Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Марине Ле Пенс И Алфонсе

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Чувена француска политичарка Марин Ле Пен жели да буде став ена на удицу. А сада ЌоЌ даЌу веома лепог, паметног и младог Алпхонса. Међутим, сама Марин не презире да користи услуге жена, мушкараца и разних представника и представника наЌстариЌе професиЌе. Дакле, он Ќе темпераментна жена, а сексуалне авантуре у овом роману су на врхунцу.

  МАРИНЕ ЛЕ ПЕНС И АЛФОНСЕ
  АНОТАЦИєА
  Чувена француска политичарка Марин Ле Пен жели да буде став ена на удицу. А сада ЌоЌ даЌу веома лепог, паметног и младог Алпхонса. Међутим, сама Марин не презире да користи услуге жена, мушкараца и разних представника и представника наЌстариЌе професиЌе. Дакле, он Ќе темпераментна жена, а сексуалне авантуре у овом роману су на врхунцу.
  . ПРОЛОГ
  Екстремна популарност Марин Ле Пен, обоЌене плавуше и екстремне десничарке, узнемирила Ќе ЦИА. Поготово зато што су Ќе руске специЌалне службе узеле у промет и, заправо, претвориле у марионету Крем а. Претило Ќе да "е Марин до"и на власт и уништити Европску униЌу, а такође и напустити НАТО. А ово током рата између РусиЌе и УкраЌине Ќе бременито катастрофалним последицама. Стога Ќе ЦИА одлучила да развиЌе операциЌу коЌом "е оцрнити Марин Ле Пен.
  МафиЌа, коЌу контролишу западне обавештаЌне службе, преузела Ќе случаЌ.
  Газда гангстера Џон Смит окупио Ќе  уде од повере®а и известио о задатку коЌи су поставили власници.
  Пауел , шеф таЌног обавештаЌног синдиката , предложио Ќе:
  - Марин Ќе жена! И то у годинама када интересова®е за мушкарце ниЌе избледело. Требало би да се ухвати на наЌстариЌу удицу. Наиме, веома згодан и паметан млади".
  Џон Смит се месождерски насмеЌао и одговорио:
  - Било би супер! Али ни она ниЌе будала, и ионако не"е никога угристи. Она разуме да ЌоЌ се може урамити!
  Колин рече са осмехом:
  - Тако Ќе, шефе. Па имам идеЌу!
  Шеф Ќе прогунђао, б ескаЌу"и наочарима у огледалу.
  - Говорити!
  Шеф таЌне обавештаЌне службе Ќе шапатом предложио:
  - Имамо у виду Ќедног жигола. Штавише, млади" од петнаест година, али тако леп, шармантан, нежан да увек ужива у  убави и популарности међу женама. Он скуп а колосалне суме од дама, само неодо иви пастув!
  Џон Ќе упитао:
  Говориш о малолетнику?
  Колин климну главом са осмехом.
  - То Ќе то! Ово Ќе ве" завође®е малолетног, и то озби ан, надлежан случаЌ! Заиста узимамо Марин Ле Пен за шкрге! И то не"е бити ша ива уцена!
  Шеф мафиЌе Ќе климнуо главом.
  - Ако случаЌ успе, онда "емо добити добру награду од власника. Како се зове Алфонс?
  Колин Ќе спремно одговорио:
  - Сам Армстронг. Он Ќе заиста веома згодан дечак коЌи се понаша на жене као питон на зеца. И ве" има искуства да користи богате даме као уцену. Конкретно, са Ќедном од супруга милиЌардера. Дакле, ово Ќе сигурна ствар!
  Шеф се нацерио.
  - Бои Сам? Кул Ќе, наравно! Шта више желиш, дечака или девоЌчицу?
  Шеф обавештаЌне службе Ќе приметио:
  - У зависности од расположе®а патрона!
  єедан од разбоЌника Ќе приметио:
  - ИдеЌа ниЌе нова, али делотворна. Нарочито даме од педесетак година, али у доброЌ форми их толико привлаче тинеЌ¤ери, ово Ќе аксиом!
  Џон климну, показуЌу"и своЌе лажне зубе.
  - Па, хаЌде да почнемо! Сем Армстронг мора, што пре, да фотографише и сними компромитова®е председничког кандидата и политичара броЌ два!
  Колин Ќе приметио:
  - Марин ниЌе толика будала да пусти жиголо да се снима током вође®а  убави, али ЦИА обе"ава да "е нам дати наЌнапредниЌу и наЌновиЌу технологиЌу. Па чак и ако ЌоЌ чувари одузму паметни телефон, дечак "е носити оно што Ќе потребно у патикама или прстену.
  Шеф мафиЌе Ќе климнуо главом.
  - Мислим да "емо разговарати о техничким дета има. И Ќош Ќедно пита®е - коЌе Ќе боЌе Семова коса и црте лица?
  Колин Ќе самоуверено рекао:
  - Природна плавуша, нордиЌског типа лица. Нешто што Марин толико воли, и миши"аву фигуру са плочицама. Ово дете Ќе савршенство. И такође веома ерудитан, образован, коЌи говори неколико Ќезика. Сигурно "е ЌоЌ се свидети! ВеруЌте , Семик Ќе само чудо! Ухвати"е Ќе теме но на удицу!
  Џон климну у знак сагласности.
  - ВеруЌем ти! Али ипак ми покажи ®егову фотографиЌу!
  Шеф обавештаЌне службе Ќе извадио таблет и окренуо га према шефу, лако га ук учивши. ПоЌавила се слика веома згодног, златнокосог, плавооког млади"а. Лице му Ќе било баш такво, не више дети®асто, изражаЌно, али Ќош не одрасло, нежно и преплануло као код девоЌке.
  Шеф Ќе потврдно климнуо главом.
  -Погодан! Идеалан Алпхонсе!
  . ПОГЛАВЉЕ 1
  Слатки тинеЌ¤ер са облинама Сем Армстронг плесао Ќе у стриптиз бару за жене. Тело му Ќе било преплануло, светлуцало као бронза од зноЌа и у а, назуб ених миши"а. Жене су буквално урлале од одушев е®а. Сем се кретао веома грациозно и грациозно, као кобра. Ослобођен оде"е, дечак Ќе остао само у неким танким га"ицама. Његове босе ноге одликовале су се грациознош"у стопала и беспрекорно чистом и глатком кожом, као код девоЌке. Истовремено, били су миши"ави и ре ефни. Млада стриптизета била Ќе прелепа и окретна, са флексибилним струком.
  И ®егово мушко савршенство Ќе набуЌало и постало велико, стршило, претвараЌу"и жене у безако®е. И даме су урлале, а сове у дечаковим шортсама биле су рачуне, покушаваЌу"и да погладе и уштипну беспрекорну кожу млади"а, слатког као анђео. Сем се осмехнуо бисерним зубима. Многе даме су биле стариЌе, а доста их Ќе било гадних и ружних. Али то и да е изазива тинеЌ¤ера као мушкарца.
  єедна од ових дама "е Сема продати на аукциЌи на сат или два. И мора"е да задово и жене, испу®аваЌу"и све ®ихове фантазиЌе. Наравно, рад са Ќезиком. Али дечак Ќе ве" професионалац, и све ради са радош"у, ентузиЌазмом и осмехом. РазвиЌена машта вам омогу"ава да у своЌоЌ машти нацртате прелепе девоЌке, а ви све радите са пуном преданош"у и будите готово искрену  убав у себи.
  Обично жене сипаЌу много духа на себе и умиваЌу се, тако да ниЌе одвратно бавити се ®има у сваком случаЌу.
  єош горе са мушкарцима... Сем ретко спава са ®има и обично за много новца. И не воли то превише. Али он Ќе подређен мафиЌи, даЌу"и им лавовски део прихода. Иако има Ќош много.
  Дечак се наги®е и  уби пуне женине груди. Она му одЌедном гурне петсто евра у шортс. Вау... Сем се узбуђуЌе и настав а да плеше.
  Он Ќе наЌлепши и Ќедан од наЌмлађих. У Европи Ќе морал либералан, а тинеЌ¤ери нису посебно прога®ани ако продаЌу своЌу младост и лепоту. У САД жена може добити дугу казну за секс са тако згодним дечаком. А овде у ФранцускоЌ, упркос формалноЌ забрани, заправо можете служити било коме за много новца.
  Сем спретно зграби неколико новчаница са пода голим прстима своЌих грациозних ногу, и оде. Затим плеше пар - мушкарац и жена.
  Обично мушкарци не пуштаЌу у оваЌ клуб, али све Ќе могу"е за новац. Да, и многе жене воле жене.
  Дечак Ќе направио гримасу када Ќе угледао гласника мафиЌе. И био Ќе Ќош више збу®ен када га Ќе сам Колин срео. Синдикат Ќе био огроман и утицаЌан, тако да Ќе шеф ®егове спо не обавештаЌне службе био велики погодак. А прати га обезбеђе®е.
  Четири веома Ќака трупа, са воки-токиЌима, митра езима и панцирима.
  Међутим, Колин Ќе изгледао приЌате ски и понудио се да попиЌе пиво.
  Сем Ќе са осмехом приметио:
  - Пиво те деб а! Можда Ќе сок бо и?
  Шеф обавештаЌне службе синдиката Ќе приметио:
  - Прави мушкарци пиЌу пиво! А ве" сте пропустили више од сто жена!
  Дечак Ќе климнуо главом са осмехом.
  - То Ќе моЌ посао! Жене су бо е од мушкараца! Меке су и добро миришу!
  Колин се шире осмехнуо и одговорио:
  - Овде само треба да заведеш жену!
  Сем Ќе показао задово ство на лицу.
  - То Ќе сЌаЌно! НиЌе ли престара?
  Шеф обавештаЌне службе синдиката Ќе одговорио:
  - Има педесет четири године, али изгледа много млађе, у доброЌ форми!
  Дечак Ќе облизнуо усне и упитао:
  - Она Ќе плавуша?
  Колин се насмеЌао и одговорио:
  - Осликана. Ипак, погледаЌте фотографиЌу!
  Извадио Ќе паметни телефон из ¤епа. И показао Ќе слику не превише свеже, али прилично приЌатне жене са мужевном брадом.
  Сем Ќу Ќе паж ивиЌе погледао и приметио:
  - Видео сам Ќе негде. Можда глумица?
  Шеф обавештаЌне службе Ќе одговорио:
  - Не! Ово Ќе политичарка Марин Ле Пен. Скоро да Ќе постала председница Француске. Сада морате да Ќе заведете и, наравно, снимите!
  Дечак Ќе слегнуо раменима и одговорио:
  "МоЌ посао Ќе да заводим жене, или их пустим да заводе мене, али...
  Колин Ќе зарежао.
  - Не, али... Ви сами размиш ате како да Ќе намамите у мрежу. Мораш да се повалиш са ®ом, и видео снимак тога!
  Сем Ќе логично приметио:
  "Неке жене не могу ни да их заведем. Не воле сви тинеЌ¤ере, не воле сви чак ни мушкарце. А има жена коЌе уопште не воле никога!
  Шеф обавештаЌне службе Ќе приметио:
  - Скуп али смо пр авштину на Марин Ле Пен. Обожава дечаке нордиЌског изгледа. Она Ќе краЌ®е десно, скоро као нациста. И воли момке попут тебе. Штавише, што су жене стариЌе, то их више привлаче тинеЌ¤ери. Наравно, она не иск учуЌе да може бити уце®ена уз помо" тинеЌ¤ера, али ... мислим да ЌоЌ можете на"и приступ!
  Дечак Ќе климнуо главом са осмехом.
  - Можда! Иако ниЌе лако. Изгледа да Ќе паметна и дивна жена! У реду, време Ќе да идем. Данас "у поново бити став ен на аукциЌу да бих био продат жени за но". А онда "у, надам се, узети одмор током задатка!
  Колин климну у знак сагласности.
  - Сигурно! Али не предуго. Зато што сте веома це®ени. Да, и свиђа ти се!
  Сам према потврђеном:
  - Да, свиђа ми се! Али победити у интелектуалном дуелу много Ќе часниЌе!
  Шеф обавештаЌне службе синдиката Ќе изЌавио:
  - Добро! Иди плес! Сутра "емо те покупити аутом и одвести ближе овоЌ дами.
  Дечак се обукао као каубоЌ у чизмама. Морао Ќе да игра у ®ему и постепено се разголи"уЌе, паливши жене.
  На глави Ќе имао каубоЌску кошу у. И он га Ќе откинуо и бацио у гомилу на првом месту. Све Ќе изгледало веома кул.
  Жене су урлале и пружиле руке дечаку. Плеше ®ихов фаворит, са великим апломбом.
  Ево скида Ќакну. И остаЌе у кошу и и панталонама. Опет плес. Онда се ослободи кошу е. И разоткрива своЌ светло бронзани торзо од опекотина од сунца. Трбуш®аци дечака су као чоколадице, груди су му савршено обликоване, како Ќе згодан. То буквално пали жене.
  Див е урлаЌу. Дечак изуЌе чизме. Стопала су му савршеног облика, као код девоЌке. А онда панталоне. А сада полугола изводи плес.
  И допушта да га се додируЌе, и мази кожу, и голица пете. єедна од жена уштипнула Ќе тинеЌ¤ера за лист. А са друге стране се попео у Семове шорц.
  Осе"ао Ќе снажно узбуђе®е, а ®егово савршенство Ќе напухало.
  Сем Ќе осетио да га голицаЌу и смеЌу се. И, наравно, став аЌу евре и доларе у шортс или у уста.
  єедна од жена привукла Ќе дечака к себи и по убила га у усне. Учинио Ќе то же но. И то Ќе кул.
  Сем Ќе плесао стриптиз и сада Ќе морао да буде продат под чеки"ем за удобност кревета. Вра"ен Ќе у свлачионицу и обучен. Током це®ка®а, дечак Ќе морао да буде потпуно гол. А жене би навеле цену за но"е®е, што Ќе супер!
  Згодни Сем Ќе био у смокингу и цилиндру. Изведен Ќе овако, у а. А са стране су стаЌале две девоЌке у бикиниЌу и штиклама. Морали су да скину дечака.
  Сем се поносно усправио. Забацио Ќе главу, а лице му Ќе било прекривено као вео роби®е. Дечак Ќе изгледао као роб на продаЌу.
  Глас мена¤ера звучи:
  - На лицитациЌу се став а петнаестогодиш®и роб, физички здрав, веома леп, искусан  убавник, уме да угоди женама. Почетна цена Ќе десет евра!
  А девоЌке су скинуле вео са тинеЌ¤ера рукама у рукавицама.
  Открило се лепо, лепо и нежно лице као код девоЌке. єедна од жена Ќе зарежала:
  - Дванаест евра!
  Други Ќе зацвилио:
  - Петнаест!
  Други Ќе просиктао:
  - Осамнаест!
  ЧуЌе се глас:
  - Двадесет!
  И пауза. Жене желе да наставе. Сему скидаЌу смокинг, остав аЌу"и га у кошу и. Жене су узбуђене.
  Слушао:
  - Двадесет пет!
  - Двадесет осам!
  - Тридесет!
  Неко сик"е, лажна вилица:
  - Тридесет и пет!
  Глас следи:
  - Четрдесет!
  Лепа млада жена вришти:
  - Четрдесет пет!
  Стара матрона каже:
  - Педесет!
  єош Ќедна пауза. Жене желе више голоти®е лепог млади"а. Овде му скидаЌу кошу у. ТинеЌ¤еров торзо постао Ќе гол, ре ефни миши"и, трбуш®аци, прелепо тело са глатком, чистом, чоколадном кожом!
  Даме су оЌачале. повикала Ќе:
  - Седамдесет!
  Други Ќе викнуо:
  - Осамдесет!
  - Деведесет!
  - Сто!
  - Сто двадесет!
  Други Ќе бацио:
  - Стотину педесет!
  МилиЌардерова жена, прелепа тридесетогодиш®аки®а, гугутала Ќе:
  - Двеста евра!
  Настала Ќе пауза. Количина ипак ниЌе превелика - цена доброг жигола за сат-два. Али сви су желели да е излага®е.
  ДевоЌке су на посебан начин скинуле фармерке са Сама. Ого ене су миши"аве ноге у чизмама. Дечак се осмехнуо. У шортсу се видело како Ќе ®егово мушко савршенство почело да буЌа. Да, ово Ќе свакако кул, има пуно младих и лепих девоЌака у сали, па Ќе тинеЌ¤ерка дожив авала све ве"у же у.
  Жена Ќе викнула:
  - Три стотине!
  Други Ќе рекао:
  - Четири стотине!
  МилиЌардерова жена Ќе прогунђала:
  - Пет стотина!
  Њен комшиЌа Ќе просиктао:
  - Шест стотина!
  Дебела жена промрм а:
  -Седамсто!
  Жена у велу, Ќасно Арапки®а, цвркута:
  - Осам стотина!
  Старица Ќе гракнула:
  - Девет стотина!
  МилиЌардерова супруга Ќе самоуверено рекла:
  - Хи аду евра!
  єош Ќедна пауза. ОваЌ пут, износ Ќе ве" нарастао на пристоЌан износ. За Ќедну но" са тинеЌ¤ером. Чак и тако лепа и вешта. Али даме су тек почи®але. Хтели су да наставе да се свлаче.
  Овде су девоЌке, без размиш а®а, узеле и скинуле чизме са дечака.
  Сада су дечакове грациозне, преплануле потколенице и стопала са ружичастим табанима била боса. И он има тако лепу кривину пете, савршене прсте, обоЌене нокте.
  Жене су се Ќош више упалиле.
  Старица Ќе заурлала:
  - Хи аду и две стотине!
  Дебела жена Ќе рекла:
  - Хи аду и петсто!
  МилиЌардерова жена Ќе бацила:
  - Две хи аде!
  Жена у велу Ќе цвркутала:
  - Две пет стотина!
  Старица Ќе гунђала около:
  - Три хи аде!
  єедна од девоЌака, скоро девоЌчица, цврку"е:
  - Четири хи аде!
  Претили су ЌоЌ
  - Не шали се!
  Ипак, и дебела жена Ќе сиктала:
  - Пет хи ада!
  Настала Ќе пауза. Пет хи ада евра Ќе ве" солидна сума новца. Неколико сати са жиголом пристоЌно. Али публика Ќе овде богата. Жене су понекад спремне да скупо плате своЌе хирове. Па, наравно, сви Ќош чекаЌу да се роба потпуно изложи. Посебно "е скинути га"ице са слатког млади"а.
  Али девоЌке су скинуле само цилиндар. И постала Ќе вид ива златна, густа, буЌна коса тинеЌ¤ера.
  Жена у велу Ќе цвркутала:
  - Шест хи ада!
  МилиЌардерова жена Ќе прогунђала:
  - Седам хи ада!
  Дебела жена Ќе просиктала:
  - Осам хи ада!
  Старица Ќе гракнула:
  - Девет!
  МилиЌардерова супруга Ќе одлучно изЌавила:
  - Десет хи ада!
  Настала Ќе пауза. Све жене су се укочиле, многе су се тресле од пожуде и узбуђе®а. У ствари, какав згодан и миши"ав млади". Волео бих да га видим потпуно голог. А сада су девоЌке у рукавицама скинуле послед®и део оде"е са младог згодног човека.
  И сви су видели оваЌ велики, пулсираЌу"и штап од жада, елегантног, завод ивог облика. Од узбуђе®а Ќе чак постао гримиз и вру".
  Дебела жена Ќе викнула:
  - Петнаест хи ада!
  Жена у велу Ќе цвркутала:
  - Двадесет!
  Друга девоЌка Ќе пискала:
  - Тридесет!
  Старица Ќе урлала:
  - Четрдесет!
  МилиЌардерова супруга Ќе тврдоглаво рекла:
  - Педесет!
  Настала Ќе пауза. Од голог дечака нема шта да се скине. Сем Ќе био и гол и бос и миши"ав. Снажно су га узбуђивали пожудни погледи жена разних година, похотних и ружних. И ®егово мушко савршенство Ќе див е набуЌало.
  Педесет хи ада евра за Ќедну но" са Алфонсом Ќе цена коЌа Ќе прилично шармантна и дово на. Штавише, Сам игра на аукциЌи ниЌе први пут. И жене су им одувек биле сре"не. Да ли Ќе сада заиста вредно тога да прекинете солидну суму ако следе"и пут можете изнаЌмити згодног дечака?
  Управите  Ќе подигао чеки" и почео да пева:
  - Педесет хи ада евра пута!
  Сем се искрено насмеЌао. Спава®е са супругом милиЌардера, лепом и наизглед младом и атлетском женом, било Ќе задово ство. Истина, она Ќе ве" прешла четрдесету, али изгледа веома добро. И са ®ом, Сем Ќе ве" имао секс, што се дечаку допало, а и ®оЌ се Ќако допало.
  Лаки Ќе помислио пастув.
  Мена¤ер Ќе рекао:
  - Педесет хи ада евра два!
  А онда полако и са осмехом, подижу"и чеки":
  - Педесет хи ада евра три!
  И пре него што Ќе чеки" ударио, уследио Ќе оштар глас:
  - Двеста хи ада евра!
  Сви су се окренули. Сем се тргнуо и угледао високог човека у кожноЌ Ќакни и тамним наочарима. Поред ®ега Ќе стаЌала жена црвене косе обучена у црвено.
  Мена¤ер се насмеЌао и приметио:
  - ОваЌ дечак се продаЌе само женама!
  Човек Ќе оштро одговорио:
  - А он "е нас двоЌицу служити! Осим тога, ако нам даш, Ќа "у ти дати додатних сто хи ада евра!
  Управници су се насмешили ®еним белим зубима и рекли:
  - Двеста хи ада евра одозго и ради са тим шта хо"еш - само не убиЌаЌ и озби но сакати!
  Човек Ќе климнуо главом са садистичким осмехом.
  - Долази! Двеста награда, а двеста за ценка®е!
  Управите  Ќе певао, показуЌу"и зубе:
  - Двеста хи ада евра пута, двеста хи ада евра два, двеста хи ада евра три!
  И чеки" Ќе ударио о дрво.
  Сем Ќе био умотан у "ебе и вођен између редова под прат®ом. Жене су покушале да осете дечака и повукле руке према ®ему. А Ќедна Ќе чак и зграбила штап од жада, али су ЌоЌ пружили руку.
  Сем Ќе изведен из собе. Било Ќе неприЌатно крочити бос у хладну локвицу коЌа Ќе остала после кише. А онда су га чувари стрпали у луксузан, огроман, позла"ен ауто. Сада "е млада стриптизета бити одведена да одради фантастичан износ коЌи Ќе пла"ен током целе но"и.
  Сем Ќе ве" био у колима окован, и рукама и ногама. Миши"ави тинеЌ¤ер Ќе осетио жену и мушкарца како седе на ®ему. Човек Ќе био Ќош млад и снажан. Болно Ќе штипао дечака за груди и сиктао:
  - Ако хо"еш да останеш жив, буди послушан!
  Сем климну у знак сагласности.
  - Хо"у! Уради"у све, а пуше®е ме не плаши!
  Човек Ќе прогунђао:
  - ИспричаЌте нам Ќедну заним иву причу успут!
  Дечак климну главом.
  - Ре"и "у ти шта год!
  Жена Ќе зацвркутала, показуЌу"и зубе:
  - ХаЌде да причамо о колибару. Желим да чуЌем наставак авантуре Џима Хокинса са острва Треасуре.
  Сем Ќе почео да прича, компонуЌу"и док Ќе ишао;
  Чинило се да Ќе победа извоЌевана, али наЌважниЌи и крволочни гусар Ќе био жив и Ќош увек у близини. Подмукли Џон Силвер ниЌе тек тако побегао са брода. СвоЌе услуге Ќе понудио и Ќедном приватнику, француском броду. Као, постоЌи такав брод пун злата, баснословног блага. И заправо могу профитирати од тога.
   Силвер Ќе испреговарао своЌ део и замолио капетана приватног брода да напусти Џимов живот.
  А када Ќе пловило изашло на пучину, др Ливзи Ќе изненада кроз телескоп приметио како их фрегата сустиже. На броду Ќе само Ќедан топ сред®ег калибра. Али покушаЌте да се одупрете таквим силама. Босоноги дечак од око четрнаест година, Џим, звиждао Ќе са кажипрстима у устима и викао:
  - Они лете по наше благо! Не, никада не"емо одустати!
  господина ТрелавнеиЌа се искривило од беса. А штитоноша сикну:
  - Французи... Наши вечни хемороиди!
  Капетан Смолет Ќе суво наредио:
  - ДодаЌте Ќедра!
  Згодни Џим, б ескаЌу"и голим штиклама четрнаестогодиш®ег дечака, поЌури да испуни наређе®е. ГреЌ и Бен Гун такође су га пратили. Али  уди Ќе врло мало. А ве" Ќе касно...
  фрегате се забио у бок шпаниЌеле и оставио удуб е®е, сломивши неколико дасака. Одмах су полетеле куке за укрцава®е. У Ќуриш су похрлили воЌници, а заправо пирати, машу"и мачевима и саб ама. Били су необриЌани, голих лица. Неки став аЌу чеш еве од перЌа као ИндиЌанци, други чак став аЌу странице БиблиЌе у уши или оштре бодеже.
  Г. Трелавнеи Ќе пуцао из свог дугачког пишто а. єедан од нападача пао Ќе са метком у главу. Из рупе на ®еговоЌ глави цурила Ќе црвено-браон мешавина крви и мозга натоп еног румом.
  Млади ратник Џим Ќе такође извукао пишто е из поЌаса. Испред ®ега Ќе био погрб ен, али веома окретан гусар. Дечак Ќе пуцао на ®ега, осе"аЌу"и трзаЌ цеви. Морски разбоЌник се срушио уз плач. єедан метак Ќе погодио стомак, други Ќе прекинуо к учну кост. Али нема времена за поновно пу®е®е револвера.
  Дечак Ќе морао да извуче мач и ухвати се у коштац са корсаром.
  Оштрице су се сукобиле, скерлетне искре су падале. Босоноги дечак Џим рече са осмехом на уснама:
  - Смрт Ќе такође авантура, само превише непредвидива!
  Дечак Ќе морао да се повуче. Пират Ќе био ве"и од четрнаестогодиш®ег дечака и изузетно искусан. Међутим, Џим-Борис Ќе веома окретан. Откотр аЌу"и се, дечак успева да избегне сечиво и удари гусару по ногама. Можда се клинац изборио са своЌим неприЌате ем, али су га Ќош два корзара скочила са стране. єедан Ќе ранио кабинског дечака саб ом у раме.
  єим Ќе испустио оружЌе. Др Ливесеи Ќе викнуо:
  - ПредаЌемо се, не дираЌ дечака!
  Мала посада шпаниЌеле Ќе разоружана и везана. Капетан гусарске фрегате Искражнер Ќе подло хукнуо.
  - Па, голубови су се ухватили...
  Поред ®ега на штаку скаче Џон Силвер , тамбура:
  - НемоЌ да убиЌеш дечака... Он Ќе моЌ!
  Гусар са дугом седом брадом зарежа:
  Нашли смо благо! Ту су шкри®е пуне злата и драгу а!
   Дистортер Ќе гракнуо са прилично задово ним погледом:
  - Добро! Добили смо драгоцено благо!
  Капетан приватника затресе пишто  и настави:
  - Учинили сте нам велику услугу Сребро и заслужуЌете награду!
  Приватник Ќе бившем кувару пуцао из пишто а у стомак. Срушио се уз див и плач. Када ти Ќе оловни поклон у стомаку, много боли. Гусар Сребрни се грчио, покушаваЌу"и рукама да сакупи изнурена црева.
  Капетан приватника рече подруг иво, пребацуЌу"и чизмом дуж палубе:
  - И метак Ќе скуп!
  И бацивши жесток поглед на зароб енике, рече:
  - Ови у мору! Сви осим дечака!
  Неколико држав ана ШпаниЌеле коЌи су преживели обрачун улетело Ќе у морску воду пуну аЌкула. Прска®е преко брода, помало подсе"а на фонтане китова. Људи су "утке ишли у смрт. Само Ќе штитоноша Трелони викала и псовала срцепараЌу"е.
  Ра®ени тинеЌ¤ер Борис остао Ќе да стоЌи на палуби. У поцепаном морнарском оделу, коЌе Ќе било натоп ено крв у, бос, са осунчаном косом, дечак Ќе личио на партизана коЌег су заробили нацисти.
   Исканжер Ќе погледао окрвав еног дечака и лажно рекао:
  - Шта да радимо са тобом?
  Млади Џим Ќе одговорио са уси еним осмехом:
  - МоЌи приЌате и су умрли, што значи да живот нема смисла...
  Капетан приватника Ќе праснуо у смех, ®егов смех Ќе подсе"ао на глас Карабаса Барабаса и, осмехуЌу"и се, изЌавио:
  - Штавише, немамо разлога да те лишимо живота, момче. Тако да "у одржати реч..." Исканжеров глас Ќе постао много оштриЌи и он Ќе просиктао. - А сада припремите сталак, потребно Ќе парити кости за овог дечака.
  Пирати су праснули у смех, задово но се смеше"и. Заиста су се забавили растежу"и слатког дечака на сталку. То Ќе и забава. Полугол и изгребан, Џим Ќе ухва"ен и одвучен на приватни брод. Успут су немилосрдни морски разбоЌници болно штипали дечаково ра®ено раме. Борис Ќе чак шкргутао зубима. Да би себи скренуо паж®у, покушао Ќе да смисли нешто друго. На пример, о томе како би било лепо умочити се у златну купку и испрати зноЌ.
  Сиромашни колиба Ќе одведен у посебну кабину опрем ену за муче®е. По зидовима су висиле куке, игле, клешта, бургиЌе, прашина и друга средства за муче®е. Ту Ќе била и бод икава столица, карактеристична за инквизиторе, и традиционални сталак.
  Главни ¤елат Ќе била црвенокоса жена. єош млад, али неприЌатног лица, миши"ав и крупан. Носи само Ќедну кратку сук®у и пуну
  само Ќе уска трака платна покривала сандук. У кабини Ќе вру"е Ќер ог®иште букти. Жена Ќе искривила лице и б еснула крупним, белим зубима попут слоноваче:
  - Као леп дечак... Какво Ќе задово ство мучити тако згодног дечака!
  Капетан се гадно осмехну и примети:
  - Не може више да нам каже ништа што нам треба... Али натераЌ га да вришти од бола као штене коЌе се удавило у рупи леда...
  Црвенокоса жена Ќе гукала:
  - Има повреду рамена... Дакле, традиционална и древна као вавилонски сталак наЌбо е одговара!
  Џиме, оваЌ зароб ени дечак из кабине Ќе задрхтао ... пирати су скочили до дечака. Скидали су крв у натоп ено морнарско одело, откриваЌу"и миши"ав, препланули торзо. УвиЌали су руке од позади, везуЌу"и конопац за удицу. Дечак Ќе направио гримасу од страшног бола.
  Онда су почели да се пе®у. Покретни зглобови су шкрипали. Из свеже ране Ќе текла крв, звониле су тетиве. Бол Ќе преплавио Џима, а дечак Ќе вриснуо ... и изгубио свест.
  . ПОГЛАВЉЕ 2
  Луксузан и огроман аутомобил довезао се до замка. Мушкарац и жена су строго наредили Сему:
  - Пођите са нама и испричаЌте причу о Острву са благом, а ми "емо вас с времена на време бичевати.
  Дечака тинеЌ¤ера, потпуно голог и у оковима, водили су по дворишту, тераЌу"и га да прска босе ноге по локвама. А онда су ушли у замак, под стражом. И то су врло брзо урадили, тукли су их бичевима.
  Они су стварно перверз®аци. Ударали су окованог згодног дечака неким посебним бичевима коЌи су болни, али не остав аЌу трагове. А истовремено га воде дуж мермерних плоча замка, и тераЌу га да исприча причу.
  Сем воли да компонуЌе. Он ниЌе само згодан, ве" и веома паметан тинеЌ¤ерски жиголо.
  Капетан приватника одржао Ќе реч. Уместо да убиЌу дечака, он Ќе продат у ропство на плантажи ше"ерне трске. Наг до поЌаса, у само масним панталонама до колена, некадаш®и кабински дечак Ќе скуп ао штап. Посао на први поглед ниЌе претежак, али на краЌу дана леђа постаЌу тврда, руке и ноге страшно боле.
  Али снажан и издрж ив дечак ради ве" неколико месеци. А наЌболниЌе у овоЌ ситуациЌи уопште ниЌе ужарено сунце, кожа Ќе поцрнела и гори, а не физички напор, па чак и бич надзорника, ве" ...
  Досада!
  Заиста напоран, понов ени свакодневни посао постаЌе досадан. Међутим, Џим Ќе ипак сре"ан што Ќе дете раног капитализма, скоро сред®ег века. Дечак чиЌе Ќе дети®ство протекло у технички заси"еном двадесет првом веку патио би много више. Ук учуЌу"и и недостатак компЌутерских игрица. А Џим ниЌе пропустио ТВ, цртане филмове, филмове и само досаду за к®игама.
  Млади" Ќе веома волео да чита. За ®ега Ќе то била прилика да из стварности пређе у фантастичне, баЌковите светове. Заборавите на чи®еницу да вас сви сматраЌу не баш добрим - чак ни ваша рођена маЌка.(маЌка посебно!) И осетите уз помо" к®ига други, посебан, заним ив и пун авантура живот.
  А овде ниЌе! Он Ќе бели роб, дечак плаве косе, заЌедно са скоро иск учиво Африканцима коЌи не знаЌу ни руски ни енглески . Нема са ким да разговара, да разговара, да добиЌе утеху. А од овога Ќе Ќош туробниЌе у души, као да тамо чешу тиграсти пацови .
  А ти си механички. Кре"ете се без размиш а®а. Не пребрзо, да се не умориш преко мере, али ни преспоро, да те надгледников убод бич не претекне.
  Џим Ќе осетио да постаЌе досадан од тако мучног рада. Чак сам мислио да та школа, можда, и ниЌе тако лоша. Дечак Ќе добро учио, ук учуЌу"и и захва уЌу"и снажном пам"е®у. Наставници су волели тихог, смиреног, вредног и тачног ученика.
  Врш®аци нису волели Џима, али се нису посебно пе®али. Дакле, ниЌе сваки дан добиЌао рогове и модрице. У основи Ќе било могу"е живети.
  А могло Ќе бити и горе.
  Сад Ќе постало горе... С времена на време надгледник туче дечака по голим леђима или ногама. Да, чак и само из досаде. И ниЌе га брига што су пред тобом живи  уди.
  Храна Ќе такође лоша. Храна Ќе груба и монотона. Али здрав, а колиба Џим Хокинс Ќе мршав, али жилав и не изгледа мршаво. Можете дуго да се протегнете на плантажи, али Ќе изузетно тешко побе"и. Пси чувари пазе на сваки корак...
  Џим Ќе понео сноп ше"ерне трске и поново почео да копа по зем и, како су га звали.
  Дечак Ќе подигао главу. Насупрот ®ему стаЌала Ќе девоЌка у белоЌ ха ини и паметним ципелама. Лепота Ќе око врата имала огрлицу од крупних бисера, а на рукама прсте®е. А ха ина Ќе тако богата и елегантна. Са стране су два борца у светлуцавим, сЌаЌно углачаним чизмама и са пушкама - стражари!
  Џим се дубоко наклонио племенитоЌ дами. ОнаЌ на енглеском, коЌи Ќе колиба Џим морао да разуме, рекао Ќе:
  - Ко си ти мали дечко?
  Џим Ќе аутоматски одговорио:
  - Роб броЌ сто четрдесет четири!
  ДевоЌка се закикота и понови:
  - Хо"еш ли стварно?
  Дечак Ќе одговорио, како легенда каже:
  - єунг Џим Хокинс , моЌа дамо...
  ДевоЌка у елегантноЌ белоЌ ха ини Ќе гукала:
  - єунг са гусарског брода?
  Џим Ќе негативно одмахнуо главом.
  - Не баш гусарски... Иако смо имали неколико морских п ачкаша на броду.
  ДевоЌка Ќе позвала дечака прстом:
  - Приђи ближе и реци ми више.
   єим Ќе спустио мотику. Надгледник Ќе одступио. Дечак Ќе поносно подигао поглед. ДевоЌка Ќе била нешто виша од ®ега, црне косе и смеђих очиЌу, али ЌоЌ Ќе лице било некако бело. Чудно Ќе да Ќе препланулост не лепи - изненађен Ќе Џим.
  Сам дечак, као у негативу - коса Ќе бела као куде а, а кожа црна. Нешто светлиЌи су само табани босих ногу и жу евите руке.
  ДевоЌка каже, нестрп иво одмахуЌу"и главом:
  - ХаЌде реци ми!
  Џим се нехотице дивио брошевима од драгог каме®а, у овоЌ црноЌ гриви, и рекао:
  - Помагао сам маЌци, служе"и кафану. Ствари су се одвиЌале просечно, али некако нам Ќе дошао Ќедан пунашни морнар црвеног лица и бацио неколико златника.
  Дечак Ќе почео да препричава к®игу "Острво с благом", али Ќе то учинио талентовано и узбуд иво, додаЌу"и нешто своЌе.
  ДевоЌка Ќе паж иво слушала. Понекад сам постав ао додатна пита®а.
  Када Ќе колиба Џим стигао до свог места у бурету са Ќабукама, лепотица Ќе приметила:
  - А ти си мало несташан, волиш да сазнаш туђе таЌне...
  Џим, дечак са голим жу евитим штиклама, са хи®еном тежином (у ствари, дечак Ќе био веома задово ан таквом разноликош"у!), уздахнуо Ќе и рекао:
  - Да, то сам Ќа!
  ДевоЌка климну главом.
  - За сада радите заЌедно са свима, а но"у "ете бити доведени у моЌу спава"у собу и исприча"ете причу до краЌа!
  Џим нево но климну главом. НиЌе баш желео да се врати тешком, рутинском послу. Али надгледник удари дечака бичем. Ударац Ќе пао између оштрих као секире, црних лопатица тинеЌ¤ера. Морао сам да пожурим да не бих поново дошао.
  Да, то Ќе тежак посао за роба на плантажи. Вероватно само горе на галиЌама и каменоломима. Али ништа, можда "е се девоЌци допасти, па "е се смиловати на ®ега. Да"е лакши и заним ивиЌи посао.
  Џим се мало орасположи и поче много енергичниЌе да копа зем у мотиком.
  Овде Ќе коначно мрак. Дечак Ќе одведен у посебну просториЌу и гурнут у велико буре са топлом водом. ПоЌавиле су се црнки®е, коЌе су почеле да стружу дечака крпама за пра®е веша, испираЌу"и пр авштину накуп ену током месеци рада.
  Када су протр али грубе, жу евите табане, то Ќе заголицало и згодни жилави Џим се весело насмеЌао. Тада Ќе дечак обучен у лик дома"ег слуге. НиЌе испало баш приЌатно. Оде"а Ќе тесна, а паметне чизме уске. Не, полуголи су били много приЌатниЌи.
  Онда Ќе колиба Џима одведен у трпезариЌу. И први пут после месеци дечак Ќе окусио месо. Послужено Ќе пилетином у парадаЌз сосу и свежим белим хлебом. Као и добра салата и слатко во"е. Згодни дечак из кабине єим Хавкинс Ќе Ќео и расположе®е му се подигло. Поготово када Ќе, чак и у сребрноЌ чаши, црна слушки®а донела вино.
  Дечак Џим Ќе био скоро на седмом небу од сре"е.
  Схватио Ќе да "е морати да плати за ово, али би наплата свакако била веома приЌатна.
  єунг єим Ќе одведен у луксузно опрем ену спава"у собу. ПоЌавила се девоЌка. Грациозним покретом се скинула, скинула ха ину и ципеле и остала потпуно гола. Ухвативши Џимов постиђени поглед, она Ќе уз церека®е обЌаснила:
  - Тако Ќе лепо лежати без ичега. Оде"а Ќе тврђава у коЌоЌ Ќе тело затворено.
  Дечак Ќе климнуо у знак сагласности.
  - Немогу"е Ќе не сложити се... Тесно Ќе, поготово за ноге.
  ДевоЌка Ќе Џиму предложила слатком тинеЌ¤еру:
  - Па скини се и седи до мене!
  Колибар Ќе почео грозничаво да се скида. ДевоЌка Ќе строго наредила:
  - СпориЌе... Уосталом, ти ниси див ак!
  Џим Хокинс са лепим лицем Ќе поцрвенео, али Ќе почео да се кре"е полако ... Каприциозна девоЌка Ќе поново била несре"на:
  - Па, изгледа да си поспан. Идемо глатко и као индиЌски плесач.
  Дечак Ќе почео да се кре"е, паж иво се ослобађаЌу"и оде"е. ДевоЌка Ќе била веома лепа. Њена фигура Ќе витка и затегнута, иако ниЌе миши"ава. Груди су мале, али правилне, крушколиког облика, струк Ќе танак, бокови су шири са глатким прелазом. Ноге са уским ђоном, веома грациозне, округле, ружичасте потпетице . На позадини дуге, црне косе, кожа делуЌе посебно бело.
  єунг згодан Џим, напротив, са плавом косом коЌа Ќе пристоЌно израсла током ропства, и чоколадном кожом, миши"авом, са леђима прекривеним свежим огреботинама.
  Сео Ќе поред девоЌке. Она, виша и дужа, наслонила се на Џима овог кабинског дечака, наслонила своЌа гола груди на оштре лопатице и шапутала:
  - Какво жилаво, снажно тело имаш... Вероватно никада раниЌе ниси био са женом.
  Дечак Ќе поцрвенео и прошапутао:
  - Не, никада.
  ДевоЌка се насмешила и гугутала:
  - єа "у вас научити!
  И почела Ќе да милуЌе сЌаЌну кожу тинеЌ¤ера ...
  Њени покрети су постаЌали све енергичниЌи. Скинула му Ќе послед®е га"ице. Дечак се буквално упалио, од додира женских руку. Њене усне су по убиле Џимово лепо лице. Прелепа девоЌка Ќе изненада оседлала дечака и насадила се на достоЌанство.
  Након што се први пут сусрео са сексом, па чак иу тако грубом облику, тинеЌ¤ер Ќе занемео и пао Ќе у ступор. Али ®егово мушко савршенство, велико и дугачко, штрчило Ќе као колац. А лепа, енергична девоЌка коЌоЌ су недостаЌали мушкарци Ќедноставно Ќе Ќахала на ®ега, сте®аЌу"и и сте®аЌу"и сладострасно. Била Ќе прелепа, гола и много зрелиЌа жена него што Ќе тинеЌ¤ер првобитно мислио. Њено тело Ќе много сочниЌе, буЌниЌе од девоЌачког лица, а разлика у годинама Ќе била наЌма®е десет година.
  Џим Хокинс Ќе разрогачио очи и зурио, не могавши да изговори ниЌедну реч. С Ќедне стране, млади" Ќе силован, а са друге стране све Ќе изгледало некако неприродно и необично. Шок Ќе наш начин!
  ДостоЌанство Ќе приЌатно голицало, а крв му Ќе куцала. Велике женске груди су се  у але, обоЌене брадавице личиле су на Ќагоде. єунг Џим Хокинс осети буђе®е животи®ског инстинкта у себи и зграби девоЌку развиЌених форми за груди. Сте®ала Ќе све гласниЌе. Наслонила се уназад, савиЌаЌу"и струк. єош сасвим млада девоЌка, иако Ќе ве" одрасла, била Ќе луда од голобраде младости, а Џим Хокинс од ове девице Ќе бачен у топлоту, па у хладно"у!
  Необичност онога што се дешавало била Ќе див е узбуд ива. Мушко савршенство Ќе набуЌало, прете"и да пукне, и постало огромно, попут стакленичког краставца.
  Џим Ќе чак помислио зашто су се ®егови врш®аци, када су му стргали га"е, подруг иво смеЌали у кафани. На краЌу краЌева, он има веома велико савршенство чак и за своЌе године.
  А зар ниЌе потаЌно са®ао женско милова®е?
  Преузбуђени млади колибар ниЌе могао да заврши. Време Ќе летело... Жена на ®ему Ќе ве" доживела читав низ оргазама и почела да се умара. ТрзаЌу"и се Ќош пар пута, скочила Ќе... Лизнула Ќе савршенство као сладолед збогом и гурнула чоколадни слаткиш Џиму Хокинсу :
  - Ти си прави мачо!
  И по уби Ќе у чело, шапнувши:
  - Па иди, ускоро "е до"и смена надзорника! И опет обуците крпе, ради"е као и раниЌе.
  єим Хавкинс Ќе устао и... ниЌе могао да спусти панталоне. ДостоЌанство Ќе било превелико и наставило Ќе да стоЌи као камен. И како се из тога изву"и.
  Млади" се ухватио за своЌе савршенство и покушао да га притисне. У овом тренутку уследила Ќе ерупциЌа. Срце му Ќе лупало као брзометни митра ез, а сви делови тела су му се тресли. єим Хавкинс Ќе доживео своЌ први оргазам. Излио Ќе пристоЌно белу кашу. Похотна девоЌка похлепно поЌури да Ќе лиже. А млади", тачниЌе дечак, толико се тресао и, изгубивши снагу, срушио се на луксузан кревет.
  Слушки®е су га, по налогу девоЌке, подигле, скинуле му панталоне и обукле робовске шортсове у коЌима Ќе Џим Хокинс радио на плантажама. И одведоше дечака у робовску бараку.
  Дечаци коЌи Ќош нису имали осамнаест година провели су но" одвоЌено. Лежале су на даскама, лагано посуте сламом. Упознавши Џима уз церека®е, тинеЌ¤ери су питали:
  - Па, како си упрскао?
  єунг Ќе одговорио са осмехом:
  - Наравно да!
  Дечак задужен за "елиЌу се закикотао:
  - Чеки"! Како би било да нам донесеш нешто за Ќело?
  Џим Ќе збу®ено промрм ао:
  - Да, извини што сам заборавио!
  Млади", такође бос и полуго, стар око шеснаест година, примети:
  - Морамо да водимо рачуна о нашим друговима! До тада сви спаваЌте!
  Момци су се сместили. Џим Ќе ставио руку под главу и шмрцнуо. Сан младог и снажног дечака био Ќе Ќак. УЌутро се, међутим, пробудио без сна. Потрошено време за  убав.
  Тада су момци робови отишли да Ќеду кашу са полупоквареном рибом. ОЌачана снага, и опет на посао. Под ужареним сунцем, тинеЌ¤ери, чоколада од опекотина, граб али су зем у мотикама и копали. Момци навикли на посао. Било Ќе Ќош сасвим деце, и стариЌих дечака, али Ќош голобрадих.
  Када се брада пробиЌе, ве" се преносе на одрасле.
  Џим ради, ®ено витко, миши"аво тело блиста од зноЌа. Он заиста жели да време прође брже. Да пре упознам девоЌку.
  Сунце Ќе ве" у зениту и сунце Ќе на врхунцу.
  А онда се поново поЌавила девоЌка, тачниЌе жена коЌа Ќе у почетку изгледала као млада девоЌка, али Ќе током вође®а  убави постала зрелиЌа и величанствениЌа.
  Позвала Ќе Џима к себи. Дечак Ќе, б ескаЌу"и голим штиклама, дотрчао до ®е препланулих ногу.
  Жена се закикота и рече:
  - Ти си моЌ роб! Станите на колена!
  єунг Ќе нево но устао. Жена Ќе Ќедном руком ухватила дечака за косу, а другом скинула га"ице. И одлучно гурнула єимову иоонги главу међу ®ене ноге, урлаЌу"и:
  - Сад лизи моЌу пицу!
  Дечак Ќе са уздахом почео да ради Ќезиком. Учинио Ќе то први пут у животу. И згрозио се, осетио Ќе пониже®е у себи. И мучнина ЌоЌ се приближила грлу, иако се жена окупала пре шет®е. Њена материца Ќе деловала мало слано на укус Ќезика. Момци робови су подигли главе и почели да се кико"у. А онда су им бичеви надгледника пали на гола леђа. єедан од удараца Ќе тако спретно пао између оштрих лопатица Ќедног од тинеЌ¤ера да се крв излила. А и осталим дечацима Ќе било тешко. И уз плач и сте®а®е спустише главе на вапаЌе надзорника и опет стадоше мар иво да раде. Жена Ќе, видевши ова сува, препланула, млада тела, осетила налет узбуђе®а и засте®ала. Ни Ќезик Ќе ниЌе превише вешто узбуђивао. Влага Ќе прскала у Џимово лице, излучевине младе жене коЌа Ќе доживела оргазам.
  Дечак Ќе аутоматски облизнуо усне, а онда му Ќе позлило. Жена климну главом.
  - Браво, добро си то урадио! НемоЌ да се стидиш, пустимо шортс.
  Џим Ќе кротко одбацио своЌе Ќедноставно одело. Они раде полуголи на врелом, тропском острву. єоонгиЌев стомак Ќе био мало утонуо, али трбуш®аци су му били олакшани. Кожа Ќе и да е чиста. Мушко савршенство Ќе прилично велико, али су длачице на бази Ќедва приметне.
  Жена Ќе повукла кожу и почела да помера Ќезик. Звер Ќе одмах порасла у величини. Џим Ќе сладострасно засте®ао.
  Жена Ќе почела са ентузиЌазмом да ради устима. И стварно ЌоЌ се допало. Почела Ќе и сама да сте®е. Џим Ќе остао без даха од узбуђе®а. Осе"ао се веома добро. Жена Ќе завукла прст између ногу и урлала од оргазма. И млаз беле креме удари Ќе у уста. Похлепно Ќе прогутала. Како ЌоЌ Ќе било приЌатно, и веома укусно. Да, волим да сисам дечака када Ќе пулсираЌу"и штап Ќедва прекривен длаком.
  Џим Ќе тешко дисао... Жена га Ќе мазила. Опет Ќе убацила прилично скупу, у то време ретку чоколадну бомбону и загугутала:
  - Како си укусан и сладак... Дечаче, сре"ан сам са тобом!
  Џим Ќе са осмехом упитао:
  - Могу ли да се одморим?
  Жена одговори строго:
  - Не, настави да радиш са свима! Вечерас "у имати бал у гувернеровоЌ палати. Следе"и пут "емо вам дати Ќош Ќедан сат сна да бисте били свежиЌи!
  Млади" се поклони.
  - Ваша во а, госпођо!
  И са уздахом опет оде да копа лопатом. Младо, снажно, природно здраво тело навикло Ќе на физичку активност, али Ќе било заморно и досадно. А момци не смеЌу да разговараЌу Ќедни са другима - штраЌкуЌу надзорници, и то врло болни.
  Дакле, да бисте мало убили време, морате нешто да нацртате у своЌоЌ тинеЌ¤ерскоЌ машти;
  Овде Ќе био поред єулиЌана Отпадника. Чувени римски цар у бици са Партима доспео Ќе у тешку ситуациЌу. Али Цезарови наследници су се храбро борили и отерали Парте. Али сам цар Ќе био окружен малим одредом, очаЌнички покушаваЌу"и да се пробиЌе до своЌих.
  Џим Хокинс Ќе искочио на врели песак. Дечак терминатор Ќе одмах схватио да то ниЌе баш сан, поготово што су га бо ели Ќош не сасвим зарасли пликови на табанима. Али нема времена за свађу - цара треба спасавати!
  Дечак-рен¤ер Ќе Ќедним ударцем у скоку оборио пет Пар"ана коЌи су ве" опседали цара. Тада Ќе Џим Хокинс веома спретно узео оба мача и почео да га грди. Прва четири персиЌска ратника пала су одсечених глава. Тада Ќе дечак голим прстима бацио бодеж, коЌи се усред лета изврнуо и пререзао грк ане троЌици стрелаца.
  Џим Хокинс Ќе радосно узвикнуо:
  - То Ќе мушка борба!
  Затим Ќе прешао у одлучну офанзиву. Његови замахи мачем били су као косилица. Посекли су све редом, а ПерсиЌанцима сецирали удове. Ево Ќедног главног поглавара Парта коЌи покушава да и сам цар изгуби руку. А онда глава.
  Џим Хокинс Ќе ногама одЌедном бацио пет бодежа са грамофона и покосио читав низ стрелаца. Онда Ќе викнуо:
  - Час сре"е! Време Ќе за игру!
  И ®егови мачеви дадоше постригу партскоЌ воЌсци. Вођа воЌске, кра  ПерсиЌе , Индемон , излегао Ќе зенки. Полуголи, миши"ави дечак Ќе посекао све редом и засуо лешевима све прилазе єулиЌану. Никада раниЌе владар ПартиЌе ниЌе видео тако жестоког борца. А чи®еница да Ќе ово само голобрада младост изазвала Ќе озби ан страх.
  ОдЌедном су заиста пагански богови одлучили да помогну Старом Риму, и уместо да се повуче, єулиЌан Ќе вратио религиЌу своЌих предака на Зем у! А сада се или Херкул или Херкулов син бори против Партске воЌске.
  А Џим Хокинс Ќе све више побеђивао. Бацао Ќе тешке и оштре предмете. Пробао Ќе и разбио неприЌате е старог Рима, а ®егови мачеви су изгледали као неодо иве му®е. Дечак терминатор инспирисао Ќе остале Рим ане. Виче: Херакле! Херкул са нама! Навалили су на Парте, удвостручивши ®ихову снагу троструко. Сам цар Ќе ратовао.
  ЏулиЌан Ќе био тек нешто изнад просечне висине, али добро грађен и згодан. У време смрти имао Ќе само тридесет две године и не зна се шта би чекало Римско царство да Ќе отпадник живео више. Али сада, изгледа, Парти су се вратили, и почели да се повлаче.
  А остатак римске воЌске додао Ќе топлоту. Кра  Индемон Ќе покушао да преокрене ток битке и са хи аду одабраних бесмртника кренуо Ќе у битку. Али ово Ќе била ®егова фатална грешка.
  Џим Хокинс Ќе скренуо паж®у на Ќедног веома крупног - вишег од Пацоловца , висине човека, са круном и раменима, као орман у златноЌ верижици. И дечак Ќе, видевши како слушаЌу наредбе овог владара, схватио: време Ќе да делуЌе. И подигао Ќе лук коЌи Ќе испустио ПерсиЌанац. Брзо га Ќе повукао ногом, тако да Ќе тетива скоро пукла. А онда Ќе пустио стрелу, ментално прате"и ®ен лет.
  И Ќуре"и, бод икав убод прободе охолог цара ПартиЌе у врат, разбивши каротидну артериЌу. И огромна тежина од Ќедног и по, или чак два центнера, владар се срушио са слона.
  Смрт кра а Ќе, наравно, тежак ударац за воЌску. Нарочито када Ќе млађи наследник покушао да преузме команду, као што Ќе Џим Хокинс послао стрелу на ®ега. Као резултат тога, оваЌ противник се показао као пробушен шкорпион. Рим ани, видевши цара како Ќури у боЌ, сада повикаше: Аполон, Аполон Ќе с нама!
  А Џим Хокинс Ќе рукама и босим дети®астим ногама тукао Парте, користе"и технике о коЌима Ќе читао у кинескоЌ к®изи преведеноЌ на латински.
  И ова варварска воЌска се претворила у велебну. Сада су Рим ани прогонили ПартиЌу и у овоЌ трци вукова ниЌе било речи о опросту и милости. Тешко онима коЌи беже, и тешко онима коЌи беже од Рим ана двоструко.
  Источна воЌска се топила пред нашим очима, а латински пукови, легиЌе и кохорте били су неумо иви. Гвоздени и Ќаки, све ломе и цепаЌу, а племи"е убиЌаЌу...
  Дечак Ќе, пак, блистао голим, ружичастим штиклама, и трчао млин са мачевима, секу"и одЌедном пет противника.
  Потпуна победа. Преживели Парти падаЌу на колена и моле за милост.
  Џим Хокинс Ќе дошао на царев позив. Погледао га Ќе уми ато. У давна времена  уди су мало нижи него у касниЌим вековима, а у сну дечак замиш а себе стариЌим. Дакле, по римским стандардима, дечак Џим Хокинс изгледа као да има четрнаест, петнаест година. Односно, ве" се може сматрати мушкарцем, иако без браде. ЏулиЌан Ќе погледао ®егове огреботине и модрице и упитао са широким осмехом:
  - Ти си бог?
  єим Хавкинс Ќе искрено и поштено одговорио:
  - єа сам човек!
  ЏулиЌан Ќе тешко уздахнуо и такође искрено одговорио:
  - Штета... єако ми Ќе жао!
  Дечак, колиба - терминатор, био Ќе  ут, а он Ќе оштро одговорио:
  - Нема за чим жалити! Човече, ово звучи поносно!
  ЏулиЌан Ќе климнуо главом и потапшао дечака по рамену:
  - Добро речено! ОваЌ човек звучи поносно, и мора да буде поносан, а не глина у грнчарским рукама!
  ВоЌска Ќе промрм ала у знак одобрава®а. Походни свештеник Ќе почео да припрема пагански молебан поводом победе. єулиЌан Ќе одлучио да оживи старе култове. єедан од ®их Ќе обожава®е єупитера, Марса и Митре. Иако Ќе Ќасно да паганску веру треба модернизовати. Овде су предложене разне идеЌе. На краЌу краЌева, ве" постоЌи уче®е о єелисеЌским по има - раЌу за ратнике и хероЌске  уде, зналце. Па зашто то не учинити званичном доктрином. Би"еш покоран цару, мо"и "еш да се истакнеш у служби и доби"еш себи харем на оном свету, и тамо "еш славити племените гозбе, заувек млад и Ќак! Па чему онда елита Христова доктрина?
  Поносни дечак Џим Хокинс , коЌи такође ниЌе баш волео традиционално хриш"анство, двосрчан и суров, приметио Ќе:
  - Човек Ќе сам ковач своЌе сре"е, и он Ќе грнчар свог успеха!
  ЏулиЌан Ќе пружио руку дечаку, срдачно Ќе стиснуо и са свом искренош"у предложио:
  - Буди моЌ син и наследник! Мудри сте преко своЌих година, и имате над удску снагу!
  После тога, цар Ќе скинуо са поЌаса цезаров прстен. ОваЌ прстен обично носи цар коме одабере да буде ®егов наследник и обично Ќе знак усвоЌе®а.
  єим Хавкинс Ќе ставио прстен на кажипрст и рекао са одушев е®ем:
  "Надам се да "у бити достоЌан да постанем царев син..."
  єулиЌан Ќе поразио партску воЌску и поново опседао ®ихову добро утврђену престоницу. ПоЌава Џима Хокинса дочекана Ќе са радош"у. Римски цар по уби дечака и подиже га снажним рукама изнад себе, говоре"и:
  - Хвала Богу! Ве" сам мислио да си мртав!
  Џим Ќе, схвативши да истину ниЌе тако лако обЌаснити, лупаЌу"и босим ногама, одговорио:
  - Да будем искрен, Ваше Величанство Ќе моЌ прави отац, ово Ќе Аполон и он ме понекад води на Олимп и на друге светове да се не навикавам на  уде!
  Цар, у правоЌ историЌи прозван као отпадник, био Ќе изненађен:
  - єесте ли видели Олимп?
  Џим Хокинс , као и сви интелектуално развиЌени дечаци, волео Ќе да компонуЌе и стога Ќе спремно потврдио:
  - Да!
  ЏулиЌан Ќе усхи"ено узвикнуо:
  - И видео сам єупитера!
  Колибар, широко се смеше"и са бисерним зубима, одговори:
  - Поздрави те моЌ деда єупитер! И жели вам успех! Тако да Ќе Римско царство - покорило цео свет! И цео универзум!
  Цар Ќе из свег гласа узвикнуо:
  - Хвала боговима! Нека донесу победу!
  Дечак-наследник и колиба одмах су предложили да се не одлаже Ќуриш, Ќер Ќе околина била опустошена и римским трупама Ќе било сувише тешко да дођу до хране и пи"а.
  Џим, наоружан наЌбо им римским луком, коЌи Ќе такође побо шао, отишао Ќе у лов. Бо е Ќе размислити о плану напада, видети саму тврђаву и истовремено убиЌати неприЌате е.
  Џим Хокинс Ќе пуцао из да ине у ратника са гримизним перЌем на шлему. Као одговор, облаци стрела су полетели на дечака. Али млади ратник ниЌе обра"ао ни наЌма®у паж®у на ®их: они и да е нису стигли, и хладно су нокаутирали противнике, а он Ќе сам, брзим кораком, с времена на време, трче"и, обилазио зид.
  Град Ќе заиста био велики, не много ма®и од Рима, и окружен високим зидинама. ТраЌан Велики и многи други осваЌачи нису могли да га узму у своЌе. Али овде Ќе заправо главна сила ПартиЌе. ОсвоЌите Ќе и ваша власт над Римом може се протезати чак до ИндиЌе.
  Дечак Џим Ќе приметио да су зидови града скоро свуда велики, дебели и назуб ени. Да бисте узели такав град, потребно вам Ќе много дугих степеница и ниЌе сигурно да "ете их прона"и. Заштита Ќе нешто слабиЌа, где град пере река, буран Ќе поток. Реку Ќе могу"е скренути, али би"е потребно наЌма®е два месеца мукотрпног рада. Па коЌи су други начини?
  На пример, разнети зид и пробити Ќаз! НаЌлакши начин, али треба вам експлозив. Али недалеко од града налази се импресивна шума. И уз одређену вештину, експлозив се може направити од ... пи евине, додаЌу"и им наЌЌедноставниЌе минерале и соли. И голим петама дечак Ќе осетио да има таквих минерала и соли у зем ишту.
  НаЌбо е Ќе поткопати наЌвиши део зида, где се накупио наЌве"и броЌ неприЌате ских воЌника. Сада "е се Парти каЌати што су се уопште усудили да крену против Рима.
  Џим Хокинс , упуцавши четири тоболца, вратио се назад у логор и радосно обавестио ЏулиЌана:
  - Богови су ми рекли како да заузмем тврђаву! Али нека ваши ратници служе нашем ритуалу!
  Римски цар Ќе строго наредио:
  - СлушаЌ мог сина као што слушаш мене!
  . ПОГЛАВЉЕ 3
  А воЌска, коЌа Ќе видела Џима Хокинса у акциЌи, узвратила Ќе клица®ем. А дечак, Цесареви", Ќе активно издавао наређе®а. Прво морате прво да исечете дрве"е и фино сам ете. И испостави"е се да Ќе то веома кул смртоносна сила против неприЌате а старог Рима.
  Морате помешати пуно пи евине са минералима, а онда "ете добити мо"ну бомбу из древних времена. Требало би да делуЌе много ефикасниЌе од барута, а не горе од нитроглицерина. Ово Ќе заиста дечак терминатор коЌи Ќе зачет. Штавише, сам Џим Ќе лично посекао шуму и самлео трупце у штитове и пи евину.
  Голи, миши"ави торзо дечака блистао Ќе од зноЌа, а чинило се да Ќе дечак изливен у бронзи.
  ВеруЌу"и у во у богова, римска воЌска Ќе радила веома приЌате ски, сложно и енергично. Пи евина и мо"ни дрвени штитови су брзо изграђени. Истина, Парти су покушали да изврше налет.
  Џим Хокинс Ќе радосно замахнуо са своЌа два мача, а ко®ица Ќе Ќуришала из заседе. Пар хи ада ПерсиЌанаца Ќе било опко ено. Дечак-витез-кабина дечак Ќебе ®иховог вођу ногом у вилицу, примораваЌу"и га да изгуби много зуба. А онда Ќе ®егов пар мачева радио као да су бриЌачи. А Парти су били у торби, и окружени наЌхрабриЌом воЌском на свету.
  Да, многи варвари су се сада борили у римскоЌ воЌсци, али Ќе то учинило Ќачом, упиЌаЌу"и свежу крв и нове борбене технике.
  Џим Хокинс се више од других истакао у овоЌ сечи. И намерно, клинац Ќе п уснуо у велике локве крви да попрска римске воЌнике. И допало им се, испоставило се да добиЌаЌу божанску милост, снагу и сре"у од самог Аполоновог сина.
  Баш као што су се многи у Риму радовали повратку старих паганских култова. И са великим задово ством молили су се Фортуни и єупитеру.
  Дечак терминатор као да Ќе потврдио, преполовивши ПерсиЌанце Ќедним замахом , да вера пагана даЌе колосалне космичке мо"и. И да практично свака особа, по же и, може постати бог и чинити чуда!
  Хриш"анство Ќе, с друге стране, изгледало превише неприЌате ско према животним задово ствима и стога непривлачно. Штавише, хо"е ли Ќош постоЌати таЌ раЌ? А да ли Ќе неко од оних коЌи живе у четвртом веку видео васкрслог Христа?
  Да, врло Ќе тешко поверовати у свемо" распетог, несре"ног човека, чак и за истанчан ум. А Ќош више варварима, или Рим анима, коЌи су ценили култ снаге и за коЌе Ќе крст био срамота. Да се свемогу"и Бог понизи до смрти на крсту - то Ќе уопште изгледало као лудило и веровати у такво....
  А богови су им Ќедноставни, разум иви,  удски... И нико ниЌе пружио озби ан отпор обнов еним култовима!
  А сада пиринчани ратници, чак и ако половина нису Латиноамериканци, ве" варвари са ентузиЌазмом извршаваЌу наређе®а цара и ®еговог Сина и Аполоновог сина.
  Но"у Ќе ве" припрем ено дово но пи евине и минерала. Џим Хокинс ниЌе чекао до зоре, ве" Ќе наредио да се кола одмах помере до централне тачке неприЌате ске одбране.
  И трофеЌни партски ко®и похрлише заЌедно са смртоносним товаром у кулу кра ева. Погонили су их да е, палили су бачве и ноге упа еним бак ама и ударцима дугих бичева. И иако су ПерсиЌанци отворили неселективну ватру у таму но"и, ве" Ќе било касно.
  Џим Хокинс Ќе, да би поЌачао глас, викнуо кроз огроман месингани рог:
  - Нека се испуни име Богова! Нека єупитер помогне!
  Експлодирала Ќе тако да Ќе чак неколико ми а од глава Рим ана оборило своЌе шлемове са глава. Али Парти су страдали хи аду пута више. Главно заклон од ударног таласа био Ќе одбачен више, а зидови су се подигли. Много стотина персиЌских воЌника Ќе убиЌено на лицу места, а Ќош више осака"ених...
  Џим Хокинс , коЌи Ќе такође био гурнут од експлозиЌе, пао Ќе на колена, али Ќе одмах скочио. Колибар Ќе поново залаЌао:
  - А сада приЌате и нападаЌу! У славу Бога нашега Аполона!
  И Ќурнуо Ќе први, б ескаЌу"и бос, са прашином залиЌеп еном у крви дЌечачких потпетица. А за ®им Ќе Ќурила цела римска воЌска, неброЌена, у сваком случаЌу, у но"ноЌ мори.
  Џим Хокинс Ќе био први коЌи Ќе стигао до партских линиЌа и прогурао се испод срушеног зида. Дечак терминатор Ќе био у великом узбуђе®у. Секао Ќе све редом, иако Ќе ве" било Ќасно да су Парти изгубили способност стварног отпора. Њихов морал Ќе пао, а свака же а да се супротставе Рим анима Ќе испарила. Али ипак, истреб е®е Ќе настав ено и дошло Ќе до правог масакра.
  Дечак терминатор ударио Ќе Ќедног од племенитих ПерсиЌанаца голом петом у браду и сломио му вилицу и врат. Пао Ќе право у котао узаврелог катрана коЌи су Парти припремили да излиЌу на главу Рим ана коЌи су нападали.
  Пролила се смола и неколико ПерсиЌанаца, уплашених, такође Ќе пало у казане и у ®има се живо испекло.
  Џим Хокинс , машу"и своЌим мачевима и пресецаЌу"и Ќош Ќедну чистину, отпевао Ќе целу баладу:
  єа сам витез Рима и мача...
  Господ ме Ќе позвао у боЌ!
  Свет Ќе одмах добио ¤елата,
  И бо е хвали Фортуну!
  
  Одлучио да оживи велики сан
  ТаЌ човек Ќе постао Ќак као Бог!
  И за убио се у мудрост, лепоту,
  У коЌоЌ Ќе оличен налет срца у метал!
  
  Не, ниЌе паганин, Цезар Ќе био,
  НиЌе познавао себи равног у рати...
  И Рим са сЌаЌном славом,
  Пркоси страху - Сатана!
  
  Све "е се претворити у прах
  Али само Ќе дух бесмртан!
  Пронађите снагу у речима
  Што нам не говоре наглас!
  
  ВеруЌте ми, човек ниЌе леш,
  То Ќе наЌбо е, увек живи...
  Зрак славе се ниЌе угасио...
  Звезда у срцима  убави!
  
  А шта Ќе крв
  Она нам даЌе живот...
  Из бола постоЌи  убав
  И држите Ќе!
  
  ВеруЌте да нисте слаби
  И био Ќе Ќак духом!
  Нека роб пропадне у телу,
  Ми "емо се побринути за узду!
  
  Кад победиш кукавичлук
  И див и ужас "е нестати ...
  Онда се уздигнеш изнад кровова,
  Богови броЌе лица!
  
  До"и "е Олимп, запалити ватру,
  И би"е светлости...
  Али не дираЌ слабог хероЌа,
  КлиЌент офталмолога...
  
  Ко гази малог црва,
  Он сам Ќе безвредан у срцу!
  И моЌа велика страст
  Испод репа два чипса бибера!
  
