Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Putin Shkon Te Gorbachev

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Zotat e Plotfuqishëm Demiurg dërguan personalitetin dhe shpirtin e Vladimir Putin në trupin e Mikhail Gorbachev më 2 mars 1987. Dhe largohemi. Në vend të demokratizimit dhe perestrojkës, vidhat u shtrënguan dhe filloi rikthimi në kohën e Stalinit. Lufta në Afganistan u intensifikua dhe përfundimisht BRSS, nën kontrollin e Gorbaçov-Putinit, vazhdoi me pushtimin territorial!

  PUTIN SHKON TE GORBACHEV
  SHËNIM
  Zotat e Plotfuqishëm Demiurg dërguan personalitetin dhe shpirtin e Vladimir Putin në trupin e Mikhail Gorbachev më 2 mars 1987. Dhe largohemi. Në vend të demokratizimit dhe perestrojkës, vidhat u shtrënguan dhe filloi rikthimi në kohën e Stalinit. Lufta në Afganistan u intensifikua dhe përfundimisht BRSS, nën kontrollin e Gorbaçov-Putinit, vazhdoi me pushtimin territorial!
  . PROLOG
  I ngjan një djaloshi të bukur, me flokë bjonde, dymbëdhjetë ose trembëdhjetë vjeç, Sphero Katastrofov, Nadgod-demiurge dhe krijuesi i shumë universeve, është rritur në madhësi. Fëmija Krijues i Plotfuqishëm shikoi pëllëmbën, e cila tani përmbante galaktikën së bashku me planetin Tokë, dhe tha:
  - Diçka ka shkuar keq në zhvillimin e njerëzimit!
  Pranë tij u shfaq krijuesi i perëndeshës Emmanuelle. Ai duket si një vajzë shumë e bukur. Ajo qeshi.
  Ajo tundi supergrupin galaktik me gishtat e saj të zhveshur dhe u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Po! Bota po bëhet gjithnjë e më shumëpolare. Dhe sllavët e shfarosin njëri-tjetrin me tërbim të egër.
  Djali Sphero u kthye, ishte me pantallona të shkurtra dhe të nxirë. Këmba e zbathur e Zotit të ri mori këtë herë fjalë për fjalë të gjithë universin dhe e rrotulloi atë në spirale. Fëmija i shtrembëruar, i lezetshëm dhe përfundoi:
  - Duhet të merremi disi me Vladimir Putin!
  Emmanuel, duke luajtur me muskujt e shtypit - Nadbogin kishte veshur vetëm një bikini të sinqertë dhe u shpreh:
  - Është e nevojshme, sigurisht. Por kjo është e mundur vetëm në formën e një loje!!!
  Djaloshi demiurg me pantallona të shkurtra, i cili krijoi shumë universe, por mbeti fëmijë në të menduar, sugjeroi:
  - Atëherë le të bëjmë atë që shumë rusë ëndërrojnë!
  Perëndesha Emmanuelle ndezi dhëmbët e saj perlë dhe pyeti me një buzëqeshje:
  - Dhe çfarë saktësisht?
  Sfero Katastrofov sugjeroi mjaft logjikisht:
  - Le të lëvizim shpirtin e Vladimir Putinit te Mikhail Gorbachev!
  Emmanuelle qeshi, lëshoi një pulsar të zjarrtë nga gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe pyeti:
  - Dhe në çfarë ore?
  Djaloshi demiurg u përgjigj me një buzëqeshje rrezatuese:
  - Në vitin 1985. Të shohim nëse Vladimir Putin e menaxhon perestrojkën dhe politikën më mirë se Mikhail Gorbachev!
  Dhe djali gjithashtu këputi gishtat e tij të zhveshur, këmbët e tij të nxira, të bukura dhe të këndshme fëmijërore - duke lëshuar një kuazar shkatërrues.
  Emmanuelle qeshi dhe tha:
  - Dhe ç'farë? Madje do të ishte qesharake! Edhe pse e mbushur me pasoja për njerëzimin!
  Sfero logjikisht tha:
  - Trungu kryesor i kohës, vetëm fito. Vladimir Putin do të zhduket, lufta e nxehtë me Ukrainën do të përfundojë, si dhe lufta e ftohtë me Perëndimin. Dhe gjithçka do të jetë shumë më mirë se më parë!
  Emmanuelle tundi kokën dhe këndoi:
  - Ndrysho, kërkon zemrat tona,
  Ndrysho, sytë tanë kërkojnë...
  Në të qeshurat dhe në lotët tanë,
  Dhe pulsimet e venave...
  Ndrysho, ne presim ndryshim!
  Sfero Katastrofov tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Po transferohem!
  Dhe përsëri ata klikuan mbi gishtat e zhveshur, të këndshëm e të shkathët të të dy këmbëve të djalit Nadbog.
  . KAPITULLI? një.
  Mikhail Sergeevich Gorbachev doli të ishte sundimtari i pjesës së gjashtë të tokës dhe i dyti për sa i përket potencialit ekonomik të perandorisë. Në aspektin ushtarak, BRSS ishte ndoshta i pari. Pra, njeriu, i cili ishte mezi pesëdhjetë e katër vjeç, mori një fuqi të madhe pothuajse praktikisht të pakufizuar.
  Por kjo fuqi duhet të eliminohet me mençuri. Në BRSS kishte shumë probleme. Raftet po zbrazeshin gjithnjë e më shumë në vend dhe mungesa e mallrave po rritej. Ndërtimi afatgjatë u bë një fatkeqësi e vërtetë. Edhe krimi, edhe numri i vetëvrasjeve u rritën, autoriteti i partisë ra. Gjithashtu, ushtria e BRSS u bllokua në Afganistan dhe pësoi humbje të konsiderueshme atje. Edhe dehja u bë një problem i madh, shumë njerëz thjesht u bënë pijanec, numri i mungesave u rrit.
  Ritmi i rritjes ekonomike u ngadalësua dhe përparimi shkencor filloi të shtypte dështimet. Marrëdhëniet etnike gjithashtu u përshkallëzuan.
  Diçka duhej bërë. Në politikën e jashtme, Lufta e Ftohtë dhe gara e armatimeve! Dhe rënia e autoritetit të BRSS dhe ideve të komunizmit në përgjithësi. Contras janë aktive në Nikaragua, Unita është aktive në Angola, ka një luftë që po zhvillohet në shumë vende. Afrika e Jugut nuk heq dorë nga Namibia. Zezakët rebelohen, por dobët. Koreja e Jugut po rritet në ekonomi. Çmimi i naftës po bie...
  Mikhail Gorbachev vendosi të nisë procesin e perestrojkës dhe demokratizimit, por a nuk ishte kjo një përpjekje për të shuar zjarrin me benzinë? Dhe, për shembull, si e shfrytëzuan lirinë populli dhe, para së gjithash, elitat kombëtare? Ata fjalë për fjalë u ngjitën në mur kundër BRSS!
  Dhe kundër Partisë Komuniste dhe ideve të socializmit. Por, natyrisht, jo menjëherë. Vetë komunistët, pasi filluan të hedhin baltë mbi Stalinin, krijuan grepa për rënien e autoritetit të CPSU. Mikhail Gorbaçovi theu drutë. Një luftë me dehjen vlen diçka.
  Ajo, ndër të tjera, çoi në një rënie të të ardhurave në thesar. Dhe rriti mungesën e mallrave. Epo, pijanecët filluan ta donin më pak qeverinë sovjetike.
  A ka nevojë për shumë një pijanec? Paguaj atë sa për një shishe boje nëntëdhjetë e gjashtë kopekë për gjysmë litri dhe ai do të jetë i kënaqur. Dhe së bashku me rënien e konsumit të alkoolit, varësia nga droga është rritur.
  Putin hyri në trupin e Mikhail Gorbachev në mars të vitit 1987, vetëm në moshën pesëdhjetë e gjashtë vjeç. Ju ende mund të ndryshoni gjithçka dhe nuk është vonë për ta rregulluar atë. Deri më tani, Mikhail Gorbachev është ulur fort në karrigen e Sekretarit të Përgjithshëm dhe madje ka hequr nga Byroja Politike një numër anëtarësh të vjetër nga opozita: Romanov, Grishin, Aliev, Tikhonov. Ai nuk e ka eliminuar ende Jelcinin, një kandidat për anëtar të Byrosë Politike dhe kreun e Universitetit Shtetëror të Moskës.
  Por ai nuk do të shkojë askund. Do të jenë kokëfortë - ata do të mbjellin!
  Në çdo rast, Vladimir Putin është zhvendosur në trupin tashmë të mesëm, por ende energjik të Gorbaçovit. Ai vetë ishte tashmë në jetën e tij të mëparshme, gjithashtu, larg të qenit i ri dhe i shëndetshëm. Dhe gjithashtu deri në vesh në probleme. Një prej tyre është sigurisht lufta me Ukrainën, kur llogaritja e blitzkrieg dështoi! Dhe dhjetëra mijëra ushtarë rusë vdiqën: masakra më e përgjakshme që nga Lufta e Dytë Botërore.
  Dhe tani zgjidh problemet e reja në trupin e Gorbaçovit. Gjatë këtyre viteve, vetë Putini shërbeu në RDGJ dhe ato ishin kohë relativisht të lumtura. Është edhe më mirë kur je i ri. Dhe në moshën shtatëdhjetë, jeta nuk është më një gëzim për ju. Dhe gjumi nuk është freskues në një mënyrë rinore, është e vështirë të ngrihesh në mëngjes dhe qëndrueshmëria nuk është më e njëjta - duhet të përdorësh stimulues. Dhe nuk ndihesh shumë mirë me femrat. Dëshira dhe energjia tashmë po vdesin. Do të ishte mirë të transferoheshim në Aleksandrin e Madh, i cili ishte vetëm tridhjetë e dy vjeç kur vdiq. Dhe kështu ju vetë jeni i moshuar dhe nuk keni kaluar në më të rinjtë, dhe jo në formë fizike shumë të mirë.
  Po, edhe në një person që është zhytur deri në vesh në probleme.
  Tashmë është Çernobili, dhe pasojat e luftës kundër dehjes, dhe mungesa e mallrave, dhe e kaluara tashmë e shpifur - Stalini, e kështu me radhë.
  Epo, Lenini nuk ka pasur ende kohë për të dredhur. Deri më tani, një seri revolucionesh prej kadifeje nuk ka ndodhur në Evropën Lindore. Domethënë ka një kamp socialist. Dhe trupat sovjetike ende nuk e kanë lënë Afganistanin të turpëruar.
  Pra, është ende e mundur të kthehet historia dhe të shpëtohet BRSS. Dhe Sekretari i Përgjithshëm Mikhail Gorbachev ulet fort në karrigen e tij. Por çfarë saktësisht duhet bërë?
  Vladimir Putin, dikur në trupin e Sekretarit të Përgjithshëm, u ndje bosh. Tashmë është vënë në lëvizje mekanizmi i perestrojkës dhe ka filluar demokratizimi dhe fushata antistaliniste. Dhe nuk mund ta ndalosh ashtu.
  Putin-Gorbachev e shikoi veten në pasqyrë: ai nuk është shumë i këndshëm. Tashmë flokët po bëhen gri dhe një kokë tullac mbresëlënëse. Vetë Putini kishte më pak tullac në moshën shtatëdhjetë vjeçare. Dhe Gorbaçovi në moshën pesëdhjetë e gjashtë, si në ditëlindjen e tij, duket se ka një fillim katërmbëdhjetëvjeçar, por disi të lirshëm dhe fizionomia e tij nuk është karizmatike.
  Dhe problemet shëndetësore - kujtesa e transportuesit të vjetër sugjeron: ka, në veçanti, diabeti. Sidoqoftë, në jetën e tij të mëparshme, Vladimir Putin nuk ishte veçanërisht i shëndetshëm, megjithëse thashethemet u përhapën për të. Dhe ata filmuan në skenë se si Presidenti i Rusisë luan hokej shkëlqyeshëm. Por është e qartë se çfarë lloj lojtari hokej jeni në moshën shtatëdhjetë vjeç dhe praktikisht pa stërvitje.
  Ka pasur edhe një përpjekje për të luajtur një rol nga vetja - një lloj maço që duket se nuk plaket, dhe pret të sundojë deri në fund të botës!
  Por në të vërtetë lufta me Ukrainën e çoi botën në luftën e tretë botërore. Vetë Putini priste që nuk do të zgjaste shumë: mirë, disa ditë, ose maksimumi dy ose tre javë. Por ukrainasit nuk donin të binin nën Rusinë. Dhe doli që ushtria ruse nuk është aspak aq e pathyeshme. Dhe gjeneralët ukrainas nuk janë aq të korruptuar. Edhe pse Kherson arriti të marrë me ryshfet. Por këta doli të ishin një pakicë e vogël.
  Rezistenca e Ukrainës shënoi fundin e periudhës së fatit fenomenal të Putinit, kur gjithçka dukej se funksiononte shumë lehtë. Përfshirë kapjen e Krimesë. Ashtu si në një roman fantastiko-shkencor, ndodhi në Krime. Edhe në realitetin e kësaj nuk është shumë për të besuar.
  Dhe pastaj pati kohë të vështira: çmimi i naftës ra, por rezervat e mëparshme shpëtuan. Në një moment, dukej se pasuria po largohej nga Rusia. Çmimi i naftës dhe gazit ra me shpejtësi dhe koronavirusi nuk mund të ndalohej. Por më pas fati u kthye - gazi dhe nafta u rritën jashtëzakonisht.
  Dhe më pas tingëllonte në kokën e Presidentit të Rusisë: mund të bëhesh Genghis Khan ose Napoleoni i dytë.
  Po, dhe me Kazakistanin ishte me fat: shpërtheu një trazirë atje. Dhe mjaft i fortë për të trembur Tokaev, në mënyrë që ai të kërkonte ndihmë. Dhe në të njëjtën kohë shumë i dobët për të luftuar vërtet.
  Dhe dukej si një shenjë nga qielli: tani mund të bëhesh një pushtues i madh. Dhe një goditje në stilin e Napoleon Bonapartit.
  Vetëm tani armiku u nënvlerësua. Ukrainasit rezultuan se ishin shumë më të përgatitur për luftë sesa pritej, dhe gërmuan plotësisht. Po, Zelensky doli të mos ishte aspak aq i dobët dhe me trup të butë sa menduan shumë për të.
  Pra, Blitzkrieg në të cilin po mbështetej Vladimir Putin dështoi. Lufta u bë e zgjatur dhe e ashpër.
  Në fillim, dukej se çmimet e naftës dhe gazit po rriteshin në qiell dhe kjo do të falimentonte Perëndimin.
  Por në verë, prodhimi i naftës në botë u rrit dhe Arabia Saudite vendosi të largonte Rusinë nga Evropa dhe çmimet filluan të bien përsëri. Dhe më pas talebanët, pasi vendosën që momenti ishte më i përshtatshëm, sulmuan Taxhikistanin dhe hapën një front të ri në jug të CIS.
  Dhe këtu Rusia duhej të luftonte pothuajse e vetme, pasi Taxhikët doli të ishin të dobët në shpirtin luftarak - ata u dorëzuan masivisht dhe dezertuan.
  Në përgjithësi pritej hapja e një fronti të ri në jug. Për më tepër, amerikanët premtuan të njohin talebanët si qeveri legjitime të Afganistanit dhe të zhbllokojnë llogaritë. Dhe talebanët donin të zgjeroheshin. Përveç kësaj, fakti që karvanët e drogës u kapën në kufirin e Taxhikistanit gjithashtu luajti një rol. Dhe kështu mund të organizoni një zbulim kolosal.
  Në Amerikë, ata madje qortuan ushtrinë që nuk u largua nga Afganistani më herët: atëherë lufta me Rusinë gjithashtu do të kishte filluar shumë më shpejt.
  Putin, në kohën e ditëlindjes së tij të shtatëdhjetë, u përball me probleme serioze. Në veçanti, ishte e nevojshme transferimi i trupave përmes disa vendeve dhe Taxhikistanit. Dhe për këtë ende deklarojnë mobilizim të pjesshëm. Në parim, fillimisht ishte e nevojshme të ndaheshin më shumë forca për të kapur Ukrainën. Por të gjitha llojet e ekspertëve ushtarakë siguruan se ukrainasit janë luftëtarë krejtësisht të padobishëm, se ata nuk mund të krahasohen me ISIS-in, se ne fjalë për fjalë do t'u hedhim kapele.
  Në ditët e para dukej kështu. Por nuk ishte e mundur të merrje Kievin me një goditje nga një regjiment ajror. Për më tepër, parashutistët pësuan dëme të mëdha dhe u tërhoqën. Pastaj trupat duhej të tërhiqeshin nga Kievi dhe rajoni.
  Lufta u zvarrit, humbjet u rritën. Dhe rezistenca e ukrainasve u bë gjithnjë e më e fortë.
  Furnizimi me armë nga perëndimi është rritur gjithashtu. Në Rusi, pavarësisht nga të gjitha përpjekjet e propagandës, ndjenjat kundër luftës u rritën. Kreu i Partisë Liberal Demokratike ka ndryshuar dhe ky ishte gjithashtu një sinjal: politikanët e vjetër po shuhen. Kush i doli para këmbëve, kush iku vetë. Zyuganov gjithashtu u plak dhe u dobësua. Në Partinë Komuniste të Federatës Ruse, kritikat e tij u intensifikuan. Veç kësaj, vetë Zoti i urdhëroi komunistët të ishin në opozitë dhe të konfliktoheshin me autoritetet. Dhe ata mbështetën luftën me Ukrainën. Dhe pastaj, natyrisht, sulmet ndaj Zyuganov u intensifikuan.
  Putini në këtë situatë, natyrisht, ishte në anën e Genadi Andreevich: të paktën ai është i sigurt. Kali i vjetër nuk do ta prishë brazdën, por as nuk do të lërojë thellë.
  Zyuganov është një fenomen i tërë. Në fakt, ai ia dha vullnetarisht zgjedhjet Jelcinit, ishte i dobët dhe pasiv. Dhe pastaj ai u bë shumë i vjetër. Kundërshtim i përshtatshëm. Dhe komunistët e toleruan, gjë që është marrëzi. Ata nuk janë shumë të zgjuar.
  Këtu flitet edhe një herë për sëmundjen e liderizmit mes komunistëve. Në Rusinë e Bashkuar, ka edhe më shumë diversitet mendimesh dhe lirie. Këtu Sergei Shoigu ka humbur besueshmërinë për shkak të Ukrainës. Dhe kishte edhe ide për ta përjashtuar atë nga bashkëkryesuesit.
  Shëndeti i Putinit u përkeqësua gjatë festimit të ditëlindjes së shtatëdhjetë. Dhe shumë seriozisht. Epo, në moshën shtatëdhjetë vjeç, Stalini, Brezhnjevi dhe Hrushovi tashmë kishin kaluar qartësisht. Dhe Putini nuk bën përjashtim. Filloi të mendojë për një pasardhës. Për më tepër, ukrainasit duan ta heqin atë. Dhe nuk e dini kurrë. Ne të gjithë ecim nën Zotin.
  Por kë duhet të emëroni si zëvendësues? Për të mos qenë si i Zhirinovskit, ai vdiq pa testament. Një nga idetë ishte emërimi i vajzës së madhe në postin e kryeministrit. Por kjo nënkuptonte rrëzimin e ekonomisë. Mikhail Mishustin nuk i pëlqeu shumë. Madje ai lindi më 3 mars, një ditë pas Mikhail Gorbaçovit. Dhe dukej si një shenjë ogurzi. Po, dhe koka tullac e Mikhail Vladimirovich është më e madhe se ajo e Gorbaçovit. Dhe këto koka tullac i shtypnin gjithmonë paraardhësit e tyre. Kjo do të thotë, është e nevojshme të heqësh qafe Mikhail Mishustin, por nuk është e qartë se kë të vendosësh. Të gjithë kanë të metat e tyre. Ata e këshilluan Dmitry Rogozin, por Rusia e Bashkuar nuk e pëlqen shumë atë.
  Putin personalisht e pëlqeu Medvedevin, por ai nuk ishte i popullarizuar në mesin e njerëzve dhe, ndoshta, me trup të butë. Plus, Medvedev e tregoi veten si një kryeministër i parëndësishëm. Këtu zgjedhja tashmë është e kufizuar. Aty ishte edhe Vaino. Gjithashtu një mbiemër i cili nuk është rus dhe lidhet me luftën. Por ai është nga Baltiku, dhe ky nuk është me të vërtetë opsioni më i mirë, megjithëse është me të vërtetë një dhelpër, po aq i poshtër, dinak dhe tradhtar sa vetë Vladimir Putin!
  Sidoqoftë, Dmitry Medvedev ishte gjithashtu një dhelpër, megjithëse nga pamja e jashtme ai jepte përshtypjen e një intelektuali me trup të butë.
  Por pamja mund të mashtrojë. Gjenerali Lebed është shumë i frikshëm në pamje. Dhe kjo e frikësoi elitën larg tij. Oligarkët ndryshuan mendje për të vënë baste për të. Megjithatë, ata nuk do të bënin një president nga Lebed. Ajo u përdor si një spoiler për Zyuganov dhe Zhirinovsky shumë të njohur dhe ambicioz të atëhershëm. Dhe Lebed madje i tejkaloi të gjitha pritjet. Pas kësaj, ajo duhej të ngrohej.
  Pas një pazari të gjatë, oligarkët e vendosën Lebedin të ushqehej në Territorin e Krasnodarit dhe e ndaluan të merrte pjesë në politikën federale. Pastaj gjenerali vdiq në rrethana shumë të çuditshme dhe të dyshimta.
  Shumica e oligarkisë bëri një zgjedhje në favor të Putinit, duke përfshirë edhe për shkak se ata e konsideronin atë një mi me vullnet të dobët dhe gri. Por pamja e jashtme ishte mashtruese.
  Dhe miu u rrit në një përbindësh të tmerrshëm që e solli botën në prag të luftës bërthamore.
  Duhet thënë se pamja disi e padëmshme dhe butësia mashtruese e Putinit e lejuan atë të ecë lart. Oligarkët kishin më shumë frikë nga Lebedi i ashpër, Zhirinovsky i zhurmshëm dhe madje histerik, sesa dikush nga grupi i familjes Jelcin.
  Kishte gjithashtu qasje të ndryshme për rrëfimin e Zyuganov. Një pjesë e elitës donte ta mësonte liderin e Partisë Komuniste dhe ta bënte të pranueshëm. Kishte edhe oligarkë të kuq, dhe një masë drejtorësh.
  Por ekipi i Zyuganovit është shumë i madh dhe ai nuk donte t'u jepte ryshfet të gjithëve përsëri dhe të majme e copa. Ata preferuan, siç dukej, Putinin e sigurt, i cili nuk kishte as ekipin e tij.
  Dhe rrëshqiti partia "Uniteti", apo ariu siç quhej në popullin e thjeshtë. Dhe, sigurisht, ajo u formua kryesisht nga Boris Berezovsky: mjerimi i eminencës së Jelcinit dhe figura më me ndikim në Kremlin. Ishte ai që eliminoi Boris Nemtsy, të cilin "Cari" Boris e tërhoqi për të qenë pasardhësi i tij.
  Jelcin me të vërtetë donte ta bënte Boris Efimovich trashëgimtarin e tij. Por ai me shumë marrëzi i ktheu zyrtarët kundër vetes duke ofruar transferimin e tyre në Vollgë dhe në përgjithësi filloi të kërkojë të ndajë me njerëzit. Dhe filloi një luftë e fshehur kundër Boris Efimovich.
  Pra, nuk ishte ai që u vendos në kryeministër, gjë që do të ishte shumë më e natyrshme, por Kiriyenko. Por askush nuk e ka përgatitur ende këtë të fundit si pasardhës, dhe vetë Jelcin.
  Mjaft e çuditshme, Boris donte të përdorte Kiriyenkon për të shpërbërë Dumën e Shtetit.
  Për më tepër, kishte një plan të oligarkëve, zgjedhje të reja dhe të mos shpalleshin. Për më tepër, komunistët, të kryesuar nga Zyuganov mendjengushtë, shkaktuan vetë anulimin e zgjedhjeve për Dumën e Shtetit.
  Ata propozuan një ndryshim në ligjin zgjedhor, sipas të cilit, për të marrë pjesë në zgjedhje, partitë duhet të riregjistrohen brenda një viti. Dhe asnjë parti nuk ka kaluar në këtë moment.
  Zyuganov, natyrisht, u tregua idiot. Koka më e vjetër e komunistëve në histori, e dobët, konservatore, e pakëndshme në pamje, absolutisht pa karizëm.
  Më e leverdishme për rolin e kreut të opozitës më të fuqishme, komuniste.
  Nuk ka shkëndijë të Zotit në të dhe ai simbolizon të gjitha të metat e Partisë Komuniste, madje për tridhjetë vjet të ashtuquajtur udhëheqje, ai është i lodhur nga elektorati dhe është plakur dhe përgjithësisht ecën pak.
  Sigurisht, është më e lehtë të merresh me dikë si Zyuganov. Edhe pse Genadi po përpiqet të tregojë pamjen e opozitës.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky është një prishës i Partisë Komuniste, në kohën e Jelcinit. Por një spoiler që vetë gati sa nuk u bë president dhe opozita kryesore.
  Dhe ata filluan ta shtypnin dhe shtypnin edhe më herët se Lebedi. Por më pas Zhirinovsky u bë vasal de facto, fillimisht i Jelcinit dhe më pas i Putinit.
  Hera e fundit që Zhirinovsky kritikoi Yeltsin ishte në pranverën e vitit 1997... Pas kësaj, ngjyra e tij ndryshoi dhe ai filloi të mbështeste pushtetin.
  Vladimir Putin fillimisht ishte i kujdesshëm ndaj Zhirinovsky. Ai besonte se Volfovich u bë mik i Kremlinit për shkak të frikacakëve dhe interesave vetjake.
  Për më tepër, Zhirinovsky votoi kundër shkarkimit, pasi kishte humbur gjysmën e mbështetësve të tij.
  Dhe kjo nuk e ndikoi as në krye të Partisë Liberal Demokratike.
  Por më pas ata u miqësuan me Zhirinovsky. Dhe nëse nuk do të ishte për sëmundjen e papritur dhe vdekjen budallaqe nga koronavirusi, atëherë ai me siguri do t'i kishte dhënë me kalimin e kohës Urdhrin e Shën Andreas të Parë. Kur Vladimir Volfovich u varros, ai personalisht i tha lamtumirë. Kështu përfundoi jeta e politikanit më të ndritur, i cili shkëlqeu me shumë zgjuarsi.
  Yjet e ndritshëm të viteve nëntëdhjetë: Lebed, Nemtsov, Ampilov, Limonov - kanë shkuar në botën tjetër. Yavlinsky pothuajse ka humbur rëndësinë dhe është harruar, si Garry Kasparov. Berezovsky u var - ai dinte dhe fliste shumë.
  Nga galaktika e vjetër e viteve nëntëdhjetë mbeti vetëm Zyuganov. Rutskoi është gjithashtu i harruar. Epo, ndoshta Zorkin, i cili zyrtarisht mbahet si kryetar i Gjykatës Kushtetuese.
  Nga gjenerata e parë e presidentëve të CIS, vetëm Lukashenka mbeti në pushtet.
  Gjithashtu një dhelpër e zgjuar. Por ai arriti të përfshihej në rrjet dhe ta ngatërronte mirë.
  Putini nuk e donte Lukashenkën, por nga jashtë ai shtiret si mik. Natyrisht, duke mbajtur parasysh dhe opsionet e kthimit.
  Për një kohë të gjatë, Vladimir Putin ishte jashtëzakonisht me fat, edhe në gjërat e vogla. Për shembull, Skripal u helmua në prag të zgjedhjeve, dhe zjarri në Kemerovë ndodhi disa ditë pas zgjedhjeve.
  Por nëse do të ishte anasjelltas, do të ishte disa për qind më pak.
  Po, dhe Grudinin me budallallëk i ka vënë vetes llogaritë e tij të huaja.
  Fillimisht, Vladimir Putinit nuk e kishte problem të luftonte për fronin, me dikë më të freskët dhe më të ri se Zyuganovi i moshuar dhe i lodhur, dhe më tepër gjuha-lidhur.
  Por Pavel Grudinin filloi të fitonte popullaritet shumë shpejt, dhe lufta mund të bëhej shumë konkurruese, edhe para raundit të dytë.
  Për më tepër, PR e zezë mund të shkaktojë efektin e kundërt. Siç ndodhi tashmë me Jelcinin, Lukashenkon dhe pjesërisht edhe me Lebed dhe Zhirinovsky.
  Por Pavel Grudinin i dha vetes një epërsi të mirë duke rrëfyer pesë llogari jashtë vendit.
  Dhe u lejua të ngrihej një valë e tërë provash komprometuese.
  Por megjithatë, Grudinin mori trembëdhjetë për qind, dhe Zhirinovsky pak më shumë se pesë. Dhe kjo tregoi se populli i qëndron ideve të majta.
  Zyuganov, natyrisht, do të kishte mbledhur edhe më pak Grudinin. Genadi Andreevich, edhe nën Jelcin, ishte mjaft i dobët. Edhe atëherë, ai dukej goxha keq, tullac, i mbuluar me lytha, me një hundë që i ngjante feçkës së derrit.
  Nuk është çudi që Yeltsin e mundi atë. Vërtetë, Zhirinovsky në një moment i propozoi një aleancë Zyuganov. Dhe kjo shkaktoi shqetësim në Kremlin. Por Vladimir Zhirinovsky nuk mund të bëhej i treti.
  Por nëse do të ndodhte, atëherë do të kishte probleme.
  Komunistët i premtuan Vladimir Volfovich - pesë poste në qeveri. Përfshirë postin e Ministrit të Brendshëm dhe Punëve të Jashtme. Këto janë postime shumë serioze.
  A mund të përgjigjet Jelcin në të njëjtën mënyrë? Me siguri jo. Po, dhe Perëndimi ishte kundër bashkimit të Jeltsin dhe Zhirinovsky. Ky i fundit i ktheu shumë vendet e huaja kundër tij. Në vetë Zhirinovsky, në vend që të kritikonte autoritetet ruse, ai sulmoi Perëndimin.
  Por shumica e rusëve nuk janë të këqij dhe ata e kuptuan se Rusia në vitet nëntëdhjetë nuk mund të bënte një konfrontim me Perëndimin. Po, mënyra perëndimore e jetesës ishte popullore dhe në modë. Dhe Vladimir Volfovich u dogj vetë.
  Suksesi i Lebed-it, një kandidat mjaft i paqartë, ishte i papritur dhe i tepruar. Dhe tashmë Alexander Ivanovich filloi të pretendonte seriozisht fronin.
  Një gjë e tillë ndodhi edhe me partinë e mëmëdheut, e cila ishte një prishëse për komunistët, por në fund ajo fitoi shumë popullaritet dhe ata filluan ta shtypin dhe ta mbytin.
  Lebed ishte gjithashtu në gjendje të negocionte shpejt dhe me lehtësi paqen në Çeçeni, gjë që rriti ndjeshëm popullaritetin e tij.
  Kjo është me të vërtetë propaganda bën mrekulli. Dorëzimi i turpshëm ndaj banditëve, ngriti popullaritetin e Mjellmës në qiell.
  Dhe gjenerali gojëngushtë dhe mendjengushtë gati u bë mbret. Dhe nëse Jelcin do të kishte vdekur gjatë një operacioni në zemër, atëherë mund të ishte shfaqur Tsar Swan.
  Më saktësisht, ai me siguri do të kishte fituar nëse Chernomyrdin, mirë, dhe Zyuganov vështirë se do të ishin promovuar.
  Por Lebed humbi momentin... Mediat krijuan një yll të ri në personin e Boris Nemtsov, por edhe kjo nuk u dogj për shumë kohë. Në fakt, Nemtsov është në ekipin e Jelcinit dhe jeta nuk po përmirësohet, por vetëm po përkeqësohet. Dhe princi u turpërua.
  Vetë Putini i ka borxh Chubais që e çoi në Moskë. Pas humbjes së Sobchak në zgjedhje, ishte e mundur të shkonte në burg.
  Por nuk kishte lumturi dhe fatkeqësia ndihmoi. Humbja e Sobchak ndihmoi të transferohej në Moskë. Dhe nëse Anatoli fitonte zgjedhjet, ajo do të duhej të mbetej deputete, dhe e gjithë rrjedha e historisë ishte ndryshe.
  Në të njëjtën mënyrë, si dhe zigzage të mëtejshme në një karrierë. Për shembull, shumë dyshuan nëse ia vlente të emërohej një nënkoloneli në postin e kreut të FSB? Dhe aq më tepër për të dhënë postin e Sekretarit të Këshillit të Sigurimit.
  Për më tepër, Rybkin i përshtatej mjaft mirë Berezovskit. Por Yeltsin kishte një kruarje të tepruar për ndryshim.
  Kur Primakov u bë kryeministër, dukej se ai do të zgjidhej si pasardhës i tij. Plaku Yevgeny Maksimovich i përshtatej të gjithëve si një figurë kompromisi. Ndoshta, përveç Berezovskit. Kishte armiqësi me të. Në fillim, Berezovsky donte të ngjitte Aksenenkon në vend të Primakov. Por ata rreth Jelcinit menduan në mënyrë mjaft të arsyeshme se Zyuganov dhe fraksioni i tij mund të mos votonin. Dhe zgjedhjet e reja për Dumën e Shtetit do të çonin në triumfin e komunistëve.
  Dhe tashmë nuk kishte asnjë arsye për të anuluar zgjedhjet dhe për të shkelur kushtetutën.
  Vetë Jelcin nuk donte të bënte një grusht shteti tjetër. Dhe mjaftuan ai dhe ngjarjet e tetorit. Dhe pothuajse vdiq nga zemra.
  Stepashin pak a shumë i kënaqi disa nga komunistët. Edhe pse nuk donin ta bënin as pasuese të saj.
  Duhet të them se përpjekja për shkarkim nuk ishte veçanërisht e rrezikshme. Pra, Gjykata e Lartë ishte nën kontrollin e Kremlinit dhe me siguri do të kishte përfunduar shkarkimin.
  Zhirinovsky nuk e shpëtoi Jelcinin, por ra vlerësimin e tij. Pas kësaj, Kremlini në fakt e shkroi atë.
  Është madje e çuditshme, Zhirinovsky e mbështet në mënyrë aktive Jelcinin dhe mediat e Kremlinit e mbytin atë.
  Thonë se e ka bërë për para. Madje godasin pikërisht në stomak.
  Për shembull, Leontiev, një i mbrojtur besnik i Kremlinit, fillimisht tregoi se si Vladimir Zhirinovsky e quan Stepashin agjent të CIA-s dhe Mossad-it dhe më pas sesi i njëjti Vladimir Volfovich i jep komplimente kandidatit për kryeministër.
  Epo, çfarë do të mendojë një rus që e shikon këtë: vetëkuptohet që Vladimir Volfovich Zhirinovsky është prostituta e fundit politike. Dhe ju nuk mund të votoni për këtë.
  Domethënë, media e Kremlinit e mbyti Zhirinovsky, me gjithë besnikërinë e tij ndaj autoriteteve, dhe e diskreditoi atë në çdo mënyrë të mundshme.
  Vetëm kur Putini u bë më i fortë në pushtet, qëndrimi filloi të ndryshojë.
  Në fakt, pse ta mbytni Vladimir Volfovich nëse ai mbështet me kaq zell Kremlinin.
  Veç kësaj, Berezovsky doli me një kombinim dinakë për të detyruar një pjesë të elektoratit protestues të votonte për Partinë Liberal Demokratike në vend të komunistëve. Së pari ata refuzuan të regjistrojnë partinë e Zhirinovsky. Dhe pastaj, si të thuash, regjistrimi u rivendos. Dhe ata e ndanë listën.
  Si rezultat, mediat vazhduan të flasin për Zhirinovsky. Por megjithatë, ai shënoi pak, pak më shumë se gjashtë për qind.
  Dhe kur pati zgjedhje presidenciale, Zhirinovsky përsëri refuzoi të regjistrohej.
  Dhe përsëri një skandal ... Ata menduan ta bënin Vladimir Volfovich të tretë, por siç doli, ai ishte një i dobët.
  Dhe përpjekja për një aleancë të përkohshme me komunistët çoi vetëm në një rritje të popullaritetit të Zyuganov.
  Një aleancë me komunistët dukej si një lëvizje e fortë, por, çuditërisht, liberalët vuajtën më shumë nga kjo.
  Dhe komunistët humbën pak ...
  Për momentin. Duhet thënë se Putini ishte shpesh me fat pavarësisht përpjekjeve të tij. Në veçanti, ai urdhëroi të mashtronte Zhirinovsky - nuk funksionoi. Por nga ana tjetër, ata kanë elektorat të ngjashëm me Zhirinovsky, dhe nëse Vladimir Volfovich merrte dhjetë për qind, atëherë një raund i dytë nuk do të shmangej, dhe kjo tashmë është një humbje. Dhe kështu diferenca ishte vetëm dy për qind.
  Dhe më pas dështimi me Zhirinovsky u kthye në një bekim.
  Ose reforma e Këshillit të Federatës. Komunistët, me të cilët Kremlini flirtonte, e kundërshtuan reformën. Por liberalët e ofenduar dhe blloku Primakov për disa arsye e mbështetën reformën. Edhe pse Primakov është i lidhur me Luzhkovin dhe guvernatorët e tjerë.
  Njerëz budallenj... Yabloko dhe SPS paralajmëruan se do të ishin viktima e radhës e Putinit dhe do të varroseshin së bashku me Këshillin e Federatës. Por ata shkuan si dele budalla në thertore.
  Dhe komunistët janë të zgjuar - ata e kuptuan menjëherë se çfarë erë ka. Por të tjerët nuk ishin mjaft të zgjuar.
  Në përgjithësi, Putini ishte jashtëzakonisht me fat: një sulm terrorist më 11 shtator vlen diçka. Për më tepër, Shtetet e Bashkuara u përpoqën të mësonin talebanët. Dhe përdor Bin Ladenin kundër Rusisë.
  Dukej se arsyeja e shëndoshë u tha talebanëve, që prej kohësh ishin në luftë me Aleancën Veriore, e cila mbështetet nga Rusia, të mos hapnin një front të dytë kundër Shteteve të Bashkuara.
  Por talebanët u sollën si idiotë. Në fakt, talebanët njohën Republikën e Ichkeria dhe hapën ambasadën e saj në vendin e tyre. Dhe ai i ndihmoi çeçenët me armë dhe me vullnetarë. Mullah Omar madje iu drejtua Ahmad Shah Massoud për të lidhur një armëpushim dhe për të ndihmuar popullin e Çeçenisë.
  Dhe pastaj një dhuratë e tillë e papritur ra mbi kokën e Rusisë. Për më tepër, ndërtesat, në kundërshtim me ligjet e fizikës, u shembën.
  Ky është një fat kaq i rrallë, është si të fitosh njëqind milionë dollarë në një biletë lotarie.
  Dhe Amerika ngeci në Afganistan për njëzet vjet të tëra. Kishte një përfitim të dyfishtë: edhe Shtetet e Bashkuara janë dobësuar, edhe kufijtë jugorë nga talebanët marrin mbrojtje. Kështu që duhet të them me fat. Dhe më e rëndësishmja, ata nuk u përpoqën shumë.
  Dhe me Irakun, gjithashtu, ishte me fat. Vërtetë, në një moment u duk se amerikanët fitojnë lehtësisht. Në tre javë ata pushtuan të gjithë Irakun, duke humbur vetëm pesëdhjetë njerëz dhe duke marrë dy milionë robër.
  Por më pas, megjithë kapjen e Sadam Huseinit, Amerika u zhyt në një luftë të zgjatur guerile.
  Dhe çmimi i naftës ka rënë, në shkallë kozmike, si dhe i gazit. Po, pati shumë fat. Putin besonte se ai ishte një mesia i madh dhe se ishte më i ftohtë se Napoleoni, si Genghis Khan.
  Për më tepër, edhe Shamil Basayev vdiq duke hedhur në erë veten aksidentalisht në një minë dhe u duk se Çeçenia më në fund u gjunjëzua.
  Por dy mandatet e tij kanë marrë fund. Tashmë ishte tepër vonë për të ndryshuar kushtetutën dhe froni duhej t'i dorëzohej Medvedevit.
  Viti 2008 doli të ishte jashtëzakonisht i suksesshëm. Fitorja e Bilanit në Eurovizion, fitore në Kampionatin Botëror të Hokejit, sukses në futboll. Dhe lufta me Gjeorgjinë.
  Edhe pse gjithashtu jo e padiskutueshme, vetëm pesë ditë, por mediat e cilësuan si një fitore të madhe për Rusinë, madje edhe për NATO-n. Është për të ardhur keq që më duhej të ndaja dafinat me Medvedevin.
  Vladimir Putin është i lodhur nga kujtimet dhe donte të flinte.
  Mikhail Gorbachev nuk doli në shoqërinë e tij.
  Fillimisht duhej të mendonim për një strategji.
  Ndërkohë vrasësi i Vovkës gërhiti dhe ëndërroi.
  . KAPITULLI? 2.
  Katër vajza gjermane: Gerda, Charlotte, Christina dhe Magda e bindën Fuhrerin që t'i lejonte të luftonin në Bulge Kursk. Hitleri mendjengushtë ishte i paragjykuar ndaj grave në ushtri. Dhe ndoshta kjo është arsyeja pse ai e humbi luftën.
  Por në këtë botë, vajzat nga SS doli të ishin aq të nxehta dhe bindëse sa që Fuhrer u bind.
  Kështu në Kursk Bulge, një ekuipazh tankesh vajzash hynë në betejë, të cilat luftuan vetëm me një bikini dhe zbathur, gjë që i bëri ata luftëtarë të patejkalueshëm.
  Për më tepër, në këtë botë, Fuhreri ishte pak më i zgjuar. Dhe ai e lejoi veten të bindet nga Rommel, dhe ai mori dhe evakuoi trupat gjermane dhe italiane nga Afrika.
  Kjo i lejoi gjermanët të mbanin më shumë forca - deri në tetë divizione, veteranë të fortë afrikanë. Përveç italianëve. Dhe si rezultat, zbarkimi i aleatëve në Siçili doli të ishte një rrugë për ta, dhe një fatkeqësi e madhe ushtarake dhe një numër i madh të burgosurish dhe humbje trofesh.
  Dhe tani gjermanët po përballeshin me Bulge Kursk. Përveç vajzave në tank, u shfaqën edhe dy vajza të tjera: Albina dhe Alvina, të cilat luftuan në Focke-Wulf. Dhe ata nuk kishin veshur asgjë përveç pantallonave të shkurtra.
  Pra, tani vajzat këmbëzbathur të Fuhrer ishin kundër Ushtrisë së Kuqe, dhe kjo është serioze.
  Këtu u shpalos beteja madhështore në Bulge Kursk. Trupat gjermane përparuan në jug dhe depërtuan në mbrojtjen sovjetike.
  Pastaj ushtria rezervë e tankeve u hodh në betejë. Dhe beteja vendimtare u shpalos.
  Gerda dhe ekuipazhi i saj u grindën në Panther, ishte nxehtë dhe ekuipazhi i vajzave hodhi edhe sutjenat e tyre.
  Këtu bukuroshet sollën armën. Arma e "Panterës", vetëm 75 mm, por e shpejtë dhe me tytë të gjatë.
  Gerda qëlloi nga një distancë e gjatë me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, predha sapo goditi prapanicën e frëngjisë dhe bykës së tankut sovjetik T-34-76 dhe shpoi armaturën. Makina ruse mori flakë dhe kompleti luftarak filloi të shpërthejë.
  Gerda këndoi:
  - Lavdi Gjermanisë, lavdi!
  Ajo luajti goditjen e radhës, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, në tanket sovjetike Charlotte që përparonin, shpoi makinën ruse dhe këndoi:
  Forca jonë është e madhe
  Do të ketë një dorë të fortë!
  Dhe më pas, Kristina e bukur dhe e zgjuar shkelmonte, duke përdorur këmbën e saj të hijshme dhe të zhveshur. Dhe përsëri tridhjetë e katër sovjetike u godit. Dhe ajo është në zjarr.
  Dhe vajza kërcit:
  - Për komunizmin do të shkojmë në betejë, por jo ruse, por ariane!
  Magda gjithashtu qëlloi, dhe përsëri goditi makinën e Ushtrisë së Kuqe, theu metalin, bëri që tridhjetë e katër të digjen dhe pyeti:
  - Dhe se komunizmi është arian?
  Gerda e goditi armikun me gishtat e saj të zhveshur, theu metalin e makinës ruse dhe u përgjigj:
  - Po, komunizmi mund të jetë arian. Kur parajsa është për ne, ndërsa të tjerët punojnë shumë!
  Charlotte qëlloi kundër armikut me ndihmën e një thembra të zhveshur dhe të rrumbullakët dhe bërtiti:
  - Për gëzim në tokë!
  Dhe tridhjetë e katër sovjetikët e mbushur është në zjarr. Ushtria e Kuqe hodhi në betejë rezervën e saj strategjike: Frontin e Stepës dhe tanket e saj. Dhe nëse e vrisni, atëherë gjermanët do të hapin rrugën rreth Kurskut dhe do të jenë në gjendje të përplasin bojlerin.
  Pra, këtu vendoset fati i betejës.
  Dhe "Panterat" gjermane janë të mira. Ata shfarosin makinat sovjetike si të skuqura pike.
  Kristina qëllonte me gishtërinjtë e saj të zhveshur, topi gjerman qëllonte pesëmbëdhjetë fishekë në minutë dhe vajzat gjuanin me radhë.
  Dhe luftëtari është jashtëzakonisht i saktë.
  Këtu ajo goditi sovjetikën tridhjetë e katër dhe këndoi:
  Nuk mund të gjendemi më të fortë
  Nuk jemi më shumë se njëzet!
  Vajzat, natyrisht, janë shumë të bukura. Kur i vunë në gjunjë ushtarët rusë të kapur dhe i detyruan të puthin, këmbët e zhveshur, ata e bënë këtë me kënaqësi dhe entuziazëm.
  Magda theu makinën sovjetike me një gjuajtje të drejtë me këmbën e saj të zhveshur dhe të hijshme dhe kërciti:
  - Për mëmëdheun dhe për lirinë!
  Dhe vajzat e morën dhe kënduan:
  Flokëkuq me perla, që dridhet,
  Kam merak, po më dridhet gjoksi!
  Unë jam një vajzë si një thupër e ndrojtur,
  Kam frikë të lëviz dhe të marr frymë!
  
  Dhe çfarë të pëshpërit në vesh era e freskët?
  Rëra kërcitet nën këmbë zbathur...
  Dhe nuk ka mua më të lumtur në planet,
  Kur eci me ty në pyll!
  
  Më zbulo një sekret të madh, i dashur,
  Si arrite të magjepsësh zemrën!
  Por fytyra juaj është kaq e trishtuar?
  Fija më e hollë e rrudhave kaloi nëpër ballë!
  
  I riu më përgjigjet me ankth;
  Lufta do t'ju ndajë për një kohë të gjatë!
  Për të na gjetur një vend në pyjet e parajsës,
  Satani duhet të mposhtet në ferr!
  
  Si përgjigje, një thupër e hollë tundi me kokë,
  Ju jeni më shumë se një mik për mua!
  Edhe pse rezultati i betejës mund të jetë i përlotur,
  Por Zoti Jezus Bariu është me ne!
  
  Le të shpërndajmë ferrin e demonëve - hijet e liga,
  Kështu që pemët të lulëzojnë jeshile!
  Godit gjunjët e mi të nxirë
  Më mbaj fort e dashur!
  
  Dhe ai u përgjigj si një vajzë me shaka,
  Ai tha në zhurmën e degëve të hapura;
  - Do të më presësh një vit, pëllumb?
  Tundimi i vinçave të nxehtë është i fortë!
  
  Si përgjigje, unë i thashë atij aq rreptësisht,
  - Nuk do të jem civil në stendën e makinerive!
  Dhe më pëlqen rruga ushtarake,
  Unë dua të luftoj, të mposht të ligët!
  
  Erdha në pikën - prerë degë, gërsheta,
  Më dhanë një makinë të re me një disk!
  Edhe pse bari qan si perlat e vesës,
  Pse pafajësia - është bërë si një ushtar!
  
  Atëherë, se Atdheu është më i dashur për mua se të gjithë,
  Atdheu mbi yje digjet në shpirt!
  Nuk është e brendshme ajo që të lundrosh në shtrat,
  Dhe kaloje natën me pushkë në një kasolle!
  
