Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

ПуцІн Пападанец У Гарбачова

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Усемагутныя Багі-Дэмівургі адправілі асобу і душу Уладзіміра Пуціна ѓ цела Міхаіла Гарбачова ѓ 2 сакавіка 1987 года. І панеслася. Замест дэмакратызацыі і перабудовы пачалося закручванне гаек і вяртанне да сталінскіх часоѓ. Вайна ѓ Аѓганістане актывізавалася, і ѓ канчатковым выніку СССР пад кіраваннем Гарбачова-Пуціна прыступіѓ да тэрытарыяльнай заваёвай!

  ПУЦІН ПАПАДАНЕЦ У ГАРБАЧОВА
  АНАТАЦЫЯ
  Усемагутныя Багі-Дэмівургі адправілі асобу і душу Уладзіміра Пуціна ѓ цела Міхаіла Гарбачова ѓ 2 сакавіка 1987 года. І панеслася. Замест дэмакратызацыі і перабудовы пачалося закручванне гаек і вяртанне да сталінскіх часоѓ. Вайна ѓ Аѓганістане актывізавалася, і ѓ канчатковым выніку СССР пад кіраваннем Гарбачова-Пуціна прыступіѓ да тэрытарыяльнай заваёвай!
  . ПРАЛОГ
  Падобны на прыгожага, светлавалосага хлопчыка гадоѓ дванаццаці-трынаццаці, Сфэра Катастрофаѓ - Надбог-дэміург і стваральнік мноства светабудоваѓ павялічыѓся ѓ памерах. Усемагутнае Дзіця-Стваральнік паглядзеѓ на далоньку, у якой зараз размяшчалася галактыка разам з планетай Зямля і заѓважыѓ:
  - У развіцці чалавецтва нешта пайшло не так!
  Побач з ім з'явілася стваральніца Надбагіня Эмануэль. Ён падобны на вельмі прыгожую дзяѓчыну. Яна ѓсміхнулася.
  Босымі пальчыкамі ножак страсянула галактычнае звышскопішча і з ухмылкай адказала:
  - Так! Свет становіцца ѓсё больш шматпалярным. А славяне з дзікай лютасцю нішчаць адзін аднаго.
  Хлопчык Сфэра павярнуѓся, ён быѓ у шортах і загарэлы. Босая ножка юнага Бога падхапіла на гэты раз літаральна ѓся светабудова і крутанула яго ѓ спіралі. Перакруціѓ, прыгожы дзяцюк, і зрабіѓ выснову:
  - Трэба неяк разбірацца з Уладзімірам Пуціным!
  Эмануэль, пагульваючы цягліцамі прэса - на Надбогіне было толькі адкрытае бікіні і выдала:
  - Трэба, вядома. Але гэта магчыма толькі ѓ форме гульні!
  Хлопчык-дэміург у шортах, які стварыѓ вялікае мноства светабудов, але так і застаѓся ѓ мысленні дзіцем, выказаѓ здагадку:
  - Давайце тады зробім тое, пра што мараць многія расейцы!
  Дзяѓчына-Надбагіня Эмануэль бліснула жамчужнымі зубкамі, і з усмешкай спытала:
  - І што менавіта?
  Сфэра Катастрофаѓ цалкам лагічна прапанаваѓ:
  - Пераселім душу Уладзіміра Пуціна ѓ Міхася Гарбачова!
  Эмануэль хіхікнула, выпусціла агнязарны пульсар з босых пальчыкаѓ ножак і спытала:
  - І ѓ які час?
  Хлопчык-дэміург з прамяністай усмешкай адказаѓ:
  - У 1985 год. Паглядзім, ці атрымаецца ва ђладзіміра Пуціна лепш весці перабудову і палітыку, чым у Міхася Гарбачова!
  І хлопчык таксама пстрыкнуѓ босымі пальчыкамі, сваіх загарэлых, прыгожых і хупавых па форме дзіцячых ножак - выпусціѓшы разбуральны квазар.
  Эмануэль хіхікнула і адзначыла:
  - А што? Гэта было б нават смешна! Хоць і багата наступствамі, для чалавецтва!
  Сфэра лагічна заѓважыѓ:
  - Асноѓны ствол часу, як раз выйграе. Уладзімір Пуцін знікне, гарачая вайна з Украінай спыніцца, як і халодная з Захадам. І ѓсё будзе значна лепей, чым раней!
  Эмануэль кіѓнула праспявала:
  - Перамен, патрабуюць нашы сэрцы,
  Перамен, патрабуюць нашы вочы...
  У нашым смеху і ѓ нашых слязах,
  І пульсацыі вен...
  Перамен, мы чакаем перамен!
  Сфэра Катастрофаѓ паводле кіѓнуѓ:
  - Ажыццяѓляю перакідку!
  І зноѓ пстрыкнулі, на гэты босыя, зграбныя, спрытныя пальчыкі абодвух ног Хлапчукі-Надбога.
  . ГЛАВА? 1.
  Міхаіл Сяргеевіч Гарбачоѓ аказаѓся воляй лёсаѓ кіраѓніком шостай часткі сушы і другой па эканамічным патэнцыяле імперыі. У ваенных адносінах СССР быѓ, мабыць, і першым. Так што мужчына, якому ледзь споѓнілася пяцьдзесят чатыры гады, атрымаѓ вялізную амаль на практыцы неабмежаваную ѓладу.
  Але гэтай уладай трэба было разумна распарадзіцца. У СССР жа была маса праблем. У краіне ѓсё больш і больш пусцелі паліцы і рос таварны дэфіцыт. Сапраѓдным бедствам сталі даѓгабуды. Расла і злачыннасць, і колькасць самагубстваѓ, падаѓ аѓтарытэт партыі. Таксама войска СССР угразла ѓ Аѓганістане, і несла тамака адчувальныя страты. П'янства таксама стала вялікай праблемай, многія людзі проста співаліся, узрасла колькасць прагулаѓ.
  Тэмпы эканамічнага росту замарудзіліся, і навуковы-прагрэс пачаѓ ціснуць збоі. Абвастрыліся і міжнацыянальныя адносіны.
  Трэба было нешта рабіць. У знешняй палітыцы Халодная Вайна і гонка ѓзбраенняѓ! І падзенне аѓтарытэту СССР і ідэй камунізму ѓ цэлым. У Нікарагуа актыѓныя "Кантрас", у Анголе "Уніта", ідзе вайна ѓ многіх краінах. ПАР не аддае Намібію. Бунтуюць чарнаскурыя, але слабавата. Паѓднёвая Карэя паднімаецца ѓ эканоміцы. Падае і цана на нафту...
  Міхаіл Гарбачоѓ вырашыѓ пачаць працэс перабудовы і дэмакратызацыі, але ці не было гэта спробай гасіць агонь бензінам? І, як напрыклад, свабодай скарыстаѓся народ і найперш нацыянальныя эліты? Яны літаральна палезлі на сьцяну, супраць СССР!
  І супраць кампартыі і ідэй сацыялізму. Але, зразумела, не адразу. Самі камуністы, пачаѓшы абліваць брудам Сталіна, стварылі зачэпкі для падзення аѓтарытэту КПСС. Ну і Міхась Гарбачоѓ наламаѓ дроѓ. Адна барацьба з п'янствам чаго вартая.
  Яна таксама прывяла да падзення даходаѓ у казну. І ѓзмацніла дэфіцыт тавараѓ. Ну і п'яніцы сталі менш савецкую ѓладу любіць.
  А шмат які п'е чалавеку трэба? Плаці яму каб на бутэльку чарнілаѓ па дзевяноста шэсць капеек за палову літра хапала і ён будзе задаволены. І адначасова са зніжэннем ужывання спіртнога ѓзрасла наркаманія.
  Пуцін усяліѓся ѓ цела Міхаіла Гарбачова ѓ сакавіку 1987 года, якраз ва ѓзросце пяцідзесяці шасці гадоѓ. Яшчэ можна ѓсё змяніць і не позна, выправіць. Пакуль Міхаіл Гарбачоѓ трывала сядзіць у крэсле Генсека і нават яшчэ прыбраѓ з палітбюро шэраг старых сябраѓ з апазіцыі: Раманава, Грышына, Аліева, Ціханава. Пакуль яшчэ не ѓхіліѓ Ельцына, кандыдата ѓ сябры палітбюро і кіраѓніка МДУ.
  Але ён нікуды не падзенецца. Будзе ѓпарціцца - пасадзяць!
  Ва ѓсякім разе Уладзімір Пуцін перамясціѓся, ва ѓжо немаладое, але яшчэ энергічнае цела Гарбачова. Сам ён быѓ ужо ѓ ранейшым жыцці таксама далёка не юнак і здаровы. І таксама па вушы ѓ праблемах. Адна з іх - гэта, зразумела, вайна з Украінай, калі разлік на бліцкрыг праваліѓся! І загінулі дзясяткі тысяч расійскіх салдат: самай крывавай бойні з часоѓ другой сусветнай.
  А зараз яшчэ ѓ целе Гарбачова вырашай новыя праблемы. У гэтыя гады сам Пуцін служыѓ у ГДР, і гэта былі часы адносна шчаслівыя. Тым больш добра, калі ты малады. А ѓ семдзесят гадоѓ, табе жыццё ѓжо не ѓ радасць. І сон не асвяжае па-маладому, цяжка ѓстаць з раніцы, і цягавітасць ужо не тая - даводзіцца прымяняць стымулятары. І з жанчынамі сябе адчуваеш не вельмі. Ужо адмірае жаданне і энергія. Добра было б усяліцца ѓ Аляксандра Македонскага, якому было ѓсяго трыццаць два гады, калі ён памёр. А так ты і сам стары, і ѓсяліѓся не ѓ самага маладога, і не ѓ занадта добрай фізічнай форме.
  Ды яшчэ ѓ чалавека, які заграз па вушы ѓ праблемах.
  Ужо ёсць і Чарнобыль, і наступствы барацьбы з п'янствам, і таварны дэфіцыт, і ѓжо абылганае мінулае - Сталін і гэтак далей.
  Ну Леніна яшчэ не паспелі спаганіць. Пакуль яшчэ ва ђсходняй Еѓропе не адбылася чарада аксамітных рэвалюцый. То бок, існуе сацыялістычны лагер. І савецкія войскі яшчэ не пакінулі з ганьбай Аѓганістан.
  Так што пакуль яшчэ можна павярнуць назад гісторыю і выратаваць СССР. І Генсек Міхаіл Гарбачоѓ сядзіць у крэсле моцна. Але вось што канкрэтна рабіць?
  Уладзімір Пуцін, апынуѓшыся ѓ целе Генсека, адчуѓ у сабе пустату. Механізм перабудовы ѓжо пушчаны ѓ ход, і пачалася дэмакратызацыя і антысталінская кампанія. І так проста гэта ѓжо не спыніш.
  Пуцін-Гарбачоѓ паглядзеѓ на сябе ѓ люстэрка: не надта ён прыемны. Ужо валасы сівеюць і вялікая лысіна. Сам то Пуцін у семдзесят гадоѓ лысіну меѓ паменш. А Гарбачоѓ у пяцьдзесят шэсць, як на дне нараджэнні, быццам бы мае чатырнаццаць гадоѓ форы, але нейкі друзлы, і фізіяномія не харызматычная.
  І праблемы са здароѓем - памяць старога носьбіта падказвае: ёсць, у прыватнасці цукровы дыябет. Зрэшты, і ѓ сваім ранейшым жыцці Уладзімір Пуцін не асабліва быѓ здаровы, хаця пра яго распускалі чуткі. І здымалі пастановачна як прэзідэнт Расіі выдатна гуляе ѓ хакей. Але зразумела які ты хакеіст у семдзесят гадоѓ і практычна без трэніровак.
  Таксама была спроба гуляць з сябе ролю - гэтакага мачо, які быццам бы і не старэе, і разлічвае кіраваць да канца свету!
  А сапраѓды вайна з Украінай вяла мір да трэцяй сусветнай вайны. Сам Пуцін разлічваѓ, што гэта будзе нядоѓга: ну некалькі дзён, ці максімум два-тры тыдні. Але ѓкраінцы не захацелі класціся пад Расію. І аказалася, што армія Расіі зусім не такая ѓжо і непераможная. А ѓкраінскія генералы не гэтак прадажныя. Хаця Херсон і ѓдалося ѓзяць шляхам подкупу. Але такіх аказалася нікчэмная меншасць.
  Супраціѓ Украіны, азнаменавала канец перыяду фенаменальнага шанцавання Пуціна, калі ѓсё, здавалася, атрымоѓваецца вельмі лёгка. Уключаючы і захоп Крыма. Прама як у фантастычным рамане атрымалася ѓ Крыме. Нават у рэальнасць падобнага не надта тое і верыцца.
  Ды і потым былі цяжкія часы: падаѓ кошт на нафту, але выбаѓлялі ранейшыя запасы. У нейкі момант, здавалася, фартуна адварочваецца ад Расіі. Цана на нафту і газ рэзка ѓпала, і каранавірус спыніць не ѓдалося. Але потым шанцаванне вярнулася - газ і нафта падаражэлі неймаверна.
  І тады ѓ галаве ѓ прэзідэнта Расіі загучала: ты можаш стаць другім Чынгісханам ці Напалеонам.
  Ды і з Казахстанам павезла: тамака ѓспыхнуѓ бунт. Прычым роѓна настолькі моцны, каб напалохаць Токаева, каб ён звярнуѓся па дапамогу. І ѓ той жа час занадта слабы, каб прыйшлося рэальна ваяваць.
  І гэта здавалася знаёмым з нябёсаѓ: ты можаш зараз стаць вялікім заваёѓнікам. І ѓдар у стылі Напалеона Банапарта.
  Толькі вось суперніка недаацанілі. Украінцы аказаліся куды лепш гатовыя да вайны, чым гэта чакалася, і капітальна акапаліся. Ды Зяленскі аказаѓся зусім не такім слабаком і мяккацелым як пра яго многія думалі.
  Так што бліцкрыг, на які разлічваѓ Уладзімір Пуцін, сарваѓся. Вайна набыла зацяжны і разлютаваны характар.
  Спачатку здавалася, што кошты на нафту і газ узляцелі, і гэта спустошыць Захад.
  Але ѓлетку здабыча нафты ѓ свеце вырасла, ды і Саудаѓская Аравія вырашыла выцесніць Расію з Еѓропы, і кошты зноѓ сталі падаць. А потым яшчэ і талібы, вырашыѓшы, што момант самы зручны - напалі на Таджыкістан і адкрылі новы фронт на поѓдні СНД.
  І тут Расіі прыйшлося ваяваць практычна ѓ адзіночку, бо таджыкі аказаліся слабыя ѓ баявым духу - масава здаваліся ѓ палон і дэзертыравалі.
  Адкрыццё новага фронту на поѓдні ѓ цэлым чакалася. Тым больш амерыканцы паабяцалі прызнаць талібаѓ законнай уладай Афганістана і разблакаваць рахункі. Ды і экспансіі Талібану хацелася. Акрамя таго, адыграла ролю і тое, што на таджыкскай мяжы, лавілі караваны з наркотыкамі. А так можна задаволіць каласальны прарыѓ.
  У Амерыцы нават папракнулі вайскоѓцаѓ, што яны не сышлі з Афганістана раней: тады вайна з Расіяй таксама пачалася б куды хутчэй.
  Пуцін у момант свайго сямідзесяцігоддзя сутыкнуѓся з сур'ёзнымі праблемамі. У прыватнасці, прыйшлося праз некалькі краін перакідваць войскі і Таджыкістан. І для гэтага яшчэ аб'яѓляць частковую мабілізацыю. У прынцыпе трэба было для захопу Украіны першапачаткова вылучыць больш сіл. Але рознага роду ваенныя эксперты запэѓнівалі, што ѓкраінцы зусім нікуды не вартыя, што іх не параѓнаць з ІДІЛ, што літаральна шапкамі закідае.
  У самыя першыя дні так і здавалася. Але ѓзяць Кіеѓ з наскоку адным дэсантным палком не ѓдалося. Мала таго, дэсантнікі панеслі найцяжкі ѓрон і адступілі. Потым прыйшлося адвесці войскі і ад Кіева і вобласці.
  Вайна зацягнулася, раслі страты. А супраціѓленне ѓкраінцаѓ рабілася ѓсё мацней і мацней.
  Павялічваліся і пастаѓкі ѓзбраення з Захаду. У Расіі ж раслі не гледзячы на ѓсе намаганні прапаганды антываенныя настроі. У ЛДПР змяніѓся лідэр, і гэта таксама было сігналам: старыя палітыкі сходзяць на нішто. Хто ѓ перад нагамі выйшаѓ, хто сам сышоѓ. Зюганаѓ таксама пастарэѓ і саслабеѓ. У КПРФ узмацнілася яго крытыка. Акрамя таго, камуністам Сам Бог загадаѓ быць апазіцыяй і канфліктаваць з уладамі. А яны вайну з Украінай падтрымалі. І тут вядома ж атакі на Зюганава ѓзмацніліся.
  Пуцін у гэтай сітуацыі, канешне, быѓ на баку Генадзя Андрэевіча: той хоць бяспечны. Стары конь разоры не сапсуе, але і глыбока не ѓзарае.
  Зюганаѓ наогул цэлая з'ява. Фактычна зліѓ добраахвотна выбары Ельцыну, быѓ слабы і пасіѓны. А потым яшчэ і вельмі старым стаѓ. Зручная апазыцыя. І камуністы яго цярпелі, што недарэчна. Не надта яны разумныя.
  Гэта лішні раз казаць аб хваробе правадырства ѓ камуністаѓ. У Адзінай Расіі і тое больш разнастайнасці ѓ меркаваннях і свабоды. Вось Сяргей Шайгу страціѓ аѓтарытэт з-за Украіны. І таксама з'явіліся ідэі яго выключыць з сустаршыняѓ.
  Здароѓе ѓ Пуціна пагоршылася падчас святкавання сямідзесяцігоддзя. І вельмі нават сур'ёзна. Ну ѓ семдзесят гадоѓ, ужо і Сталін, і Брэжнеѓ, і Хрушчоѓ відавочна здалі. І Пуцін не стаѓ выключэннем. Пачаѓ задумвацца аб пераемніку. Тым больш і ѓкраінцы жадаюць прыбраць. А ці мала што. Усё пад Богам ходзім.
  Але каго прызначыць сабе на замену? Каб не як у Жырыноѓскага - загнуѓся без завяшчання. Адна з ідэй была прызначыць старэйшую дачку на месца прэм'ера. Але гэта значыла заваліць эканоміку. Міхась Мишустин не занадта падабаѓся. Ён нават нарадзіѓся 3 сакавіка, на наступны дзень пасля Міхася Гарбачова. І гэта здавалася злавеснай прыкметай. Ды і лысіна ѓ Міхаіла Уладзіміравіча якая - больш за гарбачоѓскую. А гэтыя лысіны заѓсёды ціснулі сваіх папярэднікаѓ. Гэта значыць ад Міхася Мішусціна пазбаѓляцца трэба, але каго паставіць не зразумела. Ва ѓсіх свае недахопы. Раілі Дзмітрыя Рагозіна, але яго занадта ѓжо не любіць "Адзіная Расія".
  Мядзведзеѓ Пуціну асабіста падабаѓся, але не папулярны ѓ народзе і, мабыць, мяккацелы. Плюс яшчэ Мядзведзеѓ паказаѓ сябе няважным прэм'ерам. Тут ужо выбар аказаѓся абмежаваны. Быѓ яшчэ Вайно. Таксама прозвішча якое нярускае і звязана з вайной. Але ён з Прыбалтыкі, і гэта сапраѓды не самы лепшы варыянт, хаця ён рэальна ліса, такая ж подлая, хітрая і падступная як сам Уладзімір Пуцін!
  Зрэшты, і Дзмітрый Мядзведзеѓ таксама быѓ лісіцай, хоць знешне рабіѓ уражанне смоѓжня і мяккацелага інтэлігента.
  Але знешнасць бывае зманлівай. Генерал Лебедзь вельмі грозны знешне. І гэта адпудзіла ад яго эліту. На яго перадумалі ставіць алігархі. Зрэшты, яны і не збіраліся з Лебедзя рабіць прэзідэнта. Яго выкарыстоѓвалі ѓ якасці спойлера, для Зюганава, і тады яшчэ вельмі папулярнага і амбіцыйнага Жырыноѓскага. І Лебедзь нават перасягнуѓ усе чаканні. Пасля чаго ѓжо прыйшлося яго тапіць.
  Пасля доѓга гандлю, алігархі паставілі Лебедзя на кармленне ѓ Краснадарскі край, і забаранілі яму ѓдзельнічаць у федэральнай палітыцы. Потым генерал і загінуѓ пры вельмі дзіѓных і падазроных абставінах.
  Большая частка алігархіі зрабіла выбар на карысць Пуціна, у тым ліку і таму, што лічылі яго слабавольным, шэрым мышаняткам. Але знешнасць аказалася зманлівай.
  І мыш вырасла ѓ страшнага монстра, які паставіѓ свет на грань ядзернай вайны.
  Трэба сказаць, што збольшага бяскрыѓдная знешнасць і зманлівая мяккасць Пуціна дазвалялі яму рухацца наверх. Алігархі больш баяліся суровага Лебедзя, крыклівага і нават істэрычнага Жырыноѓскага, чым кагосьці з сямейнай Ельцынскай кагорты.
  На рахунак Зюганава таксама былі розныя падыходы. Частка эліты хацела прывучыць лідэра КПРФ і зрабіць яго прымальным. Зьявіліся і чырвоныя алігархі, і маса дырэктараѓ.
  Але ѓ Зюганава занадта вялікая каманда і ѓсім зноѓ даваць хабары і тлустыя і кавалкі не хацелася. Аддалі перавагу, як здавалася, бяспечнага Пуціна, у якога і сваёй каманды не было.
  І падсунулі партыю "Адзінства", ці мядзведзь як яе звалі ѓ просты люд. Прычым, зразумела яе фармаваѓ у першую чаргу Барыс Беразоѓскі: шэры кардынал Ельцына, і самая ѓплывовая фігура ѓ Крамлі. Менавіта ён і ѓхіліѓ Барыса Нямцога якога "цар" Барыс цягнуѓ у свае пераемнікі.
  Ельцын сапраѓды хацеѓ зрабіць сваім спадкаемцам Барыса Яхімавіча. Але той вельмі па-дурному настроіѓ супраць сябе чыноѓнікаѓ прапанаваѓшы перасадзіць іх на волгі, і наогул стаѓ патрабаваць дзяліцца з народам. І супраць Барыса Яхімавіча пачалася ѓтоеная барацьба.
  Вось і ѓ прэм'еры сунулі не яго, што было б куды больш натуральна, а Кірыенка. Але апошняга ніхто яшчэ ѓ пераемнікі не рыхтаваѓ, ды і сам Ельцын таксама.
  Як ні дзіѓна, але Барыс хацеѓ выкарыстоѓваць Кірыенку для роспуску Дзярждумы.
  Прычым быѓ план алігархаѓ, новыя выбары і не аб'яѓляць. Прычым камуністы на чале з недалёкім Зюганавым самі далі падставу для адмены выбараѓ у Дзярждуму.
  Яны прапанавалі папраѓку ѓ закон аб выбарах паводле якіх партыі каб прыняць удзел у выбарах павінна за год прайсці перарэгістрацыю. А не адна партыя да гэтага моманту не прайшла.
  Зюганаѓ, вядома, паказаѓ сябе ідыётам. Самы стары кіраѓнік камуністаѓ у гісторыі, слабы, кансерватыѓны, непрыемны знешне, абсалютна пазбаѓлены харызмы.
  Самы зручны для ролі кіраѓніка найбольш моцнай, камуністычнай апазіцыі.
  У ім няма іскры Божай, і ён сімвалізуе ѓсе недахопы КПРФ, ды яшчэ і за трыццаць гадоѓ так званага лідэрства, надакучыѓ электарату, і пастарэѓ, і ѓвогуле крыху ходзіць.
  Вядома, з такім як Зюганаѓ прасцей за ѓсё дужацца. Хаця Генадзь і спрабуе паказаць бачнасць апазіцыі.
  Уладзімір Вольфавіч Жырыноѓскі - гэта спойлер КПРФ, яшчэ ѓ пры Ельцыне. Але спойлер які сам ледзьве не стаѓ прэзідэнтам і галоѓнай апазіцыяй.
  І яго сталі ціснуць і прасаваць яшчэ раней Лебедзя. Але потым Жырыноѓскі стаѓ фактычным васалам, спачатку Ельцына, а затым і Пуціна.
  Апошні раз Жырыноѓскі крытыкаваѓ Ельцына ѓвесну 1997 гады... Пасля чаго яго афарбоѓка змянілася, і ён стаѓ падтрымліваць уладу.
  Уладзімір Пуцін спачатку ставіѓся да Жырыноѓскага насцярожана. Ён лічыѓ, што Вольфавіч стаѓ сябрам Крамлю з-за баязлівасці і карысці дзеля.
  Тым больш што Жырыноѓскі галасаваѓ супраць імпічменту страціѓшы палову сваіх прыхільнікаѓ.
  І гэта таксама не фарбавала лідэра ЛДПР.
  Але потым яны з Жырыноѓскім пасябравалі. І калі б не раптоѓная хвароба і дурная смерць ад каранавіруса, то ён бы яму, мусіць, даѓ бы з часам і ордэн "Андрэя Першазванага". Калі Уладзіміра Вольфавіча хавалі, ён асабіста з ім развітаѓся. Так скончылася жыццё найзырчэйшага палітыка, што зіхацеѓ велізарнай дасціпнасцю.
  Яркія зоркі дзевяностых: Лебедзь, Нямцоѓ, Ампілаѓ, Лімонаѓ - пайшлі на той свет. Яѓлінскі амаль страціѓ значэнне і забыты, як і Гары Каспараѓ. Павесілі Беразоѓскага - занадта шмат ведаѓ і балбатаѓ.
  Застаѓся са старой плеяды дзевяностых толькі Зюганаѓ. Руцка таксама забыты. Ну можа яшчэ Зоркін якога фармальна трымаюць старшынёй канстытуцыйнага суда.
  З першага пакалення прэзідэнтаѓ СНД ва ѓладзе застаѓся толькі Лукашэнка.
  Таксама хітрая лісіца. Але яго ѓдалося ѓцягнуць у сеціва і добра заблытаць.
  Пуцін Лукашэнку не любіѓ, але знешне прыкідваѓся пакуль сябрам. Натуральна, трымаючы ѓ розуме і запасныя варыянты.
  Доѓгі час Уладзіміру Пуцін жудасна шанцавала, нават у дробязях. Напрыклад, Скрыпаль быѓ атручаны напярэдадні выбараѓ, а пажар у Кемерава здарыла праз пару дзён пасля выбараѓ.
  А вось калі наадварот было б набрана на некалькі працэнтаѓ менш.
  Ды і Грудзінін бязглузда падставіѓся са сваімі замежнымі рахункамі.
  Спачатку ђладзімір Пуцін і не супраць быѓ пазмагацца за трон, з кімсьці больш свежым і маладым, чым састарэлы і надакучлівы, і даволі коснамоѓны Зюганаѓ.
  Але Павел Грудзінін стаѓ занадта хутка набіраць папулярнасць, і барацьба магла стаць занадта канкурэнтнай, нават да другога тура.
  Прычым, чорны піяр мог выклікаць і адваротны эфект. Як гэта ѓжо было з Ельцыным, Лукашэнкам, часткова нават з Лебедзем і Жырыноѓскім.
  Але Павел Грудзінін даѓ на сябе добрую зачэпку, прызнаѓшыся ѓ пяці рахунках за мяжой.
  І дазволіла падняць цэлую хвалю кампрамату.
  Але ѓсё роѓна Грудзінін узяѓ працэнтаѓ трынаццаць, а Жырыноѓскі крыху больш за пяць. І гэта паказала, што народ ліпне да левых ідэяѓ.
  Зюганаѓ вядома ж сабраѓ бы яшчэ менш Грудзініна. Генадзь Андрэевіч, нават пры Ельцыне быѓ слабаваты. Ужо тады ён выглядаѓ даволі дрэнна, лысы, у бародаѓках, з носам які нагадвае рыла кнара.
  Нездарма Ельцын яго перамог. Праѓда Жырыноѓскі ѓ нейкі момант прапанаваѓ саюз Зюганаву. І гэта выклікала турботу ѓ Крамлі. Але Уладзімір Жырыноѓскі не змог стаць трэцім.
  А вось калі б стаѓ, то ѓзніклі б праблемы.
  Камуністы абяцалі Уладзіміру Вольфавічу - пяць пастоѓ ва ѓрады. У тым ліку і пасаду міністра ѓнутраных спраѓ і замежных. Гэта вельмі сур'ёзныя пасады.
  Ці мог Ельцын адказаць тым жа? Хутчэй за ѓсё няма. Ды і Захад быѓ супраць саюза Ельцына і Жырыноѓскага. Апошні надта ѓжо настроіѓ супраць сябе замежжа. У самім Жырыноѓскі замест крытыкі расейскіх уладаѓ нападаѓ на Захад.
  Але большасць расейцаѓ не благія, і разумелі, што канфрантацыю з Захадам, Расіі ѓ дзевяностыя гады было не пацягнуць. Ды заходні лад жыцця быѓ папулярным і модным. І Уладзімір Вольфавіч сам па сабе згарэѓ.
  Поспех Лебедзя, даволі коснамоѓнага кандыдата, быѓ нечаканым і празмерным. І ѓжо Аляксандр Іванавіч стаѓ прэтэндаваць сур'ёзна на трон.
  Нешта падобнае было і з партыяй "Радзіма", якая была спойлерам камуністаѓ, але ѓ выніку занадта набыла папулярнасць і яе сталі ціснуць і прыдушылі.
  Лебедзь да таго ж змог хутка і лёгка дамовіцца аб міры ѓ Чачні, чым рэзка падняѓ сваю папулярнасць.
  Вось сапраѓды прапаганда творыць цуды. Ганебная капітуляцыя перад бандытамі, узнесла папулярнасць Лебедзя да нябёсаѓ.
  І коснамоѓны, недалёкі генерал ледзь не стаѓ царом. І калі б Ельцын памёр бы падчас аперацыі на сэрцы, то, магчыма, з'явіѓся б цар Лебедзь.
  Дакладней, напэѓна, ён бы перамог, бы Чарнамырдзіна, ну, а Зюганава наѓрад ці сталі б піярыць.
  Але Лебедзь выпусціѓ момант... СМІ стварылі новую зоркі ѓ асобе Барыса Нямцова, але і тая гарэла нядоѓга. Насамрэч Нямцоѓ у камандзе Ельцына, а жыць лепш не становіцца, а толькі горш. І царэвіч сышоѓ у няміласць.
  Сам Пуцін абавязаны Чубайсу, што той узяѓ яго ѓ Маскву. Пасля паражэння на выбарах Сабчака, можна было і за краты дагадзіць.
  Але не было шчасця, а няшчасце дапамагло. Паражэнне Сабчака дапамагло пераехаць у Маскву. А тая выйграй Анатоль выбары, прыйшлося б заставацца намам, і ѓвесь ход гісторыі быѓ іншым.
  Дакладна таксама, як і далейшыя зігзагі ѓ кар'еры. Напрыклад, шмат хто сумняваѓся, ці варта ставіць падпалкоѓніка на пасаду кіраѓніка ФСБ? І тым больш даваць пасаду сакратара рады бяспекі.
  Тым больш Рыбкін цалкам задавальняѓ Беразоѓскага. Але ѓ Ельцына быѓ празмерны сверб да перамен.
  Калі прэм'ерам стаѓ Прымакоѓ, то здавалася, што яго абяруць пераемнікам. Стары Яѓген Максімавіч уладкоѓваѓ усіх, як кампрамісная фігура. Можа, акрамя Беразоѓскага. З ім пралегла варожасць. Спачатку Беразоѓскі хацеѓ замест Прымакова сунуць Аксененку. Але ѓ асяроддзі Ельцына цалкам слушна палічылі, што Зюганаѓ можа і яго фракцыя і не прагаласаваць. А новыя выбары ѓ Дзярждуму прывялі б да трыѓмфу камуністаѓ.
  А ѓжо нагоды адмяніць выбары і парушыць канстытуцыю не было.
  Сам Ельцын не хацеѓ лішні раз здзяйсняць пераварот. І яго і кастрычніцкіх падзеяѓ хапіла. І так ледзь ад сэрца не памёр.
  Сцяпашын больш-менш зладзіѓ частку камуністаѓ. Хаця яе пераемнікам таксама рабіць не хацелі.
  Трэба сказаць, што спроба імпічменту не была асабліва небяспечнай. Так Вярхоѓны Суд быѓ падкантрольны Крамлю, і напэѓна б загарнуѓ імпічмент.
  Жырыноѓскі Ельцына не выратаваѓ, але свой рэйтынг выпусціѓ. Пасля чаго ѓ Крамлі яго фактычна спісалі.
  Нават дзіѓна, Жырыноѓскі падтрымлівае актыѓна Ельцына, а крамлёѓскія СМІ яго топяць.
  Тое кажуць, што ён зрабіѓ гэта за грошы. То і зусім б'юць проста пад дых.
  Напрыклад, верны стаѓленік Крамля Лявонцьеѓ спачатку паказаѓ, як Уладзімір Жырыноѓскі называе Сцяпашына агентам ЦРУ і Масада, а затым, як той жа Уладзімір Вольфавіч раскідае кандыдату ѓ прэм'еры кампліменты.
  Ну што падумае расеец, які глядзіць гэта: зразумела, што ђладзімір Вольфавіч Жырыноѓскі апошняя, палітычная прастытутка. І за такога нельга галасаваць.
  Гэта значыць крамлёѓскія СМІ тапілі Жырыноѓскага не гледзячы ѓсю яго лаяльнасць да ѓладаѓ, і ѓсяляк дыскрэдытавалі.
  Толькі калі Пуцін умацаваѓся ва ѓладзе, стала стаѓленне мяняцца.
  На самай справе навошта душыць Уладзімір Вольфавіча, калі ён так заѓзята падтрымлівае Крэмль.
  Акрамя таго, Беразоѓскі прыдумаѓ хітрую камбінацыю, каб прымусіць частку пратэстнага электарату замест камуністаѓ галасаваць за ЛДПР. Спачатку адмовілі партыі Жырыноѓскага ѓ рэгістрацыі. А потым як бы рэгістрацыю аднавілі. І раздвоілі спіс.
  У выніку СМІ ѓвесь час гаварылі аб Жырыноѓскім. Але ѓсё роѓна ён набраѓ мала, крыху больш за шэсць працэнтаѓ.
  А калі былі выбары прэзідэнта Жырыноѓскага зноѓ адмовіліся рэгістраваць.
  І зноѓ скандал... Думалі, зрабіць Уладзіміра Вольфавіча трэцім, але як высветлілася ён слабачак.
  А спроба часовага альянсу з камуністамі, прывяла толькі да росту папулярнасці Зюганава.
  Вось здавалася саюз з камуністамі моцны ход, але як, ні дзіѓна, больш за ѓсё ад гэтага пацярпелі лібералы.
  А камуністы мала страцілі...
  Да пары да часу. Трэба сказаць Пуціну часта шанцавала насуперак яго ѓласным намаганням. У прыватнасці, Жырыноѓскага ён загадаѓ надзьмуць - не атрымалася. Але з другога ѓ іх Жырыноѓскім падобныя электараты, і набяры Уладзімір Вольфавіч працэнтаѓ дзесяць, то не пазбегнуць было б другога тура, а гэта ѓжо паражэнне. І так розніца была толькі ѓ два працэнты.
  І тут правал з Жырыноѓскі павярнуѓся на карысць.
  Або рэформа Рады федэрацый. Камуністы, з якімі Крэмль падлашчваѓся выступілі супраць рэформы. А вось пакрыѓджаныя лібералы і блок Прымакова чамусьці падтрымалі рэформу. Хоць Прымакоѓ звязаны з Лужковым і іншымі губернатарамі.
  Дурныя людзі... Яблык і СПС папярэджвалі, што яны будуць наступнай ахвярай Пуціна, і закапаюць разам з Радай Федэрацый. Але яны пайшлі як тупыя авечкі на забой.
  А камуністы разумныя - адразу ж раскусілі чым гэта пахне. Але ѓ іншых розуму не хапіла.
  Наогул Пуціну жудасна шанцавала: адзін тэракт 11 верасня чаго варты. Тым больш ЗША спрабавалі прывучыць талібаѓ. І выкарыстоѓваць Бэн Ладэна супраць Расіі.
  Здавалася, разумны сэнс падказваѓ талібам, ужо даѓно ваюючы з Паѓночным Альянсам, які падтрымлівае Расея - не адчыняць другі фронт супраць ЗША.
  Але талібы павялі сябе як ідыёты. Талібан прызнаѓ рэспубліку Ічкерыя і адкрыѓ яе пасольства ѓ сябе. І дапамагаѓ чачэнцам і зброяй, і добраахвотнікамі. Мула Амар нават звярнуѓся да Ахмад Шах Масуду каб заключыць перамір'е і дапамагчы народу Чачні.
  А тут такі нечаканы падарунак зваліѓся на галаву Расіі. Ды яшчэ і будынкі насуперак законам фізікі абваліліся.
  Гэта настолькі рэдкая ѓдача, усё роѓна што сто мільёнаѓ долараѓ у латарэйны білет выйграць.
  І Амерыка ѓгразла ѓ Аѓганістане на цэлых дваццаць гадоѓ. Падвойная была выгада: і ЗША аслабляюцца, і паѓднёвыя рубяжы ад Талібан атрымліваюць абарону. Так трэба сказаць пашанцавала. І галоѓнае не асабліва і імкнуліся.
  І з Іракам таксама павезла. Праѓда ѓ нейкі момант падалося, што амерыканцы лёгка перамагаюць. За тры тыдні занялі ѓвесь Ірак страціѓшы толькі пяцьдзесят чалавек, і ѓзяѓшы ѓ палон два мільёны.
  Але потым не гледзячы на паланенне Садама Хусэйна Амерыка загразла ѓ зацяжной партызанскай вайне.
  І кошты на нафту паперлі, да касмічных маштабаѓ, як і на газ. Ды шанцавання аказалася шмат. Пуцін паверыѓ, што ён вялікі месія, і што круцейшы Напалеона, накшталт Чынгісхана.
  Тым больш што нават Шаміль Басаеѓ загінуѓ, выпадкова падарваѓшыся на міне і здавалася, што Чачню нарэшце паставілі на калені.
  Але яго два тэрміны падышлі да канца. Канстытуцыю ѓжо мяняць было позна і прыйшлося перадаць трон Мядзведзеву.
  Год 2008 аказаѓся надзвычай паспяховым. Перамога Білана ѓ Еѓрабачанні, перамога на чэмпіянаце свету па хакеі, поспехі ѓ футболе. І вайна з Грузіяй.
  Хаця таксама не бясспрэчная, усяго пяць дзён, але СМІ падалі яе як вялікую перамогу Расіі, ды яшчэ на НАТА. Шкада, што прыйшлося дзяліць лаѓры з Мядзведзевым.
  Уладзімір Пуцін стаміѓся ад успамінаѓ, і яму захацелася спаць.
  Міхаіл Гарбачоѓ так да свайго атачэння і не выйшаѓ.
  Трэба было спачатку абдумаць стратэгію.
  А пакуль пападанец-Воѓчык захроп і яму снілася.
  . ГЛАВА? 2.
  Чатыры нямецкія дзяѓчыны: Герда, Шарлота, Крысціна і Магда ѓгаварылі фюрара дазволіць ім пазмагацца на Курскай дузе. Недалёкі Гітлер з прадузятасцю ставіѓся да жанчын у войскі. І можа таму прайграѓ вайну.
  Але ѓ гэтым свеце дзяѓчынкі з СС аказаліся такія гарачыя і пераканаѓчыя, што фюрара ѓламалі.
  Так што на Курскай Дузе ѓ бой пайшоѓ танкавы экіпаж дзяѓчынак, якія ваявалі толькі ѓ адным бікіні і басанож, што рабіла іх непераѓзыдзенымі байцамі.
  Акрамя таго, у гэтым свеце фюрар быѓ крыху разумнейшы. І дазволіѓ сябе ѓгаварыць Ромелю і той узяѓ і эвакуіраваѓ нямецкія і італьянскія войскі з Афрыкі.
  Гэта дазволіла захаваць немцам больш сіл - цэлых восем дывізій, загартаваных, афрыканскіх ветэранаѓ. Не лічачы італьянцаѓ. І ѓ выніку, чаго высадка саюзнікаѓ на Сіцылію абярнулася для іх разгромам, і вялікай ваеннай катастрофай і вялікай колькасцю палонных і стратай трафеяѓ.
  А цяпер немцы мелі Курскую Дугу. Акрамя дзяѓчын на танку, з'явіліся яшчэ дзве дзяѓчыны: Альбіна і Альвіна, якія ваявалі на Фоке-Вульф. І таксама яны былі ѓ адных толькі трусіках.
  Так што зараз супраць Чырвонай Арміі былі босыя дзяѓчыны фюрара, а гэта сур'ёзна.
  Вось разгарнулася грандыёзная бітва на Курскай Дузе. Нямецкія войскі прасунуліся на поѓдні, і прарвалі савецкую абарону.
  Тады было кінута ѓ бою рэзервовае танкавае войска. І разгарнулася вырашальная бітва.
  Герда і яе экіпаж змагаліся на "Пантэры", было горача і экіпаж дзяѓчынак нават скінуѓ станікі.
  Вось прыгажуні навялі прыладу. Гармата ѓ "Пантэры", усяго ѓ 75-міліметраѓ, але затое хуткастрэльная і даѓгаствольная.
  Герда пальнула з вялікай дыстанцыі пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, снарад сапраѓды дагадзіѓ усутыч вежы і карпусы савецкага танк Т-34-76, і прабіѓ браню. Расейская машына загарэлася, і стаѓ дэтанаваць баявы камплект.
  Герда праспявала:
  - Слава Германіі, слава!
  Наступны стрэл прайграла, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак, па надыходзячых савецкіх танках Шарлота, прабіла расійскую машыну і праспявала:
  - Наша сіла вялікая,
  Будзе цвёрдая рука!
  А потым дзюбнула і прыгожая і разумная Крысціна, ужыѓшы сваю хупавую, босую ножку. І зноѓ падбіта савецкая трыццацьчацвёрка. І яна гарыць.
  А дзяѓчынка пішчыць:
  - За камунізм мы ѓ бой пойдзем, але не расейскі, а арыйскі!
  Магда таксама стрэліла, і зноѓ уразіла машыну Чырвонай Арміі, прабіла метал, прымусіла трыццацьчацвёрку гарэць і спытала:
  - А што камунізм бывае арыйскі?
  Герда дзюбанула пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак па непрыяцелю, праламала метал расейскай машыны, і адказала:
  - Ды камунізм можа б і арыйскім. Калі для нас рай, а іншыя старанна працуюць!
  Шарлота пальнула па непрыяцелям, пры дапамозе босай, круглай пяткі і прабуркавала:
  - За радасць на Зямлі!
  І савецкая падбітая трыццацьчацвёрка гарыць. Чырвоная армія кінула ѓ бой свой стратэгічны рэзерв: Стэпавы фронт і яго танкі. І калі яго перабіць, то немцам будзе адчынена дарога ѓ абыход Курска і атрымаецца зачыніць кацёл.
  Так што тут рашаецца лёс бітвы.
  А нямецкія "Пантэры" добра. Яны нішчаць савецкія машыны, нібы шчупакі малявак.
  Крысціна пальнула пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, нямецкая гармата робіць пятнаццаць стрэлаѓ у хвіліну, і дзяѓчынкі страляюць па чарзе.
  І ваяѓніца дзейнічае надзвычай трапна.
  Вось прабіла савецкую трыццацьчацвёрку і праспявала:
  - Нас мацней не знайсці,
  Нам не больш за дваццаць!
  Дзяѓчынкі, зразумела, вельмі прыгожыя. Калі яны палонных расейскіх салдат ставілі на калені і прымушалі іх цалаваць, босыя загарэлыя ножкі, то тыя рабілі гэта з задавальненнем, і энтузіязмам.
  Магда разбіла савецкую машыну, трапна стрэліѓшы пры дапамозе сваёй голай, хупавай ножкі і піскнула:
  - За Радзіму, і за свабоду!
  І дзяѓчынкі ѓзялі і заспявалі:
  Жамчужная, дрыготкая прычоска,
  Хвалюецца, трымціць мае грудзі!
  Я дзяѓчына як нясмелая бярозка,
  Баюся, і варухнуцца і ѓздыхнуць!
  
  І што на вушка шэпча свежы вецер?
  Хрумсціць пад нажной босаю пясок...
  І няма мяне шчаслівей на планеце,
  Калі з табой крочу я ѓ лясок!
  
  Адкрый каханы мне вялікую таямніцу,
  Як сэрца ѓдалося прычараваць!
  Але тваё аблічча такое сумнае?
  Па лбе прайшла маршчын найтонкіх нітку!
  
  Мне юнак з сумам адказвае;
  Надоѓга разлучыць з табой вайна!
  Каб знайсці нам месца ѓ пушчах раю,
  Зрынуты павінен у пекла сатана!
  
  У адказ кіѓнула стройная бярозка,
  Ты ж мне больш, чым сардэчны сябар!
  Хоць можа зыход бітвы слёзны,
  Але з намі Бог Ісус-пастух!
  
  Развеем пекла дэманаѓ - злыя цені,
  Каб гаі расцвіталі зеляніны!
  Пагладзь мне загарэлыя калені,
  Мацней мілым абдымі мяне!
  
  А ён адказаѓ нібы дзеве жартам,
  Сказаѓ пад звон разгалістых галін;
  - А будзеш чакаць мяне ты год галубка?
  Сільная спакуса гарачых жураѓлёѓ!
  
  У адказ яму сказала я так строга,
  - Не буду цывільнай ля станка стаяць!
  І мне да густу ратная дарога,
  Жадаю ваяваць, злосных перамагаць!
  
  Прыйшла на пункт - ссекла галіны-касы,
  Мне далі новы з дыскам аѓтамат!
  Хоць трава плачуць, нібы жэмчуг расы,
  Навошта нявіннасць - стала як салдат!
  
  Затым, што Радзіма мне ѓсіх даражэйшая,
  Айчына вышэй зорак гарыць у душы!
  Не тое нутро, што барнічаць на ложы,
  А начаваць з вінтоѓкай у будане!
  