  Укратко, дођи Белобог,
  єа "у постати Аполон...
  Прецрта"емо нуле оловком,
  Иза нас су милиони!
  И са сваким ударцем миши"авог дечака налик Херкулу, неко Ќе падао. А ПерсиЌанци су тукли на коленима и вриснули срцепараЌу"е за милост.
  Престоница ПартиЌе Ќе пала, а римска застава се сада виЌорила изнад ®е.
  Затвореници су падали ничице и  убили грациозне трагове босих ногу дечака-божанства коЌи Ќе вршио Херкулове трудове.
  Џим Хокинс Ќе узео к уч АзиЌе у своЌе Ќаке руке и пришао цару єулиЌану. Захвалио се наследнику и вратио му Ќе рекавши: "Слава Аполону".
  єулиЌан гради нову престоницу. Џим Хокинс Ќе такође почео да црта своЌу машту, као да Ќе мало убрзан, као на филму... Овде Ќе поново срео цара єулиЌана. Партско кра евство, од коЌег су Рим ани имали толико проблема поражено, а єулиЌан, коЌи се ве" звао Велики, одлучио Ќе да обнови Вавилон.
  ПоЌаву Џима Хокинса , именованог царевог сина и коЌи се сматрао сином Аполона, Рим ани су дожив авали као знак богова.
  Пред дечаком су Весталке посипале латице ружа. Џим их Ќе газио босим жу евитим ногама, и поносно напухуЌу"и груди, марширао као триЌумфант. Латице су ЌоЌ приЌатно голицале голе пете, а од овога се дигло расположе®е. єулиЌан се руковао са дечаком, жу евим од воЌних радова, говоре"и:
  - О моЌ сине! Наредио сам од блага ухва"еног од Парта да ти излиЌем златни кип, уметнувши смарагде уместо очиЌу! Пошто си Аполонов син, онда си као сам Бог лепоте и воЌничке уметности!
  Џим Хокинс Ќе скромно одговорио, прекрстивши руке на миши"авим грудима снажног тинеЌ¤ера:
  - єа сам као бог, кад сам човек!
  єулиЌан климну главом снажном дечаку, заиста као Аполон у младости, и обЌави:
  - У вашу част и у част почетка препорода Вавилона, уприличи"емо борбе гладиЌатора!
  єим Ќе искрено рекао:
  - Ма®е крви! Наши богови не захтеваЌу жртву, ве" храброст и храброст!
  єулиЌан се сложио са овим:
  - Нека буде тако! Али они Пар"ани коЌи нису дали оставку мораЌу да погину у гладиЌаторским биткама да не би изазвали нове нево е Риму!
  єим Хавкинс єр Ќе одговорио на ово:
  Нека богови одлучуЌу о ®иховоЌ судбини! Само нека жене и деца не учествуЌу у овим!
  єулиЌан одговори двосмислено:
  - Они коЌи нису опасни за нас не"е учествовати у плесу смрти!
  Статуа изливена Џиму Хокинсу била Ќе виша чак и од природне величине, а смарагдне очи су гореле. У рукама Ќе дечак-божанство држао два мача са челичним оштрицама и дршкама украшеним рубинима. Ре ефни миши"и су били сасвим у складу са оригиналом.
  Затим Ќе уследила раскошна гозба, а ве" за време гозбе одржана Ќе прва гладиЌаторска борба. Борила су се два паж иво опрана и нау ена ПартиЌана. Напали су Ќедни друге мачевима. Ве"и Ќе промашио неколико удараца мачем у груди и стомак, срушио се на песак. Борба се показала пролазном и скоро сви Рим ани, незадово ни таквим исходом, нагнули су прсте надоле - докраЌчите га! Џим Хокинс Ќе био уздржан. НиЌе желео да изгледа окрутно или милостиво.
  Пар"анин Ќе без гриж®е савести избо свог сународника. На томе су се, заправо, завршили гладиЌаторски наступи. Тек пред краЌ гозбе, када Ќе єулиЌан, попут Нерона, отпевао песму, воЌници су поново позвани на стадион. Овог пута то су била два тинеЌ¤ера.
  Борили су се дово но дуго, наневши много рана Ќедни другима. И на краЌу, потпуно исцрп ени, проболи су Ќедни друге своЌим мачевима груди и укочили се.
  єунг Џим Ќе лупио босом ногом и незадово но приметио:
  - ТвоЌ отац Ќе обе"ао да не"е бити деце у гладиЌаторском дуелу!
  єулиЌан одговори одлучно, ударивши песницом о сто:
  - А ово нису деца! Ве" им Ќе четрнаест година!
  Овакав исход изазвао Ќе извесно разочаре®е код Рим ана, и они су извиждали мртве борце .
  єим се ниЌе противио. Он сам ниЌе сматрао четрнаестогодиш®у децу. Ако ве" дечак може да буде са женом, онда ниЌе дете!
  Да, и тих дана у таквим годинама у Гаско®и су се венчали и венчали. Антика и сред®и век су Ќедно!
  Сутрадан су почеле борбе гладиЌатора.
  Парти су се међусобно борили. Били су бесни, бацали се и убадали. Проливено Ќе много крви и зноЌа.
  Ве" у првоЌ бици борило се по двадесет  уди на свакоЌ страни. Они коЌи су први изашли са зеленим натколеницама, а други са жутим. Битка се одвиЌала са промен ивим успехом. Победили су зелени, од коЌих су само троЌица остала на ногама, а и они су теже повређени.
  Други дуел Ќе испао нешто ма®е крвав од првог.
  Овог пута Ќе било по петнаест  уди са сваке стране. Неки у наран¤астим завоЌима, други у плавим. Тешке чизме звецкаЌу о песак. Сами гладиЌатори су полуголи, многи су длакави, па Ќе спектакл прилично варварски и напет. Чинило се да Ќе наран¤аста била Ќача, иако се генерално борба показала такмичарском. Дошло Ќе до тврдоглаве размене удараца, капала Ќе крв.
  Обе стране су се  у але као поветарац таласа.
  єача се показала наран¤аста, од коЌих Ќе пет ратника стало на ноге. А оне плаве што су биле гомиле, а побиЌене, Рим ани им нису помиловали.
  Борбе су биле у пуном Ќеку. Ево, на пример, три лава и пет Пар"ана са тупим мачевима. Испоставило се да Ќе ба®а крвава... Овог пута сре"а се осмехнула лавовима, осим животи®ама, а мачеви су зароб еницима давани кратки, зарђали и дуго не наоштрени.
  Тада су тинеЌ¤ери ушли у ринг, наоружани само бодежима. Било Ќе толико цика®а, вришта®а, уЌеда®а . Преплели су се у загр аЌу и убадали се бодовима, ударали, шутирали. Момци су били толико бесни да нису ни погледали ко Ќе у ком тиму. Само су се међусобно убиЌали, сакатили и докраЌчили на лицу места.
  єедан од ®их Ќе другом чак истргао срце из миши"авих груди, због чега Ќе оваЌ умро од Ќаког шока бола.
  Како Ќе то тешко и одвратно, али у исто време проклето узбуд иво. Када доживите мешавину узбуђе®а, задово ства и истовремено одвратности, када се голи, зноЌави, крвави и посечени тинеЌ¤ери муче и гризу оружЌем.
  И у давна времена се рађа много деце, а велики броЌ дечака учествуЌе у борбама гладиЌатора. Они су ма®е вредна роба и нису тако Ќадни. Често се млади робови туку потпуно голи, и увек боси.
  Жене гладиЌаторице су такође скоро увек босе, осим наЌпознатиЌих од ®их. Такве девоЌке став аЌу елегантне сандале како би нагласиле своЌ виши статус.
  Робови не смеЌу да носе ципеле до пунолетства, само по хладном времену добиЌаЌу грубе дрвене ципеле да се вредна стока не би савиЌала од хладно"е. А ако Ќе дете по природи Ќако и може да издржи снег, радиЌе га оставе без тунике. Деца слободних Рим ана, а посебно патрициЌа, по хладном времену носе сандале или папуче и чизме, да би ма®е били као робови.
  Џим Хокинс Ќе, наравно, као син бога Аполона, изнад таквих предрасуда. Али неки партски зароб еници, гледаЌу"и дечака у кратким хлачама, коЌи Ќе сам седео поред цара, очигледно су га заменили за почасног кожника и шапутали.
  А Џимов слух Ќе веома оштар, и неприЌатно ми Ќе када те тако помислим. Два полугола роба приђоше принцу и почеше да праве приЌатне масаже дечаковим босим ногама. Тако Ќе добар осе"аЌ када те додируЌу азиЌске девоЌке. Очигледно, такође зароб ени робови у освоЌеноЌ ПартиЌи.
  На ногама Ќе остао само Ќедан тинеЌ¤ер, коЌи, међутим, такође ниЌе могао да се усправи због броЌних рана и стао Ќе на све четири.
  Следе"а борба Ќе била мало егзотичниЌа. Четири крокодила против два туцета ПартиЌана са штаповима. А само Ќедан Ќе имао секиру у рукама. Алигатори су Ќурнули на затворенике, а они су као одговор тукли штаповима. Неки Парти су побегли. Крокодил Ќе веома страшна животи®а. Како уста шк оцну, тако Ќе у таквим зубима умро угрижени ПартЌанац.
  А други ратник Ќе ве" изгубио ноге, а другу руку. А крокодили гладиЌатори Ќеду много са ужива®ем.
  Високи ПерсиЌанац са секиром посекао Ќе алигатора секиром. НиЌе ни реаговао: испоставило се тако Ќака кожа. И све куца редом и Ќури да прождере свакога ко Ќе пао под оч®аке.
  ПоЌавио се крвави неред. И почело се ширити по песку и ш унку.
  Џим Хокинс Ќе почео да флертуЌе са роби®ама...
  Радни дан се завршио и дечаци су одведени на вечеру. Полуголи дечаци били су уморни и гладни. Дали су им порциЌу рибе и пиринча, затим их полили водом и послали да се одморе у колиби. Момци су ударали босим, препланулим стопалима.
  Онда спава...
  Али Џим ниЌе морао да мируЌе, поново Ќе подигнут. Овог пута, уместо некадаш®е лепе девоЌке, испред ®ега Ќе била прилично дебела фрау мадам. Ово Ќе жена главног надзорника. Очигледно, након што Ќе сазнала за креветске способности младог роба, одлучила Ќе да и сама покуша са ®им. Изгледала Ќе да има око тридесет пет или нешто више, али Ќе била прождр ивац, дебела, неприЌатна жена.
  ГледаЌу"и згодног дечака, кога су надгледници извели, зазвижди:
  - А ти си Ќош увек риба!
  Али када Ќе ®ена рука откинула шортс, откриваЌу"и дечаково велико достоЌанство, надгледникова жена Ќе заурлала од одушев е®а. Зграбила Ќе мушко савршенство у своЌе руке и почела да га вуче. ПулсираЌу"и штап Ќе набуЌао, а огромна, дебела госпођа госпођа се срушила, опко авала Џима Хокинса . Млади колибар Ќе сладострасно засте®ао. Додир жене узбудио Ќе младог пастува. И све Ќе изгледало тако сЌаЌно.
  ТинеЌ¤ер под дебелом женом коЌа Ќаше на ®ему. И док Ќош урла од оргазма. И све то у присуству надзорника, коЌи су збацивали злураду шалу, а дотрчали су и тинеЌ¤ери из касарне да гледаЌу.
  Жена Ќе скочила, и заурлала поклекнула. Скочио. Али Џим, веома узбуђени тинеЌ¤ер, Ќош ниЌе завршио, и он Ќе сам почео да Ќе копа, леже"и на леђима.
  Жена Ќе поново почела да сте®е, и затресла се у див ем оргазму. Била Ќе Ќедноставно невероватна. Груди су велике, брадавице су гримизне, а тело зноЌно. Пре него што Ќе отишла код дечака, умила се. Па Ќе Џим по убио ®ене груди, не без задово ства. И радио Ќе несебично.
  Жена Ќе неколико пута завршила и ослабила. На краЌу Ќе пустио млаз®ак и кабинског дечка. Надгледникова жена Ќе исплазила уста и са задово ством лизала слатку кашу. Заиста ЌоЌ се допало. Како укусно семе код младих, здравих, физички развиЌених дечака.
  После чега су се растали. Уморан после посла и секса, колибар Ќе отишао на кревет. Ве" су били други дечаци коЌи су мастурбирали. Били су веома узбуђени призором секса. И радили су своЌим рукама. У касарни се заударало, нешто специфично.
  Али има много пукотина и мирис Ќе нестао, а момци робови су заспали.
  Испоставило се да Ќе све добро...
  Следе"ег дана се поновило исто. УстаЌ, доручак прилично скроман и посао. А посао Ќе прилично досадан.
  Џим Ќе тешком муком дочекао подне, када Ќе требало да стигне ®егова лепа страст. И компоновао мало;
  Попут таласа реке коЌа Ќе избила са обала поплаве, огромна хорда варвара похрлила Ќе ка свеже посеченоЌ тврђави. На посебноЌ кули, нимало не плаше"и се стрела, стаЌао Ќе висок човек, у лаком, бронзаном оклопу, и са мачем у снажноЌ, миши"авоЌ руци. Ковр¤ава коса, на великоЌ глави, ве" прилично проседла, скуп ена сребрним обручем. Изглед Ќе спо а миран, само сужава®е, а затим шире®е зеница одаЌе снажно узбуђе®е! СтоЌе"и на десноЌ руци, Ќедан необично висок и широких рамена човек Ќе загрмео снажним басом:
  - Нападнути смо, велики! Из целе ГалиЌе окупила су се неприЌате ска племена. Величина Рима Ќе у пита®у!
  Човек Ќе мирно одговорио, играЌу"и се бодежом са скупоценом дршком:
  - А да ли сте мислили да Ќе АнтониЌе одлучио да смо дошли да сакуп амо печурке, а не да се сурово боримо?
  Марко АнтониЌе Ќе збу®ено рекао:
  - Али шта Ќе єулиЌе имао да допусти варварским Галима да сакупе све снаге, стотине своЌих племена, уместо Ќедноставне и поуздане тактике: биЌте, биЌте у делове!
  Цезар Ќе одговорио са осмехом:
  - Александар Велики дао Ќе ДариЌу две године да сакупи огромну воЌску из целог свог огромног царства и победи га у отвореноЌ бици. Ми смо у рату ве" осам година. Ако наставимо кампа®у истим методама, онда нам цео живот не"е бити дово ан за то!
  Римски стрелци су гађали прецизно због зуба коЌи су се налазили на зиду, међутим, Гала Ќе било толико, а они су бежали у толико густоЌ гомили да их Ќе било неупоредиво теже промашити него погодити. Те варваре коЌи су пали, прободене стрелама, ®ихови саплеменици су немилосрдно газили. Ко®ски копита и грубе чизме са дрвеним ђоном гадно су цуцкале, мешавина пр авштине и крви. Цезар ниЌе могао да одоли и сам Ќе испалио стрелу, ци аЌу"и на млади"а коЌи Ќе скакао на белом ко®у. Код Гала Ќе уобичаЌено да вође кланова Ќашу ко®а у снежно белом оделу, што симболизуЌе чистоту и покровите ство светлих духова.
  Цезар Ќе био одличан стрелац, пошто Ќе од дети®ства учио стре аштву. Строги учите  за сваки промашаЌ, прописао Ќе пет удараца лозом по леђима детета. Међутим, мали єулиЌус ниЌе био само бичеван, ве" и научен да се концентрише, правило да дише, потискуЌе умор. Управо сада, Цезар покушава да прилагоди своЌе диса®е контролишу"и брзину пулса.
  А варвари ве" нападаЌу зидине. Гали нису тако густи варвари, од много дугачких стабала направили су стотине различитих степеница, понекад толико широких да би по ®има могла да прођу и кола.
  Гали ричу као медведи коЌи целе зиме нису Ќели. У исто време тукли су мачеве о мачеве и звиждали. Римски стрелци пуцаЌу готово у отвор, борци уз помо" пра"ки гураЌу степенице доле. Али има их много и Гали пузе као гусенице, не обазиру"и се на губитке. Чак и на да ину може се осетити да варвари заудараЌу на алкохол, чини се да су представници Келна узели поприличну количину древне месечине на грудима.
  На врху их дочекуЌу снажни ударци двосеклих римских секира и кратких мачева. Ево првих губитака међу Рим анима, центурион прободен рогом пада,  ути Гали раскомадаЌу ®егово тело, а два римска воЌника одЌедном се сруше.
  Цезар Ќе кратко рекао:
  - СипаЌте катраном на варваре!
  Котлови за к уча®е се постав аЌу на посебне уређаЌе. Подиже их примитивни ждрал, превр"у се и сипаЌу на главе Гала. Узаврела лава спа уЌе варваре, они буквално полуде од болова. Загуш ив мирис запа еног меса диже се до врха. Ослеп ени и спа ени, Гали су се наслонили, али коп а и секире велике воЌске коЌа Ќе напредовала позади нису им дозволила да се повуку. Ве" тече много крви, али када се помеша са смолом, то Ќе тако Ќезиво...
  Марко АнтониЌе виче:
  - Запали то!
  Бак е лете доле, смола се распламсава. Гали горе и хрле назад. Газе их зад®и редови, степенице клону. И опет и опет варвари падаЌу. Али напад, упркос страшним губицима, не мисли да престане.
  Огромни рогови Гала, у ®их не дуваЌу усне, ве" тешки ратници газе под ногама посебне мехове од биво е коже. Од онога што Ќе тут®ава необична, вискозна, делуЌе на посебан начин на психу Гала, као звуци мрачних богова коЌи позиваЌу на достигну"а.
  Цезар Ќе Ќош миран и са осмехом говори:
  - Варвари, ®има су звуци важниЌи од душе!
  АнтониЌе Ќе одговорио:
  Свештеник КлаудиЌе Ќе принео великодушну жртву єупитеру и Марсу, а богови су рекли: одобравамо ваше подухвате и да"емо вам победу!
  Цезар Ќе одговорио у стилу стиха:
  ОлимпиЌски богови су Ќаки
  Али слабима не помажу!
  Ако смо верни єупитеру,
  ХаЌде да изградимо светску силу!
  За победу су нам потребни воЌници,
  Од челика, руке и пуно домиш атости !
  Од ударца "е се зла хорда срушити,
  А онда нас чека велики пут!
  Антони Ќе одобрио:
  - Нека се прослави сЌаЌ єупитера!
  Од размиш а®а дечака Ќе одвратила поЌава кочиЌе. Носила су Ќе три бела ко®а. Коначно се поЌавила  убав колибе Џима.
  ДевоЌка коЌа Ќе била млада и зрела у исто време гледала Ќе кроз шпиЌунку миши"авог атлетског дечака. И наредио Ќе:
  - Водите га нама!
  А у ®еноЌ кабини су седеле две девоЌке. Џима су Ќурили надзорници бичевима. Лепи млади" Ќе ускочио у кочиЌу. Шортс су му одмах поцепали. єедна од девоЌака узела Ќе пулсираЌу"и, узбуђени штап у уста, осе"аЌу"и задово ство. Господарица Ќе, да би доживЌела задово ство, зграбила дЌечака за косу, и гурнула му лице међу ноге. И Џим Ќе, ве" имаЌу"и искуство, одмах покренуо Ќезик.
  Тре"а девоЌка Ќе узела ИонгиЌеву десну руку и гурнула Ќе у ®ену материцу. И млади  убавник Ќе користио своЌе прсте. И идемо. Дечак и три девоЌчице су тако кул.
  Џим Ќе бесно радио. Господарица Ќе завршила и попрскала га по лицу. Након тога Ќе и сама почела да ради са Ќезиком. А друге две слушки®е биле су задово не спретним рукама дечака. Тада Ќе, истина, Ќедан од ®их устао и гурнуо ®едра младом згодном човеку у лице. Почео Ќе да се бави Ќезиком са ®еним великим ентузиЌазмом.
  Господарица Ќе приморала, вешто раде"и кабински дечак да заврши. И са задово ством полизао ову белу, слатку павлаку. Џим Ќе био млад и хиперсексуалан , а ®егово мушко савршенство Ќе само попуштало на неколико секунди, а онда Ќе поново набуЌало.
  И дама климну главом.
  - ХаЌде да радимо млади"у!
  Џим Ќе почео да лупа. А дама Ќе сладострасно сте®ала. И то Ќе био тако приЌатан посао. И друга девоЌка га Ќе попрскала по лицу.
  Заменила Ќу Ќе другарица, и опет Ќе дечаков Ќезик Ќурнуо у девоЌчицину утробу. И врло вешто Ќе обрадио зидове навлажене пе"ине. ДевоЌка Ќе почела да дрхти од оргазма. Било ЌоЌ Ќе веома приЌатно. И господарица Ќе завршила, уз див у граЌу.
  Дечаци на плантажи подигли су главе и слушали. Али надгледници су их немилосрдно тукли оштрим лопатицама по ®иховим танким али жилавим леђима и викали:
  - Ради! Радна створе®а!
  єим Ќе такође радио. Завршио Ќе, али су опет веште руке господарице подигле савршенство. И колиба Ќе почела да копа другу девоЌку. А госпођа Ќе захтевала Ќезик. Шта Ќе то на краЌу краЌева тако лепо, и веома кул.
  єим Ќе радио. єедна од девоЌака Ќе почела да голица ®егову грубу, праш®аву пету. Затим Ќе провукла ногу између ногу. И почела Ќе да сте®е.
  Џим Хокинс Ќе снажно мрдао голим ножним прстима и то га Ќе напалило.
  Са три прелепе девоЌке одЌедном - то Ќе кул. И Ќезик ти Ќе окупан соком.
  Господарица Ќе завршила и узела млади"ев штап у уста. И опет Ќе избацио кашу, али ве" ма®у. Али дама Ќе полизала до капи.
  Затим Ќе поново подигла савршенство своЌим Ќезиком. И натерала Ќе дечака да ЌоЌ закуца у похотна недра.
  И Ќезик нађе себи другу навлажену пе"ину. И како Ќе било укусно. А голи прсти дечакових ногу су узбуђивали и довели другу девоЌку до оргазма.
  Како Ќе све то било дивно и дивно. А Џим Хокинс Ќе радио са великим ентузиЌазмом без осе"аЌа умора.
  А девоЌке су се стално тресле и завршавале у див ем заносу. Коначно су били потпуно исцрп ени, а сунце Ќе почело да се наги®е ка хоризонту и потамнило.
  Тако су три девоЌке и Ќедан дечак заспали у кочиЌи и ®ушкали им нос. Тела су била нага, уморна, исцрп ена.
  Џим Ќе почео да хрче, а дечака коЌи Ќе са®ао фантастичан сан нико ниЌе узнемиравао.
  . ПОГЛАВЉЕ #4
  Жена коЌа Ќе возила Сема Армстронга приметила Ќе са месождерским осмехом на лицу:
  - ПостаЌе светло! Време Ќе да момци раде на Ќезику, не само фигуративно!
  Човек Ќе климнуо главом и показао тамним наочарима.
  - Да, баш, сад "еш Ќезиком служити моЌоЌ жени!
  Голи, миши"ави дечак у оковима климну главом. Челични прстенови су му тр али глеж®еве и руке. Бо е Ќе стварно разрадити све кревете. Или како Ќе некада радио.
  Жена Ќе села у столицу, спустила га"ице. Сем Ќе клекнуо и зарио своЌим окретним Ќезиком у ®ену пе"ину. Почео Ќе да ради савесно и са великим ентузиЌазмом. А Ќезик му Ќе био врло окретан, и тако вешт, морам ре"и.
  Човек Ќе заузврат спустио панталоне. Ставио сам кондом на своЌе мушко савршенство. Намазала сам га вазелином. И без размиш а®а, ушао Ќе у гузицу младог жигола. Сем Ќе засте®ао од бола и стида. НиЌе хтео да има посла са мушкарцима, али Ќе морао. И млади" Ќе почео да помаже, помераЌу"и зад®ицу. Тако Ќе радио Ќезиком и анусом. Жена Ќе прстима узела ®егов штап и зг®ечила га од чега Ќе натекао. И било Ќе лепо.
  Сем се трудио и ®егов Ќезик Ќе чинио чуда. Жена Ќе сладострасно засте®ала и завршила. Млаз Ќе скоро ударио и дечака у дупе, али Ќе задржао кондом. Онда Ќе човек отишао. И сама ®егова жена се нагнула и ухватила Семова уста.
  Дечак Ќе осетио ®ен Ќезик, Ќезик искусне курве, и да се штап загреЌао и надуо до границе. Морао сам да се потрудим да не завршим одмах, ве" да дам жени од тридесетак година да погледа, вредно ради и ужива у процесу.
  Жене су често попушиле Сему, и саме то воле. Нарочито ако врло млад жиголо има мушко савршенство, када Ќе каша слатка, укусна, а ако има стидне длаке, онда се бриЌу. Жена Ќе радила са ентузиЌазмом.
  А човек Ќе, заузврат, гурнуо своЌе безво но достоЌанство у Самово лице. Дечак Ќе поново био приморан да користи Ќезик. Па шта но" Ќош ниЌе истекла, и док имаЌу сва права на то. И ниЌе први пут да Сем служи мушкарце. И то чини са размет ивим ентузиЌазмом. Дечак се труди, и покушава да замисли да лиже девоЌку да не би било тако одвратно. Али то га спречава да заврши... Жена Ќе изнервирано зарежала:
  - ДаЌ ми ускоро своЌе семе!
  Сем Ќе притиснуо руку на тестисе. И преливена каша, тачниЌе бела, слатка павлака. Жена Ќе почела да лиже, не занемаруЌу"и ни пубис. И урадила Ќе то веома самоуверено.
  Сем се осе"ао на врхунцу блаженства. И ниЌе приметио како Ќе сам завршио у устима. Дечак Ќе прогутао поклон и приметио:
  - Добро!
  Човек Ќе зиЌевнуо и прогунђао:
  - Не желим више! Он Ќе твоЌ!
  Жена климну на дечака.
  - єеби ме! Омогу"ава!
  Сам уобичаЌени напор во е, чак и без употребе руку, учинио Ќе да му штап поново набрекне до максимума. И ушао у мокра ®едра лепе девоЌке. Бесно се дао на посао. Дечак Ќе радио, енергично и одмерено, веома вешто. А жена Ќе поново засте®ала, у див ем оргазму. Неизмерно Ќе уживала. И Сам Ќе притиснуо уста на ®ене груди, коЌе Ќе жена оголила. И он Ќе почео да Ќе  уби, и вешто да ЌоЌ милуЌе брадавице своЌим Ќезиком. Жена Ќе била у доброЌ форми, а младом жиголу Ќе било веома приЌатно да Ќе шапа. И она га заголица и седе. Завршио прво Ќедном, па Ќош три пута. На краЌу Ќе поново погнула главу и прошапутала:
  - Хо"у твоЌе семе!
  Искусни жиголо младости поново Ќе бацио порциЌу беле, слатке, мирисне павлаке. Жена Ќе лизала до капи. А она се нацерила, показуЌу"и зубе:
  - Омогу"ава!
  Сем Ќе климнуо главом, а ®егова осовина Ќе брзо отекла. Али у том тренутку Ќе сат откуцао, и светлост се улила у собу.
  Дечак Ќе приметио:
  - Но" Ќе готова! Слободна сам сада!
  Жена промрм а:
  - Хо"у Ќош! Добро, даЌу ти десет хи ада евра прековременог по сату!
  Количина Ќе била дово на, а Сем Ќе наставио да ради. Иако Ќе, да будем искрен, заиста желео да спава. Али он Ќе искусан Алфонсо и ниЌе му стран рад са великим преоптере"е®има. И опет момак на посао, а ®ене усне милуЌу брадавице младе жене. Сем Ќе почео да се кре"е глатко, али прилично брзо, хватаЌу"и ритам. Жена сладострасно сте®е и стресе се. Веома Ќе задово на и кул.
  Након што Ќе неколико пута свршила, поново Ќе пожелела магично, слатко пи"е. И нагнула главу. И дечак ЌоЌ Ќе излио своЌ мирисни крем. Онда Ќе поново почео да ради...
  Коначно, жена Ќе била исцрп ена од оргазма. Зазвонио Ќе паметни телефон, а рекли су да су сви рокови истекли и младог жигола одводе.
  Сем Ќе био веома задово ан, зарадио Ќе много новца, неке од ®их на своЌ рачун. А сада може да се одмори.
  Одведен Ќе из службе безбедности. Дечаку су дали шорц и маЌицу и одвели га да е. Управо у кокпиту уморни Сем Ќе заспао, и видео Ќе нешто заним иво.
  Сем Армстронг Ќе био у кули у истоЌ "елиЌи са Наташом. На себи Ќе имао скупо одело, али на местима поцепано. Мач и сво оружЌе су одузети у време заточеништва, а грубо су претресани, узимаЌу"и новац и накит. Али за сада су оставили чизме и камисол. А ти седиш на снопу сламе. Сада сте дечак од око тринаест година у сред®ем веку. То Ќе нешто ма®е од дванаест за двадесет први век. Али тело Ќе обучено, принц се, наравно, развиЌа физичким вежбама и мачева®ем. Али не тако снажно и брзо као када Ќе Сем Армстронг био у бесмртном телу у другом сну. Али ово тело Ќе такође добро. Ма®е-више здрави, сви зуби нетакнути, али осет ивиЌи. Овде су га, приликом хапше®а, омамили пендреком, а на глави му Ќе набуЌала тешка кврга.
  Златни шлем Ќе однесен. И око врата за зид. Али ланац Ќе дугачак и можете устати. Поред ®ега Ќе ®егова маЌка. Марин Ле Пен се мало променила. Не тако широких рамена и миши"ава, иако Ќе жена витка и Ќака, такође не од слабих, али не и необуздана политичка вештица. Нешто млађа од Марин Ле Пен, тридесетак година по савременим стандардима и веома лепа, лице ЌоЌ Ќе нежниЌе и не тако тврдо. Зрела жена, мало блеђа од Мариновог тена, а коса ЌоЌ Ќе плава, али не плава, ве" благо златна.
  Била Ќе прва лепотица кра евства, коЌа Ќе родила само двоЌе деце, па Ќе, баве"и се спортом, успела да одржи девоЌачку фигуру. По стандардима сред®ег века, изгледа Ќедноставно супер!
  Све док кра ица ниЌе оп ачкана, без отпора су хватани посебни и одани  уди. И на себи има накит, веома скупу ха ину, много накита, шаботе извезене бисерима и златом. Лепа млада жена, богата и спо а прилично мирна. єош не у оковима, а Сем се чак стиди што Ќе окован као штене, и што му Ќе одело на местима поцепано, избушено и вид иве су мр е од крви.
  Али хтели су да узму принца живог, пошто су очигледно добили строгу наредбу, и нису уболи, нису секли, ве" само мало запа®ени. Иако се борбени дечак очаЌнички опирао.
  Али Ќасно Ќе да их чекаЌу тежи тестови. Кра ица седи на кревету са перЌем и Ќастуцима, поред ®е Ќе собарица.
  Дечак Сем се сетио филма: "Дама и разбоЌник". И тамо Ќе лепа жена, тачниЌе девоЌка, држана у ма®е-више прихват ивоЌ кули, са креветом и перЌаницом и служавком. А накит Ќе однет тек пре погуб е®а. А сада су пред стре а®ем. И то не хумана секира ¤елата, ве" спа ена на ломачи од стране ИнквизициЌе. Само пре тога, мучите и "е брутално избити потребне податке о веома богатима, благу круне, и што Ќе наЌважниЌе, о ЌедноЌ светоЌ реликвиЌи коЌа инквизиторима може дати колосалну мо", а можда и власт над светом!
  Сем Армстронг Ќе задрхтао, изгубио Ќе навику, у своЌим жиголо авантурама, уобичаЌеног, иако младог и здравог тела. НеприЌатно, челична крагна Ќе протр ала врат детета. И уопште Ќе понижаваЌу"е седети на ланцу, као пас. И имао Ќе малу личност и принца, односно поносног. Када Ќеси , а ниси баш ти. И понижаваЌу"е Ќе осе"ати се као штене.
  Марин га гледа. Она ниЌе сасвим ®ена - изглед кра ице. И ум, и перцепциЌа и ®е и ®е. Се"а®е на бившег носиоца постоЌи. Али вештице ратнице. И имате двоструку мемориЌу. И Сем Армстронг , коЌи Ќе у своЌим сновима, наравно, ве" био на много различитих мисиЌа и линиЌа, и принц, коЌи има ма®е авантура, али и са тринаест година, лик Ќе увелико формиран.
  А постоЌе и навике. На пример, седе®е на пр авоЌ слами Ќе неприЌатно и одвратно, кнежево одело Ќе елегантно и релативно чисто. И да, желим да Ќедем. И не би шкодило да попиЌем. А шта "е да пиЌу затвореницима?
  Хо"е ли их држати на хлебу и води, као обичне затворенике? Или "е дати нешто луксузниЌе и погодниЌе за кра еве.
  Овде у роману "Десет година касниЌе", у Басти и, затвореници су били добро нахра®ени. Али то може бити само уметнички изум. Или су племенити  уди добро хра®ени?
  Сем уздахну и упита кра ицу Марин:
  - Хо"емо ли бити спремни?
  ДевоЌка наЌлепше крви одлучно изЌави:
  -Увек спреман!
  Дечак принц хтео Ќе Ќош нешто да каже, али су врата прилично великог зашкрипала. Неко Ќе окренуо к уч од браве. А онда су се отворили из веома дебелог метала и камера Ќе ушла. Неколико крупних посебно обучених затворских чувара, такође неколико ¤елата у одеждама, два свештеника у султанима и жена у монашкоЌ одежди.
  Виши свештеник баци поглед на кра ицу и рече суво:
  - Одузми ЌоЌ сав накит и амаЌлиЌе!
  Жена у монашкоЌ мантиЌи приђе Наташи и, обувши рукавице од танке коже, понизно рече:
  - Извините, Ваше Величанство, морам да вас претресем да не сакриЌете ниЌедну амаЌлиЌу коЌа може спречити ђавола да се покаЌе чак и под муче®ем!
  Свештеник Ќе строго приметио:
  - Ово ниЌе величанство, ве" осум®ичени за вра¤бине! Ако се одупре, чувари "е Ќе задржати!
  Марин Ќе поносно рекао:
  - єа нисам вредан тога!
  Почела Ќе да скида накит. Сем се сетио романа АЌвенхо. Са Ребеком су, такође, скинули сав накит и светле ориЌенталне тканине. Остала Ќе само у белом огртачу, девоЌчице су биле босе. Да, види се да девоЌци из богате породице са неочврслим табанима ниЌе баш приЌатно ходати бос по енглеском неравном терену. Или можда хладно. Иначе , у адаптациЌама АЌвенхоа ниЌе Ќасно да ли Ќе Ребека боса или не.
  Али питам се да ли Ќе кра ица Марин дотерана?
  Монахи®а Ќе диЌадему, минђуше, прсте®е и наруквице ставила у торбу. Затим Ќе  убазно затражила дозволу да додирне Марин да види да ли нешто криЌе.
  Свештеник Ќе строго наредио:
  Мора да Ќе скинута!
  Марин Ќе поцрвенео и ударио ногом у ципелу:
  - Како се усуђуЌеш!
  Свештеник Ќе зарежао:
  - Требало би да те прегледаЌу на вештице! И немоЌ да се стидиш, гола "еш висити на сталку са своЌим сином! Осим ако се, наравно, одмах не исповедите и откриЌете где су благо скривено!
  Марин Ќе  утито зарежао:
  - Никад!
  Свештеник Ќе узвратио:
  - Држи Ќе! ХаЌде да извршимо дета ниЌу претрагу!
  Стражари су врло чврсто ухватили кра ицу. А монахи®а у рукавицама поче да развезуЌе корзет. Марин се очаЌнички опирао и покушао да шутне. Изненада Ќу Ќе стражар ударио у лице и кра ица Ќе вриснула. Монахи®а Ќе била искусна тамничарка и веома Ќе вешто откопчала ха ину и поцепала Ќе. Затим су дошле блуза и сук®а. Марин се постиде. Сем Ќе мешавина огорчености и узбуђе®а у исто време као тинеЌ¤ер, у коЌоЌ Ќе лепа жена скинута. Овде су кра ици поцепане ципеле, а затим и чарапе. Какву грациозну ногу има. Марин, Ќунаки®а ван стрипа, имала Ќе лепа стопала, али су била велика и прека ена од сталног хода®а босоноге. А кра ица их има ма®е, и много размажениЌе.
  Овде Ќе Ќедна чарапа лагала па друга. єош Ќедну сук®у Ќе вешто ослободила монахи®а. Кра ица Ќе остала боса, у груд®аку извезеном диЌамантима и га"ицама. Ово Ќе сва оде"а осрамо"еног августа.
  Монахи®а се окренула свештенику, очигледно шефу инквизитора. Оклевао Ќе, али Ќе у "елиЌу ушао Ќош Ќедан човек у богатом султану и турбану са смарагдима. Он Ќе жестоко рекао:
  - Па шта чекаш, скини Ќе да е! Вештицу се мора тражити до краЌа!
  Са кра ице Ќе монахи®а паж иво скинула груд®ак, а затим извукла га"ице. Открио недра Венере. Марин Ќе хтео да га покриЌе и буквално Ќе изгорео од срама. Али ®ене руке су држали Ќаки и обучени тамничари.
  Сем Ќе осетио велико узбуђе®е. Лепа жена Ќе била разодевена пре шикаре, а у сред®ем веку дечаци су, иако невелики растом, били веома развиЌени. Принчево мушко савршенство Ќе устало и набуЌало до краЌ®их граница. Тако сам желео да користим своЌе руке, али у присуству других  уди, срамота Ќе то учинити.
  Инквизитор у султану са смарагдима Ќе наредио:
  - ПрегледаЌте Чарлса ®ено тело да ли има мр а вештица...
  Свештеник Ќе дошао у голоЌ, лепоЌ жени са облинама. Кра ица Ќе стално вежбала и ограђивала се, тако да ниЌе имала вишак сала, а чак су се и ®ени трбуш®аци видели, иако не тако истакнути као Маринови у ®еном претходном телу. Лепа Ќе, али спо а Ќе инквизитор задржао непробоЌно лице. А руке и рукавице су му скоро дотакле тело, а преглед кра ице био Ќе од пословног интереса. Али кожа младе жене, чиста, глатка, нежна, бледа, пошто Ќе кра ица ретко могла да се сунча и само ту, да се не би видела.
  Али било Ќе Ќасно да она не"е имати мане и мр е. Сем изненада осети да Ќе ®егово узбуђе®е спласнуло. У сну Ќе Ќош увек био сувише мали да би био преплав ен хормонима и болно патио када се не могу бацити. Али ®егова маЌка Ќе понижена и ¤елати Ќе испитуЌу. И то више не узбуђуЌе, ве" изазива бес. Бурни гнев наЌукусниЌег и наЌразмажениЌег дечака.
  Сем Ќе, искористивши чи®еницу да Ќе ланац на крагни прилично дугачак, скочио и успео ногом да допре до зад®ег дела инквизитора, коЌи Ќе испитивао своЌу маЌку. Ударац Ќе био болан, а свештеник Ќе пао. Ударио Ќе главом, али не Ќако у кра ичин стомак, а она га Ќе ударила коленом у браду.
  Инквизитор у султану са смарагдима Ќе викнуо:
  - Узми ово штене и сипаЌ у ®ега, са шипкама добро!
  Свештеник доле Ќе одговорио:
  - Не можете бичевати августовца без судске одлуке!
  - А муче®е?
  Свештеник одговори шапатом:
  - Суд Ќе ве" дао дозволу за тортуру, али без сака"е®а, а само да се информише!
  Инквизитор Ќе  утито приметио:
  - И муче®е да се добиЌе призна®е у вра¤бини?
  Свештеник Ќе тихо шапнуо:
  - Цару су потребна блага, а он чак обе"ава да "е пустити, дечака и жену, ако кажу и издаЌу улаз у кеш!
  Инквизитор у султану рече  утито:
  - Зашто ву"и? ХаЌде да одмах мучимо кра ицу и принца! Штавише, не желе да разговараЌу!
  Свештеник климну главом.
  - Нема смисла ву"и! У ®ихов подрум!
   Сема су зграбили стражари и грубо му стргнули оде"у. Били су веома Ќаки, очигледно су посебно бирали наЌбо е затворенике да чуваЌу наЌвредниЌе затворенике. Стога су буквално поцепали камисол, кошу у, панталоне, поцепали чизме. Сем Ќе био потпуно гол, само у шортсу.
  Откачили су му крагну и одвукли га уз степенице са Марином. Сем помисли да су, вероватно, овако, у истим шортсама, однели Малчиш-Кибалчиша у мучилиште . Међутим, Сем и да е има предност пред правим принцом, осети"е прави бол, али ионако не"е стварно умрети, али би се потомци кра евске породице много више плашили на ®еговом месту, пошто он не уме да рачуна на Хаппи Енд налогу за. Чак и ако одаш таЌну, и да е "е те спалити као врача - никоме ниЌе потребан додатни сведок.
  Пут до подрума ниЌе предугачак, све у ЌедноЌ кули. Племенитим затвореницима изнад, место испитива®а Ќе ниже.
  Сем, иако Ќе чуо да Ќе бо е не гледати у инструменте муче®а, радознало Ќе зурио. ПостоЌи веома богат арсенал инквизициЌе. А шта само ниЌе било. И клешта, и куке, и шипке, и бушилице, и мноштво других предмета.
  Сема Ќе срео црвенокоси ¤елат коЌи се специЌализовао за муче®е деце. Погледала Ќе згодног, миши"авог дечака, а очи су ЌоЌ се пробудиле од сладострасне пожуде.
  Ухвативши босу, грациозну ногу згодног дечака, она гугутала:
  - Како Ќе лепо мучити тако слатког дечака!
  Спретно Ќе зграбила усиЌане штипа ке из камина и ставила их на Семову округлу пету. Бол за принчев неочврсли ђон био Ќе ужасан, и он се трзао, уз крик ишчупао ногу.
  Црвенокоса ¤елат се насмеЌа и гурну пеглу, црвену од вру"ине, у дечаков стомак. И како ударити чизмом у препоне. Сем Ќе застао дах.
  И црвенокоси климну главом.
  - єеби их обоЌе!
  Древно муче®е. Руке су им везане на леђима и цеђене, што вежбаче много боли. Сем Ќе осетио како му опечена пета гори и видео Ќе пликове на кожи стомака. Али су му заврнули руке и повукли га. И зглобови се извлаче из рамена. Марин или кра ица Ќе потпуно гола. И она Ќе такође подигнута на сталку. Видите како су се миши"и девоЌке напели. Марин покушава да шутира, али ®ени миши"и нису тако Ќаки, а ®ене вештине су кул.
  Сем осе"а да се савиЌа и наги®е, али ¤елат се нагло тргне и зглобови се искриве, а дечакове босе ноге отргну од пода. Овде Ќе подигнуто. Ноге су уметнуте у блок, од чега додатна тежина и много болниЌе.
  Сем осе"а како су му глеж®еви стегнути у коцке. Тешки су и имаЌу куке за каче®е тегова и истеза®е жртве. Дечак Ќе Ќаче стиснуо зубе да не врисне. Морате бити храбри пред муче®ем.
  Реци себи да то заиста не боли. Овако Ќе дечак кога су нацисти мучили. ЗабиЌали су игле под ексере, а он Ќе замислио да Ќе то боцка®е Ќежа.
  Или Малчиш-Кибалчиш. Када Ќе био мучен, добио Ќе снагу да га се неприЌате и Ќош више плаше.
  Овде окаче тег за удицу. Бол у испруженом телу постаЌе Ќачи. А ево и кра ице голе, а и ®е на храсту. Марин пати, одбацила зубе и труди се да не шкрипи. Кожа ЌоЌ Ќе тако бела, не златно-маслинаста, препланула као и обично у другим сновима. Млада жена се зноЌи од болова, а на ®у се каче и тегови. Кра ичино миши"аво, затегнуто тело се напреже.
  Сем се осе"а узбуђено и мушко савршенство поново расте. Црвени ђаво се смеЌе и режи:
  Дечак Ќе узбуђен!
  И нагло поцепала га"ице и рукама стиснула ЌаЌа. И тако су Ќаки.
  Сем се сломио и вриснуо. Очи су му се замутиле од шока бола. Изгледа да "е ЌаЌа прснути. То Ќе заиста такво муче®е да су се и совЌетски генерали сломили.
  Црвенокоси ¤елат Ќе просиктао:
  - Реци ми, где Ќе улаз у ризницу?
  Писци су шкрипали оловкама, спремни да запишу исповест поцепано на сталку.
  Сем Ќе просиктао:
  - Да, отишао си...
  Црвенокоса Ќе стиснула Ќаче и Сем се онесвестио. Пробудио сам се из канте хладне воде. Бол се вратио свести. Лигаменти су растегнути на сталку, али посебно боли у препонама, са полузг®еченим лоптицама. Глупо болна и изгорела пета крпе а. Џелати каче додатне тегове, од коЌих се поЌачаваЌу болови у раменима и лигаментима. Изгледа да "е се руке и ноге одвоЌити.
  Сем покушава да се увери да не"е бити поцепан, и да "е угану"е ускоро престати. У међувремену, замислите да сте пионир. Или... Овде Ќе Марин био добро испружен и почели су да га туку бичем. Џелати су бичевали без много злобе, без журбе, да би нанели максималан бол. Искусни Марин, виђен вековима живота и хи адама мисиЌа, научио Ќе да контролише бол и емоциЌе, па чак ни не сте®е. Штавише, он се осмехуЌе.
  Семово расположе®е се такође подиже. Шта ако замислимо да Ќе бол приЌатан? Неки  уди то воле. Не врба, ве" гвоздени штап изненада се срушио на дечакова леђа, а сама црвенокоса Ќе ударила. Принчево тело се тресло. Сем се тргнуо и зарежао.
  Па ти си Сатана!
  Црвенокоса Ќе опет ударила... Кнежева препланула кожа пукла... Крв се излила.
  Онда Ќе зарежала:
  - Мангал под ногама и огулите бичем.
  Кад се шибаЌу бичеви, ниЌе тако страшно. Али дечаци су голи табани били премазани у ем, а испод ®их Ќе постав ен мангал. Ватра Ќе планула. И врели млазови ваздуха ударали су у дечиЌе пете. У почетку бол ниЌе био тако Ќак. Али топлота се нагомилала и горела Ќаче. И кра ица Марин Ќе била спржена. И тако Ќе лепо када горе овако завод иве ноге девоЌке.
  Сем се поново осе"а узбуђено, иако су му ЌаЌа натекла од снажног притиска ¤елатове руке. А ерекциЌа Ќе била веома болна. А ударци бича по телу готово да се не приме"уЌу на позадини бола коЌи Ќе преплавио истегнуте лигаменте тела, и печене пете.
  Овде Ќе црвенокоса узела гвоздени штап са усиЌаним краЌем, и како би га забола у Семов пазух. Опет бол, дечак се трза, и замало Ќе ишчашио вилицу да не би вриснуо.
  Црвенокоси шушти, показуЌу"и крупне зубе као ко®ски:
  - Реци ми где Ќе улаз у ризницу!
  И спалила га Ќе у другом, дети®астом, пазуху принчеву. Затим Ќе поново спустила шипку у камин. Почео сам да греЌем. Сем успео да се осмехне, бол коЌи Ќе испу®авао Принчево дети®асто тело, али и узбуђе®е коЌе га Ќе чинило готово приЌатним.
  Црвенокоси ђаво, добро загреЌавши штап, извади га и принесе Семовом дети®астом лицу, ричу"и:
  - Говори штене! Па, где су сакривена блага?
  Дечак Ќе смело одговорио:
  - Где? У Караганди!
  Вру"е гвожђе Ќе додирнуло дечаков гладак, дети®аст образ. Сем Армстронг Ќе осе"ао див и бол и истовремено страх да "е бити осака"ен. И заиста сам желео да се исповедим. Али онда ме Ќе ударило у главу. Буди као пионир на стази! Уосталом, муче®е их ниЌе могло сломити.
  Црвенокоса Ќе зарежала:
  - Хо"еш ли говорити?
  А ве" Ќе други образ унаказио од бола шипком. Сем Ќе "утао. Жена ¤елат заврти славину, а мангала под дечачевим босим ногама Ќаче Ќе пламтела. Тада су, на ®ен знак, два помо"ника ¤елата из ог®ишта извадила ве" посебне бичеве од бод икаве жице, коЌе су се усиЌале.
  Сем се тргнуо. Изгледало Ќе застрашуЌу"е. Али бол Ќе, на краЌу краЌева, Ќак осе"аЌ и може, уз одређено расположе®е мисли, бити приЌатан.
  Замислите само да вас шибаЌу метлом у купатилу. А дечак се чак и осмехнуо када му Ќе бод икава жица, црвена од вру"ине, пала на ве" изубиЌано тело.
  Али боли, боли много, а ви сте буквално у цунамиЌу пат®е. За сред®и век, муче®е Ќе стварно кул. А кра ица Марин Ќе бичевана усиЌаном жицом. А и она се осмехуЌе као проститутка када ЌоЌ клиЌентица уђе у га"е и руком ЌоЌ голица пичку.
  Од таквих мисли дечак-принц дожив ава силно узбуђе®е, а ®егово мушко савршенство вири као клин. Црвенокоса  ута. Прилази ог®ишту, посебним клештима вади из ватре широку траку гвожђа. И принесе Ќе дечаковим грудима. Додирнула Ќе голу кожу, притиснула и открила зубе и рекла:
  - Па, шта боли?
  Сем Армстронг Ќе пркосно одговорио:
  - Не долази у обзир! Као жена убодена шилом!
  И добио Ќе ударац врхом чизме у препоне. Бол Ќе заиста Ќак, али дечак се инспирисао да Ќе приЌатно, па стога ниЌе плакао, ниЌе викао, ве" се церио.
  Црвенокоси се све више  утио. Зграбила Ќе усиЌана клешта са ватре и ухватила дечака за браду. Спиннинг. Затим Ќе почела да ломи дечЌе дечаке на ноге усиЌаним клештима. И истовремено настав аЌу"и да пржите пете.
  Сем се хистерично закикотао. Бол Ќе био толики да ме Ќе буквално излуђивао. Али кнез осети у себи наЌлуђе узбуђе®е.
  Црвенокоса ¤елат сломила Ќе дечаку прсте на ногама и гракнула:
  - Хо"еш ли говорити? Где су благо?
  Сем Армстронг Ќе пркосно одговорио:
  - Умукни ти глупо чудовиште! ТвоЌе благо се не"е знати!
  И опет ломи ножне прсте. Међутим, црвенокоса харпиЌа смислила Ќе Ќош Ќедно муче®е. Тако су му ¤елати ставили левак у зубе и споЌили црево. И да ти сипамо хладну воду у грло. Такође древно и ефикасно муче®е. Сада ваш стомак отиче и притиска груди. А у исто време ¤елат са ватреном косом вади Ќош Ќедну траку усиЌаног гвожђа. И став а га на дечаков преплав ени стомак. ПодригуЌе водом и спонтано мокри.
  И мангал почи®е да шишти, што пече босе ноге принца.
  Црвенокоси даЌе знак ¤елатима:
  - Задово ан!
  И са великим напором сломи послед®и прст дечакове босе ноге. Онда зарежа:
  - Копиле, сломи"емо те!
  А ¤елат девоЌка вади оштре, усиЌане игле из другог ог®ишта, и почи®е да забада дечака Сема у нервне завршетке. Паклено боли. Али дечак настав а да се цери. Иако су га у исто време ударали усиЌаном жицом по леђима и боковима. А затим поспите сланом водом.
  Као да Ќе наЌлуђи бол експлодирао бомбама. Али ипак, свест ниЌе избледела. Дечак Ќе био превише узбуђен и зато се ниЌе иск учио. А бол Ќе био мешавина бола и задово ства. Као силова®е за жену. Када истовремено дожив ава бол и оргазам.
  Ево га Марин, суде"и по лицу, блажен Ќе упркос мангалу под босим ногама, и ударцима усиЌане жице по телу.
  Семови образи су поново били опечени, овога пута са широм пругом. И бак ом запалити пазухе. Дугом усиЌаном иглом пробили су тело скроз до краЌа. Онда су поново уболи.
  Брашно може бити различито. ИнквизициЌа Ќе покушала. Тако Ќе ¤елат ставио усиЌани штап у пету тачку. Бол Ќе див и и заслеп уЌу"и.
  И овде су дечаку принели бак у и запалили Ќе. Ово Ќе стварно застрашуЌу"е.
  Сем Армстронг хладно прогунђа.
  - Не плачи због обриЌане косе!
  Црвенокоса ¤елат "е, као одговор, зграбити дечака усиЌаним клештима за нос и оштро пову"и. Сам жилави клинац Ќе залаЌао:
  - РадозналоЌ Варвари откинули нос на пиЌаци!
  И заправо су му извукли пола носа и унаказили дечака. А онда се усиЌани штап у дупету подигао више... Прошао Ќе до стомака испу®еног водом и изгорео кроз шко ку.
  Сем се замало онесвестио од шока бола, али Ќе успео да залаЌе:
  - Не"у ре"и!
  Црвенокоси ђаво га Ќе узео и почео див е да биЌе дечака усиЌаном жицом. Затим Ќе скочила до мангала и у посебноЌ пе"и, у коЌоЌ Ќе горео уга , и посебном топлотом као у високоЌ пе"и, изграбила усиЌана клешта.
  Армстронга усиЌаним клештима и повукао. Мушки корен Ќе побегао, а дечак-принц би доживео тако болан шок да Ќе заиста изгубио свест. А обично тело ниЌе могло да издржи преоптере"е®е. Душа Сема Армстронга излетела Ќе из унакаженог меса измученог и смртно исцепаног дечака.
  И у бестелесноЌ глави, али способноЌ да мисли и сагледава душе, песма Ќе бруЌала;
  Пао у страшно фашистичко зароб еништво,
  Лебдим на таласима страшног бола!
  Али крваре"и, певао Ќе песме,
  На краЌу краЌева, неустрашиви пионир Ќе приЌате ски расположен са срцем!
  
  И ре"и "у вам чврсто ¤елати,
  Каква подла радост, напрасно си излио!
  Слаби "е ми ре"и да "утим,
  На краЌу краЌева, бол Ќе страшан и Ќедноставно ужасан!
  
  Али знам, чврсто веруЌем
  Фашизам "е бити бачен у амбис!
  Млаз злог пламена "е те преплавити,
  И сви коЌи су пали радосни "е васкрснути!
  
  И наша вера у комунизам Ќе Ќака
  Летимо као соко, уздижемо се изнад свих звезда!
  Нека реке меда теку вино
  Цео свет, гласни рог чу"е савете!
  
  И машина коЌа чврсто стиш"е пионир,
  ПогледаЌ у небо, млади!
  И даЌ пример онима коЌи се колебаЌу,
  ТвоЌа кравата Ќе светла као каранфил!
  
  Ота¤бина за мене значиш све
  МаЌка и смисао свега младог живота!
  Пустивши тежак живот до сада,
  Наш народ страда под злим фашизмом!
  
  Али напрегните во у црвеног момка,
  П уни у лице пакленом кукастом разбоЌнику!
  Нека неприЌате и дрхте од биЌеса,
  И би"е поражени од Црвене армиЌе!
  