  Fitorja do të vijë, unë besoj fort në të,
  Në fund të fundit, kauza jonë ka gjithmonë të drejtë!
  Epo, buzëqeshni më me gëzim djema,
  Na pret një fat i mirë, më besoni!
  Vajzat kënduan bukur dhe në të njëjtën kohë qëllonin. Dhe çdo goditje e vajzave me sandale është një goditje e saktë.
  Por tani vala e parë është zmbrapsur dhe mjetet speciale sjellin predha shtesë.
  Dhe vajzat e bukura gjermane po luftojnë në qiell. Të dyja biondet: Albina dhe Alvina.
  Dhe ata janë kaq të lezetshëm.
  Albina qëlloi me gishtat e saj të zhveshur nga gjashtë armë ajri njëherësh. Dhe disa avionë sovjetikë morën zjarr.
  Luftëtari bërtiti:
  - Lavdi forcës sime!
  Alvina ka goditur edhe armiqtë, me gishtat e këmbës së saj të zbathur. Ajo rrëzoi pesë avionë sovjetikë menjëherë dhe bërtiti:
  - Në emër të ujqërve të bardhë!
  Vajzat shtypnin makinat ruse me virtuozitetin e leopardëve femra.
  Albina qëlloi me thithën e kuqe të gjoksit, duke shtypur butonin dhe guxoi:
  - Për nder të Rajhut të Tretë!
  Alvina gjithashtu goditi kundërshtarin e saj duke përdorur thithkën e saj rubin dhe duke vepruar me lojëra, tha:
  - Për frymën prusiane!
  Këto ishin dy vajza luftarake - super klasë. Si këmbëzbathur ashtu edhe me gjoks zbathur.
  Dhe atyre u pëlqente shumë të mundonin pionierët. Këtu i grisni rrobat e djalit dhe e lidhni në një pemë. Më pas merrni kamxhikun në duar dhe filloni ta rrahni. Dhe është kaq e mrekullueshme.
  Dhe djali bërtet nga dhimbja, me lëkurën e nxirë të mbuluar me vija të përgjakshme. Dhe vajza merr dhe sjell një pishtar në këmbët e zbathura të djalit. Dhe shputa e zhveshur digjet. Dhe djali bërtet nga dhimbje torturuese. Dhe është shumë bukur të dëgjosh ankimet dhe të qarat e tij.
  Albina dhe Alvina e duan llumin e djemve, veçanërisht ata të lezetshëm dhe biondë. Dhe kjo është një kënaqësi e madhe për ta.
  Por ata dinë edhe të luftojnë.
  Alvina shtypi butonin e levës me thithin e saj luleshtrydhe. Dhe ajo rrëzoi disa avionë të tjerë sovjetikë me ndihmën e topave ajror, pas së cilës ajo bërtiti:
  - Unë jam ujku më i lezetshëm në botë!
  Albina gjithashtu shpërtheu, duke shtypur butonin e levës me ndihmën e një thithi mjedër, preu një duzinë makina ruse dhe bërtiti:
  - Për një Gjermani të re!
  Këtu janë vajzat - një pilot i shquar.
  Gerda dhe ekuipazhi i saj i tankeve në Panther vazhdojnë të luftojnë.
  Këtu është një vajzë bjonde që e mori atë dhe goditi sovjetikën tridhjetë e katër me ndihmën e një thithi të gjirit të kuq.
  Dhe duke goditur makinën ruse, ajo lëshoi:
  - Nuk di asgjë të keqe
  Përveç djaloshit të orës!
  Charlotte vuri në dukje mendjemprehtë, duke gjuajtur gjithashtu një thithkë të kuqërremtë në drejtim të armikut dhe kërciti:
  - Jepni fitore të mëdha!
  Christina gjithashtu mori dhe u përplas me një thithkë rubin, dhe e bëri atë shumë me vend. Ajo theu makinën sovjetike dhe bërtiti:
  - Për kufij të rinj!
  Dhe lupanula dhe Magda, një vajzë luftarake, shumë e ftohtë dhe luftarake, me flokë si fletë ari.
  Dhe ajo shpërtheu duke përdorur thithkat e gjoksit me luleshtrydhe, gjë që e bëri me shumë saktësi dhe saktësi.
  Ai goditi sovjetikët tridhjetë e katër dhe kërciti:
  - Goditja ime!
  Dhe vajzat do të marrin dhe do të ulërijnë. Dhe këta janë luftëtarë të nivelit të supermenëve.
  Gjermanët fituan betejën e tankeve dhe mbyllën bojlerin pas Kurskut. Dhe u krijua një lëmsh kaq i madh ushtrish të kuqe.
  Betejat u zhvilluan me ligësi e furi të madhe. Kishte shumë viktima.
  Disa nga trupat sovjetike mundën të arratiseshin, dhe disa u kapën ose u shkatërruan.
  Në beteja, vajza Schella u dallua. Ajo luftoi në këmbësorinë dhe zbatoi njohuritë, filloi të hedhë granata me gishtat e saj të zhveshur. Dhe është jashtëzakonisht e lezetshme.
  Shella dha një breshëri, duke e këputur si kosë ushtarin rus dhe duke gugatur, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Oh, pula, pula ime,
  Unë kam ngrënë ....
  Dhe ju ushtarë jeni si zero,
  Mos kurseni integritetin e dukshëm!
  Dhe një vajzë tjetër, Eva, qëlloi nga një fishek faust me ndihmën e një thithi të gjoksit me luleshtrydhe dhe shpoi një tank sovjetik.
  Dhe me thembra e saj të zhveshur ajo hodhi një bizele vdekjeje, dhe gjithashtu grisi shumë ushtarë të Ushtrisë së Kuqe.
  Kjo është një vajzë - klasa më e lartë dhe kolosale.
  Dhe pastaj ushtarët rusë të kapur u gjunjëzuan dhe puthën këmbët e zhveshura dhe të pluhurosura të vajzave.
  Dhe dukej vërtet e mrekullueshme.
  Dhe vajzat janë kaq zbathur dhe të bukura.
  Këto janë vajzat që nëse merren me diçka, patjetër do ta çojnë deri në fund.
  Ushtria e Kuqe pësoi një disfatë të madhe në Kursk. Trupat e Wehrmacht u zhvendosën në Voronezh. Dhe ata ishin energjikë.
  Por edhe vajzat sovjetike luftojnë ashpër dhe ato mund dhe duhet të tregohen gjithashtu.
  Natasha hodhi një granatë ndaj nazistëve me këmbën e saj të zbathur dhe këndoi:
  - Ashtu është...
  Zoya nisi një dhuratë vdekjeje me takën e saj të zhveshur dhe shtoi:
  - Armiku...
  Agustini iu nënshtrua diçkaje shkatërruese dhe bërtiti:
  - Mendon...
  Svetlana hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Çfarë...
  Natasha hodhi disa limonë me këmbët e saj zbathur dhe bërtiti:
  - Ruse...
  Zoya gjithashtu iu nënshtrua diçkaje energjike dhe vdekjeprurëse, duke kërcitur:
  - Menaxhuar...
  Agustini nisi vdekjen, duke mërmëritur:
  -Armik....
  Svetlana përsëri iu nënshtrua shkatërrueses dhe vjaknulës:
  - Pushim!
  Natasha dha një kthesë dhe bërtiti:
  - OBSH...
  Zoya qëlloi gjithashtu mbi të huajt e zinj që nazistët rekrutuan dhe kërcisnin:
  - Guxoj!
  Agustini foli me forcë dhe tërbim:
  - Se...
  Svetlana u dorëzua me buzëqeshjen e një pantere:
  - NE...
  Natasha hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Përleshje...
  Zoya hodhi dhuratën e vdekjes me gishtat e saj të zhveshur dhe mërmëriti:
  - Sulme!
  Agustini thirri brenda dhe mërmëriti:
  - Armiqtë...
  Svetlana dha një tufë granatash me thembra të zhveshura dhe si bërtet në majë të mushkërive:
  - Ne do të...
  Natasha gozhdoi shpërthimin dhe fërshëlleu:
  - I furishëm...
  Zoya preu nazistët dhe bërtiti:
  - Rrahni!
  Agustini qëlloi përsëri dhe bërtiti:
  - I furishëm...
  Svetlana cicëroj ndërsa qëlloi:
  - Rrahni!
  Natasha përsëri hodhi një granatë me këmbën e saj të këndshme, të zhveshur, duke cicëruar:
  - Ne do të shkatërrojmë nazistët!
  Zoya e mori dhe cicëroj:
  - Rruga e ardhshme drejt komunizmit!
  Dhe hodhi një limon me gishtat e saj të zhveshur.
  Augustini mori dhe shpërndau linjat, dhe këmbët e saj të zhveshura fluturuan me shkatërrim përgjatë Fritz:
  - Do të ndajmë kundërshtarët!
  Svetlana e mori dhe e hodhi me thembër të zhveshur, një tufë granatash dhe kërciti:
  Le të shtypim fashistët!
  Dhe të katër vazhduan të gjuanin dhe të hidhnin granata. "Jagdtiger" gjerman po lëvizte. Një makinë me një armë 128 mm. Dhe qëllon veten.
  Dhe vajzat hodhën granata. Minoi nazistët. Dhe ata qëlluan përsëri. Ata u ngjitën përpara. Tanket po rrotullohen përsëri. "Pantera" -2 më e re gjermane po lëviz. Një makinë shumë e lëvizshme.
  Por vajzat e tij e morën përsipër dhe e rrëzuan atë. Ata grisën një makinë të lëvizshme me një motor turbinë me gaz. Dhe e bënë copë-copë.
  Natasha tha duke qeshur:
  Ne po luftojmë shumë!
  Zoya u pajtua me këtë:
  - Shumë i lezetshëm!
  Agustini tha me mençuri:
  - Ne do te fitojme!
  Dhe ajo hodhi një granatë antitank me këmbën e saj të zbathur. Vajzë e fortë. Dhe ajo ka aq shumë zgjuarsi.
  Svetlana gjithashtu lëshoi një dhuratë vdekjeje me gishtat e këmbës së saj të zbathur dhe goditi armikun. Një vajzë shumë agresive, me sy në ngjyrën e lulediellit. Ajo ka një zgjuarsi të tillë dhe një kalim force!
  Natasha dha një kthesë dhe buzëqeshi:
  - Për Rusinë e shenjtë!
  Zoya qëlloi në mënyrë shumë aktive dhe buzëqeshi, duke treguar dhëmbët e perlës:
  - Unë jam një luftëtar i atij niveli që nuk shuhet!
  Edhe Agustini qëlloi. Kosi nazistët dhe gurgulloi:
  "Unë jam një luftëtar me ambicie të mëdha!"
  Dhe ajo nxori dhëmbët e saj perla!
  Svetlana konfirmoi:
  - Ambicie shumë të mëdha!
  Vajzat kanë luftuar për një kohë shumë të gjatë. Dhe sigurisht ata ia dolën mbanë në punën ushtarake. Ata janë absolutisht bukuroshe të mrekullueshme. Mendje e shquar. Dhe ata qëllojnë të klasit të parë.
  Natasha, duke pushuar, mendoi se nëse Stalini do të largohej, një lloj zbrazëtie do të formohej në shpirtrat e njerëzve. Është sikur ka vdekur një njeri i dashur.
  Edhe pse ky gjeorgjian ishte mizor. Dhe ai nuk bëri gjithçka siç duhet. Madje ka një anekdotë për këtë. Pse Lenini vesh çizme dhe Stalini vesh çizme? Sepse Vladimir Ilyich zgjodhi rrugën, dhe ky me mustaqe po nxiton përpara.
  Në këtë drejtim, Stalini nuk ishte sundimtari optimal. Në të vërtetë, siç e përshkroi Lenini, ishte shumë e vrazhdë.
  Ky kuzhinier përgatit vetëm pjata pikante. Për sa i përket mizorisë, ishte një thikë me dy tehe.
  Nga njëra anë, kjo ndihmoi në ruajtjen e disiplinës dhe stimuloi aparatin e partisë. Nga ana tjetër, personeli më i vlefshëm dhe njerëzit më të aftë u rrëzuan. Në veçanti, pas luftës ata humbën një menaxher kaq të madh si Voznesensky. Kush i kishte shërbimet më të mëdha Atdheut.
  Voznesensky ishte, ndoshta, një menaxher ideal: jo vetëm i ashpër, por edhe i zgjuar dhe i arsimuar. Doktori më i ri i shkencave në BRSS, akademik, personalitet i shquar. Pa Voznesensky, ekonomia ruse disi shkoi keq. Dhe unë nuk mund t'i mposht nazistët.
  Natasha hodhi një limon me këmbën e saj të zbathur dhe këndoi:
  - Nga qielli...
  Zoya gjithashtu hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe tha:
  - Ylli...
  Agustini lëshoi një dhuratë vdekjeje me këmbën e saj të zbathur dhe këndoi:
  - E ndritshme...
  Svetlana gjithashtu hodhi një granatë, me ndihmën e një këmbë të zbathur dhe lëshoi:
  - E kristaltë!
  Natasha dha një kthesë dhe bërtiti:
  - Une per ty...
  Zoya nisi dhuratën e vdekjes me gishtat e saj të zhveshur, duke fërshëllyer:
  - Kënga...
  Agustini u dorëzua me takën e saj të zhveshur, ajo që sjell vdekjen dhe kërciti:
  - Unë do të këndoj ...
  Natashka vazhdoi, duke kënduar në mënyrë agresive:
  - Rreth ....
  Zoya hodhi një pako shpërthimi me këmbën e saj të zbathur, duke shpërndarë nazistët dhe bërtiti:
  - Vendas...
  Augustina dha një tufë granatash me thembër të zhveshur, dha:
  - Stalin!
  Por Krautët kanë katër vajza dhe zagarë të tillë.
  Ata u ulën në tankun më të ri Panther-2 me një armë me tytë të gjatë 88 mm.
  Gerda gjuajti topin e saj dhe goditi T-34 në pjesën e poshtme të bykut dhe cicëroj duke i ndezur sytë e saj safir:
  - Jo, në fund të fundit, Zoti e do Gjermaninë! Do të fitojmë patjetër!
  Charlotte u pajtua me këtë:
  - Nuk mund të humbasim! Së shpejti do të dalim në Kalinin dhe Moska do të jetë një hedhje guri!
  Christina zhveshi thithkat e saj perla dhe bërtiti:
  - Le të arrijmë atje, do të ketë kohë për në Vladivostok!
  Magda vuri në dukje me keqardhje:
  - Dhe japonezët pothuajse janë mundur nga amerikanët. Kjo është shumë serioze, pothuajse kemi humbur një aleat të rëndësishëm.
  Gerda rrëzoi një tank të ri sovjetik dhe bërtiti:
  - Ne mund të bëjmë pa to!
  Charlotte qeshi dhe tha:
  - Nëse foshnja buzëqesh, ndoshta gjithçka do të funksionojë!
  Christina u shpreh në rimë:
  - Një hipopotam shpërtheu nga një buzëqeshje!
  Magda e mbështeti atë:
  - Vajza e ka gojën shumë të pangopur!
  Dhe luftëtarët e morën dhe shpërthyen duke qeshur. Ata kanë energji të shkëlqyeshme, mund të thuhet dikush, dhe me bollëk!
  Gerda qëlloi përsëri në drejtim të automjeteve sovjetike dhe bërtiti:
  - Shekulli i ardhshëm do të jetë i yni!
  Charlotte gjithashtu thirri dhe konfirmoi:
  - Do të ketë fluturime në hapësirë!
  Christina e konfirmoi me lehtësi këtë:
  - Le të fluturojmë në hapësirë!
  Magda qëlloi nga një bombë-hedhës dhe dha:
  - Ulur në një avion yll!
  Gerda nxori gjuhën dhe kërciti:
  - Në shekullin e ri do të sundojë perandoria e Rajhut të Tretë!
  Charlotte me një buzëqeshje agresive konfirmoi:
  - Dhe e katërta gjithashtu.
  Pas kësaj, bukuroshja përsëri ktheu tankun sovjetik.
  Kristina, kjo luftëtare djallëzore, që shkëlqente me dhëmbë margaritar, kërciti:
  - Po, le të ketë një urdhër të ri! Dhe lavdi Perandorisë së Madhe!
  Magda konfirmoi me tërbim të tërbuar:
  - Lavdi Perandorisë!
  Gerda qëlloi përsëri dhe tha:
  - Lavdi edhe neve!
  Dhe mesa duket vajza e ka marrë.
  Gvozdanula dhe Charlotte. Dhe shumë i përshtatshëm. Unë shpova një tank sovjetik menjëherë në anën. Pastaj ajo cicëroj:
  - Ne luftojmë për një rend të ri!
  Magda, duke qëlluar dhe goditur kundërshtarët, konfirmoi:
  - Dhe pa asnjë dyshim do ta arrijmë!
  Gerda gozhdoi përsëri, dhe shumë me vend dhe tha:
  - Do të arrijmë me një diferencë të madhe!
  Dhe ajo shkëlqente me safir dhe sy shumë të shndritshëm.
  Charlotte gjithashtu qëlloi, goditi makinën ruse dhe bërtiti, kjo është një djall me flokë portokalli:
  - Gjithçka do të jetë vetëm aeroba!
  Magda gjithashtu qëlloi me tërbim të tërbuar. Ajo theu T-34 dhe bërtiti:
  - Dhe ekuipazhi i ardhshëm!
  Këtu, megjithatë, vajzat kishin probleme. U shfaq KV-14. Makina eshte shume e madhe. Dhe ajo ka një armë 152 milimetra me një tytë të gjatë. Ndoshta një gjerman për të depërtuar.
  Gerda ngushtoi sytë dhe pyeti Charlotte:
  - A mund ta mbulosh me bombardues?
  Flokëkuqja u përgjigj:
  - Sigurisht që ka një shans ... Por saktësia e bombarduesit është e pamjaftueshme!
  Christina sugjeroi me pasion:
  - Më lejoni të provoj letrën time 88-grafike?
  Gerda në mënyrë skeptike tha:
  - Ky KV-14 ka forca të blinduara ballore 100 mm në një pjerrësi të madhe. Ju nuk mund ta merrni atë!
  Charlotte buzëqeshi dhe tha:
  -Dreqin! Dhe unë mendova se rusët nuk kishin një tank të tillë! Vetëm thashetheme!
  Magda tha:
  Unë gjithashtu mendova se ishte një gabim! Por ne shohim që nuk është kështu! Dhe fuçia e rusit është kaq e gjatë!
  Gerda këndoi, duke goditur thembrën e saj të zhveshur në dyshemenë e blinduar:
  Ne do të luftojmë pa frikë!
  Charlotte konfirmoi qëndrimin e partnerit të saj:
  - Ne do të jemi një hap prapa!
  Christina sugjeroi:
  - Po sikur të rrëzoni një tank sovjetik me një goditje të saktë të një predhe në fuçi?
  Gerda dyshoi:
  - A mund ta bësh këtë nga një distancë e madhe?
  Christina konfirmoi:
  - Nëse më sillni flakën e çakmakut në shputat e mia të zhveshura, atëherë unë jam mjaft i aftë të godas shumë mirë!
  Në vend që të përgjigjej, Gerda klikoi çakmakun e saj. Kristina përdredhi këmbën e saj të zhveshur dhe thembra e saj e zhveshur paksa e ngurtësuar shkëlqente në dritën e flakëve.
  Gerda i solli flakën tabanit të vajzës. Kishte një erë djegieje. Erë shumë e këndshme, si shish kebab i pjekur në skarë.
  Christina pëshpëriti:
  - Dhe deri në thembër të dytë!
  Pastaj Magda ndezi zjarrin. Tashmë të dyja gjuhët e flakës lëpinin shputat e zhveshura të një vajze shumë të bukur dhe flokëkuqe.
  Pastaj Charlotte bërtiti dhe zhveshi gjoksin e saj. Pa asnjë ceremoni, ajo e mori dhe shtypi butonin e levës me thithin e saj të kuq. Arma shkrepi automatikisht.
  Predha fluturoi vetë dhe u ul pikërisht në fuçinë e një makinerie mbresëlënëse sovjetike.
  Si një elefant gjigant preu një trung të gjatë. Pasi mori një goditje dërrmuese, tanku sovjetik ndaloi lëvizjen. Iu duk sikur t'i kishte rënë një shpatë nga duart.
  Ajo kurva me fat!
  Charlotte këndoi, duke buzëqeshur e lumtur:
  - Vetëm frika do të na japë miq! Vetëm dhimbja të motivon të punosh!
  Gerda shtoi me entuziazëm:
  - Unë dua që gjithnjë e më shumë të shtyp fytyrat tuaja budallaqe!
  Luftëtarët e Rajhut të Tretë dukej se ishin shumë të kënaqur!
  Sidoqoftë, edhe fëmijët e vegjël luftuan kundër nazistëve. Djemtë dhe vajzat hodhën pako eksplozive të improvizuara ndaj tankeve, armëve vetëlëvizëse dhe këmbësorisë gjermane.
  Pionierët luftuan me shumë guxim. Ata e dinin se çfarë do të thoshte robëria fashiste.
  Vajza Marinka, për shembull, ra në kthetrat e nazistëve. I lyen me vaj këmbët e zbathura dhe e vendosën pranë mangallit. Gjuhët e flakës thuajse lëpinin takat e zhveshura dhe të ngurtësuara të vajzës nga ecja e gjatë zbathur. Tortura vazhdoi për rreth pesëmbëdhjetë minuta, derisa shputat u mbuluan me flluska. Më pas, vajzës iu zgjidhën këmbët zbathur. Dhe përsëri ata bënë pyetje. Më rrahën me zorrë gome në trupin tim lakuriq.
  Pastaj kaluan rrymën... Marinka u torturua deri në dhjetë humbje të vetëdijes gjatë marrjes në pyetje. Dhe pastaj e lanë të pushojë. Këmbët e zbathura, kur dridhën pak, lyheshin sërish me vaj dhe mangalli u ngrit sërish. Një torturë e tillë mund të përsëritet shumë herë. Dhe torturoni me rrymë, dhe fshikulloni me zorrë gome.
  Marinka u torturua për gjashtë muaj. Derisa u verbua dhe u gri nga torturat. Pastaj e varrosën të gjallë në tokë. Nuk humbi as një plumb kot.
  Pionieri Vasya, nazistët fshikulluan me tela të nxehtë në trupin e tij të zhveshur.
  Pastaj takat e zhveshura u dogjën me shirita hekuri të nxehtë. Djali nuk duroi dot duke bërtitur, por megjithatë nuk i tradhtoi shokët.
  Nazistët e tretën të gjallë në acid klorhidrik. Dhe kjo është një dhimbje e tmerrshme.
  Këta Fritzetë janë përbindësha të tillë... Komsomolin e torturuan me hekur. Pastaj e varën në një raft, e ngritën lart dhe e hodhën poshtë. Më pas, ata filluan të digjen me një levë të nxehtë. Gjoksët u shqyen me pincë. Pastaj hunda u gris fjalë për fjalë me pincë të kuqe të nxehtë.
  Vajza u torturua për vdekje... I thyen të gjithë gishtat dhe këmbën. Një tjetër anëtare e Komsomol, Anna, u shty në shtyllë. Dhe kur ajo vdiq, ata u dogjën me pishtarë.
  Me pak fjalë, nazistët talleshin me sa mundnin dhe si donin. Ata torturuan dhe torturuan të gjithë.
  Natasha dhe ekipi i saj ishin ende duke luftuar në rrethim. Vajzat përdorën këmbët e tyre të zhveshura dhe të hijshme në betejë dhe hodhën granata. Ata luftuan kundër forcave superiore të Fritz. Ata u mbajtën me shumë guxim dhe nuk do të tërhiqeshin.
  . KAPITULLI? 3.
  Një tjetër realitet në një ëndërr që ende zgjati...
  Lufta shpërtheu midis Rusisë dhe talebanëve. Së pari, talebanët sulmuan Taxhikistanin. Në fakt, koha është e përshtatshme dhe është koha për të vendosur për zgjerimin në Azinë Qendrore.
  Dhe ushtria e Taxhikistanit ishte e dobët. Ajo u rrëzua nga goditjet e talebanëve, pjesërisht duke ikur, pjesërisht duke iu dorëzuar talebanëve. Dhe talebanët sulmuan bazën ruse dhe rusët u bënë memec. Dhe më duhej të transferoja trupa nëpër disa vende dhe të rivendosja frontin.
  Filluan të ziejnë beteja të përgjakshme dhe brutale.
  Dhe vajzat luftojnë me inat
  Katërshët e famshëm përleshen pranë fshatit të Lindjes së Mesme.
  Natasha jep një kthesë dhe hedh një granatë me gishtat e saj të zhveshur.
  Thye afganët dhe kërcit:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Zoya gjithashtu gjuan armikun. Kosit armiqtë, hedh granata me forcë vdekjeprurëse me këmbë të zbathura dhe kërcitje:
  - Për Atdheun, nëna jonë!
  Augustina gërvishti linjën e afganëve me një breshëri nga një mitraloz. Ajo hodhi një limon shkatërrues me thembër të zhveshur dhe leh:
  - Për BRSS!
  Svetlana gjithashtu shpërtheu armikun, preu shumë luftëtarë islamikë dhe bërtiti:
  - Për botën e komunizmit!
  Dhe gjithashtu si të hedhim një dhuratë vdekjeje me fuqi shkatërruese dhe të pamatshme me gishtat e këmbëve të zbathura. Dhe i grisi plotësisht armiqtë.
  Këto vajza janë të mrekullueshme...
  Natasha tha ndërsa po kositte afganët që po përparonin:
  - Ata thumbojnë fjalë për fjalë si karkaleca!
  Dhe vajza përsëri hodhi një granatë kundër armikut me thembër të zhveshur. Dhe goxha grisi armiqtë.
  Zoya po godet gjithashtu ushtarët islamikë me një breshëri të drejtuar mirë. I kosit tërësisht dhe i gatuan:
  - Për Rusinë!
  Dhe përsëri, me gishtërinjtë e zhveshur, ai do të hedhë një dhuratë vdekjeprurëse.
  Agustini, duke qëlluar mbi armikun dhe fjalë për fjalë duke kositur afganët, duke i prerë ata si një kultivues, kërciti:
  - Për mëmëdheun!
  Svetlana, duke i prerë armiqtë, dhe në fakt duke kositur ushtarët e perandorisë islamike talebane, dhe duke i rrëzuar ata me tuma, lëshoi:
  - Për Atdheun dhe fitoret e reja!
  Dhe përsëri, si do të hidhte një granatë me forcë vdekjeprurëse me gishtat e këmbëve të zhveshura e të dalta.
  Vajzat u shpërndanë plotësisht. Dhe ata shkatërruan numrin më të lartë të ushtrisë talebane. Dhe ata erdhën në valë të mëdha.
  Luftoni mbi tankun dhe ekuipazhin e Elizabeth.
  Edhe vajzat këtu janë vetëm me një bikini dhe zbathur. Dhe në të njëjtën kohë ata luftojnë shumë mirë. Tanket e Afganistanit janë të vjetruara dhe në cilësi më të dobët se ato ruse, por ka mjaft prej tyre.
  Mjeshtrit e perandorisë islame bënin disa makina nga druri. Ajo që duhet të them është shumë progresive.
  Elizabeth, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, qëllon me një goditje dhe shpon një tank afgan, pas së cilës ajo rënkon:
  - Unë jam gruaja më e lezetshme në botë!
  Ekaterina gjithashtu shkelm, duke përdorur thembrën e saj të zhveshur, godet armikun dhe kërcit:
  - Për BRSS!
  Elena, pa u menduar dy herë, do të qëllojë kundër armikut. Duke e copëtuar dhe duke kërcitur:
  - Për komunizmin!
  Eufrosinia, gjithashtu, si të godasësh armikun. Do të thyejë tankun e afganëve dhe do të shajë:
  - Për Atdheun deri në fund!
  Dhe këto janë vajzat, ato janë thjesht super. Asnjë forcë nuk mund të qëndrojë kundër një të tillë. Dhe ata janë me të vërtetë luftëtarët dhe zagarët më të lezetshëm. Dhe askush nuk mund t'i kundërshtojë.
  Dhe nëse ata filluan të luftojnë, atëherë do të jetë vetëm një luftë e hipermenëve.
  Dhe Elizabeta do të qëllojë përsëri me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur dhe do të kërcasë:
  - Për BRSS-në e re!
  Ekaterina gjithashtu qëlloi kundër armikut me radhë dhe kërciti:
  - Po, Vladimir Putin nuk është një udhëheqës shumë i mirë, për ta thënë butë!
  Dhe vajza e ktheu takën e saj të zhveshur dhe të rrumbullakët.
  Elena vazhdoi të godiste afganët dhe cicëroj:
  - Për komunizmin e madh në BRSS!
  Dhe me gishta të zhveshur, ajo shtoi në mënyrë specifike shkatërruese dhe vrasëse!
  Dhe pastaj si rrah vajza Eufrosinia. Dhe thyeni armikun dhe kërcitni:
  - Për perëndeshën Lada!
  Këtu është fusha e tyre e betejës.
  Dhe luftëtari si filluan të kositin kundërshtarët dhe si nuk u dhanë mëshirë, duke shfarosur afganët.
  Elizabeth gjithashtu qëlloi kundër armikut, dhe gjithashtu përdori një thembër të zhveshur dhe bërtiti:
  - Për komunizmin në vendin e sovjetikëve!
  Dhe këtu ajo është një grua kaq luftarake dhe luftarake.
  Tashmë, afganët po shihen nga qielli.
  Anastasia Vedmakova është shumë e nxehtë në betejë. Dhe i shtyp të gjithë. Dhe në qiell rrëzon aeroplanët afganë dhe godet në tokë. Kjo është një vajzë kaq agresive.
  Dhe ajo këndoi duke qeshur:
  - Për Atdheun tonë, vritni të gjithë talebanët!
  Akulina Orlova konfirmoi duke hapur dhëmbët:
  - Në fakt, shpirti është një demon, i ngjitur në BRSS!
  Dhe luftëtari rrëzoi një aeroplan tjetër afgan.
  Mirabela Magnetic, duke shkatërruar luftëtarët e perandorisë islamike talebane në qiell dhe në tokë, ndërsa përdorte gishtat e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Për Atdheun tonë!
  Këtu është një treshe që lufton në qiell. Dhe ajo po godet afganët me intensitet të madh. Dhe armiqtë janë rrëzuar plotësisht.
  Akulina Orlova në butona me thembër të zhveshur dhe bërtiti:
  Për vendin tonë të madh!
  Dhe si u bën syrin partnerëve të tij.
  Dhe përsëri rrëzon afganët. Dhe këto janë kërcime shumë agresive te vajzat.
  Anastasia cicëroi me një buzëqeshje, duke treguar dhëmbët e saj, duke rrëzuar pilotët afganë:
  - Ne jemi luftëtarë që do të mundim çdo ushtri!
  Dhe përsëri rrëzoi një makinë afgane.
  Po, vajzat këtu morën plotësisht shfarosjen e ushtarëve të perandorisë islame. Dhe ata përplasen ...
  Alyonka gjithashtu lufton në mënyrë të dëshpëruar dhe tregon aerobatikën e saj më të mirë. Dhe rrëzon armiqtë sikur të jenë modele.
  Dhe talebanët vazhdojnë të ngjiten dhe të ngjiten. Dhe ata po vriten në një numër të madh.
  Alenka hodhi gishtat e saj të zhveshur diçka vdekjeprurëse dhe këndoi:
  Ne jemi ujqër të bardhë!
  Anyuta u pajtua me këtë, duke kositur kundërshtarët pa ceremoni:
  - Dhe ne jemi më të mirët në botë!
  Dhe ajo gjithashtu dha një granatë me thembër të zhveshur.
  Dhe tani Alla po gjuan edhe mitralozë. Dhe troket shumë afganë dhe vrumbullon:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Edhe Maria qëllon me shumë saktësi ndaj afganëve. Dhe i rrëzon plotësisht. Dhe ai gjithashtu hedh granata duke përdorur gishtërinjtë e tij të zhveshur. Dhe gjëmon:
  - Lavdi Svarog!
  Olympias gjithashtu godet armikun me forcë të madhe, vdekjeprurëse. Kosit armiqtë nga perandoria islame dhe kërcit:
  - Për të gjithë, gjithë botën në epokën e komunizmit!
  Dhe përsëri vajza nxjerr dhëmbët dhe qëllon me saktësi mbi armikun.
  Dhe Marusya gjithashtu shkarravit afganët. Dhe me një thithkë të kuqërremtë ai shtyp butonin e bazukës dhe rrëzon kundërshtarët dhe kërcit:
  - Për Rusinë e Madhe!
  Këtu janë vajzat.
  Por Matryona, si afganët, përplaset, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, shtyp armikun nga talebanët dhe bërtet:
  - Për Atdhe e liri deri në fund!
  Kështu shkuan vajzat dhe se si shihen afganët - thjesht tmerr. Dhe ka fjalë për fjalë një shfarosje totale dhe të përgjithshme të tyre. Me sa duket, afganët po kalojnë një ditë shumë të keqe.
  Alenka vuri në dukje, duke qëlluar mbi afganët dhe duke i kositur ata:
  - Ky është atdheu im!
  Dhe me takën e tij të zhveshur, si do të dorëzohet dhurata vrastare e asgjësimit.
  Këtu janë vajzat - le të themi super.
  Anyuta vuri në dukje në mënyrë agresive, duke qëlluar mbi afganët:
  - Lavdi komunizmit!
  Duke luftuar Allën, duke qëlluar dhe duke shtypur thithkën e saj të kuqe të ndezur mbi butonat e bazukës, kërciti:
  - Lavdi heronjve!
  Dhe Maria, duke e ndyrë armikun me forcë vdekjeprurëse, bërtiti:
  - Lavdi mëmëdheut më të lezetshëm!
  Olympias shtoi, duke shtypur armiqtë dhe duke treguar shpejtësi të shtuar:
  - Lavdi e madhe vendit më të begatë!
  Matryona, duke goditur kundërshtarët dhe duke përdorur gishtat e saj të zhveshur kur gjuante, e mori atë dhe bërtiti:
  - Dhe lavdi luftëtarëve më të lezetshëm!
  Marusya, gjithashtu duke shkarravitur armiqtë dhe fjalë për fjalë duke i kositur ata, bërtiti në mënyrë shurdhuese:
  - Dhe BRSS është gjithashtu një lavdi e madhe për shekuj!
  Dhe vajzat kënduan në unison:
  - Njerëzit do të jenë të lumtur
  Lumturia përgjithmonë...
  Qeveria Sovjetike -
  Fuqia është e madhe!
  Dhe luftëtarët do të qeshin në majë të mushkërive. Dhe ata zhveshën dhëmbët.
  Alenka tha me një buzëqeshje të madhe:
  Ne do të japim zemrën tonë për Atdheun tonë!
  Anyuta vazhdoi me inat:
  - Dhe ne do të qëndrojmë dhe do të fitojmë!
  Ja ku janë, le të themi, vajza të mrekullueshme. Dhe me të vërtetë u pëlqen të luftojnë me forcë të plotë.
  Dhe këtu janë Oleg Rybachenko dhe Margarita Korshunova në betejë.
  Djali dhe vajza duken si fëmijë rreth dymbëdhjetë vjeç, por në fakt vrasësit e pavdekshëm po luftojnë aq agresivisht. Se asgjë nuk mund të qëndrojë kundër tyre.
  Alenka, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke prerë kundërshtarët nga talebanët, këndoi me një buzëqeshje:
  Ne do të luftojmë për një të nesërme më të ndritshme!
  Anyuta, duke gjuajtur dhe hedhur bomba me gishtat e saj të zhveshur, shtoi:
  - Dhe treni ynë i blinduar arriti të përshpejtohej!
  Dhe Alla me flokë të kuqe, duke u kërcyer dhe duke u përpëlitur, shtoi duke shkelur syrin:
  - Le të puthemi!
  Oleg Rybachenko drejtoi një mulli me erë me shpatat e tij, duke prerë kokat e afganëve dhe kërciti:
  - Lavdi Atdheut tonë!
  Dhe djali, me gishtërinjtë e tij të zhveshur, nisi një dhuratë vrastare të vdekjes.
  Vajza gjithashtu preu pritjen e fluturës me shpata. Prerë armikun dhe bërtiti:
  - Lavdi sistemit sovjetik!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai do të hedhë edhe dhuratat e asgjësimit, duke shkatërruar armiqtë.
  Dhe fëmijët, duke shtypur armikun, kënduan në unison:
  - Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet,
  Talebanëve do t'i jepet fund...
  Dielli do të shkëlqejë me shkëlqim
  Ne do t'i bëjmë copë-copë të gjithë armiqtë e këqij!
  Fëmijë në dhe luftëtarë shumë të lezetshëm. Dhe ata gjithashtu fishkëllenin, duke rrëzuar mbi armikun një re të tërë sorrash të shtangur dhe të droguar. Dhe është jashtëzakonisht e lezetshme.
  Oleg Rybachenko, duke i prerë afganët me një buzëqeshje, vuri në dukje:
  - Me ne të rinjtë e gjithë planetit,
  Ekipi ynë i ndërtimit në mbarë botën!
  Dhe djali me thembër të zhveshur iu nënshtrua dhuratës shkatërruese të vdekjes.
  Margarita Magnitnaya, duke shtypur luftëtarët islamikë, cicëroj gjithashtu duke nxjerrë dhëmbët:
  - Populli po marshon gjithë vendin në komunizëm!
  Dhe gjithashtu se si ai kalon nëpër gradat islame. Dhe duhet të them se kjo është shumë mizore dhe e lezetshme.
  Ndërkohë, talebanët kapën një djalë katërmbëdhjetë vjeç. E zhveshën dhe e lidhën në një pemë. Pas kësaj, ata fillimisht fshikulluan, duke e zhveshur lëkurën në gjak.
  Më pas plagët e adoleshentit i është hedhur kripë. Pastaj filluan të skuqen me zjarr dhe i dogjën takat e zhveshura të fëmijës. Dhe ishte kaq mizore. Dhe përfundoni i torturuar
  djalë për vdekje.
  Dhe përsëri ka beteja të ashpra ...
  Dhe pozicionet e talebanëve po goditen nga avionët sulmues rusë duke përdorur avionë. Dhe këtu afganët dhe raketat po godasin. Dhe të gjithë ngjiten e ngjiten si zhaba në ngërçe.
  Dhe tufa të tëra kufomash janë lënë pas.
  Margarita këndoi me buzëqeshje:
  Ne do të luftojmë për një të nesërme më të ndritshme!
  Dhe Oleg Rybachenko, duke prerë afganët, leh:
  - Ne arritëm ta kuptonim!
  Dhe djali përsëri, me gishtat e zhveshur, do të hedhë një granatë me forcë vdekjeprurëse.
  Dhe këta afganë shihen me kaq besim dhe famë.
  Këta fëmijë janë monstrat e vërtetë.
  Dhe krijesat e pavdekshme luftojnë zbathur, dhe shumë aktivisht shtypin kundërshtarët.
  Por në betejë hyn edhe një tank nga RDGJ.
  Gerda dhe ekuipazhi i saj hyjnë në betejë me afganët.
  Dhe vajza qëllon me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe gugat:
  - Lavdi ideve të komunizmit!
  Charlotte, e cila qëllon pas saj, konfirmon:
  - Lavdi ideve të sistemit sovjetik!
  Christina, duke qëlluar armikun me gishtat e saj të zhveshur, bërtet:
  - Për ideale të reja të ndritshme!
  Dhe gjithashtu godet me shumë saktësi armikun.
  Dhe afganët e marrin atë me kapital.
  Dhe Magda qëllon kundër armikut dhe bërtet, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Lavdi Atdheut tonë!
  Dhe gjithashtu se si ai godet armikun me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur.
  Këto janë vajza luftarake, le ta pranojmë.
  Gerda, duke qëlluar mbi armikun, cicëroj:
  - Për Rusinë dhe fitoren deri në fund!
  Dhe përsëri ai rrah, këtë herë duke përdorur një thithkë të kuqe të ndezur në shtypjen e butonit të levës.
  Këtu janë vajzat. Ata janë me dhëmbë dhe me fang dhe mund ta shqyejnë këdo drejt.
  Charlotte e mori atë dhe këndoi në mënyrë agresive, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Afrika është e tmerrshme, po, po. Po!
  Afrika është e rrezikshme, po, po, po!
  Mos shkoni vajza - shkoni në Afrikë për një shëtitje!
  Christina, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke e goditur kundërshtarin e saj, tha:
  - Mos shkoni vajza zbathur në errësirë!
  dhe me takë të zhveshur si t'i nënshtrohemi armikut.
  Këtu janë gratë - të gjitha gratë!
  Dhe afganët po qëllohen dhe shkatërrohen pa mëshirë.
  Magda, duke qëlluar mbi armikun dhe fjalë për fjalë duke e fshirë atë, lëshoi në mënyrë agresive:
  - Unë jam më i forti në botë!
  Dhe gjithashtu si të godasësh me shpullë me gishtat e zhveshur. Këtu është vajza.
  Duhet të them që është thjesht ultra!
  Ja cilat janë vajzat se si i morën talebanët dhe i rrahën me çekiç.
  Dhe talebanët torturuan një anëtar rus të Komsomol. Së pari u zhvesh lakuriq. Pastaj filluan të derdhin ujë. Së pari të nxehtë - ujë të valë, pastaj të ftohtë. Pastaj filluan të rrihnin me tela të nxehtë.
  Dhe ishte kaq mizore. Dhe pastaj përsëri tortura dhe një dritë në thembra të zhveshura të vajzës. Dhe ajo u torturua rëndë. Dhe pse hodhën acid, që është edhe më i dhimbshëm.
  Dhe vajza gjithashtu u torturua deri në vdekje.
  Dhe pastaj ata morën skeletin e saj dhe e mbuluan me ar dhe e varën që ta shihnin të gjithë. Dhe ishte jashtëzakonisht mizore.
  Ky është lloji i fuqisë që demonstruan talebanët. Dhe përpiquni të konkurroni me një vend të tillë. Por vajzat duan të kenë fëmijë. Dhe ata prenë barkun e tyre. Dhe ata janë shumë mizorë.
  Luftimet ndër të tjera digjen si flakët e botës së krimit.
  Oleg Rybachenko, duke prerë kundërshtarët, këndoi:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Dhe djaloshi sërish me gishtat e këmbëve do të hedhë dhuratën vrasëse të vdekjes
  Margarita Korshunova, duke prerë afganët, kërciti:
  - Për BRSS!
  Dhe ai do të hedhë gishtërinjtë e tij të zhveshur, atë që sjell vdekjen masive. Po, askush nuk mund t'u rezistojë vajzave të tilla.
  Djalë dhe vajzë në një eksitim të plotë dhe të furishëm dhe në ngarkesë luftarake.
  Oleg Rybachenko, duke i prerë afganët me shpata, këndoi:
  - Më solli, më solli,
  Më mori!
  Unë thjesht do të ulem mbi një kalë
  Dhe fati më pret!
  Dhe djali do të qeshë, dhe përsëri do të marrë dhe do të copëtojë armikun.
  Dhe ja ku janë bashkë me Margaritën si fishkëllejnë. Dhe një masë sorrash të shtangur do të bien mbi kokat e afganëve. Le të themi se është e mrekullueshme.
  Margarita Korshunova shkroi në Twitter:
  - Unë jam më i forti në botë, do t'i shkatërroj armiqtë në tualet!
  Dhe i shkel syrin partneres.
  Dhe forcat superiore të afganëve filluan të shpërthejnë.
  Oleg Rybachenko më në fund shtypi çelësin me thembër të zhveshur. Dhe rryma goditi, duke kthyer menjëherë shumë ushtarë talebanë në skelete. Dhe duhet theksuar - vrasës.
  Djali Terminator këndoi:
  -Të jetë e famshme Toka jonë!
  Dhe si fishkëllen, duke nxjerrë dhëmbët.
  Këtu është djali. Dhe vërtet shumë luftarake.
  Dhe pastaj janë raketat sovjetike që godasin afganët. Dhe ata janë goditur rëndë. Dhe shumë luftëtarë vriten.
  Tamara dhe Veronika synojnë raketa vdekjeprurëse me hala dhe topa dhe shpërthejnë. Dhe shumë afganë vriten menjëherë. Dhe është kaq mizore.
  Vajzat aktualisht ndodhen në bunker, duke shkelur me këmbë të zbathura pllaka betoni. Dhe nxisni akuza vdekjeprurëse ndaj armikut, duke shfarosur plotësisht.
  Këto vajza janë thjesht të mahnitshme.
  Tamara ndez dhe gjëmon:
  - BRSS e madhe dhe lideri i saj Stalini janë me ne!
  Veronica gjithashtu e konfirmon këtë:
  Le t'i godasim bythën talebanëve!
  Dhe gjithashtu si të qëlloni kundër armikut. Dhe do ta bëjë shumë të vështirë. Vajzat duan të vrasin - këto janë vajzat.
  Veronica një herë bëri një pyetje:
  Çfarë është dy herë dy pesë?
  Tamara u përgjigj duke qeshur:
  - Katër e gjysmë!
  Dhe doli të ishte një deklaratë shumë e mprehtë.
  Vajzat këtu janë kaq të tensionuara.
  Natasha dhe ekipi i saj po qëllojnë gjithashtu mbi afganët. Ata vriten masivisht dhe ulërijnë:
  -Të lavdërohet komunizmi!
  Dhe gjuha do të tregojë!
  Dhe pastaj edhe me takë të zhveshur, si do ta marrë dhe konkretisht do të dorëzohet.
  Kjo është një vajzë, të gjitha vajzat janë një vajzë.
  Dhe e frikshme përtej masës.
  Svetlana këndoi me tërbim, duke shkarravitur afganët.
  Dhe në lartësitë me yje, heshtja malore,
  Në valën e detit dhe zjarrin e furishëm,
  Dhe në zjarr të furishëm dhe të furishëm!
  Dhe pastaj Zoya qëllon me dëshpërim mbi armikun.
  Këto janë vajzat - shumë të guximshme.
  Dhe Augustina shtyp kundërshtarët dhe gjëmon në majë të mushkërive të saj:
  - Për Atdheun tonë, për lavdinë e BRSS!
  Dhe këtu, natyrisht, Kina nuk mund t'i rezistojë një ekipi të tillë.
  Dhe vajzat, natyrisht, janë shumë të guximshme dhe të aftë.
  Asnjë mashtrim i vetëm nuk do të funksionojë kundër tyre.
  Natasha, duke kositur një linjë tjetër afganësh, bërtiti:
  - Unë jam më i forti në botë, dhe do t'ju vras të gjithëve në tualet!
  Dhe përsëri, me gishta të zhveshur, ai do të hedhë një pako shpërthyese me forcë vdekjeprurëse.
  Agustini, kjo vajzë me fuqi luftarake, cicëroj:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Dhe gjithashtu shkel syrin me sytë e tij smeraldi.
  Svetlana është shumë agresive në luftime. I shtyp afganët dhe cicëron:
  - Lavdi kohëve të fitores komuniste!
  Këtu janë vajzat ...
  Dhe Stalenida i shfaros afganët pa vonesë.
  Dhe i kosit sikur të ketë vërtet një kosë luftarake.
  Kjo është një vajzë, një vajzë për të gjitha vajzat!
  Duke i goditur afganët dhe duke hedhur dhuratat vrastare të vdekjes me gishtërinjtë e saj të zhveshur, Steelenida guxoi:
  - Lavdi Atdheut tonë - BRSS! Rusia e Putinit - jo!
  Dhe përsëri, vajza godet armikun me forcë të egër. Këtu është ajo, luftarake dhe luftarake.
  Victoria, duke qëlluar mbi armiqtë, thotë me një buzëqeshje:
  - Lavdi e madhe e pret BRSS!
  Steele pohoi me kokë.
  - Po, po pret!
  Dhe ndërsa gjuajti, mendoi. Në një farë mënyre, kjo të kujton Luftën Patriotike, përveç se armiku nuk arriti të kapte BRSS në befasi. Dhe basti për një goditje të papritur nuk e justifikoi veten.
  Por ka kaq shumë afganë. Ata po përparojnë, fjalë për fjalë hedhin kufoma në pozicionet ruse. Dhe kjo është taktika e tyre e furishme dhe e egër. Dhe ata nuk marrin parasysh humbjet e tyre,
  dhe njerëzit praktikisht nuk mbrohen. Pra, provoni me këto ju mund ta bëni atë.
  Stalenida hodhi një granatë me thembër të zhveshur dhe cicëroj:
  - Në emër të BRSS!
  Dhe ajo tregoi dhëmbët e saj shumë të mprehtë.
  Victoria u pajtua me të:
  - Udhëheqësit vijnë e shkojnë, por BRSS mbetet!
  Stalenida guxoi e emocionuar:
  - BRSS është me ne përgjithmonë!
  Serafimi, duke qëlluar mbi armiqtë, sikur të guxojë dhe të rrëzojë armikun, do të japë:
  - Ne do të jemi një forcë klasike!
  Dhe gjithashtu një vajzë, si një këmbë e zbathur, do të nisë një dhuratë të shkatërrimit të plotë.
  Victoria këndoi:
  - Lavdi vendit tim të komunizmit!
  Serafimi e konfirmoi me lehtësi këtë:
  - Komunizmi është dritë dhe begati!
  Dhe duke dhënë përsëri për të shkatërruar afganët.
  Gerda gjithashtu lufton shumë agresivisht. Dhe ai tregon klasën e tij më të lartë.
  Por nuk ka truke të vërteta kundër Gerdës.
  Kjo është një vajzë që jep ëndrrën e gjithë universit.
  Dhe ajo do të marrë dhe do të këndojë:
  - Lavdi Tokës sime, dhe ne jemi në të gjithë universin!
  Dhe përsëri, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, bukuroshja do të lejojë një dhuratë vrastare vdekjeje dhe asgjësimi. Le ta themi drejtpërdrejt - vajza është ajo që ju nevojitet.
  Gerda qëlloi të gjithë kompletin luftarak dhe tani po kthehet.
  Katërshja e famshme gjermane, pasi ka vrarë shumë afganë, mban sekrete.
  Epo, ata prenë në patate.
  Charlotte, duke mbajtur një kuvertë letrash me gishtërinjtë e saj të zhveshur, tha ashpër:
  - Tani jemi në luftë me talebanët, dhe kur ishim në luftë me rusët!
  Gerda tundi me kokë në shenjë dakordësie dhe me forcë:
  - Po, ka qenë një kohë e tillë. Dhe atëherë ne nuk mund të fitonim! Christina, a jeni dakord?
  Kristina deklaroi plot besim, duke hedhur kartonin me gishtërinjtë e saj të zhveshur:
  Është faji i burrave! Nuk treguan cilësi luftarake!
  Magda konfirmoi:
  - Po burra! Nëse më shumë gra do të luftonin, atëherë do të kishim një shans real për sukses!
  Gerda tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Vajzë zbathur, madje edhe me thithka të kuqe - është super!
  Charlotte logjikisht u pajtua me këtë:
  - Po, vajza këmbëzbathur, kjo është diçka kolosale!
  Dhe luftëtarët vazhduan të hidhnin letra.
  Stalenida u shpreh në mënyrë agresive ndërsa qëllonte mbi afganët:
  - Do të godasim drejtpërdrejt armiqtë!
  Dhe me gishta të zhveshur, vajza do të hedhë një granatë. Dhe është shkatërruese.
  Victoria tha me besim:
  - Edhe pse nga njëra anë nuk ka Zot, por nga ana tjetër Ai është me ne!
  Viola, edhe radha për afganët, i kosi dhe konfirmoi:
  - Zoti qoftë me ne! Dhe fuqi kolosale!
  Dhe vajzat si të qeshin dhe të tregojnë gjuhën e tyre.
  Alina gjithashtu do të godasë armikun, do ta kosit në mënyrë kolosale dhe do të kërcëjë:
  - Unë jam vogëlushja më luftarake!
  Dhe gjithashtu me gishta të zhveshur, si një forcë vdekjeprurëse, do ta marrë dhe do ta lëshojë.
  Këto janë vajzat që duan të vrasin. Ata kanë aq shumë forcë çnjerëzore.
  Steelenida këndoi me agresion:
  - Forca jonë është te komunizmi,
  Jepni jetë dhe zemër
  Ne jemi Atdheu ynë i shenjtë,
  Le të qëndrojmë dhe të fitojmë!
  Kjo është lloji i vajzës që ajo ishte. Le të themi se ajo është e mrekullueshme. Dhe shumë militante.
  Victoria shkroi në Twitter:
  - Për BRSS në të cilën mbreti i mençur!
  Dhe luftëtarja tregoi gjuhën e saj dhe u shkeli syrin kundërshtarëve të saj.
  Këtu janë vajzat ...
  Alenka gjithashtu lufton me besim me armiqtë dhe tregon kërcime të jashtëzakonshme.
  Dhe në të njëjtën kohë vajza ulërin në majë të mushkërive:
  - Unë kam një super zonjë!
  Dhe nxjerr dhëmbët e tij shumë perlë.
  Anyuta qëllon kundër armikut, e shtyp me forcë vdekjeprurëse, e copëton dhe gjëmon:
  - Unë kam një vajzë hiper!
  . KAPITULLI? katër.
  Dhe gishtat e saj të zhveshur po hedhin një dhuratë shokuese të vdekjes!
  Dhe të luftosh All-llahun është gjithashtu në betejë. Dhe kështu ajo godet afganët.
  Dhe ndërsa vajza ende bërtet:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Dhe përsëri, si armik, diçka krejtësisht vdekjeprurëse do të nisë.
  Dhe shumë afganë do të copëtohen.
  Maria, duke shkruar mbi ushtarët e perandorisë islame, mori dhe shënoi:
  - Dhe kë do të gjejmë në pyll?
  Dhe si do ta godasë me një dhuratë nga një automatik. Këtu është ajo, çfarë luftëtareje luftarake dhe e bukur.
  Olimpia qëllon kundër armikut. Dhe ai e bën atë jashtëzakonisht mirë.
  Dhe nxjerr dhëmbët dhe gjëmon:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Marusya vuri re në mënyrë agresive, duke shtypur armiqtë dhe duke hedhur granata vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur të thikës:
  - Lavdi sekretarit të ri të përgjithshëm!
  Matrena i goditi afganët dhe tha:
  -Nëse jo homoseksuale!
  Alenka, duke qëlluar mbi armiqtë, e mori atë dhe cicëroj:
  - Për komunizmin e madh!
  Dhe përsëri, si një shpërthim zjarri vrasës mbi afganët. Epo, ajo është një bukuroshe luftarake. Dhe ajo ka kaq shumë sharm.
  Anyuta, gjithashtu duke qëlluar mbi armikun dhe duke e kositur atë, bërtiti:
  - Për Rusinë!
  Dhe me takë të zhveshur, si t'i nënshtrohemi talebanëve. Kjo vajzë është thjesht e mahnitshme.
  Alla me flokë të kuqe shtyp kundërshtarët dhe gjëmon në majë të mushkërive të saj:
  - Unë jam zonjë hiper!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, si do t'i hedhë një vdekje vdekjeprurëse armikut.
  Këtu ajo është një vajzë - le të themi se ka ultra!
  Maria shumë e bukur, duke qëlluar në drejtim të armikut, guxoi:
  - Unë kam një mega klasë!
  Dhe përsëri ai godet armikun me një thembër të zhveshur dhe shumë të rrumbullakët rozë.
  Olimpiada festohet duke therur afganët dhe duke grumbulluar një mal me kufoma nga luftëtarët e Perandorisë Islamike Talibane, duke guxuar:
  - Unë jam klasi më i lartë!
  Dhe ai gjithashtu do të hedhë këmbët me gishta të zhveshur, diçka thelbësisht dhe unike vrasëse. Këtu është një vajzë - të gjitha vajzat - një vajzë!
  Marusya gjithashtu përplaset dhe cicëron, duke vrarë afganët:
  - Unë do të shkatërroj armiqtë! Do të jetë një çmendinë e vërtetë!
  Dhe vajza do ta marrë dhe do të qeshë.
  Dhe me një thithkë të kuqe të ndezur teksa shtyp butonin e levës. Dhe ai godet kundërshtarët, me diçka kaq vdekjeprurëse.
  Matrena gjithashtu filloi të rrihte afganët dhe bërtiti:
  - Lavdi agimit të komunizmit!
  Dhe thembra e saj e zhveshur do t'i thithë të gjithë si armiq. Ja ku është, sa vajzë e bukur. Dhe ato janë vajza, le të themi - super klas.
  Apo ndoshta Giga, apo edhe TETRA!
  Këto janë vajzat dhe unë i kam prerë afganët tërësisht. Dhe kjo është përgjithësisht një super klasë.
  Alyonka e mori dhe këndoi duke nxjerrë dhëmbët:
  - Unë jam më i forti në botë! Dhe dy plus dy janë katër!
  Dhe si e godet armikun me shumë saktësi. Dhe do të bëjë copë-copë një tjetër taleban.
  Dhe kjo vajzë ka fantazi të tilla. Por talebanët po bëjnë diçka.
  Këtu po torturojnë një vajzë. Dhe si përpunojnë me kamxhik. Dhe pastaj tela me gjemba. Dhe pastaj ata do t'i djegin takat e saj me një hekur të nxehtë. Dhe vajza është shumë e kënaqur.
  Dhe ajo dëshiron të jetë një bukuroshe e shkruar.
  Alenka këndoi:
  - Për komunizmin e madh të BRSS më cool!
  Dhe përsëri ai do të hedhë një granatë me gishtat e zhveshur mbi armikun.
  Dhe është vërtet e lezetshme.
  Anyuta, duke qëlluar mbi armikun, gjithashtu vrumbullon:
  Sa i madh është komunizmi!
  Dhe me një vijë të synuar mirë, ai kosit afganët. Këtu është një vajzë me bukuri të madhe.
  Dhe thembra e saj e zhveshur u dorëzua, një dhuratë asgjësimi.
  Dhe Alla me flokë të kuqe është gjithashtu shumë agresive në beteja. Dhe si t'i shtypim armiqtë me tërbim të egër. Dhe ai shkarravit veten me aktivitet kolosal.
  Dhe me gishta të zhveshur ai hedh dhuratat e vdekjes me forcë vdekjeprurëse.
  Kjo është një vajzë - ajo thjesht ka një super klasë!
  Të gjitha këto janë ushtri vajzash zbathur, të aftë për bëma shumë të mëdha.
  Maria, duke shkruar për afganët, vuri në dukje:
  -Fuqia më e madhe është e jona dhe klasa më e lartë!
  Pastaj luftëtari i shkeli syrin.
  Dhe me një thithkë të kuqërremtë ajo shtypi butonin e bazukës. Dhe ky është piloti i saj më i lartë dhe ndërtimi real i shumës së katrorëve të këmbëve.
  Olimpia, duke shtypur armikun, bërtiti:
  - Për fitoret më të mira në univers!
  Dhe me gishta të zhveshur, si t'i lëshoni armikut një dhuratë asgjësimi. Dhe me të vërtetë bëhet si një veprim - përtej fuqisë!
  Vajzat duhet thënë se janë jashtëzakonisht luftarake. Dhe nëse ata bëjnë diçka, atëherë njerëzit do të jenë të lumtur me shekuj. Dhe ata kanë kaq shumë gëzim dhe shkëlqim të vërtetë kozmik.
  Këtu janë luftëtarët - aerobatikët më të lartë.
  Marusya, duke shtypur afganët, e mori atë dhe vyaknula:
  - Paqe në shtëpinë tuaj!
  Dhe përsëri ajo hodhi një dhuratë vdekjeprurëse me gishtërinjtë e saj, duke i shqyer armiqtë.
  Matryona goditi gjithashtu trupat afgane. Ajo grisi talebanët dhe bërtiti:
  - Për socializmin më të madh në planet!
  Dhe sytë e saj shkëlqejnë.
  Po, ky është granatimi më i lartë i pozicioneve.
  Dhe afganët pësojnë dëme kolosale, por gjithsesi, të gjithë ngjiten dhe ngjiten. Dhe ata kanë burime njerëzore kolosale. E cila duket se nuk mbaron kurrë.
  Dhe gjithçka rrjedh në një valë dhe një rrjedhë të vazhdueshme.
  Alyonka, me një buzëqeshje të madhe në dhëmbët e saj të zbuluar, këndoi:
  - Lavdi epokës së komunizmit dhe carëve rusë!
  Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo përsëri hodhi dhuratën vrasëse të vdekjes dhe shkatërrimit.
  Dhe vajza nxori dhëmbët shurdhues (po, ju mund t'i zhveshni dhëmbët shurdhues!), e mori dhe bërtiti:
  - Sovran i fortë,
  Mbretëroni për lavdi
  Për lavdinë tonë...
  Mbreteroni nga frika e armiqve
  Mbreti ortodoks,
  Mbretëroni për lavdi, për lavdinë tonë!
  Anyuta tha duke qeshur:
  - Ju kanë munguar fjalët: Zoti e ruajtë mbretin!
  Alenka u pajtua lehtësisht me këtë:
  - Po, më ka marrë malli! Por kjo, për fat të keq, është e dhënë!
  Maria, me një buzëqeshje të një vajze shumë të lezetshme, tha:
  - Iku babai i carit dhe në vend të tij puna e Leninit!
  Alla me flokë të kuqe cicëronte, duke kositur afganët:
  - Kauza e Leninit është gjallë, edhe pse Lenini ka vdekur!
  Olimpiada logjikisht e kundërshtoi këtë:
  - Lenini është i pavdekshëm!
  Ajo shkeli syrin e saj smeraldi.
  Kështu që ju mund të shihni menjëherë këtu vajza të mrekullueshme që janë në gjendje të luftojnë posaçërisht talebanët. Dhe në përgjithësi, fuqia e tyre duhet theksuar si fuqi kolosale kozmike.
  Marusya vuri në dukje me një buzëqeshje, duke qëlluar mbi armiqtë:
  - Cari do të kthehet, dhe Lenini do të jetojë!
  Matryona u pajtua me këtë:
  - Sigurisht që do! Lavdi Leninit!
  Alenka vazhdoi me një buzëqeshje:
  - Dhe Car Nikolla II! Lavdi të gjithë heronjve!
  Anyuta u pajtua me këtë:
  - Lavdi të gjithë heronjve!
  Dhe vajzat kënduan në unison:
  - Lavdi Rusisë, lavdi ...
  Tanket po nxitojnë përpara ....
  Trupat e flamurit të kuq
  Përshëndetje populli rus!
  Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin më në fund është zgjuar. Dhe ai fjeti për një kohë të gjatë.
  Tani duhet të kujdesemi për punët e shtetit.
  Dhe Vladimir-Mikhail i deklaroi rrethimit të tij:
  - Jemi shumë të nxituar me demokratizimin dhe glasnostin. Ne nuk kemi nevojë për këtë, por duhet, përkundrazi, të shtrëngojmë vidhat dhe t'i vendosim gjërat në rregull. Ne do ta luftojmë dehjen në mënyra të tjera. Prodhimi i alkoolit nuk duhet të zvogëlohet.
  Është gjithashtu e nevojshme të forcohet përgjegjësia penale për prodhimin e dritës së hënës. Dhe rritja e financimit të forcave të armatosura. Sidomos zhvillimi i shkencës dhe teknologjisë ushtarake.
  Mikhail-Vladimir urdhëroi gjithashtu rritjen e numrit të trupave sovjetike në Afganistan. Dhe intensifikoni luftimet atje për të fituar një fitore vendimtare. Gjithashtu u dha urdhër që në mënyrë aktive të përdoren avionë luftarakë kundër muxhahidëve dhe të bombardohen më shumë.
  Dhe udhëzime të tjera, natyrisht.
  E gjithë kjo duhej të bëhej përmes Byrosë Politike dhe plenumit. Në veçanti, në bisedë u trajtua nëse është koha për miratimin e një kushtetute të re. Por jo shumë shpejt.
  Ndërkohë, ishte e nevojshme të vazhdohej të forconte pozitat. Në veçanti, hiqni Yeltsin. Ose më mirë akoma, shkoni në burg. Për të mos erë erë.
  Dhe në përgjithësi, është koha për t'i dhënë fund lojës së demokracisë.
  Vladimir-Mikhail vendosi të bëhej diktator. Në veçanti, të ushtrojë përgjegjësi penale për vonesë në punë. Shumë njerëz duhet të shkojnë në burg këtu.
  Por sigurisht edhe kjo nuk është e gjitha, por mjafton për një fillim.
  Ndërkohë, ju mund të flini, dhe le të ëndërrojë diçka agresive;
  Dhe në Afganistan, betejat shumë mizore dhe të përgjakshme me muxhahidët vazhduan.
  Lufta mes Rusisë dhe Afganistanit u zhvillua me të gjitha shpejtësitë...
  Natasha qëlloi mbi ushtarët e Perandorisë Islamike, fjalë për fjalë i kosi dhe këndoi...
  Qoftë gjithmonë dielli
  Qoftë gjithmonë parajsa...
  Mund të ketë gjithmonë një nënë -
  Qofshim gjithmonë!
  Dhe vajza, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, do të lëshojë një granatë vrastare ndaj afganëve. Dhe masa e luftëtarëve të perandorisë islame do të copëtohet.
  Zoya gjithashtu qëllon dhe këndon:
  - Qoftë i lavdëruar, i lavdëruar, ti je Toka jonë!
  Pyjet dhe fushat tona amtare!
  Në emër të të Plotfuqishmit,
  Ju jeni familja jonë e dashur, e shenjtë!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai gjithashtu do të hedhë diçka vdekjeprurëse mbi talebanët.
  Po, ushtarët e perandorisë islamike talebane u përballën me një problem serioz.
  Agustini flokëkuq vazhdoi të kositte talebanët dhe cicëroi, duke ulur radhët e tyre:
  - Unë jam më i forti në botë!
  Dhe si ai hedh një dhuratë vdekjeje me gishtat e tij të zhveshur të fuqisë vrastare, duke shqyer armiqtë.
  Dhe Svetlana gjithashtu vendosi të shtojë diçka vdekjeprurëse për armiqtë, dhe duke shkatërruar trupin.
  Dhe pastaj ai mërmëriti:
  - Lavdi Atdheut tim!
  Dhe ai gjithashtu do të hedhë një dhuratë asgjësimi me gishtat e tij të zhveshur të forcës vdekjeprurëse.
  Këto vajza janë thjesht të tmerrshme.
  Luftëtarët pushtuan Afganistanin dhe patate të skuqura po fluturojnë nga perandoria islame.
  Natasha, duke qëlluar mbi afganët dhe duke i kositur ata, vuri në dukje:
  - Ne do të lavdërojmë Zotin me emrin e Svarog!
  Dhe me gishta të zhveshur, si të nisësh një dhuratë vrastare të asgjësimit.
  Vajzat janë vërtet një tregues i aerobatikës më të lartë.
  Zoya shtypi butonin e bazukës me thithkën e saj të kuqe të ndezur, goditi talebanët dhe kërciti:
  - Për BRSS!
  Dhe Agustini gjithashtu do të marrë dhe do të godasë me çekan trupat islamike. Dhe maska e afganëve do të thyhet dhe do të kërcëllojë:
  - Por të jetosh si dikur, por të jetosh sipas Brezhnevit!
  Unë jam memec, jam memec, nuk mundem!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai përsëri do të nisë diçka jashtëzakonisht vdekjeprurëse. Këtu është vajza.
  Dhe Svetlana, gjithashtu, në betejë është një fëmijë shumë luftarak. Dhe ai lufton në mënyrë të dëshpëruar. Dhe është në gjendje të presë një masë militantësh që avancojnë nga perandoria islame e talebanëve.
  Dhe vajza bërtet:
  - Lavdi komunizmit Svarog!
  Dhe të tjerët konfirmojnë:
  - Lavdi komunizmit!
  Elizabeta qëllon kundër armikut. Dhe gjithashtu përdor gishtat e zhveshur. Ajo ka një tank të mirë, të aftë për të shpuar kundërshtarët. Dhe kjo vajzë duhet thënë, thjesht
  super klasë.
  Dhe ajo qëllon dhe godet kundërshtarët.
  Dhe këndon:
  - Në fitoren e ideve të pavdekshme të komunizmit,
  Ne e shohim të ardhmen e vendit tonë...
  Dhe flamuri i kuq i Atdheut tonë,
  Ne do të jemi gjithmonë besnikë vetëmohues!
  Ekaterina gjithashtu qëllon në drejtim të armikut, e godet atë përmes dhe përmes, dhe thyen kullat e makinave. Pastaj ai bërtet:
  - Lavdi komunizmit Lada!
  Dhe gjithashtu përdor gishtat e zhveshur.
  Edhe Elena qëllon mbi afganët. Shirja e perandorisë islame. Ajo e godet atë, dhe bërtet:
  - Kauza jonë ka të drejtë!
  Dhe Euphrosinia gjithashtu godet armiqtë me shumë saktësi. Dhe këndon:
  - Në emër të ideve të mëdha! I keqi do të mposhtet!
  Dhe gjithashtu se si ai i bën syrin partnerëve të tij.
  Dhe si do të kërcejë tanku i Elizabeth. Dhe le të shkatërrojmë trupat afgane. Dhe ishte e egër.
  Vajzat kënduan dhe gjëmuan:
  - Ne jemi më të fortët në botë!
  Dhe sërish qëlluan me shumë saktësi.
  Këto ishin vajzat - çfarë ju duhet!
  Dhe ata i goditën në mënyrë të famshme afganët armik.
  Këtu në qiell, vajzat u dhanë edhe talebanëve.
  Anastasia Vedmakova, duke rrëzuar aeroplanë, kaloi në objektivat tokësore. Ajo i shtypi dhe bërtiti:
  - Ne vajzat jemi trima, trima. trim,
  Kemi djem me kaçurrela shumë të lezetshëm!
  I grijmë të nxehta
  Dhe pastaj pështyjmë, mbi shpatullën e majtë!
  Akulina Orlova, kundërshtare të ndyrë, lëshoi:
  - Ndërsa jeni në rrugë!
  Dhe i rrëzoi afganët me këmbë zbathur.
  Mirabela Magnetic gjithashtu rrëzoi trupat talebane dhe cicëroj duke nxjerrë dhëmbët:
  - Do të ketë shumë fitore!
  Dhe gishtat e saj të zhveshur filluan të lëviznin.
  Këto ishin vajzat - thjesht superklasa!
  Alenka dhe ekipi i saj luftuan kundër talebanët. Dhe dukej shumë karizmatike.
  Vajzat mbajtën mbrojtjen dhe hodhën dhurata shkatërrimi mbi ushtarët e Perandorisë Islamike që përparonin me gishtërinjtë e tyre të zhveshur.
  Alenka dha një dhuratë të asgjësimit me thembër të zhveshur dhe këndoi:
  - Alek, derdh lot lumturie!
  Anyuta hodhi dhuratat e vdekjes me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Sa i këndon shpirti harpës!
  Alla u përplas gjithashtu duke shtypur thithkën e saj të kuqe të ndezur në butonin e bazukës dhe dha:
  - Pikoj, pikoj, pikoj, dhe Alenka-s sytë blu, lotët bien në shtizë!
  Maria goditi me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Pikërisht në shtizë! Dhe mamaja!
  Edhe Olimpia si për të qeshur dhe zhveshur dhëmbët e tij perlë.
  Ajo është një vajzë me bukuri dhe sharm të rrallë.
  Në të njëjtën kohë, luftëtari qesh dhe bërtet:
  - Lavdi mbretërve të komunizmit!
  Dhe me takën e tij të zhveshur ai do t'i nënshtrohet dhuratës vrastare të vdekjes.
  Marusya është gjithashtu e etur për të luftuar ...
  Dhe ai shkarravit afganët me intensitet të madh nga automatikët. Dhe me takën e tij të zhveshur hedh dhuratat e vdekjes.
  Dhe thotë:
  - Për komunizmin e madh!
  Matryona gjithashtu mund luftëtarët e perandorisë islame. I kosit me intensitet të madh. Dhe bërtet, duke shkelur syrin:
  - Për fitoret e jashtëzakonshme!
  Alenka deklaron në mënyrë agresive, duke kositur armikun:
  - Rusia jonë është e para dhe e madhe!
  Dhe ai gjithashtu hedh një dhuratë vrastare të asgjësimit me këmbën e tij të zbathur.
  Anyuta deklaron duke qeshur teksa ndërpret radhët e ushtarëve afganë:
  - Lavdi Ushtrisë së Kuqe!
  Dhe përsëri hedh kundër armikut, një dhuratë vrasëse të asgjësimit.
  Dhe Allahu do të fillojë të shkatërrojë kundërshtarët. Dhe gjithashtu gishtërinjtë e saj të zhveshur i shtypin armiqtë tërësisht.
  Dhe dhurata e vdekjes e hedhur me këmbë zbathur fluturon.
  Dhe Maria është gjithashtu një vajzë shumë luftarake në betejë. Dhe të shtënat e saj janë shumë të sakta dhe godasin armikun me garanci.
  Dhe kjo vajzë është gjithashtu një personazh luftarak.
  Qëllon veten dhe bërtet:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Olimpia qëllon kundër armikut. Ai kosit afganët dhe thotë me një buzëqeshje:
  - Lavdi Atdheut tonë!
  Dhe përsëri, le të rrahim talebanët.
  Dhe me gishta të zhveshur për të hedhur dhuratat e vdekjes ndaj kundërshtarëve.
  Këto janë vajzat në të kuqe, ose më mirë ushtria ruse.
  Dhe ata qëllojnë kundër armikut, ata e goditën në mënyrë specifike.
  Marusya gjithashtu qëllon kundër armikut. Dhe ai e bën atë shumë mirë.
  Vajza bërtet në majë të mushkërive:
  - Lavdi CPSU! Lavdi Klychkov!
  Dhe shkel syrin me sy të purpurt.
  Dhe përsëri hedh një dhuratë shkatërrimi me këmbë zbathur. Kjo vajzë është thjesht e mahnitshme.
  Marusya është e bukur dhe pothuajse e zhveshur.
  Edhe Matrena qëllon kundër armikut, dhe me shumë saktësi. E godet dhe kërcit, duke i nxjerrë dhëmbët:
  - Qielli dhe Toka - dashuria ime!
  Dhe gjithashtu vajza si ta thith armikun me ndihmën e thembra të zhveshur të këmbëve.
  Vajzat duan të vrasin - këto janë vajza!
  Stalenida po lufton intensivisht edhe kundër talebanëve.
  Dhe kjo vajzë do të lëshojë një raketë kundër ushtarëve të Perandorisë Islamike. Dhe si do të shqyejë një masë ushtarësh me mjekër swarthy. Kjo është një vajzë - le të themi vetëm atë që na nevojitet.
  Steelenida guxoi:
  - Për Atdheun - BRSS!
  Veronica gjithashtu lufton me armiqtë e dëshpëruar. Dhe hedh dhurata vdekjeprurëse të vdekjes me gishta të zhveshur.
  Dhe ndërsa vajza bërtet:
  - Për komunizmin e madh!
  Victoria po lufton. Pra, ajo shtypi këmbët e saj të zhveshura dhe të nxira në lëshues dhe se si i goditi afganët. Ajo i copëtoi dhe bërtiti:
  - Besoni Atdheut tim!
  Dhe Serafimi si një shpërthim mbi armikun. Si do të shtrihet dhe do të shkatërrojë masën e kinezëve që lehin:
  - Për Atdheun tonë!
  Këto vajza janë thjesht një mrekulli.
  Oleg Rybachenko, ky djalë i pavdekshëm lufton edhe me vajzat. Ai është një luftëtar i vërtetë dhe më cool në botë.
  Djali pret ushtarët afganë me shpata dhe u hedh dhurata me ndihmën e gishtave të zhveshur të këmbëve të fëmijëve.
  Dhe ndërsa ai këndon:
  - Nëse kalaja është rrugës,
  Armiku ndërtoi...
  Është e nevojshme të anashkaloni nga pjesa e pasme -
  Merrni atë pa një goditje!
  Dhe përsëri djali dhe vajza, bashkë me të, Margarita si fishkëllenin.
  Dhe sorrat, duke pasur një atak në zemër, bien mbi kokat e ushtarëve afganë.
  Margarita Korshunova pret talebanët me shpata, kjo vajzë e guximshme kërcit:
  - Lavdi mbretërve të komunizmit!
  Dhe përsëri ai do të tundë këmbën e tij të zbathur dhe do të hedhë gjilpëra helmuese kundër armiqve.
  Këta fëmijë janë monstrat e vërtetë.
  Oleg Rybachenko, duke shkruar mbi kundërshtarët, pasi ai do të japë:
  - Sikur të kishte një kokë të tërë!
  Së shpejti do të jemi në Kabul,
  Kjo është gjithçka që ka për të!
  Margarita e konfirmoi këtë duke shfarosur kundërshtarët e saj:
  - Po, do të jemi në Kabul!
  Dhe si do ta marrë dhuratën e vdekjes me thembër të zhveshur.
  Këta fëmijë janë monstrat e vërtetë.
  Dhe ata luftojnë si heronj të rinj. Edhe pse duken vetëm dymbëdhjetë vjeç. Por ata duken vetëm si fëmijë.
  Tani kalifi i Afganistanit është bërë një përbindësh i tillë sa i trembin fëmijët. Si më parë kishte një kohë, ata u trembën nga Hitleri. Dhe kjo, natyrisht, është gjithashtu interesante dhe logjike.
  Dhe në disa vende afganët arritën të futeshin në territorin Taxhik.
  Kjo është arsyeja pse ata janë afganë dhe janë të fortë në numër.
  Në fshatrat e pushtuara, trupat e Perandorisë Islame morën dhe pa hezitim vendosën të fshikullojnë dhe rrahin të gjitha gratë dhe fëmijët me shkopinj në thembra, dhe thjesht t'i mbyllin burrat e rritur në një hambar dhe t'i djegin. Në fakt, ata janë të rrezikshëm dhe afganët nuk kanë nevojë për punë. Dhe gratë mund të përdhunohen. Dhe burrat u morën dhe u shtynë në hambar. Kush rezistoi
  janë qëlluar në vend. Të gjithë adoleshentët, antenat e të cilëve tashmë po çaheshin, u hodhën në zjarr së bashku me burra të rritur. Në fakt, ata tashmë mund të luftojnë.
  Ata morën talebanët dhe i vunë flakën. Dhe burrat u dogjën të gjallë. Dhe djemtë jo më shumë se katërmbëdhjetë vjeç dhe të gjitha gratë, pavarësisht nga mosha, u zhveshën dhe filluan të fshikullonin me kamxhik.
  Dhe pastaj rrihni në thembra me shkopinj bambuje. Disa fëmijë më të vegjël dhe disa gra të moshuara ranë thundrat nga tronditja e dhimbjes. Të tjerët i rrihnin që të mos ngriheshin në këmbë.
  Dhe këmbët e tyre të zbathura janë të enjtura.
  Pastaj talebanët i morën dhe i çuan me bajoneta në drejtim të tyre. Këto janë krijesa mizore.
  Dhe kështu filloi një rend i ri nën kontrollin e talebanëve.
  Dhe ky është vetëm fillimi.
  Afganët kanë një epërsi të shumëfishtë në këmbësorinë, por aviacion shumë më të dobët dhe pajisje dhe armë të rënda me cilësi më të ulët dhe më të dobët. Shumë tanke të talebanëve janë prej druri. Dhe kjo nuk i bën ata më të fortë.
  Këtu Gerda në makinën e saj shkatërron në mënyrë shumë të famshme luftëtarët e perandorisë islame. Dhe i rrëzon me intensitet të madh. Dhe arma e saj funksionon.
  Gerda goditi këmbët e kundërshtares me gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Lavdi kohëve të komunizmit te gjermanët!
  Charlotte gjithashtu qëlloi me këmbët e saj zbathur dhe kërciti:
  - Lavdi heronjve të komunizmit!
  Kristina e mori dhe e goditi armikun, duke shtypur butonin me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe kërciti:
  - Dhe lavdi Atdheut tonë!
  Dhe Magda si ta godasë armikun, duke përdorur gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe duke kërcitur:
  - Roli i Atdheut tonë në shekuj!
  Dhe gjithashtu goditi armikun.
  Dhe këto janë bukuroshe luftarake - super dhe hiperklasi.
  Luftëtarë të profilit më të gjerë dhe nga testi luftarak.
  Albina dhe Alvina, pilotë luftarakë nga RDGJ, po dërrmojnë gjithashtu talebanët.
  Dhe ata e bëjnë këtë me shumë entuziazëm.
  Dhe ata përdorin gishtat e zhveshur.
  Albin rrëzon një aeroplan afgan në qiell dhe bërtet:
  - Për komunizmin në vendet e zhvilluara!
  Alvina rrëzoi avionin me gishtat e saj të zhveshur dhe shtoi:
  - Dhe në zhvillim gjithashtu!
  Këto ishin vërtet vajza - ajo që ju nevojitet!
  Dhe shtypni talebanët. Dhe tani aeroplanët afganë janë rrëzuar në qiell.
  Dhe pastaj ata kalojnë në objektivat tokësore.
  Me ta është edhe Helga, gjithashtu një vajzë bionde shumë e bukur.
  Dhe goditi armikun.
  Dhe preu aeroplanin me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe guxit:
  - Për komunizmin e madh!
  Dhe Albina do ta rrëzojë makinën afgane, do ta djegë dhe do të shtojë:
  - Për hapësirat më të mëdha!
  Dhe Alvina do të presë avionin e sulmit të talebanëve dhe do të japë:
  - Për perëndeshën Hera!
  Dhe qeshni.
  Helga gjithashtu, pa u menduar shumë, shtyp afganët dhe gjëmon:
  - Lavdi Atdheut tonë të madh!
  Dhe rrëzon armiqtë shumë me vend.
  Dhe Natasha dhe ekipi i saj janë të egër.
  Ata masakrojnë talebanët në një numër të madh. Dhe ndërsa ata këndojnë:
  Ne jetojmë në tokën e babait tonë
  Nipërit e mbesat e Rodit dhe Ladës janë fëmijët e lehtë!
  - Dhe fluturon mbi një kalë me krahë,
  Rusia nga mijëvjeçarët e largët!
  Zoya gjithashtu godet armikun me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur dhe blathers:
  - Për Rusinë në të cilën sundojnë perënditë ruse!
  Agustini shtoi me një buzëqeshje, duke shtypur armiqtë. dhe duke përdorur taka të zhveshura për këtë:
  - Për BRSS!
  Dhe gjithashtu si të shtoni një goditje duke shtypur thithkën e kuqe të ndezur në butonin e bazukës.
  Dhe Svetlana gjithashtu shfaros në mënyrë specifike armiqtë.
  Dhe gjithashtu përdor gishtat e zhveshur. Dhe kosit shumë afganë.
  Gjatë këndimit:
  - Ne jetojmë në tokën e babait tonë,
  Nipërit e mbesat e Svarog janë fëmijë të lavdishëm!
  Natasha, duke shtypur butonin e bazukës me thithin e saj rubin dhe duke rrëzuar tankun e Talibanëve, lëshoi:
  - Dhe ne fluturojmë mbi një kalë me krahë,
  Jemi në mijëvjeçarët e largët!
  Zoya duke i prerë afganët me breshëri. Dhe duke grumbulluar kufoma nga ushtarët e Perandorisë Islame, ajo bërtiti:
  Rusia qeshi
  Dhe qau dhe këndoi ...
  Në të gjitha epokat, prandaj është Rusia!
  Agustini, duke shkarravitur armiqtë, vuri në dukje shumë agresivisht, duke hedhur një granatë me thembër të zhveshur:
  - Ne do të jemi më të fortët në botë!
  Dhe gjithashtu si i rrah talebanët. Dhe menjëherë kosini një rresht të tërë prej tyre.
  Dhe Svetlana gjithashtu shfaros ushtarët e perandorisë islame. Dhe me gishtat e zhveshur të këmbëve të fuqisë shkatërruese, ai hedh dhurata dhe këndon:
  - Lavdi epokës së komunizmit të besimit,
  Besoj se nuk do të kemi pacifizëm!
  Dhe vajza do të shtypë butonin e bazukës dhe do të thyejë tërësisht thithin e luleshtrydhes.
  Dhe këtu po luftojnë bukuroshet e tjera.
  Për shembull, Jane Armstrong. Duhet të theksohet gjithashtu një vajzë bukurie shumë interesante dhe luftarake.
  . KAPITULLI? 5.
  Ai shtyp afganët e shtypur dhe, duke kërcitur, thotë:
  - Ja ku vjen vera!
  Vajza qëlloi në drejtim të talebanëve, i preu dhe bërtiti:
  - Për Atdhe e liri deri në fund!
  Gertruda gjithashtu shpërtheu kundër armikut. Ajo rrëzoi një tank afgan dhe bërtiti:
  - Për komunizmin e madh!
  Dhe Malanya do të lëshojë diçka vdekjeprurëse ndaj armikut. Do ta copëtojë atë dhe do të kërcëjë:
  - Unë po shkoj në bar!
  Dhe Monika do të godasë armikun me diçka vdekjeprurëse dhe do të cicërijë, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Do të shikoj qiellin e kthjellët dhe do të kuptoj që jetoj!
  Xhejni e mori dhe guxoi:
  - Një zile do të bjerë në qiell!
  Gertruda u fut te armiku dhe bërtiti:
  - Do të bjerë shi i rrëmbyeshëm!
  Malanya si ta mbytni armikun me një ulërimë:
  - Unë po shkoj në fëmijërinë time!
  Monika qëlloi mbi afganët, thyente makinën e armikut dhe këndoi:
  - Shi i verës për mua!
  Këto vajza janë thjesht të mahnitshme!
  Natasha vuri në dukje në mënyrë agresive, duke qëlluar mbi armiqtë dhe ushqimin:
  - Ne jemi luftëtarët e mëdhenj të Svarog!
  Dhe ai do t'i hedhë një dhuratë vdekjeprurëse armikut me gishtërinjtë e tij të zhveshur.
  Zoya e mori atë dhe i shpërtheu armikut me një breshëri automatiku. Ajo e rrëzoi atë dhe bërtiti:
  - Për Rusinë Svarog!
  Dhe dhuratën e asgjësimit ajo e hodhi me gishtat e saj të zhveshur.
  Edhe Agustini si një shuplakë për armikun. Dhe gishtërinjtë e zhveshur do të hedhin një dhuratë vrastare të asgjësimit. Do ta shqyejë armikun dhe do të kërcasë:
  - Për lëvizjen drejt komunizmit!
  Dhe Svetlana gjithashtu godet armikun si një shuganet. Dhe shuani me shpejtësi armikun. Dhe thembra e saj e zhveshur do të marrë dhe dhurata vdekjeprurëse e vdekjes do të gjejë. Dhe shumë armiq do të godasin.
  Dhe pastaj vajza këndon:
  - Pikëpamja jonë është më luftarake,
  U bëra vajzë, shumë e lezetshme!
  Ato vajza janë thjesht të mahnitshme.
  Natasha e vendos veten në një mënyrë shumë luftarake.
  Por Oleg Rybachenko gjithashtu lufton në mënyrë të dëshpëruar.
  Dhe djali i preu afganët me shpata dhe kërcit:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Dhe me gishta të zhveshur hedh një dhuratë vdekjeprurëse.
  Ky fëmijë është thjesht i mahnitshëm.
  Dhe Margarita Korshunova i godet plotësisht armiqtë. Dhe me gishtat e zhveshur të këmbëve të armiqve shkatërron.
  Pastaj ai bërtet:
  - Unë jam një vajzë super!
  Dhe përsëri, me gishta të zhveshur, si të nisni lojëra të mprehta dhe helmuese ndaj armikut.
  Dhe pastaj fëmijët do ta marrin dhe do të fishkëllojnë. Dhe masa e sorrave habitet menjëherë dhe bie mbi armiqtë, duke i thyer. Dhe kafkat bëhen plot vrima.
  Le të themi se kështu shkoi çmontimi në luftim.
  Dhe fëmijët, duke folur objektivisht, të luftuar dhe të pavdekshëm.
  Oleg Rybachenko këndoi, duke i copëtuar talebanët.
  Ishte kaq e bukur
  Njeriu është bërë skllav i kolektivit!
  Dhe përsëri, me gishta të zhveshur, djali do t'u dërgojë armiqve një dhuratë vdekjeprurëse pa shumë ceremoni. Ky është me të vërtetë një vrasës.
  Oleg Rybachenko mori dhe këndoi:
  - Ta, ta, ta, po marrim një mace me vete!
  Dhe përsëri, me gishtërinjtë e zhveshur, vdekjeprurës godet armikun. Dhe është shumë agresiv.
  Margarita, duke shtypur armiqtë dhe duke i kositur me të shtëna të drejtuara mirë, lëshoi:
  - Lavdi epokës së komunizmit rus!
  Dhe përsëri ajo i hodhi armikut një dhuratë vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur.
  Këtu fëmijët do ta marrin përsëri dhe do të fishkëllojnë. Dhe një masë sorrash ranë mbi kokat e ushtarëve afganë. Kështu shkoi shfarosja totale e tyre.
  Dhe fëmijët janë plot entuziazëm dhe dëshirë për të luftuar vërtet.
  Alenka qëllon kundër armikut dhe kërcit:
  - Për Atdheun, nëna jonë!
  Dhe ai do të hedhë një dhuratë vdekjeje me një këmbë të zhveshur dhe të daltë.
  Le të themi se këto vajza janë shumë luftarake.
  Anyuta shkarravit armikun dhe bërtet shurdhues:
  - Për Atdheun tonë të madh.
  Dhe me thembër e tij të zhveshur ai do të hedhë atë që sjell shkatërrim dhe vdekje.
  Dhe Allahu i shuan armiqtë me breshëri. Ai kosit shumë afganë dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur hedh granata dhe kërcitje:
  - Për fitore të reja të mëdha!
  Dhe gjithashtu si të godasësh me një shpërthim vdekjeprurës.
  Por Maria gjithashtu rrëzon armiqtë me një kosë vrasëse. Dhe me një thembër të zhveshur, diçka shumë shkatërruese u hidhet armiqve. Dhe duke nxjerrë dhëmbët thotë:
  - Rusia do të jetë kampione!
  Dhe Olimpiada, gjithashtu, do të mundë armikun me shumë energji. Dhe ai do të rrëzojë një grusht vrasës ose një vare mbi armikun. Dhe gjithashtu përdorni gishtat e zhveshur.
  Dhe ulërima:
  - Për Rusinë më të shenjtë!
  Dhe nxjerr dhëmbët duke buzëqeshur.
  Marusya është gjithashtu në një pozicion luftimi dhe bërtet, duke zhveshur këpurdhët e saj:
  - Do të të bëj copë-copë!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur hedh dhuratën më vdekjeprurëse të vdekjes.
  Dhe Matryona, si në armiq, do të godasë me çekiç. Dhe me të vërtetë do ta lëndojë atë. Dhe ai do të përzënë shumë talebanë në arkivolin e Matryona. Dhe kërciti, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Unë jam më luftarak në botë!
  Dhe qeshni.
  Këto janë vajzat këtu - zëri i bukurive është i këndshëm.
  Stalenida gjithashtu shtyp kundërshtarët, shfaros afganët dhe gjëmon:
  - Për ushtrinë e madhe të perëndive ruse!
  Dhe ai gjithashtu do të hedhë një granatë me gishtat e zhveshur.
  Dhe grisni shumë talebanë.
  Këto janë vajzat - klasi më i lartë dhe super.
  Veronica godet afganët dhe bërtet:
  - Për Atdheun, nëna jonë!
  Dhe përsëri gishtat e saj të zhveshur janë prerë nga një makinë talebane.
  Victoria shkatërron ushtarët islamikë. Ai i kosit si një kosë dhe duke buzëqeshur në mënyrë agresive, thotë:
  - Për Atdheun tonë të pakufi!
  Dhe me gishta të zhveshur, përsëri hedh dhuratën e vdekjes.
  Dhe Serafimi është gjithashtu si një lupanet i muxhahidëve. Dhe nga bazuka ai do të pështyjë dhuratën e vdekjes duke shtypur butonin me një thithkë të kuqe të ndezur.
  Këtu ai është - një grua luftarake.
  Dhe murmurit:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Dhe Alice dhe Angelica janë ende duke luftuar. Këto vajza janë snajpera. Dhe ata qëllojnë mbi afganët me forcë të madhe vdekjeprurëse.
  Dhe goditi drejt në shenjë me saktësi të jashtëzakonshme.
  Në të njëjtën kohë, Alice bërtet:
  - Unë jam më i forti në botë!
  Dhe me gishta të zhveshur, si do të marrë e do të nisë dhuratën e asgjësimit, duke shfarosur afganët.
  Dhe Angelica do të godasë edhe ushtrinë islame. Dhe përdorni gishtat e zhveshur. Dhe ai shtyp këmbëzën me thithkën e kuqe të gjoksit dhe mërmëritë:
  - Lavdi botës time!
  Dhe gjithashtu si për të qeshur.
  Këtu janë vajzat, të gjitha vajzat janë vajza.
  Alice këndon në mënyrë agresive dhe aktive, duke qëlluar mbi armikun:
  - Toka jonë është e lavdëruar,
  Ne jemi të gjithë popuj - një familje amtare!
  Dhe Alice, gjithashtu, do të hedhë një granatë vrastare me gishtat e saj të zhveshur.
  Dhe Angelica gjithashtu shih armiqtë. Dhe me gishta të zhveshur hedh dhuratat e vdekjes.
  Në të njëjtën kohë, vajza me flokë të kuqe këndon:
  - Lavdi BRSS tonë!
  Dhe thembra e saj e zhveshur hedh një granatë vdekjeprurëse.
  Këtu janë vajzat - të kuqe dhe bjonde.
  ka kaq shumë në këto vajza dhe kaq të veçanta, të lezetshme dhe të vërteta.
  Steelenida, duke qëlluar në drejtim të armikut dhe duke bërë të shtëna të drejta me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, bërtiti në mënyrë agresive:
  - Për Rusinë dhe lirinë deri në fund!
  Dhe përsëri ajo shtypi butonin me thithin rubin të gjoksit të saj.
  Stalenida është një vajzë shumë zagare dhe e lezetshme. Dhe ka kaq shumë pasion dhe vullnet me forcë.
  Vajza këndoi:
  - Stalini është lavdia e betejës,
  Stalini i fluturimit tonë të rinisë ...
  Duke luftuar dhe fituar me këngë,
  Populli ynë po ndjek Stalinin!
  Veronica, duke qëlluar mbi Muxhahidinët dhe duke i shfarosur ata në mënyrë aktive, bërtiti:
  Duke luftuar dhe fituar me këngën,
  Populli ynë po ndjek Stalinin!
  Victoria, duke qëlluar kundër trupave talebane, shkroi në Twitter:
  - Na janë dhënë krahë të mëdhenj,
  Një guxim i madh na është dhënë ...
  bollëku i fermave kolektive të Stalinit,
  Lavdi vendit Sovjetik!
  Dhe vajza hodhi një dhuratë vdekjeprurëse me këmbë të zbathur.
  Serafimi, duke kositur kinezët pa ceremoni të panevojshme, lëshoi:
  Stalini është lavdia e betejës,
  Stalini i fluturimit tonë të rinisë ...
  Duke luftuar dhe fituar me këngë,
  Populli ynë po ndjek Stalinin!
  Steelenida e mori me një buzëqeshje, duke kënduar:
  - Të luftosh dhe të fitosh me këngë,
  Populli ynë po ndjek Stalinin!
  Dhe kështu luftëtarët morën me të vërtetë shfarosjen e afganëve pa shumë arrogancë dhe bujë. Duhet të them që janë bukuroshe shumë luftarake.
  Stalenida cicëroi duke nxjerrë dhëmbët:
  - Duke luftuar me këngën dhe duke fituar,
  Populli ynë po ndjek Stalinin!
  Këto janë vajzat që luftojnë këtu.
  Veronica tha me një buzëqeshje:
  - Do të jetë fitorja jonë në luftën e shenjtë.
  Dhe ajo tregoi gjuhën e saj.
  Pra, këtu vajzat janë thjesht shija më e lartë dhe më e lezetshme në to.
  Victoria vuri në dukje, duke u bërë sy vajzave:
  - Kjo është beteja jonë e fundit dhe vendimtare!
  Dhe përsëri, si e godet armikun.
  Dhe goditi me gishta të zhveshur.
  Këto vajza janë thjesht të shkëlqyera.
  Dhe vajzat që duan shumë të luftojnë.
  Steelenida fërshëlleu:
  - Dhe është e parëndësishme që talebanët të jenë në një arkivol!
  Victoria u pajtua me këtë:
  - Po, bëhu! Dhe ky Kalif Suprem është shumë më i rrezikshëm se Hitleri!
  Veronica u pajtua me këtë:
  - Po, ai ka shumë më shumë ushtarë!
  Serafimi vuri në dukje me zemërim, duke kositur muxhahidinët me breshëri:
  - Numri dëshiron të marrë!
  Steelenida tha me besim:
  - Nuk do ta marrësh!
  Dhe ajo ndezi dhëmbët me perla.
  Pastaj ajo hodhi një granatë shkatërrimi me gishtat e saj të zhveshur me forcë vdekjeprurëse.
  Victoria vuri në dukje me një buzëqeshje, duke hapur dhëmbët:
  - Lavdi komunizmit!
  Dhe përsëri ajo hodhi dhuratën vdekjeprurëse të vdekjes me gishtat e saj të zhveshur.
  Veronika e goditi armikun dhe cicëroj:
  - Lavdi komunizmit dhe partisë sonë!
  Serafimi vuri në dukje:
  Dhe lavdi çështjes së Leninit!
  Dhe dërgoi një dhuratë të asgjësimit te armiku.
  Dhe kështu i ndanë këto vajza. Dhe kështu talebanët shihen.
  Alyonka, duke kositur ushtarët afganë, vuri në dukje me tërbim:
  - Për arritjet më të larta të komunizmit!
  Dhe përsëri një granatë e hedhur nga gishtat e zhveshur fluturon.
  Dhe këtu Anyuta vepron në mënyrë shumë agresive kundër armikut.
  Dhe kosit armiqtë me presion vdekjeprurës. I pret si drapër. Dhe ulërimat:
  - Për lavdinë e BRSS!
  Luftimi Alla i Talebanëve shijon dhe bërtet:
  - Në emër të Perunit!
  Dhe ai gjithashtu do t'i hedhë dhurata vrasëse armikut me gishtërinjtë e tij të zhveshur.
  Maria agresive tha teksa kositte kundërshtarët:
  - Për hir të kontrollit të BRSS!
  Dhe gjithashtu me gishta të zhveshur, si do të dorëzohet dhurata vdekjeprurëse e vdekjes.
  Dhe Olimpiada, ndërsa përballet me armiqtë, do të godasë dhe do të kërcëjë:
  - Për Atdheun në fitoren më të lartë!
  Dhe gjithashtu këmbët e saj të zbathura do të dërgojnë një dhuratë vrasëse të asgjësimit.
  Këtu është një vajzë - le të themi - ultra!
  Dhe Matryona mori muxhahidët, dhe le t'i vrasim ata. Dhe veproi me presion kolosal.
  Dhe luftëtari këndoi:
  - Ne jemi dërrmuar nga zgjedha e hordhisë!
  Dhe Marusya, duke goditur kundërshtarët dhe duke i kositur si një kosë vrasëse, tha:
  - Ne jemi të shtypur nga zgjedha e të pabesit!
  Dhe Olimpiasi, duke i prerë shpirtrat e këqij taleban, bërtiti:
  - Por ajo vlon në venat tona,
  Alenka, duke qëlluar mbi armikun, shtoi:
  - Qielli i sllavëve!
  Dhe Anyuta cicëroi me një buzëqeshje:
  - Dhe nga bregu i detit,
  Tek Kolyma e akullt!
  Alla me flokë të kuqe shtoi me besim:
  - E gjithë kjo është Toka jonë,
  E gjithë kjo jemi ne!
  Maria, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, shtoi:
  - Të gjithë ne!
  Dhe me një gjuajtje të gishtave të saj të zhveshur, ajo shpërndau shumë talebanë.
  Këtu janë vajzat që luftojnë. Dhe në to presioni, le të themi - super.
  Alenka vuri në dukje, duke qeshur në grusht:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Anyuta shtoi duke qeshur:
  - Lavdi Leninit!
  Alla, duke qëlluar mbi muxhahidët, lëshoi:
  Pionierë aty-këtu
  Këndojini një këngë Leninit!
  Dhe ajo hodhi një granatë vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur.
  Kjo është një vajzë kaq luftarake Maria. Dhe shtyp talebanët me presion kolosal.
  Dhe ata fjalë për fjalë janë fshirë me një fshesë.
  Maria, duke shkarravitur armiqtë, bërtiti:
  - Ne jemi pioniere - bijat e komunizmit!
  Dhe përsëri, si t'i hedhim armikut një pjesë të madhe eksplozivi.
  Olimpia vuri në dukje, duke prerë armikun, si bari me një drapër:
  - Unë jam një luftëtar super klasi!
  Dhe këmbët e saj të zhveshura dhe të dalta janë si një taleban, kolosale dhe shkatërruese.
  Këtu janë vajzat. Le të themi se ata janë të shkëlqyer.
  Alenka tha:
  - Ne jemi pionierë dhe i këndojmë këngë Leninit!
  Ann korrigjoi:
  - Jo, ne jemi anëtarë të Komsomol! Dhe këndojini këngë Stalinit!
  Alla vuri në dukje në mënyrë agresive, duke qëlluar në armik:
  - Ne do të jemi në gjendje të përfundojmë armikun,
  Dhe do të ketë një festë të parë!
  Dhe Maria, duke qëlluar mbi armikun, duke kositur armikun, dhe masa e afganëve u ngjyhet.
  Vajza kërciti, duke buzëqeshur:
  - Për Rusinë dhe hapësirën!
  Olimpia qeshi shurdhuese dhe i shkeli syrin.
  - Për Atdheun tonë të madh!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai do të hedhë një dhuratë vdekjeje me forcë vdekjeprurëse.
  Marusya qeshi dhe vuri në dukje në mënyrë agresive:
  - Për fitoren ndaj talebanëve.
  Matrena qeshi me zemërim:
  - Lavdi BRSS! Dhe lavdi CPSU!
  Dhe si do të tregojë gjuha!
  Këto janë vajzat e lezetshme.
  Dhe Oleg Rybachenko godet talebanët me shpata dhe gjëmime:
  - Për BRSS-në e madhe!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, djali, sikur i përkulej armikut.
  Dhe cicërima:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Margarita pret afganët dhe bërtet:
  - Për Atdheun tonë!
  Dhe me gishta të zhveshur, vajza do të lëshojë gjilpëra helmuese. Dhe fytin e muxhahidëve ata i rrinë.
  Dhe vajza do të këndojë:
  - Komunizmi im i madh do të jetë me ne!
  Dhe fëmijët do të fishkëllojnë përsëri dhe mijëra korba që kanë rënë të fikët kanë përplasur kafkat e afganëve.
  Mikhail Vladimir u zgjua. Dhe ishte interesante. Po, lufta me talebanët është e lezetshme.
  Por është koha për të qeverisur BRSS dhe për të bërë urdhra të rregullta.
  Në veçanti, për të transferuar njësi të zgjedhura të forcave speciale dhe aviacionit në Afganistan. Rritja e shpenzimeve të mbrojtjes, dhe në mënyrë të konsiderueshme. Gjithashtu rekrutoni më shumë ushtarë me kontratë të mbushur me roje speciale dhe luftëtarë. Numri i ushtrisë u rrit.
  Gjithashtu u dha urdhër për përgatitjen e reformës së çmimeve. Të ndërpritet subvencionimi i mallrave bujqësore dhe të tjera. Kjo bëri të mundur ndarjen e fondeve shtesë për shpenzimet ushtarake.
  Putin-Gorbachev urdhëroi gjithashtu ndalimin e kritikave ndaj Stalinit dhe liderëve të kaluar. Dhe madje ta kriminalizojnë. Jo vetëm kaq, kishte një urdhër që madje të shtohej numri i monumenteve të Stalinit dhe të restauroheshin ato të shkatërruara dhe të fshira më parë. Dhe gjithashtu për të kthyer në Volgograd emrin historik - Stalingrad.
  Pas kësaj, Mikhail-Vladimir Gorbaçov-Putinin e zuri gjumi;
  Beteja epike me talebanët vazhdoi. Dhe tani talebanët po sulmojnë trupat ruse përgjatë gjithë perimetrit.
  Dhe ushtria ruse pasqyron ofensivën e tyre. Dhe ka një betejë të ashpër.
  Natasha jep një kthesë dhe hedh një granatë me forcë vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur. Lot kundërshtarët dhe ulërimat:
  - Lavdi epokës së perëndive ruse!
  Zoya gjithashtu lufton armiqtë, më shumë se me besim. Kosit kundërshtarët dhe gjëmon:
  - Në emër të Rusisë së Madhe!
  Dhe gjithashtu me gishta të zhveshur do të nisë një dhuratë vdekjeje.
  Kjo është mënyra se si këto vajza u futën në biznes shumë të famshme.
  Augustina, gjithashtu duke qëlluar me shumë saktësi mbi armikun dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, ulëriti:
  -Për BRSS-në e madhe!
  Dhe Svetlana lufton me muxhahedinët, duke i rrëzuar ata në radhë, gjëmon:
  - Për Rusinë e ftohtë!
  Dhe me takën e tij të zhveshur ai do t'i nënshtrohet dhuratës vrastare të vdekjes.
  Ky është një ekip vajzash të lindura për të vrarë talebanët. Dhe jo vetëm talebanët.
  Natasha qeshi dhe, duke qëlluar në Muxhahidin, e mori atë dhe bërtiti:
  - Lavdi BRSS!
  Dhe me gishta të zhveshur, si të nisësh një vrasës.
  Zoya, duke vazhduar të qëllonte mbi ushtarët e Perandorisë Islamike, lëshoi në mënyrë agresive:
  - Lavdi ushtrisë sonë!
  Dhe me këmbë zbathur do të hedhë shkatërruesin.
  Dhe Agustini godet afganët dhe guxon:
  - Lavdi Atdheut tonë!
  Dhe gishtat e zhveshur do të nisin shkatërrimin.
  Svetlana gjithashtu shtyp armiqtë, i rrëzon ata me tërbim dhe klithma:
  - Për komunizmin e shenjtë të BRSS!
  Këto janë vajzat që do të luftojnë për ndërgjegjen e tyre. Dhe ata luftojnë dhe fitojnë.
  Alenka luftoi shumë dhe hodhi dhurata vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur.
  Dhe vajza guxoi:
  - Për komunizmin!
  Anyuta e qëlloi armikun shumë bukur dhe me thembër të zhveshur goditi talebanët dhe kërciti:
  - Për Rusinë e komunizmit!
  Këtu Alla luftoi në mënyrë shumë modeste dhe aktive. Dhe gishtat e zhveshur u nisën me forcë vdekjeprurëse.
  Vajza bërtiti:
  - Për komunizmin e BRSS!
  Vajza Maria e mori atë dhe dha një kthesë, kosi afganët dhe rënkoi:
  - Për Atdheun, nëna jonë!
  Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo nisi një forcë vdekjeprurëse.
  Lojërat Olimpike gjithashtu dhanë një kthesë të synuar mirë dhe mposhtën shumë armiq. Dhe vajza guxoi, duke hedhur gishtat e saj të zhveshur dhe vjaknula:
  - Për Atdheun, nëna jonë!
  Marusya lufton me tërbimin e egër të një maceje dhe qëllon mbi afganët. Dhe i shkatërroni në masë.
  Dhe vajza bërtet:
  - Kjo është shumë e lezetshme!
  Matrena godet me shumë saktësi muxhahidinët dhe kosit si thumba. Këtu është vajza.
  Dhe vrumbullon me një rrotull:
  - Për komunizëm shumë të mirë!
  Stalenida gjithashtu luftoi me tërbim të egër dhe ndau talebanët nga trupat. Kjo është lloji i gruas luftarake që ajo është.
  Dhe ajo shkarraviti armikun shumë me vend.
  Steelenida këndoi:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Këto janë vajzat që luftojnë këtu. Dhe shumë e bukur dhe luftarake.
  Luftëtari i dha një kthesë armikut. Kosi një masë trupash afgane dhe kërciti. Për Rusinë dhe lirinë
  për të përfunduar.
  Veronika, duke qëlluar mbi talebanët, i goditi me raketa dhe bërtiti:
  - Lavdi komunizmit!
  Viktoria, duke qëlluar mbi luftëtarët e guximshëm dhe heroikë të Allahut, cicëroj:
  - Për Atdheun!
  Kjo është vajza më lëng dhe bukuri. Vajza shumë të bukura dhe luftarake. Dhe ata kanë fuqi të jashtëzakonshme. Dhe vajza të tilla luftarake
  dhe shtypni, dhe shihni, duke shtypur afganët.
  Serafima gjithashtu shkarraviti armikun, duke rrëzuar talebanët me forcë të egër.
  Dhe vajza i hodhi armikut dhurata vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur.
  Këto vajza janë thjesht të mahnitshme.
  Alyonka shkarraviti afganët dhe i kosi me shumë agresivitet armiqtë.
  Gruaja luftëtare guxonte teksa i preu luftëtarët e perandorisë islame.
  Dhe ajo bërtiti:
  - Për Atdheun - nëna jonë!
  Anyuta është shumë aktive në shkarravitjen me armiqtë dhe kositjen e armiqve me fuqinë e saj. Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo hodhi një forcë vdekjeprurëse dhe kolosale.
  Dhe vajza cicëroi:
  - Lavdi komunizmit!
  Dhe me një thithkë të kuqe të ndezur, butoni ynë i bazukës i vuri flakën rezervuarit.
  Këtu Alla luftarake e shtyp armikun me tërbim të madh. Dhe gjuan dhe lag duke shfarosur muxhahidët.
  Këto vajza janë shumë të bukura dhe luftimet janë bërë heronj.
  Lufta me Allën në fshat kalon me furi të egër.
  Kjo është rruga ushtarake e vajzave. Të cilat po luftojnë shumë. Dhe në mënyrë shumë agresive shtypi talebanët.
  Martial Maria ishte shumë dërrmuese me forcë të egër dhe i preu të gjithë si një brisk.
  Dhe me gishta të zhveshur, vajza hodhi granata shkatërrimi. Dhe vajza grisi shumë armiq.
  Lojërat Olimpike janë sërish në veprim. Dhe përsëri shtyp Muxhahidët. Dhe përsëri ajo hodhi gishtat e saj të zhveshur me vrasje dhe shkatërrim.
  Dhe do të jetë e vrazhdë dhe shumë agresive.
  Dhe Olimpiada filloi të luftonte dhe me një thembër të zhveshur iu nënshtrua shkatërrimit dhe vdekjes totale.
  Këtu është një vajzë-hero e tillë luftarake në këtë Olimpiadë. Këtu është një vajzë që lufton.
  Dhe Marusya i shtypi afganët me tërbim të madh. Dhe i kosi me guxim të egër.
  Dhe me një thithë luleshtrydhe ajo mori dhe dërgoi një forcë vdekjeprurëse.
  Dhe shumë muxhahidë në një arkivol.
  Alenka deklaroi, duke qëlluar mbi armikun dhe duke bërtitur:
  - Për komunizmin më të fuqishëm në botë!
  Anyuta, duke shkruar mbi afganët, vuri në dukje në mënyrë agresive:
  - Ja ku jemi përsëri mbi një kalë të bardhë!
  Këtu është Alla që lufton sërish në një luftë të ashpër. Dhe vajza me flokë të kuqe përsëri shkarravit Muxhahidin dhe klithë në majë të mushkërive.
  Dhe padyshim që i shkatërron ato.
  dhe bërtet në majë të mushkërive.
  Dhe vajza shkarravit si mitraloz.
  Dhe Maria vepron me gjithë forcën e saj të egër. Dhe ai qëllon mbi afganët me shumë saktësi. Dhe i kosit armiqtë me shumë saktësi - çdo plumb në sy.
  Dhe gjëmon:
  - Për Rusinë Svarog!
  Olimpiada veproi shumë mizorisht dhe vrau kundërshtarët dhe kosi muxhahidët. Dhe një vajzë-hero shumë luftarake. Këto vajza janë thjesht të mahnitshme.
  Dhe askush nuk do të mbijetojë kundër tyre.
  Lojërat Olimpike mposhtin plotësisht armiqtë. Dhe ai i rrëzon afganët me gishtërinjtë e tij të zhveshur, duke hedhur dhurata vdekjeprurëse të vdekjes. Olimpiada është, natyrisht, një vajzë shumë
  më cool dhe më luftarak nga të gjithë në botë.
  E pra, ai do t'i godasë muxhahidët dhe do t'i kosi me shpatë.
  Dhe vajza do të marrë dhe do të këndojë:
  - Unë jam një klasë bukurie Hyper!
  Këto vajza janë kaq të bukura dhe shumë luftarake. Ata kanë një shkallë kolosale eksitimi dhe fuqie për një festë për sytë.
  Marusya qëllon mbi afganët dhe kërcit:
  - Për epokën e komunizmit!
  Dhe gjithashtu me gishta të zhveshur, sikur nga Muxhahidët, ata do të godasin me çekiç. Kjo vajzë është thjesht e mahnitshme.
  Matryona do të godasë armiqtë me forcë vdekjeprurëse me ndihmën e një thithi të gjirit të kuq nga një bazukë. Dhe kjo është me të vërtetë hiperfuqia e saj.
  Dhe luftëtari bërtet:
  - Për komunizmin e madh!
  . KAPITULLI? 6.
  Këto janë vajzat që luftojnë për BRSS dhe tregojnë mrekulli heroizmi. Jo, kundër vajzave të tilla, asnjë armik nuk mund të rezistojë. Edhe aq të shumtë sa talebanët. Edhe pse ata janë në gjendje të hedhin kufoma në Moskë.
  Stalenida lufton me forcat superiore të armikut. Dhe gjithashtu si shtyp butonin e bazukës me një thithë luleshtrydhe dhe kërcit:
  - Unë jam një luftëtar i super klasit!
  Dhe u mbyll syrin miqve të tij.
  Veronica gjithashtu shkatërron në mënyrë agresive afganët dhe nuk u jep mëshirë. Dhe ka një shfarosje të madhe.
  Vajza është shumë luftarake dhe ajo ka një fuqi fenomenale kozmike.
  Dhe në Stalenida ajo që dërrmon me guxim muxhahidët e kësaj force është edhe më shumë. Le ta themi kështu, vajza të drejta.
  Victoria po godet afganët me një aktivitet të madh, duke i goditur ata dhe duke ulëritur:
  - Unë jam një vajzë hiperklasi!
  Dhe Serafima i godet muxhahedinët me pasionin e një vike, i kosit ata dhe bërtet:
  - Unë jam një bukuroshe ultra!
  Albina dhe Alvina po shtypin afganët në qiell. Dhe Helga është me ta. Sa aktivisht i morën ato të verdha. Dhe shfarosni kapitalisht.
  Albina rrëzoi një makinë talebane me gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Për RDGJ! Le të kthehet komunizmi sërish te gjermanët!
  Alvina rrëzoi edhe avionin e Perandorisë Islamike dhe bërtiti:
  - Deri në majat më të mëdha të komunizmit!
  Dhe Helga në qiell, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, mbuloi tankun e Talibanëve dhe cicëroj:
  - Për fitore përmes çatisë!
  Kështu luftuan vajzat luftarake dhe të bukura.
  Anastasia Vedmakova gjithashtu shtypi muxhahidët nga qielli dhe këndoi:
  - Le të jetë i famshëm komunizmi!
  Dhe me gishtërinjtë e saj të zhveshur, ajo hodhi bomba kundër kundërshtarëve nga avioni.
  Dhe Akulina Orlova gjithashtu shiu afganët dhe këndoi:
  - Lavdi Atdheut tonë.
  Dhe hodhi bomba të rënda dhe vdekjeprurëse mbi armikun.
  Këto ishin vajza luftarake, le të themi drejt.
  Mirabela Magnetic shtypi kundërshtarët me një shkallë kolosale intensiteti dhe bërtiti:
  - Për komunizmin e madh e të fuqishëm!
  Dhe përsëri vajza shkeli syrin e saj jargavan.
  Këto ishin vajzat.
  Anastasia Vedmakova i goditi afganët dhe i goditi me grusht, duke bërtitur:
  - Kredoja ime e re është të fitoj të gjithë!
  Dhe gjithashtu si të përdorni gishtat e zhveshur.
  Akulina Orlova goditi kundërshtarët. Ajo i kosi si një krehër dhe bërtiti:
  - Unë jam më i forti në botë!
  Dhe si të dorëzoheni me një thembër të zhveshur.
  Dhe Mirabela Magnetic rrëzon armiqtë me forcën e saj kolosale dhe klithmat:
  - Unë jam një vajzë super!
  Dhe me një thithkë të kuqe të ndezur teksa shtyp butonin.
  Këto vajza janë thjesht super dhe hiper.
  Alvina shtypi talebanët dhe bërtiti me forcë të madhe:
  - Për komunizmin!
  Dhe me taka të zhveshura, sikur do të shtypte pedalet. Kjo vajzë është thjesht e mahnitshme.
  Dhe Albina mbi afganët si lupanet. Dhe jepuni atyre një hiper kapital.
  Dhe ai do të marrë shumë armiq menjëherë dhe do ta shtrijë.
  Dhe ai i bën të gjitha me gishtërinjtë e tij të zhveshur.
  Dhe këndoni:
  - Unë jam vajza më e lezetshme në botë!
  Helga po godet gjithashtu talebanët. Ato janë kolosale dhe shfarosin në mënyrë aktive. Por më pas, me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai do të synojë një raketë dhe bunkeri afgan do ta thyejë atë.
  Dhe në përgjithësi është e mrekullueshme.
  Dhe vajza qesh ...
  Por Elizabeth, në tankun e saj, do të përballet me muxhahidët dhe do të organizojë një humbje të plotë për ta. Dhe shumë talebanë do të vriten menjëherë.
  Dhe kullat nga tanket e talebanëve janë shqyer.
  Elizabeth është një vajzë që është supernjeri i klasit më të lartë. Dhe i shtyp armiqtë me gishta të zhveshur. Dhe fjalë për fjalë i gërmon në tokë.
  Kështu kjo Elizabeth është thjesht Hyper.
  Dhe tanku i saj, sikur nga Muxhahedinët, do të kalojë.
  Aspak vajzë, por diçka super aktive dhe luftarake.
  Dhe Katerina është duke shirë afganët. Ajo ka forcë dhe shkathtësi të jashtëzakonshme. Dhe ajo me ndihmën e gishtave të saj të zhveshur i shfaros ushtarët e perandorisë islame.
  Kjo është një vajzë dhe tashmë ka vrarë kaq shumë afganë.
  Dhe ajo e mori dhe këndoi:
  - Unë jam ultra!
  Dhe Elena i godet plotësisht armiqtë. U tregon atyre super klasën e tij dhe vrumbullon:
  - Unë jam Hyper!
  Dhe me gishta të zhveshur, është si të godasësh me çekan mbi kinezët. Këtu është vajza.
  Dhe Euphrosinia shfaros luftëtarët e Afganistanit në një mënyrë shumë agresive. Dhe qëllon duke përdorur gishtat e zhveshur me shumë saktësi.
  Dhe ndërsa ende vritet:
  - Për Atdheun dhe Rusinë, do të jetë mesia ynë Svarog!
  Le të themi se vajzat janë luftëtare nderi.
  Elizabeta, duke qëlluar mbi afganët, tha:
  - Në përgjithësi, disi më pëlqejnë më shumë perënditë ruse!
  Ekaterina qëlloi tambën e saj të zhveshur, duke shtypur butonin, shkatërroi tankun e Talibanëve dhe bërtiti:
  - Dhe mua më pëlqejnë më shumë perënditë ruse! Në fakt, pse na duhet që Jezusi të rrethpritet në ditën e tetë?
  Elena kërciti nga inati:
  - Më vjen turp nga princi Vladimir!
  Elizabeta u pajtua me këtë:
  - Dhe ju duhet të keni turp!
  Elena u pajtua me këtë:
  - Sigurisht, është turp që rusët adhuronin shenjtorët hebrenj!
  Katerina e mori dhe bërtiti:
  - Duhet të kemi shenjtorë dhe perëndi rusë!
  Elizabeta u pajtua me këtë, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Po, duhet!
  Dhe i shkeli syrin armikut.
  Eufrosinia vuri në dukje energjikisht, duke shpërthyer Muxhahidinët nga një top:
  - Ne do ta mposhtim perandorinë islame...
  Dhe përsëri, Elizabeta, sikur të godasë armikun, është vdekjeprurëse.
  Edhe Gerda lufton me shumë mjeshtëri. Ai i godet muxhahidinët me forcë vdekjeprurëse dhe klithma:
  - Për komunizmin e madh!
  dhe ajo është një mbret kaq militant dhe i famshëm!
  Charlotte gjithashtu shtyp talebanët dhe bërtet, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Kjo është e mrekullueshme!
  dhe një mega e tillë e klasës së vajzës luftarake!
  Edhe Kristina i godet afganët me gishta. Dhe ata patjetër do t'i vrasin.
  Dhe ai do të marrë dhe do të kalojë:
  - Unë jam numri një arian!
  Dhe Magda do t'i rrahë afganët, do të vrasë shumë prej tyre dhe do të fërshëllejë:
  - Për BRSS dhe RDGJ!
  Dhe shkel syrin me sytë e tij safir. Kjo vajzë është thjesht hiper!
  Jo, talebanët nuk mund të përballojnë vajzat super dhe hiperklase.
  Dhe ato janë vajza kaq luftarake.
  Dhe ata këndojnë me pasion:
  - Dhe kë do të gjejmë në betejë,
  Dhe kë do të gjejmë në betejë ...
  Me këtë nuk do të bëj shaka,
  Le ta copëtojmë!
  Dhe si luftëtarët do të shpërthejnë në lot. Këtu janë vajzat.
  Dhe ata gjithashtu ngulën këmbët e tyre zbathur në feçkat e ushtarëve talebanë të kapur. Dhe i detyroi të puthin takat e tyre të zhveshura.
  Ja cilat janë vajzat me bikini.
  Por talebanët torturuan një anëtar të Komsomol. I përdredhën krahët nga pas dhe e tërhoqën lart në raft. Dhe u ngrit lart. Dhe ata e shtrembëruan vajzën në pemë. Dhe e ngriti lart. Dhe pastaj e morën dhe e lanë të shkojë.
  Dhe vajza u rrëzua. Ajo e mori atë te bari dhe u var. Dhe ajo ngriu. Dhe muxhahidët qeshën me inat. Pastaj vajza u mor përsëri dhe u tërhoq më lart, në majë të pemës.
  Dhe pastaj e lanë të ikte përsëri. Vajza u rrëzua dhe u var përsëri në fund. Dhe litari u shtri dhe bukuroshja ulërinte nga dhimbja. dhe filluan ta ngrinin përsëri.
  Tërhequr deri në majë. E hodhën mirë, e lanë të varej pak. Dhe pastaj u lëshuan përsëri me tërbim të egër. Dhe vajza u rrëzua përsëri dhe ajo u përdredh
  nyjet. Dhe në përgjithësi ajo ishte mjaft e zhveshur. dhe sa dhemb.
  pastaj u ngrit përsëri për të katërtën herë dhe u tund mirë. Pastaj e fiksuan në një degë të dendur dhe filluan ta shtrijnë. Ata ngjitën një bllok në këmbët e zbathura të një vajze,
  dhe filloi të varte pesha mbi të. Talebanët varën një peshe me pisqe fillimisht në njërën anë dhe më pas në anën tjetër. Pastaj filluan ta rrahin vajzën me kamxhik. E goditur në mënyrë që lëkura të shpërthejë.
  Dhe pastaj anëtarët e Komsomol filluan të derdhin kripë mbi plagët. Dhe më pas ata morën dhe vunë në lëvizje një tel të nxehtë. Dhe e rrahën vajzën me fuqi të sëmurë. Pastaj xhelatët afganë lyen shputat e zhveshura të këmbëve të vajzës dhe ndezën një mangall poshtë saj. Dhe le ta gjuajmë bukuroshen pa ceremoni të panevojshme. Dhe pastaj xhelatët nga talebanët lyen edhe gjoksin e vajzës. Dhe pastaj
  që i vuri flakën gjoksit. Dhe ata filluan ta rrahin vajzën tërësisht.
  Dhe skuqni luftëtaren muxhahidin dhe gjoksin dhe thembrat e saj. Dhe pastaj e lyenin gomarin dhe e sollën pishtarin në vithe. Dhe ata filluan ta rrahin vajzën tërësisht. Dhe pastaj zjarri preku gjirin e saj. Flokët që mbulonin shpellën e Venusit u karbonizuan menjëherë. Kjo vajzë është thjesht e mahnitshme. Dhe një torturë e tillë e priste.
  Xhelatët afganë dogjën vajzën dhe gjoksin, gomarin, kraharorin dhe shputat e këmbëve të saj zbathur. Dhe ata e skuqën plotësisht. Pastaj xhelati taleban mori një shufër të ndezur dhe pa u menduar dy herë e futi vajzën në anus. Dhe si, ajo bërtet nga dhimbje të egra.
  Kjo e lëndoi aq shumë. Dhe këto vajza janë kaq keq dhe të bukura. Por afganët e torturuan shumë vajzën. Dhe luftëtarë kaq të bukur. Dhe ato janë skuqur tërësisht nga luftëtari.
  Dhe kështu vajza u kap nga xhelatët e saj dhe filloi të shpërthejë gishtat e saj të gjatë të hijshëm me mashë të ndezur. Dhe dhemb shumë. Xhelatët i thyen gishtat vajzës, duke filluar nga gishti i vogël.
  Dhe fjalë për fjalë gjithçka u prish. Dhe pastaj brinjët filluan të shpërthejnë te anëtari i Komsomol. Dhe në të njëjtën kohë, në gjoksin e tij gërmuan një darë të nxehtë. Dhe u bë e kuqe nga nxehtësia për të përdredhur thithkat e hekurt dhe të kuqërremtë. Dhe vajzës iu këput gjoksi. Dhe ishte kaq mizore dhe e dhimbshme.
  Aty ishte tortura.
  Gerda, duke qëlluar në Muxhahidin, vuri re:
  - Lavdi komunizmit!
  Charlotte vërejti në mënyrë shumë agresive me forcë djallëzore. Dhe bërtiti:
  - Për Atdheun!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai do të shkelë mbi armikun.
  Këtu është vajza. Dhe kaq militante.
  Christina e mori atë dhe goditi talebanët me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Lavdi epokës së perëndive ruse!
  Magda gjithashtu u përplas me afganët duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Për Atdheun tonë!
  Dhe këto vajza janë kaq të lezetshme.
  Gerda, duke qëlluar kundër kundërshtarëve nga Afganistani, lëshoi:
  - Për komunizmin e madh të Gjermanisë.
  Këto vajza janë bukuroshe të tilla luftarake.
  Gerda u përgjigj me gëzim, duke shkruar mbi Muxhahidinët:
  - Unë kam një vajzë thjesht super.
  Dhe Charlotte vuri në dukje në mënyrë agresive ndërsa qëlloi kundër kundërshtarit të saj:
  - Lavdi komunizmit arian!
  Dhe duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, ajo guxoi:
  - Për Atdheun e madh!
  Christina gjithashtu ra mbi armikun me saktësi të madhe, vuri në dukje:
  - Për Rusinë dhe Gjermaninë në miqësi!
  Magda gjithashtu goditi muxhahidinët dhe bërtiti:
  - Lavdi epokës sonë!
  Dhe përsëri u mbylli syrin partnerëve të tij.
  Këtu janë vajzat.
  Dhe Jane Armstrong filloi të godiste talebanët me një top.
  Vajza ishte shumë e bukur.
  Jane goditi kundërshtaren e saj me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Lavdi Atdheut!
  Kështu që Gertruda do të godasë në mënyrë të dëshpëruar armiqtë, dhe ata do të mbulohen plotësisht dhe do të thyhen.
  Dhe duke guxuar:
  - Për Britaninë!
  Dhe Malanya, sikur të godiste armikun dhe ta bënte hara-kiri, dhe duke cicëruar:
  - Për fitoret angleze!
  Monika gjithashtu do t'i godasë armiqtë me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Për fitoret sovjetike!
  Të dy Tamara dhe Sulfiyya luftojnë me talebanët dhe vrasin luftëtarët me mjekër që vijnë në valë.
  Dhe këto vajza këndojnë:
  - Njerëzit do të jenë të lumtur
  Lumturia përgjithmonë...
  Qeveria ruse ka
  Fuqia është e madhe!
  Tamara dha një kthesë dhe qëlloi me gishtat e saj të zhveshur dhe guxoi:
  - Për mendimin tim për komunizmin!
  Sulfiya gjithashtu do të godasë armikun, do të vrasë shumë talebanë dhe do të kërcasë:
  - Le të themi një fjalë për Rusinë!
  Dhe të dyja vajzat shpërthyen së qeshuri.
  Tamara dha radhë. Ajo kosi shumë afganë dhe cicëroj:
  - Për forcën më të mirë të Atdheut!
  Sulfiya gjithashtu do të riparojë armikun dhe do të guxojë:
  - Për komunizmin e kuq në BRSS!
  Dhe shkel syrin me sy safir.
  Këto janë vajzat - vetëm klasi dhe fluturimi më i lartë.
  Alice dhe Angelica janë ende duke luftuar.
  Vogëlush bionde dhe flokëkuqe.
  Janë vajza të forta dhe qëllojnë nga pushkët snajper.
  Dhe ndërsa ata i këndojnë vetes:
  - Lavdi BRSS! Ne do të japim një shembull për të gjithë!
  Alice qëlloi armikun me një pushkë snajper. E qëlluar me gishta të zhveshur dhe
  kërciti:
  - Lavdi vendit tim!
  Angelica gjithashtu përplas armikun, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, hedh një granatë dhe kërcit:
  - Për Rusinë më e madhja.
  Dhe shkel syrin me sytë e tij smeraldi.
  Këto vajza janë vetëm pilotët më të mirë. Dhe kështu afganët janë shtypur. Këtu ata janë duke luftuar dhe më cool dhe më inteligjentët në botë.
  Alice cicëroi, duke shkelur syrin:
  - Lavdi kohëve të CPSU!
  Angelica u pajtua lehtësisht me këtë:
  - Lavdi e madhe Heronjve të BRSS!
  Dhe përsëri ajo hodhi një granatë me forcë vdekjeprurëse me gishtërinjtë e saj të zhveshur ndaj armikut.
  Këtu ajo është një grua e gabimit të zakonshëm në një pamje të jashtëzakonshme.
  Alice e mori dhe cicëroj:
  - Në emër të ideve të pavdekshme të komunizmit!
  Dhe ajo hodhi një dhuratë të fuqisë vdekjeprurëse me gishtërinjtë e saj të zhveshur.
  Edhe Angelica e mori dhe e goditi armikun.
  Ajo e preu si letër zmerile dhe kërciti:
  - Për Rusinë dhe perënditë ruse!
  Këto gra ishin shumë luftarake dhe të lezetshme.
  Alice, duke qëlluar mbi armikun, mori dhe me gishtat e saj të zhveshur nisi një dhuratë asgjësimi ndaj armikut.
  Dhe ishte një lëvizje shumë e lezetshme.
  Angelica gjithashtu goditi armikun, duke e shkatërruar fjalë për fjalë dhe duke demonstruar fuqi kolosale. Dhe me një buzëqeshje tha:
  - Kjo është një ngjarje e madhe!
  Dhe gishtat e saj të zhveshur lëshuan një mesazh vdekjeje dhe shkatërrimi!
  Këtu ishte një vajzë - thjesht një hiperklase.
  Alice e mori atë dhe gjëmonte në majë të mushkërive të saj:
  - Unë jam më i forti dhe më cool në univers!
  Angelica lëshoi një fuçi të tërë eksplozivi me thembra të zhveshura dhe kërciti:
  - Dhe unë jam në megaverse!
  Këto vajza janë shumë të bukura.
  Alice vërejti teksa qëlloi mbi armikun:
  - Besimi në komunizëm është i madh!
  Dhe duke hedhur granata vdekjeprurëse me gishta të zhveshur.
  Dhe Angelica qëllon mbi muxhahidët dhe gjëmon:
  - Besimi ynë është shumë i madh!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur do të hedhë një granatë me forcë shkatërruese.
  Dhe luftëtarët e morën armikun dhe kështu këta talebanë mashtruan ... Dhe as në përrallë për të thënë, as për të përshkruar me stilolaps.
  Alice e vuri re mjaft logjikisht, duke qëlluar nga një pushkë snajper dhe duke rrëzuar një avion sulmi taleban.
  Alice e mori dhe cicëroj:
  - Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet,
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë
  Ndriçimi i rrugës për komunizmin!
  Dhe përsëri, vajza do ta marrë atë me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe do të nisë diçka jashtëzakonisht vdekjeprurëse.
  Vullnetarët nga Japonia po luftojnë gjithashtu kundër muxhahidëve. Në veçanti, vajzat ninja të besimeve komuniste.
  Një vajzë ninxha me flokë blu i preu afganët me një mulli me erë dhe i goditi me kamxhik.
  Pastaj ajo hodhi bizelet e shkatërrimit me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Për komunizmin në Japoni!
  Vajza ninxha me flokë të verdhë ka kryer edhe një teknikë flutur me shpatat e saj. Shkurtoni shumë muxhahidë. Dhe pastaj këmbët e saj të zbathura
  morën dhe hodhën një granatë vdekjeprurëse.
  Pastaj vajza tha:
  - Lavdi BRSS dhe Japonisë!
  Vajza ninxha me flokë të kuqe gjithashtu kapi dhe goditi ushtarët afganë me një mbrapsht. Dhe ajo hodhi gishtat e saj të zhveshur,
  diçka vrasëse në një dhuratë. Dhe ajo kontrolloi:
  - Lavdi Rusisë dhe BRSS!
  Një vajzë ninja me flokë të bardha bëri një pritje me fuçi. Dhe si i goditi ushtarët talebanë duke i prerë kokat. Pastaj hodhi
  shkatërrim vdekjeprurës me një këmbë të daltë të zhveshur dhe me kërcitje:
  - Lavdi Ushtrisë së Kuqe!
  Dhe të katër vajzat ninja hodhën bizele të shkatërrimit me takat e tyre të zhveshura dhe rrëzuan një batalion të tërë afganësh me tanke. Këto vajza janë thjesht ultra!
  Kjo është bukuria - vajzat janë vërtet shumë të lezetshme.
  Oleg Rybachenko gjithashtu pret muxhahidët me shpata. Dhe me të, vajza Margarita.
  Këta fëmijë të pavdekshëm janë thjesht super.
  Dhe ata shtypin armiqtë në mënyrë specifike. Le të themi se atje dhe fëmijët!
  Dhe pastaj djali dhe vajza fishkëllen të dy. Dhe sorrat, pasi kanë marrë një atak në zemër nga bilbili i një fëmije, bien në fund. Dhe sqepat e tyre shpojnë kafkat e talebanëve.
  Këta janë fëmijë - natyrshëm shkatërrues të gjithçkaje dhe të gjithëve.
  Oleg Rybachenko këndoi:
  - lavdëroni popullin tonë Sovjetik,
  Urime partia ime...
  Bashkimi ynë i zemrave të të gjithë fëmijëve,
  Ne të gjithë jemi një familje miqësore!
  Margarita Magnitnaya, duke shtypur kundërshtarët, lëshoi energjikisht:
  - Bëhu i famshëm për hapësirën tonë Rusi!
  Dhe vajza, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, do të lëshojë diçka krejtësisht vdekjeprurëse ndaj armikut.
  Oleg Rybachenko, duke copëtuar talebanët, këndoi:
  - Margarita, dritarja është e hapur,
  Margaret, ti nuk e ke harruar
  Si ishte e gjitha!
  Ky djalë është kaq i lezetshëm dhe luftarak. Ky është djali terminator.
  Këta janë fëmijët këtu që janë shumë të ftohtë dhe luftarak.
  Duhet theksuar se vajzat janë shumë të vështira.
  Alice po qëllon gjithashtu mbi talebanët. Dhe këndon nën zë:
  - Një dy tre katër Pesë! Lepuri doli për shëtitje!
  Dhe vajza qëlloi sërish me saktësi të madhe.
  Angelica ishte një goditje shumë e mirë. Dhe bëri të shtëna të fuqishme ndaj armikut.
  Dhe si shtyp me një thithkë të kuqe flakë dhe e merr nga një bazukë dhe rrah.
  Dhe luftëtari qëlloi armikun me shumë saktësi.
  Angelica e mori dhe guxoi:
  - Lavdi partisë sonë komuniste!
  Dhe përsëri, si një shpërthim me saktësi të madhe ndaj armikut. Dhe avioni i talebanëve rrëzohet sërish.
  Dhe Alice gjithashtu gjuajti me shumë saktësi, dhe avioni sulmues i Perandorisë Islamike mori flakë.
  Këto janë vajzat.
  Angelica tha duke qeshur:
  - BRSS është një vend i mrekullueshëm në të cilin të gjithë popujt janë një familje miqësore!
  Alice qëlloi përsëri, duke rrëzuar tre muxhahidë menjëherë me një të shtënë dhe u përgjigj:
  - Për festën e madhe të Rusisë!
  Dhe vajzat shpërthyen duke qeshur. Në përgjithësi, ata janë luftëtarë me pikëpamje shumë të ndryshme.
  Por të gjitha vajzat e mbajnë në zemrat e tyre idenë e komunizmit. Dhe ata duan që të ketë një parajsë të vërtetë në planetin Tokë. Dhe do të ishte shumë bukur.
  Angelica vuri në dukje duke qëlluar në drejtim të armiqve me saktësi të madhe dhe duke goditur me grusht nëpër kafka.
  - Komunizmi nuk do t'i palos kurrë krahët dhe do të zvarritet në një guaskë!
  Alice u pajtua me këtë:
  Komunizmi nuk do t'i palojë kurrë krahët! Ideologjia jonë është të ndërtojmë lumturinë në planetin tokë!
  Dhe të dyja vajzat bërtasin:
  - Lavdi Rusisë! Lavdi! Vajzat zbathur vrapojnë përpara ...
  Divizioni i grave këmbëzbathur... mirëpret popullin rus!
  Dhe femrat luftëtare tregojnë kënaqësi agresive dhe seksuale.
  Alice kërciti, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke kërcitur:
  - Ne jemi të gjithë së bashku për BRSS!
  Dhe luftëtari përsëri i goditi armiqtë.
  Angelica gjithashtu qëlloi armikun dhe i goditi me grusht në kokë. Dhe ajo guxoi:
  - Lavdi Atdheut tonë!
  Dhe luftëtari, ishte jashtëzakonisht luftarak dhe i kuq.
  Dhe flokët e saj janë në erë, ky flokë i kuq bakri valëvitet si një flamur proletar.
  Këto vajza janë shumë të bukura dhe seksi.
  Dhe kaq shumë muxhahidë tashmë janë varrosur ...
  Ka edhe vajza që punojnë...
  Këtu Viola dhe Dominika qëllojnë mbi afganët.
  Vajzat qëllojnë me bazuka ndaj tankeve dhe këmbësorisë aziatike.
  Këtu Viola u qëllua, duke përdorur thithkën e kuqe të ndezur për të shtypur butonin e bazukës dhe duke gjuajtur një raketë me raketa.
  Dhe masa e afganëve u copëtua.
  Viola këndoi sërish:
  - Unë besoj në komunizmin e madh!
  Dhe Dominika gjithashtu qëllon në mënyrë specifike ndaj muxhahidëve. Dhe i rrëzon në masë të madhe.
  Në të njëjtën kohë, vajzat do të hedhin granata me gishtat e tyre të zhveshur.
  Dhe me një thithkë të kuqe flakë në butonin e bazukës, ai do të shtypë armiqtë duke shfarosur rrënjësisht.
  Këto vajza janë kaq të bukura. Dhe sa shkëlqyeshëm duken kur zihen vetëm me brekë. Dhe luftëtarë të klasës më të lartë.
  Viola vërejti teksa qëlloi sërish kundër armikut me thithin e saj luleshtrydhe.
  - Më pëlqen të luftoj! Është e mrekullueshme!
  Dominika qeshi dhe tha:
  Çfarë nuk shkon me meshkujt?
  Viola qeshi dhe u përgjigj, duke i hedhur një granatë armikut me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Sigurisht që është në rregull! Dhe disa janë thjesht të adhurueshëm!
  Këto janë vajza shumë luftarake dhe të bukura këtu.
  Dominika vuri në dukje:
  Deri kur do të vazhdojë kjo luftë?
  Viola qëlloi sërish në drejtim të muxhahidëve duke përdorur thithin e kuq dhe kërciti:
  - Mendoj se është shumë kohë!
  Dominika e mori dhe këndoi:
  - Një luftë po shpërthen në univers,
  Shtypni vrasin pa arsye...
  Satani është jashtë zinxhirit
  Dhe vdekja erdhi me të!
  