  Прыйдзе перамога, у гэта веру свята,
  Бо наша справа - правая заѓсёды!
  Ну, усміхніцеся радасней хлопцы,
  Нас чакае, паверце добры лёс!
  Прыгожа дзяѓчыны праспявалі, і пры гэтым стралялі. І кожны стрэл дзяѓчат-басаножак - гэта дакладнае трапленне.
  Але вось першая хваля адбітая, і спецыяльныя машыны падвозяць дадатковыя снарады.
  А ѓ небе ваююць прыгожыя нямецкія дзяѓчынкі. Абедзве бландынкі: Альбіна і Альвіна.
  І яны такія класныя.
  Альбіна пальнула пры дапамозе босыя пальчыкаѓ ножак адразу з шасці авіягармат. І загарэлася некалькі савецкіх самалётаѓ.
  Ваяѓніца прабуркавала:
  - Слава маёй сіла!
  Альвіна таксама дзюбанула па непрыяцелям, пры дапамозе пальчыкаѓ сваёй босай ножкі. Збіла пяць савецкіх самалётаѓ зараз і піскнула:
  - У імя белых ваѓчыц!
  Дзяѓчаты ціснулі расейскія машыны, з віртуознасцю самак леапарда.
  Альбіна стрэліла пры дапамозе пунсовага соску грудзей націснуѓшы на кнопку і прабуркавала:
  - За гонар Трэцяга Рэйха!
  Альвіна таксама дзюбанула па суперніку, выкарыстоѓваючы лалавы сасок, і дзейнічаючы гулліва, выдала:
  - За прускі дух!
  Вось гэта былі дзве баявыя дзяѓчынкі - класа супер. І босыя і з аголенымі грудзьмі.
  І любілі яны вельмі мучыць піянераѓ. Вось з хлопчыка зрываеш адзенне і прывязваеш яго да дрэва. Пасля чаго бярэш у рукі бізун і пачынаеш яго сцябаць. І гэта так здорава.
  І хлапчук крычыць ад болю, яго загарэлая скура пакрываецца крывавымі палосамі. А дзяѓчына бярэ і падносіць да босых ножак пацана паходню. І гарыць голая падэшва. І хлапчук лямантуе ад дзікага болю. І так прыемна яго стогны і крыкі слухаць.
  Альбіна і Альвіна кахаюць каламуту рабят, асабліва прыгожых і бялявых. І гэта такое вялікае задавальненне для іх.
  Але і ваяваць яны ѓмеюць.
  Альвіна націснула на кнопку джойсціка клубнічным саском. І збіла яшчэ некалькі савецкіх самалётаѓ пры дапамозе авіягармат, пасля чаго прабуркавала:
  - Я самая крутая ваѓчыца ѓ свеце!
  Альбіна таксама дзюбанула, націснуѓшы на кнопку джойсціка пры дапамозе малінавага соску грудзей, зрэзала тузін расійскіх машын і прапішчала:
  - За новую Нямеччыну!
  Вось гэта дзяѓчынкі - выбітны пілотах.
  Герда і яе танкавы экіпаж на "Пантэра", працягваюць змагацца.
  Вось дзяѓчына-бландынка ѓзяла і дзюбнуѓ па савецкай трыццацьчацвёрцы пры дапамозе пунсовага саска грудзей.
  І ѓразіѓшы расійскую машыну, выдала:
  - Я не ведаю нічога дрэннага,
  Акрамя хлопца заваднога!
  Шарлота дасціпна адзначыла, таксама пальнуѓшы малінавым саском па непрыяцелю і піскнула:
  - Даеш вялікія перамогі!
  Крысціна таксама ѓзяла і дзюбанула пры дапамозе лалавага соску, і зрабіла гэта вельмі трапна. Разбіла савецкую машыну і піскнула:
  - За новыя рубяжы!
  І лупанула і Магда, баявая дзяѓчынка, вельмі крутая і ваяѓнічая, з валасамі тыпу сусальнага золата.
  І дзюбанула, выкарыстоѓваючы клубнічныя соску грудзей, што зрабіѓ вельмі дакладна і трапна.
  Прабіла савецкую трыццацьчацвёрку і піскнула:
  - Трапленне маё!
  І дзяѓчаты возьмуць і завыюць. І гэта ваяѓніцы ѓзроѓню супермэнаѓ.
  Танкавую бітву немцы выйгралі, і замкнулі кацёл за Курскам. І ѓтварыѓся такі вялікі клубок чырвоных войскаѓ.
  Баі ішлі з велізарнай злосцю і лютасцю. Ахвяр было вельмі шмат.
  Частка савецкіх войскаѓ змагла вырвацца, а частка патрапіла ѓ палон або была знішчана.
  У баях вызначылася дзяѓчына Шэла. Яна ваявала ѓ пяхоце і ѓжыла ноѓ-хаѓ, стала кідаць гранаты босымі пальчыкамі ножак. І гэта надзвычай крута.
  Шэла дала чаргу, скасіѓшы расійскі салдат, нібы касой і прабуркавала, скалячы зубкі:
  - Ой блёкаты, блёкаты мае,
  Я блёкату, наелася ....
  І вы салдаты нібы нулі,
  Не захаваць відаць цэласць!
  А іншая дзяѓчына Ева пальнула з фаѓст-патрона пры дапамозе клубнічнага соску грудзей, і прабіла савецкі танк.
  І яе голай пяткай кінула гарошынку смерці, і таксама шмат салдат Чырвонай Арміі парвала.
  Вось гэта дзяѓчынка - клас найвышэйшы і каласальны.
  А потым палонныя расійскія салдаты станавіліся на калені і цалавалі дзяѓчатам босыя, пыльныя ножкі.
  І гэта выглядала вельмі здорава.
  І дзяѓчынкі такія босыя і прыгожыя.
  Вось гэта дзяѓчаты, якія калі за нешта возьмуцца, то абавязкова давядуць - гэта да канца.
  Чырвоная Армія пацярпела буйную паразу на Курскай дузе. Войскі Вермахта рушылі на Варонеж І дзейнічалі энергічна.
  Але і савецкія дзяѓчыны таксама люта ваююць і іх можна і трэба таксама паказаць.
  Наташка кінула босай ножкай гранату ѓ фашыстаѓ і праспявала:
  - Дарэмна...
  Зоя запусціла голай пяткай прэзент смерці і дадала:
  - Праціѓнік...
  Аѓгустына паддала нешта знішчальнае і піскнула:
  - Лічыць...
  Святлана босымі пальцамі ног падкінула гранату і піскнула:
  - Што...
  Наташа шпурнула босымі ножкамі пару лімонак і вякнула:
  - Рускіх...
  Зоя таксама паддала нешта энергічнае і смяротнае, піскнуѓшы:
  - Здолеѓ....
  Аѓгустына запусціла смяротнае, прабурчаѓшы:
  - Вораг ....
  Святлана зноѓ паддала знішчальнае і вякнула:
  - Зламаць!
  Наташа дала чаргу і піскнула:
  - Хто...
  Зоя таксама пальнула па чарнаскурым іншаземцам, што набралі фашысты і піскнула:
  - Смеѓ!
  Аѓгустына выдала з напорам і лютасцю:
  - Той...
  Святлана паддала з аскалам пантэры:
  - У...
  Наташа кінула босай ножкай гранату і вякнула:
  - Баю...
  Зоя шпурнула босымі пальцамі прэзент смерці і буркнула:
  - Нападае!
  Аѓгустына дзюбанула і буркнула:
  - Ворагаѓ...
  Святлана паддала звязку гранат босымі падэшвамі, і як праарэ ва ѓсю глотку:
  - Будзем...
  Наташа цвікнула чаргой і прашыпела:
  - Люта ....
  Зоя зрэзала фашыстаѓ і піскнула:
  - Біць!
  Аѓгустына зноѓ пальнула, і вякнула:
  - Люта ....
  Святлана прачырыкала, вядучы страляніну:
  - Біць!
  Наташка зноѓ кінула зграбнай, босай ножкай гранату, прачырыкала:
  - Мы знішчым фашыстаѓ!
  Зоя ѓзяла і прачырыкала:
  - Будучы шлях у камунізм!
  І кінула босымі пальчыкамі ногі лімонку.
  Аѓгустына ѓзяла і раскідала чэргі, і паляцелі яе голыя ножкі з разбурэннем па фрыцах:
  - Мы расколем супернікаѓ!
  Святлана ѓзяла і босай пяткай падкінула, звязку гранаты, і прапішчала:
  - Разнясём фашыстаѓ!
  І чацвёрка працягвала страляць і кідаць гранаты. Рухаѓся нямецкі "Ягдтыгр". Машына з 128-міліметровай гарматай. І страляе сабе.
  А дзяѓчаты кідалі гранаты. Падрывалі фашыстаѓ. А тыя стралялі ѓ адказ. Лезлі наперад. Зноѓ пруць танкі. Рухаецца найноѓшы нямецкі "Пантэра"-2. Вельмі рухомая машына.
  Але і яго дзяѓчынкі ѓзялі ѓ абарачэнне і падбілі. Разарвалі рухомую з газатурбінным рухавіком машыну. І разнеслі яе на шматкі.
  Наташка са смяшком заѓважыла:
  - Мы выдатна ваюем!
  Зоя з гэтым пагадзілася:
  - Вельмі нават выдатна!
  Аѓгустына дасціпна заѓважыла:
  - Будзе ѓ нас перамога!
  І запусціла босай ножкай супрацьтанкавую гранату. Моцная дзяѓчынка. І столькі ѓ ёй дасціпнасці.
  Святлана таксама пальчыкамі голай нагі запусціла прэзент смерці, і патрапіла ѓ суперніка. Вельмі агрэсіѓная дзяѓчына, з вачамі колеру васількоѓ. У ёй такая дасціпнасць, і пасаж сіл!
  Наташа дала чаргу, і выскаліліся:
  - За Русь святую!
  Зоя страляла вельмі актыѓна, і скалілася, паказваючы жамчужныя зубкі:
  - Я ваяѓніца таго ѓзроѓню, што не згасае!
  Аѓгустына таксама стрэліла. Скасіла фашыстаѓ і прабулькала:
  - Я ваяѓніца з вялікіх амбіцый!
  І выскаліла жамчужныя зубкі!
  Святлана пацвердзіла:
  - Вельмі вялікіх амбіцый!
  Дзяѓчыны ваююць вельмі даѓно. І вядома ж атрымалі поспех у ратнай працы. Яны ѓвогуле класныя красуні. Выбітны розум. І страляюць першым гатункам.
  Наташа, ведучы агонь, падумала, што каб не стала Сталіна ѓтварылася ѓ душах людзей нейкая пустата. Нібы памёр блізкі чалавек.
  Хаця гэты грузін і быѓ жорсткі. І не ѓсё рабіѓ правільна. Нават ёсць з гэтай нагоды анекдот. Чаму Ленін ходзіць у чаравіках, а Сталін у ботах? Таму што Уладзімір Ільіч выбіраѓ дарогу, а гэты вусаты ѓсё прэ напралом.
  У гэтым плане Сталін быѓ не аптымальны кіраѓнік. Сапраѓды, як ахарактарызаваѓ яго Ленін - занадта грубы.
  Гэта кухар гатуе толькі вострыя стравы. У плане жорсткасці гэта была палка аб двух канцах.
  З аднаго боку, гэта дапамагала трымаць дысцыпліну і стымулявала партыйны апарат. З іншага, выбіваліся найболей каштоѓныя кадры і здольныя людзі. У прыватнасці пасля вайны страцілі такога вялікага кіраванцы як Вазнясенскі. Якія меѓ найвялікшыя заслугі перад Радзімай.
  Узнясенскі быѓ, мабыць, ідэальным кіраванцам: не толькі цвёрдым, але яшчэ і разумным, адукаваным. Самы малады доктар навук у СССР, акадэмік, выбітная асоба. Без Вазнясенскага неяк эканоміка Расіі разладзілася. І перамагчы фашыстаѓ не магу.
  Наташка кінула босай ножкай лімонку і праспявала:
  - З неба...
  Зоя таксама шпурнула босымі пальцамі гранату і выдала:
  - Зорачка...
  Аѓгустына запусціла голай нагой прэзент смерці і праспявала:
  - Яркая...
  Святлана таксама кінула гранату, пры дапамозе босай ножкі, і выдала:
  - Крышталіна!
  Наташа дала чаргу і прашыпела:
  - Я вам...
  Зоя запусціла босымі пальцамі падарунак смерці, прашыпеѓшы:
  - Песеньку....
  Аѓгустына паддала голай пяткай, што нясе смерць і прапішчала:
  - Праспяваю...
  Наташка працягнула, агрэсіѓна напяваючы:
  - Пра....
  Зоя кінула босенькай ножкай выбух-пакет, раскідаѓшы фашыстаѓ і піскнула:
  - Роднага...
  Аѓгустына паддала голай пяткай звязку гранат, выдала:
  - Сталіна!
  Але ѓ фрыцаѓ чатыры дзяѓчыны і такія харты.
  Яны селі на найноѓшы танк "Пантэру"-2 з 88-міліметровай, даѓгаствольнай гарматай.
  Герда стрэліла з гарматы і ѓразіла Т-34 у ніз корпуса, і прачырыкала, міргаючы сапфіравымі вочкамі:
  - Не, усёткі Бог кахае Нямеччыну! Мы абавязкова пераможам!
  Шарлота з гэтым ахвотна пагадзілася:
  - Мы не можам прайграць! Хутка выйдзем да Калініна, і да Масквы будзе рукой падаць!
  Крысціна выскаліла свае жамчужныя кусачкі і вякнула:
  - Дойдзем, будзе час і да Уладзівастока!
  Магда са шкадаваннем адзначыла:
  - А японцы ѓжо амаль амерыканцамі разгромлены. Гэта вельмі сур'ёзна, у нас амаль ужо страчаны важны саюзьнік.
  Герда падбіла новы савецкі танк і піскнула:
  - Абыдземся і без іх!
  Шарлота хіхікнула і заѓважыла:
  - Калі малыш усміхнецца, можа, усё абыдзецца!
  Крысціна выдала ѓ рыфму:
  - Ад усмешкі лопнуѓ бегемот!
  Магда падтрымала яе:
  - У дзяѓчынкі вельмі прагны рот!
  І ваяѓніцы ѓзялі і разрагаталіся. У іх бліскучай энергіі, можна сказаць і з лішкам!
  Герда зноѓ стрэліла па савецкіх машынах і вякнула:
  - Будучы век стане за намі!
  Шарлота таксама дзюбанула і пацвердзіла:
  - Будзе і палёты ѓ космас!
  Крысціна ахвотна падобнае пацвердзіла:
  - Будзем у космас лётаць!
  Магда дзюбанула з бамбамету і выдала:
  - Пасеѓшы ѓ зорны самалёт!
  Герда паказала язык, і прапішчала:
  - У новым стагоддзі будзе кіраваць імперыя Трэцяга Рэйха!
  Шарлота з агрэсіѓным аскалам пацвердзіла:
  - І чацвёртага таксама.
  Пасля чаго прыгажуня зноѓ развярнула савецкі танк.
  Крысціна, гэта ваяѓніца-чортоѓка, зіхоцячы жамчужнымі зубкамі, прапішчала:
  - Ды хай будзе новы парадак! І слава Вялікай Імперыі!
  Магда пацвердзіла з ашалелай лютасцю:
  - Слава імперыі!
  Герда зноѓ пальнула і выдала:
  - Нам таксама слава!
  І відаць дзеѓка патрапіла.
  Гвазданула і Шарлота. Прычым вельмі трапна. Прашыбла савецкі танк прама ѓ борт. Пасля чаго прачырыкала:
  - Б'емся за новы парадак!
  Магда, ведучы агонь і дзівячы супернікаѓ, пацвердзіла:
  - І без усялякіх сумненняѓ даможамся!
  Герда зноѓ цвікнула, ды вельмі трапна і выдала:
  - Даб'емся з вялікім запасам!
  І бліснула сапфіравымі, і вельмі яркімі вочкамі.
  Шарлота таксама стрэліла, патрапіла ѓ расійскую машыну і вякнула, гэта д'яблыца з валасамі колеру апельсіна:
  - Усё будзе проста вышэйшы пілатаж!
  Магда таксама пальнула з ашалелай лютасцю. Разбіла Т-34 і піскнула:
  - І будучы экіпаж!
  Тут, праѓда, у дзяѓчат узніклі праблемы. З'явіѓся КВ-14. Машына вельмі нават буйная. І ѓ яе гармата ѓ 152 - міліметра з доѓгім ствалом. Можа і немца прабіць.
  Герда прыжмурылася і спытала Шарлоту:
  - Ты можаш яе накрыць бамбаметам?
  Рудая чартоѓка адказала:
  - Шанец, вядома ж, ёсць... Але дакладнасць бамбамёта недастатковая!
  Крысціна запальна прапанавала:
  - Дай я са сваёй 88-міліметроѓкі праб'ю?
  Герда скептычна заѓважыла:
  - У гэтага КВ-14 лабавая браня 100-міліметраѓ пад вялікім нахілам. Яго ніяк не возьмеш!
  Шарлота выскаліліся і заѓважыла:
  -Чорт пабяры! А я думала, што падобнага танка ѓ рускіх няма! Адны толькі чуткі!
  Магда падказала:
  - Я таксама думала, што гэта дэза! Але мы бачым, што гэта ня так! І ствол у рускага такі доѓгі!
  Герда праспявала, стукаючы босай пяткай па браняванай падлозе:
  - Мы будзем змагацца, не ведаючы страху!
  Шарлота пацвердзіла настрой напарніцы:
  - Мы будзем секчыся ні кроку назад!
  Крысціна прапанавала:
  - А што, калі падбіць савецкі танк дакладным трапленнем снарада ѓ ствол?
  Герда ѓсумнілася:
  - Ты так зможаш, з вялікай дыстанцыі?
  Крысціна пацвердзіла:
  - Калі паднесці полымя запальніцы да маёй босы падэшве, то я цалкам здольная вельмі нават трапна патрапіць!
  Замест адказу Герда пстрыкнула запальнічкай. Крысціна вывярнула сваю босую нагу і яе голая, злёгку агрубелая пятка бліснула ѓ святле полымя.
  Герда паднесла агонь да дзявочай падэшвы. Пачуѓся пах смаленага. Вельмі прыемны пах, быццам пякуць шашлык.
  Крысціна прашаптала:
  - І да другой пяткі!
  Тут запаліла агонь Магда. Абодва мовы полымя зараз лізалі босыя падэшвы вельмі прыгожай і рудай дзяѓчыны.
  Потым Шарлота вякнула і агаліла грудзі. Без усялякіх цырымоній узяла і пунсовым саском націснула на кнопку джойсціка. Гармата спрацавала аѓтаматычна.
  Снарад праляцеѓ сабе, і трапіѓ проста ѓ ствол вялікай, савецкай машыны.
  Нібы велічэзным слану адсеклі даѓжэзны хобат. Атрымаѓшы скрышальны ѓдар, савецкі танк, спыніѓ рух. У яго нібы выбілі меч з рук.
  Вось пашанцавала шлюхам!
  Шарлота праспявала, радасна выскаляючыся:
  - Толькі страх нам падорыць сяброѓ! Толькі боль падахвочвае працаваць!
  Герда з рызыкай дадала:
  - Я хачу ѓсё мацней, сьцерці вашыя дурныя твары!
  Ваяѓніцы Трэцяга Рэйха падобна аказаліся вельмі задаволеныя!
  Аднак супраць фашыстаѓ ваявалі нават маленькія дзеці. Хлопчыкі і дзяѓчынкі кідалі самаробныя выбух-пакеты па нямецкіх танках, самаходках, і пяхоце.
  Піянеры ваявалі вельмі мужна. Яны ведалі, што абазначае фашысцкі палон.
  Дзяѓчынка Марынка, напрыклад, патрапіла ѓ лапы да фашыстаѓ. Ёй вышмаравалі босыя ножкі алеем і змясцілі каля жароѓні. Мовы полымя амаль лізалі голыя, агрубелыя ад доѓгага хадні басанож пяткі дзяѓчынкі. Катаванне працягвалася хвілін пятнаццаць, пакуль падэшвы не пакрыліся пухірамі. Потым босыя ногі дзяѓчынкі адвязалі. І зноѓ задавалі пытанні. Білі гумовымі шлангамі па голым целе.
  Затым прапускалі ток... Марынка была катаваная да дзесяці страт прытомнасці падчас допыту. А потым ёй давалі адпачываць. Калі босыя ножкі злёгку паджывалі, то іх зноѓ мазалі маслам і зноѓ падносілі жароѓню. Такое катаванне можна паѓтараць па шмат разоѓ. І токам мучыць, і гумовымі шлангамі сцябаць.
  Каталі Марынка паѓгода. Пакуль яна ад катаванняѓ не аслепла і не пасівела. Пасля чаго яе жыѓцом закапалі ѓ зямлю. Нават не сталі марнаваць кулю.
  Піянера Васю, гітлераѓцы сцябалі распаленым дротам па голым целе.
  Потым распаленымі палосамі жалеза прыпяклі босыя пяткі. Хлопчык не вытрымаѓ гарлапаніѓ, але ѓсё роѓна не выдавала таварышаѓ.
  Гітлераѓцы яго жыѓцом растварылі ѓ салянай кіслаце. А гэта жудасны боль.
  Такія каты гэтыя фрыцы... Камсамолку катавалі прасам. Потым павесілі на прэнг, паднімалі і кідалі ѓніз. Затым, сталі паліць распаленым ломікам. Шчыпцамі вырвалі грудзі. Потым распаленымі пасатыжамі літаральна адарвалі нос.
  Дзяѓчыну замучылі да смерці... Зламалі ѓсе пальцы на руках і нага. Іншую камсамолку Ганну пасадзілі на кольк. І калі яна памірала, дык палілі агнём паходняѓ.
  Карацей кажучы, фашысты здзекаваліся, як маглі і як хацелі. Мучылі ѓсіх і катавалі.
  Наташка і яе каманда ѓсё яшчэ біліся ѓ асяроддзі. Дзяѓчаты выкарыстоѓвалі босыя хупавыя ножкі ѓ бітве, і кідалі гранаты. Яны адбіваліся ад праѓзыходных сіл фрыцаѓ. Трымаліся сабе вельмі мужна, і не збіраліся адыходзіць.
  . ГЛАВА? 3.
  Іншая рэальнасць у сне, які ѓсё яшчэ доѓжыѓся...
  Паміж Расіяй і Талібан успыхнула вайна. Спачатку талібы ѓдарылі па Таджыкістане. Сапраѓды час зручны і час вырашыцца на экспансію ѓ Сярэдняй Азіі.
  І войска Таджыкістана аказалася слабай. Яна рухнула пад ударамі талібаѓ, часткова разбегшыся, часткова здаѓшыся талібам. І атакавалі талібы расейскую базу, і стала стрэмна расейцам. І прыйшлося перакідваць праз некалькі краін войскі і аднаѓляць фронт.
  Закіпелі крывавыя і жорсткія баі.
  І дзяѓчынкі ваююць з лютасцю.
  Знакамітая чацвёрка змагаецца каля пасёлка Блізкаѓсходні.
  Наташа дае чаргу, і кідае босымі пальчыкамі ножак гранату.
  Раздзірае афганцаѓ і пішчыць:
  - Слава эпосе камунізму!
  Зоя таксама страляе па суперніку. Скошвае непрыяцеляѓ, шпурляе босымі ножкамі забойнай сілы гранаты і пішчыць:
  - За Айчыну нашу маці!
  Аѓгустына чаргой з кулямёта скасіла шэраг афганцаѓ. Кінула голай пяткай разбуральную лімонку і раѓнула:
  - За СССР!
  Святлана таксама дзюбанула суперніка, зрэзала масу ісламскіх ваяроѓ і прапішчала:
  - За свет камунізму!
  І таксама як шпурне разбуральнай і невымернай сілы прэзент смерці пальчыкамі босых ножак. І капітальна ворагаѓ парвала.
  Вось гэта дзяѓчынкі проста супер...
  Наташа заѓважыла, скошваючы надыходзячых афганцаѓ:
  - Пруць яны літаральна як саранча!
  І дзяѓчына зноѓ шпурнула ѓ непрыяцеля гранату голай пяткай. І ладна ворагаѓ парвала.
  Зоя таксама як лупне трапнай чаргой па ісламскіх салдатах. Капітальна выкасіць іх і прабуркуе:
  - За Расію!
  І зноѓ босымі пальчыкамі ножак кіне забойны прэзент смерці.
  Аѓгустына ведучы агонь па суперніку і літаральна скошваючы афганцаѓ, зразаючы іх нібы культыватарам і піскнула:
  - За Радзіму-маці!
  Святлана, ссякаючы непрыяцеляѓ, і рэальна выкошваючы воінаѓ ісламскай імперыі талібаѓ, і выбіваючы іх курганамі, выдала:
  - За Айчыну і новыя перамогі!
  І зноѓ як шпурне забойнай сілы гранату пальчыкамі босых, точаных ножак.
  Дзяѓчыны капітальна разышліся. І лупілі праѓзыходныя колькасцю войска Талібана. І наступалі вялікімі плынямі.
  Змагаюцца на танку і экіпаж Лізаветы.
  Дзяѓчаты тут таксама ѓ адным толькі бікіні і босыя. І пры гэтым выдатна ваююць. У Афганістана танкі састарэлыя і горшыя па якасці чым расійскія, але іх даволі шмат.
  Некаторыя машыны ѓмельцы ісламскай імперыі выраблялі з дрэва. Што трэба сказаць вельмі прагрэсіѓна.
  Лізавета пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак робіць стрэл і прабівае афганскі танк, пасля чаго рыкае:
  - Я самая крутая баба ѓ свеце!
  Кацярына таксама дзюбне, выкарыстоѓваючы голую пятку, разнясе суперніка і піскне:
  - За СССР!
  Алена, нядоѓга думаючы стрэліць па суперніку. Разарве яго на часткі і піскне:
  - За камунізм!
  Эѓфрасіння таксама як урэжа па непрыяцелю. Разаб'е танк афганцаѓ і вякне:
  - За Айчыну да канца!
  І вось гэта дзяѓчаты, яны проста супер. Супраць такіх ніякія сілы не выстаяць. І яны ваяѓніцы сапраѓды самыя крутыя і харты. І супраць іх ніхто не зможа выступіць.
  І калі ѓжо яны сталі біцца, то гэта будзе проста бой гіпермянак.
  І Лізавета зноѓ пальне пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і піскне:
  - За новы СССР!
  Кацярына таксама па чарзе стрэліла ѓ суперніка і піскнула:
  - Ды Уладзімір Пуцін кіраѓнік, мякка кажучы, не вельмі!
  І дзяѓчынка пакруціла голай, круглай пяткай.
  Алена працягвала малаціць афганцаѓ і прачырыкала:
  - За вялікі камунізм у СССР!
  І босымі пальчыкамі ножак дадала менавіта разбуральнае і забойнае!
  І потым як лупне дзяѓчына Еѓфрасіння. І разнясе непрыяцеля і піскне:
  - За Багіню Ладу!
  Вось гэты іх баявы наступ.
  І ваяѓніца як сталі касіць супернікаѓ, і як яны ім не давалі літасці, нішчачы афганцаѓ.
  Лізавета таксама стрэльнула па суперніку, і таксама ѓжыла голую пятку і прабуркавала:
  - За камунізм у краіне парад!
  І вось яна такая баявая і ваяѓнічая баба.
  Вось ужо і з неба афганцаѓ малоцяць.
  Анастасія Вядзьмакова ѓ баі вельмі гарачая. І разбурае ѓсіх запар. І ѓ небе збівае афганскія самалёты і наносіць удары і па сушы. Вось такая дзяѓчынка агрэсіѓная.
  І яна праспявала са смяшком:
  - За Айчыну нашу маці, усіх талібаѓ забіваць!
  Акуліна Арлова пацвердзіла, выскаліѓшы зубкі:
  - Сапраѓды дух ёсць нячысцік, на СССР палез!
  І збіла ваяѓніца чарговы афганскі самалёт.
  Мірабела Магнітная, круша воінаѓ ісламскай імперыі талібаѓ у небе і на сушы, пры гэтым выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак, вякнула:
  - За нашу Айчыну!
  Вось такая баявая ѓ небе ваюе трыяда. І яна малоціць афганцаѓ з вялікай інтэнсіѓнасцю. І ворагаѓ капітальна збівае.
  Акуліна Арлова на кнопкі голай пяткай і вякнула:
  - За вялікую нашу краіну!
  І як падміргне сваім напарніцам.
  І зноѓ збівае афганцаѓ. І гэта вельмі нават агрэсіѓныя ѓ дзяѓчат заскокі.
  Анастасія прачырыкала з усмешкай выскаліѓшы зубкі, збіваючы афганскіх лётчыкаѓ:
  - Мы ёсць ваяѓніцы што перамогуць любое войска!
  І зноѓ падбіла афганскую машыну.
  Ды дзеѓкі тут узяліся за знішчэнне ваяроѓ ісламскай імперыі капітальна. І разбураюць...
  Алёнка таксама б'ецца адчайна, і паказвае свой найвышэйшы пілатаж. І збівае ворагаѓ нібы яны макеты.
  А талібы ѓсё лезуць і лезуць. І іх забіваюць у каласальных колькасцях.
  Алёнка шпурнула босымі пальчыкамі ножак, нешта забойнае і заспявала:
  - Мы белыя ваѓчыцы!
  Анюта з гэтым пагадзілася, выкошваючы без цырымоній супернікаѓ:
  - А мы лепшыя ѓ свеце!
  І таксама паддала гранату голай пяткай.
  І вось Ала таксама вядзе стральбу з кулямётаѓ. І выбівае масу афганцаѓ і раве:
  - Слава эпосе камунізму!
  Марыя таксама вельмі трапна паліць па афганцах. І выбівае іх капітальна. І таксама кідае гранаты, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак. І раве:
  - Слава Сварогу!
  Алімпіяда таксама б'е па суперніку з вялікай, забойнай сілай. Скошвае ворагаѓ з ісламскай імперыі і пішчыць:
  - За ѓвесь, увесь свет у эпосе камунізму!
  І зноѓ дзяѓчынка скаліць зубы і трапна страляе па ворагу.
  І Маруся таксама па афганцах піша. І пунсовым саском націскае на кнопку базукі, і выбівае супернікаѓ і пішчыць:
  - За Русь вялікую!
  Вось такія тут дзяѓчаты.
  А вось Матрона як па афганцах дзюбне, выкарыстаючы босыя пальчыкі ножак, разбурае суперніка з Талібана і віскоча:
  - За Айчыну і свабоду да канца!
  Вось гэта дзеѓкі пайшлі і як афганцаѓ малоцяць - проста жудасць. І ідзе літаральна татальнае і ѓсеагульнае іх знішчэнне. Відаць, у афганцаѓ наступілі вельмі нават дрэнныя дні.
  Алёнка адзначыла, ведучы агонь па афганцах і іх скошваючы:
  - Гэта Радзіма мая!
  І голай пяткай як паддасць забойны прэзент анігіляцыі.
  Вось гэта дзеѓкі - проста скажам супер.
  Анюта агрэсіѓна адзначыла, страляючы па афганцах:
  - Слава камунізму!
  Баявая Ала, ведучы агонь, і націскаючы пунсовым саском на кнопкі базукі, піскнула:
  - Героям слава!
  І Марыя дзяѓбаючы суперніка забойнай сілай, прабуркавала:
  - Самай класнай Радзіме - слава!
  Алімпіяда дадаѓ, руйнуючы непрыяцеляѓ і паказваючы падвышаныя абарачэнні:
  - Самай квітнеючай краіне вялікая слава!
  Матрона, дзяѓбаючы супернікаѓ, і выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак пры стральбе, узяла і піскнула:
  - І самым крутым ваяѓніцам слава!
  Маруся, таксама страчачы па непрыяцелях, і літаральна выкошваючы іх, аглушальна прабуркавала:
  - І СССР таксама вялікая слава на стагоддзі!
  І дзяѓчынкі хорам праспявалі:
  - Будзе людзям шчасце,
  Шчасце на стагоддзі...
  У савецкай улады -
  Сіла вялікая!
  І ваяѓніцы як засмяюцца ва ѓсю глотку. І выскаляць зубкі.
  Алёнка з вялікай усмешкай адзначыла:
  - За нашу Радзіму мы сэрца аддамо!
  Анюта з лютасцю працягнула:
  - І выдужаем і пераможам!
  Вось такія яны скажам прама выдатныя дзяѓчыны. І ім вельмі падабацца ваяваць у поѓную сілу.
  А вось і Алег Рыбачэнка, і Маргарыта Каршунова ѓ баі.
  Хлопчык і дзяѓчынка на выгляд дзеці гадоѓ дванаццаці, а насамрэч несмяротныя пападанцы так агрэсіѓна ваююць. Што супраць іх нішто не выстаіць.
  Алёнка, скалячы зубкі і ссякаючы праціѓнікаѓ з Талібана з усмешкай праспявала:
  - За светлае заѓтра мы будзем змагацца!
  Анюта, ведучы агонь і шпурляючы бамбёшкі босымі пальчыкамі ножак дадала:
  - А наш бронецягнік паспеѓ разагнацца!
  І рудая Ала, падскокваючы і выгінаючыся, дадала, падморгваючы:
  - Давай цалавацца!
  Алег Рыбачэнка правёѓ мячамі млын, ссякаючы галовы афганцам і піскнуѓ:
  - Слава нашай Айчыне!
  І хлопчык босымі пальчыкамі ножак запусціѓ забойны прэзент смерці.
  Дзяѓчынка таксама мячамі прасек прыём матыль. Зрэзала суперніка і піскнула:
  - Слава савецкаму строю!
  І таксама босымі пальчыкамі ножак кіне прэзенты анігіляцыі, знішчаючы ворагаѓ.
  І дзеці, круша праціѓніка, хорам праспявалі:
  - Веру ѓвесь свет прачнецца,
  Будзе канец Талібану...
  Ярка засвеціць сонца,
  Злых усіх ворагаѓ разадраем!
  Дзеці ѓ і самым вельмі крутыя байцы. А яшчэ яны і свішчуць, абвальваючы на суперніка цэлую хмару аглушаных і адурманеных крумкачоѓ. І гэта надзвычай крута.
  Алег Рыбачэнка, рубячы афганцаѓ з усмешкай адзначыѓ:
  - З намі юнацтва ѓсёй планеты,
  Наш сусветны будатрад!
  І хлопчык голай пяткай паддаѓ разбуральны падарунак смерці.
  Маргарыта Магнітная, ламаючы ісламскіх воінаѓ, таксама прачырыкала, выскаліѓшы зубкі:
  - Крочыць народ усёй краінай у камунізм!
  І таксама як рубанет па ісламскіх шэрагах. І гэта трэба сказаць вельмі нават жорстка і крута.
  А тым часам талібы захапілі ѓ палон хлопчыка гадоѓ чатырнаццаці. Яны яго распранулі і прывязалі да дрэва. Пасля чаго спачатку адлупцавалі, распаласаваѓшы скуру да крыві.
  Потым пасыпалі раны падлетка соллю. Затым сталі пячы агеньчыкам, і падпалілі дзіцяці голыя пяткі. І гэта было так жорстка. І ѓ канчатковым выніку замучылі
  хлапчука да смерці.
  І зноѓ ідуць жорсткія баі...
  І па пазіцыях Талібана б'юць расійскія штурмавікі, выкарыстоѓваючы авіяцыю. І тут дубасяць афганцаѓ і ракеты. А яны ѓсё лезуць і лезуць нібы жаба на корч.
  І цэлыя курганы трупаѓ за сабой пакідаюць.
  Маргарыта з усмешкай праспявала:
  - За светлае заѓтра мы будзем змагацца!
  І Алег Рыбачэнка, секчы афганцаѓ, раѓнуѓ:
  - Змаглі разабрацца!
  І хлопчык зноѓ босымі пальчыкамі ножак як кідае забойнай сілы гранату.
  І гэтых афганцаѓ так упэѓнена і ліха малоцяць.
  Вось гэта дзеці - сапраѓдныя монстры.
  І ваююць несмяротныя стварэнні басанож, і вельмі актыѓна разбураюць супернікаѓ.
  А вось у бой уступае і танк з ГДР.
  Герда і яе экіпаж уступаюць у бітву з афганцамі.
  І дзяѓчына страляе пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і буркуе:
  - Слава ідэям камунізму!
  Шарлота якая вядзе агонь услед за ёй пацвярджае:
  - Ідэям савецкага ладу слава!
  Крысціна, свая па суперніку пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, верашчыць:
  - За новыя светлыя ідэалы!
  І таксама вельмі трапна б'е па ворагу.
  І афганцам капітальна дастаецца.
  І Магда страляе ѓ суперніка, і верашчыць, скалячы зубкі:
  - Слава нашай Айчыне!
  І таксама як лупне пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак па ворагу.
  Вось гэта баявыя скажам прама дзеѓкі.
  Герда страляючы ѓ суперніка, прачырыкала:
  - За Расію і перамогу да канца!
  І зноѓ лупне, на гэты раз ужыѓшы ѓ націску на кнопку джойсціка пунсовы сасок.
  Вось такія тут дзяѓчаты. Яны зубастыя і ікластыя і любога парваць прама могуць.
  Шарлота ѓзяла і агрэсіѓна праспявала, выскаліѓшы зубкі:
  - Афрыка жахлівая, так, так. так!
  Афрыка небяспечная, так, так, так!
  Не хадзіце дзеѓкі - у Афрыку гуляць!
  Крысціна, выскаліѓшы зубкі і лупануѓшы па суперніку, выдала:
  - Не хадзіце дзеѓкі босымі па імзе!
  і голай пяткай як паддасць па непрыяцелю.
  Вось гэта бабы - усім бабам бабы!
  І афганцаѓ збіваюць і знішчаюць, не ведаючы жалю.
  Магда, ведучы агонь па суперніку, і яго літаральна змятаючы, агрэсіѓна выдала:
  - Я наймацнейшая ѓ свеце!
  І таксама як улепіць пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. Вось гэта дзяѓчынка.
  Трэба сказаць, што проста ѓльтра!
  Вось гэтыя дзяѓчаты як узяліся за Талібан, і б'юць адбойнымі малаткамі.
  А талібы катавалі расійскую камсамолку. Спачатку распранулі да гала. Затым сталі ліць ваду. Спачатку гарачую - кіпень, затым лядоѓню. Потым як сталі лупіць распаленым дротам.
  І гэта было так жорстка. А затым зноѓ катаванні і агеньчык да босых пятак дзяѓчыны. І вельмі яе жорстка памучылі. І сталі навошта ліць кіслату, што яшчэ больш балюча.
  І таксама дзеѓку замучылі да смерці.
  І потым яе шкілет узялі і пакрылі пазалотай і павесілі на ѓсеагульны агляд. І гэта было надзвычай жорстка.
  Вось такую моц дэманстраваѓ Талібан. І паспрабуй з такой краінай ты пацягацца. Хоць жадаецца мець дзяцей дзяѓчынам. А ім разразаюць жываты. І паводзяць сябе вельмі жорстка.
  Баі між іншым палаюць нібы полымя апраметнай.
  Алег Рыбачэнка, секчы праціѓнікаѓ, праспяваѓ:
  - Слава эпосе камунізму!
  І хлопчык зноѓ босымі пальчыкамі ножак як шпурне забойны прэзент смерці
  Маргарыта Каршунова, секчы афганцаѓ, піскнула:
  - За СССР!
  І кіне босымі пальчыкамі ножак, тое, што прыносіць масавую гібель. Ды супраць такія дзяѓчынак нікому не выстаяць.
  Хлопчык і дзяѓчынка ѓ поѓным і лютым азарце і баявым зарадзе.
  Алег Рыбачэнка, секчы мячамі афганцаѓ праспяваѓ:
  - Занесла, занесла мяне,
  Занесла мяне!
  Сяду проста на каня,
  І фартуна чакае мяне!
  І хлапчук як засмяецца, і зноѓ возьме і сячэ непрыяцеля.
  І вось яны разам з Маргарытай як засвішчаць. І маса аглушаных крумкачоѓ на галовы афганцам абрынуцца. Вось гэта скажам так - прама выдатна.
  Маргарыта Каршунова прачырыкала:
  - Я самая моцная ѓ свеце, ворагаѓ знішчу ѓ сарціры!
  І падміргне напарніку.
  І праѓзыходныя сілы афганцаѓ сталі выдыхацца.
  Алег Рыбачэнка пад канец націснуѓ голай пяткай на рубільнік. І ѓдарыѓ ток, адразу ж масу талібаѓ-салдат ператвараючы ѓ шкілеты. І гэта трэба адзначыць - забойна.
  Хлопчык-тэрмінатар праспяваѓ:
  -Хай славіцца наша Зямля!
  І як засвішча, выскаліѓшы зубкі.
  Вось гэта дзяцюк. І рэальна вельмі баявы.
  А тут яшчэ па афганцах б'юць савецкія ракеты. І капітальна іх уражваюць. І масу байцоѓ забіваюць.
  Тамара і Вераніка наводзяць забойныя ракеты з іголкамі і шарыкамі і што як выбухаюць. І масу афганцаѓ адразу ж забіваюць. І гэта так жорстка.
  Дзяѓчыны цяпер знаходзяцца ѓ бункеры, і бетонным плітам тупаюць босымі ножкамі. І наводзяць забойнай сілы зарады па ворагу, капітальна нішчачы.
  Вось гэта дзеѓкі - проста супер.
  Тамара вядзе агонь і раве:
  - З намі вялікі СССР і яго правадыр Сталін!
  Вераніка таксама падобнае пацвярджае:
  - Надзяром азадак талібам!
  І таксама як выпаліць па суперніку. І гэта вельмі жорстка зробіць. Дзеѓкі кахаюць забіваць - вось гэта дзеѓкі.
  Вераніка неяк задала пытанне:
  - Колькі будзе двойчы два пяць?
  Тамара са смяшком адказала:
  - Чатыры з паловай!
  І гэта аказалася вельмі нават дасціпная заява.
  Дзеѓкі тут такія напружаныя.
  Наташа і яе каманда, таксама страляюць па афганцах. Масава іх забіваюць і равуць:
  -Славіцца хай камунізм!
  І мова як пакажа!
  А потым яшчэ і голай пяткай як возьме і канкрэтна паддасць.
  Вось гэта дзеѓка, усё дзеѓкам дзеѓка.
  І грозная звыш усялякай меры.
  Святлана з лютасцю праспявала, піша па афганцах.
  І ѓ зорнай вышыні, горнай цішыні,
  У марской хвалі і лютым агні,
  І ѓ лютым, і лютым агні!
  І тут Зоя вядзе адчайны агонь па суперніку.
  Вось гэта дзяѓчынкі - вельмі нават хвацкія.
  І Аѓгусціна разбурае праціѓнікаѓ і раве ва ѓсю глотку:
  - За нашу Радзіму, на славу СССР!
  І тут вядома ж супраць такой каманды Кітаю не выстаяць.
  А дзяѓчынкі, зразумела, вельмі нават хвацкія і майстаравыя.
  Супраць іх ніводны прыём не пройдзе.
  Наташа, скошваючы чарговую шэраг афганцаѓ, прабуркавала:
  - Я самая моцная ѓ свеце, і ѓсіх замачу вас у сарціры!
  І зноѓ босымі пальчыкамі ножак шпурне забойнай сілы выбухны пакет.
  Аѓгусціна гэтая дзяѓчына баявой моцы, прачырыкала:
  - Слава часам камунізму!
  І таксама падміргне сваім смарагдавымі вочкамі.
  Святлана ѓ баі вельмі агрэсіѓная. Разбурае афганцаѓ і шчабеча:
  - Слава часам камуністычнай перамогі!
  Вось гэта дзяѓчаты...
  І Сталеніда афганцаѓ без лішніх цырымоній нішчыць.
  І выкошвае іх нібы ѓ яе рэальнай ёсць каса з рэактыѓным знішчальнікам.
  Вось гэта дзеѓка, усім дзеѓкам дзеѓка!
  Сталеніда круша афганцаѓ і кідаючы босымі пальчыкамі ножак забойныя прэзенты смерці, прабуркавала:
  - Слава нашай Айчыне - СССР! Пуцінскай Расіі - не!
  І зноѓ дзяѓчына як лупанет з дзікай сілай па суперніку. Вось яна якая баявая і ваяѓнічая.
  Вікторыя, страляючы па ворагах, з усмешкай прамаѓляе:
  - Вялікая слава чакае СССР!
  Сталеніда кіѓнула:
  - Ды чакае!
  І ведучы агонь задумалася. Нечым гэта нагадвае Айчынную вайну, хіба што ворагу не ѓдалося заспець СССР знянацку. І стаѓка на раптоѓны ѓдар сябе не апраѓдала.
  Але затое афганцаѓ так шмат. Яны наступаюць, літаральна закідваючы расейскія пазіцыі трупамі. І гэта іх ашалелая і дзікая тактыка. І яны са сваімі стратамі не лічацца,
  і людзей практычна не берагуць. Так што паспрабуй з такімі ты сладзь.
  Сталеніда кінула гранату голай пяткай і прачырыкала:
  - У імя СССР!
  І паказала свае вельмі вострыя зубы.
  Вікторыя з ёй пагадзілася:
  - Правадыры прыходзяць і сыходзяць, а СССР застаецца!
  Сталеніда прабуркавала з хваляваннем:
  - З намі разам СССР назаѓжды!
  Серафіма ведучы агонь па ворагах, як праваркуе, і збіваючы непрыяцеля, выдасць:
  - Мы будзем класічнай сілай!
  І таксама дзяѓчына як босай ножкай запусціць прэзент поѓнага знішчэння.
  Вікторыя праспявала:
  -Слаѓся краіна камунізму мая!
  Серафіма гэта ахвотна пацвердзіла:
  - Камунізм - гэта святло і росквіт!
  І даючы зноѓ разбураць афганцаѓ.
  Герда таксама вельмі агрэсіѓна ваюе. І паказвае свой найвышэйшы клас.
  Але супраць Герды няма ніякіх рэальных прыёмаѓ.
  Гэта дзяѓчына, якая дорыць мару ѓсіх сусвету.
  І яна як возьме і засьпявае:
  - Слаѓся мая Зямля, і мы ва ѓсім сусвеце!
  І зноѓ босымі пальчыкамі ножак прыгажуня як дапусціць забойны прэзент смерці і анігіляцыі. Вось гэта скажам прама - дзеѓка што трэба.
  Герда расстраляла ѓвесь баявы камплект і зараз вяртаецца.
  Знакамітая нямецкая чацвёрка, перабіѓшы мноства афганцаѓ сакрэтнічае.
  Ну і яшчэ ѓ карцішкі рэжуцца.
  Шарлота трымаючы босымі пальчыкамі ножак калоду карт, жорстка заѓважыла:
  - Вось зараз мы вядзем вайну з талібамі, а калі ваявалі з рускімі!
  Герда згодна і энергічна кіѓнула:
  - Ды быѓ такі час. І мы тады не змаглі перамагчы! Крысціна, ты згодна?
  Крысціна ѓпэѓнена заявіла, кінуѓшы карту босымі пальчыкамі ножак:
  - Гэта мужчыны вінаватыя! Не праявілі байцоѓскіх якасцей!
  Магда пацвердзіла:
  - Ды мужчыны! Калі б больш жанчын змагалася б, дык рэальныя шанцы на поспех у нас былі б!
  Герда згодна кіѓнула:
  - Босая дзеѓка, ды яшчэ з пунсовымі саскамі - гэта супер!
  Шарлота з гэтым лагічна пагадзілася:
  - Ды дзеѓкі басанож, гэта нешта каласальнае!
  І ваяѓніцы працягнулі кідаць карты.
  Сталеніда агрэсіѓна заѓважыла, страляючы па афганцах:
  - Мы ворагам канкрэтна ѓрэжам!
  І босымі пальчыкамі ножак дзяѓчынка як шпурне гранату. І гэта забойна.
  Вікторыя ѓпэѓнена вымавіла:
  - Хоць з аднаго боку Бога і не, але з другога Ён з намі!
  Віёла, нават чарга па афганцаѓ, выкасіла іх і пацвердзіла:
  - Ды з намі Бог! І каласальныя сілы!
  І дзяѓчаты як засмяюцца і пакажуць мову.
  Аліна таксама дзюбне па суперніку, каласальна выкасіць яго і прапішчыць:
  - Я самая баявая краля!
  І таксама босымі пальчыкамі ножак як забойчую сілу возьме і запусціць.
  Вось гэта дзеѓкі, якія кахаюць забіваць. У іх столькі нечалавечай сілы.
  Сталеніда з агрэсіяй праспявала:
  - Наша сіла ѓ камунізме,
  Жыццё і сэрца аддамо,
  Мы сваёй святой Айчыне,
  Выстаім і пераможам!
  Вось такая яна была баявая дзяѓчынка. Скажам так - яна проста супер. І вельмі нават ваяѓнічая.
  Вікторыя прачырыкала:
  - За СССР у якім мудры цар!
  І ваяѓніца паказала мову, і падміргнула супернікам.
  Вось гэта дзяѓчынкі...
  Алёнка таксама з ворагамі ѓпэѓнена ваюе, і паказвае неймаверныя заскокі.
  І пры гэтым дзяѓчына раве ва ѓсю глотку:
  - Я ёсць дама супер!
  І скаліць свае вельмі жамчужныя зубкі.
  Анюта страляе па ворагу, змянае яго забойнай сілай, раздзірае на часткі і раве:
  - Я ёсць дзяѓчына гіпер!
  . ГЛАВА? 4.
  І яе босыя пальчыкі ножак кідаюць ударны прэзент смерці!
  І баявая Ала таксама ѓ бітве. І так яна афганцаѓ малоціць.
  І пры гэтым дзяѓчына яшчэ і віскоча:
  - Слава часам камунізму!
  І зноѓ як у непрыяцеля нешта зусім ужо забойнае запусціць.
  І масу афганцаѓ разарве.
  Марыя, піша па воінах ісламскай імперыі, узяла і адзначыла:
  - А каго ѓ лесе знойдзем
  І як урэжа прэзентам з кулямёта. Вось яна якая баявая і прыгожая ваяѓніца.
  Алімпіяда страляе ѓ суперніка. І робіць гэта вельмі трапна.
  І скаліць свае зубкі, і раве:
  - Слава часам камунізму!
  Маруся агрэсіѓна заѓважыла, ламаючы непрыяцеляѓ, і кідаючы босымі пальчыкамі нажоѓ забойныя гранаты:
  - Слава новаму генсаку!
  Матрона лупанула па афганцах і заявіла:
  -Абы б не гамасэку!
  Алёнка, страляючы ѓ непрыяцеляѓ, узяла і прачырыкала:
  - За вялікі камунізм!
  І зноѓ як дзюбне забойнай чаргой па афганцах. Ну яна і баявая прыгажуня. І ѓ ёй столькі шарму.
  Анюта, таксама страляючы ѓ суперніка і выкошваючы яго, піскнула:
  - За Расію!
  І голай пяткай як паддасць у талібаѓ. Вось гэта дзяѓчына - проста рэальна супер.
  Рудая Ала разбурае праціѓнікаѓ і раве ва ѓсё горла:
  - Я ёсць лэдзі гіпер!
  І босымі пальчыкам ножак як закіне ѓ суперніка забойную смерць.
  Вось гэта яна дзяѓчына - скажам тамака ультра!
  Вельмі прыгожая Марыя куляя ѓ непрыяцеля, прабуркавала:
  - Я ёсць клас мега!
  І зноѓ дзюбне па непрыяцелю голай, і вельмі круглай, ружовага колеру пяткай.
  Алімпіяда адзначыла, зразаючы афганцаѓ і нагрувашчваючы гару з трупаѓ воінаѓ ісламскай імперыі талібаѓ, буркуючы:
  - Я ёсць самы вышэйшы клас!
  І таксама шпурне босымі пальчыкамі ножак, нешта капітальна і непаѓторна забойнае. Вось гэта дзеѓка - усім дзеѓкам - дзеѓка!
  Маруся таксама разбурае і цвіркае, забіваючы афганцаѓ:
  - Я зладжу ворагам разгром! Будзе сапраѓдны дурдом!
  І дзяѓчына як возьме і засмяецца.
  І пунсовым саском як націсне на кнопку джойсціка. І секане па суперніках, чымсьці такім ужо забойным.
  Матрона таксама стала дзяѓбці афганцаѓ і прабуркавала:
  - Слава світанку камунізму!
  І яе голая пятка як ворагаѓ усіх замочыць. Вось яна якая прыгожая дзеѓка. І яны дзяѓчынкі скажам так - класа супер.
  А можа, і Гіга, а то і сшытак!
  Вось такія дзяѓчынкі і высякаю афганцаѓ капітальна. І гэта ѓвогуле клас-супер.
  Алёнка ѓзяла і праспявала, скалячы зубкі:
  - Я наймацнейшая ѓ свеце! А два плюс два - чатыры!
  І як лупне па суперніку вельмі нават трапна. І разнясе чарговага таліба ѓ трэскі.
  І ѓ гэтай дзяѓчыны такія фантазіі. А вось талібы чымсьці займаюцца.
  Вось катуюць дзяѓчыну. І як яны бізунамі апрацоѓваюць. І затым калючым дротам. А далей запаляць ёй пяткі распаленым жалезам. І дзяѓчыне гэта вельмі прыемна.
  І ёй жадаецца быць пісанай прыгажуняй.
  Алёнка праспявала:
  - За вялікі камунізм самай класнай СССР!
  І зноѓ кіне гранату босымі пальчыкамі ножак у суперніка.
  І гэта сапраѓды класна.
  Анюта, страляючы ѓ непрыяцеля, таксама раве:
  - Які вялікі камунізм!
  І трапнай чаргой скошвае афганцаѓ. Вось гэта дзяѓчынка, вялікай прыгажосці.
  І яе голая пятка паддала, прэзент анігіляцыі.
  І рудая Ала таксама ѓ баях вельмі агрэсіѓная. І ворагаѓ як закруціць з дзікай лютасцю. І піша сабе з каласальнай актыѓнасцю.
  І босымі пальчыкамі ножак шпурляе забойнай сілы падарункі смерці.
  Вось гэта дзяѓчына - проста клас у яе супер!
  Усё гэта дзявочая басаногая раць, здольная на вельмі вялікія подзвігі.
  Марыя, піша па афганцах, адзначыла:
  -Самая вялікая сіла - гэта ѓ нас і вышэйшы клас!
  Пасля чаго ваяѓніца падміргнула.
  І пунсовым саском націснула на кнопку базукі. І гэта яе найвышэйшы пілотах і рэальная пабудова сумы квадратаѓ катэтаѓ.
  Алімпіяда, круша непрыяцеля, прабуркавала:
  - За самыя лепшыя перамогі ѓ светабудове!
  І босымі пальчыкамі ножак як запусціць прэзент анігіляцыі ѓ суперніка. І гэта сапраѓды становіцца проста як бы дзеянне - звыш сіл!
  Дзяѓчынкі трэба сказаць надзвычай баявыя. І калі ѓжо што зробяць, тое будзе шчасце людзям прама на стагоддзі. І ѓ іх столькі радасці і рэальнага касмічнага бляску.
  Вось гэта ваяѓніцы - найвышэйшага пілатажу.
  Маруся, круша афганцаѓ узяла і вякнула:
  - Мір вашаму дому!
  І зноѓ кінула пальчыкамі ножак забойны прэзент смерці, раздзіраючы непрыяцеляѓ.
  Матрона таксама лупанула па афганскіх войсках. Парвала талібаѓ і вякнула:
  - За найвялікшы сацыялізм на ѓсёй планеце!
  І яе вочкі выпусцяць іскрынкі.
  Ды гэта найвысокі адбываецца абстрэл пазіцый.
  І афганцы нясуць каласальныя страты, але ѓсё роѓна ѓсё лезуць і лезуць. І яны валодаюць каласальнымі людскімі рэсурсамі. Якія, як здаецца ніколі не канчаюцца.
  І цячэ ѓсё хваляй і суцэльным струменем.
  Алёнка з вялікай усмешкай у выскаленых зубах, праспявала:
  - Слава эпосе камунізму і рускіх цароѓ!
  І босымі пальчыкамі ножак зноѓ шпурнула забойны прэзент смерці і разбурэнні.
  І дзяѓчына аглушальна скалячы зубкі ( ды можна выскаліць зубы і аглушальна!), узяла і прагарлапаніла:
  - Моцны дзяржаѓны,
  Валадаруй на славу,
  На славу нам...
  Валадаруй на страх ворагам,
  Цар Праваслаѓны,
  Царуй на славу, на славу нам!
  Анюта са смяшком заѓважыла:
  - Ты пра пусціла словы: Божа цара захоѓвай!
  Алёнка з гэтым ахвотна пагадзілася:
  - Ды прапусціла! Але гэта, нажаль, дадзенасць!
  Марыя з усмешкай вельмі класна дзяѓчыны, заѓважыла:
  - Цар бацюшка сышоѓ, і замест яго справа Леніна!
  Рудая Ала прачырыкала, скошваючы афганцаѓ:
  - Справа Леніна жыва, хоць Ленін і памёр!
  Алімпіяда на гэта лагічна запярэчыла:
  - Ленін несмяротны!
  І падміргнула смарагдавымі вочкамі.
  Так што відаць адразу тут выдатныя дзяѓчынкі, здольныя непасрэдна змагацца з Талібанам. І ѓ цэлым іх моц трэба адзначыць каласальнай касмічнай сілы.
  Маруся з усмешкай адзначыла, страляючы ѓ ворагаѓ:
  - Цар вернецца, і Ленін будзе жыць!
  Матрона з гэтым цалкам пагадзілася:
  - Вядома ж будзе! Слава Леніну!
  Алёнка з усмешкай працягнула:
  -І цару Мікалаю Другому! Усім героям вялікая слава!
  Анюта з гэтым была цалкам згодна:
  - Усім героям сапраѓды слава!
  І дзяѓчаты хорам праспявалі:
  - Слава Расіі, слава...
  Танкі рвуцца наперад.
  Войскі пад чырвоным сцягам,
  Вітае рускі народ!
  Уладзімір-Міхаіл Гарбачоѓ-Пуцін нарэшце прачнуѓся. І так праспаѓ занадта ѓжо доѓга.
  Цяпер трэба заняцца дзяржаѓнымі справамі.
  І Уладзімір-Міхаіл заявіѓ свайму асяроддзю:
  - Мы занадта паспяшаліся з дэмакратызацыяй і галоснасцю. Нам трэба не гэта, а трэба, наадварот, закруціць гайкі і наводзіць парадак. З п'янствам мы будзем змагацца іншымі метадамі. Вытворчасць алкаголю, скарачаць не трэба.
  Трэба таксама ѓзмацніць крымінальную адказнасць за саманаварэнне. І павялічыць фінансаванне ѓзброеных сіл. Асабліва навукі і распрацоѓкі вайсковых тэхналогій.
  Таксама Міхаіл-Уладзімір загадаѓ павялічыць колькасць савецкіх войскаѓ у Афганістане. І актывізаваць там баявыя дзеянні, каб атрымаць рашучую перамогу. Таксама быѓ дадзены загад больш актыѓна выкарыстоѓваць супраць маджахедаѓ баявую авіяцыю і больш бамбіць.
  І іншыя зразумела распараджэнні.
  Усё гэта трэба было правесці праз Палітбюро, і пленум. У прыватнасці размова закранула, ці не час прыняць і новую канстытуцыю. Але не занадта жвава.
  А пакуль трэба было працягваць умацоѓваць пазіцыі. У прыватнасці Ельцына прыбраць. А яшчэ лепей пасадзіць у турму. Каб не смярдзеѓ.
  І наогул час канчаць з гульнёй у дэмакратыю.
  Уладзімір-Міхаіл вырашыѓ стаць дыктатарам. У прыватнасці, весці крымінальную адказнасць за спазненні на працу. Тут ужо шмат каму давядзецца сядзець у турме.
  Але зразумела гэта таксама не ѓсё, але спачатку хопіць.
  А пакуль можна і паспаць, і няхай, нешта агрэсіѓнае прысніцца;
  А ѓ Аѓганістане працягваліся вельмі жорсткія і крывавыя баі з маджахедамі.
  Вайна паміж Расіяй і Афганістанам вялася на ѓсіх хуткасцях...
  Наташа страляла па салдатах ісламскай імперыі, літаральна выкошваючы іх і напявала...
  Няхай заѓсёды будзе Сонца,
  Няхай заѓсёды будзе неба...
  Няхай заѓсёды будзе мама -
  Няхай заѓсёды буду я!
  І дзяѓчына босымі пальчыкамі ножак як запусціць у афганцаѓ забойчую гранату. І масу воінаѓ ісламскай імперыі парве.
  Зоя таксама страляе і напявае:
  -Слаѓся, ты слався, ты наша Зямля!
  Нашы родныя лясы і палі!
  У Імя ђсявышняга,
  Ты наша родная, святая сям'я!
  І таксама босымі пальчыкамі ножак як шпурне па талібах нешта такое забойнае.
  Ды ваяры ісламскай імперыі Талібан сутыкнуліся з сур'ёзнай праблемай.
  Рудая Аѓгусціна працягвала выкошваць талібаѓ і праверашчала, скошваючы іх шэрагі:
  - Я наймацнейшая ѓ свеце!
  І як шпурне босымі пальчыкамі ножак забойнай сілы прэзент смерці, раздзіраючы ворагаѓ.
  І Святлана таксама вырашыла дадаць па непрыяцелям чымсьці забойны, і разбуральным целы.
  І пасля чаго прабуркуе:
  - Слава Радзіме маёй!
  І таксама кіне босымі пальчыкамі ножак забойнай сілы падарунак анігіляцыі.
  Вось гэта дзеѓкі - проста жах.
  Ваяѓніцы ѓзяліся за Аѓганістан і ад ісламскай імперыі ляцяць трэскі.
  Наташа, страляючы па афганцах, і скошваючы іх, адзначыла:
  - Будзем славіць Бога мы з Імем Сварога!
  І босымі пальчыкамі ножак як запусціць забойны прэзент анігіляцыі.
  Дзяѓчынкі сапраѓды паказчык найвышэйшага пілатажу.
  Зоя націснула пунсовым саском на кнопку базукі, дзюбанула па талібах і піскнула:
  - За СССР!
  І Аѓгусціна таксама возьме і па ісламскіх войсках дзюбне. І маску афганцаѓ разнясе і прапішчыць:
  - Але жыць па-ранейшаму, але жыць па Брэжневе!
  Я няма, я няма, не магу!
  І босымі пальчыкамі ножак зноѓ запусціць нешта лімітава забойнае. Вось гэта дзеѓка.
  І Святлана таксама ѓ бітве вельмі нават баявая краля. І дзярэцца адчайна. І здольная зразаць масу надыходзячых баевікоѓ з ісламскай імперыі Талібан.
  І дзяѓчына раве:
  - Слава камунізму Сварога!
  І астатнія пацвярджаюць:
  - Камунізму слава!
  Лізавета страляе па суперніку. І таксама выкарыстоѓвае босыя пальчыкі ножак. У яе нядрэнны танк, здольны прабіваць супернікаѓ наскрозь. І гэтая дзеѓка трэба сказаць, проста
  класа супер.
  І яна страляе, і супостатаѓ дзівіць.
  І напявае:
  - У перамозе несмяротных ідэй камунізму,
  Мы бачым будучыню нашай краіны...
  І чырвонаму сцягу нашай Айчыны,
  Мы будзем заѓсёды беззапаветна верныя!
  Кацярына таксама вядзе агонь па суперніку, дзівіць яго наскрозь, і прабівае вежы машын. Пасля чаго верашчыць:
  - Слава камунізму Лады!
  І таксама выкарыстоѓвае босыя пальчыкі ножак.
  Алена таксама вядзе агонь па афганцах. Малоціць ісламскую імперыю. Дзівіць яе наскрозь, і верашчыць:
  - Наша справа правая!
  І Еѓфрасіння таксама па ворагах вельмі трапна ѓсаджвае. І напявае:
  - У імя вялікіх ідэй! Будзе зрынуты злыдзень!
  І таксама як падміргне сваім напарніцам.
  І танк Лізаветы як скакне. І давай афганскія войскі разбураць. І гэта было дзіка.
  Дзяѓчаты спявалі і раѓлі:
  - Мы самыя моцныя ѓ свеце!
  І зноѓ вельмі трапна стралялі.
  Вось гэта былі дзеѓкі - што трэба!
  І малацілі непрыяцеляѓ-афганцаѓ ліха.
  Вось у небе дзяѓчынкі таксама талібам давалі.
  Анастасія Вядзьмакова, збіваючы самалёты, перайшла і да наземных цэляѓ. Яна іх разбурала і верашчала:
  - Мы дзеѓкі бравыя, бравыя. бравыя,
  У нас хлапчукі вельмі мілыя кучаравыя!
  Мы іх молацім горача,
  А пасля плюнем, праз левае плячо!
  Акуліна Арлова, дзяѓбаючы супернікаѓ, выдала:
  - Пакуль у шлях-дарогу!
  І збіла афганцаѓ босымі ножкамі.
  Мірабела Магнітная таксама збівала талібскія войскі і праверашчала, выскаляѓшы зубкі:
  - Перамог будзе шмат!
  І яе голыя пальчыкі ножак прыйшлі ѓ рух.
  Вось гэта былі дзеѓкі - проста суперклас!
  Алёнка і яе каманда біліся з талібамі. І гэта выглядала вельмі харызматычна.
  Дзяѓчаты трымалі абарону і кідалі ѓ надыходзячых воінаѓ ісламскай імперыі босымі пальчыкамі ножак прэзенты знішчэння.
  Алёнка паддала голай пяткай прэзент анігіляцыі і праспявала:
  -Алека, ад шчасця слязу лье!
  Анюта шпурнула босымі пальчыкамі ножак прэзенты смерці і піскнула:
  - Як гуслі душа яе спявае!
  Ала таксама лупанула націснуѓшы пунсовым саском на кнопку базукі і выдала:
  - Кап, кап, кап, і сініх вачэй Алёнкі, падаюць слёзы на дзіду!
  Марыя дзюбанула пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і прапішчала:
  - Прама на дзіду! І муміё!
  Алімпіяда таксама як засмяецца, і выскаліць свае жамчужныя зубкі.
  Яна дзяѓчына рэдкай прыгажосці і абаянні.
  Пры гэтым ваяѓніца хіхікае і верашчыць:
  - Слава царам камунізму!
  І голай пяткай паддасць забойны прэзент смерці.
  Маруся таксама рвецца ѓ бой...
  І піша па афганцах з вялікай інтэнсіѓнасцю з кулямётаѓ. І голай пяткай кідае прэзенты смерці.
  І прамаѓляе:
  - За вялікі камунізм!
  Матрона таксама б'е воінаѓ ісламскай імперыі. Выкошвае іх з вялікай інтэнсіѓнасцю. І усклікае, падміргваючы:
  - За выдатныя перамогі!
  Алёнка агрэсіѓна заяѓляе, скошваючы суперніка:
  - Наша Русь самая першая і вялікая!
  І таксама кідае босай ножкай забойны прэзент анігіляцыі.
  Анюта са смяшком заяѓляе, зразаючы шэраг афганскіх салдат:
  - Слава Чырвонай арміі!
  І зноѓ кідае ѓ суперніка, забойныя прэзент анігіляцыі.
  І Ала як пачне разбураць супернікаѓ. І таксама яе босыя пальчыкі ножак ворагаѓ капітальна руйнуюць.
  І ляціць кінуты голымі нагамі прэзент смерці.
  І вось Марыя таксама ѓ баі вельмі баявая дзяѓчына. І яе стрэлы вельмі пазнакі і якія дзівяць суперніка з гарантыяй.
  І гэта дзеѓка таксама баявога характару.
  Страляе сабе і верашчыць:
  - Слава эпосе камунізму!
  Алімпіяда страляе па суперніку. Выкошвае афганцаѓ і з усмешкай прамаѓляе:
  - Нашай Радзіме слава!
  І зноѓ талібаѓ давай малаціць.
  І босымі пальчыкамі ножак кідаць прэзенты смерці ѓ супернікаѓ.
  Вось такія дзяѓчаты ѓ Чырвонай, дакладней Расійскай арміі.
  І яны страляюць па ворагу яго канкрэтна ѓражваюць.
  Маруся таксама вядзе агонь па суперніку. І робіць гэта вельмі трапна.
  Дзяѓчына верашчыць ва ѓсю глотку:
  - Слава КПСС! Слава Клычкову!
  І падміргвае бэзавымі вочкамі.
  І зноѓ кідае босымі ножкамі прэзент знішчэння. Вось гэта дзеѓка - проста супер.
  Маруся прыгажосць, і амаль голая.
  Матрона таксама страляе па суперніку, прычым вельмі трапна. Пападае ѓ яго і пішчыць, выскаліѓшы зубкі:
  - Неба і Зямля - каханне мая!
  І таксама дзяѓчына як замочыць суперніка пры дапамозе голай пятачкі ножак.
  Дзеѓкі кахаюць забіваць - вось гэта дзеѓкі!
  Сталеніда таксама супраць талібаѓ інтэнсіѓна змагаецца.
  І гэтая дзяѓчына як выпусціць па ваярах ісламскай імперыі ракету. І як парве масу смуглых барадатых салдат. Вось гэта дзяѓчынка - прама скажам што трэба.
  Сталеніда прабуркавала:
  - За Айчыну - СССР!
  Вераніка таксама б'ецца з ворагамі адчайна. І кідае босымі пальчыкамі ножак забойныя прэзенты смерці.
  І пры гэтым дзяѓчына верашчыць:
  - За вялікі камунізм!
  Вікторыя б'ецца. Вось яна націснула голымі, загарэлымі ножкамі на пускавую ѓстаноѓку і як лупанула па афганцам. Разнесла іх і прабуркавала:
  - Вер маёй Айчыне!
  І Серафіма як дзюбне па суперніку. Як яго ѓкладзе і знішчыць масу кітайцаѓ, раѓнуѓшы:
  - За Айчыну нашу!
  Вось гэта дзяѓчыны - проста цуд нейкі.
  Алег Рыбачэнка гэты несмяротны хлопчык таксама змагаецца разам з дзяѓчынкамі. Ён сапраѓдны, і самы круты на свеце баец.
  Хлапчук сячэ афганскіх салдат мячамі і кідае ѓ іх прэзенты пры дапамозе босых пальчыкаѓ дзіцячых ножак.
  І пры гэтым напявае:
  - Калі крэпасць на шляху,
  Непрыяцель пабудаваѓ...
  Трэба з тылу абысці -
  Узяць яе без стрэлу!
  I зноѓ хлапчук i дзяѓчо разам з iм Маргарыта засвiшчаць.
  І вароны атрымаѓшы сардэчны прыступ падаюць на галовы афганскіх салдат.
  Маргарыта Каршунова сячэ талібаѓ мячамі, гэтая хвацкая дзяѓчынкі і пішчыць:
  - Слава царам камунізму!
  І зноѓ босай ножкай махне, і іголкі атрутныя ѓ ворагаѓ кіне.
  Вось гэта дзеці - сапраѓдныя монстры.
  Алег Рыбачэнка, піша па праціѓніках, як выдасць:
  - Толькі б была, галава цэлая!
  Будзем хутка мы ѓ Кабуле,
  Вось і ѓсе справы!
  Маргарыта пацвердзiла гэта, знiшчаючы праціѓнiкаѓ.
  - Ды мы будзем у Кабуле!
  І як возьме і голай пяткай прэзент смерці паддасць.
  Вось гэта дзеці - сапраѓдныя монстры.
  І б'юцца нібы волаты юныя. Хоць з выгляду ім гадоѓ усяго толькі дванаццаць. Але яны толькі выглядаюць дзецьмі.
  Цяпер халіф Афганістана стаѓ такім монстрам, што ім палохаюць дзяцей. Як раней быѓ час, палохалі Гітлерам. І гэта зразумела, таксама цікава і лагічна.
  А афганцы месцамі здолелі ѓклініцца ѓ таджыкскую тэрыторыю.
  На тое яны афганцы і лікам моцныя.
  У захопленых сёлах войскі ісламскай імперыі, узялі і не доѓга думаючы вырашылі ѓсіх жанчын і дзяцей вылупцаваць і біць палкамі па пятках, а дарослых мужчын проста замкнуць у адрыну і спаліць. На самой справе яны небяспечныя, а працоѓная сіла афганцам не патрэбна. А жанчын хоць гвалтаваць можна. І мужчын узялі ѓсіх заштурхалі ѓ хлеѓ. Хто супраціѓляѓся,
  тых на месцы ж і прыстрэлілі. Усіх падлеткаѓ, у якіх ужо прабіваліся вусікі, таксама разам з дарослымі мужчынамі кінулі ѓ агонь. На самой справе гэтыя ѓжо могуць ваяваць.
  Узялі талібы і падпалілі. І мужчын жыѓцом спалілі. А хлопчыкаѓ не старэйшыя за чатырнаццаць і ѓсіх жанчын незалежна ад узросту, распранулі і сталі лупцаваць пугай.
  А затым бамбукавымі палкамі біць па пятках. Некалькі дзяцей маладзейшых і некалькі старых ад болевага шоку адкінулі капыты. Іншыя былі збітыя так што не маглі ѓстаць.
  І іх босыя ножкі апухлі.
  Тады талібы паднялі іх і пагналі штыкамі ѓ свой бок. Вось гэта жорсткія пачвары.
  І так пачынаѓся новы парадак пад кіраваннем Талібана.
  І гэта яшчэ толькі пачатак.
  У афганцаѓ шматразовая перавага ѓ пяхоце, але значна слабейшая авіяцыя і меншая і горшая якасцю тэхніка і цяжкія ѓзбраенні. Многія танкі талібаѓ зроблены з дрэва. І гэта ім не дадае моцы.
  Вось Герда на сваёй машыне вельмі ліха разбурае воінаѓ ісламскай імперыі. І збівае іх з вялікай інтэнсіѓнасцю. І яе гармата працуе.
  Герда ѓразіла пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак суперніка і прачырыкала:
  - Слава часам камунізму ѓ немцаѓ!
  Шарлота таксама пальнула пры дапамозе босых нок і піскнула:
  - Героям камунізму слава!
  Крысціна ѓзяла і лупанула па суперніку, націснуѓшы на кнопку пунсовым саском і піскнула:
  - І Радзіма нашай слава!
  І Магда як урэжа па суперніку, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак і піскне:
  - Нашай Айчыне роля на стагоддзі!
  І таксама па ворагу як урэжа.
  І вось гэта баявыя прыгажуні - класа супер і гіпер.
  Ваяѓніцы самага шырокага профіля і з баявога цеста.
  Альбіна і Альвіна баявыя лётчыцы з ГДР таксама талібаѓ малоцяць.
  І робяць гэта з вялікім энтузіязмам.
  І выкарыстоѓваюць пры гэтым босыя пальчыкі ножак.
  Збівае Альбіна ѓ небе афганскі самалёт і верашчыць:
  - За камунізм у развітых краінах!
  Альвіна збіла самалёт пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і дадала:
  - І ѓ які развівае таксама!
  Вось гэта сапраѓды былі дзеѓкі - што трэба!
  І разбураюць талібаѓ. І вось збіваюцца афганскія самалёты ѓ небе.
  А тут пераходзяць на наземныя цэлі.
  З імі і Хельга, таксама вельмі нават прыгожая дзяѓчына-бландынка.
  І лупне па суперніку.
  І зрэжа самалёт босымі пальчыкамі ножак і прабуркуе:
  - За вялікі камунізм!
  А Альбіна саб'е афганскую машыну, прымусіць яе гарэць і дадасць:
  - За самыя вялікія прасторы!
  І Альвіна як падрэжа талібскага штурмавіка і выдасць:
  - За багіню Геру!
  І возьме засмяецца.
  Хельга таксама не занадта доѓга думаючы разбурае афганцаѓ і раве:
  - Слаѓся Бацькаѓшчына наша вялікая!
  І збівае непрыяцеляѓ вельмі нават трапна.
  А Наташа і яе каманда лютуюць.
  Яны талібаѓ вялікімі масамі нішчаць. І пры гэтым напяваюць:
  Мы жывем на бацькоѓскай зямлі,
  Унукі Рода і Лады святло дзеці!
  - І ляціць на крылым кані,
  Русь з далёкія тысячагоддзі!
  Зоя таксама як лупне ѓ суперніка пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і вякне:
  - За Расею ѓ якой кіруюць рускія Багі!
  Аѓгусціна з усмешкай дадала, круша непрыяцеляѓ. і выкарыстоѓваючы для гэтага голыя пяткі:
  - За СССР!
  І таксама як дадасць стрэл націснуѓшы пунсовым саском на кнопку базукі.
  І Святлана таксама ворагаѓ канкрэтна нішчыць.
  І таксама выкарыстоѓвае босыя пальчыкі ножак. І скошвае масу афганцаѓ.
  Пры гэтым спявае:
  - Мы жывем на бацькоѓскай Зямлі,
  Унукі Сварога - слаѓныя дзеці!
  Наташ націснуѓшы лалавым саском на кнопку базукі і падбіѓшы талібскі танк, выдала:
  - І ляцім на крылатым кані,
  Мы ѓ далёкія тысячагоддзі!
  Зоя зразаючы чэргамі афганцаѓ. І нагрувашчваючы з ваяроѓ ісламскай імперыі трупы, піскнула:
  - Смяялася Русь,
  І плакала, і спявала...
  Ва ѓсе стагоддзі, на тое яна Русь!
  Аѓгустына страчачы па непрыяцелях, вельмі агрэсіѓна адзначыла, кінуѓшы голай пяткай гранату:
  - Мы будзем наймацнейшымі ѓ свеце!
  І таксама як лунае па талібах. І адразу ж цэлы шэраг іх скасіць.
  І Святлана таксама воінаѓ ісламскай імперыі нішчыць. І босымі пальчыкамі ножак разбуральнай сілы прэзенты кідае, і спявае:
  - Слава эпосе павер камунізму,
  Веру не будзе ѓ нас пацыфізму!
  І клубнічны сасок дзяѓчына націсне на кнопку базукі і капітальна разнясе.
  А вось і іншыя прыгажуні б'юцца.
  Напрыклад, Джэйн Амстранг. Таксама трэба адзначыць вельмі цікавая і баявая дзяѓчынка-прыгажуня.
  . ГЛАВА? 5.
  Разбурае насядалі афганцаѓ і папіскваючы прамаѓляе:
  - Вось і лета надыдзе!
  Дзяѓчына пальнула па талібах, зрэзала іх і прабуркавала:
  - За Айчыну і свабоду да канца!
  Гертруда таксама дзюбанула па суперніку. Збіла танк афганцаѓ і піскнула:
  - За камунізм вялікі!
  І Малання як запусціць у непрыяцеля нешта забойнае. Разнясе яго ѓ трэскі і піскне:
  - Я іду на траву!
  І Моніка дзяѓбне ѓ суперніка чымсьці забойным і прачырыкае, скалячы зубкі:
  - Гляну ѓ яснае неба і зразумею, што жыву!
  Джэйн узяла і прабуркавала:
  - У неба звон грымне!
  Гертруда ѓсадзіла ѓ суперніка і піскнула:
  - Дождж пралье праліѓной!
  Малання як сасабачыць у суперніка з віскам:
  - Я іду ѓ сваё дзяцінства!
  Моніка пальнула па афганцах, разбіла машыну ворага і праспявала:
  - Летні дожджык за мной!
  Вось гэта дзяѓчыны - проста супер цуд!
  Наташа агрэсіѓна адзначыла, страляючы ѓ непрыяцеляѓ і ежа:
  - Мы вялікія воіны Сварога!
  І кіне босымі пальчыкамі ножак у суперніка забойны прэзент смерці.
  Зоя ѓзяла і дзюбанула ѓ суперніка аѓтаматнай чаргой. Падкасіла яго і піскнула:
  - За Русь Сварога!
  І кінула босымі пальчыкамі ножак прэзент анігіляцыі.
  Аѓгустына таксама як дзюбне па суперніку. І босымі пальчыкамі ножак зашпурне забойны прэзент анігіляцыі. Разарве непрыяцеля і піскне:
  - За рух да камунізму!
  І Святлана таксама па суперніку як шуганет. І жвава ворага загасіць. І яе голая пятка возьме, і забойны падарунак смерці знойдзе. І масу непрыяцеляѓ прыстукне.
  І пасля чаго дзяѓчына праспявае:
  - Выгляд у нас самы баявы,
  Я дзяѓчынка стала, вельмі круты!
  Вось такія дзеѓкі - проста супер.
  Наташа вельмі па-баявому сябе ставіць.
  А вось Алег Рыбачэнка таксама змагаецца адчайна.
  І хлопчык сячэ афганцаѓ мячамі і пішчыць:
  - Слава эпосе камунізму!
  І босымі пальчыкамі ножак шпурляе забойны прэзент смерці.
  Вось гэта хлапчук - проста супер.
  І Маргарыта Коршунава ворагаѓ капітальна малоціць. І босымі пальчыкамі ножак непрыяцеляѓ нішчыць.
  Пасля чаго верашчыць:
  - Я дзяѓчынка супер!
  І зноѓ босымі пальчыкамі як запусціць у суперніка вострыя і атрутныя гульні.
  А затым дзеці як возьмуць і засвішчаць. І маса крумкач разам аглушана і падае на непрыяцеляѓ, іх прабіваючы. І чэрапы становяцца дзіравымі.
  Вось гэта скажам так па-баявому пайшла разборка.
  І дзеці аб'ектыѓна кажучы баявыя і несмяротныя.
  Алег Рыбачэнка праспяваѓ, рассякаючы на часткі талібаѓ.
  Гэта было да таго прыгожа,
  Чалавек стаѓ рабом калектыва!
  І зноѓ босымі пальчыкамі ножак хлопчык забойныя прэзент смерці ѓ ворагаѓ без асаблівых цырымоній пашле. Вось гэта сапраѓды забойца.
  Алег Рыбачэнка ѓзяѓ і праспяваѓ:
  - Тая, тая, тая, мы вязем з сабой ката!
  І зноѓ босымі пальчыкамі ножак як дзюбне забойнае па непрыяцелю. І гэта вельмі агрэсіѓна.
  Маргарыта, ламаючы непрыяцеляѓ, і скошваючы іх трапнымі стрэламі, выдала:
  - Слава эпосе рускага камунізму!
  І зноѓ шпурнула ѓ суперніка босымі пальчыкамі ножак забойны падарунак смерці.
  Вось дзеці зноѓ як возьмуць і засвішчаць. І маса крумкач павалілася на галовы афганскіх салдат. Вось такое пайшло іх татальнае знішчэнне.
  А дзеці поѓныя энтузіязму і жадання рэальна пабіцца.
  Алёнка страляе па суперніку і пішчыць:
  - За Айчыну нашу маці!
  І кіне босы, точанай ножкай прэзент смерці.
  Вось гэта дзяѓчынкі скажам так - вельмі нават баявыя.
  Анюта піша па суперніку і аглушальна віскоча:
  - За нашу вялікую Радзіму.
  І голай пяткай падкіне тое, што прыносіць разбурэнне і смерць.
  І Ала па ворагах гасіць чэргамі. Скошвае масу афганцаѓ, і босымі пальчыкамі ножак шпурляе гранаты і пішчыць:
  - За новыя вялікія перамогі!
  І таксама як стукне забойнай чаргой.
  А вось Марыя таксама ворагаѓ падкошвае забойнай касой. І голай пяткай у непрыяцеляѓ нешта вельмі разбуральнае кідае. І скаля зубкі прамаѓляе:
  - Расея гэта будзе чэмпіён!
  І Алімпіяда таксама суперніка дзяѓбуць з вялікай энергіяй. І абрыне на ворага забойны кулак, ці кавадлу. І таксама прыменіць босыя пальчыкі ножак.
  І прараве:
  - За Русь самую святую!
  І выскаліць зубкі ва ѓхмылцы.
  Маруся таксама ѓ баявым становішчы і верашчыць, выскаліѓшы іклы:
  - Я вас талібы разарву!
  І босымі пальчыкамі ножак як кіне самы забойны прэзент смерці.
  І Матрона як па ворагах дзюбне. І ёй ад гэтага рэальна кепска стане. І ѓ труну Матрона масу талібаѓ угоніць. І прапішчыць, выскаліѓшы зубкі:
  - Я самая баявая ѓ свеце!
  І засмяецца.
  Вось якія тут дзяѓчынкі - галасок прыгажунь звонкі.
  Сталеніда таксама разбурае супернікаѓ, нішчыць афганцаѓ і раве:
  - За вялікі гурт Рускіх багоѓ!
  І таксама кіне босымі пальчыкамі ножак гранату.
  І разарве масу талібаѓ.
  Вось гэта дзяѓчаты - самы вышэйшы клас і супер.
  Вераніка дзяѓбае афганцаѓ і крычыць:
  - За Айчыну нашу маці!
  І зноѓ яе босыя пальчыкі ножак ссякаюцца талібскую машыну.
  Вікторыя разбурае ісламскіх салдат. Скошвае іх нібы касой і агрэсіѓна выскаляючыся, прамаѓляе:
  - За Айчына наша бязмежная!
  І босымі пальчыкамі ножак, зноѓ шпурляе прэзент смерці.
  І Серафіма таксама маджахедаѓ як лупанет. І з базукі выплюне прэзент смерці, націскам пунсовым саском на кнопку.
  Вось ён якая - баба баявая.
  І прамуркоча:
  - Слава эпосе камунізму!
  І яшчэ б'юцца Аліса і Анжаліка. Гэтыя дзяѓчаты снайперы. І страляюць па афганцах з вялікай забойчай сілай.
  І трапляюць сапраѓды ѓ цэль з каласальнай трапнасцю.
  Пры гэтым Аліса раве:
  - Я наймацнейшая ѓ свеце!
  І босымі пальчыкамі ножак, як возьме і запусціць падарунак анігіляцыі, нішчачы афганцаѓ.
  І Анжаліка таксама па ісламскай арміі ѓрэжа. І прыменіць босыя пальчыкі ножак. А на курок націсне пунсовым саском грудзей і буркне:
  - Слава майму свету!
  І таксама як разрагатаецца.
  Вось гэта дзеѓкі, усё дзеѓкам дзеѓкі.
  Аліса агрэсіѓна і актыѓна напявае, страляючы ѓ суперніка:
  - Славіцца наша зямля,
  Усе мы народы - родная сям'я!
  І таксама Аліса як шпурне босымі пальчыкамі ножак забойчую гранату.
  А Анжаліка таксама ворагаѓ малоціць. І босымі пальчыкамі ножак прэзенты смерці кідае.
  Пры гэтым рудая дзеѓка спявае:
  - Славіцца наш СССР!
  І яе голая пятка кідае забойчую гранату.
  Вось гэта дзеѓкі - рудая і бландынка.
  у гэтых дзяѓчатах столькі ѓсяго і такога асаблівага, крутога і вернага.
  Сталеніда ведучы агонь па суперніку, і робячы трапныя стрэлы пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, агрэсіѓна прабуркавала:
  - За Расію і свабоду да канца!
  І зноѓ націснула на кнопку пры дапамозе лалавага соску грудзей.
  Сталеніда дзяѓчына вельмі хорт і крутая. І ѓ ёй столькі рызыкі і волі з сілай.
  Дзяѓчынка праспявала:
  - Сталін - гэта слава баявая,
  Сталін нашага юнацтва палёт...
  З песнямі змагаючыся і перамагаючы,
  Наш народ за Сталіным ідзе!
  Вераніка, страляючы па маджахедах і актыѓнай знішчаючы іх, піскнула:
  З песняй змагаючыся і перамагаючы,
  Наш народ за Сталіным ідзе!
  Вікторыя, ведучы агонь па талібскіх войсках, прачырыкала:
  - Нам дадзены велізарны крылы,
  Смеласць нам вялікая дадзена...
  Сталінскім калгасным багаццем,
  Славіцца савецкая краіна!
  І дзяѓчына, шпурнула босай ножкай забойны прэзент смерці.
  Серафіма скошваючы без лішніх цырымоній кітайцаѓ, выдала:
  Сталін - гэта слава баявая,
  Сталін нашага юнацтва палёт...
  З песнямі змагаючыся і перамагаючы,
  Наш народ за Сталіным ідзе!
  Сталеніда з усмешкай падхапіла, напяваючы:
  - З песнямі змагаючыся і перамагаючы,
  Наш народ за Сталіным ідзе!
  І вось ваяѓніцы сапраѓды ѓзяліся за знішчэнне афганцаѓ без лішняй пыхі і мітусні. Яны трэба сказаць вельмі нават баявыя прыгажуні.
  Сталеніда прачырыкала, выскаліѓшы зубкі:
  - З песняй змагаючыся і перамагаючы,
  Наш народ за Сталіным ідзе!
  Вось такія баявыя тут аказаліся дзяѓчынкі.
  Вераніка з усмешкай адзначыла:
  - Будзе наша перамога на святой вайне.
  І паказала мову.
  Вось так тут дзяѓчыны - проста вышэйшы і найкруцейшы ѓ іх смак.
  Вікторыя адзначыла, падміргваючы дзяѓчынкам:
  - Гэта ёсць наш апошні і рашучы бой!
  І зноѓ як лупне па суперніку.
  І ѓрэжа босымі пальчыкамі ножак.
  Вось гэта дзяѓчынкі - проста малайцы.
  І дзяѓчаты, якія так любяць рэальна біцца.
  Сталеніда прашыпела:
  - І Талібану быць трывіяльна ѓ труне!
  Вікторыя з гэтым пагадзілася:
  - Ды быць! І гэты вярхоѓны халіф куды больш небяспечны, чым Гітлер!
  Вераніка з гэтым пагадзілася:
  - Ды ѓ яго куды больш салдат!
  Серафіма зло адзначыла, скошваючы чэргамі маджахедаѓ:
  - Лікам жадае ѓзяць!
  Сталеніда ѓпэѓнена вымавіла:
  - Хлусіш не возьмеш!
  І бліснула жамчужнымі зубкамі.
  Пасля чаго кінула босымі пальчыкамі ножак забойнай сілы гранату разбурэння.
  Вікторыя з усмешкай адзначыла, выскаліѓшы зубкі:
  - Слава камунізму!
  І зноѓ кінула босымі пальчыкамі ножак забойны падарунак смерці.
  Вераніка лупанула па суперніку і праверашчала:
  - Слава камунізму і нашай партыі!
  Серафіма адзначыла:
  - І справе Леніна слава!
  І паслала ѓ ворага падарунак анігіляцыі.
  І вось так яны разышліся гэтыя дзяѓчыны. І так талібаѓ малоцяць.
  Алёнка, скошваючы афганскіх салдат з лютасцю адзначыла:
  - За вышэйшыя дасягненні камунізму!
  І зноѓ ляціць кінутая босымі пальчыкамі ножак граната.
  І вось Анюта вельмі агрэсіѓна дзейнічае супраць суперніка.
  І косіць непрыяцеляѓ з забойным напорам. Зразае іх нібы сярпом. І верашчыць:
  - У славу СССР!
  Баявая Ала талібаѓ малоціць і верашчыць:
  - У імя Пяруна!
  І таксама босымі пальчыкамі ножак у суперніка забойныя прэзенты кіне.
  Агрэсіѓная Марыя адзначыла, скошваючы супернікаѓ:
  - Дзеля кіравання СССР!
  І таксама босымі пальчыкамі ножак як паддасць забойны прэзент смерці.
  І Алімпіяда як возьме па ворагам урэжа і піскне:
  - За Айчыну да вышэйшай перамогі!
  І таксама яе босыя ножкі як адправяць забойны прэзент анігіляцыі.
  Вось гэта дзяѓчына - проста скажам так - ультра!
  І Матрона ѓзялася за маджахедаѓ, і давай іх забіваць. І дзейнічала з каласальным націскам.
  І ваяѓніца пры гэтым напявала:
  - Нас цісне ярмо арды!
  І Маруся, дзяѓбаючы праціѓнікаѓ і скошваючы іх нібы забойнай касой, вякнула:
  - Нас цісне ярмо басурман!
  І Алімпіяда, ссякаючы талібскае паскуддзе, піскнула:
  - Але ѓ нашых жылах кіпіць,
  Алёнка, страляючы ѓ суперніка, дадала:
  - Неба славян!
  І Анюта з усмешкай праверашчала:
  - І ад марскіх берагоѓ,
  Да ледзяной Калымы!
  Рудая Ала ѓпэѓнена дадала:
  -Усё гэта наша Зямля,
  Усё гэта мы!
  Марыя, страляючы ѓ супернікаѓ, дадала:
  - Усё гэта мы!
  І кідком босых пальчыкаѓ ножак раскідала, масу талібаѓ.
  Вось гэта баявыя дзяѓчынкі. І ѓ іх напор скажам так - супер.
  Алёнка адзначыла, пасмейваючыся ѓ кулак:
  - Слава эпосе камунізму!
  Анюта дадала са смяшком:
  - Леніну слава!
  Ала, страляючы па маджахедах, выдала:
  - Піянеры там і тут,
  Песню Леніну спяваюць!
  І кінула босымі пальчыкамі ножак забойнай сілы гранату.
  Вось такая баявая гэтая дзяѓчына Марыя. І разбурае талібаѓ з каласальным напорам.
  І іх літаральна змятае венікам.
  Марыя, піша па непрыяцелях, піскнула:
  - Мы піянеркі - дочкі камунізму!
  І зноѓ як шпурне ѓ ворага, вялікую порцыю ѓзрыѓчаткі.
  Алімпіяда адзначыла, зразаючы суперніка, нібы сярпом траву:
  - Я ваяѓніца класа супер!
  І яе босыя, точаныя ножкі як дзяѓбуць у талібаѓ, каласальным і разбуральным.
  Вось гэта дзеѓкі. Проста скажам яны супер.
  Алёнка адзначыла:
  - Мы піянеркі і Леніну песні спяваем!
  Анюта паправіла:
  - Няма мы камсамолкі! І спяваем песні Сталіну!
  Ала агрэсіѓна адзначыла, страляючы ѓ суперніка:
  -Мы здолеем дабіць ворага,
  І будзе свята кулака!
  І Марыя страляючы ѓ суперніка, скошваючы непрыяцеля і маса афганцаѓ была замочана.
  Дзяѓчына прапішчала, выскаліѓшыся:
  - За Расію і космас!
  Алімпіяда аглушальна засмяялася і падміргнула:
  - За нашу Радзіму вялікую!
  І босымі пальчыкамі ножак як шпурне забойнай сілы падаруначак смерці.
  Маруся хіхікнула, і агрэсіѓна адзначыла:
  - За перамогу над Талібанам.
  Матрона хіхікнула з апломбам:
  - СССР Слава! І слава КПСС!
  І як пакажа мову!
  Вось гэта дзяѓчаты крутыя.
  І Алег Рыбачэнка талібаѓ мячамі малоціць і раве:
  - За вялікі СССР!
  І босымі пальчыкамі ножак хлопчык як шуганет па суперніку.
  І прачырыкае:
  - Слава эпосе камунізму!
  Маргарыта сячэ афганцаѓ і вішча:
  - За нашу Айчыну!
  І босымі пальчыкамі ножак, дзяѓчынка як запусціць атрутныя іголкі. І горла маджахедам яны ѓваткнуцца.
  І дзяѓчынка праспявае:
  - Мой вялікі камунізм будзе з намі!
  І дзеці зноѓ як засвішчаць і тысячы страціѓшых прытомнасць варон пратаранілі афганцам чэрапа.
  Міхаіл-Уладзімір прачнуѓся. І гэта было цікава. Ды вайна з талібамі - гэта класна.
  Але час кіраваць СССР, і рабіць чарговыя распараджэнні.
  У прыватнасці перакінуць у Аѓганістан адборныя часткі спецпрызна, і авіяцыі. Павялічыць выдаткі на абарону, прычым значна. Таксама больш вербаваць кантрактнікаѓ набіла адмысловую гвардыю, і байцоѓ. Колькасць войска ѓзрастала.
  Таксама быѓ аддадзены загад рыхтаваць рэформу коштаѓ. Каб спыніць датаваць сельскагаспадарчыя тавары і іншыя. Гэта дазваляла выдзеліць дадатковыя сродкі на вайсковыя выдаткі.
  Пуцін-Гарбачоѓ таксама загадаѓ забараніць крытыку Сталіна, і мінулых правадыроѓ. І нават увесці за гэта крымінальную адказнасць. Мала таго быѓ загад нават павялічыць колькасць помнікаѓ Сталіну і аднавіць раней разбураныя і змеценыя. А таксама вярнуць Валгаграду гістарычную назву - Сталінград.
  Пасля чаго Міхаіл-Уладзімір Гарбачоѓ-Пуцін заснуѓ;
  Эпічная бітва з Талібанам працягвалася. І вось атакуюць талібы расійскія войскі па ѓсіх перыметрах.
  А Расейская Армія адлюстроѓвае іх наступ. І ідзе жорсткая бітва.
  Наташа дае чаргу і кідае босымі пальчыкамі ножак забойнай сілы гранату. Разрывае супернікаѓ і раве:
  - Слава эпосе Рускіх Багоѓ!
  Зоя таксама з ворагамі ваюе, больш за ѓпэѓнена. Скошвае праціѓнікаѓ і раве:
  - У імя Вялікай Расіі!
  І таксама босымі пальчыкамі ножак запусціць прэзент смерці.
  Вось так гэтыя дзяѓчынкі вельмі ліха за справу ѓзяліся.
  Аѓгусціна таксама ведучы вельмі трапны агонь па суперніку, і шпурляючы гранаты босымі пальчыкамі ножак, рыкнула:
  -За вялікі СССР!
  І Святлана змагаецца з маджахедамі, выбіваючы іх шэрагамі, раве:
  - За крутую Русь!
  І голай пяткай паддасць забойны прэзент смерці.
  Вось гэта каманда дзяѓчынак народжаных забіваць талібаѓ. І не толькі талібаѓ.
  Наташа хіхікнула і страляючы па маджахедах, узяла і вякнула:
  - Слава СССР!
  І босымі пальчыкамі ножак як запусціць забойнае.
  Зоя працягваючы страляць па воінам ісламскай імперыі, агрэсіѓна выдала:
  - Слава нашай арміі!
  І голымі ножкамі шпурне разбуральнае.
  І Аѓгусціна як лупне па афганцах і прабуркуе:
  - Нашай Радзіме слава!
  І босымі пальчыкамі ножак запусціць знішчэнне.
  Святлана таксама разбурае ворагаѓ, выбівае іх з лютасцю і вішча:
  - За святы камунізм СССР!
  Вось такія дзяѓчынкі будуць ваяваць на сумленне. І б'юцца, і перамагаюць.
  Алёнка змагалася вельмі ѓзмоцнена і кідала босымі пальчыкамі ножак забойныя прэзенты.
  І дзяѓчына прабуркавала:
  - За камунізм!
  Анюта вельмі хораша страляла ѓ суперніка, і голай пяткай уразіла талібаѓ і піскнула:
  - За Расію камунізму!
  Вось Ала ваявала вельмі сціпла, і актыѓна. І босыя пальчыкі ножак запусцілі з забойнай сілай.
  Дзяѓчына рыкнула:
  - За камунізм СССР!
  Дзяѓчына Марыя ѓзяла і дала чаргу, скасіла афганцаѓ і рыкнула:
  - За Айчыну нашу маці!
  І босымі пальчыкамі ножак запусціла забойчую сілу.
  Алімпіяда таксама дала трапную чаргу і скасіла шмат ворагаѓ. І прабуркавала дзяѓчына, шпурнуѓшы босымі пальчыкамі ножак і вякнула:
  - За Айчыну нашу маці!
  Маруся змагаецца з дзікай лютасцю коткі, і страляе па афганцах. І масава іх знішчае.
  І раве дзяѓчына:
  - Гэта вельмі крута!
  Матрона вельмі сапраѓды лупіць па маджахедах, і скошвае як каласкі. Вось гэта дзеѓка.
  І раве сабе з накатам:
  - За Вельмі добры камунізм!
  Сталеніда таксама ваявала з дзікай лютасцю і зрэзала з войскаѓ Талібан. Вось такая яна баявая баба.
  І піша па суперніку вельмі трапна.
  Сталеніда напявала:
  - Слава эпосе камунізму!
  Вось такія аказаліся тут баявыя дзяѓчынкі. І вельмі прыгожыя і баявыя.
  Ваяѓніца дала па суперніку чаргу. Скасіла масу афганскіх войскаѓ і піскнула. За Расію і свабоду
  да канца.
  Вераніка, страляючы па талібах, дзяѓбала іх ракетамі і пішчала:
  - Слава камунізму!
  Вікторыя, ведучы агонь па мужных і гераічных ваярам Алаха прачырыкала:
  - За Айчыну!
  Вось гэта дзяѓчынкі самы сок і прыгажосць. Вельмі нават прыгожыя і баявыя дзеѓкі. І ѓ іх каласальная сіла. І такія баявыя дзяѓчынкі
  і разбураюць, і малоцяць, крышачы афганцаѓ.
  Серафіма таксама піша па непрыяцелю, выбіваючы талібаѓ з дзікай сілай.
  І дзяѓчына кідала ѓ суперніка босымі пальчыкамі ножак забойныя падарункі смерці.
  Вось гэта дзеѓкі - проста супер.
  Алёнка штабнавала па афганцах, і вельмі агрэсіѓна ворагаѓ скошвала.
  Ваяѓніца прабуркавала, зразаючы воінаѓ ісламскай імперыі.
  І зароѓ:
  - За Айчыну - нашу маці!
  Анюта вельмі актыѓна піша з ворагамі і скошваючы ворагаѓ з яе сілай. І босымі пальчыкамі ножак кінула забойную і каласальную сілу.
  І дзяѓчына прачырыкала:
  - Слава камунізму!
  І пунсовым саском наша за кнопку базукі і падпаліла танк.
  Вось баявая Ала разбурае суперніка з вялікай лютасцю. І страляе, і мочыць знішчаючы маджахедаѓ.
  Вось гэта дзяѓчаты вельмі прыгожыя і баявыя сталі героямі.
  Баявая Ала ѓ краіне дзяѓбае з дзікай лютасцю.
  Вось гэта вайсковы шлях у дзяѓчынак. Якія вельмі сталі нават баявыя. І вельмі агрэсіѓна разбуралі талібаѓ.
  Баявая Марыя вельмі разбурала з дзікай сілай, і зрэзала ѓсіх нібы брытвай.
  І босымі пальчыкамі ножак дзяѓчынка кідалі гранаты разбурэння. І масу ворагаѓ парвала дзяѓчына.
  Вось зноѓ у баі ѓжо Алімпіяда. І зноѓ разбурае маджахедаѓ. І зноѓ босымі пальчыкамі ножак шпурнула з забойствам і разбурэннем.
  І будзе гэта груба і вельмі агрэсіѓна.
  І Алімпіяда стала ваяваць і голай пяткай паддала разбурэнне і татальную смерць.
  Вось такая баявая дзяѓчына-багатыр гэтая Алімпіяда. Вось гэта баявая дзеѓка.
  І Маруся разбурала афганцаѓ, з вялікай лютасцю. І выкошвала іх з дзікай адвагай.
  І клубнічным саском узяла і накіравала забойную сілу.
  І маса маджахедаѓ у труне.
  Алёнка заявіла, страляючы ѓ непрыяцеля, і вішча:
  - За самы моцны камунізм свету!
  Анюта, піша па афганцах і агрэсіѓна адзначыла:
  - Вось зноѓ мы на кані белым!
  Вось баявая Ала зноѓ у жорсткім баі. І дзяѓчына рудая зноѓ піша па маджахедах, і вішчаць ва ѓсю глотку.
  І іх канкрэтна нішчыць.
  і вішчаць ва ѓсю глотку.
  І дзяѓчына піша нібы кулямёт.
  І Марыя дзейнічае з усёй дзікай сілы. І страляе па афганцах вельмі трапна. І скошвае непрыяцеляѓ вельмі дакладна - кожная куля ѓ вока.
  І раве:
  - За Русь Сварога!
  Алімпіяда вельмі жорстка дзейнічала і забівала супернікаѓ, і скошвала маджахедаѓ. І вельмі баявая дзеѓка-волаты. Вось гэта дзяѓчыны - проста супер.
  І супраць іх ніхто не ацалее.
  Алімпіяда ворагаѓ капітальна косіць. І выбівае афганцаѓ босымі пальчыкамі ножак шпурляючы забойныя падарункі смерці. Алімпіяда - гэта зразумела дзеѓка вельмі нават
  крутая і самая ѓ свеце баявая з усіх.
  Ну і дзюбне ж па маджахедах, і выкасіць іх мячом.
  І дзяѓчына возьме і засьпявае:
  - Я ёсць прыгажуня класа Гіпер!
  Вось гэта дзяѓчаты такія прыгожыя і вельмі баявыя. У іх каласальнай ступені рызыка і сіла на любата.
  Маруся страляе па афганцах і пішчыць:
  - За эпоху камунізму!
  І таксама босымі пальчыкамі ножак як па маджахедах дзюбне. Вось гэта дзеѓка - проста супер.
  Матрона па ворагах з забойнай сілай пры дапамозе пунсовага саска грудзей з базукі ѓрэжа. І гэта сапраѓды яе гіперсіла.
  І ваяѓніца піскне:
  - За вялікі камунізм!
  . ГЛАВА? 6.
  Вось гэта дзяѓчаты, якія змагаюцца за СССР і паказваюць цуды гераізму. Няма супраць такіх дзяѓчынак, ніякаму ворагу не выстаяць. Нават такому шматлікаму, як талібы. Хоць яны і здольныя трупамі да Масквы закідаць.
  Сталеніда змагаецца з праѓзыходнымі сіламі суперніка. І таксама як націсне на кнопку базукі клубнічным саском і піскне:
  - Я ваяѓніца класа супер!
  І падміргне сваім прыяцелям.
  Вераніка, таксама афганцаѓ агрэсіѓна разбурае, і не дае ім літасці. І ідзе капітальнае знішчэнне.
  Дзяѓчына вельмі баявая і ѓ ёй фенаменальная касмічная сіла.
  А ѓ Сталеніды што смела разбурае маджахедаѓ гэтай сілы яшчэ больш. Вось гэта скажам так, прама дзеѓкі.
  Вікторыя дзяѓбае афганцаѓ з вялікай актыѓнасцю, дзівіць іх і раве:
  - Я дзяѓчына класа гіпер!
  І Серафіма малоціць маджахедаѓ з рызыкай мегеры, скошвае іх, і віскоча:
  - Я прыгажуня ѓзроѓню ультра!
  Альбіна і Альвіна ѓ небе афганцаѓ разбураюць. І з імі Хельга. Як яны актыѓна за жоѓтых узяліся. І нішчаць капітальна.
  Альбіна босымі пальчыкамі ножак збіла талібскую машыну і піскнула:
  - За ГДР! Няхай зноѓ вернецца да немцаѓ камунізм!
  Альвіна таксама збіла самалёт ісламскай імперыі і вякнула:
  - За самыя вялікія вяршыні камунізму!
  І Хельга ѓ небе пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак накрыла танк Талібана і прачырыкала:
  - За перамогі вышэй даху!
  Вось так і біліся баявыя і прыгожыя дзяѓчыны.
  Анастасія Вядзьмакова таксама з неба разбурала маджахедаѓ і напявала:
  - Славіцца няхай камунізм!
  І босымі пальчыкамі ножак кідала па супернікам з самалёта бомбы.
  І Акуліна Арлова таксама малаціла афганцаѓ і напявала:
  - Слава Айчыне нашай.
  І скідала на непрыяцеля важкія і забойныя бомбы.
  Вось гэта баявыя былі скажам прама дзяѓчынкі.
  Мірабела Магнітная разбурала супернікаѓ з каласальнай ступенню інтэнсіѓнасці і віскатала:
  - За вялікі і магутны камунізм!
  І зноѓ дзяѓчынка падміргвала сваімі бэзавымі вочкамі.
  Вось гэта былі дзеѓкі.
  Анастасія Вядзьмакова малаціла па афганцах і прабівала іх, завываючы:
  - Маё новае крэда - усіх перамагаць!
  І таксама як прыменіць босыя пальчыкі ножак.
  Акуліна Арлова малаціла супернікаѓ. Скошвала іх нібы грабянцом, і верашчала:
  - Я наймацнейшая ѓ свеце!
  І як паддасць голай пяткай.
  І Мірабела Магнітная ворагаѓ збівае са сваёй каласальнай сілай і віскоча:
  - Я дзяѓчына вестку супер!
  І пунсовым саском як націсне на кнопку.
  Вось гэта дзяѓчынкі - проста супер і гіпер.
  Альвіна разбурала талібаѓ і верашчала з вялікай сілай:
  - За камунізм!
  І голымі пяткамі як на педалі націсне. Вось гэта дзеѓка проста супер.
  І Альбіна па афганцах як лупанет. І задаволіць ім капітальны гіпер.
  І масу ворагаѓ разам возьме і пакладзе.
  І зробіць гэта ѓсё босымі пальчыкамі ножак.
  І заспявае:
  - Я самая класная дзяѓчына ѓ свеце!
  Хельга таксама малоціць талібаѓ. Іх каласальна і актыѓна нішчыць. Але затым босымі пальцамі ножак ракету навядзе, і дзот афганскіх разнясе.
  А гэта ѓвогуле супер.
  І дзяѓчына смяецца...
  А вось Лізавета на сваім танку як за маджахедаѓ возьмецца і задаволіць ім поѓны разгром. І масу талібаѓ замочыць дасканалай зараз.
  І вежы з танкаѓ Талібана паатрывае.
  Лізавета дзяѓчына, якая найвышэйшага класа супермэн. І босымі пальчыкамі ножак ворагаѓ руйнуе. І літаральна іх закопвае ѓ зямлю.
  Вось як гэтая Лізавет - проста Гіпер.
  І яе танк як па маджахедах ды дзюбне.
  Наогул не дзяѓчына, а нешта супер актыѓнае і баявое.
  А Кацярына як афганцаѓ малоціць. У яе сіла і спрыт неймаверныя. І яна пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак нішчыць салдат ісламскай імперыі.
  Вось гэта дзеѓка, і столькі афганцаѓ ужо замачыла.
  І ѓзяла, і праспявала:
  - Я ёсць ультра!
  І Алена ворагаѓ капітальна малоціць. Паказвае ім свой клас супер, і раве:
  - Я ёсць Гіпер!
  І босымі пальчыкамі ножак як дзюбне па кітайцах. Вось гэта дзеѓка.
  І Эѓфрасіння байцоѓ Афганістана нішчыць у вельмі агрэсіѓнай манеры. І страляе, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак вельмі дакладна.
  І пры гэтым яшчэ і мурлыкае:
  - За Айчыну і Расію, будзе наш Сварог месія!
  Дзяѓчынкі скажам прама так - воіны гонару.
  Лізавета, ведучы агонь па афганцах, заѓважыла:
  - Мне наогул неяк больш даспадобы рускія Багі!
  Кацярына пальнула голай пяткоѓ душачы на кнопку, знеслі талібскі танк і піскнула:
  - І мне таксама рускія багі больш падабаюцца! На самай справе навошта нам Ісус, абрэзаны на восьмы дзень?
  Алена піскнула з лютасцю:
  - Мне сорамна за князя Уладзіміра!
  Лізавета з гэтым пагадзілася:
  - І павінна быць сорамна!
  Алена з гэтым пагадзілася:
  - Вядома ж сорамна, каб рускія ѓшаноѓвалі габрэйскім святым!
  Кацярына ѓзяла і рыкнула:
  - У нас павінны быць рускія святыя і багі!
  Лізавета з гэтым пагадзілася, скалячы зубкі:
  - Ды павінны!
  І падміргнула суперніку.
  Еѓфрасіння энергічна адзначыла, лупануѓшы з гарматы па маджахедах:
  - Мы пераможам ісламскую імперыю...
  І зноѓ Лізавета як лупне па суперніку забойна.
  Герда таксама ваюе вельмі ѓмела. Дзівіць маджахедаѓ з забойнай сілай і верашчыць:
  - За камунізм вялікі!
  і такая яна ваяѓнічая і знакамітая краля!
  Шарлота таксама разбурае талібаѓ і віскоча, скалячы зубкі:
  - Гэта супер!
  і такая баявая дзяѓчына класа мега!
  Крысціна таксама босымі пальчыкамі ножак па афганцах дзюбне. І іх канкрэтна пераб'е.
  І возьме і прае:
  - Я ёсць арыйка нумар адзін!
  І Магда па афганцах лупне, і масу іх пераб'е і прашыпіць:
  - За СССР і ГДР!
  І падміргне свае сапфіравымі вочкамі. Вось гэта дзеѓка - проста гіпер!
  Няма з дзяѓчынкамі класа супер і гіпер не справіцца талібам.
  А яны дзяѓчаты такія ваяѓнічыя.
  І яшчэ напяваюць з рызыкай:
  - А каго ѓ баі знойдзем,
  А каго ѓ баі знойдзем...
  З тым жартаваць не стане,
  На часткі разарвем!
  І ваяѓніцы як разравутся. Вось гэта дзеѓкі.
  І яны яшчэ і босыя ножкі совалі ѓ лычы палонным талібскім салдатам. І прымушалі іх цалаваць іх голыя круглыя пятачкі.
  Вось гэта дзяѓчаты ѓ бікіні.
  А вось талібы катавалі камсамолку. Скруцілі ёй рукі ззаду, і паднялі на прэнг. І паднялі ѓверх. І вывернулі дзяѓчыну на дрэве. І паднялі яе вышэй. А потым узялі і адпусцілі.
  І дзяѓчына павалілася ѓніз. У самой травы ѓзяла і завісла. І замерла. А маджахеды злосна разрагаталіся. Затым дзяѓчыну зноѓ узялі і паднялі вышэй, да самай верхавіны дрэва.
  А потым зноѓ яе адпусцілі. Дзяѓчына павалілася ѓніз і зноѓ завісла каля самага дна. І вяроѓка нацягнулася, а прыгажуня завыла ад болю. і яе зноѓ сталі ѓздрыгваць вышэй.
  Зацягнулі на самы ѓверх. Падкінулі добра, далі крыху правісець. І потым зноѓ з дзікай лютасцю адпусцілі. І дзяѓчына зноѓ павалілася ѓніз і ѓ яе выварочваліся
  суставы. І ѓвогуле яна была зусім голая. і як ёй было балюча.
  потым яе зноѓ паднялі ѓ чацвёрты раз і добра страсянулі. Пасля чаго замацавалі на шчыльнай галінцы і сталі расцягваць. Прымацавалі да босых ног дзяѓчына калодку,
  і пачалі на яе вешаць гіры. Павесілі талібы спачатку з аднаго боку пудовую гіру, а затым і з другога. Потым пачалі біць дзяѓчыну пугай. Лупілі так што лопнула скура.
  А пасля на раны камсамолкі сталі сыпаць соль. А затым узялі і пусцілі ѓ ход распалены дрот. І білі дзяѓчыну з хворай моцай. Затым афганскія каты вышмаравалі дзяѓчыне босыя падэшвы ногі, і запалілі пад ёю жароѓню. І давай без лішніх цырымоній прыгажуню паліць. І затым дзяѓчыне каты з Талібана вышмаравалі і грудзі. І пасля
  чаго запалі агонь на яе грудзях. І сталі дзяѓчыну капітальна паліць.
  І пякуць ваяѓніцу маджахеды і грудзі ёй і пяткі. А затым вышмаравалі азадак і паднеслі паходню да ягадзіц. І сталі дзяѓчыну капітальна паліць. А пасля агонь крануѓ і яе ѓлоння. Валоскі, якія пакрываюць грот Венеры зараз абвуглілася. Вось гэта дзяѓчына - проста супер. І такія яе катаванні чакалі.
  Афганскія каты палілі дзяѓчынку і грудзі, і азадак, і ѓлонне, і падэшвы босых ножак. І пяклі яе капітальна. Затым талібскі кат узяѓ распалены прут і нядоѓга думаючы засунуѓ дзяѓчыне ѓ анальную адтуліну. І як, яна залямантаваѓ ад дзікага болю.
  Вось гэта было так ёй балюча. І гэтыя дзяѓчаты такія гарэзныя і прыгожыя. Але дзяѓчыну катавалі афганцы цяжка. І такія прыгожыя ваяѓніцы. І іх пякуць ваяѓніцу капітальна.
  І вось дзяѓчыну ѓзялі яе каты і сталі лопаць распаленымі абцугамі яе доѓгія хупавыя пальчыкі. І гэта так балюча. Каты ламалі дзяѓчыне пальчыкі пачынальна з мезенчыка.
  І зламалі ѓ яе літаральна ѓсё. А затым у камсамолкі сталі лопаць і рэбры. І заадно распаленыя шчыпцы ѓпіліся ѓ грудзі. І стала чырвонае ад спякота жалеза круціць і пунсовыя саскі. І дзяѓчыне адарвалі грудзей. І гэта так жорстка было і балюча.
  Вось такія тут былі і катаванні.
  Герда ведучы агонь па маджахедах заѓважыла:
  - Слава камунізму!
  Шарлота вельмі агрэсіѓна адзначыла з д'ябальскай сілай. І прапішчала:
  - За Айчыну!
  І босымі пальчыкамі ножак дзюбне па суперніку.
  Вось гэта дзеѓка. І такая ваяѓнічая.
  Крысціна ѓзяла і дзюбанула па талібах босымі пальчыкамі ножак і піскнула:
  - Слава эпосе Рускіх Багоѓ!
  Магда таксама ѓрэзала па афганцам выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак і прабуркавала:
  - За нашу Радзіму!
  І вось такія дзяѓчынкі вельмі класныя.
  Герда страляючы ѓ супернікаѓ з Аѓганістана выдала:
  - За вялікі камунізм Нямеччыны.
  Вось гэта дзяѓчаты - гэта такія баявыя прыгажуні.
  Герда весела адказала, піша па маджахедах:
  - Я ёсць дзяѓчына проста супер.
  І Шарлота агрэсіѓна адзначыла, куляючы ѓ суперніка:
  - Слава арыйскаму камунізму!
  І выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак, прабуркавала:
  - За вялікую Айчыну!
  Крысціна таксама ѓпала па суперніку з вялікай трапнасцю, адзначыла:
  - За Расію і Нямеччыну ѓ сяброѓстве!
  Магда таксама лупанула па маджахедах і піскнула:
  - Слаѓся наша эпоха!
  І зноѓ напарніцам падміргне.
  Вось тут такія дзяѓчаты.
  І Джэйн Амстранг стала лупіць па талібах з гарматы.
  Дзяѓчына была вельмі прыгожая.
  Джэйн лупанула суперніку пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і піскнула:
  - Слава Айчыне!
  Вось і Гертруда як урэжа адчайна па ворагах, і іх капітальна накрые, і разнясе.
  І прабуркуе:
  - За Брытанію!
  І Маланья як дзюбне па непрыяцелю і зробіць яму харакіры, і праверыць:
  - За ангельскія перамогі!
  Моніка таксама ѓлепіць па непрыяцелям пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і піскнула:
  - За савецкія перамогі!
  І Тамара і Сульфія ваююць з талібамі і забіваюць барадатых ваяроѓ, які напаѓзае хваляй.
  І гэтыя дзяѓчаты спяваюць:
  - Будзе людзям шчасце,
  Шчасце на стагоддзі...
  У расійскай улады -
  Сіла вялікая!
  Тамара дала чаргу і пальнула босымі пальчыкамі ножак і прабуркавала:
  - За маё меркаванне аб камунізме!
  Сульфія таксама па суперніку дзюбне, масу талібаѓ замочыць і піскне:
  - Аб Расіі замовім слова!
  І абедзве дзяѓчыны як зарагачуць.
  Тамара дала чаргу. Скасіла масу афганцаѓ і праверашчала:
  - За лепшую сілу Айчыны!
  Сульфія таксама па непрыяцелю капітальна ѓрэжа і прабуркуе:
  - За камунізм пунсовага колеру ѓ СССР!
  І падміргне сапфіравымі вочкамі.
  Вось гэта дзяѓчыны - проста найвысокі клас і палёт.
  А вось яшчэ б'юцца Аліса і Анжаліка.
  Бландынка і рудая краля.
  Яны дзяѓчаты моцныя і страляюць са снайперскіх вінтовак.
  І пры гэтым напяваюць сабе:
  - Слава СССР! Усім пакажам мы прыклад!
  Аліса пальнула па непрыяцелю са снайперскай вінтоѓкі. Стрэліла пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, і
  прапішчала:
  - Слава маёй краіне!
  Анжаліка таксама як дзюбне па суперніку, пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак шпурне гранату і прапішчыць:
  - За Русь найвялікшую.
  І сваімі вочкамі смарагдавымі падміргне.
  Вось гэта дзяѓчаты - проста вышэйшыя пілоты. І так афганцаѓ разбураюць. Вось яны баявыя і самыя крутыя і разумныя ѓ свеце.
  Аліса прачырыкала, падміргваючы:
  - Слава часам КПСС!
  Анжаліка з гэтым ахвотна пагадзілася:
  - Героям СССР - вялікая слава!
  І зноѓ кінула босымі пальчыкамі ножак у непрыяцеля гранату забойнай сілы.
  Вось яна баба звычайнай хібнасці ѓ незвычайнай знешнасці.
  Аліса ѓзяла і прачырыкала:
  - У імя несмяротных ідэй камунізму!
  І кінула босымі пальчыкамі ножак прэзент забойнай сілы.
  Анжаліка таксама ѓзяла і лупанула па суперніку.
  Зрэзала яго нібы мянташкам і піскнула:
  - За Русь і рускіх Багоѓ!
  Вось гэта былі бабы вельмі нават баявыя і крутыя.
  Аліса, страляючы ѓ ворага, узяла і босымі пальчыкамі ножак запусціла ѓ суперніка прэзент анігіляцыі.
  І гэта было вельмі крутым ходам.
  Анжаліка таксама дзяѓбала суперніка, літаральна вынішчаючы яго і дэманструючы каласальную моц. І найграючы прамаѓляла з усмешкай:
  - Гэта каласальнае мерапрыемства!
  І яе босыя пальчыкі запусцілі пасланне смерці і знішчэнні!
  Вось гэта была дзеѓка - проста гіперклас.
  Аліса ѓзяла і зараѓла на ѓсё горла:
  - Я наймацнейшая і крутая ѓ сусвеце!
  Анжаліка голымі падэшвамі запусціла цэлую бочку ѓзрыѓчаткі і піскнула:
  - А я ѓ мегасусвеце!
  Вось гэта дзяѓчаты вельмі прыгожыя.
  Аліса адзначыла, страляючы ѓ непрыяцеляѓ:
  - Вера ѓ камунізм вялікая!
  І кідаючы босымі пальчыкамі ножак забойныя гранаты.
  І Анжаліка страляе па маджахедах і раве:
  - Наша вера вельмі вялікая!
  І босымі пальчыкамі ножак кідае разбуральнай сілай гранату.
  І ваяѓніцы ѓзяліся за суперніка і так гэтых талібаѓ куролесілі... І ні ѓ казцы сказаць, ні пяром апісаць.
  Аліса цалкам лагічна заѓважыла, ведучы агонь са снайперскай вінтоѓкі і збіваючы талібскі штурмавік.
  Аліса ѓзяла і прачырыкала:
  - Веру ѓвесь свет прачнецца,
  Будзе канец фашызму...
  І заззяе Сонца -
  Шлях асвяціѓшы камунізму!
  І зноѓ дзяѓчына босымі пальчыкамі ножак як возьме і запусціць нешта надзвычай забойнае.
  Супраць маджахедаѓ ваююць і добраахвотнікі з Японіі. У прыватнасці, дзяѓчаты-ніндзя камуністычных перакананняѓ.
  Дзяѓчына-ніндзя з сінімі валасамі секалася млыном афганцаѓ і пасекла іх.
  Потым кінула босымі пальчыкамі ножак гарошынкі разбурэння і піскнулі:
  - За камунізм у Японіі!
  Дзяѓчына-ніндзя з жоѓтымі валасамі таксама правяла мячамі прыём матылёк. Ссекла масу маджахедаѓ. І затым яе босыя ножкі
  узялі і шпурнулі забойна сілы гранату.
  Пасля чаго дзяѓчына праверашчала:
  - Слава СССР і Японіі!
  Дзяѓчына-ніндзя з чырвонымі валасамі таксама ѓзяла і секанула афганскіх салдат наводмаш. І кінула босымі пальчыкамі ножак,
  нешта забойнае ѓ прэзент. І праверашчала:
  - Слава Расіі і СССР!
  Дзяѓчына-ніндзя з белымі валасамі, правяла прыём бочка. І як урэзала талібскім салдатам зразаючы ім галовы. Затым шпурнула
  босай точанай ножкай забойнае разбурэнне і піскнула:
  - Слава Чырвонай арміі!
  І ѓсе чатыры дзяѓчыны-ніндзя голымі пяткамі падкінулі гарошынкі разбурэння, і выбілі цэлых батальён афганцаѓ з танкамі. Вось гэта дзяѓчынкі - проста ѓльтра!
  Вось гэта прыгажосць - дзяѓчаты рэальна вельмі нават крутыя.
  Алег Рыбачэнка таксама сячэ маджахедаѓ мячамі. І з ім разам дзяѓчынка Маргарыта.
  Гэтыя несмяротныя дзеці проста скажам супер.
  І разбураюць непрыяцеляѓ канкрэтна. Вось гэта скажам там і дзеці!
  А потым хлопчык і дзяѓчынка як засвішчуць. І вароны атрымаѓшы ад дзіцячага свісту сардэчны прыступ падаюць у ніз. І іх дзюбы прабіваюць чэрапа талібам.
  Вось гэта дзеці - натуральна разбуральнікі ѓсяго і ѓся.
  Алег Рыбачэнка праспяваѓ:
  - слався наш народ савецкі,
  Слаѓся партыя мая...
  Наш саюз сэрцаѓ усіх дзіцячых,
  Усе мы дружная сям'я!
  Маргарыта Магнітная, круша супостатаѓ энергічна выдала:
  - Славіцца наша касмічная Русь!
  І дзяѓчынка босымі пальчыкамі ножак як запусціць у непрыяцеля нешта зусім забойнае.
  Алег Рыбачэнка, секчы талібаѓ праспяваѓ:
  - Маргарыта, акно адчынена,
  Маргарыта, ты ж не забылася,
  Як усё гэта было!
  Вось гэта хлапчук такі вось круты і ваяѓнічы. Вось гэта ёсць дзяцюк-тэрмінатар.
  Вось такія тут дзеці вельмі крутыя і баявыя.
  Трэба адзначыць, што дзяѓчынкі вельмі нават няпростыя.
  Аліса таксама вядзе агонь па талібах. І напявае сабе пад нос:
  - Раз, два, тры, чатыры, пяць! Выйшаѓ зайчык пагуляць!
  І дзяѓчынка зноѓ пальнула з вялікай трапнасцю.
  Анжаліка вельмі спрытна страляла. І рабіла магутныя стрэлы па суперніку.
  А як пунсовым саском націсне і з базукі возьме і лупне.
  І ваяѓніца так і страляла па суперніку вельмі трапна.
  Анжаліка ѓзяла і прабуркавала:
  - Славіцца наша камуністычная партыя!
  І зноѓ як дзюбне з вялікай трапнасцю па суперніку. І зноѓ падае талібскі самалёт.
  І Аліса таксама стрэліла з вельмі дакладна, і штурмавік ісламскай імперыі загарэѓся.
  Вось такія дзяѓчынкі.
  Анжаліка адзначыла са смяшком:
  -СССР цудоѓная краіна ѓ якой усе народы дружная сям'я!
  Аліса зноѓ пальнула, збіваючы адразу трох маджахедаѓ адным стрэлам і адказала:
  - За вялікую партыю Расіі!
  І дзяѓчаты дружна разрагаталіся. Яны ѓ цэлым ваяѓніцы самыя розныя па поглядах.
  Але ѓсе дзяѓчаты носяць у сэрцы ідэю камунізму. І жадаюць, каб быѓ рэальны рай на планеце Зямля. І гэта было б вельмі прыгожа.
  Анжаліка адзначыла, страляючы па ворагах з вялікай дакладнасцю, і прабіваючы чэрапа.
  - Камунізм ніколі не складзе крылы і не запаѓзе ѓ ракавіну!
  Аліса з гэтым пагадзілася:
  - Ніколі камунізм не складзе крылы! Наша ідэалогія - гэта пабудаваць шчасце на планеце зямля!
  І абедзве дзяѓчыны як загарлапаняць:
  - Слава Расіі! Слава! Бягуць дзеѓкі босы наперад...
  Дывізія баб басаногіх... вітае рускі народ!
  І ваяѓніцы паказваюць агрэсіѓнае і сэксуальнае захапленне.
  Аліса праверашчала, выскаліѓшы зубкі і піскнуѓшы:
  - За СССР усё разам выступаем!
  І ваяѓніца зноѓ лупанула па ворагах.
  Анжаліка таксама страляла ѓ суперніка, і прабівала яму галовы. І прабуркавала:
  - Слава Айчыне нашай!
  І ваяѓніца, была вельмі баявой і рудай.
  А яе валасы на ветры, гэтая медна-чырвоная шавялюра лунае нібы пралетарскі сцяг.
  Вось гэта дзяѓчыны вельмі прыгожая і сэксуальная.
  І столькі маджахедаѓ ужо закапала...
  Працуюць і яшчэ дзяѓчаты...
  Вось Віёла і Дамініка па афганцах страляюць.
  Дзяѓчынкі паляць з базукі па танках і азіяцкай пяхоце.
  Вось Віёла пальнулі, выкарыстоѓваючы пунсовы сасок для націску на кнопку базукі, і выпусціѓшы рэактыѓную ракету.
  І маса афганцаѓ была разарваная.
  Віёла зноѓ праспявала:
  - Веру ѓ камунізм вялікі!
  І Дамініка таксама па маджахедах паліць канкрэтна. І іх вялікімі масамі выбівае.
  Пры гэтым дзяѓчыны і босымі пальчыкамі ножак гранаты кіне.
  І пунсовым саском на кнопку базукі націсне ворагаѓ кардынальна нішчачы.
  Вось гэта дзяѓчаты, такія прыгажуні. А як яны выглядаюць выдатна, калі ѓ адных толькі трусіках ваююць. І ваяѓніцы самага высокага класа.
  Віёла адзначыла, зноѓ пальнуѓшы па ворагу пры дапамозе клубнічнага соску:
  - Кахаю я ваяваць! Гэта ж выдатна!
  Дамініка хіхікнула і адзначыла:
  - А з мужчынамі што дрэнна?
  Віёла засмяялася і адказу, кінуѓшы ѓ суперніка босымі пальчыкамі ножак гранату і піскнула:
  - Вядома ж нармальна! А некаторымі проста хараство!
  Вось такія тут вельмі нават баявыя і прыгожыя дзяѓчаты.
  Дамініка адзначыла:
  - Доѓга ж будзе ісці гэтая вайна?
  Віёла зноѓ пальнула па маджахедах выкарыстоѓваючы малінавы сасок і піскнула:
  - Я думаю, што доѓга!
  Дамініка ѓзяла і праспявала:
  - Бушуе ѓ сусвеце вайна,
  Разбураць забіваць без прычын...
  Сарваѓся з ланцуга Сатана -
  І гібель прыйшла разам з ім!
  
  І хто спыніць паток,
  Крывавых ашалелых рэк.
  Прамень лазера ѓсадзіць у скронь,
  І ва ѓспышцы знік чалавек!
  Віёла дапоѓніла, кідаючы босымі пальчыкамі ножак гранату:
  І такое бязмежжа
  Запоѓніѓ сабой светабудову...
  Чалавецтва сумны надзел -
  Цярпець боль, пакута!
  Вось гэта дзяѓчаты, такія класныя спявачкі.
  І Алег Рыбачэнка сячэ афганцаѓ мячамі.
  Хлопчык кідае босымі пальчыкамі ножак забойнай сілы прэзенты смерці і спявае.
  Сын зямлі ж у адказ скажа не
  Я рабом ніколі не застануся...
  Веру будзе свабоды світанак,
  Ацаліць вецер свежую рану!
  
  За Айчыну святую ѓ лаянку,
  Сам Вялікі Сварог заклікае...
  Падыміся віцязь доблесны ѓ рань,
  Цемра сыдзе расцвітуць ружы траѓня!
  Вось такі гэта хлопчык герой...
  А дзяѓчынка Маргарыта, круша мячамі маджахедаѓ і шпурляючы босымі пальчыкамі ножак гранаты дадае:
  А пульсацыя сэрца і вен,
  Слёзы нашых дзяцей, маці...
  Кажуць, мы жадаем змен,
  Скінуць ярмо жорсткіх ланцугоѓ!
  І дзеці зноѓ як засвішчуць. І вараныя возьмуць і трацяць прытомнасць, страціѓшы прытомнасць. І літаральна тараняць чэрапа многім сотням маджахедаѓ.
  . ГЛАВА? 7.
  Міхаіл-Уладзімір Гарбачоѓ-Пуцін працягваѓ контррэформы.
  У прыватнасці ѓзмацнілі жорсткасць пакаранне за антысавецкую прапаганду і сепаратызм.
  Далей Гарбачоѓ-Пуцін прапанаваѓ узнагародзіць Сталін трэцяй зоркай героя СССР за выдатныя заслугі, і трэцім ордэнам "Перамога".
  Далей былі і іншыя ідэі. У прыватнасці ѓключыць у Варшаѓскую дамову і Кітай і Паѓночную Карэю.
  Паѓночная Карэя адразу ж пагадзілася, а Кітай даѓ уніклівы адказ.
  Далей ідэі канстытуцыйнай рэформы: заснаванне пасады прэзідэнта якога ѓсенародна абірае народ.
  А таксама ідэі рэформы парламента.
  Пасля чаго Гарбачоѓ-Пуцін зноѓ заснуѓ і бачыѓ сны.
  Дзяѓчынкі даволі паспяхова ваявалі з талібскім войскамі.
  Наташа піша па надыходзячым воінам ісламскай імперыі, ды яшчэ выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак.
  Яна прабуркавала:
  - За Айчына наша вялікая!
  Зоя, дзяѓбаючы супернікаѓ пры дапамозе пунсовых саскоѓ грудзей, націскаючы на кнопкі базукі, выдала:
  - За шчасце людзей на Зямлі!
  А рудая Аѓгусціна строчачы па талібах, агрэсіѓна адзначыла:
  - За самы вялікі камунізм на планеце Зямля!
  І таксама возьме і босымі пальчыкамі ножак забойны прэзент смерці шпурне.
  Святлана вельмі трапна страляючы па суперніку і дзівячы ворага сапраѓды ѓ цэль. І ѓжыѓшы голую пятку, піскнула:
  - За Айчыну што над усім светам!
  Чацвёрка дзяѓчынак малаціла талібаѓ вельмі ліха. І ѓражвала іх да смерці.
  І пры гэтым дзяѓчыны раѓлі ва ѓсе глоткі:
  - Слава эпосе камунізму!
  І давай афганцаѓ малаціць яшчэ больш інтэнсіѓна.
  Наташа вельмі дасціпна адзначыла, страчачы па суперніку:
  - Славіцца наша Зямля,
  Шчасце ляціць над планетай...
  Усе мы родная сям'я,
  Песні народа апеты!
  Вось гэта дзяѓчынкі - вышэйшы ѓ іх пілатаж ва ѓсім.
  А як яны разбураюць талібаѓ - любата.
  І ваяѓніцы проста супер.
  Зоя, страляючы па афганцах, прачырыкала:
  - Шчасце Айчыны ѓ дзяѓчынках!
  Аѓгусціна з гэтым пагадзілася:
  - Вядома ж у дзяѓчынках - асабліва з валасамі рудага колеру!
  Святлана дзюбанула па талібах і піскнула:
  - І гэта будзе цудоѓна!
  І зноѓ па воінам ісламскай імперыі як лупанет. Вось гэта скажам так дзеѓка!
  Але б'юцца і іншыя прыгажуні.
  Вось і Алёнка ваюе.
  І яе каманда дзяѓчат у бікіні.
  Яны шпурляюць у суперніка прэзенты смерці, пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак.
  І пішчаць:
  Гальштук кветкай слаѓным пунсовым расцвіѓ,
  Хутка дзяѓчынкам ѓступаць у камсамол!
  Алёнка шпурнула ѓ суперніка босымі пальчыкамі ножак забойны прэзент смерці,
  і ѓзяла, і прапішчала:
  - Веру камунізму жыць!
  Анюта таксама піша па талібскіх войсках. І актыѓна дзейнічала, і яе босыя пальчыкі ножак, кідалі вельмі цвёрдыя прэзенты смерці.
  Дзяѓчына праверашчала:
  - Наш свет будзе камуністычным!
  І рудая Ала штабнавала па афганцах. І рабіла гэта надзвычай трапна. І выкошвала войскі Талібана з вялікай інтэнсіѓнасцю, слова гэта рабіла сярпом. І ваяѓніца адчайна
  кідала гранаты босымі пальчыкамі ножак і прачырыкала:
  - За новыя перамогі камунізму!
  І зноѓ дзяѓчына як засмяецца і прапішчыць.
  Баявая Марыя таксама непрыяцеляѓ скошвала. І цэлыя курганы трупаѓ з талібаѓ узводзіліся. Пры гэтым дзяѓчына выкарыстоѓвала і пунсовыя соску грудзей, націскаючы ёю на
  кнопку базукі.
  І збівала афганскіх салдат, а вось рэактыѓны снарад падбіѓ танк.
  Алімпіяда таксама агрэсіѓна вынішчае талібаѓ.
  Яе голыя падэшвы шпурляюць зараз цэлую бочку выбухоѓкі.
  Алімпіяда раве:
  - За вялікі камунізм,
  Толькі ѓверх ні кроку ѓніз!
  Маруся таксама піша па праціѓніку. І робіць гэта надзвычай трапна. І выбівае масу талібскіх салдат. І пры гэтым дзяѓчына спявае:
  - Слава краіне камунізму,
  У раскошы пунсовых сцягоѓ...
  Мы перамог фашыстаѓ,
  Свет ад пажару выратаваны!
  І зноѓ босымі пальчыкамі ножак кіне забойны падаруначак смерці.
  Вось тут такія дзяѓчаты.
  Матрона таксама страляе па афганцах, і лупіць іх вельмі трапна. І верашчыць:
  - Веру будзе свет святога камунізму!
  Вось гэта дзяѓчынкі цэлы іх батальён, басаногіх і амаль голых. І такія дзяѓчаты сімпатычныя і вельмі сэксуальныя.
  Сталеніда забівае талібаѓ і раве ва ѓсю глотку:
  - Славіцца наша Айчына святая -
  Будзем расці мы ад краю да краю!
  Вось гэта дзяѓчына-камсамолка. А затым яна як націсне клубнічным саском. І непрыяцель канкрэтна ѓражаны.
  Вераніка вяла вельмі трапны агонь па афганцах, прабуркавала:
  - Слаѓся мая Айчына!
  Вікторыя, дакладна і правільна трапляючы ѓ суперніка, прабуркавала:
  - За магутны камунізм!
  І кінула босымі пальчыкамі ножак забойны падарунак смерці.
  Серафіма, пішучы па непрыяцелях, вельмі лагічна заѓважыла:
  - Наша сіла вырастае!
  І шпурнула босымі пальчыкамі ножак надзвычай забойны падарунак смерці.
  Сталеніда агрэсіѓна прымеціла, скошваючы афганцаѓ:
  - Я наймацнейшая ѓ кіданні гранат?
  Алёнка адказала з сумневам:
  - Усе мы ѓ гэтай справе моцныя!
  І таксама як кіне забойныя прэзенты смерці.
  Анюта, пішучы па талібах, цалкам лагічна заѓважыла:
  - Мы ѓ ратнай справе вельмі моцныя! І ѓ гэтым наша шчасце!
  І таксама голай пяткай падкіне разбуральную моц.
  Рудая Ала, страляючы ѓ супернікаѓ, і скошваючы іх, лагічна адзначыла:
  - Слава не прыходзіць лянівым!
  І як шпурне ѓ непрыяцеля босымі пальчыкамі ножак, нешта зусім ужо забойнае.
  Баявая Марыя таксама лупанула ѓ непрыяцеля вельмі трапна. І скасіла масу афганцаѓ. І босымі пальчыкамі ножак, як запусціць у суперніка разбурэнне.
  А потым возьме і клубнічным саском на непрыяцеля націсне.
  Вось гэта ваяѓнічая дзяѓчынка.
  Алімпіяда таксама дзяѓбае талібаѓ. Робіць гэта з актыѓнасцю і раве:
  - Слава часам камунізму!
  І таксама страляе пры дапамозе лалавага соску. І гэта вельмі жорсткі яе ход. Вось гэта дзяѓчына - проста чысты супер!
  Маруся, ведучы агонь па афганцах, адзначыла:
  - Колькі можна славіць камунізм?
  Алімпіяда прарычала:
  - Да апошняй кроплі крыві!
  І зноѓ дзяѓчына босымі пальчыкамі ножак шпурнула забойнай сілы гранату.
  Матрона, строчачы па талібах цалкам лагічна і дасціпна адзначыла:
  - Будзе на святой вайне наша перамога!
  І зноѓ дзяѓчына шпурне босымі пальчыкамі ножак падарунак анігіляцыі.
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчынка найвышэйшага класа.
  Але гэта баявыя будні дзяѓчынак...
  Калі наступіѓ перапынак, і паѓза ѓ баях ваяѓніцы крыху пагулялі ѓ карты.
  Алёнка адзначыла з усмешкай:
  - Гэта не вайна з немцам. Тых было менш, чым нас. А гэтыя афганцы проста цякуць асмуглай ракой.
  Анюта згодна кіѓнула:
  - Ды з немцамі было ѓсё ж куды лягчэй. Тут нас фактычна закідваюць трупамі.
  Рудая Ала са смяшком адзначыла, кінуѓшы босымі пальчыкамі ножак туз:
  -Затое тэхніка ѓ ворага слабейшая, чым у нас. Акрамя таго суперніка смелы, але дурны. А мы і смелыя, і разумныя.
  Марыя са смяшком заѓважыла, страчачы па непрыяцелю з забойнай сілай, і яго літаральна скошваючы - хай нават у думках:
  - Бітва суровая, але мы рэальна не здадзімся!
  Алімпіяда лагічна і разважліва заѓважыла:
  - Гэта ѓсё размовы і дэмагогія. Вось канкрэтна было б нядрэнна захапіць завадатара талібаѓ. Тады і канец вайне!
  Маруся ѓсумнілася, кідаючы карту:
  - Гэта ці наѓрад. Тамака яго асяроддзе ані не лепш. Ваяваць з талібамі давядзецца доѓга і ѓпарта.
  Матрона з уздыхам дадала:
  - Пакуль разумны сэнс ва ѓсіх не пераможа!
  Алёнка згодна кіѓнула:
  - Ды застаецца разлічваць толькі на здаровы сэнс. Усіх афганцаѓ не заб'еш бо іх занадта ѓжо шмат. А вайна можа надоѓга зацягнуцца.
  І дзяѓчаты нявесела засмяяліся.
  Ды ѓжо ѓлезлі ѓ вайну з імперыяй Талібан.
  Затое ѓ небе лётчыцы ваююць адчайна. Вось напрыклад Альвіна і Альбіна і Хельга. Дзяѓчыны ваююць і афганскай авіяцыяй у небе.
  А яна тамака фанерная.
  Або б'юць па наземных цэлях.
  Альвіна ѓзяла і збіла талібскі самалёт у небе, пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і піскнула:
  - Гэта будзе мая перамога!
  Альбіна падрэзала знішчальнік Талібана, спрытна яго ашаламіла, скасіла босымі пальчыкамі ножак і вякнула:
  - За нашу Айчыну!
  Хельга лупанула па афганскім танку і прабуркавала:
  - Дзе камунізм там і наша Айчына!
  Вось гэта ваяѓніцы, якія сапраѓдны ѓраган і фенаменальная касмічная сіла і разбурэнне.
  І разам і тварэнне.
  Альбіна разбурае самалёты Талібана. Яны моцна адстаюць ад расійскіх, многія зроблены саматужным спосабам. Але Талібан імкнецца ѓзяць колькасцю. І прасуе вельмі нават
  капітальна.
  Але дзяѓчаты афганцаѓ канкрэтна збіваюць. І робяць гэта надзвычай трапна. Нібы яны пэѓныя монстры.
  Альвіна таксама збівае талібаѓ босымі пальчыкамі ножак і напявае:
  - Камунізм не проста ідэя,
  Я ад шчасця дзяѓчынкі нямею!
  І ваяѓніца зноѓ дзяѓбае з забойнай сілай самалёты ісламскай імперыі.
  А затым пераходзіць і на наземныя мэты.
  На самой справе звязацца з афганцамі небяспечна. Гэта і краінам магутная і з вялізным насельніцтвам. У іх шмат пяхоты і яны яе кідаюць у бой. Жанчыны трэба сказаць у Расіі і
  Нямеччыны баявыя.
  Але які моцны супернік колькасцю.
  Хельга, змагаючыся з супернікам, і трапна ворагаѓ дзівячы, адзначыла:
  - Я дзяѓчына, якая рэальная мара і для ѓсіх прыгажосць.
  І зноѓ саб'е суперніка выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі хупавых ножак.
  Вось гэта скажам канкрэтная дзяѓчынка.
  Няма з такімі прыгажунямі не зладзіцца ворагам.
  Лізавета на танку б'ецца з афганцамі.
  І ёй гэта вельмі няпроста. Але яна перамагае і ворагаѓ канкрэтна збівае.
  І раве ва ѓсю глотку:
  - Слава часам камунізму СССР!
  Кацярына, таксама ведучы агонь, лагічна адзначыла:
  - Будзе ѓ нас перамога!
  Алена таксама дзюбанула па суперніку, прабіла афганскі танк і вякнула:
  - Я ёсць прыгажуня супер!
  Еѓфрасіння таксама пальнула па талібах і піскнула:
  - За нашу Радзіму!
  Вось так гэтая чацвёрка - чатыры Е, за непрыяцеляѓ з Трэцяга Рэйха так узялася. І давай кітайцаѓ разбураць. Супраць падобных дзяѓчынак, талібы, нават з іх дзікай
  колькасцю - слабыя.
  Лізавета была дзяѓчынкай вельмі баявой і агрэсіѓнай. І кахала мужчын. Асабліва калі яны прыгожыя і светлавалосыя.
  Лізавета праспявала, страляючы ѓ суперніка босымі пальчыкамі ножак:
  - За Айчыну і перамогу да канца!
  Алена, ведучы агонь па афганцах, і зразаючы іх нібы мянташкам, піскнула:
  - За камунізм!
  І дзяѓчына прымяніла босыя пальчыкі ножак.
  Кацярына, піша па талібах, узяла і выдала:
  - За Айчыну!
  І таксама босыя пальчыкі ножак пусціць у ход.
  Еѓфрасіння таксама малоціць суперніка, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак і верашчыць:
  - За ідэйны камунізм!
  Вось гэта чацвёрка. Як яны ворагаѓ разбураюць, і нішчаць. Не дзяѓчаты, а генералы. І так выбіваюць непрыяцеляѓ, што страшна робіцца.
  Гэта дзяѓчынкі высокага палёту і пілатажу.
  Лізавета адзначыла, хіхікнуѓшы:
  - Нашы здольнасці вельмі вялікія!
  Ды гэта дзяѓчаты на сушы... А вось і ѓ небе.
  Анастасія Вядзьмакова збівае афганскі самалёт пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. І верашчыць:
  - За вялікія ідэі!
  Вось і Акуліна Арлова наносіць удар па талібах пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, і пішчыць:
  - За камунізм ва ѓсім свеце!
  І Мірабела Магнітная дзяѓбае войскі ісламскай імперыі і вішча:
  - Слава Айчыне нашай!
  Вось гэта дзяѓчыны-лётчыцы яны проста хараство і супер. У іх столькі ѓсяго прыгожага і цудоѓнага. Ва ѓсім свеце такія дзяѓчыны былі на кані і сталі легендай.
  А Талібане іх пачыталі за валькірый і прызначалі за іх галовы высокія ѓзнагароды.
  Анастасія Вядзьмакова з паветра накрыла афганскі танк і прабуркавала:
  - Слава СССР непераможнаму!
  Акуліна Арлова дзюбнула са сваіх пазіцый, па талібскай пяхоце і буркнула:
  - Слава наша вялікай Радзіме!
  Мірабела Магнітная, дзяѓбаючы незлічоную варожую армію паднябеснай імперыі, рыкнула:
  - Слава КПСС!
  Анастасія Ведзьмака збіѓшы чарговы афганскі самалёт, піскнула:
  - КПСС -СС!
  Акуліна злосна заѓважыла, прыкрыкнуѓшы на Мірабэлу:
  - Не смей так жартаваць!
  І дзяѓчына ѓразіла буйны, з дрэва танк талібаѓ.
  Настасся Ведзьмакова хіхікнула і адказала:
  - Гэта жарт, усяго толькі жарт!
  Мірабела голай пяткай збіла афганскую машыну і піскнула:
  - Нельга з камунізмам жартаваць!
  Вось такія дзяѓчынкі ѓжо атрымалі за вайну ѓ Талібамі залатыя зоркі герояѓ Расіі. Вось такія яны баявыя дзяѓчынкі.
  А яшчэ змагаецца і Герда з Германіі са сваім экіпажам.
  Вось гэта дзеѓкі - проста клас ультра!
  Герда страляе па суперніку пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і пішчыць:
  - За Айчыну!
  Шарлота таксама вядзе агонь па афганцах і пішчыць:
  - За Айчыну нашу маці!
  І таксама паліць выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак.
  Крысціна таксама дзівіць талібаѓ босымі пальчыкамі ножак, і верашчыць:
  - За Русь і эпоху камунізму!
  Магда б'е па афганцах, ссякае іх і вішча на ѓсё горла:
  - За Бацькаѓшчыну ад краю і да краю!
  Вось гэта дзяѓчаты на танку. І гэта іх агрэсіѓнасць і поѓная сіла, і веліч байцоѓ.
  Вось гэта прыгожыя дзяѓчыны...
  А як б'юцца ваяѓніцы з Японіі?
  Дзяѓчына сіняя ніндзя возьме і млын правядзе мячамі, галовы афганцам ссячэ. А затым босымі пальчыкамі ножак запусціць
  іголкі атрутныя, якія масу талібаѓ пранізаюць.
  Пасля чаго заспявае:
  - У славу Японіі нашай!
  Дзяѓчына жоѓтая ніндзя сячэ галовы афганскім салдатам, і заадно босымі пальчыкамі ножак кідае гарошынкі разбурэння і пішчыць:
  - У імя Радзімы!
  Дзяѓчына чырвоная ніндзя расьсякае талібам мячамі на часткі і віскоча:
  - Слава часам камунізму!
  Дзяѓчына белая ніндзя сячэ галовы войскам ісламскай імперыі, рассякае іх і віскоча:
  - За камунізм найвялікшы Японіі!
  І зноѓ кіне босымі пальчыкамі ножак забойныя гарошынкі смерці.
  Вось гэта дзяѓчыны... І яны зразумела ѓ адным бікіні. І так б'юцца. А калі яшчэ і плюнуць, то і зусім надыходзіць поѓны завал.
  Дзяѓчына сіняя ніндзя праверашчала, секчы афганскія галовы:
  - Мы ваяѓніцы - ультра і звыш!
  І голай пяткай шпурне самаробны выбухны пакет. І столькі разбурэнняѓ гэта робіць.
  Вось гэта дзяѓчыны - проста скажам гіпер!
  А вось ваююць Джэйн Амстранг.
  Прыгожая дзяѓчына без лішніх праблем сячэ па афганцах з танка.
  І робіць гэта з вялікай агрэсіѓнай сілай.
  Джэйн з задавальненнем прамаѓляе:
  - Слава камунізму!
  І зноѓ страляе па талібах.
  Вось і Гертруда пальнула, і вельмі трапна. Пасля чаго пра булькала:
  - Слава камунізму!
  І зразумела таксама выкарыстоѓвала босыя пальчыкі ножак.
  І вось узяла і лупанула дзяѓчына Малання.
  І зрабіла яна гэта надзвычай трапна. Прабіла суперніка і піскнула:
  - За СССР!
  І таксама прымяніла босыя пальчыкі ножак.
  А вось як дзюбанула Моніка. І таксама зрабіла гэта надзвычай дакладна. Разбіла афганскую машыну і прабурчала:
  - За вялікія ідэі свету!
  Вось такія яны дзяѓчынкі - самы высокі ѓ сусвеце пілатаж.
  Джэйн, праѓда стрэліѓшы націснуѓшы голай пяткай, адзначыла:
  - Ды ну на рахунак сусвету гэта ѓжо перабор!
  Гертруда са смяшком адзначыла:
  - Каманда Герды не горшая за нашу!
  І зноѓ возьме і па суперніку пальнет голай ножкай.
  Малання, дзяѓбаючы непрыяцеляѓ з вялікай трапнасцю, адзначыла:
  - За вялікую Расію!
  Моніка, скошваючы афганцаѓ з каласальнай хуткасцю, вякнула:
  - За вялікую Брытанію таксама!
  Джэйн з гэтым пагадзілася:
  - Брытанія вялікая краіна і мы вернем сабе ѓсе калоніі!
  Гертруда са смяшком, і душачы босымі пальчыкамі ножак на кнопкі, піскнула:
  - За Айчыну наперад!
  Малання таксама як дзюбне босымі пальчыкамі ножак і прабуркуе:
  - За Брытанію вялікую!
  Моніка таксама ѓрэжа па афганцах і вякне:
  - За лепшае ѓ свеце войска Англіі!
  Вось гэта дзяѓчаты - проста найвышэйшы пілатаж на танках.
  Вось гэта саюзніцы...
  А змагаюцца супраць талібаѓ і Алег Рыбачэнка і Маргарыта Каршунова. Несмяротныя дзеці прыйшлі на дапамогу Расіі, бо афганцаѓ занадта ѓжо шмат. І варта іх хоць
  ледзь-ледзь парадзіць. Тым больш у Талібане мужчын больш за жанчын. І іх забіваць маральна лёгка.
  Алег Рыбачэнка правёѓ мячамі млын зрубаючы афганцаѓ і іх галовы, а затым прачырыкаѓ:
  - Слава часам камунізму!
  І босымі пальчыкамі ножак хлопчык як запусціць па талібах нешта забойнае.
  Маргарыта Каршунова таксама секанула па афганцах, зразала з нібы сярпом, і прабуркавала:
  - Слава Радзіме!
  І босымі пальчыкамі ножак шпурнула гарошынкі з узрыѓчаткай.
  І разарвала масу талібскіх салдат.
  Пасля чаго несмяротныя дзеці як возьмуць і засвішчаць ва ѓсе вусны. І маса аглушаных варон як пасыплецца на галовы афганскім салдатам, прабіваючы іх.
  І гэта робіць моцнае ѓражанне.
  Вось гэта хлопцы - класа супер і ультра!
  Алег Рыбачэнка зноѓ секануѓ гэта вечны хлопчык талібаѓ і піскнуѓ:
  -За вялікі камунізм!
  І босымі пальчыкамі несмяротнае дзіця запусціць разбурэнне.
  Маргарыта Каршунова зноѓ секанула афганцаѓ, рассекла іх і босымі пальчыкамі ножак паддала прэзент смерці і вякнула:
  - За Айчыну нашу!
  І вось дзеці зноѓ свішчуць і масу якія атрымалі сардэчны прыступ крумкач на галаву афганскіх байцоѓ абвальваюцца.
  Талібы зразумела вельмі адважныя. Але іх кіраѓніцтва на чале са старым ці не зусім яшчэ старым Хайбатула Ахундзада
  адкрыта звар'яцела.
  Так што лезуць наперад ваяры паднябеснай імперыі адчайна.
  А на захопленых тэрыторыях робяць дзікую жорсткасць.
  Вось у прыватнасці злоѓленую камсамолку паднялі на прэнг, і сталі яе расцягвацца. Закавалі босыя ножкі дзяѓчыны ѓ калодку і павесілі гіры. А затым сталі
  паліць пяткі распаленым жалезам. І затым білі дзяѓчыну пугай, затым білі калючым, распаленым дротам. І гэта было так балюча. І затым прыгажуні
  узялі і зламалі пальчыкі на босых нагах. І затым ёй і паходнямі палілі грудзі, і распаленымі абцугамі дзяѓчыне вырвалі ноздры. І як толькі талібы з камсамолкі не здзекаваліся, замучыѓшы яе да смерці.
  А катаванні працягваліся. У захопленых сёлах, абавязкова ѓсіх і дзяцей і дарослых білі палкамі па босых пятках. Вось дзяцей білі палкамі па босых пятках, асабліва
  жорстка. І ѓ гэтым не было ні грама літасці.
  Вось якія толькі катаванні не прымяняліся.
  Вось з талібамі б'ецца і Тамара...
  Таксама ваяѓніца баявога класа.
  І на афганцаѓ што лезуць, сапраѓднай прыліѓной хваляй абвальваюцца ѓсё новыя і новыя ракеты.
  Тамара і Дамініка наводзяць на афганцаѓ пускавыя ѓстаноѓкі.
  І націскаюць на кнопкі босымі пальчыкамі ножак.
  А Дамініка нават ужыла пунсовы сасок.
  І прачырыкала, выскаліѓшы зубкі:
  - Я ёсць дзяѓчына супер!
  Віёла і Аѓрора, таксама дзяѓбаюць талібаѓ з пускавых установак.
  І робяць гэта з вялікай дакладнасцю. Пры гэтым напяваючы:
  - Слався наш камунізм, слався!
  Мы знішчым фашызм!
  Віёла, націснуѓшы пунсовым саском на кнопку джойсціка адправіѓшы па афганцам ракету, заѓважыла:
  - Мы ваюем з талібамі, а яны камуністы!
  Аѓрора са смяшком адказала, пасылаючы ѓ суперніка зарады голай пяткай:
  - Перакручаны камунізм, ці ісламізм горш за вычварнага фашызму!
  Віёла засмяялася, зноѓ пусціла ѓ ворага прэзент смерці пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і адзначыла:
  - А фашызму не перакручанага не бывае! Гэта само скрыѓленне!
  Аѓрора, паслаѓшы ѓ суперніка прэзент пунсовым саском адзначыла:
  - Вось камунізм бывае цалкам перакручаным! Нават пры Сталіне шмат лішняга народа змарнавалі і перабілі!
  Віёла ѓ адказ, зноѓ паслаѓшы ѓ афганцаѓ ракету праспявала:
  У цяжкі час нас натхніѓ,
  Зрабіѓшы волю мацней, сталі...
  Ад чумы выбавіѓ свет -
  Дарагі таварыш Сталін!
  