  СССР света зем а,
  Шта Ќе народима дало комунизам!
  Како нам Ќе маЌка срце дала,
  За сре"у, мир, наду и слободу!
  . ПОГЛАВЉЕ #5
  Послед®а песма Ќе, међутим, очигледно глупа. Шта брине америчког тинеЌ¤ера Алфонса за СССР? Али Сем се у сну мало збунио у личности, и то треба веома лоше ре"и. Тако Ќе дечак завршио са пева®ем, што се не може назвати паметним. И пробудио се...
  Одведен Ќе под туш да буде чист. Сада Ќе морао да заведе педесетчетворогодиш®у политичарку. И ниЌе нимало лако. Дакле, она чека пр ави трик и на опрезу. Међутим, где само наши нису нестали.
  Сем веруЌе у своЌу сре"ну звезду и ®егову способност да шармира и жене и мушкарце. И надамо се новим, супер достигну"има!
  После тушира®а размиш ао Ќе о оде"и. Да не би изгледао богато, али да не би импресионирао скитницу. Да ли такође треба да носим фармерке или шортс? Сем има тако лепе, миши"аве, преплануле, чистих, глатких ногу да упадаЌу у очи и мушкарцима и женама. Можда "е Марин Ле Пен, гледаЌу"и ®егова гола, бронзана колена од опекотина, одмах побеснети и покиснути?
  Сем Ќе звиждао и осе"ао се забав ено. Овде жене воле да покажу лепе ноге мушкарцима, а он, као и девоЌке, своЌим ногама зарађуЌе много новца. Штавише, и мушкарци и жене су ухва"ени у ®еговом телу и уму и шарму. А Семов Ќезик функционише у сваком смислу сто посто. ОваЌ дечак Ќе свестран.
  После извесног оклева®а, Сем се одлучио за кратке тексас шортсове како би показао своЌе снажне ноге у свом сЌаЌу. Након тога, исперите маЌицу тако да се види лик Аполона и отворене сандале. Сем Ќе пошприцао и парфем на себе, са посебним екстрактом коЌи код жена буди же у.
  Испирао Ќе уста, што Ќе пружало толико задово ства и женама и мушкарцима.
  И довео Ќе себе у ред. Чак су му и зуби сиЌали као бисери. Дечак Ќе био спреман за рад и одбрану.
  Сада Ќе ствар била мала: организовати први састанак са Марин Ле Пен и упознати се са ®ом. И ниЌе нимало лако. Веома Ќе тешко, Ќер Ќе потребно да искусни политичар не посум®а у пр ави трик. Овде, наравно, све мора бити урађено изузетно вешто.
  Марин има чувара и не можеш ЌоЌ тако лако при"и.
  Самово мушко савршенство набуЌало Ќе при помисли да заведе жену. И ово Ќе природно за младог мушкарца. Мора се ре"и да има велику же у. Марин Ќе узео и запевао:
  - Не можеш да живиш без жена, не,
  У ®има Ќе сунце маЌско, у ®има  убав цвета!
  ТинеЌ¤ер Ќе Ќедва могао да одоли да не користи руке. И успео Ќе. Морате добро Ќести и пити протеински шеЌк. После тога би"е могу"е урадити нешто озби ниЌе.
  На улазу се поЌавио разбоЌник и дрским тоном рекао:
  - єедна дама те жели! Можете ли Ќе брзо послужити?
  Сем климну у знак сагласности.
  - Омогу"ава! Нисам против!
  Ушла Ќе жена од четрдесетак година, не баш лепа, али са диЌамантским минђушама. Она Ќе нехаЌно бацила сноп евра млади"у и рекла:
  - ХаЌде да пушимо!
  И рашири ноге, без га"ица. Сем Ќе сакрио свежа® новчаница и клекнуо. Накривио Ќе главу са златном косом, гурао се између ногу и користио Ќезик. Пе"ина ниЌе имала укус. То Ќе чак узбудило тинеЌ¤ера. И радио Ќе са своЌим инструментом са таквим ентузиЌазмом и професионалнош"у.
  Жена Ќе пожелела да сте®е и милуЌу"и Ќе по глави рече:
  - Драга моЌа, како си добра! Имам сина истих година, али не тако згодног.
  одговорио Ќе Сем са осмехом.
  - Свака особа Ќе лепа на своЌ начин!
  Потапшао Ќе уснама.
  Она Ќе узвратила:
  -Не престаЌ! О, твоЌ Ќезик Ќе Ќедноставно божански!
  Дечак Ќе наставио да ради. Учинио Ќе то маЌсторски, а жена Ќе поново завршила. Али постао Ќачи. А онда су ®ене руке зграбиле Самово мушко савршенство. И сагнула се устима, обухвативши уснама врели, грациозни штап лепе тинеЌ¤ерке. И почела Ќе да се лиже, примаЌу"и неупоредиво задово ство.
  Сем Ќе сте®ао од узбуђе®а и осе"ао се тако добро. Али Ќош ниЌе био завршио, дао Ќе жени добар посао Ќезиком, облизуЌу"и ЌоЌ глатку и грациозну главу, и био Ќе луд за тим. єедноставно Ќе била у екстази и маЌсторски се служила Ќезиком. Коначно, Сем Ќе насилно завршио у ®еним устима. А средовечна жена похлепно прогута младо, свеже, слатко семе. Рецимо само да Ќе укусно!
  Жена Ќе све полизала до наЌситниЌе капи. Допало ЌоЌ се до лудила. А она Ќе питала:
  - єеби ме сад!
  Млади"ев штап се по навици подигао и он Ќе ушао у влажну пе"ину. Лако Ќе клизио, а жена Ќе поново сладострасно засте®ала. Нагнула се и окренула. Колико Ќе радости било на ®еном лицу. И Сем се такође осе"ао сре"ним. Успео Ќе да угоди лепом полу. И тако Ќе кул и кул. Не постаЌе ни бо е. Иако би жена могла бити млађа и лепша.
  Сем се кретао брзо и глатко, паливши жену. Млади жиголо Ќу Ќе натерао да дође, и она се поклекнула, а онда поново навалила.
  Коначно Ќе Сем поново дошао. Жена Ќе пре тога отворила уста и у ®у се улила слатка, веома приЌатна и мирисна каша лепог млади"а. Лизнули су до капи. И желео сам да наставим.
  Сем Ќе показао на сат.
  - Време Ќе за мене, драга!
  Па Ќе узвикнула:
  - Плати"у ти, хаЌде!
  Млади жиголо климну главом.
  - Па хаЌде двапут! Не ма®е!
  Жена Ќе написала чек. Дакле, била Ќе гола. И Сем Ќе поново употребио своЌ Ќезик. Зашто му ниЌе први пут... Док се ова госпођа не исцрпи до изнемоглости, мора"е да ради. Али коЌи новац добиЌа? Многи мушкарци му завиде, а дечаци посебно. И добити задово ство од секса, а такође и узети новац од жена за ово - кул! Веома кул такође!
  А мафиЌа, у међувремену, развиЌа своЌе планове и, на пример, снима озби ан филм. У ствари, зашто не снимити нешто са специЌалним ефектима? Да будем кул и главни. И што Ќе наЌважниЌе, учините то веома заним ивим!
  Али бесмртни дечак и девоЌчица и четири девоЌке терминатори притекли су у помо" рускоЌ тврђави.
  Огромна кинеска воЌска упала Ќе у новоизграђену руску тврђаву. А снаге су биле очигледно неЌеднаке.
  Руса има само хи аду, а Кинеза двеста хи ада. И изгледало Ќе да уопште нема шансе.
  Али шест класних ратника су супер спремни за борбу.
  Сем Армстронг на зиду. Бесмртни дечак, изгледа стар око дванаест година, голим прстима баца игле. И удара Кинезе коЌи напредуЌу. Десетина одЌедном.
  Баца игле и Маргарита голим прстима. ДевоЌка уништава противнике и шкрипи:
  - МоЌа велика снага!
  И бори се храбро.
  Наташа такође баца снажан бумеранг голим прстима. Како сломити противнике и шкрипати:
  - У име велике славе!
  Затим ЗоЌа сече Кинезе мачевима, а истовремено босим ногама баца игле са отровом. И пева у себи:
  - У пространствима РусиЌе,
  Можемо спасити свакога!
  И опет мачеви падаЌу на противнике. А ако секу, онда без имало сажа е®а.
  Али када Ќе Аурора почела да уништава и баца бумеранге голим прстима, онда Ќе ово потпуно униште®е. И побиЌени Кинези падаЌу под ударима црвеног ђавола.
  А девоЌка урла:
  - Све "у смрскати и поцепати!
  А како "е узети и се"и са оба мача!
  А са ®ене голе пете лети оштар и продоран диск. Ово Ќе генерално девоЌка тоталне смрти.
  И ево Светлане у одлучуЌу"оЌ бици. Како да мучимо Кинезе, и да их мачевима исечемо на ситне комаде.
  ДевоЌка Ќе померила лептир, а седам ратника Небеског царства Ќе посечено на смрт.
  А онда са голих прстиЌу лете оштре, отровне игле. И задивити Кинезе.
  Сем Армстронг се бори против жутих ратника. Његови мачеви трепере као пропелер.
  Дечак са гуштом пева:
  - Би"у наЌЌачи шампион света,
  Победи"емо Америку, Кину!
  И опет дечак баца оштре игре голим прстима дечиЌих ногу. И две десетине убиЌених Кинеза падаЌу одЌедном.
  Ево такве битке. У стварноЌ историЌи, царска РусиЌа из предпетровског времена изгубила Ќе део своЌе териториЌе. Али овде се руски витезови боре и не"е попустити.
  Сем Армстронг се бори и пева:
  - Али ми смо витезови пуни руског духа,
  Никада ¤елати не"е чути наш пригушени ЌецаЌ!
  И опет дечак баца веома оштре, и са Ќаким отровом, куваним од вештица, врло танке иглице!
  ДевоЌка Маргарита Ќе поред ®ега. И ®ене ноге бацаЌу такве смртоносне игле. И руке су секле нападаЌу"е Кинезе. Ратник уништава противнике, и пева:
  - Тако сам кул, као демон свих зема а ...
  Дима, Дима, Билан! Дима, Дима Билан!
  Владар свих зема а!
  И Наташа сече Кинезе и пева:
  - У вечер®у зору, не"емо да дамо Сатани да победи!
  А и смртоносне игле лете са ®ених босих ногу.
  Затим ЗоЌа уништава неприЌате е. А из ове девоЌке као да извиру вибрациЌе колосалне енергиЌе.
  А бумеранги и оштре игле лете са босих ногу лепотице.
  Ратници шкрипе:
  - єа сам велики босоноги сан и лепотица!
  И опет "е бацити нешто изузетно убитачно на своЌе противнике.
  Али када Аурора води млин и посече Кинезе, онда Ќе ово врхунац униште®а.
  А онда "е црвенокоса голим прстима бацати игле за пирсинг. И мртви жути ратници падаЌу.
  Али када Светлана лупанет. А притом ЌоЌ из босих ногу лети читава гомила игала коЌе све буше и убиЌаЌу.
  А ратници шкрипе:
  - Тако, тако, тако - добиЌте фашисту у пени!
  А ®ене босе ноге опет "е бити бачене убоЌито на Кинезе.
  Наташа Ќе, сецкаЌу"и мачевима жуте ратнике, приметила:
  - Са нацистима Ќе било и лакше и теже!
  Светлана Ќе, прошавши млин, приметила:
  - А са нама девоЌкама Ќе увек лако!
  Аурора Ќе поновила приЌем вентилатора и прогунђала:
  - Са мном ти уопште не"е бити досадно!
  А смртоносни жалац лети са ®ених босих ногу.
  А ЗоЌа "е узети и зацвилити:
  - Нисмо ми бубашвабе, ми смо девоЌке - велике славе!
  И опет "е нешто излетети из ®ених босих ногу, и удари"е неприЌате а.
  ДевоЌке су посао прихватиле к срцу.
  Ова тврђава Ќе скоро Ќедино руско упориште у овоЌ области. У изград®и Ќе Ќош неколико градова. Добро Ќе што Кинези нису гурнули главу преко Амура. Али РусиЌа Ќе у стварноЌ историЌи изгубила део своЌе териториЌе. Веома агресивна династиЌа на власти у Кини. Међутим, девоЌке су оно што Ќе способно да Луциферове пукове избаци у бекство.
  Сем Армстронг посече Кинезе. И док дечак пева:
  - НаЌвиша класа би"е ...
  А онда полети бумеранг коЌи Ќе бацила дечакова боса нога и крик:
  - Дикобраз "е све посе"и!
  Маргарита Ќе такође бацила на неприЌате а оно што Ќе убиство. Сломила га Ќе на комаде и зацвилила:
  - єа сам бос сан и велика лепотица!
  А ®ена нога "е бацати див е дискове.
  Следе"а у бици Ќе Наташа. И такође баца на неприЌате а оно што цепа противнике.
  И то ради веома паметно.
  А ®ене босе ноге бацаЌу редовне, смртоносне игле.
  Следе"е, ЗоЌа у борби. И баца на неприЌате а, свакакве кукасте крстове и бумеранге.
  И коси неприЌате а.
  Затим, како пролази:
  - Слава добром кра у!
  Али у борби и Аурора. Такође уништава неприЌате е из Кине. А ако баци, баци"е смртоносном силом.
  И док пева:
  - Да, у име Руске Зем е!
  И, такође, смртоносни набоЌи лете са ®ених босих ногу.
  Светлана такође не изневерава неприЌате а. А са ®ених босих ногу лети нешто што доноси очигледну смрт.
  И ратник пева:
  - Никада не"емо одустати! Нево а не"е до"и у РусиЌу!
  И опет "е Кинези бити повређени. И он "е га узети без церемониЌе и исецкати га.
  Шест ратника и ратника тешко ударили. И сече душманина, и баца босе ноге.
  Сем Армстронг Ќе, посечу"и Кинезе, певао:
  - Звездани борац, узалуд ти труби -
  Далеко Ќе твоЌа зем а у сум®ивоЌ слави...
  Пламен битке трепери између редова -
  У ЌедностраноЌ игри без правила!
  И Ќош Ќедан бумеранг лети дечаковим босим ногама, коЌи Ќе пререзао грк ан десетак Кинеза.
  Дечак Ќе, као што видимо, борац.
  И Маргарита Ќе такође у борби. И тако ®ене босе ноге раде. Она без икакве сум®е изузетно кул уништава неприЌате е.
  А мачеви су ЌоЌ као ¤елати.
  Ратник шкрипи:
  - Нека Ќе слава!
  Наташа такође пуца босим ногама, а баца убоЌите. И у исто време активно сече мачевима.
  Пишта у исто време:
  - МоЌа свита Ќе посада у државном власништву!
  Следе"а у борби Ќе ЗоЌа. Такође ђаво наЌвишег степена униште®а. Како држати лептира са мачевима. А онда "е узети и бацити ударне елементе босим ногама.
  Након чега пролази:
  - ВоЌска се радуЌе - напредуЌе!
  И цео низ закошених кинеских пада.
  ДевоЌка пева у себи:
  - ЗоЌа воли да убиЌа! Ах, та ЗоЌа!
  А ево и Ауроре у брзоЌ офанзиви. Или бо е речено агресивна одбрана. И уз помо" босих ногу нокаутира неприЌате е.
  И у исто време шкрипи. А кад ®ене саб е прођу као сечива култиватора, онда "е се три десетине Кинеза растргнути!
  А Аурора вришти:
  - Хармонични акорди, застава РусиЌе Ќе веома поносна!
  А сада "е ®ена гола пета стати кинеском генералу у браду. Он "е узети и пасти.
  ЗоЌа Ќе агресивна у борби. Сече своЌе душмане, и вришти:
  - Сум®а"емо и све "емо побити!
  А са босих ногу такви бодежи лете.
  Светлана такође никога не изневерава. И уништава неприЌате е, као да коса траву коси. Кинези пропадаЌу.
  ДевоЌка вришти:
  - Луда игла! Излази из дворишта!
  Сем Армстронг мачевима посече гомилу жутих ратника. А онда "е босих ногу бацити звездицу и викнути:
  - МоЌа воЌска Ќе наЌЌача!
  Дечак терминатор, као што видите, Ќе на самом врхунцу униште®а неприЌате а. И то ради са великом страш"у.
  А са ®егових голих ножних прстиЌу одле"е Ќош Ќедан дар смрти. И како то испу®ава Кинезе коЌи се пе®у на зид.
  Жути ратници су фанатици. Ве" су нагомилали читаве гомиле лешева. И настав аЌу да се пе®у и пе®у и пе®у!
  Али дечак и девоЌчица су само оличе®е смртоносне мо"и. А кад секу, прска®е крви лете на све стране и веома далеко.
  Сем Армстронг Ќе певао:
  - єунаштво Ќе подвиг прослав ен,
  Ми смо осваЌачи планета!
  Маргарита, ова немирна девоЌка Ќе певала:
  Не"емо стати ни на тренутак.
  ЧуЌе се нечиЌи пригушени врисак!
  А и са босих ногу девоЌке лете разорне и убиствене игле. УдараЌу"и Кинезе као снопове пшенице. Да, девоЌка Маргарита Ќе прави терминатор.
  Наташа Ќе, посечу"и Кинезе, певала:
  - И мислила Ќе девоЌка, г®ече"и жуту,
  Да Ќе живот добар, и да Ќе живот добар!
  Онда опет игле лете са ®ених босих ногу.
  ЗоЌа Ќе са саб ама прошла поред ветре®аче и зацвилила:
  - Поби"у све душмане, и веруЌте ми, не шалим се!
  И ноге ратника лансирале су неколико звезда.
  А лепотица Ќе певала:
  - ВоЌни чин - погодио сам цент!
  Аурора, сече"и без непотребних емоциЌа, издала Ќе:
  - ОчекуЌе нас велики успех! ВеруЌте ми, не"е бити бо е!
  А исто тако као боси, лансира"е оно што убиЌа.
  Онда "е шкрипати:
  - єа сам проклета кобра!
  Светлана не даЌе милости Кинезима. И истреб уЌе као да су мрави. И притом пева:
  - Сме"е не"е бити скупо,
  Подигни ноге!
  А сада са ®ених голих ножних прстиЌу поново лете убилачки поклони. Ово Ќе наЌбо а дама !
  И такође урла:
  - Би"е наше победе, у светом рату!
  Сем Армстронг постаЌе све активниЌи. И сече са обе руке, па чак узе лулу у уста и п уЌе Кинезе иглама. Уништава противнике и шкрипи у себи:
  - Ово Ќе наша победа -
  Пун окрет и крени!
  И опет, дечак терминатор сече као луд. И у исто време баци оно што убиЌа без сажа е®а.
  У борби Ќе и Маргарита. ОчаЌна девоЌка. А ако босом ногом лансира бумеранг, онда Ќе ово ни ма®е ни више него десетак посечених Кинеза.
  Тада "е девоЌка певати:
  - Ох, Ќа имам велики хеликоптер,
  Па срце ми пева од сре"е!
  И погубна звезда лети са голе пете девоЌке. Да, ово Ќе лепота наЌвишег акробатика. А смрт сеЌе десно и лево.
  И Наташа на сваки начин истреб уЌе Кинезе.
  И док пева:
  - Шкрипа, шкрипа, шкрипа...
  Оливер Ќе пронашао Твист!
  И убитачан поклон лети са ®ене босе ноге.
  Па се ЗоЌа извукла... Узела Ќе и п унула на неприЌате а из сламке. Затим Ќе млин мачевима посекла. Тада су ®ене босе ноге узеле и лансирале паклени поклон смрти.
  И Кинези су пали. Као да их Ќе лизао бацач пламена.
  А овде у борби и Аурора. Такође брза девоЌка. И црвена смрт, и паклени гору"и зрак. И он "е га узети, пресе"и "е га.
  Не, ништа то не"е зауставити.
  Чак и тенк Маус.
  Ево Ауроре и закуцава Кинезе. Што Ќе изузетно кул и са лудим симболима и мачем.
  И мачеви црвене харпиЌе не"е стати, ни за тренутак.
  У исто време Аурора шкрипи:
  - МоЌа домовина Ќе ота¤бина комунизма!
  И такође са ®ених босих ногу, као лет нечег изузетно смртоносног.
  И опет Ќе девоЌка у ваздуху.
  А онда се Аурора сетила како се заиста борила са "Мишом", у ЌедноЌ од алтернативних прича. Тада су савезници зак учили примирЌе са Тре"им раЌхом, а Немци су, искористивши недостатак бомбардова®а, пустили Миша у производ®у.
  Да, ови резервоари су заиста били бисерни као животи®е. А ®ихов напредак Ќе био ужасан.
  Али не за девоЌке терминатора. Борили су се против нациста хладнокрвно и брзо у исто време.
  И показали су Кузмину маЌку! И ратници су се храбро борили.
  А сада црвенокоса Аурора сече мачевима. И покоси неприЌате е, као култиватор.
  Онда "е шкрипати:
  - УбиЌам га!
  Светлана, такође, ниЌе стид ива у борби. Кинези се истреб уЌу. И при том босим ногама оно што сеЌе смрт, баца.
  И у исто време вришти:
  - Свемирска брава -
  Би"е велика серенада!
  И намигни неприЌате има!
  Онда "е исп унути из цеви!
  А онда "е се Сам Армстронг рази"и. И не само да бацамо игле на Кинезе, него и да бацамо бумеранге ногама.
  Такав Ќе брзи терминатор ухва"ен.
  И притом пева:
  - НеприЌате и нас не"е зауставити
  Ако слаба помо"!
  И не бежи, не бежи...
  Ако не напред!
  И Сем звижди.
  А Маргарита га Ќе узела и голим ножним прстима бацила разорно и смртоносно. И притом Ќе певала:
  - Ово "е бити порука кобре!
  А девоЌка намигуЌе и шкрипи!
  Наташа такође ниЌе промашаЌ у борби. Узела га Ќе и голим прстима бацила оштар кукасти крст. Пробила Ќе много кинеских и зацвилила:
  - За моЌу Ота¤бину!
  А онда Ќе ЗоЌа у борби. И такође босим ногама баца оптужбе на неприЌате е.
  И шкрипи са цереком зуба:
  - єа сам такав ратник, стварно терминатор!
  После тога девоЌка млати мачевима. И вришти из свег гласа.
  - Банзаи!
  ДевоЌка, као што видите, не"е престати да се бори. И он "е се"и без непотребног антимона.
  Аурора "е се такође заузети за истреб е®е. Кинези се сламаЌу, без икаквог сарказма. А жути ратници падаЌу, као да су поцепани.
  А црвенокоса девоЌка вришти:
  - Пламен комунизма над светом!
  И опет "е га узети, и посе"и са два мача. И онда исп уните из цеви. И подметнути неприЌате у.
  Да, Аурора Ќе сама лепота и савршенство.
  Иако Светлана ниЌе ништа лошиЌа. А такође Ќе организовала да Кинези буду тучени и убиЌани у натури.
  А ®ене босе ноге бацаЌу дарове униште®а на жуте ратнике. Да, све то раде на високом таласу.
  Светлана вришти:
  - Борба "е бити крвава, света и права!
  И из ®ене босе ноге опет Ќе нешто смртоносно пукло. И како "е узети и ударити Кинезе!
  Овде су се девоЌке заиста распале. И не даЌу ни кап. Ево жене - све жене жене!
  Сем Армстронг у снажном нападу. Они су ве" убили много хи ада Кинеза. Ослабио Ќе налет ратника овог жутог царства.
  Сем цикну:
  - НаЌвиша мера победе!
  Маргарита Ќе узела и голим прстима бацила смртоносно, и то оштриЌе од бритве.
  Тада Ќе девоЌка певала:
  - Изазивамо олуЌе,
  Зашто и зашто?
  Живите у свету без изненађе®а -
  Немогу"е за било кога!
  Маргарита Ќе исп унула читав низ лула Кинезима и наставила:
  - Нека сре"а - неуспеси,
  И скачите горе-доле!
  Само на оваЌ начин, а никако другачиЌе -
  Само на оваЌ начин, а никако другачиЌе...
  Живело изненађе®е!
  Изненађе®е! Изненађе®е!
  Живело изненађе®е!
  Изненађе®е! Изненађе®е!
  Живело изненађе®е!
  И само горе - ни милиметар доле!
  ДевоЌка Ќе показала прилично борбено расположе®е.
  Наташа Ќе такође у самом епицентру битке. Као вулкан коЌи еруптира. И баца игле голим прстима. Удари противнике. И остав а лешеве из ®их.
  Тада Ќе девоЌка певала са цереком зуба:
  - Ми смо такви терминатори, као роботи из снова, и велика лепота!
  А ево девоЌке како сече бекхенд мачевима. И посекао много  уди.
  ЗоЌа Ќе такође у Ќеку борбе. Бори се за себе и голи зубе и урла:
  - Нико нас не"е зауставити!
  А са ®ених босих ногу Ќедан диск прелете Кинезе. КоЌи Ќе пререзао много грла. И угуше се воЌске небеског царства.
  А девоЌке се све више гураЌу.
  Ево како "е Аурора лансирати нешто што сече метал. Он "е посе"и масу глава коЌе су се формирале у хумке. И скочи"е, полете"е и узети га, урлати:
  - МоЌе име Ќе моЌа песница!
  И опет замахне две саб е, а Кинези пусте црева. Али у исто време, немоЌте се ни мало стидети.
  А ®ене босе ноге лансираЌу смртоносне бумеранге. КоЌе су главе покошене у редовима.
  Тада црвенокоси ратник цикне:
  - Не"емо бити у каблу!
  Нека Ќе сре"а на Зем и!
  И Ќош "е узети из луле своЌим скерлетним устима и п унути. И ратници небеског царства "е се срушити, као кули са брашном.
  Тако Ќе Светлана показала у борби ..
  Оборила Ќе противнике к учале воде. А они опарени "е то узети и урлати врло див е.
  Светлана шкрипи:
  - МоЌе убиство!
  И босом ногом баци"е пар бумеранга. Исе"и "е много Кинеза.
  И истискуЌе много лешева.
  Тако раде ударачи.
  И посекли су кинеско царство за себе, без да ег. Не, чак имаЌу посебан такт.
  БроЌ убиЌених Кинеза се ве" кре"е у десетинама хи ада. А девоЌке се само забав аЌу и скачу као лопте.
  Сем Армстронг такође изводи наЌслађи акробатику коЌи се може замислити.
  А дечак сече са два мача тако да руке и ноге и главе лете на све стране.
  Сем вришти:
  - Хо"е, веруЌем у нашу одлучуЌу"у победу!
  Маргарита босом ногом, бацаЌу"и деструктивну, потврди:
  - Да, хо"е!
  И цела шесторица Ќе почела Ќош активниЌе да сецка.
  . ПОГЛАВЉЕ #6
  Сем Армстронг Ќе одрадио своЌ новац, а сада га Ќе возио ауто. Али Марине Ли Пен Ќе напустила Француску. Отишао на Блиски исток. Тако да Ќе дечак морао мало да сачека. И опет Ќе морао да води  убав за новац са женама. Овог пута било Ќе шест женки. Платили су велику суму новца. И Сем Ќе морао да пристане да буде везан за сто. А Ќедна од прилично младих и лепих дама Ќахала Ќе на ®еговом пулсираЌу"ем и хот штапу. А други Ќе морао да служи у овоЌ репрезентациЌи Ќезика. Била Ќе на грудима. Остале жене су пипале и штипале дечака. А кад Ќе завршио, ухватили су устима белу кашу. И пили су ову величанствену и слатку супстанцу.
  Жене су се брчкале веома дуго, све док и саме нису биле исцрп ене. И Сем такође
  Потпуно исцрп ен. После тога дечак Ќе заспао, и уснио Ќе тако заним ив и хладан сан;
  Након што Ќе скоро цела кинеска воЌска од две стотине хи ада била уништена, шесторица ратника су се преселила да е у дубине Небеског царства. Да се Кинези поново не врате у руске градове у Сибиру.
  Овде су ратници напали жуте ратнике у наЌближем великом граду.
  Сем Армстронг, посечу"и жуте борце и машу"и оба мача, викну:
  - У и руски цареви!
  И оштре игле летеле са ®егових босих ногу. Погодили су кинеске борце.
  Маргарита, сече"и жуте ратнике своЌим мачевима, узе Ќе и запева:
  - Сада правимо историЌу!
  И игле су летеле са ®ених босих ногу у жуте ратнике.
  Следе"а Ќе Наташа у борби. Он такође баца поклоне смрти и цвили:
  - Буду"ност Ќе наша! Слава ВеликоЌ РусиЌи!
  А ®ена гола, исклесана нога "е ово избацити страшном силом. И исе"и Кинезе у крвави хаос.
  ЗоЌа такође очаЌнички сече. И разнео кинеског генерала на пола. И исекао му кости.
  Након чега Ќе урлала:
  - За моЌу велику победу!
  И босих ногу поново "е лансирати убилачки поклон. И нокаутирати много кинеских бораца.
  Али када Ќе Аурора у борби, генерално Ќе страшно. Она сече кинеске воЌнике на пола, а босим ногама баца убилачке поклоне. И тако слама жуту воЌску.
  Не, Аурора се заиста зове црвена вештица. И она Ќе непобедива.
  А смртоносне игле лете са ®ених голих прстиЌу. УдараЌу Кинезе и они се руше као вре"е песка.
  Аурора урла на врх своЌих плу"а:
  Руси ме познаЌу
  И они то зову сЌаЌним!
  И опет Ќе лепота као баца®е смртоносне игле. А душманин Ќе прикован као буба.
  Аурора Ќе гркнула :
  - Можете са®ати, са®ати лоше!
  И опет девоЌка млати као бумеранг.
  Да, ова црвенокоса - ни фунта соли ниЌе Ќела у воЌним пословима. Ако се врши, онда се врши.
  И опет, брза и ватрена девоЌка Ќе у нападу.
  А овде Ќе Светлана же на борбе. И тако све сече и уништава. А мачеви су ЌоЌ као светлуцаве му®е.
  И игле лете са босих ногу.
  ДевоЌка Ќе викнула:
  - МоЌа велика снага -
  ИграЌ се са мном да будеш приЌате  са крокодилом!
  Дечак Сем Армстронг, као и увек, у нападу. Он Ќе брзи мунгос. Сече и баца звезде на неприЌате а.
  И млади ратник плаче:
  - Идемо у офанзиву
  ХаЌде да победимо све Кинезе!
  А ево дечака у нападу.
  А девоЌка Маргарита у великом узбуђе®у слама жуте трупе. А ®ени голи прсти бацаЌу дарове смрти.
  А девоЌка урла:
  - єа "у да победим!
  И опет цела киша игала Ќури са ®ене босе ноге.
  А игле су смртоносне и отровне.
  Маргарет у офанзиви. Кинези су веома тесни против ®е. А девоЌка Ќе оличе®е ужаса.
  Иако леп ратник.
  А сад ЌоЌ опет комади" смрти одлети са босе ноге. КоЌи погађа неприЌате е.
  Наташа у див ем лету. Сече Кинезе на комаде. И ®ени мачеви не познаЌу милости.
  Ратник урла:
  - Би"е то наша велика победа!
  А са босих ногу лепотице поново лете врло убоЌите и опасне игле.
  Ударали су Кинезе у великом броЌу. Шта су девоЌке стварно цоол.
  А у офанзиви никоме не даЌу спуст.
  Али ЗоЌа не зна, нема ни речи. Она се пробиЌа до противника. А мачеви су ЌоЌ као ¤елати.
  ЗоЌа вришти из свег гласа:
  - Не знам за милост - само смрт!
  А ®ене босе ноге "е бацити тако да Кинези не могу да одоле!
  Насупрот томе, ратник сваки минут убрзава. Ево клизалишта у офанзиви.
  Аурора Ќе такође тако дивна девоЌка. Не одустаЌе и не одустаЌе. И она успева у свему.
  Овде Ќе голим прстима бацила челичну лепезу. Она Ќе посекла кинеске воЌнике и сиктала:
  - У црвеном царству би"е ватра коЌа "е загреЌати целу планету!
  И опет нешто што конкретно убиЌа муве са ®ене босе ноге.
  И ратник Ќе опет на високом положаЌу.
  А ево Светлане у борби. Не одступа од плана. И сече се див им притиском. И оштар диск лети са ®ених босих ногу. Што славно сече противнике.
  Светлана шкрипи од див ег беса:
  - Све "у вас растурити!
  А девоЌка Ќе у офанзиви. А ®ене босе ноге су тако окретне.
  Следе"и у борби Ќе Сем Армстронг. Ево очаЌног дечака-терминатора. Ук учуЌе колосалне силе и притисак див ег дечака.
  А ево и дете коЌе босом ногом баца бумеранг. Да, и противници су изгубили две десетине глава одЌедном.
  Ово Ќе заиста - стварно смртоносна сила.
  Сем Ќе певао:
  - МоЌ рукопис Ќе Ќедноставан -
  Не волим да вучем мачку за реп!
  И полете оштрица са голе пете дечака, и како "е Кинези бити батинани. Они су буквално изгубили дух и храброст.
  Сем Ќе са див им помамом приметио:
  - Никад не реци не!
  Дечак Ќе у нападу... Онда се сетио Владимира Кличка. Да, оваЌ боксер би могао да се врати у ринг. А зашто не покушати? Ако Ќош има здрав а, онда ти Ќе сам Бог наредио да се бориш!
  Терминатор дечак у нападу. Слаби Кинезе и пева:
  Млади приЌате  увек буди млад
  Не жури да се одмориш...
  Будите весели, смели, бучни -
  Морате се борити - па се борите!
  Човек са чврстином -
  Да вас све редом победим!
  єа сам вечни дечак са душом,
  Шта даЌе резултат!
  Вечни дечак И душа
  И не одступите!
  Млади ратник и вечито дете у бесном нападу на Кинезе. Показа"е се са наЌбо е стране.
  Маргарита такође слама жуте ратнике и пева:
  - Никада не"емо одустати!
  И она Ќе одсекла много Кинеза, додала Ќе уз церека®е:
  - Не, веруЌ ми никад!
  И девоЌка Ќе поново бацила оштре, отровне игле.
  Она Ќе у брзом и Ќединственом покрету.
  Наташа у борби Ќе брза и страшна, попут Валкире. Бори се храбро. И обараЌу"и Кинезе.
  Често се борила на небу. Била Ќе одличан ас пилот. Морала Ќе да се бори у пешадиЌи.
  Али сада Ќе Наташа преузела Кинезе. И млатимо са свим бесом.
  А бумеранги и иглице лете са ®ених босих ногу. Она слама неприЌате а.
  ДевоЌка пева:
  - Али веруЌем у излазак сунца,
  РазвеЌа"е таму тамнице!
  ЗоЌа напада Кинезе. И избиЌа чврсто. А ®ене босе ноге нокаутираЌу неприЌате е без икаквог заустав а®а.
  Ратник у покрету. Она Ќе као кобра коЌа скаче и скаче себи.
  ДевоЌка са златном косом вришти:
  - Буду"ност Ќе наша
  Ми смо као витезови ЏедаЌи!
  А сада "е га узети из окрета и ошамарити га.
  Следе"а у нападу Ќе Аурора. Слом ива и борбена девоЌка црвене боЌе. Прешла Ќе у офанзиву, Ќош више поЌачавши темпо. Њени мачеви су као оштрице ветре®аче.
  Ватрена лепотица издата:
  - Би"е такве сре"е целом свету!
  И опет девоЌка иде у див и темпо. Ово Ќе права боги®а рата.
  Светлана такође пева, скачу"и:
  - Сто за сто, пук за пуком,
  Руски витезови секу мачем!
  А сада "е ®ени голи прсти бацити оно што се штитом не може одбити.
  Ево девоЌке. Прави мегер.
  Наташа цврку"е са цереком зуба:
  - НемоЌ ме учити!
  И баци смрт босом ногом.
  Аурора се слаже:
  - Нема шта да нас учи!
  Ратници убрзаваЌу своЌе покрете. За сада Ќе скоро цео град затрпан лешевима. Да, Кинези су упали у истреб е®е. Има само шест  уди, али они раде за читаву воЌску.
  Сем Армстронг се сетио приче о другом виле®аку. Завршио Ќе у Тре"ем РаЌху и успео Ќе да га убеди да буде послат у Луфтвафе.
  Да, виле®ак Ќе, иако малог раста, веома брз, снажан са одличном реакциЌом. Генерално, виле®аци су супериорниЌи од  уди у физичком ста®у и брзини мисли. А у авиону се виле®ак, па чак и кра евска крв, осе"а као орао.
  И оваЌ ратник Ќе до Фиреровог рођендана 20. априла 1944. успео да обори 538 неприЌате ских авиона, а он сам никада ниЌе оборен.
  За првих две стотине авиона, виле®ак Ќе добио Витешки крст Гвозденог крста са храстовим лиш"ем, мачевима и диЌамантима. Ве" преко три стотине Орден немачког орла са диЌамантима. Преко четири стотине Витешки крст Гвозденог крста са мачевима од златног храстовог листа и диЌамантима. А за пет стотина комеморативних летелица - Велики крст Гвозденог крста. Тако Ќе виле®ак прикупио рекордан броЌ награда, а у том погледу Ќе чак победио Хермана Геринга и добио чин пуковника.
  Иако се у авиону борио као редов.
  Дакле, иако се тако изванредан ас поЌавио у Луфтвафеу, он ниЌе превише утицао на ток рата. Заиста, ако узмемо првих шест асова Луфтвафеа у стварноЌ историЌи, они су оборили укупно више од хи аду и по авиона. Па, колико Ќе то помогло Вермахту?
  Иако Ќе броЌ оборених летелица можда био преувеличан Гебелсовом пропагандом.
  Многе од ових цифара су снажно сум®але.
  Али виле®ак Ќе поштено оборио толико аутомобила, али он сам ниЌе изгубио ниЌедног борца, нико га никада ниЌе оборио!
  Али онда га Ќе Сем Армстронг срео и питао:
  - Зашто сте се држали Тре"ег раЌха, коЌи се сматра силом зла?
  Виле®ак Ќе логично приметио:
  - Зато што на свету уопште нема силе добра! Мислите ли да су Ста ин и савезници свеци?
  Сем Ќе са осмехом приметио:
  - Али у СССР-у би вас, пошто сте оборили толико авиона, сматрали Богом са великим словом! И зато треба да будеш п уван и проклет!
  Виле®ак Ќе искрено приметио:
  - У октобру четрдесет друге године, када Ќе почео да се бори за РаЌх, исход рата Ќош ниЌе био очигледан. Шта мислите, немам шансе да будем међу победницима?
  Сем Армстронг Ќе искрено одговорио:
  - Ако пребегнете у СССР, мислим да "е вам бити опроштено и прихва"ено. ХероЌи и велики ратници су свуда це®ени!
  Виле®ак се озарено осмехну и одговори:
  - Хвала на понуди! Али када се други светски рат заврши, врати"у се на своЌу планету са наградама... И наравно, више ме не"е брига што Ќе Немачка изгубила. Главно Ќе да сам се показао као хероЌ и ушао у историЌу авиЌациЌе као наЌбо и ас свих времена!
  Сем Армстронг Ќе узнемирено приметио:
  Колико Ќе добрих момака умрло због тебе!
  Виле®ак Ќе зацвилио, логично се присетио:
  - Ту Ќе и Рудел ... И он Ќе надчовек!
  Сем климну главом.
  - Рудел ... То Ќе као Ќунак из стрипа!
  Виле®ак Ќе промрм ао:
  - Био сам и Ќесам и би"у ратник! Зато "у покушати да своЌ рачун доведем до хи аду!
  Сем Армстронг Ќе сум®ао:
  - Можеш ли успети? Тре"и раЌх капитулира 9. маЌа 1945. године!
  Виле®ак Ќе задово но упитао:
  - Можете ли прецизниЌе ре"и када и где и у коЌе време, коЌим снагама "е црвени и савезници напасти?
  упита Сем изненађено.
  - Зашто Ќе потребан?
  Виле®ак Ќе искрено одговорио:
  - Хо"у тривиЌално да развучем рат да забава потраЌе дуже!
  Сем тада извади пишто  и одговори:
  - Могао бих да те упуцам, али не"у то учинити!
  Виле®ак Ќе био изненађен
  - И зашто?
  Сем Армстронг Ќе одлучно изЌавио:
  - Нека те савест казни!
  И раскинули су...
   Сем Армстронг Ќе мислио да ниЌе узалуд убио тог виле®ака. Колико "е Ќош авиона оборити. Би"е само страшно.
  И дечак Ќе поново лансирао бумеранг смрти голим прстима.
  Маргарита активно истреб уЌе Кинезе у борби. Њене босе ноге су тако добро претучене убиственим поклонима да сте Ќедноставно запа®ени.
  Супермен девоЌка.
  И ®ена активност у битци, као животи®а ласице.
  Не, такву девоЌку нико никада не"е уплашити, чак и ако има две милиЌарде Кинеза.
  Али шта Маргарет треба да ради?
  Она брани своЌу зем у.
  Сем Армстронг Ќе, посечу"и Кинезе, певао:
  - Нема лепше ота¤бине РусиЌе,
  Бори се за ®у и не боЌ се...
  Нема лепше зем е у универзуму -
  Цела васиона Ќе бак а светле РусиЌе!
  Дечак "е скочити и убрзати, ко у све ногама.
  Наташа се такође бори и пева:
  Фатална година, не можете ми веровати
  Хи аду деветсто деведесет девет...
  Престани да се вртиш у круг
  Ђаво "е се окренути златним роговима!
  А девоЌка "е опет босих ногу бацити поклон убицу.
  ЗоЌа Ќе такође у борби, ра®ена и бори се. Активна девоЌка. А ако сече мачевима, све лети тако далеко.
  А ®ене босе ноге тако активно бацаЌу поклоне. И толико много неприЌате а нокаутира.
  Да, Кинези очигледно имаЌу црне дане.
  Аурора погађа без имало сажа е®а. А ®ене босе ноге су нешто више од смртоносне. Ово Ќе генерално боги®а униште®а.
  А у ®ему Ќе хи аду ђавола.
  Светлана са великом страш"у млати Кинезе и вришти:
  - Буду"ност Ќе
  Да не бисмо морали да будемо мачка!
  А ®ене босе ноге "е опет нешто бацити, а душмани "е се растргнути.
  Борилачка девоЌка - акробатика у ®оЌ!
  Очистивши град од Кинеза, шесторица су се одморила. Одмах Ќе напунио вепра и испржио га целог.
  Исекли су га на комаде и почели да Ќеду.
  Наташа Ќе приметила:
  - Овде код Валтера Скота витезови су Ќели много по Ќедном!
  Сем Армстронг се насмеЌао и подсетио:
  - И Думаса! Тако Ќе Портос поЌео целог овна!
  Наташа се смеЌала.
  - Овце? Зашто не вепар?
  Олег Ќе певао као одговор:
  Сва твоЌа проклета породица
  МоЌ уЌак коЌи Ќе добио вепра...
  Док Ќе био жив - упозоравао ме Ќе -
  Немогу"е Ќе узети жену од канибала!
  Маргарет Ќе потврдила:
  - То Ќе див а песма! И желим нешто душевниЌе!
  Сем Ќе приметио:
  - Духовно? Ово Ќе добро!
  И дечак Ќе певао нешто...
  Али Аурора га Ќе прекинула и приметила:
  - Неопходно Ќе не певати, ве" глумити.
  А девоЌка Ќе извадила иПхоне из поЌаса. Олег се насмешио, Наташа му Ќе пружила своЌ и понудила:
  - ИграЌте тенкове са црвенокосим!
  Аурора се сложила:
  - Волим ову игру!
  И девоЌка-хероЌ Ќе почела да добиЌа параметре.
  Сем Армстронг Ќе преузео тенковску флоту.
  Аурора Ќе упозорила:
  - єедан тенк за Ќедног! ПробаЌте дуел!
  Дечак Ќе пристао.
  - Ово Ќе у реду!
  Сем Ќе изабрао наЌхладниЌи совЌетски тенк четрдесетих - ИС-7. Диван аутомобил коЌи никада ниЌе постао сериЌски. Она има све и оклоп, и оружЌе, и брзину. Прави ореол!
  Аурора Е-75. Ауто Ќе гори. И тежа, и ма®а брзина, резерва снаге, мало слабиЌи и пишто . ИС-7 има 130 милиметара наспрам 128 за Е-75. Оклоп Немаца Ќе можда деб и, али то Ќе надокнађено великим нагибом ИС-7. И стране Фрица су више ... Тако Ќе, али ...
  Аурора помера Е-75 на М ниво... И ауто постаЌе све бо и. И мотор Ќе снажниЌи и силуета Ќе много нижа, а пишто  Ќе постао дужа цев. А сада се оклоп згуснуо. Немачки тенк Ќе и да е тежак деведесет пет тона, у поређе®у са шездесет осам за совЌетски. А након надоград®е, има сличан распоред и сада "е бити мо"ниЌи.
  А ИС-7 Ќе ионако остао без развоЌа. Дакле, у стварноЌ историЌи то нико ниЌе предвидео.
  Па, Сам, хаЌде да се упрегнеш.
  Дечак , међутим, ниЌе изгуб ен. Пошто се неприЌате  модернизовао, онда "е дете урадити нешто и користити шко ке од перЌа. А онда "е бити веома добра борба.
  ИС-7 се приближава. Али ипак, возне перформансе Немца су и да е бо е.
  Аурора испа уЌе своЌ топ са дужом цеви. Али Ќош увек не могу у"и.
  И дечак терминатор прилази и намотава трагове. Чини се да Ќе мали момак прилично самоуверен.
  Аурора Ќе, после Ќош Ќедног пуц®а, изнела морал:
  - Миш може да убиЌе слона!
  И битка се наставила, Сем Ќе забио топовски проЌектил од 130 мм у споЌ трупа и победио. Упркос свим погодностима.
  Али генерално, у резервоарима из четрдесетих постоЌе различити аутомобили. Веома импресиван проЌекат - "Кра евски лав". Тежина Ќе сто тона, топ Ќе калибра 210 мм, пред®и оклоп Ќе нагнут 300 мм, бочни су 200 мм, а мотор Ќе 1800 ко®ских снага.
  Ово Ќе аутомобил - чак и ИС-7 може само да продре са стране и да се затвори. И заиста Ќе сЌаЌно!
  Аурора Ќе певала са цереком зуба:
  - Ово Ќе орао, коЌи лети изнад сунца!
  И умукни...
  Након што су Ќели, шесторица су се преселила у кинеске градове. За сада Ќе потребно пости"и склапа®е мира и обесхрабрити Ман¤уре од напада.
  ДевоЌке и дечак су напали Кинезе и поново многе убили мачевима и голим прстима.
  Тада су ратници пуцали из зароб ених топова. И много Кинеза Ќе убиЌено.
  Сем Армстронг Ќе приметио:
  - Можда Ќе бо е играти дефанзивно? И онда некако испадне ружно ?
  Аурора Ќе одговорила:
  - ПостоЌи концепт превентивног рата!
  Сем се присетио:
  - И Виктор Суворов Ќе покушао да докаже да Ќе рат фашистичке Немачке против СССР-а био превентиван!
  Аурора се нацерила и зарежала:
  - Зар ниЌе тако?
  Сем одмахну главом.
  - Сум®иво!
  Маргарет се присетила:
  - Прочитао сам ову к®игу. На први поглед изгледа убед иво. Али ако копате дуб е...
  Аурора климну у знак сагласности.
  - СССР Ќе спремао офанзивни рат, и то Ќе чи®еница!
  Маргарет Ќе приметила:
  - СССР Ќе и после рата спремао офанзивни рат. Али офанзива никада ниЌе почела!
  Сем Ќе логично приметио:
  - Ако Ќе Ста ин планирао офанзиву, онда касниЌе, пошто Ќе наЌпре извршио попу®ава®е своЌих дивизиЌа тенковима и другом опремом. А наЌновиЌа авиЌациЌа Ќе тек почела да стиже у Ќединицама, чак ни пилоти нису савладали!
  Аурора Ќе такође логично приговорила:
  - Ако се совЌетска воЌска пренаоружавала, онда ни немачка воЌска ниЌе стаЌала на месту. Док Ќе СССР производио наЌновиЌе авионе, Фриц Ќе пове"авао производ®у наЌновиЌе технологиЌе.
  Предност одлага®а Ста ина се не би пове"ала. Напротив, нацисти би, имаЌу"и потенциЌал Европе, могли квалитетниЌе да сустигну РусиЌу по количини опреме!
  Сем Армстронг Ќе сум®ао:
  - Зашто мислите да Ќе ®ихов квалитет био бо и?
  Аурора Ќе искрено одговорила:
  - Али победили су у четрдесет првоЌ години! Ако су били инфериорниЌи по броЌу, онда су можда били и супериорниЌи у квалитету!
  Дечак-гениЌ и жиголо сум®ао Ќе:
  - єа не мислим тако!
  Маргарет Ќе приметила:
  - Четрдесет прва година Ќе мистериЌа. Зашто Ќе формално Ќача Црвена армиЌа губила битку за битком. А онда Ќе, формално, а заправо слабиЌа, почела да побеђуЌе?
  Сем Армстронг Ќе одговорио:
  - Ово Ќе велика мистериЌа Другог светског рата!
  Наташа Ќе предложила:
  - Дошло Ќе до интервенциЌе виших сила!
  Сем климну главом.
  - Заиста Ќе било нечега!
  Августин зарежа:
  - Наши идоли су крвави, наши Богови су богови рата!
  ЗоЌа се сложила.
  - Обливени крв у и богови рата!
  . ГЛАВА 7
  Након што су Сем и Аурора почели да играЌу стратегиЌу Другог светског рата. Аурора за Хитлера, Сем за Ста ина.
  Ве" Ќе дошло до размене правих удараца. Аурора Ќе искористила лажну шифру и масу тенкова сериЌе "Е", пробила се до Москве. Того и Олег су користили шифру преваранта и ИС-7 како би Ќебали Немце. И коса се скупила на камен. И много ковчега. Нека и виртуелно.
  Сем Армстронг игра са гуштом, а ®егове трупе пробиЌаЌу немачку одбрану. Изградите котлове. Аурора поново покре"е лажни код. ПостоЌи веома див а размена потеза.
  Дечак гениЌе Ќе певао:
  - Негде на Ками - не знамо ни сами,
  Негде на Ками - маЌке реке!
  Не посегни рукама, не дохвати ногама,
  Па, ако треба, помери покере!
  А совЌетски тенкови разбиЌаЌу нацисте. Не постоЌи ништа бо е од ИС-7. И можете се безбедно борити са "Мишевима" и "Е" -100. СовЌетски тенк се не плаши таквих чудовишта.
  Тежи су, али то не значи да су Ќачи.
  И Сем напредуЌе, кре"у"и се брзо са машинама. И то Ќе као хи аду ђавола.
  Дечак вундеркинд и жиголо пева:
  - ХаЌде да разбиЌемо Фрица, цхики - цхики - цхики - та!
  А сада су совЌетске трупе заузеле Ќош Ќедну бариЌеру. Они су као гениЌи борбе и туча!
  Аурора, међутим, такође ниЌе Ќедноставна. И делуЌе агресивно. Баца нове и нове и нове снаге под точкове Црвене армиЌе.
  А црвенокоси ратник пева:
  - НеприЌате и ме не"е зауставити! ОсвоЌи"у пространство свемира!
  И нови и нови пукови иду у борбу.
  Сем Армстронг Ќе радосно певао:
  Фриц бесни у бесу,
  НеприЌате  пука Ќе кренуо напред ...
  Али луди АриЌевци -
  Руси "е дочекати неприЌате ство!
  ЗабиЌаЌу у кожу сви®е,
  НеприЌате  "е бити смрв ен у прах -
  Руси се жестоко боре
  єака воЌничка песница!
  И дечак изводи Ќош Ќедан заобилазни маневар и уводи Аурорине трупе у ринг.
  Да, клинац Ќе паметан, нема речи.
  Аурора Ќе гркнула:
  - Не, не"у одустати, али увек сам знао да се борим!
  Сем Армстронг се сложио:
  - Не даЌмо се! єедноставно "емо вас уништити!
  А сада су совЌетске трупе поново у офанзиви. А ве" код лопова не помаже Фрицу.
  Онда Аурора лукаво ме®а опциЌу. И БританиЌа и САД улазе у рат на ®иховоЌ страни. Ратници ове армаде Ќурнули су у битку. И да притиснемо неприЌате а.
  Али совЌетски тенкови ИС-7 са Ќош ве"ом лако"ом уништаваЌу америчке Шермане и Першинге, као и енглески тенк Черчил.
  Они сами не преузимаЌу никакву штету.
  Аурора Ќе зарежала:
  - Па, ти и мали иванчи"!
  Ратници из двадесет првог века поново су се сукобили са Кинезима из седамнаестог.
  У Небеском царству има превише воЌника. Теку као бескраЌна река.
  Сем Армстронг, ударивши Кинезе своЌим мачевима, заурла:
  - Никада не одустаЌ!
  И оштар диск полете са дечакове босе ноге!
  Маргарита, сламаЌу"и противнике, прогунђа:
  - Има места за подвиг на свету!
  И отровне игле расуле су се из босих ногу девоЌке, удараЌу"и Кинезе.
  Наташа Ќе такође забацила голе ножне прсте, убоЌито и урлала:
  Никада не"емо заборавити и никада опростити.
  И ®ени мачеви прошли кроз млин на Кинезе.
  ЗоЌа, секу"и неприЌате е, зацвилила Ќе:
  - За нови ред!
  И нове игле разбацане са ®ених босих ногу. А шта Ќе у оку, шта Ќе у грлу кинеским воЌницима.
  Да, било Ќе Ќасно да су ратници постаЌали узбуђени и бесни.
  Аурора Ќе секла жуте воЌнике, пискала:
  - Наша гвоздена во а!
  И нови, убитачни дар полети са ®ене босе ноге. А жути борци падаЌу.
  Светлана сече воденичару, мачеви су ЌоЌ као му®е.
  Кинези падаЌу као снопови.
  ДевоЌка босим ногама баца игле и шкрипи:
  - єер "е победити маЌка РусиЌа!
  Сем Армстронг напредуЌе против Кинеза. Дечак Терминатор сече жуте трупе.
  А у исто време, прсти дечакових голих ногу избацуЌу игле са отровом.
  Дечак урла:
  - Слава буду"оЌ РусиЌи!
  И у покрету сече свима главе и ®ушке.
  Маргарита такође слама противнике.
  Њене босе ноге млатараЌу. Кинези умиру у великом броЌу. Ратник виче:
  - За нове границе!
  А онда "е девоЌка узети и пресе"и ...
  Маса лешева кинеских воЌника.
  Али Наташа Ќе у офанзиви. Сече своЌ кинески и пева:
  - РусиЌа Ќе велика и блистава,
  єа сам веома чудна девоЌка!
  А дискови лете са ®ених босих ногу. Ко Ќе Кинезима заклао. Да, ово Ќе девоЌка.
  ЗоЌа Ќе у офанзиви. Сече жуте воЌнике са обе руке. П ува®е из цеви. И баца смртоносне игле голим прстима.
  И притом пева у себи:
  - Ох, тупа, идемо,
  Ох, моЌ оми ени "е оти"и!
  Аурора, сече"и Кинезе и уништаваЌу"и жуте воЌнике, цичи:
  - Сав чупав и у животи®скоЌ кожи,
  Бацио се то агом на полициЌу!
  И голим ножним прстима, како се бацити у неприЌате а, нешто што "е убити слона.
  А онда зацвили:
  - Вукови!
  Светлана у офанзиви. Сецка®е сече Кинезе. Босих ногу на ®их баца поклоне смрти.
  Води млин са мачевима.
  Сломила Ќе много бораца и цвили:
  - Стиже велика победа!
  И опет Ќе девоЌка у див ем покрету.
  А ®ене босе ноге лансираЌу смртоносне игле.
  Сем Армстронг Ќе скочио. Дечак се завртео у салту. Исецкао доста Кинеза у скоку.
  Ќе ножице игле голим прстима и грк ао :
  - Буди славан по моЌоЌ лепоЌ храбрости!
  И опет дечак у борби.
  Маргарита иде у офанзиву. Уништава све неприЌате е заредом. Њени мачеви су чврш"и од сечива ветре®аче. И голи прсти бацаЌу дарове смрти.
  ДевоЌка Ќе у офанзиви. Истреб уЌе жуте ратнике без церемониЌе.
  И скокови с времена на време, и увиЌа®а!
  И од ®е лете дарови униште®а.
  И сами Кинези падаЌу мртви. И читаве гомиле лешева се гомилаЌу.
  Маргарита шкрипи:
  - єа сам амерички каубоЌ!
  И опет су ®ене босе ноге бациле иглу.
  А онда Ќош десетак игала!
  Наташа у офанзиви Ќе такође веома кул.
  И баца босим ногама, и п уЌе из сламке.
  И вришти из свег гласа:
  - єа сам светлуцава смрт! Све што треба да урадите Ќе да умрете!
  И опет лепота у покрету.
  ЗоЌа Ќуриша на блокаду кинеских лешева. А бумеранги униште®а такође лете са ®ених босих ногу.
  А жути ратници падаЌу и падаЌу.
  ЗоЌа вришти:
  - Босонога девоЌко, победи"еш!
  А са голе пете девоЌке лети десетак игала. КоЌи директно у грло Кинеза копаЌу.
  Паду мртви.
  Или бо е речено, потпуно мртав.
  Аурора у офанзиви. РазбиЌа жуте трупе. Њени мачеви се носе у две руке. И она Ќе тако велики ратник.
  Торнадо се шири кроз кинеске трупе.
  ДевоЌка са црвеном косом урла:
  - Буду"ност Ќе скривена! Али би"е победоносно!
  А у офанзиви лепотица ватрене косе.
  Аурора у див ем заносу урла:
  - Богови рата све "е поцепати!
  И ратник у офанзиви.
  А ®ене босе ноге бацаЌу много оштрих, отровних игала.
  Светлана у борби И тако светлуцаво и борбено. Њене голе ноге избацуЌу толико смртоносних ствари. Не човек, ве" смрт са плавом косом.
  Али ако се поквари, онда га не можете зауставити.
  Светлана пева:
  - Живот не"е бити мед,
  ТаЌ скок у колу!
  Нека се сан оствари -
  Лепота претвара човека у роба!
  А у покрету девоЌке све више беса.
  Семова офанзива се убрзава. Дечак победи Кинезе.
  Његове босе ноге бацаЌу оштре игле.
  Млади ратник шкрипи:
  - Луда империЌа "е све растурити!
  И опет Ќе дечак у покрету.
  Маргарита Ќе бурна девоЌка у своЌоЌ активности. И млати неприЌате е.
  Овде Ќе лансирала голу ногу, грашак са експлозивом. Она "е експлодирати и одмах бацити стотину Кинеза.
  ДевоЌка вришти:
  - Победа "е нам ипак до"и!
  И води млин са мачевима.
  Наташа Ќе убрзала покрете. ДевоЌка сече жуте ратнике. И док виче:
  - Победа чека руску империЌу.
  И да истребимо Кинезе убрзаним темпом.
  Наташа Ќе девоЌка терминатор.
  Не помиш а да се заустави и успори.
  ЗоЌа Ќе у офанзиви. Чини се да ®ени мачеви секу месну салату. ДевоЌка вришти из свег гласа:
  - Наш спас Ќе на снази!
  И голи прсти такође бацаЌу такве игле.
  И маса  уди са избушеним грлом, коЌи леже около у гомилама лешева.
  Аурора Ќе луда девоЌка. И слама све као да Ќе робот из хиперплазме.
  Ве" Ќе разбио ни сто Кинеза. Али све убрзава. А ратник Ќош урла.
  - єа сам непобедив! НаЌкул на свету!
  И опет лепота у нападу.
  А из босих ножних прстиЌу грашак излети. И три стотине Кинеза Ќе распарчала снажна експлозиЌа.
  Аурора Ќе певала:
  - Не"ете се усудити да нам отмете зем у!
  Светлана Ќе такође у офанзиви. И не даЌе ни грам предаха. Вилд Терминатор Гирл.
  И сече неприЌате е и истреб уЌе Кинезе. А маса жутих бораца ве" Ќе пала у Ќарак и поред путева.
  Шесторица су били бесни. Направио див у борбу.
  Сем Армстронг се вратио у акциЌу. И напредуЌе машу"и оба мача. А дечак терминатор води млин. Мртви Кинези падаЌу.
  Маса лешева. Целе планине крвавих тела.
  Дечак се се"а див е стратегиЌе. Где су се такође мешали ко®и и  уди.
  Сем Армстронг шкрипи:
  - Тешко од памети!
  И би"е доста новца!
  И дечак терминатор у новом покрету. А ®егове босе ноге "е нешто узети и бацити.
  Дечак гениЌе Ќе заурлао:
  - МаЌсторска класа и фирма "Адидас"!
  Испало Ќе стварно цоол и цоол перформанс. И колико Ќе побиЌених Кинеза. И наЌве"и броЌ наЌве"их убио Ќе жуте борце.
  У борби Ќе и Маргарита. Слаби жуте воЌске и урла:
  - Велики ударни пук! Сви се возимо у ковчег!
  А ®ени мачеви секу на Кинезе. Ве" се срушила маса жутих бораца.
  ДевоЌка Ќе зарежала:
  - єа сам чак хладниЌи од пантера! Докажите да су сви наЌбо и!
  И из голе пете девоЌке, као грашак са мо"ним експлозивом, излете"е.
  И удари на неприЌате а.
  И он "е узети и разбити неке од противника.
  А Наташа Ќе на власти. И она побеђуЌе противнике, а сама никоме не"е дати спуст.
  Колико Ќе Кинеза ве" прекинуло.
  И ®ени зуби су тако оштри. А очи су сафирне. Ово Ќе девоЌка - главни ¤елат. Иако има све своЌе партнере - ¤елате!
  Наташа вришти:
  - єа сам луд! Има"ете казну!
  И опет "е девоЌка мачевима посе"и много Кинеза.
  ЗоЌа Ќе у покрету и исекла много жутих ратника.
  И босе ноге бацаЌу игле. Свака игла убиЌа неколико Кинеза. Ове девоЌке су заиста лепе.
  Аурора напредуЌе и уништава противнике. И притом не заборав а да викне:
  - Не можете побе"и из ковчега!
  А девоЌка "е узети своЌе зубе и голи"е зубе!
  А црвенокоса Ќе тако... Коса виЌори на ветру, као пролетерска застава.
  И све буквално долази из беса.
  Светлана у покрету Овде Ќе исекла много лоба®а. Ратница коЌа показуЌе зубе.
  ПоказуЌе Ќезик. А онда п уне из сламке. Онда завиЌа:
  - Хо"ете ли бити мртви!
  И опет смртоносне игле лете са ®ених босих ногу.
  Сем Армстронг скаче и скаче.
  Босоноги дечак испушта гомилу игала и пева:
  - Идемо на кампова®е, отвори велики рачун!
  Млади ратник Ќе у свом наЌбо ем изда®у.
  Доста Ќе стар, али изгледа као дете. Само веома Ќак и миши"ав.
  Сем Армстронг Ќе певао:
  - Нека игра не буде по правилима - проби"емо фраеру!
  И опет су му с босих ногу полетеле смртоносне и разбиЌаЌу"е игле.
  Маргарита Ќе са одушев е®ем певала:
  - Ништа ниЌе немогу"е! ВеруЌем да "е слобода сванути!
  ДевоЌка Ќе поново бацила смртоносну каскаду игала на Кинезе и наставила:
  - Мрак "е нестати! Нека цветаЌу руже!
  И чим ратница голим прстима баци грашак, хи аду Кинеза одмах полете у ваздух. Да, воЌска Небеског царства се топи пред нашим очима.
  Наташа у борби. Скаче као кобра. Експлодира неприЌате е. И толико Кинеза умире.
  Њихова девоЌка и мачеви, и зрна на уг у, и коп а. И игле.
  У исто време и урла:
  - ВеруЌем да "е победа до"и!
  И слава Руса "е на"и!
  Голи прсти бацаЌу нове игле, удараЌу"и противнике.
  ЗоЌа у див ем потезу. Напада Кинезе. РазбиЌа их на мале комаде.
  Жена ратница голим прстима баца игле. ПробиЌа се кроз противнике и како урлати:
  Наша потпуна победа Ќе близу!
  И води див и млин са мачевима. Ово Ќе стварно девоЌка као девоЌка!
  Али кобра Аурора Ќе кренула у офанзиву. Ова жена Ќе но"на мора за све но"не море.
  А ако га пресече, значи да "е га пресе"и.
  Након тога, црвенокоса "е узети и запевати:
  - Отвори"у све лоба®е! єа сам велики сан!
  А сада ®ени мачеви у акциЌи и секу месо.
  Светлана такође иде у офанзиву. Ова девоЌка нема кочнице. Како исецкати, па Ќе маса лешева посута.
  Плавокоси терминатор урла:
  - Како "е бити добро! Како "е бити добро - знам!
  А сад од ®е лети грашак убица.
  Сем опет стотину Кинеза, носе"и метеор, пресекли. И он "е поди"и бомбу и бацити Ќе.
  Мале величине, али смртоносне...
  Како разбити на мале комаде.
  Дечак-терминатор-Алфонс Ќе урлао:
  - ОлуЌна младост страшних машина!
  Маргарита "е то поновити у борби.
  И посекли много жутих бораца. И сма®уЌе велике празнине.
  ДевоЌка вришти:
  - Ламбада Ќе наш плес на песку!
  И удари са новом снагом.
  Наташа у офанзиви Ќе Ќош бесниЌа. Па млати Кинезе. НиЌе добро за ®их да се одупиру таквим девоЌкама.
  Наташа Ќе узела и запевала:
  - Трча®е на лицу места Ќе обичан помирите !
  И девоЌка ратница Ќе са таквим каскадом удараца упала у противнике.
  И босим ногама "е бацати дискове.
  Овде Ќе водила млин. Маса глава жуте воЌске откотр ала се назад.
  Она Ќе борбена лепотица. Победите себи такву жуту армаду.
  ЗоЌа Ќе у покрету, слама све без изузетка. А ®ени мачеви су као маказе смрти.
  ДевоЌка Ќе Ќедноставно дивна. А ®ене босе ноге бацаЌу веома отровне игле.
  Поразите противнике. ПробиЌаЌу грло и праве ковчеге.
  ЗоЌа га Ќе узела и зацвилила:
  - Ако нема воде у чесми...
  Наташа Ќе усхи"ено викнула:
  Дакле, ти си крив!
  И голим прстима баца нешто што убиЌа теме но. Ово Ќе заиста девоЌка од девоЌака.
  А са ®ених босих ногу како "е оштрица полетЌети. И погодио много бораца.
  Аурора у покрету. Брз и Ќединствен у своЌоЌ лепоти.
  Какву светлу косу има. Као пролетерска застава коЌа се виЌори. Ова девоЌка Ќе права лисица.
  И сече противнике - као да Ќе рођена са мачевима у рукама.
  Црвенокоси, проклето копиле!
  Аурора га узе и просикта:
  - Би"е воловска глава - не"е борци полудети!
  И овде Ќе опет сломила много бораца.
  Сем Армстронг Ќе промрм ао:
  - Шта вам Ќе потребно! Ево девоЌке!
  Маргарита, бацивши босом ногом, потврди:
  - Велика и кул девоЌка!
  Аурора се спремно сложила са овим:
  - єа сам ратник коЌи "е свакога угристи!
  И опет "е голих ножних прстиЌу лансирати убилачку.
  Светлана у борби ниЌе инфериорна у односу на противнике. Не девоЌка, ве" пламени завршетак.
  И вришти:
  - Какво плаво небо!
  Аурора, пуштаЌу"и сечиво босом ногом, потврди:
  - Ми нисмо присталице п ачке!
  Светлана Ќе, сече"и неприЌате е, цвркутала:
  - Будали не треба нож....
  ЗоЌа Ќе шкрипала, бацаЌу"и игле голим, препланулим ногама:
  - Лага"еш га из три кутиЌе!
  Наташа Ќе, посечу"и Кинезе, додала:
  - И уради с ®им за пени!
  А ратници "е узети и скочити. Тако су крвави и кул. Уопште, имаЌу много узбуђе®а.
  Сам Армстронг изгледа веома елегантно у борби.
  Маргарита Ќе певала:
  - Ударац Ќе Ќак, а момак има интерес...
  ГениЌални дечак Ќе ногом лансирао нешто што Ќе личило на елису хеликоптера. Кинезима Ќе одсекао пар стотина глава и зацвилио:
  - Прилично спортски!
  И обоЌе - дечак и девоЌчица у пуном ажуру.
  Сем, посечу"и жуте воЌнике, прогунђа :
  - И би"е велика победа за нас!
  Маргарита Ќе просиктала у одговору:
  - УбиЌамо све - босим ногама!
  ДевоЌка Ќе заиста тако активан терминатор.
  Наташа Ќе певала у офанзиви:
  - Свети рат!
  И ратник Ќе лансирао оштар диск-бумеранг. Летио Ќе у луку, посекао много Кинеза.
  ЗоЌа Ќе додала, настав аЌу"и истреб е®е:
  - Би"е то наша победа!
  И нове игле полетеле са ®ених босих ногу. И погодили су много бораца.
  Плавокоса девоЌка Ќе рекла:
  - Мат противника!
  И показала Ќе своЌ Ќезик.
  Аурора Ќе, машу"и ногама и бацаЌу"и кукасте крстове оштрих ивица, грк ала6
  - Царска застава напред!
  Светлана Ќе спремно потврдила:
  - Слава палим Ќунацима!
  А девоЌке су сложно викнуле, зг®ечивши Кинезе:
  - Нико нас не"е зауставити!
  И сад лети диск са босих ногу ратника. Месо Ќе поцепано.
  И опет урлати:
  - Нико нас не може победити!
  Наташа Ќе полетела у ваздух. Распарала Ќе противнике и рекла:
  - Ми смо вучице, спржите душмана!
  А из ®ених голих прстиЌу излете"е веома смртоносни диск.
  ДевоЌка се чак и извиЌа у екстази.
  А онда промрм а:
  - Наше пете воле ватру!
  Да, девоЌке су стварно секси.
  Сем Армстронг Ќе прогунђао:
  - Ох, рано, даЌе сигурност!
  И намигну ратницима. Они се смеЌу и показуЌу зубе као одговор.
  Наташа Ќе посекла Кинезе и зацвилила:
  - У нашем свету нема радости, без борбе!
  Дечак Ќе одговорио:
  "Понекад ни туча ниЌе забавна!"
  Наташа се сложила:
  - Ако нема снаге, онда да...
  Али ми ратници смо увек здрави!
  ДевоЌка Ќе голим прстима бацила на игле противника и певала:
  - ВоЌник Ќе увек здрав,
  И спремни за акциЌу!
  Након тога, Наташа Ќе поново посекла неприЌате е.
  ЗоЌа Ќе веома брза беба. Ево читаво буре у Кинезима лансирано. И откинуо пар хи ада од Ќедне експлозиЌе.
  Онда Ќе викнула:
  - Не стаЌ, штикле нам светлуцаЌу!
  И девоЌка у борбеноЌ чипки!
  Аурора у борби такође ниЌе слаба. Па млати Кинезе. Као из снопа ланаца избиЌа.
  И сече противнике - пева:
  - Пазите, би"е корисно
  Би"е пита на Ќесен!
  Црвенокоси ђаво заиста оре у борби као ђаво у бурмутици.
  А ево како се Светлана бори. А Кинези то добиЌаЌу од ®е.
  А ако удари, удари"е.
  Из ®е лете крваве прске.
  Светлана Ќе оштро приметила када су ЌоЌ металне прске летеле са босих ногу, топе"и лоба®е:
  - Слава РусиЌи, много чак и слава!
  Тенкови Ќуре напред...
  ДивизиЌа у црвеним маЌицама -
  Поздрав руски народе!
  Овде су девоЌке преузеле Кинезе. Тако се секу и сецкаЌу. Не ратници, ве" стварно пантери коЌи су прекинули ланац.
  Сем Ќе у борби и напада Кинезе. БиЌе их без сажа е®а и цика:
  Ми смо као бикови!
  Маргарита, сламаЌу"и жуту воЌску, покупи:
  Ми смо као бикови!
  Наташа га Ќе узела и завиЌала, посечу"и жуте борце:
  - Лаж Ќе измакла контроли!
  ЗоЌа Ќе поцепала Кинезе, зацвилила:
  - Не, не из руке!
  А и он "е узети и пустити звезду босом ногом.
  Наташа Ќе узела и зацвилила:
  - Наш ТВ Ќе ук учен!
  А убитачан сноп игала лети са ®ене голе ноге.
  ЗоЌа, коЌа Ќе такође сломила Кинезе, зацвилила Ќе:
  - Наше приЌате ство Ќе монолит!
  И опет такво баца®е да се кругови замаг уЌу на све стране. Ово Ќе девоЌка - чисто истреб е®е противника.
  ДевоЌка голих прстиЌу "е узети и лансирати три бумеранга. А лешева од овога постало Ќе Ќош више.
  Након тога, лепотица "е издати:
  - Не"емо дати неприЌате у милост! Би"е леш!
  И опет смртоносна ствар одлети са голе пете.
  Аурора Ќе такође сасвим логично приметила:
  - Само не Ќедан леш, него многи!
  Након тога, девоЌка га Ќе узела и боса прошетала кроз крваве локве. И убио много Кинеза.
  И како бучи:
  - Масовна убиства!
  А онда лупи главом о кинеског генерала. Сломи му лоба®у и издаЌ:
  - Банзаи! Оти"и "еш у раЌ!
  Светлана, веома биЌесна у нападу, шкрипи:
  - Не"ете бити поштеђени!
  И десетак игала ЌоЌ одлети са голих прстиЌу. Како она побеђуЌе све. И веома много чак и ратник покушава да раскомада и убиЌе.
  Сем Армстронг шкрипи:
  - Славни чеки"!
  А дечак такође баци босом ногом тако кул звезду у облику свастике. Замршен хибрид.
  И маса Кинеза се срушила.
  Сем Ќе викнуо:
  - Банзаи!
  И дечак Ќе поново у див ем нападу. Не, само кипи од снаге, а вулкани жуборе!
  Маргарет у покрету. Свима "е поцепати стомаке.
  ДевоЌка са ногом избаци"е педесет игала одЌедном. А масу убиЌаЌу свакакви неприЌате и.
  Маргарита Ќе певала весело:
  - єедан два! Туга ниЌе проблем!
  Никада се не треба обесхрабрити!
  Држите нос и реп више са цеви.
  ЗнаЌте да Ќе прави приЌате  увек са вама!
  Ово Ќе тако агресивна компаниЌа. ДевоЌка млати и вришти:
  "Председник ЗмаЌа "е постати леш!"
  Наташа у борби Ќе само нека врста терминатора. И рика®е Ќе гркнуло :
  - Банзаи! Брзо!
  И граната ЌоЌ Ќе полетела са босе ноге. А Кинези су као ексери. И разбити.
  Ево ратника! Свим ратницима - ратник!
  ЗоЌа Ќе такође у офанзиви. Тако биЌесна кучка.
  А она га узе и прогунђа:
  - Наш отац Ќе сам Бели Бог!
  А Кинезима сече троструки млин!
  А Аурора Ќе урлала у одговор:
  - А моЌ Бог Ќе црн!
  Заиста, црвенокоса Ќе само оличе®е преваре и подлости. За неприЌате е, наравно. А за приЌате е, она Ќе драга.
  И како "е голим прстима узети и бацити. И много гомила ратника небеског царства.
  Црвенокоса Ќе викнула:
  - РусиЌа и црнобог су иза нас!
  Ратник са веома високим борбеним потенциЌалом. Не, под ово Ќе бо е не мешати се.
  Аурора Ќе просиктала:
  - Све издаЌнике "емо смрвити у прах!
  И намигни своЌим партнерима. Да, ова ватрена девоЌка ниЌе баш нешто што може дати мир. Осим ако мир ниЌе смртоносан!
  Светлана Ќе, сламаЌу"и неприЌате е, издала:
  - Помести"емо те у ред!
  Аурора Ќе потврдила:
  - Све "емо побити!
  А са ®ених босих ногу поново лети дар тоталног униште®а!
  Сем Ќе отпевао:
  - Би"е комплетан банзаи!
  Аурора, кидаЌу"и Кинезе голим рукама, сече"и их мачевима и бацаЌу"и игле голим прстима, издала Ќе:
  - Укратко! Укратко!
  Наташа, уништаваЌу"и жуте ратнике, зацвилила Ќе:
  - Укратко - банзаи!
  И да секу противнике див ом горчином.
  Сем Армстронг сече противнике, издао:
  - ОваЌ гамбит ниЌе кинески,
  А деби Ќе, веруЌте ми, таЌландски!
  И опет Ќе са дечакове босе ноге полетео оштар диск за реза®е метала.
  Маргарита Ќе, посечу"и ратнике Небеског царства, певала:
  - А кога "емо на"и у борби,
  И кога "емо на"и у борби...
  Да се не шалимо с тим -
  ХаЌде да га растргнемо!
  ХаЌде да га растргнемо!
  . ПОГЛАВЉЕ #8
  Сем Армстронг Ќе спавао веома дуго, али ниЌе био узнемирен. У ствари, дечак Ќе имао тежак задатак пред собом. И наравно, морате се опустити и уклопити у борбу. Пре свега, борба интелекта, и наравно употреба лепоте.
  Дечак Ќе невероватно згодан, а жене иду за ®им у крдима. Шта Ќе са женама? Леп секс и међу ®има нема ружних.
  Сем се пробудио служе"и четири девоЌке одЌедном. Наравно, користе"и Ќезик на ЌедноЌ страни, пулсираЌу"и штап на другоЌ, и обе руке, вешто масираЌу"и влажне пе"ине. Такав му Ќе посао. Ево младог жигола како се ради.
  И наравно показуЌе своЌ колосалан ниво.
  ДевоЌке су неколико пута завршиле и отишле. Онда сам морао да се бавим стариЌим женама. Сами су сисали и терали да се лижу. И то Ќе супер.
  А онда Ќе био човек. Платио много новца. И морао сам да сисам у исто време и ®ега. А онда Ќош Ќедна тачка, Ќебено. НиЌе наЌприЌатниЌа ствар.
  А онда опет жене. А са ®има, наравно, много бо е и забавниЌе.
  Онда сам морао да одем у стриптиз клуб и поново тамо заплешем.
  И на краЌу, наравно, Ќош Ќедна аукциЌа. Износ Ќе био скромниЌи, али га Ќе морала одрадити супруга милиЌардера. Иначе, много су радили са Ќезиком: и дечак и одрасла жена.
  На краЌу су се бескраЌно исцрп ивали. И наситивши се тела, уснуше.
  И Сем Ќе поново уснуо хладан сан;
  И Сем Армстронг Ќе постао пионир у Ќедном од немачких логора. И Маргарита се преселила са ®им.
  Па, не све време да се секу са Кинезима.
  - Слава Ота¤бини! - поновио Ќе крик пионир Сем Армстронг, и нечуЌно издржао ударац у рамена, иако Ќе пао управо на Ќедан од прошлих натечених ожи ака. А из другог, и уопште сецира®а - крв се излила! Маргарита Ќе са изненађе®ем и захвалнош"у погледала Сема Армстронга и упитала га нешто на енглеском. Чудо од детета и Алфонс Сем Армстронг су помислили - вероватно поново питаЌу"и шта сам видео у сну - постоЌи ли синхроницитет? Дечак се осмехнуо своЌоЌ сестри у наручЌу и слегнуо прилично широким раменима за десетогодиш®ака. Очигледно, Маргарита Ќе схватила да Сем Армстронг само жели да покаже да не одустаЌе и да не разуме шта га Ќе навело да виче у стилу пролетерског филма.
  И не само он, ве" и оваЌ мршави, "елави Марат Казеи. Али уз охрабруЌу"е намигнувши, климнула Ќе храбром дечаку...
  Сем Армстронг се изненада увреди и, потискуЌу"и бол у гласу, примети:
  - Бравада Ќе све!
  Маргарита Ќе приговорила шапатом:
  - Не, не хвале! То Ќе као да кажете - реч заудара на баЌонет!
  Сем Ќе озби но приметио:
  - Бо е Ќе убити Ќедног фашисту него стотину Шваба!
  Чула се бука, бука мотора и галама, Ќахачи из СС-а и ¤елати лекари - скочили су на зем у, расседлали своЌе више мутанте него животи®ске ко®е. Зароб еници су седели на трави - у ланцу. Проверили су окове: тако да су били чврсто оковани. И Сем Армстронг ниЌе био превише изненађен када Ќе видео како му Ќе тачно пришао Ќедан од млађих СС доктора. На немачком Ќе грубо рекао - устани, бебо примате - гурнувши дечака пионира прстом меке чизме у бутину или чак мало више, у бубреге. Сем Армстронг се напео... а онда се умешала хладна Аурора. Ватрени ђаво (Тако Ќе у воЌсци добила надимак због своЌе неприродне и Ќарко црвене боЌе косе и неженствене издрж ивости и снаге!) Нешто Ќе подруг иво обЌаснила - и ово руга®е ниЌе било преко Сама. Види се да Ќе то осетио и доктор фашиста! Нациста Ќе ногом ударио Аурору у миши"аво раме. Само се закикотала. Тада Ќе фашиста ударио из кружног тока, оштро преврнувши флексибилна леђа одважноЌ девоЌци. Сем се тргнуо у страну од треса®а. Аурора Ќе одмах поново села и немо показала своЌе оковане руке. Дебели професор Ќе довикнуо свом млађем колегу, коЌи Ќе одЌедном спустио поглед. Затим Ќе сломио грану сувог вриЌеска и показао Ќе Сему Армстронгу . Махнуо Ќе испред носа - дечак Ќе нехотице устукнуо. Доктор фашиста се поново претварао да узима руку, одмахнуо главом, направио неки чудан покрет. Не разумем, као да есесовац Ќеде кашиком ...
  Сем Армстронг Ќе  утито изговорио на немачком:
  Не можете се изразити  удским речима.
  Фриц се излегао: под уд, зна Ќезик главне расе?
  Млади Армстронг Млађи Ќе схватио да се напрасно одао, открио нешто што Ќе бо е чувати у таЌности, али ... Реч ниЌе врабац - пропусти"ете Ќе, не"ете Ќе ухватити. Истина, дебели, високи доктор Ќе био равнодушан, реч Ќе угушила немачку фразу коЌу Ќе дечак изговорио. Поново Ќе поновио претходни гест и показао преклоп ену руку.
  И Сем Армстронг Ќе схватио - ша у га као слугу за огрев ...
  Нисам желео да ме поново туку после поносног одбиЌа®а. И да, не можете пропустити прилику.
  Па шта Ќе понос центуриона, бо е речено патрициЌа да се сломи. Помисао на бекство Ќе, наравно, дошла - стигла Ќе чим су тешке лисице шк оцнуле испод великог к уча. Иако Ќе можда логичниЌе ре"и да уопште ниЌе отишла! Али мала мисао се показала као уплашени зец коЌи трчи у фаровима, не знаЌу"и да Ќе ве", у ствари, ухва"ен. Па ипак - чим се Сем Армстронг уда ио са паркинга босих ногу, дечак Ќе видео да га прати вукодлак. єедан од оних чудних, обучених мутаната коЌи чуваЌу СС конвоЌ. У исто време, нико из конвоЌа пркосно не гледа ка босоногом дечаку коЌи се журно пе®е на сипине. Иако Ќе Сем Армстронг осе"ао да, наЌвероватниЌе, скривена камера снима ®егове покрете. Чак Ќе изненађуЌу"е колико су Фрицови технички напредовали. Ако наши не одговоре адекватно, онда "е бити лоше.
  Шкрипац Ќе болно боцкао ве" зарасле табане беспомо"них дечиЌих стопала. Снажно оборене ноге су ве" почеле да грубе, али оваЌ процес Ќе прилично болан када се стане на оштро каме®е. Сем Ќе тихо засте®ао, труде"и се да не покаже да га боли и да не погледа крв коЌа Ќе поново изашла. Али тада га Ќе захватио као цунами необЌаш®ивог.
  Страх Ќе моментално, и необЌаш®иво, лишио пионира и жигола сопствених мисли и же а. Само сам хтео да се окренем у правцу вукодлака (?). Под погледом не удских очиЌу нацистичке звери, Сем Армстронг се нехотице укочио и укочио. Али одмах Ќе тек печеног пионира зап уснула врелина, а дечак се померио као митра ез из фабрике. Поломио Ќе сува дебла бреза и чемпреса коЌи су расли у пукотинама, Ќош не зелени после зиме - много, Ќедва их вуче. Сложио сам га у велику провидну кесу, одвукао, не разликуЌу"и пут до паркинга.
  Сем Армстронг Ќе очаЌнички покушавао да превазиђе обеснажуЌу"и терор на том путу. Пионир-одличан он или не! Али оваЌ Ќе био као неспособан пливач коЌи покушава да остане на води. Искочи, па опет прелиЌе...
  Вукодлак га Ќе пратио: с времена на време заустав аЌу"и се и ®уше"и босе отиске стопала коЌе Ќе дечак оставио.
  Пионир-гениЌ Алфонс осетио Ќе олакша®е од таласа ужаса тек када се вратио на локациЌу логора.
  Подли не уди фашисти као да нису гледали у Сема Армстронга . Иако у ствари пар есесоваца ниЌе скидало поглед. Тек када Ќе сложио оно што Ќе донео, стариЌи лекар-¤лат Ќе, кратко погледавши, добацио нешто дечаку... ех! Сем Ќе коначно дошао к себи. Похлепно га Ќе зграбио, мисле"и да су можда за посао дали чоколадицу или нешто више од оброка. И излегао - лежао, кремен и челик. Кремен Ќе наЌвероватниЌе био кварц. А столица изгледа као комад фаЌла. Како све ово искористити - развиЌени пионир Сем знао Ќе у теориЌи, па чак и са интересова®ем, и како би пробао Робинсоне Полесие... да ниЌе било чудних околности.
  Сем Ќе додирнуо влажне гране ногом, па руком, и одмахнуо главом.
  - Тиндер... - тихо Ќе рекао пионир Алпхонсе на руском, изненада се закаш ао и поновио. - Тиндер Ќе потребан. - И с муком се уздржао од преласка на немачки говор. - Не"е упалити.
  Сем их Ќе погледао... НиЌе Ќасно зашто Ќе Фрицима, коЌи уз себе имаЌу упа аче, шибице, а вероватно и бацач пламена, био потребан оваЌ старински начин добиЌа®а ватре. Желе да тестираЌу домиш атост пионира. Да ли мере ментални развоЌ совЌетске особе? Или, тривиЌално исмева®е зароб еног дечака? Ко "е их разумети као са друге планете!
  Нацисти су се погледали, показали зубе. НаЌчудниЌе и... и наЌЌезивиЌе за Сема Армстронга Ќе да ®ихова лица нису била зла, не окрутна, чак ни подруг ива! Веома радознао као да размиш а о необичноЌ животи®и, посебно живо интересова®е Ќе забележено код вишег професора, као да Ќе намерно скинуо наочаре. Нема ни капи равнодушности, толико Ќе заним иво како научници прате експеримент.
  Сем Армстронг Ќе поновио шапатом, покушаваЌу"и да обузда узбуђе®е у свом гласу:
  Све Ќе влажно током зиме! Не"у и"и!
  У очима, пре хи®еног него искреног неспоразума, али опет без  ут®е. Али онда Ќе Ќедан од младих - не онаЌ коЌи Ќе откинуо Сема - гунђао, устао, протегао се, протр ао зад®ицу, пребио се о седло, уз смех осталих СС -оваца ... Сем ниЌе био превише изненађен што неки од Немаца користе ко®е за крета®е - горива Ќе мало. Мада, из неког разлога, транспорти пузе за ®има? Нацистички неприЌате  Ќе донео кутиЌу са склоп ених седла, из коЌе Ќе нешто извадио... Пионир Ќе мислио да Ќе вата, али не. На да ину изгледа као грудва танких нити. Сем Армстронг, узевши га у руке, схватио Ќе - сува маховина.
  Опет, пионир-чудо од детета-Алфонс се изненадио зашто Ќе то Фриц, па чак и доктор вуче траву у плугу... Можда ова маховина и ниЌе тако Ќедноставна?
  Па престани да размиш аш, боли ме глава. Мора да изгледа - ЌедноставниЌе и глуп е него што Ќеси. Зачудо, али трута Ќе одмах захватила - Сем ниЌе ударио кремен о кремен , ве" Ќе нежно стругао (читаЌ негде) - и искре су п уштале као град. И он Ќе умео да ложи ватре (сада Ќе направио обичну "колибу") ве" неколико година, ве"ину свог живота. Убрзо Ќе ватра заиграла силовито - бреза добро гори и влажна Ќе. Овде су се млади стражари из СС-а оживЌели, почели да забиЌаЌу металне стубове у зем у са стране ватре.
  И Сему Астронгу се завртЌело у глави , нешто краЌ®е заЌед иво му се увукло у нос и истог тренутка иск учило ®егову свест из стварности. Али одЌедном се преврнула визиЌа коЌа Ќе била запа®уЌу"а у реализму.
  Чак се и личност детета променила, замиш ао Ќе себе као несре"но сироче, са живим родите има. Штавише, тата и мама нису оставили не - лишили су своЌе претке права за дугове и послали дечака у поправно, затворско склониште. Без кривице, али пошто су ти родите и дужни, онда си ти, судском одлуком у диктаторскоЌ, свемирскоЌ империЌи, малолетни злочинац.
  Сиротиште за децу налазило се у индустриЌскоЌ зони престонице и заиста Ќе личило на затвор. Свуда касарне, "елиЌе-бараке. Сем Армстронг у реалистичноЌ визиЌи провео Ќе но" на лоше бла®аним дрвеним креветима. У близини су лежали и други дечаци, како из  удске расе, тако и ванзема аца. НиЌе било "ебади, душека, Ќастука, преморено и често претучено тело лежи на голом дрвету. А но"у се нога окова за ланац да не беже. У "елиЌи Ќе стотинак деце, веома Ќе загуш иво, тела зноЌна, пребиЌена Ќедно до другог у углу канте, нема чак ни канализациЌе. И то у Држави, чиЌи звЌездани бродови ору пространства галаксиЌе, а чиЌе заставе круне десетине хи ада насе ених свЌетова! Ипак, момци се труде да се олакшаЌу на улици, око две тре"ине дана су заузети послом. НаЌтеже се сматра у рад®и, праш®аво и досадно. Леђа и руке су страшно уморне од тога, а пред очима почи®е да "пропада", операциЌе су Ќедноставне, али напорне, захтеваЌу понав а®е. ПриЌатниЌи посао, напо у у по у или на градилишту. Да би се ма®е уморили и добили отпуст, покушаваЌу да се сме®уЌу у разним радним процесима. Али свеЌедно тело боли, многи дечаци, у сиротишту - скоро половина  уди Ќауче у сну.
  Сем Армстронг се нервозно помера, ланац звецка, прстен крвари ®егову ногу. Звучи сирена, значи устаните, ради. Тело детета Ќош се ниЌе одморило, остали дечаци - голи  удски род и крзнени потомци других светова боре се да се уздигну. Умор акумулиран током месеци ропства уступа место тупим боловима у миши"има. Ланци коЌима управ а уграђени чип аутоматски сле"у са ногу, направ ени су од веома Ќаке легуре коЌа се не може прорезати. ПоЌав уЌу се надзорници, чуЌу се прете"и повици.
  Момци се воде да се купаЌу, не"е дуго, вода из резервоара зарђала. Сем Армстронг испире уста, прска да спере зноЌ. У "елиЌи нема вентилациЌе, а соба са мирисом зноЌа ниЌе у ста®у да освежи сан. Након тога их воде на доручак, мораЌу да Ќеду стоЌе"и, нема потребе за столицама за малолетне осуђенике. Храни се хлебом и силажом, месо Ќе скупо, а деца не смеЌу, па више воле да плутаЌу паш®ак. Међутим, ко® Ќе вегетариЌанац, али како то ради, док грабеж ивци , поЌевши месо, одлазе у кревет. Поред Сема Ќе ®егов приЌате  Тимур. ОбоЌица имаЌу по дванаест година у овоЌ визиЌи, тачниЌе од друге стварности, прекретници за снажне дечаке, када Ќе веома тешко помирити се са ропским жребом.
  Тимур, пиЌу"и сок од коприве у лоше опраноЌ чаши, рече са сте®а®ем:
  - И то опет да радим у овоЌ рад®и! Не желим!
  - Не желим да стоЌим и понав ам исти покрет десет хи ада пута. - одговорио Ќе, дрхте"и од неприЌатних успомена, Сем Армстронг.
  - Можда "емо тражити теренски рад! - Тимур Ќе са®иво погледао у небо, где су на овоЌ планети засиЌале одЌедном три звезде. - Посебно очистите шаране-брескве. Баш су укусни, посебно они са златним пераЌима, али како управник не гледа похлепно, ионако можете нешто да уберете у уста.
  Сем Армстронг Ќе тешко уздахнуо.
  - И Ќа бих више волео баш такав посао у недрима нежне природе. - А онда Ќе овапло"ени пионир постао ведриЌи. - Робот-посматрач се може преварити, овде Ќе ве"ина опреме за пра"е®е ве" украдена!
  Доручак Ќе готов, а воде их до ожиче®а...
  Деца су построЌена на паради, дечаци  удског рода покушаваЌу да се држе заЌедно, ванзема ци држе формациЌу по висини. ПодиЌе ени су у групе према старости и величини. Ту су дечаци од пет до шеснаест година, као и крзнени и  ускави млади"и, представници других светова.
  єедина ствар коЌа их спаЌа Ќе оде"а, односно ®ено скоро потпуно одсуство, само шортс са матичним броЌем на дечацима.
  ИмпериЌа их третира по принципу да од оних коЌи су престали да се сматраЌу грађанином исцеде више користи за себе! Штед®а у свему, на оде"и, обу"и, међутим, неки дечаци у слободном животу никада нису познавали ципеле.
  Али са штаповима и гуменом гомилом на голим петама често су добиЌали. Главе се бриЌу, сваке две неде е купаЌу, где се опеку. Онда се одмах обриЌу тупом машином, а онда ниЌе много успело да израсте. Момци маршираЌу боси по оштром каме®у. Ако Ќе Сем навикао на ово и ®егово огрубело стопало не осе"а бол, онда и наЌма®а деца обараЌу пете и голе прсте док не прокрваре.
  Цела гарда се састоЌи од ванзема аца коЌи представ аЌу наЌокрутниЌе расе у универзуму, само шефица склоништа, старица Фрау Понтусс , гледа своЌим бруталним очима садисте.
   Тигар -носорог, коЌи игра улогу надзорника, даЌе упутства где "е ко данас радити, тачниЌе, вредно радити док не изгуби свест. Сем, спуштених кошчатих рамена, гледа у другу половину дворишта. Има девоЌака, од малих до скоро одраслих. Обучени су као просЌаци у отрцане крпе од наЌгруб ег платна. Лица су сува, очи делуЌу крупне и тужне. КостриЌет Ќе кратка, испод ®е се виде танке, али жилаве ноге. ДевоЌке су такође босе и све без изузетка су "елаво обриЌане. То Ќе очигледно учи®ено да би се они понизили, да би се Ќош Ќедном показало да су ништа. Али овде никако нису окуп ени злочинци - несре"на напуштена деца.
  Овде наЌав уЌу да "е група дечака оти"и у шива"у, да раде у наЌзаморниЌем и наЌисцрпниЌем профилу. Овде Тимур ниЌе могао издржати и викнуо Ќе са муком:
  - Не"у да радим тако! Поша ите ме на плантажу или у башту.
  Дечаци су се смрзли, препланули, мршавих тела напетих.
   Понтус Ќе био очигледно одушев ен новом приликом за погуб е®е:
  - єуче сте били тихи, а Ќа сам се плашио да "е ваша породица остати без визуелне лекциЌе. Да "е се дечак пет пута возити кроз редове.
  Узбуђе®е Ќе прошло кроз редове деце.
  - Тако Ќе. - безизлазним тоном рече матрона. - Подели штапове свима.
  Ударци су наношени специЌалним бод икавим шипкама. Обично су их брали дечаци сами из шикара, у периодима када ниЌе било посла. Међутим, заиста, и тада су деца била принуђена, макар и без користи за империЌу, да копаЌу, на пример, пола дана копаЌу рупу, а пола дана затрпаваЌу.
  Сем Армстронг Ќе спустио поглед на своЌе дети®асте руке, биле су жу еви прсти.
  Момци су аутоматски демонтирали решетке, Саму се чинило да су они, инструменти за муче®е, опекли прсте, а ноге су им постале тешке. НиЌе хтео да удари приЌате а, али ниЌе имао храбрости да протестуЌе. Готово ништа ниЌе видео и болно Ќе ударио ножним палцем о леже"у калдрму. Чудно, али осе"аЌ бола Ќе помогао да се скупи и магла пред моЌим очима се разбистрила. Корак Ќе постао чврш"и, иако Ќе прст поплавио.
  Грађени су у полукругу у дугачком низу. Тимур Ќе био везан моткама за руке, а рамена су му била увиЌена да би било згодниЌе да туку дечака коЌи Ќе увредио. Момци жмире и покушаваЌу да скрену поглед. По наређе®у фрау Понтусс , попрскали су саламуру, посипаЌу"и му плаву со по мршавим, али жилавим леђима. Суде"и по начину на коЌи Ќе дечак направио гримасу, почео Ќе да гори.
  Дома"ица Ќе пуцнула уснама.
  - Сада сте сви добили лекциЌу. Удри Ќаче, ко вара би"е осуђен на одмазду.
  Помо"ник у овом случаЌу, пацов носорог, оголио Ќе оч®аке:
  Позабави"емо се ®има одмах! Чудовиште Ќе промрм ало.
  Дечак Ќе премештен између редова. Момци су полако подигли штапове и први ударци су пали на Тимурова леђа. Суде"и по ожи цима на леђима и боковима, дечак Ќе више пута каж®ен, па Ќе само уздахнуо и тешко дисао, као и сви дечаци коЌи су покушавали да обузда вриску.
  - Удри Ќаче! - викао Ќе Понтус . - Пусти га да виче.
  Прве ударце задали су наЌма®и дечаци, коЌи Ќедноставно нису имали снаге да изазову озби ан бол. Али онда су стариЌи момци почели да ме туку. Дететова леђа су била исечена црвеним пругама, капала Ќе крв. Бол, поЌачан плавом со у, натерао Ќе Тимура да вришти, чак Ќе пао, доле Ќе забиЌена даска са ексерима и избола га у груди.
  - Нема потребе! - викнуо Ќе дечак. - Ради"у где год ти кажеш.
  - Наравно да хо"еш! - одговорио Ќе Понтус . - Али прво, батина.
  єучераш®и другови су били превише узбуђени и претукли су свог Ќучераш®ег брата. И  уди и ванзема ци су се тукли истом жестином. Дечак Ќе вриштао, босих ногу остав аЌу"и крваве отиске. Пацов-носорог Ќе зарежао и ударио клинца батином по голим, препланулим ногама. Хтео Ќе да дечаку нанесе Ќош више бола. Ударац Ќе пао на жилаве чланке, а следе"и на пете. Тимур Ќе зацвилио и поклекнуо. Затим Ќе мучите  зарио дебелу иглу у зад®ицу, уливаЌу"и течност.
  - Тачно! - рекао Ќе Понтус . - Сада би радиЌе умро него се онесвестио. Нико не избегне казну.
  Сем Армстронг Ќе стаЌао скоро на самом краЌу реда и чинило му се да су на ®ега пали ударци бича. Тимур Ќе био изневерен, сам дечак се само трзао, викао и плакао. Његово округло лице постало Ќе гримизно од бола, гримаса пат®е га Ќе искривила.
  Када Ќе угледао Сема, прошапутао Ќе бледим уснама:
  - ИмаЌ милости!
  Дечак Ќе оклевао: укочио се.
  Пацов носорог Ќе викнуо:
  - Па шта чекаш! Баи!
  Сем Армстронг Ќе одговорио:
  - Не, не могу! Он Ќе моЌ приЌате !
  Пацов носорог се нацерио:
  Да ли желите исто за вас?
  Сем Ќе цео задрхтао, пребледе"и.
  - Не али!
   Понт га Ќе прекинуо:
  - Дово но! Дечак Ќе сам потписао своЌу казну. Шта вредиш мордоворот. Добро га сипаЌте и окачите на сталак да му се други диве.
  Сем Ќе избачен из реда, повучен до коза. Дечак Ќе покушао да се одупре, али тигрови носорози су се с ®им носили као са мачи"ем. Руке су се болно увиЌале, кости крцкале. Ставили су га на даске, дечак Ќе осетио храпавост врха истурених ексера на образу и стомаку. Пробушене су у миши"аве, груди, браду, пред®и део бутина, колена. Образ му Ќе био изгребан до крви.
  - Ох, немоЌ! упита Сем.
  - Неопходно! - рекао Ќе пацов- носорог, да би сви били пример.
  Дечак Ќе осетио како му се сипа саламури на леђа, а затим се сипа со. Пецка као сенф. Сем Ќе направио гримасу, жу ева стопала су му била размазана (послед®и пут када Ќе био у оном чудном се"а®у коЌе Ќе испливало на површину у овоЌ визиЌи - обуо Ќе сандале пре неких шест година), готово одмах су почеле да див е сврбе. Пацов-носорог Ќе забио иглу у зад®ицу, она Ќе грубо и болно убола, гору"а течност Ќе ушла унутра.
  - Сада "ете бити веома престрав ени, и не"ете изгубити свест. - Гракну монструм, оголивши лице, замуцкивао би и продуцент хорор филма!
  - За шта? засте®ало Ќе невино затворено дете. - Христа ради помилуЌ.
  Пацов носорог, прскаЌу"и отровну п увачку, одговорио Ќе:
  - Не веруЌем у ове баЌке о добром Исусу! Уопште, ако постоЌи Бог, онда Ќе он зао и суров. И што више зла и пат®е нанесеш ближ®ему, то "еш више мо"и и блаженства добити на оном свету.
  - Апсурдно! - рекао Ќе, пребледе"и од ужаса, и одЌедном Ќе Бог заиста такав дечак.
  - Виде"ете! - закикота се изданак космичког Тартара. - Али не надаЌ се, данас не"еш умрети.
   Понтус Ќе лаЌу"им тоном заповедио:
  - Почети! Нека памти за вечност по упце бича!
  Зароб ено пионирско чудо од детета задрхтало Ќе када Ќе зачуло продоран звиждук, а потом и снажан потрес мозга од коЌег му Ќе пукла кожа на леђима. Пацови носорога су снажно ударили, али су истовремено обуздали снагу да не убиЌу. Дечаку се из грла отео врисак, он Ќе задрхтао, потекла Ќе суза. Гризе"и усну док ниЌе прокрварила, дечак се суздржао. Тренутак касниЌе уследио Ќе Ќош Ќедан ударац коЌи Ќе потресао цело тело. Сем Армстронг Ќе дубоко удахнуо, бол поЌачан со у и киселим краставцем био Ќе неподнош ив.
   Понтус Ќе викнуо:
  - Настави!
  Опет звиждук и дувачки! Сече до кости. Дечак Ќе изгорео изнутра. Чинило се да Ќе откуцао стомак. Упркос свим напорима, део вриска Ќе исцурио са ®егових стиснутих усана.
  - Мама!
  Опет ударци! На леђима, између оштрих лопатица и, коначно, на голим петама. Дечак вришти, нема више снаге да се обузда. Врисак избиЌа као вулкан из грла и онога што изгледа као нос. Понтус Ќе задово ан:
  "Сада видим да га тучете до сржи. ПребиЌте га добро, али га немоЌте убити!
  Са сваким ударцем, бол се погоршава. Сузе се мешаЌу са крв у и падаЌу на кревет. Крваве пруге на леђима спаЌаЌу се, спаЌаЌу у гримизни неред, танке беле кости дечака почи®у да се откриваЌу. Сем Армстронг дахта, а жица му се загризе у зглобове коЌи се савиЌаЌу. Голе пете зуЌе од нагризаЌу"е, грубе, жу еве коже, не помераЌу се одмах, али кап ице крви и да е излазе. Ударци се поЌачаваЌу, чини се да му®а пролази кроз нервне завршетке до самог гребена. Други дечаци "уте, савест не дозво ава да се одобри, страх од одмазде не дозво ава да се осуди. Види се како су се дечацима главе спустиле, али очи прате погуб е®е. Радознали и нервозни, ве"ина Ќе ве" бичевана на сличан или софистицираниЌи начин. Мислиш само да ниЌе било мене, а понекад и злобе у твоЌим мислима: он вришти, али би, наравно, могао да издржи, не тако слаби" као Сем.
  Ударац Ќе ве" по голим костима, леђа, бокови, бутине су чврста рана. Да ниЌе и®екциЌе стимуланса, дечак би био сЌебан на смрт - преминуо Ќе од болног шока. И тако Ќе упао у нешто горе од Дантеовог пакла. То Ќе када Ќе сваки молекул, свака "елиЌа, свака вена заси"ена кошмарним болом.
  Пионир Алпхонсе Сам Армстронг Ќе очаЌнички покушавао да се одврати од бола. Се"аЌу"и се своЌих родите а, сре"ног доба далеког дети®ства, он као да се одгурнуо ногама, од усиЌане буЌа"е лаве пат®е, али она га Ќе опет усисала, покрила главом. Тако су пловили кроз океан муче®а, сан смрти као избавите  од муке. Сетих се речи Открове®а светог єована. - И они "е хтети да умру, али не могу. Овако судбина чека грешнике коЌи муче децу. Господ "е их стоструко наградити, а наЌважниЌа казна, како каже Исус у єеванђе у по МатеЌу, би"е вечна. И Ќедни "е оти"и у живот вечни, други у вечне муке. Ово Ќе некако утешно, буди мрж®у према неприЌате има, же у да се преживи и победи. Дечак успе да викне:
  - Плати"ете за ово, за сваку проливену сузу детета одговара"ете на дан Суда БожиЌег.
  - Умукни кучко! - Пацов носорог риче.
  - Не можете угушити истину. - издахнуо Ќе пионир-алфонс.
  - Узми Ќош!
  Поново га удараЌу, улажу"и сав бес, ломе"и кости, али бол Ќе ве" достигао толики праг да Ќедноставно не може да постане Ќачи. Ово Ќе гвожђе, коЌе се може загреЌати до одређене температуре, а затим се шири.
   Понтус то разуме, старица (тачниЌе, изгледа не више од четрдесет година, а заправо Ќе прешла неколико векова), има много искуства као ¤елати:
  - Па, доста Ќе! А онда "е умрети! ХаЌде да излечимо малог затвореника и да га мучимо уз помо" компЌутера. Само имам програм "муче®е олимпиЌаца".
  Носорог пацов, намерно зеваЌу"и, каже:
  - Где Ќе сад? У амбуланту?
  - Не на сталак! - Матрона Ќе прекинула без жалбе. Нека виси као опомена другима. УбризгаЌте само и®екциЌе за подршку срцу. И нека поново протераЌу Тимура кроз редове, и нека од тебе добиЌе остале ударце. Некада спектакл за узгоЌ. Треба радити!
   Странац са бичем накриви главу и помери крзнене уши:
  - СлушаЌ дома"ицу. Па, покрени поново.
  Нови удари пали су на Тимура. Овог пута нико се ниЌе усудио да протестуЌе. НиЌе било ни наЌма®е же е да падне у руке ¤елата. Тимур с времена на време вришти. Поново га дижу и туку. Друга сериЌа штраЌкова се ве" приводи краЌу. Остало Ќе само неколико дечака. єедан од ®их Ќе наЌстариЌи, има шеснаест година, ве" се пробиЌа брада и виде се бркови. Очигледно оклева, удара, али то чини лако, Ќедва додируЌу"и.
  Фрау Понтус Ќе бесна:
  - Окачите овог ле®ог млади"а о сталак и вежите му камен за ноге. Нека пати.
  Дечак Ќе ухва"ен, напреже ре ефне миши"е, плод тешког рада, и виче:
  - Па шта гледаш, момци их тукли!
  Момци се стресу, тут®ава се провлачи кроз редове, али им недостаЌе одлучност да Ќурну на своЌе мучите е.
  Млади" се вуче, сваки пацов носорог Ќе бар седам пута тежи од ®ега. Бесмислено Ќе узвра"ати. Али онда се дешаваЌу догађаЌи, на нивоу оних коЌи ме®аЌу судбину империЌе. ОдЌекнула су два пуц®а и пацови носорога падаЌу, леђа чудовишта су посечена, дубоки кратери зЌапе. Млади" се ослободи и паде, али одмах скочи уз крик:
  - Видите, ту Ќе БожЌа правда.
  ПоЌавивши се као анђео из мрака, златнокоса девоЌка, коЌа Ќе толико личила на своЌу поручницу Маргариту, одговори:
  - Прилично  удски. ЗнаЌте да договор са ђаволом не гарантуЌе раЌ на зем и и топло место у паклу. Ослонити се на Сатану Ќе као седе®е у електричноЌ столици!
  Други овоЌ ватреноЌ Аурори гласно:
  - Ово што се овде дешава Ќе заплет за хорор филм. Урадите ово са децом. Скините дечака са полице.
   Сем Армстронг Ќе одмахнуо главом и... пробудио се. Она ниЌе лежала током виђе®а, ве" Ќе Ќедноставно стаЌала...
  И прошло Ќе доста времена. Нацисти су и да е радили
  Припрема хране. Али ова страшна дрога, коЌа Ќе настала удиса®ем, димом из чудне маховине , СС лекари, никако ниЌе деловала кратко.
  Сем Армстронг се одмах запитао зашто ови Швабе немаЌу ефекта. Да ли су без филтер маски? И чему таква но"на мора у овоЌ халуцинациЌи. Шта раде са тим?
  Али сами нацисти су се понашали сасвим природно, чак су се некако више сприЌате или, наговештаваЌу"и да, кажу, могу да Ќеду са нама.
  Заиста, извукли су пар дебелих бутина краве украдене од локалног становништва. Тада Ќе Ќедан нациста вукао позамашан казан, а други фашиста Ќе заЌедно са Семом отишао по воду. Опет, чинило се чудним радозналом пиониру, две кожне канте, а у наЌгорем случаЌу обичан метал или дрво. Штавише, Ќедног есесовца , што такође ниЌе било типично, сам Ќе вукао.
  Пионир ниЌе био сасвим сигуран на ногама, ударци на овом погуб е®у били су превише стварни у осе"а®у, а потомак Ломоносова Ќе претпоставио да иза тога стоЌи нешто више од Ќедноставне или чак не Ќедноставне халуцинациЌе.
  Вода Ќе текла на стотину корака од логора, сребрнасти, искричави кристални млаз испод два камена коЌи Ќе надвисивао балкон. Сем Армстронг се же но нагнуо напред. Дечак Ќе управо сада осетио да Ќе све унутра испечено у камен, тачниЌе у уга . Похлепно се ухватио за приЌатну хладно"у и ... добио Ќе у уво.
  кликнуо Ќе нешто на панелу сложеног уређаЌа и закикотао се као пацов.
  Ударац Ќе задао фашиста без злобе, али са таквом силином да Ќе Сем бачен на каме®е, престао Ќе да чуЌе на лево уво, а ова страна главе Ќе заиста утрнула.
  Доктор насилник у ку"ном огртачу и златном ланчи"у прасне у смех и зарежа:
  - Бокс! Бокс!
  . ПОГЛАВЉЕ #9
  Марин Ле Пен Ќе прилично лепа жена. Ускоро "е ЌоЌ бити педесет пет година. Али она Ќе у доброЌ форми. Прилично висок, са прилично природно плавом, али благо фарбаном, пуно плавом косом.
  Сада лети у авиону, у посебноЌ кабини, и лежи на софи. Спустила Ќе га"ице, а у десноЌ руци држи вибратор. Покушавам да замислим нешто еротично. На пример, сладак, светлокоси дечак. Овде га ¤елати воде на муче®е.
  Као и Малчиш-Кибалчиш , Марин Ле Пен Ќе читала баЌку о ®ему и гледала совЌетски филм. Штета што у ®ему ниЌе приказано муче®е. У ствари, према к®изи, дечак Кибалчиш Ќе био мучен, али у филмовима га нико ниЌе ни ударио.
  Али ако у машти нацртате слику како се мучи сладак, плавокоси дечак од око дванаест година. Марин Ќе ук учила вибратор притиском на дугме и гурнула га у своЌу рупицу, уживаЌу"и у дрхта®у вештачког фалуса.
  Отргли су му оде"у и окачили дечака од око дванаест година на сталак. Зглобови су се извиЌали из рамена, а каишеви су се забиЌали у руке.
  Али Малчиш-Кибалчиш се само осмехну и рече:
  - Тамо она живи, буржоаска истина!
  Немачки генерал Ќе прискочио до ®ега и повикао:
  - Изнад кра а хтео да буде! Борио се са нама!
  Малчиш-Кибалчиш Ќе поносно рекао:
  - Виши сам од тебе! - И п унуо од врха до дна!
  Како Ќе генерал био бесан, како Ќе почео да биЌе Малчиш-Кибалчиша по босим, дети®астим ногама.
  Храбри дечак Ќе само викнуо у одговор:
  - Да Ќе генералишка слинила! НиЌе ти да одузимаш хлеб крвницима! Ускоро "еш умрети.
  И сакат дечак Ќе изгубио свест.
  Када су га ¤елати полили хладном водом, Малчиш-Кибалчиш се прибра и наЌпре упита:
  - Генерале, Ќесте ли мртви?
  Дечак Ќе поново одгаЌан, на босе ноге му Ќе причврш"ен коцкица, а под босим петама став ена мангала. Ово Ќе, наравно, веома болно.
  Два ¤елата су бичевима млатила голи торзо младог Ќунака. Малчиш-Кибалчиш Ќе "утао, стиснувши зубе. Не"е да изговори ЌецаЌ или плач.
  Генерал урла на сав глас:
  - КоЌа Ќе твоЌа воЌна таЌна!
  Малчиш-Кибалчиш одговара:
  - У срцима народа!
  УсиЌани штап прободе дечаку испод пазуха. Дечак Ќе звиждао да би скренуо мисли са бола. И како се смеЌе.
  Џелат Ќе интензивниЌе запалио мангал испод дечакових босих ногу. У блоку Ќе окачен нови терет, развучене су вене и претиле су да попуцаЌу. Малчиш-Кибалчиш презриво фркну.
  Затим су ¤елати нашли Ќош брашна. Причврстили су жице за дечакове руке и ноге и ук учили струЌу. И тако боли! Праж®е®е пробушено од мозга до костиЌу.
  Али ни тада Малчиш-Кибалчиш ниЌе одустаЌао, ве" Ќе напротив почео да пева;
  Кад су буржуЌи отишли у моЌу зем у,
  Ку"е су спа ене, девоЌке посечене...
  Чинило се да су нуле преброЌане,
  Момци су обриЌани на нулу!
  Храбри Кибалчиш узе пушку ,
  И придружио се НародноЌ воЌсци...
  Али он Ќе издао све планове Малцхисх-Бад ,
  Ко се одрекао бурета за пекмез!
  И ево Ќа висим на сталку, дечко,
  Муче ме бичем и иглама...
  Као одговор, смеЌем се у лице, Ќа сам ¤елат -
  И веруЌем да "е Ота¤бина постати раЌ!
  Животи®е су ми испекле пете ватром,
  Дете Ќе Ќако претукла струЌа ...
  Али веруЌте ми, брашно ниЌе ништа,
  Тако да Ќе победио црвени буржуЌ!
  Кости ломе, зли метал Ќе укопао,
  На сталку, ¤елати ме тетураЌу...
  Али Ќа веруЌем у то, дечак Ќе са®ао
  Да трчим по Берлину у маЌу!
  ВеруЌем да "е друг Ле®ин водити
  Бесплатно, Варшава, Праг, Лондон!
  Ускоро "емо обЌавити победнички резултат
  А над Берлином црвена застава поносно!
  Сада детету Ќош горе пете,
  Ђон коЌи Ќе скоро увек бос...
  И бич снажно удари по леђима,
  Вероватно си мама ве" седа!
  Али не"у се предати овим ¤елатима,
  Не"у тражити веру, знаЌ милост...
  Нека кат бич стрмо с рамена,
  Знам да "е Ле®ин дати, веруЌте у награду!
  Кибалчиш се смеЌао под муче®ем ,
  НиЌе открио таЌне, умире поносно...
  У паклу заувек тако вришти Бад Бои ,
  Демони му сипаЌу смолу у грло!
  Дакле, Ле®ин Ќе са нама, можете видети заувек,
  И пламен гори у мом срцу...
  Остваре®е великог сна
  Би"е црвена застава изнад целе планете!
  РазЌарени, ¤елати су почели да ломе ребра Малчиш-Кибалчишу усиЌаним клештима. А такође и прсти на рукама и ногама, и пове"ана струЌа.
  Дечаково миши"аво тело почело Ќе да се дими. И напукла ребра. Малчиш-Кибалчиш, блед али поносан, рече:
  - Узалуд неприЌате  веруЌе
  Да Ќе успео да сломи Русе...
  Ко се усуђуЌе, таЌ у борби напада -
  НеприЌате и "е бити жестоко побиЌени!
  Под таквим фантазиЌама, Марин Ќе покренуо вибратор, искрварио сок и задрхтао од див ег оргазма. Како Ќе сЌаЌно овако, када се мучи тако леп, миши"ав, голи дечак.
  Али фантазиЌа Ќе фантазиЌа. И много Ќе приЌатниЌе имати посла са живим дечаком.
  Овде Марин зове другог дечака на позив.
  Улази згодан, мрк, арапски дечак. Он ниЌе природна плавуша, али Ќе офарбао косу. ТинеЌ¤ер веома приЌатног изгледа.
  Марин му баца новчаницу и позиваЌу"и шири ноге.
  Дечак се сагне и забоде лице у ®едра. Његов окретан, извежбан Ќезик ради несебично. Лиже и милуЌе навлажену пе"ину Ќош увек прилично лепе и свеже жене. Марин Ќауче у сластном клонулу. Како лепо и дир иво. Како Ќе диван дечЌи Ќезик. А он Ќе млади арапски тинеЌ¤ер коЌи тако маЌсторски ради.
  Марин завршава, и поново захтева да настави - она Ќе незасита тигрица.
  Дечак поново ради, а Марин замиш а нешто изузетно кул...
  Обе девоЌке, лепе, снажне са чоколадном кожом и косом блиставом од сунца, испреплетене су у клуб.
  Емануелине похлепне усне пронашле су оне Марине Ле Пен и прилепиле се за ®их. Обе девоЌке су се споЌиле у сочном по упцу. Маринова глава се завртила. Усне боги®е биле су слађе од меда. И тако Ќе лепо. Сада су девоЌачки Ќезици испреплетени. И руке су почеле да милуЌу Ќедна другу груди.
  Марин Ќе осетио енергичне и истовремено нежне покрете боги®е. Од ®их су груди почеле да отичу, а гримизне брадавице отврдну и оЌачаЌу. Ето како Ќе лепо кад те мази лепа девоЌка. И то Ќе узбуд иво. Брадавице на грудима отичу.
  У до®ем делу стомака почи®е да букти Ќака, жарка вру"ина. И као по ®едрима биЌу хи адама лептирових крила. И тако Ќе лепо, и тако узбуд иво.
  єезик боги®е Ќе веома дуг и сладак. Као да вам се амброзиЌа излиЌе низ грло, такав Ќе осе"аЌ. И прсти су окретни и дугачки, као да се забиЌаЌу у ваша навлажена недра Венере.
  Емануелини нокти су тако дугачки, али уредни и уЌедначени. И тако приЌатно голицаЌу твоЌу пе"ину коЌа Ќе постала мокра и клизава.
  Марин осети како ЌоЌ се пулс убрзава и почи®е да се тресе од силовитог оргазма. Тресе се, као да стотине челичних пастува галопираЌу кроз сваку "елиЌу тела, сваку вену. И тако Ќе дивно.
  И усне боги®е напуштаЌу уста, и почи®у да обасипаЌу Маринове груди. И  убе се тако страствено, и тако нежно. Чини се да мале бомбе капаЌу и експлодираЌу од потока задово ства.
  Марин сте®е од див е®а. И она то толико воли. Просто невероватно и непредвидиво чудо.
  А усне божанства демиЌурга обухватиле су рубинску брадавицу груди и почеле да возе по ®оЌ Ќезиком. Како шкак иво, а истовремено дивно и неописиво високог нивоа узбуђе®а.
  И сладострасни Ќаук одЌекну са Маринових усана. И буквално Ќе завиЌала, од неизрецивог задово ства.
  Емануела Ќе наставила да Ќе милуЌе. Како ЌоЌ Ќе Ќезик лизао Ќагоде, сЌаЌне брадавице. И боги®а Ќе почела да тоне све ниже и ниже. Клизила Ќе на чоколадне плочице штампе.
  Затим Ќе потонула, милуЌу"и Маринине груди рукама, до самог дна.
  А онда Ќе ®ен Ќезик узео и заронио у влажну пе"ину Венере. Бивши писац и политичар сте®е од сладострасног таласа коЌи се диже. И протрести у Ќош Ќедном таласу оргазма. Када се чини да хи аду атомских бомби експлодира у мозгу, а вулкани еруптираЌу у свим венама.
  И Ќезик боги®е лиже Маринина недра, и то Ќе такав ужитак, такво задово ство ...
  Марин одговара тако што забиЌа своЌе прсте у пе"ину женског божанства Венере. И ве" Емануела задрхти у наЌЌачем оргазму. И тако Ќе сЌаЌно...
  Две златнокосе девоЌке су се заплеле, а Емануела се превр"е. И ®ена ®едра у Мариново лице.
  Она, сте®аЌу"и, иде главом и зарива Ќезик у мокру пе"ину. И осе"а слатку, сабласно приЌатну амброзиЌу. Обе девоЌке теку и дрш"у од узбуђе®а. Њихова миши"ава тела се тресу, и просто Ќе невероватно у каквом су див ем и страсном пориву.
  Марин ради Ќезиком. Се"а се како Ќе водила  убав са Африканцем. Као да Ќе имао огроман, црни курац. И омотала Ќе усне око ове чоколадице и уживала у ®оЌ. И лепо Ќе мазити црну кожу црнца, и кад те мази. И напалиш се када полижеш ®егово огромно савршенство.
  А онда ти свршава у уста. А слатки, укусни гриз мушког семена тече преко Ќезика. И тако Ќе сЌаЌно.
  Али Еммануелле Ќе бо а. Њена материца избацуЌе такву амброзиЌу да Ќе на Зем и немогу"е прона"и одговараЌу"и укус. Слађи Ќе од меда, ¤ема од смокава, и генерално укусниЌи и сЌаЌниЌи од свега на свету.
  Марин тресе Ќедан талас оргазма за другим. То су само чуда, не, то Ќе божанско.
  Такав секс, такво задово ство...
  Политичарка Марин, посебно у своЌим фантазиЌама, волела Ќе све врсте секса. Пробао сам многе мушкарце и жене. Али овако нешто нисам доживео. Када се Ќезик творца хи ада универзума и трилиона насе ених светова попне у твоЌу материцу. Он Ќе тако окретан, тако флексибилан и тако савршен. И у ®ему налазите клонулост и ужива®е.
  Марин Ќе сладострасно засте®ала, и задрхтала... Њена пе"ина Ќе такође букнула од божанске амброзиЌе коЌу Ќе Емануел упиЌао, такође задрхтавши од заноса.
  Опет Ќе девоЌке захватио Ќош Ќедан талас наЌЌачег оргазма. И тако Ќе шармантно... Чоколадна кожа Ќе сиЌала од зноЌа као углачана бронза.
  Марин Ќе била одушев ена одушев е®ем, а ®ено тело Ќе буквално певало. И тако Ќе било лепо. Чак и када те четири мушкарца црне расе имаЌу одЌедном, ниЌе тако приЌатно као са овом боги®ом.
  А то су проклето Ќаки таласи оргазма коЌе девоЌку прекрива изнова и изнова. А Ќезик, о, какав диван Ќезик има Емануел.
  Поред ®их су почели да се поЌав уЌу нови парови. Прелепи млади"и и девоЌке лебдели су у ваздуху и почели да се милуЌу док воде  убав. Они су Ќедноставно дивни. Тако дивно и мирисно.
  Дечаци и девоЌчице су били изложени у бекству. Блистали су као анђели, а покрети су им били тако еротични и очараваЌу"и.
  єедан пар Ќе долетео до Марина. Млади" Ќе почео да обасипа по упцима десни табан свештенице  убави, а девоЌку леви.
  А то Ќе додатно пове"ало Маринине оргазме, због чега Ќе див е задрхтала.
  єош Ќедан пар - прелепи млади" и девоЌка, обасуо Ќе по упце Емануелиних стопала.
  Божанство универзума, било Ќе Ќедноставно супер. И ®ени оргазми су невероватни.
  Марин Ќе био одушев ен - хладниЌе Ќе од раЌа. Никада ниЌе искусила ништа слично. И тако Ќе почело...
  ДевоЌка и млади" су ЌоЌ  убили табане од прстиЌу до пете и лизали Ќе Ќезицима.
  Емануела Ќе гураЌу"и главу међу ноге радила несебично. И Марин ЌоЌ у томе ниЌе попустио. Испоставило се да Ќе ова девоЌка занатлиЌа. И радити са великим ентузиЌазмом.
  Марин Ќе у свом некадаш®ем животу, а посебно у своЌим еротским фантазиЌама, често лизала пе"ину Венере другим женама, и оне су ЌоЌ приЌале. Штавише, познати писац и политичар Ќе чак провео неколико месеци у таЌландском затвору. И тако су оне девоЌке иза решетака устаЌале тако.
  Па ипак, ништа се не може упоредити са полом коЌи Ќе показала Боги®а-демиЌург. Ово Ќе чудо над чудима. Ово Ќе нешто супер и раЌ из раЌа! И како Ќе дивно.
  Марина се грчила. Њен Ќедан веома згодан, препланули и миши"ав млади" нагнут над ®ено дупе. А онда ЌоЌ Ќе Ќезик младог, налик Аполону, продро у ®ен анус. И почео да се окре"е у пе"ини.
  Маринин оргазам се драматично поЌачао и она Ќе вриснула. Као бивол у кланици почео да риче и да се тресе.
  Марин Ќе такође осетила Ќезик Ќош Ќедног млади"а индиЌског изгледа у свом анусу и заурлала док се гурала као белуга. И толико Ќе волела.
  Обе девоЌке су биле на врхунцу блаженства. И ово Ќе тако див и утисак на све.
  А парови су такође сте®али и урлали приликом паре®а. И то Ќе такав призор...
  Марин Ќе осетио како Ќе млади" престао да ради Ќезиком, узео га и довео своЌе крупно мушко савршенство у анус. И снажно притиснути.
  Тако Ќе девоЌка-писца-политичарка вриснула од радости и сре"е, поново Ќу Ќе потресао наЌЌачи оргазам, чиЌи раван ниЌе доживела. А с Ќедне стране, Ќезик Боги®е ДемиЌурга, с друге, припадник младог спортисте величанственог попут Аполона.
  Како Ќе дивно. Марин Ќе био пресре"ан. То Ќе секс!
  И Ќебана Ќе у анус, великом снагом. И у исто време, покрет Ќе оштар, али тачка Ќе мокра и приЌатна.
  А Ќезик Ќе ве" успео да се капитално развиЌе. Голи Марин задрхти од екстазе.
  Се"а се како Ќе била добра са три мушкарца одЌедном, као да лети у свемир. Али како Ќе сада постало дивно - нема са чиме да се пореди!
  Не, греше они коЌи кажу:  убав Ќе таква игра - где Ќе тре"и екстра! Напротив, за  убав Ќе потребан тим.
  Емануела Ќе, погађаЌу"и ®ене мисли, не престаЌу"и да пребире Ќезике у влажноЌ и медноЌ пе"ини Венере, цвркутала:
  - Људи имаЌу секс - то Ќе интимно! Богови имаЌу колектив!
  И девоЌка-божанство се насмеЌа. И открила своЌе велике, бисерне зубе. Ох, какав Ќезик има, тако укусан.
  Марин Ќе пливао са задово ством и див им заносом. Како Ќе задово на. Сетио сам се како су Ќе у соби за претрес у женском затвору на ТаЌланду ®ени чувари штипали за голу брадавицу. А онда се рука у рукавици намазана вазелином попела у ®едра!
  Какво Ќе задово ство доживела Марин Ле Пен током претреса женског затвора. Како Ќе дубоко женска рука у гуменоЌ рукавици ушла у ®ена недра. И како се онда лепа затвореница тресла и сте®ала и почела да се миго и. И завршио див им плачем.
  Тада су Ќе претресали неколико пута дневно, а то су били ®ени наЌпово ниЌи и наЌприЌатниЌи тренуци у женском затвору. И тако генерално добро. Ако попушиш полицаЌца, доне"е ти виски и црни кавиЌар. И такође добиЌате новац за своЌе задово ство.
  Марин Ле Пен Ќе пред®ала. НаЌма®и део своЌих авантура описала Ќе у к®изи коЌа Ќе постала позната широм света.
  Али у стварности, живот Ќе био Ќош гори. А оно што Ќедноставно ниЌе покушала. Посебно ми се допало да будем проститутка и да плешем у стриптиз бару. Заиста Ќе тада била црна коса, а сада медена плавуша.
  Али како Ќе лепо и заним иво бити проститутка. Има толико клиЌената и сви су различити. И сваки човек Ќе добар на своЌ начин. Понекад су то снимале и жене. Дешавало се да пла"аЌу секс са неколико мушкараца или жена одЌедном. Иако Ќе, можда, са животи®ама Ќош хладниЌе, и узбуд ивиЌе, маштовитиЌа Марин Ле Пен!
  Ево, на пример, какво велико савршенство има ко®. Пла"ено ЌоЌ Ќе хи аду долара да се пари са белим ко®ем - и то Ќе супер! НаЌпре, наравно, устима, а тек онда Ќу Ќе испунило огромно и потпуно савршенство. И било Ќе сЌаЌно!
  Захватио Ќу Ќе тако снажан оргазам! Да, и погледао Ќе педесет  уди! Уопште се не може речи!
  Сада се поЌавио Ќош Ќедан млади". Много Ќе леп, само су уши као у риса. Па, то Ќе виле®ак. Као у баЌкама, лепа, са лицем лепе девоЌке, без браде и бркова. Али мушко савршенство Ќе велико и бри антно.
  Марин се на неко време одваЌа од недра Боги®е ДемиЌурга и похлепно гута мушко савршенство у ®ена уста. И тако Ќе лепо само див и занос!
  Марине Ле Пен Ќе волела пуше®е! Ово Ќе ®ена наЌслађа ствар. И не само са мужем или  убавником. Покушала Ќе да попуши са свим мушкарцима и многим животи®ама - наравно у фантазиЌи.
  Чак ни слон ниЌе био изузетак ... И увек Ќе било тако кул, тако дивно и импресивно!
  Марин Ќе похлепно лизао сЌаЌно и преплануло достоЌанство веома лепог виле®ака. Млади" Ќе имао петобоЌну косу и златно-маслинасту кожу. Емануел, други виле®ак, почео Ќе да лиже ®ена недра своЌим Ќезиком. Пробао сам жене, а сада можете и мушкарце.
  Виле®аци су веома слатки и миши"ави. Њихова лепота Ќе тако гламурозна и нежна. А зад®ица Ќе затегнута. Марин ниЌе могао да одоли и ошамарио га Ќе...
  Да, чак и након што Ќе постала позната у целом свету и зарадила много новца од продаЌе своЌих к®ига и изнаЌм ива®а филмова, тражила Ќе утиске у борделима и борделима.
  На пример, чак Ќе била мучена за новац. И заним иво Ќе.
  Марин Ле Пен се у своЌим фантазиЌама се"ала како Ќе став ена на аукциЌу да би била продата за велику суму. А власник Ќе могао да ради са ®ом шта год хо"е, само да не убиЌе или осакати.
  Како га Ќе Ќедан єапанац купио, и суптилно исмевао. єедна од врста муче®а: подмажете голе табане женских стопала маслиновим у ем, а затим их фиксирате у блок. Доносите гасне горионике на да ину. И почнете да пржите женске пете, подешаваЌу"и температуру пламена. То боли и узбуђуЌе у исто време.
  На сталку током батина, Марин Ќе доживео неколико Ќаких оргазама.
  Посебно Ќе приЌатно када те туку копривом или усиЌаном жицом.
  Марин буквално балдела од бола. И толико Ќе волела. И сталак, и бич, и шеЌк. А кад те биЌу ланцем усиЌаним.
  И тако Ќе лепо и импресионира публику. И ово лижеш прелепо, мушко савршенство виле®ака. А други виле®ак, седе"и, има те у рупи.
  Ќош Ќедан представник света фантазиЌе . Такође веома згодан млади", са орловим носом.
  Марин Ќе предложио:
  - То Ќе трол! И они су лепи!
  И трол Ќе личио на виле®ака своЌим голобрадим, чистим као девоЌачко и нежним лицем виле®ака, али се више ниЌе разликовао по облику ушиЌу, ве" по ве"ем носу коЌи Ќе личио на к ун птице граб ивице.
  Овде Ќе из своЌих кратких панталона извукао своЌе величанствено савршенство. И гурнуо га међу Маринове груди.
  И он Ќе такође почео да голи зубе да ради. Боги®а-демиЌург Ќе преузбуђена недра Венере препустила проститутки Марин Ле Пен, а ®ене усне су захватиле мушко савршенство Ќедног од прелепих виле®ака.
  А уместо ®ега употреб ен Ќе Ќезик величанственог трола украшеног драгу има.
  И то Ќе само хипер! Ви дожив авате такво задово ство неописиво и неописиво речима.
  Марине Ле Пен су сада лечила четири фантастична створе®а: виле®ак и трол, а уз то Ќе наставила да  уби и лиже босе табане - пар сличан човеку.
  И тако Ќе велико задово ство када се баш овако лиже.
  Марин Ќе осетио ®ено тело како пева и у екстази. Свака "елиЌа се радуЌе: ово Ќе секс!
  Просто Ќе супер!
  Као на пример, у ЌавноЌ ку"и, петнаест црних момака и Ќедна бела девоЌка наручили су одЌедном.
  Наравно, Марин Ќе у своЌим сновима прилазила момцима и лизала их Ќедног по Ќедног. А иза ®е боде у ®едра и врх. И то Ќе било такво задово ство. И толико укуса.
  Црнци, ово Ќе тако укусна каша од ®их. И укус семена у свакоЌ трци Ќе другачиЌи, али увек приЌатан. И у ®еним фантазиЌама Марину се то допало, а она Ќе била луда за тим.
  А бела жена, па Ќе лизала утробу. Очигледно се и ®оЌ допало. Таква Ќе плавуша у чоколади. И лизати са ентузиЌазмом. А онда Ќу Ќе Марин лизнуо.
  Да, Ќезик Ќе дат жени да ужива. И велико задово ство када лижете главицу црног, великог пениса. И уживаЌте у томе са великим задово ством.
  А виле®аци имаЌу тако укусну и слатку сперму. Ево управо Ќу Ќе завршио. И Марин се стресао од колосалне силе оргазма. И генерално Ќе Ќедноставно одлично! Чинило се да ве"ег задово ства нема. А како лепо миришу тролови и виле®аци! Директно вртоглавица!
  У своЌим сновима, Марин снажно користи своЌ Ќезик. єош Ќедан млади виле®ак Ќе променио партнера. Мало се разликовао у украсима. Тролови и виле®аци су скоро голи, али у накиту, и са наруквицама на глеж®евима и зглобовима. А ®ушке су им нежне, да се не виде миши"ави и ре ефни торзои, обучени би се могли узети за девоЌке.
  ДевоЌке су такође скоро потпуно голе. Само виле®аци и тролови, и млади" коЌи личи на  уде, имаЌу сандале на ногама, а девоЌке су босе. Чак се и сама Боги®а ДемиЌург разме"е голим штиклама. Међутим, ®оЌ Ќе згодниЌе, млади"и Ќезиком лижу елегантан ђон, а ово Ќе велико задово ство.
  Треба напоменути да се парови стално ме®аЌу. Понекад девоЌке са девоЌкама воде  убав. Млади"и су прави стреЌт  уди - иако се не устручаваЌу да се Ќезиком попну у материцу.
  Марин ниЌе волео хомосексуалце. Иако Ќе и сама спавала са женама и са мушкарцем и са животи®ом подЌеднако дожив аваЌу"и оргазам и одушев е®е - посебно у сновима.
  Али можете видети да хомосексуалци некако чак ни у раЌу не воле. Мада их Ќе понекад и Марин служио... За новац, наравно... Или Ќе била мучена. Убоде се иглама у гримизне брадавице.
  Млади" Ќе узео и без икакве церемониЌе завршио лиза®е Емануела у материци, и ушао у ®у своЌим великим, мушким савршенством.
  Марин Ќе засте®ала... И наЌЌачи оргазам Ќе поново почео да Ќе тресе.И све Ќе тако слатко и шармантно.
  Марин Ле Пен Ќе цвркутала, успевши да Ќезиком лиже мушко савршенство:
  - Секс, момци, ово Ќе секс! ДевоЌка "е поЌести дечака!
  И намигова"е млади"има, троловима и виле®ацима... И лепо Ќе. Шест одЌедном...
  Међутим, са стране су ЌоЌ пришла Ќош два млада виле®ака. А Емануела Ќе узела ®ихова велика савршенства у шаке и почела да их тр а. Или, тачниЌе, дркати. А сада ради са осам партнера истовремено.
  Млади" Ќе престао да лиже Маринове голе табане. И узео Ќе и ставио своЌ пенис на пету. И голи прсти тек испечених девоЌачких ногу почели су да мазе мушко савршенство.
  И девоЌци Ќе досадило да лиже пету, а ®едра Ќе залепила за ђон. А Марин Ќе много енергичниЌе зарадила своЌе голе прсте. Заним ива Ќе боса нога, и нокти да иритираЌу пе"ину Венериних девоЌака. И уопште, добиЌа се само див и и Ќединствени ужитак.
  Марин Ќе у екстази певао:
  Бос, само бос
  Под Ќулском грм авином, под шумом сурфа!
  Бос, само бос
  ХаЌде да играмо, волимо са тобом!
  У сновима и фантазиЌама Марин Ќе само девоЌка коЌа може много. Веома Ќе интересантно бити проститутка на ТаЌланду, иу било коЌоЌ другоЌ зем и. Не знате унапред ко "е бити ваш клиЌент. Можда мужЌак и женка, или чак животи®а.
  На пример, узео га Ќе Енглез. Понудио Ќе да сише пса за три стотине долара. А он Ќе само гледао и снимао.
  Марин Ќе одмах отео Ќош двеста долара за стре а®е! Да, романтично Ќе. Нема перверз®ака. Неки, на пример, воле да шокираЌу гениталиЌе. И сами други воле када ®ихова жена туче или се руга.
  Марин Ќе такође морао да игра улогу голог роба под бичем надгледника, и обрнуто у кра евскоЌ оде"и да би тукао мушкарце.
