  Išdraskytos merginos nebejudėjo, tikriausiai kančia buvo peržengusi tam tikrą ribą. Naciai pribėgo prie nelaimingo, ne itin dosniai lašančio benzino, padegė. Merginos net nepajudėjo, nors ugnis lėtai su pasimėgavimu rijo jų mėsą.
  Iki to laiko nutilo ir gyvų sudegusių nelaimingųjų riksmai, kurių vienintelė kaltė buvo ta, kad jie turėjo aiškiai parodyti nenumaldomą nacizmo valią!
  Storas niekšelis mostelėjo kreivu kumščiu.
  - Na, kekšės! Tikiuosi, jūs suprantate, kodėl svaras veržiasi! O dabar žygis į naują likimą bus statomas ir žingsnis po žingsnio.
  Moterys stovėjo nejudėdamos, kaip ir sukrėstos žiaurumo, košmariško vaizdo.
  Fašistas, negalvojęs, išsitraukė pistoletą ir piktai šypsodamasis šovė mergaitei į koją:
  - Girdėjai, tau liepė žygiuoti!
  Šūvis pažadino moteris, Elžbieta pajuto švelnias Valentinos rankas ant savo pečių.
  - Atsiųsk mano ištikimą bendražygį, kad atkeršytum, reikia gyventi!
  Mergina drąsiai atsakė:
  - Ir prisiekiu, kad išgyvensiu!
  Tuo tarpu nepilnametis niekšas šaudė į besirangančią, parkritusią merginą. Tuo pačiu metu jis bandė nužudyti jos rankas ir basas kojas. Nenorėjau iš karto pribaigti merginos, nes klausytis skausmo riksmų yra daug maloniau nei juoką.
  Sunkiai sužeista mergina liko gulėti ant kelio, jaunas fašistas nebaigė, o kabliu sugriebė už šonkaulio ir nutempė į kartuves.
  Storas esesininkas paglostė berniukui galvą:
  - Mano brangus drauge! Jūs esate visiškai kaip fiureris vaikystėje! Ir žinote, šaunuolis Adolfas jau pirmoje klasėje susimušė su mergina. Taigi jis su dviem savo draugais ją užpuolė pakeliui namo. Jie ją pagavo ir surišo, pradėjo tyčiotis. Jie sudegino ją ugnimi, laužė kaulus, išdaužė akis, o tada jaunasis Adikas pripylė jos gerklę sieros rūgšties, paimtos iš chemijos pamokų. Tada Hitleriui buvo tik šešeri ir jis jau buvo pajėgus drąsiems poelgiams, vertiems arijų vyro.
  Jaunasis nacis, besigraužęs, paklausė:
  - Ar mergina buvo žydė?
  - Ne, slavai! Austrija-Vengrija žlugo, nes vokiečius išdavė slavai, kad fiureris pažadėjo juos išrauti! - Borovas perbraukė ranka per gerklę. - Apskritai beždžionės nusipelno pasilepinimo, o slavai - ne!
  SS vyrai vieningai pakėlė letenas:
  - Sveikas Hitleris!
  Jaunos, basos, pusiau apsirengusios moterys greitai ėjo keliu. Naciai važinėjo specialiais keturračiais palydos dviračiais (kad neeikvotų benzino lydint subžmones). Elžbieta, sukrėsta nacių žiaurumo ir akivaizdaus amoralumo, pirmas porą valandų tylėjo, apie nieką net negalvojo, o vaikščiojo pusiau miegodama. Kitos merginos, regis, irgi nebuvo nusiteikusios šnekėtis, bent jau pasaulietinėmis temomis.
  Kol basos merginos vaikščiojo lygiu asfaltu, išklotu sovietinėje žemėje, jų kojos jautėsi daugmaž patogiai. Tačiau pravažiavę sugriautą pasienio postą, jie atsidūrė Lenkijos teritorijoje... Kelias pasirodė nusėtas smulkiu žvyru, o merginų basas kojas įkasė aštrus žvyras. Pastaraisiais metais Elžbieta negalėjo sau leisti dažnai vaikščioti basomis, netrukus pajuto, kaip nuogi kulnai ėmė negailestingai plyšti ir kepti. Norėdama atitraukti dėmesį, ji kalbėjosi su Valentina:
  - O ką dabar darysime?
  Kapitonas po pauzės tyliai atsakė:
  - Mes negalime bėgti, kitaip visos merginos bus nužudytos! Tuo pačiu metu nėra jėgų tai ištverti!
  Elizabeth pasiūlė:
  - O jeigu visiems surengtume pabėgimą?
  Valentina linktelėjo.
  - Aš tik apie tai galvoju! Tiesiog techniškai sunku tai padaryti. Pažiūrėkite, kiek aplinkui sargybinių.
  Elžbieta ištarė Suvorovo frazę:
  - Jie kaukia ne pagal skaičių, o pagal įgūdžius!
  Valentina atsakė:
  - Viena iš pagrindinių Suvorovo pergalių priežasčių buvo geriausias Rusijos kariuomenės kovinis uždarbis ir fizinis pasirengimas. Visų pirma, Turkijos kariuomenė nebuvo mokoma durtuvų ir kovos rankomis, todėl jie greitai subyrėjo. Tačiau su prancūzais buvo sunkiau, juolab kad durtuvas buvo išrastas Prancūzijoje.
  Elžbieta ryžtingai atsakė:
  - Bet jie laimėjo!
  - Taip, jie laimėjo! Bet jei atvirai, tai nėra taip paprasta, kaip sakoma vadovėliuose! Valentina atsiduso. - Pergalės kaina per brangi, ji gali nuvertinti trofėjus!
  Elžbieta sumurmėjo:
  - Mes nekalbame apie trofėjus. Didžiausias karo trofėjus - išgelbėta gyvybė! Apskritai, kaip sakė Stalinas, karys neturi lyties!
  Valentina pasiūlė:
  - Tada tapk berniuku ir jausitės geriau!
  Elžbieta susiraukė.
  - Aš pati neprieštaraučiau tapti berniuku, berniukai daug laisvesni!
  Valentina sušvilpė.
  - Kodėl?
  - Nes jų pėdos šiurkštesnės, o mane degina kaip vaikščiojant anglimis! - sucypė Elžbieta.
  Valentina atsakė:
  - Ir turiu tokį jausmą, lyg man lazdomis per kulnus muštų ilgai ir sunkiai, bet turiu ištverti. Gali būti, kad mūsų nelaisvė bus atidėta ir dar ne. Teko girdėti, kad moterims koncentracijos stovyklose batus duoda tik tada, kai sninga, o ir tada jie būna mediniai.
  Basoji Elžbieta suvirpėjo:
  - Mediniai batai mergaičių kojoms - tik kankinimas, kažkada, kai dar buvau moksleivė muziejuje, juos apsiaviau ir ėjau koridoriumi. Jie tokie nepatogūs ir nuolat krenta.
  Valentina pataisė:
  - Ir baisiai trina kojas, o žiemą labai šildo! Bast batai yra daug geresni, jie yra ir šiltesni, ir minkštesni!
  Moterys kaimuose buvo labiau užkietėjusios ir nesiskundė, o miestelių moterys jau pradėjo matyti kraujo lašelius, įspaudančius grakščių, jaunatviškų pėdų pėdsakus ant žvyro.
  Dangumi skrido pulkas naikintuvų ME-109, jie lenktyniavo palyginti nedideliame aukštyje ir netgi matėsi svastika ant sparnų.
  Elžbieta pastebėjo:
  - Įdomu, kur yra mūsų šlovingieji MiG?
  Valentina nenoriai atsakė:
  - Manau, kad jie nėra užpildyti! Apskritai vokiečiai turi įdomią naujovę, miniatiūrines bombas, jas netgi galima pakabinti nuo naikintuvų sparnų. Jie krenta ant žemės kaip kruša. Tankas nepriims, bet prieš pėstininkus ar lėktuvus, ypač tokius lengvus kaip IL-26, jis yra gana efektyvus.
  Elžbieta pastebėjo:
  - Mes, regis, irgi turėjome tokių "smulkmenų" į gamybą. Mums nė trupučio nepasisekė. Apskritai, sunkus carinės sistemos palikimas, pramonės pertvarkymas iš kapitalistinės į socialistinius bėgius.
  Valentina pridūrė:
  - Plius pilietinis karas! Dvidešimt pirmaisiais metais pramonės gamyba sumažėjo septynis kartus, palyginti su tryliktais metais. Milijonai žmonių mirė, šalis buvo sugriauta ir, priešingai nei caro valdžia, niekas mums nedavė paskolų. Žinoma, neturėjome daug laiko. Hitleris mus pagavo tuo metu, kai kariuomenė dar tik pradėjo apginkluoti tikrai efektyvius tankus.
  Basoji Elžbieta sutiko:
  - Čia tu teisus! Nuveikėme daug, bet nuveikėme nedaug. Visa Europa dirba Vermachtui. Europa! Ir carinė Rusija pralaimėjo karą, nepaisant to, kad Vokietija laikė pagrindines pajėgas Vakaruose. Dabar esame keblioje situacijoje.
  O kada mūsų tankai atvyks į Europą?
  Valentina atsakė:
  - Norėčiau, kad tai būtų greitai! Bet aš kariavau ir Suomijoje, todėl nesu toks pilnas optimizmo, mūsų kariuomenė ne visai pasiruošusi karui.
  Į pokalbį įsitraukė jauna mergina su jaunesniojo seržanto antpečiais:
  - Manau, po dviejų savaičių mūsų tankai išvaduos Varšuvą, o po mėnesio - Berlyną!
  Valentina papurtė galvą, išskleisdama raudonus karčius.
  - Norėčiau tikėti, bet... Naciai per labai trumpą laiką okupavo keturiolika Europos šalių. Tada jie užkariavo Afriką ir Britaniją. Įsiveržė į Vidurinius Rytus ir Indiją. Ir tada jie nugalėjo Ameriką kartu su Kanada. - Mergina piktai trypė basa koja, pargriovė ant akmenų. - Tai byloja apie labai didelę Vermachto jėgą, o tris su puse mėnesio buvome užsiėmę mažyte Suomijos kariuomene. Iš pirmų lūpų žinau, kas yra karas. Ne, šiuo atveju priešas daug stipresnis už mus!
  Jauna mergina buvo sutrikusi
  - Vadinasi, galime pralaimėti?
  Valentina atsakė:
  Iš esmės taip, bet...
  Sandalų mergina sucypė:
  - Kas, bet...
  Basoji Valentina atsakė:
  - Patys naciai taps savo kapais! Pažiūrėk, kokie jie žiaurūs. Netrukus prieš juos iškils viskas nuo jūros iki jūros. Net pionieriai kovos su fašizmu, žemė degs po įsibrovėlių kojomis. Naciai užsprings savo krauju. Jų sprendimas pulti SSRS būtų lemtinga klaida. - Mergina vėl trypė negailėdama nuogos, nukritusios, raudonos nuo šviežiai įdegusios pėdos. - O tiksliau - katastrofa ir fašizmas bus nušluotas nuo planetos veido!
  Elžbieta sutiko:
  - Ne, vampyras Hitleris negali pabėgti nuo drebulės kuolo! Bet dabar, kiek mūsų miestų bus sunaikinta ir kaimų sudeginta. - Mergina piktai išsuko tvirtą kaklą, auksiniai plaukai ėmė slinkti. - O mes kvailiai žinodami apie artėjantį streiką, net apkasų nekasėme!
  Basoji Valentina pritariamai linktelėjo.
  - Manau, kad Pavlovas bus nušautas!
  Elžbieta pamojavo.
  - Taip, tai ne apie Pavlovą! Apskritai įsakymą suvesti kariuomenę iki visiškos kovinės parengties turėjo asmeniškai duoti Stalinas.
  Valentina energingai linktelėjo.
  -Tu tikrai teisus! Bet, matyt, lyderis norėjo atidėti karo pradžią iki paskutinio, juolab kad Vermachtas nebuvo pasiruošęs žiemai, o jei laimėtume bent mėnesį, Vermachtas nebuvo toks baisus. O keturiasdešimt šeštais ar keturiasdešimt septintais metais mūsų kariuomenė būtų gerokai sustiprėjusi. Man nerimą kelia okupuotų JAV ir Didžiosios Britanijos padėtis. Po garbingo pasidavimo su Vokietija jie gali gauti dalį sovietinės teritorijos. - Mergina apspaudė pliką, subraižytą ir numuštą, apvalų, dulkėtą kulną. - Be to, Japonija gali bandyti atkeršyti už pralaimėjimą Mandžiūrijoje.
  Sako, ji jau užpuolė mūsų Vladivostoką. Ir tada atsidursime izoliacijos žiede.
  Pavargusi basa Elžbieta dejavo, žengdama ant aštraus akmenuko, jos koja pradėjo kraujuoti kaip kalnų krištolas, o sumušti pirštai dar labiau verkšleno. Ji pagalvojo: kad naciai, ko gero, neįsileidžia į naujus ir kokybiškus batus, kiek noro žeminti ir sukelti skausmą. Iš tiesų Rusijoje basos kojos buvo laikomos skurdo ženklu, ne be reikalo buvo išsireiškimas valkata - tai yra elgeta. Dabar belieka laukti, ar ji, taip sulaužusi ir sužalojusi nuogas, grakščias letenas, sugebės sustoti. O jei nukris, kas su juo bus.
  Tarsi kartu su jos žodžiais viena iš merginų kruvinomis sulaužytomis kojomis sušuko:
  - Aš nebegaliu!
  Ir jis pritūpė, ištiesęs į priekį ilgai kentėjusias kojas. Naciai privažiavo prie jos ir mergaitei ant galvos pasipylė benzinas. Ji staigiai pašoko, bet buvo per vėlu, užsiliepsnojo paliktas žiebtuvėlis, nelaimingąją moterį apėmė deganti liepsna.
  Mergina šaukdama puolė bėgti, kiti belaisviai buvo išsibarstę į šalis. Aplenkęs koloną, kankinys pargriuvo, praradęs sąmonę, liepsnos srautai išdegino nelaiminguosius plaučius, o mirtis buvo baisi! Pasigirdo grėsmingas šauksmas:
  - Šnelis! Šnelis! Atsiliekančių kalių mirtis!
  Nevilties apimtos merginos pridėjo žingsnį. Elžbieta tyliai dejavo ir šlubavo, o nuogos, perpjautos pėdos sprogo iš skausmo, tarsi nuo raudonai įkaitusios geležies prisilietimo. Tačiau ji, kaip ir kitos merginos, buvo prisegta.
  Kad šiek tiek atitrauktų dėmesį, basa Elizabeta pasakė:
  - Ar galime dainuoti Internacionalą?
  Valentina papurtė galvą.
  - Šie monstrai nušaus mus visus! Būk kantrus! Basos pėdos, ypač jauniems žmonėms, tokiems kaip mes, greitai tampa šiurkštūs. Ištversime ir išgyvensime. Pergalė bus Raudonajai armijai. Net jei visi kapitalistai ims prieš mus ginklus! Juk nuo taigos iki britų jūrų Raudonoji armija yra pati stipriausia!
  Elžbieta sugniaužė kumščius.
  - Bet stipresnės rusiškos dvasios nėra,
  Jų griuvėsius mes patys atgaivinsime!
  Rusų karys greitai imk kardą
  Stovėsime ir vėl laimėsime!
  Po to kažkaip pasidarė lengviau, net ir deginantis skausmas kruvinose kojose susilpnėjo.
  Saulė leidosi, naciai vis labiau nervinosi ir ragino merginas.
  Pasidarė gaiviau, vėjelis maloniai perpūtė prakaituotus veidus. Basoji Elžbieta pastebėjo:
  - Atrodo, net saulė mums skirta!
  Valentina stipriai nusišypsojo.
  - Komunizmo saulė visada mums!
  Šešėliai kelyje ilgėjo, vis tamsėjo. Naciai uždegė žibintus, dėl kurių jų dviračių išvaizda tapo daug paslaptingesnė, jame tvyrojo paslapties jausmas. Elžbieta jau įsivaizdavo, kad tai ne naciai, o baisūs monstrai. Savotiškas daugiapusis Viy arba ghouls. Kaip bebūtų keista, bet dėl to naciai nebuvo baisūs ir tarsi nerealūs. Poveselevas - atsivėrė antras vėjas, Valentina pradėjo dainuoti dainą:
  - Ten, nežinomais takais, šoka velniai su basutėmis! Na, Koschei suvalgė per daug kopūstų sriubos!
  Valentina nusijuokė.
  Tu kaip visada nuostabi!
  Galiausiai tolumoje pasirodė signalinis bokštas, išryškėjo namai, dingo elektra. Taigi jų kelionė artėja prie pabaigos. Dauguma merginų jau buvo išsekusios, atsidūrė ties paskutiniu fizinio išsekimo tašku ir laikėsi tik išgyvenimo instinkto.
  Elžbieta paklausė Valentinos, tarsi ji turėjo žinoti:
  - Ar jie mus pamaitins?
  Kapitonė juokaudama, nors jai buvo sunku, atsakė:
  - Vokiečiams mes kaip galvijai, ir niekas pakeliui galvijų nežadėjo pašerti!
  Basoji Valentina piktai atsakė:
  - Tada perpjausiu Hitleriui gerklę!
  Dar keli šimtai skausmingų žingsnių, suplėšytų į gabalus, basomis kojomis ir merginos pradėtos vesti į specialią stovyklą. Panašu, kad buvo iš anksto paruošta karo belaisviams, tamsoje matėsi medinės kareivinės, taip pat bokštai su spygliuota viela. Ant jų pradėjo veistis moterys, bandydamos atskirti civilius ir kariškius. Tačiau kaliniai buvo tokie pavargę, kad net negalvojo apie pabėgimą. Jie tiesiog nukrito ant grubių medinių gultų. Elžbieta, žengdama ant tryptos žolės sumuštomis, kruvinomis kojomis, patyrė palaimingą pojūtį. Pagaliau ji gali užmigti. Bet kai ji jau ėjo į kareivines, prie jos prišoko du esesininkai ir be ceremonijų sulaužė.
  - Kam? - sušuko mergina.
  - Rusas Šveinas! Sekite, kur jiems sakoma!
  Elžbieta buvo išvesta iš stovyklos, todėl jie praėjo bokštus ir geležinius vartus. Iš pradžių mergina manė, kad nori ją nušauti, bet paskui išsigando, kad bus nukankinta. O jei naciai mano, kad mergina turi svarbią paslaptį?
  Ji buvo nuvežta į dvarą, papuoštą liūtų bareljefu. Kaip bebūtų keista, turtingo dvaro vaizdas Elžbietą nuramino, jis neatrodė kaip niūrūs viduramžių kankinimo rūsiai. Tačiau šie monstrai gali kankinti ir kankintis bet kur ir tiek, kiek nori.
  Ją įvedė į pastatą, merginos basos kojos palietė vešlų, aksominį kilimą ir jame paskendo.
  Blykstelėjo ryški elektros lemputė. Atsirado vyriškis su liveriumi, nerūpestingai pažvelgęs į merginą ir įsakė:
  - Nuplauk jai kojas!
  Elžbieta buvo pasodinta kėdėje, o tvarkingai apsirengusi tarnaitė atnešė sidabrinį dubenį vandens. Tarnaitė pagal kilmę buvo Baltarusijos lenkė, mokėjo rusiškai. Panardinusi sumuštas kojas į tamsaus vandens dubenį, ji švelniai jas patrynė. Mergaitiškos Elžbietos pėdos buvo apgailėtinas vaizdas. Ant jų tiesiogine prasme nebeliko gyvenamosios vietos, pirštai buvo numušti. Ir, nepaisant to, baltarusių gražuolės kojos buvo gražios ir buvo vertos princesės ar graikų deivės.
  Tarnaitė švelniai nuplovė dulkes ir kraują, trindama kiekvieną pirštą. Tada su užuojauta balse ji paklausė:
  - Atrodo, kad turi daug, brangioji?
  Elžbieta atsakė:
  - Kitiems pasidarė sunkiau! Neturiu kuo skųstis likimu!
  Lenkas linktelėjo.
  - Tikiu, kad sovietų šaliai viskas baigsis gerai!
  Esesininkai nutraukė pokalbį ir, paėmę Elžbietą, nusitempė ją į nuostabiai įrengtą salę. Mergina vangiai priešinosi, jie metė ją, užtrenkdami duris ir tuoj kaip vaiduoklis pasirodė storas šernas. Jau prieš pilvo dieglius smegenyse sušnypštė pažįstamas balsas:
  - Na, paukšteli, būsi nuolankus!
  Elžbieta bandė šokti atgal, bet iš pažiūros nerangus nacis pasirodė vikresnis. Ji staigiai prišoko prie merginos ir nusiplėšė marškinius, atidengdama dvi gana dideles, stangrias krūtis su aštrėjančiais speneliais. Mergina spyrė jam keliu į kirkšnį, tačiau fašistas to tikėjosi, vis dėlto SS tarnauja ne silpnaūgiai ir ataką atrėmė.
  - Atsispirk, bus dar smagiau!
  Storas šernas vėl puolė į ją, nuplėšdamas drabužių likučius, ypač kelnes, bet staiga sušuko širdį draskantis:
  - Taip, tu vis tiek kandžioji kalytę.
  Pusnuogė Elžbieta pabėgo ir nuskubėjo prie priešingų durų, tikėjosi, kad gal tokių kareivių nebus. Ji ją atidarė ir iškart gavo stiprų smūgį į smakrą. Prieš ją iškilo raumeningas paauglys su nuogu liemeniu. Jame, savo siaubui, ji atpažino jauną sadistą iš Hitlerio jaunimo. Jis nedorai nusišypsojo baltais dantimis.
  - O tu temperamentinga!
  Storas SS vyras sucypė:
  - Suteikiu tau leidimą naudoti su manimi! Jūs jau suaugęs ir laikas išbandyti moterišką kūną!
  Jaunasis hitlerininkas atsakė:
  - Rusų dar neprievartavau.
  Elžbieta susirgo, dėl to, kad ją galima išprievartauti, atimti garbę iš paauglės buvo ypač gėda. Būdama dvidešimt dvejų ji išsaugojo savo nekaltumą, o dabar turi skirtis su šventumu ne su mylimu, sovietiniu vaikinu, o su tokiais išsigimėliais, kokių pasaulis dar nematė. Mergina rėkė širdį veriančiai, bet stambus fašistas ir jokiu būdu ne mažas vaikas ją iškart užpuolė. Šernas svėrė bent pusantro centnerio, o pavargusi Elžbieta pajuto, kaip greitai senka jos jėgų likučiai.
  Tuo pat metu jaunoji sadistė spaudė jai rankas ir suspaudė krūtis. Pagaliau ji nukrito, o pabaisa ją šiurkščiai paėmė su šerno švelnumu. Elžbieta patyrė baisų skausmą, pasinerdama į pragarą!
  . 10 SKYRIUS
  Tankas buvo pritaikytas kariams, ir jie tęsė žygį į sovietų pozicijų gilumą. Gražuolės šaudė į rusų tankus, čiulbėjo, apnuogino dantis.
  Gerda perpjovė trisdešimt keturis su kiautu ir čiulbėjo:
  "Aš esu Hiper klasės karys!"
  Po to, kaip prapliupote juoktis... Tikrai nuostabi mergina. Aukščiausios akrobatikos karys. Ir šiek tiek blogas, ir kekšė... Bjaurus gerų vaikinų žudikas.
  Charlotte taip pat paspaus vairasvirtės mygtuką plikais kojų pirštais ir išduos:
  - Man patinka naikinti tankus!
  O sovietų trisdešimt keturi suskils be papildomų pastabų. Bokštai nugriauti ir pramušti.
  Christina atleido be išankstinio nusistatymo. Šį kartą jos nuogų pirštų auka tapo 152 kalibro sovietinė haubica. Tai gana bjaurus kalibras. Žinoma, jis neprasiskverbs į priekinius vokiško automobilio šarvus, bet purtysis gana gerai. O merginos padės ausis.
  Aukso raudonumo karys sako:
  - Aš tokia gražuolė, basa svajonė!
  Ir tada Magda taip pat įkalė vinis. Taip pat karys, jei ne nuo Dievo, tai tikrai iš šėtono. Ir tai nepaisant viso jos religingumo.
  Ir kokia ji graži mergina. Ir labai seksuali, bet kartu ir drovi.
  Magda dainavo, baksnodama basą pėdą ir trūkčiodama ilgas juodas blakstienas:
  - Juk taip pasaulyje nebūna, kad bufete sudaužytų bakus!
  Gerda ištiesė dantis ir sušnypštė smaragdinėmis akimis, išmušdama kitą ginklą:
  - Aš būsiu Supermenas! Ir aš visus sudeginsiu!
  Ir vėl pirštais spaudžia ir krato sovietinį bunkerį. Agresyvi mergina. Išbandykite tai ir pranokkite! Ji turi neįtikėtiną galią!
  Vokiečių tankas apšaudė bateriją. Naciai jau gilinosi į sovietų pozicijas, artėdami prie Minsko. Tačiau yra daug gynybos linijų, o Raudonoji armija atkakliai priešinasi. Tiek daug čia iškasta. Taip lengvai įeikite į operacinę erdvę ir neišsiveržsite. Prakeiktas, sunkiai išsprendžiamos užduotys.
  Jau buvo cisternų avinų atvejų. Visų pirma, greiti, bet silpnai šarvuoti BT nuolat stengiasi raminti. Taigi jie negali priimti vokiškų technologijų. Buvo atvejis, kai ant vokiečių kolonų su technika krito ir jakai.
  Šarlotė sušnypštė, daužydama sovietų bateriją:
  - Kokie tie rusai tokie kvaili. Ne, nedelsiant kapituliuoti, bet jie priešinasi ...
  Christina į tai atsakė logiškai, bet pirmiausia, paspausdama pliku kojos pirštu, apvertė 100 mm sovietinį pabūklą:
  - Amerikiečiai yra praktiška tauta, bet net ir jie ne iš karto kapituliavo prieš mus! Taigi kaip kitaip pasakyti, kas kvailesnis. Mes vis dar taip toli nuo Maskvos!
  Magda nuogu kojos pirštu paspaudė vairasvirtės mygtuką ir užtikrintai pasakė:
  - Eime ten! Mes tikrai ten būsime ir pakankamai greitai!
  Gerda švilptelėjo ir dainavo, atidarydama raudonas lūpas:
  - Žygiuojame į Maskvą, o tolumoje matome fašizmą... Netrukus aš įveiksiu Leniną, o draugas Stalinas bus sučiuptas!
  Po to, kai mergina dar kartą paspaudė plikais pirštais vairasvirtės mygtuką. Ir kaip aplamai. Nuplėštais ratais pakilo 85 mm sovietinis ginklas.
  Šarlotė taip pat atleido ir gana taikliai. Tuo pat metu jis piktybiškai sušnypštė:
  - Aš paliksiu jų ginklus danguje! Ir aš nukelsiu mėnulį iš sferos!
  Po to kitas sovietinis ginklas pasirodė kaip graikinis riešutas suskilęs po kūju.
  Taip, vokiška 105 mm patranka yra labai, net labai mirtina. Tačiau gražuolės prasidėjo pėstininkuose. Ir mes su tuo daug išgyvenome. Ir kodėl tik basos kojos nearė. Tai buvo keturiasdešimt pirmieji metai. Kai daug kas nuspręsta. Karo baigtis nebuvo iš anksto nustatyta. Ir kariai stojo prieš labai dideles Britanijos pajėgas. Jūrų šeimininkė dar neketino pasiduoti ir desperatiškai priešinosi.
  Štai ką Gerda prisiminė šturmaudama kitą, labai galingą sovietų gynybos liniją. Bet būdami dar visai maži, jie taip vaikščiojo ir darė taip. Kaip jiems tada buvo smagu!
  Prieš Gerdos akis tarsi filme sklandė paveikslai;
  Apolonas atsakė:
  - Niekur! Mūsų laimingame pasaulyje nėra ir negali būti luošų! Nes pasaulį užkariavęs Trečiasis Reichas visiems suteikia laimę!
  Merginos linksmai pasisveikindamos kilstelėjo rankas.
  - Zindas Heilas! Žinoma, laimė! Mes norime gero... Du balti sparnai virš pasaulio! Mūsų sielose yra šviesa, šviesiausia aušra - Šekspyras negali apibūdinti!
  Deja, vėl pabundu... Gerda pabudo, pajutusi patį baisiausią skausmą savo kūne... Nelengva važiuoti per dykumą ir tempti tankus, net jei esi laikomas antžmogiu. Arba tikras arijas - negailestingas Reicho priešams! Tačiau Šarlotei skaudėjo ne mažiau ir ji net dejavo:
  - Toks skausmas! Koks skausmas - Trečiasis Reichas prieš jankus - šimtas nulis!
  Gerda bandė nudžiuginti save ir savo draugą:
  - Supermenas, anot Nietzsche's, turėtų būti negailestingas kitiems, bet juo labiau sau!
  "Norėčiau priversti patį Frydrichą Nietzsche bėgti per smėlį ir traukti baką", - niurzgėjo Šarlotė.
  Gerda sutiko.
  - Taip, sutinku: kas neiškentė, tas nesupras!
  Po pusryčių Madeleine merginas pradžiugino:
  - Dabar paprastas bėgimas, žinoma, su krūviu. Prognozuojamas padidėjęs britų aktyvumas, grįš savo grifai, todėl tankais geriau nerizikuoti. Galų gale, kad ir kokios šaunios bebūtumėte merginos, greičiau nei jos pačios nepatrauksite bako!
  Gerda piktinosi:
  "Žinoma, tu pats jo nesineši!
  Madeleine buvo įsiutę arba apsimetė esanti įsiutusi:
  - Penkiasdešimt trenkė lazda šiai kvailai merginai!
  Vilkai puolė vykdyti šeimininkės įsakymą. Gerda klusniai atsigulė ir įkišo nuogas, grakščias kojas į iš anksto paruoštą prietaisą. Tai buvo falaka! Mergina giliai įkvėpė, stengdamasi neišduoti savo psichinės kančios. Pati Madeleine priėjo prie savo aukos, palietė jos sukietėjusius, dar nedulkėtus kulnus. Ji paspaudė liežuviu ir pasakė:
  - Suskaičiuok ritmus!
  Mušimui Madeleine pasirinko specialų pagalį, guminį, bet su plieniniu strypu viduje. Pati vadė irgi mergina, bet dėl savo masyvios, atletiškos figūros atrodo vyresnė už metus, uostė gumą ir draugas jam smarkiai trenkė.
  - Kartą! - kankinančiu tonu pasakė Gerda.
  Madeleine dar stipriau trenkė Gerdai į kulnus.
  - Du! - tarė mergina.
  SS kuopos vadas tęsė egzekuciją. Smūgius jis stengėsi paskirstyti tolygiai, kad skausmas būtų maksimalus, bet tuo pačiu išvengtų žalojimo. Gerda skaičiavo, stengdamasi mažiau dėmesio kreipti į liepsnojančius padus. Kai ji basa bėgo per sniegą, skausmas buvo ne mažesnis, tačiau mergina ištvėrė ir nemažino greičio, suprasdama, kad jos išsigelbėjimas yra būtent greitis. Priešingu atveju nušalsite, tapsite luošu ir eisite perniek. Taigi reikia, tada reikia būti tikru ariju ir ištverti, grūdinant drąsą. Apskritai skausmo kaip tokio nėra! Tai iliuzija. Tiesą sakant, sionistai išrado skausmą, silpnumą ir senatvę! Bet iš tikrųjų žmogui lemta būti dievu, tiksliau - antžmogiu! Bet ar supermenas turi verkti, net jei esi tik šešiolikmetė mergina, kurios niekada nebučiavo vaikinas. Jokiu būdu!
  Suskaičiavus penkiasdešimt (šlovė Apvaizdai nenuklydo!), Madeleine sustojo ir pasakė:
  - Jaunystė! Viena bausmė jums nebaigta. Basomis kojomis bėgsite per dykumą netepę padų apsauginiu kremu. Papildomas skausmas išmokys jus!
  Gerda klusniai linktelėjo.
  - Ačiū, vade.
  Tiesą sakant, mergina nebuvo itin laiminga, o taip bėgioti skaudėjo, o be apsauginio kremo dar skaudžiau, bet tikėjosi, kad ištvers. Ji turi tvirtus padus, batus elito merginos avėjo tik paradų metu arba jei reikėdavo per daug laiko praleisti šaltyje, už kūno ištvermės ribų. Bet keista, mergaitės praktiškai nesusirgo tokiu stipriu sukietėjimu ... O gal tai natūralu! Carinės Rusijos laikais kūdikių mirtingumas buvo didelis, bet tie, kurie išgyveno, buvo nepaprastai sveiki vaikai ir žmonės! Na, o dabar basomis bėgioti karštu dykumos smėliu... Kaip ji ištveria!
  Oi, oi, kaip skaudu, bet nesuraukkime antakių, o šypsokimės. Jei mažylis šypsosi: gal viskas pavyks!
  Gerda net dainavo pilnai, balsas liejosi per dykumą:
  Laimė, tu esi neištikimas draugas,
  Poreikio ir triūso sesuo!
  Kokia trumpa trumpalaikė laisvalaikio akimirka,
  Nors noras laimėti yra visada!
  
  Pagimdyti vaiką - išgirsti jo burbėjimą,
  Vilkai žino negreit lemta!
  Pirmiausia nuvarykite priešus - turite būti su baime,
  Tegul mano vynas verda iš pykčio!
  
  Mergelei kardas yra pirmoji paguoda,
  Jis greitu žingsniu suteiks jai tikėjimo!
  Ir kažkur siaučia pragaro uraganas,
  Meilę Tėvynei išreikškime eilėraščiu!
  
  Eilėraščiuose, kurie parašyti ne purvinu vandeniu,
  Ir tie, kurie nukraujavo kovotojui!
  Bet turėsime laiko gyventi nuostabų gyvenimą,
  Kai Visagalis mylintis Tėvas!
  
  Bet nepasikliaukite Tėvu
  Nes mes jau beveik suaugę!
  Ir jei iš karto norime geriau pasidalinti,
  Kai neteisybė netyli!
  
  Kovok už kiekvieną ausį pievelėje
  Už kiekvieną perlą ir lapelį!
  Kariai įnirtingai išdrįsta,
  Šūkis paprastas: kovok ir kovok!
  
  Nėra sėkmės be kovos - pasaulis toks
  Ko nenuskinti vaisių, jei rankos samanos!
  Kilpa dar labiau suspaudė gerklę,
  Šaltinis staiga netyčia išdžiūvo!
  
  Bet Tėvynė mums suteikė supergalių,
  Tu esi karys, naujas žmogus riteris!
  Kas mums buvo šilta ir miela,
  Mergelės širdyje išliks amžinai!
  Mergina baigė dainuoti, draugės dainavo kartu... Pasilenkusi vėjui puolė toliau. Kaip kartais būna, gražu, ramybė, net kai skauda. Ir kodėl ji bėgs iki galo, nes karys... O vokiečių karys net ne geležies gabalas, o kažkas kietesnio už plieną! O dejuoti jam reiškia save išduoti!
  Mergaitėms nebuvo leista ilsėtis pietums, o netrukus trys vilkai krito be sąmonės. Juos paėmė už diržų ir tempė po dešimt iš karto. Basakojė Gerda buvo tarp pakinktų. Kaip žiauriai apdegė mergaitei pliki padai ir skaudėjo blauzdas, bet ji net nedejavo. Tik liežuvis buvo ištinęs iš troškulio, o kalbėti buvo skausminga. O po pusvalandžio iš karto krito penki kariai. Po to paskelbta pauzė ir mergaitėms leista atsigerti vandens. Ir tada savanoriškas-privalomas pragaras tęsėsi...
  Merginoms nepavyko pasiekti bazės, jos buvo priverstos nakvoti tiesiai dykumoje. Kariai aplink juos ištiesė plaukuotas virves, po kurių jie atsigulė ant lietpalčio. Pasinėrėme į sapną... Gerda vėl pamatė kažkokį mūšį;
  Čia ji ir kiti kariai joja žirgais. Jų laukia gražūs mūšiai, tie šlovingi laikai, kai buvo vertinama drąsa ir garbė, o visi buvo riteriai... Visi, kurie kovojo, žinoma, be tokios jėzuitų technikos, kai pėstininkai bombarduojami iš oro. Ir tada yra maždaug vienodo krašto ginklai ir daug galimybių parodyti narsą.
  Jų grakščios lenktynės kaupia ir didina tempą. Pamažu įsibėgėję žirgai pasiekė nuostabų greitį. Štai garsusis Trečiojo Reicho "Septynių lygų žingsnis"! Kai arklys yra ne arklys, o tai, kas nuostabu ir sparnuota. Raitelių plaukai atrodė tarsi sustingę ore ir ištįsę auksiniais, perliniais, smaragdiniais traukiniais... Ir tik kartais jie nervingai drebėdavo laiku nuo judesio, kaip plonytė gitaros styga.
  Galingi raumeningi žirgų kūnai išsitiesė ilgais, tarsi tinginiais šokinėjimais, o paskui susilankstė beveik per pusę, tarsi didžiulės spyruoklės, kad vėl atsistumtų nuo žemės. Šuoliai sekė vienas po kito, ritmiški impulsai, sinchroniškai visuose būrio gyvūnuose. Gerda žavėjosi: žirgų judesiai buvo tokie laisvi, tarsi niekas jų nevaržytų. Nors, žinoma, kreivos su iškiliais raumenimis, pusnuogiai kariai atrodė kaip žirgų dalis, kaip vikriai jie sėdėjo. Gražuolės daužo į šonus nuogais kulnais, o žirgai, pamiršę, kad iš paskos veržiasi pasiutę priešai, puolė į šį stebuklingą pusiau bėgimą-pusėskrydį!
  Gerda įsivaizdavo, kad skrenda naikintuvu... Kaip ji tą akimirką norėjo tapti pilote ir susmulkinti britų lėktuvus - atnešdama mirtį Vokietijai.
  Būrys paskubomis patraukė į krūmais apaugusius praėjimus. Žavingos moterys karės ant priekinių žirgų tupėjo, įdėmiai žiūrėjo į priekį ir slėpėsi už lenktų gyvūnų kaklų. Jie yra raumeningi gražuoliai, verti prestižiškiausių podiumų, pirmieji atrado priešą, rizikuodami patekti į mirtiną liūtį. Tvirtai susipynusių šakų salos retkarčiais staiga išsiskirdavo, atidengdamos naujus praėjimus, panašius į upių vagas. Kavalerijos eskadrilės vilkai plaukė virš jų lanksčia banga, tarsi tamsus, plienu žėrintis upelis.
  Gerda įsivaizdavo tankų koloną, vykstančią į Paryžių. Tada Vokietija kovojo viena prieš tris imperijas, turinčias kolonijines valdas: Angliją, Prancūziją ir Olandiją, taip pat Belgiją... Veidmainis Franco atsisakė atidaryti antrąjį frontą ir netgi vedė atskiras derybas dėl to, ką gaus, jei pradės karą prieš Vokietija. Musolinis pradėjo slaptą susirašinėjimą su Čerčiliu, kurie Vokietijos miestai atitektų Italijai, jeigu prasidėtų antrasis, pietinis frontas, o klastingiausias Stalinas sutelkė vis daugiau naujų divizijų. Sovietai sugrupavo galingus tankų kumščius (Ši informacija staiga pasirodė Gerdos smegenyse). Jei svarstyklės svyruotų, o nacių kariuomenė sustingtų, tada ... Buvo galima gauti kelis frontus vienu metu ir patekti į strategiškai prarastą padėtį. Tačiau Hitleris pasirodė esąs genijus, jis ne tik laimėjo, bet ir greitai laimėjo. Jis nuėjo į užnugarį ir iš pradžių sunaikino vieną sąjungininkų kariuomenės dalį, o paskui kitą. Ir nors vakariečiai turėjo daugiau ginklų, kareivių ir tankų, jis privertė juos kapituliuoti! Taip, ir sąjungininkai neturėjo to branduolio, tos ypatingos fašistinės dvasios (fašizmas ne veltui, nuo žodžio fascinator-bundle!). Taigi jie pralaimėjo, kai kariai atsistojo už jų linijų ...
  Paaiškėjo, kad dvasia stipresnė už materiją, ir tu gali pulti su mažiau jėgų! Kodėl I pasaulinis karas nebuvo laimėtas? Galbūt dėl to, kad kaizerio režimas neturėjo tokio didelio žmonių pasitikėjimo kaip Hitlerio vyriausybė... O seni generolai nebuvo tokie įgudę, ir jiems teko kovoti dviem frontais...
  Staiga Gerda pajuto, kaip lyg saulėlydžio spinduliai sutirštėjo blogos nuojautos - o jei raudonoji Rusija puls, ir vėl bus dvigubas smūgis? Tiesa, dabar nebėra pagrindinės Prancūzijos pėdos jėgos, vadinasi, bus lengviau. Be to, vokiečiai yra vieningi ir surinkti, telkiasi aplink šviesią nacionalsocialistinę idėją. Jie dar niekada nebuvo tokie vieningi!
  Vis daugiau krūmų apaugusių salų dideliu greičiu veržėsi pro šalį ir dingo tolumoje. Patys krūmai buvo žalsvi oranžinėmis dėmėmis, spygliai buvo suapvalinti kaip žuvies kabliukai. Jie visi bando sugriebti arklius už kanopų, o lapai primena grobuoniškus veidus, kažkas panašaus į viduramžių menininkų pieštus velnius! Storos ugningos raudonos herojiškos merginos Madlenos pynės šoko ore prieš Gerdos veidą. Susikaupusi mergina abiem rankomis įsikabino už valdymo diržų, tačiau vis tiek buvo priversta išeiti iš pirmų eilių. Kažkaip neįkyriai iš abiejų pusių įstrigo dar du kariai. Ramūs motociklininkai, suakmenėję ir kartu paradoksaliai judrūs, liekni, grakštūs ir kartu galingi. Įdegę veidai atrodo tamsūs, o ilgi, slenkantys plaukai, priešingai, spindi trijų besileidžiančių saulių šviesoje. Kariai yra griežti, akys smaragdo, safyro, gintaro, turkio spalvos. Nepaisant to, merginų veiduose yra kažkas vaikiško, naivaus, nuo ko norisi prisiliesti. Ji yra Gerda, jų bendražygė ir sesuo, bet jei kovos draugai pajus silpnumą ar išdavystę iš jos pusės, jie bus nužudyti vietoje! Ir ką Madeleine jiems liepia... jie neabejotinai įvykdys!
  Švyturiai nusileido, o jų vietoje pakilo mėnuliai. Viena po kitos, tokios ryškios ir spalvingos, įvairių spalvų... Kaip gražiai žydi gėlės danguje ir gėlės iš Rojaus sodo!
  Vėjo švilpimas ausyse, malonus sveikų mergaitiškų kūnų aromatas, susimaišęs su aitriu arklio prakaitu ir kvapniomis žolelėmis. Ir kažkur priekyje slepiasi daugybė priešų. Gyvūno pečių ašmenys, galingi ir net po mergaite, vaikščiojo abipus lopšio. Metodiškai tinstančių ir krentančių raumenų vaizdas Gerdai kažką miglotai priminė. Bet štai ko karys negalėjo prisiminti. Taip, ir klastingas laikas atrodė, kad dingo ...
  Kažkur toli, vos girdimas nagų letenų trenksme, pasigirdo riksmai, neįprastai aštrūs dvasių šauksmai, metalų skambėjimas, kupranugario ir asilo hibridų riedėjimas. Pasigirdo pavėluotas trimito skambutis. Ta, matyt, Šarlotė, deja, reikia taip atskristi, susirėmusi su ghoulais. Bet tuo jiems dar blogiau!
  Bet - urra! - Beveik iš karto pirmaujantys Madeleine motociklininkai riaumoja perspėdami. Negaliu atskirti žodžių - tik aštrios, susijaudinusios intonacijos. Vykdydama rankų nurodymus, Gerda pastebėjo priekyje, už šimto penkiasdešimties metrų, virš krūmų iškilusias svetimkūnių galvas. Jie išaugo tarsi iš niekur - ne mažiau nei šimtas tankių figūrų. Atsirado ir raitelių - tamsūs taškeliai ant didžiulių gyvūnų nugarų.
  Atskyrimas Madeleine akimirksniu ir tolygiai pakeitė kryptį - tarsi žuvų pulkas lėkė į šoną. Atrodė, kad arkliai vis dar veržėsi į priekį, nors tai sunkiai įmanoma. Ir ghouls kažkaip lėtai reagavo į priešą, kuris leido Madeleine apeiti ir juos aplenkti. Ir tą akimirką, kai atrodė, kad pavojus praėjo, pasigirdo nauji regyklos šūksniai. Antroji priešų grupė šį kartą pasirodė iš kairės pusės - ne mažiau kaip aštuoniasdešimt didžiulių būtybių. Vilkų būrys, kuriame vos penkios dešimtys karių, sukosi kaip čiuožėjas, vengdamas kovos. Ir vėl priešas veikė lėtai, tarsi neatsilikdamas nuo plūstančių bėglių.
  Gerda staiga suprato, kad jie tiesiog nukreipiami, veda į kokią nors paruoštą vietą. Būtų grubi, pražūtinga klaida eiti šiuo keliu. Jaunasis karys bandė sušukti:
  - Būkite atsargūs, draugai! Būti nuspėjamam reiškia tapti baudžiamam!
  Tačiau jos beviltiškas klyksmas nuskendo... O pati basa Gerda pasijuto bejėgė. Galbūt taip jautėsi fiureris, kai jam buvo pranešta, kad oro mūšis dėl Britanijos pralaimėtas! Tačiau karas tik prasideda.
  Bet Madeleine jau viską suprato ir mirktelėjo merginai:
  - Puikūs spąstai, kai auka mano esantis mušamas! - Ir nukirsti šakelę kardu, pridūrė ji. - Idealus apiplėšimas yra tada, kai klientas yra mano draugas plėšimo procese!
  Apsidairiusi, Gerda su nerimu pastebėjo, kad abi grupės tolumoje eina lygiagrečiais kursais į dešinę ir į kairę. Kaip ir pjovimo žirklių galai, pasiruošę perpjauti arteriją.
  - Iš kur atsirado šios iltys? - Merginos balse girdėjosi įniršis ir neviltis. - Taip, net tokiais kiekiais!?
  Įvertinusi kryptį, kur priešai juos varo, Gerda bandė nustatyti pasalos vietą. Tačiau priešais jų gyvą "valtelę" iškildavo vis naujos krūmokšnios salos, įvairių spalvų, judančių kaip jūros bangos, kurių paviršiuje sklido dyzelinis kuras, spalvingos, penkis mėnulius atspindinčios šviesos srautai. Ir dėl to buvo sunku naršyti.
  Laviruodami tarp tankmių žirgai pradėjo rodyti pirmuosius nuovargio ženklus. Jų kūnai buvo gausiai padengti drėgnomis putomis, sunkios antklodės pakraščiuose patamsėjo, aitrus kvapas dirgino raitelių šnerves. Gerda pasitrynė nuogą, rausvą kulną ant nugaros, pajuto karštą arklio odos slydimą. Svarbiausia neprarasti greičio!
  Pajutusi artėjančią kovą basa Gerda apžiūrėjo kovinę techniką. Keli trumpų ir ilgų iečių ryšuliai pritvirtinami taip, kad raiteliai būtų pasiekiami. Po jais yra dvi arabiškos pailgos ir šiek tiek išlenktos žirklutės. Bet apsauga nuo strėlių... Jie beveik nuogi, su bikiniu, juos galima nušauti po velnių! Argi ne kvaila eiti į mūšį praktiškai nuogam, kai priešas tiesiog grasina nušauti strėlėmis. O ką galvojo vadai? Prisiminiau, kad kažkaip Šarlotė numetė: "Pats masyviausias, vidutinis prancūzų tankas Ziz-35, nepramušamas į kaktą! O mūsų tankai, deja, kaip mokyklinis blotteris!"
  Bet atrodė, kad Madeleine suprato grėsmę ir suskubo nuraminti:
  - Mūsų oda ištepta raganos gėrimu, kuris apsaugos daug geriau nei šarvai!
  Gerda juokaudama atsakė:
  - Kas galvoja apie apsaugą mūšio metu, yra visiškai neapsaugotas nuo panikos!
  Madeleine vis dėlto perspėjo:
  - Ant akių, ausų ir viršutinės kaklo dalies gėrimas yra silpnesnis. Taigi saugokitės, galite būti sugauti!
  Gerda linksmai atsakė:
  - Suprantu, kad... Bet force majeure, tai ir Afrikoje yra force majeure. Ką tu gali padaryti!
  Ilgi garsai persmelkė orą, tarsi byrančių trinkelių girgždesys. Tam tikra nuojauta Gerda suprato, kad tai Madlenos šauksmas. Gražuolės merginos lojo atsakydamos, po to kariai iš karto pakėlė kardus - kai kurie dešinėje, kiti kairėje rankoje, taip pat ietį. Gerda taip pat papurtė šachtą sušuko:
  - Aš gniuždanti mergina!
  Staiga Gerda pamatė, kad per juos veržiasi Šarlotė su nedideliu būreliu gražuolių: bravo yra super!
  Tą pačią akimirką prieš du šimtus šuolių mirgėjo horizontalios linijos. Tada pėstininkų šmėklų ir šmėklų būriai užblokavo proskyną, kuria puolė vokiečių kariai. Šoninių šakų čia nebebuvo, šis praėjimas vedė tiesiai į mirtį. Nuožulniuose saulėlydžio ir mėnulio šviesos mišinio spinduliuose daugybė priešo gretų blykstelėjo visomis vaivorykštės spalvomis, atsispindėjusiomis nuo plieno.
  Naujasis Madeleine riaumojimas sukrėtė erdvę, o merginų būrys buvo padalintas į dvi grupes, kurios iškart nuslydo į šonus. Jie pasitraukė vienas nuo kito, prisispaudę prie priešingų proskynos kraštų. Gerda sušuko:
  - Aleksandras Makedonietis su bikiniu!
  Pasiekę mažiausio pločio krūmų tašką, kariai iššoko į priekį per žalias salas. Iš karto pasigirdo tvyranti aimana, tarsi asilų kailis, nuo kurio kaip lango stiklas siūbavo pats oras. Gerda staiga suprato, kad dejones girdi ne tik ausimis, bet ir per kantrias, mergaitiškas pėdas. Atrodo, kad ir juos skauda, nes karys bėgdamas basas, ant įkaitusio jautėsi nebyliai, kad ant dykumos smėlio galima net vištienos kiaušinį iškepti. Na, kaip sako išmintingieji: žirgas nuo žmogaus skiriasi tuo, kad raitelis nustatomas ne balsuojant, o jokie gebėjimai neduoda progos pabalnoti raitelio! Arba kitaip: arklys turi keturias kojas, bėgs greičiau už vyrą, bet ir anksčiau išties kanopas!
  Krūmai buvo praėję akimirksniu, ir arkliai vėl išskrido į atvirą erdvę. Ant jų kūno tapo matomi ilgai kraujuojantys įbrėžimai. Atsižvelgiant į šių kojų dydį, įbrėžimai buvo nemažo gylio; kaip kinai (darbšti tauta!) kasė apkasus!
  Aplink važiavę raiteliai ėmė paskubomis atsukti ginklus, taip pat ir odos drožles, apdengdami jais arklius. Taigi ta apsirengusi, grūdėta, putojanti oda apsaugojo arklius.
  Basakojė Gerda, nemaloniai jai pačiai, pastebėjo, kad jos pirštai tapo gana nepatogūs. Kažkodėl nuslysta nuo mazgų, na, bedugnė pas juos, tai vis tiek uždengs!
  Pamišusi, tarsi ugnies liepsna palei sausas šuolio šakas, ji įžengė į kritinę fazę. Pati gamta nurimo, sustingusi nerimą keliančiame peizaže. Horizontas prarijo šviesulį, vakaruose viskas buvo nudažyta kraujo ir ledinės ramybės palete. Priekyje rytuose kintantis dangus jau pradėjo šviesėti, pasidarė švytinčia ochros spalva. Tačiau net ir šiame fone atrodė, kad slypėjo šešėliai, mirtis ir šmėklų bei šmėklų gretos, spindinčios geležimi.
  Niekšai, siaubingai bjaurūs padarai, pamatę, kad jų pasalos teka aplink šonus, išskubėjo iš savo vietų. Nerangios pėdų karių figūros greitai išsibarstė iš savo pozicijų, nerdamos į tankmėje esančius praėjimus. Jų vietoje atsidengė plačios kampu įkaltų smailių stulpų eilės - tikriausiai ginklai prieš vokiečių karius. Užpakalyje sumontuoti persekiotojų būriai, pastebėję Madeleine manevrą, padidinę greitį, bandydami pasivyti bėglius. Kiekvienas iš dviejų priešo kavalerijos būrių buvo daug didesnis už priešingą karių grupę ir galėjo tikėtis tam tikros sėkmės susidūrimo metu. Tačiau ghouls yra sunkūs, o kupranugarių ir asilų hibridai yra daug lėtesni. Užuot mažėjęs, atstumas tik didėjo. O kas palygino arklį, kupranugarį su asilu pagal greitį!
  Gerda filosofiškai pasakė:
  - Galite būti nepretenzingas ir ištvermingas, tačiau neturėtumėte suvokti pasaulio kaip kupranugario ir rodyti asilo užsispyrimo!
  Atsisukęs karys pastebėjo, kad juos persekioja ne dvi, o trys raitelių grupės. Tai reiškė, kad jie neturėjo kitos krypties, kaip tik judėti pasalos link. Jei jis nukryps, turėsite kovoti su didesniu priešo skaičiumi. Na, vilkai žino, ko nori, jau ne pirmą kartą. Veltui priešas galvoja, kad įvilios juos į spąstus. Priešingai, jie laimės laiko ir galės manevruoti. Tada Gerda prisiminė, kaip ji pati basa šoko ant spygliuotos vielos. Skaudėjo irgi, bet kristi ant apačioje liepsnojančių anglių buvo dar baisiau, o svarbiausia - gėdingiau. Jos pliki, apvalūs, vaikiški kulniukai jaučia plieninį smaigalį, įsikibusį, beveik perveriančią ant aštrių akmenų prikimštas nuospaudas. Bet vis tiek, palyginti su ugnimi, tai beveik kaip masažas.
  Dar prieš pradėdama kovą Madeleine perėmė iniciatyvą, sumaniai aplenkdama priešininką. Ir kai jūsų oponentai yra šmėklai ir vaiduokliai, nusileisti jiems taktikoje yra daugiau nei žemina. O Gerda norėjo tikėti, kad jų taktiniai žingsniai priešui buvo netikėti. Tai, kad priešų galvos nukirs giljotiną. Ir ta Vokietija yra aukščiau už viską, kaip šviesios Trečiojo Reicho idėjos!
  - Būrys visiškai parengtas! - Garsus Madlenos balsas sugrąžino Gerdą į realybę. - Dabar sukapok.
  Merginos pirštai vis dar blaškėsi su apkaustais. Taigi bus galima palikti arklį nuogą. Apskritai, kare, kaip ir kare. Tegul lėkštės uždengia ištikimą kompanioną, o tai šiek tiek apribos jo mobilumą. Virš apdarytų odų, geometrinėmis eilėmis patamsėjusių kaulo plokštelių, jos šiugždėjo, sausai žvangėjo vėjyje. Nuo jų skambėjimo mergina tapo linksma.
  Raiteliai baigė ruoštis mūšiui. Merginos pliaukštelėjo basomis kojomis į arklių stuburą ir ėmė atrišti ietis. Sekdama jų pavyzdžiu, pusnuogė Gerda džiugiai svėrė rankoje ilgą, šiurkštų kotą aštriu metaliniu antgaliu. Karys trenkė jai į lūpas - gera ietis!
  Basoji ir raumeninga karė Gerda jau buvo patyrusi jodinėjimą ir jautėsi gana užtikrintai. Kaip amazonė Makedonijos kavalerijoje, kiekvieną akimirką negriebianti atramos diržų.
  Atsisegusi diržą mergina net sugeba išlaikyti pusiausvyrą kai kurių blauzdos raumenų pagalba. Dabar ji buvo pasiruošusi jas perduoti Šarlotei (draugas vis tiek prasimušė pas ją!) Ir pati mėtė ietis, kad ir kiek truktų mūšis.
  O Madeleine toliau laviravo... Basos, gražios ir labai seksualios Gerdos galvoje vėl nuskambėjo daina, tokia beprotiška ir provokuojanti, bet kartu tragiška ir liūdna...
  Bangos žaidžia kaip avys jūroje,
  Aš nuogas arenoje, kovodamas su kardu!
  Ji išdidžiai pažvelgė į priešą,
  Sklandūs rūpesčiai ir skausmas - nieko!
  
  Juk aš kažkada gimiau vergas be teisės,
  Ji traukė akmenis, kratė riedulius ant nugaros!
  Būti įtampoje, kančioje, gimtojoje stichijoje,
  Pečius botagu glosto išdykę budeliai!
  
  Kažkas yra turtingas ir snūduriuoja pavėsyje prie alaus,
  Aš siūbuoju plaktuku po deginančiu upeliu!
  Tai toks siaubingai senas paprotys
  Paklusnumą kilmingiesiems reikia įgerti pienu!
  
  Bet pasisekė - jei gali, vadink tai sėkme,
  Pardavė mergelę iš kasyklų ir išsiuntė į mūšį!
  Ir apšvietė mane nuostabiu apšvietimu,
  Ji tapo ne tik verge, bet ir šaunia moterimi!
  
  Bet patikėk manimi, beribė laimė nebūna,
  Pagautas baisus priešas, o aš sužeistas!
  Jie supjaustė mane į gabalus piktoje kovoje,
  Dieve, man buvo išrašyta sąskaita - subėgo bauda!
  
  Bet aš nepasiduodu, kovoju iš paskutinių jėgų,
  Taip, ji žudė žmones, keikė dievus!
  Dėl to, žinoma, dabar karčiai atgailauju,
  Nerandu čia tinkamų žodžių!
  . 11 SKYRIUS
  Stalenidos vadovaujamos merginos ėmėsi dar vienos kovos. Bet čia nelabai sekėsi. Būrys patyrė nuostolių.
  Trys merginos žuvo, visi likusieji keliolika kovotojų buvo sužeisti įvairaus sunkumo ir vos galėjo atitrūkti. Net dvi merginas teko nešti. Deja, tai karas. Ne visada įmanoma sunaikinti visus. Be to, kolonoje buvo labai atkaklūs tankai, tiksliau savaeigiai pabūklai E-5. Jie atrodo maži, bet labai atkaklūs. Ir tada reaktyvinis atakos lėktuvas atvyko laiku.
  O už jų - disko formos malūnsparniai. Pabandykite atsispirti tokiai galiai. Tik dar trys aukos iš dvylikos - galima sakyti, išlipo pigiai. Tačiau naciai paguldė daugiau nei dvidešimt. Taip susiklostė kova.
  Kariai išėjo, nuklydę, stengdamiesi iš visų jėgų. Nataša, ši išdykusi mergina, pastebėjo:
  - Kaip gaila merginų... Net gaila... Bet kodėl į mūsų batalioną nepapildžius vaikinų?
  Stalenida suniurzgė, piktai stumdydama basą koja virš Maybug:
  - Kas ką turi... O tavo galvoje tik patinai!
  Viktorija įsižeidė ir pasakė:
  - Aš taip pat! Kaip nori, kad tave glamonėtų vaikinas. Pajusk savo krūtis rankose...
  Raudonplaukis velnias nuskynė žolės stiežą, nukando ir kuždėjo:
  - O, mano berniukai šaunūs... Gerai, kad tu ne gėjus... Myliu tuos, kurie dulkina merginas... Juk supermeno mačo nuo lopšio!
  Steelenida šiek tiek sušvelnėjo ir nusišypsojo:
  - Taip... Pasidaro šiek tiek smagiau. O kokia Nataša tavo draugė?
  Šviesiaplaukė nesuprasdama vėl paklausė:
  - Koks draugas?
  Majoras užtikrintai atsakė:
  - Andreyka! Juk jis irgi buvo apdovanotas Žukovu!
  Nataša sunkiai atsiduso ir gūžtelėjo pečiais.
  - Deja, aš nežinau...
  Tuo tarpu Andreika (Ir tai buvo jų pažįstamas berniukas ir herojus pionierius) buvo įmestas į kazematą. Sužeistas berniukas liko surištas ir net prirakintas prie sienos per kaklą. Kiek naciai bijojo rusų vaikų. Kazemate buvo drėgna, netoli nuo berniuko kabojo prie sienos prirakinta mergina. Visiškai nuoga, jos kūnas buvo ištisinė žaizda, mėlynės, pisugi, įpjovimai, nudegimai, mergina buvo kankinama. Ji buvo be sąmonės ir tik tyliai aimanavo.
  Vaikinas pažvelgė į sienas. Kalėjimas buvo senovinis, statytas dar caro laikais, sienos storos, po lubomis nedidelis langas užkaltas. Andreika jautėsi ne tik kaliniu, bet ir senovės kaliniu. Kaip legendinis liaudies maištininkas Stenka Razinas, buvo tikimasi, kad jis bus nukankintas ir įvykdytas mirties bausme.
  Andreika aimanavo, ar jis, vienuolikmetis berniukas, gali atlaikyti kankinimus? Ar ji neverks kaip mergina! Juk ne pionieriui dejuoti ir verkti. Basas, subraižytas Andreika apsisuko, labai skaudėjo žaizdą, surištos alkūnės, reikėjo kažkaip apsisukti, kad būtų lengviau, pakeisti kampą. Baisus skausmas akimirkai atslūgo.
  Kameroje tvyro baisi smarvė. Grindys išteptos sustingusiu krauju. Nugraužti kaulai išsibarstę. Žmonių? Net baisu, pro šią kamerą matosi nemažai kalinių. Tiesa, Andrejus manė, kad naciai Gardiną užėmė palyginti neseniai. O kada jiems pavyko taip sujaukti? Ar tai vyresnio amžiaus aukos? Pavyzdžiui, NKVD? Berniukas susiraukė. Tai pasirodė atviras siaubas! Kaip sunku požemyje. Nėra su kuo pasikalbėti, atrodo, kad mergina visiškai sustingusi. Budeliai ją kankino kaip antikos didvyrius. Tik įdomu kodėl? Kokio blogio jauna mergina galėjo padaryti naciams. Tačiau Andreyka taip pat buvo tik berniukas ir pradėjo žudyti, kovodamas su šiomis piktosiomis dvasiomis. Naciai savo tautą iškėlė aukščiau kitų tautų ir tautų. Taip jie įteisino blogį ir kančią! Ne, normalus žmogus turėtų kovoti su tokia neteisybe. Be to, patys vokiečiai nėra laisvi, juos sukaustę totalitarinis aparatas. Jis visais įmanomais būdais slopina menkiausią iniciatyvą ir žmogaus jausmų pasireiškimą.
  Fašizmas kilęs iš žodžio krūva. Jis negailestingai mezga žmones, paversdamas juos grandinėmis prikaustytais vergais. Komunizmas savo ruožtu žmogų pakylėja, suteikia naujų jėgų ir skatina gyvybės fakelą. Yra reikšmingas skirtumas. Komunizmas yra tarptautinio pobūdžio ir universalus. Hitlerizmas išaukština tik vieną tautą, o ne visą žmoniją kaip visumą. Tai jo trūkumas. Bet juk žmonės turi bendras šaknis, kas yra biologiškai įrodyta. Tie patys juodaodžiai turi gana sveikų ir vaisingų palikuonių. Tai Andreika, ruso ir baltarusio sūnus, gana gyvybingas, visai ne debilas, pasiruošęs kovoti su fašizmu.
  Žinoma, Pavelas pasirodė stipresnis ir sugebėjo pabėgti nuo priešų, nužudęs daugybę vokiečių. Jis Andreika pasielgė kaip silpnas, buvo paimtas į nelaisvę. Galbūt turėjote pasilikti paskutinę kulką sau. Nors ir miręs, jis nebegali nužudyti nė vieno vokiečio! Taigi jis gyvas, nors ir kenčia.
  Basas Andrejus šiek tiek apdegusią pėdą pasikasė ant drėgno akmens, Ilza rado skaudžiausią tašką, apdegino jį cigarete, taip susidarė pūslė. Bet nieko, drąsus berniukas, tai nepalūš. Priešingai, skausmas turėtų tapti stimulu, nuo kurio padidės jo drąsa. Ir pionierius niekada nepalūš. Apskritai vokiečių triumfas laikinas. Anksčiau ar vėliau jie bus nugalėti, kaip blogis visada pralaimi gėriui. Žinoma, galima prieštarauti, kad gėris laimi tik pasakose, bet gyvenime viskas yra sunkiau. Tačiau net ir pasaka yra tik tikrovės atspindys. Juk daug kas, kas buvo svajonė, dabar tapo realybe. Andrejus pagalvojo: gal jam lemta mirti? Kas visai įmanoma! Bet ar jis bijo mirties? Jei laimės komunizmas, jis ir kiti sovietinės šalies didvyriai bus prikelti naujam laimingam ir amžinam gyvenimui. Tada jis gyvens pasaulyje be sielvarto, kančių, mirties ir blogio! Svarbiausia, kad iškovota galutinė pergalė! Juk tik tokiu atveju visi puolę herojai prisikels!
  Ir ateis komunizmo karalystė! Pasaulis, kuriame išsipildys pačios slapčiausios svajonės. Tokia visata, kurioje žmogui priklauso viskas, kas egzistuoja, apie ką galima tik pasvajoti ir net ne visada tikėtis sėkmės. Štai koks sudėtingas ir daugialypis pasaulis. Ir tada kiti pasauliai atvers žmogui rankas. Gerai tada! Gali būti, kad ir didžiulės kosmoso platybės yra blogis! Jis persekios ir kankins gyvus ateivius. Bet kapitalizmas suteiks jiems ir laisvę! Jis sulaužys vergijos ir pažeminimo pančius. Ateis laikas ir laisvės valanda, ji apšvies žemę savo spinduliuojančia šviesa! Ir jie nusimes tamsos jungą, tamsos tautas, ir žmogus nugalės visatos pasaulius! O anūkai prisimins netikėję, kad gyveno tamsoje po geležiniu kulnu. Mes nešiojome pikto žvėries ženklus, o dabar einame tikėdami tyrai ir šventai!
  Andreika net nustebo, kaip gerai susidėliojo jo mintys. Juose yra kažkas ypatingo ir unikalaus. Kaip buvo per pilietinį karą, kai eilėraštis buvo pagrindinis proletariato ginklas, o proza gal net kiek niekinama ir apleista. Dabar poetas yra nelaisvėje, o plunksnos ir lyra, vaizdžiai tariant, surišti grandinėmis. Nepaisant to, jis nepasiduoda ir tikisi šviesesnės ateities. O koks jis bus, priklauso nuo kiekvieno žmogaus. Nėra tokio, kuris viską nusprendžia ir pasodina.
  Andreyka pasakė:
  - Ateitis priklauso nuo mūsų! Net kai atrodo, kad nuo mūsų niekas nepriklauso!
  Berniukas susisuko, bandė šlifuoti strypus. Šis užsiėmimas yra varginantis ir sunkus, tačiau visada yra sėkmės tikimybė. Andreika, įveikęs baisų skausmą, ėmė trintis į sieną. Svarbiausia neverkti, neparodyti savo silpnumo. Jis yra pradininkas, taigi ir drąsos įsikūnijimas. Jūs turite kovoti, todėl jis kovos ir tikrai laimės! Sovietinės tėvynės šlovei.
  Berniukas atkakliai trynė, tuo metu mergina susimąstė ir sumurmėjo:
  - Ant žalios pievelės šokinėja mėlyni zuikiai!
  Ir tada ji vėl pateko į užmarštį. Berniukas pasakė:
  - Nelaimingas! Ją kankino prakeikti fašistai! Bet tikiu, kad kerštas netruks! Artėja pergalės prieš žmonijos monstrus metas. Berniukas atsisuko ir dainavo:
  Ir vėliava švies virš planetos,
  Šventa šalis, visatoje nėra gražesnio!
  Ir jei reikės, mes vėl mirsime,
  Už komunizmą, dėl mūsų didelio reikalo!
  Skausmas vėl apėmė berniuką, jis šiek tiek pasitraukė nuo sienos ir pradėjo trūkčioti galvą.
  Tada pasigirdo girgždėjimas ir į kamerą įėjo penki aukšti esesininkai. Du kartus negalvoję, jie spyrė berniuką batais ir sugriebė už rankų:
  - Nagi, kalė!
  Andreika suprato, kad priešintis nenaudinga. Jo apykaklė buvo atsegta. Dar porą kartų trenkė ir nešė ant rankų. Atrodė, kad berniuką apėmė ledinis šaltis: kur jį nešė. Ar dabar nutiks blogiausia?
  Iš tiesų, berniukas buvo tempiamas kažkur į apačią. Ir kaip bebūtų keista, pasidarė šilčiau. Andreika staiga pasijuto daug linksmesnė: kur mūsų, nedingo! Jis taip pat išeis iš šios netvarkos.
  Jie nešė jį laiptais, lėtai nuleisdami! Pagaliau berniukas pajuto, kad drėgmė užleido vietą sausumui. Budeliai nunešė vaiką į gana erdvų kambarį. Tiesa, sienos atrodė grėsmingai, jos buvo nukabinėtos įvairiais ir fantastiškų formų instrumentais. Berniukas pamatė keletą liepsnojančių židinių ir stovo formos daiktą. Taip pat buvo daug strijų ir įvairių kankinimo objektų. Andreika staiga pajuto sunkumą pilve, kažkas persmeigė!
  Tai yra baimė! Berniukas suprato, jokiu būdu neturėtų pasiduoti!
  Basas Andrejus įsitempė. Salėje sėdėjo SS pulkininkas ir jau pažįstama moteris, ta, kuri dalyvavo gaudant berniuką. Pionierius Andreika išbalo, aišku, kad jo laukia sunkus likimas, jei bus tardomas vaikas, įkyrūs budeliai. Ne, jis niekada jiems nepasiduos, net jei jie turėtų šaukti nei minties, nei garso! Bet tik tuo atveju, jei jis gali su tuo susitvarkyti.
  SS pulkininkas paklausė:
  - Vardas!
  Andrius tylėjo. Jie trenkė jam botagu. Ant nugaros yra raudona juostelė. Pulkininkas SS, dar kartą pakartojo:
  - Pasakyk kūdikio vardą!
  Beviltiška Andreika piktai atsakė:
  - Aš mažasis Stalinas!
  SS pulkininkas prunkštelėjo.
  - Toks kalės tonas! Atrodo, kad jis nori griežtesnių santykių.
  Ilsa pasakė:
  - Pakepsim vaikui kulniukus.
  SS pulkininkas paklausė:
  - Įvardinkite savo bendrininkus ir tokiu atveju mes jus paleisime!
  Ruslanas, kaip tikras pionierių herojus, atsakė:
  - Visa tarybinė tauta yra mano bendrininkai, nuo seno iki vaiko!
  SS pulkininkas sušvilpė:
  - Taip, tu užsispyręs padaras! Tu nesupranti, kad mes galime tave nužudyti!
  Mirksi mėlynomis akimis Andrejus atsakė:
  - Naciai gali žudyti, bet ko jie negali padaryti, tai atimti nemirtingumo viltį!
  Pulkininkas sušuko:
  - Pradėti!
  Ruslanas basas ir sužeistas buvo paimtas, nukirptos virvės ir be ceremonijų nuplėšti tvarsčiai. Berniukas aiktelėjo. Rankos atnešė atgal, o pats atsinešė prie stovo. Jie užmetė ant rankų virvę. Pulkininkas sušuko:
  - Susukite šurmulio sąnarius!
  Virvė nusidriekė iki pat viršaus. Andreika pajuto pragarišką skausmą sužeistame petyje ir dejavo:
  - Mama! Tai siaubinga!
  Pulkininkas nusijuokė.
  - Tu kalbėsi!
  Andreika papurtė šviesia galva:
  - Ne!
  Vaikinai ant basų kojų užsidėjo sunkius pančius, pečių kaulai traškėjo nuo baisaus spaudimo. Išsiliejo kraujas. Skausmas buvo bauginantis, pionierius Andrejus išblyško, kaktą išliejo prakaitas, iš už burnos pasigirdo nevalingas aimanas, bet vis tiek rado jėgų pasakyti:
  - Ne! Ir vėl ne!
  Ilsa įkišo į židinį plieninį stulpą ir šypsodamasis pasakė:
  - Mielas berniuk, prisipažink, ir mes tau duosime šokolado.
  Sužeistas Andrejus sušuko:
  - Ne! Man nereikia tavo nešvaraus ersatzo!
  Ilsa sušuko:
  - Na, tu ir kalė!
  Tada ji ištraukė iš liepsnos įkaitusią aviną ir įmetė į žaizdą. Tokio skausmo pionierius Andreika dar nebuvo patyręs, užgniaužė kvapą, nuo šoko prarado sąmonę.
  Ilsa, kaip patyrusi budelė, pradėjo masažuoti jo skruostus ir kaklą, greitai atvedė berniuką į protą.
  - Nesitikėk, kad išganingam šokui šurmulys ras užmarštį!
  SS pulkininkas įsakė:
  - Paskrudink jo kulnus.
  SS budeliai iš karto užkūrė nedidelę laužą, liepsna ėmė laižyti gražias, basas vaiko pėdas. Tuo tarpu Ilsa vėl įsmeigė įkaitusį ramrodą į žaizdą. SS gydytojas berniukui suleido specialių vaistų, kad jis smarkiau jaustų skausmą ir lėčiau prarastų sąmonę. Dabar pionierius Andreiką užplūdo beribis kančių vandenynas, dar baisesnis už Dantės pragarą. Kiti du budeliai pradėjo sverti įkaitusius smeigtukus berniukui po nagais.
  Siaubingų kančių apimtas Andreika jautėsi atsidūręs ties visiško žlugimo riba. Bet staiga, pusiau apgailėtinas, prieš jį pasirodė Stalino vaizdas:
  - Ką daryti viršininke? - paklausė vaikinas.
  O Stalinas, šypsodamasis baltadantis, atsakė:
  - O ką dar šioje situacijoje gali padaryti pionierius! Tik neverk! Giliai įkvėpkite ir dainuokite.
  Pionierius Andreika privertė nusišypsoti:
  - Klausyk vadovo!
  Berniukas įsitempė ir per jėgą, lūždamas, bet tuo pat metu dainavo aiškiu ir stipriu balsu, kurdamas tiesiog kelyje:
  Pateko į baisią fašistinę nelaisvę,
  Aš plaukiu ant baisaus skausmo bangų!
  Bet kraujuodamas jis dainavo dainas,
  Juk bebaimis pionierius draugauja su širdimi!
  
  Ir aš jums tvirtai pasakysiu, budeliai,
  Koks šlykštus džiaugsmas, tu išliejai veltui!
  Silpnieji lieps man tylėti,
  Juk skausmas yra nepakeliamas ir tiesiog baisus!
  
  Bet aš žinau, aš tvirtai tikiu
  Fašizmas bus įmestas į bedugnę!
  Piktų liepsnų srautas užvaldys tave,
  Ir visi, kurie krito, džiaugdamiesi, prisikels!
  
  Ir mūsų tikėjimas komunizmu yra stiprus
  Skriskime kaip sakalas, pakilkime virš visų žvaigždžių!
  Tegul medaus upės teka vynu
  Visas pasaulis, garsus ragas išgirs patarimą!
  
  Ir mašina, stipriai suspaudžiama, yra pradininkė,
  Pažvelk į dangų, jaunoji!
  Ir rodyk pavyzdį tiems, kurie svyruoja,
  Tavo kaklaraištis ryškus kaip gvazdikas!
  
  Tėvynė man reiškia viską
  Mama ir viso jauno gyvenimo prasmė!
  Leidžiant sunkų gyvenimą iki šiol,
  Mūsų žmonės kenčia nuo piktojo fašizmo!
  
  Bet įtempk raudonojo vaikino valią,
  Spjaukite į veidą velniškai svastikos banditui!
  Tegul priešai dreba iš pykčio,
  Ir juos nugalės Raudonoji armija!
  
  SSRS šventa šalis,
  Kas davė komunizmą tautoms!
  Kaip mama atidavė mums savo širdį,
  Už laimę, ramybę, viltį ir laisvę!
  Taip herojus pionierius elgėsi drąsiai. Ir jis buvo vertas savo titulo, kaip pionierius, tai skamba išdidžiai. Būtent taip turėtų elgtis kiekvienas sovietinis berniukas.
  Merginos tuo tarpu lipo į tankmę. Užkūrė mažą laužą ir atsigaivino. Dvi iš devynių merginų negalėjo vaikščioti, o suteikusios pirmąją pagalbą, sutvarsčius, padavė trofėjinio alkoholio, kad neskaudėtų žaizdos ir merginos užmigtų.
  Nataša šypsodamasi pastebėjo:
  Viskas mūsų pasaulyje yra reliatyvu. Pavyzdžiui, alkoholis iš esmės yra nuodas ir tuo pačiu gydo. Merginos miega! Ir jiems tapo daug lengviau!
  Viktorija išmintingai pastebėjo:
  - Viskas pasaulyje reliatyvu... Ir Dievas ne angelas, ir Velnias ne velnias!
  Veronika piktai atsakė:
  - Kokia šventvagystė... Apie ką čia kalbama?
  Raudonplaukė velnias logiškai pastebėjo:
  - O apie tai... Biblijoje Dievas kalba tik smurto kalba. Tada Nojus yra kažko vertas. O velnias? Tiesą sakant, apie jį mažai girdima. Bet kuriuo atveju, net Biblijoje šėtonas labiau gundo, nei žudo!
  Nataša racionaliai pažymėjo:
  - Dievas tikrai mėgsta smurtą. Karalius Dovydas kariavo žiaurius karus. Saulius Dievas įsakė išnaikinti visą be išimties tautą: moteris, vaikus ir gyvulius! Keista kalbėti apie gailestingumą... Negi manai?!
  Veronika norėjo pasakyti, bet nieko gero neatėjo į galvą. Tiesą sakant, nėra nieko ypatingo. Apie Nojaus potvynį ji pati daug galvojo. Ir ji negalėjo rasti paaiškinimo, bent jau racionalaus, tokiam žiaurumui. Dievas nesunaikino nuodėmės, jau Hamas nušvito, o Nojus visai nebuvo šventasis. Ir prakeiktas buvo ne Hamas, o Haamas. Taip pat neaišku. Apskritai visa ši Biblija, ypač Senasis Testamentas, pilnas nesusipratimų. Pavyzdžiui, Eliziejus nužudė keturiasdešimt du vaikus dėl tokios smulkmenos, kad jį tyčiojosi dėl nuplikimo.
  Tai akivaizdžiai perdėta! Darykite tai su vaikais. Ir tai sunku paaiškinti.
  Pati Veronika dvejojo religijoje. Net nežinojau, kokį tikėjimą priimti. Stačiatikybė man per daug nepatiko: daug išorinio poveikio, puošnumo, bet viskas kažkaip šalta. Tačiau baptistai taip pat nedavė poilsio ir ramybės. Patinka tai ar ne, bet religija bet kokiu atveju reikalauja tikėjimo. O protinga mergina norėjo, kad viskas būtų logiška ir visi galai susilietų.
  Kad viskas atrodytų racionalu ir teisinga. Ir taip... Netgi doktrina apie amžinas pragariškas kančias atrodo perteklinė. Blogiausia pragare yra bausmių trukmė: pragaras visada bus. Ir praeis milijardai milijardų metų, o nusidėjėliai vis tiek kentės ir kentės. Ir tai baisu! Kas yra amžinybė? Beždžionei užrištomis akimis lengviau vesti Bibliją klaviatūra, nei laukti amžinybę.
  Kankinimai pragare yra atskira problema. Ilgiau ir smarkiau kankinti Hitlerį nėra nuodėmė. Bet ką daryti, jei paauglys patenka į pragarą? Apskritai, kaip žmogus gali būti išgelbėtas, jei jis nusideda. Net jei ne darbais, tai žodžiais ar mintimis! O kas yra nuodėmė?
  Viktorija, pamačiusi, kad Veronika tyli, padidino spaudimą:
  - Taip, ir Jono apreiškime... Kai tik gyvybė Žemėje pradėjo gerėti, kaip mes galime išlieti egzekucijas Žemės planetoje. Ir taip kankina visą žmoniją. Ir ką galima pasakyti?
  Veronika griežtai atsakė:
  - Pateksite į pragarą - sužinosite!
  Steelenida sustabdė kivirčą:
  - Visi miega! Laukia dar daug darbo!
  Merginos noriai užsimerkė. Vasaros naktis gana šilta, o kariai susiglaudę užmigo vienas kitam.
  Veronika svajojo, kad ji yra futuristinės ateities pasaulyje. Eini gatve, o šaligatviai juda kaip upė. O virš jo skraido spalvingi automobiliai. Ir visur pilna pionierių su raudonais kaklaraiščiais. O šie vaikai skraido ir sukasi kaip kandys. Ir visi šypsosi, šypsosi.
  Veronika mostelėjo rankomis ir skrido. Ji kaip drugelis, ir tu girdi jos sparnų plasnėjimą. O tu pats skrendi, skrendi... O aplink tokios ryškios spalvos. Namai didžiuliai, įvairiaspalviai, nudažyti kaip pyragai. Ir daug statulų - įvairių pasakiškų gyvūnų. Viskas taip gražu. Vienas iš pastatų primena sūrio pyragą, nusagstytą deimantais. Ir aplink jį sukasi skraidančios lėkštės. Jie šviečia oranžine spalva ir suteikia akinantį blizgesį.
  Kitas pastatas septynių krabų pavidalu, stovinčių vienas ant kito. Be to, kiekvienas krabas yra skirtingos spalvos, o nagai blizga brangakmeniais. O lėktuvas: toks gražus ir elegantiškas. Kai kurie iš jų neturi fiksuotos formos, bet juda erdvėje kaip dėmės.
  Kiti, priešingai, yra struktūrizuoti. Primena snaiges, tokia nepriekaištinga geometrinė forma. Kodėl gi ne grožis ir estetikos įsikūnijimas.
  Tačiau pastatas sklando tiesiai į orą ir primena erelį su persirengusiais sparnais, tik tarsi iš krištolo. O snapas šviečia skaisčiau nei deimantas, o gal net saulė.
  O kaip dėl struktūros viršuje, kurioje yra visas akvariumas su nuostabiais jūrų gyvūnais. Ir žuvys su sidabriniais žvynais ir ilgais, auksiniais pelekais. Ir ten yra tiek daug kitų būtybių. Ir taip pat, tarsi nusagstytas brangakmeniais. Ir medūzos, suteikiančios visas vaivorykštės spalvas.
  Prie Veronikos atskrido mergina raudonu kaklaraiščiu. Ji nustebusi paklausė:
  - Ar tu suaugęs?
  Veronika šypsodamasi atsakė:
  - Taip, kodėl?
  Pionierius kikeno ir atsakė:
  - Nieko gero! Jei esate suaugęs, tada hiperdrakonas jus paims.
  Veronika sušvilpė.
  - Oho! Ir aš maniau, kad tu komunizmas!
  Mergina su raudonu kaklaraiščiu liūdnai linktelėjo ir garsiai atsakė:
  - Pas mus tikrai komunizmas! Prekės nemokamos, prekės nemokamos, yra absoliučiai viskas. Nuo žaidimų konsolių iki virtualių šalmų. - Mergina linktelėjo ir čiulbėdama papurtė permatomą, krištolinę šlepetę. - Pažiūrėk į šį medį.
  Iš tiesų, šalia pastato keturių astrų pavidalu, stovinčių vienas ant kito, augo ąžuolas auksiniais lapais. O ant jo augo pyragaičiai, pyragaičiai ir įvairūs kulinariniai gaminiai. Toks purus ir gražus.
  Veronika susižavėjusi sušuko:
  - Tai puiku! Koks medis...
  Pionierė linktelėjo ir jos rankoje pasirodė pyragas. Mergina čiulbėjo.
  - Bandyti! Tai skanu!
  Veronika nurijo saldų pyrago minkštimą. Skonis tikrai buvo toks švelnus, malonus, tarsi šiltnamis žydėtų burnoje. Ir kaip viskas puiku.
  Veronika nuoširdžiai prisipažino:
  - Niekada nevalgiau nieko geresnio!
  Pionierė nusišypsojo ir, apnuoginusi perlinius dantis, piktai atsakė:
  - Ir lygiai taip pat, sulaukus pilnametystės, tiksliau, kai tampame paaugliais, hiperdrakonas ryja. Tai kaip tik mūsų didžiųjų žmonių tragedija!
  Veronika ryžtingai pasakė, sugniaužė kumščius ir spyrė basa koja į orą:
  - Aš atkeršysiu drakonui! Aš pasiruošęs su juo kovoti!
  Pionierius spragtelėjo jos dešinės rankos pirštais. Ir ore pasirodė aštrus kardas. Didelis ir putojantis. Aštriais kraštais ir jo ašmenys degė kaip iš žvaigždžių.
  Veronika ištiesė ranką. Kardas įlindo pats, o karys jį suspaudė. Ji su susijaudinimu pasakė:
  - Kovosiu už Tėvynę... Su Dievo pagalba, dėl žmonių!
  Pionierė piktai atsakė ir net iš perlinių dantų išmetė kibirkštis:
  - Dievo nėra! Tai visi žmonių išankstiniai nusistatymai!
  Veronika sunkiai atsiduso.
  - Oi! Vėl... Ir štai bedieviška karalystė...
  Mergina energingai atsakė:
  Mes neturime karalystės! Mes turime demokratiją! Senatas ir kongresas valdo, o du konsulus - berniuką ir mergaitę - vieneriems metams renka visi žmonės. - Pioneer trenkė savo batu į tuštumą taip, kad pasigirdo skambėjimas. Tada ji suriko. - Komunizmas yra žmonių valdžia, o ne tokio individo kultas kaip Stalinas!
  Veronika iš dalies sutiko:
  - Stalinas tikrai leidosi per daug giriamas! Jis turi būti bent kiek kuklesnis!
  Pionierė papurtė raudoną kaklaraištį ir šaukė, iškėlusi dešinę ranką:
  - Pioneer visada pasiruošęs! Mes nužudysime visus galvijus!
  Veronika negalėjo atsispirti ir nepaklausė:
  - Ir kiek tau metų?
  Mergina nusišypsojo ir mandagiai atsakė:
  - Du šimtai dvidešimt penki!
  Veronika sušvilpė ir pavartė akis.
  - Taip?
  Mergina rimtai nusišypsojo ir pasakė:
  Mes augame labai lėtai! Nuo gimimo iki drakono įsisavinimo praeina šiek tiek daugiau nei tūkstantis metų!
  Veronika šūktelėjo plasnodama vešlias juodas blakstienas:
  - Tai kaip amžina vaikystė! Kaip pasakoje!
  Pioneer liūdnai pasakė:
  - Tai pasaka, tik labai baisi... Jei ne drakonas, mes apskritai būtume nemirtingi ir senatvės nepažintume!
  Veronika griežtai pasakė:
  - Komunizmas yra amžinos jaunystės karalystė!
  Mergina papurtė auksinę galvą ir čiulbėjo:
  "Dabar prašau ką nors mums padainuoti!" Kad būtų smagiau!
  Iš visų pusių į Veroniką pradėjo skristi vaikai. Berniukai, mergaitės, visi gražūs, elegantiškais drabužiais. Ir jie skambėjo sidabriniais balsais, tokiais maloniais ir žaviai gražiais.
  - Dainuok gėlę! Nesigėdyk! Tu tiesiog nuostabi!
  Ir Veronika nusileido ant judančio tako ir, šokdama jį nuogomis, grakščiomis kojomis, entuziastingai ir didingai grodama savo balsu, dainavo;
  Aš esu šviesos ir meilės Tėvynės dukra,
  Gražiausia komjaunimo mergina...
  Nors fiureris reitingą kuria ant kraujo,
  Kartais jaučiuosi nejaukiai!
  
  Štai labai šlovingas stalinizmo amžius,
  Kai aplinkui spindi ir žėri...
  Išdidus vyras išskleidė sparnus -
  Ir Abelis triumfuoja, Kaino nebėra!
  
  Rusija yra mano tėvynė
  Nors kartais jaučiuosi nejaukiai...
  Ir komjaunimas yra viena šeima,
  Nors basomis eiti taku staigiai!
  
  Staigus fašizmas užpuolė Tėvynę,
  Šio šerno iltys, įsiutusios, iškišo dantis...
  Iš dangaus pasipylė įnirtingas napalmas,
  Bet Dievas ir puikus Stalinas yra su mumis!
  
  Rusija yra Raudonoji SSRS,
  Galinga didžioji Tėvynė...
  Veltui plečia nagus pone,
  Mes tikrai gyvensime komunizmo sąlygomis!
  
  Nors prasidėjo didysis karas,
  Ir praliejo daug kraujo...
  Čia vingiuoja didžiulė šalis,
  Nuo ašarų, gaisrų ir didelio skausmo!
  
  Bet aš tikiu, kad mes atgaivinsime Tėvynę,
  Ir mes iškelsime sovietų vėliavą virš žvaigždžių ...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Puiki, švytinti Rusija!
  
  Tai mano tėvynė
  Visoje visatoje nėra nė vieno, ji yra gražiau ...
  Nors šėtono centas nubėgo,
  Mūsų tikėjimas sustiprės šiose kančiose!
  
  Kaip darė apsišaukėlis Hitleris,
  Jam pavyko iš karto paimti Afriką ...
  Kur fašizmas turi tiek stiprybės?
  Infekcija išplito visoje Žemėje!
  
  Štai kiek fiureris daug užfiksavo,
  Ir net nesimatuoja...
  Ką sukūrė banditų būrys,
  Virš jų košmariškai plevėsuoja raudona vėliava!
  
  Tokie fritai dabar stiprūs,
  Jie neturi "tigrų", bet tankai yra blogesni ...
  Ir pataikė Adolfui snaiperiui į akį -
  Suteikite naciams stipresnius bankus!
  
  Ko negalime, padarysime juokaudami,
  Nors basos merginos šaltyje...
  Mes auginame labai stiprų vaiką,
  Ir raudona, graži rožė!
  
  Nors priešas stengiasi, skubėk į Maskvą,
  Bet merginos nuogomis krūtinėmis atsistojo...
  Smogkime kulkosvaidžiu iš dalgio,
  Kareiviai atleidžia gimines!
  
  Mes padarysime Rusiją aukščiau už viską,
  Šalis, kuri Saulės visatoje yra gražesnė ...
  Ir bus įtikinama sėkmė,
  Mūsų tikėjimas stačiatikybe stiprės!
  
  Ir tikėk mirusiais, mes prikelsime mergaites,
  Arba Dievo galia, arba mokslo gėlė...
  Mes įveiksime visatos platybes,
  Be visų vėlavimų, niekšiškas nuobodulys!
  
  Mes galėsime padaryti Tėvynę vėsią,
  Iškelkime Rusijos sostą aukščiau žvaigždžių...
  Tu esi ūsuotas fiureris,
  Kas įsivaizduoja save be blogio pusių kaip mesiją!
  
  Tėvynę padarysime kaip milžiną,
  Kas atsitiks, kaip vienas monolitas ...
  Mergina kartu atsistojo ant špagato,
  Juk riteriai mūšiuose nenugalimi!
  
  Išgelbėk didžiąją Tėvynę
  Tada jūs gausite atlygį iš Kristaus ...
  Visagalis geriau nutrauktų karą,
  Nors kartais reikia kovoti drąsiai!
  
  Trumpai tariant, mūšiai greitai užges,
  Mūšiai ir pralaimėjimai baigsis...
  Ir riteriai yra didieji ereliai,
  Nuo gimimo visi kariai!
  
  
  
  
  
  Imperatoriaus DIOLEKTANO AISTRA
  Imperatorius Diolektanas neatsistatydino, bet liko soste ir valdė didžiąją Romos imperiją. Jam pavyko ne tik įtvirtinti Romą, bet ir nugalėti Partiją. Be to, Diolektanas turėjo sūnų, kuris paveldėjo sostą - įkūrė Diolektanų dinastiją. Pats imperatorius, įkūręs Dominantą, gyveno septyniasdešimt vienerius metus ir sugebėjo visiškai atkurti stabilumą bei atgaivinti imperiją. Jo sūnus Oktavianas tęsė klestėjimo ir plėtros kelią. Svarbiausia, kad neatsirastų imperatorius Konstantinas ir krikščionybė netaptų valstybine ideologija ir religija.
  O tai rimta... Pamažu Kristaus religija pradėjo nykti ir silpti. O Romoje pagonybė šiek tiek modernėjo.
  Pasirodė pagrindinis Dievas - Chronas, sukūręs ir kitus dievus, ir visatą.
  Romos imperija išsivystė... Tamsieji amžiai taip ir neatėjo. Ir mokslas vystėsi daug greičiau... Ir jau 1200 mūsų eros metais, nuo Kristaus gimimo, kuris natūraliai nebuvo švenčiamas, o buvo Saulės diena, įvyko pirmasis žmonių skrydis į mėnulį. O po trisdešimties metų pasaulinė Romos imperija pradėjo skraidyti į Marsą.
  Olegas Rybačenko į šį laikotarpį persikėlė laiko mašina, tiksliau - laiko granatos pagalba. Tai buvo alternatyvaus lygio praeitis. Kur tik Diolektanas neišėjo į pensiją anksčiau laiko. Ir buvo įkurta nauja šlovinga dinastija.
  Bet tai tik 1230. O gegužės 1 dieną prasidės penkių žvaigždžių laivų ekspedicija į Marsą.
  Visą Žemės planetą valdo Romos imperija. Žinoma, viešpatauja tvarka ir gerovė. Taip pat vyrauja romėnų teisė. O pati Roma yra pasaulio sostinė!
  Olegas Rybačenko - eilinis maždaug dvylikos metų berniukas su šortais ir nuogu liemeniu vaikšto miesto gatvėmis.
  Ši Roma yra labai graži. Kai kurios šio miesto gatvės jau juda, o asfaltas teka. Berniukas Olegas šypsosi. Vergovė vis dar egzistuoja senovės Romoje, ir jis gali būti klaidingas kaip jaunas vergas.
  Važiuokite per miestą ir automobilius. Tik ne ant vidaus degimo variklių, o elektrinių. Ir tai daug švariau ir praktiškiau. Automobiliai dažniausiai yra ašaros formos ir labai elegantiški. Spalvos ryškios ir labai įspūdingos.
  Berniukas Olegas eina prie savęs ir švilpia, mėgaujasi grynu oru ir aukštų namų su reklaminiais plakatais vaizdu. Gana modernus miestas su kolosaliais dangoraižiais. Tik jie stipriai atrodo kaip rūmai ir yra labai gražūs. Daugiaspalvis su dirbtiniais brangakmeniais.
  Olegas paėmė jį ir basais pirštais pagavo musę ir čiulbėjo:
  - Komunizmas, komunizmas,
  Tik aukštyn, o ne žemyn!
  Vienas iš pravažiuojančių automobilių buvo kaip mėlynasis banginis. Ir iš jo viršaus tryško aukštas fontanas. Ir jo purkštukai mirgėjo deimantais. Gražiai atrodė. Prabėgo mergina, trumpa tunika ir basomis kojomis. Vaikai dažniausiai buvo basi. Oras šiltas, o asfaltas veidrodinis ir netepa padų. Tiesa, basi vaikai yra tie, kurie turi žemą socialinį statusą. Turtingesni dėvi basutes.
  Įdegę ir raumeningi bėgioja vergai su šortais ir šluoja gatves.
  Nors jie tokie švarūs. Robotai jau matomi.
  Vergovė Romoje miršta. Technika išstumia vergus. Yra daug super-imperatoriaus, taip pat Diolektano ir jo sūnaus Oktovino portretų. Pastarasis užėmė daugybę šalių, įskaitant Kiniją.
  Olegas išalko ir nuėjo prie mašinos. Jis sušuko:
  - Vergas, tu turi susimokėti, kad gautum ledus!
  Olegas išėmė karališką červonecą ir parodė į skaitytuvą!
  Atsakant - girgždėjimas ir sauja sidabrinių monetų, kartu su ledais šokolade.
  Olegas Rybačenko ėmė laižyti ledus ir trinktelėdamas lūpomis kuždėjo:
  -Sveika Tėvyne! Ir Senovės Roma!
  Ore tvyrojo iškilmingumas. Ką tik buvo paskelbta, kad į Marsą sėkmingai pakilo penki laivai. Ir kad po kelių savaičių jie skris.
  Olegas valgė ledus. Ir nuogu, apvaliu, sukietėjusiu kulnu prispaudė bortelius ant plytos. Jis buvo šiek tiek sulinkęs, nebuvo trapus, bet ištvermingas.
  Berniukas baigė valgyti ledus ir nuėjo toliau. Pavyzdžiui, galite pažvelgti už pastato morkos su astriniais žiedlapiais pavidalu. Ir, sakykime, tai įspūdinga.
  Kuo daugiau morkų yra pusės mylios aukščio. Čia tikrai yra ką pamatyti.
  Olegas pašoko ir pasuko ore patefoną. Jis buvo labai gražus, ir viena iš moterų, kuriai atrodė per keturiasdešimt, sušuko:
  - Ateik pas mane!
  Berniukas pribėgo prie jos... Moteris ėmė glostyti jo įdegusią, raumeningą krūtinę sakydama:
  - Koks tu gražus berniukas, šviesioji, o tavo antakiai tamsūs. Gal galite palaižyti mano krūtų spenelius?
  Olegas nusišypsojo ir atsakė:
  - Aš galiu! Bet už tai jūs turite auksinę monetą!
  Moteris linktelėjo.
  - Sunkiai dirbk su liežuviu ir gausi!
  Ir ji nusivilko suknelę. Jos krūtys buvo didelės ir vešlios. Olegas pabučiavo ją ir ėmė liežuviu laižyti spenelį. Visai malonu, nors moteriai jau kiek pagyvenusi berniukui. Nors Olegui jau tiek metų, kad jis prarado skaičių. Bet vis tiek amžinas berniukas.
  Tuo tarpu moteris jį jautė ir net sugniuždė vyrišką tobulumą. O berniukas labai didelis. Ir kaip pradėjo kilti stačiai.
  Ir pakilo į kalną...
  Tuo metu pasirodė du policininkai ir sušuko:
  - Nemylėk gatvėje!
  Moteris metė Olegui aukso gabalą ir pasakė:
  - Mano vyras skubiai kviečia mane į kamerą! Bet mes dar susitiksime, būtinai susitiksime!
  Olegas nusišypsojo. Kiek tūkstančių moterų jis turėjo. Ir visi buvo laimingi. Be to, koks išoriškai berniuko pranašumas? Kitos vaiką turinčios moterys jaučiasi daug vyresnės ir noriai moka pinigus už seksą. Tai ir naudinga, ir labai malonu jaustis vyriška prostitute. Tikriausiai daugelis žmonių jam pavydi. Labai gerai, kai moterys tave šaudo.
  Gerai, pažiūrėkime super miestą. Pavyzdžiui, pastatas su paauksuotomis sienomis ir panašus į karūną. Tarkime, tai labai šaunu. Arba kita struktūra, kuri atrodo kaip Kalėdų eglutė. Ir tuo pačiu metu ant jo yra tiek daug žaislų ir girliandų, tiesiog blogas skonis. Ir viskas taip gražu ir informatyvu.
  Berniukas šiek tiek paspartino žingsnį, blykstelėjo pliki, apvalūs kulnai.
  Olegas stebėjo, kaip, pavyzdžiui, nuplakama vergė. Ji buvo visiškai nuoga, o vaikinai kelnėmis plakė iš abiejų pusių. Kelios dešimtys žmonių mėgavosi reginiu, kaip nuogas vergas mušamas botagu. Kai kurie berniukai net susikišo rankas į kelnes. Ir tai buvo tiesiog juokinga.
  Olegas paėmė ir dainavo:
  - Pūsk, smūgis, dar vienas smūgis, dar vienas smūgis, o dabar
  Nuoga mergina plakama, ir jie gali jai smogti į burną!
  Taip, buvo juokinga. Merginos buvo plakamos ir daužomos į nugarą, šonus ir apnuogintus kulnus. Ir atrodė labai išraiškingai ir šauniai.
  Olegas Rybačenko vėl pajuto erekciją kelnėse. Jam viliojo trisdešimtmetė, gana graži moteris. Ir kai berniukas su labai reljefiniais raumenimis pribėgo, ji lojo:
  - Nagi, mylėkis su manimi!
  Olegas linktelėjo... Moteris atmetė tuniką ir išskėtė lieknas kojas. Amžinas berniukas, negalvodamas du kartus, įėjo į jį ir pradėjo dirbti. Pasigirdo saldžios dejonės.
  Olegas sumurmėjo:
  - Mokėkite!
  Ji įmetė jam auksinę monetą su imperatoriaus portretu. Berniukas dirbo.
  Tačiau Olegas prisiminė, kaip jis buvo specialioje mokykloje, jį apžiūrėjo slaugytojos, tai buvo toks ryškus prisiminimas.
  Ir dar ryškesnis, kai buvo Romoje, bet su nedideliu defektu, kai tapo daug mažesnis ir silpnesnis. Tai buvo pragariškas nuotykis.
  Olegas Rybachenko toliau kopė. Jis pasuko kartu su taku ir apėjo didelį seną medį. Norint greitai pasiekti antrąją ganyklą, reikėjo pakilti aukščiau į kalną, o tada, jį apvažiavus, eiti kitu keliu. Vaikinas vaikščiojo daugiau nei valandą. Ūkis, kuriame jis užaugo, visą gyvenimą likęs vergu, tapo visai mažas. Tai buvo aiškiai matoma, bet vaikas klaidžiojo neatsigręždamas. Jis niekada taip neatrodė, kai buvo kelyje. Jam labiau patiko taip: nežiūrėti ir negalvoti apie tą nemalonų, net baisų, kuris liko po jo.
  Driežai kaitinosi ant lygių akmenų. Virš žolės sukiojosi laumžirgiai. Pelės ropojo pušų ir lapuočių pavėsyje.
  "Platiuose laukuose daug dienų ilgėjausi tarp arklių, tarp avių laukiau ryto, užmigau su ožiuku šalia", - Olego Rybačenkos atmintyje sukosi piemens dainos žodžiai. Per savo trumpą bespalvį gyvenimą jis tai girdėjo tūkstantį kartų. Ir žinojo dar porą panašių dainų.
  Beveik visada alkio kamuojamas berniuko skrandis šią valandą buvo ramus. Vaikas įpratęs pamiršti maistą, kai jo nebuvo. Tai, ką jis valgė ryte, netrukus tapo tolimu prisiminimu. Turėjome eiti visą dieną ir visą naktį. Vakare pasiekęs piemenis, kūdikis ryte turėjo grįžti į ūkį.
  Aplink dainavo paukščiai, o saulė ir lengvas vėjas šiluma glostė storus Olego Rybačenkos plaukus. Didžiąją ryto dalį tylėdamas vergas rado jėgų nerišliai dainuoti. Liūdesio garsuose, nerangiai išaustuose iš žodžių, jis dabar rado paguodą. Pamažu vaiko dainelė tapo ne tokia liūdna. Joje buvo džiaugsmo natos, natūralios saugumo ir ramybės akimirkomis. Vaikinas ėjo į priekį nieko nepastebėdamas. Jo laukė uogomis nusėta plynė, vėsus vanduo prie upelio ir slapta vergo laimė - vienatvė.
  Prie laukinių aviečių tankmės vaikas sustojo. Nenustodamas niūniuoti, ėmė skinti ir valgyti rūgščias uogas. Dabar jo niekas nejaudino. Prieš trejus metus, būdamas kūdikis, jis rado šią vietą, kupiną tiek daug skonio malonumų.
  Prinokusios uogos pritraukė tamsią spalvą. Jie nebuvo dideli, o krūmynai buvo tankūs. Savo vaisius jie saugojo aštriais spygliais. Vaikas stengėsi nesibraižyti. Iš žalio dygliuoto debesėlio jis ištraukė vieną po kitos uogas. Avietės tirpo ant liežuvio. Į burną išsiliejo rūgščios sultys. Užpildė mano šnerves saldžiu kvapu.
  Berniukas persikėlė iš vieno krūmo į kitą. Staiga jis pajuto, kaip nutilo margi vabzdžių garsai. Kažkieno greitos stiprios rankos, prasiveržusios pro krūmą, sugriebė jį. Viena sunki vyriška letena paėmė vaiką už kaklo, o kita skausmingai suspaudė jam burną. Rankos smarkiai patraukė Olegą Rybachenko. Jis jautė skausmą dėl daugybės įbrėžimų, kuriuos gaudavo. Sena tunika suskilo.
  Berniuko kūnas akimirksniu buvo už krūmo. Svetimos jėgos negailestingai pernešė jį per dygliuotus krūmynus.
  Dvi rausvos giliai įleistos akys įsirėžė į išsigandusio belaisvio veidą. Vaikui atrodė, kad jie kyšo iš raudonos barzdos. Storos vyro lūpos stipriai suspaudė. Veidas pasidarė dar baisesnis. Jis atrodė kaip galingas monstras, kvepiantis dūmais, prakaitu ir apdegusia mėsa. Virš geltonai pilkų marškinių jis vilkėjo grubią odinę kriauklę su prisiūtomis rago plokštelėmis. Ant diržo kabojo sunkus kardas. "Plėšikai!" išsigando vaikas. "Tai plėšikai!" Jo širdis plyšo.
  - Supratau, Romanai, - žemu balsu urzgė barzda. - Nagi, vaikinai! Greičiau, vardan Peruno žaibo! Judėti!
  - Kaip sugauti kiškį. Žinai, medžiotojas!
  - Žinojau, kad mums pasiseks. Buvo tokių ženklų, gerų, - pridūrė kitas, užkimęs balsas. - Vėžlio kiautas pamatė...
  Įstrigusio vaiko akys mirgėjo. Vaikinas pastebėjo dar tris banditus. Du iš jų priėjo, prasiskverbdami per krūmus. Jie nešė smiginį ant pečių. Berniukas suprato - šie du jo laukė žolėje. Jei pavyktų ištrūkti iš raudonbarzdžių gniaužtų, jie be didelių pastangų bėglį sustabdytų. Trečiasis stovėjo iš dešinės nuo Olegą Rybačenko gniaužiančio bandito. Jo rankose buvo lankas ir pora strėlių. Iš nuostabios jį suėmusių žmonių išvaizdos ir nesuprantamos kalbos berniukas spėjo, kad jo nėra tarp krikščioniškosios Bizantijos subjektų.
  - Barbarai! jis bandė sumurmėti iš siaubo.
  Vaikas iš piemenų girdėjo daug baisių istorijų apie žmones, atvykusius iš anapus Dunojaus plėšti ir žudyti. Sakoma, kad įniršę jie virsta vilkais ir gali net vaikščioti po vandeniu. Jie taip pat sakė, kad barbarai gali virsti gyvatėmis ir šliaužioti bet kur. Visada staigūs puolimai, gobšūs grobio, piemenų legendų laukiniai nieko neatleido ir nepaliko gyvo. Olegas Rybačenko taip pat girdėjo, kad laukiniai žmonės geria krikščionių kraują ir aukoja kūdikius. Beprotiškas siaubas berniuką apėmė akimirksniu, kai tik jis suprato, kieno rankose jis. - Išgelbėk mane, Viešpatie! - blykstelėjo per vaiko galvą. Medinis kryžius ant krūtinės turėjo atlikti savo paskirtį: apsaugoti nuo bėdų. Kaip galėtų būti kitaip?
  - Romanas, - sukikeno baltaplaukis jaunuolis, nuleisdamas ietį.
  "Jis labai apgailėtinas", - pastebėjo kitas karys, kurio smilkinius dengė šviesios košės. - Kaip pelė. Tai tiesiog negirdėti.
  "Taip, jo burna užspausta", - blykstelėjo jaunas barbaras su sidabriniu auskaru. - Norėčiau pamatyti, kaip tu cypsi užsimerkęs.
  - Žiūrėk, jis to nepadarė - drąsus žmogus.
  - Gana slogu. Niekur netelpa.
  Olegas Rybachenko nutraukė prisiminimus. Moteris, patyrusi kelis stiprius orgazmus, išseko ir užmigo.
  Berniukas paėmė iš jos piniginę su auksinėmis monetomis ir nuėjo toliau. Jo nuotaika pagerėjo... Dabar jis turėjo šiek tiek pajudėti laike į priekį.
  1330 metais praėjo dar šimtas metų... Žmonija jau apsigyveno Saulės sistemoje. O erdvėlaiviai jau pasiekė šviesos greitį ir bando tyrinėti žvaigždžių sistemas.
  Roma išaugo į milžinišką didmiestį. Ir danguje yra milijonai orlaivių.
  Olegas Rybačenko bėga gatve ir mato, kaip iš viršaus virš jo veržiasi būriai berniukų ir merginų.
  Aplink esantys pastatai dar didesni ir didingesni. Ir viskas taip gražu.
  Olegas Rybachenko linksmai dainavo;
  Mes esame riteriai - kardas ir ugnis,
  Išdraskykime juos visus kaip gyvūnus!
  Išrašysime sąskaitą - suėjo bauda,
  Netapk mūsų papūgos riteriu!
  
  Tapsime kieti kaip ereliai
  Iš karto nušluojame įvairias piktąsias dvasias!
  Pažink mūsų šauniuosius Tėvynės sūnus,
  Mes metame iššūkį amžinybei!
  
  Kaip gražiai siaučia karas
  Kuriame dega žmonės...
  Šėtonas atėjo iš požemio dėl mūsų,
  Už jo stovi fašistų keistuoliai!
  
  Mes duosime merginoms į veidą,
  Mes sulaužysime nacius kaip šaką ...
  Ir tada mūsų kareivis taps šeimininku,
  Tegul gegužės rožės pražysta nuostabiai!
  
  Pasiekti, mes galime daug žinoti,
  Pakelk savo galias aukščiau žvaigždžių...
  Taigi didysis karys kovoja ir išdrįsta,
  Padarysime grėsmingus kapus!
  
  Žiūrėk, tada bus karys,
  Viskas nauja ir kaip klevas...
  Ir aš tikiu, kad bėdos mus praeis mūšyje,
  Tapk riteriu, patyrusiu kovotoju!
  
  Čia jis galingu smūgiu nupjovė visą pulką,
  Ir su juo du pulkai buvo permirkę ...
  Ir drakono fiureris, kad bjaurusis būtų miręs,
  Ir mes esame šlovingi mylios iki žvaigždžių!
  
  Kaizeris iš baimės nubraukė ašarą,
  Meldžiu tavo gailestingumo!
  Mes turime daug smurtinių jėgų,
  Būsime pilnomis suknelėmis!
  
  Kai įžengiame į šį Berlyną su trimis spalvomis,
  Ir caras Nikolajus tampa Dievu,
  Žmonės nuspręs kelią jėgų begalybėje,
  Neteiskite monarcho taip griežtai!
  
  Bėda dėl Tėvynės tada nepražūs,
  Didybė bus saulė...
  Kaizerio piktoji minia išsisklaidys,
  Tegul širdis plaka nuobodu!
  
  Su gražia mergina mes garsiai praeiname,
  Per mūsų Rusijos platybes!
  Ir mums su šeima kartu bus puiku,
  Tikiu, kad laimė greitai ateis!
  
  NAUJA BOBY FISCHER KARJERA
  Bobby Fischeris sutiko revanšą su Borisu Spasskiu. Ir amerikiečiai galėjo, kaip išimtis, pralaužti šį kerštą, bet pagal senas taisykles. Tačiau prizinis fondas buvo didelis - rekordas šachmatų istorijoje. O rungtynės vyko JAV. Borisas Spaskis prieš šias rungtynes sugebėjo tapti SSRS čempionu. Ir vėl pakilo į reitingą. Ir dabar Bobby Fischeris vėl kovoja. Ir tai yra labai įdomu.
  Bobby Fischeris padarė savo pirmąjį ėjimą su D-du, D-keturių pėstininku. Ir jis pritaikė naujovę, greitai įgijo pranašumą ir laimėjo. Antrajame žaidime Spasskis davė E-du, E-keturis. Fischeris iš įpročio žaidė Sicilijos gynybą, o čia staigmena yra Drakono variacija. Anksčiau su tokiu variantu Fischerio praktikoje neteko susidurti. Taigi Bobis surengė stiprų puolimą prieš karalių Spaskį ir užbaigė reikalą šachmatais.
  Ir trečiame žaidime vėl staigmena - Fischeris grįžo į E-du - E-keturis. Spasskis priėmė iššūkį ir pasirinko atvirą variantą bei patyrė niokojančią ataką. Matyt, tokio vikrumo iš Fišerio jis nesitikėjo. O linijos žaidime pats Spaskis žaidė D-du, D-keturi. Fischeris panaudojo karaliaus indėnų gynybą ir aiškiai rado patobulinimą. Ir vėl taranavo Spaskį. O penktajame žaidime Fischeris netikėtai pasirinko Reti atidarymą. Akivaizdu, kad Spasskis to nesitikėjo. Ir jis gana greitai gavo sunkią, o tada visiškai prarado poziciją.
  Šeštoje partijoje Spasskis vėl metė: E-du, E-keturi. Tam Fischeris paėmė Čeliabinsko siciliečio versiją, kuri taip pat pasirodė netikėta ir nugalėjo Spaskį. O septintajame Fischeris grįžo į E-du - E-ketvirtas. Atvirajame variante jis paėmė ir pritaikė Karaliaus gambitą. Ir tai buvo sunkus sprendimas. Spasskis vėl pateko į niokojančią ataką ir prarado... Ir aštuntasis Fišeris vėl pasirinko Dragon variantą ir kaip jis darys spaudimą priešininkui. Ir vėl matinis puolimas.
  Spaskis nebegalėjo suvaldyti savo nervų ir jį apėmė abejingumas.
  Fischeris jį sutriuškino trylika - nulis, absoliutus pasaulio čempionato rungtynių rekordas. Ir atnaujino savo rekordinį ELO reitingą.
  Įvyko toks triuškinantis ir fantastiškas mūšis.
  Dabar Bobby Fischeris įgavo tiek pasitikėjimo savimi, kad nepabėgo nuo Anatolijaus Karpovo. Ir jis priėmė iššūkį - sužaisti rungtynes iki dešimties pergalių.
  Prasidėjo Anatolijaus Karpovo ir Bobby Fischerio akistata. Rekordinė dviejų asmenybių akistata šachmatų istorijoje, kokios dar nebuvo.
  Fischeris pirmose rungtynėse buvo laikomas aiškiu favoritu. Ankstesnis jo pralaimėjimas Borisui Spasskiui buvo tiesiog nuostabus.
  Tačiau Karpovas yra jaunesnis ir psichiškai stabilesnis.
  Tačiau viskas yra reliatyvu. Fischeris pačiame pirmajame žaidime, žaisdamas baltai, nustebino. Pritaikiau Sokolskio angą, kuri laikoma ne visai teisinga. Tačiau netikėtumo faktorius ir pradinis Karpovo jaudulys suvaidino tam tikrą vaidmenį. Ir Bobby Fischer sugebėjo įgyti pranašumą, kuris susiformavo įspūdingoje atakoje.
  Antrame žaidime Karpovas jau atsisakė ėjimo E-du, E-keturi ir perkėlė C pėstininką į priekį... Fischeris atsakė E-5 ir pradėjo žaisti gabalais. Karpovas vis dar buvo nervingas ir pateko į rimtų laiko problemų, buvo smarkiai užpultas Fišerio ir vėl pralaimėjo. Trečiajame žaidime Bobby grįžo į E-du, E-keturis. Karpovas pasirinko atvirą variantą. Matyt, bijo siciliečių. Bet jam nepasisekė. Fischeris vėl rado būdą paaštrinti kovą ir stipriai užpuolė karalių. Ir vėl laimėjo...
  Anatolijus Karpovas akivaizdžiai nuėjo per toli... Nepaisant to, kitame žaidime Karpovas žaidė E-du, E-keturi... Fischeris žaidė Sicilijos gynybą ir savo mėgstamą Naidrof variantą.
  Anatolijus Karpovas buvo atakuojamas, tačiau vis dar desperatiškai gindamasis sugebėjo atmušti puolimą ir labai sunkiai išgelbėti žaidimą be pėstininko.
  Penktajame žaidime Fischeris taip pat žaidė "C-du" ir "C-4" Karpovo stiliumi. Kova buvo aštri, tačiau Karpovas padarė klaidą per stiprią laiko bėdą ir susirado draugą ...
  Šeštajame susitikime Anatolijus Jevgenievičius vėl sugebėjo pasiekti lygiosią, tačiau pralaimėjo septintojo susitikimo E-dvu, E-keturiu. Rezultatas buvo 5-nulis, o tai rodo didžiulį Bobby Fischerio pranašumą. Pažymėtina, kad filipiniečiai nerimavo, kad pasaulio čempionato rungtynės bus per trumpos. Tačiau nuo septintojo susitikimo Karpovas priešinosi vis atkakliau. Po to sekė aštuonios lygiosios. Kol Fischeris nepanaudojo svarbaus pastiprinimo siciliečio gretose, jis nepralaužė Anatolijaus Karpovo... Rezultatas tapo šeši - nulis... Tačiau Karpovas išsilaikė. Ir galiausiai, žaisdamas juodai, Anatolijus Jevgenievičius pagaliau sumušė rezultatą. Fischeris, suerzintas dėl daugybės lygiųjų, nuėjo per toli, per daug aukojo puolime ir, žinoma, Karpovas sugebėjo išslysti ir išlikti su triuškinančia materialine persvara. Bet tada Bobis laimėjo dvidešimt aštuntą, trisdešimtą, trisdešimt antrą ir trisdešimt ketvirtą setus ir baigė rungtynes rezultatu dešimt vienas savo naudai. Pirmose rungtynėse pražūtingu rezultatu buvo įveiktas Anatolijus Karpovas.
  Po šių rungtynių Bobby Fischeris grįžo į turnyrus. Jis juos grojo labai sėkmingai. Viename iš jų jis net sumušė Alekhino rekordą, nuo antrosios vietos atitrūkdamas šešiais su puse taško.
  Fischeris taip pat žaidė rungtynes su Talu ir buvo sutriuškintas sausu rezultatu aštuoniais - nuliui. Keršija už pralaimėjimą Kandidatų turnyre.
  Bet Anatolijus Karpovas taip pat gerai žaidė turnyruose. Ir vėl sugebėjo pereiti visą ciklą, laimėti rungtynes ir pasiekti Fišerį. Vėlgi, Bobby Fischer yra mėgstamiausias lažintis.
  Tačiau šį kartą Fischeriui teko susidurti su atkaklesniu Anatolijaus Jevgenievičiaus pasipriešinimu. Rungtynės truko keturiasdešimt vieną partiją, Fischeris laimėjo dešimt, Karpovas tris - ir visas tris prieš Drakoną, kurį Bobby žaidė juodaodžiu.
  Taigi Anatolijus Karpovas sukapojo drakoną ir parodė, kad su Fišeriu galima ir reikia kovoti.
  Fischeris vėl žaidė. Jis dalyvavo olimpiadoje ir 1980 m. sugebėjo pagerinti Kereso rekordą, laimėdamas visas keturiolika partijų ant pirmosios lentos.
  1981 metais įvyko naujos rungtynės su Karpovu. Šį kartą Fischeris sugebėjo laimėti rezultatu dešimt - keturi. O rungtynės truko keturiasdešimt aštuonias partijas.
  Ir 1984 metais vėl buvo rungtynės. Ir šį kartą situacija buvo tokia sunki. Fischeris jau buvo įkopęs į keturiasdešimt. Bet jis vis tiek visus sukapojo ir be vargo laimėjo. Ir Anatolijus Karpovas pasiekė savo viršūnę. Taip prasidėjo įnirtinga kova...
  Iš pradžių pirmavo Fischeris. Jis tapo keturiais nuliais. Tada Fischeris laimėjo tašką, tada vėl Karpovas. Tada buvo Fischeris, praėjo keturiasdešimt aštuonios rungtynės, po kurių buvo trijų mėnesių pertrauka. Limitas pasirinktas pirmą kartą. Bobby Fischer rezultatas yra šeši: du. Rungtynėms pratęsus. Karpovas laimėjo keturiasdešimt devintą partiją. Tada jis prarado penkiasdešimt antrą ir penkiasdešimt trečią. Ir Bobis laimėjo penkiasdešimt šeštąją partiją, rezultatas buvo devynias tris, bet penkiasdešimt septintoje grubiai suklydo. Ir jis pralaimėjo su baltais ir šešiasdešimt antruoju, šešiasdešimt septynis pralaimėjo juodiesiems. Ir pralaimėjo septyniasdešimtajame, ir net baltas. Rezultatas buvo aštuoni devyni... Po lygiųjų serijos ir Fišerio pergalės septyniasdešimt aštuntoje partijoje baigėsi ilgiausia šachmatų istorijoje partija.
  Tada buvo iškeltas klausimas dėl žaidimo atšaukimo be apribojimų. Tiek daug to norėjo.
  Tačiau kol kas FIDE nusprendė sumažinti limitą iki trisdešimt šešių žaidimų.
  Karpovas jau vieną kartą laimėjo Gario Kasparovo rungtynėse. Jis laimėjo rezultatu keturi - nulis. Tačiau antrosios rungtynės pasirodė atkaklesnės.
  Karpovas iš pradžių pirmavo - du - nulis, tačiau suklydo vienuoliktoje partijoje, vėliau šešioliktą pralaimėjo, o devynioliktą laimėjęs Kasparovas išsiveržė į priekį. Tačiau laimėjus dvidešimt antrąją Karpovas išlygino rezultatą. O laimėjęs dvidešimt ketvirtą su baltais, jis iškovojo teisę į naujas penktąsias rungtynes su Bobby Fischeriu.
  1987 m. naujos rungtynės prieš Bobby Fischerį, kuriam beveik keturiasdešimt penkeri metai. Tačiau Bobis nerūko, negeria, sportuoja ir vis dar yra puikios fizinės formos. Jis jau šešis kartus pasaulio čempionas, tik Laskeris buvo daugkartinis.
  Penktoji kova su Karpovu yra super kova. Bobby Fischeris kaip visada pasiruošęs, tačiau paskutinės rungtynės parodė, kad jo pranašumas nėra slegiantis...
  Kova vyko atkaklioje kovoje. Po dvidešimt keturių partijų rezultatas buvo keturi - keturi, tada dvidešimt septintoje partijoje Anatolijus Karpovas pirmą kartą pirmavo žaidime su Fischeriu. Atrodė, kad tuoj įvyks sensacija, bet... Fischeris per kitas penkias kovas laimėjo keturias... Ir rezultatas tapo aštuoni - penki jo naudai... Tada dar keturi lygiosios ir limitas buvo išnaudotas. Penktosios epiškiausios akistatos šachmatų pasaulyje istorijoje rungtynės. O Bobby Fischeris, kaip ir Emmanuelis Laskeris, septynis kartus tapo pasaulio čempionu. Bet viskas vyksta ciklais. Garis Kasparovas, labai perspektyvus jaunas šachmatininkas, išėjo į politiką. Taip, perestroika, daugiapartinė sistema. Garis Kimovičius neturėjo laiko tapti pasaulio čempionu, o kadangi jūs nesate pirmas, šachmatai nėra tokie įdomūs kaip politika ir nežaidė kandidatų rungtynėse. O Anatolijus Karpovas netikėtai pralaimėjo jaunajam Vishy Anandui. Na, kiek iš tikrųjų galima laimėti visas rungtynes. Negana to, indas sugebėjo pasiimti raktą į Caro-Kann gynybą, kurią sunku palaužti net Bobby Fischeriui.
  Ir dabar plienas ir ugnis susijungė mūšyje. Amžiaus skirtumas tarp dviejų šachmatininkų - dvidešimt penkeri metai. Bobby Fischer vis dar yra puikus ir stiprus, o jaunas Anandas 1990 m. Sunkios rungtynės švelniai tariant.
  Vishy Anand, žinoma, yra labai talentingas, tačiau jam trūksta stabilumo. Po aštuonių lygiųjų jis laimėjo devintą partiją, tačiau dešimtasis prarado savitvardą, kai suklupo įžanginę naujovę. Tada jis pralaimėjo vienuoliktoje. Ir jis pateko į tvirtą Fišerio gniaužtą dvyliktoje dalyje. Aš jį supūčiau tryliktoje. Pralaimėjo Vishy nepaisant pranašumo atidaryme ir keturioliktoje partijoje, praleido penkiolika šansų ir pralaimėjo šešioliktą. Praleidau savo šansus septynioliktame ir pralaimėjau aštuonioliktą... Ir tada dvidešimtą žaidimą. Ir dvidešimt trečias ir dvidešimt ketvirtas baigė rungtynes. Bobby įveikė Laskerį ir laimėjo rezultatu dešimt prieš vieną. Ir Bobby Fischer vis dar yra čempionas. 1993 m. įvyko jo rungtynės su Short, kurias jis laimėjo prieš Karpovą. Nors Bobby Fischeriui buvo penkiasdešimt metų, jis buvo geros formos. Kaip jis pataikė Short. Po penkiolikos žaidimų rezultatas buvo aštuoni - nulis Fischerio naudai. Tačiau Šešioliktoje dalyje Short sušvelnino rezultatą. Bet tada jis pralaimėjo dvidešimt pirmą ir dvidešimt trečią partiją.
  Ir taip pat baigė dešimt - vienas. Tada Bobby Fischeris žaidė 1996 m. Gatta Kamsky jau kovojo su juo. Šis šachmatininkas buvo daugiau nei trisdešimt metų jaunesnis už Fischerį. Ir labai atkaklus. Daugelis norėjo sunkių rungtynių. Tačiau iš pradžių Bobby Fischeris užtikrintai pirmavo penkių taškų skirtumu. Rezultatas tapo šešiais vienas. Bet tada Gatta Kamsky pademonstravo geras kovines savybes. Nė vienas jų rungtynių žaidimas truko mažiau nei keturiasdešimt ėjimų.
  Rezultatas buvo septyni - trys po dvidešimt keturių žaidimų... Tada dešimties lygiųjų serija. Ir vėl laimėjo Gatta Kamsky, bet trisdešimt šeštoje partijoje pirmavo Bobby Fischeris. Bobby Fischeris vėl laimi... O 1999 metais dar vienas mačas su Vladimiru Kramniku - trisdešimt dvejų metų skirtumas - tai didelė spraga. O Bobby Fischeriui jau penkiasdešimt šešeri. Jam jau dvidešimt septyneri sėdi soste ir ruošiasi sumušti Laskerio rekordą. Ir šioje. Daugiau
  Dešimtkartinis pasaulio čempionas - to dar nėra buvę šachmatų istorijoje.
  Žinoma, Bobby Fischeris yra senas šachmatininkas, tačiau jam vis dėlto pavyko atšaukti trisdešimt šešių partijų limitą. Ir tai jau padarė naujasis FIDE prezidentas Kirsanas. Bet ką... Bus kažkas labai įdomaus.
  Negana to, šios rungtynės bus beveik paskutinės, tik kerštas, jei laimės Vladimiras Kramnikas, o tada nokautų sistema žengs toliau.
  Taip ir prasidėjo rungtynės... Ir nuo pat pradžių staigmena - vedama Vladimiro Kramniko. Po penkiolikos žaidimų rezultatas buvo du - nulis Vladimiro Kramniko naudai. Bet tada Fischeris laimėjo tris geimus iš eilės ir pirmavo. Bet Vladimiras sunkiai kovojo. Ir jam pavyko išlyginti rezultatą dvidešimt pirmame geime... Tada nusitęsė lygiųjų serija... Kol keturiasdešimt antroje partijoje laimėjo Bobby Fischeris... Keturiasdešimt septintajame pergalę šventė Vladimiras Kramnikas , o keturiasdešimt aštuntoje vėl Bobby Fischer.
  Po trijų mėnesių pertraukos rezultatas buvo keturi - penki Bobby Fischerio naudai. Šachmatininkai ilsėjosi. Bobby Fischer vis dar buvo mėgstamiausias. Rungtynės atnaujintos. Pirmosios rungtynės baigėsi lygiosiomis. Tik šešiasdešimt septintoje partijoje Kramnikas pagaliau laimėjo. Rezultatas tapo penki - penki. Tada, septyniasdešimt septynerių, Kramnikas vėl nugalėjo Fišerį ir pirmavo. Tačiau devyniasdešimt šeštame susitikime Bobby išlygino rezultatą ir tapo šešiais - šešiais. Šios rungtynės vėl buvo atidėtos trims mėnesiams, o tai jau rekordas. Bobby Fischeris pažymėjo: tai mano atkakliausia kova.
  Štai pasaulio čempionato rungtynės, kurios atnaujintos po trijų mėnesių. Dar viena burtų serija. 120 žaidime pagaliau laimėjo Bobby Fischeris... 135 žaidime Vladimiras Kramnikas išlygino rezultatą. O po šimto keturiasdešimt keturių partijų rezultatas buvo septyni - septyni. Po to žaidimas vėl tęsėsi po trijų mėnesių pertraukos. Ir tada kitos rungtynės, iki šimto devyniasdešimt sekundžių. Ir rezultatas buvo tik aštuoni - aštuoni. Tada vėl trijų mėnesių pertrauka. Ir vėl žaidimas... Po dviejų šimtų keturiasdešimties partijų rezultatas tapo: devyni-devyni.
  Čia vyko įnirtinga kova iki pirmosios pergalės. Po dar trijų mėnesių pertraukos. Ir taip jie žaidė... Lygiųjų serija. O štai du šimtai aštuoniasdešimt aštunta partija. Bobby Fischer vaidino White'ą ir grįžo prie E-taip, E-keturi. Ir Kramnikas priėmė iššūkį. Ir pasirinko Sicilijos gynybą.
  Tai buvo žiauri kova iki visiško susinaikinimo. Po to sekė toks žiaurus apsikeitimas smūgiais. Bet jame įsiutę, su figūrų žudynėmis. Iš pradžių pranašumą turėjo baltieji, tačiau vėliau iniciatyvą perėmė juodieji ir buvo iškovota skambi pergalė. Ir galiausiai laimėjo Vladimiras Kramnikas, baigėsi Bobby Fischerio hegemonija. Ir tai buvo tiesiog puiku!
  O Bobby Fischeris sumušė Laskerio rekordą.
  O žaisti revanšo nebuvo laiko. Byla pateko į nokautų sistemą. Taip, ir Bobby Fischer jau seniai, ir jis nebenori žaisti. Nors ir dalyvauja turnyruose.
  Fischeris laimėjo porą turnyrų... Ir metė žaisti.
  Garis Kasparovas dalyvavo Rusijos prezidento rinkimuose 2000 ir 2004 m. O 2008 metais nepraėjo registracijos. Po to jis perėjo į griežtą opoziciją Vladimirui Putinui. Vladimiras Kramnikas kurį laiką buvo pasaulio čempionu, bet vėliau pralaimėjo rungtynes Vishy Anandui.
  Ir tada atėjo Carlesono karaliavimas. 2010 metais Bobby Fischeris ir Anatolijus Karpovas sužaidė dar vieną mačą. Šį kartą su trumpesne laiko kontrole: pusvalandis per žaidimą. Ir po dvidešimt keturių partijų buvo užfiksuotos lygiosios.
  Ir taip baigėsi jų kovinių žaidimų epopėja... Fišeris netrukus mirė... Taigi jis liko šachmatų pasaulio legenda. Garis Kasparovas emigravo į JAV. Tačiau 2022 m. Vladimiras Vladimirovičius Putinas netikėtai mirė ir Garis Kasparovas grįžo.
  Rusijoje nauji įvykiai, pokyčiai ir daugybė įvairių faktorių... Michailas Mišustinas paleido Navalną iš kolonijos ir paskelbė kursą santykių su JAV gerinimo link...
  Ir tai taip pat pasirodė labai įdomu. Galiausiai išėjo ir Lukašenka. O Wladimiras Klitschko sumušė Foremano rekordą. Ir tai buvo pasiekimas, tiesiog super.
  Rusijoje buvo priimtos kai kurios konstitucijos pataisos, dėl kurių ji tapo atviresnė pasauliui. Jau per Vladimiro Putino laidotuves Bidenas ir Mišustinas susitiko ir susitarė, kad Rusija ir JAV taps draugiškomis partnerėmis, o gal ir sąjungininkėmis. Tada jie pažadėjo surengti viršūnių susitikimą su atviromis durimis. Pasaulis tapo vis stabilesnis ir geresnis. Vladimiro Putino mirtį daugelis sutiko teigiamai. Taip, ir Rusijoje žmonės džiaugėsi - pagaliau gavo laisvę.
  Vladimiras Žirinovskis, vėl dalyvaudamas prezidento lenktynėse, pažymėjo:
  Era mirė, tegyvuoja era!
  Aleksandras Lukašenka pabėgo į Kiniją... Bet Kolka liko Rusijoje. Pasaulis keičiasi į gerąją pusę.
  
  KOMUNISTAMS ZYUGANOVO NEREIKALINGAS
  1996 metų Rusijos prezidento rinkimuose Jelcinas pirmajame ture surinko daugiausiai balsų. O trečią vietą užėmęs generolas Lebedas perėjo į dabartinio prezidento pusę. Komunistų padėtis tapo beviltiška. Ir bent jau paaiškėjo, kad ketverius metus jie prarado galią. Svarbiausioje prezidentūros dalyje. Tačiau vienas protingas komunistas iš Zjuganovo sargybinių nusprendė, kad pats Genadijus Andrejevičius buvo tik vidutinis pėstininkas, kuris partijai mažai reiškia. Ir šiuo metu tai tik trukdo.
  O 1996 metų liepos 1 dieną Genadijus Ziuganovas mirė nuo bombos sprogimo. Ir tai labai pasikeitė. Visų pirma, pagal įstatymą rinkimų kampanija prasidėjo naujai ir turėjo įvykti per keturis mėnesius. O parašų reikėjo surinkti jau pusę milijono. Taigi vėl viskas apsisuko ratu.
  O rinkimų datą turėjo skelbti Federacijų taryba. Ir, žinoma, iki spalio pabaigos.
  B. Jelcino simpatijos bandė skelbti pergalę ir pagal pirmojo turo rezultatus, bet nepavyko.
  Priešingai, Federacijų taryba 1996 m. spalio 29 d. paskelbė naujų prezidento rinkimų datą. Taigi padėtis labai pablogėjo. Žinoma, Vladimiras Žirinovskis ir Grigorijus Javlinskis paskelbė apie norą vėl kautis. Žinoma, turėtų būti ir kandidatas iš komunistų, bet kas? Užvirė vidinė kova. Su B. Jelcinu taip pat yra problemų - sušlubavo sveikata, ištiko ketvirtas infarktas. Tačiau elitas aiškiai nenorėjo stumti Aleksandro Lebedo. Neaišku, ar naujasis diktatorius bus valdomas. Gal pradės plėšyti susietas gijas.
  Aleksandras Lebedas jau eina pareigas... Tokia situacija. Tiesa, komunistai iškėlė Valentino Kupcovo kandidatūrą. Ne pats geriausias pasirinkimas: net vyresnis už Zjuganovą, bet bent jau ne plikas. Ir kartu su juo stulbinanti komunistų partijos galia. Rutskojus perėjo į Kursko srities gubernatoriaus postą. Visi užsakymai pagal užsakymą. Konfrontacija tarp komunistų ir valdančiųjų partijos tęsėsi. Tik Jelcinas jau pusiau miręs. Ir komunistų partija pakeitė arklį. Shilovą pakeitė Mylovas. Ir vis dėlto abu komunistų lyderiai neturėjo charizmos ir ilgai negarsėjo.
  Tačiau Vladimiras Žirinovskis po nesėkmingo pasirodymo gavo antrą šansą. Ir tai jį labai nudžiugino. Ir jis pradėjo daug aktyviau barti Jelciną.
  O pastarieji vis tiek pateko į naujus rinkimus. Prasidėjo antrasis rinkimų kampanijos turas.
  Valentinas Kupcovas ne visai charizmatiškas, bet už jo - kairiųjų partijų galia. Ir parašus jis greitai renka. Javlinskis, gavęs ketvirtą vietą, nori daugiau. O Vladimiras Žirinovskis įsiuto.
  Be to, priežastis rasta. Čečėnai šturmavo Grozno miestą, o Lebedas pasirašė gėdingą pasidavimą. Ir šie susitarimai yra puiki priežastis Žirinovskiui pasivyti.
  Vladimiras Bryntsalovas nebeėjo į rinkimus, matyt, jam užteko šlovės ir populiarumo. Ir Vladimiras Žirinovskis vėl pradėjo mesti arklius, o žiniasklaidos dėmesys ėmė nukreipti į jį. Tada Vladimirui Volfovičiui taip pat buvo atsisakyta registruoti, paskelbus, kad parašai yra netikri. Ir taip pat nemažas skandalas.
  Vladimiras Žirinovskis pakilo... Jis judėjo kaip paleistas tigras. Ir skandalas sekė skandalą... Dėl to Valentinas Kupcovas nuėjo į šešėlį, o propaganda rinkimus sąmoningai sumažino iki Vladimiro Žirinovskio ir Boriso Jelcino konfrontacijos. Taip visiems atrodė ir pelningiau, ir saugiau. Be to, Vladimiras Volfovičius buvo vaizduojamas kaip antrasis Hitleris ir didžiulė grėsmė Vakarams. Ir tai reikia pasakyti rimtai.
  Štai tokia kaliausė imti ir naudoti savo reikmėms. O Valentiną Kupcovą reikėtų kiek įmanoma ignoruoti. Tai buvo tokia gudri Boriso Elcino taktika. Tiksliau - Boriso Elcino komanda.
  O Vladimiras Žirinovskis, žaisdamas kartu su publika, lygino save su Hitleriu. Pastebėjęs, kad Hitleris net neturėjo vidurinio išsilavinimo, o Vladimiras Žirinovskis baigė Maskvos valstybinį universitetą raudonu diplomu. Jis yra toks herojus, Vladimiras Volfovičius. Be to, jei Hitleris, neturėdamas vidurinio išsilavinimo, per pusantro mėnesio užkariavo visą Europą, tai Žirinovskis per tris mėnesius užgrobs visą pasaulį, o visos Žemės planetos tautos dirbs Rusijai!
  Toks karingas impulsas, žinoma, traukė, o kartu ir gąsdino.
  Vladimiras Žirinovskis siautė ir vis labiau ...
  Ir su malonumu jis vaidino kaliausės vaidmenį ir vis labiau skyrėsi. O Vladimiro Volfovičiaus reitingas augo šuoliais. Daugeliui patiko jo karingumas, ypač jaunimui. Ir didžiulis kumščių drebėjimas.
  O Jelcinas vartojo vaistus... Ir retai pasirodydavo viešumoje, ir buvo aišku, kad jam sunku judėti.
  Buvo ir kitų kandidatų į prezidentus - ne tokių iškilių. Jie nevaidino vaidmens. Šakumas, Vlasovas, Fiodorovas į rinkimus neatėjo. Tulejevas gavo NVS reikalų ministro postą, taip pat nedalyvavo rinkimuose. Vietoj Tulejevo komunistų studentu tapo Piotras Romanovas. Ir tai taip pat labai rimta.
  Kai kurie demokratai pakilo į prezidento postą. Be Yavlinskio, savo jėgas nusprendė išbandyti ir Konstantinas Borovojus. Ir jis taip pat sugebėjo surinkti parašus dėl registracijos. Bent jau jis tapo deputatu. Ir pavyko užsiregistruoti. Kiti jau buvo mažai žinomi ir neryškūs.
  Taigi jau Vladimiras Žirinovskis ėmėsi pagrindinio kilimo žmogaus vaidmens. Ne taip, kaip pastarąjį kartą advokato sūnus nepanašus į save! Ne, šį kartą Vladimiras Žirinovskis užsidegė ir baigėsi kaip pragaras. Ir jie visą laiką apie tai kalbėjo.
  Ir jie kalba apie tą, už kurį jie balsuoja... Bet Jelcinas dėl sveikatos kažkaip nesijaudino. Bet jie agitavo už jį. Buvo daug vaizdo įrašų.
  Tai reiškia, kad Jelcinas tapo virtualiu herojumi. Ir tai šaunu... Kaip neįgalus žmogus su keturiais infarktais lipa į prezidento postą. Tačiau apie Jelciną sklando įvairūs gandai. Ir daug rūpesčių...
  O rinkimų baigtis nenuspėjama... Nors daug kalbama, kad Kaukaze dabar viešpatauja taika, iš tiesų ten įvyko gėdinga kapituliacija.
  Vladimiras Žirinovskis vis dažniau atvirai lygino save su Hitleriu ir netgi aiškiai tuo džiaugėsi ...
  Taip viskas eskalavo...Tuo pačiu metu buvo pasirašytos sutartys su Maschadovu ir Jandarbijevu. Lebedas dabar buvo valdžioje ir agitavo už Jelciną. Tik apie patį Jelciną kalbama vis mažiau. Tiesa, kai jiems bus suleisti narkotikų, jis vis tiek išlįs ir pasakys kokią kvailystę, o paskui vėl pasislėps.
  Taip, tai savotiškai juokinga. Kaip rinkimai pradėjo vykti pagal shiza schemą. O Aleksandras Lebedas apie Jelciną kalba daug dažniau, nei pasirodo pats Jelcinas.
  Laikas bėga... ir 1996 m. spalio 29 d. vis arčiau...
  Štai Baltarusijoje Lukašenka taip pat daro perversmą Jelcino stiliumi. Viskas eina autokratijos linkme.
  O diktatorius nuogas!
  Tačiau kad ir kaip B. Jelcino propaganda ir visa ši žiniasklaida stengėsi į antrąjį turą atvesti dabartinį, sergantį ir susikompromitavusį prezidentą bei naująjį fiurerį Vladimirą Žirinovskį, tai vis tiek nepasiteisino. Pagal pirmojo turo rezultatus Valentinas Kupcovas liko antroje vietoje, o Elcino skirtumas buvo tik trys procentai. O Žirinovskis buvo trečias. Akivaizdu, kad pusiau miręs Borisas Nikolajevičius tiesiog fiziškai nepatraukė rinkimų kampanijos ir negalėjo laimėti pirmame ture. Tačiau atrodo, kad valdžia to nori. O dabar situacija smarkiai paaštrėjo.
  Vladimiras Žirinovskis susidūrė su sunkiu pasirinkimu. Remti komunistus arba sunkiai sergantį Jelciną. Vladimirui Volfovičiui komunistai pasiūlė ministro pirmininko postą ir penkias vietas vyriausybėje. Bet Borisas Jelcinas nenorėjo nieko duoti ...
  Ir reikia... Bet Vladimiras Žirinovskis suprato, kad jei laimės komunistai, viskas vėl gali grįžti į vienpartinę sistemą. Todėl Valentinas Kupcovas nenorėjo laimėti. Buvo tokia velniškai sudėtinga situacija, kad ir kur mestum, kur eitum.
  Ir aš nenorėjau eiti į sąjungą su komunistais, o Jelcinas nieko nenori duoti.
  Galiausiai Vladimiras Žirinovskis šiek tiek dvejojo, bet vis dėlto nusprendė, kad būtų puiku būti ministru pirmininku. Ir paragino savo elektoratą balsuoti už Valentiną Kupcovą.
  O 1996 metų lapkritį - antrasis rinkimų turas. Dėl visų bėdų Eltsinas ir Lebedas pradėjo kalbėti atvirai nesąmones, o rublio kursas dolerio atžvilgiu smarkiai krito.
  Valentinas Kupcovas į antrąjį turą pateko kartu su Vladimiru Žirinovskiu. Ir tai tapo jo didmeistrio žingsniu...
  Rinkimai buvo surengti po trijų savaičių... Jelcinas buvo nugalėtas ir valdžia pasikeitė.
  Vladimiras Žirinovskis tapo ministru pirmininku, o Valentinas Kupcovas - prezidentu... Ir į valdžią atėjo Rusijos Federacijos komunistų partija.
  O dabar prasidėjo nauja era. Valentinas Kupcovas, nors formaliai buvo komunistas, iš tikrųjų tęsė ankstesnį kursą. Pasikeitė tik oligarchai. Na, jis irgi ėmė ir per dvi kadencijas referendume atšaukė ribotuvą. Naftos kainos kilo, prasidėjo ekonomikos atsigavimas, Valentinas Kupcovas nesunkiai laimėjo prezidento rinkimus... Užsienio politika buvo nuosaiki ir Valentinas nelipo ant siautėjimo. Bet ir į NATO neįstojo... Taigi viskas vyko įprastomis bangomis. Valentinas nesugniuždė opozicijos, neįkalino oligarchų ir buvo kažkas panašaus į malonų senelį... Jis laimėjo prezidento rinkimus 2000 m. gruodį. Ir 2004 m. Ir 2008 m. O 2012 metais...
  Valentinas Kupcovas paseno ir leido vogti... Ir sutvarkė savo palydą. Ir 2016 metais laimėjo be problemų, bet... 2020 metais atėjo koronavirusas. O Valentinui Kupcovui jau aštuoniasdešimt treji metai. Ir pirmą kartą susvyravo komunistinės Rusijos pelkė. Ir pirmą kartą kilo rimti neramumai ir masinė infekcija. Ir tada tai pradėjo drebinti Rusiją.
  Ir ekonomikoje daugelį metų beveik nulinis augimas. O Valentinas Kupcovas vis labiau panašėjo į velionį Brežnevą. Ir jis ruošėsi savo visiškai pergalei. Tačiau rinkimai vyko švilpiant, triukšmaujant ir masiniams protestams.
  Valentinas Kupcovas pajuto, kad jo sostas dreba... Ir nepakeičiamas diktatorius ėmė mesti kariuomenę į sukilėlius.
  Ir kažkaip numalšino protestus, ir buvo išrinktas septintą kadenciją iš eilės.
  Pasaulyje taip pat buvo įvairių įvykių. Ukrainoje Maidano nebuvo, nes Viktoras Janukovyčius buvo gana lojalus Vakarams.
  Vitalijus Kličko šiek tiek ilgiau buvo pasaulio bokso čempionas. Jis įveiks privalomąjį Stevensoną, o paskui tris boksininkus. Išsilaikys iki 2016 m. pabaigos. Platesnis bronzinis bombonešis iškovojo laikinojo pasaulio čempiono titulą. Ir tada jis paveldėjo Vitalijų Klitschko, kuris baigė karjerą. Wyderiui buvo naudinga vėlesnė kova. O jo nokautų rekordas buvo dar ilgesnis - keturiasdešimt penkios kovos...
  Vladimiras Klitschko šį kartą įveikė Tysoną Fury, o vėliau ir Glazkovą. Tada dar vienas Brownas ir dar trys boksininkai... Bet kova su Weideriu negalėjo įvykti... O Vladimiras Klitschko vis tiek pralaimėjo Anthony Joshua, bet ne 2017 m., o 2019 m. Vis dėlto ir amžius, ir priešas yra alkanas, jaunas, piktas. Taigi Wladimiras Klitschko, nors ir pasiekė keletą rekordų, vis tiek negalėjo tapti neginčijamu pasaulio čempionu. Nors abu broliai pasiekė daugiau nei tikroje istorijoje.
  Ir jų karjera buvo ilgesnė ir daugiau pergalių. Vladimiras Klitschko pasiekė daugybę rekordų ir pateko į šlovės muziejų. Daugelis jį laikė net geriausiu visų laikų sunkiasvoriu boksininku.
  Garis Kasparovas taip pat nebaigė šachmatų karjeros. Ir net nepaisant savo nemažo amžiaus, 2016 metais jis galėjo žaisti pasaulio čempionato rungtynėse su Carlesonu ir net sutrumpino pagrindinį rungtynių laiką iki lygiųjų.
  Buvo ir kitų pakeitimų. Po dviejų Janukovyčiaus kadencijų 2020 metais naujuoju Ukrainos prezidentu buvo išrinktas Vitalijus Kličko.
   Taigi pirmą kartą pasaulio istorijoje pasaulio bokso čempionas tapo šalies prezidentu... O tai irgi įdomu... Nenuimama Lukašenka Baltarusijoje viešpatavo ilgą laiką, bet ir ten buvo neramumų, riaušių. Ir pažadai dėl reformų ir konstitucijos keitimo. Taigi nesigailėkite diktatoriaus malonės - greitai ateis bet kokios tironijos pabaiga.
  Iš Kazachstano Nazarbajevas išvyko ir kol kas ramu, išskyrus koronavirusą.
  Vakcina Rusijoje buvo sukurta labai vėlai. Vis dėlto valdžia sena ir inertiška. O Valentinas Kupcovas vis labiau puola į beprotybę. Ir jie jau jį palaiko.
  Jungtinėse Valstijose Donaldas Trumpas laimėjo antrąją kadenciją. Koronavirusas Ameriką užklupo rečiau nei realioje istorijoje, o juodųjų maišto taip pat nebuvo. Be to, JAV ir Rusija nesusiduria, todėl D. Trumpo žiniasklaida taip pat nespaudė.
  Taigi Donaldas Trumpas eina antrąją kadenciją... O Vladimiras Kličko atsisakė dirbti savo brolio Vitalijaus, kuris tapo prezidentu, vyriausybėje ir ėmėsi bei atnaujino bokso karjerą. O 2021-ųjų rudenį jis efektyviai nokautavo laikinojo pasaulio čempiono titulą turėjusį White'ą. Taigi Wladimiras Klitschko svyravo ties Foremano rekordu. Ir tai yra pagirtina.
  Juolab kad jis jau įveikė Tysoną Fury. O čigonų karalius jau kalbėjo apie kerštą.
  Jis norėjo atsipirkti, tikėdamasis pamatyti, kad Vladimiras Klitschko nebėra tas pats.
  Ir tai yra įdomi kova. Ir iškart visiems keturiems diržams. Ir Vladimiras Klitschko niekada to neturėjo, kad vienu metu taptų pasaulio čempionu visose versijose. O Vladimiras Kličko kovoja su drambliu-liūtu.
  O 2022-ųjų kovą įvyko Wladimiro Klitschko ir Tysono Fury dvikova. Ir ši kova turi būti tiesiog super. Ir užvirė akivaizdi sensacija.
  Vladimiras Klitschko kruopščiai ruošėsi ir buvo motyvuotas kaip niekada anksčiau. Ir jame siautėjo visas uraganas, ir aistros antplūdis.
  Taip ir prasidėjo kova su jebbų šaudymu. Tačiau šis Vladimiras pasielgė daug įvairiau. Ir smogė dešine ranka į kūną. Tysonas Fury to nesitikėjo. Vladimiras Klitschko niekada anksčiau to nedarė. Ir Vladimiras Vladimirovičius taip pat atliko puikų smūgį kaire ranka į kūną. Ir tiesiai į kepenis.
  Na, o Tysonas Fury nesitikėjo tokios apgaulės, kai jie iš visų jėgų trenkėsi į kepenis. Ir nepataikė, ir gavo rimtą smūgį ir nukrito. Ir jis tikrai sugebėjo atsikelti, bet sustingo.
  Ir Vladimiras Vladimirovičius Klitschko užbaigė Tysoną Fury. Ir tai buvo nuostabi ir sensacinga pergalė.
  Vladimiras Klitschko ne tik pagerino Foremano rekordą, bet tarp visų svorio kategorijų tapo vyriausiu absoliučiu pasaulio čempionu. Ir tai, žinoma, yra puikus pasiekimas! Bet jūs taip pat galite gintis ir atkeršyti Tysonui Fury. Bet tik už didelius pinigus. Tysonas Fury to nori.
  O Vladimirui Klitschko buvo pasiūlytas rekordinis mokestis bokso istorijoje daugiau nei trys šimtai milijonų dolerių. Ir tai beprotiška kova. Paprastai tai yra labai šaunu.
  O 2022-ųjų rugsėjį pagaliau įvyko revanšas. Kova tiesiog nuostabi. Abu milžiniški boksininkai daužė vienas kitą. Ir tai buvo kova už galimybę.
  Ir Vladimiras Klitschko vėl laimėjo įspūdingiausioje ir kruviniausioje kovoje profesionalaus bokso istorijoje. Ir tai buvo tiesiog puiku!
  Wladimiras Klitschko taip pat pagerino dar vieną Foremano rekordą gindamas titulą.
  O 2022 metų gruodžio 4 dieną Valentinas Kupcovas savo noru paliko Rusijos prezidento postą būdamas vos aštuoniasdešimt penkerių. Ir užleido vietą jaunesniems kadrams.
  Ir taip istorija sukasi pasaulyje, kuriame senbuviui Genadijui Ziuganovui nebuvo vietos.
  
  JEI NESKELBITE KARO RUSIJAI
  Vokietija Pirmajame pasauliniame kare pasirodė šiek tiek protingiau, ypač karalius Vilhelmas II. Jis nepaskelbė karo Rusijai. Ir tai buvo tikrai stiprus žingsnis. Nikolajus II dvejojo. Ir taip Vokietijos kariuomenė, nesiblaškydama nuo antrojo, rytinio fronto, per dešimt dienų užėmė Belgiją. Ir tada jie apėjo Paryžių, paimdami jį į ringą. Ir anglų-prancūzų kariuomenė buvo nugalėta ir iš dalies pasidavė.
  O carinė Rusija į Pirmąjį pasaulinį karą neįstojo. Prancūzija buvo okupuota. Ir Austrija-Vengrija užpuolė Italiją... Ir tada jėgos buvo nelygios.
  Tačiau jūroje Britanija sugebėjo nugalėti Vokietijos laivyną. Ir karas Vakaruose įgavo užsitęsusį pobūdį. Turkijos ir vokiečių kariuomenė pradėjo veržtis į Egiptą. Ir jie laimėjo. Tada vokiečiai užėmė kolonijas Afrikoje. Svarbiausias momentas buvo Gibraltaro užėmimas. Dėl to vokiečių kariuomenė užėmė Ispaniją. Kastilijos imperijos kariuomenė prieš vokiečius buvo labai silpna. Ir jie užėmė Gibraltarą per skubotą ir greitą puolimą.
  Po to jie užblokavo įėjimą į anglų eskadrilę ir pradėjo užimti Afriką.
  Štai ir carinė Rusija, šiek tiek pagalvojusi, paskelbė karą Britanijai. Tiesą sakant, galite patraukti Iraną, Indiją ir dalį Indokinijos. Ir be didelių nuostolių. O Vilhelmo armija paėmė ir užėmė Portugaliją kartu su visomis jos kolonijomis. Ir tai labai drąsus žingsnis ir labai pražūtingas.
  O carinė Rusija per Iraną persikėlė į Indiją ir toliau į Aziją. Ir Japonija taip pat paėmė ir užpuolė Britaniją. O tai jau rimta. Jie ėmė spausti britus kaip grietinę plakančius sviestą. Ir tai tik pradžia. Čia vokiečiai paleido ir povandeninius laivus - laimei, resursų jiems užtenka. Ir jie pradėjo rengti sprogdinimo atakas Londonui ir pačiai Anglijai, o tai padarė. Vilhelmo valdžia veikė kovingai. Labai kovinga. Atrodė, kad dar šiek tiek ir Britanija parklups ant kelių. Bet tada JAV įstojo į karą. O tai jau rimta. Carinė Rusija užėmė Indiją, Iraną ir didžiąją dalį Indokinijos. Kažką Japonija paėmė Azijoje. Po to samurajus įsivėlė į karą su JAV. Mūšiai vyko jūroje.
  O Vokietija pradėjo oro ir povandeninių laivų ataką prieš Britaniją.
  Palankiausioje padėtyje pasirodė Rusija - kuri beveik be nuostolių užgrobė daug ir dabar pradėjo virškinti savo naujas kolonijas ...
  Ir Pirmasis pasaulinis karas įgavo užsitęsusį pobūdį.
  Japonai jūroje iš pradžių nugalėjo mažiau patyrusius ir įgudusius amerikiečius. Tačiau tada JAV, naudodamosi ekonomine galia, paleido daugybę laivų ir povandeninių laivų ėmė griebtis iniciatyvos.
  Tačiau vokiečiai, valdę Afriką ir beveik visą Europą: Italiją užėmė Austrija-Vengrija, po trejus metus trukusio povandeninio karo sugebėjo išmušti iš Anglijos laivyną ir, užgrobę dominavimą jūroje, išsilaipino savo šalyje. .
  Britai beviltiškai kovojo, mūšiuose naudojo tankus. Bet vokiečiai jau turėjo savo.
  O 1918 metų rugsėjį Londonas žlugo. Ir taip britai tęsė karą iš Kanados. O Vokietija užpuolė JAV. O Pirmasis pasaulinis karas tęsėsi su dideliu kartėliu.
  Kitais 1919 m. iškulti vokiečių povandeniniai laivai ir bandė jį gauti. Tačiau Japonija sumušta jūroje, o JAV - užjūryje. Iki šiol Amerikos lėktuvais pasiekti nepavyko. Ir jums reikia skubiai sukurti didžiulį laivyną.
  Ir mūšiai virto oru ir vandeniu ...
  1919 ir 1920 metai praėjo be didelių pokyčių, su mūšiais jūroje. JAV patyrė didelių nuostolių, bet paskubomis pastatė naujus laivus. Prarasti ir Vokietija kartu su kolonijomis ir Japonija... 1921 metais carinė Rusija, spaudžiama vokiečių, sutiko stoti į karą. Dabar praktiškai visas Rytų pusrutulis buvo prieš JAV.
  1922 m. žiemą caro kariuomenė pradėjo puolimą Aliaskoje. Ir tai buvo stiprus žingsnis, nes teritorija ten beveik arti, tiesą sakant, ribojasi.
  Carinėje armijoje pasirodė geri tankai, kuriuos suprojektavo Mendelejevo sūnus. Taip pat pirmieji pasaulyje sraigtasparniai ir galingiausi bombonešiai su šešiais ir aštuoniais varikliais.
  Ir carinė Rusija jau tapo didžiuliu varžovu ...
  O dabar ant sunkiojo tanko "Petras" - vieno pirmųjų tarp išsipūtusių - kaunasi Alenkos įgula.
  Nepaisant kovo mėnesio šalnų Aliaskoje, merginos kaunasi basos ir vilkėdamos tik bikinį. O tankas Rusijoje labai galingas.
  Alenka šaudo iš galingo ir labai mirtino ginklo ir šypsodamasis sako:
  - Karaliui jie miršta kaip didvyriai, politikui be karaliaus galvoje jie per savo gyvenimą virsta lavonais!
  Anyuta mirktelėjusi savo žiaurius partnerius pažymėjo ir patranka smogė priešui:
  - Nėra nieko kvailesnio, kaip mirti dėl neverto žmogaus, bet dar blogiau yra mirti dėl absurdiškos idėjos!
  Alla taip pat smogė milžiniška jėga, nuogu kulnu įkišusi į ginklo užpakalį ir sušuko:
  -Didžiausias valdovas yra niekas prieš Dievą, o sąžiningiausias politikas, moralinis menkas prieš tikrą žmogų!
  Marija paleido kulkosvaidžių pliūpsnį ir labai agresyviai nupjovė priešus:
  - Sniegas baltas, bet juoduoja nuo pramonės rinkimų, žmogus gimsta švarus, bet išmoksta būti kiaule, išėjęs į politiką!
  Matrena pareiškė, sugniuždydama ją su laukine aistra puolančius amerikiečius:
  - Politikas bando prisistatyti kaip baltas ir pūkuotas, bet iš tiesų jis dygliuotas kaip kaktusas, tik ne dykumoje, o vidury miško, pilno ąžuolų ir nupjautų kelmų!
  Marusya rašė priešą, taip pat šaudė iš patrankos, sunaikindamas amerikiečių bunkerį ir girgždėdamas:
  - Jei nori gyventi kaip baltaodis, daryk tamsius dalykus nežmoniškai nesąžiningai!
  Olimpiada ėmė ir nuspaudė pliką kulną ant pedalų, bandydama pagreitinti savo galingą tanką ir sušuko:
  - Gyvenimas baltaodžiu priklauso ne nuo odos spalvos, o nuo pilkosios medžiagos kiekio galvoje ir ryškaus gabumo gebėjime mulkinti žmones!
  Ir mergina-herojus pratrūks juoktis ...
  Carinė kariuomenė juda per Aliaską... O 1922 metų pavasario pabaigoje jau įžengė į Kanadą.
  Mūšiuose carinė kariuomenė pasirodė visai ne silpna. O merginos kaunasi danguje naikintuvais.
  Anastasija Vedmakova numušė amerikietišką lėktuvą, naudodama nuogus kojų pirštus ir girgždėjo:
  - Laimės ant kraujo negalima pastatyti, bet pinigų pagalba galima bent jau sukurti gerovės iliuziją!
  Akulina Orlova paėmė jį ir plikomis pirštais nukreipė kulkosvaidį į taikinį ir trenkėsi į priešą, išdavė:
  - Vienybę galima lituoti su geležimi ir krauju, bet kraujas kaip rūgštis suės bet kokį metalą, o meilė suriš tokia grandine, kad net titano nesulaužys!
  Margarita Magnitnaja daužė ir sukirto priešą, privertė jį sudeginti ir girgždėti:
  - Velnias kūrė politiką, kad žmonės gautų šiek tiek vilties iš lakštingalų, o iš gaidžių - daug snapų, o politinių varnų giedančių bėdų - nesuskaičiuojama!
  Merginos yra labai išmintingos karės, kuriose tiek daug karščio ir didelio spaudimo.
  Alisa ir Andželika taip pat šaudo ir šienauja priešus.
  Alisa iššovė, numušdama priešą ir išdavė:
  - Šėtonas gimė, kai politikas pirmą kartą pažadėjo neįmanomą net Visagaliam Dievui!
  Andželika nuogais kojų pirštais metė griaunančios galios granatą, draskė amerikiečius ir girgždėjo:
  - Dievo niekas niekada nematė, bet diktatorius visą laiką blyksi ekrane, o ir jis nori tapti panašus į Visagalį, nors pats labiau panašus į plepus juokdarį!
  Alisa vėl metė mirtiną granatą basa koja ir čirškė dantimis:
  - Nėra stipresnio už visagalį Dievą, bet niekšybe politikas yra pranašesnis už velnią ir sugeba pažadėti ką nors, kas nepajėgia Visagalio!
  Andželika taip pat paėmė ir nuogu kulnu išmetė sprogstamąjį paketą ir agresyviai kuždėjo:
  - Jeigu kas nors mano, kad Dievo nėra, žiūrėdamas į mūsų pasaulį, tai iš karto įsitikink, kad Velnias egzistuoja - žiūrėdamas į politikus!
  Čia kaunasi ir Viktorija bei Veronika.
  Viktorija metė pliką, iškaltą pėdą ir suplėšė daugybę priešininkų į suplėšytas dalis:
  - Politikas turi mažiau sąžinės nei molekulės vakuume, bet pažadų daugiau nei lašų jūroje!
  Veronika pastebėjo, šaudydama į priešą, ir paleido bumerangą plikomis kojų pirštais ir vyaknula:
  - Upėje nėra sausų akmenų, politikoje - sąžiningi žmonės, jaučiantys užuojautą tarp diktatorių, o balsuojantys už tuos, kurie neša akmenį širdyje, bus nubausti!
  Stalenida čia taip pat kovoja carinėje armijoje. Ir raudonu krūtinės speneliu ji paspaudė mygtuką ir sucypė:
  - Galima suskaičiuoti visus lašus jūroje, visas žvaigždes danguje, bet politikai duoda tiek rinkiminių pažadų, kad tikslaus skaičiaus visažinis visagalis Dievas nežino!
  Tamara taip pat sumušė jankių kariuomenę. Ji tiksliu smūgiu apvertė "Maccabee" baką ir sušuko:
  - Kai diktatorius iš naujo nustato valdžios sąlygas, taip kontroliuojamų subjektų gyvenimo vertybės nukrenta į nulį, o pažadai nutrūksta!
  Čia kovojo ir Didysis ketvertas.
  Nataša iššovė žaibą iš raudono spenelio, sudegino jankių kareivius ir šaukė:
  - Iš naujo nustatę diktatūros sąlygas, jūs negalėsite ištrinti į nieką, o prisiminimas apie tirono nusikaltimus ir klaidas!
  Zoja taip pat iš braškių spenelio išsprogdino stebuklingą plazminį pulsarą ir sucypė:
  - Diktatorius turi pagaliuką rankose, bet vis tiek jis bus tas, kurio neįvarys į galvijų gardą!
  Augustinas taip pat badė mūšio magijos spindulius iš raudonų spenelių ir sušuko:
  - Dievas davė ne kiaulei ragus, visagalybės diktatorę, nebaudžiamumo politiką, o amžinos jaunystės moterį, bet kiekviena turi galimybę gauti tai, ko nusipelnė!
  Svetlana, juokdamasi, iš savo braškių spenelių paleido visišką sunaikinimą ir ištarė:
  - Vilkas turi iltis, liūtas - nagus, lapė - uodegą, politikas - liežuvį, žmogus - galvą, o kebli kiaulė - bėda - ragai neauga!
  Taigi keturios kovoja kaip merginos yra super...
  O danguje Albiną ir Alviną JAV kulia Vokietijai. Merginos irgi, ką galiu pasakyti - super klasė!
  Albina, basomis kojomis spausdama vairasvirtės mygtukus, numušė amerikiečių lėktuvą ir sušuko:
  - Vilkas maitinamas greitomis kojomis, moteris nuoga ir lieknomis kojomis, vilkas auką kankina iltimis, moterys mirtinai muša ilgais liežuviais!
  Alvina, sutriuškinusi priešą ir numušusi paspausdama nuogą kulną, paėmė jį ir sušuko:
  - Bėgimas prailgina gyvenimą, bet kodėl kiškis gyvena tiek mažai? Nes jis ne bėga, o bėga, o kas pabėga, ilgaamžiškumu nekankina!
  Merginos, žinoma, visiškai sutriuškina amerikiečius danguje. Kanada jau paimta į nelaisvę, o pačioje Amerikos teritorijoje vyksta mūšiai. Čia pasipriešinimas yra nuožmus, bet nepakankamai sisteminis. Bet vis tiek vokiečių ir rusų, o paskui japonų daliniai žengia į priekį. Yra tikras JAV klipas. Ir čia, žinoma, merginos yra pirmoje vietoje kaip kovotojos.
  Nikolajus II apie tai pastebėjo:
  - Mūsų Rusijoje yra moterų,
  Kad jie juokaudami vairuoja lėktuvą...
  Kad visi visatoje gražesni,
  Sudaužyk priešą į gabalus!
  
  Jie gimę laimėti
  Šlovinti Rusiją šimtmečius ...
  Juk mūsų proseneliai,
  Jie iš karto surinko jiems kariuomenę!
  Iš tiesų, tai ir šaunu, ir kovinga... Galiausiai koalicija priartėjo prie Niujorko ir Vašingtono. Ir JAV kapituliavo. Kaip tik 1922 metų gruodžio 25 d. Taip baigėsi Pirmasis pasaulinis karas.
  Pasaulis tapo ramesnis, o kolonijos buvo perskirstytos. Užkariautos šalys-laimėtojai suvirškintos. Viso pasaulio ekonomika sparčiai atsigavo. Ypač sparčiai vystėsi Rusija. Nors, žinoma, amžinos ramybės negali būti...
  Tarp Vokietijos, kolonijas įgijusios Austrijos-Vengrijos ir Rusijos verda naujas karas. Čia svarbu, kurioje pusėje yra Japonija.
  Vokiečiai nori patraukti samurajus į savo pusę, o rusai - į savo pusę. Ir nuo to daug kas priklauso - kas bus nugalėtojas.
  Na, antrasis pasaulinis karas yra kita istorija. Tačiau su tokiomis kovingomis ir kietomis merginomis Rusija iš principo negali pralaimėti. Taigi tegul mūsų merginos būna šlovingos!
  