  У шматлікіх выявах мераѓ,
  У сусвеце бясконцай...
  Шлях нам верны ты адкрыѓ -
  Паказаѓшы яго на вечна!
  Вось гэта дзяѓчынкі з голымі, загарэлымі нагамі.
  Алёнка, страляючы па талібах і трасучы грудзьмі з пунсовымі саскамі, адзначыла:
  - Камунізму быць!
  І шпурнула босымі пальчыкамі ножак вельмі нават забойны прэзент смерці.
  Анюта дала чаргу па афганцах, скасіла іх, і прабуркавала:
  - За вялікія перамогі дзяѓчынак!
  І пунсовым саском як на кнопку базукі націсне.
  Вось такія дзяѓчынкі - проста малайцы.
  І кітайцаѓ выкошваюць з вялікім, а можа і вялізным энтузіязмам.
  Рудая Ала громячы талібаѓ, вякнула:
  - За Айчыну і нашу маці!
  І як шпурне ѓ суперніка босымі пальчыкамі ножак забойны падарунак анігіляцыі.
  А затым дзюбне і Марыя, таксама выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак. І разарве масу афганцаѓ.
  Пасля чаго прабуркуе:
  - Слава эры камунізму!
  Алімпіяда, страляючы па афганцах забіяцка і весела адзначыла:
  - За новага лідэра камуністаѓ!
  І дзяѓчына зноѓ шпурнула босымі пальчыкамі ножак забойны падарунак гібелі, і разбурэнні.
  І вось гэта дзяѓчыны - проста гіпер.
  І такія яны ваяѓнічыя.
  Маруся, дзяѓбаючы супернікаѓ і запускаючы ѓ ворага прэзенты смерці босымі нагамі, піскнула:
  - За самыя гучныя перамогі Айчыны!
  Матрона, піша па талібах і прабуркавала:
  - За Айчыну што вышэй за ѓсякі дах!
  І зноѓ дзяѓчына стрэльне па афганцах з базукі, націснуѓшы на кнопку клубнічным саском.
  Вось гэта дзяѓчынка - самы вышэйшы з усіх класаѓ.
  Вось так дзяѓчаты за Талібан узяліся і прабуркавалі:
  - Радзімы вялікае таінства,
  Тваёй вернай мудрай, слаѓнай гонару...
  Будзем мы мацаваць тваю еднасць -
  назаѓжды з Айчынай будзем разам!
  Сталеніда страляючы па афганцах, вельмі агрэсіѓна і пазітыѓна была настроена. І босымі пальчыкамі ножак як шпурне
  прэзент смерці. І разарве масу воінаѓ ісламскай імперыі. Ваяѓніца яна самага вышэйшага класа.
  Сталеніда з усмешкай праспявала:
  - Славіцца няхай камунізм,
  Мао цябе знішчым...
  Толькі мы ѓ верх, а не ѓніз.
  Дзвенем бандыта па мордзе!
  . ГЛАВА? 8
  Вось такая яна ваяѓнічая дзяѓчынка. І так гэтых афганцаѓ чортавых разбурае. І з ёй нішто не зладзіць.
  Вераніка, змагаючыся з талібамі, выдала:
  - За перамогу камуністычных ідэй ва ѓсім свеце!
  Вікторыя, піша па воінах ісламскай імперыі, і кідаючы босымі пальчыкамі ножак гранаты, піскнула:
  - За Расію і свабоду да канца!
  І зноѓ кінула босымі пальчыкамі ножак забойны падарунак анігіляцыі.
  Серафіма граміла афганцаѓ, з вялікай лёгкасцю выкошваючы талібаѓ, і кідала босымі пальчыкамі ножак падарункі смерці.
  Пасля чаго праваркавала:
  - За ідэі святога камунізму!
  Сталеніда будуючы па афганцах, цвёрда заѓважыла:
  - Калі чуеш слова святы - адразу ж аддае гэта фальшам і хлуснёй!
  Вераніка хіхікнула і адзначыла:
  - Ды Уладзімір не святы!
  Сталеніда кідалі босай ножкай гранату ѓ талібаѓ і піскнула:
  - Ды ѓ нас прэзідэнт не з выбітных!
  Вераніка, скаля калыскі, і строчачы па афганцах, праспявала:
  - Паверце лесу, паверце лесу, паверце лесу,
  Але жыць па-ранейшаму! Але жыць па Брэжневе! Я не ма!
  Не ма! Не магу!
  Вікторыя са смяшком адзначыла, піша па афганцах:
  -Гэта ѓсё будзе добра!
  Вераніка з гэтым пагадзілася:
  - Мы абавязкова пераможам!
  Сталеніда пагадзілася:
  -А мы не можам прайграць! Бо мы рускія! А рускія такая нацыя што нават увесь час прайграючы, вось возьмуць і з лютасцю неймавернай перамогуць!
  Вікторыя кіѓнула:
  - Гэта як баксёр які чатырнаццаць раундаѓ будзе прайграваць, а вось у пятнаццатым возьме і рашуча ды пераможа!
  Вераніка засмяялася, выскаліѓшы зубкі:
  - Ды гэта цалкам магчыма! Ну пераможа дык пераможа!
  Серафіма агрэсіѓна прымеціла, выскаляѓшы зубкі:
  - Мы будзем наймацнейшымі ѓ свеце і ѓсіх пераможам!
  І босымі пальчыкамі ножак зноѓ запусціць у суперніка ѓнікальны прэзент смерці.
  Вось гэта дзяѓчынкі - самага найвышэйшага пілатажу.
  З такім дзяѓчынкам я думаю любы можа галавой крануцца, ці ѓ яго сарве вечка з завес.
  Сталеніда разбурала талібаѓ і напявала:
  - Мы самыя моцныя ѓ свеце,
  Талібаѓ замочым у сарціры...
  не верыць Масква ведай слязам,
  Халіфу дамо па мазгах!
  Вось такая яна Сталеніда цудоѓная дзяѓчына. Якую можна назваць - проста гіпер і супер.
  З такімі дзяѓчынкам можна смела глядзець у будучыню. Няхай талібаѓ амаль мільярд, і ѓ іх у адрозненні ад Расіі мужчын куды больш, чым жанчын.
  І любяць талібы ваяваць.
  Але не вельмі ѓмеюць.
  Лінія фронту ѓзнікла ірваная. Дзе талібы ѓклініліся, дзе войскі АБКБ ці Расіі.
  Няма ні ѓ кога вялікай перавагі.
  Сталеніда страча па афганцах узяла і прапішчала, скалячы зубкі і падморгваючы:
  - За Айчына да самага канца!
  Вікторыя піскнула з дзікай лютасцю:
  - Прэзідэнту-дракону даеш татальную смерць!
  Вераніка з гэтым пагадзілася:
  - Прэзідэнту-цмоку смерць праз Тумба-юмбе!
  А амерыканцы, вядома, гатовы дапамагчы талібаѓ. Нават прадаць Талібану зброю ѓ крэдыт. І гэта жорсткая палітыка ѓ ЗША. Вось так і прасуюць Расійскую Армію.
  Але пакуль у ёй ёсць дзяѓчаты-гераіні, то Расію не адолець.
  Вось Аліса і Анжаліка ваююць. Такія баявыя і класныя кралі. І малоцяць афганцаѓ з лютасцю і сілай.
  Аліса стрэліла са снайперскай вінтоѓкі, прабіла таліба. І шпурнула босымі пальчыкамі
  нажы забойны прэзент смерці, піскнуѓшы:
  - За Айчыну СССР!
  Вось такая яна баявая дзяѓчынка. У ёй дастаткова і сілы, і агрэсіі.
  Анжаліка здаровая і рудая ваяѓніца. Так лупне па талібах. Выб'е іх каласальную масу. І прараве:
  - Слава новым камсамолкам!
  І як засмяецца.
  Аліса страляючы па афганцах, і трапна дзівячы іх, лагічна заѓважыла:
  - Мы здольныя перамагчы любую арду!
  І Аліса пальнула з базукі выкарыстоѓваючы пунсовы сасок грудзей.
  Вось гэта дзяѓчына - якая паказвае капітальны клас.
  Анжаліка таксама як дзюбне па суперніку, і скасіць масу талібаѓ і вякне:
  - За Айчыну!
  Вось гэта бабы - такія агрэсіѓныя і здольныя скажам так на вельмі шматлікае.
  Аліса з усмешкай заѓважыла, скошваючы непрыяцеляѓ:
  - Айчына наша маці, будзем жоѓтых забіваць!
  Анжаліка адзначыла з дзікай лютасцю круша афганцаѓ:
  - Мы камуністы станем усё ѓ свеце мацней!
  І босымі пальчыкамі ножак як возьме і гранату з зарадам толу кіне.
  Вось так дзяѓчаты разбушаваліся.
  І разбураюць ворагаѓ з каласальнай сілай.
  Наташа, страляючы па афганцах, і націснуѓшы пунсовым саском на кнопку базукі, адзначыла:
  - Для Расіі няма такой праблемы, як колькасць ворагаѓ!
  Зоя, піша па афганцах, пагадзілася:
  - Мы зможам любую раць ворага адолець!
  Баявая дзяѓчына Аѓгусціна, страчучы па талібскім войску, дзюбанула з базукі пры дапамозе клубнічнага саска і вякнула:
  - Я прыгажуня смерці!
  І Святлана як па афганцах дзюбне. І босымі пальчыкамі ножак па маджахедах прыпусціць і вякне:
  - За СССР у новым свеце!
  Наташа зноѓ лупанула, ужыѓшы лалавы сасок для націску па кнопцы. І гэта было прыгожа. І вельмі нават агрэсіѓна.
  Наташа са смяшком адзначыла:
  - Мы лічы можам і ѓмеем усё!
  Зоя запярэчыла з усмешкай:
  - А не ѓсё! Халіфа злавіць не можам!
  Наташа з уздыхам заѓважыла, піша па непрыяцелю голай пяткай:
  - Спаймаем і Халіфа! Ды ён стары, хутка і сам здохне!
  Зоя засмяялася і адказала:
  - Можа прыйсці іншы, яшчэ больш ашалелы!
  Аѓгусціна зразаючы афганцаѓ, якія напаѓзалі вялікай масай, і таксама ѓляпіла пры дапамозе малінавага саска з базукі і піскнула:
  - Усё будзе добра дзяѓчынкі! Я ѓ гэтым упэѓнена!
  І дадала, паддаѓшы босы пятак прэзент смерці і раздзіраючы талібаѓ.
  - Зло зусім не бясконца!
  Святлана лагічна адзначыла, скошваючы надыходзячы байцоѓ Талібана:
  - Наша краіна стане больш слаѓнай і сучаснай!
  І таксама як па афганцах возьме і дзюбне.
  І гэта яе агрэсіѓнае разуменне і каласальная сіла.
  Дзяѓчаты, зразумела, могуць вельмі шмат, калі злыя і яшчэ больш, калі добрыя.
  Альбіна і Альвіна ѓ небе б'юцца вельмі жорстка.
  Збівае Альбіна самалёт афганскіх ВПС і прабуркуе:
  - За нас багіня Лада!
  Альвіна збіла талібскі штурмавік і адзначыла:
  - Багіня Лада - Боства з вялікай літары!
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчаты што трэба. І надзвычай крутыя.
  і Хельга са штурмавіка ѓсё дзяѓбае афганцаѓ на сушы. І яна ваяѓніца вельмі нават баявога палёту. І так спрытна сарвала дакладным пападанне вежу з талібскага танка.
  Вось гэта дзяѓчына...
  І прабуркуе:
  - За пабудову камунізму ва ѓсім свеце!
  Альбіна адзначыла, падбіваючы маджахедаѓ, з вялікай дакладнасцю паражэння:
  - За лепшыя савецкія розумы!
  І таксама як падрэжа афганскую машыну.
  Вось гэта дзяѓчынкі - самага высокага мабыць, яны разраду.
  Альвіна громячы талібаѓ лагічна адзначыла:
  - Мы можам усё - і гэта ѓсім пакажам!
  І збіла чарговую афганскую бандуру.
  Дзяѓчынкі - гэта тое, што ёсць самы вышэйшы клас.
  Але і хлопчык можа быць вельмі нават нядрэнным байцом.
  Асабліва калі гэта несмяротны хлопчык.
  Вось Алег Рыбачэнка з вялікім энтузіязмам заспяваѓ:
  - Слаѓся Айчына камунізму,
  Кахаем цябе мы родная краіна...
  Мы знішчым атрады фашызму,
  Хоць атакуе нас сатана!
  І хлапчук зноѓ мячамі па талібах лупне. А затым правядзе веерны млын. І босымі пальчыкамі ножак як возьме і шпурне вельмі нават забойны падарунак смерці
  суперніку.
  Вось гэта дзяцюк - проста скажам хлопчык - супер!
  Маргарыта Каршунова секчы афганцаѓ, якія сядзелі, і кідаючы ѓ праціѓніка прэзенты смерці босымі пальчыкамі ножак, піскнула:
  - За рускія рубяжы за Кабулам!
  Алег Рыбачэнка, секчы суперніка, энергічна кіѓнуѓ:
  - Будуць яшчэ нашы межы за Кабулам. Але вораг моцны асабліва лікам!
  Маргарыта Каршунова з гэтым пагадзілася:
  - Вельмі ѓжо моцны вораг! Але мы ѓсё роѓна пераможам!
  І босымі пальчыкамі ножак як запусціць забойны падарунак смерці.
  Алег Рыбачэнка, піша па маджахедах, цалкам рацыянальна адзначыѓ:
  - Будзе наша армія ѓ Кабуле!
  Маргарыта Каршунова пагадзілася:
  - Спадзяюся будзе! Калі мы самі пры гэтым не скончымся крывёй!
  Хлопчык-тэрмінатар упэѓнена адказаѓ:
  - Наша перамога непазбежная!
  Дзяѓчынка-ваяѓніца, кінуѓшы босай ножкай лімонку пагадзілася:
  - Я ѓ гэта веру! Вельмі нават веру!
  І як ваяѓніца возьме і засмяецца.
  А затым несмяротныя дзеці як возьмуць і дружна засвішчаць. Іх свісці многія тысячы варон увагнаѓ у прытомнасць. І яны, страціѓшы прытомнасць падаюць на
  афганцаѓ і прабіваюць ім чэрапа.
  І прасвідроѓваюць салдатам ісламскай імперыі верхавіны. І заганяюць супостатаѓ у труну.
  Маргарыта пасля свісту са смяшком адзначыла:
  - Мы з табой прама як салаѓі разбойнікі!
  Алег Рыбачэнка згодна кіѓнуѓ:
  - Ды прама як салаѓушки!
  І хлопчык разрагатаѓся...
  І зноѓ неѓміручыя дзеці як засвішчуць. І вельмі балюча крумкачам стала. Яны страчваюць прытомнасць і падаюць уніз, нібы кропелькі дажджу. І масу афганцаѓ узялі і прыбілі.
  Пасля чаго дзеці хорам праспявалі:
  - Чорны ваяр у абліччы смерці,
  Ахвяру чакае ѓ поѓначную гадзіну...
  Страмчэй усіх на свеце верце,
  Мы ѓроем у зямлю вас!
  Вось гэта сапраѓды дзеці - што трэба! І гэта баявая крутасць.
  Алег Рыбачэнка двума мячамі ѓзмахнуѓ, ссек галовы адразу семярым афганскім салдатам, і праспяваѓ:
  - Асілак славу нездарма,
  Сямёра адным ударам!
  Маргарыта Коршунава, рассякаючы маджахедаѓ, адзначыла:
  - Мы будзем першымі і на Марсе, і наогул усюды!
  Алег Рыбачэнка, зноѓ секануѓшы талібаѓ адзначыѓ:
  - Будзем першымі ѓсюды!
  І босая дзіцячая ножка хлопчыка гадоѓ дванаццаці кінула забойнай сілы гранату.
  Вось так дзеці, якія атрымалі ад рускіх Багоѓ у падарунак неѓміручасць, адчайна і адважна б'юцца. І дзейнічаюць з каласальнай энергіяй.
  Гарбачоѓ-Пуцін зноѓ стаѓ аддаваць распараджэнні. Увёѓ дадатковы пяціпрацэнтны падатак.
  Загадаѓ стварыць уласную супрацьракетную абарону. Загадаѓ аднавіць у званні маршала Лаѓрэнція Палыча Берыю. Загадаѓ таксама рэабілітаваць і Ягаду, Яжова, Абакумава.
  Маѓляѓ Сталін меѓ рацыю і мала саджалі. І што саджаць трэба яшчэ болей і расстрэльваць.
  Ельцына знялі з пасады кіраѓніка МГА і пасадзілі ѓ турму. І гэта бадай самае галоѓнае.
  Пасля чаго дыктатар узяѓ і заснуѓ.
  Дзяѓчынкі працягвалі змагацца са шматлікім Талібанам.
  Наташа страляе па войсках ісламскай імперыі, і кідае босымі пальчыкамі ножак гранату. Пасля чаго раве:
  - За вялікі камунізм!
  Зоя, ведучы агонь па афганскіх войсках, і скошваючы войскі майстэрскай імперыі, вякнула:
  - За СССР вялікі!
  Аѓгустына страляючы ѓ суперніка, і давай кідаць босымі пальчыкамі ножак прэзенты смерці, і буркала:
  - За Айчыну нашу маці!
  Святлана агрэсіѓна адзначыла, страчачы па талібах, і кідаючы босымі ножкамі забойны падарунак анігіляцыі:
  - За камуністычную сілу!
  Наташа страляе ѓ непрыяцеля вельмі трапна. І босымі пальчыкамі ножак як запусціць разбурэнне. І праб'е суперніка.
  І масу талібаѓ выкасіць і піскне:
  - За СССР камунізму!
  І зноѓ падміргне.
  Зоя таксама цвічыць па суперніку і скошвае яго. І босымі пальчыкамі ножак шпурляе забойнай сілы гранату раздзіраючы маджахедаѓ.
  Пасля чаго прапішчала:
  -Гімн нашай Радзіме СССР!
  Аѓгустына прабуркавала, скалячы зубкі, і шпурнуѓшы босай нагой падарунак смерці:
  - За Айчыну нашу маці!
  Святлана, змагаючыся з талібамі, і піша па ворагу забойным, піскнула:
  - За вялікі камунізм!
  І дзяѓчаты ѓпэѓнена змагаліся. Вось такія яны прыгажуні.
  Алег Рыбачэнка б'ецца разам з імі. Хлопчык на выгляд гадоѓ дванаццаці, зразумела, адчайны дзяцюк.
  І ён босымі пальчыкамі ножак як запусціць па афганцах забойнае.
  Пасля чаго прараве:
  -За ідэі камунізму СССР!
  Маргарыта Каршунова таксама ваяѓніца, баявая і крутая.
  Яна нішчыць маджахедаѓ і раве:
  - За камунізм у СССР!
  Вось такая яна баявая сцерва. І змятае талібаѓ кідаючы босымі пальчыкамі ножак гранаты. І вішча:
  - Айчына наша маці!
  І вось несмяротныя дзеці як засвішчаць. І тысячы крумкач абрынаюцца на галовы маджахедаѓ. І гэта вельмі выдатна і крута як на галаву сабе самому
  шпурнуць кавун.
  Наташа, хіхікаючы і страляючы, выдала:
  - За вялікі космас!
  Зоя з ёй пагадзілася:
  - За самы вялікі космас у сусвеце!
  Аѓгустына адзначыла, скалячы зубкі і насвістваючы:
  - Усё будзе вельмі класна дзяѓчынкі - мы пераможам!
  Святлана адзначыла, выскаліѓшы зубкі, і кінуѓшы ѓ суперніка забойнай сілы гранату:
  - Зразумела ѓсё будзе хакей!
  Сталеніда тым часам штабнавала па афганцах і зароѓ:
  - Мы будзем самымі вялікімі на свеце,
  Бог зрабіѓ стаѓку на адчайных хлопцаѓ...
  Нас няма страмчэй нават на вялікай планеце...
  Вераніка, круша суперніка - падхапіла:
  - Злоснага монстра забі!
  Вікторыя кінула босай ножкай гранату, раздзіраючы кітайцаѓ і піскнула:
  - Злоснага монстра забі!
  Ангеліна, строчачы па непрыяцелю і выкошваючы ворагаѓ цэлымі шэрагамі - піскнула:
  - Зноѓ тут льецца кроѓ ракой!
  Наташа дасціпна дадала, выбіваючы ворагаѓ:
  - Праціѓнік твой на выгляд круты!
  Сталеніда трапным кідком босай ножкі перавярнула танк і вякнула:
  - Але не паддайся ты яму!
  Вераніка дзюбнула, націснуѓшы пунсовым саском на кнопку базукі і выдала:
  - Зло монстра - вярні ѓ цемру!
  І ваяѓніцы хорам прасьпявалі, сшываючы афганцаѓ сотнямі:
  - Калі чалавек ты, а не баязлівая вош,
  Зорнага монстра ты смела заб'еш!
  І зноѓ дзяѓчынкі паказваюць мовы. Ды яны сапраѓды адважныя з адважных.
  Вікторыя паддаѓ голай, круглай пяткай выбухны пакет і вякнула:
  - На святой вайне - будзе наша перамога!
  Сталеніда адзначыла:
  - І не проста перамога, а перамога зруйнавальная!
  Альбіна тым часам змагаецца з войскам Талібана ѓ паветры. Дзяѓчына дэманструе самы найвышэйшы пілотах.
  І збівае самалёты суперніка, з вялікім энтузіязмам. Пры гэтым Альбіна спявае:
  - Ёсць у нас ракеты, самалёты,
  Самы моцны рускі ѓ свеце дух...
  За штурвалам лепшыя пілоты -
  Будзе вораг разгромлены ѓ пыл і пух!
  І зноѓ як засвішча. А затым пры дапамозе босых ножак чарговую машыну суперніка саб'ём. Правядзе прыём п'яная бочка.
  Альвіна таксама змагаецца з войскам Талібана. Ён дзяѓчынка баявая і вельмі агрэсіѓная. Вось, напрыклад, як яе фірмовы прыём - лесвічка?
  Гэта пагадзіцеся таксама проста цуд!
  Альвіна прашыпела:
  - Мы сваёй перамогі не выпусцім!
  Альбіна пагадзілася з напарніцай:
  - Зразумела нічога не выпусцім!
  Хельга таксама змагаецца з вялікім адчаем. Вось гэта такая ваяѓнічая дзяѓчына. Хельга больш б'е па наземных мэтах. Яна дзяѓчынка вельмі нават скрышальная
  ударамі.
  А вось і Анастасія ваюе. Ваяѓніца, якая з'яѓляецца суперветэранам. Што яна толькі не рабіла. Вось гэта ваяѓніца.
  Яна ѓ небе здзяйсняе агрэсіѓны разварот, і збівае супернікаѓ нібы стракоз падхватнікам. І гэта зразумела, надзвычай крута.
  Вось дзяѓчынка пікіруе і талібскі танк загараецца, нібы вогнішча ад іскры. І зноѓ пажары і разбурэнні.
  Анастасія праспявала:
  - Напэѓна дзяѓчынкам ведай дадзена,
  У рэальнасць увасобіць усё трызненне кіно...
  А што на свет не псіхушкі трызненне
  Нараджае самае лепшае ѓ свеце святло!
  Акуліна Арлова, страчачы па суперніках, і збіваючы афганскія самалёты рэзюмавала:
  - У свеце ѓсё адносна, і Бог не анёл, і Д'ябал не чорт!
  Анастасія, страчачы па ворагах запярэчыла:
  - Ну Бог, можа і не анёл, а дзе нешта добрае ад Д'ябла?
  Акуліна паціснула плячыма і адказала:
  - Можа, быць менавіта дзякуючы Сатане мы з'елі забаронены плён, і сталі куды разумнейшыя! Навучыліся, у прыватнасці вынаходзіць!
  Мірабела Магнітная збіла чарговы самалёт суперніка і кіѓнула:
  - Сапраѓды навучыліся неабыякава вынаходзіць! І гэта крута!
  Анастасія праспявала, выскаліѓшы зубкі:
  - Мы ссякаем ворагаѓ без астатку,
  Будзе зноѓ наш дзікі напор...
  Кінуты выклік - у палёце пальчатка,
  А супернік усяго дурны слон!
  Акуліна Арлова, збіваючы талібаѓ, пацвердзіла:
  - Гэта сапраѓды добрая вайна!
  І голай пяткай адправіла ѓ ворага чарговы забойны прэзент смерці.
  Анастасія заѓважыла, выбіваючы супернікаѓ:
  - Вайна не бывае добрай,
  Вось перамога можа быць цудоѓнай!
  Мірабела ѓзяла і зароѓ:
  - Чакае нас вялікая перамога,
  Мы бо прыгажэй усіх...
  Намі ганарацца і дзяды.
  Святкую дзеѓкі поспех!
  Акуліна Арлова адзначыла, выскаліѓшы зубы:
  - Ува мне бушуе шалёны пажар,
  Гасіць які несумненна позна -
  Уклаѓшы ѓсю сілу лютасьці ва ѓдар -
  Які паправіѓся неба, які пахіснуѓ зоркі!
  Анастасія Вядзьмакова, збіваючы чарговы самалёце арміі Талібана, адзначыла:
  - Ува мне проста шалёны тэмперамент!
  Вось такія дзяѓчаты проста малайцы.
  Але і Наташа ѓ баі як монстар. Вось іх чацвёрка атакавала супернікаѓ. І задаволіла ім фігуральнае збіццё. Вось гэта Наташка - проста дзяѓчына класа супер.
  А яе голая пятка дасылае гранату. І маса талібаѓ зараз разарваная.
  Наташа спявае:
  Карабас, Барабас,
  Натачыѓ на дзевак вока...
  Паабедаю зараз,
  але быць бітай не для нас!
  Зоя пацвердзіла, скошваючы чарговую шэраг праціѓнікаѓ:
  - Гэта сапраѓды не для нас!
  І голая, круглая пятачка дзяѓчыны, зноѓ пасылае прэзент разбуральнай сілы.
  Аѓгусціна адзначыла, падміргваючы, і плюнуѓшы, ды так што палова батальёна суперніка згарэла:
  - Ні Карабас, ні баба Яга нас не спыняць!
  Святлана агрэсіѓна адзначыла:
  - Нам ніколі не спыніцца, і не расслабіцца!
  Наташа, скасіѓ чарговую шэраг, перавярнула, кінуѓшы босымі пальчыкамі ножак прэзент смерці танк і вякнула:
  - Мы будзем у сталіцы ворага!
  Зоя застрачыла па суперніку, ладна яго скасіла і пагадзілася:
  - Вядома ж будзем!
  Ваяѓніцы тут вельмі нават адважныя, але зразумела, не толькі гэта.
  Яны яшчэ і гераіні - класа - супер!
  Аѓгустына дзяѓбаючы праціѓнікаѓ, адзначыла:
  - Сіла наша вялікая,
  Разадраем пеѓня!
  І яе голая пятка як возьме і падкіне чарговы падарунак смерці.
  Святлана са смяшком заѓважыла:
  - Больш за ѓсё мы ѓмеем смяяцца,
  І вы паверце - заѓсёды можам біцца!
  Наташа, скасіѓшы чарговую афганскую шэраг, адзначыла:
  - А біцца наогул нядобра!
  Аѓгусціна заѓважыла, скалячы зубкі:
  - А што наогул добра?
  І яе голая пятка падкінула, забойчую гарошынку смерці.
  Зоя лагічна заѓважыла, скошваючы талібаѓ:
  - Добра, калі ідзе справа стварэння!
  Рудая дзяѓчына, якая вынішчае ворагаѓ СССР, кіѓнула:
  - З гэтым нельга не пагадзіцца!
  Святлана адзначыла, зноѓ выскаліѓшы зубкі:
  -Ды гэта дакладна, але часам даводзіцца і праліваць кроѓ!
  Дзяѓчыны ёсць розныя. Вось і Лізавета з яе экіпажам у чатыры Е, на танку разбурае кітайцаѓ.
  Дзяѓчыны, зразумела, б'юцца ѓ адным бікіні і басанож.
  Лізавета пальнула па суперніку і піскнула:
  - Слава нашай Радзіме - СССР!
  Кацярына таксама дзюбанула па суперніку і піскнула:
  - Усім нашым героям вялікая слава!
  І паддала снарад голай пяткай.
  Алена пальнула па суперніку, разнесла талібскі танк і прапішчала:
  - Ды будзе сіла з намі!
  Еѓфрасіння заѓважыла, душачы босымі, точанымі ножкамі на педалі:
  - З намі заѓсёды касмічная і фенаменальная сіла!
  Лізавета праспявала:
  - Нас выгадаваѓ Ленін на славу народа,
  І Сталін вялікі нам шлях азарыѓ...
  На правую справу ён падняѓ народы -
  На працы і на подзвіг, ён нас натхніѓ!
  І вось ад яе голай пяткі ляціць такі забойны снарад. І вежу з афганскага танка зрывае.
  Ды чацвёрка крутая. І супраць яе ніякая сіла выстаяць не ѓ сілах.
  Лізавета адзначыла, выскаліѓшы зубкі:
  - Мы вялікія феномены,
  Не палохаюць перамены!
  І дзяѓчаты смяюцца.
  Вось яшчэ і Алёнка з маджахедамі б'ецца. Вось гэта дзяѓчына - майстар-клас. І не нейкі там Карабас. Калі ѓжо возьмецца - дык возьмецца.
  Дзяѓчына піша па афганскіх войсках з аѓтамата.
  А затым пунсовым саском грудзей, як возьме і націсне на кнопку базукі.
  Пасля чаго прачырыкае:
  - Вось якая я дзяѓчынка крутая,
  І магу адолець ад краю і да краю!
  Анюта таксама страляе па маджахедах і пішчыць:
  - Я наймацнейшая ѓ свеце, і будзе канкрэтна банзай!
  І яе голая, ружовая пятачка як пашле забойны падарунак смерці.
  Вось гэта дзяѓчаты - самы вышэйшы клас. Калі толькі не лічыць, што ёсць узровень і багінь.
  Рудая Ала адзначыла, страчачы па непрыяцелю з вялікай трапнасцю:
  - Я калі нешта зраблю, то будзе на ѓсе сто!
  І вось яе лалавы сасок націсне на кнопку базукі. Вось такія дзяѓчаты заѓсёды ѓ кошце і здольныя тварыць цуды.
  Але гэтага, зразумела, мала.
  Вось трэба яшчэ і мець уменне. Што ѓ дадзеных прыгажунь - суцэль вышэй дахі!
  Гэта дзяѓчынкі што змогуць спыніць на скаку не толькі каня.
  А бой працягваецца.
  Вось і Марыя цвічыць па маджахедах. І робіць гэта з жахлівай трапнасцю. І зразумела яе босыя пяткі, як заѓсёды на вышыні.
  І дзяѓчына з залатымі валасамі спявае:
  - Будзе святло ѓслаѓлена назаѓжды,
  Ды выканацца мая мара!
  Алімпіяда таксама ваюе, пасылаючы забойныя падарункі знішчэння.
  І пры гэтым яшчэ і спявае:
  - Мы будзем у славе назаѓжды!
  І кідае забойнай моцы гранаты.
  Маруся таксама піша па талібах і пішчыць:
  - Слава камунізму!
  І яе босая ножка, як нешта цудоѓнае і запусціць, з вялікім разбурэннем.
  Матрона вельмі магутна стала дзяѓбці суперніка і пішчаць:
  - За вялікую Русь!
  І зноѓ ад яе голай пяткі ляціць, падарунак разбурэння.
  . ГЛАВА? 9.
  І вось дзяѓчаты ѓсёй камандай, усіх брыгадай, басаногіх прыгажунь у бікіні, заспявалі;
  Мы дзяѓчынкі ганарлівыя Сварога,
  Смелыя, адважныя байцы...
  Служым правільна мы ѓ Імя Рода,
  Няхай ганарацца дзяды і бацькі!
  
  У камсамол уступалі ганарліва мы,
  Сталіну давалі смела клятву...
  Мы дзяѓчынкі папросту арлы,
  Збіраючы ѓ лаянцы шчодра жніво!
  
  Людзям на фашыстаѓ наступаць,
  Перамагаючы арды басурманаѓ...
  Бо непераможны рускіх раць,
  Магутнага ѓ бітве Івана!
  
  Верце з намі Лада назаѓжды,
  Ёй клянемся мы ѓ вялікай веры...
  Хай выканаецца павер мара,
  Паменш людзі забабонаѓ!
  
  Ніколі не ведайце словы баязлівец,
  Будзем мы ваяѓнікі смялей...
  Рускі, украінец, беларус,
  Станем мы ѓсяго павер больш магутны!
  
  Веру будзем у лаянцы перамагаць,
  Раць ворагаѓ вядома адолеючы...
  Хоць часам нас атакуе зман,
  З намі біцца - дурная задума!
  
  Не не верце - бабы не слабыя,
  Мужыкі ж таксама не благія...
  Хоць часам растуць у баях труны,
  І дзяѓчынкі па снезе босыя!
  
  Не падумай дзяѓчыны не ѓ брыво,
  Прама ѓ вока засадзяць з кулямёта...
  Будзе ѓ нас светлае каханне,
  Ведаць не будзем мы ѓ баях злёту!
  
  Слава камунізму спадары,
  Гэтай светлай, доблеснай ідэі...
  Адаб'ецца ѓ шаленстве арда,
  Толькі не нясіце ахінею!
  
  Ролі святла рускія байцы,
  Слаѓныя ѓ бітвах і лаянцы...
  Хай ганарацца дзеѓкамі байцы,
  Не атрымае вораг ад рускіх даніны!
  
  У свеце будзе хутка мілата,
  Пад пятой не будзем у дракона...
  Не прывыклі нашы хлопцы чакаць,
  І ворагу не пазбегнуць разгрому!
  
  Веру шчасце будзе на стагоддзі,
  Ведай дзяѓчынак не знайсці вам страмчэй...
  Каб не ведалі людзі дурня,
  Мы развеем над планетай хмары!
  
  Хутка ѓ светабудове будзе святло,
  Азарыць прыемным шчасцем Лада...
  Сустрэнем мы гуляючы світанак,
  Нам наперад да перамогі браты трэба!
  
  Захапляе нас вялікі лёс,
  Стане Русь магутней і прыгажэй...
  За Айчыну дзерціся я жадаѓ,
  Дзеля шчасця маці-Расіі!
  
  Захапленне мы Зямлі нясем,
  Усё жадаем у імкненне сталасці...
  І планету ад бяды выратуем,
  Няхай святла шчасця царства!
  
  Вось якія людзі мудрацы,
  Каб зрабіць радасць у сусвеце...
  Нешта збудавалі кавалі,
  Сваёй сілай у лаянцы не здрадай!
  
  Няма ѓ Расіі людзі не быдла,
  Ніколі не ляж пад алігархаѓ...
  І не будзе лішняй мітусні,
  Нам не трэба пастаянных ахаѓ!
  
  Бог Сварог і розум у людзей,
  Зробяць шчаслівым светабудову...
  Нас не пераможа павер злыдзень,
  Справа наша праца і стварэнне!
  Дзяѓчыны праспявалі вельмі выдатна, і масу вынішчылі маджахедаѓ.
  Вось гэта прыгажуні - проста супер.
  Наташа, страляючы па байцах злой імперыі, піскнула:
  - І мы будзем таксама супер!
  Зоя з гэтым цалкам пагадзілася:
  - Ды без усякіх сумневаѓ будзем!
  Аѓгустына праспявала:
  Мы дзяѓчаты не простыя,
  З імем Сварога...
  Ды ведай у мароз босы,
  пад абаронай бога!
  Святлана прапанавала, падміргнуѓшы сяброѓкам:
  - Можа, праспяваем?
  Наташа кіѓнула і пацвердзіла:
  - Ды праспяваем!
  І дзяѓчаты заспявалі;
  Вялікая краіна СССР,
  Якая ѓсіх страмчэй у светабудове...
  Здарылася мільён лічы праблем,
  Але наша справа - праца і стварэнне!
  
  Паверце вораг краіну не пераможа,
  Якая ѓсіх прыгажэй і мацней...
  Мы выставім надзейны хутка шчыт,
  І будзем нарэшце павер разумнейшыя...
  
  Ды дзядзька Сэр вырашыѓ дапамагчы,
  Фашыстам пасля змены ѓ Рэйху ѓлады...
  І абнавілася ѓ нацыстаѓ моц,
  Вораг хоча СССР парваць на часткі!
  
  Цяпер сур'ёзна біцца стала нам,
  З фашыстамі што моцныя ліхія...
  але нанясем удар пад дых ворагам,
  На славу нашай маці Расіі!
  
  Няма ведайце рускую проста не зламаць,
  Умеем, каханы адважна мы ваяваць...
  Вось уздумаѓ вермахт нас атакаваць,
  Але можа толькі абрынуцца не адціснуцца!
  
  У Расіі кожны воін з ясляѓ,
  Дзіця цягне рукі да пісталета...
  Хай будзе вельмі разумным чарадзей,
  Які стварыѓ планету гэтую!
  
  Для Гітлера на зуб не ѓзяць Маскву,
  Ён вельмі моцна атрымаѓ па лычы...
  Навошта палез на Русь ён не разумею,
  Яму слаба забіць мячом бацылу!
  
  Ды пад Масквой вораг чос атрымаѓ,
  Яму дзяѓчынкі босай пяткай далечы...
  Ты відаць фюрар папросту дэбіл -
  Калі паквапіѓся ѓ камунізму далечы!
  
  Вось піянеры з песнямі ідуць,
  У атаку з барабанным ірвуцца боем...
  Хай будзе фюрару зараз капут,
  А мы пагонім фрыцаѓ палонным строем!
  
  Хлопчык пяткай босы на гурбу,
  Без страху ѓ наступе ідзе...
  Фашыстаѓ угоніць хутка ведае ѓ труну,
  А ружы расцвітуць у прамяністым маі!
  
  І будзе хутка Гітлеру кают,
  ён у труну ѓвойдзе. а ім пераемнік п'яны...
  Пасадзім хутка фюрара на крук,
  хоць часам важкі калкі пернік!
  
  Мы створым выдатны рускі свет,
  У якім будзе кіраваць Русь паверце...
  Такое напісаць не адважыѓся Шэкспір,
  Хоць атакуюць Русь з напорам чэрці!
  
  Жорсткі бачны Сатаны напор,
  Яму саюзнік ранейшы дапамагае...
  Нездарма раздаецца дзевак стогн,
  Не будзе месца відаць хутка ѓ раі!
  
  Ды дзядзька Сэр змяніѓ маршрут,
  І танкі, самалёты шле фашыстам...
  У сваім імкненні вельмі юніт крут,
  Каб у труну ѓвагнаць пабольш камуністаѓ!
  
  Вось стала горш, хоць і Сталінград,
  Памяѓ ладна ѓсе бакі фашыстам...
  такі ѓзнік нястрымны расклад,
  пад гэтым небам, безумоѓна чыстым!
  
  Ну што ж рабіць - дзеѓкам не з рукі,
  Ад фюрара арды ѓ баях хавацца...
  І не да твару дзяѓчынкам боты,
  Яны заѓсёды павер умеюць біцца!
  
  Для дзяѓчат маразы не страшныя,
  Яны калі ваявалі пад Масквою,
  Былі амаль голыя і босы,
  Гранату кінуѓшы голую нагою!
  
  так што ты фашыст жа хацеѓ,
  Ну думаѓ чэрці адразу табе дапамогуць...
  І насаджвала апраметнае бязмежжа,
  А дзяѓчыны толькі з дзікай злосці стогнуць!
  
  Ідуць суцэль крывавыя баі,
  Дзяѓчынкам ведай на век павер не здацца...
  У нас не будуць на рахунках нулі,
  І магутны РПГ пакладзены ѓ ранцы!
  
  Ваяѓніцы - гэта прыгажосць,
  За іх гатова біцца сама Лада...
  У іх галубоѓ свяшчэнны чысціня,
  Няхай будзе проста вышэйшая ѓзнагарода!
  
  Ды веру, што прыйдзе Бог Сіл Сварог,
  І мёртвыя ѓ бітве ѓваскрэснуць...
  І затрубіць паляѓнічы ѓ слаѓны рог,
  І выйгрышы будзе самы сумленны!
  
  Не будзе больш гора на Зямлі,
  І слёзы горкія тады ѓсохнуць...
  Мы будзем жыць у адзінай ведай сям'і-
  А злыя чэрці проста здохнуць!
  
  Хлапчукі-піянеры смела ѓ бой,
  па снезе хлопцы босыя нясуцца.
  Я веру вечна буду Русь з табой,
  Хоць часам разбітыя стануць сподкі!
  
  Бог Ісус усё загінулых уваскрэсіць,
  І будзе кіраваць разам з Белым Богам...
  Паднімем на за Айчыну смела шчыт,
  Служыць Расіі будзе слаѓным доѓгам!
  
  Ды чорт падступны, папросту хітры,
  Яго цалкам зразумелыя жаданні...
  Ён шчупальцы да Масквы зараз постэр,
  І чакаюць Айчыну злыя выпрабаванні!
  
  Але з намі Лада і Гасподзь Пярун,
  І Ленін, Сталін, і наймудрэйшы Троцкі...
  Які відаць войска сагнуѓ,
  А самы галоѓны салавей Высоцкі!
  
  Карацей будзе процьма святых Багоѓ,
  Мы пераможам у бітву супастата...
  І ѓскінем масу моцных кулакоѓ,
  На славу найвялікшага салдата!
  
  Дзяѓчыны ѓ атаку басанож,
  Бягуць і не баяцца ведай марозу...
  Не цягнуць у бітву іх лічы сілком,
  Ведай пунсовая ззяе ѓ святле ружа!
  
  Карацей сваёй Радзіме байцы,
  Бы ѓ бескарыслівасць ганарлівыя служыце...
  няхай ганарацца дзяды і бацькі,
  А з неба вы дароѓ за грош не чакайце!
  Уладзімір-Міхаіл Гарбачоѓ-Пуцін працягваѓ рабіць крокі па навядзенні парадку. Правёѓ новыя арышты ѓ вярхах. У першую чаргу пасадзіѓшы Якаѓлева. І іншых таксама ненадзейных людзей.
  Заснаваѓ ордэны Сталіна, і Пятра Першага, і Івана Грознага.
  Затым загадаѓ арыштаваць і Гары Каспарава - занадта шмат аб сабе думае.
  І Гары Каспарава пасадзілі.
  Таксама было прынятае рашэнне і павялічыць колькасць міліцыі. І пакаранні ва КК вырашылі перагледзець у бок узмацнення жорсткасці.
  Пасля чаго Уладзімір-Міхаіл Гарбачоѓ-Пуцін зноѓ заснуѓ;
  У Аѓганістане дзяѓчыны таксама спявалі і скакалі, знішчаючы маджахедаѓ.
  Вось так дзяѓчынкі цэлую паэму разам злажылі. І вялікае мноства талібаѓ зараз пакасілі. І гэта было сапраѓды іх надзвычайнае дасягненне.
  Вось гэта бабы - асабліва калі кідаюць падарункі смерці босымі ножкамі.
  А вось б'ецца і Герда са сваім экіпажам.
  Дзяѓчына страляе па суперніку пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, падбівае танк і раве:
  - Слава дзяѓчынкам-пантэрам!
  Шарлота страляе ѓслед за ёй. Падбівае маджахеда і пішчыць:
  - За Айчыну агульную для ѓсіх!
  Лупанула і Крысціна, уразіла непрыяцеля і піскнула:
  -Слава моцным хлопцам!
  Герда з іроніяй спытала:
  - А слабыя куды падзенуцца?
  Крысціна буркнула:
  - Няхай няѓдачнік плача -
  Зайздросціць нягоднік!
  Магда таксама дзюбанула па суперніку, збіла афганскую машыну і піскнула:
  - За новыя рубяжы, без канца!
  Вось гэта дзяѓчаты, якія таксама гераіні, няхай і па-свойму.
  Вось сталі ціснуць талібаѓ без усялякіх цырымоній і сумневаѓ гусеніцамі. А што з іх возьмеш? Чартоѓкі - адно слова!
  А б'юцца Аліса і Анжаліка. Такія прыгожыя і вельмі сэксуальныя дзяѓчаты.
  Страляюць трапна і трапляюць часта. Вось гэта ваяѓніцы - проста супер. Што не стрэл - то проста ѓ лоб.
  Аліса піша са снайперскай вінтоѓкі і напявае:
  - Слаѓся родны камунізм на стагоддзі,
  Будзе ѓ дзевак са сталі рука!
  Анжаліка, трапна страляючы, адзначыла:
  - Вядома ж будзе!
  і як шпурне босымі пальчыкамі ножак гранату.
  Аліса, ведучы агонь адзначыла:
  -Ці дакладна што нас мацней, няма нікога?
  Рудая дзяѓчына волат Анжаліка адзначыла:
  - Я не тое, што каня -
  Слана магу на скаку спыніць!
  І як пакажа дзяѓчынка свой біцэпс. А ён у яе нібы гара.
  Аліса прачырыкала:
  - За ѓладу парад мы пойдзем,
  І ѓсіх ворагаѓ у пясок смецем!
  А вось і Наташа зноѓ са сваёй камандай афганцаѓ разбурае. Выкарыстоѓваюцца нават элементы магіі.
  Ваяѓніцы тут вялікай смеласці і адвагі. Супраць іх нікому не выстаяць.
  Наташа праспявала, шпурнуѓшы босай ножкай прэзент смерці:
  - Д'ябальская наша сіла!
  Зоя дала чаргу, скасіла шэраг маджахедаѓ і піскнула:
  - За вялікія перамогі СССР!
  Лупанула па суперніку і Аѓгусціна. Разнесла з базукі талібскі танк і прапішчала:
  - Вось будзе вечна Русь, ззяць як сонца!
  Святлана таксама па непрыяцелю, як дзюбне, пры дапамозе голай пяткі і вякне:
  - За камунізм яшчэ пры нашым жыцці!
  Наташа, страчучы па ворагу праспявала:
  - Веліч рускую прызнае планета,
  Ударам мяча паламалі фашызм...
  Нас любяць і шануюць усе нацыі свету-
  Пабудуем хутка святы камунізм!
  Зоя пацвердзіла з песняй, строчучы па суперніках:
  - Слаѓся Імя па бацьку наша свабодна,
  Дружбы народаѓ апора на стагоддзі...
  Сіла законная, воля свабодная -
  Бо за адзінства просты чалавек!
  Аѓгустына ѓсміхнулася і адзначыла:
  - Просты чалавек натуральна, за адзінства? А ѓлада?
  Святлана пунсовым саском націснула на кнопку базукі, уразіѓшы варожы танк і прачырыкала:
  - Улада не простае слова,
  Вышэй яна закону...
  Усё на калені загадвае пашчу-
  Гэта ёсць улада!
  Наташа вымавіла з іроніяй:
  - Ды ѓлада жорсткая... Але мы яе самі будуем!
  Зоя з натхненнем вымавіла:
  - Слава камунізму!
  І дзяѓчаты палаца ѓзялі і засьпявалі, складаючы на хаду;
  Слава краіне што квітнее ѓ вышыні,
  Слава вялікай святой Расіі...
  Няма не бываць у вечнасці цішыні -
  Зоркі поля жэмчуг абросіць!
  
  З намі вялікі Усявышні Сварог,
  Сын Усемагутнага грознага Роду...
  Што ѓ бітву гэты Воін дапамог,
  Трэба праславіць рускага Бога!
  
  Няма ѓ дзяѓчынак сумневаѓ павер,
  Люта дзеѓкі арду атакуюць...
  Будзе разадраны шалёны звер,
  А непрыяцель атрымае ѓ нос долю!
  
  Няма не спрабуйце вы рускіх зламаць,
  Вораг не паставіць нас на калені...
  Мы адолеем цябе злосны цяць,
  З намі вялікі дзядуля Ленін!
  
  Няма ніколі не паддацца ворагам,
  Дзеѓкі босыя біліся пад Масквою...
  Мы не пакажам слабасць і сорам,
  Сладзімся з вялікім сатаною!
  
  Ды Бог скончыць бітвы свае,
  І разнесці арды Вермахта ліха...
  Каб не мелі ѓ выніку нулі,
  Каб не было на могілках ціха!
  
  Дай дзяѓчынкам вы волю байцы,
  Так што фашыстам такое задаволяць...
  Будуць ганарыцца намі бацькі,
  Нас як кароѓ супастат не падоіць!
  
  Дакладна, што хутка надыдзе вясна,
  Будуць каласы ѓ палях залаціцца...
  Веру выканацца наша мара,
  Калі давядзецца -за праѓду біцца!
  
  Бог гэта значыць усе людзі каханне,
  Верная трывалая, у радасці вечная...
  Хоць праліваецца бурная кроѓ,
  Часта бывае дзяѓчынка бестурботная!
  
  Мы руйнуем у бітву ворага,
  Справы нешта такое паветранае...
  Хоць над светамі бушуе навальніца,
  І надыходзіць зацьменне душнае!
  
  Няма людзі будуць да труны стаяць,
  І не саступяць фашыстам ні кропелькі...
  Вы запішыце хлапчукі ѓ сшытак,
  І натачыце для лаянкі ѓсе шабелькі!
  
  Ды праѓда, будзе без граняѓ світанак,
  Кожнаму радасць паверце дастанецца...
  Мы адкрывае іншы павер святло-
  У высі рука ѓ дзяѓчынкі цягнецца!
  
  Зможам мы зможам такое павер,
  Тое, што, аб чым і марыць жа не смеем...
  Мы бачым ясна найсвятлейшую мэту,
  Не нясіце байцы ахінею!
  
  А трэба паляцім жартам на Марс,
  Адкрыем там палі лічы рубінаѓ...
  І зарадзім фашыстам прама ѓ вока,
  Параць над намі арды херувімаѓ!
  
  Ды славіцца савецкая краіна,
  Што падарыла камунізм народам...
  Яна на векі Родам нам дадзена -
  За Радзіму, за шчасце, за свабоду!
  
  У Расіі кожны воін з ясляѓ,
  Немаѓля цягне ручку да пісталета...
  Таму ты трапечы злыдзень,
  Мы заклікаем ката на адказ!
  
  Ды наша будзе дружная сям'я,
  Што камунізм пабудуе ѓ светабудове...
  Мы станем ведайце верныя сябры,
  А нашай справай - стане стварэнне!
  
  Бо камунізм навечна Родам дадзены,
  Каб у шчасці былі дарослыя і дзеці...
  Яшчэ чытае хлопчык па складах,
  Але полымя дэміурга ѓ вачах свеціць!
  
  Хай будзе радасць людзям назаѓжды,
  Што разам б'юцца за справы Сварога...
  Убачым хутка Волгі берага,
  І будзем мы ѓ ганаровым месцы Бога!
  
  Ды Русь ворагам Айчыны не зламаць,
  Яна мацней будзе нават сталі...
  Расія ты родная дзецям маці,
  А наш бацька паверце мудры Сталін!
  
  Няма для Айчыны павер перашкод,
  Яно ідзе наперад без прыпынку...
  Атрымае кароль пекла хутка мацюк,
  Хоць у яго ѓ руках татуіроѓкі!
  
  За Радзіму мы сэрца аддамо,
  Паднімемся ѓсіх гор паверце вышэй...
  У нас дзяѓчынак вельмі шмат сіл,
  Часам нават зносіць дахі!
  
  За Русь падпіску таксама хлопчык даѓ,
  Сказаѓ, што будзе люта ваяваць...
  А яго вачах зіготкі метал,
  І РПГ схаваны моцна ѓ ранцы!
  
  Так што не будзем дурня валяць,
  А лепш усё сцяною дружна ѓстанем...
  Экзамены здаючы толькі на пяць,
  Каб кіраваѓ Авель, а не злосны Каін!
  
  Карацей будзе шчасце для людзей,
  І ѓлада Сварога над святым светам...
  Фашыстаѓ ты гуляючы разбі,
  Няхай будзе Лада шчасцем і кумірам!
  Дзяѓчаты праспявалі выдатную песеньку. І пасля чаго разрагаталіся. Ну і зубкі ѓ іх нібы жэмчуг.
  Алёнка таксама змагаецца з маджахедамі.
  І дзяѓчына дэманструе ѓзровень - проста супер.
  І босымі пальчыкамі ножак шпурляе забойнай сілы гранаты.
  І пры гэтым прыгажуня яшчэ піша з кулямётаѓ.
  Бландынка напявае:
  - Катастрофы, катаклізмы...
  Нібы мы не ведаем Бога!
  І тэатр гэтага жыцця -
  Угоніць у труну дзяѓчат да тэрміну!
  Анюта прабуркавала, выскаліѓшы зубкі:
  - За СССР!
  І кіне босымі пальчыкамі ножак чарговы падарунак анігіляцыі.
  Вось і Ала ваюе з вялікай лютасцю. Такая яна дзяѓчына рэальна баявая. І голай пяткай падкіне забойны прэзент смерці.
  І прараве:
  - За камунізм найсвяцейшага ѓзроѓню!
  Пасля чаго дзяѓчына пакажа мову.
  Марыя таксама змагаецца з вялікім адчаем. І б'ецца нібы сапраѓдны волат у спадніцы і бікіні. І яе голыя ножкі зноѓ кідаюць прэзент анігіляцыі.
  Марыя прабуркавала:
  - Слава часам камунізму!
  Алімпіяда пра булькала, выскаліѓшы тварык, і голымі падэшвамі паслаѓшы гасцінец смерці:
  - Нашым часам камунізму слава!
  Маруся адзначыла, скошваючы афганцаѓ, і правішчаѓшы:
  - За Русь і свабоду слава!
  Матрона, скасіѓ чарговую шэраг, вякнула:
  - За перамогі на святой вайне!
  І таксама як гаркне...
  . ГЛАВА? 10.
  Дзяѓчаты хорам праспявалі, складаючы на хаду:
  Вышэй зорак мы ѓзляцім над планетай,
  Будзе яркае сонца свяціць...
  Гераізм камсамолак апеты,
  Ператварае паляѓнічага ѓ дзічыну!
  
  Стане час хвацкі,
  Дзе зіхаціць над светам навальніца...
  Яблычак жа квітнее наліѓное,
  Надыходзіць, вядома, вясна!
  
  Будзе эра павер камунізму,
  Дзе кожны чалавек дэміург.
  Змыем з аблічча пляма мы фашызму,
  Калі трэба знікнем і плуг!
  
  Стануць рускія багі над светам,
  Прынясуць людзям радасць і смех...
  мы памажам валосікі мітрам,
  Каб быѓ у слаѓнай справе поспех!
  
  Ды Расія краіна сусветная,
  Камунізму святая краіна...
  Пабегла дзяѓчынка босая,
  Яна Родам у нявесты дадзена!
  
  Ды любіце красуні Расію,
  Што стварыла з каменя метал...
  Стануць людзі паверце шчаслівей,
  Няхай з неба і льецца напалм!
  
  Не шукайце вы шчасця без Рода,
  Ён падорыць навечна каханне...
  Пад пятаю ѓ бітву Сварога,
  Праліваецца катаѓ кроѓ!
  
  Няма прыгажэйшай краіны волатаѓ,
  У ёй ёсць эльфы і гномы ѓ страі...
  Мы на векі з Айчынай адзіныя,
  Пераможам у любым ведайце баі!
  
  Дык чаго чалавек такі сумны,
  Ты ж сілу Сварога спазнаѓ...
  Выклікаюць прыстойныя пачуцці,
  Наша Лада кахання ідэал!
  
  Стане лепш сусвету паверце-
  Калі правіць пачне камунізм...
  Мы Сварога шчаслівыя дзеці -
  Размятаем на кваркі фашызм!
  
  Хутка стане Зямля прамяністай,
  Хутка будзе вялікі поспех...
  А Ярыла ѓзыдзе сонцам слаѓны,
  і надорыць ззяннем усіх!
  
  За Айчыну вып'ем хлопцы,
  Каб вечна Русі квітнець...
  Каб была бясконцай заробак -
  Аб якой не сорамна марыць!
  
  Няхай паднімецца Русь над сусветам,
  і пакажа ѓсім Божы аскалаѓ...
  Сваёй сілай у бітвах нятленнай,
  Мы раскрыем хітры ашуканства!
  
  Хутка сонца засвяціць па ярчэй,
  Стане космас, як унутраны двор...
  Дык паліце вогнішча вы па гарачэй,
  Навастрыце са сталі сякеру!
  