  Dhe kush do ta ndalojë rrjedhën
  Lumenjtë e çmendur të përgjakshëm..
  Rrezja lazer do të futet në tempull,
  Dhe në një moment, burri u zhduk!
  Viola shtoi duke hedhur një granatë me gishtat e saj të zhveshur:
  Dhe një kaos i tillë
  Mbushi universin...
  Pjesa e trishtuar e njerëzimit -
  Duro dhimbjen, vuajtjen!
  Këto janë vajzat, këngëtare kaq të lezetshme.
  Dhe Oleg Rybachenko pret afganët me shpata.
  Djali hedh dhuratat e vdekjes me gishtërinjtë e tij të zhveshur të fuqisë vrastare dhe këndon.
  Biri i tokës do të thotë jo si përgjigje
  Unë kurrë nuk do të jem skllav...
  Besoj se liria do të lindë
  Era do të shërojë një plagë të freskët!
  
  Për Atdheun e shenjtë në betejë,
  Vetë Svarog i Madh e quan ...
  Ngrihu kalorës trim në orët e para,
  Errësira do të largohet, trëndafilat e majit do të lulëzojnë!
  Ky është një djalë kaq hero ...
  Dhe vajza Margarita, duke shkatërruar muxhahedinët me shpata dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, shton:
  Dhe pulsimi i zemrës dhe i venave,
  Lotët e fëmijëve tanë, nënave...
  Ata thonë se ne duam ndryshim
  Hidhe zgjedhën e zinxhirëve mizorë!
  Dhe fëmijët do të fishkëllojnë përsëri. Dhe sorrat do ta marrin dhe do t'i bien të fikët, duke humbur vetëdijen. Dhe fjalë për fjalë përplasi kafkat e qindra muxhahidëve.
  . KAPITULLI? 7.
  Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin vazhduan kundër-reformat.
  Në veçanti, ata ashpërsuan dënimin për propagandën dhe separatizmin anti-sovjetik.
  Më tej, Gorbachev-Putin propozoi t'i jepte Stalinit yllin e tretë të heroit të BRSS për shërbimet e jashtëzakonshme dhe Urdhrin e tretë të Fitores.
  Ide të tjera pasuan. Në veçanti, për të përfshirë në Paktin e Varshavës si Kinën ashtu edhe Korenë e Veriut.
  Koreja e Veriut u pajtua menjëherë dhe Kina dha një përgjigje evazive.
  Ide të tjera të reformës kushtetuese: vendosja e postit të presidentit, i cili zgjidhet nga populli.
  Si dhe idetë e reformës parlamentare.
  Pas kësaj, Gorbachev-Putin përsëri ra në gjumë dhe ëndërroi.
  Vajzat luftuan me mjaft sukses me trupat talebane.
  Natasha shkarraviti luftëtarët e perandorisë islame që përparonin, madje duke përdorur gishtat e saj të zhveshur.
  Ajo guxoi:
  - Për Atdheun tonë të madh!
  Zoya, duke goditur kundërshtarët me ndihmën e thithkave të kuqe të gjoksit, duke shtypur butonat e bazukës, lëshoi:
  - Për lumturinë e njerëzve në Tokë!
  Dhe Agustini me flokë të kuqe, duke shkruar mbi talebanët, vuri në dukje në mënyrë agresive:
  - Për komunizmin më të madh në planetin Tokë!
  Dhe ai gjithashtu do të marrë dhe do të hedhë një dhuratë vdekjeprurëse me gishtërinjtë e tij të zhveshur.
  Svetlana qëllon me shumë saktësi kundër armikut dhe godet armikun pikërisht në shenjë. Dhe duke përdorur një thembër të zhveshur, ajo bërtiti:
  - Për Atdheun që mbi gjithë botën!
  Katër vajzat i thyen talebanët në mënyrë shumë të famshme. Dhe i goditi për vdekje.
  Dhe në të njëjtën kohë, vajzat gjëmuan në majë të mushkërive të tyre:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Dhe le t'i rrahim edhe më fort afganët.
  Natasha vuri në dukje shumë zgjuarsi, duke shkarravitur armikun:
  - Toka jonë është e famshme,
  Lumturia fluturon mbi planetin...
  Ne jemi të gjithë familje
  Këndohen këngët e popullit!
  Këto janë vajzat - ato kanë aerobatikën më të lartë në gjithçka.
  Dhe si i shtypin talebanët është një festë për sytë.
  Dhe luftëtarët janë thjesht të mëdhenj.
  Zoya, duke qëlluar mbi afganët, cicëroj:
  - Lumturia e Atdheut tek vajzat!
  Agustini u pajtua me këtë:
  - Sigurisht, te vajzat - veçanërisht me flokë të kuq!
  Svetlana goditi talebanët dhe bërtiti:
  - Dhe do të jetë mirë!
  Dhe përsëri mbi ushtarët e perandorisë islame si lupanet. Le të themi vetëm vajzë!
  Por luftojnë edhe bukuroshet e tjera.
  Kështu që Alenka po lufton.
  Dhe ekipi i saj i vajzave me bikini.
  Ata i hedhin dhuratat e vdekjes armikut me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur.
  Dhe ata kërcasin:
  Lidhja lulëzoi me një lule të lavdishme të kuqe flakë,
  Së shpejti vajzat do të bashkohen me Komsomol!
  Alenka i hodhi armikut një dhuratë vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur,
  dhe e mori dhe bërtiti:
  - Unë besoj se komunizmi do të jetojë!
  Anyuta gjithashtu shkarraviti trupat talebane. Dhe ajo veproi në mënyrë aktive, dhe gishtat e saj të zhveshur hodhën dhurata shumë të vështira të vdekjes.
  Vajza po thoshte:
  - Bota jonë do të jetë komuniste!
  Dhe Alla me flokë të kuqe shkarravitej mbi afganët. Dhe ajo e bëri atë jashtëzakonisht mirë. Dhe i kosi trupat talebane me intensitet të madh, fjala u bë me drapër. Dhe luftëtari i dëshpëruar
  hodhi granata me gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Për fitoret e reja të komunizmit!
  Dhe përsëri vajza qesh dhe kërcit.
  Martial Maria gjithashtu kosi armiqtë. Dhe u ngritën tuma të tëra kufomash nga talebanët. Në të njëjtën kohë, vajza përdori edhe thithkat e kuqe të gjirit, duke e shtypur atë
  butoni bazuka.
  Dhe ajo qëlloi ushtarët afganë, por një raketë rrëzoi një tank.
  Lojërat Olimpike gjithashtu po shfarosin në mënyrë agresive talebanët.
  Thembrat e saj të zhveshura hedhin një fuçi të tërë eksplozivi menjëherë.
  Olimpiada zhurmon:
  - Për komunizmin e madh,
  Thjesht shkoni lart e poshtë!
  Marusya gjithashtu shkarravit armikun. Dhe ai e bën atë jashtëzakonisht mirë. Dhe rrëzon shumë ushtarë talebanë. Dhe ndërsa vajza këndon:
  - Lavdi vendit të komunizmit,
  Në luksin e pankartave të kuqe...
  Ne mundëm nazistët
  Bota është shpëtuar nga zjarri!
  Dhe përsëri, me gishtërinjtë e zhveshur, ai do të hedhë një dhuratë vrastare të vdekjes.
  Këtu janë vajzat.
  Edhe Matrena qëllon mbi afganët dhe i godet me shumë saktësi. Dhe ulërimat:
  - Besoj se do të ketë një botë të komunizmit të shenjtë!
  Këtu janë vajzat, i gjithë batalioni i tyre, zbathur dhe pothuajse lakuriq. Dhe këto vajza janë të lezetshme dhe shumë seksi.
  Stalenida vret talebanët dhe gjëmon në majë të mushkërive të tij:
  - Atdheu ynë i shenjtë është i famshëm -
  Ne do të rritemi nga skaji në skaj!
  Këtu është një vajzë Komsomol. Dhe pastaj ajo shtyp si një thithë luleshtrydhe. Dhe armiku është mposhtur në mënyrë specifike.
  Veronica qëlloi me shumë saktësi mbi afganët, bërtiti:
  - Lavdi Atdheut tim!
  Victoria, duke goditur saktë dhe saktë armikun, bërtiti:
  - Për komunizmin e fuqishëm!
  Dhe dhuratën vrasëse të vdekjes ajo e hodhi me gishtat e saj të zhveshur.
  Serafimi, duke shkruar për armiqtë, tha në mënyrë shumë logjike:
  - Forca jonë po rritet!
  Dhe ajo hodhi me gishtat e saj të zhveshur një dhuratë vdekjeje jashtëzakonisht vdekjeprurëse.
  Stalenida vërejti në mënyrë agresive, duke kositur afganët:
  - A jam unë më i forti në hedhjen e granatës?
  Alenka u përgjigj me dyshim:
  - Të gjithë jemi të fortë në këtë punë!
  Dhe, gjithashtu, ndërsa ai hedh dhurata vrastare të vdekjes.
  Anyuta, duke shkarravitur talebanët, logjikisht tha:
  - Ne jemi shumë të fortë në çështjet ushtarake! Dhe kjo është lumturia jonë!
  Dhe gjithashtu me një thembër të zhveshur do të lëshojë fuqi shkatërruese.
  Alla me flokë të kuqe, duke qëlluar mbi kundërshtarët dhe duke i kositur ata, vuri në dukje logjikisht:
  - Lavdia nuk i vjen dembelëve!
  Dhe si i hedh gishtat e tij të zhveshur armikut, diçka absolutisht vdekjeprurëse.
  Martial Maria gjithashtu goditi armikun me shumë saktësi. Dhe kosi shumë afganë. Dhe me gishta të zhveshur, si të nisni shkatërrimin në armik.
  Dhe pastaj ai do ta marrë atë dhe do të bëjë presion mbi armikun me një thithë luleshtrydhe.
  Kjo është një vajzë luftarake.
  Lojërat Olimpike po vrasin gjithashtu talebanët. E bën me aktivitet dhe ulërima:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Dhe gjithashtu gjuan me një thithkë rubin. Dhe ky është një veprim shumë i vështirë. Këtu është një vajzë - thjesht super e pastër!
  Marusya, duke qëlluar mbi afganët, vuri në dukje:
  - Sa mund ta lavdërosh komunizmin?
  Olimpia bërtiti:
  - Deri në pikën e fundit të gjakut!
  Dhe përsëri vajza hodhi një granatë vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur.
  Matrena, duke shkruar për talebanët në mënyrë mjaft logjike dhe të zgjuar, vuri në dukje:
  - Do të jetë fitorja jonë në luftën e shenjtë!
  Dhe përsëri vajza do të hedhë dhuratën e asgjësimit me gishtat e saj të zhveshur.
  Kjo është me të vërtetë një vajzë e klasit më të lartë.
  Por këto janë përditshmëria luftarake e vajzave ...
  Kur erdhi pushimi dhe një pauzë në luftime, luftëtarët luajtën pak letra.
  Alenka vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Kjo nuk është një luftë me gjermanët. Ata ishin më të vegjël se ne. Dhe këta afganë rrjedhin si një lumë i rrëmbyeshëm.
  Anna tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Po, ishte akoma shumë më e lehtë me gjermanët. Këtu në fakt jemi të bombarduar me kufoma.
  Alla me flokë të kuqe vuri në dukje duke qeshur, duke hedhur një as me gishtat e saj të zhveshur:
  -Por teknika e armikut është më e dobët se e jona. Për më tepër, armiku është i guximshëm, por budalla. Dhe ne jemi të guximshëm dhe të zgjuar.
  Maria tha me një të qeshur, duke shkarravitur armikun me forcë vdekjeprurëse dhe fjalë për fjalë duke e gërvishtur atë - madje edhe në mendimet e saj:
  - Beteja është e vështirë, por me të vërtetë nuk do të dorëzohemi!
  Olimpia logjikisht dhe me maturi vërejti:
  - Gjithçka është muhabet dhe demagogji. Konkretisht, do të ishte mirë të kapej lideri i talebanëve. Atëherë fundi i luftës!
  Marusya dyshoi, duke hedhur kartën:
  - Nuk ka gjasa. Atje mjedisi i tij nuk është më i mirë. Lufta kundër talebanëve do të duhet të jetë e gjatë dhe e vështirë.
  Matrena shtoi me një psherëtimë:
  Derisa të mbizotërojë arsyeja e shëndoshë!
  Elena pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Po, mbetet vetëm të mbështetemi në sensin e përbashkët. Nuk mund t'i vrasësh të gjithë afganët sepse ka shumë prej tyre. Dhe lufta mund të zvarritet për një kohë të gjatë.
  Dhe vajzat qeshën pa mëshirë.
  Po, ata hynë në një luftë me perandorinë talebane.
  Por në qiell, pilotët po luftojnë të dëshpëruar. Për shembull, Alvina dhe Albina dhe Helga. Vajzat po luftojnë dhe avionët afgan në qiell.
  Dhe ajo është kompensatë.
  Ose ata goditën objektivat tokësore.
  Alvina mori dhe rrëzoi avionin e talebanëve në qiell, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Kjo do të jetë fitorja ime!
  Albina e preu luftëtarin taleban, e shuajti me mjeshtëri, ia zuri këmbët me gishtat e zhveshur dhe vjaknula:
  - Për Atdheun tonë!
  Helga goditi tankun afgan dhe bërtiti:
  - Ku ka komunizëm, atje është Atdheu ynë!
  Këta janë luftëtarët që janë një uragan i vërtetë dhe fuqi dhe shkatërrim fenomenal kozmik.
  Dhe së bashku dhe krijimi.
  Albina shkatërron avionët e talebanëve. Janë shumë prapa atyre ruse, shumë janë bërë në mënyrë artizanale. Por talebanët po përpiqen të marrin numrat. Dhe shtyp shumë të barabartë
  remont.
  Por vajzat e afganëve qëllojnë posaçërisht. Dhe ata e bëjnë atë jashtëzakonisht mirë. Është sikur të jenë përbindësha të vërtetë.
  Alvina gjithashtu rrëzon talebanët me gishtat e saj të zhveshur dhe këndon:
  - Komunizmi nuk është thjesht një ide,
  Jam mpirë nga lumturia e vajzës!
  Dhe luftëtari po godet sërish me çekan avionët e perandorisë islame me forcë vdekjeprurëse.
  Dhe pastaj shkon në objektivat tokësore.
  Në të vërtetë, është e rrezikshme të kontaktosh me afganët. Ky vend është i fuqishëm dhe me një popullsi të madhe. Kanë shumë këmbësorie dhe e hedhin në betejë. Gratë duhet thënë në Rusi dhe
  Gjermania duke luftuar.
  Por sa i fortë është armiku në sasi.
  Helga, duke luftuar me armikun dhe duke goditur me saktësi armiqtë, vuri në dukje:
  - Unë jam një vajzë që është një ëndërr dhe bukuri e vërtetë për të gjithë.
  Dhe përsëri ai do të rrëzojë armikun duke përdorur gishtat e zhveshur të këmbëve të këndshme.
  Le të themi se kjo është një vajzë specifike.
  Jo, armiqtë nuk mund të përballojnë bukuri të tilla.
  Elizabeth në tank lufton me afganët.
  Dhe është shumë e vështirë për të. Por ajo fiton dhe në mënyrë specifike rrëzon armiqtë.
  Dhe ulërima në majë të mushkërive të tij:
  - Lavdi kohëve të komunizmit në BRSS!
  Katerina, gjithashtu duke qëlluar, vuri në dukje logjikisht:
  - Ne do te fitojme!
  Elena gjithashtu shpërtheu mbi armikun, shpoi tankun afgan dhe bërtiti:
  - Unë jam një super bukuroshe!
  Euphrosinia gjithashtu qëlloi në drejtim të talebanëve dhe kërciti:
  - Për Atdheun tonë!
  Kështu ky katër-katër E, u përball me armiqtë nga Rajhu i Tretë. Dhe le të shkatërrojmë kinezët. Kundër vajzave të tilla, talebanëve, edhe me egërsinë e tyre
  numrat janë të dobët.
  Elizabeta ishte një vajzë jashtëzakonisht luftarake dhe agresive. Dhe ajo i donte burrat. Sidomos kur janë të bukura dhe flokëbardhë.
  Elizabeta këndoi, duke gjuajtur armikun me gishtërinjtë e saj të zhveshur:
  - Për Atdhe dhe fitore deri në fund!
  Elena, duke qëlluar mbi afganët dhe duke i prerë ata si letër zmerile, kërciti:
  - Për komunizmin!
  Dhe vajza përdori gishtat e zhveshur.
  Ekaterina, duke shkruar mbi talebanët, mori dhe lëshoi:
  - Për Atdheun!
  Dhe gjithashtu do të përdoren gishtat e zhveshur.
  Euphrosinia gjithashtu godet armikun, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe duke bërtitur:
  - Për komunizmin ideologjik!
  Këtu janë katër. Si i shtypin armiqtë dhe i shfarosin. Jo vajza, por gjeneralë. Dhe kështu ata trokasin armiqtë që bëhet e frikshme.
  Këto janë vajza të fluturimit dhe aerobatikës më të lartë.
  Elizabeta vuri në dukje duke qeshur:
  - Aftësitë tona janë shumë të mëdha!
  Po, këto janë vajza në tokë ... Dhe ja ku janë në qiell.
  Anastasia Vedmakova rrëzon një aeroplan afgan me gishtat e saj të zhveshur. Dhe ulërimat:
  - Për ide të shkëlqyera!
  Kështu Akulina Orlova godet talebanët me gishtat e saj të zhveshur dhe kërcit:
  - Për komunizmin në mbarë botën!
  Dhe Mirabela Magnetic po godet trupat e Perandorisë Islamike dhe bërtet:
  - Lavdi Atdheut tonë!
  Këto janë pilotet femra, ato janë thjesht bukuroshe dhe super. Ka kaq shumë gjëra të bukura dhe të mrekullueshme në to. Në të gjithë botën, vajza të tilla ishin mbi kalë dhe u bënë legjendë.
  Dhe talebanët i nderuan ata për Valkyries dhe caktuan shpërblime të larta për kokat e tyre.
  Anastasia Vedmakova mbuloi tankun afgan nga ajri dhe bërtiti:
  - Lavdi BRSS të pamposhtur!
  Akulina Orlova shpërtheu nga pozicionet e saj, në këmbësorinë talebane dhe rënkoi:
  - Lavdi Atdheut tonë të madh!
  Mirabela Magnetic, duke goditur ushtrinë e panumërt armike të Perandorisë Qiellore, bërtiti:
  - Lavdi CPSU!
  Anastasia Witcher, pasi rrëzoi një aeroplan tjetër afgan, bërtiti:
  - CPSU-SS!
  Akulina tha me inat, duke i bërtitur Mirabela:
  - Mos guxoni të bëni shaka kështu!
  Dhe vajza goditi një tank të madh taliban të bërë prej druri.
  Anastasia Vedmakova qeshi dhe u përgjigj:
  - Është shaka, vetëm shaka!
  Mirabela goditi një makinë afgane me thembër të zhveshur dhe kërciti:
  Nuk mund të bësh shaka me komunizmin!
  Këto janë vajzat që kanë marrë tashmë yjet e artë të heronjve të Rusisë për luftën me Talibanët. Këto janë vajzat që luftojnë.
  Dhe Gerda nga Gjermania po lufton me ekuipazhin e saj.
  Këto vajza janë thjesht ultra klas!
  Gerda qëllon armikun me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe kërcit:
  - Për Atdheun!
  Charlotte gjithashtu qëllon mbi afganët dhe kërcit:
  - Për Atdheun, nëna jonë!
  Dhe gjithashtu qëllon duke përdorur gishtat e zhveshur.
  Christina gjithashtu godet talebanët me gishtat e saj të zhveshur dhe bërtet:
  - Për Rusinë dhe epokën e komunizmit!
  Magda i godet afganët, i pret dhe ulërin në majë të mushkërive:
  - Për Atdheun buzë më buzë!
  Këtu janë vajzat në tank. Dhe kjo është agresiviteti dhe forca e tyre e plotë, dhe madhështia e luftëtarëve.
  Këto janë vajza të bukura...
  Dhe si luftojnë luftëtarët femra nga Japonia?
  Vajza e kaltër ninja do të marrë mullirin me erë me shpata dhe do t'u presë kokat afganëve. Dhe pastaj me gishta të zhveshur do të nisë
  gjilpërat janë helmuese, të cilat do të shpojnë masën e talebanëve.
  Pastaj ai këndon:
  Për lavdinë e Japonisë sonë!
  Vajza e verdhë ninja pret kokat e ushtarëve afganë dhe në të njëjtën kohë hedh bizele shkatërrimi me gishtat e saj të zhveshur dhe kërcit:
  - Në emër të Atdheut!
  Vajza e kuqe ninja i copëton talebanët me shpata në copa dhe bërtet:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Vajza e bardhë ninja pret kokat e trupave të Perandorisë Islamike, i pret ato dhe bërtet:
  - Për komunizmin më të madhin e Japonisë!
  Dhe përsëri bizelet vdekjeprurëse të vdekjes do t'i hedhë me gishtërinjtë e tij të zhveshur.
  Këto janë vajzat... Dhe sigurisht që janë me të njëjtat bikini. Dhe kështu ata luftojnë. Dhe nëse ata gjithashtu pështyjnë, atëherë një bllokim i plotë vjen fare.
  Vajza blu ninja po cicëronte, duke prerë kokat afgane:
  - Ne jemi luftëtarë - ultra dhe më gjerë!
  Dhe me takën e tij të zhveshur do të hedhë një pako shpërthyese të bërë vetë. Dhe bën kaq shumë shkatërrim.
  Këtu janë vajzat - thjesht thoni hiper!
  Por Jane Armstrong po lufton.
  Një vajzë e bukur, pa asnjë problem, pret afganët nga një tank.
  Dhe ai e bën atë me një forcë të madhe agresive.
  Jane thotë e lumtur:
  - Lavdi komunizmit!
  Dhe përsëri qëllon mbi talebanët.
  Kështu Gertruda qëlloi, dhe shumë me vend. Pastaj rreth gurgulluar:
  - Lavdi komunizmit!
  Dhe sigurisht, ajo përdori edhe gishtat e zhveshur.
  Dhe pastaj vajza Malanya mori dhe e goditi.
  Dhe ajo e bëri atë jashtëzakonisht mirë. Ajo e shpoi armikun dhe bërtiti:
  - Për BRSS!
  Dhe gjithashtu përdori gishtat e zhveshur.
  Dhe kështu Monika u dreq. Dhe ajo gjithashtu e bëri atë shumë saktë. Ajo theu makinën afgane dhe mërmëriti:
  - Për idetë e mëdha të botës!
  Këto janë vajzat - aerobatikët më të lartë në univers.
  Xhejn, edhe pse qëlloi me thembër të zhveshur, tha:
  - Epo, në kurriz të universit, kjo tashmë është shumë!
  Gertruda tha duke qeshur:
  - Skuadra e Gerdës nuk është më e keqe se e jona!
  Dhe përsëri do ta marrë dhe do të gjuajë armikun me këmbë të zhveshur.
  Malanya, duke goditur armiqtë me saktësi të madhe, vuri në dukje:
  - Për Rusinë e madhe!
  Monika, duke kositur afganët me shpejtësi të jashtëzakonshme, bërtiti:
  - Edhe për Britaninë e Madhe!
  Jane u pajtua me këtë:
  - Britania është një vend i madh dhe ne do të rifitojmë të gjitha kolonitë!
  Gertruda duke qeshur dhe duke shtypur gishtat e saj të zhveshur mbi butona, kërciti:
  - Për Atdheun përpara!
  Malanya, gjithashtu, godet me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe gugat:
  Për Britaninë e Madhe!
  Monika do të godasë edhe afganët dhe do të shajë:
  - Për ushtrinë më të mirë në botën e Anglisë!
  Këto janë vajzat - vetëm aerobatika më e lartë në tanke.
  Këtu janë aleatët...
  Dhe Oleg Rybachenko dhe Margarita Korshunova po luftojnë gjithashtu kundër talebanëve. Fëmijët e pavdekshëm i erdhën në ndihmë Rusisë, pasi ka shumë afganë. Dhe megjithatë i ndjek ata
  holluar pak. Për më tepër, ka më shumë burra se gra në talebanët. Dhe është moralisht e lehtë t'i vrasësh.
  Oleg Rybachenko drejtoi një mulli me shpatat e tij, duke i prerë afganët dhe kokat e tyre, dhe më pas cicëroj:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Dhe me gishtërinjtë e zhveshur, djali do të lëshojë diçka vdekjeprurëse te talebanët.
  Edhe Margarita Korshunova hakoi afganët, i preu si drapër dhe bërtiti:
  - Lavdi Atdheut!
  Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo hodhi bizele me eksploziv.
  Dhe grisi një masë ushtarësh talebanë.
  Pas kësaj, fëmijët e pavdekshëm do ta marrin dhe do të fishkëllojnë me gjithë buzët. Dhe një masë sorrash të shtangur do të bien mbi kokat e ushtarëve afganë, duke i thyer ato.
  Dhe kjo bën një përshtypje të fortë.
  Këta djem janë super dhe ultra klas!
  Oleg Rybachenko e preu përsëri këtë djalë të përjetshëm të talebanëve dhe bërtiti:
  -Për komunizmin e madh!
  Dhe me gishta të zhveshur fëmija i pavdekshëm do të nisë shkatërrimin.
  Margarita Korshunova përsëri hakoi afganët, i preu ata dhe me gishtat e saj të zhveshur dha dhuratën e vdekjes dhe bërtiti:
  - Për Atdheun tonë!
  Dhe tani fëmijët fishkëllen përsëri dhe një masë sorrash që kanë pësuar një atak në zemër bien mbi kokën e luftëtarëve afganë.
  Talibanët janë sigurisht shumë të guximshëm. Por udhëheqja e tyre, e kryesuar nga një plak ose jo shumë plak, Khaibatulla Akhundzada
  sinqerisht i çmendur.
  Pra, luftëtarët e Perandorisë Qiellore po ngjiten dëshpërimisht përpara.
  Dhe në territoret e pushtuara bëjnë mizori të egër.
  Këtu, në veçanti, vajza e kapur Komsomol u tërhoq në një raft dhe ata filluan ta shtrijnë atë. Ata i lidhën me zinxhir këmbët e zbathura vajzës në një stok dhe varën pesha. Dhe pastaj u bënë
  djeg thembrat me hekur të nxehtë. Dhe më pas e fshikulluan vajzën me kamxhik, e më pas e rrahën me tela me gjemba e të ndezur. Dhe dhemb shumë. Dhe pastaj bukuria
  morën dhe thyen gishtat e këmbëve të zbathura. Dhe më pas ia dogjën gjoksin me pishtarë dhe me mashë të ndezur vajza i hoqi hundët. Dhe sapo talebanët nuk talleshin me anëtaren e Komsomol, duke e torturuar deri në vdekje.
  Dhe torturat vazhduan. Në fshatrat e pushtuara, të gjithë, fëmijë dhe të rritur, rriheshin me shkopinj në thembra. Këtu fëmijët rriheshin veçanërisht me shkopinj në thembra
  brutalisht. Dhe nuk kishte asnjë pikë mëshirë në këtë.
  Kjo është vetëm ajo që tortura nuk u përdor.
  Tamara po lufton edhe talebanët...
  Gjithashtu një klasë luftëtarësh.
  Dhe mbi afganët që po ngjiten, gjithnjë e më shumë raketa bien në një valë të vërtetë baticore.
  Tamara dhe Dominika i drejtojnë afganët hedhësit.
  Dhe ata shtypin butonat me gishtat e tyre të zhveshur.
  Dhe Dominika madje përdori një thithkë të kuqe të ndezur.
  Dhe ajo cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Unë kam një vajzë super!
  Viola dhe Aurora po godasin gjithashtu talebanët me raketa.
  Dhe ata e bëjnë atë me saktësi të madhe. Gjatë këndimit:
  - Përshëndetje komunizmi ynë, përshëndetje!
  Ne do ta shkatërrojmë fashizmin!
  Viola, duke shtypur thithkën e saj të kuqe të ndezur në butonin e levës, duke dërguar një raketë në drejtim të afganëve, tha:
  - Ne jemi në luftë me talebanët, dhe ata janë komunistë!
  Aurora u përgjigj duke qeshur, duke i dërguar akuza armikut me thembër të zhveshur:
  - Komunizmi pervers, apo islamizmi është më i keq se fashizmi i çoroditur!
  Viola qeshi, përsëri i hodhi armikut dhuratën e vdekjes me gishtat e saj të zhveshur dhe vuri në dukje:
  - Një fashizëm nuk është i çoroditur nuk ndodh! Është thjesht një perversion!
  Aurora, duke i dërguar një dhuratë armikut me një thithkë të kuqe të ndezur, vuri në dukje:
  - Komunizmi mund të jetë mjaft i çoroditur! Edhe nën Stalinin, shumë njerëz të tepërt u lodhën dhe u vranë!
  Viola në përgjigje, duke u dërguar përsëri një raketë afganëve, këndoi:
  Na frymëzoi në kohë të vështira
  Pasi e bënë vullnetin më të fortë, ata u bënë...
  E shpëtoi botën nga murtaja
  I dashur shoku Stalin!
  
  Në shumë mënyra kam matur
  Në një univers të pafund...
  Ju hapët rrugën e duhur për ne -
  Duke e treguar atë përgjithmonë!
  Këtu janë vajzat me këmbë të zhveshura dhe të nxira.
  Alenka, duke qëlluar mbi talebanët dhe duke tundur gjoksin e saj me thithkat e kuqe të ndezura, vuri në dukje:
  - Komunizmi të jetë!
  Dhe ajo hodhi një dhuratë vdekjeje shumë vdekjeprurëse me gishtërinjtë e saj të zhveshur.
  Anyuta gjuajti një rresht mbi afganët, i kosi ata dhe bërtiti:
  - Për fitoret e mëdha të vajzave!
  Dhe me një thithkë të kuqe të ndezur, si një buton në një bazukë, ai do të shtypë.
  Këto vajza janë thjesht të shkëlqyera.
  Dhe kinezët janë kositur me një entuziazëm të madh dhe ndoshta të madh.
  Alla me flokë të kuqe, duke goditur talebanët, bërtiti:
  - Për Atdheun dhe nënën tonë!
  Dhe si do t'ia hedhë armikut dhuratën vdekjeprurëse të asgjësimit me gishtërinjtë e tij të zhveshur.
  Dhe pastaj Maria do të shkelmojë, duke përdorur edhe gishtat e saj të zhveshur. Dhe grisni shumë afganë.
  Pastaj ai mërmëriti:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Olimpia, duke qëlluar mbi afganët, vuri në dukje me zjarr dhe me gëzim:
  - Për kreun e ri të komunistëve!
  Dhe vajza përsëri hodhi dhuratën vdekjeprurëse të vdekjes dhe shkatërrimit me gishtat e saj të zhveshur.
  Dhe këto vajza janë thjesht hiper.
  Dhe ata janë kaq luftarak.
  Marusya, duke goditur kundërshtarët dhe duke i lëshuar armikut dhuratat e vdekjes me këmbët e saj të zbathura, bërtiti:
  - Për fitoret më të larta të Atdheut!
  Matryona, duke shkruar mbi talebanët dhe bërtiti:
  - Për Atdheun që është më lart se çdo çati!
  Dhe përsëri, vajza do të qëllojë afganët me një bazukë duke shtypur butonin me një thithë luleshtrydhe.
  Kjo vajzë është më e larta e të gjitha klasave.
  Ja se si vajzat morën talebanët dhe bërtisnin:
  - Atdheu është një mister i madh,
  Nderi juaj besnik i urtë, i lavdishëm...
  Ne do të forcojmë unitetin tuaj -
  përgjithmonë me Atdheun do të jemi bashkë!
  Steelenida, duke qëlluar mbi afganët, ishte shumë agresive dhe pozitive. Dhe me gishta të zhveshur, si të hedhim
  e pranishme e vdekjes. Dhe grisni masën e luftëtarëve të perandorisë islame. Ajo është një luftëtare e klasit më të lartë.
  Steelenida këndoi me buzëqeshje:
  - Le të bëhet i famshëm komunizmi,
  Mao do t'ju shkatërrojë ...
  Vetëm ne jemi lart, jo poshtë..
  Le ta gjuajmë banditin në fytyrë!
  . KAPITULLI? tetë
  Kjo është lloji i vajzës luftarake që ajo është. Dhe kështu këta afganë të mallkuar janë shtypur. Dhe asgjë nuk do të bëjë me të.
  Veronica, duke luftuar kundër talebanët, lëshoi:
  - Për fitoren e ideve komuniste në mbarë botën!
  Viktoria, duke shkruar për ushtarët e Perandorisë Islamike dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Për Rusinë dhe lirinë deri në fund!
  Dhe përsëri ajo hodhi dhuratën vdekjeprurëse të asgjësimit me gishtat e saj të zhveshur.
  Serafimi i goditi afganët, duke kositur talebanët me shumë lehtësi dhe hodhi dhuratat e vdekjes me gishtat e saj të zhveshur.
  Pastaj ajo guxoi:
  - Për idetë e komunizmit të shenjtë!
  Ndërtesa Stelenida mbi afganët, vërejti ashpër:
  - Kur dëgjon fjalën shenjt - menjëherë i jep asaj një gënjeshtër dhe një gënjeshtër!
  Veronika qeshi dhe tha:
  - Po, Vladimiri nuk është shenjtor!
  Stalenida hodhi një granatë mbi talebanët me këmbë të zbathur dhe u tha:
  - Po, presidenti ynë nuk është i shquar!
  Veronica, duke u tundur në mënyrë të paqëndrueshme dhe duke shkruar mbi afganët, këndoi:
  - Besoni Goblinin, besoni Goblinin, besoni Goblinin,
  Por akoma jetoni! Por jetoni sipas Brezhnevit! Unë nuk mama!
  Jo mama! Nuk mundem!
  Victoria vuri në dukje duke qeshur, duke shkruar për afganët:
  - Do të jetë në rregull!
  Veronica u pajtua me këtë:
  Do të fitojmë patjetër!
  Steelenida ra dakord:
  -Nuk mund të humbasim! Sepse ne jemi rusë! Dhe rusët janë një komb i tillë që edhe nëse humbasin gjatë gjithë kohës, do ta marrin dhe do të fitojnë me një furi të pabesueshme!
  Victoria tundi me kokë.
  - Është si një boksier që do të humbasë katërmbëdhjetë raunde, por në të pesëmbëdhjetën do ta marrë dhe do të fitojë me vendosmëri!
  Veronica qeshi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Po, është shumë e mundur! Epo fito fito!
  Serafimi tha në mënyrë agresive, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Ne do të jemi më të fortët në botë dhe do t'i mposhtim të gjithë!
  Dhe me gishtërinjtë e zhveshur, ai përsëri do t'i lëshojë armikut një dhuratë unike të vdekjes.
  Këtu janë vajzat - aerobatikët më të lartë.
  Me vajza të tilla, mendoj se kushdo mund të lëvizë kokën, ose kapaku do t'i këputet mentesha.
  Steelenida shtypi talebanët dhe këndoi:
  Ne jemi më të fortët në botë
  Ne do t'i thithim talebanët në tualet ...
  Moska nuk beson në lot,
  Le t'i japim Khalife një goditje truri!
  Ja ku është, Stalenida, një vajzë e lezetshme. E cila mund të quhet - thjesht hiper dhe super.
  Me vajza të tilla, ju mund të shikoni me siguri në të ardhmen. Le të ketë gati një miliard talebanë, dhe ndryshe nga Rusia, ata kanë shumë më shumë burra se gra.
  Dhe talebanët duan të luftojnë.
  Por ata nuk janë shumë të mirë në të.
  Vija e frontit dukej e grisur. Ku u futën talebanët, ku trupat e Byrosë Speciale të Dizajnit apo Rusia.
  Askush nuk ka një avantazh të madh.
  Ajo e mori dhe kërciti, duke kërcitur dhëmbët dhe duke bërë syrin:
  - Për Atdheun deri në fund!
  Victoria kërciti me tërbim të egër:
  "Ju i jepni Presidentit të Dragoit vdekjen totale!"
  Veronica u pajtua me këtë:
  - Vdekje Presidentit-Dragon përmes Tumba Yumbe!
  Dhe amerikanët, natyrisht, janë të gatshëm të ndihmojnë talebanët. Edhe me kredi t'u shesë armë talebanëve. Dhe kjo është një politikë mizore në Shtetet e Bashkuara. Kështu e shtypin ushtrinë ruse.
  Por për sa kohë që në të ka heroina femra, atëherë Rusia nuk mund të kapërcehet.
  Këtu Alice dhe Angelica po luftojnë. Të tilla luftime dhe vjedhje të lezetshme. Dhe ata i godasin afganët me tërbim dhe forcë.
  Alice qëlloi me pushkën e saj snajper, goditi me grusht talebanët. Dhe hodhi gishtat e zhveshur
  thikë një dhuratë vrastare e vdekjes, duke kërcitur:
  - Për Atdheun e BRSS!
  Kjo është ajo lloj vajze luftarake. Është plot me forcë dhe agresion.
  Angelica është e shëndetshme dhe një luftëtare me flokë të kuqe. Pra, duke goditur talebanët. Do të rrëzojë një masë të madhe prej tyre. Dhe ulërima:
  - Lavdi anëtarëve të rinj të Komsomol!
  Dhe si ai qesh.
  Alice, duke qëlluar mbi afganët dhe duke i goditur me saktësi, tha logjikisht:
  - Ne jemi në gjendje të mposhtim çdo turmë!
  Dhe Alice gjuajti bazukën e saj duke përdorur thithkën e kuqe të gjoksit.
  Këtu është një vajzë - që tregon një klasë kapitale.
  Angelica gjithashtu godet armikun dhe kosit shumë talebanë dhe shan:
  - Për Atdheun!
  Këto janë gra - aq agresive dhe të afta, le të themi, për shumë.
  Alice tha me një buzëqeshje ndërsa ajo kositte armiqtë:
  - Atdheu është nëna jonë, do të vrasim të verdhët!
  Angelica tha me tërbim të egër duke shtypur afganët:
  - Ne komunistët do të bëhemi më të fortë në botë!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur do të hedhë një granatë me një ngarkesë tola.
  Kështu u çmendën vajzat.
  Dhe shkatërroni armiqtë me forcë kolosale.
  Natasha, duke qëlluar mbi afganët dhe duke shtypur butonin e bazukës me thithkën e saj të kuqe të ndezur, vuri në dukje:
  - Për Rusinë nuk ka një problem të tillë si numri i armiqve!
  Zoya, duke shkruar mbi afganët, ra dakord:
  - Ne mund të mposhtim çdo ushtri të armikut!
  Vajza luftarake Augustine, duke shkarravitur trupat talebane, shpërtheu nga një bazukë me një thithë luleshtrydhe dhe bërtiti:
  - Unë jam bukuroshja e vdekjes!
  Dhe Svetlana do t'i godasë afganët. Dhe me gishtat e zhveshur të këmbëve mbi muxhahidët, ai do të lëshojë dhe do të bërtasë:
  - Për BRSS në një dritë të re!
  Natasha u përplas përsëri, duke përdorur thithkën e saj rubin për të shtypur butonin. Dhe ishte e bukur. Dhe shumë agresive.
  Natasha tha duke qeshur:
  - Ne mendojmë se mundemi dhe mund të bëjmë gjithçka!
  Zoya u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Por jo të gjitha! Ne nuk mund ta kapim Khalifen!
  Natasha vuri re me një psherëtimë, duke shkarravitur armikun me thembër të zhveshur:
  - Të kapim edhe Khalifen! Po ai është plak, së shpejti do të vdesë!
  Zoya qeshi dhe u përgjigj:
  - Një tjetër, edhe më i furishëm, mund të vijë!
  Augustina preu afganët, të cilët po zvarriteshin në një masë të madhe, dhe gjithashtu goditi me shuplakë me ndihmën e një thithi mjedër nga një bazuka dhe kërciti:
  Gjithçka do të jetë mirë vajza! Unë jam i sigurt për këtë!
  Dhe shtoi ajo, duke i dhënë një dhuratë vdekjes me taka të zhveshura dhe duke shqyer talebanët.
  - E keqja nuk është e pafund!
  Svetlana vuri në dukje logjikisht, duke kositur luftëtarët talebanë që përparonin:
  - Vendi ynë do të bëhet më i lavdishëm dhe modern!
  Dhe gjithashtu, sa i përket afganëve, ai do ta marrë dhe do ta dreq.
  Dhe ky është kuptimi i saj agresiv dhe forca kolosale.
  Vajzat, sigurisht, mund të bëjnë shumë kur janë të liga dhe akoma më shumë kur janë të sjellshme.
  Albina dhe Alvina luftojnë shumë në qiell.
  Albin rrëzon një aeroplan të Forcave Ajrore afgane dhe guxon:
  - Perëndeshë Lada është për ne!
  Alvina rrëzoi një aeroplan sulmues taleban dhe vuri në dukje:
  - Perëndeshë Lada - Hyjni me shkronjë të madhe!
  Kjo është me të vërtetë ajo që vajzave u duhet. Dhe jashtëzakonisht i lezetshëm.
  dhe Helga nga avioni i sulmit vazhdon të sulmojë afganët në tokë. Dhe ajo është një luftëtare fluturimi shumë luftarake. Dhe me aq shkathtësi e hoqi goditjen e saktë të kullës nga tanku i talebanëve.
  Këtu është vajza ...
  Dhe duke guxuar:
  - Për ndërtimin e komunizmit në mbarë botën!
  Albina vuri në dukje, duke nxitur muxhahidët, me saktësi të madhe të humbjes:
  - Për mendjet më të mira sovjetike!
  Dhe gjithashtu si të prerë makinën afgane.
  Këtu janë vajzat - ndoshta më të lartat, ato janë kategoria.
  Alvina, duke goditur talebanët, logjikisht vuri në dukje:
  - Ne mund të bëjmë gjithçka - dhe do t'ua tregojmë të gjithëve!
  Dhe ajo qëlloi një tjetër bandura afgane.
  Vajzat janë ajo që është klasa më e lartë.
  Por edhe një djalë mund të jetë një luftëtar shumë i mirë.
  Sidomos nëse është një djalë i pavdekshëm.
  Këtu Oleg Rybachenko këndoi me shumë entuziazëm:
  - Lavdi Atdheut të Komunizmit,
  Të duam vend i dashur...
  Ne do të shkatërrojmë trupat fashiste,
  Edhe pse shejtani po na sulmon!
  Dhe djali përsëri godet me shpata talebanët. Dhe pastaj ai do të mbajë një mulli tifozësh. Dhe me gishta të zhveshur, si do të marrë e do të hedhë një dhuratë vdekjeje shumë vdekjeprurëse
  kundërshtar.
  Ky është një djalë - le të themi një djalë - super!
  Margarita Korshunova, duke prerë afganët që përparonin dhe duke i hedhur dhuratat e vdekjes armikut me gishtërinjtë e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Përtej kufijve rusë përtej Kabulit!
  Oleg Rybachenko, duke prerë armikun, tundi kokën fuqishëm:
  - Do të jenë linjat tona përtej Kabulit. Por armiku është veçanërisht i fortë në numër!
  Margarita Korshunova u pajtua me këtë:
  - Armiku është shumë i fortë! Por ne do të fitojmë përsëri!
  Dhe me gishta të zhveshur, si të lëshoni një dhuratë vrasëse të vdekjes.
  Oleg Rybachenko, duke shkruar për Muxhahidët, vuri në dukje mjaft racionale:
  - Ushtria jonë do të jetë në Kabul!
  Margarita Korshunova u pajtua:
  - Shpresoj se do! Nëse nuk na rrjedh gjak deri në vdekje!
  Djali terminator u përgjigj me besim:
  - Fitorja jonë është e pashmangshme!
  Vajza luftëtare, duke hedhur një limon me këmbën e saj të zbathur, ra dakord:
  - Unë besoj në të! Unë vërtet besoj!
  Dhe si do ta marrë një luftëtar dhe do të qeshë.
  Dhe pastaj fëmijët e pavdekshëm do ta marrin atë dhe do të bilbilin në unison. Fishkëllimat e tyre çuan mijëra sorra në një drogë. Dhe ata, pasi kanë humbur vetëdijen, bien
  Afganët dhe shpojnë kafkat e tyre.
  Dhe ata shpojnë majat e kokave të ushtarëve të perandorisë islame. Dhe ata i futin kundërshtarët në arkivol.
  Margarita, pasi fishkëlleu me një të qeshur, vuri në dukje:
  - Unë dhe ti jemi si hajdutët e bilbilit!
  Oleg Rybachenko pohoi me kokë në pajtim:
  - Po, si bilbilat!
  Dhe djali qeshi ...
  Dhe përsëri fëmijët e pavdekshëm si të fishkëllojnë. Dhe i lëndoi shumë sorrat. Humbin vetëdijen dhe bien si pika shiu. Dhe shumë afganë u morën dhe u rrahën.
  Pastaj fëmijët kënduan në unison:
  - Luftëtar i zi përballë vdekjes,
  Viktima po pret orën e mesnatës...
  Besoni më mirë se kushdo në botë
  Ne do t'ju varrosim në tokë!
  Këta janë vërtet fëmijë - ajo që ju nevojitet! Dhe kjo është ashpërsi luftarake.
  Oleg Rybachenko tundi dy shpatat e tij, preu kokat e shtatë ushtarëve afganë menjëherë dhe këndoi:
  - Unë kam një reputacion si një burrë i fortë për një arsye,
  Shtatë me një goditje!
  Margarita Korshunova, duke prerë muxhahidët, vuri në dukje:
  - Ne do të jemi të parët në Mars, dhe në përgjithësi kudo!
  Oleg Rybachenko, duke goditur përsëri talebanët, vuri në dukje:
  - Ne do të jemi të parët kudo!
  Dhe këmba e fëmijës së zhveshur e një djali rreth dymbëdhjetë vjeç hodhi një granatë me forcë vdekjeprurëse.
  Kështu luftojnë me dëshpërim dhe me guxim fëmijët që morën si dhuratë pavdekësinë nga perënditë ruse. Dhe ata veprojnë me energji të jashtëzakonshme.
  Gorbaçov-Putin përsëri filluan të jepnin urdhra. Prezantoi një taksë shtesë prej pesë për qind.
  Ai urdhëroi të krijonte mbrojtjen e tij kundër raketave. Ai urdhëroi të rivendoste gradën e Marshallit Lavrenty Palych Beria. Ai gjithashtu urdhëroi rehabilitimin e Yagoda, Yezhov, Abakumov.
  Thonë se Stalini kishte të drejtë dhe e burgosën pak. Dhe se është e nevojshme të mbillni edhe më shumë dhe të qëlloni.
  Jelcin u hoq nga posti i tij si kreu i Ministrisë së Mbrojtjes të Moskës dhe u burgos. Dhe kjo është ndoshta gjëja më e rëndësishme.
  Pastaj diktatori e mori dhe e zuri gjumi.
  Vajzat vazhduan të luftojnë me talebanët e shumtë.
  Natasha qëllon në trupat e Perandorisë Islamike dhe hedh një granatë me gishtat e saj të zhveshur. Pastaj ai bërtet:
  - Për komunizmin e madh!
  Zoya, duke qëlluar mbi trupat afgane dhe duke kositur trupat e një perandorie të aftë, bërtiti:
  - Për BRSS-në e madhe!
  Augustina, duke gjuajtur mbi armikun, dhe le të hedhim dhuratat e vdekjes me gishtat e saj të zhveshur, dhe guxoi:
  - Për Atdheun, nëna jonë!
  Svetlana vuri në dukje në mënyrë agresive, duke shkruar mbi talebanët dhe duke hedhur një dhuratë vrasëse të asgjësimit me këmbët e saj zbathur:
  - Për pushtetin komunist!
  Natasha gjuan armikun me shumë saktësi. Dhe me gishta të zhveshur, si të filloni shkatërrimin. Dhe goditi armikun.
  Dhe shumë talebanë do të kositin dhe do të kërcasin:
  - Për BRSS të komunizmit!
  Dhe bëj përsëri syrin.
  Zoya gjithashtu gozhdon armikun dhe e kosit atë. Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai hedh një granatë me forcë vdekjeprurëse, duke shqyer muxhahidët.
  Pastaj ajo bërtiti:
  -Himni i Atdheut tonë të BRSS!
  Agustini guxoi, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke hedhur dhuratën e vdekjes me këmbën e saj të zbathur:
  - Për Atdheun, nëna jonë!
  Svetlana, duke luftuar me talebanët dhe duke shkarravitur armikun me vdekje, bërtiti:
  - Për komunizmin e madh!
  Dhe vajzat luftuan shumë. Kështu janë bukuroshet.
  Oleg Rybachenko lufton me ta. Djali duket rreth dymbëdhjetë vjeç, natyrisht, një fëmijë i dëshpëruar.
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai do të lëshojë armë vdekjeprurëse kundër afganëve.
  Atëherë do të ulërijë:
  -Për idetë e komunizmit në BRSS!
  Edhe Margarita Korshunova është një luftëtare, luftarake dhe e ashpër.
  Ajo i shfaros muxhahidët dhe ulërin:
  - Për komunizmin në BRSS!
  Kjo është lloji i kurvës luftarake që ajo është. Dhe ai fshin talebanët duke hedhur granata me gishtërinjtë e tij të zhveshur. Dhe bërtet:
  - Atdheu është nëna jonë!
  Dhe tani fëmijët e pavdekshëm fishkëllen. Dhe mijëra sorra bien mbi kokat e muxhahidëve. Dhe është shumë e lezetshme dhe e lezetshme si një kokë për veten e tij
  hedh një shalqi.
  Natasha, duke qeshur dhe duke gjuajtur, lëshoi:
  - Për hapësirën e madhe!
  Zoya u pajtua me të:
  - Për hapësirën më të madhe në univers!
  Agustini tha, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke fishkëllyer:
  - Gjithçka do të jetë shumë e lezetshme vajza - ne do të fitojmë!
  Svetlana vuri në dukje, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke hedhur një granatë mbi armikun me forcë vdekjeprurëse:
  - Sigurisht që gjithçka do të jetë hokej!
  Ndërkohë, Stalenida po shkarravitej mbi afganët dhe rënkonte:
  Ne do të jemi më të mëdhenjtë në botë
  Zoti vuri bast për djemtë e dëshpëruar...
  Ne nuk jemi më të ftohtë as në planetin e madh ...
  Veronica, duke shtypur armikun - mori:
  - Vrite përbindëshin e keq!
  Victoria hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur, duke shqyer kinezët dhe kërciti:
  - Vrite përbindëshin e keq!
  Anxhelina, duke shkarravitur armikun dhe duke i mposhtur armiqtë në radhët e tëra, bërtiti:
  "Gjaku është derdhur përsëri këtu!"
  Natasha shtoi me zgjuarsi, duke rrëzuar armiqtë:
  Kundërshtari juaj duket i ashpër!
  Me një gjuajtje të drejtë të këmbës së saj të zbathur, Steelenida ktheu tankun dhe bërtiti:
  Por mos u dorëzo para tij!
  Veronica shpërtheu, duke shtypur butonin e bazukës me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe lëshoi:
  - Përbindësh i keq - kthehu në errësirë!
  Dhe luftëtarët kënduan në kor, duke qepur së bashku qindra afganë:
  - Nëse je burrë dhe jo morra frikacake,
  Ju do të vrisni me guxim përbindëshin e yllit!
  Dhe përsëri vajzat tregojnë gjuhën e tyre. Po, ata janë vërtet më të guximshmit e trimave.
  Victoria iu nënshtrua paketës shpërthyese me takën e saj të zhveshur dhe të rrumbullakët dhe bërtiti:
  - Në luftën e shenjtë - do të jetë fitorja jonë!
  Stalenida vuri në dukje:
  - Dhe jo vetëm një fitore, por një fitore dërrmuese!
  Albina ndërkohë lufton në ajër ushtrinë talebane. Vajza demonstron pilotët më të lartë.
  Dhe rrëzon aeroplanët e armikut, me shumë entuziazëm. Në të njëjtën kohë, Albina këndon:
  - Kemi raketa, avionë,
  Shpirti më i fortë rus në botë...
  Në krye të pilotëve më të mirë -
  Armiku do të shtypet deri në kokrra!
  Dhe përsëri si të bilbilit. Dhe më pas, me ndihmën e këmbëve të zbathura, do të rrëzojmë një makinë tjetër armike. Një fuçi e dehur do të mbajë një pritje.
  Alvina po lufton edhe ushtrinë talebane. Ai është një vajzë luftarake dhe shumë agresive. Këtu, për shembull, si është teknika e saj e nënshkrimit - një shkallë?
  Kjo është gjithashtu vetëm një mrekulli!
  Alvina fërshëlleu:
  Nuk do të na mungojë fitorja!
  Albina ra dakord me partnerin e saj:
  Sigurisht që nuk do të na mungojë asgjë!
  Helga gjithashtu lufton me dëshpërim të madh. Kjo është një vajzë kaq luftarake. Helga godet më shumë caqet tokësore. Ajo është një vajzë shumë shkatërruese.
  goditjet.
  Dhe ja ku po lufton Anastasia. Një luftëtare femër që është një super veterane. Ajo që ajo nuk bëri. Këtu është luftëtari.
  Ajo bën një kthesë agresive në qiell dhe rrëzon kundërshtarët si pilivesa me rrjetë. Dhe sigurisht, është jashtëzakonisht e lezetshme.
  Këtu vajza zhytet dhe tanku i talebanëve ndizet si një zjarr nga një shkëndijë. Dhe përsëri zjarre dhe shkatërrime.
  Anastasia këndoi:
  - Ndoshta vajzat e dinë që është dhënë,
  Kuptoni të gjitha marrëzitë e filmit ...
  Dhe çfarë në botë nuk është marrëzi një spital psikiatrik -
  Lind dritën më të mirë në botë!
  Akulina Orlova, duke shkruar mbi kundërshtarët dhe duke rrëzuar aeroplanët afganë, përmblodhi:
  - Në botë gjithçka është relative, dhe Zoti nuk është engjëll, dhe Djalli nuk është djall!
  Anastasia, duke shkarravitur armiqtë, kundërshtoi:
  - Epo, Zot, ndoshta jo një engjëll, por ku është diçka e mirë nga Djalli?
  Akulina ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Ndoshta falë shejtanit hëngrëm frutin e ndaluar dhe u bëmë shumë më të zgjuar! Mësoi, në veçanti, të shpikë!
  Mirabela Magnetic rrëzoi një avion tjetër armik dhe pohoi me kokë:
  - Në fakt, ata mësuan të shpiknin seriozisht! Dhe është e lezetshme!
  Anastasia këndoi duke nxjerrë dhëmbët:
  - I kemi prerë armiqtë pa lënë gjurmë,
  Do të ketë përsëri presionin tonë të egër ...
  Sfiduar - doreza në fluturim
  Dhe armiku është thjesht një elefant budalla!
  Akulina Orlova, duke qëlluar talebanët, konfirmoi:
  - Kjo është një luftë vërtet e mirë!
  Dhe me takën e saj të zhveshur ajo i dërgoi armikut një dhuratë tjetër vrastare.
  Anastasia vuri re, duke mposhtur kundërshtarët:
  - Lufta nuk është kurrë e mirë
  Kjo është një fitore e madhe!
  Mirabela e mori atë dhe u ulëritës:
  - Një fitore e madhe na pret,
  Ne jemi me te bukurit...
  Edhe gjyshërit tanë janë krenarë për ne.
  Unë festoj suksesin e vajzave!
  Akulina Orlova vuri në dukje, duke hapur dhëmbët:
  - Një zjarr i furishëm po shpërthen në mua,
  Shuaj që është padyshim shumë vonë -
  Duke vënë të gjithë fuqinë e tërbimit në një goditje -
  Korrigjimi i qiellit, tundja e yjeve!
  Anastasia Vedmakova, duke rrëzuar një aeroplan tjetër të ushtrisë talebane, vuri në dukje:
  - Unë thjesht kam një temperament të çmendur!
  Këto vajza janë thjesht të shkëlqyera.
  Por Natasha është si një përbindësh në betejë. Këtu janë katër prej tyre kundërshtarët e sulmuar. Dhe u dha atyre një rrahje figurative. Kjo është Natasha - thjesht një vajzë super klasi.
  Dhe thembra e saj e zhveshur dërgon një granatë. Dhe masa e talebanëve u copëtua menjëherë.
  Natasha këndon:
  Karabas, Barabas,
  Më vura syrin te vajzat...
  Unë jam duke ngrënë drekë tani
  por të rrihemi nuk është për ne!
  Zoya konfirmoi, duke ulur një linjë tjetër kundërshtarësh:
  - Vërtet nuk është për ne!
  Dhe thembra e zhveshur, e rrumbullakët e vajzës përsëri dërgon një dhuratë me fuqi shkatërruese.
  Augustina vuri në dukje, duke shkelur syrin dhe duke pështyrë, aq sa gjysma e batalionit të armikut u dogj:
  - As Karabas dhe as Baba Yaga nuk do të na ndalojnë!
  Svetlana vuri në dukje në mënyrë agresive:
  - Ne nuk do të ndalemi kurrë, dhe mos u relaksoni!
  Natasha, pasi kishte kositur rreshtin tjetër, e ktheu atë, duke hedhur rezervuarin me gishtat e saj të zhveshur si një dhuratë vdekjeje dhe vyaknula:
  - Do të jemi në kryeqytetin e armikut!
  Zoya shkarraviti armikun, e kosi me të drejtë dhe ra dakord:
  - Sigurisht që do ta bëjmë!
  Luftëtarët këtu janë shumë trima, por sigurisht jo vetëm kaq.
  Ata janë gjithashtu heroina - klas - super!
  Kundërshtarët e ndyrë Augustini, vunë re:
  Forca jonë është e madhe
  Të shqyejmë gjelin!
  Dhe thembra e saj e zhveshur do të marrë dhe do të hedhë një dhuratë tjetër vdekjeje.
  Svetlana tha duke qeshur:
  - Mbi të gjitha ne dimë të qeshim,
  Dhe ju besoni - ne gjithmonë mund të luftojmë!
  Natasha, pasi zvogëloi një gradë tjetër afgane, vuri në dukje:
  - Një luftë në përgjithësi nuk është e mirë!
  Agustini tha, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Dhe çfarë është përgjithësisht e mirë?
  Dhe thembra e saj e zhveshur hodhi një bizele vdekjeprurëse.
  Zoya vërejti logjikisht, duke kositur talebanët:
  - Është mirë kur ka një çështje krijimi!
  Vajza me flokë të kuqe që shfarosi armiqtë e BRSS tundi me kokë:
  - Nuk mund të mos pajtohemi me këtë!
  Svetlana vuri në dukje, duke nxjerrë përsëri dhëmbët:
  Po, është e vërtetë, por ndonjëherë duhet të derdhësh gjak!
  Vajzat janë të ndryshme. Këtu është Elizabeth me ekuipazhin e saj prej katër E, duke shkatërruar kinezët në një tank.
  Vajzat, natyrisht, luftojnë me të njëjtat bikini dhe zbathur.
  Elizabeta qëlloi kundër armikut dhe bërtiti:
  - Lavdi Atdheut tonë - BRSS!
  Ekaterina gjithashtu i shpërtheu armikut dhe bërtiti:
  - Lavdi e madhe për të gjithë heronjtë tanë!
  Dhe ajo iu nënshtrua predhës me thembër të zhveshur.
  Elena qëlloi kundër armikut, shkatërroi tankun e talebanëve dhe bërtiti:
  - Forca qoftë me ne!
  Eufrosinia vuri re, duke shtypur këmbët e saj të zhveshura dhe të gdhendura në pedale:
  - Fuqia kozmike dhe fenomenale është gjithmonë me ne!
  Elizabeth këndoi:
  - Ne jemi rritur nga Lenini për lavdinë e popullit,
  Dhe Stalini i madh na ndriçoi rrugën ...
  Ai i ngriti kombet në një kauzë të drejtë -
  Për të punuar dhe për një sukses, ai na frymëzoi!
  Dhe nga thembra e saj e zhveshur fluturon një predhë kaq vdekjeprurëse. Dhe ai heq kullën nga tanku afgan.
  Po, katër është mirë. Dhe asnjë fuqi nuk mund ta përballojë atë.
  Elizabeta vuri në dukje, duke nxjerrë dhëmbët:
  Jemi fenomene të mëdha
  Mos kini frikë nga ndryshimi!
  Dhe vajzat qeshin.
  Këtu është Alenka duke luftuar me muxhahidët. Këtu është një vajzë - një klasë master. Dhe jo një lloj Karabash. Nëse do ta marrë, atëherë do ta marrë.
  Një vajzë shkarravit trupat afgane me një mitraloz.
  Dhe pastaj thithkën e kuqe të gjoksit, ndërsa e merr dhe shtyp butonin e bazukës.
  Pastaj cicëron:
  - Kjo është një vajzë e lezetshme që jam,
  Dhe unë mund të kapërcej nga skaji në skaj!
  Anyuta gjithashtu qëllon mbi muxhahidët dhe kërcit:
  - Unë jam më i forti në botë, dhe do të ketë konkretisht një banzai!
  Dhe thembra e saj e zhveshur, rozë do të dërgojë një dhuratë vdekjeprurëse.
  Këto vajza janë klasa më e lartë. Nëse nuk mendoni se ka një nivel dhe perëndesha.
  Alla me flokë të kuqe vuri në dukje, duke i shkruar armikut me saktësi të madhe:
  - Nëse bëj diçka, do të jetë njëqind për qind!
  Dhe tani thithka e saj rubin do të shtyp butonin e bazukës. Këto vajza janë gjithmonë të vlefshme dhe të afta të bëjnë mrekulli.
  Por kjo, natyrisht, nuk mjafton.
  Këtu ju duhet gjithashtu të keni aftësi. Ajo që kanë këto bukuroshe është krejtësisht mbi çati!
  Këto janë vajza që mund të ndalojnë jo vetëm një kalë në një galop.
  Dhe lufta vazhdon.
  Pra Maria po i gozhdon muxhahidët. Dhe ai e bën atë me saktësi monstruoze. Dhe sigurisht takat e saj të zhveshura, si gjithmonë sipër.
  Dhe vajza me flokë të artë këndon:
  - Drita do të lavdërohet përgjithmonë,
  Le të bëhet realitet ëndrra ime!
  Olympias gjithashtu lufton, duke dërguar dhurata vdekjeprurëse të shkatërrimit.
  E megjithatë ai këndon:
  - Ne do të jemi në lavdi përgjithmonë!
  Dhe hedh granata vdekjeprurëse.
  Marusya gjithashtu shkarravit talebanët dhe kërcit:
  - Lavdi komunizmit!
  Dhe këmba e saj e zbathur, si diçka e mrekullueshme, do të nisë, me shkatërrim të madh.
  Matryona me shumë forcë filloi të gërmonte armikun dhe të kërciste:
  - Për Rusinë e madhe!
  Dhe përsëri nga thembra e saj e zhveshur fluturon, një dhuratë shkatërrimi.
  . KAPITULLI? 9.
  Dhe tani vajzat me gjithë ekipin, gjithë brigadën, bukuroshet zbathur me bikini, këndonin;
  Ne jemi vajza krenare të Svarog,
  Luftëtarë të guximshëm, trima...
  Ne shërbejmë me besnikëri në emër të familjes,
  Le të jenë krenarë gjyshërit dhe baballarët!
  
  Ne u bashkuam me krenari në Komsomol,
  Stalinit iu dha një betim i guximshëm ...
  Ne vajzat jemi thjesht shqiponja
  Korrje me bujari në betejë!
  
  Njerëzit sulmojnë nazistët,
  Duke mundur një luzmë basurmanësh...
  Në fund të fundit, ushtria ruse është e pathyeshme,
  I fuqishëm në betejën e Ivanit!
  
  Besoni me ne Lada përgjithmonë,
  Ne i betohemi asaj me besim të madh ...
  Le të realizohet ëndrra
  Më pak njerëz besëtytni!
  
  Kurrë mos e di fjalën frikacak
  Ne do të jemi luftëtarë më të guximshëm ...
  Rusisht, ukrainas, bjellorusisht,
  Do të bëhemi më të fuqishëm, më besoni!
  
  Besoj se do të fitojmë në betejë,
  Sigurisht, kapërcimi i ushtrisë së armiqve ...
  Edhe pse ndonjëherë një hajdut na sulmon,
  Të luftosh me ne është një ide budallaqe!
  
  Jo, mos më besoni - gratë nuk janë të dobëta,
  As meshkujt nuk janë budallenj...
  Edhe pse ndonjëherë arkivolet rriten në beteja,
  Dhe vajzat janë zbathur në dëborë!
  
  Mos mendoni se vajzat nuk janë në ballë,
  Do të të fusin në sy me automatik...
  Ne do të kemi një dashuri të ndritshme
  Nuk do ta dimë në betejat e rraskapitjes!
  
  Lavdi komunizmit zotërinj,
  Kjo ide e ndritur, e guximshme...
  Hordhia do të pasqyrohet në tërbim,
  Thjesht mos u bëni budallenj!
  
  Rolet e luftëtarëve të lehtë rusë,
  I lavdishëm në beteja dhe beteja ...
  Le të krenohen luftëtarët me vajzat
  Armiku nuk do të marrë haraç nga rusët!
  
  Bota së shpejti do të bekohet
  Ne nuk do të jemi nën thembra të dragoit ...
  Djemtë tanë nuk janë mësuar të presin,
  Dhe armiku nuk mund të shmangë humbjen!
  
  Unë besoj se lumturia do të zgjasë përgjithmonë
  Njihni vajzat që nuk do t'i gjeni më të freskëta ...
  Që njerëzit të mos e njohin budallain,
  Ne do të shpërndajmë retë mbi planetin!
  
  Së shpejti do të ketë dritë në univers,
  Lada do të ndriçojë me lumturi të këndshme ...
  Ne do të takojmë me lojë agimin,
  Ne duhet të shkojmë përpara drejt fitores vëllezër!
  
  Ne e admirojmë shumë,
  Rusia do të bëhet më e fuqishme dhe më e bukur ...
  Doja të luftoja për Atdheun,
  Për lumturinë e Nënës Rusi!
  
  Ne sjellim admirim në Tokë,
  Ne të gjithë duam të përpiqemi për qëndrueshmëri ...
  Dhe shpëto planetin nga fatkeqësia
  Le të mbretërojë drita e lumturisë!
  
  Këta janë njerëzit që janë të mençur
  Për të bërë gëzim në univers...
  Farkëtarët ndërtuan diçka
  Mos e tradhtoni forcën tuaj në betejë!
  
  Jo, në Rusi njerëzit nuk janë bagëti,
  Asnjëherë mos u shtri nën oligarkët...
  Dhe nuk do të ketë bujë shtesë
  Ne nuk kemi nevojë për ah të vazhdueshme!
  
  Zoti Svarog dhe mendja e njerëzve,
  Bëje botën të lumtur...
  Ne nuk do të mposhtim, besoni zuzarin,
  Është puna dhe krijimi ynë!
  Vajzat kënduan shumë mirë dhe shumë muxhahidë u shfarosën.
  Këto janë bukuritë - thjesht super.
  Natasha, duke qëlluar mbi ushtarët e perandorisë së keqe, bërtiti:
  Dhe ne do të jemi gjithashtu të mrekullueshëm!
  Zoya u pajtua me këtë.
  - Po, pa dyshim do ta bëjmë!
  Agustini këndoi:
  Ne vajzat nuk jemi të thjeshta
  Me emrin Svarog ...
  Po, e dini, zbathur në të ftohtë,
  nën mbrojtjen e Zotit!
  Svetlana sugjeroi, duke u shkelur syrin miqve të saj:
  - A mund të këndojmë?
  Natasha tundi me kokë dhe konfirmoi:
  - Eja të këndojmë!
  Dhe vajzat kënduan;
  Vendi i madh i BRSS,
  Cila është më e bukura në univers...
  Ndodhën një milion probleme në numër
  Por puna jonë është puna dhe krijimi!
  
  Besoni se armiku nuk do ta fitojë vendin,
  E cila është më e bukur dhe më e fortë se të gjitha ...
  Së shpejti do të vendosim një mburojë të besueshme,
  Dhe më në fund do të besojmë më të zgjuar ...
  
  Po, xhaxhai zotëri vendosi të ndihmojë,
  Për nazistët pas ndryshimit të pushtetit në Rajh ...
  Dhe fuqia e nazistëve u rinovua,
  Armiku dëshiron të copëtojë BRSS!
  
  Tani duhet të luftojmë seriozisht
  Me nazistët që të fortët po vrapojnë ...
  por ne do të godasim nën barkun e armiqve,
  Për lavdi të nënës sonë Rusi!
  
  Jo, thjesht nuk mund ta thyesh rusishten,
  Ne e dimë se si, na pëlqen të luftojmë me guxim ...
  Këtu Wehrmacht vendosi të na sulmojë,
  Por ajo vetëm mund të shembet dhe të mos prishet!
  
  Në Rusi, çdo luftëtar nga një grazhd,
  Fëmija tërheq duart nga arma...
  Le të jetë një magjistar shumë i zgjuar
  Kush e krijoi këtë planet!
  
  Për Hitlerin, mos e merrni Moskën në dhëmb,
  Ai u godit rëndë në feçkë...
  Pse u ngjit në Rusi, nuk e kuptoj,
  Është e dobët për të të vrasë një bacil me shpatë!
  
  Po, afër Moskës armiku mori një goditje,
  Vajzat i dhanë një thembër të zhveshur ...
  Ju mund të shihni se Fuhrer është thjesht një budalla -
  Kohl shkeli komunizmin dha!
  
  Këtu vijnë pionierët me këngë,
  Në sulm me një rrahje daulle janë grisur ...
  Lëreni Fuhrerin të kaputet tani,
  Dhe ne do ta drejtojmë Fritz-in në formacion të robëruar!
  
  Djali është zbathur në një borë,
  Duke ecur përpara pa frikë...
  Nazistët së shpejti do të futen në arkivol,
  Dhe trëndafilat do të lulëzojnë në maj rrezatues!
  
  Dhe Hitleri së shpejti do të ketë kabina,
  ai do të hyjë në varr. dhe pasardhësi i tij është i dehur ...
  Ne do ta vendosim Fuhrerin në grep së shpejti,
  edhe pse ndonjëherë një petë e fortë me xhenxhefil!
  
  Ne do të krijojmë një botë të mrekullueshme ruse,
  Në të cilën do të sundojë Rusia, më besoni ...
  Shekspiri nuk guxoi të kompozonte një gjë të tillë,
  Edhe pse ata sulmojnë Rusinë me presionin e djajve!
  
  Presioni i egër i Satanit është i dukshëm,
  Ish-aleati i tij po e ndihmon...
  Nuk është çudi që dëgjohet rënkimi i vajzave,
  Nuk do të ketë vend për t'u parë së shpejti në parajsë!
  
  Po, xhaxhai zotëri ndryshoi rrugën,
  Dhe tanket, aeroplanët u dërgohen nazistëve ...
  Në aspiratën e tij, njësia është shumë e lezetshme,
  Për të futur më shumë komunistë në arkivol!
  
  U përkeqësua, edhe pse Stalingrad,
  Unë shtypa pothuajse të gjitha anët e nazistëve ...
  u ngrit një rreshtim i tillë i shfrenuar,
  nën këtë qiell, padyshim i pastër!
  
  Epo, çfarë të bëjmë - vajzat janë jashtë kontrollit,
  Fshehja nga Fuhreri i hordhisë në beteja ...
  Dhe çizmet nuk u përshtaten vajzave,
  Ata gjithmonë dinë të luftojnë!
  
  Për vajzat, ngricat nuk janë të tmerrshme,
  Kur ata luftuan afër Moskës,
  Ishin pothuajse të zhveshur dhe zbathur,
  Hedhja e një granate me këmbën tuaj të zbathur!
  
  pra deshe nje fashist
  Epo, mendova se djajtë do t'ju ndihmojnë menjëherë ...
  Dhe mbolli kaos total,
  Dhe vajzat vetëm rënkojnë nga zemërimi i egër!
  
  Ka beteja mjaft të përgjakshme,
  Vajzat dinë të besojnë përgjithmonë të mos dorëzohen...
  Ne nuk do të kemi zero në llogari,
  Dhe një RPG e fuqishme vendoset në një çante!
  
  Luftëtarët janë bukuria
  Vetë Lada është e gatshme të luftojë për ta ...
  Ata kanë pëllumba të pastërtisë së shenjtë,
  Le të ketë thjesht çmimi më i lartë!
  
  Po, unë besoj se Zoti i Forcave Svarog do të vijë,
  Dhe të vdekurit në betejë do të ringjallen ...
  Dhe gjahtari do t'i bjerë bririt të tij të lavdishëm,
  Dhe fitimet do të jenë më të sinqertat!
  
  Nuk do të ketë më pikëllim në tokë,
  Dhe lotët e hidhur do të thahen ...
  Ne do të jetojmë në një familje të vetme -
  Dhe djajtë e këqij thjesht do të vdesin!
  
  Djemtë pionierë me guxim në betejë,
  Djemtë zbathur nxitojnë nëpër dëborë ..
  Unë besoj se Rusia do të jetë gjithmonë me ju,
  Edhe pse ndonjëherë disqet do të thyhen!
  
  Zoti Jezus do të ringjallë të gjithë të rënët,
  Dhe do të sundojë me Zotin e Bardhë...
  Ne do të ngremë me guxim një mburojë për Atdheun,
  Do të jetë një detyrë e lavdishme t'i shërbejmë Rusisë!
  
  Po, djalli është tinëzar, thjesht dinak,
  Dëshirat e tij shumë të kuptueshme...
  Ai është tentakulat e Moskës tani posteri,
  Dhe sprovat e liga e presin Atdheun!
  
  Por Lada dhe Zoti Perun janë me ne,
  Dhe Lenini, Stalini dhe Trocki më i mençur...
  Që mund të shihet e përkulur ushtrinë,
  Dhe bilbili më i rëndësishëm Vysotsky!
  
  Me pak fjalë, do të ketë një mori perëndish të shenjtë,
  Ne do të fitojmë betejën e kundërshtarit ...
  Dhe hidhni shumë grushta të fortë,
  Për lavdinë e ushtarit më të madh!
  
  Vajzat sulmojnë zbathur
  Ata vrapojnë dhe nuk kanë frikë të njohin acar ...
  Mos i tërhiq në betejë, konsideroji me forcë,
  Dije se skarlati shkëlqen në dritën e një trëndafili!
  
  Me pak fjalë, luftëtarë për atdheun e tyre,
  Shërbyer në mosinteresim krenar...
  le të jenë krenarë gjyshërit dhe baballarët,
  Dhe nga qielli nuk prisni dhurata për asnjë qindarkë!
  Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin vazhdoi të ndërmerrte hapa për të rivendosur rendin. Bëri arrestime të reja në krye. Para së gjithash, duke mbjellë Yakovlev. Dhe njerëz të tjerë jo të besueshëm gjithashtu.
  Vendosi urdhrat e Stalinit, Pjetrit të Madh dhe Ivanit të Tmerrshëm.
  Pastaj ai urdhëroi arrestimin e Garry Kasparov gjithashtu - ai mendon shumë për veten e tij.
  Dhe Garry Kasparov u burgos.
  Gjithashtu u vendos që të rritet numri i policisë. Dhe dënimet në Kodin Penal vendosën të rishikohen në drejtim të ashpërsimit.
  Pas kësaj, Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin ra përsëri në gjumë;
  Në Afganistan, vajzat gjithashtu kënduan dhe kërcyen, duke shfarosur muxhahidët.
  Kështu vajzat shkruan një poezi të tërë menjëherë. Dhe shumë talebanë u kositën menjëherë. Dhe ishte me të vërtetë arritja e tyre e jashtëzakonshme.
  Këto janë gratë - veçanërisht kur ato i hedhin dhuratat e vdekjes me këmbë të zbathura.
  Por Gerda po lufton me ekuipazhin e saj.
  Vajza qëllon armikun me gishtat e saj të zhveshur, rrëzon tankun dhe gjëmon:
  - Lavdi vajzave pantera!
  Charlotte qëllon pas saj. Nxit muxhahidët dhe kërcit:
  - Për Atdheun e përbashkët për të gjithë!
  Lupanula dhe Kristina e goditën armikun dhe bërtisnin:
  -Lavdi djemve të fortë!
  Gerda pyeti me ironi:
  Ku do të shkojnë të dobëtit?
  Christina murmuriti:
  - Lëreni humbësin të qajë -
  I poshtër ka zili!
  Magda gjithashtu goditi armikun, rrëzoi një makinë afgane dhe bërtiti:
  - Për kufij të rinj, pa fund!
  Këto janë vajza që janë edhe heroina, ndonëse në mënyrën e tyre.
  Këtu ata filluan të shtypin talebanët pa asnjë ceremoni dhe dyshim me vemje. Dhe çfarë do të merrni prej tyre? Dreq - një fjalë!
  Alice dhe Angelica po luftojnë. Sa vajza të bukura dhe shumë seksi.
  Ata qëllojnë mirë dhe godasin shpesh. Këta luftëtarë janë thjesht super. Çfarë nuk është një goditje - atëherë pikërisht në ballë.
  Alice shkarravit nga një pushkë snajper dhe këndon:
  - Lavdi komunizmit vendas për shekuj,
  Vajzat e çelikut do të kenë një dorë!
  Angelica, duke gjuajtur me saktësi, vuri në dukje:
  - Sigurisht që do!
  dhe si hedh një granatë me gishtat e zhveshur.
  Alice, ndërsa qëllonte, vuri në dukje:
  A është e vërtetë që ne jemi më të fortë, nuk ka njeri?
  Heroi i vajzës me flokë të kuqe Angelica vuri në dukje:
  - Unë nuk jam si një kalë -
  Unë mund të ndaloj një elefant në një galop!
  Dhe si vajza do të tregojë bicepsin e saj. Dhe ai është si një mal.
  Alice cicëroi:
  - Ne do të shkojmë për pushtetin e sovjetikëve,
  Dhe ne do t'i fshijmë të gjithë armiqtë në rërë!
  Dhe këtu Natasha përsëri shkatërron afganët me ekipin e saj. Përdoren edhe elementë të magjisë.
  Luftëtarët këtu janë me guxim dhe trimëri të madhe. Askush nuk mund t'i rezistojë atyre.
  Natasha këndoi, duke hedhur një dhuratë vdekjeje me këmbën e saj të zbathur:
  - Djallezoni fuqinë tonë!
  Zoya dha një kthesë, kosi poshtë rreshtin e muxhahidëve dhe kërciti:
  - Për fitoret e mëdha të BRSS!
  Lupanula mbi armikun dhe Agustinin. Ajo theu një tank taleban me një bazukë dhe kërciti:
  - Kjo do të jetë përgjithmonë Rusia, shkëlqe si dielli!
  Svetlana, gjithashtu, te armiku, sikur godet me çekan, me ndihmën e një thembra të zhveshur dhe bërtet:
  - Për komunizmin gjatë jetës tonë!
  Natasha, duke shkarravitur armikun, këndoi:
  - Madhështia e rusit njeh planetin,
  Fashizmi u shtyp me një goditje shpate...
  Ne jemi të dashur dhe të vlerësuar nga të gjitha kombet e botës -
  Së shpejti do të ndërtojmë komunizmin e shenjtë!
  Zoya konfirmoi me një këngë, duke shkruar për kundërshtarët:
  - Lavdi patronimit tonë lirisht,
  Miqësia e popujve është një mbështetje për shekuj ...
  Forca e ligjshme, vullneti i lirë -
  Në fund të fundit, për unitetin e një personi të thjeshtë!
  Augustini qeshi dhe tha:
  - Një njeri i thjeshtë natyrshëm, për bashkim? Po pushteti?
  Svetlana shtypi butonin e bazukës me thithkën e saj të kuqe të ndezur, duke goditur tankun e armikut dhe cicëroj:
  - Fuqia nuk është një fjalë e thjeshtë,
  Ajo është mbi ligjin...
  Të gjithë në gjunjë urdhërojnë gojën -
  Kjo është fuqi!
  Natasha tha me ironi:
  - Po qeveria është mizore... Por ne po e ndërtojmë vetë!
  Zoya tha e emocionuar:
  - Lavdi komunizmit!
  Dhe vajzat e morën në kor dhe kënduan, duke kompozuar ndërsa shkonin;
  Lavdi vendit që lulëzon në qiell,
  Lavdi Rusisë së madhe të shenjtë...
  Jo, të mos jesh në heshtje të përjetshme -
  Të vaditur yjet e fushës së perlave!
  
  Svarog i madh i Plotfuqishëm është me ne,
  Djali i Familjes së Madhërishme të Madhërishme...
  Se ky Luftëtar ndihmoi në betejë,
  Ne duhet të lavdërojmë Zotin rus!
  
  Vajzat nuk kanë dyshime, më besoni
  Me tërbim vajzat po sulmojnë turmën...
  Një bishë e çmendur do të copëtohet,
  Dhe armiku do të marrë pjesë në hundë!
  
  Jo, mos u përpiqni të thyeni rusët,
  Armiku nuk do të na gjunjëzojë...
  Ne do të mundim ty bir i keq,
  Stërgjyshi Lenini është me ne!
  
  Jo, mos u dorëzo kurrë para armiqve
  Vajzat zbathur luftuan pranë Moskës...
  Ne nuk do të tregojmë dobësi dhe turp,
  Le të merremi me Satanin e madh!
  
  Po, Zoti i mbaroi betejat tuaja,
  Dhe shkatërroni hordhitë e Wehrmacht në mënyrë të famshme ...
  Që të mos përfundojnë me zero,
  Që të mos jetë qetësi në varreza!
  
  Jepini vajzave që do të luftoni
  Kështu që fashistët do ta rregullojnë këtë ...
  Etërit do të jenë krenarë për ne
  Kundërshtari nuk do të na mjelë si lopët!
  
  Është e vërtetë që pranvera do të vijë së shpejti
  Do të ketë veshë ari në fusha ...
  Besoj se ëndrra jonë do të realizohet
  Nëse duhet, luftoni për të vërtetën!
  
  Zoti do të thotë që të gjithë njerëzit duan,
  Besnik i fortë, në gëzimin e përjetshëm ...
  Edhe pse derdhet gjak i dhunshëm,
  Shpesh vajza është e pakujdesshme!
  
  Ne shtypim armikun në betejë,
  Diçka kaq e ajrosur...
  Edhe pse një stuhi tërbohet mbi botë,
  Dhe eklipsi i errët po vjen!
  
  Jo, njerëzit do të qëndrojnë në varr,
  Dhe ata nuk do t'i dorëzohen nazistëve pak ...
  Ju i shkruani djemtë në një fletore,
  Dhe mprehni të gjitha shpatat tuaja për qortim!
  
  Po, është e vërtetë, do të ketë një agim pa skaje,
  Më besoni, të gjithë do të kenë gëzim ...
  Ne hapim një tjetër besoni dritën
  Dora e vajzës shtrihet lart!
  
  A mund ta besojmë këtë?
  Ajo, për të cilën as nuk guxojmë të ëndërrojmë ...
  Ne shohim qartë qëllimin më të ndritshëm,
  Jo, bartini marrëzitë e luftëtarëve!
  
  Dhe ne duhet të fluturojmë me shaka në Mars,
  Le të hapim fusha atje, të numërojmë rubinët...
  Dhe akuzoni nazistët menjëherë në sy,
  Një luzmë kerubinësh fluturojnë mbi ne!
  
  Qoftë i famshëm vendi Sovjetik,
  Çfarë i dha komunizmit popujve...
  Ajo na është dhënë përgjithmonë nga lindja -
  Për Atdheun, për lumturinë, për lirinë!
  
  Në Rusi, çdo luftëtar nga një grazhd,
  Fëmija tërheq dorezën te arma...
  Prandaj, ju dridheni horr,
  Ne e thërrasim përbindëshin në llogari!
  
  Po, ne do të jemi një familje miqësore,
  Çfarë do të ndërtojë komunizmi në univers...
  Ne do të bëhemi miq të vërtetë,
  Dhe biznesi ynë do të jetë krijimi!
  
  Në fund të fundit, komunizmi lind përgjithmonë,
  Kështu që të rriturit dhe fëmijët të jenë të lumtur ...
  Djali është ende duke lexuar në rrokje,
  Por flaka e demiurgut shkëlqen në sy!
  
  Qofshin njerëzit të lumtur përgjithmonë
  Se së bashku ata luftojnë për punët e Svarog ...
  Së shpejti do të shohim brigjet e Vollgës,
  Dhe ne do të jemi në vendin e nderuar të Zotit!
  
  Po, Rusia nuk mund të thyhet nga armiqtë e Atdheut,
  Do të jetë më e fortë edhe çeliku ...
  Rusi, ju jeni nënë e fëmijëve,
  Dhe babai ynë, beso Stalinin e mençur!
  
  Nuk ka pengesa për Atdheun,
  Vazhdon të ecë përpara...
  Mbreti i ferrit së shpejti do të mat
  Edhe pse ka tatuazhe në duar!
  
  Ne do të japim zemrën tonë për Atdheun tonë,
  Ne do të ngjitemi në të gjitha malet, më besoni më lart ...
  Ne vajzat kemi shumë forcë,
  Ndonjëherë ajo fryn edhe çatinë!
  
  Djali dha gjithashtu një abonim për Rusinë,
  Ai tha se do të luftonte ashpër...
  Dhe sytë e tij shkëlqejnë metal,
  Dhe RPG është e fshehur fort në çantë!
  
  Pra, le të mos luajmë budallenj
  Dhe është më mirë që të qëndrojmë të gjithë së bashku si një mur ...
  Kalimi i provimeve vetëm për pesë,
  Kështu që Abeli të sundojë dhe jo Kaini i keq!
  
  Me pak fjalë, do të ketë lumturi për njerëzit
  Dhe fuqia e Svarog mbi botën e shenjtë ...
  Fashistët që i thyeni me lojëra,
  Le të jetë Lada lumturi dhe një idhull!
  Vajzat kënduan një këngë të bukur. Dhe pastaj ata qeshën. Epo, dhëmbët e tyre janë si perla.
  Alenka gjithashtu lufton kundër muxhahidëve.
  Dhe vajza demonstron nivelin - thjesht super.
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai hedh granata me fuqi vdekjeprurëse.
  Dhe ndërkohë që kjo bukuroshe është ende duke shkarravitur automatikët.
  Biondja këndon:
  - Katastrofa, katastrofa...
  Sikur nuk e njohim Zotin!
  Dhe teatri i kësaj jete -
  Do t'i përzënë vajzat në arkivol para afatit!
  Anyuta guxoi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Për BRSS!
  Dhe ai do të hedhë me gishtërinjtë e tij të zhveshur një dhuratë tjetër asgjësimi.
  Kështu Alla lufton me tërbim të madh. Ajo është një vajzë e tillë luftarake. Dhe me takën e tij të zhveshur ai do të hedhë një dhuratë vdekjeprurëse.
  Dhe ulërima:
  - Për komunizmin e nivelit të shenjtë!
  Atëherë vajza do të tregojë gjuhën e saj.
  Edhe Maria lufton me dëshpërim të madh. Dhe ai lufton si një hero i vërtetë me një fund dhe bikini. Dhe këmbët e saj të zhveshura përsëri hedhin dhuratën e asgjësimit.
  Maria guxoi:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Olimpia gurgullonte, duke zhveshur fytyrën dhe me shputat e saj të zhveshura duke dërguar një dhuratë vdekjeje:
  - Lavdi kohëve tona të komunizmit!
  Marusya vuri në dukje, duke kositur afganët dhe duke bërtitur:
  - Lavdi Rusisë dhe lirisë!
  Matrena, pasi preu një rresht tjetër, bërtiti:
  - Për fitoret në luftën e shenjtë!
  Dhe gjithashtu si të leh ...
  . KAPITULLI? dhjetë.
  Vajzat kënduan njëzëri, duke kompozuar ndërsa shkonin:
  Mbi yjet do të fluturojmë mbi planet,
  Dielli i ndritshëm do të shkëlqejë ...
  Këndohet heroizmi i anëtarëve të Komsomol,
  Shndërron një gjahtar në një lojë!
  
  Koha do të jetë e shpejtë
  Aty ku një stuhi shkëlqen në botë ...
  Molla lulëzon me shumicë,
  Sigurisht që po vjen pranvera!
  
  Do të ketë një epokë, besoni komunizmit,
  Ku çdo person është një demiurg.
  Ne do të lajmë njollën e fashizmit nga fytyra,
  Nëse është e nevojshme, do të lërojmë dhe do të lërojmë!
  
  Zotat rusë do të ngrihen mbi botën,
  Jepni njerëzve gëzim dhe të qeshura...
  do t'i lyejmë flokët me një mitër,
  Për të qenë të suksesshëm në një biznes të lavdishëm!
  
  Po, Rusia është një vend botëror,
  Toka e shenjte e komunizmit...
  Vajza këmbëzbathur vrapoi
  Ajo vjen nga një nuse e dhënë!
  