  KURSK DUT BE ANRO PRIEKIO
  Vienoje iš paralelinių visatų Japonija laimėjo Midvėjaus mūšį - kaip ir turėjo būti su devyniasdešimties procentų tikimybe. Ir tada užėmė Havajų archipelagą. Samurajus smogė ir Indijai. Norėdamas išgelbėti savo didžiausią koloniją, Churchillis buvo priverstas perkelti dalį kariuomenės iš Egipto. Tai lėmė tai, kad operacija "Feglas" buvo atidėta.
  Tačiau tai dar nepaveikė karo eigos rytuose. Vokiečiai buvo sumušti Stalingrade. Raudonoji armija veržėsi į priekį Ukrainoje, bet tada Mainšteinas iš dalies atkūrė padėtį. O fronto linija buvo tokia pati kaip keturiasdešimt trečiaisiais tikrosios istorijos metais.
  Tačiau Egipte Rommelis vis tiek laukė pastiprinimo, įskaitant tankus "Tiger" - trisdešimt visiškai naujų gabalų ir dar keturias vokiečių ir aštuonias italų divizijas. Ir jam pavyko nugalėti vis dar nusilpusius britus, pasiekus Sueco kanalą. Tokiomis sąlygomis Churchillis 1943 m. balandį pasiūlė vokiečiams metų paliaubas. Ruzveltas, kurį jūroje sumušė japonai, o JAV vis labiau kankino didėjantis vokiečių povandeninių laivų skaičius, taip pat siūlė metų paliaubas. O Trečiojo Reicho bombardavimas dar anksčiau sumažino intensyvumą.
  Taip Trečiasis Reichas perėmė Šiaurės Afrikos kontrolę ir išlaisvino rankas vakaruose.
  Ir taip pat superas Johanas Marcelis liko gyvas. Ir tai taip pat yra didelis pliusas Trečiajam Reichui.
  Taigi Hitleris vėl atidėjo operaciją "Citadelė", kad sutelktų ten daugiau pajėgų ir įgytų pranašumą technologijų srityje.
  Keturiasdešimt antrųjų metų pabaigoje Marselis numušė tris šimtus orlaivių ir už tai vėl gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Po to buvo perkeltas į rytų frontą. Kuris pasirodė daug šaunesnis ir ne mažiau sėkmingas Marseliui.
  Tačiau jis toliau kovojo ir už penkis šimtus lėktuvų iki 1943 m. vasaros gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Be to, Marselis gavo Luftwaffe platinos taurę su deimantais už keturis šimtus orlaivių. Taip pat iki rugpjūčio atnešimo
  Numuštų orlaivių skaičius iki šešių šimtų Marselio gavo auksinį karinių nuopelnų kryžių su deimantais. Pirmasis iš Trečiojo Reicho karių, pasiekęs tokį apdovanojimą.
  Nacių puolimas Kursko kalnelyje prasidėjo tik 1943 metų rugpjūčio 1 dieną. Vėlavimo priežastys buvo kelios. Įskaitant norą išbandyti naujausius tankus mūšyje. Ir žinomi ne tik tikroje istorijoje: "Tigras", "Pantera", "Ferdinandas". Tačiau "Liūtas", kurį vokiečiai galėjo paleisti į seriją, dėl to, kad po pergalės Midvėjuje Trečiojo Reicho bombardavimas tapo daug kartų silpnesnis, o Fritz turėjo pakankamai resursų "Liūtui" atnešti. cisternos iki serijinės gamybos. Kiek anksčiau buvo baigti "Tigro" -2 darbai. Realioje istorijoje jis galėjo būti pradėtas masiškai gaminti šešiais mėnesiais anksčiau, tačiau "Panther -2" lūkesčiai to sutrukdė. Šiuo atveju Hitleris davė instaliacijai greitesnį "Tigrą" -2, kad ji būtų įtraukta į seriją. Ir kad Panther -2 būtų tobulesnė, kad su geresne apsauga nesvertų per daug ir būtų žemesnio silueto. Ir, žinoma, pelė. Ši mašina taip pat dėl to, kad sąjungininkai mažiau trukdė vokiečiams, o vėliau visiškai nustojo kištis, taip pat anksčiau buvo sukurta metalo pavidalu ir sugebėjo pereiti į nedidelę seriją.
  Taigi vokiečiai jau rugpjūčio 1 dieną tarnavo: "Pantera", "Tigras", "Tigras" -2, "Liūtas", "Mausas" ir "Ferdinandas". Be to, "Tigras" jau atrodė kaip "Ferdinandas", šiek tiek pasenęs. O devyniasdešimt tonų sveriantis "Liūtas" priminė padidintą "Tigrą" -2. Tik šoniniai šarvai yra 100 mm storesni šlaituose, o pistoletas yra 105 mm storio esant 70EL vamzdžio ilgiui. Tiesa, tikri mūšiai parodė, kad tai 88 mm patranka su 71 el ir greitesnė bei geresnė, nors Liūtas turi ir galingesnių, bet tik penki šūviai per minutę prieš aštuonis ir plius, žinoma, mažesnė sviedinių atsarga.
  Kalibro padidėjimas taip pat yra minusas ...
  Apskritai vokiečiai surinko kolosalias pajėgas... Ir jie sugebėjo įgyti oro viršenybę. Ir Raudonoji armija sukūrė galingą gynybą. Vokiečiai turėjo daugiau tankų, pėstininkų, pabūklų ir ypač lėktuvų nei tikroje istorijoje. Tačiau kartu su Stepių fronto rezervais SSRS surinko daugiau nei du milijonus kareivių ir karininkų, penkis su puse tūkstančio tankų, apie trisdešimt tūkstančių ginklų ir paleidimo įrenginių bei apie tris tūkstančius orlaivių. Ir tuo pačiu labai išvystyta gynyba inžineriniu požiūriu.
  Vokiečiai kartu su sąjungininkais surinko daugiau nei pusantro milijono karių, keturis su puse tūkstančio tankų, šešiolika tūkstančių pabūklų ir dujų paleidimo įrenginių bei apie keturis tūkstančius lėktuvų.
  Taigi "Fritz" turėjo pranašumą tik ore, pasiduodamas sausumos pajėgoms. Ypač artilerijoje. Tačiau, kita vertus, SSRS turėjo didesnį procentą lengvesnių mažo kalibro ginklų. Fritz turėjo didelį pranašumą sunkiuosiuose tankuose ir savaeigiuose pabūkluose. Be to, bendras vokiečių kariuomenės mobilumo lygis buvo aukštesnis. Vokiečiai turėjo pranašumą motociklų ir sunkvežimių bei lengvųjų automobilių skaičiumi. Be to, "Lend-Lease" pristatymai praktiškai nutrūko.
  Taigi pajėgos yra maždaug artimos, o mūšio baigtis neaiški. Vokiečiai gal ir kokybiškesni, bet daug kovinės patirties įgijo ir sovietų kariuomenė. Daugelis SS divizijų.
  Raudonoji armija ginasi. Taigi tikimybė yra maždaug penkiasdešimt penkiasdešimt.
  Rugpjūčio 1 dieną vokiečiams pavyko pasiekti tam tikrą taktinį netikėtumą, bet ne strateginį. Šį kartą naciai sugebėjo aplenkti Raudonąją armiją paslydę dezinformaciją, o artilerijos pasiruošimas neįvyko.
  Tada pajudėjo fašistų monstrai.
  Tanku "Liūtas" važiuoja moteriška Gerdos ekipažas. Merginos pasiruošusios kovai. Kriauklės kaip žirniai atsimuša nuo jų tanko šarvų. Negalite nieko imti jam ant kaktos.
  Gerda paleidžia šūvį nuogais kojų pirštais ir sako:
  - Politikas yra toks mėšlas, kad geriausia iškilti neramiuose rinkimų kampanijos vandenyse!
  Charlotte šaudo paskui ją ir pataiko į sovietų patranką, agresyviai tardama:
  - Politikai, kaip ir vaikai, mėgsta daug kurti, bet skirtingai nei vaikai, jie rinkėjus daro proto našlaičiais!
  Lupanula iš tanko "Liūtas" kulkosvaidžių ir Christina pastebėjo:
  - Politikas savo ilgą liežuvį naudoja kaip tinklą, kad gaudytų rinkėjus laumžirgių sumanumu!
  Magda taip pat paeiliui iššovė iš patrankos, gaudžiant:
  - Politikė yra prostitutė, kurios liežuvis per ilgas, kad teiktų malonumą, o kojos per trumpos, kad stumtų ją į viršų!
  O vokiečių lėktuvai kovojo danguje. Šį kartą ME-309 pateko į seriją, nes sąjungininkai nebombardavo ir tapo lengviau pereiti prie naujo, pažangesnio ir galingesnio orlaivio gamybos.
  ME-309 greitis siekė iki 740 kilometrų per valandą, tai yra gana daug sraigtinių transporto priemonių ir trijų 30 mm pneumatinių pabūklų bei keturių 14 mm kulkosvaidžių. Septyni šaudymo taškai vienviečiam naikintuvui yra daug.
  Žinoma, Johann Marcel yra už konkurencijos ribų, tačiau savo karjerą atvėrė dvi vokietės, tiesiog aukščiausios klasės pilotės: Albina ir Alvina. Ir jie gražūs, ir kovoja ant Kursko bulge basi ir su bikiniu.
  Albina lėkdama numušė sovietinį automobilį ir sucypė:
  - Politikas nori tapti dangiškuoju, bet puikuojasi tik iki padangių, o iš tikrųjų jis yra demonas iš požemio!
  Alvina agresyviai pažymėjo, numušdama kitą Raudonosios armijos lėktuvą:
  - Politikas turi snapą, kuriuo galima pajudinti, ir liežuvį, kuriuo gali dūri, bet šiam plunksnuotam paukščiui trūksta sparnų, kad pakiltų virš savo problemų!
  Albina vėl numušė danguje sovietinį jaką ir sušuko:
  - Politikas yra erelis, ir nėra taip blogai, jei jis be sparnų, daug blogiau, jei jis besmegenis gaidys!
  Alvina ėmė ir paleido aviacijos sviedinius į priešą ir sušuko:
  - Politikas, kaip ir moteris, yra kaprizingas, mėgsta pasiduoti už pinigus, bet sugeba tik pagimdyti valdomus monstrus, ožkas sode ir kiaules kišenėje!
  Merginos iš sovietinės aviacijos padarė gabalą ...
  Albina ant ME-309 nukirto sovietinį automobilį ir pažymėjo:
  - Technika be žmogaus rankų yra mirusi, o be smegenų ji žudo kūrėją!
  Alvina noriai sutiko su tuo, numušdama sovietų fronto bombonešį plikomis kojų pirštais:
  - Jei vadas yra avinas, tai jokia technika, net lapės sugalvota, nepadės laimėti dvikovos su žmogumi, kuris nėra genys!
  Merginos danguje Su Raudonąja armija kovojo kaip lipnios. Vokiečiai sugebėjo įsilieti į sovietų kariuomenės pozicijas. O per pirmas dvi dienas įveikėme penkiolika ar dvidešimt kilometrų.
  Tankas "Maus" mūšiuose dalyvavo pirmą kartą. Jame taip pat yra merginų komanda, kuriai vadovauja Adala.
  Vokiškas automobilis sveria šimtą aštuoniasdešimt aštuonias tonas. Tai gana didelis svoris. Ir juda sunkiai.
  Adala iššauna savo 128 mm pabūklą į sovietines linijas ir šaukia:
  - Jei politikas visada yra kiaulė, tai diktatorius bent kartais yra liūtas, bet kartu nuplėšia nuo rinkėjo riebalus!
  Agata sutiko, iššaudydama savo 75 mm patranką, taip pat naudodama nuogus kojų pirštus:
  - Kareivis tam tikra prasme yra tik pėstininkas šachmatų lentoje, bet jis gali tapti generolu, politikas, net jei būtų svarbi figūra, amžinai liks lapės ir kiaulės mišiniu!
  Tankininkė Matilda svaidėsi kulkosvaidžiais ir čiulbėdama mirktelėjo savo vaikinams:
  - Žmogus turi du pagrindinius priešus: skurdą ir senatvę, bet jei pirmąjį galėjo kai kurie nugalėti, tai nuo antrojo yra tik vienas išsigelbėjimas - mirtis!
  Viola, irgi gražuolė, vairuodama tanką, kuždėjo, apnuogindama dantis, perlų spalvos:
  - Ir karalių, ir vergę moteris pagimdo su skausmu, bet politika pagimdo išdavystę su nepakeliama rinkėjų kančia!
  Dominika, padėjusi įtaisyti sunkų sviedinį į galingą ginklą, gana logiškai pastebėjo:
  - Kai Dievas nori bausti lengvabūdiškai, jis atima protą iš valdovo vienai prezidento kadencijai, bet jei Visagalis nori rimtai bausti, tai iš rinkėjų atimamas pagrįstas pasirinkimas visoms įmonėms!
  Ir mergina pratrūks juoktis. Ir jie gana kruopščiai smogs rusų kariuomenei.
  "Maus", bakas, žinoma, yra didelis ir gerai apsaugotas nuo visų kampų. Bet brangus, sunkus, lėtas. Bet lukštai iš jo liejasi kaip žirniai. Šiuo atžvilgiu šis bakas yra tinkamas proveržiui ir leidžiamas į priekį. Jis tiesiog paėmė jį ir susisprogdino ant minos.
  Agata sarkastiškai pastebėjo:
  - Kai Dievas turi laiko bėdų, rinkėjai neturi pakankamai laiko atgailauti dėl politikų pasirinkimo!
  Adala iš patrankos paleido į sovietų pozicijas, apvertė haubicą ir sušnypštė:
  - Net jei rinkėjas kaktoje yra septynis tarpus, jis vis tiek išrinks politiką su septyniais penktadieniais per savaitę, o vykdydamas rinkiminius pažadus - amžiną poilsio dieną!
  Matilda, rašinėdama iš kulkosvaidžių, "Maus" ropoja prie sovietų kareivių ir žudydama rusus, pastebėjo:
  - Geriau vienas karalius, nei septyni bojarai soste, septynios auklės turi vaiką be akies, septyni bojarai turi valdžią be karaliaus galvose!
  Viola bandė ištraukti tanką iš minų lauko, remdamasi basomis kojomis ir pažymėjo:
  - Net tironija yra geriau nei visiška anarchija, vienas didelis vilkas nužudys mažiau žmonių nei milijonas uodų, persunktų infekcijos!
  Dominyka, pasiduodamas kitam sunkiam sviediniui, gana racionaliai ir išmintingai pažymėjo:
  - Dramblys bijo mažos pelės, didžiulis imperijos diktatorius nukris mažytį nuodų lašelį, o maža bacila paguldys milijardą žmonių!
  Galingasis "Maus" atbuline pavara kažkaip atšliaužė atgal. Naciai buvo pasirengę naujoms pergalėms arba, atvirkščiai, smogimui.
  Kursko išsipūtimas burzgė ir žėrėjo... O mūšiai čia tokie žiaurūs ir įnirtingi.
  Lyg išsiveržiantys lavos srautai. Ir nesustok, nepakeisk kojų...
  Nušvieskite mūsų veidus, blizginkite batus...
  Hitleris kas valandą gaudavo žinių iš fronto. Puolimas vyko ne pagal planą, tačiau naciai įsiveržė. Tankas "Pelė" parodė savo išgyvenamumą. Kaip ir Leo. Tačiau apskritai itin sunkūs automobiliai nėra labai geri. "Pantera" dėl šonų silpnybių nebuvo labai atkakli. Tačiau "Tigras", kuris dėl savo kvadratinės formos buvo laikomas pasenusiu, atrodė visai neblogas. Galbūt geriausias iš visų vokiečių tankų. Ir tai, žinoma, buvo nedidelis Kursko kalno atradimas.
  Danguje dominuoja vokiečiai. O Johanas Marcelis, kaip visada, spindėjo, numušdamas dešimtis rusų. Bet, žinoma, merginos Albina ir Alvinas parodė save stipriai. Taip pat pradėjo kilti naujoji Ace Huffman žvaigždė. Rudelis taip pat sunaikino sovietų tankus atakos lėktuvu. Helga taip pat pasirodė "Focke-Wulf". Mergina taip pat yra labai stiprus asas.
  Ji net pareiškė, pataikydama į kitą sovietų tanką:
  - Šachmatuose laimėti reikia logikos, intuicijos ir išradingumo, politikoje dažnai užtenka vienos niekšybės, nors pergalė visada piro!
  Rudelis su tuo sutiko, jis dar buvo jaunas ir dar nebuvo suluošintas:
  - Karys kare yra panašus į šėtoną, jei ne jėga, tai drąsa, su kuria jis puola prie karo dievo!
  Vokiečiai, žinoma, atkakliai kovoja. Tačiau Raudonoji armija taip pat kovoja kaip titano lydinys. Ir sovietų kovotojai nepasiduoda nė žingsnio, be kovos.
  Alenka taip pat kovoja su savo komanda prieš nacių pleišto viršūnę. O vokiečiai taip mėgsta palaužti priešą.
  Alenka basa mirtinos jėgos koja metė bombą ir kikendamas sušnibždėjo:
  - Žmogus gimsta su noru pažinti išmintį, bet tik ožka gimsta su barzda, ir tai ne visada pažodžiui!
  Anyuta, šaudydama į nacius, su tuo sutiko, basa koja mesdama granatą:
  - Žmogus nori turėti jaučio jėgos, bet asilo protas paverčia jį avinu šašlykui!
  Alla, šaudanti į priešą ir nuogais kojų pirštais mėtanti sprogstamąjį paketą, vyaknula:
  - Pažangai nėra nieko neįmanomo, tik suteikti kiekvienam laimę, jis bejėgis, dėl žmogiško pavydo ir savanaudiškumo visagalybės!
  Marija taip pat sumušė priešą, basa kojos metimu kruopščiai sudaužė tanką ir kuždėjo:
  - Net ir Visagalis Dievas yra bejėgis visiems suteikti laimę, todėl ir Visagalis nerado priešnuodžio tokioms savybėms: kai žmogui visko neužtenka, o atrodo, kad su artimu, taip pat ir su žmona, viskas geriau!
  Marusya iš šio basų merginų bataliono plikomis padais išmetė visą krūvą granatų ir kuždėjo:
  -Tikra laimė yra ne tada, kai turi viską, ko nori, nes tai nerealu net milijardieriui, o kai nustoji pavydėti savo artimui - nors tai dažnai būna fantazija!
  Matrena, ši įdegusi, raumeninga mergina, apsivilkusi tik kelnaites, basomis kojomis paleido sunkų, savadarbį sprogstamąjį anglies paketą ir sušuko:
  - Atrodė, lengviau nugalėti artimo pavydą ir įdėmiai pažvelgti į jo žmoną, tačiau kartais lengviau nuleisti dangų ant žemės, nei nustoti pavydėti dėl kito sėkmės!
  Olimpija yra galinga herojiška mergina, kuri paėmė ir išmetė visą statinę sprogmenų, suplėšė masę nacių ir net apvertė tanką "Panther" ir čiulbėjo:
  - Kaip tu gali nugalėti savyje egoizmą - nustok prisiminti, kad tavo protėvis yra beždžionė, bet atsimink, kad esi sukurtas pagal Dievo paveikslą ir panašumą ir gimei iš Visagalio, o tavo pagrindinis tikslas - tarnauti dangiškiems žmonėms!
  Tačiau Stalenida kartu su basomis kojomis Tamara ir Veronika nusitaikė į 203 mm patranką. Ir kaip tai skleidžiasi pelėms. Teoriškai toks ginklas gali net pramušti šį pabaisą, bet... Sviedinys, nors ir sunkus, nėra šarvų skvarbus, o rikošetai iš šios pabaisos šarvų. Dar 250 mm pasviręs metalas kaktoje. Toks yra Trečiojo Reicho inžinerinės minties kūrimas.
  Steelenida juokdamasi pastebi:
  - Žmogus iš beždžionės progresuoja į visagalybę, politikas kyla karjeros laiptais iš lapės rupūžio, į kiaulių diktatūrą!
  Viktorija, Veronika ir Tamara, ilsėdamosi basomis kojomis, įkišo į ginklą šimto kilogramų sviedinį ir ėmė jį nukreipti.
  Viktorija, ši graži mergina su bikiniu, apnuoginusi dantis, šmaikščiai pastebėjo:
  - Žmogaus gyvenime laukia daug problemų, tačiau po mirties siela dar turi susirasti sau vietos, nuodėmės neįleidžiamos į dangų, o pragare gaidžiai peš!
  Veronika, atsirėmusi nuogus kulnus ant smaragdo spalvos žolės, taip pat sutiko:
  - Kūnas kartais sunkiai nešiojamas, o siela besvorė, jei nuodėmingai gyvenai, rojuje namų nerasi!
  Tamara kikendama, apnuogindama dantis, visai logiškai pareiškė, pūsdama iš dantų kibirkštis:
  - Vyras mėgsta žiūrėti į nuogas moterų kojas, o moteris - vairuoti, prieš tai apsiavė batus iki ausų, o po kulnu nusiplėšė tris vyro odas!
  Stalenida ištiesė dantis baltadantis ir labai agresyviai šypsodamasi, o atsirėmusi nuogais apvaliais kulnais pažymėjo:
  - Vyras po moterišku elegantiško bato kulnu yra daug malonesnis nei po diktatoriaus batu, ypač jei jis yra protingas batas!
  Viktorija kikeno siųsdama sviedinį lanku ir pasakė:
  - Politikas visada yra kuprotas gyvūnas, bet jis turi bendro su kupranugariu tik tiek, kad jis norėjo į mus spjauti!
  Veronika pareiškė agresyviai, mirktelėjusi ir gražiai, labai oriai pasakė:
  - Politikas spjaudosi į mus kaip kupranugaris, bet kartu nori, kad mūsų nugaros sulinktų kaip kupros nusilenkus jo menkavertiškumui!
  Tamara agresyviai pastebėjo, ištraukdama kitą, didžiulį, naikinantį sviedinį:
  - Kupranugaris - dykumos garlaivis, o politikas - kiaulė, kuri žydinčią žemę paverčia dykyne!
  Trečią dieną vokiečiai dar kiek pažengė į priekį. "Pelės", "Liūtai", "Tigrai" ir "Panteros" pradėjo gesti dažniau. Su jais buvo daug šurmulio.
  Gerda pažymėjo siųsdama sviedinį iš patrankos prieš sovietinį bunkerį. Galingesnis vokiškas pistoletas čia buvo efektyvesnis nei maži Panther sviediniai.
  - Kuo sunkesnė vyro mėsa, tuo sunkiau jam tapti svarmeniu moters akyse kaip kūno malonumo instrumentu!
  Charlotte pažymėjo, siųsdama mirtiną sviedinį į sovietų kariuomenės poziciją:
  - Smegenys švelnios liesti, bet turi didesnę skvarbumo galią nei ketiniai kumščiai!
  Kristina apšaudė priešą, išmušė sovietų kariuomenę ir čiulbėdama dantimis:
  - Jei tavo galva tvirtas kaulas, tai padėtis gyvenime bus trapi!
  Magda trenkė į priešą nuogais kojų pirštais, sudaužė jį, apversdama rusišką patranką, ir pastebėjo:
  - Žmogui nėra didesnės proto stiprybės už savo klaidų pripažinimą, tačiau politikui tai nenaudinga, nes jis ganėtinai sąmoningai lepina, o rinkėjas klysta jį pasirinkdamas!
  Merginos yra tokios, kad su jomis negalima ginčytis ...
  Iš sovietų pusės taip pat kovoja dvi moterys snaiperės Alisa ir Anželika.
  Jie taip pat smogė naciams.
  Alisa iššovė ir mirktelėjusi savo partneriui pasakė:
  - Jei tu ąžuolinis martinetas, tai turėtum būti tas pats tambūrų generolas, kaip nuogas karalius, nuo kurio buvo nuimtos drožlės!
  Ir nuogais kojų pirštais ji metė granatą, išdrasdama nacius.
  Andželika taip pat atsitrenkia į Fritzą ir nuogu kulnu pasiduoda mirties sunaikinimui ir girgžda:
  - Politikas savo egoizmu net negali pažadėti nieko naudingo rinkėjui, nes auksinis kalnas, nevertas nė cento, gali tik sutraiškyti!
  Alisa vėl taikliai šovė į priešą, sviedė mirtinai nuogos kojos pirštais ir sucypė:
  - Meluodamas politikas nelygu, teisindamas pažado neįvykdymą, jis išvis virtuozas!
  Andželika kikena, o linija nukerta daugybę fašistų, o iš pliko gražuolės pado skrenda krūva granatų. Mergina riaumoja:
  - Politikas bando meluoti, kad išplėštų liūto dalį, o kiaulė dėl riebių gabalėlių, bet tik apsimeta liūtu, o tikra kiaule!
  
  ČEMPIONO KARPOVO TRIUŽIMAS
  Anatolijus Karpovas 1984 m. trisdešimt pirmame žaidime sugebėjo nugalėti Garį Kasparovą pasaulio čempionato rungtynėse. O rungtynės baigėsi šešetu - nuliu Anatolijaus Karpovo naudai. Trečias atvejis pasaulio čempionato šachmatų rungtynių istorijoje, pasibaigęs sausu rezultatu, kai valdantis pasaulio čempionas nesugebėjo laimėti nė partijos.
  Anatolijus Karpovas taip pat sugebėjo pralenkti Bobby Fischerį ir ELO. Tai buvo fantastiška pergalė, kuria reikia didžiuotis.
  Nusivylęs Garis Kasparovas susirgo depresija ir metė žaisti šachmatais.
  Anatolijus Karpovas tęsė savo pasirodymus. 1986-aisiais jis turėjo dvikovą su Sokolovu. Žaidimas taip pat nuo pat pradžių vyko iki vieno įvarčio, po vienuolikos rungtynių rezultatas tapo: keturi nuliai Karpovo naudai. Ir tik tryliktajame žaidime Sokolovui, pasinaudojus netikėta naujove, pavyko sušvelninti rezultatą. Tačiau Karpovas vis tiek užbaigė savo varžovą keturioliktoje ir aštuonioliktoje partijoje. Šiose rungtynėse daugiausiai dominavo Karpovas. O Karpovas jau yra penkis kartus pasaulio čempionas kaip Michailas Botvinnikas.
  Tačiau 1988 metais įvyko dvikova su Jusupovu. Anatolijus Karpovas buvo laikomas aiškiu favoritu. Jis dar net nėra senas. O Jusupovas jau pralaimėjo Sokolovui, kurį beveik visiškai nugalėjo Karpovas. Ir apskritai jis nebuvo laikomas tokiu super klasės sportininku. Ir pagal reitingą jis gerokai atsiliko nuo Karpovo. Tačiau prieš pražūtingas rungtynes Garis Kasparovas jį net aplenkė.
  Tačiau kova pasirodė daug atkaklesnė. Sensacija kilo nuo pat pradžių, kai pirmavo Jusupovas. Tada Karpovas išlygino rezultatą ir pirmavo dešimtajame geime. Tačiau tryliktasis Jusupovas nugalėjo ir išlygino rezultatą. Ir šešiolika žaidimų padarė sensacingą Karpovo pralaimėjimą su Sicilijos gynyba, taikydamas naują gambitą.
  Ir žengė į priekį! Tai buvo žiauru!
  Karpovui vėl pavyko išlyginti rezultatą tik dvidešimt antroje partijoje... Tada jis pajudėjo į priekį dvidešimt septintoje partijoje. O laimėjęs trisdešimt pirmą partiją, jam pavyko pasiekti penkis tris... Žaidimas tęsėsi labai atkakliai, kol Anatolijus Karpovas padėjo pergalingą tašką keturiasdešimt pirmajame partijoje.
  Rungtynės buvo ilgiausios šachmatų istorijoje - keturiasdešimt vienos partijos ir labai atkaklios. Ir Jusupovas įgijo autoritetą ir pagarbą tokiu kietu nepramušamu pasipriešinimu pasaulio čempionui.
  O Anatolijus Karpovas aplenkė Michailą Botvinniką, tapdamas šešis kartus pasaulio čempionu.
  1990 m. Anatolijus Karpovas vėl žaidė rungtynes dėl pasaulio čempionato. Ir prieš jį yra Vishy Anand. Jaunas šachmatininkas iš Indijos. Aštuoniolikos metų skirtumas. Karpovui greitai sukaks keturiasdešimt. O jo varžovui dar dvidešimt vieneri ir tuoj bus dvidešimt dveji. Kaip tai primena Kasparovą. O Anando įvertinimas neblogas. Ir turnyruose būna didelių pergalių.
  Ir taip prasideda nuožmi kova. Kaip ir tikėtasi, rungtynės su Anandu buvo nepaprastas įvykis. Ir jame kils rimtas muštynės.
  Iš tiesų, iš pradžių Karpovas ir Anandas apsikeitė smūgiais. Tada Karpovas išsiveržė į priekį... Šešioliktajame geime Anandas išlygino... Tik dvidešimt septintoje partijoje vėl buvo priekyje Krapovas... Tada Anandas vėl išlygino rezultatą per trisdešimt antrąjį... Keturiasdešimt pirmajame geime Karpovas vėl pirmavo. Ir laimėjo keturiasdešimt septintą susitikimą, bet Anandas laimėjo keturiasdešimt aštuntą... Po to pirmą kartą šachmatų istorijoje buvo paskelbta trijų mėnesių pertrauka - ilgiausia rungtynių istorijoje.
  Šiose rungtynėse Anandas pademonstravo puikius įgūdžius gynyboje. Ir jis buvo pažymėtas rekordu, ir pasauliniu.
  Po trijų mėnesių rungtynės atsinaujino... Po lygiųjų keturiasdešimt devintose partijose Anandas laimėjo penkiasdešimtąjį. Ir rezultatas buvo išlygintas... sekė dar šešiolika lygiųjų, kol galiausiai Karpovas laimėjo šešiasdešimt septintąją partiją. Ir supermatčas pagaliau baigėsi.
  1992 m. Anatolijus Karpovas bandė sumušti Laskerio rekordą pagal laimėtų pasaulio čempionato rungtynių skaičių. O jo varžovais tapo anglas Shortas. Kuris visai nebuvo laikomas favoritu ir turėjo gana žemą įvertinimą.
  Tačiau Anatolijus Karpovas pralaimėjo du geimus smūgių mainų pradžioje, persvara buvo dviem taškais. Tryliktoje partijoje Shortas sugebėjo padidinti rezultatą keturiais prieš vieną. Ir tai jau buvo sensacija. Dvidešimt ketvirtajame žaidime Short vėl laimėjo, padidindamas rezultatą iki penkių vieneto. O dabar jau dvidešimt septintoji Karpovo dalis mažina atotrūkį. Tačiau per trisdešimt antrąjį žaidimą Shortas įmuša šeštą įvartį ir tampa pasaulio čempionu. Tuo pačiu metu labai įtikinamai - šeši - du! Čia pasirodė tikrai sensacingos rungtynės.
  Tačiau pagal FIDE taisykles Karpovas turi teisę į revanšą. Be to, žaidimas vyksta iki šešių pergalių, o čempionui nėra jokio handikapo.
  Ir kerštas to prašė, nepaisant Trumpo jausmo. O 1993 metais vyksta revanšas.
  Anatolijus Karpovas iš pradžių laimėjo, paskui pralaimėjo. Tada jis laimėjo tris žaidimus iš eilės. Tada dar vienas žaidimas... Rezultatas tapo penkiais vienas... Tada Šortas atkovojo vieną tašką... Tačiau dvidešimt septintoje partijoje Anatolijus Karpovas padėjo pergalingą tašką. Ir vėl skambi pergalė. Ir rezultatas tapo šeši - du, bet jau Karpovo naudai.
  Ir tai darant, Laskerio rekordas sumuštas - tai labai šaunu.
  1994 m. naujos Anatolijaus Karpovo rungtynės. Šį kartą jo varžovas - Gatta Kamsky. Šachmatininkas jaunas ir labai užsispyręs. Amžiaus skirtumas - dvidešimt treji metai. Ir reikia pasakyti, kad Karpovas turi rimtą varžovą.
  Rungtynės Kamskiui prasidėjo ne itin gerai. Po dvidešimties rungtynių rezultatas buvo penki - vienas Karpovo naudai. Tačiau Kamskis laimėjo dvidešimt antrą partiją, dvidešimt ketvirtą ir dvidešimt šeštą - sumažino skirtumą tarp rezultato. Ir visos šios rungtynės buvo žaidžiamos iki laiko kontrolės. Karpovas laimėjo dvidešimt septintą partiją ir tapo devynis kartus pasaulio čempionu. Tai puikus ir rekordinis rezultatas šachmatų istorijoje.
  Anatolijus Jevgenievičius sakė, kad reikia bent dešimt kartų tapti pasaulio čempionu, kad tai būtų sensacija, rekordas ir apvali figūra.
  Tačiau 1996 m. Anandas vėl kovojo su Anatolijumi Karpovu. Šį kartą indas turi aukščiausią įvertinimą pasaulyje. Ir jis auga. O Anatolijui Karpovui jau keturiasdešimt penkeri, ir visi prisimena, kaip kovojo prieš šešerius metus. Kova bus sunki.
  Pirmosios šešios rungtynės buvo žaidžiamos įnirtinga kova. Šachmatininkai laimėjo po dvi partijas... Tada sekė lygiųjų serija ir Anando pergalė tryliktoje partijoje. Tada Višis laimėjo šešioliktą partiją... Ir dvidešimt ketvirtą sicilietėje... Dvidešimt septintajame Karpovas sumažino atotrūkį... Tačiau trisdešimt antrąją partiją laimėjo Anandas. O trisdešimt šeštajame partijoje indas pralaužė Karpovo gynybą ir tapo keturioliktuoju pasaulio čempionu.
  Pralaimėjęs rungtynes rezultatu šeši - trys, Anatolijus Karpovas nusprendė žaisti revanšuodamas. Nauja, šį kartą jau trečios rungtynės pasaulio čempionate.
  Jei tikroje šachmatų istorijoje Karpovo ir Kasparovo akistata buvo rekordiškiausia, tai čia yra Ananda-Karpova.
  Jau sužaistos šimtas trejos rungtynės, tarp jų rekordinis šešiasdešimt septynių dvikovų mačas. Neskaitant turnyrinių. Ir tada yra trečioji beribio rungtis.
  Anatolijus Karpovas, žinoma, pasiruošęs pasinaudoti teise į revanšą. Ir čia vėl dviejų apsiausto ir durklo riterių mūšis.
  1997 metai - Karpovui keturiasdešimt šešeri. O laimėti rungtynes be apribojimų nėra lengva užduotis. Bet tu turi laimėti.
  Kova prasidėjo atsargiai... Pirmos aštuonios partijos baigėsi lygiosiomis. Tada laimėjo Anandas... Tada Vishy laimėjo septynioliktą partiją ir išsiveržė į priekį rezultatu du prieš nulį... Tolesnė pergalė dvidešimt trečiame žaidime.... Ir tik dvidešimt septintajame susitikime Anatolijus Karpovas permušė rezultatą. Kažkaip dvidešimt septintajame žaidime Anatolijus Jevgenievičius visada laimi. O štai nauji žaidimai... Anandas neskuba... Keturiasdešimt pirmame žaidime jis laimi iš keturiasdešimt septinto. O juodu pergalingą tašką deda į keturiasdešimt aštuntą.
  Taip baigėsi rungtynės - trečioji ir paskutinė rekordinė dviejų genijų akistata.
  Anatolijus Karpovas prisipažino, kad jo laikas praėjo, ir jis džiaugiasi, kad į istoriją įėjo kaip devynis kartus pasaulio čempionas ir šios sporto šakos rekordininkas. Iš viso Karpovas dvidešimt metų buvo pasaulio čempionas, nusileidęs tik Laskeriui.
  Ir Garis Kasparovas susidomėjo politika. Buvo tarybos narys. Sukūrė savo partiją - "Mąstanti Rusija". 2000 metais jis kandidatavo į Rusijos prezidentus ir užėmė paskutinę vietą. Ir netrukus jis paliko aktyvią politiką, gavęs postą Užsienio reikalų ministerijoje.
  O naujasis pasaulio čempionas nuo 1996 m. yra Vishy Anand. Induistas sugebėjo išsilaikyti iki 2014-ųjų - aštuoniolikos metų - daugiau turėjo tik Laskeris ir Karpovas! Tačiau Anandas, rungtynes žaisdamas kas dvejus metus, sugebėjo pralenkti Karpovą pagal rungtynių skaičių ir čempionato įvairovę. Tapti dešimt kartų pasaulio čempionu istorijoje ir sužaisti trylika pasaulio čempionato rungtynių.
  Kol jį pakeitė Carlesonas.
  Poveikis pasaulio istorijos eigai pasirodė esąs reikšmingas. Nes visata kitokia, ir viskas po truputį keičiasi. Garis Kasparovas Valstybės Dūmoje sumušė Vladimirą Žirinovskį, dėl ko prarado autoritetą. O 1995 metais vietoj Liberalų demokratų partijos - KRO praėjo rinkimai į Valstybės Dūmą. Ir tai labai pasikeitė. Ypač kalbant apie balsavimą dėl Jelcino apkaltos. Šioje Valstybės Dūmoje buvo pakankamai balsų, ir įvyko apkalta. Jelcinas pasitraukė, o jo įpėdiniu tapo Jevgenijus Primakovas. O Vladimiro Putino fenomenas neįvyko. Pats Putinas atsistatydino iš FSB direktoriaus pareigų
  į verslą. Tačiau jam tai nelabai sekėsi. Ir taip jis liko mažai žinomas pareigūnas.
  Jevgenijus Primakovas prezidento pareigas ėjo dvi kadencijas, o 2008 metais sostą perdavė Lužkovui. Jis valdė iki 2016 m. Taip pat dvi kadencijas, o po jo prezidentu tapo Genadijus Zyuganovas. Rusijos politika buvo laisvesnė, Amerikoje nebuvo tyčiojamasi... Ukrainoje V. Janukovyčius išbuvo dvi kadencijas ir 2020 metais pralaimėjo milijardieriui Porošenkai. Vitalijus Kličko boksavosi šiek tiek ilgiau nei tikroji istorija... Laimės Stevensonas ir dar trys boksininkai, įskaitant Aleksandrą Povetkiną. Ir jis išvyko tik 2016 m., Atsisakęs kovoti su bronziniu bombonešiu.
  Kiek sėkmingiau pasirodė Vladimiras Klitschko. Nugalėjo Tysoną Fury, tada Glazkovą ir Browną. Bet vis tiek, būdamas keturiasdešimt vienerių, jis pralaimėjo Anthony Joshua. Tačiau jis sugebėjo pagerinti Joe Louis rekordą. Ir tai yra jo išskirtinis pasiekimas sporte.
  Krymas liko Ukrainos dalimi. Pasaulis yra ramesnis ir taikesnis. ISIS nepasirodė. Rugsėjo 11-ąją teroristinio išpuolio nebuvo. Talibanas galiausiai nugalėjo šiaurinį aljansą ir perėmė Afganistano kontrolę. Ir dabar yra ramybė. Lukašenka, 2006 m. išdirbęs dvi kadencijas, pagal konstituciją išėjo į garbingą pensiją. Ir buvęs ministras pirmininkas Sidorskis tapo prezidentu. Jis taip pat dirbo dvi kadencijas ir 2016 m. perdavė valdžią Korotkevičiui.
  Viskas pasirodė geriau nei tikroje istorijoje. Pasaulyje net koronavirusinė infekcija neprasidėjo. Ir tai tikrai geras pasiekimas.
  Bobby Fischer šachmatų karjera pasisuko kiek kitaip. Šachmatų monstras, laimėjęs Spassky 1992 m., pakėlė ir žaidė rungtynes su Ljubojevičiumi. Jis nugalėjo jį labiau niokojančiu stiliumi. Tada jis nugalėjo Korčnojų... Taip pat žaidė su Ivančiuku, šį kartą lygiosiomis. O 1999 metais jis žaidė rungtynes su Karpovu iki dešimties pergalių. Su dideliu mokesčiu.
  Net jei ne dėl pasaulio čempiono titulo, šios rungtynės sukėlė didžiulį susidomėjimą.
  Bobis Fischeris laimėjo pirmą partiją... Tada dešimties lygiųjų serija ir atsakant įveikė Karpovą... Tada dar viena lygiųjų serija... Kol Fišeris laimėjo dvidešimt ketvirtą partiją, o Karpovas laimėjo dvidešimt septintą. Tada Fischeris laimėjo iš trisdešimt antrosios partijos. Karpovas laimėjo keturiasdešimt pirmąjį.
  Tada jie apsikeitė smūgiais keturiasdešimt septintoje ir keturiasdešimt aštuntoje dalimis. Ir rezultatas tapo penki - penki... Tada abu šachmatų veteranai ilsėjosi tris mėnesius. Pasiruoškite tęsti kovą. O su Anandu šiose rungtynėse tikrai įmanoma įveikti rekordinį šešiasdešimt septynių partijų skaičių.
  O mokestis už rungtynes taip pat rekordinis. Šimtas milijonų dolerių... Ir, žinoma, ilgos rungtynės skirtinguose miestuose yra pelningiausios. Taigi Bobby Fischeris pateisina lūkesčius išmesdamas tą ar kitą kūgį. Ir retkarčiais rengti skandalus.
  Arba jis ateis su šalmu, arba Karpovai apkaltins jį ekstrasensų naudojimu. Ir tada daugeliu kitų būdų. Ir užsidėjo veidrodinius akinius, bijodamas hipnotizuojančio žvilgsnio.
  Keturiasdešimt devintoji partija nebuvo išimtis. Žvejė, apsirengusi Kalėdų Senelio kostiumu, pradėjo dalinti dovanas. Ir atrodė gana juokingai. Žaidimas baigėsi lygiosiomis... Tada dar dvylika lygiųjų...
  Šešiasdešimt antrame žaidime Fischeris vėl grįžo į žingsnį E-2 - E 4, o Karpovas vėl pasirinko Karo-Kaną. Fischeris sugebėjo rasti atakos postūmį ir įgijo pranašumą. Žaidimas truko beveik šimtą ėjimų, kol Karpovas atsistatydino beviltiškoje padėtyje... Šešiasdešimt septintajame geime Anatolijus Karpovas sugebėjo išlyginti rezultatą. Tada nuo šešiasdešimt aštuntojo partijos buvo sumuštas ankstesnis Karpovo ir Anando rekordas... Ir nusitęsė ilgiausia dvidešimties lygiųjų serija šachmatų rungtynių istorijoje. Kol aštuoniasdešimt aštuntą partiją laimėjo ir pirmavo Bobby Fischeris. Rezultatas buvo šeši - septyni... Ir vėl devyniasdešimt šeši žaidimai ir dar trijų mėnesių pertrauka, lygiųjų serija. Šias ilgiausias rungtynes šachmatų istorijoje nušvietė televizija. Ir sukėlė daug pokštų. Pavyzdžiui, kai buvo įkeltas visas Fišerio ir Karpovo rungtynių žaidimų sąrašas, reikėjo pakeisti laikrodį - krūva knygų iškeliavo į kitą laiko juostą.
  Rungtynės vėl tęsėsi... Fischeris vėl laimėjo 100-ajame partijoje, rezultatas buvo šeši - aštuoni Fišerio naudai. Ir tai yra rimta. Tačiau Karpovas ir toliau laikėsi kaip uola. Ir 111-oje partijoje jam pavyko sumažinti atsilikimą... Tada lygiųjų serija... Ir Karpovas laimėjo 131-ą partiją, išlygindamas rezultatą. Tada iki šimto keturiasdešimt keturių partijų buvo lygiosios. Ir vėl trijų mėnesių pertrauka... Tokios ilgos rungtynės, o rezultatas vis tiek aštuoni aštuoni. Ir dabar, po trijų mėnesių, jis sugrįžo. Ilgiausios šachmatų rungtynės pasaulio istorijoje.
  Ir tai yra labai rimta. Ir gana kietas ir iškilmingas. Ir kolosalios jėgos matomi pasiekimai.
  O dabar atnaujinamos rungtynės dėl pasaulio čempionato... Fischeris net juokavo, kad kai kurie žmonės nesulauks šios akistatos pabaigos. Ir kova pasirodė labai reikšminga.
  Nauja lygiųjų serija buvo ilgiausia šachmatų istorijoje, užblokavusi ankstesnį šios rungties laimėjimą. Ir tik šimtas šešiasdešimt pirmame žaidime laimėjo Anatolijus Karpovas. Liko žengti tik vieną žingsnį. Tačiau per šimtą devyniasdešimt antrąją partiją Bobby Fischeris iškovojo dar vieną pergalę einant į pabaigą ir rezultatas tapo devyni - devyni! Ir vėl trijų mėnesių pertrauka.
  O ilgiausios rungtynės istorijoje truko iki pirmosios pergalės.
  Ir tai apskritai yra super - ir hiper! Visai kaip filmuose! Ir niekas neprilygsta!
  Šį kartą Fischeris ir Karpovas Maskvoje žaidė penktąją rungtynių dalį. Ir reikia vaizdžiai pasakyti - super! O žaidimas toks nuostabus ir kovingas.
  Pasaulio čempionato rungtynės atnaujintos. Tiksliau, tik degtukas už šimtą milijonų dolerių, rekordiškiausias pasaulyje. Ir išėjo su dideliu spaudimu.
  Tiksliau, vėl sekė lygiųjų serija. Didžiausia serija šachmatų istorijoje. Keturiasdešimt septyni vakarėliai. Nors negalima sakyti, kad jose nebuvo kovos. O Bobby Fischeris ir Anatolijus Karpovas ne kartą pakibo ant pralaimėjimo slenksčio.
  Bet keturiasdešimt septyni lygiosios. Įnirtinga kova - be menkiausio kompromiso. Be jokio pasigailėjimo. Ir tuo pačiu be kraujo ir be vienos ar kitos pusės pergalės. Tačiau čia ateina paskutinis du šimtai keturiasdešimtas šių rungtynių žaidimas. Tada galima daryti trijų mėnesių pertrauką. Tik iš kur bus tęsinys? Susidomėjimas rungtynėmis visada didelis, norinčių jas surengti yra daug.
  Daugelis nori šio reginio tęsinio, tai super maratonas. Ir šios nuostabios, nepakartojamos rungtynės. Kuris ką tik tapo super.
  Tačiau Bobby Fischeris turi kitų planų. Jis aiškiai nenori vėl kovoti su Karpovu.
  Ir paskutiniame, baltame žaidime, jis yra pasirengęs dėti tašką. Ir ką? Sėkmės kovotojui!
  Bobby Fischeris sugalvojo naują planą prieš Karpovą. Taip, ėjimas E - Du - E keturi jau vėl pamirštas. O dabar pasirinkimas yra Karpovo. Atpratęs nuo atvirų atsivėrimų ir beveik visą laiką žaidęs uždaras, Anatolijus Karpovas ėmė mąstyti. Aš norėjau žaisti Caro-Kann... Jo karūnos gynyba ir paėmė C-pėstininką, bet jis perkėlė jį dviem kvadratais. Tebūnie Sicilijos gynyba ir tikra kova... Tegul tikra pilnakraujiška mūšio griaustinė paskutinėje Maskvos rungtynių dalyje.
  Bobis Fišeris patenkintas trina rankomis. Jis sugalvojo labai originalų planą. Be pilies, karaliaus pėstininkas pradėjo mesti į mūšį, desperatiškai stumdamas juos į priekį.
  Anatolijus Karpovas priėmė šį iššūkį. Ir jis taip pat buvo pasirengęs kovoti. Nors Fischerio žaidimas atrodė antipozicinis.
  Abu varžovai kovojo labai atkakliai. Fischeris sugebėjo įgyti pranašumą erdvėje. Ir paaukodamas pėstininką, kad išvystytų stiprų puolimą. Anatolijus Karpovas, patekęs į laiko bėdą, keletą kartų suklydo ir gavo šachtą. Taigi rungtynės dėl didelių pinigų baigėsi labai efektyviai. Tai truko du šimtus keturiasdešimt partijų ir tapo rekordu viso šachmatų pasaulio istorijoje. Ir galbūt apskritai ilgiausios rungtynės sporto ir žmonijos pasaulyje.
  Tai tikrai buvo kova... Ir kova yra tai, ko jums reikia!
  Fischeris ir Karpovas į pasaulio visų sporto šakų istoriją pateko ilgiausiomis varžybomis. Ir vienas didžiausių mokesčių sporto pasaulyje. Daugiau gauti galėjo tik profesionalūs boksininkai, o tuo metu tarp jų tokių mokesčių nebuvo.
  Bobby Fischer kaip nugalėtojas gavo du trečdalius piniginio prizo. O Anatolijus Karpovas su trečdaliu uždirbo daugiau nei ankstesnėse rungtynėse. Ir, žinoma, jam tai patinka. Po to Bobby Fischeris nebekoncertavo ir netrukus mirė. Anatolijus Karpovas karts nuo karto grodavo, bet be didelio pasisekimo. Tačiau jie susitiko su Kasparovu 2010 m. Haris jau seniai nežaidė ir buvo treniruotas. Tačiau Anatolijus Karpovas taip pat paseno.
  Taigi šansai buvo maždaug vienodi.
  Rungtynės vyko iki šešių pergalių... Taip pat neribotos ir už didelius pinigus. Nors ir kukliau nei su Fišeriu.
  Iš pradžių Anatolijus Karpovas, kuris per pastaruosius dvidešimt penkerius metus nuo kovos su Kasparovu daug žaidė ir dėl to pirmavo.
  Po pirmųjų devynių rungtynių rezultatas buvo trys - nulis Karpovo naudai. Pirmąją partiją laimėjo Anatolijus Jevgenievičius. Garis Kasparovas, žaisdamas juodaodžiu, iškart ėmė aukotis ir eiti į komplikacijas. Ir pirmose rungtynėse buvo daug netikėtumų. Karpovas padarė pirmąjį ėjimą - E-du - E - keturi, kas jo praktikoje buvo reta. O Garis Kasparovas iš pradžių priėmė ir atsisakė Sicilijos gynybos ir pradėjo judėti visiškai ekstravagantiškai. Pirmiausia jis metė F pėstininką į mūšį, tada žaidė su riteriu ir vėl, reaguodamas į Karpovo žingsnį, metė kaimyninį pėstininką. Ir tada Karpovas paėmė kitą. Nors Garis Kasparovas laimėjo tempą, jis liko dviem pėstininkais žemyn ir su silpnu karaliumi.
  Tai buvo originalus Kasparovo gambitas. Kuriuo atveju leido gauti komplikacijų. Tačiau atlygis jam buvo du pėstininkai ir nelabai saugi karaliaus padėtis. Ir vieno tempo juodu pergalei neužtenka. O baltas turi didelį pranašumą centre. Karpovas, žinoma, išnaudojo savo pranašumą. Bet Kasparovas pralaimėjo... Tada buvo lygiosios ir Karpovo pergalės su White'u septintoje ir devintoje partijose.
  Atrodė, kad istorija kartojasi, tačiau tryliktajame Sicilijos gynybos žaidime Kasparovas pritaikė naujovę ir žaidė teisingesnį gambitą. Ir jam juk pavyko sušlapinti balą... O šešioliktoji dalis taip pat panaikino atotrūkį. Tiesa, septynioliktajame Karpovui vėl pavyko padidinti atsilikimą iki dviejų taškų. O dvidešimt septintoje partijoje rezultatas buvo du - penki. O tai jau rimta. Anatolijus Karpovas, atrodo, norėjo laimėti trisdešimt pirmąsias rungtynes, kaip ir praėjusį kartą. Tačiau šį kartą nepavyko. O Kasparovas laimėjo trisdešimt antrąjį partiją. Toliau žaidimas tęsėsi iki keturiasdešimt septintų partijų, kurias nuvilnijo pavargęs ir jau pagyvenęs Karpovas. Ir keturiasdešimt aštuntoji, kur iš miego pabudęs Garis Kimovičius išlygino rezultatą.
  Tada buvo trijų mėnesių pertrauka... Anatolijus Karpovas ilsėjosi, o štai jie su Hariu įnirtingai kovoja. Anatolijus vaidina Baltą. Ir Karpovas pasirenka Reti atidarymą. Kažkas, kas dar niekada nebuvo grota. Kasparovas taip pat bando žaisti už kanono ribų. Ir jis gauna sunkią poziciją... Žaidimas užsitęsė ilgai. Harry taikliai taikliai vadovavo gynybai. Ir po daugiau nei trijų šimtų ėjimų jis iškovojo lygiąsias. Po to sekė aštuoniolikos lygiųjų serija, įveikusi pirmųjų rungtynių rodiklį... Ir galiausiai baltame žaidime Hariui pavyko pralaužti Caro-Kanno gynybą. Jis padovanojo dvi figūras. Viena tiesa pasirodė beveik iš karto. Tada prasidėjo karaliaus puolimas. Pabaigoje šachmatas Anatolijus Karpovas. Ir galiausiai pasiekė įtikinamą keršto. Net jei su minimalia marža, vienu tašku, prieš prarandant sausą. Bet vis tiek, praėjus ketvirčiui amžiaus, Garis Kasparovas vis tiek keršijo. Ir jo autoritetas labai didelis.
  Gario Kasparovo pergalė įkvėpė Korčnojų mesti iššūkį ir Anatolijui Karpovui. Ir, žinoma, buvo rėmėjų, kurie pasiūlė pasakišką mokestį už rungtynes iki šešių pergalių. Korchnoi yra dvidešimt metų vyresnis už Karpovą. Tačiau, nepaisant vyresnio amžiaus, jis pasirodo labai gerai. Ir taip drąsiai siūlo atkeršyti. O 2013 metais įvyko naujos labai įdomios rungtynės iki šešių pergalių.
  Viktoras Korčnojus prieš Anatolijų Karpovą. Ir tai puiku! Rungtynės vyko Niujorke.
  Nuo pat pirmųjų rungtynių prasidėjo atkakli kova. Karpovas pradėjo su E dviem ir E keturiais. Korčnojus netikėtai sužaidė mėgstamą Karpovo gynybą: Caro-Kanną. Ir reikalas greitai baigėsi lygiosiomis. Tada atėjo Korčnojus. Pirmosios dvylika rungtynių baigėsi lygiosiomis. Ir tada Viktoras Korčnojus tryliktajame žaidime žaidė Sicilijos gynybą ir Naidroffą. Ir dėl to aštrioje kovoje jam pavyko iškovoti įtikinamą Korchnoi pergalę. Vyko abipusė kova su daugybe aukų, gražus išpuolis.
  Šešioliktoje partijoje ir net su White'u Korčnojus vėl laimėjo ir padidino skirtumą bei pranašumą iki dviejų taškų. Atsižvelgiant į tai, kad Korčnojui yra aštuoniasdešimt dveji metai, tada taip, jis yra puikus šachmatininkas! O dvidešimt ketvirtajame žaidime Korčnojus šventė pergalę: rezultatas trys - nulis jo naudai, ir atrodė, kad bus sensacija, o veterano - skambi pergalė. Tačiau Karpovas, laimėjęs dvidešimt septintą partiją, sugebėjo atkurti vienodą psichinę pusiausvyrą. Tada jis laimėjo trisdešimt pirmąją partiją su baltais. O 32-ajame žaidime jis netikėtai pritaikė Sicilijos gynybą ir drakono variantą atviram atidarymui.
  Atsižvelgiant į tai, kad Karpovas dažniausiai laimėdavo "Dragon Variation" žaisdamas už White'o, toks sprendimas turėtų būti laikomas netikėtu. O Karpovas įnirtingoje kovoje sugebėjo perimti iniciatyvą ir susilaukti elegantiško draugo.
  Rezultatas paaiškėjo gana greitai. Tačiau Anatolijus Karpovas vėl prarado savo veiklą ir užsitęsė ilgos burtų serijos. Kol baigėsi keturiasdešimt aštuonios rungtynės ir atėjo trijų mėnesių pertrauka.
  Daugelis gerbėjų buvo nepatenkinti tuo, kad abu kovotojai nebuvo per daug užsidegę kovoti.
  Tačiau po pertraukos vėl mūšis... Korčnojus pradėjo labiau rizikuoti prašydamas bėdų. Ir penkiasdešimt pirmajame žaidime jis iškovojo tokią pat pergalę.
  Ir jis vėl pasirodė... Tačiau penkiasdešimt trečiajame Korčnojus per daug paaukojo, nuėjo per toli ir buvo nugalėtas. Rezultatas buvo lygus... Paskui lygiųjų serija... Abu šachmatininkai elgėsi pasyviai. Ir tik devyniasdešimtajame partijoje Karpovas pagaliau laimėjo. Rezultatas tapo keturi - penki. Ir tai yra rimta. Po devyniasdešimt šešių rungtynių vėl buvo trijų mėnesių pertrauka.
  Korčnojaus ir Karpovo rungtynės buvo labai sunkios. Po pertraukos žaidimas atnaujintas. 101-ajame susitikime Dragon vėl buvo, bet šį kartą Korchnoi turėjo postūmį. Ir taip jis gavo iniciatyvą. Ir jis sugebėjo sukurti nenugalimą ataką prieš juodąjį karalių.
  Vėl atėjo lygiųjų laikotarpis. Rezultatas buvo penki - penki. Bet vis tiek paskutinis žaidimas, šimtas keturiasdešimt ketvirtas iš šio ciklo, buvo lemiamas.
  Karpovas grįžo į E-du-E-keturi. O Korchnoi pasiūlytam atviram variantui jis netikėtai pritaikė Karaliaus Gambitą. Žinodamas Korčnojaus charakterį, Karpovas spėjo, kad pasirinks principingiausią tęsinį ir priims gambitą. Tačiau už tai jis turėjo - stiprią naujovę. Ir prasidėjo įnirtinga ir agresyvi kova. O puolimas prieš juodąjį karalių pasirodė labai stiprus. Dėl to Korčnojus liko be gabalo. Tačiau dar keturiasdešimt penkis ėjimus jis beviltiškai kovojo iki pat šachtos.
  Taigi bandymas atkeršyti Karpovui neįvyko. Tačiau, kita vertus, Korčnojus uždirbo daug pinigų ir pelnė pagarbą už savo bekompromisę kovą.
  Bet tada Anandas nustojo būti pasaulio čempionu ir 2020 m. Anatolijus Karpovas vėl surengė pasaulio čempionato rungtynes iki dešimties pergalių, bet su keturiasdešimt aštuonių žaidimų riba. Iki to laiko Anatolijus Karpovas pagaliau išblėso, o Vishy Anand vis dar buvo stiprus ir puikios formos. Rungtynės vyko Maskvoje. Šiais metais koronaviruso nebuvo ir viskas buvo gana gerai.
  Gal ne Karpovui... Vishy Anand dominavo dvikovoje ir laimėjo žaidimas po partijos... Šį kartą Anatolijus Karpovas nesugebėjo atkakliai pasipriešinti ir, pralaimėjęs dvidešimt ketvirtą dvikovą su White'u, varžybas baigė dešimtu - nuliu. Anando palankumą. Šiose rungtynėse Karpovas tris kartus bandė "Dragon" su juodu ir žaidė su juo. Ir kova vyko iki vieno įvarčio. Tik šešioliktame žaidime su White'u Karpovas gavo progų laimėti, bet ir vėl jų praleido.
  Taigi nebuvo įmanoma išvalyti sąskaitos ...
  Anatolijus Karpovas sakė, kad jis jau atliko savo vaidmenį ir norėjo ... rimčiau imtis politikos. Visų pirma, Zyuganovas, neatšaukdamas ribotuvo per dvi kadencijas ir ketverius metus, ėmėsi to paties nulio. Tai sukėlė didelį visuomenės pasipiktinimą. Jie prisiminė, kad Jelcinas, Primakovas ir Lužkovas apsiribojo dviem kadencijomis. Kodėl Genadijus Andrejevičius nusprendė padaryti išimtį? Be to, Genka nėra už juos jaunesnis. Tačiau Zyuganovas nurodė, kad Bidenas yra net vyresnis už jį. Nors blogo pavyzdžio kartoti neverta. Tačiau Gena - tik valdžios fanatikė. Ir jis nenori išeiti.
  Ir Anatolijus Karpovas nusprendė kandidatuoti į prezidentus. Ir persikėlė į valdžią kaip tankas. Vis dėlto jis yra jaunesnis už Zyuganovą ir dvidešimt metų buvo pasaulio šachmatų čempionas.
  Ir dabar, 2024 m. Rusijos prezidento rinkimuose, Genadijus Andrejevičius Zyuganovas kandidatuoja trečiajai kadencijai. Net jei jam aštuoniasdešimt metų. Seniausias prezidentas ir valdovas Rusijos istorijoje. Aplenkė ir Lužkovą, ir Primakovą. O prezidentas vis tiek lipa trečiai kadencijai. Ir kam to reikia? Jis padarė keletą Konstitucijos pataisų, tarp jų - minimali alga ir pensija neturėtų būti mažesnė už pragyvenimo lygį. Ir jis atšaukė savo terminus. Pats lipa ant trečio.
  O rinkimai nedemokratiški. Valstybės Dūmos partijos gali siūlyti prezidentą ir pan. Tačiau dėl likusių surinkti du milijonus parašų per mėnesį.
  Na, Ziuganovas ėmė ir kišo galvą į prezidentūrą trečiai kadencijai. Tačiau Anatolijus Karpovas stojo į mūšį. Ir jam pavyko surinkti du milijonus parašų. Žirinovskis vėl skuba iš LDPR. Tiesa, iš "Yabloko" jau pasirodė dar vienas - jaunesnis. Iš patronimo taip pat pažengė jauni. Ir dar vienas jaunas milijardierius, ir Anatolijus Karpovas.
  Rusijos ekonomika stagnuoja. Ir Genadijus Zyuganovas beveik visiems trukdė. Taigi rinkimų rezultatas neaiškus. Tiesa, dabartinis prezidentas turi didelę pažangą administracinių išteklių forma. Ir, žinoma, kontroliuojama žiniasklaida. Tačiau to, žinoma, neužtenka užtikrintai laimėti nuo pat pirmojo turo. Nors gal ir užteks. Konkurentai nėra labai stiprūs. Tik iš "Tėvynė - visa Rusija" varžovas yra rimtas Krasnodaro krašto gubernatorius ir labai stiprus verslo vadovas, o kartu ir jaunas. Na, Žirinovskis tėra senas klounas. Ir "Yabloko" niekada daug nesurinko. Milijardierius irgi per daug negaus, juolab kad jis žydas. O kaip Anatolijus Karpovas? Pirmiausia nustebino tai, kad jam pavyko surinkti du milijonus parašų. Antra - buvęs pasaulio šachmatų čempionas įvairiose internetinėse apklausose pradėjo kaupti solidžius procentus. Ir visiems tai buvo netikėta.
  Ir tada Anatolijus Karpovas per rinkimų kampaniją netikėtai užėmė antrąją vietą.
  Ir tai tapo maža sensacija. O gal ne toks mažas. Tada dar sunkiau. Zyuganovas, jau senas, suklupo lėktuvo koridoriuje. Ir jo reitingas pradėjo kristi. Ir ekonomika pablogėjo. Ir visi pavargo nuo valdžioje esančios komunistų partijos.
  Trumpai tariant, ėmė papildyti vis dar geros fizinės formos Anatolijus Karpovas. Ir jo reitingas sparčiai augo. Ir pirmajame rate buvo sensacija. Zjuganovui ne tik nepavyko iškovoti pergalės judesyje, bet ir Anatolijų Karpovą pranoko vos trimis procentais. Ir tai tikrai yra didelė sensacija. Ir kova bus labai sunki. Žirinovskis, žinoma, palaikė valdančiąją partiją ir Zjuganovą. Čia trečią vietą užėmęs Tėvynės atstovas netikėtai palaikė Karpovą. Milijardierius yra penktoje vietoje, taip pat Anatolijui Karpovui. Ir tai labai šaunu.
  O dabar rinkimai ir antras turas. Ir vėl sensacija. Anatolijus Karpovas nugali Genadijų Ziuganovą. Tegul pranašumas mažas, bet vis tiek. Pirmą kartą pralaimėjo dabartinis prezidentas. Ir, žinoma, tai didžiulio masto pojūtis.
  Vakaruose Anatolijaus Karpovo pergalė buvo sveikinama. Ir labai žiauriai. Jie kalbėjo apie naują mąstymą ir apie tai, kad greitai visame pasaulyje ateis komunizmo era, džiaugsmas ir laimė. Ir netrukus bus tiesiog nuostabu, kaip malonu gyventi visame pasaulyje ...
  Anatolijus Karpovas sakė, kad pirmiausia Rusija turi prisijungti prie NATO ir Europos Sąjungos. Ir tai bus labai šaunus ir išskirtinis pasiekimas. Ir kad greitai bus visų baltųjų tautų sąjunga. Naująja JAV prezidente tapo juodaodė moteris. Ir tai taip pat buvo progresyvus žingsnis. Ir kelias į pasaulinę brolystę.
  O Vladimiras Vladimirovičius Putinas tuo tarpu tyliai mirė kalėjimo ligoninėje. Jis buvo įkalintas už vagystę ir mokesčių slėpimą. Taip susiklostė pasaulis...
  Ir kaip tik Anatolijus Karpovas laimėjo trisdešimt pirmąsias rungtynes 1984 metais prieš Garį Kasparovą. Tokie stebuklai vyksta šiame pasaulyje...
  Taip, tegul Vladimiro Putino era greitai baigiasi.
  
  MAINŠTEINO KONTRSTRUOJIMAS IR POSIUKIS KARE
  1943 m. lapkritį per Mainšteino kontrataką, kuri paleido sovietų kariuomenę, vokiečiai sugebėjo pasiekti daugiau. Ir viskas dėl to, kad Stalinas įsakė bet kokia kaina išlaikyti Žitomirą ir uždraudė eiti į gynybą. Dėl to vokiečiai vėl sugebėjo užimti Kijevą, apsupti sovietų dalinius, o paskui juos sunaikinti. Be to, oras pasirodė sausas, o vokiečiai galėjo efektyviau panaudoti jau gausesnius tigrus ir panteras. Dėl to sovietų kariuomenė patyrė triuškinantį pralaimėjimą.
  Stalinas savo ruožtu metė į mūšį naujas pajėgas. Sovietų daliniai perkopė Dnieprą. Bet jie nebuvo pasiruošę, o naciai susibūrė. Ir labai meistriškai tramdė sovietų dalinius. Sausio mėnesį vyko mūšis dėl Dniepro, buvo perkelta daug sovietų kariuomenės. Tačiau Raudonosios armijos puolimas prie Leningrado buvo atmuštas ir užspringo savo krauju. Priežastis ta, kad dalis pajėgų buvo perkeltos į Dnieprą ir panaudotos neefektyviai.
  Trumpai tariant, vokiečiai sugebėjo ištverti žiemą ir išvengti pralaimėjimo. Priekinė linija stabilizavosi. Stalinas vis dar atkakliai bandė įsiveržti į Dnieprą, bet jam nepavyko.
  Naciai žengė keletą žingsnių. Visų pirma, totalinio karo ir darbo jėgos panaudojimo priemonės. Ginklų gamyba Trečiajame Reiche didėjo. Taip pat pasirodė reaktyviniai lėktuvai ir FAA raketos. Nors ir nelabai efektyvu...
  Raudonoji armija niekada negalėjo įveikti Fritz gynybos prie Dniepro. Stalinas, susirūpinęs, kad Amerika ir Didžioji Britanija gali atvykti į Europą anksčiau, padarė riterio žingsnį: pasiūlė Hitleriui šešių mėnesių paliaubas. Fiureris sutiko, bet su sąlyga, kad partizaninis karas bus nutrauktas.
  Su tuo sutiko ir Stalinas. O 1944 metų gegužės 1 dieną rytų fronte buvo užliūlis.
  Sąjungininkai vis dar bandė nusileisti Normandijoje. Tačiau šį kartą bandymas baigėsi triuškinamu pralaimėjimu. O vien tai, kad kaliniai prarado daugiau nei milijoną amerikiečių ir britų karių, yra baisi katastrofa. Po vasaros pralaimėjimo sekė vokiečių puolimas Italijoje. Tai taip pat lėmė sąjungininkų pralaimėjimą ir iš pradžių Neapolio, o paskui Sicilijos užėmimą.
  Pasibaigus paliauboms 1944 m. lapkričio 1 d., vokiečiai buvo visiškai atgavę Vakarų Europos kontrolę. Tokiomis sąlygomis Stalinas pasiūlė pratęsti paliaubas dar šešiems mėnesiams... Hitleris sutiko. Didžiąją Britaniją pataikė balistinės raketos ir Arado klasės reaktyviniai bombonešiai. Ore vokiečiai į seriją paleido ne Focke-Wulf TA-152, o universalų lėktuvą. Kuris pasirodė labai veiksmingas. Ir geriausia visais atžvilgiais. Taip, ir XE-162 kare parodė geriausias savo skrydžio charakteristikas ir didžiulį efektyvumą.
  O pliusas reiškia Trečiojo Reicho povandeninį laivyną. Kuris labai efektyviai paskandino visus fašizmo priešus. Ir ypač miniatiūriniai povandeniniai laivai vienam asmeniui. Jie taip veiksmingai gavo ir JAV, ir Britaniją.
  Po JAV prezidento Ruzvelto mirties naujasis prezidentas Trumenas iškart pasiūlė Hitleriui paliaubas ir apsikeitimą kaliniais. Fiureris su tuo sutiko. O sąjungininkai su Vokietija nuo 1945 m. gegužės 1 d. sudarė karo nutraukimą trejiems metams. Vyko apsikeitimas karo belaisviais, ekonominių santykių atkūrimas. Tačiau rytų fronte karas atsinaujino su nauja jėga. 1945 m. birželio 22 d. naciai pradėjo puolimą centre. Pirmą kartą mūšiuose dalyvavo naujos kartos tankai E-100 ir savaeigiai pabūklai E-10 ir E-25. Tankas E-50 vis dar buvo kuriamas. Tačiau "Panther-2" serijoje pasirodė su mažesniu bokšteliu ir žemu siluetu su 900 arklio galių varikliu ir penkiasdešimties tonų svoriu. Jau buvo kieta. Naujasis vokiškas automobilis "Panther"-2 ir "Panther" F pasirodė esąs geriau apsaugotas ir labiau ginkluotas.
  Kaip savaeigiai E serijos ginklai... Ir naujos kartos reaktyviniai lėktuvai. O Raudonoji armija centre sugriuvo... Vokiečiai sugebėjo prasiveržti per kelias gynybos linijas. Bet tada jie vis tiek buvo sustabdyti. Mūšiuose dalyvavo SU-100. Tačiau jie buvo gana silpni prieš E-100. Vokiečiai sugebėjo beveik visiškai apsupti Smolenską, tačiau pats miestas beviltiškai atsilaikė.
  Stalinas įsakė stovėti iki mirties. Vokiečiai įklimpo centre. SSRS čia turėjo iki dviejų šimtų divizijų ir užėmė pareigas. Tačiau naciai turi apčiuopiamą pranašumą puolimo šautuvų kokybe ir ore su reaktyviniais varikliais.
  Danguje dominuoja liuftvafė. Kalbant apie orlaivių gamybą, SSRS Trečiasis Reichas pasivijo ir gerokai pranoko jį kokybe. Ypač reaktyviuose modeliuose. Pažangesnio XE-262 X su išpūstais sparnais pasirodymas ore sovietų pilotams pasirodė tikras šokas. Ši mašina turėjo daugiau nei 1100 kilometrų per valandą greitį ir turėjo penkis 30 mm lėktuvo pabūklus. Žinoma, sovietų lėktuvai negalėjo atsispirti tokiam dalykui. Taip pat reaktyviniai bombonešiai, kurių tiesiog neįmanoma pasivyti.
  Vokiečiai sustojo 1945 metų rudenį. Ir Raudonoji armija vėl bandė veržtis į priekį. Bet aš susidūriau su galinga gynyba. Fritz turėjo labai gerus savaeigius pabūklus iš E serijos.O rudenį pasirodė pirmoji E-50 modifikacija. Automobilis buvo panašus į Tiger-2, bet su mažesniu ir siauresniu bokšteliu su 200 mm priekiu ir 100 mm šonais. Jos šonai buvo šiek tiek storesni: 100 mm ir 150 mm kakta po dideliais šlaitais. Važiuoklė taip pat buvo lengvesnė ir tobulesnė. O variklis ir transmisija buvo viename bloke, dėl to sumažėjo automobilio aukštis ir sutaupyta ant alkūninio veleno. Pistoletas buvo ilgesnis, 100 EL ir 88 mm kalibro.
  E-50 buvo pavadintas: "Pantera" -3. Jo svoris viršijo šešiasdešimt tonų, tačiau 1200 arklio galių variklis tai kompensavo. "Panther" -3 turėjo tapti pagrindiniu vokiečių tanku - masiškiausiu. SSRS tebeturi svarbiausią T-34-85 serijoje, kuris nė iš tolo neprilygo vokiškajam. O IS-3 ir vėlesnis IS-4 gaminamas mažomis partijomis.
  Žiema praėjo lygioje kovoje - vokiečiai atmušė sovietų puolimą.
  Tačiau jie taip pat nepadarė jokios pažangos.
  Keturiasdešimt šeštų metų pavasarį Smolensko srityje prasidėjo vokiečių kariuomenės puolimas. Kovos ten buvo labai įnirtingos.
  Pirmą kartą mūšyje dalyvavo Gerdos tanko įgula. Jie įstojo į mūšį gegužės 20 d. ir kovojo ant pirmojo eksperimentinio tanko "Tiger" -4. Ši septyniasdešimt tonų sverianti mašina turėjo 250 mm priekinius ir 170 mm šoninius šarvus, kurių aukštis buvo mažesnis nei du metrai. Ir su 105 mm pistoletu, kurio vamzdžio ilgis 100 EL. "Tiger" -4 iš nulinės serijos su 1500 arklio galių varikliu - dujų turbina. O paimti tokį automobilį iš bet kokio kampo sunku.
  
  Gerda nuogais kojų pirštais šovė į priešą ir sušuko:
  - Mūsų armijai tai nerūpi!
  Šarlotė atsidususi, prasiverždama per sovietų trisdešimt ketverius metus, pastebėjo:
  - Rusai nenori pasiduoti! Jie tokie atkaklūs!
  Christina pastebėjo:
  - Šiais metais turime užimti Maskvą! Turime naujų ginklų!
  Magda susprogdino rusų pėstininkus kulkosvaidžiais ir pridūrė:
  - Taip, mes turime tokių diskotekų! Stalinas greitai bus apgautas!
  Iš tiesų, Trečiojo Reicho diskai nebebuvo silpni. Ir jie kruopščiai sutriuškino Raudonąją armiją.
  Štai ant vieno iš jų Gertrūda, plikais pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus, numuša sovietų lėktuvą ir cypia:
  - Pinokis atsirado iš rąsto ir sugebėjo tapti žmogumi, žmogumi, kuris tikėjo, kad politikas duos ąžuolą, ir jie amžinai pašalins nuo jo drožles!
  Eva, taip pat naudodama nuogus kojų pirštus ir taranuodama kitą rusišką automobilį, išdavė:
  - Kai buvo atskleistas pirmasis žmonijos istorijoje svetimavimas, kai mokslininkai nustatė, kad mūsų protėvis buvo beždžionė!
  Gerda, taip pat šaudanti iš patrankos, išdygusi dantis pastebėjo:
  - Tuo, kad žmogus yra Viešpaties Dievo atvaizdas ir panašumas, galima tikėti tik vienu elementu, žiūrint, kaip politikai abejingai reaguoja į rinkėjų maldas!
  Charlotte sprogo jai iš paskos ir pataikė į sovietų patranką, patvirtindama, kad:
  - Politikas moka tik savo kišenę papildyti pajamas, o šiaip gali tik atimti ir padalinti, o pastarąjį visada daro nesąžiningai!
  Kristina iššovė kulkosvaidžių pliūpsnį, nupjovė tuziną sovietų kareivių ir gurguliavo:
  - Diktatorius liaudžiai nepigus, bet anarchiją dar brangiau eiti į šoną, nors tai nieko nekainuoja!
  Magda agresyviai pastebėjo, apnuogindama perlo spalvos dantis ir agresyviai mirktelėjusi:
  - Protingas diktatorius yra geriau nei beprotiška anarchija, todėl tu gali stovėti, bet negali ilgai šokti ant liepsnos!
  Kovų metu vokiečiai iki 1946 m. birželio pabaigos sugebėjo uždaryti žiedą aplink Smolenską.
  Iki šiol ore pirmavo vokiečių pilotas Huffmanas. Už penkis šimtus numuštų orlaivių jis buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais penktosios klasės apdovanojimu.
  Tačiau Albina ir Alvina jį pasivijo. Šios dvi merginos kovėsi vilkėdamos bikinį ir basos, o tai gana efektyvu. Ir jie kovojo beviltiškai, su dideliu spaudimu.
  Albina vienu pliūpsniu numušė tris Rusijos lėktuvus ir kuždėjo, apnuogindama dantis:
  - Politikas yra mažas mopsas, kuris bando įsakinėti didžiulei dramblių tautai, bet tik įvaro jį į sulaužytų pažadų parduotuvę!
  Alvina taip pat davė posūkį nuogių kojų pirštų pagalba ir čiulbėjo:
  - Politikas žada rinkėjui medaus meduolių iki saldžių kalbų ambrosijos, bet gauna tik spurgos skylutę ir supuvusius makaronus ant ausų!
  Merginos, kaip sakoma, sultyse, nors ir pragariškos. Jie sunkiai kovoja!
  Tačiau prieš nacius kovoja ir sovietų lakūnai.
  Anastasija Vedmakova nutraukia nacių lėktuvą ir sušnypščia:
  - Politikas žada medaus upes su želė krantais, tik muses-balsuotojus nuo tokių saldumynų kojomis neša pirmyn!
  Akulina Orlova, daužydama Fritzą ir tuo pat metu naudodama nuogus kojų pirštus, sušuko:
  - Jeigu politikas turi daug saldžių pažadų, tai jam atėjus į valdžią to niekam neatrodys, o ir gyvenimas nepasirodys kaip medus!
  Mirabela Magnetic, beviltiškai kovodama ore, čiulbėjo:
  - Dievas gali viską, jis negali tik politiko padaryti sąžiningu, o jo rinkiminis pažadas gali būti įvykdytas!
  Merginos demonstravo puikią klasę. Tačiau vis tiek nacių beveik neįmanoma sustabdyti.
  Apsupę Smolenską, Fritz patraukė į Vyazmą. Ir iš ten jie staiga pasuko į pietus.
  Mūšiuose dalyvavo įvairių rūšių ginklai. Tankas T-54 dar nebuvo paruoštas masinei gamybai, o vietoj jo buvo aktyviai didinama SU-100 gamyba su galingesniais ginklais, bent kažkaip galinčiais sulaikyti ir pramušti naujausius nacių tankus, net jei pusė.
  Savaeigių ginklų pranašumas, be galingesnių ginklų, buvo gamybos paprastumas. Iš tiesų savaeigiai ginklai yra maždaug trečdaliu pigesni nei tankai su besisukančiu bokšteliu. O aš turiu galingesnį ginklą ir žemesnį siluetą. Tai, žinoma, yra didelis pliusas. Nors, žinoma, tam tikra prasme tankas ir bokštelis, kurį galima pasukti, bus geresni. Tačiau gynybiniame kare, į kurį perėjo SSRS, kur galima šaudyti iš už pasalos, savaeigis pistoletas savo efektyvumu nė kiek nenusileidžia tankui. Taigi SU-100 buvo pradėtas gaminti vis didesniais kiekiais. Tačiau IS-3 gamyba buvo nutraukta, o IS-4 buvo gaminamas nedideliais kiekiais. Ir apskritai kyla klausimas dėl galingesnių IS-7 serijų. Taigi kol kas SU-100 tapo gelbėtoju, kuri galėjo įgelti sumaniai naudojant Panther-3, taip pat buvo pavojinga Tiger-3, kuris yra sunkesnis, bet geriau apsaugotas.
  Elizaveta iššovė 100 milimetrų patranką, pramušė vokišką "Panterą" -2 ir sušuko:
  - Jei politikas yra šakalas, siekiantis valdžios, tai pasiekęs diktatorius - tigras, bet abu vis tiek mieliau rengiasi avies kailiais kaip vilkai!
  Jekaterina taip pat paeiliui šaudė į priešą ir gurguliavo:
  - Nėra tyros sielos politiko, bet jie susitinka su tuščiomis kišenėmis, iš kurių gali tik kiaulę kišti!
  Elena taip pat iššovė iš patrankos, kai atėjo jos eilė, ir pažymėjo, nuimdama nuogą kulną nuo šarvų:
  - Tuščią kišenę galima užpildyti pinigais, tik į tuščią galvą kišamos pjuvenų drožlės iš netikrų politikų pažadų!
  Euphrosinia taip pat paleido šūvį paeiliui. Džiovinimas stovėjo pasaloje ir buvo patogu šaudyti. Tada ji pasakė:
  - Jeigu tau galvoje pjuvenų, vadinasi, esi visiškas kelmas, nuo kurio kasdien nuimamos drožlės ir kas netingi!
  Merginos čia nuodugniai šėlsta ir demonstravo savo nuotaiką. Ir jų džiovinimas veikė puikiai.
  Bet vis tiek turėjau pasiduoti. Vokiečiai pajudėjo ir judėjo į priekį. Ir jėgos atrodė per daug nelygios. Ir ne tik atrodė. Naciai naudojo kariuomenę, suburtą iš visos Europos ir buvusių sovietinių respublikų. Be kita ko, kovėsi ir palydovai. Įskaitant Ispaniją ir Portugaliją, kurios norėjo gauti naujų kolonijų SSRS lėšomis. Ir tai tikrai tapo didele problema.
  Nors šios šalys atrodo mažos. Nors ir Portugalija turi kolonijų.
  Fašistai dabar veržiasi į pietus ir turi sėkmę po sėkmės.
  Dabar Tiger-4 bandomas su nauja, pažangesne modifikacija su 1800 arklio galių varikliu. Ir tai, sverianti septyniasdešimt tonų, suteikia nacių mašinai geras vairavimo savybes.
  Gerda labai tiksliai šaudo iš mirtino ginklo, naudodama nuogus kojų pirštus ir riaumoja:
  - Politikas irgi gimė iš moters, bet tikroji jo motina - melas, o tėvas - velnias, kuris pretenduoja į Dieviškąją garbę!
  Ji šaudė iš patrankos plikomis kojų pirštais ir Charlotte, agresyviai gurkšnodama:
  - Karas moteriškas, išnaikina daug žmonių, nes turi politikė - vyras - keistuolis!
  
  Po to, kai Christina atleido, tai merginos aukso raudonumo plaukais, pažymėdamos:
  - Karas turi nemoterišką veidą, jį išleidęs politikas - gulintį puoduką!
  Magda taip pat po vieną šaudė iš patrankos, ką ji padarė automatiniu režimu - dešimt šūvių per minutę ir pažymėjo:
  - Lapė niekšiška siela, bet graži kiautu, o politikas atrodo kaip mėšlas, o siela kaip kapšelis!
  Naciai judėjo aplink Dnieprą. Ir jiems pavyko beveik iš karto paimti Orelį ir įsiveržti į Donbasą.
  Stalinas išsigando... Bet kol kas jis nieko negalėjo padaryti. Mūšiuose, kol vokiečių technika buvo stipresnė, o naciai tobulino savo reaktyvinius lėktuvus.
  Albina ir Alvina per trumpą laiką viršijo penkis šimtus numuštų lėktuvų ir gavo Riterio kryžiaus Riterio kryžių bei sidabrinius ąžuolo lapus, kardus ir deimantus!
  Albina, vienu sprogimu nukirsdama kelis sovietinius lėktuvus, sušuko:
  - Lapė yra mažas gyvūnas, bet pažaboja didelius gyvūnus su asilo intelektu glostymu ir apsimetinėjimu!
  Alvina, apnuogintais kojų pirštais nukirtusi kitą sovietinį jaką, po kurio sekė LA-7 ir PE-2, čiulbėjo:
  - Lapė nėra didžiausias plėšrūnas, bet jei turite vištienos smegenis, ji prarys žvėrį dramblio smūgiu ir padidins jėgą!
  Taip, prieš tokią merginą Rusijos oro galiai neatsispirti. Tai tik didieji velniai, aukščiausia karo klasė. O naciai tikrai spaudė Rusiją.
  Gertrūda ir Eva skraido diskeliu. Dvi merginos naudojasi laminarine skraidančios lėkštės srove. Ir dideliu greičiu taranuoja sovietų lėktuvus. O žemo lygio skrydžio metu galite laminarine srove įsmeigti bateriją ar net baką į žemę. Arba keli tankai.
  Gertrūda, traiškanti sovietinius automobilius, pastabos:
  - Kare norisi klausytis lakštingalų trilių, bet tavo ausį pasiekia tik varnų kaukimas, pelėdos kaukimas ir geriausiu atveju gegutės ūžesys, kad šiandien tavęs neužmuš!
  Eva, išmušė dar vieną pėstininką, o paskui kelerius metus diskeliui įsmigo bateriją į žemę ir sucypė:
  - Atiduodamas savo balsą gaidžiui, pats rinkėjas tikrai nusileis ir apsivers užpakalį!
  Gertrūda sutiko su tuo:
  - Geriau nesakyk!
  Eva logiškai pridūrė:
  - Politikas-gaidys triukšmingas, bet jo kalbose nesigirdi proto natų, o tiesos lakštingalos!
  Gertrūda sutiko, laminarine čiurkšle nustumdama į žemę porą sovietinių tankų:
  - Gaidys irgi kaip erelis iš paukščių genties, bet pirmiausiai rinkėjus pešasi mintimis apie vištą!
  Nacių spaudimas išaugo...
  Mūšiai užvirė dėl Kursko.
  Vokiečiai bando prasibrauti iki Voronežo. Kurskas puolamas didelėmis pajėgomis. Tačiau drąsios keturios merginos stojo jiems kelią.
  Nataša basa koja metė į nacius granatą ir dainavo:
  - Teisingai...
  Zoja nuogu kulnu padovanojo mirties dovaną ir pridūrė:
  - Priešas...
  Augustinas pasidavė kažkam destruktyvaus ir sušnibždėjo:
  -Galvoja...
  Svetlana nuogais kojų pirštais metė granatą ir cyptelėjo:
  - Ką...
  Nataša basomis kojomis metė porą citrinų ir sušuko:
  - Rusų...
  Zoja taip pat pasidavė kažkam energingam ir mirtinai, cypia:
  - Tvarkoma...
  Augustinas paleido mirtiną, murmėdamas:
  - Priešas....
  Svetlana vėl pasidavė destruktyviai ir vyaknulai:
  - Pertrauka!
  Nataša apsisuko ir sucypė:
  - PSO...
  Zoja taip pat šaudė į juodaodžius užsieniečius, kuriuos naciai užverbavo, ir cypė:
  - Išdrįsk!
  Augustinas kalbėjo su jėga ir įniršiu:
  - Tai...
  Svetlana pasidavė panteros šypsena:
  - AT...
  Nataša basa koja metė granatą ir sušuko:
  - Kovok...
  Zoja plikais pirštais metė mirties dovaną ir sumurmėjo:
  - Puolimai!
  Augustinas sumurmėjo:
  - Priešai...
  Svetlana nuogais padais padovanojo krūvą granatų ir kaip ji rėkia į visas puses:
  - Mes...
  Nataša įsmeigė pliūpsnį ir sušnypštė:
  - Įsiutęs...
  Zoja nukirto nacius ir sucypė:
  - Mušk!
  Augustinas vėl iššovė ir sušuko:
  - Įsiutęs...
  Svetlana šūktelėjo šaudama:
  - Mušk!
  Nataša grakščia, basa koja vėl metė granatą ir čiulbėjo:
  - Mes sunaikinsime nacius!
  Zoja paėmė ir sušnibždėjo:
  - Ateities kelias į komunizmą!
  Ir sviedė citriną nuogais kojų pirštais.
  Augustina paėmė ir išsklaidė linijas, o jos nuogos kojos su niokojamu skraidė palei Fritzą:
  - Išskirsime varžovus!
  Svetlana paėmė jį ir metė pliką kulną, krūvą granatų ir sucypė:
  Sutriuškinkime fašistus!
  O keturi toliau šaudė ir mėtė granatas. Vokiečių E-75 judėjo. Mašina su 128 mm pistoletu. Ir nusišauna.
  O merginos mėtė granatas. Sužlugdė nacius. Ir jie atšovė. Jie pakilo į priekį. Tankai vėl rieda. Perkelia naujausią vokišką "Leopardą" -1. Labai mobilus automobilis.
  Tačiau jo merginos perėmė ir jį išmušė. Jie į gabalus suplėšė mobilią mašiną su dujų turbininiu varikliu. Ir jie susprogdino ją į gabalus.
  Nataša juokdamasi pastebėjo:
  Mes kovojame puikiai!
  Zoya sutiko su tuo:
  - Labai šaunu!
  Augustinas išmintingai pastebėjo:
  - Mes laimėsime!
  Ir ji basa koja paleido prieštankinę granatą. Stipri mergina. Ir ji turi tiek daug proto.
  Svetlana taip pat paleido mirties dovaną basos kojos pirštais ir smogė priešui. Labai agresyvi mergina, akimis rugiagėlių spalvos. Ji turi tokį sąmojį ir jėgą!
  Nataša apsisuko ir nusišypsojo:
  - Už šventąją Rusiją!
  Zoja labai aktyviai šovė ir išsišiepė, rodydama perlinius dantis:
  - Esu tokio lygio karys, kuris neblėsta!
  Augustinas taip pat atleido. Šienavo nacius ir gurguliavo:
  "Aš esu didelių ambicijų karys!"
  Ir ji apnuogino perlinius dantis!
  Svetlana patvirtino:
  - Labai didelės ambicijos!
  Merginos kovojo labai ilgai. Ir, žinoma, jiems pasisekė kariniame darbe. Jie yra be galo nuostabios gražuolės. Išskirtinis protas. Ir jie šaudo pirma klase.
  Elizaveta ir jos įgula SU-100 taip pat kovoja labai desperatiškai ir labai drąsiai.
  Elžbieta taip pat iššovė 100 milimetrų ginklą, naudodama nuogus kojų pirštus ir čiulbėdama apnuogindama dantis:
  - Politikas kaip savo penkis pirštus žino triukus, kaip apgauti rinkėjus, bet visiškai nežino tokių sąvokų kaip saikas ir sąžinė!
  Jekaterina labai agresyviai pastebėjo, taikliai šaudydama į priešus ir šaukdama:
  - Politikas turi svarbiausią pirštą su rodomuoju pirštu, bet su juo gali tik kišti problemas, o liežuviu negalima laižyti įtrūkimų nuo neįvykdytų rinkimų pažadų!
  Elena labai agresyviai pažymėjo, smogdama varžovams pliką kulną:
  - Politikas visiškai neraštingas kūrybos klausimu, bet mintinai žino visus nesėkmių pasiteisinimus!
  Euphrosinia taip pat pastebėjo, šaudydama ir naudodama nuogus nuskustų kojų pirštus:
  - Politikoje, kaip ir šachmatuose, yra stiprių ir silpnų ėjimų, tačiau kiekvienai figūrai nėra aiškių taisyklių, o kas pažeidžia ėjimų tvarką, gauna pranašumą!
  Moterys karės kovoja su pranašesnėmis nacių jėgomis kaip titanai iš raudonojo Olimpo. Ir jie rodo didžiulę stiprybę, drąsą ir didvyriškumą. Ir vis dėlto jie vis dar dainuoja.
  Kurskas sugebėjo kiek sulaikyti nacių puolimą... Ten taip kovoja kariai ir garsusis ketvertas. Jie tiesiog palaidojo pionierius Seryozhka, kuris buvo suplėšytas į gabalus ir vienu balsu pasakė:
  - Drąsūs kareiviai nemiršta, nes dvasios negalima nužudyti, karą paleidę politikai negyvena, nes kai vaikščiojantis lavonas yra kiaulė, tai net ne augmenija!
  Po to - dar viena kova, ir įnirtingos drąsių merginų kovos.
  Nataša basa koja metė citriną ir dainavo:
  -Iš dangaus...
  Zoja taip pat sviedė granatą plikais pirštais ir pasakė:
  - Žvaigždute...
  Augustinas basa koja paleido mirties dovaną ir dainavo:
  - Šviesus...
  Svetlana taip pat sviedė granatą basa koja ir išleido:
  - Kristalinis!
  Nataša apsisuko ir sušnypštė:
  - Aš tau...
  Zoja plikais pirštais paleido mirties dovaną, šnypšdama:
  - Daina...
  Augustinas pasidavė nuogu kulnu, kas neša mirtį, ir sucypė:
  - Dainuosiu...
  Nataška tęsė agresyviai dainuodama:
  - Apie....
  Zoja basa koja sviedė sprogstamąjį paketą, išsklaidydama nacius ir cyptelėjo:
  - Gimtoji...
  Augustina nuogu kulnu padavė krūvą granatų, išdavė:
  - Stalinas!
  Vokiečiai įstrigo mūšiuose dėl neįveikiamo Kursko miesto tvirtovės, tačiau sugebėjo visiškai apsupti miestą. Ir šaudė į jį iš savaeigių ginklų "Shturmlev" ir "Sturmmaus". Nacių jėga didelė.
  Tačiau net maži vaikai kovojo prieš nacius. Berniukai ir mergaitės svaidė savadarbius sprogstamuosius paketus į vokiečių tankus, savaeigius ginklus ir pėstininkus.
  Pionieriai kovojo labai drąsiai. Jie žinojo, ką reiškia fašistinė nelaisvė.
  Pavyzdžiui, mergina Marinka pateko į nacių gniaužtus. Jie sutepė aliejumi basas kojas ir pastatė prie krosnelės. Liepsnos liežuviai kone laižė nuogus, sukietėjusius nuo ilgo vaikščiojimo basomis merginos kulnus. Kankinimas tęsėsi apie penkiolika minučių, kol padai pasidengė pūslėmis. Tada merginos basos pėdos buvo atrištos. Ir vėl jie uždavė klausimus. Jie sumušė mane guminėmis žarnomis ant mano nuogo kūno.
  Tada jie praėjo srovę... Marinka tardymo metu buvo nukankinta iki sąmonės netekimo. Ir tada jie leido jai pailsėti. Kai basos kojos šiek tiek trūkčiojo, jas vėl patepdavo aliejumi ir vėl pakeldavo keptuvę. Toks kankinimas gali būti kartojamas daug kartų. Ir kankinimas srove, ir plakimas guminėmis žarnomis.
  Marinka buvo kankinama šešis mėnesius. Kol ji apako ir papilkė nuo kankinimų. Tada jie ją gyvą palaidojo žemėje. Neiššvaistė net kulkos.
  Pionierius Vasya, naciai plakė karšta viela ant jo nuogo kūno.
  Tada nuogi kulnai buvo apdeginti karštomis geležies juostelėmis. Berniukas negalėjo pakęsti šauksmo, bet vis tiek neišdavė savo bendražygių.
  Naciai jį gyvą ištirpdė druskos rūgštyje. Ir tai yra baisus skausmas.
  Tokie friciai tokie monstrai... Komjaunuolį kankino geležimi. Tada pakabino ant lentynos, pakėlė ir numetė žemyn. Tada jie pradėjo degti įkaitusiu laužtuvu. Krūtys buvo išplėštos žnyplėmis. Tada nosis buvo tiesiogine prasme nuplėšta karštomis replėmis.
  Mergina buvo mirtinai nukankinta... Sulaužė jai visus pirštus ir koją. Kita komjaunuolė Ana buvo nukirsta ant kaladėlės. Ir kai ji mirė, jie sudegino fakelais.
  Trumpai tariant, naciai tyčiojosi kaip galėjo ir kaip norėjo. Jie visus kankino ir kankino.
  Nataša ir jos komanda vis dar kovojo apsuptyje. Merginos mūšyje naudojo nuogas, grakščias kojas, mėtė granatas. Jie kovojo su pranašesnėmis Fritz jėgomis. Jie laikėsi labai drąsiai ir nesiruošė trauktis.
  . 3 SKYRIUS
  Ankstyvas ruduo buvo sausas ir šiltas. Naciai įsiveržė į pietus ir bandė apeiti. Techniniu požiūriu jų ginkluotosios pajėgos yra daug stipresnės. Ir tai yra akivaizdus nacių pliusas. Geriausi ir takni, ir lėktuvai ir kita. O diskotekos yra labai mirtinos.
  O vokiečiai tuo pasinaudoja. Jie vis dar turi vieną lyderį - nepašalinamą fiurerį! Ir tai turi privalumų. Taip pat yra labai gražių ir kietų moterų karių, o tai suteikia pranašumo.
  Gerda, Charlotte, Christina ir Magda važinėja U klasės tanku E-100. Ši transporto priemonė yra kompaktiškesnė, keturiems įgulos nariams. O jo ginklai yra reaktyvinis bombonešis ir universalus 88 milimetrų pabūklas 100 EL - tankų minininkas.
  Kariai eina ir švilpia sau.
  Gerda iššauna ilgą patranką. Smūgiuoja į šoną iš tolo T-34-85 ir čirškia:
  - Mes atiduosime savo širdis už tėvynę,
  O mes kepsime Staliną ir suvalgysime!
  Charlotte iššovė savo raketų paleidimo įrenginį. Ji uždengė sovietinį bunkerį ir cypė:
  - Mes nenugalimi!
  Christina paėmė jį ir urzgė, nuspausdama gaiduką nuogu kulnu:
  - Gausime abiejose!
  Dolbanula ir taikliai bei Magda. Sunaikino sovietinius savaeigius pabūklus SU-152. Ir ji sušuko:
  - Bus laiko, ateis pergalė!
  Gerda šūktelėjo šaudama:
  - Niekas negali mūsų sustabdyti!
  Charlotte patvirtino:
  - Bet Pasaran!
  Raudonplaukis žvėris su Gerda išgyveno visą Pirmąjį pasaulinį karą, pradedant nuo Lenkijos ir baigiant šia gegužės mėnesio puolimu, įskaitant Smolensko puolimą ir kitus žiedinius manevrus. Raudonplaukis velnias daug ką matė.
  Ir pasiruošę kovoti iki galo!
  Christina taip pat šaudo ir apnuogino dantis. Jos plaukai aukso raudonumo. Karo metu merginos nesensta, o galbūt net jaunėja! Jie tokie žiaurūs ir mylintys. Jie apnuogino dantis.
  Ir nė vienos skylės dantyse.
  Magda turi aukso lapų spalvos plaukus. Ir taip pat aktyviai šypsosi. Kieta mergina. Ji turi tokią agresyvią grakštumą ir tūkstančio arklių energiją.
  Gerda, mergina baltais plaukais, šaudo ir šypsodamasi sako:
  - Pasaulyje yra daug gero ir bjauraus... Bet po velnių, kaip ilgai užsitęsė šis karas!
  Charlotte sutiko su tuo:
  - O iš tikrųjų antrasis pasaulinis karas užsitęsia per ilgai. Visos muštynės, muštynės... Tai tikrai vargina!
  Christina judėjo basa koja palei šarvus ir sušuko:
  - Bet Britanija vis dar nenugalėta!
  Magda šaudė į rusus ir urzgė:
  - Reikia nugalėti! Tai mūsų credo!
  Gerda sušnypštė, šaudydama į rusus, apnuogindama dramblio kaulo dantis:
  - Mums reikia pergalės!
  Pakliuvom ir Charlotte, sušuko:
  - Vienas už visus, už kainą neatsilaikysime!
  Raudonplaukė ir auksinė žvėrelė Kristina sušuko:
  - Ne! Nestovėkime!
  Magda pakštelėjo raudonomis lūpomis čiulbėdama:
  - Į parduotuvę einame ne dėl kainos!
  Ir auksaplaukė harpija iššovė.
  Gerda pataikė ir į rusų tankus. Atsitrenkė į mašiną ir sušuko:
  - Mes stipriausi pasaulyje!
  Charlotte pridūrė dainuodama kartu:
  - Visi priešai mirksta tualete!
  Christina palaikė dainos impulsą:
  - Tėvynė ašaromis netiki!
  Magda tęsė dainuojamu balsu:
  - Ir mes duosime visiems komunistams į smegenis!
  Ir merginos mirktelėjo viena kitai. Paprastai jie turi gerą baką. Tik iš tolo sunku prasibrauti pro IS-4 kaktoje. Dar 250 mm storio priekiniai šarvai. Bet juk vokiečiai turi sunkų sviedinį, bet su urano šerdimi. O juodaodžių kariuomenėje daug. Kurie kovoja su pašėlusiu įniršiu. Ir ne visi gali su jais konkuruoti.
  Merginos įpratusios kautis basomis. Net Lenkijoje jie buvo tik su vienu bikiniu ir basi.
  Kai plikas padas liečiasi su žeme, jis atjaunėja. Galbūt todėl merginos nesensta! Nors laikas bėga! Kariai, sakykime, labai didvyriški.
  Jie padarė tiek daug žygdarbių, bet kovoja kaip paprasti kareiviai. Ir visada tik su bikiniu, ir basomis. Žiemą jiems net malonu pliaukštelėti basomis kojomis ant sniego pusnių.
  Gerda fotografuoja ir dainuoja:
  Eisime per ugnį ir vandenį!
  Šarlotė savo bombonešiu šaudė į rusus ir pasakė:
  - Šlovė prūsų tautai!
  Christina taip pat iššovė ir sucypė:
  Mes valdysime planetą!
  Magda prikalė ir patvirtino:
  - Būtinai padarysime!
  Gerda vėl pataikė į sviedinį ir sucypė:
  - Net napalmas mūsų nesustabdys!
  Charlotte sutiko su tuo:
  - Ir net atominė bomba, kurios mes nebijome!
  Christina nutilo ir atsakė:
  - Amerikiečiams nepavyko sukurti atominės bombos! Tai blefas!
  Magda sušuko į viršų:
  - Pasaulis negali pabėgti nuo naujos vokiečių tvarkos!
  Vokiečiai rugsėjį iš pietų veržėsi aplink Kurską. Jų tankų kolonos yra stiprios, o Afrikoje ir arabų šalyse yra daug pėstininkų. Fritzus paima skaičius.
  Be to, Vokietija buvo apginkluota diskotekomis, nepažeidžiamomis šaulių ginklų.
  Dvi merginos Albina ir Alvina skrenda pas save ant tokios skraidančios lėkštės. Dėl stiprios laminarinės srovės jie yra nepažeidžiami. Tačiau jie negali šaudyti patys. Tačiau dėl didžiulio greičio jie gali aplenkti ir taranuoti sovietinius lėktuvus.
  Albina, lenkdama diskelį, pastebėjo:
  - Geležies technologija, tikrai reikalinga ir labai naudinga!
  Alvina kikeno, išskyrė dantis ir sušnypštė:
  - Bet viską sprendžia dvasia!
  Albina pasakė:
  - Labiausiai nei tai, nei tai yra būtent kovinė dvasia!
  Abi merginos yra šviesiaplaukės ir dėvi bikinius. Labai gražus ir basas. Kai karys be batų, jai pasiseka. Dabar merginos tokios spalvingos ir nuostabios.
  O prieš eidamos į kovą gražuolės tikrai pasidarbuos su liežuviu vyriškai tobulai. Tai taip malonu ir suteikia energijos. Karės moterys mėgsta gerti iš stebuklingo indo. Tai jiems tikra kūno šventė.
  Štai kokios geros merginos.
  Alvina numušė du naujausius sovietų propelerius Yak-15 ir tviteryje paskelbė:
  - Šlovinga mūsų medžioklė!
  Albina patvirtino taranavimą ir išdavė:
  Ir tai niekada nebus paskutinis!
  Alvina numušė dar tris sovietų atakos lėktuvus ir girgždėjo:
  - Taip, jūsų nuomone, Dievas myli Vokietiją?
  Albina abejodama papurtė galvą.
  - Matyt, nelabai!
  Alvina nusijuokė ir vėl paklausė:
  - Kodėl taip manai?
  Albina taranavo du sovietinius automobilius ir girgždėjo:
  Karas tęsėsi per ilgai!
  Alvina logiškai pastebėjo:
  - Bet mes ateiname!
  Albina nusišypsojo ir sušuko:
  - Taigi pergalė ateis!
  Alvina drąsiu manevru numušė keturis sovietų orlaivius iš karto ir sucypė:
  - Tikrai ateis!
  Albinai reikėjo priminti:
  - Po Stalingrado karas vyko ne pagal taisykles ...
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Tai tikrai prieštarauja taisyklėms!
  Albina susierzinusi sucypė:
  - Pradėjome pralaimėti!
  Alvina susierzinusi sucypė:
  - Būtinai turiu!
  Albina taranavo dar kelias sovietines mašinas ir girgždėjo:
  - Ar tai ne mūsų problema?
  Alvina numušė porą rusų naikintuvų ir ištarė:
  Manėme, kad padėtis beviltiška!
  Albina mėsėdžiai nusišypsojo ir sušnypštė:
  - Ką mes dabar matome?
  Alvina apgailėtinai tviteryje parašė:
  - Kažkas nepajudinamo ir nepakartojamo!
  Albina sužibėjo perliniais dantimis ir atsakė:
  - Tai, kad laimi Trečiasis Reichas!
  Alvina numušė dar porą sovietų puolimo lėktuvų ir išvežė:
  - Tikrai turi laimėti!
  Merginos susiraukė. Vienu metu jie dirbo, o oficialiai - karių viešnamyje. Daugelis vyrų perėjo per save, ir ne tik baltoji rasė. Ir jiems tai labai patiko. Na, kaip tai malonu kūnams. Bet tada paleistuvės pateko į sovietų puolimą. Jie buvo paimti į nelaisvę. Na, karštakošiai manė, kad bus išprievartauti. O štai velnias du!
  Jie privertė paleistuves kasti apkasus ir apkasus. O buvusioms naktinėms fėjoms tai nelabai patiko. Taigi jie visi galėjo pabėgti. Jie suviliojo sargybinius.
  Ir jie prisiekė atkeršyti rusams.
  Ir jie kovojo prieš Rusiją. Tai yra prakeikti...
  Albina išmetė dar kelis rusiškus automobilius ir sumurmėjo:
  - Dar gali gyventi su vyrais!
  Alvina su tuo sutiko:
  - Net neįmanoma, bet reikia!
  Albina atkišo dantis ir atsakė:
  - Bet vis tiek... Smagu žudyti.
  O merginos diskelio judesiu numušė dar penkis sovietinius automobilius.
  Alvina nusijuokė ir pasakė:
  - O kada karti?
  Albina nuvertė dar šešis automobilius ir atsakė:
  - Po pergalės ištekėsiu! Ir pagimdykite dešimt vaikų!
  Ir abi merginos prapliupo juoktis.
  Ir jie dainavo;
  Mes esame fašizmo tikėjimo riteriai,
  Nušluostykime komunizmo kovotojus į dulkes!
  Ir kaip jie juokiasi, siūbuodami kalnus su balta viršūne.
  Naciai sugebėjo apeiti Kurską ir užėmė Belgorodą. Kilo grėsmė ir Leningradui. Padėtis apskritai yra kritinė. Nors ir ne katastrofiška. Tačiau SSRS nebeliko per daug rezervų. Ir nežinia, kiek dar Rusija galės atsilaikyti. Taip, ir vokiečiai nukraujuoja ir išsekę.
  Bet Krautai turi keturias mergaites ir tokius kurtus.
  Gerda iššovė iš patrankos ir pataikė į IS-4 į korpuso dugną ir čiulbėdama mirksėjo safyrinėmis akimis:
  - Ne, juk Dievas myli Vokietiją! Tikrai laimėsime!
  Charlotte su tuo sutiko:
  - Negalime pralaimėti! Greitai išvažiuosime į Kalininą, o Maskva bus už akmens!
  Christina apnuogino perlines žnyples ir sušuko:
  - Eime ten, bus laiko iki Vladivostoko!
  Magda su apgailestavimu pažymėjo:
  - O japonai jau nugalėti. Tai labai rimta, praradome svarbų sąjungininką.
  Gerda išmušė naują sovietinį tanką ir sucypė:
  - Galime ir be jų!
  Šarlotė nusijuokė ir pastebėjo:
  - Jei mažylis šypsosis, gal viskas susitvarkys!
  Christina rimo išdavė:
  - Nuo šypsenos plyšo begemotas!
  Magda ją palaikė:
  - Mergina turi labai godžią burną!
  O kariai paėmė ir prapliupo juoktis. Jie turi putojančios energijos, galima sakyti, ir apstu!
  Gerda vėl šovė į sovietų mašinas ir šaukė:
  - Kitas šimtmetis bus mūsų!
  Charlotte taip pat pasisakė ir patvirtino:
  - Bus skrydžiai į kosmosą!
  Christina lengvai tai patvirtino:
  - Skriskime į kosmosą!
  Magda iššovė iš bombos paleidimo ir išdavė:
  - Sėdi žvaigždžių lėktuve!
  Gerda iškišo liežuvį ir sucypė:
  - Naujame amžiuje valdys Trečiojo Reicho imperija!
  Charlotte su agresyvia šypsena patvirtino:
  - Ir ketvirtą taip pat.
  Po to gražuolė vėl apvertė sovietinį tanką.
  Kristina, ši velniška karė, kibirkščiuojanti perliniais dantimis, sucypė:
  - Taip, tegul būna nauja tvarka! Ir šlovė Didžiajai imperijai!
  Magda su pašėlusiu įniršiu patvirtino:
  - Šlovė imperijai!
  Gerda vėl iššovė ir pasakė:
  - Šlovė ir mums!
  Ir, matyt, mergina gavo.
  Gvozdanula ir Šarlotė. Ir labai taikliai. Tarybiniam tankui pervėriau tiesiai į šoną. Tada ji čiulbėjo:
  - Kovojame dėl naujos tvarkos!
  Magda, šaudydama ir mušdama varžovus, patvirtino:
  - Ir be jokios abejonės mes tai pasieksime!
  Gerda vėl prikalė, labai taikliai ir išdavė:
  - Pasieksime su didele marža!
  Ir ji spindėjo safyru ir labai ryškiomis akimis.
  Šarlotė irgi šovė, trenkė į rusišką mašiną ir šaukė, tai velnias oranžiniais plaukais:
  - Viskas bus tik akrobatika!
  Magda taip pat šaudė su pašėlusiu įniršiu. Ji sudaužė T-44 ir sušnibždėjo:
  - Ir būsimoji įgula!
  Tačiau čia merginos turėjo problemų. Pasirodė IS-9. Automobilis labai didelis. Ir ji turi 152 milimetrų pistoletą su ilgu vamzdžiu. Gal vokietis prasibrauti.
  Gerda primerkė akis ir paklausė Šarlotės:
  - Ar gali uždengti bombonešiu?
  Raudonplaukė atsakė:
  - Žinoma, yra tikimybė... Bet bombonešio taiklumas yra nepakankamas!
  Christina aistringai pasiūlė:
  - Leisk man išbandyti savo 88 grafų popierių?
  Gerda skeptiškai pastebėjo:
  - Šis IS-9 turi 400 mm priekinius šarvus dideliu nuolydžiu. Jūs negalite jo paimti!
  Šarlotė nusijuokė ir pastebėjo:
  -Velnias! O aš maniau, kad rusai tokio tanko neturi! Tik gandai!
  Magda pasakė:
  Aš taip pat maniau, kad tai klaida! Bet matome, kad taip nėra! O ruso statinė tokia ilga!
  Gerda dainavo, baksnodama nuogu kulnu į šarvuotas grindis:
  Mes kovosime be baimės!
  Charlotte patvirtino savo partnerio požiūrį:
  - Mus nukirs nė žingsnio atgal!
  Christina pasiūlė:
  - O jeigu išmuštumėte sovietinį tanką tiksliu sviedinio pataikymu į statinę?
  Gerda suabejojo:
  - Ar gali tai padaryti iš didelio atstumo?
  Christina patvirtino:
  - Jei žiebtuvėlio liepsną pridedi prie mano plikų padų, tai aš galiu labai gerai pataikyti!
  Užuot atsakiusi, Gerda spustelėjo žiebtuvėlį. Christina išsuko nuogą pėdą ir nuogas, šiek tiek sukietėjęs kulnas suspindo liepsnų šviesoje.
  Gerda įnešė ugnies į mergaitės padą. Buvo degimo kvapas. Labai malonus kvapas, kaip ant grotelių kepto šašlyko.
  Christina sušnibždėjo:
  - Ir į antrą kulną!
  Tada Magda uždegė ugnį. Abu liepsnos liežuviai dabar laižė nuogus labai gražios ir raudonplaukės merginos padus.
  Tada Šarlotė sušuko ir apnuogino krūtis. Be jokios ceremonijos ji paėmė jį ir raudonu speneliu paspaudė vairasvirtės mygtuką. Ginklas iššovė automatiškai.
  Sviedinys praskriejo pats ir nusileido tiesiai į įspūdingos, sovietinės mašinos vamzdį.
  Lyg milžiniškas dramblys nukirto ilgą kamieną. Gavęs triuškinantį smūgį, sovietų tankas sustabdė judėjimą. Tarsi iš rankų būtų išmuštas kardas.
  Tos laimingos kekšės!
  Šarlotė linksmai šypsodamasi dainavo:
  - Tik baimė suteiks mums draugų! Tik skausmas motyvuoja dirbti!
  Gerda entuziastingai pridūrė:
  - Aš vis labiau noriu sutraiškyti tavo kvailus veidus!
  Atrodė, kad Trečiojo Reicho kariai buvo labai patenkinti!
  O tankas IS-9, kaip ir IS-7, į seriją nepateko, buvo labai brangus ir sunkiai gaminamas transporto priemones.
  Tačiau SU-100 Elizavetos įgula narsiai kovoja. Mergina šaudo nuogais kojų pirštais ir sako:
  - Politiko veidas piktas, po gera kauke, jo išorinė kalba protinga ir miela, bet beprotybės raugas!
  Kotryna pastebėjo, labai taikliai šaudydama į priešą, naudodama nuogus kojų pirštus:
  - Politikas yra savanoriškas beprotis, nuo kurio beprotybės kenčia dar proto neiškėlę rinkėjai!
  Elena taip pat šovė plikomis kojų pirštais ir su viksva šypsena pažymėjo:
  - Beprotybė - ne virusas, bet nieko nėra užkrečiamiau už politikų beprotybę!
  Eufrosinija taip pat jį paėmė ir plika, iškalta koja trenkė į priešą ir sucypė:
  - Jei nori nusivilti - balsuok už žavesio nešančią politiką!
  SU-100 merginos kovoja labai gerai. Ir jie šaudo fenomenaliai tiksliai.
  Elžbieta, vėl šaudydama, spausdama nuogą kulną, pažymėjo:
  - Iš švino pagaminta kulka sunki ir minkšta, iš aukso nukalta grandinėlė stipresnė už titaną, todėl atbaido nuo noro ją suplėšyti, o auksinė kulka yra mirtingesnė už šviną, nes neįmanoma išvengti pataikymų!
  Jekaterina taip pat trinktelėjo, naudodama ilgus ir vikrius basų kojų pirštus ir pastebėjo:
  - Jei muškietos kulka išpilama iš švino, tai koks šūdas lipdomas iš moralinio žudiko politiko?!
  Elena taip pat labai taikliai iššovė ir su laukine šypsena pastebėjo, sulaužydama "Panterą" -3:
  - Didžiausias žmonių troškimas soste priims Kalėdų Senelį, bet dažniau jį gauna kanibalas Baba Yaga arba žaltys Gorynych be karaliaus galvoje!
  Euphrosinia taip pat jį paėmė ir savo ruožtu paleido šūvį plikomis kojų pirštais ir išdavė:
  - Žmonės nori, kad soste būtų Kalėdų Senelis su maišu be dugno, bet jie gauna arba katę maiše, arba vilką avies kailyje!
  Merginos pademonstravo labai gerą kovą... bet naciai ir toliau prasiveržia palei Doną. Ir aplenkė sovietų kariuomenę iš pietų. Vorošilovgradas jau krito.
  Ir Krasnodone vėl naciai. O kai ten jaunieji sargybiniai buvo sušaudyti.
  Ir vėl žmonės pamato vokiečius, ir grįžo košmaras... Keli žmonės buvo paimti į nelaisvę Krasnodone. Vyrams buvo nedelsiant įvykdyta mirties bausmė. Ir jie nusprendė kankinti du komjaunimo narius ir berniuką Andreiką.
  Tebūnie geri kankinimai.
  Pirmą kartą buvo nuplaktas maždaug dvylikos metų berniukas. Iš pradžių botagu, o paskui viela. Tada jie paėmė jį ir padėjo ant stovo. Jie susuko pionieriaus sąnarius ir ėmė deginti nuogus kulnus įkaitusia lazdele. Tada geležimi, liepsnojančia karščiu, buvo užtepta ir nuoga berniuko krūtinė. Jie pionierius gerai nukankino.
  Moteris budelė su malonumu kankino gražų berniuką, labai išmintingai pastebėdama:
  - Politikas mėgsta moraliai priimti rinkėjų skausmą, bet taps tikru sadistu, valdžią gavęs ne perkeltine prasme!
  Jos partnerė Stella šypsodamasi patvirtino, įkaitusiomis žnyplėmis sulaužydama berniuko šonkaulį:
  - Žiauriausias budelis, žnyplėmis laužantis aukos kaulus, sadizme neprilygsta politikui, kuris liežuviu susuka rinkėjui smegenis!
  O merginos prapliupo juoktis labai patenkintu žvilgsniu...
  Berniukui nuo karščio raudonomis žnyplėmis sulaužyti kojų pirštai. Tada šonkauliai buvo sutraiškyti. Ir jie tai padarė labai žiauriai. Kariai, ką pasakyti gyvūnams.
  Ilsa, apnuogindama dantis, pastebėjo, kad ji baltesnė už sniegą:
  - Geriau ir humaniškiau būti budeliu ir kirviu pjauti galvas, nei politikui, kuris praveria burną ir varvina smegenis nuodingas seiles!
  Stella tai užtikrintai patvirtino, basomis kojomis trypčiodama į akmenį, šaltas grindis:
  - Budelis atlieka savo pareigą ir darbą už saikingą atlygį, politikas dirba tik liežuviu, skolintais pažadais rinkėjui ir nuplėšus tris kailius už nevertą sulaužyto cento!
  Merginos kankina nelaimingąjį berniuką.
  O sovietų lakūnai kaunasi danguje ir rodo savo drąsą bei nepalenkiamą didvyriškumą.
  Anastasija witchakov numušė vokiečių lėktuvą ir paskelbė:
  - Kariui neapsimoka trauktis mūšyje - šaus į nugarą, rinkėjui nėra pagrindo balsuoti rinkimuose, trenks į inkstus!
  Akulina Orlova taip pat nukirto vokišką automobilį ir čiulbėdama mirktelėjo draugams, nors jie jos nemato naikintuve LA-7:
  - Politikoje visiškas žvėrys: vilkai, kiaulės, lapės, šakalai, asilai, kartais net retkarčiais užklysta liūtai, bet žmonės net vyras, ir net barzdoti ir su maišu dovanų!
  Mirabela Magnetic, nukirsdama nacių mašiną, apnuogindama dantis, sušypsojo:
  - Didžiausias apgavikas diktatorius soste, bausdamas net šiek tiek apgaudinėja, bet geru darbu apsiauna pilnus batus!
  Merginos sutriuškina nacius danguje. Bet deja, naciai jau šturmuoja Voronežą ir atrodo, kad jų negalima sutramdyti.
  Nataša kovoja Kurske ir šmaikščiai sako, kovodama kaip terminatorius:
  - Tikėti, kad Biblija yra Dievo žodis, tai tarsi laikyti skruzdžių krūvą, lygią Cheopso piramidei, tolimą formos panašumą ir visiškai neįtikinantį turinį, kiekviena skruzdė įsivaizduoja save faraonu, tik po vergų jungu, o ne sostas!
  Po šių žodžių merginos prapliupo juoku. Ir nusiėmė liemenėles. Ji bučiniais pradėjo apipilti viena kitos krūtis raudonais speneliais. Nes tai taip gražu ir nuostabu. Jie yra tikri kariai.
  Nataša ryžtingai pasakė:
  Biblija tikrai yra pasaka!
  Augustinas logiškai pastebėjo:
  - Nebūtina duoti apreiškimų Dievui, per žydų pasaką! Mano asmeninis Dievas yra Visagalis Strypas! Dėl Aukščiausios Šeimos šlovės mes kovosime!
  Ir visos keturios merginos sušuko basomis kojomis aukštyn:
  - Šlovė didžiajai Rusijai!
  Užsitęsus Kursko blokadai, keturios merginos kentėjo nuo šalčio ir bado, kaip sovietų garnizono likučiai. Todėl nieko stebėtino tame, kad merginos gavo įsakymą pasitraukti iš apsupties.
  Iš jų jie yra tik su šortais, įdegę, basi, eina į proveržį.
  Jie bėga prie savęs ir daro pavienius šūvius, nes reikia saugoti šovinius.
  Ir naciai jiems paleido visą ugnies šachtą. Tačiau merginos ne be reikalo tik plonomis kelnaitėmis. Todėl kulkos jų nepriima. Ir jie skuba, būdami visiškai nepažeidžiami. O basos kojos taip pat puikiai apsaugo merginas mūšyje.
  Nataša iššovė, pargriovė fašistą ir riaumojo:
  Stalinas su mumis!
  Zoja taip pat šovė, basa koja sviedė butelio skeveldrą. Ji metė du Fritus ir sušuko:
  - Stalinas gyvena mano širdyje!
  Augustina taip pat iššaudė ir pagimdė:
  - Rusijos vardu!
  Ir ji parodė liežuvį. Ir ji metė fašistą.
  Svetlana prikišo nagus, smogė naciui ir čiulbėjo:
  - Vardan komunizmo!
  Keturios basos, tik plonomis mergaičių kelnaitėmis, veržėsi per nacių pozicijas. Kariai beveik neturėjo drabužių. Tik įvairių spalvų kelnaitės: juodos, baltos, raudonos, mėlynos.
  Ir tai taip pat yra magija, nukreipianti kulkas ir fragmentus. Išbandykite šias merginas plikomis rankomis! Tai tiesiog aukščiausios klasės gražuolės!
  Ir kokios krūtys. Speneliai yra kaip braškės. Ir labai viliojantis. Apskritai merginos tokios gražios ir beveik nuogos.
  Nataška, šaudydama, prisistatė vergų aukcione. Kaip nuo jos nuimamas šydas po šydo. Jie atskleidžia stiprų, raumeningą, mergaitišką kūną. O ji stovi prie savęs, išdidžiai tiesia pečius, pakelia galvą, demonstruodama, kad jai visai nesigėdija. Ji yra aukščiausios klasės mergina. Jėgų aušroje, o ne senstant.
  Kai moteris vaikšto basa, ji jaunėja ir amžinai išlieka jauna. Svarbiausia yra minimalus drabužių kiekis ir nuolatinis seksas su vyru. Tiksliau su vyrais kitokie ir pageidautina jauni. Kad taptų jaunesnis.
  Nataša įsivaizdavo save nuoga vergų turguje ir jautėsi susijaudinusi. Tarsi pirkėjai tai jaučia, o rankomis lipa į jautriausias vietas. Kaip nuostabu turi būti būti vergu. Tačiau haremas nėra smagus. Vyrų nėra, tik eunuchai. O aš noriu daug ir su įvairiais.
  Ak, vargšės haremo moterys. Kaip tau nesiseka su vyrais. Kiek tu gali kentėti nuo abstinencijos! Tačiau Nataška nenorėjo suvaržyti ryklio instinktų.
  Mergina šovė į fašistą ir sušuko:
  - Aš terminatorius!
  Zoja taip pat iššovė ir čirškė:
  - O aš super klasės karys!
  Augustinas paėmė ir pargriovė tris fašistus ir čiulbėjo:
  - Stalinas buvo su mumis!
  Svetlana suklydo. Ji nugalėjo keturis fašistus ir sušuko:
  - Stalinas su mumis!
  Nataša numušė kelis Trečiojo Reicho samdinius, basa koja sviedė akmenį ir cypė:
  - Stalinas visada bus tarp mūsų!
  Zoja išsišiepė ir iškišo liežuvį cypia:
  - Už Rusijos didybę!
  Augustina plikais pirštais sviedė lango stiklo skeveldrą, perpjovė fašistui gerklę ir cyptelėjo:
  - Už mūsų naująją Slavų lazdą!
  Ir juokėsi...
  Svetlana šaudė į nacius, nukirto kelis kovotojus ir paskelbė:
  - Už šventąją Rusiją!
  Nataša smogė naciams. Ji nuogu kulnu padavė granatą, kurią naciai paleido į ją. Išsklaidytas tikslus "Fritz" ir "vyaknula" smūgis:
  - Už Svarogą!
  Tada ji apnuogino veidą, kuriame tiek daug panteros malonės ir įniršio.
  Zoja paėmė jį ir apnuogintais kojų pirštais perbraukė surūdijusią nagą. Ji pervėrė akis nacių pareigūnui ir čiulbėjo:
  - Už Baltąjį Dievą!
  Augustinas ėmė ir pasidavė savo nuogiems kulnams su sprogstamuoju paketu. Ji išsklaidė Fritzą kaip stiklo šukes ir sucypė:
  - Už naują rusišką užsakymą!
  Svetlana paėmė jį ir sviedė plikomis kojų pirštais, mirtinai, pervėrė Fritzą ir lojo:
  - Už rusų namą!
  Keturios merginos kovėsi desperatiškai ir labai agresyviai. Vokiečiai ir jų samdiniai traukėsi. Atsitraukė prieš mergaites. Kur naciai prieš Raudonąją armiją.
  . 4 SKYRIUS
  Nataška vėl metė mirties dovaną nuogais kojų pirštais ir sušuko:
  - Pasaulyje tiek chaoso, kad negalima tikėti teisingu Dievu, bet tiek daug nesąžiningų politikų, kad nekyla abejonių dėl Velnio egzistavimo!
  Zoja agresyviai pastebėjo, pasisuko, pjovė nacius ir plikomis kojų pirštais paleido žudiką - šaukė:
  - Kodėl gimsta moteris - dėl džiaugsmo ir vyro ateities, kodėl gimė politikai, kad žmonės pažintų liūdesį ir suprastų, kad neturi ateities!
  Augustina, aštrūs kaip vilko dantys, nuogu kulnu metė sprogstamąjį maišelį ir pasakė:
  - Moteris gimdo gyvenimą savo kančiose, politikai gimdo mirtį kankindami rinkėjus!
  Svetlana taip pat puolė į priešą ir sunaikino daugybę priešų, šaukė:
  - Lazda turi du galus, o politikas, kuris verčia save pasirinkti vieną galą iš po lazdos, prakeikimas amžinai, nebūkite neatsargūs rinkėjai!
  Nataša šoko į salto, apsivertė nuogu kulnu ir sušuko:
  - Politikas ant pakylos griaudėja kaip griaustinis, bet rinkėjai, kurių galva ne būgnas, gali smogti tik savo kvailumu!
  Zoja suriko, sutriuškindama nacius:
  - Jei nori būti išrinktas į sostą, būdamas nuogas karalius, rink rinkėjus be karaliaus galvoje!
  Augustinas šmaikščiai pastebėjo, mirktelėdamas safyro akimis ir siųsdamas mirties dovaną nuogais kojų pirštais:
  - Kai politikas yra nuogas karalius ir be karaliaus galvoje, rinkėjai eina "apsišauti", ir su kiaule ant krūtinės!
  Svetlana taip pat pasuko, nupjovė masę nacių, basomis kojomis pradėjo naikinimą ir čiulbėjo:
  - Politikas jo repertuare yra dainininkas, turintis kažkieno balsą, tačiau jo garso takelis buvo sukurtas taip, kad prisidengtų lakštingalos trile!
  Prisiminkite Fritzą Stalingradą. Kaip merginos ten jas sumušė. Jie taip pat kovojo basomis ir bikiniais. Tai patys efektyviausi drabužiai. Pusnuogių merginų niekas nesustabdys. Ir basomis kojomis meta sunaikinimo dovanas.
  Nataška plikais pirštais metė keramikos gabalą. Ji sulaužė vokiečių generolo kaukolę ir dainavo:
  - Motinos Rusijos vardu!
  Zoja paėmė ir plikais pirštais metė skeveldrą, kumščiu trenkė fašistui ir sušuko:
  - Taip, mano namams!
  Augustinas paleido basomis koja. Ji nukirto šešis nacius ir cypė:
  - Už Staliną!
  Svetlana taip pat pasidavė naujam praėjimui, nuvertė Fritzą ir sucypė:
  - Už naują pasaulį!
  Dabar Gerdos įgula judėjo Vyazmos kryptimi. Dešimt kilometrų iki miesto. Tačiau Raudonosios armijos pasipriešinimas auga. Į mūšį stoja nauji sovietų tankai IS-6 su galingesniais 105 milimetrų pabūklais ir storesniais šarvais. Tiesa, tokių mašinų dar mažai.
  Šarlotė, basa koja paspausdama vairasvirtės mygtuką, tiesiai sankryžoje pramušė sovietinio tanko šarvus. Tiksliai pataikė į Raudonosios armijos automobilį, nepaisant geresnės apsaugos, palyginti su IS-4.
  Raudonasis velnias kikeno ir pasakė:
  - Mes turime stipriausią kariuomenę!
  Christina šypsodamasi pastebėjo:
  - Ir mes būsime stipresni už visus!
  Ir ji taip pat plikais pirštais spaudė kojomis vairasvirtės mygtukus. Atsitrenkė į sovietinį automobilį. Ji labai protinga mergina. Christina prisiminė, kaip ji atliko žygdarbius. Kaip aš mylėjausi su Irano šachu. Taip, tai labai šaunu!
  Ir karys sumurmėjo:
  - Už puikią Vokietiją!
  Magda, ši blondinė auksiniais plaukais, šaudė į sovietų kariuomenę ir kalbėjo:
  - Už šventą pergalę!
  Mergina, iššaudama, susierzinusi galvojo. Vokiečiai praleido savo šansą Pirmojo pasaulinio karo metais. Ir kodėl jie sužlugdė Paryžiaus puolimo planą ir tris korpusus perkėlė į Rytų Prūsiją? Buvo galima laikinai paaukoti teritoriją rytuose, bet paimti Paryžių ir radikaliausiu būdu išspręsti Prancūzijos problemą.
  Bet tai nebuvo padaryta. Ir apskritai nebuvo verta skelbti karo Rusijai. Tikrai Nikolajus II nebūtų išdrįsęs kariauti su tokiu stipriu priešu kaip Vokietija. O kodėl reikėjo kovoti dviem frontais? Buvo įmanoma, buvo galima smogti Rusijai, ignoruojant Prancūziją ir Belgiją.
  Ir apskritai, pagalvojo Magda, reikėjo pulti Rusiją, kai ją sukaustė karas su Japonija. Šiuo atveju Nikolajus II galėjo likti be Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos paramos. Jį spaustų ir austrai, ir turkai, ir italai, ir Vokietija, ir Japonija.
  Jie tiesiog sutriuškintų Rusiją. Ir ji nieko nedarytų.
  Vietoj to, Vokietija pradėjo karą dviem frontais, prieš stipresnes jėgas. Įskaitant Japoniją, JAV ir Italiją.
  Taigi Vilhelmas klaidingai apskaičiavo. Hitleris pasirodė toliaregesnis, sudarė taiką su SSRS ir nugalėjo Prancūziją.
  Tačiau vokiečiai Pirmojo pasaulinio karo metais buvo pakliuvę tarp uolos ir kietos vietos. Caras Nikolajus II paprastai yra nevykėlis. Tačiau jo imperija buvo didelė, tris kartus daugiau gyventojų nei vokiečiai. O pasipriešinti rusams pasirodė be galo sunku.
  Turėdama daugiau pajėgų, carinė Rusija atstovavo beveik pusei Antantės sausumos pajėgų. Ir jai buvo lemta laimėti. Jei ne Sankt Peterburge įvykęs karinis perversmas, vargu ar Vokietija būtų galėjusi išgyventi. Tačiau rusams atsitiko baisus dalykas - monarchija žlugo. Dievo pateptasis dingo. Ir pasidarė tikrai blogai!
  Tačiau vokiečiams palengvėjimą Vokietija vis tiek prarado.
  Jungtinės Valstijos įsitraukė į karą ir pasirodė esančios labai stiprios. Ir svarbiausia tankai. Jie tiesiogine prasme sutriuškino vokiečius savo plieno mase.
  Gėdingas pralaimėjimas. Ir, kad ir ką sakytume, galbūt pasidavimas buvo geriausia išeitis. Vokietija prarado visus savo sąjungininkus, ją slėgė tankai. Realių šansų laimėti nebuvo.
  Taip, ir bolševikinė Rusija galėtų atidaryti antrąjį frontą rytuose.
  Bet kuriuo atveju sprendimas kapituliuoti buvo sunkus, bet priverstinis.
  Magda prisiminė, kaip buvo nuplakta už tai, kad valgykloje pavogė gabalėlį duonos. Mergina tuomet prisipažino ir rykščių gavo kiek mažiau. Ir bausmę ji galėjo ištverti tyla. Ji neverkė ir neverkė. Nors, kai pataiko į nuogą nugarą, skauda.
  Gerda šovė, pervėrė sovietų tanką ir urzgė:
  - Gimė nenugalimas!
  Charlotte sutiko su tuo:
  - Niekas negali mūsų sustabdyti!
  Christina sušuko ir sušuko:
  - Niekada pasaulyje!
  Magda kurtinamai sucypė:
  - Ir kitame pasaulyje - taip pat!
  Keturi kariai paliko apsuptį. Ji šiek tiek paklaidžiojo po pelkes ir linksmai dainavo;
  Mėnulis tapo raudonas,
  Kur bangos daužėsi į uolas.
  "Eime, gražuole, važiuok,
  Jau seniai tavęs laukiau".
  
  "Aš einu su tavimi noriai,
  Man patinka jūros bangos.
  Išlaisvink burę
  Aš pats perimsiu vairą".
  
  "Jūs valdote atvirą jūrą,
  Kur mes negalime susidoroti su audra.
  Tokiu beprotišku oru
  Jūs negalite pasitikėti bangomis".
  
  "Neįmanoma? Kodėl, mano brangioji?
  Ir praeityje, praeities likimas,
  Ar prisimeni, klastingas išdavikas,
  Kaip aš tavimi pasitikėjau?"
  
  Mėnulis tapo raudonas,
  Kur bangos daužėsi į uolas.
  "Eime, gražuole, važiuok,
  Jau seniai tavęs laukiau".
  Merginos dainavo ir plojo. Augustinas, išsišiepęs burnos kampučiu, pastebėjo:
  - Taip, mes naciams davėme labai daug. Kova buvo šlovinga ir daugeliui paskutinė!
  Nataša nusijuokė.
  - Tu kaip Maugi!
  Augustinas nusijuokė ir sutiko:
  Mowgli buvo puikus!
  Zoja sumurmėjusi dantis pastebėjo:
  - Turime sugalvoti, kaip nugalėti pranašesnes Vermachto pajėgas!
  Svetlana pasiūlė:
  - Kažkokios itin galingos dujos!
  Augustina dainavo, pliaukštelėjusi basomis kojomis į balas:
  Dujos, dujos, dujos, dujos! Mes pribaigsime visus priešus iš karto!
  Nataša pasiūlė:
  Dainuokim ką nors kita!
  Ir merginos dainavo vieningai;
  Mėnulis tapo raudonas,
  Kur bangos daužėsi į uolas.
  "Eime, gražuole, važiuok,
  Jau seniai tavęs laukiau".
  
  "Aš einu su tavimi noriai,
  Man patinka jūros bangos.
  Išlaisvink burę
  Aš pats perimsiu vairą".
  
  "Jūs valdote atvirą jūrą,
  Kur mes negalime susidoroti su audra.
  Tokiu beprotišku oru
  Jūs negalite pasitikėti bangomis".
  
  "Neįmanoma? Kodėl, mano brangioji?
  Ir praeityje, praeities likimas,
  Ar prisimeni, klastingas išdavikas,
  Kaip aš tavimi pasitikėjau?"
  
  Mėnulis tapo raudonas,
  Kur bangos daužėsi į uolas.
  "Eime, gražuole, važiuok,
  Jau seniai tavęs laukiau".
  Merginos baigė dainą ir virto salto. Juk jie turi masę šviesiomis galvomis. Trys blondinės ir raudonplaukė. Šaunios merginos.
  Augustina bėgdama prisiminė, kaip žaidė biliardą. Tikrai ne pinigai. O kadangi ji tuo metu nieko neturėjo, tada mergina pasipuošė, prieš penkis rublius. Ir laimėjo pirmą žaidimą. Be to, žaidžiau basomis, o tai labai padėjo. Tada ji žaidė kitą žaidimą su garsiuoju vagimi.
  Ir vėl laimėjo. Tada dar vienas žaidimas padvigubinant statymą. Mergina buvo labai protinga. O kriminalinis autoritetas taip pat buvo girtas. Galiausiai jis išsitraukė ginklą ir pradėjo šaudyti. Augustina, paėmusi laimėtus pinigus, dingo, žybčiodama nuogais kulnais. Taip, šie vyrai tokie nervingi. Gal tikrai ne žaisti su jais, o užsidirbti pinigų mylėdamiesi?
  Augustinas galėjo neblogai gyventi Maskvoje, bet mergina po kolonijos troško eiti į frontą. Ji norėjo kautis. Be to, ją traukė žygdarbiai. Būti herojumi taip šaunu!
  Taip pat reikia mokėti žaisti kortomis iš pinigų. Augustiną kažkaip apgavo sukčiai, ir jie turėjo laižytis. Na, galite įsivaizduoti, kad tai yra medus, ir jūs pats norite, kad jis nebūtų toks šlykštus. Bet dirbti su limber, todėl paprastai tai malonus temperamentingam raudonplaukiui velniui. Ji su bet kuriuo vyru pasiekė orgazmą. Taigi Maskvoje ji lengvai ir maloniai užsidirbdavo sau pinigų.
  Gaila, bet karas padarė savo korekcijas. Augustinas netgi panaudojo savo žavesį žvalgyboje. Ir suviliojo visus vyrus iš eilės. Ir ji mėgo juos erzinti. Ypač jaunesniems. Velniui patiko. Tačiau, nepaisant daugybės apdovanojimų, merginos vis tiek atiteko kapitonams, o tik Nataša tapo majore.
  Naciai po Smolensko žlugimo užklojo Vyazmą. Miestas atkakliai laikėsi. Šiaurėje naciams pavyko užimti Novgorodą ir jie priartėjo prie Leningrado. Padėtį apsunkino Švedijos įsitraukimas į karą. Ši šalis taip pat norėjo teritorinių įsigijimų iš Rusijos. Ir jie prisiminė ankstesnius karus, ypač Karolio Dvyliktąjį. Taip pat reikšmingi senovės įvykiai. O švedų divizijos pasirodė fronte, o iš šiaurės persikėlė į Petrazavodską ir Leningradą. Prutas suomių-švedų ir vokiečių karius su užsieniečiais. Ir jiems atrodo, kad nesustok.
  Gražios švedų merginos skraido lėktuvais. Gringeta ir Gertrūda, dvi Gs, kovoja poromis. Tai labai drąsios merginos. Ir graži. Jie skraido pas save iš vokiečių pirktais reaktyviniais naikintuvais ME-462. Kaip įprasta su merginomis vienu bikiniu ir basomis.
  Vokiečių mašina yra labai galingas ginklas. Ji turi septynis pneumatinius ginklus. Vienas 37 mm ir šeši 30 mm. Sovietiniai naikintuvai MIG-15 skuba prieš. Šiek tiek silpnesni ginklai: 37 mm pneumatinis ginklas ir du 23 mm pneumatiniai ginklai. Tai yra, jėgos yra labai nelygios.
  Gringeta šaudo iš oro patrankų. Pataiko į sovietų naikintuvą ir girgžda:
  - Tai mūsų akrobatika!
  Gertrūda irgi pirmame važiavime numuša savo mašiną ir cypia:
  - Karoliui dvyliktajam!
  Išties šviesiaplaukį velnią nepaprastai erzina, kad Švedija pralaimėjo karą Rusijai. Valdant Ivanui Rūsčiajam, švedai sugebėjo užimti Narvą ir kelis Rusijos miestus pakrantėje. Bet tada Rusija, vadovaujama Fedoto pirmajam, atkovojo savo žemes, prarastas Livonijos kare. Tiesa, tai palengvino ir tai, kad Lenkija kovėsi Rusijos pusėje.
  Bet tada švedai Šuiskio valdymo metu sugebėjo užkariauti Rusijos miestus. Tada paimkite Novgorodą. Apgultas Pskovas. Bet be sėkmės.
  Tada kilo karas tarp Rusijos ir Lenkijos. Apgaulingai švedai užėmė daugumą Baltijos šalių ir Rygą. Prieš tai Europoje buvo užkariautos žemės.
  Švedija tapo pasauline galia. Pasiekė savo maksimumą.
  Tačiau Rusijoje į valdžią atėjo Petras Didysis ir pradėjo kelti didelę imperiją. Švedijai priešinosi Lenkija, Saksonija, Danija ir, žinoma, Rusija. Jėgos nelygios.
  Tačiau Karolis Dvyliktasis, būdamas šešiolikos metų, sugebėjo nugalėti Daniją judėdamas, o tada netoli Narvos užpuolė pranašesnes Rusijos pajėgas ir iškovojo nepaprastą pergalę.
  Tačiau Petro Didžiojo nepalaužė nesėkmė. Jis surinko naujas pajėgas ir pradėjo puolimą, pasinaudodamas tuo, kad Karolis Dvyliktasis kariavo su Lenkija.
  Tačiau švedai užkariavo Lenkiją. Ir rusų kariuomenės artėjimas nepadėjo. Petras Didysis net buvo pasiruošęs taikai, grąžindamas švedams rusų užkariautus miestus ir Narvą.
  Tačiau Karolis Dvyliktasis buvo ryžtingas. Tačiau Petras Didysis sugebėjo pakeisti karo bangą. Savo vaidmenį atliko tai, kad Lenkijos ir Ukrainos žmonės nepalaikė Karolio Dvyliktojo. Prie Poltavos švedai patyrė galutinį pralaimėjimą. Kaip tai nutiko? Rusai galėjo nuvarginti švedus, įsitvirtindami už redutų. Ir tada viską nulėmė mirtina kontrataka.
  Neigiamą vaidmenį atliko ir Karolio XII žaizda prieš mūšį.
  Po Narvos iniciatyvą visiškai perėmė Rusija. Ir ji sugebėjo nugalėti švedus net jūroje. Kas labai, labai erzina.
  Karolis Dvyliktasis mirė Norvegijos tvirtovės apgulties metu. Ir netrukus karas baigėsi tikru švedų pralaimėjimu. Tiesa, Petras Didysis, spaudžiamas Europos šalių, sutiko savo teritorinius įsigijimus įforminti kaip pirkimą. Švedija prarado daug teritorijų, įskaitant Europą. Ir jau valdant Aleksandrui Pirmajam Suomiją taip pat užkariavo rusai.
  Žinoma, Švedija įsižeidžia ir nori atkeršyti. Situacija paaštrėjo, ypač po nacių pergalės parlamento rinkimuose. O karas dabar skirtas švedams su istorinėmis paralelėmis.
  Gertrūda puola sovietinę mašiną ir dainuoja:
  - Ten gyveno Antanas ketvirtasis...
  Gringeta nukerta naikintuvą Yak-15 ir riaumoja:
  Jis buvo šlovingas karalius...
  Gertrūda pargriovė rusą ir dainavo:
  - Jis velniškai mėgo vyną...
  Gringeta bando įsėsti į sovietinį automobilį ir staugiasi:
  - Koks įtrūkimas kartais nutikdavo!
  Gertrūda dainavo:
  - Tili bom! Tili bom!
  Ir mergina iškišo rožinį liežuvį.
  Merginos pasirodė linksmos... Kovojo su dideliu užsidegimu. Jie kovojo kaip ereliai. Ir jie niekada neatsitraukė.
  Gringeta basa bėgo per sniegą. Ir ji buvo tokia šauni mergina. Ir ji prisiminė savo žygdarbius. Kaip jie basi ir su bikiniu medžiojo baltąjį lokį. Kas buvo labai linksma.
  Pusnuogės merginos iš lanko šaudė į laukinį žvėrį. Jie pataikė ir privertė žvėrį riaumoti.
  Tada jie pabėgo, blykstelėdami nuo šalčio raudonais mergaitiškais aukštakulniais. Merginos buvo gražios. Beveik nuogas, bet labai drąsus. Ir jie medžiojo save, būdami bebaimiai.
  Tada, kai sužeistas lokys mirė, merginos iškepdavo jo mėsą ir surengdavo puotą. Buvo taip puiku. Merginos plaukė duobėje ir apibarstė viena kitą sniegu. Tada jie bėgo šlapi per sniego pusnis. Viskas taip puiku ir šaunu.
  Gertrūda ir Gringeta dabar ieškojo sovietų lakūnų. Jie prisiminė pagrindinę taisyklę: reikia kovoti beveik nuogai ir basai, tada mergina nebus numušta. Suteikia tokių jėgų kariams, kai jie beveik be drabužių. Tai kodėl viduramžiais niekas neužkariavo viso pasaulio?
  Nes jie neįvertino nuogų moteriškų pėdų stiprumo. O basos merginos labai šaunios ir stiprios! Kai mergina neturi batų, jos plikas padas gauna žemės energiją.
  Tai yra didžiulė karių jėga.
  Gertrūda numušė sovietų lėktuvą ir tviteryje paskelbė:
  - Basos merginos šaunesnės!
  Gringeta taip pat trankėsi rusiškai ir cypė:
  Merginoms batų nereikia!
  Ir žiūrėjo, kaip griūva degantis rusų naikintuvas.
  Pagalvojau, kaip puiku bėgioti basomis, per sniego pusnis ir per dykumą. Mergaitės kojų padas tampa labai elastingas ir patvarus, o kartu ir netrūkinėja. Taigi nesijaudinkite dėl problemų. Rusijoje žiemos paprastai atšiaurios, ir bus malonu bėgioti sniege. Ji yra aukščiausios klasės mergina.
  O kokia grakšti ir nepakartojamai graži basa, mergaitiška koja ant sniego pusnys? Ir pirštai, ir pėda, ir visa tai kartu? Kaip nuostabu, kai iškaltos kojos žingsniuoja ant balto paviršiaus, o pačios būna įdegusios. O merginos šviesių plaukų, tokios šaunios blondinės.
  Ir joms patinka, kai vyrai jas bučiuoja ant nuogų kulnų.
  Gringeta numušė kitą sovietinį automobilį ir tviteryje parašė:
  - Šlovė Tėvynei, šlovė!
  Gertrūda numušė rusų naikintuvą ir išdavė:
  - Karolis Didysis yra su mumis!
  Merginos yra tiesiog nuostabios ir turi tiek daug nepakartojamo grožio. Su šiomis merginomis tikrai galite išprotėti. O jų kūnas toks raumeningas ir malonus.
  Gringeta labai mėgo, kad ją glostytų vyrai. Jai buvo taip malonu. O oda jos lygi, elastinga, tarsi nublizginta. Štai mergina.
  Ir man patinka masažas.
  Dabar ji numušė rusų lėktuvą ir riaumojo:
  - Aš kaip lokys!
  Ir ji parodė liežuvį!
  Gertrūda vėl iššovė ir čiulbėjo:
  Mes tigrai!
  O merginos sutartinai padarė negyvas kilpas. Paprastai jie yra šaunūs kariai. Jie kupini aistros ir valios triumfo. O oda tokia įdegusi, kaip bronzinė.
  Kariai sugebėjo kovoti Afrikoje ir pėstininkai. Kas labai tinka blondinėms. Ir jie tapo tokie gražūs ir purūs.
  Gertrūda dainavo:
  - Natūrali blondinė! Raumeninga nugara!
  Gringeta patvirtino:
  - Aš laimiu visas apklausas!
  Sovietų kariai kovoja už Vyazmą, kurią naciai supo beveik iš visų pusių. Ir didvyriškai kovok.
  Tačiau Nataška, basa koja mesdama granatą, sucypė:
  - Pergalės vengti negalima!
  Zoja taip pat pasisuko. Ji basa koja paleido granatą. Numušė nacius ir cypė:
  - Negali būti dviejų mirčių!
  Davė eilę ir Augustinui. Rudaplaukis velnias basa koja mėtė granatą ir čiulbėjo:
  - Kitas šimtmetis bus mūsų!
  Svetlana taip pat paleido sprogimą. Ji paguldė krūvą Fritzų ir gurkštelėjo:
  - Mes gimstame su nauju amžiumi!
  Ir ji parodė liežuvį!
  Merginos labai įspūdingos. Jie labai gražūs ir įdegę, trys blondinės ir raudonplaukė, su sausais ir reljefiniais raumenimis.
  Kokios geros merginos...
  Šaudydama Nataša mąstė, kadangi Biblija nėra Dievo žodis, tai rusams reikia kitokios, tobulesnės religijos. Augti dvasioje ir tiesoje!
  Ir kas gali būti geriau nei tikėjimas Aukščiausia Šeima!
  Ir karys čiulbėjo:
  - Tikėkite ar ne, durys į išsigelbėjimą bus atviros!
  Merginos, žinoma, šaudo į nacius iš visų ginklų ir mirtinų haubicų. O jei pataikys, tai niekam neatrodys.
  Kariai, kurie gali šokinėti, dainuoti ir šokinėti...
  Ir tada vaikščioti ant galvų ...
  Nataša pasisuko ir juokdamasi bei sąmojingai pažymėjo:
  - Žmogus turi vieną širdį ir dvi rankas, o politikas irkluoja letenomis už keturias ir yra visiškai beširdis!
  Zoja, šaudydama į priešus ir išmušdama juos laukine jėga, ir agresyviai nusijuokdama pažymėjo:
  - Yra tik viena tėvynė, viena širdis ir tik viena pergalė, bet joje yra trys šimtai politikų-tėvų, kurie gali tik našlaičiais rinkėją!
  Augustinas su didele aistra pažymėjo, siautėdamas priešą ir basa koja mesdamas granatą:
  - Kad ir kiek nulių pridėtum, tikrojo skaičiaus negausi, nebent nulinio intelekto žmonių išrinkus politikus!
  Svetlana juokdamasi pastebėjo, naikindama nacius ir plika kulnu išmesdama sprogimo paketą:
  - Aritmetikoje nulių pridėjimas nepridės rezultatų, o politikoje rinkėjų intelekto nulinis pridėjimas padidina reitingą!
  Merginos tikrai prideda labai destruktyvaus impulso.
  Ir Fritz negali praeiti per tokias gražuoles ... Alenka taip pat kovoja su savo batalionu.
  Mergina meta granatą plika, iškalta koja ir sako:
  - Ne vienas genijus gali įrodyti, kad Dievo nėra, bet kad politikas neturi sąžinės sampratos, tai akivaizdu net kūdikiui!
  Anyuta iššovė kulkosvaidžio pliūpsnį, taip pat mirtina jėga metė mirties dovaną, kaukdama:
  - Politikas, gimęs kiaulių kiaulių metais, nepriklausomai nuo gimimo datos, politikas, gimęs tigro metais, yra ogra, o metai su tuo neturi nieko bendra!
  Alla agresyviai pastebėjo, svaidydama granatą plikomis kojų pirštais:
  - Politikoje rūmai virsta kiaulidėmis, o liūtai nusileidžia iki avių lygio, o tik lapė tampa žmogumi!
  Marija, toliau susmulkindama priešininkus milžiniška kovos jėga, rėkė išdygusi dantis:
  - Bet kurių rūmų politikas apvers kiaulidę ir išvers bet kokią tiesą, o bet kokiame avies kailyje liks kanibalu-vilku!
  Olimpijas, tiksliai šaudydamas į priešą, pjovęs gretas, logiškai pažymėjo:
  - Politikoje nėra giminių, nors rinkėjai politikui yra triušių broliai, o pats Velnias - jo paties tėvas!
  Alyonka paleido į nacius šūviu, nupjovė juos ir plikomis kojų pirštais svaidė mirtinos jėgos granatą, kaukdama:
  - Politikas dažnai mėgsta žadėti su barzda, bet rinkėjams jis jau yra ožiukas!
  Anyuta, labai taikliai šaudydama į varžovus ir plikais pirštais mėtydama granatas, pažymėjo:
  - Politikas - ir vaikščiojantis pokštas su barzda, ir tikras ožiukas, bet tuo pačiu - dar didesnis kiaulė, kuri iš rinkėjų rėžia riebius gabalus!
  Alla atsakė agresyviai, laukiniu juoku ir mirkčiodama su pragarišku aplombumu ir riaumojimu:
  - Politika - labai nešvarus reikalas, politikai plauna savo lipnias rankas, tik tirštais rinkėjų kraujo srautais!
  Marija taip pat pasisuko ir nupjovė daugybę Fritzų bei jų samdomų kareivių ir čiulbėjo:
  - Nors pinigai nekvepia, bet kvapas nuo papirkėjo yra bjaurus, o ypač apmaudu, kai, mainais už didelius pinigus, uždeda didelę kiaulę!
  Olimpiada gana agresyviai pastebėjo, mirkteldama safyro ir smaragdo akis:
  - Politikas yra ožiukas ir dėl to, kad pažadai su barzda, ir todėl mėgsta grynuosius žalumynus, tiek dėl to, kad nuolat ragauja rinkėjus!
  Esant tokiai smogiam merginų galiai, naciams sunku nugalėti net su naujausiais tankais. Bet vis tiek jie lipa į priekį ir laikosi.
  Šaudydami jie naudoja naujausius dujų paleidimo įrenginius ir dar kažką galingesnio ir kovingesnio.
  Ir tada jie paprastai pradeda sėdėti ant balto žirgo. Štai Šturmlevas mūšyje. Ir tai yra labai rimtas ginklas. O "Sturmmaus" dar pavojingesnis ir rimtesnis. Toks laukinis ir pragariškas ginklas. Ir jei ji muša, tada nebus iš jos pasigailėjimo. Tai kolosali griaunanti jėga.
  Merginos, vadovaujančios "Sturmmaus", yra beveik nuogos, dėvi tik kelnaites. Ir tuo pačiu labai vikrus ir vikrus. Tie, kurie gali padaryti beveik bet ką.
  Ir kai tik jie smogs sovietų kariuomenei, Raudonajai armijai nepakaks.
  