  І тады з песняй Лады вялікай,
  Што нарадзіла магутных Багоѓ...
  Мы здолеем ссекчы племя дзікіх,
  Праваслаѓных з мячамі сыноѓ!
  І гэтыя ваяѓніцы як засмяюцца...
  І голымі пяткамі сінхронна падкінуць забойныя прэзенты смерці!
  Вось гэта дзяѓчынкі, асабліва калі ѓзялі ѓ рукі агнямёты і націснулі на кнопкі пунсовымі саскамі. І паслалі ѓ суперніка агністыя, вельмі пякучыя бруі, ад якіх усё атачэла.
  Дзяѓчына хорам гарлапанілі:
  Веліч рускіх прызнае планета,
  Ударам мяча паламалі фашызм...
  Нас любяць і шануюць усе нацыі свету,
  Крочыць народ усіх краінай у камунізм!
  Алёнка дзюбнула з базукі, націснуѓшы на кнопку пунсовым саском. І вылеціць забойны прэзент смерці і разарве маджахедаѓ.
  Дзяѓчына праспявала:
  Сталіна, Сталіна, мы хочам Сталіна,
  Каб зламаць нас не змаглі...
  Устань гаспадар з Зямлі...
  Анюта шпурнула босымі пальчыкамі ножак гранату. Затым націснула на кнопку лалавым саском і прачырыкала:
  Сталін, Сталіна, дзяѓчаты стаміліся,
  Стогн ідзе па ѓсёй зямлі...
  Дзе ж ты гаспадар, дзе...
  Дзе ж ты дзе!
  Рудая Ала, лупячы па суперніку, прабуркавала, скалячы зубкі:
  - Дзе ж ты дзе!
  І таксама яе голая пятка як падкіне прэзент анігіляцыі. А з клубнічнага соску вылеціць маланка.
  І дзюбне па маджахедах. Вось гэта дзяѓчынкі - проста суперклас!
  Марыя дзяѓчына з залатымі валасамі, таксама дзюбнула з усёй лютасцю босымі пальчыкамі ножак.
  І дасць чаргу па талібах. І зноѓ націсне малінавым саском. І дзяѓчынка вельмі крутая.
  І прачырыкала:
  - За камунізм!
  Алімпіяда агрэсіѓна ѓздзейнічае на непрыяцеля. І босымі пальчыкамі ножак як запусціць бумеранг.
  І зрэжа галовы маджахедам. Пасля чаго як заспявае:
  - За вялікі камунізм,
  Толькі ѓверх, ні кроку ѓніз!
  Маруся таксама як па маджахедах урэжа і заспявае:
  - Славься Бог Сварог,
  Усіх талібаѓ у рог!
  І яе босыя пальчыкі ножак шпурнулі ѓ непрыяцеля лімонку. А затым яна сваім пунсовым саском, як прыпячэ суперніка.
  Матрона піша па ворагу, і таксама яе голая пятка як у расход непрыяцеля пусціць.
  І дзяѓчына прараве:
  - А не то я залаю, а не то я заваю,
  А то я каго-небудзь з'ем!
  Алёнка ѓзяла шасціствольны мінамёт. Падняла яго разам з Анютай. І як возьме і дзюбне, па маджахедах. Дзяѓчынкі нават босымі пяткамі заехалі ѓ зямлю ад аддачы.
  І прачырыкалі:
  Сталін - гэта слава баявая,
  Сталін нашага юнацтва палёт...
  З песнямі змагаючыся і перамагаючы,
  Дзеѓка басанож у Эдэм ідзе!
  Вось тут дзяѓчынкі вядома ж трэба аддаць ім належнае. Як лупнуць, то цэлы батальна маджахедаѓ зносяць.
  Альбіна і Альвіна давай лупіць па непрыяцелю ракетамі з паветра. І закручваць іх спіраллю.
  Альбіна націснула голай пяткай на педаль, і прачырыкала:
  - За Айчыну, нашу маці!
  І затым пунсовым саском як націсне на кнопку.
  Альвіна таксама дзейнічае вельмі агрэсіѓна. І босымі пальчыкамі ножак пасылае ѓ суперніка ракеты. І лалавымі саскамі на кнопкі душыць. І робіць гэта ва ѓзмоцненым рэжыме.
  Альвіна праспявала:
  - У нашай спрэчцы выйграць нельга,
  Дыктатуру веру хутка скінем...
  Пераможам дракона мы дажджу,
  Будзе вораг у бітвах адпрэчаны!
  Вось гэта дзеѓкі - проста супер і вышэйшы клас!
  Вось гэта дзяѓчынкі-лётчыцы. Змагаюцца басанож і ѓ бікіні. А навошта дзяѓчынкам адзенне? Яна ім толькі перашкаджае!
  Альбіна прачырыкала:
  Пра гэта дзяѓчыне босы,
  Не забудуся ніколі...
  Яна з цяжкаю касою,
  І нібы яркая зорка!
  І зноѓ прыгажуня так і націсне голай, круглай пяткай.
  Такую дзяѓчыну сапраѓды ніякай чорт не возьме. Вось яна такая прыгажуня.
  І абедзве бландынкі як заспяваюць:
  - За Радзіму змагайся і мацуйся,
  Тады пабудуеш у сусвеце рай!
  Вось гэта дзяѓчынкі - самы вышэйшы клас. Яны мабыць з'яѓляюцца прадуктам класа супер.
  А вось Лізавета як дзюбне па суперніку, з забойнай сілай. І разнясе яго на шматкі.
  І яе танк так працуе. Разгортвае вежу і б'е забойным снарадам.
  Кацярына як націсне голай пяткай на рычаг і вякне:
  - Я самая грозная ѓ свеце!
  Алена таксама на кнопку націсне пунсовым саском грудзей і праверыць:
  - На славу камунізму!
  Еѓфрасіння прапішчала:
  - За вялікія дасягненні.
  Вось гэта сапраѓды дзеѓкі што трэба. І столькі ѓ іх тэмпераменту.
  І так едзе і страляе. І кулямёты страчаць па ворагу. Дык такую машыну так папросту не спыніш.
  Лізавета прашыпела:
  - А вакол як на парад,
  Маджахеда скінем у пекла!
  І зноѓ ляціць пасланы націскам клубнічнага саска снарад. Вось гэта дзяѓчыны - самага суперкласа!
  Анжаліка і Аліса таксама са снайперскіх вінтовак працуюць.
  Аліса збівае самалёт. Затым босымі пальчыкамі сваёй хупавай, загарэлай ножкі кідае гранату і пішчыць:
  - За Расію і свабоду да канца!
  Анжаліка таксама прабіла адной куляй, трох маджахедаѓ і пра булькала:
  - Афіцэры, Расіяне....
  І яе голая пятка як падкіне забойны прэзент смерці.
  Аліса працягваючы весці агонь, узяла і выдала, уразіѓшы суперніка на матацыкле:
  - Няхай свабода заззяе....
  І яе босыя пальчыкі ножак, як запусцяць татальнае разбурэнне.
  Анжаліка таксама возьме і пальне з доѓгага ствала выпусціѓшы падаруначак смерці і праарэ:
  - Прымушаючы ва ѓнісон стукаць сэрца!
  Вось гэта дзяѓчыны - найвысокі клас і супер!
  Алег Рыбачэнка і Маргарыта Коршунава як возьмуць і таксама мячамі па маджахедах рубануць.
  А затым хлопчык і дзяѓчынка сталі свістаць. І аглушаныя вароны пасыпаліся на галовы талібам. Вось гэтае знішчэнне пайшло татальнае.
  І дзеці хорам праспявалі:
  Будзем мы біцца ѓ Аѓганістане,
  Злосных талібаѓ павер пераможам...
  Нешта плыве ѓ дыму тумане,
  І ведай над намі парыць херувім!
  Міхаіл-Уладзімір Гарбачоѓ-Пуцін, прачнуѓшыся вырашыѓ з візітам наведаць Кітай, і паспрабаваць наладзіць саюзныя адносіны.
  А гэта ня так проста. Напрыклад, нават у Афганістане Кітай быѓ на баку маджахедаѓ. Плюс яшчэ СССР моцны, і яго баяцца самі кітайцы. Плюс яшчэ зразумела і тое, што ЗША падлашчваюцца з Кітаем, які ім у эканоміцы не канкурэнт.
  Пакуль у ЗША прэзідэнт Рональд Рэйган. Ужо, зрэшты, чэрвень 1987 гады, і будуць хутка выбары прэзідэнта ЗША.
  І ѓ СССР запланаваны на жнівень першыя ѓсенародныя выбары прэзідэнта.
  Зразумела, без альтэрнатывы.
  І зразумела хто іх выйграе. У краіне рэпрэсіі, і саджаюць дысыдэнтаѓ. Навадвордскую прыгаварылі да расстрэлу. На самай справе чаго драбязніцца.
  Акадэміка Сахарава хацелі вярнуць у навуку, але ён упарціѓся. Што рабіць з Салжаніцыным?
  Гарбачоѓ-Пуцін загадаѓ яго прыкончыць як Бандэру. І КДБ паабяцала гэта зрабіць.
  Адносіны з ЗША працягвалі пагаршацца. Гарбачоѓ-Пуцін не хацеѓ больш саступаць і сыпаѓ пагрозамі. У прыватнасці, у Нікарагуа СССР пачаѓ ствараць сабе новую, ваенную базу. І на Кубе таксама. І сітуацыя стала абвастрацца.
  Так што Гарбачоѓ-Пуцін стаѓ пагульваць мускуламі.
  І заадно пагрузіѓся ѓ сон, некалькі іншага ѓзроѓню;
  . Жыѓ-быѓ адзін хлопчык-прынц Альберт. І ѓ яго быѓ багаты двор, выдатныя бацькі, што кіравалі квітнеючай, і вельмі багатай дзяржавай. І ѓ хлопчыка было
  абсалютна ѓсё што мець у часы позняга сярэднявечча. Зразумела, у яго тэлевізара і кампутара не было, але шмат было іншых забаѓ.
  Вось, напрыклад, прынц вельмі любіѓ рыцарскія турніры. Іх праводзілі праѓда па новых правілах, каб максімальна засцерагчы ѓдзельнікаѓ, і да калецтваѓ і тым больш
  забойствы даходзіла рэдка.
  Прынц і сам прымаѓ удзел у турнірах, хоць яму было ѓсяго толькі трынаццаць гадоѓ, і пра цуд заѓсёды перамагаѓ больш старэйшых і дарослых сапернікаѓ.
  Вось і цяпер хлопчык апрануѓ адмысловыя даспехі з мяккімі пракладкамі і адліваныя з тытана - які і трывалы, і лёгкі адначасова, і правяраѓ дзіду.
  З ім зараз павінен пазмагацца сын суседняга караля. Прыкладна яго росту, і ѓзросту найсвятлейшы хлапчук.
  Настаѓнік паведаміѓ прынцу, што трэба не стукнуць у бруд тварам і перамагчы.
  Прынц напышліва вымавіѓ:
  -Я гатовы! Я перамагаѓ вялікіх і буйных мужчын! Што мне нейкі равеснік!
  Настаѓнік з уздыхам заѓважыѓ:
  - Не буду хаваць прынц. Табе паддаваліся!
  Прынц у лютасці піскнуѓ:
  - Што? Як ты смееш такое казаць!
  Настаѓнік ціха вымавіѓ:
  - Ва ѓсякім разе гэты хлопчык таксама, як і ты ѓ сваім каралеѓстве перамагаѓ вялікіх і дарослых мужчын! І таксама чэмпіён!
  Прынц тупнуѓ нагой па траве і заявіѓ:
  - Ну добра, калі трэба яго перамагчы, я выйграю абавязкова!
  І хлопчык адправіѓся трэніравацца. І ѓзмоцнена рыхтаваѓся да паядынку.
  Але вось на наступны дзень наступіѓ паядынак. І два прынцы павінны былі сысціся адзін з адным.
  Паядынак павінен быѓ працягнуцца да таго часу, пакуль адзін хлапчук не выб'е другога з сядла. Прынц Альберт быѓ светлавалосы, а яго супернік Людовік меѓ рудыя валасы.
  Абодва хлапчукі надзелі даспехі і селі на сваіх невялікіх памерамі, але жвавых коней. Альберт праспяваѓ упэѓненым тонам:
  - І нават вораг хрыпеѓ часам,
  Хаваючы страх, што я кароль!
  Што я кароль!
  І хлапчукі стукнулі шпорамі сваіх коней па баках. І панесліся адзін аднаму насустрач. Хлопчыкі былі прыкладна адной вагі, і аднолькава трэніраваныя. Паэтам сутыкнуѓшыся
  у абодвух сагнуліся эластычныя дзіды. І яны раз'ехаліся, не прычыніѓшы пашкоджанняѓ адзін аднаму.
  Альбер заѓважыѓ:
  - Ён мацней, чым я думаѓ!
  Хлопчык Людовік з прыкрасцю адзначыѓ:
  - Ды ѓпарты дзяцюк!
  І вось абодва прынцы зноѓ з'ехаліся і сутыкнуліся. Пачуѓся скрыгат ад удараѓ коркам па тытанавых латах. І зноѓ ніводзін не саступіѓ іншаму. Хлопчыкі лаяліся,
  і зло паглядзелі адзін на аднаго.
  Альберт летуценна вымавіѓ:
  - Падсмажыць бы табе пяткі!
  Людовік заѓважыѓ:
  - Я табе заваюю і падняцца на прэнг!
  Хлопчыкі і сапраѓды былі злыя і лютыя.
  Вось яны сышліся і сутыкнуліся трэці раз. І гэта была забава. Колькі крыві зараз пралілося. Дакладней толькі ва ѓяѓленні найсвятлейшых дзецюкоѓ. На справы яны так
  адзін аднаго і не выбілі. Раз'ехаліся каб сысціся зноѓ. І гэта нагадвала ѓпартае супрацьстаянне тытанаѓ.
  Прынцэса Маргарыта, сястра Людовіка, заѓважыла:
  - Неяк глупства хлопчыкам вось так бадацца. Можа, яны лепшыя на мячах?
  Дзецюкі з'язджаліся без толку яшчэ дзесяць разоѓ, і капітальна выдыхліся. Пасля чаго быѓ аб'яѓлены перапынак на абед і адпачынак. Хлопчыкі былі і далей гатовы да подзвігаѓ і барацьбы за перамогу.
  Альберт быѓ хмурным, яму так і не ѓдалося выбіць суперніка з сядла. А бо да гэтага ѓвесь час атрымоѓвалася. І гэта зразумела, выклікала пачуццё наймацнейшай прыкрасці.
  Хлопчык еѓ залатой лыжкай і відэльцам, і люта пазіраѓ вакол сябе. Раптам ён убачыѓ дзяѓчынку. Яна была бялявая і ѓ прыбранай раскошнай сукенцы нібы казачная прынцэса. І што дзіѓна, бачыѓ яе толькі Альберт, а астатнія як бы не заѓважалі.
  Дзяѓчынка падышла да хлопчыка і з усмешкай яго спытала:
  - Не можаш адолець ворага?
  Альберт люта рыкнуѓ:
  - Так! Ён на рэдкасць упарты!
  Дзяѓчынка ѓсміхнулася і адказала:
  - Можна, атрымаць дар непераможнага воіна! І выйграваць усе турнірныя сутычкі!
  Альберт ажывіѓся і прабурчаѓ:
  - Гэта як?
  Дзяѓчынка кіѓнула:
  - А так ... Але трэба ѓзамен пагадзіцца, напрыклад прадаць душу!
  Хлопчык энергічна і адмоѓна закруціѓ галавой:
  - Не душу я не прадам!
  Дзяѓчынка кіѓнула галавой і адказала:
  - Малайчына! Прадаць душу можа толькі той, хто мае, а хто яе мае той не прадасць!
  Альберт з усмешкай вымавіѓ:
  - Я могуць даць золата! Шмат золата!
  Дзяѓчынка паціснула плячыма:
  - Мне не трэба чалавечае золата! Я магу яго рабіць цэлыя горы. Але калі ты не хочаш прадаваць душу, дык прадай сваё цела!
  Альберт са здзіѓленнем спытаѓ:
  - Цела? А гэта яшчэ як?
  Дзяѓчынка-Сатана адказала:
  - А вось! Ты падпішаш крывёй дамову, што ѓзамен на дар перамагаць у турнірах, аддаеш сваё смяротнае цела Д'яблу ѓ вечнае карыстанне!
  Хлопчык паціснуѓ плячыма і заѓважыѓ:
  - Смяротнае ѓ вечнае карыстанне?
  Дзяѓчынка згодна кіѓнула:
  - Вось менавіта! І табе ад гэтага вялікая выгада - ты ніколі не састарышся!
  Прынц усміхнуѓся:
  - Вось як! Тады падпісваю!
  Дзяѓчынка-Сатана працягнула пергамент з пячаткай, дзе была напісана ѓмова Д'ябла і медную іголку.
  Хлапчук укалоѓ сябе ѓ палец і капнуѓ крывёю на залатое пяро. Пасля чаго вывеѓ подпіс. Такую пунсовую і прыгожую царскай асобы.
  Дзяѓчынка бліснула вачыма і прачырыкала:
  - Цяпер ты мой!
  І перад вачыма Альберта ѓсё як закружылася, і перавярнулася.
  Хлопчык не паспеѓ і вокам міргнуць як апынуѓся ѓ пустыні. Ішоѓ караван і загадай звязаных вяроѓкай дзяцей-рабоѓ. Альберт адчуѓ боль у звязаных руках, і паленне ѓ босых
  дзіцячых падэшвах, і моцную стомленасць у целе. Плюс яшчэ і горла перасохла ад смагі. І садніла скуру. Альберт кінуѓ погляд на сябе. Як ён змяніѓся. Замест раскошнай
  і багатай вопраткі голае цела, у адных толькі плаѓках. Альберт здзівіѓся таму, як ён схуднеѓ і загарэѓ да чарноцця. Цела хлопчыка высахла, і сам ён стаѓ больш падобны на
  мумію. Босыя падэшвы сталі вельмі грубымі і мазолістымі, але ѓсё роѓна адчувалі пякучы запал пустыні. Альберт яшчэ хвіліну таму былы шляхетным прынцам ператварыѓся ѓ
  хлопчыка-раба. І ён успомніѓ... Вось ужо шмат дзён палонных хлапчукоѓ вядуць па пустыні, на нявольніцкі рынак. І яны галодныя і пакутаваныя смагай брыдуць, і гарачыя пяскі
  пустыні абпальваюць іх босыя ножкі.
  Альберт бачыць, як у пераходзе схуднела яго нядаѓнае такое прыгожае і мускулістае цела. І рэбры тырчаць пад тонкай, абястлушчанай, шакаладнай і пыльнай скурай, нібы
  кошык. А на спіне і баках бачныя і садняць свежыя сляды бізуна і ѓжо загоеныя. Хлопчык адчуѓ у сабе моцны сорам і зневажэнне - яго асобу найсвятлейшай крыві паласавалі бізунамі, нібы нейкага прасталюда. І хлопчык-прынц пагардліва фыркнуѓ. І атрымаѓ бізуном па спіне. Што апякло хлапчука і болем, і прыніжэннем.
  Альбер вылаяѓся і атрымаѓ зноѓ бізуном па рэбрах. Хлапчука найсвятлейшы крывей перапаѓняѓ гнеѓ, але адначасова і захліснуѓ моцны страх. Прынц зразумеѓ, што
  Сатана які прыняѓ аблічча прыгожай і прыбранай дзяѓчынкі атрымаѓ уладу над яго целам. І што зараз ён навечна раб Д'ябла. І вось першае выпрабаванне - ты нявольнік.
  Прынц скурчыѓся ад страху і дадаѓ кроку. Рушыѓ далей па пустыні. І побач з ім крочылі хлопчыкі ці крыху старэйшыя або каламуціся маладзейшыя за яго. Прынц стаѓ рабом.
  І зараз яго жыццё змянілася ѓ горшы бок. Прычым радыкальна ѓ горшую.
  Хлопчык уздыхнуѓ і цягнуѓся разам з караванам. Яму ѓспомніѓся Фаѓст Гётэ. Там таксама сатана спакусіѓ прафесара прадаць душу. Але ѓзамен Фаѓст атрымаѓ і маладосць і
  выдатную дзяѓчыну Маргарыту, і багаццем і, пашана і, улада. А што атрымаѓ ён Альберт? Цяпер амаль голы крочыць са звязанымі рукамі пад бізуном наглядчыка?
  І гэта што дакладна?
  Альберт засмуціѓся, натруджаныя пераходам мышцы, асабліва ікры нылі, а яшчэ распаліѓся пясок прыпякаючы босыя падэшвы дзіцячых ног праз скарынку мазалёѓ. Ды гэта кашмар.
  Плюс табе мучаць: слаба і тупа голад, і куды больш пакутліва смага. Каб адцягнуцца ад непрыемных адчуванняѓ Альберт паспрабаваѓ паразважаць. Сатана гэта самы цудоѓны, разумны і дасканалы анёл. Калі гэта так, дык яму нешта Альберта трэба? І зразумела, што самаму дасканаламу анёлу ѓ сусвеце не трэба золата, ці
  нейкая ѓлада што ёсць у каралёѓ. Адзінае што Люцыпар шануе - гэта ѓлада над душамі. Але што яму дасць уладу над целам Альберта.
  Бо не проста ж так Сатана падпісаѓ дамову. Нейкая мэта ѓ яго ёсць. Праѓда калі ѓзяць Фаѓста, то што трэба ад яго Люцыпару? Душа? Але большасць людзей
  і так ідзе ѓ пекла і ва ѓладу Сатаны. Зразумела, што толькі гэтага вельмі мала.
  Можа, Люцыпар жадаѓ пагуляць, і праверыць, калі чалавек захоча сказаць: спыніся імгненне - ты выдатна! Але ѓ дадзеным выпадку Альберт перажывае жахлівае імгненне.
  Хаця, калі б'юць голенькага, прыгожага хлопчыка бізуном, гэтым можа быць камусьці і цікава. але хіба самаму дасканаламу анёлу трэба гэта? Прынц ужо цалаваѓся
  з дзяѓчатамі і праяѓляѓ цікавасць да супрацьлеглага полу, але яшчэ не любіѓ жанчын як дарослы. Але ѓжо ѓ сне яны яму з'яѓляліся. І гэта было па-свойму вельмі цікава.
  Альберт уздыхнуѓ ... У чатырнаццаць гадоѓ яму ѓжо сталі б шукаць нявесту, і гэта было б выдатна. Ён змог бы зрабіць самы лепшы і гарачы выбар.
  Альберт уздыхнуѓ. Спераду яго голыя, худыя, спаласаваныя бізуном хлапчукі і ззаду таксама. І выгляд у іх змучаны і стомлены. Альберт падумаѓ, а што далей?
  І вось нарэшце прывал. Ім далі крыху папіць, паесці і зноѓ пагналі ѓжо да захаду сонца.
  Альберт пасля таго, як паеѓ і папіѓ адчуваѓ у сабе жаданне паспаць. А даводзілася крочыць па пустыні. І замест далікатных абдымкаѓ Маргарыты яго сцябае жорсткі бізун.
  Хлопчык ішоѓ і думаѓ. Ну, які ён усёткі ідыёт што пагадзіѓся на ѓгоду з Сатанай. Вёѓ жа самы шчаслівы і багаты для свайго часу лад жыцця.
  Меѓ усё што можа пажадаць хлапчук. І тут так падставіѓся.
  Альберт успомніѓ што папярэджвалі, быццам сатана вораг роду чалавечага і ад яго добрага не чакай! І што вельмі недарэчна паддавацца на яго абяцанкі. А вось зараз ты
  быѓ прынц, а стаѓ хлопчыкам-рабом. І тут вельмі нават табе стромка.
  Альберт быѓ схільны ваѓком выць і час ад часу яго абпальвала бізун. На самой справе, што ён атрымаѓ? Ён жа і быѓ хлопчыкам, а зараз вось апынуѓся ѓ рабстве.
  Так ён і дакрочыѓ да таго зайшло сонца. І рабам дазволілі зноѓ паесці, папіць, і адправіцца спаць. І гэта вельмі нават цікавае баѓленне часу.
  Альбер лёг на пясок побач з іншым напаѓголым хлапчуком. Скруціѓся абаранкам і заснуѓ. І яму снілася...
  Вось ён удзельнічае ѓ турніку байцоѓ разам з Айвенга і Рычардам Ільвінае Сэрца. Гэта вельмі баявая каманда.
  Альберт на сваім беласнежным скакуне. Ён хлапчук, а навокал дарослыя, буйныя рыцары. Некаторыя, нават кпяць з дзіцяці. Але Альбер упэѓнены ѓ сабе.
  Вось гучыць гонг і першы бой.
  Супраць яго барон фон Бабеф. Такі вялікі, тоѓсты, сапраѓдны бык і на шчыце ѓ яго бык з рагамі. Ён як мінімум у тры разы цяжэйшы за Альберта.
  Хлопчык кіѓнуѓ і прапішчаѓ:
  - Чым больш шафа, тым гучней ён падае!
  Барон фон Бабеф як прараве:
  - Я раздушу шчанюка!
  І вось яны сыходзяцца. У суперніка Альберта, конь велізарны варонай.
  Хлопчык жа трымае свой шчыт. Вось супернік наносіць удар, і Альберт злёгку зрушваецца ѓ бок. І важкая дзіда саслізгвае са шчыта. А хлопчык-прынц уражвае
  суперніка прама ѓ забрала і той падае.
  Альберт смяецца і спявае:
  - Падайце ніцма, ніцма, ніцма,
  Вам гэтае права дадзена!
  Перад каралём, падайце ніцма,
  У золь і бруд усё роѓна!
  Першы супернік быѓ біты. Пасля з'явіѓся наступны. Ім быѓ граф Балевентура. Ён таксама вельмі магутны ваяр і даволі спрытны.
  Альберт усміхнуѓся і заѓважыѓ:
  -Слаѓся Бацькаѓшчына мая,
  Усе мы родная сям'я!
  І вось хлапчук паскакаѓ на суперніка. І граф Балевентура памчаѓся на хлапчука.
  Альберт прамурлыкаѓ:
  - Люта рвуцца ѓ бітву атлеты,
  Кожны ѓ перамогу верыць горача...
  А мы з гэтага часу разам з Д'яблам пры гэтым,
  І нам любы бар'ер ёсць па плячо!
  Вось яны сышліся разам з графам Болевентурай. І зноѓ хлапчук зрушыѓся ѓбок, прымусіѓшы саслізнуць дзіду, і як урэжа сваёй зброяй прама ѓ горла. І напышлівы граф як паляціць.
  І другі бой дзяцюк выйграѓ.
  Наступны яго супернік герцаг дэ Гіз. Таксама вельмі моцны і магутны баец. Прычым услаѓлены ѓ шматлікіх турнірах і спаборніцтвы. І дзе толькі герцаг дэ Гіз і не ѓдзельнічаѓ і чаго толькі не паказваѓ. Ды гэта вораг сур'ёзны.
  Хлопчык Альберт нават у захапленні праспяваѓ:
  - І бачу я сур'ёзнага,
  У сне Івана Грознага...
  Зямля ѓ Сібіры раздадзена,
  Табе Родная Русь!
  Тут Альберт злавіѓ сябе на слове - да чаго Родная Русь? Якое яна мае да яго дачыненне?
  . ГЛАВА? 11.
  Хлапчук у цэлым настроены па-баявому.
  І вось яны абодва селі на коней. Прынц на беласнежнага, а супернік на чырвона-рудага. І яны панесліся адзін аднаму насустрач.
  Альберт здаваѓся зусім маленькім на фоне гэтага рудага гіганта.
  Хлопчык агрэсіѓна выказаѓся:
  - Маленькая змейка - самая атрутная!
  І вось герцаг дэ Гіз чыя дзіда была даѓжэй паспрабаваѓ ударыць хлапчука па корпусе даспехаѓ, а не цэліць у шчыт. Хаця гэта і было не па правілах. Але Альберт спрытна вывернуѓся.
  Узяѓ і паднырнуѓ пад дзіду. Затым з усяго размаху як рушыѓ суперніку ѓ забрала, яшчэ ѓзмацніѓшы рух корпусам. Герцаг дэ Гіз ад моцнага ѓдару літаральна зваліѓся.
  Хлапчук прачырыкаѓ:
  - Слава слаѓным рыцарам!
  А дэ Гіза павалаклі з поля бою. Ягоны конь, даспехі і зброя даставаліся пераможцу.
  Альберт праспяваѓ:
  Мы сокаламі глядзім,
  Арламі парым...
  Мы ѓ вадзе не тонем,
  У агні не гарым!
  І ѓ баі не стогнам,
  Над намі херувім!
  Хлопчык сапраѓды аказаѓся вельмі цудоѓным байцом, здольным на многае.
  І вось яго наступны супернік: сам рыцар Ільвінае Сэрца. Брава можна павіншаваць сябе з такім канкурэнтам. І што гэта будзе бітва, што трэба.
  Альберт у радасці праспяваѓ:
  Увесь свет у нас у руках,
  Мы зоркі кантынентаѓ...
  Разбілі па кутах -
  Праклятых канкурэнтаѓ!
  Хлопчык і сапраѓды нібы баявы і натапыраны пеѓнік. Бо гэта сам Кароль Леѓ Рычард Ільвінае Сэрца.
  Альберт зароѓ:
  - Калі ты леѓ, то зараві,
  З намі перамогі ѓсёй матухны-Зямлі!
  Каб было весела ѓ кампаніі такой,
  Што кожны хлопчык чалавек круты!
  Альберт крыху перад боем перакусіѓ. Яму прынеслі смажаную гусь з гарнірам, і невялікі бісквітны торцік у выглядзе трыкуткі. Так што хлопчыку давялося добра
  паесці. Побач з ім сядзела прынцэса і ѓсё пыталася аб тым якія Альберт здзяйсняѓ подзвігі. Хлопчык ахвотна расказваѓ, прыкруціѓшы.
  - Вось я сышоѓся з сямігаловым драконам. І мы сталі секчыся. Я яму ссякаю галаву. Яна падае, і тут жа замест адной ссечанай галавы, вырастаюць дзве!
  Дзяѓчынка-прынцэса свіснула:
  - Вось тыя на! А як такога дракона можна ѓвогуле перамагчы, калі галовы ѓ яго толькі павялічваюцца?
  Альберт упэѓнена адказаѓ:
  - А ты ссячы галаву, і прысып рану суперніка соллю! І тады ѓжо ссечаная галава не вырасце!
  Юная прынцэса прабуркавала:
  - Які ты разумны!
  Прынц напышыѓся і вымавіѓ:
  - Ну чаму, я Спіноза па розуме!
  Пасля абеду хлопчык адправіѓся стайню. Начапіѓ на сябе даспехі і зноѓ ускочыѓ на каня.
  Прынц выпраменьваѓ упэѓненасць у перамозе, і смагу бойкі.
  Хлопчык значнай саступалі ѓ росце і вазе Рычарду Ільвінае Сэрца. Тым больш, што кароль Англіі быѓ вельмі фізічна моцны - ламаѓ падковы. І супраць такога волата
  паспрабуй ты выстаяць.
  Але хлапчук настроены на барацьбу. І гэта яго завода змяняецца. Хлопчыку хацелася раптам адчуць, як яго цалуе ѓ вусны прынцэса і наколькі гэта салодка і прыемна.
  Вось яны выйшлі на рысталішча. І па сігнале гонга сталі збліжацца.
  Альберт праспяваѓ:
  - Та-та-та-та! Стукаюць капыты,
  Тра-та-та-та! Ударыѓ лучамёт...
  Армія французаѓ на галаву разбіта,
  А войска Іспаніі ніхто не разаб'е!
  І вось яны зблізіліся. Рычард Ільвінае сэрца цяжкі дзідай пастараѓся суперніка кальнуць. Але Альберт ухіліѓся, і ѓдарыѓ ворага ѓ забрала. Але на гэты Рычард Ільвінае
  сэрца, хоць з цяжкасцю, але змог утрымацца ѓ сядле. Хаця здавалася, што гэты прыём захапляльны. І абодва вершнікі раз'ехаліся, а суддзі зафіксавалі першы бой - нічыя.
  Рычард Ільвінае сэрца рыкнуѓ:
  - А ён спрытны чарцяня!
  Граф Балістра адзначыѓ:
  -А вы вашу вялікасць схавайце ѓ дзіду іголку з атрутай!
  Рычард Ільвінае сэрца запярэчыѓ:
  - Гэта подла, а я высакародны кароль, і акрамя таго бескарысна, у гэтага чарцяня не патрапіць!
  Граф Балістра пакланіѓся:
  - Як ведаеце вашу вялікасць!
  Альберта тым часам рыхтаваѓся да другога заходу. І тут перад ім з'явілася зноѓ вельмі прыгожая з залацістымі валасамі ѓ раскошнай сукенцы, дзяѓчынка-Сатана.
  Яна бліснула жамчужнымі зубкамі і прабуркавала:
  - Ну, што мой мілы хлопчык, табе падабаецца перамагаць?
  Тут Альберт успомніѓ і прасіпеѓ:
  - А ты з мяне раба зрабіла!
  Дзяѓчынка адказала з усмешкай:
  - Кожнаму сваё! Тваё цела, зараз у маёй уладзе!
  Альберт рыкнуѓ:
  -Зман!
  Дзяѓчынка адзначыла, тупнуѓшы ножкай у каштоѓным туфліку:
  - Усё сапраѓды! Цяпер ты перамагаеш на любых турнірах!
  Альберт паглядзеѓ на прыгожую залатавалосую дзяѓчынку. Няѓжо гэта сам сатана? Але Люцыпар бо анёл, і не мае чалавечага цела з'яѓляючыся духам. Таму можа прымаць
  любое аблічча, у тым ліку і прыгожага нявіннага з выгляду дзіцяці. Ды гэта ѓражвае.
  Дзяѓчынка-Сатана кіѓнула:
  -Змагайся, а што да твайго цела... Залежыць усё што ѓ жыцці ёсць ад паднябеснай высі...Але наш гонар, але наш гонар ад нас адных залежыць!
  Альберт кіѓнуѓ і памчаѓся ѓ бой.
  Вось яны зноѓ з'ехаліся з вялікім майстрам турнірных баёѓ Рычардам Ільвінае Сэрца. І гэта быѓ жорсткі бой. Рычард набраѓ максімальную хуткасць, спрабуючы
  скінуць дзёрзкага юнака, дакладней дзіця. Альберт быѓ сабраны і гатовы. Ухіліѓшыся ад пажадлівага ѓдару дзідай караля, хлопчык рушыѓ сваёй зброяй прама па шыі.
  І магутны Рычард Ільвінае сэрцы ѓпершыню ѓ гісторыі турнірных баёѓ вылецеѓ з сядла. Удар па горле вельмі ѓжо адчувальны і забойны аказаѓся.
  Вяшчальнік аб'явіѓ пераможцам Альберта. Так вялікі кароль сярэдніх вякоѓ і сапраѓдная легенда, розных баланд і казак, герой крыжовых паходаѓ, апынуѓся зрынуты
  усяго толькі хлопчыкам гадоѓ, трынаццаці ѓ якога нават не прабіваліся вусікі, і толькі-толькі ён пачынаѓ пазіраць на дзяѓчынак.
  Такая вось вялікая сенсацыя паядынку.
  Зрэшты, гэта яшчэ не канец. У фінале самы цікавы бой з самім Айвенга. Хоць Айвенга ѓжо дваццаць пяць гадоѓ, ён выглядае малодшай і ѓ яго амаль не расце барада і
  вусы. Ад чаго ён худзенькі і невысокі паходзіць на падлетка. Яго перавага ѓ росце і вазе над Альбертам невялікай. Хаця зразумела, што мужчына гадоѓ дваццаці пяці,
  будзе буйнейшым падлетка гадоѓ трынаццаці ѓ любым выпадку.
  Прынц Альбер бачыѓ, як Айвенга перамагаѓ куды больш высокіх і цяжкіх рыцараѓ, чым ён сам. І разумеѓ, што гэта небяспечны супернік. З якім біцца, будзе няпроста.
  Але ѓ любым выпадку чакае фінал, і хто пераможа, той атрымае каштоѓны прыз. Хаця ці шмат толку ад прыза, атрыманага ѓ сне?
  да прынца Альберта зноѓ з'явілася дзяѓчынка-Сатана. Яна трасянула залатымі кудзеркамі і адказала:
  -Не бойся! Хутка ты прачнешся і зноѓ апынешся хлопчыкам-рабом! Але калі ты чытаѓ Біблію, то ведаеш, што Усявышні падвяргаѓ сваіх слуг жорсткаму выпрабаванню.
  І табе трэба будзе пераадолець цяжкасці, каб адужэць і загартавацца душой і целам!
  Альбер кіѓнуѓ з усмешкай:
  - Хоць цела без душы, не цела, але як слабая душа без цела!
  І хлопчык-прынц засмяяѓся, выскаліѓшы зубкі.
  І вось яны выйшлі на рысталішча - гэтая баявая пара. Услаѓлены Айвенга, і ѓзыходзячая зорак турніраѓ: прынц Альберт. І вось яны далікатны мужчына і звычайных памераѓ для
  трынаццаці гадоѓ хлопчык сыходзяцца разам. Конь у Айвенга прыгожы і таксама белы, як і ѓ Альберта. І гэта выдатна, калі два спрытных і тэхнічных ваяры збіраюцца біцца
  па рыцарскіх правілах.
  І вось гучыць гонг і сыходзяцца два выдатныя байцы. Скачуць насустрач адзін аднаму. І трасуць дзідамі. І вось яны збіліся. Айвенга спрытны, і здолеѓ патрапіць са шчыт Альберту.
  Праѓда дзіда саслізнула. А Альберт цэліѓ у забрала, але таксама не патрапіѓ. І гэта не вельмі ѓдала ѓ яго атрымалася. Айвенга ѓ апошні момант прыбраѓ галаву, і дзіда
  слізганула па шлеме.
  Вось першы раунд завяршыѓся ѓнічыю. І зноѓ на конях раз'ехаліся рыцары ѓ розныя бакі. Пяць хвілін паѓзы, і яны з'язджаюцца зноѓ. І скачуць з вялікай энергіяй і сілай.
  Альберт цяпер бачыѓ, што яго візаві валодае высокай хуткасцю і спрытам. І яго хуткасць будзе добрай запамогай.
  Вось яны сыходзяцца зноѓ. На гэты раз Айвенга цэліѓ у забрала, але Альберт ухіліѓся, і трапіѓ дзідай у цэнтр шчыта. Ад удару дзіда зламалася, але Айвенга прымудрыѓся выстаяць
  у сядле. Так што паядынак зноѓ павярнуѓся нічыёй.
  Абодва рыцары раз'ехаліся ѓ розныя бакі. Тут Альберту зноѓ з'явілася дзяѓчынка-Сатана. Яна была прыгожай і вясёлай. Дзяѓчынка-Люцыпар прабуркавала:
  - Ну, што мой хлопчык ты гатовы да бою?
  Альберт жартам праспяваѓ:
  Салдат заѓсёды здаровы,
  Салдат на ѓсё готаѓ...
  І пыл як з дываноѓ,
  Мы выбіваем з дарог,
  І не спыніцца,
  І не змяніць ногі...
  Ззяюць нашы твары -
  Блішчаць боты!
  Дзяѓчынка-Сатана кіѓнула:
  - Ды ты я бачу гатовы! І цалкам здаровы!
  Альберт з усмешкай прачырыкаѓ:
  -Я змагацца мае намер адчайна!
  Дзяѓчынка-Сатана адказала з усмешкай:
  -Ты адважны баец! Ну і трэцяя сутычка стане вырашальнай!
  Вось абодва байцы зноѓ на рысталішча. І гатовы з'язджацца адзін з адным. Альберт, наладжваючыся, праспяваѓ:
  - Хто абвык за перамогу дужацца,
  З намі разам няхай заспявае...
  Хто вясёлы той смяецца...
  Хто хоча той даб'ецца,
  Хто шукае, той заѓсёды знойдзе!
  І вось яны сталі з'язджацца, падхлістваючы коней. І іхнія дзіды варушыліся ѓ алюры. Альберт на гэты раз прыдумаѓ хітрасць. І дазволіѓшы суперніку рушыць сябе ѓ забрала, хлопчык
  толькі ѓ самы апошні момант ухіліѓся, як ударыць дзідай у нагу Айвенга. Той крыкнуѓ і паляцеѓ з каня наперад, дагары нагамі. І зноѓ гучыць урачыстае - перамога!
  І вось прынца Альберта аб'яѓляюць пераможцам. І ѓручаюць яму прыз: залатога каня. Хлопчык бярэ яго сабе, а ён цяжкі, не падняць аднаму. Чатыры мускулістыя дзяѓчаты-сялянкі, падхапілі скакуна. І панеслі яго на сваіх плячах.
  Альберт праспяваѓ:
  - Хлопчык-каратыст,
  Ты атрымаеш прыз!
  І тут з'явілася дзяѓчынка-Сатана і кіѓнула:
  - Даѓно я марыла аб такім жарабцы з чыстага золата!
  Альберт здзівіѓся:
  - А хіба вы маеце патрэбу ѓ золаце!?
  Дзяѓчынка-Сатана з усмешкай адказала:
  - Вядома ж не! Але гэты конь зроблены рыцарскімі майстрамі і ѓ ім асаблівая магічная энергія. А каштоѓныя магічныя артэфакты патрэбны нават самаму дасканаламу і прыгожаму.
  анёлу ѓ сусвеце!
  Хлопчык-прынц кіѓнуѓ:
  - Я перастану быць рабом?
  Дзяѓчынка-Сатана адмоѓна матнула галавой:
  - Пакуль няма! Ты яшчэ не адпрацаваѓ свой дар! Але пагадзіся, што Чынгісхан быѓ калісьці рабом!
  Юная прыгажуня тупнула абцасам. Конь знік. А прынц Альберт не паспеѓ міргнуць вокам, як... прачнуѓся!
  Зноѓ ён усяго толькі басаногі хлопчык у адных плаѓках. Якому даюць на сняданак порцыю бурды і запрагаюць разам з іншымі хлапчукамі ѓ калёсы. На гэты раз адзін з
  вярблюдаѓ упаѓ, і дзяцей вырашылі заадно прымусіць цягнуць павозку.
  Знайшлі новую муку, цягаючы груз, і падганяючы рабят бізунамі. Альберт цягнуѓ воз як бы бычок плужок. І адчуваѓ сябе зусім не мажорна. Яго настрой быѓ пахмурны.
  Хлопчык каб узбадзёрыцца праспяваѓ:
  На валаску лёс твой,
  Ворагі поѓныя адвагі...
  Але дзякуй Богу ёсць сябры,
  Але дзякуй Богу ёсць сябры...
  І дзякуй Богу ѓ сяброѓ,
  Ёсць шпагі!
  Калі твой сябар у крыві,
  Ад ахвяра ёсць каханні...
  Ты зможаш стаць яму,
  Падабенствам бацькі...
  Але сябрам не кліч,
  Ты баязліѓца і хлуса!
  Хлапчук адчуваѓ сябе вельмі нават захоплена і па-баявому, пасля такой песні. І штурхаѓ з энергіяй фурманку, упіраючыся босымі, дзіцячымі ножкамі ѓ распалены пясок, і адчуваѓ сябе нібы сапраѓдным рыцарам з ордэна Зоркі.
  Пасля гэтага сну Уладзімір-Міхаіл Гарбачоѓ-Пуцін вырашыѓ і ѓ КК увесці папраѓкі. А менавіта крымінальную адказнасць увесці з дзесяці гадоѓ. Што, зразумела, крута. І разумна адначасова.
  Расстралялі некалькі дзясяткаѓ ворагаѓ народа і дысідэнтаѓ. Шмат іншых чыстак правялі.
  Заадно і Сабчака пасадзілі, і яшчэ шматлікіх дэмакратаѓ - Гаѓрыіла Папова і іншых. І гэта было надзвычай крута.
  Пасля чаго Уладзімір-Міхаіл Гарбачоѓ-Пуцін узяѓ і заснуѓ;
  Альберт зноѓ крочыѓ басаногі і ѓ адных плаѓках па пустыні. Радасць ад турнірных перамог, здабытых у сне хутка знікла. Тым больш ён не проста крочыѓ, а
  разам з іншымі дзецьмі штурхаѓ цяжкі воз. І гэта было зусім непрыемна. Ды ѓліп жа ён капітальна. І цягні на сабе гэты груз. А атрымлівай у адказ толькі бізуном.
  Альберт цяжка ѓздыхнуѓ і штурхаѓ ярмо, упіраючыся босымі ножкамі ѓ распалены пясок. І яму ад гэтага было стромна.
  Хацелася па фехтаваць, і секчыся на мячах.
  І быць нібы Аляксандр Македонскі. Хлапчук спрабаваѓ уявіць сабе нешта больш прыемнае. Напрыклад, дзяѓчыну, якая нясе збан. І яна ѓ простай сялянскай сукенцы, а ножкі загарэлыя, хупавыя, босыя і точаныя. Дзяѓчынка выглядае проста выдатна з чароѓнай прыгажосцю.
  І яна падносіць збанок з вадою стомленаму, потнаму хлопчыку, і змочваючы яму вусны, пытаецца:
  - Чаму ты босы і амаль голы будучы прынцам?
  Хлапчук з уздыхам адказвае:
  - Я прадаѓ сваё цела Д'яблу, і цяпер пакутую!
  Дзяѓчына здзівілася, тупнуѓшы загарэлай, босай ножкай:
  - Цела? Звычайна Сатане прадаюць душу!
  Альберт дасціпна заявіѓ:
  - Я прадаѓ часовае, каб захаваць несмяротнае!
  Дзяѓчына кіѓнула і пацалавала ѓ адказ, хлопчыка ѓ губкі, вымавіѓшы:
  - Мілае дзіця, ты хоць зразумеѓ на што вырак сябе?
  Хлопчык згодна кіѓнуѓ:
  - Ды зразумеѓ, хоць і вельмі позна!
  Дзяѓчынка ѓзяла і з натхненнем праспявала:
  - Лепш позна чым ніколі,
  Лепш позна чым ніколі...
  Значыць нам з табой дасталіся,
  Лепшыя гады, гады!
  Хлопчык адчуѓ, што яму дзяѓчынка зноѓ суне збанок з вадой, дазваляючы глынуць гаючай вільгаці. Затым яе рукі праходзяць па худых рабрах хлапчукі.
  Ён адзначыла:
  - Схуднеѓ ты ѓ рабстве!
  Альберт рашуча заявіѓ:
  -Лішні тлушч мне і дарма не патрэбен!
  Дзяѓчынка кіѓнула з усмешкай:
  - Ды гэта ѓсё роѓна што фітнесам бясплатна займацца!
  Хлапчук кіѓнуѓ з азартам:
  -Ды схуднець многім бы не перашкаджала!
  Дзяѓчына з усмешкай праспявала:
  - А вось дыета, не ясі не тое ні гэта,
  І хай пабольш ногі хадзіць не стамляюцца...
  Вось дыета каб тлушч прыцягнуць да адказу,
  Пры гэтым не таѓсцеюць і пра каханне спяваюць!
  Альберту стала весялей, і ён праспяваѓ:
  - Што за стравы, што за стравы,
  Захапіць бы ѓсё з сабой,
  Шкада караюць мяне не часта,
  Кормяць проста на забой!
  І хлопчыку было ад усяго гэтага нібыта ён на сёмым небе.
  Вось гэта сапраѓды дасягненне баявога пацана.
  Дзяѓчына была цудоѓнай.
  Яны з ёй сталі пляскаць у ладкі, і пасмейвацца.
  І штурхаць воз хлапчуку стала весялей. Адзін з юных нявольнікаѓ упаѓ у знямозе.
  Наглядчык пачаѓ яго збіваць бізуном. Хлопчык бездапаможна перабіраѓ рукамі і нагамі, яму не хапала сілы ѓстаць.
  Альберт абурана прароѓ:
  - Не біце яго! Няѓжо вы не бачыце, ён у гразе!
  У адказ наглядчык агрэѓ і Альберта. Хлапчук завыѓ. Адразу двое буйных мужчын сталі збіваць юнага прынца.
  Хлапчук адчайна спрабаваѓ парваць вяроѓкі злучаюць рукі.
  Купец у раскошнай чалме загадаѓ:
  - Хопіць! Гэты хлопчык павінен быць прададзены на рынку! А таму дайце вады, няхай пройдзе ѓлегцы!
  Альберта перасталі лупіць. Ён рушыѓ, нацягнуѓшы вяроѓку і разам з іншымі пацанамі зноѓ валок калёс.
  Настрой стаѓ куды больш стрымным і паскудным. Хоць, з іншага боку купец выявіѓ прагматычную міласэрнасць і не стаѓ забіваць тавар.
  Ды нявольніка лепш прадаць, чым забіць...
  Альберт валок цяжкі груз, адчуваѓ ноздрамі пах і потных, брудных целаѓ хлапчукоѓ, і адчуваѓ смагу і стомленасць.
  Спрабаваѓ зноѓ узбадзёрыцца.
  Успамінаѓ як ён выбіѓ з сядла Рычарда Ільвінае Сэрца і гэта было вельмі нават выдатна. Рычард быѓ зрынуты, гэта так прыгожа.
  А тут з ім хлопчыкі: худыя, потныя, брудныя, жылістыя. І яны надрываюцца ѓ звыш намаганні. І гэта вельмі цяжка. Даволі сурова тут атрымалася.
  Альберт уявіѓ сабе прынцэсу, якую вядуць на эшафот. З яе здымаюць дарагое адзенне, усе ѓпрыгожванні, груба выдзіраючы завушніцы з вушэй. Далей дарагія туфлі з жамчужынамі.
  А потым і ніжняя бялізна... Узамен выдаюць толькі шэрую радзюгу. І яна босая, амаль голая, у кароткай радзюзе ідзе да эшафота. А публіка прагна глядзіць на яе голыя,
  амаль да самых сцёгнаѓ аголеныя ногі. Але прынцэса з залацістымі валасамі, што спадаюць па шэрай радзюзе, і босымі, стройным нагамі выглядае яшчэ прыгажэй.
  І публіка літаральна бурчыць ад захаплення.
  Альберт мае жывое ѓяѓленне. Вось яна якая цудоѓная дзяѓчына. І шэрая турэмная адзежа падкрэслівае яе мілую, здаровую беласць твару, і залатыя, хвалістыя кучары валасоѓ.
  І як прыгожыя і хупавыя яе босыя ножкі, ідэальнай, правільнай формы. І наколькі шэры балахон падкрэсліваючы складнасць фігуры і яе ідэальныя прапорцыі.
  Вось яна падыходзіць у калодзе, дзе прынцэсу чакае велізарны, бычынага целаскладу кат. І сякера ѓ яго вялікая, і востразаточаная - блішчыць на сонцы.
  Дзяѓчына стаѓ яшчэ бялейшы, але захавала бачнасць спакою. Кат выскаліѓ буйныя, але дрэнна дагледжаныя зубы. Вакол стаяла шматлікая варта, і радаваѓся натоѓп.
  Асабліва былі ѓзбуджаныя мужчыны, выглядам выдатнай дзяѓчыны, якую павінны былі абезгаловіць. Яна выглядала так кранальна і цудоѓна.
  Тым часам вяшчальнік абвясціѓ:
  - Бачу асаблівай небяспекі злачынцы і адсутнасці пакаяння, гуманнае смяротнае пакаранне праз адсячэнне галавы, заменны публічным катаваннем і катаваннем у прысутнасці натоѓпу.
  І катаванні будуць доѓжыцца да таго часу, пакуль злачынца не выпусціць дух!
  Толка сустрэла падобную аб'яву з весялосцю - значыць, катаванні прынцэсы будуць доѓгія. Дзяѓчына ж збялела яшчэ мацней. Яе чакала страшная доля.
  З'явілася некалькі магутны, якія раней схаваліся катаѓ. Яны валаклі на эшафот прэнг, а таксама неслі катавальныя прыстасаванні і абцугі. Вось ужо загарэѓся камін.
  У ім сталі разаграваць абцугі, крукі, пруты, ломікі, свердзелы і іншае. Катаванне абяцала быць доѓгай і выдасканаленай. Басаногія дзяѓчаты-служанкі паднеслі таксама посуд
  з аліѓкавым алеем, вёдры з вадой у якой плаваѓ лёд, і мяшкі з соллю і перцам. Прынцэсу чакаѓ суровы допыт.
  Вось каты ѓзялі і сарвалі з дзяѓчыны шэры балахон, агаліѓшы яе прыгожае, панадлівае цела. Гэта было вельмі здорава. Такая прыгажуня і стаіць аголеная перад катамі.
  Старэйшы катаваѓ падаѓ знак. Прынцэсе заламалі рукі і павалаклі на прэнг.
  Ёй трэба было зараз выпрабаваць сур'ёзнае катаванне. Прынцэса адчайна спрабавала супраціѓляцца. Але сілы былі няроѓныя. Каты справіліся з далікатнай дзяѓчынай і звязалі
  ёй рукі ззаду. Затым, падчапілі звязаныя пэндзлі за крук і сталі паднімаць уверх.
  Прынцэса завыла ад болю ѓ плячах і жылах, стала згінацца. Каты яе тузанулі за плечы і пракруцілі. З горла прынцэсы раздаѓся жаласны стогн. І яна голая, і расцягнутая
  з'явіѓся на вяроѓцы. Яе босыя ножкі круціліся нібы ровар. Кат агрэѓ яе бізуном па голых нагах. Затым каты схапілі дзяѓчынку найсвятлейшых даху за ногі, і начапілі
  на іх дубовую калодку, намёртва заціснуѓшы ѓ дзірках. Вага цела дзяѓчыны павялічыѓся, і яна завыла ад узрослай болі.
  Старэйшы катаваѓ кіѓнуѓ. З аднаго боку павесілі каты пудовую гірку і з другога. Цела прынцэсы выцягнулася, а стогны сталі мацней. Па голым целе дзяѓчыны сцякаѓ пот.
  Рушыѓ услед загад:
  - Дзесяць удараѓ бізуноѓ з беражэннем.
  Кат стаѓ наносіць удары, па целе прынцэсы. Скура на спіне ѓ дзяѓчыны брыняла, але не лопалася. І ішла праца. Дзяѓчынка рыпела зубамі і выла.
  Пакутнік скончыѓ біць. Паглядзеѓ на старэйшага. Той кінуѓ:
  - А зараз падсмажце ёй пяткі!
  Адны каты сталі змазваць дзяѓчыне падэшвы, каб скура даѓжэй гарэла, і працягнуліся пакуты максімальна доѓга. Іншыя каты раскладвалі пад голымі падэшвамі
  тоненькія дровы, каб падпаліць іх, і гарыць вогнішча.
  Прынцэса хрыпела ад болю. Вось загарэлася пад яе босымі ножкамі полымя. Дзяѓчына спачатку замерла. Прыслухоѓвалася да адчуванняѓ. Затым стала лямантаваць.
  Натоѓп ухвальна загуѓ. Некаторыя маладзейшыя мужчыны і хлапчукі нават палезлі рукамі ѓ штаны, каб суняць юрлівы сверб. Гэта і сапраѓды выдатна - такія катаванні.
  А прынцэса раѓла... Можна было нават разабраць:
  - Не мучыце мяне! Усё скажу!
  Але тут якраз ад яе не патрэбна была інфармацыя. Проста пакутлівае і жорсткае пакаранне.
  Старэйшы кат загадаѓ:
  - Пяць удараѓ без беражання!
  Кат, расставіѓшы шырока ногі стаѓ біць прынцэсу. З першага ж удару лопнула скура і палілася кроѓ. Дзяѓчынка галасіла ва ѓсю глотку. Вось яшчэ некалькі разоѓ бізуном.
  Затым старэйшы кат загадаѓ:
  -дадаѓ агеньчыка пад ножкі!
  Каты распалілі полымя мацней. І прынцэса ѓжо галасіла не перастаючы.
  Галоѓны катаваѓ загадаѓ:
  - А цяпер падпаліце ёй грудзі!
  Каты кінуліся мазаць маслам аголены бюст дзяѓчыны. Тая ад пякучых дакрананняѓ рук скаланулася, і завыла ад дзікага болю. А каты мазалі яе грудзі і рагаталі.
  Затым скончыѓшы мазаць, паднеслі да яе паходню. І запалаѓ агеньчык.
  Прынцэса зноѓ як закрычыць. А натоѓп у бурным захапленні. Людзям так падабаецца глядзець на жорсткія катаванні. І чуць крыкі дзяѓчынкі. А яшчэ і тое, што да іх даносіцца пах
  свежага смаленага мяса. І як гэта смачна і такое задавальненне ѓ адчуваннях.
  І дзяѓчыне палілі адначасова і грудзі, і босыя падэшвы ножак. Пасля зноѓ пачалі біць пугай. Ад удараѓ зноѓ лопнула скура і палілася кроѓ. Гэта было вельмі балюча.
  Але, відаць, гэтага кат было мала.
  Спакушальнік загадаѓ:
  - Вышмаруйце ёй азадак!
  І каты сталі лапаць дзяѓчынцы ягадзіцы, мажа маслам. І вось як завые ад прыніжэньня і болі прынцэса. І ёй ужо зноѓ усім намазалі, агонь паднеслі і да ягадзіц.
  Запалаѓ факел. І дзяѓчыне стала так жудасна балюча. І яна раѓла, калі ёй пяклі адначасова: грудзі, пяткі і азадак.
  Затым старэйшы кат загадаѓ вышмараваць ёй і ѓлонне Венеры. І гэта было яшчэ больш зневажальна. А як завёѓся натоѓп, як раѓлі мужчыны, ды і жанчыны ад узрушанасці.
  Наколькі гэта ѓсё выглядала грандыёзна і бессаромна. Многія і дрочили, і мастурбавалі як мужчыны, так і жанчыны, і прама на плошчы спарваліся.
  . ГЛАВА? 12.
  Вось і ѓлонне дзяѓчыне-прынцэсе вышмаравалі.
  І пасля гэтага, і да яго паднеслі паходню. І стала так балюча прынцэсе. Яна галасіла не сваім голасам і літаральна курчылася ад болю. У ёй столькі было жахлівай пакуты.
  Дзяѓчына мучылася і раѓла, насаджвалася бялугой.
  А каты працавалі смажылі. Вось па загадзе старэйшага катульніка, адзін з катоѓ дастаѓ з жароѓні распалены прут і стаѓ біць дзяѓчыну сталёвым, пунсовым ад спякота металам па
  спіне. Іншы выкарыстоѓваѓ абцугі, таксама распаленыя і стаѓ ламаць імі пальчыкі на босых ножках дзяѓчынкі. І гэта было надзвычай балюча. І прынцэса вельмі моцна пакутавала.
  Яна проста невыносна пакутавала, і плыла па акіяне бязмежнай болі. А вось яшчэ адзін кат узяѓ у рукі распалены прут. І паднёс яго да азадка дзяѓчыны. А затым як сунуѓ
  ёй у задні праход. Прынцэса дзіка ѓскрыкнула і страціла прытомнасць ад болевага шоку. Тут жа на яе абрынулася вядро ледзяной вады. Дзяѓчына трапіла пад яго бруі і ачулася.
  Зноѓ яе працягнулі пячы: босыя падэшвы, грудзі, улонне, азадак. Каты ламалі ёй пальчыкі на босых ножках, совалі распалены дубец у задні праход і білі чырвонай ад спякоты сталёвай пугай па спіне. І гэта было вельмі дзіка і жорстка.
  І натоѓп прама млеѓ ад захаплення: вось гэта катаванне, вось гэтае катаванне...
  А прынцу-рабу стала брыдка. Як гэта можна вось так здзекавацца з дзяѓчыны. Гэта ѓвогуле выдасканалены садызм. І так нельга. Хлапчук знайшоѓ сабе сілы рухацца далей.
  Вось яны зноѓ заначавалі. Галоѓны купец заявіѓ, што заѓтра яны ѓжо будуць у горадзе, і там хлопцаѓ прададуць.
  Прынц Альберт крыху паеѓ, прагна выпіѓ лаханку вады і лёг на яшчэ не астылы пясок. Хлапчук заплюшчыѓ вочы, і амаль адразу ж заснуѓ. І яму снілася...
  Нібы ён хлапчук-раб з войска Спартака. І яму тое-сёе вядома. У прыватнасці што грачанка Эѓтыбіда задумала здраду і хоча выдаць Крассу хітры план маршалка
  паѓстанні. І гэта трэба прадухіліць. Прынц Альберт у сне ѓжо мае некаторую памяць аб сваіх ранейшых подзвігах. Як ён, у прыватнасці, навёѓ рымлян на пастку.
  Хоць для гэтага яму прыйшлося перажыць допыт пад катаваннямі. Не давяраючы простым словам рымляне на ѓсялякі выпадак вылупцавалі хлапчука-выведніка і прыпяклі распаленым жалезам
  агрубелыя пяткі дзіцяці. Альберт не змяніѓ паказанні. І тады рымляне рушылі ѓ абыход праз цясніну і патрапілі ѓ пастку, дзе і былі знішчаны.
  Цяпер Спартаку супрацьстаяѓ Красс. У Спартака прыкладна семдзесят восем тысяч ваяроѓ, а ѓ Красс каля васьмідзесяці тысяч. Прычым у рымлян вялікая перавага ѓ конніцы.
  Так што шанцы ѓ баі невыразныя. Не ѓсе рабы дастаткова добра навучаны. Зрэшты, і ѓ Краса ѓ войсках шмат навабранцаѓ. Ва ѓсякім разе Спартак прыгатаваѓ пастку.
  Нібыта Крыс з прычыны рознагалоссяѓ аддзяліѓся ад Спартака і стаѓ умацаваным лагерам асобна.
  Красс, зразумела, павінен атакаваць Крыса, і тады ѓ момант штурму ѓмацаваных пазіцый рабоѓ Спартак ударыць у тыл. Грачанка Эѓтыбіда вельмі прыгожая дзяѓчына, закахалася
  у Спартака па вушы. Але Спартак захоѓваѓ вернасць Валерыі, удаве Сулы. І тады Эѓтыбіда вырашыла на глебе рэѓнасці помсціць. Ёй ужо ѓдалося спакусіць Эномая. І два легіёны германцаѓ загінулі. І сам Энамай упаѓ працяты мноствам мячоѓ. Эѓтыбіда сама тады была паранена, і ледзь не загінула. Так што сведкаѓ не засталася,
  і яна карысталася поѓным даверам Спартака.
  А сваю рэѓнасць Эѓтыбіда ѓмела хавала. Альбрэт жа ведаѓ па кнізе, што Менавіта Эѓтыбіда і ёсць здрадніца, якая падставіць Крыса. І тады ход вайны павернецца не на карысць паѓстанцаѓ. Бо гібель трыццаці тысяч спартакаѓцаѓ гэта вялікая страта.
  Акрамя таго, што Эѓтыбіда перадала план Спартака Крассу, яна яшчэ і выманіла Крыса з умацаваных пазіцый. Разумеючы гэта Альберт вырашыѓ перахапіць гэтую дзяѓчыну на шляху да Краса.
  З Эѓтыбідай яны былі знаёмыя. Грачанка, убачыѓшы прыгожага, бялявага мускулістага хлопчыка пасябравала з ім. І нават падала ѓрок кахання, што было вельмі нават прыемна.
  На самай справе вучыць хлапчука дастаѓляць жанчыне задавальненне - гэта вельмі крута і прыемнае для дзяѓчыны якая была фактычна дарагі прастытуткай занятак. А прастытутак часта цягне да нявінных хлопчыкаѓ. Яны ад гэтага атрымліваюць проста непаѓторнае асалоды і самыя натуральныя аргазм. Альберт бы юным нявіннікам. І ад дакрананняѓ прыгажуні яго кідала тое, у жар то ѓ холад. Тым больш Эѓтыбіда толькі на выгляд юная дзяѓчына, а на самой справе ёй ужо гадоѓ за трыццаць і колькі яна перакаштавала мужчын.
  Яна і стан зрабіла, і з рабыняѓ сябе выкупіла, аказваючы сэксуальныя паслугі багатым патрыцыям. А тут трапіѓся хлопчык, ды такі прыгожы. Ну як яго не спакусіць?
  Альберту, вядома, гэтая гульня вельмі спадабалася, хоць так хвалюешся, што здаецца вось-вось з грудзей выскачыць сэрца. А пасля некалькіх узаемных і бурных аргазмаѓ так вымотваешся,
  што абсыпаеш прама на падушках у намётах.
  Альберт зразумела не хацеѓ Эѓтыбідзе зла. Але выратаваць неяк паѓстанцаѓ ад пасткі трэба. Памятаючы далікатныя ласкі з выгляду юнай дзяѓчынкі, а рэчаіснасці спрактыкаванай жанчыны.
  Альберт памятаѓ, што ён сам быѓ сынам, шляхетнага патрыцыя, які завінаваціѓся вялікія грошы Крассу. І тады сям'я была прададзена ѓ рабства. З хлопчыка знялі прыгожую туніку, штаны, боцікі, і шапку. Падзялі да гала, і адправілі на нявольніцкі гандаль. Як гэта было сорамна. Яго з братам купіѓ патрыцый і адправіѓ у каменналомні. Хоць дзецюкам
  усяго сем гадоѓ было. А дзяѓчынкі і маці пайшлі на плантацыі, палявыя работы. Тамака хоць на свежым паветры. Удвух з братам яны голенькія і падхлёстваюцца бізуном наглядчыка,
  штурхалі тачку для аднаго дарослага раба. Працавалі ѓ поце асобы. Лета зразумела на поѓдні Італіі горача, і калі працуеш цяжка. А вось зімой халаднавата.
  Дзеці хутка адаптаваліся да нагрузак. І за год прыкметна адужэлі. І хоць ім было ѓсе восем гадоѓ, іхнія босыя ножкі аб вострыя камяні арагавялі. І тады ім далі штурхаць
  тачку цяжэй. І заадно сталі выкарыстоѓваць і на іншых працах. Кармілі рабоѓ ніштавата. Чаргавалі працу ѓ шахце і на паверхні, каб яны не так хутка загнуліся.
  Так што хлопцы падраслі і адужэлі. І іх нават узялі ѓ школу гладыятар вучням. Там Альберт і Гета пазнаёміліся са Спартаком. Які ѓжо паспеѓ заваяваць свабоду,
  і нядрэнна зарабляѓ настаѓнікам фехтавання і рыхтаваѓ паѓстанне.
  Першапачаткова рабам не вельмі пашанцавала - змова была раскрытая. Але невялікі атрад рабоѓ усё ж вырваѓся са школы. І папаѓняючыся ѓцекачамі, схаваѓся на Везувій.
  Першы напад рымскім легіянераѓ на вяршыню быѓ адбіты. Але потым Спартака ѓзялі ѓ пастку. Там бы рабы ачмурыліся б ад голаду. Але Спартак здагадаѓся сплесці лесвіцы.
  Рабы спусціліся ѓніз і раптоѓна перабілі рымлян ударам з тылу. Так слаѓная перамога зрабіла Спартака знакамітым і неѓзабаве ён сабраѓ вялікае войска. Нанёс некалькі паражэнняѓ рымлянам, і нават разбіѓ двух консулаѓ. І зараз яго супернікам стаѓ Красс. Не толькі казачна багаты патрыцый, але яшчэ і член трыумвірата: Сула, Пампей, Красс, які мае вопыт бітваѓ. Юлій Цэзар адмовіѓся ѓзначаліць рымскую армію для барацьбы са Спартаком. Ды і быѓ тады Юлій занадта малады, і пакуль не карыстаѓся вялікім
  аѓтарытэтам. А самы папулярны і лепшы палкаводзец Рыма Пампей ваяваѓ на Усходзе. Так што кандыдатуру Красса трэба прызнаць найлепшай. А да яго ѓ Альберта былі свае лічыльнікі.
  Маці яго ѓ ірванай туніцы і босая ѓкалывая разам з трыма дочкамі ѓ поле. Яна моцна загарэла на сонцы, і яе босыя ножкі агрубелі, але выглядаць яна стала нават лепш.
  Вымушаная дыета і пастаянная фізічная нагрузка зрабілі яе стройнай і мускулістай. І стан у яго маці які ѓжо за трыццаць стала нібы ѓ юнай дзяѓчыны. Тры дочкі падраслі і адужэлі. Валасы ѓ іх выгарэлі на сонцы, а скура стала асмуглай. Карацей, кажучы маці і пяць дзяцей у рабстве выжылі. А вось дзе бацька?
  Ці згінуѓ ён у паходах, ці разбагацеѓ? Гэта яшчэ пытанне!
  Альберт у адной насцегнавай павязцы бег па дарозе. Трэба нешта прыдумаць. Проста збіць Эѓтыбіду стралой не - выйсце. І што яшчэ тут дадумаць? Як перашкодзіць ёй прыскакаць
  да Красу? Ідэй можа быць шмат, але ва ѓсіх недахопы.
  Як у свой час з Энамаем. Тады Альберту ѓдалая ідэя не прыйшла ѓ галаву. Акрамя таго ён спадзяваѓся, што Спартак паспее і не дасць разбіць Консулу Гелію Эномая.
  Але разлік не апраѓдаѓся. Германец прыняѓ няроѓны бой і нават дазволіѓ праѓзыходным сілам Рыма акружыць два легіёны. І вось яны патрапілі ѓ кацёл і, былі знішчаны.
  А Спартак крыху спазніѓся і не паспеѓ выратаваць Энамая. Праѓда рымляне былі стомлены бітвай з легіёнамі з германцаѓ, і іх спартакаѓцы хутка разбілі.
  Разбіць рабам - двух рымскіх консулаѓ - нечуваная падзея. Гэта зрабіла Спартака сапраѓды непераможным, і яго лічылі найвялікшым палкаводцам усіх часоѓ і народаѓ.
  Але Спартак не пайшоѓ на Рым, а рушыѓ на поѓнач Італіі, дзе разбіѓ зноѓ рымскія войскі, што павінны былі прыкрыць імперыю ѓ выпадку ѓварвання галаѓ. Альберт сам тады
  ваяваѓ нібы герой. Ён быѓ не па гадах моцны, і як большасць хлапчукоѓ вельмі спрытным. Альберт, загартаваѓшыся ѓ каменяломнях заѓсёды хадзіѓ басанож у насцегнавой.
  павязцы. Зіма ѓ Італіі даволі мяккая і маразы, і снег бываюць рэдка. Хоць вядома ж калі выпадзе, і ты прабяжышся босымі ножкамі па белым, пухнатым і прахалоднаму,
  то гэта нават прыемна. Падэшвы ѓ хлапчукі такія мазолістыя, што халады не адчуваюць. Ён носіцца басанож і голых у любое надвор'е і пад дажджом і хоць бы чхнуѓ.
  І Гета таксама яго брат - амаль блізнюк і равеснік амаль такі ж спрытны, загартаваны і дужы.
  Альберт і вырашыѓ спытаць парады ѓ брата, як быць.
  Той цалкам лагічна прапанаваѓ:
  - У нас ёсць настойка з сонны ягад. Прыйсці да Эѓтыбіды, нібыта за ѓрокам кахання, і падсып ёй у шклянку. І яна ноччу будзе спаць і не паскача ѓ лагер Крассу!
  Альберт згодна кіѓнуѓ:
  - Правільна! Але трэба спяшацца!
  Эѓтыбіда была чарнавалосая і невысокая ростам, крохкая дзяѓчына з невялікімі грудзьмі. Яе можна было нават прыняць за падлетка. Альберту яна зусім не здавалася старой, і ён з радасцю ішоѓ атрымаць урок кахання. Эѓтыбіда з вялікім задавальненнем любіла дзіця, такога ѓзросту што ён толькі-толькі дасягнуѓ памераѓ каб дастаѓляць асалоду
  дзяѓчыне. Яна хоць і гадзілася па гадах у маці Альберту, але на выгляд такая нявінная і сакавітая дзяѓчынка, што Альберта адразу ж кідала ѓ любоѓны жар.
  Эѓтыбіда, зрэшты, хацела скончыць на гэты раз хутчэй. і вунь яна стала абсыпаць прыгожага хлопчыка Альберта пацалункам. Затым асядлала яго... І панесла, у шалёнай скоку. Альберт скакаѓ на арэлях шчасця. Яму было дзівосна добра і проста цудоѓна. Задавальненне невымоѓнае. І хлапчук таксама вішчаѓ як парася ад захаплення, і юрліва, стагнала
  ад дзікіх аргазмаѓ Эѓтыбіда. Самае цяжкае тут спыніцца. Грачанцы было вельмі добрая і яна захапілася пагоняй за асалодай. Альберт жа ѓ каменяломнях, і гладыятарскіх сталых і жорсткіх трэніроѓках выпрацаваѓ у сабе фенаменальную цягавітасць. Так што ён быѓ здольны на шматлікае. І абодва палюбоѓніка займаліся сэксам некалькі гадзін.
  Пад канец яны знясілілі, і Эѓтыбіда заснула на мускулістым жываце хлапчукі. Альберт намаганнем волі адолеѓ сон і капнуѓ у келіх грачанцы настойкі. Пасля чаго Альберт заснуѓ са спакойным сумленнем.
  Эѓтыбіда сапраѓды прачнулася і машынальна працягнула руку да кубка віна і хутка дапіла. Пасля чаго рашуча накіравалася да выхаду. Трэба паведаміць Крассу аб падступным плане Спартака. Яна ѓпэѓнена, што адпомсціць правадыру паѓстання. Эѓтыбіда накінула сандалі. Ёй не хацелася, каб яе ножкі агрубелі. Хоць прыемна казытаць босую, круглую,
  грубую пятку хлапчуку. Ён такі прыгожы, і яго мазолістая падэшва не зусім страціла адчувальнасць і можна паказытаѓшы прымусіць гэтага дзіцяці смяяцца.
  Шкада, калі такім хлопчык патрапіць у палон. Але яна папросіць Красса падарыць хлапчука ёй, і ён стане яе хатнім рабом. І будзе яе лашчыць пакуль не пасталее.
  А затым яна яго адправіць у каменяломні... Няма лепш у цырк для гладыятарам, ён вельмі добрае дзярэцца на мячах і на арэне заробіць куды больш грошай.
  Дзяѓчына паскакала на кані. Але не паспела ад'ехаць ад лагера як закружылася і ѓпала з каня. Сонныя ягады спрацавалі.
  Досвіткам Спартак зняѓся з лагера, каб схавацца ѓ засадзе ѓ лесе. Эѓтыбіду знайшлі без прытомнасці. Прывесці яе ѓ прытомнасць не ѓдалося. Дзяѓчына моцна спала. І яе паклалі ѓ павозку, дзе перавозяць параненых.
  Альберт быѓ вельмі задаволены што яму ѓдалося пазбавіць войска Спартака ад небяспекі. І што ён вельмі шмат чаго дабіѓся.
  А пакуль Спартак і Крыс падзяліліся. Рабы ѓзвялі значныя ѓмацаванні, і таму маглі вытрымаць штурм войска Красса. Спартакоѓцы схавалі ѓсе сляды, і замаскіраваліся.
  Усе выпадковыя пастухі былі схоплены і затрыманы. Так што нават муха не праляціць.
  Краса сапраѓды атрымаѓшы звесткі, што Спартак і Крыс пасварыліся рушыѓ са сваім войскам напярэймы. Ён разлічваѓ раздушыць Крыса, а затым сур'ёзна заняцца і Спартаком.
  Войска Красса было вяліка, але пры гэтым дысплінавана. Сам Спартак таксама здолеѓ навучыць рабоѓ, і яны перамагалі буйныя войскі. І ѓ яго войску былі не толькі рабы.
  Многія свабодныя грамадзяне з беднаты далучаліся да Спартака. І гэта быѓ ужо сапраѓды ѓсенародны рух.
  Красс прасоѓваѓся да Крыса. Той з трыццаццю тысячамі паѓстанцаѓ рабоѓ замкнуѓся ва ѓмацаваным раёне. Красс кінуѓ у бой шэсць легіёнаѓ. Яны пайшлі на штурм высокага вала за якім схаваліся паѓстанцы. Сам Крыс, баявы крыху вышэй сярэдняга росту, але вельмі шыракаплечы і спрытныя, адзін з самых лепшых гладыятараѓ у Рыме, кінуѓся ѓ бой.
  Яна ваявала адразу двума мячамі, і стаяѓ на сценах. Рабы кідалі загадзя прызапашаныя камяні і чыгуны з запальваючай сумессю. Рымляне неслі значны ѓрон, і вось іх атака захлынулася. Нямала воінаѓ арміі Красса палегла пад сценамі. Тады Красс загадаѓ у лютасці кінуць яшчэ восем легіёнаѓ - практычна ѓсю сваю пяхоту. І разлютаваны штурм аднавіѓся з новай сілай.
  Рымляне лезлі, наперад не лічачыся са стратамі. І літаральна закідвалі ѓсе подступы сваімі трупамі. Але лезлі і лезлі. Крыс біѓся разам з усімі.
  Змагаѓся і Альберт, які вырашыѓ застацца з уступаючымі амаль у тры разы лікам рымлянам паѓстанцамі, каб прыкрыць іх на самым слабым месцы. Альберт быѓ вельмі спрытны і дужы хлопчык. Яго загарэлае і мускулістае цела літаральна блішчала ад поту. Яна ваявала нібы самы рэальны волат і дэманстраваѓ нязломную мужнасць.
  І яго голая пятка як лупне легіянеру ѓ падбародак. Той і высекчыся. І зноѓ хлопчык сячэ. Праводзіць мячамі прыём млын і падае ссечаная галава рымляніна.
  Вось гэта яго мужнасць і сіла.
  Альберт гэта нязломны хлапчук. І вось зноѓ падаюць і падаюць рымскія ваяры. І зноѓ голая, круглая пятка хлопчыка-прынца ламае сківіцу легіянеру.
  Нарэшце Красс кідае ѓ бой свой апошні рэзерв пятнаццаць тысяч вершнікаѓ. Усё войска, а яно разам з падмацаваннямі з Рыма дасягнула колькасць у восемдзесят пяць тысяч кінута на штурм. І яны ѓжо перахлёстваюць цераз край.
  Але Спартак своечасова падгадаѓшы момант выводзіць сорак тысяч пяхоты і восем тысяч вершнікаѓ з-за засады. І пачынаецца новая бітва. Рабы атакуюць рымскае войска
  у тыл. І ѓдар, і націск страшны.
  Сам Спартак ідзе ѓ бой. Ён змагаецца двума мячамі, каб секчы ѓдвая больш. Сапраѓдны гігант, і нібы вытканы са сталёвых цягліц. Колькі гадоѓ Спартаку ніхто сапраѓды не ведае.
  Ён нарадзіѓся вольным, але патрапіѓ у палон яшчэ хлапчуком. Яму тады было ѓсяго дзевяць гадоѓ, але выглядаѓ ён на дванаццаць і быѓ адпраѓлены ѓ каменяломні. там паказаѓ сваю выдатную сілу і цягавітасць і быѓ прададзены за вялікія грошы ѓ гладыятары. Наймацнейшых і спрытных рабоѓ часта з каменяломняѓ прадавалі ѓ школы смерці. Там можна было
  атрымаць вялікі прыбытак. А той, хто станавіѓся гладыятарам, атрымліваѓ шанец на волю. Трэба было толькі выжыць пасля ста баёѓ. Спартак выжыѓ і праславіѓся.
  І пасля атрымання свабоды пайшоѓ у рымскае войска легіянерам. Тамака за доблесць і мужнасць атрымае чын цэнтурыёна, і некалькі ѓзнагарод. Але потым калі рымляне ѓварваліся ѓ
  Фракію бег, і ваяваѓ ужо разам са сваімі суайчыннікамі. Зноѓ патрапіѓ у палон, і быѓ прададзены ѓ гладыятары ѓжо без права на вызваленне. Але працягваѓ бліскаць на арэне
  І ѓ рэшце рэшт яго спакусіла жонка Сулы цудоѓная Валерыя. І яна пасля чарговай гучнай перамогі Спартака, угаварыла свайго грознага мужа памілаваць героя.
  І Спартак зноѓ атрымаѓ свабоду.
  Ды гэта быѓ вялікі чалавек. І лічыѓся самым лепшым гладыятарам ва ѓсёй Рымскай імперыі. Вось зараз ён так грозна секся, нібы сапраѓдны волат з быліны.
  Рымляне патрапілі пад падвойны ѓдар і канкрэтна гінулі. І гэта было іх татальнае знішчэнне. Красс, зразумела, спрабаваѓ у першую чаргу выратаваць уласную шкуру.
  Зразумела ѓ бітве на мячах ён Спартаку не супернік. І вось спартакаѓцы адольвалі рымлян.
  Альберт, змагаючыся, узяѓ і босай ножкай зламаѓ сківіцу рымскаму генералу. Вось такі ён быѓ адважны хлопчык. І гэта была яго гераічная эпапея. Як ваяваѓ гэты адважны хлапчук.
  І як біліся іншыя воіны. Уключаючы і Крыса, і Гранніка і астатніх. Гэта быѓ адчай і кровапраліцце. Войска гладыятараѓ перамагала, а войска рымлян гінула.
  Падалі ѓ зямлю вільгаці Рымскай імперыі. І гэта было сапраѓднай катастрофай.
  І Красс на чорным скакуне выцякаѓ з поля бою. І гэта быѓ разгром і знішчэнне вялікага войска. Было забіта больш за трыццаць тысяч рымлян і больш за пятнаццаць тысяч трапіла ѓ палон.
  Фактычна перастала існаваць так войска, што стаяла на шляху да Рыма. І зараз шлях Спартак да Вечнага горада адчынены.
  У свой час рабы адмовіліся вяртацца ѓ свае родныя краіны. І захацелі паходу на Рым. І атрымалі выбітны трыѓмф у гэтым свеце і паражэнне ѓ рэальнай гісторыі.
  Так ужо круціцца кола фартуны. А што будзе далей...
  Гэтага Альберт не паспеѓ убачыць, бо... прачнуѓся і яго агрэѓ біч наглядчыка.
  Міхаіл-Уладзімір Гарбачоѓ-Пуцін злятаѓ пасля сну ѓ Кітай. Размова была канструктыѓнай. Але нічога канкрэтнага акрамя гандлёвых дамоваѓ. Нечакана кітайцы прапанавалі сваіх зняволеных у Сібір і гэта задаволіла.
  Далей Гарбачоѓ-Пуцін вярнуѓся, і загадаѓ пабудаваць помнікі: Мао Цзэдуну і Дэн Сяапіну.
  Пасля зноѓ лёг спаць і бачыѓ;
  Альберт ішоѓ да горада. Ён чакаѓ перамен у сваім лёсе. І гэта яму давала натхненне. Хутка яго будуць прадаваць нібы скаціну. І гэта прыгожа.
  Дакладней агідна. Ну каму паляванне падвяргаць сябе такому прыніжэнню.
  Хлопчык тупаѓ босымі ножкамі па пяску і напяваѓ:
  -Нашчадак ганарлівы каралёѓ,
  Трызненне як раб і дурняѓ!
  І тут яго агрэлі наглядчыкі бізуном. Прыйшлося замаѓчаць. Зноѓ найсвятлейшае дзіця цягнула цяжкі воз, разам з іншымі дзецьмі.
  Хлапчук спрабаваѓ уявіць сабе нешта прыемнае.