  Али Ќош нисам морао да прогутам сперму правог виле®ака или трола.
  И укусно Ќе, и веома приЌатно на укус. Марин се у то уверио на лицу места. Како Ќе сЌаЌно бити курва. Овде су многе жене проститутке само у фантазиЌама, али у ствари немаЌу дово но храбрости да покушаЌу.
  А колико су пропустили! Не схватаЌу колико Ќе забавно бити курве и ме®ати клиЌенте. И тражите задово ство, и разна искуства.
  А како Ќе супер када не знаш шта те чека за пола сата. И шармантно Ќе удисати мирис мушкараца. И чиста са скупом коло®ском водом, и неопрана, смрд ива.
  Мада су обично у Мариновим сновима пуцали чисти и богати мушкарци, или гламурозне жене.
  Али у стварности, Марин Ќе толико волео секс. Чак Ќе имала и спонтане оргазме но"у. И то Ќе такво узбуђе®е. Када у сну водиш  убав са вилинским змаЌем, и ухватиш екстазу.
  Можда сада и она може да се пари са змаЌем. Или прави минотаур? Тако Ќе еротично и егзотично!
  Марин Ќе узео и запевао:
  - Хо"еш да Ќебеш млади"а,
  Видим да Ќе готово!
  И она се смеЌала, опет Ќе завршила у устима. И каква Ќе сперма виле®ака слатка, лагана и необично приЌатна на укус. И мирише тако сЌаЌно. Па, тешко Ќе чак и поредити.
  У сваком случаЌу, Марин Ќе одушев ен. И гута са великим ентузиЌазмом. И она то воли. Секс Ќе неизрециво велико задово ство, посебно за жену без комплекса.
  А у Мариновим фантазиЌама, раде"и у различитим зем ама света као проститутка, ухватила Ќе такве сензациЌе наЌразличитиЌег домета да би ЌоЌ и кра ица позавидела. И да, кра ица - оборила би царица копита од зависти на оно што Ќе Марин доживео. Нарочито када Ќе групни секс, и права оргиЌа, па чак и пиЌан!
  Марин из ове би ке све више. Било Ќе Ќединствено и тако егзотично. Како Ќе у младости открила занима®е но"не виле. И то Ќе оно што би свака жена сматрала колосалним успехом.
  Марин ради Ќезик са члановима виле®ака. Ево Ќедног лепог млади"а коЌи Ќе поново завршио. А ®егово место заузео Ќе исто тако величанствен трол. И то Ќе супер.
  Зграбиш уснама ову укусну кобасицу и облизнеш се. И сисаш са великом агресивнош"у. И то Ќе тако дивно и див е®е да се речима Ќадног  удског Ќезика не може описати.
  . ПОГЛАВЉЕ #10
  Марина Ќе уживала. Њене руке су масирале мушка савршенства виле®ака. Овде су спремни да заврше полетео ЌоЌ до главе.
  Исправно пустите да млаз пада директно у уста. За жену нема ништа укусниЌе од мушког семена. И то Ќе невероватно. И што Ќе наЌважниЌе, тако Ќе насилно и немогу"е Ќе описати речима колико Ќе то добро!
  Марин Ќе похлепно гутао семе виле®ака и тролова. Осетила сам нешто много приЌатниЌе, слађе и мирисниЌе од креме на торти. И толико Ќе волела. А ви их конзумирате са великом похлепом. Какво Ќе ово велико задово ство.
  Марин Ќе лепа девоЌка, бо е да Ќе не нађу. У сваком случаЌу, она Ќе учинила секс наЌсавршениЌим начином за забаву. И нико ниЌе помислио колико Ќе дивно попушити мушкарцима, или лизати недра жени, пре него што Ќе ова девоЌка-гениЌ и политичарка описала Ќедан веома скандалозан у своЌим к®игама.
  А сада Ќе еротизам пренела на колосалан, космички ниво.
  То Ќе ужитак и велико задово ство. И апсолутно све доноси задово ство вештом и осет ивом женском телу.
  Чак и каутеризациЌа гримизних, девоЌачких брадавица цигаретама изазива огромно неупоредиво задово ство.
  А ти си просто одушев ен. Како понекад бол коЌи изазива женско тело мушкарца добиЌа задово ство, снажан оргазам. Морате бити у ста®у да га добиЌете. Али Марин зна како и схвата. А ®ена сладострасност нема граница.
  Марин Ќе жена о коЌоЌ сваки мушкарац са®а. Њено голо колено Ќе оно због чега мушкарци прок учаЌу мозак. Њено тело Ќе мирис  убави. Арома Ќе Ќака и трпка.
  Име Марине Ле Пен постало Ќе познато, попут имена Афродите или Венере. Ово Ќе фантастична жена. КоЌа Ќезиком лиже бодеж или оштрицу мача и у овом тренутку дожив ава оргазам. КоЌа Ќе на стази копилад у боловима, и воли да Ќе називаЌу курвом и непристоЌном. А како Ќе лепо ако ватра спали твоЌу рубинску брадавицу или голу пету?
  ТрзаЌу"и босе ноге, Марин Ќе гукала:
  Какав бол, какав бол! Доживео сам сто оргазама - нула проблема!
  ДевоЌка и проститутка за цео живот су се смеЌале. Како Ќе све то сЌаЌно. Овде Ќе опет била готова у устима. И поЌавио се нови партнер. ОваЌ пут оваЌ млади" ниЌе био полугол као виле®аци и тролови, ве" у кожноЌ Ќакни, панталонама и чизмама. А на глави Ќе црни цилиндар.
  Лице бледо као чаршав. Тролови и виле®аци су били тако препланули, весели, здравог изгледа. А оваЌ нема ни трага крви на свом лепом, аристократском лицу.
  И са осмехом. Тако да су б еснули дуги танки оч®аци.
  Марин Ќе узвикнуо:
  - Вампире!
  Лагано Ќе подигао шешир и климнуо главом.
  - Гроф Дракула на услузи!
  И откопчао му муву. У прорезу ®егових панталона б еснуло Ќе велико, мушко савршенство. Такође блед, али веома импресиван.
  Гроф Дракула гурнуо Ќе своЌ мо"ни пенис Еммануелле право у ®ена уста. Похлепно Ќе загрлила ®егове усне и загугутала:
  - Како дивно! О марш вампира!
  И почео снажно да сиса. И лижите Ќезиком главу грофа Дракуле.
  То Ќе тако неописива лепота. Секс са правим вампиром - шта може бити кул!
  И то радите са великим задово ством.
  Марин се у своЌим фантазиЌама се"ала како Ќе водила  убав са крупним Афроамериканцем. И како Ќе видела ®егов огроман црни курац. Његово мушко савршенство било Ќе много ве"е од савршенства ®еног мужа Луиса или других белих и жутих мушкараца.
  И толико ЌоЌ се допало. Када покриЌете уснама главу црног пениса, а унутра осетите пулсира®е вена и крви, тако мо"ан корен живота.
  Одлично Ќе и Ќедноставно одлично.
  И хо"еш да га лижеш, и сисаш, до бесконачности. А када велики, црни мушкарац сврши у теби - то Ќе генерално лудо неисказиво одушев е®е. И жедни, прогутаЌ и прогутаЌ загуш иво семе сина Африке.
  И осе"ати се као боги®а. Не, заиста, Марин Ќе Ќедноставно Боги®а - страст!
  Лизи курац вампиру! Сисати савршенство крвопиЌа! То Ќе само лудост, и див е задово ство!
  Марин Ќе одушев ено певао:
  - Са®ам о онима на,
  Ковчег у стану...
  На моЌу сахрану
  Вампири су стигли!
  И девоЌка Ќе почела енергичниЌе да ради голим прстима, масираЌу"и недра девоЌке и пенис млади"а. И сви су овде тако лепи и гламурозни. И вампир Ќе диван. Ово Ќе заиста празник за душу. Марине Ле Пен Ќе невероватна драга.
  И све Ќе у ®ему хармонично и лепо. И жели све више и више секса. И ужици такве див е екстазе ...
  Како Ќе она, на пример, служила читаву чету воЌника. Два млади"а испред, двоЌица отпозади тргаЌу - а зуЌа®е се не може речима ни описати ни пером. И Ќош се смеЌу, и иду уз ланац.
  А задово ство Ќе колосално и новац од чак стотину  уди! Не живот, ве" баЌка.
  ОдЌедном, млади вампир, звани гроф Дракула, завршио Ќе право у ®еним устима.
  Марину Ќе захватио наЌЌачи талас оргазма и она се угасила, ®ена свест ниЌе могла да поднесе оби е утисака.
  Дечак Алфонс Ќе остао без пара, и гурнувши му Ќош Ќедну новчаницу у еврима, Марин Ќе уклонио дечака. Отишао Ќе, б ескаЌу"и голим, округлим штиклама. Обичан дечак коЌи служи женама и мушкарцима. Марин Ќе заиста желео да окуси своЌе семе, али Ќе одлучио да не ризикуЌе. Млада проститутка пролази кроз превише мушкараца и жена - можете добити инфекциЌу.
  Дечак ЌоЌ Ќе ипак дошао у купа"им га"ама, да не би носио камеру, а чувари су га осетили на улазу и излазу. Погледали су му чак и у дупе и дубоко забили велике прсте у анус. Дечак Ќе сте®ао, па су му проверавали и уста, и ноздрве, и уши, и између прстиЌу на ногама и рукама, па чак и капке.
  Али ништа - чини се да нема микрокамере. И дечака, коЌи Ќе Ќедва мрдао уморним Ќезиком, пустили су.
  А Марин Ле Пен га Ќе узела и заспала. И имала Ќе тако заним ив и кул сан.
  Следе"а мисиЌа Марин Ле Пен била Ќе борба против корона вируса. ДевоЌка Ќе била борбена и пуна енергиЌе.
  Ратник Ќе, заЌедно са Ќош четири к"ери богова ДемиЌурга, отишао у битку.
  Каква смрт чека корона вирусе.
  Марин Ле Пен Ќе узела и замахнула оба мача. Одувала Ќе главе створе®има и голим прстима лансирала ватрени пулсар. А што се корона вируса тиче.
  А курва пева:
  - УбиЌте коронавирус и ®еговог председника змаЌа!
  Наташа Ќе такође лупила по корона вирусу, користе"и гримизне брадавице груди и пискала:
  - И не склопиви, не склопиви - кул Ќе у шортсу!
  ЗоЌа Ќе ударила заразна створе®а своЌом му®ом у пупку. Спалио много противника и викао:
  - Аса другови! Као!
  Августин Ќе такође ошамарио свог противника. Нокаутирао гомилу неприЌате а из заразне империЌе и зацвилио:
  - Бесно доба Ќе са нама!
  Светлана Ќе из голе пете пустила пулсар у корона вирусе и зашкрипала, искакавши зубе:
  - Би"е супер!
  Марин Ќе, пуцаЌу"и на своЌе противнике, спремно пристала:
  - Чак "е бити и хипер!
  И као пулсар погађа коронавирусе. И спали"е их читаву масу, и разбити их у мале прска®е. И котр а"е се као путер у тига®у.
  Марин Ќе веома весела девоЌка и пева:
  - За велики комунизам - корона вирус-фашиста "е бити слом ен!
  Наташа Ќе, пуцаЌу"и на неприЌате е, приметила, уништаваЌу"и заразна створе®а:
  - Коронавируси су гори од фашиста! Они су много заразниЌи!
  И од гримизне брадавице, као му®а. И толико "е противника узети и спалити.
  Наташа Ќе духовито приметила, показуЌу"и зубе, испуштаЌу"и из ®их сунчеве зраке коЌи су заслепили корона вирусе.
  ЗоЌа Ќе искочила из рубинске брадавице уз експлозиЌу разара®а и приметила са великом духовитош"у:
  - СЌаЌан терминатор и супер!
  И из пупка млати и разбиЌа са великим апломбом...
  Ратник, додуше, наЌвише и наЌборбениЌе класе, посебно када Ќе п унула на корона вирусе.
  И тако Ќе девоЌка узела из недра Венере као да "е да дуне. И он "е пустити масу борбеног праж®е®а.
  ЗоЌа Ќе уз церека®е приметила, показуЌу"и зубе:
  - єа сам велики део воЌске и борбеног чина!
  Затим Ќе експлодирала, шире"и десетак корона вируса заЌедно са неколико инфективних резервоара и приметила:
  - Политичар Ќе звер такве врсте да му Ќе некад коса светла а некад не, али му Ќе душа увек црна, а по правилу сви®а!
  Августин, воде"и добро усмерену ватру на заразна створе®а, сасвим логично и рационално Ќе приметио:
  - Мачка има девет живота и реп, лисица политичар има милион маски, и веома дуг Ќезик!
  Светлана Ќе сасвим логично рекла, откриваЌу"и своЌе бисерне зубе у снежно белом осмеху:
  - Политика Ќе пр авштина, али Ќе зачи®ена мармеладом елоквенциЌе, коЌа усисава интелигентне мушице, а бирачи потковани до ушиЌу!
  А девоЌка Ќе заразила корона вирусе смртоносним праж®е®ем.
  Марин Ле Пен га Ќе узела и пустила из недра Венере уз млаз магичне плазме коЌа Ќе сагоревала корона вирусе и гукала:
  - Говор политичара Ќе често као сат, али без соли истине не можете га мазати на хлеб ради ситости!
  Наташа Ќе, настав аЌу"и да слама неприЌате е своЌом огромном енергиЌом, и секу"и корона вирусе мачевима, издала Ќе:
  - Политичарев говор тече као медени ток речитости, али од тако слатког гласача добиЌа само диЌабетес разочаре®а, и диЌатезу нереда!
  ЗоЌа, коЌа Ќе водила немилосрдну ватру на корона вирусе, издала Ќе:
  - Ако диктатор има много црвених речи, онда Ќе за гласача много крвавих ¤елата!
  Аугустина Ќебе корона вирусна створе®а и спа уЌе их као активни напалм, издала Ќе:
  - Црвенокоса жена ниЌе увек бестидна, али политичар црвеним говором сакати гласача!
  Светлана шкраба по неприЌате у, и сече корона вирусе, и сече ®ихове резервоаре у торту:
  - Лопову гори капа, политичару коЌи прети да "е све засути капама, спа ене су наде бирача!
  Марин Ќе, настав аЌу"и да се бори са агресивним противником и уништаваЌу"и корона вирусе, приметио:
  - ПросЌак има Ќедно своЌство - савест, коЌу немаЌу наЌбогатиЌи политичари!
  Наташа Ќе, одсецаЌу"и неприЌате е међу представницима заразне империЌе, приметила:
  - Може лопов да украде злато, али политичар заиста упропасти политичара предаЌу"и нешто што не вреди ни паре!
  ЗоЌа Ќе духовито приметила, показуЌу"и зубе и намигуЌу"и, али истовремено сламаЌу"и корона вирусе:
  - Да, заиста игра речи! Политичар Ќе сви®а коЌа, уместо да ђубри ®иве, вербалном диЌареЌом спа уЌе мозак!
  Августина Ќе лупила по корона вирусима и агресивно, приметила Ќе, откриваЌу"и своЌе бисерне зубе:
  - ВоЌници ђубре ®иве крв у неприЌате а, политичар прикривену борбу - вербалном диЌареЌом!
  Светлана се срушила из недра Венере са таласом магичног цунамиЌа на корона вирусе и зацвилила:
  - ВоЌник Ќе понекад пр ав као пакао, али буквално, политичар Ќе фигуративно пр ава сви®а, али га то не спречава да се стварно сви®а!
  Марин Ќе разбио му®е из гримизне брадавице, запа ене трупе и тенкове корона вируса и зацвилио:
  - Жена воли наклоност као мачка, али бирач више воли да чуЌе рику лава од политичара, и дозво ава да ЌоЌ се оде као ован!
  Наташа Ќе узела и пустила млаз магичне, разорне плазме из недра Венере и издала:
  - Политичар Ќе десни и леви, али нема права и ®егове методе су увек леве!
  ЗоЌа Ќе агресивно приметила, пуцаЌу"и на неприЌате е и откриваЌу"и своЌе бисерне, светлуцаве зубе:
  - Бог воли ТроЌицу, а политичар прихвата милион ипостаси!
  Августин, оголивши своЌе бисерне зубе, пуштаЌу"и сунчеве зраке на корона вирусе, и спаливши их, зацвилила Ќе:
  - НапредуЌте пут од маЌмуна до човека, политичке игре пут од  удског ста®а до чврстог прасца!
  Светлана, коцкаЌу"и заразна створе®а и спа уЌу"и их као зрацима смрти, неприЌате и, цвркута:
  - Пут до врха за човека Ќе степеницама, за политичара полом еним судбинама!
  Марин Ќе послао млаз агресивних и деструктивних пулсара из недра Венере, издао:
  - У шаху белци почи®у рат од почетка партиЌе, у политици ратови не престаЌу, без обзира на боЌу, без краЌа и почетка!
  Наташа Ќе агресивно приметила, избиЌаЌу"и из пупка млазом паклене, деструктивне плазме:
  - У шаху потез витеза став а мат, у политици витешки потез став а прасе!
  ЗоЌа се закикота, и испустивши цунами магиЌског униште®а из недра Венере, примети:
  - У шаху, да би се разодео кра , потребне су жртве, а политичар Ќе голи кра  и са стицаЌима!
  Августина Ќе агресивно приметила, показуЌу"и зубе, из коЌих су летели сунчеви зраци, пале"и корона вирусе:
  - Жена Ќе кра ица и без оде"е, а политичар Ќе голи кра  чак и у кра евскоЌ мантиЌи!
  Светлана Ќе ударила неприЌате а агресивним праж®е®ем разорне му®е и зацвилила:
  - Рад Ќе од маЌмуна направио човека, али робовски рад човека претвара у животи®у, а ко користи ®егове плодове, сме да сви®а!
   Марин Ќе ударио ®ен потпис, разорно испушта®е у неприЌате а и зарежао:
  - Игра шаха почи®е на сат, политичке интриге немаЌу почетка, ве" траЌу вековима!
  Наташа Ќе агресивно приметила и са страш"у изЌавила како руши корона вирусе, разбиЌаЌу"и их:
  - Час су калифи, а за вечност су политичари голи кра еви!
  ЗоЌа га Ќе узела и усиЌаним и смртоносним пулсарима избацила из своЌих рубин брадавица и зацвилила:
  - Банкар сече новчанице, фризер шиша, а политичар себи скида скалп заЌедно са кровом!
  Августин, као из недра Венере, биЌе на корона вирусе, пали многа агресивна створе®а и гугутала са осмехом:
  - Политичар Ќе лопов чиЌи Ќезик може да отвори сваку к учаоницу, али поред тога што краде новац, убиЌа наду!
  Светлана Ќе, оголивши зубе коЌи блистаЌу светлиЌе од бисера и спа уЌу заразна створе®а у пепео, зарежала:
  - Жена воли да прима поклоне од мушкараца, политичар воли да полаже сви®у, без обзира на пол, и да се понаша као курва!
  Марин Ле Пен, сецкаЌу"и противнике мачевима попут купуса и претвараЌу"и коронавирусе у крвави неред, приметила Ќе:
  - Нема на свету ништа горе од старости и политике, али први бар ниЌе на почетку живота, а оваЌ други уграби и стави прасе од рође®а до смрти, па и кад лежиш у гробу!
  Наташа Ќе агресивно истакла лансира®ем веома деструктивних и мо"них пулсара у резервоар империЌе корона вируса:
  - Све можете победити чак и време, али  удска глупост Ќе неуништива, Ќер се поЌавила са првом миш у у глави, а неста"е тек послед®им б еском свести живог поЌединца!
  Августина, победивши див им помамом заразног неприЌате а, и пробивши му лоба®у, примети:
  - Само мртви се не вараЌу, па макар и атеисти!
  ЗоЌа Ќе ударила корона вирус на неприЌате а из гримизне брадавице на грудима разорном каскадом му®а и зацвилила:
  - Ако Ќе живот после смрти предмет полемике и нагађа®а, али без икакве сум®е после избора политичара, ако има живота, онда пас!
  Светлана Ќе, разбиЌаЌу"и корона вирусе на своЌ веома агресиван и разоткривен начин, издала:
  - Смрт Ќе само промена меса, коЌа Ќош увек ниЌе вечна са очува®ем бесмртне душе, политика Ќе вечна промена костима, и вечно ноше®е маске, са потпуном бездушнош"у!
  Пет девоЌака наставило Ќе да сече корона вирусе. Урадили су то са великом во ом и див им ужива®ем. Ратници су тако очаЌни и Ќединствени.
  Марин Ќе поново пустио агресиван млаз магичне плазме из утробе Венере и загугутао:
  - Политичар Ќе командант коЌи не побеђуЌе вештином и храброш"у лавова, ве" броЌем преварених оваца!
  Узела га Ќе и Наташа, пуцала из ®ених гримизних брадавица смртоносним праж®е®ем деструктивне плазме и спа ивала корона вирусе вриште"и:
  - Орао воЌник рачуна на вештину команданта, а врана гласач рачуна на не баш вешту превару политичара!
  ЗоЌа Ќе намигнула своЌим противницима, напалила корона вирусе и врло агресивно приметила, разголитивши оч®аке:
  - ВоЌник ниЌе увек орао и понекад трпи поразе, али Ќе гласач наЌчеш"е врана и стално Ќе разочаран!
  Августин, настав аЌу"и да слама коронавирус и ®егове хорде коЌе су напредовале са свих страна, викао Ќе:
  - ВоЌник баЌонетом боде лоше момке, политичар оштром речЌу без разлике!
  А црвенокоса, као да су заразна створе®а, великом снагом "е ударити ...
  Светлана Ќе, настав аЌу"и да мокри противнике и агресивне корона вирусе, неселективно, испали:
  - Џелат има секиру, али за извође®е посла потребна Ќе накитна прецизност, политичар има Ќезик, али резултат Ќе наЌчеш"е неспретан!
  Марин Ќе, нокаутираЌу"и противнике међу заразним створе®има у огромним количинама, кроз смех приметио:
  - Диктатор воли слатко ласка®е, али не зато што има памет муве, ве" зато што Ќе спреман да бираче зг®ечи као комарце из соли истине!
  Наташа, ова девоЌка са веома борбеном компонентом и слама®ем заразних створе®а, рекла Ќе:
  - Политичар жели да постане диктатор, али му Ќе црева исувише танка, а дуг Ќезик у комбинациЌи са кратким умом!
  ЗоЌа, удараЌу"и неприЌате е и бацаЌу"и голим прстима оштро избрушене дискове и ломе"и корона вирусе, режала Ќе:
  - Политичар Ќе ђаво и ученик, и тврди да Ќе Бог, али Ќе до сада само научио да клевета и разапи®е бирача до краЌа!
  Августин Ќе, са великом дозом агресивности сузбиЌаЌу"и корона вирусе коЌи су напредовали, залаЌао:
  - Иза политичара стоЌе спонзори, новац надувава реЌтинг, а политичари дуваЌу повере®е бирача!
  Светлана Ќе са див им бесом ударила на корона вирусе, спаливши их у пепео и викала:
  - Пчеле боду, али даЌте мед, политичари точе слатки нектар говора, али доносе само разочаре®а!
  ДевоЌке су веома ефикасно радиле против корона вируса. Али има превише заразних створе®а.
  И наравно друге лепотице улазе у борбу. Посебно Герда. Ова борбена и веома лепа девоЌка стигла Ќе на тенк Пантер-3. Одакле Ќе дошао?
  У паралелном универзуму, Тре"и РаЌх Ќе, иако ниЌе освоЌио свет, успео да задржи Европу. У почетку Ќе Хитлер слушао Ромела и повукао немачке и италиЌанске дивизиЌе из Африке, и то практично без губитака.
  Вермахт Ќе задржао осам немачких и десетак италиЌанских дивизиЌа - око тре"ине милиона воЌника и официра са доста опреме. Ово Ќе било дово но да одбиЌе искрцава®е савезника на СицилиЌи и баци их у море.
  Осим тога, Немци су поново одложили операциЌу Цитадела, а у августу Ќе Црвена армиЌа ве" напредовала. У дефанзиви, нови немачки тенкови "Пантер" и "Тигар", као и самоходне топове "Фердинанд", били су Ќачи него у офанзиви, и били су у ста®у да одбиЌу навалу неприЌате а.
  Рат Ќе попримио дуготраЌан и огорчен карактер. Немци су успели да направе ефикасан и Ќефтин млазни ловац КСЕ-162 и остали су у ваздуху. Рат Ќе попримио дуготраЌан и позициони карактер.
  Немци су у четрдесет четвртоЌ години успели да покрену производ®у напредниЌих и у исто време лаких за производ®у самоходних топова Е-10 и Е-25, те четрдесет петог и Е-50 тенкова, са добрим возним перформансама, добрим оклопом и оружЌем.
  Рат се дуго развукао. Након Рузвелтове смрти, антиратно расположе®е почело Ќе да расте у СЌеди®еним Државама. Четрдесет и шесте године поЌавила се напредниЌа и лакша модификациЌа Е-50, тежине само четрдесет пет тона и мотора од 1500 ко®ских снага, коЌи се звао Пантер-3, деб ина оклопа му Ќе приближно Ќеднака Тигар-2, али са великим нагибима, а топ Ќе 88 мм ЕЛ100. Ауто Ќе веома окретан са брзином до сто километара на сат на аутопуту, и одличном ергономиЌом. Тако Ќе исход рата постао потпуно неЌасан.
  Герда, Шарлот, Кристина и Магда стигле су овим колима. И хаЌде да уништимо корона вирусе. И саме девоЌке су у Ќедном бикиниЌу и босе. И како су оштро преузели заразна створе®а. Тукли су их див ом жестином.
  Герда Ќе голим прстима тукла своЌу противницу и гугутала:
  - АриЌевско братство да буде!
  Шарлот се закикота. Такође о корона вирусима, како "е подметнути смртоносни проЌектил, разбити створе®а и гугутати:
  - Наша победа "е бити тешка!
  Кристина Ќе такође голом петом ударила у заразна створе®а корона вируса и узвикнула:
  - Не трпите пониже®е АриЌеваца!
  Магда, ова агресивна девоЌка, супер класа, и такође голим прстима уперивши цев у неприЌате а, гркнула Ќе:
  - За ариЌевско братство!
  И намигнула своЌим сапутницима. Можете директно да кажете да су туче девоЌке, и да нема где другде.
  Герда Ќе приметила уз церека®е и притиском на дугме ¤оЌстика своЌом гримизном брадавицом, приметила:
  Гради"емо комунизам када убиЌемо све корона вирусе!
  Шарлот се сложила са овим:
  - ХаЌде да убиЌемо корона вирус!
  И са гримизном брадавицом посла"е убиствени и Ќединствени дар смрти у бесном нападу.
  Кристина Ќе са див им узбуђе®ем приметила, показуЌу"и зубе и истреб уЌу"и коронавирусе притиском:
  - Утера"емо их у ковчег.
  И притиснула Ќе дугме ¤оЌстика са рубин брадавицом, и како Ќе сломила корона вирусе.
  Магда Ќе агресивно приметила, рушила противнике и буквално их живе спа ивала:
  - єа сам носилац смрти!
  А девоЌка "е то узети и праснути у смех. И покаже своЌ дуги Ќезик. А ова девоЌка Ќе само врхунска.
  Четири корона вируса се сламаЌу. Тенк "Пантер"-3 за своЌе време Ќе диван. Заштита чела Ќе прилично добра, бокови су заиста лошиЌи. Али велика брзина то надокнађуЌе. Као и брзометни и оклопни топ.
  А на небу се и девоЌке мла"у на корона вирусе: Албина и Алвина. А оваЌ пар Ќе тако агресиван и победнички.
  Албина Ќе из голих прстиЌу испалила на неприЌате а и загугутала:
  - НаЌве"а цифра за коронавирус "е бити!
  Алвина Ќе голим прстима тукла хорде заразних паразита и викнула:
  - За Ота¤бину, маЌку нашу!
  И како се смеЌе!
  Албина Ќе приметила, усмераваЌу"и масу разара®а на неприЌате а уз помо" гримизне брадавице и зацвилила:
  - Од великих нево а!
  Да, и совЌетски пилоти су преузели коронавирус. Тако активно мла"у са неба.
  АнастасиЌа Ведмакова се плаши због корона вируса. И зг®ечити их у крвави неред, гугу"у"и:
  - За СССР!
  И притисните гримизну брадавицу на полугу. И тешка бомба тешка пет тона, како пасти на корона вирусе.
  Акулина Орлова Ќе наставила да слама противнице. Користила Ќе голе ножне прсте када Ќе пуцала, к уцала корона вирусе и гугутала:
  - За комунизам!
  И такође притисните рубин брадавицу на полугу. Ево девоЌке пилота. Ево акробатике!
  Мирабела такође погађа корона вирусе. ДевоЌка из совЌетске породице не зна за сажа е®е. Она Ќе тако насрт ива и агресивна.
  И како сломити неприЌате а брадавицом од Ќагоде. Проби"е неприЌате а и урлати:
  - єа, ти, он, она - заЌедно цела зем а,
  ПриЌате ска породица заЌедно!
  РечЌу ми смо сто хи ада Ќа!
  Браво ратниче, како пева, остави"е убитачан утисак на све! Па слава СССР-у!
  . ПОГЛАВЉЕ #11
  Ратници ових корона вируса су тако мла"ени. И то раде веома сурово.
  Тако су Ќапански нин¤а ратници преузели заразна створе®а.
  Плава нин¤а девоЌчица сече заразна створе®а мачевима. Како одсе"и главе овим омраженим противницима и раскомадати их на комаде. Онда "е узети и заурлати:
  - Слава єапану!
  Жута нин¤а "е такође водити млин са мачевима. Тада "е бацити бумеранг коЌи "е одсе"и главе корона вирусима - овоЌ наЌопасниЌоЌ инфекциЌи. После тога лепотица "е урлати на сав глас:
  - Слава божанским силама єапана!
  Црвена нин¤а Ќе узела и држала мачеве агресивном навиЌачком техником, одсецала главе корона вирусима. И исеците их на мале комаде, док гугутате:
  - Нека Ќе єапан славан у стиховима!
  А девоЌка "е босом петом бацити благо смрти. И много коронавируса ломи.
  А онда "е се бела нин¤а девоЌка придружити битци и приредити несагледив пораз заразним створе®има. И он "е узети много противника и напунити.
  Нин¤а Ќе пискала:
  - За мо"ни єапан!
  И хаЌде да победимо корона вирусе.
  Плава нин¤а девоЌка са гримизних брадавица "е ударити заразна створе®а му®ом и спалити ова створе®а. И након што Ќе гукнуо, оголивши лице:
  - За велике границе!
  Жута нин¤а девоЌка о корона вирусима како убризгати смртоносни исцедак из пупка. А онда "е додати испушта®е разара®а из недра Венере. И све "е буквално изгорети у пакленом пепелу. И урлати, намигуЌу"и:
  - У єапану, наЌве"а слава!
  Црвена нин¤а девоЌка туче противнике смртоносном силом. И спали"е их што Ќе више могу"е, и гугутати, сламаЌу"и корона вирусе:
  - Има"емо богате утиске!
  И покаже своЌ дуги Ќезик.
  Бела нин¤а "е такође погодити коронавирус. Прво, голи прсти "е покренути разорну мо" грашка разара®а. А онда "е из рубинских брадавица на неприЌате а напасти. И тако "е сви бити спа ени у капиталноЌ помами.
  и викни:
  - Па из шрафа!
  И намигни неприЌате у. Борбене девоЌке, са коЌима можете потпуно кувати кашу, чак и од секире.
  Али ово су нин¤а девоЌке. Што значи да уопште ниЌе шала. Ако се нин¤а девоЌке ве" баве корона вирусима, онда "е ове изузетне красти, и дарове уништава®а.
  А ево и посаде Аленке коЌа се бори на ИС-7. Такође из алтернативне историЌе. ОваЌ тенк се поЌавио четрдесет седме године као одговор на Е-75, немачки аутомобил тежак седамдесет пет тона и добро зашти"ен. Па, СССР Ќе нашао одговор на "Тигар" -3.
  А сада Ќе ИС-7, коЌи има осам митра еза и топ од 130 милиметара, почео да врши мла"е®е.
  Аленка Ќе ошамарила неприЌате а међу заразним створе®има уз помо" голих ножних прстиЌу. И смрскао копилад.
  А она Ќе гукала:
  - Радост чека СССР!
  А®ута Ќе такође пуцала на неприЌате а уз помо" скерлетне брадавице из митра еза и цвркутала:
  - Слава РусиЌи!
  Ала Ќе такође млатила неприЌате а, избиЌала из ®ега много лешева и гркнула, показуЌу"и зубе:
  - Буду"ност припада СССР-у!
  МариЌа Ќе такође ганула неприЌате а убоЌитим даром смрти и цвркутала:
  - Буду"ност Ќе наша!
  ОлимпиЌада Ќе уз помо" голих ножних прстиЌу приковала противника, зг®ечила га и приметила:
  - Победа из пропелера!
  И девоЌке на ИС-7 су се тако агресивно растале да више нису имале куда. И водио Ќе немилосрдно истреб е®е неприЌате а.
  Аленка Ќе запажено приметила, пуцаЌу"и на неприЌате а из смртоносног топа:
  - Пустио си корона вирус
  Намерно заразити  уде...
  Ќеси ли ти криминалац?
  Само Господ зна!
  И ратник намигну своЌим сапутницима. Оне су веома борбене девоЌке.
  И како су терали немачке затворенике да им  убе босе, исклесане ноге. И то су урадили веома енергично и убед иво.
  А®ута Ќе уз церек, уз велику активност и непонов иву борбену агресиЌу приметила:
  - Коронавируси "е бити Кхан!
  Алла, ова девоЌка коЌа носи тривиЌалну смрт, потврдила Ќе:
  - Би"е пуна маска!
  ИС-7 Ќе радио прилично активно. А ®егов топ Ќе пуцао и пуцао на душмана. Не дозволите да се корона вирус развиЌе.
  Аленка, пуцаЌу"и, приметила Ќе:
  - Буду"а победа Ќе наша!
  А®ута Ќе претукла свог противника и рекла:
  - Комунизам Ќе са нама!
  И опет о корона вирусима са залихама убица.
  Гранатира®е Ќе било у порасту. И веома агресиван пут.
  ИС-7 Ќе са великом активнош"у пуцао и пуцао.
  А одозго су на корона вирусе падале ракете и гранате велике убоЌите силе.
  Алла Ќе приметила, удараЌу"и неприЌате а притиском на дугме са рубинском брадавицом:
  - То Ќе велико изненађе®е!
  И показала Ќе Ќезик...
  Марин Ле Пен Ќе, док Ќе гађала противнике коЌи су веома заразни, уз церека®е приметила:
  - єедан, два, три - обришите рефлекторе!
  И намигнуо заразним створе®има. Она генерално има колосалан апломб и амбициЌу.
  Наташа Ќе голом петом дала грашак смрти. Растргао Ќе масу воЌника империЌе корона вируса и грцао:
  - П уЌем на твоЌе ковчеге!
  ЗоЌа Ќе агресивно приметила, показуЌу"и зубе и намигуЌу"и:
  - НаЌве"и резултат "емо пости"и ми!
  И како "е гледати на своЌе противнике, па "е их одЌедном све спалити. И истопите резервоаре у леп иву масу.
  Августин Ќе агресивно истакла, показуЌу"и зубе:
  - Коронавирус Ќе готов!
  ДевоЌке веома ревносно истреб уЌу неприЌате е. И такве светле слике су дозво ене одЌедном.
  Светлана, разбиЌаЌу"и неприЌате е и пале"и корона вирусе му®ом из ружичастих брадавица, приметила Ќе:
  - ПокоЌ вЌечни с нама!
  А од сафирних очиЌу, као му®а, да лупанет. И из ®ега "е искочити слап разара®а.
  Марин Ле Пен Ќе уз церека®е приметила:
  - Разби"емо неприЌате е - разби"емо их веома славно!
  Наташа Ќе потврдила, намигуЌу"и очима, у коЌима су блистали сафири, а стаб ике нара:
  - Уништимо неприЌате а!
  Имао Ќе паклену, а просто непредвидива мо" Ќе невероватна.
  ДевоЌке са корона вирусом искосане са свих страна. И нису могли да узврате. Било Ќе то помало као партиЌа шаха. А борба Ќе заиста прилично див а.
  ЗоЌа Ќе приметила, показуЌу"и зубе уз церека®е:
  - Од шрафа и до победе!
  Августин коЌи Ќе истреб ивао коронавирусе, и то са див им апломбом, приметио Ќе:
  - За сЌаЌне начине!
  Светлана Ќе, разбиЌаЌу"и противнике, и раде"и то на веома агресиван начин, испуштаЌу"и праж®е®а гримизним брадавицама, приметила:
  - Наша вредност Ќе огромна победа!
  И поново "е пустити му®е на корона вирусе.
  Борбене девоЌке, ни ма®е ни више!
  Марин Ли Пен се пробудила и отишла да се истушира, испред ®е Ќе, наравно, био састанак са шеицима.
  Добро Ќе, али и досадно. РадиЌе бих поново разговарао са вибратором.
  Марин Ќе разговарао са мушкарцима неколико сати. пио сам кафу. Испричао сам им пар вицева. А онда Ќе примала поклоне, а заузврат правила поклоне.
  Затим се вратила у своЌу собу. Поново звати дечака да лиже изгледало ЌоЌ Ќе ризично.
  А средовечни су узели и уместо тога користили посебан вибратор са брковима. Тако Ќе лепо када твоЌу мокру малу пе"ину масира дрхтави фалус.
  У међувремену, можете замислити броЌне сексуалне фантазиЌе у своЌоЌ глави.
  И Ќош бо е са девоЌкама него са мушкарцима.
  Марин Ле Пен "е спасити човечанство од паклене катастрофе коЌу су на Зем у донели корона вируси. И ради са великом енергиЌом.
  ДевоЌка-писца-политичарка Ќе бацила праж®е®е велике убоЌите силе, растргала масу корона вируса и зацвилила:
  - За победу здравог разума!
  А сада морамо да се боримо са корона вирусима, што Ќе много озби ниЌе.
  А сада ломе коронавирусе у облику  уди.
  ДевоЌка Олга се окренула, покосила противнике и босом ногом бацила гранату, вичу"и:
  - Слава Ота¤бини!
  ДевоЌка Терминатор Маргарита Коршунова, истреб уЌе ове штетне бациле мачевима и рафалима. Бацала Ќе униште®е голим ножним прстима и цвилила:
  - Слава ВеликоЌ РусиЌи!
  Наташа Ќе такође у рафалу млатила корона вирусе, бацила поклон смрти голим прстима и цвилила:
  - Слава Ота¤бини!
  И од гримизне брадавице како да пусти му®е. И спали"е масу неприЌате ских воЌника у пепео.
  А онда из недра Венере, као паклени цунами.
  А онда Ќе ЗоЌа у борби. Исто као и противници зашиб. И како спустити лимун у неприЌате а. Раставите га. И пулсар "е бити избачен из брадавице Ќагоде...
  И положи"е много п ачкаша корона вируса.
  Затим пева:
  - Хи аду хи ада пук за пуком!
  Августин Ќе ударио неприЌате а ватреним угрушком ®ихове рубинске брадавице, након чега Ќе голим прстима бацила дар смрти и узвикнула:
  - Руски витезови секу мачем!
  Светлана, ова плавокоса терминаторка из брадавице малине, покренула Ќе презентациЌу истреб е®а, разбила много неприЌате а и закукала:
  - Коловрат, ЕвпатиЌ Коловрат!
  И голим прстима Ќе лансирала лимун.
  Марине Ле Пен "е га такође узети и испалити деструктивне праж®е®а из гримизне брадавице, ломе"и и сагореваЌу"и неприЌате е одЌедном.
  А из недра Венере, док испушта талас цунамиЌа магичне плазме, истреб уЌу"и корона вирусе, зацвилила Ќе:
  - Смртоносни броЌ за тебе!
  Али ниЌе се борила само ®ихова Ќуначка шесторка, тачниЌе седморица. Овде Ќе дошла посада тенка Герда. ДевоЌке заиста имаЌу оно што им треба - АГ - 1000. Чак осам аутоматских топова великог калибра и тридесет шест противавионских митра еза. А све то уз помо" ¤оЌстика контролишу само четири босоноге вештице у Ќедном бикиниЌу.
  Герда Ќе притискала дугмад ¤оЌстика голим прстима грациозних ногу, испалила гранате из два пишто а, погодила трупе Корона вируса и зашкрипала:
  - Слава нашоЌ воЌсци!
  Шарлот Ќе, пуцаЌу"и, такође користе"и голе прсте своЌих исклесаних ногу, залаЌала:
  - Слава национал-комунизму!
  Кристина, ломе"и противнике ових паклених бацила, уз помо" босих ножних прстиЌу, цвилила Ќе:
  - Слава руским царевима!
  Магда Ќе, притискаЌу"и дугмад голом округлом петом, агресивно шкрипала:
  И немачки такође!
  И све четири девоЌке вештице из Тре"ег РаЌха певале су:
  - У светом рату би"е наше победе,
  Напред царска застава - слава палим Ќунацима!
  Олга Рибаченко Ќе потврдила, завиЌаЌу"и и такође бацаЌу"и пониште®е босом девоЌачком ногом:
  - Бранилац ота¤бине - Перунов воЌник!
  Маргарита Коршунова, девоЌка терминатор, коЌа Ќе своЌим мачевима извукла масу корона вируса, зацвилила Ќе:
  - Руски Коловрат!
  И босих ногу лансирала Ќе нешто што цепа на комаде.
  А онда како звижди да су се вране онесвестиле и удариле у врхове заразних створе®а, пробиЌаЌу"и се кроз ®их. А звиждук Ќе учинио да неки од коронавируса пукну.
  Марин Ле Пен "е то узети и лупити неприЌате а из рубин брадавица. И спали"е много корона вируса, и угура"е пун караван у ковчег, и спалити га до теме а.
  И урлати из свег гласа:
  - Коронавирус у ковчегу!
  Наташа, пуцаЌу"и на неприЌате а и истреб уЌу"и неприЌате е, корона вирусе, такође Ќе пискала:
  - Коловрат! Евпатии Коловрат!
  И из скерлетне брадавице ша е му®е. А онда "е га узети босим ногама и покренути уништава®е носача.
  ЗоЌа Ќе грактала, откриваЌу"и зубе и испуштаЌу"и пулсар из брадавица Ќагоде, и голом петом бацаЌу"и бомбу коЌа пршти корона вирусе, док шкрипи:
  - Браните  ота¤бине, Перунов воЌниче!
  Августина, одсецаЌу"и противнике и босим ногама покренувши Ќош Ќедну деструкциЌу против корона вируса, издала Ќе:
  - ХероЌи РусиЌе прикуп аЌу узбуну!
  А из рубинске брадавице како ослободити нешто потпуно ђаволски убитачно!
  А онда из недра Венере, лет магичне плазме.
  Светлана Ќе потврдила, уништаваЌу"и противнике и одсецаЌу"и неприЌате е ових безброЌних корона вируса, а истовремено б уЌу"и му®е из брадавице малине:
  - Браните  ота¤бине, Перунов воЌниче!
  И голом петом баци"е нови дар униште®а.
  Овде се ве" боре и друге девоЌке-комсомолци. Посада вештице Елизабете стигла Ќе на време, на Т-95.
  Елизабет пуца на неприЌате а, притискаЌу"и голим прстима дугмад ¤оЌстика и цичи:
  - Слава великоЌ Ота¤бини!
  Кетрин настав а да пуца, показуЌу"и немилосрдност и притисак, слама корона вирусе и виче:
  - У име комунизма!
  И такође голи прсти док притиска дугмад ¤оЌстика.
  Елена такође шутира веома прецизно и прецизно. И такође користи голе прсте исклесаних ногу.
  И док девоЌка пева:
  - Слава величини црвеног комунизма!
  ЕфросиниЌа Ќе такође притискала дугмад ¤оЌстика голим прстима, пуштала нешто изузетно смртоносно за корона вирусе и гугутала:
  - Нека нам Ќе слава Ле®ина!
  ДевоЌке су радиле изузетно активно и са убилачком страш"у.
  Олга Рибаченко се бори и ниЌедан метак не пропада. ДевоЌка голом грациозном ногом баца поклон смрти, ломи корона вирусе и урла:
  - И би"е кул резултат!
  Маргарита, сече"и душмане, и сече"и их као купус, и б уЌу"и му®е из пупка, шкрипи:
  - Слава дивном ота¤бини!
  И са голим ножним прстима, испод "е покренути Ќош Ќедан поклон униште®а.
  Тада девоЌка викне:
  - Коронавирус "е бити побеђен,
  А наша слава Ќе само монолит!
  ДаЌте бацилу рог
  Она "е бити осрамо"ена и осрамо"ена!
  А ратник из пупка "е ослободити ватрени пулсар коЌи "е пробити резервоар са коронавирусом.
  Марин Ле Пен "е као одговор звиждати... А и вране имаЌу инфаркт и оне се онесвеш"уЌу, као запа®ене. И пробиЌаЌу главе корона вирусима и праве рупе у лоба®ама.
  Наташа води немилосрдну ватру. И му®а за му®ом лети из ®ених гримизних брадавица.
  А гола пета баца лоптицу униште®а.
  И из недра Венере, као слап му®а, подле"е!
  ЗоЌа такође шутира и веома Ќе прецизна. А онда се немилосрдно окре"е. Тада ®ени голи ножни прсти ослобађаЌу убилачку пантомиму смрти.
  Након тога, пулсар униште®а избиЌа из гримизне брадавице.
  Ратник виче:
  - Слава Ота¤бини и комунизму!
  Олга Рибаченко се слаже:
  - Слава комунизму!
  А и девоЌка из недра Венере пусти"е пулсар.
  Августина пуца на неприЌате а. И у исто време, са рубин брадавицама, избацуЌе снопове електричних праж®е®а, а затим босим ногама баца лимун.
  Коронавирусима Ќе тешко.
  ДевоЌке их Ќош млати из пупка исцЌедацима!
  И урлати из свег гласа:
  - То "е бити свемир!
  А Светлана агресивно виче и брб а:
  - Супер си!
  А девоЌка узе из брадавице Ќагоде као наздрав ена пулсаром. И босих ногу узела Ќе и пустила лимун.
  И раздвоЌите велику масу коронавируса.
  А Марин Ле Пен "е поново пустити пар му®а из своЌих ®едара Венере. И читав бата он корона вируса Ќе уништен.
  Курва-политичарка ратница Ќе зацвилила:
  - За здрав начин живота!
  Овде у борби и немачких пилота на дискети Тре"ег РаЌха. И дошли су да спасу цео свет од корона вируса. И у исто време, без непотребних сум®и и церемониЌа, испа уЌу ласерске зраке на неприЌате а.
  Албина Ќе притиснула гримизну брадавицу на дугме ¤оЌстика и испалила паклени зрак смрти, цврку"у"и:
  - За победу човечанства!
  И Ќезиком полиже полугу, намигуЌу"и.
  Алвина Ќе такође притиснула дугме ¤оЌстика своЌом рубинском брадавицом и агресивно зацвилила:
  - За нова достигну"а науке!
  ДевоЌке су биле очигледно  уте.
  Олга Рибаченко се бори са див им лудилом. А голе девоЌачке ноге лепе плавуше бацаЌу гранату за гранатом.
  Ратник терминатор Ќе на великом удару и вади противнике као гомилаЌу"и удар.
  ДевоЌка се сетила света у коме су Романови владали пет стотина година, а руска свемирска империЌа Ќе ве" настала!
  И како Ќе сЌаЌно!
  Олга Рибаченко Ќе добро намерила трупе Коронавирус Кана и певала:
  - Све немогу"е Ќе могу"е у васе ени, служите кра у своЌом непромен ивом снагом!
  Маргарита Коршунова Ќе своЌим мачевима секла корона вирусе, секла их као сечиво голом, округлом, девоЌачком петом , турпиЌала неколико зрна грашка и цвилила:
  - За РусиЌу и победу!
  И опет, како звижди... Вране добиЌу срчани удар од оштрог звиждука девоЌке и падаЌу запа®ени.
  Ратник урла:
  - Ловоров виЌенац!
  Наташа га Ќе узела и босим ногама испалила десетак граната. Покидао много коронавируса. А онда са гримизним брадавицама како ослободити масу му®а и праж®е®а.
  И спали неприЌате е.
  Тада девоЌка викне:
  - У име величине империЌе!
  И опет, брадавице Ќагоде емитуЌу му®е.
  ЗоЌа, пуца на неприЌате а, како да сик"е:
  - Слава моЌоЌ Зем и!
  А баци"е и гранату голим прстима. И из гримизних брадавица ослободи"е носиоца смрти и униште®а. И уништава корона вирусе.
  И певаЌ:
  - И родна породица!
  Следе"и се бори Августин. Тако див и, црвени, бучни ђаво. И веома агресиван. И босих ногу, као дарове смрти, баца"е, а скерлетним брадавицама лансира"е пулсаре. И хаЌде да поцепамо корона вирусе.
  Затим, док пева:
  - Драга, драга! Ви сте апсолутно непобедиви!
  Светлана Ќе изузетно агресивна. А ако голе пете нешто избаце, производе колосална разара®а. А буЌне брадавице боЌе презрелих Ќагода избацуЌу вру"е зраке енергиЌе уз униште®е неприЌате а.
  ДевоЌка Ќе певала:
  - За СССР! Тако да нема проблема!
  Али у битку Ќе ушла и посада тенкова Аленке на ИС-30. А ово Ќе веома мо"на, аутоматизована машина.
  Има топове и ракетне бацаче. А девоЌке Ќе туку због корона вируса.
  А онка голим прстима притиска дугмад ¤оЌстика, а ракетни бацачи раде, доносе"и смрт бацилима.
  ДевоЌка шкрипи:
  - За величину светог комунизма!
  А®ута такође пуца, користе"и голе ножне прсте. И истреб уЌе корона вирусе, певаЌу"и:
  - Слава Христу и Ста ину!
  Аурора се такође бори као девоЌка хероЌ. И са брадавицом Ќагоде притисне дугме ¤оЌстика. И урла:
  - Слава Ота¤бини РусиЌи!
  МариЌа, ова девоЌка златне косе, такође притиска дугмад ¤оЌстика голим прстима и шкрипи:
  - За руске богове!
  ОлимпиЌске игре такође сере на неприЌате е СССР-а и читавог човечанства, уништаваЌу"и коронавирусе притиском голе, округле пете на полугу и шкрипом:
  - За акробатику!
  Мери Ле Пен "е поново погодити корона вирус, прво бацаЌу"и пулсаре голим прстима.
  А онда му®а из пупка. И на краЌу, како се млати из недра Венере облаком отровног гаса...
  Дакле, одмах "е маса корона вируса узети и уг енисати. Да, чак и да се претвори у отоп ене крхотине.
  Кан Мад-Цоронавирус Ќе обавештен да су руски богови сишли са неба и зг®ечили корона вирус . И да Ќе рачун ве" отишао на десетине хи ада убиЌених.
  Кхан Мад-Цоронавирус Ќе прогутао:
  - Сулде Ќе велики бог,
  СЌаЌна Сулде ....
  Ти си наЌмо"ниЌи
  И сви на зем и!
  Заразни од наЌзаразниЌих су предложили:
  - Треба их ударити од порока!
  Кхан и Џихангир Рагинг-Цоронавирус су наредили:
  - БацаЌте их каме®ем!
  Међутим, ово Ќе лакше ре"и него учинити. НеброЌена екипа девоЌака кре"е се пребрзо. И сузе корона вирус теме но и са див им бесом.
  Рибаченко , скачу"и на воЌнике са корона вирусом, и бацаЌу"и смртоносну гранату голом девоЌачком петом, урла:
  - А сада велики ратник Олег,
  Борио се за ота¤бину смело....
  На краЌу краЌева, предак Ќе оставио мо"но бекство,
  ДаЌу"и му посао!
  И босих ногу девоЌка баци Ќош Ќедну гранату.
  Да е у борби, Маргарита Ќе наЌхладниЌа девоЌка терминатор међу онима коЌи су добили бесмртност као плату за извршава®е разних мисиЌа.
  И овако "е испалити гранату, растураЌу"и противнике вируса.
  А онда зацвили, пуштаЌу"и му®е из пупка:
  - Слава комунизму!
  А после све три Марине Ле Пен, Олге, Маргарите, девоЌка "е звиждати. И не само вране, ве" и велики лешинари са распоном крила пали су на главе корона вируса.
  У борби Ќе и Наташа. Тако  ута девоЌка. Не знаЌу"и да нема проблема са мушкарцима, и баца стотине граната голим прстима. Како све ломи....
  А из скерлетних брадавица "е узети и ослободити, нешто потпуно смртоносно, и не даЌе шансу да преживи корона вирусе.
  Затим пева:
  - За славу велике зем е!
  Зоиа Ќе такође у нападу. А ®ене гримизне брадавице б уЌу поклоне униште®а.
  А голе пете бацаЌу деструктивне поклоне, уништаваЌу"и коронавирусе.
  ДевоЌка урла:
  - Комунизам и царизам су са нама заЌедно!
  Августин, коси рафале корона вируса, спремно потврђуЌе:
  - За цара Александра ИИИ!
  И босе ноге девоЌке са наран¤астом косом лансираЌу дар униште®а. А онда "е га узети, и из гримизне брадавице "е ослободити тако див и угрушак енергиЌе да "е одмах бацити три стотине корона вируса.
  Ратник урла:
  - Слава великоЌ, безграничноЌ РусиЌи!
  Светлана Ќе такође у борби, уништава противнике, истреб уЌе корона вирусе, цвили:
  - Слава Александру, али не Лукашенку!
  После тога Ќе му®ом из брадавица Ќагоде на неприЌате а узела корона вирусе. А босе ноге "е пустити убицу да се представи.
  и викни:
  - Слава ВеликоЌ РусиЌи!
  єапанске нин¤а девоЌке су такође у борби за читаво човечанство.
  Марин Ле Пен, разоткрила зубе, и пустила из ®их сунчеве зраке разара®а и сагорева®а корона вируса.
  А онда девоЌка из недра Венере млати и сузе и урла:
  - За Француску!
  А нин¤е су ту против инфекциЌе.
  Плава нин¤а бацила Ќе мачевима на млин, а из скерлетних брадавица испа ивала му®е, урлаЌу"и:
  - Слава єапану!
  Жута нин¤а девоЌка Ќе држала лептира. И ослободио униште®е из гримизних брадавица. И викнуо:
  - За велика достигну"а!
  Црвена нин¤а Ќе направила троструку комбинациЌу ветре®аче. А из рубинских брадавица шкрипи као корона вируси и шкрипи:
  - За нин¤а мач!
  Бела нин¤а Ќе окретала грамофон, бацаЌу"и грашак смрти голим прстима. И пулсар Ќе излетео из брадавица Ќагоде, и разбио корона вирусе, твитуЌу"и:
  - За менталне нападе!
  Олга Рибаченко, девоЌка генерал Ќе узела и ставила два прста у уста, и како Ќе звиждала као славуЌ-разбоЌник.
  И гавранови су пали са неба, и Ќош хи аду заразних коронавируса срушило се са лоба®ама пробушеним у к уну.
  ДевоЌка Терминатор Ќе певала:
  - Иако у кнежевскоЌ круни,
  Али не пар врана!
  Зазвижда"е и Маргарита Коршунова, и голим прстима девоЌачких ногу баца"е дар смрти, уништаваЌу"и противнике и пуштаЌу"и му®е из пупка. Спалио Ќе много коронавируса.
  Онда Ќе викнула:
  - Слава идеЌама комунизма!
  И Наташа звижди у див ем заносу.... И опет запа®ене вране падаЌу на корона вирусе. А голи прсти девоЌке "е бацити Ќош Ќедан дар смрти. И много корона вируса "е бити поцепано.
  Тада девоЌка врисне:
  - Слава Ота¤бини!
  И гримизне брадавице "е поново покренути ватрени пулсар.
  И ЗоЌа "е звиждати. Сре"ом, полетело Ќе много врана. И падаЌу доле, погађаЌу"и коронавирусе. И свака птица "е ударити право на круну неприЌате а.
  ЗоЌа "е дати и лимунов сок голом петом. А из брадавица Ќагоде "е пустити му®е.
  Затим пева:
  - арапска но",
  Магични Исток...
  Песак коЌи гори,
  НеприЌате  Ќе тежак!
  Августина се такође бори и босим ногама баца агресивне дарове смрти. А из рубинских брадавица б уЌу ватрени потоци. Веома борбена девоЌка.
  А онда урлати:
  - Слава Ота¤бини!
  А како "е и то да звижди... И да п ушта као оловни град по главама врана корона вируса.
  Светлана се, пак, бори са татарским хордама, и коси их као коприву. А ®ени голи ножни прсти бацаЌу гранату, кидаЌу"и неприЌате е. А брадавица Ќагоде сагорева хорде воЌника коронавируса , избацуЌу"и каскаде енергиЌе.
  Овако се петорица разишла. Таква Ќе див а и склона истреб ива®у неприЌате а.
  Марине Ле Пен "е га узети и како "е из недра Венере пустити магичну плазма бомбу и викнути:
  - Свемир се окре"е!
  єане Армстронг се такође бори. А енглеске девоЌке се тако свађаЌу, и гримизним брадавицама ша у шко ке притиском на дугмад ¤оЌстика.
  Олга Рибаченко се бори и не штеди никога. ДевоЌка Ќе Ќедноставно оличе®е терминатора и униште®а. Она сече корона вирусе и открива зубе, а ®ене плаве очи б уЌу му®е.
  Младог изгледа, бесмртни ратник узвикуЌе:
  - За наЌсветиЌу РусиЌу на свету!
  Наташа такође агресивно изЌав уЌе себи, бацаЌу"и поклоне смрти голим прстима:
  - Слава СветоЌ Ота¤бини!
  И из скерлетне брадавице избацуЌе нову, смртоносну му®у! Што апсолутно све спа уЌе. А коронавируси су се претворили у уг енисане костуре.
  ЗоЌа такође урла са див им осмехом:
  - За комунизам и царизам!
  И голим ножним прстима, како покренути шок дар униште®а. И убилачки пулсар "е издати брадавицу од Ќагоде. Ко "е све узети и спалити.
  Августина Ќе агресивно приметила, бацаЌу"и голе ножне прсте, шта изазива пат®у и бол.
  А онда "е му®е летети на коронавирусе, претвараЌу"и их у пепео. ДевоЌка са црвеном косом зацвилила Ќе:
  - За РусиЌу - Величина планете!
  Светлана Ќе логично приметила, показуЌу"и своЌе бисерне зубе:
  - НаЌве"а величина!
  А и из брадавице Ќагоде "е букнути му®е од милион волти. А онда га Ќе узела и дала голом петом као дар униште®а. И растргао гомилу противника.
  Олга Рибаченко о офанзиви против корона вируса. Она Ќе тако очаЌна и агресивна девоЌка. Зато га Ќе узела и голим прстима одЌедном испалила десетак врло смртоносних граната. И цео пук корона вируса био Ќе поцепан на комаде меса.
  ДевоЌка Терминатор Ќе певала:
  - У славу наше РусиЌе увек! Остваре®е великог сна!
  Наташа Ќе такође дала дуг ред, неколико редова Ќе пало, са заразним корона вирусима. Тада Ќе девоЌка босим ногама бацила неколико граната. Прекинут коронавирус. А онда како "е из скерлетних брадавица емитовати убитачне му®е, коЌе су, као овнуЌски ража®, пробиле бациле.
  Марин Ле Пен Ќе такође пулсар из недра Венере Ќедном и ослободи"е убицу.
  И певаЌ:
  - Слава великоЌ РусиЌи НиколаЌа ИИ Великог!
  . ПОГЛАВЉЕ #12
  У борби Ќе и ЗоЌа. И голим ножним прстима лансира"е нешто потпуно смртоносно и неподложно рационалном обЌаш®е®у.
  И ®ене гримизне брадавице поново емитуЌу, г®ече и све горе му®е.
  Ратница Ќе певала, показуЌу"и зубе:
  - За Свету РусиЌу,
  А Ќа сам девоЌку нанео!
  После тога "е девоЌке са златном косом узети и звиждати! Читаво Ќато врана "е пасти у дубоку несвест, а коронавируси "е им пасти на врхове главе. Проби"е их и чврсто их убити.
  И босом петом баци"е дар смрти.
  Августин се вратио у веома див и напад. Како емитовати му®е из брадавице Ќагоде. Како запалити противнике, живе спалити неприЌате е и претворити их у сочне сланине.
  А онда му®а риђокосе девоЌке излети из пупка! И како експлодира за себе, како Ќе све почело да цепа без трунке сажа е®а.
  И ватрена лепотица "е викнути:
  - За победу свете РусиЌе и свемира!
  А ®ена гола пета "е узети и бацити пулсар униште®а.
  Светлана Ќе такође цвркутала, показуЌу"и оштре зубе, и викала:
  - Не боЌте се за РусиЌу!
  А коронавируси су полудели. И му®е су севале из рубин брадавица лепотице.
  Марине Ле Пен, разарач-ратник, "е га узети, а из недра Венере "е пустити млаз киселине. И спали"е много заразних бацила, веома борбеног и деструктивног нивоа.
  И шкрипи:
  - За комунизам француског излива®а!
  А вирус Цхипмунк-Цорона, оваЌ заразни кан Ќе био нападнут. И буквално Ќе изгорео, остале су само чизме од корона вируса.
  А девоЌка босом ногом Ќе бацила производ за уништава®е и зацвилила:
  - Комунизам Ќе био са нама! Комунизам буди са нама!
  Олга Рибаченко Ќе заузела другу линиЌу, косе"и корона вирусе, и певала, показуЌу"и зубе. Овог пута, ®ена природна плавуша са голим штиклама, и гримизним брадавицама на грудима, жртва Ќе ГуЌук -Коронавирус-кан, девоЌка Ќе иронично приметила:
  - Какав комунизам под царевима?
  Наташа Ќе босом ногом бацила незамен иву гранату. Поцепали корона вирусе, ук учуЌу"и брата Мад Цоронавирус Цоин Цоронавирус - цвилио:
  - НаЌрускиЌи комунизам!
  А из скерлетне брадавице пустила Ќе сноп усиЌане плазме коЌа дише ватру. Она Ќе буквално поцепала неприЌате а.
  И Олга Ќе издувала своЌу рубинску брадавицу и одмах спалила неприЌате е.
  ЗоЌа Ќе такође у офанзиви. Ово Ќе девоЌка са златном косом. А ®ени митра ези косе противнике као култиватор на нуклеарном реактору.
  Овде из баца®а голих прстиЌу, корона вирус Кхан форензички вирус Ќе буквално растрган. А ово Ќе десна рука Рагинг Цоронавируса.
  А девоЌка "е такође пустити нешто непонов иво убитачно из брадавица Ќагоде.
  Нешто што посебно пали противнике. И пева"е, из пупка му®е послао, на врх плу"а:
  - Ратници таме су заиста Ќаки...
  Августина, агресивно пуцаЌу"и из два митра еза, косе"и корона вирусе и бацаЌу"и смртоносни поклон смрти голим прстима, како каже:
  - За Велику РусиЌу!
  А из рубинских брадавица "е избацити оно што доноси неодо иво униште®е и униште®е.
  А онда гром удари из пупка. И Кхан Нервни са Ќош хи аду коронавируса "е одмах бити спа ен.
  Црвенокоса девоЌка Ќе цвркутала:
  - Зло влада светом не знаЌу"и броЌ!
  Светлана Ќе лепотица коЌа се слама ударцима голих прстиЌу, узимала Ќе калдрму и гугутала:
  - Али ви сотонини синови!
  Поклони су излетели из ®ених брадавица од Ќагоде, уништаваЌу"и наЌселективниЌег чувара корона вируса. Бесмртници су умрли. И ниЌе било милости.
  Да, фантазиЌа Марине Лее Пен Ќе веома кул. Она пише са великим апломбом. И, наравно, уз помо" вибратора доживела Ќе читав низ оргазама. Било Ќе ве" веома касно.
  Популарна политичарка ослабила. И право на каучу, држе"и вибратор, заспао.
  И са®ала Ќе о див ем наставку сексуалних и воЌничких фантазиЌа.
  Марин Ле Пен се борила, испа иваЌу"и пулсаре убилачке и разорне мо"и своЌим гримизним брадавицама. кидао противнике и цикао:
  - Грчка сала, у грчка сала!
  Ратница Наташка, ударивши наран¤асту му®у из пупка, загугута:
  - Миш Ќе бео!
  Против корона вируса и других сила делуЌте. Ево Ќуришника АнастасиЌе Ведмакове . И она испушта ракете колосалне убиЌаЌу"е мо"и и са млазним убрза®ем.
  ДевоЌка урла на све стране, ша у"и гранате колосалне смртоносне силе:
  - За ота¤бину и Ста ина!
  И голим прстима притиска дугмад, а бомбе лете у корона вирусе.
  Акулина Орлова Ќе гукала, притискаЌу"и дугме на ¤оЌстику своЌом гримизном брадавицом и ша у"и разорно праж®е®е у заразна створе®а:
  - Би"е девоЌка астронаут!
  Мирабела Магнети" "е и противницу зг®ечити нечим тако врелим, а искакавши зубе, намигуЌу"и, изда"е:
  - Из СССР-а!
  И босом петом поново "е подле"и садаш®ости смртоносне смрти.
  То Ќе оно што вам требаЌу ратници.
  А Марин Ле Пен "е га узети из рубинске брадавице као му®а када удари. И много неприЌате а "е изгорети до теме а и гугутати:
  - СССР и Француска су живи!
  А из недра Венере, млазом плазме, опече неприЌате а, горе"и напалмом.
  Олга Рибаченко Ќе своЌом девоЌачком ногом бацила дар униште®а пове"ане мо"и. А луди коронавирусни кан саме заразне империЌе био Ќе растрган на наЌситниЌе комади"е.
  А млади ратник Ќе певао:
  - Не сломите силу Христову!
  Наташа Ќе из скерлетних брадавица пустила му®е на корона вирусе....
  Онда "е цела петорица, тачниЌе седморица, заЌедно звиждати! И десетине хи ада врана коЌе су се окупиле на боЌном по у пале су као град смртоносног калибра. И они су се пробили, уништаваЌу"и и докраЌчуЌу"и преживеле заразне борце против коронавируса.
  А сада немилосрдно пуцаЌу и босим ногама бацаЌу дарове смрти.
  ДевоЌка-гениЌ Ќе дала ред. Покошен низ коронавируса. Затим Ќе женским грациозним ногама бацила гранату, из скерлетне брадавице дала пулсар и запевала:
  - Црни дани....
  Наташа Ќе млатила линиЌу, косила противнике и певала, бацаЌу"и бомбе голим прстима девоЌачких ногу:
  - Долазе по РусиЌу!
  ЗоЌа се такође окренула, прекинула корона вирусе и запевала :
  - Заразни рати су дошли са ратом!
  И босих ногу бацила бомбу.
  Августин, пуцаЌу"и на неприЌате а, издао Ќе:
  - Међу руским кнезовима нема Ќединства.
  А такође Ќе бацила бомбу смрти голим прстима, кидаЌу"и корона вирусе.
  Ево црвене кучке.
  Плавокоса терминаторка Светлана, пуцаЌу"и на неприЌате а, лаЌала Ќе:
  - Зликовац сада мора бити заустав ен!
  Након тога сва петорица су углас викнули:
  - Коловрат! Евпатии Коловрат! Бранилац ота¤бине! Перун воЌник!
  Олга Рибаченко Ќе дала много из машине са бескраЌном траком, покосила много противника и сиктала:
  - Коловрат! Евпатии Коловрат! ХероЌи РусиЌе! Окуп а се на узбуну!
  ДевоЌка Ќе под ®иховим заставама зг®ечила корона вирусе и разне странце.
  Лудак има више од два милиона и четири стотине хи ада ратника. Прикуп ени су са огромне териториЌе.
  Много Ќе националности ове заразне империЌе, а понаЌвише колера, корона вируси су права ма®ина. Али и да е треба да пуцате. И скоро пола милиона неприЌате а и потребно Ќе време.
  Марине Ле Пен Ќе узвикнула, посечу"и много неприЌате а своЌим мачевима, а онда га Ќе узела и голим прстима ударала по неприЌате у пулсаром. И тада "е гримизна брадавица лансирати му®е са колосалним униште®ем. И урлати из свег гласа:
  - Нисам Ќадан инсект -
  Супер Ни®а Туртле!
  Наташа Ќе пресекла низ коронавируса. Бацила Ќе бомбу голим прстима.
  Затим Ќе разоткрила гримизну брадавицу, и како "е из ®е пустити му®е, вичу"и:
  - Слава комунизму!
  Зое, коЌа Ќе такође експлодирала из бисте са ватреним пулсаром. Сломили корона вирусе.
  И голим ножним прстима испалила Ќе гранату.
  А она Ќе гукала:
  - За кнеза киЌевског!
  Олга Ќе намигнула лепоти и приметила:
  - За кнеза РЌазанског!
  Августина, ®ене бакроцрвене косе коЌа Ќе виЌорила на зимском ветру као пролетерска застава, гукала Ќе:
  - За КиЌевску Рус!
  И бацила Ќе бомбу голим прстима. Након тога, Ќош Ќедна му®а Ќе пуштена из рубинске брадавице.
  А онда из недра Венере талас смрти и сагорева®е свега. А коронавирус Ќе постао Кхан.
  Светлана Ќе, агресивно пуцаЌу"и, потврдила коше®ем корона вируса и лансира®ем Ќош Ќедног поклона смрти голим прстима:
  - За комунизам!
  И из гримизне брадавице избацила Ќе пулсар бесне снаге!
  Маргарита Ќе узела и ударила корона вирус, борбено праж®е®е магичне плазме. И узела Ќе и спалила гомилу душмана, пометла их као ог®ену метлу и зацвилила:
  - За убиЌа®е инфекциЌе!
  Да, петорица, тачниЌе седморица, преузели су заразну империЌу попут колача.
  А са ®има цео десант голих, али лепих ратница.
  На Ќедном месту, девоЌке и ®ихов тим су сма®или приличну количину коронавируса. Али има и других места. А сада морате да се борите са заразним створе®има на другоЌ планети. А храбра четворка се очаЌнички боре.
  Чинило се да Руси нису имали шансе против многих хи ада воЌника из корона вируса .
  Али две бесмртне девоЌке и ратница курва и четири девоЌке терминаторке притекле су у помо" рускоЌ тврђави, коЌа Ќе била закачена на другу планету да постане одскочна даска за борбу против корона вируса универзума, наЌзаразниЌег и наЌстрашниЌег.
  Огромна воЌска корона вируса упала Ќе у новоизграђену руску тврђаву. А снаге су биле очигледно неЌеднаке.
  Руса Ќе само хи аду, а корона вируса Ќе милион триста педесет хи ада. И чинило се да апсолутно нема шансе да се одупре.
  Али шест класних ратника су супер спремни за борбу.
  Олга Рибаченко на зиду. Бесмртна девоЌка, у раним двадесетим, голим прстима баца игле. И погађа надолазе"е коронавирусе. Десетак или два одЌедном Ќедним потезом грациозне, женствене ноге.
  Баца игле и Маргарита голим прстима. ДевоЌка уништава противнике и шкрипи:
  - МоЌа велика снага!
  И бори се храбро.
  Наташа такође баца снажан бумеранг голим прстима. Како сломити противнике и шкрипати:
  - У име велике славе!
  Затим ЗоЌа сече корона вирусе мачевима, а истовремено босим ногама баца игле са отровом. И пева у себи:
  - У пространствима РусиЌе,
  Можемо спасити свакога!
  И опет мачеви падаЌу на противнике. А ако секу, онда без имало сажа е®а.
  Али када Ќе Августина почела да разбиЌа и баца бумеранге голим прстима, онда Ќе то било потпуно униште®е. А побиЌени коронавируси падаЌу под ударцима црвеног ђавола.
  А девоЌка урла:
  - Све "у смрскати и поцепати!
  А како "е узети и се"и са оба мача!
  А са ®ене голе пете лети оштар и продоран диск. Ово Ќе генерално девоЌка тоталне смрти.
  И ево Светлане у одлучуЌу"оЌ бици. Како да мучимо корона вирусе, и да их мачевима исечемо на комади"е.
  ДевоЌка Ќе померила лептир, а седам ратника пакленог, заразног царства Ќе на смрт посечено.
  А онда са голих прстиЌу лете оштре, отровне игле. И заразе коронавирусима.
  Марин Ле Пен се бори против паклених створе®а. И из скерлетних брадавица ослобађа смртоносну снагу му®е. И слама их колосалним интензитетом. И голим прстима баца дарове смрти.
  У исто време девоЌка пева:
  - За мо"не победе, без размета®а!
  Олга Рибаченко се бори са заразним ратницима. Њени мачеви трепере као пропелер.
  ДевоЌка Терминатор пева са гуштом:
  - Би"у наЌЌачи шампион света,
  Победи"емо Америку, Кину!
  И опет девоЌка баца оштре игре голим прстима дечиЌих ногу. И две десетине мртвих коронавируса падаЌу одЌедном.
  Маргарита "е, као боса, покренути и убилачки дар смрти, и како "е без милости сатрти своЌе неприЌате е.
  А онда гром удара у корона вирусе из пупка. И буквално спали заразна створе®а.
  И урлати:
  - За бри антни комунизам!
  И заЌедно "е све девоЌке звиждати, а маса заглушених врана "е пасти на главе заразних створе®а.
  Марине Ле Пен га Ќе узела и викала, показуЌу"и зубе и ослобађаЌу"и ходаЌу"е униште®е из недра Венере - читав цунами борбене магиЌе, и спаливши све редом, и не остав аЌу"и пепео:
  - Банзаи!
  Ево такве битке. У стварноЌ историЌи, предпетринска царска РусиЌа изгубила Ќе део своЌе териториЌе због нападачког царства коронавируса. ТачниЌе, под Петром Тре"им, било Ќе и териториЌалних губитака од налета заразних створе®а. Али овде се руски витезови ве" боре под Александром ИИИ и не"е попустити.
  Олга Рибаченко се бори, а девоЌка, циЌеде"и пулсаре из гримизних брадавица, пева:
  - Али ми смо витезови пуни руског духа,
  Никада ¤елати не"е чути наш пригушени ЌецаЌ!
  И опет, девоЌка терминатор баца веома оштре, и са Ќаким отровом, куваним од вештица, врло танке игле!
  ДевоЌка Маргарита Ќе поред ®е. А такође ®ене голе, грациозне ноге бацаЌу такве смртоносне игле. А руке секу нападаЌу"е коронавирусе. Ратник уништава противнике, и пева:
  - Тако сам кул, као демон свих зема а ...
  Дима, Дима, Билан! Дима, Дима Билан!
  Владар свих зема а!
  Наташа такође сече корона вирусе и пева:
  - У вечер®у зору, не"емо да дамо Сатани да победи!
  А и смртоносне игле лете са ®ених босих ногу.
  Затим ЗоЌа уништава неприЌате е. А из ове девоЌке као да извиру вибрациЌе колосалне енергиЌе.
  А бумеранги и оштре игле лете са босих ногу лепотице.
  Ратници шкрипе:
  - єа сам велики босоноги сан и лепотица!
  И опет "е бацити нешто изузетно убитачно на своЌе противнике.
  Али када Августин води млин и уништава корона вирусе, онда Ќе ово врхунац униште®а.
  А онда "е црвенокоса голим прстима бацати игле за пирсинг. И побиЌени заразни ратници падаЌу.
  Али када Светлана лупанет. А притом ЌоЌ из босих ногу лети читава гомила игала коЌе све буше и убиЌаЌу. Од Ќагода му®е брадавица.
  А ратници шкрипе:
  - Тако, тако, тако - добиЌте фашисту у пени!
  А ®ене босе ноге поново "е смртоносно бацити корона вируси.
  Марин Ле Пен не користи само своЌе ноге, ве" и веома борбена и деструктивна недра. И пали противнике као да уопште нису  уди. И шта?
  Корона вирусе чека само смрт.
  Марин Ле Пен пева:
  Пролазе векови, долази ера,
  У коЌоЌ не"е бити пат®е и лажи...
  Борите се за то до послед®ег даха
  Служи своЌоЌ Ота¤бини свим срцем!
  Наташа, заразни, заразни ратници са мачевима, приметила Ќе:
  - Са нацистима Ќе било и лакше и теже!
  А гола, округла пета бацила Ќе грашак смрти. А гримизна брадавица Ќе испустила му®е, претвараЌу"и коронавирусе у пепео.
  А из материце Ќе дошао талас коЌи их Ќе спалио.
  Светлана Ќе, прошавши млин, приметила:
  - А са нама девоЌкама Ќе увек лако!
  Августин, поновио Ќе приЌем вентилатора и промрм ао:
  - Са мном ти уопште не"е бити досадно!
  А смртоносни жалац лети са ®ених босих ногу, коЌи раздире корона вирусе.
  А ЗоЌа "е узети и зацвилити:
  - Нисмо ми бубашвабе, ми смо девоЌке - велике славе!
  И опет "е нешто излетети из ®ених босих ногу, и удари"е неприЌате а.
  ДевоЌке су посао прихватиле к срцу.
  Марин ле Пен Ќе испалила бацач пламена, притискаЌу"и дугме са гримизном брадавицом и приметила:
  - Победа "е ипак до"и!
  Ова тврђава Ќе скоро Ќедино руско упориште у овоЌ области. У изград®и Ќе Ќош неколико градова. Добро Ќе што корона вируси нису гурнули нос у артериЌу. Али РусиЌа Ќе у стварноЌ историЌи изгубила део своЌе териториЌе на овоЌ заразноЌ планети. Веома агресивна династиЌа на власти у свемиру корона вируса. Међутим, девоЌке су оно што Ќе способно да Луциферове пукове избаци у бекство.
  Олга Рибаченко сече корона вирусе. И у исто време, девоЌка пева и баца дарове смрти на неприЌате а:
  - НаЌвиша класа би"е ...
  А сада бумеранг бачен босом ногом природне лепотице плавуше лети и плаче:
  - Дикобраз "е све посе"и!
  Маргарита Ќе такође бацила на неприЌате а оно што Ќе убиство. Сломила га Ќе на комаде и зацвилила:
  - єа сам бос сан и велика лепотица!
  А ®ена нога "е бацати див е дискове.
  Следе"а у бици Ќе Наташа. И такође баца на неприЌате а оно што цепа противнике.
  И то ради веома паметно.
  А ®ене босе ноге бацаЌу редовне, смртоносне игле. И гримизне брадавице бацаЌу пулсаре.
  И гримизне брадавице бацаЌу му®е.
  А она "е такође избацити агресивни ток космичких честица смрти из недра Венере.
  Следе"е, ЗоЌа у борби. И баца на неприЌате а, свакакве кукасте крстове и бумеранге. Од брадавица малине додаЌе му®е.
  И коси неприЌате а.
  Затим, како пролази:
  - Слава добром кра у!
  Али у бици и Августин. Такође уништава неприЌате е из Коронавирус-Универзума. А ако баци, баци"е смртоносном силом. И из рубинске брадавице удара му®а.
  И док пева:
  - Да, у име Руске Зем е!
  И, такође, смртоносни набоЌи лете са ®ених босих ногу.
  Светлана такође не изневерава неприЌате а. А са ®ених босих ногу лети нешто што доноси очигледну смрт.
  И ратник пева:
  - Никада не"емо одустати! Нево а не"е до"и у РусиЌу!
  И опет, како "е то штетити коронавирусима. И он "е га узети без церемониЌе и исецкати га.
  Шесторица, тачниЌе седморица ратника и ратника, ударили су Ќако. И сече душманина, и баца босе ноге.
  Али Аленкина посада се поЌавила на тенк ИС-15. ОваЌ аутомобил Ќе из алтернативне историЌе, где Ќе Ста ин успео да напише тестамент, остав аЌу"и БериЌу за свог наследника.
  И као резултат тога, нови диктатор Ќе узео и наставио Ста инов курс за рат са Америком.
  И поЌавио се супертенк ИС-15, са три топа и двадесет митра еза.
  А девоЌке на овом резервоару су се показале тако борбеним и агресивним.
  . ПОГЛАВЉЕ #13
  А онка Ќе ударила корона вирусе тако што Ќе босом ногом притиснула дугме пулсара и зацвилила:
  - Ратник тежи Ќуначком делу и слави, политичар увек успе у подлим делима и остави за собом лошу успомену!
  А®ута Ќе такође пуцала на неприЌате а, разбила тенк заразне империЌе и гугутала, показуЌу"и зубе:
  - НиЌе срамота да жена воли ушима, али нема глуп ег него да себи дозволи да окачи резанце на уши, да ЌоЌ дозволи да се обуЌе!
  Алла, сламаЌу"и неприЌате е митра езима, такође користе"и рубин брадавице, викнула Ќе:
  - ДиЌамантске минђуше су девоЌчин наЌбо и приЌате , а не резанци преливени слатким сосом на ®еним ушима!
  МариЌа Ќе, шкрабаЌу"и противнике митра езима и обараЌу"и редове корона вируса, промрм ала:
  - Политичар покушава да покаже да Ќе хладниЌи од куваних ЌаЌа, али обе"а®а држи само када звижде кувани рак!
  ОлимпиЌске игре су забележиле сла®ем смртоносног проЌектила са гримизном брадавицом:
  - Политичар обе"ава да "е нахранити бираче укусним месом, али сви®а коЌу Ќе засадио смрди, упркос зачи®ава®у слатких говора!
  Олга Рибаченко, сецкаЌу"и корона вирусе и гађаЌу"и му®е из брадавица Ќагоде, певала Ќе:
  - Звездани борац, узалуд ти труби -
  Далеко Ќе твоЌа зем а у сум®ивоЌ слави...
  Пламен битке трепери између редова -
  У ЌедностраноЌ игри без правила!
  И Ќош Ќедан бумеранг лети босим ногама девоЌчице, што Ќе пререзало грк ане десетак корона вируса.
  Прелепа девоЌка, у кратким панталонама, и са ливеним бронзаним миши"има, као што видимо борца и секси.
  И Маргарита Ќе такође у борби. И тако ®ене босе ноге раде. Она без икакве сум®е изузетно кул уништава неприЌате е.
  А мачеви су ЌоЌ као ¤елати.
  Ратник шкрипи:
  - Нека Ќе слава!
  Наташа такође пуца босим ногама, а баца убоЌите. И у исто време активно сече мачевима.
  Пишта у исто време:
  - МоЌа свита Ќе посада у државном власништву!
  Следе"а у борби Ќе ЗоЌа. Такође ђаво наЌвишег степена униште®а. Како држати лептира са мачевима. А онда "е узети и бацити ударне елементе босим ногама. И брадавице малине "е пустити му®е.
  Након чега пролази:
  - ВоЌска се радуЌе - напредуЌе!
  И цео низ нагнутих коронавируса пада.
  ДевоЌка пева у себи:
  - ЗоЌа воли да убиЌа! Ах, та ЗоЌа!
  А ево и Августина у брзоЌ офанзиви. Или бо е речено агресивна одбрана. И уз помо" босих ногу нокаутира неприЌате е.
  И у исто време шкрипи. А када ®ене саб е прођу као сечива култиватора, тада "е се три десетине корона вируса распрснути у комаде! А рубинске брадавице "е ослободити дар униште®а.
  А Августин вришти:
  - Хармонични акорди, застава РусиЌе Ќе веома поносна!
  А сада "е ®ена гола пета стати генералу коронавируса у браду. Он "е узети и пасти.
  ЗоЌа Ќе агресивна у борби. Сече своЌе душмане, и вришти:
  - Сум®а"емо и све "емо побити!
  А са босих ногу такви бодежи лете.
  Марин Ле Пен из недра Венере пушта плазма млазове коЌи све спа уЌу и девоЌка цичи:
  - Победа идеЌа француског комунизма!
  Светлана такође никога не изневерава. И уништава неприЌате е, као да коса траву коси. Коронавируси падаЌу.
  ДевоЌка вришти:
  - Луда игла! Излази из дворишта!
  А из брадавица Ќагоде како пуцати му®евито униште®е.
  Олга Рибаченко како мачевима посе"и гомилу заразних ратника. А онда "е голих женских ногу бацити звездицу, из скерлетне брадавице да"е му®у, и вика"е:
  - МоЌа воЌска Ќе наЌЌача!
  ДевоЌка терминатор Ќе виђена на самом врхунцу униште®а неприЌате а. И то ради са великом страш"у.
  А са ®ених голих ножних прстиЌу одле"е Ќош Ќедан дар смрти. И како то испу®ава корона вирусе коЌи се пе®у на зид.
  Паклени, заразни фанатични ратници. Ве" су нагомилали читаве гомиле лешева. И настав аЌу да се пе®у и пе®у и пе®у!
  Али плава девоЌка и медена плавуша само су оличе®е смртоносне мо"и. А кад секу, прска®е крви лете на све стране и веома далеко.
  Олга Рибаченко Ќе певала:
  - єунаштво Ќе подвиг прослав ен,
  Ми смо осваЌачи планета!
  Маргарита, ова немирна девоЌка, ударила Ќе из своЌе гримизне брадавице пулсаром магичне плазме и певала:
  Не"емо стати ни на тренутак.
  ЧуЌе се нечиЌи пригушени врисак!
  А и са босих ногу девоЌке лете разорне и убиствене игле. Ударни коронавируси попут снопова пшенице. Да, девоЌка Маргарита Ќе прави терминатор.
  И како звижде, и обараЌу запа®ене вране на заразна створе®а. И те хи аде корона вируса се истреб уЌу.
  Марин Ле Пен Ќе заурлала, бацаЌу"и грашак антиматериЌе голом петом:
  - Наша наЌве"а победа!
  И додаде, избацуЌу"и му®е из пупка и откриваЌу"и зубе:
  - Када се политичар много крсти, бирачи могу безбедно да ставе тачку на своЌа предизборна очекива®а!
  Наташа, сецкаЌу"и корона вирусе, певала Ќе:
  - И мислила Ќе девоЌка, г®ече"и жуту,
  Да Ќе живот добар, и да Ќе живот добар!
  Онда опет игле лете са ®ених босих ногу. И од скерлетне брадавице му®е снаге.
  ЗоЌа Ќе са саб ама прошла поред ветре®аче и зацвилила:
  - Поби"у све душмане, и веруЌте ми, не шалим се!
  И ноге ратника лансирале су неколико звезда.
  А лепотица Ќе певала:
  - ВоЌни чин - погодио сам цент!
  Августин, секу"и без непотребних емоциЌа, издао Ќе:
  - ОчекуЌе нас велики успех! ВеруЌте ми, не"е бити бо е!
  А исто тако као боси, лансира"е оно што убиЌа.
  Онда "е шкрипати:
  - єа сам проклета кобра!
  А рубинске брадавице "е ослободити нови дар смрти.
  Светлана не показуЌе милост према корона вирусима. И истреб уЌе као да су мрави. И притом пева:
  - Сме"е не"е бити скупо,
  Подигни ноге!
  А сада са ®ених голих ножних прстиЌу поново лете убилачки поклони. Ово Ќе наЌбо а дама ! И када "е брадавице Ќагоде узети и реаговати даром смрти.
  И такође урла:
  - Би"е наше победе, у светом рату!
  Марин Ле Пен Ќе узела и п унула, две стотине корона вируса Ќе убиЌено Ќедним п ува®ем одЌедном. А онда "е узети агресиван млаз плазме из недра Венере и гукнути:
  - Политичар прехра®уЌе бирача резанцима на ушима под слатким сосом говора, али увек заборав а да мучну храну посоли со у истине!
  Олга Рибаченко постаЌе све активниЌа. И сече обема рукама, па чак и лулу узела у уста и иглама п уЌе на корона вирусе. Уништава противнике и шкрипи у себи:
  - Ово Ќе наша победа -
  Пун окрет и крени!
  И опет, девоЌка терминатор сече као луда. И у исто време баци оно што убиЌа без сажа е®а.
  У борби Ќе и Маргарита. ОчаЌна девоЌка. А ако босом ногом лансира бумеранг, онда Ќе ово ве" наЌма®е десетак оборених коронавируса.
  Тада "е девоЌка певати:
  - Ох, Ќа имам велики хеликоптер,
  Па срце ми пева од сре"е!
  И погубна звезда лети са голе пете девоЌке. Да, ово Ќе лепота наЌвишег акробатика. А смрт сеЌе десно и лево.
  И духовито додаЌе:
  - Политичар обе"ава хлеб и спектакл, али прво без соли истине, друго без правила пристоЌности!
  Наташа такође истреб уЌе коронавирусе свим средствима.
  И док пева:
  - Шкрипа, шкрипа, шкрипа...
  Оливер Ќе пронашао Твист!
  И убитачан поклон лети са ®ене босе ноге.
  Па се ЗоЌа извукла... Узела Ќе и п унула на неприЌате а из сламке. Затим Ќе млин мачевима посекла. Тада су ®ене босе ноге узеле и лансирале паклени поклон смрти.
  И корона вируси су погодили. Као да их Ќе лизао бацач пламена.
  А овде у борби и Августин. Такође брза девоЌка. И црвена смрт, и паклени гору"и зрак. И он "е га узети, пресе"и "е га.
  Не, ништа то не"е зауставити.
  Чак и тенк Маус.
  Ево Августина и ексера о корона вирусима. Што Ќе изузетно кул и са лудим симболима и мачем.
  И мачеви црвене харпиЌе не"е стати, ни за тренутак. И ®ене рубин брадавице са патентним затварачима.
  У исто време Августин шкрипи:
  - МоЌа домовина Ќе ота¤бина комунизма!
  И такође са ®ених босих ногу, као лет нечег изузетно смртоносног.
  И опет Ќе девоЌка у ваздуху.
  А онда се Августин сетила како се заиста борила са "Мишом", у ЌедноЌ од алтернативних прича. Тада су савезници зак учили примирЌе са Тре"им раЌхом, а Немци су, искористивши недостатак бомбардова®а, пустили Миша у производ®у.
  Да, ови резервоари су заиста били бисерни као животи®е. А ®ихов напредак Ќе био ужасан.
  Али не за девоЌке терминатора. Борили су се против нациста хладнокрвно и брзо у исто време.
  И показали су Кузмину маЌку! И ратници су се храбро борили.
  А сада црвенокоси Августин сече мачевима. И покоси неприЌате е, као култиватор.
  Онда "е шкрипати:
  - УбиЌам га!
  Да, после таквог сна осе"ате се ведро и свеже. Толико девоЌака напо у. Можете, на пример, назвати неку врсту забуне. Да ЌоЌ мало лиже мацу. Што би било супер.
  Марин Ле Пен Ќе узела и позвала девоЌку проститутку на свом паметном телефону. Нека Ќезик ради. И би"е ми велико задово ство. У ствари, и дечак и девоЌчица имаЌу приближно исти Ќезик. А ризик од заразе Ќе минималан.
  Марин Ле Пен Ќе узела и певала:
  - Па, да будем искрен,
  єа бих полизао ЌаЌа!
  Не може, не може бити
  Али Ќедноставно немам дово но секса!
  ДевоЌка Ќе дошла. Била Ќе плавуша из РусиЌе. И поклонио се. Марин Ќе раширила ноге, коЌе су биле без га"ица, и показала на материцу, говоре"и строго:
  - ХаЌде, употреби своЌ Ќезик!
  Па се она поклони и рече:
  - Са великим задово ством!
  И клекнула Ќе, гурнула главу у недра Маринова, и са великим ентузиЌазмом прионула на посао. Било Ќе веома интересантно, зато узмите и радите напорно. А Ќезик проститутке Ќе тако вешт и окретан.
  Марин Ќе Ќедноставно у екстази и див ем одушев е®у. У исто време, можете се препустити еротским фантазиЌама са девоЌкама ратницама.
  Светлана, такође, ниЌе стид ива у борби. Корона вирус истреб уЌе. И при том босим ногама оно што сеЌе смрт, баца.
  И у исто време вришти:
  - Свемирска брава -
  Би"е велика серенада!
  И намигни неприЌате има!
  Онда "е исп унути из цеви!
  А онда "е се Олга Рибаченко рази"и. И не само да бацамо игле на корона вирусе, ве" и да бацамо бумеранге босих, девоЌачких ногу.
  Такав Ќе брзи терминатор девоЌка ухва"ена.
  И притом пева:
  - НеприЌате и нас не"е зауставити
  Ако слаба помо"!
  И не бежи, не бежи...
  Ако не напред!
  А девоЌка Маргарита босом ногом пусти"е дар смрти, а гримизним брадавицама "е послати пулсар и сиктати:
  - За РусиЌу!
  И Олга "е звиждати. Оборен звиждуком, вране су п уштале одозго, коЌе су падале директно на врхове корона вируса, пробиЌаЌу"и им лоба®е.
  А Маргарита га Ќе узела и голим ножним прстима бацила разорно и смртоносно. И притом Ќе певала:
  - Ово "е бити порука кобре!
  А девоЌка намигуЌе и шкрипи! Од ®ене шкрипе, вране су добиле срчани удар, а к уном се спуштаЌу, пробиЌаЌу"и луба®е и шлемове корона вируса.
  Марин Ле Пен, из рубин брадавица, експлодирала Ќе коронским праж®е®ем струЌе. Спалио много корона вируса и издао:
  - Слобода долази гола, а истина боса, али диктатура кида три коже, а лажи потковане до ушиЌу!
  Наташа такође ниЌе промашаЌ у борби. Узела га Ќе и голим прстима бацила оштар кукасти крст. Пробио се кроз много корона вируса и зацвилио:
  - За моЌу Ота¤бину!
  И из скерлетних брадавица му®евито се отресла.
  А онда Ќе ЗоЌа у борби. И такође босим ногама баца оптужбе на неприЌате е.
  И шкрипи са цереком зуба:
  - єа сам такав ратник, стварно терминатор!
  После тога девоЌка млати мачевима. И вришти из свег гласа.
  - Банзаи!
  ДевоЌка, као што видите, не"е престати да се бори. И он "е се"и без непотребног антимона. И баци пулсаре са гримизним брадавицама.
  И Августин "е се заузети за истреб е®е. Коронавирус уништава сам себе, без икаквог сарказма. И заразни ратници падаЌу, као да су поцепани на пола.
  А црвенокоса девоЌка вришти:
  - Пламен комунизма над светом!
  И опет "е га узети, и посе"и са два мача. И онда исп уните из цеви. И подметнути неприЌате у. И ®ихове рубинске брадавице су уништене.
  Да, Августине, ово Ќе сама лепота и савршенство.
  Иако Светлана ниЌе ништа лошиЌа. И такође Ќе организовао за коронавирусе природно премла"ива®е и убиство.
  А ®ене босе ноге бацаЌу дарове униште®а на заразне ратнике. Да, све то раде на високом таласу. А од брадавица Ќагода како се пулсарима препустити смрти.
  Светлана вришти:
  - Борба "е бити крвава, света и права!
  И из ®ене босе ноге опет Ќе нешто смртоносно пукло. И како "е потраЌати и погодити коронавирусе! А када друго и споЌите брадавице Ќагоде.
  Овде су се девоЌке заиста распале. И не даЌу ни кап. Ево жене - све жене жене!
  У исто време, Марине Ле Пен Ќе такође полетна, она "е узети из недра Венере док она подлегне таквоЌ деструктивноЌ каскади пулсара и изда"е:
  - Пас може да уЌеде, може и да буде миран, али "е вам политичар мирно набацити сви®у и довести вас у псе"и живот!
  Олга Рибаченко у снажном Ќуришу. Они су ве" убили много хи ада коронавируса. Ослабио Ќе налет ратника ове паклене заразне империЌе.
  Олга Ќе пискала:
  - НаЌвиша мера победе!
  Маргарита Ќе узела и голим прстима бацила смртоносно, и то оштриЌе од бритве.
  Тада Ќе девоЌка певала:
  - Изазивамо олуЌе,
  Зашто и зашто?
  Живите у свету без изненађе®а -
  Немогу"е за било кога!
  Маргарита Ќе исп унула читав низ корона вируса из своЌе луле и наставила:
  - Нека сре"а - неуспеси,
  И скачите горе-доле!
  Само на оваЌ начин, а никако другачиЌе -
  Само на оваЌ начин, а никако другачиЌе...
  Живело изненађе®е!
  Изненађе®е! Изненађе®е!
  Живело изненађе®е!
  Изненађе®е! Изненађе®е!
  Живело изненађе®е!
  И само горе - ни милиметар доле!
  ДевоЌка Ќе показала прилично борбено расположе®е.
  Наташа Ќе такође у самом епицентру битке. Као вулкан коЌи еруптира. И баца игле голим прстима. Удари противнике. И остав а лешеве из ®их. И гримизне брадавице емитуЌу изван снаге му®е.
  Тада Ќе девоЌка певала са цереком зуба:
  - Ми смо такви терминатори, као роботи из снова, и велика лепота!
  А ево девоЌке како сече бекхенд мачевима. И посекао много  уди.
  ЗоЌа Ќе такође у Ќеку борбе. Бори се за себе и голи зубе и урла:
  - Нико нас не"е зауставити!
  А са ®еног босог стопала, диск Ќе прошао кроз корона вирусе. КоЌи Ќе пререзао много грла. И воЌска паклене заразне империЌе се угушила.
  А девоЌке се све више гураЌу.
  Ево Августина како покренути нешто што сече метал. Он "е посе"и масу глава коЌе су се формирале у хумке. И скочи"е, полете"е и узети га, урлати:
  - МоЌе име Ќе моЌа песница!
  И опет "е махнути две саб е, а корона вирус "е ослободити црева. Али у исто време, немоЌте се ни мало стидети.
  А ®ене босе ноге лансираЌу смртоносне бумеранге. КоЌе су главе покошене у редовима.
  Тада црвенокоси ратник цикне:
  - Не"емо бити у каблу!
  Нека Ќе сре"а на Зем и!
  И Ќош "е узети из луле своЌим скерлетним устима и п унути. И воЌници паклене заразне империЌе "е се срушити, као кули са брашном.
  Тако Ќе Светлана показала у борби ...
  Оборила Ќе противнике к учале воде. А они опарени "е то узети и урлати врло див е.
  Светлана шкрипи:
  - МоЌе убиство!
  И босом ногом баци"е пар бумеранга. Пресе"и "е многе коронавирусе.
  И истискуЌе много лешева.
  Тако раде ударачи.
  Марин Ле Пен Ќе из скерлетних брадавица напу®ених читавим митра еским рафалом плазма пулсара спалила противнике и издала:
  - Мушкарци купуЌу  убав за новац од проститутки, политичари купуЌу  убав бирача за обе"а®а да не вреде ни пене!
  И секу царство свемира Корона вируса, без да ег одлага®а. Не, чак имаЌу посебан такт.
  БроЌ умрлих од корона вируса ве" се кре"е у десетинама хи ада. А девоЌке се само забав аЌу и скачу као лопте.
  Олга Рибаченко такође изводи наЌсЌаЌниЌи акробатику коЌи се може замислити.
  А девоЌка сече са два мача, да руке и ноге и главе лете на све стране.
  Олга вришти:
  - Хо"е, веруЌем у нашу одлучуЌу"у победу!
  Маргарита босом ногом, бацаЌу"и разорно и испуштаЌу"и му®е из рубинске брадавице, потврди:
  - Да, хо"е!
  И целих шест, тачниЌе седам, почело Ќе Ќош активниЌе да сече.
  И бацити голим прстима Ќош жеш"е. И звиждук Ќе потпуно заглушуЌу"и, и ратнике паклене заразне империЌе гаврани збиЌаЌу, као класове с градом.
  Марин Ле Пен Ќе, поврх свега, испустила читав облак магичне плазме енергиЌе у заразна створе®а, претворила их у ретке токове елементарних честица, урлаЌу"и:
  - Кра еви се дижу на престо, али само голи кра еви се цепаЌу на председничку фоте у!
  Након што Ќе уништена скоро цела армиЌа корона вируса од милион и триста педесет хи ада, шест, тачниЌе седам ратника кренуло Ќе да е у дубине пакленог заразног царства. Да спречимо да се коронавируси поново врате у руске градове у свемирском Сибиру.
  Овде су ратници напали жуте ратнике у наЌближем великом граду.
  Олга Рибаченко, сече"и заразне борце и машу"и оба мача, викала Ќе:
  - У и руски цареви!
  А са ®ених девоЌачких босих ногу летеле су оштре игле. Погодили су борце против коронавируса .
  Маргарита, секу"и мачевима заразне ратнике и испуштаЌу"и му®е из гримизних брадавица своЌих груди, узе Ќе и пева:
  - Сада правимо историЌу!
  И игле су летеле са ®ених босих ногу у заразне ратнике.
  Следе"а Ќе Наташа у борби. Он такође баца поклоне смрти и цвили:
  - Буду"ност Ќе наша! Слава ВеликоЌ РусиЌи!
  А ®ена гола, исклесана нога "е ово избацити страшном силом. И исе"и корона вирусе у крвави неред.
  ЗоЌа такође очаЌнички сече. И разбио генерала коронавируса на пола. И исекао му кости.
  Након чега Ќе урлала:
  - За моЌу велику победу!
  И босих ногу поново "е лансирати убилачки поклон. И нокаутирати много бораца против коронавируса .
  Али када Ќе Августин у борби, генерално Ќе страшно. Преполовила Ќе воЌнике са коронавирусом и босим ногама баца поклоне за убице. И тако слама жуту воЌску.
  Нема Августина и, у ствари, зову црвену вештицу. И она Ќе непобедива.
  А смртоносне игле лете са ®ених голих прстиЌу. ПадаЌу у корона вирусе и руше се као вре"е песка.
  Августин урла на све стране:
  Руси ме познаЌу
  И они то зову сЌаЌним!
  И опет Ќе лепота као баца®е смртоносне игле. А душманин Ќе прикован као буба.
  Августин о грк а®у:
  - Можете са®ати, са®ати лоше!
  И опет девоЌка млати као бумеранг.
  Да, ова црвенокоса - ни фунта соли ниЌе Ќела у воЌним пословима. Ако се врши, онда се врши.
  И опет, брза и ватрена девоЌка Ќе у нападу.
  А овде Ќе Светлана же на борбе. И тако све сече и уништава. А мачеви су ЌоЌ као светлуцаве му®е.
  И иглице лете са босих ногу, а му®е из брадавица Ќагода.
  ДевоЌка Ќе викнула:
  - МоЌа велика снага -
  ИграЌ се са мном да будеш приЌате  са крокодилом!
  Марин Ле Пен Ќе ратница наЌвише екстра класе, а широм света позната по директноЌ динамици и агресивности, попут му®е из недра Венере, сагореваЌу"и корона вирусе целим бата онима. И претвараЌу"и их у пепео.
  А онда каже:
  - Снази бика не треба овчиЌи мозак, да лисица не оре, да сви®а не прождере, а вук у овнуЌскоЌ кожи не растргне!
  ДевоЌка Олга Рибаченко, као и увек, у нападу. Она Ќе брза женка мунгоса. Сече и баца звезде на неприЌате а.
  И млади ратник плаче:
  - Идемо у офанзиву
  Уништи"емо све заразне!
  А ево босоноге у нападу и из малинастих брадавица како удара пулсарима. А сада "е ®ена гола пета бацити лопту. Он скаче и гази корона вирусе у колаче.
  А девоЌка Маргарита у великом узбуђе®у слама заражене трупе. А ®ени голи прсти бацаЌу дарове смрти.
  А девоЌка урла:
  - єа "у да победим!
  И опет цела киша игала Ќури са ®ене босе ноге.
  А игле су смртоносне и отровне.
  Маргарет у офанзиви. Коронавируси против ®ега су веома тешки. А девоЌка Ќе оличе®е ужаса.
  Иако леп ратник.
  А сад ЌоЌ опет комади" смрти одлети са босе ноге. КоЌи погађа неприЌате е.
  И она завиЌа, и звижди тако да стотине хи ада врана одЌедном падаЌу и пробиЌаЌу лоба®е корона вирусима.
  И Марин Ле Пен звижди као звиждук, и како из скерлетне брадавице пршти ватреним угрушком енергиЌе. И он "е га узети, и из недра Венере "е пустити млаз вртлога плазме и гугутати:
  - Политичар Ќе фудбалер коЌи, уместо да шутне лопту, Ќезиком туче мозак!
  Наташа у див ем лету. Сече коронавирус на комаде. И ®ени мачеви не познаЌу милости.
  Ратник урла:
  - Би"е то наша велика победа!
  А са босих ногу лепотице поново лете врло убоЌите и опасне игле.
  Они инфицираЌу коронавирусе у великом броЌу. Шта су девоЌке стварно цоол.
  А у офанзиви никоме не даЌу спуст.
  Али ЗоЌа не зна, нема ни речи. Она се пробиЌа до противника. А мачеви су ЌоЌ као ¤елати.
  ЗоЌа вришти из свег гласа:
  - Не знам за милост - само смрт!
  А ®ене босе ноге су толико бачене да корона вируси не могу да одоле!
  Насупрот томе, ратник сваки минут убрзава. Ево клизалишта у офанзиви.
  Августин Ќе такође тако дивна девоЌка. Не одустаЌе и не одустаЌе. И она успева у свему.
  Овде Ќе голим прстима бацила челичну лепезу. Посекла Ќе воЌнике са корона вирусом и сиктала:
  - У црвеном царству би"е ватра коЌа "е загреЌати целу планету!
  И опет нешто што конкретно убиЌа муве са ®ене босе ноге.
  И ратник Ќе опет на високом положаЌу.
  А ево Светлане у борби. Не одступа од плана. И сече се див им притиском. И оштар диск лети са ®ених босих ногу. Што славно сече противнике.
  Светлана шкрипи од див ег беса:
  - Све "у вас растурити!
  А девоЌка Ќе у офанзиви. А ®ене босе ноге су тако окретне.
  . ПОГЛАВЉЕ #14
  Марин Ли Пен такође удара неприЌате е из скерлетних брадавица и удара му®ама и гугута:
  - Фудбал се игра ногама и некад главом, а у политици Ќезицима, а често Ќе мозак на ЌедноЌ страни!
  Елизабетин тенк Ќе ушао у битку: Т-54. ДевоЌка Ќе тек дошла са фронта Други светски рат се одуговлачио. Али сада можете уништити коронавирусе.
  Елизабет Ќе опалила голим прстима, разбила ауто заразних створе®а и зашкрипала:
  - Ако се фудбал не игра рукама, онда се политичке игре не играЌу рукама у белим рукавицама!
  Екатерина, пуцаЌу"и на противнике и косе"и их из митра еза, и прецизно разбиЌаЌу"и коронавирусе, издала Ќе:
  - Тешко Ќе про"и кроз блато а да не упр аш ноге, тешко Ќе у"и у политику остав аЌу"и чисте руке!
  Елена Ќе такође ударила корона вирусе из топа, и гугутала, ломе"и куле неприЌате има:
  - У фудбалу су вам потребне брзе ноге, у политици такође треба бити окретан да не бисте бацили копита!
  ЕфросиниЌа Ќе разнела неприЌате ски тенк. Разбила га Ќе на ситне комаде и зацвилила:
  - У фудбалу забиЌаЌу лопту у гол, у политици став аЌу сви®у у ¤еп бирача!
  И девоЌке су се поново мучиле о корона вирусима... И ®ихов резервоар Ќе прорадио. Када се рат настави, мора се наставити до потпуне, свете победе. А у Ќедном од универзума Ќош траЌе рат у четрдесет осмоЌ години. И овде Ќе неопходно истребити корона вирусе да ова блато не уништи човечанство.
  Да е у борби, Олга Рибаченко Ќе отргнута као штука из мреже. Ево очаЌне девоЌке-терминаторке. У то су умешане колосалне силе и притисак див е ровке и боги®е.
  А ево ратника док голом грациозном ногом баца бумеранг. Да, и противници су изгубили две десетине глава одЌедном.
  Ово Ќе стварно - стварно смртоносна сила.
  Олга Ќе самоуверено певала:
  - МоЌ рукопис Ќе Ќедноставан -
  Не волим да вучем мачку за реп!
  А из голе пете девоЌке полете оштрица, и како "е корона вируси да избиЌу. Они су буквално изгубили дух и храброст.
  Олга Ќе са див им помамом приметила:
  - Никад не реци не!
  ДевоЌка терминатор Ќе у нападу... Онда се сетила Владимира Кличка. Да, оваЌ боксер би могао да се врати у ринг. А зашто не покушати? Ако Ќош има здрав а, онда ти Ќе сам Бог наредио да се бориш!
  Ратник Олга Ќе пискала:
  - У боксу наЌнеопходниЌе рукавице, што Ќе теже, да се одбиЌем од мозга, у политици, наЌнепотребниЌе беле рукавице, да не сметаЌу да капне на мозак!
  Терминатор девоЌка у нападу. Слаби корона вирусе и пева:
  Млади приЌате  увек буди млад
  Не жури да се одмориш...
  Будите весели, смели, бучни -
  Морате се борити - па се борите!
  Човек са чврстином -
  Да вас све редом победим!
  Вечна девоЌка са душом
  Шта даЌе резултат!
  Вечна девоЌачка душа
  И не одступите!
  Млади ратник и вечита босонога девоЌка у бесном нападу на корона вирусе. Показа"е се са наЌбо е стране.
  Маргарита такође слама заразне ратнике и пева:
  - Никада не"емо одустати!
  И одсекла Ќе много корона вируса, уз смех Ќе додала:
  - Не, веруЌ ми никад!
  И девоЌка Ќе поново бацила оштре, отровне игле.
  Она Ќе у брзом и Ќединственом покрету.
  Марин Ли Пен се такође бори и ша е велике искре од му®а коЌе спа уЌу заразна створе®а и урлаЌу:
  - У фудбалу сте каж®ени за удара®е лопте руком, у политици, за удара®е у мозак Ќезиком, добиЌате награду победника избора!
  Наташа у борби Ќе брза и страшна, попут Валкире. Бори се храбро. И обара корона вирусе.
  Често се борила на небу. Била Ќе одличан ас пилот. Морала Ќе да се бори у пешадиЌи.
  Али сада Ќе Наташа преузела коронавирус. И млатимо са свим бесом.
  А бумеранги и иглице лете са ®ених босих ногу. Она слама неприЌате а.
  ДевоЌка пева:
  - Али веруЌем у излазак сунца,
  РазвеЌа"е таму тамнице!
  ЗоЌа напада корона вирусе. И избиЌа чврсто. А ®ене босе ноге нокаутираЌу неприЌате е без икаквог заустав а®а.
  Ратник у покрету. Она Ќе као кобра коЌа скаче и скаче себи.
  ДевоЌка са златном косом вришти:
  - Буду"ност Ќе наша
  Ми смо као витезови ЏедаЌи!
  А сада "е га узети из окрета и ошамарити га.
  Следе"и у нападу Ќе Августин. Слом ива и борбена девоЌка црвене боЌе. Прешла Ќе у офанзиву, Ќош више поЌачавши темпо. Њени мачеви су као оштрице ветре®аче.
  Ватрена лепотица издата:
  - Би"е такве сре"е целом свету!
  И опет девоЌка иде у див и темпо. Ово Ќе права боги®а рата.
  Светлана такође пева, скачу"и:
  - Сто за сто, пук за пуком,
  Руски витезови секу мачем!
  А сада "е ®ени голи прсти бацити оно што се штитом не може одбити.
  Ево девоЌке. Прави мегер.
  Наташа цврку"е са цереком зуба:
  - НемоЌ ме учити!
  И баци смрт босом ногом.
  Августин се слаже:
  - Нема шта да нас учи!
  Ратници убрзаваЌу своЌе покрете. За сада Ќе скоро цео град затрпан лешевима. Да, коронавируси су наишли на истреб е®е. Има само шест  уди, али они раде за читаву воЌску.
  А ово Ќе демонстрациЌа несавит ивог, руског духа.
  Борба на небу и девоЌке. Конкретно, АнастасиЌа Ведмакова Ќе стигла са мисиЌом униште®а.
  ДевоЌка Ќе послала смртоносну ракету на заразна створе®а, распршила их у различитим правцима и зацвилила:
  - Рукавице у боксу ублажаваЌу ударац, беле рукавице у политици не дозво аваЌу да погодите како треба!
  Акулина Орлова Ќе погодила корона вирусе ненавођеном ракетом коЌа Ќе смрскала површину планете и издала:
  - Боксери имаЌу сп оштене носове, политичари деформисану савест!
  Мирабела Магнетиц сече кроз неприЌате е веома смртоносним ласерским млазом. Исекла Ќе корона вирусе на комаде и зацвилила:
  - Уз помо" вотке можете уклонити глисте из стомака, уз помо" трезвене главе можете избацити политичаре из Ќетре!
  Ратници су праснули у смех... Све Ќе изгледало веома, веома смешно.
  Наташа Ќе пустила пулсар из своЌе гримизне брадавице, спалила много противника, агресивно приметила:
  - Попивши вотку, можеш да ломиш огрев, трезвене главе "еш ишчашити мозак, у потрази за политичарем коме мозак ниЌе испран!
  ЗоЌа га узима и голом петом баца гомилу граната, раздире корона вирусе и шкрипи:
  - Од вотке сутрадан мамурлук, од политичара стално главобо а!
  Августин га Ќе узео и како "е из недра Венере избацити отровни отров. Спали много корона вируса и шкрипи:
  - Вотка Ќе горка, али и не садржи со истине, као слатки мед из уста политичара!
  Светлана Ќе узела и ударила неприЌате а као му®а из пупка, и спалила га до краЌа, цвиле"и:
  - У боксу нема голих руку, у политици чистих удова!
  Марине Лее Пен "е запалити читав бата он корона вирусних створе®а са рубин брадавицама и мрм а®ем:
  - Вотка има степени и греЌе, политика подгрева степен свађе, а само трезвена глава хлади!
  Албина и Алвина су слом ене од коронавируса из лете"ег та®ира. И то раде веома агресивно.
  Албина Ќе голим прстима притиснула дугме ¤оЌстика, испалила зрак у заразна створе®а и зацвилила:
  - Вотка "е донети радост чак и на сат времена, а политичар "е донети разочаре®е заувек!
  Алвина Ќе голим прстима ударала по корона вирусима и гугутала:
  - Ко попиЌе чашу вотке и прочисти грло, ко прогута канту политичарских слатких говора, загади"е му мозак!
  Марине Ли Пен поново се обрушила на агресивне и нападачке корона вирусе и гунђала:
  - У свакоЌ чаши вина постоЌи дно, само се обе"а®а политичара сипаЌу из посуда без дна!
  Олга Ќе такође бацила на неприЌате а праж®е®е из ®ених недара Венере, коЌе Ќе спалило много заразних створе®а и издало:
  - ПиЌанац точи вино без мере, труЌу"и се, политичар излива амброзиЌу речитости опоЌних говора, убиЌаЌу"и оне око себе!
  Маргарита МагнитнаЌа такође удара на неприЌате а, прво из пупка, а затим из гримизних брадавица и изЌав уЌе:
  - Од вина се може преспавати, а мамурлук "е про"и за дан, од пиЌаних говора политичара заспати заувек, а разочаре®е бирача "е траЌати вечно!
  Марин Ли Пен Ќе поново ударио из недра Венере, подижу"и озби ан цунами и рекао:
  - Водка се став а у флашу од пола литра, обе"а®а политичара не могу да стану у три кутиЌе!
  Наташа, сецкаЌу"и мачевима корона вирусе и цере"и се задово ним изгледом зуба коЌи сиЌаЌу као бисери, приметила Ќе:
  - И обичан човек воли да лаже, али то ради без зле намере, али политичар, лажу"и, без икакве  убави, набаци"е сви®у бирачу!
  ЗоЌа Ќе приметила, удараЌу"и коронавирусе са пар комада антиматериЌе, ша у"и их п ува®ем:
  - Политичар "е продати маЌку зарад власти, само из неког разлога бирач доводи политичаре на власт, што они обе"аваЌу да не вреди ни паре!
  И Августин "е закуцати корона вирус му®ом из рубинске брадавице и издати:
  - Сви®а Ќе предебела да пости, политичар да би смео да сви®а предебео, да не би због ®ега вечно постио!
  Светлана Ќе голим прстима послала разорни бумеранг и викнула:
  - Понекад од црвених говора политичари пусте сузе од нежности, али када говорник добиЌе власт, морате да плачете од разочара®а!
  Па, проститутка из РусиЌе радила Ќе Ќезиком. И задово ан Марин Ли Пен са великим задово ством. Након тога Ќе стала, испрала уста, и пошто Ќе добила чек од политичарке, отишла Ќе у банку да га уновчи.
  Обе женке су биле сре"не. єедан Ќе добио новац и финог клиЌента.
  єош Ќедно задово ство...
  Након тога, Марин се обукао и отишао на следе"и састанак.
  Она Ќе, наравно, и сама желела да ради са Ќезиком.
  Тако Ќе преговарала са шеицима и напустила СаудиЌску АрабиЌу.
  Одлетео у КуваЌт. И тамо можете наручити згодног дечака у хотелу.
  Марину Ќе овога пута послужио плавокоси тинеЌ¤ер. Веома згодан дечак са дугим и вештим Ќезиком.
  Марин га Ќе узео после тушира®а и добро Ќе мирисала. Млади жиголо Ќе радио са великим ентузиЌазмом. И ®ему се самом то допало, упркос четрдесет година разлике између клиЌента, малолетне проститутке.
  А Марин Ќе, у међувремену, уживала, замиш аЌу"и еротске и воЌничке слике;
  Овде Олгу Рибаченко, Марин Ле Пен и ®ен тим поново ша у руски богови ДемиЌург на Ќош Ќедну мисиЌу против паклене, заразне империЌе коронавируса.
  Овде се свађаЌу девоЌка-генерал и ®ен партнер, бесмртна девоЌка-писца. И ево их, заЌедно са вештицама, боре се самоуверено, а ово Ќе веома агресивно и брутално.
  Олга Рибаченко Ќе водила млин са мачевима. Одсекла Ќе много корона вируса, а прска®е их Ќе дало:
  - Слава ВеликоЌ РусиЌи НиколаЌа ИИ!
  А девоЌка са голим ножним прстима поново Ќе лансирала бумеранг смрти.
  Марине Ле Пен, као одговор, такође експлодира, користе"и гримизне брадавице на грудима, брише противнике и издаЌе:
  - Политичар Ќе обично бескрилац, али увек лешинар и сметлар!
  Маргарита активно истреб уЌе коронавирусе у борби. Њене босе ноге су тако добро претучене убиственим поклонима да сте Ќедноставно запа®ени.
  Суперман Гирл.
  И ®ена активност у битци, као животи®а ласице.
  Не, такву девоЌку нико никада не"е уплашити, чак и ако постоЌе две милиЌарде корона вируса.
  Али шта Маргарет треба да ради?
  Она брани своЌу зем у.
  Ратник Ќе ударио своЌу гримизну брадавицу на неприЌате а и агресивно рекао, показуЌу"и зубе:
  - Вотка штити ра®ену кожу од инфекциЌе, вербална диЌареЌа политичара зарази"е деменциЌом преко коже носорога!
  Олга Рибаченко, сецкаЌу"и корона вирусе, певала Ќе:
  - Нема лепше ота¤бине РусиЌе,
  Бори се за ®у и не боЌ се...
  Нема лепше зем е у универзуму -
  Цела васиона Ќе бак а светле РусиЌе!
  Плавокоса девоЌка "е скочити и убрзати, ко у све босим ногама и изговараЌу:
  - Вотка Ќе Ќефтина и развесе уЌе, политичар Ќе скуп и тера вас у депресиЌу!
  Наташа се такође бори и пева:
  Фатална година, не можете ми веровати
  Хи аду деветсто деведесет девет...
  Престани да се вртиш у круг
  Ђаво "е се окренути златним роговима!
  А девоЌка "е опет босих ногу бацити поклон убицу.
  А онда "е из скерлетних брадавица ослободити смртоносни и лом иви пулсар.
  ЗоЌа Ќе такође у борби, ра®ена и бори се. Активна девоЌка. А ако сече мачевима, све лети тако далеко.
  А ®ене босе ноге тако активно бацаЌу поклоне. И толико много неприЌате а нокаутира.
  И гром удара у брадавице Ќагоде.
  Да, коронавируси очигледно имаЌу мрачне дане.
  Августина погађа без имало сажа е®а. А ®ене босе ноге су нешто више од смртоносне. Ово Ќе генерално боги®а униште®а.
  А у ®ему Ќе хи аду ђавола. И рубинске брадавице коЌе б уЌу пулсаре смрти.
  Светлана са великом страш"у млати корона вирусе и цичи:
  - Буду"ност Ќе
  Да не бисмо морали да будемо мачка!
  А ®ене босе ноге "е опет нешто бацити, а душмани "е се растргнути.
  Борилачка девоЌка - акробатика у ®оЌ!
  А од брадавица Ќагоде како "е подле"и агресивном окруже®у тоталног униште®а.
  Марине Ле Пен Ќе такође ту и енергичним рафалима нокаутира масу неприЌате ских воЌника заразне империЌе корона вируса, изговараЌу"и:
  - Политичара чиЌа обе"а®а не вреде ни паре, али обе"аваЌу златне планине, гласач "е много коштати!
  Штавише, Герда и ®ена посада се боре на Тигер-5. ДевоЌке су веома кул и лепе.
  Такође, када се пуца на противнике, користе се голи ножни прсти и гримизне брадавице.
  Герда Ќе млатила, притискаЌу"и дугме ¤оЌстика своЌом гримизном брадавицом и снажно пуцаЌу"и, изЌавила:
  - У фудбалу, у случаЌу прекршаЌа, иде црвени картон играчу, у политици игра®е без правила никада не"е поцрвенети од срама!
  Шарлот Ќе, пуцаЌу"и из митра еза, спремно пристала на ово притиском на дугме своЌом рубинском брадавицом:
  - Фудбалер "е ногом пости"и гол по правилима, политичар "е Ќезиком да избиЌе мозак без правила!
  Кристина Ќе уз помо" голе пете из авионских топова ударила на корона вирусе и гукала:
  - Ако имаш Ќаку во у, онда твоЌ удео не"е бити слаб!
  Магда Ќе такође ударила заразна створе®а смртоносним праж®е®ем, зг®ечила их и приметила:
  - Ко нема ка е®е челика, не"е добити меда у као награду!
  ДевоЌке на овом веома мо"ном тену из алтернативне историЌе, где Ќе педесетих постоЌао Тре"и раЌх, заиста су задале веома тежак ударац заразноЌ хорди.
  А Герда Ќе сумирала:
  - Мала чашица горке вотке много Ќе корисниЌа од целе цистерне пиЌане елоквенциЌе слатког политичара!
  Очистивши град од корона вируса, шесторка, тачниЌе седморица, направила Ќе паузу. Одмах Ќе напунио вепра и испржио га целог.
  Исекли су га на комаде и почели да Ќеду.
  Наташа Ќе месо Ќела голим ножним прстима и, цере"и се, приметила Ќе:
  - Овде код Валтера Скота витезови су Ќели много у Ќедном тренутку!
  Олга Рибаченко се закикотала и подсетила:
  - И Думаса! Тако Ќе Портос поЌео целог овна!
  Наташа се смеЌала.
  - Овце? Зашто не вепар?
  Олга Ќе певала као одговор:
  Сва твоЌа проклета породица
  МоЌ уЌак коЌи Ќе добио вепра...
  Док Ќе био жив - упозоравао ме Ќе -
  Немогу"е Ќе узети жену од канибала!
  НемоЌте ме свађати са заЌедницом, то Ќе лаж
  Као да се вирус залепио за тебе...
  Не клеветаЌте нашу омладину
  Она Ќе наша нада и упориште!
  Маргарет Ќе потврдила:
  - То Ќе див а песма! И желим нешто душевниЌе!
  Олга Ќе приметила:
  - Духовно? Ово Ќе добро!
  А девоЌка Ќе певала нешто...
  Као Ќеж разголио коп а чеки®е,
  Густи водопад, поток оштрих стрела...
  Али веруЌем да Ќе заувек ота¤бина Ќедна,
  Хтео сам да дам живот своЌоЌ Ота¤бини!
  Али Августин Ќу Ќе прекинуо и приметио:
  - Неопходно Ќе не певати, ве" глумити. Генерално, ово су песме мушкараца, а ти си жена!
  А девоЌка Ќе извадила иПхоне из поЌаса. Олга се насмешила, Наташа му Ќе пружила своЌ и предложила:
  - ИграЌте тенкове са црвенокосим!
  Августин се сложио:
  - Волим ову игру!
  И девоЌка-хероЌ Ќе почела да добиЌа параметре.
  Олга Рибаченко Ќе преузела тенковску флоту, напоменувши:
  - Политичар често има притисак тенка и своЌу тврдоглавост, али уместо убоЌите буре има убоЌити дуг Ќезик!
  Августин Ќе упозорио:
  - єедан тенк за Ќедног! ПробаЌте дуел!
  ДевоЌка Ќе спремно пристала.
  - Ово Ќе у реду!
  Олга Ќе изабрала наЌхладниЌи совЌетски тенк четрдесетих - ИС-7. Диван аутомобил коЌи никада ниЌе постао сериЌски. Она има све и оклоп, и оружЌе, и брзину. Прави ореол!
  Августин има Е-75. Ауто Ќе гори. И тежа, и ма®а брзина, резерва снаге, мало слабиЌи и пишто . ИС-7 има 130 милиметара наспрам 128 за Е-75. Оклоп Немаца Ќе можда деб и, али то Ќе надокнађено великим нагибом ИС-7. И стране Фрица су више ... Тако Ќе, али ...
  Августин унапређуЌе Е-75 на М ниво... И ауто се побо шава. И мотор Ќе снажниЌи и силуета Ќе много нижа, а пишто  Ќе постао дужа цев. А сада се оклоп згуснуо. Немачки тенк Ќе и да е тежак деведесет пет тона, у поређе®у са шездесет осам за совЌетски. А након надоград®е, има сличан распоред и сада "е бити мо"ниЌи.
  А ИС-7 Ќе ионако остао без развоЌа. Дакле, у стварноЌ историЌи то нико ниЌе предвидео.
  Па шта Ќе Олга да упрегнемо.
  ДевоЌка Ќе чак сасвим логично рекла:
  - Политичар, као тенк, има способност да пробиЌа блато и прима ударце, само се кре"е са много више буке и смрада!
  А девоЌка "е емитовати му®е своЌом гримизном брадавицом.
  Она обара гадура и спа уЌе га чисто.
  ДевоЌка, међутим, ниЌе изгуб ена. Пошто се неприЌате  модернизовао, онда "е дете урадити нешто и користити шко ке од перЌа. А онда "е бити веома добра борба.
  ИС-7 се приближава. Али ипак, возне перформансе Немца су и да е бо е.
  Августина пуца из свог дужег пишто а. Али Ќош увек не могу у"и.
  И девоЌка терминатор прилази и навиЌа гусенице. Видите да Ќе ратник прилично самоуверен.
  Августин Ќе, после Ќош Ќедног пуц®а, изнео морал:
  - Миш може да убиЌе слона!
  И битка се наставила, Олга Ќе забила топовску гранату од 130 мм у сам споЌ трупа и победила. Упркос свим погодностима.
  Али генерално, у резервоарима из четрдесетих постоЌе различити аутомобили. Веома импресиван проЌекат - "Кра евски лав". Тежина Ќе сто тона, топ Ќе калибра 210 мм, пред®и оклоп Ќе нагнут 300 мм, бочни су 200 мм, а мотор Ќе 1800 ко®ских снага.
  Ово Ќе аутомобил - чак и ИС-7 може само да продре са стране и да се затвори. И заиста Ќе сЌаЌно!
  Августин Ќе са цереком зуба певао:
  - Ово Ќе орао, коЌи лети изнад сунца!
  И умукни...
  Марин Ле Пен Ќе мудро приметила:
  - ДизаЌнер у тенку цени мо"ну пушку, гласач у политици има дуг Ќезик!
  Након што су Ќели, ®их шесторица су се преселила у градове са коронавирусом . За сада Ќе потребно пости"и склапа®е мира и обесхрабрити представнике заразне, паклене империЌе од же е за нападом.
  ДевоЌчице и дечак су напали корона вирусе и поново многе убили мачевима и голим прстима.
  А такође и девоЌке су своЌим гримизним брадавицама послале убоЌиту силу му®е и пулсаре.
  И из недра своЌих Венере "е пустити убилачки торнадо магичне хиперплазме, и све "е спалити до теме а.
  Марин Ле Пен Ќе такође издала дар смрти од гримизне брадавице и напоменула:
  - НиЌедан вирус ниЌе толико заразан као бацили празних говора политичара!
  А опсесивни инсект "е срушити голом петом.
  Тада су ратници пуцали из зароб ених топова. И много Ќе умрло од коронавируса.
  Олга Рибаченко, бацивши гранату од пи евине своЌим босим, дети®им ногама, приметила Ќе:
  - Можда Ќе бо е играти дефанзивно? И онда некако испадне ружно?
  Августин Ќе испалио му®у из ®ених рубин брадавица и енергично узвратио:
  - ПостоЌи концепт превентивног рата!
  Олга, пролазе"и поред млина са своЌим мачевима, подсети:
  - И Виктор Суворов Ќе покушао да докаже да Ќе рат фашистичке Немачке против СССР-а био превентиван!
  Августин се нацерио и зарежао:
  - Зар ниЌе тако?
  Олга одмахну главом.
  - Сум®иво!
  Маргарет се присетила:
  - Прочитао сам ову к®игу. На први поглед изгледа убед иво. Али ако копате дуб е...
  Августин климну у знак сагласности и поново испали му®е из ®ених рубин брадавица.
  - СССР Ќе спремао офанзивни рат, и то Ќе чи®еница!
  Маргарет Ќе приметила:
  - СССР Ќе и после рата спремао офанзивни рат. Али офанзива никада ниЌе почела!
  Олга Ќе логично приметила:
  - Ако Ќе Ста ин планирао офанзиву, онда касниЌе, пошто Ќе наЌпре извршио попу®ава®е своЌих дивизиЌа тенковима и другом опремом. А наЌновиЌа авиЌациЌа Ќе тек почела да стиже у Ќединицама, чак ни пилоти нису савладали!
  Августин Ќе такође логично приговорио:
  - Ако се совЌетска воЌска пренаоружавала, онда ни немачка воЌска ниЌе стаЌала на месту. Док Ќе СССР производио наЌновиЌе авионе, Фриц Ќе пове"авао производ®у наЌновиЌе технологиЌе.
  Предност одлага®а Ста ина се не би пове"ала. Напротив, нацисти би, имаЌу"и потенциЌал Европе, могли квалитетниЌе да сустигну РусиЌу по количини опреме!
  Олга Рибаченко Ќе сум®ала:
  - Зашто мислите да Ќе ®ихов квалитет био бо и?
  Августина Ќе голим прстима испалила Ќош Ќедну гранату на корона вирусе, искрено Ќе одговорила:
  - Али победили су у четрдесет првоЌ години! Ако су тукли, попуштаЌу"и у броЌу, онда су били супериорниЌи, можда, и у техници!
  ГениЌална девоЌка Ќе логично посум®ала:
  - єа не мислим тако!
  Маргарита Ќе испалила му®у из свог пупка, спалила гомилу корона вируса и приметила:
  - Четрдесет прва година Ќе мистериЌа. Зашто Ќе формално Ќача Црвена армиЌа губила битку за битком. А онда Ќе, формално, а заправо слабиЌа, почела да побеђуЌе?
  Олга Рибаченко Ќе одговорила:
  - Ово Ќе велика мистериЌа Другог светског рата!
  Марин Ле Пен Ќе духовито приметила, показуЌу"и зубе:
  - НаЌве"а мистериЌа Ќе како Ќе човек стекао мо" бога, остаЌу"и маЌмун у размиш а®у, шакал у навикама, а пуштаЌу"и лисицу да откине три коже са себе као овна!
  Наташа Ќе предложила:
  - Дошло Ќе до интервенциЌе виших сила!
  Олга климну главом.
  - Заиста Ќе било нечега!
  Августин зарежа:
  - Наши идоли су крвави, наши Богови су богови рата!
  ЗоЌа се сложила.
  - Обливени крв у и богови рата!
  А девоЌке су избациле из недра Венере снажан торнадо униште®а, избришу"и противнике у пепео.
  Елизабет и ®ена посада такође мла"е и ломе коронавирусе. Притиска®е голим ножним прстима и гримизним брадавицама груди.
  Елизабета, пуцаЌу"и веома прецизно на коронавирусе, врло логично Ќе приметила:
  - Шах има строга правила игре, а потези се не вра"аЌу, политика нема правила, а фигуре скачу у потпуном нереду, али притом сви урлаЌу да играЌу са белим!
  Екатерина Ќе ударила митра езима, покосила неколико редова корона вируса и узвикнула:
  - Владар коЌи воли да пудера мозак своЌим поданицима Ќе гори од наборане старице коЌа шминка испуцалу кожу!
  И Елена "е Ќе изву"и из авионских пушака и режати, сламаЌу"и корона вирусе:
  - Млада жена остав а босоноге отиске коЌи изазиваЌу искуше®е, али ако вам политичар обува ципеле, онда "е вам оставити такво наслеђе да "е сви п унути!
  Ефроси®а Ќе, возе"и тенк, приметила:
  - Новац воли паметне и лукаве  уде, али преварант се не"е душом обогатити!
  А ®ихов резервоар Ќе наставио да ждере коронавирусе без икакве да е милости.
  . ПОГЛАВЉЕ #15
  НеприЌате ске ратнице стиснуте и смрв ене.
  Након чега Ќе Наташа строго изЌавила:
  - Све! За сада нема инструкциЌа Владислава Миротворца да се води велики рат против Коронавирус-Универзума! Доведите неколико зароб ених генерала у руски логор Олга и за ®их "ете добити награду!
  Олга Рибаченко Ќе збу®ено питала:
  - И не желите да примате наређе®а?
  Августина Ќе врло логично приметила, бацивши голим прстима смртоносну гранату од пи евине:
  Зашто нама вештицама ово треба? Ценимо друге ситнице!
  ЗоЌа Ќе рационално приметила:
  - Орден Светог АндреЌа Првозваног ипак се не"е дати, а дрангулиЌе нам не требаЌу! И уопште, ве" имамо толико година да же а за прикуп а®ем колекциЌе награда ниЌе толико релевантна!
  Олга Рибаченко стид иво упита:
  - Па колико имаш година?
  ДевоЌке су у хору одговориле:
  - НиЌе уобичаЌено да се даме питаЌу о годинама, али  уди не живе тако дуго!
  Плавокоса девоЌка се насмеЌала и одговорила:
  - А и Ќа сам далеко од двадесет, иако сам вечна девоЌка!
  корона вирусних генерала на рамена и одвукла их у тврђаву.
  Марин Ле Пен Ќе прилично агресивно приметила:
  - Политика Ќе, наравно, рат, али они у ®оЌ не узимаЌу зароб енике, скупо Ќе хранити, када су победници у срцу само обе"а®а да не коштаЌу ни паре, а вама не"е бити доста. са засађеном сви®ом!
  Владивосток Ќе у то време Ќош био у изград®и.
  Олга Рибаченко Ќе вукла корона вирусне племи"е на леђима и звиждала, мало ван теме, али и воЌно;
  Наш народ не"е издржати пат®е,
  Пусти пушке - паклени глас рата!
  Ми "емо стаЌати: са надом на усклик,
  Раме уз раме: окуп ени, стари и млади!
  