  EMANUELIO KOVA STALINGRADE
  Taigi Emmanuelle vėl ėmėsi reikalo ir laižė pulsuojančius nefrito elfų strypus. Ir kol ji tai darė, susiklostė kitokia istorija.
  1944 metais Hitleris buvo nužudytas balandžio 20 d. Speeras, fiureris ir vyriausiasis vadas Rommelis, tapo Trečiojo Reicho kancleriu.
  O sąjungininkai paskelbė paliaubas ir pradėjo derybas su naująja valdžia. Išankstinė sąlyga buvo žydų genocido nutraukimas ir Trečiojo Reicho rasinių įstatymų panaikinimas.
  Rommelis sutiko tai padaryti formaliai, tačiau žydų nepaleido, o perkėlė iš lagerių į kasyklas ir karines gamyklas. Trečiojo Reicho bombardavimas nutrūko, o ginklų paleidimas smarkiai išaugo. Masinėje gamyboje pasirodė ir ilgai laukta Panther-2 su galingesniais ginklais ir geresne apsauga. 900 arklio galių variklis kompensavo padidėjusį tanko svorį, o 88 milimetrų pabūkla iš tolo pataikė į sovietines transporto priemones.
  Vietoj FAA raketų Rommelis užsakė XE-162 - pigų ir efektyvų reaktyvinį naikintuvą. Tai leido naciams įgyti pranašumą ore.
  TA-152 taip pat pasirodė esąs labai geras universalus lėktuvas, kuris buvo naudojamas kaip naikintuvas, atakos lėktuvas ir fronto bombonešis. O ME-262 yra geras automobilis, nors ir sunkiai pagaminamas ir turi avarinę situaciją. Taigi vokiečiai rimtai ėmėsi kariuomenės modernizavimo.
  Be to, Rommelis teisingai atspėjo, kad Raudonoji armija sukels pagrindinį smūgį Baltarusijai. Žvalgybos duomenys parodė, kad pastiprinimas buvo per daug aiškiai perkeltas pietiniame flange ir slapta centre.
  Rommelis susidūrė su sunkiu pasirinkimu: išlaikyti Baltarusiją, kur buvo daug pelkių ir partizanų, buvo beveik neįmanoma net ir turint daug kariuomenės.
  Tada Rommelis nusprendė pats pulti Ukrainą. Tai buvo stiprus sprendimas ir, svarbiausia, netikėtas sovietų vadovybei. Naciai turi daug tankų, o "Tigras" proveržyje yra gana stiprus, kaip "Tigras" -2 ir "Pantera" -2, kurie, tačiau, tik pradėjo atvykti į frontą.
  Rommelis, atidengęs vakarų frontą, visas savo pajėgas sutelkė pietuose. Ir pradėjo puolimą.
  Vokiečiai puolė birželio 15-osios naktį ir sugebėjo nustebinti Raudonąją armiją! Ir jiems pavyko pralaužti gynybą. Ir jie užtikrintai žengė į priekį ir užėmė miestą po miesto.
  Smūgiai buvo atnešti iš Ukrainos vakarų ir Moldovos. Susiliejančios kryptys. Ir kol kas viskas vyko pagal Rommelio diktantą.
  Vokiečiai jau turėjo tankų pranašumą rytų fronte. Naujieji IS-2 ir T-34-85 ką tik pradėjo pasirodyti, o senesnių transporto priemonių gamyba sumažėjo. Nors "Panthers" ir "Tigers" išleidimas pasiekė aukštą lygį. Be to, dėžę primenantį "Tigrą" buvo gana paprasta surinkti ir jis buvo labai efektyvus.
  Vokiečiai sugebėjo suformuoti didžiulį katilą, kuris dėl kelių smulkių smūgių subyrėjo. O pietuose įvyko katastrofa. Stalinas atšaukė streiką centre ir įsakė atkurti, perkeldamas pajėgas į pietus.
  Šis sprendimas kiek pavėluotas. Ir katastrofos išvengti nepavyko. Tik daliai sovietų kariuomenės pavyko ištrūkti iš katilų. Žala buvo labai didelė.
  Stalinas išsigando ir įsiuto. Jis reikalavo žengti į priekį... Bet Rommelis pasielgė labai sumaniai. Vienas iš stipriausių naujojo fiurerio žingsnių buvo SS divizijų išformavimas ir paprastų Vermachto dalinių karininkų skaičiaus padidinimas jų sąskaita. Ir tai leido žymiai pakelti kariuomenės kokybę.
  Kitas svarbus žingsnis buvo moterų verbavimas į karinę tarnybą. Ir ypač aviacijoje ir tankuose, taip pat snaiperių daliniuose. Šis sprendimas taip pat turėjo teigiamos įtakos kovų eigai. Ir prasidėjo pirmosios sėkmės.
  Ypač išsiskyrė Gerdos grupė "Panther".
  Baltaplaukis karys buvo tikrai šaunus ir juokingas. Ji pasirengusi kovoti su įsiutusiu siautuliu.
  Čia Gerda apnuogintais kojų pirštais apšaudė priešą ir čiulbėjo:
  - Įstatymas ne velniui parašytas!
  Jos sviedinys tiksliai nuvertė trisdešimt ketverių bokštelį. Iš tiesų, tai buvo uraganiškas požiūris į verslą.
  Šarlotė taip pat iššovė, spausdama raudoną krūtinės spenelį prie gaiduko ir sucypė:
  - Mes galingi velniai!
  Christina taip pat nusitaikė į ginklą. Merginos šaudydavo nuogais kojų pirštais. Laimei, "Panther" iššovė penkiolika šūvių per minutę. O sovietinius ginklus ir tankus ji gali numušti kaip grūdus su nunchuckais.
  Štai dega dar vienas rusiškas automobilis.
  Christina sušuko:
  "Aš esu prakeiktas demonas, kuris lieja kraują!"
  Magda taip pat šaudė nuogu kulnu, kas jai puikiai pavyko, ir linksmai kuždėjo:
  - Aš esu velnių kovotojas!
  Taip, šios merginos tikrai yra kažkas siaubingo.
  Kaip ir naujosios karės Albina ir Alvina. Jie patys pasirinko TA-152 lėktuvus ir vienu metu medžiojo iš oro ir antžeminių taikinių.
  Jie tai darė entuziastingai ir agresyviai.
  Albina numušė sovietų lėktuvą ir sušuko:
  - O aš - monstriška agresija!
  Po to plikomis kojų pirštais ji pramušė ir SSRS kariuomenės tanką.
  Alvina taip pat trenkėsi į rusišką mašiną į dangų ir čiulbėdama dantis išsišiepusi:
  - Mūsų velniška įgula!
  Taip pat labai užtikrintai iš TA-152 pramušė sovietinio tanko stogą.
  Merginos tikrai yra mūšio lauke, tai kažkas ...
  Naciai sumušė daugiau nei šimtą sovietų divizijų ir perėmė iniciatyvą.
  Jie pradėjo judėti Kijevo link ir turėjo nemažą pranašumą. Kita vertus, Stalinas išsigando ir riaumojo, duodamas prieštaringus įsakymus. Nors sutikimas ir
  Neturėjo.
  Rommelis elgėsi užtikrintai ir sukūrė katilus. Jis sugebėjo manevruoti ir laimėti, aplenkdamas sovietų pozicijas. Ir streikuoja naktimis, ir naudoja įvairias gudrybes.
  Vėl vokiečiai turėjo iniciatyvą. O dabar jie jau perplaukė Dnieprą ir jau ten iškovojo pergalę po pergalės.
  Tik ruduo ir drėkinimo lietūs kiek sustabdė nacius. Tačiau didžioji Ukrainos dalis buvo atkovota. Naciai netgi sugebėjo užimti Charkovą. Buvo apleistas Raudonosios armijos ir Kijevo.
  Rommelis taip pat bandė smūgiuoti į centrą. Tačiau čia sovietų kariuomenė jau galėjo ruoštis gynybai ir parodė ištvermę. Ir jau sovietinės merginos parodė savo klasę.
  Elizave ir jos įgula kovojo IS-2.
  Merginos taip pat buvo su bikiniais ir basos. Ir jie kovojo labai nuožmiai.
  Elžbieta iššovė nuogus kojų pirštus ir sucypė:
  - Aš esu didelis tigras!
  Jekaterina taip pat taip supyko, kad sviedinys aprašė lanką, pervėrė Panterą ir šaukė:
  - Nė žodžio bailys!
  Elena taip pat susisprogdino priešą, prasiveržė pro kovinės kartos tanką ir čirškė:
  - Jokio kapitalizmo!
  Agresyvioji Euphrosinia taip pat šaudė, išleisdama:
  Taip socializmui!
  Moterys pilotės taip pat kovojo ore.
  Anastasija Vedmakova atsitrenkė į lėktuvą ir tviteryje paskelbė:
  - Gyvenimas pasaulyje nėra rojus!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams.
  Akulina Orlova vėl nuogais kojų pirštais pargriovė vokišką mašiną ir sušuko:
  - Komunizmas valdys planetą!
  Mirabela Magnetic nugriovė Messerschmidą nuogu kulnu ir sušuko:
  - Dėl didelių laimėjimų!
  Ir ji mirktelėjo savo partneriams, net jei jie jos nematė.
  Akulina Orlova pažymėjo:
  - Reaktyviniai monstrai mums nėra kliūtis ...
  Vėlyvą rudenį ir žiemą vokiečiai nusprendė stoti į gynybą. O Raudonoji armija jau ėjo į priekį. Stalinas nusprendė smogti centre. Tačiau Rommelis, skirtingai nei Hitleris, padarė antrą ir trečią posūkių linijas stipresnes nei pirmoji, o tai sumažino artilerijos paruošimo poveikį.
  Vokiečiai sugebėjo nugalėti sovietų puolimą centre. Pirmą kartą savaeigiai pabūklai E-10 ir E-25 dalyvavo sausio mūšiuose. Jie buvo maži, žemo silueto ir variklio vieta kartu su transmisija ir pavarų dėže ant paties variklio. Ir tai labai produktyvu.
  E-10 yra labai praktiškas ir lengvai gaminamas savaeigis pistoletas, tik 1,4 metro aukščio. O E-25 yra tik 1,5 metro ir tik šiek tiek sunkesnis su "Panther" ginklu ir septynių šimtų arklio galių varikliu. Šis automobilis turėjo gerą apsaugą: kakta 120 mm, šonai po šlaitais 82 mm. Ir pirmasis jo panaudojimas kovoje parodė didelį efektyvumą ir mobilumą.
  Margaret ir Helga kovojo E-25 ir labai garsiai smogė priešui. Po pralaimėjimo potvynyje sekė priešo pralaimėjimas.
  Margaret šovė į sovietinę mašiną. Ji trenkė kumščiu ir pasakė:
  - Viskas bus tiesiog super!
  Helga taip pat iššovė sviedinį plikomis kojų pirštais ir čiulbėjo:
  Gal hiper...
  Karys užtikrintai smogė per tanką IS-2 ir sušvilpė pro šnerves.
  Sovietų kariuomenės puolimas žiemą buvo atmuštas. Bet vėl karas ir mūšis. Vokiečiai pradėjo veržtis į priekį kovo mėnesį.
  Jų kariuomenės smūgis buvo Kursko kryptimi. Mūšiuose dalyvavo ir E-100. Šis automobilis buvo labai gerai apsaugotas iš visų kampų, o kartu ir gana mobilus, nepaisant didelio svorio. Ir proveržis parodė savo efektyvumą.
  Tuo pačiu metu vokiečiai žengė į priekį naktį, naudodami naktinio matymo prietaisus. "Fritz" sugebėjo pralaužti Raudonosios armijos gynybą ir užėmė Orelį, Kurską, Belgorodą. Mes pasiekėme gana daug sėkmės. Balandžio viduryje priartėjome prie Voronežo.
  Rommelis pasitikėjo savimi. Atrodė, kad dar truputis ir bus visiška pergalė. Tačiau sąjungininkai pateikė ultimatumą: jie sako, kad karas baigtas. Ir tos pačios pretenzijos Stalinui.
  1945 m. gegužės 10 d. buvo paskelbtos paliaubos. Tada prasidėjo derybos. Tarpininkauti pasiūlė JAV ir Didžioji Britanija. Po mėnesio taika buvo sudaryta. Vokietija gavo Ukrainą be Krymo, Baltarusiją, Baltijos šalis, Moldovą ir dalį Dono juodžemio mainais už Kurską, Orelį ir Belgorodą. Suomija atkūrė buvusias sienas, bet grąžino Petrazavodsko sritį. Tiesa, mainais į piniginę kompensaciją iš SSRS. Norvegija taip pat gavo nedidelę teritoriją prie Murmansko, kuri įstojo į federaciją su Trečiuoju Reichu.
  Buvo sukurta Europos Sąjunga - kuri apėmė visas vokiečių ir satelitų okupuotas šalis, taip pat buvusias SSRS respublikas. Rommelis ir Speeras vykdė nuosaikią politiką ir oficialiai skelbė visų tautų ir rasių lygybę. Euroreichas atsirado.
  Tačiau demokratija buvo ribota. Nepaisant to, atsirado kitos partijos, išskyrus nacius, ir buvo įsteigta renkama prezidento pareigybė. Rommelis tapo pirmuoju Europos Sąjungos prezidentu. Jis valdė keturias penkerių metų kadencijas, kol atsistatydino 1966 m., kad užleistų vietą jaunesniems. Tada buvo priimta pataisa dėl dviejų Europos Sąjungos prezidento kadencijų.
  Stalinas mirė 1953 metų kovą. Po kovos dėl valdžios jį pakeitė Chruščiovas. Ten įvyko dvidešimtasis kongresas. O Staliną dar labiau supykdė saviškiai. Tačiau vėliau viskas klostėsi kiek kitaip. SSRS pralaimėjo Antrąjį pasaulinį karą, o jos vaidmuo pasaulyje buvo mažesnis. Tokiomis sąlygomis jie net nesvajojo apie komunizmo kūrimą. Nikita Chruščiovas nebuvo nuverstas, o valdė iki pat mirties 1971 m. Ir jį pakeitė ne Brežnevas, o Šelepinas. Vokiečiai pirmieji skrido į kosmosą, taip pat į Mėnulį. Tada, 1980 m., Europos Sąjunga išskrido į Marsą. Euroreichas sujungė visas Europos šalis ir dalį SSRS, taip pat kontroliavo valdas Afrikoje ir Azijoje. Tai pasirodė labai stipri valstybė. Ir ji, aplenkusi JAV, tapo pasaulio hegemonu. Kinija ir Japonija niekada nepakilo. Pastarąjį užėmė amerikiečiai ir vyko partizaninis karas. Pilietinis karas ir laukinis kapitalizmas tęsėsi Kinijoje.
  Pasaulis tapo eurocentriškesnis. Ir kolonijinė sistema nesugriuvo. Taigi Emmanuelle baigėsi 1984 m. Olimpinės žaidynės vyksta Romoje.
  Mergina Emmanuelle išvyksta į didmiestį. Viskas labai švaru ir tvarkinga.
  Emmanuelis dainuoja:
  - Aš esu romėnų karys ant laukinių kelių!
  Nerono priešus nušluosiu nuo žemės paviršiaus!
  Olga Rybachenko, ši mergina pasirodė šalia Emmanuelle, išlindusi kaip velnias iš uostinės dėžutės ir sušuko:
  - Kaip manai, kas tai yra? Po velnių du!
  Emmanuelis sucypė:
  - Kas dar?
  Olga šypsodamasi atsakė:
  - Ir tada... Kas verčia manyti, kad sąjungininkai sutaikys Staliną ir Rommelį. Tai kaip tik priešingai! Tiesą sakant, tai yra daug tikresnė!
  1945 m. gegužės viduryje vokiečiai atnaujino puolimą. Stalingradas tapo pagrindine kryptimi. Pagrindiniai mūšiai vyko prie Dono ir toliau iki Volgos.
  Liepos pradžioje naciai priartėjo prie Stalingrado ir prasidėjo grandiozinis mūšis.
  Moterų snaiperių batalionas, vadovaujamas kapitono Nataškos Kaktusovos, užėmė gynybinę poziciją griuvėsiuose Volodarsky gatvėje. Už griuvėsių slėpėsi merginos su kulkosvaidžiais ir šautuvais, surištos granatų ryšuliais.
  Pati Nataša vilki dėmėtą tuniką ant nuogo kūno, trumpomis kelnėmis ir basa. Graži ir riesta mergina, tvirtais klubais, plonu liemeniu, trumpo kirpimo po puslankiu. Veidas labai išraiškingas, vyriškas smakras, mėlynos akys plačiai išsiplėtę. Šviesiai rudi plaukai tapo pilki su dulkėmis, aukšta krūtinė, kietas žvilgsnis. Kapitonė Nataša kovojo daugiau nei dvejus metus ir, nepaisant jaunystės, ji daug matė. Merginos kojos nusėtas įpjovimais ir sumušimais. Mergina vikriau juda basa nei šiurkščiai ir nerangūs batai.
  Plikas padas jaučia menkiausius dirvožemio virpesius, perspėja apie minos artumą, o pati motina žemė prideda ištvermės. Viena vertus, mergaitės pėdos sukietėjo, jos nebijojo nei įkaitusio metalo, nei aštrių griuvėsių griuvėsių, bet, kita vertus, neprarado jautrumo ir lankstumo, perspėjančio per ūžesį apie judesį. tankai.
  Mieloji Nataška laiko granatą, prie kurios pririštas sprogimo paketas. Būtina nušliaužti iki didžiulio vokiečių tanko "Liūtas", laistančio gatves kulkosvaidžiais.
  Mirabela šliaužioja šalia jos. Taip pat basos, tad visos bataliono merginos pasirodė iš batų, mėgdžiodamos savo vadą. Jos dulkėtieji padai aštrėja, kai ji šliaužioja keturiomis. Mirabelos geltoni plaukai netvarkingi ir ilgi... Šiek tiek pasišiaušę. Pati mergina liekna, liekna, mažo ūgio. Ją netgi galima supainioti su mergina, siaurais pečiais ir iš pažiūros didele galva.
  Tačiau Mirabela jau daug patyrė. Jai pavyko aplankyti ir fašistų nelaisvę, išgyvenusią žiaurius kankinimus, ir šachtas, iš kurių kažkokio nesuvokiamo stebuklo dėka pavyko ištrūkti. Tačiau žvelgiant į jos vaikišką, švelnų veidą, niekada nepasakysi, kad ji buvo sumušta guminėmis lazdomis ant kulnų, per kūną ėjo srovė.
  Mirabela šaudo ... Trečiojo Reicho karys, šiuo atveju arabas, krenta negyvas, jo snukis kelia smėlį ir griuvėsius.
  Nataška pakiša krūvą granatų po šiukšlių krūva. Dabar čia ropštės devyniasdešimt tonų sveriantis "Liūtas" ir jį susprogdins. Mėlynos merginos veide tarsi safyrai spindi nuo saulės nudegimo ir dulkių.
  Patirtis rodo, kad gerai apsaugotas bakas dabar pakeis padėtį. "Liūtas" turi 100 mm šoninius šarvus ir netgi kampu. Trisdešimt ketveri negali pro ją prasibrauti, šansą turi tik sunkūs Keveshes. Tačiau tikslas yra vikšrai. Svarbiausia yra atimti iš automobilio mobilumą ...
  Svetlana paleidžia iš automato... Kareivis, niekas nežino, kokios tautybės, nukrenta. Vokiečiai, užkariavę, nors ir morališkai didžiąją dalį, didžiąją Rytų pusrutulio dalį, puoselėja arijų kraują ir meta į mūšį kolonijines kariuomenes: arabus, afrikiečius, indus, įvairius azijiečius ir europiečius. Padaugėjo ir lenkų - kurie nuo lopšio įpratę neapkęsti bolševikinės Rusijos. Čia kovoja ir Ukrainos nacionalistai, ir Dono kazokai, ir čečėnai, ir visas Kaukazo chaganatas. Rommelis iškėlė visą internacionalą.
  Daug priešų...
  Svetlana mikliai vengia kulkosvaidžio ugnies. Kulka beveik skilo, pajuodusi nuo dulkių, apvalus, mergaitiškas kulnas. Gražuolė kapitonė net pajuto kutenimą, kaip arti praskriejo didelio kalibro dovana. Mergina persižegnojo ir sušnibždėjo:
  Net kulka mūsų nesustabdys!
  Mirabela atšauna... Kita mergina Andželika - labai raudonplaukė, aukštesnio nei vidutinio ūgio, raumeninga, nepaisant menko davinio. Taip pat labai graži mergina, prabangiais klubais, paaukštintu liemeniu, ne moteriškais plačiais pečiais ir aukšta krūtine.
  Andželika kovoja tik su šortais, tunika suplyšusi ir subyrėjusi į dulkes, o naujos uniformos per Volgą nepristatomos. Neduok Dieve pernešti daugiau amunicijos ir lašelį maisto išsekusiai sovietų kariuomenei.
  Taigi Andželika beveik nuoga, jos kojos subraižytos, ypač keliai. Skeveldros gabalas pataikė į dešinės pėdos padą, skauda, sunku vaikščioti.
  Raudonplaukė, dulkėta, beveik nuoga Andželika susuka gražų, bet kartu ir kietą veidą. Šaudydama mergina sako:
  - Viešpatie, Maskva ir Stalinas yra aukščiau už mus!
  Ir ji atkerta puolančius nacius, pati vos spėdama atsitraukti.
  Dėl griuvėsių ir siaurų gatvelių grėsmingiems vokiečių tankams sunku apsisukti. Čia yra beveik du šimtai tonų "pelių" ir jie niekaip negali praeiti ...
  Kaip tikėjosi Svetlana, "Levas" šiek tiek pavažiavo ir palaidojo save šiukšlių krūvoje. Nugriaudėjo sprogimas. Vikšras sprogo, nuskriejo pora pažeistų volų.
  Sužeistas tankas sustojo ir iš jo vamzdžio išskrido sviedinys...
  Kažkur ūžė tolumoje, palikdamas griuvėsius. Šviesiaplaukė Svetlana kaip gyvatė sušnypštė:
  - Tai mano skaičiavimas! Atsidarė sąskaitą...
  Mergina kapitonė vėl priversta šliaužti. Vokiečiai ir jų palydovai negali panaudoti savo techninio pranašumo griuvėsiuose. Dėl užsispyrusio Hitlerio kaltės Trečiojo Reicho minios buvo įklimpusios į pozicinius mūšius gana dideliame ir gerai įtvirtintame mieste.
  Mirabela meta granatą. Verčia juos daryti salto ant numuštų vokiečių ar arabų, apsiversti. Vienas iš nacių kovotojų nuplėšia jam ranką ir ant jos pakabina anglišką laikrodį su kompasu.
  Mirabela šypsodamasi sako:
  - Ką tau rodo kompasas - kelias į pragarą!
  O graži mergina nuo dulkėto kulno nusikrato prilipusios keramikos gabalėlį.
  Andželika taip pat nupučia dulkes savo tvirtomis, pilnomis krūtimis. Speneliai beveik juodi nuo nešvarumų ir niežti. Ir pabandyk nuplauti. Vėlgi, kai rašo vokiški automatai, tenka kastis. Ir šliaužti plastunskiu būdu.
  Merginų batalionas laikosi savo pozicijų, nors ir vyksta apšaudymai. Ir jie drasko sunkius sviedinius, ir iš dangaus krenta bombos... Bet niekas nesulaužys sovietinių herojų drąsos.
  Čia Svetlana mato, kaip ropoja Pantera. Na, šis tankas nebe toks baisus.
  Galite įmušti jį į šoną. Mergina nusičiaudėjo, išspjovė dulkes, kurios lipo į elegantišką burną. Ji paėmė į ranką granatą, pasvertą sprogimo paketu. Turite prasmukti nepastebimai. Bet aplink tiek daug dūmų.
  Andželika ėmė šliaužti aukštyn, atsiremdama į kanalizaciją apnuogintais kojų pirštais ir alkūnėmis. Ji buvo kaip katė, persekiojanti pelę. Karą mergina prisiminė iš tos baisios keturiasdešimt pirmųjų metų vasaros, kai vermachtas klastingai įsiveržė į SSRS platybes. Ar nei mergina, o beveik mergina neišsigando? Iš pradžių taip, bet paskui pripranti. O nuolatinius kriauklių pliūpsnius jau suvokiate kaip įprastą triukšmą.
  Ir dabar jis sprogo labai arti. Mergina pliaukštelėjo į pilvą. Fragmentai veržiasi iš viršaus kaip laukinių bičių pulkas. Andželika suskeldėjusiomis lūpomis sušnabžda:
  - Vardan teisingumo, Viešpatie!
  Mergina paspartina šliaužimą ir meta granatą su pritvirtintu sprogstamu paketu. Dabartis lekia lanku. Pasigirsta sprogimas, pasiduoda plonesni šoniniai Panther šarvai. Vokiečių tankas pradeda degti, kovinis komplektas detonuoja.
  Svetlana su šypsena sušnabžda:
  Ačiū Viešpatie Jėzau! Tikiu tik tavimi! Meldžiuosi tau vienam!
  Sulaužo panterą. Nuplėštas, ilgas kamienas palaidotas griuvėsiuose. Priekiniai šarvai, atskirti nuo šoninių šarvų, primena kaušelį.
  Svetlana, kurios akys, rudos nuo dulkių ir saulės nudegimo, spindi rugiagėlėmis, sako:
  - Kuo daugiau ąžuolų turi priešas, tuo stipresnė mūsų gynyba!
  Andželika labai seksuali, juodomis kelnaitėmis, nuoga, dulkėta, tvirto kūno. Mergina labai protinga. Ji gali mėtyti stiklo šukes nuogais kojų pirštais.
  Dabar ji sviedė aštrų daiktą savo grakščia, dulkėmis apaugusia koja. Ir įstrigo tiesiai fašistui į gerklę. Gražuolė Andželika burbtelėjo:
  - Ir aš esu sekso simbolis, ir mirties simbolis!
  Mergina, po kurios vėl šliaužė, šaudė. Led ugnis ir Svetlana.
  Gražuolė kapitonė Nataša, nukirtusi fašistą, čiulbėjo:
  -Gyvenimas yra grandinė, o smulkmenos joje yra grandys...
  Mirabela iššovė, perpjovė Fritzui galvą ir pridūrė:
  - Neįmanoma nesureikšminti nuorodos!
  Svetlana, vėl taikliai šaudanti, suriko:
  - Bet tu negali eiti ciklais dėl smulkmenų...
  Mirabela tiksliai iššovė ir pridūrė:
  Priešingu atveju grandinėlė jus apgaubs!
  Čia drąsiai kovoja ir Emmanuelis bei Olga Rybachenko.
  Abi merginos labai kovingos. Ir jie mėto granatas plikomis kojų pirštais.
  Emmanuelis juokdamasis pastebi:
  - Ir čia kova nėra silpna!
  Olga Rybachenko, apnuoginusi dantis, sutiko:
  - Ne silpna! Bet tai blogėja!
  Emanuelė gūktelėjo mirkteldama safyro akis.
  - Viskas bus tiesiog super! Pereikime prie koronaviruso!
  Ir karys juoksis. Ir mesdamas peilį plikais pirštais, jis įsmeigs Panterą į šoną.
  Olimpija, mirganti raumeningomis, įdegusiomis blauzdomis, plikomis, gražiomis kojomis šoko stepą. Mergina dainavo:
  - Šventieji rusų veidai mirga nuo piktogramos ... Neduok Dieve, kad pamirkytumėte bent tūkstantį Fritzų! O jei kas nors zuja labiau nei fašistai, niekas, patikėk, tavęs už tai nepasmerks!
  Tada ji perkrovė prieštankinį šautuvą ir vėl iššovė. Vokiečių transporteris vėl išpūtė dūmus.
  Merginų batalionas padarė didelę žalą Fritzui. Tačiau jis patyrė ir nuostolių. Čia viena mergina buvo perplėšta per pusę, o jos veidas, nepaisant dulkių, tapo išbalęs.
  Didžiąją dalį Stalingrado jau užėmė naciai, bet tai, kas liko iš miesto, nenori pasiduoti ir pasiduoti.
  Tuo tarpu Svetlana bando prasibrauti pro "Tigrą". Galingas vokiškas automobilis, gavo granatą į šoną, bet nepasidavė. Atsisuka iš patrankos. Mergina turi įkasti į žemę ir griuvėsius, kad jos nesutraiškytų dabarties skleidžiama sprogimo banga.
  Svetlana tyliai sušnabžda:
  - Mama, tėti, atsiprašau!
  Mirabela metė į Tigrą granatą, kuri jai sprogo ant kaktos. Mergina sušnypštė:
  - Apie tai, kad lengvas mokymas žiemą pavasarį... Kartoju be išimties, kad Rommelis yra maro niekšas!
  Andželika, palaužusi nacių akiratį ir pliūpsniais pylusi ant jų vandens, įsitempė:
  - Karste aš dabar pamačiau fiurerį! Ir ji spyrė vargšui tiesiai į akį!
  Raudonplaukė mergina iš tikrųjų plikomis pirštais metė granatą į tanką. Pataikė į statinę... Po to įvyko sprogimas ir "Tigro" snukis buvo suardytas.
  Bailusis vokietis paėmė ir atsitraukė.
  Svetlana prunkštelėjo pro šnerves:
  - Mūsų, tavo nepasiduos!
  Mirabela kulka nukirto hitlerinį samdinį ir dainavo:
  - Ir piktadarys nejuokauja! Rankos ir kojos, jis sukasi rusiškas virves! Jis įkiša dantis į pačią širdį... Tėvynę geria iki dugno!
  Svetlana, kikendama lojo:
  - Fiureris pašėlusiai šaukia, ašaroja!
  Mirabela atleido ir pridūrė:
  - Na, mirtis pūpso, šypteli!
  Atsirado dar pavojingesnis "Shtumrtiger". Jis sunaikina ištisus pastatus ir bunkerius. Be to, jis nepriartėja prie sovietų kariuomenės pozicijų. Automobilį saugo vokiečių kulkosvaidininkai.
  Svetlana mato, kad priartėti prie Fritzo pozicijų yra nerealu. Bet danguje Focke-Wulfs. Viena iš šių mašinų skrenda arčiau sovietų pozicijų. Merginos į ją atidengia ugnį.
  Andželika meta granatą ir įnirtingai sako:
  - Gilioje mirtyje - nėra atleidimo!
  Po to mergina duoda posūkį nuo automato. Greitai sukasi atgal. Greitai užvažiuoja palyginti naujas vokiškas tankas "Panther" -2 su nedideliu bokšteliu ir žemesniu siluetu.
  Kelios merginos meta granatas į vokišką automobilį. Ji, gavusi dovanas, sustingsta ir negali apsisukti.
  Andželika sušnypštė:
  - Tai naujas puolimas! Mes suplėšysime jai burną!
  Pantera-2 niurzgė ir iššovė savo galingesnį ginklą.
  Ugnies stulpelis suskaldė orą, akimirksniu įkaitino ir elektrolizavo atmosferą.
  Andželika kikeno, kriauklės praskriejo pro pusnuogę merginą. Begėdiška raudonplaukė papurtė klubus ir pasakė:
  - Ir Niutonas nugalėjo priešus, numetė jungą nuo sosto! Fritzas paskelbė savo Niutono dėsnį!
  Stalingradas buvo apimtas gaisrų, kai ugnies liežuviai tarsi laižė dangų ir traškėjo purpurinėmis, oranžinėmis ir raudonomis kibirkštimis! Ir kiekviena kibirkštis yra tarsi vaiduoklis, pabėgęs iš pragariškos pilies.
  Svetlana, numušusi vokiečių naikintuvą, blykstelėjo mėlynomis akimis, dainavo:
  - Ko tu verkši bloga senute? Patikėk, dėl tavęs verkia tiesiog psichiatrijos ligoninė!
  Mirabela dainuodama dainavo, šaudydama į nacius:
  - Kaip gera atsigulti ant žolės ir trenkti Fricui į galvą! Sutvarkykite fiureriui kompresą ir siųskite kulkas iš kulkosvaidžio!
  Mergina pašėlusiai kikeno ir apsivertė nuo pilvo ant nugaros. Padariau dviratį su kojomis. Į viršų pakilo granata. Skraidantis Focke-Wulf, gavęs po pilvu skeveldros, sparčiai pakilo aukščiau. Matyti, kad aštrios skeveldros jį sužeidė. Fašistinė būtybė užsiliepsnojo ir pradėjo prarasti lūžusių sparnų gabalus.
  Svetlana, pamačiusi, kaip Fokke praranda aukštį, suriko:
  - Tai semaforas! Ant laivo kabo kirvis!
  Vokiečių lėktuvas sprogo ir išbarstė šiukšles į visus tolimiausius dangaus kampelius. O kur dingo fašistų asas. Padariau paskutinį savo posūkį. Į pelenus pateko budelis, o ne lakūnas!
  Mirabela nusičiaudėjo, barstydama dulkes ir pasakė:
  - Būti ar nebūti? Tai ne klausimas!
  Andželika vėl sviedė koja stiklo gabalą tiek, kad, pataikydama į akį, jis išlindo į Fritzą per pakaušį:
  - Aš tankų armada! Ir tau reikia gydytis!
  Vokiečiai ir jų palydovai bandė veržtis į priekį, mesdami prieš save granatas. Tokia taktika prieš merginas nepasiteisino. Čia Emmanuelle dislokavo katapultą ir kaip ji smogė priešui.
  Rašytoja mergina sušuko:
  - Kalėdų Senelis drasko Rommelui burną!
  Katapultos užtaisas, įsiskverbęs į nacių minią, privertė juos išsisklaidyti ir tuo pačiu apsiversti ore. Fricas nukrito ir nulūžo ant sienų griuvėsių.
  Tankas "Tiger" -2, praradęs pusiausvyrą, susidūrė su "Liūtu". O, Leva, kur tavo nuostabus vardas?
  Svetlana nusišypsojo ir atsakė:
  - Na, gerai padaryta Emmanuel!
  Mergina rašytoja agresyviai lojo:
  - Emmanuelle visada pasiruošusi!
  Mergina atsakydama papurtė basa koja.
  Mergina kapitonė vėl ėmė kalti nagus. O Olimpijas kuteno siaurą Emanuelės pėdą, kaip dabar sunku! Nenuostabu, kad mergina nebijo bėgti per gaisrus.
  Mirabela giesmėje pasakė:
  - Jaunystė yra gerai - senatvė yra blogai!
  Angelica, ši linksma raudonplaukė, sutiko:
  Nėra nieko blogiau už senatvę! Tai iš tiesų pati bjauriausia būsena iš visų įmanomų!
  O mergina padarė šuolį perversmu. Akimirką ji įsivaizdavo šlykščias močiutes. Ne, nelygink, sena moteris su mergina. Ir koks grožis, lieknais kūnais.
  Andželika paėmė ir dainavo:
  - Srautas po metų, metai karavane,
  Sena moteris trina chna grūstuve...
  O kaip mano liekna figūra,
  Nesuprantu, kaip praėjo jaunystė!
  Svetlana blykstelėjo akimis, pargriovė vokietę smūgiu į kirkšnį ir pasakė:
  - Ne! Vis dėlto kare yra toks žavesys - išlikti amžinai jaunam! Visada girtas!
  Olimpija įdėjo naują užtaisą katapultai. Tai kažkas panašaus į gerą skiedinį. Mergina sušnypštė:
  - Ne praleisk, o praei!
  Emmanuelle papurtė savo liekną, bet miklią pėdą ir lojo:
  - Fritzo veidas!
  O granata kartu su sprogstamuoju paketu į nacių pozicijas įsibėgėjo.
  Taip, Stalingradas jiems nebuvo atiduotas. Jau trečias mėnuo nuo birželio pabaigos vyksta šturmas, tačiau miestas nespėjo visko pasiimti. Kituose fronto sektoriuose naciai pasiekė sėkmės, bet ne šiame.
  Svetlana iššovė pistoletą ir urzgė:
  - Viskas neįmanoma, pasitaiko, kad įmanoma... Nereikia visatos labai komplikuoti!
  Ir atsitrenkė į motociklo degalų baką. Mašina sprogo, o ugniniai viesulai nušvietė padūmavusį kraštovaizdį. O vokietį suplėšė ugninė letena.
  Mergina kapitonas sušuko:
  - Man patinka žudyti blogį! Ir tai yra didžiausias gėris!
  Mirabela trenkė vokiečiams ir sušnypštė:
  - Žaiskime kiaulę!
  Andželika atidengė ugnį, tiksliau. Ant ietimis dengtų griuvėsių liko gulėti keli juodaodžiai:
  - Nužudyk priešą! - sušnibždėjo mergina.
  Mirabela žaismingai dainavo:
  - Nudažęs Rommelį lūpų dažais, Mainšteiną - plaukų laku, ištempsiu tave į princesės nelaisvę, ištikimasis šuo apgraužs!
  Svetlana, šaudė, sušnypštė:
  - Nagi vakare, Adolfai, pasikabink... Baik kvailioti galvą! Nagi vakare, skrendi kaip sakalas - nacius stipriai nugalėti!
  Mirabela supykusi tarė, numušdama šalmą nuo šturmano galvos:
  - Mes galime! Ir mes padarysime!
  "Lenino" bataliono merginos sustabdė svetimos kariuomenės veržimąsi. Fritzas pajudėjo į priekį, tiesiogine prasme išmesdamas lavonus į kosmosą. Nepadėjo ir tankas "Lev", į kurį buvo sietos viltys. Čia yra mašinos modifikacija su 150 mm pistoletu.
  Andželika numuša akmenį, prilipusį prie nuogo spenelio. Mergina turi tokias gražias ir pilnas krūtis. Mergina koja meta granatą. Koja stipresnė už ranką, o metimas eina toliau.
  "Liūtas" gavo tarpą vikšre ir sustojo. Šautas iš jo galingos burnos. Dumbtelėjimas ir griūtis.
  Angelica, spjaudydamasi, sako:
  - Rusų karys nedejuoja iš skausmo!
  Ir mergina vėl šaudo. Ir jis tai daro nepaprastai gerai. Iš bokšto išlindęs fašistas krenta atgal.
  Raudonplaukė, beveik nuoga mergina sako:
  - Veltui priešas tiki, kad jam pavyko palaužti rusus! Kas išdrįsta, tas puola mūšyje, mes įnirtingai nugalėsime priešus!
  O Andželika ridena preso raumenis, kuriuos ji labai įspaudžia.
  Oi, kokios gražios merginos! Nenoriu, kad nė vienas iš jų mirtų.
  Stalenida bėgo... Labai graži mergina, pūkuotais, baltais plaukais. Jai kažkaip pavyksta juos sutepti kažkokiu gėrimu, kad nesusiteptų.
  Mergina labai graži, su Veneros figūra, tik labiau tonizuota ir įspausta. Ant jos rūbai, tik liemenėlė ir kelnaitės. Visa kita jau išdraskyta. Bet kokios grakščios kojos! Tai ne mergina, o tobulumo antspaudas, grožio karūna.
  Ji juda ypatingu būdu, kaip voverė. Basos pėdos ir mirgėjimas, ir kulnai stebėtinai išlieka švarūs. Stalenida nušauna, ir fašistui krūtinėje atsiranda opa.
  Mergina sako:
  - Ištikimybė tėvynei yra aukščiausias žodis!
  Angelica juokdamasi pastebėjo:
  - Nusiimk liemenėlę ir lik kaip aš su šortais!
  Steelenida neigiamai papurtė galvą.
  - Tai netinka!
  Andželika papurtė klubus, taikliai šovė ir dainavo:
  - Kažkas komjaunimo tapo neįprasta! Taip vaikščioti nuoga krūtine yra labai nepadoru!
  Steelenida nusijuokė ir pastebėjo:
  - Kam džiuginti Fritzą, pažvelk į mūsų grožį!
  Andželika ryžtingai atsakė:
  - Mūsų grožis yra mirtinas!
  Plieninė mergina kikeno ir šovė į TA-200. Nacių automobilis užsidegė. Ir graži blondinė sušuko:
  - Mirtis blogiui!
  Andželika nusijuokė.
  - Ir gyvenimas yra geras!
  Steelenida, pamačiusi, kad vokietis krenta, suriko:
  - Tai didžiausia vertybė! Nemanykite, kad naciai laimėjote!
  Angelica dainuoja:
  - Laukiu pergalės! Laukia pergalė... Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius! Laukiam pergalės! Laukiam pergalės! Mes galėsime nugalėti nacius!
  Graži mergina, o jos nuogos krūtys dreba. Gerai su nuogu liemuo karštyje, kurį sustiprina ugnis.
  Svetlana dabar atrodė daug ryžtingesnė. Ji šaudė į Fritzą iš automato ir lojo:
  - Aš tave kastruosiu!
  Ir iš tiesų naciai gavo mirtinų dovanų ir karstų! Ir mergina jiems parodė figūrą, pastatykime nuogus kojų pirštus. Ir švilpė kaip lakštingala plėšikas. Ir per apatinių galūnių pirštus.
  Mergina kapitonė yra labai protinga. Ir putojantis. Ir visai ne žiaurus. Jai irgi kartais gaila priešo kareivių, kurie gali susilaukti vaikų, kurie verks savo mirusių tėvų.
  Tačiau Svetlana tokias mintis varo nuo savęs, todėl nuo jų norisi verkti. Bet ne rusai atėjo pas vokiečius plėšti ir žudyti. Ne, tai vokiečiai ir visas agresyvus būrys užsieniečių iš viso pasaulio įsiveržė į Rusijos platybes.
  Svetlana kirto ir šovė į Fritzą, kuris bandė tyliai priartėti prie rusų pozicijų... Vyro akis ir smegenys, kurios buvo išmuštos kulkos, nutekėjo.
  Mergina kapitonė nusišypsojo ir šmaikščiai pasakė:
  - Tiesiai akis į akį, galva į galvą!
  Svetlana taikliai šovė ir šonine priekaba atsitrenkė į motociklą. Automobilis pradėjo plyšti, o kulkosvaidis nulėkė, kelis kartus apvirto. Tada jo snukis įsmuko į griuvėsius.
  Mergina ant griuvėsių trynė nuogą, dulkėtą padą. Ir ji vėl nusitaikė. Jos linksmas, jaunas veidas išsišiepė gana išsišiepęs. Mergina dainavo:
  - Ne, mes fašistams pasakėme, mūsiškiai nepakęs, kad rusiška kvapni duona bus vadinama žodžiu fordas!
  Mirabela atliko labai tikslų šūvį, nuo kurio įsiliepsnojo Focke-Wulf ir čiulbėjo:
  Niekšui, žinoma, pasirinkimas aiškus,
  Už dolerius jis pasirengęs išduoti Rusiją ...
  Bet rusas toks gražus
  Kad jis yra pasirengęs paaukoti savo gyvybę už Tėvynę!
  Mergina padarė salto ir parodė naciams figą, ir slinko, o kulkos gražuolės nepalietė.
  Pasirodė Andželika, ši gražuolė, beveik nuoga, purvina kaip velnias, iš karto metė granatą dviem kojomis. Ir ji patikrino:
  - Ką aš turiu, tai... Fritzas aštrioje pusėje!
  Olimpijas pataisė Andželiką:
  - Aštriai, į šoną, o ne į aštrią pusę!
  Mergina kikeno ir purtė arbūzo krūtis, o panaudodama granatą su sprogstamuoju paketu paleido granatą. "Tigrui" pataikė į snukį, ir šis kreivas meno kūrinys išsisuko.
  Po to nacistinė būtybė atsitraukė. Ji pradėjo šliaužioti kaip į ugnį pakliuvęs vėžlys.
  Svetlana dainavo linksmai mirkčiodama:
  - Ir "Tigras" atsitraukia, o vokiečiai slepiasi!
  Mergelių batalionas manevravo atakuojamas, oro smūgiais ir sunkiaisiais ginklais. Čia pataikė reaktyviniai bombonešiai, į dangų pakilo įlūžę, raudonai įkaitę šlaitai. Ir akmenys degė. Laimei, nė viena iš merginų nemirė, bet vyrai iškeliavo į kitą pasaulį - kam ne taip gaila! Ir sielos skrenda - vieni į dangų, o kiti į pragarą! Kur velniai su šakėmis jau laukia tų, kurie netikėjo Jėzumi.
  Angelica yra seksualiausia iš įniršusių karių: ar tikrai naciai iš savo "Sturmtiger" gali apšaudyti sovietų kariuomenės pozicijas ir nužudyti raudonuosius karius?
  O mergina basomis kojomis čiupo granatą ir sukosi salto kaskadomis. Ir sukasi vis greičiau. Ir tada iš visų jėgų ji metė mirties dovaną į platų Stormtigro snukį. Blykstelėjo nuogos, įdegusios gražuolės kojos, o granata įskriejo į platų snukį. Ir galinga mašina iš pradžių užspringo, o paskui puolė. Du "Karališkieji tigrai", stovėję "Sturmtigro" šonuose, buvo išmesti ir išsibarstę skirtingomis kryptimis. Nuo jų buvo nuplėšti volai, jie krito žemyn, lėkdami kaip nulaužti karalienės karoliai.
  Sprogimo banga išmetė Andželiką, o mergina nuskriejo aukštyn kojomis. Ir ji buvo apversta, siūbuota ir mėtoma. Tačiau gražuolė vis dėlto nusileido, į nuogus padus įsirėžė aštrios griuvėsiai ir susmulkinti akmenys. Merginai skaudėjo, net per suragėjusią pėdą pradūrė galiukas.
  Bet Andželika rado jėgų atsistoti ir šaukti:
  - Jūs, fašistai, būsite pelenais!
  Svetlaną ir kitas merginas išmetė sprogi banga ir net šiek tiek sugniuždė. Tačiau nė vienas iš gražių karių nežuvo. Merginos pasitiko uraganu ir taiklia ugnimi. Tramdyti iššokusius nacius ir kitus SSRS apgulusius agresyvius vabzdžius.
  Mirabela su dideliu entuziazmu dainavo:
  - O kai Viešpaties trimitas mus nuves į mūšį, mes draugausime su komjaunuoliu! Ir pagal Jehovos valią aš dalyvausiu dangiškajame sąraše!
  Andželika, purtydama dulkes nuo kruvinų padų, dainavo:
  - Leninai, partija, komjaunuoli! Mes siunčiame fiurerį į beprotnamį!
  Merginos pradėjo kurtinamai juoktis, o Emmanuelle su nerimu ir susierzinimu pasakė:
  - Ir mano katapulta, ne tokia tiksli - kaip tos nuogos ir tvirtos Andželikos kojos!
  Olimpija, žaisdama savo rankų raumenimis, pasakė:
  - Tai yra gerai! Jūs vis dar galvojate. Kažkas kietesnio!
  
  NEBOMBOMBANDUOK BRITANIJOS
  Hitleris nebombardavo Anglijos miestų ir sugebėjo laimėti oro mūšį dėl Anglijos. Be to, Speeras jau keturiasdešimtųjų metų gegužę gavo Reicho ginkluotės ir šaudmenų ministro pareigas. Ir dėl to orlaivių gamyba pradėjo sparčiai didėti.
  O 1940 metų lapkričio 4 dieną sekė netikėtas, bet drąsus nusileidimas Britanijoje. Tai nustebino pakrančių apsaugą. O vokiečiams pavyko užimti placdarmus, paėmę į nelaisvę daugybę britų karių. Ir tada iš karto sukurkite sėkmę.
  Buvo iškovota didžiulė pergalė, o Anglija atkrito keturiasdešimtaisiais metais. Karas tęsėsi kurį laiką. Čerčilis pabėgo į Kanadą ir bandė ten organizuoti pasipriešinimą. O vokiečiai su kariuomene užėmė daugybę Anglijos kolonijų. Ir tada Japonija užpuolė JAV. Ir Trečiasis Reichas turėjo pasikinkyti.
  Pagauti Ameriką nėra lengva - ją skiria vandenynas. Tačiau vokiečiai sukūrė placdarmą Lotynų Amerikoje ir iš ten pradėjo plėsti savo pajėgas. Ir jie pradėjo veržti žiedą aplink JAV.
  Keturiasdešimt trečiaisiais metais naciai serijoje turėjo tanką "Panther", "Tigrą" ir "Liūtą". Paskutinis automobilis nebuvo tikrojoje istorijoje, tačiau dabar naciai turėjo daug daugiau išteklių. Tačiau devyniasdešimt tonų sveriantis "liūtas" ir pernelyg galingas pabūklas prieš "šermanus" savęs per daug nepateisino. Kaip ir Maus tankas. Jei bandymų metu ši mašina parodė patenkinamus rezultatus, tada realioje istorijoje ji pradėjo gesti.
  Šiek tiek geresnis buvo tas, kuris buvo gautas nuo rugsėjo keturiasdešimt trečiosios serijos Panther-2. Gana sunkus - penkiasdešimt trys tonos, bet su devynių šimtų arklio galių varikliu jis judėjo gerai. O jos 88 milimetrų pabūklas 71 EL pramušė Shermans iš keturių kilometrų.
  Gerda ką tik gavo vieną iš pirmųjų Panther-2 modifikacijų ir Kanadoje kovojo su amerikiečiais.
  Buvo 1843 metų spalis. Nepaisant rudeniškos vėsos, merginos buvo basos ir su vienu bikiniu.
  "Panther" -2 iš toli galėjo pataikyti, turėjo gerą kaktos apsaugą. Ir jos šonai yra geriau apsaugoti nei paprastos panteros; tu negali pasiimti bazuko ar mažo kalibro ginklo.
  Tačiau norint pataikyti iš toli, reikia fenomenalaus tikslumo.
  O Gerda tikriausiai šaudo plikomis kojų pirštais, kad pataikytų. Sviedinys apibūdina lanką ir perveria Amerikos Granto tanką iš keturių kilometrų.
  Mergina riaumoja:
  - Mes tik velniai!
  Apnuogintais kojų pirštais Šarlotė taip pat šovė, agresyviai pastebėdama:
  - Politikas - kiaulė švariu kostiumu, o lapė - šventu nekaltumu!
  Kristina šaudė po vieną, ką ji padarė labai taikliai ir su malonumu, taikliai prasiverždama pro šermaną ir gaudžia:
  - Politikas mėgsta garsiai loti ir kurtinamai žadėti, bet kai teks pažadą ištesėti, išgirsi tik pasiteisinimus!
  Magda taip pat smogė priešui labai mirtinu sviediniu, pervėrė tanko bokštelio kaktą ir čiulbėjo:
  - Geriau mušti dykinėjimą žadantį politiką, nei daužyti nykščius netekus darbo!
  Ir mergina prapliupo juoku... Ir vėl jis iššovė iš ginklo. Taip lengvai Jungtinės Valstijos negali nugalėti Trečiojo Reicho.
  Tačiau "Fritz" turi žmogišką medžiagą, o technika yra stipresnė. Pavyzdžiui, ME-309 yra didžiulis, prieš kurį nėra jokio priėmimo ir iš kurio negalima pabėgti. Ši mašina turi labai galingą ginkluotę: tris 30 milimetrų orlaivių pabūklus ir keturiolikos milimetrų kulkosvaidžius, kurie taip pat yra mirtinos dalys. Net septyni ugniniai taškai - šaunu!
  ME-309 yra monstras, ypač jei jį valdo merginos. Šiuo atveju dvi gražuolės: Albina ir Alvina. Abi blondinės basos ir vilki tik bikinį.
  Ir kaip jie priims amerikiečius. Tik fragmentai skrenda skirtingomis kryptimis.
  Nuspausdama gaiduką nuogais kojų pirštais, Albina iššovė ir numušė amerikiečių lėktuvą gurkšnodama:
  - Politikas yra pigi paleistuvė, kuri per ilgai išgyvena, o ne tik venerinę infekciją į kūną, bet ir užaugina sieloje nesaugumo bacilą!
  Čia ir Alvina plika kulnu spaudžia pedalą, labai taikliai plaktuku ir čirškia į viršų:
  - Pigios prostitutės yra pačios brangiausios - ypač jei jos politinės!
  Taip, šios merginos žino savo vertę ir nuodugniai išmuša priešininko dvasią ir materialųjį komponentą.
  Pamažu vokiečiai įveikia Ameriką. Čia jie jau turi naują MP-44 šautuvą, kuris amerikiečius naikina nuodugniai. Šis automatinis šautuvas yra neprilygstamas. Ir tai suteikia Vermachtui lemiamą pranašumą.
  O merginos kaunasi pėstininkuose: Margaret ir Helga. Jie taip pat naudoja specialią formą: kovoja basomis ir su bikiniu. Ir tai labai veiksminga.
  Margaret iššaudė amerikiečius ir plikomis kojų pirštais paleido milžinišką, mirtiną jėgą. Ir ji čiulbėjo, apnuogindama dantis:
  - Politikė tokia paleistuvė, kad nemokamai žada dangišką malonumą, bet į lovą kiša tik kiaulę!
  Labai tiksliai ir tiksliai šaudydama į priešą, Helga pastebėjo:
  - Politikas gali tik atimti ir padalinti aritmetikoje, o tapęs diktatoriumi - dar ir perstatyti valdymo sąlygas!
  O mergina paėmė ir basa koja metė didelę, naikinančią mirties dovaną.
  Margaret, šaudama iš automato, pastebėjo:
  - Nesvarbu, kada diktatorius iš naujo nustato valdymo sąlygas, dar blogiau, kai be lazdelės visi pasiekimai sumažinami iki nulio!
  O mergina dar ir apnuogintais kojų pirštais išmes susinaikinimo dovaną.
  Helga, pjovusi amerikiečius puolime ir išmušdama juos į gretas tiesiai kelyje, paskelbė:
  - Kai diktatūros pasiekimai lygūs nuliui, valdymo kadencijos iš naujo nustatomos į nulį!
  O mergaitės ims ir juoksis, apnuogindamos dantis, kurie blizga kaip perlai.
  Torontas ir Kvebekas krito dar prieš žiemą... O žiemą kovos klostėsi jau JAV. Jėgos buvo nelygios... Nors amerikiečiai dėl ryšių ilgio ir galingos ekonomikos turėjo didelį pranašumą įrangos kiekiu. Tačiau jie buvo prastesnės kokybės.
  Keturiasdešimt ketvirtųjų metų pavasarį oro mūšiuose masiškai pradėjo dalyvauti reaktyviniai automobiliai: ME-262 ir XE-162, kurie neturėjo lygių priešų.
  Tankuose pasirodė naujausias "Liūtas" -2, kuriame vokiečiai pirmą kartą tankų statyboje transmisiją ir variklį įdėjo į vieną bloką ir skersai, o pavarų dėžę ant paties variklio, o priekyje - perjungė. bokštas atgal. "Lion-2" pasirodė žemesnio silueto, be to, važiuoklė tapo lengvesnė, o bokštelis - siauresnis su 88 mm kalibro pabūklu - 105 vis dar nereikalingas amerikiečių tankams. "Liūtas" -2 pasirodė mobilus ir gerai apsaugotas. Mūšio lauke ji iškart pasinaudojo iniciatyva kaip geriausias tankas pasaulyje.
  SSRS po karo su Suomija dar su niekuo nekariavo. Jo tankų statybos plėtra vyko ne pačiu produktyviausiu keliu. Atsirado KV monstrai su didžiulėmis svarstyklėmis ir keliais ginklais. Tik T-34 galima vadinti sėkmingu tanku. Nors ir nepakankamai galingas.
  Be to, SSRS atsirado ratinių vikšrinių tankų kūrimas. Serie A jau yra greitkelis. Ir daug kitų automobilių.
  Kita vertus, vokiečiai išmoko kautis ir gavo daug kovinės patirties. Vasaros pabaigoje naciai jau buvo užėmę daugiau nei pusę JAV teritorijos. Rugsėjo mėnesį prasidėjo Niujorko ir Vašingtono puolimas.
  Gerda jau kovojo Lev-2. Ši transporto priemonė svėrė šešiasdešimt tonų, bet turėjo storesnius 100 mm šoninius šarvus šlaituose ir 88 mm pistoletą su 100 EL vamzdžio ilgiu. O priekiniai šarvai po dideliais šlaitais taip pat buvo kiek storesni. Kūnas yra 150 mm ir 45 laipsnių, o kakta yra 200 mm ir taip pat pasvirusi.
  Amerikietiški ginklai nepriėmė tokio tanko priekinių šarvų. O tokių, kurie galėjo prasiskverbti į šoną, buvo nedaug, o ne ant tankų.
  Gerda nuogų kojų pirštų pagalba pasiuntė sviedinį, sudaužė šermaną ir pažymėjo:
  - Politikas dirba liežuviu, energingai apeliuodamas į širdį, tik dėl to visi žodžiai atiduodami kepenyse!
  Šarlotė šaudė į amerikiečius, apvertė tikslų haubicos smūgį ir suriko:
  - Kuo kvailesnis valdovo protas, tuo aštresnis jo budelio kirvis!
  Christina vėl šaudė į priešą, sudaužė kitą tanką iš eilės ir šaukė:
  - Atstačius diktatoriaus kadenciją, rinkėjas pavirs tvarkinga suma!
  Magda čia taip pat puolė ant priešo ir sudaužė priešlėktuvinį pabūklą, burbėdama:
  - Valdovas mėgsta kalbėti apvaliai, jei tik iškalbingas nesėkmes panaikina!
  Ir merginos vėl pasiuntė didžiulės, mirtinos jėgos sviedinį!
  Danguje irgi rimti mūšiai verda ir labai kruvini.
  Albina su ME-262 nuvertė kitą amerikietišką automobilį ir rėkė dantimis:
  - Grifas diktatorius visada teisus, nes jis turi daug teisių, be sienų, o rinkėjas, turintis paukščio teises, gali tik skraidyti per kordoną!
  Alvina su ME-262 taip pat apkarpė amerikiečių naikintuvą ir šmaikščiai sušuko:
  - Jei nori tapti ereliu, nustok skristi su paukščio teisėmis!
  Naciai jau šturmuoja Baltuosius rūmus. Trys merginos: Helga, Margaret ir Frida keliauja į kupolą, kad iškabintų savo vėliavą.
  Kariai basi ir tik vienu bikiniu. Jie sėlina ir kovoja.
  Helga basa koja sviedė granatą ir šūktelėjo iš automato:
  - Dažniausiai tie, kurie turi paukščių teises ir įprotį skaičiuoti varnas, dažniausiai būna gaidžiai!
  Margaret agresyviai šovė ir plikomis kojų pirštais metė susinaikinimo dovaną ir cypė:
  - Kol neišmoksi skaičiuoti varnų, tol skrisi su paukščių teisėmis ir vištų išmone!
  Frieda nukirto kelis juodaodžius jankių kareivius ir šaukė, plikomis pirštais svaidydama niokojančią granatą:
  - Su paukščio teisėmis tu nepakilsi į dangų, bet įskrisi į pragarą kaip višta išpešti!
  Japonų nindzių merginos taip pat kovoja su amerikiečiais. Jie veržiasi iš Tekančios saulės šalies.
  Mėlynoji nindzių mergina svaidė amerikiečius kardais. Ji apnuogintais kojų pirštais metė mirties dovaną ir čiulbėjo:
  - Jei turite vištienos smegenis, paukščių teises ir gaidžio ambicijas, tada plunksnos skris su garantija!
  Geltonoji nindzių mergina kardais nukirto amerikiečius ir cypė, plika kulnu mesdama sunaikinimo dovaną:
  - Kas turi vištos smegenis, tas varnas skaičiuoja ir siekia tik paukščių teisių!
  Raudonoji nindzių mergina nuogais kojų pirštais paleido bumerangą, nukirsdama priešams galvas ir cypė:
  - Kas skaičiuoja daug varnų, tas neskaičiuodamas gauna problemų!
  Baltoji nindzių mergina raudonu speneliu paėmė mirties dovaną ir sušuko:
  - Skaičiuodamas varnas rizikuoji kriksti bėdą, nusitrindamas nosį, pateksi į plėšimą kaip višta!
  Galiausiai Baltieji rūmai perėmė valdžią. Spalio pradžioje krito ir Niujorkas, ir Vašingtonas.
  O 1944 metų lapkričio 8 dieną JAV ir Meksika kapituliavo prieš Japoniją ir Trečiąjį Reichą.
  Buvo laikina pauzė. Trečiasis Reichas turėjo suvirškinti turtą ir ruoštis naujam karui. Japonija taip pat gavo daug.
  Stalinas irgi ruošėsi karams, bet niekur nepritapo. Viskas buvo ramu.
  Vokiečiai pradėjo statyti E serijos tankus, taip pat keturiasdešimt penktaisiais metais buvo gauti labai sėkmingi diskiniai lėktuvai, galintys padaryti lūžio tašką bet kuriame kare. Taip pat buvo kuriami branduoliniai ginklai. Tačiau SSRS Stalinas elgėsi su juo šaltai ir beveik nefinansavo. Hitlerio požiūris taip pat buvo skeptiškas. Tačiau Japonijoje kai kurie darbai buvo atlikti.
  Trečiojo Reicho žvalgyba gavo informaciją, kad japonai kažko pasiekė.
  Po asmeninio Hitlerio ir Stalino susitikimo buvo priimti sprendimai dėl bendro karo prieš Japoniją.
  Stalinas senatvėje norėjo gauti iškilaus vado šlovę ir po dvejonių nusprendė sudaryti karinę sąjungą su Vokietija. Hitleris, kuriam asmeniškai pavyko susidraugauti su raudonuoju diktatoriumi, taip pat mieliau kovojo su Japonija. Be to, ji turi daug kolonijų ir vis dar yra gana atsilikusi armija. Nors ir daugybė, ir fanatiškų. Tokio lengvo pasivaikščiojimo nesitikėjau.
  1950 m. balandžio 20 d. prasidėjo didelis karas prieš Japoniją su kolonijomis, SSRS ir Trečiuoju Reichu.
  Raudonoji armija patraukė iš Mandžiūrijos. Neturėdami puolimo operacijų patirties prieš galingą Japonijos gynybą, sovietų kariuomenė žengė į priekį lėtai ir su dideliais nuostoliais.
  Elizaveta kovoja su samurajų naujausiu tanku T-54. Sovietinis automobilis yra pažangesnis nei ankstesni modeliai, tačiau jis pasirodė neseniai. Ir ji turi 122 milimetrų pabūklą, o ji pati labai sunki - penkiasdešimt penkias tonas.
  Stalinas, neturėdamas Didžiojo Tėvynės karo patirties, didino tankų dydį ir masę.
  Jam patiko viskas, kas didelis ir stambus.
  Kaip ir KV serija, kai kurie modeliai, pavyzdžiui, KV-14, svėrė daugiau nei tris šimtus tonų.
  Priešingai, vokiečiai suprato, kad dideli svoriai yra neveiksmingi ir tankui reikia mobilumo. Ir piramidės formos AG-50 tapo pagrindine mašina. Jis turėjo racionalaus pasvirimo kampus visomis kryptimis.
  Ir jokiu kampu negali prasiskverbti sovietiniai ginklai. Tuo pačiu metu svoris yra tik penkiasdešimt tonų, o 1800 arklio galių variklis yra dujų turbina. AG-50 yra tobulas automobilis savo laikui ir labai greitas, kartais šimtu kilometrų per valandą greitkelyje.
  O patranka neseniai buvo sumontuota su trumpu vamzdžiu, bet aukštu slėgiu, kuris gali prasiskverbti į visus automobilius. O 88 mm kalibro keisti nereikėjo. Tiesą sakant, kalibras yra mažesnis, o sviedinių tiekimas yra didesnis, o ginklo ugnies greitis yra didesnis. Ir tai jau yra aksioma. Ir atvirkščiai, dideli kalibrai tankų dvikovoje iš tikrųjų yra blogesni nei maži.
  AG-50 yra monstras, kuris triuškina Japoniją. Samurajus turi tik E serijos tankus ir jau tada ankstyvuosius, toli gražu ne pačius pažangiausius šios modifikacijos modelius.
  Tačiau Elžbieta vis dar važiuoja T-54 ir daro šūvį plikomis kojų pirštais.
  Smūgiavo priešą ir čiulbėjo:
  - Tironas įsivaizduoja save liūtu, bet ėda skerdeną kaip hiena, mėgsta karą, bet nenori tampyti kareivio diržo, mėgsta guldyti kiaulę ir ryti ją gurkšniais!
  Jekaterina atidengė skaisčiai raudoną spenelį, trenkėsi į priešą, paspausdama mygtuką krūtimi ir sušuko:
  - Jeigu esi luošas su savo protu, tai išsilavinimo protezas tau nepadės!
  Elena taip pat pliaukštelėjo pliku kulnu ir kuždėjo:
  - Liūtas be išsilavinimo yra geresnis vadovas nei sertifikuotas avinas!
  Eufrosinija taip pat šaudė paeiliui, naudodama nuogus kojų pirštus, ir šaukė:
  - Boksininkui stiprus smūgis rankoje, o politikas liežuviu plaka smegenis, net kai jam pačiam gana silpna galva!
  Puolimas vyksta visais frontais. Kariauja ir sovietų lakūnai. Jau pasirodė MIG-15, galintis konkuruoti su japoniškomis transporto priemonėmis, o vokiškos tikriausiai bus geresni, ypač greičiu ir ginkluote.
  Anastasija Vedmakova kovoja danguje su dideliu pasitikėjimu.
  Atsitrenkia į du japoniškus automobilius ir girgžda:
  - Boksininkas turi dvi rankas ir keletą smūgių kombinacijų, politikas - vieną kalbą, begalinis dainų perdarymas iš esmės tuo pačiu motyvu!
  Akulina Orlova, negailestingai šaudydama į priešą ir visiškai išmušdama, pažymėjo:
  - Basomis, mergina pati apsivelka vyrą, apsirengdama - paliks jį be kelnių, o išskėsdama kojas, suspaus gerklę mirties gniaužtu!
  Mirabela Magnetic, nukirsdama japonų lėktuvus ir veikdama su perkeltine agresija, pastebėjo:
  - Moteris, išskėsdama kojas, spaudžia vyrui mamutus, kad išspaustų aukso lašus!
  Merginos kovėsi labai aktyviai ir judėjo iš vienos pusės į kitą, vengdamos taiklių priešo šūvių.
  Vokiečių lakūnai taip pat persekiojo japonus.
  Albina vienu pliūpsniu nukirto keturias mašinas ir entuziastingai kuždėjo:
  - Apnuogintos moteriškos kojos, puikiai nurengkite vyrus, kurie neturi galvos!
  Alvina paėmė ir vienu sprogimu nupjovė penkis japoniškus lėktuvus ir sucypė:
  - Geriau bučiuoti merginos basas kojas, nei būti visišku vienišu batu!
  Gerda ant tanko AG-50 kovojo kartu su Charlotte. Abi merginos kovojo labai užtikrintai.
  Gerda apšaudė priešą, sudaužė japonišką automobilį ir šaukė, apnuogindama dantis:
  - Jautis turi tiesioginius ragus, o žmogus be bulių sveikatos gaus vaizdinius ragus!
  Charlotte taip pat atliko taiklų šūvį, smogė per priešą ir pažymėjo:
  - Vyras, kuris buvo apsiautas apnuogintomis moteriškomis kojomis - visiškas batas!
  Christina ir Magda taip pat kaunasi ant AG-50 ir beviltiškai kovoja.
  Christina paleido šūvį ir sušuko:
  - Jei vyras yra batas, vadinasi, jam lemta būti po kulnu ir valkata!
  Magda taip pat šaudė, ir labai taikliai, ir sudaužė priešo haubicą, girgždėdamas:
  - Nėra didesnio vyro priešo už drąsos stoką ir didesnės problemos už noro perteklių!
  O merginos toliau daužė samurajus.
  Jie vis labiau spaudė juos skirtinguose frontuose.
  Alenka ir jos komanda kovojo ant naujausio tanko IS-3. Ši mašina yra iš modernesnės serijos su 130 milimetrų patranka, šiuo atveju viena ir sveriančia aštuoniasdešimt tonų.
  Jame yra penki įgulos nariai - visos merginos. Ir tai puiku.
  Alyonka iššovė iš ginklo plikomis kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Vyras yra geidulinga beždžionė, meiliai kalbanti, bet merginų kvailumas suluošins!
  Anyuta paeiliui vėl šaudė, pramušė japonišką mašiną ir čiulbėjo:
  - Jei asilą ari protu kaip asiliuką lapei, jei dvasioje turi kiškį, tau bus nuplėštos trys odos!
  Alla tiksliai nušovė raudoną spenelį, kuriuo paspaudė mygtuką ir cypė:
  - Iš arklio galima padaryti senatorių, bet iš politiko nepadarysi sąžiningo artojo!
  Marija taip pat spyrė į priešą nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Senatorių lengviausia padaryti iš to, kuris moka bent arklį, bet kažkodėl bet kuriame parlamente yra daug asilų, o ir net tinginių!
  Olimpija taip pat šaudė plika kulnu ir paskelbė:
  - Jei neišmoksi joti, būsi nuogas karalius!
  Merginos mūšiuose demonstravo aukščiausią klasę. Ir taip sovietų kariuomenė pusę metų trukusios kovos pasiekė Port Artūrą. Šį miestą nuo jūros uždengė japonai.
  Pietų Sachalinui taip pat pavyko susigrąžinti.
  Taip už ankstesnius pralaimėjimus buvo atkeršyta Japonijai. Be to, Port Arturas vis dar buvo iš dalies kerštas ...
  Prasidėjo jo apgultis.
  Sunkioji sovietų artilerija bombardavo šią tvirtovę. Merginos šaudė haubicomis.
  Alisa ir Andželika šaudė sviedinį po sviedinio.
  Alisa iššovė ir pastebėjo:
  - Bet kuriame turnyre yra nemažai žaidimų ir galutinių rezultatų, tik politikoje vyksta nuolatiniai atstatymai ir lygiagretus skaičiavimas!
  Andželika, atrėmusi nuogus kulnus, davė kiautą ir sušuko:
  - Bokse už žemus smūgius baudžiama nepriklausomai nuo pirštinių spalvos, politikoje atneša pergalę, ypač jei pirštinės ne baltos!
  Kovų metais Japonija prarado visas savo kolonijas. O dabar kovos užvirė dėl paties didmiesčio.
  Ir gražūs kariai priartėjo prie Tokijo.
  Ir sovietų tanklaiviai pagaliau paėmė Port Artūrą.
  Elžbieta nusitaikė į ginklą nuogais kojų pirštais. Ji šaudė į priešą ir cypė:
  - Vyras netoli nuo gibono jei ne intelektu, tai geismu, patinas tipiška beždžionė!
  Jekaterina taip pat šaudė į priešą, naudodama nuogą kulną, ir šypsodamasi pastebėjo:
  - Vyras turi vieną tobulumą ir dvi rankas, o moteris pati tobulumo ieško grėbančiomis rankomis ir galingu orumu!
  Elena, šaudydama į japoną ir apversdama kitą haubicą plikomis kojų pirštais, pažymėjo:
  - Klounai cirke sukelia sveiką juoką ir linksmybes, juokdariai politikoje sukelia nesveiką kamantavimą ir nusivylimą!
  Merginos, kaip matote, japonus traiško kruopščiai. Su tokiais, žinoma, Port Arturas be jokios abejonės kris.
  Anastasija Vedmakova kovoja danguje virš Japonijos ir leidžia priešui nusileisti, dainuodama:
  - Vienas, du, trys, suplėšykite samurajų!
  Ir jis ištaria labai taikliai aforizmą:
  - Šachmatuose riterio ėjimas dažnai susimuša šachmatais, politikoje rinkėjas visada poruojasi su riterio ėjimais!
  Akulina Orlova, traiškydama samurajų danguje ir mirkčiodama safyro akimis, pažymėjo:
  - Blogam muzikantui ant ausies užlipo meška, zvimbė kvailam rinkėjui - politikės lapės!
  "Mirabela Magnetic" posūkyje nukirto kitą automobilį iš Tekančios saulės šalies ir pažymėjo:
  - Du stiprūs, bet skirtingi personažai pagimdo sprogimą, du protingi, bet skirtingi individai - genialumą!
  Merginos pakilo į dangų virš samurajų.
  Albina, numušdama Japonijos lėktuvą, grieždama dantimis, agresyviai pažymėjo, mirktelėjusi:
  - Vaikai gimsta iš dviejų lyčių meilės, sėkmė - iš darbštumo ir talento derinio!
  Alvina taip pat spyrė samurajui nuogu kulnu ir kuždėjo, apnuogindama dantis:
  - Iš gražių moterų vyrai nori sūnų, o iš protingų - moterys - dukrų, peršasi išvada, kad sveikai atžalai reikia grožio ir sumanumo, bet kur rasti tokio gėrio derinį!
  Tačiau kovos dėl Tokijo jau prasidėjo. Vokiečiai ir pavieniai sovietų batalionai šturmuoja Japonijos sostinę. 1951 metų gegužė kieme, viskas tiesiogine prasme žydi. Ir labai gražus ir turtingas.
  Tačiau Tokijo miestas smarkiai apgadintas. Dalis Vermachto juda juo, o mūšiai yra labai nuožmi ir nelygi.
  Gerda AG-50 kovoja kartu su Charlotte. Šios merginos labai aistringai tiki savo pergale.
  Gerda šaudo nuogais kojų pirštais, spausdama vairasvirtės mygtukus ir sako:
  - Ko nori moteris, to nori Dievas, bet vyro troškimai yra panašūs į beždžionės troškimą!
  Šarlotė taip pat smogė priešui, nuvertė bokštelį nuo japoniško automobilio ir sucypė:
  - Dievas sukūrė moterį kaip gėlę grožiui, o vyro reikėjo kaip humuso, kad pamaitintų puikų augalą!
  Ant kito tanko AG-50 taip pat kaunasi merginos, kurios yra tiesiog kruvini super klasės monstrai. Jie yra labai kovingi ir agresyvūs kariai, bet kartu ir švelnūs.
  Christina šovė apnuogintais pirštais ir iškaltomis kojomis ir šypsodamasi pastebėjo:
  - Moteris - rožė, bet toli gražu ne augalas, vyras - gaidys, bet ne sparnuotas, o tipiškas raguotas gyvūnas!
  Magda juokdamasi mirtinu sviediniu šaudė į priešą ir cypė:
  - Žmogus, kuris gaida kaip paukštis, bet be sparnų, išsilieja kaip lakštingala, bet ne dainininkas, žada moteriai aukso kalnus, bet lovoje nevertas nė cento!
  Tokijo šturme dalyvauja ir sovietinės merginos. Visų pirma, Alenkos įgula. Jie perėjo prie dar galingesnio ir sunkesnio IS-4 su antruoju 85 mm pabūklu.
  Tačiau penketukas liko toks pat.
  Alenka šovė plikomis kojos pirštais ir čiulbėjo apnuogindama dantis:
  - Politiko pažaduose imperatorius, išsipildydamas nuogo karaliaus, žada mėnulį iš dangaus, o rinkėjai gauna šuns gyvybę!
  Anyuta agresyviai pastebėjo, siųsdama sviedinį iš patrankos ir tiksliai pataikydama į priešą:
  - Protingas valdovas nesiekia sudievinti savęs, o stengiasi dovanoti rinkėjui žmogišką gyvybę!
  Alla smogė priešui, taikydama mirties dovaną plika iškalta koja ir ištarė:
  - Net ir idiotas soste gali daug pasodinti, bet gausus derlius nuimamas ne kitu protu!
  Marija taip pat paleido šūvius, tik šį kartą iš kulkosvaidžių, išmušė daug priešininkų ir išdavė:
  - Diktatorius, kuris daug sodina ir lieja kraują, sėdės baloje ir riaumoja iš skausmo!
  Olimpiada, taip pat atleista, plika padais spausdama gaidukus ir agresyviai pažymėjo:
  - Rinkėjas, balsuojantis už dažnai ant žirgo ant žirgo lipantį politiką, bus sučiuptas plėšikų!
  Imperatoriaus rūmų šturmas jau vyksta. Paskutiniai japonai yra kruopščiai užbaigti.
  Emmanuelle jau įsitraukė į kovą. Žinoma, ji beveik nuoga, dėvi tik kelnaites.
  Ji paleido žaibą iš raudono spenelio ir sušuko:
  - Politikas - tai vilko avies kailyje, lapės su lakštingalos miela trile, kiaulės nauju fraku mišinys, bet jūs su juo gyvensite kaip su šunimis!
  Helga taip pat kaunasi, šturmaudama japonų pozicijas ir staugdama, apnuogindama dantis ir mėtydama granatą basa koja:
  - Kvaila balsuoti už vilką avies kailyje, gali pasirodyti, kad tai visiška avis!
  Margaret pasisuko ir, pritvirtinusi okupanto vėliavą ant imperatoriaus rūmų kupolo, pažymėjo:
  - Lapė avies kailyje soste yra geriau už aviną bebro kailyje, protingas krivis padarys daugiau naudos nei sąžiningas kvailys!
  Emmanuelle pagaliau užsisegė raudoną audeklą ir įnirtingai kuždėjo:
  - Sostas netoleruoja šurmulio ir lojimo, ir tai ne būdas numalšinti baimę, o valdovas šiurkščiai valdo, kurtiesiems maldavimams duoda dekretus!
  Japonija buvo nugalėta. O po kapituliacijos SSRS atgavo pietinį Sachaliną, gavo Kurilų kalnagūbrį, Mandžiūriją, Port Artūrą, Šiaurės Korėją ir galiausiai įsitvirtino Mongolijoje.
  Trečiasis Reichas perėmė visa kita. Ir vėl atėjo ramybės laikotarpis. Trečiasis Reichas užvaldė likusį pasaulį ir 1959 m. surengė referendumą dėl monarchijos ir pasaulinės imperijos įkūrimo.
  Hitleris tapo imperatoriumi. SSRS po Stalino mirties 1953 metų kovo 5 dieną naujuoju vadovu tapo akademikas ir genijus Nikolajus Voznesenskis. Ir jam vadovaujant SSRS buvo pradėti kurti nauji ginklai.
  Kai 1963 m. kovą Hitleris mirė, Trečiajame Reiche tarp daugybės dirbtinio apvaisinimo Adolfo sūnų prasidėjo kova dėl valdžios.
  O SSRS Raudonoji armija Nikolajaus Voznesenskio įsakymu pradėjo išvadavimo kampaniją Europoje. O 1963 metų gegužės 1 dieną užvirė įnirtingi mūšiai.
  Bet tai jau kita istorija, kaip SSRS Raudonoji armija išgelbėjo pasaulį nuo fašizmo.
  
  BASOJI TIKRA PRINCESĖ
  Tarp Prancūzijos karaliaus Liudviko keturioliktojo ir Norvegijos karaliaus Jurgio pirmojo buvo sudaryta sutartis. Anot jo, Jurgio pirmosios dukra turėjo ištekėti už keturioliktojo Liudviko sūnaus. Ir jis turėjo tokį grožį, gražų kaip saulė, sniego spalvos plaukais. Pagal paprotį jie tuomet gana anksti susituokė, o trylikametė su konvojumi iškeliavo į kelią. Kartu su jais išvyko ir įvaikinta karaliaus dukra Stella. Ji buvo pikta, bet mokėjo gerai apsimesti. Ir visai graži, nors ir juodais plaukais.
  Ji buvo sugauta per kampaniją prieš klajoklius į pietus. Stella nekentė ir pavydėjo karaliaus dukters Gertrūdos. Tačiau ji apsimetė geriausia drauge. Ir jos galvoje buvo gudrus planas. Iš pirmo žvilgsnio pakeisti princesę ir apsimesti ja nerealu. Jie plaukia dideliu laivu su garbingais sargybiniais ir dovanomis. Tačiau Gertrūda turi silpną vietą. Ji, kaip ir jos dinastijos atstovai, šventai laikosi net sau nepalankias priesaikas.
  Tad per pokalbį su Stella (šis vardas jai jau buvo suteiktas Norvegijos karalystėje!) Gertrūda motinos širdimi prisiekė, kad išpildys bet kokį draugės troškimą, jei išgelbės jos gyvybę.
  Tada klastingoji Stella jau buvo prie kranto, per silpną audrą padegė parako statinę ir susprogdino laivą. Ir ji pati iš anksto paruošė valtį. Visi jūreiviai, kuriuos piktoji chano dukra įpylė į vyną, mirė. Ir buvo išgelbėta tik Gertrūda, žinoma, padedama jos vardu pavadintos sesers. Ji patraukė princeses į laivą.
  Ir ji pareikalavo įvykdyti priesaiką. Gertrūda patvirtino. Ir Stella piktai pasakė:
  - Pasikeiskime su tavimi suknelėmis. Dabar tu būsi mano tarnas, o aš pati tapsiu princese.
  Gertrūda graudžiai verkė, bet šios priesaikos teko laikytis. Negalima to pažeisti, kitaip mamos širdis suskils į gabalus. Ir jos vietą užėmė chano dukra.
  Atvykusi į rūmus, Stella pasiskelbė George'o dukra, stebuklingai išgyvenusia laivo katastrofoje. Ir Gertrūda buvo priversta tai pripažinti nusilenkusi.
  Stella įsakė buvusią princesę išsiųsti į Korsiką ganyti avių. Taigi ji tariamai išdrįso ją ir nenori matyti jos šalia.
  Gertrūda stovėjo kamerose, kai jai buvo įsakyta eiti į sargybos kambarį. Ten jai buvo įsakyta nusirengti brangią tarnaitės suknelę ir apsivilkti piemenėlės drabužius. Princesė labai susigėdo ir apsipylė ašaromis. Tada kareiviai paliko sargybą, o senoji krosnis jai davė tik išskalbtus, bet aptriušusius ir sulopytus drabužius bei medines klumpes, sakydama:
  Štai jums keletas drabužių ir batų. Korsikoje šilta ir priprasi.
  Gertrūda, supratusi, kad pasipriešinimas nenaudingas, pamažu persirengė. Šiurkščios klumpės jai pasirodė per didelės ir mergina jas tiesiog nusimetė ir nusprendė, kad geriau vaikščioti basomis. Be to, buvo nuostabūs gegužės orai. Tai Prancūzija su daug švelnesniu klimatu.
  Merginai buvo liepta sėsti į vežimą su grotomis ant langų. Ji turėjo pristatyti piemene tapusią princesę į visiškai negarbingą tremtį Korsikoje.
  Grindinio trinkelės įkaito ir skausmingai apdegino princesės, neįpratusios vaikščioti basomis, kojas. O pliką rugpjūčio žmogaus padą nemaloniai sudirgino paviršiaus šiurkštumas.
  Aplink ją sukosi keli vargšai berniukai, o Gertrūda jautė didžiulę gėdą, kad ji yra karalių dukra, vaikštanti kaip elgeta basa sena, lopyta suknele.
  Elgeta princesė paraudo iš pažeminimo ir net trumpam pamiršo, kad jos išlepintus, rožinius kulniukus kepa dygliuotas grindinys. Ir taip skauda kojas princesei, kuri tikriausiai basa gulėjo tik iš gryno aukso, nusagstyto deimantais, vonioje.
  O dabar nuogus, švelnius jaunos gražuolės padus kankina žiaurūs, aštrūs, karšti grindinio akmenys.
  Merginos laimei, vežimas jos jau laukė. Ji įšoko į jį nesipriešindama. Ir ji išgirdo skvarbų švilpimą, juoką ir berniukų šūksnius:
  - Jie atneša vagį!
  Princesė susigėdo. Dabar ji taip pat yra nusikaltėlė. Ji, kurios kilmė yra daug senesnė nei Burbonų. O jai tenka sėdėti už grotų, pro kuriuos šviesa beveik neprasiskverbia. Liūdna ir liūdna. Ir svarbiausia, nieko negalima padaryti. Jei ji pradės rėkti, kad yra karaliaus dukra, niekas ja nepatikės.
  O merginos pliki kulnai kyšo į ąžuolo lentas.
  Ir mažoji princesė verkė. Vairuotoja ir žandarai nekreipė dėmesio į jos ašaras. Na, kalinė riaumoja, ką dar gali padaryti? Ši profesija užgrūdino žandarus ir padarė juos atšiauriais.
  Gertrūda verkė ir prisiminė iškilmingus priėmimus rūmuose, kai visi jai nusilenkdavo, ji jautėsi išdidi ir reikalinga.
  Po kelių valandų sėdėjimo ant pliko suolo merginai skaudėjo nugarą. Ir ji ėmė daužyti kumščiais į šarvuoto vežimo sieną. Nusprendę, kad mergina nori išeiti, žandarai princesę paleido. Išsilaisvinusi ji žengė kelis žingsnius už krūmų ir...aišku, pradėjo bėgti. Ji labai norėjo pabėgti nuo žandarų, vedančių ją į tremtį. Tačiau kieta velėna sužalojo jo basas kojas, o policija neskubėjo. Jie judėjo tarsi sulėtintai. O gal norėjo pamokyti išlepintą merginą. Ir tai tikrai yra princesės kankinimas, tai, kad kaimo mergina tebuvo malonus bėgimas.
  Gertrūda vis labiau bėgo šlubuodama, o kojos susipainiojo, pliki, numušti padai tiesiogine to žodžio prasme degė. Galiausiai ji neištvėrė, griuvo ant kelių ir šliaužė keturiomis, riaumodama širdį.
  Žandarai dabar greitai nubėgo paskui merginą. Jie sugriebė ją po rankomis. Mergina suglumusi kratėsi perpjautas ir pradurtas kojas, maldaudama, kad jos nemuštų.
  Žandarai princesės pasigailėjo ir paleido vos porą lengvų antausių. Tiesa, kitą kartą žadanti žiauriai plakti, jei vėl bandys pabėgti. Nors Stella įsakė buvusią princesę traktuoti kaip ypatingą niekšišką rangą, net ir negailestingus tarnus palietė retas sniego baltumo Gertrūdos grožis, kurį tik dar labiau pabrėžė elgeta suknelė.
  Mergina nebebandė bėgti. Naktį ji miegojo arklidėje, už kojos stora virve pririšta prie gauruotos žandaro letenos. Supratusi, kad negali taip lengvai pasitraukti ir visų pirma yra labai pavargusi, mergina išmiegojo visą naktį, beveik nekreipdama dėmesio į arklidės smarvę.
  O kitą dieną vėl teko kentėti ant visokiu greičiu lekiančio kalėjimo vežimo, kuriuo dažniausiai buvo vežami ypač pavojingi nusikaltėliai.
  Taigi matomumas dėl storų strypų praktiškai nė vienai merginai nebuvo labai nuobodu. Ir ji stengėsi sužadinti savyje prisiminimus, bent kažkaip praskaidrinti savo kasdienybę.
  Pavyzdžiui, iškilmingas priėmimas arba kai tėvas jai padovanojo grynaveislį eržilą. Sniego baltumo kaip jos plaukai, baltesni už sniegą. Arba mažas margas ponis. Ji mylėjo arklius. O kaip jos arklys? Greičiausiai jis jau susitaikė su naujuoju šeimininku. Stella, būdama chano dukra, turėjo įgimtą bendravimo su žirgais meną. Ne, Gertrūda šiuo klausimu jai neprilygsta.
  Ir mergina vėl graudžiai verkė. Viskas pasirodė nepaprastai blogai. Ir nevalingai ji užmigo. Ji susapnavo, kad gano avis ir praėjo pro vartus. Ir ant jų prikalta nukirsta jos ištikimojo sniego baltumo žirgo galva. Staiga galva atgyja ir sako:
  - O tu basa princesė, gananti avis. Jei tavo mama tai žinotų, jos širdis plyštų!
  Gertrūda pradėjo ir pabudo. Ji tapo dar liūdnesnė. Paaiškėjo, kad ji niekam nieko negalėjo pasakyti ne tik dėl to, kad buvo prisiekusi, bet ir dėl baimės, kad apie tai sužinos mama. Ir tai taip baisu.
  Ir mergina vėl sušuko. Tai tikrai nepakeliamos kančios akimirka. Ir skauda nugarą. Gulėti ant medinio kalinio suolo nepatogu, o pagalvės jai niekas neduos.
  Kai naktį jie sustodavo užeigoje, pasidarė daug lengviau. Vakarienei buvusiai princesei buvo duotas tik puodelis pieno ir šviežios juodos duonos. Išalkusi mergina su džiaugsmu greitai suvalgė ir paprašė dar. Atsakydami jie pajudino jos lūpas, todėl ji vėl karčiai riaumoja.
  Žandaras oficialiai atsakė:
  - Prokuroras pridės!
  Po to pusbadavusi Gertrūda atsigulė ant šieno ir susirangė. Ir ilgai negalėjau užmigti. Arklidės kvapas kuteno šnerves, išdžiūvę žolės stiebai nemaloniai dūrė merginos kūną. Mergina kentėjo nuo nemigos. Ji nuolat mėtėsi ir vartėsi, o vargšelis per naktį buvo išsekęs.
  Ryte jai davė tik duonos ir vandens. Tačiau alkanai merginai pasirodė neįprastai skanu, nors žandikauliai vos judėjo nuo nuovargio. Jau pačiame kalėjimo vežime Gertrūda užmigo. Jos buveinė tolygiai siūbavo palei kelią. Bet ir drebėjimas tik užliūliavo pavargusią merginą.
  Ant keičiamų arklių vežimas su strypais lėkė pakankamai greitai. O dabar vakare nuskubėjo prie jūros. Jie taip pat nakvojo užeigoje. Geraširdė šeimininkė pastebėjo, kad mergina išblyškusi, atnešė jai vištienos sparnelį.
  Mėsa apsunkino skrandį ir princesė užmigo.
  Ryte jos laukė naujas išbandymas. Puikiausio kraujo mergina buvo įmesta į triumą, pas ančiukus. Gertrūdai skaudžiai gniaužė snapais ir draskė letenomis. Buvo per daug skausminga ir bjauru. O ančiukai bjauriai kvepėjo. Ji buvo vežama tokiu būdu narve su naminiais paukščiais į Korsiką, užtekančio vandens vietą. Mergina vėl apsipylė ašaromis. Bet tada ji pasilinksmino ir pagalvojo, kad ančiukai juk ne tokie baisūs.
  Dėl paukščių kvapo princesė visai nenorėjo valgyti ir pradėjo šerti ančiukus savo kalėjimo duonos daviniu.
  Tada ji švelniai juos paglostė. Antys nustojo pešti ir tapo meilūs. Tada princesė pradėjo su jais žaisti. "Tai bus karalius", - tarė Gertrūda didžiausiam ančiukui. "Bet tu tapsi" karaliene. Mergina joms pažymėti naudojo virveles iš savo apšiurusios ir suplyšusios tarnaitės suknelės.
  Ir šis žaidimas tapo įdomus. Dalis ančių gavo kunigaikščio statusą, dalis kunigaikščių. O Gertrūda net pradėjo dresuoti susidraugavusias antis. Tada ji užmigo su jais apsikabinusi.
  Pabudau nuo to, kad viena antis kuteno padą, jau gyva, nuo bandymo basomis kojomis. Mergina paglostė ančiukui per keterą ir vėl užmigo.
  Žinoma, laivas į Korsiką plaukia lėčiau nei kalėjimo karieta ant atsarginių arklių. Alkana Gertrūda vis dar rado jėgų pasidalyti kalėjimo davinį su ančiukais ir gyventi santarvėje su paukščių pulku. Ančiukai numetė siūlą, o princesė juos vėl uždėjo. Kai jaunikliai kovojo, ji įsivaizdavo, kad rūmai buvo užpulti ir plėšikai puola karališkąją gvardiją.
  Merginos vaizduotė darėsi vis turtingesnė. Ji, kažkada buvusi arogantiška ir niūri princesė, nebepastebėjo narve tvyrančios smarvės ir nepaniekindavo, kai antys ką nors išskirdavo, o narvas nedažnai būdavo valomas. Ir dažniausiai man tekdavo palengvėti už grotų. Toks netikėtas likimo vingis: esi ne pačios mažiausios karalystės princesė, tėvas dviejų šalių - Danijos ir Norvegijos - soste, Europoje yra turtų. O dabar tu kaip purvinas elgeta, sėdi, neišlipęs, narve su jaunikliais. O tu pats tampi nesiprausęs ir purvinas.
  Atvykę į salą žandarai, tiesiai apsirengę, merginą įmetė į šiltas. Viduržemio jūra jau atšilo, bet iš esmės per žiemą atšąla. Jame labai malonu maudytis. Ir plovimas iš ląstelių graužimų. O sargybiniai badė mergaitę pagaliukais ir juokėsi iš jos. Gertrūda dar niekada nebuvo plaukiojusi jūra. Kadangi Norvegijoje ar net Danijoje net vasarą vanduo šaltas. Tačiau, kita vertus, ji turėjo ryškią patirtį turškesiodama baseine su paauksuotais krantais. Kaip jai patiko, ypač žiemą. Aplink tyvuliuoja sniego pusnys, o didžiuliuose senoviniuose rūmuose šilta, o pačiame baseine vandenį šildo geizeris.
  Bet čia taip erdvu, norisi imti ir išplaukti. Išplaukite, kad pajustumėte valią ir naujus nuotykius. Gertrūda staiga pajuto, kaip nuo jos nusirita skausmo ir pažeminimo nuosėdos.
  Bet, deja, laimė truko neilgai. Mergina buvo priversta išlipti į krantą. Ir lipk ant žirgo, kur žandaras pririšo ją prie krumplio. Paplūdimio smėlis degino basas kojas, o princesė sušuko. Tada ji atsidūrė ant žirgo pilvo, o tai nepaprastai skausminga ir nemalonu, ypač jei gyvūnas šuoliuoja.
  Laimei, kelias nebuvo per ilgas - Korsika palyginti nedidelė sala. Bet vis tiek mergina pabudo, keletą valandų kratydama arklio stuburą ir net įkrito į maivą. Ji buvo atvežta į piečiausią salos dalį, į provincijos ūkį. Ten dvare gyveno griežtas dvarininkas Nemezis. Ji buvo nemaloni, stora ponia. Labai šykštus. Jos kiemas buvo palyginti mažas, o pati Nemesis gyveno tikroje tremtyje.
  Žandaras išskleidė pergamentą ir paskelbė įsakymą:
  - Ši mažos gimimo mergaitė Stella karaliaus įsakymu yra nuteista amžinai tremti Korsikos saloje, tolimiausioje iš fermų. Ji turi būti aprengta ir pamaitinta kaip niekšiško rango mergina, o kaltės atveju - plakta. Jos darbas - ganyti avis arba koks kitas toks pat žeminantis darbas. Ji bus čia iki mirties ar kito karaliaus įsakymo! Tebūnie taip! Liudvikas keturioliktasis saulės karalius!
  Nemesis linktelėjo storą smakrą ir niūriai atsakė:
  - Turime daug avių ir berniukas negali su jomis susitvarkyti. Tegul Stella jam padeda!
  Žandarai nusilenkė, o Gertrūda tiesiogine to žodžio prasme buvo nunešta į tvartą. Po papurtymo ant žirgo mergina per daug palūžusi ir pavargusi.
  Nemezis įsakė žirgynui:
  - Maitink ją kukliau. Šiandien miegok ir pailsėk. Rytoj ryte ji ganys avis ir ožkas.
  Žirgynas atnešė princesei pyragų, ožkos pieno ir, nepaisant šeimininkės draudimo, medaus. Blyški ir palūžusi brangi mergina atrodė skausmingai apgailėtinai. Gertrūda buvo tokia pavargusi, kad negalėjo valgyti ir miegojo antrąją dienos pusę ir visą naktį.
  Ir ji svajojo, kad chano orda užpuolė Norvegijos karalystę, ir visa jų šeima buvo sugauta. Ir princesė buvo pakelta ant stovo, sukiojant sąnarius. Pati Gertrūda suprato, kad tai sapnas, tačiau kelyje buvo tokia pavargusi ir išsekusi, kad negalėjo ir nenorėjo pabusti. Taigi ji pakibo ant stelažo, sakydama sau, kad visai neskauda, o ugnis po basomis kojomis visai nebaisiai kepa. Tada ji sapnavo, kad užmigo sapne, susukusi sąnarius ant stovo. Ir jau kitas, vaivorykštinis regėjimas, bėgimas pievele, šokinėjimas su zuikiais. Viskas lengva ir erdvu.
  Matomas ryškiausias angelas, kuris rodo Gertrūdos komplekso ženklus ir auga kolonos kelyje. Ir jau didelis, didelis angelas sako:
  - Tu esi kankinys, vadinasi, nusipelnei rojaus!
  O pats arkangelas Gabrielius veda mergaitę, švelnesniais už pūkus debesimis, į dangaus sostą.
  O ten Visagalis Viešpats Dievas Jėzus parodo tokius nuostabius dangiškus rūmus, kad jų fone nublanksta Skandinavijos ir net garsusis Prancūzijos Versalis rūmai.
  Mergina pabudo nuo vėsios kempinės prisilietimo prie veido. Ji nenoromis atmerkė akis. Kaip nenorėjau atitrūkti nuo rojaus paveikslo ir grįžti į dvokiantį tvartą. Tiesa su minkštais šiaudais.
  Priešais ją stovėjo berniukas, maždaug metais jaunesnis už Gertrūdą. Įdegęs Korsikos saulėje beveik iki juodumo, bet antakiai, blakstienos ir gana ilgi plaukai, priešingai, išdegė ir tapo balti kaip pernokę kviečiai. Berniukas buvo ne kas kita, o trumpos kelnės, liesas ir raukšlėtas, gražaus, malonaus veido, šypsojosi sveikais dantimis. Gertrūda iškart suprato, kad tai geras berniukas, ir jam nusišypsojo.
  Berniukas sušnibždėjo:
  - Mano vardas Erikas. Ar net piemuo Erikas. - Tada vaikinas atsigręžė ir tyliai pasakė. - Turite būti kilnus žmogus ir esate tremtyje?
  Princesė susigėdo ir paraudo. Ar ji basa, su draskyta suknele prisipažinti, kad yra karalių dukra, o joje teka net paties Karolio Didžiojo kraujas? Taip, tai labai gėdinga.
  Gertrūda drebančiu balsu atsakė:
  - Ne... Iš kur gavai?
  Erikas tyliai sušnibždėjo:
  - Jus atvežė žandarai, keli sargybiniai, buvo perskaitytas asmeninis karaliaus dekretas. Na, ar tikrai Liudvikas keturioliktasis neturi kitų reikalų, kad išleistų įsakymą kokiai nors elgetai? Be to, esate per daug išblyškęs, jūsų rankos ir kojos švelnios, matosi, kad nusimušėte padus. Žinoma, jūs esate kilnus žmogus.
  Gertrūda sunkiai atsiduso ir atsakė:
  - Taip, aš... Kažkaip aš pats nenoriu prisiminti, kas aš esu!
  Erikas liūdnai linktelėjo ir sušnibždėjo:
  -Nesidrovėk. Aš taip pat esu kunigaikščio, kuriam buvo įvykdyta mirties bausmė dėl kaltinimų išdavyste, sūnus. Būdamas penkerių buvau ištremtas į tolimiausią Korsikos ūkį. Iš pradžių buvau piemenienės, grafienės dukters, padėjėja. Tada ji subrendo ir pradėjo sunkų darbą. Aš irgi čia būsiu iki šešiolikos metų. Tada greičiausiai tikiuosi Tulono ir galerų. Taigi kol kas galite mėgautis rojumi.
  Gertrūda pašiurpo ir paklausė berniuko:
  Ar pats bandėte pabėgti?
  Erikas neigiamai papurtė galvą.
  "Už dešimties kilometrų nėra nė vienos sodybos, šeimininkė turi puikius lauko šunis, nuolat gyvena keturi patyrę policininkai. Jie tikrai mus suras. Bandžiau pabėgti vienas ir gavau tai.
  Berniukas parodė ant peties prekės ženklą "K" raidės pavidalu ir sunkiai atsidusęs tęsė:
  - Dar nėra taip blogai, kaip katorgose ar požeminiame kalėjime. Kvėpuojame grynu oru, man paklūsta avys ir ožkos, maistas ne pats prasčiausias pasaulyje. Kai mes pasensime, bus daug blogiau, jei...
  Gertrūda įsitempusi paklausė berniuko:
  - Jei ką?
  - šypsodamasis atsakė Erikas.
  "Nebent karalius įsakys mane paimti į kariuomenę, o ne į galeras. Ten irgi sunku, bet yra šansas išgarsėti ir gauti karininko laipsnius už karinius žygdarbius. Nuo sunkaus darbo yra tik vienas kelias į kapines!
  Princesė norėjo į tai atsakyti, bet pasirodė mieguistas Equery veidas. Jis kietai sušuko:
  - Ar tu nori blakstienų. Jau per vėlu, laikas išvaryti galvijus!
  Berniukas ištiesė ranką princesei.
  - Eime... Nors ne! Aš išspiriu save, o tu valgai pyragus su pienu ir medumi. Medus yra retas delikatesas, ir jūsų tiesiog gaila.
  Ir žybtelėjęs nuogais kulnais vaikinas dingo už durų. Erikas buvo judrus kaip vėjas.
  O Gertrūda, jau keletą dienų prastai maitinusi, pajuto savyje stiprų alkį ir godžiai puolė į didelį pyragą ir stiklinę pieno. Pavalgiusi ir atsigėrusi daugiau nebūtų atsisakiusi. Bet reikėjo sekti berniuką.
  Žolė kieme nemaloniai dilgčiojo kojas, bet vis tiek buvo pakenčiama. Bet kai Gertrūda atsistojo ant uolėtų keterų, o aštrūs akmenys, kurie ryte dar nespėjo sušilti, smogė basoms princesės kojoms, mergina sušuko ir pasitraukė į žolę. Ji taip pat šiek tiek įsipjovė savo pėdas, kurios pradėjo gyti, bet vaikščioti vis tiek buvo įmanoma, net ir sunkiai.
  Erikas lengvai ir šypsodamasis ėjo per akmenukus ir žvyrą. Apskritai berniukai, jei jiems nieko neskauda, dažniausiai šypsosi. Buvo taip karšta, kunigaikščio sūnus nešiojo tik šortus, lininį maišelį, kuriame griebėsi rytojaus sau ir savo merginai, ir dar ką nors. Erikas varė avis ir ožkas, judėjo bėgdamas ir nestovėjo vietoje. Berniukas mėgavosi judėjimu, retkarčiais šokinėdamas aukštyn ir žemyn. Bet Gertrūdai kiekvienas žingsnis buvo duotas miltais.
  Kad neužliptų ant akmenukų, princesės šonu šliaužė žole iki vartų. Tada jai teko bėgti aštriu žvyrkeliu.
  Erikas, matydamas mergaitės sunkumus, sugriebė ją po pažastimi ir nešė bėgdamas. Atsižvelgiant į tai, kad Gertrūda buvo aukštesnė už berniuką ir dar nespėjo suplonėti iki skeleto lygio, Erikas pademonstravo savo nedidelę jėgą. Jo tėvas taip pat nebuvo per aukštas, tačiau išsiskyrė jėga, be didvyriško augimo.
  Mergina stovėjo ant žolės ir bijojo žengti papildomą žingsnį. O Erikas įspūdingą avių ir ožkų bandą nuvarė į kalnų ganyklą. Berniukas greitai judėjo ir netgi darė salto, ragindamas gyvūnus. Erikas buvo tarsi gimęs piemuo, mobilus ir lankstus. Gyvūnai jam pakluso ir greitai judėjo
  Giliai įkvėpusi Gertrūda nusekė paskui juos. Už kiemo žolė buvo aukštesnė ir sunkiau vaikščioti. Stiebai, linkstantys nuo merginos svorio, buvo stipriai įsmeigti po kulnu ir kitais jautriais princesės padais. Gertrūda aimanavo ir ištvėrė, nesėkmingai bandydama pasivyti į kalnus išvykstančią bandą. Tačiau jos nervinės jėgos išseko ir mergina sustojo ir... Vėl ėmė riaumoti, skruostais, kurie suplonėjo, bet dar visiškai nepraradę malonių apvalumų, riedėjo ašaros. Be to, blyški oda tapo nemaloniai žalia nuo švelnios pietų saulės.
  Neįprasta Snieguolei po šviestuvu Korsikoje, ypač gegužę.
  Gertrūda išsigandusi rėkė:
  - Erikas!
  Berniukas iš karto sureagavo į jos šauksmą:
  - Likite ten, kur esate, aš tuoj būsiu!
  Ir kaip kalnų elnias, kunigaikščio sūnus puolė visu greičiu. Jis būtų puikus bėgikas.
  Erikas pažvelgė į subraižytas Gertrūdos kojas, paraudusias rankas ir veidą ir įsakė:
  - Lipk man ant nugaros!
  Princesė atsargiai paklausė:
  - Ar tau nebus sunku, jaunasis kunigaikšti?
  Vaikinas neigiamai papurtė galvą.
  - Taip, kokia nesąmonė. Vietoj to, mokymas!
  Gertrūda atsisėdo jam ant kaklo. Per kieti, nors gana platūs pečiai, nelabai patogu sėdėti. Bet tai geriau nei ištverti "ispaniškų batų" kankinimą, net jei tai ant aukštos, vešlios Korsikos žolės. O Erikas tikrai stiprus berniukas, lengvai vaikšto ir puikiai subalansuotas. Ir nuskynė nuo palmės lapą, o Gertrūdą uždengė nuo negailestingos saulės.
  Kunigaikščio sūnus, Gertrūdos paklaustas, kodėl jis toks stiprus, atsakė:
  "Paveldimas... Be to, ruošdamasis stoti į karališkąją armiją, treniruotėms vežuosi sunkių akmenukų.
  Princesė susirūpinusi pastebėjo:
  - Avys ir ožkos nesibarstys jums einant?
  Erikas patikino savo naujai nukaldintą merginą:
  - Ne! Turiu pypkę, po jos kerinčiais garsais jie susijungia.
  O berniukas iš tikrųjų iš rankinės išsitraukė žavų instrumentą ir parodė Gertrūdai.
  Princesė švelniai jį palietė ir pasakė:
  - Tu turi gražią fleitą. Ar pats supjaustei?
  Erikas neigiamai papurtė galvą.
  - Ne! Tai vis dar yra mano partnerio kairėje. Ji, šis vamzdis pagamintas iš labai patvarios medienos ir gali tarnauti dešimtmečius.
  Gertrūda nustebusi sušuko:
  - Oho! Ar būna taip...
  Berniukas pastebėjo:
  - Dabar eikime į pievelę ir aš tave pasodinsiu ant bokalų. Ten galima ir pasnausti. Viską galiu susitvarkyti pati.
  Drebančiu balsu princesė paklausė kunigaikščio sūnų:
  "Turite mane niekinti, kad esu tokia sesė. Aš net negaliu basa vaikščioti ant žemės.
  Erikas mirktelėjo jai ir pasakė:
  - Aš irgi ten buvau. Pirmą dieną susilaužiau kojas iki kraujo. Bet draugė mane suprato ir gailėjosi. Greitai priprasi. Jau septynerius metus nepažįstu batų ir, kaip matote, jaučiuosi puikiai!
  - Septyneri metai! - suvirpėjo Gertrūda, įsivaizduodama, kiek gali užsitęsti jos tremtis. Ir visą šį laiką ji bus basa ir vaikščios su skurdžia suknele. O jos minkšti minkšti padai pavirs arklio kanopomis. Ir net nebus smagu.
  Erikas, suvokęs jos žodžių šešėlį, pastebėjo:
  "Kai užaugsi, gali būti išsiųstas į darbo namus arba į plantaciją pietinėje kolonijoje. Taigi geriau mėgaukitės šiuo pasauliu.
  Atsakydama į tai, princesė apsipylė ašaromis. Ir berniukas suprato, kad išsprūdo dar vieną netikrą pasą. Bet kunigaikščio sūnus tremtyje etikos nebuvo mokomas. Erikas, norėdamas šiek tiek nuraminti savo kolegą, surinkti avis ir ožkas, grojo vamzdžiu. Muzika buvo nuostabi ir tviskėjo ore kaip kandžių upeliai. Gertrūda nustojo verkti. Ji nusišypsojo ir net pradėjo kartu dainuoti. Ir nuoroda jai atrodė smagesnė.
  Mergina atsisėdo ant bokalų, pasislėpė nuo saulės ir užsnūdo. Berniukas toliau šokinėjo ir bėgo, tada puolė prie upelio. Pabudusi princesė atsargiai vaikščiojo minkšta žole. Nebebuvo taip skausminga, mergina sugebėjo padaryti kelis ratus. Pietums berniukas jai atnešė pieno ir džiovintos žuvies su pyragu ir porą vaisių. Ne, jie nebadavo. Erikas pasiūlė skristi į pajūrį ir nusileidimą pakeitė nugara.
  Jūroje ir iš tikrųjų taškytis yra vienas malonumas. Kunigaikščio sūnus plaukė visiškai nuogas, o Gertrūda, nusprendusi, kad nėra ko gėdytis, atsikratė skudurų. Ji jau kūrė suaugusią figūrą, pradėjo ryškėti maža krūtinė ir klubai. Erikas taktiškai stengėsi nežiūrėti, bet karts nuo karto atsigręždavo. Jame pabudo mažas vyras. Bet vis tiek jie taškėsi kaip vaikai ir mėgavosi vandeniu. Saulei nusileidus, Gertrūda labai apgailestaudama apsivilko suplyšusius, ne per švarius skudurus ir, užlipusi Erikui ant nugaros, iškeliavo namo.
  Diena apskritai nebuvo nuobodi, nors gležna oda vietomis buvo apdegusi, o vandenyje visiškai nepastebima. Tačiau rimtų nudegimų kažkodėl pavyko išvengti.
  Kunigaikščio sūnus jai paaiškino:
  - Šioje jūros vietoje vanduo gydo. Ji neapkabina tavo odos.
  Gertrūda net nenorėjo grįžti. O jei šeimininkė ant jos rėks ar net lieps plakti.
  Tačiau Nemesis buvo kažkuo užsiėmęs ir net nekreipė dėmesio į bandą. Žirgynas paskubomis suskaičiavo visas ožkas ir avis, o jaunus piemenis uždarė tvarte. Po gryno oro jautėsi smarvė, tačiau Erikas prie princesės galvos padėjo šviežių pavasarinių gėlių vainiką ir mergina su šypsena lūpose užmigo.
  Kita diena buvo panaši į ankstesnę. Nors turėjau anksti keltis ir vėlai eiti miegoti, dieną niekas nesivargino išsimiegoti. Maistas gana prastas, bet Erikas žvejojo ir miške ieškojo riešutų bei vaisių. Galėjai kasdien maudytis jūroje ir žaisti gryname ore. Jos puodelis Gertrūda vietoj pragaro pateko į kažkokį patriarchalinio, paprasto rojaus panašumą. Jokio sunkaus darbo. Švelnus ir šiltas jūrinis klimatas, mažiausiai erzinančių vabzdžių, paprastas ir skanus maistas bei valandos plaukimo jūroje.
  Palaipsniui princesė išmoko vaikščioti basa. Pirmiausia ant žolės, paskui ant smėlio ir akmenų. Jos švelnios kojos greitai pradėjo šiurkštėti, o berniukas jas ištepė žuvų taukais, kad naujai susiformavę nuospaudai netrūkinėtų ir neniežtų. Gertrūda, kaip ir anksčiau, vaikščiojo arba su skudurais, arba beveik nuoga gryname ore, visiškai nustodama gėdytis Eriko. Tačiau jie buvo labiau panašūs į brolį ir seserį. Jie daug linksminosi, žaidė, pasakojo vienas kitam juokingas baisias istorijas.
  Erikas turėjo turtingą vaizduotę, ir su juo visada įdomu pasikalbėti. O tai, kad jie buvo XVII amžiaus vaikai, jiems tik į naudą. Net būdama kilminga asmenybė, tiksliau - karališkoji kaulė, Gertrūda nežinojo nei kompiuterių, nei televizijos, nei interneto, nei lėktuvų, nei daugelio kitų pažangos vaisių. Ir todėl nekentėkite dėl jų nebuvimo.
  Ko jai dar trūksta? Nori jodinėti poniu? Taigi šiam tikslui tiks ožka. Gertrūda pamažu priprato prie gyvūnų, nesunkiai galėjo pabalnoti ožką. Ir ji niekada nebuvo bailė. Ar tai ne baisus verksmas, o veikiau emocinis protrūkis. Jūra yra šilta ir švelni, o jūs visada galite taškytis. Sunkus darbas nėra smagiau. Maisto užtenka, tos pačios žuvies sočiai pavalgyti, o Erikas moka iškepti puikią ausį, kuri laižosi pirštus, gali gauti bet ką medaus. Bet kuriuo atveju negalima sakyti, kad Gertrūda patyrė tremtį.
  Greičiau, priešingai, ji jau mėgo basa bėgioti ant karštų aštrių akmenų ir jausti masažuotoją suragėjusiais padais ir karts nuo karto pamojuoti botagu į gyvūnus.
  Žinoma, kartais pritrūkdavo bendravimo. Rūmuose daug žmonių, ir visokių auklių, bet čia beveik visą laiką Erikas būna su tavimi. Tačiau iki šiol tai netapo nepakeliama. Piemenukas nespėjo nuobodžiauti, Gertrūda dar nespėjo mirtinai pasiilgti tėvų, o įvairios žuvys - tapti nuobodžios. Kartais, žinoma, norėdavau valgyti pyragą, pyragą ar šokoladą. Tačiau net rūmuose ji ne taip dažnai valgydavo, nes tėvai nerimavo dėl jos sveikatos. O Erikas kartais įlipdavo į sandėliuką ir pavogdavo saldumynų. Taigi negalima teigti, kad Gertrūda sėdėjo tik ant piemens davinio.
  Taigi vasara prabėgo laimingai ir atėjo ruduo. Dienos trumpesnės, naktys ilgesnės ir vėsesnės. Tačiau jūra vis dar šilta, o dienos smagios.
  Gertrūda kol kas gyveno nerūpestingą gyvenimą. Nors žiema galėtų būti vėsi, o maudytis jūroje nebebūtų taip patogu. Bet nieko, jie nemirs, ir bus kitų pramogų.
  Tačiau Stella, ištekėjusi už princo, pradėjo audringą veiklą. Net stebina tokio pat amžiaus kaip Gertrūda merginai. Stella mezgė intrigas ir sugebėjo padaryti didelę įtaką savo uošviui Liudvikui keturioliktam. Ji visais įmanomais būdais pastūmėjo saulės karalių į kitą karą. Užkariauti Ispaniją ir visą ją, taip pat Portugalijos kolonijas buvo jos svajonė. O ten ir Anglija pavergti. Be to, karalius Jokūbas yra silpnas ir jam reikia prancūzų paramos. Ir ji norėtų, kad Stella galėtų atsisėsti į Ispanijos sostą.
  Dėl bylų gausos Stella jau pradėjo pamiršti Gertrūdą. Kol ją priminė iš Norvegijos atvykęs ambasadorius. Chano dukra vylėsi, kad jos buvusi meilužė labai kenčia tremtyje, o gal jau susidėjo ant savęs rankas. Jei jis žinotų tikrovę, jis tikrai būtų pašėlęs iš susierzinimo. Kas princesei tikrai gera ir smagu.
  Bet ji nebuvo tam pasiruošusi. Bet dabar Stella dvejojo. Dabar ji turi tiek pinigų, kad nesunku pasamdyti profesionalų žudiką, kuris nužudys merginą ir taip pašalins pavojingą liudininką. Tačiau Stellai to nepakako nužudyti savo buvusį partnerį ir meilužę. Ji norėjo būtent to - pažeminti ir pažeminti išdidžiąją princesę.
  Kad ji nepatektų į krikščionių rojų, kaip jauna kankinė, o ilgai kentėtų tikrame skurdo pragare. O kokia yra labiausiai menkinanti profesija, jei ne aviganė? Ne, ji Gertrūdos nenužudys, bet princesės gyvenimą reikėtų apsunkinti. O šiam tikslui Chano dukra atsiųs specialų samdinį, kuris princesės viešnagę turėtų paversti dar pragariškesne, o tuo pačiu karts nuo karto informuoti Stelą.
  Jums tereikia neskubėti ir susirasti žmogų, turintį vaizduotę ir turintį balandžių paštą, kuris, nenužudęs, suluošins, bet pirmiausia nuves Gertrūdą į kapą ir per pragarą peršoks iki galo.
  Korsikoje gruodžio pradžia. Pastebimai atšalo, net ir ryte ant akmenukų buvo šerkšnas. Gertrūda išbėgo basa ir drebėjo. Kaip staigiai pasikeitė oras. Dar vakar dieną buvo daugiau nei dvidešimt laipsnių, ir tai priimtina. O dabar iš šiaurės atskriejo šaltis, pasidarė šaltukas. Princesė apsigaubė pūkuotu skara, tačiau basos pėdos tapo labai tvirtos. Ji nuolat šokinėjo aukštyn žemyn ir bandė rasti aštresnį akmenį. Lėtai nukritus temperatūrai, iš prigimties stipri mergina priprato ir rimto diskomforto nebepatyrė. Prie prastėjančio klimato prisitaiko ir basos kojos. Tačiau kai ji smarkiai pašoko, tai virsta kankinimu.
  Net sukietėjusios Eriko kojos paraudo, kaip žąsies pėdos. Berniukas paklausė jaunikio:
  - Ar mergaitei gali būti bent pora batų? Ji gali atleisti!
  Žirgynas skeptiškai paklausė berniuko:
  - Ir tu? Ar galite tai pakęsti pats?
  Erikas užtikrintai pasakė:
  - Žinai, aš niekada nekosėjau, nors visas praėjusias žiemos vaikščiojau basa. Bet ji vis dar mergaitė, o ne užkietėjusi, kaip vietinės valstietės iš sužeistos vaikystės.
  Žirgynas pritardamas linktelėjo.
  - paklausiu šeimininkės.
  Ir į namą įėjo sunkus, stambus vyras. Ir po minutės išskrido tarsi įgeltas, šaukdamas:
  - Ponia uždraudė! Dar nesnigo ir jūs abu turite būti basi! Priešingu atveju būsite plaktas arklidėje!
  Erikas giliai įkvėpė ir pasakė:
  - Gerai! Tebūnie taip, eime!
  Greitai išvaręs galvijus, berniukas vėl pakvietė princesę atsisėsti ant nugaros. O pats ėmė energingai masažuoti nuo šalčio sukietėjusias ir sukietėjusias basas merginos pėdas. Gertrūda drebėjo nuo šalčio, bet greitai sušilo, juolab kad išlindo saulė ir nurimo vėjas. O kunigaikščio sūnus, plėšydamas lapus nuo palmių, ėmė audyti princesei aukštus batus.
  Gertrūda susierzinusi dainavo:
  - Na, kodėl vasara netrunka ištisus metus, kodėl šaltis mums smarkiai degina kulnus!
  Erikas filosofiškai pastebėjo:
  - Kad kojos nebūtų per minkštos, yra ir akmuo, ir kad žiemą nesikaitintume. Ir ji gana švelni.
  Nepaisant to, išėjęs į pievelę, berniukas pakurstė ugnį, sušildė pieną ir medų, priversdamas princesę gerti:
  - Tu negali atleisti. Čia nėra gydytojų. O žandarai turi ką gydyti.
  Gertrūdos šaltukas praėjo, ir, apsivilkusi vilnone skara ir lapais, mergina užsnūdo saulėje.
  Tada pabudau, kai jau buvo tamsu. Pasidarė šalčiau, bet vis tiek pakenčiama. Taigi ji su naminiais batais ir lapais ėjo paskui Eriką, kuris lyg nieko nebūtų nutikęs, lakstė pusnuogis. Nebent per raumeningą liemenį užmetė marškinėlius. Ne, berniuko niekas nepaima.
  Žiemos Korsikoje, ypač pietiniame pakraštyje, tikrai švelnios. Kitos dienos buvo daug šiltesnės. O Gertrūda vėl bėgo, ypač po saulėtekio, basa per akmenukus ir bent kartą nusičiaudėjo. Snigo tik Kalėdų naktį. Tą dieną galvijai nebuvo išvaryti, o berniukas ir mergaitė pirmą kartą po ilgo laiko atsidūrė šeimininko namuose. Nemesis nusprendė surengti sau atostogas, todėl jai paruošė įvairiausių dalykų. O Erikas ir Gertrūda ją aptarnavo prie stalo. Nemezis buvo linksmas. Šalia jos sėdėjo svečias, kurį princesė iš pradžių laikė jaunuoliu. Vyriški drabužiai, trumpi šviesūs kirpimai ir vyriškas smakras. Tada iš miledės figūros ir būdo Gertrūda suprato, kad tai moteris ir graži moteris, maždaug dvidešimt penkerių metų ar net jaunesnė.
  Tačiau nepaisant savo grožio, ji jau turi kietų plieninių akių žvilgsnį ir tvirtas rankas, su visais kumščiais. Kaip gatvės kovotojas.
  Ji nusišypsojo Gertrūdai - plačia šypsena baltais, spindinčiais ir dideliais dantimis. Bet jo akys vis dar buvo šaltos ir kietos. Ir su ja mergina jautė tam tikrą gerai paslėptą priešiškumą.
  Tačiau moteris draugišku ir meiliu balsu pasakė:
  - Leisk šiems vaikams susėsti prie stalo ir papietauti pas mus. Ar tikrai nori torto, Stella?
  Taip, pastaruoju metu Gertrūda vis dažniau svajojo apie tortus ir sausainius su kremu, kuriuos valgė savo rūmuose. Jai to tikrai nepakako. Ir bijodama, kad ši graži teta su žudiko kumščiais persigalvotų, princesė tuoj pat užšoko ant jai pasiūlytos kėdės. Erikas atsisėdo kiek santūriai. Jis taip pat labai norėjo paragauti pyrago.
  Moteris pažvelgė į Gertrūdą. Ji atsargiai paėmė šakutę ir peilį. Ir ji pažvelgė į damą, nedrįsdama įsipjauti.
  Milady tyliai pasakė:
  - Nupjaukite kūdikį, kiek norite, ir leiskite valgyti ir berniukui.
  Gertrūda pradėjo kirpti, tai darė atsargiai, laikydamasi etiketo. Karinga moteris atidžiai stebėjo jos judesius. Geras manieras beveik aštuonerius piemens metus jau spėjęs pamiršti vaikinas pasielgė grubiau, bet ir partnerio pavyzdžiu paėmė į rankas peilį ir šakutę. Ir išsitepė į kvapnų kremą.
  O Gertrūda valgė labai atsargiai, stengdamasi nesusitepti. Po ilgos pertraukos mergina pagaliau ant liežuvio pajuto nepamirštamą sausainių ir šokoladinio kremo skonį. Kaip puiku valgyti pyragą, kurio skonio ji nespėjo pamiršti.
  Milady švelniai paklausė merginos norvegiškai:
  - Tu turbūt esi kilminga senjora?
  Gertrūda automatiškai atsakė meluodama:
  - Ne!
  Moteris mėsėdžiai nusišypsojo ir pasakė:
  - Bet tavo grožis ir manieros tave išduoda. Taigi Gertrūda!
  Princesė pašiurpo ir išdavė save:
  - Ką tu žinai mano vardą?
  Milady nusišypsojo ir tęsė norvegiškai:
  - Nebijok... Kai juodaplaukis apsimetėlis pasisiūlė sekti paskui tave ir sugadinti tavo gyvenimą, iš karto pagalvojau, kad reikalas nešvarus. Kodėl princesė ir karūnos princo žmona taip subtiliai keršija tarnaitei? Be to, girdėjau apie tavo šeimą. Esate skandinavė ir praktiškai visa blondinė. Ir jis yra juoda brunetė, visai nepanaši į savo tėvą. Nepaisant to, jai pavyko sužavėti keturioliktoką Louisą ir šis senolis ją be galo įsimylėjęs. Taigi pagalvojau - imsiu kitą pasiūlymą ir degsiu savimi.
  Gertrūda sunkiai atsiduso ir pasakė:
  "Prisiekiau ant mamos širdies niekam nesakyti!
  Milady linktelėjo galva ir tyliai pasakė:
  - Tai paaiškina tavo tylėjimą, bet... Anksčiau ar vėliau Stelos apgaulė išaiškės ir... Ji negali atitraukti galvos.
  Princesė nusišypsojo, bet tada susiraukė sakydama:
  - Niekas nepatikės, kad basa elgeta yra karališkoji dukra.
  Milady tvirtai atmetė abejones.
  - Galime parašyti laišką jūsų tėvui ir jis asmeniškai apsilankys Liudviko XIV teisme. Tada visos problemos išsprendžiamos vienu metu. Tereikia ant pergamento parašyti kelis žodžius ir Stella bus baigta!
  Gertrūda atsiduso ir pažvelgė į Eriką. Jis, matyt, nemokėjo norvegų kalbos, nekreipė dėmesio į pokalbį. Nors tremtyje princesė jautėsi neblogai, ji nebenorėjo taikstytis su Stelos valdžia. Ir mergina nusprendė:
  - Aš parašysiu laišką savo tėvui!
  Milady plačiai nusišypsojo ir pasakė merginai:
  -Eime į kitą kambarį. Rašalas ir rašalas yra paruošti.
  Gertrūda nuėjo paskui karę moterį. Princesės basos kojos judėjo beveik tyliai, o miledės batai girgždėjo. Juokinga, bet karališkasis žmogus atrodo kaip skudurų elgeta, vyriškais drabužiais vilkinčios moters fone.
  Atsisėdusi Gertrūda panardino rašiklį į rašalinę. Ji nežinojo, ką konkrečiai parašyti. Be to, priesaika vis dar galiojo ir ji nenorėjo jos sulaužyti. Tačiau jūs galite tai padaryti.
  Milady, suprasdama dvejonių priežastį, paragino:
  - Parašyk paprastai: tėti, aš tave labai myliu ir noriu tave pamatyti. Greitai ateik į Paryžių, Gertrūda, kuri tave myli.
  Princesė sukryžiavo ir kelis kartus panardino rašiklį į rašalinę ir užsirašė keletą žodžių. Tada įdėjau savo paveikslą...
  Miledė paėmė tai, ką parašė, įdėjo į voką ir užklijavo. Tada ji atsisveikindama pabučiavo princesę, šnibždėdamas:
  - Laiškas bus pristatytas nurodytu adresu. Ir Stella, mes suduosime mirtiną smūgį.
  Ir girgždėdama juodais blizgančiais batais, moteris kobra išėjo iš kambario, bokšto, atokiame vienkiemyje.
  Gertrūda sušnibždėjo po miledi:
  - Telaimina mus Dievas!
  
  
  SNIEGO KARALIENĖ IR BASOJI GERD
  Mergina buvo ta pati Gerda iš Sniego karalienės, o pavasarį, vos nutirpus sniegui, išvažiavo iš miesto ieškoti vardu pavadinto brolio Kai. Ji pasiėmė nedidelį maišelį maisto ir apsiavė raudonus batus - patį brangiausią daiktą, kurį turėjo. Švietė saulė ir buvo nuostabus pavasariškas oras. Gerda ėjo žvaliai ir sušvilpė dainą:
  Aš einu ilgu keliu
  Ieškau prarasto brolio...
  Ir tikiu, kad surasiu Kai
  Nors berniukas nėra lopas.
  
  Kelias labai sunkus
  Joje yra stačių ir lygumų...
  Bet žinok, kad svajonė išsipildys -
  Amžinai su broliu mes esame viena!
  
  Jei turiu būti basas,
  Ant akmens ir ant snieguotų šlaitų...
  Ir tempsiu jį jėga,
  Mano brolis yra geriausias!
  
  Kelias sunkus, patikėk manimi
  Kartais vilkai staugia taip grobuoniškai...
  Kiekvienas gyvūnas gali pakenkti
  O akmuo po kojomis aštrus!
  
  Bet Kai, aš tikiu, aš surasiu,
  Pabučiuok jo gražuolį...
  Aš eisiu per šaltį ir pūgą,
  Sniegas degina mano basą pėdą!
  
  Taip, kelias atšiaurus, jūs tikite
  O Gerda badauja...
  Išvenkite nuostolių kelyje
  Merginos širdis plaka neramiai!
  
  Bet aš praleisiu smėlį ir sniegą,
  Ir aš tau padėsiu, patikėk Kaya...
  Mylėti berniuką nėra nuodėmė
  Aš eisiu per sniegą basa!
  
  Bet kelio galas ateis
  Matydamas savo brolį naujoje šviesoje...
  Aš atidarysiu šlovingą pergalių sąskaitą,
  Planeta taps šiltesnė!
  Gerda ėjo taku, o jos kojos visiškai naujais batais buvo nutrintos. Mergina pasakė sau:
  - Kelias pas brolį ilgas, o šiuos naujus raudonus batus sutrypsiu skudurais. Aš padarysiu geresnių jų nuotraukų! Jau šilta!
  Gerda nusiavė batus, kojines ir paslėpė jų kuprinę. Tiesą sakant, basomis vaikščioti buvo lengviau ir maloniau. Kelyje esančios dulkės badė kojas. Gerdos šeima nėra gausi ir šiltuoju metų laiku mergina dažnai žaisdavo basa. Tačiau po žiemos, o Danijoje ji apsnigta, veltinio batų padai lepinosi. Ir važiuoti tik pirmas minutes, uolėtas kelias buvo malonus. Tada nuogos, padai mergaitės pradėjo verkšlenti ir skaudėti.
  Gerda paliko uolėtą Europos kelią ir ėjo palei šviežią pavasarinę žolę. Taigi jis buvo daug mažiau dygliuotas. Nors vaikščioti nėra taip patogu.
  Mergina nuėjo prie savęs ir vėl kažką niūniavo. Tada ji suvalgė duonos iš savo rankinės.
  Pagaliau priekyje pasirodė kaimas. Gerda, su savo paprasta suknele ir basa, galėjo būti elgeta, bet atrodė per daug švari. Ji šviesiaplaukė ir graži, jos veidas net šiek tiek tamsesnis už sniego baltumo plaukus.
  Atėjo, įvažiavus į kaimą, palikti minkštą žolę, ir vėl kelių smėlis ir žvyras badė kojas. Bet kaimo vaikai jau veržliai puikavosi plikomis, dulkėtomis kulnais, o Gerda sukando dantis ir nenorėjo apeiti sis.
  Mergaitė paklausė vaikų apie Kai.
  Vienas iš berniukų atsakė:
  Ir aš esu Kai!
  Gerda nusijuokė ir papurtė galvą.
  - Tu ne Kai!
  Berniukas blykstelėjo apnuogintais, dulkėtais kulnais ir dingo.
  Gerda, supratusi, kad brolio paieška gali užsitęsti, paklausė, ar darbas.
  Vienas šeimininkas sakė, kad nuobodu neštis dešimt kibirų valgymui.
  Gerda paėmė jungą, pasiėmė du kibirus ir nešė. Gana sunku merginai nešti didelius kibirus. Nuogi kojų padai tiesiogine to žodžio prasme degė.
  Bet ji, sukandusi dantis, ėjo ir skambino. Mieste Gerda nebuvo įpratusi prie sunkaus darbo, nors turėjo ir namų ruošos darbų.
  Mergina atnešė paskutinius kibirus tiesiogine to žodžio prasme. Ir vos nenumetė jų. Tačiau sunkiai kvėpuodama ji nunešė jį į prieangį.
  Savininkas davė jai duonos plutą ir pasakė:
  - Jei nori, galiu tave paimti tarnaite!
  Gerda papurtė galvą sunkiai kvėpuodama.
  - Ne!
  Ir mirgėdama juodais kulnais ant dulkių išbėgo iš kaimo. Sunkiai ji pasiekė artimiausią šieno kupetą ir įkrito į ją visiškai išsekusi. Tada miegas ją apėmė.
  Ir sapnavo košmarus...
  Vargšė Gerda, žvangindama sunkiais pančiais, trinančiais kojas, nuklysta į Paryžiaus kalėjimą. Jie taip pat paguldė juos į Chatelet, šaltoje, smirdančioje kameroje, kur ir mažos mergaitės, sugautos vagiančios, ir vyresnės moterys sėdi kartu, tačiau beveik visos yra jaunos.
  Jie maitina jus šlykščia degtine ir pasenusia duona. Taigi nežmoniškomis sąlygomis galite praleisti ne vienerius metus.
  Bet Gerda iškviečiama į tardymą. Jie ištepa kulnus aliejumi, o ant basų kojų neša liepsnojantį žarį. Mergina rėkia iš skausmo ir praranda sąmonę. Ir ji yra priversta prisiimti kaltę dėl bajoro nužudymo.
  Kankinimai tęsiasi kelias dienas, vaikas plakamas, pakabinamas ant stelažo, tačiau Gerda demonstruoja neįtikėtiną drąsą. Nieko nepripažįsta. Ir tada aš jį pridedu ispaniškus batus.
  Lentos spaudžia vaikams kojas, o budelis varo pleištais. Po pirmųjų smūgių mergina netenka sąmonės. Tačiau jie aplieja ją šaltu vandeniu, priversdami ją susivokti. Tada jie vėl daužė lentas. Skausmas yra tiesiog baisus. Gerda sušnypščia ir išeina su laukiniu verksmu.
  Girtas budelis nusišypso.
  Tardytojas pakartoja klausimą:
  - Jūs nužudėte vicomte de Jouzac?
  Gerda dejuodamas atsako:
  - Ne!
  Tyrėjas šaukia:
  - Budele, jai dar vienas pleištas! Storesnis!
  Ir vėl seka smūgis, nuo kurio suvirpa visas merginos kūnas. Gerdai iš akių bėga ašaros, Anderseno herojė labai įskaudinta, tačiau ji neprisipažįsta.
  Tardytojas šaukia:
  - Taip, prisipažink! Tai tik žodžiai!
  Gerda staiga atranda jėgų aiškiai atsakyti:
  -Žodžiai yra kaip vėjas, sukasi malūną, kuris išmintingam duoda miltus, o kvailiams - miltus!
  Tardytojas šaukia:
  - Dar du pleištai!
  Ir vėl plaktukas lekia... kaulai, vaikams traška kojos, nuo skausmo šoko vaikas vėl praranda sąmonę. Gerda atgaivinama su kibiru ledinio vandens iš rūsio. Ir jie tęsia sudėtingą ir kartu gremėzdišką kankinimą. Čia į ydą tuo pačiu metu jie suspaudžia merginos rankų pirštus. Suspauskite spaustuką. Gerda vėl alpsta. Šį kartą ilgam. Net kibiras vandens negali jos atgaivinti.
  Mergina guli kankinimo kėdėje išblyškusi ir kruvina.
  Gerda pabudo. Na, ji sapnuoja košmarą. Tačiau po sunkaus darbo ir ilgos kelionės basos pėdos labai zvimbia ir skauda. Nuogi, apdulkėję merginos padai įskilę, skaudu ant jų žengti. Per jėgą Gerda prisivertė atsistoti ir pajudėjo pėsčiomis. Numuštas pėdas skaudėjo, tačiau mergina stipriau sukandusi dantis vaikščiojo laukinėje gamtoje. Nors kiekvienas žingsnis sprogo laukiniu skausmu.
  Tačiau pamažu kūnas atšilo, o skausmas aprimo. Nors kojos, o ypač blauzdos, buvo labai pavargusios nuo nuovargio, o plikas, numuštas padas skaudėjo nuo mažų akmenukų kelyje.
  Mergina ėjo per savo jėgas ir net pridėjo žingsnį... Saulė praėjo po pietų. Atsirado naujas kaimas. Gerda šlubuodama įėjo į jį. Jos venos dilgčiojo iš įtampos.
  Mergina ištiesė ranką ir su ašaromis paklausė:
  - Duok duonos, prašau.
  Viena iš moterų padovanojo jai gabalėlį blyno, draugė - pasenusią plutą, trečią - bulvę.
  Gerda šiek tiek sustiprino savo jėgas. Ir kurį laiką pasėdėjo ant suolo. Prie jos priėjo berniukas ir paklausė:
  - Kur eini mergaite?
  Gerda nuoširdžiai atsakė:
  - Aš ieškau savo brolio Kai!
  Berniukas gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Du Kai ir mes turime kaime. Vardas įprastas. O pasaulis didelis. Ir tavo kojos pasruvo krauju.
  Gerda sunkiai atsiduso ir atsakė:
  - Aš tai žinau. Bet aš negaliu išduoti savo draugo!
  Berniukas pastebėjo:
  - Tu turi kažką savo krepšyje!
  Gerda linktelėjo.
  - Taip, ji turi raudonus batus!
  - šypsodamasis paklausė berniukas
  - Brangus?
  Mergina linktelėjo.
  - Taip! Močiutė sutaupė šešis mėnesius!
  Berniukas nustebęs paklausė:
  Kodėl neini pas juos?
  Gerda nuoširdžiai atsakė:
  - Štai kodėl aš neinu, nes jie brangūs! Kelias gali būti ilgas ir jie subyrės.
  Berniukas pasiūlė:
  - Parduok juos ir pakeliui galėsi nusipirkti maisto!
  Gerda papurtė galvą.
  - Ne! Kai niekada jų nematė! Aš noriu juose pasirodyti!
  Vaikinas pritardamas linktelėjo.
  - Aš suprantu! Paimk vario centą! Netrukus pasieksi miestą, duonos kepalui užteks. Tik nebandyk vogti. Net jei esi vaikas, tave įsodins į kalėjimą ir plaks!
  Gerda papurtė galvą.
  - Niekada nieko nepavogsiu!
  Tada mergina pakilo nuo suolo ir trypčiojo. Jai skaudėjo kojas, apdegė pėdos, bet pareiga turėjo eiti toliau.
  Prieš sutemus ji nespėjo pasiekti miesto ir vėl praleido naktį šieno kupetoje.
  Šį kartą jos miegas buvo ramesnis.
  Budelio dukra paslėpė Gerdą krepšyje ir išnešė iš kameros. Ji suskubo palikti Chatelet, kol pasigedo belaisvių. O mergina pabėgo su bagažu.
  Budelio dukra su Gerda iškeliavo į Prancūzijos pietus, tikėdamasi ten pasiklysti. Ji vaikščiojo su odiniais batais, Gerda basa trypčiojo šalia. Tačiau tada nuo uolėto kelio merginos batai subyrėjo ir ji sunkiai galėjo žengti ant kruvinų kojų. Gerdai sekėsi kiek lengviau, nes iš pradžių jai buvo šiurkštūs padai, matyt, nepaisant stipraus atjaunėjimo, merginos organizmas saugojo prisiminimus apie praėjusius išbandymus.
  Budelio dukra buvo laikoma iš turtingos šeimos ir dažniausiai avėjo batus, kaip įprasta neturtingose Paryžiaus šeimose. O jos mergaitiškas padas nebuvo pripratęs prie akmenų, akmenukų, akmenuotų Prancūzijos kelių. Tačiau mergina, į kraują susilaužiusi kojas, demonstravo drąsą ir nesiskundė. Gerda, sustojusi, pabučiavo kojas ant kruvinų pėdų ir skausmas atlėgo, budelio dukra užmigo.
  Pamažu jos kojos sugijo ir pasidengė kieta pluta. Budelio dukra apsirengė ir gyveno iš išmaldos, Gerdai taip pat liko tik skudurai. Žiemai mergina su mergina persikraustė į Italiją. Šalnų nėra, o daugiau ar mažiau pakenčiama. Tačiau jų gyvenimas tapo valkatų gyvenimu. Tai yra, labai sunkus ir alkanas. Ir šviesos šiame gyvenime nebuvo. Budelio dukra buvo graži, bet visai negraži ir visiškai išsekusi, tapo nendrine.
  Ir Gerda, pakeliui įkvėpta, pradėjo dainuoti;
  Gerda Kaya ieškojo basos,
  Klaidžiojau per atšiaurias sniego pusnis ...
  Juk jos siela auksinė,
  Kaip švytintis baltas sniegas!
  
  Nepavyko rasti jaunikio
  Ir ji visa pateko į nacius ...
  O vargše mergaite Gerda,
  Kokia gėda ištverti!
  
  Verkiant paruoštas stovas,
  Skleiskite ugnį po kojomis...
  Jie kepa mergaitę kaip žuvį,
  Bet žinok dvasia, kad ji yra kaip erelis!
  
  Ir ištvėrė dideles kančias
  Kankinimai ir kankinimai nesuskaičiuojami...
  Apimta nelemta duoklė,
  Kad mergina verktų!
  
  Basos kojos laižo liepsnomis,
  Plakite merginą smarkiai sumuškite!
  Čia po kupolu griežtame Paryžiuje,
  Jie veda Gerdą chalatą į laužą!
  
  Kankinimas yra sunkus, kurį mergina ištveria,
  Ir juokiasi budeliams į veidą...
  Ne, ji neprašys mirties -
  Išbandymas ant jos pečių!
  
  Gali atlaikyti kankinimus
  Esate kantrūs, nes idealus...
  Mūsų Gerda gimė Rusijoje,
  Stačiatikybė iš širdies!
  Nors erkės sulaužo jos kaulus,
  Aštrus taškas smeigia baltą krūtinę...
  Ir basomis kojomis ant anglies,
  Jie įdėjo Gerdą, todėl skausmas - nekvėpuok!
  
  Mergina išdidžiai nusileidžia į ugnį,
  Nors veidas nusėtas krauju, mėlynės...
  Iš džiaugsmo garsiai juokėsi
  Nors rankos ir kojos surištos grandinėmis!
  
  Ir atrodė, kad nėra pabėgimo
  Budelio letena kūrena ugnį...
  Prašė Dievo atleidimo
  Nors ugnies liežuviai jai tiesėsi!
  
  Kūną laižo įnirtinga liepsna,
  O Gerda dejuoja iš skausmo, rėkia...
  Bet vėliava vis dar skrenda sieloje,
  Ir reduto monolito širdyje!
  
  Bus paminklas šviesos mergaitei,
  Ir Rusija prisimins jos dukrą...
  Bus dainuojama Gerda drąsioji
  Ateis diena, o naktis išnyks!
  Gerda, visada alkana, basa ir su skudurais, trypė po Italiją. Ji vis dar tikėjosi surasti savo brolį Kai. Kažkodėl ji jo ieškojo Europos pietuose, o ne Šiaurės ašigalyje.
  O dabar ji jau artėjo prie Neapolio. Netoli miesto stovėjo dideli ir labai gražūs rūmai.
  Mergina atsisėdo ant akmens. Ir ji pradėjo verkti iš gilaus liūdesio.
  Prie jos priėjo berniukas. Sodriais drabužiais ir lakuotais batais. Jis, matyt, buvo tokio pat amžiaus kaip Gerda. Ir tyliai paklausė:
  - Kodėl tu verki elgeta?
  Mergina nuoširdžiai atsakė:
  - Jau daug metų ieškau savo vardo brolio Kai, o pusę pasaulio nuėjau basa!
  Berniukas skeptiškai pastebėjo:
  - Daug metų? Ar ieškote jo nuo kūdikystės?
  Gerda papurtė galvą ir atsakė:
  - Gerai ne! Aš daug vyresnis nei atrodau!
  Berniukas nusišypsojo ir atsakė:
  - Man patinka klausytis istorijų! Papasakok man savo istoriją!
  Gerda pradėjo aiškinti atvirai ir nepagražindama.
  Berniukas klausėsi jos ir klausėsi ... Tada jis atsakė:
  - Nežinau, ar tai tiesa, ar ne, bet galbūt mūsų princas yra Kai!
  Gerda sušvilpė.
  - Taip?
  Vaikinas pritardamas linktelėjo.
  - Esu tarnas kunigaikščio rūmuose ir žinau, kad mano viršininkas kilęs iš paprastų žmonių! Pati mūsų princesė išsirinko jaunuolį, kuris turi būti genijus ir kuo nors ją sužavėti!
  Mergina pritardama linktelėjo.
  - Taip, Kai galėtų! Jis labai protingas ir puikus originalus! Kartais kurdavo tokius eilėraščius, kad vaikai suplūdo iš visos Kopenhagos ir klausydavo, plojo!
  Berniukas linktelėjo.
  - Aš tikiu tavimi! Princas tikrai buvo berniukas kaip aš! Jis net atėjo basas ir apsiavė batus, tik prie įėjimo į rūmus. Ir tai pasirodė tiesiog nuostabu. Atsižvelgiant į tai, kad norinčių susituokti buvo visa minia, jis padarė įspūdį!
  Gerda paklausė:
  Ar jis turi šviesius plaukus ir mėlynas akis?
  Pats juodaplaukis berniukas linktelėjo.
  - Taip! Ir karaliui patiko, kad jis ne italas, bet puikiai kalba mūsų kalba!
  Gerda patvirtino:
  - Mūsų močiutė buvo užsienio kalbų mokytoja. Ir Kai mes žinojome nuo mažens! Tai tikrai jis!
  Tarnas berniukas pastebėjo:
  - Pagaliau tau pasisekė!
  Mergina trypė basa koja.
  - Nuvesk mane pas princą!
  Vaikinas gūžtelėjo pečiais.
  - Sargybiniai neįleis merginos į skudurus ir basos... Jie tiesiog įmes tave į požemį!
  Gerda drebėjo ir sucypė:
  - Ką daryti?
  Berniukas pasiūlė:
  - Išstudijavau visus rūmų užkampius. Aš tau vadovausiu paslapčia. Kai naktis - iki pat miegamojo. Ir tu tuoj susisieksi su princu!
  Mergina linktelėjo.
  - Aš sutinku!
  Berniukas pastebėjo:
  - Galbūt reikėtų įsigyti naują suknelę ir batus. Jūs šokiruojate Kai tokia forma!
  Gerda papurtė galvą.
  - Lengviau vaikščioti basomis be triukšmo! Be to, tegul mano brolis pamato, kuo aš tapau!
  Berniukas linktelėjo.
  - Sėskis ant uolos! Aš tau atnešiu maisto. Tu toks liesas ir alkanas. Ir tada mes eisime!
  Mergina nervingai judėjo basomis kojomis, drebėdama iš nekantrumo. Ar nesėkmės serija baigėsi ir ar ji vėl pamatys savo vyresnįjį brolį Kai?
  Ar jis irgi basas ėjo iš Danijos į Italijos pietus? Vargšelis. Ji, nors ir mergaitė, turi plikus padus, kaip žirgo kanopos iš Europos kelių prikimštos aštrių akmenų. Ir šaltį, ir karštį ji patyrė ir ištvėrė viską.
  Berniukas jai iš virtuvės atnešė porą kreminių pyragų, vištienos koją.
  Gerda godžiai suvalgė.
  Jau buvo tamsu... Mergina kruopščiai nusiplovė basas kojas upelyje. Tačiau žengti kelis žingsnius buvo verta, nes grublėtieji padai vėl apdulkėjo. Berniukas atrodė toks protingas.
  Jis išvedė ją pro slaptą skylę tvoroje ir kartu su ja persikėlė galinėmis gatvelėmis.
  Viskas buvo kaip pasakoje... Italija ir rūmai, kur berniukas ją nuvežė. Ir ji manė, kad šis princas yra jos brolis Kai. Bet iš tiesų sargybiniai neįleis basos merginos su skudurais.
  Tarnas nuvedė ją į princo miegamąjį. Pats nusiavė batus, rūmuose, kad nekeltų triukšmo, o vaikai basi vaikščiojo koridoriais, mikliai apeidami sargybinius.
  Kartais palei sienas mirgėjo spalvoti paveikslėliai, kurie buvo juokingi sapnai.
  Auksinėje gėlėje miegojo jaunasis princas, o jo dešinėje - princesė.
  Princas buvo gražus, bet šiek tiek viršsvorio nuo prabangių pokylių rūmuose ir vyresnis už Kai. Tačiau Gerda iškart suprato, kad tai ne jis.
  Ir rugpjūčio pora pabudo.
  Iš pradžių jie išsigando, o sargybiniai suėmė vaikus. Bet tada princesė paprašė plonos, šviesiaplaukės merginos skudurais suragėjusiomis, dulkėtomis kojomis papasakoti savo istoriją.
  Gerda viską sutvarkė. Įskaitant žiauraus kankinimo Prancūzijos kalėjime aprašymus.
  Princesė su užuojauta pasakė:
  Tegul ji lieka su mumis!
  Princas sutiko:
  - Tai pati nuostabiausia istorija, kurią aš kada nors girdėjau!
  Ir pridūrė:
  - Didžiąją kelio dalį per Europą vis tiek jodinėjau ant žirgo. Ir tik tada, kai ji nukrito, turėjo eiti pėsčiomis. Gerai ir tai, kad mūsų vienuolyne berniukams leista aauti batus tik per šaltį, o mano pėdos nebuvo jautrios. Bet vis tiek aš nusiritau kojas ir šlubavau. Ji vaikščiojo basa po Europą nuo galo iki galo!
  Princesė ryžtingai pasakė:
  Ji bus mano mėgstamiausia lauktuvė! Ir būk pagal tai! O berniukas, kuris ją atnešė, dešimt smūgių lazdomis ir kulnais, už etikos pažeidimą, ir dvidešimt auksinių, kad rado mums naują draugą!
  Jaunasis tarnas nusilenkė ir atsakė:
  - Tu tokia teisinga!
  Mergina nusilenkė ir paklausė:
  - Geriau duok man pagaliukus ant kulnų! Čia aš kaltas!
  Princas nusišypsojo ir atsakė:
  - Jie patys tave trenks lazdomis! Už neteisėtą patekimą į rūmus! Mes tik valdovai!
  Princesė patvirtino:
  - Ir ji taip pat dešimt smūgių lazdomis ant plikų kulnų!
  Gerda sunkiai atsiduso. Ji gulėjo ant nugaros, o tarnai basas kojas sukišo į kilpas. Bet pasirodė, kad tai nėra taip baisu.
  Jie sumušė plonyte šakele, tik dėl pasirodymo, o Gerdai sukietėję padai neskaudėjo, o tik kuteno.
  Tačiau berniukas buvo sumuštas lanksčia lazda, ir jis buvo tikrai sužalotas. Tačiau jis stipriai sukando dantis ir trūkčiodamas sugebėjo sulaikyti savo riksmus. Tada jis atsistojo ir stipriai šlubavo abiem kojomis.
  Vėl laimingą bilietą pagavo ilgaamžė Gerda. Mergina buvo padaryta kilmingo princo tarnaite. Ji tapo lauktuvių dama, apsirengusi šilku ir aksomu. Pasak Anderseno, istorija pasikartojo, tik šiek tiek kitokia versija. Gerda jau pirmą dieną pasitrynė kojas naujais batais ir suprato, kad turtas - tai ne tik saldumas. O šilkuose itališką vasarą šiek tiek karšta. O patys išskirtiniausi patiekalai nėra tokie geri, kai turi pilną skrandį.
  Jis spaudžia ir trukdo vaikščioti...
  Be to, Gerdai teko mokytis užsienio kalbų, gerų manierų, visokio etiketo ir mokslo. Ir tai visai nėra taip įdomu, kaip gyventi valkata.
  Net galva dreba.
  Gerda bandė priprasti, ilgai kentėjo. Čia praėjo metai. Ir jau atrodė, kad ji buvo įtraukta į šį alinantį, garbės tarnaitės gyvenimo ritmą.
  Ir kad ji jau nelinkusi kur nors eiti ir ko nors ieškoti.
  Tačiau veidrodyje, prieš kurį ji atliko ceremoniją, staiga pasirodė jos vardu pavadintas brolis Kai. Berniukas visiškai neaugo ir nepasikeitė per ilgus išsiskyrimo metus, tik per daug išbalo su nesveika mėlyna spalva. Sniego karalienės pilyje jis tarsi sustingo ir vis dar bandė iš ledo sudėti žodį: "Amžinybė".
  O be jo - kalinys.
  Bet atrodė, kad jis negalėjo. O ką reiškia sėdėti ledo pilyje ilgus metus, net jei nejaučiate šalčio?
  O kitų vaikų šalia nėra?
  Gerda jautė, kad jos vardu pavadintas brolis yra labai nelaimingas. Aplink tik ledas ir baltieji lokiai, rūšiuoji ledo lytis, putojančias kaip deimantai. Net ir įvertinus tai, kad įvardytam broliui sustingo širdis, vis tiek aišku, kad jis yra giliai nelaimingas. Ir tik su pačia Sniego karaliene galima pasikalbėti, bet ji taip retai pasirodo ledo pilyje.
  
  Gerda sušuko ir nusprendė bėgti. Ji nuėjo į savo kambarį. Sąžiningai palikti batai, brangi suknelė ir ploni apatiniai. Ji apsirengė buvusią, suplyšusią, bet kruopščiai saugomą suknelę. Jai pasidarė mėšlungis ir apnuogino kojas aukščiau kelių. Mergina paaugo, atrodo, kad jai trylika metų, bet iš tikrųjų ji dešimčia metų vyresnė. Kiek laiko praėjo nuo tada, kai ji ieškojo prisiekusio brolio? Jau trylika metų, jei ne daugiau.
  Mergina pabučiavo nukryžiuotąjį ir taip, basa, ėjo ieškoti savo vardo brolio. Dabar ji bent jau žinojo, kad jis yra toli į šiaurę. Pakeliui ją pasitiko sargybiniai. Pamatę Gerdą basą ir skudurus, jie nustebo:
  - Ar tu dama? Kokia tavo išvaizda?
  Gerda melavo:
  - Supykdžiau savo princą, o jis man liepė eiti į visas keturias puses, tais pačiais skudurais, kuriais ėjau į tarnybą.
  Sargybinis gailiai pastebėjo:
  - Nuversi visas kojas, duosiu bent porą batų. Mano dukra iš jų išaugo, ir jie bus kaip tik jums!
  Mergina pasigedo vaikščiojimo basa, o tai taip malonu, kai padai šiurkštūs.
  Gerda kukliai atsakė:
  - Nenusipelniau... Pasilik arba parduok!
  Barzdotas vyras papurtė galvą.
  - Na, aš ne! Merginos basoms kojoms Italijos keliai per atšiaurūs ir akmenuoti. Be to, jūs jau atpratote nuo atšiauraus paviršiaus. Dar gegužė, šalta negreitai, bet nakvynei duosiu pūkuotą antklodę apsikloti... Kol surasi naujų gerų šeimininkų!
  - Ačiū! - atsakė Gerda.
  Ji nenorėjo įžeisti sargybinio.
  Pasiėmė su odiniais, ir beveik nedėvėtus batus - matyt, dukra avėjo tik per šventes, ir pūkuotą, taip pat praktišką naują šaliką. Ji padėkojo švelniaširdžiui apsaugininkui. Batai buvo tikrai patogūs, šiek tiek per dideli, bet normalūs. Jais buvo patogu vaikščioti.
  Tačiau vos pasukusi už kampo mergina nusiavė batus ir pasikabino ant peties. Ji labai norėjo vaikščioti basa, pailsėti nuo rūmų batų. Iš pradžių buvo malonu vaikščioti, kelio dulkės kuteno nuogus kulnus. Bet tada pradėjo daryti įtaką ilgas įpročio nebuvimas. Mergaitės padai darėsi vis švelnesni, netrukus ji pajuto akmenukų aštrumą ir deginimą. Ir apskritai kiekvienas basos pėdos gumburėlis, kuriame atšoko nuospaudos, yra skausmingas.
  
  Tačiau Gerda, kuri per savo ir taip ne tokį trumpą gyvenimą spėjo pakibti ant stovo, nesusigėdo. Juk vaikščioti basomis uolėtu keliu nėra taip skaudu, kaip skrudinti keptuvėje kulnus. Net jei metus ji, garbės tarnaitė, lepinosi. Nieko ji negali pakęsti.
  Ir Kaya tikrai ras.
  Dienos pabaigoje mergaitės basos kojos kraujavo, tačiau ji nepasidavė ir užmigo šieno kupetoje. O kitą dieną vėl ėjo uolėtu keliu.
  Ir ji ėjo per jėgą, net jei kojos sprogo iš skausmo su kiekvienu žingsniu.
  Maisto Gerda su savimi nesinešė, o išmaldą turėjo valgyti. Gražią, skudurus apsirengusią mergaitę mielai aptarnavo.
  Gerda iš pradžių norėjo parduoti odinius batus arba iškeisti į maistą, bet vėliau apsigalvojo. Jos kojos labai greitai pasidarė šiurkštos, joms nereikėjo batų, ypač šiltuoju metų laiku. Tačiau ji sutiko du mažus berniukus, kurie tiesiogine prasme mirė iš bado.
  Gerda negalėjo jų palikti.
  Mergina juos pavaišino tuo, ką surinko maišelyje, paskui pardavė prekybinėje parduotuvėje, žinoma, su didele nuolaida, beveik naujais batais. Nusipirkome maisto ir palikome jį berniukams kartu su pūkine skara.
  Neleiskite berniukams sušalti.
  Žinoma, Gerda elgėsi krikščioniškai dosniai. Be to, buvo vasara, o naktį nereikėjo dengti skara. Tačiau kai baigėsi dosnūs Italijos laukai, mergina, ėjusi į šiaurę, atsidūrė Alpėse. O dieną dar šilta, o naktį šalta. O kaimai kur kas retesni, reikia badauti.
  Ir labai aštrūs akmenukai pakelėse, kasti į šviežias mergaitiško pado nuospaudas.
  Kartą vasarą kalnus užklupdavo šaltis, o šukės sušaldavo. Mergina susiraukė ir galiausiai suplėšė suknelę. Ji buvo nuoga ir neapsaugota. Turėjau, laikydamas ant savęs skudurus, eiti greitu žingsniu. Naktimis negali miegoti nuogas - tikras pragaras. Gerda nemiegojo visą dieną ir naktį, bet ryte nusileido kiek žemiau ir sušilo, miegojo. Tada ji vėl vaikščiojo visą naktį, o kitą dieną vakarieniaudama atvyko į kalnų fermą.
  Šeimininkas sutiko duoti Gerdai paprastus ir senus drabužius, bet mainais privertė jį ištisas dvi savaites skaldyti malkas ir neštis vandenį kibirais su jungu.
  Ir ne tik sau, bet ir kaimynams.
  Mergina sunkiai dirbo iki išsekimo, valgė tik pasenusią duoną ir rūgpienį. Savininkas pakvietė pasilikti, bet Gerda melavo sakydama, kad keliauja į piligriminę kelionę. Nenoromis kalno kumštis jai padavė kažkokį skylėtą ašutinį, bet tu bent ne nuoga. Ir jis net duonos riekės nemetė ant kelio.
  Nors mergina prisikimšo nuospaudų ant rankų.
  Gerda turėjo eiti tuščiu skrandžiu. O kalnuose kaimai reti, o pačios Alpės didelės, kalnų viršūnėse net vasarą sninga. Mergina iš bado draskė žolę, dobilus, graužė eglių kankorėžius. Per dešimt dienų ji buvo išsekusi ir tapo viena oda ir kaulais. Net voverė negalėjo atsispirti ir valgė žalią.
  Ir net odą graužė.
  Tada vėl patekau į fermą. Tris dienas ji ten sunkiai dirbo, bet tada pavalgė, o jai davė šiek tiek už kelią. Tačiau labiausiai aukštumose buvo nakties šaltis. Mergina dieną miegojo, naktį trypčiojo plikomis, suragėjusiomis kojomis ant aštrių akmenų. Kartais staugdavo vilkai, kelis kartus Gerda įkrito į bedugnę ir vos nenukrito, bet likimas ją išlaikė. Nors ir nemaža baimė eiti per kalnus ir naktį. Ir alkanas...
  Bet ji bent jau žino, kur eiti.
  Kai Hanibalas perėjo Alpes į Italiją, pusė jo armijos ir visi drambliai mirė. O čia perėjimą daro maža, na, net metų, ir suaugusi mergina.
  Vilkai laižo jos basas, grakščius pėdsakus, paliktus daug kentėjusių pėdų.
  Kai Gerda jau buvo ant slenksčio, jai užkliuvo kitas ūkis, ir vėl maistas. Savininkė pasirodė malonesnė ir pasiūlė merginoms avikailį ir batus, tačiau Gerda atsisakė, sakydama, kad jau priprato prie akmenų ir šalčio, o basomis kojomis einasi daug lengviau, nei įkelti į batus. Savininkas davė visą maišą maisto keliui.
  Jis turėjo sąžinę.
  Žinoma, tai merginą prislėgė, bet leido be sustojimo išvykti dar porą savaičių. Aukštumos ėjo į pabaigą, kalnai vis žemėjo. Ir Gerda perėjo sunkiausią kelionės dalį: Alpių viršūnę.
  Ir tai jau yra pasiekimas.
  Dabar ji buvo Šveicarijoje, kur šiek tiek švelniau, o fermos - dažnesnės. Perėjimas užgrūdino Gerdą, o kalnuose ji neperšalo ir net neperšalo. Kad Dievai nemylėtų dvasios silpnųjų, bet apdovanotų stipriesiems.
  Taip, ir vilkai tik laižė plikus merginos pėdsakus, bet pulti nedrįso.
  Gerda vaikščiojo ir vaikščiojo, sustodavo fermose, dirbo, kartais dainuodavo. Klajojantis gyvenimas jai malonus ir pažįstamas. Dienos ėmė bėgti greičiau ir sunkiau. Likimas iki šiol saugojo merginą nuo piktų žmonių, plėšikų ir prievartautojų. Nepaisant to, Gerda nebėra tokia maža ir galėtų pritraukti prievartautojus. Bet kol kas viskas pavyko.
  Aukštesnės jėgos ja pasirūpino...
  Čia mergina taip pat pravažiavo Šveicariją, įvažiuodama į Bavariją. Vasara jau praėjo viršugalvį, bet lygumoje dar labai šilta net ir naktimis. Ir keliai ne tokie akmenuoti. Vaikščioti buvo vienas malonumas. Dažnai pasitaikydavo kaimų ir problemų su maistu nekildavo. Ne visą darbo dieną dirbanti Gerda susitaupė sau pinigų, o suknelę atnaujino į elegantiškesnę ir naują. Tačiau ji mieliau vaikščiojo basa, juolab kad padas tapo kietesnis nei batų.
  O pėdos beveik nešąla net naktį ir po lietaus.
  Bet laikas praėjo. Mergina persikėlė į šiaurę. Baigėsi vasara ir atėjo ruduo. Šaltas lietus pasipylė, ir Gerda atsidūrė Vokietijos šiaurėje. Ji pliaukštelėjo basomis kojomis per ledines balas, jausdama lengvą šaltuką. Tačiau Gerda jau taip pažįstama, kad apsiribodama tik vienu vilnoniu šaliku nusprendė negauti batų. Ji vėl mėgo nakvoti, tik dieną, ir trypčioti naktį.
  Be to, dieną šilčiau miegoti, o judant nesušalsite.
  Taigi ji praėjo gana tankiai apgyvendintą Vokietijos šiaurę ir nuėjo prie jūros.
  Ji pliaukštelėjo basa koja į vandenį...
  Sausuma toliau nėra kur eiti, o perplaukti jūrą nerealu. Palyginti arti buvo gimtoji Danija. Mergina staiga panoro grįžti į gimtąją Kopenhagą. Galbūt jos močiutė dar gyva. Be to, neaišku, kaip elgtis toliau.
  Bet Gerda atsisėdo ant akmenuko prie jūros ir, pagalvojusi, atmetė mintį grįžti. Jei nėra kitos išeities, turėtumėte rasti laivą, einantį į šiaurę, pasiekti ledą ir tada persikelti į Šiaurės ašigalį. Nes greičiausiai ten yra sniego karalienės pilis.
  Šaltis, ypač naktį, mergaitę graužia, bet negali palaužti valios.
  Na, jei reikės, ji suras tokį laivą, bet kol kas į uostą.
  
  JUNG LAIVE AMAZON
  Edmondas D'Artanjanas dabar yra kajutės berniukas Amazonės piratų laive. Visą įgulą sudaro tik gražios merginos. Visi jie yra su trumpais sijonais ir jūreivių kostiumais. Tai dryžuoti ir garbanoti. Ir jų lyderė yra piratų karalienė: Charlotte de Condé.
  Ji taip pat basa, tačiau jos kulkšnis puošia auksinės gyvatės apyrankės smaragdinėmis akimis. O ant riešų - deimantais nusagstytos apyrankės. Labai graži karalienė, raumeninga, stipri.
  Edmondas tik berniukas. Trumpomis kelnėmis ir su nuogu, įdegusiu, raumeningu liemeniu traukia virvę. Susukite jį tvirčiau. Taip, tai labai agresyvus berniukas. Jis basomis kojomis atsirėmė į stiebą ir suko.
  Aplink jį susirangi merginos. Du traukia burę, jų nuogos, raumeningos, įdegusios kojos įsitempusios.
  Edmondas d'Artanjanas dainavo:
  Piratams mokslo nereikia
  Ir aišku kodėl...
  Mes turime kojas ir rankas
  O galva mums nenaudinga!
  Brigantinėje yra penkiolika šimtų merginų. Ir jie netgi šiek tiek ankšti. Pati brigantina labai graži ir nudažyta. Burės pagamintos iš spalvoto dizaino ir puikaus šilko.
  Edmondas glostė burę savo kūdikiu koja ir kutenamai nusijuokė. O merginos kvepia brangiais kvepalais, tarsi darytų stebuklus papuošaluose.
  Kai kurie iš jų taip pat nešioja papuošalus ir papuošalus. Visos yra įdegusios, o dauguma - blondinės. Yra daug raudonplaukių... Nuostabios gražuolės.
  Berniukas sutaisė burę ir pakilo aukščiau. Stiebas įkaito ir maloniai apdegino nuogas, sukietėjusias berniuko kojas.
  Edmondas staiga tolumoje pamatė bures ir sušvilpė. Buvo taip puiku. Buvo suplanuotas nuotykis.
  Ir jaunas kabinos berniukas įsakė:
  - Matau priekyje galioną!
  Merginos pradėjo nerimauti ir pradėjo judėti. Dabar jie turėjo grobį.
  Tiesa, brigantinėje yra tik dvylika ginklų. Galionas yra įspūdingo dydžio.
  Netrukus prieš tai merginos išvalė brigantino nosį nuo ataugų. Ir jis ėjo labai greitai. Siekdama pagreitinti savo judėjimą, Charlotte de Condé užsakė papildomą burę. Ir brigantino greitis pastebimai padidėjo.
  Galionas kurso nepakeitė. Matyti, kad piratų laivas jiems pasirodė mažas. Tiesą sakant, tik galiono pabūklai turėjo keturiasdešimt aštuonis, neskaitant laivagalio ir laivapriekio. Taip, jie didesnio kalibro.
  Kapitono padėjėjas ir piratų karalius Emmanuelis susirūpinęs pažymėjo:
  "Jie gali mus paskandinti!"
  Šarlotė basa koja trypė ant denio ir ryžtingai pasakė:
  - Ne! Negalite mūsų taip lengvai paskandinti!
  Edmondas sušuko iš viršutinio denio:
  - Į mūšį! Merginos drąsiai į mūšį!
  Emmanuelle piktai sumurmėjo:
  - Oho, tu velnias! Leisk žemyn!
  Judrus kaip beždžionė, berniukas nušoko. Blykstelėjo nuogi rožiniai kulniukai.
  Šarlotė mirktelėjusi paklausė:
  - Ar nori kovoti, mažyte?
  Edmundas sumurmėjo atsakydamas:
  - Aš tikrai noriu!
  Raudonplaukė Emmanuelle netikėtai palaikė berniuką:
  - Šis galionas pripildytas krovinių, štai kaip sunkiai jis juda! Jokiame dideliame grobyje!
  Šarlotė sutiko.
  - Paslysim išilgai laivagalio, turime siaurą lanką, ir paimkime priešą į laivą!
  Edmondas, pašokęs, dainavo:
  - Pats velnias nėra tavo brolis.
  Sukapokite priešus piratus!
  Šarlotė įsakė, ant laivagalio ąžuolo trinktelėjusi nuogą kulną:
  - Sekite kajutės berniuko bures!
  Brigantina priėjo arčiau. Galijonas bandė apsisukti. Bet jis judėjo tikrai sunkiai. Brigantina pasislinko šaudymo iš ginklų momentu ir beveik nepatyrė žalos. Tiesa, vienas šūvis pataikė į lanką, o kitas numušė burę.
  Bet tai beveik neturėjo įtakos greičiui. Merginos iš karto traukė daugiau popierių ir padidino tempą.
  Šarlotė juokdamasi pastebėjo:
  Mes esame šviesos kariai!
  Ir mirktelėjo savo draugams...
  Emmanuelle atsakė:
  - Tiksliau požemio!
  Merginos iš anksto paruošė kabliukus. Jie sugebėjo aplenkti galioną, bandydami pasukti į kitą pusę. Ginklai užtaisomi gana lėtai, tačiau iš arti brigantinos smūgis būtų mirtinas. Tačiau merginai Gertrūdai pavyko iššauti iš pistoleto ir sulaužė galiono laivagalio vairą, dėl ko jis sulėtėjo ir pati purtė. Čia merginos popierines bures pasuko kitu kampu, kad per smarkiai nesusidurtų. Ir brigantina sklandžiai prisišvartavo. Kabliukai buvo tvirtai pritvirtinti ir sulituoti lipnia alyva.
  Piratų kariai užpuolė lavina. Blykstelėjo jų nuogi apvalūs kulnai. O galione prieš juos kovojo bronziniais šarvais vilkintys kariai.
  Jų buvo dvigubai daugiau, tačiau savo miklumu jos aiškiai nusileido gražiosioms amazonėms.
  Pati Charlotte vadovavo puolimui, dviem kardais paleido vėjo malūną ir nuvertė galvą priešo legionieriui. Barzdota galva atsisuko atgal.
  De Conde, piratų karalienė pakėlė nuogą kulną priešui prie smakro ir čirškė:
  - Už piratinę laimę!
  Berniukas Edmondas taip pat kovojo. Jie maži, bet judrūs. Ir taip jis pjauna priešininkus kardais.
  Čia apsivertė antroji galva, palikdama kraują denyje. Ispanai (taip, tai kaip ispanai - slogūs, barzdoti, su šarvais ir aukštais batais nepaisant karščio!) desperatiškai priešinasi.
  Edmundas vikriu šoniniu manevru nukirto dar vieną galvą ir čiulbėjo:
  - Už Athosą!
  Ir vėl plika kulnu smogė priešui į smakrą. Ir smūgis buvo geras, žandikaulis praskriejo.
  Berniukas riaumojo:
  - Už Portosą!
  Jame buvo labai kovinga dvasia, kaip verdantis vanduo arbatinuke.
  Emmanuelle įsipjovė ir nukėlė nuogą kelį į pilvą. Taigi iš priešo burnos pasipylė kraujas.
  Mergina sušuko:
  - Už piratų broliją!
  Ir vėl, kaip jis paims ir supjaustys kardais, tarsi iš apvertimo ...
  Šarlotė kardais aplenkė drugelius ir čiulbėjo:
  Aš darau naują posūkį
  Aš esu angelas, Antikristo pilotas!
  Ir kaip jis perkels nuogą kulną priešui pačiame kvape.
  Edmondas suklupo. Ir didelis ispanų kapralas, kaip jis skrenda už borto ir ten nuskęsta.
  Berniukas paėmė ir dainavo:
  - Gaila, kad niekas nežino
  Ir mes patys net nepažįstame...
  Kiek aukso mums reikia
  Kiek mes norime pinigų!
  Ir Edmondas nukirto kitą varžovą. Piratų merginos lipo į mūšį ir visus kapojo kaip kopūstus. Jie turėjo aistrą ir didžiulį norą laimėti.
  Emmanuelle įsilaužė, jos du kardai blykčiojo kaip sraigto mentės. O ji atrodė itin kovinga ir agresyvi mergina.
  O plikas, apvalus kulnas rado dar vieną ispanų karininko smakrą. Tą nuo gniuždančio smūgio, skrisdamas, laužydamas medį už borto.
  Emmanuelle dainavo:
  - Mes plėšome karaveles,
  Mes apiplėšiame galionus...
  Mes nesame pašaukti atsakomybėn -
  Man nerūpi visi įstatymai!
  O mergina parkrito ant nugaros ir kojomis spyrė kitam stambaus pareigūno, o jis sunkiais šarvais išskrido už borto. Ir pasinėrė į sūrų jūros vandenį.
  Emmanuelle sušuko:
  - Na, nuo varžto!
  Charlotte ją palaikė:
  - Perkūnas vėl lūžta
  Valdys kaulą!
  O mergina pašoks ir trenks priešui plika kulnu į krūtinę. Jo kirasas sprogo nuo stipraus stūmimo, o iš jo burnos kaip fontanas tryško kraujas.
  Charlotte de Condé dainavo:
  - Pūsk, pūsk, dar, pūsk,
  dar vienas smūgis ir dabar...
  Turiu dovaną mūšiuose,
  Aš tave nužudysiu, keistuolis!
  Ir mergina vėl svaidosi kardais. Nupjautos galvos vėl skraido.
  Šarlotė iš džiaugsmo riaumojo:
  - Mūsų juoda vėliava yra aukščiau visko!
  Kai kurie ispanai, pamatę, kad kaunasi su merginomis piratėmis, beviltiškai puolė ant kelių ir maldavo pasigailėjimo.
  Merginos pirmiausia privertė jas pabučiuoti nuogas, iškaltas kojas, o paskui išmetė jas už borto.
  Charlotte de Condé sucypė:
  - Už didelę sėkmę!
  Ir vėl, kaip jis perkelia nuogą kulną tiesiai į varžovo nosį. Ir sutraiškykite jį taip, kad pakaušyje atsirastų skylė. Ir iš ten išsiliejo kraujo fontanas.
  Bet viskas baigta.
  Piratai laimėjo, o paskutiniai ispanų kariai krito ant kelių maldaudami pasigailėjimo.
  Charlotte de Condé šypsodamasi pasakė:
  - Išmeskime juos už borto, žuvims irgi reikia valgyti! O tada apieškosime triumus ir kajutes.
  Merginos noriai įvykdė įsakymą. Jie leido vyrams pabučiuoti tik nuogus padus prieš mirtį, o tai merginoms labai malonu. Ir išmetė juos į jūrą.
  Edmondas filosofiškai pastebėjo:
  - Kam pyragai ir spurgos,
  O kam mėlynės ir nelygumai!
  Po to merginos kraustėsi per namelius ieškodamos grobio.
  Kapitono kajutėje jie rado apie trisdešimt penkerių metų kilmingą damą ir penkiolikos metų mergaitę. Jie buvo su brangiomis suknelėmis ir batais su dekoracijomis.
  Šarlotė šypsodamasi pastebėjo:
  - Gali imti išpirką. O gal jums labiau patinka kilpa?
  Senora atsakė atsidususi:
  - Pasigailėk savo dukters!
  Piratų karalienė linktelėjo.
  - Galiu pasiimti ją į savo komandą! Jei ji sutinka prisijungti, prašau!
  Mergina sušuko:
  - Tapti piratu?
  Šarlotė de Kondė linktelėjo.
  - Kaip jūs norite! Išpirka sukelia per daug triukšmo. Mes jums geriau parduosime į cukranendrių plantaciją!
  Mergina sušnibždėjo atsakydama:
  - Sutinku tapti filibusteriu!
  Emmanuelis pastebėjo:
  - Ji per švelni, o mums tai bus tik našta. Galbūt geriau tiesiog persistengti!
  Edmondas šypsodamasis pastebėjo:
  - Negera žudyti moteris!
  Emmanuelis logiškai pastebėjo:
  - Negera ir vyrų žudyti! Jie vis dar gyvi padarai! Ir jie turi vaikų!
  Muškietininkas linktelėjo.
  - Taip, teisingai! Vaikai verkia dėl tėčio. Ir aš nepagalvojau, kaip bjauru žudytis!
  Emmanuelle kikendamas pažymėjo:
  - Bet tu turi!
  Muškietininkas sušuko:
  - Aš myliu tave gyvenimą! Ir tikiuosi, kad tai abipusė!
  Šarlotė de Kondė linktelėjo.
  - Mes priimame jus į savo komandą! Ką daryti su vyresniuoju?
  Jauna moteris pasiūlė:
  - Gali už mane paimti didelę išpirką! Tai būtent!
  Piratų karalienė pasakė:
  - Daug triukšmo dėl šios išpirkos. Siūlau štai ką... Parduosime ją vergų aukcione. Galbūt ji atsidurs plantacijose ir kaip namų tarnautoja, o tai jai bus daug lengviau!
  Senora sumurmėjo:
  - Pasigailėk...
  Charlotte ryžtingai pasakė:
  - Paimk iš jų viską, kas vertinga!
  Piratai nuplėšė nuo merginos ir moters visus papuošalus, nuplėšė batus, o paskui ir visus brangius drabužius. Jauniausiajai buvo įteiktas trumpas sijonas ir jūreivio kostiumas. Ir senesnis baltas gobtuvas, paliekantis basas ir plika galva.
  Jauniausias prisijungė prie amazonių. Ji iš karto buvo priversta treniruotis ir fechtuotis su gražuolėmis. Bet to nepakako... Jie pradėjo ją gnybti, jei ji nejudėjo pakankamai greitai.
  Ir tada amazonės persikėlė į triumą ir per įvairius užkampius. Ir iš karto jie sušuko iš džiaugsmo: jie aptiko statines, pilnas aukso ir daug daugiau. Ypač perka ir kava.
  Kariai iš karto dainavo, plojo rankomis:
  - Mes esame super klasės kariai,
  Mes viską sunaikinsime...
  Pataikyk į tamburiną -
  Gyventi įnirtingai!
  Kariai ir, tiesą sakant, kolosali grožio kategorija. O jų basos kojos tiesiog mirga. O jie raumeningi ir įdegę.
  Galione esantys lobiai yra milžiniški. Bet čia ateina pavojaus signalas. Pasirodė ir eskorto kreiseris. Galingas mūšio laivas su visu šimtu ginklų. Akivaizdu, kad jis buvo pasiryžęs saugoti galioną, pilną aukso.
  Didžiulis kreiseris sėlino ant merginų.
  Šarlotė nusišypsojo ir įsakė:
  - Pakelkite visas bures - lipkite!
  Emmanuelis sutiko:
  - Neturime kito pasirinkimo!
  Edmondas iš visų jėgų sušuko:
  - Pagaminta iš plieno mergaičių įgulos,
  Įlipti eina minioje!
  Merginos, palikusios kelias gražuoles ant galiono sugautas ir pilnas grobio, užėmė pozicijas ant brigantino.
  Dabar iš išgelbėjimo buvo tik greitis. Šimto ginklų kreiseris - ne pokštas. Jis gali juos nuskandinti kaip kačiukus. Brigantina su dvylika ginklų prieš jį yra kaip žolės ašmenys.
  Kilo pavojus, kad ji bus nuskandinta prieš išplaukdama į galingą kreiserį, kurio ginklai galėjo mesti penkių svarų svorio šūvius ir gana toli.
  Be šimto pabūklų šonuose, šis pirmos klasės mūšio kreiseris taip pat turi laivagalio ir lanko pabūklus.
  Tada berniukui Edmondui šmėstelėjo mintis:
  - Duokime signalą, kad pasiduodame!
  Emanuelė paniekinamai prunkštelėjo.
  - Pažeminti prieš tai?
  Jungas logiškai pastebėjo:
  - Turime skylę nosyje, o šis laivas manevringesnis nei stipriai pakrautas galionas. Mes būsime trivialiai paskęsta. Taigi mes iškeliame baltą vėliavą, ir jie ateis išlaipinti prizinės komandos. Ir mes juos priimsime.
  Charlotte de Condé sutiko ir trypė basa koja:
  - Teisingai! Taip pat tikiu, kad rizikuoti dar kartą neverta ir geriau iškelti baltą vėliavą!
  Emanuelė paniekinamai prunkštelėjo.
  - Parodyti bailumą?
  Charlotte de Conde logiškai prieštaravo:
  - Tiksliau, pritaikyk gudrybę!
  Raudonplaukė Emmanuelle išsišiepė ir linktelėjo ugnine galva:
  - Taikyti triuką? Ką aš sutinku!
  Taigi Edmondas ištraukė baltą audeklą. Brigantina yra maža, kreiseris dvylika kartų ar net daugiau. Ir jis turi tūkstančio žmonių įgulą. Prieš pusantro šimto amazonių. Tik viena basa mergina yra verta dešimties nerangių ispanų mūšyje. Taigi gražuolės turi šansą.
  Šarlotei kilo mintis, kad kas būtų, jei numestume galioną ir panaudotume brigantinos greitį bei manevringumą, kad atsitrauktume nuo milžino? Jie tikrai turi galimybę. Be to, pirmosios klasės mūšio kreiseryje yra per daug priešų. O be nuostolių neapsieisite.
  Bet tam merginos skirtos - drąsiai kovoti ir laimėti.
  Charlotte de Conde su kardu padarė aštuntuką ir sucypė:
  - Mes būsime pasirengę laimėti, o jei turėsime mirti!
  Kreiserio ambasadorius iš toli. Tai numušė burę nuo brigantinės. Emmanuelle sušvilpė. Jie mokėjo šaudyti į kreiserį, o dabar mergaitėms galėjo pasidaryti labai bloga. Jie prarado galimybę priartėti prie laivo, kad jį užpultų.
  Tačiau ispanų godumo skaičiavimas pasiteisino. Ir jų kreiseris, pamatęs iškeltą baltą vėliavą, pajudėjo link brigantinės. Tiesą sakant, piratai anksčiau galėjo užgrobti lobius, o kodėl iš jų nepasinaudojus? Tai būtų malonu.
  Kreiseris pajudėjo link brigantinės. Edmondas juokdamasis dainavo:
  - Karalius, kad gautų pinigų,
  Man malonu pasipuošti skudurais!
  Emmanuelle pastebėjo, piktai trypdama plika, įdegusia pėda:
  - Ir kam tai? Triviali nesąmonė!
  Berniukas pastebėjo:
  - Daina mums padeda kurti ir gyventi!
  Raudonplaukė pritariamai linktelėjo ir dainavo:
  - Smagu su daina vaikščioti per atviras erdves,
  Per platybes, per platybes!
  Ir, žinoma, geriau mušti laužtuvu,
  Geresnis laužtuvas, geresnis laužtuvas!
  Edmondas, apnuoginęs dantis, pakėlė:
  - Vienas puolėjas, du puolėjai
  Jis svyruoja...
  Vienas puolėjas, du puolėjai -
  Jis meluoja!
  Šarlotė, ta piratų karalienė, trypė basomis kojomis:
  - Viena lenta, dvi lentos,
  Karstas statomas...
  Emmanuelle pakėlė jį ir pašoko:
  - Viena mentelė, dvi mentelės,
  Skylė kasama!
  Ir visos piratų merginos vieningai dainavo:
  - Smagu su daina vaikščioti per atviras erdves,
  Per erdves, per erdves...
  Ir, žinoma, geriau nugalėti priešus laužtuvu,
  Geresnis laužtuvas, geresnis laužtuvas!
  Ir dabar kreiseris priartėjo prie brigantinės. Iš jo pradėjo mėtyti kabliukai. Kad surištų tvirčiau.
  Ir kariai su variniais ir bronziniais šarvais pradėjo leistis į brigantinės denį. Jis trypčiojo ant sunkių, kaltinių geležies batų. Ir nors ispanai ir grobis buvo karštai ir kruopščiai apsirengę, jie skleidžia nemalonų smarvę.
  Šarlotė įsakė mirktelėjusi savo draugams:
  - Kovok!
  O merginos puolė priešą su visu alkanų panterų įniršiu. Jie nukirto priešą su laukiniu pasiutimu.
  Emmanuelle kardais paleido vėjo malūną, nukirto porą ispanų galvų ir girgždėjo:
  - Piratams mėnulyje!
  Edmondas, šis berniukas, naikindamas priešus, sucypė:
  - Už D'Artanjaną!
  Ir berniukas su laukiniu įniršiu rėžė mažą leopardą - ispanų legionierius.
  Charlotte pakėlė nuogą kulną prie ispanų generolo smakro ir sušuko:
  - Už mūsų pergalę!
  Smūgis ispanui sulaužė žandikaulį.
  Charlotte de Condé sušuko:
  - Už mūsų galingą kumštį!
  O jis ims ir pajudins priešą kumščiais į smakrą. Ir vėl kaulas ims ir sulaužys.
  Emmanuelle čiulbėjo apnuogindama perlinius dantis:
  - Žmonės miršta dėl metalo!
  Ir savo nuogu kulnu ji perkėlė priešą į kitą žandikaulį. Ir sulaužė jį iš visų jėgų.
  Edmondas pažymėjo, surengęs drugelių priėmimą ir nukirtęs priešininkus, mirktelėdamas merginoms:
  - Dar geriau, kai jie laimi!
  Merginos veržėsi į priešą, judėdamos laukiniu spaudimu ir pasiutimu. Juose buvo tiek daug įniršio ir agresyvumo, kad jų įdegę kūnai tiesiogine prasme blizgėjo nuo prakaito. Ir atrodė, kad raumeningos merginos su spaudos lėkštėmis kaip šokoladas, tarsi suteptos sviestu.
  Edmondas cyptelėjo, nukirsdamas kitą priešininką:
  - Kakava ir kava! Jus pakeis sportas ir profesionalai!
  Mergina su tigro raumenimis nukirto kitą priešą ir sušuko:
  - Mes pavogėme išprotėję!
  Ir nuogu kulnu pajudins priešui į akis. Jis paėmė ir kaukolė įskilo. Ir smegenys išskrido.
  Emmanuelle taip pat pasuko kardus ir iškart nukrito trys galvos. Karys sušuko:
  - Už didelio masto pergales!
  O jos plikas, apvalus merginos kulnas - tarsi smūgis į generolo smilkinį. Tas vienas sugrius ir dar trys naikintuvai iš šono pliūpss į vandenį.
  Šarlotė taip pat kovoja su dideliu kartėliu. Ir pjauna priešus kaip plaktuką.
  Piratų karalienė rengia gerbėjų priėmimą. Nupjauna priešininkus ir dainuoja, apnuogindamas didelius dantis:
  - Žmonės žavėjosi karaliene,
  Visi kiemo berniukai įsimylėjo!
  Ir Šarlotė vėl kaip rėžia priešininkus. Ir vienu ypu nukirskite kelis priešininkus.
  Emmanuelle paėmė jį ir dainavo:
  - Aš klasės mergina - super!
  Ir ji vėl siūbavo kardus, perkirsdama priešininkus per pusę. Ir jos kardai yra aukščiausi skustuvo pilotai.
  Merginos puola ir pjauna. Jie daug greitesni už ispanus. Daugelis gražuolių nusimetė liemenes ir kaunasi nuoga krūtine. O merginoms taip būna. Ir jie parodo save - puikūs vagys.
  Šarlotė rėžė Kolovrato technika ir riaumojo, basa koja mesdama nupjautas galvas už borto:
  - Turiu super klasės merginą!
  Emmanuelle, naikindama priešininkus kardais, aštresniais už skustuvą, pridūrė:
  - Aš hiper!
  Ir taip pat plika, iškalta koja ji metė galvas į vandenį. Viena iš šalmuotų galvų pargriovė priešo kareivį. Jis pargriuvo ir nuskendo. Taigi neverskite merginų pasipuikuoti.
  Šarlotė juokdamasi pastebėjo:
  - Aš esu aukščiausios klasės!
  Edmondas vėl įsiuto.
  O berniukas pjauna kaip laužas, nupjauna priešininkams galvas. O daug jų paėmė ir liko be kopūstų galvų.
  D'Artanjanas jaunesnysis dainavo:
  Bet kodėl,
  Neįmanoma gyventi protu!
  Bet kodėl,
  Jūs negalite niekuo pasitikėti!
  Bet kodėl! Bet kodėl!
  Emmanuelis susmulkina priešininkus ir greitai slenka iš vienos pusės į kitą. Nukirstų ispanų galvos apsivertė, o merginos jas metė basomis kojomis. Ir kariai dainavo su tigro entuziazmu, pamatę ėriuką:
  - Siūlas nutrūkęs
  Mums gresia pikta mirtis...
  O kad gyventų -
  herojus turi mirti!
  Emmanuelle pažymėjo, išmesdama kitą galvą nuogu padu ir pargriuvusi priešą:
  - Bet kodėl,
  Kad meilė žydėtų...
  Mums reikia pralieti kažkieno kraują!
  Bet kodėl!
  Karė kikeno, apnuogindama perlinius dantis. Tokios gražuolės čia kovoja.
  Emmanuelle pažymėjo, kaip nukirto oponentus švitriniu popieriumi:
  - Planetos didybė bus su mumis!
  Ir vėl paleidžia malūnas su kardais. Ji yra beviltiška gražuolė.
  Charlotte de Conde pastebėjo, kad nukirto priešus ir nukirto galvas plika futbolo kulnu:
  - Viskas bus gerai!
  Viskas bus gerai!
  Aš tai žinau! Ir aš žudžiu!
  Ir vėl apnuogintais kojų pirštais meta žudikišką mirties dovaną. Ir tai labai šaunu.
  Charlotte, ši piratų karalienė paėmė jį ir sušuko:
  - Tėvynei,
  Nužudykime niekšelius!
  O mergina apnuogintais kojų pirštais sviedė aštrų durklą, kuris nupjovė galvas keliems ispanų kariams.
  Nepaisant skaitinio kreiserių komandos pranašumo, merginos įveikė. Jie tokie judrūs, judrūs ir drąsūs. Jie jaučia didžiulę galią.
  Emmanuelle, pjaustydama priešą kaip kopūstą, paėmė jį ir dainavo:
  - Didžiulės erdvės,
  Nuo meilės nepavargsite...
  Suverskime miškus ir kalnus į kumštį,
  Kadangi pats Svarogas pakilo!
  Ir vėl mergina, tarsi malūną kalavijais kapodama ir daug priešų nukirto, kovos aistra.
  Edmondas dainavo su džiaugsmu, gniuždydamas priešininkus;
  -Žodis "bailius" Gaskonijoje nežinomas.
  -Nežinau kardo, jei klysti.-Mes, gaskonai, turime geriausią skonį pasaulyje -Mums nemėgsta nieko, išskyrus šlovę.
  
  Įžūlus veidas, ypatingas, kad taptų - štai gaskoniškas žvilgsnis be trūkumų. Patikėkite, pone, jums nereikės ilgai laukti. Paryžius vis tiek atpažins D'Artanjaną!
  
  Be šlovės negaliu gyventi Paryžiuje, Visas mano gyvenimas praėjo, laikas rūpintis likimu. - Taigi, kiek tau metų, mano vaike? - Oi, daug, pone, daug - apie dvylika metų! priešas: -Ar tavo ranka tvirta? - tai tikra garsiųjų Gaskono klijų savybė, ir aš buvau toks pat drąsus, kai Paryžius atpažino Emmanuelį gražuole.
  