  Вось на прыклад ён хлапчук ідзе ѓ атаку на войска Атылы атакуючае Рым. І ён змагаецца мячамі, супраць войска варвараѓ, што напаѓзае на пазіцыі імперыі.
  Альберт голай пяткай рушыѓ правадыру атакуючы орд у сківіцу. Той і заваліѓся мёртва, а зубы з яе рота вылецелі. І гэта пацешна.
  Альберт, змагаючыся з ворагамі, правёѓ мячамі млын - ссякаючы варвараѓ і праспяваѓ:
  -Ніхто даказаць не змог,
  Што ѓсе мы адзіныя...
  Але вер ёсць Бог,
  І зусім наіѓна!
  Хоць тут жа хлапчук успомніѓ, што не мае рацыю. Сатана, гэта значыць і ён прадаѓ яму сваё цела. Але затое як секчы з ардой. А Д'ябал у выглядзе дзяѓчынкі такі прыгожы.
  Сапраѓды самы выдатны і дасканалы анёл у сусвеце. Люцыпар - святланясучы! Вось гэта сапраѓды магутнасць і сіла.
  Альберт уявіѓ сабе, як крочыць дзяѓчынка ѓ рубішча па снезе сваімі босымі ножкамі. І пакідае хупавыя сляды. Вось гэта скажам прама выдатна.
  Хлопчык адчуваѓ сябе нібы ѓ казцы. І яму вельмі хацелася скакаць і скакаць. Вось яны з двума мячамі ѓ руках кідаецца на варту, што вядзе па снезе дзяѓчынку.
  Яе зразумела такім спосабам мучаць холадам. Ды і сам Альберт у адных толькі плаѓках, і так секчыся адчайна. Праводзіць мячамі млын і ссякае адразу тры галовы.
  Пасля чаго прамаѓляе:
  - Мы самыя моцныя ѓ свеце!
  І хлопчык босымі пальчыкамі ножак шпурляе іголкі, якія дзівіць вартаѓнікоѓ.
  Затым бярэ дзяѓчынку пад рукі і прамаѓляе:
  - Пойдзем са мной!
  Дзяѓчынка-падлетак пытаецца ѓ яго:
  - Ты хто?
  Хлапчук з уздыхам адказвае:
  -Я былы прынц!
  Дзяѓчынка рашуча заявіла, тупнуѓшы па снезе босай ножкай:
  - Былых прынцаѓ не бывае!
  Альберт згодна кіѓнуѓ:
  - Ды я раб, але духам кароль!
  І яны, пакідаючы сляды босых ножак рушылі па снезе. Нечым нагадваючы Кая і Герду.
  Дзяѓчынка спытала Альберта:
  - У цябе ёсць каралеѓства?
  Хлопчык адказаѓ:
  - Ды ёсць!
  Дзяѓчынка згодна кіѓнула:
  - І мы будзем каралямі!
  Альберт упэѓнена пацвердзіѓ:
  - Ды будзем!
  Вось як добра крочыць разам са сваім каханнем. Хай у рэальнасці ѓ цябе пад босымі агрубелымі падэшвамі пякучы пясок, а ѓ фантазіях ледзяны снег.
  Ды гэта трэба сказаць вельмі здорава. І ты хлопчык і табе добра.
  І вось прынц зноѓ малюе ва ѓяѓленні як ён змагаецца. І адважна махае мячамі рассякаючы ворагаѓ. Няма Рымская імперыя будзе вечнай. Адна з праблем Рыма, гэта частая змяняльнасць імператараѓ, і адсутнасць устойлівай дынастыі. Вось самая ѓстойлівая сістэма ѓ свеце: Ватыкан, змагла праіснаваць дзве тысячы гадоѓ захоѓваючы ѓстойлівасць.
  А вось Рымская імперыя столькі не праіснавала. Хоць яна валодала казачнымі ѓласцівасцямі і жывучасцю.
  А што было б... Альберт уявіѓ сабе што ён ратуе імператара, ,Юльяна, Адступніка. Які вярнуѓ у Рым зноѓ паганства. І вось дапусцім хлопчык-тэрмінатар умешваецца
  у ход гісторыі... І сячэ мячамі парфян ратуючы імператара. І Старажытны Рым атрымлівае перамогу. І вось Парфія сталі рымскай правінцыяй. А Юллян кіруе так доѓга што паспявае абзавесціся сынамі і ѓнукамі. І яго дынастыя становіцца ѓстойлівай і слаѓнай. А Юлляна празвалі вялікім. А мода на хрысціянства прайшло. Хаця без уплыву не засталася.
  У Рыме з'явіѓся галоѓны Бог і Творца Сусвету Хронус. І ён Бацька і стваральнік іншых багоѓ. Гэта значыць некаторае падабенства монатэізму. І ѓзніклі Сыны Божыя Рымскія імператары.
  Старажытны Рым не распаѓся, а наадварот праіснаваѓ доѓга, і чалавецтва было аб'яднана рымлянамі ѓ адзіную імперыю. Якая стала асвойваць космас.
  Ды гэта сапраѓды было вельмі крута.
  Сусветная Рымская імперыя. А самай моднай рэлігіяй стаѓ Архігаматэізм - што Бог гэта ѓ першую чаргу чалавек. І чалавек сапраѓды стаѓ наймацнейшай істотай ва
  сусвету рассяляючыся па галактыцы. Ды будзе так!
  Альберт тупнуѓ босай ножкай і прапішчаѓ:
  - Чалавек гэта гучыць ганарліва!
  І падумаѓ што ѓсё ж людзі нікчэмныя істоты што паверылі ѓ Хрыста ѓкрыжаванага быццам Ён усемагутны Бог. На самай справе ѓ падобнае верыць - гэта вар'яцтва.
  І як людзі вераць у падобнае? Іслам у гэтым плане выглядае больш лагічна і прасцей і прывабней. Выконвай правілы Ісламу і цябе чакае гарэм, палац, балі і рабы ѓ вечнасці.
  Хоць прызнацца сапраѓды навошта Алаху патрэбен Намаз ці Рамадан? На самой справе навошта? Або што дае Алаху хадж у Меку. Прыбяры з Ісламу цяжкія запаведзі тыпу
  забароны на віно і свініну і ѓся планета да яго пацягнецца. І сапраѓды чым дрэнна свіное мяса? Яна смачная і свініна хуткаспелая і рэнтабельная. І якое сакавітае і ѓкормленае парася!
  Альберт з усмешкай адзначыѓ:
  - Дурное з-за казкі пазбаѓляць сябе добрай ежы!
  Ды і выпіць таксама нядрэнна. Вядома, у меру і добрага віна. Калі піць патроху і чырвонае віно, тое гэта нават карысна. А не чарніла лыхаць ці самагон. Ды і гарэлка гэта таксама калі не марнатравіць карысна!
  Альберт праспяваѓ:
  - Яму хацелася вельмі выпіць,
  Яму хацелася закусіць...
  Яму хацелася генералу,
  Фінгал па мордзе засвяціць!
  І тут жа на Альберта абрынулася бізун. Маѓляѓ няма чаго голаму рабу спяваць.
  Але ѓсё роѓна куды весялей стала. Вось калі думаеш аб нечым родным. А як людзі губляюць радасць і спакой з-за веры. Эх ці змогуць людзі стаць больш разумнымі і прагрэсіѓнымі.
  І ці будуць да зорак лятаць? І раствараюцца, і дэградуюць у рэлігійным дурмане!
  Альберт цяжка ѓздыхнуѓ... Рэлігія гэта зусім не тое, чаго хацелася яму. Куды лепш самому бяскарна грашыць і агідна. Вось гэта сапраѓды найвышэйшая саладосць.
  А калі ты змагаешся з ворагамі і перамагаеш, дык тым больш. І гэта надзвычай крута.
  Хлапчук з натхненнем праспяваѓ:
  - Я кахаю цябе грэх і спадзяюся, што гэта ѓзаемна!
  І хлапчука зноѓ прыклалі бізуном па спіне... Ды не засумуеш...
  У горад яны прыйшлі позна ѓжо ѓвечары. Рабоѓ павінны прадаваць ужо заѓтра. Хлапчукоѓ аблілі вадой са шланга, пакармілі... Прычым, на гэты раз далі есці куды больш шчодра чым звычайна і рыба, і мяса і гародніна і садавіна былі. Адвялі на лежакі з саломай і коѓдрамі. І аб'явілі, што юныя нявольнікі могуць паспаць даѓжэй. І набрацца сіл.
  Карацей кажучы, спіце прыгажунчыкі.
  І Альберт заснуѓ і ѓбачыѓ працяг свайго дзіѓнага сну пра Спартака і яго паѓстанне.
  . ГЛАВА? 13.
  Насамрэч Красс пабіты, і зараз рабы рухаюцца да Рыма і іх войска расце. На працягу двух тыдняѓ у войска Спартака прыбыло больш за дваццаць тысяч рабоѓ. І яна вырасла да дзевяноста пяці тысяч. Папоѓнілася і конніца.
  Спартак устаѓ каля Рыма. Рэшткі войска Красса атрымаѓшы новыя падмацаванні сабралі пяцьдзесят тысяч ваяроѓ і аселі ѓ Капуі. Калі штурм Рыма зацягнецца яны маглі падысці стукнуць з тылу. Сенат, перапалоханы разгромам Красса, тэрмінова адклікаѓ з Азіі Пампея, а з Іспаніі Лукума. Але каб пераадолець на караблях такія вялікія адлегласці патрабаваѓся час. Так што зараз Спартак стаяѓ перад дылемай: ісці на штурм Рыма, ці спачатку дабіць Красса? Той таксама займаѓ умацаваную пазіцыю ѓ горадзе, і не так проста
  узяць Капую. А калі і ѓзяць, то страты паѓстанцаѓ маглі быць такія высокія, што не хапіла б сіл на Рым.
  Альберт параіѓ Спартаку ѓсё ж узяць спачатку Капую. Прычым ён хлапчук паспрабуе знайсці там падземны ход, што захапіць войска Красса раптоѓным ударам.
  Спартак пагадзіѓся з гэтым. Кожны дзень да яго прыбывалі тысячы рабоѓ і беднякоѓ з ліку фармальна вольных. Беглі рабы і з Рыма.
  Альберт надзеѓ на сябе брудную жаночую туніку і вымыѓ свае белыя, пышныя валасы. Так ён больш быѓ падобны на дзяѓчынку са сваім прыгожым тварыкам. Павесіѓ на шчыкалатку і запясці грашовыя бранзалеты са шкельцамі. І вырашыѓ пракрасціся ѓ Капую пад выглядам дзяѓчынкі танцоркі. З ім была і сапраѓдная дзяѓчынка: яго сястра Радапея. Дзве дзяѓчынкі-танцоѓшчыцы павінны былі выклікаць менш падазрэнняѓ.
  У тыя часы вайна лічылася не жаночай справай, а тым больш не тым, чым займаюць дзяѓчынкі. А вось хлапчукі-шпіёны даволі распаѓсюджаная з'ява і паліцыянты рымлян напагатове.
  Радапея і Альберт пляскалі босымі ножкамі. Надвор'е было цёплае, і апранаць сандалі не хацелася. Тым больш дзеці ѓ рабстве зусім адвыклі ад абутку ѓ любую пару года.
  Альберт і сястра бачылі, як у Капую прыбылі толькі што яшчэ дванаццаць тысяч - два легіёны рымскіх салдат, перакінутых з Вечнага горада, якія адтуль паспелі прыбыць морам.
  Так што ѓ Красса з улікам яшчэ некаторых папаѓненняѓ з паѓднёвых гарадоѓ павінна сабрацца каля васьмідзесяці тысяч ваяроѓ. Пакідаць у тыле такое войска занадта рызыкоѓна...
  Рым добра ѓмацаваны. У ім сто дзесяць тысяч вольных мужчын што могуць насіць сур'ёзную зброю і дастаткова маладыя і сталыя для абароны. Так што Вечны горад з яго магутнымі ѓмацаваннямі так проста не ѓзяць. І гэта трэба разумець.
  У любым выпадку аблога Рыма магла зацягнуцца і трэба было вырваць стрэмку Красса. У Спартака ѓжо больш за сто тысяч воінаѓ, але значная частка з іх навічкі, і толькі што далучыліся рабы.
  Плюс яшчэ мноства палонных рымлян. Што з імі рабіць Спартак не ведаѓ. Пакараць смерцю занадта ѓжо жорстка. Але яны патрабавалі аховы і ежы. Зрэшты, Красс жадаючы папоѓніць свае шэрагі прапанаваѓ выкуп золатам. Аднак Спартак не жадаѓ папаѓняць і без таго хутка якое павялічваецца войска Красса.
  Альберт разумеѓ, што ѓ іх складаная задача і што мала проста трапіць у горад. Дзеці: хлопчык і дзяѓчынка, падышлі да брамы. Яны былі прыгожыя, светлавалосыя, і салдаты прымусілі дзяѓчынак танцаваць бясплатна і спяваць, пагражаючы і зусім згвалтаваць. Альберта Эѓтыбіда навучыла нядрэнна танцаваць, а Радапея ѓмела гэта рабіць як многія дзяѓчынкі.
  Іх ушчыкнулі і прапусцілі...
  Альберт цяжка ѓздыхнуѓ. Эѓтыбіда праспала тры дні запар і была вельмі злая на Альберта. Але сэрца жанчыны парадаксальнае. Яна раптам зразумеѓшы, наколькі хлопчык разумны загарэлася да яго
  яшчэ большым запалам. І закахалася яшчэ мацней, пакляѓшыся больш справе паѓстанцаѓ не шкодзіць. Тым больш выява Спартака пацьмянеѓ, рэѓнасць была забытая і ѓ яе новая страсць малалетні жарабец Альберт. А значыць душэѓная пустата запоѓніцца.
  Акрамя таго, Эѓтыбіда сама звычайнага сярэдняга росту для жанчыны і не любіла буйных мужчын, можа акрамя Спартака.
  Яна спадзявалася, што Альберт не будзе надта буйным. З вялікімі мужчынамі цяжэй атрымаць задавальненне ѓ ложку. Але нічога хлопчык накшталт бы суцэль звычайны для свайго ѓзросту,
  толькі вельмі моцны і з рэльефам мускулатуры нібы Апалон. А як прыемна з такім юным абдымацца і цалавацца. Калі скура гладкая, чыстая, без валасоѓ і такая далікатная, навобмацак,
  нібы ѓ дзяѓчыны. А пацалункі такія салодкія з хлопчыкам.
  Эѓтыбіду, зрэшты, Альберт у свае планы на ѓсялякі выпадак не прысвячаць. І ішоѓ разам з сястрой Радапеяй па Капуі.
  Дзяѓчынка спытала яго:
  - Ну і дзе будзем шукаць утоены падземны ход?
  Хлопчык упэѓнена адказаѓ:
  - Трэба знайсці найстарэйшую жыхарку горада. Яна, напэѓна, ведае дзе падземных ход скрыты.
  Радапея хіхікнула і адказала:
  -Старэйшая жыхарка горада, магчыма, і ведае, калі не маразме. А чым мы ёй заплацім?
  Альберт упэѓнена заявіѓ:
  -Спляшам, або песеньку праспяваем, а можа і тое і іншае!
  Дзяѓчынка згодна кіѓнула:
  - Калі так, то знойдзем напэѓна!
  Дзеці тупалі босымі ножкамі па нагрэтых камянях бруку. Выйшлі на плошчу і сталі спяваць і танчыць. А таксама хадзіць на руках. Публіка ѓ асноѓным салдат стрымана апладыравала. Трохі пакідалі медных асаѓ. Ва ѓсякім разе на ежу хопіць. Можна і сандалі купіць, але пакуль гэта лішняе.
  Радапея выбраѓшы ѓ натоѓпе жанчыну старэй спытала:
  -А хто ѓ Капуі самая старэйшая жыхарка?
  Тая паглядзела на дзяѓчынку і спытала:
  - А гэта вам навошта?
  Радапея шчыра адказала:
  - Мы юныя і жадаем веды!
  Жанчына адказала з усмешкай:
  - Калі хочаце веды вам трэба ісці да аракула!
  Дзяѓчынка адмоѓна матнула галавой:
  - Нам патрэбны іншыя веды!
  Жанчына паглядзела на іх з падазрэннем:
  - А вы не шпіёнкі Спартака выпадкова? Можа, вас здаць у паліцыю каб падсмажылі вам пяткі?
  Радапея з усмешкай адказала:
  -Навошта нам гэта трэба? Мы вольныя грамадзяне Рыма, і нядрэнна сабе зарабляем. А перамогуць рабы, будзе спусташэнне і гібель.
  Жанчына ѓздыхнула і адказала:
  - Магчыма ... Я сама баюся гэтых збеглых рабоѓ! Але калі хочаце сустрэцца са старэйшай жыхаркай горада, то яна ля храма Венеры жыве. Дарэчы, з выгляду і не скажаш, што старая глыбокая. Жрыцай яна была і служыла гетэрай пры храме. Вось яна вельмі шмат ведае!
  Радапея кіѓнула:
  - Дзякуй! А які ѓ яе дом?
  Жанчына ѓпэѓнена адказала:
  - Ён жоѓтага колеру вы яго адразу знойдзеце!
  Дзяѓчынка зноѓ кіѓнула, і падышла хлапчуку, піскнуѓшы:
  - Пайшлі!
  Альберт запярэчыѓ:
  - Яшчэ трохі праспяваем. Быццам бы нядрэнна грошыкі пацяклі.
  Радапея здзівілася:
  - Табе што патрэбны грошы? Ды ѓсё зло ад грошай!
  Хлопчык адмоѓна матнуѓ галавой:
  - Усё зло не ад грошай, а ад іх адсутнасці!
  Дзяѓчынка хіхікнула і адзначыла:
  - Магчыма ты і маеш рацыю! Але калі не будзем мы працаваць, дык і шчасце сабе не пабудуем!
  Альберт паціснуѓ плячыма і заѓважыѓ:
  - Я вось таксама думаю часам, а дзеля чаго мы задумалі паѓстанне? Усё роѓна шчасце людзям на галаву не зваліцца. І можа атрымаецца так што мы Рым разбурым. Але дэспатыя імперыі
  змяніцца дыктатурай кожнага моцнага над кожным слабым!
  Радапея паціснула плячыма і заѓважыла:
  - Усякая, улада - гэта гвалт... І адсутнасць улады спараджае гвалт. Так што магчыма адна дэспатыя, зменіць сабой іншую. І любая дэспатыя лепшая за поѓную анархію.
  Вось падумай ці не стане Спартак чымсьці накшталт Цэзара. І хто быѓ рабом стане гаспадаром, а гаспадар рабом. Але сутнасць ад гэтага не змяніцца. Хто быѓ нікім, той стаѓ усім?
  Ці, наадварот, нічым? І ѓвогуле, каб на планеце Зямля было шчасце трэба быць усемагутным Богам. Напрыклад, у першую чаргу адмяніць старасць і зрабіць усіх людзей вечна
  юнымі і прыгожымі. А шчасце атрымаѓшы неѓміручасць людзі і так пабудуюць! Сапраѓды калі ты вечна юны і прыгожы, то табе спяшацца няма куды. А тое, што людзі паміраюць - гэта
  страшна! І несправядліва - чалавек годны жыць вечна!
  Вось дзеці крыху яшчэ патанцавалі і паспявалі, збіраючы медныя грошы. Потым падышлі да храма Венеры. І тут сталі танчыць. Адзін з легіянераѓ злавіѓ Альберта за нагу і пагладзіѓ.
  Хлапчуку было брыдка, і ён ледзь не рушыѓ распусніка голай пяткай у падбародак, але здолеѓ стрымацца. Легіянер кінуѓ срэбную манету і прашыпеѓ:
  - Пераспі са мной дам залатой!
  Альберт піскнуѓ:
  - Я нявінніца! І захоѓваю нявіннасць!
  Той пахабна ѓсміхнуѓся і буркнуѓ:
  - Можна і ротам! Дам два залатыя!
  Альберт адскочыѓ далей. Ён адчуваѓ, што яшчэ крыху і заб'е распусніка. Ну добра бура бушавалі прайшла.
  Скончыѓшы спяваць, дзеці падышлі да дома былой жрыцы і патэлефанавалі.
  Ім адкрыѓ хлопчык у насцегнавай павязцы. Ён пакланіѓся і заѓважыѓ:
  - Спадарыня не любіць жабракоѓ!
  Альберт трасянуѓ ужо сталым важкім мяшочкам з манетамі:
  - Мы не жабракі!
  Хлопчык павесялеѓ:
  - Прайдзіце!
  Жрыца ляжала на канапе. Яна і на самай справе выглядала даволі маладо, а яе белыя блішчалі. Так на выгляд трыццаць пяць, ну не больш за сорак гадоѓ даволі прыгожай жанчыны.
  Яна рэзка ѓскочыла з канапы паказаѓшы, што не страціла жвавасці і спытала:
  - Што табе трэба хлопчык?
  Альберт пра булькал:
  - Я дзяѓчынка...
  Жанчына засмяялася:
  - Я бачу цябе наскрозь! Ты хлопчык і шпіён Спартака!
  Альберт з усмешкай адказаѓ:
  - Няѓжо гэта дрэнна дапамагаць правай справе?
  Жрыца лагічна заѓважыла:
  - Ну загубіце вы Рымскую імперыю, а далей што? Будуць дробныя дзяржавы, а рабства і пакуты застануцца. І можа стануць і болей!
  Альберт лагічна заѓважыѓ:
  - Вось мы і хочам пабудаваць справядлівую дзяржаву, дзе б не было б рабоѓ, і не было б спадароѓ, а ѓсе былі б роѓныя!
  Жрыца заѓважыла:
  - Усё не могуць быць роѓныя! Ты, напрыклад, куды мацнейшы і спрытны воін чым твае аднагодкі! Людзі няроѓныя ад нараджэння і таму няроѓнасць вечная!
  Хлопчык кіѓнуѓ:
  - Але мы хочам пабудаваць дзяржаву, пры якой ва ѓсіх магчымасці ад нараджэння былі б роѓнымі. І каб нікога не прадавалі ѓ рабства. Каб была вечная свабода ѓсім, і каб не прыносілі крывавых ахвяр багам. Каб усе дзеці вучыліся ѓ школе, і быѓ клопат аб старых. А ѓ будучыні мы разаѓем навуку і вынайдзем лекі што людзі не будуць старэць і надрывацца непасільнай працай.
  Жрыца кіѓнула і паківала галавой:
  - Мары ... А вось хто будзе трымаць у выпадку перамогі варвараѓ у руках?
  Альберт упэѓнена заявіѓ:
  - Мы заснуем выбарную дэмакратыю і парламент. І дадзім роѓныя правы ѓсім. Тады і будзе дэмакратычная дзяржава, а багатых прымусім па законе дзяліцца з беднымі.
  І будзе сацыялізм, і царства свабоды і працвітання!
  Жрыца паціснула плячыма і заѓважыла:
  - Свет куды складаней чым уяѓляецца ѓ марах. Але добра мой хлопчык! Ты што хочаш ад мяне даведацца!
  Альберт з усмешкай адказаѓ:
  - Месца, дзе знаходзіцца падземны ѓваход у горад!
  Жрыца кіѓнула, падміргнуѓшы:
  - Хоць я не вельмі веру, што ѓ рабоѓ атрымаецца пабудаваць справядлівае і шчаслівае царства, але... Так ужо і быць дапамагу! Але наѓзамен ты зоймешся прыгажун са мною каханнем.
  Альберт сумеѓся:
  - Але ѓ нас такая вялікая розніца ва ѓзросце!
  Жанчына, якой гадоѓ куды больш, чым яна выглядала кіѓнула:
  - Ды вялікая. Я яшчэ Ганібала памятаю! Але сэкс з юнымі хлопчыкамі падаѓжае мне маладосць! Так што ты падарыш мне часцінку свайго юнацтва, непераможны герой, а буду даѓжэй малады.
  Акрамя таго, я ніколі яшчэ не бачыла такога прыгожага хлопчыка, як ты. І ѓва мне бушуе пажар страсці!
  Альберт згодна кіѓнуѓ:
  - Воля ваша спадарыня!
  Жанчына кіѓнула:
  - Ну ідзі да мяне пеѓнік! Не бойся!
  Розніца ва ѓзросце была велізарнай і гэта бянтэжыла Альберта. Але ѓмелыя дакрананне дасведчанай жанчыны ѓзбудзілі хлопчыка. Ён самазабыѓна працаваѓ. які кідаецца ад узрушанасці то ѓ жар
  то ѓ холад. Даводзілася працаваць моѓ, але ѓ Альберта быѓ ужо досвед, і з жанчынай для пераѓзбуджанай хлапчукі такое не брыдка. Былая жрыца гучна стагнала ад нечуванай асалоды. Працаваць прыйшлося некалькі гадзін.
  Жрыца была тэмпераментнай і няѓмольнай. Альберт адчуваѓ жудасную стомленасць і трымаѓся на мяжы сіл. Нарэшце-то стамілася, насыціѓшыся каскадам аргазмаѓ і жанчына.
  І яна прабуркавала:
  - Падземны ход у храме Венеры прама пад алтаром. Адтроеш дзверы націскам тры разы на вочы папугая. А там выйдзеш і вудзіш, дзе ѓваход і за горадам!
  Альберт кіѓнуѓ:
  - Дзякуй вам вялікі!
  Жрыца рыкнула:
  - Гэта табе дзякуй! Ніколі я не адчувала такога ѓзрушаючага задавальнення! Проста невымоѓнае асалоду!
  Хлопчык згодна кіѓнуѓ:
  - Ды гэта дакладна клас!
  Жанчына кіѓнула:
  - Ну ідзіце! Хаця не! Пакінь мяшочак з меднымі манетамі! Гэта будзе плата мне за ѓрокі кахання. А цяпер ужо сцямнела ідзіце. Пакуль храм не закрылі, зойдзеце туды як тыя, хто моліцца.
  Ды і возьмеце з мяшочка па меднай манеце мяльчэй. Заплаціце ля ѓваходу. А там зарыентуецеся!
  Альберт кіѓнуѓ. Хоць аддавала грошы адчуѓ прыкрасць. Старая прымусіла пераспаць з сабой вельмі прыгожага і мускулістага хлопчыка, і яшчэ ѓзяла за гэта грошы.
  Але прынамсі заданне выканана.
  Альберт і Радапея выйшлі з жылля. Альберт у фантане папаласкаѓ рот. І адчуѓ, што яму вельмі хочацца есці. Але трэба спяшацца пакуль храм Венеры не закрылі.
  Што ж рабу не ѓпершыню цярпець голад.
  Хлопчык і дзяѓчынка ѓвайшлі ѓ храп. Варта ля ѓвахода ѓзяла па манетцы і прымусіла выцерці аб мокрую анучу іх босыя, пыльныя, амаль дзіцячыя, але агрубелыя ногі.
  Альберт падумаѓ, што ён дарослы. З жанчынамі спіць, ворагаѓ мячом забівае, і давераная асоба Спартака, прымаючы ѓдзел у ваеннай радзе. Некаторыя нават кажуць, што ён пазашлюбны сын Спартака. хоць насамрэч у гэтым сне яго бацька рымскі патрыцый са шляхетнага роду.
  Калі босыя ножкі трэш аб мокрую анучу, то гэта прыемна і трохі козытна. А вось стражнікі юрліва глядзяць на твае голыя, загарэлыя, з чыстай скурай ногі.
  Яны думаюць, што ён дзяѓчынка. Няѓжо што занадта ѓжо мускулістыя ножкі, але прыгожыя. Нездарма жрыца так у яго ѓчапілася. Альберт раптам падумаѓ, што ён можа так і застацца хлопчыкам, калі сатана гаспадар яго цела. Плюс што ты не станеш ніколі старым, мінус, не пасталееш. Але калі жанчыны цябе кахаюць, а сталыя мужчыны слухаюцца, то чаго тут псіхаваць?
  Альберт і Радапея падышлі да алтара. Пакланіліся. Хлопчык убачыѓ папугая. Вочы з зялёнага шкла, якое неспрактыкаваны чалавек цалкам мог бы прыняць за смарагд.
  А апярэнне пазалочанае. Альберт хутка працягнуѓ руку і націснуѓ на вочы. Раз, затым другі і трэці... Пачуѓся плаѓны шум, і дзеці-разведчыкі хутка скокнулі ѓ праход пад пліту.
  Рушылі бягом па калідоры. Было цёмна. Але Альберт у цемры да свайго здзіѓлення бачыѓ як котка, ці нават сава, а можа і лепш. І цягнуѓ за сабой Радапею.
  У тунэлі было волка і прахалодна. Альберту дробязі, а Радапея заѓважыла:
  - Халаднавата і мышы пішчаць!
  Альберт з уздыхам вымавіѓ:
  - Ды нявесела! Давай хутчэй.
  Яны прабеглі далей. Хлопчык цягнуѓ за руку дзяѓчынку. І вось яны ѓперліся ѓ каменную пліту. Тут павінен быѓ быць замаскіраваны падземны выхад. Радапея заѓважыла:
  - Чаму ты не спытаѓ, як адкрыць выхад?
  Альберт шчыра адказаѓ:
  - Пасля такіх бурных заняткаѓ каханнем, мазгі літаральна выкіпаюць. Але не бойся. Зразумела, што трэба на нешта націснуць ці нешта павярнуць. Пашукаем і знойдзем!
  І хлопчык пачаѓ абмацваць пліткі... Гэта заняло прыстойны час. Альберт правяраѓ кожную шчылінку і западзіну, уважліва прамацваѓ. І нарэшце нешта здолеѓ зачапіць.
  Хаця есці ѓжо хацелася моцна і піць таксама. Цяжка ѓздыхала і дзяѓчынка Радапея. Яна была галодная. Ды і босыя ножкі ѓ падзямеллі ноччу сталі мерзнуць, калі стаіш нерухома.
  І дзяѓчынка каб сагрэцца падскоквала. Нарэшце хлопчык знайшоѓ рычажок і тройчы націснуѓ на яго. І магутная мармуровая пліта ад'ехала. А ѓ вочы дзецям разанула святло.
  Ужо світанак займаѓся.
  Яны змерзлыя галодныя, з радасцю выбраліся на сонца. Цяпер можна быць задаволенымі. Заданне выканана і хутчэй да Спартака...
  І дзеці пабеглі з усіх ног, мільгаючы голымі, ружовымі, круглымі пяткам. Дзяѓчынка адстала, і хлопчык-тэрмінатар вырваѓся наперад. І вось нарэшце ён дамчаѓся да табара.
  Спартак яго сустрэѓ адразу і загадала войску рухацца. Вырашылі напасці гэтай жа ноччу. У Красса больш за восемдзесят тысяч воінаѓ. І зразумела, пры амаль роѓных сілах штурмам на сцены Капую не ѓзяць. А так можна нанесці раптоѓны ѓдар.
  А Радапея адстаѓшы ад Альберта, ледзь не патрапіла ѓ лапы аднаго з легіянераѓ. Убачыѓшы самотную, светлавалосую і вельмі прыгожую дзяѓчынку-падлетка, варвар кінуѓся за ёй.
  Босыя, лёгкія ножкі дзяѓчынкі не далі дагнаць. Але яна раззлавалася. І калі легіянер ад хуткага бегу стаѓ задыхацца, Радапея дастала іголку і разгарнуѓшыся з усяго размаху.
  усадзіѓ ублюдку ѓ горла. І вельмі спрытна патрапіѓ прама ѓ сонную артэрыю. Так што гэтая дзяѓчынка таксама ѓмела менавіта забіваць.
  Спартак пахваліѓ яе. І нават падарыѓ залатую манету з партрэтам Аляксандра Македонскага.
  Пасля чаго войска працягнула рух.
  Першапачаткова ѓсё ішло па плане і як па нотах. Першымі ѓвайшлі ѓ праход самыя дасведчаныя і моцныя ваяры. Яны прабіліся ѓ храм Венеры і адключылі жрацоѓ. Затым па начны Капую рушылі тысячы рабоѓ. Але ѓ гэты момант якраз да Красса падышло 25 тысяч свежых салдат. Чатыры легіёны па пяць тысяч з марскіх калоній, і пяты з самага горада.
  Сумарна гэта дазваляла зраѓняцца з войскам Спартака. Праѓда рымлян у Капуі ѓначы заспелі знянацку, і шматлікія тысячы легіянераѓ былі забітыя адразу не здолеѓшы аказаць супрацівы.
  І гэта дазволіла захапіць ініцыятыву паѓстанцам. Але пасекчы прыйшлося ладна. Альберт махаѓ адразу двума мячамі ссякаючы галовы. Радапея і брат Гета, выкарыстоѓвалі ѓ баі лягчэйшыя шаблі.
  Змагаліся і іншыя сёстры, і нават маці Альберта. Яна былі фізічныя моцнай жанчынай, якой пайшло на карысць рабства, і яна здабыла выдатную постаць.
  Альберт, секчы рымлян праспяваѓ:
  - Спартак вялікі доблесны баец,
  Падняѓ рабоѓ ён супраць злога ярма...
  Я веру не прыйдзе мары канец,
  І шчасце будзе не часціцу імгненне!
  Дык вось люта біѓся адважны хлапчук і іншыя воіны і ваяѓніцы. І падаюць рассечаныя байцы. У Капуі большая частка рымскіх байцоѓ была перабіта ѓ першую ж гадзіну.
  Большая частка баёѓ прыпала на дваццаць пяць тысяч свежых воінаѓ. Але Спартак упэѓнена ваюючы двума мячамі здолелі іх акружыць, карыстаючыся насталым лікавым перавагай.
  І гэта была вялікая перамога.
  Альберт біѓся. Вось голая, круглая пятка хлопчыка зламала чарговую сківіцу рымскаму генералу. Вось гэта сапраѓды дзяцюк-тэрмінатар. І так секчыся і нішчыць.
  І ѓсё новыя і новыя воіны Рыма падаюць забітыя, і са знесенымі галовамі. І Спартак двума мячамі секчыся і Крыс. А Красс баязліва ѓ чарговы раз уцякае.
  І гэта, вядома ж, вялікая подласць. А рымскае войска ѓ цвёрдай бітве часткова перабілі, і часткова паланілі. Разгром быѓ поѓны, змагло вырвацца з Капую не больш за пяць
  тысяч рымлян. Адных палонных было амаль трыццаць тысяч. І іх змест стаѓ праблемай.
  Ва ѓсякім разе зараз рукі ѓ Спартака развязаныя і можна смела ісці на Рым.
  Уладзімір-Міхаіл, Гарбачоѓ-Пуцін, зноѓ прачнуѓшыся стаѓ рабіць крокі. У прыватнасці, загадаѓ, каб летам дзеці хадзілі басанож і эканомілі абутак. Таксама басанож павінны хадзіць і жанчыны.
  Таксама атрымалі мужчыны права мець да чатырох жонак і гэта крута.
  Зрабіѓшы такія рэформы, Гарбачоѓ-Пуцін заснуѓ;
  Альберт прачнуѓся ад удару бізуном па босых, хлапечых нагах. Наглядчык груба штурхнуѓ амаль голага хлопчыка і крыкнуѓ:
  - Падымайся раб!
  Былы прынц з уздыхам падняѓся. Яго цела было сухім, жылістым, а скура амаль чорнай ад загару. Валасы і без таго светлыя ж на абарачэнне выгарэлі і былі белымі нібы снег.
  Ён падняѓся і спачатку адправіѓся снедаць разам з астатнімі хлапчукамі-нявольнікамі. Сняданак, зразумела, быѓ даволі сціплым, каша з гароднінай. Тым больш у пустыні і асабліва мяса не прыгатуеш. І плюс яшчэ крыху вады.
  Сваю порцыю хлапчукі-рабы праглынулі хутка. А потым падышлі да вяроѓкі і дазволілі сабе прывязаць рукі. І пасля чаго іх зноѓ пагналі па вуліцы.
  Праѓда на гэты раз да рынку ѓжо было недалёка і гэта хоць нейкія абяцала перамены.
  Людзі на вуліцах глядзелі на хлапчукоѓ. Шмат было і мясцовых дзецюкоѓ. Яны былі розныя: і ѓ кафтанах, халатах, і напаѓголыя, і босыя, і абутыя. Звычайна людзі багацей
  аддавалі перавагу абутак і нават боты, нягледзячы на спякоту. Дарослыя мужчыны нават з беднаты аддавалі перавагу сандалі, а вось дзеці і жанчыны ѓ залежнасці ад дастатку.
  Бедныя басанож, багацей абуваліся. Зрэшты, жанчыны нават бедныя былі ѓ балахонах і зачыненых асобах, хоць і фарсілі голымі пяткамі. Былі і хлопчыкі-рабы што амаль голенькія ці нават зусім аголеныя мялі вуліцы.
  Вось маладых нявольнікаѓ адказалі спачатку ѓ лазню пры рынку. І зноѓ іх памылі. З хлопчыкаѓ знялі плаѓкі і насцегнавыя павязкі. І ім дапамагалі мыцца прыгожыя дзяѓчыны-прыслужніцы.
  Альберт адчуѓ сорам і хваляванне юнага мужчыны, асабліва калі яго церлі вяхоткамі. Асабліва старанна драілі хлопчыкам пыльныя, агрубелыя ступні. Так ім далі папаласкаць
  рот і пачысціць зубы. Расчасалі мокрыя валасы. Некаторых занадта калматых хлапчукоѓ пастрыглі. Альберт адчуваѓ моцнае хваляванне, ад мноства голых нявольніц.
  Тыя ж, нібы не заѓважалі як узбуджаюцца і нервуюцца хлапчукі. Яны проста рыхтавалі тавар для гандлю і гэта быѓ іхні абавязак.
  У Альберта мужчынская дасканаласць ѓзбудзіла, і набракла. І яму стала вельмі нават сорамна. І ён яго прыкрыѓ рукамі. У некаторых хлопчыкаѓ таксама тырчком устала.
  Яны моцна тузаліся, былі твары пунсовыя ад сораму і збянтэжанасці.
  Але гандаль ёсць гандаль... Прадаюць рабоѓ па арабскім навучаю зусім голымі. Каб гаспадар бачыѓ усе недахопы. І нікому няма справы да сораму. Раб гэта ѓ першую чаргу
  жывёла. А хіба жывёле можа быць сорамна? І хіба жывёла мае адзенне? Так што вось галышом і ідзіце на ѓсеагульны агляд.
  Хлапчукі выглядалі худымі і жылістымі.
  Іх па ідэі было б лепш адкарміць, перад торгам, але часу няма. трэба прадаць зараз. Тым больш сухі, і худы раб як правіла больш цягавіты, чым укормлены.
  Альберта і іншых дзецюкоѓ вышмаравалі алеем, каб яны блішчалі і здаваліся больш рэльефнымі цягліцамі. Пасля чаго падвялі да гандлю.
  Там ішоѓ аѓкцыён. Прадавалі і жанчын, прычым вельмі прыгожых, і юных дзяѓчат, і нават дзяѓчынак. Прадавалі і дарослых мужчын, і юнакоѓ, і нават старых. Толькі стары
  не прадавалі - відаць брыдка гэта.
  Хлопчыкаѓ пабудавалі ѓ шэраг і стаѓ выводзіць на памост. Пачалі з тых, хто мяльчэй.
  Першым выйшла дзіця гадоѓ васьмі. Ён быѓ вельмі худзенькім, рэбры тырчалі, і галава здавалася вялікай, а шыя тонкай.
  Ці не прывабны асобнік.
  Распарадчык вымавіѓ:
  - Адзін дынар стартавы кошт...Хто больш дасць...
  Па натоѓпе мужчын з бародамі і жанчын у паранджах прайшло нараканьне. Відаць, было хлопчык іх не ѓразіѓ. Не вельмі яны хацелі раставацца і з залатым дынарам.
  Мужчына ѓ чалме і вялікім жыватом, вымавіѓ:
  - Давай я вазьму ѓ цябе ѓсю партыю дзяцей за дваццаць дынараѓ, і не адбірай у нас лішні час!
  Гандляр паціснуѓ плячыма і адказаѓ:
  - Там адзін хлапчук прынц Еѓрапейскай краіны. ён будзе прадавацца асобна. А ѓсіх астатніх я аддам табе за трыццаць дынараѓ!
  Купец у раскошнай чалме рыкнуѓ:
  - Хопіць і дваццаці. Хлапчукі добрыя для працы ѓ шахтах і рудніках. Але яны там хутка і паміраюць, не даючы як след акупіць сябе.
  Гандляр з усмешкай адказаѓ:
  - Пара хлапчукоѓ прыгожыя, іх могуць купіць як слуг для хатніх работ. І ѓвогуле хай будзе гандаль!
  Іншы купец падтрымаѓ:
  -Хай выведуць усю партыю, а мы вырашым - купляць ці не купляць!
  Альберта пакінулі аднаго за шырмай, а голых, чорных ад загараѓ хлопчыкаѓ вывелі на памост. Пару з іх сапраѓды глядзелася прыстойна. І ѓзнікла ажыѓленне.
  Іншы купец паведаміѓ:
  - Даю за ѓсіх дваццаць пяць дынараѓ!
  Першы купец рыкнуѓ:
  - Трыццаць і гэта канчатковы кошт!
  Іншы купец у чалме з лаламі паведаміѓ:
  - Тады трыццаць адзін дынар!
  Гандляр падняѓ малаток і на распеѓ сказаѓ:
  - Трыццаць адзін дынар разоѓ, трыццаць адзін дынар два, ну што больш дасць? Трыццаць адзін дынар тры!
  . ГЛАВА? 14.
  Хлапчукоѓ пагналі ѓ бок гаспадара. Іх прадалі нібы скаціну. І гэта было жорсткім ходам.
  Цяпер настала чарга Альберта. Босага і голага хлопчыка вывелі на гандаль. Альберт сапраѓды меѓ прыгожую, хоць і худзенькую, але жылістую, рэльефнай формы постаць, і мілы дзіцячы прыгожы тварык. Ён наогул вельмі прыгожы хлопчык, хоць і праступаюць рабрынкі. Яго валасы белыя, крыху залацістыя і акуратна пастрыжаныя.
  Наглядчык крыкнуѓ:
  - Адкрый рот хлопец!
  Хлопчык-прынц адкрыѓ...
  Наглядчык усклікнуѓ:
  - Бачыце, якія ѓ яго белыя, чыстыя, моцныя зубы. Пачынаем гандаль з пятнаццаці дынараѓ!
  Адзін з купцоѓ крыкнуѓ:
  - Няхай падыме камень!
  Альберта падвялі да каменя якія выкарыстоѓваліся каб замерыць сілу рабам. Хлопчык з цяжкасцю адарваѓ яго ад падлогі, і закінуѓ на грудзі. І падняѓ, штуршком, дапамагаючы нагамі над галавой.
  Купец кіѓнуѓ:
  - Для яго ѓзросту нядрэнна! Даю шаснаццаць дынараѓ!
  Іншы мужчына ѓхмыльнуѓся і заявіѓ сямнаццаць!
  Пачуѓся вокліч - васямнаццаць!
  Купец зноѓ падаѓ голас:
  Дваццаць!
  Наступіла паѓза. Альберт стаяць зусім голы, і раптам яму стала зневажальна і сорамна ад гэтага. Ад сораму наступіла хваляванне і мужчынская дасканаласць стала паднімацца.
  Жанчына ѓ багатай паранджы пра булькала.
  - Дваццаць пяць дынараѓ!
  Пачуліся яхідныя жарты.
  - Вось яна знайшла сабе сапраѓднага мужчыну!
  - Вось гэта новая цацка!
  Гандляр кіѓнуѓ і пачаѓ прамаѓляць:
  - Дваццаць пяць дынараѓ разоѓ, дваццаць пяць дынараѓ два... Ну хто больш.
  Купец які раней купіѓ усіх рабоѓ, буркнуѓ:
  - Трыццаць дынараѓ!
  Сусед здзіѓлена спытаѓ:
  - За аднаго як за дваццаць хлопчыкаѓ?
  Купец кіѓнуѓ:
  - Я адчуваю ён стаіць гэтага!
  Гандляр пачаѓ выць:
  - Трыццаць дынараѓ разоѓ, трыццаць дынараѓ два...
  Жанчына перапыніла і рыкнуѓ:
  - Трыццаць пяць дынараѓ!
  Гандляр кіѓнуѓ:
  - Правільна, трыццаць пяць дынараѓ разоѓ, трыццаць пяць дынараѓ два...
  Купец зноѓ падаѓ голас:
  - Сорак дынараѓ!
  Гандляр праспяваѓ сорак дынараѓ раз, сорак дынараѓ два....
  Жанчына ѓ багатай паранджы піскнула:
  - Сорак пяць дынараѓ!
  Гандляр прачырыкаѓ:
  - Сорак пяць дынараѓ разоѓ, сорак пяць дынараѓ два...
  Купец рыкнуѓ:
  - Пяцьдзесят дынараѓ!
  Яго сусед са здзіѓленнем вымавіѓ:
  - Пяцьдзесят дынараѓ за хлапчука? За гэтыя грошы можна купіць добрую дзяѓчыну!
  Купец ухмыльнуѓся:
  - А ён, як і дзяѓчына добры!
  Жанчына крыкнула:
  - Шэсцьдзесят дынараѓ!
  Купец не саступаѓ:
  - Семдзесят!
  -Восемдзесят!
  -Дзевяноста!
  Жанчыны крыкнула:
  - Сто дынараѓ!
  Дынар - гэта манета з золата, і сто дынараѓ гэта ѓжо немалая суму і ѓзнікла паѓза.
  Гандляр падняѓ малаток і нараспеѓ стаѓ прамаѓляць:
  - Сто дынараѓ разоѓ! Сто дынараѓ два! Хто больш дасць сто дынараѓ тры... І не паспеѓ малаток апусціцца, як першы купец выпаліѓ:
  - Сто дзесяць дынараѓ!
  Публіка свіснула...
  Гандляр падняѓ малаток і вымавіѓ:
  - Сто дзесяць дынараѓ разоѓ, сто дзесяць дынараѓ два...
  Жанчына жорстка вымавіла:
  - Сто дваццаць дынараѓ!
  Першы купец, які прапанаваѓ за хлопчыкаѓ дваццаць дынараѓ яхідна пацікавіѓся:
  - А ці не зашмат за пеѓня хочаш?
  Жанчына рашуча заявіла:
  - Гэта ѓжо мая справа! А табе стары пень ён навошта!
  Купец з упрыгожанай ізумрудамі чалмой адказаѓ:
  - Яшчэ даведаешся! Ну добра сто трыццаць дынараѓ!
  Жанчына не саступала і цвёрда рыкнула:
  - Сто сорак!
  Купец буркнуѓ:
  - Сто пяцьдзесят!
  Жанчына рашуча вымавіла:
  - Дзвесце дынараѓ!
  Купец свіснуѓ:
  - Ды за такія грошы можна купіць сабе рабыню рэдкай прыгажосці. Табе не здаецца, што твой муж эмір раз'юшыцца калі даведаецца, колькі ты марнуеш на прыгожага хлопчыка!
  Жанчына жорстка заѓважыла:
  - Я прынесла эміру яго становішча і багацце, ён ведае, што гэтым абавязаны майму бацьку! А вось табе навошта гэты прыгожы хлопчык?
  Купец у адказ буркнуѓ:
  - Трыста дынараѓ!
  Жанчына з ухмылкай адказала:
  - Чатырыста!
  Купец раѓнуѓ:
  - Пяцьсот!
  Жанчына жорстка вывела:
  - Тысячу дынараѓ!
  Па шэрагах купцоѓ і гандляроѓ прайшоѓ гул. Адзін з іх заѓважыѓ:
  - Хлопчык прыгожы, але за чым за яго так шмат. Рэдка, калі за жанчыны першых прыгажунь столькі плацілі!
  Купец пацвердзіѓ:
  - За тысячу дынараѓ твой муж табе сапраѓды здзярэ шкуру!
  Жонка эміра ѓ паранджы адказала:
  - А табе будзе яшчэ горш юрлівы казёл!
  Купер рыкнуѓ:
  - Дзве тысячы дынараѓ!
  Жанчына, не саступаючы, адказала:
  - Тры тысячы!
  Купец прабасіѓ:
  - Чатыры тысячы!
  Жанчына кінула:
  - Пяць тысяч!
  Купец прагарлапаніѓ ва ѓсю глотку:
  - Дзесяць тысяч дынараѓ!
  Наступалі цяжкая паѓза... Сума для кошту за аднаго раба нябачаная. І па натоѓпе купцоѓ пранёсся шум. На самой справе здавалася вельмі дурным столькі плаціць за хлопчыка
  прыкладна трынаццаці гадоѓ, хай і вельмі прыгожага і мускулістага...
  Тым больш мужчынская дасканаласць у Альберта апала. Жанчына раптам адчула расчараванне ѓ сваёй новай цаццы і змоѓкла. На самай справе, ці не занадта гэта шмат.
  Гандляр, бачачы паѓза цягнецца, падняѓ малаточак і прыняѓся прамаѓляць:
  - Дзесяць тысяч дынараѓ разоѓ, дзесяць тысяч дынараѓ два, хто больш дасць? Дзесяць тысяч дынараѓ - тры! Але не паспеѓ малаточак ударыць, як пачуѓся голас:
  - Сто тысяч дынараѓ!
  Усе азірнуліся. У залу ѓвайшоѓ чалавек увесь у чорным, і асаблівым гарнітуры. Яго твар быѓ закрыты чорнай маскай.
  Купец страціѓ дарунак прамовы і замёр, застыѓ у недаѓменні.
  Чалавек у чорным плашчы і масцы пацвердзіѓ:
  - Сто тысяч дынараѓ!
  Гандляр згодна кіѓнуѓ:
  - Вядома вялікі! І пачаѓ на распеѓ: сто тысяч дынараѓ разоѓ, сто тысяч дынараѓ два... Хто больш дасць? Сто тысяч дынараѓ тры! Прададзена гаспадару ѓ чорным плашчы і масцы!
  Тут купец умяшаѓся і заявіѓ:
  - Гэты чалавек невядомы ѓ нас! Ці ёсць у яго такая вялізная сума!
  Чалавек у чорным плашчы і масцы паведаміѓ:
  - На вярблюдах ляжаць мяшкі з золатам! Якраз хопіць, каб заплаціць за гэтага хлопчыка! Можаце, пералічыць калі хочаце!
  Гандляр кіѓнуѓ:
  - Ад твой! Можаш валодаць ім як хочаш! Улічваючы якую вялікую суму, вы заплацілі, я магу прапанаваць да яго ланцуг бясплатна!
  Чалавек у чорным плашчы кіѓнуѓ:
  - Ланцуг не перашкодзіць для звераняці! А пакуль весяліцеся!
  Альберт уздрыгнуѓ. Яму на шыю начапілі аброжак з ланцугом і перадалі канец новаму гаспадару. Нешта ѓ ім вельмі злавеснае і злое. І хлопчык адчуваѓ, што гэта не да дабра.
  Чалавек у чорнай масцы і плашчы тузануѓ за ланцуг і буркнуѓ:
  - Ну пайшлі мой новы раб! Паглядзім ці апраѓдаеш ты на сябе надзеі і выдаткі.
  Альберт пакорліва ішоѓ за ім. Яму вывелі на вуліцу. Тут і сапраѓды з вярблюдаѓ згружалі мяхі з золатам. Альберт падумаѓ: дзеля чаго за яго заплацілі такую вар'ятку прорву грошай?
  Калі за дзесяць дынараѓ можна купіць нядрэннага дарослага мужчыну-раба. Вось дваццаць хлопчыкаѓ пайшлі за трыццаць адзін дынар. Толькі за жанчын дзівоснай прыгажосці часам
  кошт пераходзілі за тысячу дынараѓ.
  Але каб за аднаго раба ці рабыню - заплаці сто тысяч! Гэта неймаверна! Бо такая сума - гэта цэлая казна кіраѓніка. Альберта прыкавалі да слана, на якога ѓзлез новы валадар.
  І чацвёра вершнікаѓ пільна сачылі за хлапчуком. І Альберт зноѓ рушыѓ у дарогу. Яго босыя, агрубелыя падэшвы шлёпалі па бруку. Ён быѓ голенькім і худзенькім,
  і на яго глядзелі людзі і пасмейваліся.
  У самым столькі заплаціць за хлопчыка? Можа, гэта дзікае каханне?
  Альберт ішоѓ і задумаѓся. Чаму купец быѓ гатовы за яго выкласці дзесяць тысяч дынараѓ? Не дзеля ж таго, каб адправіць у каменяломні. І не для пасцельных уцех.
  Напэѓна яму нешта вядома, аб паходжанні Альберта. Што ён прынц багатай краіны? Можа, купец разлічваѓ узяць з Альберта выкуп? Ці прадаць уласнаму бацьку-каралю?
  Такая версія выглядала суцэль праѓдападобнай. Хоць яшчэ невядома ці атрымаеш ты выкуп, а дзесяць тысяч дынараѓ - кошт тысячы дарослых рабоѓ трэба выкласці зараз.
  Ды неспавядальныя шляхі Гасподнія.
  Хоць ці ёсць гэты Бог, ці не... Альберт кашлянуѓ. Ну не ён жа прадаѓ цела сатане, а значыць і Бог павінен існаваць! А як жа інакш? Калі ёсць цень,
  тое павінна быць і святло. Гэта можа быць што цені няма, калі свяцілаѓ некалькі. А вось святло заѓсёды пры цені ёсць.
  Альберт цяжка ѓздыхнуѓ. Падумаѓ, і навошта за яго аддалі сто тысяч? Ва ѓсякім разе не для таго, каб так проста забіць і гэта плюс. але раптам з ім здарыцца,
  нешта страшнейшае за смерць? І гэта мінус! Раптам яго захочуць выкарыстоѓваць як дзяѓчыну?
  Альберт цяжка ѓздыхнуѓ і дадаѓ кроку. Яны выйшлі за горад і рушылі па пустыні. Хлапчук ішоѓ сабе і спрабаваѓ сабе ѓявіць нешта больш вясёлае...
  Усякага роду паходу, войны, сярэднявечныя сутычкі.
  Хлопчык уявіѓ сабе час Рычарда Ільвінае Сэрца. Тамака ён ужо ваяваѓ у сне і перамог усіх. А зараз уявіць, як там хоча ордэн спаліць няшчасную яѓрэйскую дзяѓчыну
  Рэбэку. Яна ж такая прыгожая і нявінная. У ёй столькі абаяння і цяпла. Хоць дзяѓчыну павялі на вогнішча ѓ асяроддзі стражнікаѓ. Яе постаць выглядала бледнай.
  Дзяѓчына ішла ціхімі крокамі, і яе цудоѓны тварык здаваѓся спакойным, хоць відаць, што ѓ вока шугае то страх, то гнеѓ.
  З яе знялі ѓсе ѓпрыгожанні, і яркія ѓсходнія тканіны. Галава Рэбэкі засталася непакрытай акрамя двух чорных, даволі доѓгіх кос, што спускаліся па белым балахоне.
  Маленькія ступі ѓ дзяѓчыны былі босыя. І відаць было Рэбэка пакутуе як ад маральнага прыніжэньня: яе багатую габрэйку прымусілі хадзіць басанож, нібы жабраку прасталюдзінку.
  Гэтак і фізічна. Дзень выдаѓся пахмурным і было даволі зябка, ды і голая падэшва дзяѓчынкі не звыклая да вострых каменьчык і жвіру дарогі. Рэбецы сталі моршчыцца і
  накульгваць на абедзве нагі. Яна, зразумела, не абвыкла хадзіць басанож, асабліва ѓ Брытаніі, дзе нават улетку не занадта цеплыня і часта пахмурна. А ён жа дачка Палестыны з
  цяплейшым і сухім кліматам.
  Ды і зневажальна, калі голыя, круглыя, злёгку запыленыя пяткі бачаць мужчыны і нават адпускаюць яхідныя жартачкі. Вядома, з Рэбекі знялі ѓсе ѓпрыгожванні і разулі, не таму што жадалі
  спецыяльнай прынізіць.
  Манахі баяліся, што ѓ яе могуць быць амулеты і талісманы, якім Сатана забяспечвае сваіх адэптаѓ, каб перашкодзіць пакаяцца нават пад катаваннямі.
  А на пакаранне смерцю жанчын падазраваных што яны ведзьмы - вадзілі босымі. Так у іх быццам зніжалася дэманаѓская сіла. Бо зямля Божая, і калі яе датычацца босыя падэшвы, ведзьма
  зараджаецца Чароѓнай энергіяй і губляе частку сваёй сілы. Ва ѓсякім разе Рэбека босая і ѓ белым адзенні з самага грубага палатна рабіла кранальнае ѓражанне.
  Многія жанчыны глядзелі на яе і дзівіліся як яна прыгожая нават у скаромнай вопратцы вядзёнай на вогнішча смяротніцы. І наколькі хупавыя, і точаныя ѓ яе босыя ножкі,
  да якіх не прыстае пыл, дарогі. І што яе прыродная прыгажосць голых дзявочых ножак куды, выдатней чаравічкаѓ, абсыпаных упрыгожваннямі з дыяментаѓ.
  Вось Рэбека ѓсё вялікая кульгавая, збіваючы босыя, далікатныя ножкі падыходзіць да капы дроѓ і саломы. Тут яе павінны спаліць. А перад пакараннем смерцю прывязваюць да слупа і апранаюць ланцугі.
  Вядома ж балюча, калі ѓ далікатнае дзявочае цела ѓпіваецца ланцуг. І як зябка стаяць нерухома, у прахалодны дзень на захадзе лета, у пахмурнае надвор'е. Калі сонца толькі
  толькі зрэдку праглядае з-за хмар. Акрамя балахона на целе ѓ Рэбекі нічога няма. Дзяѓчына-манашкі ѓсё знялі да ніткі, і далі балахон чыста дзеля прыстойнасці.
  Так што нерухома стаяць прыкаваным ланцугамі яшчэ і зябко, і хворы ад ланцугоѓ, босыя ножкі стынуць ад ветра, і ныюць ад напругі стаялага становішча.
  Цяпер уся надзея Рэбэкі на абаронцу. Супраць яго павінен змагацца лепшы воін ордэна тампліераѓ Брыян. Які адрозніваецца вялікай сілай і цягавітасцю.
  Зрэшты, Айвенга здолеѓ яго выбіць з сядла. Але зараз ён цяжка паранены. Яшчэ Рычард Ільвінае сэрца можа цягацца з Брыянам, але ён не можа біцца за габрэйку, дакладней
  ці наѓрад захоча - не царская гэтая справа.
  Так што Брыян спакойны і ѓпэѓнены, што зможа любога перамагчы. А затым дзёрзкую дзяѓчынку, што адпрэчыла яго каханне папросту спаляць. І развеюць попел ведзьму. Потым спаляць і
  яе саф'янавыя, шытыя жэмчугам боцікі, і адзенне з усімі дэманскімі ѓпрыгожваннямі.
  Брыян глядзіць на Рэбэку. Як яна прыгожая, вось дык вось прывязаная да слупа, дакладней прыкаваная ланцугамі. І выглядае наколькі кранальна, і непаѓторна драматычна.
  А час ідзе. Дзяѓчына мерзне і тузаецца. Звіняць на ёй ланцугі. Відаць, ёй дастаѓляе пакуты стаяць прыкаванай да слупа. Босыя ножкі дзяѓчынкі пачырванелі ад холаду.
  Як ёй непрыемна. І як ёй мусіць страшна...
  Агонь вядома ж сагрэе і полымя драпежна лізне дзявоцкую, круглую пятку. І будзе чутны пах шашлыка, нібы пякуць бараніну. І гэта стане так пакутліва балюча.
  І дзяѓчына завішча. А полымя будзе паднімацца, усё вышэй і вышэй. Спаліць яе белы балахон і ѓвесь натоѓп яе ѓбачыць зусім голым, і прыкаваным ланцугом.
  А белая скура пакрыецца пухірамі, пачырванее. А затым стане злазіць. І будзе смажыцца мяса, і шыпець нібы на патэльні. І гэта будзе проста ѓзрушаюча балюча.
  І Рэбэка будзе лямантаваць ад невыносных пакут. І вось ад яе касцей стане адвальвацца мяса. І костачкі агаляцца, чарнеючы. І дзяѓчына ад болевага шоку страціць прытомнасць і заціхне. Заціхне ѓжо назаѓжды. А яе душа паляціць у спецыяльнае пекла для яѓрэяѓ. Для няхрышчаных габрэяѓ будзе сваё пекла. Дзе іх будуць мучыць паводле ѓчынкаѓ іхніх.
  І мабыць Рэбэка як нявінная душа будзе пакараная не так жорстка. Яе выпорут, паб'юць крыху палкамі па босых, круглых пятках. А затым кінуць у засценак. І Рэбека будзе там спяваць,
  і славіць сваіх габрэйскіх святых. Час ад часу да яе будуць прыходзіць турэмшчыкі-чэрці і лупіць яе палкамі зноѓ па босым хупавай формы пяткамі. Таму што грэшніцы павінны атрымліваць
  па пятках як мага балючай.
  І яе яшчэ будуць секчы розгамі, а потым як ведзьму, пячы агеньчыкам. Падпаліѓшы яе прыгожую, нібы дзве дынькі грудзі.
  Рыцар Брыян размроіѓся. А час ішоѓ...і вось ужо апошняя гадзіна прыбыцця абаронцы мінае.
  Гросмайстар ордэна дае сігнал да пачатку пакарання.
  Вось кат высякае крэменем іскру, і запальвае вымачаную ѓ салетры паходню. Рэбэка ѓскрыквае ад страху і разам з тым убранні. Яна так здрыганулася на ветры, што ёй проста трывіяльна хочацца сагрэцца.
  Хоць зразумела, што агонь сагрэе толькі на імгненне, а потым будзе паліць і паліць, і абдзярэ і скуру, і мяса.
  Кат ужо пачаѓ падносіць паходню да саломы, як натоѓп загуѓ. У аддаленні імчаѓся невялікі белы і конь, і на ім маленькі вершнік.
  Гросмайстар ордэна крыкнуѓ:
  - Спыніся кат!
  Той замёр літаральна ѓ вяршцы ад саломы. Сэр Брыян абурыѓся:
  - ён спазніѓся! Тэрмін прыезду абаронцы скончыѓся!
  Гросмайстар зло адказаѓ:
  - Ты баішся пазмагацца з хлапчуком?
  Сьвіта гросмайстра ѓхваляльна зашумела:
  - Правільна біліся! Што забаяѓся баязлівец!
  Брыян зло вымавіѓ:
  - Я з яго выб'ю пыху!
  Храмавік падумаѓ спачатку што гэта ѓсё ж Айвенга нягледзячы на рану хоча пазмагацца з ім. Але дадзены воін быѓ яшчэ менш і ніжэй ростам чым ранейшы крыѓдзіцель сэр Брыяна.
  Ды і конь быѓ іншы. І даспехі...
  Ну што ж... У Брыяна адлегла ад сэрца. Да яго яшчэ не паспелі дайсці чуткі аб тым, што гэта дзяцюк гадоѓ трынаццаці выйграѓ рыцарскі турнір: зваліѓшы з коней і Рычарда Ільвінае
  Сэрца і Айвенга. Ды ѓ тыя часы не было пошты. А чуткі прыпісвалі, што нібыта турнір выйграѓ сапраѓдны волат, а не нейкі там хлапчук.
  Так што сэр Брыян быѓ спакойны.
  І ѓпэѓнена паведаміѓ:
  - Я прымаюць выклік!
  Яго ѓпэѓненасць яшчэ больш узрасла, калі Альберт зняѓ шлем і ѓсе ѓбачылі яго дзіцячы, прыгожы твар, светлыя валасы і блакітныя вочы.
  Адна з жанчын нават крыкнула:
  - Пашкадуйце дзіця!
  Гросмайстар спытаѓ у Альберта:
  - Ці сапраѓды ты хлопчык хочаш пазмагацца са слаѓным сэрам Брыянтам?
  Юны прынц упэѓнена заявіѓ:
  - Ды і выратаваць Рэбэку!
  Гросмайстар усумніѓся:
  - Але сэр Брыян наш лепшы рыцар, а ты зусім дзіця! Ці хопіць у цябе сілы?
  Альберт жорстка адказаѓ:
  - Лаянка пакажа якое я яшчэ дзіця!
  Гросмайстар звярнуѓся да прывязанай габрэйкі:
  - Ці гатовы прызнаць гэтага юнака сваім абаронцам?
  Рэбэка са стогнам адказала:
  - Дзейце што хочаце!
  Гросмайстар кіѓнуѓ:
  - Ну добра! Пачынайце! Якія дзіды вы аддаеце перавагу - тупыя ці вострыя!
  Сэр Брыян раѓнуѓ:
  - Вядома ж вострыя!
  Альберт кіѓнуѓ:
  - Хай будуць вострыя - калі яму жыццё не дарагая!
  Храмавік хіхікнуѓ:
  - Самаѓпэѓнены як усе падлеткі! Паглядзім, як я цябе зшыбу з каня!
  Альберт лагічна адказаѓ:
  - Не хваліся, калі едзеш на раць, а хвалішся, калі едзеш з раці!
  Гросмайстар крыкнуѓ:
  - Давайце хутчэй! Дзяѓчына прыкаваная мерзне!
  Рыцары раз'ехаліся. У храмоѓніка і конь вялікі, вараны і сам ён буйны ѓ чорных даспехах. А Альберта даспехі як люстэрка, конь невялікі, але вельмі хуткі і белы як
  снег. Нібы паядынак паміж дабром і злом, паміж чорным і белым.
  Храмоѓнік жорстка заѓважыѓ:
  - Мне яго і хочацца забіць, і разам з тым шкада дзіця!
  Вось яны раз'ехаліся. Ведаѓ бы сэр Брыян які ѓ яго сур'ёзны і небяспечны супернік то не быѓ гэтак самаѓпэѓненым. Альберт таксама разумеѓ, што яго вораг моцны, і нешматлікім
  саступае Рычарду Ільвінае сэрца. Але калі ты перамагаѓ самага легендарнага караля што табе храмоѓнік?
  Абодва воіны па сігнале гонгу панесліся насустрач адзін аднаму. Нават стаяѓ пыл слупам. Рэбэка прашаптала:
  - Аб Вялікі Іегова выратуй дзіця!
  Альберт прыняѓ удар на шчыт і саслізнуѓ рухам направа дзіду, а сам ударыѓ ворага па забрале паскорыѓшы рух нагібам корпуса. Гэта ѓдар, які бліскуча правёѓ у
  свой час Айвенга, Альберт правёѓ не горш, а можа нават і лепш, паскорыѓшы рух сваім моцным, юным тулавам. І сэр Брыян паляцеѓ нібы куль з каня.
  Публіка закрычала ад захаплення, а жанчыны заахкалі. Усе думалі, што лепшы рыцар ордэна саб'е хлапчука, а раптам аказалася такое...
  Сэр Брыян упаѓ, і адчайна спрабаваѓ устаць, але цела яго ѓ даспехах дрэнна слухалася.
  Гросмайстар аб'явіѓ:
  - Суд Божы адбыѓся! Юны воін як вас клічуць?
  Хлопчык пакланіѓся і адказаѓ:
  - Альберт!
  Гросмайстар працягнуѓ:
  - Альберт! Перамог лепшага воіна ордэна і выратаваѓ абвінавачаную ѓ вядзьмарстве габрэйку Рэбэку дачку Ісака. Цяпер яна вольная і ёй вяртаецца яе ранейшае адзенне і ѓпрыгожванні!
  Памочнік шапнуѓ на вуха на чале ордэна:
  - А можа канфіскуем яе дабро ѓ казну?
  Гросмайстар рыкнуѓ:
  - Не дуры! Гэта вераломства! Ану зніміце з дзяѓчыны ланцугі і адвяжыце ад слупа!
  Воіны і каты з радасцю сталі размотваць ланцугі, якімі была прыкавана Рэбэка! Зайграла музыка. Народ быѓ задаволены, асабліва жанчыны. Сапраѓды як міла гэтая
  дзяѓчына-габрэйка, што яе выратавалі выклікае толькі радасць.
  Альберт пакланіѓся гросмайстру і заявіѓ:
  - Справядлівасць перамагла!
  Гросмайстар пагадзіѓся:
  - Вось ён вышэйшы Божы суд! А зараз мой рыцар, можа быць папіруеш з намі! І ці не хочаш паступіць на службу ордэну?
  Альберт паціснуѓ плячыма:
  - Я прынц і служу свайму каралеѓству! А на рахунак балю... Выбачыце, але спачатку дастаѓлю Рэбэку пад сваёй аховай да яе бацькі. Бо яе зноѓ могуць выкрасці. Лясы поѓныя
  разбойнікаѓ і рыцараѓ-авантурыстаѓ!
  Гросмайстар кіѓнуѓ:
  - У добры шлях! Але ведай дорага на службу ордэну заѓсёды адчыненая!
  Рэбэку павялі назад у келлю, дзе ёй павінны былі ѓручыць ранейшую вопратку і канфіскаваныя каштоѓнасці. Дзяѓчына на радасцях пляскала босымі, точаныя ножкамі, не
  адчуваючы вастрыню камянёѓ, і халады, хаця ѓжо вечарэла... І сонца схавалася за гарызонтам. Голыя, ружовыя, якія надзіва чыстыя, круглыя пятачкі дзяѓчыны мільгалі.
  Яна на пакаранне смерцю ішла ціха з цяжкасцю захоѓвала спакой. А цяпер была радасная і літаральна пырхала. І здавалася яшчэ прыгажэйшай. Яе асобе ѓжо не было такімі бледным,
  а стала ружовым ад узрушанасці, і дадало фарбаѓ і прыгажосці. І гэта дзяѓчына цяпер нагадвала гарэзлівае дзіця.
  Альберт з захапленнем праспяваѓ:
  Хто абвык за перамогу дужацца,
  З намі разам няхай заспявае...
  Хто вясёлы той смяецца,
  Хто шукае той даб'ецца,
  Хто шукае той заѓсёды знойдзе!
  Вось Рэбэка забегла ѓ келлю. За ёй рушылі ѓслед манашкі каб дапамагчы апрануцца. Альберт злез з каня. Яму паднеслі кубак з добрым вытрыманым віном.
  Натуральная і салодкая рэч вельмі прыемнае на смак гэтае віно.
  Альберт з задавальненнем яго выпіѓ і адчуѓ прыліѓ сіл. Яму было выдатна і весела. Жадалася рознага роду подзвігаѓ. Хлапчук нават праспяваѓ:
  - Прывык па-ѓсякаму біцца,
  Бутэлек хоць нямногіх бачыѓ дно...
  Але не здаралася нам улюбляцца -
  Даѓным даѓно! Даѓным даѓно!
  Даѓным даѓно!
  Вось ужо вярнулася Рэбэка. Ён моцна накульгваѓ. У боціках збітым нагам некамфортна. Яна накінула на твар шаль, і зараз яе прыгажосць была ѓтоена.
  Сукенка да яе праѓда яркая і шмат на ёй упрыгожванняѓ. Манахі і манашкі нічога не скралі. І гэта выглядала вельмі здорава. Дакладней Альберту якраз
  больш падабалася, калі Рэбэка была ѓ белым балахоне і басанож. Яе ножкі без абутку выклікалі ѓ хлопчыка хваляванне юнага мужчыны. А так... Шмат ён бачыѓ падобных
  жанчын ва ѓпрыгожваннях і гэта не завода змяняецца.
  Альберт праспяваѓ:
  - Пра гэта дзяѓчыне босы,
  Я забыць ніяк не мог...
  Здавалася камяні маставой,
  Раздзіраюць скуру далікатных ног!
  І хлапчук засмяяѓся ... Рэбека падміргнула яму, што, зрэшты, праз вэлюм неѓзаметку і прабуркавала:
  - Ты будзеш праводзіць мяне мой рыцар?
  Альберт кіѓнуѓ:
  - Ды мой дама!
  Рэбэка рашуча заявіла:
  - Толькі маѓчы ѓ дарозе! Я хачу крыху паслухаць цішыню! І атрымаць асалоду ад прыродай!
  Альбер лагічна заѓважыѓ:
  - Маѓчанне золата, толькі з-за лёгкасці здабычы ѓпалае ѓ пробе да ѓзроѓню ніжэй звінячай медзі красамоѓства!
  Рэбэка піскнула:
  - Усё роѓна маѓчы! І вязі мяне да бацькі.
  Хлопчык і дзяѓчына рушылі на конях. Рэбецы спрытна сядзела ѓ сядле і рухалася павольна. Хлопчык жа маѓчаѓ, але з цяжкасцю сябе стрымліваѓ. Яму так хацеѓ з ёй паразмаѓляць
  і пра вельмі шматлікае распытаць. Але даводзілася трымаць рот на замку.
  Пацан-прынц яшчэ чуваць вымавіѓ:
  - Маѓчанне золата, слова срэбра, красамоѓства медзь, а лаянка матам абарочваецца свінцовым дажджом!
  . ГЛАВА? 15.
  Міхаіл-Уладзімір Пуцін-Гарбачоѓ зноѓ пачаѓ рабіць вяртанне да сталінізму.
  Павялічыѓ тэрмін службы ѓ войску да трох гадоѓ. Увёѓ воінскія званні і на вытворчасці.
  Дарэчы, ідэя працоѓных войскаѓ Троцкага яму спадабалася. Далей узмацнілі жорсткасць крымінальную адказнасць са спазненне, і за з'яѓленне ѓ п'яным выглядзе на вуліцы, і за курэнне ѓ грамадскіх месцах.
  Далей і за кінутыя недакуркі і цэлафанавыя і папяровыя пакеты сталі саджаць.
  Далей была вылучана праграма па барацьбе з лішняй вагой.
  Пасля чаго Міхаіл-Уладзімір Гарбачоѓ-Пуцін заснуѓ;
  Разважанні прынца Альберта перарваліся. Ён апынуѓся каля аазіса пустыні. Ужо вечарэла, і рабілася цямней. Караван спыніѓся.
  Альберта адвязалі адвялі паесці і далі папіць. Хлопчык з задавальненнем выпіѓ вады. На вячэру яму далі кашы і сухафруктаѓ.
  Альберт паеѓ. Яму далі покрыва, каб ён мог заслаць сабе на пясок. І хлапчук, які стаміѓся з дарогі, узяѓ і заснуѓ. Тым часам чалавек
  у чорнай масцы дастаѓ асаблівы магічны крышталь і паглядзеѓ на яго. Ён зараз мог назіраць унікальныя сны хлопчыка. А што грошы? Гэта ж
  фальшывае золата. Вось ужо зараз залатыя манеты пачынаюць станавіцца лягчэй і раставаць нібы ільдзінкі. А ѓнікальны хлопчык можа вельмі моцна спатрэбіцца чарадзею.
  Альберту зноѓ сніцца што ён у войску Спартака. Красс пабіты зараз канчаткова і рабам нішто не мяшае атакаваць Рым. Гэта трэба рабіць пакуль не прыбылі
  Лукум і Пампей. А ѓ іх па сто тысяч войска кожнага. У Спартака ж пасля перамог велізарнае папаѓненне з рабоѓ, гладыятараѓ, беднаты. Нават многія гарады
  сталі дасылаць правадыру паѓстанцаѓ войска. І гэта сур'ёзна.
  Альберт жа зноѓ з Эѓтыбідай. Дужы мускулісты хлопчык і грэцкая хупавая прыгажуня. Яны скачуць побач на белых конях. Армія Спартака налічвае
  ужо больш за сто пяцьдзесят тысяч байцоѓ. Але многія з іх навічкі. Хаця зброі дзякуючы захопленым трафеям цалкам хапае. Але войска даволі сырое.
  Вельмі шмат рабоѓ-падлеткаѓ, што пляскаюць босымі ножкамі. Звычайна безбародым юнакам не выдаюць у цёплую пару года нават сандаль.
  Эѓдзібіда адзначыла:
  - Рым добра ѓмацаваны, асабліва Капітолій. І яго абараняе каля ста тысяч воінаѓ. Праѓда частка з іх апалчэнне. Узяць яго будзе нялёгка!
  Альберт лагічна заѓважыѓ:
  - Значную частку насельніцтва Рыма складаюць рабы. Іх можна падняць на мяцеж!
  Эѓтыдзіда з гэтым пагадзілася:
  - Вядома, жа можна! Але трэба, каб нехта гэта арганізаваѓ!
  Альберт выказаѓ здагадку:
  - Гэта магу зрабіць я! Як гэта ѓжо зрабілі ѓ Капуі!
  Грачанка і былая рабыня кіѓнула:
  - Што ж цалкам магчыма... Дык дзейнічайце ж!
  Хлопчык кіѓнуѓ і пацвердзіѓ:
  - Мы з сястрой Радапеяй пракрадземся ѓ Рым, а там паглядзім!
  Войска Спартака хутка ѓзрастала. І на хаду ішло навучанне навабранцаѓ. Радапея пазбівала цэлы легіён іх дзяѓчынак-рабынь. Іх у першую чаргу вучылі страляць з лука і
  кідаць лёгкія дроцікі. І гэта, зразумела, была добрая ідэя. Былі легіёны і з хлопчыкаѓ-рабоѓ. Хаця звычайна Спартак стараѓся дзяцей не браць. Але ж юных рабоѓ вельмі шмат і іх трэба некуды прыбудаваць. Дакладна таксама як жанчын-рабыняѓ нават больш, чым мужчын. Многія рабы паверылі ѓ хуткі канец вайне. І ѓ войска Спартака кожны прыбывалі
  тысячы нявольнікаѓ, беднякоѓ, саюзнікаѓ. У тым ліку і жанчыны з дзецьмі. І войска імкліва ѓзрастала. Некаторае папаѓненне давалі і вольныя людзі, з тых гарадоѓ.
  Італіі, што не хацелі жыць пад уладай дэспатычнага Рыма. І прыходзяць воіны, якія маюць баявы вопыт і са сваёй зброяй. І гэта трэба сказаць вельмі здорава.
  Але маса ѓ войску і хлапчукоѓ, і дзяѓчын, і дзяѓчынак. Жанчыны-рабыні раней так не ліплі, а зараз бягуць да Спартака дзясяткамі тысяч. Звычайна яны басаногія, і ѓ ірваных туніках, некаторыя і зусім амаль голыя, у адных насцегнавых павязках. А ёсць і зусім голыя, асабліва нявольніцы з Афрыкі. Вось гэта табуны.
  Эѓтыбіда адправілася таксама трэніраваць дзяѓчынак.
  Альберт жа сустрэѓ Радапею. І прапанаваѓ разам з ёй прыбыць у Рым пад выглядам вандроѓных артыстаѓ.
  Дзяѓчынка заѓважыла:
  - Занадта вялікая рызыка! У Рыме высокая пільнасць варты!
  Альберт кіѓнуѓ:
  - Вядома! Але горад - гэта сапраѓдная цытадэль з сотняй тысяч воінаѓ, і яго так проста не ѓзяць. А вось калі б нам дапамаглі рабы што ѓнутры горада...
  Радапея адзначыла:
  - Можа быць гэта і нядрэнная ідэя. Але ѓ цябе нават вусікі не прабіліся. Могуць, рабы і не паслухаць дзяцей! Тым больш можа быць Спартак нешта больш рэальнае прыдумае!
  Альберт згодна кіѓнуѓ:
  - Я веру ѓ геній Спартака, але жадаю ваяваць з ворагам сам! І перамагаць сваёй кемлівасцю!
  Радапея заѓважыла з усмешкай, якая ѓ яе такая белазубая:
  - А ведаеш разведаць не перашкодзіць! Давай агледзім умацаванні Рыма і знойдзем, дзе яны ѓразлівей...
  Хлопчык-прынц кіѓнуѓ:
  - Гэта добрая ідэя!
  Дзеці рушылі ѓ напрамку Вечнага горада. Аднак адбылася сутычка. Два легіёны ішлі да Рыма з Афрыкі. Гэта дванаццаць тысяч салдат пешых, і тры тысячы вершнікаѓ.
  Камандуючы імі праконсул Віскунт вядома ж не хацеѓ уступаць у бой са Спартаком і спрабаваѓ абыйсці войска паѓстанцаѓ што абыходзіла Рым.
  Але разведчыкі далажылі, што наперадзе легіён з напаѓголых дзяѓчат. Ад чаго вочы ѓ галодных да жаночага цела легіянераѓ загарэліся. І Віскунт загадаѓ захапіць рабыняѓ у палон, сам, мабыць, жадаючы з імі пацешыцца.
  Але ѓ Спартака добрая выведка. Хлапчукі на хуткіх поні, маскіруючыся глядзяць за ѓсіх дарогамі што ідуць у Рым. І зразумела, войскі Віскунта засеклі. І калі
  рымляне паспрабавалі было сунуцца да дзяѓчынак, як перад імі аказалася не менш за сотню тысяч нявольнікаѓ-рабоѓ. і тыя ѓ самыя першыя хвіліны атачылі рымлян.
  І пайшла бітва.
  Зразумела Альберт і Радапея прынялі ѓ ёй удзел. Хлопчык узмахнуѓ парай мячоѓ, і ссек галаву рымскаму цэнтурыёну, сказаѓшы:
  - Слава Свабоды нас чакае!
  Радапея рушыла рымляніна голай, круглай пяткай у падбародак і зваліла яго, праваркаваѓшы:
  - Слава народным Багам!
  Хлопчык і дзяѓчынка разышліся не на жарт. І іх мячы мільгалі нібы лопасці верталёта. Яны вельмі баявая і агрэсіѓная пара.
  Альберт знёс галаву рымскаму легіянеру і піскнуѓ:
  - За Спартака!
  Радапея таксама зрэзала галаву рымляніну і адзначыла:
  - Не трэба рабіць з простага чалавека Бога! Спартак такі ж, як і мы!
  Хлопчык-прынц ссек яшчэ аднаго легіянера і буркнуѓ:
  - Тады за нас!
  Дзяѓчынка, секчы супернікаѓ, хіхікнула:
  - Вось за нас гэта можна!
  Колькасны перавага ѓ войска Спартак былі занадта вялікі. Сам Спартак махаючы двума мячамі ѓступіѓ у бой. Але на секчы як след не паспеѓ. Рымлян вынішчылі, пара тысяч
  ацалелых легіянераѓ упала на калені і здалася ѓ палон. Так і завяршыѓся ѓвогуле цікавы, але пабочны бой. Праѓда лішнія пятнаццаць тысяч легіянераѓ, маглі ѓзмацніць абарону Рыма.
  Так што ѓсё ішло згодна з планам. І Альберт і Радапея рушылі далей да Вечнага года. Альберт ніколі не бачыѓ раней Старажытнага Рыма, і яму хацелася паглядзець на самы
  буйны горад антычнасці. Хлопчык і дзяѓчынка неслі з сабой няхітрае скарб акцёраѓ і белага пудзеля. Апошні быѓ сапраѓдным цыркавым сабачкам, і ѓмеѓ рабіць сякія-такія трукі.
  Хлопчык і дзяѓчынка пляскалі босымі ножкамі па каменьчыках і напявалі:
  - Толькі ѓ барацьбе можна шчасце знайсці,
  Спартак крочыць наперадзе!
  Спартак крочыць наперадзе!
  Хлопчык і дзяѓчынка ѓсё бліжэй падыходзяць да Рыма. Відаць, якія ѓ яго высокія сцены і вежы, на якіх устаноѓлены катапульты. Так проста падобны горад не ѓзяць.
  Тым не менш дзеці рухаюцца. І нават напяваюць:
  - Але пульсацыя сэрца і вен,
  Слёзы нашых дзяцей маці...
  кажуць - мы жадаем змен -
  Скіне ярмо рабскіх ланцугоѓ!
  