  Po, dua bukuritë e Rusisë,
  Çfarë krijoi metalin nga guri...
  Më besoni, njerëzit do të bëhen më të lumtur
  Le të derdhet napalmi nga qielli!
  
  Mos kërkoni lumturinë pa Rod,
  Ai do të japë përgjithmonë dashuri ...
  Nën thembër në betejën e Svarog,
  U derdh gjak monstrash!
  
  Nuk ka vend më të bukur gjigandësh,
  Ka kukudhë dhe xhuxha në radhët...
  Jemi të bashkuar përgjithmonë me Atdheun,
  Ne do të fitojmë në çdo luftë!
  
  Pra, pse personi është kaq i trishtuar
  Në fund të fundit, ju e dinit fuqinë e Svarog ...
  ngjall ndjenja të mira,
  Lada jonë e dashuron idealin!
  
  Do të bëhet më mirë se universi, më besoni -
  Nëse sundon komunizmi...
  Ne jemi fëmijë të lumtur Svarog -
  Le ta thyejmë fashizmin në kuarkë!
  
  Së shpejti toka do të shkëlqejë,
  Sukses i madh së shpejti...
  Dhe Yarilo do të lindë si një diell i lavdishëm,
  dhe do t'u japë shkëlqim të gjithëve!
  
  Le të pimë për Atdheun djema
  Që Rusia të lulëzojë përgjithmonë...
  Të kesh një rrogë të pafund -
  Për të cilën nuk është turp të ëndërrosh!
  
  Lëreni Rusinë të ngrihet mbi univers,
  dhe tregoju të gjithëve buzëqeshjen e Zotit...
  Me forcën e saj në beteja të padurueshme,
  Ne do të zbulojmë mashtrimin më dinakë!
  
  Së shpejti dielli do të shkëlqejë më shumë
  Hapësira do të bëhet si një oborr...
  Ndaj djeg zjarrin që je më i nxehtë,
  Mpreh një sëpatë prej çeliku!
  
  Dhe pastaj me këngën e Ladës së Madhe,
  Kjo lindi perëndi të fuqishme ...
  Ne do të jemi në gjendje të shfarosim fisin e egër,
  Djem ortodoksë me shpata!
  Dhe këta luftëtarë si të qeshin ...
  Dhe me takat e tyre të zhveshura ata do të hedhin në mënyrë sinkrone dhurata vdekjeprurëse të vdekjes!
  Këto janë vajzat, sidomos kur merrnin flakëhedhës dhe shtypnin butonat me thithka të kuqe flakë. Dhe ata dërguan kundër armikut avionë të zjarrtë, shumë të ndezur, nga të cilët gjithçka ishte djegur.
  Vajza bërtiti njëzëri:
  Madhështia e Rusisë njeh planetin,
  Fashizmi u shtyp me një goditje shpate...
  Ne jemi të dashur dhe të vlerësuar nga të gjitha kombet e botës,
  Njerëzit e gjithë vendit po marshojnë drejt komunizmit!
  Alyonka qëlloi nga bazuka, duke shtypur butonin me thithkën e saj të kuqe të ndezur. Dhe një dhuratë vrastare e vdekjes do të fluturojë dhe do t'i copëtojë Muxhahidët.
  Vajza këndoi:
  Stalin, Stalin, ne duam Stalinin
  Nuk mund të na thyente...
  Ngrihu zot nga toka...
  Anyuta hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur. Më pas ajo shtypi butonin me thithkën e saj rubin dhe cicëroj:
  Stalin, Stalin, vajzat janë të lodhura,
  Ulërima shkon në të gjithë tokën ...
  Ku je pronar, ku...
  ku je ku je!
  Alla me flokë të kuqe, duke u përplasur me armikun, guxoi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Ku je ku je!
  Dhe thembra e saj e zhveshur, gjithashtu, do të sjellë një dhuratë asgjësimi. Dhe rrufeja do të fluturojë nga thithi i luleshtrydhes.
  Dhe goditi muxhahidët. Këto vajza janë thjesht super klas!
  Edhe Maria, një vajzë me flokë të artë, shkelmonte me gjithë tërbimin me gishtërinjtë e saj të zhveshur.
  Dhe ai do t'u japë një kthesë talebanëve. Dhe përsëri shtypni thithkën e mjedrës. Dhe vajza është shumë e lezetshme.
  Dhe cicëroj:
  - Për komunizmin!
  Lojërat Olimpike prekin në mënyrë agresive armikun. Dhe me gishta të zhveshur, si të lëshoni një bumerang.
  Dhe preu kokat e muxhahidëve. Pastaj, teksa këndon:
  - Për komunizmin e madh,
  Vetëm lart, jo një hap poshtë!
  Marusya gjithashtu, sikur sipas Muxhahidëve, do të grushtojë dhe do të këndojë:
  - Lavdëroni Zotin Svarog,
  Të gjithë talebanët në bri!
  Dhe gishtat e saj të zhveshur i hodhën një limon armikut. Dhe pastaj ajo, me thithkën e saj të kuqe të ndezur, do ta djegë armikun.
  Matryona shkarravit armikun, dhe gjithashtu thembra e saj e zhveshur do ta lërë armikun të humbasë.
  Dhe vajza do të ulërijë:
  - Ose do të leh, përndryshe do të ulërij,
  Përndryshe, do të ha dikë!
  Alenka mori një llaç me gjashtë tyta. E ngriti së bashku me Anyuta. Dhe si do ta marrë dhe do ta qitë, sipas Muxhahidëve. Vajzat madje u futën në tokë me taka të zhveshura nga zmbrapsja.
  Dhe ata cicëruan:
  Stalini është lavdia e betejës,
  Stalini i fluturimit tonë të rinisë ...
  Duke luftuar dhe fituar me këngë,
  Vajza këmbëzbathur shkon në Eden!
  Këtu vajzave, natyrisht, duhet t'u jepet e drejta e tyre. Ndërsa ata dërrmohen, atëherë e gjithë fushëbeteja e muxhahidëve shkatërrohet.
  Albina dhe Alvina le ta godasin armikun me raketa nga ajri. Dhe kthejini ato në një spirale.
  Albina shtypi thembrën e saj të zhveshur në pedale dhe cicëroj:
  - Për Atdheun, nëna jonë!
  Dhe pastaj, me një thithkë të kuqe të ndezur, ajo shtyp butonin.
  Edhe Alvina vepron shumë agresivisht. Dhe me gishta të zhveshur dërgon raketa në drejtim të armikut. Dhe thithat e rubinit shtypin butonat. Dhe ai e bën atë në një mënyrë të përmirësuar.
  Alvini këndoi:
  Ju nuk mund të fitoni në luftën tonë
  Besoj se shpejt do ta rrëzojmë diktaturën...
  Do ta mposhtim dragoin e shiut,
  Armiku do të refuzohet në beteja!
  Këto vajza janë thjesht super dhe të klasit të lartë!
  Këtu janë vajzat-pilotët. Ata luftojnë zbathur dhe me bikini. Pse vajzave u duhen rroba? Ajo thjesht e pengon atë!
  Albina shkroi në Twitter:
  Për këtë vajzë këmbëzbathur,
  Unë kurrë nuk do të harroj...
  Ajo me një kosë të rëndë,
  Dhe si një yll i ndritshëm!
  Dhe përsëri, bukuroshja do të shtypë takën e saj të zhveshur dhe të rrumbullakët.
  Në fakt, asnjë djall nuk do ta marrë një vajzë të tillë. Këtu ajo është një bukuri e tillë.
  Dhe të dyja biondet do të këndojnë:
  - Luftoni për Atdheun dhe guxoni,
  Atëherë do të ndërtoni një parajsë në univers!
  Këto vajza janë të nivelit të lartë. Duket se janë një super produkt.
  Dhe këtu është Elizabeta, sikur të godiste armikun me një forcë vdekjeprurëse. Dhe e grisni atë në copa.
  Dhe tanku i saj funksionon në atë mënyrë. Vendos kullën dhe godet me një predhë vdekjeprurëse.
  Ekaterina shtyp thembrën e saj të zhveshur në levë dhe bërtet:
  - Unë jam më i frikshmi në botë!
  Elena gjithashtu do të shtypë butonin me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe do të cicëroj:
  - Për lavdi të komunizmit!
  Eufrosyne kërciti:
  - Për arritje të mëdha.
  Kjo është ajo që vërtet kanë nevojë për vajzat. Dhe ata kanë aq shumë temperament.
  Dhe kështu ai kalëron dhe gjuan. Dhe mitralozat shkarravijnë armikun. Kështu që nuk mund ta ndaloni një makinë të tillë kaq lehtë.
  Elizabeth fërshëlleu:
  - Dhe përreth si një paradë,
  Muxhahidët do të hidhen në ferr!
  Dhe përsëri predha e dërguar duke shtypur thithin e luleshtrydhes fluturon. Këtu janë vajzat - më superklasat!
  Angelica dhe Alice gjithashtu punojnë nga pushkët snajper.
  Alice rrëzon aeroplanin. Pastaj, me gishtat e zhveshur të këmbës së tij të hijshme, të nxirë, ai hedh një granatë dhe kërcit:
  - Për Rusinë dhe lirinë deri në fund!
  Angelica gjithashtu shpoi tre muxhahidë me një plumb dhe gurgulloi:
  - Oficerë, rusë...
  Dhe thembra e saj e zhveshur, sikur të hidhte një dhuratë vdekjeprurëse.
  Alice, duke vazhduar të gjuante, mori dhe dha, duke goditur armikun me një motor:
  Le të shkëlqejë liria...
  Dhe gishtat e saj të zhveshur, si për të nisur shkatërrimin total.
  Angelica gjithashtu do të marrë dhe do të gjuajë nga një fuçi e gjatë, duke lëshuar një dhuratë vdekjeje dhe duke bërtitur:
  - Të bësh zemrat të rrahin në unison!
  Këtu janë vajzat - klasi më i lartë dhe super!
  Oleg Rybachenko dhe Margarita Korshunova do t'i marrin dhe gjithashtu do t'i presin me shpata te Muxhahidët.
  Dhe pastaj djali dhe vajza filluan të fishkëllenin. Dhe sorrat e shtangur ranë mbi kokat e talebanëve. Ky shfarosje ka shkuar totalisht.
  Dhe fëmijët kënduan në unison:
  Ne do të luftojmë në Afganistan
  Më besoni, ne do të mposhtim talebanët e këqij ...
  Diçka noton në mjegullën e tymit,
  Dhe dijeni se një kerubin rri pezull mbi ne!
  Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin, pasi u zgjua, vendosi të bëjë një vizitë në Kinë dhe të përpiqet të krijojë marrëdhënie aleate.
  Dhe nuk është aq e lehtë. Për shembull, edhe në Afganistan, Kina ishte në anën e muxhahidëve. Plus, BRSS është e fortë, dhe vetë kinezët kanë frikë prej saj. Plus, sigurisht, fakti që Shtetet e Bashkuara po flirtojnë me Kinën, e cila nuk është konkurrente e tyre në ekonomi.
  Ndërsa ishte në presidentin amerikan Ronald Reagan. Tashmë, megjithatë, qershor 1987, dhe së shpejti do të jetë zgjedhja e Presidentit të Shteteve të Bashkuara.
  Dhe në BRSS, zgjedhjet e para presidenciale mbarëkombëtare janë planifikuar për në gusht.
  Sigurisht, asnjë alternativë.
  Dhe është e qartë se kush do t'i fitojë ato. Në vend ka represione dhe disidentët burgosen. Novodvordskaya u dënua me vdekje. Në fakt, çfarë është vogëlsi.
  Ata donin të kthenin akademikun Saharov në shkencë, por ai ishte kokëfortë. Çfarë të bëni me Solzhenicinin?
  Gorbaçov-Putin urdhëroi që të vritej si Bandera. Dhe KGB-ja premtoi se do ta bënte.
  Marrëdhëniet me SHBA-në vazhduan të përkeqësoheshin. Gorbaçov-Putin nuk donte të dorëzohej më dhe kërcënoi shumë. Në veçanti, në Nikaragua, BRSS filloi të krijojë një bazë të re ushtarake për vete. Dhe në Kubë gjithashtu. Dhe situata filloi të përshkallëzohej.
  Kështu që Gorbachev-Putin filloi të përkulte muskujt e tij.
  Dhe në të njëjtën kohë ai ra në një ëndërr, një nivel disi ndryshe;
  . Njëherë e një kohë ishte një djalë, Princi Albert. Dhe ai kishte një oborr të pasur, prindër të mrekullueshëm që sundonin një shtet të begatë dhe shumë të pasur. Dhe djali kishte
  absolutisht gjithçka për të pasur në mesjetën e vonë. Sigurisht, ai nuk kishte televizor dhe kompjuter, por kishte shumë argëtime të tjera.
  Për shembull, princi ishte shumë i dhënë pas turneve kalorës. Vërtetë, ato u kryen sipas rregullave të reja për të mbrojtur sa më shumë pjesëmarrësit, dhe për të lënduar, dhe aq më tepër.
  vrasjet ishin të rralla.
  Vetë princi mori pjesë në turne, megjithëse ishte vetëm trembëdhjetë vjeç dhe, për mrekulli, ai mundi gjithmonë kundërshtarë gjithnjë e më të vjetër.
  Dhe tani djali veshi forca të blinduara speciale me jastëkë të butë dhe derdhi titan - i cili është i qëndrueshëm dhe i lehtë në të njëjtën kohë, dhe testoi shtizën.
  Djali i një mbreti fqinj duhet ta luftojë tani. Përafërsisht gjatësia e tij dhe mosha e djalit gusht.
  Mentori i tha princit se ishte e nevojshme të mos humbiste fytyrën dhe të fitonte.
  Princi tha me arrogancë:
  -Jam gati! Unë munda burra të mëdhenj dhe të mëdhenj! Cila është mosha ime!
  Mësuesi tha me një psherëtimë:
  - Nuk do ta fsheh princin. Ju u nënshtruat!
  Princi bërtiti i tërbuar:
  - Çfarë? Si guxon ta thuash këtë!
  Mësuesi foli me zë të ulët:
  - Sido që të jetë, ky djalë, ashtu si ju, mundi burra të mëdhenj dhe të rritur në mbretërinë tuaj! Dhe një kampion gjithashtu!
  Princi goditi këmbën e tij në bar dhe tha:
  - Epo, nëse duhet ta mposhtni, unë me siguri do të fitoj!
  Dhe djali shkoi në stërvitje. Dhe ai u përgatit fort për luftën.
  Por të nesërmen erdhi dueli. Dhe të dy princat duhej të bashkoheshin me njëri-tjetrin.
  Dueli duhej të vazhdonte derisa njëri djalë të rrëzonte tjetrin nga shala. Princi Albert ishte flokëbardhë, ndërsa kundërshtari i tij Louis kishte flokë të kuq.
  Të dy djemtë veshën parzmoren e tyre dhe u ulën mbi kuajt e tyre të vegjël por të gjallë. Alberti këndoi me një ton të sigurt:
  - Dhe madje edhe armiku fishkëllente herë pas here,
  Duke fshehur frikën se unë jam mbreti!
  Se unë jam mbret!
  Dhe djemtë goditën anët e kuajve të tyre me spurna. Dhe vrapuan drejt njëri-tjetrit. Djemtë ishin afërsisht me të njëjtën peshë dhe po aq të stërvitur. Përballë poetit
  të dy kishin shtiza elastike të përkulura. Dhe ata u ndanë pa lënduar njëri-tjetrin.
  Alberti u shpreh:
  Ai është më i fortë se sa mendoja!
  Djali Louis vuri në dukje me bezdi:
  - Po djalosh kokëfortë!
  Dhe kështu dy princat u bashkuan përsëri dhe u përplasën. Kishte një zhurmë nga tapa që godiste armaturën prej titani. Dhe përsëri, asnjëri nuk ia la vendin tjetrit. Djemtë u betuan
  dhe i hodhën sytë njëri-tjetrit.
  Alberti tha me ëndërr:
  - Piqi thembrat!
  Louis vërejti:
  - Do të të fitoj dhe do të të vendos në raft!
  Djemtë ishin vërtet të zemëruar dhe të tërbuar.
  Këtu ata u bashkuan dhe u përplasën për të tretën herë. Dhe ishte argëtuese. Sa gjak u derdh përnjëherë. Më saktësisht, vetëm në imagjinatën e djemve të gushtit. Në vepra janë të tillë
  dhe nuk e përzunë njëri-tjetrin. U ndamë për t'u rikthyer bashkë. Dhe ishte si një përballje kokëfortë mes titanëve.
  Princesha Marguerite, motra e Louis, tha:
  - Është budallallëk që djemtë të rrinë ashtu. Ndoshta ata janë më të mirë me shpata?
  Djemtë u mblodhën pa dobi dhjetë herë të tjera, dhe plotësisht të rraskapitur. Pas kësaj u shpall pushim për drekë dhe pushim. Djemtë ishin më tej gati për bëmat dhe luftën për fitore.
  Alberti ishte i zymtë, ai kurrë nuk arriti ta rrëzonte armikun nga shala. Por para kësaj, gjithmonë ka pasur sukses. Dhe kjo, natyrisht, shkaktoi një ndjenjë bezdi të fortë.
  Djali hëngri me një lugë dhe pirun të artë dhe vështroi rreth tij ashpër. Papritur ai pa një vajzë. Ajo ishte bionde dhe me një fustan elegant luksoz si një princeshë zanash. Dhe çuditërisht, vetëm Alberti e pa atë, dhe pjesa tjetër nuk dukej se e vuri re.
  Vajza iu afrua djalit dhe e pyeti duke buzëqeshur:
  - Nuk mund ta mposhtni armikun?
  Alberti ulërinte ashpër.
  - Po! Ai është jashtëzakonisht këmbëngulës!
  Vajza buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Mund të marrësh dhuratën e një luftëtari të pathyeshëm! Dhe fitoni të gjitha ndeshjet e turneut!
  Alberti u zgjua dhe mërmëriti:
  - Si është?
  Vajza pohoi me kokë.
  - Dhe kështu ... Por ju duhet të bini dakord në këmbim, për shembull, të shisni shpirtin tuaj!
  Djali tundi kokën fuqishëm dhe negativisht.
  - Jo, nuk do ta shes shpirtin!
  Vajza tundi kokën dhe u përgjigj:
  - Te lumte! Vetëm ai që ka mund të shesë shpirtin e tij dhe kush e ka nuk do ta shesë!
  Alberti tha duke buzëqeshur:
  - Mund të jap flori! Shumë ar!
  Vajza ngriti supet.
  - Nuk kam nevojë për flori njerëzor! Mund të bëj male të tëra prej saj. Por nëse nuk doni të shesni shpirtin tuaj, atëherë shisni trupin tuaj!
  Alberti pyeti i habitur:
  - Trupi? Dhe si është kjo?
  Satana vajza u përgjigj:
  - Por! Do të nënshkruani një marrëveshje me gjak që në këmbim të dhuratës së fitimit të turneve, do t'ia jepni trupin tuaj të vdekshëm Djallit për përdorim të përjetshëm!
  Djali ngriti supet dhe tha:
  - Mortal për përdorim të përhershëm?
  Vajza tundi kokën në shenjë dakordësie.
  - Kjo eshte! Dhe ju përfitoni nga kjo - nuk do të plakeni kurrë!
  Princi buzëqeshi.
  - Kështu është! Atëherë unë nënshkruaj!
  Vajza Satana zgjati një pergamenë me një vulë, ku ishte shkruar gjendja e Djallit, dhe një gjilpërë bakri.
  Djali shpoi gishtin dhe pikoi gjak në stilolapsin e artë. Pastaj ai tërhoqi një nënshkrim. Një person mbretëror kaq i kuq dhe i bukur.
  Vajza rrotulloi sytë dhe cicëroj:
  - Tani je i imi!
  Dhe para syve të Albertit, gjithçka dukej se po rrotullohej dhe përmbysej.
  Djali nuk pati kohë të mbyllte një sy pasi përfundoi në shkretëtirë. Aty ishte një karvan dhe ata çonin skllevër fëmijë të lidhur me litar. Alberti ndjeu dhimbje në duart e lidhura dhe një ndjesi djegie në të zhveshur
  shputat e fëmijëve dhe lodhja e rëndë në trup. Plus, fyti im ishte tharë nga etja. Dhe dëmton lëkurën. Alberti hodhi një vështrim në vetvete. Si ka ndryshuar ai. Në vend të luksit
  dhe rroba të pasura me trup të zhveshur, vetëm në mbathje noti. Alberti u befasua se sa i hollë ishte bërë dhe i nxirë i zi. Trupi i djalit u tha, dhe ai vetë u bë më i ngjashëm
  mumje. Thembrat e zbathura u bënë shumë të vrazhda dhe të kallosuara, por ende ndjenin nxehtësinë djegëse të shkretëtirës. Albert një minutë më parë, ish-princi fisnik u shndërrua në
  djalosh skllav. Dhe u kujtua... Prej shumë ditësh djemtë e robëruar i çojnë nëpër shkretëtirë në tregun e skllevërve. Dhe enden të uritur dhe të etur, dhe në rërën e nxehtë
  shkretëtira djeg këmbët e tyre të zbathura.
  Alberti sheh sesi trupi i tij kaq i bukur dhe muskuloz kohët e fundit është dobësuar në tranzicion. Dhe brinjët dalin nën lëkurën e hollë, pa yndyrë, çokollatë dhe pluhur, sikur
  shporta. Dhe në anën e pasme dhe anash, gjurmët e freskëta të kamxhikut dhe tashmë të shëruara janë të dukshme dhe të lënduara. Djali ndjeu një turp dhe poshtërim të fortë në vetvete - personi i tij i gjakut të gushtit ishte prerë me kamxhik, si një njeri i zakonshëm. Dhe djali-princi gërhiti me përbuzje. Dhe mori një kamxhik në shpinë. Kjo e djegi djalin edhe me dhimbje edhe me poshtërim.
  Alberti mallkoi dhe mori një kamxhik tjetër në brinjë. Djaloshi i gjakut më të përgjakshëm u mbush me inat, por në të njëjtën kohë e pushtoi frika e fortë. Princi e kuptoi këtë
  Satani, i cili mori formën e një vajze të bukur dhe të zgjuar, mori fuqi mbi trupin e tij. Dhe se tani ai është përgjithmonë shërbëtori i Djallit. Dhe këtu është testi i parë - ju jeni një skllav.
  Princi u shtrëngua nga frika dhe shpejtoi hapin. U zhvendos nëpër shkretëtirë. Dhe pranë tij ecnin djem, ose pak më të rritur ose llum më të rinj se ai. Princi u bë skllav.
  Dhe tani jeta e tij ka ndryshuar për keq. Dhe rrënjësisht më keq.
  Djali psherëtiu dhe u end së bashku me karvanin. Atij iu kujtua Fausti i Gëtes. Edhe atje shejtani e tundoi profesorin t'i shiste shpirtin. Por në këmbim, Faust mori të dy rininë dhe
  vajza e bukur Margarita, dhe pasuria dhe, nderi dhe fuqia. Çfarë mori Alberti? Tani, pothuajse lakuriq, duke ecur me duart e lidhura nën kamxhikun e mbikëqyrësit?
  Dhe a është e vërtetë kjo?
  Alberti ishte i dëshpëruar, muskujt e tendosur nga tranzicioni, veçanërisht viçat, po dhembin dhe rëra ishte gjithashtu e nxehtë, duke i pjekur shputat e zhveshura të këmbëve të fëmijëve përmes kores së kallove. Po, është një makth.
  Plus, ata ju mundojnë: uri e dobët dhe marrëzi, dhe shumë më tepër etje e dhimbshme. Për të shpërqendruar veten nga ndjesitë e pakëndshme, Alberti u përpoq të arsyetonte. Satani është engjëlli më i bukur, më inteligjent dhe më i përsosur. Nëse po, a ka nevojë ai për diçka Alberta? Dhe është e qartë se engjëlli më i përsosur në univers nuk ka nevojë për ar, ose
  një lloj pushteti që kanë mbretërit. E vetmja gjë që Luciferi vlerëson është fuqia mbi shpirtrat. Por çfarë do t'i japë atij pushtet mbi trupin e Albertit.
  Në fund të fundit, nuk është vetëm se Satani nënshkroi kontratën. Ai ka një qëllim. E vërtetë, nëse marrim Faustin, atëherë çfarë ka nevojë Luciferi prej tij? Shpirt? Por shumica e njerëzve
  dhe kështu shkon në ferr dhe në fuqinë e Satanit. Është e qartë se vetëm kjo nuk mjafton.
  Ndoshta Luciferi donte të luante dhe të kontrollonte kur një person dëshiron të thotë: ndalo një moment - je i shkëlqyeshëm! Por në këtë rast Alberti po përjeton një moment të tmerrshëm.
  Edhe pse, kur një djalë i zhveshur dhe i pashëm rrihet me kamxhik, kjo mund të jetë interesante për dikë. por a ka nevojë engjëlli më i përsosur për këtë? Princi tashmë është puthur
  me vajza dhe tregoi interes për seksin e kundërt, por ende nuk i pëlqente gratë si të rritur. Por tashmë në një ëndërr ata iu shfaqën atij. Dhe ishte shumë interesante në mënyrën e vet.
  Alberti psherëtiu... Në moshën katërmbëdhjetë vjeç, ai tashmë do të kërkonte një nuse dhe kjo do të ishte shumë mirë. Ai do të ishte në gjendje të bënte zgjedhjen më të mirë dhe më të nxehtë.
  Alberti psherëtiu. Përpara tij janë djem të zhveshur, të dobët, të rrahur me kamxhik dhe në shpinë gjithashtu. Dhe duken të rraskapitur dhe të lodhur. Alberti mendoi, çfarë më pas?
  Dhe së fundi, ndalesa. Atyre iu dha pak për të pirë e për të ngrënë dhe i shtynë përsëri para perëndimit të diellit.
  Alberti, pasi hëngri dhe piu, ndjeu dëshirën për të fjetur. Dhe më duhej të ecja nëpër shkretëtirë. Dhe në vend të përqafimit të butë të Margaritës, ai goditet nga një kamxhik mizor.
  Djali eci dhe mendoi. Epo, çfarë idiot është ai që ra dakord për një marrëveshje me Satanin. Ai drejtoi stilin e jetës më të lumtur dhe më të pasur për kohën e tij.
  Kishte gjithçka që një djalë mund të dëshironte. Dhe pastaj u ngrit ashtu.
  Albertit iu kujtua se ata paralajmëruan se Satanai është armiku i racës njerëzore dhe mos prisni mirë prej tij! Dhe se është shumë marrëzi t'i nënshtrohesh premtimeve të tij. Dhe tani ju
  ishte një princ dhe u bë një djalë skllav. Dhe këtu është shumë budalla për ju.
  Alberti ishte i prirur të ulërinte si ujku dhe herë pas here digjej nga një kamxhik. Çfarë mori ai në të vërtetë? Në fund të fundit, ai ishte djalë, dhe tani ishte në skllavëri.
  Kështu ai eci derisa perëndoi dielli. Dhe skllevërit u lejuan të hanin përsëri, të pinin dhe të flinin. Dhe është një kalim kohe shumë interesante.
  Alberti u shtri në rërë pranë një djali tjetër gjysmë të zhveshur. U përkul dhe e zuri gjumi. Dhe ai ëndërroi ...
  Këtu ai po merr pjesë në shiritin horizontal të luftëtarëve së bashku me Ivanhoe dhe Richard the Lionheart. Ky është një ekip shumë luftarak.
  Alberti mbi kalin e tij të bardhë si bora. Ai është një djalë, dhe përreth janë të rritur, kalorës të mëdhenj. Disa madje tallen me fëmijën. Por Alberti është i sigurt.
  Këtu tingëllon gongu dhe beteja e parë.
  Kundër tij është Baroni von Babeuf. Një dem kaq i madh, i trashë, i vërtetë dhe në mburojën e tij është një dem me brirë. Ai është të paktën tre herë më i rëndë se Alberti.
  Djali pohoi me kokë dhe bërtiti:
  - Sa më i madh të jetë kabineti, aq më shumë bie!
  Baron von Babeuf si të ulërimë:
  - Do ta shtyp qenushin!
  Dhe këtu ata bashkohen. Kundërshtari i Albertit ka një kalë të zi të madh.
  Djali mban mburojën e tij. Këtu armiku godet dhe Alberti lëviz pak anash. Dhe një shtizë e rëndë rrëshqet nga mburoja. Dhe djali princ godet
  armiku është pikërisht në vizore dhe ai bie.
  Alberti qesh dhe këndon:
  - Bie në sexhde, në sexhde, në sexhde,
  Juve ju është dhënë kjo e drejtë!
  Para mbretit, bie në sexhde
  Në llucë dhe baltë njësoj!
  Kundërshtari i parë u mund. Pastaj u shfaq tjetri. Ishte Konti i Boleventurës. Ai është gjithashtu një luftëtar shumë i fuqishëm dhe mjaft i shkathët.
  Alberti qeshi dhe tha:
  - Lavdi Atdheut tim,
  Ne jemi të gjithë familje!
  Dhe pastaj djali u hodh mbi armikun. Dhe Konti i Boleventurës iu vërsul djalit.
  Albert bërtiti:
  - Atletët nxitojnë ashpër në betejë,
  Të gjithë besojnë shumë te fitorja...
  Dhe tani jemi bashkë me Djallin në të njëjtën kohë,
  Dhe ne kemi ndonjë pengesë mbi supe!
  Këtu erdhën bashkë me kontin Boleventura. Dhe përsëri djali u zhvendos anash, duke e detyruar shtizën të rrëshqiste dhe si të shponte me armën e tij pikërisht në fyt. Dhe numërimi arrogant do të fluturojë.
  Dhe djali fitoi luftën e dytë.
  Rivali i tij i ardhshëm është Duka i Guise. Gjithashtu një luftëtar shumë i fortë dhe i fuqishëm. Dhe i famshëm në turne dhe gara të shumta. Dhe ku vetëm Duka i Guise nuk mori pjesë dhe nuk tregoi asgjë. Po, ky është një armik serioz.
  Djali Albert madje këndoi me kënaqësi:
  - Dhe unë shoh një serioz,
  Në ëndrrën e Ivanit të Tmerrshëm...
  Toka në Siberi shpërndahet,
  Ju Rusia vendase!
  Këtu Alberti e kapi veten në fjalën e tij - pse Rusia vendase? Çfarë lidhje ka ajo me të?
  . KAPITULLI? njëmbëdhjetë.
  Djali në tërësi është ngritur në mënyrë luftarake.
  Dhe kështu ata të dy u ulën mbi kuaj. Princi është në të bardhë borë, dhe armiku është në të kuqe-kuqe. Dhe vrapuan drejt njëri-tjetrit.
  Alberti dukej shumë i vogël në krahasim me këtë gjigant flokëkuq.
  Djali foli në mënyrë agresive:
  - Gjarpri i vogël është më helmuesi!
  Dhe kështu Duka i Guise, shtiza e të cilit ishte më e gjatë, u përpoq ta godiste djalin në trupin e armaturës dhe të mos synonte mburojën. Edhe pse ishte në kundërshtim me rregullat. Por Alberti iu shmang me shkathtësi.
  E mori dhe u zhyt nën shtizë. Më pas, me gjithë fuqinë e tij, e futi armikun në vizore, duke e forcuar më tej lëvizjen me trup. Duc de Guise nga një goditje e fortë fjalë për fjalë ra.
  Djali i vogël cicëroj:
  - Lavdi kalorësve të lavdishëm!
  Dhe de Guise u tërhoq zvarrë nga fusha e betejës. Kali, forca të blinduara dhe armët e tij shkuan te fituesi.
  Alberti këndoi:
  Ne shikojmë me skifterë
  Ne fluturojmë si shqiponja...
  Ne nuk mbytemi në ujë
  Ne nuk digjemi në zjarr!
  Dhe ne nuk rënkojmë në betejë
  Një kerubin është mbi ne!
  Djali me të vërtetë doli të ishte një luftëtar shumë i madh, i aftë për shumë.
  Dhe ja ku është kundërshtari i tij i radhës: vetë Kalorësi Lionheart. Bravo, ju mund të përgëzoni veten me një konkurrent të tillë. Dhe se do të jetë një betejë që është e nevojshme.
  Alberti këndoi me gëzim:
  E gjithë bota është në duart tona
  Ne jemi yjet e kontinenteve...
  E thyer në qoshe -
  Konkurrentët e mallkuar!
  Djali është me të vërtetë si një gjel luftarak dhe i trazuar. Është vetë Mbreti Luan, Richard Zemra Luan.
  Alberti bërtiti:
  - Nëse je luan, atëherë vrumbullo,
  Fitorja e gjithë Nënë Tokës është me ne!
  Të argëtohesh në një shoqëri të tillë,
  Se çdo djalë është një person i lezetshëm!
  Alberti hëngri një meze të lehtë para luftës. Ata i sollën një patë të pjekur me një pjatë anësore dhe një tortë të vogël biskotash në formën e një kapeleje me kokë. Kështu djali kaloi mirë
  hani. Princesha ishte ulur pranë tij dhe vazhdonte të pyeste për bëmat e Albertit. Djali tha me dëshirë, duke gënjyer.
  - Kështu u mora vesh me dragoin shtatëkrenorë. Dhe ne filluam të shkurtojmë. Ia preva kokën. Ajo bie dhe menjëherë në vend të një koke të prerë, rriten dy!
  Vajza princeshë fishkëlleu.
  - Këtu janë ata! Dhe si mund të mposhtet një dragua i tillë nëse kokat e tij vetëm rriten?
  Alberti u përgjigj me besim:
  - Dhe ju preni kokën, dhe spërkatni plagën e armikut me kripë! Dhe atëherë koka e prerë nuk do të rritet përsëri!
  Princesha e re guxoi:
  - Ti je kaq i zgjuar!
  Princi u fry dhe tha:
  - Nu pse, unë Spinoza në mendje!
  Pas darkës djali shkoi në stalla. Ai veshi armaturën dhe u hodh përsëri mbi kalin e tij.
  Princi nxirrte besim në fitore dhe etje për një luftë.
  Djali ishte dukshëm inferior në gjatësi dhe peshë ndaj Richard the Lionheart. Për më tepër, mbreti i Anglisë ishte shumë i fortë fizikisht - ai theu patkonjtë. Dhe kundër një heroi të tillë
  përpiquni të rezistoni.
  Por djali është i vendosur të luftojë. Dhe kjo e ndezi atë. Djali donte të ndjente befas se si princesha po e puthte në buzë dhe sa e ëmbël dhe e këndshme ishte.
  Këtu janë në listë. Dhe me sinjalin e gongut ata filluan të afrohen.
  Alberti këndoi:
  - Ta-ta-ta-ta! Thundrat po trokasin
  Tra-ta-ta-ta! Goditja me rreze...
  Ushtria franceze është thyer në kokë,
  Dhe askush nuk do ta thyejë ushtrinë e Spanjës!
  Dhe kështu ata u afruan. Richard Zemra Luan, i rënduar me një shtizë, u përpoq të shponte armikun. Por Alberti u shmang dhe e goditi armikun në maskë. Por ky Rikardi Luani
  zemra, edhe pse me vështirësi, por mundi të qëndronte në shalë. Edhe pse dukej se kjo teknikë është e parezistueshme. Dhe të dy kalorësit u ndanë, dhe gjyqtarët regjistruan luftën e parë - një barazim.
  Rikardi Zemra Luan ulëriti:
  - Dhe ai është një djall i vogël i zgjuar!
  Konti Balistro vuri në dukje:
  - Dhe ju, Madhëria juaj, fshihni një gjilpërë me helm në një shtizë!
  Richard Zemra Luan tha:
  - Është e poshtër, dhe unë jam një mbret fisnik, dhe përveç kësaj, është e kotë, nuk mund ta godasësh këtë dreq!
  Konti Balistro u përkul.
  - Nga e njeh madhështinë tënde!
  Ndërkohë Alberto po përgatitej për garën e dytë. Dhe pastaj një vajzë shumë e bukur me flokë të artë me një fustan luksoz, vajza Satan, u shfaq përsëri para tij.
  Ajo ndezi dhëmbët e saj me perla dhe bërtiti:
  - Epo, djali im i dashur, të pëlqen të fitosh?
  Pastaj Alberti iu kujtua dhe fërshëlleu:
  - Dhe ti më bëre skllav!
  Vajza u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Secilit të vetin! Trupi juaj tani është në fuqinë time!
  Alberti bërtiti:
  -Mashtrim!
  Vajza vuri në dukje, duke vulosur këmbën e saj në një këpucë të çmuar:
  - Gjithçka është e drejtë! Tani ju fitoni çdo turne!
  Alberti shikoi vajzën e bukur me flokë të artë. A është vetë Satani? Por Luciferi është një engjëll dhe nuk ka një trup njerëzor duke qenë një shpirt. Prandaj, mund të marrë
  çdo pamje, duke përfshirë një fëmijë të bukur me pamje të pafajshme. Po, është mbresëlënëse.
  Satan Girl pohoi me kokë.
  -Lufto, por sa për trupin tënd... Gjithçka në jetë varet nga lartësitë qiellore... Por nderi ynë, por nderi ynë varet vetëm nga ne!
  Alberti pohoi me kokë dhe nxitoi në betejë.
  Këtu ata u bashkuan përsëri me mjeshtrin e madh të luftimeve të turneut, Richard the Lionheart. Dhe ishte një luftë e ashpër. Richard fitoi shpejtësinë maksimale duke u përpjekur
  flak një të ri të guximshëm, ose më mirë një fëmijë. Alberti ishte mbledhur dhe gati. Duke iu shmangur goditjes mishngrënëse të shtizës së mbretit, djali e çoi armën drejt e në qafë.
  Dhe i fuqishëm Richard the Lionheart për herë të parë në historinë e luftimeve të turneut fluturoi nga shala. Një goditje në fyt është tashmë shumë e ndjeshme dhe vdekjeprurëse.
  Lajmëtari e shpalli Albertin fitues. Kështu u mund mbreti i madh i mesjetës dhe një legjendë e vërtetë, përralla dhe përralla të ndryshme, heroi i kryqëzatave.
  vetëm një djalë rreth trembëdhjetë vjeç që nuk kishte as mustaqe dhe sapo filloi të shikonte vajzat.
  E tillë është ndjesia e madhe e duelit.
  Megjithatë, ky nuk është fundi. Në finale, lufta më interesante me vetë Ivanhoe. Edhe pse Ivanhoe është tashmë njëzet e pesë vjeç, ai duket më i ri dhe nuk ka pothuajse asnjë mjekër dhe
  mustaqe. Nga sa është i dobët dhe i shkurtër duket si një adoleshent. Avantazhi i tij në gjatësi dhe peshë ndaj Albertit është i vogël. Edhe pse është e qartë se një burrë rreth njëzet e pesë vjeç,
  do të jetë më i madh se një adoleshent trembëdhjetë vjeç në çdo rast.
  Princi Albert pa se si Ivanhoe mundi kalorës shumë më të gjatë dhe më të rëndë se ai. Dhe ai e kuptoi se ky është armiku më i rrezikshëm. Me të cilët do të jetë e vështirë të luftosh.
  Por gjithsesi finalja po vjen dhe kush fiton do të marrë një çmim të vlefshëm. Edhe pse ka shumë kuptim çmimi i marrë në një ëndërr?
  Princit Albert iu shfaq përsëri vajza-Satani. Ajo tundi kaçurrelat e saj të arta dhe u përgjigj:
  -Mos ki frikë! Së shpejti do të zgjohesh dhe do të jesh sërish një djalë skllav! Por nëse e keni lexuar Biblën, atëherë e dini se i Plotfuqishmi i vuri shërbëtorët e tij në një provë mizore.
  Dhe ju duhet të kapërceni vështirësitë në mënyrë që të forcoheni dhe të qetësoheni shpirtin dhe trupin tuaj!
  Alberti pohoi me kokë duke buzëqeshur.
  "Edhe pse trupi pa shpirt nuk është trup, por sa i dobët është shpirti pa trup!"
  Dhe djali-princi qeshi, duke nxjerrë dhëmbët.
  Dhe kështu ata shkuan në listat - ky çift luftarak. Ivanhoe e shquar dhe ylli në rritje i turneve: Princi Albert. Dhe ja ku janë, një njeri i brishtë dhe me përmasa të zakonshme për
  djalë trembëdhjetë vjeçar bashkohen së bashku. Kali i Ivanhoe është i bukur dhe gjithashtu i bardhë, si i Albertit. Dhe është e mrekullueshme kur dy luftëtarë të shkathët dhe teknikë do të luftojnë.
  sipas rregullave të kalorësisë.
  Dhe pastaj tingëllon gongu dhe dy luftëtarë të shquar bashkohen. Ata vrapojnë drejt njëri-tjetrit. Dhe ata tundin shtizat e tyre. Dhe ja ku janë. Ivanhoe është i shkathët dhe arriti të godasë Albertin me një mburojë.
  Vërtetë, shtiza rrëshqiti. Dhe Alberti drejtoi vizoren, por edhe humbi. Dhe nuk e bëri shumë mirë. Ivanhoe hoqi kokën në momentin e fundit dhe shtizën
  rrëshqiti mbi helmetë.
  Këtu raundi i parë përfundoi në barazim. Dhe përsëri me kalë kalorësit u shpërndanë në drejtime të ndryshme. Pesë minuta pauzë dhe ata bëhen sërish bashkë. Dhe ata kërcejnë me energji dhe forcë të madhe.
  Alberti tani pa që homologu i tij kishte shpejtësi dhe shkathtësi të lartë. Dhe shpejtësia e tij do të jetë një ndihmë e mirë.
  Këtu ata bëhen sërish bashkë. Këtë herë, Ivanhoe synoi vizoren, por Alberti iu shmang dhe goditi qendrën e mburojës me shtizën e tij. Shtiza u thye nga goditja, por Ivanhoe arriti të rezistojë
  në shalë Kështu që lufta u kthye sërish në barazim.
  Të dy kalorësit u ndanë në drejtime të ndryshme. Pastaj vajza Satanai iu shfaq sërish Albertit. Ajo ishte e bukur dhe qesharake. Vajza Lucifer guxoi:
  - Epo, djali im je gati për betejë?
  Alberti me shaka këndoi:
  Ushtari është gjithmonë i shëndetshëm
  Ushtari është gati për çdo gjë ...
  Dhe pluhur si nga qilima,
  Po i dalim nga rruga
  Dhe nuk do të ndalet
  Dhe mos ndërroni këmbët ...
  Fytyrat tona shkëlqejnë
  Çizme me shkëlqim!
  Satan Girl pohoi me kokë.
  - Po, e shoh që jeni gati! Dhe mjaft e shëndetshme!
  Alberti cicëriu me një buzëqeshje:
  - Kam ndërmend të luftoj me dëshpërim!
  Satana vajza u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Ju jeni një luftëtar trim! Epo, lufta e tretë do të jetë vendimtare!
  Këtu janë të dy luftëtarët sërish në lista. Dhe gati për të lëvizur me njëri-tjetrin. Alberti, duke u akorduar, këndoi:
  - Kush është mësuar të luftojë për fitore,
  Le të këndojë së bashku me ne ...
  Kush është i gëzuar, ai qesh ...
  Kush dëshiron të arrijë
  Kush kërkon do të gjejë gjithmonë!
  Dhe kështu ata filluan të mblidhen, duke fshikulluar kuajt. Dhe shtizat e tyre lëviznin në një ecje. Alberti këtë herë doli me një truk. Dhe armiku le ta lëvizë në vizore, djalë
  vetëm në momentin e fundit ai shmangu se si do ta godiste Ivanhoe në këmbë me një shtizë. Ai bërtiti dhe fluturoi nga kali përpara, me kokë poshtë. Dhe përsëri tingëllon solemne - fitore!
  Dhe kështu Princi Albert shpallet fitues. Dhe ata i japin një çmim: një kalë të artë. Djali e merr për vete, por është i rëndë, nuk mund të ngrihet i vetëm. Katër vajza fshatare muskuloze morën kalin. Dhe e mbanin mbi supe.
  Alberti këndoi:
  - Djalë karateist
  Ju do të merrni një çmim!
  Dhe pastaj vajza-Satani u shfaq dhe pohoi me kokë:
  - Për një kohë të gjatë kam ëndërruar për një hamshor të tillë prej ari të pastër!
  Alberti u habit:
  - A të duhet vërtet flori!?
  Satana vajza u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Sigurisht që jo! Por ky kal është bërë nga mjeshtra kalorës dhe ka një energji të veçantë magjike në të. Dhe objekte të vlefshme magjike u nevojiten edhe më të përsosurve dhe më të bukurve
  engjëll në univers!
  Djali princi pohoi me kokë.
  - A do të pushoj së qeni skllav?
  Vajza Satana tundi kokën.
  - Ende jo! Nuk e keni punuar ende dhuratën tuaj! Por duhet ta pranoni se Genghis Khan dikur ishte skllav!
  Bukuroshja e re ka stampuar takat e saj. Kali është zhdukur. Dhe Princi Albert nuk pati kohë të mbyllte një sy, pasi ... u zgjua!
  Përsëri, ai është thjesht një djalë zbathur në mbathjet e tij të notit. Të cilit i jepet një racion borda për mëngjes dhe i futet në një karrocë së bashku me djemtë e tjerë. Këtë herë një nga
  devetë ranë dhe ata vendosën t'i detyronin fëmijët të tërhiqnin karrocën në të njëjtën kohë.
  Gjetëm miell të ri, duke mbajtur një ngarkesë dhe duke i nxitur djemtë të vazhdonin me kamxhik. Alberti e tërhoqi vagonin si një timon në parmendë. Dhe nuk u ndjeva aspak i qetë. Gjendja e tij ishte e turbullt.
  Djali këndoi për të gëzuar:
  Fati juaj është në ekuilibër
  Armiqtë janë plot guxim...
  Por falë Zotit ka miq,
  Por falë Zotit ka miq ...
  Dhe faleminderit Zotit miq
  Ka shpata!
  Kur shoku yt është në gjak
  Nga sakrifica del dashuri...
  Ju mund të jeni ai
  Si një baba...
  Por mos telefononi një mik
  Ju jeni një frikacak dhe një gënjeshtar!
  Djali u ndje shumë entuziast dhe luftarak pas një kënge të tillë. Dhe ai e shtyu vagonin me energji, duke mbështetur këmbët e tij të zhveshura e fëminore në rërën e nxehtë dhe u ndje si një kalorës i vërtetë nga Urdhri i Yllit.
  Pas kësaj ëndrre, Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin vendosi të ndryshojë edhe Kodin Penal. Përkatësisht, të futet përgjegjësia penale nga mosha dhjetë vjeçare. E cila, natyrisht, është e lezetshme. Dhe i zgjuar në të njëjtën kohë.
  U pushkatuan disa dhjetëra armiq të popullit dhe disidentë. U kryen edhe shumë spastrime të tjera.
  Në të njëjtën kohë, Sobchak u burgos, dhe shumë më tepër demokratë - Gavriil Popov dhe të tjerët. Dhe ishte jashtëzakonisht e lezetshme.
  Pas kësaj, Vladimir-Mikhail Gorbaçov-Putin e mori dhe e zuri gjumi;
  Alberti eci përsëri këmbëzbathur dhe me të njëjtat mbathje noti nëpër shkretëtirë. Gëzimi i fitoreve të turneut të fituar në një ëndërr u zhduk shpejt. Për më tepër, ai nuk eci vetëm, por
  duke shtyrë një karrocë të rëndë me fëmijët e tjerë. Dhe ishte mjaft e pakëndshme. Po, ai mori një major. Dhe mbajeni këtë barrë. Dhe kthehu vetëm me kamxhik.
  Alberti psherëtiu rëndë dhe e shtyu zgjedhën, duke mbështetur këmbët zbathur mbi rërën e nxehtë. Dhe ai ishte i sëmurë nga kjo.
  Doja të gardhoja dhe të prisja me shpata.
  Dhe bëhu si Aleksandri i Madh. Djali u përpoq të imagjinonte diçka më të këndshme. Për shembull, një vajzë që mban një enë. Dhe ajo është me një fustan të thjeshtë fshatar, dhe këmbët e saj janë të nxira, të hijshme, zbathur dhe me daltë. Vajza duket thjesht e mrekullueshme me bukuri magjepsëse.
  Dhe ajo i sjell një enë me ujë një djali të lodhur e të djersitur dhe duke i lagur buzët e pyet:
  - Pse je këmbëzbathur dhe pothuajse lakuriq duke qenë princ?
  Djali i vogël përgjigjet me një psherëtimë:
  - Ia shita trupin tim Djallit dhe tani vuaj!
  Vajza u befasua, duke shtypur këmbën e saj të nxirë dhe të zhveshur:
  - Trupi? Zakonisht ata ia shesin shpirtin shejtanit!
  Alberti tha me mençuri:
  - Shita të përkohshmen për të mbajtur të pavdekshmen!
  Vajza pohoi me kokë dhe e puthi djalin në buzë duke i thënë:
  "I dashur fëmijë, a e kupton se për çfarë e ke dënuar veten?"
  Djali tundi kokën në shenjë dakordësie.
  - Po, e kuptoj, edhe pse është shumë vonë!
  Vajza e mori dhe këndoi me entuziazëm:
  - Me mire vone se kurre,
  Me mire vone se kurre...
  Kështu që ju dhe unë morëm
  Vitet më të mira, vitet!
  Djali ndjeu se vajza po i shtynte sërish një enë me ujë, duke e lejuar të pinte një gllënjkë lagështie shëruese. Pastaj duart e saj kalojnë mbi brinjët e dobëta të djalit.
  Ai vuri në dukje:
  - Keni humbur peshë në skllavëri!
  Alberti u shpreh prerazi:
  Nuk kam nevojë për yndyrë shtesë!
  Vajza pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Po, është si të bësh palestër falas!
  Djali tundi kokën me entuziazëm.
  - Po, shumë nuk do të dëmtonin të humbnin peshë!
  Vajza këndoi me një buzëqeshje:
  - Por dieta, mos hani këtë apo atë,
  Dhe mos lejoni që këmbët tuaja të lodhen duke ecur...
  Këtu është një dietë për të marrë parasysh yndyrën,
  Në të njëjtën kohë, ata nuk shëndoshen dhe këndojnë për dashurinë!
  Alberti u bë më i gëzuar dhe këndoi:
  - Çfarë lloj enësh, çfarë lloj enësh,
  Merrni të gjitha me vete
  Gjynah që nuk më ekzekutojnë shpesh
  Ata ushqehen vetëm për të vrarë!
  Dhe djali ishte nga e gjithë kjo sikur të ishte në qiellin e shtatë.
  Kjo është me të vërtetë arritja e një fëmije luftarak.
  Vajza ishte e mrekullueshme.
  Filluan të duartrokasin dhe të qeshin.
  Dhe shtytja e karrocës u bë më argëtuese për djalin. Një nga skllevërit e rinj u rrëzua nga lodhja.
  Mbikëqyrësi filloi ta rrihte me kamxhik. Djali i pafuqishëm lëvizi krahët dhe këmbët, nuk kishte forcë të ngrihej.
  Alberti bërtiti i indinjuar:
  - Mos e godit! Nuk e shihni se ai është në grog!
  Si përgjigje, mbikëqyrësi goditi edhe Albertin. Djali bërtiti. Menjëherë, dy burra të mëdhenj filluan të rrahin princin e ri.
  Djali u përpoq me dëshpërim të thyente litarët duke i lidhur duart.
  Tregtari me një çallmë luksoze urdhëroi:
  - Mjaft! Ky djalë duhet të shitet në treg! Dhe jepi ujë, le të kalojë lehtë!
  Alberti ndaloi së godituri. Ai lëvizi duke tërhequr litarin dhe së bashku me djemtë e tjerë e tërhoqi përsëri karrocën zvarrë.
  Humori u bë shumë më memec dhe i poshtër. Edhe pse, nga ana tjetër, tregtari tregoi mëshirë pragmatike dhe nuk e theri mallin.
  Po, një skllav është më mirë të shesësh sesa të vrasësh ...
  Alberti po tërhiqte zvarrë një ngarkesë të rëndë, ndjeu përmes vrimave të hundës erën e trupave të djersitur e të pisët të djemve dhe ndjeu etje dhe lodhje.
  U përpoq të zgjohej përsëri.
  M'u kujtua se si ai e nxori nga shala Richard Zemërluanin dhe ishte shumë mirë. Richard u mund, është shumë e bukur.
  Dhe ja ku janë djemtë me të: i hollë, i djersitur, i pisët, i dhimbshëm. Dhe ata janë të mbingarkuar. Dhe është shumë e vështirë. Ka qenë shumë e vështirë këtu.
  Alberti imagjinoi princeshën duke u çuar në skelë. I heqin rrobat e shtrenjta, të gjitha bizhuteri, duke i hequr përafërsisht vathët nga veshët. Më tej këpucë të shtrenjta me perla.
  Dhe pastaj të brendshme... Në vend të kësaj, ata japin vetëm thasë gri. Dhe ajo është zbathur, pothuajse e zhveshur, me një thes të shkurtër shkon në skelë. Dhe publiku e shikon me padurim të zhveshur,
  këmbët e zhveshura pothuajse deri te ijet. Por një princeshë me flokë të artë që bien mbi një thes gri dhe këmbë të zhveshura e të holla duket edhe më e bukur.
  Dhe audienca fjalë për fjalë zhurmon nga kënaqësia.
  Alberti ka një imagjinatë të gjallë. Ja sa vajzë e bukur është ajo. Dhe rrobat gri të burgut theksojnë bardhësinë e saj të ëmbël dhe të shëndetshme të fytyrës dhe kaçurrelat e arta me onde të flokëve të saj.
  Dhe sa të bukura dhe të këndshme këmbët e saj të zbathura, forma perfekte, e rregullt. Dhe sa gri është kapuçja, duke theksuar hollësinë e figurës dhe përmasat e saj ideale.
  Ajo vjen në kuvertë, ku një xhelat i madh dhe bullgar po pret princeshën. Dhe sëpata e tij është e madhe dhe me tehe të mprehta - ajo shkëlqen në diell.
  Vajza u bë edhe më e zbehtë, por ruajti pamjen e qetësisë. Xhelati nxori dhëmbët e tij të mëdhenj, por të rregulluar keq. Roje të shumta qëndronin përreth dhe turma u gëzua.
  Meshkujt u emocionuan veçanërisht nga pamja e një vajze të bukur që do t'i pritej koka. Ajo dukej kaq prekëse dhe e bukur.
  Ndërkohë lajmëtari njoftoi:
  - Për shkak të rrezikshmërisë së veçantë të kriminelit dhe mungesës së pendimit, dënimi njerëzor me vdekje me prerje koke zëvendësohet me torturë publike dhe tortura në prani të turmës.
  Dhe tortura do të zgjasë për aq kohë sa krimineli nuk heq dorë nga shpirti!
  Tolka e përshëndeti me gëzim një njoftim të tillë - që do të thotë se tortura e princeshës do të jetë e gjatë. Vajza u zbeh edhe më shumë. E priste një fat i tmerrshëm.
  U shfaqën disa ekzekutues të fuqishëm, të fshehur më parë. Ata tërhoqën zvarrë një raft në skelë dhe gjithashtu mbanin pajisje torture dhe pincë. Oxhaku tashmë është në zjarr.
  Në të filluan të ngroheshin darë, grepa, shufra, leva, trap e kështu me radhë. Tortura premtoi të ishte e gjatë dhe e ndërlikuar. Shërbëtoret zbathur sollën edhe një anije
  me vaj ulliri, kova me ujë në të cilat notonte akulli dhe thasë me kripë e piper. Princesha u përball me një marrje të ashpër në pyetje.
  Kështu xhelatët morën dhe hoqën rrobën gri të vajzës, duke ekspozuar trupin e saj të bukur e joshëse. Ishte shumë e lezetshme. Një bukuri e tillë qëndron lakuriq përballë xhelatëve.
  Tortori i vjetër dha një shenjë. Princesha shtrëngoi duart dhe e tërhoqi zvarrë në raft.
  Ajo ishte gati të përjetonte tortura të rënda tani. Princesha u përpoq me dëshpërim të rezistonte. Por forcat ishin të pabarabarta. Xhelatët e përballuan vajzën e brishtë dhe e lidhën
  duart e saj pas. Më pas, ata morën furçat e lidhura nga grepi dhe filluan t'i ngrinin lart.
  Princesha ulëriti nga dhimbja në shpatullat dhe venat e saj dhe filloi të përkulej. Xhelatët e tërhoqën nga supet dhe e përdredhën. Një rënkim vajtues iku nga fyti i princeshës. Dhe ajo është e zhveshur dhe e shtrirë
  u shfaq në litar. Këmbët e saj zbathur rrotulloheshin si një biçikletë. Xhelati e goditi me kamxhik në këmbët e saj të zhveshura. Pastaj xhelatët e kapën nga këmbët vajzën e gjakut më të ashpër dhe e veshën
  mbi to një bllok lisi, i mbërthyer fort në vrima. Pesha e trupit të vajzës u shtua dhe ajo ulërinte me dhimbje të shtuara.
  Tortori i moshuar pohoi me kokë. Nga njëra anë, xhelatët varën një kilogram peshë dhe nga ana tjetër. Trupi i princeshës u shtri dhe ankimet u bënë më të forta. Djersa i rridhte në trupin e saj të zhveshur.
  Rendi pasoi:
  - Dhjetë goditje kamxhiku me kujdes.
  Xhelati filloi të godasë, mbi trupin e princeshës. Lëkura në pjesën e pasme të vajzës u fry, por nuk shpërtheu. Dhe puna vazhdoi. Vajza shtrëngoi dhëmbët dhe ulëriti.
  Torturuesi mbaroi së rrahuri. Shikoi plakun. Ai hodhi:
  "Tani skuqini takat e saj!"
  Disa xhelatë filluan të lubrifikojnë shputat e vajzës në mënyrë që lëkura të digjej më gjatë, dhe mundimi të zgjasë sa më gjatë. Torturues të tjerë u shtrinë nën shputat e tyre të zhveshura
  dru i hollë për t'i vënë zjarrin dhe për të ndezur zjarrin.
  Princesha gulçoi nga dhimbja. Këtu një flakë u ndez nën këmbët e saj të zbathura. Vajza në fillim ngriu. Dëgjoi ndjenjat. Pastaj ajo filloi të bërtiste.
  Turma brohoriti në shenjë miratimi. Disa burra dhe djem të rinj madje fusin duart në pantallona për të lehtësuar kruajtjen epshore. Është vërtet e mrekullueshme - një torturë e tillë.
  Dhe princesha gjëmonte... Madje mund ta dallosh:
  - Mos më torturoni! Unë do t'ju tregoj gjithçka!
  Por këtu ishte vetëm nga ajo që informacioni nuk ishte i nevojshëm. Thjesht një ekzekutim i dhimbshëm dhe brutal.
  Shefi i ekzekutimit urdhëroi:
  - Pesë goditje pa kujdes!
  Xhelati, duke përhapur këmbët gjerësisht, filloi të rrihte princeshën. Që në goditjen e parë, lëkura shpërtheu dhe u derdh gjak. Vajza bërtiti në majë të mushkërive. Ja edhe disa herë me kamxhik.
  Pastaj ekzekutuesi i lartë urdhëroi:
  -Shto një dritë poshtë këmbëve!
  Xhelatët ndezën më shumë flakët. Dhe princesha tashmë po bërtiste pa pushim.
  Kryetorturuesi urdhëroi:
  "Tani i vini zjarrin gjoksit!"
  Xhelatët nxituan të lyenin me vaj bustin e zhveshur të vajzës. Ajo dridhej nga prekjet e djegura të duarve të saj dhe ulërinte nga dhimbja e egër. Dhe xhelatët ia lyenin gjoksin dhe qeshin.
  Pastaj, pasi mbaruan njollosjen, i sollën asaj një pishtar. Dhe zjarri u ndez.
  Princesha bërtet përsëri. Dhe turma është në ekstazë. Njerëzve u pëlqen shumë të shikojnë torturat brutale. Dhe dëgjo britmat e vajzës. Dhe gjithashtu fakti që ata erë
  mish i freskët i pjekur. Dhe sa e shijshme është dhe një kënaqësi e tillë të ndjehet.
  Dhe vajzës iu dogjën njëkohësisht edhe gjoksi edhe shputat e zhveshura të këmbëve. Pastaj përsëri filluan të rrihnin me kamxhik. Goditjet e plasën përsëri lëkurën dhe derdhën gjak. Ishte shumë e dhimbshme.
  Por mesa duket ky xhelat nuk ka mjaftuar.
  Torturuesi urdhëroi:
  - Lyeje bythën e saj!
  Dhe xhelatët filluan t'i vidhnin të pasmet vajzës duke i lyer me vaj. Dhe kështu princesha do të ulërijë nga poshtërimi dhe dhimbja. Dhe ajo tashmë ishte lyer me gjithçka përsëri, zjarri u soll në të pasmet e saj.
  Pishtari u ndez. Dhe vajza kishte shumë dhimbje. Dhe ajo gjëmonte kur ishte e skuqur në të njëjtën kohë: gjoks, taka dhe bythë.
  Pastaj ekzekutuesi i vjetër urdhëroi të lubrifikonte atë dhe gjirin e Venusit. Dhe ishte edhe më poshtëruese. Dhe si nisi turma, si ulërinin burrat dhe gratë gjithashtu nga eksitimi.
  Sa madhështore dhe e paturpshme dukej e gjitha. Shumë të dy u hodhën dhe masturbuan burra dhe gra, dhe u çiftuan pikërisht në shesh.
  . KAPITULLI? 12.
  Pra, gjiri i vajzës së princeshës ishte lyer.
  Dhe pas kësaj, atij iu soll një pishtar. Dhe kjo dhemb shumë për princeshën. Ajo bërtiti me një zë që nuk ishte i saji dhe fjalë për fjalë u shtrëngua nga dhimbja. Kishte kaq shumë vuajtje të tmerrshme në të.
  Vajza u mundua dhe vrumbulloi, u detyrua nga një beluga.
  Dhe xhelatët punonin të pjekur. Këtu, me urdhër të torturuesit të vjetër, një nga kacat nxori një shufër të nxehtë nga mangalli dhe filloi ta rrihte vajzën me çelik, të kuq të ndezur nga metali i nxehtësisë.
  mbrapa. Një tjetër përdori darë, gjithashtu të ndezur, dhe filloi t'i thyente gishtat e këmbëve të vajzës me to. Dhe ishte jashtëzakonisht e dhimbshme. Dhe princesha vuajti shumë.
  Ajo thjesht vuajti në mënyrë të padurueshme dhe notoi në oqeanin e dhimbjes së pakufishme. Por një tjetër ekzekutues mori një shufër të nxehtë. Dhe e solli në bythë vajzës. Dhe pastaj si ai shtyu
  anusin e saj. Princesha bërtiti egërsisht dhe i ra të fikët nga tronditja e dhimbjes. Menjëherë, një kovë me ujë akulli e goditi atë. Vajza ra nën avionët e tij dhe u zgjua.
  Vazhduan ta skuqnin sërish: shputa të zhveshura, gjoks, gji, bythë. Ekzekutuesit ia thyen gishtat e këmbëve të saj të zbathura, i futën një shufër të nxehtë në anus dhe e rrahën me një kamxhik çeliku, të kuqe nga nxehtësia, në shpinë. Dhe ishte shumë e egër dhe mizore.
  Dhe turma ishte absolutisht e emocionuar me kënaqësi: kjo është torturë, kjo është torturë ...
  Dhe princi skllavi u neverit. Si mund të ngacmosh një vajzë të tillë. Ky është përgjithësisht sadizëm i sofistikuar. Dhe kështu është e pamundur. Djali gjeti forcën për të vazhduar.
  Këtu ata po flenë përsëri. Kryetregtari tha që nesër do të ishin në qytet dhe djemtë do të shiten atje.
  Princi Albert hëngri pak, piu me lakmi një tas me ujë dhe u shtri në rërën ende të ngrohtë. Djali mbylli sytë dhe e zuri gjumi pothuajse menjëherë. Dhe ai ëndërroi ...
  Sikur të ishte një skllav nga ushtria e Spartakus. Dhe ai di diçka. Në veçanti, se gruaja greke Eutibida planifikoi tradhti dhe dëshiron t'i japë Crassus planin dinak të udhëheqësit
  kryengritjet. Dhe kjo duhet të parandalohet. Princi Albert në një ëndërr tashmë ka disa kujtime për bëmat e tij të mëparshme. Si ai, në veçanti, i çoi romakët në një kurth.
  Edhe pse për këtë ai duhej të duronte marrjen në pyetje nën tortura. Duke mos u besuar fjalëve të thjeshta, romakët, për çdo rast, fshikulluan djalin skaut dhe e dogjën me një hekur të nxehtë.
  takat e vrazhda të një fëmije. Alberti nuk e ndryshoi dëshminë e tij. Dhe pastaj romakët lëvizën nëpër grykë dhe ranë në një kurth, ku u shkatërruan.
  Tani Spartaku u kundërshtua nga Crassus. Spartaku ka rreth shtatëdhjetë e tetë mijë ushtarë, dhe Crassus ka rreth tetëdhjetë mijë. Për më tepër, romakët kanë një avantazh të madh në kalorësi.
  Pra, shanset në luftime janë të paqarta. Jo të gjithë skllevërit janë të trajnuar mirë. Megjithatë, Crassus gjithashtu ka shumë rekrutë në trupat e tij. Në çdo rast, Spartaku ka përgatitur një kurth.
  Thuhet se Chris, për shkak të mosmarrëveshjeve, u nda nga Spartaku dhe u bë një kamp i fortifikuar veçmas.
  Crassus, natyrisht, duhet të sulmojë Chris, dhe më pas në momentin e sulmit në pozicionet e fortifikuara të skllevërve, Spartaku do të godasë në pjesën e pasme. Greku Evtibida është një vajzë shumë e bukur, e dashuruar
  në Spartak deri në veshët e tij. Por Spartaku i qëndroi besnik Valeria, e veja e Sullës. Dhe më pas Eutibida vendosi në bazë të xhelozisë të hakmerrej. Ajo tashmë ka arritur të joshë Enomain. Dhe dy legjione gjermanësh u zhdukën. Dhe vetë Enomai ra i shpuar nga shumë shpata. Vetë Eutibida u plagos më pas dhe gati vdiq. Pra, nuk kishte dëshmitarë
  dhe ajo gëzonte besimin e plotë të Spartakut.
  Dhe Eutibida e fshehu me mjeshtëri xhelozinë e saj. Albreti e dinte nga libri se ishte Eutibida ajo që ishte tradhtari që do të kornizonte Krisin. Dhe atëherë rrjedha e luftës nuk do të kthehet në favor të rebelëve. Që nga vdekja e tridhjetë mijë spartacistëve është një humbje e madhe.
  Përveç faktit që Eutibida i përcolli Crassus planin e Spartakut, ajo e joshi edhe Krisin nga pozicionet e fortifikuara. Duke e kuptuar këtë, Alberti vendosi ta përgjonte këtë vajzë rrugës për në Crassus.
  Ata e njihnin Eutibidën. Një grua greke, duke parë një djalë të pashëm, biond, muskuloz, u miqësua me të. Dhe madje dha një mësim dashurie, i cili ishte shumë i këndshëm.
  Në fakt, të mësosh një djalë për të kënaqur një grua është shumë e lezetshme dhe e këndshme për një vajzë që në fakt ishte një prostitutë e shtrenjtë. Dhe prostitutat shpesh tërhiqen nga djemtë e pafajshëm. Ata marrin thjesht kënaqësi unike nga kjo dhe orgazma më natyrale. Alberti do të ishte një virgjëreshë e re. Dhe nga prekjet e bukurisë ai u hodh në vapë, pastaj në të ftohtë. Për më tepër, Eutibida duket vetëm si një vajzë e re, por në fakt ajo tashmë është mbi tridhjetë vjeç dhe sa burra ka provuar.
  Ajo bëri një pasuri dhe e shpengoi veten nga skllevërit duke ofruar shërbime seksuale për patricët e pasur. Dhe pastaj erdhi një djalë, aq i bukur. Epo, si të mos e joshni atë?
  Albertit, natyrisht, i pëlqeu shumë kjo lojë, megjithëse jeni aq i shqetësuar sa duket se zemra juaj do të kërcejë nga gjoksi. Dhe pas disa orgazmave të ndërsjella dhe të dhunshme, ju jeni kaq të rraskapitur,
  që të zë gjumi pikërisht mbi jastëkët në çadra.
  Alberti, natyrisht, nuk donte që Eutibide të dëmtonte. Por disi rebelët duhet të shpëtohen nga kurthi. Duke kujtuar përkëdheljet e buta që duken si një vajzë e re, por realiteti i një gruaje të sofistikuar.
  Albertit kujtoi se ai vetë ishte djali i një patriku fisnik që i detyrohej shuma të mëdha parash Crassus. Dhe pastaj familja u shit në skllavëri. I hoqën djalit një tunikë të bukur, pantallona, çizme dhe një kapele. U zhvesh drejt qëllimit dhe u dërgua në tregtinë e skllevërve. Sa e turpshme ishte. Ai dhe vëllai i tij u blenë nga një patric dhe u dërguan në gurore. Edhe pse djemtë
  ishte vetëm shtatë vjeç. Dhe vajzat dhe nëna shkuan në plantacione, punë në fushë. Të paktën është jashtë në ajër të hapur. Së bashku me vëllain e tij, ata janë lakuriq dhe të fshikulluar nga kamxhiku i mbikëqyrësit,
  duke shtyrë një karrocë dore për një skllav të rritur. Ata punuan shumë. Vera sigurisht në Italinë jugore është e nxehtë dhe kur punon shumë. Por është ftohtë në dimër.
  Fëmijët u përshtatën shpejt me ngarkesat. Dhe gjatë vitit, ata u forcuan. Dhe megjithëse ishin të gjithë tetë vjeç, këmbët e tyre të zbathura u keratinizuan në gurë të mprehtë. Dhe më pas atyre iu dha një shtytje
  karroca është më e rëndë. Dhe në të njëjtën kohë ata filluan ta përdorin atë në punë të tjera. Skllevërit ushqeheshin mirë. Ata ndërronin punën në minierë dhe në sipërfaqe që të mos përkuleshin kaq shpejt.
  Kështu djemtë u rritën dhe u forcuan. Madje ata u çuan në shkollë nga nxënësit e gladiatorëve. Aty Alberti dhe Geta u takuan me Spartaku. Kush tashmë e ka fituar lirinë
  dhe fitoi para të mira si mësues skermë dhe përgatiti një kryengritje.
  Fillimisht, skllevërit nuk ishin shumë me fat - komploti u zbulua. Por një detashment i vogël skllevërsh ende u arratis nga shkolla. Dhe i mbushur me të arratisur, ai u strehua në Vezuv.
  Sulmi i parë i legjionarëve romakë në majë u zmbraps. Por më pas Spartaku u fut në një kurth. Atje, skllevërit do të kishin vdekur nga uria. Por Spartak mendoi të endte shkallët.
  Skllevërit zbritën dhe papritmas vranë romakët me një goditje nga pas. Kështu fitorja e lavdishme e bëri të famshëm Spartaku dhe së shpejti ai mblodhi një ushtri të madhe. U shkaktoi disa disfata romakëve, madje mundi dy konsuj. Dhe tani Crassus u bë kundërshtari i tij. Jo vetëm një patrician jashtëzakonisht i pasur, por edhe një anëtar i triumviratit: Sulla, Pompey, Crassus, i cili ka përvojë në beteja. Jul Cezari refuzoi të drejtonte ushtrinë romake për të luftuar Spartakun. Po, dhe atëherë Julius ishte shumë i ri, dhe deri më tani nuk e përdori mirë
  autoriteti. Dhe komandanti më popullor dhe më i mirë i Romës Pompey luftoi në Lindje. Pra, kandidatura e Crassus duhet të njihet si më e mira. Dhe Alberti kishte rezultatet e tij për të.
  Nëna e tij, me tunikë të grisur dhe zbathur, punonte shumë me tre vajzat e saj në arë. Ajo ishte djegur thellë nga dielli dhe këmbët e zbathura ishin ngurtësuar, por dukej edhe më mirë.
  Një dietë e detyruar dhe aktiviteti fizik i vazhdueshëm e bënë atë të dobët dhe muskulare. Dhe beli i nënës së tij, tashmë mbi të tridhjetat, është bërë si i një vajze të re. Tre vajza u rritën dhe u forcuan. Flokët e tyre ishin zbardhur nga dielli dhe lëkura e tyre u bë e errët. Me pak fjalë, nëna dhe pesë fëmijët në skllavëri mbijetuan. Por ku është babai?
  A humbi në fushata, apo u pasurua? Kjo është një pyetje tjetër!
  Alberti, i veshur vetëm me një mbathje, po vraponte rrugës. Duhet të dalësh me diçka. Thjesht rrëzimi i Eutibidës me një shigjetë nuk është një opsion. Dhe çfarë tjetër ka për të menduar? Si ta ndaloni të kërcejë
  në Kras? Mund të ketë shumë ide, por të gjitha kanë të meta.
  Si në kohën e tij me Enomain. Atëherë Albertit nuk i lindi një ide e mirë. Përveç kësaj, ai shpresonte që Spartaku do të ishte në kohë dhe nuk do ta linte Enomai konsullin Helium të thyhej.
  Por llogaritja nuk ishte e justifikuar. Gjermani pranoi një betejë të pabarabartë dhe madje lejoi që forcat superiore të Romës të rrethonin dy legjione. Dhe kështu ata ranë në kazan dhe u shkatërruan.
  Por Spartaku u vonua pak dhe nuk pati kohë për të shpëtuar Enomai. Vërtetë, romakët ishin të lodhur nga beteja me legjionet e gjermanëve, dhe spartacistët e tyre i mundën shpejt.
  Thyerja e skllevërve - dy konsujve romakë - është një ngjarje e padëgjuar. Kjo e bëri Spartaku me të vërtetë të pathyeshëm dhe ai u konsiderua komandanti më i madh i të gjitha kohërave dhe popujve.
  Por Spartaku nuk shkoi në Romë, por u zhvendos në veri të Italisë, ku mundi përsëri trupat romake, të cilat supozohej të mbulonin perandorinë në rast të një pushtimi të Galëve. Vetë Alberti atëherë
  luftoi si hero. Ai ishte i fortë përtej viteve të tij dhe, si shumica e djemve, shumë i shkathët. Alberti, i ngurtësuar në gurore, ecte gjithmonë këmbëzbathur me mbathje.
  fashë. Dimri në Itali është mjaft i butë dhe i ftohtë, dhe bora është e rrallë. Edhe pse, sigurisht, kur bie jashtë, dhe ju vraponi zbathur në të bardhë, me gëzof dhe të ftohtë,
  madje eshte bukur. Shpata e djalit janë kallo aq sa nuk e ndjejnë të ftohtin. Ai është i veshur zbathur dhe lakuriq në çdo mot dhe në shi dhe të paktën teshtin.
  Dhe Geta është edhe vëllai i tij - pothuajse binjak dhe moshatar, pothuajse po i shkathët, i kalitur dhe i fortë.
  Alberti vendosi t'i kërkonte vëllait të tij këshilla se çfarë të bënte.
  Ai sugjeroi mjaft logjikisht:
  - Kemi një tretësirë të manave të përgjumura. Ejani te Eutibida, gjoja për një mësim dashurie, dhe hidheni në gotën e saj. Dhe ajo do të flejë natën dhe nuk do të galopojë në kampin e Crassu!
  Alberti pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Sakte! Por ne duhet të nxitojmë!
  Eutibida ishte flokëzezë dhe e shkurtër, një vajzë e brishtë me gjoks të vogël. Ajo madje mund të ngatërrohet me një adoleshente. Albertit ajo nuk i dukej aspak një grua e moshuar dhe ai me kënaqësi shkoi të merrte një mësim dashurie. Eutibida e donte fëmijën me shumë kënaqësi, të një moshe të tillë që sapo kishte arritur përmasat për të dhënë kënaqësi
  vajze. Ndonëse ishte mjaft e vjetër për t'u bërë nëna e Albertit, ajo dukej aq e pafajshme dhe plot lëng, sa Alberti u hodh menjëherë në një ethet dashurie.
  Eutibida, megjithatë, donte të përfundonte më shpejt këtë herë. dhe aty ajo filloi t'ia lante me puthje djalit të bukur Albert. Pastaj ajo e shaloi ... Dhe e çoi në një galop të tërbuar. Alberti hipi në luhatjen e lumturisë. Ai ishte jashtëzakonisht i mirë dhe thjesht i mrekullueshëm. Kënaqësia është e papërshkrueshme. Dhe djali gjithashtu klithi si një derr me kënaqësi dhe rënkoi me epsh
  nga orgazmat e egra të Eutibid. Pjesa më e vështirë do të ndalet këtu. Gruaja greke ishte shumë e mirë dhe e kishte marrë pas kënaqësisë. Alberti, në gurore dhe stërvitje të vazhdueshme dhe mizore gladiatoriale, zhvilloi qëndrueshmëri fenomenale në vetvete. Pra, ai ishte i aftë për shumë. Dhe të dy të dashuruarit bënë seks për disa orë.
  Në fund ata u lodhën dhe Eutibidën e zuri gjumi në barkun muskuloz të djalit. Alberti, me një përpjekje vullneti, e mposhti gjumin dhe pikoi tretësirë në gotën e gruas greke. Pas kësaj Albertin e zuri gjumi me një ndërgjegje të pastër.
  Eutibida me të vërtetë u zgjua dhe në mënyrë mekanike shtriu dorën te kupa e verës dhe e mbaroi shpejt. Pastaj ajo mori rrugën drejt daljes. Është e nevojshme të informohet Crassus për planin tinëzar të Spartakut. Ajo është e sigurt se do të hakmerret ndaj udhëheqësit të kryengritjes. Eutibida veshi sandalet. Ajo nuk donte që këmbët e saj të vraponin. Edhe pse është e këndshme të gudulisësh zbathur, të rrumbullakët,
  thembra e ashpër djalit. Ai është shumë i pashëm dhe shputa e tij me kallo nuk e ka humbur aspak ndjesinë dhe mund ta gudulisni këtë fëmijë për të qeshur.
  Është për të ardhur keq nëse një djalë i tillë kapet. Por ajo do t'i kërkojë Krasit që t'ia japë djalin dhe ai do të bëhet skllav i shtëpisë së saj. Dhe do ta kënaqë atë derisa të rritet.
  Dhe pastaj ajo do ta dërgojë atë në gurore ... Nuk ka gladiator më të mirë në cirk, ai lufton shumë mirë me shpata dhe fiton shumë më tepër para në arenë.
  Vajza u hodh mbi një kalë. Por, para se të kishte kohë të largohej nga kampi, ajo filloi të rrotullohej dhe ra nga kali. Kokrrat e përgjumura funksionuan.
  Në agim, Spartaku u largua nga kampi për t'u fshehur në një pritë në pyll. Eutibida u gjet pa ndjenja. Nuk ishte e mundur ta vinte në vete. Vajza ishte në gjumë të thellë. Dhe e futën në një vagon ku po transportohen të plagosurit.
  Alberti ishte shumë i kënaqur që arriti të shpëtonte ushtrinë e Spartakut nga rreziku. Dhe se ka arritur shumë.
  Ndërkohë, Spartaku dhe Krisi u ndanë. Skllevërit ngritën fortifikime të rëndësishme, dhe për këtë arsye mund të përballonin sulmin e ushtrisë së Crassus. Spartacistët fshehën të gjitha gjurmët dhe u maskuan.
  Të gjithë barinjtë e rastësishëm u kapën dhe u ndaluan. Kështu që as një mizë nuk do të fluturojë.
  Crassus me të vërtetë mori informacion se Spartacus dhe Chris u grindën dhe u zhvendosën me ushtrinë e tij për të kaluar. Ai priste të shtypte Chris, dhe më pas të merrej seriozisht me Spartak.
  Ushtria e Crassus ishte e madhe, por në të njëjtën kohë e disiplinuar. Vetë Spartaku gjithashtu arriti të stërvitte skllevër dhe ata mundën ushtri të mëdha. Dhe në ushtrinë e tij nuk ishin vetëm skllevër.
  Shumë qytetarë të lirë nga të varfërit iu bashkuan Spartakusit. Dhe ishte vërtetë një lëvizje mbarëkombëtare.
  Crassus përparoi drejt Krisit. Ai me tridhjetë mijë skllevër rebelë u mbyll në një zonë të fortifikuar. Crassus hodhi gjashtë legjione në betejë. Ata shkuan për të sulmuar boshtin e lartë pas të cilit u strehuan rebelët. Vetë Chris, duke luftuar me lartësi pak mbi mesataren, por me shpatulla të gjera dhe të shkathët, një nga gladiatorët më të mirë në Romë, nxitoi në betejë.
  Ajo luftoi me dy shpata njëherësh dhe qëndroi në mure. Skllevërit hodhën gurë dhe tenxhere të para-magazinuara me përzierje ndezëse. Romakët pësuan dëme të konsiderueshme dhe tani sulmi i tyre u bllokua. Shumë ushtarë të ushtrisë së Crassus u vranë nën mure. Pastaj Crassus urdhëroi me tërbim të hidhte tetë legjione të tjera - pothuajse të gjithë këmbësorinë e tij. Dhe sulmi i ashpër rifilloi me energji të përtërirë.
  Romakët u ngjitën përpara, pavarësisht humbjeve. Dhe fjalë për fjalë hodhi të gjitha afrimet me kufomat e tyre. Por ata u ngjitën dhe u ngjitën. Chris luftoi me të gjithë.
  Luftoi edhe Alberti, i cili vendosi të qëndronte me kryengritësit, të cilët ishin gati tre herë inferiorë në numër ndaj romakëve, për t'i mbuluar në vendin më të dobët. Alberti ishte një djalë shumë i shkathët dhe i fortë. Trupi i tij i nxirë dhe muskuloz shkëlqeu fjalë për fjalë nga djersa. Ajo luftoi si një hero i vërtetë dhe tregoi guxim të pandërprerë.
  Dhe thembra e tij e zhveshur godet legjionarin në mjekër. Ai do të presë. Dhe përsëri djali pret. Mulliri mban një pritje me shpata dhe koka e prerë e një romak bie.
  Ky është guximi dhe forca e tij.
  Alberti është një fëmijë i ashpër. Dhe këtu përsëri ushtarët romakë bien dhe bien. Dhe përsëri thembra e zhveshur dhe e rrumbullakët e djalit-princit i thyen nofullën legjionarit.
  Më në fund, Crassus hedh në betejë rezervën e tij të fundit prej pesëmbëdhjetë mijë kalorësish. E gjithë ushtria dhe ajo, së bashku me përforcime nga Roma, arriti një forcë prej tetëdhjetë e pesë mijë, e hedhur në sulm. Dhe ato tashmë janë tejmbushur.
  Por Spartak, pasi kishte marrë me mend momentin në kohë, tërheq dyzet mijë këmbësorë dhe tetë mijë kalorës nga prita. Dhe fillon një betejë e re. Skllevërit sulmojnë ushtrinë romake
  në pjesën e pasme. Edhe goditja edhe sulmi janë të tmerrshme.
  Vetë Spartak shkon në betejë. Lufton me dy shpata për të prerë dyfishin. Një gjigant i vërtetë, dhe si i thurur nga muskujt e çelikut. Askush nuk e di saktësisht se sa vjeç është Spartaku.
  Ai lindi i lirë, por u kap si djalë. Ai ishte atëherë vetëm nëntë vjeç, por dukej dymbëdhjetë dhe u dërgua në gurore. atje ai tregoi forcën dhe qëndrueshmërinë e tij të jashtëzakonshme dhe u shit për shumë para te gladiatorët. Skllevërit më të fortë dhe më të shkathët shpesh shiteshin nga guroret në shkollat e vdekjes. Mund te jete
  merrni një fitim të madh. Dhe ai që u bë gladiator mori një shans për liri. Ishte e nevojshme vetëm për të mbijetuar pas njëqind luftimesh. Spartaku mbijetoi dhe u bë i famshëm.
  Dhe pasi mori lirinë, u bashkua me ushtrinë romake si legjionar. Aty për trimëri dhe guxim do të marrë gradën centurion dhe disa çmime. Por atëherë kur romakët pushtuan
  Thraka iku dhe luftoi tashmë së bashku me bashkatdhetarët e tij. Ai u kap përsëri dhe u shit në gladiatorë pa të drejtën e lirimit. Por vazhdoi të shkëlqejë në arenë
  Dhe në fund ai u josh nga gruaja e Sullës, bukuroshja Valeria. Dhe pas një fitoreje tjetër tingëlluese të Spartakus, ajo e bindi burrin e saj të frikshëm që të falte heroin.
  Dhe Spartaku ishte përsëri i lirë.
  Po, ai ishte një njeri i madh. Dhe ai u konsiderua gladiatori më i mirë në të gjithë Perandorinë Romake. Tani ai po hakonte në mënyrë kërcënuese, si një hero i vërtetë nga një epikë.
  Romakët ranë nën një goditje të dyfishtë dhe u zhdukën konkretisht. Dhe ishte shfarosja totale e tyre. Crassus, natyrisht, u përpoq të shpëtonte më parë lëkurën e tij.
  Është e qartë se në një luftë me shpatë ai nuk është një rival i Spartakut. Dhe tani spartacistët mundën romakët.
  Alberti, duke luftuar, mori dhe me këmbën e tij të zbathur theu nofullën e një gjenerali romak. Ai ishte një djalë kaq i guximshëm. Dhe kjo ishte epopeja e tij heroike. Si luftoi ky djalë trim.
  Dhe si luftuan luftëtarët e tjerë. Përfshirë Chris dhe Grannik dhe të tjerët. Ishte dëshpërim dhe gjakderdhje. Ushtria e gladiatorëve fitoi dhe ushtria e romakëve u shkatërrua.
  Lagështia e Perandorisë Romake ra në tokë. Dhe ishte një fatkeqësi e vërtetë.
  Dhe Crassus mbi një kalë të zi u largua nga fusha e betejës. Dhe ishte disfata dhe shfarosja e një ushtrie të madhe. Më shumë se tridhjetë mijë romakë u vranë dhe më shumë se pesëmbëdhjetë mijë u kapën.
  Në fakt, ushtria pushoi së ekzistuari, kështu që qëndroi në rrugën për në Romë. Dhe tani rruga e Spartak për në Qytetin e Përjetshëm është e hapur.
  Në një kohë, skllevërit refuzuan të ktheheshin në vendet e tyre të lindjes. Dhe ata donin të shkonin në Romë. Dhe mori një triumf të jashtëzakonshëm në këtë botë dhe një humbje në historinë reale.
  Kështu rrotullohet rrota e fatit. Dhe çfarë do të ndodhë më pas ...
  Alberti nuk pati kohë ta shihte këtë, sepse ... u zgjua dhe u rrah nga kamxhiku i mbikëqyrësit.
  Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin fluturoi në Kinë pasi fjeti. Biseda ishte konstruktive. Por asgjë konkrete përveç marrëveshjeve tregtare. Në mënyrë të papritur, kinezët i ofruan të burgosurit e tyre në Siberi dhe kjo u përshtatet atyre.
  Pastaj Gorbaçov-Putin u kthye dhe urdhëroi ndërtimin e monumenteve të Mao Ce Dunit dhe Deng Xiaopingut.
  Pastaj shkoi përsëri në shtrat dhe pa;
  Alberti eci drejt qytetit. Ai priste një ndryshim në fatin e tij. Dhe kjo i dha atij frymëzim. Së shpejti ai do të shitet si bagëti. Dhe është e bukur.
  Më shumë si bruto. Epo, kush dëshiron të ekspozojë veten ndaj një poshtërimi të tillë.
  Djali goditi këmbët e tij të zbathura në rërë dhe këndoi:
  - Një pasardhës krenar i mbretërve,
  Unë jam delirant si një skllav dhe një budalla!
  Dhe pastaj mbikëqyrësit e rrahën me kamxhik. Më duhej të mbyllja gojën. Përsëri fëmija i gushtit po tërhiqte një karrocë të rëndë, së bashku me fëmijët e tjerë.
  Djali u përpoq të imagjinonte diçka të këndshme.
  Për shembull, ai është një djalë që po sulmon ushtrinë e Attilës që sulmon Romën. Dhe ai lufton me shpata, kundër ushtrisë së barbarëve që zvarriten në pozicionet e perandorisë.
  Alberti me thembër të zhveshur e lëvizi në nofull udhëheqësin e turmës sulmuese. Ai ra i vdekur dhe dhëmbët i dolën nga goja. Dhe është qesharake.
  Alberti, duke luftuar me armiqtë, mbajti një mulli me shpata - duke prerë barbarët dhe këndoi:
  - Askush nuk mund ta provonte
  Se të gjithë jemi një...
  Por besoni se ekziston një Zot
  Dhe krejtësisht naive!
  Edhe pse djali u kujtua menjëherë se kishte gabuar. Shejtani, pra ia shiti trupin e tij. Por si të luftosh me turmën. Dhe Djalli në formën e një vajze është kaq i bukur.
  Vërtet engjëlli më i bukur dhe më i përsosur në univers. Luciferi është i ndritshëm! Kjo është me të vërtetë fuqi dhe forcë.
  Alberti imagjinoi një vajzë me lecka duke ecur në dëborë me këmbët zbathur. Dhe lë gjurmë të këndshme. Le të themi se është e mrekullueshme.
  Djali ndihej sikur ishte në një përrallë. Dhe ai me të vërtetë donte të kërcente dhe të kërcente. Ja ku janë, me dy shpata në duar, nxitojnë te roja, e cila e çon një vajzë nëpër borë.
  Sigurisht që në këtë mënyrë e torturojnë me të ftohtë. Po, dhe vetë Alberti vetëm në mbathje noti, dhe aq i prerë në mënyrë të dëshpëruar. Ai drejton një mulli me shpata dhe pret tre koka njëherësh.
  Pastaj ai thotë:
  - Ne jemi më të fortët në botë!
  Dhe djali hedh gjilpëra me gishtërinjtë e tij të zhveshur, duke goditur rojet.
  Pastaj e merr vajzën për krahë dhe i thotë:
  - Eja me mua!
  Një vajzë adoleshente e pyet atë:
  - Kush je ti?
  Djali i vogël përgjigjet me një psherëtimë:
  - Unë jam një ish princ!
  Vajza deklaroi me vendosmëri, duke goditur këmbën e saj të zbathur në dëborë:
  - Nuk ka ish princa!
  Alberti pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Po unë jam rob, por shpirti i mbretit!
  Dhe ata, duke lënë gjurmët e këmbëve të zbathura, lëvizën nëpër dëborë. Diçka që të kujton Kain dhe Gerdën.
  Vajza e pyeti Albertin:
  - A keni një mbretëri?
  Djali u përgjigj:
  - Po eshte!
  Vajza tundi kokën në shenjë dakordësie.
  Dhe ne do të jemi mbretër!
  Alberti konfirmoi me besim:
  - Po ne do ta bëjmë!
  Ja sa mirë është të ecësh me dashurinë tënde. Lëreni në realitet të keni rërë të djegur nën shputat tuaja të zhveshura dhe në fantazitë tuaja keni borë të akullt.
  Po, duhet thënë shumë mirë. Dhe ti je djalë dhe je mirë.
  Dhe tani princi përsëri tërheq në imagjinatën e tij se si lufton. Dhe me guxim tund shpatat duke prerë armiqtë. Jo, Perandoria Romake do të jetë e përjetshme. Një nga problemet e Romës është qarkullimi i shpeshtë i perandorëve dhe mungesa e një dinastie të qëndrueshme. Këtu është sistemi më i qëndrueshëm në botë: Vatikani, ishte në gjendje të ekzistonte për dy mijë vjet duke ruajtur stabilitetin.
  Por Perandoria Romake nuk zgjati aq gjatë. Edhe pse ajo kishte veti dhe vitalitet përrallor.
  Dhe çfarë do të ndodhte ... Alberti imagjinoi se po shpëtonte perandorin, Julian, Apostatin. Kush e solli paganizmin në Romë. Dhe tani le të themi se djali terminator ndërhyn
  në rrjedhën e historisë ... Dhe ai i preu parthinët me shpata për të shpëtuar perandorin. Dhe Roma e lashtë është fitimtare. Kështu Parthia u bë një provincë romake. Dhe Julian sundon aq gjatë sa arrin të marrë djem dhe nipër e mbesa. Dhe dinastia e tij bëhet e qëndrueshme dhe e lavdishme. Dhe Juliani u quajt i madhi. Dhe moda për krishterimin ka kaluar. Edhe pse nuk mbeti pa ndikim.
  Zoti kryesor dhe Krijuesi i Universit Chronus u shfaq në Romë. Dhe ai është Ati dhe krijuesi i perëndive të tjera. Kjo është një dukje e monoteizmit. Dhe atje u ngritën Bijtë e Perëndisë, perandorët romakë.
  Roma e lashtë nuk u shemb, por përkundrazi ekzistonte për një kohë të gjatë, dhe njerëzimi u bashkua nga Romakët në një perandori të vetme. E cila filloi të eksploronte hapësirën.
  Po, ishte vërtet e lezetshme.
  Perandoria Romake në mbarë botën. Dhe arkigomoteizmi është bërë feja më në modë - se Zoti është para së gjithash një njeri. Dhe njeriu me të vërtetë u bë krijesa më e fortë në
  universi që përhapet në të gjithë galaktikën. Le të jetë kështu!
  Alberti goditi këmbën e tij të zbathur dhe kërciti:
  - Njeri, kjo tingëllon krenare!
  Dhe mendova se në fund të fundit, njerëzit janë krijesa të mjera që besuan në Krishtin e kryqëzuar sikur të ishte një Zot i plotfuqishëm. Në fakt, të besosh në një gjë të tillë është çmenduri.
  Dhe si e besojnë njerëzit këtë? Islami në këtë drejtim duket më logjik dhe më i thjeshtë dhe më tërheqës. Ndiqni rregullat e Islamit dhe do të gjeni një harem, një pallat, festa dhe skllevër në përjetësi.
  Edhe pse për të qenë i sinqertë, pse i duhet Allahut Namazi apo Ramazani? Në të vërtetë, pse? Apo çfarë i jep Allahut haxhin në Mekë. Largoni nga Islami urdhërimet e rënda si p.sh
  një ndalim për verën dhe mishin e derrit, dhe i gjithë planeti do të tërhiqet nga ajo. Dhe me të vërtetë, pse mishi i derrit është i keq? Është e shijshme dhe mishi i derrit është i hershëm dhe me kosto efektive. Dhe çfarë gic me lëng dhe të ushqyer mirë!
  Alberti tha duke buzëqeshur:
  - Është marrëzi të privosh veten nga ushqimi i mirë për shkak të një përrallë!
  Po, edhe pirja është e mirë. Sigurisht, në moderim dhe verë të mirë. Nëse pini pak dhe verë të kuqe, atëherë është edhe e dobishme. Dhe jo psherëtimë boje apo dritë hëne. Po, dhe vodka është gjithashtu e dobishme nëse nuk abuzohet!
  Alberti këndoi:
  Ai ishte shumë i etur
  Ai donte të hante ...
  Ai donte një gjeneral
  Shkëlqeni një gisht në fytyrë!
  Dhe pastaj një kamxhik i ra Albertit. Thonë se nuk ka asgjë për të kënduar një rob lakuriq.
  Por është akoma shumë më argëtuese. Kjo është nëse mendoni për diçka vendase. Dhe si njerëzit humbasin gëzimin dhe paqen për shkak të besimit. Oh, a mund të bëhen vërtet njerëzit më të zgjuar dhe më përparimtarë.
  Dhe a do të fluturojnë drejt yjeve? Dhe ata do të treten dhe do të degradohen në një drogë fetare!
  Alberti psherëtiu rëndë... Feja nuk është aspak ajo që donte. Është shumë më mirë të mëkatosh dhe të sillesh keq pa u ndëshkuar. Kjo është me të vërtetë e fundit në ëmbëlsi.
  Dhe kur luftoni me armiqtë dhe fitoni, atëherë edhe më shumë. Dhe është jashtëzakonisht e lezetshme.
  Djali këndoi me entuziazëm:
  - Të dua mëkat dhe shpresoj të jetë reciproke!
  Dhe djali u rrah përsëri në shpinë ... Po, nuk do të mërziteni ...
  Ata mbërritën në qytet vonë në mbrëmje. Skllevërit duhet të shiten nesër. Djemtë u laguan me ujë nga një zorrë, u ushqyen ... Për më tepër, këtë herë ata dhanë ushqim shumë më bujarisht se zakonisht, dhe peshku, dhe mishi, dhe perimet dhe frutat. Na çuan në shtretër me kashtë dhe batanije. Dhe ata njoftuan se skllevërit e rinj mund të flinin pak më gjatë. Dhe fitoni forcë.
  Me pak fjalë, flini bukur.
  Dhe Alberti ra në gjumë dhe pa vazhdimin e ëndrrës së tij të mrekullueshme për Spartakun dhe kryengritjen e tij.
  . KAPITULLI? 13.
  Në fakt, Crassus është mposhtur, dhe tani skllevërit po lëvizin drejt Romës dhe ushtria e tyre po rritet. Brenda dy javësh, më shumë se njëzet mijë skllevër arritën në ushtrinë e Spartakus. Dhe u rrit në nëntëdhjetë e pesë mijë. Kalorësia gjithashtu u plotësua.
  Spartaku qëndronte pranë Romës. Mbetjet e ushtrisë së Crassus, pasi morën përforcime të reja, mblodhën pesëdhjetë mijë ushtarë dhe u vendosën në Capua. Nëse sulmi ndaj Romës zvarritej, ata mund të dilnin për të goditur nga prapa. Senati, i frikësuar nga disfata e Crassus, tërhoqi urgjentisht Pompeun nga Azia dhe Lucum nga Spanja. Por u desh kohë për të mbuluar distanca kaq të gjata në anije. Pra, tani Spartaku u përball me një dilemë: të sulmonte Romën, apo të përfundonte Crassus i pari? Ai gjithashtu zuri një pozicion të fortifikuar në qytet dhe nuk ishte aq e lehtë
  merr Capua. Dhe nëse e merrni, atëherë humbjet e rebelëve mund të jenë aq të larta sa nuk do të kishte forca të mjaftueshme për Romën.
  Alberti e këshilloi Spartakun që të merrte Capuan fillimisht. Dhe ai, djali, do të përpiqet të gjejë një kalim nëntokësor atje për të kapur ushtrinë e Crassus me një goditje të papritur.
  Spartaku u pajtua me këtë. Çdo ditë, mijëra skllevër dhe të varfër nga radhët e zyrtarisht të lirë vinin tek ai. Edhe skllevërit ikën nga Roma.
  Alberti veshi një tunikë të ndyrë gruaje dhe lau flokët e tij të bardhë e të harlisur. Kështu ai dukej më shumë si një vajzë me fytyrën e saj të bukur. Ai vari byzylykë qelqi qindarkë rreth kyçeve dhe kyçeve të dorës. Dhe ai vendosi të hyjë në Capua nën maskën e një vajze kërcimtare. Ai kishte edhe një vajzë të vërtetë me vete: motrën e tij Rodopeja. Dy vajzat që kërcenin duhet të kishin ngjallur më pak dyshime.
  Në ato ditë, lufta konsiderohej jo një punë e grave, dhe aq më tepër jo diçka që bëjnë vajzat. Por djemtë spiun janë mjaft të zakonshëm dhe policia romake është në gatishmëri.
  Rodopeja dhe Alberti goditën me këmbë zbathur. Koha ishte e ngrohtë dhe nuk doja të vishja sandale. Për më tepër, fëmijët në skllavëri e humbën plotësisht zakonin e këpucëve në çdo kohë të vitit.
  Alberti dhe motra e tij panë dymbëdhjetë mijë të tjerë sapo mbërritën në Capua, dy legjione ushtarësh romakë të sjellë nga Qyteti i Përjetshëm, pasi kishin mbërritur prej andej nga deti.
  Pra, Crassus, duke marrë parasysh disa rimbushje të tjera nga qytetet jugore, duhet të mbledhë rreth tetëdhjetë mijë ushtarë. Lënia e një ushtrie të tillë në prapavijë është shumë e rrezikshme...
  Roma është e fortifikuar mirë. Ajo ka njëqind e dhjetë mijë burra të lirë që mund të mbajnë armë serioze dhe janë të rinj dhe të pjekur mjaftueshëm për të mbrojtur veten. Pra, Qyteti i Përjetshëm me fortifikimet e tij të fuqishme nuk është aq i lehtë për t'u marrë. Dhe kjo duhet kuptuar.
  Në çdo rast, rrethimi i Romës mund të zvarritet dhe gjemba e Crassus duhet të ishte nxjerrë jashtë. Spartaku tashmë ka më shumë se njëqind mijë luftëtarë, por një pjesë e konsiderueshme e tyre janë të ardhur dhe skllevër që sapo janë bashkuar.
  Plus shumë romakë të tjerë të kapur. Spartak nuk dinte çfarë të bënte me ta. Ekzekutimi është shumë mizor. Por ata kërkuan mbrojtje dhe ushqim. Sidoqoftë, Crassus, duke dashur të plotësonte radhët e tij, ofroi një shpërblim në ar. Sidoqoftë, Spartaku nuk donte të plotësonte ushtrinë tashmë në rritje të shpejtë të Crassus.
  Alberti e kuptoi se ata kishin një detyrë të vështirë dhe se nuk mjaftonte vetëm të depërtonin në qytet. Fëmijët: një djalë dhe një vajzë, iu afruan portës. Ato ishin të bukura, flokëbardhë dhe ushtarët i detyruan vajzat të kërcenin falas dhe të këndonin, duke i kërcënuar se do t'i përdhunonin fare. Alberta Eutibida më mësoi të kërceja mirë dhe Rodopeya dinte ta bënte atë si shumë vajza.
  Ata u kapën dhe humbën ...
  Alberti mori frymë thellë. Eutibida fjeti për tre ditë rresht dhe ishte shumë i inatosur me Albertin. Por zemra e një gruaje është paradoksale. Ajo papritmas e kuptoi se sa i zgjuar ishte djali për të
  edhe më shumë pasion. Dhe ajo ra në dashuri edhe më shumë, duke u betuar të mos dëmtojë më kauzën e rebelëve. Për më tepër, imazhi i Spartakut është zbehur, xhelozia është harruar dhe ajo ka një pasion të ri, një hamshor të ri Albert. Kjo do të thotë se zbrazëtia e shpirtit do të mbushet.
  Për më tepër, vetë Eutibida ishte me gjatësinë mesatare të zakonshme për një grua dhe nuk i pëlqente burrat e mëdhenj, ndoshta përveç Spartakut.
  Ajo shpresonte që Alberti të mos ishte shumë i madh. Burrat e mëdhenj e bëjnë më të vështirë argëtimin në shtrat. Por djali nuk duket asgjë normale për moshën e tij,
  vetëm shumë i fortë dhe me një lehtësim muskulor si Apollo. Dhe sa bukur është të përqafohesh dhe të puthesh me një të ri kaq të ri. Kur lëkura është e lëmuar, e pastër, pa qime dhe aq e butë në prekje,
  si një vajzë. Dhe puthjet janë kaq të ëmbla me një djalë.
  Eutibid, megjithatë, Alberti nuk i përkushtohet planeve të tij për çdo rast. Dhe ai eci së bashku me motrën e tij Rodopeia përgjatë Capua.
  Vajza e pyeti:
  - Epo, ku do të kërkojmë një pasazh të fshehur nëntokësor?
  Djali u përgjigj me besim:
  - Duhet të gjejmë banorin më të vjetër të qytetit. Ajo ndoshta e di se ku është fshehur kalimi nëntokësor.
  Rodopeja qeshi dhe u përgjigj:
  - Banori më i vjetër i qytetit, ndoshta, dhe e di, nëse jo çmenduri. Si do ta paguajmë atë?
  Alberti tha me besim:
  Le të kërcejmë, ose të këndojmë një këngë, ose ndoshta të dyja!
  Vajza tundi kokën në shenjë dakordësie.
  - Nëse po, atëherë do ta gjejmë me siguri!
  Fëmijët godasin këmbët e tyre zbathur në kalldrëmin e ndezur të trotuarit. Ata dolën në shesh dhe filluan të këndojnë e të kërcejnë. Gjithashtu ecni në duar. Publiku, kryesisht ushtarë, dha një duartrokitje të përmbajtur. Disa ace bakri të braktisur. Gjithsesi, mjaft ushqim. Mund të blini edhe sandale, por deri tani kjo është e tepërt.
  Rodopeja, duke zgjedhur një grua të moshuar në turmë, pyeti:
  -Dhe kush është banori më i vjetër i Capua?
  Ajo shikoi vajzën dhe pyeti:
  - Dhe pse të duhet?
  Rodopeia u përgjigj sinqerisht:
  - Ne jemi të rinj dhe duam dije!
  Gruaja u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Nëse do dije, duhet të shkosh në orakull!
  Vajza tundi kokën negativisht.
  Ne kemi nevojë për më shumë njohuri!
  Gruaja i shikoi me dyshim.
  - Nuk jeni rastësisht spiunë të Spartakut? Mos ndoshta duhet të dorëzohesh në polici për të pjekur takat?
  Rodopeja u përgjigj duke buzëqeshur:
  -Pse na duhet? Ne jemi qytetarë të lirë të Romës dhe fitojmë para të mira për veten tonë. Dhe skllevërit do të fitojnë, do të ketë rrënim dhe vdekje.
  Gruaja psherëtiu dhe u përgjigj:
  "Ndoshta... unë vetë kam frikë nga këta skllevër të arratisur!" Por nëse doni të takoni banoren më të vjetër të qytetit, atëherë ajo jeton pranë tempullit të Venusit. Meqë ra fjala, nuk mund të thuash as që është një plakë e thellë. Ajo ishte një priftëreshë dhe shërbeu si hetero në tempull. Ajo di shumë!
  Rodopeja pohoi me kokë.
  - Faleminderit! Si është shtëpia e saj?
  Gruaja u përgjigj me besim:
  - Është e verdhë, do ta gjesh menjëherë!
  Vajza tundi përsëri kokën dhe iu afrua djalit, duke kërcitur:
  - Shkoi!
  Alberti u përgjigj:
  - Le të këndojmë edhe pak. Duket si një fluks i mirë parash.
  Rodopeja u befasua:
  - A të duhen para? Po, e gjithë e keqja vjen nga paratë!
  Djali tundi kokën negativisht.
  - E gjithë e keqja nuk është nga paratë, por nga mungesa e tyre!
  Vajza qeshi dhe tha:
  - Ndoshta ke te drejte! Por nëse nuk punojmë, atëherë nuk do të ndërtojmë lumturinë për veten tonë!
  Alberti ngriti supet dhe tha:
  - Edhe unë ndonjëherë mendoj, pse bëmë kryengritje? Gjithsesi, lumturia nuk do të bjerë mbi kokën e njerëzve. Dhe mund të rezultojë se ne do të shkatërrojmë Romën. Por despotizmi i perandorisë
  të zëvendësohet nga diktatura e çdo të forti mbi çdo të dobët!
  Rodopeja ngriti supet dhe tha:
  - Çdo lloj pushteti është dhunë... Dhe mungesa e pushtetit lind dhunë. Pra, ndoshta një despotizëm do të zëvendësojë një tjetër. Dhe çdo despotizëm është më i mirë se anarkia e plotë.
  Mendoni nëse Spartaku do të bëhet diçka si Cezari. Dhe kush ishte skllav do të bëhet mjeshtër, dhe zotëria skllav. Por thelbi i kësaj nuk ndryshon. Kush ishte askush, u bë gjithçka?
  Apo, anasjelltas, asgjë? Dhe në përgjithësi, në mënyrë që të ketë lumturi në planetin Tokë, ju duhet të jeni një Zot i plotfuqishëm. Për shembull, para së gjithash anuloni pleqërinë dhe bëni të gjithë njerëzit përgjithmonë
  e re dhe e bukur. Dhe njerëzit do të ndërtojnë lumturinë pasi të kenë marrë pavdekësinë! Në të vërtetë, nëse jeni përgjithmonë i ri dhe i bukur, atëherë nuk keni ku të nxitoni. Dhe fakti që njerëzit vdesin është
  e frikshme! Dhe është e padrejtë - një person meriton të jetojë përgjithmonë!
  Këtu fëmijët kërcenin dhe kënduan pak më shumë, duke mbledhur para bakri. Pastaj erdhi në tempullin e Venusit. Dhe pastaj ata filluan të kërcejnë. Një nga legjionarët e kapi Albertin nga këmba dhe e përkëdheli.
  Djali ishte i neveritur dhe gati sa nuk e zhvendosi libertin me thembër të zhveshur në mjekër, por arriti të përmbahej. Legjioni hodhi një monedhë argjendi dhe fishkëlliu:
  - Flini me mua zonjat e arta!
  Alberti bërtiti:
  - Unë jam e virgjër! Dhe ruaj pafajësinë time!
  Ai buzëqeshi me dinakëri dhe mërmëriti:
  - Mund të jetë dhe gojë! Unë do t'ju jap dy ari!
  Alberti u hodh prapa. Ai e ndjeu atë pak më shumë dhe vrau lecher. Epo, stuhia u tërbua kaloi.
  Kur mbaruan së kënduari, fëmijët shkuan në shtëpinë e ish-priftëreshës dhe i ranë ziles.
  Ajo u hap nga një djalë i veshur me ijë. Ai u përkul dhe tha:
  - Zonjës nuk i pëlqen lypësit!
  Alberti tundi çantën e tij tashmë mjaft të rëndë me monedha.
  Ne nuk jemi lypës!
  Djali u gëzua
  - Kaloni!
  Priftëresha u shtri në divan. Ajo me të vërtetë dukej mjaft e re dhe të bardhët e saj shkëlqenin. Pra, ajo duket tridhjetë e pesë, mirë, jo më shumë se dyzet vjeç, një grua mjaft e bukur.
  Ajo u hodh befas nga divani, duke treguar se nuk e kishte humbur lozonjen dhe pyeti:
  - Çfarë do djalë?
  Alberti rreth gurgullimit:
  - Une jam nje vajze...
  Gruaja qeshi.
  - Të shoh! Ti je djalë dhe spiun i Spartakut!
  Alberti u përgjigj duke buzëqeshur:
  - A është keq të ndihmosh një kauzë të drejtë?
  Priftëresha tha logjikisht:
  - Epo, ju shkatërroni Perandorinë Romake, dhe pastaj çfarë? Do të ketë shtete të vogla, por skllavëria dhe vuajtja do të mbeten. Dhe mund të ketë më shumë!
  Alberti tha logjikisht:
  - Pra, ne duam të ndërtojmë një shtet të drejtë, ku nuk do të kishte skllevër, nuk do të kishte zotër, dhe të gjithë do të ishin të barabartë!
  Priftëresha tha:
  - Të gjithë nuk mund të jenë të barabartë! Ju, për shembull, jeni një luftëtar shumë më i fortë dhe më i shkathët se bashkëmoshatarët tuaj! Njerëzit janë të pabarabartë që nga lindja dhe prandaj pabarazia është e përjetshme!
  Djali pohoi me kokë.
  - Por ne duam të ndërtojmë një shtet në të cilin të gjithë do të kenë mundësi të barabarta që nga lindja. Dhe se askush nuk u shit në skllavëri. Të ketë liri të përjetshme për të gjithë dhe të mos u sjellë flijime të përgjakshme perëndive. Që të gjithë fëmijët të shkojnë në shkollë dhe të ketë kujdes për të moshuarit. Dhe në të ardhmen do të zhvillojmë shkencën dhe do të shpikim ilaçe që njerëzit të mos plaken dhe të mos punojnë jashtë mase.
  Priftëresha tundi kokën dhe tundi kokën.
  - Ëndrrat... Po kush do t'i mbajë barbarët në dorë në rast fitoreje?
  Alberti tha me besim:
  - Do të krijojmë një demokraci zgjedhore dhe një parlament. Dhe ne do t'u japim të drejta të barabarta të gjithëve. Atëherë do të ketë një shtet demokratik dhe të pasurit do të detyrohen me ligj të ndajnë me të varfërit.
  Dhe do të ketë socializëm, dhe mbretëri të lirisë dhe prosperitetit!
  Priftëresha ngriti supet dhe tha:
  - Bota është shumë më e ndërlikuar se sa duket në ëndrra. Por në rregull djali im! Çfarë doni të dini nga unë!
  Alberti u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Vendi ku ndodhet hyrja nëntokësore e qytetit!
  Priftëresha pohoi me kokë, duke shkelur syrin.
  "Megjithëse nuk besoj vërtet se skllevërit do të jenë në gjendje të ndërtojnë një mbretëri të drejtë dhe të lumtur, por ... Kështu që unë do të ndihmoj!" Por në këmbim, ju do të bëni dashuri me mua bukuroshe.
  Alberti ishte i hutuar.
  - Por ne kemi një ndryshim kaq të madh në moshë!
  Gruaja, shumë më e vjetër se sa dukej, pohoi me kokë.
  - Po është e madhe. E mbaj mend akoma Hannibalin! Por seksi me djem të rinj më mban të ri! Kështu do të më japësh një pjesë të rinisë sate, hero i pamposhtur, dhe unë do të jem i ri më gjatë.
  Veç kësaj, nuk kam parë kurrë një djalë kaq të pashëm si ju. Dhe zjarri i pasionit është ndezur në mua!
  Alberti pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Vullneti juaj, zonjë!
  Gruaja tundi me kokë.
  - Epo, hajde tek unë gjeli! Mos kini frikë!
  Diferenca në moshë ishte e madhe dhe Alberti ishte në siklet. Por prekja e shkathët e një gruaje me përvojë e zgjoi djalin. Punoi me vetëmohim. hidhet nga eksitimi pastaj në ethe
  pastaj në të ftohtë. Më duhej të punoja për gjuhët, por Alberti tashmë kishte përvojë, dhe kjo nuk është e neveritshme me një grua për një djalë të emocionuar. Ish-priftërja rënkoi me të madhe nga kënaqësia e padëgjuar. Më duhej të punoja për disa orë.
  Priftëresha ishte me temperament dhe e pamëshirshme. Alberti ndihej tmerrësisht i lodhur dhe mbeti në kufirin e forcës së tij. Më në fund u lodha, pasi kishte ngopur një kaskadë orgazmash dhe një grua.
  Dhe ajo guxoi:
  - Një kalim nëntokësor në tempullin e Venusit direkt nën altar. Hapni derën duke shtypur tre herë sytë e papagallit. Dhe ja ku dilni dhe peshkoni, ku është hyrja dhe jashtë qytetit!
  Alberti pohoi me kokë.
  - Faleminderit shumë!
  Priftëresha rënkoi.
  - Faleminderit! Unë kurrë nuk kam përjetuar një kënaqësi kaq të mahnitshme! Thjesht një kënaqësi e papërshkrueshme!
  Djali tundi kokën në shenjë dakordësie.
  - Po, kjo është klasa e duhur!
  Gruaja tundi me kokë.
  - Eja! Edhe pse jo! Lini një thes me monedha bakri! Kjo do të jetë pagesa ime për mësimet e dashurisë. Dhe tani po errësohet. Derisa tempulli të mbyllet, shkoni atje si lutje.
  Po, dhe merrni një monedhë bakri më të vogël nga çanta. Paguani në hyrje. Dhe orientohu atje!
  Alberti pohoi me kokë. Edhe pse dhashë para, u ndjeva i mërzitur. Gruaja e moshuar detyroi një djalë shumë të lezetshëm dhe muskuloz të flinte me të, dhe gjithashtu mori para për të.
  Por të paktën puna është kryer.
  Alberti dhe Rodopeja u larguan nga banesa. Alberti shpëlau gojën në shatërvan. Dhe ai ndjeu se me të vërtetë donte të hante. Por ne duhet të nxitojmë përpara se tempulli i Venusit të mbyllet.
  Pse nuk është hera e parë që një rob të durojë urinë.
  Djali dhe vajza hynë në gërhitje. Rojet në hyrje morën secili një monedhë dhe i detyruan të fshinin këmbët e tyre të zhveshura, të pluhurosura, gati fëminore, por të ngurtësuara mbi një leckë të lagur.
  Alberti mendoi se ishte mjaft i pjekur. Ai fle me gra, vret armiqtë me shpatë dhe është i besuari i Spartakut, duke marrë pjesë në këshillin ushtarak. Madje disa thonë se ai është djali i paligjshëm i Spartakus. edhe pse në fakt në këtë ëndërr babai i tij është një patrician romak nga një familje fisnike.
  Kur i fërkoni këmbët e zbathura në një leckë të lagur, është e këndshme dhe pak gudulisëse. Por rojet shikojnë me epsh këmbët tuaja të zhveshura, të nxira dhe me lëkurë të pastër.
  Ata mendojnë se ai është një vajzë. A janë këmbët shumë muskulare, por të bukura. Nuk është çudi që priftëresha iu ngjit kështu. Alberti papritmas mendoi se ai mund të mbetej ende një djalë, pasi Satani është pronari i trupit të tij. Plus që nuk do të bëhesh kurrë plak, minus, nuk do të rritesh. Por nëse femrat ju duan dhe meshkujt e rritur binden, atëherë pse të trembeni?
  Alberti dhe Rodopeja iu afruan altarit. E përkulur. Djali pa një papagall. Sytë prej xhami të gjelbër, të cilët një person i papërvojë mund t'i ngatërrojë me një smerald.
  Dhe pendë është e praruar. Alberti zgjati shpejt dorën dhe shtypi sytë. Një, pastaj një e dytë dhe një e treta... U dëgjua një zhurmë e qetë dhe fëmijët e skautëve u hodhën shpejt në kalimin nën pllakë.
  Ata vrapuan nëpër korridor. Ishte errësirë. Por Alberti në errësirë, për habinë e tij, pa si një mace, apo edhe një buf, ose ndoshta më mirë. Dhe ai tërhoqi Rodopean pas vetes.
  Tuneli ishte i lagësht dhe i ftohtë. Alberti nuk është asgjë, por Rodopeia tha:
  - Bëhet ftohtë dhe minjtë kërcasin!
  Alberti psherëtiu.
  - Po, nuk është kënaqësi! Eja shpejt.
  Ata vrapuan. Djali e tërhoqi vajzën për dore. Dhe këtu ata u mbështetën në një pllakë guri. Duhej të kishte një dalje nëntokësore të maskuar. Rodopeja vuri në dukje:
  - Pse nuk pyete si ta hapësh daljen?
  Alberti u përgjigj sinqerisht:
  - Pas një dashurie kaq të stuhishme, truri fjalë për fjalë zihet. Por mos kini frikë. Është e qartë se duhet të shtypni diçka ose të ktheni diçka. Le të kërkojmë dhe të gjejmë!
  Dhe djali filloi të ndjejë pllakat ... U desh një kohë e mirë. Alberti kontrolloi çdo çarje dhe depresion, duke hetuar me kujdes. Dhe më në fund arriti të kapte diçka.
  Edhe pse tashmë doja të haja fort dhe të pija gjithashtu. Edhe vajza Rodopeia psherëtiu rëndë. Ajo ishte e uritur. Po, dhe këmbët zbathur në birucë natën filluan të ngrijnë kur qëndroni ende.
  Dhe vajza u hodh për t'u ngrohur. Më në fund djali gjeti levën dhe e shtypi tre herë. Dhe një pllakë e fuqishme mermeri u largua. Dhe drita goditi sytë e fëmijëve.
  Agimi tashmë po çante.
  Ata ishin të ftohtë dhe të uritur, të lumtur u ngjitën në diell. Tani mund të jesh i lumtur. Detyra është përfunduar dhe më tepër te Spartaku ...
  Dhe fëmijët vrapuan sa më shpejt që mundeshin, duke ndezur takat e tyre të zhveshura, rozë dhe të rrumbullakëta. Vajza mbeti prapa dhe djali terminator mori drejtimin. Dhe më në fund, ai nxitoi në kamp.
  Spartaku e takoi me një diamant të rremë dhe urdhëroi ushtrinë të lëvizte. Ne vendosëm të sulmonim pikërisht atë natë. Crassus ka mbi tetëdhjetë mijë luftëtarë. Dhe sigurisht, me forca pothuajse të barabarta, Capua nuk mund të kapet nga stuhia në mure. Dhe kështu mund të goditni një goditje të papritur.
  Dhe Rodopeja, e mbetur pas Albertit, pothuajse ra në kthetrat e një prej legjionarëve. Barbari, duke parë një adoleshente të vetmuar, flokëbardhë dhe shumë të bukur, nxitoi pas saj.
  Zbathur, këmbët e lehta të vajzës nuk lejuan të arrinte. Por ajo u zemërua. Dhe kur legjionari filloi të mbytej nga vrapimi i shpejtë, Rodopeia nxori një gjilpërë dhe u kthye me gjithë fuqinë e saj.
  e futi bastardin në fyt. Dhe me shumë zgjuarsi goditi pikërisht në arterien karotide. Pra, edhe kjo vajzë dinte të vriste në mënyrë specifike.
  Spartaku e lavdëroi atë. Dhe madje paraqiti një monedhë ari me një portret të Aleksandrit të Madh.
  Pas kësaj, ushtria vazhdoi të lëvizte.
  Fillimisht gjithçka shkoi sipas planit dhe si orar. Në kalim hynë të parët luftëtarët më me përvojë dhe të fortë. Ata morën rrugën për në tempullin e Venusit dhe paaftësuan priftërinjtë. Pastaj mijëra skllevër lëvizën përgjatë natës Capua. Por pikërisht në atë moment, njëzet e pesë mijë ushtarë të freskët iu afruan Crassus. Katër legjione nga pesë mijë secili nga kolonitë e detit dhe një e pesta nga vetë qyteti.
  Në total, kjo bëri të mundur arritjen e ushtrisë së Spartakut. Vërtetë, romakët në Capua u kapën në befasi natën dhe mijëra legjionarë u vranë menjëherë, duke mos mundur të rezistonin.
  Dhe kjo i lejoi rebelët të merrnin iniciativën. Por duhej të pritej shumë keq. Alberti tundi dy shpata menjëherë, duke prerë kokat. Rodopeja dhe vëllai Geta, përdorën sabera më të lehta në betejë.
  Luftuan edhe motra të tjera, madje edhe nëna e Albertit. Ajo ishte një grua e fortë fizikisht që përfitoi nga skllavëria dhe fitoi një figurë të bukur.
  Alberti, duke i prerë romakët, këndoi:
  - Spartaku është një luftëtar i madh trim,
  Ai i ngriti skllevërit kundër zgjedhës së keqe...
  Besoj se ëndrra nuk do të përfundojë
  Dhe lumturia nuk do të jetë një grimcë e momentit!
  Kështu djali trim dhe luftëtarë e luftëtarë të tjerë luftuan tërbuar. Dhe luftëtarët e prerë bien. Në Kapua, shumica e luftëtarëve romakë u vranë në orën e parë.
  Shumica e luftimeve u zhvilluan mbi njëzet e pesë mijë luftëtarë të freskët. Por Spartaku, duke luftuar i sigurt me dy shpata, arriti t'i rrethojë, duke përfituar nga epërsia numerike që kishte ardhur.
  Dhe ishte një fitore e madhe.
  Alberti luftoi. Këtu është thembra e zhveshur, e rrumbullakët e djalit që theu një nofull tjetër të gjeneralit romak. Ky është me të vërtetë një djalë terminator. Dhe kështu prerë dhe shkatërrojë.
  Dhe gjithnjë e më shumë ushtarë të Romës bien të vdekur dhe me kokat e tyre të fryra. Dhe Spartak është prerë me dy shpata dhe Chris. Dhe Crassus frikacakisht ikën edhe një herë.
  Dhe sigurisht kjo është një poshtërsi e madhe. Dhe ushtria romake në një betejë të ashpër u vra pjesërisht, dhe pjesërisht u kap. Shkatërrimi ishte i plotë, jo më shumë se pesë mund të shpëtonin nga Capua.
  mijë romakë. Disa të burgosur ishin gati tridhjetë mijë. Dhe përmbajtja e tyre është bërë problem.
  Sido që të jetë, tani Spartakus i janë zgjidhur duart dhe mund të shkosh i sigurt në Romë.
  Vladimir-Mikhail, Gorbachev-Putin, duke u zgjuar përsëri filluan të ndërmarrin hapa. Në veçanti, ai urdhëroi që fëmijët të shkonin zbathur gjatë verës dhe të ruanin këpucët. Gratë gjithashtu duhet të shkojnë zbathur.
  Burrat gjithashtu morën të drejtën të kenë deri në katër gra, gjë që është e bukur.
  Pasi bëri reforma të tilla, Gorbaçov-Putinin e zuri gjumi;
  Alberti u zgjua nga një kamxhik në këmbët e tij të zhveshura dhe djaloshare. Mbikëqyrësi e shtyu ashpër djalin pothuajse të zhveshur dhe bërtiti:
  - Çohu, rob!
  Ish-princi u ngrit me një psherëtimë. Trupi i tij ishte i thatë, me tela dhe lëkura e tij ishte pothuajse e zezë nga djegia nga dielli. Flokët e saj, tashmë biondë, ishin djegur dhe ishin të bardhë si bora.
  U ngrit dhe shkoi për të ngrënë mëngjes me djemtë e tjerë skllevër. Mëngjesi, natyrisht, ishte mjaft modest, qull me perime. Sidomos në shkretëtirë, nuk mund të gatuash mish veçanërisht. Dhe plus pak më shumë ujë.
  Djemtë skllevër gëlltitën shpejt porcionin e tyre. Dhe pastaj ata iu afruan litarit dhe e lejuan veten të lidhnin duart e tyre. Dhe pastaj ata u përzunë përsëri në rrugë.
  Vërtetë, këtë herë ishte tashmë afër tregut dhe premtoi të paktën disa ndryshime.
  Njerëzit në rrugë i shikonin djemtë. Kishte edhe shumë djem vendas. Ata ishin të ndryshëm: me kaftanë, fustane zhveshjeje dhe gjysmë të zhveshur, zbathur dhe të veshur. Zakonisht njerëzit janë më të pasur
  preferonin këpucët dhe madje edhe çizmet, pavarësisht vapës. Burrat e rritur, edhe nga të varfërit, preferonin sandalet, por fëmijët dhe gratë, në varësi të pasurisë së tyre.
  Të varfërit këmbëzbathur, këpucë më të pasura. Megjithatë, edhe gratë e gjora ishin me tuta dhe fytyra të mbuluara, ndonëse shfaqnin takat e tyre të zhveshura. Kishte edhe skllevër djem që pothuajse të zhveshur apo edhe krejtësisht të zhveshur bllokuan rrugët.
  Këtu skllevërit e rinj u çuan fillimisht në banjën në treg. Dhe i lau përsëri. Djemve u hoqën mbathjet dhe mbathjet e notit. Dhe ato u ndihmuan për t'u larë nga shërbëtore të bukura.
  Alberti ndjeu turpin dhe ngazëllimin e të riut, veçanërisht kur e fërkonin me leckë. Këmbët e pluhurosura dhe të ngurtësuara të djemve u fshinë me kujdes veçanërisht. Kështu ata u dhanë një shpëlarje
  gojën dhe lani dhëmbët. Flokë të lagur të krehura. Disa djem tepër të ashpër i kishin prerë flokët. Alberti ndjeu një emocion të fortë nga moria e skllevërve të zhveshur.
  E njëjta gjë, sikur të mos e vunë re se sa të emocionuar dhe nervoz ishin djemtë. Ata thjesht përgatitnin mallra për pazare dhe kjo ishte detyrë e tyre.
  Përsosmëria mashkullore e Albertit u zgjua dhe u fry. Dhe ai u ndje shumë i turpëruar. Dhe e mbuloi me duar. Disa nga djemtë gjithashtu qëndruan në këmbë.
  Ata u shtrënguan me forcë, fytyrat e tyre ishin të kuqe të ndezura nga turpi dhe siklet.
  Por pazaret janë pazare... Ata shesin skllevër në arabisht, unë i mësoj plotësisht lakuriq. Kështu që pronari të shohë të gjitha mangësitë. Dhe askush nuk kujdeset për turpin. Skllavëroje atë së pari
  kafshë. A mund të turpërohet një kafshë? Dhe a ka një kafshë rroba? Pra, zhveshuni dhe shkoni që të gjithë ta shohin.
  Djemtë dukeshin të hollë dhe të mprehtë.
  Teorikisht, do të ishte më mirë t'i majshni ato përpara se të tregtoni, por nuk ka kohë. duhet të shitet tani. Veçanërisht i thatë, dhe një skllav i dobët zakonisht është më i guximshëm se ai i ushqyer mirë.
  Alberti dhe djemtë e tjerë u lyen me vaj për t'i bërë ata të shkëlqenin dhe të dukeshin më muskuloz. Pastaj e sollën në treg.
  Kishte një ankand që po zhvillohej. Shisnin edhe gra, edhe shumë të bukura, edhe vajza të reja, madje edhe vajza. Ata shitën edhe burra të rritur, edhe të rinj, madje edhe të moshuar. Vetëm plaka
  ata nuk e shitën - është e neveritshme.
  Djemtë u rreshtuan dhe u çuan në platformë. Filluam me ato më të voglat.
  Fëmija i parë që doli ishte tetë vjeç. Ai ishte shumë i hollë, brinjët e tij të fryra dhe koka i dukej e madhe dhe qafa e hollë.
  Nuk është një ekzemplar tërheqës.
  Menaxheri tha:
  - Çmimi fillestar i një dinar...Kush do të japë më shumë...
  Një murmurimë përshkoi turmën e burrave me mjekër dhe grave me burka. Me sa duket djalit nuk i ka bërë përshtypje. Ata nuk donin të ndaheshin me dinarin e arit.
  Një burrë me çallmë dhe bark të madh tha:
  - Më lejoni t'jua marr gjithë grupin e fëmijëve për njëzet dinarë dhe mos na merrni shumë kohë!
  Tregtari ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Është një djalë, princi i një vendi evropian. do te shitet ndaras. Dhe të gjitha të tjerat do t'i jap për tridhjetë dinarë!
  Tregtari me një çallmë luksoze bërtiti:
  - Mjaft dhe njëzet. Djemtë janë të mirë për të punuar në miniera dhe miniera. Por ata janë atje shpejt dhe vdesin, duke mos i lejuar ata të paguajnë siç duhet për veten e tyre.
  Tregtari iu përgjigj duke buzëqeshur:
  - Nja dy djem janë të pashëm, mund të blihen si shërbëtorë për punët e shtëpisë. Dhe në përgjithësi, le të ketë pazare!
  Një tregtar tjetër mbështeti:
  -Le ta tërheqin të gjithë grumbullin dhe ne do të vendosim nëse do të blejmë apo jo!
  Alberti mbeti i vetëm pas një ekrani dhe djemtë, lakuriq, të zinj me cirk, i çuan në platformë. Një çift prej tyre dukeshin vërtet të mirë. Dhe pati një ringjallje.
  Një tjetër tregtar raportoi:
  - Unë jap për të gjithë njëzet e pesë dinarët!
  Tregtari i parë bërtiti:
  - Tridhjetë dhe ky është çmimi përfundimtar!
  Një tjetër tregtar me një çallmë me rubin raportoi:
  - Atëherë tridhjetë e një dinarë!
  Tregtari ngriti çekiçin dhe këndoi:
  - Tridhjetë e një dinarë herë, tridhjetë e një dinarë dy, mirë, çfarë më shumë? Tridhjetë e një dinarë tre!
  . KAPITULLI? katërmbëdhjetë.
  Djemtë u çuan drejt pronarit. Shiteshin si bagëti. Dhe ishte një lëvizje e vështirë.
  Tani është radha e Albertit. Një djalë zbathur dhe lakuriq doli në ankand. Alberti kishte vërtet një figurë të bukur, ndonëse të hollë, por të mprehtë, të ngulitur dhe një fytyrë të ëmbël, fëminore, të bukur. Në përgjithësi është një djalë shumë i pashëm, edhe pse brinjët duken. Flokët e tij janë të bardhë, pak të artë dhe të prerë mjeshtërisht.
  Mbikëqyrësi thirri:
  - Hape gojën djalë!
  Djaloshi Princi hapi...
  Mbikëqyrësi bërtiti:
  - Shiko çfarë dhëmbësh të bardhë, të pastër e të fortë ka. Fillojmë pazaret me pesëmbëdhjetë dinarë!
  Njëri nga tregtarët bërtiti:
  - Le ta ngrejë gurin!
  Albertin e çuan te një gur që përdorej për të matur forcën e skllevërve. Djali me vështirësi e grisi nga dyshemeja dhe ia hodhi në gjoks. Dhe u ngrit, me një shtytje, duke ndihmuar me këmbët mbi kokë.
  Tregtari pohoi me kokë.
  Jo keq për moshën e tij! Unë ju jap gjashtëmbëdhjetë dinarë!
  Burri tjetër buzëqeshi dhe tha shtatëmbëdhjetë!
  Kishte një pasthirrmë - tetëmbëdhjetë!
  Tregtari foli përsëri:
  Njëzet!
  Pati një pauzë. Alberti qëndron krejtësisht lakuriq dhe befas u ndje i poshtëruar dhe i turpëruar për këtë. Eksitimi filloi nga turpi dhe perfeksioni mashkullor filloi të ngrihej.
  Një grua me një vello të pasur gurgulloi rreth:
  - Njëzet e pesë dinarë!
  Dëgjoheshin shaka qesharake.
  Ajo ka gjetur një burrë të vërtetë!
  - Kjo është një lodër e re!
  Tregtari tundi kokën dhe filloi të thoshte:
  - Njëzet e pesë dinarë herë, njëzet e pesë dinarë dy... Epo kush është më shumë.
  Tregtari që më parë bleu të gjithë skllevërit rrëniti:
  - Tridhjetë dinarë!
  Fqinji e pyeti me habi:
  - Për një si për njëzet djem?
  Tregtari pohoi me kokë.
  - Mendoj se ia vlen!
  Tregtari filloi të bërtasë:
  - Tridhjetë dinarë herë, tridhjetë dinarë dy...
  Gruaja e ndërpreu dhe bërtiti:
  - Tridhjetë e pesë dinarë!
  Tregtari pohoi me kokë.
  - Ashtu është, tridhjetë e pesë dinarë një herë, tridhjetë e pesë dinarë dy...
  Tregtari foli përsëri:
  - Dyzet dinarë!
  Tregtari këndonte dyzet dinarë një herë, dyzet dinarë dy....
  Një grua me një vello të pasur kërciti:
  - Dyzet e pesë dinarë!
  Tregtari thirri:
  - Dyzet e pesë dinarë një herë, dyzet e pesë dinarë dy...
  Tregtari bërtiti:
  - Pesëdhjetë dinarë!
  Fqinji i tij tha i habitur:
  - Pesëdhjetë dinarë për një djalë? Për këto para mund të blesh një vajzë të mirë!
  Tregtari buzëqeshi.
  - Dhe ai, si vajza është e mirë!
  Gruaja bërtiti:
  - Gjashtëdhjetë dinarë!
  Tregtari nuk dha:
  - Shtatëdhjetë!
  - Tetëdhjetë!
  - Nëntëdhjetë!
  Gratë thirrën:
  - Njëqind dinarë!
  Një dinar është një monedhë prej ari, dhe njëqind dinarët tashmë janë një shumë e konsiderueshme dhe ka pasur një pauzë.
  Tregtari ngriti çekiçin dhe filloi të këndonte:
  - Njëqind dinarë herë! Njëqind dinarë dy! Kushdo që do të japë më shumë se njëqind dinarë tre ... Dhe para se të binte çekiçi, tregtari i parë tha:
  - Njëqind e dhjetë dinarë!
  Publiku fishkëlleu...
  Tregtari ngriti çekiçin dhe tha:
  - Njëqind e dhjetë dinarë herë, njëqind e dhjetë dinarë dy...
  Gruaja tha ashpër:
  - Njëqind e njëzet dinarë!
  Tregtari i parë që ofroi njëzet dinarë për djemtë me sarkazëm pyeti:
  - Nuk do shumë për një gjel?
  Gruaja tha prerazi:
  - Është puna ime! Dhe pse keni nevojë për një trung të vjetër!
  Tregtari me çallmë të stolisur me smerald u përgjigj:
  - Do të mësoni më shumë! Epo, njëqind e tridhjetë dinarë!
  Gruaja nuk u dorëzua dhe bërtiti fort:
  - Njëqind e dyzet!
  Tregtari mërmëriti:
  - Njëqind e pesëdhjetë!
  Gruaja tha prerazi:
  - Dyqind dinarë!
  Tregtari fishkëlleu:
  - Po, për para të tilla mund t'i blesh vetes një skllav me bukuri të rrallë. A nuk mendoni se bashkëshorti juaj, Emiri, do të tërbohej nëse do të zbulonte se sa shpenzoni për një djalë të lezetshëm!
  Gruaja tha ashpër:
  - Emirit ia solla postin dhe pasurinë, ai e di që ia ka borxh babait tim! Por pse ju duhet ky djalë i bukur?
  Tregtari u ankua në përgjigje:
  - Treqind dinarë!
  Gruaja u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Katerqind!
  Tregtari leh:
  - Pese qind!
  Gruaja tha ashpër:
  - Një mijë dinarë!
  Një gjëmim kaloi në radhët e tregtarëve dhe tregtarëve. Njëri prej tyre u shpreh:
  - Djali është i pashëm, por pse kaq shumë për të. Rrallëherë, kur gratë e bukurosheve të para paguanin kaq shumë!
  Tregtari konfirmoi:
  - Për një mijë dinarë, burri yt patjetër do të të lërë lëkurën!
  Gruaja e emirit me vello u përgjigj:
  - Dhe do të jesh edhe më keq dhi epshore!
  Cooper bërtiti:
  - Dy mijë dinarë!
  Gruaja, pa u dorëzuar, u përgjigj:
  - Tre mijë!
  Tregtari lulëzoi:
  - Kater mije!
  Gruaja hodhi:
  - Pesë mijë!
  Tregtari bërtiti në majë të mushkërive:
  - Dhjetë mijë dinarë!
  Pati një pauzë të rëndë ... Shuma për çmimin e një skllavi ishte e paprecedentë. Dhe një zhurmë përshkoi turmën e tregtarëve. Me të vërtetë dukej shumë marrëzi të paguash kaq shumë për një djalë
  rreth trembëdhjetë vjeç, megjithëse shumë i pashëm dhe muskuloz ...
  Për më tepër, perfeksioni mashkullor i Albertit ka rënë. Gruaja befas u ndje e zhgënjyer në lodrën e saj të re dhe ra në heshtje. A nuk është vërtet shumë?
  Tregtari, duke parë që pauza po zvarritej, ngriti gjilpërën dhe filloi të thoshte:
  - Dhjetë mijë dinarë një herë, dhjetë mijë dinarë dy, kush do të japë më shumë? Dhjetë mijë dinarë - tre! Por para se të godiste çekiç, u dëgjua një zë:
  - Njëqind mijë dinarë!
  Të gjithë kërkuan prapa. Një burrë me të zeza dhe një kostum special hyri në sallë. Fytyra e tij ishte e mbuluar me një maskë të zezë.
  Tregtari mbeti pa fjalë dhe ngriu, i ngrirë nga hutimi.
  Burri me mantelin dhe maskën e zezë konfirmoi:
  - Njëqind mijë dinarë!
  Tregtari tundi kokën në shenjë dakordësie.
  - Sigurisht që shkëlqyeshëm! Dhe ai filloi me një këngë: njëqind mijë dinarë një herë, njëqind mijë dinarë dy ... Kush do të japë më shumë? Treqind mijë dinarë! I shiten një zotërie me mantel dhe maskë të zezë!
  Këtu ndërhyri tregtari dhe tha:
  Ky person është i panjohur për ne! A ka ai një sasi kaq të madhe!
  Burri me mantelin dhe maskën e zezë tha:
  - Ka thasë me flori mbi deve! Sa për të paguar këtë djalë! Mund të numëroni nëse dëshironi!
  Tregtari pohoi me kokë.
  - Nga e jotja! Ju mund ta zotëroni atë si të dëshironi! Duke marrë parasysh sa keni paguar, unë mund t'i ofroj atij një zinxhir falas!
  Burri me pallto të zezë pohoi me kokë.
  - Zinxhiri nuk do të dëmtojë për të riun! Ndërkohë, argëtohu!
  Alberti u përkul. Një jakë me zinxhir iu lidh në qafë dhe fundi iu dorëzua zotërisë së re. Ka diçka shumë të keqe dhe të keqe tek ai. Dhe djali ndjeu se kjo nuk ishte mirë.
  Burri me maskë dhe mantel të zi tërhoqi zinxhirin dhe rënkoi:
  - Epo, dërgo skllavin tim të ri! Le të shohim nëse i justifikoni shpresat dhe kostot.
  Alberti e ndoqi me përkushtim. E nxorën jashtë. Këtu, në fakt, shkarkoheshin thasë me flori nga devetë. Alberti mendoi: pse paguan një shumë kaq të çmendur parash për të?
  Nëse për dhjetë dinarë mund të blesh një skllav të mirë të rritur. Këtu janë njëzet djem të shkuar për tridhjetë e një dinarë. Vetëm për gratë me bukuri të mrekullueshme ndonjëherë
  çmimi shkoi mbi një mijë dinarë.
  Por për një skllav ose skllav - paguani njëqind mijë! Kjo është e paimagjinueshme! Në fund të fundit, një shumë e tillë është i gjithë thesari i sundimtarit. Alberti u lidh me zinxhir në një elefant, të cilin e hipi mjeshtri i tij i ri.
  Dhe katër kalorës e vëzhguan me vigjilencë djalin. Dhe Alberti ishte përsëri në rrugën e tij. Shpata e tij e zhveshur dhe e ngurtësuar goditi trotuarin. Ai ishte i zhveshur dhe i dobët
  dhe njerëzit e shikonin dhe qeshnin.
  Sa duhet paguar për një djalë? A mund të jetë dashuri e egër?
  Alberti eci dhe mendoi. Pse tregtari ishte gati të paguante dhjetë mijë dinarë për të? Jo për hir të dërgimit në gurore. Dhe jo për komoditetin e shtratit.
  Me siguri ai di diçka për origjinën e Albertit. Se ai është princi i një vendi të pasur. Ndoshta tregtari priste të merrte një shpërblim nga Alberti? Apo t'ia shisni atë mbretit tuaj babait?
  Ky version dukej mjaft i besueshëm. Edhe pse mbetet për t'u parë nëse do të merrni një shpërblim, dhe dhjetë mijë dinarë - çmimi i një mijë skllevërve të rritur - duhet të paguhen tani.
  Udhët e Zotit qofshin të padepërtueshme.
  Edhe pse ekziston apo jo ky Zot... Alberti u kollit. Epo, jo, ai ia shiti trupin Satanit, që do të thotë se Zoti duhet të ekzistojë! Kush tjeter? Nëse ka një hije
  duhet të ketë dritë. Mund të ndodhë që nuk ka hije nëse ka disa drita. Por gjithmonë ka dritë në hije.
  Alberti mori frymë thellë. Mendova, dhe pse dhanë njëqind mijë për të? Në çdo rast, jo për të vrarë kaq lehtë, dhe ky është një plus. por atij i ndodh papritur
  diçka më e tmerrshme se vdekja? Dhe ky është një minus! Papritmas duan ta përdorin atë si vajzë?
  Alberti psherëtiu rëndë dhe shpejtoi hapin. Ata dolën jashtë qytetit dhe u zhvendosën nëpër shkretëtirë. Djali eci me vete dhe u përpoq të imagjinonte diçka më të gëzuar ...
  Çdo lloj fushate, luftërash, luftimesh mesjetare.
  Djali imagjinoi kohën e Rikardit Zemërluanit. Atje ai tashmë luftoi në ëndrrën e tij dhe mundi të gjithë. Dhe tani imagjinoni se si urdhëri dëshiron të djegë vajzën fatkeqe hebreje atje
  Rebeka. Ajo është kaq e bukur dhe e pafajshme. Ajo ka kaq shumë hijeshi dhe ngrohtësi. Por vajza u dërgua në zjarr, e rrethuar nga roje. Figura e saj dukej e zbehtë.
  Vajza ecte me hapa të qetë dhe fytyra e saj e bukur dukej e qetë, megjithëse duket qartë se frika dhe zemërimi flakërojnë në sytë e saj.
  Të gjitha dekorimet dhe pëlhurat e ndritshme orientale u hoqën prej saj. Koka e Rebekës mbeti e zbuluar, përveç dy gërsheta të zeza, mjaft të gjata që zbrisnin në rrobën e bardhë.
  Këmbët e vogla të vajzës ishin të zhveshura. Dhe ishte e qartë se Rebeka po vuante si nga një poshtërim moral: gruaja e saj e pasur hebreje u detyrua të ecte zbathur, si një lypës i zakonshëm.
  Kështu është fizikisht. Dita doli me re dhe ishte mjaft e ftohtë dhe thembra e zhveshur e vajzës nuk ishin mësuar me gurë të mprehtë dhe zhavorr të rrugës. Rebeka filloi të tërhiqej dhe
  çalon në të dyja këmbët. Ajo sigurisht që nuk ishte mësuar të ecte zbathur, veçanërisht në Britani, ku edhe në verë nuk ishte shumë e ngrohtë dhe shpesh ishte me vranësira. Dhe ai është vajza e Palestinës me
  klimë më e ngrohtë dhe më e thatë.
  Po, dhe është poshtëruese kur burrat shohin taka të zhveshura, të rrumbullakëta, pak të pluhurosura dhe madje bëjnë shaka keqdashëse. Sigurisht, Rebekës ia hoqën të gjitha bizhuteritë dhe i hoqën këpucët, jo se donin.
  poshteroj special.
  Murgjit kishin frikë se ajo mund të kishte hajmali dhe hajmali, të cilat Satani i furnizon pasuesit e tij për të parandaluar pendimin edhe nën tortura.
  Dhe për ekzekutimin e grave të dyshuara si shtriga, ato u morën zbathur. Pra, dukej se e kishin zvogëluar fuqinë demonike. Toka është e Zotit dhe kur e prekin këmbët zbathur, shtriga
  ngarkohet me energji hyjnore dhe humbet një pjesë të forcës së saj. Në çdo rast, Rebeka, zbathur dhe e veshur me të bardha prej liri më të trashë, bëri një përshtypje prekëse.
  Shumë gra e shikuan atë dhe pyesnin veten se sa e bukur ishte edhe me rrobat modeste të një kamikaze që çoi në zjarr. Dhe sa të hijshme dhe të gdhendura janë këmbët e saj zbathur,
  tek të cilat pluhuri nuk ngjitet, rrugët. Dhe se bukuria e saj natyrale e këmbëve të zhveshura vajzërore është shumë më e bukur se këpucët e mbushura me bizhuteri diamanti.
  Këtu Rebeka është duke çaluar gjatë gjithë kohës, duke rrëzuar këmbët e saj të zhveshura dhe të buta, i afrohet një pirg me dru zjarri dhe kashtë. Këtu duhet djegur. Dhe para ekzekutimit, ata janë të lidhur në një shtyllë dhe të vënë në zinxhirë.
  Sigurisht, dhemb kur një zinxhir ngjitet në trupin e një vajze të butë. Dhe sa e ftohtë është të qëndrosh i palëvizur në një ditë të freskët në perëndim të diellit në mot me re. Kur dielli është vetëm
  vetëm herë pas here shikon nëpër retë. Përveç kapuçit, Rebeka nuk ka asgjë në trup. Vajzat murgesha hoqën gjithçka në lëkurë dhe dhanë një kapuç thjesht për hir të mirësjelljes.
  Pra, është ende e ftohtë të qëndrosh i lidhur me zinxhirë, dhe të sëmurët nga zinxhirët, këmbët zbathur ftohen nga era dhe dhemb nga tensioni i një pozicioni në këmbë.
  Tani shpresa e vetme e Rebekës është për një mbrojtës. Luftëtari më i mirë i Knights Templar Brian duhet të luftojë kundër tij. E cila dallohet nga forca dhe qëndrueshmëria e madhe.
  Megjithatë, Ivanhoe arriti ta rrëzojë atë nga shala. Por tani ai është plagosur rëndë. Gjithashtu, Richard the Lionheart mund të konkurrojë me Briand, por ai nuk mund të luftojë për një hebre, më saktë.
  nuk ka gjasa të dëshirojë - ky nuk është një biznes mbretëror.
  Pra, Brian është i qetë dhe i sigurt se mund të mposhtë këdo. Dhe atëherë vajza e paturpshme që refuzoi dashurinë e tij thjesht do të digjet. Dhe shpërndani hirin e shtrigës. Pastaj ata flenë dhe
  çizmet e saj maroke, të qëndisura me perla dhe rrobat me të gjitha stolitë demonike.
  Briyan shikon Rebekën. Sa e bukur është, e lidhur në një shtyllë si kjo, ose më mirë e lidhur me zinxhirë. Dhe duket sa prekëse dhe unike dramatike.
  Dhe koha kalon. Vajza ngrin dhe dridhet. Zinxhirët e saj tundin. Mund të shihet se i jep vuajtje qëndrimi i lidhur me zinxhir në një shtyllë. Këmbët e zbathura vajzës ishin skuqur nga i ftohti.
  Sa e pakëndshme është ajo. Dhe sa e frikësuar duhet të jetë ...
  Zjarri, natyrisht, do të ngrohet dhe flaka do të lëpijë në mënyrë grabitqare thembërin e rrumbullakët vajzërore. Dhe do të dëgjohet era e shish-qebapit, sikur të piqet qengji. Dhe do të bëhet kaq e dhimbshme.
  Dhe vajza bërtet. Dhe flaka do të ngrihet, gjithnjë e më lart. Ajo do të djegë rrobën e saj të bardhë dhe e gjithë turma do ta shohë atë krejtësisht të zhveshur dhe të lidhur me zinxhirë.
  Dhe lëkura e bardhë do të flluska, do të bëhet e kuqe. Dhe pastaj fillon të rrëshqasë. Dhe mishi do të skuqet dhe do të fërshëllejë si në një tigan. Dhe thjesht do të dhemb çuditërisht.
  Dhe Rebeka do të bërtasë në vuajtje të padurueshme. Dhe tani mishi do të bjerë nga kockat e saj. Dhe kockat janë të ekspozuara, duke u nxirë. Dhe vajza nga shoku i dhimbjes do të humbasë vetëdijen dhe do të qetësohet. Do të jetë e qetë përgjithmonë. Dhe shpirti i saj do të fluturojë në një ferr të veçantë për hebrenjtë. Për hebrenjtë e papagëzuar do të ketë ferr. Ku do të mundohen sipas veprave të tyre.
  Dhe mesa duket Rebeka, si një shpirt i pafajshëm, nuk do të ndëshkohet aq rëndë. Do ta fshikullojnë, do ta rrahin me shkopinj pak në takat e saj të zhveshura dhe të rrumbullakëta. Dhe pastaj u hodh në birucë. Dhe Rebeka do të këndojë atje
  dhe lavdëroni shenjtorët e tyre hebrenj. Herë pas here, djajtë e burgut do të vijnë tek ajo dhe do ta rrahin përsëri me shkopinj në takat e saj të zhveshura, në formë elegante. Sepse mëkatarët duhet të marrin
  në thembra sa më të dhimbshme.
  Dhe ata do ta fshikullojnë me shufra dhe pastaj, si një shtrigë, do ta skuqin me një shkëndijë. Duke përvëluar gjoksin e saj të bukur si dy pjepër.
  Knight Brian ëndërroi. Dhe koha kaloi ... dhe tani ora e fundit e ardhjes së mbrojtësit po mbaron.
  Mjeshtri i Madh i Urdhrit jep sinjalin për fillimin e ekzekutimit.
  Këtu xhelati godet një shkëndijë me një strall dhe ndez një pishtar të njomur me kripë. Rebeka bërtet nga frika dhe në të njëjtën kohë nga investimi. Ajo ishte aq e ftohur nga era sa thjesht dëshiron të qëndrojë e ngrohtë.
  Edhe pse është e qartë se zjarri do të ngrohet vetëm për një moment, dhe pastaj do të përvëlojë dhe do të digjet, dhe lëkura, lëkura dhe mishi.
  Ekzekutuesi kishte filluar ta sillte pishtarin në kashtë, ndërsa turma gjëmonte. Nga larg, një kalë i vogël i bardhë po garonte dhe mbi të ishte një kalorës i vogël.
  Mjeshtri i Madh i Urdhrit bërtiti:
  - Ndaloni xhelatin!
  Ai ngriu fjalë për fjalë një centimetër nga kashta. Sir Brian ishte indinjuar:
  - ai eshte vone! Ka skaduar afati për ardhjen e mbrojtësit!
  Mjeshtri i madh u përgjigj me zemërim:
  - Keni frikë të ziheni me djalin?
  Shoqëria e mjeshtrit të madh murmuriti me miratim:
  - Luftoni drejt! Nga se kishte frikë frikacak!
  Brian tha i zemëruar:
  - Do ta rrah dreqin!
  Templarët në fillim menduan se ishte ende Ivanhoe, pavarësisht plagës, që donte ta luftonte. Por ky luftëtar ishte edhe më i vogël dhe më i shkurtër se ish shkelësi, Sir Briana.
  Po, kali ishte ndryshe. Dhe forca të blinduara ...
  Epo... Zemra e Brianit u lehtësua. Thashethemet nuk kishin arritur ende tek ai se ky djalë trembëdhjetë vjeç kishte fituar një turne vrapimi: pasi kishte rrëzuar kuajt e tij dhe Riçard Luanin
  Zemra dhe Ivanhoe. Po, në ato ditë nuk kishte postë. Dhe thashethemet u atribuuan se nëse turneu do të fitohej nga një gjigant i vërtetë, dhe jo një lloj djali.
  Pra, Sir Brian ishte i qetë.
  Dhe me besim tha:
  - E pranoj sfidën!
  Vetëbesimi i tij u shtua edhe më shumë kur Alberti hoqi përkrenaren dhe të gjithë panë fytyrën e tij fëminore, të pashme, flokët biondë dhe sytë blu.
  Madje një nga gratë bërtiti:
  - Kini mëshirë për fëmijën!
  Mjeshtri i madh e pyeti Albertin:
  "A dëshiron vërtet të luftosh lavdinë e Sir Briant, djalë?"
  Princi i ri deklaroi me besim:
  - Po, dhe shpëto Rebekën!
  Mjeshtri dyshoi:
  - Por Sir Brian është kalorësi ynë më i mirë, dhe ju jeni vetëm një fëmijë! A jeni mjaftueshëm i fortë?
  Alberti u përgjigj ashpër:
  - Qortimi do të tregojë se çfarë fëmijë jam!
  Mjeshtri i madh iu drejtua hebreut të lidhur:
  - A jeni gati ta njihni këtë të ri si mbrojtësin tuaj?
  Rebeka u përgjigj me një rënkim:
  - Jep atë që dëshiron!
  Mjeshtri pohoi me kokë.
  - Mire atehere! Fillo! Cilat shtiza preferoni - të mprehta apo të mprehta!
  Sir Brian leh:
  - Sigurisht e njëjta akute!
  Alberti pohoi me kokë.
  - Le të jenë të mprehta - nëse jeta nuk është e dashur për të!
  Templari qeshi.
  - Me vetëbesim si të gjithë adoleshentët! Të shohim se si të rrëzoj nga kali!
  Alberti u përgjigj logjikisht:
  - Mos u mburr, hipur mbi ushtri, por mburre, hipur me ushtri!
  Mjeshtri i madh bërtiti:
  - Nxito! Vajza e lidhur me zinxhir po ngrin!
  Kalorësit u larguan. Templari ka një kalë të madh, një të zi, dhe ai vetë është i madh me forca të blinduara të zeza. Dhe armatura e Albertit është si një pasqyrë, kali është i vogël, por shumë i shpejtë dhe si i bardhë
  borë. Si një duel mes së mirës dhe së keqes, mes të zezës dhe të bardhës.
  Templari tha ashpër:
  - Dua ta vras, dhe në të njëjtën kohë më vjen keq për fëmijën!
  Këtu ata u ndanë. Nëse Sir Brian do ta dinte se çfarë kundërshtari serioz dhe të rrezikshëm kishte, nuk do të kishte qenë kaq i sigurt në vetvete. Alberti e kuptoi gjithashtu se armiku i tij ishte i fortë dhe i paktë
  inferior ndaj Richard Zemërluanit. Por nëse keni mundur mbretin më legjendar, çfarë është për ju një templar?
  Të dy luftëtarët, me sinjalin e gongut, nxituan drejt njëri-tjetrit. Madje kishte një grumbull pluhuri. Rebeka pëshpëriti:
  - O Zot i Madh, shpëto fëmijën!
  Alberti mori një goditje në mburojë dhe rrëshqiti shtizën në të djathtë, dhe ai vetë goditi armikun në vizore, duke përshpejtuar lëvizjen duke përkulur bykun. Kjo është një goditje që e mbajti shkëlqyeshëm
  Ivanhoe e kaloi kohën e tij jo më keq, dhe ndoshta edhe më mirë, duke përshpejtuar lëvizjen me bustin e tij të fortë dhe të ri. Dhe Sir Brian fluturoi si një thes nga një kalë.
  Publiku bërtiti me kënaqësi dhe gratë gulçuan. Të gjithë menduan se kalorësi më i mirë i urdhrit do ta rrëzonte djalin, por befas doli se ishte...
  Sir Brian u rrëzua dhe u përpoq me dëshpërim të ngrihej, por trupi i tij në armaturë nuk iu bind mirë.
  Mjeshtri i madh njoftoi:
  - Gjykimi i Zotit ka ndodhur! Luftëtar i ri, si e ke emrin?
  Djali u përkul dhe u përgjigj:
  - Albert!
  Mjeshtri i madh vazhdoi:
  - Albert! Ai mundi luftëtarin më të mirë të rendit dhe shpëtoi gruan hebreje Rebeka, të bijën e Isakut, e cila u akuzua për magji. Tani ajo është e lirë dhe asaj i kthehen rrobat dhe bizhuteritë e vjetra!
  Asistenti i pëshpëriti në vesh kreut të urdhrit:
  "Ndoshta ne mund t'i konfiskojmë pronën e saj në thesar?"
  Mjeshtri i Madh gërrmoi:
  - Mos u bëj budalla! Kjo është pabesi! Hajde, hiqi zinxhirët vajzës dhe zgjidh shtyllën!
  Luftëtarët dhe xhelatët filluan të zgjidhin me gëzim zinxhirët me të cilët ishte lidhur Rebeka! Muzika u luajt. Njerëzit ishin të lumtur, veçanërisht gratë. Me të vërtetë sa e lezetshme është kjo
  një vajzë hebreje, që ajo u shpëtua shkakton vetëm gëzim.
  Alberti u përkul para mjeshtrit dhe tha:
  - Drejtësia triumfoi!
  Mjeshtri i madh ra dakord:
  - Këtu është gjykimi më i lartë i Zotit! Dhe tani, kalorësi im, ndoshta do të festosh me ne! Dhe do të dëshironit të hyni në shërbimin e porosisë?
  Alberti ngriti supet.
  "Unë jam një princ dhe i shërbej mbretërisë sime!" Sa për festën... Më falni, por më parë do t'ia dorëzoj Rebekën nën rojën time babait të saj. Dhe pastaj ajo mund të rrëmbehej përsëri. Pyjet janë plot
  grabitës dhe kalorës aventurierë!
  Mjeshtri pohoi me kokë.
  - Paç fat! Por e di të dashur për shërbimin e rendit është gjithmonë i hapur!
  Rebeka u kthye në qelinë e saj, ku do t'i jepeshin rrobat e vjetra dhe do t'i konfiskoheshin bizhuteritë. Vajza, nga gëzimi, goditi këmbët e saj të zhveshura dhe të dalta, jo
  duke ndjerë mprehtësinë e gurëve dhe të ftohtin, megjithëse po errësohej... Dhe dielli u zhduk pas horizontit. Lakuriq, rozë, çfarë çuditërisht të pastra, takat e rrumbullakëta të vajzës vezulluan.
  Ajo shkoi në ekzekutim në heshtje me vështirësi për të mbajtur qetësinë. Dhe tani ajo ishte e gëzuar dhe fjalë për fjalë fluturonte. Dhe ajo dukej edhe më e bukur. Fytyra e saj nuk ishte më aq e zbehtë,
  por u bë rozë nga emocioni dhe shtoi ngjyrat dhe bukurinë. Dhe kjo vajzë tani i ngjante një fëmije lozonjare.
  Alberti këndoi me kënaqësi:
  Kush është mësuar të luftojë për fitore,
  Le të këndojë së bashku me ne ...
  Kush është i gëzuar, ai qesh
  Kush kërkon do të arrijë
  Kush kërkon do të gjejë gjithmonë!
  Kështu Rebeka vrapoi në qeli. Murgeshat e ndoqën atë për ta ndihmuar të vishej. Alberti zbriti nga kali. Atij iu ofrua një gotë me verë të vjetëruar mirë.
  Një gjë natyrale dhe e ëmbël, kjo verë ka shije shumë të mirë.
  Alberti e piu me kënaqësi dhe ndjeu një fuqi të madhe. Ai ishte i mrekullueshëm dhe argëtues. Doja të gjitha llojet e bëmave. Madje djali këndoi:
  - Mësohu të luftosh në çdo mënyrë,
  Të paktën disa shishe kanë parë pjesën e poshtme ...
  Por ne nuk ndodhi të biem në dashuri -
  Shumë kohë më parë! Shumë kohë më parë!
  Shumë kohë më parë!
  Rebeka është kthyer. Ai çaloi fort. Në çizme, këmbët e rrëzuara janë të pakëndshme. Ajo hodhi një shall mbi fytyrën e saj dhe tani bukuria e saj ishte e fshehur.
  Fustani i saj është vërtet i ndritshëm dhe ka shumë bizhuteri mbi të. Murgjit dhe murgeshat nuk vodhën asgjë. Dhe dukej vërtet e mrekullueshme. Më saktë Alberti
  Më pëlqeu më shumë kur Rebeka ishte me një mantel të bardhë dhe zbathur. Këmbët e saj të zbathura i dhanë djalit emocionin e një të riu. Dhe kështu ... Ai pa shumë të ngjashme
  gra në bizhuteri dhe nuk më ndezi.
  Alberti këndoi:
  - Për këtë vajzë këmbëzbathur,
  Nuk mund të harroja...
  Dukeshin gurët e trotuarit,
  Ata mundojnë lëkurën e këmbëve të buta!
  Dhe djali qeshi ... Rebeka i shkeli syrin, e cila, megjithatë, në mënyrë të padukshme dhe guxoi përmes velit:
  - Do të më shoqërosh kalorësi im?
  Alberti pohoi me kokë.
  - Po, zonja ime!
  Rebeka tha prerazi:
  - Vetëm hesht në rrugë! Dua të dëgjoj pak heshtje! Dhe shijoni natyrën!
  Alberti tha logjikisht:
  - Heshtja është e artë, vetëm për shkak të lehtësisë së nxjerrjes, ajo ra në mostër në një nivel nën bakër kumbues të elokuencës!
  Rebeka bërtiti:
  - Hesht gjithsesi! Dhe më çoni te babai im.
  Djali dhe vajza hipën mbi kalë. Rebeka u ul e shkathët në shalë dhe lëvizi ngadalë. Djali heshti, por mezi e përmbajti veten. Ai me të vërtetë donte të fliste me të
  dhe bëni shumë pyetje. Por duhej ta mbaja gojën mbyllur.
  Djaloshi-princi ende tha me zë të lartë:
  - Heshtja është e artë, fjala është argjend, elokuenca është bakër, dhe sharja kthehet në shi plumbi!
  . KAPITULLI? pesëmbëdhjetë.
  Mikhail-Vladimir Putin-Gorbachev përsëri filloi të kthehet në Stalinizëm.
  Rritja e afatit të shërbimit në ushtri në tre vjet. Prezantoi gradat ushtarake dhe në prodhim.
  Nga rruga, atij i pëlqeu ideja e ushtrive të punës të Trockit. Më tej u ashpërsua përgjegjësia penale për vonesën, paraqitjen e dehur në rrugë dhe pirjen e duhanit në vende publike.
  Më tej, ata filluan të mbjellin njerëz për bishta cigaresh të hedhura dhe qese celofani e letre.
  Më pas u paraqit një program për të luftuar peshën e tepërt.
  Pas kësaj, Mikhail-Vladimir Gorbaçov-Putinin e zuri gjumi;
  Mendimet e princit Albert u ndërprenë. Ai ishte pranë një oazi shkretëtirë. Tashmë ishte mbrëmje dhe po errësohej. Karvani u ndal.
  Albertin e zgjidhën, e çuan për të ngrënë dhe i dhanë një pije. Djali e piu ujin me kënaqësi. Për darkë iu dha qull dhe fruta të thata.
  Alberti hëngri. I dhanë një batanije për ta shtrirë në rërë. Dhe djali i lodhur nga rruga e mori dhe e zuri gjumi. Ndërkohë njeriu
  i veshur me një maskë të zezë nxori një kristal të veçantë magjik dhe e shikoi. Ai tani ishte në gjendje të vëzhgonte ëndrrat unike të djalit. Po paratë? Kjo është
  ari i rremë. Tani për tani, monedhat e arit kanë filluar të bëhen më të lehta dhe të shkrihen si akulli. Dhe një djalë unik mund të jetë shumë i dobishëm për një magjistar.
  Alberti përsëri ëndërron se është në ushtrinë e Spartakut. Crassus tani është mposhtur plotësisht dhe asgjë nuk i pengon skllevërit të sulmojnë Romën. Kjo duhet të bëhet para fitimit
  Lokum dhe Pompei. Dhe ata kanë njëqind mijë trupa secili. Pas fitoreve, Spartaku ka një rimbushje të madhe të skllevërve, gladiatorëve dhe të varfërve. Madje shumë qytete
  trupat filluan të dërgoheshin te udhëheqësi i rebelëve. Dhe kjo është serioze.
  Alberti është sërish me Eutibidën. Një djalë i fortë muskuloz dhe një bukuri e këndshme greke. Ata hipin krah për krah mbi kuaj të bardhë. Ushtria e Spartakut ka
  tashmë më shumë se njëqind e pesëdhjetë mijë luftëtarë. Por shumë prej tyre janë fillestarë. Edhe pse armët, falë trofeve të kapur, janë mjaft të mjaftueshme. Por ushtria është shumë e papërpunuar.
  Shumë skllevër adoleshentë që godasin me këmbë zbathur. Zakonisht, të rinjve pa mjekër nuk u jepen as sandale në stinën e ngrohtë.
  Eudibida vuri në dukje:
  - Roma është e fortifikuar mirë, veçanërisht Kapitoli. Dhe mbrohet nga rreth njëqind mijë luftëtarë. Vërtetë, disa prej tyre janë milici. Nuk do të jetë e lehtë për ta marrë atë!
  Alberti tha logjikisht:
  - Një pjesë e konsiderueshme e popullsisë së Romës janë skllevër. Ata mund të ngrihen në revoltë!
  Euthydis u pajtua me këtë:
  - Natyrisht ju mund të! Por dikush duhet ta organizojë atë!
  Alberti sugjeroi:
  - Mund ta bej! Siç kanë bërë tashmë në Capua!
  Gruaja greke dhe ish-skllavi pohoi me kokë.
  - E cila është mjaft e mundshme... Pra, veproni njësoj!
  Djali pohoi me kokë dhe konfirmoi:
  - Unë dhe motra ime Rodopeia do të depërtojmë në Romë, dhe pastaj do të shohim!
  Ushtria e Spartakut u rrit me shpejtësi. Dhe në lëvizje ishte trajnimi i rekrutëve. Rodopeja grumbulloi një legjion të tërë skllave të tyre. Ata fillimisht u mësuan të gjuanin një hark dhe
  hedhin shigjeta të lehta. Dhe sigurisht ishte një ide e mirë. Kishte edhe legjione djemsh skllevër. Edhe pse zakonisht Spartak përpiqej të mos merrte fëmijë. Por ka shumë skllevër të rinj dhe ata duhet të lidhen diku. Ashtu si ka edhe më shumë gra skllave sesa burra. Shumë skllevër besuan në fundin e afërt të luftës. Dhe të gjithë arritën në ushtrinë e Spartakut
  mijëra skllevër, të varfër, aleatë. Përfshirë gratë me fëmijë. Dhe ushtria u rrit me shpejtësi. Disa rimbushje u dhanë nga njerëz të lirë nga ato qytete
  Italia që nuk donte të jetonte nën sundimin e Romës despotike. Dhe luftëtarët vijnë me përvojë luftarake dhe me armët e tyre. Dhe më duhet të them, është vërtet fantastike.
  Por në ushtri ka shumë djem, vajza dhe vajza. Gratë skllave nuk rrinin ashtu më parë, por tani vrapojnë në Spartak me dhjetëra mijëra. Zakonisht ata janë zbathur, dhe me tunika të grisura, disa janë pothuajse plotësisht të zhveshura, disa me këllëf. Dhe ka gjithashtu krejtësisht të zhveshur, veçanërisht skllevër nga Afrika. Këtu janë kopetë.
  Edhe Eutibida shkoi për të stërvitur vajzat.
  Alberti takoi Rodopean. Dhe ai ofroi të vinte me të në Romë nën maskën e artistëve shëtitës.
  Vajza u shpreh:
  - Rreziku është shumë i madh! Në Romë vigjilenca e rojeve është e lartë!
  Alberti pohoi me kokë.
  - Sigurisht! Por qyteti është një kështjellë e vërtetë me njëqind mijë luftëtarë, dhe nuk është aq e lehtë për ta marrë atë. Por nëse skllevërit brenda qytetit do të na ndihmonin...
  Rodopeja vuri në dukje:
  - Ndoshta kjo është një ide e mirë. Por ti nuk kishe as mustaqe. Skllevërit mund të mos dëgjojnë fëmijët! Për më tepër, Spartak mund të dalë me diçka më reale!
  Alberti pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Unë besoj në gjeniun e Spartakut, por dua të luftoj vetë armikun! Dhe fitoni me zgjuarsinë tuaj!
  Rodopeia vuri re me një buzëqeshje se ajo kishte dhëmbë kaq të bardhë:
  - Dhe ju e dini, nuk do të jetë e dëmshme të skautosh! Le të shqyrtojmë fortifikimet e Romës dhe të gjejmë se ku janë më të cenueshme...
  Djali princi pohoi me kokë.
  - Kjo eshte nje ide e mire!
  Fëmijët lëvizën në drejtim të Qytetit të Përjetshëm. Megjithatë, pati një përleshje. Dy legjione marshuan drejt Romës nga Afrika. Këta janë dymbëdhjetë mijë këmbësorë dhe tre mijë kalorës.
  Komandanti i tyre, prokonsulli Viskunt, natyrisht, nuk donte të përfshihej në betejë me Spartakun dhe u përpoq të anashkalonte ushtrinë rebele që anashkaloi Romën.
  Por skautët raportuan se përpara kishte një legjion vajzash gjysmë të zhveshura. Nga ku u morën flakë sytë e legjionarëve, të uritur për trupin e femrës. Dhe Viskunt dha urdhrin për të kapur skllevërit, duke dashur edhe vetë të argëtohej me ta.
  Por Spartak ka inteligjencë të mirë. Djemtë me poni të shpejtë, të maskuar, kërkojnë të gjitha rrugët që shkojnë në Romë. Dhe sigurisht, trupat e Viskunt e panë atë. Dhe kur
  Romakët u përpoqën t'u fusnin hundën vajzave, pasi para tyre kishte jo më pak se njëqind mijë skllevër. dhe ata që në minutat e para i rrethuan romakët.
  Dhe beteja vazhdoi.
  Kuptoni Alberti dhe Rodopeja morën pjesë në të. Djali tundi një palë shpata dhe ia preu kokën centurionit romak duke thënë:
  - Lavdia e Lirisë na pret!
  Rodopeia e lëvizi romakun me thembër të zhveshur dhe të rrumbullakët në mjekër dhe e rrëzoi atë duke guxuar:
  - Lavdi perëndive të njerëzve!
  Djali dhe vajza u ndanë seriozisht. Dhe shpatat e tyre shkëlqenin si tehet e një helikopteri. Ata janë një çift shumë luftarak dhe agresiv.
  Alberti preu kokën e një legjioneri romak dhe kërciti:
  - Për Spartakun!
  Rodopeia gjithashtu preu kokën e romakit dhe vuri në dukje:
  - Nuk ka nevojë të bësh Zotin nga një person i thjeshtë! Spartaku është njësoj si ne!
  Princi djalosh preu një legjionar tjetër dhe rënkoi:
  - Atëherë për ne!
  Vajza, duke i prerë kundërshtarët, qeshi:
  - Këtu për ne është e mundur!
  Epërsia numerike e ushtrisë së Spartakut ishte shumë e madhe. Vetë Spartak, duke tundur dy shpata, hyri në betejë. Por ai nuk kishte kohë për të prerë siç duhet. Romakët u shfarosën, nja dy mijë
  legjionarët e mbijetuar ranë në gjunjë dhe u dorëzuan. Dhe kështu përfundoi në një betejë përgjithësisht interesante, por anësore. Vërtetë, pesëmbëdhjetë mijë legjionarë shtesë mund të forcojnë mbrojtjen e Romës.
  Kështu që gjithçka shkoi sipas planit. Të dy Alberti dhe Rodopeia kaluan në Vitin e Përjetshëm. Alberti nuk e kishte parë kurrë Romën e Lashtë më parë dhe donte ta shihte atë
  qyteti kryesor i antikitetit. Djali dhe vajza mbanin me vete sendet e thjeshta të aktorëve dhe qen qimedredhurin e bardhë. Ky i fundit ishte një qen i vërtetë cirku dhe dinte të bënte disa hile.
  Djali dhe vajza goditën guralecat me këmbë të zbathura dhe kënduan:
  - Vetëm në luftë mund të gjendet lumturia,
  Spartaku hap përpara!
  Spartaku hap përpara!
  Djali dhe vajza po afrohen më shumë me Romën. Mund të shihni se çfarë muresh dhe kullash të larta ka, mbi të cilat janë instaluar katapultë. Nuk është e lehtë të marrësh një qytet të tillë.
  Megjithatë, fëmijët po lëvizin. Dhe ata madje këndojnë:
  - Por pulsimi i zemrës dhe i venave,
  Lotët e nënave të fëmijëve tanë...
  ata thonë - ne duam ndryshim -
  Hidhe zgjedhën e zinxhirëve të skllevërve!
  