  Burgundija, Normandija, Šampanas ar Provansas, Ir tavo gyslose taip pat yra ugnis, bet sėkmė, Dieve, nepriklauso nuo tavęs, kol pasaulyje yra Gaskonė!
  Būdamas baltame pasaulyje...
  Kai dega balta šviesa...
  Kol pasaulyje yra Gaskonė!
  Taigi jie tuos niekšus iškirto ir kelius nusėjo lavonais. Ir visas denis buvo aplietas krauju. Merginų basos pėdos buvo tokios grakščios ir sukeldavo jaudulį bei džiaugsmo jausmą žiūrint į jas.
  Edmondas su džiaugsmu dainavo:
  - Basomis, tik basomis,
  Po liepos griaustiniu ir banglenčių garsu....
  Basomis, tik basomis
  Mums leidžiama žaisti su jumis!
  Emmanuelle agresyviai pabrėžė, nukirsdama priešininkus ir kardais padarydama dar vieną malūną:
  - Berniukai turi ištverti mušimus ir priprasti prie žiaurumo nuo vaikystės!
  Ir karys vėl perkėlė nuogą priešo kulną į smakrą. Ir jis sudužo, išmušdamas dar penkis ispanų karius.
  Charlotte de Conde pažymėjo:
  Velnias yra čia, velnias yra ten
  Gyvenimas yra visiškas melas!
  Ir mirktelėjo savo nelaimingiems partneriams. Ir jie nukirto priešą su didžiuliu kartėliu. Ir tada niekas negali jiems atsispirti.
  Edmondas pastebėjo, kai nukirto kitą varžovą:
  - Kalėdų Senelis su šluota,
  Kalėdų Senelis šaunus!
  Ir berniukas vėl atliko vėjo malūno techniką su kardais, nuo kurių krito nukirstos galvos. Beje, tai buvo kardai, panašūs į kardus. O juos galima vadinti ir kardais, ir kardais.
  Edmondas taip pat perkėlė nuogą kulną į priešo smakrą ir sulaužė žandikaulį, priversdamas jį griūti.
  Tada jis dainavo su pykčiu;
  Ką žmonės sako
  Mums nerūpi...
  Neik į karatė -
  Tai tapo nepadoru!
  Berniukas ir toliau aktyviai pjovė, mojuodamas abiem kardais iš karto. Ir imdamas vieną galvą po kitos.
  Emmanuelle pastebėjo, siūbuodamas kardus kaip laumžirgis, plasnodama sparnais ir čiulbėdama:
  - Ruby, bet nesipjaustyk!
  Edmondas su tuo sutiko, naikindamas oponentus:
  Jei esi girtas, nesigaudyk!
  O berniukas suks patefoną ir nuogu kulnu trenks pareigūnui į smakrą. Jis kaip maišas ims ir sugrius.
  Edmondas su agresija balse pasakė:
  - Alus ir ikrai, gerk iki ryto!
  Ir berniukas juokiasi, patenkintas savo pokštu. Tiesą sakant, galima sakyti, kad jis yra vaikas - super! Ir bėga, ir šokinėja, ir mojuoja kumščiais. Ir jei jis pajudina nuogą kulną nosyje, niekas negali atsispirti. Bus visiškas nokautas.
  Kita vertus, Edmondas elgiasi su didžiausia jėga ir beribiu agresyvumu. Išprotėjęs berniukas - nieko nesakyk!
  Emmanuelle, nukirsdama spaudžiamus Kastilijos imperijos kovotojus, kuždėjo, apnuogindama dantis:
  - Bet aš nenoriu, nenoriu pagal skaičiavimus! Ir aš to noriu dėl meilės, dėl meilės!
  Charlotte de Conde, skrodydama priešininkus ir sutraiškydama juos į pyragą, staugė, pūsdama žaibą iš šnervių:
  - Laisvė, laisvė! Duok man laisvę! Aš skrisiu kaip paukštis!
  Kovojanti mergina - nieko nesakyk! Jis turi laukinę ir nežabotą aistrą. Ir kovinė inscenizacijos pozicija.
  Edmondas gana logiškai pastebėjo, nukirsdamas kitus varžovus, tiksliau - nelaimingą kareivį:
  - Dievas neduos, nebent mes patys neklystume!
  Charlotte de Conde paėmė jį ir pašoko. Ji perkėlė basa koja per ispanų karių galvas. Ji nubloškė juos į visišką nokautą ir kuždėjo, atidengdama dantis:
  - Nemirtingumo aureolė - sadistinis rokas,
  Atsiskaitymo erelis - einamajai kadencijai!
  Karys jautėsi labai kovingas ir prakeiktas išpūstas bei ginkluotas.
  Ir jei jis vėl pajudės, tada masė priešininkų paims jį iš kanopų ir sugrius. Ir visai neblogai tinka Šarlotei.
  Edmondas, trenkdamas į priešą, sviedė durklą nuogais kojų pirštais ir kuždėjo:
  - Pasiutęs erelis -
  Sulaužyti liūtą...
  Išskleidė sparnus -
  Baisus šėtonas!
  O berniukas vėl ims ir trenks kardais. Ir tai vienu metu numuš daug priešų galvų.
  Kovojantis berniukas yra Charlie D'Artanjan sūnus. Jo karingumas yra nuostabus. O kovinga prigimtis nuostabi....
  Dauguma ispanų karių jau žuvo. Ir, žinoma, tai yra didžiulis pliusas.
  Kai kurie iš jų, jau matydami, kad amazonių nepavyksta sustabdyti, krenta ant kelių ar net visai krenta ant veido. Ir jie bučiuoja merginų basų pėdų padus. Ir tai be galo puiku. Tiesą sakant, niekas negali sustabdyti ir nugalėti tokių karių.
  Emmanuelle, kapodama priešininkus, sušuko:
  -Ir nesustos
  Ir nekeisk kojos...
  Mūsų veidai šviečia
  Blizgūs batai!
  Ir vėl mergina praleidžia labai neblogą malūną su kardais. Ir nupjauti galvas kaip kopūstams. Ir jis elgiasi nepaprastai agresyviai, tfu, kol gali kartoti erzinančią išraišką - nepaprastai agresyviai!
  Galbūt pritaikyk ką nors naujo - pavyzdžiui, be galo agresyvaus!
  Ir tada išvis bus - Ku!
  Šarlotė de Kondė mirktelėjo:
  - Neima mums ir kulkos, ir durtuvo!
  O jos nuogas, apvalus kulnas - tarsi kalamas į raguotą ispanų admirolo šalmą. Jis skris aukštyn kojomis ir išmuš kelis šarvuotus naikintuvus, priversdamas juos įkristi į vandenį. Ir pakilo po jų kritimo verdantis uraganas.
  Karys juokdamasis pastebėjo:
  - Du kartus jų į karstą nedėkite, fiureris bus kapotas!
  Emmanuelis paklausė:
  - O kas yra fiureris?
  Charlotte de Conde nusijuokė ir atsakė:
  - Tai Vokietijos vadovas!
  Rudaplaukis velnias kikendamas vėl paklausė:
  - Gal turi omenyje Barbarosą?
  Piratų karalienė su arklio šypsena pasakė:
  - Ne, turiu galvoje šunį Barbosą!
  Edmondas, nukirsdamas šarvuotus karius, pastebėjo:
  - Nekenčiu patyčių! Pakabinčiau visus šunis iš karto!
  Emmanuelle kaprizingai atkirto, išliedama dantis:
  - Šunys dėl nieko nekalti!
  Ir vėl kaip nuogas kulnas išjudins priešą nuo smakro. Priėmimas banalus, bet efektyvus. Ir jei taip, tai bus labai kvaila.
  Charlotte pastebėjo, kad jos plytelėmis iškloti pilvo raumenys lenkia.
  O ji ėmė ir dainavo mirkčiodama, o akys mirgėjo kaip šviesoforo šviesos.
  De Conde sumurmėjo:
  - Paimsime visus ir paskersime!
  Edmondas dainavo ištiesęs dantis:
  - Aš nužudysiu tave! Greitai jus visus nukirsiu!
  Emmanuelle, kapodama priešininkus, cypė:
  - Greitai jus visus nukirsiu!
  Kita mergina ims ir plušės:
  - Aš nužudysiu tave!
  Charlotte agresyviai pabrėžė, nukirsdama priešininkus kaip dalgį:
  - Pjausiu, mušsiu, vis tiek tu negyvensi!
  Karas, kaip sakoma, pavojingas kelias, apie jį žino visi, kas juo žengė. Negalite iš jo išeiti, negalite nušokti - Otelas garsiai pasmaugė merginą!
  Ir tada merginos, įlipusios į kreiserį, parodo linksmą pasirodymo tvarką.
  Šarlotė šypsodamasi pastebėjo:
  Štai kaip mes žudome!
  Emmanuelis pažymėjo:
  - Bet šachmatų karūnos garbė žemėlapyje
  Jūs negalite išvengti pralaimėjimo!
  O mergina nuogais kojų pirštais sviedė savadarbę granatą. Ir suplėšė daug priešų.
  O dabar jau devynios dešimtosios kreiserio karių žuvo. Ir išgyvenę kariai krenta ant veido, o merginos basas kojas kiša į veidus. Jie verčia tave apsilaižyti kulnus ir bučiuotis. Ir tuo pat metu jie užduoda klausimus: kiek lašų jūroje, kiek žvaigždžių danguje, kiek plaukų turi čigonė galvoje.
  Jei merginų atsakymas joms netinka, jos be nereikalingų ceremonijų perveria belaisvius kardais kaip vorai adatomis. Ir mesti juos už borto.
  Emanuelė plikomis kojų pirštais sugriebė generolui už nosies ir stipriai suspaudė. Tada ji pasakė:
  - Kas tavo tėvo sūnus, bet ne brolis?
  Generolas sumurmėjo:
  - Niekšas...
  Emmanuelle nusijuokė ir pasakė:
  - Atsakymas neteisingas! Taigi, kad...
  O mergina jį paėmė ir išspyrė už borto. Jis išskrido ir nukrito į jūrą. Ir beveik iš karto paskendo savo šarvuose.
  Merginos džiūgavo ir kikeno, apnuogindamos dantis. Jų akys buvo safyro arba smaragdo spalvos. Ir jie mirktelėjo savo partneriams.
  Ir pamažu išmetė kalinius už borto. Jiems jų nereikėjo. Išpirka buvo nereikšminga, o vargo pilna.
  Edmondas taip pat išstūmė savo belaisvį už borto ir pastebėjo:
  - Gyvenimas dažnai būna nesąžiningas! Tūkstantis vaikinų mirė ir už ką?
  Emmanuelle atsakė juokdamasi:
  - Norėdami išvalyti vietą Žemės planetoje!
  Muškietininkas sucypė:
  - Švaru, švaru, švaru
  Gaila kaminkrėčio!
  Emmanuelis sutiko su tuo:
  - Taip, kaminkrėčiui irgi reikia valgyti!
  Pribaigusios paskutinius kalinius, merginos paleido kreiserį į vandens sroves... Tiksliau, Šarlotė logiškai pastebėjo:
  - Mums nereikia šito monstro, ar galime jį paskandinti?
  Edmondas išsišiepęs pasiūlė:
  - Gaila tokį grožį paskandinti, gal geriau parduoti?
  Emmanuelle energingai patvirtino:
  - Gal geriau tikrai parduoti?
  Šarlotė nusijuokė ir pastebėjo:
  - Galite parduoti atgal Ispanijos karūnai! Kreiseris turi daug ginklų! Vienaragio pavidalą galite pasiimti patys. O likusią dalį parduosime už didelius pinigus.
  O merginos pritardamos energingai linktelėjo.
  
  STALINO SPAUDĖJIMAS IR POPDANTŲ IŠLEIDIMAS
  Stalinas, būdamas velniškai gudrus politikas, ėmė ir pranešė vokiečiams, kad britai Egipte surengs operaciją "Torch" prieš Rommelį. O jis vokiečiams pateikė detales ir tikslią operacijos datą. Dėl to Rommel ėmėsi skubių veiksmų. Ir pergrupavo kariuomenę į gynybą. Taip, Hitleris sugebėjo perkelti porą divizijų iš Prancūzijos, kur dar buvo ramu.
  Didžiosios Britanijos puolimas Egipte galiausiai buvo atmuštas ir Britanija patyrė didžiulius nuostolius. O po britų pralaimėjimo Rooseveltas nesutiko su nusileidimu Maroke, teigdamas, kad amerikiečių nuostoliai bus per dideli, o JAV svarbiausia nugalėti Japoniją. Operacijos "Torch" nesėkmė turėjo toli siekiančių pasekmių. Prie Stalingrado vykusiai operacijai "Žiedas" jis įtakos neturėjo, tačiau sąjungininkai vis dėlto užuodė, kad informaciją vokiečiams perdavė Stalino įsakymu. Ir dėl tokių niekšybių jie nusprendė sustabdyti karą Vakaruose.
  Stalinas suprato, kad SSRS bent jau lenkia Balkanus, todėl padarė taip, kad Didžioji Britanija pralaimėjo Egipte. Tačiau jis neįvertino informacijos nutekėjimo galimybės ir Churchillio kerštingumo. Kuris iš tikrųjų po to pradėjo sabotuoti antrąjį frontą. Ir jam pavyko tuo įtikinti amerikiečius.
  Karo eiga rytuose buvo maždaug tokia pati kaip ir tikrojoje istorijoje. Vokiečių pralaimėjimas prie Stalingrado, fronto žlugimas ir Mainšteino kontrataka iš dalies atkūrė pozicijas. Ir ilga pauzė Kursko bulge, kai abi pusės kaupė jėgas.
  Tik šį kartą JAV ir Didžioji Britanija apribojo Trečiojo Reicho kontroliuojamos teritorijos bombardavimą. Ir ginklų išleidimas buvo didesnis nei realioje istorijoje. O vokiečiai sugebėjo įvykdyti "Panterų" ir "Tigrų" gamybos planus ir netgi perpildė modernizuotą T-4 versiją. Taigi jie artėjo į mūšį su didelėmis pajėgomis. Be to, Trečiasis Reichas neperdavė papildomų divizijų Afrikai, Sicilijai, Balkanams ir Prancūzijai.
  O vokiečiai sugebėjo pastatyti daugiau pėstininkų ir tankų, o ypač lėktuvų.
  Vasarą serijinėje gamyboje pasirodė naujausias ME-309 su didesniu greičiu ir galingesniais ginklais: trimis 30 mm orlaivių pabūklais ir keturiais kulkosvaidžiais. Ir greitis yra 740 kilometrų per valandą, prieš 600 sovietų naikintuvų. Taigi jėgos aiškiai nelygios.
  Hitleris kelis kartus atidėjo operaciją "Citadelė". O liepą irgi atidėjau, tad norėjau išbandyti ME-309 ir naujausią monstrą "Maus". Šis tankas parodė patenkinamus bandymų rezultatus, o Hitleris labai norėjo jį išbandyti mūšyje. Taip pat patikrinkite tanką "Lev", kuris buvo sukurtas kartu su "Panther" ir buvo panašus į jį savo korpuso ir bokštelio forma, bet daug didesnis su 105 mm EL 70 kalibro pistoletu.
  Dėl šių fiurerio planų citadelė vėl buvo atidėta. O 1943 m. rugpjūčio 1 d. Stalinas, praradęs kantrybę, įsakė Raudonajai armijai žengti į priekį.
  Pagrindinis smūgis buvo atliktas Orelio kryptimi. Jie taip pat pajudėjo Charkovo ir Belgorodo kryptimis.
  Tačiau naciai buvo tam pasiruošę. Ir užvirė įnirtingi mūšiai.
  Gerdos tanko įgula kovojo ant "Panther". Tai buvo pirmosios ugnies mergaičių krikštas. Tačiau prieš tai jie turėjo patirties išbandydami naujas technologijas ir pasižymėjo fenomenaliu tikslumu.
  Vargu ar Hitleris buvo įtikintas suteikti merginoms galimybę parodyti save tikrame mūšyje. Ir jie su džiaugsmu bandė pateisinti pasitikėjimą.
  Kariai kovėsi apsirengę vienu bikiniu ir basi. Tai suteikė jiems ypatingo žavesio. Ir tai buvo tiesiog nuostabu.
  Gerda pliaukštelėjo nuo patrankos pirštų, smogė trisdešimt keturiems ir sušuko:
  - Aš esu didelė gražuolė!
  Šarlotė, raudonplaukė kerėtoja, taip pat nusitaikė į ginklą plikomis kojomis. Tai buvo jų firminis ženklas - šaudyti kojomis. O Panteros patranka iš dviejų kilometrų perveria trisdešimt keturis į kaktą ir paleidžia penkiolika šūvių per minutę. Trumpai tariant, puikus tankas karui su tankais. Ir šiek tiek blogiau proveržyje ir kovoje su pėstininkais.
  Štai atleista mergina su bikiniu. Jis pervėrė sovietinį automobilį į kaktą ir riaumoja:
  - Aš Robinas Hudas!
  Toliau trenkė Cristina. Ji naudojo pliką kulną, o tai, turiu pasakyti, yra labai stiprus žingsnis. Ir ji sušuko:
  - Šventasis karas bus mūsų pergalė!
  O galiausiai, naudodama nuogus kojų pirštus, spyrė ir medaus šviesiaplaukė Magda.
  Ir ji vėl pataikė į trisdešimt ketvirtą, gurkšnodama:
  - Tai taiklus šaudymas - visiems aišku kaip du kartus du!
  Kariai paprastai atrodė kaip super lygio merginos.
  Jų "Pantera" stovėjo pasaloje kruopščiai užmaskuota ir smogė sovietų besiveržiantiems tankams.
  Ferdinandai taip pat dirbo. Jie aktyviai daužė, o sovietiniai ginklai negalėjo jiems perdurti į kaktą.
  Danguje kovojo lėktuvai. ME-309 ką tik pradėjo patekti į kovinius vienetus. Tačiau du vokiečių lakūnai - Albina ir Alvina jau įvaldė šią mašiną ir sėkmingai ja kovoja. Be to, jos taip pat gražuolės - basos ir su bikiniu.
  Albina nuogais kojų pirštais nuvertė sovietinį automobilį ir sušuko:
  - Už puikius pasiekimus ir drąsius sprendimus!
  Alvina, vesdama tikslią ugnį ir partrenkdama priešininkus, plika kulnu spausdama pedalą, urzgė:
  - Niekas mūsų nesustabdys! Niekas mūsų nenugalės!
  Ir abi merginos kaip riaumoti:
  - Piktieji vilkai sudraskys priešą!
  Taip, net velnias negali susidoroti su tokiomis merginomis. Bet kuriuo atveju mintis leisti merginoms kautis yra labai gera.
  Mūšiai parodė, kad vokiečių tankai buvo stiprūs ir veiksmingi gynyboje. Ir su tinkama taktika Focke-Wulf taip pat nėra blogas. Jo galinga ginkluotė leido numušti iš vieno bėgimo, o didelis greitis nardant - pabėgti, jei einant į galą.
  Taigi apskritai vokietis statymas dėl aktyvios gynybos pasiteisino. Mūšiai truko daugiau nei mėnesį, o jų baigtis buvo neaiški. Vokiečiai sugebėjo atremti puolimą, o Raudonoji armija patyrė žymiai daugiau nuostolių, ypač tankuose.
  Tačiau naciai taip pat buvo suspausti ir nedrįso pulti Kursko ...
  Kovos įšalo iki žiemos. Raudonoji armija papildė žalą ir pradėjo puolimą tik gruodžio 24 d. Tačiau naciai iki to laiko spėjo pasiruošti ir suburti nemažas pajėgas. Erelis niekada nebuvo paimtas, o naciai sugebėjo pasipriešinti. Belgorodas taip pat buvo saugomas. Naciai sugebėjo atmušti Raudonosios armijos puolimą prie Leningrado. Visa žiema pasižymėjo tuo, kad naciai pirmą kartą sugebėjo suvaldyti sovietų puolimą ir visa tai atremti.
  Čia turėjo įtakos geriausias Fritzo žvalgybos darbas ir kruopštesnis pasiruošimas žiemai. Kad vokiečiai keturiasdešimt trečiaisiais metais beveik nepažengė į priekį, o šaltuoju metu sugebėjo sutaupyti daugiau jėgų. Be to, sąjungininkų išdavystė, stabdžiusi karą Vakaruose. Ir vokiečiai nepatyrė žalos dėl bombardavimo, o antrasis frontas.
  Be to, visiškas karas davė vaisių. Keturiasdešimt trečiųjų metų ginklų gamyba Trečiajame Reiche išaugo du su puse karto. Iki metų pabaigos vokiečiai pasivijo SSRS geresnės kokybės orlaivių, maždaug prilygstančių tankams ir savaeigiams pabūklams, skaičiumi, taip pat ir kokybiniu pranašumu.
  Taigi dabar jie technologijomis nenusileido SSRS. Be to, pasirodė puikus MP-44 šautuvas, kuriam nebuvo lygių. Ir tai pradėjo keisti kovų eigą Trečiojo Reicho naudai.
  Tiesa, pavasarį SSRS gavo naujus tankus IS-2 ir T-34-85, tačiau vokiečiai į seriją paleido ir pažangesnius tankus Tiger-2 bei Panther-2. Be to, vokiečių tankai, priešingai nei tikroji istorija, įsigijo galingesnius variklius. "Tiger" -2 - 1000 arklio galių, "Panther" -2 - 900, o dabar "Fritz" ginkluotė ir vairavimo charakteristikos, priekiniai šarvai ir techninis patikimumas buvo geriausi.
  Na, o vokiečių reaktyvinis lėktuvas tapo rimta problema. 1944 m. vasarą gretose jau kovojo daugiau nei tūkstantis reaktyvinių naikintuvų ME-262, kuriems nebuvo lygių greičiu, kai kuriais manevringumo, pagreičio ir net išgyvenamumo tipais.
  Tiesa, nors šis automobilis gesdavo ir dauždavo gana dažnai. Tačiau pilotai žuvo rečiau - dėl naujų kaustymo įrenginių.
  Taip pat buvo tobulinamas Focke-Wulf TA-152 su šešiais orlaivių pabūklais ir 760 kilometrų per valandą greičiu bei geresniu manevringumu.
  SSRS aviacijoje vis dar yra problemų. Dėl duraliuminio trūkumo ir aliuminio tiekimo pagal paskolos nuomą nutraukimo Yak-3 ir LA-7 serijos nebuvo išleistos. O kol kas sovietų pilotai skraido pasenusiais Jak-9 ir LA-5. O reaktyviniai lėktuvai vis dar nekvepia.
  O 1944 m. birželio 22 d. Kursko įdubos srityje prasidėjo naujas vokiečių puolimas. Po metų operacija "Citadelė" vis dėlto prasidėjo. Ir prasidėjo didžiulis mūšis.
  Šį kartą "Fritz" turi didžiulį pranašumą ore. Tačiau tankų skaičiumi apytikslė lygybė su Vokietijos kokybiniu pranašumu. SSRS turi kiek stipresnę artileriją. Pėstininkų apytikslė lygybė. Vokiečiai tikrai turi geresnius kulkosvaidžius, bet nemaža dalis pėstininkų yra užsieniečiai. Tačiau karių rengimo kokybė SSRS neprilygsta. Vokiečių mobilumo lygis yra aukštesnis. Be to, sąjungininkai praktiškai tiekia automobilių. Taigi kovok taip...
  Vokiečiai paprastai yra stipresni, tačiau Raudonoji armija turi labai pažangią inžineriją ir gylį.
  Trumpai tariant, aš radau dalgį ant akmens. Vokiečiai per pirmąsias dvi kovos savaites šiek tiek įsiveržė į sovietų pozicijas, nuvažiavę iki trisdešimt iki trisdešimt penkių kilometrų ir sustoję.
  Taigi dar dvi savaites jie bandė žengti į priekį, bet nesėkmingai. Ir jie nieko nepasiekė. Po to Raudonoji armija pažengė į priekį.
  Vokiečiai pasitraukė į savo pradines pozicijas, vėl abi kariuomenės šiek tiek kovėsi, bet nieko nepasiekė. Taigi jie sustojo.
  Ruduo praėjo Raudonajai armijai bandant veržtis į priekį, bet nesėkmingai. Kaip ir žiemą. Vokiečiai stojo į gynybą šaltu oru. Ir jie galėjo priešintis. Atėjo keturiasdešimt penktieji metai.
  Naciai danguje turi reaktyvinius bombonešius Arado ir TA-400, keturių variklių sraigtą Yu-488 ir reaktyvinį naikintuvą XE-162, kuris pasižymi geriausiu manevringumu ir greičiu tarp visų lėktuvų.
  O sausumoje pasirodė E serijos tankai.Pirmiausia, žinoma, pagrindinė naujos kartos E-50 transporto priemonė. Su "Tigro" -2 svoriu jis daug tankesnis, aukštis pusantro karto mažesnis, bokštelis mažas, važiuoklė lengvesnė ir tobulesnė. Tai leido padaryti šarvus daug storesnius ir didesniuose nuolydžiuose su 1500 arklio galių dujų turbininiu varikliu ir septyniasdešimties tonų svoriu. Šis tankas turėjo 250 mm priekinius šarvus su nuolydžiais, 170 mm šoninius šarvus, taip pat su nuolydžiais, 105 arba 88 mm pistoletą, kurio vamzdžio ilgis 100EL, ir gerą greitį. Variklis ir transmisija yra vieno bloko skersai, o pavarų dėžė yra ant variklio.
  Paaiškėjo, kad tai nuostabus automobilis. Taigi vokiečiai 1945 metų vasarą pradėjo puolimą pietiniame flange.
  Ir galiausiai Turkija, už kreditą nusipirkusi daug amerikietiškos ir vokiškos technikos, įstojo į karą.
  Ir ėmė griūti pietinė Raudonosios armijos vėliava. Ir SSRS gavo tik vieną naują tanką IS-3, kuris vis dėlto yra per brangus ir sunkiai pagaminamas, kad būtų masyvus.
  Nors IS-3 pranašumu galima pavadinti stiprią tanko kaktos apsaugą. Tačiau prieš E-50, kuris buvo pervadintas į "Tiger" -3 ir kurį, atrodo, surengė kariškiams savo gynyboje, jis netraukia.
  Vokiečių puolimas pietuose buvo gana sėkmingas, nors turėjo prasibrauti labai galinga ir sukonstruota gynyba. Tačiau vokiečiai jau turėjo labai stiprų lėktuvą, todėl jų proveržis buvo daugiau ar mažiau sėkmingas. Dominavimas ore leido nuslopinti tam tikrus taškus. Be to, "Fritz" gavo pažangesnius dujų paleidimo įrenginius, kurie labai efektyviai pralaužia gynybą ir gali nuslopinti priešą. Reikia pažymėti, kad "Fritz" turėjo pažangesnius kulkosvaidžius, daug transporterių ir įvairios įrangos, įskaitant motociklus.
  Atsispirti tokiai galiai nėra lengva.
  Be to, puikūs kovotojai... Dvi merginos Albina ir Alvina danguje numušė po daugiau nei penkis šimtus orlaivių ir gavo visus penkis Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus laipsnius. Įskaitant aukščiausius: su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Kariai, kurie bet kokiu oru kovojo basi ir su bikiniais, buvo labai patenkinti.
  O sovietų lėktuvus numušė kaip žvirblius iš timpa. Tokie, kokie jie nebuvo lygūs danguje.
  Albina iš patrankų paleido į sovietinį automobilį, numušė čirškuodama:
  - Aš velnias!
  Alvina iš karto nukirto du rusiškus automobilius ir sucypė:
  - Aš esu įsikūnijusi mirtis!
  Taigi danguje pasirodė košmariškas ikrelis. O per vasarą rudens viduryje, įveikę atkaklų Raudonosios armijos pasipriešinimą, vokiečiai pasiekė Stalingradą.
  Ir ten užvirė įnirtingas mūšis, kurio planeta anksčiau nežinojo.
  . Mūšiai dėl Stalingrado įsibėgėja. Sovietų kariuomenė kariauja didvyriškai. Nė žingsnio atgal... O tai čia tokie užsispyrę vaikinai ir merginos. Moterų snaiperių batalionas, vadovaujamas kapitono Nataškos Kaktusovos, užėmė gynybinę poziciją griuvėsiuose Volodarsky gatvėje. Už griuvėsių slėpėsi merginos su kulkosvaidžiais ir šautuvais, surištos granatų ryšuliais.
  Pati Nataša vilki dėmėtą tuniką ant nuogo kūno, trumpomis kelnėmis ir basa. Graži ir riesta mergina, tvirtais klubais, plonu liemeniu, trumpo kirpimo po puslankiu. Veidas labai išraiškingas, vyriškas smakras, mėlynos akys plačiai išsiplėtę. Šviesiai rudi plaukai tapo pilki su dulkėmis, aukšta krūtinė, kietas žvilgsnis. Kapitonė Nataša kovojo daugiau nei dvejus metus ir, nepaisant jaunystės, ji daug matė. Merginos kojos nusėtas įpjovimais ir sumušimais. Mergina vikriau juda basa nei šiurkščiai ir nerangūs batai.
  Plikas padas jaučia menkiausius dirvožemio virpesius, perspėja apie minos artumą, o pati motina žemė prideda ištvermės. Viena vertus, mergaitės pėdos sukietėjo, jos nebijojo nei įkaitusio metalo, nei aštrių griuvėsių griuvėsių, bet, kita vertus, neprarado jautrumo ir lankstumo, perspėjančio per ūžesį apie judesį. tankai.
  Mieloji Nataška laiko granatą, prie kurios pririštas sprogimo paketas. Būtina nušliaužti iki didžiulio vokiečių tanko "Tiger" -3, laistančio gatves kulkosvaidžiais.
  Mirabela šliaužioja šalia jos. Taip pat basos, tad visos bataliono merginos pasirodė iš batų, mėgdžiodamos savo vadą. Jos dulkėtieji padai aštrėja, kai ji šliaužioja keturiomis. Mirabelos geltoni plaukai netvarkingi ir ilgi... Šiek tiek pasišiaušę. Pati mergina liekna, liekna, mažo ūgio. Ją netgi galima supainioti su mergina, siaurais pečiais ir iš pažiūros didele galva.
  Tačiau Mirabela jau daug patyrė. Jai pavyko aplankyti ir fašistų nelaisvę, išgyvenusią žiaurius kankinimus, ir šachtas, iš kurių kažkokio nesuvokiamo stebuklo dėka pavyko ištrūkti. Tačiau žvelgiant į jos vaikišką, švelnų veidą, niekada nepasakysi, kad ji buvo sumušta guminėmis lazdomis ant kulnų, per kūną ėjo srovė.
  Mirabela šaudo ... Trečiojo Reicho karys, šiuo atveju arabas, krenta negyvas, jo snukis kelia smėlį ir griuvėsius.
  Nataška pakiša krūvą granatų po šiukšlių krūva. Dabar čia atšliauš devyniasdešimt tonų Lev-2 ir jį susprogdins. Mėlynos merginos veide tarsi safyrai spindi nuo saulės nudegimo ir dulkių.
  Patirtis rodo, kad gerai apsaugotas bakas dabar pakeis padėtį. "Liūtas" turi 150 mm šoninius šarvus ir netgi kampu. Trisdešimt keturi negali pro ją prasibrauti, tik sunkios Džiovyklės turi galimybę. Tačiau tikslas yra vikšrai. Svarbiausia yra atimti iš automobilio mobilumą ...
  Svetlana paleidžia iš automato... Kareivis, niekas nežino, kokios tautybės, nukrenta. Vokiečiai, užkariavę, nors ir morališkai didžiąją dalį, didžiąją Rytų pusrutulio dalį, puoselėja arijų kraują ir meta į mūšį kolonijines kariuomenes: arabus, afrikiečius, indus, įvairius azijiečius ir europiečius. Padaugėjo ir lenkų - kurie nuo lopšio įpratę neapkęsti bolševikinės Rusijos. Čia kovoja ir Ukrainos nacionalistai, ir Dono kazokai, ir čečėnai, ir visas Kaukazo chaganatas. Hitleris iškėlė visą internacionalą.
  Daug priešų...
  Svetlana mikliai vengia kulkosvaidžio ugnies. Kulka beveik skilo, pajuodusi nuo dulkių, apvalus, mergaitiškas kulnas. Gražuolė kapitonė net pajuto kutenimą, kaip arti praskriejo didelio kalibro dovana. Mergina persižegnojo ir sušnibždėjo:
  Net kulka mūsų nesustabdys!
  Mirabela atšauna... Kita mergina Andželika - labai raudonplaukė, aukštesnio nei vidutinio ūgio, raumeninga, nepaisant menko davinio. Taip pat labai graži mergina, prabangiais klubais, paaukštintu liemeniu, ne moteriškais plačiais pečiais ir aukšta krūtine.
  Andželika kovoja tik su šortais, tunika suplyšusi ir subyrėjusi į dulkes, o naujos uniformos per Volgą nepristatomos. Neduok Dieve pernešti daugiau amunicijos ir lašelį maisto išsekusiai sovietų kariuomenei.
  Taigi Andželika beveik nuoga, jos kojos subraižytos, ypač keliai. Skeveldros gabalas pataikė į dešinės pėdos padą, skauda, sunku vaikščioti.
  Raudonplaukė, dulkėta, beveik nuoga Andželika susuka gražų, bet kartu ir kietą veidą. Šaudydama mergina sako:
  - Viešpatie, Maskva ir Stalinas yra aukščiau už mus!
  Ir ji atkerta puolančius nacius, pati vos spėdama atsitraukti.
  Dėl griuvėsių ir siaurų gatvelių grėsmingiems vokiečių tankams sunku apsisukti. Čia yra beveik du šimtai tonų "pelių" ir jie niekaip negali praeiti ...
  Kaip tikėjosi Svetlana, "Lev" -2 šiek tiek pavažiavo ir palaidojo save šiukšlių krūvoje. Nugriaudėjo sprogimas. Vikšras sprogo, nuskriejo pora pažeistų volų.
  Sužeistas tankas sustojo ir iš jo vamzdžio išskrido sviedinys...
  Kažkur ūžė tolumoje, palikdamas griuvėsius. Šviesiaplaukė Svetlana kaip gyvatė sušnypštė:
  - Tai mano skaičiavimas! Atsidarė sąskaitą...
  Mergina kapitonė vėl priversta šliaužti. Vokiečiai ir jų palydovai negali panaudoti savo techninio pranašumo griuvėsiuose. Dėl užsispyrusio Hitlerio kaltės Trečiojo Reicho minios buvo įklimpusios į pozicinius mūšius gana dideliame ir gerai įtvirtintame mieste.
  Mirabela meta granatą. Verčia juos daryti salto ant numuštų vokiečių ar arabų, apsiversti. Vienas iš nacių kovotojų nuplėšia jam ranką ir ant jos pakabina anglišką laikrodį su kompasu.
  Mirabela šypsodamasi sako:
  - Ką tau rodo kompasas - kelias į pragarą!
  O graži mergina nuo dulkėto kulno nusikrato prilipusios keramikos gabalėlį.
  Andželika taip pat nupučia dulkes savo tvirtomis, pilnomis krūtimis. Speneliai beveik juodi nuo nešvarumų ir niežti. Ir pabandyk nuplauti. Vėlgi, kai rašo vokiški automatai, tenka kastis. Ir šliaužti plastunskiu būdu.
  Merginų batalionas laikosi savo pozicijų, nors ir vyksta apšaudymai. Ir jie drasko sunkius sviedinius, ir iš dangaus krenta bombos... Bet niekas nesulaužys sovietinių herojų drąsos.
  Čia Svetlana mato, kaip "Pantera" -3 ropoja. Na, šis tankas nebe toks baisus.
  Galite įmušti jį į šoną. Mergina nusičiaudėjo, išspjovė dulkes, kurios lipo į elegantišką burną. Ji paėmė į ranką granatą, pasvertą sprogimo paketu. Turite prasmukti nepastebimai. Bet aplink tiek daug dūmų.
  Andželika ėmė šliaužti aukštyn, atsiremdama į kanalizaciją apnuogintais kojų pirštais ir alkūnėmis. Ji buvo kaip katė, persekiojanti pelę. Karą mergina prisiminė iš tos baisios keturiasdešimt pirmųjų metų vasaros, kai vermachtas klastingai įsiveržė į SSRS platybes. Ar nei mergina, o beveik mergina neišsigando? Iš pradžių taip, bet paskui pripranti. O nuolatinius kriauklių pliūpsnius jau suvokiate kaip įprastą triukšmą.
  Ir dabar jis sprogo labai arti. Mergina pliaukštelėjo į pilvą. Fragmentai veržiasi iš viršaus kaip laukinių bičių pulkas. Andželika suskeldėjusiomis lūpomis sušnabžda:
  - Vardan teisingumo, Viešpatie!
  Mergina paspartina šliaužimą ir meta granatą su pritvirtintu sprogstamu paketu. Dabartis lekia lanku. Pasigirsta sprogimas, pasiduoda plonesni šoniniai Panther šarvai. Vokiečių tankas pradeda degti, kovinis komplektas detonuoja.
  Svetlana su šypsena sušnabžda:
  Ačiū Viešpatie Jėzau! Tikiu tik tavimi! Meldžiuosi tau vienam!
  Panther-3 plinta. Nuplėštas, ilgas kamienas palaidotas griuvėsiuose. Priekiniai šarvai, atskirti nuo šoninių šarvų, primena kaušelį.
  Svetlana, kurios akys, rudos nuo dulkių ir saulės nudegimo, spindi rugiagėlėmis, sako:
  - Kuo daugiau ąžuolų turi priešas, tuo stipresnė mūsų gynyba!
  Andželika labai seksuali, juodomis kelnaitėmis, nuoga, dulkėta, tvirto kūno. Mergina labai protinga. Ji gali mėtyti stiklo šukes nuogais kojų pirštais.
  Dabar ji sviedė aštrų daiktą savo grakščia, dulkėmis apaugusia koja. Ir įstrigo tiesiai fašistui į gerklę. Gražuolė Andželika burbtelėjo:
  - Ir aš esu sekso simbolis, ir mirties simbolis!
  Mergina, po kurios vėl šliaužė, šaudė. Led ugnis ir Svetlana.
  Gražuolė kapitonė Nataša, nukirtusi fašistą, čiulbėjo:
  -Gyvenimas yra grandinė, o smulkmenos joje yra grandys...
  Mirabela iššovė, perpjovė Fritzui galvą ir pridūrė:
  - Neįmanoma nesureikšminti nuorodos!
  Svetlana, vėl taikliai šaudanti, suriko:
  - Bet tu negali eiti ciklais dėl smulkmenų...
  Mirabela tiksliai iššovė ir pridūrė:
  Priešingu atveju grandinėlė jus apgaubs!
  Kita mergina Olimpiada, taip pat labai graži, kartu su pioniere Oležka Kolcovu paruošė miną ant vielos. Dviese ją pastūmė... Klastingas bugis įlindo į "Tigro"-3 vikšrą. Ir kaip šis ilgavamzdis vokiškas automobilis sprogs.
  Šviesiaplaukis berniukas Oležka sušuko:
  - Mūsų Rusija, tu turi kibirą!
  Ir vos spėjo atšokti, žybčiodamas, juodais, numuštais kulnais, nuo krentančio stogo.
  Olimpijas paglostė berniuko kaklą ir pasakė:
  - Tu esi labai protingas!
  Pionierius išėjo į frontą ir įstojo į moterų batalioną. Berniukas taip pat labai kūrybingas. Pavyzdžiui, jis gamino lėktuvus, kad numuštų fašistų atakos lėktuvus. Kai pakyla Focke-Wulfs arba TA-152, pasigirsta neįtikėtinai kurtinantis riaumojimas.
  Vokiečiai smogia akompanuojant Vagnerio simfonijai. Tokia didinga melodija.
  Olimpijas su pykčiu sako:
  - Jie vis dar bando mus išgąsdinti!
  Pionierius su patosu dainavo:
  - Rusijos karys nebijo mirties,
  Mirtis mūsų nepaims po žvaigždėtu dangumi!
  Nes šventoji Rusija sunkiai kovos,
  Aš užtaisiau galingą kulkosvaidį!
  Olimpija, aukšta, raumeninga mergina, plačiais klubais ir pečiais, yra tipiška valstietė. Drabužiai per muštynes buvo suplėšyti į skudurus, stiprios kojos nuogos, plaukai supinti į dvi kasas ir smarkiai apdulkėti.
  Oležkai tik aštuoneri, liekna dėl prastos mitybos, subraižytas ir purvinas berniukas, tik šortais. Natūraliai balti berniuko plaukai tapo pilki, o šonkauliai matosi per ploną, įdegusią ir nešvarią odą. Kojos siaubingai numuštos, ir nudegimų, mėlynių, su pūslėmis. Tiesa, likimas sulaikė vaiką nuo rimtų sužalojimų.
  Jo fone olimpinės žaidynės atrodo didelės ir riebios, nors mergina visai nestora, o su stipria, ištreniruota mėsa ant kaulų. Be to, atrodė, kad alkis visiškai nepaveikė jos puošnios ir stambios figūros.
  Mergina šaudo iš sunkaus prieštankinio šautuvo. Vokiškiems automobiliams į kaktą pradurti negalima, bet trasose tikimybė yra.
  O nemenkas "Liūtas" -2, gavęs svarų sprogmenį į važiuoklę, ėmė pūsti dūmus kaip sunkus rūkalius.
  Olegas Kolcovas dainavo piktai:
  - Smirdantis Fricas negalvodamas prisidegė cigaretę prie įėjimo! Žinoma, jis pateko į didelę bėdą!
  Olimpija, mirganti raumeningomis, įdegusiomis blauzdomis, plikomis, gražiomis kojomis šoko stepą. Mergina dainavo:
  - Šventieji rusų veidai mirga nuo piktogramos ... Neduok Dieve, kad pamirkytumėte bent tūkstantį Fritzų! O jei kas nors zuja labiau nei fašistai, niekas, patikėk, tavęs už tai nepasmerks!
  Tada ji perkrovė prieštankinį šautuvą ir vėl iššovė. Vokiečių transporteris vėl išpūtė dūmus.
  Merginų batalionas padarė didelę žalą Fritzui. Tačiau jis patyrė ir nuostolių. Čia viena mergina buvo perplėšta per pusę, o jos veidas, nepaisant dulkių, tapo išbalęs.
  Didžiąją dalį Stalingrado jau užėmė naciai, bet tai, kas liko iš miesto, nenori pasiduoti ir pasiduoti.
  Tuo tarpu Svetlana bando prasibrauti pro "Tigrą" -3. Galingas vokiškas automobilis, gavo granatą į šoną, bet nepasidavė. Atsisuka iš patrankos. Mergina turi įkasti į žemę ir griuvėsius, kad jos nesutraiškytų dabarties skleidžiama sprogimo banga.
  Svetlana tyliai sušnabžda:
  - Mama, tėti, atsiprašau!
  Mirabela metė granatą į Tiger-3, kuri jai sprogo ant kaktos. Mergina sušnypštė:
  - Apie tai, kad lengvas mokymas žiemą pavasarį... Kartoju be išimties, kad Hitleris yra maro niekšas!
  Andželika, palaužusi nacių akiratį ir pliūpsniais pylusi ant jų vandens, įsitempė:
  - Karste aš dabar pamačiau fiurerį! Ir ji spyrė vargšui tiesiai į akį!
  Raudonplaukė mergina iš tikrųjų plikomis pirštais metė granatą į tanką. Pataikė į statinę... Nugriaudėjo sprogimas ir "Tigro" -3 snukis buvo suardytas.
  Bailusis vokietis paėmė ir atsitraukė.
  Svetlana prunkštelėjo pro šnerves:
  - Mūsų, tavo nepasiduos!
  Mirabela kulka nukirto hitlerinį samdinį ir dainavo:
  - Ir piktadarys nejuokauja! Rankos ir kojos, jis sukasi rusiškas virves! Jis įkiša dantis į pačią širdį... Tėvynę geria iki dugno!
  Svetlana, kikendama lojo:
  - Fiureris pašėlusiai šaukia, ašaroja!
  Mirabela atleido ir pridūrė:
  - Na, mirtis pūpso, šypteli!
  Atsirado dar pavojingesnis "Shtumrtiger". Jis sunaikina ištisus pastatus ir bunkerius. Be to, jis nepriartėja prie sovietų kariuomenės pozicijų. Automobilį saugo vokiečių kulkosvaidininkai.
  Svetlana mato, kad priartėti prie Fritzo pozicijų yra nerealu. Bet danguje Focke-Wulfs. Viena iš šių mašinų skrenda arčiau sovietų pozicijų. Merginos į ją atidengia ugnį.
  Andželika meta granatą ir įnirtingai sako:
  - Gilioje mirtyje - nėra atleidimo!
  Po to mergina duoda posūkį nuo automato. Greitai sukasi atgal. Greitai užvažiuoja palyginti naujas vokiškas tankas "Panther" -4 su nedideliu bokšteliu ir žemesniu siluetu.
  Kelios merginos meta granatas į vokišką automobilį. Ji, gavusi dovanas, sustingsta ir negali apsisukti.
  Andželika sušnypštė:
  - Tai naujas puolimas! Mes suplėšysime jai burną!
  Pantera-4 niurzgė ir iššovė savo galingesnį ginklą.
  Ugnies stulpelis suskaldė orą, akimirksniu įkaitino ir elektrolizavo atmosferą.
  Andželika kikeno, kriauklės praskriejo pro pusnuogę merginą. Begėdiška raudonplaukė papurtė klubus ir pasakė:
  - Ir Niutonas nugalėjo priešus, numetė jungą nuo sosto! Fritzas paskelbė savo Niutono dėsnį!
  . 3 SKYRIUS
  Stalingradas buvo apimtas gaisrų, kai ugnies liežuviai tarsi laižė dangų ir traškėjo purpurinėmis, oranžinėmis ir raudonomis kibirkštimis! Ir kiekviena kibirkštis yra tarsi vaiduoklis, pabėgęs iš pragariškos pilies.
  Svetlana, numušusi vokiečių naikintuvą, blykstelėjo mėlynomis akimis, dainavo:
  - Ko tu verkši bloga senute? Patikėk, dėl tavęs verkia tiesiog psichiatrijos ligoninė!
  Mirabela dainuodama dainavo, šaudydama į nacius:
  - Kaip gera atsigulti ant žolės ir trenkti Fricui į galvą! Sutvarkykite fiureriui kompresą ir siųskite kulkas iš kulkosvaidžio!
  Mergina pašėlusiai kikeno ir apsivertė nuo pilvo ant nugaros. Padariau dviratį su kojomis. Į viršų pakilo granata. Skraidantis Focke-Wulf-3, gavęs skeveldrą po pilvu, greitai pakilo aukščiau. Matyti, kad aštrios skeveldros jį sužeidė. Fašistinė būtybė užsiliepsnojo ir pradėjo prarasti lūžusių sparnų gabalus.
  Svetlana, pamačiusi, kaip Fokke praranda aukštį, suriko:
  - Tai semaforas! Ant laivo kabo kirvis!
  Vokiečių lėktuvas sprogo ir išbarstė šiukšles į visus tolimiausius dangaus kampelius. O kur dingo fašistų asas. Padariau paskutinį savo posūkį. Į pelenus pateko budelis, o ne lakūnas!
  Mirabela nusičiaudėjo, barstydama dulkes ir pasakė:
  - Būti ar nebūti? Tai ne klausimas!
  Andželika vėl sviedė koja stiklo gabalą tiek, kad, pataikydama į akį, jis išlindo į Fritzą per pakaušį:
  - Aš tankų armada! Ir tau reikia gydytis!
  Vokiečiai ir jų palydovai bandė veržtis į priekį, mesdami prieš save granatas. Tokia taktika prieš merginas nepasiteisino. Čia Oležka Kolcovas dislokavo katapultą ir kaip atsakydamas smogė priešui.
  Pionierius sušuko:
  - Kalėdų Senelis drasko Hitleriui burną!
  Katapultos užtaisas, įsiskverbęs į nacių minią, privertė juos išsisklaidyti ir tuo pačiu apsiversti ore. Fricas nukrito ir nulūžo ant sienų griuvėsių.
  Tankas "Tiger" -3 prarado pusiausvyrą, susidūrė su "Liūtu". O, Leva, kur tavo nuostabus vardas?
  Svetlana nusišypsojo ir atsakė:
  - Na, gerai padaryta Oležka!
  Vaikinas agresyviai suriko.
  - Pioneer visada pasiruošęs!
  Mergina atsakydama papurtė basa koja.
  Mergina kapitonė vėl ėmė kalti nagus. O Olimpijas kuteno siaurą Seryožkos pėdą, kaip jam sunku! Nenuostabu, kad berniukas nebijo bėgti per laužus.
  Mirabela giesmėje pasakė:
  - Jaunystė yra gera - senatvė yra bloga!
  Angelica, ši linksma raudonplaukė, sutiko:
  Nėra nieko blogiau už senatvę! Tai iš tiesų pati bjauriausia būsena iš visų įmanomų!
  O mergina padarė šuolį perversmu. Akimirką ji įsivaizdavo šlykščias močiutes. Ne, nelygink, sena moteris su mergina. O koks grožis, lieknais kūnais.
  Andželika paėmė ir dainavo:
  - Srautas po metų, metai karavane,
  Sena moteris trina chna grūstuve...
  O kaip mano liekna figūra,
  Nesuprantu, kaip praėjo jaunystė!
  Svetlana blykstelėjo akimis, pargriovė vokietę smūgiu į kirkšnį ir pasakė:
  - Ne! Vis dėlto kare yra toks žavesys - išlikti amžinai jaunam! Visada girtas!
  Olimpija įdėjo naują užtaisą katapultai. Tai kažkas panašaus į gerą skiedinį. Mergina sušnypštė:
  - Ne praleisk, o praei!
  Oležka papurtė ploną, bet vikrią pėdą ir lojo:
  - Fritzo veidas!
  O granata kartu su sprogstamuoju paketu į nacių pozicijas įsibėgėjo.
  Taip, Stalingradas jiems nebuvo atiduotas. Jau trečias mėnuo nuo rugpjūčio pabaigos vyksta šturmas, tačiau miestas nespėjo visko pasiimti. Kituose fronto sektoriuose naciai pasiekė sėkmės, bet ne šiame.
  Svetlana iššovė pistoletą ir urzgė:
  - Viskas neįmanoma, pasitaiko, kad įmanoma... Nereikia visatos labai komplikuoti!
  Ir atsitrenkė į motociklo degalų baką. Mašina sprogo, o ugniniai viesulai nušvietė padūmavusį kraštovaizdį. O vokietį suplėšė ugninė letena.
  Mergina kapitonas sušuko:
  - Man patinka žudyti blogį! Ir tai yra didžiausias gėris!
  Mirabela trenkė vokiečiams ir sušnypštė:
  - Žaiskime kiaulę!
  Andželika atidengė ugnį, tiksliau. Ant ietimis dengtų griuvėsių liko gulėti keli juodaodžiai:
  - Nužudyk priešą! - sušnibždėjo mergina.
  Mirabela žaismingai dainavo:
  - Nupiešęs Hitlerį lūpų dažais, Mainšteiną - plaukų laku, ištempsiu tave į princesės nelaisvę, ištikimasis šuo apgraužs!
  Svetlana, šaudė, sušnypštė:
  - Nagi vakare, Adolfai, pasikabink... Baik kvailioti galvą! Nagi vakare, skrendi kaip sakalas - nacius stipriai nugalėti!
  Mirabela supykusi tarė, numušdama šalmą nuo šturmano galvos:
  - Mes galime! Ir mes padarysime!
  "Lenino" bataliono merginos sustabdė svetimos kariuomenės veržimąsi. Fritzas pajudėjo į priekį, tiesiogine prasme išmesdamas lavonus į kosmosą. Nepadėjo ir tankas "Lev", į kurį buvo sietos viltys. Čia yra mašinos modifikacija su 150 mm pistoletu.
  Andželika numuša akmenį, prilipusį prie nuogo spenelio. Mergina turi tokias gražias ir pilnas krūtis. Mergina koja meta granatą. Koja stipresnė už ranką, o metimas eina toliau.
  "Liūtas" gavo tarpą vikšre ir sustojo. Šautas iš jo galingos burnos. Dumbtelėjimas ir griūtis.
  Angelica, spjaudydamasi, sako:
  - Rusų karys nedejuoja iš skausmo!
  Ir mergina vėl šaudo. Ir jis tai daro nepaprastai gerai. Iš bokšto išlindęs fašistas krenta atgal.
  Raudonplaukė, beveik nuoga mergina sako:
  - Veltui priešas tiki, kad jam pavyko palaužti rusus! Kas išdrįsta, tas puola mūšyje, mes įnirtingai nugalėsime priešus!
  O Andželika ridena preso raumenis, kuriuos ji labai įspaudžia.
  Oi, kokios gražios merginos! Nenoriu, kad nė vienas iš jų mirtų.
  Stalenida bėgo... Labai graži mergina, pūkuotais, baltais plaukais. Jai kažkaip pavyksta juos sutepti kažkokiu gėrimu, kad nesusiteptų.
  Mergina labai graži, su Veneros figūra, tik labiau tonizuota ir įspausta. Ant jos rūbai, tik liemenėlė ir kelnaitės. Visa kita jau išdraskyta. Bet kokios grakščios kojos! Tai ne mergina, o tobulumo antspaudas, grožio karūna.
  Ji juda ypatingu būdu, kaip voverė. Basos pėdos ir mirgėjimas, ir kulnai stebėtinai išlieka švarūs. Stalenida nušauna, ir fašistui krūtinėje atsiranda opa.
  Mergina sako:
  - Ištikimybė tėvynei yra aukščiausias žodis!
  Angelica juokdamasi pastebėjo:
  - Nusiimk liemenėlę ir lik kaip aš su šortais!
  Steelenida neigiamai papurtė galvą.
  - Tai netinka!
  Andželika papurtė klubus, taikliai šovė ir dainavo:
  - Kažkas komjaunimo tapo neįprasta! Taip vaikščioti nuoga krūtine yra labai nepadoru!
  Steelenida nusijuokė ir pasakė:
  - Kam džiuginti Fritzą, pažvelk į mūsų grožį!
  Andželika ryžtingai atsakė:
  - Mūsų grožis yra mirtinas!
  Plieninė mergina kikeno ir šovė į TA-200. Nacių automobilis užsidegė. Ir graži blondinė sušuko:
  - Mirtis blogiui!
  Andželika nusijuokė.
  - Ir gyvenimas yra geras!
  Steelenida, pamačiusi, kad vokietis krenta, suriko:
  - Tai didžiausia vertybė! Nemanykite, kad naciai laimėjote!
  Angelica dainuoja:
  - Laukiu pergalės! Laukia pergalė... Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius! Laukiam pergalės! Laukiam pergalės! Mes galėsime nugalėti nacius!
  Graži mergina, o jos nuogos krūtys dreba. Gerai su nuogu liemuo karštyje, kurį sustiprina ugnis.
  Svetlana dabar atrodė daug ryžtingesnė. Ji šaudė į Fritzą iš automato ir lojo:
  - Aš tave kastruosiu!
  Ir iš tiesų naciai gavo mirtinų dovanų ir karstų! Ir mergina jiems parodė figūrą, pastatykime nuogus kojų pirštus. Ir švilpė kaip lakštingala plėšikas. Ir per apatinių galūnių pirštus.
  Mergina kapitonė yra labai protinga. Ir putojantis. Ir visai ne žiaurus. Jai irgi kartais gaila priešo kareivių, kurie gali susilaukti vaikų, kurie verks savo mirusių tėvų.
  Tačiau Svetlana tokias mintis varo nuo savęs, todėl nuo jų norisi verkti. Bet ne rusai atėjo pas vokiečius plėšti ir žudyti. Ne, tai vokiečiai ir visas agresyvus būrys užsieniečių iš viso pasaulio įsiveržė į Rusijos platybes.
  Svetlana kirto ir šovė į Fritzą, kuris bandė tyliai priartėti prie rusų pozicijų... Vyro akis ir smegenys, kurios buvo išmuštos kulkos, nutekėjo.
  Mergina kapitonė nusišypsojo ir šmaikščiai pasakė:
  - Tiesiai akis į akį, galva į galvą!
  Svetlana taikliai šovė ir šonine priekaba atsitrenkė į motociklą. Automobilis pradėjo plyšti, o kulkosvaidis nulėkė, kelis kartus apvirto. Tada jo snukis įsmuko į griuvėsius.
  Mergina ant griuvėsių trynė nuogą, dulkėtą padą. Ir ji vėl nusitaikė. Jos linksmas, jaunas veidas išsišiepė gana išsišiepęs. Mergina dainavo:
  - Ne, mes fašistams pasakėme, mūsiškiai nepakęs, kad rusiška kvapni duona bus vadinama žodžiu fordas!
  Mirabela atliko labai tikslų šūvį, nuo kurio įsiliepsnojo "Focke-Wulf-3" ir čiulbėjo:
  Niekšui, žinoma, pasirinkimas aiškus,
  Už dolerius jis pasirengęs išduoti Rusiją ...
  Bet rusas toks gražus
  Kad jis yra pasirengęs paaukoti savo gyvybę už Tėvynę!
  Mergina padarė salto ir parodė naciams figą, ir slinko, o kulkos gražuolės nepalietė.
  Pasirodė Andželika, ši gražuolė, beveik nuoga, purvina kaip velnias, iš karto metė granatą dviem kojomis. Ir ji patikrino:
  - Ką aš turiu, tai... Fritzas aštrioje pusėje!
  Olimpijas pataisė Andželiką:
  - Aštriai, į šoną, o ne į aštrią pusę!
  Mergina kikeno ir purtė arbūzo krūtis, o panaudodama granatą su sprogstamuoju paketu paleido granatą. "Tigrai" -3 pataikė į snukį, ir šis kreivas meno kūrinys išsisuko.
  Po to nacistinė būtybė atsitraukė. Ji pradėjo šliaužioti kaip į ugnį pakliuvęs vėžlys.
  Svetlana dainavo linksmai mirkčiodama:
  - Ir "Tigras" atsitraukia, o vokiečiai slepiasi!
  Mergelių batalionas manevravo atakuojamas, oro smūgiais ir sunkiaisiais ginklais. Čia pataikė reaktyviniai bombonešiai, į dangų pakilo įlūžę, raudonai įkaitę šlaitai. Ir akmenys degė. Laimei, nė viena iš merginų nemirė, bet vyrai iškeliavo į kitą pasaulį - kam ne taip gaila! Ir sielos skrenda - vieni į dangų, o kiti į pragarą! Kur velniai su šakėmis jau laukia tų, kurie netikėjo Jėzumi.
  Angelica yra seksualiausia iš įniršusių karių: na, ar tikrai naciai iš savo "Sturmtiger" gali apšaudyti sovietų kariuomenės pozicijas ir nužudyti raudonuosius karius?
  O mergina basomis kojomis čiupo granatą ir sukosi salto kaskadomis. Ir sukasi vis greičiau. Ir tada iš visų jėgų ji metė mirties dovaną į platų Stormtigro snukį. Blykstelėjo nuogos, įdegusios gražuolės kojos, o granata įskriejo į platų snukį. Ir galinga mašina iš pradžių užspringo, o paskui puolė. Du "Karališkieji tigrai", stovėję "Sturmtigro" šonuose, buvo išmesti ir išsibarstę skirtingomis kryptimis. Nuo jų buvo nuplėšti volai, jie krito žemyn, lėkdami kaip nulaužti karalienės karoliai.
  Sprogimo banga išmetė Andželiką, o mergina nuskriejo aukštyn kojomis. Ir ji buvo apversta, siūbuota ir mėtoma. Tačiau gražuolė vis dėlto nusileido, į nuogus padus įsirėžė aštrios griuvėsiai ir susmulkinti akmenys. Merginai skaudėjo, net per suragėjusią pėdą pradūrė galiukas.
  Bet Andželika rado jėgų atsistoti ir šaukti:
  - Jūs, fašistai, būsite pelenais!
  Svetlaną ir kitas merginas išmetė sprogi banga ir net šiek tiek sugniuždė. Tačiau nė vienas iš gražių karių nežuvo. Merginos pasitiko uraganu ir taiklia ugnimi. Tramdyti iššokusius nacius ir kitus SSRS apgulusius agresyvius vabzdžius.
  Mirabela su dideliu entuziazmu dainavo:
  - O kai Viešpaties trimitas mus nuves į mūšį, mes draugausime su komjaunuoliu! Ir pagal Jehovos valią aš dalyvausiu dangiškajame sąraše!
  Andželika, purtydama dulkes nuo kruvinų padų, dainavo:
  - Leninai, partija, komjaunuoli! Mes siunčiame fiurerį į beprotnamį!
  Merginos pradėjo kurtinamai juoktis, o Oležka su nerimu ir susierzinimu pasakė:
  - Ir mano katapulta, ne tokia tiksli - kaip tos nuogos ir tvirtos Andželikos kojos!
  Olimpija, žaisdama savo rankų raumenimis, pasakė:
  - Tai yra gerai! Jūs vis dar galvojate. Kažkas kietesnio!
  Stalingradas juk žlugo 1945 m. gruodžio pabaigoje. Tuo metu Kaukaze vokiečiai ir turkai vis dėlto susivienijo. Ir susiklostė kritinė situacija.
  Ką šioje situacijoje turėtų daryti Raudonoji armija?
  Stalinas pradėjo puolimą centre. Ir kovos pasisuko Smolensko kryptimi. Naujųjų metų išvakarėse Elžbietos įgula kovoja tanke IS-3. Merginos kovoja drąsiai ir drąsiai.
  Ir jie taip pat priėmė strateginį Gerdos žingsnį, nepaisydami vėsos kovos su bikiniais ir basomis kojomis.
  IS-3 yra mašina, kuri gana gerai apsaugota kaktoje, tačiau pistoletas vis tiek nėra pakankamai stiprus. O norint prasibrauti pro pagrindinį vokiečių tanką "Tiger" -3, reikia tiksliai pataikyti į užpakalį tarp korpuso ir bokšto. Ir tai gali padaryti tik šios legendinės keturios merginos-tankininkės.
  Elžbieta šaudė nuogais kojų pirštais. Ji pervėrė vokišką "Panterą" kiautu ir čiulbėjo:
  - Už rusišką dvasią!
  Jekaterina taip pat smogė priešui, spausdama nuogą kulną ir entuziastingai pažymėjo:
  - Už komunizmą!
  Tada ji mirktelėjo savo draugams!
  Elena taip pat pastūmėjo sviedinį į priešą, naudodama nuogus kojų pirštus ir sušuko:
  - Už patriotinius pasiekimus!
  Ir galų gale Euphrosinia pakliuvo, taip pat naudodama savo nuogų kojų pirštus, o tai yra tiesiog super.
  Ir ji patikrino:
  - Ateities amžiams!
  Keturios merginos puikiai moka kovoti. Ir šaudo labai gerai.
  Tačiau labai sunku pralaužti nacių gynybą. Jų tankai yra stipresni ir pažangesni, o pabūklai yra efektyvesni, ne mažesnio skaičiaus. Pabandykite tai sulaužyti.
  O danguje sovietinės lakūnės dalyvauja nelygiose kovose. Tarp jų stipriausios yra trys merginos - Anastasija Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaja.
  Anastasija net pastebėjo, nugriuvusi vokietę Focke-Wulf plikomis kojų pirštais:
  - Naciai stiprūs, bet mes nesame silpni!
  Akulina, logiškai pastebėta, vynioja nuogą kulną, traiško TA-152 ir ūžia:
  Kas nenužudo, padaro mus stipresnius!
  Mirabela Magnetic kikeno kirpdama ME-262 ir šaukdama,
  - Stipriausias žingsnis, kurio nesitiki!
  Trys kariai kovojo ore, nepažindami gailesčio ir abejonių savo teisumu...
  Bet ir čia situacija komplikavosi... Iki pavasario Kaukazas pagaliau krito, o Baku šuliniai buvo prarasti.
  Vokiečiai pasisekimo pasiekė ir prie Leningrado. Jie sugebėjo užimti Tikhviną ir uždaryti antrąjį žiedą virš miesto. Ir pasidarė dar blogiau.
  Hitleris pareikalavo žengti į priekį Maskvoje 1946 m. O fašistinė lavina prakaitavo.
  Naciai daro pažangą Vidurinės Azijos regione. Beveik visur susidarė labai sunki situacija.
  O naciai jau plūsta po Maskvą iš skirtingų pusių.
  Tada Olegas Kolcovas ir merginos vėl stojo į mūšį, padėdami Rusijai, tiksliau - SSRS.
  Tada prie jų prisijungė basa kojytė Margarita. Taip pat suaugusi moteris rašytoja tapo maždaug dvylikos metų mergina mainais į nemirtingumą ir atlieka savo misiją.
  Dvidešimt pirmojo amžiaus kariai vėl kovojo su dvidešimtojo amžiaus naciais.
  Fašistinės rudosios imperijos karių yra per daug. Jie teka kaip nesibaigianti upė.
  Olegas Kolcovas, kapodamas nacius kardais, riaumojo ir pėstininkai, ir tankai:
  - Niekada nepasiduok!
  Ir nuo berniuko basos pėdos nuskriejo aštrus diskas!
  Margarita, gniuždydama priešininkus, apnuogindama dantis, niurzgėjo:
  - Pasaulyje yra vietos žygdarbiui!
  Ir nuodingos adatos, išsibarsčiusios nuo merginos basos pėdos, pataikė į nacius ir jų lėktuvus bei tankus.
  Nataša taip pat žmogžudiškai metėsi nuogais kojų pirštais ir staugė:
  Mes niekada nepamiršime ir niekada neatleisime.
  Ir jos kardai perėjo per fašistus malūne.
  Zoja, pjaustydama priešus, sucypė:
  - Dėl naujo užsakymo!
  Ir iš jos basų kojų išsibarstė naujos adatos. O kas akyje, kas gerklėje nacių kariams ir lėktuvams.
  Taip, buvo aišku, kad kariai jaudinasi ir įsiuto.
  Augustinas, naikindamas baltuosius kareivius ir tankus, cypė:
  - Mūsų geležinė valia!
  Ir iš jos basos kojos skrenda nauja, mirtina dovana. Ir rudenį takni ir balti kovotojai.
  Svetlana pjauna malūnininkui, jos kardai lyg žaibas.
  Naciai krenta kaip kojos.
  Mergina basomis kojomis mėto adatas ir cypia:
  - Nes motina Rusija laimės!
  Olegas Kolcovas veržiasi prieš nacius. Berniukas terminatorius, kapojantis rudą kariuomenę.
  Ir tuo pačiu metu berniuko nuogų kojų pirštai išmeta adatas su nuodais, jie drasko kamienus ir numuša lėktuvus.
  Berniukas riaumoja:
  - Šlovė būsimai Rusijai!
  Ir judėdamas pjauna kiekvienam galvą ir snukį.
  Margarita taip pat gniuždo priešininkus.
  Jos basos kojos plevėsuoja. Naciai miršta dideliais kiekiais. Karys šaukia:
  - Už naujas sienas!
  O tada mergina ims ir nupjaus...
  Fašistų karių lavonų masė.
  Tačiau Nataša puola. Jis naikina nacius kartu su tankais ir dainuoja:
  - Rusija yra puiki ir švytinti,
  Aš esu labai keista mergina!
  Ir nuo jos basų kojų lekia diskai. Kas matė nacių gerkles. Taip, tai mergina.
  Zoya puola. Abiem rankomis kapoju rudus kareivius. Spjaudymas iš vamzdelio. Ir svaido mirtinas adatas nuogais kojų pirštais - numuša tankus ir lėktuvus.
  Ir tuo pat metu jis dainuoja sau:
  - O, bliūdas, eime,
  O, mano mėgstamiausia bus!
  Augustina, naikindama nacius ir naikindama ruduosius kareivius, šaukia:
  - Visas gauruotas ir gyvūno odoje,
  Jis su klubu atskubėjo į riaušių policiją!
  Ir nuogais kojų pirštais jis paleis priešą, kažką, kas užmuš dramblį, o juo labiau tanką.
  Ir tada cypti:
  - Vilkai!
  Svetlana puolime. Pjaustosi, naikina nacius. Basomis kojomis jis paleidžia ant jų mirties dovanas.
  Su kardais valdo malūną.
  Ji sutriuškino daugybę kovotojų ir cypia:
  - Artėja didelė pergalė!
  Ir vėl mergina yra laukiniame judėjime.
  Ir jos basos kojos paleidžia mirtinas adatas, naikinančias tankus ir lėktuvus.
  Olegas Kolcovas pašoko. Berniukas sukosi salto. Per šuolį sukapojo daug nacių.
  Jis plikais pirštais metė adatas ir gurguliavo:
  - Būk žinomas dėl mano gražios drąsos!
  Berniukas, kaip švilpti ir nugalėti nacių imperijos kareivius, apstulbintus varnas. Tie, kuriuos ištiko priepuolis, nualpo ir pervėrė Fritzo kaukoles.
  Ir vėl berniukas kovoja.
  Margarita pradeda puolimą. Susmulkina visus priešus iš eilės. Jos kardai kietesni už vėjo malūno mentes. Ir nuogi kojų pirštai meta mirties dovanas, dega tankai ir lėktuvai.
  Mergina puola. Išnaikina ruduosius karius be ceremonijų.
  Ir karts nuo karto šokinėja, ir pasisuka!
  Ir iš jos skrenda susinaikinimo dovanos.
  Ir patys naciai krenta negyvi. Ir ištisi lavonų piliakalniai.
  Margarita cypia:
  - Aš esu Amerikos kaubojus!
  Ir vėl jos basos kojos sviedė adatą.
  Ir tada dar keliolika adatų!
  Ir nuogas kulnas duos mirties dovaną!
  Nataša puolime taip pat labai šauni.
  Ir meta basomis kojomis, ir spjauna iš šiaudų.
  Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Aš kibirkščiuojanti mirtis! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai mirti!
  Ir vėl grožis judesyje.
  Zoja šturmuoja nacių lavonų bloką. O naikinimo bumerangai skrenda ir iš basų kojų.
  O rudieji kariai vis krenta ir krinta.
  Zoja rėkia:
  - Mergaite basa, tu laimėsi!
  Ir tuzinas adatų lekia nuo merginos nuogo kulno. Kuris tiesiai į nacių gerklę kasa.
  Jie nukrenta negyvi.
  Tiksliau, visiškai miręs.
  Augustinas puolime. Sutriuškina ruduosius karius. Jos kardai nešiojami dviejose rankose. Ir ji tokia puiki karė.
  Per fašistų kariuomenę slenka viesulas.
  Mergina raudonais plaukais riaumoja:
  - Ateitis paslėpta! Bet tai bus pergalinga!
  O puolime gražuolė ugniniais plaukais.
  Augustinas riaumoja laukinėje ekstazėje:
  - Karo dievai viską suplėšys!
  Ir karys puolime.
  O jos basos kojos meta daug aštrių, nuodingų adatų.
  Svetlana mūšyje Ir taip putojantis ir kovingas. Jos nuogos kojos išmeta tiek daug mirtinų dalykų. Ne vyras, o mirtis šviesiais plaukais.
  Bet jei jis sugenda, tada negalite jo sustabdyti.
  Svetlana dainuoja:
  - Gyvenimas nebus medus,
  Tas šuolis apvaliame šokyje!
  Tegul svajonė išsipildo -
  Grožis paverčia žmogų vergu!
  O basos merginos judesyje vis daugiau pykčio.
  Olegas Kolcovas puolime įsibėgėja. Berniukas muša nacius.
  Jo basos kojos meta aštrias adatas - drasko tankus ir lėktuvus.
  Jaunasis karys cypia:
  - Beprotiška imperija sudraskys visus!
  Ir vėl berniukas juda.
  Ir vėl švilpia, nuo ko varnos suserga infarktu ir griūva lyg būtų numuštos.
  Margarita savo veikloje audringa mergina. Ir sumuša priešus.
  Čia ji paleido plika koja, žirnį su sprogmenimis. Ji sprogs ir tuoj pat bus išmesta šimtas nacių ir dešimt tankų.
  Mergina rėkia:
  - Pergalė vis tiek ateis pas mus!
  Ir jis malūną paleis kardais - tankų statinės lekia įvairiomis kryptimis.
  Nataša paspartino judesius. Mergina nukerta ruduosius karius. Ir šaukdamas:
  - Rusijos imperijos laukia pergalė.
  O nacius naikinkime pagreitintu tempu.
  Nataša yra terminatorė.
  Negalvoja sustoti ir sulėtinti greitį, o tankai ir lėktuvai nuklysta.
  Zoya puola. Atrodo, kad jos kardai pjausto mėsą ir metalines salotas. Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų išganymas galioja!
  O nuogi kojų pirštai irgi meta tokias adatas.
  Ir masė žmonių perdurtomis gerklėmis, gulinčių lavonų kalvose, taip pat sudaužytų tankų ir numuštų lėktuvų.
  Augustine yra pamišusi mergina. Ir visus gniuždo tarsi robotas nuo hiperplazmos.
  Jau sutriuškino ne šimtą nacių. Bet viskas įsibėgėja. O karys vis dar riaumoja.
  - Aš nenugalimas! Šauniausias pasaulyje!
  Ir vėl gražuolė puolime.
  O iš nuogų kojų pirštų išskrenda žirnis. O trys šimtai nacių ir keliolika tankų buvo suplėšyti galingo sprogimo.
  Augustinas dainavo:
  - Nedrįsi užgrobti mūsų žemės!
  Svetlana taip pat puola. Ir neduoda nė gramo atokvėpio. Laukinė terminatoriaus mergina.
  Ir jis supjausto priešus ir naikina nacius. O rudųjų kovotojų masė jau nukrito į griovį ir palei kelius.
  Šeši buvo įsiutę. Surengė laukinę kovą.
  Olegas Kolcovas grįžta į darbą. Ir jis žengia į priekį, mojuodamas abiem kardais. O terminatorius berniukas valdo malūną. Mirę naciai krenta.
  Lavonų masė. Ištisi kalnai kruvinų kūnų.
  Karatė berniukas prisimena laukinę strategiją. Kur taip pat susimaišė arkliai ir žmonės.
  Olegas Kolcovas girgžda:
  - Vargas iš proto!
  Ir pinigų bus daug!
  Ir terminatorius naujajame judėjime. O jo basos kojos kažką paims ir išmes.
  Berniukas genijus riaumojo:
  - Meistriškumo klasė ir firma "Adidas"!
  Tikrai šaunus pasirodymas pasirodė šaunus. O kiek žuvo nacių. Ir didžiausias skaičius didžiausių nužudė ruduosius kovotojus.
  Ir tada nušvilps kovojantis berniukas, ir vėl tūkstančiai apstulbusių varnų gulės, kaip durklais daužydami priešininkus.
  Margarita taip pat kovoja. Gniuždo cinamono ir plieno armijas ir riaumoja:
  - Didelis šoko pulkas! Visi varom į karstą!
  Ir jos kardai nulaužti naciams. Rudųjų kovotojų masė jau subyrėjo.
  Mergina sumurmėjo:
  - Aš net šaunesnis už panteras! Įrodykite, kad visi yra geriausi!
  Ir iš pliko merginos kulno kaip žirnis su galingais sprogmenimis išskris.
  Ir smogti priešui.
  Ir jis paims ir sudaužys kai kuriuos priešininkus, tankus ir net lėktuvus.
  . 4 SKYRIUS
  Ir Nataša yra valdžioje. Ir ji nugali priešininkus, o pati niekam neduos nusileidimo.
  Kiek nacių jau pertraukė.
  Ir jos dantys tokie aštrūs. O akys safyro spalvos. Tai mergina - pagrindinė budelė. Nors ji turi visus savo partnerius - budelius!
  Nataša rėkia:
  - Aš pamišęs! Jūs gausite baudą!
  Ir vėl mergina kardais iškirs daugybę nacių.
  Zoya juda ir iškirto daug rudųjų karių.
  Ir basomis kojomis mėto adatas. Kiekviena adata nužudo kelis nacius. Šios merginos tikrai gražios.
  Augustinas žengia į priekį ir sutriuškina priešininkus. Ir tuo pat metu jis nepamiršta sušukti:
  - Iš karsto nepabėgsi!
  O mergina paims dantis ir išdegs dantis!
  O raudonplaukė tokia... Plaukai slenka vėjyje, kaip proletaro vėliavėlė.
  Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme kyla iš pykčio.
  Svetlana juda Čia ji išpjovė daug kaukolių ir tankų bokštų. Karys, kuris atidengia dantis.
  Rodo liežuvį. Ir tada spjauna iš šiaudelio. Tada jis šaukia:
  - Ar būsite mirę!
  Ir vėl nuo jos basų kojų skrenda mirtinos adatos, kurios smogė pėstininkams ir lėktuvams.
  Olegas Kolcovas šokinėja ir šokinėja.
  Basas berniukas išmeta krūvą adatų, numuša bakus ir dainuoja:
  - Eikime į stovyklą, atsidaryk didelę sąskaitą!
  Jaunasis karys yra geriausias.
  Žinoma, jis nėra pakankamai senas, bet atrodo kaip vaikas. Tik labai stiprus ir raumeningas.
  Olegas Kolcovas dainavo:
  - Tegul žaidimas vyksta ne pagal taisykles - mes pralaužsime fraerą!
  Ir vėl nuo jo basų kojų nuskriejo mirtinos ir dūžtančios adatos.
  Ir vėl laukinis švilpukas, kruopščiai numušantis daugybę varnų, kurios prasilaužia priešininkus.
  Margarita su malonumu dainavo:
  - Nieko nėra neįmanomo! Tikiu, kad išauš laisvė!
  Mergina vėl sviedė mirtiną adatų kaskadą į nacius ir jų tankus, tęsė:
  - Tamsa išnyks! Tegul rožės žydi!
  Ir vos tik karė nuogais kojų pirštais numeta žirnį, tūkstantis nacių iškart pakilo į orą. Taip, rudos, pragariškos imperijos armija tirpsta tiesiai prieš mūsų akis.
  Nataša mūšyje. Šokinėja kaip kobra. Sprogdina priešus. Ir tiek daug nacių miršta ir lėktuvai krenta.
  Jų mergaitė ir kardai, grūdai ant anglies ir ietis. Ir adatos.
  Tuo pačiu metu jis riaumoja:
  - Tikiu, kad ateis pergalė!
  Ir rusų šlovė ras!
  Nuogi kojų pirštai meta naujas adatas, mušdami priešininkus.
  Zoja laukiniu žingsniu. Atakuoja nacius. Supjaustykite juos į mažus gabalėlius.
  Kario moteris mėto adatas plikais pirštais. Pralaužimai per priešininkus ir kaip riaumoti:
  Mūsų visiška pergalė yra arti!
  Ir jis atlieka laukinį malūną su kardais, šluodamas tankus. Tai tikrai mergina kaip mergina!
  Tačiau Augustino kobra pradėjo puolimą. Ši moteris yra visų košmarų košmaras.
  O jei nupjaus, vadinasi, pjaus.
  Po to raudonplaukė paims ir dainuos:
  - Aš atidarysiu visas kaukoles! Aš esu puiki svajonė!
  Ir dabar jos kardai veikia ir kerta mėsą ir metalą.
  Svetlana taip pat eina į puolimą. Ši mergina neturi stabdžių. Kai tik jie susmulkina, taip ir lavonų masė krinta, krenta lėktuvai ir tankai.
  Šviesiaplaukė terminatorius riaumoja:
  - Kaip bus gerai! Kaip bus gerai - aš tai žinau!
  Ir dabar nuo jos atskrenda žirnis žudikas.
  Olegas Kolcovas, vėl šimtas nacių, nešantis meteorą, nukirstas. O jis paims bombą ir išmes.
  Mažo dydžio, bet mirtinai...
  Kaip suskaidyti į mažus gabalėlius.
  Terminatorius berniukas šaukė:
  - Audringa baisių mašinų jaunystė!
  Rusijos žmonės nenugalimi!
  Ir berniukas švilps nuogais kojų pirštais.
  Margarita tai darys dar kartą mūšyje.
  Ir nukirto daug rudųjų kovotojų. Ir sumažina didelius tarpus.
  Mergina rėkia:
  - Lambada yra mūsų šokis ant smėlio!
  Ir pataikė su nauja jėga.
  Nataša puolime yra dar labiau įsiutę. Taip nacių kulimas. Jiems nelabai gera priešintis tokioms merginoms.
  Nataša paėmė ir dainavo:
  - Bėgimas vietoje - dažnas susitaikytojas!
  O karinga mergina tokia smūgių kaskada įsiveržė į priešininkus.
  Ir mėtys diskus basomis kojomis.
  Čia ji valdė malūną. Rudosios armijos galvų masė apsivertė atgal ir tankai degė.
  Ji - kovinga gražuolė. Įveik sau tokią geltoną armadą.
  Zoja juda, gniuždo visus be išimties. Ir jos kardai yra kaip mirties žirklės.
  Mergina tiesiog miela. O jos basos kojos meta labai nuodingas adatas.
  Nugalėti priešininkus. Jie perveria gerkles ir daro karstus, priverčia sprogdinti tankus ir lėktuvus.
  Zoja paėmė jį ir sušnibždėjo:
  - Jei čiaupe nėra vandens...
  Nataša su džiaugsmu sušuko:
  Taigi tu kaltas!
  Ir nuogais kojų pirštais meta kažką, kas žudo nuodugniai. Tai tikrai mergaičių mergina.
  Ir nuo jos plikų kojų, kaip skris ašmenys. Ir jis pataikys į daugybę naikintuvų, nukirsdamas bokštus nuo tankų.
  Augustinas juda. Greitas ir nepakartojamas savo grožiu.
  Kokius ryškius plaukus ji turi. Lyg proletarinė vėliavėlė plazdentų. Ši mergina yra tikra viksva.
  Ir ji pjauna priešininkus - tarsi būtų gimusi su kardais rankose.
  Raudonplaukė, prakeiktas niekšas!
  Augustinas paėmė jį ir sušnypštė:
  - Bus jaučio galva - kovotojai neišprotės!
  Ir čia ji vėl sutriuškino daugybę kovotojų.
  Olegas Kolcovas niurzgėjo:
  - Ko tau reikia! Štai mergina!
  Margarita, basa koja mesdama durklą, nulauždama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Didelė ir šauni mergina!
  Augustinas su tuo sutiko:
  - Aš esu karys, kuris įkandins bet ką!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais paleis žudiką.
  Svetlana mūšyje nėra prastesnė už priešininkus. Ne mergina, o su tokia liepsnose užsidegančia ragana baigti.
  Ir rėkia:
  - Koks mėlynas dangus!
  Augustine, basa koja atleisdama ašmenis, nukirsdama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Mes nesame plėšimų šalininkai!
  Svetlana, kapodama priešus ir numušdama lėktuvus, čiulbėjo:
  - Kvailiui nereikia peilio...
  Zoja cyptelėjo, mėtydama adatas plikomis, įdegusiomis kojomis:
  - Meluosi jam iš trijų dėžių!
  Nataša, naikindama nacius, pridūrė:
  - Ir padaryk su juo už centą!
  O kariai ims ir pašoks. Jie tokie kruvini ir kieti. Apskritai jie turi daug įspūdžių.
  Olegas Kolcovas atrodo mūšyje - labai stilingas.
  Margarita dainavo:
  - Smūgis stiprus, o vaikinas domisi...
  Karatė berniukas koja paleido tai, kas atrodė kaip malūnsparnio sraigtas. Jis nukirto porą šimtų galvų naciams ir tankams, girgždėjo:
  - Visai sportiška!
  Ir abu - berniukas ir mergaitė visiškai ažūriniais.
  Olegas, kapodamas rudus kareivius, gurguliavo:
  - Ir bus didelė mūsų pergalė!
  Margarita sušnypštė atsakydama:
  - Mes žudome visus - basomis kojomis!
  Mergina tikrai tokia aktyvi terminatorė.
  Nataša dainavo puolime:
  - Šventas karas!
  Ir karys paleido aštrų diską-bumerangą. Jis skrido lanku, nukirto daug nacių ir tankų bokštų.
  Zoya pridūrė, tęsdama naikinimą:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  Ir nuo basų kojų nuskriejo naujos adatos. Ir jie pataikė į daugybę naikintuvų ir lėktuvų.
  Šviesiaplaukė mergina pasakė:
  - Matuoti priešininką!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Augustina, mojuodamas kojomis ir svaidydamas aštriabriaunes svastikas, gurguliavo:
  - Imperatoriškoji vėliava pirmyn!
  Svetlana lengvai patvirtino:
  - Šlovė žuvusiems didvyriams!
  O merginos vieningai šaukė, sutraiškydamos nacius:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  O dabar nuo basų karių kojų lekia diskas. Plyšta mėsa, griaunami tankų bokštai.
  Ir vėl verkti:
  - Niekas negali mūsų nugalėti!
  Nataša išskrido į orą. Suplėšė priešininkus ir sparnuotus grifus ir išleido:
  - Mes esame vilkai, kepkite priešą!
  Ir iš jos nuogų pirštų išskris labai mirtinas diskas.
  Mergina net susisuka iš ekstazės.
  Ir tada jis sumurma:
  - Mūsų kulniukai mėgsta ugnį!
  Taip, merginos tikrai seksualios.
  Olegas Kolcovas gurguliavo:
  - O, anksti, suteikia saugumo!
  Ir mirktelėjo kariams. Jie juokiasi ir išreiškė dantis atsakydami.
  Nataša nukirto nacius ir cypė:
  - Mūsų pasaulyje nėra džiaugsmo, be kovos!
  Berniukas atsakė:
  "Kartais kovoti irgi nėra smagu!
  Nataša sutiko:
  - Jei nėra jėgų, tada taip ...
  Bet mes, kariai, visada esame sveiki!
  Mergina nuogais kojų pirštais svaidė adatas į priešą, susprogdino tankų masę ir dainavo:
  - Kareivis visada sveikas,
  Ir pasiruošę veiksmui!
  Po to Nataša vėl nukirto priešus, nugriovė tankų bokštus.
  Zoya yra labai greita kūdikis. Čia ji paleido visą statinę į nacius. Ir nuo vieno sprogimo suplėšė porą tūkstančių.
  Tada ji sušuko:
  - Nesustok, mūsų kulniukai putoja!
  Ir mergina koviniais nėriniais!
  Augustinas mūšyje taip pat nėra silpnas. Taip nacių kulimas. Tarsi iš grandinių pluošto išmuštų.
  Ir kapoti priešininkus - dainuoja:
  - Atsargiai, bus naudinga
  Rudenį bus pyragas!
  Rudaplaukis velnias išties aria mūšyje kaip velnias uostomojoje dėžutėje.
  Ir štai kaip kovoja Svetlana. Ir naciai tai iš jos gauna.
  O jei pataikys, tai ir pataikys.
  Iš jo išskrenda kruvini purslai.
  Svetlana šiurkščiai pastebėjo, kai iš jos plikos pėdos skrido metalo purslai, kurie ištirpdė tankų kaukoles ir bokštus:
  - Šlovė Rusijai, labai net šlovė!
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padaliniai raudonais marškiniais -
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Čia merginos ėmėsi nacių. Taigi jie supjaustomi ir susmulkinami. Ne kariai, o tikrai panteros, kurios nutraukė grandinę.
  Olegas Kolcovas mūšyje ir puola nacius. Jis be gailesčio juos muša, kerta per tankus ir šaukia:
  Mes kaip jaučiai!
  Margarita, sutriuškinusi rudąją armiją ir kirsdama tankus, pakėlė:
  Mes kaip jaučiai!
  Nataša paėmė jį ir staugė, nukirsdama rudus naikintuvus kartu su tankais:
  - Melas nevaldomas!
  Zoja suplėšė nacius ir cypė:
  - Ne, ne iš rankų!
  Be to, jis paims ir paleis žvaigždutę basa koja ir pribaigs daug fašistų.
  Nataša paėmė jį ir sucypė:
  - Mūsų televizorius įjungtas!
  Ir nuo jos nuogos kojos skrenda žudikiškas adatų pluoštas.
  Zoja, taip pat naikindama nacius ir jų tankus, cypė:
  - Mūsų draugystė yra monolitas!
  Ir vėl toks metimas, kad apskritimai išsilieja į visas puses. Tai mergina - grynas priešininkų naikinimas.
  Mergina nuogais kojų pirštais paims ir paleis tris bumerangus. Ir nuo to lavonų tapo dar daugiau.
  Po to gražuolė išduos:
  - Mes nesuteiksime priešui pasigailėjimo! Bus lavonas!
  Ir vėl mirtinas daiktas nuskrenda nuo pliko kulno.
  Augustinas taip pat gana logiškai pastebėjo:
  - Tik ne vienas lavonas, o daug!
  Po to mergina ėmė ir basa ėjo per kruvinas balas. Ir ji nužudė daug nacių.
  Ir kaip riaumoja:
  - Masinės žudynės!
  O dabar daužys galvą į nacių generolą. Sulaužykite jo kaukolę ir išduokite:
  - Banzai! Jūs pateksite į dangų!
  Svetlana labai įsiutę puolime, ypač numušdama tankus, ji cypia:
  - Tavęs nepagailėsi!
  Ir nuo plikų pirštų nuskrenda keliolika adatų. Kai ji prasibrauna pro visus, lėktuvai griūva. Ir labai daug net karys bando susmulkinti ir nužudyti.
  Olegas Kolcovas girgžda:
  - Šlovingas plaktukas!
  Ir berniukas basa koja taip pat meta tokią šaunią žvaigždę svastikos pavidalu. Sudėtingas hibridas.
  Ir nacių masė žlugo.
  Olegas riaumojo:
  - Banzai!
  Ir berniuką vėl laukia laukinis puolimas. Ne, jis tiesiog trykšta energija, o ugnikalniai šniokščia!
  Ir varno švilpukas, nukritęs ant nacių galvų, kurtinantis.
  Margaret juda. Tai visiems suplėšys pilvus.
  Mergina su koja išmes iš karto penkiasdešimt adatų. O masę žudė visokie priešai, išmušė ir tankus, ir lėktuvus.
  Margarita dainavo linksmai:
  - Vienas du! Sielvartas nėra problema!
  Niekada neturėtumėte nusiminti!
  Nosį ir uodegą laikykite aukščiau pypke.
  Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Tai tokia agresyvi kompanija. Mergina trinkteli ir rėkia:
  "Drakono prezidentas taps lavonu!
  Nataša mūšyje yra tik tam tikras terminatorius. Ir riaumodamas gurguliavo:
  - Banzai! Greitai gauk!
  Ir nuo jos basos kojos nuskriejo granata. O naciai kaip nagai. Ir sudaužys daugybę mastodonų ir sparnuotų, pragariškų mašinų.
  Štai karys! Visiems kariams - karys!
  Zoya taip pat puola. Tokia įsiutusi kalė.
  Ji paėmė jį ir gurkštelėjo:
  - Mūsų tėvas yra pats Baltasis Dievas!
  Ir jis pjauna trigubą malūną prie nacių!
  O Augustinas sušuko:
  - O mano Dievas juodas!
  Iš tiesų, raudonplaukė yra pats apgaulės ir niekšybės įsikūnijimas. Žinoma, priešams. O draugams ji - numylėtinė.
  O kaip nuogais kojų pirštais ims ir išmes. Ir daugybė rudosios imperijos karių, taip pat jų tankai ir lėktuvai.
  Raudonplaukė sušuko:
  - Rusija ir juodasis Dievas yra už mūsų!
  Karys, turintis labai didelį kovinį potencialą. Ne, pagal tai geriau nesikišti. Kaip nuplėšti tankų bokštai ir fašistų lėktuvų sparnai.
  Augustinas sušnypštė:
  - Visus išdavikus sutraiškysime į miltelius!
  Ir mirkteli savo partneriams. Taip, ši ugninga mergina nėra kažkas, kas gali suteikti ramybės. Nebent ramybė mirtina!
  Svetlana, sutriuškindama priešus, išleido:
  - Mes iššluosime jus į eilę!
  Augustinas patvirtino:
  - Mes nužudysime visus!
  Ir nuo jos basų kojų vėl skrenda visiško susinaikinimo dovana! Ir tiek tankų, tiek lėktuvų vienu metu sprogo į mažas drožles.
  Olegas Kolcovas dainavo atsakydamas:
  - Bus visiškas banzai!
  Augustina, plikomis rankomis draskodama nacius, kapodama juos kardais, svaidydama adatas nuogais pirštais, vienu metu naikindama tankus ir lėktuvus, išleido:
  - Trumpai tariant! Trumpai tariant!
  Nataša, naikindama ruduosius karius, sucypė:
  - Trumpai tariant - banzai!
  O oponentus pjauskime su laukiniu kartėliu.
  Olegas Kolcovas, nukirsdamas oponentus, išleido:
  - Šis gambitas nėra kiniškas,
  O debiutas, patikėkite, yra tailandietiškas!
  Ir vėl nuo berniuko nuogos pėdos nuskriejo aštrus, metalą pjaustantis diskas. Jis nupjovė ir tankų bokštelius, ir lėktuvo uodegas.
  Margarita, naikindama rudosios imperijos karius ir tankų šarvus, dainavo:
  - O ką rasime mūšyje,
  O ką rasime mūšyje...
  Nejuokaukime su tuo -
  Išardykime jį!
  Išardykime jį!
  Tada jie gerai dirbo su naciais... Ir Sovietų Rusija nugalėjo rudąją imperiją per Maskvos šturmą.
  Karas dar nesibaigė, bet SSRS jau turėjo galimybę nugalėti pačius nacius. Taigi šešiems vėl teko nutraukti savo puikios ir šaunios misijos vykdymą.
  Olegas Kolcovas net dainavo iš džiaugsmo;
  Mes esame pradininkai - Tėvynės didvyriai,
  Kas gimė po spalio ženklu...
  Mes nesigailėsime gyvenimo dėl Rusijos,
  Šlovė su raudona karaliaus vėliava!
  
  Mes mylime ir mokame sunkiai kovoti,
  Naciai uoliai nulaužė ragus ...
  Mes turime granatas erdviame krepšyje,
  Mums, pionieriams, gyvenimas nėra brangus!
  
  Mes mylime savo šventąją Tėvynę,
  Ką sukūrė didžiulis komunizmas...
  Štai komjaunimo mergina basa vaikšto per sniegą,
  O fašistas nori mus sužlugdyti!
  
  Aš uoliai kovojau su nacizmu prie Maskvos,
  Ir visus priešus nupjovėme pjautuvu ...
  Kodėl šis Vermachtas buvo atiduotas rusams,
  Aš jam trenksiu kumščiu!
  
  Aš esu pionierius ir po didžiosios Maskvos,
  Kovojo kaip milžiniškas karys...
  Sustabdė laukinį fašizmo puolimą,
  Mes turime vieną Viešpatį Aukščiausiąjį Rūšį!
  
  Rusijos atgimimui nėra jokių kraštų,
  Didysis Stalinas, pakėlė mus nuo kelių ...
  Svarogas didysis, aukščiausias mesijas,
  Ir Lados spindintis idealas!
  
  Mes esame pionieriai, berniukai, mergaitės,
  Mums patinka kovoti - toks mūsų likimas...
  Ir komjaunimo balsas šaukia:
  Nors viešpatauja kruvinas chaosas!
  
  Rusija yra Svarogo tėvynė,
  Ir komunizmas nušvietė kelią...
  Pionieriams nereikia pikto Dievo,
  Priešas nesugebės mūsų sulenkti į kumštį!
  
  Mes turime vėsų tanką su nuožulniais šarvais,
  Fritzui taip lengva neprasilaužti,
  Su meile Ladai, kilminga mergele,
  Norėdami paversti plėšrūną žaidimu!
  
  Maskvoje kovojantys žmonės gynėsi,
  Ir tada buvo didysis Stalingradas...
  Greitai pamatysime komunizmą,
  Praeikite ir susipažinkite su paradu Berlyne!
  
  Taip, Stalingradas didžiuojasi šiuo žodžiu,
  Esame basi pionieriai sniego pusnyse...
  Kvailai karvei ragą sulaužysime
  Ir mes nuvarysime Hitlerį tiesiai į karstą!
  
  Žinokite, kad Tėvynė niekada nesulenks,
  Jos impulso negalima pažaboti...
  Tegul saulė amžinai šviečia virš Rusijos,
  Ir klastingas vagis bus sutriuškintas!
  
  Jie parodė drąsą Stalingrade,
  Mums pavyko sustabdyti nacius...
  Rusai turi tokį įžūlumą, žinote,
  Ir priešai bus tik nuliai!
  
  Rusija gali skristi į Marsą
  Ir sukurti skirtingą didybę ...
  Ir, žinoma, viskas bus labai šaunu,
  Nors gyvenimas trapus kaip šilko siūlas!
  
  Rusijos dvasia nepažįsta barjero mūšiuose,
  Jis turi Peruno galią...
  Mes laukiame apdovanojimų iš dievų,
  Ir stichija šviečia, tikėk rune!
  
  Kaip rusų dvasia nežino pralaimėjimo?
  Patikėk, jis viską sutryps...
  Mes, pionieriai, labai norime keršto...
  Nenugalima kaip Tėvynės kariuomenė!
  
  Mes beveik laimėjome
  Tebūnie šviesa komunizmo šlovėje...
  Mūsų seneliai kovojo už Tėvynę,
  Greitai sutiksime džiaugsmą ir aušrą!
  
  Be tėvynės nėra pionierių gyvenimo,
  Jie nori kovoti už ją...
  O ko jūs norite, ponai pikti?
  Ar turėtume suteikti vergo gyvenimą?
  
  Ne, rusų fiureris bus pavergtas,
  Mes sutraiškysime jį kaip lėlę ...
  Juk Rusijos riteriai gali kovoti,
  Ir auksasparnis kerubas yra su mumis!
  
  Po pasauliu nėra mūsų Tėvynės veidų,
  Liepsnoja kaip ryškiausia žvaigždė...
  Tu tapai man stabu,
  Aš niekada su tavimi nesiskirsiu!
  
  Aš esu pionierius ir basas berniukas
  Kas pliką kulną veržiasi per sniegą ...
  Ir kažkur šokinėja baltas mielas zuikis,
  Kas sulaužys priešo ragą!
  
  Abejonių mūšio pradininkas nežino,
  Jis ne klounas, bet tu žinai terminatorių...
  Ateis nuožmūs fašistai, tikėk kerštu,
  Ir komunizmas bus šviesus rojus!
  
  Kaip ateis era,
  Kuriame kiekvienas karys iš ėdžios...
  Kovok iki paskutinio atodūsio
  Norėdami sunaikinti nuožmus, pažinkite piktadarį!
  
  Šviečia komunizmo žvaigždės,
  Šviesos era, pasaulyje nėra gražesnio...
  Mes sutriuškinsime tikėjimo fašizmo jungą,
  O Hitleris vakarienei bus rusas!
  
  Manome, kad tokie plieniniai bakai,
  Kad jų panteros kiautas neprasiskverbtų ...
  Mojuojame jodu į savo berniuko žaizdas,
  Ir vėl pionierius drąsiai veržiasi į mūšį!
  Na, ką naciai padarė sunkaus,
  Jie nemanė, kad galime tiesiog laimėti...
  Matyt, komunizmą žinome už mylių,
  Ir mes galime juokais įveikti Vermachtą!
  
  Vardan mūsų galingos tėvynės,
  Išdidus pionierius puola...
  Nors virš Tėvynės kabo debesys,
  Visiems rodykime sėkmingą pavyzdį!
  
  Tikėk, kad priešas nesustabdys svajonės,
  Mes vėl nugalėsime visus fašistus...
  Blogis netikės, kad karaliauja soste,
  Mes sukursime naują pasaulio tvarką!
  
  Tėvynėje viskas bus gerai, žinok
  Aš esu berniukas, bet mūšyje kaip Robinas Hudas,
  Iš pradžių tik subraižau ant stalo,
  Ir dabar labai net patikėk šaunu!
  
  Rusija gali suplėšyti nacius durtuvu,
  Ji nugalės bet kurią armiją...
  O kad pionieriai gyventų komunizmo sąlygomis...
  Juk mūsų draugystė yra tvirtas monolitas!
  
  Mes niekuo nepasiduosime Fritzui,
  Juokaudami galime nugalėti priešus...
  Ir mes sumušėme nacius pagaliu,
  Pūga ūžia, sniegą sukdama į viesulus!
  
  Rusija nepažįsta, naciai žino gailestingumą,
  Ji nenugalima stipri...
  Jie tvirtai įkiš kardą niekšams į kaklą,
  Ir šėtonas bus sunaikintas!
  
  Netikėkite, kad Hitleris yra nenugalimas,
  Nors pragaro galia, pagalvokite apie surinktą viską ...
  Kai žmonės ir partija susivienija,
  Mūsų vermachto žmonės suplyšo į šipulius!
  
  Rusija šimtmečius garsėjo kaip šventoji,
  Ji sulaužė tigrus kaip metalą...
  Skleisti nuo galo iki galo,
  Tik jaunas vyras svajojo apie tokią šalį!
  
  Laimėjome kaip milžinai
  Susmulkinti priešai žino kardu...
  Mes, rusai, esame nenugalimi mūšiuose,
  Mes nugalėsime Tėvynės priešininkus!
  
  Patikėkite, niekas mūsų nesustabdys
  Ir žinai, kad niekas nelaimės...
  Mes palaidosime fiurerį ant galvos,
  Turime aštrų kardą ir plieninį skydą!
  
  Visoje visatoje nėra gražesnės Rusijos,
  Jame amžiams bus šviesos era...
  Visos kartos bus ramybės ir laimės,
  Tėvynei reikia tvirtos rankos!
  
  Taigi žaidžiant Berlyne,
  Ištepkime Vermachtą kaip pelenus kraujyje...
  Tai bus rojaus sienos laikas,
  Ir kartu su Lada karaliauja meilė!
  
  MERGAINA KANKIMAS DOMKI
  Vieno iš Domkos būrių amazonių vadui pateko į pasalą. Ji kovojo drąsiai, tačiau Maskvos lankininkams buvo įsakyta paimti heroję gyvą. Ir jie susuko karį su lasomis.
  Tada mergina buvo patalpinta į narvą. Namas buvo surakintas rankomis ir kojomis.
  Pasirodė pats vaivada Jurijus Dolgorukovas. Jis pažvelgė į grandinėmis pririštą merginą ir sušuko:
  - Ne vaikščioti su plėšiku prabangiais chalatais!
  Budeliai nuplėšė merginos šilkinius drabužius, perlinius pakabučius, batus su sidabrinėmis pasagomis. Ir jie visiškai atskleidė Domką. Ir iš tikrųjų ši mergina yra tiesiog miela - herojė. Raumenys stiprūs ir įspausti, aukšta krūtinė, prabangūs klubai, plonas liemuo. Plaukai ilgi, garbanoti, balti kaip sniegas, šiek tiek gelsvi. Labai grazi, didele mergina.
  Vaivada Jurijus Dolgorukovas apsilaižė lūpas ir sausai įsakė.
  - Užrakink ją į atskirą kamerą. Grandinė aplink rankas, kojas ir kaklą. Naktimis aš pats suremontuosiu jos tardymą.
  Namas buvo uždarytas šaltame požemyje, dėvėjo tik suplyšusį audeklą. Mergina buvo alkana, pančiai ir apykaklė trynė jos kulkšnis, rankas ir stiprų kaklą. Labai stipri mergina, bandė atlaisvinti grandinę. Tačiau čia plienas buvo aiškiai sukurtas laikyti dramblį. Kiekviena grandinės grandis yra tokia pat stora kaip didelio vyro nykštis. Sienos dar nespėjo sušlapti ir yra tvirtos kaip titanas.
  Mergina plika kulnu bakstelėjo į sieną. Pradėjau trinti nuorodą į nuorodą. Bet plienas buvo gerai sukietėjęs ir nepasidavė. Namas sunkiai atsiduso. Jos laukė kankinimai. Ir tam, žinoma, reikia drąsos. Jie plaks, degs, temps ir dūrios.
  Domku bus klausiama, kur plėšikai paslėpė lobius ir pan. Turite būti kietas kaip akmuo.
  Čia jie kankino vieną skautų berniuką. Budeliai plikį sudegino gyvą. Tačiau Sanka neatskleidė sukilėlių būrio vietos. Ir taip jis mirė kankiniu.
  Ar ištvers Domka ir nedejuoti. Ir juo labiau išduoti vietą, kur paslėpti lobiai.
  Tada atėjo naktis ir mergina buvo ištempta iš rūsio. Tardymas prasidėjo sunkiai. Jie iškart padėjo jį ant stovo. Merginą jie pakėlė į lubas, bokšte buvo įrengtas kankinimo kambarys. Ir lubos buvo aukštos. Kai virvė buvo paleista, karys nuskriejo žemyn. Pasirodė stiprūs merginos raumenys ir tvirti raiščiai. Domka tyliai dejavo iš nepakeliamo skausmo, bet sulaikė riksmą.
  Tada budeliai nuo jos nuplėšė audeklą.
  Ir jie pradėjo plakti iš visų jėgų botagais. Stipri merginos herojės oda pasidavė ne iš karto. Budeliai stengėsi iš visų jėgų. Jie mušė iš visų pusių. Merginos kūnas susvyravo.
  Vyriausiasis kankintojas įsakė:
  - Sutaisyk kojas!
  Nuogos merginos galūnės buvo suspaustos bloke. Ir tada jie pakabino krovinį. Raumeningas Domkos kūnas įsitempė.
  Budeliai padidino svorį. Ir iš židinių buvo ištraukta iki raudonumo įkaitusi viela.
  Jie merginą pradėjo plakti degančiomis metalo juostelėmis.
  Domka stipriau sukando dantis. Ji sunkiai kvėpavo. Palengvėjimo presas žlugo iš skausmo, bet mergina tylėjo.
  Jurijus Dolgorukovas pažiūrėjo į tai... Jis jautėsi šiek tiek susierzinęs, kad auka nerėkia ir nestovi vietoje. Patiko figūra.
  Gubernatorius asmeniškai davė įsakymą:
  - O dabar kepk merginos plikus kulnus!
  Budeliai prie kario kojų padėjo ryšulį su siera suvilgytų krūmynų. Ir jie padegė. Liepsna plėšriai nulaižė moteriškus kulnus. Donkos padai buvo šiurkštūs, kaip valstietės, bet dar gyvi. Be to, pastaraisiais mėnesiais vadeiva avėjo batus, o pėdų nuospaudos šiek tiek suminkštėjo.
  Skausmas buvo laukinis ir kario akys iššoko. Bet ji tylėjo. Ir jam iš burnos kampučio nubėgo kraujas. Mergina ėmė dar smarkiau kvėpuoti, nuo jos kūno nuvarvėjo kraujo ir prakaito mišinys.
  Jis kvepėjo keptu, kaip šašlykas. Jurijus Dolgorukovas, suerzintas belaisvio tylėjimo, pats iš židinio čiupo įkaitusias žnyples. Ir pagriebė mergaitę už braškinio spenelio. Domka, atsakydamas pasimėgavimu, spjovė į gubernatorių.
  Jurijus pradėjo daužyti žnyplėmis į krūtinę, riaumoja:
  - Sulaužyk jai kojų pirštus! Ir trenkė stipriau.
  Budeliai ėmė laužyti pirštus įkaitusiomis žnyplėmis. Kitas kankintojas pakėlė šilumą po stovu. Jie sumušė merginą viela. Domka tylėjo, nors tai jai kainavo titaniškas pastangas. Sąmonė buvo šiek tiek drumsta nuo laukinio skausmo, bet nenorėjo palikti kario. Ji ištvėrė ir ištvėrė.
  Pabaigoje Jurijus Dolgorukovas įsmeigė jai tarp kojų uždegtą fakelą. Skausmas persmeigtas karšta adata, nuo kulnų iki pakaušio. Ir mergina galiausiai prarado sąmonę.
  Kankinimo metu dalyvavęs gydytojas sumurmėjo:
  - Šiandien užteks! Ji nieko nebejaučia.
  Gubernatorius griežtu tonu įsakė:
  - Į jos kamerą! Tęsime rytoj!
  Namas buvo nukeltas nuo stovo, apsivilko ašutinę, ant suplyšusio, apdegusio, suplyšusio kūno ir vėl įmetė į rūsį. Surištos rankos ir kojos.
  Mergina gulėjo ant supuvusių šiaudų. Ji atėjo į save, jausdama stiprų skausmą. Aplink Domką jau sukiojosi kelios žiurkės.
  Mergina dar buvo pakankamai stipri ir sugavo žiurkę ranka. Susmulkintas. Tada, nekreipdama dėmesio į skausmą, ji užmigo.
  Ji svajojo, kad Stenka Razinas su kariuomene įžengia į Maskvą. Visos karališkosios armijos yra nugalėtos. Iškovota pergalė. Ir žmonės džiaugiasi sutikę kazokus.
  Domka šuoliuoja šalia atamano. Elegantiškas, gražus, išdidus.
  Ir muša būgnai, dūzgia trimitai. Sukilėlių pergalė ir triumfas.
  Namas pabudo nuo pilies barškėjimo ir pašiurpo. Per galvą šmėstelėjo: jie vėl kankins.
  Bet dar buvo anksti. Kalėjimo prižiūrėtojas atnešė duonos ir ąsotį vandens:
  - Ant kalės!
  Ir jis nustatė taip, kad ant kario herojaus kūno apsitaškytų vanduo.
  Namas pakilo. Sulaužyti kojų pirštai labai skaudėjo, kaip įbrėžimai ir nudegimai. Mergina valgė duoną. Išgėriau vandens ir jaučiausi energingesnė. Ji ištiesino pirštus ir galvojo, kad jos lūžusios kremzlės suaugs ir nieko baisaus neatsitiks. Ji žino, kaip pašalinti nudegimus ir išgydyti žaizdas su mikstūra. Kad nepaliktų pėdsakų. Svarbiausia ištverti kankinimus, o paskui... Domka prisiminė gubernatoriaus žvilgsnį ir manė, kad jie kankins ją ilgai ir subtiliai. Na, neleisk jai palūžti.
  Domka buvo kankinama kiekvieną dieną dvi savaites iš eilės. Tiesa, atsargiai ir atsargiai. Jie degino, tempė, suko, mušė, kankino. Jie badė adatomis ir pakėlė, mėtydami ant stovo. Nuogi pėdų padai buvo nuolat apskrudinti. Mergina jautė skausmą visame kūne. Ant jos žaizdų buvo užpilta druska, o tai labai skausminga.
  Nepaisant to, Domka nepasidavė. Baltų plaukų, kaip pernokusių rugių, pagalba jie pjaudavo pančius. Ji tai darė tyliai ir nuolat.
  Keista, bet net ir grūdintą plieną galima nušlifuoti plaukais. Skausmas gyveno tavyje Domke. Skausmas visur, nelieka kraujo, skausmo nepaliestų venų. Kai jie ją sudegino ir sumušė, jautėsi dar kažkas. Bet kai kančia apėmė visą būtį, ji tapo nuobodu.
  Domka vis dar buvo didvyriška mergina. Budeliai pagrasino, kad raganą sudegins, o humaniško kirvio nebus. Na, ką Domka tam buvo pasiruošęs.
  Tačiau vilties išsigelbėti jos neapleido. Gal ji turės laiko nukirpti grandines. Gaila, kad langas per siauras. Taip lengvai to neišgyvensi.
  Gal apsvaiginti kalėjimo prižiūrėtoją ir pabėgti apsirengęs? Ji didelė mergaitė, o sargybinis ant veido turi kaukę. Gal pavyks pabėgti? Žinoma, sunku užlipti ant suluošintų kojų, bet tai ateis.
  Tiesiog susidoroti su grandinėmis.
  Čia į ją įžengė vyriausiasis Samos budelis:
  - Labas gražuole!
  Namas grubiai atsakė:
  - Budeliui nesveika, tai tu mirsi!
  Samosa nusišypsojo.
  - Atnešiau tau kažką gražaus!
  Domka nusijuokė ir vėl paklausė:
  - O kodėl viešbutis? Karštos anglies?
  Samosa šypsodamasis atsakė:
  - Ar nori gyventi?
  Namas žvangėjo grandinėmis ir šypsodamasis atsakė:
  - Koks klausimas! Žinoma, aš noriu!
  Vyriausiasis budelis pasakė:
  - Didysis gubernatorius Jurijus Dolgorukovas siūlo jums raganą išsižadėti anatemos Stenkos ir kazokų plėšikų. Atgailaukite ir karalius pasigailės jūsų. Būsite nuteisti katorgos darbams, bet eisite į gubernatoriaus dvarą, kur gyvensite kaip princesė!
  Namas kikeno ir pasakė:
  - O kur aš paslėpsiu lobius, ar manęs nepaklaus?
  Samosa mandagiai atsakė:
  - Gubernatoriui užtenka savo turtų! Būsite jam meilūs, gausite ir gyvybės, ir laimės. Ir taip... Rytoj tavęs lauks ugnis. Be to, ugnis bus lėta ir nesudegsite iš karto. Kelias valandas kentėsite nuogas prieš minią. O tada tavo pelenai bus sumaišyti su arklių mėšlu ir juo tręšti laukuose. Suprantama?
  Domka vėl nusišypsojo, nepaisant žiauraus kankinimo, visi jos dantys išliko, ir pastebėjo:
  - Nori, kad būčiau meilus savo kankinančiam gubernatoriui? Kiek daug norų jis turi!
  Samosa niūriai pastebėjo, nuleidęs balsą:
  -Jei aš būčiau tavo vietoje, sutikčiau. Jūs negalite pabėgti nuo ugnies.
  Domka linktelėjo galvą ir žingtelėjo grandinėle:
  - Logiška... Kito žmogaus apkabinimas arba liepsna. Ir vis dar nežinia, kas bus viršuje ...
  Mergina suplojo rankomis ir atsakė:
  - Esu pasirengęs būti meilus gubernatoriui. Bet aš neišsižadėsiu Stenkos Razino ir kazokų! Ypač viešai!
  Samosa gūžtelėjo pečiais ir pasakė:
  - Bet tada suverenas negalės tau atleisti. Ir taip... Tai tik žodžiai. Sukilimas jau numalšintas. Stenka Razin yra nelaisvėje ir netrukus jam bus įvykdyta mirties bausmė. O dabar jį kankina kaip ir tave. Ir jūsų atsisakymas nebus svarbus!
  Domka liūdnu žvilgsniu paklausė:
  - Gal leisk pagalvoti?
  Samosa nepatenkintu žvilgsniu atsakė:
  - Jūsų sudeginimas numatytas rytoj. Daugiausia atsakymą turite pateikti iki rytojaus. Tuo tarpu... Norite nakvoti švarioje minkštoje lovoje ir be grandinių?
  Domka išdidžiai papurtė galvą, balti, šiek tiek auksiniai plaukai tapo nešvaresni, tačiau neatsirado nė vieno žilų plaukų. Mergina griežtai atsakė:
  - Man labiau patinka požemis. Ji galvoja geriau!
  Samosa sušvilpė.
  - Na, tu didžiuojiesi! Retai pamatysi tokį vyrą! Žinai, aš siūlau tau valgyti kaip žmogui. Sustiprink savo jėgas. O paskui išsekęs ant duonos ir vandens.
  Namas nusijuokė ir atsakė:
  - Na, tu gali valgyti! Čia mano principai netrukdo.
  Atsirado budelio padėjėjas. Atnešė padėklą keptos žąsies, pyrago ir stiklinę degtinės.
  Namas sukikeno. Ir linksmai pasakė:
  - Tokios puotos, kad nesinori mirti!
  Padėjėjas sumurmėjo:
  - Pagalvočiau apie sielą!
  Domka pritardamas linktelėjo ir prisipažino:
  - Taip, buvau su vyrais, ir ne kartą. Įskaitant ir patį Stepaną Raziną. Taigi vistiek manęs laukia pragaras.
  Išalkusi mergina paėmė pyragą ir gana didelį žąsies kepsnį. Energingai pradėjo graužti mėsą.
  Samosa paklausė merginos:
  - Ar manote, kad šis pragaras egzistuoja?
  Domka logiškai pastebėjo:
  - Jeigu šiame pasaulyje yra kankinimų, tai kodėl jos neturėtų būti kitame pasaulyje?
  Samosa atsiduso ir kumščiu bakstelėjo jam smakrą.
  - Logiškai mąstant... matau budelį pragare.
  Namas nusijuokė ir pasiūlė:
  - Ir kodėl? Jūs tiesiog vykdote įsakymus. Aš taip pat žudžiau žmones. Kovojo už tiesą... Tiesa reliatyvu! Jei pašalinsite kai kuriuos bojarus, rytoj tie patys kazokų atamanai taps blogesni už buvusius didikus! Kartais pagalvoji, kas yra laimė?
  Samosa paprastai ir racionaliai pasiūlė:
  - Laimė visada yra santykinė! Štai tu alkanas valgai žąsį ir šiuo metu esi laimingas!
  Namas pritardamas linktelėjo.
  - Taip, teisingai! Gera žąsis... Ar taip visada šeria nuteistuosius mirti?
  Samosa nenoriai atsakė:
  - Kaip kada. Tačiau pats didysis gubernatorius Dolgorukovas žada jums saldų gyvenimą jo globojamas. O tu valgai pats ir džiaukis!
  Domka šypsodamasis ir džiuginančiu tonu paklausė:
  - Ar Stenka Razin gali būti atleista?
  Samosa papurtė galvą.
  - Ne! Jis per didelis nusikaltėlis!
  Tada Domka pasiūlė:
  "Gal aš atsisakysiu atleidimo, jei mums kartu su Stepanu bus įvykdyta mirties bausmė vienu kirviu.
  Samosa neigiamai papurtė galvą.
  - Ne... Gubernatoriui to nereikia! Na, apsimesk, kad jį myli, kitaip tokia gudri moteris kaip tu visada gali pabėgti!
  Domka toliau kramtė paukštį ir pyragą. Ji pauostė degtinės taurę. Tačiau mergina nemėgo išgerti. Ir linksmai dainavo:
  - Visatoje viskas neįmanoma, įmanoma, mus išbando tik ugdymas!
  
  AISTRA JEANNE DARK
  Per susišaudymą išdavikai tyčia uždarė vartus, kad paliktų merginą lauke. Ir ji, atkirsta su saujele žmonių, beviltiškai kovojo. Be jokios abejonės, Orleano tarnaitė būtų kritusi ant rankų, jei ne kategoriškas Burgundijos kunigaikščio įsakymas - paimti raganą gyvą.
  Žana buvo sunkiai sužeista ietimi į petį, jos veide buvo gilių įbrėžimų, o kaktoje - nemenkas gumbas. Sužeistas strėle ir dešine ranka. Buvo pradurtas stiprus bicepsas.
  Ir ji buvo nurengta iki nuogai, paliekant tik naminius skudurus, už rankų surakino grandinėmis, traukiant viršų. Basos Orleano tarnaitės pėdos, tik nuogi kojų pirštai liečia šaltas, akmenines grindis, apvalūs kulnai pasisuko į viršų. Ir ji pati iš tikrųjų kabėjo ant stovo. Skausmas sužeistoje petyje ir šūvis per ranką buvo baisus. Nepaisant to, stipri, atletiška mergina, stipriai sukandusi dantis, sugebėjo sulaikyti dejones - nors skausmas buvo ties sąmonės netekimo riba.
  Žanos plaukai netikėtai pasirodė šviesūs, nors dažniausiai ji buvo nudažyta kaip brunetė arba raudonplaukė. Kaklas galingas, ne moteriškas, bet krūtinė išvystyta, kaip ir stipraus kūno raumenys. Žinoma, ji beveik nepasninkavo, nes apie ją įprasta rašyti knygose. Bet dabar tikrai jos nemaitino ir davė tik atsigerti, kad nenumirtų. Sužeistai merginai toks sustabdymas yra tikras kankinimas.
  Burgundijos hercogas Joaną aplankė tik trečią dieną. Stipri mergina, nepaisydama iškrypusių sąnarių, kvėpavo tolygiai. Be to, net gili žaizda ant peties pradėjo gerėti, o ant bicepso ji užsidarė. Šioje merginoje buvo tiek daug gyvybingumo. Žiurkės sukosi aplink jos grakščias ir stiprias basas kojas, bet nė viena nedrįso įkąsti.
  Ji pažvelgė į kunigaikštį aiškiomis akimis. Jie neskaito nei skausmo, nei baimės, o tik gilią panieką. Kunigaikštis susigėdo ir mandagiai ištarė.
  - Atleiskite, Miledi Žana. Nežinojau, kad su tavimi taip žiauriai elgiamasi.
  Ir kunigaikštis sušuko. "Nuimkite jos pančius ir palydėkite mus į vertesnę vietą.
  Išties, pats garbingas asmuo labai nelinkęs būti šaltame, drėgname ir, svarbiausia, smirdančiame požemyje.
  Nuo Žanos buvo nuimtos grandinės, ir nepaisant baisaus skausmo, kuris pervėrė mergaitei nuleidus rankas, Orleano mergelė, jos garbei, net nesusiraukė. Tik vyzdžiai labai išsiplėtė, parodydami, kaip skaudėjo jos žiauriai susuktus sąnarius.
  Hercogas leido Žanai eiti pirmyn. Mergina vaikščiojo užtikrintai. Ji numetė šiek tiek svorio, bet išliko raumeninga ir stipri. Beveik tokio pat ūgio kaip kunigaikštis, o turint omenyje, kad jis avi aukštakulnius, tai galbūt net šiek tiek už jį aukštesnis. Žinoma, jos veidas gražus, bet šypsena pernelyg šiurkšti ir vyriška.
  Užlipęs į viršų, kunigaikštis maloniai pasiūlė pavalgyti ir atsigerti brangaus ir sendinto vyno. Tarnaitė savo ruožtu nuplovė Žanai kojas ir atnešė jai šlepetes. Bet jie buvo maži. Dėl grakščios ir iškaltos formos būsimojo šventojo įdegusios kojos atrodė mažesnės, nei buvo iš tikrųjų. Tačiau Jeanne staiga atsisakė persirengti ir pagrįstai pareiškė:
  "Jei aš kalinys, tai kaliniui tiks skudurai. O jei svečias, tai aš turiu teisę palikti pilį!
  Burgundijos kunigaikštis įsakė tarnams išeiti. Asmeniškai, pildamas Žaną į dubenį ir siūlydamas užkandžių, jis pareiškė:
  - Patikėk manimi! Tikrai, aš tavo kalinys!
  Karingoji mergelė nusišypsojo ir gurkšnojo taurę. Tada ji suvalgė gabalėlį stirnos ir pastebėjo:
  - Tu ne pirmas žmogus, kurį patekau į nelaisvę!
  Kunigaikštis pasiūlė tostą ir tada pasakė:
  - Mano teisės į sostą nėra prastesnės ir netgi lenkia tas, kurias turi Karlas.
  Jeanne nuolaidžiai nusišypsojo ir pasakė:
  - Nori įlipti į kilmės dykumą? Tarsi Pilypo Ilgojo dukra jūsų šeimai suteiktų teisę į Prancūzijos sostą?
  Burgundijos kunigaikštis energingai papurtė galvą ir patvirtino:
  - Žinoma! Juk Salic įstatymas sako, kad žemė tiesiog padalinama tarp sūnų šeimoje, ir tai neturi nieko bendra su sosto paveldėjimu!
  Jeanne logiškai pastebėjo:
  - Tada yra Liudviko Grumpy filialas. Jie turi dar daugiau teisių į sostą!
  Kunigaikštis prieštaravo, nors ir neįtikinamai:
  - Ir ta Joana, bendraamžių rūmai atėmė teisę į sostą. Įskaitant ir dėl abejonių dėl jo kilmės.
  Orleano mergina nusijuokė ir parodė savo erudiciją:
  - Taigi Salic įstatymą patvirtino Bendraamžių rūmai.
  Argumentas buvo stiprus. Kunigaikštis vėl pasikvietė tarnaites ir reikalavo rimtesnio maisto. Atrodo, kad Žana nėra tokia paprasta, kaip atrodo. Ir tai ne tik pasipūtusi ir stipri jauna valstietė, kuri atrodo kaip ariamas arklys. Tai daug labiau išsilavinęs žmogus, nors ir politikoje.
  Mano galvoje šmėstelėjo gundanti mintis apie kankinimus. Tačiau mergina, kaip ką tik matė, labai gerai ištvėrė skausmą. Ir jam pirmiausia reikia Žanos kaip sąjungininkės.
  Kunigaikštis davė Žanai ko nors valgyti, o tada įėjo iš kitos pusės:
  "Kaip nesąžiningai su tavimi elgiasi karalius. Jūs dėl jo tiek daug padarėte, kad visiškai pelnėte kunigaikščio titulą. Bet tu vis tiek esi vargšė valstietė. Tu paklūsti armijai, bet sielai nieko nėra!
  Jeanne liūdnai pastebėjo:
  - Šventieji tenkinasi mažu!
  Kunigaikštis kiek priverstinai nusijuokė ir pasakė:
  - Dauguma šventųjų ir popiežių yra pinigų grobėjai, kurių dar reikia ieškoti. O pavyzdžiui, kardinolai..... Jūs vis tiek nepažįstate gyvenimo!
  Jeanne švelniai atsakė:
  "Patikėk, aš žinau taip pat gerai, kaip ir tu, kunigaikšti. Ir šios žinios man neteikia džiaugsmo!
  Kunigaikštis norėjo daugiau aiškumo:
  - Bet jūs sutinkate, kad nieko nesate skolingas karaliui ir neturite jam įsipareigojimų?
  - Ne Karaliui - Taip Dievui! - atsakė dar labiau įkvepianti migla Žanna.
  Kunigaikštis šypsodamasis atsakė:
  - Ir Dievas nori ramybės. Ir pasaulį labiau norėtų sukurti mūsų gausi ir stipri šeima, o ne Valois. Ypač mums, Britanijai. Tik mūsų dinastija gali su tuo susitaikyti!
  Jeanne netikėtai susijaudinusi pasakė:
  - Karlą pasirinkau ne todėl, kad jis geresnis už tave. Ir mergelė renkasi kartą ir visiems laikams! Ir kankinystė yra daug geriau nei išdavystė!
  Kunigaikštis vos neužspringo. Jis išgėrė daugiau vyno, išsunkdamas taurę iki galo. Pyktis jį užpildė. Sekė grasinimas.
  - Aš įsakysiu tave kankinti!
  Žana atkakliai atsakė:
  - Nėra didesnio kankinimo, kaip klausytis tavo pažadų!
  - Veš ją! - grėsmingai įsakė kunigaikštis ir tarnai bei budeliai, jau nekantriai laukdami pramogų, įsiveržė į kambarį.
  
  Kitaip ir negalėjo būti: Burgundijos kunigaikštis įsakė kankintojams jį nutraukti. Labai turtingas požemis su įvairiais kankinimo įrankiais. Ir budelis iš Ispanijos, pusiau mauras. Bet jis puikiai kalba prancūziškai:
  - Ar tai varlių armijos vadas? - Tamsiaodis banditas kurtinamai nusijuokė ir pastebėjo. - Geros krūtys, speneliai kaip braškės, tvirtos šlaunys - kaip tik botagui ir stovui!
  Jeanne Darc tik paniekinamai prunkštelėjo: prieš vedant ją pas budelį, Orleano tarnaitė buvo nurengta ir nuodugniai apžiūrėta. Nelabai malonu, kai nešvarios, vyriškos rankos jaučia visą kūną, o net lipa į intymias vietas ir jas grubiai suraukšlėja. Dar neseniai tituluotiems asmenims pavaldi Jeanne d'Arc jautėsi itin pažeminta. Nuo jos buvo nuplėštas tvarstis, o ant peties vėrė gili, suplėšyta žaizda. Ji sukėlė tam tikrą skausmą. Budelis į ją žiūrėjo su malonumu, iš merginos bus galima išmušti papildomų kančių dėl traumos.
  Pakštelėjęs storomis lūpomis, kankintojas sumurmėjo:
  - Ką! Pradėkime nuo stovo! O gal norite mums ką nors pasakyti?
  Žana d'Ark žvilgtelėjo į kampą: ten sėdėjo du raštininkai, pasiruošę užrašyti kiekvieną jos liudijimą. Netoliese buvo gydytojas ir keli budelio padėjėjai. Stovas buvo paruoštas iš anksto. Orleano tarnaitė tvirtu balsu pasakė:
  - Parašyk taip!
  Rašto žinovai iškart pradėjo rašyti. Mergina sušuko:
  - Burgundijos hercogas apvalus kvailys! Jo laukia paaštrintas kuolas!
  Mauro budelis smogė jai į veidą:
  - Užteks! Ant stovo drąsi mergina.
  Kilpa pagavo raumeningas Orleano tarnaitės rankas ir ėmė kilti aukštyn, sukdama jos sąnarius. Skausmas sužeistame petyje buvo baisus, bet nepalenkiama Žana išspaudė šypseną. Nors jos kaulai, platūs jaunai mergaitei, traškėjo nuo aštraus drebėjimo, gražiame veide net raumuo nesuvijo.
  Rankos susuktos ties sąnariais, basos grakščios, mergaitiškos kojos nuo žemės. Legendinė mergina pakibo ore. Budelio padėjėjai iš karto užsitikrino didelį krūvį kojoms.
  Budelis atidžiai apžiūrėjo aukos kūną. Nuo siaubingo peties skausmo sugedo reljefinis presas, raumeningas mergaitiškas, įdegęs, viduramžiams netipiškas kūnas, pradėjo prakaituoti. Taip, ji jaučia skausmą, bet kokios ištvermės reikia, kad sykiu šypsotumėtės balta dantimis.
  Kankintojas paklausė:
  - Išvardink savo padėjėjų pavardes Burgundijos stovykloje!
  Žana atsakė spjaudydamas. Budelis, nors ir buvo nukentėjęs, net nepajudėjo, šyptelėjo jo bjauraus, barzdoto, beveik juodo veido:
  Taigi žaidžiame kvailai. Gerai mergaite, aš tau padėsiu.
  Budelis ištraukė ramrodą ir įsmeigė į žaizdą, po to pradėjo suktis. Merginos veidas parausta, iš jo pradėjo tekėti ir varvėti prakaitas, nevalingai susitraukė raumenys, kvėpavimas buvo sunkus, nutrūkęs, tarsi po ilgo bėgimo. Tačiau stebėtina šypsena neapleido jos lūpų.
  Budelis pragręžė iki galo, o paskui staigiai ištraukė: Orleano tarnaitės akių vyzdžiai susiaurėjo, bet šypsena tapo dar platesnė!
  - Stipri moteris! Tikras herojus! Viskas gerai, aš priversiu tave rėkti. - Kankintojas pradėjo kaitinti ramrodą ant blyškiai raudonos ugnies, kata padėjėjas nuėmė žnyples nuo liepsnos. Kandžioji dalis nuo karščio parausta.
  Drąsiausias žmogus gali prarasti drąsą, bet Žana į tai žiūrėjo taip, lyg prieš ją būtų paklotas stalas su indais.
  Budelis, bedieviškai melagingas, dainavo:
  - Moteriška koja, truputį pakepk!
  Paėmęs į rankas žnyples, kankintojas palietė įkaitusią geležį prie apvalaus, šiek tiek dulkėto mergaitės kulno. Jis parinko jautriausias vietas Orleano tarnaitės papėdėje. Kambaryje pasklido degančios mėsos kvapas. Budelis traukė jį nosimi:
  - Tai labai gražu!
  Kankintojas elgėsi atsargiai, tolygiai paskirstydamas nudegimus per visą padą. Kai karštis per stiprus, degina ne tik odą, bet ir nervų galūnes, todėl tokiu atveju reikia didelių įgūdžių sukelti skausmą. Žanna elgėsi didvyriškai, neištarė dejavimo, ko skaudėjo akis ir varvėjo prakaitas, tačiau jos veide žaidė šypsena.
  Tuo tarpu budelis ėmė laužyti pirštus.
  - Švelniai, tu mergaitei būsi labai patenkinta!
  Jeanne su panieka pasakė:
  - Ir ką? Kaip vyras tu negali!
  Ilgos budelio rankos buvo tvirtos. Pirštai traškėjo, kankintojas pradėjo nuo mažojo pirštelio. Kai karšta geležis laužo nagus ir pirštus, tai yra baisu. Pasigirsta traškėjimas. Žana bando trūkčioti, bet jos kojos tvirtai surakintos, o kiekviena grandinės grandis stora kaip didysis pirštas. Netgi jos raumenys, užgrūdinti valstietiško darbo ir sunkių mūšių, nepajėgia sulaužyti tokių tvirtų plieninių pančių.
  Sulaužęs mažąjį pirštą, budelis greičiau niurzgėjo:
  - Aš baigiau! Tu mergina, gauni malonumą!
  Žana stoiškai prunkštelėjo.
  - Neblogai, bet lygintuvas per šaltas!
  Budelis atsakė:
  - Viskas gerai! Aš tave iškepsiu!
  Kankintojas lėtai lūžo, sukdamas vidurinįjį pirštą aplink savo ašį. Gražūs Orleano mergelės pirštai, ilgi, lygūs, grakštūs. Kaulai tvirti, nelengva lūžti, o budelis nuo pastangų net prakaitavo. Nuo jo nuožulnios kaktos nuriedėjo prakaito karoliukas ir nukrito ant įkaitusių žnyplių. Labai maloniai kvepia jaunos ir stiprios merginos kojos. Tokia meilė yra didelis malonumas. O kankinti dar geriau. Dabar atėjo plikos pėdos didžiojo piršto eilė. Tiesa ta, kad neužtenka sulaužyti.
  Žana, slėpdama nuoskaudą, piktai lojo:
  - Na, kaip silpna! Jūs negalite sulaužyti kaulo!
  Budelis su ašaromis atsakė:
  - Nu nieko, tu padėsi!
  Didžiulis kankintojo pagalbininkas paslydo specialiu prietaisu. Nykštys suspaustas, pasigirdo traškėjimas. Nulūžo pirštas, budelis patenkintas pasakė:
  - O dabar kairė koja!
  Kankinimo procesas yra labai malonus. Kaulai, oi, kaip jie trūkinėja, ir net nudegusi oda dega. Legendinė mergina ištveria ir net iškišo liežuvį, erzindama plakančiuosius.
  Budelis įtemptas glamones sako:
  - Jeigu tu viską prisipažinsi, išduosi savo bendrininkus, mes nutrauksime kankinimus ir gydysime.
  Jeanne abejingu tonu, kuris jai buvo suteiktas taip sunkiai, atsakė:
  - Koks tavo skausmas man!
  Baigęs laužyti kojų pirštus, budelis norėjo susikibti už rankų, bet gydytojas jį sustabdė:
  - Šiai kalytei reikės pasirašyti dar ką nors, pavyzdžiui, dėl Burgundijos kunigaikščio pripažinimo Prancūzijos karaliumi, tad palikite rankas ramybėje.
  Budelis lengvai sutiko:
  - Taip, palikime desertui! O dabar mes ją plaksime botagu!
  Kankintojo padėjėjas išėmė botagą iš liepsnos, iš plonų baltų grandinių iš ugnies. Žana primerkė akis ir ironiškai sušuko:
  - Na, čia puiki vonia!
  Budelis šypsodamasis atsakė:
  - Graži šluota! Tu kvailys būsi labai patenkintas ir būsi išprotėjęs!
  Kat siūbavo ir trenkė kumščiais. Per galingą Žanos kūną perėjo traukuliai.
  - Ar tau patinka?
  Orleano tarnaitė atsakė per žemu balsu merginai:
  - Ir ką? gerai! Tik čia smūgis silpnas!
  Fanatiko padėjėjas vėl smogė kumščiu. Budelis tarsi dainuojamu balsu tarė:
  - Du-ah-ah!
  Kitas smūgis ir melodingas atgalinis skaičiavimas:
  - Trys! Keturi!
  Mergina įtempia pilvo raumenis, ji nori smogti budeliui, bet negali jo gauti.
  - Ateik arčiau manęs! Žana rėkia.
  Flayer erzina ją:
  - Taip, tu toks geras!
  Pamažu nugara, pečiai ir sėdmenys, garsiausias visų laikų ir tautų karys, virsta ištisine kruvina netvarka, nusėta nudegimų. Nepaisant nepakeliamų kančių, Žana vis dar atkakliai žiūri, ir kitas klausimas:
  - Sakyk, kur slepi iš mūsų pavogtus lobius? - Riaumoja kaip snieginis leopardas:
  - Tavo barzdoje!
  Budelis vėl griebė įkaitusias žnyples ir sugriebė ją už raudono spenelio ant krūtinės ir šiurkščiai apvertė!
  Orleano tarnaitė, purtydama kruviną prakaitą, išspaudė iš savęs:
  - Rafinuotas glostymas!
  Budelis tęsė kankinimą kita krūtimi. Staiga Žanos šviesia galva susvyravo ir ji prarado sąmonę.
  Gydytojas išsigandęs sušuko:
  - Atsilošęs!
  Budelis pridėjo ranką prie kaklo:
  - Gerai ne! Širdis plaka užtikrintai! Tęsti?
  Gydytojas papurtė galvą.
  - Šiandien užteks! Jame nėra gyvenamosios vietos. Nemanau, kad iš jos nieko gausi.
  Budelis su neslepiamu susierzinimu linktelėjo.
  - Aš niekada nerėkiau! Tvirtas charakteris, nors moters kūnas labai skausmingas. Tačiau jos raumenys - kaip labai stipraus vyro.
  Gydytojas tyliai ir net apsidairęs pasakė:
  - Anglai nuteisė ją sudeginti ant laužo. Šis velnias turėtų turėti pakankamai jėgų, kad pati užliptų ant pastolių. Todėl nuprauskite Žaną ir pastatykite ją į labiausiai saugomą kamerą, stipriai saugomą, surištą grandinėmis.
  Budelis noriai linktelėjo.
  - Čia visi kariai yra naujieji sargybiniai, samdiniai. Asmeniniu Burgundijos hercogo įsakymu visi prancūzai buvo pakeisti, tad Žana neturės bendrininkų! Na, o tada su sustiprinta palyda ją išsinešime ir sudeginsime centrinėje aikštėje. Oi, kaip man bus malonu atnešti deglą prie šių žaismingų, bet taip gundančių kojų.
  Gydytojas šaltai atsakė:
  - Jei Žanna pasirašys reikiamus dokumentus, ji greitai mirs. Priešingu atveju ugnis bus lėta, palaipsniui prarydama jos gražų kūną!
  Žana susimąstė ir piktai sušnibždėjo:
  - Nelauk!
  Atsakydamas budelis paėmė šviežias iki raudonumo įkaitusias žnyples ir jomis smarkiai sugriebė atvirą žaizdą petyje. Jis suspaudė stipriau: Mergina vėl prarado sąmonę. Ji buvo apipilta lediniu vandeniu. Tada jie nuėmė jį nuo stovo. Budelis niurzgėjo:
  - Na, kalė! Aš nežinau, ką daugiau galvoti! Gal išprievartauti ją karštu laužtuvu?
  Gydytojas neigiamai papurtė galvą.
  - Gera mintis, bet Burgundijos kunigaikštis sugalvojo ką nors geresnio. Ji, šventoji mergelė, prieš įvykdant mirties bausmę visos minios akivaizdoje, bus išprievartauta jūsų dviejų padėjėjų. Tai bus labai sudėtingas kerštas!
  Budelis suplojo rankomis.
  - Taip, tai taip nuostabu! Ir pamatysiu?!
  - Pamatys visas miestas! - pažadėjo gydytojas.
  Budelis šoko:
  - O, jūs esate įkaitusios žnyplės, o ant liepsnos įkaitę gvazdikai! Labai mėgstu kankinti merginas ir žemai nusilenkti kunigaikščiui-Karaliui per juostą! - Batai, kalti geležimi, veržliai mušami ant akmeninių grindų.
  Žana buvo nuvežta į požemį ir, išėjusi stovėdama, buvo prirakinta prie kryžiaus. Ir šalia pastatykite patikimą apsaugą!
  
  EDMONDAS DARTAGNANAS IR JULIANAS PARDAVĖJAS
  Sapne berniukas Edmondas D'Artanjanas pamatė kažką neįprasto...
  Čia jis buvo šalia Juliano Apostato. Garsusis Romos imperatorius mūšyje su partais pateko į sunkią padėtį. Tačiau Cezario įpėdiniai drąsiai kovojo ir partiečius atstūmė. Tačiau pats imperatorius buvo apsuptas nedidelio būrio, desperatiškai bandančio prasibrauti pas savuosius.
  Edmondas Dartanjanas iššoko ant karšto smėlio. Terminatorius berniukas iškart suprato, kad tai ne visai svajonė, juolab kad skaudėjo dar ne iki galo sugijusias pūsles ant padų. Tačiau ginčytis nėra kada - imperatorių reikia išgelbėti!
  Berniukas-reindžeris vienu smūgiu šuoliu numušė penkis jau imperatorių apgulusius partiečius. Tada Oliveris Tvistas labai mikliai paėmė abu kardus ir ėmė barti. Pirmieji keturi persų kariai krito nukirstomis galvomis. Tada berniukas nuogais pirštais metė durklą, kuris skrydžio viduryje susisuko ir trims lankininkams perpjovė gerkles.
  Dartanjanas Edmondas džiaugsmingai sušuko:
  - Tai vyrų kova!
  Tada jis pradėjo lemiamą puolimą. Jo kardo sūpynės buvo kaip vejapjovės. Jie iškirto visus iš eilės ir išpjaustė persų galūnes. Čia yra pagrindinis partų vadovas, bandantis priversti patį imperatorių pamesti ranką. Ir tada galva.
  Edmondas Dartanjanas iš karto kojomis išmetė penkis durklus nuo patefono ir nupjovė visą eilę lankininkų. Tada jis sušuko:
  - Sėkmės valanda! Atėjo laikas žaisti!
  Ir jo kardai kirpdavo partų kariuomenę. Kariuomenės vadas, Persijos karalius Indemonas, išperino zenki. Pusnuogis, raumeningas berniukas nukirto visus iš eilės ir apibarstė lavonais visus Juliano prieigas. Dar niekada Partijos valdovas nebuvo matęs tokio nuožmaus kovotojo. O tai, kad tai tik bebarzdis jaunystė, sukėlė rimtą baimę.
  Staiga tikrai pagoniški dievai nusprendė padėti Senovės Romai ir, užuot pasitraukęs, Julianas grąžino į Žemę savo protėvių religiją! O dabar su Partų armija kovoja arba Heraklis, arba Heraklio sūnus.
  Ir Dartanjanas Edmondas vis labiau siautė. Jis mėtė sunkius ir aštrius daiktus. Jis dūrė ir daužė Senovės Romos priešus, o jo kardai atrodė kaip nenugalimas žaibas. Terminatorius berniukas įkvėpė likusius romėnus. Šaukia: Heraklis! Heraklis su mumis! Jie puolė prie partiečių, padvigubino savo jėgas. Pats imperatorius kovojo.
  Julianas buvo tik šiek tiek didesnis nei vidutinis ūgis, bet gerai sukonstruotas ir gražus. Mirties metu jam buvo tik trisdešimt dveji metai, ir nežinia, kas būtų laukęs Romos imperijos, jei apostatas būtų gyvenęs ilgiau. Bet dabar, regis, partai atsitraukė ir pradėjo trauktis.
  O likusi romėnų kariuomenė pridėjo šilumos. Karalius Indemonas bandė pakreipti mūšio bangą ir su tūkstančiu pasirinktų nemirtingųjų stojo į mūšį. Bet tai buvo jo lemtinga klaida.
  Edmondas Dartanjanas atkreipė dėmesį į labai didelį - aukštesnį už Ratslayerį, vyro ūgio, karūna ir pečiais, kaip spinta auksiniu grandininiu paštu. Ir berniukas, matydamas, kaip jie klauso šio valdovo įsakymų, suprato: laikas veikti. Ir pakėlė perso numestą lanką. Jis greitai patraukė jį koja taip, kad lankas vos nepratrūko. Ir tada jis paleido strėlę, mintyse palydėdama jos skrydį.
  Ir skubėdamas dygliuotas geluonis pervėrė išdidųjį Partijos karalių į kaklą, sulaužydamas miego arteriją. O didžiulį pusantro ar net dviejų centnerių svorį valdovas nukrito nuo skersvėjo dramblio.
  Karaliaus mirtis, žinoma, buvo triuškinantis smūgis armijai. Ypač kai jaunesnysis įpėdinis bandė vadovauti, nes Edmondas Dartanjanas pasiuntė į jį strėlę. Dėl to šis priešininkas pasirodė esąs pradurtas skorpionas. Romėnai, pamatę į mūšį skubantį imperatorių, dabar sušuko: Apolonas, Apolonas su mumis!
  O Edmondas Dartanjanas mušė partiečius rankomis ir basomis vaikiškomis kojomis, naudodamas metodus, apie kuriuos perskaitė kinų knygoje, išverstoje į lotynų kalbą.
  Ir ši barbarų armija virto didmeniniu skrydžiu. Dabar romėnai persekiojo Partiją ir šioje vilkų rasėje nebuvo jokio klausimo apie atleidimą ir gailestingumą. Vargas tiems, kurie bėga, ir vargas tiems, kurie bėga nuo romėnų dvigubai.
  Rytų kariuomenė tirpo mūsų akyse, o lotynų pulkai, legionai ir kohortos buvo nenumaldomi. Geležinis ir stiprus, jie viską laužo ir susmulkina, o kilminguosius žudo...
  Berniukas, atvirkščiai, blykstelėjo nuogais, rožiniais kulnais, o malūną valdė kardais, iš karto nukirsdamas penkis priešininkus.
  Visiška pergalė. Likę gyvi partiečiai parpuola ant kelių ir maldauja pasigailėjimo.
  Imperatoriaus kvietimu priėjo Edmondas Dartanjanas. Jis meiliai pažvelgė į jį. Senovėje žmonės yra šiek tiek žemesni nei vėlesniais amžiais, o sapne berniukas įsivaizduoja save vyresnio amžiaus. Taigi, pagal romėnų standartus, berniukui Dartanjanui atrodo keturiolika, penkiolika metų. Tai yra, tai jau galima laikyti vyru, nors ir be barzdos. Džulianas pažvelgė į jo įbrėžimus ir mėlynes ir plačiai šypsodamasis paklausė:
  -Tu dievas?
  Edmondas Dartanjanas sąžiningai ir teisingai atsakė:
  - Aš esu žmogus!
  Julianas sunkiai atsiduso ir taip pat nuoširdžiai atsakė:
  - Gaila... Labai gaila!
  Tai supykdė terminatorių berniuką ir jis griežtai atsakė:
  - Nėra ko gailėtis! Žmogau, tai skamba išdidžiai!
  Džulianas pritariamai linktelėjo ir paglostė berniukui per petį:
  - Gerai pasakyta! Šis žmogus skamba išdidžiai, ir jis turi didžiuotis, o ne molis puodžiaus rankose!
  Armija pritariamai sumurmėjo. Žygiuojantis kunigas pergalės proga pradėjo ruošti pagoniškas maldos pamaldas. Julianas nusprendė atgaivinti senuosius kultus. Vienas iš jų - Jupiterio, Marso ir Mitros garbinimas. Nors aišku, kad pagonišką tikėjimą reikia modernizuoti. Čia buvo pasiūlyta įvairių idėjų. Juk jau yra mokymas apie Eliziejaus laukus - karių ir herojiškų žmonių, žinovų rojų. Taigi kodėl gi to nepadarius oficialia doktrina. Būsite paklusnūs imperatoriui, galėsite išsiskirti tarnyboje ir kitame pasaulyje gausite haremą ir ten švęsite kilnias šventes, būdami amžinai jaunas ir stiprus! Tai kodėl elitas tada Kristaus doktrina?
  Išdidus berniukas Edmondas Dartanjanas, kuris taip pat nelabai mėgo tradicinę krikščionybę, buvo dviširdis ir žiaurus, pastebėjo:
  - Pats žmogus yra savo laimės kalvis, o jis yra savo sėkmės puodžius!
  Džulianas ištiesė berniukui ranką, šiltai paspaudė ir nuoširdžiai pasiūlė:
  - Būk mano sūnus ir įpėdinis! Jūs esate išmintingas daugiau nei savo metus ir turite antžmogiškų jėgų!
  Po to imperatorius iš savo diržo išsiėmė Cezario žiedą. Šį žiedą paprastai nešioja imperatorius, kuriam jis pasirenka būti jo įpėdiniu, ir paprastai yra įvaikinimo ženklas.
  Edmondas Dartanjanas užsidėjo žiedą ant smiliaus ir su entuziazmu tarė:
  "Tikiuosi, kad būsiu vertas tapti imperatoriaus sūnumi..."
  Julianas nugalėjo Partų kariuomenę ir vėl apgulė jų gerai įtvirtintą sostinę. Edmondo Dartanjano pasirodymas buvo sutiktas su džiaugsmu. Romos imperatorius pabučiavo berniuką ir stipriomis rankomis iškėlė jį virš jo, sakydamas:
  - Ačiū Dievui! Jau maniau, kad tu miręs!
  Edmondas, supratęs, kad tiesą paaiškinti nėra taip paprasta, trypdamas basomis kojomis atsakė:
  - Tiesą sakant, jūsų Didenybė yra mano tikrasis tėvas, tai Apolonas ir jis kartais nuveža mane į Olimpą ir kitus pasaulius, kad nepriprasčiau prie žmonių!
  Imperatorius, tikrojoje istorijoje pramintas apostatu, nustebo:
  - Ar matėte Olimpą?
  Edmondas Dartanjanas, kaip ir visi intelektualiai išsivystę berniukai, mėgo kurti, todėl lengvai patvirtino:
  - Taip!
  Džulianas susižavėjęs sušuko:
  - Ir aš mačiau Jupiterį!
  Riteris berniukas, plačiai šypsodamasis perliniais dantimis, atsakė:
  - Mano senelis Jupiteris sveikina tave! Ir linki sėkmės! Taigi, kad Romos imperija - užkariavo visą pasaulį! Ir visa visata!
  Imperatorius sušuko iš visų jėgų:
  - Ačiū dievams! Tegul jie atneša pergalę!
  Įpėdinis berniukas iš karto pasiūlė nevilkinti puolimo, nes aplinkui buvo nusiaubta teritorija, o romėnų kariuomenei buvo per sunku gauti maisto ir gėrimų.
  Edmondas, apsiginklavęs geriausiu romėnišku lanku, kurį taip pat patobulino, išėjo į medžioklę. Geriau apgalvoti puolimo planą, matant pačią tvirtovę ir tuo pačiu žudant priešus.
  Edmondas Dartanjanas iš tolo šaudė į karį su raudonomis plunksnomis ant šalmo. Atsakydami į berniuką skrido strėlių debesys. Tačiau jaunasis karys į juos nekreipė nė menkiausio dėmesio: jie vis tiek nepasiekė ir šaltai išmušė priešininkus, o jis pats greitu žingsniu karts nuo karto, bėgdamas, apeidavo sieną.
  Miestas išties buvo didelis, ne ką mažesnis už Romą ir apsuptas aukštų sienų. Trajanas Didysis ir daugelis kitų užkariautojų negalėjo jo priimti. Bet čia iš tikrųjų yra pagrindinė Partijos jėga. Užkariauk ją, ir tavo viešpatavimas Romoje gali išsiplėsti iki Indijos.
  Berniukas Edmondas pastebėjo, kad miesto sienos beveik visur didelės, storos ir dantytos. Norint patekti į tokį miestą, reikia daug ilgų laiptų ir nėra tikras, kad juos rasite. Apsauga kiek silpnesnė, kur miestą skalauja upė, ten audringas upelis. Galima upę nukreipti, bet tam prireiks mažiausiai dviejų mėnesių sunkaus darbo. Taigi, kokie kiti būdai?
  Pavyzdžiui, susprogdinkite sieną ir pralaužkite plyšį! Lengviausias būdas, bet jums reikia sprogmenų. Tačiau netoli nuo miesto - įspūdingas miškas. O turint tam tikrų įgūdžių sprogmenis galima pasigaminti iš... pjuvenų, pridedant į jas paprasčiausių mineralų ir druskų. O apnuogintais kulnais vaikinas pajuto, kad dirvoje yra tokių mineralų ir druskų.
  Geriausia pakirsti aukščiausią sienos dalį, kurioje susikaupė daugiausiai priešo karių. Dabar partiečiai gailisi, kad išdrįso stoti prieš Romą.
  Edmondas Dartanjanas, nušovęs keturis virpesius, grįžo į stovyklą ir laimingai pranešė Džulianui:
  - Dievai man pasakė, kaip paimti tvirtovę! Bet tegul jūsų kariai tarnauja mūsų ritualui!
  Romos imperatorius griežtai įsakė:
  - Paklusk mano sūnui, kaip ir tu man!
  Ir kariuomenė, mačiusi Edmundą Dartanjaną, atsiliepė sveikinimu. Ir berniukas, Tsesarevičius, aktyviai davė įsakymus. Pirmiausia reikia nupjauti medžius ir smulkiai sumalti. Ir tai bus labai šauni mirtina jėga prieš Senovės Romos priešus.
  Reikia sumaišyti daug pjuvenų su mineralais, tada gauni galingą senovės bombą. Jis turėtų veikti daug efektyviau nei parakas ir ne prasčiau nei nitroglicerinas. Tai tikrai berniukas terminatorius. Be to, pats Edmondas pats asmeniškai iškirto mišką, susmulkino rąstus į skydus ir pjuvenas.
  Nuogas, raumeningas berniuko liemuo spindėjo prakaitu, atrodė, kad berniukas buvo išlietas iš bronzos.
  Tikėdama dievų valia, romėnų kariuomenė dirbo labai draugiškai, darniai ir energingai. Greitai buvo pastatytos pjuvenos ir galingi mediniai skydai. Tiesa, partiečiai bandė išsiveržti.
  Edmondas Dartanjanas džiaugsmingai mostelėjo dviem kardais, ir kavalerija išsiveržė iš pasalos. Pora tūkstančių persų buvo apsupta. Vaikinas-riteris dulkina jų lyderį koja į žandikaulį, priversdamas jį prarasti daug dantų. Ir tada jo pora kardų veikė kaip skustuvai. O partiečiai buvo maiše ir buvo apsupti narsiausios pasaulyje kariuomenės.
  Taip, daugelis barbarų dabar kovojo Romos armijoje, tačiau tai padarė ją stipresnę, sugerdama šviežio kraujo ir naujų kovos technikų.
  Edmondui Dartagnanui šis kirpimas pavyko labiau nei kitiems. Vaikas tyčia įsiveržė į didelius kraujo telkinius, kad apipuršktų romėnų kareivius. Ir jiems tai patiko, paaiškėjo, kad jie gauna dieviškąją malonę, stiprybę ir sėkmę iš paties Apolono sūnaus.
  Lygiai taip pat daugelis Romoje džiaugėsi senųjų pagoniškų kultų sugrįžimu. Ir su dideliu malonumu jie meldėsi Fortūnai ir Jupiteriui.
  Berniukas terminatorius, vienu siūbavimu perskirdamas persus, tarsi patvirtino, kad pagonių tikėjimas suteikia kolosalinių kosminių galių. Ir kad praktiškai bet kuris žmogus, jei nori, gali tapti dievu ir daryti stebuklus!
  Kita vertus, krikščionybė atrodė pernelyg priešiška gyvenimo malonumui ir todėl nepatraukli. Be to, ar dar išliks tas rojus? O ar kas nors iš gyvenančių ketvirtajame amžiuje matė prisikėlusį Kristų?
  Taip, net rafinuotam protui labai sunku patikėti nukryžiuoto, nelaimingo žmogaus visagalybe. Ir juo labiau barbarams, arba romėnams, kurie vertino jėgos kultą ir kuriems kryžius buvo gėda. Visagaliam Dievui nusižeminti iki mirties ant kryžiaus - tai išvis atrodė beprotybė ir tikėti tokiais...
  O jų dievai paprasti, suprantami, žmogiški... Ir niekas rimto pasipriešinimo atgimusiems kultams nepasiūlė!
  O dabar ryžių kariai, net jei pusė jų yra ne lotynų, o barbarai entuziastingai vykdo imperatoriaus ir jo Sūnaus bei Apolono sūnaus įsakymus.
  Naktimis jau paruošta pakankamai pjuvenų ir mineralų. Edmondas Dartanjanas nelaukė aušros, bet įsakė nedelsiant perkelti vežimėlį į centrinį priešo gynybos tašką.
  O trofėjiniai partų žirgai kartu su mirtinu kroviniu atskubėjo į karalių bokštą. Jie varė juos toliau, degindami galvūgalį ir kojas uždegtais fakelais ir smūgiais iš ilgų botagų. Ir nors persai beatodairiškai šaudė į nakties tamsą, jau buvo per vėlu.
  Edmondas Dartanjanas, norėdamas sustiprinti balsą, sušuko per didžiulį žalvarinį ragą:
  - Tegul išsipildo Dievų vardas! Tegul Jupiteris padeda!
  Jis sprogo taip, kad net už poros mylių nuo galvų romėnai nuvertė nuo galvų šalmus. Tačiau partiečiai kentėjo tūkstantį kartų daugiau. Pagrindinė pastogė nuo sprogimo bangos buvo iškelta aukščiau, o sienos pakilo. Daugybė šimtų persų kareivių žuvo vietoje, o dar labiau suluošino ...
  Edmondas Dartanjanas, kurį taip pat pastūmėjo sprogimas, krito ant kelių, bet iškart pašoko. Riteris berniukas vėl lojo:
  - O dabar draugai puola! Mūsų Dievo Apolono šlovei!
  Ir atskubėjo pirmas, žybčiodamas basas, dulkėmis prilipęs prie berniškų kulnų kraujo. Ir už jo atskubėjo visa romėnų kariuomenė, nesuskaičiuojama, bet kokiu atveju, košmaru.
  Edmondas Dartanjanas pirmasis pasiekė partiečių poziciją ir sparčiai lipo po apgriuvusia siena. Terminatorius berniukas buvo labai susijaudinęs. Jis rėžė visus iš eilės, nors jau buvo aišku, kad partiečiai prarado gebėjimą realiai priešintis. Jų moralė smuko, ir visas noras priešintis romėnams išgaravo. Bet vis tiek naikinimas tęsėsi ir įvyko tikros žudynės.
  Terminatorius berniukas trenkė vienam iš kilmingų persų nuogu kulnu į smakrą ir sulaužė žandikaulį bei kaklą. Jis įkrito tiesiai į verdančio deguto katilą, kurį partiečiai ruošėsi pilti ant puolančių romėnų galvos.
  Išsiliejo sakai, keli persai, išsigandę, taip pat įkrito į katilus ir juose buvo gyvi iškepti.
  Oliveris Tvistas, mojuodamas kardais ir kirsdamas kitą proskyną, dainavo visą baladę:
  Aš esu Romos ir kardo riteris...
  Viešpats pašaukė mane į mūšį!
  Pasaulis iš karto gavo budelį,
  Ir geriau pagirkite Fortūną!
  
  Nusprendė atgaivinti didžiąją svajonę
  Tas žmogus tapo stiprus kaip Dievas!
  Ir įsimylėjau išmintį, grožį,
  Kuriame įkūnytas širdžių veržimasis į metalą!
  
  Ne, ne pagonis, Cezaris buvo,
  Jis nepažino savo lygių rati...
  Ir Roma su spindinčia šlove,
  Nepaklusk baimei - Šėtonas!
  
  Viskas pavirs dulkėmis
  Bet tik dvasia nemirtinga!
  Raskite stiprybės žodžiuose
  Kurių mums garsiai nesakyk!
  
  Patikėk, žmogus nėra lavonas,
  Tai geriausia, visada gyvena...
  Šlovės spindulys neužgeso...
  Žvaigždė meilės širdyse!
  
  O kas yra kraujas
  Ji dovanoja mums gyvybę...
  Iš skausmo yra meilė
  Ir laikykis jos!
  
  Tikėk, kad nesi silpnas
  Ir jis buvo stiprus dvasia!
  Tegul vergas miršta kūne,
  Mes sutvarkysime kamanas!
  
  Kai nugali bailumą
  Ir laukinis siaubas pražus ...
  Tada tu pakili virš stogų,
  Dievai skaičiuoja veidus!
  
  Ateis Olimpas, uždegs ugnį,
  Ir bus šviesa...
  Bet nelieskite silpno herojaus,
  Gydytojo oftalmologo klientė...
  
  Kas sutrypia mažą kirminą,
  Jis pats yra nieko vertas širdimi!
  Ir mano didžioji aistra
  Po uodega du pipirų gabaliukai!
  
  Trumpai tariant, ateik Belobogas,
  Aš tapsiu Apolonu...
  Mes nubrauksime nulius rašikliu,
  Mes turime milijonus už mūsų!
  Ir su kiekvienu raumeningo, į Heraklį panašaus berniuko smūgiu kažkas nukrito. O persai trinktelėjo ant kelių ir šaukė širdį veriančio pasigailėjimo.
  Partijos sostinė buvo nukritusi, o virš jos dabar plevėsavo Romos vėliava.
  Kaliniai krito ant veidų ir pabučiavo grakščius berniuko-dievybės, atlikusios Heraklio darbus, basų pėdų pėdsakus.
  Edmondas Dartanjanas paėmė Azijos raktą į savo stiprias rankas ir nuėjo pas imperatorių Julianą. Jis padėkojo įpėdiniui ir grąžino jam, sakydamas: "Šlovė Apolonui".
  Julianas stato naują sostinę. Edmondas taip pat pradėjo svajoti apie viską tarsi šiek tiek įsibėgėjęs, kaip apie filmą... Čia jis vėl susitiko su imperatoriumi Julianu. Partų karalystė, iš kurios tiek daug problemų nugalėjo romėnai, ir Julianas, kuris jau buvo vadinamas Didžiuoju, nusprendė atkurti Babiloną.
  Edmondo Dartanjano, vardinio imperatoriaus sūnaus, kuris buvo laikomas Apolono sūnumi, pasirodymą romėnai suprato kaip dievų ženklą.
  Priešais berniuką Vestal Mergelės pabarstė rožių žiedlapius. Edmondas trypė juos basomis kojomis ir išdidžiai iškišęs krūtinę žygiavo kaip triumfuojantis. Žiedlapiai maloniai kuteno jos nuogus kulnus, nuo to pakilo nuotaika. Julianas paspaudė berniukui ranką, sužalotą nuo karinių darbų, sakydamas:
  - O mano sūnau! Iš partų paimtų lobių įsakiau nulieti tau auksinę statulą, vietoj akių įkišau smaragdus! Kadangi tu esi Apolono sūnus, tu esi tarsi pats grožio ir karinio meno Dievas!
  Edmondas Dantesas kukliai atsakė, sukryžiavęs rankas ant raumeningos stipraus paauglio krūtinės:
  - Aš kaip dievas, būdamas vyras!
  Julianas linktelėjo stipriam berniukui, labai kaip Apolonas paauglystėje, ir paskelbė:
  - Iš jūsų pusės ir Babilono atgimimo pradžios garbei surengsime gladiatorių kovas!
  Edmondas nuoširdžiai pasakė:
  - Mažiau kraujo! Mūsų dievai reikalauja ne aukos, o drąsos ir drąsos!
  Julianas sutiko su tuo:
  - Tebūnie taip! Bet tie partiečiai, kurie patys neatsistatydino, turi žūti gladiatorių kovose, kad nesukeltų naujų rūpesčių Romai!
  Edmondas D'Artanjanas, jaunesnysis, atsakė į tai:
  Tegul dievai sprendžia jų likimą! Tegul moterys ir vaikai jose nedalyvauja!
  Julianas dviprasmiškai atsakė:
  - Tie, kurie mums nepavojingi, mirties šokyje nedalyvaus!
  Edmondui D'Artanjanui nulieta statula buvo net aukštesnė nei natūralaus dydžio, o smaragdinės akys degė. Rankose berniukas-dievybė laikė du kardus su plieniniais ašmenimis ir rankenomis, papuoštomis rubinais. Reljefo raumenys visiškai atitiko originalą.
  Tada buvo ištaiginga puota, o jau per šventę buvo surengta pirmoji gladiatorių kova. Kovojo du kruopščiai nuplauti ir alyvuoti partiečiai. Jie puolė vienas kitą kardais. Didysis praleido kelis kardo smūgius į krūtinę ir pilvą, griuvo ant smėlio. Kova pasirodė trumpalaikė ir beveik visi romėnai, nepatenkinti tokiu rezultatu, pakreipė pirštus žemyn - pribaik jį! Oliveris susilaikė. Jis nenorėjo pasirodyti žiaurus ar gailestingas.
  Partijietis be sąžinės graužaties nudūrė tėvynainį. Tiesą sakant, tuo ir baigėsi gladiatorių pasirodymai. Tik šventės pabaigoje, kai Julianas, kaip ir Neronas, sugiedojo dainą, kareiviai vėl buvo pakviesti į stadioną. Šį kartą tai buvo du paaugliai.
  Jie kovojo pakankamai ilgai, padarydami vienas kitam daug žaizdų. Ir galų gale, visiškai išsekę, kardais pervėrė vienas kitam į krūtinę ir sustingo.
  Edmondas trypė basa koja ir nepatenkintas pastebėjo:
  - Jūs tėvas pažadėjote, kad gladiatorių dvikovoje vaikų nebus!
  Džulianas ryžtingai atsakė, trenkdamas kumščiu į stalą:
  - Ir tai ne vaikai! Jiems jau keturiolika!
  Šis rezultatas sukėlė tam tikrą romėnų nusivylimą, ir jie nušvilpė žuvusius kovotojus.
  Edmondas neprieštaravo. Jis pats keturiolikmečiais vaikais nesvarstė. Jei jau berniukas gali būti su moterimi, tai jis ne vaikas!
  Taip, ir tais laikais tokiais metais Gaskonijoje jie susituokė ir susituokė. Antika ir viduramžiai yra viena!
  Gladiatorių kovos prasidėjo kitą dieną.
  Partiečiai kovojo tarpusavyje. Jie buvo įsiutę, mėtėsi ir badė. Išlieta daug kraujo ir prakaito.
  Jau pirmajame mūšyje kiekvienoje pusėje kovėsi po dvidešimt žmonių. Tie, kurie pirmi išėjo su žaliomis strėninėmis, o antrieji - su geltonais. Mūšis vyko su įvairia sėkme. Nugalėjo žalieji, iš kurių ant kojų liko tik trys, o net tie buvo sunkiai sužeisti.
  Antroji dvikova pasirodė kiek mažiau kruvina nei pirmoji.
  Šį kartą kiekvienoje pusėje buvo po penkiolika vyrų. Vieni oranžiniais tvarsčiais, kiti mėlynais. Sunkūs batai barška į smėlį. Patys gladiatoriai yra pusnuogiai, daugelis - plaukuoti, tad reginys gana barbariškas ir įtemptas. Atrodė, kad oranžinė buvo stipresnė, nors apskritai kova susiklostė konkurencinga. Vyko atkakliai keistasi smūgiais, varvėjo kraujas.
  Abi pusės siūbavo kaip banguotas vėjelis.
  Oranžinė pasirodė stipresnė, iš kurių penki kariai atsistojo ant kojų. O tų mėlynųjų, kurie buvo krūvos, bet buvo nužudyti, romėnai jiems neatleido.
  Mūšiai įsibėgėjo. Štai, pavyzdžiui, trys liūtai ir penki partiečiai bukais kardais. Pirtis pasirodė kruvina... Šį kartą sėkmė nusišypsojo liūtams, išskyrus gyvulius, o kardai belaisviams buvo atiduoti trumpi, surūdiję ir ilgai negaląsti.
  Tada į ringą įžengė paaugliai, apsiginklavę tik durklais. Buvo tiek daug rėkimo, rėkimo, kandžiojimosi. Jie susipynė į glėbį ir dūrė vienas kitam smaigaliais, mušė, spardė. Vaikinai taip įsiuto, kad net nepažiūrėjo, kas kurioje komandoje. Jie tiesiog nužudė vienas kitą, suluošino ir baigė vietoje.
  Vienas jų kitam net išplėšė širdį iš raumeningos krūtinės, todėl pastarasis mirė nuo stipraus skausmo šoko.
  Kaip tai sunku ir šlykštu, bet kartu ir kruvinai jaudinanti. Kai patiri jaudulio, malonumo ir tuo pačiu šlykštumo mišinį, kai nuogi, prakaituoti, kruvini ir pjaustyti paaugliai kankina ir kankina vienas kitą ginklais.
  O senovėje gimsta daug vaikų, nemažai berniukų dalyvauja gladiatorių kovose. Jos yra mažiau vertingos prekės ir nėra tokios apgailėtinos. Dažnai jauni vergai kovoja visiškai nuogi ir visada basi.
  Moterys gladiatorės taip pat beveik visada yra basos, išskyrus garsiausias iš jų. Tokios merginos apsiauna elegantiškus basutes, kad pabrėžtų savo aukštesnį statusą.
  Vergai neturėtų avėti batų iki pilnametystės, tik šaltu oru jiems dovanojami grubūs mediniai batai, kad vertingi galvijai nesulinktų nuo šalčio. O jei vaikas iš prigimties stiprus ir atlaiko sniegą, mieliau palieka jį be tunikos. Laisvųjų romėnų, o ypač patricijų, vaikai šaltu oru avi basutes ar šlepetes, avi batus, kad būtų mažiau panašūs į vergus.
  Žinoma, Edmondas D'Artanjanas, kaip dievo Apolono sūnus, yra aukščiau už tokius išankstinius nusistatymus. Tačiau kai kurie belaisviai partiečiai, žiūrėdami į berniuką šortais, sėdintį šalia imperatoriaus, matyt, supainiojo jį su garbingu kožniku ir šnibždėjosi.
  O Edmondo klausa labai aštri, ir nemalonu, kai apie tave taip galvoju. Dvi pusnuogės vergės priėjo prie princo ir pradėjo daryti malonius masažus basoms berniuko kojoms. Toks geras jausmas, kai tave liečia Azijos merginos. Matyt, ir užkariautoje Partijoje pagrobė vergus.
  Ant kojų liko tik vienas paauglys, kuris dėl daugybės žaizdų taip pat negalėjo atsistoti tiesiai ir stovėjo keturiomis.
  Kita kova buvo kiek egzotiškesnė. Keturi krokodilai prieš dvi dešimtis partiečių su lazdomis. Ir tik vienas rankose turėjo kirvį. Aligatoriai puolė prie kalinių, o jie mušė lazdomis. Kai kurie partiečiai pabėgo. Krokodilas yra labai baisus gyvūnas. Kaip spragsėja burna, taip įkandęs partietis mirė tokiais dantimis.
  O kitas karys jau neteko kojų, ir kitos rankos. O krokodilai gladiatoriai valgo labai su pasimėgavimu.
  Aukštas persas su kirviu sukirto aligatorių. Jis net nereagavo: pasirodė tokia stipri oda. Ir plaka viskas iš eilės ir puola praryti visus, kurie papuolė po iltimis.
  Pasirodė kruvina netvarka. Ir pradėjo plisti ant smėlio ir žvyro.
  Edmondas D'Artanjanas pradėjo flirtuoti su vergėmis... Ir pabudo!
  