  Сын зямлі ж у адказ скажа не,
  Я рабом ніколі не застануся...
  Веру будзе свабоды світанак -
  Асвяжыць вецер свежую рану!
  
  За свабоду святую ѓ лаянку,
  Сам вялікі Спартак заклікае...
  Падыміся віцязь доблесны ѓ рань,
  Сонца праѓды няхай заззяе!
  Каля ѓвахода поѓна варты. І легіянеры ѓ даспехах з падазрэннем глядзяць на дзяцей. Альберт занадта ѓжо мускулісты, і больш падобны на ваяра, чым на валацугу.
  Старэйшы легіянер спытаѓ Альберта:
  - Ты хто хлопчык?
  Хлопчык-прынц адказаѓ з усмешкай:
  - Я гімнаст і акрабат!
  Кіраѓнік варты загадаѓ:
  - Прайдзіся на руках!
  Альберт устаѓ на галаву і прабегся. Яе босыя, загарэлыя ножкі з пыльнымі пяткамі мільгалі на сонцы.
  Сам хлопчык быѓ бронзавы ад загару і вельмі прыгожы. Кіраѓнік стражнікаѓ кіѓнуѓ:
  - Ды ты нядрэнны! Я хацеѓ бы мець такога раба як ты!
  Альберт з усмешкай белых зубоѓ, адказаѓ:
  - Я вольны!
  Кіраѓнік варты з падазрэннем паглядзеѓ на яго і буркнуѓ:
  - Дакажы! Чыя ты асоба!
  Альберт сунуѓ кавалак папірусу, дакумент з ліку захопленых бунтамі рабамі трафеяѓ.
  Кіраѓнік варты паглядзеѓ і адзначыѓ:
  - Усё ж я магу вас затрымаць, і нават падвергнуць катаванням. Ты разумееш?
  Альберт з уздыхам кіѓнуѓ:
  - У вас сіла!
  Старэйшы па званні легіянер кіѓнуѓ:
  - Так што... Арыштуйце іх і запросіце ката.
  Радапея прабуркавала:
  -А мяне за што?
  Кіраѓнік варты адзначыѓ:
  - Вы шпіёны Спартака! Я адчуваю гэта. Тым больш у Спартака правая рука хлопчык вельмі моцны, спрытны і светлавалосы. Думаю, ці не ты. Легіянер адзначыѓ:
  - Так! Мы чулі пра хлопчыка што б'ецца так, як далёка і дарослым воінам. Цалкам магчыма ён асабіста пайшоѓ у разведку!
  Старэйшы легіянер кіѓнуѓ:
  - Узяць іх!
  Альберт разгубіѓся. Ён не чакаѓ што яго так хутка западозраць. І ѓ той жа час не хацеѓ выдаваць сябе. Радапея таксама не супраціѓлялася. Рабят схапілі.
  І звязалі рукі Альберту, ды так што звялі разам локці. Хлопчык войкнуѓ ад болю, але стрымаѓ стогны, хоць плечы і вывярнуліся. Тое ж сама зрабілі і Радапеі.
  І дзяѓчынка заскуголіла ад дзікага болю. Але затым сціснула губу. Ды гэта балюча. І іх павялі ѓ склеп. Рымляне вырашылі катаваць іх адразу. Не адкладаючы справу ѓ доѓгую скрыню.
  А катавальны склеп размяшчаѓся проста ѓ крапасной сцяне.
  Альберту стала прыкра, што ён так і не ѓбачыѓ Старажытны Рым. зрэшты, можа яшчэ і ѓбачыць. Не варта панікаваць. Хлопчык, спускаючыся ѓніз, стараѓся дыхаць роѓна.
  Яшчэ не ѓсё страчана. Можа, калі ён вытрымае катаванні, яго і адпусцяць. Вось праѓда Радапею шкада. Няѓжо і дзяѓчынку будуць катаваць? Хаця рымляне вядома ж жорсткія.
  Іх прывялі ѓ горача назапашанае памяшканне. Гарэлі каміны, адчуваѓся пах смаленага мяса. На сценах былі развешаны шматлікія катавальныя прылады.
  Цэлы арсенал для катаванняѓ. Рыхтавалася новае жорсткае катаванне.
  Дзяцей вывелі ѓ цэнтр. На іх з усмешкай паглядзеѓ кат. Два хлопчыкі пісца ѓ белых туніках кіѓнулі і прыгатавалі гусіныя пёры каб запісваць прызнанні.
  Кат паглядзеѓ на Альберта і спытаѓ у вартаѓніка:
  - Гэта шныпар?
  Легіянер кіѓнуѓ:
  - Ды злавілі двух шныпароѓ!
  Кат кіѓнуѓ:
  - Пачнем з хлопчыка! Ён, відаць, глядзіць дзёрзка!
  Легіянер заѓважыѓ:
  - Плётка адвучыць ад дзёрзкасці!
  Кат загадаѓ сваім памагатым:
  - На прэнг яго!
  Альберта падчапілі пад вяроѓку крук і павалаклі да прэнга. Гэта прылада для катаванняѓ была вельмі эфектыѓнай і распаѓсюджанай. Спачатку хлопчыка сталі паднімаць.
  Альберт адчуѓ, як пакутліва выварочваюцца суставы рук. Ён стаѓ нахіліцца. Але каты яго тузанулі. І пякельны боль працяѓ Альберта ѓ вывернутых суставах.
  Хлопчык міжволі ѓскрыкнуѓ, але сціснуѓ зубы. Рукі пракруціліся ѓ плячах і падняліся ѓгору. Босыя ногі хлапчукі адарваліся ад падлогі.
  кат загадаѓ:
  - А цяпер пяць бізуноѓ у падлогу сілы!
  Катавальнік у чырвоным балахоне дастаѓ пугу з вядра, дзе мачыліся вярбовыя пруты. Спачатку па паветры ѓзмахнуѓ. Затым абрынуѓ удар на спіну Альберту.
  у параѓнанні з болем у плячах і руках, не так ужо і страшна. Скура злёгку надзьмулася. Кат ударыѓ другі раз крыху мацней. Але так, каб не лопнула шкура. Потым ударыѓ яшчэ.
  Радапея піскнула:
  - Не біце яго!
  Старэйшы кат спытаѓ:
  - Прызнаеце сябе шныпарамі?
  Дзяѓчынка адмоѓна матнула галавой няма!
  Галоѓны кат кіѓнуѓ:
  - І цябе чакае прэнг!
  А зараз падніміце хлапчука да столі і добранька падтрасіце!
  Вяроѓка нацягнулася мацней. Альберта сталі паднімаць уверх. Хлопчыка адчуѓ узмацненне болю. Столь у склепе была высокая, і закруглялася, нібы цыбуліна. Цагліны былі
  зялёныя і чырвоныя, злёгку патрэсканыя. Адна трэшчына нешта нагадала Альберту, толькі хлопчык не памятаѓ, што канкрэтна. І вось ён апынуѓся на вышыні.
  І замёр. Каты сталі на меншыя і не такія страшныя. Потым вяроѓку адпусцілі. Яна паляцела ѓніз. Альберт адчуѓ, што ѓ ім самім нешта нібыта абарвалася. І вось грымнулася.
  І замёр ля самай падлогі. Альберта ва ѓсім целе і асабліва руках і плячах працяѓ такі боль, што ён залямантаваѓ. Каты засмяяліся. Нават у вачах у хлапчука пацямнела ад жудаснага болю.
  Старэйшы кат з гнюснай усмешкай спытаѓ:
  - Ну зараз будзеш казаць?
  Альберт рыкнуѓ:
  - Заткніся сволач!
  Старэйшы кат прароѓ:
  - Дзесяць удараѓ бізуноѓ у поѓную сілу!
  На гэты раз катаваѓ Альберта з усяго размаху. Скура на спіне хлапчукі лопнула і палілася кроѓ. Нечалавечым намаганнем волі Альберт стрымаѓ крык, і цяжка дыхаѓ.
  Кат скончыѓ біѓ і паглядзеѓ на старэйшага кату.
  Той загадаѓ:
  -Ногі ѓ калодку!
  Каты тут жа ѓзялі і босыя ногі хлопчыка замацавалі ѓ дубовым прыстасаванні. Затым старэйшы кат загадаѓ:
  -Павесіць гіры!
  Каты з задавальненнем за гаплікі сталі вешаць пудовыя гіркі. Яны гэта рабілі хутка. Альберт зноѓ адчуѓ узмацненне без таго моцнага болю ѓ плячах і руках. Хлопчык застагнаѓ.
  Старэйшы кат з усмешкай спытаѓ:
  - Будзеш казаць, прызнаешся, што шныпар ці цябе катаваць далей?
  Альберт зароѓ:
  - ды будзьце вы праклятыя!
  Галоѓны катаваѓ загадаѓ:
  - Вышмаруйце яму пяткі! Паспрабуем для хлапчука жароѓню!
  Адзін з памочнікаѓ ката дастаѓ посуд з аліѓкавым алеем. І каты пачалі мазаць хлопчыку босыя, агрубелыя ступні.
  Галоѓны катаваѓ заѓважыѓ:
  - А чаго дзяѓчынка тут варта! Давайце яе пасадзіце ѓ крэсла, і таксама прыгатуйце жароѓню!
  Адзін з катаѓ спытаѓ:
  - Можа, і яе на прэнг?
  Старэйшы кат запярэчыѓ:
  - Дзяѓчынка больш далікатная, яе можна і пакалечыць! Агонь пад пяткі ёй таксама зрабіце паменш! Мы ж пакуль не ведаем вінаватыя яны ці не, каб катаваць да смерці!
  Радапею пасадзілі ѓ крэсла, і моцна прывязалі. Затым прыѓзнялі яе ногі і таксама сталі мазаць падэшвы аліѓкавым алеем.
  Вось Альберту скончылі змазванне. І паднеслі жароѓню, якой круцілася полымя. Хлапчук адчуѓ сваім грубымі, мазолістымі ступнямі боль не адразу. Але паліла.
  Кончыѓшы змазваць падэшвы дзяѓчынцы і ёй сунулі пад голыя, круглыя пяткі жароѓню мяльчэй. І вельмі быѓ слабейшы. Пачалі пячы босыя, агрубелыя, змазаныя алеем ступні дзяцей.
  Катаванне было доѓгае і пакутлівае. Альберт стараѓся думаць пра нешта старонняе каб адцягнуцца ад моцнага болю. Вось, напрыклад, ён разам са Спартаком ваюе з рымлянамі.
  Ідзе жорсткі бой. Хлопчык, як заѓсёды, з двума мячамі. Праводзіць млын. І падае ссечаная, галава рымляніна з няголены і грубым тварам. Затым хлапчук як зарадзіць
  сваёй босай пяткай цэнтурыёну ѓ падбародак. І той падае. А далей зноѓ сячэ і падаюць рымляне. А вось і Эѓтыбіда, у яе руках лук. І дзяѓчына-грачанка пускае з рымлян
  стралу. І прабівае суперніка. Той падае мёртва.
  І Эѓтыбіда спявае:
  - Ён святло свабоды паказаѓ рабам,
  І спытаць ланцугі ім дапамог...
  Бо рабства чалавечы сорам,
  А не святы Божы Рок!
  Вось такая яна баявая і вельмі крутая дзяѓчына. Рабыня, але якая набыла сабе волю, і стала вядомай у гісторыі. А зараз якая б'ецца за войска Спартака.
  А вось і Радапея адчайна ваюе...
  І таксама ворагаѓ б'е без слабасці і жалю.
  Альберт жа праводзіць мячамі прыём матылёк. І падаюць з плячэй легіянераѓ ссечаныя галовы. І вось адна ѓ рагатым шлеме ляціць, і ѓтыкаецца ѓ вочы іншым воінам. І літаральна
  іх забівае.
  Тут хлапчук пачуѓ, як закрычала ад болю Радапея. Відаць, усё ж прыпякло ёй капітальна босыя, круглыя пяткі.
  Альберт закрычаѓ на ѓсё горла:
  - Не смей! Сцісні зубы і маѓчы! Не дай падставы радавацца ворагам!
  Радапея сціснула зубы і цяжка задыхала. Ды яна не выдасць мукі.
  Альберт тым часам зноѓ уявіѓ сабе бітву. Ён хлапчук, але моцны хлапчук. І будзе цярпець любыя катаванні. Але вырваѓшыся на волю так будзе секчыся.
  і ніхто яго не спыніць і не пераможа...
  Альберт адчувае, як гуляюць у ім жылкі і цячэ энергія. Хлопчык-раб рубіцца, з вялікім энтузіязмам. І вось зноѓ падаюць прабітыя легіянеры. Хлапчук шпурляе ссечаную галаву рымляніна босай нагой і верашчыць:
  - Слава эпосе Спартака!
  Вось такі ваяѓнічы хлопчык. І як ад яго ѓдараѓ зносіць галовы, усё больш і больш атакуючым рымлянам, і цэлай натоѓпе прайдзісветаѓ. А вось калі гэта яшчэ і рымляне.
  І вось б'е цяжкая баліста. І цэлая бочка з гаручай сумессю выбухае, і абвальваецца на легіянераѓ. і тыя бязлітасна гараць.
  Альберт спявае:
  - Але ж нездарма,
  Мой Родзіч Д'ябал!
  І вось сапраѓды побач з Альбертам з'явіѓся выдатная дзяѓчынка-Сатана з павойнымі валасамі колеру сусальнага золата. Яна глядзіць на Альберта і смеючыся пытаецца:
  - Ну як тваё цела?
  Хлопчык-прынц з вясёлай усмешкай адказвае:
  - Душа зграшыла, а цела ѓ адказе!
  Дзяѓчынка-Сатана прапанавала:
  - Можа, ты хочаш чагосьці больш вясёлага, чым пакутаваць на прэнгу?
  Альберт згодна кіѓнуѓ:
  -Так, вядома, хачу! Напрыклад, адсекчы кату галаву!
  Дзяѓчынка-Сатана запярэчыла:
  - Ну, гэтае задавальненне я табе даставіць пакуль не магу! Але калі хочаш, то можаш... Працягнуць разведку!
  Хлопчык-прынц кіѓнуѓ:
  - Ну хоць за гэта табе дзякуй!
  Прыгожая дзяѓчынка адзначыла:
  - Дакладна дзякуй на хлеб не намажаш! Зрэшты, ты малайчына і паводзіш сябе мужна!
  І прыгажуня з пекла знікла.
  Галоѓны катаваѓ паглядзеѓ на пясочны гадзіннік і паведаміѓ:
  - Час скончыѓся! Закон Рыма абмяжоѓвае працягласць катаванні для дзяцей! Раз яны не прызналіся, то на сёння з ім попыту дастаткова!
  Стражнік кіѓнуѓ:
  - Так! У нас супраць іх толькі падазрэнні, дык што можа быць іх адпусцім?
  Старэйшы кат паціснуѓ плячыма:
  - Можна вядома ж звярнуцца да суддзі, але... Навошта з-за дзяцей адцягваць занятага чалавека! Выведзіце іх на волю!
  Спачатку з-пад босых ног Альберта і Радапеі прыбралі жароѓні. Затым дзяѓчынку адвязалі, а Альберта знялі калодку. Потым спусцілі з прэнга. І знялі крук. Рукі ѓ дзяцей былі пакуль
  звязаныя за спіной і да локцяѓ.
  Іх павялі з памяшкання. Ногі ѓ хлопцаѓ пацярпелі не моцна. Толькі невялікія пухіры ад жароѓняѓ, хоць боль была лютай. Аліѓкавы алей не даваѓ скуры падэшвы моцна падгарэць.
  Праѓда спіну Альберту спаласавала ладна.
  Дзяцей вывелі за ѓнутраную частку сцяны і пад канец легіянер перарэзаѓ вяроѓкі, што звязвалі ззаду рукі. Альберт адчуѓ свабоду, і боль у звязках, у якія вярталася
  кроѓ. Радапея войкнула і пра булькала:
  - Баліць, аднак!
  Хлапчук-прынц з усмешкай вымавіѓ:
  - Затое мы вольныя!
  Дзяѓчынка згодна кіѓнула:
  - Адносна, вядома, але вольныя! І гэта добра!
  Альберт кіѓнуѓ і праспяваѓ:
  - Свабода, свабода, свабода,
  Жадаю падарыць шчасце святла народам!
  І хлапчук азірнуѓся. Вось яны ѓ Рыме. І гэта выдатна. Горад і на самай справе цудоѓны. Даволі чыстыя вуліцы, пад наглядам легіянераѓ іх мятуць хлопчыкі-рабы і
  дзяѓчыны-рабыні. Цікава, але ѓ Рыме, большасць дзяцей і жанчын ходзіць у сандалях. Нават многія рабыні і дзеці-нявольнікі абутыя. Зразумела, гэта сталіца. І тут ёсць свае прыстойнасці.
  Хаця звычайна ѓ цёплы час, дзеці і жанчыны ѓ іншых гарадах Італіі босыя. Калі толькі яны не з багацеяѓ ці шляхетных асоб. А тут вядома ж нават хатняя рабыня павінна
  насіць сандалі. Інакш падумаюць, што патрыцый занадта бедны, што не змог купіць слугам абутак. Дарослыя мужчыны ж як правіла басанож не ходзяць, нават калі гэта рабы.
  Такія правілы...
  Альберт раптам успомніѓ што ѓ іх усё забралі, у тым ліку і цыркавога сабаку. І зараз на ім толькі насцегнавая павязка, а Радапея толькі ѓ ірванай, выліняла туніцы. І выгляд
  у іх як у жабракоѓ. А то і беглых рабоѓ. Асабліва калі ѓлічыць, што Альберта спаласаваная спіна. А яшчэ ѓ дзяцей хварэлі падпаленыя ступні пры кожным кроку.
  Але іх пакуль вартавы не чапалі. Відаць, лупцавалі хлапчукоѓ часта, і было даволі горача, хоць справа хілілася да вечара. Хлопчыкі наогул улетку часта бегаюць з голым тулавам, нават
  шляхетнага паходжання.
  А высячы могуць таксама хлапчука за любую дробязь. Вось сам горад агледзець было цікава. Ён сапраѓды вельмі вялікі. Вось ідзеш па ім, а канца і краю не відаць.
  Дамы ѓ ім буйныя. Ёсць па пяць шэсць, сем, а то і дзесяць паверхаѓ. Шмат раскошных асабнякоѓ. А вось па правую руку якая прайшла дзіцячай пары, статуя Геркулеса і які б'е
  з яе фантан. І гэта прыгожа. Вось відаць, як рухаецца калона салдат. Даспехі бронзавыя і блішчаць. За імі два хлопчыкі б'юць па барабанах. Яны ѓ шорціках, і ѓ сандалях.
  Вось яшчэ адна статуя: Няптун і ѓ яго руках пазалочаная чара. А з чары б'е фантан.
  Альберт і Радапея не вытрымалі і прыселі на краёчак, акунулі босыя, абпаленыя на жароѓні пад катаваннем ножкі. Стала крыху лягчэй. Але міма прайшоѓ легіянер і крыкнула на
  дзяцей. І яны саскочылі, пабеглі.
  Альберт і Радапея крыху прабегліся і спыніліся. Яны паспелі з фантана сербануць вады, і прага іх не мучыла. Але затое было голадна. І гэта прызнацца непрыемна.
  . ГЛАВА? 16.
  Альберт адзначыѓ:
  - Ведаеш падсілкавацца не перашкодзіць!
  Дзяѓчынка выказала здагадку:
  - Давай станцуем і праспяем! Нам пададуць!
  Хлопчык-прынц пагадзіѓся:
  -Паспрабуем!
  Выбраѓшы месца больш-менш люднае, дзеці прыняліся спяваць і скакаць. Хоць і балюча танчыць, калі падпалілі табе ступні. Але дзеці імкнуліся, і ѓ іх падобна атрымалася.
  Альберт адзначыѓ са смяшком:
  - Вось так мы зарабляем на жыццё!
  Радапея паправіла:
  - Не на жыццё, а свабоду!
  Дзеці крыху сабралі медных манет. Хаця асы ім кідалі неахвотна. І зайшлі ѓ бліжэйшую лавачку. Загаравалі сабе малачка і піражкоѓ з мясам. І ядучы стараючыся гэта рабіць
  павольна разгаварыліся,
  Радапея заѓважыла:
  - Горад вялікі, народу шмат у тым ліку і рабоѓ, але як бунтаваць іх я не ведаю!
  Альберт згодна кіѓнуѓ:
  - Ды канкрэтнага плана няма! На самай справе не гарлапаніць жа на пляцы: хай жыве воля - далоѓ тырана!
  Дзяѓчынка прапанавала:
  - Можа, сходзім у цырк. там напэѓна знойдуцца гладыятары, вось іх мы і ѓзбунтуем!
  Хлопчык-прынц згодна кіѓнуѓ:
  - Ідэя выглядае нядрэнны!
  Дзеці, скончыѓшы есці рушылі далей па Старажытным Рыме. Вось, напрыклад, бачная статуя заваёѓніку Карфагена. І заваёѓніку Сіцыліі. А таксама і Суле.
  Вось і Калізей. Ён вялізны памерамі стадыён на сто дваццаць тысяч месцаѓ. Вырабляе ѓражанне.
  Хлопчык і дзяѓчынка з прасілі вартаѓнікоѓ ля ѓваходу:
  - А дзе знаходзіцца школа гладыятараѓ?
  Легіянер насупіѓся і рыкнуѓ:
  - Гэта вам навошта?
  Альберт з усмешкай вымавіѓ:
  - Я хачу запісацца ѓ гладыятары!
  Стражнікі вылупіліся:
  - Шчыра?
  Хлопчык упэѓнена вымавіѓ:
  - Сумленныя не бывае!
  - Вось і добра! Якраз амаль усе рабы збеглі і нам не хапае свежага мяса!
  Альберт, пачуѓшы гэта навіна не ѓзрадаваѓся:
  - як збеглі?
  Больш высокі легіянер паведаміѓ:
  -З-за гэтага ката Спартака, рабы сталі збягаць, яшчэ гады два таму. А зараз яны змотваюцца літаральна табунамі. Праѓда мы іх трымаем за кратамі і на завалах,
  выставілі варту, так што зараз яны не бягуць так жвава як раней, але іх замала засталося!
  Альберт хіхікнуѓ і адзначыѓ:
  - Ды замала! Але я адзін многіх стаю!
  Легіянер засмяяѓся і адказаѓ:
  - Ты яшчэ дзіця! Акрамя таго, цябе нядаѓна лупцавалі! Глядзі як бы галавы не пазбавіѓся б!
  Радапея прапанавала:
  - А ты біцца з ім на мячах! Вось тады даведаешся, хто чаго варты!
  Легіянер з усмешкай адказаѓ:
  - Занадта шмат гонару, каб я вялікі воін з смактуном біѓся! Ды і калі хочаш дзяѓчынку таксама бяруць! Многія жанчыны-гладыятары таксама збеглі!
  Радапея згодна кіѓнула:
  - Я пайду! Я таксама ѓмею біцца!
  Легіянер скептычным заѓважыѓ:
  - Вось ты мяне смяшыш!
  Тут іншы стражнік прапанаваѓ:
  - Давай я падзяруся з хлапчуком на мячах!
  Рослы легіянер з усмешкай спытаѓ:
  - А гэта табе навошта?
  Стражнік хіхікнуѓ і адзначыѓ:
  - Балюча дзяцюк прыгожы. Калі я яго высячу, можна будзе з ім пазабаѓляцца!
  Вялікі легіянер кіѓнуѓ:
  - Ды прыгожы! Ты мог стаѓ палюбоѓнікам якога-небудзь шляхетнага патрыцыя, ці патрыцыянкі, з такой знешнасцю!
  Альберт ганарліва адказаѓ:
  - Аддаю перавагу славе мяча! Калі той стражнік хоча са мной пазмагацца, дык я яму пакажу, што не такі ѓжо я і маленькі!
  Легіянер прапанаваѓ:
  - Ну добра! Я дам табе меч!
  Вартавы, выхапіѓшы зброю, зароѓ:
  - Ён абыдзецца і без мяча. Навошта я яму будуць зброю аддаваць! Дакладней, зброя не наша, а казённая!
  Легіёне кіѓнуѓ:
  -Ну як ведаеш толькі не забівай!
  Стражнік усміхнуѓся:
  - Шкада забіваць такога добранька хлопчыка!
  І як накінецца на Альберта размахваючы мячом. Хлапчук спрытна вывернуѓся і даѓ стражніку нагой пад калена. Удар быѓ балючы. І граміла залямантаваѓ.
  Альберт праспяваѓ:
  - Босыя, моцныя хлопчыкі,
  Зусім не баязлівыя зайчыкі!
  вартаѓнік раз'юшыѓся і роѓ:
  -Я заб'ю цябе!
  Яго рожа пачырванела і блішчала ад поту, а меч бессэнсоѓна тузаѓся і круціѓся.
  Сам стражнік ладна кульгаѓ. Альберт зноѓ ударыѓ яго сваёй голай галёнкай пад каленку. Яму хацелася пакараць перакрута. Але той не спыняѓ напад.
  Тады Альберт рушыѓ яго па ѓжо пашкоджанай назе з усіх сіл. Стражнік надламаѓся і ѓпаѓ. І пачаѓ гарлапаніць добрым мацюком. Яго пашкодзіла ладна. Хлапчук падскочыѓ
  да яго і ѓрэзаѓ голай пяткай у падбародак. Удар быѓ моцны і сківіца паляцела, высыпаліся выбітыя зубы. А стражнік заціх. Альберт з усмешкай вымавіѓ:
  - Вось так табе і трэба! Ты хацеѓ забіць бяззбройнага хлапчука і за гэта паплаціѓся!
  Рослы легіянер адзначыѓ:
  - А ты добра! Вельмі нават харошы! Зваліць прафесійнага ваяку са зброяй голымі рукамі і босымі нагамі трэба ѓмець. Ты будзеш вялікім ваяром!
  Альберт заѓважыѓ:
  -Я і ёсць вялікі воін! Дык што мне ісці да галоѓнага гаспадара?
  Легіянер кіѓнуѓ:
  - Яго дом з чырвонага мармуру, ты яго знойдзеш за Калізеем! А потым... Ну сам ведаеш! Табе, магчыма, прапануюць біцца з дарослым мужчынам, але ты спадзяюся справішся!
  Радапея ѓпэѓнена заявіла:
  - Ён справіцца!
  І дзеці рушылі далей, у пошуках гаспадара гладыятараѓ. Хлопчык звярнуѓ увагу, што, відаць, не вельмі любілі стражніка, раз не выказалі шкадавання, што яго пакалечылі.
  Радапея на гэта адказала:
  - Людзі наогул эгаістычныя! А тут яшчэ можа быць і дробная крыѓда!
  Альберт кіѓнуѓ:
  - Ды крыѓды бываюць і дробныя, і буйныя. Ну добра... Давай зараз да гаспадара.
  Дзеці рушылі хутчэй. Яны крыху прывыклі да болю, і пухіры ѓжо стаѓ схадзіць. І яны дадалі хаду. Вось ужо выйшлі на вуліцу за Калізеем.
  Дом з чырвонага мармуру быѓ адзін, і даволі высокі. Ля ѓваходу стаялі двое чарнаскурых гігантаѓ і яшчэ адны мужчына мяльчэй у тозе. Убачыѓшы хлапчука і дзяѓчынку, ён рыкнуѓ:
  - Тут не падаюць! Прэч!
  Альберт смела заявіѓ:
  - Мы жадаем наняцца ѓ гладыятары!
  Мужчына нахмурыѓся і спытаѓ:
  - А вы ведаеце, што гэта не дзіцячыя цацкі, і там забіваюць!
  Радапея кіѓнула:
  - Вядома ж ведаем! Але быць гладыятарам куды цікавей чым валацугам!
  Мужчына ѓсміхнуѓся і адказаѓ:
  - У іншы час я бы вас выгнаѓ! Але зараз гладыятараѓ дэфіцыт так што... Я пушчу вас у хату. Гаспадара зараз няма, але яго жонка дома. Калі вы ёй спадабаецеся, то
  вас можа быць і возьмуць. Толькі ѓлічыце, дзецям часам даводзіцца біцца з дарослымі! Або з дасведчанымі байцам, якія могуць забіць пачаткоѓца!
  Альберт кіѓнуѓ:
  - Мы гэта ведаем! Але гатовы рызыкнуць!
  Мужчына кіѓнуѓ:
  - Выконвайце за мной!
  Гіганцкія воіны прапусцілі дзяцей і іх суправаджаючага. Унутры дом адрозніваѓся раскошай і быѓ прыбраным. Дзяѓчаты-прыслужніцы былі апрануты даволі багатая, у сандалях і кланяліся
  гасцям, нягледзячы на іх бедны выгляд. Былі невялікія статуі і па сценах віселі каляровыя партрэты. І некаторыя карціны былі алеем на палатно.
  Шмат было прыгожых аголеных дзяѓчат на палотнах і магутных воінаѓ. А ѓ цэнтральнай зале і зусім была кампазіцыя з алімпійскімі багамі. І ѓ цэнтры, зразумела, Юпітар.
  ці Зеѓс у грэкаѓ.
  А вышытай жэмчугам і залатой канапе ляжала прыгожая жанчына. На выгляд ёй было не больш за трыццаць, і яна была ѓ раскошным адзенні. Яна паглядзела на пару і адзначыла:
  - Прыгожы хлопчык і дзяѓчынка таксама... Ты іх купіѓ на рынку?
  Мужчына паціснуѓ плячыма:
  - Не! Яны прыйшлі самі. І жадаюць быць гладыятарамі!
  Жанчына з усмешкай спытала:
  - Вы сапраѓды хочаце паміраць на пацеху натоѓпу!
  Альберт упэѓнена адказаѓ:
  - Не паміраць, а перамагаць! І дзеля сябе, а не пацехі!
  Жанчына ѓсміхнулася:
  - І ты дзяѓчынка таксама хочаш біцца?
  Радапея кіѓнула:
  - Так! Я гатова да бітваѓ!
  Жонка гаспадара кіѓнула:
  - Вас, зразумела, выпрабуюць! Але спачатку давайце павячэраем! Ты вельмі прыгожы хлопчык. Я такой прыгажосці яшчэ не бачыла. Паясі і падумай, ці варта табе рызыкаваць жыццём!
  Альберт заѓважыѓ:
  - А заѓсёды рызыкуем. Цэгла можа зваліцца на галаву і калі ідзеш па вуліцы!
  Жанчына кіѓнула:
  - Ты я бачу разумны не па гадах! Але ѓсё роѓна спачатку прымі трапезу са мной. А потым паглядзім.
  І тут жа патэлефанавала ѓ званочак. З'явіліся дзяѓчыны з залатымі падносамі і раскошнымі прысмакамі.
  Міхаіл-Уладзімір Гарбачоѓ-Пуцін прачнуѓся. Новыя ідэі былі па-свойму жахлівыя.
  У прыватнасці, былі ѓведзены заканадаѓчыя абмежаванні для яѓрэяѓ. Ім забаранялася займаць многія пасады ѓ апараце і ѓ сродках СМІ. Таксама былі абмежаваныя іхнія правы вылучацца ѓ парламент і паступаць і вышэйшыя навучальныя ѓстановы.
  Таксама былі ѓведзены дадатковыя рэпрэсіі супраць прадстаѓнікоѓ усіх нехрысціянскіх канфесій, дакладней не Праваслаѓных. А кантроль над царквой узмацніѓся.
  Зрэшты, пакуль заставаѓся афіцыйны вучэннем атэізм. Гарбачоѓ-Пуцін вырашыѓ не ламаць традыцыі камуністаѓ. Тым больш Міхаіл-Уладзімір толькі прыкідваѓся вернікам, а сам быѓ фактычна атэістам.
  Пасля чаго зноѓ пачаѓ спаць і бачыць сон;
  Альберт і Радапея ѓжо былі сытыя, але з-за ветлівасці ѓсё ж елі. Жанчына прагна глядзела на Альберта. Ёй сапраѓды падабаѓся гэты хлопчык. Вельмі прыгожы і
  мускулісты, мышцы прэса шакаладнымі плітачкамі, бездакорная фігура, вельмі прыгожы мордачка. Наогул хлапчукі часта бываюць прыгожымі, але гэта выдатны па-свойму.
  Жанчына прабуркавала:
  - Ты не анёл, але для мяне,
  Але для мяне ты стаѓ святым...
  Альберт кіѓнуѓ:
  - Гэта вельмі нават цікава! Хаця я не анёл!
  Жанчына паклала руку на грудзі і стала камячыць хлопчыка. І рабіла гэта з вялікай любоѓю. І яе дакрананні ѓзбуджалі Альберта. Як прыемна, калі цябе мацае жанчына.
  Хай нават яна табе па гадах у маці падыходзіць, але ѓсё яшчэ свежая і прыгожая.
  Радапея заѓважыла:
  - Непрыгожа мацаць пры людзях хлопчыкаѓ!
  Жанчына кіѓнула:
  - Добра! Я завяду яго да сябе ѓ пакой! А ты заставайся тут!
  Радапея заѓважыла:
  - За заняткі каханнем плацяць! Бясплатна лашчыць жанчыну, якая нашмат старэй хлопчык не будзе!
  Жанчына кіѓнула:
  - Я дам дзесяць залатых манет!
  Альберт запярэчыѓ:
  - Я не прастытутка! Я калі яна хоча, улагоджу яе дарма!
  Жанчына ѓсміхнулася і адказала:
  - Вазьмі грошы! Для мяне гэта дробязь! Зусім яшчэ капейкі! А табе спатрэбяцца! Бо ты і так амаль голенькі!
  Радапея кіѓнула:
  - Вазьмі Альберт! Грошы - гэта каштоѓнасць не пераходзячая!
  Жанчына кіѓнула:
  - Тым больш ты мне паліжаш! А не ѓсе хлопчыкі гэта любяць!
  Альберт паціснуѓ плячыма:
  - Добра! Я вазьму грошы! Але толькі за адну гадзіну кахання!
  Жанчына згодна кіѓнула:
  - Цэлую гадзіну ты будзеш маім!
  І схапіла за руку адвяла Альберта ѓ пакой. Праз хвіліны пачуліся яе сладастрасныя стогны і ѓздыхі.
  Радапея засталася адна. Дакладней перад ёй усё яшчэ танчылі дзяѓчаты і юнакі. Яна лягла на падушку і задрамала. Ёй снілася нібы яна зноѓ на плантацыі працуе.
  Цяжка было ѓ самі першыя дні, калі моцна балелі ногі і спіна. Але затым дзяѓчынка прывыкла. Яна працавала тамака разам з іншымі дзяѓчынкамі і жанчынамі.
  Гэта было даволі цяжка. Але затое на свежым паветры і загар. Радапея была на палявых работах. Хоць яе маглі прадаць і ѓ бардэль. Яна ж прыгожая дзяѓчынка.
  Але відаць Красс стрымаѓ слова, што пашкадуюць яе некранутасць. Хоць, зразумела, гэта нібы працаваць вось так у поце асобы.
  Радапея ѓкалывала напаѓголая, або прахалодныя ѓ адной туніцы. А басанож хадзіла круглых год. Зімы, вядома, на поѓдні Італіі цёплыя, але ѓсё роѓна босыя ножкі мерзнуць.
  Хаця яны ѓ яе сталі такімі грубымі. Але форма ступні не знявечылася. Нават наадварот падэшвы ѓ ступняѓ дзяѓчынкі стаѓ хупавей і з лепшым выгібам пяткі.
  Яе пару спрабавалі згвалтаваць, але дзяѓчынка адбівалася.
  Аднойчы яна сама паспрабавала ласкі хлопчыка, але не дазволіла заходзіць занадта ѓжо далёка.
  А так усё было проста.
  Альберт затрымаѓся на гадзіны тры. Жанчына яму за перапрацоѓку заплаціла ѓ падвойным памеры. І ѓ Альберта быѓ ужо цэлы мяшочак, у якім пяцьдзесят залатых манет.
  Гэта нядрэнна, за задавальненне даволі прыгожай і яшчэ дастаткова маладой жанчыны. Бо тая за тры гадзіны перажыѓшы некалькі моцных аргазмам выдыхлася і захрапла.
  Альберт таксама стаміѓся, і ѓ яго абудзіѓся зверскі апетыт. Хлопчык накінуѓся на ежу і адзначыѓ:
  - Усё добра, што добра канчаецца!
  Радапея нагадала:
  - А заданне Спартака ты памятаеш?
  Альберт, працягваючы есці, сапраѓды паціснуѓ плячыма:
  - Не ведаю! У мяне ёсць сумневы, што, перамогшы рабы змогуць нешта талковае пабудаваць! Можа, наадварот - разбурыѓшы Рым будзе толькі горш!
  Дзяѓчынка паціснула плячыма і заѓважыла:
  - Затое знікне рабства!
  Альберт паціснуѓ плячыма:
  - Гэта яшчэ бабка на двое сказала! ды і праца ѓсё роѓна не знікне! Акрамя таго, з'явіцца іншыя рабы, толькі змяняцца спадары!
  Дзяѓчынка паціснула плячыма і праспявала:
  Уставай праклёнам затаѓравальны,
  увесь свет галодных і рабоѓ...
  Кіпіць наш розум абураны,
  На смяротны бой ісці готаѓ!
  Хлопчык-прынц праспяваѓ:
  - Увесь свет гвалту мы разроем,
  Да падставы, а затым...
  Мы новы, новы свет пабудуем -
  Хто быѓ нікім, той стане ѓсім!
  І дзеці засмяяліся... Гэта было весела і пацешна. Радапея заѓважыла:
  - Я б за такія грошы, і сама б ведала каханнем з мужчынам! Эх як рана ты стаѓ дарослым!
  Альберт заѓважыѓ:
  - Я актыѓны герой, а актыѓныя героі хутка сталеюць! Тым больш маё цела належыць сатане!
  Радапея хіхікнула і адзначыла:
  - Прынамсі гэта той гаспадар што выкарыстоѓвае цябе эфектыѓна!
  Альберт згодна кіѓнуѓ:
  - Гэта дакладна! Але навошта Д'яблу золата?
  Дзяѓчынка паціснула плячыма і заѓважыла:
  - А навошта яму патрэбны нашы душы!
  Хлопчык у адказ праспяваѓ:
  - Імкнулася ѓвысь душа твая,
  Народзішся зноѓ з марай!
  Але калі жыѓ ты як свіння -
  Застанешся свінню!
  Радапея ѓздыхнула і адзначыла:
  - Ды вялікі Піфагор, прыдумаѓ што душа несмяротная і жыве ѓ розных целах. У тым ліку і целах жывёл!
  Альберт запярэчыѓ:
  - Я думаю душа чалавека жыве ѓ самім чалавека, а душа жывёлы ѓ жывёл! Паміж намі, вялікая прорва!
  Дзяѓчынка адзначыла з усмешкай:
  - Малпы часам бываюць вельмі нават разумныя!
  Хлопчык з гэтым пагадзіѓся:
  - Бываюць разумныя, але пры гэтым яны не людзі!
  Радапея з усмешкай праспявала:
  - Малпы курчаць морду,
  І сядзяць на галінцы...
  Альберт працягнуѓ з радасцю:
  - Легкадумнымі ѓсё ж,
  Былі нашы продкі!
  І хлопчык, і дзяѓчынка замоѓклі. Ім было ѓжо сумна. Хоць ужо і танцоркі сышлі і юнакі з імі. А вось мужчына застаѓся. Ён прапанаваѓ:
  - Можа, прама зараз вы правядзе бой?
  Альберт паціснуѓ плячыма:
  - Я гатовы! Хаця і стаміѓся!
  Мужчына адзначыѓ:
  - Гаспадыня спіць! Яна табой вельмі задаволеная я бачу!
  Хлапчук кіѓнуѓ:
  - У мяне здольнасцяѓ шмат!
  Мужчына адзначыѓ:
  - На кулаках дзерціся ѓмееш?
  Альберт кіѓнуѓ:
  - Вядома!
  Мужчына адзначыѓ:
  - Ты падзярэшся з хлопчыкам-рабом! Ён прыкладна ростам з цябе! Даволі моцны, нядаѓна з каменяломняѓ! Падзярэцеся з ім на кулаках!
  Хлопчык кіѓнуѓ з усмешкай:
  - Трэба будзе і паб'емся!
  Мужчына хіхікнуѓ з усмешкай:
  - Добра! Ну гэты бой стане больш забаѓляльным!
  Радапея адзначыла са смяшком:
  - Ды і гэта бясплатна?
  Мужчына ѓ тозе кіѓнуѓ.
  - Я за гэта завяду твайго хлопчыка да жанчын-гладыятараѓ! Ён жа гэтага хоча!
  Альберт хіхікнуѓ:
  - Гэта вядома прыемна! Але я ѓжо тры гадзіны займаѓся каханнем з ненаеднай мегерай. І капітальна выматаѓся!
  Мужчына ѓ тозе кіѓнуѓ.
  - Ну, добра падзярыся ѓ ім!
  У памяшканне ѓвайшоѓ хлопчык. Ён быѓ у адной насцегнавай павязцы, амаль чорны ад загару, але выгарэлымі светлымі валасамі, моцны целам і мускулісты.
  Падобна ѓ каменяломнях яго нядрэнна кармілі, і ён быѓ масіѓней Альберта, хоць можа быць не такі рэльефны, але магутны.
  Альберт выйшаѓ яму на сустрэчу. Хлапчук быѓ усё ж крыху старэйшы і вышэй за прынца, і прыкметна цяжэй. Такі магутны хлопчык, загартаваны цяжкай працай у каменяломнях.
  Мужчына кіѓнуѓ:
  - Гэта Гета, хлопчык-раб! З чатырох гадоѓ працаваѓ у каменяломнях. Вельмі моцны і цягавіты. Выконваѓ падвойную дзіцячую норму і атрымліваѓ падвойную порцыю ежы за гэта. Можаш з
  ім пабіцца на кулаках! Думаю, годны супернік!
  Альберт кіѓнуѓ:
  - Ды ён моцны! Але і я не слабы! Будзем біцца!
  Хлапчук рэзка выкінуѓ кулак. Але Альберт рэфлекторна ѓхіліѓся. І ѓсміхнуѓся:
  - Нядрэнная спроба!
  Мужчынка кіѓнуѓ:
  - Давайце пачынайце!
  Хлопчыка-раб паспрабаваѓ зноѓ рушыць Альберта. ён і ѓ самім у каменяломнях здабыѓ немалую сілу. Але вось хуткасці хлопчыку-прынцу саступаѓ. Паспрабаваѓ дастаць нагой.
  Альберт у адказ падскочыѓ, і голая пятка хлопчыка-прынца патрапіла ѓ падбародак юнаму нявольніку. Той упаѓ на спіну, і затросся. Альберт усміхнуѓся:
  - Я добра б'ю нагамі!
  Але хлапчук, відаць атрымаѓшы загартаванне ѓ каменяломнях падняѓся. І кінуѓся на Альберта. Той ледзь прамарудзіѓ і яго захапілі моцныя рукі пацана-раба.
  Альберт адчуѓ, як яго сціснулі моцныя рукі. І прыціснулі. Прынц адчуваѓ дакрананне сталёвых цягліц суперніка. І адчайна стараѓся яго паваліць.
  Але непрыяцель быѓ цяжэйшы і мацнейшы. Альберт узяѓ тады баднуѓ непрыяцеля лбом. У таго пацякла кроѓ з носа. Магутны хлапчук сціснуѓ мацней, і Альберт нават прастагнаѓ. Але зноѓ ударыѓ галавой. На гэты раз паміж вачыма. Хватка дзяцюк аслабла і той апусціѓся на калені. Юны прынц з усяго размаху рушыѓ каленам у падбародак.
  свайму візаві. Той, атрымаѓшы ѓдар пахіснуѓся. Альберт урэзаѓ яшчэ раз у падбародак нават дадаѓшы ѓ спражцы.
  На гэты раз юны раб не вытрымаѓ і ѓпаѓ. Альберт яшчэ раз рушыѓ пераможанаму нявольніку нагой, на гэты раз па патыліцы. Хлапчук, загартаваны працай у каменяломнях заціх.
  Мужчына з захапленнем зароѓ:
  - Дзівосна! Вось гэта перамога!
  Альберт з усмешкай вымавіѓ:
  - Я люблю перамагаць! Гэта маё крэда!
  Мужчына кіѓнуѓ і прапанаваѓ:
  -Сёння ноччу будзе бой у консула! Ты можаш прыняць у ім удзел і зарабіць прыстойныя грошы!
  Альберт з усмешкай адказаѓ:
  - А што? Гэта можна! Хаця я і стаміѓся!
  Мужчына згодна кіѓнуѓ:
  - Я разумею... Але ты можаш біцца з самім Граннікам. Ён чэмпіён сярод гладыятараѓ Рыма і вельмі багаты чалавек!
  Альберт уздыхнуѓ і заѓважыѓ:
  - Мне біцца з чэмпіёнам Рыма?
  Мужчына кіѓнуѓ:
  - Так... Ніхто не паверыць, што дзіця пераможа чэмпіёна і можна будзе зарабіць немалыя грошы.
  Альберт згодна кіѓнуѓ:
  - Хочаш паставіць на мяне і зарабіць?
  Распарадчык кіѓнуѓ:
  - Вось менавіта!
  Альберт адзначыѓ з усмешкай:
  - Ну, тады я таксама сам на сябе пастаѓлю грошы!
  Мужчына кіѓнуѓ:
  - Гэта разумна!
  Хлапчук-раб кіѓнуѓ:
  - Што ж пайшлі!
  Распарадчык заявіѓ:
  - Ну добра мае маленькія воіны. А ці не жадае пазмагацца твая сястра?
  Радапея кіѓнула:
  - Я таксама гатовая біцца з вялікім задавальненнем!
  мужчына адказаѓ:
  - Выконвайце за мной!
  І рушыѓ з залы. Мільгаючы голымі, ружовымі пяткамі дзеці ішлі за ім. І напявалі:
  - Бушуе гром, грыміць войны навальніца,
  Надышоѓ час бурнай бітвы...
  Праціѓнік хоча Рым спаліць дашчэнту,
  Не загубіць вялікія здзяйсненні!
  Баі ішлі не ѓ Калізеі, а ѓ палацы консула. Гэта быѓ вялізны будынак, са спецыяльнай залай, дзе сабралася шматлікая публікі і быѓ баль. Зразумела, па гэтым выпадку былі ѓладкованыя гладыятарскія баі.
  Змагаліся спачатку два хлопчыкі. Яны былі нядаѓна ѓзяты з каменяломняѓ што каля Рыма. Хлопчыкі былі загарэлыя і мускулістыя. На спінах і баках можна адрозніць сляды ад
  удараѓ бізуноѓ. Відаць, ім ладна даставалася ѓ рабстве. Ім гадоѓ дванаццаць-трынаццаць на выгляд, і яны ваявалі ѓ адных плаѓках. Хлопчыкі па сігнале гонгу пачалі секчыся.
  У іх былі ѓ руках па кароткім мячы і шчытку. Яны біліся жорсткім і хутка. Вось адзін хлопчык быѓ паранены, а за ім другі. Потым зноѓ пырскала кроѓ. Хлопчыкі атрымлівалі
  ѓдары і падала. Публіка гудзела. Яны рабілі стаѓкі на хлапчукоѓ, і радаваліся калі лілася кроѓ. Адзін з хлопчыкаѓ заціх. Да яго падышоѓ маѓр, і распаленым жалезам
  прыпёк босую, круглую пятку хлапчуку. Той тузануѓся і расплюшчыѓшы вочы паспрабаваѓ падняцца.
  Публіка рыкала:
  - Дабі яго! Дабі!
  І другі таксама паранены і падрапаны хлапчук з усяго размаху ѓсадзіѓ вастрыё ѓ шыю свайму візаві. Той упаѓ і заціх ужо канчаткова.
  Пераможца абмакнуѓ босую ножку ѓ кроѓ і пакінуѓ адбітак. Пасля чаго адправіѓся адпачываць і гаіць рану. А забітага пацана падхапілі гакам і павалаклі ѓ роѓ з кракадзіламі.
  Ды жорсткая атрымалася доля.
  Затым біліся дзве дзяѓчыны супраць мужчыны. Яны былі ѓжо даволі спрактыкаваныя майстрыхі і іх супернік таксама дасведчаны. На гэты раз бой зацягнуѓся.
  . ГЛАВА? 17.
  Консул і Красс сядзелі разам.
  Консул адзначыѓ:
  - Гладыятар мала засталося, і ты не апраѓдаѓ надзей!
  Красс жорстка адказаѓ:
  - І вам выхваляцца няма чым!
  Наступіла цяжкае маѓчанне.
  Консул адзначыѓ:
  - Пампей і Лукул вось-вось высадзяцца. І тады Рым будзе выратаваны! Трэба пратрымацца ѓсяго два-тры тыдні!
  Красс заѓважыѓ:
  - Калі ѓ нас ёсць гэтыя тыдні! У Спартака шмат сіл, і ён можа ѓзяць Рым штурмам!
  Наступіла паѓза. Тым часам дзяѓчыны - яны былі напаѓаголеныя і басанож, паступова авалодалі ініцыятывай. Яны не проста рабыні, а вельмі спрактыкаваныя байцы.
  Жанчыны трэба адзначыць увогуле цягавітыя. А іх суперніка ѓжо не малады. І вось відаць, што дзяѓчынкі сталі рухацца куды хутчэй і часцей пападаць. І вось адна з іх
  нават рассекла мячом правую шчаку мужчыну. Той раз'юшыліся і кінуѓся ѓ атаку. Бліснуѓшы босай пяткай, дзяѓчынка спрытна адскочыла, і як рубанет суперніка па пэндзлі.
  Ёй удалося яе надсекчы і меч выпаѓ. У таксама імгненне іншая дзяѓчына стукнула нагой пад яйкі. І кальнула суперніка вастрыём у грудзі. Той, прапусціѓшы ѓдар, захістаѓся.
  Тады дзяѓчынка, якая ссекла яму пэндзаль, секанула па шыі. І ад удару пырснуѓ кроѓ з трэснутай артэрыі. Праціѓнік упаѓ і пачаѓ курчыцца.
  Натоѓп апантана крычаѓ:
  - Дабі яго! Дабі!
  Дзяѓчаты кінулі позірк на трыбуну!
  Красс і консул дружна апусціѓ вялікія пальцы рукі ѓніз!
  Дзяѓчаты кіѓнулі і ва ѓнісон узялі і кальнулі ѓ грудзі сваімі кароткімі мячамі. Мужчына ѓзяѓ і заціх. На гэты раз падобна назаѓжды.
  У адказ дзікі смех і падхапленне на кручок. І павалаклі яго таксама на корм кракадзілам.
  Далей новы паядынак. На гэты раз біліся з кожнага боку па два хлопчыкі гадоѓ чатырнаццаці. Двое былі з мячамі і шчыткамі, а яшчэ два з трызубцамі і кінжаламі.
  Хлопчыкі былі амаль голенькія і загарэлыя. Толькі на гэты раз нават без насцегнавых павязак, толькі абручы на галовах. І гэта выглядала яшчэ страмчэй.
  Жанчыны былі літаральна ѓ захапленні. Можна, любавацца на падлеткаѓ. І на іх мужчынскія дасканаласці.
  Рабілі стаѓкі рымляне з задавальненнем. І вось пачаѓся бой.
  Хлопчыкі з трызубцамі сталі махаць, жадаючы дзяѓбаць на дыстанцыі. І гэта вельмі прыгожа. Хлопчыкі дзяѓбалі адзін аднаго. І неѓзабаве зноѓ цячэ кроѓ, і застаюцца глыбокія драпіны. І маса страт.
  І вось у мускулісты жывот хлапчукі як упіцца трызубец, і ён як закрычыць.
  Консул адзначыѓ:
  -Нядрэннае відовішча!
  Красс пагадзіѓся:
  - Кахаю, калі хлопчыкаѓ мучаць. І гэта трэба сказаць вялікую асалоду.
  Консул пагадзіѓся:
  - І дзяѓчыну памучыць прыемна. Асабліва яе босыя, круглыя пятачкі падсмажыць!
  І абодва палкаводцы Рыма як заравуць.
  І вось хлопчыкі зноѓ нясуць страты. І адзін з іх вуху курчыцца і яго дабіваюць. І вось яшчэ гэта будзе жорстка. Дык і вось адзін з хлапчукоѓ адключыѓся. І яму тут жа маѓры
  прыпяклі босую пятку. І той, як залямантаваѓ. І гэта было так жорстка.
  І хлопчык ускоквае і б'ецца. І ѓ другі дзяцюк падае. І яму паляць голую агрубелую пятку. І той ускрыквае і раве. І ѓ яго зноѓ утыкаецца трызубец.
  Хлапчукі якія маюць кінжалы і зброю з трыма лязамі відавочна перамагалі. І тут гэта было, бадай, справядліва. І хлопчыкаѓ у рызыцы бою дабілі... Ім зноѓ прыпяклі пяткі, але гэта на
  дзецюкоѓ ужо не дзейнічала.
  Так і гэты бой завяршыѓся.
  Консул адзначыѓ:
  - Нядрэнна так?
  Жонка консула заѓважыла:
  - Прыгожыя хлопчыкі. Я б з імі пагуляла б!
  Красс кіѓнуѓ:
  - Матроны любяць з хлапчукамі. Яны прыемныя навобмацак!
  Консул агрэсіѓна заявіѓ:
  - Вось і ѓ пераможцы падсмажым пяткі. Ім гэта будзе прыемна!
  Жонка лагічна заѓважыла:
  - Не ім, а нам! Я люблю мучыць прыгожых хлопчыкаѓ!
  Зноѓ біліся ѓжо двое мужчын-гладыятараѓ. Адзін быѓ узброены паліцай, а іншы шабляй. Бой выйшаѓ кароткім. Баец з шабляй спрытна сышоѓшы ад паліцы, ссек непрыяцелю галаву. І палілася кроѓ.
  Крассу гэта не спадабалася, занадта ѓжо хутка і ён загадаѓ лучніцам:
  - Застрэліце яго!
  Тры лучніцы пусцілі стрэлы. і прабілі мужчыну-гладыятара наскрозь. І ён тузануѓшыся, узяѓ і заціх.
  Потым біліся дзве дзяѓчыны. Амаль голыя, у трусіках і з аголенай грудзьмі. Яны махаліся мячамі. Імкнуліся адзін аднаго ѓразіць і прабіць.
  пры гэтым дзяѓчынкі не спяшаліся. У іх былі на ѓзбраенні кароткія мячы і круглыя шчыткі. Дзяѓчаты махаліся і калолі адна адну. І пакуль прычынялі толькі лёгкія драпінкі.
  Красс адзначыѓ з усмешкай:
  - Вось гэта хараство!
  Консул кіѓнуѓ:
  - Вельмі нават добры атрымаѓся тавар!
  І абодва засмяяліся.
  Зрэшты, рагатаць ім зразумела хацелася з вялікай ганарыстасцю.
  Абодва вайсковых начальніка і багацея любілі прычыняць іншым людзям боль. І бітва працягвалася з вялікім размахам. Дакладней накшталт бы і размах невялікі - дзве дзяѓчыны ваююць,
  але яны прыгожыя, і на іх прыемна любавацца.
  Красс адзначыѓ з ухмылкай:
  - Гэта і ёсць той бой аб якім усё мараць!
  Консул пагадзіѓся:
  - У адрозненне ад паядынку са Спартаком! Вось з гэтым зверам сустракацца страшна!
  Красс кіѓнуѓ:
  - Ён не толькі вялікі баец на мячах, але яшчэ і моцны палкаводзец!
  Консул хіхікнуѓ:
  - Ды моцны! Цябе перамог!
  Красс прахрыпеѓ:
  - А ты не скалься! Ён бы і цябе пабіѓ бы!
  Консул адзначыѓ з упэѓненым выглядам:
  - Хутка з ім сустрэнемся!
  Дзяѓчаты ваявалі. Іх целе блішчалі ад поту і крыві, але ні адна не мела вырашальнай перавагі. Так што паядынак зацягваѓся. Красс даѓ знак. Маѓры сталі кідаць дзяѓчатам
  пад босыя ножкі падпаленае вуголле. Ваяѓніцы, ступаючы на вугольчыкі ѓскрыквалі і падскоквалі. Гэта было ім падобна непрыемна.
  Красс адзначыѓ:
  - Якое задавальненне мучыць жанчын!
  Жонка консула адказала:
  - Ды дакладна! Мучыць жанчын добра, а хлопчыкаѓ яшчэ лепш!
  Консул з усмешкай вымавіѓ:
  - Будуць яшчэ ѓ нас катаванні!
  Красс пагадзіѓся:
  - Яшчэ як будуць!
  І разрагатаѓся.
  Дзяѓчаты тым часам абпальвалі свае босыя, точаныя ножкі аб вуголлі і ім было балюча. Але бой працягваѓся. І пакуль яны былі на роѓных... Вось адна стукнула іншую босай ножкай. Пасля атрымала ѓ адказ.
  Консул з усмешкай адзначыѓ:
  - Гульня ѓ нас вясёлая!
  Красс заѓважыѓ:
  - Але зацяжная!
  І абодва палкаводцы праспявалі:
  - Хоць не па правілах гульня -
  Прарвемся фраера!
  І ім было смешна.
  Нарэшце адна дзяѓчыны прапусціла сур'ёзны ѓдар і стала слабець. І вось у яе зноѓ упіѓся лязом, і яна ѓпала. Маѓр прыпёк ёй тут жа распаленым жалезам босую пятку.
  І дзяѓчына зараѓла ад болю. Ёй было вельмі страшна.
  Але яна ѓскочыла, і атрымала чарговы ѓдар мячом. І ѓпала. І зноѓ яе шматпакутную ножку падсмажыѓ распалены да чырвона ломік. Дзяѓчынка ѓскочыла і яе грудзі аказалася прабіта. І яна ѓжо ѓ смяротнай агоніі прабіла грудзі сваёй напарніцы. І ѓжо тая заціхла.
  Абедзве дзяѓчыны паваліліся мёртвымі, сьцякаючы крывёй.
  Консул з уздыхам заѓважыѓ:
  - Шкада! Добрыя былі прыгажуні!
  Красс пагадзіѓся:
  - Гэта вялікая страта! Але калі заб'юць чэмпіёна Гранніка, то будзе яшчэ горш!
  Консул прапанаваѓ:
  - Можа, яму з жанчынай біцца?
  Красс адмоѓна паківаѓ галавой:
  - Жанчын шкада! Яны прыгожыя і непрыемна, калі іх забіваюць!
  Жонка консула прапанавала:
  -Хай Гранніка пазмагацца з хлопчыкам!
  Красс паківаѓ галавой:
  - Э няма занадта ѓжо няроѓны будзе бой! Зусім не цікава!
  Жонка консула адказала:
  - Толькі тое распарадчык даслаѓ запіску! У яго ёсць вельмі таленавіты для бою хлопчык! І ён пакажа цікавы бой і чэмпіёнам!
  Красс ажывіѓся:
  - Вось гэта добра! Прывядзіце як яго!
  Консул кіѓнуѓ:
  -Пакажыце, як хлапчука!
  Альберта вывелі на цэнтр арэны. Ён быѓ вельмі, вельмі прыгожым і мускулістым. На самай справе дамы нават заахкалі ад страсці. Дзіѓна добры хлопчык.
  Жонка консула заѓважыла:
  - З яго трэба сарваць плаѓкі!
  Красс запярэчыѓ:
  -Няхай будзе хоць нейкая таямніца!
  Консул пагадзіѓся:
  - З мёртвага здымуць! А пакуль... ну да чаго прыгожы хлапчук. І яго нават забіваць шкада!
  Распарадчык якога падпусцілі да консула, заѓважыѓ:
  - Яшчэ невядома, хто каго тут заб'е! Гэта рэдкі па сіле і хуткасці хлапчук!
  Красс кіѓнуѓ:
  - Няхай ваююць! Гэта будзе цікава!
  Распарадчык дадаѓ:
  - І я стаѓлю на хлапчука пяцьсот залатых манет! Вось, ды і сам хлапчук на сябе ставіць пяцьдзесят манет золатам!
  Красс здзівіѓся:
  - У яго ёсць грошы? Дзіѓна, але ѓ яго сляды бізуна на спіне як у раба!
  Распарадчык лагічна заѓважыѓ:
  - Хлопчыкаѓ не парэ толькі лянівы. Так што нічаму не дзіѓцеся!
  Консул кіѓнуѓ:
  - Ён занадта прыгожы для каменяломняѓ. Магчыма, гэта сын шляхетнай асобы! Якія ѓ яго тонкія рысы асобы!
  Красс кіѓнуѓ:
  - Я таксама адчуваю што Гранніку будзе нялёгка! Але ѓсё ж пастаѓлю на чэмпіёна! ён ніколі не прайграваѓ!
  консул згодна кіѓнуѓ:
  - І таксама на чэмпіёна!
  Жонка з усмешкай адказала:
  - А я на хлопчыка! І калі ён пераможа, то абавязкова завалаку сабе ѓ ложак!
  Консул прыгразіѓ ёй пальцам:
  - А я магу і зараѓнаваць.
  Жанчына засмяялася:
  -Раѓнаваць да дзіцяці?
  Консул заѓважыѓ:
  - Вядома сэкс з рабом не лічыцца. але ты яшчэ не старая і можаш зацяжарыць. А гадаваць сына раба!
  Жонка агрэсіѓна заѓважыла:
  - Гэта не раб! Судзячы па ім погляду - гэта наогул кароль!
  Консул кіѓнуѓ:
  - Добра! Калі хлапчук выжыве, хай прынясе табе задавальненне! А мы пакуль паглядзім за ходам бою.
  На арэну выйшаѓ і чэмпіён. Ён ішоѓ пад гукі аркестра. Магутны двухмятровы воін. Шыракаплечы, цяжкі, у даспехах і ботах. У рухах ён трымаѓ вялікі меч.
  Ды граміла гэты Граннік ладны. На яго фоне хлопчык нібы муха. Амаль голенькі, і загарэлы, светлавалосы, вельмі прыгожы.
  Жонка консула глядзела на яго праз павелічальнае шкло і цяжка дыхала. Яе маляваліся рознага роду жаданыя карціны.
  Граннік паглядзеѓ зверху ѓніз на свайго візаві і пагардліва плюнуѓшы ѓ бок рыкнуѓ:
  - Гэта што за дзіцячы сад?!
  Красс урачыста абвясціѓ:
  - Вось гэта твой супернік!
  Чэмпіён рыкнуѓ:
  - Вы што здзекуецеся! Мне непераможнаму чэмпіёну Рымскай рэспублікі падсунулі хлапчука?
  Распарадчык крыкнуѓ:
  - А ты яго перамажы спачатку, а потым паглядзіш, што за хлапчук!
  Граннік пазнаѓшы яго заѓважыѓ:
  - Гэта ты? Хочаш, зладзіць прахадны бой, каб я потым сашчапіѓся са Спартаком?
  Распарадчык кіѓнуѓ:
  - Можаш і так лічыць, але гэты хлопчык павер не падарунак!
  Чэмпіён кіѓнуѓ:
  - Я яго пастараюся пакінуць жывым! Вы яго памілуеце!
  Красс кіѓнуѓ:
  -Ха, паглядзім!
  Консул рашуча заявіѓ:
  - Гэта вырашыць народ большасць галасоѓ! Зразумела?
  Граннік кіѓнуѓ:
  - Я згодны! Я думаю, хлапчуку будзе вельмі балюча, калі яму прыпякуць босыя, ружовыя пяткі!
  Красс кіѓнуѓ:
  - Ды такога хлопчыка памучыць вялікае задавальненне. Яго чакае прэнг і жароѓня!
  Альберт дзёрзка заѓважыѓ:
  - Я таксама пастараюся не забіваць вашага чэмпіёна. Калі атрымаецца!
  Велічэзны гладыятар хіхікнуѓ:
  - Ты што блыха ці гном?
  Хлопчык злосна тупнуѓ босай нагой і адказаѓ:
  - Я чалавек!
  Граннік кіѓнуѓ:
  - Я табе асабіста прыпяку пяткі дзёрзкі хлапчук!
  Стаѓкі былі заключаны. І прагучаѓ гонг і сігнал да бою.
  Велізарны мужчына і хлопчык сталі ваяваць. Граннік быѓ для сваіх габарытаѓ хуткі, але не спяшаѓся. Ён выла махаѓ доѓгім мячом, і амаль не прыкрываѓся шчытом.
  Хлапчук меѓ толькі невялікі меч у руках. Ён спрытна сыходзіѓ ад удараѓ. І не даваѓ па сабе патрапіць.
  Граннік адзначыѓ:
  - Ты хуткі!
  Альберт кіѓнуѓ:
  - А ты вялікі!
  Мужчына пачаѓ рухацца хутчэй. І яго меч апісваѓ кругі. Альберт зрабіѓ абводны манеѓр і ѓдарыѓ ворага ѓ грудзі. На даспеху засталася драпіна.
  Граннік адказаѓ і прамахнуѓся. і здзівіѓся:
  - О шустры які хлапчук!
  І зноѓ пачаѓ рухацца больш актыѓна. Альберт жа адыходзіѓ і адхінаѓся. І потым часам біѓ суперніка ѓ грудзі ці ѓ бок мячом. Пакуль не прычыняючы шкоды.
  Але і не даваѓ сябе ѓчапіць.
  Красс адзначыѓ:
  - Хлопчык то добры! Ды наш распарадчык ведае толк!
  Консул лагічна заѓважыѓ:
  - Я наогул думаю, што перамога будзе за ім... Хаця адчуваю ѓ сабе рэѓнасць!
  Жонка аблізнула губкі і прабуркавала:
  - Які цудоѓны хлапчук! З ім будзе прыемна!
  Распарадчык адзначыѓ:
  - А вы чаго хацелі! Хуткага бою? Не выйдзе!
  Красс кіѓнуѓ:
  - Падкіньце хлопчыку пад босыя пятачкі вугольчыкаѓ!
  Маѓры з ахвотай пачалі раскідваць вугольчыкі. Чэмпіён быѓ у ботах кованых бронзай і яму не страшна. А вось хлопчык басенькі. Праѓда ножкі моцна агрубелыя і яму
  не балюча. І ён таксама ворага актыѓна сячэ.
  Консул адзначыѓ:
  - Гэта сапраѓды добры бой!
  Красс пагадзіѓся:
  - Лепш не бывае! Хаця сумна! Хоць бы кроѓ пралілася!
  Хлапчук-прынц, падлавіѓшы момант, ударыѓ па пальцах Гранніка. І рассек пальчатку. Палілася цяпер першая кроѓ. Гэта раззлавала чэмпіёна, і ён перайшоѓ у наступленні.
  Пачаѓ люта махаць. І яго дыханне стала цяжкім. Нялёгка такую вось тушу цягнуць за юным візаві.
  Хлапчук спрытна нырнуѓ падчас лютага нападу і разануѓ суперніка ѓ твар. І таго палілася кроѓ, было рассечана брыво.
  Альберт піскнуѓ:
  - Гэта мой удар!
  Чэмпіён адчайна махаѓ, імкнучыся ѓразіць суперніка. Але яму гэта ніяк не ѓдавалася. І ѓзмахі ішлі ѓ хаатычным парадку. І не ѓдавалася сур'ёзна зачапіць суперніка.
  Граннік прароѓ:
  - За веліч Рыма!
  І зноѓ спрабаваѓ атакаваць. Але яго рухі замарудзіліся. Хлапчук жа ѓкалоѓ у бок, знайшоѓшы знітоѓку ѓ даспехах, і кроѓ палілася ѓжо і з тулава.
  Красс буркнуѓ:
  - Пышна! Вось гэта баец!
  Консул заѓважыѓ:
  - Гэты хлопчык я думаю, змог бы забіць і самога Спартака!
  Красс зароѓ:
  - Каб яму даѓ бы цэлы мех золата!
  Распарадчык заѓважыѓ:
  - Я адразу зразумеѓ, што гэты дзяцюк не просты! І вось як ён вядзе ѓ баі! Проста цуд!
  Консул хіхікнуѓ:
  - А такія ружовыя і круглыя пятачкі як у яго прыемна ѓсёткі падсмажыць!
  Красс адзначыѓ з усмешкай:
  - Такога хлопчыка памучыць было б вельмі прыемна. І яе скура лопне пад ударамі бізуна, і ранкі прысыпаць соллю.
  І варвар у тозе вельмі дурное і тонка захіхікаѓ.
  Альберт зноѓ параніѓ свайго суперніка, праѓда сам ледзь не патрапіѓ вось удар. Клінок нават зрэзаѓ пасму светлых валасоѓ. Хлапчук адзначыѓ:
  - Ён не здаецца!
  Граннік рыкнуѓ:
  - Чэмпіёны не здаюцца!
  І зноѓ атакуе, хаця і праз сілу. Ды гэта жорсткая сутычка. Хлапчук зноѓ сыходзіць ад мяча, і трапляе суперніку па шчацэ. І распароѓ яе. Чэмпіён у лютасці.
  І зноѓ у атацы. Вось гэта бой. Хлопчык надыходзіць босай ножкай на вугольчык. І усміхаецца. Трохі адчуваецца запал, але ножкі юнага раба такія агрубелыя і мазолістыя,
  што іх так проста не прабіць.
  Альберт змагаецца і напявае:
  - Калі ты патрапіѓ на Тиви,
  Ты зорка - ну давай народ здзіві!
  і хлапчук узяѓ і паказаѓ мову. Ды гэты паядынак і сапраѓды для самых крутых хлопцаѓ. І не толькі хлопцаѓ. І дзяѓчынкі могуць прыняць удзел.
  Консул з усмешкай адзначыѓ:
  - Вось гэта дзяцюк! Проста цуд!
  Красс раптам нахмурыѓся, і заѓважыѓ:
  - Мы можам страціць кучу грошай!
  Консул лагічна заѓважыѓ:
  - Затое новую зорку набылі!
  Жонка кіѓнула:
  - І цудоѓнага палюбоѓніка!
  Бой працягваецца. Альберт зноѓ, і на гэты раз мацней кальнуѓ суперніка ѓ бок. І той захрыпеѓ ад паражэння. Ды гэта не вельмі прыемна. Але нічога - бой гэта і ёсць бой.
  Граннік імкнецца размахнуцца і ѓразіць суперніка. Але ѓ яго гэта ніяк не атрымоѓваецца. Ды і рухі сталі павольнымі. Стала адбівацца і страта крыві ѓ баку,
  і выдатак энергіі на вельмі дынамічны бой. Ды гэта цвёрдая сутычка. І вось хлапчук зноѓ ударыѓ, па пальцах. І відаць было, што меч у чэмпіёна ледзь трымаецца.
  Альберт хіхікнуѓ.
  Граннік вельмі брудна вылаяѓся.
  Ды гэта быѓ паядынак надзіва дынамічны.
  Хлопчык узяѓ і праспяваѓ:
  - Усё будзе вельмі добра!
  Чэмпіён паспрабаваѓ рушыць нагой, але хлопчык-прынц выканаѓ падсечку. І Граннік упаѓ. Ён не адразу падняѓся. Альберт высакародна не стаѓ лупіць ляжачага.
  Дазволіѓ яму ѓстаць, хоць відаць, што чэмпіён хістаецца. І ѓсё роѓна спрабуе ісці наперад. Альберт праспяваѓ:
  - Заѓсёды наперад, заѓсёды на верх,
  Ты стаѓ высокім чалавек!
  Граннік адзначыѓ:
  - Я цябе ѓсё роѓна засяку!
  Альберт адзначыѓ:
  - Хапаецца лісіца трапіѓшы ѓ пастку!
  Красс з усмешкай адзначыѓ:
  - Вось гэта хлопчык, проста хараство!
  Консул заѓважыѓ:
  - Занадта высакародны. А каб перамагчы Спартака трэба быць подлым і падступным!
  Жонка заѓважыла:
  - Слаѓны хлапчук! Цікава як ён працуе язычком?
  Красс заѓважыѓ з усмешкай:
  - Не ведаю! Але раб вядома ж павінен ведаць сваё месца! І яго пасля перамогі варта добранька вылупцаваць, а пяткі прыпячы чырвоным ад спякота жалезам!
  Консул запярэчыѓ:
  - Хлопчык будзе біцца са Спартаком! Не варта яго аслабляць катаваннем!
  Жонка кіѓнула:
  - Ды ён заслужыѓ лепшага, чым проста быць спрабаваным!
  Красс пачухаѓ лоб і заѓважыѓ:
  - Выставіць хлапчука супраць Спартака? Гэта арыгінальная ідэя! А што правадыр паѓстанцаѓ можа быць і прыме выклік, і яго дзяцюк прыколе!
  Тут консул заѓважыѓ:
  - А калі гэта хлапчук і ёсць той хлопчык што ѓ асяроддзі Спартака славіцца слаѓным ваяром?
  Красс пажадліва ѓсміхнуѓся:
  - А так будзе нават лепш! Клін клінам выбіваюць, а мяцежніка мяцежнікам!
  Альберт працягваѓ змагацца з усё большай упэѓненасцю. Ён зноѓ драпнуѓ суперніка. На гэты раз у другую шчаку. І ѓкалоѓ у знітоѓку кальчугі ѓжо ѓ іншы бок.
  І потым бачачы, што супернік ужо ніякі, Альберт урэзаѓ яму па руцэ. І меч вылецеѓ і ѓпаѓ у пясок. Граннік кінуѓся, але хлапчук-прынц разгарнуѓся і з усяго размаху
  зарадзіѓ голай пяткай у падбародак. Удар пахіснуѓ чэмпіёна, але ён адчайна не хацеѓ падаць. Тады Альберт скокнуѓ і ѓдарыѓ зноѓ пяткай сваёй дзіцячай нагі ѓ падбародак.
  суперніка. Яго візаві ѓпаѓ, але звышчалавечым намаганнем усё ж падняѓся. Альберт тады рушыѓ з усяго размаху ѓ пахвіну. І войкнуѓ, там быѓ метал. І вельмі балюча
  атрымалася. Хлапчук адступіѓ...
  Яго супернік ужо без мяча, але яшчэ на нагах усміхнуѓся:
  - Ну, што балюча шчанюк!
  Альберт зноѓ скокнуѓ, цэлячы босай нагой у падбародак. Але Граннік чакаѓ гэтага і паспеѓ ухіліцца, нават рушыѓ хлопчыку ѓ палёце шчытом. Альберт упаѓ, і на яго тут жа
  навалілася туша. Цяпер ход бой памяняѓся. Дзіця апынулася пад масай у чатыры разы большай, чым яго ѓласная. Плюс яшчэ і вага даспехаѓ. І гэта як гаворыцца - сур'ёзна.
  Красс з задавальненнем заѓважыѓ:
  - А малайчына чэмпіён перахапіѓ ініцыятыву!
  Консул адзначыѓ:
  - Ха, ён-то яго прыціснуѓ, але трэба яшчэ ѓзяць!
  Жонка прапанавала:
  - Кінь пальчатку і спыні бой! Няхай будзе баявая нічыя!
  Консул запярэчыѓ:
  -Не! Няхай будзе бой да канца!
  Красс з гэтым пагадзіѓся:
  - Ды хай будзе бой да канца!
  Распарадчык кіѓнуѓ:
  - Сапраѓды, нечая стаѓка ды павінна згуляць!
  Граннік спрабаваѓ дабіць хлапчука. у яго дзейнічала толькі адна рукі і таму ён, выпусціѓшы шчыт спрабаваѓ дацягнуцца да горла хлопчыка. Яму хацелася задушыць дзёрзкага звераняці. Альберт, зрэшты, не здаваѓся. І укусіѓ руку што спрабавала яго схапіць за горла. Граннік у адказ прыѓзняѓся і стукнуѓ хлапчука па твары. Удар быѓ моцны
  і на мордачцы хлопчыка тут жа надзьмуѓся сіняк. Але Граннік, затое расчыніѓся, і два пальцы хлапчука трапілі яму ѓ вочы. І якое дзікае выццё было. Чэмпіён адхіснуѓся.
  І хлапчук выслізнуѓ з-пад яго. І затым у лютасці ѓрэзаѓ з усяго размаху галёнкай у скронь. Граннік пахіснуѓся, але адчайна не хацеѓ падаць. Тады хлапчук падхапіѓ з падлогі
  свой меч. І з развароту зарадзіѓ ужо сталёвы дзяржальняй па патыліцы. А затым дадаѓ у скронь.
  Граннік канчаткова заціх... Адключыѓся страціѓшы прытомнасць.
  Альберт акунуѓ сваю босую нагу ѓ кроѓ. І пакінуѓ хупавы адбітак дзіцячай нагі. І падняѓшы рукі ѓ правай меч, прароѓ:
  - Перамога!
  Консул усклікнуѓ:
  - Публіка галасуйце - дабіць ці жыць!
  . ГЛАВА? 18.
  Большая частка натоѓпу паставіла на чэмпіёна. І была зла на страту грошай. Ды і пастаянныя перамогі Гранніка надакучылі.
  І амаль усе дружна апусцілі вялікі палец рукі ѓніз!
  Красс і Консул таксама апусцілі вялікія пальцы ѓніз.
  І жонка заѓважыла:
  - Ды стары чэмпіён памёр, ды жыве новы чэмпіён!
  Красс прагарлапаніѓ ва ѓсю глотку:
  - Закалі яго! Дабі!
  Консул зароѓ:
  - Адсячы галаву!
  Альберт паціснуѓ плячыма і крыкнуѓ:
  - Я не заб'ю чалавека, які ляжыць без прытомнасці і бездапаможны! Будзьце і вы міласэрнымі!
  Красс прароѓ:
  -Не! Дабі! Гэтага жадае народ!
  Натоѓп дружна загарлапаніѓ:
  - Дабі яго! Дабі! Дабі!
  Альберт паціснуѓ плячыма і адказаѓ:
  - Не! Я не буду забіваць бяззбройнага!
  Красс прароѓ:
  - Калі ты не заб'еш яго, мы заб'ем і цябе!
  Альберт смела адказаѓ:
  - Ну калі давядзецца ѓ зямлю легчы, то гэта толькі раз!
  Консул нечакана памякчэѓ:
  - Ведаеш, хутка Спартак пойдзе на штурм і меч Гранніка нам яшчэ спатрэбіцца! Па праве гаспадара свята, я мілую чэмпіёна Рыма! Дакладней былога чэмпіёна Рыма!
  Натоѓп расчаравана завыѓ.
  А консул працягнуѓ:
  - Хлапчуку-пераможцу ѓручаецца залаты, лаѓровы вянок чэмпіёна Рыма! І застанецца з ім Багі!
  У адказ пачуліся бурныя апладысменты. Ды народ ацаніѓ міласэрнасць консула.
  Альберт пакланіѓся.
  Дзве дзяѓчыны надзелі яму лаѓровы вянок з чыстага золата. Ён быѓ некалькі завялікі хлопчыку. І праслізнуѓшы галаву, завіс на шыі.
  Хлопчык вымавіѓ нараспеѓ:
  - Чакае перамога! Чакае перамога! Тых, хто прагне кайданы разбіць! Чакае перамога, чакае перамога! Мы здолеем патрэбу перамагчы!
  Гарбачоѓ-Пуцін Уладзімір-Міхаіл, прачнуѓшыся, зноѓ стаѓ рабіць рэформы. У першую чаргу даѓ указанне ѓ Аѓганістане больш актыѓна ѓжываць вакуумныя бомбы і хімічную зброю. Маѓляѓ не варта цырымоніцца з бандытамі.
  А з Каспійскага мора ракеты далечы залпы, каб паказаць сваю ѓдарную моц.
  Далей быѓ загадаѓ распрацоѓваць гіпергукавыя ракеты, і больш магутную тэхніку паразы. А таксама рабіць танкі новага пакаленьні. І іншыя віды ѓзбраенняѓ.
  Закранулі і войны паміж Іранам і Іракам. Тут, зразумела, была ідэя: адкрыць другі фронт супраць Ірана. І гэта таксама крута.
  Гарбачоѓ-Пуцін да дадзенай ідэі паставіѓся станоѓча. Але патрэбная нагода для ѓварвання.
  У КДБ абяцалі гэтую нагоду сфабрыкаваць. І што, маѓляѓ, усё будзе добра таварыш дыктатар.
  На 19 жніѓня 1987 г. былі прызначаны першыя ѓсенародныя выбары прэзідэнта СССР. Чаму менавіта на 19 жніѓня? Якраз на дату ДКНС, калі спрабавалі беспаспяхова выратаваць краіну.
  Дарэчы, сам Гарбачоѓ-Пуцін быѓ якраз у той момант супраць ГКЧП і на баку Ельцына і Сабчака.
  Вось пасля выбараѓ можна і на Іран напасці. Заадно падцягнуѓшы больш войскаѓ, каб зладзіць бліцкрыг.
  Пасля чаго дыктатар Гарбачоѓ-Пуцін зноѓ пагрузіѓся ѓ сон.
  Пасля перамогі Альберта завялі ѓ ванную і памылі. Затым далі крыху паесці, і віна з узбуджальнай травой.
  Пасля чаго голага хлопчыка пакрылі покрывамі і завялі ѓ спальню жонкі консула. Ёй на выгляд было гадоѓ трыццаць пяць, і яна была яшчэ даволі прыгожая, хоць паѓнаватая.
  Ва ѓсякім разе яшчэ дастаткова прывабная жанчына ѓ самым соку. Хаця розніца ва ѓзросце, як паміж маці і сынам.
  Альберт быѓ прыгожы, рэльефныя мышцы, моцна загарэлы і светлавалосы. Але вялікі сіняк красаваѓся на яго твары, закрыѓшы палову шчакі, і ледзь прыпух вачэй.
  Мужчынская дасканаласць хлапчукі набракла, і было дастаткова развітым.
  Матрона сарвала з юнага раба покрыва і шапнула:
  - Прыгажунчык давай зараз ты мой!
  Альберт, узбуджаны зёлкамі і гетэрасексуальны як амаль усе падлеткі, кіѓнуѓ:
  - Я гатовы!
  І кінуѓся да буйной, прыгожай жанчына. Яна падалася насустрач. Ложак затрэслася і пачуліся сладастрасныя ѓздыхі. Альберта кідала то ѓ жар, то ѓ холад і ён
  працаваѓ з велізарным энтузіязмам і энергіяй.
  А вось Радапея тым часам была вымушана зноѓ пазмагацца.
  Зрэшты, супернік ёй выдаѓся пасільны. Хлопчык прыкладна аднаго ѓзросту і росты. Ён быѓ у адной насцегнавай павязцы. Радапеі таксама прыйшлося зняць туніку і толькі
  тонкая стужка прыкрыла ёй сцягна. Грудзі дзяѓчынкі ѓжо амаль сфармавалася, і яна глядзелася дастаткова апетытна. І ѓжо мужчыны завяліся на яе.
  Красс адзначыѓ:
  - А вось яна будзе пасля бою мая!
  Консул кіѓнуѓ:
  - Ды мой госць - гэта тваё права! Але яна можа быць нявінніца!
  Распарадчык прапанаваѓ:
  - Давайце яе пакуль не будзем кахаць, а выставім на аѓкцыён і прададзім з малатка яе некранутасць!
  Красс згодна кіѓнуѓ:
  - Ёсць частка сумы будзе мая, то гэта можна! Наогул, нявінніцы гэта... Вопытная жанчына куды больш дастаѓляе задавальненні, чым нявінная дзяѓчынка!
  Распарадчык пагадзіѓся:
  - Правільна Красс! Але на аѓкцыён лепш сабраць купцоѓ са ѓсёй імперыі. А гэта будзе ѓжо пасля разгрому Спартака!
  Красс заѓважыѓ:
  - Можна, было і хлапчука як нявінніка выставіць на аѓкцыён!
  Распарадчык паківаѓ галавой:
  - Няма ён ужо не раз спазнаѓ каханне жанчыны. У тым ліку і маёй гаспадыні! Ды і жанчынам нявіннікі не патрэбны! Ім прыцягваюцца хлопчыкі юныя, але ѓжо ѓмелыя і дасведчаныя!
  Хлопчыка ѓсё быѓ крыху вышэйшы і на год старэйшы за Радапею. Яго цела было загартавана цяжкай працай і трэніроѓкамі. Відаць было што не зорка, але сёе-тое ѓмее.
  Але і Радапея ваяѓніца здольная і дзерлася ѓжо ѓ рэальнай бітве не раз. І не без бляску.
  Так што яна адразу была фаварыткай. Няхай яе тут і не ведалі. Але большая частка ставак была на яе.
  Хлопчык збялеѓ. Ён бачыѓ, што мышцы ѓ Радапеі вельмі рэльефныя і яна целам хутчэй багіня вайны ѓ мініяцюры, чым дзяѓчынка. Прэс плітачкамі, што рэдка ѓ дзяѓчынак сустракаецца,
  а мышцы рук перакочваюцца шарыкамі. І гэта рэальна вельмі моцны баец.
  Прагучаѓ гонг і хлапчук, махаючы мячом спрабаваѓ атакаваць. Радапея парыравала выпады. З першай хвіліны было відаць, што хоць хлопчык і нядрэнны, але супраць яго моцная ваяѓніца
  якая рухаецца куды хутчэй.
  Радапея, зрэшты, не спяшалася скончыць бой. У яе быѓ толькі меч, як і ѓ хлапчукі. Шчытоѓ на далечыні. І Радапея драпнула хлопчыка па грудзях, прабуркаваѓшы:
  - Ну што смактунак балюча?
  Выступіла кроѓ. Хлопчык атакаваѓ яе ѓ адказ. Дзяѓчынка парыравала і зноѓ лёгенька драпнула юнага візаві ѓ грудзі. Той стаѓ атакаваць больш люта.
  Радапея то адхілялася, то парыравала, але пакуль сама не атакавала. Ёй стала шкада падлетка, гадоѓ чатырнаццаці-пятнаццаці, у якога ѓжо былі шнары на целе. Відаць ён
  б'ецца не першы раз. І калі яго высячы, наѓрад ці публіка памілуе.
  Наогул жыццё ѓ гладыятара цяжкае. Пастаянна рызыкуеш загінуць. І каб вытрымаць сто баёѓ трэба быць сапраѓдным героем. І Радапея цяжка ѓздыхнула.
  Ёй не хацелася забіваць хлопчыка, але і самой гінуць таксама.
  Тым больш дзяѓчынка адчувала, што нават калі яна адмовіцца дабіць хлапчука, то гэта зробяць за яе іншыя. Вось, напрыклад, лучніцы стаяць ля ложа консула. Яны мускулістыя,
  моцныя дзяѓчынкі. У іх прычыненыя толькі грудзі і сцёгны, і яшчэ сандалікі на нагах. А так цела амаль голае, загарэлае і не па-жаночаму моцнае. Відаць, што гэта жанчыны-забойцы.
  І ѓ іх асаблівыя, пазалочаныя лукі.
  Радапея дзярэцца ад абароны. Хлопчыка шкада. Хутчэй за ѓсё ён працаваѓ у каменяломнях. Бачныя даѓно загоеныя сляды бізуна на спіне і баках. А потым яго прадалі ѓ школу гладыятараѓ.
  Ён баец даволі моцны і хуткі. Але Радапея сястра Альберта, і амаль такі ж вялікі баец, як і брат. Так што зараз розніца ѓ класе.
  І перамагчы можна, але жадання няма.
  Красс злосна адзначыѓ:
  - Яны б'юцца вельмі млява! Нібы сонныя мухі! Асабліва дзяѓчынка!
  Консул заѓважыѓ:
  - Яна не хоча яго забіваць! Спецыяльна літуе хлопчыка!
  Красс адзначыѓ:
  - Трэба прыпячы ёй пяткі распаленым жалезам!
  Консул кіѓнуѓ:
  - Абаім! Зрэшты, хлапчук не здаецца і атакуе! Можа, бой ажывіцца!
  Распарадчык адзначыѓ:
  - Гэта дзяцюк восем гадоѓ правёѓ у рудніках. Ён вельмі цягавіты! Так што...
  Красс рыкнуѓ:
  - Яго ѓ любым выпадку не памілуем, калі прайграе!
  Радапея спрытная і хуткая. Аднак увесь час абараняючыся рана ці позна прапусціш. І вось Радапеі выдаліѓ хлопчык па плячы. Скура лопнула і палілася зараз ужо ѓ дзяѓчынкі кроѓ.
  Радапея ѓзяла і ад злосці актывізавалася. Стала зараз атакаваць хлапчука энергічней. А маѓры, каб узбадзёрыць дзяцей, пачалі кідаць ім распаленыя вуголлі пад босыя, агрубелыя ножкі.
  Радапея праспявала:
  - Не злавіць рукамі,
  Не дайсці нагамі...
  Босымі нагамі,
  Магутнымі рукамі!
  І вось яна ѓдарыла хлопчык мячом па грудзях. І разрэзала мацней. А потым укалола ѓ і жывот. Пацан захрыпеѓ. Рухнуѓ дзяѓчынку нагой. Патрапіѓ у яе прэс. Радапея сагнулася і адскочыла.
  Хлапчук у лютасці атакаваѓ. Кроѓ у яго лілася даволі моцна. І ён рызыкаваѓ аслабець. Радапея ледзь парыравала. Яе рука рухалася пасля ранення ѓ плячо цяжэй, і крыху павольней.
  Тады дзяѓчынка памяняла руку і стала атакаваць левай. так пайшло крыху лепш. І падлавіѓшы яшчэ недастаткова спрактыкаванага суперніка, дзяѓчынка стукнула ѓ пэндзлі.
  Меч выпаѓ, і надсечанай рукі хлапчукі. І ён адступіѓ. Радапея пайшла на яго, але хлапчук зноѓ ударыѓ яе нагой. Патрапіѓ паміж нагамі і гэта было так балюча.
  Радапея загарлапаніла і з усяго размаху стукнула юнага нявольніка па галаве. Чарапок са светлымі валасамі не вытрымаѓ, трэснуѓ. І хлапчук заваліѓся мёртвым, а можа і зусім выпусціѓ дух.
  Маѓр падскочыѓ да яго і прыпёк распаленым жалезам босую пятку зрынутага раба. Той нават не варухнуѓся.
  Красс прыкрыкнуѓ:
  - На корм ільвам яго! Бой скончаны!
  Хлапчука падхапілі на кручок і павалаклі. На гэты раз у іншы бок, дзе былі не кракадзілы, а львы.
  Дзяѓчынка стаяла ашаломленая. Яна забіла юнага нявольніка, хлопчыка ѓ насцегнавой павязцы. Такога ж раба, як і яна. І гэта так горка і сорамна. Калі забіваеш легіянераѓ, то падобнага пачуцця не адчуваеш.
  Красс загадаѓ:
  - Дайце ёй букецік кветак! Няхай радуецца!
  Консул кіѓнуѓ:
  - І вазьміце дзяѓчынку пад варту! Яна зараз наша рабыня і будзе прададзена!
  Распарадчык заѓважыѓ:
  - Яе трэба купіць спачатку ѓ мяне!
  Консул насупіѓ:
  - Ты яе купляѓ?
  Распарадчык махнуѓ галавой:
  - Не!
  Консул кіѓнуѓ:
  - Гэта шпіёны Спартака! Мы іх можам катаваць, ці пакараць смерцю! Але пакуль няхай пабудуць рабамі!
  Красс заѓважыѓ:
  - Хлапчук зараз тваю жонку лашчыць. Ці не брыдка табе?
  Консул адзначыѓ:
  - Няхай атрымае асалоду! А потым яго ѓ камеру асобную адправім! Садзіць да іншых рабоѓ вельмі небяспечна!
  Красс заѓважыѓ:
  - Калі гэта шпіёны Спартака, то іх лепш катаваць!
  Консул кіѓнуѓ:
  - Але не сёння! Яны дзеці ѓпартыя і допыт надоѓга зацягнецца, а хачу іх дапытаць асабіста. Сёння пакуль мой дзень нараджэння забудземся аб справах!
  Красс заѓважыѓ:
  - Катаванне - гэтая забаѓка!
  Консул кіѓнуѓ:
  - Даядзім, дап'ем, паглядзім апошнія баі, а потым выспімся. І па-новаму даставім сабе задавальненне катаваннем!
  Красс пагадзіѓся:
  - Ды лепш новае задавальненне атрымаць на свежую галаву. А то ѓжо хутка будзе віднець!
  Гладыятарскія паядынкі працягнуліся. Вось на арэну выходзіць чарговая дзяѓчына ... Яна ѓ адных тоненькіх трусіках, загарэлая, басаногая, мускулістая.
  Вельмі ѓ яе прыгожыя грудзі, праѓда на целе бачныя шнары. А валасы медна-чырвоныя, сімпатычная ваяѓніца.
  Яна была, калі рабыняй, а зараз атрымала свабоду і б'ецца за грошы. Ножкі праѓда босыя, каб было спрытней.
  Супраць яе будзе на гэты раз змагацца воѓк. Даволі пасільны сапернік - леѓ бо куды больш небяспечны. І дзяѓчына ѓзброена мячом і кінжалам.
  Публіка ѓхваляльна загудзела. Вядома, жывёлы да Спартака не ѓцякаюць, так што суцэль натуральна, што зараз мерацца сілай трэба са зверам.
  Праѓда, звычайна льва перамагчы зацяжка. Часта львы трывіяльна рвалі на часткі хлопчыкаѓ. Прычым, голенькіх і ненавучаных, якія чымсьці праштрафіліся ѓ каменяломнях.
  І ім давалі такую вось вясёлую смерць.
  Красс прабурчаѓ:
  - Вось гэта сапраѓды весела!
  Консул заѓважыѓ:
  - А гэта Элі, жанчына з Германіі. Вельмі добры баец! Яна да Спартака не ѓцячэ!
  Красс пагадзіѓся:
  - не ѓцячэ! Але яе можа парваць воѓк!
  Консул запярэчыѓ:
  - Воѓк для яе не занадта моцны супернік! Не бойся Красс!
  Багач нумар адзін адзначыѓ:
  - Колькі ваѓка не кармі, а ён усё ѓ лес глядзіць!
  І засмяецца ва ѓсё горла.
  Рымскія ваяры гэта вядома ж сіла. Але ваяѓніцы з варвараѓ добрыя. Рудая прыгажуня па сігнале гонка, атакавала ваѓка. Той, відаць, адчуваѓ што справа нячыстая, і
  не спяшаѓся атакаваць. І дзяѓчынка голай пяткай яму зарадзіла, прама ѓ нос. Воѓк завыѓ ад болю. Дзяѓчына адскочыла і прабуркавала:
  - Палка, палка агурочак,
  Ваѓка б'е чалавечак!
  Красс кіѓнуѓ:
  - Пышна! Бой вельмі маляѓнічы!
  Консул заѓважыѓ:
  - Элі не падвядзе!
  Воѓк спрабавала атакаваць рудую. Але атрымаѓ вастрыём па воѓне. Адчуѓ боль і заскуголіѓ. Ды гэта яму панюшку тытуню нюхаць. І звер зноѓ спрабуе ѓ лютасці атакаваць.
  Рудая заѓважыла, секануѓ ваѓка па пашчы.
  - Шэры ты слабак!
  І зноѓ як засмяецца.
  Консул з усмешкай заѓважыѓ:
  - Вось гэта дзяѓчына не простая!
  Красс кіѓнуѓ:
  - Ёсць жа жанчыны ѓ Рыме!
  Воѓк зноѓ ляскаѓ зубамі. Але не мог дастаць ваяѓніцу. І яго белыя іклы жорстка блішчалі. І чарговы ѓдар мяча, проста прадзіравіѓ яму рот. А затым кінжал ваяѓніцы
  жорстка ткнуѓся ѓ вока. Воѓк атрымаѓ удар, адчайна драпнуѓся, і зачапіѓ запой за нагу Элі. Дзяѓчына атрымала ѓсяго толькі драпіну, але злёгку збянтэжыла, і цяжка паранены
  воѓк скокнуѓ на яе збіваючы з ног. І вось яшчэ крыху і ён ледзь не ѓчапіѓся ѓ горла. Дзяѓчынка адчайна рванула і штурхнула кінжалаѓ у жывот. Іклы драпнулі ёй падбародак,
  а кіпцюры прайшліся па грудзях. Дзяѓчынка скінула ваѓка і ѓскочыла. Той на яе зноѓ скокнуѓ, але атрымаѓ удар кінжалам з размаху, а затым і мячом па чэрапе.
  На гэты раз рудая добра ѓклалася, і звер быѓ аглушаны. Сама Элі была ѓжо моцна падрапана, з яе лілася кроѓ, на падбародку сляды зубоѓ. Дзяѓчына ѓ лютасьці стала
  біць аглушанага ваѓка кінжалам і секчы мячом.
  Так лупіла пакуль не выдыхлася. Ператварыѓшы тушу з іклакастым у крывавую калатушу. Бой быѓ завершаны. І рудая ваяѓніца падняла ѓверх меч і прагарлапаніла:
  - Перамога!
  Красс заѓважыѓ:
  - Моцна яе пашкодзілі!
  Консул адмахнуѓся:
  - Зажыве як на сабаку!
  Красс запярэчыѓ:
  - Я так не думаю ... Шнары застануцца на ѓсё жыццё!
  Консул уздыхнуѓ:
  - Паглядзім! Кажуць, ёсць мазі, што і шнары загойваюць бясследна!
  Бой у любым выпадку адубены... І большая частка ставак, зразумела, на рудую...
  Затым выбегла дзяѓчына-бландынка. Вельмі сімпатычная і мускулістая. Супраць яе выйшла двое хлопчыкаѓ гадоѓ дзесяці-адзінаццаці. Судзячы ва ѓсімі зусім яшчэ, пачаткоѓцы.
  Нават не паспелі паставіцца пасля каменяломняѓ, худзенькія і спаласаваныя бізунамі.
  Красс адзначыѓ:
  - Прыгожая жанчына! Відаць, вы яе беражэце!
  Консул кіѓнуѓ:
  - Хлопчыкі - гэта самы танны тавар! Прыгожыя жанчыны - самы дарагі!
  Першы багацей Рыма заѓважыѓ:
  - А той, хто лашчыць тваю жонку таксама хлопчык!
  Консул заѓважыѓ:
  - Не просты хлопчык, а незвычайна прыгожы!
  Распарадчык заѓважыѓ:
  - І рэдкі ваяр, які ѓклаѓ чэмпіёна Рыма!
  Красс кіѓнуѓ:
  - О так! Таму мы яго не забілі! Хоць ён і шпіён Спартака!
  Консул аблізнуѓся:
  - Але катаванні будуць!
  Большая частка ставак пайшла на бландынку. Яна была ѓзброена доѓгім і вельмі вострым мячом і шчытоѓ. Амаль голая, толькі трусікі на ёй. Бачныя грудзі з пунсовымі саскамі.
  Хлапчук наогул голенькія, у каменяломня ім насцегнавыя павязкі ні да чаго. І ѓ руках кароткія мячы, ды яшчэ відавочна тупыя!
  Натуральную прыгажуню-бландынку берагуць, каб больш баёѓ радавала перамогамі. А хлопчыкі - гэта як мяса для мячоѓ. Усё цалкам заканамерна.
  Красс заѓважыѓ:
  -Прыгажосць патрабуе ахвяр!
  Консул пагадзіѓся:
  -А жаночая прыгажосць трайных ахвяр!
  Хлопчыкі былі ѓ слядах ад бізуноѓ, прычым незагойных як след. Іх толькі адмылі ад пылу рудняѓ. А так бачна нават не пакармілі перад боем. Так што жывату ѓ
  няшчасных дзяцей, што вывелі на забой правальваліся.
  Распарадчык заѓважыѓ:
  - ну пакарміць можна было! Бо маглі яны ѓволю паесці адзіны раз у жыцці!
  Красс кіѓнуѓ:
  - Маглі! Але на пусты страѓнік, лягчэй ваяваць!
  Бландынка перабірала босымі ножкамі, і ѓ нецярпенні чакала сігналу. Яна вельмі прыгожая і яе скура залаціста-аліѓкавая ад загару. Зразумела, што такую жанчыну трымаюць
  яшчэ і для эстэтыкі. У Італіі белыя валасы сустракаюцца ѓ мясцовых жанчын куды радзей, чым на поѓначы, і таму бландынак шануюць. Ды і ѓ цэлым пагадзіцеся, жанчына
  з белымі валасамі куды прыгажэй, чым з чорнымі.
  Хлопчыкі таксама любаваліся на амаль голую цётку з мячом, якая павінна іх забіць. Бландынка, пачуѓшы сігнал гонгу пайшла ѓ наступ. Ёй вядома было крыху шкада гэтых
  хлопчыкаѓ, але ѓсё роѓна можа быць лепш памерці, чым мучыцца ѓ каменяломнях. Акрамя таго, бландынка верыла, што душы дзяцей трапляюць на Елісееѓскія палі, і так атрымліваюць асалоду ад
  у райскіх далінах, шчасцем і сытасцю, і гульнямі. Маѓляѓ яны не паспелі награшыць, і іх не мучаць Багі. Свайго роду ѓ Рыме таксама ѓзнікала вучэнне аб раі, а яшчэ раней аб
  несмяротнай душы. І зусім не хацелася верыць у падземнае царства Аіда. І замест гэтага можна прыдумаць, што імператары пасля смерці становяцца багамі і балююць на Алімпе.
  А героі ідуць у Елісееѓскія палі, дзе іх чакаюць валькірыі, раскошныя балі, віны, стравы, вечна юныя жанчыны, і іншыя асалоды. Тыпу таго, што ѓ вікінгаѓ. А дзеці, можа
  быць будуць таксама шчаслівыя, і вечных гульнях і весялосць, бегаючы басанож па мяккай траѓцы ѓ царстве вечнага лета, дзяцінства, і зрываючы сакавітыя, салодкія плады з пышных дрэѓ!
  Чым гэта не рай? А ѓ каменяломнях пад непасільнай працай, не жыццё, а павольнае і пакутлівае паміранне. Вось як хлапчукоѓ спаласавалі наглядчыкі пугай.
  А бо нярэдка юных рабоѓ яшчэ і гвалцяць, або рабы старэйшыя або наглядчыкі. так што ім не пазайздросціш у любым выпадку.
  Бландынка хацела б прыкончыць хлопчыкаѓ хутка, але разумела, што публіка гэта не ѓхваліць. Таму першапачаткова толькі злёгку разанула спачатку аднаго хлопчыка, а затым і
  іншага па грудзях. І пакінула ім крывавыя палосы.
  Красс заѓважыѓ:
  - Працуе на публіку!
  Консул кіѓнуѓ:
  - Забаѓляе! Але мне прызнацца сапраѓды ѓжо жадаецца спаць!
  Распарадчык кіѓнуѓ:
  - Гэта ѓжо перадапошні бой... Ужо вось-вось пачне віднець. А трэба мець сілы на выпадак бою са Спартаком!
  Красс пагадзіѓся:
  - Барбары ѓжо побач, штурм можа быць ужо заѓтра, ці паслязаѓтра!
  Консул паводле кіѓнуѓ:
  - Мы можам сур'ёзна пацярпець!
  Распарадчык заѓважыѓ:
  - Сцены ѓ Рыма высокія і тоѓстыя, і сто тысяч абаронцаѓ, з якіх палова бывалыя воіны. Можна яшчэ пяцьдзесят тысяч жанчын і падлеткаѓ выставіць з ліку грамадзян
  рэспублікі!
  Красс згодна кіѓнуѓ:
  - Вось гэта як раз-такі добрая ідэя! Мабілізуем усіх!
  Консул адзначыѓ:
  - Ды ѓ нас арсеналаѓ хопіць. Проста жанчыны і дзеці б'юцца горш за мужчын!
  Распарадчык заѓважыѓ:
  - Гледзячы якія! Бландынка зусім нядрэнная!
  Сапраѓды дзяѓчына кружылася на шкарпэтках. Час ад часу яна паколвала хлопчыкаѓ. І злёгку параніла іх. Тыя паступова рухаліся ѓсё павольней, і відавочна слабелі ад
  страты крыві. Дзяѓчына з уздыхам збіла аднаго з іх свой босай нагой, і спрытна пляснула пацана, які ѓпаѓ, ручкай мяча па патыліцы. Ён адключыѓся, але быѓ яшчэ жывы.
  І ѓ яго не было сур'ёзных ран. Так што быѓ шанец, што публіка памілуе. Другі хлопчык паспрабаваѓ наскочыць на бландынку, але таксама быѓ збіты зноѓ. І яму яна рушыла пяткай у падбародак, таксама ѓмела адключаючы.
  Хлопчыкі зараз ляжалі без прытомнасці, але яшчэ жывыя і не скалечаныя!
  Красс з усмешкай кіѓнуѓ:
  - Думаю іх час дабіць!
  Консул нечакана запярэчыѓ:
  - З каменяломняѓ таксама збегла нямала рабоѓ. І яны нягледзячы на ѓзмоцненую ахову працягваюць уцякаць. А хлопчыкі каштоѓныя тым, што могуць прапаѓзаць па вузкіх калідорах, і штольнях шахт! Рабоѓ і так не хапае! Так што я карыстаюся сваёй уладай іх пашкадую!
  Распарадчык кіѓнуѓ:
  - Ды можна будзе іх зноѓ выкарыстоѓваць! Жылкі цэлыя, а раны зарастуць як на сабаках. Лепш, давайце паглядзім апошні бой і...
  Красс пазяхнуѓ, шырока адкрыѓшы рот і буркнуѓ:
  - Ды мы стаміліся! Але напрыканцы жадаем чагосьці асаблівага!
  Распарадчык кіѓнуѓ:
  - Будзе! Будзе асаблівае!
  Консул выйшаѓ наперад, і нягледзячы на крыважэрны настрой натоѓпу, узяѓ і падняѓ вялікі палец уверх!
  Бландынка ѓсміхнулася і піскнула:
  - Дзякуй міласэрнаму консулу!
  Тым часам маѓры паднеслі распаленае жалеза да босых пятак хлапчукоѓ. Хутка ткнулі і тут жа адабралі, каб сур'ёзна не пашкодзіць. Хлопчыкі ад вострай болі ачуліся.
  Ім накінулі вяроѓкі павялі назад. Цяпер іх відаць палічылі не занадта здольнымі да гладыятарскага бою і вызначылі ѓ каменяломні. Праѓда, перад гэтым добра накармілі,
  як належыць з гладыятарамі што засталіся жыць. І паклалі спаць на мяккія лежакі ѓ саломай. Хлопчыкі, якія звыкнуліся ѓ каменяломнях спаць на буйным жвіры з задавальненнем заснулі.
  І ѓпершыню ѓ жыцці паспыталі смачнага мяса. Ды наперадзе іх чакала вяртанне на рудні. Але затое была надзея, што прыйдзе Спартак. І гэта грэе душу.
  Хлопчыкі засоплі носікамі, і ѓпершыню за доѓгі час убачылі салодкія сны.
  А вось і апошні бой.
  І сапраѓды асаблівае. Б'ецца чарнаскурая дачка Афрыкі Зена - яна самы лепшы гладыятар сярод жанчын, і чэмпіёнка Рымскай рэспублікі сярод выдатнай падлогі!
  Ды чарнаскурая Зена, гэта вялікі воін. І бой з ёй цікавы...
  Дзяѓчына была ѓ адной толькі насцегнавай павязцы, высокая, з сухой мускулатурай і жылістая. Яе можна нават палічыць і хударлявай, але гэтае ѓражанне зманлівае. Відаць як
  перакочваюцца пад чорнай, загарэлай скурай шарыкі мускулаѓ, якія цвёрдыя ѓ яе нібы дрот.
  Красс адзначыѓ:
  - Чэмпіёнка Рымскай Рэспублікі, у самым канцы? Гэта крута!
  Консул заѓважыѓ з усмешкай:
  - Ды гэта ѓражвае... Выдатны яна баец!
  Узброена была Зена доѓгай тычкай з вострымі сталёвымі лёзамі з абодвух канцоѓ.
  і вельмі спрытна скакала.
  Красс з надзеяй у голасе вымавіѓ:
  - Спадзяюся ѓ яе супернік будзе сур'ёзныя! А не пара смаркатых хлопчыкаѓ?
  Распарадчык ахвотна кіѓнуѓ:
  - Ды ваша вялікасць! Сапернік будзе што трэба!
  Калі Зена адкланялася, прагучаѓ сігнал аб выхадзе чарговага суперніка. І сапраѓды публіка магла быць задаволенай. На арэну выпаѓзаѓ сяміметровы, вялізны кракадзіл.
  Консул з усмешкай заѓважыѓ:
  - Вось гэта выдатна!
  Красс пагадзіѓся:
  - Добры супернік! Толькі занадта ѓжо... тупы!
  Распарадчык адзначыѓ:
  - Зена не рабыня, а вольны гладыятар, што б'ецца за грошы! І ѓ яе супернік з аднаго боку суцэль пасільны, але з іншай годны для публікі! Так што заключны
  бой будзе вельмі цікавым!
  Красс, адчуѓшыся праспяваѓ:
  - Яшчэ крыху! Яшчэ ледзь-ледзь, апошні бой ён цяжкі самы!
  Консул з усмешкай працягнуѓ:
  - Я ва ѓлонне Рыма дадому хачу!
  Рэспубліка другая мама!
  Распарадчык заѓважыѓ:
  - Вы я думаю будзеце задаволены!
  Красс кіѓнуѓ:
  -Стаѓлю на Зену!
  Консул пацвердзіѓ:
  - І я таксама на Зену!
  Распарадчык пагадзіѓся:
  - Яна пераможа! Але сёй-той паставіць і на кракадзіла!
  Прагучаѓ гонг сігналу да пачатку бою.
  Зена стала скакаць вакол кракадзіла. Той рухаѓся за ёй. Рэптылія хоць знешне нязграбная, але даволі хуткая. І тут трэба быць гладыятарам высокага класа, каб
  не трапіцца ёй у зубы. Чарнаскурая ваяѓніца то наступала, то адыходзіла. А затым наносіла вастрыём удары. Пакуль для кракадзіла не надта небяспечныя. Зразумела, гэта апошні
  бой, і можна пацягнуць час.
  Красс з усмешкай адзначыѓ:
  - Спартака магла б такая мегера і абкласці!
  Консул адзначыѓ з усмешкай:
  - А што было б калі б хлапчук пабіѓся б сёе гэтай пантэрай?
  Красс цалкам лагічна заѓважыѓ:
  - Вельмі цікавы і канкурэнтны бой!
  Консул выпіѓ віна з кубка і адзначыѓ:
  - Гэта было б добрым уяѓленнем!
  . ГЛАВА? 19.
  Распарадчык прапанаваѓ:
  - Калі хочаце, то мы можам гэта заѓтра ж задаволіць!
  Красс запярэчыѓ:
  - А як жа катаванні?
  Консул заѓважыѓ:
  - Катаванні пачакаюць! Падсмажыць хлапчуку пяткі мы заѓсёды паспеем!
  Распарадчык кіѓнуѓ:
  - І бой можна будзе правесці ѓ Калізеі!
  Красс запярэчыѓ:
  -Не! Калі народ збярэцца ѓ Калізеі, будзе лягчэй атакаваць горад. Трэба будзе зладзіць грандыёзныя гульні гладыятараѓ ужо пасля перамога над Спартаком!
  Консул з гэтым пагадзіѓся:
  - Дакладна, пакуль адкладзём, для лепшых часоѓ. Тым больш мне і так ужо надакучыла гэтае крывавае відовішча!
  Красс пра булькал:
  - Спартак, Спартак - атрымай у пятак!
  Зена некалькі разоѓ ударыла вастрыём кракадзіла па пашчы і прымусіла цечу кроѓ. А затым рэзка пераскочыла рэптылію. А потым устала на шыпы. І ѓкалолася босымі пятачкамі.
  Гэта ѓсё выглядала вельмі здорава.
  Консул адзначыѓ:
  - Цудоѓная дзяѓчынка!
  Красс пагадзіѓся:
  - Талент!
  Распарадчык прапанаваѓ:
  - Можа, паказаць яе бой супраць ільва? Гэта будзе яшчэ страмчэй!
  Красс кіѓнуѓ:
  - Ды леѓ небяспечней кракадзіла і хутчэй!
  Консул адзначыѓ:
  - Можа, супраць мядзведзя?
  Красс запярэчыѓ:
  - Леѓ больш небяспечны, чым мядзведзь! Ці можа нават выкарыстоѓваць тыгра?
  Консул з гэтым пагадзіѓся:
  - Тыгр - гэта сапраѓды галава вялікая!
  Зена працягвала калоць кракадзіла. Яна гэта рабіла з вялікім задавальненнем. Хоць у яе быѓ і пераважны настрой, і бурная рэакцыя дачкі Афрыкі.
  Красс з усмешкай адзначыѓ:
  - Вось гэта хараство!
  Консул пагадзіѓся:
  - Вялікае хараство!
  Зена пакуль дзейнічала з вялікай фантазіяй і выдумкай. Вось пляснула босымі ножкамі па зубах кракадзіла, і ѓкалола пяткі. А потым зноѓ як падскочыць і вывернецца.
  Ды гэта сапраѓды пераважная дзяѓчынка. Толькі жаданні яна не душыць, а ѓзбуджае.
  А кракадзіл усё ганяецца за ёй, але губляючы ѓсё больш крыві і несучы ѓсё значнейшы ѓрон. ды гэта выдатная гонка.
  Красс адзначыѓ з усмешкай:
  - Ты Зена супер!
  Консул запярэчыѓ:
  - Проста добры гладыятар! Баец і ёсць баец!
  Распарадчык прапанаваѓ:
  - Можа, вугольчыкі раскідаць!
  Красс запярэчыѓ:
  - Кракадзілу будзе балючай, чым ёй!
  Паядынак працягваѓся. Пакуль Зена калола кракадзіла ѓ пашчу і ноздры, але не кранала вочы. Яна відавочна не спяшалася яго дабіваць. Але пускала ѓ вялікай колькасці кроѓ.
  І яе босыя, дзявочыя ножкі, пакідалі вельмі хупавыя і точаныя сляды. А сам бой праходзіѓ у вельмі аднабаковай манеры. Зрэшты, пару разоѓ кракадзіл дзяѓчынку па лытках.
  драпнуѓ.
  Консул адзначыѓ, шырока пазяхнуѓшы, а затым зірнуѓшы на водны гадзіннік, буркнуѓ:
  - Ужо на гарызонце святлее! Хутка ѓжо і сонца выгляне!
  Красс з гэтым пагадзіѓся:
  - Ды будзе нам нашмат весялей! Сонейка ѓстае над Зямлёй!
  Распарадчык прапанаваѓ:
  - Можа быць... Ну добра! Я сам адчуваю, што вочы зліпаюцца!
  Консул кіѓнуѓ:
  - Ды пара заканчваць баль і класціся спаць!
  Красс заѓважыѓ:
  - Спартак ужо ідзе да нас! А ён умее хутка перамяшчацца!
  Распарадчык крыкнуѓ ва ѓсю глотку:
  - Давай заканчвай Зена!
  Дзяѓчына пажадліва ѓсміхнулася. І яе тычка ѓзляцела высока і тут жа глыбока ѓпіѓся рэптыліі прама ѓ вока. Кракадзіл атрымаѓ жорсткі ѓдар і заціх. Нібы яго пратаранілі з
  забойнай сілай.
  Зена ѓсклікнула:
  - Перамога! Ды славіцца Рым!
  Красс кіѓнуѓ:
  - Перамога! Малайчына!
  І шпурнуѓ ёй залатую манету.
  Шпурнула залатая круглая кружэлка і консул.
  Бой быѓ завершаны. Зена акунула сваю ножку ѓ пунсовую кроѓ і пакінула некалькі прыгожых адбіткаѓ. Пасля пакланілася і стала выдаляцца.
  Консул з усмешкай адказаѓ:
  - Гэта ѓражвае даволі моцна!
  Красс пагадзіѓся:
  - Ды гэта выдатна! Хаця і.. прадказальна!
  Распарадчык кіѓнуѓ:
  - Быць прадказальным! Значыць стаць карам!
  Зена выдалілася, а тушу кракадзіла павалок цэлы тузін маѓраѓ.
  Бой завяршыѓся, і многія госці заснулі прама ѓ крэслах.
  Вось ужо ѓ СССР праходзяць новыя выбары прэзыдэнта. Дакладней не новыя, а першыя.
  І зразумела, Міхаіл-Уладзімір Гарбачоѓ-Пуцін адзіны і без альтэрнатывы кандыдат у прэзідэнты. І вынік можа быць толькі адзін: дзевяноста дзевяць і дзевяноста дзевяць сотых. І гэта паказвае чарговы трыѓмф лысага дыктатара.
  Вось так Міхаіл Гарбачоѓ замест дэмакратыі вярнуѓ у СССР часы сталінізму. Чаго, зрэшты, многія і хацелі пасля Брэжнеѓскага бардака. І вось зноѓ ва ѓладзе культ асобы, чые партрэты развешаныя па ѓсім СССР. І зноѓ як у старыя часы, чорныя варонкі і пасадкі.
  Раз што сніцца ђладзіміру-Міхаілу гэта Аѓганістан, і прыгожыя дзяѓчыны-ваяѓніцы там.
  Бягуць чатыры прыгожыя дзяѓчыны ѓ бікіні: Наташа, Зоя, Аѓгусціна, Святлана.
  Вось яны адважна ѓступаюць у бой з маджахедамі.
  Наташа паліць па войсках Ісламскай імперыі Талібан з падствольніка, падбівае ѓ борт танк і ѓсклікае:
  - Радзіма нас не забудзе!
  Пасля чаго яе босая ножка кідае ѓ талібскіх ваяроѓ гранату. Чуецца крык і піск, маса разарваных байцоѓ ісламскай імперыі. І аднаму генералу войска Сулеймана адарвала руку.
  Зоя, якая таксама піша па талібах са здзіѓленнем адзначыла:
  - Гадзіннік плацінавы!
  Аѓгустына шпурнуѓшы ѓ салдат ісламскай імперыі босымі пальчыкамі ножак гранату, кіѓнула:
  - А яшчэ казалі, што Сулейман жабрак!
  Святлана, страчучы па талібах выдала, падміргнуѓшы і голай, круглай, ружовай пяткай паддаѓшы выбух-пакет, з узрыѓчаткай:
  - Галоѓнае багацце ѓ душы!
  І маса талібскіх салдат аказалася разарванай. Гэта была грандыёзная бітва двух каласальных войскаѓ.
  Наташа ѓпала на жывот ... Над ёй праляцеѓ штурмавік. Дзяѓчына павярнулася і лупанула ѓ яго хвост. Уразіла машыну. Тая задымілася і пакінула за сабой пышны шлейф.
  Ды гэта ѓражальнае ѓжыванне новага комплексу "Іголка". Ён паліць нібы распалены метал алей.
  Зоя таксама лупанула па іншым талібскім штурмавіку. Уразіла яго ѓ корпус, пасля чаго праспявала:
  - Ніколі мы не здадзімся ворагу,
  Я супостатаѓ пад ствалы пострыгу!
  І дзяѓчына босымі ножкамі ахапіла звязку гранат. А затым як з вялікім спрытам шпурне ѓ ворага.
  І чарговая самаходка ісламскай імперыі перавернецца.
  Відаць, што чарапаха з магутнай гарматай, круціць пабітымі каткамі, а гусеніцы лопнулі.
  Зоя адзначыла з усмешкай:
  - Мы зробім усё шыкоѓна!
  Аѓгусціна таксама адчайна б'ецца. Яна ѓскоквае і бяжыць на талібаѓ, страляючы. І яе медна-чырвоныя валасы развяваюцца як баявы сцяг. Уражлівая грацыя ѓ дзяѓчынкі.
  Рудая шэльма напявае:
  - Зробім свет прыгожым,
  І накіравамся ѓ палёт...
  Нашай савецкай Расіі,
  Войска грозных прыб'е!
  Святлана, агрэсіѓна страляючы ѓ супернікаѓ і скошваючы іх нібы касой траву, таксама кінула гранату босымі, чэпкімі пальчыкамі і піскнула:
  - За палёт да вяршыняѓ!
  Чацвёрка дзяѓчынак працавала. І страляла, і лупіла праціѓнікаѓ з вялікім адчаем і фігуральным націскам.
  Акрамя іх ваявалі і іншыя дзяѓчынкі. На найноѓшым Т-72 выехаѓ экіпаж Лізаветы.
  Дзяѓчыны, зразумела, у адным бікіні і босыя. Яны вядуць машыну.
  А талібскія танкі напаѓзаюць. Галоѓным чынам гэта копія з Т-54, не занадта небяспечная машына.
  Лізавета камандуе, а Кацярына, упёршыся босымі, круглымі, дзявочымі пяткамі наводзіць гармату.
  І ѓжо калі лупне - то ѓрэжа капітальна.
  Вось выплюнуць са ствала важкі снарад, і з вялікай дыстанцыі дзівіць талібскі танк.
  Алена, якая падала снарад, усклікае:
  - Гэта каласальна!
  Кіроѓца Еѓфрасіння пацвярджае:
  - Вядома так!
  І яе голыя, мазолістыя падэшвы ціснуць на педалі. Танк рэзка паскараецца. Затым зноѓ запавольваецца. І ідзе забойны стрэл.
  Экіпаж чатыры Е на вышыні.
  Іх танк зноѓ прыходзіць у рух, а доѓгі ствол паварочваецца. Зноѓ паліць забойная гармата. На момант з'яѓлення Т-72 найлепшы танк свету. І зразумела, ён сваё паказвае.
  Лізавета, ведучы агонь, і дзівячы супернікаѓ, заѓважае:
  - Мы ёсць сапраѓдныя патрыёткі СССР!
  Кацярына рашуча заявіла:
  - Усе патрыёты Савецкага Саюза!
  І пальнула, націснуѓшы на кнопку, галавой, ружовай пяткай.
  Ды тут дзяѓчынкі не з тых, што капусту лапцем сёрбаюць. Іх танк зноѓ у руху.
  З дыстанцыі яму талібскія снарады не страшныя. І яны ѓражваюць непрыяцеля з пяці, шасці кіламетраѓ.
  Вось гэта дзяѓчыны - што трэба. У іх сіла гневу і полымя страсці. А таксама упэѓненасць у перамозе.
  Лізавета глядзіць праз прыцэл. Афганскіх машын няшмат. Але ёсць яшчэ і амерыканскія, прададзеныя ісламскай імперыі ѓ крэдыт. Гэтыя машыны таксама слабейшыя за расійскую. І ѓ іх вышэй сілуэт з-за чаго куды лягчэй патрапіць.
  Кацярына вылечыла і ѓразіла афганскую машыну амерыканскай вытворчасці. І з аднаго стрэлу сарвала вежу.
  Вось як яна хораша б'е.
  Алена-радыстка і зараджалая пацвердзіла:
  - Так трымаць!
  І зноѓ вылятае забойны для афганцаѓ снарад. Дзяѓчыны ва ѓсёй красе.
  Ну, гэта танк.
  А вось бягуць, мільгаючы ружовымі пятачкамі дзяѓчыны ѓ бікіні да самалётаѓ.
  Ды гатовы штурмавыя знішчальнікі да бою.
  Настасся Ведзьмакова заскоквае ѓ найбліжэйшы самалёт. І ѓпіраецца ѓ педалі голымі падэшвамі.
  Затым машына плаѓна ѓзлятае.
  Ваяѓніца рудай масці, з ідэальнай фігуркай прамаѓляе:
  -Радасць, у Госпадзе сіла мая,
  Радасць, у Госпадзе з сілай шануючы!
  І ѓсміхаецца жамчужнымі зубкамі. Уладзімір Пуцін вядома ж кіраѓнік не з вялікіх. Але ѓ дадзеным выпадку ён вядзе вайну супастаѓную з Вялікай Айчыннай.
  Афганцы насядаюць і ѓкліньваюцца ѓ расійскую тэрыторыю.
  Вось змагае мядовая бландынка - Акуліна Арлова. Таксама дзяѓчынка што трэба.
  І зноѓ у бікіні і босая. Яна вельмі прыгожая і загарэлая.
  Калі яна бяжыць да самалёта мужчыны заглядаюцца. А прыслугоѓваючыя хлапчукі падбягаюць і цэлую хупавыя сляды яе босых ножак.
  Вось гэта дзяѓчынка.
  Акуліна пырхае і ѓлятае ѓ штурмавік. Ён вельмі плаѓна, і разам з тым імкліва адрываецца.
  Акуліна праспявала:
  - Бачу ѓ небе сінюю рысу,
  З шумам набіраю вышыню!
  І вось яе штурмавік бачыць у небе першую мэту - афганскі аэраплан.
  Дзяѓчынка, нядоѓга думаючы збівае яго з авіяцыйных гармат, лупячы з вялікай дыстанцыі.
  Пасля чаго бландынка-тэрмінатар праспявала:
  - Я самая трапная ѓ свеце,
  Праславілася ѓ гэтым эфіры!
  Акуліна хіхікнула... Пранесліся ѓспаміны, як палонныя цалавалі яе босыя ножкі, голыя, пыльныя падэшвы.
  Ды гэта было пацешна. І талібы поѓзалі на каленях цалуючы босыя ножкі расійскай дзяѓчыне.
  Мірабела Магнітная таксама бяжыць да самалёта. Яе ногі такія загарэлыя, мускулістыя, голыя і хупавыя.
  А якія цудоѓныя плітачкі прэса. Гэта проста цуд.
  Мірабела гэта ваяѓніца, якая проста дэманструе найвышэйшы клас паводзін і адначасова эталон прыгажосці.
  А яе валасы зіхацяць нібы сусальнае золата. А цела ледзь прыкрыта бікіні.
  А якія хупавыя сляды пакідаюць яе босыя, точаныя ножкі. Гэта цудоѓная дзяѓчына.
  На яе можна доѓга не адрываючыся любавацца.
  Вось яна надавала на педалі голымі падэшвамі, і штурмавік-знішчальнік плаѓна адарваѓся ад узлётнай паласы.
  Мірабела са смяшком праспявала:
  - Тут для слабых месца няма,
  Будзем мы сустракаць світанак!
  Вось ужо ѓсе тры дзяѓчыны ѓ паветры, а значыць для Талібана наступілі чорныя гадзіны.
  Анастасія Вядзьмакова пасылае забойнай сілы снарад, па афганскім танку і прабівае яго наскрозь. Пасля чаго прамаѓляе:
  - За камунізм!
  Акуліна Арлова таксама змагаецца з вялікім поспехам. Вось яе пушчана ракета, якая разнесла самаходку. Дзяѓчына верашчыць:
  - За веліч планеты і за славу кастрычніка!
  І зноѓ яна пасылае ѓ суперніка нешта надзвычай забойнае.
  Мірабела Магнітная трапна б'е ѓ суперніка, і напявае:
  - Раз, два, тры... Ворагаѓ усіх разарві! І галаву талібу адарві!
  Трыумвірат б'ецца вельмі ѓмела і адчайна. Дзяѓчыны тут такія скажам прама прыгажуні.
  І іх штурмавікі скачуць па небе і гэта вельмі выдатна. І мала таго яны і самалёты Талібану збіваюць.
  Вось гэта прыгажуні пісаныя. Няма імперыі маджахедаѓ не паздаровіцца. Вось адзін стрэл, і цэлых тры афганскія самалёты зараз збіта.
  Анастасія Вядзьмакова, скалячы зубкі і ветліва ѓсміхаючыся, націснула голай, ружовай пяткай на кнопку.
  Збіла машыну і піскнула:
  - Гэта ёсць мой капітальны запыт!
  Акуліна Арлова пацвердзіла, збіваючы суперніка:
  - І дзвін хутчэй у нос!
  Дзяѓчынкі тут расперазаліся неймаверна. І зноѓ пара афганскіх знішчальнікаѓ збіта. Вось гэта іх найвысокая прафесія. Дзяѓчына каласальнай тут сілы.
  І вось Наста ѓразіла бункер з талібскім генералам. І той падляцеѓ у паветра.
  Як паднялася зямля і запалала ад удару дзяѓчынак. І гэта яшчэ толькі пачатак.
  Ваююць і снайперы-самкі.
  Аліса і Анжаліка са сваімі вінтоѓкамі. Яны палююць за талібскімі салдатамі і трапна страляюць.
  Цэляць у першую чаргу ѓ афіцэраѓ.
  Дзяѓчыны таксама аддаюць перавагу ваяваць у адным толькі бікіні. Яны адважныя і вельмі прыгожыя.
  Таксама Аліса бландынка, а Анжаліка рудая.
  Страляюць яны па чарзе і дзівяць трапна.
  Аліса збіла талібскага палкоѓніка трапнай куляй і спытала рудую напарніцу:
  - Як ты думаеш чорныя дзюры бываюць на самой справе ці гэта ѓсяго толькі гіпотэза?
  Анжаліка таксама зрэзала трапным стрэлам чарговага афганскага афіцэра і адказала:
  - Знайшла момант каб задаваць такія пытанні!
  Аліса з уздыхам адказала:
  - Нажаль лепшага часу не знайшлося!
  І дзяѓчынка кінула босымі пальчыкамі ножак маленькую гранату. Тузін талібаѓ быѓ разарваны.
  Анжаліка адказала, зноѓ пальнуѓшы:
  - Думаю, на ѓраджайнасць збожжавых чорныя дзюры не ѓплываюць!
  Аліса з гэтым пагадзілася:
  - Думаю я таксама - хоць...
  Рудая шэльма кінула голай пяткай падарунак анігіляцыі, зноѓ разбіваючы супернікаѓ і выдала:
  - За камунізм на Венеры!
  Аліса дадала:
  - І на Марсе таксама!
  Абедзве дзяѓчыны страляюць трапна. І вельмі яны фігурыстыя і мускулістыя.
  Напрыклад, калі злавілі ѓ палон таліба, прымусілі яго цалаваць пыльныя падэшвы. Так воін ісламскай імперыі Талібан так перахваляваѓся, што літаральна адкінуѓ капыты.
  Аліса адказала з уздыхам:
  - Шкада яго!
  Анжаліка пагадзілася:
  - Гэтая вайна нам і зусім не патрэбна!
  Аліса дадала:
  - І Талібану таксама!
  Рудая шэльма дасціпна заѓважыла:
  - З акулярамі з Кітая, такая я крутая!
  Ваяѓніцы і сапраѓды вельмі вясёлыя.
  У іх столькі яркага шарму.
  Аліса зноѓ кінула прэзент смерці голай, круглай пяткай і прабуркавала:
  - За новыя перамогі!
  Анжаліка таксама запусціла ѓ непрыяцеля разбурэнне, ужыѓшы босую ножку і вякнула:
  - За Айчыну!
  Вось так гэтыя дзяѓчыны разышліся... Снайперскія вінтоѓкі працавалі з поѓнай аддачай.
  Алёнка таксама біліся, абараняючы ад талібаѓ горад. Усюды былі разваліны і нагрувашчваліся руіны.
  Дзяѓчына дала чаргу па салдатах ісламскай імперыі Талібан, скасіла іх цэлы шэраг.
  А затым Алёнка кінула босымі пальчыкамі ножак гранату, раскідаѓшы кітайцаѓ і піскнуѓшы:
  - За Іллю Мурамца!
  Анюта таксама піша па салдатах Афганскай імперыі Талібан. І усаджвала вельмі трапна. Што не куля, тое трапленне.
  І падаюць прабітыя талібы, слова штабелямі.
  А дзяѓчына яшчэ голай, ружовай, круглай пяткай гарошынку смерці кіне і праспявае:
  - Слава СССР! Няма ѓ нас праблем!
  І зноѓ трапная чарга, і куча трупаѓ.
  Ала таксама ѓ баі. Зразае салдат Афганскай імперыі Талібан. Такая ѓжо ён прамяністая дзяѓчына. Выбівае талібаѓ нібы таѓро іголкай. Пры гэтым напявае:
  - І ѓ горнай вышыні, зорнай цішыні,
  У марской хвалі і лютым агні!
  І лютым, і лютым агні!
  І вось яе босыя пальчыкі ножак зноѓ кідаюць забойны і разбуральны прэзент смерці.
  Дзяѓчынкі тут вельмі прыгожыя, і ѓсё ѓ бікіні. А такія фігурыстыя і мускулістыя.
  Марыя таксама змагаецца. Выбівае масу талібаѓ, скошвае іх з вялікай лёгкасцю і напявае:
  - Жыццё толькі імгненне - паміж мінулым і будучыняй,
  Жыццё толькі імгненне - за яго і трымайся...
  Хто з мужчын можа выхваляцца тулавам,
  А ѓ дзяѓчынкі думка - закруціся!
  І яе босая ножка зноѓ як кіне каласальнай разбуральнай сілы падарунак анігіляцыі.
  Вось гэта сапраѓды дзеѓкі - проста вышэйшы клас і пілатаж самых выбітных пілотаѓ.
  А як іх босыя ножкі хупавыя, і панадлівыя.
  Алімпіяда таксама змагаецца з вялізным натхненнем. І косіць без цырымоній ворагаѓ. Яна іх цэлымі шэрагамі знішчае.
  А затым босыя пальчыкі ножак цудоѓнай прыгажуні кідаюць падарункі татальнай анігіляцыі.
  Пасля чаго Алімпіяда праспявала:
  - Не не згасне зоркі,
  Погляд камсамолкі чысты...
  Голас народа звонкі,
  І раѓчук прамяністыя!
  
  Веру ѓвесь свет прачнецца,
  Будзе канец фашызму-
  І заззяе сонца -
  Шлях асвяціѓшы камунізму!
  І зноѓ босая пятка падкідвае адразу цэлую звязку гранат.
  Вось гэта дзяѓчаты. У іх столькі прыгажосці. А талібы ідуць наперад нібы хваля цунамі. Іх вельмі шмат, і яны літаральна закідваюць расейскія пазіцыі трупамі. І так агрэсіѓна лезуць.
  Войскі Афганскай імперыі Талібан, імкнуцца захапіць увесь свет. І ѓ дадзеным выпадку Расію.
  Маруся страляе па талібах. Яе босыя пальчыкі ножак кідаюць лімонку з аскепкамі. І зноѓ ляцяць у розныя бакі іголкі. Прашываюць воінаѓ Ісламскай імперыі Талібан.
  Маджахеды вельмі адважныя, і дзяѓчыны стракаючы па іх ледзь паспяваюць мяняць стужку. Іх літаральна закідваюць трупамі.
  Маруся з усмешкай праспявала:
  - Сталін жыве ѓ маім сэрцы,
  Каб мы не ведалі смутку...
  У космас адчынілі дзверцы
  Зоркі над намі зіхацелі!
  І зноѓ босая, точаная ножка дзяѓчыны кідае вялікай забойнай сілы гранату.
  Вось гэта прыгажуня.
  Матрона таксама вядзе агонь па суперніку, і вельмі пазнакі. Яна скошвае ворагаѓ, і кідае босымі пальчыкамі ножак забойнай сілы гранаты. Раздзірае супостатаѓ і пішчыць:
  - Камсамол не проста ѓзрост,
  Камсамол - мой лёс!
  І зноѓ дзяѓчына робіць трапны стрэл. І падае забіты талібскі генерал.
  Алёнка напявае, круша маджахедаѓ:
  - Саюз непарушны рэспублік вольны,
  Згуртавала не грубая сіла, не страх...
  А добрая воля людзей адукаваных,
  А сяброѓства, святло, розум і смеласць у марах!
  І ѓ які раз босыя пальчыкі точаных, загарэлых ножак дзяѓчынкі кідаюць забойнай і разбуральнай сілы гранату.
  І маса талібаѓ адпраѓляецца да продкаѓ.
  Шпурнула голай пяткай прэзент смерці і Анюта.
  Афганскі танк перавярнуѓся. І яго разбітыя каткі пакаціліся па полі.
  Выпаленая трава, маса трупаѓ на ёй.
  Анюта з усмешкай праспявала:
  - З талібам бушуе вайна,
  Вайна без асаблівых прычын...
  Сарваѓся з ланцуга Сатана -
  І гібель прыйшла разам з ім!
  Ала таксама піша па воінах Афганскай імперыі Талібан, прычым вельмі трапна. І рудая дзяѓчына, босымі пальчыкамі ножак запусціла кавалак пластыду.
  І два тузіны афганцаѓ аказаліся падкінуты ѓ паветра і там загарэліся.
  Ала праспявала:
  - Несмяротную славу спазналі ѓ бітвах,
  Народ наш вялікі ѓ баях як арол...
  Нямала я ведаю пройдзе пакаленняѓ,
  І ваяр Расіі - веліч здабыѓ!
  Пасля чаго Ала зноѓ кінула босымі пальчыкамі ножак забойны падарунак анігіляцыі.
  Марыя, піша па талібах, адзначыла:
  - Гэта вышэйшы наш клас!
  І ѓзяла шпурнула босымі пальчыкамі ножак, разбуральны падарунак анігіляцыі.
  Пасля чаго дзяѓчына з жоѓтымі валасамі, праспявала:
  - Граната, граната, забойная граната,
  Кітайцаѓ чакае - найкруцейшая адплата!
  Алімпіяда агрэсіѓна адзначыла, скошваючы талібаѓ скошваючы нібы каса траву. І кідаючы босымі пальчыкамі чарговы падарунак анігіляцыі, дзяѓчынка выдала:
  - Гэта ѓсё будзе вельмі крута!
  Маруся, скошваючы непрыяцеляѓ, і кідаючы босымі пальчыкамі ножак забойныя прэзенты смерці, піскнула:
  - За вялікія перамены!
  Матрона выбіваючы афганцаѓ, і голай пяткай паддаѓшы прэзент пякельнай смерці, выдала:
  - За рэальны камунізм у СССР!
  Вось такія дзяѓчыны з голымі нагамі, і босымі круглымі пяткамі талібаѓ прасуюць.
  А вось Вераніка і Тамара, наводзяць на войскі Аѓганскай імперыі ракеты. І тыя запускаюцца з грукатам, разбураючы пазіцыі Талібана. Вось гэта бітва.
  Вераніка і Тамара мільгаюць босымі, ружовымі пятачкамі, і ціснуць на кнопкі джойсцікаѓ.
  Вераніка запусцілі разбурэнне і прапішчала:
  - За новыя перамогі СССР!
  Тамара ламала непрыяцеляѓ, выпускаючы падарункі знішчэння, і вякнула, босымі пальчыкамі націснуѓшы на кнопку:
  - Вось гэта вялікая партыя свету!
  Дзяѓчаты засмяяліся і паказалі мовы.
  Вікторыя таксама босымі пальчыкамі сваіх вельмі прыгожых і панадлівых ножак націскае на кнопкі джойсціка.
  І разбівае дзоты і доты непрыяцеля з Ісламскай імперыі Талібан. Вось гэта дзяѓчынкі, якія нясуць у сабе зарад анігіляцыі.
  Вераніка правяла далонню па плітках прэса і праверашчала:
  - За ѓз'яднанне планеты і ѓсяго свету!
  . ГЛАВА? 20.
  Вось і Сталеніда ѓ баі. Яна дзяѓчынка што здольная біцца з апантанай лютасцю.
  І вось яе грудзі ходзяць ходырам. Вось гэта дзеѓка. І мова ѓ яе такая пунсовая.
  І вось ляціць забойнай сілы прэзент смерці.
  Сталеніда з пякельнай усмешкай напявае:
  - Стане свет чысцей і прыгажэй,
  Дзеля нашай Радзімы-Расіі...
  Надыходзіць у лютасці Афган -
  Я мячом па мордзе яму дам!
  Вераніка з гэтым пагадзілася:
  - Расія павінна пераадолець Талібан!
  Вось дзяѓчынкі бягуць у атаку. І іх ножкі вельмі панадліва, і з вялікай хараством мільгаюць.
  Змагаюцца тут і добраахвотнікі з Нямеччыны. Вось, у прыватнасці, танкавы экіпаж Герды.
  Дзяѓчыны-немкі таксама басанож і ѓ бікіні.
  Рудая Шарлота націскае босымі пальчыкамі ножак на кнопкі джойсціка і дзівіць танк суперніка.
  Пасля чаго прамаѓляе:
  - Абаронім Нямеччыну на далёкіх рубяжах.
  Герда таксама страляе, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак, ненавіснаму суперніку і пішчыць:
  - За белае брацтва!
  Крысціна таксама б'ецца вельмі адважна. І выкарыстоѓвае свае босыя пальчыкі ножак вельмі прадуктыѓна.
  Са ствала танка, вылятаюць прэзенты смерці. Яны разбураюць і спальваюць усё вакол сябе.
  І гэта вельмі нават забойны і разбуральны танк.
  Крысціна праспявала:
  - Наш камунізм у вялікай славе,
  Падымем вышэй чырвоных сцяг!
  І голай пяткай дзяѓчына націсне на кнопкі.
  Магда таксама вядзе вельмі трапны агонь. Дзівіць суперніка з вялікай дакладнасцю, адрывае снарадамі вежы і віскоча:
  - За Айчыну - нашу маці!
  І таксама яе босыя пальчыкі ножак пры справе.
  Вось гэта дзяѓчынкі - самая лава вулкана - кроѓ з малаком. І як яны разбураюць маджахедаѓ, не даючы ім ні раздыху ні найменшага патурання.
  Герда прачырыкала, паслаѓшы снарад пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак у танк суперніка:
  - Гэта дзіѓна!
  Для дзяѓчат не бывае рэальных праблем.
  А вось яшчэ за афганцаѓ зноѓ узяліся прыгажуні-ніндзя з Японіі.
  Яны калі ѓжо сталі разбураць, то робяць гэта вялікім смакам і размахам.
  Дзяѓчына-ніндзя з сінімі валасамі секанула двума мячамі па талібах, правёѓшы млын і прабуркавала:
  - За вялікія дасягненні Японіі!
  І яе голая пятка падкінула шарык з каласальнай сілай разбурэння і знішчэнні.
  Дзяѓчына-ніндзя з жоѓтымі валасамі, правяла прыём клінкамі матылі, і вякнула:
  - За самыя вялікія перамогі!
  І яе босыя пальчыкамі ножак шпурнулі гарошынку анігіляцыі, парваѓшы пару тузін афганцаѓ.
  Дзяѓчына-ніндзя з чырвонымі валасамі, таксама секанула мячамі, злева направа і наѓскасяк.
  Пасля чаго праваркавала:
  - За касмічную Японію!
  І голай пяткай дзяѓчынка падкінула пакет з вугальнай выбухоѓкай, і як разнясе непрыяцеля.
  Дзяѓчына-ніндзя з белымі валасамі, правяла прыём, бочка з цвікамі, зносячы галовы талібам і піскнула:
  - За найвялікшую паднябесную імперыю!
  І босымі пальчыкамі ножак кіне атрутныя іголкі што прабіваюць смуглых ваяроѓ наскрозь.
  Вось такая чацвёрка дзяѓчынак-ніндзя аказалася агрэсіѓнай і секла Афганскія галовы з вялікім энтузіязмам.
  Біліся ѓ небе і лётчыцы найвышэйшага класа.
  У прыватнасці, Альбіна і Альвіна.
  Гэта такія чароѓныя бландынкі. Яны запускаюць у непрыяцеля авіяцыйныя снарады.
  Альбіна пальнула пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. Збіла адразу дзясятак афганскіх самалётаѓ і прабуркавала:
  - За Айчыну вялікай эпохі!
  Альвіна зрэзала суперніка, і падбіѓшы адразу тузін талібскіх машын, простым націскам голай пяткі, выдала:
  - За самую Вялікую Русь і СССР!
  Вось гэта дзяѓчынка - самага найвялікшага класа, рэальна супер. І яе напарніца проста гіпер.
  Дзяѓчынкі, зразумела, заваднога парадку і найвялікшай мудрасці.
  А вось яшчэ і Маргарыта на матацыкле едзе, і страляе па талібах.
  А разам з ёй і Віёла.
  Дзяѓчаты выкошваюць воінаѓ Афганскай імперыі Талібан.
  Віёла кідае з каляскі пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак бамбёшку і раве:
  - За Радзіму, за Пуціна!
  Маргарыта таксама падкінула голай, з хупавым выгібам падэшвы ножкай прэзент разбурэння і вякнула:
  - За перамогу вялікія камунізму!
  І абедзве дзяѓчынка як зарагачуць. І даюць чаргу зрэзаѓ цэлы шэраг кітайцаѓ.
  А вось Оля і Надзея на баявой машыне пяхоты едуць. Таксама вядуць страляніну вельмі трапна адразу з тузіна кулямётаѓ. І так кітайцаѓ адчайна і ѓмела выкошваюць.
  Вось гэта бабы. І зразумела, таксама ѓ адным бікіні чырвонага колеру, загарэлыя і босыя.
  Іх ножкі ѓ руху і пасылаюць у афганцаѓ зарады разбурэння і гібелі. Вось гэта дзяѓчынкі - проста супер!
  Оля прабуркавала, скалячы зубкі:
  - Камунізму быць ва ѓсім свеце!
  Надзея з гэтым ахвотна пагадзілася, скошваючы воінаѓ Афганскай імперыі Талібан і душачы пяткай на педалі:
  - Мы верныя справе Леніна!
  Ваяѓніцы на БМП вядома ж вельмі харты і моцныя.
  А вось і Валянціна, і Ларыса таксама па талібах дзяѓбаюць з дэльтаплана.
  І скідаюць бамбёшкі пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. Знішчаюць непрыяцеляѓ з Афганскай імперыі вельмі нават ліха.
  Валянціна, ведучы агонь па ненавісным суперніку, раѓнула:
  - За Айчыну - нашу маці!
  Ларыса, зразаючы маджахедаѓ націснуѓшы голай, вельмі прыгожай і эстэтычнай ружовай пяткай, піскнула:
  - Будзем выбіваць талібскі дух!
  Ганна і Ангеліна таксама тут за Талібаѓ узяліся. Дзяѓчаты прымянілі падземны танк. І гэта сур'ёзна.
  Машынка невялікая, але эфектыѓная.
  Ганна пальнула па суперніку, скасіла масу талібаѓ і прачырыкала, душачы на кнопкі босымі пальчыкамі ножак:
  - За перамогі эпохі чырвонай краіны!
  Ангеліна, скошваючы супернікаѓ, і вынырнуѓшы танкам, з зямлі, правішчала, скалячы зубкі:
  - Камунізм несмяротны!
  І зноѓ яе голая, пругкая пятка, паслала падарунак разбурэння.
  Выбары прэзідэнта СССР адбыліся і прайшлі на ѓра. Цяпер Міхаіл-Уладзімір паѓнаѓладны дыктатар шостай часткі сушы. Але гэтага мала.
  Жадаецца захапіць і Іран, і атрымаць вынахад да Індыйскага акіяна.
  Зрабіць тое, пра што марыѓ нябожчык Уладзімір Вольфавіч.
  І ѓсё ѓжо гатова для ѓварвання.
  Наступ пачаѓся 30 жніѓня 1987 года. Першая заваёѓная вайна, распачатая Уладзімірам-Міхаілам Гарбачовым-Пуціным у новым целе.
  Войскі Ірана былі скаваныя вайной з Іракам у наступ пачалося, на гарады, прычыненыя толькі апалчэнцамі.
  А вось з талібамі было куды складаней.
  Дзяѓчаты вялі гераічную вайну супраць Талібана.
  Наташа ѓзяла і правяла мячамі млын. Ссекла маджахедам галавы, затым шпурнула босымі пальчыкамі ножак гранату і прапішчала:
  - За вялікую Маці Багоѓ Ладу!
  Зоя, страчучы з аѓтаматаѓ па праціѓнікам, і ссякаючы ім башкі мячамі, прабуркавала:
  - За Сварога!
  І яе босая, хупавая ножка шпурнула забойнай сілы разбуральнай сілы гранату.
  Баявая Аѓгустына змагаецца з новай сілай. І яе медна-чырвоныя валасы раздзімаюцца па ветры, нібы сцяг Леніна.
  Ваяѓніца кідае босымі пальчыкамі ножак забойнай сілы лімонку і верашчыць:
  - Слава эпосе Ярылы!
  Пасля чаго з яе пунсовага соску як лупанет маланкай.
  Святлана таксама б'ецца, ссякае талібаѓ, і голай пяткай падкідвае бумеранг, прамаѓляючы:
  - За кіеѓскую Русь!
  І яе мячы нібы лопасці млына. Вось гэта дзеѓка - проста цуд.
  Ваяѓніцы тут самага вышэйшага класа.
  Вечны хлопчык Алег Рыбачэнка сячэ супастаѓ мячамі, і шпурляе ѓ іх забойнай сілы лімонку.
  Пасля чаго прамаѓляе:
  - За вялікую Русь!
  Маргарыта Каршунова працягвае секчы ворагаѓ. І дзяѓчынка праводзіць мячамі млын. І затым яе босыя пальчыкі ножак, як шпурнуць ударнае разбурэнне.
  Дзяѓчынка-ваяѓніца прабуркавала:
  - За рускіх Багоѓ у СССР!
  Пасля чаго несмяротныя дзеці як возьмуць і засвішчаць.
  І тысячы крумкач атрымаѓшы сардэчны прыступ завіліся ѓ прытомнасць, прабіваючы маджахедам чэрапа да смерці.
  Хлопчык і дзяѓчынка праспявалі:
  - За светлае заѓтра мы будзем змагацца,
  Давай цалавацца!
  Пасля чаго дзеці ѓзялі і голымі пяткамі шпурнулі дрот з разрадам. І цэлы шэраг талібаѓ заіскрыѓся. І іх мяса злезла з касцей і абвуглілася.
  Вось што значыць - дзеці монстры!
  А вось з неба Анастасія Ведзьмакова войска Талібана разбурае. Вось наколькі гэтая ведзьма сэксуальная і эратычная. Яна дзяѓчынка вечная і юная хоць ваявала яшчэ ѓ грамадзянскую вайну. Але будучы ведзьмай не старэе.
  Анастасія прыгожая, юная дзяѓчына ѓ адным толькі бікіні.
  І босымі пальчыкамі ножак націскае на кнопкі збіваючы суперніка і верашчыць ва ѓсю глотку:
  - Слава эпосе рускіх Багоѓ!
  Акуліна Арлова, агрэсіѓна выскаляючыся і падміргваючы, пасылаючы ѓ супернікаѓ разбуральнай сілы зарады, прабуркавала:
  - За святы камунізм!
  І возьме і як націсне на кнопку пунсовым саском грудзей.
  А затым і яе голая пятка ѓ дзеянні, у поѓным разбурэнні ворагаѓ.
  Акуліна праспявала:
  Чэрап ноччу як кінжал зіхоцячы,
  Паказаѓ, што кіруе Сатана...
  І нявінных ахвяр змей глытаючы,
  Зводзіць светабудову з розуму!
  Мірабела Магнітная таксама змагаецца з энтузіязмам. Яна выкарыстоѓвае ѓ баі лалавы сасок, і пасылае ѓ непрыяцеля прэзенты смерці.
  Пры гэтым напявае:
  - Слава эпосе касмічных сіл,
  Мы скорым - веру хутка ѓвесь свет!
  І таксама выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак, адпраѓляе ѓ маджахедаѓ забойны падарунак смерці.
  Вось гэта дзяѓчынка - самага высокага палёту яна птушка. Хаця і іншыя прыгажуні зусім не горшыя.
  Анастасія Вядзьмакова з энтузіязмам праспявала:
  - Д'ябал тут, Д'ябал там,
  Дзе цмок - суцэльны падман!
  Вось гэта дзяѓчыны - класа супер!
  І голая пятка дзяѓчынкі ѓзяла і націснула з вялікай сілай на кнопкі джойсціка. І пайшло суцэльнае разбурэнне.
  Вось такія тут лётчыцы. Кідаюць прэзент анігіляцыі з чэрава. І адразу тысяча байцоѓ Талібана з аднаго разу выпарылася...
  Акуліна Арлова з энтузіязмам праспявала:
  - Пад святым сцягам свабоды -
  У свеце, сяброѓстве, шчасці і каханні...
  У яркі прамень зліваюцца народы,
  Каб цемру развеяць наперадзе!
  І дзяѓчына зноѓ босымі пальчыкамі ножак, як націсне на кнопкі джойсціка і пашле забойнае і разбуральнае.
  Мірабела адзначыла, скаляючы жамчужныя зубкі:
  - Мы мірныя людзі, але наш рэактыѓны,
  Вялікі бронецягнік паспеѓ разагнацца...
  Не будзем дзяѓчынкі ѓ ложку пасіѓныя,
  Не толькі з хлопцамі павінны цалавацца!
  І дзяѓчына зноѓ пальне пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак па непрыяцелю.
  Пасля чаго дзяѓчынкі хорам, праравуць:
  - Смерць дракону дажджу!
  Вось гэта сапраѓды кралі самай вышэйшай пробы...
  Лізавета вядзе агонь тым часам з танка, і вішчаць ва ѓсю глотку:
  - Я наймацнейшая ѓ свеце,
  Змагу светабудову патаптаць...
  А што будзе хутка ѓ эфіры,
  Не ведаюць татка і маці!
  І дзяѓчынка як націсне на кнопку джойсціка сваім пунсовым саском. І зброю возьме і дзюбне.
  Выплюне снарад з забойнай сілай. Той праляціць і літаральна апіша дугу.
  Кацярына таксама лупанула, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі, сваіх хупавых і панадлівых ножак і праспявала:
  - Мы хутка ѓ бой пойдзем,
  За ѓладу парад...
  І ведаю не памром,
  У барацьбе за гэта!
  І вось дзяѓчынка зноѓ стрэльнула, але ѓ дадзеным выпадку націснуѓшы лалавым саском.
  Вось гэта дзяѓчыны - проста класа супер. Супраць іх нікому не выстаяць.
  Алена таксама як пальнет, душачы голай, круглай, ружовай пяткай і напяваючы:
  Маѓклівым натоѓпам стаіць народ,
  Вядуць на пакаранне смерцю дзяѓчынку ѓ грубым рубішчы...
  Учора быѓ трон, сёння эшафот,
  Завошта народу вы прынцэсу губіце!
  