  Biri i tokës do të thotë jo si përgjigje,
  Unë kurrë nuk do të jem skllav...
  Unë besoj se do të vijë agimi i lirisë -
  Era do të freskojë një plagë të freskët!
  
  Për lirinë e shenjtë në betejë,
  Vetë Spartaku i madh e quan...
  Ngrihu kalorës trim në orët e para,
  Le të shkëlqejë dielli i së vërtetës!
  Hyrja është plot me roje. Dhe legjionarët me forca të blinduara i shikojnë fëmijët me dyshim. Alberti është shumë muskuloz dhe duket më shumë si një luftëtar sesa një tranzit.
  Legjionari i vjetër e pyeti Albertin:
  - Kush je ti femije?
  Princi djali u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Unë jam gjimnast dhe akrobat!
  Kreu i rojes urdhëroi:
  - Ec me duar!
  Alberti qëndroi në kokë dhe vrapoi. Këmbët e saj të zhveshura dhe të nxira me taka pluhuri shkëlqenin në diell.
  Vetë djali ishte i nxirë dhe shumë i pashëm. Kreu i rojeve pohoi me kokë.
  - Po, je mirë! Do të doja të kisha një skllav si ti!
  Alberti, me një buzëqeshje dhëmbësh të bardhë, u përgjigj:
  - Unë jam i lirë!
  Kreu i rojes e shikoi me dyshim dhe mërmëriti:
  - Vërtetoje! Personaliteti i kujt jeni ju?
  Alberti rrëshqiti një copë papirusi, një dokument nga mesi i trofeve të sekuestruara nga skllevërit rebelë.
  Kreu i rojes pa dhe tha:
  - Prapëseprapë, unë mund të të ndaloj, madje të të torturoj. E kuptoni?
  Alberti tundi kokën me një psherëtimë.
  - Ju keni fuqi!
  Legjionari i moshuar pohoi me kokë.
  - Pra... Arrestoji dhe fto xhelatin.
  Rodopeja guxoi:
  - Dhe unë për çfarë?
  Shefi i rojes tha:
  - Ju jeni spiunë të Spartakut! Une mund ta ndjej. Për më tepër, krahu i djathtë i Spartak-ut është shumë i fortë, i shkathët dhe flokëbardhë. Unë nuk mendoj se jeni. Legjionari vuri në dukje:
  - E drejte! Kemi dëgjuar për një djalë që lufton deri në luftëtarë të rritur. Është shumë e mundur që ai personalisht të ketë shkuar në zbulim!
  Legjioni i moshuar pohoi me kokë.
  - Merri ato!
  Alberti ishte i hutuar. Nuk e priste që të dyshohej kaq shpejt. Në të njëjtën kohë, ai nuk donte të jepte veten. Rodopeja gjithashtu nuk rezistoi. Djemtë u kapën.
  Dhe Albertit ia lidhën duart, aq sa bashkuan bërrylat. Djali rënkoi nga dhimbja, por mbajti një rënkim, edhe pse shpatullat e tij u përdredhën. Të njëjtën gjë bënë edhe për Rodopenë.
  Vajza bërtiti nga dhimbje torturuese. Por më pas ajo shtrëngoi buzët së bashku. Po, dhemb. Dhe ata u çuan në bodrum. Romakët vendosën t'i torturonin menjëherë. Mos shtyrja e çështjes pafundësisht.
  Dhe bodrumi i torturës ndodhej pikërisht në murin e kalasë.
  Alberti u mërzit që nuk e pa kurrë Romën e Lashtë. megjithatë, ai mund ta shohë atë. Mos u trembni. Djali, duke zbritur poshtë, u përpoq të merrte frymë në mënyrë të barabartë.
  Nuk ka humbur ende gjithçka. Ndoshta nëse i mbijeton torturës, do ta lënë të shkojë. Është e vërtetë, më vjen keq për Rodopenë. A do të torturohet edhe vajza? Edhe pse romakët janë sigurisht mizorë.
  Ata u çuan në një dhomë të akumuluar shumë. Kaminat po digjeshin, ndihej era e mishit të djegur. Në mure ishin varur instrumente të shumta torture.
  Një arsenal i tërë për tortura. Po përgatitej një torturë e re mizore.
  Fëmijët u dërguan në qendër. Xhelati i shikoi me të qeshur. Dy djem skribë me tunika të bardha tundën kokën dhe përgatitën pata për të shkruar rrëfimet.
  Xhelati e shikoi Albertin dhe e pyeti rojen:
  - A është ai një skaut?
  Legjionari pohoi me kokë.
  - Po, ata kapën dy skautë!
  Xhelati pohoi me kokë.
  Le të fillojmë me djalin! Ai duket sikur është i çmendur!
  Legjionari u shpreh:
  - Kamxhik largohet nga paturpësia!
  Ekzekutuesi urdhëroi ndihmësit e tij:
  - Qyqe atë!
  Alberti u fiksua nën litar dhe u tërhoq zvarrë në raft. Kjo pajisje torture ishte shumë efektive dhe e përhapur. Së pari, djali u rrit.
  Alberti ndjeu nyjet e duarve të tij duke u përdredhur me dhimbje. Filloi të përkulej. Por xhelatët e tërhoqën. Dhe dhimbja djallëzore e shpoi Albertin në kyçet e përdredhura.
  Djali bërtiti në mënyrë të pavullnetshme, por shtrëngoi dhëmbët. Duart u kthyen te supet dhe u kthyen lart. Këmbët e zbathura të djalit u larguan nga dyshemeja.
  xhelati urdhëroi:
  - Dhe tani pesë rëna me gjysmë fuqie!
  Një torturues me një mantel të kuq mori një kamxhik nga një kovë ku urinonin shufra prej thurjeje. Së pari, ai tundi në ajër. Pastaj ai i dha një goditje në shpinë Albertit.
  krahasuar me dhimbjen në shpatulla dhe krahë, jo aq e frikshme. Lëkura është pak e fryrë. Xhelati goditi herën e dytë pak më fort. Por në mënyrë që lëkura të mos shpërthejë. Pastaj goditi përsëri.
  Rodopeja kërciti:
  - Mos e godit!
  Ekzekutuesi i vjetër pyeti:
  - E njeh veten si skaut?
  Vajza tundi kokën jo!
  Kryexhelati pohoi me kokë.
  - Dhe rafti po ju pret!
  Tani ngrijeni djalin deri në tavan dhe tundeni mirë!
  Litari u tërhoq më fort. Alberti filloi të ngrihej lart. Djali ndjeu një rritje të dhimbjes. Tavani në bodrum ishte i lartë dhe i rrumbullakosur si një qepë. Tullat ishin
  jeshile dhe e kuqe, pak e plasaritur. Një plasaritje i kujtoi Albertit diçka, por djali nuk e mbante mend se çfarë saktësisht. Dhe këtu ai është në krye.
  Dhe ngriu. Xhelatët janë bërë më të vegjël dhe jo aq të frikshëm. Më pas litari u lëshua. Ajo fluturoi poshtë. Alberti ndjeu sikur diçka kishte thyer në të. Dhe këtu u rrëzua.
  Dhe ngriu në dysheme. I gjithë trupi i Albertit, dhe veçanërisht krahët dhe shpatullat, kishte një dhimbje të tillë sa ai bërtiti. Xhelatët qeshën. Edhe djalit iu errësuan sytë nga dhimbja e tmerrshme.
  Ekzekutuesi i vjetër pyeti me një buzëqeshje të turpshme:
  "Epo, do të flasim tani?"
  Alberti bërtiti:
  - Mbylle gojën kopil!
  Ekzekutuesi i lartë bërtiti:
  - Dhjetë rëna me forcë të plotë!
  Këtë herë torturuesi e goditi Albertin me të gjitha forcat. Lëkura në shpinë të djalit plasi dhe gjaku u derdh. Me një përpjekje çnjerëzore vullneti, Alberti e mbajti ulërimën dhe mori frymë rëndë.
  Xhelati mbaroi së rrahuri dhe shikoi torturuesin më të vjetër.
  Ai urdhëroi:
  - Këmbët në bllok!
  Xhelatët i morën menjëherë këmbët e zbathura djalit dhe i fiksuan në një pajisje lisi. Pastaj ekzekutuesi i lartë urdhëroi:
  - Varni pesha!
  Xhelatët me kënaqësi filluan të varnin peshat e poudit në grepa. E bënë shpejt. Alberti ndjeu përsëri një rritje të dhimbjes tashmë të fortë në shpatullat dhe krahët e tij. Djali rënkoi.
  Ekzekutuesi i vjetër pyeti me një buzëqeshje:
  - Do të flasësh, do ta pranosh që je skaut apo do të torturohesh më tej?
  Alberti bërtiti:
  - qofsh i mallkuar!
  Kryetorturuesi urdhëroi:
  - Lubrifikoje takat e tij! Le të provojmë brazierin për djalin!
  Një nga ndihmësit e xhelatit nxori një enë me vaj ulliri. Dhe torturuesit filluan të njollosin këmbët e zhveshura dhe të ngurtësuara të djalit.
  Kryetorturuesi tha:
  - Dhe pse vajza qëndron këtu! Le ta vendosim në një karrige dhe të përgatisim edhe një mangall!
  Një nga xhelatët pyeti:
  - Ndoshta, dhe ajo në raft?
  Ekzekutuesi i lartë kundërshtoi:
  - Vajza është më e brishtë, mund të gjymtohet! Bëje edhe zjarrin nën thembra më të vogël! Nuk e dimë ende nëse janë fajtorë apo jo, për të torturuar deri në vdekje!
  Rodopeja u vendos në një karrige dhe u lidh fort. Pastaj i ngritën këmbët dhe filluan t'i lyejnë shputat me vaj ulliri.
  Ja ku Alberti përfundoi lubrifikimin. Dhe sollën një mangall me të cilin rrotullohej flaka. Këmbët e vrazhda dhe me kallo të djalit nuk e ndjenë menjëherë dhimbjen. Por u dogj.
  Pasi mbaruan lubrifikimin e shputave të vajzës, ata vendosën një mangall më të vogël nën takat e saj të zhveshura dhe të rrumbullakëta. Dhe ai ishte shumë i dobët. Filluan të skuqnin këmbët e zhveshura, të ngurtësuara, të lyera me vaj të fëmijëve.
  Tortura ishte e gjatë dhe e dhimbshme. Alberti u përpoq të mendonte diçka tjetër për t'i hequr mendjen nga dhimbja e fortë. Për shembull, ai, së bashku me Spartaku, lufton romakët.
  Po zhvillohet një luftë e ashpër. Djali, si gjithmonë, me dy shpata. Drejton një mulli. Dhe bie prerë, koka e një romak me fytyrë të parruar dhe të ashpër. Pastaj djali do të ngarkojë
  me thembër të zhveshur deri te mjekra e centurionit. Dhe ai bie. Dhe pastaj romakët prenë dhe bien përsëri. Dhe këtu është Eutibida, në duart e saj është një hark. Dhe vajza greke le nga romakët
  shigjeta. Dhe godet armikun. Ai bie i vdekur.
  Dhe Eutibida këndon:
  - U tregoi skllevërve dritën e lirisë,
  Dhe kërkoni që zinxhiri i ndihmoi ata ...
  Në fund të fundit, skllavëria njerëzore është e turpshme,
  Dhe jo Shkëmbi i shenjtë i Perëndisë!
  Kjo është një vajzë kaq luftarake dhe shumë e lezetshme. Një skllave, por që bleu lirinë e saj dhe u bë e famshme në histori. Dhe tani duke luftuar për ushtrinë e Spartakut.
  Dhe këtu Rodopeja po lufton dëshpërimisht ...
  Dhe ai gjithashtu mund armiqtë pa dobësi dhe keqardhje.
  Alberti, nga ana tjetër, mban një pritje flutur me shpata. Dhe kokat e prera bien nga supet e legjionarëve. Dhe pastaj një me një helmetë me brirë fluturon dhe shpon sytë e luftëtarëve të tjerë. Dhe fjalë për fjalë
  i vret.
  Pastaj djali dëgjoi Rodopeinë duke bërtitur nga dhimbja. Mund të shihet, megjithatë, takat e saj të zhveshura dhe të rrumbullakëta ishin djegur plotësisht.
  Alberti bërtiti në majë të mushkërive:
  - Mos guxo! Shtrëngoni dhëmbët dhe heshtni! Mos u jepni armiqve tuaj arsye për t'u gëzuar!
  Rodopeja shtrëngoi dhëmbët dhe mori frymë rëndë. Po, ajo nuk do të japë miell.
  Ndërkohë Alberti e imagjinoi sërish betejën. Ai është një djalë, por një djalë i fortë. Dhe do të durojë çdo torturë. Por çlirimi do të pritet kështu.
  dhe askush nuk do ta ndalojë ose mund ta mposhtë ...
  Alberti ndjen venat duke luajtur tek ai dhe energjia rrjedh. Djalë skllav hack, me entuziazëm të madh. Dhe tani legjionarët e shpuar po bien sërish. Djali hedh kokën e prerë të një romak me këmbën e tij të zbathur dhe bërtet:
  - Lavdi epokës së Spartakut!
  Ky është një djalë kaq luftarak. Dhe se si goditjet e tij i shpërthejnë kokat e gjithnjë e më shumë romakëve sulmues dhe një turme të tërë mashtruesish. Por nëse janë edhe romakët.
  Dhe ja ku vjen ballisti i rëndë. Dhe një fuçi e tërë me përzierje të djegshme shpërthen dhe bie mbi legjionarët. dhe digjen pa mëshirë.
  Alberti këndon:
  - Por nuk është çudi
  Djalli im i afërt!
  Dhe vërtet, pranë Albertit u shfaq një vajzë e bukur Satanai me flokë kaçurrela në ngjyrën e fletës së artë. Ajo shikon Albertin dhe duke qeshur e pyet:
  - Epo, si është trupi juaj?
  Djali-princi me një buzëqeshje të gëzuar përgjigjet:
  - Shpirti ka mëkatuar, por trupi është përgjegjës!
  Satan Girl sugjeroi:
  - Ndoshta doni diçka më argëtuese sesa të torturuar në raft?
  Alberti pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  -Po, sigurisht që dua! Për shembull, presin kokën e xhelatit!
  Vajza Satana tha:
  - Epo, nuk mund ta jap akoma atë kënaqësi! Por nëse dëshironi, mundeni... Vazhdoni eksplorimin!
  Djali princi pohoi me kokë.
  - Epo, faleminderit për këtë!
  Vajza e bukur tha:
  - Është e vërtetë që nuk do të falënderosh në bukë! Megjithatë, ju jeni bërë mirë dhe silleni me guxim!
  Dhe bukuroshja nga ferri u zhduk.
  Kryetorturuesi shikoi orën e rërës dhe tha:
  - Koha mbaroi! Ligji i Romës kufizon kohëzgjatjen e torturës për fëmijët! Meqenëse nuk u rrëfyen, atëherë për sot mjafton me të!
  Roja pohoi me kokë.
  - Po! Ne kemi vetëm dyshime ndaj tyre, ndaj ndoshta i lëmë të shkojnë?
  Ekzekutuesi i lartë ngriti supet.
  - Sigurisht, mund t'i drejtoheni gjyqtarit, por ... Pse të shpërqendroni një person të zënë për shkak të fëmijëve! Lërini të lirë!
  Së pari, brazirat u hoqën nën këmbët e zbathura të Albertit dhe Rodopesë. Më pas vajza u zgjidh dhe Alberti u hoq nga blloku. Pastaj e ulën nga rafti. Dhe ata hoqën grepin. Duart e fëmijëve ishin
  të lidhura pas shpine dhe në bërryla.
  Ata u nxorën nga dhoma. Këmbët e djemve nuk u lënduan shumë. Vetëm flluska të vogla nga brazirat, megjithëse dhimbja ishte e ashpër. Vaji i ullirit e mbante lëkurën e tabanit të mos digjej shumë.
  Vërtetë, shpina e Albertit ishte goxha e prerë.
  Fëmijët u nxorën jashtë pjesës së brendshme të murit dhe në fund legjioni preu litarët që lidhnin duart pas. Alberti ndjeu liri dhe dhimbje në ligamentet në të cilat po kthehej
  gjaku. Rodopeja rënkoi dhe gurgulloi:
  - Megjithatë, dhemb!
  Djali princi tha me një buzëqeshje:
  - Por ne jemi të lirë!
  Vajza tundi kokën në shenjë dakordësie.
  - Relativisht, sigurisht, por falas! Dhe kjo është e mirë!
  Alberti pohoi me kokë dhe këndoi:
  - Liri, liri, liri,
  Unë dua t'u jap lumturinë e botës popujve!
  Dhe djali ngriti sytë. Këtu ata janë në Romë. Dhe kjo është e mrekullueshme. Qyteti është vërtet i mrekullueshëm. Rrugë mjaft të pastra, nën mbikqyrjen e legjionarëve, ato fshihen nga djemtë skllevër dhe
  robëreshat. Është interesante se në Romë, shumica e fëmijëve dhe grave veshin sandale. Madje edhe shumë skllevër dhe fëmijë skllevër janë të veshur. Është e qartë se ky është kryeqyteti. Dhe këtu ka mirësjellje.
  Edhe pse zakonisht gjatë muajve të ngrohtë, fëmijët dhe gratë në qytetet e tjera italiane janë zbathur. Përveç nëse janë nga njerëzit e pasur apo fisnik. Dhe këtu, sigurisht, edhe një skllav shtëpiak duhet
  vesh sandale. Përndryshe, ata do të mendojnë se patrici është shumë i varfër sa nuk mund të blinte këpucë për shërbëtorët. Burrat e rritur, si rregull, nuk shkojnë zbathur, edhe nëse janë skllevër.
  Këto janë rregullat...
  Albertit papritur iu kujtua se atyre u ishte marrë gjithçka, përfshirë edhe qenin e cirkut. Dhe tani ai ka veshur vetëm një mbathje, dhe Rodopeia është vetëm në një tunikë të copëtuar dhe të zbehur. Dhe pamjen
  ata janë si lypës të varfër. Dhe madje edhe skllevër të arratisur. Sidomos kur mendon se Albertit i është prerë shpina. Dhe fëmijët i kishin djegur këmbët në çdo hap.
  Por rojet nuk i kanë prekur ende. Me sa duket, djemtë i fshikullonin shpesh dhe ishte mjaft vapë, edhe pse po afrohej mbrëmja. Djemtë në përgjithësi shpesh vrapojnë me gjoks të zhveshur në verë, madje
  origjinë fisnike.
  Dhe ata gjithashtu mund të fshikullojnë një djalë për çdo gjë të vogël. Ishte interesante të shihje vetë qytetin. Është vërtet shumë i madh. Këtu ju shkoni përgjatë tij, por fundi dhe buza nuk duken.
  Shtëpitë janë të mëdha. Ka pesë, gjashtë, shtatë, madje edhe dhjetë kate. Shumë pallate luksoze. Por në të djathtë të çiftit të fëmijëve të kaluar, statuja e Herkulit dhe rrahja
  shatërvan prej tij. Dhe është e bukur. Këtu mund të shihni se si po lëviz kolona e ushtarëve. Armatura është prej bronzi dhe me shkëlqim. Pas tyre dy djem i bien daulleve. Ato janë me pantallona të shkurtra dhe sandale.
  Këtu është një statujë tjetër: Neptuni dhe në duart e tij një tas i praruar. Dhe nga tasi rreh një shatërvan.
  Alberti dhe Rodopeja nuk e duruan dot dhe u ulën në buzë, zhytën këmbët e tyre zbathur, u dogjën në një mangall nën tortura. U bë pak më e lehtë. Por një legjionar kaloi dhe i bërtiti
  fëmijët. Dhe ata u hodhën dhe vrapuan.
  Alberti dhe Rodopeja vrapuan pak dhe u ndalën. Ata arritën të pinin një gllënjkë ujë nga burimi dhe nuk u munduan nga etja. Por ishte i uritur. Dhe është e turpshme ta pranosh.
  . KAPITULLI? 16.
  Albert vuri në dukje:
  - E dini, freskimi nuk do të dëmtojë!
  Vajza sugjeroi:
  Le të kërcejmë dhe të këndojmë! Ne do të shërbehemi!
  Djaloshi princ pranoi:
  -Le te perpiqemi!
  Pasi zgjodhën një vend pak a shumë të mbushur me njerëz, fëmijët filluan të këndojnë dhe të kërcejnë. Edhe pse të dhemb të kërcesh kur këmbët të digjen. Por fëmijët u përpoqën dhe duket se ia kanë dalë.
  Alberti tha duke qeshur:
  - Ja si sigurojmë jetesën!
  Rodopeia e korrigjuar:
  - Jo për jetën, por lirinë!
  Fëmijët mblodhën disa monedha bakri. Ndonëse u hodhën asat me ngurrim. Dhe shkuam në dyqanin më të afërt. Merrni pak qumësht dhe byrekë me mish. Dhe duke ngrënë duke u përpjekur për ta bërë atë
  bisedoi shpejt,
  Rodopeja vuri në dukje:
  - Qyteti është i madh, ka shumë njerëz, përfshirë skllevër, por nuk di si t'i rebeloj!
  Alberti pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Po, nuk ka një plan specifik! Në fakt, mos bërtisni në shesh: rroftë liria - poshtë tiranit!
  Vajza sugjeroi:
  - Ndoshta duhet të shkojmë në cirk. me siguri do të ketë gladiatorë atje, kështu që ne do të rebelojmë kundër tyre!
  Djali princi tundi kokën në shenjë dakordësie.
  - Ideja duket e mirë!
  Fëmijët, pasi mbaruan së ngrëni, kaluan nëpër Romën e Lashtë. Këtu, për shembull, është një statujë e pushtuesit të Kartagjenës. Dhe pushtuesi i Sicilisë. Dhe gjithashtu Sulle.
  Këtu është Koloseu. Është një stadium i madh me njëqind e njëzet mijë ulëse. Bën përshtypje.
  Djali dhe vajza pyetën rojet në hyrje:
  Ku është shkolla e gladiatorëve?
  Legjionari u vrenjos dhe gërrmoi.
  - Pse po e ben kete?
  Alberti tha duke buzëqeshur:
  - Unë dua të regjistrohem në gladiatorë!
  Rojet çelin:
  - Sinqerisht?
  Djali tha me besim:
  - Sinqerisht nuk ndodh!
  - Kjo eshte e mire! Thjesht pothuajse të gjithë skllevërit kanë ikur dhe ne nuk kemi mjaft mish të freskët!
  Alberti, duke dëgjuar këtë lajm, nuk u gëzua:
  - Si shpëtuat?
  Legjionari më i gjatë raportoi:
  -Për shkak të këtij përbindëshi Spartaku, skllevërit filluan të ikin, dy vjet më parë. Dhe tani ata fjalë për fjalë po rrotullohen në tufa. Vërtetë, ne i mbajmë pas hekurave dhe në kapsllëk,
  vendosën roje, kështu që tani ata nuk vrapojnë aq shpejt si më parë, por nuk kanë mbetur mjaft!
  Alberti qeshi dhe tha:
  - Jo mjaftueshem! Por vetëm unë qëndroj shumë!
  Legjionari qeshi dhe u përgjigj:
  - Ti je akoma fëmijë! Veç kësaj, sapo të kanë goditur me kamxhik! Shihni nëse nuk e humbni kokën!
  Rodopeja sugjeroi:
  - Dhe ju e luftoni me shpata! Atëherë do ta kuptoni se kush sa vlen!
  Legjionari u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Shumë nder për mua të luftoj një luftëtar të madh me një pinjoll! Po, dhe nëse doni një vajzë, merrni! Kanë shpëtuar edhe shumë gladiatorë femra!
  Rodopeja tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Unë do të shkoj! Edhe unë mund të luftoj!
  Legjioni tha me skeptik:
  - Ja ku më bën të qesh!
  Pastaj një roje tjetër sugjeroi:
  - Më lër të luftoj me djalin mbi shpata!
  Legjionari i gjatë e pyeti duke buzëqeshur:
  - Pse të duhet?
  Roja qeshi dhe tha:
  - Të dhemb djalë i pashëm. Nëse e trokas, mund të argëtohem me të!
  Legjioni i madh pohoi me kokë.
  - Po bukuroshe! Ju mund të ishit bërë dashnor i ndonjë patrici fisnik, apo një patrici, me një pamje të tillë!
  Alberti u përgjigj me krenari:
  - Preferoj lavdinë e shpatës! Nëse ai roje do të më luftojë, atëherë unë do t'i tregoj se nuk jam aq i vogël!
  Legjionari sugjeroi:
  - Mire atehere! Unë do t'ju jap një shpatë!
  Roja nxori armën dhe bërtiti:
  Ai mund të bëjë pa shpatë. Pse t'i jap armë! Më saktë, arma nuk është e jona, por e shtetit!
  Legjioni pohoi me kokë.
  - Epo, siç e dini, thjesht mos vrisni!
  Roja qeshi.
  - Është gjynah të vrasësh një djalë kaq të mirë!
  Dhe si do të sulmojë Albertin duke tundur shpatën. Djali iu shmang me shkathtësi dhe e goditi rojen nën gju. Goditja ishte e dhimbshme. Dhe banditi bërtiti.
  Alberti këndoi:
  - Të zbathur, djem të fortë,
  Jo lepurushë frikacakë fare!
  roja u tërbua dhe bërtiti:
  -Do te te vras!
  Fytyra e tij ishte e kuqe dhe shkëlqente nga djersa, dhe shpata e tij dridhej dhe rrotullohej pa kuptim.
  Vetë roja çaloi pak. Alberti e goditi sërish me këmbën e tij të zhveshur nën gju. Ai donte të ndëshkonte të çoroditurin. Por ai nuk e ndaloi sulmin.
  Pastaj Alberti e shtyu atë përgjatë këmbës tashmë të dëmtuar me gjithë fuqinë e tij. Roja u thye dhe ra. Dhe ai filloi të bërtasë një turp të mirë. Ai ishte dëmtuar rëndë. Djali u hodh
  ndaj tij dhe e goditi me takë të zhveshur në mjekër. Goditja ishte e fortë dhe nofulla fluturoi, dhëmbët e thyer u derdhën jashtë. Dhe roja heshti. Alberti tha duke buzëqeshur:
  - Kjo është ajo që ju duhet! Keni dashur të vrisni një djalë të paarmatosur dhe e patët çmimin!
  Legjionari shtatlartë vuri në dukje:
  - Dhe ju jeni mirë! Shume mire! Është e nevojshme të jesh në gjendje të rrëzosh një luftëtar profesionist me armë me duar dhe këmbë zbathur. Ju do të jeni një luftëtar i madh!
  Alberti u shpreh:
  - Unë jam një luftëtar i madh! Pra, a duhet të shkoj te hosti kryesor?
  Legjionari pohoi me kokë.
  - Shtëpia e tij është prej mermeri të kuq, do ta gjeni pas Koloseut! Dhe pastaj ... Epo, ju e dini! Mund t'ju kërkohet të luftoni një burrë të rritur, por shpresoj t'ia dilni!
  Rhodopeia deklaroi me besim:
  - Ai mund ta përballojë atë!
  Dhe fëmijët vazhduan, në kërkim të pronarit të gladiatorëve. Djali vuri re se ata padyshim nuk e pëlqenin shumë rojen, pasi nuk shprehën keqardhje që ai ishte i gjymtuar.
  Rodopeja u përgjigj:
  - Njerëzit janë përgjithësisht egoistë! Dhe atëherë mund të ketë një shkelje të vogël!
  Alberti pohoi me kokë.
  - Po, ka ankesa të vogla dhe të mëdha. Epo, në rregull ... Tani le të shkojmë te pronari.
  Fëmijët lëviznin më shpejt. Ata u mësuan pak me dhimbjen dhe fshikëzat tashmë kanë filluar të ulen. Dhe ata u ngritën. Tashmë kemi dalë në rrugën pas Koloseut.
  Kishte vetëm një shtëpi prej mermeri të kuq, dhe mjaft e lartë. Në hyrje qëndronin dy gjigantë të zinj dhe një burrë tjetër më i vogël në një toga. Duke parë djalin dhe vajzën, ai u mërzit:
  - Ata nuk shërbejnë këtu! Dil jashtë!
  Alberti deklaroi me guxim:
  - Ne duam të punësohemi si gladiatorë!
  Burri u vrenjos dhe pyeti:
  - A e dini se këto nuk janë lodra për fëmijë, dhe vrasin atje!
  Rodopeja pohoi me kokë.
  - Sigurisht që po! Por të jesh gladiator është shumë më interesante sesa të jesh një tranzit!
  Burri buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Në një kohë tjetër, do të të kisha nxjerrë jashtë! Por tani ka mungesë gladiatorësh, kështu që... do të të lë të hysh në shtëpi. Pronari tani është larguar, por gruaja e tij është në shtëpi. Nëse ajo ju pëlqen, atëherë
  ju mund të merreni. Vetëm mbani mend, ndonjëherë fëmijët duhet të luftojnë me të rriturit! Ose me luftëtarë me përvojë që mund të vrasin një fillestar!
  Alberti pohoi me kokë.
  - E dimë! Por jini gati për të marrë rrezikun!
  Burri pohoi me kokë.
  - Me ndiq mua!
  Luftëtarët gjigantë i lanë fëmijët dhe shoqërimin e tyre. Brenda, shtëpia ishte luksoze dhe elegante. Shërbëtoret ishin të veshura mjaft pasur, me sandale dhe të përkulura
  mysafirët, pavarësisht pamjes së tyre të dobët. Në mure kishte statuja të vogla dhe portrete me ngjyra. Dhe disa nga pikturat ishin vaj në kanavacë.
  Kishte shumë vajza të bukura të zhveshura në kanavacë dhe luftëtarë të fuqishëm. Dhe në sallën qendrore kishte një përbërje me perënditë olimpike. Dhe në qendër, natyrisht, Jupiteri.
  ose Zeusi ndër grekët.
  Dhe një grua e bukur shtrihej në një divan të qëndisur me perla dhe ar. Ajo dukej të ishte jo më shumë se tridhjetë dhe ishte me veshje luksoze. Ajo shikoi çiftin dhe tha:
  - Edhe një djalë dhe një vajzë e bukur... I ke blerë në treg?
  Burri ngriti supet.
  - Jo! Ata erdhën vetë. Dhe ata duan të jenë gladiatorë!
  Gruaja pyeti duke buzëqeshur:
  - A dëshiron vërtet të vdesësh për argëtimin e turmës!
  Alberti u përgjigj me besim:
  - Mos vdis, por fito! Dhe për hir të vetvetes, jo për qejf!
  Gruaja buzëqeshi.
  - Dhe ti vajzë dëshiron të luftosh gjithashtu?
  Rodopeja pohoi me kokë.
  - Po! Unë jam gati për betejë!
  Gruaja e pronarit pohoi me kokë.
  Sigurisht që do të testoheni! Por së pari, le të hamë darkë! Je djalë shumë i pashëm. Nuk kam parë kurrë një bukuri të tillë. Hani dhe mendoni, a ia vlen të rrezikoni jetën tuaj!
  Alberti u shpreh:
  - Ne gjithmonë rrezikojmë. Një tullë mund të bjerë mbi kokën tuaj kur ecni në rrugë!
  Gruaja tundi me kokë.
  E shoh që je i zgjuar përtej viteve të tua! Por prapëseprapë, më parë merr një vakt me mua. Dhe pastaj do të shohim.
  Dhe pastaj ajo i ra ziles. Vajzat u shfaqën me tabaka të arta dhe ushqime të bollshme.
  Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin u zgjua. Idetë e reja ishin të tmerrshme në mënyrën e tyre.
  Në veçanti, kufizimet legjislative u futën për hebrenjtë. Atyre iu ndalua të mbanin shumë poste në aparat dhe në media. Të drejtat e tyre për të kandiduar në parlament dhe për të hyrë në institucionet e arsimit të lartë ishin gjithashtu të kufizuara.
  Represione shtesë u futën edhe ndaj përfaqësuesve të të gjitha besimeve jo të krishtera, më saktë, atyre joortodokse. Dhe kontrolli mbi kishën u rrit.
  Megjithatë, ndërsa ateizmi mbeti doktrina zyrtare. Gorbaçov-Putin vendosi të mos thyente traditat e komunistëve. Për më tepër, Mikhail-Vladimir vetëm pretendonte të ishte besimtar, ndërsa ai vetë ishte në të vërtetë ateist.
  Pastaj filloi të flinte përsëri dhe të ëndërronte;
  Alberti dhe Rodopeja tashmë ishin ngopur, por nga mirësjellja ata ende hanin. Gruaja e shikoi me mall Albertin. Ajo e pëlqeu shumë këtë djalë. Shumë e bukur dhe
  muskuj muskuloz, barku me pllaka çokollate, një figurë e patëmetë, një fytyrë shumë e bukur. Në përgjithësi, djemtë janë shpesh të pashëm, por kjo është e bukur në mënyrën e vet.
  Gruaja guxoi:
  - Ti nuk je një engjëll, por për mua,
  Por për mua ju u bëtë një shenjtor ...
  Alberti pohoi me kokë.
  - Është shumë interesante! Edhe pse nuk jam engjëll!
  Gruaja vuri dorën në gjoks dhe filloi të brumoste djalin. Dhe ajo e bëri atë me shumë dashuri. Dhe prekja e saj e emocionoi Albertin. Sa bukur është të të prek një grua.
  Edhe nëse është në moshën e nënës suaj, ajo është ende e freskët dhe e bukur.
  Rodopeja vuri në dukje:
  - Nuk është bukur të ndjesh djem në publik!
  Gruaja tundi me kokë.
  - Mirë! Do ta çoj në dhomën time! Dhe ju qëndroni këtu!
  Rodopeja vuri në dukje:
  - Ata paguajnë për të bërë dashuri! Lirë për të kënaqur një grua që është djalë shumë më i madh nuk do!
  Gruaja tundi me kokë.
  - Do të jap dhjetë monedha ari!
  Alberti u përgjigj:
  - Unë nuk jam prostitutë! Nëse ajo dëshiron, unë do ta kënaq atë falas!
  Gruaja buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Merr paratë! Për mua kjo është marrëzi! Edhe pak qindarka! Dhe do të përfitoni! Në fund të fundit, ju tashmë jeni pothuajse lakuriq!
  Rodopeja pohoi me kokë.
  Merre Albertin! Paraja është një vlerë e patransferueshme!
  Gruaja tundi me kokë.
  - Sa më shumë më lëpini! Jo të gjithë djemtë e duan atë!
  Alberti ngriti supet.
  - Mirë! Unë do të marr paratë! Por vetëm për një orë dashuri!
  Gruaja tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Për një orë të tërë do të jesh i imi!
  Dhe ajo e kapi për dore Albertin dhe e futi në dhomë. Në pak minuta u dëgjuan rënkimet dhe psherëtimat e saj epshore.
  Rodopeja mbeti vetëm. Më saktë, vajza dhe djem ende kërcenin para saj. Ajo u shtri në jastëk dhe ra në gjumë. Ajo ëndërroi se po punonte përsëri në plantacion.
  Ishte e vështirë që në ditët e para, kur më dhimbnin shumë këmbët dhe shpina. Por më pas vajza u mësua me të. Ajo punoi atje së bashku me vajza dhe gra të tjera.
  Ishte goxha e vështirë. Por nga ana tjetër, në ajër të pastër dhe një nxirje. Rodopeja ishte në punë në terren. Edhe pse mund të shitet në një bordello. Në fund të fundit, ajo është një vajzë e bukur.
  Por mesa duket Crassus e mbajti fjalën se virgjëria e saj do të kursehej. Edhe pse, sigurisht, është si të punosh kështu në djersën e fytyrës.
  Rodopeja punonte gjysmë e zhveshur, ose e ftohtë në një tunikë. Dhe unë shkova zbathur gjatë gjithë vitit. Dimrat, natyrisht, në jug të Italisë janë të ngrohtë, por këmbët zbathur janë ende të ftohtë.
  Edhe pse janë bërë kaq të pasjellshëm. Por forma e këmbës nuk u shpërfytyrua. Përkundrazi, shputat e këmbëve të vajzës u bënë më elegante dhe me një përkulje më të mirë të thembra.
  Ata tentuan të përdhunonin çiftin e saj, por vajza u kundërpërgjigj.
  Një herë ajo provoi vetë përkëdheljet e djalit, por nuk e la të shkonte shumë larg.
  Dhe kështu gjithçka ishte mjekër mjekër.
  Alberti u vonua për tre orë. Gruaja e pagoi dyfish për përpunim. Dhe Alberti kishte tashmë një çantë të tërë që përmbante pesëdhjetë monedha ari.
  Kjo nuk është keq, për të qetësuar një grua mjaft të bukur dhe ende mjaft të re. Në fund të fundit, në tre orë, pasi kishte përjetuar disa orgazma të forta, ajo e lodhi veten dhe gërhiti.
  Edhe Alberti ishte i lodhur dhe kishte një oreks brutal. Djali u hodh mbi ushqim dhe vuri në dukje:
  - Gjithçka është mirë që përfundon mirë!
  Rodopeja kujtoi:
  - E mbani mend detyrën e Spartakut?
  Alberti, duke vazhduar të hante, me ndershmëri ngriti supet.
  - Nuk e di! Unë kam dyshime se, pasi të kenë fituar, skllevërit do të jenë në gjendje të ndërtojnë diçka që ia vlen! Ndoshta përkundrazi - shkatërrimi i Romës vetëm do të përkeqësohet!
  Vajza ngriti supet dhe tha:
  - Por skllavëria do të zhduket!
  Alberti ngriti supet.
  - Kjo është një gjyshe tjetër e thënë për dy! dhe puna ende nuk do të zhduket! Përveç kësaj, do të shfaqen skllevër të tjerë, vetëm zotërit do të ndryshojnë!
  Vajza ngriti supet dhe këndoi:
  Çohu i mallkuar me markë
  gjithë bota e të uriturve dhe skllevërve...
  Na vlon mendja e indinjuar,
  Gati për të luftuar deri në vdekje!
  Djali princi këndoi:
  - Ne do të shkatërrojmë të gjithë botën e dhunës,
  Deri në fund dhe më pas...
  Ne do të ndërtojmë një botë të re, të re -
  Kush ishte askushi, ai do të bëhet gjithçka!
  Dhe fëmijët qeshën... Ishte argëtuese dhe qesharake. Rodopeja vuri në dukje:
  - Do të doja për atë lloj parash, dhe unë vetë do ta njihja dashurinë me një burrë! Oh, sa herët u bëtë i rritur!
  Alberti u shpreh:
  - Unë jam një hero aktiv, dhe heronjtë aktivë rriten shpejt! Për më tepër, trupi im i përket Satanit!
  Rodopeja qeshi dhe tha:
  "Të paktën është mjeshtri që ju përdor në mënyrë efektive!"
  Alberti pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Është e drejtë! Por pse i duhet djallit ari?
  Vajza ngriti supet dhe tha:
  Pse ai ka nevojë për shpirtrat tanë?
  Djali këndoi si përgjigje:
  - Shpirti yt aspiroi lart,
  Do të lindësh sërish me një ëndërr!
  Por nëse jetoni si një derr -
  Rri derr!
  Rodopeia psherëtiu dhe tha:
  - Po, Pitagora e madhe, doli me idenë se shpirti është i pavdekshëm dhe jeton në trupa të ndryshëm. Përfshirë trupat e kafshëve!
  Alberti u përgjigj:
  - Unë mendoj se shpirti i një personi jeton në vetë personin, dhe shpirti i një kafshe jeton në kafshë! Ka një hendek të madh mes nesh!
  Vajza tha duke buzëqeshur:
  - Majmunët ndonjëherë janë shumë të zgjuar!
  Djali u pajtua me këtë.
  - Ka të zgjuar, por nuk janë njerëz!
  Rodopeja këndoi me një buzëqeshje:
  - Majmunët bëjnë fytyra,
  Dhe ata janë ulur në një degë ...
  Alberti vazhdoi i lumtur:
  - Ende joserioze,
  Ishin paraardhësit tanë!
  Edhe djali edhe vajza heshtën. Ata tashmë ishin të mërzitur. Edhe pse kërcimtarët tashmë janë larguar dhe të rinjtë me ta. Por burri mbeti. Ai ofroi:
  - Ndoshta tani do të luftosh?
  Alberti ngriti supet.
  - Jam gati! Edhe pse jam i lodhur!
  Burri vuri në dukje:
  - Zonja po fle! Ajo është shumë e kënaqur me ju, e shoh!
  Djali i vogël pohoi me kokë.
  - Unë kam shumë aftësi!
  Burri vuri në dukje:
  - A mund të luftosh me grushte?
  Alberti pohoi me kokë.
  - Sigurisht!
  Burri vuri në dukje:
  - Do të zihesh me skllavin! Ai është po aq i gjatë sa ju! Mjaft e fortë, kohët e fundit nga guroret! Luftoni me grushte!
  Djali pohoi me kokë duke buzëqeshur.
  - Do të duhet të luftojmë!
  Burri qeshi me një buzëqeshje.
  - Mirë! Epo kjo luftë do të jetë më argëtuese!
  Rodopeja tha me një të qeshur:
  - Po, dhe është falas?
  Burri në toga tundi me kokë.
  - Do ta çoj djalin tënd te gladiatorët femra për këtë! Ai pas gjithë kësaj dëshiron!
  Alberti qeshi.
  - Sigurisht që është lajkatare! Por unë kam tre orë që bëj dashuri me një viks të pangopur. Dhe plotësisht i rraskapitur!
  Burri në toga tundi me kokë.
  - Epo, në rregull luftoni!
  Një djalë hyri në dhomë. Ai ishte me një këllëf të vetëm, pothuajse i zi me nxirë, por me flokë biondë të djegur, të fortë në trup dhe muskuloz.
  Duket se ushqehej mirë në gurore dhe ishte më masiv se Alberti, megjithëse mund të mos jetë aq i spikatur, por i fuqishëm.
  Alberti doli për ta takuar. Djali ishte akoma pak më i madh dhe më i gjatë se princi, dhe dukshëm më i rëndë. Një djalë kaq i fuqishëm, i kalitur nga puna e palodhur në gurore.
  Burri pohoi me kokë.
  - Është Geta, djalosh skllav! Që në moshën katër vjeçare punoi në gurore. Shumë e fortë dhe e qëndrueshme. Plotësoi dyfishin e normës së fëmijëve dhe mori një porcion të dyfishtë ushqimi për të. A mundeni me
  ata të luftojnë me grushte! Mendoj se është një kundërshtar i denjë!
  Alberti pohoi me kokë.
  - Ai është i fortë! Por as unë nuk jam i dobët! Le te luftojme!
  Djali hodhi grushtin ashpër. Por Alberti iu shmang në mënyrë refleksive. Dhe qeshi.
  - Përpjekje e bukur!
  Burri pohoi me kokë.
  - Le të fillojmë!
  Djaloshi skllav u përpoq të lëvizte sërish Albertin. ai vetë fitoi fuqi të konsiderueshme në gurore. Por ai ishte inferior ndaj shpejtësisë së djalit-princit. U përpoqa ta merrja me këmbën time.
  Alberti u hodh si përgjigje dhe thembra e zhveshur e djalit-princit goditi mjekrën e skllavit të ri. Ai ra në shpinë dhe u shtrëngua. Alberti qeshi.
  - Unë jam i mirë për të shkelmuar!
  Por djali, me sa duket kishte marrë forcim në gurore, u ngrit. Dhe nxitoi te Alberti. Ai hezitoi pak dhe u kap nga duart e forta të djaloshit-skllav.
  Alberti ndjeu duar të forta që e shtrëngonin. Dhe shtypur. Princi ndjeu prekjen e muskujve të çelikut të armikut. Dhe në mënyrë të dëshpëruar u përpoq ta rrëzonte atë.
  Por armiku ishte më i rëndë dhe më i fortë. Alberti e mori pastaj e goditi armikun me ballë. Atij i rridhte gjak nga hunda. Djali i fuqishëm u shtrëngua më fort, madje Alberti rënkoi. Por ai goditi sërish kokën. Këtë herë mes syve. Fëmija u lirua dhe ai ra në gjunjë. Princi i ri me gjithë fuqinë e tij e lëvizi gjurin në mjekër
  ndaj homologut të tij. Ai u lëkund kur u godit. Alberti goditi sërish me grusht në mjekër, madje duke i shtuar edhe shtrëngimin.
  Këtë herë skllavi i ri nuk duroi dot dhe ra. Alberti e goditi sërish skllavin e rënë, këtë herë në pjesën e pasme të kokës. Djali i ngurtësuar nga puna në gurore u qetësua.
  Burri bërtiti me kënaqësi:
  - E mahnitshme! Këtu është një fitore!
  Alberti tha duke buzëqeshur:
  - Më pëlqen të fitoj! Kjo është besimi im!
  Burri pohoi me kokë dhe ofroi:
  - Sonte do të ketë përleshje te konsulli! Ju mund të merrni pjesë në të dhe të fitoni para të mira!
  Alberti u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Dhe ç'farë? Eshte e mundur! Edhe pse jam i lodhur!
  Burri tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - E kuptoj... Por ti mund ta luftosh vetë Granikun. Ai është kampioni midis gladiatorëve të Romës dhe një njeri shumë i pasur!
  Alberti psherëtiu dhe tha:
  - A duhet të luftoj kampionin e Romës?
  Burri pohoi me kokë.
  - Po... Askush nuk do ta besojë se një fëmijë do të mundë një kampion dhe se do të jetë e mundur të fitojë shumë para.
  Alberti pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Dëshiron të vësh bast me mua dhe të fitosh?
  Menaxheri pohoi me kokë.
  - Kjo eshte!
  Alberti tha duke buzëqeshur:
  - Epo, atëherë do t'i vë edhe unë paratë!
  Burri pohoi me kokë.
  - Është e arsyeshme!
  Djaloshi skllav pohoi me kokë.
  - Çfarë po shkon!
  Menaxheri tha:
  - Në rregull, luftëtarët e mi të vegjël. A dëshiron motra jote të luftojë?
  Rodopeja pohoi me kokë.
  - Edhe unë jam gati të luftoj me shumë kënaqësi!
  burri u përgjigj:
  - Me ndiq mua!
  Dhe u largua nga dhoma. Duke dridhur me taka të zhveshura e rozë, fëmijët e ndiqnin. Dhe ata kënduan:
  Bubullima po tërbohet, bubullima e luftës po gjëmon,
  Është koha për një luftë të madhe ...
  Armiku dëshiron të djegë Romën deri në tokë,
  Mos i prish arritjet e mëdha!
  Luftimet nuk ishin në Koloseum, por në pallatin e konsullit. Ishte një ndërtesë e madhe, me një sallë të veçantë ku mblidhej një audiencë e madhe dhe kishte një festë. Sigurisht, me këtë rast u organizuan luftime gladiatorësh.
  Së pari, dy djem u grindën. Ata janë marrë së fundmi nga guroret pranë Romës. Djemtë ishin të nxirë dhe muskuloz. Në anën e pasme dhe anash, gjurmë të
  rrahjet e kamxhikut. Me sa duket, ata u bënë shumë keq në skllavëri. Ata janë dymbëdhjetë a trembëdhjetë vjeç në dukje dhe kanë luftuar në të njëjtat mbathje noti. Djemtë, me sinjalin e gongut, filluan të priten.
  Ata kishin një shpatë të shkurtër dhe një mburojë në duart e tyre. Ata luftuan fort dhe shpejt. Këtu një djalë u plagos dhe pas tij i dyti. Pastaj gjaku u spërkat përsëri. Djemtë morën
  duke goditur dhe duke rënë. Publiku gumëzhinte. Bënë baste për djemtë dhe u gëzuan kur u rrjedh gjaku. Njëri nga djemtë heshti. Mauri iu afrua atij dhe me një hekur të ndezur
  i dogji djalit thembra e zhveshur dhe e rrumbullakët. Ai u shtrëngua dhe hapi sytë dhe u përpoq të ngrihej.
  Publiku bërtiti:
  - Rrahe atë! Mbaroje!
  Dhe një tjetër, po ashtu i plagosur dhe i gërvishtur, djali me të gjitha forcat ia futi pikën në qafë homologut të tij. Ai ra dhe heshti tashmë plotësisht.
  Fituesi zhyti këmbën e tij të zbathur në gjak dhe la një gjurmë. Pastaj shkoi të pushonte dhe të shëronte plagën. Dhe djali i vrarë u kap me një grep dhe u tërhoq zvarrë në një kanal me krokodilë.
  Po, ishte një fat mizor.
  Pastaj dy vajza luftuan kundër një burri. Ata tashmë ishin artizanale mjaft të sofistikuara dhe kundërshtari i tyre ishte gjithashtu me përvojë. Këtë herë lufta u zvarrit.
  . KAPITULLI? 17.
  Konsulli dhe Crassus u ulën së bashku.
  Konsulli vuri në dukje:
  - Gladiator ka mbetur pak, dhe ju nuk i keni përmbushur pritjet!
  Crassus u përgjigj ashpër:
  - Dhe nuk ke çfarë të mburresh!
  U bë një heshtje e rëndë.
  Konsulli vuri në dukje:
  "Pompei dhe Luculus janë gati të zbarkojnë. Dhe atëherë Roma do të shpëtohet! Duhen vetëm dy ose tre javë!
  Krass u shpreh:
  - Nëse i kemi këto javë! Spartaku ka shumë fuqi dhe mund ta marrë Romën me stuhi!
  Pati një pauzë. Ndërkohë, vajzat - ato ishin gjysmë të zhveshura dhe zbathur - gradualisht morën iniciativën. Ata nuk janë thjesht skllevër, por luftëtarë shumë të sofistikuar.
  Gratë duhet të theksohen përgjithësisht të guximshme. Dhe kundërshtari i tyre nuk është më i ri. Dhe tani është e qartë se vajzat filluan të lëvizin shumë më shpejt dhe të godasin më shpesh. Dhe këtu është një prej tyre
  madje ia preu faqen e djathtë burrit me shpatë. Ai u tërbua dhe nxitoi në sulm. Duke ndezur thembrën e saj të zhveshur, vajza u hodh me shkathtësi dhe se si e preu armikun në kyçin e dorës.
  Ajo arriti ta presë dhe shpata i ra. Në të njëjtin moment, një tjetër vajzë ka shkelmuar nën topa. Dhe ajo e shpoi armikun me një pikë në gjoks. Ai, pasi humbi goditjen, u lëkund.
  Pastaj vajza që i kishte prerë kyçin e dorës e preu në qafë. Dhe nga goditja spërkati gjak nga një arterie që shpërtheu. Armiku ra dhe filloi të përpëlitej.
  Turma bërtiti me tërbim:
  - Rrahe atë! Mbaroje!
  Vajzat hodhën një sy në podium!
  Crassus dhe konsulli ulën gishtin e madh!
  Vajzat tundën kokën dhe njëzëri morën dhe goditën në gjoks me shpatat e tyre të shkurtra. Burri e mori dhe heshti. Këtë herë duket si përgjithmonë.
  Si përgjigje, të qeshura të egra dhe kapja e grepit. Dhe e tërhoqën zvarrë edhe atë për të ushqyer krokodilët.
  Tjetra është një luftë e re. Këtë herë dy djem rreth katërmbëdhjetë vjeç u përleshën në secilën anë. Dy ishin me shpata dhe mburoja, dhe dy të tjerë me tridentë dhe kamë.
  Djemtë ishin pothuajse të zhveshur dhe të nxirë. Vetëm këtë herë pa ijë, vetëm rrathë në kokë. Dhe dukej edhe më e ftohtë.
  Gratë ishin fjalë për fjalë të gëzuara. Ju mund të admironi adoleshentët. Dhe në përsosmërinë e tyre mashkullore.
  Romakët bënin baste me kënaqësi. Dhe kështu filloi lufta.
  Djemtë me tridentë filluan të tundnin me dorë, duke dashur të gërvishteshin në distancë. Dhe është mjaft e bukur. Djemtë u përplasën me njëri-tjetrin. Dhe së shpejti gjaku rrjedh përsëri, dhe gërvishtjet e thella mbeten. Dhe shumë dëme.
  Dhe tani një treshe është futur në barkun muskuloz të djalit dhe ai do të ulërijë.
  Konsulli vuri në dukje:
  - Nuk është një spektakël i keq!
  Krass ra dakord:
  - Më pëlqen kur torturohen djemtë. Dhe duhet thënë një kënaqësi e madhe.
  Konsulli ra dakord
  - Dhe është bukur të torturosh një vajzë. Sidomos takat e saj të zhveshura e të rrumbullakëta skuqen!
  Dhe të dy komandantët e Romës si të ulërijnë.
  Dhe tani djemtë po lëndohen përsëri. Dhe njëri prej tyre i përpëlitet në vesh dhe e përfundojnë. Dhe kjo do të jetë mizore. Dhe kështu një nga djemtë u shua. Dhe ai menjëherë Moors
  i dogji thembra e zhveshur. Dhe ai si të bërtas. Dhe ishte kaq mizore.
  Dhe djali kërcen dhe lufton. Dhe fëmija i dytë bie. Dhe ia djegin thembrën e zhveshur. Dhe ai bërtet dhe gjëmon. Dhe tridenti e shpon përsëri.
  Djemtë me kamë dhe armë me tre pikë fituan qartë. Dhe këtu ishte, ndoshta, e drejtë. Dhe djemtë përfunduan në ngazëllimin e betejës ... Ata dogjën përsëri thembrat e tyre, por kjo është në
  Djemtë nuk ishin më aktivë.
  Dhe kështu kjo luftë përfundoi.
  Konsulli vuri në dukje:
  - Jo keq, a?
  Gruaja e konsullit tha:
  - Djem të mirë. Unë do të luaja me ta!
  Krass pohoi me kokë.
  - Matronat duan me djemtë. Ata janë të këndshëm në prekje!
  Konsulli deklaroi në mënyrë agresive:
  - Të skuqim takat e fituesit. Ata do ta shijojnë atë!
  Gruaja u shpreh:
  - Jo atyre, por neve! Më pëlqen të torturoj djem të bukur!
  Dy gladiatorët meshkuj u përleshën sërish. Njëri ishte i armatosur me një shkop, dhe tjetri me një saber. Lufta ishte e shkurtër. Një luftëtar me një saber duke u larguar me shkathtësi nga klubi, i preu kokën armikut. Dhe gjaku u derdh.
  Crassus nuk e pëlqeu këtë, ishte shumë i shpejtë dhe ai urdhëroi harkëtarët:
  - Gjuaj!
  Tre shigjeta hodhën shigjeta. dhe e shpoi gladiatorin mashkull përmes dhe përmes. Dhe ai u shtrëngua, e mori dhe heshti.
  Më pas dy vajzat u përleshën. Gati e zhveshur, me brekë dhe me gjoks të zhveshur. Ata tundnin shpatat e tyre. Ata tentuan të godasin njëri-tjetrin dhe të depërtojnë.
  ndërsa vajzat nuk nxitonin. Ata ishin të armatosur me shpata të shkurtra dhe mburoja të rrumbullakëta. Vajzat bënë me dorë dhe goditën njëra-tjetrën. Deri më tani ka shkaktuar vetëm gërvishtje të vogla.
  Crassus tha me një buzëqeshje:
  - Kjo është një bukuri!
  Konsulli pohoi me kokë.
  - Doli një produkt shumë i mirë!
  Dhe ata të dy qeshën.
  Megjithatë, ata me siguri dëshironin të qeshnin me kotësi të madhe.
  Si komandanti ushtarak, ashtu edhe pasaniku donin të lëndonin njerëzit e tjerë. Dhe beteja vazhdoi në një shkallë të madhe. Më saktësisht, duket se është një shkallë e vogël - dy vajza po zihen,
  por ato janë të bukura dhe të këndshme për t'u parë.
  Crassus tha me një buzëqeshje:
  - Kjo është lufta që të gjithë e ëndërrojnë!
  Konsulli ra dakord
  - Ndryshe nga dueli me Spartakun! Është e frikshme të takosh këtë bishë!
  Krass pohoi me kokë.
  - Ai nuk është vetëm një shpatar i madh, por edhe një gjeneral i fortë!
  Konsulli qeshi.
  - Po, e fortë! Ju mundi!
  Crassus bërtiti:
  - Dhe ju nuk tronditni! Do të të kishte rrahur edhe ty!
  Konsulli vuri në dukje me një frymë të sigurt:
  - Do ta shohim së shpejti!
  Vajzat luftuan. Trupat e tyre shkëlqenin me djersë dhe gjak, por asnjëri nuk kishte një avantazh vendimtar. Kështu që lufta u zvarrit. Crassus sinjalizoi. Maurët filluan të hidhnin mbi vajzat
  qymyr djegur nën këmbë të zbathura. Luftëtarët, duke shkelur thëngjijtë, bërtisnin dhe kërcyen. Atyre u dukej e pakëndshme.
  Krass vuri në dukje:
  - Çfarë kënaqësie të torturosh gratë!
  Gruaja e konsullit u përgjigj:
  - Po ashtu eshte! Të torturosh gratë është mirë, por djemtë janë edhe më mirë!
  Konsulli tha duke buzëqeshur:
  - Do të ketë më shumë tortura!
  Krass ra dakord:
  - Si do të jenë!
  Dhe qeshi.
  Ndërkohë vajzat i dogjën këmbët e zhveshura e të gdhendura në thëngjij dhe kishin dhimbje. Por lufta vazhdoi. Dhe ndërsa ata ishin në pozitë të barabartë ... Këtu njëra goditi tjetrën me këmbën e saj të zbathur. Pastaj mora një përgjigje.
  Konsulli tha duke buzëqeshur:
  - Loja është argëtuese!
  Krass u shpreh:
  - Por e zgjatur!
  Dhe të dy komandantët kënduan:
  - Edhe pse jo sipas rregullave të lojës -
  Le të kalojmë nëpër fraera!
  Dhe ata ishin qesharak.
  Më në fund, një vajzë humbi një goditje të rëndë dhe filloi të dobësohej. Dhe pastaj pika e shpoi përsëri dhe ajo ra. Maurja dogji menjëherë thembrën e saj të zhveshur me një hekur të nxehtë.
  Dhe vajza bërtiti me dhimbje. Ajo ishte shumë e frikësuar.
  Por ajo u hodh lart dhe mori një goditje tjetër nga shpata. Dhe ra. Dhe përsëri, këmba e saj e shumëvuajtur u skuq nga një levë e nxehtë. Vajza u hodh përpjetë dhe iu shpua gjoksi. Dhe ajo tashmë në agoni vdekjeje shpoi gjoksin e partnerit të saj. Dhe ajo tashmë është e qetë.
  Të dyja vajzat u rrëzuan të vdekura, të gjakosura.
  Konsulli tha me një psherëtimë:
  - Është për të ardhur keq! Ishin bukuroshe të mira!
  Krass ra dakord:
  - Kjo është një humbje e madhe! Por nëse vritet kampioni Grannik, do të jetë edhe më keq!
  Konsulli sugjeroi:
  "Ndoshta ai duhet të luftojë një grua?"
  Crassus tundi kokën.
  - Më vjen keq për gratë! Janë të bukura dhe të pakëndshme kur vriten!
  Gruaja e konsullit sugjeroi:
  -Lëreni Granikun të luftojë djalin!
  Crassus tundi kokën.
  - Oh jo, lufta do të jetë shumë e pabarabartë! Aspak interesante!
  Gruaja e konsullit u përgjigj:
  - Vetëm atëherë menaxheri dërgoi një shënim! Ai ka një djalë shumë të talentuar për të luftuar! Dhe ai do të tregojë një luftë interesante dhe një kampion!
  Crassus u ringjall:
  - Kjo është mirë! Sillni si ajo!
  Konsulli pohoi me kokë.
  -Më trego si djalë!
  Alberti u çua në qendër të arenës. Ai ishte shumë, shumë i pashëm dhe muskuloz. Madje, zonjat edhe rënkonin me pasion. Një djalë jashtëzakonisht i mirë.
  Gruaja e konsullit tha:
  - Prej saj është e nevojshme të thyhen mbathjet e notit!
  Crassus u përgjigj:
  Le të ketë të paktën një sekret!
  Konsulli ra dakord
  - Nga të vdekurit do të hiqet! Ndërkohë...epo, sa djalë i pashëm. Dhe është për të ardhur keq edhe ta vrasësh!
  Drejtuesi, i cili u pranua te konsulli, tha:
  - Nuk dihet ende kush kë do të vrasë këtu! Ky është një djalë me forcë dhe shpejtësi të rrallë!
  Krass pohoi me kokë.
  - Lërini të luftojnë! Do të jetë interesante!
  Menaxheri shtoi:
  "Dhe unë vë bast pesëqind monedha ari për djalin!" Ja, dhe vetë djali i vendos pesëdhjetë flori!
  Crassus u befasua:
  - A ka para? E çuditshme, por ai ka gjurmë kamxhiku në shpinë si rob!
  Menaxheri tha logjikisht:
  - Vetëm dembelët nuk i fshikullojnë djemtë. Pra, mos u çuditni!
  Konsulli pohoi me kokë.
  - Ai është shumë i pashëm për guroret. Ndoshta ky është djali i një personi fisnik! Sa tipare të shkëlqyera ka!
  Krass pohoi me kokë.
  - Edhe unë mendoj se Granniku nuk do të jetë i lehtë! Por unë ende do të bast për kampionin! ai nuk humbi kurrë!
  Konsulli pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Dhe gjithashtu për kampionin!
  Gruaja u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Dhe unë jam në djalin! Dhe nëse ai fiton, atëherë patjetër do ta tërheq në shtrat!
  Konsulli tundi gishtin ndaj saj.
  - Dhe unë mund të jem xheloz.
  Gruaja qeshi.
  - Xheloz për fëmijën?
  Konsulli u shpreh:
  - Sigurisht, seksi me skllave nuk llogaritet. por ju ende nuk jeni plakur dhe mund të mbeteni shtatzënë. Dhe rriti pasardhësit e një robi!
  Gruaja tha në mënyrë agresive:
  - Nuk është skllav! Duke gjykuar nga pamja e tij - ky është përgjithësisht mbreti!
  Konsulli pohoi me kokë.
  - Mirë! Nëse djali mbijeton, le të të japë kënaqësi! Ndërkohë, ne do të shikojmë përparimin e betejës.
  Kampioni hyri në arenë. Ai eci nën tingujt e një orkestre. Luftëtar i fuqishëm dy metra. Me shpatulla të gjera, të rënda, me forca të blinduara dhe çizme. Në duar mbante një shpatë të madhe.
  Po, ky Grannik ishte një shkatërrues. Në sfondin e tij, djali është si një mizë. Pothuajse e zhveshur dhe e nxirë, me flokë të hapura, shumë të pashme.
  Gruaja e konsullit e shikoi me lupë dhe mori frymë rëndë. Të gjitha llojet e fotografive të lakmuara u vizatuan prej saj.
  Granniku e shikoi homologun e tij dhe pështyu me përbuzje anash dhe ulëriti:
  Çfarë lloj kopshti është ky?
  Crassus njoftoi solemnisht:
  - Ky është kundërshtari juaj!
  Kampioni bërtiti:
  - Po tallesh me mua! I rrëshqita djalit kampionit të pamposhtur të Republikës Romake?
  Menaxheri thirri:
  - Dhe ju e mposhtni atë fillimisht, dhe pastaj do të shihni se çfarë djali!
  Granniku, duke e njohur, tha:
  - Je ti? Dëshironi të organizoni një luftë kalimtare në mënyrë që unë të mund të luftoj më pas me Spartak?
  Menaxheri pohoi me kokë.
  - Mund të mendoni kështu, por më besoni, ky djalë nuk është dhuratë!
  Kampioni pohoi me kokë.
  - Do të përpiqem ta mbaj gjallë! Do të kesh mëshirë për të!
  Krass pohoi me kokë.
  - Ha, të shohim!
  Konsulli u shpreh prerazi:
  - Do ta vendosë shumica e popullit! Qartë?
  Gjyshja pohoi me kokë.
  - Jam dakord! Unë mendoj se djali do të lëndohet shumë kur t'i digjen takat e zhveshura dhe rozë!
  Krass pohoi me kokë.
  - Po, është kënaqësi e madhe të mundosh një djalë të tillë. Një raft dhe një mangall e presin atë!
  Alberti tha me guxim:
  "Unë gjithashtu do të përpiqem të mos vras kampionin tuaj. Nëse është e mundur!
  Gladiatori i madh qeshi.
  - Jeni plesht apo gnome?
  Djali i zemëruar goditi këmbën e tij të zbathur dhe u përgjigj:
  - Unë jam njeri!
  Gjyshja pohoi me kokë.
  - Unë personalisht do të djeg takat, o djalë i paturpshëm!
  Aksionet u vendosën. Dhe gongu u dëgjua dhe sinjali për të luftuar.
  Burri i madh dhe djali filluan të zihen. Granniku ishte i shpejtë për madhësinë e tij, por nuk nxitonte. Ai tundi me ulërimë një shpatë të gjatë dhe pothuajse nuk u fsheh pas një mburoje.
  Djali kishte vetëm një shpatë të vogël në duar. Ai shmangu me shkathtësi goditjet. Dhe ai nuk e la veten të goditej.
  Grannik vuri në dukje:
  - Je i shpejtë!
  Alberti pohoi me kokë.
  - Dhe ti je i madh!
  Burri filloi të lëvizë më shpejt. Dhe shpata e tij përshkruante rrathë. Alberti bëri një devijim dhe e goditi armikun në gjoks. Kishte një gërvishtje në armaturë.
  Granniku u përgjigj dhe humbi. dhe i habitur:
  - Oh, sa djalë i zgjuar!
  Dhe përsëri filloi të lëvizë më aktivisht. Alberti u tërhoq dhe iu shmang. Dhe pastaj ndonjëherë ai e godiste armikun në gjoks ose në krah me një shpatë. Për sa kohë që nuk dhemb.
  Por ai nuk e la veten të kapej.
  Krass vuri në dukje:
  - Djali është i mirë! Po, menaxheri ynë di shumë!
  Konsulli tha logjikisht:
  - Në përgjithësi, mendoj se fitorja do të jetë e tij... Edhe pse ndjej xhelozi në vetvete!
  Gruaja lëpiu buzët dhe tha:
  - Çfarë djali i mrekullueshëm! Do të jetë mirë me të!
  Menaxheri vuri në dukje:
  - Dhe çfarë deshe! Lufta e shpejtë? Nuk punon!
  Krass pohoi me kokë.
  - Hidhe qymyr djalit nën thembra!
  Maurët me padurim filluan të shpërndajnë thëngjij. Kampioni ishte me çizme të farkëtuara me bronz dhe nuk kishte frikë. Dhe këtu është djali zbathur. Vërtetë, këmbët janë shumë të ashpra dhe ai
  nuk dhemb. Dhe ai gjithashtu pret në mënyrë aktive armikun.
  Konsulli vuri në dukje:
  - Është një luftë shumë e mirë!
  Krass ra dakord:
  - Sa më mirë bëhet! Edhe pse e mërzitshme! Sikur të kishte gjak!
  Djali-princi, duke kapur momentin, goditi gishtat e Grannikut. Dhe theu dorezën. Tani ka rrjedhur gjaku i parë. Kjo e zemëroi kampionin dhe ai shkoi në ofensivë.
  Filloi të tundte me tërbim. Dhe fryma e tij u rëndua. Nuk është e lehtë të tërhiqni një kufomë të tillë pas një homologu të ri.
  Djali u zhyt me shkathtësi në një sulm të furishëm dhe e preu armikun në fytyrë. Dhe ai gjak u derdh, u pre një vetull.
  Alberti bërtiti:
  - Ky është goditja ime!
  Kampioni tundi furishëm duke u përpjekur të godiste kundërshtarin. Por ai nuk mundi ta bënte. Dhe goditjet pasuan në një mënyrë kaotike. Dhe nuk ishte e mundur të fiksohej seriozisht armiku.
  Granniku bërtiti:
  - Për madhështinë e Romës!
  Dhe u përpoq të sulmonte përsëri. Por lëvizjet e tij u ngadalësuan. Djali e shpoi në krah, duke gjetur një gozhdë në armaturë dhe gjak u derdh nga busti.
  Crassus gërrmoi:
  - E mrekullueshme! Këtu është një luftëtar!
  Konsulli u shpreh:
  - Ky djalë, mendoj se mund ta vrasë vetë Spartakun!
  Crassus bërtiti:
  - Do t'i jepja një thes të tërë floriri!
  Menaxheri u shpreh:
  - E kuptova menjëherë se ky fëmijë nuk është i lehtë! Dhe kështu ai udhëheq në betejë! Vetëm një mrekulli!
  Konsulli qeshi.
  - Dhe është mirë të skuqësh taka rozë dhe të rrumbullakëta siç ka ai!
  Crassus tha me një buzëqeshje:
  - Do të ishte shumë bukur të torturosh një djalë të tillë. Dhe lëkura e saj do të shpërthejë nën goditjet e kamxhikut dhe do t'i spërkasë plagët me kripë.
  Dhe barbari në togë qeshi shumë marrëzisht dhe hollë.
  Alberti plagosi përsëri kundërshtarin e tij, megjithëse ai vetë për pak u godit këtu. Tehu madje preu një fije floku bjond. Djali tha:
  - Ai nuk dorëzohet!
  Granniku bërtiti:
  - Kampionët mos u dorëzoni!
  Dhe ai sulmon përsëri, ndonëse me forcë. Po, është një luftë e vështirë. Djali e lë përsëri shpatën dhe e godet armikun në faqe. Dhe e grisi atë. Kampioni është i tërbuar.
  Dhe përsëri në sulm. Këtu është lufta. Djali shkel këmbëzbathur mbi qymyr. Dhe buzëqesh. Ndihet pak nxehtësi, por këmbët e skllavit të ri janë kaq të vrazhda dhe të kallosura,
  se ato nuk janë aq të lehta për t'u depërtuar.
  Alberti lufton dhe këndon:
  - Nëse arrini në Tiwi,
  Ju jeni një yll - mirë, le t'i befasojmë njerëzit!
  dhe djali e mori dhe tregoi gjuhën e tij. Po, kjo luftë është me të vërtetë për djemtë më të ashpër. Dhe jo vetëm djemtë. Dhe vajzat mund të marrin pjesë.
  Konsulli tha duke buzëqeshur:
  - Ky është një djalë! Vetëm një mrekulli!
  Crassus papritmas u vrenjos dhe tha:
  - Mund të humbasim shumë para!
  Konsulli tha logjikisht:
  - Por ne kemi një yll të ri!
  Gruaja pohoi me kokë.
  - Dhe një dashnor i mrekullueshëm!
  Lufta vazhdon. Alberti përsëri, dhe këtë herë e goditi armikun më fort në krah. Dhe ai rënkoi në humbje. Po, nuk është shumë e këndshme. Por asgjë - një luftë është një luftë.
  Grannik përpiqet të lëkundet dhe të godasë armikun. Por ai nuk mund ta bëjë fare. Po, lëvizja është e ngadaltë. Humbja e gjakut në anë filloi të ndikojë,
  dhe konsumi i energjisë për një betejë shumë dinamike. Po, është një luftë e vështirë. Dhe tani djali goditi sërish, në gishta. Dhe dukej qartë se shpata e kampionit mezi po mbahej.
  Alberti qeshi.
  Granniku u betua shumë pis.
  Po, ishte një luftë jashtëzakonisht dinamike.
  Djali e mori dhe këndoi:
  - Gjithçka do të jetë shumë mirë!
  Kampioni u përpoq të lëvizte këmbën, por djali-princi bëri një spastrim. Dhe Granniku ra. Ai nuk u ngrit menjëherë. Alberti fisnikërisht nuk e mundi shtrirë.
  E lashë të ngrihej, ndonëse duket qartë që kampioni është tronditës. Dhe ende duke u përpjekur për të ecur përpara. Alberti këndoi:
  - Gjithmonë përpara, gjithmonë në krye,
  Je bërë burrë i gjatë!
  Grannik vuri në dukje:
  - Do të të kap akoma!
  Albert vuri në dukje:
  - Dhelpra kapet duke rënë në kurth!
  Crassus tha me një buzëqeshje:
  - Ky është një djalë, thjesht i bukur!
  Konsulli u shpreh:
  - Shumë fisnike. Dhe për të mposhtur Spartakun duhet të jesh i keq dhe i pabesë!
  Gruaja u shpreh:
  - Djalë i vogël i lavdishëm! Pyes veten se si funksionon me gjuhën?
  Crassus tha me një buzëqeshje:
  - Nuk e di! Por një skllav, natyrisht, duhet ta dijë vendin e tij! Dhe pas fitores, ai duhet të fshikullohet tërësisht, dhe t'i digjen takat me hekur të kuq nga vapa!
  Konsulli u përgjigj:
  - Djali do të luftojë me Spartakun! Mos e dobësoni me tortura!
  Gruaja pohoi me kokë.
  - Po, ai meritonte më mirë sesa thjesht të torturohej!
  Crassus gërvishti ballin dhe tha:
  - Vë djalin kundër Spartakut? Kjo është një ide origjinale! Po lideri i kryengritësve, dhe ndoshta ai do ta pranojë sfidën dhe fëmija i tij do ta kapë atë!
  Konsulli u shpreh:
  - Dhe nëse ky djalë është djali që, i rrethuar nga Spartaku, njihet si një luftëtar i lavdishëm?
  Crassus qeshi mishngrënës.
  - Dhe do të jetë edhe më mirë! Një pykë rrëzohet me një pykë, dhe një rebel është një rebel!
  Alberti vazhdoi të luftonte me besim në rritje. E gërvishti sërish kundërshtarin. Këtë herë në faqen tjetër. Dhe ai u fut në thumbin e postës zinxhir tashmë në anën tjetër.
  Dhe më pas, duke parë që armiku nuk ishte më aty, Alberti e goditi në krah. Dhe shpata fluturoi dhe ra në rërë. Granniku nxitoi, por djali-princi u kthye dhe me gjithë fuqinë e tij
  i ngarkuar me një thembër të zhveshur në mjekër. Goditja e tronditi kampionin, por ai dëshpërimisht nuk donte të binte. Pastaj Alberti u hodh dhe e goditi sërish me thembra të këmbës së fëmijës së tij në mjekër
  armik. Homologu i tij ra, por me një përpjekje mbinjerëzore ai megjithatë u ngrit. Alberti më pas kaloi nga aktiviteti i plotë në ijë. Dhe gulçoi, kishte metal. Dhe dhemb shumë
  ndodhi. Djali u tërhoq...
  Kundërshtari i tij, tashmë pa shpatë, por ende në këmbë, buzëqeshi:
  - Epo, kjo dhemb qenush!
  Alberti u hodh përsëri, duke drejtuar këmbën e tij të zbathur në mjekër. Por Grannik e priste këtë dhe arriti të shmangej, madje u zhvendos te djali në fluturim me një mburojë. Alberti ra dhe menjëherë
  ka rënë kufoma. Tani rrjedha e betejës ka ndryshuar. Fëmija ishte nën një masë katër herë më të madhe se e tij. Plus peshën e armaturës. Dhe kjo, siç thonë ata, është serioze.
  Crassus tha me kënaqësi:
  - Një kampion i mbaruar mori iniciativën!
  Konsulli vuri në dukje:
  - Ha, e shtypi, por duhet ta marrim akoma!
  Gruaja sugjeroi:
  - Hidhe dorezën dhe ndalo luftën! Le të ketë një barazim luftarak!
  Konsulli u përgjigj:
  -Jo! Le të ketë një luftë deri në fund!
  Crassus u pajtua me këtë:
  - Po, le të bëhet një luftë deri në fund!
  Menaxheri pohoi me kokë.
  - Në fakt, basti i dikujt duhet të luajë!
  Granniku u përpoq ta përfundonte djalin. kishte vetëm një dorë dhe për këtë arsye, duke lëshuar mburojën, u përpoq të arrinte në fyt të djalit. Ai donte të mbyste kafshën e paturpshme. Alberti, megjithatë, nuk u dorëzua. Dhe kafshoi dorën që u përpoq ta kapte për fyti. Granniku në përgjigje u ngrit dhe e goditi djalin në fytyrë. Goditja ishte e fortë
  dhe një mavijosje u fry menjëherë në fytyrën e djalit. Por Granniku, nga ana tjetër, u hap dhe dy gishtat e djalit i goditën sytë. Dhe çfarë ulërimë e egër ishte. Kampioni u tërhoq.
  Dhe djali rrëshqiti nga poshtë tij. Dhe pastaj, i tërbuar, ai përplasi këmbën e tij në tempull me gjithë fuqinë e tij. Granniku u lëkund, por dëshpërimisht nuk donte të binte. Pastaj djali u ngrit nga dyshemeja
  shpatën tuaj. Dhe nga një kthesë ai ngarkoi dorezën e çelikut në pjesën e pasme të kokës. Dhe pastaj u shtua në tempull.
  Granniku më në fund u qetësua... U shua duke humbur ndjenjat.
  Alberti e zhyti këmbën e tij të zbathur në gjak. Dhe la një gjurmë elegante të këmbës së një fëmije. Dhe duke ngritur duart në shpatën e djathtë, ai bërtiti:
  - Fitore!
  Konsulli bërtiti:
  - Vota e publikut - përfundon ose live!
  . KAPITULLI? tetëmbëdhjetë.
  Shumica e turmës kanë vënë baste për kampionin. Dhe ajo ishte e zemëruar me humbjen e parave. Po, dhe fitoret e vazhdueshme të Grannik janë të lodhura.
  Dhe pothuajse të gjithë njëzëri ulën gishtin e madh!
  Krassi dhe konsulli gjithashtu ulën gishtin e madh.
  Dhe gruaja ime tha:
  - Po kampioni i vjetër ka vdekur, rroftë kampioni i ri!
  Crassus bërtiti në majë të mushkërive të tij:
  - Goditi atë! Mbaroje!
  Konsulli bërtiti:
  - Prisni kokën!
  Alberti ngriti supet dhe bërtiti:
  - Nuk do të vras një person që shtrihet pa ndjenja dhe i pafuqishëm! Jini edhe ju të mëshirshëm!
  Crassus bërtiti:
  -Jo! Mbaroje! Këtë do populli!
  Turma brohoriti:
  - Rrahe atë! Mbaroje! Mbaroje!
  Alberti ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Jo! Unë nuk do të vras të paarmatosur!
  Crassus bërtiti:
  Nëse nuk e vret, do të të vrasim edhe ne!
  Alberti u përgjigj me guxim:
  - Epo, nëse duhet të shtrihesh në tokë, atëherë kjo është vetëm një herë!
  Konsulli papritmas u zbut:
  - E dini, së shpejti Spartak do të sulmojë dhe shpata e Grannikut do të jetë akoma e dobishme për ne! Me të drejtën e mikpritësit të festës, unë i dashur kampion i Romës! Më saktë, ish-kampioni i Romës!
  Turma ulërinte e zhgënjyer.
  Dhe konsulli vazhdoi:
  - Djaloshit fitues i jepet një kurorë e artë dafine e kampionit të Romës! Dhe Zoti qoftë me të!
  Në përgjigje u dëgjuan duartrokitje të forta. Po, populli e vlerësoi mëshirën e konsullit.
  Alberti u përkul.
  Dy vajza i dhanë një kurorë dafine prej ari të pastër. Ai ishte pak i madh për një djalë. Dhe rrëshqiti kokën, i varur në qafë.
  Djali këndoi:
  - Në pritje të fitores! Në pritje të fitores! Ata që dëshirojnë të thyejnë prangat! Në pritje të fitores, në pritje të fitores! Ne do të jemi në gjendje të kapërcejmë nevojën!
  Gorbaçov-Putin Vladimir-Mikhail, duke u zgjuar, filloi të bënte përsëri reforma. Para së gjithash, ai dha udhëzime në Afganistan për përdorimin më aktiv të bombave me vakum dhe armëve kimike. Thonë se nuk duhet të qëndroni në ceremoni me banditët.
  Dhe nga Deti Kaspik, raketat hodhën breshëri për të treguar fuqinë e tyre goditëse.
  Më tej, ai dha urdhër për zhvillimin e raketave hipersonike dhe pajisjeve më të fuqishme të shkatërrimit. Dhe gjithashtu për të bërë tanke të një gjenerate të re. Dhe lloje të tjera të armëve.
  U trajtua edhe lufta mes Iranit dhe Irakut. Këtu, natyrisht, ekzistonte një ide: të hapej një front i dytë kundër Iranit. Dhe kjo është gjithashtu e lezetshme.
  Gorbaçov-Putin reaguan pozitivisht ndaj kësaj ideje. Por ju duhet një arsye për të pushtuar.
  KGB-ja premtoi se do ta sajonte këtë pretekst. Dhe që thonë gjithçka do të jetë mirë shoku diktator.
  Më 19 gusht 1987 u caktuan zgjedhjet e para popullore të Presidentit të BRSS. Pse pikërisht më 19 gusht? Pikërisht në datën e Komitetit Shtetëror të Emergjencave, kur ata u përpoqën pa sukses për të shpëtuar vendin.
  Nga rruga, vetë Gorbachev-Putin ishte pikërisht në atë moment kundër Komitetit Shtetëror të Emergjencave dhe në anën e Jelcinit dhe Sobchak.
  Këtu pas zgjedhjeve është e mundur të sulmohet Irani. Në të njëjtën kohë, duke tërhequr më shumë trupa për të organizuar një sulm blitzkrieg.
  Pas kësaj, diktatori Gorbachev-Putin përsëri ra në një ëndërr.
  Pas fitores, Alberti u dërgua në tualet dhe u la. Pastaj më dhanë pak ushqim dhe verë me barishte stimuluese.
  Pas kësaj djalin lakuriq e mbuluan me batanije dhe e çuan në dhomën e gjumit të gruas së konsullit. Ajo dukej të ishte rreth tridhjetë e pesë vjeç dhe ishte ende mjaft e bukur, megjithëse mbipeshë.
  Në çdo rast, ende një grua mjaft tërheqëse në vetë lëngun. Edhe pse diferenca në moshë është si mes nënës dhe djalit.
  Alberti ishte i pashëm, muskuloz, i nxirë thellë dhe me flokë të hapur. Por një mavijosje e madhe u shfaq në fytyrën e tij, duke mbuluar gjysmën e faqes dhe sytë e tij ishin pak të fryrë.
  Perfeksioni mashkullor i djalit ishte i fryrë dhe ishte mjaft i zhvilluar.
  Matrona ia hoqi velin skllavit të ri dhe i pëshpëriti:
  - I pashëm hajde tani që je i imi!
  Alberti, i droguar dhe heteroseksual si shumica e adoleshentëve, pohoi me kokë.
  - Jam gati!
  Dhe nxitoi te një grua e madhe, e bukur. Ajo doli përpara. Shtrati u drodh dhe u dëgjuan psherëtima epshore. Alberti u hodh në vapë, pastaj në të ftohtë dhe ai
  punoi me shumë entuziazëm dhe energji.
  Por Rodopeja ndërkohë u detyrua të luftonte sërish.
  Sidoqoftë, kundërshtari i saj doli të ishte i realizueshëm. Djali ka pothuajse të njëjtën moshë dhe gjatësi. Ai kishte veshur vetëm një këllëf. Rodopeia gjithashtu duhej të hiqte tunikën e saj dhe vetëm
  një fjongo e hollë i mbulonte kofshët. Gjoksi i vajzës thuajse ishte formuar, dhe ajo dukej mjaft e shijshme. Dhe tashmë burrat ishin plagosur mbi të.
  Krass vuri në dukje:
  - Por do të jetë e imja pas betejës!
  Konsulli pohoi me kokë.
  - Po, i ftuari im është e drejta jote! Por ajo mund të jetë e virgjër!
  Menaxheri sugjeroi:
  - Të mos e duam akoma, por ta nxjerrim në ankand dhe t'ia shesim virgjërinë nën çekiç!
  Crassus tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Ka një pjesë të shumës do të jetë e imja, atëherë është e mundur! Në përgjithësi, virgjëreshat janë ... Një grua me përvojë është shumë më e këndshme se një vajzë e pafajshme!
  Menaxheri ra dakord:
  - Ashtu është Crassus! Por është më mirë të mblidhen tregtarë nga e gjithë perandoria për ankand. Dhe kjo do të jetë pas humbjes së Spartakus!
  Krass u shpreh:
  - Mundesh, ishte një djalë si i virgjër i nxjerrë në ankand!
  Menaxheri tundi kokën.
  - Jo, ai tashmë e ka njohur dashurinë e një gruaje më shumë se një herë. Përfshirë zonjën time! Dhe gratë nuk duan virgjëresha! Ata tërhiqen nga djemtë e rinj, por tashmë të aftë dhe me përvojë!
  Djali ishte pak më i gjatë dhe një vit më i madh se Rodopeja. Trupi i tij u ngurtësua nga puna e palodhur dhe stërvitje. Ishte e qartë se nuk ishte një yll, por ai mund të bënte diçka.
  Por Rodopeja është një luftëtare e aftë dhe tashmë ka luftuar në një betejë të vërtetë më shumë se një herë. Dhe jo pa shkëlqim.
  Kështu që ajo u bë menjëherë e preferuara. Le të mos njihet këtu. Por shumica e basteve ishin mbi të.
  Djali u zbeh. Ai pa që muskujt e Rodopesë ishin shumë të spikatur dhe trupi i saj ishte më shumë si një perëndeshë lufte në miniaturë sesa një vajzë. Shtypja me pllaka, gjë që është e rrallë tek vajzat,
  dhe muskujt e krahëve rrotullohen mbi topa. Dhe ky është një luftëtar vërtet i fortë.
  Gongu u dëgjua dhe djali, duke tundur shpatën, u përpoq të sulmonte. Rodopeja u përball me sulmet. Që në minutën e parë ishte e qartë se edhe pse djali nuk ishte keq, kundër tij kishte një luftëtar të fortë.
  e cila lëviz shumë më shpejt.
  Sidoqoftë, Rodopeja nuk po nxitonte për t'i dhënë fund betejës. Ajo kishte vetëm një shpatë, si djali. Mburoja në distancë. Dhe Rodopeja e gërvishti djalin në gjoks, duke guxuar:
  - Mirë, pinjoll lënduar?
  Doli gjak. Djali e sulmoi atë në kthim. Vajza u ndal dhe përsëri gërvishti lehtë homologun e saj të ri në gjoks. Filloi të sulmonte më dhunshëm.
  Rodopeja ndonjëherë devijonte, më pas u përball, por deri më tani ajo vetë nuk ka sulmuar. I vinte keq për adoleshentin, katërmbëdhjetë a pesëmbëdhjetë vjeç, i cili tashmë kishte shenja në trup. Ai mund të shihet
  duke mos luftuar për herë të parë. Dhe nëse ai rrëzohet, publiku nuk ka gjasa të ketë mëshirë.
  Në përgjithësi, jeta e një gladiatori është e vështirë. Jeni vazhdimisht në rrezik të vdisni. Dhe për t'i bërë ballë njëqind luftimeve, duhet të jesh një hero i vërtetë. Dhe Rodopeja psherëtiu rëndë.
  Ajo nuk donte të vriste djalin, por nuk donte të vdiste as vetë.
  Për më tepër, vajza mendonte se edhe nëse nuk pranonte ta përfundonte djalin, të tjerët do ta bënin atë për të. Këtu, për shembull, harkëtarët qëndrojnë në shtratin e konsullit. Ata janë muskuloz
  vajza të forta. Ata mbulojnë vetëm gjoksin dhe kofshët e tyre, dhe sandalet në këmbët e tyre. Dhe kështu trupi është pothuajse i zhveshur, i nxirë dhe jo i fortë femëror. Është e qartë se ato janë vrasës femra.
  Dhe ata kanë harqe të veçanta, të praruara.
  Rodopeja lufton në mbrojtje. Gjynah djalin. Me siguri ka punuar në gurore. Shenjat e kamxhikut të shëruara gjatë janë të dukshme në anën e pasme dhe në anët. Dhe më pas ai u shit në një shkollë gladiatorësh.
  Ai është një luftëtar mjaft i fortë dhe i shpejtë. Por Rodopeja është motra e Albertit dhe pothuajse po aq luftëtare sa vëllai i tij. Pra, tani ndryshimi është në klasë.
  Dhe ju mund të fitoni, por nuk ka dëshirë.
  Crassus me zemërim tha:
  - Ata luftojnë shumë plogësht! Si mizat e përgjumura! Sidomos vajza!
  Konsulli u shpreh:
  Ajo nuk dëshiron ta vrasë! E kursen sidomos djalin!
  Krass vuri në dukje:
  - Duhet t'i djegim takat me një hekur të ndezur!
  Konsulli pohoi me kokë.
  - Të dyja! Megjithatë, djali nuk dorëzohet dhe sulmon! Ndoshta lufta do të ringjallet!
  Menaxheri vuri në dukje:
  - Ky fëmijë kaloi tetë vjet në miniera. Ai është shumë elastik! Kështu që...
  Crassus gërrmoi:
  - Në çdo rast nuk do ta falim nëse humb!
  Rodopeja është e shkathët dhe e shpejtë. Sidoqoftë, duke u mbrojtur gjatë gjithë kohës, herët a vonë do t'ju mungojë. Dhe pastaj djali hoqi Rodopeinë në shpatull. Lëkura shpërtheu dhe vajza tani kishte gjakderdhje.
  Rodopeja e mori dhe u bë më aktive nga zemërimi. Tani ajo filloi të sulmojë djalin më fuqishëm. Dhe maurët, për të kënaqur fëmijët, filluan të hedhin thëngjij të nxehtë nën këmbët e tyre të zhveshura dhe të ngurtësuara.
  Rodopeja këndoi:
  - Mos e kapni me duar
  Mos e kapni me këmbë...
  Këmbët e zbathura
  Duart e fuqishme!
  Dhe kështu ajo e goditi djalin në gjoks me shpatë. Dhe prerë më fort. Dhe pastaj ajo shpoi në stomak. Djali fishkëlliu. Ai e goditi vajzën. U fut në barkun e saj. Rodopeja u përkul dhe u kthye.
  Djali sulmoi me inat. Ai gjakosi mjaft. Dhe ai rrezikoi të dobësohej. Rodopeja mezi u përball. Dora e saj po lëvizte më fort pasi u qëllua në shpatull dhe pak më ngadalë.
  Më pas vajza ndërroi dorën dhe filloi të sulmonte me të majtën. kështu që shkoi pak më mirë. Dhe pasi kapi një kundërshtar ende me përvojë të pamjaftueshme, vajza goditi kyçet e duarve.
  Shpata i ra dhe djalit iu pre dora. Dhe ai u tërhoq. Rodopeja shkoi drejt tij, por djali e goditi përsëri. U futa mes këmbëve dhe më dhimbte shumë.
  Rodopeja bërtiti dhe e goditi skllavin e ri në kokë me gjithë fuqinë e saj. Kuka me flokë bjond nuk e duroi dot, u plas. Dhe djali u rrëzua i vdekur, ose ndoshta edhe dha shpirt.
  Mauri u hodh drejt tij dhe dogji thembrën e zhveshur të skllavit të rënë me një hekur të nxehtë. Ai as nuk lëvizi.
  Crassus bërtiti:
  - Ushqeni luanët e tij! Lufta ka mbaruar!
  Djali u kap në një grep dhe u tërhoq zvarrë. Këtë herë në drejtimin tjetër, ku nuk kishte krokodilë, por luanë.
  Vajza qëndronte e shtangur. Ajo vrau një skllav të ri, një djalë me mbathje. Një skllav si ajo. Dhe është kaq e trishtueshme dhe e turpshme. Kur vret legjionarë, nuk ndihesh kështu.
  Crassus urdhëroi:
  - Jepi asaj një tufë me lule! Le të gëzohemi!
  Konsulli pohoi me kokë.
  - Dhe merre vajzën në paraburgim! Ajo tani është skllave jonë dhe do të shitet!
  Menaxheri u shpreh:
  - Së pari duhet ta blesh nga unë!
  Konsulli u vreros:
  - E keni blerë?
  Menaxheri tundi kokën.
  - Jo!
  Konsulli pohoi me kokë.
  - Këta janë spiunët e Spartakut! Ne mund t'i torturojmë, ose t'i ekzekutojmë! Por tani për tani, le të jenë skllevër!
  Krass u shpreh:
  - Djali tani po e kënaq gruan tënde. Nuk ju pengon?
  Konsulli vuri në dukje:
  - Lëreni të argëtohet! Dhe pastaj do ta dërgojmë në një qeli të veçantë! Mbjellja me skllevër të tjerë është shumë e rrezikshme!
  Krass u shpreh:
  - Nëse këta janë spiunë të Spartakut, atëherë është më mirë t'i torturoni!
  Konsulli pohoi me kokë.
  - Por jo sot! Ata janë fëmijë kokëfortë dhe marrja në pyetje do të zvarritet gjatë, por unë dua t'i marr në pyetje personalisht. Sot është ditëlindja ime, le të harrojmë biznesin!
  Krass u shpreh:
  - Tortura është argëtuese!
  Konsulli pohoi me kokë.
  - Do të mbarojmë së ngrëni, do të mbarojmë së piri, do të shikojmë luftimet e fundit dhe pastaj do të flemë. Dhe në një mënyrë të re ne do t'i japim vetes kënaqësi duke torturuar!
  Krass ra dakord:
  - Po, është më mirë të marrësh një kënaqësi të re me një mendje të freskët. Dhe së shpejti do të jetë dritë!
  Luftimet e gladiatorëve vazhduan. Këtu hyn në arenë një vajzë tjetër ... Ajo është me brekë të holla, e nxirë, zbathur, muskuloze.
  Ajo ka një gjoks shumë të bukur, ndonëse në trup i duken plagët. Dhe flokët janë të kuq bakri, një luftëtar i bukur.
  Ajo dikur ishte skllave, dhe tani ka fituar lirinë dhe lufton për para. Këmbët janë vërtet të zhveshura, kështu që është më e shkathët.
  Ujku këtë herë do të luftojë kundër saj. Një kundërshtar mjaft i mundshëm - luani është shumë më i rrezikshëm. Dhe vajza është e armatosur me një shpatë dhe një kamë.
  Publiku brohoriti në shenjë miratimi. Sigurisht, kafshët nuk ikin në Spartak, kështu që është krejt e natyrshme që tani duhet të matni forcën me bishën.
  Vërtetë, zakonisht një luan është i vështirë për t'u mposhtur. Shpesh luanët i copëtonin djemtë në mënyrë të parëndësishme. Për më tepër, të zhveshur dhe të patrajnuar, që disi gabonin në gurore.
  Dhe atyre iu dha një vdekje kaq e gëzuar.
  Crassus murmuriti:
  - Kjo është vërtet argëtuese!
  Konsulli u shpreh:
  - Dhe kjo është Ellie, një grua nga Gjermania. Luftëtar shumë i mirë! Ajo nuk do të ikë në Spartak!
  Krass ra dakord:
  - mos ik! Por ujku mund ta shqyejë!
  Konsulli u përgjigj:
  - Ujku nuk është një kundërshtar i fortë për të! Mos kini frikë Crassus!
  Njeriu i pasur numër një tha:
  - Sa ujqër nuk ushqehen, por ai shikon në pyll!
  Dhe qesh me zë të lartë.
  Ushtarët romakë janë sigurisht një forcë. Por luftëtarët barbarë janë të mirë. Bukuroshja flokëkuqe, me sinjalin e garës, sulmoi ujkun. Ai, me sa duket, mendoi se çështja ishte e papastër dhe
  nuk nxitonte të sulmonte. Dhe vajza e ngarkoi atë me thembër të zhveshur, mu në hundë. Ujku ulëriti nga dhimbja. Vajza u hodh prapa dhe guxoi:
  - Ngjit, ngjit kastravec,
  Ujku po rrihet nga një burrë!
  Krass pohoi me kokë.
  - E mrekullueshme! Lufta është shumë e gjallë!
  Konsulli u shpreh:
  Ellie nuk do të të zhgënjejë!
  Ujku u përpoq të sulmonte flokëkuqin. Por ai mori një pikë në lesh. Ndjeu dhimbje dhe pëshpëriti. Po, kjo është që ai të nuhasë snuff. Dhe bisha përsëri përpiqet të sulmojë me tërbim.
  E vuri re flokëkuqja, e preu ujkun në gojë.
  - Gri ti i dobët!
  Dhe përsëri si për të qeshur.
  Konsulli tha duke buzëqeshur:
  - Kjo vajzë nuk është e thjeshtë!
  Krass pohoi me kokë.
  - Ka gra në Romë!
  Ujku këputi përsëri dhëmbët. Por ai nuk mundi ta merrte luftëtarin. Dhe këpurdhët e tij të bardhë shkëlqenin fort. Dhe një goditje tjetër e shpatës sapo ia shpoi gojën. Dhe pastaj kama e luftëtarit
  u fut fort në sy. Ujku mori një goditje, gërvishti në mënyrë të dëshpëruar dhe e lidhi qejfin në këmbën e Ellie-t. Vajza mori vetëm një gërvishtje, por mbeti pak e shtangur dhe u plagos rëndë
  ujku u hodh drejt saj duke e rrëzuar. Dhe pastaj pak më shumë dhe ai pothuajse e kapi fytin. Vajza në mënyrë të dëshpëruar kërceu dhe goditi kamat në bark. Fangs gërvishtën mjekrën e saj,
  dhe kthetrat kaluan nëpër gjoks. Vajza e hodhi ujkun dhe u hodh lart. Ai u hodh përsëri drejt saj, por u godit me një kamë nga një lëkundje, dhe më pas me një shpatë në kafkë.
  Këtë herë, flokëkuqja bëri mirë dhe bisha u shtang. Vetë Ellie tashmë ishte gërvishtur keq, gjaku po rridhte prej saj, kishte shenja dhëmbësh në mjekër. Vajza u tërbua
  ther një ujk të shtangur me një kamë dhe pres me shpatë.
  Aq e goditur derisa ajo u lodh. Duke e kthyer kufomën me fantazma në një rrëmujë të përgjakshme. Lufta kishte marrë fund. Dhe luftëtarja me flokë të kuqe ngriti shpatën dhe bërtiti:
  - Fitore!
  Krass u shpreh:
  - Ajo u dëmtua rëndë!
  Konsulli e hoqi me dorë.
  - Jeto si qen!
  Crassus u përgjigj:
  - Nuk mendoj... Plagët do të zgjasin gjithë jetën!
  Konsulli psherëtiu.
  - Le të shohim! Thonë se ka pomada që shërojnë plagët pa lënë gjurmë!
  Lufta ka mbaruar gjithsesi... Dhe pjesa më e madhe e aksioneve, sigurisht, janë tek flokëkuqja...
  Pastaj një vajzë bjonde vrapoi jashtë. Shumë e lezetshme dhe muskuloze. Kundër saj dolën dy djem rreth dhjetë a njëmbëdhjetë vjeç. Duke gjykuar nga të gjithë ende, fillestarët.
  Nuk patën kohë as t'i trajtonin pas guroreve, ishin të hollë dhe të prerë me kamxhik.
  Krass vuri në dukje:
  - Grua e bukur! Duket sikur po kujdeseni për të!
  Konsulli pohoi me kokë.
  - Djemtë janë malli më i lirë! Gratë e bukura - më të shtrenjtat!
  Pasaniku i parë i Romës tha:
  - Dhe ai që kënaq gruan tuaj është edhe djalë!
  Konsulli u shpreh:
  - Jo një djalë i thjeshtë, por jashtëzakonisht i pashëm!
  Menaxheri u shpreh:
  - Dhe një luftëtar i rrallë që shtriu kampionin e Romës!
  Krass pohoi me kokë.
  - Oh po! Prandaj nuk e vramë! Edhe pse është spiun i Spartakut!
  Konsulli lëpiu buzët.
  - Por do të ketë tortura!
  Shumica e basteve shkuan te bjondja. Ajo ishte e armatosur me një shpatë të gjatë dhe shumë të mprehtë dhe mburoja. Pothuajse e zhveshur, vetëm brekë mbi të. Shihen gjinjtë me thithka të kuqe flakë.
  Djali është përgjithësisht lakuriq, në gurore nuk kanë nevojë për këllëf. Dhe në duart e shpatave të shkurtra, dhe madje qartësisht të hapura!
  Bukuroshja natyrale-bjonde është e dashur në mënyrë që ajo të kënaqë më shumë luftime me fitore. Djemtë janë si mishi për shpatat. Gjithçka është krejt e natyrshme.
  Krass u shpreh:
  -Bukuria kërkon sakrificë!
  Konsulli ra dakord
  -Dhe bukuria femërore e viktimave të trefishta!
  Djemtë ishin në gjurmë të qerpikëve dhe nuk u shëruan siç duhet. Ata u lanë vetëm nga pluhuri i minierave. Dhe kështu mund të shihni se ata as nuk ushqeheshin para luftës. Pra stomaku im
  fëmijët fatkeq që u çuan në thertore ranë.
  Menaxheri u shpreh:
  - Epo, mund të ushqehesh! Në fund të fundit, ata mund të hanin të ngopur për të vetmen herë në jetën e tyre!
  Krass pohoi me kokë.
  - Mund! Por me stomakun bosh, është më e lehtë të luftosh!
  Biondja vuri me gisht këmbët e saj zbathur dhe priti me padurim sinjalin. Ajo është shumë e bukur dhe lëkura e saj është e artë-ullinj nga djegia nga dielli. Është e qartë se një grua e tillë po mbahet
  edhe për estetikë. Në Itali, flokët e bardha janë shumë më pak të zakonshme tek gratë vendase sesa në veri, dhe për këtë arsye biondet vlerësohen. Dhe në përgjithësi, pajtohem, grua
  me flokë të bardhë është shumë më e bukur se me të zezë.
  Djemtë e admiruan edhe tezen thuajse të zhveshur me shpatë, e cila duhet t'i vriste. Biondja, pasi dëgjoi sinjalin e gongut, shkoi në ofensivë. Asaj sigurisht i vinte pak keq për këto
  djem, por prapë mund të jetë më mirë të vdesësh sesa të vuash në gurore. Përveç kësaj, bjondja besonte se shpirtrat e fëmijëve bien në Champs Elysees, dhe kështu gëzojnë
  në luginat qiellore, lumturi dhe ngopje dhe lojëra. Ata thonë se nuk patën kohë për të mëkatuar dhe perënditë nuk i mundojnë. Një lloj doktrine e parajsës u ngrit gjithashtu në Romë, dhe madje edhe më herët rreth
  shpirt i pavdekshëm. Dhe nuk doja të besoja fare në botën e krimit të Hades. Dhe në vend të kësaj, ju mund të mendoni se perandorët pas vdekjes bëhen perëndi dhe festojnë në Olimp.
  Dhe heronjtë shkojnë në Champs-Elysees, ku i presin Valkiritë, festat luksoze, verërat, gjellët, gratë e reja përjetësisht dhe kënaqësitë e tjera. Disi si vikingët. Dhe fëmijët, ndoshta
  ata gjithashtu do të jenë të lumtur, dhe lojëra dhe argëtime të përjetshme, duke vrapuar zbathur në bar të butë në mbretërinë e verës së përjetshme, fëmijërisë dhe duke mbledhur fruta të lëngshëm e të ëmbël nga pemët e harlisura!
  Si nuk është ky parajsë? Dhe në guroret nën punë, jo jetë, por një vdekje e ngadaltë dhe e dhimbshme. Kështu i prenë djemtë nga mbikëqyrësit me kamxhik.
  Por shpesh skllevërit e rinj përdhunohen, ose skllevër ose mbikëqyrës më të vjetër. kështu që nuk do t'i keni zili gjithsesi.
  Biondja donte t'i përfundonte shpejt djemtë, por e kuptoi që publiku nuk do ta miratonte këtë. Prandaj, fillimisht vetëm pak prerë së pari një djalë, dhe më pas
  një tjetër në gjoks. Dhe u la atyre vija të përgjakshme.
  Krass u shpreh:
  - Punon për publikun!
  Konsulli pohoi me kokë.
  - Argëtuese! Por për të qenë i sinqertë, unë tashmë dua të fle!
  Menaxheri pohoi me kokë.
  - Kjo është beteja e parafundit... Është gati të fillojë të marrë dritë. Dhe ju duhet të keni forcë në rast të një lufte me Spartak!
  Krass ra dakord:
  - Barbarët tashmë janë afër, sulmi mund të jetë nesër, ose pasnesër!
  Konsulli pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Mund të lëndohemi rëndë!
  Menaxheri u shpreh:
  - Muret e Romës janë të larta dhe të trasha, dhe njëqind mijë mbrojtës, nga të cilët gjysma janë luftëtarë me përvojë. Nga numri i qytetarëve mund të vendosni edhe pesëdhjetë mijë gra dhe adoleshentë
  republikat!
  Crassus tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Kjo është vetëm një ide e mirë! I mobilizojmë të gjithë!
  Konsulli vuri në dukje:
  - Po, kemi mjaft arsenale. Vetëm se gratë dhe fëmijët luftojnë më keq se burrat!
  Menaxheri u shpreh:
  - Varet nga çfarë! Biondja është shumë e mirë!
  Në të vërtetë, vajza rrotullohej në gishtat e këmbëve. Herë pas here ajo i shprisi djemtë. Dhe i lëndoi pak. Ata gradualisht lëviznin gjithnjë e më ngadalë, dhe qartësisht u dobësuan nga
  humbje gjaku. Vajza me një psherëtimë rrëzoi njërin prej tyre me këmbën e saj të zbathur dhe me mjeshtëri e goditi djalin e rënë në pjesën e pasme të kokës me dorezën e shpatës. U shua, por ishte ende gjallë.
  Dhe ai nuk kishte lëndime serioze. Pra, kishte një shans që publiku të kishte mëshirë. Djali i dytë tentoi të përplasej me bjonden, por edhe u godit sërish. Dhe ajo e zhvendosi thembrën te mjekra e tij, duke e fikur gjithashtu me mjeshtëri.
  Djemtë tani ishin pa ndjenja, por ende gjallë dhe jo të gjymtuar!
  Crassus pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Mendoj se është koha për t'i përfunduar ato!
  Konsulli papritmas kundërshtoi:
  - Nga guroret shpëtuan edhe shumë skllevër. Dhe me gjithë sigurinë e shtuar, ata vazhdojnë të vrapojnë. Dhe djemtë janë të vlefshëm, sepse ata mund të zvarriten nëpër korridoret e ngushta dhe aditimet e minave! Skllevërit nuk mjaftojnë! Kështu që unë përdor fuqinë time për t'i kursyer ata!
  Menaxheri pohoi me kokë.
  Po, mund t'i përdorni përsëri! Venat janë të paprekura dhe plagët do të shërohen si te qentë. Më mirë, le të shikojmë luftën e fundit dhe...
  Krassi zuri gojën hapur dhe mërmëriti:
  - Po, jemi të lodhur! Por në fund, ne duam diçka të veçantë!
  Menaxheri pohoi me kokë.
  - Do të jetë! Do të jetë e veçantë!
  Konsulli doli përpara dhe megjithë disponimin gjakatar të turmës, ai e mori dhe ngriti gishtin e madh!
  Biondja buzëqeshi dhe kërciti:
  - Lavdi konsullit të mëshirshëm!
  Ndërkohë, maurët sollën një hekur të ndezur në thembra të djemve. Ata e hodhën me shpejtësi dhe e hoqën menjëherë për të mos e dëmtuar rëndë. Djemtë erdhën në vete nga dhimbja akute.
  I vunë litarë dhe i çuan prapa. Tani ata me sa duket konsideroheshin jo shumë të aftë për luftime gladiatorësh dhe u identifikuan në gurore. Vërtetë, para kësaj ata ishin ushqyer mirë,
  siç duhet me gladiatorët që mbetën për të jetuar. Dhe vini në gjumë në shtretër të butë në kashtë. Djemtë, të mësuar të flinin mbi zhavorr të trashë nëpër gurore, i zuri gjumi me kënaqësi.
  Dhe për herë të parë në jetën time shijova mish të shijshëm. Po, përpara tyre ishte një kthim në miniera. Por kishte shpresë se do të vinte Spartaku. Dhe e ngroh shpirtin.
  Djemtë nuhatën hundët dhe për herë të parë pas shumë kohësh panë ëndrra të ëmbla.
  Dhe këtu është lufta e fundit.
  Dhe vërtet e veçantë. Vajza e zezë e Afrikës Xena po lufton - ajo është gladiatorja më e mirë midis grave dhe kampionja e Republikës Romake në mesin e seksit të drejtë!
  Po, Xena e zezë, kjo është një luftëtare e madhe. Dhe lufta me të është interesante ...
  Vajza ishte vetëm me mbathje, e gjatë, me muskuj të dobët dhe me fije. Ajo madje mund të konsiderohet e hollë, por kjo përshtypje është mashtruese. Mund të shihet se si
  nën lëkurën e saj të zezë e të nxirë rrotullohen topa muskujsh, të cilët janë të fortë si tel.
  Krass vuri në dukje:
  - Kampion i Republikës Romake, në fund? Kjo eshte fantastike!
  Konsulli tha duke buzëqeshur:
  - Po, kjo është mbresëlënëse ... Ajo është një luftëtare e mrekullueshme!
  Xena ishte e armatosur me një shtyllë të gjatë me majë të mprehta çeliku në të dy skajet.
  dhe kërceu shumë mirë.
  Crassus tha me shpresë:
  - Shpresoj që kundërshtari i saj të jetë serioz! Jo nja dy djem të ndyrë?
  Menaxheri pohoi me kokë me padurim.
  - Po, madhëria juaj! Kundërshtari do të jetë ai që ju nevojitet!
  Kur Xena mori lejen e saj, u dëgjua sinjali për daljen e armikut të ardhshëm. Dhe vërtet publiku mund të ishte i kënaqur. Një krokodil i madh shtatë metra u zvarrit në arenë.
  Konsulli tha duke buzëqeshur:
  - Kjo është e mrekullueshme!
  Krass ra dakord:
  - Një kundërshtar i mirë! Thjesht shumë... memec!
  Menaxheri vuri në dukje:
  - Xena nuk është një skllav, por një gladiator i lirë që lufton për para! Dhe kundërshtari i saj, nga njëra anë, është mjaft i realizueshëm, por nga ana tjetër, i denjë për publikun! Pra finalja
  lufta do të jetë shumë interesante!
  Crassus këndoi nga emocioni:
  - Edhe më shumë! Edhe pak, lufta e fundit është më e vështira!
  Konsulli vazhdoi duke buzëqeshur:
  - Dua të shkoj në shtëpi në gjirin e Romës!
  Republika nënë e dytë!
  Menaxheri u shpreh:
  - Unë mendoj se do të jeni të kënaqur!
  Krass pohoi me kokë.
  - Vë bast për Xenën!
  Konsulli konfirmoi:
  - Dhe unë, gjithashtu, në Xena!
  Menaxheri ra dakord:
  - Ajo do të fitojë! Por dikush do të vë bast për një krokodil!
  Gongu u dëgjua për të sinjalizuar fillimin e betejës.
  Xena filloi të kërcejë rreth krokodilit. Ai lëvizi pas saj. Edhe pse nga jashtë është i ngathët, zvarraniku është mjaft i shpejtë. Dhe këtu ju duhet të jeni një gladiator i klasit të lartë për të
  mos u kap në dhëmbët e saj. Luftëtari i zi ose po përparonte ose po tërhiqej. Dhe pastaj goditi me një majë të mprehtë. Deri më tani, jo shumë e rrezikshme për një krokodil. Natyrisht kjo është e fundit.
  luftoni dhe mund të luani për kohën.
  Crassus tha me një buzëqeshje:
  - Spartaku mund të ishte shtrirë nga një viks i tillë!
  Konsulli tha duke buzëqeshur:
  - Dhe çfarë do të ndodhte nëse djali do të luftonte me këtë panterë?
  Crassus në mënyrë mjaft logjike vërejti:
  - Beteja shumë interesante dhe konkurruese!
  Konsulli piu verë nga një filxhan dhe tha:
  - Do të ishte një shfaqje e mirë!
  . KAPITULLI? 19.
  Menaxheri sugjeroi:
  - Nëse dëshironi, ne mund ta rregullojmë nesër!
  Crassus u përgjigj:
  - Po torturat?
  Konsulli u shpreh:
  - Tortura do të presë! Do të kemi gjithmonë kohë për të skuqur takat e djalit!
  Menaxheri pohoi me kokë.
  - Dhe lufta mund të mbahet në Koloseum!
  Crassus u përgjigj:
  -Jo! Nëse njerëzit mblidhen në Koloseum, do të jetë më e lehtë të sulmosh qytetin. Do të jetë e nevojshme të organizoni lojëra madhështore të gladiatorëve pas fitores ndaj Spartacus!
  Konsulli ra dakord për këtë:
  - Ashtu është, do ta shtyjmë për kohë më të mira. Aq më tepër që tashmë jam lodhur nga ky spektakël i përgjakshëm!
  Krass rreth gurgulluar:
  - Spartak, Spartak - merr një qindarkë!
  Xena ka goditur disa herë me majë gojën e krokodilit, duke bërë që të rrjedh gjak. Dhe pastaj papritmas u hodh mbi zvarranik. Dhe pastaj ajo qëndroi në thumba. Dhe e shpuar me taka të zhveshura.
  Gjithçka dukej vërtet e mrekullueshme.
  Konsulli vuri në dukje:
  - Vajzë e mrekullueshme!
  Krass ra dakord:
  - Talent!
  Menaxheri sugjeroi:
  - Ndoshta t'i tregojë luftën e saj kundër një luani? Do të jetë edhe më e ashpër!
  Krass pohoi me kokë.
  - Po, luani është më i rrezikshëm se krokodili dhe më i shpejtë!
  Konsulli vuri në dukje:
  - Ndoshta kundër një ariu?
  Crassus u përgjigj:
  - Luani është më i rrezikshëm se ariu! Apo ndoshta përdorni edhe një tigër?
  Konsulli ra dakord për këtë:
  - Tigri është vërtet një kokë e madhe!
  Xena vazhdoi të shponte krokodilin. Ajo e bëri atë me shumë kënaqësi. Edhe pse ajo kishte një qëndrim dërrmues dhe një reagim të dhunshëm nga e bija e Afrikës.
  Crassus tha me një buzëqeshje:
  - Kjo është një bukuri!
  Konsulli ra dakord
  - Bukuri e madhe!
  Xena deri më tani ka vepruar me shumë imagjinatë dhe imagjinatë. Këtu ajo goditi këmbët e saj të zbathura në dhëmbët e një krokodili dhe i shpoi thembrat. Dhe pastaj kërcen lart dhe kthehet përsëri jashtë.
  Po, ajo është një vajzë vërtet dërrmuese. Vetëm ajo nuk i shtyp dëshirat, por eksiton.
  Dhe krokodili vazhdon ta ndjekë atë, por duke humbur gjithnjë e më shumë gjak dhe duke shkaktuar dëme gjithnjë e më të mëdha. po, është një garë e madhe.
  Crassus tha me një buzëqeshje:
  Je e mrekullueshme Xena!
  Konsulli u përgjigj:
  - Thjesht një gladiator i mirë! Një luftëtar është një luftëtar!
  Menaxheri sugjeroi:
  - Ndoshta shpërndaj qymyr!
  Crassus u përgjigj:
  - Krokodili do të ketë më shumë dhimbje se ajo!
  Dueli vazhdoi. Ndërsa Xena e shpoi krokodilin në gojë dhe në vrimat e hundës, por nuk i preku sytë. Ajo ishte e qartë se nuk po nxitonte për ta përfunduar atë. Por ajo gjakosi shumë.
  Dhe këmbët e saj të zhveshura dhe vajzërore lanë gjurmë shumë të hijshme dhe të gdhendura. Dhe vetë lufta u zhvillua në një mënyrë shumë të njëanshme. Megjithatë, disa herë një vajzë krokodil në viçat
  i gërvishtur.
  Konsulli vuri në dukje, duke u mërzitur gjerësisht, dhe më pas duke hedhur një vështrim në orën e ujit, bërtiti:
  - Është tashmë e ndritshme në horizont! Së shpejti do të dalë dielli!
  Crassus u pajtua me këtë:
  - Po, do të argëtohemi shumë më tepër! Dielli lind mbi Tokë!
  Menaxheri sugjeroi:
  - Ndoshta... Epo, në rregull! Unë vetë ndjej se sytë e mi janë ngjitur së bashku!
  Konsulli pohoi me kokë.
  - Po, është koha për të mbaruar festën dhe për të fjetur!
  Krass u shpreh:
  - Spartak tashmë po vjen tek ne! Dhe ai mund të lëvizë shpejt!
  Menaxheri bërtiti në majë të zërit:
  - Le të mbarojmë Xena!
  Vajza buzëqeshi keq. Dhe shtylla e saj fluturoi lart dhe menjëherë u nguli thellë në syrin e zvarranikut. Krokodili mori një goditje të rëndë dhe heshti. Sikur ishte përplasur me të
  forcë vdekjeprurëse.
  Xena bërtiti:
  - Fitore! Lavdëroni Romën!
  Krass pohoi me kokë.
  - Fitore! Te lumte!
  Ai i hodhi asaj një monedhë ari.
  U hodhën disku i artë i rrumbullakët dhe konsulli.
  Lufta kishte marrë fund. Xena zhyti këmbën e saj në gjakun e kuq dhe la disa gjurmë të bukura. Pastaj ajo u përkul dhe filloi të largohej.
  Konsulli u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Kjo është shumë mbresëlënëse!
  Krass ra dakord:
  - Po, është mirë! Edhe pse .. e parashikueshme!
  Menaxheri pohoi me kokë.
  - Bëhu i parashikueshëm! Do të thotë të ndëshkohesh!
  Xena u largua dhe një duzinë maurësh tërhoqën zvarrë kufomën e krokodilit.
  Lufta përfundoi dhe shumë të ftuar ranë në gjumë pikërisht në karriget e tyre.
  Zgjedhjet e reja presidenciale tashmë po zhvillohen në BRSS. Më saktë, jo e re, por e para.
  Dhe sigurisht, Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin është i vetmi kandidat presidencial pa alternativë. Dhe rezultati mund të jetë vetëm një: nëntëdhjetë e nëntë dhe nëntëdhjetë e nëntë të qindtat. Dhe kjo tregon një tjetër triumf të diktatorit tullac.
  Kështu Mikhail Gorbaçovi, në vend të demokracisë, ia ktheu BRSS kohët e stalinizmit. Të cilën, megjithatë, shumë e dëshironin pas rrëmujës së Brezhnjevit. Dhe tani kulti i personalitetit është përsëri në pushtet, portretet e të cilit janë varur në të gjithë BRSS. Dhe përsëri, si në kohët e vjetra, hinka dhe ulje të zeza.
  Meqenëse Vladimir-Mikhail ëndërron për Afganistanin, dhe vajzat e bukura luftëtare janë atje.
  Katër vajza të bukura me bikini vrapojnë: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana.
  Këtu ata angazhohen me guxim në betejë me muxhahidët.
  Natasha qëllon mbi trupat e Perandorisë Islamike, talebanët nga një granatëhedhës, rrëzon një tank në anë dhe thërret:
  - Mëmëdheu nuk do të na harrojë!
  Pastaj këmba e saj e zbathur hedh një granatë mbi ushtarët talebanë. Ndihet një ulërimë dhe një kërcitje, një masë luftëtarësh të shqyer të perandorisë islame. Dhe një gjenerali të ushtrisë së Sulejmanit iu këput krahu.
  Zoya, e cila gjithashtu shkarraviti talebanët, vuri në dukje me habi:
  - Orë platini!
  Augustina, duke hedhur një granatë mbi ushtarët e Perandorisë Islame me gishtat e saj të zhveshur, tundi me kokë:
  - Ata thanë edhe se Sulejmani ishte lypës!
  Svetlana, duke shkarravitur talebanët, u dorëzua, me një sy dhe një takë të zhveshur, të rrumbullakët, rozë, duke iu dorëzuar paketës së shpërthimit, me eksploziv:
  - Pasuria kryesore në shpirt!
  Dhe masa e ushtarëve talebanë u copëtua. Ishte një betejë madhështore mes dy ushtrive kolosale.
  Natasha ra në bark... Një stuhi fluturoi mbi të. Vajza u kthye dhe i goditi bishtin. Goditi makinën. Ajo pinte duhan dhe la pas një tren të mrekullueshëm.
  Po, ky është një aplikim mbresëlënës i kompleksit të ri Igla. Ai djeg vajin si metal i nxehtë.
  Zoya goditi gjithashtu një tjetër sulmues taleban. Ajo e goditi atë në trup, pas së cilës ajo këndoi:
  Nuk do t'i dorëzohemi kurrë armikut
  Unë do t'i pres kundërshtarët nën trungje!
  Dhe vajza me këmbë zbathur përqafoi një tufë granatash. Dhe pastaj, si me shkathtësi të madhe, ai do t'ia hedhë armikut.
  Dhe një tjetër armë vetëlëvizëse e perandorisë islame do të kthehet.
  Mund të shihet se një breshkë me një top të fuqishëm rrotullon rrotulla të thyer dhe vemjet kanë shpërthyer.
  Zoya tha me një buzëqeshje:
  Ne do të bëjmë gjithçka të shkëlqyer!
  Edhe Augustina lufton e dëshpëruar. Ajo kërcen dhe vrapon drejt talebanëve, duke qëlluar. Dhe flokët e saj të kuq bakri valëviten si një flamur lufte. Hiri mbresëlënës tek një vajzë.
  Bisha me flokë të kuqe këndon:
  - Le ta bëjmë botën të bukur
  Dhe le të fluturojmë ...
  Rusia jonë Sovjetike
  Ushtria e frikshme do të vrasë!
  Svetlana, duke qëlluar në mënyrë agresive ndaj kundërshtarëve dhe duke i kositur ata si një kosë, hodhi gjithashtu një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe këmbëngulës dhe kërciti:
  - Për fluturimin në lartësi!
  Katër vajza punonin. Dhe ajo qëlloi dhe goditi kundërshtarët me dëshpërim të madh dhe sulm figurativ.
  Përveç tyre, kanë luftuar edhe vajza të tjera. Ekuipazhi i Elizaveta u nis me T-72 më të ri.
  Vajzat, sigurisht, me një bikini dhe zbathur. Ata po ngasin makinën e tyre.
  Dhe tanket e talebanëve po zvarriten. Kjo është në thelb një kopje nga T-54, jo një makinë shumë e rrezikshme.
  Elizabeta urdhëron dhe Katerina, duke mbështetur takat e saj të zhveshura, të rrumbullakëta, vajzërore, drejton armën.
  Dhe nëse ai lupanet, atëherë ai do ta godasë atë plotësisht.
  Këtu një predhë e rëndë pështyhet nga tyta dhe nga një distancë e gjatë godet një tank taleban.
  Elena, e cila ka hedhur një predhë, thërret:
  - Është kolosale!
  Shoferi Efrosinya konfirmon:
  - Patjetër që po!
  Dhe shputat e saj të zhveshura dhe me kallo shtypin pedalet. Rezervuari përshpejtohet me shpejtësi. Pastaj ngadalësohet përsëri. Dhe pason një e shtënë vrasëse.
  Ekuipazhi prej katër E është në krye.
  Rezervuari i tyre po lëviz përsëri dhe tyta e gjatë po kthehet. Topi vdekjeprurës qëllon përsëri. Në kohën e shfaqjes së T-72, tanku më i mirë në botë. Dhe sigurisht, ai tregon të tijën.
  Elizabeta, duke qëlluar dhe goditur kundërshtarët, vëren:
  - Ne jemi patriotë të vërtetë të BRSS!
  Katerina tha prerazi:
  - Të gjithë patriotët e Bashkimit Sovjetik!
  Dhe qëlloi, duke shtypur butonin, kokën, thembra rozë.
  Po, vajzat këtu nuk janë nga ato që pijnë supën me lakër me këpucë shkopi. Tanki i tyre është përsëri në lëvizje.
  Nga distanca, ai nuk ka frikë nga predhat e talebanëve. Dhe ata e goditën armikun nga pesë, gjashtë kilometra.
  Këtu janë vajzat - çfarë ju nevojitet. Ata kanë fuqinë e zemërimit dhe flakën e pasionit. Dhe gjithashtu besimi për të fituar.
  Elizabeth shikon përmes fushëveprimit. Ka pak makina afgane. Por ka edhe ato amerikane që i shiten perandorisë islame me kredi. Këto makina janë gjithashtu më të dobëta se ato ruse. Dhe ata kanë një siluetë më të gjatë, gjë që e bën shumë më të lehtë goditjen.
  Katerina synoi dhe goditi një automjet afgan të prodhimit amerikan. Dhe me një të shtënë e rrëzoi kullën.
  Kështu ajo godet zagarin.
  Elena, një operator radio dhe ngarkues, konfirmoi:
  - Vazhdo kështu!
  Dhe përsëri një predhë vdekjeprurëse për afganët fluturon jashtë. Vajzat në gjithë lavdinë e tyre.
  Epo, është një tank.
  Dhe ja ku po vrapojnë, duke ndezur takat rozë të një vajze me bikini drejt avionëve.
  Po, luftëtarët e sulmit janë gati për betejë.
  Anastasia Vedmakova hidhet në aeroplanin më të afërt. Dhe mbështetet në pedale me thembra të zhveshur.
  Makina pastaj niset ngadalë.
  Një luftëtar me një kostum të kuq, me një figurë perfekte, thotë:
  Gëzim, forca ime është në Zotin,
  Gëzim, në Zotin me forcë vlerësuese!
  Dhe buzëqesh me dhëmbë perla. Vladimir Putin sigurisht nuk është një sundimtar i madh. Por në këtë rast, ai po bën një luftë të krahasueshme me Luftën e Madhe Patriotike.
  Afganët po shtyhen dhe po futen në territorin rus.
  Këtu është biondja e mjaltit - Akulina Orlova. Gjithashtu një vajzë çfarë ju duhet.
  Dhe përsëri me bikini dhe zbathur. Ajo është shumë e bukur dhe e nxirë.
  Ndërsa ajo vrapon drejt aeroplanit, burrat ngulin sytë. Dhe djemtë shërbëtorë vrapojnë dhe puthin gjurmët e hijshme të këmbëve të saj të zbathura.
  Këtu është vajza.
  Akulina fluturon dhe fluturon në aeroplanin e sulmit. Është shumë e lëmuar, dhe në të njëjtën kohë del shpejt.
  Akulina këndoi:
  - Unë shoh një vijë blu në qiell,
  Me zhurmë po fitoj lartësi!
  Dhe tani avioni i saj sulmues sheh objektivin e parë në qiell - një aeroplan afgan.
  Vajza, pa e menduar dy herë, e rrëzon nga armët e avionit, duke e goditur nga një distancë e gjatë.
  Pastaj terminatorja bionde këndoi:
  - Unë jam më i sakti në botë,
  U bë i famshëm në këtë shfaqje!
  Akulina qeshi... U ndezën kujtimet sesi të burgosurit i puthnin këmbët e saj zbathur, shputat e zhveshura dhe të pluhurosura.
  Po, ishte qesharake. Dhe talebanët u zvarritën në gjunjë duke puthur këmbët zbathur të një vajze ruse.
  Drejt aeroplanit vrapon edhe Mirabela Magnetic. Këmbët e saj janë aq të nxira, muskulare, të zhveshura dhe të hijshme.
  Dhe çfarë pjata të lezetshme shtypi. Kjo është vetëm një mrekulli.
  Mirabela është një luftëtare që thjesht demonstron klasën më të lartë të sjelljes dhe në të njëjtën kohë standardin e bukurisë.
  Dhe flokët e saj shkëlqejnë si fletë ari. Dhe trupi mezi mbulohet nga bikini.
  Dhe çfarë gjurmë të hijshme lënë këmbët e saj të zhveshura dhe të dalta. Kjo është një vajzë e mahnitshme.
  Ju mund ta admironi atë për një kohë të gjatë pa shikuar larg.
  Këtu ajo po shtypte pedalet me tabanin e saj të zhveshur dhe avioni luftarak-sulmues u ngrit pa probleme nga pista.
  Mirabela këndoi duke qeshur:
  - Nuk ka vend për dobësi,
  Do ta takojmë agimin!
  Tashmë të tria vajzat janë në ajër, që do të thotë se kanë ardhur orët e zeza për talebanët.
  Anastasia Vedmakova dërgon një predhë vdekjeprurëse në një tank afgan dhe e shpon atë. Pastaj ai thotë:
  - Për komunizmin!
  Me sukses të madh lufton edhe Akulina Orlova. Këtu është raketa e saj e lëshuar, e cila shkatërroi armën vetëlëvizëse. Vajza bërtet:
  - Për madhështinë e planetit dhe për lavdinë e tetorit!
  Dhe përsëri, ajo i dërgon armikut diçka jashtëzakonisht vdekjeprurëse.
  Mirabela Magnetic godet me saktësi armikun dhe këndon:
  - Një, dy, tre... Shkatërroni të gjithë armiqtë! Dhe grisni kokën e talebanëve!
  Triumvirati lufton me shumë mjeshtëri dhe dëshpërim. Vajzat këtu janë kaq të bukura.
  Dhe stuhitë e tyre kërcejnë nëpër qiell dhe është shumë mirë. Dhe përveç kësaj, ata rrëzojnë aeroplanët e talebanëve.
  Ja cilat janë të shkruara bukuroshet. Asnjë perandori e muxhahidëve nuk do të jetë e mirë. Këtu është një e shtënë, dhe tre aeroplanë afganë u rrëzuan menjëherë.
  Anastasia Vedmakova, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke buzëqeshur me dashuri, shtypi thembra e saj të zhveshur, rozë në buton.
  Goditi makinën dhe bërtiti:
  - Kjo është kërkesa ime kapitale!
  Akulina Orlova konfirmoi, duke rrëzuar armikun:
  - Dhe lëviz shpejt në hundë!
  Vajzat këtu janë të pabesueshme. Dhe përsëri disa luftëtarë afganë u qëlluan. Ky është profesioni i tyre më i lartë. Një vajzë me forcë kolosale këtu.
  Dhe pastaj Anastasia goditi bunkerin me gjeneralin taleban. Dhe ai fluturoi në ajër.
  Si u ngrit dhe u ndez toka nga ndikimi i vajzave. Dhe ky është vetëm fillimi.
  Luftojnë edhe snajperet femra.
  Alice dhe Angelica me pushkët e tyre. Ata gjuajnë për ushtarë talebanë dhe gjuajnë me saktësi.
  Ata synojnë para së gjithash oficerët.
  Vajzat gjithashtu preferojnë të zihen vetëm me një bikini. Ata janë të guximshëm dhe shumë të bukur.
  Gjithashtu Alice është bjonde, dhe Angelica është e kuqe.
  Ata qëllojnë me radhë dhe godasin me saktësi.
  Alice qëlloi kolonelin taleban me një plumb të drejtuar mirë dhe pyeti partnerin flokëkuq:
  - A mendoni se vrimat e zeza ekzistojnë vërtet apo është thjesht një hipotezë?
  Angelica gjithashtu preu një oficer tjetër afgan me një të shtënë të drejtuar mirë dhe u përgjigj:
  - Gjeta kohë të bëj pyetje të tilla!
  Alice u përgjigj me një psherëtimë:
  - Mjerisht, nuk kishte kohë më të mirë!
  Dhe vajza hodhi një granatë të vogël me gishtat e saj të zhveshur. Një duzinë talebanë u copëtuan.
  Angelica u përgjigj duke qëlluar përsëri:
  - Unë mendoj se vrimat e zeza nuk ndikojnë në rendimentin e drithërave!
  Alice u pajtua me këtë:
  Edhe une ashtu mendoj por...
  Bisha me flokë të kuqe hodhi një dhuratë asgjësimi me thembër të zhveshur, duke thyer përsëri kundërshtarët dhe lëshoi:
  - Për komunizmin në Venus!
  Alice shtoi:
  Dhe në Mars gjithashtu!
  Të dyja vajzat janë të shtëna të mira. Dhe ata janë shumë të lakuar dhe muskuloz.
  Për shembull, kur një taleban u kap, ata e detyruan atë të puthte thembra të pluhurosura. Kështu që luftëtari i perandorisë islame, talebanët, ishte aq i shqetësuar saqë fjalë për fjalë i ra thundrat.
  Alice u përgjigj me një psherëtimë:
  - Më vjen keq për të!
  Angelica u pajtua.
  Ne nuk kemi nevojë për këtë luftë!
  Alice shtoi:
  Dhe talibanët gjithashtu!
  Bisha me flokë të kuqe tha me zgjuarsi:
  - Me syze nga Kina, jam kaq cool!
  Luftëtarët janë në të vërtetë shumë qesharak.
  Ata kanë kaq shumë hijeshi të ndritshme.
  Alice përsëri hodhi dhuratën e vdekjes me takën e saj të zhveshur dhe të rrumbullakët dhe bërtiti:
  - Për fitore të reja!
  Angelica gjithashtu nisi shkatërrimin ndaj armikut, duke përdorur këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Për Atdheun!
  Kështu u ndanë këto vajza ... Pushkët snajper punonin me përkushtim të plotë.
  Alenka gjithashtu luftoi, duke mbrojtur qytetin nga talebanët. Kudo ishin gërmadha dhe gërmadha të grumbulluara.
  Vajza gjuajti një vijë në drejtim të ushtarëve të perandorisë së talibanëve islamikë, duke kositur një rresht të tërë prej tyre.
  Dhe pastaj Alenka hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur, duke shpërndarë kinezët dhe duke kërcitur:
  - Për Ilya Muromets!
  Anyuta gjithashtu shkroi për ushtarët e perandorisë afgane talebane. Dhe mbillet me shumë saktësi. Çfarë nuk është një plumb, pastaj një goditje.
  Dhe talebanët e grushtuar po bien, fjala është grumbulluar.
  Dhe vajza, ende e zhveshur, rozë, me një thembër të rrumbullakët, do të hedhë një bizele vdekjeje dhe do të këndojë:
  - Lavdi BRSS! Nuk kemi probleme!
  Dhe përsëri, një kthesë e synuar mirë dhe një tufë kufomash.
  Allahu është gjithashtu në betejë. Pret ushtarët e Talibanëve të Perandorisë Afgane. Ajo është një vajzë kaq rrezatuese. I rrëzon talebanët si një markë me gjilpërë. Gjatë këndimit:
  - Dhe në lartësitë malore, heshtje yjesh,
  Në valën e detit dhe zjarrin e furishëm!
  Dhe zjarri i furishëm dhe i furishëm!
  Dhe tani gishtat e saj të zhveshur përsëri hedhin dhuratën vrasëse dhe shkatërruese të vdekjes.
  Vajzat këtu janë shumë të bukura dhe të gjitha me bikini. Dhe kaq i lakuar dhe muskuloz.
  Edhe Maria lufton. Ai rrëzon një masë talebanësh, i kosit me lehtësi dhe këndon:
  - Jeta është vetëm një moment - mes të shkuarës dhe së ardhmes,
  Jeta është vetëm një moment - mbajeni atë ...
  Kush nga burrat mund të mburret me një bust,
  Dhe vajza ka një ide - rrotullim!
  Dhe këmba e saj e zbathur përsëri hedh një dhuratë të asgjësimit të fuqisë shkatërruese kolosale.
  Këto janë me të vërtetë vajza - thjesht klasi më i lartë dhe aerobatikët e pilotëve më të shquar.
  Dhe sa këmbët e tyre të zbathura janë të hijshme dhe joshëse.
  Edhe Lojërat Olimpike luftojnë me shumë entuziazëm. Dhe kosit armiqtë pa ceremoni. Ajo i shkatërron ata në radhë të tëra.
  Dhe pastaj gishtat e zhveshur të bukurisë madhështore hedhin dhurata të asgjësimit total.
  Pastaj Olimpia këndoi:
  - Jo, vigjilenti nuk do të zbehet,
  Pamja e anëtarit të Komsomol është e pastër ...
  Zëri i popullit është i lartë
  Dhe përroi është rrezatues!
  