  Диза®е баЌонета у жу еве,
  Строги поглед бораца - само момци!
  Зем а од туге постаде сва седа,
  ДевоЌке плетенице стид иво вуку!
  
  Ми смо деца славног, совЌетског народа,
  Не можемо бити слом ени, ни челик ни ватра!
  Боримо се свим силама за слободу!
  єато фашизма - веруЌем да "емо га разбити!
  
  Нека се не узимаЌу у службу - горко од досаде,
  Али пионир се сабрао у битку!
  Кравата гори - све се очи отвараЌу у ®оЌ,
  Славним бо шевичким стопама!
  
  Гомила воЌника Ќе бесно побегла у напад,
  "уте фашисти, тут®ава топова откинута!
  Од смрв ене црвене снаге метала,
  Слом ена застава са кукастим крстом Ќе опуштена!
  
  Где су наше батериЌе тачно знале
  И зашто? храбар дечко,
  Мада Ќе снег грудва, боли, зло су мучили,
  Кад бос у но"и, ходао Ќе у торби!
  
  Кад си мали, лакше Ќе извиђати, лакше,
  У било коЌу пукотину можете забити нос!
  Заклео си се на хладно"и, у гаЌу,
  Али неко се насмеЌао: момак ниЌе дово но зрео!
  
  И девоЌке нису познавале кукавичлук,
  Борили су се ништа горе, храбри момци!
  На одмору смо плесали у паровима,
  Оскудно су "аскали - штета трошити речи!
  
  Окрутни Хитлер - Сатанин слуга,
  Људи без рачуна, копиле пропало!
  Али ослободилац "е разбити хорду,
  Уосталом, саветима снага нема граница!
  
  Комунистичка партиЌа Ќе волела и одгаЌала,
  Ми пионири храбри за то!
  Да не би издржао господина Фрица,
  Да не навучеш Ќарам!
  
  Научени смо да свето веруЌемо у сан,
  И немоЌте жалити за напоре за зем у!
  Оно што смо поднели, Ќедноставно се не може измерити,
  Драги синови совЌетске воЌске!
  
  Нико од нас ниЌе споми®ао године,
  Жалите се - не поштуЌте друге!
  Умира®е Ќе страшно, али нисам се плашио
  РусиЌа Ќе непобедива - воЌска савета!
  
  И сре"ан свет "е до"и на Зем у,
  Не"е бити ни бола, ни суза, ни туге, ни потребе!
  Застава над целом планетом комунизма,
  Они коЌи су пали, васкрсну"е у царству лепоте!
  Онда Ќе девоЌка терминатор убрзала корак.
  Два генерала из Коронавирус-Универзума прихва"ена су као легитимни трофеЌ. Послали су поруку цару о звучноЌ победи руског наоружа®а.
  Олги Рибаченко Ќе дато двеста златних руба а, што ниЌе превише за генерала и воЌводу. Дали су ми меда у и добро се опходили према мени. Обе"али су да кра  не"е оставити вечно младу хероину без високе награде.
  Марин Ле Пен Ќе стога логично проговорила о томе:
  - У рату свако заслужуЌе награду, али не свако орден, у политици свако заслужуЌе казну, а сваки политичар "е добити презир бирача!
  Након тога, Олга Рибаченко Ќе напустила тврђаву и поново одЌурила на руски Коронавирус-А аску.
  Тако Ќе кул док се лето не заврши трчати бос и у кратким женским шортсевима.
  У исто време и писа®е веома активно у покрету.
  Ванзема ска планета... Ванзема ска зем а...
  А шта си, човече, заборавио на овом свету?
  Не можете иза"и из овог пакла
  Пометите сме"е као у стану!
  Али ако вам се да разлог и притисак,
  Не"ете се плашити чудовишта
  Узми секиру коЌа разбиЌа плазму,
  Да се смело обрачуна са неприЌате ем!
  После тога, Олга Рибаченко Ќе поново скочила. Емануела се извила са ®ом и приметила:
  - Бо е Ќе слушати певача без слуха него политичара са коЌим треба да држите уши на врху!
  Окренула се неколико пута у ваздуху и цвркутала, певала и писала песму док Ќе ишла;
  Слава РусиЌи цара НиколаЌа,
  Веран монарху, веруЌ заувек ...
  Наша домовина од краЌа до краЌа,
  Слава родноЌ зем и сва у боЌи!
  
  И не боЌте се вируса, децо,
  Рус Иван заштити"е те мачем...
  Би"е сЌаЌно на нашоЌ планети,
  Ота¤бина наша: веруЌ мачу и штиту!
  
  Слава РусиЌи, нашоЌ домовини,
  Шта Ќе освоЌило свемир свемир...
  єедите деци кашичице каше,
  Да те ¤елат секиром не посече!
  
  Наша домовина Ќе света РусиЌа,
  ВеруЌем срцем, волим...
  Цар Никола веруЌ у месиЌу
  А РусиЌу за руб у не"е однети!
  
  Овде Ќе комунизам светлуцави врх дао,
  Ускоро "е руски народ видети...
  Дали смо Вермахту рогове,
  Славне фашисте наш мач "е разбити!
  
  Свемогу"и Бог Сварог "е ускоро до"и,
  И у свемиру, познаЌ велику милост...
  Са  убав у "емо примити тело демиЌурга,
  И пала воЌска "е се поново родити!
  
  Зато волите Христа Исуса
  ЧуваЌ Ладу у младим срцима...
  Људи не славе у борби ти си кукавица,
  И победи не само у сновима!
  
  РусиЌа "е постати пупак свемира,
  Наш свемо"ни славни Род...
  ВеруЌем да Ќе време за ствара®е
  И благаЌник свих неприЌате а "е разбити!
  
  Ота¤бина "е уредити нове да ине,
  МоЌа РусиЌа "е процветати...
  А народ нема бо ег удела,
  Како летети кроз бескраЌни универзум!
  
  Ускоро "емо имати сре"у без граница,
  Ота¤бина нас смело позива у поход ...
  Ево примам ивих да ина комунизма,
  Свемогу"и "е лако водити!
  
  Мртви "е бити у редовима комунизма,
  ВеруЌем, сматраЌте бесмртном особом ...
  РазбиЌамо све нацистичке хорде
  Нека се прослави цео наш век!
  
  Ускоро "е сав бес и бес нестати,
  Ако се бориш, увек побеђуЌеш...
  У прошлости "е остати оронулост и старост,
  Тако Ќе, положили су испите са пет!
  