  Ах каралі, каралі, каралі...
  Відаць, дзяѓчынку з косамі...
  Зрэшты, прынцэсу зламаць не змаглі,
  Хоць па снезе яна босая,
  
  Ох каралі, каралі, каралі,
  Флагі і трубы пераможныя...
  Дзяѓчыне пяткі босыя прыпяклі,
  У холад яна нібы бедная!
  
  І хай паѓтарае нейкі ідыёт,
  Прынцэсам жыццё лёгка ідзе і весела...
  Яна босая па снезе ідзе,
  Такая вось нялёгкая прафесія!
  
  Ах, каралі, каралі, каралі,
  Святло і надзейная народная...
  Сягоння прынцэса зусім на мелі,
  Палохала як агароднае...
  
  Ох каралі, каралі, каралі,
  Подзвігі вашыя дзяржаѓныя...
  Калі ворага адолець не змаглі,
  Значыць зусім вы ганебныя!
  
  Прынцэсу жорстка вельмі парэ бізун,
  Затым яе на прэнг жорстка паднялі...
  Ёй прысуд голаю памерці,
  А косці прасвідраваць наскрозь усе свердзеламі!
  
  Ах, каралі, каралі, каралі,
  Людзі зараз не свабодныя...
  Відаць, каб выгнаць зладзеяѓ з зямлі,
  Занадта ѓжо вы высакародныя!
  
  Ох каралі, каралі, каралі...
  Ураз паляцелі галовы!
  Хоць блакітныя, у сутнасці - нулі,
  Пунсовай пралілі вы крывічкі!
  Еѓфрасіння таксама пальнула, выкарыстоѓваючы для націску на кнопку сасок аголеных грудзей, падобны на пераспелую трускаѓку.
  І прачырыкала:
  - Час адкуплення амаль ужо настае,
  Каралеву босую вядуць на эшафот!
  Вось гэта дзяѓчыны - проста супер!
  Алёнка таксама б'ецца. Дзяѓчынка не толькі мячамі сячэ. Але пунсовымі, як свежыя ружы саскамі грудзей націскае на гармонік.
  І тая выкідвае атрутныя іголкі, дзівячы маджахедаѓ.
  Ваяѓніца ѓзяла і праспявала:
  - Каралева, ах каралева,
  Ну чаго ты захацела!
  Анюта лупанула ѓ суперніка, таксама націснуѓшы клубнічным саском на кнопку і прачырыкала:
  - Пакахала прынца ѓ траѓні,
  А зараз хаджу босая!
  І дзяѓчына голай пяткай як паддасць прэзент анігіляцыі.
  Алёнка прачырыкала, скалячы зубы, што бялей за снег у навагоднюю ноч:
  - Я простая руская дзяѓчынка,
  Па марозу толькі басанож...
  У мяне кароткая спаднічка,
  Жаніху па мордзе кулаком!
  І ваяѓніцы зноѓ пунсовым саском як націсне. Лупанэт з гармоніка маланкай.
  Вось і рудая Ала дзейнічае вельмі агрэсіѓна. А якія ѓ яе грудзі. Такая як дзве дыні, прычым вельмі саспелыя. А вянчаюць гэта рубіны саскоѓ. І гэтым саскамі дзяѓчына душыць і па кітайцах б'е.
  Прычым напяваючы:
  - Слава Айчыне, слава -
  Будзем дракона секчы...
  Дзяѓчынка парвала кашулю,
  А грудзі прыкрывае толькі нітку!
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчаты самага высокага класа.
  Марыя таксама імкнецца змагацца. Яна вельмі прыгожая дзяѓчына. І ѓ яе валасы колеру сусальнага золата і злёгку ѓюцца. І яна такая баявая.
  Вось узяла і босымі пальчыкамі ножак кінула бумеранг, ссякаючы супостатам галавы.
  А затым узяла і саском колеру суніцы дзюбанула ѓ непрыяцеля, і разарвала тузін салдат на часткі.
  Пасля чаго праспявала:
  - Я самая сэксуальная дзяѓчына ѓ свеце,
  Цмока замочым у смярдзючым сарціры!
  Вось так яна дзяѓчынка - найвысокага класа.
  Алімпіяда - дзяѓчына-волаты і валасамі колеру пераспелай пшаніцы, узяла і босымі, моцным ножкамі кінула ѓ непрыяцеля, нешта надзвычай забойнае.
  Разарвала масу маджахедаѓ і прабуркавала, скалячы зубкі:
  -Я дзяѓчынка сілы волата,
  Яшчэ страмчэй - ведаю стала!
  І вось яе сасок нібы пераспелы памідор як націсне на кнопку агнямёта і пальецца паток агрэсіѓнага полымя. І давай усё спальваць нібы абвугваючы да смерці.
  Алімпіяда праспявала:
  - Агонь батарэя,
  Агонь батарэя...
  Квітнее архідэя,
  У аргазме млея!
  Маруся падцягнула на дроце міну. Зацягнула яе пад танк талібаѓ. Падарвала суперніка і прачырыкала:
  - За СССР!
  Пасля чаго лупанула з базукі націснуѓшы на кнопку саском колеру саспелага маку і прачырыкала:
  - Макі, макі, макі - чырвоныя макі,
  Горкая памяць зямлі...
  Няѓжо вам сняцца напады,
  Няѓжо вам сняцца напады...
  Дзеѓкі імчацца ѓ атаку з босы ногі!
  Матрона, таксама ваюючы, і круша афганцаѓ адзначыла:
  - Няма мяне мацней!
  І босымі пальчыкамі ножак, кінула лязо, распораѓ горла.
  Пасля чаго праспявала:
  - Раз два тры -
  Цмока разарві!
  І дзяѓчынкі возьмуць і зарагачуць. У іх столькі сілы і рызыкі.
  Дзяѓчына кінула ѓ суперніка прэзент смерці босымі пальчыкамі ножак і праверашчала з лютасцю:
  - Д'ябал тут, Д'ябал там,
  Дзе цмок - суцэльны падман!
  Вось у гэтыя дзяѓчынак усякай энергіі поѓным-досыць.
  І яны хорам узялі і засьпявалі, скалячы зубкі;
  Мы камсамолкі - дочкі камунізму,
  Змагаемся з ворагамі як арлы...
  Часам ляцяць аскалы рэваншызму,
  Зімою ногі ѓ дзяѓчат босы!
  
  Жадаем мы ѓрэзаць фюрару па пысе,
  У нас сілы больш нібы ѓ слана...
  Маем поспех і ѓ каханні і ѓ спорце,
  Хоць атакуе ѓ лютасьці арда!
  
  Ніхто павер дзяѓчат не спыніць,
  Бо наша сіла - як сталёвы кулак...
  Мы зможам нават войска загубіць,
  І моцна ѓрэжам Гітлеру ѓ пятак!
  
  Прыйдзе эпоха веру камунізму,
  І дасць нам сілу бясконцы Род...
  Не пашкадуем дзеля Лады жыцця,
  Айчына веру хутка расквітнее!
  
  Ваююць дзяѓчынкі і хлопцы,
  Ідзе ѓ атаку босы піянер...
  Крушым ворагам мы ліха з аѓтамата,
  Паказваючы доблесці прыклад!
  
  Цмок дажджу нас груба атакуе,
  Але дзяѓчынкі смела яго б'ем...
  Выб'ем слузе пекла веру зубы,
  Пляшывага на часткі разарвем!
  
  У Расіі няма месца ведаю слабым,
  Атрымаем хутка ѓсё чаго жадаем,
  У імя самай прамяністай дзяржавы,
  Над намі золатакрылы херувім!
  
  Вялікае будзе сяброѓства ѓ народаѓ,
  Якія б'юцца з сілай ведай...
  За Радзіму, за шчасце, за свабоду,
  І будзе ѓ сусвеце хутка рай!
  
  Дзяѓчынка па марозу прэ босая,
  Навошта ёй абутак калі Лады дух...
  Айчына ѓся ад краю і да краю,
  Арол хлапчук, не птушаня-певень!
  
  Над светам сонца яркае ззяе,
  У якім золата цёплыя промні...
  Прыйдзе перамога ѓ ветры ласкі траѓня,
  І не балбачы пустышка - прамаѓчы!
  
  Мы дзеѓкі - проста дачкі Сварога,
  Які Зямлю з Родам ствараѓ...
  І падарыѓ ваяѓнікам свабоду,
  Ураз адрадзіѓшы сусветны ідэал!
  
  У Расіі для дзяѓчат прасторнае месца,
  Яны ѓ мароз бікіні толькі надзеѓшы...
  Ты камсамолка Пяруну нявеста,
  Павер не будзе ѓ лютасці праблем!
  
  У Імя Ісуса і Сварога,
  Марыі, Лады маці Багоѓ...
  Змагаліся дзеля Сталіна і Бога-
  І дзеля найлепшых з сыноѓ!
  
  Мы не забудзем подзвіг Ісуса,
  Які дзеля рускіх ішоѓ на крыж...
  І паказаѓ вялікае мастацтва,
  Калі на трэці дзень у каханні ѓваскрос!
  
  Пярун ён Бог вялікі грамавержац,
  Пускае вясёлкі прамяністае святло...
  Служыць мы дэміургам будзем сапраѓды,
  Каб подзвіг стане віцязяѓ апеты!
  
  У дзевак грудзі ззяе колерам маку,
  Соску яе як сцяг кастрычніка...
  А недзе брэша злосны сабака,
  Але мы ваѓчыцы папросту не дарма!
  
  Адбілі націск фрыцаѓ пад Масквой,
  Хоць Гітлер быѓ каварны і хітры...
  У саюзе фюрар відаць з Сатанаю,
  Трава мякчэй улетку, чым дыван!
  
  А вось узімку па снезе дзеѓкі босы,
  Навошта ім абутак, футры і кажух...
  Не страшныя камсамолкам ведай маразы,
  У іх бадай самы грозны дух!
  . ГЛАВА? 21.
  У чым наша сіла - людзі завадныя,
  Круцейшым станем лютых багоѓ...
  А людзі вы паверце не благія,
  Здольныя скінуць мноства кайданоѓ!
  
  У каханні дзяѓчаты самыя крутыя,
  У іх між іншым шалёны пасаж...
  Дзяѓчаты па снезе бягуць босыя,
  Фігурамі паставіѓшы прагна мацюк!
  
  На славу камунізму свеціць сонца,
  На славу камунізму Русь цвіце...
  І волас у дзяѓчынкі густа ѓецца,
  Перамог адкрылі безумоѓны рахунак!
  
  Пад Сталінградам вермахт мы разбуралі,
  І паказалі проста вышэйшы клас...
  На славу нашай Радзімы Расіі,
  Дзяѓчынка рушыць пяткай голай у вока!
  
  Ты сцеражыся змагацца з дзеѓкай босай,
  Ён прыгожая, нібы вол моцная...
  Як жэмчуг разляцеліся зараз восы,
  І ѓрэзала пад дых ворагу нага!
  
  Ну што ты зможаш зрабіць нашым дзеѓкам,
  У іх удар павер штурхель слана...
  І Русь стаіць ад веку да веку,
  Бязмежная вялікая краіна!
  
  Навошта патрэбныя дзяѓчынкам рускім хлопцы,
  Каб нараджаць у паток асілкаѓ...
  І трапяць ворагі павер на псарню,
  Атрымае ѓ морду шалёны злыдзень!
  
  У імя Ісуса і Сварога,
  Дзе Белы Бог стварыѓ сусвету грань,
  З'ямо перад бітвай ход-дога,
  Каб былі сілы перад боем у рань!
  
  Потым возьмем і ѓрэжам супастату,
  Пад дых дзявочых, босаю нагою...
  Каб было стрэмна пасля лаянкі кату,
  А калі што - дадамо качаргой!
  
  Што Сталінград не атрымаѓся відаць,
  Дзяѓчынкі тамака паддалі моцны бой...
  Хоць трохі ведай красе крыѓдна,
  Не зняѓ яе бітву "Плябой"!
  
  Мы ѓсе дзяѓчынкі можа - гэта ведайце,
  Вялікія, крутыя як яйка...
  Калі малявалі толькі на парце,
  А сягоння дзёрнем прама за кольца!
  
  Не пашкадуем у бітве нават жыцця,
  І веру, што ѓвойдзем у Берлін жартам...
  На хутка ведаю жыць пры камунізме,
  Атрымаем віхуры снежныя круцячы!
  
  Дзяѓчынка любіць бегаць толькі босы,
  Ёй пяткі салодка халадзіць гурбу...
  Лётаюць па марозу снегу восы,
  Ваяѓніца фюрара ѓ труну!
  
  Карацей пераможам я цвёрда ведаю,
  Здолеем зрабіць мір ва ѓсім сусвеце...
  Квітнець на векі светабудовы краю,
  Сваёй сілай у бітвах нязменнай!
  
  Калі прыйдуць Сварог з Хрыстом-Уладаром,
  Усе мёртвыя ѓ каханні ѓваскрэснуць Рода...
  Скончыцца арды смерч смерці дзікай,
  І будзе ѓ вечнай радасці прырода!
  
  Тады ѓсяліцца ѓ сэрца люду Лада,
  Усё будзе ѓ бясконцасці прыгожыя...
  Атрымае кожны воіны ведай узнагароду,
  Мы рускія ѓ баях непераможныя!
  І пад такую паэму дзяѓчынкі разбуралі і нішчылі маджахедаѓ тысячамі. Вось гэта дзяѓчынкі - што кахаюць і ѓмеюць забіваць.
  Што ж дзяѓчынкі проста супер. І босыя іх ножкі кідаюць вострыя і атрутныя іголкі.
  Ды супраць падобных дзяѓчын нават ломік распалены да красна і прыкладзены да голай, круглай пяткі бяссільны. Вось гэта дзяѓчыны - узроѓня гіпер!
  Алег Рыбачэнка працягвае змагацца. Гэты вечны хлопчык проста герой.
  І яго босыя пальчыкі дзіцячых ножак кінулі гарошынку разбурэння.
  Яна ѓпала пад коѓзанку танка і яго перавярнула.
  Юны ваяѓнік праспявала:
  - Смяялася Русь і плакала, і спявала,
  А жанчына ад бегу схуднела!
  Маргарыта Каршунова - гэтая вечная дзяѓчынка таксама ѓзяла і босымі пальчыкамі ножак кінула гарошынку знішчэння.
  Яна разарвала масу маджахедаѓ і прачырыкала:
  - Слава Айчыне бязмежнай,
  І камунізм ужо не далёкі!
  І вось бясконцыя дзеці ѓзялі і прасвісцелі. І вялікая маса крумкач была аглушаная і завалілася ѓ прытомнасць. І яны падалі ѓніз, і дзіравілі без праблем талібскія галовы.
  Маргарыта праспявала:
  Каб не праблем,
  Каб быць душой чыстай...
  Ня квіткі МММ,
  А глыток вады прамяністай!
  І дзяѓчынка ѓзяла і паказала мову.
  А вось змагаецца і Герда на танку. Дзяѓчына яна, зразумела, з ліку вельмі баявых і прыгожых - натуральная бландынка.
  І зразумела, вельмі кахае мужчын.
  Вось Герда пальнула па суперніку націснуѓшы на кнопкі джойсціка босымі пальчыкамі ножак і прачырыкала:
  - Усё ідзе па плане!
  Шарлота агаліла, сцягнуѓшы станік грудзі. І пунсовым саском націснула на кнопку джойсціка.
  І вось лупанулі кулямёты на танку і давай выкошваць супернікаѓ. Дзяѓчынка рудай масці былі вельмі задаволеная.
  Яна прачырыкала:
  - План хлопцы - гэта план,
  Ён падобны на падман!
  Крысціна таксама стрэліла, ужыѓшы голую, круглую пятку і прабуркавала:
  - Я мацнейшая за рысу лысага!
  Даѓбанула і Магда - дзяѓчына з залацістымі валасамі. І зразумела, выкарыстоѓваючы лалавы сасок.
  І прачырыкала:
  - А мацнейшая рыса валасатага!
  І вось магутны рухавік зарабіѓ, і абцякальнай формы танк узяѓ і рэзка паскорыѓся. Сапраѓды, калі ѓжо дзяѓчына разышліся, то мала нікому не здасца.
  Зрэшты, усе дзяѓчынкі-ваяры - гэта вышэйшы клас.
  Вось Альбіна і Альвіна змагаюцца ѓ небе. Яны дзяѓчынкі самага крывавага парадку. І разам з тым вельмі прыгожыя і сэксуальныя.
  Яны са сваіх штурмавікоѓ б'юць па афганцах. Ваяѓніцы самага ѓражлівага класа.
  Альбіна ѓзяла і праспявала, скалячы зубкі, і паказваючы язык:
  - Вар'ят дом у агні,
  Санаторый душ прыбітых...
  Мы пакорныя Сатане,
  І святых ззяюць абліччы!
  І дзяѓчына ѓзяла і націснула пунсовым саском на кнопку. Спрацавала разбуральная сіла.
  І яна вельмі нават цвёрда і агрэсіѓна спрацавала, калі запусціліся рэактыѓныя ракеты.
  І дзяѓчына-бландынка праспявала:
  - Дай Бог сляпым вочы адкрыць,
  І спіны выпрастаць гарбатым...
  Дай Бог быць Богам хоць крыху,
  Але быць нельга ледзь-ледзь распятым!
  Альвіна агрэсіѓна адзначыла, са смяшком:
  - Не вельмі складана!
  І дзяѓчына паслала ракеты націснуѓшы на кнопку лалавым саском. І яе дзеянне было супер.
  Альбіна зноѓ пальнула, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак, і прачырыкала, скалячы зубкі:
  - Дзяѓчынак сёння не суняць,
  Дзяѓчынкі хочуць патанцаваць!
  Альвіна таксама лупанула, і яе голыя ножкі, з вельмі прыгожым шакаладным загарам, таксама пры справе і ваяѓніца прачырыкала:
  А потым да ранішняй зары,
  Чуць, як спяваюць песню аб каханні!
  Штурмавікі ж б'юць з неба вельмі нават жорстка. І не даюць нікому ні найменшай літасці.
  А вось і Сталеніда ѓ баі. Таксама страляе па суперніку вельмі трапна.
  І, зразумела, выкарыстоѓвае пунсовыя саскі грудзей. Дзяѓчынка зразумела - суперкласа.
  Сталеніда праспявала:
  - Бачыш у небе зацьменне,
  Грозны сімвал прамой...
  Страшнае пекла знак-
  Чарады касмічнай выццё!
  І дзяѓчына зноѓ лупанула, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкі ножак. Вось гэта дзяѓчынка - які ѓ яе ѓзровень.
  Вікторыя дзюбнула па суперніку з дзікай апантанай сілай. Разарвала непрыяцеля, і прачырыкала:
  - За вялікі камунізм!
  І дзяѓчынка ѓжыла свой сасок аголеных грудзей, які такі апетытны нібы клубніцы ѓ райскім садзе.
  Такую дзяѓчыну, зразумела, жадаецца цалаваць і лашчыць.
  А затым дзяѓчына і босы, точанай ножкай махнула. А якая яе ножка хупавая, загарэлая, сэксуальная, і апетытная.
  І на яе жадаюць мужчыны ѓзлезці натоѓпам.
  Вераніка таксама ваюе з дзікай, і нястомнай агрэсіяй. Ваяѓніца, якая такой бясконца і найвышэйшай сілай валодае.
  І дзяѓчынка ѓзяла і пунсовым саском націсне на пускавы кручок. І вось нясецца рэактыѓны падарунак знішчэння.
  А ваяѓніца проста гіпер.
  І вось зноѓ імчыцца тое, што прыносіць таталітарнае разбурэнне.
  Вераніка прачырыкала:
  Калі кволы - адразу ѓ труну,
  Захаваць здароѓе каб...
  Ужывайце людзі - аб,
  Абціранне, заціранне!
  І дзяѓчынкі ѓсе тры праспявалі хорам:
  Няма выдатней Радзімы-Расіі,
  За яе змагайся і не трусь...
  А бландынак нашых няма прыгажэй,
  Усёй сусвету паходня святла Русь!
  Вось гэта сапраѓды раскрутка ідзе капітальная.
  Віёла таксама б'ецца са сваёй званіцы. Яна дзяѓчына проста асляпляльнай камплекцыі.
  І зразумела, надзвычай хвацкая.
  А яе прыгажосць проста ці скажам больш вычварна - трывіяльна боская.
  Віёла ѓзяла і босымі пальчыкамі ножак шпурнула гарошынку разбурэння.
  І адляцелі дзесяці падраных на часціѓ людзей.
  Віёла праспявала:
  - Па крывой бягуць дарожцы,
  Босыя дзяѓчынкі ножкі...
  Надакучыла карову даіць,
  Жадаю шчасце сваё падражніць!
  Тарэадора таксама ваюе. Яна дзяѓчынка, якую ніхто слабой ці дурной не назаве.
  Ваяѓніца ѓзяла і дала чаргу па супернікам. Без лішніх цырымоній іх выкасіла.
  І затым як націсне пунсовым саском грудзей і выпусціць чарговую ракету. І разарве на дробныя абрыѓкі ѓзвод супостатаѓ.
  Тарэадора прапішчала:
  - Занесла, занесла кудысьці,
  Занесла, мяне!
  Віёла таксама лупанула пры дапамозе лалавага соску па непрыяцелям, велізарнай імперыі Талібан і прачырыкала:
  - Завінавацілася дзяѓчына,
  І прыйшла пеня!
  Пасля чаго дзяѓчынка ѓзяла і паказаѓ сваю доѓгую мову.
  Нікалета падняла магутны мінамёт з васьмю стваламі, і яшчэ ёй дапамаглі Віёла і Тарэадора.
  Усе тры дзяѓчыны ѓперліся босымі, точанымі ножкамі ѓ траву. І як дзяѓбуць мінамі.
  Пры гэтым яны сінхронна націснулі на кнопкі, аголенымі, клубнічнымі саскамі грудзей.
  І праспявалі:
  Людзі прашу вас, цішэй, цішэй...
  Войны няхай згінуць у імзе!
  Бусел на даху, радасць пад дахам,
  Мір на Зямлі!
  Бусел на даху, шчасце пад дахам,
  Мір на Зямлі!
  І дзяѓчынкі зноѓ тупнуѓ босымі, вельмі моцнымі ножкамі. Вось у іх столькі рызыкі і сілы.
  Вольга таксама з базукі стрэліла, і таксама аголенымі грудзьмі, душачы пунсовым саском.
  Пасля чаго праспявала:
  - Хай будзе разам Русь і Белая Русь,
  Бо наша вера намеры адзіныя...
  За Радзіму змагайся і не трусь,
  З Расіяй Бог і мы непераможныя!
  І Вольга босымі пальчыкамі ножак узяла і шпурнула падарунак анігіляцыі.
  Такую дзяѓчынкі рэальна ніхто не спыніць, і нішто не пераможа.
  Вось такіх дзяѓчат любіць зямля.
  Джэйн Амстранг таксама змагаецца, са сваім экіпажам. Лупіць гэты незлічоны Талібан.
  Дзяѓчына-арыстакратка ѓзяла і пальнула пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак па ворагу. Пасля чаго праспявала:
  - Слаѓная краіна Брытанія,
  Ведай яна ѓладарка мораѓ...
  Атрымалі мы вялікія веды,
  Супастата ѓ лаянцы ты разбі!
  І дзяѓчынка ѓзяла і лалавым саском узяла і націснула на кнопку. Джойсцік спрацаваѓ. І ляціць з каласальнай разбуральнай сілай забойны снарад.
  Даѓбанула аскепкава-фугасным, раздзіраючы людзей на шматкі.
  Гертруда гэтая прыгожая, рослая і мускуліста дзяѓчына, таксама была толькі ѓ адных трусіках. Яна лупанула пры дапамозе пунсовых саскоѓ грудзей. І таксама як з ракетніцы разнесла непрыяцеля.
  Гертруда прачырыкала:
  - А на вайне, як на вайне,
  Дзяѓчынкі бачаць хлопца ѓ сне!
  І засмяецца сваім дасціпным жарце.
  Моніка заѓважыла, націскаючы голымі пяткамі на педалі, і дасціпна заявіла са смяшком:
  - Лепш за ѓсё жанчына абувае мужчыну босай нагой!
  І ваяѓніца зарагатае...
  Малання заявіла, падміргваючы сваім напарніцам:
  - Толькі некалькі хвілін,
  Толькі некалькі хвілін...
  З хлопцам-богам доѓжылася ѓся гутарка,
  Як скажы цябе клічуць,
  Як скажы цябе клічуць!
  І дзяцюк раве як бык - перамога!
  Джэйн Амстранг, ведучы агонь, заѓважыла, жмурачы бровы:
  - Пацешна вы пераблыталі савецкую песню!
  Малання кіѓнула і зубкі свае жамчужныя выскаліла, пасля чаго ѓзяла і выдала:
  - Разнастайны хлусні прыём,
  Супярэчаць пачуцці...
  І мы святы яе клічам,
  І абзываем гнюснай!
  І ѓвесь экіпаж хорам праспяваѓ:
  Сэкс нездарма ва ѓсіх каралеѓства,
  Любілі ва ѓсе часы...
  Бо без сэксу не цікава,
  Без партнёра ноч занадта даѓжыня!
  Міхаіл-Уладзімір прачнуѓся. І сталі сачыць за вайной паміж СССР і Іранам.
  Баі ішлі не занадта разлютаваныя. У Іране не верылі ѓ напад і СССР не былі гатовы.
  Толькі ѓ буйных гарадах былі сякія-такія гарнізоны і ісламская варта. Яны спрабавалі аказаць млявае супраціѓленне.
  Хаця былі ѓжо прыклады прымянення смяротнікаѓ. А Хамейні, які яшчэ быѓ жывы абвясціѓ святую вайну супраць СССР.
  Іран спрабаваѓ перакідаць войскі з фронту з Іракам, і наладзіць лінію абароны.
  Пакуль усё ішло дастаткова добра. Але буйныя гарады пакуль толькі акружалі не адважваючыся на штурм.
  Была скарыстана старая тактыка стварэння катлоѓ.
  А ѓ астатні час можна і паспаць;
  Жорсткая вайна з Талібанам працягваецца.
  Дзяѓчыны б'юцца, выкарыстоѓваючы рознага віду ѓзбраення.
  Наташа ѓзяла і пальнула, выкарыстоѓваючы пунсовы сасок грудзей, і зароѓ:
  - Я наймацнейшая ѓ свеце!
  І босымі пальчыкамі ножак шпурнула забойнай сілы гранату, якая парвала масу маджахедаѓ.
  Зоя таксама дзюбанула па суперніку, выкарыстоѓваючы малінавы сасок грудзей і прабуркавала:
  - Не - гэта я наймацнейшая ѓ свеце!
  І таксама яе босыя пальчыкі ножак запусцілі анігіляцыйнай сілы прэзент смерці, раздзіраючы воінаѓ ісламскай імперыі Талібан.
  Аѓгустына таксама пальнула пры дапамозе лалавага соску. Уразіла танк і прачырыкала:
  - За камунізм краіны парад!
  І кінула голай, круглай пяткай забойчай сілы гранату.
  Святлана таксама стрэліла ѓ суперніка пры дапамозе клубнічнага соску. Нанесла яму каласальную шкоду і піскнула:
  - За Айчыну да канца!
  І шпурнула падарунак анігіляцыі, які раздзірае маджахедаѓ на часткі пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак.
  Вось гэта дзяѓчынкі - проста супер!
  Ваяѓніцы былі вышэйшага класа.
  Алег Рыбачэнка гэта несмяротны хлопчык таксама ѓзяѓ, падняѓ агнямёт і лупануѓ па суперніку. І агонь узяѓ і выпаліѓ масу афганскіх салдат
  Вечны хлапчук кінуѓ босымі пальчыкамі дзіцячых ножак забойнай сілы гранату і праспяваѓ:
  - Слаѓся Айчыны святы камунізм!
  Мы знішчым злосны фашызм!
  Маргарыта Каршунова - гэта неѓміручая дзяѓчынка, якая, калі была дарослай таксама ѓзяла і босымі пальчыкамі ножак шпурнула падарунак смерці забойнай сілы. І столькі ворагаѓ разам парвала.
  І прапішчала, скалячы зубкі:
  - За магутныя сілы краіны,
  Пераможам легіён Сатаны!
  І голая пятка дзіцяці зноѓ падкіне разбуральнай сілы гарошынку.
  Пасля чаго дзеці-тэрмінатары ѓзяѓ і як засвішчуць. І тысячы крумкачаѓ паваліліся на галовы воінам Талібана.
  Дзеці хорам праспявалі:
  - Слава эпосе павер камунізму,
  У не будзе пышна садок квітнець...
  Не прызнаем ідэал пацыфізму,
  Зможа Айчыну ѓ лаянцы выратаваць!
  І вечная пара ѓзяла і як засвішча. І вароны атрымалі сардэчны прыступ, і заваліліся ѓ прытомнасць, прабіваючы чэрапа талібскім салдатам.
  Вось гэта сапраѓды бой, што трэба.
  Алёнка таксама змагаецца са сваёй камандай. Дзяѓчыны вельмі прыгожыя і жвавыя. І чаго яны толькі не ѓмеюць.
  Алёнка кінула кінжал босымі пальчыкамі ножак. Той праляцеѓ і ѓ пецярых адрэзаѓ галовы. Вось гэта сапраѓды атрымалася вельмі крута.
  Дзяѓчына прапішчала:
  - За святую Русь!
  Анюта дзяѓбуць па маджахедах. І націснуѓшы на кнопку пунсовым саском, раздзіраючы масу ваяроѓ паднябеснай імперыі і прачырыкала:
  - За Сварога! Мы ѓ пашане ѓ людзей, пад абаронай Бога!
  І яе голая, круглая пятка як па маджахедах дзюбне.
  Пасля чаго дзяѓчынка перакруцілася ѓ сальта.
  Рудая Ала адчайна б'ецца. Яе медна-чырвоныя валасы раздзімаюцца па паветры нібы пралетарскі сцяг. Дзяѓчынка праспявала, выскаліѓшы зубкі і цвіркаючы:
  - Слава - гэта добра, паражэнне дрэнна!
  І дзяѓчынка босымі пальчыкамі ножак шпурнула прэзент знішчэння, парвала масу маджахедаѓ і праспявала:
  - За Расію і свабоду да канца!
  І рудая ваяѓніца дадала:
  - І Украіне маці Расіі слава!
  Марыя агрэсіѓна заѓважыла, страчучы па суперніку і робячы гэта вельмі трапна, праспяваѓшы:
  - Мы самыя моцныя ѓ свеце,
  Мы дзеці вялікай Расіі!
  І дзяѓчынка зноѓ босымі пальчыкамі ножак як кіне забойнай сілы падарунак анігіляцыі.
  А ѓ дзяѓчыны валасы колеру сусальнага золата. І такая прыгожая дзяѓчына - проста супер. І вось дзяѓчынка лалавым саском націснула на кнопку, збіла машыну суперніка, і прапішчала:
  - За вялікую Расію!
  А затым, кінула голай пяткай выбухны пакет і дадала:
  - І за вялікую Украіну!
  Алімпіяда дзейнічала таксама вельмі агрэсіѓна. І яе клубнічныя соску націснулі на кнопкі базукі, і разнеслі масу талібскіх салдат.
  Пасля чаго дзяѓчына прапішчала:
  - За маю Радзіму - СССР!
  І босыя пальчыкі буйных, але хупавых ножак дзяѓчыны-волата кінулі разбуральную бамбёшку.
  Ваяѓніца прапішчала:
  - Будзем будаваць гарады на Марсе, і заводы на Меркурыі!
  Маруся паказала язык і прачырыкала:
  -І на Юпітэры будуць гарады - я ѓ гэта веру!
  І дзяѓчынка ѓзяла і босымі пальчыкамі ножак запусціла гарошынку з анігіляцыйнай часціцай.
  І бо ірване, і цэлы батальён Талібана падкіне...
  І дзяѓчына клубнічным саском як дзюбне чымсьці надзвычай разбуральным.
  Матрона таксама як возьме і дзюбне па маджахедах пры дапамозе лалавага соску. І паляціць забойнай сілы падаруначак смерці.
  Дзяѓчына ѓзяла і прачырыкала:
  - За Айчыну - нашу маці!
  І затым яе босыя пальчыкі ножак узялі і гарошынку падкінулі, і парвалі масу воінаѓ імперыі Талібан.
  Вось так дзяѓчынкі б'юцца... Паѓзе вялікі танк з агнямётамі. І ён спальвае масу пяхоту.
  Лізавета напявае, скалячы зубкі:
  - Мы самыя ѓ свеце крутыя,
  У дзяѓчат ножкі босыя!
  І ад дзяѓчынка націскае пунсовым саском на кнопку, бліскучага як эбаніт джойсціка.
  Лізавета хіхікнула і выдала:
  Двойчы два чатыры,
  Двойчы два чатыры...
  Гэта ѓсім вядома,
  У цэлым свеце!
  Кацярына націснула на пускавы кручок босымі пальчыкамі ножак. Падбіла суперніка і прапішчала:
  - За вялікія перамены!
  Лізавета заѓважыла з усмешкай:
  - І перамены будуць у лепшы бок!
  Алена лупанула пры дапамозе лалавага соску, спрытна націснуѓшы на кнопку і адзначыла:
  - Але пульсацыя сэрца і вен,
  Слёзы нашых дзяцей, маці...
  Кажуць, мы жадаем змен,
  Скінуць ярмо цяжкіх ланцугоѓ!
  Еѓфрасіння, даючы босымі пальчыкамі ножак на педалі, цалкам лагічна адзначыла:
  - Вось які гаворыцца, за змены, за змены. А якія перамены?
  Лізавета лагічна адказала:
  - Зразумела за перамены да лепшага!
  Кацярына з усмешкай спытала:
  - А калі ѓсё добра?
  Лізавета ѓпэѓнена заявіла:
  - А калі было ѓсё добра! Колькі гадоѓ ідзе ѓжо вайна, і канца-краю яе не відаць!
  І дзяѓчынка зноѓ пальнула, выкарыстоѓваючы пунсовы сасок грудзей. Вось гэта дзяѓчынка вельмі нават супер!
  Алена таксама пальнула пры дапамозе голай, ружовай, круглай пяткі і разнесла чарговы танк суперніка.
  І дзяѓчына праспявала:
  - Слава Рускім Багам!
  Еѓфрасіння таксама пальнула, яе сасок быѓ нібы саспелая, сакавітая трускаѓка, і прашыпела:
  - У вайне будзе перамога! Усе войны рана ці позна канчаліся!
  Лізавета з гэтым пагадзілася:
  - Ды будзе і гэтай вайне канец. Але ці зможам мы перамагчы?
  Кацярына зноѓ пальнула, выкарыстоѓваючы пунсовы сасок і прабуркавала:
  - Самы верагодны зыход вайны - нічыя!
  Лізавета агрэсіѓна прабурчала:
  - Не! Нічые не будзе! Мы дойдзем да канца!
  Кацярына зноѓ пальнула пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і прачырыкала:
  - На святой вайне, будзе наша перамога! Сцяг імперскі наперад - слава загінуѓшым героям!
  І дзяѓчаты хорам, трасучы на поѓныя грудзі праспявалі:
  - Нас ніхто не спыніць,
  Нас нішто не пераможа!
  І зноѓ лупанулі, выкарыстоѓваючы голыя, ружовыя, круглыя пяткі, прапішчаѓшы:
  - Нас нішто не спыніць,
  Нас ніхто не пераможа!
  І дзяѓчынкі вазьму і выпусцяць новыя струмені лютага агню...
  А ѓ небе таксама дзяѓчаты ваююць. Якія прыгожыя ваяѓніцы, калі ѓ адным бікіні. Ці нават здымаюць станікі. І іх аголеныя соску, як заѓсёды, пры справе.
  . ГЛАВА? 22.
  Анастасія Вядзьмакова, дзяѓбаючы супернікаѓ у небе і абрынуѓшы ѓдары і на сухапутныя часткі прапішчала:
  - За святы камунізм краіны парад!
  Акуліна Арлова, ведучы агонь па суперніку, і націснуѓшы на кнопку пунсовым саском, і вельмі агрэсіѓна адзначыла:
  - Ідзе вайна на знішчэнне!
  І босымі пальчыкамі ножак дзяѓчынка ѓзяла і лупанула воінам магутнай імперыі. І прапішчала:
  - Нам людзі роднай Зямлі,
  Мірыцца не позна...
  У тарнада вайны,
  Ёсць я і яны,
  І гэта сур'ёзна!
  Мірабела Магнітная працягваючы збіваць супернікаѓ, і выкарыстоѓваючы для гэтага лалавыя соску, вякнула:
  - Бушуе ѓ сусвеце вайна,
  Вайна без разумных прычын...
  У сэрцах у людзей Сатана,
  Загінула шмат мужчын!
  Настасся Ведзьмакова вельмі рацыянальна адзначыла, дзюбануѓшы па непрыяцелю пры дапамозе клубнічнага соску і піскнула:
  - Прамяне што Бог стварыѓ,
  Мілата на людскі род пралілася...
  Нам вялікі Сварог падарыѓ -
  Душу, розум, сардэчную літасць!
  Акуліна Арлова са смяшком адказала, таксама пальнуѓшы выкарыстоѓваючы сасок колеру гранёнага рубіну:
  - Ды Сварог гэтым можа! Гэта вялікі стваральнік планеты Зямля!
  Тут Мірабела Магнітная - гэтая дзяѓчына з залатымі валасамі, спытала, скалячы зубкі:
  - А чаму людзі старэюць і асабліва жанчыны, калі ёсць такі магутны і мудры Стваральнік як Сварог?
  Анастасія пальнула, пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і адказала:
  - Я яшчэ цара Мікалая Другога памятаю і нават ён мне цукерку даѓ. А хіба мой узрост дасі, гледзячы на маю фігурку?
  Акуліна Арлова, націснуѓшы голай пяткай, адзначыла выскаліѓшы зубкі, і выпусціѓшы разбуральны прэзент смерці:
  - Гледзячы на твой твар, таксама ѓзрост не дасі!
  Мірабела Магнітная кіѓнула, з уздыхам адзначыѓшы:
  - Рускія Багі хоць абраным даюць неѓміручасць і вечнае юнацтва. А вось што можна сказаць аб хрысціянах?
  Анастасія Вядзьмакова ѓ адказ, лупанула ракетамі, націснуѓшы на кнопку клубнічным саском і праспявала:
  - На нябесным на пасадзе,
  Цар сусвету сядзеѓ...
  Па сваёй Усявышняй волі,
  Хрыстос намі кіраваѓ!
  
  На крыжы распялі Бога,
  Ісус моліць Айца...
  Каб не судзіѓ нас строга -
  Грэх дараваѓ нам да канца!
  Мірабела Магнітная кіѓнула, таксама паслала рэактыѓныя прэзенты смерці, націснуѓшы голай, круглай пяткай і вякнула:
  - Ты добра спяваеш! Але ці сумяшчальныя Рускія Багі і Хрыстос?
  Анастасія Вядзьмакова паціснула плячыма, паслала босымі пальчыкамі ножак авіяцыйны снарад і піскнула:
  -А сумяшчальны мёд і малако? Яны розныя, але добра спалучаюцца сябар з сябрам!
  Мірабела Магнітная з гэтым пагадзілася, паслаѓшы ракету сваім саском колеру саспелага цюльпана:
  - Вядома, гэта добра! І вельмі нават па касмічным!
  І дзяѓчынкі хорам заспявалі, працягваючы весці агонь пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і пунсовых саскоѓ:
  Зямля ѓ ілюмінатары,
  Зямля ѓ ілюмінатары,
  Зямля ѓ ілюмінатары - бачная!
  Як сын сумуе аб маці,
  Як сын сумуе аб маці...
  Журбуем мы аб Зямлі, яна адна!
  А зоркі тым не менш,
  А зоркі тым не менш...
  Ледзь бліжэй, але ѓсё таксама халодныя,
  І як гадзіннік зацьмення, і як гадзіннік зацьмення...
  Чакаем святла і зямныя бачым сны!
  І дзяѓчаты зноѓ націснулі пунсовымі, як макі саскамі на кнопкі, паслалі забойнае і праспявалі зноѓ;
  І сніцца нам не вуркатанне касмадрома,
  Не гэтая ледзяна сінь...
  А сніцца нам трава, трава ля дома...
  Зялёная, зялёная, трава!
  Дзяѓчыны разабраліся з маджахедамі вельмі нават крута.
  І мовы ѓ іх таксама доѓгія і рухомыя. І яны імі ѓмеюць працаваць.
  Сталеніда таксама ѓ баі агрэсіѓная... І таксама як пальне вельмі трапна.
  І таксама ѓжыѓшы клубнічны сасок. І гэта вельмі прыгожа.
  Сталеніда праспявала:
  Гэтае поле аралі Сварога сыны,
  Будзем моцна разбураць супостатаѓ...
  Шлях Расіі нажаль ад вайны да вайны,
  Але несмяротныя нашы крутыя хлопцы!
  Вераніка таксама дзюбанула пры дапамозе свайго пунсовага як пялёстак ружы саска, па суперніку, прапішчала:
  - За мае крутыя поспехі!
  Вікторыя таксама прымяніла пры стральбе свае поѓныя, як саспелыя дыні грудзі і паправіла:
  - За нашы поспехі!
  Сталеніда кіѓнула, кінула босымі пальчыкамі ножак бумеранг, які ѓ палёце зрэзаѓ некалькі галоѓ і адзначыла:
  - Нашы поспехі будуць я веру каласальныя!
  Валянціна, якая лупіла па талібах, націскаючы на кнопку аѓтаматычнага кулямёта саском колеру суніц, адзначыла:
  - У эгаізме ѓся бяда!
  Сталеніда ведучы агонь па суперніку, і зноѓ кінуѓшы босымі пальчыкамі ножак, на гэты раз атрутныя іголкі, адзначыла:
  - Ды эгаізм - гэта блага!
  Вераніка націснула на кнопку агнямёта пунсовым саском, спаліла цэлы ѓзвод кітайцаѓ і піскнула:
  - Але нажаль - эгаізм не вынішчым!
  Вікторыя долбану па суперніку, пры дапамозе голай, круглай, ружовай пяткі і прачырыкала:
  - Але і мы не слабыя! Будзе ѓ нас перамога і свята на стагоддзі!
  Валянціна, страляючы па маджахедах, і выкошваючы іх нібы касой, узяла і агрэсіѓна выдала:
  -Слава эры камунізму і цара Сварога!
  Сталеніда зноѓ лупанула пры дапамозе пунсовага саска і адзначыла:
  - Камунізму слава!
  Вераніка з усмешкай спытала:
  - А што такое камунізм?
  Вікторыя агрэсіѓна рыкнула, паслала прэзент смерці, саском колеру саспелай вішні і піскнула:
  - Камунізм - гэта рай!
  І дзяѓчынкі ѓзялі і заспявалі:
  - Усіх парвем на часткі,
  Вось гэтае жыццё, вось гэтае шчасце!
  Герда б'ецца на рухомым танку. Яна дзяѓчынка вельмі прыгожая і агрэсіѓная. І танк рухаецца і палае. У ім шмат вялікай, разбуральнай сілы.
  Герда пальнула пры дапамозе босых пальчыкаѓ точаных ножак і прачырыкала:
  -За вялікі парадак у свеце!
  Шарлота таксама лупанула па непрыяцелю, пры дапамозе пунсовага соску, націснуѓшы ім на кнопку і правакнуѓшы:
  - Слава Айчыне.
  І Крысціна дзяѓчынка пальнула, на гэты раз пры дапамозе голай, круглай, ружовай пяткі.
  І прабуркавала:
  - За вышэйшы камунізм!
  Магда таксама дзюбанула па непрыяцелю і праспявала:
  - Веліч немцаѓ спазнала планета,
  Ударам мяча перамаглі фашызм...
  Нас любяць і шануюць усе нацыі свету,
  Ідзе народ усёй краінай у камунізм!
  Танк рухаѓся і абсыпаѓ усіх снарадамі, і сыпаліся свінцовым дажджом кулі.
  Герда дасціпна адзначыла, зноѓ пальнуѓшы пры дапамозе лалавага соску грудзей:
  - Наша перамога непазбежная - не сыдзе павер надзея!
  Шарлота пальнула пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак і пагадзілася:
  - Не, не сыдзе!
  Дзяѓчына на танку цяжка ѓздыхнулі...
  У іншым месцы ѓ засадзе Аліса і Анжаліка вышукваюць мэты.
  Аліса ѓспомніла як яна патрапіла, яшчэ будучы дзяѓчынкай у турму. І там яе білі гумовымі дубінкамі па голых пятках. Дзяѓчынка Аліса падпісала тады прызнанне. І адправілася ѓ дзіцячую, працоѓную калонію. Але прабыла тамака нядоѓга.
  У калоніі дзяѓчынак стрыглі нагала і прымушалі працаваць басанож нават у халоднае надвор'е. І Аліса загартавалася. А Анжаліка нарадзілася ѓ Сібіры, і абутку ѓвогуле не ведала, і па сумёты голымі пяткамі бегала, пакідаючы адбіткі.
  Так што і гэтыя дзяѓчынкі асаблівыя і непераможныя.
  Аліса стрэліла, націснуѓшы пунсовым саском грудзей на курок і прабуркавала, скалячы зубкі:
  - Слава эпосе рускіх Багоѓ!
  І кінула босымі пальчыкамі ножак забойнай сілы гранату. Якая парвала масу салдат Талібана.
  Анжаліка таксама стрэліла і даволі трапна. Прабіла суперніка і прапішчала:
  - За найвялікшыя дасягненні думкі!
  І зноѓ націснула на кнопку рубінава саском. Уразіла суперніка ѓ смяротным азарце.
  А затым босымі пальчыкамі ножак шпурнула анігіляцыйны падарунак смерці і піскнула:
  - За вялікую Багіню і Маці Багоѓ Ладу!
  Аліса стрэліла вельмі трапна і ѓразіла дакладным трапленнем талібскага генерала і прачырыкала:
  - За Бога Сварога!
  І пасля чаго дзяѓчынка зноѓ кінула босымі пальчыкамі ножак забойны падаруначак смерці. Вось гэта Аліса - проста дзяѓчынка супер.
  У калоніі яна працавала добра. Яе нават перасталі галіць наголо і дазволілі адгадаваць шавялюру з залацістымі, павойнымі валасамі. І такая прыгожая дзяѓчына ѓ дзіцячай, працоѓнай калоніі вырасла. Яна аказалася проста багіняй.
  І гэта так прыгожа. А яе босыя ножкі, пакідалі на снезе такія панадлівыя сляды. Што нават ахова на іх займалася рукаблуддзем.
  Вось гэта была Аліса...
  Нездарма, мусіць, такое імя як Аліса - выклікае адмысловыя асацыяцыі. З якім нішто не параѓнацца. А Аліса - наогул прыгажуня проста супер і гіпер!
  І яе босыя пальчыкі ножак зноѓ кідаюць забойнай сілы гранату і раздзіраюць усіх на часткі.
  Аліса з усмешкай праспявала;
  Навошта ж людзям галава,
  Тупей не бывае...
  Не сякуць галавой дровы,
  Цвікоѓ не забіваюць!
  Анжаліка таксама ѓзяла і пальнула, націснуѓшы на курок пунсовым саском, прабіѓшы суперніка. Шпурнула босымі пальчыкамі ножак пару падарункаѓ смерці і праспявала:
  - Хай у адных яна пустая,
  Іншым яе марочаць...
  Але кожны відаць нездарма,
  Страчваць яе не жадае!
  І абедзве дзяѓчыны працягваючы страляць па маджахедах, і пасылаць босымі пальчыкамі ножак прэзенты смерці, заспявалі;
  Не трэба галаву губляць,
  Не варта спяшацца...
  Не трэба галаву губляць,
  А раптам да спатрэбіцца!
  Пальнули дзяѓчынкі па ворагу выкарыстоѓваючы свае рубінаѓ соску і завылі:
  Ты запішы сабе ѓ сшытак,
  На кожную старонку...
  Не трэба галаву губляць,
  Не трэба галаву губляць!
  Не трэба галаву губляць!
  А трэба гадаѓ забіваць!
  І дзяѓчынкі падкінулі гранаты голымі, круглымі пяткамі. Вось гэта дзяѓчынкі - проста супер.
  А вось і Нікалета таксама ваюе. Вось гэта вельмі прыгожая дзяѓчынка, проста яна супер.
  Нікалета ѓзяла і праспявала, націснуѓшы на кнопку базукі сваім пунсовым саском, і паслаѓшы падаруначак знішчэння.
  Дзяѓчына прачырыкала:
  - Слава часам камунізму!
  І дадала:
  У перамозе несмяротных ідэй камунізму,
  Мы бачым будучыню нашай краіны...
  І чырвонаму сцягу, светлай Айчыны,
  Мы будзем заѓсёды бязмежна верныя!
  Нікалета пасля гэтых слоѓ паказала мову. І яе лалавы сасок зноѓ як пальнет з велізарнай разбуральнай сілы.
  І Нікалета босымі пальчыкамі ножак узяла і кінула забойнай сілы гранату, разарвала масу маджахедаѓ і прабуркавала:
  - Скрозь навальніцы ззяла нам сонца свабоды,
  Праз буры і штармы мы разам і ішлі...
  Няхай жа адзінымі стануць народы -
  Няхай разам будуць усе краіны Зямлі!
  Віёла таксама ваявала з велізарнай лютасцю. Яна вяла з агнямёта, націскаючы на кнопку пунсовым саском і напяваючы:
  - Слаѓся Імя па бацьку, наша свабоднае,
  Дружбы народаѓ апора навек,
  Сіла законная, воля народная,
  Бо за адзінства просты чалавек!
  Тарэадора таксама вяла агонь па маджахедах. Пры гэтым яна выкарыстоѓвала шланг, з якога выляталі шматкі агню, якія літаральна ѓсё спальвалі дашчэнту.
  Дзяѓчына тупнула босай, точанай ножкай і прачырыкала:
  - Слава эпосе камунізму, новаму Леніну слава!
  Ангеліна і Аѓрора таксама разгарнулі магутны агнямёт, і ѓзялі, лупанулі бруёй полымя.
  І паліѓся агонь... Ён літаральна спальваѓ талібаѓ.
  Ангеліна ѓперлася босымі ножкамі і ведучы страляніну прачырыкала:
  - Слава СССР!
  І дзяѓчынка зноѓ націснула пунсовым саском на кнопку агнямёту. І зноѓ загарэлася.
  Аѓрора таксама ѓрэзала па маджахедах. Спаліла масу талібскіх салдат і прабуркавала:
  - За новыя рубяжы!
  І босымі пальчыкамі ножак шпурнула забойны прэзент смерці. І зноѓ націснуѓ на кнопку рубінава саском грудзей. Пасля чаго прачырыкала, скалячы зубкі:
  - Слава КПСС!
  Ангеліна падміргнула, голай пяткай падкінула гарошынку смерці і прачырыкала:
  - КПСС - СС! КПСС - СС!
  І зноѓ націскае на кнопку клубнічным саском грудзей.
  Ганна і Вольга прыгожыя дзяѓчыны ѓ адных толькі вузенькіх трусіках.
  Яны ѓзялі і паднялі цяжкую ракетную ѓстаноѓку. І ѓпіраючыся босымі, точанымі ножкамі, узялі і дзюбнулі.
  Ганна прачырыкала, націснуѓшы пунсовым саском на кнопку:
  - Слава рускім Багам!
  І босымі пальчыкамі ножак, дзяѓчынка шпурнула забойнай сілы гранату.
  Вольга босымі пальчыкамі ножак запусціла забойны прэзент смерці, літаральна раздзіраючы маджахедаѓ.
  Вольга праспявала:
  - Ах Пушкін ты дзівак не мае рацыю,
  У баі пазяхаць нам не перастала...
  Палае танка ірваны бак,
  Зганяючы ѓсіх людзей з канапы!
  І дзяѓчынка ѓзяла і босымі ножак шпурнула новы вельмі забойны падарунак анігіляцыі.
  І потым лалавым саском націснула на кнопку, пасылаючы агрэсіѓны падарунак знішчэння.
  Пасля чаго дзяѓчынкі хорам праспявалі:
  - А на вайне, а на вайне,
  Дзяѓчынкі бачаць хлопца ѓ сне!
  Яго паляванне паганяць,
  На часткі хлопца разарваць!
  І ваяѓніцы зароѓ:
  - Душыце дзеѓкі нагамі мужчын,
  Не павінен гаспадарыць хлопец...
  Мужчына як конь абавязаны араць,
  А дзяѓчат сэнс - забіваць!
  І зноѓ дзяѓчынкі пунсовымі саскамі грудзей як націснуць на кнопкі анігіляцыі.
  Супраць такіх прыгажунь сам чорт не выстаіць.
  І мовы ѓ дзяѓчын гарэзлівыя. Яны нібы лядзяшы салодкія, ліжуць пульсавалыя нефрытавыя стрыжні.
  Ганна і Вольга праспявалі:
  - Усіх мужчын парвем на часткі,
  Гэта будзе ѓ нашай уладзе!
  Вось і прыгажуні дзяѓчыны-ніндзя ваююць.
  Яны скінулі станікі і зараз у адных толькі трусіках.
  Дзяѓчына-ніндзя з сінімі валасамі ѓзяла і секанула мячамі, ссякаючы галовы талібам.
  Затым з пунсовых саскоѓ грудзей як выпусціць па непрыяцелю маланкі. Якія спальваюць масу маджахедаѓ.
  А потым босымі пальчыкамі ножак, як кіне забойны падаруначак смерці і праспявае:
  - Я ж нікчэмная казюлька - суперніндзя-чарапашка! Разарву як прамакатка!
  Дзяѓчына-ніндзя з жоѓтымі валасамі, таксама правяла мячамі прыём матылёк.
  Зрэзала галовы шматлікім талібам.
  Потым з малінавых саскоѓ грудзей лупанула маланкамі. Спаліла цэлы батальён і прачырыкала:
  - Я наймацнейшая дзяѓчына ѓ свеце!
  І босымі пальчыкамі ножак шпурнула забойнай сілы іголкі з атрутай.
  Вось у баі і дзяѓчына-ніндзя з чырвонымі валасамі. Яе мячы круцяцца нібы лопасці верталёта. І ссякаюць маджахедаѓ без жалю.
  Ваяѓніца вогненныя пульсары выпусціла з лалавых саскоѓ грудзей. Спаліла масу супернікаѓ.
  За тым голай пяткай падкінула выбухны пакет з вугалю, і разарвала пару танкаѓ.
  Пасля чаго праспявала:
  - Будзем будаваць гарады,
  Ніндзя-дзеѓка назаѓжды!
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчынкі што трэба. У іх столькі лютасьці і рызыкі, і баявога настрою.
  Дзяѓчына-ніндзя з белымі валасамі, таксама секанула мячамі, нібы лопасцямі млына, зрэзала галовы і праспявала:
  - За Японію мы будзем змагацца,
  Я вельмі люблю цалавацца!
  І з клубнічных саскоѓ дзяѓчынкі паляцелі промні анігіляцыі. Якія літаральна ѓ попел звярталі афганцаѓ.
  А ваяѓніца яшчэ і босымі пальчыкамі ножак, кінула адразу некалькі бумерангаѓ, зразаючы ворагам галавы, пасля чаго праспявала:
  - Слава эпосе японскіх багоѓ!
  І дзяѓчынкі-тэрмінатары зараз праспявалі:
  - Пунсовыя дзевак соску, пунсовыя дзевак соску,
  Хай усе мужчыны проста здохнуць ад нуды!
  І зноѓ раздаюцца аглушальныя смяшкі, і скаляць прыгажуні зубы.
  Вось гэта дзеѓкі - проста супер!
  І любяць іх мовы салодкую працу.
  Вось яны возьмуць і як плюнуць, адразу цэлы батальён з аднаго размаху абкладуць.
  Пасля чаго дзяѓчынкі з краіны Узыходзячага Сонца праравуць:
  Нас атакі не страшаць,
  Злых абкладзем усіх запар!
  Вось у баі і экіпаж Джэйн Амстранг.
  Дзяѓчынка вельмі прыгожая. Узяла і скінула з сябе станік. І пунсовым саском грудзей узяла і націснула на кнопку.
  Вось вылецеѓ паток пякучага полымя. І спаліѓ сотню маджахедаѓ. Вось гэта дзяѓчаты - хвацкага азарту.
  Джэйн узяла і праспявала:
  - Чырвоная, чырвоная кроѓ,
  Праз гадзіну гэта проста зямля,
  Праз два на ёй кветкі і трава,
  Праз тры яна зноѓ жывая!
  Гертруда дзюбнула па суперніку пры дапамозе пунсовага саска. Разнесла суперніка і піскнула:
  - І палае зоркай па імені сонца!
  І пасля чаго яе голая, круглая пятка як націсне на педаль з забойнай сілай.
  Вось гэта дзяѓчыны - проста монстры.
  І вось яны возьмуць і як заспяваюць:
  - Слаѓся Брытанія, сінія моры,
  Мы рабамі не будзем ніколі!
  Малання таксама возьме і клубнічным саском на кнопку націсне. І ѓразіць суперніка з вялікай забойнай сілай.
  Пасля чаго праарэ:
  - За Брытанію і яе каралеву!
  Моніка дзюбнула, націснуѓшы на кнопку малінавым саском і запярэчыла:
  - А прычым тут каралева - галоѓнае народ!
  І пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак зноѓ узяла і пальнула. Вось гэта дзяѓчына - проста супер!
  І танк сабе прэ і вялікай забойнай сілай. У ім дзяѓчынкі самага агрэсіѓнага парыву.
  Малання зароѓ:
  - Наш народ, наш народ,
  Ён голы, голы, голы -
  Голы наш народ!
  Алег Рыбачэнка працягвае змагацца з вялікай разлютаванасцю. І ѓ хлопчыка мячы сякуць нібы зразаюць валасы ляза брытвы.
  І хлопчык босымі пальчыкамі дзіцячых ножак шпурляе падарунак разбурэння.
  І напявае:
  - Мы ваюем з ворагам,
  З імем Сварога...
  Я не буду дурнем,
  Сынам стаѓшы ѓ Бога!
  Маргарыта агрэсіѓна адзначыла, секчы мячамі маджахедаѓ. І дзяѓчынка босымі пальчыкамі ножак шпурнула тонкія ляза брытвы і стала рэзаць шыі афганцам.
  Пасля дзяѓчынка праспявала:
  - Маргарыта - акно адчынена!
  І ѓзяла, і паказала язык! Вось гэта дзяѓчына - проста ваяѓніца супер!
  І яе ніхто не спыніць і не пераможа.
  Яна калі ѓжо зараве, дык зараве.
  І дзеці-тэрмінатары ва ѓнісон засвісталі, і хмары крумкач стаѓ страціць прытомнасць, прабіваючы чэрапа талібскім салдатам.
  Вось гэта дзеці проста пачвары.
  Алег Рыбачэнка заспяваѓ:
  - На святой на вайне,
  Жыццё салдата не ѓ кошце...
  Дзеля бацюшкі-цара,
  Гінем мы не дарма!
  Маргарыта зноѓ кінула босымі пальчыкамі точаны ножак іголкі з атрутай, і прачырыкала:
  - Перамагаем мы не дарма!
  І зноѓ дзяѓчынка як свісне... І гэта аказалася надзвычай крута і рэзка.
  Дзеці аказаліся проста ѓ захапленні. І ножкі ѓ іх босыя, і такія спрытныя, страмчэй малпачак.
  Юныя ваяѓнікі праспявалі з лютасцю;
  На прасторах Радзімы цудоѓнай,
  Гартуючыся ѓ бітве і працы...
  Мы склалі радасную песню -
  Аб вялікім сябру і правадыру!
  Пасля чаго зноѓ дзяѓчынка і хлопчык як засвішчаць ва ѓнісон, і зноѓ тысячы аглушаных птушак абрынуцца на галовы афганцаѓ.
  Вось гэта дзяѓчынкі - найвышэйшы самы клас, і хлопчык не горшы...
  Наташа таксама сячэ мячамі. З пунсовых саскоѓ стала выпускаць маланкі, і пры гэтым напяваць:
  - Калаѓрат, Еѓпатый Калаѓрат,
  Абаронца Айчыны, Пяруноѓ салдат!
  І босымі пальчыкамі дзявочых ножак як запусціць, відавочна нешта надзвычай забойнае.
  Зоя, круша талібаѓ з ашалелай лютасцю, таксама стала з малінавых саскоѓ выпускаць прэзенты агрэсіѓнай смерці. І пры гэтым напяваць:
  - Калаѓрат, Еѓпатый Калаѓрат,
  Герояѓ Русі - збірае ѓ набат!
  І яе босыя пальчыкі ножак зноѓ запускаюць, вельмі нават разбуральныя прэзент знішчэння.
  Рудая Аѓгустына таксама змагаецца з лютасцю. Яна пасылае ѓ суперніка адзін падарунак смерці за іншым. І з яе лалавых саскоѓ выліліся патокі апантанай энергіі.
  Аѓгусціна ѓзяла і праспявала:
  Воіны цемры, напэѓна, моцныя,
  Зло кіруе светам, не ведаючы ліку!
  І босыя пальчыкі ножак ваяѓніцы рудай масці запусцілі апорнае надзвычайнае разбурэнне.
  Святлана секла кітайцаѓ, без усялякага жалю. Крамсала іх на часткі. І босымі пальчыкамі ножак кідала гарошынкі з узрыѓчаткай.
  А затым з клубнічных саскоѓ як лупанет па суперніку, чымсьці вельмі забойным.
  Разарве ворага на часткі і заспявае:
  - Але вам сыны Сатаны,
  Не патаптаць моц Хрыста!
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчынка, якая здольная перамагчы любое зло.
  Ваяѓніцы трэба сказаць, мабыць, наймацнейшыя ѓ свеце.
  Алег Рыбачэнка, рубячы маджахедаѓ, праспяваѓ:
  У свеце спёка і снегапад,
  Мір і бедны, і багаты...
  Атакуе наш атрад,
  Супастата прама ѓ пекла!
  Маргарыта шпурнула босымі пальчыкамі ножак кавалачак антыматэрыі, парвала шмат ворагаѓ і піскнула:
  І зноѓ працягваецца бой,
  Кіпіць гіперплазмы пажар...
  І Ленін такі малады,
  Наносіць промнямі ѓдар!
  Пасля чаго дзяѓчынка ѓзяла і паказала менавіта мову. А ён у яе прызнацца вельмі нават доѓгі.
  А дзеці-ваяры вельмі крутыя.
  Адала і Агата ваююць на двухмеснай самаходцы. Яны разбураюць ворагаѓ, раздзіраюць іх на часткі.
  Адала націскае пунсовым саском грудзей на кнопку джойсціка, раздзірае масу кітайцаѓ і пішчыць:
  - За вялікую Русь!
  Агата таксама дзюбне па суперніку, раскрышыць яго на часткі, парве ѓ крывавую калатушу і вякне:
  - За Кіеѓскую Русь!
  І таксама націсне на кнопку джойсціка сваім лалавым саском!
  Пасля чаго дзяѓчынкі возьмуць і спяюць:
  - Вучылі разам у школе,
  І памятаем на памяць...
  Як білі званіцы,
  Пра Кіеѓскую Русь!
  
  І памятаюць Праваслаѓныя,
  Каго ты не спытай...
  Як былі дні тыя слаѓныя,
  Вадохрышча Русі!
  І Наташа з яе камандай падхапіла;
  Гэй славяне, гэй славяне,
  Маскалі і кіяѓляне...
  Ці нам вамі Радзіму дзяліць!
  Не няѓжо адпраѓлю хлопца,
  Свайго лічы на псарню...
  Лепш буду я кахаць яго!
  Вось так разышліся дзяѓчынкі, і зразумела, што Талібану, сапраѓды супраць такіх не выстаяць.
  . ГЛАВА? 23.
  Гарбачоѓ-Пуцін працягвае камандаваць і аддаваць загады. Перадавыя часці савецкіх войскаѓ ужо выйшлі да Індыйскага акіяна. Адначасова войска СССР падыходзіць да Тэгерана. І пачынае акружаць сталіцу Ірана. І гэта надзвычай здорава.
  Гарбачоѓ-Пуцін падскоквае ад захаплення.
  І яму зняцца сны.
  Вайна ідзе нібы па бясконцай каляіне.
  Наташа і яе каманда каб адпачыць ад бітваѓ вырашылі крыху пагуляць у шахматы.
  Аѓгусціна і Святлана з аднаго боку, а Наташа і Зоя з другога.
  Дзяѓчына з сінімі валасамі рушыла наперад каралеѓскую пешку. Аѓгустына абрала ѓ адказ Сіцыліянскую абарону.
  Пайшла ѓжо іншая гульня. Рудая ваяѓніца ѓжыла варыянт Дракона дзе слон у чорных займае вялікую дыяганаль і цісне на пазіцыю белых, караля, што хаваецца на ферзевым флангу.
  Вельмі нават цікавыя тут пазіцыі атрымліваюцца. Белыя могуць зачапіцца ѓ атацы за высунуты перад сланом чорны пешку.
  Наташа і Аѓгусціна спачатку гулялі хутка. Але потым сталі доѓга думаць. Лічылі варыянты. Аѓгустына ахвяравала якасць за пешку. Але атака не ѓдалася.
  Але затым Наташа крыху памылілася і пазяхнула постаць за пешку. Яе становішча стала цяжкім. Але дзяѓчына з сінімі воласа абаранялася вельмі ѓпарта. Партыя цягнулася ѓжо восьмую гадзіну. І пакуль Аѓгусціне не ѓдавалася выйграць.
  Затым гульня перарвалася. У атаку зноѓ пайшлі талібы. І гэта, зразумела, ужо сур'ёзна.
  Гудуць танкі і равуць маторы.
  Наташа націснула пунсовым саском грудзей на кнопку базукі, і выпусціла забойчую гранату.
  Прабіла варожы танк у борт. Пасля чаго дзяѓчына зароѓ:
  - Аб'яѓляю шах!
  І босымі пальчыкамі ножак зноѓ шпурнула вялікай забойчай сілы гранату.
  Зоя агрэсіѓна адзначыла, скалячы зубкі і ведучы агонь пры дапамозе малінавага соску па непрыяцелю:
  - А матаваць яшчэ лепш!
  І дзяѓчына зноѓ кінула босымі пальчыкамі ножак, разбуральнай сілы бамбёшку.
  І зароѓ, скалячы зубкі:
  - Я вас заматую!
  Аѓгусціна лупанула аѓтаматнай чаргой па маджахедах. Затым лалавым саском грудзей узяла і націснула на кнопку гранатамёта. Разбіла машыну суперніка і прачырыкала:
  - За вышэйшую пашану!
  І босымі пальчыкамі ножак узяла і шпурнула ѓ суперніка забойнай сілы падаруначак смерці.
  Святлана ѓзяла і як дзюбне па непрыяцелю пры дапамозе клубнічнага соску грудзей. Праб'е варожы танк і вякне:
  - Слава камунізму і раю!
  І босымі пальчыкамі ножак возьме і выбухным пакетам, загасіць праклятага непрыяцеля.
  Вось гэта дзяѓчынкі - проста супер. У іх столькі баявога запалу і пякельнай сілы.
  Алег Рыбачэнка, гэты вечны хлопчык, з выгляду гадоѓ дванаццаці. Вельмі прыгожы дзяцюк з рэльефнымі цягліцамі, і ѓ адных толькі шортах.
  Кідае босымі пальчыкамі ножак забойнай сілы гранату, пасля чаго як прараве:
  - За Радзіму і Сталіна!
  Маргарыта вельмі крутая ваяѓніца. Хоць з выгляду ѓсяго толькі дзяѓчынка гадоѓ дванаццаці.
  І яна таксама босымі пальчыкамі ножак узяла і шпурнула гарошынку, раздзіраючы адважных маджахедаѓ.
  Пасля чаго дзяѓчынка праспявала:
  - За Радзіму без Сталіна!
  Пасля чаго несмяротныя дзеці ѓзялі і засвісцелі ва ѓсе вусны. І вароны былі аглушаныя і пасыпаліся нібы град на галовы афганцам. І прабівалі ім чэрапа.
  Лопаліся галовы нібы кавуны, калі іх таранілі дзюбы страціѓшых прытомнасць ад свісту крумкач.
  Вось гэта дзеці папрацавалі...
  Анастасія Вядзьмакова таксама ѓ баі... І яе босыя пальчыкі ножак на кнопкі вельмі ліха душаць.
  Дзяѓчына, якая была толькі ѓ адных трусіках, узяла і пунсовым саском грудзей націснула на кнопку джойсціка. Уразіла ракетай талібскі танк і прабуркавала:
  - За вялікія перамогі СССР!
  Акуліна Арлова ваявала ѓ адным бікіні. Яна дзяѓчына з валасамі якія накшталт снега, ледзь прысыпанага золатам. Гэта значыць мадам вельмі нават прыгожая.
  І вось яе хупавыя босыя ножкі націскаюць на педаль. І падаюць на галовы афганцам маленькія бамбёшкі. І яны ладна дзівяць суперніка, прабіваючы вежы і дахі самаходак.
  Акуліна ѓзяла і праспявала:
  У неба звон грымне,
  Дождж пралье праліѓны...
  Я іду ѓ сваё дзяцінства,
  Летні дожджык за мной!
  І ваяѓніца зноѓ пальнула, выкарыстоѓваючы лалавыя соску сваёй поѓнай як дыні грудзей. Вось гэта дзяѓчына з такімі прыгожымі валасамі, і панадлівымі, загарэлымі, хупавымі ножкамі.
  Мірабела Магнітная таксама змагаецца з вялікім энтузіязмам, і каласальнай агрэсіяй.
  Дзяѓчына пры дапамозе клубнічнага соску пальнула ѓ суперніка. Разнесла талібскі танк і прабуркавала:
  - Слава рускім Багам!
  Вось гэта дзяѓчынка Мірабела вельмі прыгожая. І яна босымі пальчыкамі ножак узяла і перавяла на суперніка забойны падаруначак смерці. І маджахедам было моцна стрэмна.
  А вось ваяѓніца Хельга таксама дзюбне па непрыяцелю з паветра. Пры гэтым яна ѓжыла, свой пунсовы, колеры маку сасок. І ѓ ворага паляцелі забойчая ракета.
  Яны літаральна разнеслі на абломкі бункер. Вось гэта сапраѓды дзяѓчынкі класа супер.
  Дзяѓчына пальнула пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак прапішчала, скалячы зубкі, зіготкія нібы жэмчуг.
  І ваяѓніца з энтузіязмам праспявала:
  Было шмат цяжкіх дзён,
  Дзяѓчына як салавей...
  Падвяла, не думаючы вынікі,
  Не біцеся хлопцы з ёй,
  Не біцеся хлопцы з ёй,
  А інакш абломіць рогі!
  Вось гэта дзяѓчынкі - проста суперваяѓніцы.
  Усе чатыры дзяѓчыны з энтузіязмам праспявалі:
  Вялікая Расія - бязмежныя палі,
  Няхай між зорак гарыць зямля святая...
  Я веру пачуцці сэрца не утойваючы -
  Мы абаронім мяжу ад краю і да краю!
  
  Хай будзе ѓ нашым доме камунізм,
  Які спарадзіѓ таварыш Ленін...
  І знішчаны злосны вораг фашызм,
  У імя найвялікшых пакаленняѓ!
  
  Бо Радзіма ѓ сэрцах у нас адна,
  І ѓ будучыні на мноства галактык...
  Хай славіцца ѓ стагоддзях мая краіна,
  Айчына ты не проста салодкі фанцік!
  
  Няхай мая Айчына цвіце,
  Мы адолеем веру Чынгісхана...
  Перамог адкрыем бязмежны рахунак-
  На славу ведаю рускага Івана!
  
  Мы воіны-дзяѓчынкі такія моцныя,
  Што супастат нас адолець не можа...
  Мы дочкі Сварога і сыны,
  Здольныя ѓрэзаць фюрару па мордзе!
  
  За нас Багіня Лада веру я,
  Якая багоѓ нарадзіла шмат...
  Усе людзі - гэта дружная сям'я,
  Якая ѓ сэрца ведаю Рода!
  
  І усемагутны Рускі Ісус,
  У вялікім Праваслаѓі нарадзіѓся...
  Вядома, дэміург зусім не баязлівец,
  Сярод людзей Усявышні пасяліѓся!
  
  На славу Усемагутнага Хрыста,
  Мячы свае мы вострыя паднімем...
  З манголамі змагацца да канца,
  Каб не прыйшла на Русь арда Батыя!
  
  Ды з намі бясконцы ѓ сіле Род,
  Які стварае светабудову...
  І Ён такое зрабіць проста змог,
  Што проста дзівіць нам прытомнасць!
  
  Мы людзі - гэта космасу прастор,
  Здольныя да заваявання сусвету...
  Хоць навастрыла арды Батая сякера,
  Русь з сілай Рода ѓ лаянцы нязменнай!
  
  Дзяѓчынкі вельмі кахаюць басанож,
  Па ледзяных гурбах жвава імчацца...
  І дзяѓбуць манголу кулаком,
  Каб не адважыѓся з Айчынай разабрацца!
  
  Айчыны выдатней не знайсці,
  Хоць атакуюць Русь кашмарнай зграяй...
  Дзяѓчынцы гадоѓ не больш за дваццаць,
  Яна ѓжо секла самураяѓ!
  
  Выдатная і класная яна,
  Дзяѓчынка што разбурае жартам манголаѓ...
  Хай атакуе Зямлю Сатана -
  Мы скрушым ворага сталёвым разгромам!
  
  Вось я махнула босаю нагой,
  І пяткай голай ткнула ѓ падбародак...
  Дзяѓчынкай стала я такі круты,
  Не трэба ѓ гэтай справе самавалак!
  
  Мячы мае мільгаюць як пяро,
  І сякуць раць мангольскую так ліха...
  Ды будзе трывалым у мяне вясло,
  Праціѓнік знішчаны будзе дзіка!
  
  Ды наша Русь - цудоѓней не знайсці,
  Вялікая, як сонца над планетай...
  Мы зможам сабе шчасце ведай знайсці,
  І гераічнасці подзвігі апеты!
  
  Расія прамяністая краіна,
  Што падарыла камунізм народам...
  Яна навекі Родам нам дадзена,
  За Радзіму, за шчасце, за свабоду!
  
  Айчына - славім Госпада Хрыста,
  Марыя з Ладай будуць няхай адзіныя...
  Таварыш Сталін замяніѓ бацьку -
  Мы рускія ѓ баях непераможныя!
  
  Народа свету - любяць рускі шлях,
  Адзіныя мы паверце людзі сэрцам...
  Нас кулаком паверце не сагнуць,
  Адкрыем хутка ѓ космас ведаю дзверцы!
  
  Нагою босы ѓступім мы на Марс,
  Венеру хутка ѓ доблесці асвоім...
  Усё будзе проста вышэйшы ведайце клас,
  І стане чалавек любы героем!
  