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet
  Fashizmit do t'i jepet fund
  Dhe dielli do të shkëlqejë
  Ndriçimi i rrugës për komunizmin!
  Dhe përsëri, thembra e zhveshur hedh menjëherë një tufë të tërë granatash.
  Këtu janë vajzat. Kanë shumë bukuri. Dhe talebanët po ecin përpara si një valë cunami. Ka shumë prej tyre, dhe ata fjalë për fjalë bombardojnë pozicionet ruse me kufoma. Dhe ata janë aq agresivë.
  Trupat e perandorisë afgane, talibanët, po përpiqen të kapin të gjithë botën. Dhe në këtë rast, Rusia.
  Marusya qëllon mbi talebanët. Gishtët e saj të zhveshur po hedhin një limon me copa. Dhe përsëri ata fluturojnë në drejtime të ndryshme të gjilpërës. Luftëtarët e Talibanëve të Perandorisë Islamike janë duke u qepur.
  Muxhahidët janë shumë të guximshëm dhe vajzat që shkarravijnë mbi ta mezi kanë kohë të ndryshojnë shiritin. Ata fjalë për fjalë po goditen me kufoma.
  Marusya këndoi me një buzëqeshje:
  - Stalini jeton në zemrën time,
  Që të mos e njohim trishtimin ...
  Hapi derën e hapësirës
  Yjet shkëlqenin mbi ne!
  Dhe përsëri, këmba e zhveshur dhe e daltë e vajzës hedh një granatë me fuqi të madhe vdekjeprurëse.
  Këtu është një bukuri.
  Matryona gjithashtu gjuan armikun, dhe me qëllim shumë të mirë. Ajo kosit armiqtë dhe hedh fuqi vdekjeprurëse me granata me gishtat e saj të zhveshur. Thyen kundërshtarët dhe kërcit:
  - Komsomol nuk është vetëm mosha,
  Komsomol është fati im!
  Dhe përsëri vajza bën një gjuajtje të mirë. Dhe gjenerali i vdekur taleban bie.
  Alenka këndon, duke shtypur muxhahedinët:
  - Republikat e lira të pathyeshme të Bashkimit,
  Nuk ishte forca brutale ajo që u mblodh, jo frika ...
  Dhe vullneti i mirë i njerëzve të shkolluar,
  Dhe miqësia, drita, arsyeja dhe guximi në ëndrra!
  Dhe përsëri, gishtat e zhveshur të këmbëve të gdhendura, të nxira të vajzës hedhin një granatë me fuqi vdekjeprurëse dhe shkatërruese.
  Dhe masa e talebanëve shkon te të parët.
  Anyuta hodhi gjithashtu një dhuratë vdekjeje me thembër të zhveshur.
  Tanku afgan u rrotullua. Dhe rrotullat e tij të thyer u rrotulluan nëpër fushë.
  Bari i djegur, një masë kufomash mbi të.
  Anyuta këndoi me një buzëqeshje:
  - Lufta po shpërthen me talebanët,
  Lufta pa arsye...
  Satani është jashtë zinxhirit
  Dhe vdekja erdhi me të!
  Alla gjithashtu shkarraviti ushtarët e perandorisë afgane talebane, dhe shumë me vend. Dhe vajza flokëkuqe, me gishtat e saj të zhveshur, hodhi në treg një copë plastide.
  Dhe dy duzina afganë u hodhën në ajër dhe u morën zjarri atje.
  Allahu këndoi:
  - Lavdia e pavdekshme njihej në beteja,
  Njerëzit tanë të mëdhenj në beteja janë si shqiponja...
  E di që do të kalojnë shumë breza
  Dhe luftëtari i Rusisë - gjeti madhështinë!
  Pas kësaj, Alla përsëri hodhi dhuratën vdekjeprurëse të asgjësimit me gishtat e saj të zhveshur.
  Maria, duke shkruar për talebanët, vuri në dukje:
  - Kjo është klasa jonë më e lartë!
  Dhe ajo e mori dhe e hodhi me gishtërinjtë e saj të zhveshur, një dhuratë shkatërruese e asgjësimit.
  Pastaj vajza me flokë të verdhë këndoi:
  - Granatë, granatë, granatë vdekjeprurëse,
  Kinezët janë duke pritur - shpagimi më i lezetshëm!
  Lojërat Olimpike festuan në mënyrë agresive, duke kositur talebanët si kosë. Dhe duke hedhur një dhuratë tjetër të asgjësimit me gishta të zhveshur, vajza dha:
  - Kjo do të jetë shumë e lezetshme!
  Marusya, duke kositur armiqtë dhe duke hedhur dhurata vdekjeprurëse të vdekjes me gishtërinjtë e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Për ndryshime të mëdha!
  Matryona, duke rrëzuar afganët dhe duke dhënë një dhuratë të vdekjes skëterrë me thembra të saj të zhveshur, lëshoi:
  - Për komunizmin e vërtetë në BRSS!
  Këto janë vajzat me këmbë të zhveshura, dhe talebanët janë të shtypur me taka të zhveshura.
  Por Veronica dhe Tamara drejtojnë raketa në trupat e Perandorisë Afgane. Dhe lëshohen me zhurmë, duke shkatërruar pozicionet e talebanëve. Këtu është beteja.
  Veronica dhe Tamara dridhen zbathur, taka rozë dhe ushtron presion mbi butonat e levës.
  Veronica nisi shkatërrimin dhe bërtiti:
  - Për fitoret e reja të BRSS!
  Tamara i shtypi armiqtë, duke lëshuar dhuratat e shkatërrimit dhe bërtiti, duke shtypur butonin me gishtat e saj të zhveshur:
  - Kjo është festa e madhe e botës!
  Vajzat qeshën dhe treguan gjuhën e tyre.
  Victoria gjithashtu shtyp butonat e levës me gishta të zhveshur të këmbëve të saj shumë të bukura dhe joshëse.
  Dhe thyen bunkerët dhe kutitë e pilulave të armikut nga perandoria islame e talebanëve. Këto janë vajzat që mbajnë akuzën e asgjësimit.
  Veronica kaloi dorën mbi pllakat e shtypit dhe cicëroj:
  - Për ribashkimin e planetit dhe të gjithë botës!
  . KAPITULLI? njëzet.
  Këtu është Steelenida në betejë. Ajo është një vajzë që është në gjendje të luftojë me tërbimin e furishëm.
  Dhe tani gjoksi i saj po dridhet. Këtu është vajza. Dhe gjuha e saj është kaq e kuqe e ndezur.
  Dhe tani dhurata e vdekjes fluturon me forcë vdekjeprurëse.
  Stalenida këndon me një buzëqeshje djallëzore:
  - Bota do të bëhet më e pastër dhe më e bukur,
  Për hir të Atdheut tonë-Rusisë...
  Afganistani vjen i tërbuar -
  Unë do t'i jap një shpatë në fytyrë!
  Veronica u pajtua me këtë:
  - Rusia është e detyruar të mposht talebanët!
  Vajzat janë në sulm. Dhe këmbët e tyre janë shumë joshëse dhe shkëlqejnë me bukuri të madhe.
  Këtu luftojnë edhe vullnetarë nga Gjermania. Këtu, në veçanti, ekuipazhi i tankeve të Gerda.
  Edhe vajzat gjermane janë zbathur dhe me bikini.
  Charlotte me flokë të kuqe shtyp butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur dhe godet tankun e armikut.
  Pastaj ai thotë:
  - Ne do ta mbrojmë Gjermaninë në kufijtë e largët.
  Gerda gjithashtu qëllon, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, mbi armikun e urryer dhe kërcit:
  - Për vëllazërinë e bardhë!
  Edhe Kristina lufton me shumë guxim. Dhe ai i përdor gishtat e tij të zhveshur në mënyrë shumë produktive.
  Dhuratat e vdekjes fluturojnë nga fuçia e rezervuarit. Ata shtypin dhe djegin gjithçka rreth tyre.
  Dhe ky është një tank shumë vdekjeprurës dhe shkatërrues.
  Christina këndoi:
  - Komunizmi ynë në lavdi të madhe,
  Ngrini flamurin mbi të kuqtë!
  Dhe vajza do të shtypë butonat me thembër të zhveshur.
  Magda gjithashtu qëllon shumë saktë. Godit armikun me saktësi të madhe, gris kullat me predha dhe klithma:
  - Për Atdheun - nëna jonë!
  Dhe gjithashtu gishtat e saj të zhveshur në punë.
  Këtu janë vajzat - vetë llava e vullkanit - gjaku dhe qumështi. Dhe si i shtypin muxhahidët pa u dhënë as më të voglin indulgjence.
  Gerda cicëroi, duke dërguar një predhë me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur në tankun e armikut:
  - Është befasuese!
  Nuk ka probleme reale për vajzat.
  Por ninjat e bukura nga Japonia morën përsëri afganët.
  Nëse ata tashmë kanë filluar të shkatërrojnë, atëherë ata e bëjnë atë me kënaqësi dhe shtrirje të madhe.
  Vajza ninxha me flokë blu goditi talebanët me dy shpata, duke rrëshqitur mullirin me erë dhe bërtiti:
  - Për arritjet e mëdha të Japonisë!
  Dhe thembra e saj e zhveshur e hodhi topin me forcë kolosale shkatërrimi dhe asgjësimi.
  Një vajzë ninja me flokë të verdhë kreu një teknikë me teh flutur dhe bërtiti:
  - Për fitoret më të mëdha!
  Dhe gishtat e saj të zhveshur hodhën një bizele asgjësimi, duke bërë copa nja dy duzina afganë.
  Edhe vajza ninxha me flokë të kuq është prerë me shpata, nga e majta në të djathtë dhe në mënyrë të pjerrët.
  Pastaj ajo guxoi:
  - Për Japoninë e hapësirës!
  Dhe me takën e saj të zhveshur, vajza hodhi një qese me eksploziv qymyri, dhe si do ta thyente armikun.
  Një vajzë ninja me flokë të bardha mbajti një pritje, një fuçi me gozhdë, duke u hequr kokat e talebanëve dhe kërciti:
  - Për perandorinë më të madhe qiellore!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai do të hedhë hala helmuese që depërtojnë nëpër luftëtarë të egër.
  Këto katër vajza ninja dolën të ishin agresive dhe i prenë kokat afgane me entuziazëm të madh.
  Luftoi në qiell dhe pilotët e klasit më të lartë.
  Në veçanti, Albina dhe Alvina.
  Këto janë bionde kaq simpatike. Ata lëshojnë predha ajrore në drejtim të armikut.
  Albina qëlloi me gishtat e saj të zhveshur. Ajo rrëzoi një duzinë avionësh afganë menjëherë dhe bërtiti:
  - Për Atdheun e një epoke të madhe!
  Alvina preu armikun dhe duke rrëzuar njëherësh një duzinë makina talebane, thjesht duke shtypur thembrën e saj, lëshoi:
  - Për Rusinë më të Madhe dhe BRSS!
  Kjo është një vajzë - klasa më e madhe, me të vërtetë super. Dhe partneri i saj është thjesht hiper.
  Vajzat, natyrisht, rregullojnë orarin dhe mençurinë më të madhe.
  Dhe këtu është Margarita duke hipur në një motoçikletë dhe duke qëlluar mbi talebanët.
  Dhe me të, Viola.
  Vajzat kositin ushtarët e perandorisë afgane talebane.
  Viola hedh një bombë nga karroca me gishtat e saj të zhveshur dhe gjëmon:
  - Për Atdheun, për Putinin!
  Margarita hodhi gjithashtu një dhuratë shkatërrimi me këmbën e saj të zbathur, me një kthesë të këndshme të shputës dhe vyaknula:
  - Për fitoren e komunizmit të madh!
  Dhe të dyja vajzat do të shpërthejnë së qeshuri. Dhe ata japin një kthesë që preu një linjë të tërë kinezësh.
  Por Olya dhe Nadezhda po drejtojnë një makinë luftarake këmbësorie. Ata gjithashtu gjuajnë jashtëzakonisht saktë nga një duzinë mitralozë në të njëjtën kohë. Dhe kështu kinezët janë kositur dëshpërimisht dhe me mjeshtëri.
  Këtu janë gratë. Dhe sigurisht, gjithashtu me të njëjtat bikini të kuqe, të nxirë dhe zbathur.
  Këmbët e tyre janë në lëvizje dhe dërgojnë akuza për shkatërrim dhe vdekje për afganët. Këto vajza janë thjesht të mahnitshme!
  Olya guxoi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Komunizmi të jetë në të gjithë botën!
  Nadezhda u pajtua me dëshirë me këtë, duke kositur ushtarët e perandorisë afgane talebane dhe duke shtypur thembrën e saj në pedale:
  - Ne i jemi besnikë çështjes së Leninit!
  Luftëtarët në BMP janë, natyrisht, shumë zagar dhe të fortë.
  Dhe këtu janë edhe Valentina dhe Larisa, duke goditur talebanët nga një avion pa motor.
  Dhe ata lëshojnë bomba me gishtërinjtë e tyre të zhveshur. Ata shkatërrojnë armiqtë nga Perandoria Afgane në mënyrë shumë të famshme.
  Valentina, duke qëlluar mbi armikun e urryer, leh:
  - Për Atdheun - nëna jonë!
  Larisa, duke i prerë muxhahedinët, duke shtypur thembra rozë të zhveshur, shumë të bukur dhe estetike, kërciti:
  - Le të mundim shpirtin taleban!
  Anna dhe Angelina gjithashtu u përballën me talebanët këtu. Vajzat përdorën një tank nëntokësor. Dhe kjo është serioze.
  Makina është e vogël por efikase.
  Anna qëlloi kundër armikut, kosi një masë talebanësh dhe cicëroi, duke shtypur butonat me gishtat e saj të zhveshur:
  - Për fitoret e epokës së vendit të kuq!
  Angelina, duke kositur kundërshtarët e saj dhe duke dalë si një tank nga toka, bërtiti, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Komunizmi është i pavdekshëm!
  Dhe përsëri thembra e saj e zhveshur dhe elastike dërgoi një dhuratë shkatërrimi.
  Zgjedhjet presidenciale në BRSS u mbajtën dhe kaluan me zhurmë. Tani Mikhail-Vladimir është diktatori sovran i pjesës së gjashtë të tokës. Por kjo nuk mjafton për të.
  Unë dua të kap Iranin dhe të kem akses në Oqeanin Indian.
  Për të bërë atë që ëndërronte i ndjeri Vladimir Volfovich.
  Dhe gjithçka është gati për pushtimin.
  Ofensiva filloi më 30 gusht 1987. Lufta e parë pushtuese filloi nga Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin në një trup të ri.
  Trupat iraniane u mbërthyen nga lufta me Irakun, filloi ofensiva, në qytetet, të mbuluara vetëm nga milicitë.
  Por me talebanët ishte shumë më e vështirë.
  Vajzat zhvilluan një luftë heroike kundër talebanëve.
  Natasha mori mullirin me erë me shpatat e saj. Ajo preu kokat e muxhahidëve, pastaj hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Për Nënën e madhe të Zotave Lada!
  Zoya, duke shkarravitur automatikët kundër kundërshtarëve të saj dhe duke i prerë kokat e tyre me shpata, bërtiti:
  - Për Svarog!
  Dhe këmba e saj e zhveshur dhe e hijshme hodhi një granatë me forcë vdekjeprurëse të fuqisë shkatërruese.
  Luftimi i Agustinit lufton me energji të përtërirë. Dhe flokët e saj të kuq bakri fluturojnë në erë si flamuri i Leninit.
  Luftëtarja hedh një limon me gishtat e saj të zhveshur të forcës vdekjeprurëse dhe bërtet:
  - Lavdi epokës së Yarila!
  Pas kësaj, nga thithka e saj e kuqe e ndezur, si një rrufe.
  Svetlana gjithashtu lufton, shkatërron talebanët dhe hedh një bumerang me takën e saj të zhveshur, duke thënë:
  - Për Kievan Rus!
  Dhe shpatat e saj janë si tehet e mullirit. Kjo vajzë është thjesht e mahnitshme.
  Luftëtarët këtu janë të klasit më të lartë.
  Djali i përjetshëm Oleg Rybachenko i pret kundërshtarët me shpata dhe i hedh një limon me forcë vdekjeprurëse.
  Pastaj ai thotë:
  - Për Rusinë e madhe!
  Margarita Korshunova vazhdon të presë armiqtë. Dhe vajza drejton mullirin me shpata. Dhe pastaj gishtërinjtë e saj të zhveshur, sikur të hodhën shkatërrim shoku.
  Vajza luftëtare guxoi:
  - Për perënditë ruse në BRSS!
  Pas kësaj, fëmijët e pavdekshëm do ta marrin dhe do të fishkëllojnë.
  Dhe mijëra sorra që kishin një atak në zemër u përkulën, duke goditur me grusht kafkat e muxhahidëve për vdekje.
  Djali dhe vajza kënduan:
  Ne do të luftojmë për një të nesërme më të ndritshme
  Le të puthemi!
  Pas kësaj, fëmijët morën dhe hodhën një tel me një shkarkesë me taka të zhveshura. Dhe një varg i tërë talebanësh shkëlqeu. Dhe mishi i tyre ra nga kockat dhe u shkrumbua.
  Kjo është ajo që do të thotë - fëmijët janë monstra!
  Por Anastasia Vedmakova po shkatërron ushtrinë talebane nga qielli. Ja sa seksi dhe erotike është kjo shtrigë. Ajo është një vajzë e përjetshme dhe e re, edhe pse ka luftuar në luftën civile. Por të jesh shtrigë nuk plaket.
  Anastasia është një vajzë e bukur dhe e re me vetëm një bikini.
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai shtyp butonat, duke rrëzuar armikun dhe duke kërcitur në majë të mushkërive:
  - Lavdi epokës së perëndive ruse!
  Akulina Orlova, duke buzëqeshur në mënyrë agresive dhe duke shkelur syrin, duke dërguar akuza shpërthyese kundër kundërshtarëve të saj, bërtiti:
  - Për komunizmin e shenjtë!
  Dhe ai do ta marrë dhe si do të shtypë butonin me thithkën e kuqe të gjoksit.
  Dhe pastaj thembra e saj e zhveshur në veprim, në shkatërrimin total të armiqve.
  Akulina këndoi:
  Kafka natën, që shkëlqen si një kamë,
  Tregoi se Satanai sundon...
  Dhe duke gëlltitur viktima të pafajshme të gjarpërinjve,
  E çmend universin!
  Edhe Mirabela Magnetic lufton me entuziazëm. Ajo përdor një thithkë rubin në betejë dhe i dërgon dhuratat e vdekjes armikut.
  Gjatë këndimit:
  - Lavdi epokës së forcave kozmike,
  Ne do të pushtojmë - besoj së shpejti gjithë botën!
  Dhe gjithashtu duke përdorur gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai u dërgon një dhuratë vdekjeprurëse muxhahidëve.
  Kjo është një vajzë - ajo është një zog i fluturimit më të lartë. Edhe pse bukuritë e tjera nuk janë aspak më të këqija.
  Anastasia Vedmakova këndoi me entuziazëm:
  Djalli është këtu, djalli është atje
  Ku dragoi është një gënjeshtër e plotë!
  Këto janë vajzat - super klas!
  Dhe thembra e zhveshur e vajzës mori dhe shtypi me forcë të madhe butonat e levës. Dhe pati një shkatërrim të plotë.
  Këtu janë pilotët. Ata hedhin një dhuratë të asgjësimit nga barku i nënës. Dhe menjëherë një mijë luftëtarë talebanë u avulluan menjëherë ...
  Akulina Orlova këndoi me entuziazëm:
  - Nën flamurin e shenjtë të lirisë -
  Në paqe, miqësi, lumturi dhe dashuri...
  Popujt bashkohen në një rreze të ndritshme,
  Për të larguar errësirën përpara!
  Dhe vajza përsëri me gishtat e saj të zhveshur, teksa shtyp butonat e levës dhe dërgon vrasës dhe shkatërrues.
  Mirabela tha duke nxjerrë dhëmbët e saj perlë:
  - Ne jemi njerëz paqësorë, por avioni ynë,
  Një tren i madh i blinduar arriti të përshpejtojë ...
  Le të mos jemi vajza pasive në shtrat,
  Jo vetëm djemtë duhet të puthen!
  Dhe vajza do të qëllojë përsëri me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur në drejtim të armikut.
  Pas kësaj, vajzat në kor do të bërtasin:
  - Vdekje dragoit të shiut!
  Kjo me të vërtetë ishte vjedhur e standardit më të lartë ...
  Ndërkohë, Elizabeth qëllon nga një tank dhe bërtet në majë të mushkërive:
  - Unë jam më i forti në botë,
  Unë do të jem në gjendje të shkel universin ...
  Çfarë do të shfaqet së shpejti?
  Babai dhe nëna nuk e dinë!
  Dhe vajza do të shtyp butonin e levës me thithën e saj të kuqe të ndezur. Dhe arma do të marrë dhe çekan.
  Pështyni një predhë me forcë vdekjeprurëse. Ai do të fluturojë pranë dhe do të përshkruajë fjalë për fjalë harkun.
  Ekaterina gjithashtu goditi, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, këmbët e saj të hijshme dhe joshëse dhe këndoi:
  - Së shpejti do të shkojmë në betejë,
  Për pushtetin e sovjetikëve...
  Dhe e di që nuk do të vdesim
  Në luftën për të!
  Dhe më pas vajza qëlloi përsëri, por në këtë rast, duke shtypur thithin e saj rubin.
  Këto vajza janë thjesht super klas. Askush nuk mund t'i rezistojë atyre.
  Edhe Elena, sikur qëllonte, shtypte takën e saj të zhveshur, të rrumbullakët, rozë dhe duke kënduar:
  Njerëzit qëndrojnë në një turmë të heshtur,
  Një vajzë me lecka të trashë po çohet në ekzekutim...
  Dje ishte një fron, sot një skelë,
  Pse po i prish princeshën popullit!
  
  O mbretër, mbretër, mbretër ...
  Duket si një vajzë me gërsheta...
  Sidoqoftë, princesha nuk mund të thyhej,
  Edhe pse ajo është zbathur në dëborë,
  
  O mbretër, mbretër, mbretër
  Flamujt dhe boritë e fitores...
  Vajzës i janë djegur takat e zhveshura,
  Në të ftohtë, ajo duket si një grua e varfër!
  
  Dhe le të vazhdojë të thotë ndonjë idiot
  Jeta e princeshës është e lehtë dhe argëtuese...
  Ajo ecën zbathur në dëborë
  Një profesion kaq i vështirë!
  
  O mbretër, mbretër, mbretër
  Njerëz i lehtë dhe i besueshëm ...
  Sot princesha është thyer plotësisht,
  Dordolecë si një kopsht ...
  
  O mbretër, mbretër, mbretër
  Bëhet sovrani juaj...
  Nëse armiku nuk mund të mposhtej,
  Pra, ju jeni plotësisht famëkeq!
  
  Princesha është shumë e fshikulluar nga kamxhiku,
  Pastaj e tërhoqën në raft...
  Ajo është dënuar të vdesë e zhveshur,
  Dhe shponi të gjitha kockat me stërvitje!
  
  O mbretër, mbretër, mbretër
  Njerëzit nuk janë më të lirë...
  Me sa duket, për të dëbuar zuzarët nga toka,
  Ju jeni shumë fisnik!
  
  O mbretër, mbretër, mbretër ...
  Ikën kokat!
  Megjithëse blu, në fakt - zero,
  Skarlat ti derdhe gjak!
  Euphrosinia qëlloi gjithashtu, duke përdorur thithkën e gjoksit të saj të zhveshur, e cila dukej si një luleshtrydhe e pjekur shumë, për të shtypur butonin.
  Dhe cicëroj:
  Koha për shëlbim është pothuajse këtu
  Mbretëresha zbathur çohet në skelë!
  Këto vajza janë thjesht të mahnitshme!
  Alenka gjithashtu lufton. Vajza jo vetëm që pret me shpata. Por të kuqe flakë, si trëndafila të freskët, thithkat e gjoksit shtypin fizarmonikën.
  Dhe ajo hedh hala helmuese, duke goditur muxhahidët.
  Luftëtari e mori dhe këndoi:
  - Mbretëresha, oh mbretëreshë,
  Epo, çfarë deshe!
  Anyuta e goditi kundërshtarin e saj, duke shtypur gjithashtu thithkën e saj me luleshtrydhe në buton dhe cicëroj:
  - Unë u dashurova me princin në maj,
  Dhe tani shkoj zbathur!
  Dhe vajza me takën e saj të zhveshur do t'i dorëzohet dhuratës së asgjësimit.
  Alenka cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët, të cilët ishin më të bardhë se bora në natën e Vitit të Ri:
  - Unë jam një vajzë e thjeshtë ruse,
  Zbathur në të ftohtë...
  Unë kam një fund të shkurtër
  Dhëndri në fytyrë me grusht!
  Dhe luftëtarët përsëri me një thithkë të kuqe të ndezur ndërsa shtypin. Lupanet nga një fizarmonikë me rrufe.
  Kështu Alla me flokë të kuqe vepron shumë agresivisht. Çfarë gjoksi ka ajo? Të tilla si dy pjepër, dhe shumë të pjekur. Dhe është kurorëzuar me rubina thithkash. Dhe me këto thithka vajza shtyp dhe godet kinezin.
  Dhe duke kënduar:
  - Lavdi Atdheut, lavdi -
  Le të vrasim dragoin...
  Vajza grisi këmishën
  Dhe vetëm një fije mbulon gjoksin!
  Këto janë vërtet vajza të klasit më të lartë.
  Edhe Maria është e etur për të luftuar. Ajo është një vajzë shumë e bukur. Dhe flokët e saj janë në ngjyrën e fletës së artë dhe pak kaçurrela. Dhe ajo është kaq luftarake.
  Kështu ajo e mori dhe me gishtat e saj të zhveshur hodhi një bumerang, duke prerë kokat e kundërshtarëve.
  Dhe pastaj ajo e mori atë me një thithë ngjyrë luleshtrydhe te armiku dhe grisi një duzinë ushtarësh.
  Pastaj ajo këndoi:
  - Unë jam vajza më seksi në botë,
  Thith dragoin në një tualet me erë të keqe!
  Kështu është një vajzë - klasi më i lartë.
  Olimpia, një vajzë heroike me flokë në ngjyrën e grurit të pjekur, e mori dhe me këmbët e saj të zhveshura e të forta hodhi kundër armikut diçka jashtëzakonisht vdekjeprurëse.
  Ajo copëtoi një masë muxhahedinësh dhe bërtiti duke hapur dhëmbët:
  - Unë jam një vajzë e fortë gjigante,
  Edhe më e ftohtë - e di që është bërë!
  Dhe tani thithka e saj, si një domate e pjekur, do të shtypë butonin e flakëhedhës dhe do të rrjedhë një rrjedhë flakë agresive. Dhe le të djegim gjithçka si të shkrumbohet për vdekje.
  Olimpiada këndoi:
  - Bateri zjarri,
  Bateri zjarri...
  orkide që lulëzon,
  Mleya në një orgazëm!
  Marusya nxori një minë në një tel. E tërhoqi zvarrë nën një tank taleban. Shpërtheu armikun dhe cicëroj:
  - Për BRSS!
  Pastaj ajo goditi me një bazukë, duke shtypur butonin me një thithkë në ngjyrën e një lulëkuqeje të pjekur dhe cicëroj:
  - Lulëkuqe, lulëkuqe, lulëkuqe - lulëkuqe të kuqe,
  Kujtim i hidhur i tokës...
  A keni ëndërr për sulme
  A keni ëndërr për sulme...
  Vajzat nxitojnë në sulm me këmbë zbathur!
  Matryona, gjithashtu duke luftuar dhe shtypur afganët, vuri në dukje:
  - Jo, unë jam më i fortë!
  Dhe me gishtërinjtë e saj të zhveshur, ajo hodhi një teh duke i shqyer fytin.
  Pastaj ajo këndoi:
  - Një dy tre -
  Thye dragoin!
  Dhe vajzat do ta marrin dhe do të qeshin. Ata kanë shumë fuqi dhe pasion.
  Vajza i hodhi armikut një dhuratë vdekjeje me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe cicëroj me tërbim:
  Djalli është këtu, djalli është atje
  Ku dragoi është një gënjeshtër e plotë!
  Këto vajza janë plot energji.
  Dhe ata e morën në kor dhe kënduan duke nxjerrë dhëmbët;
  Ne jemi anëtarë të Komsomol - bijat e komunizmit,
  Ne luftojmë armiqtë si shqiponja...
  Nganjëherë fluturojnë buzëqeshjet e revanshizmit,
  Në dimër, këmbët e vajzave janë të zhveshura!
  
  Ne duam ta godasim Fuhrerin në fytyrë,
  Ne kemi më shumë forcë se një elefant ...
  Ne kemi sukses në dashuri dhe në sport,
  Edhe pse hordhia sulmon me tërbim!
  
  Askush nuk do t'i ndalojë vajzat,
  Në fund të fundit, forca jonë është si një grusht çeliku ...
  Ne madje mund të vrasim ushtrinë,
  Dhe ne do ta godasim Hitlerin fort në qindarkë!
  
  Epoka e komunizmit do të vijë besoj.
  Dhe shufra e pafund do të na japë forcë ...
  Ne nuk do të pendohemi për hir të Ladës së jetës,
  Besoj se atdheu do të lulëzojë së shpejti!
  
  Djemtë dhe vajzat luftojnë
  Një pionier zbathur shkon në sulm...
  Ne e shtypim armikun në mënyrë të famshme me një mitraloz,
  Duke udhëhequr me shembull!
  
  Dragoi i shiut na sulmon me vrazhdësi,
  Por vajzat e rrahën me guxim ...
  Të trokasim shërbëtorin e ferrit, besoj dhëmbët,
  Do ta shqyejmë tullacin!
  
  Në Rusi, e di që nuk ka vend për të dobëtit,
  Së shpejti do të marrim gjithçka që duam
  Në emër të fuqisë më rrezatuese,
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë!
  
  Do të ketë miqësi të madhe midis popujve,
  Kush lufton me pushtetin e di...
  Për Atdheun, për lumturinë, për lirinë,
  Dhe së shpejti do të ketë parajsë në univers!
  
  Vajza është zbathur në të ftohtë,
  Pse ajo ka nevojë për këpucë nëse Lada është një shpirt ...
  Atdheu gjithë nga skaji në skaj,
  Shqiponja është djalë, jo gocë gjel!
  
  Dielli shkëlqen në botë,
  Në të cilat rrezet e ngrohta të arta ...
  Fitorja do të vijë në erën e përkëdheljes së majit,
  Dhe mos fol bedel - hesht!
  
  Ne vajzat jemi vetëm vajza të Svarog,
  Kush e krijoi Tokën me Familjen...
  Dhe u dha lirinë luftëtarëve
  Duke ringjallur menjëherë idealin universal!
  
  Në Rusi, ka një vend të gjerë për vajzat,
  Ata janë me bikini të ftohta vetëm të veshura...
  Ju jeni një anëtar Komsomol i nuses së Perun,
  Më besoni, nuk do të ketë probleme në zemërim!
  
  Në emër të Jezusit dhe Svarog,
  Mary, Lada nëna e perëndive...
  Luftoi për Stalinin dhe Zotin
  Dhe për djemtë më të mirë!
  
  Ne nuk do ta harrojmë veprën e Jezusit,
  Kush shkoi në kryq për hir të rusëve ...
  Dhe tregoi art të madh
  Kur në ditën e tretë u ngrit në dashuri!
  
  Perun është Zoti Bubullima e madhe,
  Hedh ylbere drite rrezatuese...
  Ne do t'u shërbejmë demiurgëve me ndershmëri,
  Kështu që bëma do të lavdërohet nga kalorësit!
  
  Gjoksi i vajzave shkëlqen me ngjyrën e lulëkuqes,
  Thithat e saj janë si flamuri i tetorit...
  Dhe diku një qen i egër leh,
  Por ne jemi ujqër jo më kot!
  
  Zmbrapsi sulmin e Fritz pranë Moskës,
  Megjithëse Hitleri ishte dinak dhe dinak ...
  Në aleancë, Fyhreri shihet me Satanin,
  Bari është më i butë në verë se qilimi!
  
  Por në dimër vajzat janë zbathur në dëborë,
  Pse u duhen këpucë, pallto leshi dhe një shtresë e jashtme ...
  Anëtarët e Komsomol nuk kanë frikë nga ngricat,
  Ata ndoshta kanë shpirtin më të frikshëm!
  . KAPITULLI? 21.
  Cila është forca jonë - njerëz me orë,
  Le të bëhemi perëndi më të tërbuar...
  Dhe njerëzit që besoni se nuk janë të këqij,
  I aftë për të hedhur shumë pranga!
  
  Në dashuri, vajzat janë më të lezetshmet
  Nga rruga, ata kanë një kalim të çmendur ...
  Vajzat vrapojnë zbathur në dëborë
  Mashtrim me lakmi me copa!
  
  Dielli shkëlqen për lavdinë e komunizmit
  Për lavdinë e komunizmit Rusia lulëzon...
  Dhe flokët e vajzës dredhojnë trashë,
  Fitorja hapi një llogari të pakushtëzuar!
  
  Ne shkatërruam Wehrmacht afër Stalingradit,
  Dhe ata treguan vetëm klasën më të lartë ...
  Për lavdi të Atdheut tonë Rusi,
  Vajza do të lëvizë thembrën e saj të zhveshur në sy!
  
  Kujdes nga lufta me një vajzë këmbëzbathur,
  Ajo është e bukur, si kau është i fortë ...
  Si perlat e shpërndara menjëherë, grerëzat,
  Dhe grushtuar nën këmbën e armikut!
  
  Epo, çfarë mund t'u bëni vajzave tona,
  Ata kanë një goditje, më besoni, goditjen e një elefanti ...
  Dhe Rusia qëndron nga shekulli në shekull,
  Vend i madh i pafund!
  
  Pse vajzave u duhen djem rusë
  Për të lindur një lumë heronjsh ...
  Dhe armiqtë do të bien, besoni në lukunë,
  Merreni në fytyrë zuzar të tërbuar!
  
  Në emër të Jezusit dhe Svarog,
  Aty ku Zoti i Bardhë krijoi skajin e universit,
  Le të hamë një qen para betejës,
  Që të ketë forca para betejës në orët e para!
  
  Pastaj do ta marrim dhe do të godasim kundërshtarin,
  Nën frymën e vajzave, me këmbë zbathur...
  Kështu që ishte memec pasi qortoi katu,
  Dhe nëse ka ndonjë gjë - shtoni një poker!
  
  Se Stalingrad nuk funksionoi, mund ta shihni
  Vajzat atje bënë një luftë të fortë ...
  Edhe pse pak e di se bukuria është fyese,
  Nuk e qëlloi betejën e saj "Pleboy"!
  
  Ne të gjitha vajzat mundemi - ju e dini
  E madhe, e fortë si një vezë...
  Kur pikturonin vetëm në tavolinë,
  Dhe tani do të tërhiqemi menjëherë në unazë!
  
  Ne nuk do të kursejmë as jetën në betejë,
  Dhe besoj se do të hyjmë në Berlin me shaka ...
  Së shpejti di të jetoj nën komunizëm,
  Le t'i bëjmë vorbullat e borës të përdredhin!
  
  Vajzës i pëlqen vetëm të vrapojë zbathur
  Rrjedha e dëborës i fton ëmbël thembrat ...
  Grerëzat fluturojnë nëpër borën e ftohtë,
  Luftëtari i Fuhrerit në arkivol!
  
  Me pak fjalë, do të fitojmë, e di me siguri
  Le të bëjmë paqe në të gjithë universin ...
  Lulëzoje përgjithmonë skajin e universit,
  Me forcën e saj në beteja e pandryshuar!
  
  Kur Svarog vjen me Krishtin Zotin,
  Të gjithë të vdekurit në dashuri do të ringjallen Rod...
  Sepse hordhitë e tornados së vdekjes së egër do të marrin fund,
  Dhe natyra do të jetë në gëzim të përjetshëm!
  
  Pastaj kaloni në zemrën e njerëzve Lada,
  Gjithçka do jetë e bukur në pafundësi...
  Çdo luftëtar do të marrë një shpërblim,
  Ne rusët jemi të pamposhtur në beteja!
  Dhe nën një poezi të tillë, vajzat shtypën dhe shfarosën muxhahidët me mijëra. Këto janë vajzat - që i duan dhe dinë të vrasin.
  Epo, vajzat janë thjesht të shkëlqyera. Dhe këmbët e tyre të zbathura hedhin hala të mprehta dhe helmuese.
  Po, kundër vajzave të tilla, edhe një levë e nxehtë dhe e aplikuar në një thembër të zhveshur dhe të rrumbullakët është e pafuqishme. Këtu janë vajzat - hiper nivel!
  Oleg Rybachenko vazhdon të luftojë. Ky djalë i përjetshëm është thjesht një hero.
  Dhe gishtat e tij të zhveshur të këmbëve të fëmijëve hodhën një bizele shkatërrimi.
  Ajo ra nën pistën e patinazhit të tankut dhe e ktheu atë.
  Luftëtari i ri këndoi:
  - Rusia qeshi, qau dhe këndoi,
  Dhe gruaja humbi peshë nga vrapimi!
  Margarita Korshunova - kjo vajzë e përjetshme gjithashtu mori dhe me gishtat e saj të zhveshur hodhi një bizele shkatërrimi.
  Ajo copëtoi një masë muxhahedinësh dhe cicëroj:
  - Lavdi Atdheut të pakufishëm,
  Dhe komunizmi nuk është larg!
  Dhe pastaj fëmijët e pafund morën dhe fishkëllenin. Dhe një masë e madhe sorrash u shtangën dhe i ra të fikët. Dhe ata ranë poshtë dhe hapën vrima në kokat e talibanëve pa asnjë problem.
  Margarita këndoi:
  Për të shmangur problemet
  Të jesh i pastër në zemër...
  Jo bileta MMM
  Dhe një gllënjkë ujë rrezatues!
  Dhe vajza mori dhe tregoi gjuhën e saj.
  Por Gerda po lufton edhe në një tank. Ajo, natyrisht, është një vajzë shumë luftarake dhe e bukur - një bjonde natyrale.
  Dhe sigurisht, ajo i do shumë burrat.
  Këtu Gerda qëlloi kundër armikut duke shtypur butonat e levës me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Gjithçka shkon sipas planit!
  Charlotte zhveshi gjoksin e saj, duke hequr sytjena. Dhe me një thithkë të kuqe të ndezur ajo shtypi butonin e levës.
  Dhe pastaj mitralozat në tank u rrahën dhe le të kositim kundërshtarët. Vajza me flokë të kuqe ishte shumë e kënaqur.
  Ajo cicëroj:
  - Plani djema është plani,
  Duket si një mashtrim!
  Christina gjithashtu qëlloi, duke përdorur një takë të zhveshur dhe të rrumbullakët dhe bërtiti:
  - Unë jam më i fortë se ai tullac!
  Fucked dhe Magda - një vajzë me flokë të artë. Dhe sigurisht, duke përdorur një thithkë rubin.
  Dhe cicëroj:
  - Një tipar flokësh është më i fortë!
  Dhe pastaj motori i fuqishëm filloi të funksionojë, dhe rezervuari i efektshëm u ngrit dhe u përshpejtua ndjeshëm. Në të vërtetë, nëse vajza tashmë është ndarë, atëherë pak do t'i duken askujt.
  Megjithatë, të gjitha vajzat luftëtare janë klasa më e lartë.
  Këtu Albina dhe Alvina po luftojnë në qiell. Ato janë vajza të rendit më gjakatar. Dhe në të njëjtën kohë shumë e bukur dhe seksi.
  Ata po godasin afganët nga avioni i tyre sulmues. Luftëtarët e klasës më mbresëlënëse.
  Albina e mori dhe këndoi duke nxjerrë dhëmbët dhe duke treguar gjuhën:
  - Shtëpi e çmendur në zjarr,
  Sanatoriumi i shpirtrave të gozhduar...
  Ne jemi të nënshtruar ndaj Satanit
  Dhe fytyrat e shenjtorëve shkëlqejnë!
  Dhe vajza e mori dhe shtypi butonin me thithkën e saj të kuqe të ndezur. Është aktivizuar një forcë shkatërruese.
  Dhe funksionoi shumë fort dhe në mënyrë agresive kur u lëshuan raketat.
  Dhe vajza bionde këndoi:
  - Zoti i ruajt të verbërit të hapin sytë,
  Dhe drejtoni kurrizin me gunga ...
  Zoti ju bekofte edhe pak
  Por nuk mund të kryqëzohesh pak!
  Alvina theksoi në mënyrë agresive, duke qeshur:
  - Jo shumë e vështirë!
  Dhe vajza dërgoi raketa duke shtypur butonin me thithin e saj rubin. Dhe performanca e saj ishte e mrekullueshme.
  Albina qëlloi përsëri, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, dhe cicëroj duke nxjerrë dhëmbët:
  - Vajzat nuk mund të qetësohen sot,
  Vajzat duan të kërcejnë!
  Edhe Alvina trokiste, dhe këmbët e saj të zhveshura, me një nxirje shumë të bukur çokollate, ishin gjithashtu në punë dhe luftëtari cicëroj:
  Dhe pastaj deri në agim
  Dëgjojini ata të këndojnë një këngë dashurie!
  Stormtroopers goditën nga qielli shumë fort. Dhe ata nuk i japin askujt as mëshirën më të vogël.
  Dhe këtu është Stalenida në betejë. Gjithashtu qëllon kundër armikut me shumë saktësi.
  Dhe, sigurisht, përdor thithkat e kuqe të gjirit. Vajza, natyrisht, është super klas.
  Steelenida këndoi:
  - Ju shikoni eklipsin në qiell,
  Simboli i tmerrshëm i drejtpërdrejtë...
  Shenjë e tmerrshme e ferrit
  Ulërima e kopesë në hapësirë!
  Dhe vajza u përplas përsëri, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Kjo është një vajzë - çfarë niveli është ajo.
  Victoria u përplas me kundërshtarin e saj me forcë të egër dhe të dhunshme. E grisi armikun dhe cicëroj:
  - Për komunizmin e madh!
  Dhe vajza përdori thithkën e saj në gjoksin e saj të zhveshur, e cila është kaq e shijshme si luleshtrydhet në Kopshtin e Edenit.
  Një vajzë e tillë, natyrisht, dëshiron të puthë dhe të përkëdhel.
  Dhe më pas vajza tundi këmbën e saj të zhveshur dhe të gdhendur. Dhe ajo që këmba e saj është e këndshme, e nxirë, seksi dhe e shijshme.
  Dhe burrat duan të ngjiten në të në një turmë.
  Veronica gjithashtu lufton me agresion të egër dhe të pamëshirshëm. Një luftëtar që zotëron një fuqi kaq të pafundme dhe supreme.
  Dhe vajza e mori dhe shtypi këmbëzën me thithin e saj të kuq. Dhe këtu vjen dhurata jet e asgjësimit.
  Dhe luftëtari është thjesht hiper.
  Dhe këtu nxiton sërish ajo që sjell shkatërrim totalitar.
  Veronica shkroi në Twitter:
  Nëse është i dobët - menjëherë në arkivol,
  Ruani shëndetin tuaj...
  Aplikoni njerëzit - oh,
  Rubdown, rubdown!
  Dhe vajzat të treja kënduan njëzëri:
  Nuk ka më të bukur Atdheu-Rusi,
  Lufto për të dhe mos ki frikë...
  Dhe biondet tona nuk janë më të bukura,
  I gjithë universi është një pishtar drite Rus!
  Ky është me të vërtetë një promovim i madh.
  Viola lufton edhe nga kumba e saj. Ajo është një vajzë me ngjyrë thjesht verbuese.
  Dhe sigurisht, jashtëzakonisht i guximshëm.
  Dhe bukuria e saj është thjesht ose, le të themi më pretencioze - në mënyrë të parëndësishme hyjnore.
  Viola e mori dhe me gishtat e saj të zhveshur hodhi një bizele shkatërrimi.
  Dhe dhjetë njerëz të copëtuar u larguan.
  Viola këndoi:
  - Ata vrapojnë përgjatë një rruge të lakuar,
  Vajzat me këmbë të zbathura...
  Të lodhur nga mjelja e lopëve
  Unë dua të ngacmoj lumturinë time!
  Lufton edhe dem-luftuesi. Ajo është një vajzë që askush nuk do ta quante të dobët apo budallaqe.
  Luftëtari e mori dhe u dha një kthesë kundërshtarëve. Ajo i kosi pa u zgjatur më tej.
  Dhe pastaj si të shtypni thithkën e kuqe të gjoksit dhe të lëshoni një raketë tjetër. Dhe grisni një togë kundërshtarësh në copa të vogla.
  Buletari i demave kërciti:
  - Rrëshqiti, rrëshqiti diku,
  Me solli mua!
  Viola gjithashtu përplasi thithin e saj rubin ndaj armikut, perandorisë së madhe talebane dhe cicëroj:
  - Vajza kishte borxh
  Dhe shkuma erdhi!
  Pastaj vajza mori dhe tregoi gjuhën e saj të gjatë.
  Nikoleta ngriti një llaç të fuqishëm me tetë fuçi dhe Viola dhe Toreadora e ndihmuan gjithashtu.
  Të tre vajzat i mbështetën këmbët e tyre të zhveshura dhe të gdhendura në bar. Dhe si shpërthehen me mina.
  Duke bërë këtë, ata shtypnin njëkohësisht butonat, thithkat e gjirit të zhveshur, luleshtrydhe.
  Dhe ata kënduan:
  Njerëz ju lutem heshtni, heshtni...
  Le të zhduken luftërat në mjegull!
  Lejleku në çati, gëzim nën çati,
  Paqe në tokë!
  Lejleku në çati, lumturia nën çati,
  Paqe në tokë!
  Dhe vajzat përsëri vulosën këmbët e tyre të zhveshura, shumë të forta. Ka shumë pasion dhe fuqi në to.
  Olga gjithashtu qëlloi nga një bazukë, dhe gjithashtu me gjoks të zhveshur, duke shtypur thithkën e saj të kuqe të ndezur.
  Pastaj ajo këndoi:
  - Rusia dhe Bela Rusia le të jenë bashkë,
  Në fund të fundit, mendimet tona të besimit janë një ...
  Luftoni për Atdheun dhe mos kini frikë,
  Me Rusinë, Zoti dhe ne jemi të pathyeshëm!
  Dhe Olga, me gishtat e saj të zhveshur, mori dhe hodhi dhuratën e asgjësimit.
  Askush nuk mund ta ndalojë vërtet një vajzë të tillë dhe asgjë nuk do të fitojë.
  Këto janë vajzat që do toka.
  Jane Armstrong po lufton gjithashtu, me ekuipazhin e saj. Këta talebanë të panumërt shkelin.
  Vajza aristokrate mori dhe qëlloi armikun me gishtat e zhveshur. Pastaj ajo këndoi:
  - Vendi i lavdishëm i Britanisë,
  Dije se ajo është zonja e deteve ...
  Ne morëm shumë njohuri
  Ju e thyeni kundërshtarin në betejë!
  Dhe vajza e mori dhe e mori me një thithkë rubin dhe shtypi butonin. Leva funksionoi. Dhe një predhë vdekjeprurëse fluturon me fuqi shkatërruese kolosale.
  Ai shpërtheu me një fragmentim me eksploziv të lartë, duke i shqyer njerëzit në copa.
  Edhe Gertruda, kjo vajzë e bukur, e gjatë dhe muskuloze, kishte veshur vetëm brekë. Ajo u përplas me thithkat e kuqe të gjirit. Dhe gjithashtu, si nga një raketë-hedhës, ajo goditi armikun.
  Gertruda cicëroi:
  - Dhe në luftë, si në luftë,
  Vajzat shohin një djalë në ëndrrat e tyre!
  Dhe qeshni me shakanë e tij të mprehtë.
  Monika e vuri re, duke shtypur takat e saj të zhveshura në pedale, dhe me mendjemprehtësi deklaroi duke qeshur:
  - Më e mira nga të gjitha, një grua këpucët e një burri me këmbën e saj të zbathur!
  Dhe luftëtari qesh ...
  Malanya deklaroi, duke u shkelur syrin shokëve të saj:
  - Vetëm pak minuta
  Vetëm pak minuta...
  E gjithë biseda zgjati me djalin e zotit,
  Si e thua emrin
  si thua se e ke emrin!
  Dhe djali vrumbullon si dem - fitore!
  Jane Armstrong, ndërsa qëllonte, vërejti duke shtrënguar vetullat:
  - Është për të qeshur që ke deformuar këngën sovjetike!
  Malanya pohoi me kokë dhe nxori dhëmbët e saj perla, pas së cilës ajo e mori atë dhe dha:
  - Një shumëllojshmëri pritjesh gënjeshtrash,
  Konflikti i ndjenjave...
  Dhe ne e quajmë shenjtore
  Dhe e quani të poshtër!
  Dhe i gjithë ekuipazhi këndoi në unison:
  Seksi për arsye të mirë në të gjitha mbretëritë
  I dashur ne cdo kohe...
  Në fund të fundit, pa seks nuk është interesante,
  Pa partner, nata është shumë e gjatë!
  Mikhail Vladimir u zgjua. Dhe ata filluan të ndjekin luftën midis BRSS dhe Iranit.
  Lufta nuk ishte shumë e ashpër. Irani nuk besonte në sulm dhe BRSS nuk ishte gati.
  Vetëm në qytetet e mëdha kishte disa garnizone dhe roje islamike. Ata u përpoqën të bënin rezistencë të ngadaltë.
  Edhe pse tashmë ka pasur shembuj të përdorimit të kamikazëve. Dhe Khomeini, i cili ishte ende gjallë, i shpalli një luftë të shenjtë BRSS.
  Irani u përpoq të transferonte trupa nga fronti me Irakun dhe të krijonte një linjë mbrojtëse.
  Deri tani gjithçka ka shkuar mjaft mirë. Por qytetet e mëdha deri më tani janë rrethuar vetëm pa guxuar të sulmojnë.
  U përdor taktika e vjetër e krijimit të kaldajave.
  Dhe pjesën tjetër të kohës mund të flini;
  Lufta brutale kundër talebanëve vazhdon.
  Vajzat luftojnë duke përdorur lloje të ndryshme armësh.
  Natasha e mori dhe qëlloi duke përdorur thithkën e kuqe të gjoksit dhe bërtiti:
  - Unë jam më i forti në botë!
  Dhe me gishtat e saj të zhveshur, ajo hodhi një granatë të forcës vdekjeprurëse, e cila grisi një masë të muxhahidëve.
  Zoya gjithashtu goditi kundërshtarin duke përdorur thithkën e gjirit të kuq dhe bërtiti:
  - Jo, unë jam më i forti në botë!
  Dhe gjithashtu gishtërinjtë e saj të zhveshur nisën një forcë asgjësuese të pranishme vdekjeje, duke shqyer luftëtarët e perandorisë islamike talebane.
  Agustini qëlloi gjithashtu me thithin e saj rubin. Goditi tankun dhe cicëroj:
  - Për komunizmin e vendit të sovjetikëve!
  Dhe ajo hodhi një granatë me një thembër të zhveshur, të rrumbullakët të forcës vdekjeprurëse.
  Svetlana gjithashtu qëlloi armikun me një thithë luleshtrydhe. I shkaktoi atij dëme të mëdha dhe bërtiti:
  - Për Atdheun deri në fund!
  Dhe ajo hodhi një dhuratë të asgjësimit, duke i copëtuar Muxhahidët me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur.
  Këto vajza janë thjesht të mahnitshme!
  Luftëtarët ishin të klasës më të lartë.
  Oleg Rybachenko gjithashtu mori këtë djalë të pavdekshëm, ngriti një flakëhedhës dhe goditi armikun. Dhe zjarri mori dhe dogji shumë ushtarë afganë
  Djali i përjetshëm hodhi një granatë vdekjeprurëse me gishtat e zhveshur të këmbëve të fëmijëve dhe këndoi:
  - Lavdi Atdheut, komunizëm i shenjtë!
  Ne do ta shkatërrojmë fashizmin e keq!
  Margarita Korshunova është një vajzë e pavdekshme, e cila kur ishte e rritur, gjithashtu e mori me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe e hodhi një dhuratë me forcë vdekjeprurëse për vdekje. Dhe kaq shumë armiq u shqyen menjëherë.
  Dhe ajo bërtiti, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Për forcat e fuqishme të vendit,
  Mundeni Legjionin e Satanit!
  Dhe thembra e zhveshur e një fëmije do të hedhë përsëri një bizele me fuqi shkatërruese.
  Pas kësaj, fëmijët terminator e morën dhe si fishkëllenin. Dhe mijëra sorra ranë mbi kokat e luftëtarëve talebanë.
  Fëmijët kënduan në kor:
  - Lavdi epokës së komunizmit të besimit,
  Kopshti nuk do të lulëzojë me hare ...
  Ne nuk e njohim idealin e pacifizmit,
  Do të jetë në gjendje të shpëtojë Atdheun në betejë!
  Dhe çifti i përjetshëm mori dhe fishkëlleu. Dhe sorrat pësuan një atak në zemër dhe humbën mendjen, duke goditur me grusht kafkat e ushtarëve talebanë.
  Kjo është me të vërtetë një luftë që duhet.
  Alenka gjithashtu lufton me ekipin e saj. Vajzat janë shumë të bukura dhe lozonjare. Dhe ajo që ata thjesht nuk e dinë se si.
  Alenka e hodhi kamën me gishtat e saj të zhveshur. Ai fluturoi dhe ua preu kokat pesë. Kjo është vërtet shumë e lezetshme.
  Vajza bërtiti:
  - Për Rusinë e shenjtë!
  Anyuta po ndyhet me muxhahidët. Dhe duke shtypur butonin me një thithkë të kuqe të ndezur, duke grisur masën e luftëtarëve të Perandorisë Qiellore dhe cicërima:
  - Për Svarog! Jemi shumë të vlerësuar nga njerëzit, nën mbrojtjen e Zotit!
  Dhe thembra e saj e zhveshur, e rrumbullakët, sikur nga Muxhahidët, do të shkrihet.
  Pastaj vajza u përdredh në një salto.
  Alla me flokë të kuqe lufton e dëshpëruar. Flokët e saj të kuq bakri fluturojnë nëpër ajër si një flamur proletar. Vajza këndoi, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke cicëruar:
  - Lavdia është e mirë, humbja është e keqe!
  Dhe vajza me gishtat e saj të zhveshur hodhi një dhuratë shkatërrimi, grisi një masë muxhahidinësh dhe këndoi:
  - Për Rusinë dhe lirinë deri në fund!
  Dhe luftëtari me flokë të kuqe shtoi:
  - Dhe lavdi nënës Rusi në Ukrainë!
  Maria vërejti në mënyrë agresive, duke shkarravitur armikun dhe duke e bërë atë shumë me vend, duke kënduar:
  Ne jemi më të fortët në botë
  Ne jemi fëmijët e Rusisë së madhe!
  Dhe vajza përsëri, me gishtat e saj të zhveshur, do të hedhë një dhuratë asgjësimi me forcë vdekjeprurëse.
  Dhe vajza ka flokë ngjyrën e fletës së artë. Dhe një vajzë kaq e bukur - thjesht super. Dhe pastaj vajza shtypi butonin me thithkën e saj rubin, rrëzoi makinën e armikut dhe bërtiti:
  - Për Rusinë e madhe!
  Dhe më pas, ajo hodhi një pako shpërthyese me thembër të zhveshur dhe shtoi:
  - Dhe për Ukrainën e madhe!
  Lojërat Olimpike gjithashtu vepruan jashtëzakonisht agresivisht. Dhe thithkat e saj me luleshtrydhe shtypën butonat e bazukës dhe thyen masën e ushtarëve talebanë.
  Pastaj vajza bërtiti:
  - Për atdheun tim - BRSS!
  Dhe gishtat e zhveshur të këmbëve të mëdha, por të hijshme të vajzës heroike hodhën një bombë shkatërruese.
  Luftëtari bërtiti:
  - Ne do të ndërtojmë qytete në Mars dhe fabrika në Mërkur!
  Marusya nxori gjuhën dhe cicëroj:
  - Dhe do të ketë qytete në Jupiter - Unë besoj në të!
  Dhe vajza e mori dhe me gishtat e saj të zhveshur lëshoi një bizele me një grimcë asgjësuese.
  Dhe meqenëse shpërthen, dhe një batalion i tërë talebanësh do të hidhet ...
  Dhe vajza, si një thithë luleshtrydhe, po përplaset me diçka jashtëzakonisht shkatërruese.
  Edhe Matryona do ta marrë atë dhe do t'i rrahë muxhahidët me ndihmën e një thithi rubin. Dhe një dhuratë vdekjeje do të fluturojë me fuqi vrastare.
  Vajza e mori dhe cicëroj:
  - Për Atdheun - nëna jonë!
  Dhe pastaj gishtat e saj të zhveshur morën dhe hodhën një bizele dhe grisi shumë ushtarë të perandorisë talebane.
  Kështu luftojnë vajzat... Një tank i madh me flakëhedhës po zvarritet. Dhe ai djeg një masë këmbësorie.
  Elizabeth këndon duke nxjerrë dhëmbët:
  - Ne jemi më cool në botë,
  Vajzat kanë këmbë zbathur!
  Dhe nga vajza shtyp thithkën e kuqe të ndezur në buton, që shkëlqen si levë ebonit.
  Elizabeta qeshi dhe tha:
  Dy nga dy janë katër,
  Dy nga dy janë katër...
  Është e njohur për të gjithë
  Në të gjithë botën!
  Ekaterina shtypi këmbëzën me gishtat e saj të zhveshur. E rrëzoi armikun dhe bërtiti:
  - Për ndryshime të mëdha!
  Elizabeta tha me një buzëqeshje:
  - Dhe ndryshimet do të jenë për mirë!
  Elena u përplas me një thithkë rubin, duke shtypur butësisht butonin dhe vuri në dukje:
  - Por pulsimi i zemrës dhe i venave,
  Lotët e fëmijëve tanë, nënave...
  Ata thonë se ne duam ndryshim
  Hidhe zgjedhën e zinxhirëve të rëndë!
  Euphrosinia, duke vënë këmbët e saj në pedale me gishtat e saj të zhveshur, tha në mënyrë mjaft logjike:
  - Këtu po flasim, për ndryshim, për ndryshim. Dhe cilat janë ndryshimet?
  Elizabeta u përgjigj logjikisht:
  - Sigurisht për ndryshime për mirë!
  Katerina pyeti me një buzëqeshje:
  - Dhe nëse gjithçka është në rregull?
  Elizabeth tha me besim:
  - Dhe kur gjithçka ishte mirë! Sa vite po vazhdon lufta dhe nuk po duket fundi!
  Dhe vajza qëlloi përsëri, duke përdorur thithkën e kuqe të gjirit. Kjo vajzë është super e mrekullueshme!
  Elena gjithashtu qëlloi me takën e saj të zhveshur, rozë, të rrumbullakët dhe goditi një tank tjetër armik.
  Dhe vajza këndoi:
  - Lavdi perëndive ruse!
  Eufrosinia gjithashtu qëlloi, thithka e saj ishte si një luleshtrydhe e pjekur, me lëng dhe fërshëlleu:
  - Lufta do të fitohet! Të gjitha luftërat mbarojnë herët a vonë!
  Elizabeta u pajtua me këtë:
  - Le të mbarojë kjo luftë. Por a mund të fitojmë?
  Ekaterina qëlloi përsëri duke përdorur thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe bërtiti:
  - Rezultati më i mundshëm i luftës është barazimi!
  Elizabeth murmuriti në mënyrë agresive:
  - Jo! Nuk do të ketë barazim! Do arrijmë në fund!
  Katerina qëlloi përsëri me gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Në luftën e shenjtë do të jetë fitorja jonë! Flamuri perandorak përpara - lavdi heronjve të rënë!
  Dhe vajzat në kor, duke tundur gjoksin plot, kënduan:
  - Askush nuk do të na ndalojë
  Asgjë nuk do të na mundë!
  Dhe përsëri ata shkelmuan, duke përdorur taka të zhveshura, rozë, të rrumbullakëta, duke kërcitur:
  - Asgjë nuk do të na ndalojë
  Askush nuk do të na mundë!
  Dhe vajzat do ta marrin atë dhe do të lëshojnë rrjedha të reja zjarri të egër ...
  Dhe vajzat luftojnë gjithashtu në qiell. Sa luftëtarë të bukur kur janë në një bikini. Ose edhe hiqni sutjenat e tyre. Dhe thithkat e tyre të ekspozuara, si gjithmonë, janë në biznes.
  . KAPITULLI? 22.
  Anastasia Vedmakova, duke goditur kundërshtarët në qiell dhe duke rrëzuar goditje në njësitë e tokës, kërciti:
  - Për komunizmin e shenjtë të vendit të sovjetikëve!
  Akulina Orlova, duke qëlluar në drejtim të armikut dhe duke shtypur butonin me thithkën e saj të kuqe të ndezur, dhe në mënyrë shumë agresive vuri në dukje:
  - Ka një luftë shkatërrimi!
  Dhe me gishtërinjtë e zhveshur, vajza mori dhe goditi luftëtarët e perandorisë së fuqishme. Dhe bërtiti:
  - Ne jemi njerëz të Tokës sonë të lindjes,
  Nuk është vonë për t'u pajtuar...
  Në një tornado lufte
  Aty jam unë dhe ata
  Dhe kjo është serioze!
  Mirabela Magnetic, duke vazhduar të rrëzojë kundërshtarët dhe duke përdorur thithkat rubin për këtë, bërtiti:
  - Një luftë po shpërthen në univers,
  Lufta pa arsye...
  Shejtani në zemrat e njerëzve
  Shumë burra kanë vdekur!
  Anastasia Vedmakova vërejti shumë racionalisht, duke goditur armikun me një thithë luleshtrydhe dhe kërciti:
  - Është rrezatues që Zoti krijoi,
  Hiri është derdhur mbi racën njerëzore...
  Svarog i madh na dha -
  Shpirt, mendje, zemër mëshirë!
  Akulina Orlova u përgjigj duke qeshur, duke gjuajtur gjithashtu duke përdorur një thithkë në ngjyrën e një rubini me fytyrë:
  - Po, Svarog mund ta bëjë këtë! Ky është krijuesi i madh i planetit Tokë!
  Pastaj Mirabela Magnetic - kjo vajzë me flokë të artë, pyeti duke hapur dhëmbët:
  - Dhe pse njerëzit plaken, dhe veçanërisht gratë, nëse ekziston një Krijues kaq i fuqishëm dhe i mençur si Svarog?
  Anastasia qëlloi me gishtat e saj të zhveshur dhe u përgjigj:
  - Më kujtohet akoma Cari Nikolla II, madje ai më dha edhe karamele. A mund të më jepni moshën time duke parë figurën time?
  Akulina Orlova, duke shtypur me thembër të zhveshur, vuri në dukje duke hapur dhëmbët dhe duke lëshuar një dhuratë shkatërruese të vdekjes:
  - Duke parë fytyrën tënde, nuk do të japësh as moshën!
  Mirabela Magnet pohoi me kokë, duke vënë në dukje me një psherëtimë:
  - Zotat rusë madje u japin pavdekësi dhe rininë e përjetshme të zgjedhurve. Por çfarë mund të thuhet për të krishterët?
  Anastasia Vedmakova, si përgjigje, gjuajti raketa, duke shtypur butonin me thithin e saj të luleshtrydhe dhe këndoi:
  - Në fronin qiellor,
  Mbreti i universit u ul...
  Me vullnetin tuaj,
  Krishti na sundoi!
  