  TREČIASIS PASAULINIS KARAS KETURIASdešimt penkeriais metais
  ANOTACIJA
  Stalinas klastingai užpuolė sąjungininkus ir pradėjo trečiąjį pasaulinį karą. Sovietų kariuomenė iš pradžių sulaukė nemažos sėkmės, tačiau laimė kare yra permaininga.
  . 1 SKYRIUS
  1945 m. gegužės 30 d. prasidėjo naujas karas tarp Sovietų Sąjungos ir sąjungininkų pajėgų. Stalinas nusprendė, kad Vakarai turi būti išnaikinti, kol jie neįsigijo atominės bombos.
  Ir prasidėjo karas. SSRS fronte turėjo apie septynis milijonus karių ir karininkų. Vakarai turėjo maždaug tiek pat įvairių rūšių pėstininkų. Ir įvairios šalys. Sąjungininkai turi daugiau nei dvidešimt tūkstančių tankų ir savaeigių ginklų prieš penkiolika sovietinių. Tiesa, SSRS turi sunkiųjų IS-2, o sąjungininkai tokių monstrų praktiškai neturi. Galbūt, išskyrus dvidešimt "Tortila" tankų, sveriančių aštuoniasdešimt tonų. Tačiau sąjungininkai turi "Pershing", kurie yra pranašesni už T-34-85 ginkluote ir priekiniais šarvais, ir "Churchills", kurie yra daug geriau šarvuoti nei trisdešimt keturi.
  Taip pat yra, nors ir ne masyvus "Superpershing" su galinga ir ilgavamzde 90 milimetrų pabūkla 73 EL vamzdžio ilgio ir storesniais priekiniais šarvais. Tai taip pat labai pavojingas automobilis. Bet pats masiškiausias "Šermanas". Šarvuose ir ginkluotėje šis tankas yra arti trisdešimt keturių. Matomumu, dar geriau optikoje. Greičiai yra apytiksliai, kaip ir svoris. "Sherman" tikrai aukštas ir ne toks stabilus, jį sunkiau užmaskuoti. Tačiau judant jis yra daug tylesnis. T-34-85 yra daug garsesnis.
  Tiesa, sovietinis dyzelinis automobilis turi didelį galios rezervą, ir dega mažiau.
  Kai kurie šermanai - "Firefly" yra aprūpinti septyniolikos pėdų pistoletu ir yra pranašesni už trisdešimt keturis ir šarvą pramušančia galia. Bet tai nėra patys masyviausi.
  Apskritai sąjungininkai sausumoje nėra silpnesni. Jie turi pakankamai kulkosvaidžių ir automatų.
  Tačiau sovietų pėstininkai yra labiau užkietėję ir turi daugiau patirties sunkioje kovoje su priešu. Šiuo atžvilgiu Raudonoji armija yra stipri.
  Aviacijoje pajėgų pranašumas yra sąjungininkų pusėje. Ypač bombonešyje. Ir ypač keturių variklių lėktuvuose. Sovietiniai naikintuvai yra geresni sąjungininkų transporto priemonių manevringumu, bet prastesni ginkluote ir greičiu.
  Žinoma, Stalino sprendimas iš pirmo žvilgsnio yra azartas. Tačiau sovietiniai asai yra geresni ir produktyvesni nei vakarietiški. Ir svarbiausia, pasitikėjau netikėtumu.
  Ir tai yra didžiulė galia, kai užpuolate staiga. Ir tada Raudonoji armija sugebėjo netikėtai sugauti sąjungininkus. Ir sumuškime juos.
  Čia buvo staigus ir labai stiprus smūgis.
  Sovietų kariuomenė pirmosiomis dienomis įsiveržė.
  Elžbietos įgula kovojo su SU-100 ir siuntė sviedinį po sviedinio.
  Mergina nuogais kojų pirštais spaudė svirtį ir tarsi sproginėjo mirtina jėga.
  Štai jums reikalingos moterys.
  Ir jie gražiai supjaustė bulves.
  Elžbieta, sutriuškinusi sąjungininkų kariuomenę, išleido:
  - Mūsų laukia džiaugsmas, aukščiausios klasės!
  Jekaterina trinktelėjo plika, iškalta koja ir cypė:
  - Kad džiaugtumėtės pergale ir neapraudotumėte pralaimėjimo kartėlio, reikia darbštumo prakaito ir talento kibirkšties!
  Elena čiulbėjo, atidengdama dantis ir mirkčiodama:
  - Kareivis širdimi jaučia, kada eiti į puolimą, o seniai kepenyse buvęs politikas siunčia skersti!
  Efrosinya paspaudė pliką kulną ant pedalo, pasiuntė mirtinos jėgos sviedinį ir išleido:
  - Karį kartais aplanko abejonės dėl vadovybės kompetencijos, bet politikas, be jokios abejonės, nėra kompetentingas, kad gebėjimu meluoti!
  SU-100 užtikrintai įsiskverbė į visus sąjungininkų tankus iš didelio atstumo ir parodė savo efektyvumą.
  Elžbieta spyrė nuogais kojų pirštais ir cypė:
  - Kareivis yra sūnus erelio, kuris pešasi į priešą ir plazdena danguje, politikas yra sūnus lapės, kuri šmėžuoja ant galvos, o kiaulės - nuošalyje!
  Jekaterina kumščiu sumušė nuogą, apvalų, rausvą kulną ir sušuko:
  - Mūšyje drąsuoliai jį nugalėjo dar neprasidėjus kovai, bailys pralaimėjo neįstojęs į mūšį, politikas apgavo dar prieš trofėjų dalybas!
  Elena kikeno, nustūmė raudoną spenelį žemyn, pasiuntė mirtiną mirties naikinimą ir cypė:
  - Mūšyje jėgos visada nelygios, kažkas stipresnis, kažkas silpnesnis, ir visi vienodai gerai žaidžia politiką!
  Efrosinya taip pat trinkteli nuogais kojų pirštais ir kaukiasi, apnuogindama dantis:
  - Mūšyje kareivis rašo iš kulkosvaidžio, o politikas užpakalyje muša liežuviu be jokios naudos!
  Šaudama į sąjungininkų tankus Elizabeth pažymėjo:
  - Kario nereikia stimuliuoti žygdarbiui - jis visada pasiruošęs, o politikas bet kurią akimirką suvers tave kaltę!
  Jekaterina daužė nuogu kulnu, sudaužė dar vieną tanką ir sucypė:
  - Kareivis, kaip katinas, turi devynias gyvybes, o politikas - kaip velnias - milijoną kaukių!
  Elena su dideliu aktyvumu šaudė mirtinus sviedinius į priešą ir cypė:
  - Karys, net ir fiziškai sergantis, yra psichiškai sveikas, o politikas visada yra apsėstas skausmingo noro išvilioti rinkėją!
  Efrosinya agresyviai pažymėjo, siųsdama mirtinos jėgos kriaukles plikomis kojų pirštais:
  - Robotai negali susirgti, tikri kareiviai nepasiduoda, o politikai iš prigimties negali nesisukti!
  Mašina ir toliau naikino sąjungininkus. Be to, džiovinimas pramušė ir ginklus, ir priešo pėstininkus.
  O sovietų lakūnai taip pat kovojo danguje.
  Keturios gražuolės puolė danguje. Jie kovojo kaip milžinai su bikiniais ir basomis kojomis.
  Tokios gražios ir kovingos merginos.
  Nataša Sokolovskaja išmušė priešą nuo savo kovotojo, trenkėsi į automobilį ir šaukė:
  - Karys tris kartus karys, politikas milijoną kartų kiaulė!
  Anastasija Vedmakova taip pat plikiais pirštais trinktelėjo į peilį ir cypė:
  - Kareivis visų pirma yra žmogus, o antra - karys, politikas - pirmojo laipsnio kiaulė, o antrajame - lapė!
  Akulina Orlova, triuškindama nacius ir naudodama nuogus kojų pirštus, pažymėjo:
  - Moteris basa gali aplenkti bet kurį batuotą vyrą, kojoms lengva be batų, sunku gyventi be smegenų!
  Mirabela Magnetic paėmė jį ir nuogi kojų pirštų pagalba pasiuntė mirties dovaną ir sucypė:
  - Moteris nesigėdija puikuotis nuogu kulnu, daug blogiau, jei vyras tau apsiaustų ir nuplėštų tris odas!
  Mergina beviltiškai ir sumaniai kovojo ore. Jie numušė sąjungininkų lėktuvus.
  Bikiniu vilkinti karė Nataša plikomis kojų pirštais numušė kitą priešo automobilį ir čirškėjo:
  - Politikas gali stumdytis kaip tankas, bet jo šarvai - kaip žodinis viduriavimo želė!
  Anastasija, šaudydama nuogais kojų pirštais ir smogdama priešui, išleido:
  - Kareivis gali užsikrėsti utėlėmis per kampaniją, bet politikas, kuris yra užnugaryje, jau yra mėšlo utėlė iš pašaukimo ir net kiaulės visą laiką!
  Akulina, kieta karė, trenkė priešui nuogu, apvaliu kulnu ir išdavė:
  - Politikas yra ta avelė, iš kurios už veltinius batus vilnos negausi, o pats kopūstų sriubą šliūkštelsi su bastukais!
  Mirabela su tuo visiškai sutiko ir sušuko iškalta basa koja:
  - Kiaulė žmonėms duoda mėsos ir lašinių, o kiaulių politikas tik makaronus ant ausų kabina, o sūrį į pelėkautus deda!
  Nataša panaudojo statinės techniką, numušė kitą lėktuvą ir sucypė:
  - Politiko kalba - vientisa košė ir pažadų maišalynė, o prie jos dar šiek tiek sūrio iš pelėkautų, toks maistas sukelia tik nusivylimo opą!
  Anastasija kikeno ir, mirktelėjusi safyro spalvos akimis, šmaikščiai išsišiepė:
  - Kareivis myli moteris ir Tėvynę, pats politikas - kaip kaprizinga moteris ir myli valdžią Tėvynei!
  Akulina, mirkteldama smaragdinėmis akimis ir basomis kojomis, agresyviai pastebėjo:
  - Kareivis nori atlikti žygdarbį ir tapti didvyriu, politikas visada randa progą pasidaryti niekšybę ir gauti atlygį!
  Mirabela su puikiu sąmoju ir nuostabiu aplombumu išliedama dantis pasakė:
  - Jeigu karys žvaigždžių neskaičiuoja, tai anksčiau ar vėliau jas užsidirbs ant pečių, o politikas, laikydamas save žvaigžde, nenusipelnė net kryžiaus ant kapo!
  Lėktuvuose merginos greitai surinko sąskaitas. Bet, žinoma, kova buvo įnirtinga.
  Sovietų kariuomenė pirmosiomis dienomis giliai įsiveržė į gynybą ir įsiveržė į priešo pozicijas.
  Tankas IS-3 ką tik pradėjo atvykti į frontą. Ši mašina turi labai gerą bokštelį - ypač kalbant apie priekinius šarvus. Tiesa, pats bakas yra trimis tonomis sunkesnis nei IS-2 su panašia važiuokle ir varikliu.
  Alenka šiuo automobiliu važinėja su kitomis merginomis. O tankas neįveikiamai kaktoje kaunasi dėl sąjungininkų ginklų.
  Alenka apnuogintais kojų pirštais šaudė į priešą, perskėlė šermano šarvus ir čiulbėjo:
  - Kareivis ne visada randa vietą po saule, bet jo siela šviesi, politikas kartais užima šviesuolio vietą, bet pats velnias - dvasioje!
  Anyuta taip pat šaudė iš kulkosvaidžių ir šmaikščiai pastebėjo:
  - Kareivis ieško šlovės ir nori išgyventi, politikas jau rado gėdą ir nori gyventi didingai!
  Alla, ši raudonplaukė su įnirtinga jėga, nuogi kojų pirštų pagalba pasiuntė sviedinį ir cypė:
  - Kareivis sveikina ir lieka su garbe, politikas paslydo kiaulę, o pats lieka slogu šernu!
  Marija, ši mergina auksiniais plaukais, plika kulnu paspaudė svirtį, siųsdama mirtiną mirties dovaną ir čirškėjo:
  - Kario tarnyba neleidžia užsiauginti pilvo, bet netekęs pilvo karys įgyja nemirtingumą žmonių širdyse, o politikas, išdirbęs pilvą, lieka tik kepenyse!
  Olimpijas, smogdamas priešui nuogais kulnais, išleido:
  - Kareivis negaili skrandžio ir neturi pilvo, kad mus myli merginos, politikas kratosi pilvą ir apdirbo mamutą, o už tai mes nekenčiami rinkėjų!
  Merginos, kaip matote, visiškai išsiskyrė. Ir jie ant IS-3 tanko siautėja kaip milžinai.
  Ir sumušė sąjungininkų kariuomenę.
  Čerčilis ir Trumanas tik papurtė galvas. Taigi pasirodė katastrofiškas jų kariuomenės pralaimėjimas. Raudonoji armija jau buvo pasiekusi Reiną, suformavusi keletą katilų.
  Tačiau dar ne viskas nuspręsta. Sąjungininkų aviacijos presai. Bombonešiai yra labai galingi ir turi milžinišką žudymo galią.
  B-29 paprastai yra labai pavojingas su dvylika kulkosvaidžių. Tai taip lengva, kad negalite jo sustabdyti.
  Ir gana greitai. Greičiu prilygsta Jakui. Ne, tu negali tiesiog to priimti.
  Merginos, turiu pasakyti, sovietinėje aviacijoje yra labai agresyvios ir gražios, ir jų taip lengvai nesustabdysi. Jie gali numušti bet kurį lėktuvą.
  Netgi didžiulis B-29, turintis mirtiną galią. Ir tai visus pargriauna.
  Pavyzdžiui, Stalenida taip pat sėdėjo prie lėktuvo vairo. Ir ji numušė amerikietišką automobilį iš savo LA-7, gurkšnodama:
  - Basakojė mergina laimingesnė už šarlatanų apsiaustą senutę, žadėdama amžiną jaunystę ir turtus, tačiau vietoj jaunos odos nuplėštos trys odos!
  Mergina nuogais kojų pirštais nuspaudė gaiduką, pargriovė kitą priešą ir sucypė:
  - Kareivis dar ne visai generolas, jam nenusileidžia išmone ir drąsa, politikas - ne visai šėtonas, bet, kad padarytų niekšybę, jam dar yra ko pasimokyti iš velnio!
  Steelenida yra labai šauni ir linksma mergina.
  Čia ji atsitrenkia į priešo lėktuvą. Kolosaliu tikslumu jį išmuša ir sako:
  - Nuogas moteriškas kulnas apvalus ir gundantis, nuogi karaliai, su kuriais prieš mus iškyla politikai, kai yra nuplėšti kaukę, suapvalėję kalboje, bet pasibjaurėję!
  Karys rodo savo akrobatiką ir destrukciją. Ir to tikriausiai neužtenka.
  Sąjungininkus spaudžia mūsų kovotojai. Tačiau JAV kariai taip pat kovoja ne taip blogai.
  Kareiviai iš Amerikos šaudo gana taikliai. Jų žmonės yra ginkluoti, nuo vaikystės ir žino, kaip pataikyti su ginklais ir šautuvais. O amerikiečiai turi gerus automatus.
  Netikėtumo efektui kiek atslūgus, Raudonosios armijos nuostoliai ėmė didėti.
  Vis dėlto Amerika ir Didžioji Britanija yra stiprios šalys su daugybe kolonijų.
  Ir net oro kovos verda lygiomis teisėmis.
  O sąjungininkų pilotai neblogi.
  Nataša Sokolovskaja, kovodama ir apnuogintais kojų pirštais, ėmė ir šmaikščiai ištarė:
  - Pilotas negimsta sparnuotas, jis įgyja sparnus kovoje, politikas negimsta su nosimi, bet jis be vargo palieka rinkėjus su nosimi!
  Anastasija, numušdama kitą automobilį, čiulbėjo, apnuogindama perlinius dantis ir mirktelėjo:
  - Kareivio įgūdžiai gimsta agonijoje, politinis virtuoziškumas sukelia rinkėjų agoniją!
  Akulina pažymėjo, šaudydama plikomis pirštais į iškaltas kojas:
  - Kareivis dar ne šeimininkas, bet mokosi iš mūšio į mūšį, politikas - jau ne angelas, o nuo vienos rinkimų kampanijos iki kitos slampinėja!
  Mirabela, nukirsdama priešus labai taikliais ir tiksliais sprogimais, išleido:
  - Gimęs šliaužioti negali skraidyti, bet vergas nuo gimimo gali pakilti į sostą, jei turi genio atkaklumą, pelėdos intelektą ir erelio žvilgsnį!
  Jie numušė automobilius garsiai ... Raudonoji armija įsiveržė į Romą. Ten juos entuziastingai pasitiko italų komunistai. Ir daug kitų tautybių.
  Prasidėjo Raudonosios armijos išvadavimo kampanija Europoje. Ir vystėsi labai sėkmingai. Nors nuostoliai buvo labai dideli.
  Praėjus mėnesiui nuo puolimo pradžios, sovietų kariuomenė jau artėjo prie Paryžiaus.
  Net didžiuliai bombardavimai negalėjo jų sustabdyti. Vyko lėta, bet stabili pažanga. Ir nuostoliai buvo atlyginti.
  Vyko žygiuojantis papildymas, užverbuoti ir kariai iš Europos.
  Su sąjungininkais kovojo ir lenkai, rumunai, vengrai. Vyko didžiulis puolimas.
  Amerikiečiai ir britai aiškiai pralaimėjo, bet tęsė karą ...
  1945 metų liepos 3 dieną sovietų kariuomenė įžengė į Paryžių. Mieste kilo įnirtingos kovos.
  Sąjungininkai jau buvo patyrę nepataisomų nuostolių ir vangiai priešinosi. Vakarų armijų pralaimėjimas įvyko beveik žaibo karo tempu. Stalinas buvo labai patenkintas.
  Taip, tai, žinoma, žiauru, bet praktiška. O JAV ir Didžiosios Britanijos kariai desperatiškai bandė pasivyti.
  O kalinių sąskaita įėjo į milijonus, o darbo jėgos lageriuose dar labai reikia.
  Josifas Stalinas išmintingai pastebėjo:
  - Kare laimi stipriausias, o gudrybėje - didžiausia jėga, todėl lapė visada užims liūtą!
  Tačiau tai dar ne viskas. Aplenkė Didžiąją Britaniją, kurią saugo labai galingas laivynas.
  
  Sovietų povandeninis laivas "Pioneer" su merginų įgula puola britus.
  Mergina Nicoletta nuogais kojų pirštais siunčia į anglą torpedą ir cypia:
  - Kareivis imasi ne tiek per jėgą, kiek išmone, smegenys yra stipriausia kūno dalis, nors ir neturi raumenų, o liežuvis - žalingiausias, nors už dantų!
  Tamara, taip pat siųsdama mirtina jėga torpedą plikomis kojų pirštais, pažymėjo:
  - Kareivis susiveržia diržą, kad būtų lengviau bėgti, politika - rinkėjus diržus susiveržti, o jie išsibarsto!
  Aurora taip pat paleido torpedą į priešą ir cypė:
  - Kareivis turi dvasinius sparnus, o sieloje - erelis, politiko dvasioje - kiaulės centas, o siela - blogesnė už kiaulę!
  Po to merginos juoksis, ims ką nors juokingo ir dainuos Rusijos šlovei.
  Ir atgal į kovą...
  Pasirodo, tai yra visavertis karas. Prancūzija jau paimta į nelaisvę, o Raudonoji armija perėjo Pirėnų kalnus. Pergalės valanda vis artėja.
  Štai merginos liepos pabaigoje Madride.
  Pagauti kariai priversti bučiuoti basas kojas. Jie tai daro su entuziazmu.
  Zoya šypsodamasi pastebi:
  - Vyro liežuvis noriai laižo pliką moters kulną, o kvaili vyrai dar mieliau leidžiasi apsiausti liežuvio pririštų politikų!
  Augustinas, kurio basas kojas vyrai apipylė bučiniais, racionaliai pastebėjo:
  - Politikai turi ilgus liežuvius, bet labai trumpas rankas, kad išpildytų bedimens burnų pažadą!
  Svetlana, kurios apnuogintus padus, šiek tiek apdulkėjusius, bet elegantiškus, laižė du jaunuoliai, pastebėjo:
  - Kas turi intelekto, musės pešasi į politikų medaus kalbas, o kam žiurkių godumo, skubėkite į nemokamą sūrį pelėkautuose!
  O merginos prapliupo juoktis, buvo labai smagu ir savaip malonu ...
  Olegas Rybachenko taip pat kovojo su sąjungininkų pajėgomis. Berniukas mirtina jėga sviedė granatą plikais kojų pirštais ir pasakė:
  - Politikai retai būna kvaili, priešingai, dažniau kvaili tie, kurie lieja savo balsą kaip nešvankūs politikai, rizikuodami už tai susimušti į ausis ir likti be kelnių!
  Margarita Koršunova, kovodama su galinga kariuomene, be to, nuogais kojų pirštais mėtydama mirties dovanas, išdavė dantis:
  - Politikas ir pats kišenvagis, ir kišenininkas, ir jo kišenė neturi dugno, bet iš jos gali išlįsti tik figas rinkėjams!
  
  Berniukas ir mergaitė juokėsi ir apnuogino perlamutrinius ir labai putojančius dantis.
  Olegas Rybachenko, duodamas granatą nuogu kulnu, pažymėjo:
  - Įsibrovėlis trypia žemę batais, o moteris basomis kojomis trypia vyrą, žemė dejuoja iš skausmo, vyras gniaužia iš džiaugsmo!
  Mergina Margarita pasisuko ir tęsė:
  - Kareivis nenori žudytis, bet savo pareigą atlieka sąžiningai, politikas ištroškęs kraujo, neturi nė uncijos sąžinės!
  Vaikai kovojo ir demonstravo savo aukščiausius kovos įgūdžius.
  Gibraltarą jau šturmuoja Raudonoji armija.
  Alisa ir Andželika kovoja. Merginos, žinoma, beveik nuogos tik plonomis kelnaitėmis ir įdegusios.
  Alisa basa koja metė žmogžudišką mirties dovaną, barškino "Challenger" baką ir sušuko:
  - Kareivis nėra žiurkėnas, kuriam reikia kaupti atsargas, ir ne goferis, kad galėtų pasislėpti, ir ne žiurkė, kad galėtų save graužti, bet jis tikrai turi liūto dantis, kai kovoja už teisingą tikslą!
  Andželika, paleisdama mirtiną sprogimą ir siųsdama mirties dovaną nuogu kulnu, sušuko:
  - Karys yra kovinis dalinys, politikas - tik karingas nulis!
  Alisa, puldama ir šaudydama, pasakė:
  - Politikas nėra karys ar karys, bet labai efektyviai žudo ilgu liežuviu ir nuplėšia stogą nuo vyrių!
  Andželika, nukirsdama ir sukapodama sąjungininkų kareivius, išdavė, nuogu kulnu padovanodama mirties dovaną:
  - Diktatorius taip pat drožles nuo kelmų šalina naudodamas ilgą liežuvį, iškalbos pjūklą!
  Merginos parodė savo klasę. Gibraltaras krito. Pagauta britė pabučiavo merginos basas kojas.
  Alisa gana logiškai pastebėjo:
  - Pats stipriausias kaulas yra liežuvis, jei jis nesurištas!
  Andželika su tuo visiškai sutiko, plikais pirštais sugriebdama vienam iš kalinių už nosies kojas:
  - Jeigu politikas liežuvis pririštas, tai polemika jis kaulų nerinks!
  Alisa kikeno ir agresyviai pažymėjo, mirkčiodama safyro akimis:
  - Politikas vis tiek yra tas vaisius, jis niekada nesubręs, kad pamaitintų rinkėjus, bet supuvęs nuo to momento, kai yra eksponuojamas vertinimui balsuojant!
  Andželika, apnuoginusi perlinius dantis, pastebėjo:
  - Politikas yra vaisius, kuris, išliedamas iškalbos sultis, rinkėjus paverčia daržovėmis!
  Ir merginos nusviro - viena nuogas padas prieš kitą.
  Olegas Rybachenko filosofiškai pastebėjo:
  - Pusės litro degtinės butelis mirtinai pavojingesnis nei tuzinas hitlerininkų, tad gerkime į tai, kad tik alkoholis žudo rusus!
  Po to komjaunuoliai dainavo chore;
  Šlovingos komjaunimo merginos,
  Ištikimas chartijai didžiajame kare...
  Gražuolių balsas skamba,
  Žemėje nėra gražesnio!
  
  Mūsų Tėvynė taps graži,
  Mes pastatysime šviesų komunizmą...
  Pavojinga kovoti su rusais,
  Blogasis fašizmas sunaikinamas iš karto!
  
  Kartą kovojome prie Maskvos,
  Buvo stiprių šalnų.
  Hitleris buvo lygoje su šėtonu
  O dabar fiureris turi nulius!
  
  Maria ir Lada mums padeda,
  Priešai drąsiai įveikė...
  Nėra geresnių gražuolių už mus,
  Meška prapliupo į pyktį!
  
  Nors šaltis siautėja labai smarkus,
  Komjaunuoliai skuba basi...
  Dažnai gaila susitikti su Judu,
  Smogkime jiems į veidą!
  
  Merginoms vienas kviečia kovoti,
  Išdrįsk parodyti nuožmią kovą...
  Komjaunuolis, neturintis palaidūno sielos,
  Statistikos egzaminas yra tiesiog penketas!
  
  klasės šauni mergina parodys
  Šlovė bus patvirtinta plieniniu kardu ...
  Mes net šaunesni už juoduosius demonus,
  Sudaužykime modžahedus į gabalus!
  
  Neduokite pasigailėjimo fiureriui
  Merginos amžinoje šlovėje per amžius...
  Bus mums žvaigždė, tikėk atlygiu,
  Ir išsipildė puiki svajonė!
  
  Mes niekada nesiklaupsime
  Nelenkite riterių nelaisvėje ...
  Mūsų mokytojas yra išmintingas Leninas,
  Žinoma, sprendžiame pagal protą!
  
  Tėvynės nėra - Tėvynė brangesnė,
  Komunizmas drebia žemę...
  Jie trenkė fiureriui į veidą,
  Gavosi piktasis fašizmas!
  
  Mes žinome, kaip labai drąsiai kovoti,
  Visas kliūtis galėsime įveikti audra...
  Nešioja RPG merginą kuprinėje,
  Užsirašiau savo numerį į sąsiuvinį!
  
  Netoli Maskvos naciams buvo tvirtai duota,
  Jų bakai degė kaip žvakė...
  Ir jie nuplaukė nuo mūsų,
  Komjaunuolė pjauna nuo peties!
  
  Mes nesuteikiame Hitleriui malonės,
  Mergaitės automatas rašo...
  Visi bėga, praradę niekšelius,
  Rusiškos dvasios tvirtumas yra monolitas!
  
  Mes turime mirtinų raketų,
  Virš žvaigždžių kyla lėktuvas...
  Giedami didvyriški darbai,
  Skubėjo kaip erelis skrendantis!
  
  Mes veržiamės komjaunuolėms,
  Visi piktieji gimė bėgti...
  Mūsų basų kojų pirštai,
  Mesti taiklias granatas!
  
  Koks fašistas tiki, kad gausi
  Tu užsidegsi kaip voras...
  Demonai kankinsis požemyje,
  Kas tarnavo Adolfui - šėtonui!
  Ropliai gauna pikta ant ragų,
  Merginos kulkosvaidis rašo...
  Patikėkite, mes dosniai džiaugiamės svečiais,
  O mes turime patikimą kardą ir skydą!
  
  Mergina suko malūną
  Modžahedas mikliai supjaustė...
  Toks didelis buvo nukreiptas į snukį,
  Bet ji nušlavė jo ugnimi!
  
  Stipresnės kariuomenės Rusijoje nėra
  Nei iš merginų basų ir su šortais...
  Nenešiok veidmainio, tu esi nesąmonė,
  Pabėgsi nuo jų krūmuose!
  
  Balta šviesa spindi kaip žaibas,
  Ir spindi žvaigždė...
  Sostinė priešinosi ordai,
  Mūsų Dievo duota Maskva!
  
  Stalingradas ir tai yra šlovingas žygdarbis,
  Kiekvienas rusų karys yra milžinas...
  Paruoškime karstą naciams,
  Juk Viešpats visada yra vienas su mumis!
  
  Begalinė visatos galia
  Kleskime rojaus tikėjimu...
  Mūsų verslas yra darbas ir kūryba,
  Egzaminus išlaikome penkiese!
  
  Pagirkite Ladą ir Mariją,
  Jos yra šventos, dievų motinos...
  Dabar komjaunimo nariams nėra kliūčių,
  Vardan mūsų senelių ir tėčių!
  
  Greitai statysime rojų planetoje,
  Jame nebus sielvarto ir priešiškumo ...
  Juk nuosprendžio riteris vertas,
  Atspindi blogio minios puolimą!
  
  Bijok ir atgailauk, Viešpaties prieše,
  Būsi numestas tiesiai į pragarą...
  Tas, kuris garbino požemį
  Amžinai bus liepsnose!
  
  Gerbiamas Adolfas ir už tai agonijoje,
  Labai skaudu raitytis pragare...
  Bus mokslas nedorėliams,
  Tau labiau patiko Hitleris, o ne Kristus!
  
  O komjaunimo genijui Stalinui,
  Tai yra universalus idealas...
  Jo nervai net sustiprėjo,
  Svajojau apie tokią didybę!
  
  Greitai ateis komunizmo era
  Mokslo galia prikels mirusiuosius...
  Revanšizmo minios neateis,
  Bronzinis pergalės ragas rėkia!
  Komjaunuoliai baigė dainuoti, o Olegas Rybačenko taip pat nusprendė dainuoti savarankiškai, kaip amžinai jaunas žmogus.
  Žvaigždžių laivuose berniukas pakilo,
  Jis nori konkuruoti su priešu mūšyje ...
  Nors visatoje viešpatauja chaosas,
  Tačiau kuprinėje paslėptas galingas sprogdiklis!
  
  Didysis Rusijos kovotojas karys,
  Žaisdamas gali judinti kardus...
  Nors jis atrodo kaip tobulas jaunuolis,
  Jėga trykšta šilta gegužė!
  
  Jis nori kovoti kaip čempionas
  Daugelis piktųjų iš planetos prisipildys ...
  Nors puola milijonai minių,
  Bet vadas pagirs tave pergale!
  
  Berniukas su kosminiu kostiumu yra veržlus vaikinas,
  Hiperplazmos kardas suskils į juosteles...
  Aš dažnai basas bėgiodavau per sniegą,
  Kad netryptų Rusijos batais!
  
  Tikra tiesa mūsų širdyse
  Mes išdidžiai pakeliame galvas...
  Dvasia, kuri kažkada buvo baltuosiuose tėvuose,
  Sužinosime košę!
  
  Tėvynės galia tokia didelė
  Kad Vermachtas nedrįsta su tuo susidoroti,
  Rusija, šlovinanti žinojimą šimtmečius,
  Ir nenešiokite nesąmonių!
  
  Tarnaukime Dievui ištikimai
  Bet kuriame versle kuriame kūrybą...
  Neliūdėk vaikinai dėl merginų,
  Mūsų sąmonė bus graži!
  
  Ne, aš suklupsiu mūšyje, kovotojas,
  Net jei tapsiu pionieriumi...
  Jėzus yra mano vyresnysis brolis ir tėvas,
  Išlieja savo malonę su gausia liūtimi!
  
  Rusija man dovanoja rojaus puokštę,
  Akmenys danguje spindi kaip deimantas...
  Eilėraščiuose apdainuojamas kareivio žygdarbis,
  Gausime dosnią vietą rojuje!
  
  Ne, mes būsime kvailai išdykę,
  Padarykime pasaulį šviežią gražų...
  Piktasis medžiotojas dabar tapo žaidimu,
  Su mumis ginčytis labai pavojinga!
  
  Mūsų merginos tokios geros
  Dantys blizga kaip perlai...
  Mes šoksime su jais iš širdies,
  Žaibas trenkia auksu iš dangaus!
  
  Mes turime galingą kariuomenę
  Gaminame valtis su patrankomis net...
  Šlovė Rusijai tikra garbė,
  Išvirsime daug riebios košės!
  
  Apskritai berniukas yra drąsus kareivis,
  Ir jis nugalės priešus žaisdamas ...
  Berniukas nukreipė taikiklį į kulkosvaidį,
  Planeta taps Edenu ir rojumi!
  
  Dabar, kai Europa užkariuota, turime patekti į Ameriką ir nusileisti Britanijoje.
  Tačiau Anglija ir JAV turi galingą laivyną. O SSRS jūroje daug silpnesnė, o Britaniją pagauti nėra taip paprasta.
  Vyksta povandeninis karas. Čia SSRS bando panaudoti vokiečių povandeninius laivus. Žinoma, laimėti neužtenka savo.
  Tačiau vokiečiams pavyko nuskandinti daugumą savo povandeninių laivų.
  Ekipažai skubiai ruošiami išgyvenusiems.
  Karas šiek tiek užsitęsė ir laukia antroji, dar dramatiškesnė mūšių serija.
  . 2 SKYRIUS
  Vėl Olegas Rybachenko Rusijos dievai grįžo į Trečiojo pasaulinio karo misiją.
  Atėjo 1946 metai... Mūšis persikėlė į jūrą ir į orą. Kol išsilaikys pati Britanija.
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova kovoja Afrikoje. Jie siekia išlaisvinti kolonijas.
  Vaikinas, kuriam atrodo dvylika, kartu su mergina, taip pat maždaug tokio pat amžiaus, bėga per džiungles.
  Pliki, apvalūs, vaikiškų kojų kulniukai blyksteli. Vaikinai pasiruošę kautis ir trokšta kovoti.
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova ugdo nemirtingumą vykdydami misijas Trečiojo pasaulinio karo frontuose. Ir jie mielai kovoja.
  Štai nemirtingi vaikai užklydo į britų bazę. Ir įniršę puola visą pulką priešininkų.
  Olegas Rybačenko nuogais kojų pirštais meta granatą ir sako:
  - Berniukas nuogu kulnu išmuša priešui dantis, suaugęs su politika apsiaustas lieka bedantiu šunimi, staugiančiu į mėnulį!
  Žmogžudišką mirties dovaną apnuogintais kojų pirštais ir girgždės ir terminatorė Margarita Koršunova:
  - Garsi šlovė kareiviui ateina nelengvai, bet ji protinga, tačiau politikė retkarčiais patenka į garsius žinomumo skandalus!
  Vaikai su fenomenalia jėga sutriuškino britus ir parodė savo aukštesnę klasę.
  Kiti vaikinai taip pat su dideliu spaudimu kovojo Afrikoje.
  Dimka ir Danka kartu su kitais Raudonosios armijos jaunesniojo bataliono vaikinais išskrido į Afriką. Sovietinis šešių variklių transportas galėjo gabenti iki dviejų šimtų ginkluotų desantininkų. Bet ten buvo visas trijų šimtų jaunesnės Stalino erelių veislės kovotojų batalionas. Trys šimtai maždaug dvylikos metų berniukų, iš pažiūros dar gana išpūsta nosimi, bet iš tikrųjų tai buvo specialiai atrinkti berniukai, jau gavę nemenką karinį mokymą.
  Stalinas norėjo, kad kuo daugiau paauglių dalyvautų kare. Afrikoje pagrindinės britų pajėgos jau buvo sumuštos, nors Sudane vis dar yra stiprių garnizonų. Tiesa, kolonijiniai kariai nėra visiškai patikimi, o iš tikrųjų britų daliniai.... Jie nėra taip gerai ginkluoti, ypač su tankais, bando pernešti techniką per metropolį. Todėl berniukų didelių nuostolių rizika yra minimali. Tai turėtų būti įprastinių taktinių pratybų lygyje, o jaunoji karta įgis karo patirties.
  Dmitrijus ir Danka gerai moka vokiečių kalbą (tariamas priešas), taip pat anglų, ispanų ir prancūzų kalbas. Jų mokykla taip pat yra elitinė, o sovietiniai vaikai teoriškai turėtų būti patys protingiausi.
  Tarybų berniukas, matyt, iš lyderių, aukštas ir raumeningas Maksimas Tankovas paspaudė ranką ir nuoširdžiai pasakė:
  - Nesitikėjome, kad baltarusiai gali būti tokie stiprūs ir protingi. Pavyzdžiui, spjaudykite mums, kaip pirmos klasės rusai! O vokiečių kalba dar geriau!
  Dimka kukliai pastebėjo:
  - Ir kas čia taip stebina. Gal ir teks kautis, bet jei eisi į žvalgybą ir nemoki vokiečių kalbos, kiek informacijos surinksi?
  Maksimas sutiko.
  - Tai tiesa! Bet apskritai vokiečius mokė, kad esate rusų subžmonės. Slavai, neva tai pereinamasis etapas tarp beždžionės ir žmogaus. Tai yra, kalbant apie intelekto išsivystymą, rusas yra šiek tiek aukštesnis nei augintinis. Kokie idiotai buvo naciai!
  Danka piktai sugniaužė kumščius:
  - Taip, už tokius žodžius galiu įterpti.
  Maksimka atsakė:
  - Tik ginklų pasirinkimas priklauso nuo manęs. Su pirštinėmis jūs esate pusės pasaulio čempionas, o kaip dėl nunchaku kovos?
  Danka nustebo:
  - Ir kas tai?
  Sovietų elito vaikas norėjo atsakyti, bet Dimka jį aplenkė:
  - Tai žemės ūkio įrankis, kuris Kinijoje išmuša skriemulius. Mongolai-totoriai uždraudė kinams nešiotis ginklus, todėl šį išoriškai nekenksmingą prietaisą pavertė mirtinu klubu. Buvo sukurta visa kovos su nunchucks sistema. Tada XIX amžiaus pabaigoje jį priėmė japonai. Tikriausiai tai iš jų atiteko SSRS kariuomenei.
  Maksimas atsakė:
  - Tikrai ne tokiu būdu. Didysis Stalinas prieš dešimt metų pasikvietė kelis guru iš Kinijos, įsakydamas, kad Sovietų Sąjungos kovos su ranka mokykla būtų pažangiausia pasaulyje. Nereikia manyti, kad mes, sovietiniai žmonės, būdami aukščiausia tauta, nenorime nieko mokytis iš kitų tautų. Mūsų sovietinė karo mokykla reikalauja maksimaliai atsižvelgti į žmogiškąjį faktorių.
  Danka linktelėjo.
  - Ir baltarusių. Stalinas sakė - technologija rekonstrukcijos laikotarpiu lemia viską! Ir tada, antrajame penkerių metų plane, jis išplėtojo idėją - kadrai viską nusprendžia!
  Dimka pasakė kitaip:
  - Turiu pasakyti, kad su žmogiškuoju faktoriumi ne viskas gerai. Pavyzdžiui, karių techninio pasirengimo lygis atsilieka. Bet apskritai.
  Maksimas pasiūlė:
  - Ar norėtumėte vaidinti Staliną-Khašą?
  Sovietų berniukai nustebo:
  - Ir kas tai?
  Maksimas mirktelėjo.
  - Paskutinis Didžiojo Stalino išradimas. Kaip šachmatai, kuriuos žaidžia ne du, o keturi, du po du. Tačiau vienoje keturių šimtų ląstelių lentoje. Jame yra tankai, savaeigiai pabūklai ir mūšio laivai. Iš viso kiekvienoje figūroje yra keturiasdešimt, o iš viso - šimtas šešiasdešimt. Vieni juda kaip šachmatai, kiti - ne. Plius dar kai kurios naujovės... Pavyzdžiui, tanką ir mūšio laivą numušti gali tik tankai, savaeigiai pabūklai ir Links, o pėstininkai arba kartu, arba pasiekę tam tikrą liniją sustiprina ginklus. Apskritai žaidimas labai sunkus, visai nepanašus į šachmatus.
  - Parodyk jai. - paklausė Danka.
  Maksimka iš kuprinės išsitraukė sulankstomą lentą. Jis buvo šarnyrinis ir gana kompaktiškas. Figūros įmagnetintos. Kiekviename po keturiasdešimt identiškų. Pati lenta gana konservatyvi, stačiakampė. Taisyklės įdomios, ypač beveik visos figūros nepataiko taip, kaip juda, išskyrus tankus. Jie gali ir mušti, ir vaikščioti su gaudymu.
  Kaip ir tikėtasi, stipriausias gabalas yra mūšio laivas, silpniausias yra lengvasis pėstininkas. Čia buvo savaeigių ginklų, o kas domėjosi lėktuvais, ir po vieną, bet iš kitos pusės - atakos lėktuvas, naikintuvas, bombonešis ir hidroplanas. Be mūšio laivų, yra ir naikintojų. Pėstininkai taip pat kitokie, mechanizuoti, paprasti ir kavaleriški. Tai yra, nėra lengva suprasti taisykles. Dimka iškart pažymėjo:
  - Ne, šio šachmatų žaidimo populiarumas nenugalimas. Sunkumo lygis viršija aukščiausią lygį!
  Maksimas sutiko:
  - Taip, čia sukurti strategiją nebus lengva. Ir jūs negalite rašyti protingų knygų. Bet tai kaip tik raudoniesiems arijams!
  Danka sutiko.
  - Taip, Baltosios Rusijos arijonams! Žaiskime!
  Dima perspėjo:
  - Malonumo bus mažai!
  Maksimka pakvietė kitą berniuką ir, sukūręs porą, pradėjo žaisti prieš berniukus. Šiuo atveju pasirinkau rudą. Dimka ir Danka yra natūraliai raudonos spalvos!
  Iš pradžių žaidimas tikrai nebuvo įdomus, bet vėliau įsitraukė vaikinai. Dimka, kaip gimęs strategas, perėmė iniciatyvą ir ėmė stumti priešus iš kraštų. Fiurerio žaidime apskritai nebuvo karaliaus, o būstinė galėjo būti perkelta neprarandant posūkio.
  Tačiau berniukams nebuvo leista žaisti. Suskambėjo žadintuvas...
  - Oro puolimas!
  Vaikinai iškart nuskubėjo prie iliuminatorių. Nors langai buvo siauri, bet pro juos nelabai matėsi, buvo net gniuždymas.
  Besileidžiantys lėktuvai skrido kolonoje ir, žinoma, su gerai ginkluotų naikintuvų palyda.
  Anglų buvo ne daugiau nei tuzinas. Spitfires, pamatę, kad rusai atidengė daugiau šaudymo iš kulkosvaidžių, bandė pataikyti iš toli. Bet jie patys gavo atsakymą. Trys Karališkųjų oro pajėgų orlaiviai pradėjo rūkyti, o likusieji pabėgo.
  Vaikinai garsiai švilpė, bet niekas neprisiekė nešvankybių - drausmės. Tačiau jie trypė su batais ir išleido daugybę sūrių juokelių.
  Žinoma, transportas negali vytis naikintuvų, greičių skirtumas yra eilės tvarka, tad vaikinams teko nusiraminti ir grįžti į savo reikalus. Vieni net pradėjo daryti atsispaudimus nuo grindų, kiti - spaudimą.
  Tačiau Dimka buvo taip įkvėptas, kad dainavo:
  Gerbiamas drauge Stalinai,
  Tu esi milžinas - galingas genijus!
  Ir apdovanotas žemiška galia,
  Šalin piktųjų vaiduoklių sūkurių!
  
  Mes kuriame naują, šviesų pasaulį;
  Kuriame - pagrindinis proletaras!
  Žinokite, kad įveiksime dangų
  Sugrokime giesmę arijų riaumojimui!
  
  Štai mes žygiuojame į karą:
  Žygis veda į išsivadavimą!
  Už mūsų mielą šalį
  Už neribotą pasiekimų dovaną!
  
  Jėga ne tankuose, ne šarvuose,
  Ji yra laisvame žmoguje!
  Bjauriame verge nėra dvasios,
  Kas amžinai vergijoje!
  Bet vergas yra tik tavo sielos stovykla;
  Visada yra jėgų nusimesti jungą!
  Nutrauk budelių grandinę,
  Nereikia miegoti kaip juoda ant vežimėlio!
  
  Kai laikotės orumo;
  Priversite visus su jumis atsiskaityti!
  Juk tu esi vyras, o ne utėlė,
  Kareivis nėra juokdarys, kurio veidas yra baisus!
  
  Jis ateis, aš žinau gryną šviesą,
  Kur nesvarbu, ir viskas puiku!
  Kur yra atsakymas į bet kokį klausimą,
  Kur niekas niekur negrūsta!
  
  Dėl to sunkiai dirbk
  Reikia mokytis ir dirbti!
  Įsivaizduokite tokį gyvenimą
  Jos pirmasis rūpestis!
  Dimka baigė dainuoti ir klausėsi plojimų, o skrydis tęsėsi...
  Nataša Sokolovskaja ir kitos merginos toliau kovojo danguje.
  Nataša paspaudė nuogus kojų pirštus ant vairasvirtės mygtukų, numušė anglišką lėktuvą ir sušuko:
  - Kareivis yra šviesos karys, kad ir už kokią idėją kovotų, politikas - tamsos bjaurybė, nesvarbu, po kokia vėliava jis stovėtų!
  Anastasija Vedmakova taip pat sprogo fenomenaliu atšokimu į šoną, partrenkdama savo varžovę čirškiaudama:
  - Nesvarbu, po kokia vėliava karys yra, svarbiausia, kad drąsa degtų jo širdyje, o spalvos spalva nesvarbu, jis bus bailus rinkėjo kepenyse!
  Akulina Orlova toliau kovojo, mėtydama savo lėktuvą iš vienos pusės į kitą. Apsuko puikų automobilį.
  Ir tada ji numušė priešą ir čirškė:
  - Kareivis po bloga vėliava nusipelno daugiau pagarbos, nei politikas su teisingais šūkiais, bet nepriklausomai nuo turgaus, kiaulės dėjimo!
  Mirabela Magnetic plikomis kojų pirštais nukreipė savo lėktuvą tarp ugnies srovių ir išleido:
  - Komunizmas yra rojus, kurį žmonės net stato žemėje suglebę rankas, bet kiaulių politikai planetą paverčia pragaru, ilgais liežuviais naikindami gėrį!
  Merginos kovojo su dideliu užsidegimu. Ir jie pasirodė labai gerai.
  Olegas Rybachenko vėl kovojo su britais ir amerikiečiais ir, nukirsdamas priešus, dainavo:
  - Kareivis už Tėvynę visada yra kalnas, politikas tik pristabdo trinkelę, jo kovotojas - kiaulė hurra, kad per daug neprisviltų!
  Margarita Koršunova smogė kardais į sąjungininkų karius, eidama pro skerdyklą ir cypė:
  - Moteris tyliai gali būti gera kareivė, o politikė net ir su kelnėmis - nešvanki, plepi moteris!
  Batalionas, sudarytas iš Raudonojo erelio kovotojų, trijų šimtų dvylikos metų berniukų, buvo atstatytas vietoje ir perkeltas toliau į pietus. Iš pradžių vaikinai automobiliais buvo nuvaryti porą kilometrų, bet paskui vadovybė, matyt, persigalvojo ir nusprendė surengti berniukams išgyvenimo bėgimą.
  Berniukai buvo priversti nusirengti, apsirengę kareiviškus šortus ir taip beveik nuogi ir basi su kuprinėmis ant pečių bėgti į pietus.
  Žinoma, jiems buvo leista išsitepti nauju, gana veiksmingu kremu nuo saulės, o maršrutas ėjo ne per dykumą, o per minkštesnę ir mažiau deginančią žolę, nes ėjo palei Nilo upę, ir aplink pilnai tekantį šaltinį. augo žolė ir medžiai, bet vis tiek išbandymas buvo pats sunkiausias. Mat teko bėgti laukinio Afrikos rugsėjo karščio sąlygomis ir net su automatu, taip pat su kuprinėmis su atsargomis.
  Žinoma, batalione buvo vaikinų, atstovaujančių sovietų tautos spalvą ir turinčių neblogą fizinį pasirengimą, bet vis tiek.
  Jaunieji kariai buvo pastatyti, o jų vadas, toks pat trūkčiojimas kaip ir jie, nors ir gana aukštas, su Apolono raumenimis, įsakė:
  - Na, broli! Žinau, kad tau bus sunku, bet skola yra skola! Iki vakaro turime įveikti penkiasdešimt kilometrų! Tai įsakymas.
  Dima pastebėjo:
  - Hm taip! Žodis ši komanda skamba kaip burtažodis! To negalima ignoruoti.
  Danny pastebėjo:
  - Aš pasiruošęs lažintis, kad mes to nepadarysime!
  Maksimas Tankovy prieštaravo:
  - Mes privalome įvykdyti, nes esame raudonieji arijai! O jūs irgi baltarusiai, arijai, jei įrašote į geriausią batalione "Raudonasis erelis".
  Kuprinė už nugaros kartu su amunicija, vandeniu ir litavimu yra aštuoniolika kilogramų, plius trijų kilogramų automatas. Dvidešimt vienas kilogramas, suaugusiam žmogui sunku, jei ilgai vaikštai, o paskui bėgi, ir net po kaitria saule.
  Dimka pasitrynė nuoga, vaikiška pėda į žolę. Berniukai entuziastingai nusimetė batus, avėjo odinius batus (oda tikrai dirbtinė, bet vis tiek ne koks kirzachas), čia sunku bėgti. Geriau būtų buvę kedai ar teniso bateliai, bet kariaujančios Sovietų Rusijos sąlygomis tai yra prabanga, ir jie nusprendė berniukų nelepinti.
  Nuskambėjo komanda, o Raudonojo erelio kareiviai puolė bėgti, stengdamiesi išlaikyti rikiuotės įvaizdį.
  Nuo Nilo pūtė gaivus vėjas, maloniai perpūtęs nuogus, raumeningus berniukų liemenis. Jie kažkuo priminė paauglius titanus, pasiruošusius šturmuoti dangų. Jie bėgo saikingai kvėpuodami, beveik nuo kojų pirštų galų. Priekyje buvo aukščiausias ir, žinoma, aukštas Danka, nors šeši berniukai, įskaitant vadą, buvo už jį aukštesni. Tik nežymiai normatyvą viršijusiam Dimkai jo vienuolikmečiui teko skubėti, beveik pačioje pabaigoje. Tiesa, čia buvo pranašumas, mažesnė tikimybė sutraiškyti kulnus ar gauti spyrį koja. Jis čia jauniausias, bet tikrai ne pats silpniausias ar dar kvailesnis.
  Krūvis apčiuopiamas, bet vis tiek priimtinas, bėgiojimo su krūviu patirties turi kiekvienas. Net ir turėdami didelį svorį, kai ant pečių nešiojo, pavyzdžiui, partnerį.
  Po basomis plikų kojomis karts nuo karto krebžda į nulūžusias palmių šakeles ar spurgus, kartais atsiranda dygliuotų augalų, kuriuos bando apeiti berniukai. Žolė įkaitusi, dažnai sausa, bet tikrai nedega kaip dykumos smėlis. Apskritai, dar galima gyventi, tik Saulė kyla ir sustiprina šilumą.
  Aukštas Maksimas, maždaug tokio pat ūgio kaip Danka, ir jie bėga petys į petį. Rusų berniukas klausia sovietinio berniuko:
  - Na, dabar tu kari! Aišku, parako dar neužuodžiau, bet mums viskas priešakyje. Ar patiriate kokį jaudulį?
  Danka nuoširdžiai atsakė:
  - Dar ne! - Ir pridūrė. - Sąžiningai, ne!
  Maksimka paniekinamai prunkštelėjo:
  - Aš darau! Būsiu atviras, taip! Na, o kas iš mano amžiaus berniukų gali legaliai eiti į karą. Kovok, šaudyk, žudyk, susprogdink, gaudyk. Juk tai yra romantika. Juk jūs ir Dimka norėjote pasijusti gyvais kariais, pabėgti nuo rutinos!
  Danka atsakė:
  Mūsų gyvenimas nėra rutina. Apskritai būti pionieriumi, net lyderiu ir sportininku yra labai įdomu.
  Tai kodėl užsiregistravote pas mus? Ar bijai būti nužudytas ar suluošintas? - sarkastiškai paerzino Maksimka.
  Danka sušuko:
  - Todėl ir pasirašiau, kad parodyčiau, kad baltarusiai gali kautis ne prasčiau nei rusai. Ir tada visas pasaulis rašo ir kalba apie jūsų pergales ...
  Hansas nusijuokė.
  - Na taip! Apie mūsų pergales, šlovę visoje visatoje. O jūs, baltarusiai, vargiai gali partizaniniais metodais nustumti mažytę vokiečių kariuomenę pelkėse. Jūs neturite kuo girtis!
  Danka atsakė:
  - Mes taip pat turime Khalkhin Gol!
  Maksimka paniekinamai prunkštelėjo:
  - Nedideli susirėmimai kur Azijoje. O mūsų vaikinai jau paėmė Europą ir beveik visą Afriką ir Aziją. Ir mes užgrosime Ameriką, mums laikas spjauti!
  Dankos akys piktai blykstelėjo:
  - Politikai turi ilgus liežuvius ir bedimens ambicijas, bet užgrobti Žemę rankos trumpos, o proto dar mažiau!
  Maksimas nusijuokė.
  - O kaip mes privertėme jus pasirašyti Brest-Litovsko sutartį? Tu davei mums žemės, skaičiuok iki Dniepro, turėdamas tris kartus daugiau durtuvų ir kardų. Ką šiuo atveju galima pasakyti apie baltarusį kaip karį?
  Berniukas trypė basa koja ir rimu čirškė:
  -Nesigirkite plieno technologijomis, jei jūsų dvasia kaip želė, tai laukiniai bailiui davė pagaliuką ir danguje, ir žemėje!
  Danka norėjo trenkti Maksimui į snukį ir, žinodamas jo, kaip "pusės pasaulio" čempiono, jėgą, jis tikrai būtų išmušęs arogantišką sovietų vaiką, bet... nenorėjau nutraukti linijos ir surengti kovoti. Taip, ir ginčo metu naudoti kumščius nėra gerai. Išskyrus šį atvejį, greičiausiai jis bus suimtas ir neturės laiko parodyti, kad baltarusiai kovoja ne prasčiau nei rusai. Todėl Danka ramiai paprieštaravo:
  - Mes, baltarusiai, jus sumušėme valdant Žygimantui II, net Maskvą atėmėme. O kai mums vadovavo Napoleonas Didysis, pusė jo kariuomenės buvo baltarusiai ir lenkai, o Pirmajame pasauliniame kare įvyko Brusilovskio proveržis. Ir tai atlikome baltarusiai. O Paryžiaus vokiečiai taip pat nepaėmė, nes mūsų Baltarusijos kariuomenė vos neužėmė Karaliaučiaus.
  Maksimka atsakė:
  - Bet šiaip, paskutiniuose mūšiuose su vokiečiais buvai nugalėtas!
  Danka gana pagrįstai prieštaravo:
  - Valdant carui, turėjome atsilikusią pramonę, ypač karinėje-techninėje sferoje. Ir dabar mes sukūrėme rimtą pramonę. Pavyzdžiui, matėte tanką KV-2. Jame sumontuota 152 mm haubica. Ar amerikiečiai turi ką nors panašaus?
  Maksimas nusijuokė.
  - Prancūzai ant S-2 tankų turėjo ir haubicų, kurių kalibras net didesnis nei 155 milimetrų kalibras, bet vokiečiai nesutrukdė vokiečiams nugalėti varlių, turėdami silpnesnę nei dabar įrangą. Pagrindinė Raudonosios armijos stiprybė yra žmogiškojo faktoriaus pranašumas!
  Denis susiraukė veidą.
  - O kodėl manai, kad turi pranašumą prieš mus žmogiškuoju faktoriumi, jei tapote "pusės pasaulio" čempionu? Ir nugalėti geriausius savo vaikinus?
  Maksimka gana pagrįstai pasakė:
  - Išimtys baltosios rusės kartais tik patvirtina taisykles. Tiesą sakant, beveik visada! Dabar, jei paimtume ne atskirus reiškinius, o visą karinio rengimo lygį, tada čia ...
  Danka supyko:
  - Jūs nežinote, kokio lygio kovinį pasirengimą turime ir kaip vyksta pratybos sovietų armijoje Baltarusijoje. Taigi nereikia spėlioti!
  Maksimka logiškai pastebėjo:
  - Ispanijoje vyko varžybos tarp sovietinės karo mokyklos iš Baltarusijos, doktrinos ir sovietinės iš Rusijos. Išbandėme savo įrangą ir ginklus. Rezultatas - mūsų karo mokyklos, strateginio meno pergalė ir komunistinio režimo įtvirtinimas pagal Staliną. Taigi mes jau kovojome su jūsų vaikinais ir laimėjome!
  Danka liūdnai pastebėjo:
  - Jūs turėjote daug daugiau kariuomenės nei mes! Jūs ką tik paėmėte sumą!
  - Taip nesakyčiau. - Maksimka nuleido šviesią galvą trumpai kirpusi ir nutilo, ėmė ryškėti pirmieji nuovargio požymiai ir pasidarė sunku kalbėti.
  Blogiausia dalis, žinoma, yra karštis. Saulė nenumaldomai pakilo į zenitą. Nė vienas iš berniukų nebuvo prie jos pripratęs. Baltarusija ir Rusija yra šiaurinės šalys, o vasarą jos retai pakyla virš trisdešimties laipsnių. Ir tai yra Afrika rugsėjį, o vėjas nustojo traukti iš Nilo.
  Berniukų kojas pradėjo dygti sausa žolė, o tada staiga tai baigėsi ir visas kilometras buvo padengtas degančio žvyro. Buvo labai skaudu, kai kurie nelabai santūrūs berniukai cypė. Nuo jų varvėjo prakaitas ir šnypšdamas ant įkaitusio žvyro. Dimka, Danka ir dauguma kitų berniukų stengėsi šypsotis ir neišduoti savo sielvarto. Jie galvojo apie ką nors kita. Taigi Dimka įsivaizdavo, kad jo basas kojas laižo liepsna ant stovo, ir jie nori iš jo išplėšti svarbią valstybės paslaptį. Ir jis turi tai ištverti ir neparodyti, kad yra įskaudintas ar išsigandęs. Be to, berniūkščiai augo atšiauriomis sąlygomis ir jų kulnai nebuvo taip lepinami, nors poetas ir juodas žvyras degė, bet ne tiek, kad nusilupo šiurkšti oda.
  Netrukus sekė karščio smūgiai. Beveik vienu metu keli perkaitę berniukai nualpo, juos teko pakelti ant lengvų, sulankstomų neštuvų.
  Dimka pažymėjo sau, kad vokiečiai apskritai turi gerą įrangą. Ar gali būti, kad Raudonojoje armijoje rasite įrenginį sužeistiesiems vežti iš duraliuminio, kuris tuo pačiu lengvai paslepiamas kuprinėje.
  Tačiau su papildomu krūviu rankose bėgti sunkiau, o nuogi kulnai dega stipriau, nes didėja slėgis. Taigi jie yra tarsi savanoriškame-privalomame pragare. Dimka net pagalvojo: kaip į tokį išbandymą reaguotų jo bendražygiai, visi būtų išgyvenę.
  Platūs raudonai įkaitusio, pajuodusio žvyro ruožai buvo derinami su duriama, džiovinta žole. Be to, vadas pamažu vedė berniukus nuo Nilo, matyt, kad nepatektų į Egipto gyvenvietes.
  Vėl kai kurie berniukai pradėjo griūti, o saulės klubo išvarginti ar apsvaigę berniukai užsidengė galvas vandenyje suvilgytu skuduru ir paguldė ant neštuvų. Kai kurie anksčiau lengvą smūgį patyrę atsistojo ir toliau bėgo.
  Tačiau jaunų vaikinų jėgos vis mažėjo, o beveik pusė išėjo iš rikiuotės.
  Galiausiai vadas, taip pat gana pavargęs, pasakė:
  - Įsakau visiems pailsėti! Pasiekėme ribą! Apsidengti skėčiais nuo saulės, gerti vandenį su actu ir šokoladu. Tada gulėsite daryti kvėpavimo pratimų!
  Berniukai silpnu choru sušuko:
  - Mes pasiruošę įvykdyti bet kokį užsakymą!
  Nepaisant kremo nuo saulės, kūdikio odelė paraudo ir buvo sumušta. Buvo nepatogu gulėti ant dygliuotos sausos žolės, o berniukai po savimi pasidėjo celofaną.
  Dimka ir Olegas įsitaisė vienas šalia kito toje pačioje palapinėje. Berniukai atrodė šiek tiek išsausėję, o oda patamsėjo. Basos pėdos labai degė ir niežti, kojas teko kelti aukštyn, kad kraujas bėgtų ir pasidarytų bent kiek lengviau.
  Danny pastebėjo:
  - Tai, kad karas ne medus, žinojome, bet ne tiek!
  Dimka niūriai pažadėjo:
  - Tai vis dar gėlės. Jei pamatysite kraują ir pažvelgsite į savo pirmąjį lavoną, suprasite, kad visi šie lakstymai ant karšto paviršiaus yra niekis!
  Danka patraukė pilvą ir pasakė:
  - Knygose, žinoma, rašoma apie tai, koks jausmas, kai pirmą kartą nužudai žmogų. Netgi blogas žmogus ir tavo priešas, pasiruošęs išlaisvinti žarnas. Bet vis tiek yra..
  Dima pastebėjo:
  - Boussenardo knygoje "Captain Daredevil" taip pat buvo visas batalionas siurbikų, kurie kovojo su britais. Kažkas mums primena. Tačiau ten psichologijos problema, anot jų, kaip yra nužudyti žmogų, tik trumpai paliečiama, kai kulka netyčia nupjovė jauną būgnininką. Ir taip apskritai yra gana lengvabūdiškas požiūris į mirtį. Atrodo, net ne karas, o šventė!
  Danka logiškai prieštaravo:
  - Tai knyga vaikams ir paaugliams; kuriems nuobodu skaityti apie psichologinius išgyvenimus. O pabaiga tokia bloga, žuvo beveik visas pienininkų batalionas, o tęsinio taip ir neparašyta!
  Dima pastebėjo:
  - Bet tai tokia knyga, kad gailitės, kaip greitai ji baigėsi. Tačiau daug dažniau nutinka atvirkščiai, kad jūs tiesiogine prasme kankinatės, bandydami įveikti tą ar kitą darbą!
  - Jei turite Levo Tolstojaus romaną "Karas ir taika", tai Oležekas neabejotinai teisus! Danka sutiko.
  Tada jaunasis partneris paprieštaravo:
  - Knygoje "Karas ir taika" - intriga, kelios siužetinės linijos, detaliai atskleisti personažai. Ne, ji nėra tuščia. Jokiu būdu nenuobodu! Nors, žinoma, pradžioje toli gražu ne įdomiausia.
  Danka sutiko.
  - Taip, taip... Daugelis rašytojų nusideda vangiu siužetu, kai dar neprasidėjus įdomiausiam veiksmui pavyksta išmesti iš pažiūros nuobodžią knygą.
  Leidęs berniukams išlaukti patį saulės piką, vadas yra linksmas Vladimiras Wolverine'as, labai raumeningas, maždaug keturiolikos metų vaikas. Veidas gražus, bet griežtas, vaikiškas ir kartu suaugęs. Pats Vladimiras vis dar yra iš Krasnyj Orlyonok, bet jo komandos principas yra tas, kad jaunimui turi vadovauti jaunas. O tai, kad Wolverine neturi patirties ir dar vaikas, niekam nerūpi. Svarbiausia, kad jis yra raudonasis arijas ir vadovauja sovietiniams arijonams, o tai reiškia, kad jis sugeba padaryti tai, kas neįmanoma paprastiems žmonėms. Ir ką? Jie tai daro!
  Vėl bėgti, pamiršti skausmą, nuovargį, berniukus, kuriems net gėda (toks auklėjimas!), Prisiminti mamą, tėtį ar pagalvoti apie ką nors švelnaus. Būtent tada gebėjimas ištverti kančias ir pats išbandymas yra didžiulė palaima.
  Jaunieji kariai bėga negalvodami apie nepaklusnumą, o jei ko nori - tai kova!
  Karštis vis dar labai stiprus, ir berniukai vėl išbėga ant dygliuoto karšto žvyro. Ir jis net nemato pabaigos. Skausmas tampa nepakeliamas ir daugelis jaunų karių nebegali sulaikyti skausmo dejonių.
  Tada Dimka pradėjo dainuoti dainą, kurią sukūrė kelyje, tikrą maršą:
  Mes norime pasiekti žmonių laisvę:
  Paimk vakaro žvaigždę iš dangaus!
  Juk gėris yra tikslas, kurį kampanijos atneša kiekvienam;
  Viešpats pasakė: Aš ateisiu su kariuomene!
  
  Bet mūsų tikėjimas yra komunizmo tikėjimas,
  Mūsų kelias sunkus, bet greitai ateisime!
  Kapitalistas supyko, kupinas cinizmo,
  Bet mes sutraiškysime roplį kardu!
  
  Kurkime pasaulį būsimiems palikuonims;
  Kad svajonė išsipildytų!
  Taip, kad ritė suskambėjo su skambančia moneta,
  Kovok už Rusiją, drąsiai ir išdrįsk!
  
  Mes išmanome verslą, pradedame tikėti,
  Tegul planeta klesti!
  Kad kiekvienas mėnuo būtų kaip gėlė gegužę,
  Kad visa Žemė taptų viena!
  
  Tada nebus karų ir piktų darbų,
  O laimė ir laisvė bus visiems!
  Taip, pasaulyje yra daug pragariškų žiaurumų,
  Bet yra pažanga sprendžiant problemas!
  
  Žmoguje protas yra galia;
  Ji yra raumuo, bet protingas raumuo!
  Ir kad padaras mūsų visų nenumuštų,
  Mums reikia tvirtumo, valios iki galo!
  
  Ką daryti, jei jėgų jau nepakanka;
  Kai priešas stiprus, technikos numeris!
  Kur galime rasti rojaus išraišką,
  Kai kavalerija bėga!
  
  Taip, kur klausimas; ir mintyse ir širdyje,
  Kur sprendimus priima protas!
  Nereikia vėl suktis,
  Ir būk ramus, tvirtas kaip mulas!
  
  Pasieksite savo tikslą, jei būsite atkaklūs
  Tai mūsų šventųjų žmonių garantija!
  Sovietų žmonės yra labai išmintingi ir išdidūs;
  Jam ateis Viešpats su dovanomis, tikėk!
  
  Žinoma, Dievas, o ne dėdė su barzda,
  Ir jis yra pažanga, mokslas, protas, smegenys!
  Tarnaudamas mums Tėvynės keliu,
  Kad žmogus pakiltų į valdžią!
  . 3 SKYRIUS
  Dimka baigė žaismingą dainą, o sovietiniai berniukai ją patvirtino švilpimais ir juokais.
  Darėsi smagiau bėgioti, atsirado daugiau jėgų... Ir netrukus žvyras baigėsi ir nuėjo minkšta žolė, kuri tapo malonumu apdegusioms vaikų pėdoms, drąsiems berniukams.
  Danny pastebėjo:
  - Sakoma, kad daina mums padeda gyventi, bet nieko nebuvo pasakyta apie tai, kad ji palengvina ir didelį krūvį už nugaros!
  Dima atsakė:
  - Dar Senovės Egipto civilizacijos laikais buvo žinoma apie gyvybę suteikiantį muzikos poveikį žmogaus organizmui, taip pat ir dainas. Pavyzdžiui, mažos vergės ir vergės, kurios dar negalėjo efektyviai dirbti laukuose ir karjeruose, buvo verčiamos dainuoti, kad nudžiugintų suaugusius vergus. Juk toks Valiologijos mokslas atkeliavo iš Egipto.
  Vadas Vladimiras sušuko:
  - Atstatykite augimui! Ir nekalbėk!
  Kariai berniukai iškart persitvarkė, o paskui tylėdami pabėgo.
  Saulė jau nusileido (Šiaurės Afrikoje liepos mėnesį temsta anksčiau nei vidurinėje juostoje.). Sustojimas jau buvo arti, staiga pasigirdo signalas.
  - Visi gulėkite ir persirengkite!
  Kaip paaiškėjo ne be priežasties. Priekyje pasigirdo tolimas triukšmas. O berniukai aktyviai dirbo su kastuvais, mėtė ant savęs žolę. Jau buvo pakankamai tamsu...
  Maksimka pastebėjo:
  - Tikriausiai tai mūsų! Iki fronto linijos dar per toli, nes Raudonoji armija padoriai pažengė į priekį.
  Danny pastebėjo:
  "Tačiau išmokti maskavimosi meno niekada nekenkia! Tikrame kare tai pravers!
  Maksimas sutiko:
  - Taip, niekada, bet esu tikras, kad tai mūsų!
  Vladimiras nusijuokė:
  - Dar vienas žodis ir aš tave nušausiu vietoje! Visi laukia! Ir gaminkite granatus.
  Kaip netrukus paaiškėjo, Maksimka tikrai klydo. Atsirado britų tankai. Tačiau vaikinai tyliai sėdėjo pasaloje: kas būtų, jei jie būtų savi ant užgrobtų transporto priemonių.
  Nors tankai važiuoja į šiaurę. Jų tik keturios, trys lengvos ir viena sunkiai prasiskverbianti "Matilda" -3. Paskutinis tankas yra didelė problema, nes granatos gali sugadinti tik jo vikšrus. Kita vertus, į plaučius galima pataikyti tiksliais metimais į stogą arba į laivagalį. Jei Matilda -3 sulaužys vikšrus, ji savo dviem kulkosvaidžiais ir patranka gali pridaryti nuostolių vaikinams.
  Vladimiras nenorėjo, kad jo draugai mirtų jau antrą, tiksliau, net trečią dieną po atvykimo į Afriką. Tiesa, kulkosvaidžiai galėjo išjungti tikslius smūgius. Tačiau kyla klausimas, kieno tai tankai? Staiga trofėjai jau užgrobti vokiečių?
  Vladimiras įsakė:
  - Privatus Raudonasis erelis Dimka. Išeik į tankus be ginklų ir kuprinės ir sužinok, kas jie tokie!
  Dimka sušnibždėjo:
  - Klausyk vado!
  Pusnuogis juodais šortais vaikinas buvo apteptas nuo apsauginio kremo, o norėdamas paslėpti šviesius plaukus apsivilko kažkokį turbaną iš laikraščių. Dabar jis atrodė kaip paprastas vargšas arabų vaikas. Mažai tikėtina, kad jis bus laikomas priešu.
  Tankai judėjo neskubiu tempu, perjungdami pavarą, kurioje varikliai skleidžia mažiausiai triukšmo, o tai taip pat sukėlė įtarimų. Prišokęs prie jų, Dimka energingai mostelėjo rankomis ir šaukė laužyta anglų kalba.
  - Yra minų! Yra minų!
  Tankai sustojo, iš Matildos kyštelėjo šalmas galva ir piktas balsas angliškai atsakė:
  - Kodėl arapchonok, tu nori?
  Mažas berniukas verkė:
  - Rusai pakišo minas! Būkite atsargūs karališkieji kariai!
  Iš peties diržo pasirodė antra galva, išgirdau atsakymą:
  Tegul miršta tie bjaurūs rusai! Su mumis yra karalius Džordžas ir nenugalimas Čerčilis. Sakykite, kur yra minų šuniukas?
  Dimka pribėgo prie jų:
  - Aš jums parodysiu, mano valdovai! Dabar mes juos valgysime!
  - Ateik, sėsk čia! - Įsakė, sprendžiant iš epauletų, Karališkosios Britanijos tankų armijos pulkininkas!
  Berniukas užkopė į bokštą, jausdamas malonią šarvų vėsą ant savo plikų, mažų pūslių iškritusių pėdų. Tada jis atsilošė ir pradėjo rodyti britams kelią.
  Jų buvo penki, o ne itin erdviame vidutinio tanko Matilda-3 bokštelyje buvo kiek perpildyta. Tada Dimka nusprendė tapti didvyriu. Jo miklios, treniruotos rankos, kaip ir profesionalaus kišenvagio, įsikišo į diržą ir išsiėmė revolverius. Nykščiai iš karto išėmė saugiklius.
  Žinoma, tai buvo niekšiška, bet pagunda įvykdyti "žygdarbį" buvo tokia stipri, kad Dmitrijus iššovė po porą kartų iš kiekvieno revolverio, taikydamasis po kairiuoju pečių ašmeniu.
  Iš tokio atstumo sunku praleisti, o neperšaunamą liemenę sėdėdamas tanke gali apsivilkti tik beprotis, ar paskutinis bailys. Pulkininkas nustebo ir už sprando pajuto pistoleto snukį. Berniukas sušnibždėjo gryniausiu Londono dialektu:
  - Jei nori gyventi, liepk pasiduoti kitiems trims tankams! Priešingu atveju mūsų batalionas juos sunaikins kartu su įgulomis!
  Pulkininkas nustebo:
  - Kas tu esi?
  Dimka atsakė atvirai:
  - Jūsų paskutinė galimybė išgyventi! Trys lengvieji tankai bus subombarduoti granatomis ir jus kankins ugnis. Žmonės mirs! Suskaičiuosiu iki trijų, arba tu duosi įsakymą pasiduoti ir išlipti iš mašinos, arba aš tau šausiu į koją ir kartosiu prašymą nuo pradžių! Vienas du...
  Pulkininkas verkšleno.
  - Aš sutinku! Tik nežudyk mūsų!
  Dimka išdidžiai pareiškė:
  - Mes nežudome rusų belaisvių! Ir tada po Didžiosios Britanijos kapituliacijos vėl galėsite tarnauti naujose Karališkosiose pajėgose, atnaujintoje Britanijoje.
  Pulkininkas drebančiu balsu davė komandą. Tanklaistai klusniai lipo iš tankų, padėjo ginklus. Keli didžiausi vokiečių berniukai, nusimetę kamufliažinę žolę, bėgo link jų, ruošdamiesi priimti pirmąją kalinių partiją savo gyvenime.
  Olegas Rybačenko taip pat kovojo su kolonijiniais kariais, JAV ir Britanija.
  Berniukas ir mergaitė atsilaikė prieš priešo puolimą.
  Olegas nuogais kojų pirštais sviedė mirtiną granatą, apsuko britų automobilį ir sucypė:
  - Politikė, mala nesąmones, iš kurių ne miltai duonai, o kieti miltai, su makaronais ant rinkėjų ausų!
  Margarita pridūrė, apnuogindama dantis ir nuogu kulnu pasidavusi sprogstamajam mirties paketui:
  - Kareivis yra riteris, kuris kovoja su drakonu, bet šis drakonas iš tikrųjų yra užnugaryje ir turi ne septynias galvas, o milijoną kaukių ir nesuskaičiuojamą skaičių kiaulių snukių!
  Vaikai įnirtingai kovojo. Padegti važiuojančius automobilius ir mėtyti granatas plikomis pirštais.
  Olegas, šaudantis, pažymėjo:
  - Kareivis, kad netaptų nupeštu viščiuku, turi būti žąsis, politikas, norėdamas rinkėjus kepti ant šašlykinės, mielai pyks, o ne bendražygiu būdu!
  Margarita, basu kulnu svaidydama bombą, sucypė:
  - Kariai - tik berniukai, bet jie auga iš mūšio į mūšį, politikai, nepaisant amžiaus, nuo vienos rinkimų kampanijos iki kitos patenka į dar didesnę beprotybę!
  Vaikai, turintys nemirtingumo dovaną, kovoja kaip titanai. Tačiau danguje vis dar kovoja merginos.
  Nataša nuo sąjungininkų atkirto mašiną, sutraiškė, naudodama degtinę plikomis kojų pirštais, ir sucypė:
  - Kareivis gali būti bebarzdis, bet šlovingas karys, o politikas bet kokioje situacijoje negali nepalikti uodegos!
  Anastasija taip pat atliko spyrį, pargriovė anglišką automobilį ir agresyviai kuždėjo:
  - Berniukas svajoja tapti ereliu kariu, bet neaišku, iš kur tokie purvini politikai-kiauliai, kad šlykštu apie juos svajoti!
  Akulina agresyviai pažymėjo, spausdama mygtukus nuogais kojų pirštais ir gurkšnodama:
  - Gimęs kovotojas berniukas mieliau bėgiotų basas po sniegą, nei leistųsi apsiaustas politika ir paverstas veltiniu batu!
  Mirabela agresyviai pastebėjo, plikomis kulnais trinktelėjo pedalus ir gaudžia:
  - Nuoga moteris - ne nupešta višta, ji nusimovė bet kokio vyro kelnes ir net įžūlų valdovą pavers nuogu karaliumi!
  Merginos kovoja su dideliu entuziazmu ir demonstruoja išskirtinę klasę.
  O berniukai ištisuose batalionuose rodo vis didesnį meistriškumą ir tvirtumą;
  Užfiksavę tankus ir britus, berniukai perdavė juos į artimiausią gyvenvietę, o po to jiems buvo įsakyta persikelti toliau į pietus į senovės Egipto miestą Mehu.
  Berniukai vėl buvo basi ir su sportiniais šortais, su kroviniu, bėgiojo delta, kur dažnai minkšta žolė kaitaliojosi su akmenuota žeme.
  Kitą dieną po ankstesnio bėgimo jaunųjų SSRS Raudonojo erelio kovotojų raumenis labai skaudėjo. Ypač blauzdos, kurios kaip upės buvo padengtos išlindusiomis gyslomis, nugaros ir žiauriai išdeginti ir suplėšyti nuogų, vaikiškų pėdų padai.
  Daugelis berniukų jautėsi labai prastai, o batalionas iš pradžių negalėjo pagreitinti. Vadas Vladimiras Wolverine'as, taip pat, beje, toks pat kaip ir visi, basas ir išsekęs, šaukė, grasino nušauti, bet negalėjo plakti vaikinų. Tiesa, jis vis dėlto šaudė, kulka nukirsdamas šviesių plaukų kuokštą vienam iš išsekusių berniukų. Po to bėgimas vyko kiek energingiau.
  Skausmas buvo pragariškas, nuogi padai karšti, bet po kelių kilometrų pasidarė lengviau, atsivėrė antras vėjas, o pieno rūgšties permirkę raumenys sušilo ir nebeskaudėjo.
  Dimka ir Danka taip pat nukentėjo, nors, ko gero, mažiau nei kiti vaikinai, nes jų treniruotės vadovaujant guru buvo dar skausmingesnės. Ir apskritai, slavų vaikinai pasižymi genetine ištverme. Tačiau arijai taip pat.
  Vaikinai bėgimo metu visais būdais vengė atsiskaitymų. O kai karštis tapo nepakeliamas, jie atsigulė po saulės tentais.
  Dimka, sėdėjęs su Danka, pastebėjo:
  - Taip, yra stiprių vaikinų! Apskritai, jei kalbame apie karą tarp baltarusių ir rusų, mums bus sunku! Labai griežta!
  Danka atsakė:
  - Jie labai gerai paruošia jaunimą, bet tai nėra dauguma vienetų. Be to, mūsų vis dar daugiau nei raudonųjų arijų.
  Dima pastebėjo:
  - Vien pačių rusų Europoje yra apie šimtą milijonų, bet yra ir Sovietų Rusijos sąjungininkų karių. Be to, jie taip pat gali panaudoti prieš mus milijonus arabų ir negrų pulkų. Jėgos nelygios, ypač jei komunistai pagaliau įsitvirtina Afrikoje ir Azijoje.
  Danka susiraukė.
  - Ir kokia išvada?
  Dima atsiduso.
  - Jei būčiau Plieninis Erelis, smogčiau pirmas.
  Tada į pokalbį įsitraukė kiti vokiečių berniukai, ir aš turėjau užsičiaupti. Toliau įsakymas atlikti kvėpavimo pratimus. Tada, saulei nurimus, vėl bėgimas ne pačiu meiliausiu reljefu. Ir jie užėmė liūto dalį nakties.
  Sapnas buvo sunkus, raumenys buvo per skausmingai suspausti nuo skausmo, o vaikinų pėdos degė ant lėtos ugnies. Kitą dieną dėl susikaupusio nuovargio buvo sunkiausia. Net Vladimiras tai suprato ir leido savo komandai judėti greitu tempu.
  Vis dėlto vaikinai bandė išsilaikyti, bet trys berniukai vis tiek nukrito. Tempas sulėtėjo, ir jauni vaikinai pagaliau žengė žingsnį. Tada Dimka nusprendė juos nudžiuginti daina:
  Pionieriaus ragas papūtė virš Tėvynės,
  Jame yra kvietimas žengti į pasiekimus - jaunystę!
  Mūsų tikėjimas yra komunizmo tikėjimas,
  Ir niekšiško priešo nepriimsi iš baimės!
  
  Su pionieriais mes kovosime
  Už Rusiją ir laisvę kaip ereliai!
  Lėktuvas - sparnas šviečia blizgiais dažais,
  Mūsų lakūnai yra sovietų sūnūs!
  
  Kaklaraištis raudonas, išsiliejusio kraujo spalvos;
  Pasaulis žiaurus, jį valdo pinigai ir karas!
  Mes norime duoti visiems gurkšnį, laisvą valią,
  Kad ordos tamsa veržtųsi į požemį!
  
  Pioneer, tu esi net jaunesnysis komunistų brolis,
  Ar norite sukurti pasaulį, kuriame laimė būtų visiems!
  Kad dangiška spalva duotų vaisių gyvenime,
  Kad išvengtumėte kančių ir problemų!
  
  Tačiau pakeliui karai ir žiaurumas,
  Įtampa ir kartais sunku!
  Kulkosvaidis yra sunkus ir sumažina alkūnę,
  O delnas bejausmis, didelis irklas!
  
  Bet mes nežinome tokio žodžio - silpnumas,
  Mes neturime tokio žodžio - aš nenoriu!
  Sovietų kariams senatvė neateis,
  Aš skrisiu į kosmosą raketa!
  
  Suteikia mums stiprybės ir nemirtingumo;
  Tik mokslas, beribė šviesa!
  Ir tie, kurie krito, prisikels, tikėkite
  Sėkmės ir sėkmės ateis pas mus!
  Daina nudžiugino jaunuosius kovotojus, ir jie perėjo į greitą bėgimą.
  Tačiau saulei pasiekus piką, vėl teko pailsėti. Po to pasidarė nebepakeliama ir berniukai žengė žingsnį. Kelias buvo kankinantis, jų numuštos kojos kraujavo, o agonija buvo beveik nepakeliama.
  Laimei, pakeliui aptikau upę, įtekančią į Nilą, ir berniukai ten pašoko. Jie norėjo palengvinti savo kančias. Tada pasirodė, kad berniukus išvaryti iš vandens buvo labai sunku. Vladimiras turėjo atlikti automato sprogimą virš galvų.
  Tolesnis kelias buvo tarsi pereinamasis ekonomikos laikotarpis valdant biurokratijai: skausmingas ir neskubus.
  Į miestą jie atvyko po vidurnakčio, vos judindami kojas. Jie buvo nuvežti į kareivines, o berniukai, sukrauti ant medinių gultų, net nebandę pavakarieniauti.
  Sapnai buvo sunkūs, pilni siaubo, bet nieko negalėjau prisiminti... Dmitrijus porą kartų pabudo ir numetė rankas kietai gulintiems berniukams. Darėsi tvanku, langų grotos buvo uždarytos ir atrodė kaip tipiška pietų jaunuolių kolonija.
  Tačiau ryte berniukai laukė gerų žinių: pats maršalas ponas Rokossovskis įteiks jiems apdovanojimus. Padalijus vokiečių kariuomenės grupes, Vokietijos ir Italijos kariuomenės, turėjusios pulti Sudaną iš Egipto ir toliau į pietus, buvo paskirtos vadovauti patyrusiam didžiajam Rokossovskiui. Šis mūšio maršalas mėgavosi visišku buvusio Stalino pasitikėjimu, todėl buvo paskirtas vadovauti galingiausiai sovietų armijos grupei "Centras", kuri turėjo užimti Paryžių.
  Kadangi jauniesiems Raudonojo erelio kovotojams tinkamos uniformos nebuvo, jie išsirikiavo pusnuogiai, beveik juodi nuo apsauginio kremo ir gaivaus afrikietiško įdegio. Berniukai pastarosiomis dienomis šiek tiek išdžiūvo ir pradėjo atrodyti kaip arabai vergai iš karjerų, tik išdidūs žvilgsniai.
  Apdovanojimų ceremonija buvo atsitiktinė, be jokios pompastikos ir ceremonijos.
  Pats Konstantinas Rokossovskis buvo aukštas, lieknas, jaunatviško, bet jau gerokai nuvalkioto veido. Tipiškas lenkų vadas, griežto žvilgsnio. Jis tiesiog paskelbė:
  - Už drąsą, kurią batalionas demonstravo priverstinio žygio metu ir britų gaudymą, apdovanoti batalioną SSRS Raudonuoju ereliu, specialia juostele su bronziniu ereliu pagal dalinio etaloną. Vadas savo ruožtu apdovanojamas bronzos medaliu "Drąsumas ir drąsa!".
  Vaikinai suplojo rankomis, o mūšio maršalas tęsė:
  - Eilinis Dmitrijus Rocketny už išradingumą, didvyriškumą ir išradingumą, kurio dėka paėmė į nelaisvę Karališkosios kariuomenės pulkininką, yra apdovanotas antrojo laipsnio šlovės ordinu. Taigi mūsų svečias iš Baltarusijos, būdamas vos vienuolikos, tapo jauniausiu šio apdovanojimo laureatu iš visų apdovanotųjų Stalinui atėjus į valdžią.
  Olegas Rybachenko ir toliau atliko žygdarbius su savo mergina.
  Berniukas nuogais kojų pirštais sviedė aštrų šlifuotą diską, nukirto britams galvas ir girgždėjo:
  - Iš berniuko išauga karys, o kas jaunystėje buvo politikas, jei iš jo išaugo tokia didelė kiaulė?
  Margarita, kovojanti ir žudanti priešininkus, logiškai pastebėjo, nukirsdama priešininkus:
  - Prostitutė sąžininga su klientais - pinigai mainais į malonumą, o politikas visiškas melagis, balsai ir mokesčiai mainais už visišką nusivylimą!
  Olegas Rybačenko nuogu kulnu metė mirtiną mirties dovaną, išbarstė priešininkus ir cypė:
  - Politikas - labai brangi prostitutė, nuo kurios ne tik rizikuojate užsikrėsti smegenų sifiliu, bet ir kiaule kišenėje!
  Margarita Koršunova ėmė ir pasuko, nušovė masę priešininkų ir čiulbėjo:
  - Politikas yra savotiška paleistuvė, kuri, užuot nusirengusi, nuo rinkėjų nuplėšia tris odas ir užkrečia juos per televizorių!
  Nataša kovojo danguje. Ir jos draugai ten taip pat parodė savo neteisėtumo stiprybės pavyzdį.
  Nataša išmušė anglišką lėktuvą ir šaukė, apnuogindama perlinius dantis:
  - Du kartus į tą pačią upę neįbrisi, bet nuolat kiauliškas niekšelis gali būti perrinktas keliolika kartų!
  Anastasija ėmė ir labai šmaikščiai pasakė, o plikomis kojų pirštais išmušė lėktuvą, sucypė:
  - Gyvūnai ir vaikai nemėgsta maisto be druskos, bet kodėl suaugusieji papuola į saldžias tiesos druskos netekusių politikų kalbas!
  Akulina Orlova agresyviai pažymėjo, nukirsdama kitą anglų lėktuvą ir vyaknulą:
  - Tiesos druska karti, bet turi gydomąją galią, politiko kalba saldi, bet sukelia proto diabetą!
  "Mirabela Magnetic", nukirsdamas kitą, didelę ir didelę sąjungininkų mašiną, išleido:
  - Žmogus nenori būti pėstininku, bet karjera armijoje prasideda nuo eilinių, politikas nenori žaisti pagal taisykles, o karjerą politikoje veda su neteisėtumu!
  Merginos, žinoma, yra labai gražios ir seksualios. Visą laiką jie kaunasi basi ir su vienu bikiniu.
  Tokios nuostabios vagystės.
  SU-100 taip pat kovoja Afrikoje. Natūralu, kad labai karšta, o merginos su plonomis kelnaitėmis.
  Elžbieta, naudodama nuogus kojų pirštus, sumušė priešą ir išleido:
  - Gėjus įžeidinėjantis politikas pats yra didelis asilas, o vyriškumo neturi!
  Jekaterina, trinktelėjusi į priešą, taip pat plika kulnu, sušuko:
  - Kareivis du kartus nemirs, o politikas tris kartus išduos, o milijoną kartų apgaus!
  Elena šmaikščiai pažymėjo, spardydama nuogais kojų pirštais į agresyvų priešą:
  - Dviejų mirčių nebūna, o basomis kojomis negalima nusiauti batų, bet politikai sugeba visą laiką žudyti ir nuplėšti tris odas!
  Efrosinya taip pat smogė sviediniu į priešą ir cypė, apnuogindama dantis:
  - Mergina nebijo bėgioti basa po sniegą, bijo, kad jaunikis nepasirodytų kvailas veltinis batas, apsiaustas iki ausų!
  Kariai kovojo Afrikoje ir visur, kur tik buvo įmanoma, ir kūrė stebuklus.
  O Afrikoje vyko ne mažiau įdomių ir įdomių įvykių.
  Basakojų berniukų iš Raudonojo sakalo batalionas tęsė alinantį išlikimo bėgimą... Tai buvo pragaras, kurį reikėjo įveikti, kad nusipelnytum rojaus. Ir skausmas, ir miltai, prieš palaimą.
  Tačiau po apdovanojimų vaikinai buvo taip įkvėpti, kad antrąją dienos ir nakties pusę bėgo beveik nesustodami ir pamiršdami nuovargį.
  Vladimiras priėmė sprendimą: dieną miegos, o naktį, kai saulė nedegs, ims priverstinius žygius. Apskritai čia yra berniukų, užkietėjęs elitas, ir tokie išbandymai ne pirmą kartą. Tik dabar, kai karštis nėra toks pragariškas. Racionaliausia tokiu atveju, kai saulė yra savo zenite, gulėti po tentais ir kietai miegoti.
  Danka įvertino šį perskirstymą:
  - Naktiniai priverstiniai žygiai Raudonojoje armijoje nėra dažnas svečias. Taip pat turime išmokti kovoti tamsoje!
  Basas berniukas Dimka sutiko:
  - Naktimis sunkiau pulti, bet juk irgi apsigins nebyliai. Ir tikimės, kad galime padaryti abu.
  Kitos dienos pasirodė daug sunkesnės... Praėjusį kartą vaikinų entuziazmo dėka jie užblokavo organizmų ribas, o dabar atrodė, kad kiekviena raumenų skaidula buvo strategiškai bombarduojama naudojant napalmą.
  Jie net negalėjo sulaikyti dejavimo ir atrodė, kad tai buvo dygliuota banda jaunų veršelių.
  Norėdamas nudžiuginti naujus bendražygius, Dimka dainavo:
  Viešpats duoda vandens šaltinį gyviesiems,
  Rojuje žydi auksinės palmės ir rožės!
  Kad taptų realybe, kad sapne sapnas,
  Reikia kovoti, o ne lieti ašaras kaip moterys!
  
  Dievas įmes baisius į pragarą,
  Ir tas, kuris yra drąsus, taps visagaliu vyru!
  Čia Kremliuje dega žvaigždės,
  Kelią nurodo tai, ką mums davė Amžinasis!
  Mes kuriame garsųjį komunizmą,
  Mūsų principas paprastas - greičiau, aukščiau ir stipriau!
  Kad mūsų reitingas nesumažėtų,
  Mes, žmonės, turėtume būti drąsesni ir protingesni!
  
  Juk kiekvienas karys yra vyras,
  Reikia manyti, kad jis silpnas padaras!
  Intelektas suteikia mums svorio:
  Ir visata pasiduos astronautams!
  
  Gaila, kad vienybė toli:
  Yra daug šalių, žmonių, tautų ir religijų!
  Tačiau reikia mąstyti giliai;
  Mes numesime egoizmo grandines!
  
  Karas visai ne tam;
  Žeminti ir kankinti planetos gyventojus!
  Ir nulaužti jungą nuo žmonių,
  Apie šiuos žygdarbius bus dainuojami kupletai!
  
  Tada būsime visa šeima kartu;
  Kur yra visi pasaulyje, brangūs broliai ir seserys!
  Kur ne karjeros šurmulys;
  O altruizmas ir pagalba artimui yra įprotis!
  
  Nebus mirties ir problemų;
  Tikiu, kad ten taps galingas žmogus!
  Jūs įveikėte savo tinginystę
  Pasiimk šautuvą ir kuprinę su užtaisu!
  Po tokios dainos jaunieji Raudonojo sakalo kariai smarkiai nudžiugino ir juos užliejo nauja entuziazmo ir veržlumo banga. Taigi jie išgyveno šias dienas, o kai jis pražydo ir pradėjo kepti, jie užmigo.
  Dimka svajojo apie kažką ypatingo... Jis atsidūrė pasaulyje, kuriame buvo danguje, ir tai pirmiausia patraukė jo dėmesį. Būtent, šviesuoliai žaidė futbolą. Be to, tai buvo dryžuotų arbūzų ir krokodilų hibridai vienoje komandoje, o kitoje - agurkų ir raganosių mišinys.
  Dimka atsisėdo ant akmenuko ir bandė suburti mintis, išsibarsčiusias į visas puses kaip įkaitusių eržilų banda. Juk negali būti taip, kad šviesuoliai žaidžia futbolą ir netgi įgauna tokias neįtikėtinas formas, kurios visai nebūdingos tikrajai augmenijai ir faunai.
  Apskritai, pagal visus fizikos dėsnius, žvaigždės turi būti sferinės, o tai iš esmės yra nepajudinama aksioma! Bet kokiu atveju, jei fizinės konstantos atitinka visatą, kurioje gyvena žmonės. Taigi tai yra elementari neįsivaizduojama mįslė!
  Protingo berniuko mintis nutraukė pasirodęs nesuprantamas gyvūnėlis. Čia taip pat nustebino tai, kad padaras tarsi materializavosi iš oro, kaip žuvis, išlindusi iš ledo duobės. Beje, galva buvo žuvis, o kūnas - valandą nuo strėlės. Be to, ant ciferblato vietoj valandų, nurodančių skaičių, yra keletas nesaldžių hieroglifų piešinių pavidalu. Taip, ir pačių strėlių yra daugiau nei tuzinas ir jos sukasi skirtingu greičiu.
  Dimka sušvilpė:
  - Blime! Kas tu esi?
  Žuvies ir nuostabaus žadintuvo mišinys netikėtai atsakė rusiškai:
  - O Yahita, o kas tu, baltaplaukė?
  - Vyras! Dima atsakė.
  Yahita labai plonai kikeno kaip uodas:
  - Matau, kad tu žmogus. Mane domina pareigos, vardas, profesija!
  Dimka rimtai nustebo:
  - O kaip žmonės jūsų pasaulyje?
  Yahita linktelėjo.
  - Taip, žinoma, yra! Net sunku rasti pasaulį, kuriame nesutiktum beplaukių primatų. Nors žmonės visur labai skirtingi, bet yra stiprių ir išsivysčiusių kaip arkangelai, yra ir primityvių laukinių! Jis neatrodo kaip išsivysčiusio pasaulio atstovas, basas, beveik nuogas, bet ir tavęs negalima vadinti laukiniu ...
  Dima negalėjo atsispirti ir paklausė:
  - Ir kodėl gi ne?
  Yahita paaiškino:
  "Jūsų akys labai protingos, kaip išminčių, o ne vaikas iš primityvios genties!
  Dimka pateikė visiškai pagrįstą argumentą:
  "Ir kodėl tu manai, kad laukiniai turi būti kvaili? Juk norint išgyventi be branduolinių sprogdintojų tarp stambesnių ir iltinių gyvūnų, reikia ne juokais išradingumo ir praktiško išradingumo!
  Yahita sutiko:
  - Teisingai! Bet kaip laukinis gali žinoti apie branduolinį sprogdiklį, nors pagal žmonių arkangelų standartus tai jau akmens amžius. Sakyk, kas tu esi pagal pareigas ir su kokia užduotimi buvai čia išsiųstas?
  Dimka bandė išvengti tiesioginio atsakymo:
  - Viskas mūsų visatoje yra reliatyvu: ypač pozicijos! O kaip su užduotimi? Taip, aš tiesiog keliauju po pasaulius. Juk futbolą žaidžiančios žvaigždės tokios neįprastos ir įdomios!
  Yahita pataisė, rodyklės ant skaidraus liemens paviršiaus pradėjo suktis šiek tiek kitaip:
  - Tai futbolas, bet visiškai kitoks žaidimas. Žiūrėk, čia kamuoliukai turi sparnus, o jų yra iš karto trys, o vartų nesimato! Ar tai panašu į tavo žmogaus futbolą iš senų laikų?
  Dimka buvo priverstas sutikti:
  - Žinoma, kad ne... Nors, kai tik pažiūrėjau, iškart atsirado asociacija su futbolu. Juk yra kažkoks panašumas! Net jei tai nėra formalu!
  Yahita pamojavo.
  - Tokios asociacijos... Nuo jų tik skauda galvą ir vyksta muštynės. Bet pasakyk man, ar tu nesabotauji valandą?
  - Formaliai ne! - mechaniškai atsakė Dimka.
  Yahita mostelėjo letena.
  - Tada sek paskui mane. Aš tau parodysiu kai ką įdomaus!
  Dmitrijus Raketas atsistojo ir pajudėjo, sekė paskui ją, nes staiga kažkur pasirodė sapnas ir nuskambėjo signalas pakilti.
  Berniukai, vos pailsėję, vėl bėgo su krūviu, čia jie jau neturėjo poilsio galimybių. Staigus raumenų skausmas aprimo, o numuštos pėdos sustingo, nebesprogdindamos iš kančios, o tiesiog stipriai skaudėjo, o verkšlenimas pasklido po visas kojas, o trečias ir ketvirtas įkvėpimai atsivėrė plaučiuose.
  Danka, būdamas fiziškai stipriausias, kentėjo mažiau, net jautė nuobodulį: norėjo kovoti, bet kaip pasisekė, nebuvo paleistas nė vienas šūvis... Čia Dmitrijus, kaip visada pasisekė, atliko a. kino žygdarbis, ant kaklo pasiėmė pulkininką ir šlovės ordiną. Pats apdovanojimas nebrangus, ką imi iš geležies ir ploną nikelio sluoksnį, kad nerūdytų, bet didelio štampuoto rašto nėra. Svarbiausia, žinoma, prestižas. SSRS turėjo ir rimtų priešų.
  Laikinojo Pirmojo pasaulinio karo metu Hitleris sugebėjo pelnyti keturis ordinus, tarp jų - geležinį pirmojo laipsnio kryžių, retą paprastam kapralui. Taip, jis buvo tikrai drąsus ir protingas karys, nors dabar jo vardu gąsdina vaikus.
  Bet jie gali bėgti be tikslo visą vasarą ir rudenį, kai vis tiek sėkmė iškrenta.
  Berniukai pagaliau atsidūrė neseniai vykusio mūšio vietoje, gulėjo žuvusių britų kareivių lavonai, daugiausia negrai ir arabai. Negyva mėsa tokiame karštyje tiesiog išdžiūvo ir nepradėjo irti. Aplink gulėjo metalo skeveldros, sviedinių apvalkalai, bet tvarkingi rusai spėjo pasiimti visus paimtus ginklus. Bet vis tiek vienam iš berniukų pasisekė ir jis paėmė nukritusį sulankstomą peilį. Ir amerikietiškas. Bėgdamas jis parodė savo draugams:
  - Tai mano trofėjus!
  Jie sumurmėjo atsakydami:
  - Radai kuo pasigirti! Geriau nužudyk anglą!
  Piktasis atsakė:
  - Ir taip nebus! Tai tik tam, kad rastum priešus! O bėgti reikia dar greičiau!
  Tačiau šios dienos praėjo be susirėmimų, o tai, beje, yra gana natūralu daugeliui karų. Juk konflikto metu daugiau judi nei vaikšti. Kaip ir tūzai, dauguma rikiuočių yra tuščios, ypač tarp didelių kovų ir puolimo operacijų. Prieš užmigdamas Danka pasakė Dimkai:
  - Žinai, baltasis tigras (Dmitrijaus slapyvardis), karas visai ne toks romantiškas, kaip rodoma filme "Raudonieji velniai, arba kapitonas drąsuolis" ir kituose. Jaučiate tam tikrą nusivylimą. Ne, žinoma, aš nesu mažas ir suprantu, kad kinas ir realus nėra tas pats, bet vis tiek ....
  Dimka įžūliai žiovojo:
  - Geriau pakalbėkime apie tai po mėnesio, bet kol kas meditacija ir ėjimas miegoti. Tačiau turiu pasakyti, kad mūsų naujieji bendražygiai yra verti vaikinai. Jie laikosi gerai!
  . 4 SKYRIUS
  Karas vyko mažai intensyviai. Afrikoje amerikiečių ir britų kariuomenė nėra labai stipri, bet platybės didžiulės, džiunglės ir dykumos, daugybė upių ir pelkių.
  Taip, Juodasis žemynas yra didžiulis, ir pasistenkite jį greitai užfiksuoti. Taigi karas užsitęsė ilgai.
  O pačią Didžiąją Britaniją žemyne gauti nėra taip paprasta. Tai buvo didžiulė problema.
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova kovoja kaip jauni titanai. Ir jie laimi šlovingą pergalę. Jie kovoja su labai stipriais, nors ir ne per daug oponentais.
  Tačiau kur dar amerikiečiai, britai ir jų kolonijinės kariuomenės prieš nemirtingus vaikų reiškinius.
  Olegas Rybačenko pažymėjo, nutraukdamas dar vieną oponentų eilę ir plikomis kojų pirštais svaidydamas žirnį su antimedžiaga:
  - Kareivis kare tuo pačiu tampa jaunesnis ir brandesnis, politikas slaptoje kovoje sensta ir bręsta, tuo pačiu grimzdamas į laukinio žvėries lygį!
  Margarita, ši kovojanti mergina, paėmė jį ir nuogais kojų pirštais paleido diską, kuris nukirto galvas ir pažymėjo:
  - Karys yra eilinis šauktinis ir kare tampa profesionalu, politikas nežino terminų, o pergalės suteikimo profesionalas!
  Berniukas ir mergaitė gražiai sutriuškino priešininkus. Ir jie juos nukirto be tolesnio kalbėjimo.
  Olegas ėmė ir nuogu kulnu paleido kažką daugiau nei mirtino ir destruktyvaus - teigdamas:
  - Kareivis turi būti titnagas, bet nevirsti akmeniu širdyje, politikas seniai turi akmenį vietoj širdies, bet turi gumos kietumą!
  Margarita, nukirsdama Didžiosios Britanijos karius ir daugybę juodųjų karių, pirštais svaidydama aštrius smeigtukus, išleido:
  - Geras kareivis mūšyje kaip Velnias - kad reikia gesinti ugnį, įgudęs politikas niekšybėse yra pats šėtonas, o pažadų vykdymas - tipiška šlanga!
  Jie labai gerai ir labai sąmojingai veikė prieš priešą ir agresyviai naikino britų dalinius. Na, ne tik, žinoma, jie yra.
  Olegas, nukirtęs priešininkus, sušuko:
  - Kareivis gali žūti mūšio lauke, bet tai geriau nei taikos metu dingti po saldaus melo srove iš politikų lūpų!
  Margarita, sutriuškinusi nesuskaičiuojamus priešininkus, kurių, tiesa, jau nebebuvo tiek daug, ėmė ir plikiais pirštais sviedė bombą ir, apnuogindama dantis, cyptelėjo:
  - Kas gimsta kariu, mirs didvyriu, kuris tapo politiku, jau yra negyvas niekšelis ir vaikštantis lavonas!
  Vaikai kariai kovojo kaip tikri milžinai ir minties milžinai.
  Tačiau Elžbieta ir jos tanko įgula pasirodė esąs niekuo dėtos ir perskrido per džiungles. Nors SU-100 turi tokias pačias visureigio galimybes kaip ir trisdešimt keturi, vis tiek nėra lengva važiuoti per džiungles.
  Elžbieta žiovojo ir pasakė savo eilę:
  - Politika yra tada, kai sako viena, reiškia kitą, padaro trečią, pasirodo, ketvirtą, bet vis tiek nukrypsta į šoną ir lieka bjaurastis kepenyse!
  Catherine gana logiškai sutiko su tuo:
  - Politikoje nėra brolių, bet yra daug vargšų giminaičių, nėra pasakų princų, o nuogų karalių perteklius, tiesos nėra net akimirkai, bet melo užteks daugiau nei viena karta!
  Elena su šypsena dantimis agresyviai pastebėjo, kad jie blizga kaip perlai ir yra gražūs:
  - Meilė ateina, kai nelauki, politikai laikosi, kai neskambini!
  Efrosinya pastebėjo, mirktelėjusi safyro akimis ir plikiais pirštais bakstelėjusi šarvą:
  - Meilei paklūsta visų amžių, politikai gali susidoroti su visokiomis niekšybėmis!
  Merginoms pasidarė šiek tiek nuobodu, jos net pradėjo dainuoti, kažką labai aktualaus;
  Staigmena, staigmena!
  Tegyvuoja staigmena! Staigmena, staigmena! Tegyvuoja staigmena!
  
  Įsivaizduok tokią situaciją - Viską kas tau nutiks, tu žinai iš anksto.Nereikia tada nerimauti, abejoti, Viskas pasaulyje pateiks grafiką.
  
  Ir mes metame iššūkį nuoboduliui Nes, nes Niekam neįmanoma gyventi pasaulyje be netikėtumų.
  
  Staigmena, staigmena! Tegyvuoja staigmena! Staigmena, staigmena! Tegyvuoja staigmena!
  
  Numato vaikščiojimo grafiką, Numato sąmonės padidėjimą.Ir, žinoma, žiovulys padidės, Ir susigrūdimas užpildys visatą.
  
  Ir mes metame iššūkį nuoboduliui Nes, nes Niekam neįmanoma gyventi pasaulyje be netikėtumų.
  
  Staigmena, staigmena! Tegyvuoja staigmena! Staigmena, staigmena! Tegyvuoja staigmena!
  
  Ir mes metame iššūkį nuoboduliui Nes, nes Niekam neįmanoma gyventi pasaulyje be netikėtumų.
  
  Staigmena, staigmena! Tegyvuoja staigmena! Staigmena, staigmena! Tegyvuoja staigmena!
  Tačiau kitiems herojams - SSRS Raudonojo erelio berniukų batalionui - pasisekė daug labiau. Ir kad berniukai jau buvo pasiruošę kaukti iš nuobodulio: jokių mūšių, jokių nuotykių, tik bėgimas! Pagaliau jie gavo įspėjimą, kad priekyje yra maždaug vienodas britų batalionas.
  Vladimiras liepė jiems atsigulti, o tada šliaužti ant pilvo. Vaikinai taip ir padarė. Atrodė, kad britai juos pastebėjo ir iškart, nelaukdami artėjimo, atidengė ugnį. Bet jie akivaizdžiai paskubėjo, tik vienas Stalino jaunuolis buvo sužeistas į petį, o likusieji tiesiog sugebėjo riedėti atgal. Reljefas lygiai kovai buvo ne visai tipiškas, visas apaugęs krūmais ir tankmėmis. Britų daliniai šaudė aktyviai, bet netiksliai. Red Eaglet kovotojai reagavo rečiau, bet daug efektyviau. Daugiau berniukų sėkmingai persirengė, apsivilko chaki spalvos lietpalčius ir tyliai judėjo. Britai savo ruožtu buvo pernelyg nervingi ir nuolat leisdavo sau išsiveržti į priekį.
  Dimka Rocket buvo ypač sėkmingas. Jis greitai, kaip žąsis, įlipo į britų užnugarį (šį kartą prieš juos kovojo beveik vien baltieji, vadinasi, daug atkaklesni kovotojai, kurie nuo sirenų kaukimo neišsisklaido) ir šaudykloje šaudė į taikinius. Automatinis šautuvas veikė puikiai, o aukų vis daugėjo!
  Tačiau, deja, nuostolių patyrė ir berniukai, ypač kai mainai prasidėjo granatų mėtymu. Vienam drąsiam berniukui skrandžio skeveldra plyšo ir žarnos išropojo. Kitas sutraiškė kojos kaulą, taip pat labai nemalonu. Tačiau mūšis tik įsiplieskė, ir prakeiktų, žiaurių anglų pasirodė daug daugiau, nei iš pradžių manė jaunieji leninistai. Iš abiejų pusių buvo tiek daug riksmų ir dejonių.
  Tada Dimka, išklausęs, nusprendė vadą. Jis buvo stambus anglas, taip pat pulkininkas su giliu balsu. Jis pasislėpė anksčiau iškastoje tranšėjoje.
  Šviesiaplaukis vaikinas sukikeno ir greitai, kaip mažas žaltis, pašalinęs jį supančius anglus, nušliaužė į apkasą. Smūgis durklu į pakaušį ir pulkininkas nutilo, šnypšdamas iš lūpų, lyg pradurta automobilio padanga. Po to berniukas, prisidėjęs prie burnos suglamžytų lapų kekę, riaumojo panašiu balsu.
  Čia paslaptis slypėjo tame, kad lapai buvo mirkomi lipniose sultyse (Dimka tai ruošė iš anksto, nors tikėjosi išgąsdinti laukinius, bet tada buvo Pinokio efektas, kai ieškai vieno dalyko, bet kažkas pasirodo kitaip, bet pasirodo visai kas kita, bet ir naudinga!).
  Kad ir koks baisus buvo vado balsas, jis veikė iškraipyta anglų kalba:
  - Visi atsistokite ir bėkite atgal, žingsniuokite!
  Ir pavyko! Britai pašoko, po to ant jų pasipylė automatų ir automatinių šautuvų sprogimai. Žinoma, matydami tokius nuostolius, bėgsite be komandos... Narsūs Britanijos kariai veržiasi ant kulnų, o berniukai, mirgantys, nuodingai žaliai nuo žolės, basi, apvalūs kulnai, veržiasi iš paskos, šaudydami toliau. eiti!
  Dabar tai buvo kova! Visiškas ir tuo pačiu efektyvus naikinimas! Su nuožmiu siekiu.
  Vladimiras iš visų jėgų sušuko:
  - Man kovotojai pirmyn! Atsidarėme sąskaitą čia!
  Kiti berniukai dainavo kartu:
  - Stalinas davė mums plienines rankas-sparnus, o vietoj širdies - ugningą variklį!
  Vladimiras pridūrė:
  - Vis aukščiau ir aukščiau! Siekime mūsų paukščių skrydžio ir kiekviename propeleryje kvėpuoja mūsų sienų ramybė!
  Iš kur vokiečiai žinojo tokias dainas? Jei Dimka mieliau kūrė savo, tai jo draugas Danka, atvirkščiai, reklamavo tai, kas jau buvo sukurta, populiari ir gerai žinoma ...
  Tačiau Dimka, kuris šį kartą buvo pagrindinis nugalėtojas, susierzino ir uždainavo savo melodiją:
  Prisiekiame Stalinui Didžiajam;
  Garbė išlaikyti ir kovoti iki galo!
  Nes Jo galia kaip saulė,
  Nes Dievo šviesa yra šalis!
  
  Saugokime Tėvynę nuo negandų;
  Liūtas britas apverstas už uodegos!
  Mes kursime laimę planetoje;
  Kaip Viešpats šventasis Kristus įsakė!
  
  Valdys lygybė ir brolybė;
  Dangus taps grynai mėlynas!
  Juk tu turi teisę už tai kovoti,
  Socializmo kelias skirtas jaunimui!
  
  Tėvyne graži Rusija,
  Stalinas yra Dievo mums duotas vadovas!
  Kur lauke gėlės gražiausios,
  Kur žodis būras negali išlįsti!
  
  Šalyje viskas auga, platu;
  Jame ledas ir vešlios pievos!
  Dykumos auksas iš rytų
  Sidabro ir perlų pūga!
  
  Viso šviesulio planetoje yra Kremlius;
  Bet dar staigesnė jėga yra mumyse!
  Čia "Katyusha" nušvietė dangų;
  Tarsi pats arkangelas davė akį!
  
  Visos Tėvynės tautos yra vieningos;
  Tarp jų nėra tuščių problemų!
  Rusija nesilenkė po nugaros jungu;
  Jums nepavyko atimti žemės, pone!
  
  Taigi anekdotai nebetinka,
  Mes irgi ponai!
  Rusai nėra perpildyti planetoje,
  Iš dangaus liejasi saldus vanduo!
  
  Milžiniški laukai auga;
  Kolosas yra kaip širdžių bitė!
  Dievas suteikė rusams vietą pačiame rojuje,
  Ir tau laurų vainikas!
  
  Viskas tapo paklusni žmogui,
  Tik pasididžiavimas negalėjo pažaboti!
  Bet ne žmogaus amžiaus pabaiga;
  Erdvė atveria mums duris!
  Puikus pasirodymas vaikinai plojo labai energingai ir pritariamai. Vladimiras net numušė varną taikliu šūviu iš pistoleto, o Danka pasakė:
  - O tu, Dimka, esi puikus - tu iš esmės dainuoji ir kuri tik savo!
  Jaunasis maestro pastebėjo:
  - Ir tai yra vertingiausia, kai kuri pats, o ne kartoji kaip papūga!
  Nuostoliai buvo greitai apskaičiuoti ... Deja, trys berniukai išsiskyrė su būriu amžiams, dar penki buvo sužeisti taip sunkiai, kad juos teks nešti, o dvidešimt penki žmonės buvo sužeisti vidutiniškai savo jėgomis arba lengvai ...
  Daugiau nei aštuoni šimtai keturiasdešimt žmonių nužudė britai .... Apskritai santykis yra gana priimtinas! Tačiau kalinio nebuvo, išskyrus vieną medicinos tarnybos majorą. Visi kiti buvo išžudyti...
  Danka šyptelėjo:
  - Mes, ilgai dusindami kulkosvaidžius, išpjovėme ir numušėme tūkstančius penkis šimtus anglų!
  Vladimiras jį pertraukė:
  - Užsičiaupk, ar ne? Trys mūsų vaikinai mirė. Galvoju palaidoti juos čia, mūšio lauke, ar neštis į savo dalinius, kad būtų galima palaidoti pagal Kristaus paprotį!
  Danka nustebo:
  - Ar SSRS labai gerbia Kristų? Juk ir jūs, ir pats Stalinas nuolatos sakote - Kristus yra silpnas ir slampinėtojas, o ne arijas!
  Vladimiras ramiai atsakė:
  - Priklauso nuo to, koks Kristus... Tas, kuris yra Biblijoje, nėra arijas ir ne pacifistas! Tas, kuriuo mes tikime, tai yra be vadinamojo Šventojo Rašto, yra tik tas pats raudonasis arijas! Ir ne tik raudonas arijas, bet ir nepaprastai drąsus žmogus! Jūs turite tai suprasti.
  Dima sutiko.
  - Aš irgi turiu biblinį Jėzų, kuris moko nesipriešinti blogiui ir visai nemėgti skruostų nuodėmių. Caro laikais jau taip buvo, na ir kas? Jis sumušė ypač valstiečio šeimininką, sudaužė veidą į kraują, sulaužė šonkaulius ant stovo, o tas nelaimingasis tiesiog meldėsi už šeimininką. Bet ar dėl to žemės savininkas nors centu geresnis?
  Pats Danka visiems atsakė:
  - Žinoma ne! Su blogiu reikia nedelsiant kovoti! Nes blogis yra liepsna; kuriam geriausias benzinas - kantrybė, o geriausi atitikmenys - abejingumas ir savanaudiškumas!
  Vladimiras juos griežtai pertraukė:
  - Tai, ką tu sakai, jau akivaizdu, absoliučiai bet kokiam protingam žmogui. Taigi, mums nieko papildomai aiškinti ir mokyti nereikia. Apskritai, rusai, aš pažįstu tautą, kuri mėgsta filosofinius samprotavimus ir Boltologiją Dostojevskio stiliumi. Tuo tarpu jūs, Olegas ir Danka, nešite neštuvus su Petru, todėl jis yra sunkiausias iš žuvusiųjų. O dabar žygiuokim...
  Berniukus įkvėpė ir įkvėpė pirmoji, tikrai kariška pergalė, o užgrūdinti kūnai jau buvo pradėję prisitaikyti prie karščio ir streso. Buvo tiesiog smagu! Taigi bėk ir linksminkis...
  Danka paklausė bėgančio Dmitrijaus:
  - Bet tu esi pažengęs vaikas, galima sakyti, mokslininkas... Kaip manai, kodėl krikščionybei pavyko pasiekti tokią sėkmę visame pasaulyje. Ir be to, logika šioje doktrinoje, o ne kvarkas!
  Baltaplaukis vaikinas, kiek pamąstęs, atsakė:
  - Prisimenu, propagandos mokslų daktaras Goebbelsas sakė: norint tikėti melu, jis turi būti didelis. Perfrazuojant, kad doktrina būtų galima tikėti, ji turi būti be jokios logikos! Arba dar tiksliau: kad religija būtų tikima, ji turi būti be logikos ir sveiko proto!
  Danka bėgdamas linktelėjo.
  - Tai iš dalies tiesa, bet vis tiek... Daug kas mūsų pasaulyje neturi logikos ir prasmės, bet niekas nepasiekė tokios sėkmės kaip krikščionybė, ir to negalima paaiškinti vien paradoksu!
  Dima pasakė:
  - Yra įvairių veiksnių ir valdžią turinčių administracinių išteklių, nes jie naudojosi klusniais tarnais, apkvailinti tikėjimo geresniu pomirtiniu gyvenimu ir nenorintys nieko keisti žemėje. Ir, žinoma, vergų silpnumas, kurie suprato, kad yra per silpni ir neorganizuoti, kad galėtų atsispirti Amžinosios Romos legionams. Ir taip toliau... Labai romantiškas Jėzaus Kristaus paveikslas. Atkreipkite dėmesį, kad Jėzus nebuvo paprastas žmogus. Trečdalis žmonijos laiko jį Visagaliu Dievu, kuris pasirodė kūne. Ir tai įmanoma tik žmogui, turinčiam ypatingą žavesio dovaną.
  Sovietų berniukas, bėgiojantis dešine ranka, matyt, suprato baltarusių kalbą ir įsikišo:
  - O čia viskas daug lengviau! Reikšmė ta, kad pats Visagalis Dievas dėl žmonių įgavo žmogaus pavidalą, užkopė ant kryžiaus. Pats poelgis toks neracionalus, visiems nesuprantamas, sunkiai paaiškinamas, bet kartu ir džiuginantis, kad žmonės pamilo. Be to, žmogus yra glostantis. Kodėl glostantis? Kadangi jis yra vyras, pasirodo, tokia didžiulė vertybė, kad dėl jo kenčia ir savo gyvybę aukoja pats visatos kūrėjas! Ir apskritai tai puiku!
  Danka sutiko.
  - Taip, tai nesuprantama! Visatos Kūrėjas yra kankinamas ir nukryžiuotas, ir jis meldžiasi už savo budelius! Kas gali tai įsivaizduoti? Kas gali būti daugiau?
  Dima sutiko.
  - Nieko! Juk būtent paradoksalus pačios Evangelijos pobūdis tapo priežastimi, kodėl jie ja tikėjo, taip pat ir išmintingi žmonės, supratę, kad tokio dalyko sugalvoti neįmanoma! Visų pirma, imperatorius Konstantinas vadovavosi ne tik praktiniais skaičiavimais: tai nebuvo pelninga. Krikščionys Romos imperijoje nebuvo daugumos. Priešingai, jie buvo beviltiška mažuma, be to, pasyvi ir pacifistinė mažuma. O pagonys, priešingai, buvo agresyvi dauguma. Taigi imperatorius Konstantinas galėjo patikėti... Be to, jis nuoširdžiai tikėjo, o priimdamas krikščionybę, lemtingai rizikavo sau...
  Denis paniekinamai prunkštelėjo:
  - Nesuprantu, kokia čia buvo mirtina rizika?
  Dimka kantriai paaiškino:
  - Išdidiems romėnams krikščionys tebuvo žydų sekta. Tai yra, jie net nelaikė jų žmonėmis, tačiau olimpiniai dievai yra nacionalinė religija, net jei pasiskolinti iš graikų. Tai yra, paaiškėja, kad imperatorius Konstantinas nuėjo prieš savo protėvius ir savo aplinką. Be to, krikščionybei būdingas puritonizmas, o romėnai nebuvo įpratę kaip nors savęs riboti. Tai buvo būtent krikščionybės nenatūralumas, tai, kad šis tikėjimas verčia atsisakyti daugelio gyvenimo malonumų, ir tai buvo didžiulė rizika jį priimti. Taigi, tik sėkmė kariniuose reikaluose leido Konstantinui įsitvirtinti, įskaitant kryžiaus pagalbą skyduose!
  Danny pastebėjo:
  - Kaip islamas įsitvirtino ant durtuvų, tiksliau - kardų ir iečių! Tai dar kartą patvirtina - kas stiprus, tas teisus! Stiprūs kumščiai yra geriausi argumentai!
  Dima nusijuokė.
  - Gal ir nejuokinga... Bet tragiška, kai protas nėra itin vertinamas. Nors veltui kai kurie galvoja, kad paaugliai gerbia tik fizinę jėgą. Jiems būdingos ir kitos, tarp jų ir intelektualinės vertybės!
  Berniukai nutilo... Kalbėti, žinoma, įdomu, bet kol kas temos tik sklando ore. Religija nėra pati populiariausia berniukų pokalbių tema. Taigi, gal pabandyk pabendrauti apie tankus?
  Danka paklausė Dimo:
  - O ką manote apie vokiečių karinės technikos kokybę? Ypač šlovingoji panzvale dalis?
  Berniukas gana logiškai atsakė:
  - Jokiu būdu, praktika patvirtina, kad vokiečių tankai yra stiprūs ir efektyvūs! Ką čia dar galima pasakyti? Ir tokie rodikliai kaip ginklas, šarvai, variklis ir rezultatas: smūgio galia, apsauga, variklis, žinoma, yra svarbūs, bet kartu ir antraeiliai. Natūralu, jei nėra tikrų tankų tūzų!
  Denis susiraukė.
  - Ką nori pasakyti, kad mes neturime tankų tūzų?
  Dima nekaltai šypsojosi kaip vienuolė:
  - O iš kur jie turėtų būti? Mūsų baltarusių tankai dar nekovojo su tankais. Suomių suomių šalis beveik neturėjo tankų, Japonija ant Khalkhin Gol taip pat turėjo juos su gugulkino nosimi. Jie neturėjo laiko jo auginti - neginčijamas faktas! Tad kalbėti šia tema kol kas nenaudinga.
  Denis susiraukė veidą.
  - Taip, nieko ypatingo įspūdingo neturime ir ne! Taigi galima pamaloninti NKVD rūsius antisovietinei agitacijai.
  Dimka tyliai sukikeno.
  - Bet čia mes tikime ir būsime pirmi! Gal net riterio kryžių gausime, nes mes, rusai, gimėme laimėti!
  Sovietinis berniukas piktai pertraukė:
  -O ne! Mes, arijai, esame gimę laimėti. Juk tau iki šiol padėjo tik tai, kad mūsų kariuomenė dar nepasisuko į Rytus. Bet kai tik Britanija kapituliuos, pamatysite mūsų tankus parade Kremliuje.
  Danka erzino jaunąjį nacią:
  - Žinoma, kaip karo trofėjus. Taip, net su kalinių kolonomis, slankiojančiomis po palyda! Štai kaip pamatysite Maskvą!
  Kovą, kuri grėsė kilti, sutrukdė grėsmingas Vladimiro šūksnis:
  - Užsičiaupk! Tu Danka už ilgą liežuvio bausmę... Vietoj nakties miego tu stovi sargyboje, visą naktį su kupriniu ant nugaros. Ir bus kažkas tokio...
  Danka norėjo lipti į butelį, bet Dimka jį nuramino:
  - Tai tavo kaltė. Juk mes draugiškos šalies svečiai, o tu įžeidinėji jos karius... Atsiprašyk ir laikykis svečiui tinkamo takto!
  Denis tylėjo. Jis nenorėjo pripažinti klaidos ar kurstyti konfliktą. Ir Dima pasiūlė:
  - Ar galite ką nors padainuoti kaip susitaikymo ženklą?
  Vadas atsakė:
  - Ne, dabar ne laikas!
  - Tada ar aš galiu stoti į naktinę sargybą kartu su savo draugu Danka?
  Vladimiras vėl ir gana pagrįstai prieštaravo:
  - Ir bus negerai, jam bus bereikalingos pramogos... Leisti nuobodžiauti ir sunkiai pagalvoti... - Jaunasis bataliono vadas nutilo ir kone įtaigiai paklausė:
  -Tu mane nustebinai. Iš kur gavai tokių neįtikėtinų karinių sugebėjimų? Tu kovoji kaip supermenas iš amerikietiškų komiksų, kokia tavo paslaptis?
  Dimka buvo sutrikęs:
  - Na, kodėl tai Supermenas... Viskas iš principo yra pagal žmogaus galimybes. Pirmą kartą pasirodžiau prieš tankus. Jie mane supainiojo su arabų berniuku, o tai buvo neįtikėtina ir nepaprasta. Tada jie patikėjo istorija, taip pat natūralu, kad vaikas nori užsidirbti pinigų ir padėti britams. Na, žinoma, ne kiekvienas žmogus gali išsitraukti pistoletus iš diržo, jis gali tai padaryti nepastebimai, nepagautas, bet bet koks "žiupsnelis" net ir jauname amžiuje yra gana pajėgus. Na, bet kuris iš jūsų gali iš dviejų pistoletų nušauti keturis sandariai prigludusius tanklaivius. Ir tai, kad pulkininkas iškart pasidavė, turėdamas karo su Britanija patirties, nieko nestebina. Štai trys milijonai prancūzų pasidavė beveik be kovos ir sėdi puikiuose įtvirtinimuose, kas stebina daug labiau. Trumpai tariant, pirmasis antros klasės kryžius, gautas gana logiškai, aš padariau tai, ką galėjo padaryti bet kuris vaikas iš jūsų bataliono. Ir pats apdovanojimas nėra išskirtinis, Pirmojo pasaulinio karo metais juo buvo apdovanoti beveik šimtas šeši tūkstančiai karių ir karininkų. Tai kodėl turėčiau taip save aukštinti!
  Vladimiras iš dalies sutiko:
  - Viena vertus, atrodo, kad taip, bet... Per antrą kovą tu nebuvai toks, kaip visi. Ypač atrodė, kad britai tavęs nepastebėjo, o tu pataikėte nenutaikydami, bet tuo pačiu ir nepraleisdami. Ir ne kiekvienas sugeba mėgdžioti pulkininko balsą!
  Dimka prieštaravo:
  - Ne, pastarąjį gali padaryti visi, jei naudojate įrenginį rezonansui. Aš tave to išmokysiu, jei nori. Kalbant apie šaudymą be prametimo, tai tu šaudė labai padoriai. Bet kuriam jūsų bataliono kovotojui gali būti suteiktas Vorošilovo šaulio vardas. Ar anglai mane matė? Taigi jie nepastebėjo ir kitų kovotojų, mes praradome visus tris žuvusius, o tai reiškia, kad šie kariai aiškiai uždengė akis!
  - Jau keturi mirę! - iš užpakalio balsą pataisė Dimka. - Aleksandras mirė, deja, kare.
  Vladimiras pavargo nuo tokio pokalbio ir sušuko:
  - Paskubėkite greičiau, kitaip mes neinformuosime kitų.
  Pakeliui žuvo dar vienas sunkiai sužeistas kovotojas, tačiau kovotojai nuskubėjo į didelį arabų kaimą. Ten tiems, kurie negalėjo atsikelti, buvo suteikta skubi pagalba. Po to Vladimiras kalbėjosi su SSRS Raudonosios armijos pulkininku, paaiškino jam situaciją ir papasakojo apie praėjusį mūšį. Jis įsakė atsiųsti du raituosius Raudonosios armijos karius su arabų gidais patikrinti. Tačiau Vladimiras parodė jam nuotrauką su krūva nužudytų anglų ir pasakė:
  - Galite mumis pasitikėti, mes dar neišmokome meluoti!
  - Bet išmoko kurti! - niūriai ir be didelio džiaugsmo atsakė pulkininkas.
  Bet tai nieko, Vladimiras nesusigėdo ir atvykusiam generolui apibūdino naujausią įvykį. Jis paspaudė jam ranką ir pažadėjo apdovanoti pasižymėjusius. Po to jaunieji kovotojai buvo išsiųsti miegoti į kareivines.
  Tačiau Vladimiras Wolverine'as, supratęs, kad kareivinėse per tvanku, įsakė šliaužti gatve... Žinokite, kad mūsų vaikinai nebijo tankų, purvo ir midų. Danka buvo pastatyta į sargybą. Jie įdėjo į jo kuprinę trinkelių, kad būtų didesnis svoris ir būtų griežtesnė bausmė. Tačiau Vladimiras suskubo šypsodamasis paguosti baudos aikštelę:
  - Bet iš jūsų nebus atimti mūsų bendri apdovanojimai ir nuopelnai. Mes jums netaikome drausminės nuobaudos, o tai jums naudinga!
  Danka tarsi nesuprasdamas paklausė:
  - Kodėl tai naudinga?
  Vladimiras Wolverine'as tiesiog paaiškino:
  - Drausminių nuobaudų buvimas yra puiki priežastis atsisakyti įteikti apdovanojimą už karinius nuopelnus. Ir, žinoma, grįžęs į tėvynę norisi parodyti Šv.Jurgio kryžių, ar kokį kitą ordiną.
  Danka piktai papurtė galvą.
  - Taip, nėra noro?
  Vladimiras kreivai, kaip plekšnė, šyptelėjo:
  - Taip... Netikiu, nes tavo draugai tikriausiai ims klausinėti, kodėl tavo draugas turi geležinius kryžius, o tu ne? Kodėl likote be atlygio, gal blogai kovojote!
  Danka abejingai pažvelgė:
  - Man nesvarbu. Sovietiniai apdovanojimai daug vertingesni už vokiškus niekučius, net riterio kryžių su deimantais! Taigi tai!
  - Na, liaukis išdidus baltarusis! Tikiu, kad saugosi savo sąžinę. - Vladimiras Wolverine tylėdamas išėjo. Palikęs dvylikamečio, bet savo amžiui gana didelio berniuko basų pėdų pėdsakus.
  . 5 SKYRIUS
  Olegas Rybachenko tęsė savo įdomią misiją. Jis kartu su mergina Margarita sunaikina dar vieną anglų bazę.
  Terminatorius davė granatą nuogu kulnu ir pasakė:
  - Politikas yra pabaisa, apsimetantis gražuoliu, tačiau jokia prabangi amunicija negali paslėpti kiaulės cento ir vilko ilčių!
  Kario mergina, plikais pirštais svaidydama žudikišką mirties dovaną, sušuko:
  - Kareivis irgi tam tikra prasme yra pabaisa, nes žudo mūšio lauke, bet skirtingai nei politikas, jis yra lygiavertis, bet rinkėjas visada pralaimi!
  Olegas Rybačenko, mirtina jėga paleisdamas granatą basais kojų pirštais ir barstydamas priešininkus, sušuko:
  - Moteris nori meilės ir laimės sau ir savo šeimai, politikė visų pirma suinteresuota lepinti kitus, yra apsėsta meilės pinigams!
  Margarita apnuogintais mirtinos jėgos pirštais metė mirties dovaną ir išdavė:
  - Moteris - kaip rožė: viliojantis kvapas, ryški išvaizda, aštrūs spygliai, o kaip atrodo politikas, smirdintis smarve, apgailėtina išvaizda ir aštrus kaktusas?
  Terminatorius, gniuždydamas oponentus ir mirkčiodamas safyro akimis, pastebėjo:
  - Moteris - grožio ir tyrumo įsikūnijimas, nors ir ne visada idealus, tačiau politikė visada bus niekšybės ir bjaurumo etalonas!
  Mergina Terminatorius juokdamasi pastebėjo:
  - Basas vaikinas nedažnai elgiasi netinkamai ir nelenda į kišenę, kaip politikas daro bjaurius dalykus ir įkiša kiaulę!
  Nemirtingi vaikai darė tikrus stebuklus ir buvo super.
  Tačiau kaip ir merginos pilotės, laimėjusios oro mūšį dėl Didžiosios Britanijos.
  Nataša plikomis kojomis nuvertė anglišką automobilį ir sucypė:
  - Vaikas mėgsta žaisti su ginklais, bet mielas, politikas mėgsta jais barškinti, bet vietoj baimės kelia pasibjaurėjimą ir juoką!
  Anastasija agresyviai pažymėjo, numušdama kitą priešo automobilį:
  - Kaip sako mokslininkai, žmogus kilo iš beždžionės, politikas, nors tipiškas primatas, ypač sėkmingi žmonės, turi santykį su šakalu!
  Akulina Orlova agresyviai pažymėjo, statinės technika numušdama kitą varžovą:
  - Žmogus turi Dievišką kūrybinę prigimtį, bet politikai nukryžiuoja, kad iš prigimties yra tik velniai ir kuria chaosą!
  "Mirabela Magnetic", skrodžiantis priešo lėktuvus ir numušdamas juos tarsi ventiliatoriaus banga, išleido:
  - Politikas yra Velnias kūne, bet ne pragaro viešpats, o požemio Žemėje kūrėjas, kuriame velniai išsivaduoja ir sukuria chaosą!
  Merginos, žinoma, yra moteriškos pabaisos ir duoda ragus visam sąjungininkui uodui arba uodų pulkui.
  Tuo tarpu kai kurios gražios merginos iš SSRS hareme parduodamos Irano šachui.
  Karių kūnai taip pat buvo masažuojami, o tai darydavo ne tarnaitės ir net ne eunuchai, o raumeningi paaugliai vergai. Nuo jų prisilietimų merginos tikrai susijaudino ir tapo daug kviečiančios ir patrauklesnės.
  O raudonplaukė Andželika ir šviesiaplaukė Alisa pamiršo kuklumą ir aistringai murkė po įgudusių jaunuolių prisilietimų. Tai buvo įžanga į derybas, kad jie būtų linksmi ir kuo erotiškesni.
  Pabaikime "mankštą", merginos vėl apsipraususios, pasipuošusios. Jie avi batus su aukštakulniais ir brangakmeniais ant kojų, o ant plaukų - tiaras su brangakmeniais. Andželika net nustebo:
  - Ar negaila šeimininkui taip mus papuošti? Juk šie akmenukai verti turtų, o kiek jie mums duos - nežinia!
  Vyriausioji tarnaitė juos nuramino:
  - Sandorio metu būsite visiškai nuogas ir atliksite šokį basomis kojomis. Tai yra, jei tave parduotų su Evos kostiumu, tu neturėtum siūlų. O visa kita pirkėjas gali įsigyti už papildomą mokestį.
  Alisa paraudo, susigėdo.
  - Vadinasi, prieš būrį vyrų turime būti visiškai nuogi?
  Tarnaitė linktelėjo.
  - Būtinai! Tai senovės paprotys. Pirkėjas apie savo vergus turi žinoti absoliučiai viską. Visi trūkumai, jei jie, žinoma, yra dorybių. Žinoma, daugelis merginų yra siaubingai nusiminusios, nes nėra įpratusios net nusimesti šydo prieš vyrus. Bet mes nesilepiname.
  Andželika, čia pasidarė įdomu:
  - O jei vergas iš gėdos surengs pykčio priepuolį?
  Didžiulis ir storas eunuchas grandininiu paštu, pilku su dulkėmis ir prabangiu turbanu, atsakė už tarnaitę:
  - Ir su jais prieš aukcioną kalbamės, aiškindami, kad čia ne tas atvejis, kai reikia gėdytis, o atvirkščiai - reikia parodyti nuolankumą. Priešingu atveju laukia bausmė. Paprastai tai veikia ir vergai tyli. Kalbant apie jus, nors esate mergelės, atrodo, kad esate įpratę vaikščioti pusnuogės, matote iš įdegio, tad būkite kantrūs. Jei būsite parduotas į Šacho haremą, tai bus geriausias iš visų galimų likimų.
  Alisa šiek tiek pasipiktino.
  - Tu mus paguodė!
  Merginos buvo uždengtos keliais peršviečiamais užvalkalais, kuriuos teko nuimti, kad aukcione parduotas vergės kūnas pamažu parodytų savo žavesį.
  Pagal arabų standartus, Alisa ir Andželika buvo aukštos divos, jos buvo apibarstytos smilkalais ir dar kartą nusileistos, susisukusios nuostabius plaukus taip, kad jie kristų per pečius, vykstant deryboms.
  Abu kariai buvo ramūs, gyvenimas, karas ir mokymai juos užgrūdino, vadinasi, išsigąsti nebuvo jokios priežasties. Kas jiems yra išankstiniai nusistatymai ir prietarai? Ir jiems nėra ko gėdytis savo kūno.
  Čia nuskambėjo signalas ir vergai buvo nuvesti į aukcioną. Čia, beje, su aukštakulniais, prie kurių merginos nebuvo įpratusios, jos tikrai suvaržė kojas, o buvo nemalonu, kad kojinę suspaudė ir tai atidavė visą tvirtų, mergaitiškų kūnų svorį.
  Taigi tai jau buvo vaikščiojimas, kažkas panašaus į inkvizicinį kankinimą, tačiau švelnesnė versija.
  Ten, kur vyko aukcionai, susirinko daug žmonių, skirtų vargšams. Jie pardavė moteris, vaikus, vyrus. Bet tai buvo ant atviro pjedestalo su nekokybiškomis ar menkos vertės prekėmis. Tačiau moterys buvo negailestingai nurengiamos ir visų akivaizdoje čiupinėjamos, bandančios pasislėpti buvo mušamos botagais. Pasigirdo dejonės ir daug kauksmų. Taip, ir riksmai kartais išreikšdavo kančią. Ypač baisu buvo be tėvų likusiems vaikams, kurie į aukcioną buvo vežami nuogi ir karts nuo karto pirkėjai neplautais pirštais lipdavo jiems į burną ir juos sugnybdavo. Taigi, verksmas buvo masinis, kaip botago švilpukas. Be to, smirdėjo ir nuo įvairių nuotekų, vietomis matėsi asilų palikti pyragai. Viduramžių prekybos vergais kraštovaizdį iš dalies sunaikino tik pora apšiurusių, žalios spalvos motociklų.
  Alisa karčiai pastebėjo:
  Kaip tai žemina. Elkitės kaip su gyvūnais.
  Angelica pridūrė:
  - Tikiuosi, tai ne mums?
  Vyriausiasis eunuchas nuramino merginas:
  - Ne, būsi parduotas rūmuose, turtingiems žmonėms. Beje, jei mergaitės kojos pavargo nuo batų, rikša pavėžės.
  Taip, aukštiems arabų jaunuoliams buvo padovanoti vežimai, o moterys susėdo ant jų. Savo ruožtu sargo palyda netikėtai įsigijo dviračius. Didysis eunuchas pažadėjo:
  - Po akimirkos pasieksime šviesų tikslą!
  Šį kartą snukis nemelavo. Rūmai, į kuriuos buvo atvežtos merginos, buvo dideli, prabangūs, su statulomis ir fontanais.
  Tačiau svarbiausia yra pati vieta derėtis, primenanti teatro sceną. Ir čia taip pat teko laukti eilėje. Andželika net paklausė:
  - Ar tai pagrindinis vergų prekybos centras?
  Vyriausiasis eunuchas pasakė:
  "Tai yra pagrindinis moterų prekybos vergėmis centras. Vyrai dažniausiai parduodami kitur. Kaip, beje, ir berniukai, paguodai ...
  Varžybos buvo aktyvios, publika susirinko daug ir visi buvo apsirengę prabangiais rytietiškais drabužiais. Tik keli žmonės buvo europietiškais kostiumais, bet apskritai tai buvo nemaža krūva. Kilo didelis triukšmas, o į pakylą išvežtos merginos arba pamažu buvo apnuogintos, arba iš karto nuogos išnešamos.
  Štai vienas iš jų vis dėlto atlaikė pažeminimą ir sukėlė pykčio priepuolį. Ji riaumojo kaip telyčia skerdykloje, kol buvo nulupta gyva. Apsaugininkai ją užkimšo ir išnešė iš kambario. Vyriausiasis eunuchas pareiškė:
  "Paplaks, kad nepažeistų odos, gal ir kojas kepsnyje, kad padai pasidengtų mažomis pūslelėmis, galima ir stelažą. Ponia turi susivokti. Tu toks pat, jei išmesi "arkliukus" gausi žiaurią, bausmę be žalojimo ir vėl būsi vedamas parduoti.
  Andželika vis dar paklausė:
  - Jei vėl supyksime!
  Eunuchas griežtai tarė:
  - Tada būsi įkaltas, taip gundo likimas!
  Kai merginos pagaliau buvo išvestos į pakylą, jos pajuto didesnį palengvėjimą nei baimę.
  Aukciono vedėjas perskaitė:
  - Dvi jaunos kerėtojos, mergelės, aistringos, išmokusios mylėti vakarietiškai, bet dar nepažinojusios vyrų. Blondinė ir ugningoji parduodama kaip pora. Pradinė kaina - penki tūkstančiai auksinių piastrų.
  Atsakant pasigirdo nepatenkinti šūksniai arabų kalba:
  - Parodyk mums jų veidus! Kokios divos.
  Šalimais stovintys eunuchai nusimetė nuo merginų šydą ir, liepsnojantys iš susijaudinimo, pridengė jų fizionomijas. Gerda nevalingai suvirpėjo, mintis, kad dabar ji bus išrengta prieš porą šimtų geidulingų vyrų, buvo tokia šlykšti, kad jos švelnus veidas pasidarė raudonas, o safyro akys šokinėjo.
  O publika iš džiaugsmo rėkė ir mes einame:
  - Septyni tūkstančiai piastrų.
  - Aštuoni tūkstančiai!
  - Dešimt tūkstančių!
  - Dvylika tūkstančių! - sušuko vyras žila barzda žaliu, smaragdais puoštu turbanu.
  Andželika paklausė eunucho:
  - O kiek kainuoja dvylika tūkstančių piastrų, paskaičiavus į europinius pinigus?
  Eunuchas buvo panašiai patyręs ir išsilavinęs:
  "Tai apie šimtą dvidešimt tūkstančių JAV dolerių. Na, maždaug toks pat kursas, jei skaičiuojate auksu!
  Alisa apvalė lūpas.
  - Mama Mio, tai trys sunkieji tankai M-16.
  Angelica pataisė:
  - Ne, daug daugiau!
  Tikrai aukštas, gana sausas vyriškis su akvinine nosimi ir raudonu turbanu siūlė net penkiolika su puse tūkstančio piastrų.
  Vyriausiasis eunuchas sušnibždėjo:
  - Šis raudoname turbane, pats Ali-Topal, Irano šacho haremo tiekėjas. Jis nėra įpratęs pralaimėti pasiūlymų.
  Turtuolis žaliu turbanu su smaragdais išleido:
  - Septyniolika tūkstančių piastrų, už porą valandų...
  Tada atsistojo jaunuolis be turbano, bet su europietišku kostiumu ir sušuko:
  - Aštuoniolika tūkstančių piastrų! Šios moterys vertos manęs, indės Raja Malik.
  Buvo laikina pauzė... vyrai susipyko... Turtuolis smaragdiniu turbanu princui pasakė:
  - O tu nori duoti pinigų už dvi vagystes, už kurias galima nusipirkti naikintoją?
  Princas piktai atsakė:
  - Ar nori miegoti su geležiniu laivu?
  Tuo tarpu eunuchai nuo merginų nusimetė užvalkalus, kurie dengė jų grakščias sferines krūtis. Speneliai blizgėjo kaip rožiniai pumpurai. Prekyba atgijo. Vienas iš šeichų iš rankinės išpylė saują deimantų ir pasakė:
  "Už juos siūlau dvidešimt tūkstančių piastrų! Jie to verti!
  - Dvidešimt vienas tūkstantis! - Pasiūlė vyrą žaliu turbanu.
  - Dvidešimt du tūkstančiai! Princas suriko.
  - Dvidešimt penki tūkstančiai! - Pasodino Šacho tiekėjas.
  Eilėse nuvilnijo šurmulys, bet derybos nesiliovė. Šeichas pribėgo prie juvelyro, iškratė visą piniginės turinį ir paklausė:
  - Patikrinkite šiuos deimantus!
  Jis išspaudė:
  - Dvidešimt aštuoni piastrai!
  Šeichas suriko:
  - Jos mano, abi merginos!
  Princas iš Indijos prieštaravo:
  - Ne mano! Trisdešimt tūkstančių piastrų!
  Vėl buvo pauzė. Apsvarstykite tris šimtus tūkstančių JAV dolerių, tai yra didžiulė suma tiems laikams. Daugelis pradeda galvoti, ar verta tiek daug skirti merginoms.
  Gavę signalą, eunuchai nusimetė vergų pilvus dengiančias šydas, o paskui nusiėmė diademas, išskleisdami nuostabius plaukus... Aukcionai vėl atsinaujino, vyrų stogai nuėjo.
  - Trisdešimt trys!
  - Trisdešimt penki!
  - Trisdešimt devyni!
  - Keturiasdešimt vienas tūkstantis!
  Pauzė .... Ir tada šacho tiekėjas išdavė:
  - Keturiasdešimt penki tūkstančiai piastrų. O likusius įspėju, kad tas, kuris įvardins sumą ir negalės jos pilnai sumokėti, bus viešai nuplaktas ir gėdingai pašalintas iš aukciono.
  Šeichai buvo šiek tiek atkalbinėti... Tada dar nebuvo tokių gausių naftos dolerių srautų, o ir pats doleris dar nespėjo nuvertėti, tad suma buvo labai didelė. Ir atiduok ją už vergę...
  Tačiau vyriausiasis eunuchas dar nebuvo išdėliojęs visų kozirių, nuo merginų nuskriejo paskutinis šydas, dengiantis klubus ir kojas. O tada spausdami smeiges išlaisvino kojas nuo aukštakulnių batų. Sekė komanda:
  - Šokis!
  Jei moteris šoka, tai visai ne taip, kaip stovi vietoje. Juk tai jau ne statula, kad ir graži, o gyvas drebantis kūnas. O merginos, stipriai sujaudintos gėdos, o kartu ir situacijos pikantiškumo, šoko labai energingai.
  - Penkiolika tūkstančių! - dejavo vyras žaliu turbanu.
  - Penkiasdešimt penki tūkstančiai! - Haremo tiekėjas nepasidavė.
  - Šešiasdešimt! - sušuko vienas iš šeichų.
  - Šešiasdešimt penki! - pridūrė čekio tiekėjas.
  - Septyniasdešimt! - sušuko smaragdinio turbano savininkas.
  - Aštuoniasdešimt! - pertraukė šacho tiekėjas ir pridūrė. - Patikrinkite savo balansą gaila, galite gauti botagą.
  Paskutinis šukės suvyto... Po to sekė rimas:
  - Vienas, du... - Pauzė, staiga kažkas persigalvoja... Alisa sušnibždėjo (taip, kada tai pagaliau baigsis! Esu ateistas-komjaunietis, pasiruošęs melstis Alachui!). - Trys! Parduota Šaho haremo tiekėjui.
  Jie iš karto užmetė mergaites šydą ir tiesiogine to žodžio prasme išnešė jas iš aukciono ant rankų. Taip baigėsi karių "darbo diena". Tiksliau - dar ne. Jie susikrovė savo tikrą Amerikoje pirktą priekabą ir nuvežė į Teheraną. Pačios merginos, tiesą sakant, vis dar buvo nuogos, bet užsidengusios lovatiesėmis ir gulėjo ant sofų. Jiems net buvo vaišinami gurmaniški valgiai, o sargybiniai buvo palikti lauke. Taigi gulėk ir mėgaukis, brangioji.
  Alisa nustebusi pastebėjo:
  - Vis tiek keista! Mums buvo sumokėta suma, lygi dvidešimties JAV sunkiųjų tankų. Tai turtas su aukso doleriais, kurių infliacija dar nenuvertėjo. Ir vis dėlto, jokio pasididžiavimo, kažkas nejaučiama!
  Andželika atsiduso.
  - Auksas visada yra vertybė, bet kai iš jo gaminami narvelio strypai, norisi jį nukainoti!
  Alisa pasiūlė:
  - Galbūt žaisime miestuose. Ar pavadinsime miestą, o paskui kitą taip, kad jis prasidėtų ankstesnio pabaigoje?
  Andželika neigiamai papurtė galvą.
  - Jau kažkaip slogu. Galbūt galite galvoti apie ką nors kita. Kokios idėjos?
  Alisa rado:
  - O tada paeiliui darykime atsispaudimus. Kas pirmas sulaužys, tas pralaimi!
  Andželika lengvai sutiko:
  - Prasideda! Tuo pačiu metu treniruosime rankas ir krūtinę. Ir tada mūsų kojos gavo pakankamą krūvį, bet nebuvo rankų!
  Kol merginos linksminosi, Afrikoje irgi buvo karšta....
  SSRS batalionas Raudonasis erelis judėjo į pietus... Tokie brūkšniai ir priverstiniai žygiai. Berniukai jau buvo įtraukiami į smagų ir alinantį bėgimo per dykumas ir džiungles ritmą. Ir pakeliui turėjome įveikti karinį britų pasipriešinimą.
  Visų pirma patikros punktas su dviem kulkosvaidžių bokštais. Čia turėjau šiek tiek šaudyti, kol nebuvo panaudotos granatos. Jokių nuostolių nebuvo...
  Bet tada buvo dar sunkiau, į žemę buvo įkasti aštuoni tankai ir keturi savaeigiai pabūklai, o aplinkui - pėstininkai, kulkosvaidžiai, patyrę kareiviai, šešiakampiu iškasti apkasai. Čia ne taip paprasta patekti, savotiška įtvirtinta teritorija trijų kelių, vedančių ir jungiančių Somalį, Sudaną ir Etiopiją, sankirtoje.
  Priartėti nebuvo lengva, teritorija buvo peršauta, o aplinkui iškirstas miškas. Vladimiras, supratęs šturmo avantiūriškumą, ruošėsi kviestis į pagalbą aviaciją, tačiau Dimka Rocket pasiūlė sukonstruoti katapultos panašumą ir mesti porą ryšulių prieštankinių granatų.
  - Nebūtina atitraukti raudonosios aviacijos, juolab kad priešas turi mažiausiai penkis galingus 90 milimetrų kalibro priešlėktuvinius pabūklus, neskaitant daugiau pneumatinių pabūklų. Čia yra nedidelis priešo postas, o prieš postus reikia apgulties balistų.
  Berniukų ir raudonųjų arijų bataliono vadas Vladimiras čia, be kita ko, visiškai pagrįstai abejojo:
  - Kaip manai, ar pavyks pakankamai tiksliai iš jo išeiti?
  Dimka, kartu su draugais spaudęs palmių aliejų ir dervą, patvirtino:
  - Taip, aš manau, kad taip, Vorošilovskio šaulys dar smulkmena. Taip, ir pats Vorošilovas yra primityviausias karys. Tiesiog duok man vadovauti.
  Prieš šūvį vaikinas tikrai meditavo, o į granatas dar įpylė benzino, sumaišyto su palmių aliejumi ir dervomis, į kurias įpylė kalkių ir karbido. Ir tada, atlikęs apskaičiavimą, jis persižegnojo, pasveikino pionierį ir iššovė:
  - Čia jūs gaunate nedolvyat!
  Vienas šūvis, paskui kitas šaukimas:
  - Už tėvynę Stalinui!
  Iš priešo pusės riaumojimas, riksmai, dejavimas.
  Dimka vėl įsakė:
  - Dar viena salvė!
  Dejonės, riaumojimas, liepsnos stiprėjo, pasigirdo šūksniai angliškai: pasiduok!
  Šį kartą kalinių buvo daugiau nei penki šimtai, daugiausia baltieji anglai. Sunku patikėti, kad šie vaikinai vos prieš šešis mėnesius sutriuškino pranašesnes italų pajėgas Etiopijoje ir pačioje Italijoje. Bet dabar jie buvo pastatyti kaip apgailėtina avių banda.
  Basi, subraižyti, bet linksmi berniukai varė kalinius, nekreipdami dėmesio į akmenis ir spyglius po kojomis. Ir Dimka Rocket net dainavo:
  Šalis yra šventa komunizmui;
  Tu uždegei visos planetos fakelą!
  Nešiok stalinizmo vėliavą,
  Kas suteikė vaikams tokią laimę!
  
  Kiekvienas iš mūsų turi šautuvą
  Mes žinome, kad karinis darbas yra garbingas!
  Juk daina veržiasi sultingai, garsiai,
  Virš galvos su raudona žvaigždės šviesa!
  
  Mes nešame džiaugsmą, laimę visam pasauliui,
  Darboholikas buvo savininkas!
  Atsakyti storas kapitalistas,
  Proletaras įžengė į sostą!
  
  Mūsų raudona vėliava, žinoma, kraujo spalvos;
  Jame atsiskleidžia Viešpaties Kristaus galia!
  Ir jiems teks iškęsti daug skausmo,
  Mus veda šventieji iš veidų ikonos!
  
  Ir tada vaikinai nematys rojaus,
  Mus išmintingomis mintimis prikels mokslininkai!
  Tada su gėlėmis pasitik kareivio žingsnį,
  Puikaus komunizmo sąlygomis!
  
  Draugą Staliną paskyrė Viešpats;
  Valdyk tėvynę ir vedi į pergalę!
  Mūsų kelias į viršų yra labai nuožulnus,
  Ir jūs esate puikus lyderis viskam atsakymui!
  
  Vienybė bus mūsų sveikinimas tautoms,
  Kam bus naudingas leninizmo durtuvas!
  Karštas laisvės spindulys ištirpdys ledo lytį,
  Po raudona, kumach vėliava!
  
  Čia tankai drasko pėstininkų eilę,
  Ir visokie bailiai, be žodžio, pasiduoda!
  Tai yra drąsios kompanijos berniukų herojiškumas;
  Kad lėktuvai - ne puodai ir lėkštės!
  
  Laukia didelė šlovė - patikėk
  Tie, kurie vertina Rusiją aukščiau už gyvenimą!
  Atverkime spinduliuojančias duris į erdvę,
  Kad nebūtų pūvančios tinginystės!
  
  Tėvynei reikia žygdarbio;
  Ir mes tai skirsime jai, patikėkite!
  O piktasis fašizmas jau nugalėtas,
  Šlovei, garbei, džiaugsmui - kartos!
  Dimka dainavo kaip tikras maestro, o kartu su juo ir sovietiniai berniukai... Ir niekas nekreipė dėmesio į puolimą prieš totalitarizmą, kuris šioje kompanijoje buvo ne visai tinkamas. Ir ką, formaliai, Sovietų Rusija yra ne totalitarinė, o demokratinė!
  Tik Danka sušnibždėjo lūpomis:
  - Na, tu duodi Dimką!
  Kaliniai buvo perduoti artimiausioje bazėje, o išlaisvinti vaikinai nuskubėjo toliau. Iki šiol jie nesustojo. Maršalas Rokossovskis turėjo nueiti ilgą kelią iki pat Pietų Afrikos. Ir pabandyk šitaip, eik per visą Afriką. Be to, Afrikos žemyno rytuose yra daug daugiau britų karių nei Vakaruose. Taip, ir Etiopijoje reikia pasiskaityti su maištininkais ir įvairiais probritiškais kunigaikščiais.
  Tad kovojantiems berniukams tenka lakstyti per spyglius ir akmenukus, negalvojant apie poilsį. Čia ateina dar vienas susirėmimas, šį kartą vietinės maištaujančios genties.
  Mūšis nebuvo toks be kraujo, vienas vaikas buvo paguldytas nuo "Bur" pataikant tiesiai į kaktą. Tiesa, sudaniečiams taip pat pavyko, jie buvo nušienauti keturiais šimtais, panaudojant skeveldras ir išleidžiant jas į skrydį.
  Trys vaikai buvo sužaloti taip sunkiai, kad juos teko nešti neštuvais.
  Prieš eidamas miegoti, Dimka pasakė Dankai, kuri taip pat buvo šiek tiek subraižyta skeveldros ant plačios krūtinės skydo:
  "Matote, karas darosi linksmas. Ir mūšiai, yra aukų ir romantika!
  Danka sutiko.
  - Taip, dabar sutinku, yra ir romantikos, ir aukų. Nors geriau, kad iš mūsų iš viso nebuvo aukų.
  Dimka gudriai mirktelėjo:
  - O... Žinai, tam reikia magijos. Bet patikėk manimi, bus geriau.
  Kita diena praėjo taip pat intensyviai, kai kurie raiteliai bandė juos pulti, bet vaikinai buvo budrūs ir šį kartą išvengė nuostolių, suguldę šimtą penkiasdešimt puolančių tipų. Tarp žuvusiųjų buvo du britų karininkai. Ir taip karas pamažu įsiliepsnojo. Buvo akivaizdu, kad tai ne pasivaikščiojimas, o ne tik priverstiniai žygiai.
  Taip jie pasiekė britų tvirtovę netoli Bakhčio. Tačiau kovoti beveik nereikėjo. Bunkeryje bandė užsibarikaduotis keliolika ar daugiau britų karių, tačiau jie buvo išrūkyti savadarbėmis nuodingomis medžiagomis. Keli britai žuvo vietoje, o likusieji išsiveržė, kur buvo surišti.
  Tačiau įranga buvo gaudoma gana įprastai, o taško saugoti susirinkę arabai prisiekė būti ištikimi Sovietų Sąjungai.
  . 6 SKYRIUS
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova jau pakeliui į Pietų Afriką.
  Jie griauna anglų bazę Namibijoje ir, kaip visada, patiria didelį smūgį. Tokie bjaurūs vaikinai.
  Berniukas metė į britą mirtinos ir naikinančios jėgos granatą ir sucypė:
  - Kareivis teisiamas Dievo ir laiko, politikas - niekšas be teismo, o jo neteisėtumas nežino laiko rėmų!
  Mergina agresyviai pastebėjo, paleisdama mirties dovaną apnuogintais kojų pirštais:
  - Kareivis neieško ramybės, o audra irgi nevilioja, politikas palaidos savo žygdarbius, parazitas labai pavydi!
  Olegas Rybačenko vėl paleido granatą į priešą, sviedė granatą pliku, vaikišku kulnu ir išleido:
  - Karys kartais nevalingai yra karys, o žudytis nenori, o atlieka šventą pareigą Tėvynei, o politikas - savanoriškas išdavikas, mėgstantis kiaulyti, o ne vykdyti įsipareigojimus rinkėjams!
  Margarita taikliu sprogimu nukirto priešą, suplėšydama vidų, pareikšdama:
  - Karys mūšiuose sprendžia galvosūkius, gudrias kombinacijas kuria politikas, taikiai reikalo išspręsti negali!
  Kitose vietose žygdarbius atliko merginos.
  Alisa ir Andželika atsispaudimus darė kelis tūkstančius kartų, bet iš viso prakaituodami nenorėjo vienas kitam pasiduoti. Galiausiai merginos visai pagrįstai manė, kad joms jau gana, o jėgos vis tiek pravers. Taigi geriau pailsėti.
  Angelica pareiškė:
  - O mes su jumis esame kaip rusų kaimo moterys, tai yra, užsispyrusios. Ką dabar linksminsime?
  Alisa juokavo:
  - Tikriausiai drugeliai...
  Priekaba sustojo ir merginos vėl atnešė maisto ant auksinių padėklų. Po žiaurios treniruotės su atsispaudimais kariai buvo labai alkani. Jie godžiai puolė į maistą ir gėrimus... Valgė ir pyragus, ir šokoladą, ir vaisius su medumi... Ir nepastebėjo, kaip juos užgriuvo didžiausias snaudulys.
  Pavirto tikra muilo opera: svajonių serija tęsėsi;
  Nauja viltis svaigino abiejų gražiausių raitelių širdis. Ir jie jojo ant savo nuostabaus žirgo - megagnomo.
  Angelica susijaudinusi pasakė:
  - Žinai, būdamas šiame fantazijų pasaulyje, žmogus tikrai ilsisi griaustančioje geležies visatoje!
  Alisa, apnuoginusi perlinius dantis, sutiko:
  - Tikrai taip! Atsipalaiduokite ir patraukite sielą.
  Ugnies velnias prabilo:
  - Jeigu karo nebūtų, vadinasi, jis turėjo būti sugalvotas, ir, skirtingai nei Visagalis Dievas, ši pasaka būtų atrodžiusi nepalyginamai įtikimesnė!
  Alisa pasidavė:
  - Spėju, kad taip! Tačiau žinant, koks didis mūsų šalyje yra Stalinas, visiškai įmanoma tikėti Aukščiausiojo Dievo egzistavimu!
  Andželika gudriu žvilgsniu ir gana logiškai paaiškino:
  - Bet, žinoma, nebent Visagalis Dievas nėra Jėzus Kristus!
  Alisa sunkiai atsiduso.
  - Lengviau patikėti Velnio bejėgiškumu nei Jėzaus visagalybe!
  Kai nakties tamsa užleido vietą klampiai prieš aušrą sutemus, kelią užtvėrė keista tamsi juosta. Ji kažkaip iš tolo atrodė kaip dėmėtas pitonas. Stambūs, dėmėti ir keistais išlinkimais rieduliai driekėsi begaline linija per drėgną šiurkščią žolę.
  Alisa sušuko:
  "Čia tikriausiai yra požemio valdovo nuosavybės riba!
  - Ne, nebijok, šviesiaplaukė diva, čia tik sena siena! - džiaugsmingai sušuko Andželika. - Dabar jau beveik, na, tikiuosi - tiesiog namie!
  Basakojis šviesiaplaukis karys susiraukė.
  - O jūs vis dar kupina optimizmo iki pat tonzilių!
  Ugningasis karys buvo įžeistas:
  - Kas jau be pagrindo būtų prabilęs apie optimizmą!
  Niekas nesaugojo samanotų akmenų, o kitoje pusėje buvo tuščia kaip piktųjų trolių ir šmėklų imperijos pusėje. Alisa basos pėdos pirštais subraižė kiautą ir sušvilpė:
  - Vis dėlto čia šaunu! O tiksliau liūdna!
  Žinoma, šių ribų peržengimas, kaip ir nesena upė, nedavė jokių garantijų, bet vis tiek švytintys bėgliai jautėsi kiek ramiau.
  Angelica poetiškai pasakė:
  - Čia tai pažadėtoji žemė, bet ne Izraelis!
  - O kodėl taip keistai išdėstyta nauja siena? - paklausė Alisa, spindinčiu žvilgsniu sekdama akmenų krūvą. - Tai turbūt patogiau nei ant akmenų ar viso to nėra?
  Andželika sušuko:
  - Kodėl tau reikia tai žinoti?
  Alisa gūžtelėjo pečiais.
  - Taip, taip smalsu. Aš esu naujokas šiame pasaulyje. Net jei negalite tuo didžiuotis!
  - Akmeninė riba nebuvo nutiesta šmėklams ar kariams. Anksčiau ten buvo kaulų kandžiotojų - žiaurių ir labai stiprių trolių žudikų - žemės. Karas su troliais, elfais, vaiduokliais ir tigriniais tarakonais tęsėsi šimtmečius. Įvairių būtybių armijos buvo tiesiog didžiulės - jos siekė šimtus tūkstančių! Kartą jie iškovojo daugybę pergalių, kaulus graužiančiais troliais, pasiekė pačias papėdės ir beveik sunaikino Persikų Gintarą - o tai juk meilės ir vilties šalies sostinė, kurios spinduliuojanti šviesa ir energijos šaltinis saugo Visatos širdis! - išdavė Andželika.
  Alisa sušuko suspaudusi rankas:
  - Koks siaubas! Taigi visoms visatoms ir daugybės pasaulių iškilo grėsmė?
  Ugningasis karys maloniai nuramino savo draugą:
  "Tačiau jų jėgos išseko kalnuose. Tada, gerais metais, mūsų kariai kartu su elfais vis dėlto apvertė piktųjų trolių armijas ir išmušė iki paskutinio. Jų žolė buvo išdeginta, miestai buvo užimti ir išgydyti. Ir siena buvo perkelta iš ribos į šiaurės ribas!
  Alisa nusijuokė.
  - Oho! Bet tokios istorijos būdingos, beveik visoms pasakoms!
  Andželika gana logiškai atsakė:
  - O kas yra pasaka, jei ne šiek tiek pagražinta gyvenimu
  - Norite pasakyti, kad kariai išgelbėjo visatą... - Gerda ėmė suprasti, kodėl Andželika savo išvaizda nesiskyrė nuo senųjų laikų deivių, kurias graikai vaizdavo savo statulose.
  Gintaro spalvos driežas praslydo pro jos pirštus, sukeldamas kutenimo pojūtį.
  - Visi kariai yra senovės dievų ir deivių palikuonys. Štai kodėl čia taip ilgai buvo rojaus pasaulis. Bet Liuciferis pasakė: užteks malonės! Na, šmėklos nusprendė, kad dabar arijai išsigimė, todėl jie užpuolė Teisingumo ir Laimės imperiją...
  Andželika baigė ir vikriai sugavo driežą nuogais kojų pirštais.
  Alisa sumurmėjo:
  - O taip. Taigi, mes irgi išsigimę... Kas kalbės, žiūrėdamas į keistuolius trolius ir mūsų mergaičių ir elfų grožybes!
  Andželika protingai atsakė:
  Kiekviena tauta turi savo grožio sampratą.
  Alisa sutiko. Ji nušoko nuo megagnomo ir padarė salto ore.
  - Taip, grožio samprata kiekvienai tautai ir rūšiai turi savo. Tik dabar požiūris į pasipiktinimą stebėtinai vienodas visiems be išimties. Yra toks reiškinys. Beje, dažniausiai kai sako mergina, prideda gražią, o kai senutė negraži!
  Andželika taip pat padarė salto ir suko kardą:
  - Taip, yra kažkas tokio... Visi žmonės, atminkite, žmonės myli jaunystę ir bijo senatvės. Tai toks tipiškas reiškinys. Tačiau negalima nesutikti, kad tai natūralu.
  Čia merginų pokalbiai nutrūko, prieš juos iššoko kitas žvėris, jau senas pažįstamas tigras-tarakonas. Tiesa, jis buvo vienas, bet su dviem labai ilgais kardais ir net skydais.
  - Nu, kad merginos-karys kovos?
  Andželika žengė žingsnį link jo:
  - Žinoma, patikėk, mes nesidrovėsime! Ir jūs nepabijojote ateiti pas mus vienas!
  Tigras-tarakonas prieštaravo:
  - Ne, basos gražuolės, aš tiesiog ne viena.
  Alisa sušvilpė.
  - Žinojau, kad niekada neišdrįsi sąžiningai kovoti. Manau, kad jūs atsinešėte kariuomenę?
  Tigras-tarakonas prieštaravo:
  - Ne, aš iš tikrųjų esu vienas, bet mano tamsūs dievai yra su manimi, kurie padės man tave nugalėti. Kovosime tik mes, tikiuosi nuoširdžiai - vienas prieš vieną!
  Alisa su matomu nekantrumu sutiko:
  - Žinoma, jei atvirai. O kadangi aš esu blondinė, o tamsūs dievai tau padeda, tai priešininko pasirinkimas turėtų tekti man!
  Andželika tyliai, staigiai, tarsi nuo slėgio būtų nuplėštas vožtuvas, apsisuko ir labai nemaloniu žvilgsniu sudegino Alisą. Iš kario lūpų išsprūdo nerišlus šnypštimas.
  Šviesiaplaukis karys nustebo:
  - Kas tu, drauge?
  - Man nepatinka su tavimi kalbėtis, - galiausiai tyliai ir lediškai nuošaliai pasakė Ugninis Velnias. - Jaučiu tave kaip tuščią vietą.
  Alisa bandė nuraminti savo draugą:
  - Ir vis dėlto tai mano pasirinkimas! Andželika būk patriotė, o ne egoistė, nuosekli tarnaudama Sovietų Sąjungai...
  Andželika užduso:
  -Gerai, kovok! Ir laimėk, jei gali, žinoma, ir aš tavimi tikiu!
  Tigrinis tarakonas iškart puolė prie šviesiaplaukės karės. Jie, matyt, bandė ją įžūliai paimti, tikėdamiesi, kad šviesių plaukų nešiotojas dar nesušilo. Tačiau Alisa, atrodo, buvo tam pasiruošusi. Bet kokiu atveju jos aštriausias iždininkas jau pirmosiomis mūšio sekundėmis praplėšė pabaisos pilvą. Andželika padrąsino savo draugą:
  - Teisingai! Jūs matote formoje!
  Priešas šlykščiai sušuko:
  - Taip, tu baltaplaukis padaras!
  Tigrinis tarakonas siūbavo per plačiai ir investavo visas jėgas, kurias Alisa puikiai išnaudojo, nukirsdama užpuoliko šepetį. Tada ji išreiškė:
  - Sūpynės plačios, bet žvilgsnis siauras!
  Į atsaką puolė tigrinis tarakonas, bandydamas spardyti ir apatinėmis galūnėmis. Tačiau šviesiaplaukis terminatorius labai mikliai perpjovė kelį, priversdamas priešą svirduliuoti. Andželika vėl patvirtino:
  - Tai gana nenugalimos Sovietų Sąjungos stilius. Dabar greitai užbaikite.
  Alisa ant grobio puolė kaip viesulas tropikuose, tigras-tarakonas vos spėjo atsikovoti ir nenuostabu, kad netrukus bjauri galva atsiskyrė nuo kūno. Taip mūšis baigėsi...
  Andželika išsakė savo mintis:
  - Viskas, kas neįmanoma, yra įmanoma, aš tikrai žinau! Neįmanoma amžinai būti nepriekaištinga mergele!
  Tada Alisa nustebusi paklausė savo draugo:
  - Ir kodėl, kai norėjau su juo kautis, tu taip šaltai tai prižiūrėjai, lyg tai būtų koks niekšiškas triukas. Juk tai mano teisė!
  Andželika susiraukė.
  - Ir mano teisė atsisakyti tau pasiaiškinti. Bet ateis laikas ir tu viską sužinosi!
  Alisa sunkiai atsiduso, bet nevargino draugės klausimais.
  Jie tylėjo iki saulėtekio. Andželika pamažu atvėso ir buvo kažkaip slopinama. Hieroglifai ant siūbuojančio megagnomo šarvų ryškėjo, nes dangaus skliautas blyškėjo. Kai prašviesėjo, Alisa detaliai matė miestą dešinėje upės pusėje, išsidėsčiusį prieš juos su apelsinų sulčių spalvos bangomis. Tačiau didžiulė emblema padarė ypatingą įspūdį, ji buvo iškalta iš pusbrangių akmenų, su nuostabia detale, o galbūt rytinio chiaroscuro žaismas pagyvino šį nedidelį magišką bareljefą. Vertikaliai išsidėstęs paukštis išskleidė plačiai, bet sulenkė sparnus ir pasuko galvą į profilį.
  Gerai išreikštos išsipūtusios akys simbolizavo aštrų regėjimą, o sulenktas plėšrus snapas buvo pavojingai aštrus. Tačiau labiausiai nustebino žemiau. Kiekviena sparno plunksna taip pat buvo mažas paukštelis, ir visi kartu jie tapo sustingusiu karių paukščių būriu, ištikimai žiūrinčiu į savo didelį valdovą, tarsi lauktų įsakymo... Jėga, ištikimybė ir pasirengimas momentiniam puolimui buvo meistriškai perteiktos. Alisa ilgai žiūrėjo į šį galingą ženklą ir galvojo...
  Merginų miegas, kaip ir tikėtasi, nutrūko, bet taip atsitiko, tai visai ne taip, kaip planavo draugai. Jie pabudo nuostabioje, didžiulėje pasakiškai gražių rūmų salėje, kur kiekviena smulkmena buvo pasaulio meno šedevras, kur kvepėjo oras ir giedojo rojaus paukščiai.
  Tekėjo saldaus vandens upeliai, baseinas, pilnas šampano, taškosi, o sienos buvo išmargintos. Pačios dvi merginos gulėjo ant aukštų pūkuotų plunksnų patalų, vertos Šebos karalienės lovose. Apskritai viskas būtų puiku, jei ne auksinės grandinėlės, surišančios merginų riešus ir kulkšnis. Jų nuostabūs, gražiai nuogi, stebuklingi kūnai buvo tarsi nukryžiuoti ant lovų. Tokia yra bejėgiška pažemintų ir pasakiškai švytinčių vergų būsena.
  Andželika giliai atsiduso.
  "Taigi aš nežinojau, kad narvas gali būti auksinis ne tik perkeltine prasme.
  Alisa paguodė savo draugą:
  - Tokius didelius ir prabangius rūmus gali turėti tik šachas. Taigi iš tikrųjų jie pasiekė savo tikslą ir pasiekė tikslą!
  Andželika saldžiai nusišypsojo.
  - Įdomu, koks jis šachas?
  Tarsi atsakant į klausimą, pasipylė purslai, ir iš šampano baseino išlipo stambus, barzdotas vyras, atrodantis maždaug penkiasdešimt ar penkiasdešimt penkerių metų amžiaus. Tačiau jis buvo plačia krūtine ir plačiais pečiais, su smėliu. Jame buvo didžiulė prigimtinė jėga, bet raumenys plaukė nuo riebalų nuo laisvo gyvenimo būdo ir šėlsmo. Šis vyras buvo nuogas, tik brangus talismanas ant grandinėlės buvo jo puošmena, bet nebuvo jokių abejonių, tai buvo čekis. Taip, ir talismanas ant krūtinės buvo karališkosios galios simbolis.
  Žinoma, jie pamatė mergaitės šacho nuotrauką, nors joje jis atrodė jaunesnis, o barzda buvo trumpesnė.
  Šachas ką tik išsimaudė šampane, bet ėjo stabiliai, pasitikinčio valdovo žvilgsniu. Ir, žinoma, naujoji haremo valanda negalėjo praeiti pro jo dėmesį. Visų pirma, autokratinis (formaliai neribotas) Irano valdovas kreipėsi į Alisą. Jo plaukuota ranka atsirėmė ant merginos kulkšnies ir švelniai ją paglostė. Šviesiaplaukė abejingu žvilgsniu pažvelgė į Šachą, bet tada jos kūnas pradėjo išduoti, o skruostai nuraudo iš gėdos.
  Ar tu mergelė? - lordas paklausė Gerdo.
  Blondinė su ašaromis akyse atsakė:
  - Taip, pone!
  Šachas niūriai nusišypsojo.
  - Na, tai puiku. Dabar jūs tapsite moterimi, pirmą kartą mėgaudamiesi Alacho pasiuntinio palikuoniu kaip karaliumi trisdešimtoje kartoje.
  Tikros ašaros riedėjo raudonais Alisos skruostais:
  - Tai taip skaudu ir žiauru, pone. Aš šito siaubingai bijau!
  Šahas uždėjo plačią ranką ant prabangaus merginos klubo ir ramindamas ėmė masažuoti:
  - Neturėtum bijoti! Aš esu įgudęs meilužis. Skausmas bus trumpas, kaip uodo įkandimas, o tada pasinersite į malonumo vandenyną.
  Alisa toliau verkė ir be menkiausio apsimetimo šešėlio. Mintis apie nekaltumo praradimą buvo tikrai siaubinga. Ypač tokiam puritoniškam krikščioniui kaip ji.
  - Ne, prašau... Tu toks didžiulis, didžiulis žmogus, leisk man pačiam...
  - O kaip ji pati? Šachas nustebo.
  - Aš pats pabalnuosiu tavo titano vertą orumą ir darysiu tai taip kruopščiai ir sumaniai, kad bus gerai tau ir man. Maldauju tavęs dėl Alacho!
  Šachas susigėdo, jam tikrai pagailo nekaltos merginos, kuri atrodė kaip žaviausias angelas, ir įsakė:
  - Paleisk ją!
  Du šachą sekę eunuchai sargybiniai negailestingai purtė savo raktų pakabukus ir greitai atidarė šviesiaplaukės rankų bei kulkšnių spynas. Taip lėtai ji atsistojo ir nusišypsojo šachui. Jis ją linktelėjo prie savęs:
  - Na, eik, mieloji, užšok ant mano kaiščio.
  Alisa tikrai pašoko ir alkūne trenkė šachui į smakrą. Krito didžiulis vyras... Eunuchai spėjo tik aiktelėti, nes Alisos basa koja apvaliu kulnu dešinėje įstūmė į saulės rezginį, sukeldama stiprų skausmo šoką, kuris užgniaužė kvapą ir sulaikė riksmą. Kairėje esantis eunuchas ištiesė ranką kardu, tačiau smūgis nukrito į jį, Alisa pataikė į šventyklą svariu talismanu, nuplėštu nuo valdovo kaklo.
  Šį kartą tai buvo lemtinga... Dar vieną smūgį šviesiaplaukis karys smogė į antrojo eunucho pakaušį, sulenktą nuo kišimo su saulės rezginiu. Taip buvo sunaikinta artimiausia šacho sargyba. Andželika pusbalsiu sušuko Alisą:
  - Paimk raktus ir greitai paleisk mane!
  Blondinė terminatorius atsakė:
  - Tai jokia problema! Dabar!
  Grandines atidaryti nebuvo sunku, nes čia nebuvo jokių specialių variantų su rakto skylute ir raktu. Apskritai merginos buvo gana sukaustytos ne dėl pasikėsinimo, o norėdamos žaisti.
  Kai Andželika išsilaisvino, šachas tiesiog pradėjo kelti galvą, bandydamas atsigauti po sunkaus nokauto. Ugninis velnias iš nužudyto eunucho diržo išplėšė du durklus. Vieną ji metė Alisai, o antroji, pašokusi, palietė šacho gerklę:
  - Na, Persijos ir Irano valdovas, galingasis autokratas... Ar norite išgelbėti savo ir šimtų tūkstančių savo pavaldinių gyvybes, taip pat išsaugoti šalies nepriklausomybę ir, žinoma, savo asmeninę galia?
  Šachas sunkiai grimzdo į pritūpimą ir sutrikęs sumurmėjo:
  - Na, kas gi nenori... Visi nori!
  Ugninis velnias įnirtingai blykstelėjo jos smaragdinėmis akimis:
  - Taigi nedelsiant paskelbkite karą Britanijai ir sudarykite sąjungą su Sovietų Sąjunga!
  Šachas, dažnai mirksėdamas, pažvelgė į juos ir galiausiai jam pasirodė:
  - Taigi jūs esate sovietų šnipai. Koks aš asilas, geismas mane apakino, bet turėjau atspėti, kas tu esi. Ar gali paprastos Europos moterys turėti tokius raumeningus ir sausus kūnus?
  Andželika gūžtelėjo pečiais.
  - Viskas, kas daroma į gera. Pavyzdžiui, SSRS kariuomenė yra nenugalima, o jūsų prastai ginkluota ir prastai apmokyta kariuomenė, nepaisant didelio jos skaičiaus, neabejotinai būtų nugalėta. Ir keletas britų padalinių, esančių jūsų teritorijoje, per mažai pagalbos. Taigi jūs turite puikią galimybę išlaikyti savo galią, turtus ir pagaliau atsikratyti Didžiosios Britanijos globos. Arba mirti gėdoje... Tik atsimink, aš esu sadistas ir pirmiausia atkirsiu tavo orumą, o tai ir skaudu, ir žemina.
  - O mano budelių kankinimai jūsų negąsdina? - Ne visai užtikrintai sumurmėjo šachas.
  Alisa nusijuokė atsakydama.
  - Ir jie puikiai žinojo, į ką atsidūrė sutikdami su tokia užduotimi. Mes gyvi nepasiduosime, o jei būsime sugauti, bandysime kaip tikri komjaunuoliai kęsti kankinimus. Ir jūsų mirtis jau prilygsta užduoties įvykdymui, nes nukirstos Irano armijos pasipriešinimas nebebus toks organizuotas, o daugelis jūsų rate pasisako už sąjungą su Sovietų Rusija.
  Shahas dar šiek tiek, dvejodamas dėl išvaizdos, ryžtingai ir tvirtai pasakė:
  - Tu mane įtikinėjai! Taip gerai, karas Anglijai, sąjunga SSRS!
  Andželika griežtai pasakė:
  - Jūs oficialiai paskelbsite karą, kad nebūtų apgaulės, mes visą laiką seksime paskui jus ir su jumis. Atsižvelgiant į mūsų grožį, tai nesukels jokių įtarimų. Ir turėkite omenyje, kad mes su draugu durklu metame taip pat meistriškai, kaip kovojame ar šaudome.
  - Aha! - nepatikliai sumurmėjo Šahas.
  Andželika čia su jėga sviedė durklą nuogais kojų pirštais. Nuskridęs trisdešimt metrų, atrodė, kad persmeigė ant seno portreto tupinčio drugelio liemenį. Aštraus regėjimo šachas stebėjosi, kaip tiksliai pasirodė, kad buvo pradurtas mažas vabzdžio kūnas. Jis vėl sumurmėjo:
  - Tu mane įtikinėjai! Aš padarysiu viską dėl tavęs... Bet jei nori, aš tau padovanosiu auksinę skrynią už meilės naktį ir turtingiausią Irano provinciją?
  Angelica iškart atsakė:
  - Sutinku, bet tik su sąlyga, kad bus išlaikytas vientisumas ...
  Shahas sumažintas atlyginimas:
  - Tada tik už auksinę skrynią, kur bus lygiai centneris tauriojo metalo. Tavo nekaltumas išliks, bet visa kita darysi taip, kaip aš įsakysiu!
  Ugninis velnias atsakė už Alisą ir už save:
  - Žinoma, sutinkame, bet tik po to, kai buvo laikomasi visų oficialių ceremonijų ir formalumų! Britanijos karas, sąjunga su SSRS arba Sovietų Rusija. Čia yra būtina sąlyga.
  Sutartis su meistru buvo užantspauduota rankos paspaudimu...
  Be to, apskritai jau nebebuvo taip įdomu, šachas oficialiai paskelbė Didžiosios Britanijos džihadą ir pripažino SSRS aljansą bei globą Iranui, faktiškai tapdamas Sovietų Rusijos vasalu. Nė vienas iš jo artimųjų neprieštaravo, britų pasiuntiniai ir atstovai buvo nedelsiant suimti.
  Na, armijos grupė "Vostok" Bagramyanas ir Konevas kirto sieną į Persiją ...
  Užduotis buvo sėkmingai atlikta, o merginas išgąsdino tik artėjanti meilės naktis su šachu. Kaip tai per kvaila jaunoms mergelėms, net jei iš jų nėra atimta nekaltybė.
  Tačiau, norėdama nudžiuginti save ir savo draugę, Alisa nusprendė atlikti ką tik sukurtą dainą:
  Ji buvo tyli, kukli mergina,
  Svajojau turėti nuosavą namą!
  Taigi, kad vaikų juokas liejosi skambiai,
  Kad meška būtų prijaukinta miške!
  