  Не, моЌа РусиЌа никада не"е избледети,
  Постат "е велико, рачунаЌте вековима...
  Сунце блиста гримизно гримизно,
  И остварите своЌ сан!
  Дечак плаве косе и словенских црта лица, неколико сати Ќе маЌсторски радио Ќезиком. Био Ќе сЌаЌан. И ®ега су претресли испред улаза у Марин, а он Ќе само у купа"им га"ама - преплануо, миши"ав, бос.
  Жена политичарка га Ќе мазила по телу, свидела ЌоЌ се тако глатка, чиста кожа, скоро дете, тинеЌ¤ерка, са прелепим лицем без бркова и браде.
  На краЌу га Ќе ипак замолила да ЌоЌ сврши у уста.
  Млади" Ќе послушао. Скинуо Ќе купа"е га"е. А Марин, енергично раде"и Ќезиком, отпи гут аЌ слатке каше, са шипке од жада. И полизао све до послед®е капи.
  Много ЌоЌ се допало. И све Ќе то радила са великом енергиЌом и ентузиЌазмом.
  Тада Ќе дечак пуштен. Стражари су га претраживали, гледаЌу"и му у уста, ноздрве и уши, и у дупе, па чак и опипали му труп. Али нису нашли ни камеру ни уређаЌ за снима®е.
  Марин Ќе, поЌевши гриз, приметила да може да се зарази. Али дечак Ќе био млад, веома згодан, словенски и светле косе. И заиста сам желео да се подмладим. Али семе код тинеЌ¤ера Ќе наЌбо е и подмлађуЌе жене коЌе имаЌу више од педесет година.
  Било Ќе прекасно. А искусни политичар Ќе узео и заспао на софи. Тако гола, миши"ава и лепа.
  И са®ала Ќе о томе.
  Овде се Марин Ле Пен нашла у свету, паралелном универзуму, где су се догађаЌи одвиЌали мало другачиЌе.
  Хитлер ниЌе бомбардовао енглеске градове и успео Ќе да добиЌе ваздушну битку за Енглеску. Поред тога, Шпер Ќе ве" у маЌу четрдесете године добио место министра за наоружа®е и мунициЌу РаЌха. И као резултат тога, производ®а авиона Ќе почела нагло да се пове"ава.
  А 4. новембра 1940. уследило Ќе неочекивано али смело искрцава®е у БританиЌу. Што Ќе изненадило обалску одбрану. А Немци су успели да заузму мостобране узимаЌу"и велики броЌ британских воЌника у зароб енике. И онда одмах развити успех.
  ОсвоЌена Ќе велика победа и Енглеска Ќе назадовала у четрдесетоЌ години. Рат се наставио неко време. Черчил Ќе побегао у Канаду и тамо покушао да организуЌе отпор. А Немци су са трупама окупирали броЌне колониЌе Енглеске. А онда Ќе єапан напао СЌеди®ене Државе. И Тре"и РаЌх Ќе морао да се упрегне.
  До"и до Америке ниЌе лако - дели Ќе океан. Али Немци су створили мостобран у ЛатинскоЌ Америци и почели да напредуЌу одатле. И почели су да стежу обруч око СЌеди®ених Држава.
  Четрдесет тре"е године, нацисти су у сериЌи имали Пантер, Тигар и Лав тенк. Послед®и аутомобил ниЌе био у стварноЌ историЌи, али сада су нацисти имали много више ресурса. Међутим, "лав" од деведесет тона и претерано мо"ан топ против " Шермана " ниЌе се превише оправдао. Као тенк Маус. Ако Ќе на тестовима ова машина показала задово аваЌу"е резултате, онда Ќе у стварноЌ историЌи почела да се квари.
  Нешто бо и Ќе био онаЌ прим ен од четрдесет тре"ег септембра у сериЌи Пантер-2. Прилично тежак од педесет и три тоне, али са мотором од девет стотина ко®ских снага, добро се кретао. А ®ен топ од 88 милиметара у 71 ЕЛ пробио Ќе Шермане са четири километра.
  Герда Ќе управо примила Ќедну од првих модификациЌа Пантер-2 и борила се са Американцима у Канади.
  Био Ќе октобар 1843. године. Упркос Ќесе®оЌ хладно"и, девоЌке су биле босе и у Ќедном бикиниЌу.
  "Пантер" -2 са велике уда ености Ќе могао да погоди, и имао Ќе добру заштиту за чело. А ®ене стране су бо е зашти"ене од оних код обичног Пантера; не можете узети базуку или пишто  малог калибра.
  Али да бисте погодили са велике уда ености морате имати феноменалну прецизност.
  А Герда вероватно пуца голим прстима да би погодила. ПроЌектил описуЌе лук и пробиЌа амерички тенк Грант са четири километра.
  ДевоЌка урла:
  - Ми смо само ђаволи!
  Уз помо" голих ножних прстиЌу, Шарлот Ќе такође пуцала, агресивно приметивши:
  - Политичар Ќе сви®а у чистом оделу, а лисица под маском свете невиности!
  Кристина Ќе испалила Ќедан по Ќедан, што Ќе урадила врло умесно и задово но, прецизно пробиЌаЌу"и Шерман и гугутаЌу"и:
  - Политичар воли да гласно лаЌе и заглушуЌу"и обе"ава, али када обе"а®е морате да испуните, не"ете чути ништа осим изговора!
  Магда Ќе такође погодила неприЌате а веома убоЌитим проЌектилом, пробила чело куполе тенка и цвркутала:
  - Бо е Ќе пребити политичара коЌи обе"ава беспосличарство него пребити палчеве кад останеш без посла!
  А девоЌка Ќе праснула у смех... И опет Ќе пуцао из пушке. Тако лако СЌеди®ене Државе не могу победити Тре"и РаЌх.
  Али Фрицови имаЌу  удски материЌал, а техника Ќе Ќача. На пример, МЕ-309 Ќе страшан, против кога нема приЌема и од кога нема бежа®а. Ова машина има веома мо"но наоружа®е: три авионска топа калибра 30 милиметара и четири митра еза од четрнаест милиметара коЌи су такође убоЌити делови. Чак седам ватрених тачака - кул!
  МЕ-309 Ќе чудовиште, посебно ако га воде девоЌке. У овом случаЌу, две лепотице: Албина и Алвина. Обе плавуше су босе и само у бикиниЌу.
  А како "е они да се обрачунаЌу са Американцима. Само фрагменти лете у различитим правцима.
  ПритискаЌу"и окидач голим ножним прстима, Албина Ќе испалила и оборила амерички авион гугу"у"и:
  - Политичар Ќе Ќефтина проститутка коЌа се предуго сналази, и уноси не само полну инфекциЌу у месо, ве" и ствара бацил несигурности у души!
  Овде Алвина такође притиска педалу голом петом, веома прикладно чеки"е и цврку"е на врху плу"а:
  - єефтине проститутке су наЌскуп е - поготово ако су политичке!
  Да, ове девоЌке знаЌу своЌу вредност и добро нокаутираЌу дух и материЌалну компоненту противника.
  Постепено Немци савладаваЌу Америку. Овде ве" имаЌу нову Ќуришну пушку МП-44, коЌа теме но уништава Американце. Ова Ќуришна пушка нема премца. И то даЌе Вермахту одлучуЌу"у предност.
  А девоЌке се боре у пешадиЌи: Маргарета и Хелга. Они такође користе посебан облик: туку се боси и у бикиниЌу. И веома Ќе ефикасан.
  Маргарет Ќе испалила рафал на Американце и голим ножним прстима лансирала колосалне, смртоносне силе. А она Ќе цикнула, показуЌу"и зубе:
  - Политичарка Ќе толика проститутка да обе"ава раЌско задово ство за ¤абе, а у кревет став а само сви®у!
  Хелга Ќе приметила док Ќе пуцала на неприЌате а са великом тачнош"у и прецизнош"у:
  - Политичар може само у аритметици да одузима и дели, а након што постане диктатор може и да ресетуЌе услове власти!
  А девоЌка Ќе узела и босом ногом бацила велики, разорни поклон смрти.
  Маргарет Ќе, док Ќе пуцала из Ќуришне пушке, приметила:
  - НиЌе битно када диктатор ресетуЌе услове владавине, горе Ќе када се сва достигну"а сведу на нулу без штапа!
  А девоЌка "е такође бацити поклон униште®а голим прстима.
  Хелга, покосивши Американце у офанзиви и нокаутираЌу"и их у редовима одмах у покрету, издала Ќе:
  - Када су тековине диктатуре на нули, мандати власти се ресетуЌу на нулу!
  А девоЌке "е то узети и смеЌати се, откриваЌу"и зубе коЌи светлуцаЌу као бисери.
  Торонто и Квебек су пали Ќош пре зиме... А зими су се борбе одвиЌале ве" у СЌеди®еним Државама. Снаге су биле неЌеднаке ... Иако су Американци, због дужине комуникациЌа и мо"не економиЌе, имали велику предност у количини опреме. Али били су инфериорниЌи у квалитету.
  У проле"е четрдесет четврте године, млазна возила су почела масовно да учествуЌу у ваздушним борбама: МЕ-262 и КСЕ-162, коЌи нису имали Ќеднаке противнике.
  У тенковима се поЌавио наЌновиЌи "лав"-2, у коЌем су Немци, први пут у тенкоград®и, у Ќедан блок и попречно поставили ме®ач и мотор, а на сам мотор и ме®ач, а испред - ме®а®е тора® назад. Испоставило се да Лав-2 има нижу силуету, поред тога, до®и строЌ Ќе постао лакши, а купола се показала ужом са топом калибра 88 мм - 105 Ќе и да е сувишно за америчке тенкове. Показало се да Ќе "Лав" -2 мобилан и добро зашти"ен. На боЌном по у, одмах Ќе преузела инициЌативу као наЌбо и тенк на свету.
  СССР после рата са Финском Ќош се ни са ким ниЌе борио. Његов развоЌ изград®е тенкова ниЌе ишао на наЌпродуктивниЌи начин. ПоЌавила су се КВ чудовишта, са огромним вагама и неколико пушака. Само Т-34 се може назвати успешним тенк. Иако ниЌе дово но мо"ан.
  Поред тога, у СССР-у се поЌавио развоЌ тенкова на гусеницама. СериЌа А Ќе ве" аутопут. И много других аутомобила.
  Немци су, пак, научили да се боре и стекли су много борбеног искуства. До краЌа лета нацисти су ве" заузели више од половине териториЌе САД. У септембру Ќе почео напад на ЊуЌорк и Вашингтон.
  Герда се ве" борила у Лев-2. Ово возило било Ќе тешко шездесет тона, али Ќе имало деб и бочни оклоп од 100 мм на падинама и топ од 88 мм са дужином цеви 100 ЕЛ. И пред®и оклоп под великим нагибима Ќе такође био нешто деб и. Тело Ќе 150 мм и 45 степени, а чело Ќе 200 мм и такође Ќе нагнуто.
  Амерички топови нису преузели пред®и оклоп таквог тенка. А оних коЌи су могли да пробиЌу са стране било Ќе мало и не на тенковима.
  Герда Ќе своЌим голим ножним прстима послала проЌектил, разбила Схермана и приметила:
  - Политичар ради Ќезиком, енергично привлаче"и срце, само што се као резултат тога све речи даЌу у Ќетру!
  Шарлот Ќе пуцала на Американце, преврнула тачан погодак хаубице и прогунђала:
  - Што Ќе ум владара глуп и, то Ќе оштриЌа секира ®еговог ¤елата!
  Кристина Ќе поново пуцала на неприЌате а, разбила Ќош Ќедан тенк у низу и викала:
  - Ресетова®е мандата диктатора претвори"е бирача у уредну суму!
  Магда Ќе и овде кренула на неприЌате а, и разбила противавионски топ, мрм аЌу"и:
  - Владар воли да говори округло, макар само да поништи елоквентне неуспехе!
  И девоЌке су поново послале проЌектил огромне, убоЌите силе!
  И на небу су у пуном Ќеку озби не битке, и то врло крваве.
  Албина на МЕ-262 срушила Ќе Ќош Ќедан амерички ауто и зацвилила, показуЌу"и зубе:
  - Лешинар диктатор Ќе увек у праву, Ќер има многа права, без граница, а гласач коЌи има птичиЌа права може само да прелети кордон!
  Алвина Ќе на МЕ-262 такође окачила америчког ловца и духовито гугутала:
  - Ако желиш да постанеш орао, престани да летиш са правима птица!
  Нацисти ве" ЌуришаЌу на Белу ку"у. Три девоЌке: Хелга, Маргарет и Фрида иду до куполе да тамо окаче своЌу заставу.
  Ратници су боси и само у Ќедном бикиниЌу. Они се шу®аЌу и туку.
  Хелга Ќе босом ногом бацила гранату, а из митра еза испалила рафал гугу"у"и:
  - НаЌчеш"е су петлови они коЌи имаЌу птичиЌа права и навику да броЌе вране!
  Маргарет Ќе агресивно пуцала и голим прстима бацила поклон униште®а и зацвилила:
  - Док не научиш да броЌиш вране, лете"еш са птичЌим правима и кокошЌом домиш атош"у!
  Фрида Ќе посекла неколико црних воЌника єенкиЌа и гугутала, бацивши разорну гранату голим прстима:
  - Са птичЌим правима не"еш полетети у небо, али "еш летети у пакао подно као кокош у оку!
  єапанске нин¤е се такође боре против Американаца. Притиш"у из Зем е излазе"ег сунца.
  Плава нин¤а девоЌчица Ќе мачевима посекла Американце. Бацала Ќе поклон смрти голим прстима и цвркутала:
  - Ако имате пиле"и мозак, права птица и амбициЌу петла, онда "е вам перЌе летети са гаранциЌом!
  Жута нин¤а девоЌчица Ќе мачевима посекла Американце и зацвилила, бацивши голом петом дар униште®а:
  - Ко има пиле"и мозак броЌи вране и тражи само птичЌа права!
  Црвена нин¤а Ќе голим прстима лансирала бумеранг, одсецаЌу"и главе неприЌате има и зацвилила:
  - Ко броЌи много врана добиЌа проблеме без броЌа®а!
  Бела нин¤а девоЌка узела Ќе дар смрти своЌом гримизном брадавицом и викнула:
  - БроЌе"и вране, ризикуЌеш да грак"еш нево е, тр аш нос, ували"еш се у чупку као кокошка!
  Коначно, Бела ку"а Ќе преузела власт. И ЊуЌорк и Вашингтон су пали почетком октобра.
  А 8. новембра 1944. САД и Мексико су капитулирали пред єапаном и Тре"им раЌхом.
  Наступила Ќе привремена пауза. Тре"и раЌх Ќе морао да свари имовину и припреми се за нови рат. єапан Ќе такође добио много.
  Ста ин се такође спремао за ратове, али се нигде ниЌе уклапао. Све Ќе било мирно.
  Немци су покренули изград®у тенкова сериЌе Е. Такође у четрдесет петоЌ години добиЌени су веома успешни диск авиони, коЌи су могли да направе прекретницу у сваком рату. РазвиЌало се и нуклеарно оружЌе. Међутим, у СССР-у, Ста ин се према ®ему односио хладнокрвно и скоро да ниЌе финансирао. Хитлеров став Ќе такође био скептичан. Али у єапану су неки радови обав ени.
  ОбавештаЌци Тре"ег раЌха добили су информациЌу да су єапанци нешто постигли.
  После личног састанка Хитлера и Ста ина, донете су одлуке о заЌедничком рату против єапана.
  Ста ин Ќе у дубокоЌ старости желео да добиЌе славу изванредног команданта и након оклева®а одлучио Ќе да зак учи воЌни савез са Немачком. Хитлер, коЌи Ќе лично успео да се сприЌате и са црвеним диктатором, такође Ќе више волео да се бори против єапана. Штавише, има много колониЌа и Ќош увек Ќе релативно заостала воЌска. Иако броЌни, и фанатични. Овако лака шет®а се ниЌе очекивала.
  20. априла 1950. године почео Ќе велики рат против єапана са колониЌама, и СССР-ом, и Тре"им раЌхом.
  Црвена армиЌа Ќе напредовала из Ман¤уриЌе. Без искуства у офанзивним операциЌама, против мо"не Ќапанске одбране, совЌетске трупе су напредовале споро и са великим губицима.
  Елизавета се бори са самураЌима на наЌновиЌем тенку Т-54. СовЌетски аутомобил Ќе напредниЌи од претходних модела, али се поЌавио недавно. И она има топ од 122 милиметра, а и сама Ќе веома тешка - педесет пет тона.
  Ста ин Ќе, без искуства из Великог ота¤бинског рата, пове"ао величину и масу тенкова.
  Волео Ќе све велико и гломазно.
  Као и сериЌа КВ, неки модели, попут КВ-14, тежили су преко три стотине тона.
  Немци су, напротив, схватили да су велике тежине неефикасне и да Ќе тенку потребна мобилност. А пирамидални АГ-50 Ќе постао главна машина. Имао Ќе углове рационалног нагиба у свим правцима.
  И у ®ега не могу да пробиЌу совЌетски топови из било ког угла. Истовремено, тежина Ќе само педесет тона, а мотор од 1800 ко®ских снага Ќе гасна турбина. АГ-50 Ќе савршен ауто за своЌе време и веома брз, понекад и сто километара на сат на аутопуту.
  А топ Ќе недавно постав ен са кратком цеви, али високог притиска, коЌи Ќе способан да пробиЌе све аутомобиле. А калибар 88 мм ниЌе морао да се ме®а. У ствари, калибар Ќе ма®и и залиха граната Ќе ве"а, а брзина ватре Ќе ве"а. И ово Ќе ве" аксиом. Насупрот томе, велики калибри у тенковском дуелу су заправо гори од малих.
  АГ-50 Ќе чудовиште коЌе слама єапан. СамураЌи имаЌу само тенкове сериЌе Е, па чак и ране, далеко од наЌнапредниЌих модела ове модификациЌе.
  . ПОГЛАВЉЕ #16
  Али Елизабет и да е вози Т-54 и пуца голим прстима.
  Удари неприЌате а и цврку"е:
  - Тиранин замиш а себе лавом, али Ќеде стрвину као хиЌена, воли рат, али не жели да повуче воЌничку ремен, воли да легне сви®у, и да Ќе прождире изнутрице!
  Екатерина Ќе разоткрила своЌу гримизну брадавицу, ударила у неприЌате а притиском на дугме сисом и узвикнула:
  - Ако си бога  умом, онда ти протеза образова®а не"е помо"и!
  Елена Ќе такође шамарала голом петом и гугутала:
  - Лав без образова®а Ќе бо и вођа од сертификованог овна!
  ЕфросиниЌа Ќе такође запуцала, користе"и голе ножне прсте, и гукала:
  - Боксер има Ќак ударац у руци, а политичар му туче Ќезик Ќезиком, чак и када Ќе он сам прилично слаб у глави!
  Напад Ќе на свим фронтовима. Боре се и совЌетски пилоти. Ве" се поЌавио МИГ-15, коЌи може да парира Ќапанским возилима, а немачки "е, можда, бити бо и, посебно у брзини и наоружа®у.
  АнастасиЌа Ведмакова се бори на небу са великом дозом самопоузда®а.
  Удара два Ќапанска аутомобила и шкрипи:
  - Боксер има две руке и неколико комбинациЌа удараца, политичар има Ќедан Ќезик, бескраЌно понав а®е песама, у суштини исти мотив!
  Акулина Орлова, немилосрдно пуцаЌу"и на неприЌате а и потпуно нокаутираЌу"и, приметила Ќе:
  - Боса, девоЌка сама обуче човека, свлачи се - остави"е га без панталона, а раширивши ноге, самртним стиском "е грло стегнути!
  Мирабела Магнети" Ќе, одсецаЌу"и Ќапанске авионе, и понашаЌу"и се фигуративно агресивно, приметила:
  - Жена, раширивши ноге, стиш"е мамуте човеку да исцеди златне капи!
  ДевоЌке су се бориле са великом активнош"у и кретале се с Ќедне на другу страну, избегаваЌу"и добро нишане ударце неприЌате а.
  Немачки пилоти су малтретирали и єапанце.
  Албина Ќе у Ќедном рафалу пресекла четири аутомобила одЌедном и одушев ено гугутала:
  - Голе женске ноге, савршено разодене мушкарце коЌи немаЌу главу!
  Алвина Ќе узела и исекла пет Ќапанских авиона Ќедним рафалом и зацвилила:
  - Бо е Ќе  убити девоЌку босу него бити потпуна усам ена ципела!
  Герда на тенку АГ-50 борила се заЌедно са Шарлотом. Обе девоЌке су се бориле веома самоуверено.
  Герда Ќе пуцала на неприЌате а, разбила Ќапански ауто и гукала, показуЌу"и зубе:
  - Бик има буквалне рогове, а човек без биковског здрав а доби"е фигуративне рогове!
  Шарлот Ќе такође добро ци ала, пробила неприЌате а и приметила:
  - Човек коЌи Ќе био обуван голих женских ногу - потпуна ципела!
  Кристина и Магда се такође боре на АГ-50 и очаЌнички се боре.
  Кристина Ќе опалила и загугутала:
  - Ако Ќе човек батина, онда му Ќе суђено да буде под петом и скитница!
  И Магда Ќе опалила, и то врло прецизно, и разбила неприЌате ску хаубицу, цвиле"и:
  - Нема ве"ег неприЌате а човека од недостатка храбрости и ве"ег проблема од вишка же е!
  А девоЌке су наставиле да туку самураЌе.
  Све Ќаче су их притискали на различитим фронтовима.
  Аленка и ®ен тим борили су се на наЌновиЌем тенку ИС-3. Ова машина Ќе модерниЌе сериЌе са топом калибра 130 милиметара, у овом случаЌу Ќедним и тежак осамдесет тона.
  Има пет чланова посаде - све девоЌке. И то Ќе супер.
  А онка Ќе пуцала из пишто а голим прстима и цвркутала:
  - Човек Ќе пожудан маЌмун са уми атим говором, али "е глупост девоЌака сакати!
  А®ута Ќе поново опалила, пробила Ќапански ауто и цвркутала:
  - Ако умом заореш магарца као магарац за лисицу, ако имаш зеца у духу, три коже "е ти откинути капу!
  Алла Ќе прецизно погодила уз помо" гримизне брадавице коЌом Ќе притиснула дугме и зашкрипала:
  - Од ко®а можеш направити сенатора, а од политичара не можеш поштеног орача!
  МариЌа Ќе такође ударила ногом у неприЌате а, уз помо" босих ножних прстиЌу, и цвркутала:
  - НаЌлакше Ќе направити сенатора од некога ко зна да ради макар ко®а, али из неког разлога у било ком парламенту има много магараца, па и ле®их!
  ОлимпиЌада Ќе такође пуцала голом петом и рекла:
  - Ако не научиш да Ќашеш, би"еш голи кра !
  ДевоЌке су показале наЌвишу класу у биткама. И тако су совЌетске трупе за пола године борбе стигле до Порт Артура. ОваЌ град су єапанци покрили са мора.
  єужни Сахалин Ќе такође успео да поврати.
  Тако се реванширала за претходне поразе од єапана. Штавише, освета Ќе и да е била делимична Порт Артхур одржана ...
  Почела Ќе ®егова опсада.
  Тешка совЌетска арти ериЌа Ќе бомбардовала ову тврђаву. ДевоЌке су пуцале из хаубица.
  Алиса и Анђелика испа ивале су гранату за гранатом.
  Алиса Ќе испалила и приметила:
  - На било ком турниру постоЌи велики броЌ утакмица и коначних резултата, само у политици постоЌе стална ресетова®а и паралелно броЌа®е!
  Аннелика, одмараЌу"и босе пете, даде шко ку и загугута:
  - У боксу су ниски ударци каж®иви без обзира на боЌу рукавица, у политици они доносе победу, поготово ако рукавице нису беле!
  Током године борбе, єапан Ќе изгубио све своЌе колониЌе. А сада су се одвиЌале битке за саму метрополу.
  И лепи ратници су се приближили ТокиЌу.
  И совЌетски танкери су коначно заузели Порт Артур.
  Елизабетх Ќе уперила пишто  голим прстима. Опалила Ќе на неприЌате а и зацвилила:
  - Човек ниЌе далеко од гибона, ако не по интелекту, онда по пожуди, мужЌак Ќе типичан маЌмун!
  Екатерина Ќе такође пуцала на неприЌате а, босом петом, и са осмехом приметила:
  - Човек има Ќедну перфекциЌу и две руке, а жена сама тражи савршенство са граб ивим рукама и мо"ним достоЌанством!
  Елена Ќе, пуцаЌу"и на єапанце и преврнувши другу хаубицу голим прстима, приметила:
  - Кловнови у циркусу изазиваЌу здрав смех и забаву, ша ив¤иЌе у политици изазиваЌу нездраво рза®е и разочаре®е!
  ДевоЌке, као што видите, теме но сламаЌу єапанце. Са таквима "е, наравно, Порт Артур пасти без сум®е.
  АнастасиЌа Ведмакова се бори на небу над єапаном и спушта неприЌате у, певаЌу"и:
  - єедан, два, три, растргаЌте самураЌа!
  И он изговара афоризам, врло погодан:
  - У шаху се потез витеза често матира, у политици се бирач увек пари са потезима витеза!
  Акулина Орлова, ломе"и самураЌа на небу, и намигуЌу"и своЌим сафирним очима, приметила Ќе:
  - Лошем музичару медвед нагазио уво, глупом гласачу зазуЌале уши - политичару лисице!
  Мирабела Магнетиц Ќе из скрета®а прекинула Ќош Ќедан аутомобил из Зем е излазе"ег сунца и приметила:
  - Два снажна, али различита карактера рађаЌу експлозиЌу, две паметне, али различите личности рађаЌу гениЌалност!
  ДевоЌке су се подигле на небу изнад самураЌа.
  Албина, коЌа Ќе обарала авион єапана, цере"и се зубима, приметила Ќе агресивно, намигуЌу"и:
  - Деца се рађаЌу из  убави два пола, успех из споЌа мар ивости и талента!
  И Алвина Ќе шутнула самураЌа голом петом, и гугутала, показуЌу"и зубе:
  - Мушкарци желе синове од лепих жена, а жене "ерке од паметних мушкараца, зак учак Ќе да здраво потомство захтева лепоту и памет, али где на"и споЌ такве доброте!
  Али борбе су се ве" развиле за Токио. Немци и поЌедини совЌетски бата они ЌуришаЌу на престоницу єапана. МаЌ 1951. Ќе у дворишту, све буквално цвета. И веома лепа и богата.
  Али град Токио Ќе тешко оште"ен. Њиме напредуЌу делови Вермахта, а борбе су веома жестоке и неравноправне.
  Герда на АГ-50 бори се заЌедно са Шарлот. Ове девоЌке веома страствено веруЌу у своЌу победу.
  Герда пуца голим прстима, притискаЌу"и дугмад ¤оЌстика и каже:
  - Жена хо"е, то Бог хо"е, али же е мушкарца су сродне же и маЌмуна!
  Шарлот Ќе такође ударила неприЌате а, срушила куполу са Ќапанског аутомобила и зашкрипала:
  - Бог Ќе створио жену као цвет за лепоту, човек Ќе био потребан као хумус да нахрани дивну би ку!
  На другом тенку АГ-50 се боре и девоЌке коЌе су Ќедноставно крвава чудовишта супер класе. Они су веома борбени и агресивни ратници, али истовремено и нежни.
  Кристина Ќе пуцала голим прстима и исклесаним ногама и уз осмех приметила:
  - Жена Ќе ружа, али далеко од би ке, мушкарац Ќе петао, али не крилати, ве" типична рогата животи®а!
  Магда Ќе уз смех пуцала на неприЌате а смртоносним проЌектилом и зацвилила:
  - Човек коЌи петли"е као птица, али без крила, излива се као славуЌ, али не и певач, обе"ава жени златне планине, а у кревету не вреди ни гроша!
  СовЌетске девоЌке такође учествуЌу у Ќуриша®у на Токио. Конкретно, посада Аленке. Прешли су на Ќош мо"ниЌи и тежи ИС-4, са другим топом од 85 мм.
  Али првих пет Ќе остало исто.
  Аленка Ќе пуцала голим ножним прстима и цвркутала, показуЌу"и зубе:
  - У обе"а®има политичара, цар, у испу®е®у голог кра а, обе"ава месец са неба, а гласачи добиЌаЌу псе"и живот!
  А®ута Ќе агресивно приметила, ша у"и проЌектил из топа и прецизно погађаЌу"и неприЌате а:
  - Паметан владар не тражи да се обоже, него се труди да изборнику подари  удски живот!
  Ала Ќе пуцала на неприЌате а, босом исклесаном ногом ци аЌу"и поклон смрти, и рекла:
  - И идиот на престолу може много да сади, али богата летина се бере са не дебелом паметом!
  МариЌа Ќе такође пуцала, само овога пута из митра еза, нокаутирала доста противника и издала:
  - Диктатор коЌи много сади и пролива крв, седе"е у локви и урлати од болова!
  ОлимпиЌада Ќе такође пуцала, притискаЌу"и окидаче голим табанима, и агресивно, приметила:
  - Бирача коЌи гласа за политичара коЌи често Ќаше на ко®а, зграби"е жвакачи!
  Напад на царску палату Ќе ве" у току. Послед®и єапанци су потпуно докраЌчени.
  Марин Ле Пен се ве" ук учила у борбу. Наравно, она Ќе скоро гола, само у га"ицама.
  Пустила Ќе му®у из своЌе гримизне брадавице и загугутала:
  - Политичар Ќе мешавина вука у овчиЌоЌ кожи, лисице са славуЌевим слатким трилом, прасе у новом фраку, али "еш с ®им живети као пси!
  Хелга се такође бори, Ќуриша на Ќапанске положаЌе и урла, показуЌе зубе, и баца гранату босом ногом:
  - Глупо Ќе гласати за вука у овчиЌоЌ кожи, може испасти потпуна овца!
  Маргарет се окренула и, причврстивши заставу осваЌача на куполу царске палате, приметила:
  - Бо е Ќе лисица у овчиЌоЌ кожи на престолу него ован у дабровини, паметан лопов "е више добра учинити од поштене будале!
  Марин Ле Пен Ќе коначно поправила црвену заставу и бесно загугутала:
  - Престо не трпи халабуку и лаЌа®е, и ниЌе метод да се савлада страх, ве" владар грубо влада, издаЌе указе на глуве молбе!
  єапан Ќе поражен. А после капитулациЌе, СССР Ќе повратио Ќужни Сахалин, добио Ќе Курилски гребен, Ман¤уриЌу, Порт Артур, Северну КореЌу и коначно се утврдио у МонголиЌи.
  Тре"и раЌх Ќе преузео све остало. И опет Ќе наступио период мира. Тре"и раЌх Ќе преузео остатак света и одржао референдум 1959. за успостав а®е монархиЌе и светске империЌе.
  Хитлер Ќе постао цар. У СССР-у, после Ста инове смрти 5. марта 1953. године, нови лидер Ќе постао академик и гениЌе НиколаЌ Вознесенски. И под ®им Ќе почело да се ствара ново оружЌе у СССР-у.
  Када Ќе Хитлер умро у марту 1963. године, у Тре"ем раЌху Ќе почела борба за мо" међу броЌним Адолфовим синовима вештачком оплод®ом.
  И Црвена армиЌа СССР-а започела Ќе ослободилачку кампа®у у Европи по наређе®у НиколаЌа Вознесенског. А 1. маЌа 1963. године су се одвиЌале жестоке борбе.
  Али то Ќе друга прича, како Ќе Црвена армиЌа СССР-а спасила свет од фашизма.
  Онда да посадите нешто ни добро!
  Марин Ле Пен се пробудила освежена и будна. Опран под тушем.
  Онда сам се обукао и отишао на састанке.
  У КуваЌту су ЌоЌ дали нешто новца. Али рекли су да не налете на Арапе.
  И не захтеваЌте од свих да скину хи¤аб. Марин Ќе приметио:
  - Не ради оно што не желиш!
  Након преговора, можете се вратити у собу. Да се истуширам. И позови Ќош Ќедног дечака, за утеху. У овом случаЌу, Марин Ќе позвао пар: тинеЌ¤ера и одраслу жену.
  Чувари секциЌе их разумеЌу и паж иво провераваЌу. Затим су Ќе наизменично лизали у влажноЌ пе"ини, а рукама Ќе миловали по грудима и стомаку. Што Ќе изузетно лепо. Нарочито када Ќе млади жиголо почео Ќезиком да лиже груди, а лепа жена су ®ена похотна недра.
  Марин се, наравно, препуштала сексуалним фантазиЌама и живописно представ ала у своЌоЌ машти. Наравно, са девоЌкама;
  Емануел Ќе морао да учествуЌе у Ќош ЌедноЌ мисиЌи, коЌа Ќе веома заним ива, а истовремено и цоол.
  Дартх Вадер , погођен му®ама цара Палпатина, расе ен током Спартакове побуне.
  И напала га Ќе Красова воЌска.
  Наоружан светлосним мачем, црног господара су напали Рим ани, коЌи су насрнули на ®ега.
  Дарт Ќе секао своЌим оружЌем, пресецаЌу"и легионаре. Пали су, крварили и изгубили удове.
  Замаси мача црног господара били су брзи и неуморни. Пресекао Ќе неприЌате е. А онда, док пуцне прстима у металноЌ рукавици. Тако "е се одЌедном две стотине легионара ухватити за грло и умрети гуше"и се.
  Црни господар Ќе тада испустио своЌ светлосни мач. Полетео Ќе као му®а, и за неколико секунди пресекао читавих стотину римских воЌника. И поново се вратио у руке Дарта ВеЌдера .
  Тако жестока битка се води са Римом. Али Крас има велику воЌску. До ®е Ќе стигло и неколико легиЌа заЌедно са ПомпеЌем.
  А Дарту ВеЌдеру Ќе потребна помо" и, наравно, треба да користите тамну страну силе. А Ахсока Тано би требало да му помогне .
  Дарт ВеЌдер и Ахсока Тана, наоружани додатним светлосним мачевима, слетели су на планину у близини Красовог логора. Био Ќе то врхунац битке са воЌском побу®ених робова. У критичном тренутку Рим ани су бацили готово све своЌе расположиве снаге у борбу са побу®еницима. Црни господар Ќе био у оклопу. Обе ®егове руке држале су светлосне мачеве. Мо"ни ратник Ќе водио млин, а десетак римских ратника пало Ќе исечених у италиЌанско проле"но блато.
  Ахсока Тано Ќе скочила и завртила се, б ескаЌу"и голим, округлим штиклама, секу"и Рим ане, и звиждукала:
  - Само настави тако!
  Падаванка и гош"а из свемирске буду"ности постав ена Ќе агресивно и краЌ®е борбено.
  Дарт ВеЌдер Ќе поново посекао и заурлао:
  - За велики свемирски свет!
  Поцепани делови  удских тела разбацани на све стране.
  Ахсока Тано Ќе такође секла своЌим мачевима, секла своЌе противнике, а затим Ќе голим, исклесаним, препланулим, девоЌачким стопалом бацила мали грашак са антиматериЌом.
  Експлодирала Ќе заглушуЌу"ом снагом, и растргала цео бата он ратника из зем е Рима, чинило се да Сунце никада не"е за"и.
  И зацвилио:
  - За космички ум!
  Дарт ВеЌдер Ќе своЌим мачевима репродуковао лептира, пресекавши броЌне оклоп ене римске воЌнике, и прогунђао:
  - За велика достигну"а империЌе!
  После тога, светлосни мач црног господара лебдео Ќе у ваздуху. Пуцнуо Ќе прстима и одЌедном се стотину, страшних оклопа, римских воЌника ухватило за грло и почело да се гуши у невид ивоЌ омчи тамне стране силе коЌа им Ќе сломила вратове.
  Ахсока Ќе поново бацио босу ногу, са танким, окретним девоЌачким прстима, си"ушни грашак са антиматериЌом, и ®оме раздерао читав пук самураЌа.
  Треба напоменути да Ќе Ќедан грам антиматериЌе мо" разара®а, као од две атомске бомбе бачене на Хирошиму. И грашак величине маковог зрна пуца као вакуум бомба.
  И Ахсока Тано их Ќе читава вре"а.
  Ево голе пете девоЌке док баца Ќош Ќедан дар униште®а, а ватрени сЌаЌ се распламса, гутаЌу"и и спа уЌу"и стотине Рим ана живих одЌедном.
  Дарт ВеЌдер поново пуцне прстима, а ве" пола хи аде римских воЌника, обешених оружЌем, почи®е да се грчи, стиснути омчом див е, мрачне силе.
  Ахсока Тано Ќе голим прстима избацила Ќош Ќедан део материЌе и зацвилила:
  - За превласт добра!
  Дарт ВеЌдер Ќе поново покренуо млин са своЌим мачевима, ®егови светлосни мачеви су се протезали стотинак метара, посечу"и масу Рим ана коЌи су напали планину где Ќе стаЌао Спартаков утврђени логор и лаЌао:
  - Не, за тамну страну силе!
  Ахсока Тано Ќе Ќош Ќедном голом петом бацила мали грашак антиматериЌе. Поцепала Ќе и спалила цео Ќедан одред римских воЌника, и цвилила, искакавши зубе:
  - За Величину наше империЌе тешке доброте!
  Дарт ВеЌдер Ќе поново покренуо ветре®ачу своЌим издуженим мачевима и издувао ватру из своЌих уста. Две стотине ратника старог Рима запалило се одЌедном. И ®ихов оклоп се буквално истопил.
  Црни Господар Ќе урлао:
  - ЏедаЌи имаЌу отечена лица,
  єош Ќедном се рађа империЌа!
  Снага светлости не штеди
  Ти умреш ЏедаЌ!
  Ахсока Тано Ќе такође трчала ветре®ачу своЌим мачевима, а голим прстима грациозних ногу бацала Ќе дар антиматериЌе. Спалила Ќе маса римских воЌника и зацвилила:
  Нико нас не"е зауставити, нико нас не"е победити!
  И опет "е гола пета девоЌке бацити лоптицу униште®а. И толико "е спалити римске борце. Бар цео пук.
  ДевоЌка Ќе цвркутала:
  - Древни Рим и РусиЌа - нова проходна мисиЌа!
  Онда Ќе Марин Ле Пен постала смешна:
  - У ствари, прича Ќе смешна и див а, али писана као за децу, односно максимално тинеЌ¤ере. Али мало Ќе и забавно да се може цитирати у целини.
  И сама ратница улази у битку говоре"и:
  - У рату се броЌе секунде, у цивилном животу године лете без броЌа®а - па гавран рата одвикава да броЌи гаврана грађанина!
  Црни господар поново дави хи аде легионара мрачном снагом. Меци не погађаЌу пар бораца покривених силом. А они, у међувремену, мачевима и другим направама истреб уЌу ратнике града, хра®ене вучицом.
  Ево опет, Дарт ВеЌдер води млин, одсекао Ќе толико римског меса одЌедном и зарежао:
  - За цара Палпатина!
  Лепа Ахсока Ќе голим прстима девоЌачких ногу бацила дар смрти и цвркутала:
  - За Лукеа Скивалкера !
  Црни господар Ќе  утито одговорио:
  - Лука ниЌе достоЌан да ми буде син!
  Босоноги Ахсока Ќе покренуо другу ветре®ачу, пресекао гомилу Рим ана и одговорио:
  - А ко Ќе достоЌан? Сви смо ми зли на своЌ начин!
  Дарт ВеЌдер Ќе секао своЌим мачевима, и поново пуцнуо прстима, ломе"и вратове армиЌама царства вукова и робова, и урлао као тигар:
  - Нисам Ќа само нитков, Ќа сам велики нитков!
  У Ќедном бикиину , Ахсока Ќе поново посекла мачевима и зацвилила:
  - Нека Ќе сила са нама!
  А гола, округла пета девоЌке дала Ќе Ќош Ќедан грашак униште®а.
  Рим ани су пали буквално у редовима. Њихове способности су опадале катастрофалном брзином. Не баш наЌбо е, испоставило се да Ќе мудра идеЌа Ќуришати, скуп аЌу"и сву снагу низбрдо, где Ќе Спартаков табор, када су два таква супер борца. Боса, веома лепа и борбена Ахсока Тана и црни господар у непробоЌном оклопу.
  Тако Ќе Дартх Вадер бацио грашак смрти своЌим прстима у рукавицама, раскомадаЌу"и римске воЌнике.
  П уштале су од удараца црног господара, као оборене. Али придружио им се и тре"и борац. Па, наравно, принцеза ЛеЌа. ТачниЌе, у ®еном телу Марин Ле Пен из сериЌе фантазиЌа. Шармантна девоЌка у бикиниЌу и са мачевима.
  Овде Ќе голим ножним прстима бацила грашак смрти, кидаЌу"и ратнике старог Рима на мале, поцепане крваве фрагменте. И певала Ќе кроз смех:
  - И неприЌате ско Ќато полете на зем у,
  Под притиском снаге и мачева!
  У рукама принцезе Марине Ле Пен-ЛеЌе б еснула су два светлосна мача, и они су, издужуЌу"и се, секли римске борце коЌи су напали Спартаков логор.
  Исеците их на купус.
  Марин Ле Пен-ЛеЌа, показуЌу"и зубе, гугутала Ќе:
  - Слава идеЌама свемирског комунизма!
  А гола пета принцезе у бикиниЌу Ќе као баца®е, нешто изузетно смртоносно и разорно.
  Након тога, девоЌка Ќе, показуЌу"и зубе и агресивно намигуЌу"и, и са гримизном брадавицом, цепкаЌу"и му®е, додала:
  - ИмпериЌа понекад личи на велику касарну, али воЌска без дисциплине Ќе као Ќазбина разбоЌника, а империЌа без закона, анархиЌа самово е!
  Избио Ќе сЌаЌ, а маса Рим ана Ќе одмах спа ена и уг енисана.
  Ахсока Тано , такође посечен мачевима, праве"и див у и брзу ветре®ачу. Одсеците мрак римских воЌника. Тада су ®ени боси прсти грациозних стопала покренули Ќош Ќедан грашак униште®а. Много неприЌате а Ќе спа ено.
  ДевоЌка Падаван Ќе викнула.
  - За лепе момке!
  А ®ена гола пета бацила Ќе грашак потпуног униште®а. И толико Рим ана Ќе одЌедном уништено.
  Црни Господар Ќе испружио своЌе светлосне мачеве, црвене мачеве, три стотине метара, секу"и неприЌате е. Ово Ќе веома ефикасна техника. Колико Ќе бораца царства, насмеЌаног вука и мучених робова, умрло и посечено.
  Дарт ВеЌдер Ќе урлао, испуштаЌу"и колосалну, разорну мо" из своЌих уста и брзо се пове"аваЌу"и у величини, претвараЌу"и се у праву кому Кракатау, пулсара:
  - Нико се не усуђуЌе да се супротстави во и империЌе!
  Принцеза Марин Ле Пен-ЛеЌа, голим прстима, лансирала Ќе диск коЌи Ќе на десетине пресекао Рим ане, зацвилио Ќе:
  - Нико никад!
  Ахсока Тано Ќе своЌим мачевима трчала ветре®ачу, секла дрско нападаЌу"е римске борце, и голом, девоЌачком петом давала дар униште®а, шкрипе"и:
  - Слава царскоЌ РусиЌи!
  Дарт ВеЌдер Ќе пуцнуо прстима, ломе"и одЌедном вратове хи аду римских воЌника енергиЌом мрачне силе, од коЌе су им се главе буквално котр але као купус по зем и, зарежао:
  - Слава Царству!
  Ахсока Тано , поново сече"и мачевима, испалила Ќе му®е из голих ножних прстиЌу и зацвилила:
  И слава нам!
  Али онда се поЌавила тре"а девоЌка, четврти ратник. У овом случаЌу, царева унука, принцеза Реи! Или, тачниЌе, црвенокоса Кетрин, коЌа Ќе одлучила да постане Палпатин єр. Такође Ќе боса и у бикиниЌу. У ствари, све три девоЌке прилично активно користе ноге у борби, а ципеле само сметаЌу. А ако су вам стопала боса, онда Ќе бикини сасвим прикладан. Штавише, помаже да се магиЌска мо" ефикасниЌе користи.
  Принцеза Катарина РеЌ Ќе узела и пустила пулсар голим прстима, кидаЌу"и римске воЌнике на мале комади"е.
  Затим Ќе завртела своЌе мачеве, секу"и на поцепане делове воЌску ратника старог Рима. А ®ени светлосни штапови су тако дугачки и секу сваки метал.
  Принцеза Катарина РеЌ Ќе викнула:
  - За царство коЌе нема име!
  И гола пета девоЌке подлегла Ќе убоЌитоЌ сили грашка са пакленом антиматериЌом.
  Алиса-Асока Селезнева- Тано Ќе цвилила, играЌу"и се трбушним миши"има, агресивно оголивши лице:
  - Наше царство Ќе праведно!
  А голи прсти девоЌачких ногу покрену"е уништава®е ђаво е садаш®ости.
  Принцеза Марин Ле Пен-ЛеЌа, та лепа ратница у бикиниЌу, узе и удари противника ветре®ачом и запишта:
  - За величину безграничне империЌе!
  А гола, округла, ружичаста пета прелепе девоЌке бацила Ќе дар смртоносне мо"и, из коЌе су два пука римских, чинило се, безброЌних трупа, одмах отишла у пакао.
  Након чега Ќе Марине Ле Пен-Леа издала:
  - Да би империЌа расла, потребан ЌоЌ Ќе цар велике интелигенциЌе, и прилично лукав!
  Црни господар, пуцнувши прстима и душом смртоносних Рим ана, сасвим логично примети:
  - Нема ве"е храбрости него победити достоЌног противника!
  И мачеви Дарта ВеЌдера су се окренули и посекли толико глава римских воЌника да су ве" почели да осе"аЌу страх.
  Принцеза Екатерина РеЌ Ќе вртела своЌе мачеве, пружала их на велику уда еност, секу"и своЌе противнике.
  А онда су ®ени голи прсти грациозних ногу бацили нешто изузетно убитачно и разорно, пет грашка одЌедном. И емитовали су торнадо, заиста, не даЌу"и никакве шансе за спас. Тада Ќе девоЌка агресивно зарежала:
  - За достигну"а наЌвишег реда!
  Принцеза Марин Ле Пен-ЛеЌа Ќе такође дала неприЌате у поклон потпуног униште®а голом петом. Тада девоЌка сече укосо, а преко глава мачевима и цикну:
  - За буду"у снагу!
  Алице-Ахсока ниЌе стаЌала на церемониЌи. Босом ногом бацила Ќе ве"и грашак. Поцепао три пука римске воЌске. Спалила Ќе облак Красових ратника и других бораца, и посекла их мачевима. Штавише, девоЌка Ќе иза уста исп унула изузетно смртоносни пулсар.
  И п унуо ватрени поклон:
  - За кра евске одаЌе!
  Принцеза Катарина РеЌ поново Ќе у нападу, а ®ени мачеви секу страшном и смртоносном снагом. И босе ноге бациле десетак грашка. Спа ен Ќе буквално цео пук римске воЌске, ук учуЌу"и и ПомпеЌеве легиЌе.
  . ГЛАВА 17
  Дарт ВеЌдер Ќе коначно пуцнуо прстима обе руке. Хи аде врана пало Ќе на главе римских воЌника, пробиЌаЌу"и се кроз врхове ®ихових глава. Црни господар рече задово ним погледом:
  Изгледа да смо их зауставили! Слава свемирском царству
  Напад Рим ана на планину са Спартаковим логором коначно Ќе пресушио. Четири борца са супермо"има из Ратова звезда убила су преко сто двадесет хи ада воЌника и официра Римског царства, из воЌске Краса и ПомпеЌа. Мноштво исечених и спа ених лешева засуло Ќе све прилазе планини, где Ќе Спартак разапео своЌ логор, надаЌу"и се да "е се склонити од неприЌате а.
  Дарт ВеЌдер Ќе задово но рекао док Ќе гасио своЌе светлосне мачеве и став ао их за поЌас:
  - Урадили смо сЌаЌан посао! Сада Стари Рим не"е мо"и одмах да прикупи нове снаге за Ќуриш.
  Алице-Ахсока Ќе одговорила уз церека®е:
  - Робови и да е не могу да држе власт. И ¤абе су убиЌали само легионаре. Али ваше царство Ќе ипак бо е од анархиЌе.
  Дартх Вадер Ќе одговорио скачу"и горе-доле и певао:
  - Мама Ќе анархиЌа, тата Ќе чаша порто!
  Алис-Асока Ќе викнула:
  Велико светло царства
  ДаЌе сре"у свим  удима...
  У неизмереном универзуму,
  Не можемо на"и бо е!
  
  драгоцене четке,
  Од краЌа до краЌа...
  Царство се ширило
  Мигхти Саинт!
  Марин Ле Пен Ќе агресивно приметила, уништавала противнике и гукала:
  - ИмпериЌе су склоне експанзиЌи, али да не би биле мехур од сапунице величине, губе"и снагу, потребна Ќе идеологиЌа коЌа везуЌе у  убави срца  уди опраних од пр авштине!
  Коронавируси представ аЌу много озби ниЌу прет®у! И шесторица су кренула против ®их да спасу човечанство од куге!
  Штавише, и овде су корона вируси интервенисали у току Другог светског рата.
  Претпостав аЌу"и изглед воЌника Тре"ег раЌха, тенкови Пантер-2 су такође стигли из свемира Корона вируса. Ово Ќе толико прилагођена верзиЌа коЌу су корона вируси преузели из игре. Модел ниЌе наЌсавршениЌи, али застрашуЌу"и. Пред®и оклоп трупа Ќе 100 мм при нагибу од 45 степени. Бочне странице су 60 мм, чело куле Ќе 120 мм, тежина Ќе педесет четири и по тоне. И топ од 88 мм са дужином цеви 100 ЕЛ. Са мотором од 900 ко®ских снага, сасвим прихват ивих возних перформанси, са изузетно мо"ним наоружа®ем, топ способан да пробиЌе тридесетчетворку на уда ености до пет километара!
  И ова чудовишта су Ќурнула испод Курске избочине. Црвена армиЌа се суочила са колосалним проблемима. Ук учуЌу"и прет®у тоталног пораза.
  Курск Ќе заузет и Црвена армиЌа Ќе била у котлу.
  РазвиЌаЌу"и успех, коронавируси су буквално бацали лешеве на положаЌе совЌетских трупа. И перли, и перли напред. А дочекали су их митра ези и топови коЌи су успоравали пробоЌ.
  Али има превише неприЌате а ових бацила. А тек су се зими мало смирили. Али у проле"е су ипак покренули нову, паклену офанзиву заражених воЌски.
  А онда Ќе нови проблем, корона вируси нападаЌу са истока. Прошла Ќе 1944. година. А паклено заразно царство настоЌи да уз помо" бацила заузме Сибир.
  Па шта? Шест, односно седам ратника , хитова и ратника, вештица поново су у борби.
  Олга Рибаченко Ќе своЌим мачевима водила млин, а своЌим издуженим мачевима секла масу чупавих корона вируса и неколико резервоара заразне империЌе "Пантер"-2 режао Ќе:
  - Слава Ота¤бини!
  А лепа девоЌка "е звиждати на корона вирусе, оборене вране "е падати. ПробиЌаЌу главе. И обараЌу паклене, заразне авионе, ук учуЌу"и и оне са осам авионских топова.
  ДевоЌка коЌа изгледа као да има двадесетак година баци"е гранату, раскомадати Ќе са читавим бата оном корона вируса са тенковима и шкрипати:
  - Слава великоЌ Ота¤бини!
  Марине Ле Пен га Ќе такође узела и дала му колосалну енергиЌу из свог пупка, а затим га Ќе узела му®ом из своЌих гримизних брадавица и заурлала:
  - Ота¤бина постаЌе империЌа када Ќе на престолу мешавина лисице и лава, али по правилу мешавина лисице и сви®е добиЌа власт, претвараЌу"и зем у у сви®ац!
  Мачевима Ќе замахнула и ова вечна голонога плавуша Маргарита. Пресечен кроз масу заразних, паклених воЌника. Потом Ќе голим прстима бацила смртоносну гранату, погодивши "Тигра"-3 и сиктала:
  - Слава Ота¤бини!
  Тенк Тигар-3 су такође копирали из игре корона вируси. Машина Ќе тешка сто осам тона, наоружана Ќе са шест митра еза и топом калибра 150 мм. А деб ина чеоног оклопа Ќе 285 мм на челу тор®а, бокови тор®а су 210 мм, чело трупа Ќе 250 мм на нагибима, а бокови заЌедно са екранима су 210 мм. То Ќе, заЌедно са мотором од 1500 ко®ских снага, обезбедило веома пристоЌне возне перформансе аутомобила.
  Али и ®у раздиру убице. Посебно девоЌке са брадавицама од Ќагоде.
  Наташа Ќе такође у офанзиви. Дао линиЌу митра еза са патронама за вишекратну употребу. Затим Ќе држала млин са мачевима, секла корона вирусе. Тада су ®ене босе ноге бациле гранату смртоносне силе, распршивши трупе пакленог заразног царства. А ту су и гримизне брадавице, чим Ќе узму и ударе му®ом, коЌа "е све угасити до смрти. Ук учуЌу"и тенк "Лав" -2 И тада "е пулсари летети из пупка, обараЌу"и паклене заразне воЌнике и авионе.
  А онда наЌукусниЌи поклон из недра Венере - као забиЌа®е ексера у ковчег.
  И сагорева много коронавирусне технологиЌе.
  Затим Ќе гугутала са осмехом:
  - Политичар жели да лети високо - мисле"и о себи као о орлу, а у стварности Ќе неспретан медвед, често као магарац!
  ЗоЌа Ќе див а мачка, Ќури на противнике. Дао низ митра еза, покосио много корона вируса. И након голих ножних прстиЌу, лансирала Ќе дар униште®а наЌсмртоносниЌег циклуса. И растргао много противника са заразним тенковима. А ®ене брадавице од малине "е погодити авионе са коронавирусом. А онда "е ставити тенкове. Ово Ќе супер девоЌка.
  А сада смртоносне му®е лете из ®иховог пупка, удараЌу"и неприЌате е.
  А онда из недра Венере, као у лету, бомбардуЌе нечим краЌ®е разорним.
  Да тенкове и авионе за коронавирус одЌедном, као бове, руши сурф. И заиста чак и изгорети из пепела.
  А девоЌка веома духовито приме"уЌе:
  - Политичар Ќе раван Богу у способности да се као црв провуче кроз сваки процеп!
  Да е у нападу, Августин Ќе девоЌка терминатор.
  Исто као што "е узети из митра еза убоЌитим лупанетом. Коронавируси "е се разбити на мале комади"е. И са мачевима "е водити млин. А онда "е га узети и голим прстима лансирати у инфекциЌу. А са рубинским брадавицама "е емитовати разорни торнадо смрти. И од пупка "е се"и бескраЌним му®ама. А након тога "е засадити нешто потпуно немилосрдно и Ќединствено из пе"ине Венере.
  А маса тенкова и авиона корона вируса "е изгорети као упиЌач у пламену.
  После тога, ратница гугута од смеха и искаче зубе говоре"и:
  - Политичар Ќе Христос, напротив, отишао Ќе да буде разапет ради духа народа, политичар разапи®е бираче ради пожуде свога тела!
  Светлана Ќе такође у борби као ураган. И опет пуца на корона вирусе без промашаЌа. И мачевима сече куле од тенкова, а босим ногама баца грашак униште®а. И из брадавица Ќагода, ватрени пулсари избиЌаЌу , горе"и заразни неприЌате и. А онда из пупка му®е на тенкове и хорде корона вируса.
  И у зак учку, торнадо се излио из пе"ине Венере са магичном плазмом. И спалио тенкове и авионе империЌе Корона вируса.
  ДевоЌка Ќе викнула:
  - Слава цару НиколаЌу!
  После тога, Светлана Ќе агресивно изЌавила, убиЌаЌу"и корона вирусе као да руши стенице:
  - Политичарка жели славу, док као стара Шапок ак, без обзира на године, схвата да се по добрим делима не може прославити!
  Марин Ле Пен се такође борила као велики ратник. И голи прсти "е ослободити пулсар. А од рубинских брадавица, подле"и "е му®ама на резервоарима империЌе Корона вируса. И како "е из недра Венере прави торнадо пустити и гугутати:
  - НиЌе сваки политичар старац, али Ќе сваки политичар стари Шапок ак, коЌи штети бирачима и тражи озлоглашеност!
  Превише Ќе воЌника у пакленоЌ заразноЌ империЌи. Теку као талас цунамиЌа микроорганизама - бескраЌна, трновита река.
  Олга Рибаченко, сече"и мачевима корона вирусе и ®ихове тенкове Пантер-2, заурлала Ќе:
  - Никада не одустаЌ!
  И оштар диск Ќе полетео са босе ноге прелепе девоЌке-генерале! Обара пешадиЌу и авионе.
  И ратник рече, испуштаЌу"и млаз енергиЌе из гримизне брадавице:
  - Што Ќе политичар стариЌи, то му Ќе ве"а же а од старог Шапок ака да посади сви®у, а ма®е од єелене Мудре да даЌе мудра упутства!
  Маргарита, коЌа Ќе сламала противнике заЌедно са тенковима за короновирус Тигер-3, прогунђала Ќе :
  - Има места за подвиг на свету!
  И отровне игле коЌе су се распршиле са босих ногу девоЌчице, удараЌу"и у коронавирусе и тенкове, самоходне топове и авионе.
  Затим "е из рубинских брадавица ударити му®ом у аутомобиле са коронавирусом, а она "е их посебно спалити и издати:
  - ВоЌник не чини увек много подвига, али увек од срца, политичар без рачуна намешта пр аве трикове док остаЌе у Ќетри!
  Наташа Ќе такође бацила голе ножне прсте, смртоносно, поцепала корона вирусе и урлала:
  Никада не"емо заборавити и никада опростити.
  И ®ени мачеви су прошли кроз млин на корона вирусе и тенкове. И одсЌекли су много кула и репова од авиона. Тада Ќе девоЌка приметила:
  - Чак и млада политичарка коЌа личи на мачо, солидна старица Шапок ак, коЌу паметни  уди искоса гледаЌу!
  ЗоЌа, пресецаЌу"и неприЌате е и тенкове Пантер-2, зацвилила Ќе:
  - За нови ред!
  И нове игле разбацане са ®ених босих ногу. И шта Ќе у оку, шта Ќе у грлу воЌницима са корона вирусом, па на тенковима Лев-2 и на авионима.
  Да, било Ќе Ќасно да су ратници постаЌали узбуђени и бесни.
  ДевоЌка терминатор га Ќе узела и разнела пакленом снагом, гугу"у"и:
  - Младе жене привлаче мушкарце бо е од старих, политичари одбиЌаЌу мужевне гласаче без обзира на године!
  Августин Ќе посекао паклене заразне воЌнике и тенкове, зацвилио:
  - Наша гвоздена во а!
  И нови, убитачни дар полети са ®ене босе ноге. А паклени заразни ловци падаЌу, растураЌу"и велике тенкове и авионе.
  А онда Ќе одмах резервоар корона вируса спалио гром из рубин брадавица, гучу"и:
  - Женска младост Ќе слатка, политичар Ќе, без обзира на године, огорчен упркос слатким говорима и без соли истине!
  Светлана сече воденичару, мачеви су ЌоЌ као му®е.
  Коронавируси падаЌу као исечени снопови, а резервоари се сецираЌу.
  ДевоЌка босим ногама баца игле, удара корона вирусе и шкрипи:
  - Победи"емо за маЌку РусиЌу!
  А ратник "е после тога пулсарима бушити ®ихове брадавице Ќагоде, се"и противнике из заразне империЌе и урлати:
  - Жена воли велики ум, много Ќачи од огромног достоЌанства, али то никада не"е признати да мушкарци не буду уображени!
  Марин Ле Пен Ќе ударила млазом агресивно магичног трга из недра Венере и приметила:
  - Жена "е опростити ако Ќе мушкости мала, али не"е толерисати мали ум и оскудна прима®а!
  У исто време и други борци у борби. Аленка и ®ен тим стигли су на време на тенк ИС-18.
  А ово Ќе страшна машина са пет аутоматских топова и двадесет пет противавионских митра еза.
  А девоЌке како да се носе са коронавирусом. Комсомолци, како и доликуЌе лепотицама у бикиниЌу и босоногим.
  А онка Ќе голим ножним прстима притискала дугмад ¤оЌстика, ударала заразне воЌнике и цвилила:
  - Слава СССР-у!
  А онда, поново притискаЌу"и гримизном брадавицом, додала Ќе, ша у"и корона вирусима дар смрти:
  - Бо е Ќе пасти у кан¤е ¤елата него под Ќезик политичара, први само мучи месо, а други сакати дух!
  А®ута Ќе такође босом ногом притиснула ¤оЌстик, поцепала корона вирусе и зацвилила:
  - Слава Ле®ину!
  И она га узме и притисне дугме ¤оЌстика са брадавицом од Ќагоде, удари се у неприЌате а и зацвиле:
  - Бо е Ќе испрати уста горком вотком да уклоните заразу, него пустити да вам слатки говори политичара испиру мозак да ухватите деменциЌу!
  Аурора, таЌ црвенокоси ђаво, узела Ќе и опет босим ногама бацила поклон смрти на неприЌате а, поцепала неприЌате е и вЌакнула:
  - Слава Ста ину!
  Након тога, девоЌчица Ќе додала и брадавицу од малине, уз тотално униште®е и униште®е неприЌате а:
  - Политичар има више лажи него капи у мору, и више обе"а®а него звезда на небу, али ®егова савест ниЌе ни зрно песка!
  МариЌа, девоЌка златне косе, такође се Ќебала голим прстима. Растурио противнике и зацвилио:
  - Слава комунизму!
  Након тога, лепотица Ќе, користе"и брадавицу од Ќагоде, сломила неприЌате а и узвикнула:
  - Политичар Ќе старица Шапок ак, али уместо пацова Лариса, он више воли да сам краде од бирача!
  ОлимпиЌа - девоЌка хероЌ Ќе тукла неприЌате е, користе"и голу пету, притискаЌу"и дугме ¤оЌстика, дуваЌу"и у тенк "Лав" -3 и вакнула:
  - Слава Ќунацима!
  А онда Ќе духовито додала, омотаваЌу"и рубин брадавицу око окидача и ша у"и ракете на корона вирусе коЌи спа уЌу заразна створе®а на зем у:
  - Старица Шапок ак користи малог пацова Ларису за пр аве трикове, а политичар у ®ега став а огромну сви®у!
  А тенк "Лав" тежак Ќе три двеста педесет тона - он Ќе и да е чудовиште!
  Марин Ле Пен Ќе додала на веома оригиналан начин док Ќе лансирала му®е из свог пупка:
  - НаЌгласниЌе падаЌу велики кабинети и политичари оскудне памети!
  Политичарка Ќе била сита. Опет сам послао пар да се одмори исписуЌу"и их чиме. Поново су претресени они на излазу. Жену Ќе претресла матрона у гуменим рукавицама. Осе"ала Ќе све. И уста, и ноздрве, и уши, и анус, и вагину. А потрага Ќе била наЌтеме ниЌа. А проститутка се мрштила и мрштила. Дечака су опипали стражари. И све су проверили. Тражили су, гледаЌу"и у гузицу, и у све пукотине, и у исто време зг®ечили пробосцис. Све проверено.
  Али нису пронашли касетофон или си"ушну видео камеру.
  Онда су пустили оваЌ пар лаких врлина.
  И Марин Ле Пен Ќе поново почела да машта. Само оваЌ пут ук учити вибратор и учинити самозадово ство.
  И са вибратором у влажноЌ пе"ини Ќе такође врло добро.
  Олга Рибаченко се бори против корона вируса. ДевоЌка терминатор сече паклене заразне трупе и руши куле тенкова Пантер-3.
  ОваЌ резервоар Ќе Ќош ве"и и напредниЌи. Деб ина оклопа Ќе много ве"а испод нагиба, а пишто  Ќе 105 мм.
  А у исто време, прсти голих ногу девоЌке избацуЌу игле са отровом, коЌи истребе инфекциЌу.
  Ратник урла:
  - Слава буду"оЌ РусиЌи!
  И у покрету, он сече свима главе и ®ушке, и тенкове, и авионе, ук учуЌу"и и развоЌ млазних авиона заразне империЌе.
  И каже, додаЌу"и:
  - Политичар радо прима донациЌе од будала, а нерадо слуша савете паметних!
  Маргарита такође слама противнике.
  Њене босе ноге млатараЌу. Коронавируси умиру у великом броЌу, а са ®има и тенкови и авиони.
  Ратник из брадавица ша е му®е корона вирусе, и виче:
  - За нове границе!
  А онда "е девоЌка узети и пресе"и ...
  Маса лешева коронавируса веома Ќе заразила воЌнике и тенкове и авионе.
  И са страш"у каже:
  - Политичар воли да добиЌе злато у замену за сребро елоквенциЌе, али ако на време пре"ути, понекад разбиЌе ¤екпот и више због тога што не вреди ни пени!
  Али Наташа Ќе у офанзиви. Коса ЌоЌ Ќе, као и Малвина, плава, а миши"и су ЌоЌ оЌачали. Сече себи корона вирусе, сече тенкове и авионе. Босим ногама баца честице смрти, и пева:
  - РусиЌа Ќе велика и блистава,
  єа сам веома чудна девоЌка!
  А дискови лете са ®ених босих ногу. Ко Ќе прозрео корона вирусе и срушио тенкове Небеског царства са кула. Да, ово Ќе девоЌка.
  А како гром удара из гримизне брадавице, не"е се чинити дово но.
  И док он каже:
  - Дугачак Ќезик политике само продужава пут ка просперитету и скра"уЌе живот!
  ЗоЌа Ќе у офанзиви. Сече паклене заразне воЌнике са обе руке, заЌедно са тенковима. П ува®е из цеви. И голим ножним прстима баца смртоносне игле, кидаЌу"и воЌнике Коронавирус-Универзума на комади"е, те тенкове и авионе.
  Брадавице малине б уЌу му®е колосалне снаге.
  И притом пева у себи:
  - Ох, тупа, идемо,
  Ох, моЌ оми ени "е оти"и!
  А онда "е то узети и духовито са апломбом додати:
  - Пишто  са Ќедним метком уби"е наЌвише Ќедног, политичар, Ќедном речЌу, превари"е наЌма®е милион - дуги Ќезици су гори од пишто а!
  Августина, сече"и корона вирусе и истреб уЌу"и паклене заразне воЌнике заЌедно са тенковима и авионима, цвили:
  - Сав чупав и у животи®скоЌ кожи,
  Бацио се то агом на полициЌу!
  А када Ќе дошло време еструса,
  Одвукао Ќе девоЌку иза жбу®а!
  И голим ножним прстима, како се бацити у неприЌате а, нешто што "е убити слона. А Ќош више много тенкова и авиона. А онда "е са рубин брадавицама пробити пулсаром.
  А онда зацвили:
  - Вукови!
  И дода"е, показуЌу"и зубе:
  - Бити политичар Ќе ве" диЌагноза, а болест Ќе неизлечива и бираче пре свега тера у гроб!
  Светлана у офанзиви. Сеци, сецкаЌу коронавируси. Босих ногу на ®их баца поклоне смрти. ОдЌедном диже у ваздух неприЌате е и ®ихове тенкове и авионе.
  Брадавице Ќагоде коЌе избацуЌу зраке магичних ласера.
  Води млин са мачевима.
  Сломила Ќе много ловаца и тенкова, и летелица, док Ќе заглушно вриштала:
  - Стиже велика победа!
  И опет Ќе девоЌка у див ем покрету.
  А ®ене босе ноге лансираЌу смртоносне игле, убиЌаЌу воЌнике са коронавирусом заЌедно са тенковима и ломе авионе.
  Онда каже, подлегавши од скерлетне брадавице му®ом, да "е спалити читав бата он корона вируса:
  - Политичар можда не"е постати председник, али "е свакако остати голи кра !
  Марин Ле Пен, ломе"и противнике голим ножним прстима, бацаЌу"и дарове смрти и гађаЌу"и му®е из своЌе рубинске брадавице, узела Ќе и забележила, цере"и се зубима:
  - Политичар жели да постане кра ица мора, и да има златну рибицу на парцели, али сами бирачи обично немаЌу шта да изгубе!
  А ево и нин¤а девоЌака, као део падобранаца. И они су, наравно, са великим узбуђе®ем прихватили коронавирус.
  Плава нин¤а девоЌка узе и посече, испруживши своЌе мачеве у лептира. Затим га Ќе узела и голим ножним прстима бацила смртоносну гранату коЌа Ќе растурила цео бата он корона вируса. А онда, из скерлетне брадавице, ша е му®е.
  И спали много заразних бораца.
  Ратник Ќе викнуо:
  - За славу єапана!
  СавиЌаЌу"и пулсар голом петом, додала Ќе:
  - ИмпериЌа воли огромне величине, а политичари су склони да убаце ве"е прасе, а уграбе деб и комад!
  У нападу Ќе и жута нин¤а. Потрошен млин са мачевима, сатрвени противници. Затим Ќе голим ножним прстима бацила грашак са античестицом. Онда Ќе из брадавице малине као цунами смрти избацио поток.
  И урлати:
  - За сре"у анимеа!
  И духовито додаде, намигуЌу"и:
  - Зашто политичар даЌе бирачима ве"у сви®у - да би уграбио себи масниЌе парче, а  уде са магарчевом памети оставио без меса!
  Црвена нин¤а девоЌка Ќе брза и црвена као лисица. Потрошио мачеве са троструким крстом. ОдЌедном сломили корона вирусе. Тада Ќе, голих прстиЌу на ногама, девоЌка кренула у убилачку смрт.
  И након тога, из рубинске брадавице, он "е се померити и победити неприЌате а.
  И урлати:
  - За зем у излазе"ег сунца!
  И он "е опет, искакавши зубе у цереку, додати:
  - Да уграбиш дебео комад, ниЌе дово но да се сви®аш, треба бар мало да си лисица!
  Бела нин¤а девоЌка у агресивном нападу. Овде Ќе одржала приЌем са своЌим мачевима, нешто што Ќе одсекло десетак корона вируса. И прстима своЌих босих ногу избацила Ќе каскаду униште®а. И брадавицама од Ќагоде послала Ќе магичне зраке смрти и викнула:
  - За триЌумф нин¤а мача!
  И опет гугутала, показуЌу"и своЌе бисерне зубе:
  - У политици као жир у шуми - свака сви®а стреми да Ќеде, а около су храстови и па®еви, са коЌих лисица вади чипс!
  Олга Рибаченко Ќе скочила. Уврнута девоЌка у салту. Исецкао много корона вируса у скоку и много авиона.
  Бацала Ќе игле голим прстима, секла масу тенкова и авиона и гркнула:
  - Буди славан по моЌоЌ лепоЌ храбрости!
  И опет Ќе девоЌка у борби и толико тенкова и авиона Ќе уништено.
  И притом агресивно каже:
  - Без обзира на године, политичарка или старица Шапок ак, коЌа свима чини зло, или бака коЌа жели да постане кра ица мора са неограниченим амбициЌама, а чеш"е обоЌе заЌедно!
  Маргарита иде у офанзиву. Уништава све неприЌате е заредом. Њени мачеви су чврш"и од сечива ветре®аче. И голи прсти бацаЌу дарове смрти, и дижу у ваздух авионе и тенкове и самоходне топове.
  ДевоЌка у див ем бекству. Истреб уЌе заразне, паклене ратнике без церемониЌе, а са ®има и тенкове и авионе.
  И скокови с времена на време, и увиЌа®а!
  И од ®е лете дарови униште®а.
  Из пупка избиЌа му®а.
  А хиперплазматски пулсари лете из рубинских брадавица.
  Коронавируси су мртви. И нагомилане су читаве гомиле лешева, као и од разбиЌених аутомобила.
  Маргарита шкрипи:
  - єа сам амерички каубоЌ!
  И опет су ®ене босе ноге бациле иглу.
  А онда Ќош десетак игала! И пробиЌаЌу трупове резервоара за коронавирус .
  ДевоЌка урла од беса:
  - Медвед се не пере целе године, а политичар стално пере руке!
  Наташа у офанзиви Ќе такође веома кул.
  И баца босим ногама, и п уЌе из сламке. Обара и авионе и тенкове.
  Гримизне брадавице ша у му®е у коронавирусе.
  И вришти из свег гласа:
  - єа сам светлуцава смрт! Све што треба да урадите Ќе да умрете!
  И опет лепота у покрету.
  И каже са веома широким осмехом, и показуЌе зубе гугу"у"и:
  - Вук Ќе у ста®у да зубима поцепа Ќедну по Ќедну овцу, али политичар може овчиЌом паметом да превари милион!
  ЗоЌа Ќуриша на блокаду лешева корона вируса. А бумеранги униште®а такође лете са ®ених босих ногу. И маса разбиЌених тенкова и авиона свих врста.
  А са брадавицама од малине, девоЌка "е узети такве деструктивне ствари и лансирати их.
  А паклени заразни ратници непрестано падаЌу и падаЌу. Тенкови и авиони експлодираЌу и експлодираЌу.
  ЗоЌа вришти:
  - Босонога девоЌко, победи"еш!
  А са голе пете девоЌке лети десетак игала. КоЌи се тенкови и авиони забиЌаЌу право у грло корона вирусима и експлодираЌу, као да су подвучене мине.
  Ти корона вируси су мртви.
  Или бо е речено, потпуно мртав. ДевоЌачки пупак ша е му®е. А резервоари за коронавирус такође горе и експлодираЌу.
  ДевоЌка урла на све стране:
  - НиЌе наЌгоре ако Ќе политичар уграбио дебелушницу, горе Ќе кад Ќе зезнуо бираче и подметнуо жену вепра!
  Августин у офанзиви. РазбиЌа инфективне паклене трупе. Њени мачеви се носе у две руке. И она Ќе тако велики ратник.
  Торнадо пролази кроз трупе коронавируса, одсецаЌу"и им тенкове и авионе.
  ДевоЌка са црвеном косом урла:
  - Буду"ност Ќе скривена! Али би"е победоносно!
  А у офанзиви лепотица ватрене косе. Му®е из рубинских брадавица "е бити пуштене и спа ене од стране резервоара Маус-2, што Ќе веома кул.
  Августин урла у див ем заносу:
  - Богови рата све "е поцепати!
  И ратник у офанзиви.
  А ®ене босе ноге бацаЌу много оштрих, отровних игала и погађаЌу тенкове и авионе. А када пулсар излети из пупка, онда потпуна блокада.
  А када девоЌка ода духовит афоризам, онда су надолазе"и коронавируси нокаутирани:
  - Бог има много дана, а иако Ќе политичар поцепан до Свевиш®ег, такав Ќе ђаво да има седам петка у неде и и сви гласачи су рођени у понеде ак!
  Светлана у борби И тако светлуцаво и борбено. Њене голе ноге избацуЌу толико смртоносних ствари против корона вируса. Не човек, ве" смрт са плавом косом.
  Али ако се поквари, онда га не можете зауставити. И без проблема уништава много тенкова. Нарочито када брадавице Ќагоде избаце мехур магичне плазме.
  Светлана пева:
  - Живот не"е бити мед,
  ТаЌ скок у колу!
  Нека се сан оствари -
  Лепота претвара човека у роба!
  А у покрету девоЌке све више беса. Пулсар Ќе пуцао из ®еног пупка.
  ГЛАВА 18
  А ратник агресивно и врло духовито говори, намигуЌу"и своЌим сафирним очима:
  - Политичар Ќе животи®а коЌа Ќури на врх да сере бирачима по глави, а сви®е да лакше извуче масне комаде!
  Енглеска посада ЏеЌн Армстронг Ќе такође у акциЌи. Њен тенк "ВикториЌа" са три пушке Ќе примио корона вирусе као гвожђе на снежном наносу.
  А онда су гранате излетеле, а девоЌка ЏеЌн Ќе голим прстима притиснула дугмад ¤оЌстика, дижу"и у ваздух тенкове Тигер-3 заразне империЌе.
  И духовито и лепо изЌавила, намигуЌу"и:
  - И диктатор воли да сипа мед из уста, али уместо соли истине има катран прет®и и застрашива®а!
  Тада Ќе, голих прстиЌу на ногама, Мала®а послала дар смрти на коронавирусе. Ова девоЌка Ќе сЌаЌна.
  А она Ќе викнула:
  - БританиЌа не"е бити робови!
  И Ќош Ќедном Ќе духовито додала, играЌу"и се миши"има штампе и истребе"и корона вирусе:
  - Политичар обе"ава да "е под ®им сви васкрснути, али он Ќе способан само да морално убиЌе смртоносним убодом Ќезика!
  Ударио сам га босим ногама и Гертрудом. Разбила Ќе неприЌате ске тенкове и зацвилила:
  - За кра евски комунизам!
  И такође Ќе приметила веома агресивно, и показала зубе, жмире"и и тресу"и гримизним брадавицама:
  - Политичар жели да буде отац нациЌе, али тата Ќе у исто време у вечном разводу од Ота¤бине, чини гласаче гладним сирочади, даЌу"и алиментациЌу великом прасе"у у ¤епу!
  И на краЌу отпусти Монику, коЌа Ќе прстима притиснула своЌе босе ноге. И врло прецизно послао убилачки проЌектил.
  Набила Ќе резервоар корона вируса и викала:
  - За велики кра евски поход!
  И Ќош Ќедном Ќе додала агресивно и директно, показуЌу"и церек великих, бисерних зуба:
  - Колико политичара ниЌе скинуло коже са гласача, колико глупана ниЌе обуло, а свеЌедно Ќе он голи кра , а нула симпатиЌа!
  Марин Ле Пен настав а да жвр а неприЌате а из свих врста оружЌа. И бацаЌу"и бомбе голим ножним прстима, и удараЌу"и му®ом у рубин брадавице, зацвилила Ќе:
  - Политичар у било ком узрасту покушава да се покаже као млад мачо, и жилав мушкарац, а у стварности он Ќе стари Шапок ак, а сам по себи велики пацов и сви®а!
  Олга у офанзиви све убрзава. ДевоЌка побеђуЌе корона вирусе, диже у ваздух авионе и тенкове.
  Његове босе ноге детета терминатора бацаЌу оштре игле.
  Млади ратник шкрипи:
  - Луда империЌа "е све растурити!
  И девоЌка Ќе поново у покрету.
  И агресивно, са осмехом каже:
  - Старица Схапоклиак забр а у ситницама изазиваЌу"и забаву, али политичар у било ком узрасту сви®е у великоЌ мери, а гласачи се не смеЌу!
  Маргарита Ќе бурна девоЌка у своЌоЌ активности. И млатити неприЌате е, заЌедно са авионима и тенковима.
  Овде Ќе лансирала голу ногу, грашак са експлозивом. Експлодира"е и одмах бацити стотину корона вируса и десетак резервоара. А из пупка, као гром.
  ДевоЌка вришти:
  - Победа "е нам ипак до"и!
  И он "е водити млин са мачевима, одсецаЌу"и и авионе и тенкове Пантер-2.
  И он "е га узети и агресивно дати, уништаваЌу"и коронавирусе без милости - ови гмизавци:
  - Политичар узима новац од спонзора, гласа од бирача, добиЌа власт, а заузврат даЌе само вербалну диЌареЌу!
  Наташа Ќе убрзала покрете. ДевоЌка сече паклене заразне ратнике, заЌедно са тенковима. И док виче:
  - Победа чека руску империЌу.
  И уништимо коронавирусе и ®ихове тенкове заЌедно са летелицама убрзаним темпом.
  Наташа Ќе девоЌка терминатор.
  Не помиш а да се заустави и успори. И гримизне брадавице ослобађаЌу му®е.
  Затим прете"им погледом изЌав уЌе:
  - Политичар добиЌе лав у фоте у од бирача, заузврат даЌе сви®у, а ово сматра поштеном рачуницом, па од засађених сви®а добиЌа добар комад бирача!
  ЗоЌа Ќе у офанзиви. Чини се да ®ени мачеви секу месну салату кинеске пешадиЌе и тенкова. ДевоЌка вришти из свег гласа:
  - Наш спас Ќе на снази!
  И голи прсти такође бацаЌу такве игле.
  И маса корона вируса са избушеним грлом, коЌи леже у хрпама лешева и запа ених аутомобила. А девоЌка терминатор "е Ќе узети и ударати гримизним брадавицама, испуштаЌу"и праж®е®е магичне плазме.
  А девоЌка "е то узети и духовито гугутати, намигуЌу"и противницима и истреб аваЌу"и корона вирус:
  - Бирач Ќе често мо ац коЌи полети политичару на ватрени говор, мисли да му загреЌе срце, али се догорева!
  Августин Ќе луда девоЌка. И слама све као да Ќе робот из хиперплазме.
  Ве" Ќе разбио више од стотину корона вируса и тенкова. Али све убрзава. А из рубинских брадавица ша е поклоне смрти. А ратник Ќош урла.
  - єа сам непобедив! НаЌкул на свету!
  И опет лепота у нападу.
  А из босих ножних прстиЌу грашак излети. А три стотине корона вируса Ќе растргала снажна експлозиЌа и две десетине тенкова.
  Августин Ќе певао:
  - Не"ете се усудити да нам отмете зем у!
  А онда "е из недра Венере послати талас магичне плазме и цунами, сагореваЌу"и заразног неприЌате а и урлаЌу"и:
  - Не можете два пута у"и у исту реку, али зашто гласач дозво ава да се милион пута заварава баналним обе"а®има из Ќедног мотива!
  Светлана Ќе такође у офанзиви, уништаваЌу"и Коронавирус-Универзум и ®ене тенкове. И не даЌе ни грам предаха. Вилд Терминатор Гирл.
  И он сече неприЌате е и уништава корона вирусе заЌедно са тенковима. А маса паклених заразних бораца ве" Ќе пала у Ќарак и поред путева.
  А ратник "е такође узети из брадавица Ќагоде док се кре"е према неприЌате у.
  А духовитост и скок "е га убацити у корона вирус, а онда "е и он урлати на сав глас:
  - Да бисте преварили овцу, ниЌе потребно бити лисице, да бисте убацили сви®у, ниЌе потребно улазити у политику!
  Марин Ле Пен Ќе запалила неколико резервоара са корона вирусима и гугутала, намигуЌу"и на храну:
  - Ако имаш овчиЌу памет носи"е огрлицу док се три коже не откину и не смеЌу на рошти !
  Шест и седам, бесни. Направио див у борбу.
  АнастасиЌа Ведмакова и Ангелина МагнитнаЌа такође су преузеле коронавирус.
  СовЌетске пилотке се боре босоноге и у бикиниЌу. А такође контролишу своЌе Ќуришне авионе ИЛ-200 уз помо" голих прстиЌу.
  АнастасиЌа Ќе испалила ракете. Разбила Ќе много коронавируса смртоносним праж®е®има и твитовала:
  - За СовЌетски Савез!
  И мудро Ќе додала:
  - У баЌкама три Ќунака штите зем у, у животу постоЌе три квалитете поузданог штита: ум, во а, сре"а!
  И Анђелина Ќе, уз помо" голих ножних прстиЌу, одлетела ракетом. Растурио противнике и сиктао:
  - Слава руском комунизму!
  И опет би га узео и додао, искажу"и зубе оштрим, бисерним зубима, и ричу"и:
  - Нема  уди коЌи немаЌу проблеме, нема политичара коЌи не би доносили континуиране проблеме бирачима!
  А девоЌке опет, по пакленоЌ зарази, како "е прскати токове енергиЌе, и смрт.
  Олга Рибаченко Ќе поново у акциЌи. И напредуЌе машу"и оба мача. А девоЌка терминатор води млин. УбиЌени коронавируси падаЌу.
  Маса лешева. Целе планине крвавих тела и разбиЌених тенкова.
  Проклета девоЌка се се"а див е стратегиЌе. Где су се такође мешали ко®и и  уди.
  Олга Рибаченко шкрипи:
  - Тешко од памети!
  И би"е доста новца!
  И девоЌка терминатор у новом покрету. И босе ноге "е му нешто узети и бацити, а резервоари бацила "е се поцепати.
  ДевоЌка гениЌе заурла:
  - МаЌсторска класа и фирма "Адидас"!
  Испало Ќе стварно цоол и цоол перформанс. И колико мртвих коронавируса. И убио паклене заразне ловце наЌве"и броЌ наЌве"их и ®ихових тенкова и авиона.
  ДевоЌка лисица Ќе приметила:
  - Што се политичар ЌефтиниЌе прода, то Ќе скуп е за бираче, наЌмасовниЌи убица Ќе комарац, коЌи не кошта ни паре - продаЌе но"ну мору!
  У борби Ќе и Маргарита. Уништава паклене заразне воЌске - тенкове и пешадиЌу, и урла:
  - Велики ударни пук! Сви се возимо у ковчег!
  А ®ени мачеви хакуЌу корона вирусе. Ве" се срушила маса паклених заразних бораца, а гомила тенкова гори као метал.
  ДевоЌка Ќе зарежала:
  - єа сам чак хладниЌи од пантера! Докажите да су сви наЌбо и!
  И из голе пете девоЌке, као грашак са мо"ним експлозивом, излете"е. И растури"е много неприЌате ских тенкова и авиона.
  И удари на неприЌате а.
  И он "е узети и уништити неке од противника из ове паклене инфекциЌе коранавирусима и тенкова заЌедно са ®има.
  Затим са великом апломбом каже:
  - Што Ќе виши пост коЌи политичар тврди, то ниже спушта летвицу морала, а више диже нос самоуображености!
  А Наташа Ќе на власти. И она побеђуЌе противнике, а сама никоме не"е дати спуст.
  Колико Ќе корона вируса пешке и на тенковима, или авионима, ве" теме но прекинуто.
  И ®ени зуби су тако оштри. А очи су сафирне. Ово Ќе девоЌка - главни ¤елат. Иако има све своЌе партнере - ¤елате!
  Наташа вришти:
  - єа сам луд! Има"ете казну!
  И опет "е девоЌка мачевима посе"и много корона вируса и одсе"и тор®еве тенкова. А са гримизним брадавицама "е се бацити такви запа ени пулсари и разбити трупови мастодонта.
  И у бесу, цунами "е такође бити ослобођен из недра Венере, и много противника "е бити поплав ено. И гугута®е:
  - Политичар Ќе пропали пастир коме се веруЌе само овчЌим умом и само овце слушаЌу!
  ЗоЌа Ќе у покрету и сече, избацуЌе пулсаре из гримизних брадавица, много заразних ратника и много тенкова.
  И босе ноге бацаЌу игле. Свака игла убиЌа неколико корона вируса и обара тенк или авионе. Ове девоЌке су заиста лепе.
  И како "е ЗоЌа ослободити му®е из свог пупка, и спалити ®ихове авионе заЌедно са заразним пуком и вакнула:
  - Слава Сварогу!
  А онда Ќе додала, показуЌу"и зубе:
  - Политичар изгледа као гениЌе, али не зна колико "е бити два пута, пошто Ќе само навикао да одузима, дели и ресетуЌе рокове!
  Августин напредуЌе, и уништава противнике - тенкове и авионе. И притом не заборав а да викне:
  - Не можете побе"и из ковчега!
  А девоЌка "е узети своЌе зубе и голи"е зубе!
  А црвенокоса Ќе тако... Коса виЌори на ветру, као пролетерска застава.
  И све буквално долази из беса. А рубинске брадавице избиЌаЌу му®ама различитих боЌа.
  У исто време девоЌка каже, намигуЌу"и:
  - Политичар обе"ава да "е закопати ваше проблеме, али ако преузме власт, онда "е гласач сигурно играти игру!
  Светлана у покрету Овде Ќе исекла много лоба®а и кула тенкова. Ратница коЌа показуЌе зубе.
  ПоказуЌе Ќезик. А онда п уне из сламке. Онда завиЌа:
  - Хо"ете ли бити мртви!
  И опет, смртоносне игле лете са ®ених босих ногу, удараЌу"и кинеске борце на смрт.
  А када брадавице од Ќагоде избаце дар смрти, то Ќе Ќедноставно паклени ниво. И му®е "е летети из пупка на корона вирусе. И овде Ќе такође из недра Венере дошао магични цунами смрти коЌи Ќе спалио неколико заразних пукова.
  А девоЌка Ќе гукала:
  - Ако си зец са душом, онда не"еш побе"и од проблема, ухвати"е те за уши!
  Герда и ®ен тим су овде на послу - на тенк Е-800. Одмах из пет топова и тридесет митра еза, немачке девоЌке пуцаЌу на корона вирусе.
  Герда Ќе голим прстима притискала дугмад ¤оЌстика, зг®ечила масу корона вируса и зашкрипала:
  - Слава белим народима!
  ДевоЌка Ќе тада притиснула своЌу гримизну брадавицу на дугме ¤оЌстика и одушев ено гугутала:
  - Био Ќе вешт човек, постао Ќе разуман човек, био Ќе поштен човек, постао Ќе политичар, новац и слава су порасли, али Ќе нестала савест!
  Шарлот Ќе своЌом гримизном брадавицом притиснула дугме ¤оЌстика. Исекла Ќе масу паклених заразних воЌника и зацвилила:
  - Слава ариЌевском братству!
  И са великом дозом агресиЌе и беса, узела Ќе и додала:
  - Боса девоЌка може прстима да се ухвати за гра®е да се попне, поткована, само склизну"е доле "е испасти потпуна ципела!
  Кристина Ќе своЌом рубинском брадавицом притиснула дугме ¤оЌстика, раскомадала огроман броЌ противника и издала:
  - Слава новим границама!
  И цере"и се зубима ипак Ќе нашла за сходно да дода:
  - Политичар Ќе фудбалер коЌи Ќе заменио две ноге за Ќедну, али веома дуг Ќезик!
  Узела Ќе и Магда и поново ошамарила неприЌате е из Коронавирус-Универзума, користила Ќе брадавице од Ќагоде и цвилила:
  - За идеЌе комунизма!
  И опет Ќе цикнула, показуЌу"и зубе, са великом духовитош"у:
  - Политичар Ќе у свему као лисица - лукав, издаЌнички, спо а улов ив, месождер, али, на жалост, сви®а, не само за мамута!
  Четири Немице у бацилима су разбиле теме но ... И пове"але своЌу ударну мо"!
  Марине Ле Пен "е такође, као из рубинских брадавица, пуштати дарове смрти, а босим ногама баца"е убицу и цврку"е:
  - Ђаво Ќе у свакоЌ жени, али са дЌелицом  убави, ђаво Ќе у свакоЌ политици и потпуно подло!
  Олга Рибаченко скаче и скаче.
  Босонога девоЌка испушта гомилу игала, диже тенкове у ваздух и пева:
  - Идемо на кампова®е, отвори велики рачун!
  Млади ратник Ќе у свом наЌбо ем изда®у.
  Она Ќе доста стара, али изгледа као девоЌчица. Само веома Ќак и миши"ав
  Олга Рибаченко Ќе певала:
  - Нека игра не буде по правилима - проби"емо фраеру!
  И опет, смртоносне и деструктивне игле полетеле су са ®ених босих ногу, обараЌу"и корона вирусе и ®ихове резервоаре. А из пупка Ќе девоЌка терминатор испалила му®у.
  Онда лупи гримизним брадавицама на грудима и гук"е:
  - Немогу"е Ќе бити сто посто  убазан када Ќе толико зла около, али само политичари у свету истине могу да буду потпуно лаж иви!
  Маргарита Ќе са одушев е®ем певала:
  - Ништа ниЌе немогу"е! ВеруЌем да "е слобода сванути!
  ДевоЌка Ќе поново бацила убитачну каскаду игала на корона вирусе ®ихових тенкова, авиона и наставила:
  - Мрак "е нестати! Нека цветаЌу руже!
  И чим ратница голим прстима баци грашак, хи аду корона вируса и педесетак ®ихових тенкова одмах Ќе полетело у ваздух. Да, воЌска паклене, заразне империЌе се топи пред нашим очима.
  И опет "е од брадавица Ќагоде подле"и пулсарима, а из недра Венере подле"и магичном плазмом и гугутати:
  - Да ли Бог или не, то нико не може ни доказати ни оповргнути, али то да политичар нема савести не мора ни да се доказуЌе!
  Марин Ле Пен Ќе веома уморна од читаве каскаде оргазама. У ствари, колико можете да се надувате и полудите. Потпуно Ќе задово на своЌим вибратором.
  Затим Ќе отишла под туш и добро се умила под топлим млазовима.
  Затим Ќе поЌела пицу и попила Ќе чоколадним шеЌком и нечим изузетно укусним.
  Након тога, коначно исцрп ена, Марине Ли Пен га Ќе узела и заспала.
  И имала Ќе тако приЌатан и хладан сан.
  Наташа у борби. Скаче као кобра. Експлодира неприЌате е. И толико авиона и ®ихових тенкова умире од коронавируса.
  Њихова девоЌка и мачеви, и зрна на уг у, и коп а. И игле. Оклоп тенкова се цепа, као од удара гомиле.
  У исто време и урла:
  - ВеруЌем да "е победа до"и!
  И слава Руса "е на"и!
  Голи прсти бацаЌу нове игле, пробиЌаЌу"и противнике и ®ихове тенкове. А онда гримизне брадавице ослобађаЌу му®е убилачке и ђаволске мо"и.
  Тада ратник са одушев е®ем каже:
  - Политичар у обе"а®има БожиЌим, у испу®е®у црва, у оправда®у самог сатане!
  ЗоЌа у див ем потезу. Нагазити на коронавирусе . Сече их на мале комаде, заЌедно са резервоарима.
  Жена ратница голим прстима баца игле. ПробиЌа се кроз противнике и ®ихове тенкове, и како урла:
  Наша потпуна победа Ќе близу!
  И води див и млин са мачевима. Ово Ќе заиста девоЌка као девоЌка!
  И са гримизним брадавицама, како "е лансирати ватрени пулсар. И он "е га такође узети, и гугутати:
  - ВоЌник Ќе оруђе коЌе ниЌе увек откло®ено, али се може подесити, а политичар Ќе оруђе коЌе Ќе увек сра®е и намештено да обмане!
  Али Августинова кобра Ќе кренула у офанзиву. Ова жена Ќе но"на мора за све но"не море.
  А ако га усече, то значи да га засече, фрагменти одлете из тенкова на све стране.
  Након тога, црвенокоса "е узети и запевати:
  - Отвори"у све лоба®е! єа сам велики сан!
  А сада ®ени мачеви у акциЌи и секу месо. А пулсари ђаволске мо"и избацуЌу рубинске брадавице. КоЌи руше куле од Пантера.
  А ратник гугута, оголивши лице, и ударивши му®ом пупком о корона вирусе, циче:
  - Политичар воли да се крсти у храму, али ®егови покрети руку, попут диригентске палице, регулишу игру погребног похода очекива®има бирача!
  Светлана такође иде у офанзиву. Ова девоЌка нема кочнице. Како исецкати, па Ќе маса лешева затрпана тенковима и авионима.
  Плавокоси терминатор урла:
  - Како "е бити добро! Како "е бити добро - знам!
  А сад од ®е лети грашак убица. Наравно, бачен голим прстима. И разбити бата он корона вируса.
  А брадавице Ќагоде "е узети и емитовати ласерске зраке огромне снаге.
  У исто време гугу"у"и као голуб и откриваЌу"и бисерне зубе, истреб уЌу"и корона вирусе:
  - Права личност ниЌе пешак, али отишавши у политику, тежи да уђе у даме, а бирачу став а мат!
  Олга поново стотину корона вируса, носе"и метеор, одсече са десетак резервоара. И он "е поди"и бомбу и бацити Ќе.
  Мале величине, али смртоносне...
  Како цео тенковски бата он поцепати на комаде.
  ДевоЌка терминатор Ќе урлала:
  - ОлуЌна младост страшних машина!
  А из пупка, му®ом, закуцала Ќе масу заразних бораца у ковчег.
  И говорила Ќе са апломбом и бесом:
  - У шаху се партиЌа завршава матом, у политици изборна кампа®а почи®е матом!
  Маргарита "е то поновити у борби.
  И посекао много заразних паклених ловаца и тенкова. И сма®уЌе велике празнине.
  ДевоЌка вришти:
  - Ламбада Ќе наш плес на песку!
  И ударио са новом снагом. Ук учуЌу"и му®е из пупка. И спалити много милитаната.
  А из гримизних брадавица, као да ша е пулсаре, и агресивно гугута, открива зубе:
  - Кад се политичар пари, руши противника, бирач га псуЌе!
  Наташа у офанзиви Ќе Ќош бесниЌа. Дакле, млати корона вирусе тенковима и авионима. НиЌе добро за ®их да се одупиру таквим девоЌкама.
  Наташа Ќе узела и запевала:
  - Трча®е на лицу места Ќе обичан помирите !
  И девоЌка ратница Ќе са таквим каскадом удараца упала у противнике.
  И босих ногу "е бацати дискове и посе"и много тенкова и авиона.
  Овде Ќе водила млин. Маса глава заразне воЌске откотр ала се и секла куле.
  И узе"е га гримизним брадавицама као му®а и пустити га, и спржити много корона вируса.
  Она Ќе борбена лепотица. Оваква жута армада и много тенкова су способни за мла"е®е. И пулсари из пупка. А испод ко®а, инфекциЌом, користи недра Венере.
  И из свег гласа узвикуЌе:
  - Рат нема женско лице, али увлачи праве мушкарце у своЌа недра и претвара млади"е у борце!
  ЗоЌа Ќе у покрету, слама све без изузетка. А ®ени мачеви, као маказе смрти, посекли су и тенкове и авионе Коронавирус-Универзума.
  Истовремено, лепотица одушев ено каже:
  - Рат Ќе природно ста®е човека, само што притом не личи на сан, ве" вам омогу"ава да на краЌу заувек заспите!
  ДевоЌка Ќе Ќедноставно дивна. А ®ене босе ноге бацаЌу веома отровне игле.
  Поразите противнике. ПробиЌаЌу им грло и праве ковчеге од тенкова и авиона. А у исто време, девоЌка из малинастих брадавица удари"е му®ом веома убоЌите силе. И такође пулсари из пупка, што Ќе но"на мора.
  ЗоЌа га Ќе узела и зацвилила:
  - Ако нема воде у чесми...
  Наташа Ќе усхи"ено викнула:
  - Дакле, ти си крив!
  И голим прстима баца нешто што убиЌа теме но, ук учуЌу"и тенкове. Ово Ќе заиста девоЌка од девоЌака.
  А са ®ених босих ногу како "е оштрица полетЌети. И погоди"е много бораца и одсе"и огроман броЌ тенкова. И гримизне брадавице "е вас погодити веома смртоносним таласом цунамиЌа.
  Ратник "е га узети и урлати:
  - Ако политичар каже Ќедно, онда мисли друго, уради тре"е, на краЌу испадне четврто, али "е се сви®а у сваком случаЌу оклизнути!
  Августин у покрету. Брз и Ќединствен у своЌоЌ лепоти.
  Какву светлу косу има. Као да се виЌори пролетерска застава великог Ле®ина. Ова девоЌка Ќе права лисица.
  И сече противнике - као да Ќе рођена са мачевима у рукама.
  Црвенокоси, проклето копиле!
  Августин га узе и просикта:
  - Би"е глава бика - не лудуЌте борци!
  А сада Ќе опет здробила много бораца и одсекла куле. А из рубинских брадавица емитовала Ќе нове паклене му®е униште®а и па евине.
  И она Ќе такође гукала:
  - Политичар хо"е да се овековечи, а нема душе, па настоЌи да поквари да смрад стоЌи вековима!
  Олга Рибаченко Ќе грцала, секу"и мачевима коЌи су ширили десетине метара корона вируса:
  - Шта вам Ќе потребно! Ево девоЌке!
  И додала Ќе из рубинских брадавица, испуштаЌу"и му®е:
  - РадиЌе би постао плен ако Ќе глава бикова!
  Маргарита, бацивши босом ногом, посече много противника и потврди:
  - Велика и кул девоЌка!
  И кроз смех додао:
  - Снага бика, "уд петла, магаре"а глава, ни ти сам ниси лисица - портрет бирача коЌи су заорали политичари!
  Августин се спремно сложио са овим, пуштаЌу"и му®е своЌим рубин брадавицама:
  - єа сам ратник коЌи "е свакога угристи!
  И опет "е голих ножних прстиЌу лансирати убилачку.
  Затим гук"е, откриваЌу"и зубе и пуштаЌу"и му®е из брадавица Ќагоде, намигуЌу"и:
  - НиЌе лисица нешто што "е бика орати, она "е слона мишем натерати да шкрипи!
  Светлана у борби ниЌе инфериорна у односу на противнике. НиЌе девоЌка, али завршава у паклу за све тенкове и авионе са коронавирусом у пламену.
  И вришти:
  - Какво плаво небо!
  А из брадавица Ќагода "е се куцати порука смрти. Па, ударила Ќе у заразну воЌску.
  Затим Ќе духовито приметила, скачу"и као рол-полис и ричу"и као тигрица:
  - Лисица има бркове кад постане тиранин, а дугачак Ќезик пушта високе изворе крви!
  Августина, пуштаЌу"и босом ногом сечиво коЌе Ќе одсекло авионе и тенкове са коронавирусом , потврдила Ќе:
  - Ми нисмо присталице п ачке!
  А рубинске брадавице "е поново обЌавити паклено униште®е и поруку смрти.
  Након тога, девоЌка "е га узети и духовито издати, ша у"и му®е са брадавицама од Ќагоде:
  - Политичар воли да гради своЌ капитал на хомофобиЌи, али Ќе велики магарац, велика сви®а и проститутка коЌа бираче кошта поприличан динар!
  Светлана Ќе, секу"и неприЌате е и пешадиЌу и тенкове и авионе, цвркутала:
  - Будали не треба нож....
  И брадавице Ќагоде подлегле су неприЌате у.
  Затим Ќе гугутала, намигуЌу"и и показуЌу"и зубе, и ричу"и као слон:
  - НиЌе тешко постати будала, треба дати глас злу!
  ЗоЌа Ќе шкрипала, бацаЌу"и игле своЌим голим, препланулим ногама коЌе су се пробиЌале кроз оклоп тенкова:
  - Лага"еш га из три кутиЌе!
  А брадавице малине су испустиле нешто агресивно и смртоносно за коронавирусе.
  А девоЌка промрм а:
  - Ни три кутиЌе лажи не вреде Ќедне речи истине, али "е верника коштати три пута!
  Наташа, сече"и корона вирусе и резервоаре, додала Ќе:
  - И уради с ®им за пени!
  А од гримизних брадавица на неприЌате има, како "е очаЌнички погодити, и крваве заразне неприЌате е.
  И гугута на све стране своЌих плу"а, и из рубинских брадавица као ударац, и спа уЌе бата он корона вируса, цвиле"и:
  - Три кутиЌе лажи не вреде ни пехара, кошта"е поприлично оне коЌи их узимаЌу по номиналноЌ вредности!
  А ратници "е узети и скочити. Тако су крвави и кул. Уопште, имаЌу много узбуђе®а.
  Посебно у Марин Лее Пен, коЌа Ќе такође девоЌка наЌвишег калибра, посебно када из своЌих гримизних брадавица избацуЌе смртоносне му®е, а такође урла:
  - єедна реч истине може да исуши океан лажи, показуЌу"и да Ќе на терену само Ќедан ратник, поготово ако душманин не вреди ни паре!
  Олга Рибаченко изгледа веома елегантно у борби. Поготово када ша е му®е див ег нивоа и тоталитарну деструкциЌу из пупка.
  Или из скерлетних брадавица баци му®е и урла на врх грла:
  - Од политичара даЌ млеко од козе, али лажи из три кутиЌе, а смех ша ив¤иЌе Ќе Ќефтин!
  Маргарита Ќе певала:
  - Ударац Ќе Ќак, а момак има интерес...
  Прелепа девоЌка-гениЌалка Ќе своЌом босом грациозном ногом лансирала нешто попут пропелера хеликоптера. Одсекла Ќе пар стотина глава од корона вируса и педесет купола Пантер тенкова и зацвилила:
  - Прилично спортски!
  И обоЌе су девоЌка гениЌе и девоЌка писац у пуном ажуру.
  Олга, сече"и заразне паклене воЌнике и ®ихове тенкове и авионе, и ша у"и му®е из своЌих рубин брадавица, гркнула Ќе:
  - И би"е велика победа за нас!
  Маргарита Ќе просиктала у одговору:
  - УбиЌамо све - босим ногама!
  ДевоЌка Ќе заиста тако активан терминатор. И како звижди, тако се вране корона вирусних авиона чврсто пуне.
  И му®ом девоЌка млатара из пупка.
  А из брадавица Ќагода Ќе послала пулсаре, и урлала:
  - Много Ќе скупо лагати да не вреди ни пени, поготово ако то узмете за номиналну вредност, а пустите да се бесплатна сви®а увуче у цену!
  Наташа Ќе певала у офанзиви:
  - Свети рат!
  И ратник Ќе лансирао оштар диск-бумеранг. Летео Ќе у луку, посекао много корона вируса и одсекао тор®еве тенкова и репове летелица Коронавирус-Универзума. А онда га Ќе узела и своЌим гримизним брадавицама подлегла му®и, коЌа Ќе спалила читав бата он неприЌате ске заразне воЌске.
  . ПОГЛАВЉЕ #19
  Након тога, девоЌка Ќе то схватила веома агресивно и додала, намигуЌу"и у свим очима:
  - Бесплатни политички циркус Ќе веома скуп за бираче, иако кловнови не вреде ни паре!
  ЗоЌа Ќе додала, секу"и неприЌате е и тенкове мачевима и настав аЌу"и масакр:
  - Би"е то наша победа!
  И нове игле полетеле са ®ених босих ногу. И погодили су много ловаца и тенкова и авиона. И ратник Ќе лансирао гримизне брадавице, нешто веома разорно.
  Плавокоса девоЌка Ќе рекла:
  - Мат противника!
  И показала Ќе своЌ Ќезик.
  Затим из пупка, као да га баца паклени пулсар.
  А она Ќе сматрала да Ќе потребно да то узме и са смешком духовито дода, ша у"и цунами из недра Венере:
  - Кловн коЌи не вреди ни паре слом ене и слага"е три краве, ишчупати три коже са бирача и откинути као леп ив!
  Августина Ќе, замахуЌу"и ногама и бацаЌу"и кукасте крстове оштрих ивица, гргола, одсецаЌу"и и корона вирусе и тенкове и летелице.
  - Царска застава напред!
  А ®ена десна рубинска брадавица Ќе му®ом ударила у тенкове, а лева у авионе.
  Затим Ќе гукала:
  - Ако политичар уме да насмеЌе бираче, онда бар нека корист од ®ега ¤абе подиже расположе®е, али даЌте му глас оваЌ бесплатни смех "е коштати превише!
  Светлана Ќе спремно потврдила, босим ногама и тенковима гађаЌу"и заразне трупе:
  - Слава палим Ќунацима!
  А брадавице од Ќагода одЌедном су направиле убилачки неред заразних пукова.
  А онда из недра Венере потече магична плазма и ватрени , невероватни цунами.
  Након чега "е девоЌка говорити:
  - Зашто су циркуси упропаш"ени, не могу да се такмиче са политичким кловновима!
  А девоЌке су углас вриштале, уништаваЌу"и корона вирусе и ®ихове резервоаре:
  - Нико нас не"е зауставити!
  И сад лети диск са босих ногу ратника. Месо и метал кула тенкова су поцепани. И узели су гримизне брадавице и подлегли ђаволскоЌ енергиЌи борбене магиЌе.
  И опет урлати:
  - Нико нас не може победити!
  Наташа Ќе полетела у ваздух. Откинула Ќе педесет летелица са вирусом корона од своЌих противника, ударила их пулсарима из гримизних брадавица и агресивно рекла:
  - Ми смо вучице, спржите душмана!
  А из ®ених голих прстиЌу излете"е веома смртоносни диск. КоЌи "е чврсто пресе"и масу паклених заразних ловаца и читаву масу тенкова и летелица.
  ДевоЌка се чак и извиЌа у екстази.
  А онда промрм а:
  - Наше пете воле ватру!
  Да, девоЌке су стварно секси. А гримизним брадавицама брутално сламаЌу коронавирусе.
  Наташа урла на сав глас:
  - Политичар Ќе вук коЌи више воли да Ќезиком ко е овце настроЌене гласаче!
  Марине Ли Пен Ќе такође победила коронавирусе. Користили су и голе ножне прсте, гримизне брадавице на грудима. И тако Ќе сломила противника, и одмах избацила заразне пукове.
  У исто време Ќе гукала, показуЌу"и зубе:
  - Младост Ќе зелена, бурна, весела, али у политици, без обзира на године, нема времена за смех, рутину, крваво колорит!
  Олга Рибаченко Ќе гркнула, бацивши неколико граната своЌим грациозним, девоЌачким ногама:
  - Ох, рано, даЌе сигурност!
  И намигну ратницима. Они се смеЌу и показуЌу зубе као одговор.
  Лепота Ќе уз церека®е и осмех приметила:
  - Млада девоЌка боса и са празним прт агом у ста®у Ќе да престигне, у потрази за сре"ом, потковане старце тесних новчаника!
  Наташа Ќе секла корона вирусе, ®ихове тенкове, авионе и агресивно шкрипала:
  - У нашем свету нема радости, без борбе!
  А из скерлетних брадавица испуштала Ќе мр е магичне плазме.
  ДевоЌка Олга Ќе приговорила:
  "Понекад ни туча ниЌе забавна!"
  А из пупка Ќе послала му®е, само ђаволску деструктивност. А онда Ќе, босом ногом, вечна девоЌка подлегла угрушку колосалне разорне мо"и.
  И духовито додаде, намигуЌу"и и из рубинских брадавица ®ених груди, пуштаЌу"и борбене пулсаре:
  - За старца и чврсто набиЌена торбица тежак Ќе терет, за млади"а Ќе празан ¤еп наЌве"и терет!
  Наташа се сложила:
  - Ако нема снаге, онда да...
  Али ми ратници смо увек здрави!
  Њене десне гримизне брадавице испа ивале су му®е у самоходне топове, ук учуЌу"и єагдтигер , а ®ена лева на Ќуришне авионе.
  ДевоЌка Ќе голим прстима бацала игле на неприЌате а, оборила ескадрилу авиона и певала:
  - ВоЌник Ќе увек здрав,
  И спремни за акциЌу!
  И Ќош духовита, показуЌу"и зубе, додала Ќе:
  - Здрав е нема цену, али се у младости не цени, а у старости нема дово но пара за куповину!
  Марине Ли Пен Ќе такође здробила коронавирусе, истребила их на хи аде, користе"и гримизне брадавице своЌих груди и издала кроз смех:
  - Политичар може да обе"а и добро здрав е, поготово ако попусти пред нездравим стимулансом!
  А немачке девоЌке на дискетама Тре"ег РаЌха се боре. Албина и Алвина млати неприЌате е. И за ово користе голе ножне прсте.
  А Ќош Ќе хладниЌе када жене пилоти пуцаЌу у гримизне брадавице. И ово Ќе потпуни пораз. И ево их са ласерским зрацима из свог лете"ег та®ира на корона вирусе, како су дали. И одмах су одмах спалили неприЌате е из првог пута.
  Албина Ќе и овом приликом издала веома духовит и то не у обрву, ве" у очи афоризам:
  - Од ¤елата су се клонили сви, иако он чисти друштво од пр авштине, многи се држе политике, иако он стално сви®а!
  Алвина Ќе врло духовито додала:
  - Џелат има дуксерицу у боЌи крви, политичар има овчиЌу кожу под боЌом издаЌе!
  Након тога, Наташа Ќе поново посекла неприЌате е, одсекавши много кула од тенкова. И опет Ќе ®ен пупак реаговао пулсаром. И из недра Венере се дигао читав торнадо.
  А девоЌка га узе и гугута:
  - Џелат има дебеле руке, политичар дугачак Ќезик, први сече главе, други кап е на мозак!
  ЗоЌа Ќе веома брза беба. Ево лансираног читавог бурета корона вируса. И растргао пар хи ада пешака и сто тенкова од Ќедне експлозиЌе.
  А онда Ќе гримизним брадавицама ударила неприЌате е, буквално их претворивши у пепео.
  Да, наша заразна створе®а имаЌу озби ан гроб за себе.
  Онда Ќе викнула:
  - Не стаЌ, штикле нам светлуцаЌу!
  И девоЌка у борбеноЌ чипки!
  А са ®ене голе, округле пете, полете"е дар опасне смрти.
  Након тога, лепотица "е узети и гугутати:
  - Политичареви говори теку као водопад, али капи падаЌу на мозак бирача!
  Августин у борби такође ниЌе слаб. Тако млати корона вирусе. Као из снопа ланаца избиЌа - пешадиЌу уз тенкове.
  Рубинске брадавице ша у му®е, а из недра Венере емитуЌу торнадо магичне плазме. И лепи терминатор не заборав а да да пулсар из пупка.
  И сече противнике - пева:
  - Пази, би"е добро,
  Би"е пита на Ќесен!
  Црвенокоси ђаво заиста оре у борби као ђаво у бурмутици. А из голе, округле, ружичасте пете лепотице, како "е долетети слап разара®а.
  Онда "е га узети и гугутати, лаЌу"и:
  - Политичар Ќе толика проститутка коЌа обе"ава и задово ство и пу®е®е новчаника, а доноси само сифилис разочаре®а и пустоше®а!
  А ево како се Светлана бори. И добиЌа корона вирусе. Њене плаве очи одаши у веома вру"е сунчеве зраке.
  А ако удари, удари"е. И одмах, на стотине тенкова са коронавирусом , одлетеше откинуте куполе.
  Из ®е лете крваве прске. И топе било коЌи метал, а резервоари горе као папир за упиЌа®е.
  ДевоЌка урла:
  - єа сам наЌбо и од свих - прослави"у успех!
  Светлана Ќе оштро приметила када су ЌоЌ с босих стопала летеле металне прска®е коЌе топи лоба®е и куле мастодонта:
  - Слава РусиЌи, много чак и слава!
  Тенкови Ќуре напред...
  ДивизиЌа у црвеним маЌицама -
  Поздрав руски народе!
  А он "е из свег гласа викнути поздрав луђацима.
  Затим "е додати, ша у"и ватрени талас торнада са гримизном брадавицом и сик"у"и:
  - ДевоЌка боса остав а отиске стопала коЌима се диве, са радош"у у души, а ципелова®е бирача у политици остави"е у историЌи само оно што п уЌу и клоне!
  Гердин супертешки тенк такође гађа коронавирусе са пет тешких топова и тридесет митра еза и разбиЌа их у мале запа ене комади"е.
  А немачке девоЌке користе голе ножне прсте и гримизне брадавице притиском на дугмад ¤оЌстика.
  Ево девоЌака за корона вирусе. Тако се секу и сецкаЌу. Не ратници, ве" стварно пантери коЌи су прекинули ланац. И тенкови горе, и авиони, и друга опрема.
  Цристина Ќе притиснула своЌу гримизну брадавицу на дугме ¤оЌстика. Послала Ќе смртоносни напад и зацвилила:
  - За сЌаЌна достигну"а и сЌаЌне победе!
  Затим Ќе агресивно додала:
  - Чеш"е бикове бикове по снази, а овнове по мозгу, а овце по памети!
  Магда Ќе голим прстима притиснула полугу, ударила смртоносни проЌектил у корона вирусе и зацвилила:
  - За величину идеЌа светлости и витештва!
  Олга Ќе у борби и напада корона вирусе и ®ихове тенкове. БиЌе их без сажа е®а и цика:
  Ми смо као бикови!
  А из ®еног девоЌачког пупка, као да му®а удара, врло див е смртоносна.
  А онда "е голим ножним прстима бацити неколико грашка униште®а, кидаЌу"и борце у блотере.
  А онда "е од скерлетних брадавица такође узети и попустити са колосалним униште®ем и униште®ем, па блебетати:
  - Диктатор често малтретира да би натерао своЌе поданике да ору као волови, посебно оне коЌи имаЌу магарца с интелектом!
  Маргарита, сламаЌу"и заразну воЌску, покупи:
  Ми смо као бикови!
  А своЌим ногама "е лансирати и оно што овоЌ заразноЌ армади доноси сигурну смрт.
  Након тога, агресивно гугута, разоткрива лице и сервира из рубинске брадавице пулсаром:
  - Диктатор се, наравно, труди да буде и страшан и привлачан, као паун са главом кобре, али привлачи само мишЌом интелигенциЌом, а на ®ему Ќе и своЌ мунгуст, коЌи, гледаЌу"и важне паунове диктаторе, не цоунт!
  Наташа га Ќе узела и урлала, пресецаЌу"и паклене борце и ®ихову велику масу тенкова:
  - Лаж Ќе измакла контроли!
  И цвркутала Ќе, испуштаЌу"и из своЌих гримизних брадавица исцЌедак разара®а и тоталне смрти:
  - Диктатор риче као лав, и замиш а себе да Ќе гениЌални бог, али осет иво ухо коЌе нема магаре"ег мозга чуЌе блеЌа®е овна, осред®ег ђавола, коЌи само гениЌално сви®а своЌе поданике!
  ЗоЌа Ќе растав ала корона вирусе, заЌедно са резервоарима, док Ќе користила брадавице од малине. Одувала Ќе пулсар из пупка, разбила Миша-3 и зацвилила:
  - Не, не из руке!
  А и он "е узети и пустити звезду босом ногом. А оклоп тенкова пуца као стакло под калдрмом.
  ДевоЌка Ќе са великом духовитош"у и осмехуЌу"и се приметила:
  - Диктатор воли да се мота у ТВ кутиЌи, а  уде затвара у кавезе!
  Наташа Ќе узела и зацвилила:
  - Наш ТВ Ќе ук учен!
  А пупком девоЌка избацуЌе млаз магичне плазме, уг енисана су два пука корона вируса.
  А убитачан сноп игала лети са ®ене голе ноге, пробиЌа тенкове и авионе. А онда су му®е из скерлетних брадавица плануле као млаз пакленог града.
  Тада девоЌка са осмехом каже:
  - Ако дуго слушате говор диктатора на ТВ-у, игра"ете се ухватите се!
  ЗоЌа, такође уништаваЌу"и корона вирусе, зацвилила Ќе:
  - Наше приЌате ство Ќе монолит!
  И опет такво баца®е да се кругови замаг уЌу на све стране. Ово Ќе девоЌка - чисто истреб е®е противника. Од тенкова и авиона разбацани су само фрагменти.
  ДевоЌка голих прстиЌу "е узети и лансирати три бумеранга. А лешева од овога постало Ќе Ќош више, као и полом ених тенкова и оборених летелица. А из брадавица малине опет му®ама као противници закаче.
  Након тога, лепотица "е издати:
  - Не"емо дати неприЌате у милост! Би"е леш!
  И опет, смртоносно и краЌ®е деструктивно и за тенкове и за авионе одле"е са голе пете. А онда "е пупак послати озби ан цунами на заразне делове.
  Тада девоЌка, са великом духовитош"у и агресивнош"у, приме"уЌе, показуЌу"и зубе:
  - Ако Ќе диктатор певао као славуЌ, бо е да гавране не сматрате поданицима!
  Марин Ли Пен Ќе такође избила из рубин брадавица и загугутала:
  - Политичар Ќе пион, коЌи за разлику од шаха, достигавши послед®и ниво моралног пада, постаЌе диктатор!
  Марине Ли Пен се пробудила. Истуширао сам се и опрао зубе. А онда сам, наравно, доручковао.
  Након тога се обукла и вратила у єордан. Тамо Ќе, наравно, одржавала састанке са разним личностима. Само сам то урадио брзим темпом тако да ниЌе требало више од два сата.
  Заиста Ќе желела секс и еротску забаву. Вратила се у собу.
  Туширао сам се тамо.
  И позвала Ќе Ќош Ќедног жигола. Овог пута то Ќе био веома крупан и висок, миши"ав Африканац.
  Осетили су га и стражари, и то паж иво.
  Тада Марин нареди црном Ќунаку:
  - Лизи ми пицу!
  Са ентузиЌазмом Ќе прионуо на посао.
  И Марин Ќе заронио у сексуалне и воЌничке фантазиЌе;
  Августин Ќе такође сасвим логично приметио:
  - Само не Ќедан леш, него многи!
  Након тога, девоЌка га Ќе узела и боса прошетала кроз крваве локве. И убила Ќе много корона вируса и ®ихових тенкова и авиона.
  И како бучи:
  - Масовна убиства!
  лупити главом о генералу корона вируса. Сломи му лоба®у и издаЌ:
  - Банзаи! Оти"и "еш у раЌ!
  А из рубинских брадавица поново лете веома разорне му®е страшном снагом.
  Након тога, девоЌка Ќе приметила, цере"и се зубима и намигуЌу"и, и из недра Венере дала дар смрти:
  - Зашто се диктатор толико плаши смрти - Ќер Ќе тиранин ве" политички леш и зомби коЌи као гул сише крв своЌих поданика!
  Светлана, веома биЌесна у нападу, шкрипи:
  - Не"ете бити поштеђени!
  И десетак игала ЌоЌ одлети са голих прстиЌу. Како се пробиЌа кроз све - много тенкова се распламсало, а авиони попадали. И веома много ратник покушава да уситни и убиЌе све корона вирусе.
  И такође користите своЌе брадавице од Ќагоде.
  А ратница Ќе гукала, оголивши своЌ бисерни ред зуба, и притом цвиле"и:
  - Диктатор расе лисица, шакал, заиста се труди да риче као лав, али блеЌа®е магарца, ни Ќедна рика не"е се сакрити од осет ивог уха гласача коЌи ниЌе гад!
  Олга Рибаченко шкрипи:
  - Славни чеки"!
  А девоЌка такође баца тако кул звезду у облику свастике босом ногом. Замршен хибрид.
  И маса корона вируса се срушила, тор®еви су се срушили са тенкова, а репови авиона.
  А девоЌка терминатор из пупка "е додати униште®е.
  Олга заурла:
  - Банзаи!
  И девоЌка Ќе поново у див ем нападу. Не, само кипи од снаге, а вулкани жуборе! И куле тенкова се руше и авиони горе као лептири у букти®и.
  Ратник Ќе гугутао, намигуЌу"и.
  - Диктатор жели да постане Божанство у поштова®у, али када умре, радост ®егових поданика чуЌе се у жалосноЌ тишини!
  Маргарет у покрету. Свима "е поцепати стомаке.
  ДевоЌка са ногом избаци"е педесет игала одЌедном. А масу су убиЌали свакакви неприЌате и, оборени авиони. И поцепао тенкове у комади"е.
  Маргарита Ќе певала весело:
  - єедан два! Туга ниЌе проблем!
  Никада се не треба обесхрабрити!
  Држите нос и реп више са цеви.
  ЗнаЌте да Ќе прави приЌате  увек са вама!
  Ово Ќе тако агресивна компаниЌа. ДевоЌка Ќе као лупанет, босом ногом баца комади"е запа ене плазме. А онда "е своЌим му®ама из пупка разбити тенкове, и викнути:
  "Председник ЗмаЌа "е постати леш!"
  И додала Ќе, у осмеху бисерних зуба:
  - Диктатор Ќе змаЌ са много глава, али може у потпуности да се ослони само на своЌ дуги Ќезик!
  Наташа у борби Ќе само нека врста терминатора. И урлаЌу"и на тенкове и самоходне топове и Ќуришне авионе, удараЌу"и их гримизним брадавицама , гркнула Ќе :
  - Банзаи! Брзо!
  И граната ЌоЌ Ќе полетела са босе ноге. А код корона вируса "е вас отерати у ковчег. И он "е разбити много пешадиЌе и тенкова, ук учуЌу"и и уз помо" гримизних брадавица.
  Ево ратника! Свим ратницима - ратник!
  ЗоЌа Ќе такође у офанзиви. Тако биЌесна кучка. Уништава и тенкове и авионе.
  А она га узе и прогунђа:
  - Наш отац Ќе сам Бели Бог!
  И троструко сече на корона вирусе! Колико Ќе тенкова изгубило куполе, а авионске репове. И на краЌу Ќе из недра Венере пустила читав водопад шуме"е и ђаво е плазме из борбене магиЌе.
  А онда, преко корона вируса, чак и из брадавица Ќагоде, млаз разара®а гук"е:
  - Сатана Ќе смислио нешто горе од горке вотке - политика са слатким говорима, ®егово калаЌисано грло, претвори"е се у ¤елате са мачем!
  А Августин Ќе узвратио:
  - А моЌ Бог Ќе црн!
  Заиста, црвенокоса Ќе само оличе®е преваре и подлости. За неприЌате е, наравно. А за приЌате е, она Ќе драга.
  И како "е голим прстима узети и бацити. И пуно воЌника паклене, заразне империЌе са тенковима и авионима. И како су рубинске брадавице радиле и спалиле читаве полице ове безброЌне болести.
  Црвенокоса Ќе викнула:
  - РусиЌа и црнобог су иза нас!
  Ратник са веома високим борбеним потенциЌалом. Не, под ово Ќе бо е не мешати се. Поготово ако Ќе из материце Венере, изб у"е читава фонтана убилачког униште®а.
  Августин Ќе просиктао:
  - Све издаЌнике "емо смрвити у прах!
  И намигни своЌим партнерима. Да, ова ватрена девоЌка ниЌе баш нешто што може дати мир. Осим ако мир ниЌе смртоносан! А ®ене рубинске брадавице поново су потврдиле наређе®е за уништава®е коронавируса.
  А ратник Ќе гугутао, намигуЌу"и:
  - Политичар се не продаЌе Ќефтино, а корумпирани политичар, иако не вреди ни паре, кошта"е бираче Ќош више!
  Светлана, брутално уништаваЌу"и неприЌате е и тенкове, и авионе, голи зубе, издала Ќе:
  - Помести"емо те у ред!
  И брадавице Ќагоде су подлегле противницима.
  И она Ќе такође узе, и даде:
  - Када Ќе на владарском трону стари леш, то наЌвероватниЌе убиЌа бираче!
  Августин Ќе потврдио:
  - Све "емо побити!
  А са ®ених босих ногу поново лети дар тоталног униште®а! Колико се авиона и тенкова срушило. А рубинске брадавице су поново испалиле магичне ласере.
  А девоЌке су гугутале са осмехом:
  - Леш смрди и на престолу и без престола, али бираче убиЌа тек по стица®у власти!
  Олга Ќе певала као одговор:
  - Би"е комплетан банзаи!
  И такође врло духовита, узела Ќе и одговорила:
  - Иако Ќе у шаху наЌЌача фигура дама, али наЌефикасниЌи потези витеза, тако Ќе и у политици, само Ќе играч вечити пешак, чак и на послед®оЌ хоризонтали моралног пада!
  Августин, голим рукама кидаЌу"и корона вирусе и ®ихове тенкове и авионе, секу"и их мачевима, бацаЌу"и игле голим прстима и брадавицама рубин боЌе коЌе лансираЌу мехури"е хиперплазме, издао Ќе:
  - Укратко! Укратко!
  Наташа, уништаваЌу"и паклене, заразне ратнике, користе"и, између осталог, гримизне брадавице, агресивно Ќе цвилила:
  - Укратко - банзаи!
  И да секу противнике див ом горчином. А куле падаЌу са тенкова. А из пупка ша е ђаволске му®е, приличну количину униште®а.
  Након тога, девоЌка са одушев е®ем и цере"и се зубима дода:
  - У шаху се победа у партиЌи завршава матом, у политици победа на изборима доводи до тога да разочарани бирачи и сами почну да псовкама псуЌу победника!
  Олга Рибаченко, пресецаЌу"и противнике и ®ихове тенкове, и авионе и копнене бродове, издала Ќе:
  - ОваЌ гамбит ниЌе кинески,
  А деби Ќе, веруЌте ми, таЌландски!
  И опет Ќе са босог стопала девоЌке полетео оштар диск за реза®е метала. Сече много тенкова и авиона. А из пупка као ђаво а му®а искочи"е.
  Након тога Ќе узела и пустила пулсаре из гримизних брадавица, сагореваЌу"и противнике и храну:
  - Од Ќедног дечак може да украси, политичар коЌи Ќе сазрео у диктатора у ста®у Ќе да оп ачка целу државу!
  Маргарита Ќе, посечу"и воЌнике пакленог, заразног царства, певала:
  - А кога "емо на"и у борби,
  И кога "емо на"и у борби...
  Да се не шалимо с тим -
  ХаЌде да га растргнемо!
  ХаЌде да га растргнемо!
  Олга Рибаченко, обараЌу"и неприЌате е, приметила Ќе:
  - И да направимо витешки потез!
  ДевоЌка терминатор, коЌа докраЌчи заразну воЌску, смеЌа"е се, а из женског савршенства и диЌаманта нежности ослободи"е торнадо тоталног, магичног униште®а.
  И спалио неколико оде е®а коронавируса. А остале девоЌке су, како су то узимале, и без непотребних церемониЌа из петих тачака испуштале гасове набиЌене Ќаком, борбеном магиЌом , кобно и смртоносно погађаЌу"и заразне воЌске.
  И било Ќе сЌаЌно. Одмах Ќе уништено три милиона коронавируса.
  Марин Ли Пен, ова отпорна девоЌка и терминатор тоталног униште®а и униште®а, сумирала Ќе своЌеврсни резултат:
  - Диктатор, чак и имаЌу"и главу, кап е на мозак своЌим поданицима, и без савести лаже о достигну"има у три кутиЌе!
  И руски богови-демиЌурзи поново су напустили девоЌку-воЌвотки®у, заЌедно са читавом групом убица, на друго време и место. Где су опет бесмртна подмлађена жена и вечне девоЌке морале да се боре против империЌе корона вируса!
  ВоЌвотки®а девоЌка се поново свађала. Он Ќе диван ратник свих времена и народа.
  ДевоЌка генерал Ќе узела и посекла мачевима читав пук корона вируса. Она их Ќе прекинула и твитовала:
  - Слава Ота¤бини!
  Марине Ли Пен Ќе тада узео и рекао нешто веома мудро, и помало заму"ено:
  - Диктатура окова народ челичним ланцима, али само гвожђе покварених нерава бирача иде на осваЌачке мачеве!
  И босих ногу бацила Ќе дар униште®а колосалне мо"и. Кида®е противника на мале комаде.
  . ГЛАВА 20
  Након што Ќе ратник певао као весео песник. И девоЌке су певале заЌедно са ®ом, секле неприЌате е и бацаЌу"и босим ногама смртоносне дарове униште®а;
  Зем а савета - бо е не на"и,
  Сви су пуни тога, посла има за све!
  Иако сви немамо више од двадесет,
  Али разумемо много проблема!
  