  Ды Ісус вядома супермэн,
  З Сварогам месцы Русь з каленяѓ падніме...
  Не будзе ѓ хлопцаѓ лічы праблем,
  Праславім Рода ѓ бясконцасць Імя!
  Вось такія яны баявыя і непараѓнальныя спявачкі.
  А вось экіпаж Лізаветы б'ецца вельмі адчайна.
  Дзяѓчына пальнула па непрыяцелю пры дапамозе спрытных пальчыкаѓ ножак і прабуркавала:
  - Дзякуй Багам Візантыі,
  Дзяѓчыны проста босыя!
  І зноѓ лупанула пры дапамозе пунсовага, які палае нібы вугольчык саска. Вось гэта дзяѓчынкі самага высокага і каласальнага класа.
  Кацярына таксама лупанула па суперніку пры дапамозе клубнічнага соску грудзей што нібы дыні.
  Потым дадала голай, круглай, агрубелай пяткай, прабуркаваѓшы:
  - Слава Рускім багам, і хай здохне цмок дажджу!
  Алена, ведучы вельмі трапны агонь па суперніка, дзівячы маджахедаѓ пры дапамозе босых пальчыкаѓ точаных ножак, вякнула:
  - За веліч новага лідэра Расіі, нам не патрэбен цмок дажджу!
  І зноѓ націсне на кнопку рубінава саском.
  Еѓфрасіння з гэтым пагадзілася, дзяѓбаючы суперніка і папіскваючы, варушачы доѓгім язычком, прачырыкала:
  - Мы пераможам ворага хоць ён і ѓ большасці,
  У дзяѓчыны сто палак на спіне!
  І ваяѓніца прыменіць сасок, зіготкі як бутончык ружы. І яе босыя, точаныя ножкі як выкарыстаюць каласальную моц разбурэння.
  І маса талібаѓ зараз завалілася.
  Вось так танк едзе і разбурае войскі вялікай і моцнай імперыі Талібан. Супраць дзяѓчынак-ваяроѓ ніхто не выстаіць. Нават калі яны не ѓ танку, а проста ѓ сваіх вузенькіх, чорных і чырвоных трусіках. Такія дзяѓчынкі вельмі магутныя і класныя поѓныя агрэсіі. І босыя пальчыкі ножак, даволі доѓгія, хупавыя і рухомыя, ужываюць на супостатаѓ уздзеянне каласальнай разбуральнай сілы.
  Алёнка таксама б'ецца з вялізным азартам. Яе напор, і аголеная грудзі з саскамі нібы бутоны цюльпанаѓ кажа сама за сябе. Вось гэта дзяѓчынка - самы смак. І ѓ ёй столькі аператыѓнай кемлівасці, фенаменальнай, касмічнай сілы. А можа не толькі касмічнай, але і зямной.
  Алёнка лупанула, па ворагу, ужыѓшы сасок грудзей, колеру пралетарскага сцяга і заспявала:
  - Рускія Багі - Багі вайны!
  І кінула ѓ непрыяцеля з Талібана босымі пальчыкамі ножак прэзенты анігіляцыі.
  Анюта таксама ваюе. Дзяѓчына поѓная сіл і энтузіязму. У ёй ёсць і пяшчота і сіла. Нібы сталь, пакрытая гумай. І вось дзяѓчынка ѓзяла і націснула пунсовым саском на кнопку, выпусціѓшы агністы паток на талібскіх салдат.
  Ваяѓніца праспявала:
  - Сябар заѓсёды мяне зможа выручыць,
  Не разліць вадой жартуюць усё навокал...
  А агрэсара зможам выручыць,
  І для нас Сварог самы лепшы сябар!
  І дзяѓчынка босымі пальчыкамі ножак шпурнула каласальнай разбуральны сіл клубок анігіляцыі.
  Рудая, і вельмі агрэсіѓная, ваяѓніца Ала, узяла і прапішчала, выскаліѓшы свае вострыя, і бліскучыя нібы алмазы зубы:
  - Але пасаран! Кітай нас не заваюе!
  І прыгажуня націснула лалавым саском грудзей на кнопку джойсціка. І яна ѓзяла і лупанула з выкрутам.
  А затым яе босыя пальчыкі точаных ножак узялі і шпурнулі забойны бумеранг. Той праляцеѓ і некалькі галоѓ зрэзаѓ.
  Ала ѓзяла і прачырыкала:
  - Мы ворагу ѓ вочы спачатку паглядзім,
  А потым яго засмажам і з'ямо!
  Пасля чаго дзяѓчынка ѓзяла і паказала мову. А язычок у дзяѓчыны рудай масці вельмі доѓгі і спрытны. Ён ім вельмі смачнае і духмянае, а таксама пульсавалае любіць лізаць.
  Ваяѓніца супер і праспявала:
  - У шалёнай імперыі не бывае дзяцінства!
  Ды жанчыны любое ѓжываюць сродак!
  І вось яе голая пятка падкінула гранату.
  Марыя таксама б'ецца з вельмі вялікім напорам. Яна дзяѓчынка найвышэйшага класа і серыі.
  Ваяваць ёй ужо даводзілася не раз... Адзначылася дзяѓчына і невялікім апавяданнем па альтэрнатыѓнай гісторыі... Калі ѓсё ідзе па-іншаму, хаця змянілася ѓ параѓнанні з рэальнасцю зусім ледзь-ледзь.
  Напалеон абраѓ альтэрнатыѓны план вайны з Расіяй. Ён пайшоѓ на Кіеѓ і разбіѓ тамака рускія войскі. І стварыѓ марыянеткавую Маларосію. Далей была вайна і далучэнне Беларусі і Літвы да герцагства Польскага, якое было перайменавана ѓ каралеѓства. Аѓстрыя таксама атрымала крыху тэрыторыі Украіны. Расія, пацярпеѓшы паражэнне, стала другараднай дзяржавай. У 1815 годзе Напалеон пачаѓ паход на Турцыю.
  Разбіѓ асманаѓ, і ѓзяѓ Канстанцінопаль. Грэцыя атрымала незалежнасць, Боснія і Герцагавіна ѓвайшлі ѓ склад вялікай Італіі, на пасад які б пастаѓлены сын Напалеона Банапарта. Румынію ѓключылі ѓ склад Аѓстрыі, чым імператар быѓ у сваяцтве з Напалеонам. Балгарыя і Сербія атрымалі незалежнасць, як Албанія, але сталі васаламі Францыі.
  А Грэцыя васалам фармальна незалежнай Вялікай Італіі.
  У Турцыі засталася фактычна на Балканах толькі сталіца Стамбул з невялікім кавалачкам зямлі.
  Зрэшты, на гэтым войны не скончыліся. Напалеон пачаѓ уварванне ѓ Марока і Алжыр. Але Брытанскі флот перашкаджаѓ французам. Вайна з Англіяй зацягнулася. Але геніяльнаму Напалеону атрымалася ѓзяць Гібралтар, і разбіць ангельцаѓ сваімі праѓзыходнымі сіламі на сушы.
  Пасля чаго французы перагарадзілі праліѓ і змаглі захапіць усю поѓнач Афрыкі, уключаючы і Егіпет, і Судан. У ходзе баёѓ у французаѓ з'явіліся першыя ѓ свеце падводныя лодкі. Англія стала несці велізарны ѓрон.
  У Напалеона пад кантролем уся Еѓропа і частка Расіі. І Брытанія ёй не супернік.
  Паступова французы адольвалі ангельцаѓ. Яны будавалі больш караблёѓ маючы насельніцтва і рэсурсаѓ у разы большыя. У рэшце рэшт у 1931 годзе Напалеон высадзіѓся і Брытаніі, і развіѓшы яе войскі, узяѓ Лондан.
  Брытанія здалася... На яе была накладзена велізарная даніна і ѓсе калоніі сталі зноѓ французскімі.
  Напалеон стаѓ ужо занадта старым, і пасылаѓ на лаянку сваіх генералаѓ.
  Францыя ваявала з ЗША і ѓ Лацінскай Амерыцы, каб утрымаць шматлікія калоніі.
  Напалеон, пражыѓшы гадоѓ семдзесят, што не так ужо мала для вялікага генія, і па мерках дзевятнаццатага стагоддзя памёр у 1839 годзе. Яго сын Напалеон другі - не падобны на бацьку высокі бландын у дваццаць восем гадоѓ успадкаваѓ трон. І зразумела, працягнуѓ войны. Пакуль увогуле ѓ калоніях.
  Акрамя таго, у Напалеона Другога былі і некаторыя цікавыя ідэі. У прыватнасці, ён правёѓ рэферэндум і аб'яднаѓ Францыю, Італію і Аѓстрыю ѓ адну дзяржаву.
  І гэта таксама нядрэнна... І у Прусіі паставілі на пасад свайго сваяка.
  А Рэччу Паспалітай кіраваѓ пазашлюбны сын Напалеона і польскай панны Валенсіі.
  Войскі Напалеона Другога ѓ канчатковым выніку дабілі ЗША і захапілі Амерыку і паѓночную, і паѓднёвую цалкам. Потым была захоплена і Афрыка. Ішла экспансія ѓ Індыю, і Кітай.
  У 1860 г. была вайна з Расіяй. На гэты раз Масква і Санкт-Пецярбург былі ѓзяты. Прайшоѓ рэферэндум, і Расея аж да Ціхага акіяна ѓвайшла ѓ Рэч Паспалітую. А затым і Рэч Паспалітая злілася з Францыяй. Далей была ѓжо вайна ѓ Кітаі і высадка ѓ Аѓстраліі... Напалеон Другое правіла да 1883 гады пакуль не памёр у семдзесят два гады, заваяваѓшы амаль увесь мір.
  На пасад узышоѓ яго ѓнук Напалеон Трэці. Пры гэтым манарху нарэшце завяршыліся апошнія войны, захопам Японіі, Філіпін, іншых драб і зямель у Азіі, а таксама Новай Зеландыі.
  Скончылася фармаванне сусветнай імперыі... Напалеон Трэці стаѓ завяршальнікам гісторыі войн.
  І зараз у чалавецтва была адна дарога ѓ космас.
  У 1917 годзе першы чалавек узляцеѓ у космас. А ѓ 1922 годзе адбыѓся палёт на Месяц. А у 1930 году на Марс.
  Чалавецтва пакарала космас... Да канца дваццатага стагоддзя чалавечыя селішчы былі ѓжо на ѓсіх планетах Сонечнай Сістэмы.
  І ѓ 2020 годзе пачалася першая міжзоркавая экспедыцыя. Адразу сем зоркалётаѓ стартавала да зоркі Сірыус, у якой круцілася некалькі планет. І адна з іх была прыдатнай для жыцця.
  Была адкрыта новая эра міжзоркавай экспансіі.
  І выраз - ехаць у Маскву праз Кіеѓ, здабыѓ новы сэнс.
  Марыя, зразумела, невялікі аповед накідала ѓ сшытак. А цяпер як пальнет па суперніку пры дапамозе пунсовага саска, і разнесла варожых танк.
  І праспявала:
  - За касмічныя перамогі!
  Магутная Алімпіяда разбурала талібскіх салдат. І выкошвала непрыяцеляѓ.
  І босымі пальчыкамі ножак запусціла цэлую звязку граната.
  Пасля чаго націснула лалавым саском па непрыяцелю і вякнула, скалячы зубкі:
  - За камунізм касмічнай сілы!
  Матрона таксама б'ецца з вялізным адчаем, але і адначасова з агрэсіяй.
  І яе клубнічныя соску націскаюць на кнопкі базукі, і выстрэльваюць разбуральнай ракетай.
  Матрона праспявала, скалячы зубкі:
  - Я не шкада казюлька, дзяру ворагаѓ як прамакашку!
  Маруся працягвае страляць па суперніку, з аглушальнай сілай і лютасцю.
  І націскае таксама вугольчыкам грудзей. І таксама яе босыя пальчыкі ножак здзяйсняюць нешта надзвычай анігіляцыйнае.
  Маруся буркнула:
  - За святую Русь!
  Якія тут дзяѓчынкі - касмічнай сагі, аб зорных вікінгах...
  Дзяѓчына таксама невялікі аповед накідала падчас бою, босымі пальчыкамі ножак;
  Кароль Карл Дванаццаты пазбег гібелі падчас вайны ѓ Нарвегіі, і нават замірыѓшыся з Пятром Першым прымудрыѓся дадзеную краіну заваяваць. І Швецыя крыху адправілася ад паражэння. У 1740 году падчас рэгенцтва Леапольдаѓны, Карл Дванаццаты зноѓ напаѓ... І змог, карыстаючыся тым, што Бирон скінуты, і Расіі хаос і бардак, узяѓ і Выбар, і Санкт-Пецярбург.
  Зрэшты, рускае войска пасля першапачатковых няѓдач аднавілася і змагла адбіць сталіцу Расіі зваротна. Швецыя змагла ѓтрымаць толькі Выбарг.
  Але ход гісторыі крыху змяніѓся. Іван шосты не быѓ скінуты, бо пераварот сарваѓся. І захаваѓ свой пасад. Карл дванаццаты памёр у семдзесят гадоѓ у 1752 годзе правіѓшы пяцьдзесят пяць гадоѓ. І яго кіраванне аказалася самым насычаным у гісторыі.
  Пасля паѓзы ѓ 1757 годзе Расея вяла вайну з Прусіяй. На гэты дзякуючы таму, што на троне быѓ ужо паѓналетні Іван Шосты вайна завяршылася поѓным разгромам Прусіі і арыштам Фрыдрыха Другога. І гэта аказалася вялізным дасягненнем Расіі. Потым Расія далучыла да сябе Польшчу, дакладней Рэч Паспалітую, і нанесла паражэнне Турцыі. З Асманскай імперыі было дзве вайны. І другая скончылася ѓзяццем Канстанцінопаля і поѓнай заваёвай Асманскай імперыі. Царская Расія шмат атрымала перамог - дайшоѓшы да Індыі, і захапіѓшы яшчэ і Поѓнач Афрыкі. Затым Сувораѓ захапіѓ і ѓсю Еѓропу, разам з рэвалюцыйнай Францыяй.
  Толькі адна Брытанія спрабавала супраціѓляцца. Але геніяльнага Нэльсана, разбіѓ яе больш геніяльны і ѓдачлівы Ушакоѓ. І рушыла ѓслед высадка дэсанта з узяццем Лондана.
  Уся Еѓропа была ѓпакорана... Потым была ѓжо ѓ дзевятнаццатым стагоддзі паход у Афрыку. Вельмі паспяховы, і захоп Індыі. А потым рускія войскі ѓжо ѓварваліся, і захапілі Канаду і дайшлі да ЗША.
  У 1815 годзе ва ѓзросце сямідзесяці пяці гадоѓ Іван Шосты - найвялікшы - памёр. Яго кіраванне было самым працяглым сярод больш-менш значных краін у гісторыі чалавецтва. Цэлых семдзесят пяць гадоѓ ва ѓладзе. Праѓда трэба сказаць, што тэрмін кіравання быѓ намінальным, з-за рэгенцтва. Але тое самае можна сказаць і пра Людовіка Чатырнаццатага.
  І Іван шосты які быѓ у рэальнай гісторыі царом-няѓдачнікам, які скончыѓ сваё жыццё ѓ зняволенні, у альтэрнатыѓна стаѓ найвялікшым кіраѓніком у гісторыі планеты Зямля.
  Новым царом стаѓ яго сын - Пётр Трэці. Дадзены манарх працягнуѓ заваёѓную палітыку свайго бацькі. І завяршыѓ захоп Кітая. Расія таксама перамагла і ЗША, пакарыѓшы гэтую тэрыторыю. І ѓжо пры Аляксандры Першым была заваявана і Лацінская Армія з Японіяй. А Аляксандр Другі завяршыѓ заваёву апошніх краін свету, уключаючы і ѓ Аѓстралію.
  Так зноѓ узнікла сусветная імперыя...
  Усё быццам бы добра, але ѓ імперыі самадзяржаѓе і прыгоннае права. І спроба цароѓ затармазіць прагрэс. Што, зрэшты, немагчыма. І ѓ 1953 годзе першы чалавек у дадзеным выпадку прынц Аляксей паляцеѓ у космас.
  А ѓ 1967 годзе зляталі ѓпершыню і на Месяц. І гэта варта адзначыць вельмі здорава.
  Палёт на Марс адбыѓся ѓжо ѓ 1988 годзе. Што ж лепш, чым было ѓ рэальнай гісторыі...
  Паступова цары сталі надаваць космасу больш увагі. Адбыліся палёты на Венеру і далей...
  Новы цар Георгій Першы таксама ѓ 2020 годзе вырашыѓ упершыню ѓ гісторыі Расіі правесці выбары ѓ Дзярждуму і заснаваць канстытуцыю.
  Новы адносным малады манарх нават накідаѓ серыю крылатых афарызмаѓ;
  Дума як цырк патрабуе эквілібрыстыкі!
  Каханне - гэтае пачуццё падобнае флейце, толькі музыка куды саладзей!
  Палітыкі часта лісы і ніколі львы, таму палітыканства - не царская справа!
  Пацан без бойкі - горш сабакі!
  Сумленнасць рэдкая якасць для палітыкаѓ, асабліва пры падліку вынікаѓ галасавання!
  У пульсацыі сэрца і вен мы жадаем змен...толькі не старэнні!
  Юнацтва неацэнная як золата, толькі цьмянее з часам хутчэй!
  Юнацтва спрыяе адкрыццям, як свежы брыз ветразі!
  Маладосць у адрозненне ад віна, з гадамі губляе каштоѓнасць, але здабывае крэпасць!
  Робатаѓ у фантазіях спарадзіла чалавечая лянота, але ѓвасобіла звышчалавечую працавітасць!
  Чым больш камандзіраѓ, тым менш парадку, тым менш парадку, тым больш страт!
  Дзяцінства як грошы пры інфляцыі, тым каштоѓней, тым хутчэй і з ім растаешся!
  Дубовыя генералы, плодзяць драѓляныя труны!
  Генерал падобны на бочку, асабліва пустатой!
  Калі генералы дубы, квітнее дрымучае невуцтва!
  Розум і фантазія, як муж і жонка, толькі мядовы месяц па-сапраѓднаму салодкі, калі добразычлівая цешча рэальнасці!
  Колькасць ордэнаѓ не заѓсёды прапарцыйна доблесці, але заѓсёды адлюстроѓвае добразычлівасць вышэйстаячага!
  Нафта і сапраѓды чорнае золата, атручвае прыроду, ачарняецца сэрцы, затуманьвае розум!
  Нафта гэта як чорная кроѓ д'ябла - атручвае, і плоць і душу!
  Розум гэта палачка-ратавалачка ѓ разумных руках, і дубіна мясніка ѓ лапах ідыёта!
  Лягчэй зляпіць снегавіка ѓ жарало вывяргаючага вулкана, чым знайсці адкрыццё, не выкарыстанае ѓ ваенных мэтах!
  Адкрыццё для вайны, раѓнасільна зачыненні шматлікіх дзвярэй мірнага жыцця!
  Жадаеш пазбегнуць бойкі - пампуй цягліцы, жадаеш пазбегнуць войны - нарошчвай войска!
  Дыпламатыю палягчае цяжар ваенных расходаѓ, перамовы - важкія кулакі!
  Не абяцай месяц з неба, прыйдзецца па сабачы выць калі народ прыйдзе рабіць попыт!
  Сэрцы патрабуюць помсты, але нічога больш злога і злога, чым чалавечае сэрца - дык няхай розум падорыць дараванне!
  Каб быѓ ураджай, трэба саджаць круглы год дармаедаѓ!
  Пасадзіѓшы адзін раз гультая, можна круглы год мець ураджай!
  Чырвоная гаворка, можа абяліць чорную рэпутацыю, але не ѓпрыгожыць жыццё бясколернага на меркаванне!
  Цуды навукі, нас пазбаѓляюць нуды, цуды прагрэсу - вельмі цікавыя!
  Галоѓны цуд навукі, не дзівіць, а ѓзнагароджвае!
  Навука не воѓк, але сыходзіць лесам, калі няма вучоных авечак пастуха адказнасці!
  Старт не павінен быць хуткім, прытармозіш да фініка, але марудлівасць у пачатку замарозіць канец!
  Пачатак падобна дэбюту ѓ партыі, варта развівацца хутчэй, але не рухаць, не абдумваючы пешкі!
  Ідэальны палітык як конь у працы, але не асеѓ у парадах!
  Каханне гэта, вядома ж, пачуццё цудоѓнае, толькі калі не ставіцца да спіртнога!
  Шмат кухароѓ псуюць кашу, заліваючы ѓ цеста сыраватка!
  Палітык гэта мастак, толькі пэцкае не палатно, а сябе!
  Усе могуць каралі, але амаль нічога не жадаюць для народа манархі!
  Толькі той кароль, хто за народ гарой!
  У свеце ёсць толькі дзве рэчы непадуладныя Стваральніку: чалавечыя пачуцці, і чалавечая дурасць, асабліва калі пачуваюся разумнікамі!
  Няважна хто прэзідэнт, важна хто ѓ цябе цар у галаве!
  Вайна, не месца для роздумаѓ, эпоха смерці і ѓтрапёнасці!
  З розуму сходзяць толькі тых, у каго розум не за розумам!
  Аѓтамабіль не проста сродак перамяшчэнне, а раскоша, на якую павыкупляюцца толькі дурні!
  Самы марнатраѓны від эканоміі, паскупіцца на прэстыж!
  Мы часам прайгравалі, часам гінулі, але ніколі рускія не станавіліся на калені!
  Майстэрства замяняе колькасць, колькасць жа можа толькі фальшыва падрабіць майстэрства!
  - У здаровым целе, і дух амбала - а слабасць плоці - душа зліняла!
  Кроѓ блішчыць як золата, але іржавее ад яе душы з металу!
  Нават золата іржавее, калі з яго не адліта сэрца!
  Катаванне гэта не забаѓка, а цяжкая праца са сферы абслугоѓвання, у якім жаль да кліента згубная для цябе самога!
  Душа багацея патрыятычная, не больш за ѓ залатой манеты, дзе бяруць там і ліпне!
  Золата жоѓтае як колер здрады, мяккае як воля прыстасаванца, цяжкае як сумленне здрадніка!
  Боль як цешча, дакучлівая, адваротная, жадаецца пазбавіцца, але... без яе не пажэнішся з перамогай!
  Калі вораг не здаецца, яго знішчаюць, а калі не здае - перамогу прыносіць кемлівасць!
  Не бяда, калі здохнуць сукі ворага, бяда калі нашы сабакі, сабе мозг пакарабацілі!
  У баі лёгка, калі вучэнне не пакута, а з карысцю забаѓка!
  Нават у словах Хрыста яго слугі шукаюць тое, што служыць бязбожнаму самавольству!
  Вялікая шафа шумна ѓпадзе, а гучная слава дастаецца таму хто яго зваліѓ!
  Калі майстэрская маска, нам не патрэбна адмазка!
  Часцей за чырвоныя рэкі, льюцца з-за чырвоных прамоѓ, і чорных учынкаѓ!
  - Каму наканавана быць заколатым, не трэба трапятаць па вяроѓцы!
  Як заѓсёды атрымалася, а лепей і не хацелі!
  Смерць заслугоѓвае лепшай долі, чым жыццё, таму што яе працягласць пакідае на выбар непараѓнальна больш частак! -
  Гарантыі даюць гарантаваныя абіралы!
  Манета з золата мяккая, але смяротная кулі, яна дзівіць сапраѓды ѓ сэрца і выносіць мазгі!
  Тэхніка гэта бог вайны - а дыверсант яе атэіст!
  Бог стварыѓ сусвет за шэсць дзён, а чалавек за хвілінную рукатворную слабасць расплачваецца ѓсю вечнасць!
  Увайшлі па воѓну, але не вярнуліся з канаткай!
  Бяжы, але не ѓцякай, страляй, але не адстрэльвайся, бі, але не адбівайся і галоѓнае пі, але не упівайся!
  Мёртвага асла вушы нікому не патрэбныя, але вось слых жывой лісіцы - дар для тых, хто не мае патрэбы дзеля дасягнення мэты ѓ ішаках!
  Абуѓшы свой розум, назаѓсёды застанешся басяком!
  Вайна гэта паветра для лёгкіх, але толькі ѓперамешку з бінарным газам!
  Калі вораг не жадае здавацца і не ѓмее прайграваць, прымусім раздацца і адвучым выйграваць!
  Дрэнныя людзі любяць чорную магію, добрыя нелюдзі белую!
  Забіваць на вайне цяжка па працэсе, брыдка па ѓспрыманні, але затое як выдатна па выніку! Значыць вайна, прыносіць здароѓе душы, загартоѓку целу і чыстку кашальку!
  Часам вайна выдатна напаѓняе кашалькі, прычым прама прапарцыйна паѓнаце разлітай крыві, і пустаце прадажнага сэрца!
  Доѓг перад Айчынай, чырвоны плацяжом бескарыслівай адданасці!
  Вайна выпрабаванне разумным, загартоѓка моцным, забаѓка дурням! -
  Быць пасьмешышчам не весела, прымушаць пускаць слёзы іншых не сумна!
  Добры кіраѓнік як прыкры мёд, спачатку разліжуць потым расплююць!
  А злы кіраѓнік, нібы палын спачатку расплююць, а затым растопчуць!
  Ды золата мяккае, але з лёгка куецца непрабіѓны шчыт!
  Якасць заѓсёды пераѓзыходзіць колькасць - нават акіян пярловай кашы не перашкода сякеры!
  Зло поѓна сіл, калі дабро знясілена страхам!
  Жарт добры да месца, лыжка да абеду, а дапамога да бяды!
  Павезці можа раз, два - без умення поспех сыходзіць!
  Хто не Леѓ Талсты, той літаратурны басяк!
  . ГЛАВА? 24.
  А ѓ Расіі пасля смерці Уладзіміра Пуціна 1 лістапада 2022 г., зразумела, былі перамены. Смерць дыктатара, як заѓсёды, аказалася для акружэння і радасцю і шокам. У першую чаргу ѓзрадаваѓся Міхаіл Мішусцін, які па канстытуцыі стаѓ выконваючым абавязкі прэзідэнт Расіі. На самай справе ён зараз рэальна новы цар.
  Тым больш не шчасця, ды няшчасце дапамагло: Сяргей Шайгу з-за вайны ва Украіне страціѓ папулярнасць і зараз не мог прэтэндаваць на ролю нацыянальнага лідэра і прэзідэнта. А Дзмітрый Мядзведзеѓ страціѓ папулярнасць яшчэ раней. Так што тут ужо ѓ Міхася Мішусціна на руках усе козыры. Тым больш ён задавальняе і алігархаѓ, і эканамічнае крыло, і Захад і, сілавікоѓ.
  Так што баяцца няма чаго. А выбары прэзыдэнта? Гэта так фармальнасць. Тым больш Жырыноѓскі памёр, а ѓ камуністаѓ няма моцных лідэраѓ.
  Генадзь Зюганаѓ проста чарапаха Тарціла, якая яшчэ варушыць ластамі.
  Грудзіна да выбараѓ хутчэй за ѓсё і не дапусцяць.
  Навальны - сур'ёзны супернік, сядзіць у турме. А Ксенія Сабчак - гэта зусім несур'ёзна.
  Так што выбары прэзідэнта псеѓдаканкурэнтныя. І іх баяцца не трэба. Хоць, вядома ж і сам Міхаіл Мішусціна не суперстар. І лысы, і тоѓсты, і бацька габрэй і ѓ эканоміцы становішча цяжкае. І зразумела, агульнае падзенне папулярнасці ѓлад. Але камуністы таксама заляпаліся саѓдзелам у вайне. І іх пазіцыя - шасцёрак уладаѓ аказалася пройгрышнай. Крыху дадала за кошт антываеннага электарату "Яблоко" і "Парнас". Міхась Касцьянаѓ мог апынуцца цёмным конікам. Тым больш часы Міхаіла Касцьянава многія і простыя людзі і алігархі ѓспаміналі з настальгіяй.
  Гэта значыць, маглі пачаць гуляць іншыя правілы. Многія ѓжо не супраць вяртання ѓ сацыялізм.
  Ды і сам Мішусцін нібы цьмяная зорка на чорным небе.
  Ну Міхаіла Касцьянава можна і не рэгістраваць. Як і іншых сур'ёзных кандыдатаѓ.
  У Мішусціна ѓ руках кішэнныя суды, і ЦВК які любога зрэжа.
  Аднак і без масоѓкі ніяк нельга. Інакш Захад выбары не прызнае.
  Міхаіл Мішусцін першым сваім крокам прыпыніѓ баявыя дзеянне ва Украіне і прапанаваѓ новы фармат перамоваѓ.
  На Захадзе - гэта было ѓспрынята станоѓча. Але каб сілавікі не засмучаліся, Міхаіл Мішусцін узяѓ і ѓзнагародзіѓ Шайгу за "вялікую перамогу" званнем маршала. А таксама зоркай героя Расіі. Як дарэчы і цэлы шэраг генералаѓ і афіцэраѓ.
  Сапраѓдны быѓ зарапад. Самі вайскоѓцы ѓжо насыціліся і бітвы і стратамі, і пратэставаць супраць заканчэння вайны не сталі.
  У грамадстве таксама антываенныя настроі ѓзмацніліся. Ды і СМІ зноѓ зарабілі, ужо ѓ іншым напрамку. Міхаіл Мішусцін стаѓ сабе набіраць ачкі як міратворац. І гэты ход быѓ сур'ёзны. Тым больш і эліта, і алігархі хацелі канца вайны і канфрантацыі з Захадам.
  Ну камуністы крыху пабурчалі, а астатняя апазіцыя падтрымала шлях на свет.
  Уладзіміра Пуціна пахавалі па вышэйшым разрадзе ѓ пазалочанай труне. Нават устроілі страляніну з гармат. З пашанай зразумела. І нават вырашылі забальзамаваць труп, каб у выпадку чаго пабудаваць маѓзалей. Але ѓ цэлым адчуваѓся пры вонкавай павазе да мёртвага дыктатара пэѓны халадок. Народ не надта бедаваѓ, настрой эліты хутчэй нават радасны.
  Лукашэнка прыехаѓ на пахаванне Уладзіміра Пуціна, відаць, за падачкай. Яго сустрэлі халаднавата. Міхаіл Мішусцін адчуваѓ пэѓную рэѓнасць да беларускага дыктатара. Які шмат петушыѓся, пагражаѓ, але так у вайну з Украінай і не ѓступіѓ.
  Міхась нават не стаѓ з ім размаѓляць. І холадна паціснуѓ руку без абдымкі.
  Наогул настрой у свеце розны. Большая частка вядома ж радая, што памёр дыктатар і агрэсар. Але якім будзе Міхаіл Мішусцін. Ці стане ён лепшым, ці спыніць вайну? І ці будуць зноѓ нармальныя адносіны з цывілізаванай часткай свету.
  Кіраѓнікі СНД з'ехаліся на пахаванне Пуцін. А таксама старшыня КНР. Але з Захаду ніхто не прыехаѓ, апрача прэм'ера Венгрыі. Відаць, было зрэшты, што нават кітайцы рады пераменам. Занадта ѓжо небяспечным быѓ для міру ђладзімір Пуцін, пагражаючы сарвацца ѓ ядзерную вайну. А гэта нікому не патрэбна.
  За перамены былі многія журналісты і зоркі эстрады.
  Усім хацелася заканчэння вар'яцтва. Патрыярх Кірыл асабіста адпяваѓ Уладзіміра Пуціна. Відаць, было яго турбавала як павядзе сябе пераемнік. Які да Праваслаѓя даволі халодны. Ды і напалову габрэй.
  Зрэшты, Міхась Мішусцін пасля пахаванняѓ сустрэѓся з патрыярхам. Заявіѓ, што прынцыповых змен у адносінах да царквы і дзяржавы не будзе.
  Але ѓсё ж трэба хутчэй правесці сустрэчу з Рымскім Папам у Маскве, і прымірыцца цэрквам-сёстрам.
  Ну і можа быць некаторыя нязначныя рэформы ѓсё ж такі правесці. Напрыклад, адмяніць Калядны пост, і змякчыць Велікодны.
  Можа, быць у гэтым выпадку Праваслаѓе стане больш даступным і папулярным.
  Ды і пагаліць бароды папам і падстрыгчы валасы не перашкодзіць. А то выглядаюць як дзікуны.
  Патрыярх Кірыл адзначыѓ, што тут патрэбны асцярожны падыход. Але адмяніць Калядны пост даѓно час - яго менш за ѓсё выконваюць, і ён толькі адпужвае паству. Ну і варта даць людзям больш свабоды ѓнутры рэлігіі, ад абмежаванняѓ ужо стаміліся.
  Наконт пастоѓ, то вядома ж для Праваслаѓя толькі мінус гэтыя пасады. Далей закранулі пытанне пратэстантаѓ.
  Міхаіл Мішусцін заѓважыѓ: пратэстанты таксама хрысціяне і трэба з імі сябраваць, а ѓ цэлым менш фанатызму і больш лібералізму. А тамака паглядзім.
  Адным з першых рашэнняѓ стаѓ перагляд справы аб забароне "Сведкаѓ Іеговы".
  Сапраѓды яны нармальныя хлопцы, якія нічаму дрэннаму не вучаць. Што жыць трэба паводле Евангелля. І што Бог толькі Адзін! А што ѓ Бібліі Бог не Адзін? Сам Ісус сказаѓ: чаму ты клічаш Мяне добрым? Добры толькі Адзін Бог на небе!
  Растлумачыць - гэта больш-менш здавальняюча святары не могуць.
  Міхаіл Мішусцін праз Савет Федэрацый даѓ старт новым выбарам. І яго лозунг быѓ просты: Свабода, Багацце, Стабільнасць.
  І на выбарах прэзідэнта абяцалі большую свабоду. У прыватнасці Максім Галкін вярнуѓся і азнаменаваѓ трыѓмф апазіцыі.
  А што папярэднічала гэтаму?
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта, кіѓнуѓ:
  - Так, дачакаліся ... Але расслабляцца рана! У Расіі заѓсёды кіраваѓ цар. І гэта не заѓсёды залежала ад фармальных паѓнамоцтваѓ!
  Мядзведзеѓ адзначыѓ:
  - Трэба будзе захаваць і нават прымножыць сваю моц ваенную, але пры гэтым быць разам з Захадам!
  Шайгу буркнуѓ:
  - Не рэальна!
  Мішусцін запярэчыѓ:
  - Наадварот рэальна! Мы будзем моцнымі, каб стрымліваць Кітай! Інакш станем калоніяй паднябеснай імперыі! А прыйдзе час ва ѓсім свеце будзе адзіная ѓлада, і ѓ гэтым тое будзе выратаванне чалавецтва!
  Шайгу заѓважыѓ:
  - Пуціну трэба аказаць пашану на пахаванні! І назваць яго імем вуліцы ѓ гарадах, пабудаваць помнікі, і можа нават нейкаму гораду даць яго прозвішча!
  Выканаѓца абавязкаѓ прэзідэнта адзначыѓ:
  - Усё зробім як трэба... Зразумела, што нябожчыка трэба ѓзвялічыць. Але ѓ нас не савецкія часы, і трэба ведаць меру!
  Шайгу кіѓнуѓ:
  - Пахаваць Пуціна трэба ѓ залатой труне. А брыльянты гэта ѓжо празмернасць!
  Генеральны пракурор прапанаваѓ:
  - А можа Пуціна ѓ маѓзалеі забальзамуем замест Леніна?
  Мишустин пакруціѓ галавой:
  - Мы Пуціну зробім маѓзалей, але ѓ Санкт-Пецярбургу! І ён будзе ѓ тры разы болей, чым Леніну!
  І гэта выклікала вялікія апладысменты ѓ атачэння дыктатара. Ці былога дыктатара!
  Выконваючы абавязкі прэзідэнт аб'явіѓ:
  - Адказным за пахаванне прэзідэнта Расіі Уладзіміра Уладзіміравіча Пуціна, я прызначаю Дзмітрыя Анатольевіча Мядзведзева! І выдаю свой першы ѓказ. А таксама аб пасмяротным прысваенні Уладзіміру Пуціну звання героя Расійскай федэрацыі і маршала Расійскай федэрацыі! Таксама рыхтуйце ѓказы аб будаѓніцтве Пуціну маѓзалея ѓ Санкт-Пецярбургу і ѓвядзенні дзесяцідзённай жалобы. І быць таму!
  І світа агрэсіѓна крыкнула:
  - Слава Расіі! І Пуціну пасмяротная слава!
  Мишустин дадаѓ:
  - А таксама я аб'яѓляю конкурс на помнік Пуціну. Па ѓмовах спаборніцтва, гэта павінен быць самы вялікі помнік, дакладней статуя ѓ свеце.
  Мацвіенка ѓхваляльна заківала:
  - Гэта цудоѓная ідэя!
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта дадаѓ:
  - І яшчэ статую трэба зрабіць і Ельцыну. Прапаную знайсці месца пад Масквой, каб была цэлая траса для помнікаѓ прэзідэнтам Расіі. Для будучых кіраѓнікоѓ таксама!
  Шайгу хіхікнуѓ:
  - Вы Міша помнік сабе хочаце зрабіць?
  Мишустин заѓважыѓ:
  - Мы прэзідэнты падобна фараонам! Будзем будаваць сабе маѓзалеі!
  Міністр абароны нагадаѓ:
  - А мне званне маршала і дыяментавую зорку перамогі?
  Выканаѓца абавязкаѓ прэзідэнта пагадзіѓся:
  - І ѓказа па Шойгу рыхтуйце... І Дзмітрый Мядзведзеѓ хай атрымае зорку героя Расіі. А то столькі гадоѓ ва ѓладзе, і без ордэнаѓ!
  Выканаѓца абавязкаѓ кіраѓніка савета бяспекі кіѓнуѓ:
  - Гэта справядліва! Даѓно марыѓ аб зорачцы!
  Мишустин дадаѓ:
  - Таксама я загадваю падрыхтаваць указа, аб узнагароджанні ѓсіх чальцоѓ Федэральнага збору і чальцоѓ Дзяржрады адмысловым залатым медалём гонару, і выплаце адмысловай прэміі ганаровага дзяржслужачага! І звыш таго падрыхтуйце ѓказ, аб падваенні заработнай платы і пенсіі ѓсімі афіцэрам і генералам сілавых ведамстваѓ! А таксама аб тым, што ѓсім ваенным пенсіянерам прысвойваецца чарговае воінскае званне!
  Шайгу паводле кіѓнуѓ:
  - Гэта мудрае рашэнне вялікі! Сілавікі гэта наша апора!
  Міністр фінансаѓ заѓважыѓ:
  - У казне пуставата!
  Мишустин рыкнуѓ:
  - Надрукуеце яшчэ! Трохі паскорыць інфляцыю нават карысна! У Расіі дэфіцыт грашовай масы!
  Кіраѓнік Цэнтрабанка кіѓнуѓ:
  - Мы зробім вялікі!
  Мишустин заѓважыѓ:
  - Можна дазволіць чыноѓнікам рабіць падарункі да дзесяці тысяч долараѓ. Ім таксама трэба жыць. І дэкларацыі аб даходах - засакрэцім! І ѓвогуле трэба будзе падняць заробак чыноѓнікам усіх узроѓняѓ.
  Мядзведзеѓ удакладніѓ:
  - Але не зараз, а пасля выбараѓ! Трэба выйграць выбары прэзідэнта Расіі! Народу не спадабаецца рост даходаѓ чыноѓнікаѓ!
  Выканаѓца абавязкаѓ прэзідэнта заѓважыѓ:
  - Затое спадабаецца чыноѓнікам! Не важна, як галасуюць, важна, як лічаць!
  Міністры апладзіравалі...
  Адчувалася, што пераемнік Пуціна свой чалавек. І красці можна будзе больш смела. Тым больш прыклад Навальнага паказаѓ, што саджаюць ворагаѓ улады, а не тых, хто крадзе!
  Былі і іншыя распараджэнні выконваючага абавязкі прэзідэнта. У прыватнасці, дэпутатам прапанавана было ѓзаконіць бясплатную прыватызацыю кватэр у Маскве, па пасадзе. Што многіх іншагародніх вельмі б нават натхніла б.
  І дэпутатам належыла таксама тым, хто адбыѓ два скліканні - пенсію плаціць у сто працэнтаѓ незалежна ад узросту.
  І гэта толькі пачатак.
  І Мішусцін узнагародзіѓ пасмяротна Пуціна яшчэ і ордэнам за заслугі перад Айчынай першай ступені.
  А труну вырашылі для Пуціна не толькі зрабіць залатой, але ѓсё ж абсыпаць дыяментамі.
  Па тэлефоне заадно Міхаіл Мішусцін і Джо Байдэн перагаварылі;
  Па тэлефоне ён пагаварыѓ з Мішусціным...
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі, паведаміѓ:
  - Мы ѓсе разумеем, што з халоднай вайной час канчаць! Мы толькі аслабляем адзін аднаго!
  Байдэн з гэтым пагадзіѓся:
  - Нам не патрэбна гібрыдная вайна! І як добра, што гэты монстар Уладзімір Пуцін памёр!
  Мишустин сумленна заѓважыѓ:
  - Я таксама гэтаму рады... Але пакуль змушаны разыгрываць на публіцы скруха і ѓзвялічваць нябожчыка! Але пасля абрання мяне прэзідэнтам, мы станем сапраѓднымі сябрамі!
  Прэзідэнт ЗША лагічна заѓважыѓ:
  - Важная не асоба! Важная сістэма! Я не пайду на другі тэрмін, але сыстэма застанецца!
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта спытаѓ:
  - А як з Трампам?
  Байдэн хіхікнуѓ:
  - Другога Трампа ѓ нас не будзе!
  Мішусцін пагадзіѓся:
  - Так, а ѓ нас не будзе другога Пуціна! Усё ідзе па крузе!
  Прэзідэнт ЗША злосна адказаѓ:
  - Я думаю не! ЗША павінны набыць устойлівае развіццё. Сталыя кідкі ківача то ѓ адзін, то ѓ іншы бок нам толькі шкодзяць!
  Выканаѓца абавязкаѓ прэзідэнта пацвердзіла:
  - І ѓ нас ёсць камуніст Аляксей Кузняцоѓ. Ён можа стаць для вас у сто разоѓ горшым за Пуціна!
  Байдэн, адразу ѓлавіѓшы сутнасць, кіѓнуѓ:
  - Мы можам вам дапамагчы ѓ гэтай святой барацьбе!
  Мішусцін адкрыта заявіѓ:
  - Трэба каб у Кузняцова за мяжой знайшліся рахункі і ѓласнасць. І мы на гэтай падставе раскруцім вялізны скандал!
  Прэзідэнт ЗША з уздыхам вымавіѓ:
  - Мы гэта зробім! А што атрымаем узамен!
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта лісліва сказаѓ:
  - Адменім закон Дзімы Якаѓлева!
  Байдэн засмяяѓся і заѓважыѓ:
  - Думаеце Амерыцы моцна дапаможа ѓсынаѓленне дзяцей алкаголікаѓ з вашых дзіцячых хат?
  Мишустин лагічна запярэчыѓ:
  - Гэта будзе ѓспрынята станоѓча амерыканскім народам. Трэба зменшыць градус узаемнай істэрыі ѓ СМІ! Няхай вашыя нас менш прасуюць. А я замарожу наезды на вас у нашых СМІ!
  Байдэн адзначыѓ з усмешкай:
  - У нас СМІ больш вольныя. І некаторы час могуць быць выпады ѓ адрас Расіі. Але не будзеце наязджаць вы, не будзем бадацца і мы!
  Міхаіл Уладзіміравіч адзначыѓ:
  - На пахаванні Пуціна яшчэ пагаворым... Абмяркуем спрэчныя моманты. Ва ѓсякім разе ѓ адрозненне ад цара Уладзіміра, я разумею, наколькі небяспечны Кітай. І што нам трэба разам яго спыніць!
  Прэзідэнт ЗША пагадзіѓся:
  - Гэта добра што ёсць разуменне! Але старайцеся сябе паводзіць так, каб усе бачылі, што Расея мяняецца ѓ лепшы бок!
  Мишустин пацвердзіѓ:
  - Я ѓжо падпісаѓ памілаванне Аляксею Навальнаму, і гэта вам сігнал - мы ѓжо іншыя!
  Пасля пахавання Уладзіміра Пуцін выставілі ѓ Маѓзалей
  І труна ва Уладзіміра Пуціна густа абсыпана дыяментамі з сусальнага золата. І гэта прыгожа і багата.
  Прыбылі госці з розных краін свету. У тым ліку з Кітая, ЗША, Украіны і так далей.
  Мішусцін, як і абяцаѓ правёѓ сустрэчу з Байдэнам. Але да гэтага сустрэѓся і з таварышам Сі Цзіньпінам. Ён пастараѓся запэѓніць кітайскага сябра, што Расія па-ранейшаму саюзнік паднябеснай імперыі, і нічога не змяніцца. Але Міхась Уладзіміравіч, пазбягаѓ канкрэтыкі. Пакуль Кітай ад Расіі нічога дадатковага не патрабаваѓ, ды добра. Хаця Сі Цзіньпін і намякнуѓ, што Расія магла б з Кітаем і падзяліцца ваеннымі сакрэтамі і тэхналогіямі, а таксама знізіць цэны на нафту і газ. Маѓляѓ, Кітай вельмі моцны пасля пандэміі стаѓ, і што ѓ іх такія рэсурсы...
  Мішусцін адчуваѓ, што кітайцы ѓзмоцняць на Расію ціск. Тым больш, больш сілы і больш нахабства. Сі Цзіньпін запрасіѓ выконваючага абавязкі прэзідэнта наведаць Кітай і там абмеркаваць некаторыя спрэчныя моманты.
  Відаць, што старшыня КНР глядзіць на Мішусціна зусім як не на роѓнага, і відавочна збіраецца добра яго падціснуць. І халадка ѓ ягоным поглядзе большая. Сі Цзіньпіну хутка ісці на трэці тэрмін - насуперак традыцыі Дэн Сяапіна. І супраць гэтага значная частка партыі - не такі ѓжо вялікі таварыш Сі што два тэрміны парушаць. Натуральна, старшыня КНР якога лічаць у знешняй палітыцы нерашучым лідэрам, хоча націснуць на Расію. Тым больш пераемнік у палітычным сэнсе і плане народнага кахання слабейшы за папярэдніка.
  Сі Цзіньпін хоча паказаць, што ён здольны і нахіліць Расію, што рускія ѓсяго толькі малодшыя партнёры.
  Мишустин гэта адчуваѓ. Як пасля смерці Сталіна, калі Мао Цзэдун рэзка ѓзмацніѓ свой ціск на СССР і стаѓ куды больш крутым і няѓступлівым.
  Міхаіл Уладзіміравіч на сустрэчы з Байдэнам стараѓся выглядаць упэѓнена, але яго рукі дрыжалі.
  Прэзідэнт ЗША павітаѓся. І яны пачалі гаварыць.
  Мішусцін паведаміѓ:
  - Мы Расія - гэта кузня ѓзбраенняѓ і сыравіны! І пры гэтым валодае каласальным навуковым патэнцыялам. І наш абавязак - захоѓваць стабільнасць і росквіт ва ѓсім свеце.
  Байдэн з гэтым пагадзіѓся:
  - Вядома Расея моцная краіна і сусветная дзяржава. І нам трэба сябраваць і захоѓваць свет разам!
  Выканаѓца абавязкаѓ расійскага прэзідэнта кіѓнуѓ:
  - Ды пан Джо! Але для гэтага трэба настроіць грамадскую думку на ѓзаемнае стварэнне. Вы не павінны чапаць нас, а мы вас!
  Прэзідэнт ЗША адзначыѓ:
  - У нас вольная прэса!
  Мішусцін кіѓнуѓ:
  - І ѓ нас фармальна свабодная! Але фактычная залежнасць заѓсёды прысутнічае!
  Байдэн адзначыѓ:
  - Прытрымайце вы сваіх журналістаѓ, а нам будзе лягчэй прытрымаць сваіх!
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі заявіѓ:
  - Гэта будзе ѓзаемныя рашэнні з не нападам!
  Прэзідэнт ЗША лагічна адзначыѓ:
  - Аднаго гэтага мала! Патрэбна сумеснае амерыкана-расійскае сяброѓства! Каб мы адзін супраць аднаго не ѓзнікалі!
  І наадварот хвалілі, і абменьваліся святамі сяброѓства!
  Мишустин з гэтым пагадзіѓся:
  - Ды будзе так! Мы зблізімся ѓ сваіх пазіцыях! Я пашлю дэлегацыю дзяцей у ЗША!
  Байдэн кіѓнуѓ і адзначыѓ:
  - Ды і варта адмяніць закон Дзімы Якаѓлева. Ён вельмі абразлівы для амерыканскага народа і СМІ!
  Выканаѓца абавязкаѓ прэзідэнта згодна кіѓнуѓ:
  - Адменім спадар прэзідэнт! Мы з табой сябры Джо навек! Я буду сябраваць і з тваім пераемнікам хто б ён не быѓ!
  Прэзідэнт ЗША спытаѓ па сутнасці:
  - Выбары на пасаду прэзідэнта Расіі зможаш выйграць?
  Мишустин згодна кіѓнуѓ:
  - Не важна, як галасуюць - важна, як лічаць! Я выйграю, і мой новы курс будзе больш мудрым!
  Байдэн адзначыѓ:
  - Мы можам аказаць вам дапамогу на выбарах!
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі, заѓважыѓ:
  - Тут галоѓнае вы не замінайце! Праціѓнік, асабліва камуністы таксама выкарыстоѓваюць антызаходнюю рыторыку. Занадта ѓжо моцным збліжэннем з Захадам яны могуць і скарыстацца ѓ прапагандысцкіх мэтах. Тут галоѓнае, каб вы не давалі ім нагоды для крытыкі ЗША. У прыватнасці, мы гатовы вам дапамагчы ѓ Афганістане. У нас ёсць вопыт у гэтай справе, а талібы ѓ падбрушша Расіі, нам і не патрэбны!
  Прэзідэнт ЗША з уздыхам заѓважыѓ:
  - Гэтая вайна занадта ѓжо зацягнулася. Пераважная большасць амерыканцаѓ лічыць, што нам тамака няма чаго рабіць! Сапраѓды, навошта нам марнаваць на кожнага свайго салдата ѓ гэтай краіне мільён даляраѓ!
  Мишустин кіѓнуѓ, і засоп носам адзначыѓ:
  - Ды я вас разумею! У нас таксама ѓзмацнілася крытыка за ђкраіну. І гэта вельмі агрэсіѓная крытыка! Асабліва з боку новай зоркі камуністаѓ Мікалая Бандарэнкі! Гэта рэальны монстар!
  Байдэн заѓважыѓ з усмешкай:
  - Вы ж можаце яго пасадзіць як Навальнага!
  Выканаѓца прэзідэнта Расіі заѓважыѓ:
  - Вось як раз, мы збіраемся Навальнага вызваліць! Я ѓжо падпісаѓ ягонае памілаванне!
  Прэзідэнт ЗША паводле кіѓнуѓ:
  - Гэта добра! Гэта аблегчыць вядзенне намі прапаганды на карысць новага, расійскага кіраѓніцтва!
  Мишустин з усмешкай кіѓнуѓ:
  - Гэта будзе выдатна, мой сябар!
  Байдэн з уздыхам заѓважыѓ:
  - Нажаль прэзідэнт ЗША занадта стары і яму нядоѓга засталося! У гэтым выпадку патрэбна доѓгатэрміновая сістэма адносін!
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі заѓважыѓ:
  - У мяне няма жадання паѓтараць шлях Пуціна і абнуляць свае тэрміны! Але галоѓнае гэта партыя, і яе настрой, а лідэр другасны!
  Прэзідэнт ЗША пагадзіѓся:
  - Ды партыя і сістэма першасныя! І ѓ гэтым плане мы будзем разам назаѓжды, калі выпрацуем дзеяздольную сістэму!
  Мишустин кіѓнуѓ і заѓважыѓ:
  - Калі грамадская думка даспее, мы ѓступім у НАТА, і ѓ вялікую васьмёрку, і нават у Еѓрасаюз! Спадзяюся, за Еѓразвязам будзе будучыня!
  Байдэн пацвердзіѓ:
  - Ды мы створым Еѓра-Амерыканскі-Азіяцкі саюз! Будучыня будзе за палітычнай глабалізацыяй свету! Бо глабалізацыя - гэта прагрэсіѓны працэс, так?
  Выканаѓца абавязкаѓ прэзідэнта пагадзіѓся:
  - Без усялякага сумнення прагрэсіѓны! І гэта разумею, у адрозненне ад Пуціна, які быѓ прыхільнікам шматпалярнага свету!
  Прэзідэнт ЗША лагічна заѓважыѓ:
  - Шматпалярны свет - гэта тупік! Толькі ѓ палітычным глабалізме выратавання чалавецтва, ад узаемнага знішчэння!
  Мишустин агрэсіѓна закруціѓ галавой:
  - Вялікае і ѓзаемнае знішчэнне! Бо ѓ нас адна планета, і ѓсе мы людзі! Нам трэба сябраваць! А Пуцін так і застаѓся ѓ сваіх уяѓленнях у сярэднявеччы!
  Байдэн задаѓ пытанне:
  - А навошта вы яму труну абсыпалі дыяментамі?
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі хіхікнуѓ:
  - Зразумела гэта перабор! Але мы граем на інстынктах натоѓпу. Уладзіміра Пуціна літаральна кананізавалі, і ператварылі ѓ жывое бажаство! І з гэтым пакуль даводзіцца лічыцца! Але хутка дурман спадзе, і новы будзе лідэр у нацыі! І будзе дваццаты з'езд!
  Прэзідэнт ЗША хіхікнуѓ і адказаѓ:
  - Дваццаты з'езд! Гэта цудоѓна! Расія рухаецца ѓ правільным напрамку! І зразумела вы выбіраеце...
  Мишустин упэѓнена заявіѓ:
  - Я выбіраю цывілізацыю супраць варварства!
  Байдэн ухвальна кіѓнуѓ:
  - Лепш і не скажаш!
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі заѓважыѓ:
  - Хай у дыяментам, але ѓсё ж у труне гэты Пуцін! І золата яго больш жывое не зробіць! Так што я зараз цар! І нікому свой трон не аддам!
  Прэзідэнт ЗША з ухмылкай адзначыѓ:
  - Трона няма - мы ѓсяго толькі слугі народныя!
  Мишустин з гэтым пагадзіѓся:
  - Ды мы слугі народныя, але чамусьці сталі панукваць гаспадарамі!
  Байдэн агрэсіѓна адзначыѓ:
  - Эпоха цароѓ састарэла! Прэзідэнт, гэта ѓ першую чаргу слуга народа!
  І прэзідэнт ЗША выпіѓ трохі соку... Мишустин упадабаѓ чырвонае віно. Яму падносілі гэта прыгожыя дзяѓчыны.
  Наступіла паѓза ... Мішусцін заѓважыѓ:
  - На пахаванні прэзідэнта Расіі ѓсё абмеркаваць немагчыма. Ды і пакуль я не абраны ѓсенародна прэзідэнтам у мяне рукі звязаныя. Адразу ісці на збліжэнне з ЗША небяспечна. Тут трэба дзейнічаць мудра і разумна, без лішніх крайнасцей!
  Байдэн згодна кіѓнуѓ:
  - Ды мы і не прыспешваем! А ѓсё ж як з Украінай?
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі, лісліва вымавіѓ:
  - Мы павінны з імі аднавіць эканамічныя адносіны, і ѓ першую ж чаргу. А потым ужо вырашаць спрэчныя пытанні! Пакуль мы не будзем абвастраць адносін!
  Прэзідэнт ЗША адзначыѓ:
  - Але Менскія дамовы варта перагледзець! І ѓнесці шэраг змен, на якіх настойвае ѓкраінскі бок!
  Мишустин пацвердзіѓ:
  - Паспрабуем гэта мы рэалізаваць. Будзем працаваць. Не забывайце, што пакуль я сам усяго толькі выконваючы абавязкі і не паспеѓ умацавацца! Трэба разумець, што той жа Шайгу і Мядзведзеѓ і іншыя сілавікі пакуль не мае стаѓленікі! І яны могуць паказаць сябе!
  Байдэн згодна кіѓнуѓ:
  - Я гэта разумею! І пастараюся зрабіць усё акуратна і не нашкодзіць новай расейскай уладай. Прыход маладога і таленавітага камуніста нам не патрэбен! Жадаеце інтэлектуальнай дапамогі?
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі заѓважыѓ:
  - У нас хапае разумных людзей! Зрэшты, сёе-тое можа і з нашага досведу спатрэбіцца.... Гэта значыць прабачце з вашага, амерыканскага досведу!
  Прэзідэнт ЗША нагадаѓ:
  - Ельцыну мы ѓ свой час вельмі нават дапамаглі! Калі б не нашыя палітычныя тэхналогіі, то быѓ бы капітальны правал яго на выбарах. А так маглі скараціць разрыѓ з камуністамі, а пасля яшчэ крыху падкінулі бюлетэняѓ. Плюс яшчэ Аляксандра Лебедзь быѓ набыты з вантробамі! І правялі геніяльную аперацыю па праходжанні непраходнага балота, і рэальныя цуды!
  Мішусцін адзначыѓ, скалячы ѓстаѓныя зубы:
  - Аѓтарытэт нашай улады вялікі! І народ пакуль да вяртання камуністаѓ не готаѓ! І спадзяюся ніколі не будзе гатовы! І мы ѓсіх размажам па сценцы!
  Байдэн засмяяѓся і адказаѓ:
  - Гэта таксама добра! Кахаю баявы запал!
  На развітанне абодва кіраѓніка паціснулі адзін аднаму рукі, і расталіся...
  Мішусцін правёѓ на агледзінах у маѓзалеі Пуціна і кароткую сустрэчу з Зяленскім. Прэзідэнт Украіны выглядаѓ радасным, усё ж памёр галоѓны вораг яго краіны. Абмеркаванне ішло даволі хутка. Адразу на месцы падпісалі некаторыя эканамічныя кантакты.
  Мишустин заѓважыѓ:
  - Нам Данбас не патрэбен! Свайго вугалю дзяваць няма куды! Дзеля чаго нам старацца і за іх падпісвацца!
  Зяленскі адзначыѓ:
  - Вы нам толькі не мяшайце - мы самі праблему Данбаса вырашым!
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі хіхікнуѓ і заѓважыѓ:
  - Сумняваюся, што вы зможаце іх перамагчы сілай, нават калі мы вам перашкаджаць не будзем! Вельмі нават сумняваюся!
  Прэзідэнт Украіны усміхнуѓшыся, адказаѓ:
  - Нам дапаможа Амерыка і НАТА. А паверце ѓкраінцы ѓмеюць біцца не горш за рускіх! Успомніце братоѓ Клічко!
  Мишустин нахмурыѓся. Уладзімір Клічко якога ѓжо спісалі ѓ запас, ці ѓ залу славы, нечакана вярнуѓся на рынг, хаця ѓжо ѓсе стаміліся гэта чакаць. І пазмагаѓся з былым чэмпіёнам міру па чатырох версіямі Руізам. І адправіѓ яшчэ адносна маладога і з магутным ударам баксёра ѓ накаѓт.
  Гэта выклікала вялікі фурор у свеце бокса. І зараз Уладзімір Клічко павінен біцца ѓ рэваншы з Тайсанам Ф'юры! І гэта зразумела проста супер! І калі Уладзімір Клічко рэванш возьме, то стане самай сапраѓднай легендай! І паб'е рэкорд Формана! А яшчэ ёсць і Вусік і Ламачэнка - таксама зоркі!
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі хіхікнуѓ і адказаѓ:
  - Лепш не спяшайцеся! Дадзеную праблему вырашым свет! Магчымыя тут некаторыя кампрамісы, тым больш, гэта законная ѓкраінская тэрыторыя. І мы можам добра націснуць на сепаратыстаѓ!
  Зяленскі з гэтым пагадзіѓся:
  - Мірным шляхам вядома ж куды лепш гэтага дабіцца! Так што спадзяюся мы памірымся!
  Мішусцін зароѓ:
  Мы за мір за сяброѓства,
  За ѓсмешкі свету...
  За сардэчнасць сустрэч!
  І сёе-тое падпісалі на месцы... Зяленскі паабяцаѓ утаймаваць раду, і змякчыць закон аб рускай мове.
  Мішусцін у сваю чаргу даѓ скідкі на газ і нафту. Заадно абодва бакі паціснулі адзін аднаму рукі.
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі прапанаваѓ таксама новыя папраѓкі ѓ канстытуцыю. Права галасаваць з чатырнаццаці гадоѓ і зняволеным па прысудзе суда. А таксама заснаваць пасаду віцэ-прэзідэнта. Каб гэта была больш устойлівая палітычная сістэма. А то ж загнуѓся Уладзімір Уладзіміравіч Пуцін. Зрэшты, выгляд у яго ѓжо некалькі гадоѓ быѓ вельмі стомлены. І гэта не стала вялікай нечаканасцю.
  Куды большай непрыемнасцю стаѓ феномен Мікалая Бандарэнкі, які зрынуѓ састарэлага і ѓжо ѓпаѓ у маразм Зюганава. Калі Навальны несумненна моцны лідэр, але не надта папулярных у народзе лібералаѓ, то Бандарэнка ѓзначаліѓ камуністаѓ - а гэта каласальная моц і папулярнасць.
  Генадзь Зюганаѓ сапраѓды такая апазіцыя, што падарунак любой улады: і стары, і хворы і маразматык поѓны! І занадта кансерватыѓны і глядзельны архаічна, нават у дзевяностыя гады. А ѓжо трэці дзясятак дваццаць першага стагоддзя пайшоѓ і несумненна патрэбен камуністам новы лідэр і гэта бачыць кожны хто не сляпы!
  І вось кашмар Крамля спраѓдзіѓся і ѓ камуністаѓ сапраѓдны і малады, і баявы з'явіѓся баец!
  І гэта зразумела сур'ёзна. 2022 год аказаѓся ѓ Расіі годам датэрміновых прэзідэнцкіх выбараѓ. І вельмі сур'ёзныя выпрабаванні чакалі кіруючую верхавіну. На гэты раз слабы і стары Зюганаѓ ужо не мог быць спарынг-партнёрам кандыдата ад улады. Хаця лепшага канкурэнта і не знайсці. Калі Зюганаѓ выступае то людзям хочацца пазяхаць ці нават ванітаваць. А з Грудзініна зрабілі жуліка і прайдзісвета. Акрамя таго, Павел Грудзінін таксама ѓжо немалады. І ва ѓсякім разе старэйшы за Міхаіла Мішусціна. І з ім весці бой таксама было б зручна.
  Але Зюганаѓ не такі просты і палез у прэзідэнты ад КПРФ. А Мікалая Бандарэнку можна прычапіѓшыся як міліцыянт да слупа да выбараѓ не дапусціць.
  Няѓжо не так? Генадзь Зюганаѓ - гэта падарунак як спарынг-партнёр.
  Жырыноѓскага моцна не хапае.
  Міхаіл Мішусцін узяѓ і ѓзнагародзіѓ пасмяротна Уладзіміра Вольфавіча Жырыноѓскага зоркай Героя Расіі, а таксама прысвоіѓ званне генерала-палкоѓніка.
  У ЛДПР - гэта было ѓспрынята станоѓча. І яны аб'явілі, што на выбарах прэзідэнта Расіі будуць падтрымліваць Міхаіла Мішусціна.
  А вось камуністы, вельмі хітрыя. У прэзідэнты акрамя састарэлага маразматыка Зюганава, нечакана вылучылі Валянціна Канавалава губернатара Хакасіі.
  Прычым была дамоѓленасць, што таму, хто выйдзе ѓ лідары рэйтынгу, будзе дапамога. І будзе ѓзяты ѓзаемны адвод.
  Генадзь Зюганаѓ глядзеѓся занадта ѓжо старым і знясіленым.
  І куды яму ѓ прэзідэнты лезці.
  Сабрала подпісы ѓжо больш за сорак кандыдатаѓ, і чакалася, што рэкорд Украіны будзе пабіты. Што ж гэта па-сапраѓднаму стала крута, і барацьба ішла жорсткая.
  Міхаіл Мішусцін каб прыцягнуць да сябе дадатковыя галасы, дазволіѓ гандаль спіртным у начны час, а таксама раз'язных шапіках, і піва ѓ розных месцах.
  Быѓ змякчэлы і антытытунёвы закон. Прычым, яго змякчылі значна, асабліва ѓ тых пунктах, дзе ён асабліва часта парушаѓся, ці яго было цяжэй кантраляваць.
  Рэкламу піва на тэлебачанне было вырашана вярнуць. Каб прыватныя газеты былі задаволенымі, ім дазволілі рэкламаваць спіртное і тытунь.
  Міхаіл Мішусцін заявіѓ аб вяртанні шэрагу свабод і вертыкальнай лібералізацыі.
  У прыватнасці, мякчэлі пакарання распаѓсюджванне лёгкіх наркотыкаѓ і прастытуцыю.
  Быѓ зноѓ легалізаваны ігральны бізнэс.
  Міхаіл Мішусцін нават назваѓ забарону на казіно дурасцю спадара Мядзведзева, які сам там шмат чаго пасадзіѓ.
  І зараз хоча адыграцца на добрапрыстойных грамадзянах Расіі. І гэтак далей...
  Міхась Мишустин стаѓ руліць. У прыватнасці, цэлыя на гарэлку знізіѓ. І рэклама піва зноѓ з'явілася на тэлебачанні. А таксама яшчэ шмат чаго яшчэ.
  Ішла лібералізацыя.
  І губернатараѓ было прапанавана абіраць з дваццаці аднаго года нягледзячы на судзімасці. Што таксама стала новай мятлой, якая інакш ужо крэйда.
  Міхаіл Мішусцін заявіѓ:
  - Будзе вам свабода і багацце!
  Заадно зразумела паднімаліся і заробкі чыноѓнікам і бюджэтнікам. А курс рубля нават умацаваѓся за кошт валютных інтэрвенцый. Шмат чаго рабілася.
  Але і інфляцыя зразумела падскочыла. Міхаіл Мішусцін знізіѓ падаткі на бедных да дзесяці працэнтаѓ. Але пакуль не стаѓ паднімаць для багатых. І крыху расслабіѓся...
  Сацыяльная палітыка аказалася спрэчнай...
  У Маскве вырашылі арганізаваць новыя гульні і спаборніцтвы. І гэта сапраѓды сур'ёзна. У прыватнасці, правесці альтэрнатыѓныя алімпійскія гульні. Не лічачыся з выдаткамі.
  І іншыя пражэкты Міхаіла Мішусціна. Вось напрыклад таксама ідэя: правесці першыя ѓ свеце спаборніцтвы па літэрболе: што больш вып'е за адну хвіліну гарэлкі! Вось тут сапраѓды рускія могуць заняць усе прызавыя месцы.
  Мишустин і сам выпіць не дурань! Узяѓ шклянку гарэлкі ѓ сябе перакуліѓ. І закусіѓ чорнай ікрой адразу тры лыжкі перакуліѓ. І далей згуляѓ у карты ѓ
  падкіднога.
  Затым Міхась Мішусцін спрабаваѓ спяваць разам з Лепцам. Кабзона нажаль пакуль уваскрэсіць навука не магла.
  Зрэшты, выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі трапятаѓ пры думцы, што яшчэ ѓваскрэсяць і Уладзіміра Пуціна. Хоць хацелася самому быць каралём, або царом!
  Міхась Мишустин у адной кампаніі з дзяѓчынамі быѓ зняты, і яго атачалі класныя цялушкі.
  Выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі вылучыѓ лозунг: пабудова капіталізму з чалавечым тварам! І кожнаму мужчыне ѓ вольны доступ па жанчыне!
  І гэта выклікала прыліѓ энтузіязму... Асабліва калі Міхась Мишустин аднавіѓ выпуск перадачы "Лялькі". Тым больш гэта добрая дэза. Можна паказаць Аляксей Кузняцова поѓным дурнем. Хоць у "Ляльках" усю апазіцыю можна абяззявіць.
  Міхаіл Мішусцін паказаѓ сябе баявым хлопцам.
  Вось напрыклад, ужо і цыгарэты і піва ѓ шапіках можна прадаваць у любы час сутак. І гэта пагадзіцеся надзвычай крута. Міхаіл Мішусцін зноѓ ідэі цікавыя штурхае.
  Напрыклад, плаціць бацькам калі дзеці наведваюць спартовыя секцыі. Гэта значыць, не проста трэніроѓкі бясплатныя, а яшчэ і плацяць за наведванне секцыі.
  Свайго роду прапаганда здаровага ладу жыцця. І пры гэтым піва і алкаголь зараз на кожным куце. І калі хочаш выпіць - дык пі!
  І папаліць не мяшае. За марыхуану пакаранні паменшылі. Прычым, спасылаючыся на міжнародны досвед і пастанову ААН. У прыватнасці, ужо за перавозку лёгкіх наркотыкаѓ толькі штраф без турэмнага зняволення.
  Наогул Міхаіл Мішусцін унёс шэраг паправак у крымінальны кодэкс змякчальныя пакаранне. Асабліва там, дзе яны былі празмерныя. У прыватнасці па злачынствах не звязаным з гвалтам. Маѓляѓ і тут не трэба перагінаць палку.
  Ды і згвалтаванне жанчын гэта такое злачынства, дзе цяжка зразумець ці быѓ гвалт, ці сама баба мужыка спакусіла, а потым наштабнавала заяву. Ва ѓсякім разе пакаранне ѓ гэтым выпадку змякчылі. А вось за згвалтаванне мужчынам і мужчыны нават узмацнілі жорсткасць.
  Тут мудры выконваючы абавязкі прэзідэнта Расіі звярнуѓ увагу на наступствы. На самай справе ну трахнуѓ жанчыну, што з яе? Толькі шкадуюць і любяць. А калі мужчыну згвалцяць, то яму ѓжо шмат хто і рукі не пададуць. А на зоне такі і зусім певень. Няхай нават яго згвалтавалі і насуперак зладзейскім законам!
  Міхаіл Мішусцін таксама тэрмін згоды знізіѓ да чатырнаццаці гадоѓ. Спасылаючыся на тое, што ѓ Японіі ён увогуле з трынаццаці. І што падлеткам лепш атрымліваць сэксуальны досвед з дарослымі і дасведчанымі людзьмі. І гэта ѓвогуле мужчыны ѓспрынялі з разуменнем. Так свайго роду сэксуальная лібералізацыя.
  Заадно можна і аднаполыя шлюбы легалізаваць. Канстытуцыю заѓсёды вытлумачыць юрысты могуць як хоча прэзідэнт.
  Ва ѓсякім разе геі гэта ацанілі. І ѓ Еѓропе стаѓленне да Міхаіла Мішусціна стала яшчэ цяплейшым.
  А ханжы няхай заткнуцца. Пасля пуцінскай дыктатуры надышоѓ час - свабоды!
  І раскаванасці ва ѓсім! У прыватнасці Міхасю Гарбачову пабудавалі вялікі помнік. А вось культ асобы Пуціна стаѓ усыхаць. Яго ѓсё часцей крытыкавалі.
  Міхаіл Уладзіміравіч, як і Міхаіл Сяргеевіч, пачаѓ рабіць стаѓку на большую свабоду асобы. Калі ѓсё больш і больш дазвалялася. Вось напрыклад казіно? А чаму і не? Гэта яшчэ ѓ нулявыя гады пры Пуціне было. Толькі ѓ галаву Мядзведу ханжаства ѓдарыла.
  Міхаіл Мішусцін кінуѓ чыноѓнікам костку: цяпер дазвалялася ім атрымліваць падарункі да дзесяці тысяч долараѓ. І гэта вядома ж выклікала радасць у апарата.
  Сапраѓды надыходзілі вольныя часы. Імперскую строгасць стала замяніць свабода. І зноѓ голыя жаночыя ціцькі з'явіліся на экранах.
  І не толькі гэта. У войску ѓзніклі законныя публічныя дамы. Кожны салдат атрымаѓ права за талоны займацца з дзяѓчатамі каханнем. І гэта зразумела вялікае дасягненне дэмакратыі. І нават у турмах, калоніях і СІЗА можна было схадзіць да дзяѓчынак. Асабліва Міхаіл Мішусцін настойваѓ, каб жрыцы кахання былі ѓ калоніях для непаѓналетніх. Каб хлапчукі не гвалтавалі хлапчукоѓ, а былі з жанчынамі.
  Тады і пеѓняѓ не будзе на зонах-малалетках.
  Што ж падобнае выклікала таксама немалую ѓхвалу. І адначасова асуджэнне.
  Хаця лозунг Міхаіла Мішусціна: вертыкальная лібералізацыя, і больш свабоды і быѓ бы папулярны асабліва сярод моладзі. І збіраліся цэлыя натоѓпы народа, што віталі новага выконваючага абавязкі прэзідэнта Расіі!
  Міхаіл Мішусцін чалавек, які і сапраѓды хацеѓ большай свабоды і не толькі для сябе. Яму апанавалі забароны часоѓ сацыялізму. А рэакцыяй на ѓзмацненне пазіцый левы стаѓ антыкамунізм у прапагандзе. І ён усё нарастаѓ...
  Міхась Мишустин - буржуй ад мозгу да костак, жадаѓ зараз класічнага капіталізму і поѓнай волі.
  . ЭПІЛОГ
  Міхаіл-Уладзімір Гарбачоѓ-Пуцін уважліва сачыѓ за баявымі дзеяннямі ѓ Іране. Армія СССР пачала штурм сталіцы Тэгерана. Такім чынам праходзіла рэальная заваёва вялікай па памерах краіны. Нават большай, па пляцы, чым Украіна.
  Міхаіл-Уладзімір быѓ вельмі задаволены: ён стаѓ заваёѓнікам. І кошты на нафту рэзка падскочылі. І гэта дазваляла павялічваць ваенныя выдаткі.
  Гарбачоѓ-Пуцін вырашыѓ нават падоѓжыць тэрміны службы ѓ войску, ад трох да шасці гадоѓ. Каб салдаты лепш асвойвалі тэхніку.
  І адмяніць усе адтэрміноѓкі. Прычым, калі ты псіхічна хворы, то ѓ будбат. І судзімыя няхай служаць. Прычым, калі спаѓняецца васямнаццаць гадоѓ, то з калоніі, проста ѓ войска.
  І гэта крута!
  Міхаіл-Уладзімір стаѓ дыктатарам і пагражаѓ усяму свету. У прыватнасці, аб раззбраенні ѓжо і гаворкі не было. Наадварот, Гарбачоѓ-Пуцін прыгразіѓ пусціць Амерыку з голым задам па свеце.
  Вось такая сталася палітыка. А галоѓнае мілітарызм і культ сілы.
  І грубая дыпламатыя.
  І яшчэ адна цікавая ідэя: няхай у арміі служаць не толькі мужчыны, але і жанчыны.
  І вось дзяѓчынкі з васемнаццаці гадоѓ ідуць у войска. І ім трэба змагацца, і атрымаць перамогі.
  І гэта выдатна.
  Вось дзяѓчаты б'юцца, штурмуючы Тэгеран і дэманструючы каласальную сілу;
  Адна шасцёрка герояѓ, дзе толькі не пабывала і гатова так бой любога войска.
  Алег Рыбачэнка ѓзмахнуѓ магічнымі мячамі. Яны падаѓжэлі і зрэзалі дроны, нібы ножыкі алеем. Пасля чаго хлапчук босымі пальчыкамі ножак кінуѓ пару гарошынак з узрыѓчаткай.
  Іранскія танкі ѓзарваліся.
  Хлопчык праспяваѓ:
  - Слава эпосе рускага мяча!
  Маргарыта таксама махнула клінкамі. Разанула па верталётах. А затым дзяѓчынка босымі пальчыкамі ножак кінула разбуральныя іголкі.
  Разарвала супернікаѓ і піскнула:
  - За справу камунізму!
  А вось і Наташа ѓ нападзе... Як сячэ мячамі па авіяцыі рэлігійнага Ірана. І раскроіць варожыя самалёты. А затым босымі пальчыкамі ножак запусціць забойны бумеранг, раздзіраючы салдат усходняй, іранскай імперыі.
  А потым як з пупка ды лупне маланкай. А затым скіне станік і з пунсовага саска запусціць пульсарам.
  Разарве масу салдат Хамейні, і прараве:
  - Слава эпосе савецкіх людзей!
  А тут і Зоя секчыся з дзікай лютасцю. Таксама змянае падаѓжаючы мячамі, і зразаючы вежы ля танкаѓ.
  А затым пальчыкі голых ножак, як пякучую субстанцыю запусцяць. А потым ад голай пяткі пойдзе прэзент смерці.
  А малінавыя соску выпусцяць каскад маланкі па верталётах. А затым з пупка дзюбне чымсьці смяротным.
  За вось змагаецца і Аѓгусціна. Такая вось дзяѓчынка смяротная. І з рубінаѓ саскоѓ маланкі. І босымі пальчыкамі ножак кідае пульсары. І промнем з пупка смяротна дадаѓ па войсках Хамейні.
  А мова пакажа і рыкне:
  - За Русь матухну!
  Вось і Святлана ѓ баі вельмі агрэсіѓная. І яе мячы даѓжэючы ссякаюць і самалёты, і танкі.
  А з клубнічнага соску як выпусціць патокі татальнай смерці. А затым іх пупка забойным дзяѓбуць. А пасля яе босыя ножкі такое прыменяць, што масу ворагаѓ разарве. Іран патрапіѓ пад раздачу. Даказваючы ѓсім, што сілай цяжка перамагчы.
  Асабліва калі Расея, а дакладней СССР на баку Ірака, які скаваѓ асноѓныя сілы персаѓ на Захаду. А Расея ѓсё ж Праваслаѓная і атэістычная адначасова, а значыць і ня надта Іраку блізкая.
  Дыктатар Хамейні ты не на тых напаѓ.
  Алег Рыбачэнка секануѓ мячамі якія рэзка падаѓжэлі па робах і самалётах Ірана, і зрэзаѓ іх. Затым босымі пальчыкамі дзіцячых ножак выпусціѓ забойную, разбуральную маланку, што расплавіла масу танкаѓ суперніка.
  А затым хлапчук-тэрмінатар як засвішча. І маса крумкач завалілася ѓ глыбокую прытомнасць, і абрынулася на іранскае войска дыктатара Хамейні.
  Хлопчык піскнуѓ:
  - За саюзнікаѓ Расіі!
  Маргарыта Каршунова таксама б'ецца адчайна і дзёрзка. Праводзіць мячамі млын. Затым яе босыя дзявочыя ножкі, як запусцяць прэзент рэальнай і небяспечнай смерці.
  Затым дзяѓчынка дзюбне разрадам з пупка, выпарыѓшы масу танкаѓ і самалётаѓ Ірана.
  А потым Маргарыта як засвішча. І вароны дываном пасыплюцца на галовы іранскіх салдат. І прашыбуць ім рэальна вежы і адарвуць крылы.
  Дзяѓчынка піскнула:
  - За нашы мірныя ініцыятывы і Праваслаѓнае брацтва.
  Наташа зноѓ у адчайным нападзе. Яе мячы вырабляюць капітальнае разбурэнне. І столькі самалётаѓ і танкаѓ рассечана. А затым босыя пальчыкі ножак кінуць гарошынкі анігіляцыі, і разарвуць масу супернікаѓ, адрываючы вежы з танкаѓ. А потым дзяѓчынка з пунсовага саска лупне пульсарам, па войску Хамейні.
  А тут яшчэ і з пупка каскад маланак, такі забойны. А пад канец з улоння Венеры як паляціць струмень магаплазмы.
  Ваяѓніца прароѓла:
  - За нашых саюзнікаѓ!
  Далей сячэ Зоя. Баявая дзяѓчына прымяняе прыём верталёт. А затым яе босыя ножкі як выпускаюць прэзент смерці. А з малінавых саскоѓ вылятаюць забойныя маланкі, якія дзівяць супернікаѓ. А затым з пупка патокі пульсараѓ.
  А з грота Венеры, новыя порцыі разбурэнняѓ іранскіх салдат, і танкаѓ з самалётамі.
  Дзяѓчына правішчала:
  - Слава камунізму!
  Аѓгустына зноѓ у баі як каскадная маланка. І вось яе мячы зразаюць нібы бараду пад корань. І босыя пальчыкі ножак кідаюць прэзент татальнай анігіляцыі. А затым з лалавых саскоѓ вылятаюць прамяні лазераѓ, што разразаюць іранскія танкі і самалёты.
  А вось з пупка як пальнет маланка з разбурэннем.
  І вось як з лона Венеры пойдзе пякельнае цунамі смерці, якое нясе несумнеѓную гібель усяму што нападае на Савецкі Саюз - хоць у дадзеным выпадку як раз Гарбачоѓ-Пуцін напаѓ на Іран. І маса самалётаѓ, танкаѓ, Дронов капітальна згарэла.
  Дзяѓчына праспявала з лютасцю:
  - За Расею, дакладней СССР і Ірак дружна вып'ем!
  Святлана таксама ѓ баі гарачэй няма куды. І сячэ войскі Хамейні без найменшага жалю. І босымі пальчыкамі ножак шпурляе гарошынкі анігіляцыі, ламаючы суперніка.
  А з клубнічных саскоѓ вылятаюць патокі татальнага разбурэння, што масу танкаѓ і самалётаѓ рэвалюцыйнага Ірана перавярнула. Нават каткі ва ѓсе бакі паляцелі.
  А з пупка цэлы паток маланак, што пераплавілі масу байцоѓ Хамейні.
  А затым яшчэ і ѓлонне Венеры як паляціць прыліѓная хваля магічнай плазмы і войскам Хамейні канец.
  Святлана зароѓ:
  - За меч на славу Рускага Хрыста!
  Алег Рыбачэнка і дзяѓчаты тады далі бой іранцам капітальны. І выкарыстоѓвалі моцную магію. Дзяѓчынкі нават з улоння Венеры выкідвалі струмені магічнай энергіі і цунамі магіі. І выбівалі воінаѓ Хамейні, нібы кеглі шарыкам.
  Алег Рыбачэнка не толькі сек пеклі ісламскія танкі мячамі, але яшчэ і свістаѓ. І вароны таранілі іранскія самалёты. Разбуралі іх дашчэнту.
  Маргарыта Каршунова таксама як возьме, ды млын мячамі правядзе, зразаючы каѓказскіх байцоѓ. А затым босымі ножкамі возьме і запусціць наймагутны пульсар.
  І разбурае іранцаѓ нібы таранным метадам. А як дзяѓчынка як засвішча, і паваліліся вароны на пякельныя ісламскія самалёты.
  Дзяѓчынка закрычала:
  - За камунізм ва ѓсім свеце!
  Наташа таксама ѓ нападзе на іранцаѓ. І вось яе мячы возьмуць і рубануць наѓскасяк. І вось яе босыя ножкі як запусцяць нешта забойна, што ірве варожыя машыны на часткі.
  Пасля чаго дзяѓчына з пунсовых саскоѓ выпусціць гарачыя, забойныя пульсары. І тыя ѓрэжуць па ісламскіх ордах. А дзяѓчына яшчэ і з пупка маланкай па рэвалюцыйных іранцах шуганет. І ѓсіх рэальна засмажыць, зробіць шашлыком.
  Але яшчэ страмчэй, калі з улоння Венеры выкінецца струмень энергіі. І змяце вялікую масу іранцаѓ.
  Вось гэта баба з блакітнымі валасамі. І прараве:
  - Слава Айчыне!
  І зноѓ з пунсовага соску выпусціѓшы прэзент знішчэння, забіваючы іранскіх воінаѓ, дадала:
  - У каго вялікі жывот, той з голаду памрэ!
  Зоя таксама секла нібы капусту супернікаѓ. Зрэзала іх з вялікай лёгкасць, нібы габлюшку здымала. І босымі пальцамі ног як шпурнула анігіляцыйнай бамбёшку. І разнесла непрыяцеляѓ.
  А затым з малінавых саскоѓ грымне: з правага па танках, з левага па самалётах! І вельмі эфектыѓна расквасіць супернікаѓ.
  А затым з круглага пупка серыяй маланак. І спапяліць салдат Хамейні, ператвараючы іх у скваркі.
  А тут яшчэ з грота Венеры цэлае тарнада анігіляцыйнай энергіі, возьме і вылеціць.
  Дзяѓчына загарлапаніла, дасціпна:
  - Птушка высокага палёту, нос не задзірае, у аблоках не лунае!
  Аѓгусціна непасрэдна ѓ бітве ѓдзельнічае. Не дзяѓчына, а проста тыгрыца. І ірве літаральна ворагаѓ кіпцюрамі. І сячэ, не даючы шанцаѓ мячамі.
  І вось яе босыя ножкі запускаюць вельмі забойны прэзент анігіляцыі. Разрываючы супернікаѓ на дробныя прамакаткі. І пазбаѓляючы найменшых шанцаѓ на выратаванне.
  А вось з рубінавых саскоѓ вылятаюць маланкі, якія літаральна спальваюць, нібы паперу іранцаѓ.
  А з пупка выкідваецца пульсар. І як разанэт па пякельных іранскіх танках. І зрывае з іх вежы.
  А з улоння Венеры вывяргаецца чарговы струмень магічнай плазмы. І калі ѓжо ён спаліць, то мала войскам Хамейні не здасца.
  А ваяѓніца кажа сабе:
  - Хто хоча стаць ільвом, не маючы ваѓчынай хваткі, застанецца пры птушыных правах!
  Святлана зноѓ у руху. Сячэ метал мячамі. І босымі пальчыкамі ножак запускае забойныя гранаты. Разрывае і спальвае іранцаѓ.
  Пры гэтым дзяѓчына не забывае і з клубнічных саскоѓ пасылаць маланкі.
  А вось з пупка як выкінецца, разбуральнае, і якое расплаѓляе метал.
  А вось з грота Венеры возьмецца і вылеціць прамень лазера, што ѓсіх возьме і разрэжа.
  А потым прарычыць:
  - Птушыныя правы часцей за ѓсё маюць аслы розумам, і авечкі характарам!
  Алег Рыбачэнка працягваѓ вельмі ѓпэѓнена ваяваць, дэманструючы сілу тытана. Вось ён сячэ іранцаѓ мячамі. А затым босымі пальчыкамі дзіцячых ножак запусціць больш за забойчую гранату. Разарве масу салдат Хамейні.
  Пасля чаго дзяцюк як засвішча і перапалоханыя грыфы і вароны як на ісламскія Хамейні войскі возьмуць і пакачацца. І збіваць самалёты сталі без жалю.
  Алег Рыбачэнка дасціпна заѓважыѓ:
  - Бяскрылы той, у каго мазгі курыцы!
  Маргарыта Каршунова працягвала круціць круцёлкі мячамі. Ссякала без ваганняѓ іранцаѓ. І адначасова босымі дзіцячымі ножкамі кідала прэзенты знішчэння. І раздзірала нібы фальгу паляй.
  А як засвішча, і паваліць крумкач на пякельныя ісламскія войскі. Усіх іх памыць у парашкі. І вось калі іранцы пад ударамі птушак, то ім больш за прутка - раскрышылі.
  А Маргарыта скажа:
  - Не прэтэндуй на месца арла з курынымі мазгамі, і птушынымі правамі!
  Наташка як падскочыць, і секане мячамі. Разрубіць войскі Хамейні ѓ капусту. Кіне босы ножкай падарунак анігіляцыі. Вынішчыць масу іранцаѓ і піскне ва ѓсю глотку:
  - Калі ты характарам мокрая курыца, то ѓсохнеш з голаду!
  І з пунсовых саскоѓ выпусціць забойны разрад току. Сатрэ масу войскаѓ Ірана. А потым з пупка пульсарам як рушыць. І ѓсіх супастата разарвае на часткі.
  І вось з улоння Венеры як выкінецца струмень цунамі, што спальвае ѓсіх пякельнай плазмай.
  Вось гэта дзеѓка.
  А Зоя ѓ наступленні дзікім усіх без лішніх паѓзаѓ б'е. І рассякае на самыя дробныя часткі. Пакідаючы літаральна абвугленыя кавалкі. А як босай ножкай нешта неверагодна разбуральнае кідае. А затым з малінавых саскоѓ як вылеціць тое, што прыносіць самую ѓражлівую смерць, і татальную гібель.
  А пасля з пупка такое дзікае выскачыць, і раздзірае як тыгр магічнай плазмы.
  І ѓ заключэнне з грота Венеры падарунак, які нясе без шанцаѓ войскам Хамейні рэальную гібель.
  Пасля чаго дзяѓчына крычала:
  - З курынымі мазгамі не знясеш залатых яек!
  Аѓгустына зрэзала мячамі вежы ля ісламскіх Хамейні танкаѓ. А затым босымі пальчыкамі ножак запусціла прэзент смерці. А вось іх лалавых саскоѓ дзяѓчыны вылецелі агнязарныя маланкі. І спалілі кучу іранцаѓ.
  А затым з пупка вылеціць цэлае тарнада знішчэння.
  А вось з улоння Венеры вылятае разбурэнне, якое прыносіць поѓную перамогу, і знішчэнне.
  Аѓгусціна дасціпна адзначыла:
  - Певень яшчэ можа знесці залатыя яйкі, але характарам курыцы толькі трапляеш у няёмкае становішча!
  Святлана таксама ѓ баі гарачая. Як мячамі сячэ па іранцах і расквасіць іх у капусту перакіслую. І вось босымі пальцамі ножак пашле прэзент знішчэння. Размялее непрыяцеляѓ у пацяруху.
  А з клубнічных саскоѓ вылецяць забойныя маланкі. Пражгуць іранцаѓ на часткі. А вось і пупок пашле хвалю таталітарнага знішчэння рэвалюцыйных ісламістаѓ Хамейні.
  А ѓ заключэнне з грота Венеры як вылеціць бурбалка магічнай плазмы, які ѓсіх непрыяцеляѓ зараз расплавіць. І будуць танкі дыміцца, і рвацца снарады ѓнутры іх.
  А Святлана як прараве:
  - Чаму ѓсё лунаеш у аблоках, таму што мазгі курыныя!
  Алег Рыбачэнка змагаецца з усё большым ашаламленнем. Ён як возьме і ворагаѓ сячэ. Іх усіх раскрышыць і рассячэ на дробныя часткі.
  А затым босы, дзіцячай ножкай кіне гранату і разарве на кавалкі.
  Пасля хлопчык зноѓ свіснуѓ і збіѓ масу самалётаѓ.
  Пасля чаго агучыѓ думку:
  - Будзь ты хоць сілай мядзведзь, але з курынымі мазгамі застанешся аслом!
  Маргарыта Магнітная секанула з усяго размаху мячамі. Потым босай ножкай дзяѓчынка шпурнула забойны гасцінец смерці. Разарвала іранцаѓ на зрыѓкі касцей і скуры. А затым як засвішча, што паваляцца кучамі вароны на іранцаѓ.
  Пасля чаго Маргарыта вякнула:
  - Калі ѓ цябе курыныя мазгі, то пасля сустрэчы з лісой паляцяць пёры!
  Наташа б'ецца з іранцамі вельмі актыѓна. І вось яе босыя ножкі шпурляюць нешта д'ябальскі забойнае. А мячы зразаюць вежы.
  А потым з пупка маланкі рубнуць...
  А пунсовыя саскі выпусцяць забойныя пульсары. А затым возьме дзяѓчына і з улоння Венеры агнязарнае тарнада выпусціць. І на часткі супернікаѓ расшчаміла.
  Пасля чаго дзяѓчына прачырыкала:
  - Каб зрабіць з свінні адбіѓную, трэба мець воѓчую хватку, і лісіную выкрутлівасць!
  Зоя ѓзяла і правяла мячамі млын. Рассекла ѓсе машыны, і разбегліся ва ѓсе бакі каткі. І вось босыя ножкі дзяѓчыны-тэрмінатара запусцілі бамбёшкі, анігіляцыі. І тыя, праляцеѓшы сталі рваць непрыяцеляѓ.
  А вось малінавыя соску як возьмуць і выпусцяць маланкі разбурэння. А затым з пупка вылеціць прамень лазера.
  А вось і грот Венеры выкіне паток жорсткага тарнада, што зменіць рэвалюцыйныя ісламскія Хамейні войскі.
  І дзяѓчына раве:
  - Дакладней пойдзеш на спякотнае лісіцы з курынымі мазгамі!
  Аѓгусціна таксама б'ецца цяпер так, што завялася нібы будзільнік. І сячэ іранцаѓ без жалю і шкадавання. Босымі ножкамі шпурляе гранаты, раздзірае супернікаѓ.
  А з лалавых саскоѓ ляцяць каскадныя маланкі. А вось з пупка дзюбне чымсьці зусім забойным. І парве іранцаѓ на часткі. А вось і з грота Венеры вылеціць магічнае тарнада смерці і знішчэнні.
  Пасля чаго дзяѓчына раѓне:
  - Калі характар як у мокрай курыцы, будзеш сушыцца без грошай на вуліцы!
  Святлана таксама дзярэцца вельмі задзірліва. І мячамі сячэ, і босымі ножкамі забойныя прэзенты смерці кідае. А потым возьме і з клубнічных саскоѓ выкіне каскад бурбалак магічнай плазмы.
  А далей з пупка б'е адна маланка за іншы.
  А вось з грота Венеры як пальецца ѓраган татальнага разбурэння і поѓнага знішчэння.
  Святлена прагарлапаніла:
  - Курыныя мазгі робяць бяскрылым, курачы характар адпраѓляе ѓ ашчып!
  Алег Рыбачэнка зароѓ і секануѓ мячамі з разваротамі і знішчэннем. І ѓзяѓ босымі дзіцячымі ножкамі запусціѓ гранату. Разарваѓ масу іранцаѓ. І потым як засвішча. І куча крумкач руйнуе хмару самалётаѓ войска Хамейні.
  Хлопчык зароѓ:
  - Хто кураня ѓ душы, той лісіны корм у будане!
  Алегу нават крыху надакучыла секчы і кідаць босымі ножкамі гранаты ѓ іранцаѓ. Хлапчук зноѓ вымавіѓ афарызм:
  - Жадаеш жыць як белы чалавек, будзь хоць трохі рудым у хітрасці!
  Маргарыта Магнітная кінула босымі пальчыкамі ножак забойчую падачку знішчэння. Парвала масу іранскіх салдат. А затым дала чаргу з пупка лазерам.
  А пасля гэтага ѓзяла, засвістала, і кучу самалётаѓ па нішчыла.
  І праверашчала:
  - У сапраѓдных белых людзей, не бывае пры няѓдачах бледнага выгляду!
  Пасля чаго дзяѓчынка босымі пальчыкамі ножак зноѓ кінула падарунак анігіляцыі, прачырыкаѓшы:
  - Калі ты курыца мазгамі, пойдзеш на булён лісіцы справамі!
  Наташа выпусціла з пунсовага саска пульсар знішчэння і вякнула:
  - Будзь птушкай арлінага палёту, але не май пеѓневага залёту!
  Зоя агрэсіѓна заѓважыла, таксама з малінавага соску скінуѓшы прэзент поѓнага знішчэння:
  - Хто шмат петушыцца, не паеѓшы кашы - той будзе кукарэкаць у парашы!
  Аѓгустына з лалавага соску скінуѓшы пульсар анігіляцыі, буркнула:
  - Калі палітык шмат петушыцца, выбаршчыкі потым выюць ваѓкамі!
  Святлана клубнічным саском вывяргаючы як вулкан маланку, і прашыпела:
  - Палітык, які шмат брэшацца, але мала стараецца, да сабачага жыцця давядзе народ!
  Алег Рыбачэнка секануѓ, круцячыся мячамі. Шпурнуѓ босы, дзіцячай ножкай гранату і адзначыѓ:
  - Палітыкі сваволяць як дзеці, але іх прыёмы старыя, як сама палітыка!
  Пасля чаго хлопчык свіснуѓ, разабраѓшыся з войскам Хамейні, збіваючы крумкач як пясок з джынсаѓ, і зноѓ прамурлыкаѓ:
  - Палітык - гэта варона, якая марыць аб троне арла, толькі дзюбай не дарасла!
  Маргарыта рацыянальна адзначыла, таксама шпурнуѓшы босай ножкай пасланне знішчэння:
  - Палітык хоча ільвінага трона, але розумам часта толькі бязрогая карова!
  Наташа выпусціла маланку з пупка і раѓнула:
  - Леѓ не павінен быць авечкай, але хоць крыху лісіцы яму не перашкодзіць, каб не апынуцца ѓ аслах!
  Зоя ѓзяла і босымі пальчыкамі ножак запусціла прэзент гібелі. Потым малінавымі саскамі выплюнула пульсар і вякнула:
  - Будзь ты хоць артыкул леѓ, але з курынымі мазгамі табе гарантавана сабачае жыццё!
  Аѓгустына лупанула з рубінавых саскоѓ маланкай смерці і піскнула:
  - Хто на месяц шмат брэша, таго жыццё ѓ будку апускае!
  Святлана правяла круцёлку. Затым з клубнічных саскоѓ дала разрадам і віскнула:
  - Калі палітык абяцае вам жураѓля ѓ небе, то ён лічыць выбаршчыка дзятлам!
  Алег Рыбачэнка, свістам збіваючы крумкач, рацыянальна адзначыѓ:
  - Калі ѓ цябе драѓляная галава, то сапраѓды дасі дуба!
  Маргарыта, зноѓку разануѓшы непрыяцеляѓ, выдала:
  - Калі ты галавой як дуб, абдзяруць як ліпку!
  Наташа дасціпна заѓважыла, з пунсовага саска выпускаючы магутны падарунак смерці і руйнуючы войскі Хамейні:
  - Для выбаршчыкаѓ дубоѓ, у палітыка суцэльная ліпа!
  Зоя, секчы іранцаѓ, і з малінавых саскоѓ грудзей пасылаючы прамяні смерці, адзначыла:
  - Калі ты тупы як валёнак, быць табе вечна абутым!
  Аѓгустына дасціпна адзначыла, з рубінавых саскоѓ пасылаючы гібель:
  - Нішто так не перашкаджае кожны дзень, лопаць смажаніна як курыны розум!
  Святлана дзюбнула з клубнічных саскоѓ і выдала:
  - Калі ѓ цябе курыная памяць, забудзешся, як парыць арлом!
  Алег кінуѓ босай ножкай падшыванца падарунак знішчэння і прапішчаѓ:
  - Курыца не птушка - курыны розум не розум!
  Маргарыта босай ножкай запусціла тое, што не дасць памерці без болю. Затым свіснула, дзівячы крумкачамі іранцаѓ і, прапішчала:
  - Выбірае пеѓняѓ у прэзідэнты выбаршчык з курынымі мазгамі!
  Наташа з пунсовага саска дзюбанула гарачым і вельмі пякучым і выдала:
  - Палітык што шмат петушыцца, прыцягвае толькі мелых курыныя мазгі!
  Зоя, ведучы агонь па непрыяцелям, са сваіх малінавых саскоѓ, заѓважыла:
  - Хто ѓсцешыѓся на лісіным гаворка палітыка, курыца розумам, і авечка характарам!
  Аѓгустына дзяѓбаючы пякучымі пульсарамі з рубінавых саскоѓ, адзначыла:
  - Для палітыка мова гэта і меч, і бізун, і ключ, але выбаршчыка ён у першую чаргу садзіць пад замак!
  Святлана ѓрэзала маланкай з клубнічнага саска. Раскрышыла масу самалётаѓ і танкаѓ войска Ірана і Хамейні, выдаѓшы:
  - Курыны пух мяккі, але на якіх жорсткіх нарах спяць тыя, у каго курыныя мазгі!
  Алег Рыбачэнка пагадзіѓся, свіснуѓшы чарговы раз:
  - Мяккі характар кіраѓніка часта прыводзіць да жорсткага падзення дзяржавы!
  Маргарыта, дабіваючы, пасвістваючы і пасылаючы крумкач на галовы, дабіваючы апошніх іранцаѓ, дадала:
  -З курыным мазгамі, і характарам кураня, стане як свіная адбіѓная!
  Дзяѓчаты папрацавалі вельмі крута і босымі нагамі і напрыканцы з улоння Венеры выпусцілі хвалі цунамі. І пойдзе агнязаны і пякельны шквал. І ѓсё спаліць дашчэнту.
  І доблесныя войскі Хамейні абвуглі.
  Ды тут іх асноѓная маса ѓжо перамолата і блізкая перамога.
  Каманда перамясцілася на іншы ѓчастак фронта і тамака стала актыѓна дзейнічаць. Праціѓнік бо вельмі моцны і шматлікі.
  Алег Рыбачэнка сек войскі Хамейні мячамі. Адначасова яго босыя, дзіцячыя ножкі кідалі прэзенты смерці, знішчаючы ворагаѓ Расіі, дакладней СССР і саюзнай Расіі дакладней СССР Ірака. Стромкі хлопчык лагічна заѓважыѓ:
  - Вось дзіѓна забіваць іранцаѓ. Добры народ, і шчасная краіна!
  Маргарыта, секчы воінаѓ ісламскай імперыі Хамейні, і рассякаючы байцоѓ, кідкамі босымі ножкамі дыскаѓ, зразаючы вежы танкаѓ і хвасты самалётаѓ, адзначыла:
  - Ды гэта брыдка так з іранцамі паступаць. Нечым гэта нагадвае гістарычныя стратэгіі. Ёсць два шляхі: ваяваць, ці будаваць рай на зямлі. У залежнасці ад выбару ты атрымліваеш місіі. Як той казаѓ, у ваеннай місіі, рай пабудаваць, будзе складаней!
  Алег Рыбачэнка, ссек масу іранцаѓ адным узмахам падаѓжэлага мячамі, і паківаѓ адмоѓна галавой:
  - Гэта яшчэ як сказаць. Я вось заѓважыѓ, што ѓ гульні "Клеапатра", у ваенных місіях, як правіла, няма праблем з півам. А ѓ мірных часам, ячмень можна толькі вазіць, і гэта спараджае праблемы.
  Маргарыта правяла круцёлку, ссякаючы супернікаѓ у тым ліку і самалёты і танкі, і масу верталётаѓ з Арміі Хамейні, і скалячы зубкі, праспявала:
  - Рэкі, моры, пралівы... Колькі ад іх шкоды!
  Алег Рыбачэнка, кінуѓшы босымі пальчыкамі сваёй дзіцячай нагі, выбухны пакет з пілавіння, падняѓшы разбурэннем цэлы батальён з танкамі амерыканскай і расійскай вытворчасці ѓ паветра, голай пяткай паддаѓ яе гарошынку, і праспяваѓ:
  - Губіць людзей не піва! Губіць людзей вада!
  Хлапчук-тэрмінатар, на самай справе, завадны нібы хлопчык з мультфільма пра Конана.
  І зноѓ свішча, абвальваючы крумкач на іранцаѓ.
  Наташа, секчы супернікаѓ і скалячы зубкі, праводзячы млын, агрэсіѓна выскаліліся. Вось яна, якая ваяѓніца завадная. І вось яе босыя пальчыкі ножак, як шпурнуць выбухны пакет забойнай сілы, раздзіраючы на дробныя часткі ваяроѓ ісламскай імперыі Хамейні.
  Дзяѓчына з пунсовых саскоѓ пашле маланку. Спаліць пару сотняѓ іранцаѓ, і пра мурлыкае:
  - Будзе эра найвялікшага камунізму!
  І пасля чаго як пакажа мову. Вось гэта дзяѓчынка, самы высокі ѓ ёй клас.
  Зоя таксама сячэ непрыяцеляѓ. Не дае ім спуску і шанцаѓ. І праводзіць мячамі прыём матылёк. Зразае супернікаѓ, рассякае іранцаѓ дзясяткамі. А затым босымі пальчыкамі ножак запусціць выбухны пакет з пілавіння. Разарве непрыяцеляѓ, і прачырыкае:
  - Слава вялікай Расіі цароѓ і пераможцаѓ!
  І з малінавага соску як выпусціць прэзент смерці і пульсар знішчэння.
  Вось змагаецца і Аѓгусціна - баявая дзяѓчына экстра-класа. Вось яна возьме і голай пяткай запусціць у непрыяцеля, гарошынку з узрыѓчаткай. Разарве на шматкі непрыяцеляѓ.
  А пасля з лалавых саскоѓ як выпаліць разрадам маланкі. І спаліць непрыяцеляѓ дашчэнту.
  І праарэ ва ѓсю глотку:
  - Слава Айчыне камунізму!
  Святлана таксама б'ецца з моцным энтузіязмам. І сячэ ворагаѓ з дзікім шаленствам і лютасцю. І босымі пальчыкамі ножак шпурляе гранату з вугольчыкаѓ, якая разрывае натоѓп іранцаѓ. А затым клубнічныя соску як выпусцяць маланкі. І спаляць батальён байцоѓ ісламскай імперыі Аліева. Вось гэта дзяѓчына, чыстая ведзьма і тэрмінатар.
  Святлана праспявала:
  - Я вялікая ваяѓніца сямі мораѓ,
  І спяваю вось дзівосна - нібы салавей!
  І засмяецца ва ѓсё горла.
  Тэгеран раней захоплены дакладней умацаваны і заняты іранцамі ѓпаѓ, з трэскам.
  І іранцы былі разбітыя. Але каб канчаткова замацуецца, трэба ѓзяць яшчэ і Зардабар і Агжарберымі.
  Алег Рыбачэнка, Маргарыта Коршунава і каманда дзяѓчынак-ведзьмаѓ штурмуе Зардабар.
  І яны ваююць, нібы сапраѓдныя волаты. Хаця на выгляд яшчэ і дзеці. А дзяѓчаты-ведзьмы выглядаюць гадоѓ на дваццаць хаця ім ужо столькі гадоѓ, што людзі столькі не жывуць.
  Алег Рыбачэнка рассек войскі Хамейні на сцяне, правёѓшы мячамі прыём каракаціца. Затым босымі пальчыкамі ножак кінуѓ забойнай сілы гранату, раздзіраючы на шматкі іранцаѓ. Пасля хлапчука па традыцыі засвішча, збіваючы крумкач на галовы, салдатам ісламскай імперыі Хамейні.
  Алег праспяваѓ:
  - І ляцела на зямлю зласлівых монстраѓ кіпячая цемра!
  І хлапчук зноѓ правёѓ мячамі цэлы млын. І так ён разбурае супернікаѓ, і літаральна нішчыць.
  Маргарыта таксама сячэцца як волат. Дзяѓчынка мячамі як размахалася, у поѓныя абароты. І голай пяткай паддасць прэзент смерці. І іранцаѓ знішчае без жалю і сумневаѓ.
  Дзяѓчынка ѓзяла і праспявала:
  - Будзе жвавы камунізм, знішчаны ѓраз фашызм!
  Алег Рыбачэнка правёѓ прыём самавар, секчы іранцаѓ і, адзначыѓ:
  - Знішчаны адразу фашызм!
  Бой станавіѓся ѓсё больш і больш некіравальны.
  Асабліва калі Наташка стала босымі пальчыкамі ножак кідаць зорачкі, кожная з якіх знішчала па сотні іранцаѓ зараз. А ѓжо калі з пунсовых саскоѓ лупне маланкамі, і спаліць супернікаѓ.
  Дзяѓчынка прабуркавала:
  - Я самая моцная ѓ свеце, ворагаѓ замачу ѓсіх у сарціры!
  Зоя, ведучы агонь па непрыяцелям, піскнула:
  - Слава камунізму!
  І босымі пальчыкамі ножак як запусціць забойчую гранату, самай разбуральнай сілы.
  І яна ѓвогуле дзяѓчынка супер. З малінавага соску запускае самыя дзікія і шалёныя маланкі.
  Аѓгусціна ссякаючы іранцаѓ, і рассякаючы праціѓнікаѓ, войкнула:
  - За перамены ѓ лепшы бок!
  І босымі пальчыкамі ножак як запусціць забойнай сілы выбухны пакет з пілавіння. І разарве супернікаѓ.
  А пасля лалавымі саскамі як паддасць разрад разбуральных маланак і анігіляцыі.
  Святлана, грамячы супернікам мячамі, і голай пяткай паддаѓшы гранату, прабуркавала:
  - За камунізм!
  І з клубнічнага соску такое забойнае выпусціць, што ѓсім чарцям становіцца моташна.
  Алег Рыбачэнка, не зважаючы на стрэлы - яны ѓ несмяротных, не трапляюць, узлез на сцяну. Правёѓ мячамі прыём млын.
  Ссек кучу іранцаѓ, а затым босымі пальчыкамі дзіцячых ножак кінуѓ забойны прэзент смерці.
  Разарваѓ кучу супернікаѓ і зароѓ:
  - Слава эпосе камунізму з царскай каронай!
  Пасля чаго хлапчук-тэрмінатар як возьме і засвішча. І хмары крумкач пасыплюцца за галовы воінам ісламскай імперыі Хамейні.
  Маргарыта Каршунова таксама сячэ воінаѓ Ірана. І праводзіць круцёлку, зразаючы воінаѓ ісламскай імперыі Хамейні. І голай пяткай дзяѓчынка пасылае прэзент знішчэнне, дзівячы суперніка.
  Пасля чаго раве:
  - Слава новаму арыйскаму і савецкаму ѓ стылі Гарбачова камунізму!
  І дзяѓчынка возьме і з пупка як выпусціць маланку... Так цэлая куча іранцаѓ і згарыць.
  Пасля чаго дзеці хорам засвішчаць, і тысячы варон валяцца на галовы ісламскіх воінаѓ Хамейні.
  Наташа, секчы супернікаѓ, і босымі пальчыкамі ножак кідаючы іголкі, прабуркавала:
  - Слава Вялікай Расіі!
  І з пунсовага соску як выпусціць забойчую маланку. І цэлы батальён іранцаѓ спаліць.
  Зоя, секчы непрыяцеляѓ, і босымі пальчыкамі ножак кідаючы гранаты, прашыпела:
  - За веліч Расіі!
  І з малінавага соску як дзюбне чымсьці вельмі забойным. І раскрышыць супернікаѓ.
  Аѓгусціна таксама б'ецца, з крайняй ступенню агрэсіѓнасці. Разбурае супернікаѓ, і з лалавых саскоѓ пасылае забойнай маланкі разрады. І голай пяткай паддасць выбухны пакет з пілавіння, што разрывае непрыяцеляѓ.
  Пасля чаго як праарэ:
  - За камунізм ва ѓсім сусвеце!
  І з пупка ѓсадзіць маланкай!
  Вось гэта дзеѓка - усім дзеѓкам дзеѓка!
  Святлана таксама ваюе. І сячэ непрыяцеляѓ абедзвюма мячамі. Яны ѓ яе даѓжэюць, з аднаго ѓзмаху скошваюць дзясяткі чалавек. А затым дзяѓчына босымі пальчыкамі ножак, кідае чарговы, забойны падарунак смерці і раздзірае супернікаѓ. А як яе клубнічныя соску выпусцяць нешта разбуральнае і непараѓнальнае?
  Святлана гарлапаніць:
  - За арыйскія ідэі камунізму Міхаіла Гарбачова!
  І з пупка як выпусціць цэлы каскад забойных маланак. Вось гэта дзеѓка - усё дзеѓкам, дзеѓка!
  Алег Рыбачэнка працягвае біцца. Хлопчык сячэ мячамі, кідае дыскі пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, і свішча. Вароны, атрымаѓшы сардэчныя прыступы выбіваюць супернікаѓ капітальна, і не даюць ні найменшых шанцаѓ на выратаванне.
  І хлапчук спявае:
  - Я кахаю твае прасторы,
  Я люблю твае лясы і горы!
  Неба і зямля, і роля мая!
  Маргарыта, рубячы іранцаѓ, і босымі ножкамі кідаючы пакеты смерці, і рассякаючы праціѓнікаѓ вякала:
  - Над краінаю сонца свеціць...
  Аддаючы гонар...
  У цябе краіна родная -
  Усё на свеце ёсць!
  І зноѓ дзяѓчынка як засвішча, і на непрыяцеляѓ пасыплюцца забойныя падарункі анігіляцыі. Шмат перабілі воінаѓ Ірана.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"