  Norėjau ramaus subrendusio lauko,
  Auksinių smaigalių pūkas!
  Kad amžinai nepažintum suirutės,
  Ir kad nebūtų priešų!
  
  Bet čia ateina totorių antskrydis,
  Ir kaltų kanopų plakimas!
  Na, kur tu pulkas husarų kovotojų;
  Kas garsėja savo keiksmažodžiais?
  
  Kur riteriai, jūs milžinai,
  Bet kodėl nėra apsaugos?
  Štai mūsų vienintelė tėvynė;
  Deganti karšta, pragariška šviesa!
  Jie įveda mane į jungą basą,
  Kūgiais, šakomis ir stepėmis!
  Ir jie rėžia nugaras botagu,
  Kaip sunku dejuoti grandinėmis!
  
  Kaklas mergaitiškas priešas su laso,
  Suspaudė ir nori pasmaugti!
  Čia, piktojo sultono karalystėje,
  Aš tapau karštu žaidimu!
  
  Pirmas lauke, kurį patyriau
  Krepšiai nešiojo geluonį!
  Bet grožis pražydo
  Juk dosnus suverenus Dievas!
  
  Čia Viešpačiui patiko;
  Jie atsiuntė mane į seragą!
  Ten, jausdamas vyro stiprybę,
  Aš pradėjau patikti visoms šiukšlėms!
  
  Žinokite tokį pažeminimą
  Iškeisk mieliausią kūną!
  Geriau iškęsti nepriteklių,
  Kad mano pačios mama negulėtų!
  
  Kas laukia kelio gale, aš nežinau
  Gąsdina senatvę ir budelį!
  Bet palaidūnui danguje nėra vietos,
  Belieka tik - graudžiai verkti!
  O Afrikoje taip pat buvo įvykių, turinčių įtakos dabartinei istorijos eigai.
  Raudonojo erelio batalionas dar keletą kartų kovėsi, po kurių buvo trumpas užliūlis. Sudane britų garnizonai buvo arba sunaikinti, arba kapituliuoti, tik Somalyje vis dar aprūko atskiros, bet greitai nykstančios pasipriešinimo kišenės. Na, o į pietus žygiavo mobilios kolonos, o judėjimą pristabdė tik prasta Afrikos kelių būklė, kuro tiekimo problemos.
  Tačiau jų batalionas, neoficialiai vadinamas "gepardais", sugebėjo pasižymėti ir, panašu, į juos dėmesį atkreipė net vadovas Stalinas. Kaip ten bebūtų, seka tvarka: apdovanoti berniukus ir perkelti juos į Prancūziją, į transporto lėktuvą.
  Paskutinės žinios ypač pradžiugino vokiečių vaikinus: tai reiškė, kad greičiausiai jiems bus suteikta galimybė pakovoti už patį Didžiosios Britanijos didmiestį. Ir tai daug garbingiau nei kovoti didžiulėje, bet pusiau laukinėje Afrikoje.
  Pasižymėjusį batalioną, žinoma, apdovanojo pats mūšio maršalas Konstantinas Rokossovskis. Bet kadangi visas būrys - beveik trys šimtai žmonių, tai pačiam švęsti brangu, antrarūšes geležines žvaigždes apdovanojo specialios merginos adjutantės. Berniukai persirengė uniformomis, stengėsi atrodyti aukštesni ir brandesni, o tuo pat metu tyčiojosi, tvirkino ...
  Pats SSRS maršalas asmeniškai apdovanojo dviem. Vadas Vladimiras ir ypač pasižymėjęs Dmitrijus. Jie gavo labai vertingų, ypač Pirmosios klasės herojaus žvaigždės prestižo atžvilgiu. Šios emblemos dar nespėjo nuvertėti apdovanojimų dažnumo, o berniukams - tai apskritai yra tokia pasididžiavimo priežastis!
  Nors, žinoma, riterio kryžius būtų prestižiškesnis, o dydžiu dar didesnis.
  Tačiau Dimka sušnibždėjo Dankai:
  - Man labiau patiktų auksinė SSRS didvyrio žvaigždė, o ne Riterio kryžius!
  Jo draugas atsakė:
  - O kam kryžius, ypač kapui!
  Apdovanojimų ceremonijos metu karinis kapela grojo maršą, o merginos atliko rusų liaudies šokį, garsiai pakeldamos nuogas grakščias kojas, nepaisant sunkių perėjimų.
  Tačiau tuo viskas baigėsi, vaikinai buvo išsiųsti į galingą transportą. Konstantinas Rokossovskis dėl to net pasipiktino:
  - Ar verta deginti tiek benzino dėl to, kad judėtų siurbikų batalionas. Prancūzijoje yra pakankamai patyrusių kovotojų personalo padalinių, kad į kitą streiką neįmestų vaikų.
  Ta proga generolas adjutantas pasiūlė:
  - Čia aš manau, kad keli veiksniai. Pirma: galbūt Stalinas tiki, kad tokiu būdu jis pagerbia jaunus kovotojus. Ir iš tiesų berniukai labai susierzintų, jei Londono šturmas įvyktų be jų. Antra: pats faktas, kad berniukai kovoja kaip herojai, turėtų nudžiuginti mūsų suaugusiuosius ir sukelti britams nedrąsumo jausmą. Ir trečia: galbūt po poros savaičių baigsis trečiasis pasaulinis karas ir būtų sunku neleisti iškiliems kovotojams sugroti paskutinio pergalingo akordo!
  SSRS kovos maršalas pažvelgė į povą, vangiai vizginantį uodegą ir pareiškė:
  -Ką? Galbūt tu teisus! Taip pat ant manęs slysta, kad jie mane išsiuntė į karštą Afriką, kur vasarą tai tik miltai, o ne šturmuoti Foggy Albioną. Ir nors bandau tai nuslėpti, net labai skaudu. Čia Žukovui buvo suteiktas didysis maršalas, bet kam čia klausimas?
  Generolas gudriai atsakė:
  - Matyt, todėl, kad niekada neleido sau pasmerkti tam tikrų Stalino sprendimų!
  Transporte buvo gana patogu, grojo muzika, buvo kubilai su ką tik nuskintomis gėlėmis. Vaikinai smagiai žaidė kortomis, domino, šachmatais atsispaudimams ir atsispaudimams... Skrydis buvo gana ilgas, o didžiausio Antrojo pasaulinio karo transporto lėktuvo kreiserinis greitis siekė kiek mažiau nei tris šimtus kilometrų per valandą.
  Dimka ir Danka žaidė porą partijų jau pažįstamuose fiurerio šachmatuose, bet paskui nuo to pavargo. Čia kortos atrodė primityvios, bet kodėl gi nepažaidus tradiciniais indiškais šachmatais žaibo stiliumi.
  Buvo pastatytas mažas šveicariškas laikrodis ir, statant tris minutes per rungtynes, buvo galima žaisti pakankamai.
  Tačiau ir čia Dimka laimėjo visą laiką, tik nepadoriai lengvai. Ir kad berniukas greitu tempu skaitė atsivėrimų teoriją, visas informatorius ir net sugalvojo savo. Jis tiesiog surengė mūšį ir išsprendė bylą poravimosi ataka. Kiti nežinojo teorijos ir neturėjo tokio didelio skaičiavimo greičio.
  Tai buvo vienpusis mušimas žaibo stiliumi, ir dėl to net kilo muštynės, kai vienas aukštaūgių vokiečių berniukų paleido gabalus į Dimką. Tiksliu kumščio smūgiu iki smakro išmušimo taško privertė priešą pargriūti.
  Prasidėjo, tai buvo, sąvartynas, kai kurie vaikinai stojo už žvaigždžių nešantį herojų Dimką, o kiti už savo ...
  Vado Vladimiro įsikišimas, atidengęs ugnį į kovotojus baltomis putomis iš gesintuvo, sustabdė skerdimą.
  Po to vaikinai paspaudė rankas ir Dimka, kaip susitaikymo ženklą, dainavo dainą:
  Mūsų Tėvynė yra nuostabaus grožio;
  Žydi nuostabiai - šviesus džiaugsmingas sodas!
  Sunkios kovos - piktos valandos;
  Bet jūs turite nugalėti visus priešus!
  
  Juk pralaimėjimas yra blogesnis už mirtį,
  Gyvenimo nėra, žinok visiškoje vergijoje!
  Pragariškos piktosios dvasios - turi būti ištrintos,
  Kad užsidegtų, žvaigždė vilties širdyje!
  Ginklai riaumoja, strėlės yra automatinės,
  Taigi mūšio laivas suskilo į gabalus!
  Tegul kareiviai nukraujuoja
  Pasaulis yra cukrus, kova tikra!
  
  Mamos verkia - sūnūs krito,
  Laidotuvių velenas - audringas upelis!
  Kažkas gaus žemės rangus,
  Kažkas bus narve su dejavimu!
  
  Žinokite kare - durtuvas kaip vardinis brolis,
  Dažnai kartais lieka gynyba!
  Jei jūsų mašina užstrigo,
  Taigi dirbk kaip klubas!
  
  Rusijos žemės, miškai ir pievos:
  Ramunėlių kvapas, braškių kvapas!
  Kraujas teka į mano ranką kaip krioklys,
  Na, ant lavonų žydi gvazdikai!
  
  Turime visa tai apsaugoti.
  Kad vaikai garsiai juoktųsi!
  Norėdami išlaikyti egzaminą penktadienį,
  Kad nereikėtų dingti!
  
  Greitai pabaiga, skausmas baigsis,
  Tikiu, kad žmonės pasieks nemirtingumą!
  Kas sugebėjo išgyventi, gerai padaryta,
  Būsime laimingi: tikėk, tikėk!
  Dimka baigė dainą ir visi jam labai uoliai ir vieningai plojo.
  Po to šviesiaplaukis dainininkas Dmitrijus Rocketas, gana politiškai korektiškas, pralaimėjo šachmatų partiją ir atliko šimtą baudos atsispaudimų. Dėl to jie nusiramino.
  Sicilijoje dar teko pasipildyti degalų, o vaikinai per tai dar spėjo pažaisti futbolą. Tiesa, labai savotiškai, artimiau amerikietiškai, tai yra su stūmimais ir trypimais, nei angliškai. Ir vienu metu žaidė daug daugiau žmonių nei standartiniuose žaidimuose.
  Bet, beje, tai buvo dar smagiau ir naudingiau karinių įgūdžių atžvilgiu. Ir tos imtynės yra kovos be taisyklių pagrindas.
  Tada vėl skrydis, į Paryžių... Ypatingų incidentų nebuvo, o išlaipinimas vyko naktį.
  Berniukai išėjo lengvai, po karšto salono nuogi iki juosmens, bandydami pademonstruoti pavydėtiną raumenų palengvėjimą. Tačiau po degančios Afrikos naktinis Paryžius atrodo kietas. Berniukai kratosi ir tempiasi SS lauko uniformą.
  Po to jiems leidžiama trumpam pasivaikščioti po prabangų miestą. Dmitrijus tyliai pasakė savo draugui Dankai:
  - Koks nuostabus miestas, ypač Eifelio bokštas. Užlipkime ant jo ir pamatykime Paryžių iš paukščio skrydžio.
  Denis pritardamas linktelėjo.
  - Tai būtų geriausia! Žinai, aš maniau, kad Maskva yra geresnė ir gražesnė už bet kurį kitą miestą, išskyrus Paryžių... Uh, už tai mus pasodins į kalėjimą! Komplimentas kapitalistiniams priešams!
  Dimka gudriai primerkė akis:
  - Nėra kam pranešti... O už geležinę pirmojo laipsnio žvaigždę mane gali pasodinti į kalėjimą. Gerai, eikime į bokštą!
  Prie įėjimo kilo kliūtis, Dimka netikėjo, kad toks jaunas kovotojas turi tikrą pirmojo laipsnio geležinį kryžių. Danka apskritai atrodė daug įtikinamiau. Bet viskas pavyko ir vaikinai buvo įleisti nemokamai. Jie greitai užlipo laipteliais į pačią viršūnę ir ten nusprendė smagiai pasivaikščioti rankomis palei parapetą. Ir kad šį triuką dažniausiai atlieka gudruoliai už pinigus, o tai reiškia...
  Pasirodė juokinga, po tavimi yra bedugnė, į kurią tu be baimės žiūri, ir daug šviesų. Atvykus fiureriui, vokiečiai įgijo tokį pasitikėjimą, kad visiškai išjungė elektros energijos tiekimą. Taigi Paryžius buvo neabejotinai gražus, o jei pažvelgsi į jį aukštyn kojomis, tai dvigubai. O berniukai juokėsi ir kalbėjo keliaudami.
  . EPILOGAS
  Karių išsilaipinimas Didžiojoje Britanijoje jau prasidėjo. Ir tai buvo kaip tornado antplūdis - staigus ir stiprus.
  Olegas Rybačenko kovojo lėktuve, o berniukas užtikrintai numušė priešus ore.
  O šalia jo kovojo mergina Margarita Koršunova.
  Dviejų nemirtingų vaikų tandemas buvo nenugalimas. Ir jiems tiesiogine prasme pavyko. Ir jie įvykdė gaudymą, po gaudymo.
  Ir jie numušė britus šimtais. Lėktuvai degė ir kiekvienas orlaivio ginklo sviedinys rado taikinį.
  Ir anglų laivai nuskendo, užspringę nuo bangų.
  Tuo pačiu metu terminatorių vaikai dainavo ...
  Turime raketų, lėktuvų,
  Stipriausia Rusijos dvasia pasaulyje...
  Prie geriausių pilotų vairo -
  Priešas bus nugalėtas: iki pelenų ir žemyn!
  Su britais sėkmingai kovojo ir paprasti kariai. Ypač Andželika ir Alisa. Ugningi ir sniego baltumo kariai puolė priešą, daužė iš automatų, paėmė priešus į nelaisvę...
  Tik vienas momentas pasirodė pavojingas kariams, kai britų tankai stojo į kontrataką. Tačiau merginos prieš jas nesitaupė. Pirmiausia taikliais kaupiamųjų granatų metimais daužė vikšrus, o paskui, nekreipdami dėmesio į sapierių kirvių šaudymą, susuko artimiausių transporto priemonių snukius ir sulaužė optiką.
  Čia Alisa buvo net sužeista į petį, tada skausmas tik supykdė rusų vilką. Apskritai su saperio kirviu visiškai įmanoma susukti ar sukapoti tanko, o juo labiau kulkosvaidžio, snukį.
  Merginos puolė prie tankų ir sumušė jas taip, kad daugybėje anglų kolonoje prasidėjo košmariška panika. Ant poros dešimčių mašinų plevėsavo baltos vėliavėlės ar tiesiog šalikai... Ir taip vienbalsiai, tarsi komandą davę.
  Andželika juokėsi kaip sniego mergelė komiškame seriale:
  Na, būtent to ir tikėjotės! Jų ryškus blizgesys baigėsi!
  Alisa pasiūlė:
  - O gal įlipsime į tanką kaip įprasta ir važiuosime? Taigi bus puiku?
  Andželika mostelėjo ranka.
  - Gerai! tegul! Važiuojam į Londoną!
  O merginos Holivudo vesterno stiliumi susėdo į galingiausią JAV pirktą sunkiąją mašiną M-36. O mes ėjome bandydami viską sutraiškyti, sulaužyti, sumalti.
  Labai narsiai ir sumaniai kovojo ir SSRS batalionas iš Krasnyj Orlyonok. Berniukai puolė palaidi rikiuotėje ir jau varė karo belaisvių koloną, paskui juos surišo ir vėl puolė į puolimą su mirgančiais, purve pajuodusiais kulnais (basos kojos vaikinai puola daug vikriau!), vengdami mirtinų bučinių. nuo kulkų. Tačiau išsigandę sirenų kaukimo, Wagnerio muzikos ir masinio apšaudymo britai nesipriešino arba visai nešaudė arba stengėsi kuo dažniau šaudyti netaikant.
  Dimka susijaudinęs sugebėjo iš šautuvo numušti anglišką dvivietį biplaną, jis užsidegė ir, palikęs traukinį, taranavo žemę. Vladimiras patvirtino:
  - Taiklus šūvis... Ar gali numušti Spitfire?
  - Jei galiu gauti! - užtikrintai pasakė Dimka.
  Po pusvalandžio iškart atsirado trys Spitfire. Ir jie "tradiciškai" atiteko savo protėviams. Vienas sunaikino Danką, o Dimka iškart du. Kiti Rusijos kovotojai neturėjo laiko pasirinkti aukų - baltarusių vaikinai buvo greitesni.
  Tačiau likusiems berniukams buvo tikslai ir didvyriškumo objektai. Deja, be nuostolių neapsiėjo, nes vaikinai įlipo į jos tankmę.
  Vakare Olegas Rybachenko gavo galimybę stebėti tankų mūšį. T-44 prieš britų transporto priemones. Nepaisant skaitmeninio britų pranašumo, Olego Rybachenko konstrukcija (iš tikrųjų T-54 modifikacija!), Be problemų sunaikino priešo tankus. Mūšio lauke dominuoti padėjo pusiau automatinė pabūkla, puikus matomumas, optika, o svarbiausia - absoliučiai nepramušami šarvai. Ir tai tau ne pusiau aklas keveška, čia rusų ir prūsų technikos genijaus mišinys.
  Taip, bokštai buvo nuplėšti nuo Matildų, Čerčilų, Peršingų, o apie kitus tankus nėra ką pasakyti. Mūšis pasirodė toks vienpusis, kad kai kurie britų įgulos bailiai paliko savo tankus ir pradėjo sklaidytis ...
  Olegas Rybačenko trinktelėjo lūpomis kaip pirklys, gavęs neįtikėtiną ir netikėtą pelną:
  - Tai šaunu! Pasirinkdamas tanką nesuklydau. Tuzinas tokių padalinių su šiomis nuostabiomis mašinomis Ameriką aplenks per mėnesį ar net greičiau!
  Jau naktį kovos užvirė dėl paties Londono. Labai didelis sovietų kariuomenės mobilumo lygis ir silpnas britų pasipriešinimas bei gana trumpas atstumas leido taip greitai pasiekti sostinę. Naktis buvo karšta, naikinimo mūšiai...
  Londonas - didelis miestas, su daugybe priemiesčių, fortų, įvairių senų pastatų. Anglai vis dar labai stiprūs, o Karališkosios gvardijos divizijos kovoja drąsiai. Tačiau čia yra daugybė milicijos, kurių buvo du su puse milijono ir su kuriomis Churchillis ir jo aplinka siejo tokias dideles viltis, jie nepasiteisino.
  Milicijos išsisklaido į savo namus arba masiškai pasiduoda. O daugelis atsiėmimo punkte apskritai nepasirodė. Tai toks vienpusis mušimas.
  Rugpjūčio septynioliktosios rytą paaiškėjo, kad vokiečių kariuomenė jau užėmė nemažai Londono kvartalų. Ryšys su daliniais jau buvo nutrūkęs, nors Churchillis bandė per radiją rėkti, kad niekada nepaliks Londono. Kodėl dar geriau...
  Olegas Rybachenko pastebėjo:
  - Lik čia Čerčilis! Tada be jūsų Didžioji Britanija tikrai visiškai kapituliuos. Ir net jei ji nepasiduos, ji bus visiškai sunaikinta. Tai nebėra išeitis.
  Pirmą valandą popiet virš garsiųjų Bakingamo rūmų plevėsavo raudona vėliava su pjautuvu ir kūju. Ir tai jau yra artimos galutinės pergalės simbolis.
  Galima pastebėti, kad beveik iš karto po to kitose Didžiosios Britanijos sostinės vietose buvo pradėtos išmesti baltos vėliavos. Rokossovskis per radiją pasakė:
  - Šveicarų brigados ne tik kapituliuoja, bet ir yra pasirengusios duoti ištikimybės priesaiką vadui Stalinui ir Didžiajai Sovietų Rusijai!
  Olegas Rybachenko trumpai įsakė:
  - Tegul priima, ir ruošiasi užimti likusias Anglijos žemes, Londoną laikyk mūsų.
  - Mums užtenka jėgų viskam, puikus vadas! - užtikrintai pasakė Rokossovskis. - Vienas iš mūsų karių vertas šimtų anglų kalbos! - Buvo ištarta paskutinė frazė, feldmaršalas dar labiau pasitiki!
  Čia Olegas Rybačenko staiga pajuto dėmesio ženklą: jam reikia įsikišti. Berniukas generolas sušuko:
  - Atrodo, Winstonas Churchillis bėga... Na, ką aš jo seku...
  Churchillis iš tikrųjų nusprendė išvykti. Jo aplinkos atstovai gana pagrįstai pareiškė, kad Londonas nebegali būti surengtas, o kova su Trečiuoju Reichu gali būti tęsiama iš JAV arba iš Kanados, formaliai Didžiosios Britanijos dominijos. Taigi jo mirtis ar nelaisvė Hitleriui bus tik naudinga ...
  Tai buvo racionalu, bet nebuvo galimybės pabėgti nuo berniuko generolo ...
  Olegas Rybačenko be jokios ceremonijos numušė aštuonis kadaise grėsmingo ministro pirmininko asmeninio vilkstinės naikintuvus. Berniukas generolas net nekreipė dėmesio į jų karštligišką kulkosvaidžio šūvį. Tada jis išmušė porą valstybės vadovo didelio aukščio keturių variklių lainerio variklių. Didelis automobilis pradėjo kristi aukštyje. Iš gimdos išskrido penki parašiutininkai. Olegas Rybachenko nardė paskui juos. Paaštrėjęs generolo berniuko regėjimas leido įžvelgti išsigandusį buldogo Didžiosios Britanijos vadovo veidą, turintį nepaprastųjų galių.
  Žinoma, Čerčilis gali būti nužudytas, ir tai būtų puiku, bet būti sučiuptam yra dar geriau. Ir priimk tai asmeniškai...
  Olegas Rybačenko, pasinaudodamas patobulintos Auroros sparnų galimybe pakeisti šluotą, sugeba nuleisti automobilį ant pievelės Londono parke. Berniukas generolas iššoka ir bėga ta kryptimi, kur Čerčilis nori bėgti. Blyksteli basi, vaikiški berniuko kulnai. Jie šaudo į Olegą Rybachenko, viena iš kulkų nemaloniai sudegina jo šoną ...
  Berniukas generolas prakeikė:
  - Velnias!
  Olegas Rybačenko yra priverstas vengti kulkų ir atsakyti automatiniu šautuvu. Anglai nutyla, berniuko generolo siunčiamos "dovanos" negailestingai tikslios. Olegas Rybačenko bėga dar greičiau, palikdamas už savęs visą būrį kulkų nušienauto britų...
  Neabejotinai veda intuicija, štai pats Churchillis su savo ministrais. Jie net nebando šaudyti atgal, tiesiog plaukia kuo greičiau. Iki galo išnaudodamas jaunų nemirtingų raumenų galimybes ir vyriškus hormonus, kuriuos organizmas savavališkai gamina, juos aplenkia absoliučiai pavaldus smogikas Olegas Rybačenko. Smūgis į nervų galūnes: vienas ministras buvo išmuštas, antras, trečias... Taigi pats Čerčilis buvo imobilizuotas....
  Olegas Rybačenko pasiguldo ant pečių nugalėtą ministrą pirmininką ir kviečia į pagalbą kariuomenę.
  Čia jo link jau veržiasi sovietų kariai SSRS kariuomenės pavidalu. Pasigirsta išsigandę šūksniai:
  - Jūs sužeistas berniukas, generolas!
  Olegas Rybačenko pažvelgia į jo kruviną šoną ir nusišypso:
  - Tai šlamštas! Kaip tiek daug priešų sunaikinti ir nesulaukti net įbrėžimų. Tai nebuvo sąžininga! - Generolas berniukas padėjo nejudantį Čerčilį. - Dabar jo vardu paskelbsime apie britų kariuomenės pasidavimą. Manau, kad turime žmogų, kuris gali pamėgdžioti jo bosą. O jei ne, tai padarysiu pats!
  Po dešimties minučių paskambino Konstantinas Rokossovskis ir pasakė:
  - Didžiosios Britanijos karalius George'as III paskelbė apie pasipriešinimo pabaigą ir davė įsakymą pasiduoti, taip pat paprašė mums pasigailėti didžiajai anglosaksų tautai.
  Olegas Rybačenko paklausė, sunkiai slėpdamas džiaugsmą nuo Rokossovskio:
  - Ar tu bent supranti, ką tai reiškia?
  Mūšio maršalas užtikrintai pareiškė:
  - Žinoma, suprantu! Mes laimėjome, Anglija pasidavė, o jūs, didžiausias iš jaunųjų karių, asmeniškai paėmėte į nelaisvę Čerčilį.
  Olegas Rybachenko sušuko:
  - Teisingai! Bet ne tik tai! Dabar jūs tapsite pirmuoju vadu Sovietų Sąjungos istorijoje, gavusiu aukščiausią Raudonosios imperijos apdovanojimą: Didžiojo deimantinio ordino "Pergalė" žvaigždę, kaip ir žadėjau.
  Konstantinas Rokossovskis prieštaravo:
  - Tačiau pagrindinis šios pergalės nuopelnas priklauso tau, didysis terminatorius. Ir tai yra žvaigždė, kurioje nusipelnėte ją dėvėti!
  Olegas Rybachenko išdidžiai pareiškė:
  - O man Aukščiausioji Taryba patvirtins dar vieną iki tol neregėtą apdovanojimą: Deimantų ordino "Pergalė" Didžiąją žvaigždę! Ir būk pagal tai!
  O berniukas generolas, trypdamas basomis vaikiškomis kojomis, žaizda ant šono visiškai išnyko, dainavo;
  Mes esame pradininkai - Tėvynės didvyriai,
  Kas gimė po Spalio ženklu...
  Mes nesigailėsime gyvenimo dėl Rusijos,
  Šlovė su raudona karaliaus vėliava!
  
  Mes mylime ir mokame sunkiai kovoti,
  Naciai uoliai nulaužė ragus ...
  Mes turime granatas erdviame krepšyje,
  Mums, pionieriams, gyvenimas nėra brangus!
  
  Mes mylime savo šventąją Tėvynę,
  Ką sukūrė didžiulis komunizmas...
  Štai komjaunimo mergina basa vaikšto per sniegą,
  O fašistas nori mus sužlugdyti!
  
  Aš uoliai kovojau su nacizmu prie Maskvos,
  Ir visus priešus nupjovėme pjautuvu ...
  Kodėl šis Vermachtas buvo atiduotas rusams,
  Aš jam trenksiu kumščiu!
  
  Aš esu pionierius ir po didžiosios Maskvos,
  Kovojo kaip milžiniškas karys...
  Sustabdė laukinį fašizmo puolimą,
  Mes turime vieną Viešpatį Aukščiausiąjį Rūšį!
  
  Rusijos atgimimui nėra jokių kraštų,
  Didysis Stalinas, pakėlė mus nuo kelių ...
  Svarogas didysis, aukščiausias mesijas,
  Ir Lados spindintis idealas!
  
  Mes esame pionieriai, berniukai, mergaitės,
  Mums patinka kovoti - toks mūsų likimas...
  Ir komjaunimo balsas skamba,
  Nors viešpatauja kruvinas chaosas!
  
  Rusija yra Svarogo tėvynė,
  Ir komunizmas nušvietė kelią...
  Pionieriams nereikia pikto Dievo,
  Priešas nesugebės mūsų sulenkti į kumštį!
  
  Mes turime vėsų tanką su nuožulniais šarvais,
  Fritzui taip lengva neprasilaužti,
  Su meile Ladai, kilminga mergele,
  Norėdami plėšrūną paversti žaidimu!
  
  Maskvoje kovojantys žmonės gynėsi,
  Ir tada buvo didysis Stalingradas ...
  Greitai pamatysime komunizmą,
  Praeikite ir susipažinkite su paradu Berlyne!
  
  Taip, Stalingradas didžiuojasi šiuo žodžiu,
  Esame basi pionieriai sniego pusnyse...
  Kvailai karvei ragą sulaužysime
  Ir mes nuvarysime Hitlerį tiesiai į karstą!
  
  Žinokite, kad Tėvynė niekada nesulenks,
  Jos impulso negalima pažaboti...
  Tegul saulė amžinai šviečia virš Rusijos,
  Ir klastingas vagis bus sutriuškintas!
  
  Jie parodė drąsą Stalingrade,
  Mums pavyko sustabdyti nacius...
  Rusai turi tokį įžūlumą, žinote,
  Ir priešai bus tik nuliai!
  
  Rusija gali skristi į Marsą
  Ir sukurti skirtingą didybę ...
  Ir, žinoma, viskas bus labai šaunu,
  Nors gyvenimas trapus kaip šilko siūlas!
  
  Rusijos dvasia nepažįsta barjero mūšiuose,
  Jis turi Peruno galią...
  Mes laukiame apdovanojimų iš dievų,
  Ir stichija šviečia, tikėk rune!
  
  Kaip rusų dvasia nežino pralaimėjimo?
  Patikėk, jis viską sutryps...
  Mes, pionieriai, labai norime keršto...
  Nenugalima kaip Tėvynės kariuomenė!
  
  Mes beveik laimėjome
  Tebūnie šviesa komunizmo šlovėje...
  Mūsų seneliai kovojo už Tėvynę,
  Greitai sutiksime džiaugsmą ir aušrą!
  
  Be tėvynės nėra pionierių gyvenimo,
  Jie nori kovoti už ją...
  O ko jūs norite, ponai pikti?
  Ar turėtume suteikti vergo gyvenimą?
  
  Ne, rusų fiureris bus pavergtas,
  Mes sutraiškysime jį kaip lėlę ...
  Juk Rusijos riteriai gali kovoti,
  Ir auksasparnis kerubas yra su mumis!
  
  Po pasauliu nėra mūsų Tėvynės veidų,
  Liepsnoja kaip ryškiausia žvaigždė...
  Tu tapai man stabu,
  Aš niekada su tavimi nesiskirsiu!
  
  Aš esu pionierius ir basas berniukas
  Kas pliką kulną veržiasi per sniegą ...
  Ir kažkur šokinėja baltas mielas zuikis,
  Kas sulaužys priešo ragą!
  
  Abejonių mūšio pradininkas nežino,
  Jis ne klounas, bet tu žinai terminatorių...
  Ateis nuožmūs fašistai, tikėk kerštu,
  Ir komunizmas bus šviesus rojus!
  
  Kaip ateis era,
  Kuriame kiekvienas karys iš ėdžios...
  Kovok iki paskutinio atodūsio
  Norėdami sunaikinti nuožmus, pažinkite piktadarį!
  
  Šviečia komunizmo žvaigždės,
  Šviesos era, pasaulyje nėra gražesnio...
  Mes sutriuškinsime tikėjimo fašizmo jungą,
  O Hitleris vakarienei bus rusas!
  
  Manome, kad tokie plieniniai bakai,
  Kad jų panteros kiautas neprasiskverbtų ...
  Mojuojame jodu į savo berniuko žaizdas,
  Ir vėl pionierius drąsiai veržiasi į mūšį!
  Na, ką naciai padarė sunkaus,
  Jie nemanė, kad galime tiesiog laimėti.
  Matyt, komunizmą žinome už mylių,
  Ir mes galime juokais įveikti Vermachtą!
  
  Vardan mūsų galingos tėvynės,
  Išdidus pionierius puola...
  Nors virš Tėvynės kabo debesys,
  Visiems rodykime sėkmingą pavyzdį!
  
  Tikėk, kad priešas nesustabdys svajonės,
  Mes vėl nugalėsime visus fašistus...
  Blogis netikės, kad karaliauja soste,
  Mes sukursime naują pasaulio tvarką!
  
  Tėvynėje viskas bus gerai, žinok
  Aš esu berniukas, bet mūšyje kaip Robinas Hudas,
  Iš pradžių tik subraižau ant stalo,
  Ir dabar labai net patikėk šaunu!
  
  Rusija gali suplėšyti nacius durtuvu,
  Ji nugalės bet kurią armiją...
  Ir pionieriai gyvena komunizmo sąlygomis ...
  Juk mūsų draugystė yra tvirtas monolitas!
  
  Mes niekuo nepasiduosime Fritzui,
  Juokaudami galime nugalėti priešus...
  Ir mes sumušėme nacius pagaliu,
  Pūga ūžia, sniegą sukdama į viesulus!
  
  Rusija nepažįsta, naciai žino gailestingumą,
  Ji nenugalima stipri...
  Jie tvirtai įkiš kardą niekšams į kaklą,
  Ir šėtonas bus sunaikintas!
  
  Netikėkite, kad Hitleris yra nenugalimas,
  Nors pragaro galia, pagalvokite apie surinktą viską ...
  Kai žmonės ir partija susivienija,
  Mūsų vermachto žmonės suplyšo į šipulius!
  
  Rusija šimtmečius garsėjo kaip šventoji,
  Ji sulaužė tigrus kaip metalą...
  Skleisti nuo galo iki galo,
  Tik jaunas vyras svajojo apie tokią šalį!
  
  Laimėjome kaip milžinai
  Susmulkinti priešai žino kardu...
  Mes, rusai, esame nenugalimi mūšiuose,
  Mes nugalėsime Tėvynės priešininkus!
  
  Patikėkite, niekas mūsų nesustabdys
  Ir žinai, kad niekas nelaimės...
  Mes palaidosime fiurerį ant galvos,
  Turime aštrų kardą ir plieninį skydą!
  
  Visoje visatoje nėra gražesnės Rusijos,
  Jame amžiams bus šviesos era...
  Visos kartos bus ramybės ir laimės,
  Tėvynei reikia tvirtos rankos!
  
  Taigi žaidžiant Berlyne,
  Sutepkime Vermachtą kaip pelenus į kraują...
  Tai bus rojaus sienos laikas,
  Ir kartu su Lada karaliauja meilė!
  
  TIEK KITAIP IR BE NEGALIMA!
  Chamberlainas neatsistatydino iš Didžiosios Britanijos ministro pirmininko pareigų ir sugebėjo sudaryti garbingą taiką su Hitleriu. Fiureris garantavo britų kolonijinių valdų neliečiamumą. Mainais Britanija sutiko pripažinti viską, ką pavyko užfiksuoti Trečiajam Reichui. Įskaitant Prancūzijos, Belgijos ir Olandijos kolonijas. Ir tai yra daug. Tada Hitleris užėmė Jugoslaviją ir Graikiją.
  1941 06 22 užpuolė SSRS. Viena vertus, vokiečiai išsaugojo daugiau jėgų, ypač aviacijoje: kovoje dėl oro pranašumo Didžiojoje Britanijoje nepralaimėjo trys tūkstančiai lėktuvų. Neskaičiuojant nuostolių Viduržemio jūros regione ir aviacijos pajėgų nukreipimo.
  Be to, mes dar neturėjome perkelti karių į Afriką. Italija buvo patenkinta užėmus Etiopiją ir dar kai kurias prancūzų ir belgų valdas Afrikoje. Ir jai užteko.
  Taigi Romelis kovojo rytų fronte. Taigi atrodė, kad SSRS turėjo dar mažiau galimybių nei tikrojoje istorijoje. Juk naciai daug stipresni be antrojo fronto.
  Tačiau, kita vertus, Stalinas sugebėjo paskelbti visuotinę mobilizaciją ir paruošė kariuomenę gynybai. Dėl to jie organizuotiau įsitraukė į karą ir galėjo, atsitraukę nuo Dniepro, ten stabilizuoti ir išlaikyti gynybą. Tada karas įgavo Pirmojo pasaulinio karo pobūdį. Priekinė linija yra neaktyvi, galinga gynyba ir neįmanoma sukurti puolimo.
  Mūšiai kruvini, bet neveiksmingi. Tiek vokiečiai, tiek rusai nuvyto pozicinėse kovose. Ir niekas negalėjo vienas kito palaužti.
  Ir vermachtas, ir sovietų kariuomenė geriau kovojo gynyboje. Ir vokiečių tankai nebuvo pakankamai stiprūs ir veiksmingi, kad galėtų prasibrauti, o sovietiniai taip pat.
  Tačiau 1944 m. naciai gavo reaktyvinius lėktuvus ir pradėjo stipriai spausti sovietų pajėgas.
  Ore naciai turėjo pranašumą keturiasdešimt pirmaisiais metais. Tada pamažu išleisdama daugiau orlaivių, sovietų aviacija ėmė lyginti pozicijas.
  Tačiau tada, paskelbus totalinį karą ir ginkluotės ir šaudmenų ministrui Speerui suteikus nepaprastosios padėties įgaliojimus, ginklų gamyba pradėjo didėti. O vokiečiai pridėjo reaktyvinių lėktuvų ir raketų technologijų.
  Tačiau kadangi fronto linija buvo ant Dniepro ir ji vis dar buvo toli nuo Maskvos, FAA raketų programa nepateko į serijas. Tiesą sakant, į Leningradą vokiečiai galėjo šaudyti tik iš Baltijos. Ekspertai paaiškino Hitleriui, kad balistinės raketos yra per brangios, o visavertis reaktyvinis bombonešis yra ir pigesnis, ir geresnis. Tiesą sakant, vokiečiams užteko degalų, o naujasis reaktyvinis bombonešis "Arado" išėjo į seriją ir pradėjo bombarduoti sovietų pozicijas.
  Sraigtu varomas TA-152, galingas ginkluotas, šarvuotas daugiafunkcis naikintuvas-bombonešis ir atakos lėktuvas, pasirodė ir neblogas - tikras darbinis arkliukas. Ir 760 kilometrų per valandą greitis yra tinkamas, o kiti parametrai taip pat apima ginklus. 30 mm vokiečių lėktuvo pistoletas pasirodė esąs efektyvus ir vienu smūgiu galintis numušti sovietinį lėktuvą.
  Kas ypač svarbu kovojant su IL-2 atakos lėktuvais. Ir tai yra rimta.
  Vokiečiai pradėjo aktyviai spausti lėktuvus iš oro ir prasidėjo oro puolimas.
  Ypač sunkus tapo ruduo, kai į frontą pradėjo masiškai veržtis naikintuvas XE-162, pasižymintis išskirtinėmis skrydžio savybėmis ir lengvai gaminamas. Taip, tai rimta!
  Stalinas liepė rasti atsakymą. Tačiau būnant SSRS reaktyvinių lėktuvų kūrimas atsiliko. Jak-3 nebuvo gaminamas dideliais kiekiais, atsirado LA-7, kuris vis dėlto buvo prastesnis už TA-152, ME-309 ir vokiečių reaktyvinius automobilius.
  Tokia situacija buvo fronte. SSRS tankuose pagrindinės transporto priemonės buvo T-34-85 ir IS-2, vokiečių "Panther" -2 ir "Tiger" -2. Dėl galingesnių variklių vokiški automobiliai buvo kiek geresni nei tikrovėje. "Panther" -2, sveriantis penkiasdešimt tris tonas, turėjo 900 arklio galių variklį, o "Tiger" -2, sveriantis šešiasdešimt aštuonias tonas, turėjo 1000 arklio galių. Taigi abu tankai buvo gana mobilūs, su galinga 88 milimetrų pabūkla 71 EL vamzdžio ilgio ir gerai apsaugota kakta. O kolonijų resursų dėka legiruojamųjų elementų užteko ir vokiečių tankai pasirodė gana patikimi eksploatuoti. O sovietines transporto priemones jie pramušdavo iš bet kokio kovai tinkamo atstumo.
  Vokiečiai tankų dvikovose turėjo gerą įrangą, pranašesnę už sovietus, bet negalėjo laimėti.
  Tačiau reaktyvinių lėktuvų pasirodymas sujaukė Stalino kortas. O ką atsakyti, kol nebuvo aišku.
  Tačiau sovietų sakalų būryje yra trys erelių mergaitės. Ir jie nusprendė duoti Trečiajam Reichui ragus.
  Anastasija Vedmakova, Akulina Orlova ir Mirabela Magnetic.
  Taigi jie ėmė ir stojo į mūšį su naciais.
  Anastasija, numušdama vokiečių lėktuvą, sako:
  - Jei diktatorius su gudria mina savo sąlygas iš naujo nustato į nulį, vadinasi, rinkėjas vėl gavo bastą!
  Akulina, nutraukdama nacius, pažymėjo:
  - Karys visada kovoja už teisingą tikslą, o politikas nuneša visus trofėjus į kairę!
  Mirabela sutiko su tuo:
  - Karys šaudo kaire ranka dėl teisingo tikslo, o politikas liežuviu nukelia visus pasiekimus į kairę!
  Anastasija nuogų kojų pirštų pagalba numušė vokiečių lėktuvą ir išdavė:
  - Karas yra meilės vandenyno priešingybė, bet tam reikia ir kraujo šaltinio!
  Akulina šovė, spausdama nuogą, apvalų kulną ir patvirtino:
  - Karys yra ne Dievas jėga, o angelas kilnumu!
  Mirabela pritardama linktelėjo ir, nuvertusi Fritzą, pastebėjo:
  - Kareivis turi geležinį šalmą, plieninį durtuvą, auksinę širdį, bet politikas jo neįvertina net už vario centą!
  Merginos beviltiškai ir labai užtikrintai kovojo danguje. Jie numušė nacius ir pademonstravo savo įgūdžius.
  Ir nesvarbu, kad vokiški lėktuvai atrodo geresni ir efektyvesni nei sovietiniai.
  Svarbiausia, kad prie SSRS vairo gražūs ir protingi, beveik nuogi viename bikinio pilotai.
  Tarp jų - Nataša Sokolovskaja, taip pat pasaulinio lygio asė.
  Nuogais kojų pirštais Nataša nuvertė vokišką mašiną ir sucypė:
  - Kareiviai dažnai varomi į skerdimą kaip avis, bet širdyje jie yra liūtai, o politikas, riaumojantis kaip liūtas, yra tipiška avis!
  Anastasija susprogdino priešą lėktuvo sviediniu, pramušė Trečiojo Reicho lėktuvą ir sucypė:
  - Kareivis irgi gali bijoti mirties, bet vis tiek labiau bijo negarbės, o politikas kratosi už gyvybę, bet garbės jau seniai neteko!
  Akulina pažymėjo, vesdama labai taiklią ir pasitikinčią ugnį į priešą:
  - Kareiviai, nugalėję priešą, švenčia pergalę, politikas, apgaudęs rinkėją, švenčia bailį!
  Mirabela labai taikliai smogė naciams nuogais kojų pirštais ir šaukė:
  - Berniukas gali būti geras karys, bet politikas niekada neužaugs atsakingas rinkėjams!
  Nataša, šaudydama į nacius ir juos išmušdama, pažymėjo:
  - Geriau būti basu berniuku, nei leisti politikams apsiauti batus ir pavogti jaunystę!
  Anastasija užpuolė nacius ir pasakė:
  - Mergina - nuostabi gėlė, kuri gali nuvyti, bet nepraranda savo kvapo, politikas - mėšlo krūva, gali lipti į sostą, bet tik dar labiau smirdės!
  Akulina, rodydama perlinius dantis, agresyviai pastebėjo ir plikomis pirštais nukreipė lėktuvo ginklą:
  - Kareivis - tikras vyras, politikas - rūsti moteris kelnėmis!
  Nataša trankė nuogus kojų pirštus, prispaudė svirtį prieš varžovą ir sušnypštė:
  - Kareivis kilnus įniršis kaip liūto riaumojimas, o politikas - niekšiška isterija, žodis - avino bliovimas!
  Akulina agresyviai pažymėjo, blyksteldama raudonais speneliais ir tiksliai šaudama į priešą:
  - Karys retai turi laisvą dieną, bet politikas turi septynis penktadienius per savaitę, o jo rinkėjai gimtadienį švenčia pirmadienį!
  Nataša trenkė Fritzui paspausdama nuogą kulną ir sukikeno, apnuogindama dantis:
  - Kareivis, iškritęs, iškrapštytas, politikas visada morališkai krenta ir išsikrauna kišenėje!
  Anastasija pliaukštelėjo priešui, nukirto, tiesiogine to žodžio prasme nušienavo ir čiulbėjo:
  - Kareivis kartais būna priverstas pereiti purvą, likdamas žmogumi, o švariais drabužiais apsipylęs ir odekolonu apsipylęs politikas lieka kiaule!
  Akulina pažymėjo, nutraukdama nacių lėktuvus su savo destruktyvia sprogimų kaskada:
  - Kareivis duoda garbę ir pasilieka su garbe, politikas paslysta kiaule ir lieka kiaule!
  Mirabela nukirto savo priešininką, nukirsdama jį kaip skustuvą, taip pat basomis kojomis urzgė:
  - Kareivis turi sagas iš eilės, politikas - kaip šerno užpakaliukas!
  Nataša agresyviai nutraukė nacius ir sušuko:
  - Kareivio ausys drąsūs vaikai, o politikus siunčia į psichiatrijos ligonines!
  Anastasija su dideliu sąmoju, mirktelėjusi ir šaudama į priešą, atsakė:
  - Sakoma, kad žmogus kilo iš beždžionės, bet politikas iškart matosi ir liko kiaule!
  Akulina, sutriuškindama priešą, nuogais kojų pirštais kuždėjo:
  - Darbas iš beždžionės padarė žmogų, o slapta politika lapę pavertė kiaulės mišiniu!
  Mirabela agresyviai pažymėjo, plikomis kojų pirštais paleisdama švino kulkų kaskadas:
  - Darbuotoja dirba ir kartais geria alkoholį, politikas kiaulė, o vis vemia žodiniu viduriavimu!
  Nataša gana agresyviai pastebėjo, siųsdama mirties ir sunaikinimo kaskadą su mirtina jėga:
  - Kareivis auga iš mūšio į mūšį, politikas - nuo vienos rinkimų kampanijos iki kitos, vis dažniau virsta prostitute!
  Anastasija, agresyviai siųsdama mirties dovanas naciams žudikiška jėga, paskelbė:
  - Kareivio akys dega jaunatvišku kovotojo jauduliu, politiko kepurė dega kaip vagis, išdegusio ciniko abejingumu!
  Akulina mirktelėjo, nusprogdino orlaivio sviedinį, plikomis kojų pirštais ir cyptelėjo:
  - Karys turi pasirinkimą: skrynia kryžiuose ar galva krūmuose, o politikas rinkimuose - tik siekių, rinkėjų ir kopūstų galvų užkimštus kryžius!
  Mirabela, šaudydama į priešą, naudodama plikomis, iškaltomis kojomis, pastebėjo:
  - Kareivis, net mažo ūgio su drąsa, milžinas, politikas, net ir turintis aukštas pareigas - pigmėniška sąžinė!
  Nataša kikeno ir atsiuntė dar vieną mirties dovaną ir užtikrintai sugniuždydama priešą paskelbė:
  - Kareivis nori moters kūno kaip dovanos už žygdarbį, o politikas nepelnytai visą šalį pakiša ant vėžio!
  Anastasija apnuogintais kojų pirštais atsiuntė žudikišką mirties dovaną, sutraiškė priešo lėktuvą ir sušuko:
  - Kareivis visada turi laiko ir vietos žygdarbiui, bet ne visada pavyksta tai padaryti, nuolatinės laiko bėdos turintis politikas tikrai turės laiko užsidėti kiaulę ant galvos!
  Akulina, sutriuškinusi vokiečius nuogais kojų pirštais ir apnuoginusi dramblio kaulo dantis, išleido:
  - Politikas yra vienintelis besparnis padaras gamtoje, kuris visiems šmėžuoja ant galvos!
  Mirabela agresyviai pridūrė, be jokių problemų naikindama priešininkus savo žudike ir seksualiomis kojomis:
  - Kiekvienas moksleivis žino, kad du kartus du - keturi, tik politikai, užuot dauginę skaičius, nuolat dalijasi kišenėje!
  Nataša atkartojo savo manevringo kovotojo posūkį, sutraiškydama fašistines būtybes ir vyaknula:
  - Kareivis mokosi kimšdamas nelygumus, politikas bando pripratinti rinkėjus prie minties, kad sumušęs nykščius gali klestėti!
  Anastasija, pasiųsdama mirtinos jėgos sviedinį, naudodama pliką mergaitišką kulną, pažymėjo:
  - Kiekvienas karys yra kovotojas, skiriasi tik lygis, kiekvienas politikas yra paleistuvė, skiriasi tik sutenerio laipsnis!
  Akulina juokdamasi, išdygusi dantis ir mirktelėjusi, pastebėjo:
  - Kareivis iš dalies yra budelis, nes irgi lieja kraują, politikas - visiškas niekšas, nes jam laša ant smegenų!
  Mirabela trinktelėjo į priešą apnuogintais pirštais, iškaltomis kojomis ir ištarė:
  - Jei generolas kviečiamas į vestuves, tai karys gauna kvietimą gelbėti Tėvynę, kad vestuvės būtų žaidžiamos laisvoje šalyje!
  Merginos kovojo labai gerai. O bendras Raudonosios armijos didvyriškumas padėjo išvengti visiško fronto žlugimo.
  Sausio mėnesį sovietų Raudonoji armija bandė veržtis į priekį, tačiau reikšmingos sėkmės nepasiekė.
  Taigi aš pasinėriau į tankią Vermachto apsaugą. Ir tada kovo mėnesį vokiečiai taip pat bandė prasiveržti. Jie turėjo savaeigį pistoletą E-25 su "Panther" patranka ir 1,7 aukščio su septynių šimtų arklio galių varikliu ir dvidešimt šešių tonų svoriu. Mobilus automobilis - nieko nepasakysi. Bet nelabai konstruktyvu.
  Vasarą į abi kariuomenes pradėjo atvykti naujos transporto priemonės. Raudonasis IS-3 geriau apsaugotas kaktoje, vokiškas E-50 ir E-75 bei E-100. Tačiau mūšiai parodė, kad naujoji vokiečių technologija nebuvo visiškai tobula. E-50 pasirodė tik šiek tiek lengvesnis ir geriau apsaugotas nei Tiger-2. Tiesa, bokštelį jis jau turėjo, o važiuoklė buvo lengvesnė ir pravažesnė. Be to, labiau šarvus pradurtas 88 mm pistoletas su 100 EL. Taigi automobilis atrodo nieko. Ir E-50 pakeitė Panther-2 kaip pagrindinį tanką.
  E-75 buvo per sunkus - daugiau nei devyniasdešimt tonų, bet geriau apsaugotas 128 mm pabūklu. Ir šis bakas sukėlė tam tikrų problemų. O E-100 yra dar sunkesnis ir brangesnis. Tačiau kariškiams šis tankas nelabai patiko.
  Populiaresnis buvo E-50 su varikliu iki 1250 arklio galių - gana judrus ir gerai apsaugotas kakta.
  SSRS naujojo tanko T-54 kūrimas sulėtėjo, o iki šiol ir pagrindinio tanko T-34-85, kuris yra kiek pasenęs. O E-50 jis galėjo prasiskverbti tik į šoną, o E-75 jam pasirodė visiškai nepramušamas.
  Vasarą vokiečiai šiek tiek pažengė į priekį centre. O rudenį mūšiai vyko dėl Smolensko.
  Mūšiai įsibėgėjo labai atkakliai. Sovietų kariuomenė bandė kontratakuoti.
  Tačiau didvyriškai besiginantis Smolenskas sugebėjo išsilaikyti. Ir atėjo žiema.
  Sunku... Vokiečiai, žinoma, turi savo super klasės tūzus danguje. Pavyzdžiui, Marselis, gavęs Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždę už tūkstantį numuštų lėktuvų su sidabriniais ąžuolo lapais su kardais ir deimantais.
  Taip, tai unikalus atvejis, kai fenomenaliai pilotei buvo sugalvotas naujas apdovanojimas ir jai buvo skirti dar trys laipsniai.
  Kai Marselis pasiekė du tūkstančius numuštų lėktuvų, jis buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigžde su auksiniais ąžuolo lapais su kardais ir deimantais.
  O už tris tūkstančius numuštų lėktuvų - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždė su platininio ąžuolo lapais su kardais ir deimantais.
  Tai tikrai kovotojas, kovotojas visiems kovotojams.
  Atėjo ir keturiasdešimt šeštieji... Pavasarį vokiečiai vėl veržėsi į priekį. Jie turi pažangesnius reaktyvinius lėktuvus. E-50 taip pat pasirodė modifikacija su varikliu ir transmisija viename bloke ir tapo žemesnio silueto, o jo svoris sumažėjo iki penkiasdešimties tonų.
  Tačiau tai nepadėjo vokiečiams laimėti. Karas buvo lygus. Diskai savęs nepateisino. Jie pasirodė per brangūs ir pažeidžiami šaulių ginklų.
  Vienintelis jų pliusas - didelis greitis ir skrydžio aukštis, daugiau ar mažiau padėjo žvalgyboje ir bombardavimuose.
  Bet net ir to nėra per daug.
  Praėjo ir keturiasdešimt šeštieji, veržėsi keturiasdešimt septintieji... Vokiečiai veržėsi šiltuoju metų laiku, sovietų kariuomenė - šaltuoju.
  Ir šie metai niekam nieko nedavė. Raudonoji armija turėjo T-54, bet vokiškas E-50 buvo ne ką prastesnis, o dar mobilesnis ...
  Iki metų pabaigos Marselis padidino jo sąskaitą iki keturių tūkstančių lėktuvų ir gavo naują užsakymą: Riterio kryžiaus žvaigždę, Geležinį kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir juodais deimantais.
  Taip, tai irgi ketvirtas laipsnis - juodi deimantai, ir labai vertingi!
  Keturiasdešimt aštuntieji metai taip pat prabėgo sunkiais apsikeitimais... Ir kol viskas stabilu...
  Ir praėjo keturiasdešimt devinti metai ... SSRS serijoje yra naikintuvas MIG-15 ...
  Marselis atnešė savo sąskaitas penkiems tūkstančiams lėktuvų. Ir gavo naują Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžiosios žvaigždės ordiną su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Ir sovietinės merginos taip pat nėra misija ....
  1950 metai jau praėjo... Vokiečiai pakibo, o Raudonoji armija taip pat yra fiksuotoje fronto linijoje.
  Sovietų tankai T-54 ir IS-7 prieš E-50 U ir E-75 U. Vokiečiai taip pat gamino savo automobilius su varikliais viename bloke kartu su transmisija ir skersai. O E-50 buvo pranašesnis už T-54 vairavimo našumu ir priekiniais šarvais. Ir keli ginklo šarvą pramušančioje galioje. Tačiau vokiečiai vis tiek negalėjo laimėti.
  Taigi praėjo ir 1951 metai... Ir nėra prasmės.
  Marselis už šešis tūkstančius lėktuvų gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžiąją žvaigždę su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Ir tai visai šaunu!
  Tačiau Nataša, Anastasija, Akulina, Mirabela surinko nemažai sąskaitų.
  Negana to, jie kovoja apnuogintais kojų pirštais ir apsivilkę bikinį.
  Merginos ko tau reikia...
  Taip ir prabėgo 1952 metai... Fronto linija taip pat sėsli.
  Tačiau 1953 metų kovą Stalinas miršta. Ir tai yra rimta. Tačiau didysis lyderis sugebėjo palikti rašytinį testamentą, kuriame savo įpėdiniu paskelbė Lavrenty Palych Beria. Ir tai yra didelis sprendimas.
  Taigi sovietų frontas nesugriuvo, o karas tęsėsi lygiai.
  1953 metai baigėsi...
  Marselis už septynis tūkstančius lėktuvų gavo Didžiąją Riterio Geležinio Kryžiaus žvaigždę su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Mergina taip pat pelnė sau aukštus apdovanojimus.
  Jau 1954 metai... Laikas žemėje bėga lašais. O gal staigiau.
  Ir nei vokiečiai, nei rusai nieko esmingai pakeisti negali.
  Taigi 1955 metais naciai žengia į priekį. O sovietų kariuomenė vasarą ginasi. O vėlyvą rudenį pati Raudonoji armija bando pulti.
  Jau 1956 m.
  Marselis už aštuonis tūkstančius lėktuvų gavo Riterio kryžiaus Didžiąją žvaigždę su platininio ąžuolo lapais, kardais ir juodais deimantais.
  1956 m. birželio 22 d. sukako lygiai penkiolika Didžiojo Tėvynės karo metų. Ir, žinoma, jau seniai kalbama apie taiką. Lavrenty Beria pasiruošęs kompromisams. Tačiau Adolfas Hitleris atkakliai atsisako eiti į kompromisus.
  Hitleris vis dar tiki stebuklingu ginklu, ir yra noras kovoti iki galo.
  Be to, žinoma, Japonija...
  Apie Tekančios saulės šalį? Ji labai ilgai kariavo su Kinija. O čia jau galima kovoti be galo. Nė viena pusė negali priimti. Nei Kinija, nei Japonija tikrai negali nugalėti viena kitos. Nors kinai ir patiria daugiau nuostolių.
  Taigi Mulleris išvyko į Dangaus imperiją su ypatinga misija. Įtikinkite samurajus susitaikyti su Dangaus imperija. Tada užklupti Rusiją ir pagaliau išspręsti šią užsitęsusią problemą!
  Miulerio misija prasidėjo 1956 metų rugsėjį... Apskritai japonai sutiko su taika ir įtakos sferų padalijimu. Tačiau šiuo metu Molotovas Berijos įsakymu lankėsi Kinijoje. Ir jis įtikino Dangaus imperiją tęsti karą su samurajais.
  Nebuvo įmanoma atrišti Japonijos rankų. Ir karas tarp SSRS ir Trečiojo Reicho tęsėsi.
  Praėjo ir nuo 1956 ... 1957 atėjo ...
  Gegužę vokiečiai vėl bandė veržtis į priekį ir turėjo naujus AG klasės piramidinius tankus. Ir tai yra rimta. O piramidės forma iš visų kampų suteikė nuožulnų šarvus. Ir tai buvo rimtas žingsnis.
  Naciai sugebėjo pralaužti sovietų gynybą ir apsupti Smolenską. Ir tada, plėtojant sėkmę šiaurėje, priartėkite prie Leningrado ir paimkite Vyazmą centre.
  Situacija tapo itin sunki. O Maskvos šturmas jau prasidėjo.
  Ir tokiomis sąlygomis liko viena viltis - Olegui Rybachenko ir žuvusiųjų nusileidimui.
  O štai pats terminatorius berniukas ir merginos yra geriausioje jėgoje.
  O naciai jau plūsta po Maskvą iš skirtingų pusių.
  Tada Olegas ir merginos vėl stojo į mūšį, padėdami Rusijai, tiksliau - SSRS.
  Tada prie jų prisijungė basa kojytė Margarita. Taip pat suaugusi moteris rašytoja tapo maždaug dvylikos metų mergina mainais į nemirtingumą ir atlieka savo misiją.
  Dvidešimt pirmojo amžiaus kariai vėl kovojo su dvidešimtojo amžiaus naciais.
  Fašistinės rudosios imperijos karių yra per daug. Jie teka kaip nesibaigianti upė.
  Olegas Rybačenko, kardais naikindamas nacius, riaumojo ir pėstininkus, ir tankus:
  - Niekada nepasiduok!
  Ir nuo berniuko basos pėdos nuskriejo aštrus diskas!
  Margarita, gniuždydama priešininkus, apnuogindama dantis, niurzgėjo:
  - Pasaulyje yra vietos žygdarbiui!
  Ir nuodingos adatos, išsibarsčiusios nuo merginos basos pėdos, pataikė į nacius ir jų lėktuvus bei tankus.
  Nataša taip pat žmogžudiškai metėsi nuogais kojų pirštais ir staugė:
  Mes niekada nepamiršime ir niekada neatleisime.
  Ir jos kardai perėjo per fašistus malūne.
  Zoja, pjaustydama priešus, sucypė:
  - Dėl naujo užsakymo!
  Ir iš jos basų kojų išsibarstė naujos adatos. O kas akyje, kas gerklėje nacių kariams ir lėktuvams.
  Taip, buvo aišku, kad kariai jaudinasi ir įsiuto.
  Augustinas, naikindamas baltuosius kareivius ir tankus, cypė:
  - Mūsų geležinė valia!
  Ir iš jos basos kojos skrenda nauja, mirtina dovana. Ir rudenį takni ir balti kovotojai.
  Svetlana pjauna malūnininkui, jos kardai lyg žaibas.
  Naciai krenta kaip kojos.
  Mergina basomis kojomis mėto adatas ir cypia:
  - Nes motina Rusija laimės!
  Olegas Rybačenko žengia į priekį prieš nacius. Berniukas terminatorius, kapojantis rudą kariuomenę.
  Ir tuo pačiu metu berniuko nuogų kojų pirštai išmeta adatas su nuodais, jie drasko kamienus ir numuša lėktuvus.
  Berniukas riaumoja:
  - Šlovė būsimai Rusijai!
  Ir judėdamas pjauna kiekvienam galvą ir snukį.
  Margarita taip pat gniuždo priešininkus.
  Jos basos kojos plevėsuoja. Naciai miršta dideliais kiekiais. Karys šaukia:
  - Už naujas sienas!
  O tada mergina ims ir nupjaus...
  Fašistų karių lavonų masė.
  Tačiau Nataša puola. Jis naikina nacius kartu su tankais ir dainuoja:
  - Rusija yra puiki ir švytinti,
  Aš esu labai keista mergina!
  Ir nuo jos basų kojų skrieja diskai. Kas matė nacių gerkles. Taip, tai mergina.
  Zoya puola. Abiejomis rankomis kapojo rudus kareivius. Spjaudymas iš vamzdelio. Ir svaido mirtinas adatas nuogais kojų pirštais - numuša tankus ir lėktuvus.
  Ir tuo pačiu sau dainuoja:
  - O, bliūdas, eime,
  O, mano mėgstamiausia bus!
  Augustina, naikindama nacius ir naikindama ruduosius kareivius, šaukia:
  - Visas gauruotas ir gyvūno odoje,
  Jis su klubu atskubėjo į riaušių policiją!
  Ir nuogais kojų pirštais jis paleis priešą, kažką, kas užmuš dramblį, o juo labiau tanką.
  Ir tada cypti:
  - Vilkai!
  Svetlana puolime. Pjaustosi, naikina nacius. Basomis kojomis jis paleidžia ant jų mirties dovanas.
  Su kardais valdo malūną.
  Ji sutriuškino daugybę kovotojų ir cypia:
  - Artėja didelė pergalė!
  Ir vėl mergina yra laukiniame judėjime.
  Ir jos basos kojos paleidžia mirtinas adatas, naikinančias tankus ir lėktuvus.
  Olegas Rybachenko pašoko. Berniukas sukosi salto. Per šuolį sukapojo daug nacių.
  Jis plikais pirštais metė adatas ir gurguliavo:
  - Būk žinomas dėl mano gražios drąsos!
  Ir vėl berniukas kovoja.
  Margarita pradeda puolimą. Susmulkina visus priešus iš eilės. Jos kardai kietesni už vėjo malūno mentes. Ir nuogi kojų pirštai meta mirties dovanas, dega tankai ir lėktuvai.
  Mergina puola. Išnaikina ruduosius karius be ceremonijų.
  Ir karts nuo karto šokinėja, ir pasisuka!
  Ir iš jos skrenda susinaikinimo dovanos.
  Ir patys naciai krenta negyvi. Ir ištisi lavonų piliakalniai.
  Margarita cypia:
  - Aš esu Amerikos kaubojus!
  Ir vėl jos basos kojos sviedė adatą.
  Ir tada dar keliolika adatų!
  Nataša puolime taip pat labai šauni.
  Ir meta basomis kojomis, ir spjauna iš šiaudų.
  Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Aš kibirkščiuojanti mirtis! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai mirti!
  Ir vėl grožis judesyje.
  Zoja šturmuoja nacių lavonų bloką. O naikinimo bumerangai skrenda ir iš basų kojų.
  O rudieji kariai vis krenta ir krinta.
  Zoja rėkia:
  - Mergaite basa, tu laimėsi!
  Ir tuzinas adatų lekia nuo merginos nuogo kulno. Kuris tiesiai į nacių gerklę kasa.
  Jie nukrenta negyvi.
  Tiksliau, visiškai miręs.
  Augustinas puolime. Sutriuškina ruduosius karius. Jos kardai nešiojami dviejose rankose. Ir ji tokia puiki karė.
  Per fašistų kariuomenę slenka viesulas.
  Mergina raudonais plaukais riaumoja:
  - Ateitis paslėpta! Bet tai bus pergalinga!
  O puolime gražuolė ugniniais plaukais.
  Augustinas riaumoja laukinėje ekstazėje:
  - Karo dievai viską suplėšys!
  Ir karys puolime.
  O jos basos kojos meta daug aštrių, nuodingų adatų.
  Svetlana mūšyje Ir taip putojantis ir kovingas. Jos nuogos kojos išmeta tiek daug mirtinų dalykų. Ne vyras, o mirtis šviesiais plaukais.
  . 7 SKYRIUS
  Bet jei jis sugenda, tada negalite jo sustabdyti.
  Svetlana dainuoja:
  - Gyvenimas nebus medus,
  Tas šuolis apvaliame šokyje!
  Tegul svajonė išsipildo -
  Grožis paverčia žmogų vergu!
  O basos merginos judesyje vis daugiau pykčio.
  Olegas puolime viską pagreitina. Berniukas muša nacius.
  Jo basos kojos meta aštrias adatas - drasko tankus ir lėktuvus.
  Jaunasis karys cypia:
  - Beprotiška imperija sudraskys visus!
  Ir vėl berniukas juda.
  Margarita savo veikloje audringa mergina. Ir sumuša priešus.
  Čia ji paleido plika koja, žirnį su sprogmenimis. Ji sprogs ir tuoj pat bus išmesta šimtas nacių ir dešimt tankų.
  Mergina rėkia:
  - Pergalė vis tiek ateis pas mus!
  Ir jis malūną paleis kardais - tankų statinės lekia įvairiomis kryptimis.
  Nataša paspartino judesius. Mergina nukerta ruduosius karius. Ir šaukdamas:
  - Rusijos imperijos laukia pergalė.
  O nacius naikinkime pagreitintu tempu.
  Nataša yra terminatorė.
  Jis negalvoja sustoti ir sulėtinti greitį, o tankai ir lėktuvai nuklysta.
  Zoya puola. Atrodo, kad jos kardai pjausto mėsą ir metalines salotas. Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų išganymas galioja!
  O nuogi kojų pirštai irgi meta tokias adatas.
  Ir masė žmonių perdurtomis gerklėmis, gulinčių lavonų kalvose, taip pat sudaužytų tankų ir numuštų lėktuvų.
  Augustine yra pamišusi mergina. Ir visus gniuždo tarsi robotas nuo hiperplazmos.
  Jau sutriuškino ne šimtą nacių. Bet viskas įsibėgėja. O karys vis dar riaumoja.
  - Aš nenugalimas! Šauniausias pasaulyje!
  Ir vėl gražuolė puolime.
  O iš nuogų kojų pirštų išskrenda žirnis. O trys šimtai nacių ir keliolika tankų buvo suplėšyti galingo sprogimo.
  Augustinas dainavo:
  - Nedrįsi užgrobti mūsų žemės!
  Svetlana taip pat puola. Ir neduoda nė gramo atokvėpio. Laukinė terminatoriaus mergina.
  Ir jis supjausto priešus ir naikina nacius. O rudųjų kovotojų masė jau nukrito į griovį ir palei kelius.
  Šeši buvo įsiutę. Surengė laukinę kovą.
  Olegas Rybachenko grįžta į žaidimą. Ir jis žengia į priekį, mojuodamas abiem kardais. O terminatorius berniukas valdo malūną. Mirę naciai krenta.
  Lavonų masė. Ištisi kalnai kruvinų kūnų.
  Rašytojas berniukas primena laukinę strategiją. Kur taip pat susimaišė arkliai ir žmonės.
  Olegas Rybachenko girgžda:
  - Vargas iš proto!
  Ir pinigų bus daug!
  Ir terminatorius naujajame judėjime. O jo basos kojos kažką paims ir išmes.
  Berniukas genijus riaumojo:
  - Meistriškumo klasė ir firma "Adidas"!
  Tikrai šaunus pasirodymas pasirodė šaunus. O kiek žuvo nacių. Ir didžiausias skaičius didžiausių nužudė ruduosius kovotojus.
  Margarita taip pat kovoja. Gniuždo cinamono ir plieno armijas ir riaumoja:
  - Didelis šoko pulkas! Visi varom į karstą!
  Ir jos kardai nulaužti naciams. Rudųjų kovotojų masė jau subyrėjo.
  Mergina sumurmėjo:
  - Aš net šaunesnis už panteras! Įrodykite, kad visi yra geriausi!
  Ir iš pliko merginos kulno kaip žirnis su galingais sprogmenimis išskris.
  Ir smogti priešui.
  Ir jis paims ir sudaužys kai kuriuos priešininkus, tankus ir net lėktuvus.
  Ir Nataša yra valdžioje. Ir ji nugali priešininkus, o pati niekam neduos nusileidimo.
  Kiek nacių jau pertraukė.
  Ir jos dantys tokie aštrūs. O akys safyro spalvos. Tai mergina - pagrindinė budelė. Nors ji turi visus savo partnerius - budelius!
  Nataša rėkia:
  - Aš pamišęs! Jūs gausite baudą!
  Ir vėl mergina kardais iškirs daugybę nacių.
  Zoya juda ir iškirto daug rudųjų karių.
  Ir basomis kojomis mėto adatas. Kiekviena adata nužudo kelis nacius. Šios merginos tikrai gražios.
  Augustinas žengia į priekį ir sutriuškina priešininkus. Ir tuo pat metu jis nepamiršta sušukti:
  - Iš karsto nepabėgsi!
  O mergina paims dantis ir išdegs dantis!
  O raudonplaukė tokia... Plaukai slenka vėjyje, kaip proletaro vėliavėlė.
  Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme kyla iš pykčio.
  Svetlana juda Čia ji išpjovė daug kaukolių ir tankų bokštų. Karys, kuris atidengia dantis.
  Rodo liežuvį. Ir tada spjauna iš šiaudelio. Tada jis šaukia:
  - Ar būsite mirę!
  Ir vėl nuo jos basų kojų skrenda mirtinos adatos, kurios smogė pėstininkams ir lėktuvams.
  Olegas Rybachenko šokinėja ir šokinėja.
  Basas berniukas išmeta krūvą adatų, numuša bakus ir dainuoja:
  - Eikime į stovyklą, atsidaryk didelę sąskaitą!
  Jaunasis karys yra geriausias.
  Jis gana senas, bet atrodo kaip vaikas. Tik labai stiprus ir raumeningas.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Tegul žaidimas vyksta ne pagal taisykles - mes pralaužsime fraerą!
  Ir vėl nuo jo basų kojų nuskriejo mirtinos ir dūžtančios adatos.
  Margarita su malonumu dainavo:
  - Nieko nėra neįmanomo! Tikiu, kad išauš laisvė!
  Mergina vėl sviedė mirtiną adatų kaskadą į nacius ir jų tankus, tęsė:
  - Tamsa išnyks! Tegul rožės žydi!
  Ir vos tik karė nuogais kojų pirštais numeta žirnį, tūkstantis nacių iškart pakilo į orą. Taip, rudos, pragariškos imperijos armija tirpsta tiesiai prieš mūsų akis.
  Nataša mūšyje. Šokinėja kaip kobra. Sprogdina priešus. Ir tiek daug nacių miršta ir lėktuvai krenta.
  Jų mergaitė ir kardai, grūdai ant anglies ir ietis. Ir adatos.
  Tuo pačiu metu jis riaumoja:
  - Tikiu, kad ateis pergalė!
  Ir rusų šlovė ras!
  Nuogi kojų pirštai meta naujas adatas, mušdami priešininkus.
  Zoja laukiniu žingsniu. Atakuoja nacius. Supjaustykite juos į mažus gabalėlius.
  Kario moteris mėto adatas plikais pirštais. Pralaužimai per priešininkus ir kaip riaumoti:
  Mūsų visiška pergalė yra arti!
  Ir jis atlieka laukinį malūną su kardais, šluodamas tankus. Tai tikrai mergina kaip mergina!
  Tačiau Augustino kobra pradėjo puolimą. Ši moteris yra visų košmarų košmaras.
  O jei nupjaus, vadinasi, pjaus.
  Po to raudonplaukė paims ir dainuos:
  - Aš atidarysiu visas kaukoles! Aš esu puiki svajonė!
  Ir dabar jos kardai veikia ir kerta mėsą ir metalą.
  Svetlana taip pat eina į puolimą. Ši mergina neturi stabdžių. Kai tik jie susmulkina, taip ir lavonų masė krinta, krenta lėktuvai ir tankai.
  Šviesiaplaukė terminatorius riaumoja:
  - Kaip bus gerai! Kaip bus gerai - aš tai žinau!
  Ir dabar nuo jos atskrenda žirnis žudikas.
  Olegas vėl šimtas nacių, nešančių meteorą, nukirstas. O jis paims bombą ir išmes.
  Mažo dydžio, bet mirtinai...
  Kaip suskaidyti į mažus gabalėlius.
  Terminatorius berniukas šaukė:
  - Audringa baisių mašinų jaunystė!
  Margarita tai darys dar kartą mūšyje.
  Ir nukirto daug rudųjų kovotojų. Ir sumažina didelius tarpus.
  Mergina rėkia:
  - Lambada yra mūsų šokis ant smėlio!
  Ir pataikė su nauja jėga.
  Nataša puolime yra dar labiau įsiutę. Taip nacių kulimas. Jiems nelabai gera priešintis tokioms merginoms.
  Nataša paėmė ir dainavo:
  - Bėgimas vietoje - dažnas susitaikytojas!
  O karinga mergina tokia smūgių kaskada įsiveržė į priešininkus.
  Ir mėtys diskus basomis kojomis.
  Čia ji valdė malūną. Rudosios armijos galvų masė apsivertė atgal ir tankai degė.
  Ji - kovinga gražuolė. Įveik sau tokią geltoną armadą.
  Zoja juda, gniuždo visus be išimties. Ir jos kardai yra kaip mirties žirklės.
  Mergina tiesiog miela. O jos basos kojos meta labai nuodingas adatas.
  Nugalėti priešininkus. Jie perveria gerkles ir daro karstus, priverčia sprogdinti tankus ir lėktuvus.
  Zoja paėmė jį ir sušnibždėjo:
  - Jei čiaupe nėra vandens...
  Nataša su džiaugsmu sušuko:
  Taigi tu kaltas!
  Ir nuogais kojų pirštais meta kažką, kas žudo nuodugniai. Tai tikrai mergaičių mergina.
  Ir nuo jos plikų kojų, kaip skris ašmenys. Ir jis pataikys į daugybę naikintuvų, nukirsdamas bokštus nuo tankų.
  Augustinas juda. Greitas ir nepakartojamas savo grožiu.
  Kokius ryškius plaukus ji turi. Lyg proletarinė vėliavėlė plazdentų. Ši mergina yra tikra viksva.
  Ir ji pjauna priešininkus - tarsi būtų gimusi su kardais rankose.
  Raudonplaukė, prakeiktas niekšas!
  Augustinas paėmė jį ir sušnypštė:
  - Bus jaučio galva - kovotojai neišprotės!
  Ir čia ji vėl sutriuškino daugybę kovotojų.
  Olegas Rybachenko niurzgėjo:
  - Ko tau reikia! Štai mergina!
  Margarita, basa koja mesdama durklą, nulauždama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Didelė ir šauni mergina!
  Augustinas su tuo sutiko:
  - Aš esu karys, kuris įkandins bet ką!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais paleis žudiką.
  Svetlana mūšyje nėra prastesnė už priešininkus. Ne mergina, o su tokia liepsnose užsidegančia ragana baigti.
  Ir rėkia:
  - Koks mėlynas dangus!
  Augustine, basa koja atleisdama ašmenis, nukirsdama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Mes nesame plėšimų šalininkai!
  Svetlana, kapodama priešus ir numušdama lėktuvus, čiulbėjo:
  - Kvailiui nereikia peilio...
  Zoja cyptelėjo, mėtydama adatas plikomis, įdegusiomis kojomis:
  - Meluosi jam iš trijų dėžių!
  Nataša, naikindama nacius, pridūrė:
  - Ir padaryk su juo už centą!
  O kariai ims ir pašoks. Jie tokie kruvini ir kieti. Apskritai jie turi daug įspūdžių.
  Olegas Rybachenko mūšyje atrodo labai stilingai.
  Margarita dainavo:
  - Smūgis stiprus, o vaikinas domisi...
  Genialus berniukas koja paleido tai, kas atrodė kaip malūnsparnio sraigtas. Jis nukirto porą šimtų galvų naciams ir tankams, girgždėjo:
  - Visai sportiška!
  Ir abu - berniukas ir mergaitė visiškai ažūriniais.
  Olegas, kapodamas rudus kareivius, gurguliavo:
  - Ir bus didelė mūsų pergalė!
  Margarita sušnypštė atsakydama:
  - Mes žudome visus - basomis kojomis!
  Mergina tikrai tokia aktyvi terminatorė.
  Nataša dainavo puolime:
  - Šventas karas!
  Ir karys paleido aštrų diską-bumerangą. Jis skrido lanku, nukirto daug nacių ir tankų bokštų.
  Zoya pridūrė, tęsdama naikinimą:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  Ir nuo basų kojų nuskriejo naujos adatos. Ir jie pataikė į daugybę naikintuvų ir lėktuvų.
  Šviesiaplaukė mergina pasakė:
  - Matuoti priešininką!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Augustina, mojuodamas kojomis ir svaidydamas aštriabriaunes svastikas, gurguliavo:
  - Imperatoriškoji vėliava pirmyn!
  Svetlana lengvai patvirtino:
  - Šlovė žuvusiems didvyriams!
  O merginos vieningai šaukė, sutraiškydamos nacius:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  O dabar nuo basų karių kojų lekia diskas. Plyšta mėsa, griaunami tankų bokštai.
  Ir vėl verkti:
  - Niekas negali mūsų nugalėti!
  Nataša išskrido į orą. Suplėšė priešininkus ir sparnuotus grifus ir išleido:
  - Mes esame vilkai, kepkite priešą!
  Ir iš jos nuogų pirštų išskris labai mirtinas diskas.
  Mergina net susisuka iš ekstazės.
  Ir tada jis sumurma:
  - Mūsų kulniukai mėgsta ugnį!
  Taip, merginos tikrai seksualios.
  Olegas Rybačenko gurkštelėjo:
  - O, anksti, suteikia saugumo!
  Ir mirktelėjo kariams. Jie juokiasi ir išreiškė dantis atsakydami.
  Nataša nukirto nacius ir cypė:
  - Mūsų pasaulyje nėra džiaugsmo, be kovos!
  Berniukas atsakė:
  "Kartais kovoti irgi nėra smagu!
  Nataša sutiko:
  - Jei nėra jėgų, tada taip ...
  Bet mes, kariai, visada esame sveiki!
  Mergina nuogais kojų pirštais svaidė adatas į priešą, susprogdino tankų masę ir dainavo:
  - Kareivis visada sveikas,
  Ir pasiruošę veiksmui!
  Po to Nataša vėl nukirto priešus, nugriovė tankų bokštus.
  Zoya yra labai greita kūdikis. Čia ji paleido visą statinę į nacius. Ir nuo vieno sprogimo suplėšė porą tūkstančių.
  Tada ji sušuko:
  - Nesustok, mūsų kulniukai putoja!
  Ir mergina koviniais nėriniais!
  Augustinas mūšyje taip pat nėra silpnas. Taip nacių kulimas. Tarsi iš grandinių pluošto išmuštų.
  Ir kapoti priešininkus - dainuoja:
  - Atsargiai, bus naudinga
  Rudenį bus pyragas!
  Rudaplaukis velnias išties aria mūšyje kaip velnias uostomojoje dėžutėje.
  Ir štai kaip kovoja Svetlana. Ir naciai tai iš jos gauna.
  O jei pataikys, tai ir pataikys.
  Iš jo išskrenda kruvini purslai.
  Svetlana šiurkščiai pastebėjo, kai iš jos plikos pėdos skrido metalo purslai, kurie ištirpdė tankų kaukoles ir bokštus:
  - Šlovė Rusijai, labai net šlovė!
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padaliniai raudonais marškiniais -
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Čia merginos ėmėsi nacių. Taigi jie supjaustomi ir susmulkinami. Ne kariai, o tikrai panteros, kurios nutraukė grandinę.
  Olegas kovoja ir puola nacius. Jis be gailesčio juos muša, kerta per tankus ir šaukia:
  Mes kaip jaučiai!
  Margarita, sutriuškinusi rudąją armiją ir kirsdama tankus, pakėlė:
  Mes kaip jaučiai!
  Nataša paėmė jį ir staugė, nukirsdama rudus naikintuvus kartu su tankais:
  - Melas nevaldomas!
  Zoja suplėšė nacius ir cypė:
  - Ne, ne iš rankų!
  Ir jis taip pat ims ir basa koja paleis žvaigždutę ir pribaigs daug fašistų.
  Nataša paėmė jį ir sucypė:
  - Mūsų televizorius įjungtas!
  Ir nuo jos nuogos kojos skrenda žudikiškas adatų pluoštas.
  Zoja, taip pat naikindama nacius ir jų tankus, cypė:
  - Mūsų draugystė yra monolitas!
  Ir vėl toks metimas, kad apskritimai išsilieja į visas puses. Tai mergina - grynas priešininkų naikinimas.
  Mergina nuogais kojų pirštais paims ir paleis tris bumerangus. Ir nuo to lavonų tapo dar daugiau.
  Po to gražuolė išduos:
  - Mes nesuteiksime priešui pasigailėjimo! Bus lavonas!
  Ir vėl mirtinas daiktas nuskrenda nuo pliko kulno.
  Augustinas taip pat gana logiškai pastebėjo:
  - Tik ne vienas lavonas, o daug!
  Po to mergina ėmė ir basa ėjo per kruvinas balas. Ir ji nužudė daug nacių.
  Ir kaip riaumoja:
  - Masinės žudynės!
  O dabar daužys galvą į nacių generolą. Sulaužykite jo kaukolę ir išduokite:
  - Banzai! Jūs pateksite į dangų!
  Svetlana labai įsiutę puolime, ypač numušdama tankus, ji cypia:
  - Tavęs nepagailėsi!
  Ir nuo plikų pirštų nuskrenda keliolika adatų. Kai ji prasibrauna pro visus, lėktuvai griūva. Ir labai daug net karys bando susmulkinti ir nužudyti.
  Olegas Rybachenko girgžda:
  - Šlovingas plaktukas!
  Ir berniukas basa koja taip pat meta tokią šaunią žvaigždę svastikos pavidalu. Sudėtingas hibridas.
  Ir nacių masė žlugo.
  Olegas riaumojo:
  - Banzai!
  Ir berniuką vėl laukia laukinis puolimas. Ne, jis tiesiog trykšta energija, o ugnikalniai šniokščia!
  Margaret juda. Tai visiems suplėšys pilvus.
  Mergina su koja išmes iš karto penkiasdešimt adatų. O masę žudė visokie priešai, išmušė ir tankus, ir lėktuvus.
  Margarita dainavo linksmai:
  - Vienas du! Sielvartas nėra problema!
  Niekada neturėtumėte nusiminti!
  Nosį ir uodegą laikykite aukščiau pypke.
  Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Tai tokia agresyvi kompanija. Mergina trinkteli ir rėkia:
  "Drakono prezidentas taps lavonu!
  Nataša mūšyje yra tik tam tikras terminatorius. Ir riaumodamas gurguliavo:
  - Banzai! Greitai gauk!
  Ir nuo jos basos kojos nuskriejo granata. O naciai kaip nagai. Ir sudaužys daugybę mastodonų ir sparnuotų, pragariškų mašinų.
  Štai karys! Visiems kariams - karys!
  Zoya taip pat puola. Tokia įsiutusi kalė.
  Ji paėmė ir gurkštelėjo:
  - Mūsų tėvas yra pats Baltasis Dievas!
  Ir jis pjauna trigubą malūną prie nacių!
  O Augustinas sušuko:
  - O mano Dievas juodas!
  Iš tiesų, raudonplaukė yra pats apgaulės ir niekšybės įsikūnijimas. Žinoma, priešams. O draugams ji - numylėtinė.
  O kaip nuogais kojų pirštais ims ir išmes. Ir daugybė rudosios imperijos karių, taip pat jų tankai ir lėktuvai.
  Raudonplaukė sušuko:
  - Rusija ir juodasis Dievas yra už mūsų!
  Karys, turintis labai didelį kovinį potencialą. Ne, pagal tai geriau nesikišti. Kaip nuplėšti tankų bokštai ir fašistų lėktuvų sparnai.
  Augustinas sušnypštė:
  - Visus išdavikus sutraiškysime į miltelius!
  Ir mirkteli savo partneriams. Taip, ši ugninga mergina nėra kažkas, kas gali suteikti ramybės. Nebent ramybė mirtina!
  Svetlana, sutriuškindama priešus, išleido:
  - Mes iššluosime jus į eilę!
  Augustinas patvirtino:
  - Mes nužudysime visus!
  Ir nuo jos basų kojų vėl skrenda visiško susinaikinimo dovana! Ir tiek tankų, tiek lėktuvų vienu metu sprogo į mažas drožles.
  Olegas atsakydamas dainavo:
  - Bus visiškas banzai!
  Augustina, plikomis rankomis draskodama nacius, kapodama juos kardais, svaidydama adatas nuogais pirštais, vienu metu naikindama tankus ir lėktuvus, išleido:
  - Trumpai tariant! Trumpai tariant!
  Nataša, naikindama ruduosius karius, sucypė:
  - Trumpai tariant - banzai!
  O oponentus pjauskime su laukiniu kartėliu.
  Olegas Rybachenko, sumažindamas oponentus, išleido:
  - Šis gambitas nėra kiniškas,
  O debiutas, patikėkite, yra tailandietiškas!
  Ir vėl nuo berniuko nuogos pėdos nuskriejo aštrus, metalą pjaustantis diskas. Jis nupjovė ir tankų bokštelius, ir lėktuvo uodegas.
  Margarita, naikindama rudosios imperijos karius ir tankų šarvus, dainavo:
  - O ką rasime mūšyje,
  O ką rasime mūšyje...
  Nejuokaukime su tuo -
  Išardykime jį!
  Išardykime jį!
  Tada jie gerai dirbo su naciais... Ir Sovietų Rusija nugalėjo rudąją imperiją per Maskvos šturmą.
  Karas dar nesibaigė, bet SSRS jau turėjo galimybę nugalėti pačius nacius. Taigi šešiems vėl teko nutraukti savo puikios ir šaunios misijos vykdymą.
  Olegas Rybačenko net atsisveikino;
  Mes esame pradininkai - Tėvynės didvyriai,
  Kas gimė po Spalio ženklu...
  Mes nesigailėsime gyvenimo dėl Rusijos,
  Šlovė su raudona karaliaus vėliava!
  
  Mes mylime ir mokame sunkiai kovoti,
  Naciai uoliai nulaužė ragus ...
  Mes turime granatas erdviame krepšyje,
  Mums, pionieriams, gyvenimas nėra brangus!
  
  Mes mylime savo šventąją Tėvynę,
  Ką sukūrė didžiulis komunizmas...
  Štai komjaunimo mergina basa vaikšto per sniegą,
  O fašistas nori mus sužlugdyti!
  
  Aš uoliai kovojau su nacizmu prie Maskvos,
  Ir visus priešus nupjovėme pjautuvu ...
  Kodėl šis Vermachtas buvo atiduotas rusams,
  Aš jam trenksiu kumščiu!
  
  Aš esu pionierius ir po didžiosios Maskvos,
  Kovojo kaip milžiniškas karys...
  Sustabdė laukinį fašizmo puolimą,
  Mes turime vieną Viešpatį Aukščiausiąjį Rūšį!
  
  Rusijos atgimimui nėra jokių kraštų,
  Didysis Stalinas, pakėlė mus nuo kelių ...
  Svarogas didysis, aukščiausias mesijas,
  Ir Lados spindintis idealas!
  
  Mes esame pionieriai, berniukai, mergaitės,
  Mums patinka kovoti - toks mūsų likimas...
  Ir komjaunimo balsas skamba,
  Nors viešpatauja kruvinas chaosas!
  
  Rusija yra Svarogo tėvynė,
  Ir komunizmas nušvietė kelią...
  Pionieriams nereikia pikto Dievo,
  Priešas nesugebės mūsų sulenkti į kumštį!
  
  Mes turime vėsų tanką su nuožulniais šarvais,
  Fritzui taip lengva neprasilaužti,
  Su meile Ladai, kilminga mergele,
  Norėdami plėšrūną paversti žaidimu!
  
  Maskvoje kovojantys žmonės gynėsi,
  Ir tada buvo didysis Stalingradas ...
  Greitai pamatysime komunizmą,
  Praeikite ir susipažinkite su paradu Berlyne!
  
  Taip, Stalingradas didžiuojasi šiuo žodžiu,
  Esame basi pionieriai sniego pusnyse...
  Kvailai karvei ragą sulaužysime
  Ir mes nuvarysime Hitlerį tiesiai į karstą!
  
  Žinokite, kad Tėvynė niekada nesulenks,
  Jos impulso negalima pažaboti...
  Tegul saulė amžinai šviečia virš Rusijos,
  Ir klastingas vagis bus sutriuškintas!
  
  Jie parodė drąsą Stalingrade,
  Mums pavyko sustabdyti nacius...
  Rusai turi tokį įžūlumą, žinote,
  Ir priešai bus tik nuliai!
  
  Rusija gali skristi į Marsą
  Ir sukurti skirtingą didybę ...
  Ir, žinoma, viskas bus labai šaunu,
  Nors gyvenimas trapus kaip šilko siūlas!
  
  Rusijos dvasia nepažįsta barjero mūšiuose,
  Jis turi Peruno galią...
  Mes laukiame apdovanojimų iš dievų,
  Ir stichija šviečia, tikėk rune!
  
  Kaip rusų dvasia nežino pralaimėjimo?
  Patikėk, jis viską sutryps...
  Mes, pionieriai, labai norime keršto...
  Nenugalima kaip Tėvynės kariuomenė!
  
  Mes beveik laimėjome
  Tebūnie šviesa komunizmo šlovėje...
  Mūsų seneliai kovojo už Tėvynę,
  Greitai sutiksime džiaugsmą ir aušrą!
  
  Be tėvynės nėra pionierių gyvenimo,
  Jie nori kovoti už ją...
  O ko jūs norite, ponai pikti?
  Ar turėtume suteikti vergo gyvenimą?
  
  Ne, rusų fiureris bus pavergtas,
  Mes sutraiškysime jį kaip lėlę ...
  Juk Rusijos riteriai gali kovoti,
  Ir auksasparnis kerubas yra su mumis!
  
  Po pasauliu nėra mūsų Tėvynės veidų,
  Liepsnoja kaip ryškiausia žvaigždė...
  Tu tapai man stabu,
  Aš niekada su tavimi nesiskirsiu!
  
  Aš esu pionierius ir basas berniukas
  Kas pliką kulną veržiasi per sniegą ...
  Ir kažkur šokinėja baltas mielas zuikis,
  Kas sulaužys priešo ragą!
  
  Abejonių mūšio pradininkas nežino,
  Jis ne klounas, bet tu žinai terminatorių...
  Ateis nuožmūs fašistai, tikėk kerštu,
  Ir komunizmas bus šviesus rojus!
  
  Kaip ateis era,
  Kuriame kiekvienas karys iš ėdžios...
  Kovok iki paskutinio atodūsio
  Norėdami sunaikinti nuožmus, pažinkite piktadarį!
  
  Šviečia komunizmo žvaigždės,
  Šviesos era, pasaulyje nėra gražesnio...
  Mes sutriuškinsime tikėjimo fašizmo jungą,
  O Hitleris vakarienei bus rusas!
  
  Manome, kad tokie plieniniai bakai,
  Kad jų panteros kiautas neprasiskverbtų ...
  Mojuojame jodu į savo berniuko žaizdas,
  Ir vėl pionierius drąsiai veržiasi į mūšį!
  Na, ką naciai padarė sunkaus,
  Jie nemanė, kad galime tiesiog laimėti.
  Matyt, komunizmą žinome už mylių,
  Ir mes galime juokais įveikti Vermachtą!
  
  Vardan mūsų galingos tėvynės,
  Išdidus pionierius puola...
  Nors virš Tėvynės kabo debesys,
  Visiems rodykime sėkmingą pavyzdį!
  
  Tikėk, kad priešas nesustabdys svajonės,
  Mes vėl nugalėsime visus fašistus...
  Blogis netikės, kad karaliauja soste,
  Mes sukursime naują pasaulio tvarką!
  
  Tėvynėje viskas bus gerai, žinok
  Aš esu berniukas, bet mūšyje kaip Robinas Hudas,
  Iš pradžių tik subraižau ant stalo,
  Ir dabar labai net patikėk šaunu!
  
  Rusija gali suplėšyti nacius durtuvu,
  Ji nugalės bet kurią armiją...
  Ir pionieriai gyvena komunizmo sąlygomis ...
  Juk mūsų draugystė yra tvirtas monolitas!
  
  Mes niekuo nepasiduosime Fritzui,
  Juokaudami galime nugalėti priešus...
  Ir mes sumušėme nacius pagaliu,
  Pūga ūžia, sniegą sukdama į viesulus!
  
  Rusija nepažįsta, naciai žino gailestingumą,
  Ji nenugalima stipri...
  Jie tvirtai įkiš kardą niekšams į kaklą,
  Ir šėtonas bus sunaikintas!
  
  Netikėkite, kad Hitleris yra nenugalimas,
  Nors pragaro galia, pagalvokite apie surinktą viską ...
  Kai žmonės ir partija susivienija,
  Mūsų vermachto žmonės suplyšo į šipulius!
  
  Rusija šimtmečius garsėjo kaip šventoji,
  Ji sudaužė tigrus kaip metalą...
  Skleisti nuo galo iki galo,
  Tik jaunas vyras svajojo apie tokią šalį!
  
  Laimėjome kaip milžinai
  Susmulkinti priešai žino kardu...
  Mes, rusai, esame nenugalimi mūšiuose,
  Mes nugalėsime Tėvynės priešininkus!
  
  Patikėkite, niekas mūsų nesustabdys
  Ir žinai, kad niekas nelaimės...
  Mes palaidosime fiurerį ant galvos,
  Turime aštrų kardą ir plieninį skydą!
  
  Visoje visatoje nėra gražesnės Rusijos,
  Jame amžiams bus šviesos era...
  Visos kartos bus ramybės ir laimės,
  Tėvynei reikia tvirtos rankos!
  
  Taigi žaidžiant Berlyne,
  Sutepkime Vermachtą kaip pelenus į kraują...
  Tai bus rojaus sienos laikas,
  Ir kartu su Lada karaliauja meilė!
  
  NAUJI STENKA RAZIN SŪNUS NUOTYKIAI
  Kartu su tėvu buvo sulaikytas maždaug trylikos metų berniukas. Senis, suprantama, yra gerai žinomas maištininkas, liejęs kraujo sroves. Bet sūnus dar vaikas. Kuris jo paklausk.
  Tačiau Kornilo padėjėjas buvusį karinį atamaną vertino kitaip. Ir jis pasiūlė tardyti berniuką su aistra - ir staiga jis žino, kur yra jo tėvo lobiai.
  Stenkos Razino sūnus buvo atvežtas į kankinimų rūsį. Berniukas bandė atrodyti tiesiai ir išdidžiai laikyti save. Nors viduje buvo baisu. Kankinimo instrumentai pakabinti, židinys liepsnoja. Budeliai raudonais šalmais.
  Samosa priėjo prie berniuko, ištiesė jam ranką, papurtė apykaklę ir grėsmingai paklausė:
  - Pasakyk man, kur tyatka paslėpė lobius, paleisk jį į laisvę. Ne - kankinsime!
  Griška, Stenkos Razino sūnus, drąsiai atsakė:
  - Aš tau nieko nesakysiu! Ir dar labiau tau!
  Samosa lojo:
  - Kankink kapą!
  Ir jis asmeniškai ištraukė apykaklę, nuplėšdamas nuo berniuko kaftaną. Griška buvo nurengta ir nutempta ant stovo. Berniukas desperatiškai bandė atsispirti. Tačiau patyrę budeliai smūgiu į kaklą imobilizavo Grišką. Tada jie sugriebė jam rankas ir ėmė kelti už virvės. Vaikinas sukando dantis. Budelis sugriebė berniuką už liemens ir purtė jį, sukdamas jo sąnarius. Griška sunkiai įkvėpė, bet sulaikė verksmą.
  Diakonas, diktuodamas Rašto žinovams, tarstelėjo:
  - Pasakyk vagiui, kur tavo uošvis paslėpė lobius.
  Vaikinas su panieka balse atsakė:
  "Net jei žinočiau, nesakyčiau!
  Samosa įsakė budeliui:
  - Įlanka! Dešimt smūgių atsargiai!
  Budelis smogė atkakliai. Griškos kūnas sudrebėjo. Dešimtuoju smūgiu kankintojas sustingo. Ir pažvelgė į Samosą. Egzekucijos metu vaikinas tylėjo, prikando lūpą.
  Djakas, neaiškus:
  - Sakyk, vagis, kur tiatka paslėpė lobius?
  Grishka sušuko:
  - Nesakysiu!
  Samosa suriko:
  - Penki smūgiai be taupymo!
  Budelis sūpuodama smogė berniukui, supurtydamas visą kūną. Griška rėkė, bet prikando lūpą. Sekė antras smūgis. Taip pat drąsus ir stiprus. Griška toliau tylėjo. Ir vėl trečias smūgis, nuo perpjautos odos nuvarvėjo kraujas.
  Samosa susiraukė, žiūrėdama, kaip berniukas buvo plakamas. Žinoma, sūnus galėjo nežinoti, kur Stenka paslėpė lobį. Ir netgi, galbūt, tikrų lobių. Bet berniuką reikia apklausti. Ir išplėšti nuo jo paslaptis.
  Po penkto insulto kraujas varvėjo aktyviai.
  Diakonas pakartojo klausimą. Griška tylėjo.
  Samosa įsakė:
  - Nudegink jam kulną.
  Budelis išėmė įkaitusią geležies gabalą ir atnešė berniukui prie plikų padų. Jis pašiurpo, susisuko ir .... prarado sąmonę.
  Adala manė, kad būtų gera idėja leisti Petrui per tai, kad jis nenužudytų neginkluotų ir senų. Petrui nesisekė. O koks jis būtų tikroje kontaktinėje kovoje? Ar nebūtum drovus?
  Stenkos Razino sūnus Griška, beje, žinojo, kur paslėptas vienas iš tėvo lobių, bet tylėjo. Jis buvo privestas prie savęs, užpylus kibirą ledinio vandens. Tada Samosa įsakė:
  - Antrą kulną nukoškite geležimi!
  Šį kartą vaikinas neapleido, bandė trūkčioti, bet Griško basos kojos buvo įstrigusios bloke.
  Samosa sušnypštė:
  - Dar penkios blakstienos, nerūpi!
  Po penktojo smūgio ryški berniuko galva suvirpėjo, ir Griška prarado sąmonę.
  Patyręs kankinimų verslo tarnautojas patarė:
  - Leiskite jam eiti! Vaikas vis tiek atsilošia!
  Samosa griežtai pasakė:
  - Paimk šuniuką! Nuvalykite degtine ir padėkite ant lovos... Leisk! Rytoj tęsime kankinimus!
  Griška buvo nuimta nuo stovo, o įpjovos įtrintos spirito ir vandens mišiniu. Berniukas trūkčiojo: degtinė dega. Tada Griška buvo duodamas karšto sultinio ir uždarytas į šildomą kamerą. Bet tik tuo atveju jie prirakino berniuką už kaklo grandinėle ir leido miegoti. Berniukas miegojo ant pilvo, lova buvo minkšta. Budelių kankinamos aukos dažnai miršta, o Samosa norėjo sužinoti, kur Stenka paslėpė savo lobius.
  Paleidęs Grišką miegoti, kitą dieną berniukas vėl buvo nutemptas į kankinimų kamerą. Jie vėl padėjo jį ant stovo. Jau ištempti Griškos sąnariai tapo skausmingesni. Prie berniukų kojų buvo pakabinti svarmenys. Norėdami labiau ištempti raumenis. Tada budelis šypsodamasis atnešė įkaitusį lygintuvą ir pridėjo prie Griško krūtinės. Vaikinas sukando dantis iš nepakeliamo skausmo.
  Samosa sušuko:
  - Kalbėk, vagis!
  Kvepėjo deginimu. Sustiprėjo keptos mėsos kvapas. Griškos akys prisimerkė iš skausmo šoko, ir berniukas vėl prarado sąmonę. Budelis paėmė iš krūtinės geležį ir pasakė:
  - Stiprus vaikinas...
  Samosa suriko:
  - Reikia jį padalinti... Brazier į kojas!
  Budelis ištepė aliejumi berniuko padus ir per atstumą uždegė žariją. Jau išdeginti kulnai buvo labai skausmingi. Berniukas sunkiai kvėpavo. Jis išpylė prakaito ir kraujo mišinį, sukando dantis, bet tylėjo. Nors jam tai brangiai kainavo. Pastangos buvo beviltiškos.
  Samosa įnirtingai urzgė:
  - Tu kalbėsi! Ei, pečių bėjau!
  Budelis paleido smūgius į Grišką. Dešimtuoju smūgiu berniuko galva vangiai svirduliavo ir griuvo. Berniukas ne iš karto atėjo į protą, net po to, kai ant jo buvo užpiltas kibiras vandens. Samosas trenkė Griškai į veidą ir įsakė:
  - Daugiau mušti!
  Kunigaikštis pastebėjo:
  - Plikas mirs...
  Samosa suriko:
  - Po velnių! Nuleiskite jį nuo stovo! Tęskite rytoj!
  Griška vėl buvo pašalinta iš kankinimo aparato ir nuvežta į kambarį. Berniukas susigrūmė ir trūkčiojo. Užmigau sunkaus, kliedesio miegu. Tada jis pabudo ir verkė. Bet vos tik pasirodė kalėjimo prižiūrėtojas, jis nutilo ir piktai į jį pažvelgė. Jis įmetė vaiką duonos su gira. Berniukas neturėjo galimybės pabėgti, juolab kad buvo prirakintas grandinėmis už kaklo.
  Kitą dieną Griška buvo kankinamas kiek kitaip. Jie pakėlė mane į lubas, pakėlę rankas ant stovo, o tada paleido. Toks laukinis skausmas
  nustoja kvėpuoti. Berniukas buvo keltas tris kartus, kol prarado sąmonę.
  Po to budelis vėl plakė botagu, o skrandį sudegino įkaitusia geležimi. Nuodugniai nukankinęs berniuką, jis buvo paleistas ir nuvežtas į kamerą. Budeliams nieko nepavyko pasiekti.
  Kitą dieną Griška buvo pakeltas ant stelažo, po jo basomis kojomis buvo padegtas kepsninė, o į nugarą ir sėdmenis pataikė įkaitusi viela. Kankinimų metu berniukas kelis kartus prarado sąmonę, bet susimąstė. Kol patys budeliai pavargo, sustabdė kankinimus.
  Kitą dieną berniukas buvo ištemptas, o budelis įkaitusiomis žnyplėmis pradėjo laužyti jo kojų pirštus, taip pat traiškyti šonkaulius. Griška kelis kartus rėkė, bet į reikalavimus ką nors pasakyti buvo atsakyta niūriai.
  Ir vėl gavo botagą.
  Praėjo dvi savaitės. Vaikiškas Griškos kūnas jau išsekęs kankinimų. Skausmas yra visur. Neliko kraujo, skausmo nepaliestos venos. Iš pradžių, kai jie jį sumušė ir sudegino, jis norėjo skubėti ir nutildyti sprogimus savo kūne. Bet kai skausmas apėmė visą esmę, jis nublanko.
  Pats Samosa matė, kad Griškos galimybės ką nors išmušti išblėso prieš jo akis. Budeliai išbandė naują priemonę. Radome miltų. Griškos plaukai buvo nuskusti, o ant viršugalvio pradėjo lašėti šaltas vanduo. Kankinimas yra žiaurus ir veiksmingas. Po kelių valandų atrodo, kad smegenyse sprogsta bombos. Griška buvo beveik aklas ir kurčias. Jis nebegirdėjo budelio ir Samosos ištartų žodžių.
  Jie pasidavė, vėl tempė ant stovo. Nesuvokdamas, kad bet koks skausmas berniukui buvo tik paguoda - atitraukė dėmesį nuo baisesnės smegenų opos.
  Nuo ugnies ir blakstienos pašviesėjo akyse.
  Griška atėjo į protą ir galėjo pamatyti budelius. Čia kankintojas uždeda svorius ant bloko, kuriame buvo įspaustos berniuko kojos. Rankų ir pečių skausmas sustiprėja, bet atitraukia dėmesį nuo pragaro smegenyse.
  Samosa riaumoja į plaučius. Jis raudonplaukis, su barzda:
  - Pasakyk šuniukui, kur tėvas paslėpė lobius!
  Griša papurto galvą. Atsakant, seka kūną purtantis smūgis, jie stipriai plaka. Kitas budelis, po berniuko basomis kojomis, kaista ant stovo. Baisu, bet ne taip baisu.
  Štai Kornila, Stenkos Razino krikštatėvis ir buvęs kariuomenės vadas. Pagyvenęs, su žila barzda. Jo akyse net matoma užuojauta kankinamam vaikui. Netoliese stovi bojaras su bebro kepure. Jis akivaizdžiai karštas kankinimų kameroje. Ir akivaizdžiai domėjosi berniuko kankinimu. Kankinimai tęsiasi. Griška staiga pajuto savyje jėgų antplūdį ir dainavo:
  Tu esi Razinas, mano karalius ir tėvas,
  Pakėlė žmones prieš jungą...
  Tikiu, kad kančia baigsis
  Bus bojarai, tik botagai ir figa!
  
  Valstietis, darbininkas dabar yra po jungu,
  Paprastą proletarą sugniuždo bojarai...
  Bet aš tikiu, kad mes nušluosime visus kraujasiurbius,
  Dainuokim tūkstantį arijų savo Tėvynei!
  
  Juk kiekviename kieme dejuoja bojarų auka,
  Visur yra kuolai ir stovas...
  Jie dar blogesni, laikykis netikinčiaisiais,
  Kankinimas, trūkčiojimas iš kančių!
  
  Bet Razinas išgyveno mūšius,
  Visos reikalingos rankos ir takai...
  Su pergale atėjo mūsų laisvas kazokas,
  Suplėšyti visus kunigus bojarus!
  
  Ne, žinote, abejojate, patikėkite mumis,
  Juk mes už žmones, be jokios abejonės...
  Dabar ateina įžvalgos valanda,
  Kitų kartų garbei...
  
  Jūs esate laisvės ir garbės Razinas - lyderis,
  Ėjome per mūsų Rusiją...
  Noriu, kad taptum mūsų suverenu,
  Ir geriau nei visuotinis mesijas!
  
  Taip, tada tikėk teisingumu
  Visada bus šviesos spindulys...
  Ir bus despoto sudraskytas žvėris,
  Lauksim aušros!
  
  Mūšis vyksta po Simbirsku - kova,
  Mes esame įsiutę žiaurūs kariai, žinok!
  Ir aš tikiu, kad likimas taps nugalėtoju,
  Aš prašau jūsų duoti barams smegenis!
  
  Nors Razinas didvyriškai žuvo mūšyje,
  Bet amžinybėje jo šventas veidas...
  Juk jis, be jokios abejonės, yra riteris, raitelis,
  Ir tai bus, jūs tikite Kremliumi akimirksniu!
  
  Baigti vergiją ir bojarų jungą,
  Ir saulė pakils virš planetos...
  Kančia, apgaulė išnyks amžiams,
  Ir Razinas dainuojamas eilėraščiuose!
  Berniukui dainuojant visi - ir budeliai, ir "publika" - sustingo, klausėsi. Tačiau išgirdęs paskutinius žodžius, Samosa susisprogdino ir sušuko:
  - Įlanka! Nužudyk jį!
  Budelis paleido įnirtingus smūgius berniukui. Jau praradęs sąmonę, Griška sušnibždėjo:
  - Rusijos žmonės bus laisvi!
  Kruvinas vaikinas buvo nukeltas nuo stovo ir nuneštas. Samosa nusišluostė prakaitą nuo kaktos ir sušnypštė:
  - Užteks! Užteks su mumis! Ketvirtinkite niekšą ir baigkite!
  Cornila nedrąsiai pasakė:
  - Ar teisinga į ketvirtį vaiką? Taip, net viešai? Gal pasmaugti jį kameroje?
  Samosa urzgė daužydamas kulnais į grindis.
  - Ne! Vykdyti! Ir viešai - ketvirčio būdu!
  Bojaras patvirtino, sugniaužęs kumštį:
  - Tebūnie taip! Pritariu mirties nuosprendžiui!
  Samosa piktai nusišypsojo.
  - Jie ketveria Grišką! Mes išnešime visą Razin sėklą!
  Čia Adala išsiblaškė. Ji priversta duoti komandą šaudyti. O į Torontą pataiko dvidešimties tonų bombonešio raketa. Atneša mirtį ir siaubą. Adala suglumusiu žvilgsniu seka liepsnojančią uodegą.
  O, norėčiau, kad ji būtų pilotė. Kaip nuostabu ir romantiška. Štai toks pilotas-reideris.
  Dangus labai vėsus.. Mergina pakreipė galvą ir pradėjo prisiminti bent kažką gero. Bet niekas neatėjo į galvą. Be pasakojimo apie Stenkos Razino sūnų.
  Berniukas gulėjo ant lovos ir išsikreipė miegodamas, kliedėdamas. Sunku užmigti, kai sužalotas visas kūnas, o opos taip pat graužia druska ir degtinė. Paskutines penkiolika dienų buvo kančia. Kankinimas naktį ir sunkus kliedesys dieną.
  Berniukas svajojo apie savo tėvą. Galingas ir stiprus Stepanas padrąsino sūnų:
  - Laikykis vaikeli! Žmonės tave prisimins, kaip tu sutikai mirtį!
  Grishka kliedesyje atsakė:
  - O kas manęs laukia mirtis?
  Stepanas užtikrintai pareiškė:
  - Mūsų ateitis miglota. Ir nežinia, kas laukia. Tačiau paskutinės jūsų gyvenimo akimirkos bus pačios svarbiausios. Nedvejokite! Išsaugokite drąsą!
  Griška atsakė ne visai užtikrintai:
  - Būsiu tvirtas... Bet tu tėtis... Ar mūsų teisinga priežastis mirė?
  Stepanas griausmingu balsu pareiškė:
  - Na, aš ne! Jie gali mane nužudyti, bet ateis kitas Razinas, o po jo kitas Razinas, ir mūsų priešai negalės su tuo nieko padaryti! Bus nauji šimtmečiai, bus kartų kaita... Bet audros valdovas Leninas ateis už Razino!
  Griška, taip pat įgijusi pasitikėjimo, pasakė:
  - Tikiu, kad sugrįši!
  Berniukas pabudo. Kvailai skaudėjo kūną, o oda buvo žalia. Prie durų pasigirdo barškėjimas ir budelis įėjo į kamerą.
  Didysis kankintojas meiliu tonu pasakė:
  - Sveika, Griška!
  Berniukas, staiga pajutęs savyje stiprybę, atsakė:
  - Budeliui nesveika, tai tu mirsi!
  Kankintojas geraširdiškai linktelėjo.
  - O tu drąsus šuniukas. Aš mačiau ir kankinau įvairius... Bet tu nematei tokio kaip tu! Toks mažas, bet tikras titnagas!
  Griška kukliai atsakė:
  - Aš turiu savo tėvo dvasią!
  Budelis išsišiepęs pasiūlė:
  Susitarkime...
  Berniukas sušnypštė grandinę ir rado jėgų išlipti iš lovos ir atsisėsti. Griška susidomėjusi paklausė:
  - Koks sandoris?
  Budelis pašnibždomis pasiūlė:
  - Nagi, tu pasakyk, kur tavo tėvo lobis, o aš... nuimsiu apykaklę ir išnešiu tave maiše.
  Griška akimirką dvejojo. Iš tiesų, kas būtų, jei apgausite budelį. Pasakyk jam klaidingą vietą, o pats pasinaudok akimirka ir bėk. Išgelbėti savo gyvybę ir palikti priešus su nosimi? Pagunda buvo didelė. Bet berniukas prisiminė savo tėvą. Gudrus ir apgaulė nusipirkti savo gyvybę? Ne, jis turi oriai mirti ant pastolių!
  Griška papurtė nuskustą galvą, apimtą mėlynių ir guzelių:
  - Ne!
  Kankintojas nusijuokė ir pasakė:
  - Rytoj tau bus įvykdyta mirties bausmė! Tai tikrai... Nebebus kankinimų ir nėra kitų, kurie būtų pasiruošę egzekucijai!
  Griška pašiurpo, bet drąsiai atsakė:
  - Na, jie įvykdys... Mes visi mirtingieji!
  Budelis šypsodamasis pridūrė:
  - Tau tiesiog nenukirs galvos! Ir mesk jį ant vairo! Pirmiausia nupjauna rankas, paskui kojas ir tik tada galvą. Ar tu to nori?
  Berniukas pašiurpo, tapo blyškesnis ir sumurmėjo:
  - Kadangi likimas toks... Tik pabandysiu mirtį priimti oriai!
  Budelis nusijuokė ir pasakė:
  - Jūsų tėvas jau išvežtas į Maskvą. Ten jie vis tiek tave kankina staigiau. O tada laukia ir ratas su ketvirčiu. O tu... Gaila, kad jiems įvykdyta mirties bausmė! Tu esi stiprus berniukas ir būtų malonu tave dar kankinti!
  Griška griežtai atsakė:
  - Kitame pasaulyje būsi nukankintas!
  Budelis paliko kamerą. O Griška apsisuko ir kumščiu trenkė į smakrą. Tai užleido vietą skausmui ištemptose venose ant stovo. Gal veltui jis toks? Reikėjo parodyti apdairumą ir apgauti budelį. Ir į priekį, laukia jo ...
  Berniukas beveik nepakėlė ir žiūrėjo į savo ranką, padengtą pisugiu ir nudegimais? Ar ji bus nutraukta? Griška pažvelgė į jo koją. Taip pat visi sumušti, padai apdeginti, pirštai sulaužyti. Bet tikriausiai jis vis tiek sugebės užlipti ant pastolių. Ir jie nukirs jam kojas, rankas ir galiausiai galvą. Ir tada siela skris į dangų ...
  Jis dar vaikas ir neturėjo laiko nusidėti. Išlaikė ugnies ir blakstienų testą. Greičiausiai laukia pelnytas rojus, o blogiausiu atveju trumpa viešnagė skaistykloje. Įdomu, ar pasikvies kunigą išpažinčiai? Tačiau tai jau nebesvarbu. Griška nejautė už savęs jokių nuodėmių ir dabar nebijojo neišvengiamo susitikimo su Dievu. Ir gera rojuje, nuostabiame sode, kur amžina vasara, o angelai groja arfomis. Kodėl gi ne vieta, kurios nusipelnė berniukui, ištvėrusiam sunkiausius kankinimus?
  Tai geriau nei kabinti ant stovo, kai odą drasko botagas, o pirštus sulaužo įkaitusi lygintuvas. Ten tu amžinai liksi berniukas ir būsi amžinai jaunas ir sveikas.
  Pasigirdo beldimas į duris. Atsirado mergina su padėklu ir dviem sargybiniais, taip pat Samosa. Pabaisa nusijuokė ir pasakė:
  - Paskutinį kartą gyvenime suvalgyk gerą šuniuką! Cornila yra dosni! Ir ten jie nukirs tavo rankas ir kojas!
  Griška griežtai atsakė:
  - Ir būsi nubaustas... Ne žemėje, o danguje!
  Samosa suriko:
  - Šuniukas! Pažiūrėkime, kaip tu rėksi ant vairo!
  Griška drąsiai pasakė:
  - Mirtis kartais suteikia nemirtingumo, o išdavystė - užmarštį!
  Samosa piktai užtrenkė duris ir išėjo. Liko tik budelis. Griška jam beveik maloniai linktelėjo:
  - Tai mes švenčiame šventes! Ir tu nenori mirti!
  Budelis gudriu žvilgsniu paklausė berniuko:
  - Ar galvoji apie savo sielą?
  Griška nuoširdžiai atsakė:
  - Nejaučiu nuodėmių už savęs atgailauti.
  Budelis tai linktelėjo.
  - Na, džiaukis plikas. Tuo pačiu metu išgerkite taurę vyno. Turbūt pirmas tavo gyvenime.
  Griška pradėjo valgyti žąsį. Po kalėjimo košės maistas atrodė nepaprastai skanus. Berniukui buvo šiek tiek skausminga kramtyti, bet mėsa atrodė saldi. Ir nurijo aktyviai.
  Budelis pastebėjo:
  - Jei ne tavo krikštatėvis Kornila, tu nebūtum gavęs tokių vaišių.
  Griška rimtu žvilgsniu paklausė:
  - Ko jis nori?
  Kankintojas sąžiningai atsakė:
  - Paimk Stepano lobį. Kitaip jis nebūtų pajudėjęs.
  Griška atsakė abejingu tonu:
  - Tegul lobiai guli žemėje. Ir tarnaukite būsimiems sukilimams!
  Budelis susižavėjęs tarė:
  - Na, tu ir erelis! Tikras karys! Na, linkiu sėkmės!
  Ir kankintojas paliko berniuką. Griška pasijuto apsunkusi pavalgiusi ir išgėrusi taurę stipraus vyno. Jo akys užsimerkė ir berniukas užmigo. Jis svajojo apie mūšius ir įvairius incidentus. Tarsi jis būtų pasakų riteris, kuris nukerta tūkstančius kovotojų.
  Mojuoja į dešinę - gatvė, juosta į kairę!
  Ir tada jis joja ant drakono. Kaip pasakos herojus...
  Kitą rytą Grushka buvo pažadintas. Berniukas pirmą kartą gerai išsimiegojo ir pasijuto linksmesnis. Budeliai jį paėmė. Užsidėti sužeistą kūną, ašutinį. Jie paėmė jį ir nuvedė į egzekuciją. Griška auštant matė dažus ir aštrius ietis.
  Berniukas vaikščiojo liaukose, o tai buvo nepatogu. Jie išvedė jį į kiemą. Nuogos, suluošintos berniuko pėdos sunkiai žengė ant trinkelių. Bet Griška, sukandęs dantis, susitaikė ir bandė atsistoti tiesiai. Nors kiekvienas apdegusių pėdų žingsnis buvo atiduotas skausmui. Ir taip jis išėjo į aikštę.
  Žmonės pamatė berniuką. Nuskustas, ką tik nubrozdintas ir sumuštas, plikomis, apdegusiomis pėdomis, išsekęs.
  Griška įkvėpė gailestį, o ne neapykantą. Daugelis, ypač moterys, atsiduso iš užuojautos.
  Berniukas jiems mirktelėjo ir pasakė:
  - Kaip, kur mūsų, nedingo!
  Ir pajudėjo toliau. Ypatingos baimės nebuvo. Griška buvo tikras, kad jis nenusipelnė pragaro. O dangus daug geriau nei žemiška, žiauri egzistencija.
  Egzekucijos vieta buvo apsupta rinktinių Maskvos lankininkų. Daug sargybinių ir namiškių kazokų. Atrodė, kad egzekuciją jie vykdo visai ne vaikui, o kosminio masto valstybiniam nusikaltėliui.
  Berniukas netvirtai, svirduliuodamas lipo kopėčiomis aukštyn, apdegusiomis kojomis, ąžuolinėmis lentomis.
  Ant kapojimo bloko blizgėjo didžiulis, pagaląstas kirvis. Aplink vaikščiojo didžiulis budelis raudonu chalatu. Taip pat buvo ratas, skirtas ketvirčiams.
  Griška persižegnojo. Tikrai skausminga judinti rankas.
  Heraldas pradėjo skaityti kaltinimą:
  - Šis Stenkos sūnus Razin Grishka kaltas: dėl lobių saugojimo, sukilėlių būrių organizavimo, dėl bojarų egzekucijų ir plėšimų, dėl smurto prieš moterį ir pan. Todėl jis nuteistas ketvirčiui ant vairo ir amžinai anatemai. Tegul bausmė bus įvykdyta.
  Griška drebėjo, bet liko stovėti ir laikėsi tiesiai. Diakonas sušnypštė:
  - Na, ar vagis pasiruošęs atgailauti žmonių akivaizdoje?
  Griška pagalvojo. Taip, jis turi dėl ko gailėtis. Berniukas nusilenkė ir pasakė:
  - Atleisk Dono kazokams. Aš kaltas prieš tave, kad neišlaisvinau tavęs iš bojarų jungo.
  Samosa beviltiškai sušuko:
  - Greitai jį įvykdyti!
  Prie berniuko atskubėjo budelio padėjėjai. Griška, įveikęs skausmą rankose, nusiplėšė savo ašutinę. Žmonėms atsivėrė budelių padaryti marai ir žaizdos. Tada Griškos rankos buvo susuktos ir užmestos ant vairo.
  Budelis virš berniuko pakėlė kirvį. "Tuoj prasidės", - pagalvojo Griška.
  Tačiau tą akimirką pasigirdo šauksmas, o šauklys paskelbė:
  - Karališkasis gailestingumas! Atsižvelgiant į Grigaliaus kūdikystę, mirties bausmė pakeičiama pardavimu į vergiją! Tebūnie taip! Berniukas buvo pakeltas nuo pastolių ir nuvestas į kambarį. Grishkai prasidėjo naujas gyvenimas.
  Pirmiausia pavaišino jį koše ir davė gerti pieno. Berniukas buvo pririštas grandinėmis ant kaklo ir leistas gulėti ant šiaudų. Atėjo gydytojas. Jis pradėjo šluostyti žaizdas degtine. Skaudėjo, bet Griška tylėjo.
  Gydytojas pažymėjo:
  - Berniukas atkaklus, gyvens kaip šuo!
  Griška, pavalgęs, kietai užmigo... Jis sapnavo visokius košmarus.
  Kitą dieną jie vėl davė jam maisto ir nuvedė, uždėdami pančius ant rankų ir kojų. Berniukas buvo nuogas, bet ant jo buvo užmestas apsiaustas.
  Jį lydėjo sargybiniai ir Samosa.
  Basos kojos šiek tiek podzhili ir buvo lengviau žingsniuoti. Griška bandė apsimesti, kad jis nenukentėjo. Ir jis išdidžiai metė nuskustą galvą, o šviesių plaukų ražienas jau pradėjo augti.
  Jį vedė gatve, o praeiviai apsidairė. Oras buvo šiltas ir saulėtas.
  Griška bandė pralinksminti. Na, į vergiją, o kas? Jis nebijo darbo! Net jei teks eiti į karjeras, jis ištvers ir pabėgs. Ras būdą. Arba sukelkite sukilimą kaip legendinis Spartakas.
  Berniukas buvo nuvestas į akmeninį pastatą ir pakeltas į viršų. Pūslėtas basas malonaus vaiko pėdas vėsino akmeninė vėsa.
  Čia jis buvo įvestas į kambarį. Ten, prie durų, stovėjo du didžiuliai, nuoga krūtine, raumeningi kariai. Toliau degė lempa ir nuostabi sofa. Ant jo gulėjo moteris su šydu ir chalatu. O netoliese buvo raumeningi tarnai ir pora tarnaičių. Be to, jie buvo nuogi iki juosmens, trumpi sijonai, bet basutės ir taip pat uždaru veidu. Tačiau tuo pat metu krūtys nuogos, o speneliai tamsinti.
  Žvilgsnis į apnuogintas krūtis Griška sukėlė didelį susijaudinimą ir jis paraudo. Jo amžius kaip tik tada, kai jauni vyrai parodo susidomėjimą priešinga lytimi. O jaunų gražių krūtų vaizdas toks jaudinantis.
  Moteris prabangiu šydu ir nuostabia suknele kuždėjo:
  - Nurengti jį!
  Grišos lietpaltis buvo nuplėštas. Jis buvo visiškai nuogas. O vyriškas tobulumas, jau iki galo išsivysčiusi, įstrigo, ir nuo kurio buvo taip gėda. Pats berniukas buvo gero kūno sudėjimo, raumeningas, daug kankinimo požymių, netgi suteikė jam žavesio.
  Moteris nusijuokė žiūrėdama į Griško susijaudinimą. Ir ji sušuko:
  - Geras berniukas! Matau, kad esi visai pasiruošęs.
  Lydintis Grishka Samos atsakė:
  - Jis vertas šimto aukso rublių, ponia!
  Tuo metu tai buvo didelė suma. Gerą arklį buvo galima nusipirkti už tris rublius.
  Moteris nusijuokė ir atsakė:
  - Jis dar vaikas, o vergų Turkijos turguose užtenka! Grynai iš pagarbos tau ir dėl to, kad man patinka šis berniukas, sumokėsiu už jį penkiasdešimt rublių!
  Samosa pastebėjo:
  - Gubernatorius nori, kad maištininko sūnus sunkiai dirbtų karjeruose Kryme arba Turkijoje! Jis tikrai nenori, kad nepilnametis nusikaltėlis, o ne prižiūrėtojo botagas, būtų palaimintas geidulingo khanšos glėbyje!
  Moteris nusijuokė ir atsakė:
  - Taip, aš suprantu... Stenka Razinas sugadino tau daug kraujo ir tu nori atsipirkti jo sūnui! Paguosčiau, man patinka kankinti ir žeminti gražius berniukus. O kai aš nuo jo pavargsiu, išsiųsiu į kasyklas!
  Duodu septyniasdešimt penkis rublius ir tai mano paskutinis žodis!
  Samosa linktelėjo.
  - Puikiai sutiko!
  Tiesą sakant, vargu ar už išsekusį trylikos metų berniuką aukcione gausite daugiau nei kelis rublius. Ir tai, kad vidutinio amžiaus khansha mėgsta kankinti ir kankinti gražius berniukus, žinojo visi. Be to, ji dievino jauną mėsą. Bet kai berniukai turėjo barzdą, jie buvo apakinti, jiems buvo ištraukti liežuviai ir jie buvo išsiųsti į kasyklas, kur lėtai, bet užtikrintai mirė.
  Taigi negalima sakyti, kad Griškai labai pasisekė. Tačiau jaunojo herojaus nuotykiai tik prasideda... O įdomiausia laukia!
  
  TANKAS Į MASKAVĄ - PRARASTA VERMACHTO ŠANSIKA
  Hitleris nepavertė vokiečių kariuomenės į pietus. Vietoj to jis perkėlė papildomų pajėgų iš Prancūzijos ir Balkanų, pakeisdamas jas bulgarų ir italų daliniais. Dėl to "Fritz" sugebėjo iškart užgrobti Maskvą, neleidžiant sutirštinti gynybos, ir prieš prasidedant rudeniniam atlydžiui.
  Stalinui pavyko pabėgti, tačiau dalį vyriausybės paėmė ir sunaikino naciai. Po Maskvos žlugimo Stalinas siūlė Hitleriui taiką bet kokiomis sąlygomis - tereikia grąžinti sostinę.
  Fiureris sutiko grąžinti Maskvą. Tačiau mainais vokiečiai gavo Kaukazą, visą Ukrainą, Krymą, Baltijos šalis, Kareliją, o šiaurėje iki Archangelsko, palikdami tik Rusiją su Leningradu su koridoriumi. Be to, likusi SSRS teritorija turėjo mokėti didžiules reparacijas. Ir tai yra rimta.
  Hitleris, žinoma, paskelbė save nugalėtoju. Ir jis kreipėsi į Britaniją - sako, bus su kuo kovoti ar taikstytis? Priešingu atveju iš jūsų bus atimtos visos kolonijos. Tačiau užsispyręs Churchillis pasirinko karą, tikėdamasis JAV išteklių.
  Nors Japonija puolė Ameriką iš kitos pusės, o po Peru uosto iniciatyvą perėmė samurajus.
  Jūroje labiau patyrę ir įgudę japonai nugalėjo jankus.
  Hitleris įteikė Franco ultimatumą. Ir jis sutiko leisti vokiečių kariuomenę į Gibraltarą. Citadelė buvo paimta, o Trečiojo Reicho kariuomenė nuskubėjo į Maroką. Britų bazė Maltoje buvo sumušta ir paimta į nelaisvę. Po to Rommelio kariai, gavę pastiprinimą, užėmė Egiptą.
  Sausumoje vokiečiai užtikrintai nugalėjo britus. Jų nebestabdė sovietų frontas. O keturiasdešimt antraisiais metais vokiečiai užėmė visą Afriką, taip pat Artimuosius Rytus ir Indiją.
  Ir jie pasiryžo pulti Didžiąją Britaniją jau kitais metais... Ir pirmiausia - oro puolimas. Ir daug bombardavimo...
  Tokiomis sąlygomis jums reikia kažkokio stipraus judesio! Hitleris gavo bombonešius Yu-288. Jis buvo sparnuotas monstras, gabenęs keturias tonas bombų normalios būklės ir šešias tonas perkraunant. O greitis - šeši šimtai penkiasdešimt kilometrų per valandą.
  Šis automobilis Britanijai yra košmaras. Kaip ir naujasis naikintuvas ME-309, kuris yra košmaras JAV ir Britanijai.
  Vokiečiai šiame kare turi daug. Viena iš greitos pergalės prieš SSRS priežasčių taip pat buvo modernizuotas tankas T-4, kuris gavo ilgavamzdžią 75 mm patranką ir sugebėjo sudaužyti T-34 šarvus į fragmentus. Taip, pasirodė, kad stiprusis Fricas paėmė Maskvą į kelionę. O T-4 su ilgesniu vamzdžiu taip pat pasirodė lemiamas argumentas ir koziris.
  Be to, kaip eksperimentą prieš SSRS keturiasdešimt pirmaisiais metais, gražios merginos Gerdos tanko įgula dalyvavo mūšiuose. Keturi kariai: dvi blondinės ir dvi raudonplaukės.
  Jie kovojo ant T-4, išmušė sovietų tankus ir juokavo.
  Nuogais kojų pirštais atsitrenkusi į sovietinę mašiną Gerda sucypė:
  - Kareivis gali užsiauginti ražienų, bet būti malonus liesti moteriai, o politikas, kad ir kaip sklandžiai skustųsi, sukelia bučinio su ropliu jausmą!
  Šarlotė taip pat sumurmėjo, paspaudė svirtį nuogu kulnu ir ištarė:
  - Kareivis - žvirblio laipsnį turintis erelis, politikas - šlapia višta kalakuto laipsnį!
  Kristina trenkė rusiškam tankui, pervėrė jį ir išdygusi dantis pažymėjo:
  - Nors kareivis nėra ryškios formos, o kartais vykdo kvailus įsakymus, tačiau skirtingai nei politikas-papūga, jis nedainuoja svetimu balsu!
  Magda šmaikščiai pridūrė, labai tiksliai pešdama priešą ir smogdama per sovietų tankus:
  - Kareivis yra karo skruzdė darbininkas, o politikas lieja šūdą iš viršaus, būdamas storas užnugario tranas!
  O merginos juoksis ir parodys perlinius dantis. Aišku, kad SSRS negali atsispirti tokioms kalytėms. Ir Rusijos armijai nepavyks nugalėti Vermachto. Ir apskritai čia daug kovų verda.
  Merginos kovose dėl Maskvos vis tiek ryškiai išsiskyrė.
  Gerda, šaudanti nuogais kojų pirštais, agresyviai išsišiepusi, kuždėjo:
  - Kareivis drąsus net nedrąsus, politikas bailus, net gaidys!
  Šarlotė taip pat daužė sovietų tanką ir cypė:
  - Kareivis yra kilnus, bet ne laisvas, niekšiškas politikas, taip pat iš esmės aistrų vergas!
  Christina taip pat sucypė, šyptelėjusi perliniais dantimis:
  - Kareivis - liūtas, nors dar žemo ūgio, o politika - lapė ir jau peraugusi!
  Magda, agresyviai nuogu kulnu siųsdama sviedinį, pastebėjo:
  - Kareivis panašus į angelą pragare, o politikas - maro metu puotaujanti kiaulė!
  Gerda, toliau smogdama ir nuvertusi rusų tanko bokštelį, labai agresyviai pastebėjo:
  - Basam berniukui patogiau bėgioti po sniegą nei apsiautuotam politikui, laviruojančiam tarp čiurkšlių!
  Šarlotė, šaudydama į sovietinius ginklus, paėmė jį ir sucypė:
  - Berniukas, net ir šaltyje nuogas, laimingesnis nei politiko kalbos purve aplietas senukas!
  Christina, siųsdama sviedinius priešui, staugė:
  - Moteris ne tiek bijo būti nuoga ir basa, kiek to, kad vyras politikas jai apsiaus, nuplėš tris kailius!
  Magda su gražios ir seksualios merginos šypsena pridūrė:
  - Moteris yra nedrąsi, bet mažai kas gali ją iš tikrųjų išgąsdinti, vyriškas diktatorius yra grėsmingas, bet vengia savo šešėlio!
  Gerda agresyviai pastebėjo, numušdama dar vieną rusišką patranką:
  - Diktatoriui tyla auksas, tik jei subjektai be niurzgėjimo ištveria liežuvį kišdami į kišenę!
  Šarlotė sviediniu sudaužė sovietinį automobilį ir girgždėjo:
  - Diktatorius tikina, kad jis kietas kaip uola, bet iš tikrųjų tironas - tik kvailas akmuo!
  Christina labai tiksliai smogė priešui ir pataikė trisdešimt keturis:
  - Mergina numuša kojas, kai basa bėga per aštrius akmenis, politikas sutrinka, kai veržiasi apsiavę tarp upelių!
  Magda su dideliu sąmojingumu atsakė dantimis:
  - Apnuogintą moterišką kulną gali persmeigti aštrus, apsiaustas politiko rinkėjas nepramuš net sąmoju!
  Gerda, vesdama labai tikslią ir taiklią ugnį, gana logiškai pažymėjo:
  - Moteris mieliau vaikščios basa per šaltį, nei bus apipinta ugningomis politikų kalbomis!
  Šarlotė agresyviai šovė į sovietų tanką ir cypė:
  - Šaltyje karšta širdis neatvės, o ugninga politiko kalba nesušildys!
  Christina labai aktyviai smogė priešui, nuvertė bokštą ir girgždėjo:
  - Patriotui liepsna širdyje, o nuo politiko tik šūdas kepenyse!
  Magda labai teigiamai ir sukandusi dantis pasakė:
  - Karys turi ugningą patrioto širdį, o politikai - korumpuoto stručio skrandį ir gobšaus pitono gerklę!
  Gerda puolė į sovietų tanką, nusprogdino bokštelį ir pasakė:
  - Karys išlaiko garbę - brangiai kainuoja, politikas parduoda begėdiškumą, kuris nevertas sulaužyto cento, bet kainuoja tris brangiai!
  Charlotte su tuo sutiko, sulaužydama kitą sovietinę haubicą:
  - Kareivis turi pilką paltą, o galvoje daug pilkos medžiagos, politikas turi žilo vilko plaukus, ir siekia būti pilkais kardinolais!
  Cristina agresyviai pastebėjo, siųsdama sviedinį su mirtina jėga:
  - Politikai dėl raudono žodžio siunčia karius lieti kraujo, o dėl juodo verslo - išduoda meilę!
  Magda, sudaužusi rusišką patranką, suriko:
  - Kareivis gali sutepti kūną, bet išlieka tyra siela, o joks vonios kambarys politikui nepadės nusiplauti dvasinio purvo!
  Gerda nuogais kojų pirštais daužė sovietinį automobilį ir čiulbėjo:
  - Karys turi žudyti blogiukus dėl Tėvynės, politikas viską, kas gera, žudo su ambicijomis dėl savo!
  Charlotte su dideliu agresyvumu, smogdama priešui ir prasiverždama per tanko šarvus, išdavė:
  - Kareivis, žudyti ne žudikas, politikas žadantis - nevykdo!
  Christina agresyviai pastebėjo, prasiveržusi pro kitą haubicą:
  - Karys kartais padaro neįmanomus dalykus negailėdamas savęs, politikas nedaro nieko iš galimo be savanaudiškumo savo kišenėje, negailėdamas kitų!
  Magda nuogais kojų pirštais daužė tanką T-34 ir kuždėjo iš susijaudinimo:
  - Kareivis yra liūtas, kuriam trūksta avinų, o politikas yra lapė, kuriai paklūsta tik avinai su vištos smegenimis!
  Gerda nuogų kojų pirštų pagalba pasiuntė dar vieną mirtinos jėgos sviedinį ir sušuko:
  - Kareivis ne visada gali tapti liūtu, bet svarbiausia, kad jis nepasirodytų asilas, nuo kurio buvo nuleistos trys odos!
  Šarlotė logiškai pastebėjo, nuogu kulnu siųsdama sviedinį į sovietinę haubicą ir girgždėdamas:
  - Kareivis ne visada elgiasi kaip angelas, bet sielos gelmėse atsidavęs Dievui, politikas visada lieja angeliškas kalbas su rojaus pažadais, bet dvasios paviršiuje aišku, kad jis atsidavęs. šėtonui!
  Christina gana logiškai pastebėjo, atidengdama dantis ir mirkteldama smaragdinėmis akimis:
  - Kareivis mūšio metu gali likti be batų, o politikas apsiauna batus, bet kokioje situacijoje!
  Magda taip pat atsiuntė sviedinį plikomis iškaltų kojų pirštais ir išdavė:
  - Kareivis dėvi kamufliažinę uniformą, kad išgyventų dėl Tėvynės, o politikas yra chameleonas, kad nužudytų moralų rinkėją, kad užgrobtų sostą!
  Maskva buvo paimta, po to naciai pasuko į pietus, aplenkdami Kijevą.
  Po sostinės žlugimo Raudonoji armija buvo demoralizuota.
  Tačiau vienoje vietoje sovietų tankai vis tiek bandė kontratakuoti vokiečius.
  Gerda nuogų kojų pirštų pagalba pasiuntė sviedinį ir cypė, apnuogindama dantis:
  - Kareivis mūšyje veržiasi kaip šuo prie šerno, politikas užnugaryje, daug loja ir kiaulės!
  Charlotte taip pat gana taikliai šovė į rusišką automobilį ir agresyviai pastebėjo:
  - Kariui gerai, kai susitinka su priešu būti tvirtam kaip ąžuolui, dar blogiau būti kvailam kaip kelmui, kai bendrauji su politiku!
  Christina smogė priešui pliką kulną spausdama ant svirties pagrindo ir čiulbėdama:
  - Budelis kirviu kerta galvas, kareivis durtuvu smeigia į gerklę, politikas liežuviu laša į smegenis, o už sprando smaugia lipniais žodžiais!
  Magda mirktelėjo ir agresyviu tonu pasiuntė žudikišką mirties dovaną rusų tankui ir sucypė:
  - Geriau kariui būti žiauriu vilku, nei bailiu triušiu, ypač susitinkant su politiniu boa kontriktoriumi!
  Gerda labai taikliai kala plaktuku, o trisdešimt keturiems kumščiu smogė girgždėdamas:
  - Kareivis gali būti nuožmios išvaizdos, bet nuolankaus avinėlio gelmėse angeliško žvilgsnio politikas iš tikrųjų yra tipiška kiaulė!
  Šarlotė elgėsi labai agresyviai ir išsišiepė veidą ir tuo pat metu daužė sviediniu į priešą, žinoma, plikomis iškaltų kojų pirštais ir ištarė:
  - Kareiviai visada drąsūs, net atsitraukdami daro tik taktinį manevrą, politikai visada bailūs, net ir puldami daro strateginį triuką!
  Christina pliaukštelėjo priešui, išskyrė dantis ir juokdamasi pastebėjo:
  - Kareivis kovoja su lygiais ir stipriais pagal įsakymą, politikas puola silpnuosius, savo savivale!
  Magda nuogais kojų pirštais su didele energija įstūmė priešą į tanko bokštelio pagrindą ir šaukė:
  - Tikras kareivis ne visada būna gerai gimęs, bet visada atlieka savo pareigą, politikas, net ir turėdamas karališkąją kilmę, visada nevykdo savo pažadų!
  Merginos kovojo ir Afrikoje, ir Azijoje, visur parodydamos, kad yra labai grėsmingos karės.
  O vasarį keturiasdešimt trečias, po kurio sekė nusileidimas Australijoje. Ir tada ataka prieš Pietų Afriką.
  Taigi naciai užkariavo beveik visas britų kolonijas ir dominijas.
  Čerčilis bailiai prašė taikos. Hitleris atsisakė, todėl jau viską paėmė. O 1943 metų birželį sekė desantinis nusileidimas Britanijoje.
  Keturios gražios merginos: Gerda, Charlotte, Christina ir Magda. Jie važiuoja eksperimentiniu tanku - "Panther" -2.
  Merginos, žinoma, basos ir dėvi bikinius.
  Jų tankas nuskriejo nuo atsargų ir nukeliavo į pakrantę. "Panther" -2 iš principo yra geras bakas. Korpuso priekiniai šarvai yra 100 mm, bokštas - 120 mm, šonai - 60 mm, o pagrindinis pistoletas - 88 mm 71 EL. Toks ginklas iš didelio atstumo smogia britų tankams, net Churchillams.
  Gerda nuogų kojų pirštų pagalba paspaudė ginklo mygtuką ir daužė britų tankus.
  Ji atsitrenkė į automobilį ir dainavo:
  - Šlovė Trečiajam Reichui!
  Šarlotė, ta agresyvi viksva. Taip pat šaudė į priešą. Ji pralaužė priekinius Churchillio šarvus ir murkė:
  - Už mūsų šlovingas pergales!
  Ir ji taip pat šaudė basomis kojomis.
  Tada ši mergina sušuko:
  - Na, aš tave kulsiu!
  Christina labai taiklus smūgis. Ji sulaužė šarvus, už kurių sunaikinimą jie davė šiek tiek pinigų.
  Raudonplaukis karys auksiniais plaukais čiulbėjo:
  - Už Trečiąjį Reichą!
  Ir vėl basa koja ji paleido kažką, kas yra mirtina. O kur britai prieš vokiečius. "Fritz" turi tvirtesnę įrangą ir geresnį personalą.
  Tada Magda iššovė ir sukirto priešininkus. Ir basa koja ji nukreipė ginklą į priešą. Ir iššovė žiauria jėga.
  Karys cyptelėjo ir urzgė:
  - Už aukštesnę pasaulio jėgą!
  Mergina čia taip blizgėjo. Ir sumušė priešininkus. Taip, veltui ministras pirmininkas Churchillis susisiekė su Trečiuoju Reichu. Prieš ką jis stojo? Tai buvo triuškinantis smūgis.
  Žinoma, prieš Gerdą priėmimo nėra. Ji yra didžiulės jėgos mergina.
  Ir vėl jis šaus basa koja, ir suskaldys britų masę.
  Toliau Šarlotė šaudys nuogais kojų pirštais. Ir tada jis trenkia ir į Cromwellą. Taip, britai kruopščiai gauna ragus.
  Šarlotė sukikeno.
  - Aš esu šauniausias žmogus pasaulyje!
  Christina taip pat tiksliai šaudo į priešus. Ji yra didelio potencialo mergina. O jei šaudo, tai šaudo.
  O jos basomis kojomis siunčiamos kriauklės tokios mirtinos. Ir karys šaukė:
  - Už aukščiausius pasiekimus!
  Magda taip pat ėmė ir trenkė britui iki galo. Naudodami plikomis kojomis. Nugalėjo britų kariuomenę ir sušuko:
  - Viskas bus taip kolosalu!
  Tada karė parodė liežuvį.
  Trumpai tariant, merginos čia labai šaunios. Ir visai ne kvaila. Ir nuogais kulnais jie taikosi vamzdžiais į anglų tankus ir savaeigius ginklus.
  Trumpai tariant, nusileidimas buvo sėkmingas. Vokiečiai taip pat įveikė britus ore. Naujasis naikintuvas ME-309 parodė visišką pranašumą prieš priešą. Kaip Focke-Wulf. Kas išgąsdino britus.
  Trumpai tariant, kai Londonas buvo apsuptas. Ir Churchillis bandė pabėgti. Bet jo ten nebuvo.
  Dvi vokiečių lakūnės Albina ir Alvina numušė visus eskorto lėktuvus ir privertė leistis Čerčilio lainerį. Išdidus premjeras buvo priverstas atsiklaupti ir pabučiuoti basas gražuolių kojas. Jis pabučiavo Čerčilį, Albinos ir Alvinos kojas. Ir pėdos, ir pirštai, ir kulnai. Po to jo merginos - Didžiosios Britanijos ministrė pirmininkė buvo priverstos laižyti Veneros krūtinę. Kurią mylėjo merginos.
  Tokie jie ir yra asiliukai.
  Britanija krito. Ir Fricas ant balto žirgo, triumfas.
  Adolfas Hitleris iškilmingai paskelbė:
  - Aš paėmiau daugiau sostinių nei Čingischanas!
  Belieka tik nugalėti JAV. Bet tai užtrunka šiek tiek laiko.
  Visi 1944-ieji praėjo besikeičiant smūgiais oro ir jūrų mūšiuose. Vokiečių povandeniniai laivai tobulėjo ir tapo geresni už amerikietiškus. O tiksliau, jie jau buvo geresni, jų pranašumas tiesiog tapo totaliu.
  Fiureris, kaip sakoma, padidino savo pagreitį. Serijinėje gamyboje pasirodė reaktyviniai naikintuvai ME-262 ir povandeniniai laivai, varomi vandenilio peroksidu. Taigi Fritz dabar turi daug išteklių. Ir tai apima žmones.
  Mūšio laivas Bismarkas vėl buvo pastatytas pagreitintu tempu. Jis buvo paleistas 1944 m. kovo mėn. Naujasis laivas buvo dvigubai didesnis nei ankstesnis ir tris kartus galingesni ginklai. Taip pat buvo pastatyti lėktuvnešiai, ir labai galingi.
  1945 m. sausį buvo paleistas lėktuvnešis, galintis gabenti šimtą dvidešimt orlaivių ir supaprastinto korpuso.
  Trečiasis Reichas ruošėsi šokti. Atėjo 1945 metai... Amerikos laivynas patyrė didelių nuostolių. Ir Japonija taip pat spaudė JAV iš vakarų. Vokiečių lėktuvai darėsi vis tobulesni, tūzų banknotai didėjo.
  Pavyzdžiui, du pilotai iš Trečiojo Reicho - Albina ir Alvina pavadino juos A - kvadratu, jie labai sparčiai rinko sąskaitas. Iki šiol rekordas priklausė Huffmanui. Iki 1945 m. birželio mėnesio jis atsinešė savo sąskaitą į keturis šimtus automobilių ir dėl to gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir tai yra penktasis laipsnis.
  Bet Albina ir Alvina jau buvo jį pasiviję. Po tris šimtus numuštų transporto priemonių jie gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Bet dabar jie jau artėjo prie keturių šimtų. Ir jie nesiruošė sustoti.
  Čia Albina nuogais kojų pirštais spaudė vairo pedalus ir čiulbėjo:
  - Šlovė didžiajai Tėvynei!
  Ir numušė porą amerikiečių lėktuvų.
  Alvina, toliau šaudydama, taip pat sumušė. Ji basomis kojomis numušė du JAV armijos lėktuvus ir cyptelėjo:
  Mes esame neapykantos įsikūnijimas!
  Merginų keliai išsiskyrė. Jie yra labai judrūs mūšyje.
  Albina iššovė patranką ir sušnypštė:
  - Šlovė Tėvynei - botagas!
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Didžiulė šlovė!
  Vokiečiai labai spaudė amerikiečius. Ir jie paėmė savo aviacijos kokybę.
  E-50 pasirodė esąs geras patobulinimas. Šis tankas pasirodė su šarvus praduriančia ir greito šaudymo pabūkla. Ir su gera priekine apsauga.
  Amerikietis Šermanas nėra jo varžovas. Ir Pershingas taip pat. E-50 pasirodė esąs mašinos žvėris.
  Vokiečiai keturiasdešimt penktaisiais metais apsigyveno Grenlandijoje ir įsitvirtino Kanadoje. Tuo pat metu Vokietijos diplomatija patraukė į savo pusę Braziliją kartu su Argentina, kuri ilgą laiką buvo paklusni. O paaukštinimas prasidėjo nuo pietinių placdarų.
  1946-ieji buvo lemiami. Vokiečių ir japonų kariuomenė įsiveržė į Meksiką ir užėmė beveik visą Kanadą, taip pat įsiveržė į Aliaską. Ir tada karo veiksmai galiausiai buvo perkelti į JAV. Jos teritorijoje pradėjo vykti tikri mūšiai.
  Ir, žinoma, vokiečių E serijos tankai pasirodė esąs labai pavojingos ir kovinės transporto priemonės. Kur yra amerikiečiai prieš juos. Fašistai turi tokią jėgą.
  Ypač kai Gerdos tanko įgula puola ir triuškina JAV karius.
  Ji turi E-50 serijos automobilį, judri ir greita. Jos vamzdžio ilgis yra 100 EL, o ginklo kalibras - 105 mm. Jei toks pistoletas rėžia.
  Gerda nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką, iššovė sviedinį, tiksliai pataikydama į priešą ir cypė:
  - Šlovė Trečiajam Reichui!
  Šarlote, ši raudonplaukė mergina taip pat plikomis kojų pirštais trinktelėjo į amerikiečius ir čiulbėjo apnuogindama dantis:
  Šlovė mūsų nenugalimai kariuomenei!
  Kristina taip pat plikais pirštais bakstelėjo savo vikriomis, iškaltomis kojomis ir šūktelėjo:
  - Šlovė Vermachto didvyriškumui!
  Magda, naudodama ilgus grakščius nuogų kojų pirštus, taip pat trinktelėjo ir šaukė:
  - Šlovė nenugalimam Vermachtui!
  O keturios mergaitės ims ir riaumoja iš visų jėgų:
  - Mes tikri ereliai ir kupini didvyriškumo! Ir mes skrendame kaip paukščiai, drąsios Tėvynės sūnūs!
  Gerda vėl šovė plikomis kojų pirštais. Ji atsitrenkė į amerikietišką automobilį ir sušnypštė:
  - Ne, ne sūnūs, o dukros!
  Šarlotė šovė į amerikietišką automobilį, nuplėšė jo bokštelį ir čiulbėjo:
  - Žinoma, dukros labai didvyriškos!
  Christina trenkė priešininkui. Ji pervėrė priešą kiaurai ir sušnypštė, apnuogindama dantis:
  - Mes esame tikros mirties mašinos!
  Magda taip pat apšaudė priešą. Ji sulaužė priešo šarvus, trenkė priešui į kaktą ir šaukė:
  - O mes esame tobuliausios mašinos pasaulyje!
  O merginos choru staugė:
  - Šlovė Vokietijai, šlovė, tankai veržiasi į priekį! Trečiojo Reicho padaliniai sveikina drąsius žmones!
  Trumpai tariant, vokiečiams tikrai sekėsi neblogai, o jų kariai skynė vieną pergalę po kitos.
  Žinoma, JAV ekonomika stipri, tačiau jos pralaimėjo technologijų atžvilgiu. Ypač tankai ir reaktyviniai lėktuvai. Vokiečiai jau turėjo serijinės gamybos ME-262 X, ir šis lėktuvas buvo išgyvenamas, greitis viršijo 1150 kilometrų per valandą ir ginkluotas penkiais orlaiviais 30 mm patrankomis. Amerikiečiai negali atsispirti tokiai mašinai.
  Vokiečiai turėjo ir paukštį XE-262, lengvai pagamintą, beveik vien medinį, labai lengvą ir manevringą. Tačiau XE-262 dėl per mažos masės ir didelio greičio taip pat buvo sunkiai valdomas ir jam reikėjo aukštos kvalifikacijos pilotų. Tačiau jam puikiai patiko Huffmano stilius, kuris veikė suartėjimo metu. Ir iš arti sutriuškino amerikiečius.
  Tačiau be Huffmano vaidino ir dvi merginos: Albina ir Alvina. Kiekvienas iš jų viršijo tris šimtus numuštų lėktuvų ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Riterio kryžiai su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais iki šiol tik Huffmanas, numušęs daugiau nei penkis šimtus orlaivių, ir legendinis atakos lėktuvas Rudelis išmušė daugiau nei penkis šimtus tankų ir daugybę kitų antžeminių taikinių. Ir dar septyniolika lėktuvų.
  Trečiajame Reiche jie taip pat patvirtino šeštojo laipsnio Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais tiems, kurie pasiekia tūkstantį numuštų orlaivių arba tiek pat sulaužytų tankų.
  Šiame Riterio kryžiuje turėjo būti pritvirtinta mažiausiai šimtas deimantų ir jis būtų didesnis nei kiti Riterio kryžiai. Tad apdovanojimas buvo ne tik garbingas, bet ir brangus.
  Albina ir Alvina skrenda dangumi. Jie numuša savo Yankee lėktuvus ir dainuoja pro dantį:
  - Gražios merginos,
  Puikūs draugai...
  Būtų nuostabūs vaikinai -
  Ir puikūs smūgiai!
  Albina nuogais kojų pirštais nusitaikė į lėktuvo ginklą, trinktelėjo amerikietei ir cypė:
  - Linksmų akių šviesa!
  Ir mirktelėjo savo partneriui. Ji nukirto savo kolegą. Ji nuogais kojų pirštais sudaužė priešą į gabalus ir čiulbėjo:
  - Už komunizmą ir mūsų šlovingas pergales!
  Albina pataisė savo partnerį, numušdama "Yankee" lėktuvą:
  - Už arijų komunizmą!
  Ir abi merginos prapliupo juoktis.
  Tuo tarpu karas tęsėsi. Amerikiečiai akivaizdžiai pralaimėjo geriausiam priešui technikos ir mokymo srityse ir netgi pasinaudojo užsienio divizijomis.
  Visų pirma, "Yankees" turi pagrindinį "Sherman" tanką. Na, kur jis prieš pagrindinį vokišką E-50. Nacių mašinos priekiniai šarvai buvo 250 milimetrų, šoniniai - 170 milimetrų, o svoris - septyniasdešimt tonų su 1200 arklio galių varikliu su variklio pastiprinimu.
  Pažymėtina, kad "Sherman" net negalėjo prasiskverbti į Vokietijos pusę, nes E-50 šarvai yra pasvirę. Netgi Šermanas su septyniolikos pėdų ginklu "Firefly" vokiečio į laivą tikrai nepriėmė. Tačiau šis tankas nebuvo masyvus.
  O vokiečiai užtikrintai paėmė amerikiečių tanką iš penkių kilometrų. Be to, jis turi aukštą siluetą. Amerikiečiams Pershingas buvo šiek tiek geresnis. Tačiau šis tankas nebuvo toks masyvus kaip "Sherman", ir vis tiek jo 90 mm pistoleto nepakako veiksmingai kovai.
  Tik "Superpershing" galėjo prasiskverbti į vokišką E-50 į šoną. Pistoleto ir 90 mm kalibro bei 73 EL vamzdžio ilgio pranašumai. Tačiau, kita vertus, ugnies greitis yra tik keturi šūviai per minutę, palyginti su dvylika vokiečių E-50, o penkiasdešimties tonų svoris yra per didelis 500 arklio galių varikliui. Taip, ir šarvų nepakanka. Vokiečių pagrindinio mastodono kaktoje amerikiečiai vis tiek neprasiveržė. O Fritz taip pat turėjo E-75 su 128 mm kalibro pabūklu ir 210 mm storio šoniniais šarvais po šlaitais, su dar geresne apsauga ir 1500 arklio galių varikliu.
  Taigi nuo pat pradžių JAV pralaimėjo. Tik tankas T-93, tiksliau devyniasdešimt tris tonas sveriantis savaeigis pistoletas, kurio priekinio šarvų storis 305 mm ir 155 mm patranka, galėjo priešakyje kovoti su vokiečių mastodonais.
  Tačiau šio savaeigio pistoleto vairavimo charakteristikos buvo nesvarbios, kaip ir ugnies greitis. O vokiečiai ją sunaikino lėktuvais.
  Taigi visiems amerikiečiams nesisekė ir jie beviltiškai pralaimėjo.
  O vokiečių kariuomenė vis labiau artėjo prie Niujorko ir Vašingtono.
  Trumanas prašė Hitlerio taikos.
  Tačiau fiureris norėjo tik visiško pasidavimo be jokių sąlygų. Vašingtonas buvo apsuptas. Ir naciai pradėjo JAV sostinės šturmą.
  Gerdos tanko įgula kovojo už šviesesnį rytojų. Ir laimėjo be problemų.
  Mergina net ėmė šaudyti ne tik nuogais kojų pirštais, bet ir raudonais krūtų speneliais. Ir tai labai padėjo.
  Charlotte taip pat šaudė paspausdama savo rubino spenelius ant vairasvirtės mygtuko ir čiulbėdama:
  - Komunizmo didybė slypi ne žuvimi, o banginiu!
  Christina, šaudydama, spausdama vairasvirtės mygtukus, pažymėjo:
  - O mes, vokiečiai, pastatysime didžiausią komunizmą!
  Magda, šaudydama raudonais speneliais į savo priešininkus, agresyviai išdavė:
  - Ryškiausias komunizmas! Tik aukštyn, o ne laiptelio žemyn!
  Gerda, rodydama patranką nuogais kojų pirštais ir taikliu šūviu apvertusi amerikietišką haubicą, patvirtino:
  - Už arijų komunizmą!
  Po Vašingtono žlugimo Amerika netrukus kapituliavo. Ir tai atsitiko 1947 metų sausio 31 dieną.
  Antrasis pasaulinis karas baigėsi. O Hitlerio atėjimas į valdžią sutapo su Amerikos kapituliacija.
  . 2 SKYRIUS
  Atrodė, kad buvo ilgas ramybės laikotarpis. Tiesą sakant, visi karai baigėsi, JAV užgrobtos, o ko daugiau norėti? Tačiau buvo dar viena supervalstybė su kolonijomis: Japonija. Ir Hitleris taip pat norėjo jį užkariauti.
  1953 m. balandžio 20 d. prasidėjo naujas karas dėl pasaulio padalijimo. SSRS vis dar egzistavo sutrumpinta forma. Kariuomenė, atėjusi į valdžią po Stalino, Voznesenskį paskyrė oficialia pagrindine vyriausybe. Šiam lyderiui pavyko iš dalies atkurti Rusijos ekonomiką. Ir jis pasiūlė Hitleriui dalyvauti SSRS kare prieš Japoniją. Jis sutiko, bet su sąlyga, kad Rusija grąžins tik Primorė, Sachalino salą ir Kurilų grandinę, anksčiau užgrobtą samurajų.
  Taigi Voznesenskis gavo naują galimybę atgaivinti SSRS ir iš dalies atkurti imperiją.
  Mūšiai vyko visa jėga.
  Alenka ir jos komanda kovojo ant naujo, eksperimentinio tanko T-11. Šis automobilis buvo sunkus ir gerai apsaugotas. Jos priekiniai šarvai siekė 300 milimetrų, o mašinos svoris buvo šešiasdešimt aštuonios tonos ir 130 mm kalibro pistoletas. Tuo tarpu pagrindinis tankas T-54 vis dar yra SSRS, o tai irgi visai neblogai.
  O Alenka su partneriu šaudo iš galingo ginklo iš toli. Japonai, žinoma, turi savo automobilius. Visų pirma, čia yra E-75, nukopijuotas iš vokiško modelio pagal licenciją. Tačiau šis bakas jau yra šiek tiek pasenęs.
  Ir Alenka jį išmuša naudodama nuogus kojų pirštus. Ir ji siunčia sviedinį tiksliai nuo galo iki galo.
  Mergina čiulba:
  - Šlovė komunizmo erai! Šlovė Leninui širdyse!
  Iš tiesų, tai aukščiausio lygio grožis.
  Anyuta taip pat šaudo, naudodama apnuogintų kojų pirštus ir cypia:
  - Aš esu labai šaunus karys, ir tai kaip laikrodis lėlė!
  Alla taip pat šaudo paeiliui. Ši mergina sumušė samurajų ir pasakė:
  - Vardan šviesos, šilumos ir vėjo!
  Ir, žinoma, basomis kojomis.
  Ir tada Marija nusileido. Ji yra didžiulės dvasinės jėgos mergina. Ji sudaužė japonų tanką ir čiulbėjo:
  - Už galingą komunizmą!
  Ir pasidavė savo nuogam kulnui.
  Ir galų gale ji iššovė basa koja ir Marusya. Mergina smogė priešui ir sušnypštė:
  - Šlovė geresnio pasaulio erai!
  Ir kaip ji švilpia... Tai tikrai labai šauni mergina.
  Sovietų tankų įgula puikiai dirba ir renka sąskaitas. Merginos, žinoma, greitai perima lyderio poziciją. Jie taip pat turi geriausią automobilį Raudonajai armijai.
  O Gerda kaunasi ant piramidės formos tanko. Šis automobilis jau yra pažangesnis ir turi tik du ekipažo narius.
  Jie kartu su Šarlote šaudo į japonus ir yra itin veiksmingi.
  Gerda apnuogintais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtukus ir šnypšdama trenkėsi į japonišką automobilį:
  - Ir samurajus nuskriejo ant žemės spaudžiamas plieno ir ugnies!
  Šarlotė taip pat šaudė į ją, naudodama nuskustų kojų pirštus ir sušnypštė:
  - Bet mūsų vermachtas nuo taigos iki britų jūrų, visos jos yra milijonus kartų stipresnės!
  Magda ir Christina kaunasi kitame piramidės formos tanke.
  Terminatorės merginos itin kovingos ir kolosalios jėgos.
  Taigi Christina šaudo, naudodama nuogus kojų pirštus ir mušdama japonus.
  Tada jis rėkia:
  - Mūsų era su pergalėmis priekyje!
  Magda taip pat šaudo į priešą. Nugriauna bokštą nuo samurajų ir šaukia:
  - O pasiekimai laukia dar šauniau!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais jis pelnosi iš sistemos, griauna priešus.
  Taip, yra merginų, kurios sustabdys šuoliuojantį arklį ir įeis į degančią trobelę.
  Kariai įveikė priešą ir pamažu kilo aukštyn.
  Japonija pralaimėjo. O vokiečiai naudojo didžiulį ginklą - diskotekas.
  Šios skraidančios lėkštės neturėjo sau lygių.
  Štai Agata ir Adala kaunasi diskelyje. Kariai valdo mašiną vairasvirtėmis ir dislokuoja šį galingiausią įrenginį. Ir taip jie sutriuškina priešininkus. Ir jie smogė šilumos spinduliais iš oro. Žodžiu, sunaikina varžovų galią.
  Agata, šaudydama į priešą, riaumoja:
  - Išprotėjusi mano aistra!
  Ir su plika, apvalia pakulne, tarsi spaudžiant.
  Adala, šaudydamas į priešus, užtikrintai pareiškia:
  - Tai tik galia!
  Ir jis taip pat naudoja nuogus kojų pirštus prieš priešą.
  Merginos tikrai išsiskirstė. Ir tokios, tarkime, tiesios kovojančios gražuolės.
  Kad iš Japonijos beveik nieko neliko.
  Tekančios saulės šalis pralaimėjo. Ir, deja, tai atrodė beveik beviltiška.
  Samurajus susidūrė su technologiniu pranašumu. Ir labai rimtas priešininkas operatyvinio planavimo atžvilgiu.
  Japonija savo laiku nugalėjo Rusiją, bet dabar pralaimėjo koalicijoms.
  Pabaigoje Trečiasis Reichas netgi surengė branduolinį smūgį saloms ir tekančios saulės šalis kapituliavo.
  Dėl to kolosalinių žemių užkariavimas buvo baigtas. Tačiau Trečiasis Reichas šiek tiek daugiau kovojo Lotynų Amerikoje ir vykdė papildomus teritorijų užgrobimus.
  Tačiau kai visas pasaulis yra Trečiojo Reicho valdžioje, vis dar laisva SSRS erzina fiurerį.
  O 1957 metų balandžio 20 dieną prasideda agresija prieš Rusiją. Ir kolosalios pajėgos veržiasi į SSRS.
  Kuo Raudonoji armija tokiomis sąlygomis gali tikėtis? Jėgos jau labai nelygios.
  Bet, matyt, rusai ir kitos tautybės vis dar turi tam tikrų skaičiavimų.
  Ypač apie Olegą Rybachenko ir Margaritą Koršunovą. Dvylikos metų berniukas ir mergaitė yra dislokuoti su specialia misija padėti SSRS išlikti ir laimėti.
  Tai vaikai ir keturios demiurgės su jais!
  Ir jie kovoja tikrai sunkiai.
  Nataša, Zoja, Augustinas, Svetlana kovoja su naciais.
  Merginos tradiciškai basos ir su bikiniais. Ir tai yra jų credo. Jie kovoja su laukiniu nuožmiu.
  Nataša, šaudanti iš kulkosvaidžio, pastebi:
  - Kuo mes geri, kad mokame kovoti!
  Zoja, šaudydama į priešą, sutiko:
  - Mes galime!
  Ir sviedė granatą plikomis kojų pirštais.
  Augustina kulkosvaidžiu braukė ant nacių ir su dideliu susijaudinimu šūktelėjo, plika kulnu mesdama granatą:
  - Aš esu blogio naikintojas!
  Svetlana, taip pat šaudydama į priešą ir taikliai šaudydama, nupjovusi priešus ir basa koja mėtydama maišą su sprogmenimis, dėl ko tankas apsivertė, provokuojančiai paskelbė:
  - Susmulkinsiu Trečiąjį Reichą iki miltelių!
  Ir mergina vėl iškišo liežuvį.
  Olegas Rybačenko vaikiška žudikiškos galios koja įmetė priešui mirties dovaną ir išdavė:
  - Kareivis kartais per atostogas pasitelkia prostitučių, politikas visada naudojasi prostitute, kuri naudojasi rinkėjais ir darbe, ir poilsio metu!
  Margarita, nukirsdama fašistines būtybes ir siųsdama žudikiškas mirties dovanas, ištarė:
  - Kareivis moka prostitutėms tiek, kiek uždirba savo krauju, pats politikas yra paleistuvė ir jam mokama, kad gadintų rinkėjų kraują!
  Tai karės moterys ir pabaisų vaikai. Su jais galite kovoti su beveik bet kokiu monstru. Ir net Hitlerio.
  Nataša, šaudydama į nacius ir gindama Maskvą, dainavo:
  - Mus sugniuždo ordos jungas,
  Mus slegia netikinčiųjų jungas...
  Zoja, šaudydama į Fritzą ir paleisdama nuogus pirštus kojomis, paleido žmogžudišką švilpuką:
  Bet tai verda mūsų gyslose
  Slavų rojus...
  Augustina, šaudydama į nacius ir elgdamasi labai energingai, nuogu kulnu paduodama granatą, tęsė:
  Ir nuo nuostabių krantų,
  Iki Kolymos krantų...
  Svetlana dainavo su laukine aistra, žaisdama kojų raumenimis, o spaudos plytelės išdavė:
  Visa tai yra mūsų Žemė,
  Visa tai - mes!
  O štai merginos, turiu pasakyti, buvo su dideliu pasipūtimu ir kolosalia agresija.
  O amžini nemirtingi vaikai Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova taip pat yra super klasės kariai.
  Olegas Rybačenko nuogais mirtinos jėgos pirštais metė sprogstamąjį paketą ir sušvilpė.
  Ant nacių užkrito apsvaigusios ir apstulbusios varnos, kurios pervėrė jų galvų viršūnes.
  Olegas Rybachenko čiulbėjo:
  - Kareivis šaudo, siųsdamas kulką priešui į krūtinę, politikas žudo, į kišenę įsmeigęs kiaulę, o tulžis kepenyse!
  Margarita Koršunova, taip pat iš pradžių apnuogintais kojų pirštais, mirtina jėga metė mirties dovaną. Ir jis taip pat švilps, numušdamas priešą varną, prasiverždamas per tankų bokštus.
  Mergina čiulbėjo:
  - Kareivis mūšyje šaukia sveikinimais, politikas taip pat netyli, bet jei mūšyje karys sumuštas, tai nes šauksmas, deja, nėra skydas!
  Niekas negali jų sustabdyti, niekas negali jų nugalėti. Piktieji vilkai sutriuškina priešą, piktieji tigrai sveikina herojus.
  O gal herojės. Štai aukščiausio paukščio skrydžio lošimo merginos.
  O jei kovoja, tai iš širdies...
  Ir Alenka su savo įgula ant tanko T-13. Mašina, pasirengusi atsispirti vokiškoms piramidinėms kompozicijoms. Mergina šaudo į priešą ir dainuoja:
  - Mūsų tankai, tai tik stebuklas,
  Nuo dykumų iki šiaurinių jūrų!
  Mes tave suplėšysime, tikėk Judai,
  Baisus žvėris bus sunaikintas!
  Anyuta su įniršiu patvirtino, taip pat apšaudydama priešą plikomis kojų pirštais:
  - Aš suplėšysiu priešą ir susmulkinsiu juos į miltelius.
  Alla paeiliui puolė priešą plikomis kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Už raudonojo komunizmo didybę!
  Marija taip pat sumušė priešą, taiklų šūvį nuoga apatine galūne ir riaumojo:
  - Už gražias pergales!
  Marusya taip pat plikomis kojų pirštais judino priešą, tarsi smogdama jam, ir šaukė:
  - Už aukščiausias komunizmo idėjas!
  Penketukai su naciais kovojo kaip terminatoriai.
  Olegas Rybačenko susprogdino malūną kardais, kapodamas nacius ir čirškėdamas:
  - Kareivis ne visada yra žvaigždė, bet jo žygdarbių šlovė neblėsta bėgant amžiams, politikas visada siekia šviesuolio vaidmens, bet jo nešlovė pasidengia pelėsiu!
  Margarita Koršunova taip pat kapojo drugelio technika ir cyptelėjo:
  - Kareivis dirba su aštriu durtuvu ir dūria švaria sąžine, politikas muša į nykščius liežuvio pagalba, kurio aštrumas be sąžinės!
  O vaikai-terminatoriai, kaip nušvilpti ir nuversti nacius, stipriai pribloškė varnas.
  O sovietų lakūnai taip pat kovojo danguje. Visų pirma, Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova.
  Jie kovojo kaip epinės moteriškos herojės. Naudodami nuogus kojų pirštus, jie siuntė oro sviedinius. Jie labai taikliai smogė priešams.
  Anastasija paspaudė raudoną spenelį ant vairasvirtės mygtuko, smogė fašistui ir čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmo idėjoms!
  Šaudydama į priešą braškiniais speneliais, pusnuogė Akulina taip pat kuždėjo:
  - Šlovė SSRS didvyriams!
  Tai čia karštos ir stiprios merginos. Kaip jie kaunasi kaip tikri žvėrys. Ir jie turi antžmogišką aistrą ir didžiulę jėgą.
  Anastasija, sutriuškindama nacius, dainavo:
  - Virš nelaimingos planetos kabėjo,
  Piktasis Fricas tvyro tamsoje...
  Okupantas nekenčia savo kirvio,
  Pagaląskite ir nupjaukite galvą!
  