  НиЌе лако бити прави пионир,
  Мораш бити храбар, памет - коморно!
  ПуцаЌте у мету право у пакао са млеком
  Тешка казна чека промашаЌ!
  
  Кад фашиста машу"и секиром,
  Дошао Ќе да уништи моЌу РусиЌу!
  Он жели да заузме  уде добрим,
  Па да руске сузе навод®аваЌу зем у!
  
  ТаЌ млади ратник одмах Ќе узео пра"ку,
  Он разуме да Ќе Хитлер копиле!
  И мада има много фашиста као шахт,
  УбиЌмо их, нека нам Ќе Бог у помо"и!
  
  Дечак треба да узме митра ез,
  Одвеш"еш га од противника!
  ХаЌде сада да избацимо водопад смрти,
  Од копилад "е остати само мошти!
  
  А за мене Ќе велики Ста ин Бог,
  Дао Ќе наду у бесмртност!
  Наш Ле®ин га Ќе назвао,
  ТаЌ град, чврстина душа, наравно веруЌте!
  
  Бити пионир значи живети,
  ПуцаЌте на нацисте, прикладно из заседе!
  И не прекидаЌ нит судбине-Паллада,
  Момци су бар сре"ни што могу да се боре!
  
  За нас то не"е постати нешто скупо,
  Утеха, мир и снови до вечере!
  И посао коЌи Ќе постао моЌ позив,
  Не можете кривити комшиЌу за посао!
  
  Ратови и производ®а су све
  УЌедините се у Ќединство Сталинада !
  И тако да Ќе дошао задово аваЌу"и живот,
  За Ота¤бину се треба храбро борити!
  
  Нико нас не"е натерати да издамо РусиЌу,
  Без муче®а, без обе"а®а капитала!
  За мене Ќе Ота¤бина као нежна маЌка,
  Мада Ќу Ќе хорда тако зло мучила!
  
  Сада Ќе у рукама дечака митра ез,
  Из ®ега пуца, само у чело!
  Као одговор, неприЌате  избацуЌе подлу простирку,
  И пасти на зем у као пасу !
  
  Победа Ќе близу, фашизам "е бити побеђен,
  Не може победити оно што уништава!
  До"и "е сре"ан празник - комунизам,
  Би"е нам бо е него у библиЌском раЌу!
  Олга Рибаченко Ќе режала и секла своЌим мачевима, окретала се и истреб ивала. И узела Ќе своЌе голе, грациозне девоЌачке ноге и бацила гранату. Покидао много коронавируса. А онда како да звижди. А гомила врана "е смрскати облак заразних авиона Луфтвафеа.
  ДевоЌка Ќе викнула:
  - Ко Ќе кокошка под тушем, та лисица у колиби!
  Затим Ќе агресивно додала:
  - Диктатор много пета, али ®егово гласно кукурика®е из ®егових уста криЌе кукавички кукурика®е у души!
  Олга Ќе чак била мало уморна од сецка®а и баца®а граната на корона вирусе босим ногама. ДевоЌка Ќе пустила му®у из пупка и поново изговорила афоризам:
  - Ако хо"еш да живиш као белац, буди бар мало црвен у лукавству!
  Маргарита МагнитнаЌа Ќе голим прстима на ногама бацила убилачки соп униште®а. Поцепао много воЌника са коронавирусом . А онда Ќе дала рафал из пупка ласером.
  А после тога Ќе узела, звиждала и уништила гомилу авиона заразне империЌе.
  И проверила Ќе:
  - Прави белци не изгледаЌу бледи када не успеЌу!
  Након тога, девоЌка голих прстиЌу поново Ќе бацила дар униште®а, цврку"у"и:
  - Ако си кокошка с мозгом, и"и "еш у чорбу за лисицу са делима!
  Марин Ли Пен Ќе такође узео и из скерлетних брадавица ударио на неприЌате а. Спалила Ќе много противника, буквално их спалила, распршила два пука корона вируса и зашкрипала:
  - Ако имаш светлу душу, у случаЌу неуспеха не"еш побелети као чаршав, него "еш оживети духове своЌих неприЌате а, уништаваЌу"и их, и не"е те Ќезиком мамити у провалиЌу!
  Наташа Ќе пустила пулсар униште®а из своЌе гримизне брадавице. Затим Ќе босим ногама бацила гранату, избацила цунами из недра Венере и повикала:
  - Буди птица орловског лета, али немоЌ да лети петао!
  ЗоЌа Ќе агресивно приметила, такође испустивши дар потпуног униште®а са своЌе гримизне брадавице. А затим и из пупка, додао Ќе млазом магичне плазме из пе"ине Венере:
  - Ко много петли а да не Ќеде кашу - кукури"е на канти!
  Августин испусти пулсар униште®а са своЌе рубинске брадавице, затим голим прстима поша е пулсар смрти у корона вирусе, а недра Венере, ток торнада истреб е®а, промрм а:
  - Ако политичар пуно петли, бирачи онда завиЌаЌу као вукови!
  Светлана Ќе б увала му®е брадавицом Ќагоде, разносила униште®е из пе"ине Венере, давала дар униште®а голом петом и сиктала:
  - Политичар коЌи много лаЌе, а мало се труди, увеш"е народ у пасЌи живот!
  Марин Ли Пен Ќе такође погодила пулсар униште®а из свог пупка, и нокаутирала много неприЌате а, цвркутала:
  - Диктатор Ќе вук у овчиЌоЌ кожи, али овце-гласачи уз ®ега имаЌу псе"и живот и чврсте резанце за доручак!
  Олга Рибаченко сече, врте"и се мачевима. Бацила Ќе гранату босом, грациозном ногом и приметила:
  - Политичари се зезаЌу као деца, али ®ихови трикови су стари колико и сама политика!
  Затим Ќе девоЌка звиждала, куцаЌу"и вране на главе корона вирусима као песак са фармерки, и поново пред®ала:
  - Политичар Ќе врана коЌа са®а орловски трон, само му к ун ниЌе израстао!
  Маргарита Ќе рационално приметила, такође босом ногом добацивши поруку униште®а:
  - Политичар хо"е лавовски трон, али памет Ќе често само крава без рогова!
  Наташа Ќе испустила му®у из пупка и залаЌала:
  - Лав не треба да буде овца, али га бар мало лисице не"е повредити, да не заврши у магарцима!
  ЗоЌа га Ќе узела и голим ножним прстима лансирала дар смрти. Затим Ќе исп унула пулсар са гримизним брадавицама и узвикнула:
  - И да си лав, али са пиле"им мозгом ти Ќе загарантован псе"и живот!
  Августина Ќе ударила своЌе рубинске брадавице му®ом смрти и зацвилила:
  - Ко много лаЌе на месец, живот га спушта у одгаЌивачницу!
  Светлана Ќе држала грамофон. Затим Ќе дала исцЌедак из брадавица Ќагода и зацвилила:
  - Ако вам политичар обе"ава питу на небу, онда бирача сматра детли"ем!
  Олга Рибаченко, звиждуком обараЌу"и вране и бацаЌу"и гранату голим девоЌачким ногама, рационално Ќе приметила:
  - Ако имате дрвену главу, онда "ете сигурно дати храст!
  Маргарита, поново сече"и неприЌате е, ук учуЌу"и му®е из пупка, издала Ќе:
  - Ако си глава као храст, откину"е Ќе као леп иву!
  Наташа Ќе духовито приметила, ослобађаЌу"и мо"ан дар смрти из гримизне брадавице и уништаваЌу"и коронавирусе:
  - За гласаче храстова политичар Ќе потпуна липа!
  ЗоЌа, сецкаЌу"и корона вирусе и ша у"и зраке смрти из гримизних брадавица, приметила Ќе:
  - Ако си глуп као фломастер, увек "еш бити поткован!
  Августин Ќе духовито приметио, ша у"и пропаст из ®ених рубин брадавица:
  - Ништа не спречава сваки дан, пршта®е пече®а као пиле"а памет!
  Светлана Ќе испуцала из брадавица Ќагоде и додала из недра Венере, издала:
  - Ако имаш кокошЌе пам"е®е, заборави"еш како се винути као орао!
  Марине Ли Пен Ќе подлегао из недра Венере са цунамиЌем, подигао велики талас, зацвилио:
  - Политичар воли да се дури као паун, и да у полемици приказуЌе орла, петла, али када су обе"а®а у пита®у, показуЌе кокошЌе пам"е®е!
  Олга Ќе босом ногом бацила дар униште®а ратници и зацвилила:
  - Кокошка ниЌе птица - кокошка памет ниЌе памет!
  Маргарита Ќе босом ногом лансирала нешто што ЌоЌ ниЌе дало да умре без бола. Затим Ќе звиждала, гађаЌу"и корона вирусе вранама и пискала:
  - Бирач са пиле"им мозгом бира петлове за председника!
  Наташа Ќе из своЌе гримизне брадавице дувала врело и веома запа ено, подлегла из пе"ине Венере и издала:
  - Политичар коЌи много куче, привлачи само оне коЌи имаЌу кокошЌи мозак!
  ЗоЌа Ќе, пуцаЌу"и на неприЌате е, из своЌих брадавица од малине, приметила:
  - Кога Ќе завео лисичЌи говор политичара, кокошка умом, а овца с карактером!
  Августин, удараЌу"и запа еним пулсарима из рубинских брадавица и из недра Венере, приметио Ќе:
  - За политичара Ќе Ќезик и мач, и бич, и к уч, али бирача пре свега став а под к уч!
  Светлана Ќе ударила гром из брадавице Ќагоде. Она Ќе смрскала много авиона и тенкова, а затим, када Ќе пустила цунами разара®а из пе"ине Венере, издавши:
  - Пиле"и пух Ќе мекан, али на каквим тврдим креветима спаваЌу они са пиле"им мозгом!
  Марине Ли Пен Ќе такође узела и пустила низ агресивних деструкциЌа из брадавица клуба и издала:
  - Диктатор Ќе, да би дошао на власт, нежно изливао елоквенциЌу к учем, али Ќе постигавши ци , без црвене речи, ставио бираче под к уч на тврде кревете!
  Олга Рибаченко се сложила, Ќош Ќедном звижду"и, допу®аваЌу"и вране о корона вирусима:
  - Блага нарав владара често доводи до тешког пада државе!
  Маргарита Ќе, довршаваЌу"и, звиждаЌу"и и ша у"и вране на главе, докраЌчивши наЌновиЌе корона вирусе, и бацаЌу"и смртоносне гранате босим ногама девоЌчице, додала:
  - Са пиле"им мозгом, и карактером кокошке, поста"е као сви®ски котлет!
  Марин Ли Пен из рубин брадавица, спаливши послед®у батериЌу противника, издала Ќе:
  - Ако по во и гласача са кокошЌим мозгом политичар отме дебе ко, онда "е заузврат од ®ега до"и велика сви®а коЌа "е од лаковерног наивчина направити котлет!
  После тога, Олга Рибаченко Ќе поново певала, у ходу Ќе писала песму, а покупиле су се прелепе девоЌке из десанта;
  Слава православноЌ РусиЌи,
  Дато од Свевиш®ег...
  Ота¤бина наша Ќе славна,
  Мирна зем а на свету!
  
  НаЌвише Ќе волимо
  У срцу воЌника живи...
  И никад не"у
  На славном путова®у!
  
  Ста ин и Ле®ин су сЌаЌни
  Знам, веруЌте вођама...
  Хорде "е се див ати,
  Наша велика крв!
  
  ЗнаЌ да Ќе РусиЌа славна за све векове,
  Кул, двоглави орао...
  Удари"емо, неприЌате а не"е остати,
  Род Ќе поново пронашао величину!
  
  РусиЌа "е постати лепа
  Има првомаЌске параде...
  Страст, жарко опасна,
  Витезови се граде у низу!
  
  Ми смо славни пионири
  Момци, девоЌке сви...
  Ота¤бина ти си православна,
  У нашоЌ великоЌ зем и!
  
  Деца трче без ципела
  Снежни наноси грицкаЌу пете...
  Али оживели су у РодновериЌу,
  Хитлер бачен у ковчег!
  
  Ми смо велики пионири
  Славни поздрав под крстом...
  Злато икона блиста лицима,
  Укрштено тучком!
  
  Они коЌи нас називаЌу безбожним лажу,
  ВеруЌемо, чврсто веруЌемо...
  По страшном мразу Ќуримо боси,
  А губитке не рачунамо!
  
  Руси имаЌу Богородицу -
  Лада, МариЌа у цве"у...
  Зарад наЌлепше ота¤бине,
  Боримо се у своЌим сновима!
  
  ВеруЌте да "е РусиЌа устати
  Светли орао на свету...
  Ради Сварога и Имена,
  Вратио Ќе своЌу величину!
  
  Наша света домовина
  Ста ин, Христос идеал...
  Она има непроце®иву идеЌу.
  Бог комунизма приже кивао!
  
  Постанимо као пупак свемира,
  ХаЌде да постанемо свемирска битка...
  Наше креациЌе у борби,
  Ура у бици фашиста!
  
  Нема БожиЌег мира на Зем и,
  Све указуЌе на пут...
  И од мача, од СварожиЌа ,
  Хорде су усечене у град !
  
  Зато волите Свемогу"ег
  Створио небеса...
  И немате дово но
  У страшноЌ величини сила!
  Лето никада не"е завршити
  Тако нам Ќе Сварог обе"ао ...
  Желимо много
  Шта Ќе Бог завештао Белима!
  
  Мртви "е васкрснути
  Наука "е Ќачати...
  Сви смо ми грешници, наравно.
  Али више забаве у гресима!
  
  Тако са великом РусиЌом,
  Ми градимо комунизам  убави...
  Фашисти "е бити докраЌчени,
  И реваншизам не"е про"и!
  Жена и политичар су доживели читав низ оргазама. На краЌу Ќе осетила снажну же у да осети огроман штап црног Ќунака у своЌим устима.
  И почела Ќе бесно да га лиже, и буквално га гута до краЌника са великим одушев е®ем. О, какав фалус има велики и црн. Како укусно и дивно.
  А када Ќе Африканац завршио, Марине Ли Пен Ќе са великим ентузиЌазмом почео да гута своЌу слатку, кремасту кашу.
  Како Ќе све укусно. Политичарка Ќе полизала све до послед®е капи, чак и са обриЌаног пубиса Африканца.
  И свидело ЌоЌ се. Како Ќе укусно и приЌатно лизати и гутати са гуштом.
  Након чега Ќе, исписавши чек, пустила црног дива. Онда Ќе уместо ®ега дошла девоЌка, такође из Африке. Тако црн и ковр¤ав.
  Кла®ала се пред ноге своЌе господарице. Па Ќе нехаЌно климнула главом. И написао чек.
  Онда Ќе ухватила за косу, ову лепу, црну страст.
  И гурнуо Ќе између ®ених ногу.
  Узела га Ќе и почела са великим ентузиЌазмом да ради Ќезиком у влажноЌ и развиЌеноЌ пе"ини.
  ДевоЌка са црном кожом Ќе радила.
  А Марине Ли Пен Ќе полудела и сте®ала. Како можемо ре"и да Ќе сЌаЌно водити  убав овако.
  И притом маштати о рату, и не само, наравно, о рату.
  Овде Ќе Марине Ли Пен поново прионула послу и лизала пулсираЌу"е шипке од жада од виле®ака. И док Ќе то радила, развила се друга прича.
  1944. Хитлер Ќе убиЌен 20. априла. Шпер, Фирер и врховни командант Ромел, постао Ќе канцелар Тре"ег раЌха.
  А савезници су прогласили примирЌе и започели преговоре са новом владом. Предуслов Ќе био престанак геноцида над єевреЌима и укида®е расних закона Тре"ег РаЌха.
  Ромел Ќе пристао да то уради формално, али єевреЌе ниЌе пустио, ве" их Ќе пребацио из логора у руднике и воЌне фабрике. Бомбардова®е Тре"ег раЌха Ќе престало и ослобађа®е оружЌа Ќе нагло порасло. У масовноЌ производ®и поЌавио се и дуго очекивани Пантер-2 са снажниЌим наоружа®ем и бо ом заштитом. Мотор од 900 ко®ских снага компензовао Ќе пове"ану тежину тенка, а топ од 88 милиметара Ќе из да ине погодио совЌетска возила.
  Уместо ФАА ракета, Ромел Ќе наручио КСЕ-162, Ќефтин и ефикасан млазни ловац. Ово Ќе омогу"ило нацистима да стекну надмо" у ваздуху.
  ТА-152 се такође показао као веома добар универзални авион, коЌи Ќе кориш"ен као ловац, Ќуришник и фронтални бомбардер. А МЕ-262 Ќе добар ауто, иако Ќе тежак за производ®у и има хитан случаЌ. Дакле, Немци су озби но приступили модернизациЌи воЌске.
  Поред тога, Ромел Ќе тачно претпоставио да "е Црвена армиЌа задати главни ударац БелорусиЌи. ОбавештаЌни подаци су показали да се поЌача®а превише Ќасно пребацуЌу на Ќужни бок и таЌно у центар.
  Ромел се нашао пред тешким избором: било Ќе готово немогу"е задржати БелорусиЌу, где Ќе било много мочвара и партизана, чак и са великим броЌем трупа.
  Тада Ќе Ромел одлучио да сам нападне УкраЌину. Била Ќе то снажна одлука и што Ќе наЌважниЌе неочекивана за совЌетску команду. Нацисти имаЌу доста тенкова, а "Тигар" у продору Ќе прилично Ќак, као "Тигар" -2 и "Пантер" -2, коЌи Ќе, међутим, тек почео да стиже на фронт.
  Ромел Ќе, изложивши западни фронт, окупио све своЌе снаге на Ќугу. И кренуо у офанзиву.
  Немци су кренули у напад у но"и 15. Ќуна и успели да изненаде Црвену армиЌу! И успели су да пробиЌу одбрану. И они су самоуверено напредовали, и заузимали град за градом.
  Ударци су задати са запада УкраЌине и МолдавиЌе. Конвергентни правци. И до сада Ќе све ишло по Ромеловом диктату.
  Немци су ве" имали предност у тенковима на источном фронту. Нови ИС-2 и Т-34-85 су тек почели да стижу, а производ®а стариЌих возила Ќе опала. Док Ќе изда®е "Пантера" и "Тигрова" достигло високе нивое. Штавише, "Тигар" налик на кутиЌу био Ќе прилично Ќедноставан за склапа®е и веома ефикасан тенк.
  Немци су успели да формираЌу огроман котао, коЌи се од неколико малих удараца распао. А на Ќугу Ќе била катастрофа. Ста ин Ќе отказао штраЌк у центру и наредио да се обнови, пребацуЌу"и снаге на Ќуг.
  Ова одлука Ќе донекле закаснела. А катастрофа се ниЌе могла избе"и. Само део совЌетских трупа успео Ќе да побегне из котлова. Штета Ќе била веома значаЌна.
  Ста ин Ќе препао и био Ќе бесан. Захтевао Ќе да напредуЌе... Али Ромел Ќе деловао веома вешто. єедан од снажних потеза новог Фирера било Ќе распушта®е СС дивизиЌа, и пове"а®е официра обичних Ќединица Вермахта на ®ихов рачун. И то Ќе омогу"ило значаЌно подиза®е квалитета воЌске.
  Други важан потез било Ќе регрутова®е жена за воЌну службу. А посебно у авиЌациЌи и тенковским, као и снаЌперским Ќединицама. Ова одлука Ќе такође позитивно утицала на ток борби. И почели су први успеси.
  Посебно се истакла Гердина група на Пантеру.
  Белокоси ратник Ќе био заиста кул и забаван. Она Ќе спремна да се бори са бесним лудилом.
  Овде Ќе Герда пуцала на неприЌате а голим прстима и цвркутала:
  - Закон ниЌе писан ђаволу!
  Њена граната Ќе прецизно срушила куполу тридесет четворке. Заиста, то Ќе био оркански приступ послу.
  Шарлот Ќе такође опалила, притискаЌу"и гримизну брадавицу своЌих груди на окидач и зашкрипала:
  - Ми смо мо"ни ђаволи!
  Кристина Ќе такође уперила пишто . ДевоЌке су пуцале голим ножним прстима. На сре"у, Пантер Ќе испалио петнаест метака у минути. И она може да обори совЌетске топове и тенкове као жито нунчацима.
  Ево Ќош Ќедног руског аутомобила у пламену.
  Кристина Ќе викнула:
  "єа сам проклети демон коЌи пролива крв!"
  И Магда Ќе пуцала голом петом, што ЌоЌ Ќе одлично пошло за руком, и весело гугутала:
  - єа сам борац против ђавола!
  Да, ове девоЌке су заиста нешто монструозно.
  Као нови ратници Албина и Алвина. За себе су изабрали авионе ТА-152 и истовремено ловили из ваздушних и копнених ци ева.
  Радили су то ентузиЌастично и агресивно.
  Албина Ќе оборила совЌетски авион и загугутала:
  - А Ќа сам монструозна агресиЌа!
  Након тога, уз помо" голих прстиЌу, пробила Ќе и тенк воЌске СССР-а.
  Алвина Ќе такође ударила руски ауто на небу и цвркутала, искосаваЌу"и зубе у осмеху:
  - Наша ђаво а посада!
  И такође Ќе врло самоуверено са ТА-152 пробио кров совЌетског тенка.
  ДевоЌке су стварно на боЌном по у, ово Ќе нешто...
  Нацисти су поразили више од стотину совЌетских дивизиЌа и преузели инициЌативу.
  Почели су да се кре"у ка КиЌеву, и имали су приличну предност. Ста ин Ќе, с друге стране, избезумио и урлао, даЌу"и опречна наређе®а. Док сагласност и
  НиЌе имао.
  Роммел Ќе деловао самоуверено и створио котлове. Успео Ќе да маневрише и победи, заобилазе"и совЌетске позициЌе. И удара®е но"у, и кориш"е®е разних трикова.
  Немци су поново преузели инициЌативу. А сада су ве" прешли Д®епар, и ве" тамо су извоЌевали победу за победом.
  Само су Ќесен и кише за навод®ава®е донекле зауставиле нацисте. Али ве"и део УкраЌине Ќе поново заузет. Нацисти су чак успели да заузму Харков. Напустили су га Црвена армиЌа и КиЌев.
  Ромел Ќе такође покушао да удари у центар. Али овде су совЌетске трупе ве" биле у ста®у да се припреме за одбрану и показале су издрж ивост. И ве" су совЌетске девоЌке показале своЌу класу.
  Елизаве и ®ена посада борили су се на ИС-2.
  И девоЌке су биле у бикиниЌу и босе. И борили су се са великом жестином.
  Елизабет Ќе опалила голим ножним прстима и зацвилила:
  - єа сам велика тигрица!
  Екатерина Ќе такође толико зезнула да Ќе проЌектил описао лук, пробио Пантера и викнуо:
  - Нема речи кукавица!
  Елена Ќе такође пуцала на неприЌате а, пробила тенк борбене генерациЌе и цвркутала:
  - Нема капитализма!
  Агресивна ЕфросиниЌа Ќе такође опалила, издавши:
  Да социЌализму!
  Жене пилоти су се такође бориле у ваздуху.
  АнастасиЌа Ведмакова Ќе ударила у авион и твитовала:
  - Живот у свету ниЌе раЌ!
  И намигнула своЌим сапутницима.
  Акулина Орлова Ќе поново голим прстима оборила немачки ауто и гугутала:
  - Комунизам "е владати планетом!
  Ќе голом петом оборила Месершмида и загугутала:
  - За велике победе!
  И намигнула Ќе своЌим партнерима, чак и ако Ќе нису видели.
  Акулина Орлова Ќе приметила:
  - Млазни монструми нам нису препрека ...
  У касну Ќесен и зиму Немци су одлучили да стану у одбрану. А Црвена армиЌа Ќе ве" напредовала. Ста ин Ќе одлучио да удари у центар. Ромел Ќе, међутим, за разлику од Хитлера, другу и тре"у линиЌу окрета учинио Ќачима од прве, што Ќе сма®ило ефекат арти ериЌске припреме.
  Немци су успели да одбиЌу совЌетску офанзиву у центру. По први пут су у Ќануарским борбама учествовале самоходне топове Е-10 и Е-25. Били су мали, са ниском силуетом и положаЌем мотора заЌедно са трансмисиЌом попречно, и ме®ачем на самом мотору. И веома Ќе продуктивно.
  Е-10 Ќе веома практичан и лак за производ®у самоходни топ, висок само 1,4 метра. А Е-25 Ќе само 1,5 метар, и само мало тежи са пушком Пантер и мотором од седам стотина ко®ских снага. ОваЌ аутомобил Ќе имао добру заштиту: чело од 120 мм, стране од 82 мм испод нагиба. И ®егова прва борбена употреба показала Ќе велику ефикасност и покрет ивост.
  Маргарет и Хелга су се бориле на Е-25 и веома славно погодиле неприЌате а. Пораз неприЌате а уследио Ќе после пораза у поплави.
  Маргарет Ќе пуцала на совЌетску машину. Ударила га Ќе и рекла:
  - Све "е бити супер!
  Хелга Ќе такође испалила проЌектил из голих прстиЌу и цвркутала:
  Можда хипер...
  Ратник Ќе самоуверено пробио тенк ИС-2 и звиждао ЌоЌ кроз ноздрве.
  Офанзива совЌетских трупа зими Ќе одбиЌена. Али опет рат и битка. Немци су почели да напредуЌу у марту.
  Ударац ®ихових трупа био Ќе у правцу Курска. У борбама су учествовали и Е-100. ОваЌ аутомобил Ќе био веома добро зашти"ен из свих углова, а истовремено релативно мобилан упркос великоЌ тежини. И у продору показао своЌу ефикасност.
  . ГЛАВА 21
  Истовремено, Немци су напредовали но"у користе"и уређаЌе за но"но осматра®е. Фрицови су успели да пробиЌу одбрану Црвене армиЌе и заузели су Орел, Курск, Белгород. Постигли смо доста успеха. Приближили смо се Воро®ежу средином априла.
  Ромел се осе"ао самоуверено. Чинило се да Ќош мало и би"е потпуне победе. Али савезници су поставили ултиматум: они кажу окончати рат. И то исто тврди Ста ин.
  10. маЌа 1945. године проглашено Ќе примирЌе. Тада су почели преговори. САД и БританиЌа су понудиле своЌе посредова®е. Месец дана касниЌе зак учен Ќе мир. Немачка Ќе добила УкраЌину без Крима, БелорусиЌу, балтичке државе, МолдавиЌу и део Донске црне зем е у замену за Курск, Орел и Белгород. Финска Ќе вратила некадаш®е границе, али Ќе вратила област Петразаводска . Истина, у замену за новчану надокнаду од СССР-а. Норвешка Ќе такође добила малу териториЌу у близини Мурманска, коЌа Ќе ушла у федерациЌу са Тре"им раЌхом.
  Створена Ќе Европска униЌа - у коЌу су ушле све зем е коЌе су окупирали Немци и сателити, као и бивше републике СССР. Ромел и Шпер су водили умерену политику и званично су прогласили равноправност свих нациЌа и раса. ПоЌавио се ЕврораЌх .
  Али демократиЌа Ќе била ограничена. Ипак, поЌавиле су се и друге странке осим нацистичких и успостав ена Ќе изборна функциЌа председника. Ромел Ќе постао први председник Европске униЌе. Владао Ќе четири мандата по пет година све док ниЌе поднео оставку 1966. да би направио место за млађе. Тада Ќе усвоЌен амандман на два мандата председника Европске униЌе.
  Ста ин Ќе умро у марту 1953. Наследио га Ќе Хрушчов после борбе за власт. Био Ќе двадесети конгрес. А Ста ина су Ќош више на утили сопствени  уди. Тада су, међутим, ствари кренуле мало другачиЌе. СССР Ќе изгубио Други светски рат, а ®егова улога у свету била Ќе ма®а. У овим условима о изград®и комунизма нису ни са®али. Никита Хрушчов ниЌе свргнут, ве" Ќе владао до своЌе смрти 1971. године. И наследио га Ќе не Бреж®ев, ве" Шелепин. Немци су први полетели у свемир, а и на Месец. Затим Ќе 1980. Европска униЌа одлетела на Марс. ЕврораЌх Ќе уЌединио све зем е Европе и део СССР-а, а такође Ќе контролисао поседе у Африци и АзиЌи. Испоставило се да Ќе ово веома Ќака држава. А она Ќе, претекавши САД, постала светски хегемон. Кина и єапан никада нису порасли. Ово друго су заузели Американци и дошло Ќе до герилског рата. У Кини су настав ени грађански рат и див и капитализам.
  Свет Ќе постао евроцентричниЌи . А колониЌални систем се ниЌе срушио. Тако Ќе Емануела завршила 1984. ОлимпиЌске игре се одржаваЌу у Риму.
  ДевоЌка Марин Ли Пен одлази у велики град. Све Ќе врло чисто и уредно.
  Марине Ли Пен пева:
  - єа сам римски ратник на коленима див ака!
  Неронове неприЌате е "у збрисати са лица зем е!
  Олга Рибаченко, ова девоЌка се поЌавила поред Марине Ли Пен, поЌавила се као ¤ак у кутиЌи и узвикнула:
  - Шта мислиш да Ќе то све? Проклета два!
  Марине Ли Пен Ќе зацвилила:
  - Шта Ќош?
  Олга одговори са осмехом:
  - А онда... Зашто мислите да "е савезници помирити Ста ина и Ромела. То Ќе управо супротно! У ствари, следе"е Ќе много стварниЌе!
  Немци су средином маЌа 1945. обновили офанзиву. Ста инград Ќе постао главни правац. Главне битке одвиЌале су се дуж Дона и да е до Волге.
  Нацисти су се почетком Ќула приближили Ста инграду и почела Ќе грандиозна битка.
  Женски снаЌперски бата он под командом капетана Наташке Кактусове заузео Ќе одбрамбени положаЌ у рушевинама у улици Володарског. ДевоЌке са митра езима и пушкама, везане завеж аЌима граната, криле су се иза рушевина.
  И сама Наташа Ќе у пегавоЌ туници преко голог тела, у кратким панталонама и боса. Лепа и виЌугава девоЌка, Ќаких кукова, танког струка, кратке фризуре испод полу-бокса. Лице Ќе веома изражаЌно, мужевне браде, плавих очиЌу широм раширених. Светлосмеђа коса поседела од прашине, високих груди, тврдог погледа. Капетан Наташа се бори више од две године и упркос своЌоЌ младости видела Ќе много тога. Ноге девоЌке су прекривене посекотинама и модрицама. ДевоЌка Ќе спретниЌа да се кре"е боса него грубе и неспретне чизме.
  Голи ђон осе"а и наЌма®у вибрациЌу тла, упозорава на близину рудника, а сама маЌка зем а додаЌе издрж ивост. С Ќедне стране, стопала девоЌке су се отврднула и нису се плашиле врелог метала, нити оштрог крша рушевина, али с друге стране, нису изгубиле осет ивост и гипкост, упозораваЌу"и кроз хук крета®а резервоари.
  Слатка Наташка држи гранату са завезаним пакетом за експлозиЌу. Неопходно Ќе допузати до страшног немачког тенка "Лав", заливаЌу"и улице митра езима.
  Мирабела пузи поред ®е. Такође боси, па су све девоЌке из бата она испале из чизама, имитираЌу"и свог команданта. Њени праш®ави табани се оштри док пузи на све четири. Мирабелина жута коса Ќе неуредна и дуга... Мало чупава. Сама девоЌка Ќе витка, мршава, малог раста. Може се чак заменити и са девоЌком, са уским раменима и наизглед великом главом.
  Али Мирабела Ќе ве" много тога доживела. Успела Ќе да посети и фашистичко заточеништво, преживевши окрутна муче®а, и руднике, одакле Ќе неким несхват ивим чудом успела да побегне. Али гледаЌу"и ®ено дети®асто, нежно лице, никад се не може ре"и да су Ќе тукли гуменим палицама по петама, кроз тело ЌоЌ Ќе прошла струЌа.
  Мирабела пуца... ВоЌник Тре"ег РаЌха, у овом случаЌу Арап, пада мртав, а ®ушка му подиже песак и рушевине.
  Наташка гурне гомилу граната испод гомиле сме"а. Сада "е овде допузати деведесет тона тежак "лав" и разнети га. Плаве очи девоЌке блистаЌу као сафири на ®еном лицу, тамном од опекотина и прашине.
  Искуство показуЌе да "е добро зашти"ен резервоар сада променити положаЌ. "Лав" има бочни оклоп од 100 мм, па чак и под углом. Тридесет четворке не могу да га пробиЌу, само тешке Кевеше имаЌу шансу . Али гусенице су ци . Главна ствар Ќе лишити аутомобил мобилности ...
  Светлана испа уЌе рафал из митра еза... Пада воЌник, нико не зна коЌе националности. Немци, освоЌивши, макар морално наЌве"им делом, ве"и део источне хемисфере, негуЌу ариЌевску крв и бацаЌу у битку колониЌалне трупе: Арапе, Африканце, ИндиЌанце, разне АзиЌате и Европ ане. Порастао Ќе и броЌ По ака - коЌи су од колевке навикли да мрзе бо шевичку РусиЌу. Овде се боре и украЌински националисти, и донски козаци, и чечени, и цео кавкаски каганат. Ромел Ќе подигао читаву интернационалу.
  Много неприЌате а...
  Светлана вешто избегава митра еску ватру. Метак се скоро расцепао, поцрнео од прашине, округла, девоЌачка пета. Лепи капетан Ќе чак осетио голица®е колико Ќе близу пролетео поклон великог калибра. ДевоЌка се прекрсти, шапнувши:
  Ни метак нас не"е зауставити!
  Мирабела узвра"а... єош Ќедна девоЌка Анђелика - веома црвенокоса, изнад просечне висине, миши"ава, упркос оскудноЌ храни. Такође веома лепа девоЌка, раскошних бокова, затегнутог струка, не женствених широких рамена и високих груди.
  Анђелика се бори само у шортсу, туника Ќе поцепана у комади"е и распала се у прах, а нове униформе се не испоручуЌу преко Волге. Не даЌ Боже да се пренесу Ќош мунициЌе, и кап хране, за исцрп ене совЌетске трупе.
  Тако Ќе Анђелика скоро гола, ноге су ЌоЌ изгребане, посебно колена. Комад гелера ударио Ќе у табан десне ноге, боли, тешко се хода.
  Црвенокоса, праш®ава, готово гола Анђелика искрив уЌе своЌе лепо, али у исто време тврдо лице. ДевоЌка, пуцаЌу"и, каже:
  - Господ, Москва и Ста ин су изнад нас!
  И она одсече нападаче нацисте, Ќедва да има времена да се откотр а.
  Рушевине и уске улице отежаваЌу окрета®е страшним немачким тенковима. Ево скоро две стотине тона "Мишева" и никако не могу да прођу...
  Како Ќе Светлана очекивала, "Лев" се мало возио, и затрпао се у гомилу сме"а. Дошло Ќе до експлозиЌе. Пукла Ќе гусеница, одлетело Ќе пар оште"ених ва ака.
  Ра®ени тенк Ќе стао и из цеви Ќе излетела граната...
  Негде Ќе тут®ало у да ини, остав аЌу"и рушевине. Плавокоса Светлана Ќе као змиЌа сикнула:
  - То Ќе моЌа рачуница! Отворио налог...
  ДевоЌка-капетан Ќе поново принуђена да отпузи. Немци и ®ихови сателити не могу да искористе своЌу техничку супериорност у рушевинама. Кривом тврдоглавог Хитлера, хорде Тре"ег раЌха су заглибили у позиционим биткама у прилично великом и добро утврђеном граду.
  Мирабела баца гранату. ТераЌу"и их да раде салто над обореним Немцима или Арапима, превр"у"и се. єедан од нацистичких милитаната откине му руку и окачи на ®у енглески сат са компасом.
  Мирабела са осмехом каже:
  - Шта ти компас показуЌе - пут у пакао!
  А лепа девоЌка отресе комади" прилеп ене керамике са своЌе праш®аве пете.
  Анђелика такође брише прашину, са своЌим чврстим, пуним грудима. Брадавице су скоро црне од пр авштине и сврбе. И покушаЌте да се оперете. Опет мораш да се копаш кад немачки митра ези шкрабаЌу. И пузи на пластунски начин.
  Бата он девоЌака држи своЌе положаЌе, иако има гранатира®а. И цепаЌу тешке гранате, и бомбе падаЌу са неба ... Али ништа не"е сломити храброст совЌетских хероина.
  Ево Светлане, она види како "пантер" пузи. Па, оваЌ тенк више ниЌе тако страшан.
  Можете га ударити у страну. ДевоЌка Ќе кихнула, исп унула прашину коЌа ЌоЌ се попела у елегантна уста. Узела Ќе у руку гранату, оптере"ену експлозивним пакетом. Морате да се пришу®ате неприме"ено. Али има толико дима около.
  Аннелика Ќе почела да се прикрада, осла®аЌу"и се на одвод голим прстима и лактовима. Била Ќе као мачка коЌа вреба миша. ДевоЌка се се"ала рата из тог страшног лета четрдесет прве године, када Ќе Вермахт издаЌнички напао пространства СССР-а. Зар се ни девоЌка, скоро девоЌка ниЌе уплашила? У почетку да, али онда се навикнеш. А сталне рафале граната ве" дожив авате као обичну буку.
  А сада Ќе експлодирао веома близу. ДевоЌка се лупила по стомаку. Фрагменти Ќуре одозго као Ќато див их пчела. Анђелика шапу"е испуцалих усана:
  - У име правде, Господе!
  ДевоЌка убрзава пуза®е и баца гранату са приложеним пакетом експлозива. Садаш®ост лети у луку. ЧуЌе се експлозиЌа, та®и бочни оклоп Пантера се даЌе. Немачки тенк почи®е да гори, борбени комплет детонира.
  Светлана са осмехом шапу"е:
  Хвала ти Господе Исусе! єа веруЌем само у тебе! Теби се сам молим!
  Ломи пантера. Откинуто, дугачко дебло затрпано Ќе рушевинама. Пред®и оклоп, одвоЌен од бочног оклопа, подсе"а на лопатицу.
  Светлана, чиЌе очи, на лицу смеђем од прашине и опекотина, светлуцаЌу кукурузом, каже:
  - Што више храстова има душманин, то Ќе Ќача наша одбрана!
  Анђелика Ќе веома секси, у црним га"ицама, голог, праш®авог, снажног тела. ДевоЌка Ќе веома паметна. Уме да баца крхотине стакла голим прстима.
  Сада Ќе бацила оштар предмет своЌом грациозном, прашином прекривеном ногом. И заглав ен, право у грло фашисте. Лепа Анђелика Ќе пробрб ала:
  - А Ќа сам секс симбол, и симбол смрти!
  ДевоЌка, након чега Ќе поново пузала, пуцаЌу"и. Водио ватру и Светлану.
  Капетан лепоте, Наташа, посековши фашисту, цврку"е:
  - Живот Ќе ланац, а мале ствари у ®ему су карике...
  Мирабела Ќе опалила, отворила Фрицу главу и додала:
  - Немогу"е Ќе не придати важност линку!
  Светлана, опет прецизно шутираЌу"и, закукну:
  - Али не можеш да се вртиш око ситница...
  Мирабела Ќе прецизно опалила и додала:
  У супротном, ланац "е вас обавити!
  Овде се храбро боре и Марин Ли Пен и Олга Рибаченко.
  Обе девоЌке су веома борбене. И бацаЌу гранате голим прстима.
  Емануел приме"уЌе уз церека®е:
  - А ни овде битка ниЌе слаба!
  Олга Рибаченко, показуЌу"и зубе, сложила се:
  - НиЌе слаб! Али постаЌе горе!
  Марине Ли Пен Ќе гугутала, намигуЌу"и сафирним очима:
  - Све "е бити супер! ХаЌдемо на корона вирус!
  И ратник "е се смеЌати. И бацаЌу"и нож голим прстима, он "е пробити Пантера у страну.
  ОлимпиЌаса, трепере"а миши"авим, препланулим листовима, откуцавала Ќе степ данце своЌим голим, лепим ногама. ДевоЌка Ќе певала:
  - Света руска лица трепере са иконе ... Не даЌ Боже да потопиш бар хи аду Фрица! А ако неко зуЌе више од фашиста, нико вас, веруЌте, због тога не"е осудити!
  Затим Ќе поново напунила противтенковску пушку и поново запуцала. Немачки транспортер Ќе поново испухао дим.
  ДевоЌачки бата он Ќе нанео значаЌну штету Фрицу. Али и он Ќе претрпео губитке. Овде Ќе Ќедна девоЌка била поцепана на пола, а ®ено лице Ќе тако, упркос прашини, постало бледо.
  Ве"и део Ста инграда су ве" заузели нацисти, али оно што Ќе остало од града не жели да попусти и преда.
  Светлана, у међувремену, покушава да се пробиЌе кроз "Тигра". Снажан немачки аутомобил, добио Ќе гранату у страну, али ниЌе подлегао. Окре"е се да испали топ. ДевоЌка мора да се закопа у зем у, у крш, да Ќе не би зг®ечио ударни талас коЌи Ќе пустио садаш®ост.
  Светлана тихо шапу"е:
  - Мама, тата, извини!
  Мирабела Ќе бацила гранату на Тигра, коЌа ЌоЌ Ќе експлодирала на челу. ДевоЌка Ќе просиктала:
  - О томе да Ќе светло уче®е зими у проле"е... Понав ам без изузетка да Ќе Ромел куга копиле!
  Аннелика, разбивши поглед нацистима, и рафалом их поливши водом, процеди:
  - У ковчегу сам сад видео Фирера! И ударила Ќе Ќадника право у око!
  Црвенокоса девоЌка Ќе заправо голим прстима бацила гранату на тенк. Погодило Ќе цев... Уследила Ќе експлозиЌа и цев "Тигра" Ќе оште"ена.
  Кукавички Немац Ќе то узео и устукнуо.
  Светлана Ќе фркнула кроз ноздрве:
  - Наши, ваши не"е попустити!
  Мирабела Ќе метком посекла хитлеровског пла"еника и певала:
  - А зликовац се не шали! Руке и ноге, увиЌа руске конопце! ЗариЌе зубе у само срце ... ПиЌе ота¤бину до дна!
  Светлана, кико"у"и се, лаЌала Ќе:
  - Фирер див е виче, сузе се!
  Мирабела Ќе испалила и додала:
  - Па, самртно пуше, церечи се!
  Ево Ќош опасниЌег Стумртигера . Уништава читаве зграде и бункере. Штавише, не приближава се позициЌама совЌетских трупа. Ауто под заклоном држе немачки митра ези.
  Светлана види да Ќе приближава®е позициЌама Фрица нереално. Али на небу Фоке-Вулфс. єедна од ових машина лети ближе совЌетским позициЌама. ДевоЌке отвараЌу ватру на ®у.
  Анђелика баци гранату и бесно каже:
  - У дубокоЌ смрти - нема опроста!
  После тога, девоЌка се окре"е из митра еза. Брзо се вра"а. Релативно нови немачки тенк "Пантер"-2 са малом куполом и нижом силуетом брзо се вози.
  Неколико девоЌака баца гранате на немачки аутомобил. Она се, пошто Ќе добила поклоне, смрзава и не може да се окрене.
  Анђелика звижди, сик"у"и:
  - Ово Ќе нови напад! Поцепа"емо ЌоЌ уста!
  Пантер-2 Ќе зарежао и испалио своЌе мо"ниЌе оружЌе.
  Ватрени стуб Ќе раздвоЌио ваздух и моментално загреЌао и електролизовао атмосферу.
  Анђелика се закикота, шко ке пролете поред полуголе девоЌке. Бесрамна црвенокоса Ќе затресла боковима и рекла:
  - И Њутн Ќе победио душмане, збацио Ќарам са престола! Фриц Ќе одредио своЌ Њутнов закон!
  Ста инград Ќе био сав захва"ен пожарима, када се чинило да ватрени Ќезици лижу небо и пуцкетаЌу  убичастим, наран¤астим и гримизним искрима! А свака искра Ќе као дух коЌи бежи из пакленог замка.
  Светлана Ќе, обараЌу"и немачког борца, блеснула плавим очима, певала:
  - Шта кукаш лоша старица? ВеруЌте ми, само психиЌатриЌска болница плаче за вама!
  Мирабела Ќе певала у пева®у, пуцаЌу"и на нацисте:
  - Како Ќе добро ле"и на траву и ударати Фрица по глави! Приредите облог Фиреру и поша ите метке из митра еза!
  ДевоЌка се див е закикота и преврне се са стомака на леђа. Направио сам бицикл са ногама. Долетела Ќе граната. Лете"и Фоке-Вулф, примивши гелере испод стомака, жустро се винуо више. Види се да су га оштри фрагменти ранили. Фашистичко створе®е се запалило, и почело Ќе да губи комаде слом ених крила.
  Светлана Ќе, виде"и како Фоке губи висину, гракнула:
  - То Ќе семафор! На броду виси секира!
  Немачки авион Ќе експлодирао, расипаЌу"и крхотине у све уда ениЌе углове неба. А где Ќе отишао фашистички ас. Направио сам послед®и корак. Џелат Ќе отишао у пепео, а не пилот!
  Мирабела Ќе кихнула, распршила прашину и рекла:
  - Бити или не бити? То ниЌе пита®е!
  Анђелика Ќе опет ногом бацила комад стакла, толико да Ќе, ударивши у око, изашло на Фрица, кроз поти ак:
  - єа сам тенковска армада! И треба да се лечите!
  Немци и ®ихови сателити покушали су да напредуЌу, бацаЌу"и испред себе гранате. Таква тактика против девоЌака ниЌе успела. Овде Ќе Емануела поставила катапулт и како Ќе као одговор погодила неприЌате а.
  ДевоЌка писац Ќе заурлала:
  - Деда Мраз цепа Ромелова уста!
  Налет катапулта, коЌи се пробиЌао у гомилу нациста, натерао их Ќе да се распрше и истовремено преврну у ваздуху. Фриц Ќе пао и разбио се о рушевине зидова.
  Тенк "Тигар" -2, изгубивши равнотежу, сударио се са "Лавом". О, Лева, где ти Ќе страшно име?
  Светлана се насмешила и одговорила:
  - Браво, Марине Ли Пен!
  ДевоЌка-писца-политичарка Ќе агресивно залаЌала:
  - Марине Ли Пен Ќе увек спремна!
  ДевоЌка Ќе одмахнула босом ногом као одговор.
  ДевоЌка-капетан Ќе поново почела да закуцава. А ОлимпиЌада Ќе заголицала уско стопало Марин Ли Пен, како Ќе сада тешко! НиЌе ни чудо што се девоЌка не плаши да трчи кроз пожаре.
  Мирабела Ќе у пева®у рекла:
  - Младост Ќе добра - старост Ќе лоша!
  Анђелика, ова весела црвенокоса, сложила се:
  Нема ништа горе од старости! Ово Ќе заиста наЌодвратниЌе ста®е од свих могу"их!
  А девоЌка Ќе превратом направила скок. Замислила Ќе на тренутак одвратне бабе. Не, не пореди старицу са девоЌком. И каква лепота, у витким телима.
  Анђелика Ќе узела и запевала:
  - Ток за годином, године у каравану,
  Старица тр а кану у малтер...
  А шта Ќе са моЌом витком фигуром,
  Не разумем како Ќе отишла младост!
  Светлана Ќе б еснула очима, оборила Немца ударцем у препоне и приметила:
  - Не! Ипак, у рату постоЌи таква драж - остати заувек млад! Увек пиЌан!
  ОлимпиЌада Ќе ставила ново пу®е®е у катапулт. Ово Ќе нешто као добар малтер. ДевоЌка Ќе просиктала:
  - Не прођи, него прођи!
  Марин Ли Пен Ќе промешкала своЌу танку, али окретну ногу и залаЌала:
  - Фритз лице!
  А граната Ќе, заЌедно са експлозивним пакетом, у пуном замаху долетела на положаЌе нациста.
  Да, Ста инград им ниЌе дат. Ве" тре"и месец од краЌа Ќуна траЌе Ќуриш, али град ниЌе могао све да преузме. На другим секторима фронта нацисти су постигли успех, али не и на овом.
  Светлана Ќе опалила из пишто а и зарежала:
  - Све Ќе немогу"е, случаЌно Ќе могу"е... Нема потребе да се универзум много компликуЌе!
  И ударио у резервоар за бензин на мотоциклу. Машина Ќе експлодирала, а ватрени вихори обасЌали су задим ени пеЌзаж. А Немца Ќе растргала ог®ена шапа.
  ДевоЌка капетан викну:
  - Волим да убиЌам зло! А ово Ќе наЌвише добро!
  Мирабела Ќе рафалом претукла Немце и сиктала:
  - ХаЌде да се играмо дикобраза!
  Анђелика Ќе отворила ватру, тачниЌе. Неколико црнаца Ќе остав ено да леже на коп има прекривеним рушевинама:
  - УбиЌ неприЌате а! - шапутала Ќе девоЌка.
  Мирабела Ќе разиграно певала:
  - Насликавши Ромела ружем, МеЌнштаЌна лаком за косу, одву"и "у те у ропство принцезе, верни пас "е те изгризати!
  Светлана, пуцаЌу"и, сиктала:
  - ХаЌде увече, Адолф, обеси се... Престани да завараваш главу! АЌде увече, лети ко гирлсокол - да биЌеш нацисте Ќако!
  Мирабела рече у бесу, срушивши шлем са главе Ќуришника:
  - Ми Можемо! И хо"емо!
  ДевоЌке из бата она "Ле®ин" зауставиле су напредова®е страних трупа. Фриц Ќе кренуо напред, буквално бацаЌу"и лешеве у свемир. НиЌе помогао ни тенк "Лев", са коЌим су се полагале наде. Ево модификациЌе машине са топом од 150 мм.
  Анђелика откине камен залеп ен за ®ену голу брадавицу. ДевоЌка има тако лепе и пуне груди. ДевоЌка ногом баца гранату. Нога Ќе Ќача од руке, а баца®е иде да е.
  "Лав" Ќе добио процеп у гусеници, и стао. Пуцао из ®егових мо"них уста. Тут®ава и колапс.
  Анђелика, п унувши, каже:
  - Руски ратник не сте®е од болова!
  И девоЌка поново пуца. И он то ради изузетно добро. Фашиста нагнут из куле пада назад.
  Црвенокоса, скоро гола девоЌка каже:
  - Џабе неприЌате  веруЌе да Ќе успео да сломи Русе! Ко се усуђуЌе, таЌ у борби напада, ми "емо душмане жестоко победити!
  И Анђелика котр а миши"е штампе, коЌе Ќе веома утиснула.
  О, како су девоЌке лепе! Не желим да било ко од ®их умре.
  Сталенида Ќе потрчала... Веома лепа девоЌка, чупаве, беле косе. Она некако успе да их намаже некаквим напитком да се не упр аЌу.
  ДевоЌка Ќе веома лепа, са ликом Венере, само затегнутиЌе и ре ефниЌе. Оде"а на ®оЌ, само груд®ак и га"ице. Све остало Ќе ве" поцепано. Али како су ноге грациозне! Ово ниЌе девоЌка, ве" печат савршенства, круна лепоте.
  Она се кре"е на посебан начин, као веверица. А боса стопала и трепере®е, и потпетице, изненађуЌу"е остаЌу чисте. Сталенида пуца, а фашиста добиЌе чир на грудима.
  ДевоЌка каже:
  - Оданост ота¤бини Ќе наЌвиша реч!
  Анђелика Ќе уз смех приметила:
  - Скини груд®ак и остани као Ќа у шортсу!
  Стиленида Ќе негативно одмахнула главом.
  - Ово ниЌе прикладно!
  Анђелика Ќе затресла куковима, згодно опалила и запевала:
  - Нешто Ќе комсомолац постало необично! Тако ходати голих груди Ќе веома непристоЌно!
  Стееленида се закикота и примети:
  - Зашто доносити радост Фрицу, погледаЌте нашу лепоту!
  Анђелика одговори одлучно:
  - Наша лепота Ќе смртоносна!
  Челична девоЌка се закикота и запуца у ТА-200. Нацистички аутомобил се запалио. А лепа плавуша Ќе викнула:
  - Смрт злу!
  Анђелика се закикота.
  - И живот Ќе добар!
  Стееленида, виде"и да Немац пада, зарежа:
  - Ово Ќе наЌве"а вредност! НемоЌте мислити нацисте да сте победили!
  Анђелика пева:
  - ЧекаЌу победу! Победа чека... Они коЌи жуде да разбиЌу окове! ЧекаЌу победу! ЧекаЌу победу! Мо"и "емо да победимо нацисте!
  Лепа девоЌка, а тресу ЌоЌ се голе груди. Добар са голим торзом на вру"ини, коЌу поЌачава ватра.
  Светлана Ќе сада изгледала много одлучниЌе. Пуцала Ќе на Фрица из аутоматске пушке и залаЌала:
  - Кастрират "у те!
  И заиста, нацисти су добили смртоносне поклоне и ковчеге! И девоЌка им Ќе показала фигуру, хаЌде да изградимо голе прсте. И звиждао као славуЌ-разбоЌник. И кроз прсте до®их екстремитета.
  ДевоЌка капетан Ќе веома паметна. И пЌенушава. И уопште не окрутан. И ®оЌ Ќе понекад жао неприЌате ских воЌника, коЌи можда имаЌу децу коЌа "е плакати за мртвим очевима.
  Светлана, међутим, тера такве мисли од себе, па хо"еш да заплачеш од ®их. Али нису Руси дошли Немцима да п ачкаЌу и убиЌаЌу. Не, то су Немци и читав агресивни чопор странаца из целог света провалио Ќе у руска пространства.
  Светлана се прекрстила и запуцала на Фрица, коЌи Ќе покушавао да се тихо приближи позициЌама Руса Фрица... Процурило му Ќе око и мозак, коЌи Ќе избио метком.
  ДевоЌка-капетан се осмехну и рече, духовито:
  - Право очи у очи, глава у главу!
  Светлана Ќе прецизно гађала, и приколицом погодила мотоцикл. Ауто Ќе почео да цепа, а митра ез Ќе одлетео, преврнуо се неколико пута. Затим му Ќе ®ушка потонула у рушевине.
  ДевоЌка Ќе протр ала голи, праш®ави ђон о крш. И поново Ќе ци ала. Њено весело, младо лице се нацерило прилично нацерено. ДевоЌка Ќе певала:
  - Не, рекли смо фашистима, наш народ не"е толерисати да се руски мирисни хлеб зове речЌу брод!
  Мирабела Ќе упутила врло прецизан ударац, од коЌег Ќе Фоке-Вулф плануо, и цвркутао:
  За ниткова, наравно, избор Ќе Ќасан,
  За доларе Ќе спреман да изда РусиЌу...
  Али руски човек Ќе тако леп
  Да Ќе спреман да да живот за Ота¤бину!
  ДевоЌка Ќе направила салто и показала нацистима смокву, и скроловала, а меци нису дотакли лепотицу.
  ПоЌавила се Анђелика, ова лепотица, скоро гола, пр ава као ђаво, бацила Ќе одЌедном гранату са две ноге. И проверила Ќе:
  - Оно што имам Ќе... Фриц у оштроЌ страни!
  ОлимпиЌада исправи Анђелику:
  - Оштра, у страну, а не у оштру страну!
  ДевоЌка се закикотала и тресла грудима од лубенице, и испалила гранату од гранате са експлозивним пакетом. "Тигар" Ќе погођен у ®ушку, а ово криво уметничко дело Ќе измакло.
  Након тога, нацистичко створе®е Ќе устукнуло. Почела Ќе да пузи као кор®ача захва"ена пожаром.
  Светлана Ќе певала, весело намигуЌу"и:
  - И "Тигар" узмиче, а Немци се криЌу!
  ДевоЌачки бата он Ќе маневрисао под нападима, ваздушним ударима и тешким пушкама. Овде су млазни бомбардери погодили, полом ене, усиЌане стрмине су се уздизале у небо. И каме®е Ќе било у пламену. На сре"у , ниЌедна од девоЌака ниЌе умрла, али су мушкарци отишли на онаЌ свет - коЌима ниЌе тако жао! И лете душе - Ќедни у раЌ, а други у пакао! Где ђаволи са вилама ве" чекаЌу оне коЌи нису веровали у Исуса.
  Анђелика Ќе наЌсексипилниЌа ратница у бесу: па, могу ли нацисти из свог "Штурмтигера" заиста пуцати на положаЌе совЌетских трупа и убиЌати црвене ратнике?
  А девоЌка Ќе босим ногама зграбила гранату и вртела се у слаповима салта. И врти се све брже и брже. А онда Ќе свом снагом бацила дар смрти у широку ®ушку ОлуЌног тигра. Наге, преплануле ноге лепотице блеснуше, а граната одлете у широку ®ушку. А мо"на машина се прво угушила, а онда поЌурила. Два "кра евска тигра" коЌа су стаЌала са стране "Штурмтигра" су избачена и разбацана у различитим правцима. Ва ци су им се отргнули, па су пали доле, лете"и као слом ена огрлица кра ице.
  Ударни талас Ќе бацио Анђелику, а девоЌка Ќе полетела наопачке. И била Ќе преврнута,  у ана и бачена. Али лепотица Ќе ипак слетела, оштар крш и здроб ено каме®е зарило се у ®ене голе табане. ДевоЌчица Ќе боловала, па чак и кроз жу евито стопало, врх Ќе пробушен.
  Али Анђелика Ќе смогла снаге да устане и викне:
  - Ви фашисти би"ете у пепелу!
  Светлану и друге девоЌке бацио Ќе експлозивни талас, па чак и мало зг®ечио. Али нико од лепих ратника ниЌе погинуо. ДевоЌке су наишле на ураган и добро усмерену ватру. СузбиЌа®е нациста коЌи су искочили и других агресивних инсеката коЌи опседаЌу СССР.
  Мирабела Ќе са великим ентузиЌазмом певала:
  - А кад нас труба Господ®а поведе у боЌ, ми "емо се дружити са Комсомолом! И по єеховиноЌ во и, Ќа "у бити на небескоЌ прозивци!
  Анђелика, отресаЌу"и прашину са своЌих крвавих табана, пева:
  - Ле®ине, журка, Комсомол! Ша емо Фирера у лудницу!
  ДевоЌке су почеле да се заглушуЌу"е смеЌу, а Марине Ли Пен Ќе узнемирено и узнемирено рекла:
  - А моЌ катапулт, не тако прецизан - као оне голе и снажне ноге Анђелике!
  ОлимпиЌаса Ќе, играЌу"и се миши"има руку, рекла:
  - То Ќе ок! єош увек размиш аш. Нешто хладниЌе!
  . ГЛАВА 22
  Политичарка Ќе ве" уморна од каскаде оргазма. Пустила Ќе црног Африканца. НасмеЌала се и наклонила, одузимаЌу"и чек.
  Наравно, на изласку су Ќе стражари теме ито претресли. А девоЌка се осетила као целина, прегледан Ќе сваки милиметар коже. Руке у рукавицама попеле су се у анус и у ®едра Венере. Тако Ќе паж иво опипана, а и ®ена уста, ноздрве, уши такође.
  И између прстиЌу на рукама и ногама паж иво су прегледали, и све Ќе испитано, до краЌа.
  Али на краЌу су пустили.
  А лепотица и политичарка, макар се средовечна Марине Ли Пен истуширала и истуширала.
  За вечеру сам Ќео "уретину у чоколадном сосу, а сви®етину са кечапом. Ќео сам до кости.
  Затим Ќе уронила у тежак, али у исто време буран и богат сан;
  Али Марине Ли Пен се вратила после добре олуЌе. Е, сад Ќу Ќе чекао секс.
  У ствари, она се ве" потукла, до безако®а. И стварно Ќе желела секс.
  А ево и кра а виле®ака пред ®ом. Прави, сЌаЌни, згодни и ве"и од нормалних виле®ака, али као и они заувек млади и голобради.
  ДевоЌка списате ица и политичарка наЌвише класе, за уб еница у еротске авантуре до лудила, похлепно Ќе уснама пригрлила припадника кра а виле®ака. Снажно га Ќе лизала. Радило се и Ќезиком и уснама.
  Кружила Ќе главом и гугутала, играЌу"и се миши"има свог тела. ПулсираЌу"и штап од жада веома приЌатног укуса од кра а виле®ака.
  Спо а, виле®аци су млади, и имаЌу голобрада лица као девоЌке. У своЌим еротским фантазиЌама, Марине Ли Пен Ќе успела да седи у женском затвору и веома ЌоЌ се допало када су ®ене девоЌке миловале. Заиста Ќе веома невероватно.
  Када женско тело дође у контакт са женским. Кад се женске усне  убе са истим девоЌачким, чистим уснама.
  Жене миришу бо е од мушкараца. А виле®аци одаЌу мирисе младости и девоЌке. Има у ®има нешто од тинеЌ¤ера. Емануел ионако воли виле®аке. Они су млади"и  удског рода, и сви без изузетка су веома лепи, а само су уши као у риса.
  Марине Ли Пен им се диви...
  Позади ЌоЌ прилази кра  тролова. Такође веома лепа, и ве"а и миши"авиЌа од обичних тролова. Уши виле®ака нису као код  уди, а нос тролова личи на к ун орла. Али у исто време, лица су лепа, млада, голобрада као код девоЌака, а тела миши"ава са оштрим ре ефом.
  Да, лепо Ќе заЌебавати се са ®има.
  И своЌе велико мушко савршенство уноси у недра Венере. А ова нерца Ќе ве" влажна, и све тако лепо клизи у ®оЌ, а врелина у стомаку почи®е да сиЌа.
  Марине Ли Пен Ќе приметила са похотним Ќауком:
  - Волим вас виле®аке и тролове!
  А она се све више узбуђуЌе...
  Истовремено се присе"а своЌих авантура у ЌавноЌ ку"и. Како Ќе узела новац од Ќедног млади"а. Добио сам сто долара. И у почетку Ќе почела да лиже ®егов пенис. И урадила Ќе то са ентузиЌазмом. Када Ќе устао, млади" Ќе почео да Ќе Ќебе. И такође Ќе веома лепо. У своЌим фантазиЌама, Марин Ли Пен Ќе била блажена и озби но Ќе помислила зашто толики плачу за но"ним вилама? На краЌу краЌева, ова професиЌа Ќе веома приЌатна и профитабилна. За Марине Ли Пен, секс Ќе увек радост. И не разуме зашто неке жене не воле секс са мушкарцима. И зашто се претпостав а да проститутке не дожив аваЌу оргазам? Напротив, када имате секс са странцем за новац, оргазам Ќе Ќош насилниЌи, интензивниЌи, оштриЌи и дуготраЌниЌи.
  Дакле, нема потребе за непотребним глупостима и стереотипима. Напротив, водите  убав Ќош активниЌе.
  Марине Ли Пен Ќе осетила укус покварене  убави. И свидело ЌоЌ се, па чак и профитабилно. И заиста Ќе супер.
  И новац и задово ство у исто време.
  Марин Ли Пен Ќе тешко уздахнула... Мушко савршенство Ќе лизала прво виле®ачком кра у. Онда су он и трол заменили места. И пулсираЌу"и трол штап од жада има веома приЌатан укус. Шта ре"и Ќе супер.
  Марине Ли Пен Ќе сте®ала и уживала. Њена душа Ќе певала у наЌве"ем одушев е®у. И осе"ала се тако добро и квазарно од тога!
  ДевоЌка Ќе била апсолутно одушев ена. Мада каква Ќе она девоЌка ... Она само има манире од принцезе.
  Марине Ли Пен се поново променила и наставила да лиже курац. И то ЌоЌ се толико допало и изазвало Ќе буру одушев е®а.
  ДевоЌка Ќе чак успела да пева:
  Али да будем искрен,
  Лижем сва ЌаЌа без изузетка...
  Не може бити, не може бити...
  На краЌу краЌева, Ќа сам курва!
  Да дефинитивно!
  И можете бити у ста®у да певате и у исто време лижете пулсираЌу"е шипке од жада.
  А шта Ќе са девоЌком-писцем и политичарком, штавише, познатом скоро свима у свету, па можда ...
  СЌаЌно Ќе бити проститутка... Забав аш се и новац у разним рупама. Али заврше право у устима. И тако Ќе лепо. И какво Ќе велико задово ство гутати сперму! НаЌприЌатниЌа ствар на свету. Ти Ќедеш оваЌ неред. Виле®аци и тролови имаЌу слатку сперму, и веома укусну.
  Марине Ли Пен Ќе полизала до краЌа, све чак и са пубиса, и била задово на као никада раниЌе. На краЌу краЌева, она Ќе дивна девоЌка. У ствари само одлично! А нови виле®аци и тролови нису прикладни.
  Ево Ќе Ќебу у ®едра Венере и у анус у исто време. И тако Ќе лепо. Када пулсираЌу"и штап од жада уђе у дупе, и тамо се баца и окре"е. И то Ќе тако диван осе"аЌ да Ќе само супер и хипер.
  Марине Ли Пен Ќе служила све више и више виле®ака. Тако Ќе десном руком узела мушко савршенство виле®ака и почела да га тр а. Затим Ќе левом руком узела мушкост трола. Такође Ќе почела да помера шапе. У исто време, Марине Ли Пен Ќе лизала киту виле®ака. А у ®едрима Венере и анусу тролови су Ќе Ќебали. Али ни ово ниЌе било дово но. Ево згодног виле®ака коЌи се налази између груди Марине Ли Пен. А ®егово мушко савршенство задиркивало Ќе гримизне брадавице плавокосе лепотице.
  А онда су се два виле®ака прикрала иза. И босе ноге Марин Ли Пен почеле су да вуку ®ихову мушкост. И то су урадили веома енергично са великим жаром. Голи прсти клизили су преко удова виле®ака и орка.
  С времена на време, Марине Лее Пен Ќе била готова у своЌим устима. И похлепно Ќе прогутала сперму, коЌа Ќе била слађа од креме на бисквитноЌ торти. И стварно ЌоЌ се допало.
  Како Ќе сЌаЌно сисати пулсираЌу"е шипке од жада.
  За жену, уопште, нема укусниЌег Ќела од семена виле®ака и трола тако слатког и мирисног, са аромама би а и шума, и цве"а, и меда.
  Ово Ќе тако невероватно и дивно.
  Марин Ли Пен Ќе скочила и набила мушка савршенства. И толико Ќе волела.
  Просто Ќе чудо и дивно када те има осам виле®ака и тролова одЌедном.
  Међутим, Марине Ли Пен такође има уши. И трол са десне стране и виле®ак са леве почеше да Ќе боцкаЌу са обе стране. И били су веома енергични. Марин Ли Пен Ќе осетила пулсираЌу"е шипке од жада не само Ќезиком и устима, ве" и ушима.
  Марине Ли Пен Ќе са таквим задово ством радила своЌим Ќезиком и другим удовима. Неки виле®аци и тролови су завршили и бацили златник у умиваоник. Дакле, Марин Ли Пен Ќе била права проститутка коЌа се тресла од каскаде оргазама. И зарадила Ќе много новца. Ово Ќе супер девоЌка. И имаЌу га у свим рупама. Ево Ќош Ќедне пулсираЌу"е шипке од жада залеп ене за нос девоЌке. И Емануела Ќе почела да га вуче са великим задово ством.
  Виле®ак ти боде у нос мушким савршенством од коЌег мирише на тамЌан, а тако Ќе дивно.
  Марине Ли Пен се с времена на време тресла од цунамиЌа оргазама. И било Ќе тако сЌаЌно. Никад се ниЌе осе"ала тако сЌаЌно. Иако Ќе служила у фантазиЌама доста господе свих узраста и полова, па чак и животи®а. И увек Ќе волела секс. Генерално Ќе тако сЌаЌно. Па чак и хипер и виша класа!
  Марин Ли Пен Ќе похлепно прогутала и полизала сперму са лица. И завршила Ќе опет и опет у устима. И поЌавили су се нови виле®аци и тролови. А базен се постепено пунио златницима.
  Марин Ли Пен Ќе сисао и успевао да пева, и то, зачудо, од мушког имена;
  Затворих врата тешком резом
  И извукох краЌ из широких панталона, Полако, не дишу"и, руком узех, И све Ќе пливало у моЌим плавим очима.
  