  Tačiau jis nėra pėstininkas,
  Ir ne amžinai eik po jungu ...
  Paverčia piktus priešus ugniagesiais,
  Taps pasaulių valdovu!
  Tuo tarpu Olegas Rybačenko nuogais kojų pirštais svaidė kelis žirnius ir dainavo:
  - Už Rusiją ir laisvę iki galo, verčiant širdis plakti vieningai!
  Ir tada terminatorius berniukas pasakė:
  - Kareivis gali išgerti per daug vyno ir susišnekėti, bet jis, kaip politikas, žodinio viduriavimo be saiko į girtumą neįpils!
  Margarita Koršunova ėmė ir kardais sraigto pavidalu daužė priešus, juos nukirsdama.
  Ir ji čiulbėjo apnuogindama veidą:
  - Basakojė mergina pasiruošusi be baimės bėgti paskui savo mylimąjį, bet su kokiu išgąsčiu rinkėjas leidžiasi apkamuojamas politikų!
  Ir tada yra Elizabeth ant tanko T-55. Mašina su galingesne 105 milimetrų pabūkla nei T-54 ir pasiruošusi kovai su priešais.
  Merginos tanke, žinoma, tik vienu bikiniu.
  Elžbieta plikais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką, gana tiksliai šaudydama į priešą, ir sušuko:
  - Už komunizmo Rusiją!
  Tada Jekaterina šovė paeiliui, naudodama raudoną krūtinės spenelį.
  Ji pataikė į nacių tanką ir sušuko:
  - Už sėkmę kuriant komunizmą!
  Elena taip pat šaudė į savo priešininką plikomis kojų pirštais. Ji sudaužė piramidės formos tanko vamzdį, viską padarė taikliai.
  Tada ji čiulbėjo:
  - Šviesiausią turėsime komunizmą!
  Tada lupanula ir Eufrazija, nors ji dažniausiai tik vairuotoja. Tačiau mergina pataikė labai tiksliai, numušdama nacių tanko snukį.
  Tada ji sušuko:
  - Mūsų komunizmas šviesesnis už saulę!
  Merginos ant tanko yra basos ir su bikiniu atrodo labai gražiai ir charizmatiškai. Ir jie turi krūtis su tokiais raudonais speneliais.
  Elžbieta dainavo su malonumu;
  Sutriuškinkime jungą, tikėkime fašizmu,
  Esant reikalui kalnus perkelsiu...
  Bus era, komunizmo era,
  Aš skrisiu į dangų su daina!
  Ir vėl mergina su raudonu speneliu paspaus vairasvirtės mygtuką ir smogs naciams.
  Taigi fiureris jo mažai ras.
  Su tokiomis merginomis aišku, kad SSRS vis dar gyva, o Hitleris taip lengvai jos sulaužyti negali.
  O su tokiais berniukais ir tokia mergina kaip Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova - dar daugiau.
  Berniukas terminatorius trinktelėjo kardais ir cyptelėjo:
  - Politike, tai lapė, už kurią rinkėjai yra vištidės gyventojai, bet rydamas mėsą tiems, kurie turi vištos intelektą, politikas tikrai paslys kiaulę!
  Margarita Koršunova nuogais kojų pirštais metė kelis naikinamuosius žirnius ir čiulbėjo:
  - Kareiviai kovoja su gaidžiais, kurie deda auksinius kiaušinius, dėl kalakutų generolų, kuriuos savo ruožtu ryja lapių politikai!
  Olegas Rybačenko švilptelėjo, numušdamas varnas į besiveržiantiems fašistams į galvas ir čiulbėjo:
  - Kareivis bėga į puolimą, tikėdamas pergale, politikas užnugaryje bet kokiu atveju apkaltins kovotoją, kad jis nukrypo nuo principų!
  Margarita Koršunova taip pat švilpuku daužė varnas ir jas niokojo, užmesdama ant Fritzų galvų, cypė:
  , nes laimė yra permaininga, bet politika visada perduodama, jų laimė yra podlyankoje ir slystant kiaulei!
  Olegas Rybačenko vėl kardais paleido vėjo malūną ir staugė:
  - Basas vaikinas per protingas, kad leistų politikui jį varyti po kulnu!
  Margarita Koršunova surengė machaonų priėmimą su kardais ir girgždėjo:
  - Kai mergaitei basas kojas sužaloja aštrūs akmenys, jie sužaloja vyro širdį, bet politikai, priverčiantys jas gurkšnoti kopūstų sriubą su basu batais, plaka rinkėjų kepenis!
  Olegas Rybačenko nuogu berniukišku kulnu pasidavė žudikiškai mirties dovanai ir sušuko:
  - Karys neieško mirties, jis nori gyventi, politikas neieško būdo įvykdyti rinkiminius pažadus - jis nori pasipelnyti iš rinkėjų!
  Margarita Koršunova paėmė jį ir basomis kojomis metė ploną diską, nukirsdama tankų bokštus ir riaumojo:
  - Kareivis visada jaunas širdyje, net papilkėjęs, senas nesąžiningas politikas sėdi kepenyse, o plikas velnias net tankiais plaukais!
  Olegas vėl rėžė kardais machaono stiliumi ir cypė:
  - Senovėje kareivis turėjo kardą, paskui jį pakeisdavo kulkosvaidis, kad būtų lengviau nužudyti priešus, o politikas tuo metu turėjo ginklo kalbą - mirtingesnio sugalvoti neįmanoma!
  Margarita Koršunova agresyviai pastebėjo, laukiniu įniršiu smogdama priešui:
  - Kareivis yra savotiška karo mašina, bet išlieka žmogumi, politikoje nėra nieko žmogiško - jis yra karo mechanizmas prieš pagrįstus argumentus!
  Jie dirbo labai aktyviai ir su jaunųjų titanų koviniu entuziazmu.
  Tačiau vokiečiai ir jų kariuomenė spaudžia.
  Yu-888 skrenda dvi merginos: Isabella ir Zaira, gražios blondinės. Jie meta bombas. Bet tada iš šono pasirodo Jak-23.
  Izabelė nuogų kojų pirštų pagalba nukreipia pneumatinį ginklą ir šaudo į sovietinę mašiną. Tada pridėkite greitį. "Yak-23" šiaip ne per greitas, o čia dar ir perkrautas variantas, negali pasivyti vokiško automobilio.
  Merginos plikomis kulnais daužo stiklą ir girgžda:
  - Būk garsus, mūsų kariuomenė šventa!
  O kaip liežuviai parodys!
  O sovietinis automobilis buvo apšaudytas iš dviejų užpakalinių lėktuvo pabūklų ir užsiliepsnojo, kaip ir pliki mergaitiškų kojų pirštai.
  Zaira čiulbėjo išdygusi dantis:
  - Aš nuplausiu visus raudonuosius kareivius!
  Ir mirksi mėlynomis akimis. Ir ji atrodo kovinga ir intensyviausia.
  Ir kaip ji myli gražius jaunus vyrus.
  Tačiau jos noras žudytis yra kur kas didesnis.
  Kai po bombardavimo vokiečiai išsilaipino, Zaira išgėrė alaus. O Izabelė, be alaus, dar pridėjo ir vėžių. Merginos mielai valgė. Jie paliko grakščias, basas kojas, pėdsakus ant aerodromo šerkšno. Beveik nuogas gražuoles vaikinai valgė alkanais ir susigėdusiais žvilgsniais. Kokios gražios merginos ir kartu baisios.
  Isabella paklausė Zairos:
  - Kaip manai, karas greitai baigsis?
  Zaira pažymėjo:
  - Ne anksčiau kaip vasara! Kol neužimsime Maskvos, tol rusai nepasiduos!
  Smaragdinių akių blondinė pastebėjo:
  - O po Maskvos žlugimo dar gali būti muštynių!
  Šviesiaplaukė mėlynais plaukais sutiko:
  - Jie gali! Bet tai jau bus ne muštynės, o agonija!
  Ir mergaitės juokėsi, valgė vėžius ir vėl į mūšį... Kol oras buvo palyginti skraidantis. Ir jų basos pėdos paliko grakščius, plikus pėdsakus.
  Isabella pažymėjo:
  - Pas mus viskas gražu, net pėdsakai!
  Zaira linktelėjo.
  - Vokiečių merginos yra tobulos!
  Ir abi piktosios gražuolės dainavo chore:
  - Reichas yra tobulumas,
  Reichas yra tobulumas...
  Nuo šypsenos iki gesto
  Visų pirma pagyrimas!
  Oi kokia palaima
  Žinokite, kad mes esame tobulumas
  Žinokite, kad mes esame tobulumas
  Žinokite, kad mes esame idealas!
  Ir vėl bombos metamos ant sovietų pozicijų. Ir žmonės miršta. Daugelis žmonių miršta nuo apšaudymo ir bombardavimo. Ir iš dujų paleidimo įrenginių ir kitų mirtinų įrenginių šūvių.
  Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova yra labai gražios merginos. Anastasija jau turi daug metų, bet nesensta, o atrodo labai gaivi ir jauna, tik stipriai išsivystę, dideli raumenys sendina. Ir jos veidas neturi raukšlių ar tinklelių, o oda yra švelni, įdegusi. O Akulina dar metų jauna. Abi gražuolės puikios. Jie yra aukščiausios klasės asai. Be to, Pokryškinas po to, kai jį numušė Friedrichas Wolfas, yra stipriai sukrėstas ir daugiau nebeatlieka.
  Anastasija manevruoja suplyšusia statine. Ir numuša kiek pasenusį ME-362. Po to herojė mergina cypia:
  - Mes svaidome erelius danguje!
  Akulina manevruoja, lapės gyvatė, nupjauna Focke-Wulf-5 uodegą ir čirškia:
  - Rusija už mūsų! Rusija yra už mūsų!
  Merginos tikrai auga. Kai kuriose plonose kelnaitėse, su kuriomis kovoja, jie net neužsidėjo liemenėlių. Bet tai labai padeda kovoje. Juk tai padidina žmogžudiškų keistenybių poveikio efektyvumą.
  Anastasija vėl daro manevrą. Šį kartą ji turi rimtesnį priešininką nei ME-462, kuris turi aštuonis ugnies taškus. Įskaitant keturis 30 mm kalibro orlaivių pabūklus. Ir, žinoma, tai rimtas priešininkas. Galingi ginklai leidžia vienu ypu nukirsti priešą. Ir tu turi tik vieną pneumatinį ginklą...
  Tačiau Anastasija vikriai numeta savo lėktuvą į šoną, toldama nuo skrendančių švino purkštukų. Taip, ji turi tik 20 milimetrų ginklo kalibrą. Bet jei šaudysi į uodegą.
  Anastasija šypsodamasi dainavo:
  - Junkers priėjo prie mano uodegos,
  Bet tada jis rūkė...
  Įkyriai kaukė varžtai,
  Jiems net kryžių ant kapų nereikia,
  Kryžiai nusileis ant sparnų!
  Akulina kikeno ir nukirpo Yu-588, gurkšnodama:
  - Už smagias pergales!
  Ir ji parodė savo perlinius dantis. Merginos čia yra plačiausias ir kolosaliausias kovos išsiliejimas.
  Anastasija meta Jak-23 į šalį. Jie vėl bando ją pargriauti. Spaudžia ME-462, mašina rimta.
  Anastasija įnirtingai dainavo:
  - Ir aš matau rimtą,
  Ivano Rūsčiojo sapne...
  Išdalinta žemė Sibire,
  Jūs gimtoji Rusija!
  Ir karys vėl išmuša vokišką automobilį. Pirmiausia nuplėšia jai sparną. Priverčia prarasti greitį. Ir tada eina į uodegą. Vokietis turi gerą galimybę išsisukti dėl didelio nardymo greičio. Bet ne prieš Raganius. Nes ji yra aukščiausios klasės asas!
  Akulina taip pat yra įnirtingoje kovoje. Mergina nuogais kulnais laikosi ant pedalų ir dainuoja:
  - Neištversk slavų pažeminimo,
  Sukilkime visi prieš vokiečius...
  Neimkime daugiau įžeidinėjimų
  Sutriuškinkime priešą plienine ranka!
  Štai Airacobra -5 prieš jį. Stipri mašina: keturi kulkosvaidžiai ir du 37 milimetrų pneumatiniai ginklai. Akulina paleidžia savo automobilį kaip roges nuo kalno, vengdama orlaivių sviedinių. Ir neria po pilvu. Nuspausdamas gaiduką nuogais kojų pirštais... Ir pataiko tiksliai į pažeidžiamą taikinį.
  Ir užsidega amerikietiškas automobilis.
  Akulina su entuziazmu dainavo:
  - Į nemirtingų komunizmo idėjų pergalę!
  Anastasija taip pat gerai kovoja. Štai trys Mustangai prieš ją. Atrodo, kad jie nėra tokie baisūs kaip ME-462, kurių oro patrankos gali numušti vienu smūgiu. "Mustang", amerikiečių naikintuvas, turi ne tik kulkosvaidžius. Tačiau, kita vertus, jų yra šešios, gana didelės 14 milimetrų kalibro.
  Anastasija turi manevruoti. Kulkų čiurkšlė šiek tiek subraižė sparną. Tačiau artėjant smūgiui, amerikiečių naikintuvas dega.
  Anastasija dainavo:
  - Dega beprotiškas namas,
  Demonai kankins be galo
  Nuodėmingas žmogus gaus savo
  Tas, kuris garbino šėtoną!
  O štai dar vienas JAV automobilis buvo iškeltas... Ir tai, žinoma, yra gana rimta programa.
  Paskutinis Yankee automobilis bando pabėgti. "Mustang" pranoksta Jak-23 greičiu ir sugeba atitrūkti. Anastasija iššovė iš toli.
  Ir gavo amerikietį. Tačiau jis, pūsdamas uodegą, sugebėjo pasitraukti iš mūšio.
  Anastasija pažymėjo:
  - Pykšt pykšt! Praleistas! Pilkas zuikis nujojo!
  Akulina taip pat kovojo su R-71. Galinga transporto priemonė su aštuoniais kulkosvaidžiais ir 37 mm oro pabūklu. Ir dar manevruodamas padega šio automobilio sparną... Ir veda į galą, šaudo.
  Akulina dainavo:
  Saulė juokiasi
  Ryškiai šviečia vaikams...
  Ir vėl numetė savo automobilį į šoną. Šaudo į Yu-288. Ši mašina pasenusi, bet vis dar kovoja. Vokietis, bando išlįsti. Tačiau jis negali pasislėpti nuo merginos, kuri energingai spaudžia pedalus nuogais, apvaliais kulnais ir automobilis užsidega.
  Anastasija juokdamasi pastebėjo:
  - Taip jie mūsų bijo!
  Ir dar vienas Focke-Wulf uždengtas!
  Šaudama įnirtingai tarė Akulina:
  - Pasaulis turėtų mus gerbti, bijoti,
  Merginų poelgių nesuskaičiuosi...
  Komjaunimo nariai taip gerai kovoja,
  Šėtonas bus sunaikintas!
  Ir karys mirktelėjo savo partneriui. Nors tu to nematai...
  Gražuolės sugrįžo. Ir tai rizikinga. Čia ME-462 pradeda juos vytis. Šūviai...
  Merginos juda. Vokiškas pavojingas automobilis. Akulinai buvo apgadintas sparnas, medis užsiliepsnojo.
  Jos mergina pasiekė kilimo ir tūpimo taką. "Witcher" taip pat gavo... Ir pramušė fiuzeliažą ir išbėgo alyva, šiek tiek apgadindama variklį.
  Merginos kol kas priverstos atsisakyti skrydžio. Jų automobiliai taisomi.
  Ir bėgo basas per sniegą. Ištempkite jų stiprius ir raumeningus kūnus.
  Abi merginos yra įdegusios. Raudonplaukė, kurios plaukai vėjyje kaip SSRS vėliava, ir šviesiaplaukė.
  Anastasija klausia savo partnerio:
  - Na, kaip manai, kaip įveiksime vokiečius?
  Akulina nuoširdžiai atsakė atsidususi:
  - Jei tik vokiečiai... Visas kapitalistinis variklių pasaulis!
  Raudonplaukė teigiamai linktelėjo.
  - Priešas labai stiprus. Bet ko tu tikėjaisi?
  Karas nuožmus, bet karių tikėjimas pergale nepalaužiamas, o su tokiais žmonėmis galima kalnus nuversti ir Hitlerį nugalėti.
  
  Fiureris nesuteikė Britanijai šanso valdant kunigaikščiui
  Hitleris nesustabdė Dyukerio vadovaujamos kariuomenės. Ir britų kariuomenė buvo iš dalies nugalėta ir iš dalies paimta į nelaisvę. Tai sukėlė didžiulį šoką britams. Ir dėl to Hitlerio taikos pasiūlymas buvo priimtas. Sąlygos buvo vidutinės. Britai grąžino Trečiajam Reichui anksčiau užgrobtas vokiečių kolonijas ir žemes, kurios anksčiau buvo atimtos iš Turkijos. Ir jie taip pat pripažino, kas jau buvo laimėta ir taip laimėta.
  Hitleris, pagavęs daug prancūzų, belgų, olandų, grąžinęs anksčiau prarastas kolonijas, laikinai nurimo. Reikėjo suvirškinti naujas žemes.
  Graikija taip pat buvo okupuota keturiasdešimt pirmaisiais metais ir Jugoslavija. Bet tai karo pabaiga...
  Fiureris neskubėjo žygiuoti į rytus. Stalinas žąsų bent kol kas neerzino. Tačiau Trečiasis Reichas toliau ruošėsi karams. O 1944 metais byla palietė ginčą dėl šiaurinės Bukovinos. Fiureris pareikalavo, kad Stalinas grąžintų šias žemes Rumunijai, nes jos anksčiau nepriklausė Rusijos imperijai.
  Stalinas, kuris tuo metu jau neturėjo šimto dvidešimties tankų divizijų, užsispyrė. SSRS buvo šalis, kuri jau buvo perginklavusi, o penkiasdešimt tūkstančių tankų yra rimtas argumentas.
  Kita vertus, Hitleris kaip tik skatino paleisti Panther-2 ir Tiger-2 - pažangesnius tankus su galingais ginklais. Tiesa, šios mašinos turėjo galingesnius variklius nei realioje istorijoje. Trečiojo Reicho reaktyvinis lėktuvas nėra blogas, bet jis taip pat ką tik pradėjo išsivynioti.
  SSRS turi pranašumą lėktuvų skaičiumi.
  Tiesa, Hitleris turi daugiau darbo jėgos, įskaitant kolonijinę kariuomenę, ir apskritai didesnį ekonominį potencialą.
  Trumpai tariant: 1944 metų birželio 22 dieną prasidėjo naujas karas. Abi pusės apkaltino viena kitą agresija. Mūšiai pasienio zonose vyko su įvairia sėkme. Galbūt Raudonoji armija praleido savo šansus, veikdama neryžtingai. Gal pats Stalinas dvejojo, ar gilintis į nacių pozicijas.
  Bet kokiu atveju vokiečiai sugebėjo šiek tiek gilintis į sovietų teritoriją ir buvo sustabdyti. Danguje siautė muštynės. ME-262 reaktyvinis lėktuvas buvo neprilygstamo greičio ir galingai ginkluotas, tačiau nebuvo pakankamai patikimas skrydžio metu. Kiek efektyvesnis buvo ME-309 su labai galinga ginkluote, trimis 30 mm patrankomis ir keturiais kulkosvaidžiais, kurių greitis siekia 740 kilometrų per valandą.
  Vokiečiai apskritai buvo stipresni aviacijoje ir jų asai buvo pranašesni už sovietinius. Bet tai taip pat nėra taip aišku. Karas Vokietijai baigėsi per greitai ir patirties nebuvo įgyta.
  Mūšiai parodė, kad sunkiųjų tankų serija KV buvo pasenusi tiek morališkai, tiek fiziškai. "Pantera" -2 pasirodė esąs geras tankas. Ir jai buvo suteiktas prioritetas. T-34 buvo neblogas, bet jau pasenęs. SSRS vis dar buvo gaminami neefektyvūs ratiniai vikšriniai tankai. Taigi dvi netobulos armijos apsikeitė smūgiais ...
  Žiemą fronto linija užšalo... 1945 metų pavasarį sovietų kariuomenė bandė veržtis į priekį, bet įklimpo į Vermachto gynybą. Mūšiai vis dar vyko pasienyje. Apytikslis buvo jėgų paritetas. Tačiau padėtis gali pablogėti. Vokiečiai desperatiškai bandė į karą įtempti ir Japoniją.
  Samurajus įklimpo Kinijoje, negalėjo taip nuryti sveiko, per storo ir didelio gabalo.
  Tačiau padėtis stabilizavosi. Ir Hirohito pasiūlė Chiang Kai-shek paliaubas kaip alternatyvą. Ir laikinas įtakos sferų padalijimas, kad šiaurėje jiems atrišti rankas. Pavargę nuo užsitęsusio karo, kinai sutiko.
  Ir dabar iškilo reali grėsmė, kad jau 1945 metų gegužės pabaigoje Japonija atvers antrąjį frontą. O fašistinė Vokietija kartu su palydovais ir kolonijomis turi daug daugiau žmogiškųjų ir ekonominių išteklių nei SSRS. Ir tai vis labiau didina ginklų gamybą. Be to, vokiečiai turi pažangesnes technologijas nei SSRS, ypač reaktyviniuose lėktuvuose!
  Stalinas bando rasti išeitį iš šios situacijos. Prijunkite, pavyzdžiui, Britaniją prie karo. Tačiau ji pati turi problemų kolonijose, ypač Indijoje. Taip, JAV nenori kovoti su Trečiuoju Reichu ir Japonija. Be to, Hitleris nevykdė masinių represijų prieš žydus ir dar neturėjo pabaisos reputacijos Vakarų akyse.
  Taigi bandymai rasti naujų sąjungininkų žlugo. Kita vertus, Japonija troško atkeršyti Khalkhinui Golui ir pakartoti praeities sėkmę. O Kinijoje sudarius paliaubas, iš jos buvo paleistos papildomos pajėgos. O samurajus dar neįstojo į karą su Britanija ir JAV.
  O gegužės 30 dieną Japonija turėtų paskelbti karą SSRS ir pulti per visą sienos perimetrą, o taip pat smogti triuškinamą smūgį sovietų bazei Vladivostoke, o tai yra labai pavojingas žingsnis. Ir japonų kariuomenės smūgis turėtų būti stiprus.
  Imperatorius Hirohito asmeniškai prižiūrėjo paskutinius pasirengimus šiauriniam puolimui. Bendrasis planas numatė Mongolijos ir Primorės invaziją... Apskritai logiška vengti forsuoti pilna tekėjimo Amūro upę, o iš tikrųjų pasinaudoti savo skaitiniu pranašumu, ypač Mongolijoje.
  Vienintelis rūpestis buvo Tekančios saulės šalies tankų laivyno būklė. Nors iš metropolio į žemyną perkeliami lengvieji tankai... Jie deda dideles viltis į vokiško tanko T-4 su gana ilgavamzdžiu pabūklu brėžinius. Dėl lengvo dvidešimt penkių tonų svorio ir galingų priekinių šarvų transporto priemonė tinkama kovai.
  Tačiau jį vis tiek reikia gaminti masiniais kiekiais. Yra ir alternatyvių idėjų - nukopijuoti T-34... Laimei, tam yra dokumentacijos. Tiesiog įrenkite vokišką patranką - jos balistika geresnė.
  Pats imperatorius įsakė kuo greičiau pradėti gaminti abu tankus. Bet šį kartą, ir to tiesiog neužtenka. Pradės snigti ar net smarkus lietus ir jūs kovosite su velniu ar dviem... Tiesa, galimi ir alternatyvūs keliai. Taip, ir Mongolija gali kovoti net prieš sningant ...
  Bet pagrindinį vaidmenį atliks pėstininkai, kavalerija... Iš viso pirmame ešelone yra keturi milijonai pėstininkų, nemaža dalis jau turi kovinės patirties, kiti gerai apmokyti naujokai - Japonija turi didžiulį traukos rezervą. Tankų nedaug - kiek daugiau nei du tūkstančiai, ir visi lengvi... Kai kurių net negalima pavadinti tankais - pleištais. Transporto irgi nedaug, su vermachtu jo lyginti negalima... Nors yra vilties, kad ir rusams su tuo ne viskas gerai. Pirmoje linijoje yra daugiau nei penki tūkstančiai orlaivių, tačiau bombonešiai, kaip taisyklė, yra taktinio lygio, tačiau yra ir nardymo bombonešių, kurie nėra prastesni už Yu-87. Apskritai aviacijos laivynas nėra silpnesnis nei vokiečių keturiasdešimt pirmoje vietoje, išskyrus tai, kad su Yu-88 analogu Japonija taip pat yra prastesnė už vokišką.
  Bet nieko, žaliavos užtenka, darbo jėgos užtenka, Amerika negali jų gauti. Suvirškinus kolonijas bus galima aprūpinti aukščiausio lygio kariuomenę.
  Bet tai ateityje, bet kol kas... Kol kas, matyt, už kiekvieną žingsnį teks mokėti didelius nuostolius! Japonijoje kario gyvybė nėra labai vertinama. Mirtis laikoma dorybe, puikus pasirinkimas!
  Perkeltos salos, kur ankšta šimtamilijonoji tauta, žiauri moralė, Bušido kodeksas. Tai palieka pėdsaką ir žiūri į žmones į skruzdėles. Pagalvok, kiek jų dar gali paaukoti, kad nepralaimėtum karo.
  Nesinori būti šiukšlintojo vaidmeniu. O vyrų trūkumą kompensuoja poligamija - juk jų nevaržo krikščioniška moralė!
  Taigi jau pirmajame ešelone yra vermachtui prilygstančios pajėgos aviacijoje ir pėstininkuose (su prastesniu mechanizmu, bet bent jau ne prastesnės drąsos!), Tiesa, tankuose ir artilerijoje japonai bus pastebimai silpnesni už Vermachtą. keturiasdešimt pirmieji metai.
  Tačiau, kita vertus, imperatorius tuo įsitikinęs ir prieš juos bus nukreipta daug mažiau jėgų. Be to, dėl ilgo visuotinės karo tarnybos nebuvimo vokiečiams trūksta eilinių karininkų. Japonija nežinojo šios nelaimės. Tai reiškia, kad Tekančios saulės šalyje kariškiai, ypač vidutinio amžiaus, yra geriau pasirengę nei jų kolegos vokiečiai. Ir po kelių mėnesių tankai "Karas", nukopijuoti iš T-34, bet su geresniu pistoletu, pradės atgabenti masiškai. Ir tada jie kalbėsis su Trečiuoju Reichu lygiomis teisėmis!
  Taigi Hirohito, apskritai, jau viską nusprendė. Data buvo paskirta gegužės 30 d. Japonijoje 30 laikomas harmoningu skaičiumi, kaip ir gegužės mėnuo. Tiesiog atostogos ir laikas pradėti. O pagrindinės parengiamosios veiklos bus baigtos iki šios datos.
  Imperatoriškuose rūmuose yra daug moterų nindzių. Jie atlieka dvejopą funkciją - tarnauja imperatoriui ir patikimai saugo oficialią Japonijos Dievybę.
  Merginos čia kitokios, žinoma japonų daugiau, bet yra ir raudonplaukių, blondinių, rudaplaukių. Drabužiai irgi įvairūs, ir labai sodrūs, ir kuklūs, ir visai ne su bikiniu. Juos vienija tai, kad visi be išimties yra jauni, gražūs, čiuožėjai ir... basi. Japonijoje įprasta, kad tarnaitės taip vaikšto namuose ar rūmuose. Bet ne vyrai, žinoma... Basi eina ir tie, kurie aptarnauja berniuką, kuriam dar nėra penkiolikos metų.
  Patys rūmai prabangūs, pastarosiomis savaitėmis juos papildė įvairūs kailių gaminiai, odos, trofėjai.
  O imperatoriaus įsakymu net stato naują... Hirohito nusprendė pergalių garbei pastatyti pastatą - pastatą, kuris padvigubino Eifelio bokšto aukštį. Tačiau esant po didžiausiais pasaulyje rūmais, Kinijos darbuotojai tvarko vietą. Karo meto sunkumai, nors dabar darbuotojų gausa, svarbu, kad žaliavos, kurių kur kas mažiau, neištekėtų. Kasyklų plėtrai, buvusių, atkovotų iš Didžiosios Britanijos ir JAV, atkūrimas ...
  Yamamoto įžengė į imperatorių ir giliai nusilenkė, linkėdamas didelės sveikatos... Toliau grynai dalykinis pokalbis.
  Didysis admirolas pasiūlė pakartoti tai, kas jau nutiko Port Artūre 1904 m., kai sausio 27 d. Japonijos laivynas klastingai užpuolė Rusijos imperijos karinio jūrų laivyno bazę.
  Tik šį kartą buvo planuojama smogti su mūšio laivų ir lėktuvnešių pajėgomis, na, žinoma, su vietinėmis flotilėmis, naikintojais. Japonijos laivyno galia yra didžiulė: tai reiškia, kad jie vis tiek turi jį naudoti. Dar kilo klausimų, ar pataikyti į Petropavlovską-Kamčiatką?
  Hirohito pakomentavo:
  - Tam, kad būtų galima nedelsiant pasodinti, reikės pašalinti dalį pajėgų iš Havajų salyno gynybos, o tai yra rizika prarasti svarbiausią Ramiojo vandenyno gynybos tašką!
  Yamamoto išreiškė pasitikėjimą:
  - Viena vertus, jūsų Didenybė teisi, bet ... Jankiai dabar neturi pakankamai didelių pajėgų pulti. Vargu ar dabar jie išdrįs skubėti, ypač turint omenyje, kad prieš savaitę su merginų nindzių pagalba nuskandinome dar du jų lėktuvnešius. - Didysis admirolas parodė į dangų. - Jie neturi nieko, kas mus sulaikytų, o Havajų puolimą iš oro palaikyti. O lėktuvnešiai ir mūšio laivai statomi negreitai. - Nors Mankurtas yra pamišęs vaikinas, bet tam, kad jis būtų naudingas šioje situacijoje ...
  Imperatorius išmintingai atsakė:
  "Bet kaip tik todėl jis gali bandyti pasinaudoti galimybe. Pavyzdžiui, leistis į prekybinius laivus, o JAV turi pakankamai tonažo įprastų laivų.
  Yamamoto taip pat logiškai pareiškė:
  - Leisk jam pabandyti! Mūsų pėstininkai jau spėjo įsitvirtinti, o jų narsumas ir ištvermė yra žinomi visame pasaulyje. Priešams nebus leista daug gaudyti. Ir tada mūsų mūšio laivai ir lėktuvnešiai grįš ir nutrauks tiekimą... Ir bus naujų dešimčių tūkstančių lavonų ir kalinys. O tokiu atveju Amerikoje dar labiau sustiprės vidinis susiskaldymas ir galimas net miniatiūrinis pilietinis karas!
  Hirohito tokia išvada patiko. Imperatorius draugiškai paglostė didžiajam admirolui per petį:
  - Ir ką? Iš tiesų, kiek pažįstu amerikiečius, jie nemoka greitai nusileisti nepasiruošusioje pakrantėje. Taigi jų laukia spąstai!
  Yamamoto šypsodamasis pridūrė:
  - O kitas žingsnis - šuolis į Panamos kanalą!
  Hirohito atsakė:
  - Ne, admirole. Nelaikysime sąsmaukos. Amerika gali įmesti milijoną kareivių su naujais šermanais ir neišvengiamai išmesti silpniausias pajėgas į jūrą. Be to, JAV kapitalistai dar gali palikti Ramųjį vandenyną, tačiau niekada nepraras Panamos, kur žaliavos atkeliauja iš Pietų Amerikos. Tai yra jų signalas kovoti iki galo. Ir todėl yra vilties, kad Havajai magnetu pritrauks visas savo pajėgas, mes malame JAV karius, kol viešoji nuomonė ir karo sunkumai įstums Orlano imperiją į chaosą. - Imperatorius išgėrė porą gurkšnių juodos kavos ir pridūrė. - Jungtinėms Valstijoms pati Amerika yra neįveikiama tvirtovė, tačiau Havajai, forpostas, yra svetimoje teritorijoje. Tramdykime užsidegimą, kol nebus nugalėtas svarbiausias priešas. Na, tada mes užpulsime JAV iš dviejų pusių. Nepamirškite, kad norint atidaryti antrą frontą, vienam iš jų reikės sumažinti jėgas.
  Yamamoto sutiko tik iš dalies:
  - Žinoma, mums svarbiausia šiaurė, ypač kalbant apie ilgalaikes perspektyvas. Tačiau jis praktiškai nesuvaržo laivų. Po Vladivostoko žlugimo, atsižvelgiant į atšiaurų orą, tai, kas liks rusams, mūsų nebeblaškys. Ir tada galimos aktyvesnės karinės operacijos prieš JAV!
  Hirohito patvirtino:
  - Žinoma, kad taip! Tu esi mano dešinė ranka ir sosto atrama!
  Imperatorius, žiūrėdamas į gražias tarnaites, pastebėjo:
  - Tačiau dabar sausumos daliniai imasi Tekančios saulės šalies išaukštinimo misijos ir neša visą karo naštą. Taigi atsisveikinimo žodžius reikės tarti mūsų pėstininkams!
  Yamamoto suskubo priminti imperatoriui:
  - Bet jis pasiūlė grįžti į šiaurę keturiasdešimt vienerių... Nors, ko gero, šis pasiūlymas tuo metu dar nebuvo subrendęs!
  Hirohito patvirtino:
  - Teisingai! Dabar esame geriau pasiruošę užsitęsusiam karui šiaurėje. Turime ir naftos, ir boksitų, metalų, anglių, darbo jėgos... Turime viską, kad galėtume ilgai ir sėkmingai kovoti. Sustiprėjome ir esame daug geriau pasiruošę nei keturiasdešimt pirmajame. Trumpai tariant, Yamamoto - eik ir laimėk!
  Išlydėjęs garsiausią japonų vadą Hirohito, jis nusprendė pirmiausia pasiklausyti moterų nindzių atliekamos dainos. Na, tada maloniai pabendrauju su sausumos pajėgų generolais. Liko vos pora dienų.
  Nepaisant to, kad militaristinės Japonijos puolimo grėsmė tapo gana reali po Ribbentropo vizito Tokijuje, kyšininkavimu ir išdavyste, Mikado agentai įtikino Vladivostoko vadovybę nesukelti kariuomenės visiškos kovinės parengties. Ir dėl to jau įneštas Damoklo kardas, ir jie puotauja restorane.
  Majoras Vinogradova sugriebė jaunąjį karininką už plaukų, ji buvo galva aukštesnė už jį ir aiškiai stipresnė:
  - Koks būras ir girtuoklis! Kodėl turite tokią iširusią komandą! Šis vaikinas labiau panašus į salono berniuką nei į pareigūną. Gal pradžiai gerai susprogdink, kad visi apyniai išeitų.
  Dubininas susigėdo:
  - Tai Paša Šoigu. Jis buvo išsiųstas į kursus tiesiai iš Suvorovo mokyklos pagal sutrumpintą programą. Jis dar visai berniukas, po dviejų mėnesių jo gimtadieniui sukanka šešiolika metų.
  Vinogradova nemaloniai susiraukė:
  - Oho! Penkiolikos ir jau pareigūnas! Štai ką daro karas! Ir aš nežinojau, kad pieneliai jau gauna visaverčius titulus.
  Dubininas gūžtelėjo pečiais.
  - Kare vaikai anksti užauga! Be to, jam nutiko istorija, pavyzdžiui, jis parašė geriausią istoriją apie Maskvos gynybą, o Žukovas tai pastebėjo ir patarė berniuką perkelti iš kariūnų į karininkus.
  Vinogradova tapo malonesnė šiais žodžiais:
  - Gerai! Kad jis nėra kvailas. - Ji grasino kaip mokinė mokėsi pirštu. - Apskritai neblogai, bet nebegerti! Jaučiu kvapą, o mano nosis kaip šuns, iškart po tribunolu! - Tvirta moteris, subrendusi, bet nepraradusi sportinės harmonijos ir gaivumo, bakstelėjo pirštu į pulkininką. "Tiesą sakant, jūs už tai sumokėsite. Jau vidutinio amžiaus vyras, bet elgiasi.
  Dubininas piktai kosėjo:
  "Tiesą sakant, man trisdešimt treji, bet aš jau buvau sužeistas septynis kartus, todėl atrodau senas ...
  Vinogradova norėjo ką nors pasakyti atsakydama, kai staiga siaubingas riaumojimas nutraukė aušros tylą. Tarsi iš dangaus nukrito sunkūs rieduliai, iš karto sprogo lango stiklas. Krušos šukės daužė į stalą ir net atsidūrė neblaivių pareigūnų rankose ir veiduose. Vinogradova sušuko kaip vadas:
  - Visi iš karto.
  Dubininas sušuko taip, kad vos nesuplėšė balso stygų:
  - Tai dvylikos ir aštuoniolikos colių kriauklės! Atrodo, kad medžioja didžiausio tonažo japonų mūšio laivai, o tai reiškia.
  Vinogradova, susierzinusi, batu trenkėsi į sieną. Nuo kišimo su išprususiu, beje, trofėjiniu batu, plytelė įtrūko:
  - Pradėjo, bet ne taip, kaip planavome! Visai ne! Po velnių, reikia nedelsiant nuvežti eskadrilę prie jūros ir paskandinti siauraakių beždžionių šalies laivyną.
  Kritęs ant keturių, pirmo laipsnio kapitonas (Kitaip pulkininkas) sumurmėjo:
  - Ginklų yra tik ant mano naikintuvo ir ant poros mažų lovių. Mes net neturime atsakymo.
  Vinogradova parodė sunkų kumštį:
  - Na, tu ir asilai! Karžygio moteris mėlynais plaukais kaip cunamis siautėja. - Bet tu turėtum pakrantės artileriją! Juk ne visi buvo išsiųsti į vakarų frontą, kaip ir aviaciją. Juk apie tai, kad Japonija bet kurią akimirką gali stoti į karą, kalbama jau ne pirmus metus.
  Jau gana sužeistas Dubininas, norėjo jis pasakyti, bet vėl ūžė, lijo skeveldros. Sirena aidėjo, perspėjanti apie atvykstančius lėktuvus. Dubininas labai sunkiai atsistojo ir sušuko, blokuodamas Vinogradovos ūžesį:
  - Turime aviacijos, o pakrantės baterijos, kad ir ne visos komplektacijos, yra. Atsakykime!
  Lėkdama gatvėmis pilotė urzgė:
  - Tiesiog nubėgčiau pas savo kovotoją ir pasodinsiu šituos japonus, atrodys, kad to neužteks. Jie vis tiek mokės už Tsushima ir Muduen.
  Šoigu, nupjovęs pusę ausies, sutiko:
  - Taip, jie sumokės! Taip, net ir su procentais!
  Pasigirdo sprogimai ir pavėluotas priešlėktuvinių pabūklų čiulbėjimas. Apskritai didžioji dalis Vladivostoko oro gynybos buvo nuimta dar keturiasdešimt pirmaisiais metais, siekiant sustiprinti Maskvos gynybą, todėl daugybiniai Tekančios saulės šalies uodų kolonijos taškai, regis, neskyrė daug dėmesio. į tokį "triukšmą". Japonų nardantys bombonešiai pavasario "dovanas" numetė skvarbiai. Smūgis buvo padarytas ir miestui, ir laivynui. Japonų lėktuvai nėra per dideli, bet vikrūs, tačiau mūšio laivai, priešingai, yra nemandagūs. Čia didžiausias iš jų net ankšta vandenyne, trijų šimtų metrų ilgio, o pabūklai - 460 milimetrų.. Kol amerikiečiai sugebėjo paskandinti bet kurią iš šių gražuolių, o išgyvenusieji kartu su kreiseriais sunaikino pakrantę. Tai labai priminė piktybišką Tekančios saulės šalies puolimą 1904 m. sausio 27 d. Tik tada aviacijos nebuvo.
  Dubininas pajuto, kad nuo bėgimo dūsta. Jis ne supermenas, o paprastas žmogus sergančiais plaučiais, pakliuvęs į keblią situaciją. Ir Viktorija jo nedaug aplenkė. Įdomu, kiek jai metų, vargu ar atrodo daugiau nei trisdešimt, jos krūtys didelės, o pečiai platūs kaip vyro.
  Vinogradova staiga atsisuko ir mostelėjo ranka:
  - Nebėk, seneli, sek paskui mane! - Ji sušuko tokia jėga, kad garso banga tiesiog pataikė į ausis. - Kuo greičiau išveskite naikintoją į jūrą.
  Netoliese nugriaudėjo sprogimai, nukrito nuolaužos, viena jų užkrito tiesiai ant Vinogradovos, o ji mechaniškai ją pagavo rankomis. Terminatorė mergina jautėsi kaip vartininkas, sėkmingai iškovojęs baudos smūgį, fragmentas buvo apvalus, šiltas ir atrodė kaip kamuolys. Andželika staiga pajuto, kad jos rankomis teka kažkas skysčio. Mergina pažiūrėjo į skeveldrą, o tada net geležiniam kariui, užgrūdintam trejų metų karo (Kartu su ispanais), jai į gerklę pasipylė pykinimas. Jos rankose buvo kūdikio galva. Vargšė mergaitė (tai matyti iš trumpų košelių, išraižytomis akimis. Vinogradova atsargiai padėjo galvą ant suskilinėjusio asfalto ir persižegnojo:
  - Neturėjai laiko nusidėti, negyventi! Tačiau nėra didesnio nusidėjėlio už Dievą, todėl nėra didesnės nuodėmės kaip abejingumas vaikų kančioms.
  Vėl riaumojimas ir skeveldros, viena trenkė merginai į bagažinę, subraižė odą. Vinogradova jau norėjo apsisukti ir kuo greičiau lėkti į pakilimo taką, kur jos MIG kantriai laukė agresyvios šeimininkės, bet...
  Aštrus kaip durklo ašmenys, kario žvilgsnis įžvelgė nepakeliamą skausmo grimasą pirmos eilės kapitono Vasilčikovo veide, kai jo viršutinė nuplėšta kūno dalis nuskriejo aukštyn sprogimo bangos. Pati mergina vos išvengė fragmento. Nors kokia ji mergina, pirmą kartą civiliniame gyvenime paėmė ginklą. Ji jau vienu metu kažkaip sugavo skruostą, net per tarptautinį mūšį Ispanijoje. Dėl to liko gilus randas, kuris ilgą laiką gadino jos išvaizdą. Plius areštas ir pulkininko siuntimas į koncentracijos stovyklą. Tiesa, būtent Sibire kirtavietėje ji buvo supažindinta su vienu labai stipriu būrėju, kuriam tepalų pagalba ir dvasių prisišaukimu pavyko išgydyti, tarsi niekad nebuvo, šią žaizdą ir dar kelias. Randai, gauti per mūšius su baltais čekais, Kolchako, Denikino, Vrangelio kariuomene. Ir ji ją daug ko išmokė, todėl Vinogradova, regis, priklausė pasirinktam žmonių tipui.
  Ji gavo galimybę išvykti anksčiau laiko, naudodama moteriškus žavesius, todėl nepaisant sunkaus straipsnio jai buvo taikoma amnestija. Esmė, žinoma, ne tiek įtikinti vyrą, kiek užtikrinti, kad vakarėlio organizatorius apie tai nesužinotų. O visokio plauko sukčių yra tiek daug, kad stribai, ant snukio ir stribų, juos varo. Taigi jūs tikrai neįsibėgėsite, jei jūsų karjera jums brangi.
  Tai reiškia, kad Japonija turi didelį pranašumą pėstininkų, aviacijos ir net tankų srityse. Na, o tankuose iš mūsų pusės tai kompensuoja kokybinis pranašumas, o visa kita yra daug blogiau. Nors paėmus šaulių ginklus, Japonija taip pat atsilieka kulkosvaidžių skaičiumi, daugiausia turi ginklų. Tačiau Tolimųjų Rytų divizijos yra prastai aprūpintos automatais. Mašinų visiems neužtenka. Taigi... Kokybės prasme pėstininkų pranašumo nėra, greičiau, dar blogiau, visi geriausi karininkai perkeliami į sovietų frontą, čia blogiausia kariuomenė, kaip taisyklė, nešaunama, turinti minimumą. karinio rengimo. Tai reiškia, kad karas prasideda itin nepalankioje SSRS situacijoje. Ir nemažai naujai suformuotų rezervų bus išmesti į rytus...
  Vinogradova staiga įsikišo į gaisrą. Degė subombarduota miesto ligoninė. Vaizdas tikrai apokaliptinis, o moterys, vaikai ir seni žmonės dega gyvi. Čia kūdikis įkrito tiesiai į ugnį, o aplinkui pasigirdo baisus riaumojimas ir dejonės.
  Vinogradova pajuto savo galvoje arkangelų trimitus ir metėsi į liepsnas. Ugnies liežuviai laižė plikas mergaitės rankas ir atvirą veidą, tačiau pilotas pajudėjo taip greitai, kad jai pavyko sučiupti vaiką ir ištraukti jį iš sunaikinimo glėbio.
  Mergaitė iššoko, pajutusi tik nedidelį odos niežulį, pažvelgė į kūdikį. Deja, jau buvo per vėlu, berniukas užduso, traukdamas liepsną į plaučius, nudegindamas apvalų veidą. Tokios suplyšusios pūslelės ant odos yra švelnesnės nei margučių pumpurai. Vinogradova sušuko:
  - Čia žmogiškas chaosas!
  Ji batu atsitrenkė į šiukšlių krūvą, po kurios puolė padėti, kas dar galėtų būti išgelbėta. Tai buvo tarsi kobra, šokanti tarp dujinių degiklių, mergina labai keistai vinguriavo ir šoko. Ji susidegino, batai ištirpo, tunika apdegė, bet ir toliau atkakliai kovojo už kiekvieną vaiko ašarą, už kiekvieną mažos širdies plakimą, už kiekvieną trapų gyvenimą, bet taip reikalingą šaliai! Batai subyrėjo, o dabar mergina šoko per liepsnos sūkurius, savo nuogas, žavias, kojas. Ji buvo kankinė, bet ne tik vienuolė, kankinanti save pasninkais ir botagu, kas neduoda naudos nei Dievui, nei žmonėms, kankinė kovotoja, gelbstinti konkrečias gyvybes. Kario merginos kojos buvo padengtos mažų pūslelių sluoksniu, tačiau nuo skausmo jos judėjo dar greičiau ir tiksliau.
  Medicinos tarnybos kapitonas, ištraukęs iš krepšio didelius batus, sušuko jai:
  - Paimk juos, greitai apsivilk! Jūs šokate ant liepsnos, todėl tapsite luošu.
  Karys, turintis majoro laipsnį, iškart atsakė:
  - Geriau fiziškai tapti luošu, nei moraliai keistuoliu! Nė sekundės sau, viskas priekyje, viskas pergalei!
  Medicinos tarnybos kapitonas atsakė:
  - Tai tikras sovietinis žmogus!
  Vinogradova, trypdama liepsną, prakeikė:
  - O ką tu stovi, gelbėk žmones!
  Kapitonas atsiduso.
  - Aš turiu protezus, o ne kojas!
  Vinogradova, išsitraukusi kitą merginą pusiau apdegusiu veidu ir be sąmonės, įnirtingai sušuko:
  Koks žiaurus yra Dievas!
  Kapitonas gūžtelėjo pečiais.
  Tai ne Dievas kaltas, o žmonės!
  Vinogradova labai pagrįstai ir užtikrintai prieštaravo:
  - Tai tas pats, kas sakyti - kalti ne tėvai, o vaikai!
  Kapitonas norėjo ką nors pasakyti, bet dūmų debesys pateko į gerklę, ir jis piktai kosėjo.
  Bombardavimai nurimo, bet apšaudymas tęsėsi. Laivo pabūklai turi pakankamai sviedinių, tačiau dabar ugnis buvo nukreipta labiau į nuginkluotus sovietų laivus. Yamamoto suprato, kad dominavimas jūroje ilgam perduos iniciatyvą šiame kare Japonijai. O statyti laivus - procesas brangus ir ilgas, nors, pavyzdžiui, povandeninius laivus, ko gero, lengviau štampuoti. Į tai, žinoma, taip pat reikia atsižvelgti, tačiau svarbu sulaužyti struktūrą. Admirolas Yamamoto, galingiausias Japonijos žmogus po imperatoriaus Hirohito, jautėsi kaip dievas. Tikras dievas, todėl Tekančios saulės šalies religija mokė, kad geriausias būdas sudievinti yra karinis meistriškumas! Ir dabar didysis vadas galėjo savavališkai kankinti ir niokoti erdvę aplink jį. Virš Vladivostoko daug kilometrų plyti tiršti juodi dūmų debesys, tai yra naftos saugyklos ir dega kuro sandėliai. Šimtai, tūkstančiai žmonių sudeginami, velnias, na, kaip po to nesijauti dievu, kuris atkeršijo rusams už šimtmečius trukusį pažeminimą, dideli žmonės yra priversti glaustis daugybėje salų, tokių mažų, palyginti su Rusijos platybės. Dabar Rusijos laivynas skęsta ir, skirtingai nei Peru uostas, jie nepaliks nė vieno laivo.
  Khalkhin Gol mūšio metu Jamamoto pasiūlė panašų smūgį smogti Vladivostokui, kuriam buvo parengtas detalusis planas. Tačiau Hitleris netikėtai sudarė taiką su Stalinu. Apskritai, idiotas Hitleris, pradėjo žydų žudynes ir tuo supriešino tiek Lenkiją, tiek Vakarų šalis. Ir kam jam to reikėjo? Norėjote gauti žydų turtus? Bet geriau iš pradžių tapti pasaulio galia, nugalėjusia SSRS, o gal vėliau ir kitas šalis. Vakarus lengviau laimėti dėl to, kad jų mentalitetui kur kas mažiau būdingas fanatizmas ir polinkis į pasiaukojimą. Ar žinomas bent vienas amerikiečių pilotų taranavimo atvejis? Tiesa, buvo pora susidūrimų, bet tai greičiausiai nelaimingas atsitikimas. Rusai yra fanatiški, o tai keista, nes stačiatikių tikėjimas nepritaria savižudybei ir visiškai nemano, kad kelią į rojų galima užsitarnauti ginklo žygdarbiais. Apskritai Kristaus mokymas yra labai kvailas ir nepraktiškas. Jis Yamamoto skaitė Bibliją ir stebėjosi žmonių kvailumu laikyti tokį pacifistinį Dievą. Pavyzdžiui, moko: trenkia į dešinį skruostą - pasukite į kairę, prašo vienų marškinių - duok du, mylėk savo priešą! Tik psichikos ligonis gali laikyti Kristų Dievu. Tokia religija tinka tik vergams, surištiems vasalams. Ir visa Europa ir pusė pasaulio turėjo patikėti. Tiesa, Jėzaus mokymas, nepaisant to, kad atmeta Senojo Testamento principą akis už akį ir moko mylėti savo priešus, nesutrukdė britams užkariauti trečdalį visos planetos, sukurti didžiausia imperija žmonijos istorijoje. Ir tai nepaisant Didžiosios Britanijos religingumo, kur Dievas minimas net valstybės himne. Keista, bet JAV prezidentai prisiekia Biblija, bet vis dėlto bombardavo Japonijos miestus napalmo bombomis, gyvus sudegindami tūkstančius moterų ir vaikų. Be to, jie žudė civilius gyventojus ne atsitiktinai, o tyčia, tai buvo civilių gyventojų terorizavimo taktika: kenkiama žmogiškiesiems ir ekonominiams ištekliams. Tačiau japonai JAV dar nebombardavo. Bet jie padarys! Be to, samurajui jie priskiria ypatingą žiaurumą. Galų gale, jis Yamamoto, jei nori, galėtų prasiveržti su bombonešiais į JAV miestus, ypač po jankių laivyno pralaimėjimo netoli Peru uosto. Taip, europiečiai yra moraliniai niekšai. Jie turi iškreiptą supratimą, tikėjimą, mokymą ir neveikimą! Ne taip Japonijoje! Mes esame mokomi to, ką mes darome. Nėra tokio dalyko, kad Dievas sakytų atsuk kitą skruostą, tačiau jo tarnai tyčia žudė mažus vaikus. Taip, apskritai tikėjimas, kad Dievas yra vienas ir visagalis, negali būti tiesa. Jei jis būtų vienas, žinoma, jis rūpintųsi, kad žmonės jį garbintų teisingai, tikėdami ir tiesa, ir turėtų vieną doktriną. Ir taip kiekvienas meldžiasi kaip nori, ką nori. Ir pasaulis yra pernelyg bjaurus ir neteisingas, kad jį sukurtų vienas visagalis Dievas. Juk bet kuris atsakingas valdovas visų pirma siekia tvarkos ir teisingumo. Jis nori, kad pirmoje vietoje būtų stiprūs, išmintingi, kilnūs, sąžiningi, o likusieji arba pasitaisytų, augtų fiziškai ir dvasiškai, arba... Tačiau jei Dievas yra Visagalis ir visatos Kūrėjas, jis nekurti kūniškų ir psichinių keistuolių. Galų gale, kodėl imperatorius kartais yra priverstas kęsti žmonių silpnybes? Kadangi kitos išeities nėra, jis negali akies mirksniu paversti keistuolių gražiais vyrais, o bailių - drąsiais. Bet jei galėčiau, iškart tai padaryčiau! Deja, aš turiu priimti tai, kas yra, ir elgtis su žmogiškąja medžiaga, kurią gavau kaip duotybę. Bet iš ko jis gavo - kitas klausimas. Taip, ir pats imperatorius turi silpnybių: jis tiesiog žmogus - sensta, serga, nyksta. Keista, bet dieviškasis imperatorius dažnai gyvena mažiau nei eilinis tarnas, turi mažiau ginklų įgūdžių nei dauguma generolų ir daugelis karių. Na, kas jame yra nuo Visagalio Dievo. Bet balta nėra geriau! Per visą Europos istoriją nebuvo baisesnio ir sėkmingesnio užkariautojo už Hitlerį. Taip, jis tikrai yra baltųjų žmonių karinio meistriškumo simbolis! Ir, nepaisant to, didžiausias visų laikų ir tautų vadas, net negalėjo baigti gimnazijos, įgyti vidurinio išsilavinimo, kuris Japonijoje yra privalomas!
  Be to, Hitleris nebuvo priimtas į kariuomenę dėl sveikatos. Keista, bet šis jėgos kulto uolas, karo liūtas, pasirodė toks fiziškai silpnas, kad net Vokietijoje, kur kiekviename poste yra karinis postas, jo nepašaukė eiliniu. Kokia degraduota Europa.
  Tačiau Stalinas, kitas ryškiausias mūsų laikų politikas, taip pat neturėjo vidurinio išsilavinimo, buvo grynuolis. Įdomu tai, kad dėl sveikatos jis taip pat nebuvo pašauktas į kariuomenę. Įdomūs sutapimai, du piktavališki priešai neturėjo vidurinio išsilavinimo, dėl sveikatos nebuvo pašaukti į karinę tarnybą, turėjo girtuokliškus tėvus, o Hitlerio tėvas irgi iš pradžių dirbo batsiuviu!
  Čia toks sutapimas, keistas, grėsmingas. Gėrimas Hitlerio dešine ranka nėra toks. Jis kilęs iš aristokratų šeimos, Göringo protėvis buvo tikrojo Vokietijos valdovo Bismarko pavaduotojas. Goeringas yra verslininkas, oligarchas, aristokratas ir pragmatikas. Jie taip pat mato, kad gali pakeisti apsėstą fiurerį. Amerika ir Didžioji Britanija taip pat, nors ir slapta, nori užbaigti Rusiją, nepaisant valdančio režimo, bet taip nori padaryti galą komunistams, kurie neigia pačią privačios nuosavybės sampratą, kad net užmerkia akis į perdėtą stiprėjimą. Vokietijos.
  Tačiau Vokietija yra geopolitinė konkurentė, bet konkurentė kapitalistinių ir aristokratiškų žaidimo taisyklių rėmuose, o bolševikinė Rusija yra visiškai svetima ir priešiška. Net keista, kad iš keturiasdešimt pirmųjų Čerčilis pats pasiūlė Stalinui pagalbą, tai su visu jo antikomunizmu, tradicine, angliška neapykanta Rusijai. Juk Vokietija po raudonaisiais yra karo žirgas, pakinktas į sovietų karietą, o SSRS po rudais - amžina partizanų zona. Juk fanatiški bolševikai nesusitaikys, o pradės užsitęsusį partizaninį karą, kuris taip išvargins Trečiąjį Reichą, kad visos svajonės apie tolesnę plėtrą išnyks kaip vaivorykštė po perkūnijos! Rusija po Vokietijos, geriau nei Vokietija Rusijos valdžioje! Tai supratus, aišku, kodėl JAV ir Didžioji Britanija ieško išeities iš karo.
  Yamamoto yra pragmatikas, kariavo su JAV ir Britanija. Tačiau šios dvi imperijos pačios išprovokavo Japoniją, įvesdamos naftos produktų tiekimo embargą. Juk Tekančios saulės šalis neturi savo šulinių ir daugybės kitų žaliavų. Japonai derėjosi, amerikiečiai kėlė vis žeminančius reikalavimus.
  Ir tuo pačiu metu jankai, provokuodami karą, visiškai nesirūpino kariuomenės ir laivyno atvedimu į kovinę parengtį. Pagunda pasirodė per didelė, juo labiau žibėjo viltis, kad Maskva tuoj žlugs, o Vokietija ir jos sąjungininkai ateis į pagalbą. Be to, buvo vilties, kad JAV, būdamos dar gana demokratiška, nuo visuomenės nuomonės labai priklausoma šalimi, jei karas užsitęs, nenorės lieti kraujo į svetimas salas. Iš tiesų, kam paprastas amerikietis gatvėje gauti cinko karstus su savo artimaisiais, jei nekalbame apie pačių JAV teritorijos apsaugą ir net mokėti gana didelius karinius mokesčius! Gal todėl carinė Rusija ir pralaimėjo, turėdama daugiau karių, bet rusų žmonės Mandžiūrijos nelaikė savo teritorija, nenorėjo mokėti krauju ir prakaitu už abstrakčius interesus. Deja, Hitleris nepasiėmė Maskvos iš dalies dėl nepasirengimo atšiauriai žiemai, iš dalies dėl bolševikams būdingo fanatizmo. Tačiau ne tik bolševikai, bet ir rusų žmonės yra linkę pasiaukoti dėl didelių tikslų. Juk pirmąjį oro aviną pagamino rusų vaikinas Messeris. Netgi stebėtina, kad jis tai padarė ne dėl rojaus valandos, o dėl Tėvynės. Nors ... Messeris iš dalies yra kvailys, nes jis yra akrobatikos meistras, išradėjas, dizaineris ir, žinoma, gyvas atneštų daug daugiau naudos Tėvynei. Galbūt jankiai nėra tokie neteisingi, kartodami principą: mūšyje svarbiausia išgyventi! Juk mirusieji nebegali žudyti!
  Admirolas Naumo pastebėjo:
  - Jau išnaudojome daugiau nei du trečdalius šovinių. Ginklai labai karšti, jie pilami kibirais vandens!
  Yamamoto padarė kryžių pirštu ore ir tyliu, šiek tiek užkimusiu balsu pasakė:
  - Manau, kad ginklai atlaikys paskutinį trečdalį sviedinių. Nors ne, nokautuoti iki devyniasdešimt penkių procentų.
  Admirolas Naumo gūžtelėjo pečiais ir nusišluostė prakaitą nuo kaktos.
  - Ar verta pirmąją dieną atiduoti viską, kas geriausia?
  Jamamoto sugniaužė kumščius.
  - Išlaidos! Žinoma, kad verta! Mes nustebome rusus, kaip buvo 1904 m., vokiečius 1941 m., bet Stalinas griežtai nubaus komandą ir tai nepasikartos. Taigi reikia pasinaudoti tuo, kad drakono uodega užmigo. Tiesą sakant, aš suprantu Staliną, karas su Vokietija taip patraukė jo dėmesį, kad jis nustojo rūpintis Tolimaisiais Rytais. O jo aplinka be lyderio bijo imtis iniciatyvos. Čia mes praleidome savo smūgį. Taip pat ir amerikiečiai. Visiems buvo akivaizdu, kad reikalas ruošiamas, debesys kaupiasi, greitai griaustinis griaustinis, bet...
  Naumo palietė samurajų kardo, kabančio ant diržo, rankeną arba, kaip tai dar įprasta vadinti katana:
  - Rusai visada elgiasi vėlai! Karas neprailgs ir pasieksime Uralą.
  Jamamoto pakėlė akis į dangų.
  "Tepadeda mums dievai, bet aš nemanau! Jie greitai mokosi, Khalkhin Gol parodė, kad rusų lygis yra aukštesnis nei per 1904-1905 m. karą. Be to, išduosiu jums paslaptį. Mūsų slaptasis agentas Vladivostoke šiek tiek padėjo, kad gana galinga pakrantės artilerija neturėjo sviedinių, o orlaivis nespėjo laiku pakilti. Tai yra slaptas karas.
  Naumo nustebo:
  - O kur žiūrėjo SMERŠAS ir NKVD?
  Jamamoto sukikeno purtydamas pirštus.
  "Čia Tolimuosiuose Rytuose tarnauja patys blogiausi Rusijos kadrai, tie, kurie bijo mirti sovietų ir vokiečių fronte, siekia Vladivostoko. Todėl čia kur kas lengviau rasti išdaviką ar kvailį viršuje, taip pat ir savanaudišką žmogų. O NKVD taip įprato atskleisti išgalvotus sąmokslus, kad tikrų išdavikų nebepastebi. Taigi dirbti visai įmanoma. Beje, jei keli generolai perėjo į vokiečių pusę, nepaisant to, kad jų šeimoms, artimiesiems ir draugams už tai gresia mirties bausmė, tada visiškai įmanoma papirkti ką nors iš viršaus. Arba naudokite jį tamsoje, o tai dar geriau. Taigi mes padarėme daug darbo. Mums, japonams, paprastai būdingas kruopštumas galvojant apie karines operacijas ir atsižvelgiama į visas smulkmenas.
  Naumas pasitrynė savo katanos rankeną.
  - Teisingai! Tačiau Khalkhin Gol gėda sukelia kartėlio jausmą ir stiprų susierzinimą! Kaip mes galėjome...
  Yamamoto paguodė:
  - Mandžiūrų buvo daugiau nei japonų, ir apskritai laimėti visą laiką neįmanoma. Turiu pastebėti, kad vis dėlto mūsų pusėje kovojo ne patys geriausi daliniai, o rusai turėjo didelį pranašumą aviacijoje ir tankuose.
  Naumo pusiau ištraukė kataną.
  - Mes nepateisinti! Samurajus niekada nekalbės apie nuobodu ašmenis ir pavargusį arklį, daugybę priešų ir silpną ginklą!
  Yamamoto pataisė:
  - Samurajus, žinoma, ne, bet vyras, deja, taip! Žmonės linkę daryti klaidas!
  Yamamoto buvo išsiblaškęs ir kažką sušuko į vamzdžius, o paskui tęsė:
  - Samurajus tikrai niekada nesusilenks! Jis eina į aviną ir prieš srovę.
  Naumas linktelėjo.
  - Tikrai! Bet mes kovojome su JAV ir britų liūtu.
  Jamamoto pirštu bakstelėjo į vairinę.
  - Taip! Tiesa, bet JAV susitrenkė per dantis, Didžioji Britanija prarado savo kolonijas, o Vokietija atsidūrė bėdoje. Norėjome atitraukti kuo daugiau pajėgų iš Vakarų Rusijos, kad Vermachtui būtų lengviau pereiti į puolimą. Smūgis buvo suplanuotas gegužę, kol keliai išdžiūvo, tačiau amerikiečiai sutrukdė.
  Naumo ištraukė savo kataną ir trenkė į orą:
  - Mirtis JAV! Jie visada trukdo Japonijai.
  Jamamoto gudriai šyptelėjo.
  - Ne visada, žinoma, pavyzdžiui, kai pirmą kartą kariavome su Rusija, jankiai mums labai padėdavo su paskolomis, taip pat ir ginklų tiekimu. Daugiau nei pusė mūsų laivyno buvo pagaminta už JAV ir Didžiosios Britanijos pinigus bei jų pačių laivų statyklose. Taigi Amerika ne visada yra bloga, bet ne šiuo atveju.
  Naumo nustebęs paklausė:
  - Ir kodėl?
  Yamamoto nusileido paaiškinti:
  - Pulkas tolimojo nuotolio bombonešių įsiveržė į Tokiją ir sudavė klastingą smūgį sostinei, panaudodami napalmo bombas. Sudegė šimtai medinių namų, o imperatorius įsakė bet kokia kaina perkelti kontrolės zoną nuo sostinės. Ir visų pirma - užfiksuoti Amerikos bazių kovinį kompleksą Midvėjaus salyne, arčiausiai Japonijos skeletų. Ir mums pavyko!
  Nauma pamojavo kardu ore:
  Mes vis tiek laimėjome!
  Yamamoto pertraukė:
  - Tarp baltųjų irgi yra protingų! Nenuostabu, kad imperatorius savo kabinete pastatė Napoleono biustą. Tačiau buvo ir kitas Cezaris, pasak jo: sunkiau išlaikyti užkariautą, nei laimėti. Šiuo atveju tai visų pirma taikoma mums. Nauma aštuntą figūrą atkartojo kardu:
  Suprantu protu, bet širdimi!
  Yamamoto atsistojo ir plojo kolegai per petį.
  - Taip, nenusimink, šiuo atveju išvažiuojame grįžti. Nugalėsime SSRS ir vėl messime į JAV ir britus, bet jau kartu su vokiečiais ir makaronais.
  Admirolas Nauma beveik nepastebimu judesiu paslėpė kataną į apvalkalą ir šnibždėdamas sušnibždėjo:
  - Ateitis gera, bet dabartis geresnė! Išgirskite, kad lėktuvnešiuose buvo išnaudotos visos bombų atsargos, o ...
  Yamamoto trumpai įsakė:
  - Ateik ant denio ir apsidairyk, po pusvalandžio apsisuksime ir išvyksime į artimiausią bazę.
  Nauma sušvilpė pro nosį:
  - Klausyk vado!
  Admirolas iššoko, laikydamas duris, kad neužtrenktų. Jo žingsniams dar nenutilus, pro duris išslydo šešėlis, ji žengė ant pirštų galų ir nusimetė užvalkalą.
  
  KAS TIKRAI TURĖJO BŪTI!
  Kita istorija, kurioje 2001 m. rugsėjo 11 d. nebuvo teroristinio išpuolio. Įsikišo šansas. Turėdami operatyvinės informacijos, kad bin Ladeno islamistai ruošia teroristinius išpuolius JAV, visi įtariami islamistai buvo tiesiog išvaryti iš Amerikos. Ir puolimas neįvyko. O po Ahmado Shaho Massoudo nužudymo Talibanas pradėjo daužyti Šiaurės aljansą. O Vladimiras Putinas įsakė pulti Talibaną, kad būtų išvengta visiško sąjungininkų pralaimėjimo Afganistane.
  Pirmiausia, žinoma, sprogdinimai. Ir tada Rusijos sausumos pajėgos buvo pradėtos perkelti į Afganistaną. Vladimiras Putinas dar palyginti jaunas, karštakošis ir nori išgarsėti. Atkeršykite už gėdingą SSRS pralaimėjimą Afganistane.
  O karas, prasidėjęs 2001 metų spalį bombarduojant Talibano pozicijas ir bazes, pamažu peraugo į plataus masto konfliktą. Be to, Vakarai ir islamo pasaulis nedvejodami padėjo Talibanui ir Al-Qaeda. Ir karas įgavo labai užsitęsusį pobūdį.
  O dabar Snezhana kaunasi Afganistane naujausiu tanku T-95. Artėja 2012 metų ruduo. Vladimiras Putinas vėl tapo prezidentu. Ir buvo duotas įsakymas nutraukti jau daugiau nei dešimt metų besitęsiantį karą. Ir ypač sugauti arba nužudyti Osamą bin Ladeną.
  Snezhana, Alice ir Anzhelika kartu kaunasi tanke. Jie šaudo į modžahedus iš savo automobilio.
  Snezhana spaudžia nuogus kojų pirštus ant vairasvirtės mygtukų. Muša priešą ir rėkia:
  - Kareivis gali būti naivus elnias, bet niekad netaps bailiu kiškiu, jeigu jo neįsteigs kiaulės politikas!
  
  Alisa, iššaudama, taip pat lengvai patvirtina:
  - Kareivis gali pasiekti erelio laipsnį, jei kiaulių politikas jo nenuleis iki žąsies!
  Andželika su laukiniu sąmoju, spausdama nuogais kojų pirštais vairasvirtės mygtukus, pridūrė:
  - Kiaulės-politikai nėra kolegos kariai, ypač jei tai sakalai!
  Taip merginos kruopščiai išsiskirstė. Ir jų tankas plazdėjo ir sutraiškė visus kelyje pasitaikiusius modžahedus. Ir triuškino vikšrais, ir iš kulkosvaidžių braukė.
  Snezhana pažymėjo:
  - Kareivis, žuvęs mūšio lauke, nemiršta amžinai, jo siela yra nemirtingoje šlovėje, politikas, kuris siunčia karį į mirtį, miręs žmogus gyvenime, nes kiaulės neturi sielos!
  Alisa, pylusi švino ir urano lietų ant modžahedų, čiulbėjo apnuogindama dantis:
  - Politikai valdo kariuomenę, bando riaumoti kaip liūtai, tačiau iš tikrųjų girdisi tik šunų lojimas ir kiaulės niurzgėjimas!
  Andželika plika kulnu, liepsnojančia ugnimi, paspaudė vairasvirtės mygtuką ir agresyviai išleido:
  - Dažnai karys rizikuoja savo galva dėl politikų kiauliškų nikelių, kad ir kaip būtų!
  Snežana taip pat smogė priešui, sutriuškino jį, mįslinga kaip koštuvas, išduodantis:
  - Karys gali būti sąžininga žąsis, likdamas ereliu, o politikas - virtuoziška lapė, turinti kiaulės esmę!
  Alisa kikeno ir pridūrė, mirkteldama perlinius dantis:
  - Kareivis, nors kartais ir žąsis, bet plunksnos nuo jo nuolat skraido, o politikas kiaulės, bet vanduo nuo jo kaip žąsyje vanduo!
  Andželika trinktelėjo, spausdama nuogais kojų pirštais sagas ir cyptelėjo:
  - Kareivis aria kaip arklys, o generolas kartais tik jaučius!
  Snezhana taip pat plika kulnu paspaudė svirtį, sutriuškino priešą ir čirškė:
  - Kare daugiausia žūva kariai - ne visi jie kilmingi, bet visi didvyriai, o politikai skina vaisius - jie ne protingi, o visi niekšai!
  Alisa apnuogintais grakščių kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus, nukirto priešą ir sucypė:
  - Kareivis - kovinis gaidys, iš kurio skrenda plunksnos, o politikas - tuščia niekšelė šarka, skleidžianti žodinį viduriavimą!
  Andželika su laukiniu susijaudinimu paspaudė vairasvirtės mygtuką raudonu speneliu, nukirto spenelius ir ištarė:
  - Kareivis neturi laiko praustis, bet kvepia kilnumu, o politikas, kad ir kiek maudytum, ožką atiduoda, o žodinis viduriavimas!
  Snezhana atsakė šypsodamasi, taip pat paspaudė vairasvirtės mygtuką savo rubino speneliu ir nukirto modžahedą:
  - Kareivis nublizgina batus vašku, o politikas nusiplauna rankas nuo nešvarių darbų!
  Alisa kikeno ir braškiniu krūtinėlės speneliu paspausdama vairasvirtės mygtuką pastebėjo:
  - Apdovanojimus už žygdarbius karys gauna labai retai, politikas nuolat kiša kariams kiaulę!
  Andželika, labai taikliai šaudydama į spokus ir pjovė juos kaip kultivatorius, suriko:
  - Kareivis visada alkanas nuo mėsos stygiaus, nors politikas nuolat jam uždeda kiaulę ir kabina ant ausų makaronus!
  Snezhana apnuogino dantis šaudydama į modžahedus. Ji sutraiškė juos plikais kojų pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus, bet tuo pat metu kuždėjo:
  - Iš vitaminų ir daržovių rinkinio kareivis iš politikų kalbų gauna tik garstyčias ir pipirus, o iš mėsos - trečią šviežią kiaulieną, o ant trečio - tik spurgos skylutę!
  Alisa kikeno ir trenkė, plika, apvaliu kulnu spausdama vairasvirtės mygtukus:
  - Kareivis vykdo įsakymą, generolas duoda įsakymus, žodinį viduriavimą liejantis politikas tik terlioja karių uniformas!
  Andželika su tuo daugiau nei sutiko, nurėžusi daugybės kovotojų eiles Afganistane:
  - Kareivis kartais bijo, bet nebijo, politikas nuolat slampinėja, bet tik ilgas liežuvis išsitiesia pulti!
  Snezhana agresyviai pažymėjo, šaudydama į prieš juos besiveržiančius Afganistano kareivius, naudodama nuogą kulną:
  - Kario uniformą gadina ne apkasų purvas, o nuolat kiauliški politikų liežuviai!
  Alisa su dideliu susijaudinimu pridūrė, mirktelėjusi safyro akimis ir sugniuždydama modžahedus:
  - Kulka nepaima kareivio, ugnis nedega, o karys nepaskęs vandenyje, tačiau rizikuoja užspringti žodiniame politikų, kurie jį pasiuntė į skerdimą, viduriavimu!
  Andželika pridūrė, spausdama vairasvirtės mygtuką savo rubino speneliu ir gurkšnodama pjaudama modžahedą:
  - Nužudyti karį - ne budelis, dangišką gyvenimą žadantis politikas - ne angelas!
  O rusiškos mirtinos konstrukcijos tankas sutriuškino afganų dušmanus, užtvindydamas juos mažomis kulkomis su urano šerdimis.
  Snezhana pažymėjo, nutraukdama daugybę Afganistano mudžahedų.
  - Dievas leidžia karui išskirti drąsiausius dangui, o politinėms intrigoms - pragarui!
  Alisa agresyviai pastebėjo, išmušdama dušmanus, lipančius kaip rupūžę ant mėšlungio, čiulbėdama:
  - Tamsa egzistuoja tam, kad matytųsi šviesos ryškumas, niekšiškas politikas išskirti kilmingus žmones, kad jie yra atskleisti!
  Andželika noriai sutiko su tuo, naikindama priešus ir puldama modžahedus:
  - Politikas - didelė kiaulė, kuri lesa ne taukais, o sriuba su katinu, o ausytėms - makaronais!
  Snezhana agresyviai pastebėjo, šaudydama į baisumus ir statydama lavonų piliakalnius:
  - Kareivis neturi būti kiškis, bailiams pergalės nepasiekia, generolas neturi būti kiaulė - patiems riebiems leista kepti!
  Alisa gana noriai sutiko su tuo, nukirsdama priešus, tarsi nuimdama drožles nuo medžio:
  - Kareivis taip pat bijo mirties, bet baimė paskęsti politiniame šūde varo jį į fronto liniją, toliau nuo užnugario kiaulių!
  Andželika, šaudydama į dušmanus ir nuogais kojų pirštais valdydama tanko ginklus, cypė:
  - Nebijokite kare prarasti kūno, nes dvasia nemirtinga, bet reikia bijoti pajungti sielą politikui, todėl valdžioje esančios kiaulės žudo visa, kas geriausia!
  Snezhana, agresyviai rašydamas modžahedus, atkirto arabų šeichą, kuris kovojo Afganistano kovotojų pusėje, ir murkė:
  - Lengva prarasti sielą, dar lengviau prarasti kūną, bet atiduodamas gyvybę už Tėvynę įgyji vertingiausią amžiną žmonių atminimą, nemirtingumą Aukščiausiojo Dievo širdyje!
  Alisa pareiškė, mirktelėjusi, siųsdama priešui sviedinius plikomis grakščių kojų pirštais:
  - Kareivis, netekęs kūno mūšyje, įgaus amžiną atminimą, politikas kiaulė užnugaryje pasmerks save amžinai gėdai!
  Andželika agresyviai pastebėjo, pjaudama modžahedus ir šaudydama naudodama raudonus spenelius:
  - Kūnas susidėvi per metus, bet mūšiuose žuvusiųjų didvyriškumas neišblėsta šimtmečiais!
  Snežana, atkirsdama puolančius Afganistano karius ir kaupdama lavonų kauburėlius, pastebėjo:
  - Žmogus turi kūną kuriam laikui, sielą amžinai, karys nenustos tarnauti Tėvynei, generolas šauks, politikas kiaulės, bet Viešpats Dievas neapvalys visatos nuo blogio!
  
  Alisa, rašydama ant iš visų pusių besiveržiančių baisių ir kirpdama juos kaip ausų pjautuvą, išleido:
  - Nuo šaudymo iš ginklų guli ausys, nuo saldžių politikų kalbų kurčia sąžinė ir vilties jausmas!
  Angelica, išmušdama modžahedus, pastebėjo, kad jie taip aktyviai lipo į Rusijos kariuomenės pozicijas, ir sušuko:
  - Didžiausias plėšrūnas - ne baltasis lokys, o juodos sielos politikas-kiaulė!
  Merginos visą dieną gesino modžahedus, tačiau joms pritrūko kovinio komplekto. Ir jie grįžo į bazę. Ten jie pasipildė degalų ir papildė kulkų atsargas: mažų, bet brangių ir su urano šerdimi. Taip pat specialių tipų kriauklių, kurie padidino mirtiną galią.
  O 2012 m. lapkričio 4 d., kaip tik atostogaujant Rusijoje, jie vėl puolė prieš dušmanus ant tanko T-95, bandydami iškovoti didelę pergalę.
  Snezhana, vykdydama taiklią ugnį, naudodama nuogus pirštus, kaltais kojomis, išmušdama kovotojus, pažymėjo:
  - Politikas yra mėsėdis plėšrūnas, bet šiukšlininkas, o iš jo mėšlo rožės neauga, o tik nuotaika blėsta!
  Alisa, daužydama priešą, naudodama nuogus kojų pirštus ir nukirsdama priešininkus, pažymėjo:
  - Politikas dažnai turi supuvusius dantis ir nešiojasi iš už burnos, o iškalbos dezodorantas nepaslėps žodinių išmatų!
  Andželika trenkė priešui, taip pat plikomis, iškaltomis kojomis ir kuždėjo:
  - Politikas - vilkas dirbtiniais dantimis, bet tikru ilgu liežuviu, o tai - daug kiaulių!
  Snezhana mirtinai paleido afganistaniečius ir džiaugsmingai sušuko:
  - Tai, kad politikas kiša liežuvį į rinkėjų kišenes, nėra taip jau blogai, dar blogiau, kad kiaulės iki galo!
  Angelica, šaudydama į afganų kovotojus ir žiauriai juos be gailesčio išmušdama, pastebėjo, nušienauta urano pliūpsniais:
  - Ne taip baisu, jei politikas iš rinkėjų kišenės iškrauna centus, dar blogiau, kai įkiša kiaulę!
  Alisa taip pat trinktelėjo, paspausdama raudoną spenelį ant vairasvirtės mygtuko ir atidengdama dantis, su pasimėgavimu pastebėjo:
  - Kareivis, netekęs bendražygių, gali apsiverkti iš visos sielos, bedvasis politikas - tik krokodilo ašaras!
  Tankas T-95 U buvo moderniausias modelis, kuriame buvo daug sviedinių ir kitų tipų šovinių. Merginos kovėsi gerai, bet karas Afganistane ir toliau liepsnojo.
  Karas vyksta ir merginos demonstruoja aukščiausią akrobatinio skraidymo klasę. Ir jie demonstruoja pergalingų realijų pavyzdžius.
  Ir jie yra labai agresyvūs.
  Snezhana sumušė modžahedus, išmušė jų masę plikomis kojų pirštais ir cypė:
  - Politikas liežuvio pagalba turi letenas-kastuvus ir grėblius rinkėjų centuose, tuština kišenes, kad būtų kur kiaulę prikišti!
  Alisa, rašinėdama ant dushmanų ir elgdamasi su laukiniu susijaudinimu, apnuogino dantis ir pažymėjo:
  - Politikai yra iškalbingi pažadais, bet liežuvis pririštas, kai kalbama apie pasiteisinimus dėl nevykdymo!
  Andželika, išmušdama iš visų pusių ateinančius modžahedus kaip lipnius tarakonus, pažymėjo:
  - Politikas turi lankstų liežuvį, o rinkėjams - kietas kaulas gerklėje!
  Snezhana ir toliau kirto modžahedus urano kulkų čiurkšlėmis, išmušdama jas kaip grūdus iš ausų, pažymėdama:
  - Politika - visiška psichiatrijos ligoninė, kriaušė auga ant gluosnio!
  Alisa iššovė labai sprogstamą sviedinį į Afganistano dušmanus, stipriai juos išmušdama ir čiulbėdama:
  - Kariui reikia jaučio sveikatos, o protas ne avelė, kad kiaulės neartų!
  Angelica, toliau šaudydama į oponentus ir demonstruodama virtuozišką taiklumą, pažymėjo:
  - Gerai, kad mūšio lauke kojos yra niūrios, bet neturėtumėte nusilenkti iki kiškio lygio, kad jūsų neprarytų lapė ir nesupyktų kiaulė!
  Snežana rėžė priešą, tarsi lietų švino ir urano lietų, ir cypė:
  - Moteris, turėdama tapti kumele, irgi turi būti ne geldelės mintyse, kitaip vyras suars, o ji bus paršiuota iki pat karčių!
  Alisa, šaudydama į lipančius baisumus, plazdančiomis barzdomis, pilkomis, juodomis ir raudonomis, riaumojo:
  - Kvaila ne ta moteris kumelės veidu, o ta, kuri leidžiasi kiaulės ariama!
  Andželika sutiko tai patvirtinti, riaumodama išmušdama atakuojančių afganų kovotojų minias:
  - Jei leidiesi kiaulei ariamas, užsidėsi antkaklį, kol protas liks avis!
  Snežana žvaliai išmušė modžahedų piliakalnį ir sucypė:
  - Politikas gali arti ne tik avies protu ir vištos smegenimis, jei jis yra kiaulė su lapės gudrumu, o ežiuko išmone!
  Ir juokiasi, rodydamas savo ilgą rausvą liežuvį.
  Čia mergina vėl pluša savo priešininkus nuogais kojų pirštais.
  Alisa trenkė į modžahedą, nukirto jam galvą, pervėrė skrandį ir cypė:
  - Politikas kalba apvaliai, bet iš jo kalbų rajone net riedantis kamuolys, nebent trukdo tik kiaulienos pyragaičiai!
  Andželika kikeno ir pasiuntė mirtiną bei naikinamąjį užtaisą priešui, sumurmėjo:
  - Jeigu politikas prikiš snukį prie rinkėjo, tai liaudis tikrai liks be cento!
  Snezhana, apnuogindama dantis, šmaikščiai pastebėjo, kad saulės spinduliuose jie šviečia ryškiau nei perlai:
  - Leisdamas politikui kišti liežuvį į piniginę, lieki su kiaule išklota nosimi, ir be kelnių!
  Alisa, šaudydama į baisumus, naudodama nuogus kojų pirštus, ėmė ir su sąmoju išdavė:
  - Ilgas politiko liežuvis tarsi laso ant kaklo, tik tu gali jį nusimesti ne kanopomis spardydamas, o aštriu protu ir išmone!
  Andželika, susprogdinta į modžahedus urano kulkų pliūpsniu, išmušė nemažai jų ir sucypė:
  - Politiko kalba kaip lasas laikys jaučio sprandą, jei rinkėjas turi avies proto!
  Snežana agresyviai pastebėjo ir mirktelėjo savo kolegoms. Ir tuo pačiu toliau labai tiksliai šaudyti į dushmanus:
  - Moters liežuvis glosto ausis, politikui nuodingas įgėlimas, kuris varvina nuodus ant smegenis!
  Alisa, nukirsdama ją puolančius baisumus, pastebėjo, kad jie lipo kaip skruzdėlės ant kirvio:
  - Politikas varvina rinkėjų smegenis auksinį rinkiminių pažadų lietų!
  Andželika, daužanti modžahedus, grakščiomis basomis kojomis, pažymėjo:
  - Politikoje nuolat tvyro rinkiminių pažadų vykdymo sausra, bet kita vertus, kalbos nuolat liejasi, o smegenis varva!
  Snezhana, skleidusi liepsnos srautus iš liepsnosvaidžių ir gyvą degindama modžahedus, pažymėjo:
  - Politikas kaip meška mėgsta saldų kalbų medų, bet vietoj žiemos miego kiaulės ištisus metus!
  Alisa taip pat patvirtino, karštai mirktelėjusi merginoms ir agresyviai naikindama baisybes:
  - Jei mėgstate klausytis medaus politikų kalbų, tai nuo jūsų kaip meškos trys odos nuplėšs!
  O apnuogintais kojų pirštais ši žavi šviesiaplaukė spaus vairasvirtės mygtukus.
  Andželika pastebėjo, agresyviai mirktelėjusi, atidengdama perlinius dantis ir išmušdama baisumus:
  - Liepa turi kvapnų medų, o medus iš politikų snukučių, nors ir kietas liepas, bet dūsta!
  Snezhana sudaužė puolantį modžahedų tanką. Žinoma, tuo pat metu ji naudojo nuogus kojų pirštus ir riaumojo:
  - Politikas, kaip lapė, dažnai būna gudrus, kartais sako tiesą, jei tai pelninga, bet tuo pačiu sugeba tai susukti net savo nenaudai!
  Alisa paėmė jį ir trenkė raudonais krūtinės speneliais ir sušuko dantimis, kurie blizgėjo kaip veidrodis:
  - Politika yra ta vieta, kur jie visada sugeba suklysti, tik rinkėjas kartais šluoja šūdą kruvina revoliucijos srove!
  Andželika vėl kikeno ir, piranijos šypsena, apnuogino perlinius dantis, o ji buvo raudonplaukė, pažymėjo:
  - Žodis politikas ir žodis padorus, derinami tik pridedant trečiąjį - niekšas!
  Snezhana kuždėjo, sutraiškydama daugybę modžahedų, išmušdama juos kaip snaiperio akinius ir nepamiršdama čiulbėti:
  - Politikas savo charakteriu gali turėti visko, išskyrus sąžinę ir garbę, bet maskuojasi sąžiningai, nors ir nesąžiningai!
  Alisa taip pat šmaikščiai pridūrė, jos akys spindėjo safyrais, o nuogi kojų pirštai stebėtinai judrūs:
  - Politikas žada aukso kalną dangui įžiebti žvaigždę, tik auksinės šviesos neduoda, su tokiu šviesuliu rinkėjas aušros nesulauks!
  Andželika taip pat labai šmaikšti tęsė, sutriuškindama modžahedus. Tuo pat metu gražuolė naudojo rubininius krūtų spenelius. Ir ji tai padarė labai gražiai.
  Ir ji vėl staugė kaip pjūklas su nuluptu vamzdžiu:
  - Politikas turi daugiau kaukių nei žvaigždžių danguje, bet visos jos skirtos tik tam, kad lapės politikui būtų lengviau kiaulystę!
  O tankas toliau slydo ir plazdėjo, numušdamas ir sudegindamas kovotojus. Ginčai buvo beveik vienpusiški. Tačiau Rusija vis tiek patyrė nuostolių. Ir jų vis daugėjo.
  Dar yra metų, kurie praėjo... Atėjo 2018 metai... O karas Afganistane vis dar vyksta ir nenori sulėtėti. O daug karių jau palaidota.
  Snezhana ir Mirabela šaudo į modžahedų pozicijas iš atakos lėktuvo. Ir jie agresyviai naikinami. O miškai dega masiškai. Tornado salvės tirpdo kalnus.
  Karas tęsiasi.
  Snezhana juokdamasi pastebi:
  - Politikas yra iš dalies lapė, iš dalies vilkas, iš dalies dramblys porceliano parduotuvėje, tam tikra prasme bailus kiškis, bet iš tikrųjų visiška kiaulė!
  Mirabela nuogių kojų pirštų pagalba pasiuntė mirtinos jėgos raketą, pažymėjo:
  - Politikas mėgsta liežuviu kulti vandenį grūstuvėje - rinkėjams nenaudingas užsiėmimas, bet politikui atnešantis pajamų tuščių kalbų putų pavidalu!
  Po šių žodžių merginos ėmė juoktis ir iškasti dantis. Ir mirkteli vienas kitam.
  Ir siunčia raketas upeliais, o kalnus skaldo į griuvėsius. Ir dainuoja:
  - Buvo duotas įsakymas sulyginti kaimą su žeme,
  Tornadų salvės padegė kalnus...
  Matyti, kad kažkas išpūtė mūsų kortelę,
  Na, po velnių su šiais pokalbiais!
  O nuogais kulnais merginos vėl siunčia mirtiną raketos jėgą ir naikina dušmanų pozicijas.
  Karas vis dar vyksta... Ir pabaigos jam nematyti. Rusijoje stiprėja antikarinis judėjimas. Visi nori tai baigti. Tačiau prezidentas Putinas yra užsispyręs...
  Taigi kol rusas kaunasi, ir aišku, kad mūsų laukia dar daug įdomių nuotykių.
  
  DŽENGIŠKANO APSESIJA
  Čingischanas buvo apsėstas nemirtingumo idėjos sau asmeniškai. Ir ne tik baimė juos paskatino. Didysis mongolas suprato, kad po jo mirties daugybė sūnų ir anūkų grumsis kovoje dėl valdžios, o milžiniška imperija suskils į kelias dalis ir subyrės. Buvo aišku, kad Aleksandro Makedoniečio mongolų užkariavimas buvo trapus.
  Kiek kainuoja ta Mongolija? Ką jie gali padaryti, kad visa tai išlaikytų? Mums reikėjo ypatingos imperijos...
  Čingischanas norėjo amžinojo gyvenimo, o tūkstančiai pasiuntinių visame pasaulyje ieškojo amžinojo gyvenimo eliksyro ar kažko panašaus.
  Tačiau vienas iš Čingischano pasiuntinių atnešė artefaktą "Irbio veidrodis". Jame buvo galingas džinas, kuris sutiko suteikti Čingischanui amžinąjį gyvenimą. Tačiau kiekvienais metais velniškajai dvasiai turi būti paaukotos devyniasdešimt devynios mergelės. Ir tai buvo tokia didelė kaina už Čingischano nemirtingumą.
  Tačiau džinas ištesėjo savo žodį ir jaunystė grįžo pas Čingischaną. Baigęs Kinijos užkariavimą, šis vadas išvyko į Indiją. Šį kartą mongolai pajudėjo ir sugebėjo užkariauti šią nuostabią ir šiltą šalį. Tada Čingischanas nuvyko į Bagdadą ir jį taip pat užėmė, nužudydamas beveik visus vyrus.
  Toliau mongolai užkariavo Vidurinius Rytus ir Volgos regioną.
  Prasidėjo didelė kampanija prieš Rusiją... Šiuo atveju mongolų-totorių kariuomenė buvo dar gausesnė ir geriau aprūpinta. Ir jie sugebėjo užimti Novgorodą, įvaldę jį per audrą.
  Taip pat buvo užkariauta Kijevo Rusia. Ir tada į Europą pasipylė minios mongolų.
  Šį kartą imperija turėjo daugiau jėgos ir geresnės technologijos. Ir jie nugalėjo ir vengrus, ir kitus riteriškus ratus. Jie paėmė ir Vieną, ir Berlyną, pasiekė Italiją ir ją užėmė. Pasiekėme ir frankų žemes. Paryžius taip pat buvo paimtas.
  Ir tada minios pajudėjo, pasiekdamos paskutinę jūrą. Tada kelionė į Pirėnus ir Ispanijos užgrobimas. Ir tada keliaukite į Afriką. Pirmiausia - Juodojo žemyno šiaurės užkariavimu. Bet tada mongolai persikėlė į pietus palei Nilą ir per dykumą.
  Taip buvo užgrobtos visos sausumos maršruto žemės rytiniame pusrutulyje.
  Bet tuo viskas nesibaigė. Mongolai pastatė laivyną ir užkariavo vis daugiau naujų teritorijų ...
  Indėnai bandė priešintis, bet buvo iš dalies išžudyti, o kai kurie mirė nuo ligų. Išgyvenusieji pripažino mongolų valdžią.
  Trumpai tariant, iki tryliktojo amžiaus pabaigos susikūrė pasaulinė mongolų imperija, kuriai vadovavo Čingischanas.
  Joje daug kas buvo pasiskolinta valdymui iš Kinijos ir kai kas iš Senovės Romos. Pradėta kurti piramidinė valdžios sistema, kolosali šalis ir satrapų administracija. Taigi pasauliniu mastu atsirado ypatinga centralizuota sistema.
  Taip pat vystėsi mokslas ir medicina. Plėtojant žemės ūkį ir amatus, žmonių labui buvo padaryta daug dalykų. Žemės planetos tautos vis labiau maišėsi. Ir gimė nauja visuomenė.
  Ateityje visi imperijos gyventojai gavo pilietybę ir vergija išnyko.
  Ir pagaliau prasidėjo erdvės plėtimosi era. Čingischanas turėjo mažai galios vienai planetai ir norėjo daug daugiau.
  Ir vis tiek kiekvienais metais devyniasdešimt devynios mergelės buvo paaukotos pragariškajai Dievybei.
  Ir juos atrinko ypatinga burtų keliu. Merginos buvo įvairių tautybių ir rūšių. Ir jie vaikščiojo taip basi trumpais baltais sijonais ir plona audinio juostele ant krūtinės.
  Čingischano imperijos gyventojų skaičius yra milijardai žmonių. O Mėnulyje jau yra gyvenviečių, o Marse ir Veneroje nusileido žvaigždėlaiviai. Išraskite mokslininkus ir fotonų raketas, galinčias įsibėgėti iki šviesos greičio.
  Ir tuo pat metu jie aukojasi pragariškai dvasiai, kad Čingischanas išliko amžinai jaunas ir sveikas.
  Vladimiras Rybačenko, drąsus, raumeningas trylikos metų berniukas, su tuo nesusitaikė. Ypač kai auka buvo pasirinkta jo sesuo. Ir trylikos metų berniukas nusprendė atkeršyti Čingischanui.
  Bet ką jis gali padaryti vienas prieš visą kariuomenę? O kaip nugalėti monstrą?
  Berniukas nusprendė pasitarti su burtininke. Ir nuėjo į tankų mišką, pasikabinęs sportbačius ant stulpo.
  Berniukas ėjo keliu ir dainavo;
  Tamsos kariai tikrai stiprūs,
  Blogis valdo pasaulį, nežinodamas skaičiaus...
  Bet jūs, šėtono sūnūs,
  Nelaužyk Kristaus galios!
  Tačiau krikščionybės religija yra draudžiama. Ir kiekvienas turi tik vieną Dievą - patį Čingischaną!
  Na, ir tokia Dievybė, kaip jo arklys. Tačiau arkliai, skirtingai nei Čingischanas, yra mirtingi ir senstant keičiasi.
  Vladimiras Rybačenko vaikšto pliaukštelėdamas savo kūdikio kojomis. Ir tada jo pasitikti išėjo kardadantis tigras su šešiomis letenomis. Miškas čia ne paprastas, o stebuklingas.
  Berniukas nusilenkė didžiuliam, kaip dramblys, tik ilgesnis žvėris ir paklausė:
  - Leisk man eiti pas būrėją?
  Didžiulis kardadantis tigras riaumodamas atsakė:
  - Atsakykite į tris klausimus - tada aš tave įleisiu!
  Berniukas Vovka šypsodamasis paklausė:
  - O jeigu aš neatsakysiu?
  Kardadantis tigras lojo:
  - Tada aš jį suplėšysiu!
  Vladimiras Rybachenko logiškai pastebėjo:
  - Dviejų mirčių negali įvykti, vienos negalima išvengti!
  Kardadantis tigras sušuko:
  - Ko bijo pats drąsiausias, o paskutinis bailys nepučia ūsų?
  Berniukas smogė kumščiu vaikui į smakrą. Na, tai paslaptis. Tikrai ką? Gal mirtis?
  Vladimiras Rybachenko dainavo:
  - Rusijos karys nebijo mirties,
  Mes nebijome mirties mūšio lauke ...
  Nes Šventoji Tėvynė kovos,
  Ir net miręs laimės!
  Kardadantis tigras agresyviai riaumojo:
  - Skaitysite poeziją ar atsakysite į klausimus!
  Berniukas norėjo mesti tigrą: kur tavo sąžinė, bet tada jį užklupo, ir berniukas ištarė:
  - Sąžinė! Net drąsiausias žmogus bijo sąžinės!
  Kardadantis tigras nenoriai linktelėjo ir patvirtino:
  - Vienas - nulis tavo naudai! Na, o kaip su kitu klausimu.
  Mastodonas sukosi ir urzgė kaip pabaisa:
  - Kas yra gražiausias pasaulyje?
  Berniukas trypė basa koja ir apsisuko. Klausimas tikrai pats sunkiausias. Bet atsakymas yra mano galvoje!
  Vladimiras Olegovičius ištarė:
  - Nėra teisingesnės tiesos, bet kokio melo tiesa yra gražesnė!
  Kardadantis tigras vėl sumurmėjo iš nepasitenkinimo:
  - Teisingai, šuniuke... Matau, tu tiesiog super kovotojas! Gerai, pereikime prie trečios mįslės.
  Vaikinas linktelėjo šviesia galva.
  - Eime!
  Kardadantis tigras sušuko:
  - Kas yra greičiausia pasaulyje!
  Vladimiras gūžtelėjo pečiais. Jis norėjo pasakyti, kad fotonas. Bet kodėl aš prisiminiau, kad mokslininkai kuria ultrafotonus, kad galėtų skristi superluminal greičiu. Taip, tai ne visai tai, ko jums reikia. Ir atrodo, kad gravitonai juda greičiau nei šviesos greitis.
  Vladimiras Olegas trenkė kumščiu į kaktą ir atsakė:
  - Žmogaus mintis greitesnė ir greitesnė už bet kokius spindulius!
  Kardadantis tigras prapliupo juoktis ir išsišiepęs dantis atsakė:
  - Logiškai! Jūs jaunas, turite tris nulius už! Galite eiti!
  Berniukas, basomis kojomis irkluodamas geltonų plytų keliu, dūzgia...
  Ir kalnų tyloje ir žvaigždžių aukštumose,
  Jūros bangoje ir siautulingoje ugnyje...
  Ir įnirtingoje, ir įnirtingoje ugnyje!
  O vaikas pašoks ir basa koja daužys trinkelę. Bet tai gana skausminga.
  Berniukas sumurmėjo:
  - Koks skausmas, koks skausmas - Čingischano imperija - šimtas - nulis!
  Tada jis pagalvojo, o jeigu Didysis superimperatorius Čingischanas mirs? Ar tai bus naudinga žmonijai? Juk pasaulinėje imperijoje žmonės gyvena gerai. Visi turi darbą, ir visi sotūs, epidemijų nėra, daug ligų išnyko, net nuo vėžio paskiepyta. Mirtingumas mažas, o tai netgi apribojo gimstamumą. Beveik visi turi automobilį. Technologijos pasikeitė, tada visas tris dienas per savaitę poilsio! O pramogų industrija didelė. Ir žmonės aplankė visas Saulės sistemos planetas, ir jau Marse yra pirmieji miestai.
  Dainavo berniukas Vovka Rybachenko;
  Virš mūsų šviečia saulė
  Ne gyvenimas, o malonė...
  Tiems, kurie už mus atsakingi
  Atėjo laikas suprasti
  Tiems, kurie už mus atsakingi
  Atėjo laikas suprasti!
  Mes esame maži vaikai
  Mes norime vaikščioti!
  Tačiau dabar jos nuogi kulnai pradėjo šiek tiek degti. Geltona plyta karšta. Bet jūs negalite avėti batų: vaikai gali vaikščioti geltonu taku arba basi, arba stebuklingais batais. Tokios yra stebuklingo miško taisyklės. Ir be magijos tu negali išgelbėti savo sesers.
  Berniukas ištveria ir net dantis atidengia... Jis tikras pionierius, kuris nesilenkia.
  Vaikas manė, kad nori atitraukti dėmesį nuo plytų, kurios spoksojo jam į kulnus, ar dėl to mongolai sugebėjo užkariauti visą pasaulį? Kad jie visi stipresni ar protingesni? Ir kodėl nemirtingumas atiteko Čingischanui, kuris anksčiau buvo žiaurus.
  Na, žinoma, ne dabar. Yra dėsniai, kurie švelninami iš kartos į kartą. Pavyzdžiui, buvo panaikinta žiauri mirties bausmė. Tuomet kankinimų ir fizinių bausmių naudojimas yra ribojamas. Pavyzdžiui, mokyklose vaikai už netinkamą elgesį vis dar mušami lazdomis ant kulnų. Bet smūgius atlieka tokio pat amžiaus ir svorio vaikas kaip ir jūs, o lazda su plastiku yra lanksti ir elastinga. Tai sukelia skausmą, bet nesužaloja vaikų padų.
  Nors mokyklose vaikai vis dar mušami į kulnus ir užpakaliukus, tačiau nedažnai. Kartais tiesiog įdeda į kampą.
  Mirties bausmė taip pat tapo reta. Ir dažniausiai tai daroma viešai. Tačiau mirties bausmė jiems nebūna per dažnai.
  Nors Vladimiras matė, kaip buvo pakartos trys merginos. Jie nuėjo prie pastolių labai trumpais baltais sijonėliais, o krūtis vos dengė audinio siūlas. Ir, žinoma, basomis.
  Moterims ir nepilnamečiams mirties bausmė paprastai atliekama basoms ir beveik nuogoms. O suaugusiems vyrams mirties bausmė dažniausiai atliekama uždarose patalpose. Vaikams mirties bausmė taip pat vykdoma viešai, siekiant įbauginti. Be to, egzekucija rodoma spalvotuose ekranuose, o moksleiviai privalo ją žiūrėti. Tačiau tai darosi vis rečiau. Nusikaltimas mažėja. Technologijos tobulėja, o nusižengimą padariusiam žmogui daug sunkiau išsisukti nuo atsakomybės.
  Vladimiras Rybačenko pagaliau pajuto, kad karštis plytose atslūgsta.
  Berniukas su džiaugsmu dainavo:
  - Trasos eina išilgai kreivės,
  Berniukai basomis kojomis...
  Atsibodo laidoti arklius
  Noriu paerzinti savo laimę!
  Ir berniukas pakėlė:
  - Paslydo! Tai kažkur dingo!
  Man prireikė!
  O priešais berniuką buvo namelis ant vištos kojų. Didelis ir gražus. Ji tiesiog atsistojo prie vaiko.
  Vladimiras Rybachenko agresyviai sušuko:
  - Trobelė, trobelė, atsuk nugarą į mišką, priekyje į mane!
  Trobelė apsivertė... Judėjo lengvai ir be girgždėjimo. Atsidarė durys ir išėjo mergina. Ir tokia graži natūrali blondinė.
  Ji pažvelgė į berniuką su šortais, basą ir šviesiaplaukį, sušuko:
  - Aš žinau, kodėl tu atėjai! Ar nori išgelbėti savo seserį?
  Berniukas atsakė dantimis:
  - Ne tik! Taip pat noriu išgelbėti savo planetą nuo Čingischano despotizmo!
  Šviesiaplaukė burtininkė kikeno ir atsakė:
  "Tu padarei sunkų darbą, vaike. Labai sunku, bet... Padėsiu, jei atsakysi į klausimą.
  Vovka linktelėjo.
  - Būdamas mokinys mokykloje atsakinėdavau į klausimus!
  Šviesiaplaukė burtininkė, apnuoginusi dantis, paklausė:
  - Kas brangiau už šimtą rublių?
  Berniukas nusišypsojo ir atsakė:
  - Du šimtai šimtų rublių mylių!
  Šviesiaplaukė burtininkė kikeno ir pastebėjo:
  - Na, tai labai paprasta. Bet štai jūs kelyje. Priekyje, viena vertus, tavo mama, kita vertus, geriausia draugė - ką reikia sugniuždyti?
  Vladimiras Olegovičius Rybachenko užtikrintai atsakė:
  - Stabdžiai!
  Šviesiaplaukė burtininkė linktelėjo.
  - Miela! Tikrai gerai! Tada klausimas, aš užduosiu jums sunkesnį: kodėl Visagalis Dievas nepadaro visų žmonių laimingais!
  Berniukas sušvilpė ir pasakė:
  - Nu ir klausimas! Net labiausiai patyrę teologai nežino atsakymo į tai!
  Šviesiaplaukė burtininkė linktelėjo.
  - Ką manai, kad taip lengvai viską gali gauti?
  Vaikinas atsidusęs atsakė:
  -Gerai, pabandysiu...
  Berniukas suraukė vaikišką kaktą ir trypdamas basomis kojomis bandė susikaupti. Jis tikrai jautėsi nejaukiai... Lyg būtų mėsos gabalas ant kabliuko ar kažkas blogesnio. Apskritai pasaulyje tiek mažai teisingumo. Toks buvo literatūros genijus Aleksandras Sergejevičius Puškinas ir mirė dvikovoje būdamas trisdešimt septynerių. Ir kiek tai gali būti naudinga žmonijai? O apie jaunąjį Lermontovą nėra ką pasakyti, jis tik įgavo literatūrinį pagreitį. Ir erzina diegliai šone.
  Ir tada jam staiga nušvito: svarbu atsakyti ne tiek taisyklingai, kiek rimu.
  Berniukas ramiai pasakė:
  - Dievas gali padaryti laimę, jei nebūsi blogas protu! Kodėl gi ne laimė visiems - reikia pokyčių troškulio!
  Šviesiaplaukė burtininkė sušvilpė ir pasakė:
  - Tai tavo protas! Puiku, tu esi puikus berniukas! Todėl aš jums patarsiu!
  Berniukas trypė basa koja ir cypė:
  - Dėkoju!
  Mergaitė ragana mirktelėjo ir atsakė:
  - Reikia sulaužyti "Irbio veidrodį" ir tada Čingischanas bus sulenktas ir jo viešpatavimas baigsis!
  Vovka gūžtelėjo pečiais ir pastebėjo:
  - Tai yra gerai! Tačiau veidrodį ne taip lengva sulaužyti, jis saugomas!
  Mergina ragana linktelėjo.
  - Taip, jis saugomas stipriau nei Čingischanas. Bet aš galiu išgelbėti tavo seserį nuo aukos! Džininas šiame veidrodyje gali atsisakyti aukos Akulinai Rybachenko, jei nugalėsite vieną iš pragaro monstrų. Turėsi komandą... Jei pasieksi savo tikslą, ne tik išgelbėsi seserį, bet ir pats galėsi užimti Čingischano vietą!
  Vaikinas su viltimi balse paklausė:
  - Ir nereikės žudyti mergelių dėl amžinojo gyvenimo?
  Šviesiaplaukė burtininkė linktelėjo.
  - Ne, mano berniuk! Nereikia! Jūs gausite visą Irbis veidrodžio galią, o jo galimybės yra puikios.
  Vladimiras Rybachenko pastebėjo:
  - Valdyti Žemės planetą ir visą žmoniją yra šaunu! Bet tai taip pat didelė atsakomybė!
  Šviesiaplaukė burtininkė linktelėjo.
  - Teisingai! Tačiau yra daug dalykų, kuriuos galite padaryti dėl žmonių! Bet vis tiek tu nori išgelbėti savo seserį, ar ne?
  Terminatorius berniukas linktelėjo.
  - Taip, aš pasiruošęs! Pasiruošę darbui ir gynybai!
  Ragana paėmė berniuką už rankos ir linktelėjo prie veidrodžio:
  Dabar jūs turite misiją!
  Veidrodis buvo didžiulis ir spindėjo visomis vaivorykštės spalvomis ir tiesiogine prasme mirgėjo.
  Vovka šypsodamasis atsakė:
  - Kiaušinį reikia virti penkiolika minučių, kad jis atvėstų, o pionierius visada pasiruošęs!
  Berniukas linktelėjo, pakėlė nuogą, įdegusią koją ir ryžtingai žengė žingsnį į nežinią.
  
  STALINO STABILUMAS ARBA ATSISAKYTI GAMBITAI
  Hitleris gavo dar vieną galimybę. Stalinas, supykęs dėl grėsmės Žitomirui, uždraudė iš ten išvesti kariuomenę ir pareikalavo, kad jo vizito Teherane išvakarėse būtų tęsiamas puolimas dešiniajame Ukrainos krante. Ir dėl to sovietų kariuomenė pateko į katilą ir buvo visiškai sumušta. Ir naciai atkovojo Kijevą, o sovietų kariuomenę apsupo už Dniepro. Ir jie ten sugebėjo pastatyti gynybą palei Dnieprą. Dėl to karas užsitęsė. Stalinas atšaukė puolimą šiaurėje prie Leningrado ir perkėlė kariuomenę į pietus. Bet tai jau buvo pavėluotas sprendimas. Vėl nebuvo įmanoma užgrobti tiltų galvučių už Dniepro. O naciai ten pastatė tvirtovę ir priešinosi. Raudonosios armijos nuostoliai buvo dideli, o aktyvūs karo veiksmai buvo nukelti iki vasaros. Nors vokiečiai turėjo iniciatyvą. O birželį išsilaipinimas Normandijoje sąjungininkams baigėsi visiška katastrofa ir sąjungininkų pralaimėjimu, kurie būdami belaisviais prarado daugiau nei pusę milijono karių ir karininkų bei daug technikos.
  Mūšis dėl Krymo taip pat užsitęsė. Vokiečiai buvo gerai įtvirtinti ir sugebėjo sustiprinti pasipriešinimą. O puolimas centre ir Leningrado kryptimi prasidėjo vėluojant. Kai vokiečiai, nugalėję sąjungininkus, sugebėjo perkelti kariuomenę iš Vakarų.
  Vokiečiai sugebėjo atremti sovietų kariuomenės puolimą. Visų pirma, jie turėjo labai sėkmingą daugiafunkcį atakos naikintuvą TA-152, kuris galėjo būti naudojamas kaip darbinis arklys priekyje. Jis buvo labiau pažengęs nei "Focke-Wulf" ir daug geresnis už juos pagal skrydžio charakteristikas. Bet kartu su stipriais šarvais ir galingais ginklais. TA-152 tapo masyviausiu vokiečių lėktuvu, užuot dislokavęs reaktyvinius lėktuvus, kuriems Luftwaffe infrastruktūra šiaip nėra pasiruošusi. ME-262 vis dar yra nepatikimas orlaivis, o fiureris, ekspertų patarimu, įsakė jį užbaigti ir dar nepaleisti į gamybą. Atrodo, kad XE-162 yra geras automobilis, bet sunkiai valdomas ir taip pat netinkamas masinei gamybai.
  Už TA-152 gali būti priekinės linijos bombonešis, atakos lėktuvas ir naikintuvas. Jo greitis - 760 kilometrų per valandą - didesnis nei geriausių sąjungininkų ir SSRS kovotojų. Ir ginklai yra galingiausi tarp vienviečių transporto priemonių, stiprūs šarvai. Kalbant apie manevringumą, jis yra geresnis nei "Focke-Wulf" ir neturi daugelio trūkumų, kuriuos turėjo ankstesnis automobilis. Taigi vokiečiai gavo geriausią pasaulyje sraigtu varomą orlaivį, kuris yra universalus. Ir nereikia ypač peržiūrėti gamybos linijų - jis yra iš Focke-Wulf šeimos ir jo evoliucijos.
  Danguje vokiečiai jautėsi labiau pasitikintys. O sausumoje jie nebuvo tokie blogi.
  Savaeigiai pistoletai E-10 pasirodė esą gana sėkmingi. Žemas keturiasdešimties centimetrų siluetas leido automobiliui sverti dešimties tonų. Transmisija ir variklis viename bloke ir skersai, ir tik du įgulos nariai. Tiesa, Hitleriui nepatiko, kad šarvų storis: šešiasdešimties milimetrų kaktos trisdešimties milimetrų šone neužtenka. O ant kaktos storis padidėjo iki aštuoniasdešimt dviejų milimetrų, ant šono - iki penkiasdešimt dviejų milimetrų. O mašinos svoris išaugo iki penkiolikos tonų.
  Tačiau su 400 arklio galių varikliu tai patenkinama. Ir karas vyko sėkmingiau. SAU E-10 demonstruoja save kaip efektyvią ir atkaklią mašiną. Jo galingi šarvai su dideliais linkiais kaktoje nepramušė daugumos sovietinių ginklų. Ir pasirodė, kad tai labai padėjo.
  Sovietų kariuomenė vis dėlto užėmė Krymą, bet negalėjo prasiveržti pro vokiečių gynybą kitose vietose. O Leningradas kol kas liko blokadoje.
  Mūšiai užsitęsė iki žiemos... Sausio mėnesį sovietų kariuomenė vėl bandė veržtis į priekį, tačiau jų smūgis buvo užgniaužtas. Serijoje vokiečiai gavo pažangesnę Panther F siauru bokšteliu ir žemesniu siluetu. Jos šarvai buvo storesni ir labiau pasvirę nei įprastos panteros. Ir dėl tankesnio išdėstymo visuma yra net šiek tiek mažesnė. Dėl to vokiškas automobilis trisdešimt keturiais neprasiskverbė į kaktą ir turėjo šansą prieš IS-2, o tuo pačiu net pagerėjo jo vairavimo charakteristikos.
  Jis pasirodė stipresnis ir storesnis bei šoniniai šarvai. Dabar jo nepaėmė prieštankiniai šautuvai, o keturiasdešimt penki. Ir tai, žinoma, yra pastebimas sprendimas, padaręs vokiečius stipresnius nei anksčiau.
  Taigi jie laikė frontą ... Kovo mėnesį naciai pradėjo puolimą Italijoje ir nugalėjo sąjungininkus ... O balandį jie išvijo britus ir amerikiečius iš Sicilijos ...
  Naujasis JAV prezidentas Trumanas, atsižvelgdamas į vokiečių povandeninių laivų veiklą ir didelius Amerikos laivyno nuostolius, pasiūlė fiureriui paliaubas. Vokiečiai užšaldė V tipo raketų programą, o kita vertus, jie turėjo vandenilio peroksidu varomus povandeninius laivus - labai veiksmingus. Tiek JAV, tiek Didžioji Britanija patyrė didžiulių nuostolių.
  Taigi nusileidimai Filipinuose prieš Japoniją žlugo. Tekančios saulės žemės mūšio laivai nuskandino amerikiečių transportą. Ir tada samurajų pusėje nindzė įstojo į karą. Ir tai yra superklasės kariai.
  Ir juo labiau kariai, akrobatika!
  Po JAV bazės Australijoje pralaimėjimo nindzė suaktyvėjo. Amerika susiduria su fenomenaliais kovotojais, kuriems nėra ko atremti. Ir sunkieji bombonešiai, ir lėktuvnešiai yra bejėgiai prieš nematomų superžmonių armiją. Tai didelė problema, su kuria susiduria valstybės ir Britanija. "Fire Tiger" kartu su šiurkščiais naikintuvais užpuolė JAV bazę Peru uoste. Kartu su juo puolime dalyvavo ir nenugalima kovotoja Azumi. Žavi, raudonplaukė japonė. Azumi labai gražus, plačiais pečiais, aukšta krūtine, tvirtais klubais. Jos kojos visą laiką plikos ir per karštį, ir per šaltį, bet labai gražios, iškaltos ir grakščios. Pirštai ilgi ir įtempti.
  Azumi labai mėgsta mėtyti diskus basomis kojomis. Baisi moteris, ugningas tigras - ir aistringas lovoje. Nindzių merginos tradiciškai yra basos, treniruojamos nuo kūdikystės ir ne mažiau pavojingos nei vyrai. Graži!
  Amerikiečiai tai iškart pajuto. Imituodami delfinus, nindzios liečiasi po vandeniu. Lėktuvnešiams ir mūšio laivams kasti jie naudojo specialų sprogmenį, kuris tūkstantį kartų galingesnis už TNT. Plaukdami po pačiu laivo pilvu jie tapo mažu kamuoliuku su magnetu, maždaug graikinio riešuto dydžio. Štai merginos!
  Nindzė plaukia beveik tyliai. Jų negalima rasti po vandeniu. Neįtikėtini šešėliai. Tada jie kloja milžiniškos galios, bet kompaktiškus sprogmenis.
  Ir tada ateina puolimas prieš bazę. Sentineliai pašalinami per sekundės dalį. Skrenda nepagaunami aštriai šlifuoti diskai. Ir perpjauti gerkles ir kaklus. Amerikiečių kariai miršta net nepradėję rėkti. Tada vėl nematomo skrydis. Merginos mėto žaidimus nuogais pirštais. Jų kojos neįprastai judrios.
  Bazė puolama iš visų pusių. Lėktuvai sprogsta, įsiliepsnoja didžiulė liepsna. Ir visa svetainė tuoj pat yra padengta. Šimtai automobilių vienu metu pradeda plyšti. Atrodė, tarsi nugriaudėjo milžiniškas fejerverkas. Ir tuo pačiu metu veikė uždegimas karbiuratoriaus varikliuose.
  Ir viskas vienu metu šnypščia, šnypščia, sprogsta... Ugniniai geizeriai neša aukštai į dangų. Pasigirsta velniško griaustinio rietenos... Viskas akimirksniu, kažkaip iš karto susimaišo. Ir atrodo, kad žemė išeina iš orbitos ir pasirodo nauja saulė. Bet ne taikus, o karinis ir pragariškas. Dega žmonės, dega automobiliai, jie sprogsta. O nindzių merginos toli mėto sprogstamuosius žirnius plikais grakščių kojų pirštais. Bet tai tikrai demoniška įtaka. Ir girdisi pertraukos, kyla pandemonija. Keli lėktuvai dar spėjo atitrūkti nuo betoninės juostos, tačiau jie rėžėsi į paviršių ir ėmė plyšti. Pilna mirties, skausmo ir sunaikinimo.
  Tūkstančiai amerikiečių ir britų karių žuvo per pirmąsias mūšio minutes. Ir pati kova priminė ne mūšį, o visišką naikinimą. Ir lijo, ir lijo ant Amerikos pozicijų, mirtis ir pelenai...
  Kreiseriai ir mūšio laivai taip pat buvo suplėšyti, lėktuvnešiai buvo padalinti per pusę. Visiška, absoliučiai negailestinga mirtis taip pat grojo jūroje. Ji visi, kurie papuolė į karštą jos glėbį, sudegino, ištrynė į miltelius.
  Karšti, raudoni liežuviai laižė lėktuvus, ištirpo metalas, absoliučiai viskas degė. Net akmuo...
  Nindzė surengė tikrą, ugningą viesulą, tiksliau - ne viesulą, o uraganą! Ar net tornadas. Kuris po savęs palieka tik apanglėjusius griaučius ir pelenus.
  Azumi yra labai graži moteris, bet mirtina. Ji plikomis pirštais mėto adatas ir smogia Japonijos priešininkams. Kas gali atsispirti nindzėms?
  O kai kreiseriai ir mūšio laivai sprogsta, plienas ir titanas lūžta. Ugnies tigras laimingas. Viskas vyksta pagal jo planą. Čia nukrenta nuožulni amerikiečių karių linija.
  Azumi palaiko savo partnerį. Ir sėja mirtį.
  Tačiau jauna moteris pastebi:
  - Rusai smarkiai smogė vokiečiams ties Stalingradu. Jei nepadėsime, mūsų sąjungininkai pralaimės!
  Gražuolė basa koja metė tris adatas, jos pervėrė kaklus devyniems iš pragaro bandantiems pabėgti JAV armijos kariams. Vandenyno paviršiuje, desperatiškai bandydami neįtraukti į sūkurį, knibždėte knibžda amerikiečių jūreiviai.
  Nindzė juos baigė svaidydamas dviem kardais ir mėtydamas diskus. Japonės buvo labai aktyvios: lieknos ir stiprios. Ir jie šaudė basomis kojomis.
  Yamato užtikrintai atsakė:
  - Mes smogsime ir Rusijai! Khalkhin Gol bus atkeršytas!
  O supernindzė ranka perbėgo oru, praėjo cunamio banga. Jis pakilo kaip uragano viesulas ir godžia burna prarijo paviršiuje plevėsuojančius jūreivius.
  B-29 bombonešis apskriejo virš nindzių. Azumi basomis kojomis pakėlė miniatiūrinio arbaleto virvelę. Išleido pavojingus sprogmenis. Automobilis tiesiogine to žodžio prasme buvo suplyšęs... Skeveldros išsibarstė kaip dujų bakai su sprogmenimis. Ir numušė kelis kovotojus. Azumi kikeno, pasitrynė pliką grakščią pėdą ant žolės ir kuždėjo:
  - Esu šauni mergina ir super!
  Ugnies tigras paėmė jį ir sušnypštė:
  - Išties šaunu! Mes taip pat ištepsime šiuos rusus, kaip amerikiečius!
  Azumi kikeno ir apnuogino iltis...
  Nindzios užbaigė paskutinius lėktuvus ir pajudėjo iš salos. Jums reikia sudaužyti likusius pagrindus. Amerikiečiai šią dieną prisimins ilgai. Jie gailisi, kad įvedė naftos blokadą prieš Tekančios saulės šalį, kuri privertė japonus kovoti. Ir staiga paaiškėjo, kad nors Japonija ekonomine prasme dešimt kartų nusileidžia Amerikai, ji turi tokias nuostabias specialiąsias pajėgas, kad nėra ko prieštarauti!
  Nindzės užpuolė kitą nešiotojų darinį. Jie skrido bepiločiais orlaiviais ir numetė mažas, bet mirtinas bombas. Pragaro viešbučiai, kurie įskrisdavo į laivų vamzdžius ir krosnis.
  Ir jie susprogdino visus laivus iš eilės. Naikinimas vyko uraganiniu tempu. Ir lėktuvnešių grupės nuskendimas, apimtas kreiserių ir mūšio laivų. Ir jie buvo padengti pragariškais mirties žirneliais. Kuris, susiūtas šarvas, suplėšė metalą.
  Virš jūros siautė gaisrai, viskas rūko. Aitrūs dūmai pakilo į orą ir sukasi kaip juodos kobrų spiralės, skleisdamos nuodingus dantis, pasiruošusius graužti atmosferą.
  Ir visa tai šoko, lenkė, gėrė į orą... Nindzės išmetė sprogmenis, o palikusios pažangiausią ir moderniausią lėktuvnešį nepažeistą, užpuolė jo įgulą. Tada buvo naudojami katanos kardai, o nindzių merginos mėtė adatas plikais pirštais. Ir jie tai padarė taip meistriškai, kad viena adata iš karto nužudė tris ar keturis žmones.
  Merginos puolė ir dainavo:
  - Mes nesame apgailėtini vabzdžiai, supernindzė - mes pjauname apnašas! Aiškūs talentai - pirmyn!
  Ir jie tikrai judėjo kaip bangos ketera. Azumi kardu nukirto admirolą, trimis sūpuoklėse supjaustydama jį į dvylika dalių. Kraujas gausiai aptaškė, užliedamas denį. Azumi tviteryje parašė:
  - Būsi karste! Aš tave nupjausiu!
  Ir nužudė kitą admirolą. Ir ji taip iškišo dantis. Nindzės nebijojo šūvių. Nuo jų nuskriejo kulkos. Jie nepažino silpnumo, nuovargio ir gailesčio. Jie buvo kaip paukščiai ant sparnų ar net reaktyviniai varikliai.
  Azumi pliaukštelėjo basomis kojomis, palikdama grakščius pėdsakus ant denio. Ji yra nuostabi karė. Bet kitos merginos taip pat puikios.
  Lėktuvnešis buvo sugautas ir dislokuotas išgabenamas į Japonijos uostus. Jiems taip pat reikia geležies.
  Labai sunku atsispirti samurajų ir nindzių armijai. Jie yra supermenai. Ir jų spaudimas yra nenugalimas.
  Ir vėl seka sėkmė ir pagavimai. Nindzės elgiasi kaip nepagaunami jūros plėšikai. Panika Amerikoje. Jokiu būdu negalima atsispirti nematomam.
  Juk tai tokios ypatingos pajėgos, kad tiek aviacija, tiek artilerija net nepastebi artėjančių drąsių karių. Kurie kabo kaip juodi debesys ir mojuoja kardais, svaido kilometrus lekiančius diskus, perveriančius bet kokį metalą.
  Ninja nėra tas pats, kas viduramžiais. Jis turi naujausias technologijas po ranka. Ir gniuždo visus, kurie jam kliudo.
  O sovietų ir vokiečių fronte yra užliūlis. Vokiečiai ruošiasi puolimui Kursko kalnelyje. Ne pati protingiausia mintis pulti iš anksto įtvirtintas pozicijas, kai priešas yra mažesnis. Tačiau Vokietija turi mažai pasirinkimo.
  Vokiečiai buvo nugalėti Afrikoje, ir jie priversti ieškoti pergalių kituose frontuose.
  Tačiau japonų sėkmė sumažino oro antskrydžių į Trečiojo Reicho karinius-pramoninius objektus intensyvumą. Dėl to padidėjo ginklų gamyba, palyginti su tikra istorija. Iki Kursko mūšio "Fritz" turėjo daugiau "Panterų" ir "Tigrų", taip pat lėktuvų. Kuris sukuria tam tikrą problemą.
  Bet vis tiek Raudonoji armija yra stipresnė. Hirohito užduoda visiškai pagrįstą klausimą:
  - Ar padėsime Vokietijos sąjungininkei?
  Dauguma Japonijos kariškių pasisakė už antrojo fronto atidarymą. Tiesa, dalyvaujant nindzėms. Amerika prarado visus savo lėktuvnešius ir didelius antvandeninius laivus. Ramiajame vandenyne tapo neįmanoma vykdyti puolimo operacijų. Ir Japonijos rankos atrištos. Be to, patys nindzės be žalos užgrobė keturis lėktuvnešius. Ir jie sunaikino daugybę lėktuvų. Taip pat buvo sugauti keli dideli laivai. Apskritai įmonė pasirodė sėkminga.
  O tiksliau - įmonių serija. Kurie pasižymėjo nuostabia sėkme. Amerika išėjo iš karo. Tiksliau, ji pasiūlė paliaubas bet kokiomis sąlygomis.
  Japonija pareikalavo: sustabdyti Trečiojo Reicho bombardavimą ir SSRS pagalbos. Jungtinės Valstijos taip pat turėjo paveikti Britaniją, kad ši nutrauktų karo veiksmus. Britai sutiko su nuodėme per pusę. Sąjungininkai susitarė dėl paliaubų su Trečiuoju Reichu ir apsikeitimo kaliniais.
  Hitleris vėl atidėjo puolimą prieš Kursko tašką. Jis nusprendė pirmiausia surinkti daugiau pajėgų ir tankų iš vakarų fronto. Ir sustiprinkite savo kariuomenę.
  Bet tada, liepos 15 d., Stalinas įsakė užpulti Orelį ir Belgorodą.
  Tuo tarpu nindzė taip pat vogė amerikietiškus transportus su naujais "Sherman" tankais. O Azumi kartu su merginomis sugebėjo išmesti kur kas drąsesnę operaciją. Ji pavogė iš Didžiosios Britanijos gamyklų tris šimtus penkiasdešimt geriausių britų tankų "Churchill" su patobulintais šarvais ir nugabeno į Vokietiją. Anglai mirė po mergaičių kardais. Be to, gražuolės labai taikliai plikiais pirštais mėtydavo aštrias adatas, užmušdamos kovotojus. Ir ką pasakyti? Britai buvo šokiruoti.
  Merginos iš Japonijos, be to, nuvilko dvi transporto priemones su benzinu. Kokia yra geriausia dovana Trečiajam Reichui.
  Todėl Raudonoji armija nuo pat pradžių susidūrė su atkakliu pasipriešinimu.
  Gynybinėse kovose "Ferdinandas" pasirodė esąs kone labai puikus tankų minininkas. Ir kaip "Tigras" ir "Pantera". Paskutinis automobilis, nors ir dažnai gesdavo, gynybinėse kovose nebuvo toks reikšmingas.
  Tuo tarpu Azumis atvyko į frontą. Ir ji asmeniškai kovojo su rusais pavojingiausia Oryol kryptimi. Tada sovietų trisdešimt keturi stojo į mūšį.
  Japonė kartu su savo partneriu išėmė mažyčius kaip miežių grūdas sprogmenų gabalėlius. Ir jie pradėjo naudoti savo mergaitiškus, vikrius pirštus, kad mėtytų šiuos grūdus į rezervuarus. Sovietiniai automobiliai sprogo ir apvirto su kurtinančiu ūžimu.
  Azumi sušuko:
  - Banzai!
  Jos basas draugas urzgė:
  - Mes paversime planetą rojumi!
  Ir ji metė mažytę granatą... Sovietiniai automobiliai sprogo. Dviems trisdešimt keturiems susidūrus ore pasigirdo trenksmas ir kibirkštys. Ir tada kaip sprogsta kovinis komplektas. Ir automobiliai subyrės kaip juodi perlai.
  Azumi vėl paleido keletą mažyčių grūdelių, nuskustais, plikais pirštais ir čiulbėjo:
  - Aš atnešu mirtį!
  Jos draugė basa rėkė, taip pat mėtydama mirtinas dovanas:
  - Trumpai tariant - banzai!
  Abi gražuolės prapliupo juoktis. Ir vėl basomis kojomis meskime šiuos grūdus su kaupiamaisiais sprogmenimis. Ir visiškai sugriauti viską. Štai keliolika didesnių HF apvirto. Ir nuplėšti vikšrai, iš viršaus sukosi sulūžę volai. Ir patys rieda, lūžta. Numušant į puolimą vykstančius sovietų karius.
  Ir abi nindzių merginos kikena. Čia taip pat naudojamos aštrios mažos adatėlės, kurias basos merginos skuba kojomis. Ir sovietų kariuomenės puolimas nutrūksta. Rusų daliniai, patyrę didelę žalą, sustoja ir sustingsta.
  O banditai basomis kojomis juokiasi... Šypsosi kaip panteros!
  Trumanas, matydamas, kad reikalas kvepia žibalu, pasiūlė Trečiajam Reichui paliaubas bet kokiomis sąlygomis. Ir Churchillis su tuo sutiko.
  Hitleris pareikalavo grąžinti visus karo belaisvius į Vokietiją ir Italiją ir atnaujinti prekybą.
  Tačiau sąjungininkai, jei nori sugrąžinti savo žmones, turi juos išpirkti. Trumanas ir Churchillis, nors ir nenoriai, su tuo sutiko.
  Fašistai sustiprėjo. Gegužę jie atmušė dar vieną sovietų kariuomenės puolimą centre. O birželio 22 d., naudodamiesi E serijos tankais, jie bandė žengti į priekį.
  Pirmasis E-50 tankas buvo sukurtas pernelyg skubotai ir nebuvo visiškai sėkmingas. Jo svoris siekė beveik šešiasdešimt penkias tonas, kai šarvo storis "Ti" ra "-2, nors šlaitai šiek tiek didesni. O vairavimo charakteristikos buvo geresnės: padidinus variklį įsibėgėjo iki 1200 arklio galių. Tai padidino jo greitį ir manevringumą. Pistoletas iš pradžių buvo 88 milimetrų 71 EL, kuris vokiečiams tiko gana gerai.
  Tiesa, nuo 1945 metų gegužės SSRS pradėtas gaminti geriau kakta apsaugotas IS-3 ir tai paskatino vokiečius sumontuoti pažangesnį ir šarvus pramušantį ginklą.
  Vokiečių puolimas birželį ir liepą nesiplėtojo. Pajudėję šimtą kilometrų ir patyrę didelių nuostolių, "Fritz" buvo sustabdyti. Tada atėjo Raudonoji armija...
  Bet ir be didelio pasisekimo. Fronto linija stabilizavosi... Ir tada ji tapo visiškai neaktyvi.
  Sovietinis SU-100 išpopuliarėjo kaip pakenčiamas tankų minininkas. T-34-85 išliko masyviausiu tanku, o iki šiol T-54 buvo kuriamas tik jį pakeisti.
  1945 metų pabaigoje vokiečiai danguje turėjo pažangesnį ME-262 X, kurio greitis viršijo 1100 kilometrų per valandą, sparnus ir patikimesnius variklius su galingais ginklais: penkis pneumatinius ginklus. Šio orlaivio išvaizda gali suteikti "Luftwaffe" didžiulį pranašumą ore.
  Hitleris tuo tikėjosi. Ir taip pat reaktyviniuose bombonešiuose, siekiant sugriauti SSRS. Ir turiu pasakyti, kad iki šiol Sovietų Rusija atsakymo neturėjo.
  Žiemą atremę Raudonosios armijos bandymus veržtis į priekį, 1946 m. gegužės pabaigoje vokiečiai vėl metė savo tankus į puolimą. Pasirodė pažangesnė E-50 modifikacija su variklio ir transmisijos vieta viename bloke ir skersai. Šis bakas buvo tik dviejų metrų silueto ir tuo pačiu metu svėrė keturiasdešimt penkias tonas. Išaugo jo greitis, manevringumas ir vairavimo savybės. Pistoletas šaudė greičiau 12 šovinių per minutę, o šarvus pradurdavo 100 EL vamzdžio ilgiu. Ir, žinoma, tai tapo Raudonosios armijos problema.
  E-50 pasirodė esąs sėkmingas naujos modifikacijos tankas, puikiai apsaugotas kakta, bet gana silpnas iš šonų. Nors ir esant dideliam judėjimo greičiui, tai nebėra taip reikšminga.
  Tačiau sovietų frontas pradėjo smukti... Stalinas dėl to labai nerimavo. Vokiečiai net sugebėjo užimti Smolenską, priartėjo prie Maskvos... Tiesa, tada Hitleris stabtelėjo ir šturmavo Leningradą. Tačiau šis puolimas buvo atmuštas.
  Vokiečiai patyrė didelę žalą ir sulėtino greitį ...
  Ir tada ruduo, o tada atšiauri žiema. Taigi be juoko.
  Atėjo naujieji 1947 metai ... SSRS darbas su T-54 kažkaip buvo baigtas, tačiau ši mašina nepateko į seriją. Ir viskas labai sulėtėjo.
  Vokiečiai susibūrė. Jų naujasis tankas E-75 buvo labai gerai apsaugotas iš visų kampų. Kakta yra 250 mm, šonai - 170 mm, o pistoletas - 105 mm 100 EL, variklis - tūkstantis penki šimtai arklio galių. Tai galia, kurios svoris yra septyniasdešimt penkios tonos.
  Ir spauskime sovietų kariuomenę... Atsakydama į tai, SSRS gavo IS-7, tačiau masinės šio tanko gamybos nepavyko nustatyti. Ir, žinoma, tai nėra gerai.
  Kol kas danguje nacių pranašumas tik augo. Atsirado kovos diskai, turintys didelę, griaunančią galią. Ir sutriuškino ir tankus, ir lėktuvus.
  Bet kuriuo atveju diskelis buvo nepažeidžiamas šaulių ginklų. Ir jis galėjo numušti dešimtis sovietų lėktuvų nepažeisdamas.
  Danguje dominavo vokiečių lakūnai. Huffmanas buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su auksiniais ąžuolo lapų kardais ir deimantais už keturis šimtus numuštų lėktuvų. O už penkis šimtus gavo Didįjį Geležinio kryžiaus kryžių. Kuris buvo tik Göringas. Ir septyni šimtai penkiasdešimt numuštų lėktuvų Geležies Riterio kryžius su platinos ąžuolo lapų kardais ir deimantais. Tai buvo didžiulis pasiekimas...
  Vokiečiai vėl veržėsi į Maskvą. Tačiau sovietų gynyba buvo labai išvystyta ir kovotojai kovojo atkakliai. Buvo iškasta daug įtvirtinimų.... Vokiečiai galėjo paimti Vjazmą ir Rževą didelių nuostolių kaina, bet jie užspringo... Ir vėl kovos užsitęsė iki vėlyvo rudens... O tada žiema ir naujieji 1948 m.
  O atšalus orams Raudonoji armija jau veržėsi į priekį, bet be didelio pasisekimo.
  O vasarą vokiečiai puolė. Tačiau jie nepasiekė didelės pažangos ... Žiemą Raudonoji armija pažengė į priekį ...
  Atėjo 1949 metai. T-54 pagaliau tapo didžiulis. Vietoj IS-7 serijoje buvo SU-130, kuris buvo lengvesnis ir lengviau gaminamas. Ir svarbiausia, kad į seriją pateko reaktyvinis naikintuvas MIG-15. Kuris, tiesą pasakius, nors ir prastesnis už vokiečius, bet vis tiek galėtų bent kai ką parodyti.
  Huffmanas pelnė tūkstantį numuštų orlaivių ir gavo specialų apdovanojimą: Didįjį Riterio kryžiaus kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir tai buvo retas atvejis, kai jie sukūrė apdovanojimą konkrečiam herojui.
  Hitleris pažymėjo, kad Huffmanas yra tikras arijas. Ir negailestingas Reicho priešams, ir kad bus pergalė.
  Bet ir vokiečiai, ir sovietų kariuomenė pramušė ištisus metus, bet niekas nieko nepaėmė.
  Ir atėjo 1950 metai... Vėl apsikeitimas smūgiais ir neaktyvi gynybos linija... Taip ir praėjo 1951 metai... Atrodo, kad viskas sustojo. Ir vėl žiaurūs apsikeitimai smūgiais... Ir sustingusi fronto linija. Ir 1952-ieji prabėgo tame pačiame klampiame liūne.
  Stalino mirtis 1953 metų kovą iš esmės nieko nepakeitė. Generalissimo vietą užėmė maršalas Beria, kuris buvo paskirtas oficialiu įpėdiniu. Ir vėl sustingęs priekis. Ir SSRS pasirodė tik tankas IS-10. Tačiau tai nėra taip reikšminga.
  Praėjo ir 1954 metai.... Vokiečiai ir rusai atsidūrė aklavietėje. Ir naujasis super ginklas nepavyko. Huffmanas už du tūkstančius numuštų lėktuvų gavo Didįjį Riterio kryžiaus kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Taigi 1955-ieji taip pat praėjo žiauriomis žudynėmis...
  Ir atėjo 1956 metai... Birželio 22 dieną suėjo lygiai penkiolika metų nuo Didžiojo Tėvynės karo pradžios. Ir Adolfas Hitleris pagaliau pats pasiūlė paliaubas.
  Derybos vyko ilgai ir po šešių mėnesių buvo sudaryta taika. Siena ėjo palei fronto liniją. Čia viskas ir baigėsi. Kaliniai buvo pakeisti - viskas už visus. Jokių kompensacijų, bet Trečiasis Reichas kažką pagriebė...
  Tačiau Europa buvo nukraujuota baltai. Kai Hitleris mirė 1958 m. kovą, Trečiasis Reichas žlugo. Ir SSRS grąžino savo buvusias teritorijas. Lavrenty Beria atkūrė ekonomiką ir atvedė šalį, kaip pats sakė, į komunizmą, na, tai jau kita istorija. Tačiau 1969 m. kovą Berija mirė, o Šelepinas jį pakeitė... SSRS sparčiai vystėsi ir kieta komunistinė diktatūra išvedė jį į priešakį - aplenkė JAV!
  
  JEI FRANKLINAS RŪZVELTAS MIRT ANKSČIAU
  Franklinas Rooseveltas mirė daug anksčiau, per keistą likimo vingį 1943 m. sausio 30 d. Nors Henris Wallace'as buvo laikomas kairiuoju, jis pasirodė esąs daug idealistas ir pareikalavo, kad Stalinas mainais už karinę pagalbą vykdytų politines reformas ir amnestiją visiems politiniams kaliniams.
  Griežta Stalino, kuris taip pat ką tik laimėjo didelę pergalę Stalingrade, ir jautėsi labai kietas ir stiprus, reakcija supykdė Wallace'ą, ir jis paskelbė nutraukiantis karinę pagalbą SSRS. Suvaidino neigiamą vaidmenį ir Churchillio, kuris nenorėjo greito Raudonosios armijos veržimosi į Europą, ir netikėto Adolfo Hitlerio lankstumo, kuris paskelbė apie "galutinio žydų klausimo sprendimo" įšaldymą, poziciją. Fiureris sugebėjo įtikinti sveiko proto žmones iš aplinkos, įskaitant, kaip bebūtų keista, vyriausiąjį Trečiojo Reicho budelį Himlerį.
  Pasiteisino argumentas: kad žydai niekur nedings, o jei pralaimėsi karą, gali prarasti viską ir negrįžtamai. Na, o laimėjus Rytuose, su sąjungininkais bus galima kalbėti kitaip.
  Bet kuriuo atveju JAV karines operacijas įšaldė, Didžioji Britanija taip pat, ir nors formaliai net nebuvo oficialiai paskelbta apie paliaubas, konfliktas vakaruose pasirodė esąs apribotas. Tai, žinoma, buvo naudinga Vermachtui. Vokiečių povandeninių laivų flotilė sustabdė antskrydžius, sąjungininkai sustojo ir sustabdė strateginį bombardavimą.
  Sovietų kariuomenė, kaip ir tikroje istorijoje, vasario pradžioje užėmė Kurską 8 d., o Belgorodą - 9 d. Vasario 15 d. prasidėjo Charkovo puolimas, kuris, vengdamas apsupimo, paliko vokiečių kariuomenę. Dar anksčiau naciai paliko Rostovą prie Dono.
  Vasario 18 d. Hitleris asmeniškai atvyko į būstinę. Jis suteikė Mainšteinui naujų galių. Be to, iš Vakarų buvo skubiai perkeltas pastiprinimas. Pirmiausia, žinoma, aviacija. Vakarinis frontas lėktuvą sugėrė ne taip jau ir mažai - beveik pusę lėktuvo. Kelios divizijos, kurias planuota perkelti į Afriką, buvo išsiųstos geležinkeliu į Rytus. Be to, iš Prancūzijos ir Balkanų buvo perkeltos visos daugiau ar mažiau kovai parengtos rikiuotės, o pačioje Vokietijoje Reichstagas paskelbė totalinę mobilizaciją ir karą.
  Vasario 19 d. Mainšteinas įsakė 4-ajai panerių armijai pradėti kontrpuolimą, kad sustabdytų sovietų kariuomenę, besiveržiančią per Pavlogradą. Vasario 22 dieną Pavlogradas buvo užimtas. Ginti kelius į Dnieprą iš šiaurės per Krasnogradą ar Dnepropetrovską arba per Poltavą ar Kremenčugą buvo patikėta Kempf grupei.
  Priešingai nei tikroji istorija, vokiečiams pasisekė daug daugiau. Dėl visų savo oro armijų įvedimo į mūšį jie vėl turėjo pranašumą ore. Be to, puolime dalyvavo daugiau sausumos karių, įskaitant 30 visiškai naujų tankų "Tiger", kurie per tikrą istoriją negarbingai įstrigo Afrikos smėlyje.
  Vokiečiai sugebėjo apsupti Charkovą šešiomis dienomis anksčiau nei tikroji istorija, kovo 8 d., Belgorodą užėmė Fritz, o Belgorodą užėmė kelyje 9 dienomis anksčiau - kovo 10 d.
  Naciams taip pat pavyko užgrobti Kurską, kovo 14 d. Kovo 18 dieną "Fritz" užėmė ir Stary Oskolą. Tačiau kilęs atšilimas ir didvyriškas sovietų kariuomenės pasipriešinimas neleido naciams pasiekti sėkmės. Tačiau Raudonosios armijos nuostoliai katiluose pasirodė esąs reikšmingesni nei realioje istorijoje, o Kursko įduba buvo nukirsta 1943 m.
  Mainšteino sėkmė pasirodė rimta, tačiau ribota, todėl naciai net negalėjo grąžinti visko, ką prarado per Voronežo-Kastornėjos operaciją. Nors dabar jiems galvos nebeskauda - Kursko bulge. Tačiau tai sukėlė papildomų problemų: kur ir kaip pulti?
  Kol sąjungininkai elgėsi pasyviai, Vokietijos ekonomika buvo labai aktyvi. Tankų ir savaeigių pabūklų gamyba per tris mėnesius padvigubėjo ir pasiekė 1200 transporto priemonių per mėnesį, įskaitant naujausius "Tigrus", "Panthers", kurie savo kovine galia gerokai pranoksta sovietinę techniką. Tačiau įgulos vis tiek turėjo įvaldyti naujus tankus ir prisiminti savo vaikystės ligas.
  O pasirinkti puolimo kryptis nėra lengva. Galite pereiti į Maskvą ir vėl pabandyti atkeršyti už Stalingradą, prasibrauti į Kaukazo naftą. Vienu iš tikslų galėtų tapti Leningradas, kur sovietams sunku perkelti pastiprinimą.
  Vokiečiai laukė tris mėnesius, taupė pajėgas ir naujus tankus, apmokė naujokus. Jau kariuomenėje ir keturiolikmečiai vaikinai nereti, susidarė daug užsienio divizijų. Vermachto jėga siekė ne daugiau kaip 10,5 milijono karių ir karininkų, net ir šiek tiek pablogėjus kariuomenės kokybei.
  Ore mūšiai vyko su įvairia sėkme. Naciai padidino orlaivių gamybą ir veikė aktyviau.
  Jų tūzai, kaip taisyklė, rinkdavosi mūšio vietą ir stengdavosi nedalyvauti mūšyje, nusileisdami skaičiais.
  Pažymėtina, kad Focke-Wulf, nors manevringumu ir nusileido sovietiniams orlaiviams, tačiau didelis greitis nardymo metu leido jam pabėgti paliekant uodegą, o galingi ginklai numušė orlaivį nuo pat pirmo priėjimo. Taigi visiškai išnaudoti pranašumą prieš nacius nepavyko, o ore dominavo labiau patyrę vokiečių tūzai su galingesniais ginklais.
  Hitleris vis dėlto nusprendė pulti Kaukazą, tik kiek kitaip. Būtent Stalingradą paverčiant pagrindine kryptimi, o ten siųsti armijos grupes "A" ir "B". Sprendimas, žinoma, nėra optimalus, tačiau praradus Rževo placdarmą, verždamiesi į Maskvą, vokiečiams tektų įveikti labai galingą gynybos liniją.
  Leningrado sąskaita tuomet citadelės miesto puolimas nedavė Trečiajam Reichui, net jei jis buvo sėkmingas, lemiamų dividendų.
  Taigi belieka judėti į pietus. Stalinas vis dėlto aplenkė Hitlerį - birželio 22 d. sovietų kariuomenė pradėjo puolimą Oriolo ir Kusko kryptimis. Laukimo taktikos atsisakymo priežastis buvo siejama su pasyviu sąjungininko elgesiu: jokios taikos, jokio karo. Ką dar būtų galima toleruoti, bet... Duraliuminio trūkumas kartu su vis didėjančia vokiškų lėktuvų gamyba pamažu vis daugiau iniciatyvos perdavė Luftwaffe.
  Be to, naciai jau turėjo labai gerą bombonešį Yu-188, kuris išvystė greitį, kuris buvo pranašesnis ar bent jau ne prastesnis už jakus ir netgi sėkmingai išbandė Yu-288. Paskutinis automobilis kartu su serijiniu DO-217 galėtų būti labai geras strateginis bombonešis. Taigi vokiečių aviacija tapo itin nepalankiu veiksniu sovietų kariuomenei.
  Kita vertus, Hitleris dvejojo dėl puolimo, todėl vyko naujų tankų divizijų formavimas ir įgulų mokymas. Dėl bombardavimo trūkumo "Tigrai" ir "Panthers" buvo paleista daugiau nei realioje istorijoje, todėl juos reikėjo įvaldyti.
  Vokiečiai sugebėjo pasiruošti gynybai kaip visumai, jų negalėjo nustebinti. Mūšiai truko daugiau nei mėnesį. Sovietų kariuomenė susidūrė su nauja vokiška technika, ir paaiškėjo, kad "Pantera" ir "Tigras" artėjančiuose mūšiuose buvo daug stipresni už sovietines transporto priemones. Buttingas nesuteikė T-34 ir KV realių šansų laimėti. Be to, transporto priemonių su galingesne 85 mm patranka gamyba dar neįsisavinta, o 76 mm "Panther" ir "Tiger" negalėjo būti paimti priešais.
  Sovietų kariuomenė tik kai kuriose srityse išsiveržė iki penkiolikos kilometrų ir patyrė didžiulius nuostolius. Vokiečiai galėjo pereiti į kontrpuolimą. Tarp vadų reikėtų pažymėti Rommelį, naujoką rytų fronte, bet plačiai žinomą Vakaruose. Jis sugebėjo gerai įrodyti save mūšyje su sovietais.
  Vykdydami kontrpuolimą vokiečiai sugebėjo pasiekti Doną. Bet tada, užuot patraukę į Maskvą, jie pasuko į pietus.
  Fiureris troško keršto už Stalingradą. Reikia pažymėti, kad iš pradžių tai netgi buvo naudinga vokiečiams. Stalinas netikėjo galimybe pakartoti operaciją "Blau" ir visus savo rezervus perkėlė arčiau Maskvos. Dėl to naciai, judėdami palei Doną, pateko į sovietų kariuomenę iš galo.
  Tačiau Raudonoji armija jau buvo kitokia. Kovinės patirties įgiję sovietų generolai veikė meistriškiau, o patys kariai pastebimai užgrūdino. Fricai taip nesugebėjo kirsti Dono ir prasibrauti į Stalingradą. Didžiausias jų pasiekimas yra Rostovo prie Dono užėmimas ir išėjimas į upę per visą jos laikotarpį. Tiesa, sovietų kariuomenė prarado Vorošilovgradą, Donecą ir reikšmingas teritorijas, tačiau naciai per vasaros ir rudens kampanijas negalėjo paimti net to, ką pavyko padaryti 1942 m. Tai, ką Stalinas laikė tam tikra sėkme. Jei turėtume omenyje, kad SSRS dabar kovojo viename fronte.
  Japonijos grėsmė susilpnėjo dėl Tekančios saulės šalies pralaimėjimų dėl pralaimėjimų Ramiajame vandenyne. Ir nors SSRS negalėjo per daug bijoti Tolimųjų Rytų.
  Žiemą prasidėjo Raudonosios armijos kontrpuolimas. Daugybė vokiečių tankų šaltyje ir sniego pusnyse akivaizdžiai pasidavė, o staigus ritinėlių išdėstymas užkimšo važiuoklę. Tačiau čia nebuvo įmanoma pasiekti visiškos sėkmės. Vokiečiai buvo šiek tiek nustumti centre, ir jiems nepavyko prie Dono, tačiau Leningrado sritis dėl pernelyg galingos priešo gynybos negalėjo būti išlaisvinta. Tol, kol buvo išlaikyta blokada. Vokiečiai taip pat daug ko išmoko, bet jau buvo išvargę nuo karo. Kitą vasarą buvo bandoma perimti Fritz iniciatyvą. Tačiau naciai vėl sugebėjo pasiekti Doną. Leningrado puolimas baigėsi nesėkmingai.
  JAV įvyko pokyčiai. Taikydamas laukimo ir žiūrėjimo taktiką, Wallace'as pralaimėjo prezidento rinkimus respublikonui Cheney. Tačiau įpėdinis ir toliau elgėsi pasyviai. Visai kaip Laboristai, pakeitę Churchillį prie Didžiosios Britanijos vairo. 1945 m. žiemą sovietų kariai sugebėjo pralaužti Vermachto gynybą centre ir išsiveržti į Smolenską ir net užimti šį miestą. Tačiau ore dominavo priešo reaktyviniai lėktuvai ir sovietų kariuomenės puolimas sustojo. Kovo ir balandžio mėnesiais Fritz atgavo tai, ką prarado. 1945 m. vasarą vokiečiai bandė plėtoti puolimą prieš Maskvą naudodami "E" tankus ir reaktyvinius bombonešius bei pirmąsias pasaulyje disko formos kovines mašinas.
  Kita vertus, balistinės raketos buvo pripažintos per brangiais ir neefektyviais ginklais. Vokiečiams pavyko priartėti prie Maskvos, bet jau atėjo vėlyvas ruduo, o amerikiečiai panaudojo atominį ginklą ir privertė Japoniją kapituliuoti.
  Turėdamas atominę bombą, Cheney pareikalavo, kad abi šalys sudarytų taiką.
  Tačiau ir Stalinas, ir Hitleris niekaip negalėjo susitarti. Vienybės nebuvo ir JAV, kur daugelis reakcingų sluoksnių tikėjo, kad abi pusės turėtų kuo ilgiau žudyti viena kitą.
  Tačiau kadangi naciams pavyko, šį kartą jie pagaliau atkirto Leningradą ir priartėjo šimtą kilometrų iki Maskvos, JAV ir Didžioji Britanija pradėjo padėti SSRS, atnaujindamos "Lend-Lease" tiekimą.
  Žiemą sovietų kariuomenė vėl pradėjo stumti nacius, tačiau jie negalėjo atblokuoti Leningrado. Lenino miestas krito, bet Fritz buvo šiek tiek nustumtas nuo sostinės. Pagalba iš Vakarų buvo nuosaiki ir galėjo būti lemiama. Tačiau vokiečiai buvo velniškai pavargę ir išsekę.
  1946-ųjų vasara praėjo su nedideliais poziciniais pokyčiais. O žiemą sovietų kariuomenė pasiekė tam tikros sėkmės, išmušdama Fritzą iš Rževo ir Vyazmos ir, nors ir šiek tiek, nustūmusi juos į Doną.
  1947 m. pavasarį Adolfas Hitleris mirė, o gegužės 18 d., tarpininkaujant JAV ir Didžiajai Britanijai, buvo pasirašytos paliaubos. Sąlygos SSRS pasirodė gana sunkios, o Vokietijai - ne itin palankios. Ukraina, Baltarusija, visos vermachto turėtos žemės tapo mandatuotomis teritorijomis, kurias bendrai kontroliuoja JAV, Britanija, Vokietija ir palydovai.
  Trečiasis Reichas tapo kaip Europos Sąjunga, o okupuotos sovietų teritorijos, tokios kaip protektoratai, įskaitant Leningradą. Donas gavo mandato teritorijos statusą, nepriklausomą nuo SSRS ir formaliai nepriklausomą, bet iš tikrųjų turinčią didelę įtaką iš JAV.
  Taigi Sovietų Rusijos teritorija buvo labai sumažinta. Pagyvenęs ir nusilpęs Stalinas buvo priverstas pasitraukti iš politikos. Jo autoritetas smarkiai sumažėjo, o jo aplinka išsiskyrė.
  Stalinui atsistatydinus, Kaukazas - Gruzija, Armėnija, Azerbaidžanas - netrukus atsiskyrė nuo SSRS. O po kelerių metų ir Vidurinė Azija. Taigi Rusija buvo nustumta į mažos valstybės vaidmenį, nors ir turėdama branduolinį ginklą. Lyginant su tikra istorija, mandatuoti pasirodė Sankt Peterburgas, Smolenskas, Pskovas ir kai kurie kiti Vakarų regionai.
  Ir netrukus atsiskyrė daugiausia musulmonų apgyvendinti Šiaurės Kaukazo regionai. Vokietijoje po Hitlerio mirties (greičiausiai fiureriui buvo padėta išvykti) narkomanas Goeringas netrukus mirė. Himmleris taip pat buvo nužudytas. Nuosaikesnis Speeras užgrobė valdžią. Po kelerių metų daugiapartinė sistema buvo atkurta, naciai tapo daug nuosaikesni.
  Galiausiai Jungtinės Valstijos pradėjo dominuoti ir dominuoti pasaulyje. Dabar jie neturėjo SSRS kaip konkurento, o komunistai greitai prarado valdžią. Kinijoje valdo proamerikietiška vyriausybė, islamiškame pasaulyje - tas pats. Atėjo visiško Amerikos dominavimo era...
  Bet tai neatnešė žmonijai laimės, nors amerikiečiai, įkūrę hegemoniją Žemėje, dar dvidešimtajame amžiuje sugebėjo nuskristi į Marsą, be to, pažanga ir technologijos vystėsi dar greičiau nei realybėje. Poveikis buvo toks, kad dabar Jungtinės Valstijos kontroliuoja mokslininkus iš viso pasaulio. Tačiau niekam ne paslaptis, kad būtent perdėtas slaptumas trukdė vystytis humanitariniam mokslui.
  Tam tikra prasme jis tapo saugesnis nei tikrojoje istorijoje. Jungtinių Valstijų armijos ir jų palydovai gali sutriuškinti teroristus ir ekstremistus bet kurioje pasaulio vietoje, nesibaimindami, kad bus apkaltinti politiškai korektiškumu. Galima vykdyti humanitarines intervencijas, efektyvią ekonominę ir politinę globalizaciją. Nėra prasmės maitinti religinius ekstremistus, siekiant nuversti politinius oponentus - tai galima padaryti paprasčiausiai įsikišus.
  Taigi tam tikru mastu pasaulis, atrodo, laimėjo tapdamas vienpoliu, palyginti su tikru daugiapoliu. Bet tada Vasilijus Terkinas pamatė vieno žmogaus likimą ...
  Anna Kazei (Įdomus ir turbūt neatsitiktinis pavardžių sutapimas, nors veiksmas vyksta XXI amžiuje!) išlipo iš traukinių stoties ir toliau ėjo pėsčiomis. Traukinys elegantiškas, su aptakiais automobiliais, bet pati stotis viena provincialiausių. Buvo šiltas ukrainietiškas ruduo - indiška vasara, kai ant beržo pečių puikavosi auksinės suknelės, o miškai ir giraitės pasipuošė karališka raudona spalva. Gamta graži, o moteris vis dar neapsieina be žavesio, nors jai jau bent trisdešimt penkeri, o žili plaukai jau ryškėja.
  Anna Kazei liūdna, todėl eina į pasimatymą su vaikais... į sunkiųjų darbų kalėjimą. Ką mano teisėjas, nuteisė 12 metų berniuką ir 15 metų mergaitę kalėti 99 metus? Ar taip elgiesi su nelaimingais vaikais? Ir ką jie padarė? Na, jie nuplėšė skrajutes su reklama. Taip, jie nutraukė telefono ir interneto laidus, kad kovotų su Amerikos įtakos užkrėtimu.
  Rytų Ukrainoje vyksta judėjimas - "Patriotinis pasipriešinimas". Ne, jie nevykdo tikro partizaninio karo, koks buvo Antrojo pasaulinio karo metais. Iš esmės jų pasipriešinimas yra propaganda ir nedidelio masto sabotažas be žmonių aukų. Taigi jos vaikai norėjo mesti iššūkį Vakarų tironijai kelis kartus nukirpdami vielą.
  Bet juos pavyko nufilmuoti vaizdo kamera, o "gera linkinčiųjų" taip pat užtenka. Vaikinai buvo apkaltinti sabotažu ir net terorizmu, taip pat didelės žalos padarymu ekonomikai. O ryšius jauname amžiuje jie atsižvelgė į lengvinančią aplinkybę - atidavė beveik šimtą metų sunkaus darbo.
  Teismas praėjo labai greitai, o advokatas tik pritardamas linktelėjo galva. Taip, ir pats procesas buvo uždarytas. Be to, Anai buvo užsiminta, kad jos vaikams vis tiek pasisektų, jei jie žinotų ir turės ryšių su pogrindžiu, jiems nepavyks išvengti iš pradžių kankinimų, o paskui mirties bausmės. Tačiau pats buvimas sunkiu darbu nėra kankinimas.
  Anos kojos įsipainiojusios į senus batus. Ji nešasi visą kuprinę su programomis, kurias leidžiama daryti tik kartą per metus. Ir nelaimingi vaikai, ko gero, nėra per šaunūs kalėjime.
  Nuteistieji stovi ant kelio, todėl jų nėra kareivinių lageryje, yra ištempti palei plentą. Patruliai kikena į Aną ir be ceremonijų rankomis įsikiša į kuprinę, ištraukdami maistą. Stambus policininkas iš vietinių iškart įsikišo sirveladinę dešrą į burną. Nepaisant to, kad formaliai Ukraina tarsi turi visus valstybingumo atributus, tarp jų ir išrinktąją Radą, tačiau Amerikos vėliavų yra daugiau nei geltonai mėlynų.
  Berniukai iki aštuoniolikos dirba atskirai nuo suaugusiųjų. Diena šilta, saulėta, dryžuota, į atskirą krūvą susilanksto kalėjimo marškiniai, o ploni, vingiuoti kūnai, šokoladas nuo paauglių saulės, blizga nuo prakaito. Vieni plačiais maišytuvais grėbia ant geležinkelio bėgių akmenis ir žvyrą, kiti traukia bėgius, treti obliuoja ir pjauna rąstus.
  Yra berniukų nuo dešimties iki septyniolikos metų, o kai kurie atrodo dar jaunesni. Ir kaip jų nepasigailėti, jei mandatuotoje Ukrainoje dominuoja anglosaksų teisė, kai nuo dešimties metų taikoma baudžiamoji atsakomybė kaip ir suaugusiems?
  Tada policininkas atkreipė dėmesį į Aną, kurios kuprinė buvo pastebimai lengvesnė - kur ieškoti sūnaus Marato (čia gal irgi ne vardų sutapimas!). Taip, jai sunku nešti tokį svorį, bet vis tiek ji prisirišusi. Ir šis palengvėjimas nedžiugina, nes čia racionas menkas, o vaikinai liekni.
  O štai jos sūnus. Jis ilsėjosi basomis kojomis, dryžuotomis kelnėmis, sutvarkytomis aukščiau kelių, ant aštrių akmenų ir stumdo betono statinę. Ir pažvelgusi į basą, stipriai kvėpuojantį užgniaužtą Maratą, Ana suprato, kad jis irgi stiprina save neįtikėtinomis valios pastangomis. Nuskusta galva plonų pečių fone atrodo didelė, o šviesių plaukų įdegusios kampuotos kaukolės fone beveik nesimato. Iš to, kad berniukas atrodo visiškai nuplikęs. Raukšlė ant kaktos tapo labiau pastebima gilesnė. Iš kurio, jei ne mažas ūgis ir siauri pečiai, berniukai atrodytų daug vyresni.
  Maratas dirba, o šalia klajoja įnirtingi prižiūrėtojai, šaukdami ir mojuodami plačiomis žalios odos rykštėmis. Tai sunkus darbas, negailestingas. Norint atlaikyti tokį darbo tempą, reikėtų bent kelioms sekundėms atsipalaiduoti, o atsigulti ant statinės, kad pailsėtų raumeninga, rykštėmis raižyta nugara. Tačiau nudegęs jis dažniausiai odos nepjauna.
  Ana neturi teisės ateiti iki pietų pertraukos darbe. Taigi jūs turite žiūrėti ir laukti.
  Mamos ašaros nevalingai byra. Berniuko kojos nusėtas mėlynėmis, mėlynėmis, mėlynėmis, padai - nuospaudomis. Visą pavasarį, vasarą ir rudenį nepilnamečiai nuteistieji priversti dirbti basomis kojomis. Jie sako, kad tai dar vikresnė ir geriau įkalinti berniukai. Tiesą sakant, tai yra liūdnai pagarsėjusi Amerikos ekonomika. Be to, vakarietiško stiliaus batai susidėvi per greitai. Ir taip, neduok Dieve, valstybiniai batai bent žiemai išsilaiko - laimei, klimatas atšilo, o sniego laikai neprailgsta.
  Tačiau dabar berniukai priversti vilkti sunkius bėgius. Na, kur yra Maratika. Jis plonas kaip nendrė, taip iš po įdegusios odos išlenda šonkauliai, nuo įtampos griūva skrandis. Tamsūs ratilai po akimis, sakoma, kad sunkaus darbo mažam berniukui nėra lengva. Ar jam pavyks ištempti dvidešimt metų, po kurių bus galima paduoti įstatyminę teisę apskųsti?
  Bet mes turime pagerbti Maratas, jis mikliai nutiesia bėgius, o pamatęs motiną nusišypso atsakydamas. Raukšlė ant kaktos išsilygina ir aišku, kad tai vis tiek berniukas, kuriam smagu bet kokia situacija...
  Botagas švilpia ir skausmingai degina Maratą. Motina rėkia, bando veržtis į prižiūrėtoją ant policininko, ambalas sugriebia ją už peties, sustabdydamas:
  - Nedrįsk! Kalėjimo prižiūrėtojo puolimas, atliekantis pareigas... Geriausiu atveju - keliolika!
  Ana jau labiau pasipiktino:
  - Ar jie turi teisę mušti vaikus pagal įstatymus?
  Policininkas nuoširdžiai atsakė:
  - Tai vadinama priverstine fizinio poveikio priemone nusikaltėlių atžvilgiu. Skųstis visiškai nenaudinga!
  Moteris sunkiai atsiduso ir stengėsi atitraukti akis nuo sūnaus, kad nebūtų taip sunku. Likę berniukai taip pat čiumpa kartu. Beveik visi jie basi, tik pora seniausių kai kuriuose akivaizdžiai savadarbiuose rekvizituose. Ir visi be išimties nusiskuto plikai. Kai vienas iš jų priėjo arčiau su akmeniu ant pečių, Ana pamatė jo pradurtą numerį.
  Siaubas - ar jos sūnus tai turi?
  Pietų pertrauka trumpa - pagal įstatymą nuteistieji privalo dirbti ne mažiau kaip dvylika valandų per dieną, tačiau realiai jie važiuoja nuo keturiolikos iki šešiolikos. Tiesa, daug kas priklauso nuo darbo sunkumo. Pavyzdžiui, vargu ar net suaugęs žmogus gali atlaikyti penkiasdešimties kilogramų svorio nešimą iš vieno aukšto į kitą ant savo pečių.
  Bet, pavyzdžiui, medvilnę galite rinkti ilgiau. Merginos dažniausiai dirba plantacijose, tad berniukams fiziškai sunkiau.
  Pietums berniukai maitinami ryžiais, Ukrainoje jie puikiai prigijo ir yra labai vertingas baltyminis maistas. Taip pat įpilama šiek tiek pieno su duona ir česnaku - kad mažiau skaudėtų. Maistas gana sveikas, todėl berniukams, nors ir nepakankamai, nematyti praplyšusių burnų. Čia yra obuoliai ir citrinos.
  Maratas, nors ir alkanas, paaiškina mamai:
  - Turime paprotį ir išmintingą - paskirstyti programas visiems berniukams!
  Ana nustebo
  - Išmintinga?
  Vyresnis berniukas su įmantria tatuiruote ant rankos ir kryžiumi ant krūtinės užtikrintai paaiškino:
  - Būtinai! Dažniau nei kartą per metus galite gauti pervedimą tik už didelį bariką. Ir tu negali jo išlaikyti. Mūsų tiek daug ir nuolat vyksta kažkoks pasikrovimas!
  Anna sutiko ir, glostydama sūnui nugarą, pajuto ir šviežius, ir jau sugijusius dryžius, įbrėžimus. Mama paklausė sūnaus:
  - Ar dažnai jie nukenčia?
  Maratas privertė nusišypsoti ir atsakė:
  - Jie stengiasi neįskaudinti. Inkstai ir gyvybiškai svarbūs organai nenusileidžia.
  Ana tęsė savo klausimą:
  - Ar nešalta vaikščioti basomis?
  Berniukas nuoširdžiai atsakė:
  - Žinoma, kaime basomis bėgiodavo tik šiltomis dienomis, bet čia juos išspiria, kol iškrenta sniegas, ir tai gali gelbėti... Bet.
  Berniukas su kryžiumi vėl įsikišo:
  - Aš čia jau penkerius metus! Viskas gerai, dirbi lauke, valgai sveiką maistą, gali užsigrūdinti ir net neatsikosėti! Mes išgyvensime, jei nemirsime!
  Maratas, atsargiai nukandęs dešreles, pastebėjo:
  - Žinoma, mes išgyvensime, o gal rasime laisvę!
  Čia Ana staiga suprato, kad pokalbių temos išsemtos. Maratas gyveno savo gyvenimą, ji gyveno savo. O užjausti berniukui nedera, jis tik įsižeis. Nors Marato galimybės pamatyti savo valią yra artimos nuliui. Taip, ir organizuoti pabėgimą iš fantazijos sferos. Be to, net jei pabėgate, kaip šiuolaikiniame pasaulyje galite per ilgai slėptis po žeme? Technologijos žengia į priekį, o jų pokalbis tikriausiai įrašomas, o gal net su vaizdo vaizdu.
  Maratas paklausė apie šunį Polkaną ir, gavęs atsakymą, nutilo. Ana supratingai pažvelgė į sūnų. Matome jį, norėjo plačiau pasiteirauti apie seserį, bet jautė, kad mama su ja dar nebendravo. Pietų pertrauka trumpa, o po penkių minučių Trudovik berniukai vėl pradės dirbti.
  Anna savo sūnui ištiesė megztas šlepetes:
  - Apsirenk mano brangioji!
  Maratas atsakė pašnibždomis:
  - Neturėtų... Visi berniukai turi būti vienodi. O vaikščiojimas basomis iki šalnų yra viena iš bausmės formų! Jie tiesiog juos sudegins. Geriau tegu šmeižia, kai mano mažasis brolis užaugs.
  Mama galiausiai paglostė sukietėjusias, numuštas sūnų kojas ir, nepaisydama dulkių, pabučiavo. Tada pasigirdo paskutinis bučinys į kaktą ir grėsmingai šaukiant prižiūrėtojui ji atsistojo ir nuėjo link išėjimo. Tada ji sustojo. Darbas buvo organizuotas vadovaujantis amerikietišku racionalumu: nuteistieji sunkiai dirbo, kad krūvis atitektų skirtingoms raumenų grupėms. Tada darbas ir kūnas tobulėja, yra proporcingesnis ir kaliniai mažiau pavargsta, vadinasi, iš jų galima išspausti daug daugiau.
  Marato rankos jau ragavo nuo nuospaudų, ir jis gana užtikrintai kraunasi batą. Kūnas plonas, bet raumeningas, o plonos rankos stiprios. Ne, galbūt jie dar ilgai ištvers sunkius darbus. Taigi berniuką laidoti dar anksti.
  Palyda šiurkščiai pastūmė Aną ir sušuko:
  - Jūsų laikas baigėsi! Eime iš čia! Ir taip aš peržengiau ribą!
  Moters kojos atrodo labai sunkios. Laukia vizitas pas seserį Marinką. Šiuo metu rudens kančia, ir mums reikia sugauti laiką. Gerai, kad brolis ir sesuo nėra per toli.
  Ukrainoje dominuoja amerikiečių kapitalas, kaip, beje, ir užsienio pareigūnai. Patys paprasti žmonės gyvena kukliai, bet kažkas nukrenta ir jiems. Bet kokiu atveju skudurai pigūs, o Ana su prastais naujais drabužiais atrodo kaip juoda avis.
  Tačiau jaunos nuteistos merginos savo dryžuotomis suknelėmis primena kalines nacių stovyklose. Jie matosi iš traukinio vagono. Daugelis merginų yra pasodintos į kalėjimą už paprastą mokesčių slėpimą, suteikiant joms galimybę dirbti. Todėl laukuose daug priverčiamųjų darbų.
  Anai pasisekė, merginos ką tik buvo įveikusios didelį plotą ir prieš naująją basomis trypčiojo dar dešimt verstų. Taigi galite pasikalbėti su Marina. Matyt, basa, liekna mergina, dryžuota suknele su numeriu ir pavarde ant krūtinės, budėtojui nepasirodė pavojinga ir ėjo, užsidėjęs automatą ant peties. Marinka, kaip ir Maratas, nuo paskutinio susitikimo tapo šiek tiek aukštesnis ir daug lieknesnis. Visgi su maistu Ukrainos kaime problemų nekilo.
  Čia jie šeriami pagal normą, akivaizdžiai nepakankamai, tokiam intensyviam ir sunkiam darbui. Marina prisipažino į mamos klausimą:
  - Taip, aš labai noriu valgyti! Netgi gaudome sliekus, specialiai juos plauname ir rūkome, o kartais valgome žalius. alkanas!
  Anna paklausė apie sveikatą. Marina nuoširdžiai atsakė:
  - Iš pradžių labai skaudėjo raumenis, ypač skaudėjo miegą, bet dabar įsitraukiau. Nieko daugiau - dirbame gryname ore ir žemėje. Žiemą bus blogiau, mašinos tikrai kietos ir nuobodžios.
  Mama, prisiminusi verpimo malūną, pridūrė:
  - Ir dulkėtas!
  Marinka paklausė apie Maratą. Sužinojau, kad berniukas buvo sveikas ir net po kelių mėnesių sunkaus darbo sustiprėjo ir fiziškai sustiprėjo. apsidžiaugė. Jaunesniajam broliui jau septyneri, jis irgi stiprus. Mano tėvas dabar yra katorgose kažkur Sibire, iš jo buvo atimta teisė susirašinėti. Tik žinoma, kad jis dar gyvas, mirties atveju būtų pranešimas.
  Marina atsidususi pasakė:
  "Jei ne mano tėvas, galbūt nebūčiau įsitraukęs į šį verslą! Visą gyvenimą praleisti su dryžuotu chalatu ir net eiti į tualetą iš eilės ir su dainomis yra košmaras!
  Ana bandė nusišypsoti ir pastebėjo:
  - Jeigu pastabų nėra, po dvidešimties metų pagal įstatymą galima siųsti prašymą dėl išankstinio paleidimo!
  Marina papurtė galvą.
  - Pirmuosius dvidešimt metų jie dažniausiai neatleidžia, išskyrus išskirtinius nuopelnus... Na, jei atskleisite pabėgimą ar sąmokslą! - Mergina grėsmingai sumažino saulės nubalintus antakius iki pernokusių kviečių spalvos. - Bet aš niekada neisiu į denonsavimą!
  Ana pažvelgė į dukrą. Drąsus, kaip Marato smakras, taisyklingi, kiek smailūs bruožai. Pabaigai, mergaičių plaukai nuskusti plikai, bet jos jau spėjo šiek tiek paaugti. Baltos, auksinės spalvos garbanos net pradėjo po truputį riestis. Ganėtinai aukšta mergina, nepaisant savo lieknumo, ji visai neatrodo kaulėta ar kampuota.
  Anna netyčia paklausė dukters:
  - O kad tu... Ar nebandė tavęs išprievartauti?
  Marinkos veidas drebėjo, ir ji tyliai atsakė:
  - Ne be jo, bet... Amerikiečiai vis tiek religingi ir neskatina... Be aukštesnės valdžios leidimo. Bet jūs galite oficialiai užsiregistruoti viešnamyje ir vieneri metai atiteks dvejiems!
  Ana neklausė. Ji žinojo, kad Marinka tik įsižeis dėl tokių paslaugų pasiūlymo. Moters širdis tapo dar kietesnė. Mergina šypsodamasi atsakė:
  - Neliūdėk... Šansų visada yra! Yra daugiau, gyvenime yra daug linksmybių.
  Ir suglebusi gražuolė dainavo, ir merginos choru rinko;
  Kas atsitiko švelniai nuotakai
  Aš kenčiu juoda siela!
  Prisiminęs jos gražų veidą,
  Ką aš pasiliksiu, kai eisiu į mūšį!
  Basos merginos dainavo vaikino vardu, gražus romanas, ir tai atrodė gana natūraliai ir gražiai.
  Prisimenu, kaip kelias klajojo neskubėdamas,
  Per ramius kaimus, dykvietes!
  Turite protingus drabužius
  Lengvas žingsnis ir kelias į vienuolynus!
  
  Ir lauke noksta auksinė žolė,
  Vėjas išsklaidė visą rūką!
  Stačiatikybė bus amžinoje šlovėje,
  Vilties šviesa krikščionių maldose!
  
  Basomis kojomis keliuose
  Mergina ir aš atgailaujame už nuodėmes!
  Nusileisk ir tikėk į Šventąjį Dievą
  Jis pasvers tavo gyvenimą ant svarstyklių!
  Sargybinius daugiausia sudarė vietiniai policininkai ir jie palankiai klausėsi merginų. Gražūs kaliniai įėjo į juostą, kur praėjo tik tai, užgoždama perkūniją.
  Ir kai iš sosto pasigirsta balsas,
  Tu nevertas patekti į Mano rojų!
  Nes dangaus šventumas
  Nėra, net nesvajok!
  
  Esate nuodėmingas žemose, nešvariose bėdose,
  Reikia laikytis ir išlikti šimtmečius!
  Vertinama tik drąsa pergalėse,
  Kaip vienos Rusijos kariuomenės susiliejimas!
  
  Mūsų kareivis neina į smukles,
  Gerdamas degtinę, jis pasibjaurėjęs - blogis!
  Jis yra stipriausias karys - pasaulio audra!
  Kas įkopė į Rusiją, tą ištrinsime į šūdą!
  
  Mano mergaitė žingsniuoja keliu
  Už suplyšusio karpinio pečių!
  Ji rūpinasi savo batais
  Viską atidaviau į Dievo šiukšliadėžes!
  Merginos buvo bendros - buvo chalatai ir basos kojos. Dauguma jų jau yra aukšto ūgio ir stambios mergaitės, tačiau vis dar yra labai mažų mergaičių su skusta galvomis. Jie palieka tuos pačius mažus, plikus pėdsakus. Ana nevalingai nubraukia ašarą - nelaimingi konkistadorų režimo kaliniai. O kam iš jų buvo išsiųsti keturiolika ar šešiolika valandų sunkių darbų?
  Ir jau kvepia, juodai dega,
  Per kaimus slinko minia!
  Visa šalis buvo išdraskyta
  Pelenuose ir miesto griuvėsiuose!
  
  Tada mergina pasipiktino,
  - Ne, tai ne slėptuvės rūsyje reikalas!
  Ir į priekį su visa aistra paklausė:
  Nes Jėzus pašaukė!
  
  Jie davė jai lėktuvą, kad nugalėtų nacius,
  Skristi, šlovinant šį Kristų!
  Kad būtų karšta giedrame danguje,
  Uždaryti dangų Fritzui!
  
  Taip, ji kovojo iš visų jėgų,
  Ir ji meldėsi prieš blogio ikoną!
  Nenorėjo būti nelaisvėje prie kapo
  Išnaikino roplius, o ne skaičių!
  Išgirdusios šiuos žodžius merginos, net ir dauguma, nudžiugino ir pagreitino žingsnį. Ana taip pat basa irklavo šiltame purve. Ir ji buvo patenkinta. Tarsi grįžtum į savo jaunystę. Dideli kelių akmenukai kutena pliką padą, nuo to atsitraukia nuovargis ir parodo linksmumą. Ir nors tolimesnis romano tęsinys labai liūdnas, Ana plačiai šypsosi.
  Tačiau paskutiniame mūšyje viskas pasirodė blogai,
  Dėl tam tikrų priežasčių sprogo dujų bakas!
  Pasigailėk, meldžiuosi, šaukiuosi Dievo,
  Gaila, jei merginos užsidega!
  
  Jėzus man griežtai atsakė
  Aš kentėjau už tave, kentėjau!
  Ir dabar patikėk manimi - karsto nėra,
  Visagalis prikėlė puolusius!
  
  Ir dabar tavo nuotaka yra danguje
  Jai gerai, Jis pats nubraukė ašarą!
  Patikėk manimi, yra vieta ir tau
  Jūs įgyvendinsite savo svajonę!
  
  Tik žinok - tarnaujant Rusijai,
  Tai būdas įtikti Dievui!
  Kuo laiminga visa planeta,
  Reikia tarnauti Tėvynei su visa tvirtove!
  
  Pagrindinė nuodėmė yra atitraukti Tėvynę,
  Neik barti - atsigulk į krūmus!
  Pirmenybę teikite apgailėtino buferio vaidmeniui,
  Nežinant Viešpaties grožio!
  
  Taigi eik ir atkeršyk naciams,
  Jėzus kalbėjo taip grėsmingai!
  Dūmai išnyks kvapniame ore,
  Bus laiko taikai!
  
  HIMMLERIO IR FUHRERIO INTRIGOS SU STRATEGIJOS
  Antrasis pasaulinis karas įgavo ilgesnį pobūdį, nes fiureris vietoj FAA raketų programos nusprendė investuoti į liaudies naikintuvą. Mašina lengva, pigi ir lengvai pagaminama. O XE-162 į seriją pateko dar 1943 m. Tuo pat metu Hitleris klausėsi Rommelio ir išvedė vokiečių bei italų kariuomenę iš Afrikos. Dėl to vokiečiai išlaikė aštuonias realioje istorijoje prarastas divizijas ir daugybę technikos, taip pat nemažas italų pajėgas.
  Dėl to Sicilija buvo geriau dengta kariuomenės, o sąjungininkų išsilaipinimas baigėsi pralaimėjimu.
  Kursko stulpelyje Hitleris taip pat atidėjo traukimąsi, šiuo atveju dėl noro mūšyje išbandyti ir Tiger-2, ir Panther-2. Galiausiai rugpjūtį Stalinas įsakė puolimą Oriolo ir Charkovo kryptimis.
  Vokiečiai gynyboje turėjo efektyvesnę techniką, iškasė daug įtvirtinimų.
  Tačiau Raudonoji armija turėjo pajėgų pranašumą. Ypač pastebimas Oryol kryptimi. Tačiau Raudonoji armija žengė į priekį labai lėtai. Charkovo kryptimi vokiečiai netgi sugebėjo atmušti puolimą pietuose, kur vadovavo Mainšteinas. Oryol mūšiai užsitęsė iki vėlyvo rudens, bet Oryol vis tiek buvo paimtas. Ir jiems pasisekė.
  Bet labai dideli nuostoliai, išmušę daug jų kariuomenės. Tada buvo pauzė. Sovietų kariuomenė atlygino žalą. Vokiečiai kapstydavosi... Tankų gamyba augo... Pantera-2 į gamybą nepraėjo. Hitleriui nepatiko, kad tanko svoris gerokai išaugo. Ir tada tankas pasirodė ne taip, kaip norėjo fiureris. Ir variklis yra dar galingesnis nėra paruoštas. Tiger-2 yra labai galingas tankas, tačiau jo didelis svoris taip pat yra minusas. Tačiau su tankais vokiečiai dar nesukūrė tobulo modelio. "Panther" tikrai gerokai pranašesnis už T-34-76. Tačiau SSRS savo kelyje turi galingesnį ir pažangesnį tanką T-34-85, kuris priekiniais šarvais ir šarvus pradurtais ginklais jau yra daug mažiau prastesnis už Panther.
  Vokiečiai nori sukurti kažką tobulesnio. Pagrindinis vokiečių tankas "Panther" yra gana silpnas borto šarvai.
  Ir yra viena silpnybė iš prieštankinių šautuvų šaudant į šonus.
  Naciai turi, bet stiprius lėktuvus ir naikintuvus. Ypač stiprūs ir pigūs XE-162 yra labai tvirti ir gali sutriuškinti priešus danguje.
  Ir sąjungininkai ėmė spausti orą. Ir, žinoma, Raudonoji armija.
  Tačiau žiemą sovietų kariuomenė pradėjo veržtis į priekį ir stumti nacius į centrą ...
  Mūšiai klostėsi danguje... Labai gerai XE-162 priartėjo prie Huffmano, kuris užtikrintai įmušė įvartį ir padidino pagreitį. Jo pasirodymas buvo aukštesnis nei realioje istorijoje.
  Tačiau žiemą vokiečiai pasidavė... Gruodžio mėnesį karo veiksmai atsinaujino su nauja jėga. Rudenį ir žiemą vokiečių tankams tapo sunkiau kovoti. O važiuoklės išdėstymas šaškių lentoje sukėlė daug problemų. Tarp čiuožyklų užsikimšęs sniegas ir purvas, o nakties metu užšalęs trukdė judėti. Sovietų tankai, pralenkdami priešą mobilumu, retkarčiais surengdavo netikėtus smūgius, veikdami reido ir atsitraukimo principu.
  Vokiečių frontas žlugo žiemą. Naciai prarado Charkovą, Belgorodą ir didžiąją dalį Donbaso. Tačiau vis tiek jų pralaimėjimas nebuvo toks triuškinantis kaip tikrojoje istorijoje. Visiškas antrojo fronto nebuvimas, didelis "Fritz" naudojamų tankų skaičius, įskaitant sunkiuosius "Tigrus", didelė aviacijos galia, ypač labai efektyvus "Focke-Wulf" atakos lėktuvas. Be to, kautynėse dalyvavo ir italų daliniai, kurie, susimaišę su vokiškais, kovėsi ne taip jau ir prastai.
  Įtakos turėjo ir Mainšteino bei Rommelio karinis menas.
  Naciai buvo išvaryti iš Donbaso, tačiau jie sugebėjo įsitvirtinti papildomose linijose, pasilikdami dalį kairiojo kranto Ukrainos. Kovo mėnesį sovietų kariuomenė, metusi į mūšį papildomas atsargas, vietomis pasiekė Dnieprą, bet nesugebėjo forsuoti upės.
  Be to, kovo puolimas prie Leningrado taip pat nebuvo sėkmingas. Vokiečiai, pasikliaudami stipriais įtvirtinimais, dar galėjo atsilaikyti po miestu. O sovietų kariuomenė, patyrusi atsargų trūkumą: pagrindinės pajėgos prasiveržė pietuose, tik iki trisdešimties kilometrų atstumu įsiveržė į korona atakos zoną.
  Bet kokiu atveju Raudonoji armija vėl pažengė į priekį, o naciai buvo nustumti atgal. Ir net masinė "Panterų" ir "Tigrų" gamyba naciams nepadėjo. Ir SSRS pasirodė IS-2 ir T-34-85. Tiesa, "Fritz" taip pat sukūrė "Panther" -2 su mažu bokšteliu, o "Tiger" -2 - pažangesnės formos ir ginklų.
  Tačiau pagrindinis dalykas, su kuriuo Fritz susiejo savo viltį, buvo reaktyvinis lėktuvas ir ME-262. 1944 m. birželio mėn. jie jau turėjo daugiau nei tūkstantį šių reaktyvinių naikintuvų. Himmleris tikėjosi pasiekti oro viršenybę ir panaudoti savo stebuklingą ginklą.
  Stalinas suprato, kad turi pulti. Centre kabėjo pagrindinis sovietų armijos smūgis. Operacija "Bagration" prasidėjo 1944 m. birželio 22 d. Smolenskas vis dar buvo vokiečių kontroliuojamas, o Fritz gynybos linijos buvo sukurtos inžineriniu požiūriu. Taip, ir taktinės staigmenos nepavyko pasiekti. Priešas to tikėjosi. Nepaisant to, Fritzas nesipriešino. Jų gynybos linija, nors ir ne iš karto, bet buvo pralaužta. Taip pat turėjo įtakos sovietų artilerijos pasirengimo galia, sovietų karių didvyriškumas.
  Tačiau vokiečiai nėra tokie paprasti. Jie galingiausią padarė antrąją ir ypač trečiąją gynybos liniją. Himmleris, skirtingai nei Hitleris, klausėsi ekspertų patarimų, naudojo elastingesnes linijas. Nuostolių santykis išliko didelis vokiečių naudai, jie plačiai naudojo savo šarvuotus tankų kumščius. Reikėtų pažymėti, kad "Panther"-2 pasirodė esąs labai stiprus tankas su puikiais kaktos šarvais ir galingu šarvus pradurtu ginklu. Gynyboje šis tankas yra gana priimtinas.
  Naujasis vokiškas E-10 savaeigis pistoletas, turintis labai žemą siluetą ir mažą svorį, pasižymintis puikiomis vairavimo savybėmis, taip pat puikiai pasitvirtino. ME-262 taip pat pademonstravo išgyvenamumą, puikų greitį ir galingus ginklus. Efektyviai atrodė ir HE-162, ir bombonešis Arado.
  Iki rugpjūčio 8 d. sovietų kariuomenė išlaisvino Smolenską, tačiau mėnesio pabaigoje visiškai išnaudojo savo puolimo pajėgumus ir nepradėjo mūšio dėl Baltarusijos. Iki pergalės dar buvo labai toli. Tačiau vokiečiai nieko negalėjo pasiekti ir pamažu atsitraukė.
  Tačiau išsekimo karas išvargino abi puses. Tačiau SSRS ir toliau kompensavo žalą. Tačiau vokiečiai žymiai patobulėjo ore. Naujieji sovietiniai Jak-3 ir LA-7 galėjo tik iš dalies kompensuoti reaktyvinės aviacijos atotrūkį.
  Vokiečiai, pasinaudoję savo kokybiniu pranašumu aviacijoje, didžiąja dalimi dominavo ore. O tankų gamyboje didelį vaidmenį pradėjo vaidinti E serijos tankas, tiksliau, kol kas savaeigiai pabūklai - E-25 su 88 mm patranka, E-50 su 105 mm patranka. ir E-10 su 75 mm pistoletu iš Panther.
  1944 m. lapkričio pradžioje porą mėnesių pailsėję sovietų kariuomenė atnaujino puolimą Leningrado kryptimi. Šį kartą viršūnėje buvo vokiečių žvalgyba, o tai turėjo įtakos ir naujausių reaktyvinių šnipinėjimo lėktuvų su labai tikslia optika panaudojimas. Vokiečiai sugebėjo sutelkti sovietų kariuomenę, kad padidintų savo pajėgas.
  Tačiau vis dėlto sniego ir šalčio sąlygomis naciams buvo nepaprastai sunku išlaikyti savo frontą. Po itin kruvinų kovų 1945 metų sausį Leningrado blokada žlugo. Miestas pasirodė apgriautas pančių... Ir nauja didelė sovietų kariuomenės sėkmė.
  Tiesa, sausio centre proveržio išvystyti nepavyko. Per daug sovietų kariuomenės patyrė nuostolių. Tačiau iki vasario pradžios "Fritz" buvo nustumti atgal į Dnieprą, ir jie prarado teritoriją po teritorijos.
  Tačiau kovo mėnesį kairiajame Ukrainos krante vis dar įsitvirtinęs Mainšteinas pradėjo didelį puolimą. Vokiečiai atakavo naktį naudodami pažangesnius naktinio matymo prietaisus ant tankų, taip pat naujausią "Liūto" - pritūpusios transporto priemonės su ilgu, galingu snukiu - vystymą. Be to, tiek E-50, tiek Sturmtigers buvo masiškai naudojami - labai galingi proveržio ginklai.
  Pirmą kartą po Mainšteino kontratakos 1943 m. kovą vokiečiams pavyko pasiekti reikšmingos sėkmės, užgrobti Poltavą, Petrazavodską, Chersono sritį, deblokuoti Krymą ir net įžengti į Charkovą. Sovietų vadovybė, beviltiškai perskirstydama rezervus, sugebėjo sustabdyti "Fritz" veržimąsi ir net išvaryti juos iš Charkovo balandžio mėnesį, tačiau per dideli nuostoliai neleido vystytis sėkmės. 1945 m. gegužės mėn. abi pusės buvo gana išsekusios.
  Himmleris pasiūlė Stalinui taiką saikingomis sąlygomis: kiekvienas pasilieka tai, ką sugebėjo pagauti, kalinius keičiame į visus. Žalos mokėti nereikia, o prekybiniai santykiai atkuriami.
  Tačiau Stalinas atsisakė tokių sąlygų. Ir išreiškė pasirengimą vokiečiams teritoriškai perleisti ne daugiau kaip sienas 1939 m. rugsėjo 1 d.
  Šiuo atveju vien vokiečiai būtų turėję beveik pasitraukti į Vakarus. Ir pajutęs pergalių skonį, Hitleris šios galimybės atsisakė. Be to, JAV į valdžią atėjo reakcinės jėgos, kurios visais įmanomais būdais pastūmėjo radikalius fašistus į karą iki pergalingos pabaigos.
  O 1945 m. birželį karo veiksmai atsinaujino su nauja jėga. Sovietų kariuomenė užpuolė nacius Ukrainoje. Prasidėjo įnirtingi apsikeitimai smūgiais. Raudonosios armijos laimei, vokiečiai diskinėje plokštumoje neturėjo laminarinio purkštuko, todėl jų automobilis pasirodė nepakankamai patvarus ir efektyvus. Nors jo skrydžio charakteristikos buvo įspūdingos.
  Ne per daug pasisekė vokiečiams ir tankui E-100. Per sunkus su pasenusiu išdėstymu, šis mastodonas nepateisino lūkesčių. Nors ginklas, reikia pripažinti, išsiskyrė greitu šūviu. Tačiau "Lev" -2 turi būti sąžiningai pranašesnis už visus sovietinius tankų modelius, net ir IS-3. Tačiau karo negali laimėti vienas žvėrių karalius.
  Mūšiai Ukrainoje vyko permainingai, daugelis miestų kelis kartus keitė savininkus. Vokiečiai atsitraukė, kad pradėtų puolimą centre, tačiau suklupo prieštankinė gynyba, stipriai prisotinta artilerijos, ir įstrigo. Visa vasara prabėgo dinamiškos pusiausvyros būsenoje. Tačiau rugsėjį sovietų kariuomenė atnaujino puolimą. Nors ore vis dar dominavo liuftvafė.
  Mūšiai vyko su nenumaldomu atkaklumu. Tačiau spalį Japonija kapituliavo po naujų atominių sprogdinimų.
  Taip JAV ir Didžiosios Britanijos kariuomenė atrišo rankas. Buvo priimta nekaringos sąjungininkų pagalbos doktrina. Į Trečiąjį Reichą buvo pradėta tiekti kariuomenė, savanoriai, įranga ir įranga. Tuo pačiu metu Ispanija, Portugalija, Argentina, o vėliau ir kai kurios kitos šalys, ypač Turkija ir Švedija, spaudžiamos Amerikos įstojo į karą su SSRS.
  Situacija įkaista...
  Turkijos kariuomenė, prisotinta šermanų ir peršingų, pradėjo prasiveržti per pietinę sovietų sieną. 1945 m. lapkritį jiems pavyko apsupti Jerevaną ir užimti didžiąją Batumio dalį. Vokiečių daliniai vėl įsiveržė į Charkovą, užėmę šį ilgai kenčiantį miestą. Jie kabojo virš sovietų dalinių pietinio flango. Situacija buvo grėsminga.
  Stalinas reikalavo sulyginti fronto liniją. Tačiau net ir ateinanti žiema pokyčių neatnešė, nes sovietinių miestų bombardavimas gerokai sustiprėjo. Didėjo spaudimas iš Vakarų.
  1946 m. žiemą pavyko tik atkovoti Charkovą ir nustumti vokiečius centre, vėl pasiekus Dnieprą. Tačiau pavasarį kovos įsiliepsnojo keršto. Vokiečiai, pasitelkę amerikiečių ir britų tankus, pradėjo veržtis į pietus.
  O merginos kovojo...
  Ir jie kovojo labai drąsiai, o berniukai buvo kupini kovos entuziazmo ir patyrė nuotykių.
  - Tu gerai dainuoji Dimka! Petka pastebėjo ir paglostė draugui per petį.
  Bet dabar mums reikia... - štai požeminis berniukas dvejojo ir klausiamai pažvelgė į dangų. Atrodė, kad jis ten ieškojo įkalčių. Atrodė, kad trys saulės unisonu mirktelėjo vaikui.
  Komjaunuolė Larisa priglaudė pirštą prie lūpų ir tyliai pasakė:
  - Netriukšmauk. Esame per daug matomi. Turėtumėte prieiti arčiau artimiausios sodybos ir susimaišyti su darbininkais.
  Dimka entuziastingai sušuko:
  - Puiki mintis! Mes čia surengsime Spartako ar Emelyano Pugačiovo sukilimą!
  Larisa liūdnai pastebėjo:
  - Žodžiais tai padaryti lengviau nei praktiškai... Bet nepraraskite vilties berniukai. Sekime paskui mane...
  Vaikinai energingai pliaukštelėdami nuogais padais pajudėjo kelio pakraščiu. Žolė buvo labai kutenanti, atrodė minkšta, bet netrukus berniukams ir mergaitei ėmė niežėti pėdos, tarsi jie būtų vaikščioję dilgėlėmis. Ir aš labai norėjau juoktis. Tarsi stručio plunksnomis tave neša į kulną.
  Savaime suprantama, juokinga, bet po kokių dešimties minučių - jau nepakeliama ir basomis kojomis, paraudusiomis nuo kutenimo, jos pačios išsinešė ant asfalto. Čia eiti daug lengviau, nors iš inercijos ir toliau niežti kulnus.
  Petya, be kita ko, pastebėjo:
  - Kažką einam, einam... Ir niekas aplink mus nesikeičia. Tarsi klaidžiotume ratu?
  Dima sutiko.
  - Taip... Čia matosi kažkas tokio užburto...
  Larisa sutrikusi mirktelėjo ir pastebėjo:
  "Po velnių... Nori jums tai ar ne, jei norime ką nors pamatyti, turėsime nulipti nuo šios važiuoklės.
  Petka sumurmėjo:
  - Arba avansu... Tačiau tai yra tas pats!
  Vaikinai nenoriai vėl užlipo ant žolės. Dimka prisiminė, kaip prieš porą metų buvo užfiksuotas. Tada vokiečiai jį, dar visai vaiką, basą varė per sniegą. Laimei, tada jis turėjo drąsos nesiskirstyti. Tikriausiai šviesiaplaukis vaikas, kurio kojos raudonos kaip žąsies kojos, Fritzams neatrodė pavojingas. Jis buvo gerai nuplaktas ir išmestas iš kalėjimo. Nors tuo metu Dimka savo sąskaita jau būtų nužudęs vokiečius.
  Vaikščiojimas basomis po sniegą užkietėjusiam berniukui neatrodė toks baisus. Nors pagaliau sustingus kojoms ir nustojus nieko jausti, rimtai išsigando: staiga liks invalidu. Tačiau šventieji visus metus vaikščiojo basi, nemirė, pirštai nenukrito. Tad panikuoti gal neverta. Šiltoje trobelėje sušilus kojas pradėjo tikrai skaudėti. Kankinimas, žinoma, yra sunkus ir nacių mylimas. Jie ypač mėgsta varyti moteris ir vaikus į sniego pusnis. Suaugę vyrai dažniausiai kankinami skirtingai.
  Dimka, prisiminęs, kaip pliaukštelėjo ant sniego, o iš paskos buvo fašisto durtuvu pastūmėtas, nusišypsojo. Ištvėrė, tad kutenimą ištvers. Be to, nors Larisa yra mergaitė, ji vaikšto užtikrintai ir net žengia žingsnį.
  Petka, norėdamas atitraukti dėmesį nuo stipraus niežėjimo paduose, uždavė komjaunimo nariui įdomų klausimą:
  Ką manai apie monoteizmą?
  Larisa nusijuokė ir gudriai pasakė:
  - Geras klausimas tam, kuris taip pat yra pakankamai senas, kad galėtų prisijungti prie komjaunimo...
  Dimka, kuris taip pat domėjosi šia tema, pastebėjo:
  "Mes neturime pagrindo tikėti į vieną visagalį Dievą. Ir jei taip, tai monoteizmas yra apgaulė!
  Larisa skeptiškai pažymėjo:
  - Taigi tikrai nėra jokios priežasties? Tomas iš Atėnų pateikė penkis Dievo egzistavimo įrodymus.
  Petka atsiduso ir pakėlė ausis:
  - Kokie įrodymai? Taip pat girdėjau, kad jų yra penki, bet nežinau, ką jie įdėjo į save?
  Larisa atsakė šypsodamasi, negailestingai kutenančiais padais braukdama žolę:
  - Pirma... Viskas turi pagrindinę priežastį. Jei yra višta, tai buvo kiaušinis, iš kurio atsirado vištiena, o jei buvo kiaušinis, tai buvo višta, kuri ją padėjo. Turi būti panaši pagrindinė visatos priežastis. Tomas iš Atėnų tikėjo, kad tokia pagrindinė priežastis yra Aukščiausiasis Dievas!
  Petka pasitrynė niežtinčiu kulnu ant slidaus medžio kamieno, tarsi apimto žvynais, ir uždavė naivų ir kartu vaikiškai išmintingą klausimą:
  - Jeigu viskam reikia pirmosios priežasties, tai kas tada tapo pirmąja priežastimi Dievui?
  Larisa gūžtelėjo pečiais ir pastebėjo:
  - Taip, tai yra labiausiai pažeidžiama Tomo Atėnų statyboje. Jis reikalauja priimti Dievą tikėjimu kaip pirmąją priežastį, bet kartu nepaaiškina, kodėl pirmųjų priežasčių egzistavimas yra būtinas pačiai Visatai, bet nebūtinas jos Kūrėjui.
  Dimka, šokinėdamas kaip beždžionė, pasiūlė:
  - Gali būti, kad visatos Kūrėjas turi savo Kūrėją, o šis Kūrėjas turi savo, ir taip toliau iki begalybės...
  Petka neigiamai papurtė galvą.
  - Ne, tai absurdas... Mokytojas mokykloje sakė: materija yra amžina ir ji nuolatos transformuojasi, todėl visatoje atsiranda pasauliai. O į klausimą, kas paleido transformacijos mechanizmą, ji atsako - gamta!
  Dimka vėl išsakė labai įdomią mintį:
  "Taigi gamta yra Dievas! Turint omenyje...
  Petka džiaugėsi galėdamas įterpti neryškų žodį:
  - Panteizmas! Tai kada jūs siejate dieviškumą ir prigimtį?
  Larisa, nervingai pašokusi, paklausė berniuko:
  - O kaip jūs pats tai įsivaizduojate?
  Petka sutrikęs gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Kažkaip neįsivaizduoju!
  Dima, pasakė frazę, perskaitytą Alexandre'o Dumas knygoje: "Po trisdešimties metų".
  -Dievas yra kiekvieno dalyko paviršiuje...
  Vaikinai tylėjo. Keturiolikos metų sovietiniams paaugliams pokalbis tapo pernelyg didingas. Tada lipo ten, kur patys nesuprato.
  Taip, ir miškas baigėsi... Laukai driekėsi. Dimkos aštrus matymas įžvelgė daugybę valstiečių, sunkiai dirbančių lauke. Berniukas sulėtino greitį. Jie išėjo į taką, o žolelių niežėjimas šiek tiek sumažėjo. Galite eiti taip, kad jų nepastebėtų iš lauko.
  Aštrių akių žvalgė Larisa taip pat apžiūrėjo ne tik darbininkus, bet ir tris į darbą žiūrinčius mėlynais kostiumais vilkinčius riterius bei kelis bėgiojančius gyvūnus. Dimka nustebęs pastebėjo:
  - Taip, tai trigalviai šunys!
  Petka sušvilpė ir sušnypštė:
  - Šuo gali įkąsti, tik iš šuns gyvenimo ...
  Larisa pakreipė akis ir ėmė žiūrėti atidžiau. Ji pati labai mažai žinojo apie šį pasaulį. Buvo kuo stebėtis. Pirma, tarp valstiečių nebuvo suaugusiųjų. Dirbo tik vaikai, bet ir, kas keista, ne jaunesni nei dešimties metų, ir ne vyresni nei keturiolikos. Žmogiškas, beveik visi šviesūs, plaukuoti arba šviesiai raudoni, gal tik pora tamsių galvų.
  Tokie gražūs vaikinai, prastai apsirengę, visi be išimties basi. Visai panašus į viduramžius. Tik dabar kabo sulūžęs prožektorius, o lauke matyti kažkas panašaus, kaip pusiau išardytas reaktyvinis lėktuvas. Yra tik trys sargybos riteriai ir šimtai valstiečių vaikų, bet jie visi paklūsta. Vaikai atrodo linksmi, sveiki, įdegę, dirba su užsidegimu. Tai smagu, jie net kažką dainuoja.
  Tai kažkiek primena mūšio ažiotažą iš laukų, kai vyresniesiems talkina moksleiviai.
  Darbo įrankiai patys primityviausi: kastuvai, grėbliai, dalgiai. Jokios mechanizacijos. Merginos net prisirišo prie plūgo ir tempia jį pačios, o ne arklius.
  Petka supykęs pastebėjo:
  - Oho - išnaudotojai!
  Dimka, prisimindamas literatūros kūrinį, pastebėjo:
  - Ar prisimeni, kaip buvo su Liūtu... Tai, atleiskite, Aleksejus Tolstojus surengė revoliuciją Marse...
  Petka nusijuokė ir pasiūlė:
  - Mes tik trys ir trys riteriai. Prisėkime prie jų, nušaudykime ir pateikime revoliucinį apeliaciją!
  Larisa neigiamai papurtė galvą.
  - Trigalviai šunys mums neleis prie mūsų prilįsti, o kariai turi lankus, o gal ir visai taikliai šaudo. Čia reikia apsispręsti protu.
  Dimka pažvelgė į Larisą ir pasakė:
  - Tu šiek tiek peraugai... Čia dar galime susimaišyti su berniukais ir sužinoti, kas yra kas...
  Mergina gražiu veidu sutiko:
  - Teisingai, eik pas juos su žvalgyba... Aš asmeniškai čia daug ko nesuprantu!
  Profesionaliems skautams apeiti trigalvius šunis yra sudėtinga, bet išsprendžiama problema. Tačiau vaikinai nusprendė, kad nekeltų nereikalingo šurmulio, elgtis slaptai ir natūraliai.
  Bet tada Petka staiga pastebėjo:
  - O kalbos barjeras? Jie įkandins mus gyvus!
  Larisa paguodė Petką:
  - Bet nesijaudink... Kaip mes suprasime jų kalbą, o jie manys, kad mes kalbame jų kalba.
  Dima pasiūlė:
  - O tada pribėgkime prie riterių ir pasakykime, kad mus atsiuntė iš gretimo kaimo pagalbos. Taip bus daug natūraliau.
  Larisa atmestinai mostelėjo ranka.
  - Pabandyk... tikiuosi tau pavyks. Tik neperžaisk!
  Berniukai, du kartus negalvodami, pradėjo bėgti. Planas buvo per paprastas.
  Vaikinai ir Larisa vėl grįžo į realybę su dideliu apgailestavimu. Vėl atsidūrėme kalėjime, o kas bjauriausia - vokiečiai, matydami, kad trejybė įkvepia, nuvedė juos tardyti. Šį kartą jie kankino su kepsnine. Apnuogintus mergaitės ir berniuko padus ištepė aliejumi, o per atstumą uždegė karštą liepsną. Toks kankinimas gali trukti penkiolika ar dvidešimt minučių ir būti labai skausmingas. Tačiau kojos nebuvo suluošintos, ir keletą dienų kankinimai galėjo kartotis. Jie trys ištvėrė šią liepsną, kuri beveik palietė kulnus, ir tada Larisa pradėjo dainuoti;
  Aš buvau mergelė ant stovo,
  Įprastas basas komjaunimas...
  Juk Stalinas, Leninas yra viena šeima,
  Ir aš tarp jų jaučiuosi nejaukiai!
  
  Jie kankino mergaitę nelaisvėje,
  Kulnai buvo kepti ant karštos ugnies ...
  Bet aš nepasidaviau, patikėk priešu -
  Tik komunizmą mergaitei padovanojo šventieji ...
  
  Pastatykime rojų visatoje
  Tegul balsas skamba labai skambiai ...
  Berniukas neliūdėk ir nenuobodžiauk
  Basos merginos laksto per balas!
  
  Tikime, kad kova laimėsime Vermachtą,
  Nors neatrodo, kad fašizmas žino apie tai ...
  Su juo Semas iš pragaro, piktasis cherubas,
  Ir tai didžiulis praradimas!
  
  Kapitalizmas nusprendė duoti fašizmą,
  Jų ginklai, tankai, kapitalas ...
  Mus sugniuždo negailestingas velnias ir vagis,
  Išdavikams žadama medaus, bananų!
  
  Bet ką daryti, jei esu nelaisvėje
  Antrankiai stipriai surakino rankas...
  Valandėlę kaboju nuogas ant stovo,
  Ir svarmenys ant basų kojų kabėjo ...
  
  Tačiau mergina nepasidavė priešams,
  Kaip piktieji fašistai nekankino ...
  Tebūnie Hitlerio gėda,
  Mes esame karo kariai, o ne pacifistai!
  
  Mane veda beveik nuoga, kad mane nušautų,
  Ir po kojomis basomis sniego pusnys ...
  Viešpats aiškiai to nenorėjo.
  Aš susidūriau su princesės atnaujinimu!
  
  Mergaitės kilpa apsivijusi aplink kaklą,
  Ir mergina buvo stipriai patraukta ...
  Taip, už nuodėmes jau baudžiama,
  Ir jie laukia nacių, žinokite išlietas kulkas!
  
  Bet kas yra, arklio uodega sprogo,
  Ir mergina nukrito nuo kartuvių ...
  Sulaužytas fašistinis roplys garsiai skelbia,
  O partizanų puolimas - smulkmenos!
  
  Buvau sumuštas atgal, aš vėl gretose,
  Aš labai drąsiai kovoju su fašistais...
  Aš myliu Jėzų ir Staliną
  Ir man negaila niekšiško Adolfo!
  
  Jau Berlyne žinokite mūsų tankus
  Ir iš karto buvo išlaisvinta pusė Europos...
  Rojus greitai bus visoje planetoje,
  Tik vienas žingsnis iki komunizmo, o ne mylios!
  Naciai, susidūrę su tokia drąsa, buvo šokiruoti. Dar keletą kartų jie smogė merginoms ir berniukams į nugarą karšta viela ir grąžino į kazematą.
  Oras buvo karštas ir kameroje buvo malonu. Tik dabar labai degė pliki padai pūslelėse, skaudėjo nugarą, perpjautą raudonai įkaitusia viela.
  Larisa paguodė Petką ir Dimą:
  - Matote, su kiekvienu nauju laiku mums vis lengviau ištveria šį kankinimą. Dabar turėsime laiko pailsėti ir pamiegoti.
  Dima pastebėjo:
  - Įdomiausioje vietoje mūsų svajonė nutrūko. Kaip erzina.
  Petka išreiškė savo pasitikėjimą:
  Tačiau šį kartą tikiu, kad mums pasiseks!
  Larisa uždėjo rankas berniukams ant kaklo ir ėmė burti. Ji taip pat labai norėjo greitai atsidurti naujame pasaulyje, iš kurio būtų galima atnešti išgelbėjimą į SSRS.
  Vaikinai pasinėrė į sapną, bet pamatė visai ne tai, ką norėjo pamatyti.
  Būtent, kaip merginos kankinamos ir varomos iš pradžių basos po sniegą, o paskui į karštas anglis.
  Tačiau tai jau netiesioginė istorija... Žybtelėjo dar vienas sapno su Hitleriu fragmentas.
  Hitleris ne tik išreiškė norą stebėti pirmojo Vokietijos keturių variklių reaktyvinio bombonešio Yu-487 skrydį virš 1100 kilometrų per valandą greičiu, bet ir asmeniškai sėsti prie orlaivio vairo. Kurtas Tankas, prižiūrintis prancūzų vykdomą plėtrą, griežtai prieštaravo tam:
  - Mašina po titaniškų darbų ką tik buvo įkūnyta metale. Negalime rizikuoti fiurerio gyvybe.
  Feldmaršalo Kissilringo palaikomas tankas:
  - Tai beveik pirmasis skrydis, kurį atliksime auštant 1947 m. birželio 27 d. Automobilis turi akcentą - palyginti nedidelį sparnų plotą, kuris sumažina aerodinaminį pasipriešinimą ir leidžia strateginiam bombonešiui įsibėgėti iki 1200 kilometrų per valandą. Tačiau sparnų apkrova smarkiai padidėja ir tai yra rizika!
  Pats Hitleris per daug nenorėjo siautėti, bet tegul palikuonys prisimena jo drąsą. Pats fiureris, vegetaras, tikėjosi, kad jį tiesiog atkalbės. Vokiečiams žūtbūt reikia naujo automobilio, tuo labiau, kad tokių pokyčių srityje JAV turėtų nugalėti.
  TA-600 tanko su aštuoniais varikliais projektas kiek buvo atidėtas. Iš pradžių planuotas 860 kilometrų per valandą greitis fiureriui nebetiks. Todėl teko perdaryti ir lygiagrečiai montuojant reaktyvinius variklius. Dabar mašinos greitis turėtų padidėti iki 1220 kilometrų per valandą, o tai suteiks galimybę beveik nebaudžiamai bombarduoti bet kurį SSRS tašką, tačiau mechanizmo atstatymas užtruks daug laiko.
  Tam tikrų problemų kilo dėl mašinos ginkluotės. Ekspertai gana pagrįstai manė, kad 16 (!) Pneumatinių ginklų, iš kurių 13 - 30 mm, jau buvo per daug.
  Kita mašina, kuri taip pat paruošta pakilti rugsėjo 7 d., buvo XE-377. Šis bombonešis turėtų pakeisti anksčiau ne itin sėkmingą XE-277.
  Pati idėja sukurti sunkų nardymo ir reaktyvinį bombonešį buvo labai sudėtinga dizaino požiūriu. Nors pelninga. Nardymo metu bombardavimo tikslumas yra daug didesnis nei iš horizontalios plokštumos, o nedidelis skaičius orlaivių gali išjungti strateginius ir pramoninius objektus.
  XE-277 pasirodė esąs didelio aukščio bombonešis, net jei dar ne reaktyvinis. Jis įkopė 15 kilometrų ir galėjo nebaudžiamas bombarduoti miestus.
  Tačiau tuo pat metu automobilis išlaikė galimybę nardyti, kaip ir XE-177, nesuirdamas nuo perkrovų.
  Naujausio dizaino XE-377, jau reaktyvinė bombonešio versija ir labai grėsminga, galinti išlyginti daugelį miestų ir kaimų bei efektyviai sunaikinti pramoninius objektus.
  Perspektyvios mašinos buvo pranašesnės už amerikiečių ir britų kolegas, todėl Hitleris jautėsi kaip kalakutas, perpildytas sausainiais, kaimiškų viščiukų, kramtančių soras, fone. Tačiau šiuo atveju, be naujų mašinų svarstymo, fiureris nerimavo ir dėl aktualesnės problemos? Kur smogti aviacija ir šarvuota lazda? Nors ir su galinga lazdele, bet...
  Nimitzas griežtu tonu pareiškė:
  - Mūsų strategai mano, kad be smūgio Maskvos link dalis pajėgų turėtų judėti į pietus, taip pat plėtoti puolimą Alma-Atos ir Kuibyševo kryptimis!
  Hitleris be didelio entuziazmo atsakė:
  - Apie tai jau diskutavome ne kartą! Priėjome išvadą, nors ir netikslinga, bet smogsime skirtingomis kryptimis.
  Nimitzas pritardamas linktelėjo ir pridūrė:
  - Be to, visuose regionuose turėtų vykti rinkimai į Ukrainos Radą. Įskaitant Vorošilovgradą ir Donecką, kur buvo suformuotos partizanų zonos. Negalime turėti mažo parlamento!
  Mainšteinas, nežiūrėdamas aukštyn, pažvelgė pro žiūronus - kaip ten keturių variklių Yu-487 kilo aukštyje ir tuo pačiu pastebėjo:
  - Puolimas turėtų prasidėti ne vėliau kaip liepos 20 d... Oro sąlygos mus labai spaudžia. Jei rusų pasipriešinimas užsitęs, tai... Pradės lyti, o juo labiau - sniego pusnys, ir mes jau turėsime rūpintis savo išlikimu.
  Hitleris pasitikinčiu tonu pasakė:
  - Puolimas prasidės liepos 21 d. Iki to laiko viskas bus paruošta. Smūgiai bus atliekami vienu metu penkiose vietose. Iš trijų krypčių puolimas buvo nukreiptas į Rusijos sostinę, dviem - į Vidurinę Aziją ir Kuibyševą. Apskritai kryptys yra apibrėžtos. Prieš Naujuosius metus SSRS turi būti sustabdyta. Jei ne visiškai, tai bent jau didžiąja dalimi.
  Čia laukinės svajonės vaizdas nutrūko, o vaikai vėl atsigavo.
  
  KARALIŠKA IR AUKŠČIAI MŪŽIO MISIJA
  Grupė merginų atliko misiją - apgynė pažeidžiamiausią Rusijos, carinės kariuomenės pozicijų tašką Pirmojo pasaulinio karo metais.
  Nataša net pasakė:
  Praleista mūšio akimirka gimdo vergiją šimtmečiams!
  O merginos išsirinko sau labai agresyvų ir galingą tanką ir stojo į Kaizerio Vokietiją.
  Tanko merginos toliau naikino vokiečius ir šaudė pėstininkus. Tiksliau, Alisa šaudė iš kulkosvaidžių, o Nataša - iš patrankos. Maksimka vairavo greitaeigį tanką, o Anželika, kaip sveikiausia ir didžiausia moteris, aktyviai, kaip fakyro melodiją šokanti kobra, šaudė sviedinius.
  Tačiau dabar buvo sudaužytas ketvirtas baterijų spiečius, o tada baigėsi trisdešimties kilogramų sviedinių tiekimas. Tačiau daugiau nei pusė visų šioje srityje sutelktų vokiečių ginklų jau buvo sunaikinta. Taip pat baigėsi šoviniai. Keturiasdešimt tūkstančių vokiečių mirė, bet amunicija buvo išnaudota.
  Dabar merginos turėtų ją užpildyti. Tačiau pabandykite surasti tinkamą kalibrą dvidešimt pirmame amžiuje. Tas pats su amunicija. Tankas sustojo, o kariai kartu su Maksimu užpuolė penktąją baterijų grupę.
  Tuo ypač džiaugėsi Andželika, todėl dabar, užuot žeminančiai nešusi kriaukles, gali parodyti save visu gražumu!
  Čia Andželika smogė triuškinančiu smūgiu basa koja į kaizerio Vokietijos kareivio žandikaulį. Jis pakilo nuo smūgio ir numušė dar penkis vokiečių kareivius.
  Nataška taip pat laikė patefoną, o Alisa, nukrypusi nuo šūvio, labai skaudžiai smogė Fritzui į kirkšnį. Maksimas mieliau nokautavo vokietį kumščiu.
  Karių ketvertukas: trys amžinos mergaitės ir berniukas kaip adata įstojo į kaizerio kariuomenės pozicijas. Jie peršoko nuogais kulnais per parapetą ir balno vokiškus kulkosvaidžius. Ir jų pačių kulkos čiurkšlės liejosi ant Fritz.
  Lavonų masė užpildė vokiečių kaizerio kariuomenės redutą. Ketvertas, kuris greitai atskubėjo į įtvirtintą tašką, dabar siautė per jį kaip laukinių tigrų pulkas. Vokiečiai nesitikėjo, kad esate gražios pusnuogės merginos ir vaikinai, juos taip spaus. Ir kad spjaudančios kulkos gali skristi be protrūkio.
  Ir kariai kartu su berniuku nešė kulkosvaidžius, juosteles velkasi už nugaros ir negailestingai šaudė į priešą.
  Maksimas, šis tvirtas amžinas berniukas, dainavo:
  - Aš esu kraujo ištroškęs! Aš negailestingas! Aš esu Rusijos riteris - Barmalija!
  Andželika - labai malonaus veido, drąsaus smakro ir ugningų plaukų sruogų karališkoji moteris, kuri, nukentėjus vokiečiams, sudegino juos tiesiogine to žodžio prasme. Mergina-riteris giesmėje pridūrė:
  - Ir man nereikia! Jokio šokolado! Jokio marmelado! Nugalėk Fritzą smūgiu! Nugalėk Fritzą smūgiu!
  Ir kai smogė jos didelės, bet be grakštumo kojos, kaizerio kareivių kaukolės buvo konkrečiai sulaužytos! Be to, merginos ir vaikinas plieniniais daiktais svaidė į priešininkus plikomis kojų pirštais. Taigi jie į Fritzą pataikė ištisais apdegusių banknotų pluoštais.
  Taigi jie prišoko prie baterijos, iš kurios vokiečiai apšaudė rusų kariuomenę. Ir kulkosvaidžių sprogimai iš karto nupjovė visus šaulius.
  O kariai kojomis padegė šovinių dėžes. Ir jie pradėjo ardyti baterijas.
  Kovos komplektai buvo suplėšyti, išbarstyti fejerverkų, šimtais ir tūkstančiais žuvo vokiečiai.
  Pats kvartetas liko nepažeidžiamas. Jie negalėjo nei smogti į jį, nei užkabinti durtuvais: stipri magija! O kariai ėjo, ėjo ir šienavo, lyg kultivatorius vaikščiotų per tankmę. Ir visi kariai klajojo, klajojo ir šuoliavo, įveikdami visas naujas sunaikinimo ribas.
  Keturi net dainavo vienbalsiai;
  Mes esame riteriai - kardas ir ugnis,
  Išdraskykime juos visus kaip gyvūnus!
  Išrašysime sąskaitą - suėjo bauda,
  Netapk mūsų papūgos riteriu!
  
  Tapsime kieti kaip ereliai
  Iš karto nušluojame įvairias piktąsias dvasias!
  Pažink mūsų šauniuosius Tėvynės sūnus,
  Mes metame iššūkį amžinybei!
  
  Kaip gražiai siaučia karas
  Kuriame dega žmonės...
  Šėtonas atėjo iš požemio dėl mūsų,
  Už jo stovi fašistų keistuoliai!
  
  Mes duosime merginoms į veidą,
  Mes sulaužysime nacius kaip šaką ...
  Ir tada mūsų kareivis taps šeimininku,
  Tegul gegužės rožės pražysta nuostabiai!
  
  Pasiekti, mes galime daug žinoti,
  Pakelk savo galias aukščiau žvaigždžių...
  Taigi didysis karys kovoja ir išdrįsta,
  Padarysime grėsmingus kapus!
  
  Žiūrėk, tada bus karys,
  Viskas nauja ir kaip klevas...
  Ir aš tikiu, kad bėdos mus praeis mūšyje,
  Tapk riteriu, patyrusiu kovotoju!
  
  Čia jis galingu smūgiu nupjovė visą pulką,
  Ir su juo du pulkai buvo permirkę ...
  Ir drakono fiureris, kad bjaurusis būtų miręs,
  Ir mes esame šlovingi mylios iki žvaigždžių!
  
  Kaizeris iš baimės nubraukė ašarą,
  Meldžiu tavo gailestingumo!
  Mes turime daug smurtinių jėgų,
  Būsime pilnomis suknelėmis!
  
  Kai įžengiame į šį Berlyną su trimis spalvomis,
  Ir caras Nikolajus tampa Dievu,
  Žmonės nuspręs kelią jėgų begalybėje,
  Neteiskite monarcho taip griežtai!
  
  Bėda dėl Tėvynės tada nepražūs,
  Didybė bus saulė...
  Kaizerio piktoji minia išsisklaidys,
  Tegul širdis plaka nuobodu!
  
  Su gražia mergina mes garsiai praeiname,
  Per mūsų Rusijos platybes!
  Ir mums su šeima kartu bus puiku,
  Tikiu, kad laimė greitai ateis!
  Ir kariai baigė sunaikinti šią tvirtovę. Tiesa
  Andželika, šis stumbrų karys gavo nedidelę žaizdą galingoje vietoje
  pečių. Kai kur dar šiek tiek pramušta apsauga. Na, Magomatrix ne visada yra tobulas.
  Alisa irgi šiek tiek apdegino kojas. Graži mergina, nors ir skauda, jos tikslumui visiškai neįtakoja.
  Ir kova tęsiasi. Išmesdamos tuščius kaspinus, kaip išdarytas boas, merginos prisikrovė paimtus kulkosvaidžius ir dėžes su šoviniais. Andželika lokalizavo peties skausmą ir užpildė baką atsargų. Po to įšoko Maksimka, o galinga mašina pajudėjo toliau naikinti nacius, tiksliau kaizerio kareivius.
  Amžinas vaikas tiesiog sutriuškino kelis šimtus kareivių vikšrais. Po to Alisa ir Nataša kartu atidengė ugnį iš paimtų kulkosvaidžių į vokiečių kavaleriją ir pėstininkus. Naikinimas vyko tokiu tempu, kad bet kuris Rambo pavydėtų. Tačiau jų grupė nuvažiavo į šeštą įtvirtintą zoną. Ten ir surengė naują fejerverką. Ir be šaudymo iš kulkosvaidžių, merginos dar mėtė kojomis iš Fritz pagautus sviedinius.
  Kovos su ekstaze būsenoje Andželika ėmė rėkti iš visų jėgų;
  Kas tiki nemirtingumu, gyvena amžinai, nes iš tikrųjų miršta tik tie, kurie tiki savo mirtimi!
  Kartais medžiotojui gerai, kad žvėriena nesusiduria, nes jo šarvai kaip popierius, o spąstų grandinės - kaip plonas siūlas!
  Kantrybė yra raktas į pergalę, jei ji nėra derinama su nuolankumu blogio akivaizdoje!
  Mirtis, kaip uosto kekšė, kabo aplink visus, bet ateina tik pas tuos, kurių galva tuščiesnė už piniginę!
  Riterio kilmės dokumento ilgis yra puikus impulsų aukščio ir dvasios didybės matas!
  Priešas taip pat nėra pribaigtas, kaip ir liga dažnai neišgydoma, tik jei pastaroji gali praeiti savaime, nepagydyta, tada niekaip nepavyks išvengti komplikacijų dėl nebaigto atstūmimo!
  Bėgti vis tiek gali būti prasminga, bet beprasmis skrydis neišgelbsti!
  Bailys mirė nepamatęs pirmosios kulkos, drąsieji bus pirmi gyvenime, nepaisant kulkų!
  Kūno sužalojimą galima ištaisyti nedidele žmonijos mokslo sėkme, tačiau Aukščiausioji Priežastis kartais būna bejėgė, prieš ištaisydama moralinę deformaciją!
  Karas yra tokia beprotybė, kuriai ruošiasi talentingi ir išmintingi ir kurios gali išvengti tik tikri genijai!
  Visiško poilsio nėra net kape, visiško poilsio nėra net sapne, vadinasi, toliau pavargti neįmanoma!
  Mūsų pasaulyje niekas neduodama už dyką, net išduodama net už sulaužytą centą!
  Velnias nudažytas negražiai, bet baisiausias dalykas nešvariuose yra gebėjimas patiekti nuodus gražiame įvyniojime!
  Karas kvepia deginimu, bet kartais karo atsisakymas kvepia daug blogiau!
  Realybėje nėra nuobodžių kovų, yra tik vidutiniška mūšių ekranizacija iki juokingų dieglių!
  Šeimos audros, kaip vėjas burėse, laivas dreba, bet neduok Dieve nuo visiškos ramybės!
  Bailys nežaidžia ledo ritulio, bet pralaimi, išskrisdamas iš gyvenimo su rituliu!
  Kas gerai kovoja, tas puikiai gali išlaikyti tai, ką iškovojo, jei sugebės savo godumą sumažinti iki pasitenkinimo!
  Negalite kurti asmeninės sėkmės ant kaulų, net jei kaulai yra protėvių relikvijos, pašlovintos praeities darbais!
  Protėvių relikvijos - ne tik kaulai, žygdarbio šlovė - ne tik garsas!
  Bjauri pergalė geriau nei gražus pralaimėjimas, nes laimėtojas visada gali pagražinti tikrovę!
  Suluošintas negali sočiai pavalgyti, o mirusysis visai nesikandžioja!
  Pergalė prieš stiprų priešą yra garbinga, pergalė prieš tvirtą priešą yra dvigubai garbinga!
  Vokiečiai tikrai parodė, kad moka mirti... Bet kažkaip kvailai! Ir rusų kariai visai nemiršta, o laimi apdairiai didvyriškai. Ir jei jie pradėjo pjauti priešą, tada su didžiuliu entuziazmu. Ir jų tikrai negalima sustabdyti! Yra nenumaldoma gyvojo ir stebuklingo napalmo lavina. Pagauti kulkosvaidžiai jau nuleisti, o kvartetas krauna naujus iš priešo paimtus diržus.
  Merginos, kaip tokiais atvejais sako: parakas, o tai ne proga! Jie juda tokioje liepsnojančioje čiuožykloje, kad jų kulnai tiesiogine to žodžio prasme rūksta.
  Tai moterys reindžeriai. Jie juda į paskutinį, septintą įtvirtintą tašką, jau sunaikinę daugiau nei aštuoniasdešimt penkis tūkstančius kavalerijos ir pėstininkų.
  Kaizerio kariuomenė tiesiogine to žodžio prasme kraujuoja ir išsiskiria. Jų nenugalimas kvartetas labai gausiai traukia ant guzelio. Ir pats guzas nėra mažesnis nei Merkurijaus ar net Marso.
  O terminatorių kariai kitą ir nepaprastą griauna kaip degtinės butelį nuo alkoholiko, pagal bateriją. Jie nėra tokie silpnapročiai, kad patirtų kokių nors abejonių ar apgailestautų. Kai iškeltas tikslas laimėti, pergalė, tada ji bus laimėta. O jei priešas nepasiduoda, tuo priešui blogiau!
  Pati Andželika prisijungė prie šaudymo, kai juos vėl užpuolė kavalerijos rezervas, pažymėdama:
  - Gebelsas melavo, kad rusai, verždamiesi į priekį, mėto lavonus į vokiečių pozicijas. O dabar matome, kas iš tikrųjų yra lavonas ir yrantis.
  Alisa pagarbiai pastebėjo:
  - Ir vis dėlto vokiečiai drąsūs! Jie lipa į mūšį kaip japonų kamikadzės:
  Nataša nusijuokė ir pastebėjo:
  - Ir jų pralaimėjimas laukia ne mažiau žiauriai nei Japonijos!
  Maksimka kai ką prisiminė:
  - Dabar atsisakiau ketvirtosios SSRS herojaus žvaigždės, manydamas, kad likusios merginos buvo nesąžiningai apgaudinėtos... O dabar katės drasko mano sielą!
  Alisa, nenustodama šaudyti iš karto iš kelių kulkosvaidžių, šaudydama į vokiečius ir rankomis, ir kojomis, sunkiai atsidususi patvirtino:
  - Aš taip pat jaučiuosi ne visai ramiai... Tiek daug žmogžudysčių dėl mūsų nevalingos kaltės!
  Andželika vėl pradėjo rėkti širdį veriančiai ir kurtinančiai:
  -Apgaulė vingiuota, bet tiesa tiesi, pirmos tiesa, kaip taisyklė, greičiau veda link tikslo, jei tai vingiavimas be vingių ir riebalų aliejumi išteptas pažadų!
  Tačiau kantrybė ir darbas, kaip ir susituokusi pora, lemia sėkmę, tačiau su sąlyga, kad ilgai gyvensite ir artėsite su meile!
  Azijos išmintis yra gera, azijiečių žiaurumas yra blogas!
  Vienas liūtas gali paleisti tūkstantį avių, o vienas liūtų avinas - tūkstantį savo brolių!
  Karo metu žmogus greitai neišmoksta nustebti, išskyrus tai, kad jis vis dar gyvas ir nedezertyravo!
  Pats baisiausias dalykas kare yra baimė, kurios negalima suversti į paprastą nuožiūrą!
  Norint tapti gyvenimo teatro lėlininku, reikia atsikratyti lėlės bejėgiškumo bent jau skirstant vaidmenis virtuvėje!
  Kare taika yra tik sapnas, bet tai sapnas, kupinas mirtinų košmarų!
  Drąsa yra išradingumo kabliukas, kuris pagauna sėkmę mūšio lauke!
  Liežuvio aštrumo negali paaštrinti nuobodžio proto girnos!
  Negalite sukurti laimės ant apgaulės, bet jūs galite sukurti laimingą iš apgaulės!
  Nebaik priešo, kad laukas nebūtų ravėjęs piktžolėmis, pergalės derlius sugadins sabotažo ir sabotažo rauges!
  Vingiuoti takai veda tiesiai į tikslą, tik tas, kuris nežiūri į šoną!
  Jei esate sustingęs nuo smegenų, tada likimo kreivė veda tiesiai į plokščią kapo plokštę!
  Būti mėsininku kare yra nedidelė garbė, bet tapti karbonadu paprastai yra negarbinga!
  Didelės spintos ne tik garsiai krenta, bet ir dulkame kolosaliu vangumu!
  Daugelis sąmokslininkų spintų skeletų pasiduoda kaip irimo dvokas, žudantis bailumą!
  Septynias muses gali sumušti bet kuris kvailys, bet tik su septyniais tarpais ant kaktos jis gali ištraukti vieną išdavystės utėlę!
  Kare kaip pirtyje, ir karštis, ir prakaitas, ir kaulus skauda, bet kitaip nei garinėje, kuo aukščiau lipi, tuo mažiau užsidegimo lieka!
  Tiesa visada banali, bet gudrusis tikrai ras būdą, kaip ją originaliai iškraipyti!
  Kova su blogiu pagimdo žygdarbį, gėris be žygdarbio - nuobodulį!
  Diplomatija turi būti subtili, tačiau ši subtilybė yra kardų, užtikrinančių mūsų pretenzijas, aštrumas!
  Ar yra pasaulyje liūdnesnė istorija nei Romeo ir Džuljetos istorija? Bet tai labai prieštaringas skiemuo, draugai, nes jų šeima išsaugojo jaunystę!
  Apsvaiginti dar nereiškia laimėti, bet jei priešas tikrai nustebęs, pagalvokite, kad jis jau buvo nugalėtas!
  Turime pagerbti Andželiką, tai, ką ji šūktelėjo, buvo gana šmaikštu ir patrauklu. Pripažinkime, mergina iš tiesų yra kurtų kurtas.
  Po septintosios tvirtovės pralaimėjimo terminatorių merginos išsiruošė medžioti kelių mažesnių baterijų. Dabar jie nuoširdžiai džiaugiasi savo sėkme. Tiesa užklupo Maksimką ir berniukui generolui labai skaudėjo dešinę ranką.
  Amžinoji jaunystė pastebėjo:
  - Kulka ne kvailys, o bučiuoja su kvailu skausmu!
  Andželika atsakydama pikantiškai pabučiavo savo vyrą ir sušuko:
  - Būk tavo berniukas karys numeris vienas! Po Stalino!
  Nataša, kukliai nuleidusi akis, pastebėjo:
  - Bet vis tiek nepamirškime Kobos, jis mane išgelbėjo! O tu, Andželika, esi tikra buivolė.
  Raudonplaukė velnias susiraukė ir urzgė:
  - Ir jūsų plaukų spalva nėra natūrali!
  Stalino žmona kikeno ir kuždėjo:
  - Tai, kas natūralu, nėra nusikalstama! Ir mane visada traukė nusikaltimai! Nenuostabu, kad mano vyras yra žudikas numeris vienas!
  Alisa apsidairė ir pašnibždomis pasakė:
  - Sutinku su tuo!
  Kariai atskrido ir vėl pradėjo daužyti baterijas ir šienauti divizijos rezervą, o Andželika vėl rėkė iš visų jėgų:
  -Skirtumas tarp intelekto ir gudrumo yra naudojimo dažnis, jie visada apgaudinėja, dažnai irgi stengiasi būti protingi, bet mažai žmonių gyvena protu!
  Mokslas gali padaryti viską, ko žmogus gali norėti, bet ne viską, ko žmogus gali norėti!
  Dažniausiai pameta galvą, kas tingi mąstyti!
  Karštas patriotinis širdžių užsidegimas atšaldys kardą Tėvynei keliančių agresorių ambicijas!
  Galima įkalti vinį su ketaus galvute, bet tik tam, kad užsidėtų kilpą ant kaklo!
  Labiausiai pralaimi tas, kuris taupo papirkdamas.
  Žmonės nėra pastovūs savo pyktyje, bet daug nuoseklesni kulto garbindami.
  Taupydamas gėrį, gėrio negausi, ypač jei taupumas pavirs šykštumu!
  Taigi gerkime iš to, kad mūsų problemos visada nedidelės, o įsigijimai nežinia saiko!
  Neužmirštuolės iš tiesų dygsta ant kraujo, nes kraujas neužmirštamas ir sielos randai negyja!
  Jie nekovoja skaičiais, jie tik pralaimi ir užmiega su lavonų skaičiumi!
  Septyni kvailiai kovoja su blogiu, aštuntas protingas kovoja su gėriu!
  Smūgis į priešą turi būti atliktas laiku, tik po protezu visada ne laiku!
  Pradėdami verslą nesitikėkite, kad jis baigsis dykinėjimu!
  Vieni kerpa banknotus, kiti - kvailiems žmonėms plaukus, bet daugumai sukčių nerūpi, kokia kiaulės vilna!
  Budelio kirvis gali nukirsti pačius naudingiausius konstitucijos straipsnius, nebent juos užrašė erelio plunksna, o ne šlapia višta!
  Tavo marškiniai arčiau kūno, o virvė - arčiau kaklo, ypač jei juos laiko kažkas, kas negimė su marškiniais!
  Savanaudiškos priklausomybės leidžia nuplėšti aulinių batų odą, apsiautus "batus batus" su savo komerciniais interesais!
  Išžvalgyti brastą sunku, bet lengvai paskęsti vandenyje!
  Paskutinė frazė generolui Maksimkai taip patiko, kad jis sušuko:
  - Jau keletą dienų svajoju apie gaisrų dūmus... Aš toks tingus, net per tingus, kad paskandinčiau!
  Bakas pervažiavo akumuliatorių. Po to kariai pasuko į Austrijos kavalerijos rezervą. Smūgio patyrę austrai ėmė blaškytis. Vengrijos pėstininkai daugiau nei stovėjo pulti rusų tanką.
  Merginos ėmė beviltiškai šaudyti atgal. Šokinėjančio šautuvo kulka pataikė į galingą Andželikos šlaunį, ir karys vėl pradėjo šaukti. Be to, ji liejo sparnuotus aforizmus į dešinę ir į kairę:
  -Žinios yra ne tik švyturio šviesa, apšviečianti kelią puolantiems kariams, bet ir svilinantis lazerio spindulys, kuris išdegina priešininko pozicijas!
  Laimėtojai nėra teisiami, laimėtojas yra pats teisėjas, kurį galima apskųsti tik atpildo ir keršto įstatymo pagrindu!
  Mirtis yra blogas dalykas, bet labiau procese, o ne pasekmėmis!
  Bet kokia katastrofa pirmiausia yra spalvingas šou, bet koloritas visada kruvinas atspalvis, o garso takelį lydi laidotuvių maršas!
  Jei neturėtume katastrofų, nebūtų žygdarbių, o be žygdarbių gyvenimas kaip sriuba be pipirų!
  Karas, kaip pipirai, ašaroja akis, bet gyvenimą padaro nenumaldomu!
  Galite prašyti atleidimo tam, kuris priėmė mirtį, bet negalite teisintis, kad nužudėte tą, kuris sėja mirtį!
  Nuvertinti priešą reiškia nuvertinti paskaitą prieš egzaminą, tik įvertinimas - dviejų kuolų pora tikrai susikirs vienas su kitu, sudarydami kapo kryžių!
  Kas leidžia nuo savęs nuimti drožles, tas turi kelmo ir ąžuolo intelektą!
  Kiekvienas susitikimas kare yra tarsi pasimatymas su mylimu žmogumi, jo neįmanoma pamiršti, neįmanoma vėluoti ir labai niekšiškai išsisukti!
  Gudrus ir apskaičiavimas: kaip vyras ir žmona pagimdo pergalę - sąžiningumas yra trečias priedas!
  Jei virš vado susirenka debesys, tai geriau nei tada, kai pulkai retėja po vadu!
  Gėda kyla ne dėl baimės jausmo, o kai leidžiatės jam pajungti tol, kol prarandate pareigos jausmą!
  Kai stiprus, atrodyk silpnas; kai silpnas, atrodyk stiprus! Ši apgaulės taisyklė yra naudinga karui, tačiau valdovas neturėtų rodyti silpnumo, net jei pyktis pilnas kaulų, o jėga yra kaip pelė!
  Keletas Magyar pėstininkų net sugebėjo patekti į granatos metimo atstumą. Prieš žūdami jie mėtė dovanas ir vėl užkabino keturių kovotojus.
  Visi susižeidė, o gražuolės iš didelio susierzinimo sukando dantis, šiurkščiai keikdamosi.
  Tačiau puolimas atmuštas. Ir vėl galite dislokuoti baką. Ir tai, kad degalai baigėsi, nėra problema. Degalų papildymui visai tinka trofėjinis alkoholis.
  Juk kaip tame pokšte - viskas praeis, jei nepraeis!
  Po to įsiutęs ketvertukas vėl pradėjo judėti. Tačiau Alisa atsisveikindama padovanojo tarnaitei šokoladinį saldainį. Ji buvo per daug išsigandusi ir verkė.
  Glostydama nelaimingajai merginai galvą, Alisa pažadėjo jai:
  - Rusų kovos suteiks jums padorų gyvenimą, o jūs nebūsite alkanas ir basas.
  Taip dėkingai linktelėjo ir pažadėjo:
  - Aš melsiuosi už tave!
  Tačiau po šio jaudinančio epizodo kariai vėl puolė sunaikinti vokiečių ir austrų kariuomenę.
  Pirmasis jų 126 tūkstančių karių ir šimtų ginklų besiveržiantis ešelonas jau buvo sunaikintas, tačiau, kol bus laiko, jis turėtų nugalėti likusias priešo legendas.
  Nataša jautė, kad šiuo metu jie neužtruks amžinai, todėl ji skubėjo iš visų jėgų, išsklaidydama baką.
  Čia jie atakavo priešo rezervus, visą vokiečių pėstininkų korpusą, perkeltą iš vakarų fronto į rytus. Vokiečiai nori atitraukti carinę Rusiją iš karo, bet čia apsiskaičiuos, o galbūt jau apsiskaičiavo.
  Tačiau planuotas pralaimėjimas turėtų būti paverstas faktu. Ir kariai užpuolė priešą su šnypščiančia jėga. Bet čia Andželikai vėl buvo perpjauta skeveldra į krūtinę ir skrandį.
  Išgirdęs tai, galingas karys pradėjo šaukti;
  - Dažniausiai virsta skeletu, kuris neturi kovinio rengimo stuburo!
  Kad jūsų nesurytų priešiški šunys, kariniuose reikaluose reikia suvalgyti lėkštę!
  Nebijokite fašisto pančių, jei sugebate surišti savo mintis apsivalymo šluota!
  Šokis nuo šokio skiriasi tuo, kad šoka pagal kažkieno melodiją, o šokyje pasirenkate savo ritmą!
  Veiksmai visada geriau nei žodžiai, nes jie turi stipresnį pagrindą nei oro purtymas!
  Gera būti riteriu kare, nesiderėti dėl drąsos, bet tik riteriškumas turi būti racionalus, kaip parduotuvės savininko gudrumas!
  Žmogžudystė yra vienintelė nuodėmės rūšis, kurios įvertinimas labai priklauso nuo formos: bjaurumas ir narsumas su vienu rezultatu!
  Pavojus yra visur, bet sunku, kai protas skrenda žvaigždėje!
  Pasidavimas yra paskutinis dalykas, jis visada palieka tave kraštutinumu!
  Jūs vis tiek galite laimėti nerizikuodami, bet galite pasinaudoti pergalės vaisiais, jei laikysite šią didelę katę, kaip tigrą, už ūsų!
  Galite pasiklysti nuo persekiotojo, tik neprarasdami galvos, gaudami dotaciją kitam!
  Nebūna beviltiškų situacijų, būna, kad nėra įėjimo į palankią poziciją!
  Jūs netgi galite bėgti nuo savo šešėlio, apgauti savo sąžinę, bet negalite pasislėpti nuo to, ko nekontroliuojate!
  Jis retai turi pinigų, kurių dvasia dažnai verčiama!
  Viskas mūsų pasaulyje duota per kovą, tik problemos ateina be problemų!
  Perėjimas nuo išvykimo išsiskiria tuo, kad atvykimo taškas yra paskutinis jis yra paskutinė vieta, kur eiti!
  Rakto skylutei kaip moteriai reikia intelekto ir techniškumo!
  Kvailumas ne visada nuspėjamas, bet visada baudžiamas!
  Kartais nusikaltimas naudingas žmonijai, o tapti žygdarbiu už jį atlyginama, kaip taisyklė, po mirties!
  Visagalis Dievas gali padaryti bet ką, bet net jis negali pranokti žmogaus ambicijomis ir spalvinga vaizduote!
  Kitas dalykas, kuriuo Dievas negali pranokti žmogaus, yra tuščiažodžiavimo troškimas, Visagalis nori kurti žodžiu, o ne žaisti žodžiais!
  Dangus dažniausiai būna abejingas prašydamas pagalbos, tačiau tai taisyklė, kuri tik patvirtina išimtis!
  Norinčių tapti dievais yra daug, bet nukryžiavimas eilės nepaleidžia!
  Aštrus žodis yra gerai, bet dar geriau turėti aštrią akį, kad pastebėtum į tave mestą akmenį už aštrią išraišką!
  Valkata yra tas, kuris leidžiasi gudriems žmonėms apkamuojamas!
  Norint skristi, reikia sunkiai dirbti, o skristi - tiesiog pailsėti nuo darbų!
  Kai boulingo kepurė tuščia, ji skrenda ne nuo smarkaus vėjo, o su šaltakraujišku smūgiu!
  Filosofija yra tinklas lengvabūdžiams gaudyti, bet tik ląstelės jame priklauso nuo smegenų vingių dažnio!
  Dažnai žmogus, tapęs dievu, bent šiek tiek nukryžiuoja žmones iki galo!
  Korpusas turėjo būti sunaikintas dalimis, papildant jo kovinį komplektą. Tačiau, kita vertus, kariai pademonstravo puikius karinius įgūdžius.
  Nataška taip pat buvo sužeista, bet karys tik nusišypsojo:
  - Kareivis be žaizdos yra kaip turtingas žmogus be kišenės!
  Taip pat užkabinęs Maksimka pritarė:
  - Nuo kūno sužalojimo skausmingai pakenčiama, bet kai esi suluošintas morališkai, neįmanoma ištverti!
  Dabar didžioji kūno dalis iškeliavo į kitą pasaulį. Tačiau puola dvi kavalerijos divizijos.
  Šaudo Andželika, vėl riaumoja;
  - Didžiausia žmogaus palaima, Dievo valios nuspėjamumas, tai ir pats baisiausias prakeiksmas, todėl varo mus į rutinos rojų!
  Pinigai nekvepia, bet smirda taip, kad verslininkai vis apsivelka naujus kostiumus!
  Taupydami draugus galite užpildyti mamoną, tačiau sielos tuštuma pavers jūsų nuosavą kapitalą priešu!
  Žmogus be tėvynės yra kaip keistuolis be santuokos!
  Išgyventi sunku, bet įmanoma, gyventi neįmanoma, bet lengva!
  Pensas gelbsti rublį nuo apdairaus, centas surenka centą nuo praktiško, o gobšus ir centas veda į kilpą!
  Dviašmenis kardas, bet žmogaus, kuris virsta beždžione, rankose jis tampa beprasmis!
  Kai esi pats sau viršininkas, tave gali suvaldyti tik pirminiai savanaudiškumo instinktai!
  Sunku rasti priežastį gauti, bet kaip lengva rasti priežastį neduoti!
  Kad mūsų gyvenimas yra žaidimas, kuriame taisykles nustato stipriausi, o prizinis fondas - pats gudriausias!
  Sunki sėkmė geriau nei lengva nesėkmė, nors sėkmės reikia ieškoti, o pralaimėjimas visada yra po kojomis!
  Būk žvėris, bet ne gyvūnas!
  Pažadėti daug taip paprasta, kaip ir nesugebėti visko gauti!
  Gerkime iš to, kad tik mes susikalbame, o likusieji į juos įsipainioję!
  Po to Andželika išnaudojo iškalbos fontaną ir nutilo, tyliai prikaldama priešininkus. Ir ne mažiau efektyvus tam. Taigi korpusai netrukus turės ragus ir kojas. Tiesa, merginos vis labiau susižeidžia, kenčia ir amžinas berniukas Maksimas.
  Matyt, silpsta apsauginė magiška matrica, nukreipianti skeveldras ir kulkas. Ir dėl to karingajam ketvertui klostosi ne taip gerai. Tačiau Fritz Kaiser korpusas pamažu tirpsta. Kavalieriai puola.
  Alisa, gavusi fragmentą į raumeningą petį, sumurma:
  - Pasaulyje yra daug nemalonių dalykų... O bjauriausia, jei šia proga negaliu pagimdyti sparnuoto aforizmo.
  Generolas berniukas, gavęs skeveldrą į kulną, pasiūlė:
  - Bėdų daug, priešai aukščiau už stogą, bet boulingo kepurė su blakstienomis vis tiek lūžta, kai draugas prastesnis ir neaukštasparnis!
  Alisa paglostė berniukui per petį ir nuoširdžiai padėkojo:
  - Dėkoju! Dabar aš žinau, kaip nudžiuginti save!
  Andželika, kuri jau buvo išdaužta skeveldromis taip, kad ant jos didelio, raumeningo kūno nebeliko vietos, sušuko:
  - Geriausiai kvepia tavo priešo lavonas, o prancūziška parfumerija - išmatos!
  Nataška, pjovusi paskutinį priešo pėstininkų laipsnį, prieštaravo:
  - Bet kodėl? Tu gali uostyti! - Ir tada, varydama kulkosvaidžius kojomis, ji pridėjo vinį į pėstininkus. - Bet mano asmeninio išradimo parfumerija daug geresnė!
  Maksimka, kuriai pasidarė bloga, sutiko:
  - Unikalus! Dieviškas kvapas!
  Kai kavalerijos puolimas atitrūko, jie turėjo įveikti oro ataką. Tačiau lėktuvus nesunkiai numušė didelio kalibro kulkosvaidžių sprogimai. Tačiau ir vėl tarp kvarteto buvo sužeistų. Nors jie stengėsi neįleisti "Kaiser" lėktuvo iš arti. Bet tarsi kulkos juos trauktų.
  Maksimas po poros naujų žaizdų verkšleno ir urzgė:
  - Jūsų Černobogas mums akivaizdžiai kenkia!
  Rudaplaukis velnias Andželika ištirta koja stipriai bakstelėjo berniukui į sužeistą šoną ir sušnypštė:
  - Nešmeižk vyriausio Šeimos Sūnaus!
  Alisa nebuvo per daug tikra:
  - Tiesą sakant, aš maniau, kad vyriausias Rodo sūnus yra Belobogas. Gimė pirmoji šviesa ir metė šešėlį!
  Andželika, vienu sprogimu nukirsdama penkis lėktuvus, prieštaravo:
  - Iš pradžių buvo tamsa, o tamsoje švietė Belobogo šviesos spindulys!
  Nataša, nušienavusi paskutinius tuziną lėktuvų, apibendrino:
  - Ir, mano nuomone, Belobogas ir Černobogas kaip Visagalis šeimos hipostazės, kartu su Lada Love visada egzistavo ir egzistuos amžinai!
  - Amen! - Maksimas užbaigė paskutinį Fritzą ir prarado savo kūrybą nuo daugybės žaizdų.
  
  Išprotėjęs smogikas OLEGAS RYBAČENKO
  Vėl atrodė, kad tai blykstelėjo alternatyviame pasaulyje, beprotiškame jaunystėje, ir jis tapo paaugliu berniuku, vis dar žvalaus, švaraus veido ir žemo ūgio, bet plačiais pečiais ir krūtine... Maždaug keturiolikos metų berniukas, pats paauglystės viršūnė, pirmosios meilės ir atodūsių metas.
  Bet tuo pat metu tik baudžiauninkas XX amžiaus pradžios carinėje Rusijoje, kur baudžiava nebuvo panaikinta... Kaip tai galėjo atsitikti?
  Nedidelis istorijos pokytis - legendinis generolas Skobelevas: jis gimė dvidešimt metų anksčiau ir dėl to atliko svarbų vaidmenį Krymo kare - pakeitė vidutinį Menšikovą ir nugalėjo turkų, prancūzų, britų ir sardėnų desantines pajėgas. dalimis. Rusija nugalėjo koaliciją, kuri netrukus žlugo. O rusų kariuomenė užėmė Karsą, Erzurumą, Tangorgą. Osmanų imperija buvo priversta sudaryti sunkią taiką, perleisdama Armėniją ir daugybę žemių, įskaitant garsųjį Nicos ežerą. Tačiau teiginių Balkanuose tiesa, atsižvelgiant į Austrijos ir Prūsijos padėtį, caras Nikolajus turėjo būti atmestas. Kovoti su vokiečiais pavojinga, juolab kad britai ir prancūzai šiuo atveju galėtų stoti į karą su nauja jėga.
  Tačiau Bulgarija gavo ribotą autonomiją, o krikščionys gavo formalią teisių lygybę kartu su Osmanų imperijos piliečiais. Rusijos ortodoksų bažnyčia gavo šiek tiek žemės ir Jeruzalės.
  Prancūzijoje kilo sukilimas prieš Napoleoną III, tačiau po kelių įnirtingų kovų imperatoriui vis dėlto pavyko išlaikyti valdžią, tačiau kaip nuolaida apsiribojo konstitucija.
  Kurį laiką karas su Šamiliu Kaukaze tęsėsi, tačiau jam kapituliavus, Rusijos ekspansija Vidurinėje Azijoje atsinaujino. Tuo pat metu buvo pasirašyta Rusijai naudinga sienos sutartis su susilpnėjusia Kinija. Be to, Nikolajus Pirmasis gavo dar daugiau žemės nei realioje istorijoje jo sūnus Aleksandras Išvaduotojas. Taigi Rusijos ginklų autoritetas dabar buvo daug didesnis.
  Vyko karas su Iranu, kuris baigėsi jo šiaurinių regionų užkariavimu iki sostinės Teherano...
  Nikolajus Pirmasis nenusižudė, gyveno dvylika metų ilgiau nei tikrojoje istorijoje - mirė 1867 m. Iki to laiko Rusijos kariuomenė turėjo neabejotiną autoritetą, o Skobelevas tapo feldmaršalu ir daugelio įsakymų turėtoju.
  Priešingai, Aleksandrui II nepasisekė, jis buvo nužudytas dešimčia metų anksčiau 1871 m., Žodžiu, pritrūko vos poros savaičių iki manifesto, panaikinančio baudžiavą, paskelbimo. Aleksandras Trečiasis, jo sūnus ir reakcionierius, žinoma, manifesto nepasirašė.
  Ankstesnis karūnavimas turėjo teigiamos įtakos Aleksandro III sveikatai - tapęs karaliumi jis nustojo gerti, o gyveno ilgiau nei tikrojoje istorijoje. Rusija sėkmingai kariavo 1877-1878 metais su turkais ir įvyko galutinis Osmanų imperijos padalijimas tarp didžiųjų valstybių. Rusija gavo Stambulą arba Konstantinopolį, Iraką ir prieigą prie Indijos vandenyno, Prancūziją Siriją ir Palestiną, o Britanijai Egiptą su Sudanu.
  Taip Osmanų imperija išnyko iš geografinio žemėlapio. Netrukus buvo likviduota ir tai, kas liko iš Irano, o po ilgų ginčų ir įmonių Saudo Arabija taip pat buvo padalinta. Didžiosios Britanijos politikai tapo savo kolonijinės imperijos ekspansija ir plėtra, o Rusija ir Prancūzija padarė savo - pavergė islamo pasaulį. Italijai pavyko užimti Libiją, o Maroko prancūzus. Irano pietūs atiteko Britanijai, o centras - Rusijai.
  Netrukus Afganistanas taip pat buvo padalintas: šiauriniai uzbekų ir tadžikų apgyvendinti regionai atiteko rusams, o pietiniai regionai su puštūnais - britams.
  Trumpai tariant, pietuose Rusija pasiekė savo ekspansijos ribą ir viską padalino tarp britų ir prancūzų.
  Kaip bebūtų keista, bet pralaimėjimas kare su Rusija buvo naudingas Prancūzijai, todėl carinis režimas palaikė Napoleoną III ir neleido prūsams pradėti karą ir pagaliau suvienyti Vokietiją.
  Tačiau Austrijos imperijos vaidmuo augo... Austrai išlaikė Italijos šiaurę - susilpnėjusi Prancūzija negalėjo su jais kariauti. Tada Austrija aneksavo pietines teritorijas. Prūsai bandė siūbuoti valtį, bet šiek tiek pajudėjęs Napoleonas Trečiasis palaikė austrus ir nugalėjo vokiečių pulkus. Nikolajus I taip pat tvirtai rėmė Austrijos imperiją.
  Po Osmanų imperijos padalijimo savo kūrinį gavo ir austrai - Bosnija ir Hercegovina, taip pat šiaurinė Serbija. Atsižvelgiant į Bavariją ir pietines Vokietijos žemes, Austrijos imperija tapo didžiausia Europos valstybe tiek pagal teritoriją, tiek pagal gyventojų skaičių. Tačiau imperatorius Pranciškus Juozapas turėjo nuovoką nesiginčyti su Rusija, būti su ja sąjungoje.
  Vokietijos suvienijimas neįvyko, tačiau Austrijos imperija tapo didžiulė ir galinga, pavertusi Prūsiją savo jaunesne partnere. Italija taip pat liko susiskaldžiusi. Tiesa, "prezidentas" Garibaldis karaliavo Neapolyje, bet austrai ir prancūzai užtvėrė jam kelią į Popiežiaus valstybes. Ir netrukus Sardinijos karalystę tarpusavyje pasidalijo Austrija, Prancūzija ir Britanija.
  Po Napoleono III mirties Napoleonas IV pradėjo valdyti jo sūnų.
  Austrijos ir Prancūzijos santykiai vėl ėmė blogėti, nes Napoleono imperijai daug sėkmingiau nei vokiečiams sekėsi plėsti kolonijas.
  Taip pat buvo karas su Japonija. Iki to laiko genialusis Skobelevas jau buvo miręs, tačiau jo mokiniai, ypač Brusilovas, pasirodė ne mažiau talentingi, o Japonijos jėgų pusiausvyra yra daug prastesnė nei tikrojoje istorijoje - Rusija yra didesnė savo teritorijoje, o kariuomenė gerai apmokytas ir profesionalus. Tiesa, ginkluotėje ne viskas tvarkoje: vis dėlto baudžiava mažina darbo jėgos antplūdį iš kaimo. Bet vis tiek ko pakanka.
  O baudžiauninkų pamažu mažėja. Nors tai vyksta ciklais, kartais tai padidėja dėl apdovanojimų. O Aleksandras Trečiasis mėgsta palankumą. Po Japonijos pralaimėjimo susikūrė ir Želtorosija.
  Iki 1911 m. kovo mėn. Aleksandras Trečiasis mirė 1909 m. gruodį - Nikolajus II perėmė sostą ir valdo antrus metus, neseniai įvyko karūnavimas.
  Nikolajus jau turi įpėdinį - ir sveiką, todėl tėvas Aleksandras atstūmė mirtiną vokietę ir susirado geresnę nuotaką. Tačiau 1904 metais pagimdęs sūnus turi ir Aleksejaus vardą.
  Rusija yra didžiulė imperija, dar platesnė nei tikrojoje istorijoje, ir nuo bėdų laikų karuose praktiškai neprarado savo teritorijos ir rimtai nepralaimėjo nei vieno karo, išskyrus pavienius mūšius ir kuopas.
  Tačiau keturiolikos metų šviesiaplaukis su baltais viesulais baudžiauninkui imperatoriškoji didybė nelabai rūpi. Kai dar yra sniego, o tu basas tempi sunkius rąstus, o iš tikrųjų esi vergas: kurį savininkas gali mušti, pažeminti, parduoti, na... pagal įstatymą jis neturi teisės žudyti, bet iš tikrųjų jie vis tiek plaka mirtinai, tada šeimininkui nieko neatsitiks!
  Bet kita vertus, čia jaunystė: beveik nešalta plikams, šiurkščiai padams pliaukštelėti sniege, o jautiesi daug linksmesnis ir žvalesnis nei tada, kai buvai toli gražu ne senas genialus rašytojas. Nepaisant to, tuo metu, kai tapo nemirtingu berniuku, Olegui Rybačenko dar nebuvo penkiasdešimties metų, todėl laikyti save be galo nuskurusiu jau yra didžiulis biustas.
  Bet iš tiesų, nuovargis nuo sunkaus darbo atrodo ne skausmingas, o malonus, o sutemus ir sutemus vis tiek galima pradėti šokti...
  Kaip tik tuo metu pasirodė ponia ir kviesdama jam pamojo ranka. Ne, jai nėra sena, jai nėra nė keturiasdešimties, bet atrodo visai neblogai, galbūt galima pavadinti gražia. Kaimo berniukui ji atrodo beveik kaip sena moteris. Ir visai ne taip Olegas Rybachenko įsivaizdavo savo pirmąją meilę.
  Svajonės buvo kitokios. Jauna kaimo mergina ilgomis blondinėmis pynėmis ir vainiku ant galvos. Štai ji basa su pavasarinių žolelių kvapu jį apkabina, o jos bučiuojasi į lūpas. Tiksliau skaniai bučiuojasi...
  Ir čia pati dama rodo agresyvią iniciatyvą, nesukeldama nė menkiausio noro, o sukeldama tik baimę. Tačiau šiurkščios glamonės ir išpuoselėta ranka kelnėse pažadina vyrišką lengvai susijaudinančio paauglio prigimtį ir priverčia atsakyti. Tai taip pat nemandagu ir gyvuliška, kas, beje, portuokai labai patinka.
  Tada jautiesi bjaurus ir nepaprastai šlykštus. Atrodo, lyg būtum vyriška kekšė: jokios meilės, jokios meilės, jokios pagarbos.
  Bet jūs taip pat negalite atsisakyti - kitaip būsite plakti ir dažnai mirtinai!
  Ponia dėkingumu nepasižymėjo: nieko nedavė, niekaip neapdovanojo ir net neatleido nuo įprastų darbų. Jai jis - tik gyvulys, arba lovos patogumų vergas.
  Pats Olegas Rybačenko nepasižymėjo religingumu, bet vis tiek, pasimylėjęs su ja, buvo pakrikštytas ir apspjaudytas. tu šūdas...
  Tačiau šį kartą žeminantį gyvūnų kopuliavimą nutraukė pasirodžiusi ugningai raudona Viktorija, kuri pajudino damą su blauzda žandikaulyje, o paskui vienu smūgiu perpjovė bjaurią echidną per pusę.
  Tada ji atsisuko į jau buvusį berniuką Žukovą ir vienu neatsargiu judesiu išsilaisvino iš bikinio, pasirodydama visiškai nuoga, basomis kojomis grėbdama sniegą, kilusį iš kažkur šiltame dvare, grakščia koja nuėjo. link jo, vangiai šnabždėdamas:
  - Aš noriu tavęs ir myliu tave!
  Olegas Rybačenko pasilenkė prie jos ir... Jūra, šilta kaip šviežias pienas, nusirito žemyn. Dabar jis plaukia jame vienas, o aplinkui - tik purpurinės bangos ir naktinis dangus. Ir tu jautiesi taip gerai, kad net užmiegi... sapne!
  Terminatorius berniukas jautėsi kaip tikras nepilnametis mačo, super klasė.
  Bet ką... Berniukas dalyvaus Pirmajame pasauliniame kare.
  Kaizeriečiams nugalėjus Rytų Prūsijoje, rusai apgulė Koenigsbergą. Pietuose kautynės vystėsi dar sėkmingiau. Lvovas ir Pšemislas buvo paimti į kelionę. Ir dar Krokuva su galingu Lenkijos smūgiu.
  Vokiečiai įsiveržė. Rusijos tankas "Luna"-2 pasirodė esąs efektyvus puolime. Vokietija taip pat buvo nugalėta netoli Paryžiaus. Ir buvo atmestas.
  Kaizeris buvo nusivylęs. Rusijos kariuomenė judėjo Oderio kryptimi ir jau artėjo prie Budapešto. Ir sutriuškino priešą. Austrų daliniai pasidavė pulkais ir labai dažnai būgnų plakimui.
  Tapo aišku, kad fronto išlaikyti nepavyks. Ir tada Italija atidarė naują frontą prieš vokiečius. Ir pradėjo veržtis į pietus.
  Trumpai tariant, tai pasirodė esanti Fritz nesėkmė.
  Merginų batalionas pajudėjo link Oderio.
  Kariai mėtė granatas basomis kojomis. O vokiečius šienavo su kulkosvaidžiais.
  Čia, šiame pasaulyje, karas buvo vykdomas daug sėkmingiau nei tikrojoje istorijoje. Žinios jau perimtos. Vokiečiai bėga. Rusijos kariuomenė turi didelį pranašumą pėstininkų ir kavalerijos srityje. Vokiečiai apskritai neturi nieko prieš lengvuosius rusų tankus.
  O caro generolai, pasitikintys pergale, ir žmonių nuotaika, sakykime - majoras.
  Veronika basa koja meta granatą. Sklaido vokiečius ir cypia:
  - Tegul Rusija būna aukščiau už viską!
  Viktorija taip pat šaudo. Jis basa koja meta granatą ir cypia į viršų:
  - Tegul ateities pasaulis būna mūsų!
  Toliau jau graži mergina Juliana nusišauna be jokių ceremonijų.
  Ir dar basa koja meta granatą. O Fricai buvo labai išsibarstę.
  Mergina čiulbėjo:
  - Aš esu pasiutęs tigras!
  O paskui ir Ana, tarsi šaudė. Ir basa koja labai įstrižai paleis granatą, daužydamas kaizerio dalinius kaip stiklą.
  Ir sako:
  - Pergalės psichologija! Likimo demokratija!
  Ir tada Matryona paleis visą dėžę sprogmenų. Ir kaip susprogdins kaizerio kareivius. Ir riaumoti:
  - Rusijai kosmose aukštumose!
  Dar dvi gražios merginos važiuoja lengvuoju tanku "Luna-2". Geras automobilis su dviem kulkosvaidžiais. Šarvai nėra per stori, bet juose telpa kulkosvaidžiai. Forma supaprastinta. Merginos Olga ir Zhenya įsikūrę viduje, gulinčios ir rašinėjančios apie vokiečius.
  Neblogas automobilis - keturiasdešimties kilometrų per valandą greitis. Puikus pralaidumas. Ir vikšras.
  Merginos užpildo vokiečių kareivius švinu ir dainuoja;
  Tu, tėve, mėnesį šviesi,
  Kad nešviestum taip pat
  Ne tas pats, ne tas pats
  Viskas, ką tu slepi už debesų
  Jus dengia grėsmingas debesis!
  Kaip ir Šventojoje Rusijoje.
  Šventojoje Rusijoje, akmeninėje Maskvoje.
  Kremlius buvo šlovingame mieste,
  Prie Ivano, prie Didžiojo,
  Katedroje buvo Archangelske,
  Kaip ir turėjo tinkamas choras:
  Jaunas lankininkas stovi ant laikrodžio,
  Stovi ant laikrodžio ir meldžiasi Dievui,
  Jis verkia upei tekant
  Verkia - teka ašarų upeliai,
  Jis muša berdišą kotu,
  Berdišas su kotu ant drėgnos žemės:
  "Tu esi gojus, motina žemė drėgna,
  Jūs išsiskirstote į visas puses
  Tu atsiverk, karsto lenta,
  Apsisuk, auksinis damastas!
  Kelkis, kelkis, stačiatikių carai,
  Stačiatikių caras Aleksejus Michailovičius!
  Pažvelk į savo šeimą
  Šventajai Rusijai, Motinai Maskvai,
  Maskva-motina, našlaitė!
  Merginos dainuoja sau ir traiško vokiečius. Jie vaikšto per lavonus ir palieka kruviną pėdsaką su vikšrais. Štai merginos. Taip pat bako viduje jie yra beveik nuogi, su tais pačiais šortais ir basi. Bet labai grazios merginos.
  O vokiečiai dėl savo gaisro patiria didžiulių nuostolių. Kulkosvaidžiai yra sunkūs ir greitai šaudantys. O merginos labai protingos. Carinė kariuomenė buvo gerai aprūpinta.
  Taip pat japonų mokslininkai dirba Rusijai. Štai tuo metu galingiausias pasaulyje bombonešis Ilja Muromets skrido bombarduoti vokiečių. Pirmasis pasaulyje orlaivis su keturiais varikliais. Aštuoni kulkosvaidžiai ir dvi tonos bombų. Štai automobilis.
  Ir taip pat merginos įguloje. Ir beveik nuogas, su vienu maudymosi kostiumėliu. Tai labai gražu ir seksualu.
  Bombonešio Ilja Muromets kario vadas Valentina. Labai grazi ir riesta blondine. Būtina, kad automobilis sulėtintų greitį ir uždengtų vokiečių bunkerį tiksliu bombos metimu.
  Kaizerio kariai yra stiprūs ir drausmingi. Jie šaudo į Rusijos pabaisą. Tačiau kariai trenkia atsakydami. Aštuoni kulkosvaidžiai tiesiogine prasme nušluoja vokiečių pėstininkus. Krenta suplėšyti vokiečių armijos kariai.
  Ugnį vedanti auksaplaukė Lada mėsėdžiai šypsosi. Mergina net nusiėmė liemenėlę, kad geriau susikauptų. Ir purto nuogą krūtinę. Tiesiog puikus grožis. Jame tiek malonės ir tikslumo. Pati Lada liekna, bet raumeninga, o juosmuo plonas, kaip vapsvos.
  Galina taip pat šaudo į vokiečius iš kulkosvaidžių. Ji taip pat graži ir kreiva mergina. Basomis kojomis spaudžia gaidukus. O veidas toks gražus. Ne karys, o tiesiog super mergina.
  Galina sako šypsodamasi:
  - Karaliaus tėvo šlovei!
  Agresyvi ir puošni, aukso spalvos lapų plaukais, Lada patvirtina:
  - Šluosim Judą šluotele!
  Valentina basa koja spaudžia pedalą. Ant vokiečių bunkerio nukrenta toninė bomba. Tai mirtina galia. "Ilja Muromets" įsibėgėja, kad skeveldros jo neliestų. Bunkeris sprogsta, pakeldamas dūmų stulpą.
  Merginos vienu balsu sušunka:
  - Pataikė! Jie davė Fritzą!
  Ir pliaukštelėti iš malonumo basomis kojomis. Taip, tai merginos, kurios sugeba nugalėti vokiečius. Jie kovoja svajodami apie pasaulį, kuriame žmonės niekada nežudys žmonių. Pavyzdžiui, jei carinė Nikolajaus II imperija užkariaus visą pasaulį. Tačiau Rusija yra unikalus darinys, galintis tapti amžina imperija! Nes Romanovų dinastija gali valdyti šimtmečius. Ir po imperatoriaus Pauliaus pagaliau Rusija įgijo stabilumą ir visi pagaliau priėmė dinastijos teisėtumą.
  O dabar Japoniją nugalėjęs caras Nikolajus II laužo vokiečiams nugaras.
  Vienas iš stipriausių karaliaus žingsnių - į kariuomenę įdarbinti moteris. O rusė - pati baisiausia karė pasaulyje! Ar ne!?
  Štai, pavyzdžiui, ant naikintuvo Sokol skuba pilotė Alisa. Tokia graži mergina, šviesiaplaukė su raudonais plaukais. Liekna mergina, beveik nuoga.
  Basas spaudžia pedalą ir manevruoja. Ir tada jis nusišauna. Didelio kalibro kulkosvaidžiu numuša vokišką automobilį. Priverčia ją sudeginti ir sako:
  - Aš gimiau karališkajai tarnybai! Mergina visai šauni, ir mėlyno kraujo, husarai!
  Ir pagreitina "Sakalo" greitį. Galbūt Rusijos lėktuvai yra geriausi pasaulyje.
  Ir jau priekyje pasirodė sunkesnis ir pažangesnis tankas, kurį sukūrė didžiojo Mendelejevo sūnus. Mašina su dviem greito šaudymo pabūklais ir šešiais kulkosvaidžiais. Ir merginos taip pat valdo tokį kolosą.
  Ir atvažiuoja rusų tankas, naikinantis vokiečius. Be to, su galingu dyzeliniu varikliu ir gana pravažiuojamu bei judriu.
  Merginos tanke dainuoja;
  Mūsų Dievo mylima Rusija,
  Dosni klesti žemė...
  Na, monarchai gražesni, gražesni -
  Tėvas caras Nikolajus!
  O tankų vikšrai traiško vokiečių kareivius. Žodžiu, žarnos jau ropščiasi ir iš vikšrų teka kraujo srovės.
  Tanko vadas Tatjana Krupskaja sako:
  - Taip, mes laimėsime Rusijai!
  Beje, mergina yra iš kunigaikščių šeimos, tačiau kovoja viena su kelnaitėmis. Bet toks mielas. Ji turi didelę vidinę jėgą.
  Mergina basa koja spaudžia pedalą ir sako dantimis ir juokiasi.
  - Tu esi didžiausias caras Nikolajus!
  Ir kariai yra tikri, kad tokiu tanku pasieks Berlyną. O visų karių ir karių pasitikėjimas stiprėja.
  Nataša, apimta entuziazmo, pradėjo kurti ir dainuoti. Likusios merginos apsidžiaugė;
  Kad šventoji Rusija kovotų su mūsų dalimi,
  Mes merginos su milžiniškomis širdimis...
  Sovietinės žemės fašistas ieškojo
  Tačiau su Rod mes visada esame vieningi kovotojai!
  
  Tegul mūsų Rusija yra amžinoje šlovėje,
  Čingischano minios mūsų neužkariaus...
  Kovok už Tėvynę ir nebijok,
  Mes sutriuškinsime visus netikėlius!
  
  Mes sulenkiame smurtinius fašistus į ragą,
  Patikėk, Rusijos niekas neįveiks...
  Juk Jėzus Aukščiausiasis Dievas yra su mumis,
  Ir nenešiokite Fritzo nesąmonių!
  
  Visi žino, kad Tėvynė mums duota,
  Už įnirtingas pergales nežinant tamsos...
  Baisusis šėtonas išskyrė dantis,
  Marškiniai permirkę krauju!
  
  Komjaunuoliui nėra žodžio bailys,
  Merginoms kliūtys nėra reikšmingos ...
  Baltasis Dievas padės mums Jėzau,
  Nemirtingumas bus didžiausias atlygis!
  
  Mes labai narsiai kovojome prie Maskvos,
  Nors vokiečiai naudoja neįtikėtiną jėgą ...
  Kovojo pusnuogė basa
  Ir tikiu, kad pergalė tikrai lauks!
  
  Rusijos karių didybė gyvena,
  Ir jis niekada nepasiduos naciams ...
  Mes įnirtingai leisime Fritz vartoti,
  Ko nepakilo labai nešvarios nuogulos!
  
  Taip, Hitleri, tu esi gudrus ir gudrus,
  Galintis užvaldyti net pusę pasaulio...
  Bet Stalinas taip pat yra narsus erelis,
  Nedaryk savęs stabu!
  Nėra komjaunimo narių, žinokite, kad nereikia trauktis,
  Jie net nebijo šalčio...
  Ir Fritzas greitai virs žaidimu,
  Juk rusai visada galėjo kovoti!
  
  Rusija yra meilės tėvynė,
  Ir padovanos komunizmą...
  Nereikia statyti reitingo ant kraujo
  Su begėdiško revanšizmo šypsena!
  
  Taip, fiureris nori paimti mus už gerklės,
  Ir pakreipk Rusiją per visus pastolius...
  Bet mes įnirtingai kovojame dėl penkių
  Juk Stalinas su skraiste ir kepure!
  
  Jis yra puikus karys, visi žino
  O komjaunuoliai visada bus basi...
  Ir mes perkelsime Hitlerį į barzdą,
  Mūsų pynės dega ryškia šiluma!
  
  Kariai yra mūsų likimas,
  Sutriuškinsime didžiulę panterą...
  Nors Adolfas sukūrė piktą chaosą,
  Mes jam nurodysime normą ir priemonę!
  
  Nėra protingesnio ir stipresnio Stalino,
  Jis yra didžiojo milžino šalies vadovas...
  Ir tu įveik Fritzą stipriau, mergaite
  Juk kovose visada esame vieningi!
  
  Siekdami laimėjimų sukuriame visą seriją,
  Siekiantis į žvaigždes kaip greitasparnis paukštis...
  Ir bus garsus rezultatas,
  Tokios merginos, išdidūs ereliai!
  Rusijos kariuomenė pasiekė Odrą. Carinė Nikolajaus II kariuomenė jau iškovojo daugybę pergalių. Daugelis Austrijos-Vengrijos miestų buvo užimti, Budapešte vyko mūšiai. Kur dar vengrai priešinosi. Pali Przemysl, Lvovas, Krokuva, Bratislava ir daugelis kitų gyvenviečių.
  Vokiečiai patyrė didelių nuostolių ir traukėsi. Austrai atidavė ištisus pulkus ir net divizijas. Ir su iškeltomis vėliavomis po orkestrais. Karas tęsėsi tarsi pasakoje - maloniai su nedideliu kraujo praliejimu ir svetimose teritorijose.
  Nors paprastai Rusijai per užkariavimus taip pasisekdavo retai. Ir beveik visi karai ir pergalės buvo atiduoti rusams dideliu kraujo praliejimu.
  Gal Olegas buvo pramintas Pranašu, nes sugebėjo priversti Bizantiją pasiduoti be kraujo?!
  Bet kokiu atveju Nikolajus II pretendavo į Didžiausio vaidmenį.
  Merginos išėjo į Odrą. Ruduo jau atėjo. Auksiniai lapų kilimai.
  Kariai trypčiojo ant kilimų. Ir pasinėrė į vandenį.
  Veronika, turškusi upėje, paklausė Viktorijos:
  - Kaip manote, ar caras po karo duos valstiečiams žemės?
  Vadovaujanti mergina papurtė galvą.
  Kodėl valstiečiams reikia žemės?
  Veronika nusijuokė ir pasakė:
  Taip, jie negali susitvarkyti patys. Tačiau yra stiprių verslo vadovų, kurie galėtų patraukti.
  Viktorija griežtai atsakė:
  - Čia jie parduos žemę už paskolą. Gal taip bus geriau.
  Juliana apsivertė vandenyje ir pasakė:
  - Greičiausiai geriau, kad žemės savininkai turi žemę. Jie gali valdyti didelius ūkius ir naudotis traktoriais. Privati, didelio masto gamyba yra pati efektyviausia!
  Veronika nenoriai sutiko:
  - Gal būt. Tačiau tai sukuria pridėtinę vertę!
  Juliana nusijuokė ir pasakė:
  - Bet efektyvumas puikus!
  Viktorija, turinti pulkininko laipsnį, šypsodamasi pastebėjo:
  - Tai skatina vystymąsi. Ir kokia prasmė duoti žemę valstiečiui, ir net girtuokliui. Tai dvarininkas, kuris maitina pusę pasaulio rusiška duona! Mūsų šalis labai turtinga!
  Veronika sutiko su tuo:
  - Taip, Rusija turtinga ir gyvenimas gerėja! Pavyzdžiui, mano brolis dirba Putilovo gamykloje meistru. Ir jis turi trijų šimtų rublių atlyginimą, neskaičiuojant priedų.
  Viktorija apsivertė ir iš susižavėjimo pliaukštelėjo basa koja į vandenį ir įkando:
  - Taip parašyta! Rusija kyla! Ir netrukus jis taps dar stipresnis!
  Merginos plaukė Oderyje ir atsitiktinai bendravo. Anna paklausė merginų:
  Kaip manai, kas mūsų laukia po mirties?
  Juliana nusišypsojo ir atsakė:
  - Ateistai sako - nebūtis. O religija moko - siela eis pas Dievą, o Jis nuspręs, kur eiti į dangų ar į pragarą.
  Veronika paklausė Julianos:
  - Kaip manai, ar yra Dievas?
  Mergina pliaukštelėjo į vandenį basa koja, pakėlė bangą ir atsakė:
  - Jei atvirai, aš nežinau. Yra argumentų ir už, ir prieš Dievą. - mergina vėl apsitaškė ir pastebėjo. - Žinoma, atsakymo į šį klausimą nėra, bet argumentų galite pateikti įvairiausių.
  Viktorija sutiko su tuo:
  - Žinoma, labai skirtingai. Ir apie ką čia kalbėti. Aš asmeniškai manau, kad kadangi mes laimime, tada Dievas, žinoma, egzistuoja! Tačiau buvo laikai, kai atsidūrėme mongolų-totorių valdžioje. Ir tada kyla klausimas - kur buvo Aukščiausiasis Dievas?
  Juliana nekaltai šypsodamasi pastebėjo:
  - Bet yra kažkas daug blogesnio už mongolų-totorių jungą!
  Viktorija nustebo
  - Kas yra blogiau už mongolų-totorių jungą?
  Juliana iš tikrųjų pareiškė:
  - Senatvė! Kas gali būti blogiau už senatvę!?
  Viktorija sutiko:
  - Taip, bus tikrai blogai!
  Merginos tylėjo. Jiems buvo šiek tiek gėda apie tai kalbėti. Merginos paėmė ir iššoko iš šalto vandens. Jie pribėgo prie savęs, blykstelėdami apvaliais, nuogais kulnais.
  Marusya bėgo su jais ir šypsodamasi paklausė:
  - Bet įdomu, kam mums reikia senatvės? Reikia pasakyti, kad nežmoniška!
  Viktorija su tuo sutiko:
  - Tikrai nežmoniška! Geriausia būti amžinai jaunam ir sveikam!
  Merginos buvo veržlios ir linksmos, sukdavosi salto.
  Veronika su šypsena ir išsišiepusi pasiūlė:
  - Taip, mūsų kariuomenė yra stiprios merginos! Ir mes būsime puikios formos!
  O mergina mirktelėjo draugėms. Jie visi prapliupo juoku šypsenomis, harpijomis.
  Juliana pasiūlė:
  - Suraskime gyvąjį vandenį ir tapkime tikrai nemirtingais! Bus labai šaunu!
  Merginos šypsojosi ir mirktelėjo viena kitai.
  Tada Viktorija, išdygusi dantis, pasiūlė:
  - Taip, būtų malonu rasti būdą, kaip nepasenti. Kaip būtų gera ir gražu!
  Mergina įsivaizdavo pasaulį su kai kuriomis gražuolėmis ir jaunais vyrais. Gal net geriau be barzdos, kad veidai gražesni ir mielesni.
  Veronika atsidususi atsakė:
  - Taip, tai nuostabiausias dalykas, koks tik gali būti pasaulyje! Linkime amžinos jaunystės ir šviesos.
  O mergina nusijuokė apnuogindama perlinius dantis.
  Viktorija pašoko ir pasiūlė:
  Tikrai baigkime senatvę! Paprastai tai yra nepriimtina! Žmogaus kūnas neturėtų senti!
  Veronika, besišypsanti ir šokinėjanti, dainavo:
  - Pone pulkininke, nei pasenti! Ne geriau mirti už Rusiją! Dėl narsumo ir garbės - aš nejuokauju! Jis atsakė - kad aš raudonas? Aš nenoriu!
  Merginos juokėsi dar garsiau. Tai labai labai gražu.
  Juliana juokdamasi pasiūlė:
  - Ir atjauninkime visas senes! Kad viskas spindėtų kaip saulė!
  Viktorija sutiko ir pašoko aukščiau:
  - Už Tėvynę ir Nikolajų Didįjį!
  Ana, ši raudonplaukė karė, prabilo:
  - Bet vis tiek vienuolės, nepaisant maldų, nejaunėja. Nors jie turi šventą dvasią. Taigi pradedate galvoti, kur yra Dievo teisingumas?
  Viktorija giliai įkvėpė ir atsakė:
  - Dejonė stovi per visą žemę... Kur tu šeimininkas, kur?
  Veronika su pykčiu dainavo:
  Yra daug puikių žmonių
  Kieno darbai gyvi šimtmečius....
  Yra daug skaidriaveidžių paukščių,
  Kas vadinami nemirtingaisiais!
  
  Ir epų herojai,
  Jie iš karto nugalėjo minią ...
  Rusija pagimdys didelę galią,
  Basurmanas mūšyje plyš!
  
  Bet vienas dvigalvis erelis,
  Garbingasis caras Nikolajus...
  Jis šviečia po dangumi,
  Tu melskis už jį, pirmyn!
  
  Visos Rusijos imperatorius
  Kas pakėlė tokią šalį...
  Tikroji misija
  Už pažangą ir senovę!
  
  Mūšiuose nugalėjo japonus
  Vokiečiai buvo nugalėti iš karto ...
  Merginų balsas skamba,
  Nikolajus, mūsų Viešpats!
  
  Ir mūsų karalius nepasiduos mūšyje,
  Statant didelį milžiną...
  Jis stipriai muša priešus,
  Ir tai pasirodė įnirtinga rikiuotė!
  Gražią dainą vieningai paėmė merginos. Jie tokie nuostabūs ir sotūs dainininkai. Jie turi tokią gražią dainą.
  Taip, nuostabios merginos.
  
  NAUJAS STEPANO RAZIN PASIRINKIMAS
  Stenka Razinas iš caro gavo garbės regalijas ir etiketę karaliauti prie Dono. Ir vietoj nenaudingo pilietinio karo prieš teisėtą karalių jis ėmėsi kampanijų prieš Azovą ir įgūdžių bei gudrybių dėka sugebėjo užimti šį miestą.
  Azovo puolimas yra vienas šlovingiausių Stepano Timofejevičiaus poelgių. Be to, kazokai kelis kartus atmušė turkų puolimo bandymus. Galų gale osmanai pripažino Azovą.
  Po to Stepenas Timofejevičius pradėjo didelį karą prieš Iraną. Ir elgėsi labai meistriškai. Jo pusėje buvo daug paprastų persų ir azerbaidžaniečių. O karas carinei Rusijai vyko pagal palankų scenarijų. Stenka Razinas nukeliavo į Indijos vandenyną ir pasiekė Indiją. Tada jis kovojo Vidurinėje Azijoje. Caras Aleksejus Michailovičius gyveno ilgiau. Visgi pilietinis karas tikrojoje istorijoje sutrumpino valdovo gyvenimą. Petras Didysis atėjo į sostą brandesniame amžiuje, o Rusija sugebėjo išvengti Streltsy riaušių ir daugelio kitų susidūrimų. O Stenka Razinas užbaigė Vidurinės Azijos ir dalies Indijos užkariavimą ... Įskaitant Indo upę ...
  Rusija įgijo milžinišką teritoriją. Be to, jos gyventojų skaičius išaugo...
  Petras Didysis pradėjo karą su švedais. Nuo pat pradžių tai sekėsi sėkmingiau, nes Rusijos kariuomenė buvo stipresnė ir gausesnė nei tikrojoje istorijoje. Pavyko užimti Narvą ir nugalėti Švedijos karalių Karolį Dvyliktąjį. O tuojau pat užgrobti Baltiją... Stenka Razinas nespėjo kautis XVIII a. Ir jis įėjo į istoriją kaip didžiausias septynioliktosios vadas.
  Petras Didysis po pergalės prieš švedus užėmė ir Sandraugą. Ir tapo Lenkijos caru... Tuo pat metu pastatė Sankt Peterburgą. Petras Didysis gyveno ilgiau. Aleksejus Michailovičius gyveno daugiau nei keturiasdešimt šešerius metus, mirė 1676 m. Ir ilgiau - šešiasdešimt šešerius metus. Ir jis mirė 1696 m. Petrui jau buvo dvidešimt treji metai ir jis nespėjo įgyti blogo įpročio rūkyti ir gerti vyną bei alų kibirais. Ir pirmasis Rusijos imperatorius gyveno ilgiau.
  O jį 1742 m. pakeitė anūkas Petras II. Jam buvo dvidešimt šešeri metai, jis negėrė ir nerūkė. Per savo tėvo gyvenimą Petras Didysis buvo griežčiau auklėjamas, buvo uždrausta rūkyti, ribojama ir prekyba alkoholiu.
  O Petras Antrasis negėrė... Jo senelis Petras Didysis ne tik sugebėjo aneksuoti Lenkiją, bet ir užbaigė Indijos užkariavimą bei nugalėjo Mandžiūrijos Kiniją. Į savo kompoziciją jis įtraukė dalį imperijos. Petras Didysis sugebėjo užkariauti dalį Turkijos, užkariavęs Krymą, didelę Juodosios jūros pakrantės šiaurinę dalį.
  Tada prasidėjo nauji karai. Petras Antrasis, užbaigęs susilpnėjusios Turkijos pralaimėjimą ir net užėmęs jos teritorijas Egipte, Rusijos kariuomenė pasiekė Maroką. Taip pat buvo užfiksuotas Petro Antrojo ir Artimuosiuose Rytuose. Tada kilo karas Vakaruose, su Prūsija. Frydrichas II buvo nugalėtas, o Rusija apėmė ir Rytų Prūsiją, ir žemes prie Oderio. Ir netrukus Prūsija visai išnyko. Ji buvo padalinta. O 1780 m. Petras II mirė. O naujasis caras Petras Trečiasis tęsia karą Rytuose... Pagaliau užkariauja nusilpusią Kiniją ir Korėją. Ir tada į Indokiniją.
  Bet tada Prancūzijoje vyksta revoliucija. Rusija tai ignoruoja... Bet dabar į valdžią ateina Napoleonas Pirmasis. Jis pasiskelbia imperatoriumi ir pradeda karus. Petras Trečiasis mirė 1810 m., o jį pakeitė Petras Ketvirtasis.
  Šis karalius 1812 m. stoja į karą su Napoleonu Bonapartu. Ir per kelerius metus jis užkariauja ir Prancūziją, ir visą Europą, kurią sugebėjo užkariauti Napoleonas... Petras Ketvirtasis taip pat persikelia į Afriką ir Ameriką. Jo kariuomenė vykdo užkariavimą po užkariavimo. Tačiau Britanija vis dar neįveikiama... 1830 m. Petras Ketvirtasis miršta, o jo sūnus Aleksandras Pirmasis tampa naujuoju caru. Naujasis karalius užbaigė Afrikos užėmimą ir laimėjo karą už JAV. Lotynų Amerikoje vyko rusų karai dėl legalių kolonijų. Rusai išsilaipino ir Australijoje. 1864 metais Rusija užėmė visą Ameriką iki Panamos. Aleksandras I mirė 1867 m., Jį pakeitė jo sūnus Aleksandras II. Ir 1871 metais pagaliau sekė išsilaipinimas Britanijoje. Ir pagrindinis Rusijos priešas gaudytas. Ir iki XIX amžiaus pabaigos Žemės planetos užkariavimas pagaliau buvo baigtas ...
  Ir baigėsi didžiausios žmonijos vienybės misijos istorija.
  Šlovinga pergalė... Ir 1901 m. žmogus pirmą kartą apskrido pasaulį. O 1909 metais žmonės aplankė mėnulį. O 1925 metais astronautai nusileido Marse. Ir tada per dešimt metų ir visose kitose Žemės planetose.
  Ir tai padaryti buvo labai įdomu. Ir Rusijos imperija pradėjo statyti žvaigždėlaivius kosmoso plėtrai. O 1980 metais įvyko pirmasis skrydis į Alfa Kentaurį su skrydžiu aplink šią žvaigždę ir sugrįžimu. O 1991 metais prasidėjo skrydis į vieną iš planetų aplink žvaigždę Sirijus. Ir iškart išskrido septyni žvaigždėlaiviai.
  Skristi vis tiek reikia gana ilgai. Todėl ekipažai paėmė paauglius. O kad nenuobodžiautų, įvedė dirbtinio miego būseną. Be to, jūs miegate ir sapnuojate, o šiuo metu jūsų kūnas juda. Jie dar keturiolikos metų paaugliai, tačiau tokioje būsenoje auga dešimt kartų lėčiau ir, žinoma, senėjimas praeina ir dėl fiziologinių procesų sulėtėjimo dvylika kartų lėčiau.
  Berniukai ir merginos vis dar žaidžia kažką įdomaus ir, kol jiems prireiks trisdešimties metų, skrenda į žvaigždės Sirijaus planetą nusileisti. O į šią planetą jie nusileis tik 2021 m.
  Ir yra labai įdomių žaidimų... Vaikai žaidžia, pirmiausia, žinoma, karą, o tarp jų yra kosmonautai Olegas Rybachenko ir Margarita Koršunova pasakiškoje dirbtinio miego matricoje, kai bet kokia iliuzija lengvai atkuriama, o pirmiausia istorinė strategija ir šaulys viename asmenyje.
  O štai lenkai eina į šturmą. Karalius asmeniškai vadovauja kariuomenei. Ir tada susirinko šimtas tūkstančių kovotojų, pagal XVII amžiaus standartus didžiulė armada.
  Olegas Rybačenko šaudo iš lanko. Pralaužia lenkų karininką, tuoj pat ištraukia lanką ir šaudo. Vadovauja ugniai ir Margarita Koršunova. Ji taip pat šaudo labai tiksliai. O svarbiausia - nemirtingi vaikai šaudo labai greitai, nesuteikdami priešui galimybės išgyventi užpuolimą.
  Olegas Rybachenko, siųsdamas strėlę, dainuoja po strėle:
  Mes drąsiai kovosime už Rusiją,
  Rusijos riteris, jis negali bijoti!
  Berniukas tikrai kurtas. O sau išsirinko specialų lanką, tokį lanką retai kada suaugęs herojus trauks abiem rankomis. Ir vaikai žaismingai šaudo, ir, žinoma, pataikė į lenkus jau iš dviejų mylių. Ir jiems labai skaudėjo. Tačiau samdinių, ypač vokiečių, daug daugiau nei lenkų.
  Olegas Rybachenko, šaudydamas į priešus, prisiminė istoriją. Kaip gerai šis karas prasidėjo Rusijai. Ir pirmiausia ačiū Bogdanui Chmelnyckiui. Rusai nugalėjo lenkus ir pasiekė senąją Kijevo Rusios sieną. Tačiau dabar Rusijos pajėgos yra išsklaidytos, todėl labai svarbu išlaikyti Baltarusiją su nedideliu karių skaičiumi.
  Ir ten jie susidoros su maištaujančiais etmonais ir pasuks į Varšuvą. Arba pribaikite švedus. Kurie yra stiprūs.
  Olegas Rybačenko šaudo... Lenkai jau pribėgo prie sienos ir kelia kopėčias. Tenka juos pjaustyti kardais. Margaret su juo.
  Olegas rėkia:
  - Aš pati susitvarkysiu! O tu bėgsi ten, kur sunkiau!
  Lenkų puolimas smarkus. Nors miestas gerai įtvirtintas, o vietiniai baltarusiai kaunasi kartu su rusais.
  Svarbiausia, kad priešas būtų didesnis, prieš miliciją su dalgiais ir ragais. Bet tada aukštos sienos ir žmonių didvyriškumas.
  Olegas Rybačenko valdo malūną kardais, nukirto penkis lenkus ir sako:
  - Už mūsų pergalę!
  O berniukas svaido adatas plikomis kojytėmis. Taigi keliolika lenkų jį paėmė ir mirė.
  Berniukas terminatorius toliau rėžia lenkus ir dainuoja:
  - Šlovė didžiosios Rusijos idėjoms,
  Mes užkariausime žaisdami visą pasaulį...
  Žvaigždės kaip perlai apibarstė dangtelį,
  Svarogas bus mano stabas!
  Kovingas vaikas ir labai karingas. O jei pjaus, tai pjaus su beviltiška jėga.
  Margarita taip pat šauni mergina. Ji gavo nemirtingumą ir dabar jį įgyvendina. O vaikų kojų nuogais pirštais svaido labai mirtinas adatas. Ir užmuša priešininkus mirtinai.
  Ir tiek daug berniukų ir mergaičių priešų gulėjo. Taip daro supermenai.
  Olegas Rybačenko pjauna lenkus ir paverčia juos kruvina netvarka. Ir supjausto mėsos salotas.
  Tuo pačiu metu berniukas dainuoja:
  - Šlovė Rusijai per amžius,
  Kovokime už savo šalį...
  Ir mums nereikia kvailų, nereikalingų žodžių,
  Mes nesame kvaili - nukritome ir išsisukome!
  Margarita Koršunova kitoje vietoje pjauna lenkus, dainuoja čirškindama ir išdygusi dantis:
  - Rusijos karys nebijo mirties,
  Mes nebijome mirties mūšio lauke ...
  Mes kovosime už Šventąją Tėvynę,
  Ir aš žinau, kad tikrai laimėsiu!
  Nemirtingi vaikai kovoja taip, kad niekas negali jų sustabdyti ar sutraiškyti.
  Vaikai matė miegančią stovyklą, užgesusius ar vis dar degančius laužus, daug saugomų arklių.
  Olegas Rybačenko plika vaiko koja sviedė adatą, perlauždamas sargybinio galvą ir sucypė:
  - Šlovė komunizmui ir carizmui!
  Margarita taip pat sviedė mirtiną adatą, pervėrė priešą ir čiulbėjo:
  - Šlovė eros didybei!
  Aplenkdami stovykloje esančius priešus, judėjo nemirtingi vaikai. Visų pirma reikia užpildyti karalių ir du etmonus, o tada bus lengviau.
  Basos vaikų kojos tyliai peržengia priešininkus. Čia yra Didžioji karaliaus palapinė. Etmanas netoliese. O vaikinas ir mergina nukirskime samdinius ir lenkus. Jie taip stipriai ir su tokiu siautulingu pasiutimu, tarsi iš tikrųjų būtų pakrauti už pergalę.
  Berniukas ir mergaitė įsilaužė abiem savo stebuklingais kardais, kurie tarsi popierius perpjovė metalą ir pailgėjo dešimtimis metrų. Ir elgėsi itin aktyviai, tarsi skustuvu kirptų plaukus.
  Margarita basa koja sviedė tuziną plonų adatų, guldė priešininkus ir čiulbėjo:
  - Ir vėliava švies virš visatos ...
  Olegas Rybačenko, perkirdamas lenkus, agresyviai pridūrė:
  - Visatoje nėra gražesnės šventos šalies!
  Margarita vėl basa koja sviedė tuziną plonų adatų, mirtinai smogdama priešininkui, ir cyptelėjo:
  - O jei reikės, mes vėl mirsime!
  Terminatorius Olegas Rybachenko, naikindamas priešus, pažymėjo:
  - Jis prisikels Rodnoveryje, mūsų tikėjimas!
  Ir jie kovojo su lenkais ir asmeniniais karaliaus sargybiniais. Terminatorius berniukas buvo labai efektyvus. O tada vaikas basa koja metė pjuvenų granatą ir riaumojo:
  - Šlovė Tėvynei!
  Ir suplėšė daug lenkų ir patį Lenkijos karalių!
  Etmoną per pusę perpjovė Margarita Koršunova. Mergina čiulbėjo išdygusi dantis:
  - Būsiu absoliutus pasaulio čempionas!
  Vaikai tikrai demonstruoja aukščiausius įgūdžius mūšyje. Tokia kova užsimezgė.
  Olegas Rybačenko lenkiškai šaukia iš visų jėgų:
  - Vokiečiai nužudė karalių! Nugalėk Fritzą!
  Margarita jau vokiškai šaukia:
  - Lenkai mus puolė, sumušė lenkus!
  Ir veržli mergina taip pat nori kautis. Ir pjauna lenkus. O tuo tarpu prasidėjo susirėmimas. Vokiečiai, lenkai ir kiti samdiniai kapojo ir šaudė vieni į kitus. Štai Margarita plika vaiko koja sviedė bombą ir suplėšė vokiečių kunigaikštį. Tai paaštrino situaciją. Ir kova vyko vis agresyviau.
  Vyko abipusės žudynės ir naikinimas. Jie nužudė vienas kitą, be jokios abejonės ir gailesčio. Karių žuvo tūkstančiai.
  Olegas Rybačenko ir Margarita Magnitnaja dirbo su kardais tarsi mojuodami kaip gerbėjai. Ir gausiai perkirto Rusijos priešus.
  Margarita basa koja mėtė adatas, smogė lenkams ir šypsodamasi pareiškė:
  - Turiu super mergaitę!
  Olegas Rybačenko taip pat plikomis vaikų kojų pirštais mėtė adatas, smogė varžovams ir cypė:
  - Na, nuo varžto!
  Ir vėl vaikai ėmė draskyti lenkų kariuomenę ir samdinius taip, kad jie tiesiogine to žodžio prasme nukraujavo. O jaunieji kariai demonstravo aukščiausius akrobatikos ir kovinius įgūdžius. Jie tokie tikrai šaunūs.
  Olegas Rybachenko, naikindamas Rusijos priešus, dainavo:
  - Ir jie eina į jūrą, veržlūs vaikinai!
  Margarita vėl sviedė adatas basa koja ir sucypė:
  - Jūros stichija! Jūros elementas!
  Karys, kaip įprasta, aukščiausios klasės, ji yra kovotoja. Ir nesustabdyk jos nelaimėk.
  Olegas sukerta lenkų kariuomenę ir staiga sušvilpia. Ir tūkstančiai varnų apalpo, daužydami lenkų ir samdinių kaukoles.
  Margarita taip pat paėmė ir švilpė, o taip pat varnas numušė priešams. Juos ištiko širdies smūgis ir jie krito kaip mirtinai parkauti arkliai.
  Mergina sušuko:
  - Šlovė mūsų Tėvynei Rusijai!
  Ir vėl jos basos kojos sviedė mirtiną anglies granatą. Ir kaip jis sprogs, ir sutriuškins daugybę priešų.
  Margarita dainavo dantimis:
  - Šlovė narsiai Tėvynei,
  Gyvenkime komunizmo sąlygomis!
  O mergina kardais paleido vėjo malūną, perkirto priešininkų masę ir girgždėjo į gerklę:
  - Sveikas šventasis komunizmas!
  Ir jos nuogas kulnas atsitrenkė į vokiečių kunigaikščio kaktą, sulaužydamas priešininko kaukolę.
  Marguerite sušuko:
  - Tėvynės šlovei, šimtmečius laisva!
  O mergina vėl ims ir sušvilps į viršų... Ir ištisos varnų pulkos kris ant lenkų.
  Ir jie tiesiogine prasme prasiskverbia.
  Olegas Rybačenko pritariamai linktelėjo, kaip malūną rėždamas kardais lenkus:
  - Esu puikus pasaulio čempionas!
  Ir tada nuogi berniuko kojų pirštai vėl sviedė anglies granatą, suplėšydami priešininkus.
  Berniukas tikrai buvo labai veržlus ir kietas. Ir be jokio gailesčio prikalė Rusijos priešus.
  Margarita, sutraiškydama priešus, sucypė:
  - Slydo, slydo kažkur, slydo mane!
  O dabar mergina apnuogintais kojų pirštais mirtina jėga išmes mirties dovaną.
  Ir suplėšyti šimtą lenkų. Ir riaumoja jo plaučiais:
  - Už šventąją Rusiją!
  O plikas vaiko kulnas pasiduos naikinimo dabarčiai.
  Olegas Rybachenko toliau kovojo, dainavo:
  - Šlovė komunizmo idėjoms! Už gyvenimą ir laisvę!
  Ir savo nuogu kulnu berniukas pasidavė sunaikinimo dovanai...
  Tuo metu rusų kareiviai surengė skrydį iš Bresto. Ir jie puolė jau bekraują ir apsvaigusią nuo narkotikų lenkų kariuomenę. Neatlaikę triuškinančio smūgio rusų kariai pabėgo.
  Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova bėga į Rusijos armiją. Jų pliki kulnai, kai jie mirga.
  Margarita šypsodamasi pastebėjo:
  - Mes su jumis esame amžini vaikai... Tai taip romantiška!
  Olegas su tuo sutiko:
  - Taip, labai romantiška. Iš tiesų, būdamas berniukas, iš karto pajutau savyje energijos ir linksmumo antplūdį. Jaunas kūnas ir net supermenas. Ir jautiesi taip, lyg neturėtum rūpesčių ir problemų!
  Margarita pašoko aukščiau, nuogu kulnu numušė guzą ir pažymėjo:
  - Tai jokia problema!
  Olegas pažymėjo, bėgdamas toliau:
  - Štai kas yra gerai, kai esi berniukas. Galite išlieti bet kokį pokštą, bet kokį vulgarumą, absoliučiai bet kokį kvailumą, ir visi tik juoksis. Ir niekas nepagalvos, kad tu kvailys.
  Margarita nusijuokė ir pasakė:
  - Galbūt... Nors būti amžina mergina erzina. Berniukui lengviau, bet ne man!
  Olegas nusijuokė ir pažymėjo:
  - Na, nieko, mes nemirtingi. Anksčiau ar vėliau gyvensime ateitimi ir išmoksime ten pakeisti savo kūnus!
  Margarita sutiko su tuo:
  - Mokykimės. Ir vyras gali tapti moterimi, o moteris - vyru!
  Olegas patvirtino:
  - Ir su seksualinėmis mažumomis problemų nebus!
  Pakeliui nemirtingi vaikai susidūrė su švedų būriu. Berniukas ir mergaitė juos sukapojo be didelių ceremonijų. Tai buvo nepaprastai lengva.
  Ir jie bėgo toliau.
  Nemirtingi vaikai skuba, blykstelėdami nuogus, apvalius kulnus. Ir jie vėl kalbasi.
  Terminatorius berniukas sako:
  - Štai filme "Highlander" buvo ir nemirtingumo įgijimo epizodas. Ir tikrai šaunu gyventi penkis šimtus metų. Kai kurie gyveno ilgiau...
  Margarita Magnitnaja juokdamasi pažymėjo:
  - O kaip tai perkrauna psichiką? Daugelio šimtmečių atmintis!
  Olegas Rybačenko nusijuokė ir pastebėjo:
  - Perkrovos... Tikrai kapitališkai! Bet jei esi vaiko kūne, tuomet viską suvoki daug lengviau!
  Margarita juokdamasi pažymėjo:
  - Čia tu nužudei tiek daug žmonių ir suvoki tai taip, lyg tai būtų kompiuterinis žaidimas. Nejauti skausmo, šoko, jokios gėdos!
  Olegas nusijuokė ir juokdamasis pažymėjo:
  - Taip, tikrai, mano nuogos, vaikiškos kojos plaka ant kraujo balų, ir tai yra gera ir smagu!
  
  VĖL VISKELĖS VISKĄ PAKEIA
  Japonijos pergalė Midvėjaus mūšyje lėmė, kad Tekančios saulės žemė galutinai perėmė iniciatyvą. Samurajus sugebėjo užimti Havajų archipelagą ir jūroje nugalėjo JAV. Ir jie įsiveržė į Indiją.
  Siekdama išlaikyti savo didžiausią koloniją, Britanija perkėlė dalį karių iš Egipto.
  Dėl to operacija "Torch" neįvyko. Ir Rommelis išvengė pralaimėjimo. Bet kita vertus, naciai vis tiek patyrė nelaimę prie Stalingrado. Ir fronto žlugimas keturiasdešimt dvejų - keturiasdešimt trejų metų žiemą. Tačiau, kita vertus, Mainsteino kontrataka laimėjo jėga. Kadangi Hitleris nesiuntė pastiprinimo į Afriką, nacių kontrpuolime dalyvavo dar kelios divizijos. O ypač aviacijoje buvo palankesnis santykis. Be to, JAV iš tikrųjų apribojo Trečiojo Reicho bombardavimą. O Maroke nusileidimo nebuvo.
  Naciai, turėdami daugiau pajėgų, įskaitant naujausius tankus "Tigras" ir "Pantera", sutriuškino sovietų kariuomenės flangą. Ir jie galėjo apsupti ir paimti ne tik Charkovą ir Belgorodą, bet ir Kurską. Raudonosios armijos pralaimėjimas buvo stipresnis, o nuostoliai daug didesni. O nacių sėkmė dėl susiskaldymo, kuri nebuvo perkelta į Afriką, kad jie negarbingai žūtų Sacharoje, buvo didesnė. Ir trisdešimt naujų "Tiger" tankų sugebėjo suteikti smogiamąją galią ir neįstrigo smėlyje. Be to, bendras vokiečių tankų skaičius buvo didelis, nes vokiečiai ne tik nepervežė įrangos į Afriką, bet ir pagamino žymiai daugiau transporto priemonių.
  Nes sumažėjo Trečiojo Reicho gamyklų bombardavimo intensyvumas. Stipresni amerikiečiai praktiškai nebombardavo, o vieni britai negalėjo susidoroti su didelės žalos padarymu.
  Dalies britų pajėgų nukreipimas į Indiją turėjo kitų pasekmių. Pilotas ir supertūzas Hansas Marcelis nežuvo per avariją, bet dalyvavo mūšiuose rytų fronte. Jo pasirodymas sovietų pilotams buvo tikras šokas. Hansas Marcelis tapo žinomas kaip juodasis velnias. Ir jis buvo puikus oro snaiperis.
  Jo pasirodymas rytuose sukėlė šoką. Iki 1942 m. rugsėjo pabaigos Hansas Marcelis viršijo šimtą penkiasdešimt numuštų lėktuvų. O iki naujųjų metų jis pasiekė du šimtus penkiasdešimt lėktuvų. Už tai gavo Vokiečių erelio ordiną su deimantais. Kuris dažniausiai būdavo įteikiamas tik valstybės veikėjams.
  Už tris šimtus lėktuvų Hansas Marcelis buvo pakartotinai apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir buvo šaunu...
  Už keturis šimtus lėktuvų Hansas Marcelis pirmasis gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O už penkis šimtus buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Didžiuoju kryžiumi - apdovanojimą, kurį turėjo tik Hermannas Goeringas.
  Marselis puikiai pasižymėjo rytų fronte. Ir jis tiesiogine prasme medžiojo ir puolė į sovietų lėktuvus ...
  Tačiau atėjo pavasarinis atšilimas ir muštynės tiesiogine prasme užšalo.
  Buvo veiklos pauzė. Trečiajame Reiche dar vasario mėnesį jie paskelbė apie totalinę mobilizaciją ir sukaupė pajėgas. SSRS jie taip pat sukaupė jėgų ...
  Teoriškai vokiečiai turėtų žengti į priekį vasarą, bet kur? Nenorėjau vėl lipti prie Stalingrado.
  Maskvos kryptis per daug sutvirtinta. Kad ir kur eitum, visur blogai. Ir fiureris nusprendė smogti ... Egiptui. Ir ištraukite Britaniją iš karo. JAV nebekariauja. Skaičiavimas buvo pagrįstas Juodojo žemyno ir Artimųjų Rytų išteklių gavimu. Ir tai gali padaryti Trečiąjį Reichą neįveikiamą!
  Vokiečių kariai sudavė pirmąjį smūgį Maltai. Tai buvo didelių orlaivių masių panaudojimas, o paskui nusileidimas su pergalinga sėkme. Pirmą kartą mūšiuose buvo panaudotas bombonešis Yu-288 ir naikintuvas ME-309. Ir tai yra didžiulis poveikis, tikrai mirtinas.
  Ir iš tiesų, Malta buvo užgrobta ir daug lengviau perkelti kariuomenę į Afriką. Ir tada Ispanijoje Hitleris padarė spaudimą Franco. Ir vis dėlto jis sutiko leisti kariuomenę į Gibraltarą. Ir citadelę užėmė audra. Ir šis puolimas buvo stebėtinai sėkmingas. Po to į Maroką buvo pradėtos perkelti didelės nacių pajėgos, kurios užėmė Juodąjį žemyną.
  O rugpjūtį prasidėjo didysis nacių puolimas Egipte. Mūšiuose dalyvavo ir "Tigrai", ir "Pantera", ir "Liūtai", ir "Ferdinandai". Taip pat tankas "Liūtas". Tačiau šis automobilis savęs nepateisino. Tačiau "Tigrai" britams pasirodė tikras šokas. Naciai pralaužė gynybą ir nugalėjo britus. Aleksandrija taip pat buvo paimta, naciai pasiekė Sueco kanalą. Ir tai yra dideli laimėjimai.
  Tada nacių ordos įsiveržė į Artimuosius Rytus. Juos palaikė galingas smūgis ir turkai. Ir naciams pavyko užimti Iraką ir Kuveitą, ir Saudo Arabiją. Jie pasiekė Iraną, tačiau ten jų link pajudėjo SSRS kariuomenė.
  Stalinas ilgai laukė... Tačiau 1943 m. rugsėjo 1 d. prasidėjo puolimas pietiniame flange. Kovos buvo nepaprastai įnirtingos. Tačiau vokiečiai buvo pasiruošę ir pasitikėjo gilia gynyba. Tuo pačiu metu jie beviltiškai kovojo ir, pavyzdžiui, "Panther" pasirodė esanti labai efektyvi gynybos mašina. Jo silpnybė: dažni gedimai ir palyginti ploni šoniniai šarvai nėra tokie reikšmingi gynybiniame mūšyje. Taip pat prastos važiavimo kokybės "Ferdinandas". O "Tigras" pasirodė tiek puolime, tiek gynyboje - universali mašina.
  Neblogas pasirodė ir naujausias ME-309, kurio greitis ir ginkluotė buvo geriausi. Nors manevringumu šiek tiek blogiau, tačiau su teisinga mūšio taktika tai nėra taip svarbu. Vokiečiai taip pat turėjo daug priešlėktuvinių pabūklų. Ir gerai organizuota gynyba su gana lygia priekine linija.
  Mūšiai užsitęsė iki vėlyvo rudens, o Raudonoji armija sugebėjo pažengti tik nuo dešimties iki penkiolikos kilometrų. Ir patyrė didelių nuostolių.
  Sovietų kariuomenės bandymas veržtis į centrą taip pat baigėsi nesėkmingai. Vokiečiai tvirtai gynė ir tvirtinosi. Be to, antroji ir trečioji gynybos linijos buvo dar stipresnės nei pirmoji. Kas kiek susilpnino sovietinės artilerijos poveikį.
  Iki žiemos vokiečiai perėmė pusę Afrikos ir Artimųjų Rytų kontrolę. Tačiau reikšmingiausias - japonų puolimas Tolimuosiuose Rytuose. Ir reikšmingų Raudonosios armijos pajėgų išsiblaškymas. Ir įvyko sovietų kariuomenės sutriuškinimas. Atvirkščiai, reikšmingos Trečiojo Reicho pajėgos buvo nukreiptos.
  Žiemą Raudonoji armija vėl bandė veržtis į priekį centre ir pietuose, taip pat prie Leningrado. Tačiau japonų frontas palengvino vokiečiams apsiginti. Samurajus, nepaisydamas šalčio, įnirtingai kopė į priekį ir nukreipė dideles jėgas.
  Naciai baigė Afrikos užkariavimą pavasarį ir žiemą, ir jie turėjo milžiniškus išteklius. Gegužę krito ir Iranas, o birželį vokiečiai užėmė pusę japonų neokupuotos Indijos ir susijungė su jais.
  Naciai kovojo su "Panther" -2 su 88 mm pistoletais, sveriančiais penkiasdešimt tris tonas, su 900 arklio galių varikliu, ir su "Tigru" -2 su tūkstančio arklio galių varikliu. Šie automobiliai pasirodė priimtinomis važiavimo savybėmis.
  Beveik visiškas bombardavimų nebuvimas leido anksčiau pradėti dirbti su galingesniais varikliais ir juos baigti. Nors "Pantera" -2 ir "Tigras" -2 vis dar nebuvo pakankamai tobuli, jie susidorojo su koviniu vaidmeniu. Sovietiniai T-34-85 ir IS-2 pasirodė silpnesni... Ir jie negalėjo perimti iniciatyvos.
  Vasarą Raudonoji armija bandė išsiveržti į priekį centre, tačiau pateko į spąstus ir buvo visiškai nugalėta. Ore naciai jau turėjo ME-262 serijos, TA-152 ir kitų galingų ginklų. Jiems visiškai priklausė iniciatyva. Lėktuvų gamyboje aplenkę SSRS, vokiečiai padidino ir savo kokybinį pranašumą. Ir jie daužė raudonąją armiją danguje kaip kotletas.
  Marselis už septynis šimtus penkiasdešimt lėktuvų gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Tai specialus apdovanojimas, skirtas herojui išskirti. O tūkstantis numuštų Marselio lėktuvų buvo apdovanoti Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigžde su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Per savo gyvenimą jis tapo legenda ir tikra Dievybe. O už galvą Stalinas paskyrė milijono aukso rublių atlygį.
  Bet, deja, jo nugalėti buvo neįmanoma.
  Už du tūkstančius numuštų lėktuvų Hansas Marcelis gavo Riterio kryžiaus žvaigždę, Geležinį kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Tai buvo supertūzas.
  Po sovietų kariuomenės pralaimėjimo centre jie nuvyko į Maskvą ir pateko į Mozhaisko gynybos liniją.
  Tada fiureris įsakė žengti į priekį Kaukaze. Ir Turkija ten taip pat atidarė fronto liniją.
  1944 metų rudenį ir žiemą bei 1945 metų pradžią naciai užėmė ir Kaukazą... Atėjo keturiasdešimt penktieji metai... Kovo pabaigoje "Fritz" pradėjo veržtis Volga Saratovo kryptimi. ir Kuibyševas.
  Mūšiuose jau buvo priimti naujausi nacių tankai iš E serijos, o danguje siautė liuftvafė. Atrodė, kad SSRS nebeturi šansų.
  O iš rytų pakilo Japonija.
  SSRS plyšo iš vėžių. Jo darbo jėgos sparčiai mažėjo vykstant karui dviem frontais.
  Tokiomis sąlygomis Stalinas, suvokdamas situacijos beviltiškumą, pasiūlė taiką bet kokiomis sąlygomis.
  Hitleris sutiko su sąlyga, kad jam bus atiduotos Baltijos šalys, Ukraina, Baltarusija, Kaukazas ir toliau siena palei Volgą, žemės palei Maskvą, taip pat Karelija ir Leningradas iki Astrachanės ir viskas, ką vokiečiai jau buvo užėmę centrinėje dalyje. Azija. Ir ten jie jau įžengė į Kazachstaną.
  Japonija taip pat gavo savo kūrinius Sibire.
  Stalinas su tuo sutiko, nes tai buvo vienintelė galimybė išgelbėti SSRS ir išlaikyti Maskvą.
  Be to, devyniasdešimt devynerius metus vis tiek turėjote mokėti reparacijas Trečiajam Reichui. Ir tai labai žemina. O SSRS aukso atsargos buvo išvežtos į Vokietiją.
  Rusija daug prarado, bet sugebėjo bent iš dalies išgyventi. Ir Hitleris, susirūpinęs dėl Makhhento projekto, nusprendė atsisakyti JAV.
  1945 metų rugpjūtį buvo pasirašyta taikos sutartis su SSRS. O dabar naciai atsigręžė į JAV.
  Amerika tikrai bandė sukurti atominę bombą, bet jos darbas buvo lėtas. 1946 metų pavasarį naciai pradėjo išsilaipinti Grenlandijoje ir Kuboje.
  O dalis jų pajėgų buvo perkeltos į Argentiną. Kuboje vietiniai gyventojai palaikė vokiečių kariuomenę ir išsilaipinimas buvo sėkmingas. Fricas ir japonai pradėjo veržti žiedą. Jie persikėlė į Lotynų Ameriką. Brazilija įstojo į karą Trečiojo Reicho pusėje. Situacija pablogėjo.
  Vasarą kovos apsivertė Kanada, kur Fritz bandė sukurti placdarmą.
  Gerda ir jos įgula kovojo E-50 patobulintoje versijoje. Automobilis svėrė šešiasdešimt penkias tonas. Ji turi 105 mm kalibro pistoletą, kurio vamzdžio ilgis 100 EL.
  Priekiniai šarvai yra 250 mm, o šoniniai - 170 mm. Šis bakas turėjo 1500 arklio galių variklį ir puikias vairavimo savybes.
  Taigi amerikiečiai neturi ko prieštarauti. Pasenęs, nors ir masyvus, Shermanas buvo pakankamai geras, kad vokiečių tanko tūzai su juo įmuštų įvartį. "Pershing" yra šiek tiek geresnis, tačiau jo pistoletas vis dar yra gana silpnas, palyginti su patobulintu E-50 išdėstymu. Ir tik "Superpershing", ne itin masyvus tankas, turėjo galimybę įsiveržti į šoną ir šalia tanko, kuriame važiavo Gerda su įgula.
  Mergina iš Trečiojo Reicho šovė nuogais kojų pirštais į vairasvirtės mygtuką, pataikydama į amerikiečių tanką ir čiulbėdama:
  - Turiu super klasės merginą!
  Charlotte taip pat šaudė į amerikiečių tankus ir sutiko:
  - Ir tu hiper!
  Christina nuogais kojų pirštais vėl šovė į "Yankee" automobilį ir cyptelėjo:
  - Tai yra didžiojo žaidimo strategija!
  Magda taip pat apnuogintais pirštais šovė į savo grakščias pėdas ir pastebėjo:
  - Geriau, merginos, kalbėkite apie Dievą!
  Gerda dar kartą šovė nuogu kulnu ir pasakė:
  - Jei pažiūrėtum, Biblijos mums nereikia. Mes arijai, o ne žydai. Ir mes neturėtume nusileisti iki avių ar ožkų lygio!
  Christina energingai linktelėjo, siųsdama dar vieną sviedinį plikomis pirštais:
  - Žinoma ne! Ypač Biblijoje ėriukas ganys išgelbėtas tautas geležine lazda. Kam mums reikia laimės?
  Magda piktai atsakė:
  - O ko tu nori genų ugnyje?
  Šarlotė nusijuokė ir atsakė nuogais kojų pirštais šaudydama į amerikiečius:
  - Gali sugalvoti ką nors baisesnio už ugnį! Ir kad raganas ant laužo deginantys inkvizitoriai yra nereikšmingi sadistai!
  Magda ryžtingai pareiškė, nuogu kulnu spausdama vairasvirtės mygtuką:
  - Tai labai žiauru! Ir jie neturi tikėjimo!
  Gerda sudaužė amerikietišką patranką ir pažymėjo:
  Kas turi tikrą tikėjimą?
  Magda atsidususi atsakė:
  - Tokių žmonių labai mažai!
  Ir vėl šaudė plikomis iškaltų kojų pirštais.
  Taip, merginos čia ir diskusijose stiprios. O jie gali daug ką parodyti ir mirkčioti savo safyro akimis.
  Ir karas vyksta. Ir danguje vyksta mūšiai. Albina ir Alvina renka sąskaitas, o daugelis lėktuvų jau buvo numušti asmeniškai.
  Ir jų agresyvumui nėra ribų.
  Albina, naudodama nuogus kojų pirštus, atsiuntė mirtiną dovaną ir čirškė:
  Šlovė Kristaus meilei!
  Alvina, taip pat naudodama nuogus kojų pirštus, nukirto amerikietišką automobilį ir pridūrė:
  - Kas yra erdvu ir švaru!
  Ir merginos vėl davė eilę numušdamos JAV lėktuvus.
  Bet tai yra karas kaip karas. Jau vasarą dalis Kanados buvo užgrobta. Ir tada praėjo ruduo.
  Vokiečiai šturmavo Torontą. Jie veikia energingai. Tankus ir kulkosvaidžius jie turės geriau nei amerikietiški. Pasirodė "Fritz and Tiger-3". E-75 mašinos evoliucija. Taip pat galingi: trijų šimtų milimetrų priekiniai šarvai, dviejų šimtų šoniniai šarvai. Pistoletas yra 128 mm ilgio su 100 EL vamzdžiu. Ir toks tankas puikiai pasirodė. Net jei tai per daug galios.
  Fritzas žengė į priekį ir užėmė miestą po miesto.
  Žiemą jie jau iškeliauja iš šiaurės į Amerikos teritoriją. Ir ten jie palaužė atkaklų jankių pasipriešinimą.
  Amerika neturėjo šansų. Tačiau atominė bomba nesuveikė.
  Ameriką bombarduoja sunkieji TA-400. Dar galingesni TA-500, kurie sunaikino badą ir karinius objektus.
  Pavasarį vokiečiai jau buvo užėmę visą Kanadą ir dalį JAV. O per patį pavasarį jie užėmė Filadelfiją ir daugybę kitų teritorijų.
  Daugiau nei trečdalis JAV ir Aliaskos buvo sugauti. Meksiką taip pat užkariavo amerikiečių ir japonų kariuomenė.
  Vasarą nacių puolimas tęsėsi. Ir JAV šansai tirpo tiesiai prieš mūsų akis.
  Rugpjūčio mėnesį naciai pradėjo šturmuoti Niujorką. Mūšiuose dalyvavo skraidančios lėkštės.
  Čia vienas iš jų kovojo su Ieva ir Agata. Dvi gražuolės bikiniais vairavo galingą automobilį.
  Ją skraidino laminarinis lėktuvas ir ji buvo nepažeidžiama šaulių ginklų. O pačios merginos šaudydamos naudojo šilumos spindulius.
  Ieva plikais kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtuką, skleisdama karščio spindulius, uždegdama priešus kaip liepsna ir čiulbėdama:
  - Šlovė Trečiajam Reichui!
  Agata, šaudydama nuogais kojų pirštais, taip pat kuždėjo į savo plaučius:
  - Tegul laimėsime!
  Mergina nepaprastai kovinga ir graži. Ir kaip jis lazeriu daužo priešus.
  O šilumos spinduliai ištirpdys dar vieną amerikietišką tanką.
  O sausumoje Gerda puola. Taip pat kovojanti mergina.
  O dabar ji su įgula jau pačiame centre. Ir sviediniai atšoka nuo tanko bokštelio. Ir pačios merginos pataikys į jankus. Ir jie sudraskys visą debesį žmonių ir elgsis su visa agresija. Kariai tokie žvalūs ir kurtai, plikomis iškaltomis kojomis.
  Jie net dainuoja, apnuogindami dantis. Tai kovojančios Trečiojo Reicho gražuolės. Ir šaudo pakankamai gerai. Ir perveria priešus kaip adatas aliejumi kiaurai ir kiaurai.
  Niujorkas jau krito. JAV kapituliuoja ir jų kariuomenė pasiduoda.
  Taip buvo atverstas dar vienas istorijos puslapis. Atrodo, kad tai pergalė... Bet po kurio laiko Hitleris užgrobia Lotynų Ameriką.
  O 1953 m. balandžio 20 d. jis pradeda karą su Japonija ir jos kolonijomis. Trečiojo Reicho pajėgos turi pranašumą technologijų srityje.
  Ir jie puola galingais ginklais. Įskaitant nepažeidžiamas skraidančias lėkštes.
  Albina ir Alvina kovoja disko lėktuve. Jie kaunasi su merginomis, bet ką kita sako. Ir nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus.
  Čia jie puola degančius japonų karius.
  Šilumos spinduliai skrenda kaip kilimas. O merginos juokiasi iš savęs. Ir purtyti jų krūtis raudonais speneliais.
  Albina net dainavo:
  Niekas mūsų nesustabdys, niekas mūsų nenugalės!
  Ir nuogu kulnu ji spaudė vairasvirtės mygtukus, smogdama priešininkams. Ji tokia mergaitė, gimusi iš vilko.
  Alvina irgi plikomis kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus ir cypia:
  - Už mano kosminę galią kolūkio prezidentą nuvarysime į kapus!
  Ir mirktelėkite draugui!
  Taip, kariai labai vikrūs ir greiti kaip žaibas. Jie dega.
  Albina taikosi basa koja ir paleidžia šilumos spindulį. Degina priešininkus ir cypia:
  - Už mano dideles pergales!
  Taip, merginos čia yra aukščiausio ešelono ir klasės. Jie gali daryti tai, ko negali kiti. Ir jie gniuždo japonus su pašėlusia vilkų energija.
  Tačiau ne tik vokiečiai ir kitos užsienio kariuomenės žudo samurajus.
  Į karą įstojo ir SSRS, kuriai dabar vadovauja Berija. Čia, beje, Stalinas, nusiminęs dėl pralaimėjimo Trečiajam Reichui, mirė anksčiau 1951 m. kovą. Ir Berijai pavyko perimti valdžią. Ir dabar, net ir pasistiprinęs, yra vienoje komandoje su Hitleriu.
  Ir jie kartu puola samurajus.
  O Elžbietos įgula Primorėje kovoja su japonais. Mergina labai kovinga ir aktyvi.
  Jie, žinoma, kovoja basi ir su bikiniais. Ir kulti samurajus, su entuziazmu.
  Dar dainuojant;
  Ir kova vėl tęsiasi
  O širdis nerimsta krūtinėje...
  O Leninas toks jaunas
  O jaunas spalis laukia!
  O dabar Elizabeta apnuogintais kojų pirštais šaudo iš tanko T-54 pistoleto į japonišką automobilį ir perveria ją mirtinai.
  Tada ji sušuko:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Jekaterina taip pat sumušė priešą, naudodama nuogus kojų pirštus. Ji pervėrė samurajų baką ir agresyviai pažymėjo:
  - Nėra šlovingesnės šalies už mūsų!
  Elena šovė į priešą ir sušuko:
  - Žemėje bus komunizmo era!
  Eufrazija, taip pat naudodama nuogus kojų pirštus, trankė ir čiulbėjo:
  "Mirtis piktajam prezidentui-šėtonui!"
  Čia esantys kariai turi būti aukščiausios ir kovinės klasės.
  O danguje Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova kaupia sąskaitas.
  Anastasija numušė japonų naikintuvą ir dainavo:
  - Ir basos merginos skraido danguje!
  Akulina, nukirsdama samurajų, plikomis kojomis čiulbėjo:
  - Šaunus elementas! Šaunus elementas!
  Kariai žaidžia spaudos raumenimis. Jie yra tobulos tvarkos ir gali juokais laimėti karą.
  Anastasija, numušusi kitą lėktuvą, paėmė jį ir sušuko:
  - Bus šaunus priešų gaudymas ir jų pralaimėjimas!
  Akulina su tuo sutiko, nugriuvusi priešą nuogais kojų pirštais:
  - Suorganizuokime bendrą maršrutą!
  Japonai buvo prispausti...
  Čia mūšyje dalyvauja sovietų tankas LP-10, ant kurio kovoja merginos iš Alenkos įgulos.
  Ir jie kovoja dideliame automobilyje su 130 mm patranka.
  Alenka šaudo nuogais kojų pirštais ir čirškia:
  - Tai komunizmo šlovė!
  Anyuta taip pat sumušė varžovę. Smūgiavo priešą ir cypė:
  - Vardan naujų idėjų!
  Ir taip pat pliaukštelėjo jai nuogu kulnu.
  Alla paspaudė vairasvirtės mygtuką raudonu speneliu. Ji smogė samurajui ir sušuko:
  - Už šalies didybę!
  Marija, šaudydama į priešą, cyptelėjo:
  - Už rusų vienybę visame pasaulyje!
  Ir dar ji šaudydama naudojo braškinį spenelį.
  O olimpinės žaidynės smogs priešui. Sumuš daug kovotojų ir čiulbės:
  - Rusijai, švenčiausiai pasaulyje!
  Ir taip pat su plika kulnu pasiduos priešui.
  Merginos, reikia sakyti, yra nepaprastai veržlios. Ir jie turi didžiulį kietumą.
  Žinoma, Japonija negali atsispirti tokiam spaudimui.
  Be to, "Fritz" taip pat naudojo branduolinius ginklus. Kas tapo visišku šoku.
  Karas baigėsi po šešių mėnesių.
  SSRS atgavo anksčiau prarastas žemes, o Trečiasis Reichas užkariavo samurajus ir visas jų kolonijas.
  Hitleris nebekariavo... Jis suvirškino turtą... Tik Kinijoje dar vyko vietiniai mūšiai. Ir ten jie sutriuškino Mao Dzedongo Raudonąją armiją. 1958 metų gegužės 1 dieną Adolfo Hitlerio lėktuvo katastrofa pakeitė pasaulio istorijos eigą. Ir tai gerokai pasikeitė... Narkotikais piktnaudžiavęs Goeringas tuo metu jau buvo miręs. Himlerį, kuris tapo pernelyg įtakingas, pašalino pats fiureris. Schellenbergas užėmė jo vietą, bet ir jis mirė nuo vėžio. Ir trumpai tariant, oficialus fiurerio įpėdinis buvo jaunasis Volfas Kleimanas, Schellenbergo įpėdinis.
  Naujasis politikas buvo tik trisdešimt penkerių metų ir pradėjo demokratines reformas. Tačiau jie buvo mažai naudingi ... Ir Trečiasis Reichas dėl demokratijos pertekliaus paėmė ir subyrėjo ...
  SSRS, vadovaujama Lavrenty Palych Berijos, buvo atgaivinta ir sustiprinta. Ir jis pradėjo grėbti po juo esančias Trečiojo Reicho nuolaužas. Taip atgimė sovietų imperija.
  Ir paaiškėjo, kad Lavrentijus Palychas Berija, o ne įvykdytas nevykėlis, pasirodė esąs didžiausias Sovietų Rusijos valdovas. Net aukštesnis ir kietesnis už Staliną!
  Štai alternatyvi istorija!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"