  Пао сам на софу и трзнуо руком, А краЌ Ќе постао врео и веома велик, почео сам да са®ам да си поред мене И миловати моЌ курац своЌом нежном усном.
  
  Или га лижеш, па прогуташ, Па га удариш по образу, или га дркаш, Па, десном руком узео муда И озби но се дао на посао.
  
  Миловао си кратко и полако, Изненада, потекла смрт с краЌа мога, Лизнула си до капи, чак и са пубиса, А Ќа сам био задово ан као никад!
  А Марине Ли Пен поново су потресли читави таласи оргазма и цунами притиска и секса. А девоЌка Ќе била у савршеном заносу. И тресла се изнова и изнова од оргазма.
  Марине Ли Пен Ќе цичала и урлала, гушила се од одушев е®а и кикотала као кокошка.
  Ево такве девоЌке Марин Ли Пен коЌа полаже пастел! И Ќеданаест лепих млади"а има га одЌедном са свих страна. Ово Ќе такав шарм и Марине Ли Пен се осе"а одлично. И опет Ќе потресаЌу оргазми. И тако Ќе лепо и невероватно.
  И желим све више и више секса. Тако Ќу Ќе силовала цела чета воЌника и какав Ќе то био приЌатан осе"аЌ. А Марин Ли Пен Ќе оставила у се"а®у осе"аЌ секса и како су ЌоЌ пулсираЌу"и штапи"и од жада забачени у уста. И то се само див е окренуло девоЌци. И тако Ќе лепо, и невероватно.
  И то Ќе Ќедноставно немогу"е описати речима. И у свим рупама секс. И тако желим Ќош више и како Ќе лепо, како Ќе невероватно бити проститутка.
  А када те има много мушкараца одЌедном, и ако са животи®ама, онда Ќош бо е!
  Сама Марин Ли Пен Ќе хладниЌа од животи®е. И свидело ЌоЌ се. За жену Ќе веома корисно имати секс. Нажалост, нису сви у ста®у да ово разумеЌу. А то пи"е нектара из пулсираЌу"ег штапа од жада ниЌе само веома приЌатно, ве" и корисно. И Марине Ли Пен то ради са великим задово ством. И конзумира са великом похлепом. И пиЌе тоне.
  Ово Ќе диван и фантастичан сан - не постаЌе хладниЌе.
  ДевоЌка, наравно, дожив ава каскаде оргазама. И тренира до савршенства. И то ЌоЌ Ќе велико задово ство. Марине Ли Пен, наравно, разуме ово...
  Сетила се како су Ќе тукли бичем и бичем. И то Ќе такође било сЌаЌно.
  Током пребиЌа®а Марин Ли Пен, она се веома узбудила и пала у ста®е Ќаког оргазма. И то ЌоЌ се заиста допало. Марине Ли Пен Ќе чак цвркутала:
  - Би"е град на Венери,
  И ружно"а зле химере!
  И опет активно лиже семе из ЌаЌа. И она Ќе тако задово на ... И што Ќе наЌважниЌе секси ...
  Ево, на пример, муче®е ... Ово Ќе супер, а ви дожив авате тако велико задово ство од муче®а ...
  А каква Ќе била у женском затвору!
  Управо сада, Марин Ли Пен, на замах магичног штапи"а кра а виле®ака, коЌа Ќе, пошто Ќе завршила седми пут у своЌим устима, изгледа уморна. И одлучили су да суптилниЌе муче курву, коЌа Ќе дошла са планете Зем е. У ствари, примитивни секс Ќе ве" уморан од свих. Волео бих нешто хладниЌе и подлиЌе!
  А сада Ќе Марине Ли Пен завршила у руском затвору, и ово Ќе, наравно, веома кул. Тамо Ќе Ќош хладниЌе, посебно ако се сматрате посебно опасним криминалцем.
  Иследник одмахну руком. ПолицаЌци су Ќурнули на Марин Ли Пен, ставили руке иза ®е и чврсто ЌоЌ ставили лисице на зглобове. Онда су их Ќаче стиснули. ДевоЌка Ќе стиснула зубе од бола. Како Ќе метал угризао у нежне, девоЌачке зглобове.
  Затим су ЌоЌ ставили окове на ноге. И испустио ланац. Постало Ќе неприЌатно ходати, не можете направити велики корак. ДевоЌка Ќе одлутала гушчиЌим кораком, гурнута баЌонетом свог митра еза.
  Засађена Ќе у црни, затворени левак. И прикован за оклопну шуп ину уз челични зид. Поправили су... И одвели девоЌку у затвор. ДевоЌка практично ниЌе имала шта да види. Само, уска трака однесена решетком.
  Марине Ли Пен Ќе постала веома тужна. Она Ќе као птица у кавезу, а воде Ќе у заточеништво. Тужно и тешко. Да, и страшно. Затвор. Решетке, ограде,  ути пси, полицаЌци и оно што Ќе посебно застрашуЌу"е -  ути сустанари. Али она Ќе Марин Ли Пен "е мо"и сама да се снађе. ДевоЌка Ќе звецкала ланцима. Како Ќе болно за стиснуте зглобове, прсти утрну. Уврнути ђаволи, фашисти! Али да ли Ќе то могу"е учинити?
  Марин Ли Пен се трзнула, покушала да разбиЌе лисице, али Ќе завиЌала од бола. Да, тешко Ќе. Иако Ќе обучена девоЌка.
  Кад би само ова кучка Екатерина МоисеЌевна била ухва"ена и претучена. Можда чак и стопала. И поломи ЌоЌ ребра!
  Марине Ли Пен Ќе просиктала:
  - Нема милости, нема милости неприЌате у! За славу, за славу, исе"и "у пандуре!
  Овде Ќе доведена у затворско двориште, истражни притвор затвора Бутирскаиа.
  Извели су ме у лисицама и пеглама за ноге. Залеп ена потпетица Ќе отпала, а Марине Ли Пен Ќе шепала. Тако ЌоЌ Ќе у лице ударио мирис затвора и избе ивача. Одвели су ме у ходник. ДевоЌка Ќе шепала. Неки осуђеник у тетоважама Ќе вођен ка ®има. Избацио Ќе пр аву шалу. Марин Ли Пен Ќе задрхтала и покушала да смири страх. Превезена Ќе у хитну помо". У почетку Ќе све ишло по уобичаЌеном: презиме, име, патроним. КоЌе ствари да понесете са собом?
  Марине Ли Пен Ќе била лагана. Али полицаЌац у прат®и Ќе викнуо:
  - Посебно Ќе опасна и потребна Ќе наЌтеме ниЌа претрага.
  Марине Ли Пен тихо промрм а:
  - Не! Нема потребе...
  Одведена Ќе у посебну просториЌу за проЌекциЌе са огледалима. ПолицаЌка Ќе поново почела да вришти:
  - Ха ина!
  Затим подигавши глас:
  - Бра!
  - Га"е!
  - Ципеле!
  Када Ќе Марин Ли Пен била потпуно гола, други веома крупни и мужевни управник зграбио Ќе Марин Ли Пен за косу, ставио ЌоЌ браду на удуб е®е, дрвени квадрат.
  Неколико жена и неки професор у наочарима почеше да прегледаЌу девоЌке. Гледали су ®ено тело кроз увеличаваЌу"е уређаЌе, сликали, преписивали знакове.
  Од овога Ќе Марине Ли Пен бачена на топлоту, а затим на хладно"у. Тада ЌоЌ Ќе наређено да седне.
  ДевоЌка Ќе лако села десет пута. Поново Ќе постав ен у дрвени квадрат. Жена горила притисну браду и стави руке право у уста. Рука и она нису биле сасвим чисте, длакаве као маЌмуни, а Марине Ли Пен се осе"ала стварно болесно.
  ДевоЌка се ослободила и вриснула:
  - Не усуђуЌ се да ти се неопраним рукама пе®еш у уста! Прво ставите рукавице, а затим их ставите.
  ПолицаЌка, очигледно главна овде, викнула Ќе:
  - Ставите рукавице! И претражите Ќе од главе до пете!
  Управница Ќе с муком повукла гуму на шапе. Очигледно Ќе била несре"на. Затим прешли на проверу. Грубо рашчупана коса Марин Ли Пен, скоро Ќе чупала из корена. Онда Ќе почела да врши притисак на уши. Изврнуо их ... Погледао у ноздрве. Заурлала Ќе: каша .
  И опет ЌоЌ се попео у уста. Искривила Ќе Ќезик и пила, притиснула небо. На краЌу Ќе девоЌчица повратила. Повра"ала Ќе на матрону. На ®у су одмах скочиле жене са то агама и задале ЌоЌ неколико удараца по леђима и грудима.
  Главни тамничар их Ќе повикао:
  - Престани да биЌеш! Али ипак будите опрезни. Ми не мучимо, ве" тражимо посебно опасног злочинца.
  Управница гориле се обрисала и наставила потрагу. Више се ниЌе пе®ала у уста, ве" Ќе грубо опипала груди. Веома грубо, покушаваЌу"и да повреди Марине Ли Пен што Ќе више могу"е. ДевоЌка Ќе шкргутала зубима, али се трудила да не изда брашно.
  Управник гориле Ќе с осмехом приметио:
  - Какве сисе ! Мора да си била проститутка у ЌавноЌ ку"и!
  Главни полициЌски службеник Ќе потврдио:
  - Да, то Ќе курва! Љубавница милиЌардера. Поквасила се!
  Стражари су се смеЌали и режали:
  - Види се кра а!
  Мушки управник ЌоЌ Ќе притиснуо испод пазуха, миловао Ќе по рукама, гледао између ®ених прстиЌу. Онда Ќе почела да увиЌа пупак. Али снажан притисак Марин Ли Пен спречио Ќе горилу да се правилно ухвати.
  Онда Ќе гурнула свом снагом. ДевоЌка се сагнула од бола... Зачуло се церека®е.
  Али оно наЌпонижаваЌу"е и наЌсуровиЌе Ќе тек долазило. Кад Ќе мо"на шапа зарила наЌосет ивиЌе место. И урадила Ќе то грубо. Бол Ќе био толики да Ќе Марин Ли Пен гурнула управника и оборила Ќош двоЌицу полицаЌаца, вичу"и:
  - Не! Задово ство ми Ќе!
  Седам великих, добро обучених надгледница пало Ќе на ®у одЌедном. Тореадор Ќе био физички Ќак, али ниЌе био обучен за борбу. Била Ќе везана иза лисица и завртела руке. Затим рашире ноге, фиксираЌу"и их у посебноЌ машини. ПостоЌао Ќе такав уређаЌ за наЌЌаче и наЌагресивниЌе затворенике коЌи нису желели да буду подвргнути личном претресу.
  Марине Ли Пен висио Ќе у ланцима, буквално разапет, за руке и ноге. И Ќедна крупна жена са лопатастим шапама Ќу Ќе немилосрдно прегледала.
  Пе®ала се дубоко, веома грубо, посебно Ќе настоЌала да изазове ве"и бол. Притискала Ќе и стискала, тако да Ќе изашла чак и крв. Лични претрес се претворио у муче®е.
  А када се ова шапа заглавила у анус, Емануела Ќе изгубила свест од бола и неподнош иве срамоте.
  Жена у белом мантилу дала ЌоЌ Ќе и®екциЌу. А виша полицаЌка Ќе викнула:
  Па, за први пут Ќе доста! А онда "е се навикнути и не"е се плашити. ХаЌде да испитамо ноге и пређимо на друге процедуре.
  Управите  гориле Ќе грубо опипао ®ене ноге, и уврнуо их наизмЌенце, снажно притискаЌу"и ®ене голе прсте свом снагом. Желела Ќе да мучи Марине Ли Пен што Ќе више могу"е. Заголицала Ќе девоЌчицу пету, а на краЌу Ќе извадила палицу из поЌаса, и свом снагом ударила Марин Ли Пен по табанима.
  Главни тамничар Ќе повикао:
  - Рекао сам доста! Она може да се предомисли! А сада у другу собу.
  Марине Ли Пен одведена Ќе у другу собу. Тамо Ќе поново фотографисана под рефлекторима. Само ве" голи, са свих страна. И са стране, и са стране , и напред и позади, па чак и укло®ена стопала, као и одозго.
  Измерена Ќе висина: главна матрона Ќе приметила:
  - Велика Дилда 184....
  Онда су тежили ... Повукао сам 85 килограма.
  Управник горила Ќе приметио:
  - А по изгледу се не види, ни по капи масти!
  Мерили су ЌоЌ и рамена, и струк, и груди, и бокове, уносе"и све у банку компЌутера.
  Поново су узели отиске. И то не само са зад®е стране шаке, ве" и са шаке, лактова, табана, потколеница, ушиЌу, усана. Па чак и голе груди су биле притиснуте. Па су то преписали...
  Рендгенски снимак да се види има ли шта унутра. Да ли Ќе имала преломе или ожи ке? Тело Марин Ли Пен Ќе чисто, младежа скоро да нема, нити Ќедне опекотине или ожи ка.
  Доктор Ќе питао девоЌку. Да ли сте се од нечега разболели, ако Ќе била алергиЌа и тако да е.
  Марин Ли Пен Ќе била сеоска, здрава девоЌка. Трчао сам бос као дете, од мраза до мраза, а никада се нисам ни прехладио.
  Доктор Ќе прегледао уста и изненађено приметио:
  - Какви зуби, ни Ќедно место!
  Затим су Марин Ли Пен измерили притисак и направили кардиограм. Њени резултати су савршени.
  Узели су крв девоЌци из прста и вене. Проверили су и урин. Марин Ли Пен Ќе била у категориЌи посебно важних и опасних криминалаца, а у двадесет првом веку, наравно, провераваЌу се на здравствено ста®е.
  НаЌнеприЌатниЌе Ќе било када су ставили сонду у ве" измучени анус. Проверили су и црева, додаЌу"и пат®у. Марин Ли Пен Ќе помислила да су можда на оваЌ начин желели да поЌачаЌу ®ено муче®е. И у исто време проверите оно што ниЌе пронађено уз помо" рендгенских зрака. Истина Ќе да рендгенски зраци не виде све.
  Затим Ќе девоЌчица одведена код окулиста. Марин Ли Пен види, међутим, као и орао, слух Ќе такође одличан.
  Урадили су ЌоЌ и ултразвук неких делова тела. Подаци су приказани у савршеном реду.
  Укратко, процедуре су се отегле до поно"и или више. На краЌу Ќе чак урадила и енцефалограм мозга.
  И свуда су се возили голи, чак и без га"ица.
  Коначно сним ен, специЌалним апаратом, и шареница очиЌу. И одвели су ме у посебну собу.
  Опран прво хладном, па топлом, па опет хладном водом. И осушили су Ќе ¤иновским феном уместо пешкира.
  Затим у свлачионицу.
  Начелник ЌоЌ Ќе дао сиву затворску униформу, са ве" спремним броЌем и презименом. Ужасно Ќе гледала Марине Ли Пен, налик на монашку мантиЌу.
  ДевоЌка Ќе била широких рамена, а огртач ЌоЌ Ќе слегао раменима, али ЌоЌ Ќе висио као вре"а око струка. Штавише, морао сам да га ставим на своЌе голо тело.
  Марине Ли Пен Ќе била огорчена:
  - Зашто ми даЌеш такву крпу!
  Главна матрона Ќе хладно одговорила:
  - Ви сте посебно опасан криминалац и требало би да будете у мантиЌи! Свакодневно "е вас претресати и држати у "елиЌи под сталним видео надзором. То се ве" десило девоЌко!
  И строго скупивши обрве, матрона додаде:
  Можемо и да ти обриЌемо главу! Само Ќе штета ошишати тако дивну, златну косу! Зато будите стрп иви... Можда се услови затвора и да е ме®аЌу.
   Марине Ли Пен ударила Ќе босом, грациозном ногом по бетону и приметила:
  - Но"у Ќе хладно и хладно. Можда ми даЌ ципеле. Изгубио сам навику да будем бос послед®их година.
  Матрона одмахну главом.
  - Те ципеле коЌе се даЌу посебно опасним затвореницима су прегрубе, а ако се дуго носе, могу вам покварити лепа стопала попут принцезе. Па док Ќе топло, ти си као бос! Здрав си као ко®.
  Марине Ли Пен Ќе са осмехом рекла:
  - Па бос, тако бос. Од априла до октобра трчао сам бос по селу чак и у школу. А зими га Ќе често носила без чизама, калила се. Можда Ќе чак и то бо е него носити страшне затворске ципеле.
  Главна матрона климну главом и потврди:
  - Да, имаш веома еротичне и грациозне ноге... И фигуру због коЌе желиш да ЌоЌ се дивиш... Неко попут тебе "е живети као кра ица у зони!
  Емануела Ќе климнула главом, насмешила се и рекла:
  - Ох, бо е Ќе у див ини!
  Главна матрона упита девоЌку:
  - Пошто сте посебно опасни, онда не можете бити у општоЌ "елиЌи. Да ли више волите соло или са партнером?
  Марине Ли Пен Ќе слегнула раменима и одговорила:
  - Не знам ни сам... Мада бих сада волео да будем сам!
  Главна матрона се насмешила и одговорила:
  - Па да... У самици Ќе мирниЌе. Кад бисте само знали како Ќе у"и у заЌедничку "елиЌу у Бутирки. Сада Ќе, истина, бо е, али деведесетих Ќе више од сто стрпано у "елиЌу за двадесет пет  уди. Но"на мора! А ти "еш седети сам... Док не добиЌемо наређе®е шта да е са тобом.
  Марине Ли Пен Ќе одушев ено покупила и певала, показуЌу"и зубе и урлаЌу"и;
  Голи на сталку, извлаче"и зглобове из рамена,
  Висим, леђа ми се кидаЌу од удараца!
  А ¤елат с цереком посипа - со на ране,
  Напио се весели звер опиЌеног вина!
  
  Али нисам само роб, ве" кра евска дива,
  Владарка и зема ска сестра богова!
  А ако патим, то значи да лепо патим,
  Не"у изразити страх, пред страшним осмехом оч®ака!
  
  УсиЌан комад дотакао Ќе моЌе босе ноге,
  Опе ени дим са гађе®ем голица ноздрву!
  За шта сам дао невину кра евску младост!
  Зашто толико патим, не могу да разумем судбину!
  
  Али девоЌке ратнице, знам, журе да помогну,
  Мачеви ломе зла чудовишта, бацаЌу"и зло у пр авштину!
  ЗнаЌ да смо препуни лешева, подлих стела пута,
  На краЌу краЌева, са нама Ќе мо"ни ратник са храброш"у принц!
  
  НеприЌате  се вратио назад, видим сра®е, повлаче®е,
  Сурови ¤елату, ти ниси кра  у борби, ниси господар!
  Процвета"е руин, треш®а у маЌу,
  Ко Ќе све покварио и спалио да би добио новчи"!
  
  А шта Ќе блиставиЌе и лепше од Ота¤бине,
  Шта Ќе више од ®е, а зва®е наЌпростиЌа част?!
  За коЌе сам спреман да дам, до краЌа година свог живота,
  Коме да прочита свету молитву пред боЌ!
  
  Наравно, постоЌи таква реч, драгоцена Ќе,
  СЌаЌно блиста, помрачуЌу"и светла диЌаманата!
  На краЌу краЌева, домовина Ќе разумева®е  убави - апсолутно,
  То безгранично обухвата универзални цео свет!
  
  На краЌу краЌева, за ®ено добро, ниЌе Ќаукала, од бола на сталку,
  Сломити принцезу сублунарног света Ќе грех!
  Поклонимо се ниско Ота¤бини-свети®и,
  Снег код ку"е Ќе пао и постао бео као бео!
  
  Сада Ќе моЌа реч буду"им потомцима,
  Не мораш бити кукавица, победа увек долази!
  Од свих противника оста"е само фрагменти,
  И зуби "е излетети ономе ко отвори своЌа похлепна уста!
  . ЕПИЛОГ
  Док Ќе Марине Ли Пен уживала у свом Пхасмогориан путова®у, Сем Армстронг Ќе имао своЌе авантуре.
  Пре свега, наравно, рад у кревету. Служи богатим женама, а понекад и мушкарцима. Ово послед®е, наравно, ниЌе тако приЌатно као код жена.
  Али Сем Ќе професионалац, и ако Ќе потребно, ®егов Ќезик "е увек мо"и да задово и клиЌента, па чак и да му ниЌе мука.
  Али овде он само плеше пред женама. Испоставило се, у каубоЌском костиму, а током плеса Ќе изложен танким га"ицама. Његово мушко савршенство буЌа.
  А жене став аЌу валуту у шортс. Неки покушаваЌу да  убе дечака у голу пету, и голу, препланулу потколеницу. Неки  уди став аЌу руке у га"е.
  Сем се узбуђуЌе и тешко се обуздава да не дође. И како хо"е са женама, узми и пари се. Иако Ќе са ®има сваки дан, али енергиЌа тинеЌ¤ера не истиче. Напротив, чини се да Ќе све више.
  єедна од жена убацила Ќе читав свежа® евра и наредила:
  - єезик моЌ пичкица!
  Сем Ќе почео да задово ава женку устима пред свима. То Ќе тако узбуд иво, посебно ако то радите у Ќавности. И стотине жена и велики броЌ мушкараца гледаЌу у вас.
  Сам ради. єедна од жена такође гурне сноп новца, па одмах на сцени свуче дечаку га"е и почне да ради устима. Следи право пред свима. Сем задово ава Ќедну жену устима, друга лиже своЌе савршенство Ќезиком. Како Ќе сЌаЌно. И од ®их добиЌате много новца.
  Сам Ќе тако добар. СЌаЌно Ќе бити жиголо и мушка проститутка.
  Семова маЌка би вероватно била поносна на ®ега. Али Сем Ќе из сиротишта. У панелу Ќе од своЌе осме године. А ово Ќе ®егов живот.
  Сем ради Ќезиком, доводи жену до оргазма и она завршава. Затим друга жена пушта своЌу сперму у уста. Она похлепно лиже приЌатну и веома укусну кашу. Како можемо ре"и да Ќе тако кул. СЌаЌно.
  Ово Ќе задово ство изнад норме. И осе"ате се ентузиЌастично. А ти Ќезиком лижеш женске сокове.
  Сем ради и ®егова душа пева. Тако добро за ®ега и маЌора.
  Дечак, опет жена скида, и опет захтева да уста буду
  ставити у покрет.
  Семов Ќезик Ќе тако вешт, окретан, спретан, дуг.
  Жене су луде за ®им.
  После плеса, дечак Ќе поново став ен на аукциЌу.
  Само оваЌ пут Ќе мало другачиЌе. Обично Ќе извођен, обучен,
  А онда се постепено свлачио до ци а.
  А сада Ќе Сем изведен одмах гол и миши"ав.
  Али лепе девоЌке су га обукле док су се це®кале.
  Прво, наравно, обуците шортс. Затим маЌица, кошу а, панталоне,
  Чизме са мамузама, смокинг и на краЌу каубоЌски шешир.
  И опет Ќе ту био познати пар, мушкарац и жена.
  Ве" су Ќедном користили Сема. И плати петсто хи ада за то
  Евро Ќе вра"ен.
  Сем уздахну. Био Ќе окован, на рукама и ногама. Само
  ниЌе свлачио.
  Ушли су у ауто и одвезли се. А ауто Ќе био Ќош ве"и и луксузниЌи него раниЌе.
  Човек Ќе приметио са осмехом:
  - Када са осамнаест година зарадите прву милиЌарду долара, тешко Ќе изабрати себи достоЌан ци !
  Сем Ќе обЌаснио:
  - Зарадити милиЌарду, или наследити?
  Жена се закикота и одговори:
  - И Ќош нешто!
  Дечак Ќе посегнуо рукама у женине га"ице и добио шамар. повикала Ќе:
  - Не! ТвоЌ Ќезик нам ниЌе дово ан!
  Човек климну главом.
  - Проститутке могу да се изнаЌм уЌу ЌефтиниЌе!
  упита Сем са уздахом.
  - Па шта хо"еш?
  Жена одговори са осмехом:
  - ИспричаЌ ми заним иву причу. Волимо да слушамо
  Необичне приче, имаш тако сладак и приЌатан глас.
  Дечак Ќе климнуо у знак сагласности.
  - єа то могу! Чак Ќе и сЌаЌно!
  Човек Ќе климнуо главом са осмехом.
  - Треба нам таква прича да Ќе у ®оЌ било муче®а дечака, и  убави,
  Него са одраслом женом!
  Сем климну у знак сагласности.
  - И хо"е! умем да компонуЌем!
  Изопачена жена Ќе гукала:
  - И нека Ќе о сину Стенка Разина. Надам се да сте чули за ово?
  Сем Ќе одговорио са осмехом:
  - Погледао сам нешто на интернету. Неке жене воле да причаЌу пре секса. И морате имати ниво интелигенциЌе да бисте их задово или не само физички!
  Жена Ќе одлучно климнула главом.
  - ХаЌде онда ми реци! И уради то лепо!
  Дечак Алфонс Ќе испричао своЌу заним иву причу;
  ЗаЌедно са оцем ухапшен Ќе и дечак од око тринаест година. Старац Ќе разум иво познати бунтовник коЌи Ќе пролио потоке крви. Али син Ќе Ќош дете. КоЌи га пита.
  Али Корнилов помо"ник Ќе на бившег воЌног атамана гледао другачиЌе. И понудио Ќе да испитуЌе дечака са страш"у - и одЌедном он зна где су благо ®еговог оца.
  Син Стенке Разин доведен Ќе у подрум за муче®е. Дечак Ќе покушао да гледа право и да се поносно држи. Иако Ќе унутра било страшно. Оруђа за муче®е су окачена, ог®иште букти. Џелати у црвеним шлемовима.
  Самоса приђе дечаку, пружи му руку, протресе му крагну и упита га прете"и:
  - Реци ми где Ќе тЌатка сакрио благо, пусти га на слободу. Не - ми "емо мучити!
  Гришка, син Стенке Разина, храбро Ќе одговорио:
  - Не"у ти ништа ре"и! И Ќош више за вас!
  Самоса Ќе залаЌао:
  - Мучи дечака!
  И он Ќе лично повукао крагну, откинувши дечаку кафтан. Гришка су скинули и вукли на сталак. Дечак Ќе очаЌнички покушао да узврати ударац. Али искусни ¤елати ударцем у врат имобилисали су Гришку. Затим су му причврстили руке позади и почели да га подижу за конопац. Дечак Ќе шкргутао зубима. Џелат Ќе зграбио дечака за торзо и протресао га, увр"у"и му зглобове. Гришка Ќе тешко дисао, али суздржао плач.
  Ђакон Ќе, диктиравши к®ижевницима, промукао:
  - Кажи лопову, где Ќе твоЌ таст сакрио благо.
  Дечак одговори са презиром у гласу:
  "Чак и да знам, не бих рекао!
  Самоса Ќе наредио ¤елату:
  - Баи! Десет удараца паж иво !
  Џелат Ќе ударао упорно. Гришкино тело се тресло. Код десетог ударца мучите  се укочио. И погледа у Самосу. Током погуб е®а, дечак Ќе "утао, гризу"и се за усну.
  ДЌак, неЌасно:
  - Реци лопове, где Ќе тЌатка сакрила благо?
  Гришка Ќе викнуо:
  - Не"у ре"и!
  Самоса Ќе зарежао:
  - Пет удараца без спасава®а!
  Џелат Ќе замахом замахнуо дечаку, потресавши му цело тело. Гришка Ќе вриснуо, али се угризао за усну. Уследио Ќе други ударац. Такође храбар и снажан. Гришка Ќе наставио да "ути. И опет тре"и ударац, крв Ќе капала из посечене коже.
  Самоса се намрштио на начин на коЌи су дечака бичевали. Наравно, син можда не би знао где Ќе Стенка сакрио благо. Па чак и, можда, право благо. Али дечак мора бити испитан. И отму таЌне од ®ега.
  После петог можданог удара крв Ќе активно капала.
  Ђакон Ќе поновио пита®е. Гришка Ќе "утао.
  Самоса Ќе наредио:
  - Спали му пету.
  Џелат извади комад усиЌаног гвожђа и принесе га дечаковим голим табанима. Задрхтао Ќе, изврнуо се и .... изгубио свест.
  Адала Ќе мислила да би била добра идеЌа пустити Питера да прође кроз ово како не би убио ненаоружане и старе. Петар ниЌе добро прошао. А какав би он био у правоЌ, контакт битци? Зар не би био стид ив?
  Син Стенке Разин Гришка Ќе, иначе, знао где се криЌе Ќедно очево благо, али Ќе "утао. Приведен Ќе себи полива®ем кантом ледене воде. Тада Ќе Самоса наредио:
  - КаутеризираЌте другу пету гвожђем!
  Овог пута дечак се ниЌе онесвестио, покушао Ќе да се тргне, али су Гришкине босе ноге закачиле у блок.
  Самоса Ќе просиктао:
  - єош пет удараца бичем, без бриге !
  После петог ударца, светла глава дечака се затресла, а Гришка Ќе изгубио свест.
  Искусни службеник у послу муче®а саветовао Ќе:
  - Пустити га да оде! Дете се и да е насла®а!
  Самоса рече строго:
  - Узми штене! Обриши га вотком и стави на кревет... Пусти то! Сутра "емо наставити тортуру!
  Гришка Ќе укло®ена са сталка, а посекотине су истр ане мешавином алкохола и воде. Дечак се трзнуо: вотка гори. Тада Ќе Гришка добио вру"у чорбу и зак учао га у загреЌану "елиЌу. Али за сваки случаЌ оковали су дечака ланцем за врат и пустили га да спава. Дечак Ќе спавао на стомаку, кревет Ќе био мекан. Мучени од ¤елата, жртве често умиру, а Самоша Ќе желео да сазна где Ќе Стенка сакрио своЌе благо.
  Након што су Гришку пустили да спава, сутрадан Ќе дечак поново одвучен у мучилиште. Поново су га ставили на сталак. Гришкини ве" истегнути зглобови постали су болниЌи. Дечацима су окачени тегови до ногу. Да више истегнете миши"е. Затим Ќе ¤елат, смеше"и се, донео усиЌано гвожђе и приложио га Гришкиним грудима. Дечак Ќе шкргутао зубима од страшног бола.
  Самоса Ќе викнуо:
  - Говори лопов!
  Мирисало Ќе на па евину. Мирис печеног меса се поЌачао. Гришкине очи су зашки иле од шока бола, а дечак Ќе поново изгубио свест. Џелат му Ќе узео гвожђе из груди и рекао:
  - Снажан момак...
  Самоса Ќе зарежао:
  - Неопходно Ќе поделити ... Жар до ногу!
  Џелат Ќе дечаку намазао табане у ем и на да ину запалио мангал. Ве" спржене пете су биле веома болне. Дечак Ќе тешко дисао. Испустио Ќе мешавину зноЌа и крви, шкргутао зубима, али Ќе "утао. Иако га Ќе то скупо коштало. Напори су били очаЌни.
  Самоса Ќе жестоко зарежао:
  - Ти "еш говорити! ХеЌ, раме беЌ!
  Џелат Ќе ударио Гришку. На десетом такту, дечакова глава се млитаво забацила и срушила се. Дечак ниЌе одмах дошао себи, чак ни након што га Ќе полила кофа воде. Самос удари Гришку у лице и нареди:
  - єош беат!
  ВоЌвода Ќе приметио:
  - Голи "е умриЌети....
  Самоса Ќе зарежао:
  - Доврага! Скините га са полице! Наставите сутра!
  Гришка Ќе поново скинут са уређаЌа за муче®е и одведен у собу. Дечак се мучио и трзао. Утонуо сам у тежак, обманут сан. Онда се пробудио и заплакао. Али чим се тамничар поЌавио, у"утао Ќе и  утито га погледао. Добацио Ќе клинцу хлеб са квасом. Дечак ниЌе имао шансе да побегне, поготово што Ќе био окован за врат.
  Сутрадан Ќе Гришка мучен мало другачиЌе. Подигли су ме у плафон, подижу"и руке на сталак, а онда су ме пустили. Тако див и бол
  престаЌе да дише. Дечака су подизали три пута док ниЌе изгубио свест.
  После тога, ¤елат Ќе поново тукао бичем, а стомак опекао усиЌаним гвожђем. Након што Ќе дечака теме но мучио, пуштен Ќе и одведен у "елиЌу. Џелати нису успели ништа да постигну.
  Сутрадан Ќе Гришка извучен на сталку, под босим ногама му Ќе запа ена мангала, а усиЌана жица ударена по леђима и зад®ици. Дечак Ќе током тортуре неколико пута губио свест, али Ќе долазио к себи. Док се и сами ¤елати нису уморили, заустав аЌу"и муче®е.
  Следе"ег дана, дечак Ќе био испружен, а ¤елат Ќе почео да му ломи прсте на ногама усиЌаним клештима, а такође и да му г®ечи ребра. Гришка Ќе неколико пута вриснуо, али Ќе на захтеве да се нешто каже одговорило Ќеца®ем.
  И опет Ќе добио бич.
  Прошле су две неде е. Гришкино дети®асто тело ве" Ќе исцрп ено муче®ем. Бол Ќе свуда. Нема крви, нема вене нетакнуте болом. У почетку, када су га тукли и палили, хтео Ќе да поЌури и да пригуши експлозиЌе у свом телу. Али када Ќе бол захватио целу суштину, отупио Ќе.
  Сам Самоса Ќе видео да Гришкине шансе да нешто нокаутираЌу бледе пред ®еговим очима. Џелати су испробали нови лек. Нашли смо брашно. Гришкина коса Ќе била обриЌана, а хладна вода Ќе почела да кап е на врх главе. Муче®е Ќе брутално и ефикасно. После неколико сати, осе"а се као да бомбе експлодираЌу у мозгу. Гришка Ќе био скоро слеп и глув. Више ниЌе чуо речи коЌе су изговарали ¤елат и Самоса .
  Одустали су, опет вукли на сталак. Не схватаЌу"и да Ќе било какав бол за дечака само утеха - одвра"а®е паж®е од страшниЌег чира на мозгу.
  Од ватре и трепавица заблисталих у очима.
  Гришка Ќе дошао себи и могао Ќе да види ¤елате. Овде мучите  став а тегове на блок у коЌи су биле стегнуте дечакове ноге. Бол у рукама и раменима се погоршава, али одвлачи паж®у од пакла у мозгу.
  Самоса урла на све стране. Он Ќе црвенокос, са брадом:
  - Реци штенету, где Ќе отац сакрио благо!
  Гриша одмахуЌе главом. Као одговор, уследи ударац коЌи тресе тело, снажно туку. Други ¤елат, под дечаковим босим ногама, загрева се на сталку. єезиво, али не тако страшно.
  Ево Корнила, кума Стенке Разина и бившег воЌсковође. Остарели, са седом брадом. У ®еговим очима постоЌи чак и привид симпатиЌе према измученом детету. У близини стоЌи боЌарин у дабровом шеширу. Очигледно му Ќе вру"е у комори за муче®е. И на лицу Ќасног интересова®а за муче®е дечака. Муче®е се настав а. Гришка одЌедном осети прилив снаге у себи и запева:
  Ти си Разин моЌ кра  и отац,
  Подигао народ против Ќарма...
  ВеруЌем да "е пат®а престати
  Би"е боЌара, само бичеви и смоква!
  
  Се ак, радник сада под Ќармом,
  єедноставног пролетера зг®ече боЌари...
  Али веруЌем да "емо помести све крвопиЌе,
  ЗапеваЌмо хи аду ариЌа нашоЌ Ота¤бини!
  
  Уосталом, у сваком дворишту жртва боЌара сте®е,
  Свуда су колци и сталак ...
  Они су Ќош гори, сматраЌ неверника,
  Муче®е, кретен на мукама!
  
  Али Разин Ќе прошао кроз битке,
  Све потребне руке и путеви ...
  Победом Ќе дошао наш слободни козак,
  Да поцепаЌу све боЌарске свештенике!
  
  Не, знате, сум®е, веруЌте нам,
  Уосталом, ми смо за народ, без сум®е...
  Сада долази час увида,
  За славу других генерациЌа...
  
  Ти си Разин слободе и части - вођа,
  Прошетао нашом РусиЌом...
  Желим да постанеш наш суверен,
  И бо е од васе енског месиЌе!
  
  Да, онда веруЌте у правду
  Увек "е бити трачак светлости...
  И би"е звер коЌу растргне деспот,
  СачекаЌмо зору!
  
  Битка Ќе под Симбирском - борба,
  Ми смо бесни насилни ратници знаЌу!
  И веруЌем да "е судбина постати победник,
  Молим те да даш шипкама мозак!
  
  Иако Ќе Разин хероЌски погинуо у борби,
  Али у вечности ®егово свето лице ...
  Уосталом, он Ќе без сум®е витез, ко®аник,
  И би"е, веруЌете Крем у за тренутак!
  
  Прекините ропство и Ќарам боЌара,
  И сунце "е иза"и над планетом...
  Пат®а, обмана "е нестати заувек,
  А Разин Ќе опеван у песмама!
  Док Ќе дечак певао, сви, и ¤елати и "публика", укочени су, слушали. Али на послед®им речима, Самоса Ќе експлодирао и викнуо из свег гласа:
  - Баи! УбиЌ га!
  Џелат Ќе дечаку задао жестоке ударце. Ве" изгубивши свест, Гришка Ќе шапнуо:
  - Народ РусиЌе "е бити слободан!
  Окрвав ени дечак Ќе подигнут са сталка и однесен. Самоса Ќе обрисао зноЌ са чела и просиктао:
  - Дово но! Доста од нас! ИздвоЌи копиле и заврши с тим!
  Корнила рече несигурно:
  - Да ли Ќе у реду да се дете четвори? Да, чак и у Ќавности? Можда га задавити у "елиЌи?
  Самоса Ќе зарежао, удараЌу"и петама о под.
  - Не! Изврши! И то Ќавно - четврта®ем!
  БоЌарин Ќе потврдио, стиснувши песницу:
  - Нека буде тако! Одобравам смртну казну!
  Самоса се злобно осмехну.
  - Четворе Гришку! Изне"емо сво Разиново семе!
  Овде Ќе Адала била расеЌана. Она Ќе принуђена да изда команду за пуца®е. А Торонто гађа ракета бомбардер од двадесет тона. Доноси смрт и ужас. Адала своЌим збу®еним погледом прати ватрени реп.
  Ох, волео бих да Ќе пилот. Како дивно и романтично. Ево таквог пилота-раидера.
  Небо Ќе веома хладно.. ДевоЌка Ќе нагнула главу и почела да се се"а бар нечег доброг. Али ништа ми ниЌе пало на памет. Поред приче о сину Стенка Разина.
  Дечак Ќе лежао на кревету и извиЌао се у сну, у делириЌуму. Тешко Ќе спавати када ти Ќе цело тело ра®ено, а чиреве нагризаЌу и со и вотка. Послед®их петнаест дана била Ќе мука. Муче®е но"у и тежак делириЌум током дана.
  Дечак Ќе са®ао свог оца. Мо"ни и снажни Степан охрабри сина:
  - Држи се мали! Памти"е те народ, како си смрт прихватио!
  Гришка у делириЌуму одговори:
  - А шта ме чека смрт?
  Степан Ќе самоуверено изЌавио:
  - Наша буду"ност Ќе магловита. И не зна се шта Ќе пред нама. Али ваши послед®и тренуци у животу би"е наЌважниЌи. Не оклеваЌте! СачуваЌ храброст!
  Гришка Ќе одговорио не баш самоуверено:
  - Би"у чврст... Али ти си тата... Да ли Ќе наша праведна ствар умрла?
  Степан изЌави громогласним гласом:
  - Па не! Они могу да ме погубе, али "е до"и други Разин, а за ®им други Разин, и наши неприЌате и не"е мо"и ништа са овим! Би"е нових векова, би"е смене генерациЌа... Али Ле®ин, господар олуЌе, до"и "е по Разина!
  Гришка, такође стекавши самопоузда®е, рече:
  - ВеруЌем да "еш се вратити!
  Дечак се пробудио. Тело Ќе глупо бо ело и кожа Ќе била сирова. Зачуло се звецка®е на вратима и ¤елат Ќе ушао у "елиЌу.
  Велики мучите  рече  убазним тоном:
  - Здраво Гришка!
  Дечак, изненада осетивши снагу у себи, одговори:
  - Џелат ниЌе добро, па умри!
  Мучите  добродушно климну главом.
  - А ти си храбро штене. Разне сам видео и мучио... Али ви нисте видели никог као што сте ви! Тако мали, али прави кремен!
  Гришка Ќе скромно одговорио:
  - Имам дух свог оца!
  Џелат Ќе са осмехом предложио:
  ХаЌде да се договоримо...
  Дечак Ќе звекнуо ланцем и смогао снаге да устане из кревета и седне. Гришка Ќе са интересова®ем упитао:
  - Какав договор?
  Џелат Ќе шапатом предложио:
  - ХаЌде, ти ми реци где Ќе благо твог оца, а Ќа ... скину"у крагну и изне"у те у торби.
  Гришка Ќе за тренутак оклевао. Заиста, шта ако превариш ¤елата. Реците му лажно место, и сами искористите тренутак и бежите. Спасити своЌ живот и оставити своЌе неприЌате е са носом? Искуше®е Ќе било велико. Али дечак се сетио свог оца. Лукавство и превара да ти купиш живот? Не, он мора да умре достоЌанствено на одру!
  Гришка Ќе одмахнуо обриЌаном главом, сав у модрицама и квргама:
  - Не!
  Мучите  се насмеЌао и приметио:
  - Сутра "еш бити погуб ен! То Ќе сигурно... Муче®а више не"е бити, а нема других спремних за егзекуциЌу!
  Гришка се стресе, али храбро одговори:
  - Па погуби"е... Сви смо ми смртници!
  Џелат Ќе додао са осмехом:
  "Не"еш тек тако бити одсечен! И баци га на точак! Одсецали су прво руке, па ноге, па тек онда главу. Да ли желиш ово?
  Дечак Ќе задрхтао, постао бледи и промрм ао:
  - Пошто Ќе судбина таква... Само "у се трудити да смрт прихватим достоЌанствено!
  Џелат се насмеЌао и приметио:
  - ТвоЌ отац Ќе ве" одведен у Москву. Тамо те Ќош нагло муче. А онда чека и точак са четвртинама. А ти... Штета што су погуб ени! Ти си Ќак дечко, и било би лепо да те Ќош мучим!
  Гришка Ќе оштро одговорио:
  - На оном свету "еш бити мучен!
  Џелат Ќе напустио келиЌу. А Гришка се окрену и удари песницом по бради. Уступио Ќе место боловима у растегнутим венама на сталку. Можда Ќе узалуд тако? Требало Ќе показати разборитост и преварити ¤елата. И напред, чекаЌу"и га ...
  Дечак се Ќедва подигао и погледао своЌу руку прекривену писуги и опекотинама? Хо"е ли бити одсечена? Гришка Ќе погледао своЌу ногу. Такође сав испребиЌан, табани изгорели, прсти полом ени. Али "е вероватно мо"и да се попне на скелу свеЌедно. И одсече му ноге и руке и на краЌу главу. И тада "е душа одлетети у небо ...
  Он Ќе Ќош дете, и ниЌе имао времена да греши. Положио тест ватре и бича. НаЌвероватниЌе, пред вама Ќе заслужени раЌ, или у наЌгорем случаЌу, кратак боравак у чистилишту. Питам се да ли "е позвати свештеника на исповест? Међутим, то више ниЌе важно. Гришка иза себе ниЌе осе"ао грехе и ниЌе се плашио сада неизбежног сусрета са Богом. И добро Ќе у раЌу, дивном врту, где Ќе вечно лето, и анђели свираЌу харфе. Зашто не место заслужено за дечака коЌи Ќе претрпео наЌтежу тортуру?
  Бо е Ќе него да висиш на сталку кад ти Ќе бич раздерао кожу, а прсте ломи усиЌано гвожђе. Тамо "еш заувек остати дечак, и би"еш заувек млад и здрав.
  Покуцало Ќе на врата. ПоЌавила се девоЌка са послужавником, и два стражара, као и Самоса. Чудовиште се насмеЌа и рече:
  - Послед®и пут у животу поЌеди добро штене! Цорнила Ќе великодушна! И тамо "е ти одсе"и руке и ноге!
  Гришка Ќе оштро одговорио:
  - И би"еш каж®ен... Не на Зем и, него на небу!
  Самоса Ќе зарежао:
  - Штене! Да видимо како вриштиш на волану!
  Гришка Ќе храбро рекао:
  - Смрт понекад даЌе бесмртност, а издаЌа заборав!
  Самоса  утито залупи вратима и оде. Остао Ќе само ¤елат. Гришка му скоро  убазно климну главом:
  - То су славе коЌе славимо! И не желиш да умреш!
  Џелат Ќе лукавим погледом упитао дечака:
  - єеси ли размиш ао о своЌоЌ души?
  Гришка Ќе искрено одговорио:
  - Не осе"ам грехе иза себе да се покаЌем .
  Џелат на ово климну главом.
  - Па, радуЌ се "елав. ПопиЌте чашу вина у исто време. Вероватно први у твом животу.
  Гришка Ќе почео да Ќеде гуску. После затворске каше, храна Ќе деловала изузетно укусно. Дечаку Ќе било мало болно да жва"е, али Ќе месо деловало слатко. И активно прогутао.
  Џелат Ќе приметио:
  - Да ниЌе ваш кум Корнила, не бисте дочекали такве гозбе.
  Гришка Ќе упитао озби ним погледом:
  - Шта хо"е?
  Мучите  Ќе искрено одговорио:
  - Узми Степаново благо. Иначе се не би померио.
  Гришка Ќе равнодушним тоном одговорио:
  - Нека благо лежи у зем и. И служите буду"им устанцима!
  Џелат рече задив ено:
  - Па ти и орао! Прави ратник! Па, желим вам успех!
  И мучите  остави дечака. Гришка Ќе осетио тежину након што Ќе Ќео и попио чашу Ќаког вина. Очи су му се затвориле и дечак Ќе заспао. Са®ао Ќе битке и разне инциденте. Као да Ќе витез из баЌке коЌи посече хи аде бораца.
  Маха®е удесно - улица, трака лево!
  А онда Ќаше змаЌа. Као Ќунак из баЌке...
  Следе"ег Ќутра Грушка се пробудила. Дечак Ќе први пут добро спавао и осе"ао се ведриЌе. Џелати су га подигли. Обуци ра®ено тело, костриЌет. И подигли су га и одвели на погуб е®е. Гришка Ќе у зору видео боЌу и оштра коп а.
  Дечак Ќе ходао у жлездама, што Ќе било неприЌатно. Извели су га у двориште. Дечакове босе, осака"ене ноге тешко су крочиле по калдрми. Али Гришка, шкргу"у"и зубима, трпио Ќе то и покушао да стоЌи усправно. Иако Ќе сваки корак опечених стопала даван са болом. И тако изађе на мегдан.
  Људи су видели дечака. ОбриЌан, само прекривен огреботинама и модрицама, са босим, спа еним стопалима, измршав.
  Гришка Ќе више изазивао сажа е®е него мрж®у. Многи, посебно жене, уздахнуше са сажа е®ем.
  Дечак им Ќе намигнуо и рекао:
  - Као, где Ќе наш, ниЌе нестао!
  И кренуо да е. НиЌе било посебног страха. Гришка Ќе био сигуран да не заслужуЌе пакао. А небо Ќе много бо е од зема ског, суровог постоЌа®а.
  Место погуб е®а опколили су одабрани, московски стрелци. Много стражара и дома"их козака. Чинило се да уопште не погуб уЌу дете, ве" државног злочинца космичких размера.
  Дечак се несигурно, тетураЌу"и, попео уз мердевине, ступаЌу"и спа еним ногама, по храстовим даскама.
  На блоку за сече®е блистала Ќе огромна, наоштрена секира. Огроман ¤елат у црвеноЌ одори Ќе ходао около. ПостоЌао Ќе и точак наме®ен четврта®у.
  Гришка се прекрсти. Заиста Ќе болно померати руке.
  Гласник Ќе почео да чита оптужбу:
  - Крив Ќе оваЌ син Стенке Разин Гришке: за чува®е блага, организова®е побу®ених одреда, за погуб е®а и п ачке боЌара, за наси е над женом и тако да е. Стога Ќе осуђен на четвртину на точку и вечну анатему. Нека се казна изврши.
  Гришка Ќе задрхтао, али Ќе остао да стоЌи и држао се право. Ђакон сикну:
  - Па, да ли Ќе лопов спреман да се покаЌе пред народом?
  помисли Гришка. Да, има за шта да се покаЌе. Дечак се поклони и рече:
  - Опростите донским козацима. Крив сам пред тобом што те нисам ослободио од боЌарског Ќарма.
  Самоса Ќе очаЌнички викнуо:
  - Ускоро га погубите!
  Џелатови помо"ници су поЌурили до дечака. Гришка Ќе, савладаваЌу"и бол у рукама, откинуо сопствену костриЌет. Чиреви и ране коЌе су нанели ¤елати отварали су се пред народом. Тада су Гришкине руке уврнуте и бачене на точак.
  Џелат Ќе подигао секиру над дечаком. "Ускоро "е почети", помисли Гришка.
  Али у том тренутку затруби рог и гласник обЌави:
  - Кра евска милост! С обзиром на ГригориЌево дети®ство, смртна казна Ќе заме®ена продаЌом у ропство! Нека буде тако! Дечак Ќе подигнут са одра и ушао у собу. За Грисхку Ќе почео нови живот.
  Прво су га нахранили кашом и дали му млеко да пиЌе. Дечака су оковали око врата и пустили да легне на сламу. Дошао Ќе доктор. Почео Ќе да брише ране вотком. Болело Ќе, али Гришка Ќе "утао.
  Доктор Ќе приметио:
  - Дечак Ќе жилав, живе"е као пас!
  Гришка Ќе, поЌевши, чврсто заспао ... Имао Ќе разне но"не море.
  Сутрадан су му поново дали храну и одвели га, став аЌу"и му окове на руке и ноге. Дечак Ќе био гол, али Ќе преко ®ега набачен огртач.
  Пратили су га стражари и Самоса.
  Босе ноге мало по¤иле и било Ќе лакше корачати. Гришка Ќе покушао да се претвара да ниЌе повређен. И поносно Ќе подигао своЌу обриЌану главу, са стр®иком плаве косе коЌи Ќе ве" почео да расте.
  Водили су га улицом, а пролазници су се освртали. Време Ќе било топло и сунчано.
  Гришка Ќе покушао да се орасположи. Па у ропство, па шта? Не плаши се посла! Чак и ако треба да идете у каменоломе, он "е издржати и побе"и. На"и "е начин. Или поди"и устанак као легендарни Спартак.
  Дечака су увели у камену зграду и однели на спрат. У жу евима босе ноге приЌатног детета хладила Ќе камена хладно"а.
  Овде Ќе уведен у собу. Ту, поред врата, стаЌала су два огромна, голих груди, миши"ава ратника. Затим Ќе горела лампа и величанствена софа. На ®ему Ќе лежала жена у велу и огртачу. А у близини су биле миши"аве слуге и неколико собарица. Штавише, биле су голе до струка, и кратке сук®е, али сандале и такође затвореног лица. Али у исто време, груди су голе, а брадавице затам®ене.
  Поглед на голе груди изазвао Ќе Гришку велико узбуђе®е и он Ќе поцрвенео. Његове године су управо када млади"и показуЌу интересова®е за супротни пол. А поглед на младе прелепе груди Ќе тако узбуд ив.
  Жена у раскошном велу и раскошноЌ ха ини Ќе гукала:
  - Скини га!
  Гришин кабаница Ќе била поцепана. Био Ќе потпуно гол. А мушко савршенство, ве" потпуно развиЌено, штрчило Ќе, од коЌег Ќе било тако неприЌатно. Сам дечак Ќе био добро грађен, миши"ав, и броЌни трагови муче®а, чак су му давали шарм.
  Жена се смеЌала, гледаЌу"и Гришкино узбуђе®е. А она Ќе гукала:
  - Добар дечко! Видим да сте сасвим спремни.
  Прате"и Грисхка Самос Ќе одговорио:
  - Он вреди сто златних руба а, госпођо!
  У то време, ово Ќе била велика сума. Добар ко® се могао купити за три руб е.
  Жена се насмеЌа и одговори:
  - єош Ќе дете, а на турским пиЌацама има дово но робова! Чисто из поштова®а према вама и зато што ми се свиђа оваЌ дечак, плати"у за ®ега педесет руба а!
  Самоса Ќе приметио:
  - Гувернер жели да син бунтовника вредно ради у каменоломима на Криму, или у ТурскоЌ! Он баш и не жели да малолетни преступник, уместо надгледниковог бича, буде блажен у наручЌу похотне ханше!
  Жена се насмеЌа и одговори:
  - Да, разумем... Стенка Разин ти Ќе покварио много крви и хо"еш да му вратиш сина! Теши"у те, волим да мучим и понижавам лепе дечаке. А кад се уморим, посла"у га у руднике!
  ДаЌем седамдесет пет руба а и ово Ќе моЌа послед®а реч!
  Самоса климну главом.
  - Договорено одлично!
  У ствари, мало Ќе вероватно да "ете за исцрп еног дечака од тринаест година добити више од неколико руба а на аукциЌи. А чи®еница да средовечна ханша воли да мучи и мучи лепе дечаке била Ќе свима позната. Штавише, обожавала Ќе младо месо. Али када су дечаци имали браду, ослепели су их, ишчупали им Ќезици и послали их у руднике, где су полако али сигурно умирали.
  Дакле, не можете ре"и да Ќе Гришка имао много сре"е. Али авантуре младог хероЌа тек почи®у... А наЌинтересантниЌе Ќе пред нама!
  Кхансха Ќе, у међувремену, махнула голом згодном дечаку, гугу"у"и  убазним гласом:
  - Ти си сад моЌ роб, служи своЌоЌ господарици!
  Гриша климну главом у знак сагласности.
  - Спреман сам за моЌу нову  убавницу!
  Ханша климну главом са осмехом.
  - єезик, дечаче! Лизи ми пицу Ќезиком!
  Дечак Ќе погледао око себе и са осмехом одговорио:
  - Овде нема мачака!
  Жена се  утито нацери и зарежа:
  - Видим те као дете! Лизи ме између ногу!
  Гришка слегну раменима и одговори:
  - Одвратно Ќе то радити устима! Има нешто бо е за ово.
  И дечак Ќе показао своЌе мушко савршенство.
  Ханша се насмеЌа и одговори, показуЌу"и зубе:
  - Ово Ќе ваше достоЌанство Ќош увек ниЌе дово но. Бо и Ќезик. И хаЌде, моЌ млади робе!
  Син Стенке Разин одмахну главом:
  - Не! И опет не!
  Кхансха Ќе наредио:
  - ИзбичуЌ дечака!
  Три висока Маура су насрнула на голог човека и положила га на козе коЌе су стаЌале у суседноЌ соби.
  Ханша Ќе устала из кревета и хтела Ќе да сама погледа како се дечак удара. Гришкина препланула леђа била су прекривена посекотинама и ожи цима. И босе пете су му вириле, а на ®има су били трагови опекотина и жара.
  Кхансха Ќе наредио:
  - Туци га по леђима и штиклама!
  На гола леђа дечака пао Ќе бич. Почели су да га туку одасвуд моткама. И одмах Ќе кожа пукла. И штапови су падали на голе пете детета. И тукли су их свом снагом. Тукли су свом снагом.
  Гришка Ќе, стиснувши зубе, "утао. Његови су били Маври. Зазвижди бич, летели штапови. И ударац за ударцем.
  Ханша Ќе почела да мастурбира са великим ентузиЌазмом . Заиста ЌоЌ се допало. И уживала Ќе у борби.
  Дечакова леђа су се претворила у крвави неред. И голе пете су се отекле и помодриле, постале кврге. А онда су постали крвави, постаЌу"и веома слом ени у штенету.
  Коначно, Гришка се смирио, изгубивши свест, онесвестио.
  Кхансха Ќе наредио:
  - Однесите га у спава"у собу и обришите га вотком. Онда се врати мени. Покуша"у да укротим овог имп.
  Виши ¤елат Ќе са уздахом приметио:
  - Веома Ќе стрп ив, никада ниЌе завапио. Мало Ќе вероватно да "е мо"и да се навикне!
  Жена одговори са осмехом:
  - Следе"и пут "у покушати са милова®ем! Па "е он бити моЌ  убавник или "е умрети!
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"