  Ata e kryqëzuan Perëndinë në kryq
  Jezusi i lutet Atit...
  Për të mos na gjykuar rreptësisht -
  Mëkati na ka falur deri në fund!
  Mirabela Magnetic pohoi me kokë, gjithashtu dërgoi dhurata reaktive të vdekjes, duke shtypur thembrën e saj të zhveshur, të rrumbullakët dhe vyaknula:
  - Mund të këndosh mirë! Por a janë të pajtueshëm perënditë ruse dhe Krishti?
  Anastasia Vedmakova ngriti supet, dërgoi një predhë ajri me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - A janë të përputhshëm mjalti dhe qumështi? Ata janë të ndryshëm, por shkojnë mirë së bashku!
  Mirabela Magnetic u pajtua me këtë, duke dërguar një raketë me thithin e saj në ngjyrën e një tulipani të pjekur:
  - Sigurisht që është mirë! Dhe shumë e barabartë në hapësirë!
  Dhe vajzat kënduan në unison, duke vazhduar të gjuajnë me gishtat e tyre të zhveshur dhe thithkat e kuqe të ndezura:
  Toka në dritare
  Toka në dritare
  Toka në gropë është e dukshme!
  Ashtu si një bir vajton për nënën e tij,
  Si vajton një djalë për nënën e tij...
  Ne jemi të trishtuar për Tokën, ajo është vetëm!
  E megjithatë yjet
  Megjithatë, yjet...
  Pak më afër, por të gjithë janë gjithashtu të ftohtë,
  Dhe si një orë eklipsi, dhe si një orë eklipsi...
  Ne presim dritën dhe shohim ëndrrat tokësore!
  Dhe vajzat shtypën përsëri thithkat e tyre, të kuqe të ndezura si lulëkuqe, mbi butona, dërguan një vdekjeprurëse dhe kënduan përsëri;
  Dhe ne nuk ëndërrojmë zhurmën e kozmodromit,
  Jo kjo bluja e akullt...
  Dhe ne ëndërrojmë për bar, bar afër shtëpisë ...
  E gjelbër, e gjelbër, bar!
  Vajzat trajtoheshin shumë mirë me muxhahidët.
  Dhe gjuhët e tyre janë gjithashtu të gjata dhe të lëvizshme. Dhe ata dinë të punojnë me ta.
  Steelenida është gjithashtu agresive në betejë... Dhe gjithashtu se si gjuan me shumë saktësi.
  Dhe gjithashtu duke përdorur një thithë luleshtrydhe. Dhe është shumë e bukur.
  Steelenida këndoi:
  Kjo fushë u lërua nga djemtë e Svarogut,
  Ne do të shtypim me vendosmëri kundërshtarët ...
  Rruga e Rusisë, mjerisht, nga lufta në luftë,
  Por djemtë tanë të pavdekshëm të ashpër!
  Veronica gjithashtu u përplas me thithkën e saj të kuqe të ndezur si një petal trëndafili, duke i kërcitur armikut:
  - Për sukseset e mia të lezetshme!
  Victoria përdori gjithashtu gjoksin e saj të plotë, si pjepër të pjekur, kur gjuante dhe korrigjonte:
  - Për suksesin tonë!
  Stalenida tundi kokën, hodhi një bumerang me gishtat e saj të zhveshur, i cili preu disa koka në fluturim dhe vuri në dukje:
  - Sukseset tona do të jenë kolosale, besoj!
  Valentina, e cila goditi talebanët duke shtypur butonin e një mitralozi automatik me një thithka ngjyrë luleshtrydhe, vuri në dukje:
  - Problemi është egoizmi!
  Steelenida, duke qëlluar në drejtim të armikut dhe duke hedhur përsëri gjilpëra helmuese me gishtat e saj të zhveshur, këtë herë vuri në dukje:
  - Po, egoizmi është i keq!
  Veronica shtypi butonin e flakëhedhës me thithkën e saj të kuqe të ndezur, dogji një togë të tërë kinezësh dhe kërciti:
  - Por mjerisht - egoizmi nuk shfaroset!
  Viktoria u përqesh me armikun, me ndihmën e një thembra të zhveshur, të rrumbullakët, rozë dhe shkroi në Twitter:
  Por edhe ne nuk jemi të dobët! Do të kemi fitore dhe festë për shekuj!
  Valentina, duke qëlluar mbi muxhahedinët dhe duke i kositur si kosë, e mori atë dhe lëshoi në mënyrë agresive:
  -Lavdi epokës së komunizmit dhe Car Svarog!
  Stalenida goditi sërish me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe tha:
  - Lavdi komunizmit!
  Veronika pyeti me një buzëqeshje:
  - Çfarë është komunizmi?
  Viktoria gërrmoi në mënyrë agresive, dërgoi një dhuratë vdekjeje, një thithkë në ngjyrën e qershive të pjekura dhe kërciti:
  - Komunizmi është parajsë!
  Dhe vajzat e morën dhe kënduan:
  - Do t'i bëj të gjithë copa-copa,
  Kjo është jeta, kjo është lumturia!
  Gerda lufton në një tank të lëvizshëm. Ajo është një vajzë shumë e bukur dhe agresive. Dhe tanku lëviz dhe digjet. Ka shumë fuqi të madhe, shkatërruese.
  Gerda qëlloi me gishtat e saj të zhveshur të këmbëve të gdhendura dhe cicëroj:
  -Për rendin e madh në botë!
  Charlotte gjithashtu goditi armikun me thithkën e saj të kuqe të ndezur, duke shtypur butonin me të dhe duke guxuar:
  - Lavdi Atdheut.
  Dhe Christina vajza qëlloi, këtë herë me një takë të zhveshur, të rrumbullakët, rozë.
  Dhe ajo guxoi:
  - Për komunizmin e lartë!
  Magda gjithashtu goditi armikun dhe këndoi:
  - Madhështia e gjermanëve e njihte planetin,
  Fashizmi u mund me një goditje shpate...
  Ne jemi të dashur dhe të vlerësuar nga të gjitha kombet e botës,
  Populli i gjithë vendit po marshon drejt komunizmit!
  Rezervuari lëvizi dhe i lau të gjithë me predha dhe plumbat ranë si plumb.
  Gerda tha me zgjuarsi, duke qëlluar sërish me thithin rubin të gjoksit:
  - Fitorja jonë është e pashmangshme - më besoni, shpresa nuk do të largohet!
  Charlotte qëlloi me gishtat e saj të zhveshur dhe ra dakord:
  - Jo, ai nuk do të largohet!
  Vajza në tank psherëtiu rëndë...
  Diku tjetër, në pritë, Alice dhe Angelica kërkojnë objektiva.
  Alice kujtoi se si përfundoi në burg si vajzë. Dhe atje ajo u rrah me shkopinj gome në takat e saj të zhveshura. Vajza Alice më pas nënshkroi rrëfimin. Dhe ajo shkoi në një koloni për fëmijë, të punës. Por ajo nuk qëndroi gjatë atje.
  Në koloni, vajzat rruheshin tullac dhe detyroheshin të punonin zbathur edhe në mot të ftohtë. Dhe Alice u ngrit. Dhe Angelica lindi në Siberi, dhe ajo nuk dinte fare këpucë dhe vrapoi nëpër borë me takat e saj të zhveshura, duke lënë gjurmë.
  Pra, këto vajza janë të veçanta dhe të pathyeshme.
  Alisa qëlloi, duke shtypur thithkën e saj të kuqe të ndezur në këmbëzë dhe duke guxuar, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Lavdi epokës së perëndive ruse!
  Dhe ajo hodhi një granatë vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur. E cila grisi një masë ushtarësh talebanë.
  Angelica gjithashtu qëlloi, dhe mjaft me vend. Ajo e shpoi armikun dhe bërtiti:
  - Për arritjet më të mëdha të mendimit!
  Ajo shtypi sërish butonin me thithkën e saj rubin. Goditi armikun në një pasion vdekjeprurës.
  Dhe pastaj me gishtat e saj të zhveshur hodhi dhuratën e asgjësimit të vdekjes dhe kërciti:
  - Për Perëndeshën e madhe dhe Nënën e Zotave Lada!
  Alice qëlloi me shumë saktësi dhe goditi gjeneralin taleban me një goditje të saktë dhe cicëroj:
  - Për Zotin Svarog!
  Dhe pastaj vajza përsëri hodhi dhuratën vrasëse të vdekjes me gishtat e saj të zhveshur. Kjo është Alice - thjesht një super vajzë.
  Ajo punoi mirë në koloni. Madje ata ndaluan së rruari kokën e saj dhe e lejuan t'i rriste flokët me flokë të artë, kaçurrela. Dhe një vajzë kaq e bukur u rrit në një koloni pune për fëmijë. Ajo ishte thjesht një perëndeshë.
  Dhe është kaq e bukur. Dhe këmbët e saj të zbathura lanë gjurmë të tilla joshëse në dëborë. Se edhe rojet merreshin me masturbim.
  Ajo ishte Alice...
  Nuk është çudi, ndoshta, një emër i tillë si Alice - shkakton shoqata të veçanta. Me të cilat asgjë nuk krahasohet. Dhe Alice - në përgjithësi, bukuria është thjesht super dhe hiper!
  Dhe gishtat e saj të zhveshur përsëri hedhin një granatë vdekjeprurëse dhe i shqyejnë të gjithë.
  Alice këndoi me një buzëqeshje;
  Pse njerëzit kanë kokë
  Nuk bëhet më budalla...
  Mos prisni dru me kokë
  Thonjtë nuk bien me çekan!
  Edhe Angelica mori dhe qëlloi, duke tërhequr këmbëzën me thithkën e saj të kuqe të ndezur, duke thyer armikun. Ajo hodhi një palë dhurata vdekjeje me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe këndoi:
  - Le të jetë bosh për disa,
  Të tjerët e mashtrojnë atë ...
  Por të gjithë shihen për një arsye,
  Nuk dëshiron ta humbasë atë!
  Dhe të dyja vajzat, duke vazhduar të qëllojnë mbi muxhahidët dhe të dërgojnë dhurata vdekjeje me gishtat e tyre të zhveshur, filluan të këndojnë;
  Nuk ka nevojë të humbasësh kokën
  Mos nxitoni...
  Nuk ka nevojë të humbasësh kokën
  Dhe befas të vijnë në ndihmë!
  Vajzat qëlluan kundër armikut duke përdorur thithkat e tyre rubin dhe ulërinin:
  Ju shkruani në fletoren tuaj
  Për çdo faqe...
  Nuk ka nevojë të humbasësh kokën
  Nuk ka nevojë të humbasësh kokën!
  Nuk ka nevojë të humbasësh kokën!
  Dhe ju duhet të vrisni bastardët!
  Dhe vajzat i hodhën granatat me takat e tyre të zhveshura e të rrumbullakëta. Këto vajza janë thjesht të mahnitshme.
  Dhe këtu është edhe Nicoletta, duke luftuar. Kjo është një vajzë shumë e bukur, ajo është thjesht super.
  Nikoleta e mori dhe e këndoi, duke shtypur butonin e bazukës me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe duke dërguar një dhuratë shkatërrimi.
  Vajza cicëroi:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Dhe shtoi:
  Në fitoren e ideve të pavdekshme të komunizmit,
  Ne e shohim të ardhmen e vendit tonë...
  Dhe flamuri i kuq, Atdheu i ndritshëm,
  Ne do të jemi gjithmonë pafundësisht besnikë!
  Nikoleta, pas këtyre fjalëve, tregoi gjuhën e saj. Dhe thithka e saj rubin përsëri si të shkrepur me fuqi të madhe shkatërruese.
  Dhe Nikoleta, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, mori dhe hodhi një granatë me fuqi vdekjeprurëse, grisi një masë muxhahidinësh dhe bërtiti:
  - Nëpër furtuna na ndriçoi dielli i lirisë,
  Përmes stuhive dhe stuhive ne ecëm së bashku...
  Kombet le të bëhen një
  Le të jenë bashkë të gjitha vendet e Tokës!
  Me inat të madh luftoi edhe Viola. Ajo qëlloi nga flakahedhësi, duke shtypur butonin me thithin e saj të kuq dhe duke kënduar:
  - Lavdi Atdheut, të lirë tonë,
  Miqësia e popujve është një mbështetje e përjetshme,
  Forca e ligjshme, vullneti i popullit,
  Në fund të fundit, për unitetin e një personi të thjeshtë!
  Gjithashtu, dem-luftëtari qëlloi mbi muxhahidët. Për ta bërë këtë, ajo përdori një çorape nga e cila dolën flakët e zjarrit, e cila fjalë për fjalë dogji gjithçka deri në tokë.
  Vajza vulosi këmbën e saj të zhveshur dhe të gdhendur dhe cicëroj:
  - Lavdi epokës së komunizmit, lavdi Leninit të ri!
  Angelina dhe Aurora vendosën gjithashtu një flakëhedhës të fuqishëm, dhe e morën atë, e goditën me një rrymë flakë.
  Dhe zjarri u derdh... Ai dogji fjalë për fjalë talebanët.
  Anxhelina pushoi këmbët zbathur dhe, duke gjuajtur, cicëriu:
  - Lavdi BRSS!
  Dhe vajza përsëri shtypi thithkën e saj të kuqe të ndezur në butonin e flakëhedhës. Dhe shpërtheu përsëri ...
  Aurora goditi edhe muxhahidët. Dogji shumë ushtarë talebanë dhe bërtiti:
  - Për kufij të rinj!
  Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo hodhi një dhuratë vdekjeprurëse. Dhe përsëri shtypi butonin me thithin rubin të gjoksit. Pastaj ajo cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Lavdi CPSU!
  Anxhelina i shkeli syrin, hodhi bizelen e vdekjes me takën e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - CPSU - SS! CPSU - SS!
  Dhe përsëri ajo shtyp butonin me thithin luleshtrydhe të gjoksit të saj.
  Anna dhe Olga janë vajza të bukura vetëm me brekë të ngushta.
  Ata morën dhe ngritën një raketë të rëndë. Dhe duke mbështetur këmbët e tyre të zhveshura, të dalta, e morën dhe e rrahën.
  Anna cicëroi, duke shtypur thithkën e saj të kuqe të ndezur mbi butonin.
  - Lavdi perëndive ruse!
  Dhe me gishta të zhveshur, vajza hodhi një granatë vdekjeprurëse.
  Olga, me gishtat e saj të zhveshur, lëshoi një dhuratë vdekjeprurëse, duke i copëtuar fjalë për fjalë Muxhahidinët.
  Olga këndoi:
  - Oh, Pushkin, ti je një ekscentrik, e ke gabim,
  Në betejë, ne nuk ndaluam së gëzuari ...
  Rezervuari i grisur i tankut është në zjarr,
  Duke përzënë të gjithë njerëzit nga divani!
  Dhe vajza e mori dhe me këmbët e saj zbathur hodhi një dhuratë të re, shumë vdekjeprurëse të asgjësimit.
  Dhe më pas me një thithkë rubin ajo shtypi butonin, duke dërguar një dhuratë agresive shkatërrimi.
  Pastaj vajzat kënduan në unison:
  - Dhe në luftë, por në luftë,
  Vajzat shohin një djalë në ëndrrat e tyre!
  Dëshira e tij për të vozitur
  Shkëpute djalin!
  Dhe luftëtarët bërtitën:
  - Shtrydhni vajzat me këmbët e burrave,
  Një djalë nuk duhet të jetë në krye...
  Një burrë, si një kalë, është i detyruar të lërojë,
  Dhe kuptimi i vajzave është të vrasësh!
  Dhe përsëri vajzat me thithkat e tyre të kuqe flakë do të shtypin butonat e asgjësimit.
  Vetë djalli nuk do të qëndrojë kundër bukurive të tilla.
  Dhe gjuha e vajzave është lozonjare. Ato janë si karamele të ëmbla, që lëpin shufra pulsuese të lodhit.
  Anna dhe Olga kënduan:
  - Ne do t'i bëjmë copa të gjithë burrat,
  Do të jetë në fuqinë tonë!
  Këtu janë bukuroshet e vajzave ninja që luftojnë.
  Ata hoqën sutjenat dhe tani kanë veshur vetëm brekë.
  Një vajzë ninja me flokë blu mori dhe haku me shpata, duke prerë kokat e talebanëve.
  Pastaj, nga thithkat e kuqe të gjoksit, do të lëshojë rrufe në drejtim të armikut. Të cilat djegin shumë muxhahidë.
  Dhe pastaj me gishta të zhveshur, ndërsa hedh një dhuratë vrastare të vdekjes dhe këndon:
  - Unë jam një insekt i mjerë - një breshkë super ninja! Do ta gris si fshirës!
  Një vajzë ninja me flokë të verdhë ka kryer edhe një teknikë flutur me shpata.
  Prisni kokat e shumë talebanëve.
  Pastaj, nga thithkat e kuqe të gjoksit, shpërtheu nga rrufeja. Dogji një batalion të tërë dhe cicëroj:
  - Unë jam vajza më e fortë në botë!
  Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo hodhi forcën vdekjeprurëse të një gjilpëre me helm.
  Këtu në betejë është një vajzë ninja me flokë të kuq. Shpatat e saj rrotullohen si tehet e një helikopteri. Dhe i preu muxhahidët pa mëshirë.
  Pulsarët e zjarrtë luftëtarë u lëshuan nga thithkat rubin të gjoksit të saj. Dogji shumë kundërshtarë.
  Pas kësaj, me takën e saj të zhveshur, ajo hodhi një pako shpërthyese me qymyr dhe grisi disa tanke.
  Pastaj ajo këndoi:
  Ne do të ndërtojmë qytete
  Vajza ninja përgjithmonë!
  Kjo është ajo që vërtet kanë nevojë për vajzat. Ata kanë kaq shumë inat dhe eksitim, dhe një humor luftarak.
  Një vajzë ninja me flokë të bardha, gjithashtu preu me shpata si tehet e mullinjve me erë, ua preu kokën dhe këndoi:
  Ne do të luftojmë për Japoninë
  Më pëlqen shumë të puth!
  Dhe rrezet e asgjësimit fluturuan nga thithkat e luleshtrydheve të vajzës. E cila fjalë për fjalë i ktheu afganët në hi.
  Dhe luftëtarja, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, hodhi disa bumerangë menjëherë, duke prerë kokat e armiqve, pas së cilës ajo këndoi:
  - Lavdi epokës së perëndive japoneze!
  Dhe vajzat terminator kënduan menjëherë:
  - Thithat e vajzave të kuqe të ndezura, thithkat e vajzave të kuqe,
  Le të vdesin të gjithë njerëzit nga malli!
  Dhe sërish dëgjohen nënqeshje shurdhuese dhe bukuroshes duken dhëmbët.
  Këto vajza janë thjesht të mahnitshme!
  Dhe duan gjuhën e tyre punë e ëmbël.
  Këtu do ta marrin dhe, sapo të pështyjnë, do të shtrijnë menjëherë një batalion të tërë me një lëkundje.
  Pas kësaj, vajzat nga Toka e Diellit që po lind do të ulërijnë:
  Nuk kemi frikë nga sulmet
  Ne do t'i vrasim të këqijtë të gjithë radhazi!
  Këtu në betejë dhe ekuipazhi i Jane Armstrong.
  Vajza është shumë e bukur. Ajo mori dhe hodhi sytjena. Dhe ajo mori thithkën e kuqe të gjirit dhe shtypi butonin.
  Një lumë flakë që digjej fluturoi jashtë. Dhe ai dogji njëqind muxhahidë. Këtu janë vajzat - eksitim i vrullshëm.
  Jane e mori dhe këndoi:
  - E kuqe, gjak i kuq,
  Një orë më vonë është vetëm tokë
  Pas dy, ka lule dhe bar mbi të,
  Tre vjet më vonë, ajo është përsëri gjallë!
  Gertrude e goditi kundërshtarin e saj me thithin e saj të kuq. Thye armikun dhe bërtiti:
  - Dhe një yll me emrin diell digjet!
  Dhe pas kësaj, thembra e saj e zhveshur dhe e rrumbullakët do të shtypte pedalin me forcë vdekjeprurëse.
  Këto vajza janë thjesht monstra.
  Dhe kështu ata do ta marrin dhe si do të këndojnë:
  - Përshëndetje Britani, dete blu,
  Ne nuk do të jemi kurrë skllevër!
  Malanya gjithashtu do ta marrë atë dhe do të shtypë butonin me një thithë luleshtrydhe. Dhe goditi armikun me forcë të madhe vdekjeprurëse.
  Pastaj do të bërtasë:
  - Për Britaninë dhe mbretëreshën e saj!
  Monika klikoi butonin me thithin e saj të kuq dhe kundërshtoi:
  - Dhe ku qëndron mbretëresha - njerëzit kryesorë!
  Dhe me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, ajo e mori përsëri dhe qëlloi. Kjo vajzë është thjesht e mahnitshme!
  Dhe tanku po nxiton drejt vetes dhe me forcë të madhe vdekjeprurëse. Ka vajza të impulsit më agresiv.
  Malanya bërtiti:
  - Njerëzit tanë, njerëzit tanë,
  Ai është lakuriq, lakuriq, lakuriq -
  Lakuriq populli ynë!
  Oleg Rybachenko vazhdon të luftojë me egërsi të madhe. Dhe shpatat e djalit presin si brisk flokët.
  Dhe djali, me gishtat e zhveshur të këmbëve fëmijërore, hedh dhuratën e shkatërrimit.
  Dhe këndon:
  Ne po luftojmë armikun
  Me emrin Svarog ...
  Unë nuk do të jem budalla
  Të bëhesh bir i Zotit!
  Margarita vuri në dukje në mënyrë agresive, duke i prerë muxhahidët me shpatat e saj. Dhe vajza hodhi brisqe të holla me gishtat e saj të zhveshur dhe filloi t'u presë qafën afganëve.
  Pastaj vajza këndoi:
  - Margarita - dritarja është e hapur!
  Dhe ajo e mori dhe tregoi gjuhën e saj! Kjo vajzë është thjesht një super luftëtare!
  Dhe askush nuk do ta ndalojë ose ta mposhtë atë.
  Nëse ajo gjëmon, ajo do të gjëmojë.
  Dhe fëmijët e terminatorëve fishkëllenin në unison dhe retë sorrash filluan të ligështoheshin, duke goditur me grusht kafkat e ushtarëve talebanë.
  Këta fëmijë janë thjesht monstra.
  Oleg Rybachenko këndoi:
  - Në luftën e shenjtë,
  Jeta e një ushtari nuk vlen...
  Për hir të mbretit baba,
  Nuk vdesim kot!
  Margarita përsëri hodhi gjilpërat me helm me gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Ne fitojmë jo më kot!
  Dhe përsëri vajza varet... Dhe doli të ishte jashtëzakonisht e ftohtë dhe e papritur.
  Fëmijët ishin thjesht të kënaqur. Dhe këmbët e tyre janë të zhveshura dhe kaq të shkathëta, më të ftohta se majmunët.
  Luftëtarët e rinj këndonin me tërbim;
  Në pafundësinë e atdheut të mrekullueshëm,
  I kalitur në betejë dhe punë...
  Ne kompozuam një këngë të gëzueshme -
  O mik dhe udhëheqës i madh!
  Pas kësaj, përsëri vajza dhe djali do të fishkëllojnë njëzëri dhe përsëri mijëra zogj të shtangur do të bien mbi kokat e afganëve.
  Këto janë vajzat - klasa më e lartë, dhe djali nuk është më keq ...
  Natasha gjithashtu pret me shpata. Nga thithkat e kuqe të ndezura filluan të lëshonin rrufe, dhe në të njëjtën kohë gumëzhinin:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Mbrojtësi i Atdheut, ushtar Perunov!
  Dhe me gishtat e zhveshur të këmbëve vajzërore, teksa nis, padyshim diçka jashtëzakonisht vdekjeprurëse.
  Zoya, duke shtypur talebanët me tërbim të tërbuar, gjithashtu filloi të lëshonte dhurata të vdekjes agresive nga thithkat e kuqe të ndezura. Dhe duke kënduar:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Heronjtë e Rusisë - mbledh alarmin!
  Dhe gishtat e saj të zhveshur nisin përsëri, një dhuratë shumë shkatërruese e shkatërrimit.
  Edhe Agustini i Kuq lufton me inat. Ajo i dërgon armikut një dhuratë vdekjeje pas tjetrës. Dhe nga thithkat e saj rubin rrodhën rryma energjie të dhunshme.
  Agustini e mori dhe këndoi:
  Luftëtarët e errësirës janë me siguri të fortë,
  E keqja sundon botën pa e ditur numrin!
  Dhe gishtat e zhveshur të këmbëve të luftëtarit me flokë të kuqe nisën një shkatërrim të jashtëzakonshëm.
  Svetlana i preu kinezët, pa mëshirë. I copëtoi në copa. Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo hodhi bizele me eksploziv.
  Dhe pastaj nga thithkat e luleshtrydhes, sikur të rrahin armikun, me diçka shumë vdekjeprurëse.
  Duke shqyer armikun dhe duke kënduar:
  - Por ju bij të shejtanit,
  Mos e shkelni fuqinë e Krishtit!
  Kjo është me të vërtetë një vajzë që është në gjendje të mposhtë çdo të keqe.
  Luftëtarët, duhet të them, ndoshta më të fortët në botë.
  Oleg Rybachenko, duke prerë muxhahidët, këndoi:
  Në botën e nxehtësisë dhe reshjeve të borës,
  Bota është edhe e varfër edhe e pasur...
  Skuadra jonë po sulmon
  Kundërshtari drejt e në ferr!
  Margarita hodhi një pjesë të antimateries me gishtërinjtë e saj të zhveshur, grisi një masë armiqsh dhe bërtiti:
  Dhe lufta vazhdon përsëri
  Zjarri hiperplazmatik po vlon...
  Dhe Lenini është shumë i ri
  Goditje me trarë!
  Pas kësaj, vajza mori dhe tregoi gjuhën e saj në mënyrë specifike. Dhe ajo duhet të pranojë se është shumë e gjatë.
  Fëmijët luftëtarë janë vërtet të lezetshëm.
  Adala dhe Agata po luftojnë me një armë vetëlëvizëse me dy vende. Ata shtypin armiqtë, i shqyejnë ata.
  Adala shtyp butonin e levës me thithkën e kuqe flakë të gjoksit, thyen masën e kinezëve dhe kërcit:
  - Për Rusinë e madhe!
  Agatha gjithashtu do të godasë armikun, do ta shtypë atë në copa, do ta shqyejë në një rrëmujë të përgjakshme dhe do të shajë:
  - Për Kievan Rus!
  Dhe ai gjithashtu do të shtyp butonin e levës me thithin e tij rubin!
  Pas kësaj, vajzat do të marrin dhe do të këndojnë:
  - Mësuam së bashku në shkollë
  Dhe mbani mend përmendësh ...
  Si ranë kambanat
  Rreth Kievan Rus!
  
  Dhe ortodoksët e mbajnë mend
  Kë nuk pyet...
  Si ishin ato ditë të lavdishme
  Pagëzimi i Rusisë!
  Dhe Natasha dhe ekipi i saj morën;
  Hej sllavë, hej sllavë
  Moskovitët dhe Kievasit...
  A duhet ta ndajmë Atdheun!
  Nuk mund të dërgoj një djalë
  Numërojeni tuajën si një lukuni ...
  Më mirë do ta dua atë!
  Kështu u shpërndanë vajzat dhe është e qartë se talebanët, me siguri, nuk mund t'i rezistojnë njerëzve të tillë.
  . KAPITULLI? 23.
  Gorbaçov-Putin vazhdon të komandojë dhe të japë urdhra. Njësitë e përparuara të trupave sovjetike kanë arritur tashmë në Oqeanin Indian. Në të njëjtën kohë, ushtria e BRSS po i afrohet Teheranit. Dhe fillon të rrethojë kryeqytetin e Iranit. Dhe është jashtëzakonisht e lezetshme.
  Gorbaçov-Putin kërcen me kënaqësi.
  Dhe ai ka ëndrra.
  Lufta vazhdon si në një rrugë të pafundme.
  Natasha dhe ekipi i saj vendosën të luanin shah për të marrë një pushim nga betejat.
  Augustina dhe Svetlana nga njëra anë, dhe Natasha dhe Zoya nga ana tjetër.
  Vajza me flokë blu e shtyu pengun e mbretit të saj përpara. Agustini u përgjigj duke zgjedhur mbrojtjen siciliane.
  Tashmë është një lojë tjetër. Luftëtari me flokë të kuq përdori variantin Dragon ku peshkopi i Black zë një diagonale të madhe dhe ushtron presion mbi pozicionin e Bardhës, mbretit, i cili fshihet në anën e mbretëreshës.
  Këtu janë marrë pozicione shumë interesante. E bardha mund të kapë në sulm për pengun e zi të avancuar para peshkopit.
  Natasha dhe Augustina në fillim luajtën shpejt. Por më pas ata filluan të mendojnë për një kohë të gjatë. Opsionet e konsideruara. Augustina sakrifikoi një shkëmbim për një peng. Por sulmi dështoi.
  Por më pas Natasha bëri një gabim të vogël dhe gaboi një copë për një peng. Pozicioni i saj u bë i vështirë. Por vajza me flokë blu u mbrojt me shumë kokëfortësi. Festa u zvarrit për të tetën orë. Dhe deri më tani, Agustini nuk ka mundur të fitojë.
  Më pas loja u ndërpre. Talibanët sulmuan sërish. Dhe kjo, natyrisht, tashmë është serioze.
  Tanket zhurmojnë dhe motorët gjëmojnë.
  Natasha shtypi butonin e bazukës me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe qëlloi një granatë vdekjeprurëse.
  Depërtoi një tank armik. Pastaj vajza bërtiti:
  - Unë deklaroj një çek!
  Dhe me gishtërinjtë e saj të zhveshur, ajo përsëri hodhi një granatë me fuqi të madhe vrastare.
  Zoya vuri në dukje në mënyrë agresive, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke gjuajtur armikun me ndihmën e një thithi mjedër:
  - Dhe matja është edhe më mirë!
  Dhe vajza përsëri hodhi gishtat e saj të zhveshur, një bombë me fuqi shkatërruese.
  Dhe ajo gjëmonte duke nxjerrë dhëmbët:
  - Do të të rrah!
  Augustina qëlloi me automatik në drejtim të muxhahidëve. Më pas ajo mori thithkën rubin të gjoksit të saj dhe shtypi butonin e granatës. Ajo theu makinën e armikut dhe shkroi në Twitter:
  - Për nderin më të lartë!
  Dhe me gishtërinjtë e saj të zhveshur, ajo mori dhe i hodhi armikut një dhuratë vdekjeje me forcë vdekjeprurëse.
  Svetlana e mori atë dhe godet armikun me ndihmën e një thithi të gjoksit luleshtrydhe. Do të depërtojë nëpër një tank të armikut dhe do të bërtasë:
  - Lavdi komunizmit dhe parajsës!
  Dhe me gishtat e zhveshur do të marrë me një pako shpërthyese, do të shuajë armikun e mallkuar.
  Këto vajza janë thjesht të mahnitshme. Ata kanë aq shumë entuziazëm luftarak dhe forcë skëterre.
  Oleg Rybachenko, ky djalë i përjetshëm, duket rreth dymbëdhjetë vjeç. Një fëmijë shumë i pashëm me muskuj të lehtësuar, dhe vetëm me pantallona të shkurtra.
  Hedh një granatë me forcë vdekjeprurëse me gishtërinjtë e tij të zhveshur, pas së cilës vrumbullon:
  - Për Atdheun dhe Stalinin!
  Margarita është një luftëtare shumë e lezetshme. Edhe pse duket si një vajzë rreth dymbëdhjetë vjeç.
  Dhe ajo gjithashtu mori dhe hodhi një bizele me gishtërinjtë e saj të zhveshur, duke i shqyer muxhahidët trima.
  Pastaj vajza këndoi:
  - Për Atdheun pa Stalinin!
  Pas kësaj, fëmijët e pavdekshëm e morën dhe fishkëllenin me buzë. Dhe sorrat u shtangën dhe ranë si breshër mbi kokat e afganëve. Dhe shpoi kafkat e tyre.
  Kokat shpërthyen si shalqi kur u përplasën nga sqepat e korbave që kishin humbur ndjenjat nga bilbili.
  Kjo është ajo që fëmijët kanë bërë ...
  Anastasia Vedmakova është gjithashtu në betejë ... Dhe gishtat e saj të zhveshur janë shumë të famshëm duke shtypur butonat.
  Vajza, e cila ishte vetëm me brekë, e mori dhe shtypi butonin e levës me thithkën e kuqe të ndezur. Ajo goditi një tank taliban me një raketë dhe bërtiti:
  - Për fitoret e mëdha të BRSS!
  Akulina Orlova ka luftuar me një bikini. Ajo është një vajzë me flokë si bora, pak të spërkatur me ar. Kjo është, zonja është shumë e bukur.
  Dhe tani këmbët e saj të këndshme zbathur shtypin pedalin. Dhe bomba të vogla bien mbi kokat e afganëve. Dhe ata goxha e goditën armikun, duke thyer nëpër kullat dhe çatitë e armëve vetëlëvizëse.
  Akulina e mori dhe këndoi:
  Këmbana do të bjerë në qiell
  Reshjet e shiut do të jenë të rrëmbyeshëm...
  Unë shkoj në fëmijërinë time
  Shiu i verës për mua!
  Dhe luftëtarja qëlloi përsëri, duke përdorur thithkat rubin të gjoksit të saj plot pjepër. Këtu është një vajzë me flokë kaq të bukur, dhe këmbë joshëse, të nxira dhe të hijshme.
  Edhe Mirabela Magnetic lufton me shumë entuziazëm dhe agresion kolosal.
  Vajza qëlloi kundër armikut me ndihmën e një thithi luleshtrydhe. Ajo theu tankun e talebanëve dhe bërtiti:
  - Lavdi perëndive ruse!
  Kjo vajzë Mirabela është shumë e bukur. Dhe me gishtërinjtë e saj të zhveshur ajo mori dhe i transferoi armikut një dhuratë vrastare vdekjeje. Dhe muxhahidët ishin shumë memecë.
  Por luftëtari Helga gjithashtu do të godasë armikun nga ajri. Duke vepruar kështu, ajo vendosi thithkën e saj të kuqe të ndezur, ngjyrë lulekuqe. Dhe raketat vdekjeprurëse fluturuan kundër armikut.
  Ata fjalë për fjalë e thyen bunkerin në copa. Këto janë vërtet vajza super klasi.
  Vajza qëlloi me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti, duke nxjerrë dhëmbët, që shkëlqenin si perla.
  Dhe luftëtari këndoi me entuziazëm:
  Kishte shumë ditë të vështira
  Vajza është si një bilbil...
  Përmbledhur, pa menduar rezultatet,
  Mos zini djem me të,
  Mos zini djem me të,
  Përndryshe, ai do të thyejë brirët e tij!
  Këto vajza janë thjesht super luftëtare.
  Të katër vajzat kënduan me entuziazëm:
  Rusia e Madhe - fusha të pafundme,
  Le të digjet toka e shenjtë mes yjeve...
  Unë besoj se ndjenjat e zemrës nuk po shkrihen -
  Ne do të mbrojmë kufirin nga skaji në skaj!
  
  Le të ketë komunizëm në shtëpinë tonë,
  Që i dha jetë shokut Lenin ...
  Dhe armiku i keq i fashizmit shkatërrohet,
  Në emër të brezave më të mëdhenj!
  
  Në fund të fundit, Atdheu në zemrat tona është një,
  Dhe në të ardhmen për shumë galaktika...
  Le të jetë vendi im i famshëm për shekuj
  Mëmëdheu nuk je vetëm një mbështjellës i ëmbël!
  
  Le të lulëzojë Atdheu im
  Ne do ta mposhtim Genghis Khan...
  Fiton hap një llogari të pakufizuar-
  Për lavdi e njoh rusin Ivan!
  
  Ne jemi vajza luftëtare kaq të forta
  Se kundërshtari nuk mund të na mundë ...
  Ne jemi vajzat e Svarog dhe djemtë,
  Në gjendje të godas me grusht Fyhrer-in në fytyrë!
  
  Për ne perëndeshë Lada besoj
  Që lindi shumë perëndi...
  Të gjithë njerëzit janë një familje miqësore,
  Që në zemrën time e njoh Rod!
  
  Dhe Jezusi i plotfuqishëm rus,
  Lindur në Ortodoksinë e Madhe...
  Sigurisht, demiurgu nuk është aspak frikacak,
  I Plotfuqishmi është vendosur mes njerëzve!
  
  Për lavdi të Krishtit të Plotfuqishëm,
  Ne do të ngremë shpatat tona të mprehta ...
  Luftoni mongolët deri në fund
  Kështu që turma e Batu nuk vjen në Rusi!
  
  Po, me ne Rod i pafund në fuqi,
  Kush e krijon universin...
  Dhe ai thjesht mund ta bënte atë
  Ajo që thjesht na mahnit ndërgjegjen!
  
  Ne jemi njerëz - kjo është hapësira,
  Të aftë për të pushtuar universin...
  Ndonëse sëpata Baty goditi hordhitë,
  Rusia me forcën e Familjes në betejë e pandryshuar!
  
  Vajzat i duan shumë këmbëzbathurat,
  Vraponi me vrull nëpër reshjet e akullta të dëborës...
  Dhe ata do ta rrahin Mongolin me një grusht,
  Të mos guxoj të merresh me Atdheun!
  
  Atdhe më të bukur nuk mund të gjesh
  Edhe pse ata sulmojnë Rusinë me një tufë makthi ...
  Vajza nuk është më shumë se njëzet vjeç,
  Ajo tashmë ka prerë samurain!
  
  Ajo është e bukur dhe me klas
  Vajza që shkatërron mongolët me shaka...
  Lëreni Satanin të sulmojë Tokën -
  Ne do ta shtypim armikun me një rrugë prej çeliku!
  
  Kështu tunda këmbën time të zbathur,
  Dhe ajo futi thembrën e saj të zhveshur në mjekër ...
  Unë u bëra një vajzë kaq e lezetshme
  Ju nuk keni nevojë për samovolok në këtë rast!
  
  Shpatat e mia dridhen si pendë,
  Dhe ata shkatërruan ushtrinë mongole në mënyrë kaq të famshme ...
  Qoftë rrema ime e fortë,
  Armiku do të shkatërrohet në mënyrë të egër!
  
  Po, Rusia jonë nuk është më e bukur për t'u gjetur,
  I madh si dielli mbi planet...
  Ne mund të gjejmë lumturinë për veten tonë,
  Dhe këndohen bëmat e heroizmit!
  
  Rusia është një vend rrezatues,
  Çfarë i dha komunizmit popujve...
  Ajo na është dhënë përgjithmonë nga Kin,
  Për Atdheun, për lumturinë, për lirinë!
  
  Atdheu - ne përlëvdojmë Zotin Krisht,
  Le të bashkohen Maria dhe Lada ...
  Shoku Stalin zëvendësoi babanë e tij -
  Ne rusët jemi të pamposhtur në beteja!
  
  Popujt e botës e duan mënyrën ruse,
  Ne jemi një, besoni njerëz me zemër...
  Më besoni, mos na përkulni me grusht,
  Së shpejti do të hapim derën e hapësirës, e di!
  
  Me këmbë të zbathur do të hyjmë në Mars,
  Së shpejti do ta zotërojmë Venusin në trimëri ...
  Gjithçka do të jetë vetëm klasa më e lartë e njohur,
  Dhe një njeri do të bëhet çdo hero!
  
  Po Jezusi është Supermen
  Me Svarog, Rusia do të ngrihet nga gjunjët ...
  Djemtë nuk do të kenë probleme,
  Le të lavdërojmë Familjen në Emër pafundësi!
  Këtu janë këngëtarë luftarakë dhe të paimitueshëm.
  Por ekuipazhi i Elizabeth po lufton shumë në mënyrë të dëshpëruar.
  Vajza qëlloi kundër armikut me ndihmën e gishtërinjve të shkathët dhe bërtiti:
  - Lavdi perëndive të Bizantit,
  Vajzat janë vetëm këmbëzbathur!
  Dhe ajo u përplas përsëri me ndihmën e një thithi të kuq të ndezur që shkëlqente si një qymyr. Këto janë vajzat e klasës më të lartë dhe kolosale.
  Ekaterina gjithashtu e goditi kundërshtarin e saj me një thithë gjoksi luleshtrydhe që dukej si pjepër.
  Pastaj ajo shtoi me një thembër të zhveshur, të rrumbullakët, të ngurtësuar, duke guxuar:
  - Lavdi perëndive ruse dhe le të vdesë dragoi i shiut!
  Elena, duke qëlluar me shumë saktësi mbi armikun, duke goditur Muxhahidët me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur të këmbëve të dalta, vyaknula:
  - Për madhështinë e udhëheqësit të ri të Rusisë, ne nuk kemi nevojë për një dragua shiu!
  Dhe përsëri shtypni thithkën rubin në buton.
  Eufrosinia u pajtua me këtë, duke goditur armikun dhe duke kërcitur, duke lëvizur gjuhën e saj të gjatë, cicëroj:
  - Do ta mposhtim armikun, edhe pse ai është shumicë,
  Vajza ka njëqind shkopinj në shpinë!
  Dhe luftëtari do të përdorë një thithkë që shkëlqen si një syth trëndafili. Dhe këmbët e saj të zhveshura e të gdhendura do të përdorin fuqinë kolosale të shkatërrimit.
  Dhe masa e talebanëve u shemb menjëherë.
  Kjo është mënyra se si tanku kalëron dhe shtyp trupat e perandorisë së madhe dhe të fortë talebane. Askush nuk mund të qëndrojë kundër vajzave-luftëtare. Edhe nëse nuk janë në tank, por thjesht në brekët e tyre të ngushta, të zeza dhe të kuqe. Vajza të tilla janë shumë të fuqishme dhe të lezetshme plot agresion. Dhe gishtat e zhveshur të këmbëve, mjaft të gjata, të këndshme dhe të lëvizshme, aplikojnë ndikimin e forcës shkatërruese kolosale mbi kundërshtarët.
  Edhe Alenka lufton me shumë pasion. Presioni i saj dhe gjoksi i zhveshur me thithka, si sythat e tulipanëve, flet vetë. Kjo është vajza - më e shijshme. Dhe ka kaq shumë zgjuarsi operacionale, fenomenale, fuqi kozmike. Dhe ndoshta jo vetëm hapësira, por edhe toka.
  Alyonka e goditi armikun, duke përdorur thithkën e gjoksit, ngjyrën e flamurit proletar, dhe këndoi:
  - Zotat rusë - Zotat e luftës!
  Dhe ajo i hodhi armikut dhuratat e asgjësimit nga talebanët me gishtërinjtë e saj të zhveshur.
  Anyuta gjithashtu lufton. Vajza është plot forcë dhe entuziazëm. Ka edhe butësi edhe forcë. Si çeliku i veshur me gome. Dhe kështu vajza mori dhe shtypi thithkën e saj të kuqe të ndezur mbi butonin, duke lëshuar një rrjedhë të zjarrtë mbi ushtarët talebanë.
  Luftëtari këndoi:
  - Një mik mund të më ndihmojë gjithmonë,
  Mos derdhni ujë, të gjithë përreth bëjnë shaka ...
  Dhe ne mund të ndihmojmë agresorin,
  Dhe për ne Svarog është miku më i mirë!
  Dhe vajza me gishtat e saj të zhveshur hodhi një top asgjësimi me forca kolosale shkatërruese.
  Luftëtarja Alla me flokë të kuqe dhe shumë agresive, mori dhe kërciti, duke nxjerrë dhëmbët e mprehtë, që shkëlqenin si diamante:
  - Por Pasaran! Kina nuk do të na pushtojë!
  Dhe bukuroshja shtypi thithin rubin të gjoksit në butonin e levës. Dhe ajo e mori dhe e goditi me një kthesë.
  Dhe pastaj gishtat e saj të zhveshur të këmbëve të gdhendura morën dhe hodhën një bumerang vrasës. Ai fluturoi dhe preu disa koka.
  Allahu e mori dhe cicëroi:
  Së pari do ta shohim armikun në sy
  Dhe pastaj do ta skuqim dhe do ta hamë!
  Pastaj vajza mori dhe tregoi gjuhën e saj. Dhe gjuha e një vajze me një kostum të kuq është shumë e gjatë dhe e shkathët. Ai është shumë i shijshëm dhe aromatik, si dhe i pëlqen pulsimi të lëpijë.
  Luftëtari është super dhe këndoi:
  - Nuk ka fëmijëri në një perandori të tërbuar!
  Po, gratë përdorin çdo ilaç!
  Dhe pastaj thembra e saj e zhveshur hodhi një granatë.
  Edhe Maria lufton me shumë presion. Ajo është një vajzë e klasit dhe serialit më të lartë.
  Tashmë i është dashur të luftojë më shumë se një herë... Vajza ka shënuar edhe një histori të shkurtër për një histori alternative... Kur gjithçka shkon ndryshe, megjithëse ka ndryshuar jo pak në krahasim me realitetin.
  Napoleoni zgjodhi një plan alternativ lufte me Rusinë. Ai shkoi në Kiev dhe mundi trupat ruse atje. Dhe ai krijoi një kukull Rusia e Vogël. Pastaj pati një luftë dhe aderimin e Bjellorusisë dhe Lituanisë në Dukatin e Polonisë, e cila u riemërua në mbretëri. Austria mori gjithashtu një pjesë të territorit ukrainas. Rusia, pasi u mund, u bë një fuqi e vogël. Në 1815, Napoleoni nisi një fushatë kundër Turqisë.
  Mundi osmanët dhe mori Kostandinopojën. Greqia fitoi pavarësinë, Bosnja dhe Hercegovina u bë pjesë e Italisë së madhe, e cila do të vihej në fron nga djali i Napoleon Bonapartit. Rumania përfshihej në Austri, gjë që e lidhi perandorin me Napoleonin. Bullgaria dhe Serbia fituan pavarësinë, si Shqipëria, por u bënë vasalë të Francës.
  Dhe Greqia është një vasal i Italisë së Madhe zyrtarisht të pavarur.
  Në Turqi, në fakt, në Ballkan mbeti vetëm kryeqyteti Stamboll me një copë tokë të vogël.
  Megjithatë, lufta nuk mbaroi me kaq. Napoleoni filloi një pushtim të Marokut dhe Algjerisë. Por flota britanike ndërhyri me francezët. Lufta me Anglinë u zvarrit. Por Napoleoni i zgjuar arriti të merrte Gjibraltarin dhe të mundte britanikët me forcat e tij superiore në tokë.
  Pas kësaj, francezët bllokuan ngushticën dhe ishin në gjendje të kapnin të gjithë veriun e Afrikës, duke përfshirë Egjiptin dhe Sudanin. Gjatë luftimeve, francezët kishin nëndetëset e para në botë. Anglia filloi të pësonte humbje të mëdha.
  Napoleoni ka nën kontroll të gjithë Evropën dhe një pjesë të Rusisë. Dhe Britania nuk është rivali i saj.
  Gradualisht francezët mposhtën britanikët. Ata ndërtuan më shumë anije me një popullsi dhe burime shumë herë më të rëndësishme. Në fund, në vitin 1931, Napoleoni zbarkoi në Britani dhe pasi zhvilloi trupat e tij, mori Londrën.
  Britania u dorëzua ... Një haraç i madh iu imponua asaj dhe të gjitha kolonitë u bënë përsëri franceze.
  Napoleoni ishte tashmë shumë i vjetër dhe dërgoi gjeneralët e tij në betejë.
  Franca luftoi me SHBA-në dhe në Amerikën Latine për të mbajtur koloni të shumta.
  Napoleoni, pasi kishte jetuar për shtatëdhjetë vjet, gjë që nuk është aq pak për një gjeni të madh, vdiq në 1839 sipas standardeve të shekullit të nëntëmbëdhjetë. Djali i tij Napoleoni II, një biond i gjatë që nuk i ngjante babait të tij, trashëgoi fronin në moshën njëzet e tetë. Dhe sigurisht, vazhdoi lufta. Ndërsa në përgjithësi në koloni.
  Përveç kësaj, Napoleoni II kishte disa ide interesante. Në veçanti, ai mbajti një referendum dhe bashkoi Francën, Italinë dhe Austrinë në një shtet.
  Dhe kjo gjithashtu nuk është e keqe ... Dhe në Prusi ata vendosën të afërmin e tyre në fron.
  Dhe Komonuelthi drejtohej nga djali i paligjshëm i Napoleonit dhe panna polake e Valencias.
  Trupat e Napoleonit II përfundimisht përfunduan Shtetet e Bashkuara dhe pushtuan tërësisht Amerikën Veriore dhe Jugore. Pastaj Afrika u pushtua. Ajo u zgjerua në Indi dhe Kinë.
  Në 1860 pati një luftë me Rusinë. Këtë herë Moska dhe Shën Petersburgu u morën. U mbajt një referendum dhe Rusia, deri në Oqeanin Paqësor, hyri në Commonwealth. Dhe më pas Komonuelthi u bashkua me Francën. Pastaj pati një luftë në Kinë dhe një zbarkim në Australi ... Napoleoni II sundoi deri në 1883 derisa vdiq në moshën shtatëdhjetë e dy vjeç, pasi kishte pushtuar pothuajse të gjithë botën.
  Nipi i tij Napoleoni III u ngjit në fron. Nën këtë monark, luftërat e fundit përfundimisht përfunduan me kapjen e Japonisë, Filipineve, ishujve dhe tokave të tjera në Azi, si dhe Zelandën e Re.
  Përfundoi formimi i një perandorie botërore... Napoleoni i Tretë u bë konsumatori i historisë së luftërave.
  Dhe tani njerëzimi kishte një rrugë për në hapësirë.
  Në vitin 1917, njeriu i parë fluturoi në hapësirë. Dhe në 1922, u zhvillua një fluturim në Hënë. Dhe në vitin 1930 në Mars.
  Njerëzimi pushtoi hapësirën... Nga fundi i shekullit të njëzetë, vendbanimet njerëzore ishin tashmë në të gjithë planetët e sistemit diellor.
  Dhe në vitin 2020 filloi ekspedita e parë ndëryjore. Menjëherë shtatë anije kozmike u nisën drejt yllit Sirius, i cili rrotulloi disa planetë. Dhe njëri prej tyre ishte i jetueshëm.
  Një epokë e re e zgjerimit ndëryjor është futur.
  Dhe shprehja - të shkosh në Moskë përmes Kievit, ka marrë një kuptim të ri.
  Maria, natyrisht, skicoi një histori të shkurtër në një fletore. Dhe tani, sikur të qëllonte armikun me ndihmën e një thithi të kuq, dhe shkatërroi tankun e armikut.
  Dhe ajo këndoi:
  - Për fitoret në hapësirë!
  Olimpiada e fuqishme shtypi ushtarët talebanë. Dhe kosi armiqtë.
  Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo lëshoi një tufë të tërë me shegë.
  Pastaj ajo e shtypi thithin e saj rubin mbi armikun dhe bërtiti duke hapur dhëmbët:
  - Për komunizmin e pushtetit kozmik!
  Edhe Matrena lufton me dëshpërim të madh, por në të njëjtën kohë me agresivitet.
  Dhe thithkat e saj me luleshtrydhe shtypin butonat e bazukës dhe lëshojnë një raketë shkatërruese.
  Matryona këndoi duke nxjerrë dhëmbët:
  - Nuk jam insekt i mjerë, armiqtë i gris si fshirës!
  Marusya vazhdon të qëllojë kundër armikut, me forcë dhe tërbim shurdhues.
  Dhe ai gjithashtu shtyp një copë qymyr në gjoks. Dhe, gjithashtu, gishtërinjtë e saj të zhveshur po bëjnë diçka jashtëzakonisht asgjësuese.
  Marusya mërmëriti:
  - Për Rusinë e shenjtë!
  Çfarë lloj vajzash ka - një sagë hapësinore, për vikingët yjor ...
  Vajza gjithashtu skicoi një histori të shkurtër gjatë betejës, me gishtat e saj të zhveshur;
  Mbreti Charles i Dymbëdhjetë i shpëtoi vdekjes gjatë luftës në Norvegji, dhe madje pasi bëri paqe me Pjetrin e Madh, ai arriti të pushtojë këtë vend. Dhe Suedia u largua pak nga humbja. Në 1740, gjatë regjencës së Leopoldovna, Karli i Dymbëdhjetë sulmoi përsëri ... Dhe ai mundi, duke përfituar nga fakti se Biron u rrëzua, dhe kaosi dhe kaosi në Rusi, mori edhe Vyborin edhe Shën Petersburgun.
  Sidoqoftë, ushtria ruse u rikuperua pas dështimeve fillestare dhe ishte në gjendje të rimarrë kryeqytetin e Rusisë. Suedia ishte në gjendje të mbante vetëm Vyborg.
  Por rrjedha e historisë ka ndryshuar disi. Ivani i gjashtë nuk u rrëzua, pasi grushti i shtetit dështoi. Dhe ai e ruajti fronin e tij. Karli i dymbëdhjetë vdiq në moshën shtatëdhjetë vjeçare në 1752, pasi kishte sunduar për pesëdhjetë e pesë vjet. Dhe mbretërimi i tij ishte më i ngjarjeve në histori.
  Pas një pauze në 1757, Rusia ishte në luftë me Prusinë. Këtë herë, falë faktit që Ivani i Gjashtë, tashmë i rritur, ishte në fron, lufta përfundoi me humbjen e plotë të Prusisë dhe arrestimin e Frederikut II. Dhe kjo doli të ishte një arritje e madhe për Rusinë. Më pas Rusia aneksoi Poloninë, më saktë Komonuelthin dhe mundi Turqinë. Pati dy luftëra me Perandorinë Osmane. Dhe e dyta përfundoi me marrjen e Kostandinopojës dhe pushtimin e plotë të Perandorisë Osmane. Rusia cariste fitoi shumë fitore - duke arritur Indinë dhe gjithashtu duke kapur Afrikën e Veriut. Pastaj Suvorov pushtoi të gjithë Evropën, së bashku me Francën revolucionare.
  Vetëm Britania u përpoq të rezistonte. Por Nelson i shkëlqyer u mund nga Ushakovi më i shkëlqyer dhe më i suksesshëm. Dhe e ndjekur nga një ulje me kapjen e Londrës.
  E gjithë Evropa u pushtua ... Pastaj kishte tashmë një fushatë në Afrikë në shekullin e nëntëmbëdhjetë. Shumë i suksesshëm, dhe duke marrë përsipër Indinë. Dhe pastaj trupat ruse kishin pushtuar tashmë, dhe kapën Kanadanë dhe arritën në Shtetet e Bashkuara.
  Më 1815, në moshën shtatëdhjetë e pesë vjeç, vdiq Ivani i Gjashtë - më i madhi. Mbretërimi i tij ishte më i gjati ndër vendet pak a shumë domethënëse në historinë e njerëzimit. Shtatëdhjetë e pesë vjet në pushtet. Vërtetë, duhet thënë se mandati ishte nominal, për shkak të regjencës. Por e njëjta gjë mund të thuhet për Louis XIV.
  Dhe Ivani i gjashtë, i cili në historinë reale ishte një car i dështuar që i dha fund jetës në burg, në alternativë u bë sundimtari më i madh në historinë e planetit Tokë.
  Djali i tij, Pjetri i Tretë, u bë mbreti i ri. Ky monark vazhdoi politikën agresive të babait të tij. Dhe përfundoi marrjen e Kinës. Rusia mundi edhe Shtetet e Bashkuara, duke pushtuar këtë territor. Dhe tashmë nën Aleksandrin e Parë, Ushtria Latine me Japoninë u pushtua gjithashtu. Dhe Aleksandri II përfundoi pushtimin e vendeve të fundit të botës, përfshirë Australinë.
  Kështu, një perandori botërore u ngrit përsëri ...
  Gjithçka duket se është mirë, por perandoria ka autokraci dhe robëri. Dhe mbretërit përpiqen të ngadalësojnë përparimin. E cila, megjithatë, është e pamundur. Dhe në vitin 1953, personi i parë në këtë rast, Princi Alexei, fluturoi në hapësirë.
  Dhe në 1967 ata fluturuan në Hënë për herë të parë. Dhe duhet theksuar shumë e lezetshme.
  Meqenëse fluturimi për në Mars u zhvillua tashmë në 1988. E cila është akoma më e mirë se sa ishte në historinë reale ...
  Gradualisht, mbretërit filluan t'i kushtojnë më shumë vëmendje hapësirës. Pati fluturime për në Venus dhe më gjerë ...
  Cari i ri Gjergji i Parë, gjithashtu në vitin 2020, vendosi për herë të parë në historinë e Rusisë të mbajë zgjedhje për Dumën e Shtetit dhe të krijojë një kushtetutë.
  Monarku i ri relativisht i ri madje shënoi një sërë aforizmash me krahë;
  Të mendosh si cirk kërkon ecje në litar!
  Dashuria është një ndjenjë si një flaut, vetëm muzika është shumë më e ëmbël!
  Politikanët janë shpesh dhelpra dhe kurrë luanë, sepse politika nuk është punë mbretërore!
  Një fëmijë pa grindje është më i keq se një qen!
  Ndershmëria është një cilësi e rrallë për politikanët, sidomos kur numërohen votat!
  Në pulsimin e zemrës dhe venave duam ndryshim...por jo plakje!
  Rinia është e paçmuar si ari, ajo vetëm zbehet më shpejt me kalimin e kohës!
  Rinia promovon zbulime, si një fllad i freskët në një vela!
  Rinia, ndryshe nga vera, humbet vlerën me kalimin e viteve, por fiton forcë!
  Robotët në fantazi kanë lindur nga dembelizmi njerëzor, por të mishëruar nga zelli mbinjerëzor!
  Sa më shumë komandantë, aq më pak rend, sa më pak rend, aq më shumë humbje!
  Fëmijëria është si paraja gjatë inflacionit, sa më e vlefshme, aq më shpejt ndahesh prej saj!
  Gjeneralë dushku, prodhoni arkivole prej druri!
  Gjenerali është si një fuçi, veçanërisht bosh!
  Kur gjeneralët janë dushqe, lulëzon injoranca e dendur!
  Mendja dhe fantazia, si burrë e grua, vetëm muaji i mjaltit është vërtet i ëmbël kur vjehrra mbështetëse e realitetit!
  Numri i porosive nuk është gjithmonë proporcional me trimërinë, por gjithmonë pasqyron favorin e eprorit!
  Nafta është vërtet ari i zi, helmon natyrën, nxin zemrat, turbullon mendjen!
  Vaji është si gjaku i zi i djallit - helmon edhe mishin edhe shpirtin!
  Mendja është një shpëtimtar në duar të zgjuara, dhe një shkop kasapi në putrat e një idioti!
  Është më e lehtë të bësh një burrë dëbore në grykën e një vullkani në shpërthim sesa të gjesh një zbulim që nuk është përdorur për qëllime ushtarake!
  Hapja për luftë është e barabartë me mbylljen e shumë dyerve të jetës paqësore!
  Nëse doni të shmangni një luftë - pomponi muskujt tuaj, nëse doni të shmangni një luftë - ndërtoni një ushtri!
  Diplomacia lehtësohet nga barra e shpenzimeve ushtarake, negociatat janë grushte me peshë!
  Mos e premto hënën nga qielli, do të duhet të ulërish si qen kur njerëzit vijnë të bëjnë një kërkesë!
  Zemrat kërkojnë hakmarrje, por asgjë nuk është më dinake dhe më e keqe se zemra e njeriut - kështu që mendja të japë falje!
  Për të pasur një korrje, është e nevojshme të mbillni parazitë gjatë gjithë vitit!
  Duke mbjellë një dembel një herë, ju mund të keni një korrje gjatë gjithë vitit!
  Fjalimi i kuq mund të zbardhë një reputacion të zi, por nuk do ta zbukurojë jetën e një pa ngjyrë për t'u konsideruar!
  Mrekullitë e shkencës, jemi të privuar nga mërzia, mrekullitë e përparimit janë shumë interesante!
  Mrekullia kryesore e shkencës nuk godet, por shpërblen!
  Shkenca nuk është ujk, por largohet nga pylli, nëse nuk ka përgjegjësi shkencore bariu i deleve!
  Fillimi nuk duhet të jetë i zjarrtë, do të ngadalësoni deri në një datë, por ngadalësia në fillim do të ngrijë fundin!
  Fillimi është si hapja në një lojë, duhet të zhvilloheni më shpejt, por mos lëvizni pa menduar për pengjet!
  Politikani ideal është si kali në punë, por jo gomari në këshilla!
  Dashuria është, sigurisht, një ndjenjë e mrekullueshme, vetëm kur nuk vlen për alkoolin!
  Shumë kuzhinierë e prishin qullën duke derdhur qumësht të gjizë në brumë!
  Politikani është artist, vetëm ai nuk e njollosë telajon, por veten!
  Mbretërit mund të bëjnë gjithçka, por monarkët nuk duan pothuajse asgjë për njerëzit!
  Vetëm mbreti që ngrihet për popullin!
  Ka vetëm dy gjëra në botë përtej kontrollit të Krijuesit: ndjenjat njerëzore dhe marrëzia njerëzore, veçanërisht kur ndihem si njerëz të zgjuar!
  Nuk ka rëndësi kush është presidenti, rëndësi ka kush është mbreti në kokën tuaj!
  Luftë, nuk ka vend për reflektim, epoka e vdekjes dhe e çmendurisë!
  Vetëm ata që kanë mendje përtej arsyes çmenden!
  Makina nuk është thjesht një mjet transporti, por një luks që kursejnë vetëm budallenjtë!
  Lloji më i kotë i ekonomisë, për të kursyer prestigjin!
  Herë humbëm, herë vdisnim, por rusët nuk u gjunjëzuan kurrë!
  Aftësia zëvendëson sasinë, por sasia mund të falsifikojë vetëm aftësitë në mënyrë të rreme!
  - Në një trup të shëndoshë, dhe shpirti i ambalit - dhe dobësia e mishit - shpirti u shua!
  Gjaku shkëlqen si ari, por shpirtrat metalikë ndryshken prej tij!
  Edhe floriri ndryshket po qe se nuk hidhet zemra prej tij!
  Tortura nuk është argëtim, por punë e palodhur nga sektori i shërbimeve, ku keqardhja për klientin është fatale për ju!
  Shpirti i pasanikut është patriot, jo më shumë se ai i një floriri, ku e marrin dhe i rrinë!
  Ari është i verdhë si ngjyra e tradhtisë, i butë si vullneti i një oportunisti, i rëndë si ndërgjegjja e një tradhtari!
  Dhimbja është si vjehrra, obsesive, e keqe, dua ta heq qafe, por ... pa të nuk do të martohesh me fitore!
  Kur armiku nuk dorëzohet, e shkatërrojnë, e kur nuk dorëzohet, zgjuarsia sjell fitoren!
  Nuk ka rëndësi nëse i vdesin femrat e armikut, është fatkeqësi nëse meshkujt tanë kanë shtrembëruar trurin!
  Është e lehtë në betejë kur të mësuarit nuk është mundim, por argëtim i dobishëm!
  Edhe në fjalët e Krishtit, shërbëtorët e tij kërkojnë diçka që i shërben arbitraritetit të pazot!
  Një dollap i madh do të bjerë me zhurmë, dhe lavdia e madhe i shkon atij që e rrëzoi!
  Kur maska është e aftë, nuk kemi nevojë për justifikim!
  Më shpesh rrjedhin lumenj të kuq për shkak të fjalimeve të kuqe dhe veprave të zeza!
  - Kush është i destinuar të goditet me thikë, të mos dridhet në litar!
  Si gjithmonë, doli, por ata nuk donin!
  Vdekja meriton një pjesë më të mirë se jeta, sepse kohëzgjatja e saj lë pakrahasueshëm më shumë pjesë për të zgjedhur! -
  Garancitë japin garantuar grabitur!
  Një monedhë prej ari është e butë, por më vdekjeprurëse se një plumb, godet mu në zemër dhe nxjerr trurin!
  Teknologjia është perëndia e luftës - dhe diversanti i saj është ateist!
  Zoti e krijoi universin në gjashtë ditë dhe njeriu paguan për gjithë përjetësinë për një minutë dobësi të krijuar nga njeriu!
  Hynë me lesh, por nuk u kthyen me teleferik!
  Vraponi, por mos ikni, gjuani, por mos qëlloni, goditni, por mos u kundërpërgjigni, dhe më e rëndësishmja, pini, por mos u dehni!
  Askush nuk ka nevojë për veshët e një gomari të ngordhur, por dëgjimi i një dhelpre të gjallë është një dhuratë për ata që nuk kanë nevojë për gomarët për të arritur qëllimin e tyre!
  Këpucë mendjen tuaj, ju do të mbeteni përgjithmonë një tranzit!
  Lufta është ajër për mushkëritë, por i përzier vetëm me gaz binar!
  Nëse armiku nuk dëshiron të dorëzohet dhe nuk di të humbasë, ne do ta detyrojmë atë të dorëzohet dhe ta heqim nga gjiri për të fituar!
  Njerëzit e këqij e duan magjinë e zezë, njerëzit e këqij të mirë të bardhën!
  Vrasja në luftë është e vështirë në proces, e neveritshme në perceptim, por sa e mrekullueshme në fund! Pra, lufta sjell shëndet në shpirt, ngurtësim në trup dhe pastrim të portofolit!
  Ndonjëherë lufta i mbush kuletat shumë, dhe në përpjesëtim të drejtë me plotësinë e gjakut të derdhur dhe zbrazëtinë e zemrës së korruptuar!
  Detyra ndaj Atdheut është e kuqe me pagesën e përkushtimit të painteresuar!
  Lufta është një provë për të zgjuarit, kalitja për të fortët, argëtim për budallenjtë! -
  Të qeshësh nuk është kënaqësi, nuk është e mërzitshme të bësh të tjerët të qajnë!
  Një sundimtar i mirë është si mjalti me sheqer, fillimisht e lëpin, pastaj e pështyjnë!
  Dhe sundimtari i keq, si pelin, fillimisht do të pështyhet, dhe pastaj do të shkelet!
  Po, ari është i butë, por një mburojë e padepërtueshme falsifikohet lehtësisht!
  Cilësia e tejkalon gjithmonë sasinë - edhe një oqean qull elbi nuk është pengesë për një sëpatë!
  E keqja është plot forcë kur e mira dobësohet nga frika!
  Një shaka është e mirë për vendin, një lugë për darkë dhe një ndihmë për telashet!
  Ju mund të jeni me fat një ose dy herë - pa aftësi, fati largohet!
  Kush nuk është Leo Tolstoi, ai trapi letrar!
  . KAPITULLI? 24.
  Dhe në Rusi, pas vdekjes së Vladimir Putin më 1 nëntor 2022, natyrisht, pati ndryshime. Vdekja e diktatorit, si gjithmonë, rezultoi një gëzim dhe tronditje për mjedisin. Para së gjithash, Mikhail Mishustin ishte i kënaqur, i cili, sipas kushtetutës, u bë presidenti në detyrë i Rusisë. Në fakt, ai tani është me të vërtetë mbreti i ri.
  Sidomos jo lumturia, por fatkeqësia ndihmuan: Sergei Shoigu humbi popullaritetin për shkak të luftës në Ukrainë dhe tani nuk mund të pretendonte rolin e udhëheqësit dhe presidentit kombëtar. Dhe Dmitry Medvedev humbi popullaritetin edhe më herët. Pra, këtu Mikhail Mishustin tashmë i ka të gjitha atutë në duart e tij. Për më tepër, ai u përshtatet edhe oligarkëve, edhe krahut ekonomik, edhe Perëndimit, edhe forcave të sigurisë.
  Pra, nuk ka asgjë për t'u frikësuar. Po zgjedhjet presidenciale? Është kaq formale. Për më tepër, Zhirinovsky vdiq dhe komunistët nuk kanë udhëheqës të fortë.
  Genadi Zyuganov është vetëm një breshkë Tortilla, e cila ende lëviz rrokullisjet e saj.
  Grudin me shumë gjasa nuk do të lejohet të votojë.
  Navalny është një kundërshtar serioz, ai është në burg. Dhe Ksenia Sobchak nuk është aspak serioze.
  Pra, zgjedhjet presidenciale janë pseudo-konkurruese. Dhe nuk duhet të kesh frikë prej tyre. Edhe pse, natyrisht, vetë Mikhail Mishustin nuk është një superstar. Dhe tullac, dhe i shëndoshë, dhe babai është hebre, dhe situata në ekonomi është e vështirë. Dhe sigurisht, rënia e përgjithshme e popullaritetit të autoriteteve. Por edhe komunistët u lyen me bashkëfajësi në luftë. Dhe pozicioni i tyre - të gjashtët e autoriteteve doli të humbnin. Shtova disa në kurriz të elektoratit kundër luftës të Yabloko dhe Parnassus. Mikhail Kastyanov mund të jetë një kalë i errët. Për më tepër, kohët e Mikhail Kastyanov u kujtuan nga shumë njerëz të zakonshëm dhe oligarkë me nostalgji.
  Kjo do të thotë, rregulla të tjera mund të fillojnë të luajnë. Shumë nuk janë më kundër kthimit në socializëm.
  Dhe vetë Mishustin është si një yll i zbehtë në një qiell të zi.
  Epo, Mikhail Kastyanov mund të mos jetë i regjistruar. Si dhe kandidatë të tjerë seriozë.
  Mishustin ka gjykata xhepi në duar dhe KQZ-ja do të presë këdo.
  Megjithatë, është e pamundur pa turma. Përndryshe, Perëndimi nuk do t'i njohë zgjedhjet.
  Mikhail Mishustin, me hapin e tij të parë, pezulloi armiqësitë në Ukrainë dhe propozoi një format të ri për negociata.
  Në Perëndim u prit pozitivisht. Por, që forcat e sigurisë të mos mërziteshin, Mikhail Mishustin mori dhe e shpërbleu Shoigun për "fitoren e madhe" me gradën marshall. Dhe gjithashtu ylli i heroit të Rusisë. Nga rruga, një numër i gjeneralëve dhe oficerëve.
  Ishte një yje e vërtetë. Vetë ushtria tashmë ishte ngopur me betejat dhe humbjet, dhe ata nuk protestuan kundër përfundimit të luftës.
  Edhe në shoqëri u intensifikuan ndjenjat kundër luftës. Po, dhe mediat kanë filluar të punojnë sërish, në një drejtim tjetër. Mikhail Mishustin filloi të fitonte pikë për veten e tij si paqebërës. Dhe kjo lëvizje ishte serioze. Për më tepër, si elita ashtu edhe oligarkët donin fundin e luftës dhe përballjen me Perëndimin.
  Epo, komunistët u grindën pak dhe pjesa tjetër e opozitës mbështeti rrugën drejt paqes.
  Vladimir Putin u varros me standardet më të larta në një arkivol të praruar. Ata gjuanin edhe topa. Me respekt, sigurisht. Madje ata vendosën të balsamosnin kufomën, me ç'rast të ndërtonin një mauzoleum. Por në përgjithësi, kishte njëfarë ftohjeje në respektin e jashtëm për diktatorin e vdekur. Njerëzit nuk u pikëlluan shumë, disponimi i elitës është mjaft i gëzueshëm.
  Lukashenka erdhi në funeralin e Vladimir Putin, me sa duket për një dhuratë. Ai u prit ftohtë. Mikhail Mishustin ndjeu njëfarë xhelozie ndaj diktatorit bjellorus. I cili luftoi shumë, kërcënoi, por nuk hyri në luftë me Ukrainën.
  Michael as nuk foli me të. Dhe shtrëngoi duart ftohtë pa u përqafuar.
  Në përgjithësi, disponimi në botë është i ndryshëm. Natyrisht më i lumtur që vdiq diktatori dhe agresori. Por si do të jetë Mikhail Mishustin? A do të bëhet më mirë, a do ta ndalë luftën? Dhe a do të ketë sërish marrëdhënie normale me pjesën e qytetëruar të botës.
  Krerët e CIS u mblodhën për funeralin e Putinit. Si dhe Presidenti i Republikës Popullore të Kinës. Por askush nuk erdhi nga perëndimi, përveç kryeministrit të Hungarisë. Megjithatë, ishte e qartë se edhe kinezët janë të kënaqur me ndryshimet. Vladimir Putin ishte shumë i rrezikshëm për botën, duke kërcënuar të shpërthejë në një luftë bërthamore. Dhe askush nuk ka nevojë për të.
  Shumë gazetarë dhe yje të estradës ishin për ndryshimet.
  Të gjithë donin t'i jepej fund çmendurisë. Patriarku Kirill e varrosi personalisht Vladimir Putinin. Me sa duket, ai ishte i shqetësuar se si do të sillej pasardhësi. E cila është mjaft e ftohtë ndaj Ortodoksisë. Po, dhe gjysmë hebre.
  Sidoqoftë, Mikhail Mishustin u takua me patriarkun pas funeralit. Ai tha se nuk do të ketë ndryshime thelbësore në raport me kishën dhe shtetin.
  Por megjithatë, është e nevojshme që shpejt të mbahet një takim me Papën në Moskë, dhe kishat simotra të pajtohen.
  Epo, ndoshta disa reforma të vogla ende duhet të kryhen. Për shembull, për të anuluar postimin e Krishtlindjeve dhe për të zbutur Pashkët.
  Ndoshta në këtë rast Ortodoksia do të bëhet më e arritshme dhe popullore.
  Po, dhe rruajtja e mjekrës së priftërinjve dhe prerja e flokëve nuk bën dëm. Dhe duken si të egër.
  Patriarku Kirill vuri në dukje se këtu nevojitet një qasje e kujdesshme. Por është koha për të anuluar Agjërimin e Lindjes së Krishtit - është më pak i vëzhguar dhe vetëm e tremb kopenë. Epo, njerëzve duhet t'u jepet më shumë liri brenda fesë, ata tashmë janë lodhur nga kufizimet.
  Persa i perket postimeve, atehere sigurisht per Orthodhoksine vetem minus keto postime. Pastaj ishte pyetja e protestantëve.
  Mikhail Mishustin vuri në dukje: Protestantët janë gjithashtu të krishterë dhe ju duhet të jeni miq me ta, por në përgjithësi ka më pak fanatizëm dhe më shumë liberalizëm. Dhe ne do të shohim.
  Një nga vendimet e para ishte rishqyrtimi i çështjes për ndalimin e Dëshmitarëve të Jehovait.
  Në fakt, ata janë tipa normalë që nuk mësojnë asgjë të keqe. Që ju duhet të jetoni sipas ungjillit. Dhe ka vetëm një Zot! Dhe se në Bibël Zoti nuk është i vetëm? Vetë Jezusi tha: pse më quan të mirë? Ka vetëm një Zot në parajsë!
  Priftërinjtë nuk mund ta shpjegojnë këtë pak a shumë në mënyrë të kënaqshme.
  Mikhail Mishustin, përmes Këshillit të Federatave, nisi zgjedhjet e reja. Dhe slogani i tij ishte i thjeshtë: Liri, Pasuri, Stabilitet.
  Dhe në zgjedhjet presidenciale ata premtuan liri më të madhe. Në veçanti, Maxim Galkin u kthye dhe shënoi triumfin e opozitës.
  Dhe çfarë i parapriu kësaj?
  Presidenti në detyrë pohoi me kokë.
  - Po, pritëm... Por është herët për t'u çlodhur! Cari ka sunduar gjithmonë në Rusi. Dhe kjo nuk varej gjithmonë nga fuqitë formale!
  Medvedev vuri në dukje:
  - Do të jetë e nevojshme të ruajmë dhe madje të rrisim fuqinë tonë ushtarake, por në të njëjtën kohë të jemi bashkë me Perëndimin!
  Shoigu murmuriti:
  - Irreale!
  Mishustin u përgjigj:
  - Përkundrazi, është e vërtetë! Ne do të jemi të fortë për të kontrolluar Kinën! Përndryshe, ne do të bëhemi një koloni e Perandorisë Qiellore! Dhe do të vijë koha në të gjithë botën do të ketë një fuqi të vetme, dhe në këtë po vjen shpëtimi i njerëzimit!
  Shoigu u shpreh:
  - Putini duhet të nderohet në funeral! Dhe thirrni rrugët në qytete pas tij, ndërtoni monumente dhe ndoshta i jepni ndonjë qyteti mbiemrin e tij!
  Presidenti në detyrë tha:
  - Ne do të bëjmë gjithçka siç duhet ... Është e qartë se i vdekuri duhet të lartësohet. Por ne nuk kemi kohë sovjetike dhe duhet të dini kur të ndaloni!
  Shoigu pohoi me kokë.
  - Putini duhet të varroset në një arkivol të artë. Dhe diamantet janë të tepërta!
  Prokurori i Përgjithshëm sugjeroi:
  - Apo ndoshta do të balsamosim Putinin në mauzole në vend të Leninit?
  Mishustin tundi kokën.
  - Do t'i bëjmë një mauzoleum Putinit, por në Shën Petersburg! Dhe do të jetë tre herë më shumë se Lenini!
  Dhe kjo shkaktoi duartrokitje të mëdha nga ambienti i diktatorit. Ose ish-diktator!
  Ushtruesi i detyrës së Presidentit njoftoi:
  - Përgjegjës për funeralin e Presidentit rus Vladimir Vladimirovich Putin, unë emëroj Dmitry Anatolyevich Medvedev! Dhe unë nxjerr dekretin tim të parë. Dhe gjithashtu për dhënien pas vdekjes së Vladimir Putinit të titullit Hero i Federatës Ruse dhe Marshalli i Federatës Ruse! Gjithashtu përgatitni dekrete për ndërtimin e një mauzoleu për Putinin në Shën Petersburg dhe futjen e dhjetë ditëve zie. Dhe prandaj bëhu!
  Dhe grupi bërtiti në mënyrë agresive:
  - Lavdi Rusisë! Dhe lavdi pas vdekjes Putinit!
  Mishustin shtoi:
  - Dhe unë gjithashtu shpall një konkurs për një monument të Putinit. Sipas kushteve të konkursit, ai duhet të jetë monumenti më i madh, ose më mirë një statujë në botë.
  Matvienko tundi me kokë në shenjë miratimi:
  - Kjo është një ide e mrekullueshme!
  Ushtruesi i detyrës së Presidentit shtoi:
  - Dhe Jelcin duhet të bëjë gjithashtu një statujë. Unë propozoj të gjejmë një vend afër Moskës, në mënyrë që të ketë një rrugë të tërë për monumentet e presidentëve të Rusisë. Edhe për pushtetarët e ardhshëm!
  Shoigu qeshi.
  - A dëshiron t'i bësh një monument vetes Misha?
  Mishustin tha:
  - Ne presidentët jemi të ngjashëm me faraonët! Le të ndërtojmë mauzoleumet tona!
  Ministri i Mbrojtjes kujtoi:
  - Po unë grada e marshallit dhe ylli diamanti i fitores?
  Presidenti në detyrë u pajtua:
  - Dhe përgatit një dekret për Shoigu ... Dhe le Dmitry Medvedev të marrë yllin e heroit të Rusisë. Dhe pastaj kaq shumë vite në pushtet, dhe pa urdhër!
  Ushtruesi i detyrës së kreut të këshillit të sigurisë pohoi me kokë.
  - Kjo eshte e vertetë! Unë kam ëndërruar prej kohësh për një yll!
  Mishustin shtoi:
  - Unë urdhëroj gjithashtu që të përgatitet një dekret për dhënien e një medalje nderi të veçantë të gjithë anëtarëve të Asamblesë Federale dhe anëtarëve të Këshillit Shtetëror, dhe pagimin e një çmimi special për një nëpunës civil nderi! Dhe mbi të, përgatitni një dekret për dyfishimin e pagave dhe pensioneve të të gjithë oficerëve dhe gjeneralëve të organeve të rendit! Dhe gjithashtu për faktin se të gjithë pensionistët ushtarakë u caktohet grada tjetër ushtarake!
  Shoigu tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Ky është një vendim i mençur i madh! Forcat e sigurisë janë shtylla jonë!
  Ministri i Financave u shpreh:
  - Thesari është bosh!
  Mishustin bërtiti:
  - Printo më shumë! Madje është e dobishme për të përshpejtuar pak inflacionin! Ka mungesë të ofertës monetare në Rusi!
  Kreu i Bankës Qendrore pohoi me kokë.
  - Ne do të bëjmë një të mirë!
  Mishustin tha:
  - Ju mund të lejoni zyrtarët të japin dhurata deri në dhjetë mijë dollarë. Ata gjithashtu duhet të jetojnë. Dhe deklaratat e të ardhurave - ne do të klasifikojmë! Dhe në përgjithësi do të jetë e nevojshme të rriten pagat e zyrtarëve në të gjitha nivelet.
  Medvedev sqaroi:
  - Por jo tani, por pas zgjedhjeve! Ne duhet të fitojmë zgjedhjet presidenciale në Rusi! Popullit nuk do t'i pëlqejë rritja e të ardhurave të zyrtarëve!
  Ushtruesi i detyrës së Presidentit u shpreh:
  - Por zyrtarëve do t'ju pëlqejë! Nuk ka rëndësi si votojnë, rëndësi ka si mendojnë!
  Ministrat duartrokitën...
  Ndihej se pasardhësi i Putinit ishte personi i tij. Dhe do të jetë e mundur të vidhni më me guxim. Për më tepër, shembulli i Navalny-t tregoi se ata burgosin armiqtë e pushtetit, dhe jo ata që vjedhin!
  Kishte edhe urdhra të tjera të ushtruesit të detyrës. Në veçanti, deputetëve iu kërkua të legalizonin privatizimin falas të apartamenteve në Moskë, sipas detyrës zyrtare. Kjo do të frymëzonte shumë jorezidentë.
  Dhe deputetët gjithashtu duhej të shërbenin në dy mbledhje - të paguanin një pension prej njëqind për qind, pavarësisht nga mosha.
  Dhe ky është vetëm fillimi.
  Dhe Mishustin i dha Putinit pas vdekjes edhe Urdhrin e Meritës për Atdheun, shkalla e parë.
  Dhe ata vendosën jo vetëm ta bënin arkivolin e Putinit të artë, por ende të shpërndarë me diamante.
  Në të njëjtën kohë, Mikhail Mishustin dhe Joe Biden biseduan në telefon;
  Ai foli në telefon me Mishustin ...
  Presidenti në detyrë i Rusisë tha:
  - Të gjithë e kuptojmë se është koha për t'i dhënë fund Luftës së Ftohtë! Ne vetëm dobësojmë njëri-tjetrin!
  Biden u pajtua me këtë:
  - Ne nuk kemi nevojë për një luftë hibride! Dhe është mirë që ky përbindësh Vladimir Putin ka vdekur!
  Mishustin sinqerisht vuri në dukje:
  - Edhe unë jam i kënaqur për këtë ... Por tani për tani më duhet të luaj pikëllimin në publik dhe të lavdëroj të vdekurit! Por pasi të zgjidhem president, ne do të bëhemi miq të vërtetë!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara tha logjikisht:
  - Nuk ka rëndësi personaliteti! Sistemi i rëndësishëm! Unë nuk do të kandidoj për një mandat të dytë, por sistemi do të mbetet!
  Ushtruesi i detyrës së Presidentit pyeti:
  - Po Trump?
  Biden qeshi.
  Nuk do të kemi një Trump tjetër!
  Mishustin ra dakord:
  - Po, por ne nuk do të kemi një Putin të dytë! Gjithçka shkon në rreth!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara u përgjigj me zemërim:
  - Unë mendoj se jo! SHBA duhet të bëhet e qëndrueshme. Lëkundjet e vazhdueshme të lavjerrësit në një drejtim ose në tjetrin vetëm na dëmtojnë!
  Presidenti në detyrë konfirmoi:
  - Dhe ne kemi një komunist Alexei Kuznetsov. Ai mund të bëhet për ju njëqind herë më i keq se Putini!
  Biden, duke kapur menjëherë thelbin, tundi me kokë:
  - Ne mund t'ju ndihmojmë në këtë luftë të shenjtë!
  Mishustin tha hapur:
  - Është e nevojshme që Kuznetsov të ketë llogari dhe pronë jashtë vendit. Dhe ne do të lëshojmë një skandal të madh mbi këtë bazë!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara tha me një psherëtimë:
  - Do ta bëjmë! Dhe çfarë do të marrim në këmbim!
  Presidenti në detyrë tha me mirënjohje:
  - Le të anulojmë ligjin e Dima Yakovlev!
  Biden qeshi dhe tha:
  - A mendoni se birësimi i fëmijëve të alkoolistëve nga jetimoret tuaja do ta ndihmojë shumë Amerikën?
  Mishustin logjikisht kundërshtoi:
  - Do të pritet pozitivisht nga populli amerikan. Është e nevojshme të ulet shkalla e histerisë reciproke në media! Lëreni tuajin të na bëjë më pak presion. Dhe unë do të ngrij sulmet ndaj jush në mediat tona!
  Biden vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Mediat tona janë më të lira. Dhe për ca kohë mund të ketë sulme kundër Rusisë. Por ju nuk do të ndesheni, dhe ne nuk do të tërhiqemi!
  Mikhail Vladimirovich vuri në dukje:
  - Do të flasim më shumë në funeralin e Putinit... Do të diskutojmë çështje të diskutueshme. Në çdo rast, ndryshe nga Car Vladimir, unë e kuptoj se sa e rrezikshme është Kina. Dhe se ne duhet ta ndalojmë së bashku!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara ra dakord:
  - Mirë që ka mirëkuptim! Por përpiquni të silleni në atë mënyrë që të gjithë të shohin se Rusia po ndryshon për mirë!
  Mishustin konfirmoi:
  - Unë kam nënshkruar tashmë një falje për Alexei Navalny, dhe ky është një sinjal për ju - ne jemi tashmë të ndryshëm!
  Pas funeralit të Vladimir Putin u vendos në mauzole
  Dhe arkivoli i Vladimir Putinit është i mbështjellë trashë me diamante me gjethe ari. Dhe është e bukur dhe e pasur.
  Të ftuar të ardhur nga e gjithë bota. Përfshirë nga Kina, SHBA, Ukraina etj.
  Mishustin, siç ishte premtuar, zhvilloi një takim me Biden. Por para kësaj ai u takua edhe me shokun Xi Jinping. Ai u përpoq të bindte mikun e tij kinez se Rusia është ende një aleate e Perandorisë Qiellore dhe asgjë nuk do të ndryshojë. Por Mikhail Vladimirovich shmangi specifikat. Deri më tani, Kina nuk ka kërkuar asgjë shtesë nga Rusia, por në rregull. Edhe pse Xi Jinping la të kuptohet se Rusia mund të ndajë sekretet dhe teknologjitë ushtarake me Kinën, si dhe çmimet më të ulëta të naftës dhe gazit. Ashtu si, Kina është bërë shumë e fortë pas pandemisë, dhe se ata kanë burime të tilla ...
  Mishustin mendoi se kinezët do të rrisin presionin ndaj Rusisë. Për më tepër, më shumë pushtet dhe më shumë arrogancë. Xi Jinping ftoi presidentin në detyrë të vizitojë Kinën dhe të diskutojë disa nga çështjet e diskutueshme atje.
  Mund të shihet se Presidenti i Republikës Popullore të Kinës e shikon Mishustinin sikur të mos ishte i barabartë dhe qartë se do t'i japë një shtrëngim të mirë. Dhe ka më shumë ftohje në sytë e tij. Xi Jinping së shpejti do të kandidojë për një mandat të tretë - në kundërshtim me traditën e Deng Xiaoping. Dhe kundër kësaj, një pjesë e konsiderueshme e partisë nuk është një shoku Xi aq i madh sa të shkelen dy mandate. Natyrisht, presidenti kinez, i cili konsiderohet një lider i pavendosur në politikën e jashtme, dëshiron të ushtrojë presion mbi Rusinë. Për më tepër, pasardhësi në kuptimin politik dhe në aspektin e dashurisë së njerëzve është më i dobët se paraardhësi i tij.
  Xi Jinping dëshiron të tregojë se çfarë është i aftë dhe të anojë Rusinë se rusët janë thjesht partnerë të vegjël.
  Mishustin e ndjeu atë. Ashtu si pas vdekjes së Stalinit, kur Mao Ce Duni rriti ndjeshëm presionin e tij mbi BRSS dhe u bë shumë më i ashpër dhe pa kompromis.
  Në takimin me Biden, Mikhail Vladimirovich u përpoq të dukej i sigurt, por duart i dridheshin.
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara përshëndeti. Dhe ata filluan të flasin.
  Mishustin tha:
  - Ne jemi Rusia - kjo është një farkë armësh dhe lëndësh të para! Dhe në të njëjtën kohë ka një potencial të madh shkencor. Dhe është përgjegjësia jonë ta mbajmë botën të qëndrueshme dhe të begatë.
  Biden u pajtua me këtë:
  - Sigurisht, Rusia është një vend i fortë dhe një fuqi botërore. Dhe ne duhet të jemi miq dhe ta mbajmë botën së bashku!
  Presidenti në detyrë rus pohoi me kokë.
  Po zoti Joe! Por për këtë është e nevojshme të akordohet opinioni publik me krijimin e ndërsjellë. Ju nuk duhet të na prekni, por ne nuk duhet t'ju prekim!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara vuri në dukje:
  - Ne kemi shtyp të lirë!
  Mishustin pohoi me kokë.
  - Dhe ne jemi zyrtarisht të lirë! Por varësia aktuale është gjithmonë e pranishme!
  Biden vuri në dukje:
  - Mbani gazetarët tuaj dhe ne do ta kemi më të lehtë t'i mbajmë tanët!
  Presidenti në detyrë i Rusisë tha:
  - Do të jetë një vendim i ndërsjellë pa sulm!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara vuri në dukje logjikisht:
  - Nuk mjafton vetëm kjo! Ne kemi nevojë për një miqësi të përbashkët amerikano-ruse! Që të mos ngrihemi kundër njëri-tjetrit!
  Dhe anasjelltas, ata vlerësuan dhe shkëmbyen festat e miqësisë!
  Mishustin u pajtua me këtë:
  - Le të jetë kështu! Do mbyllemi në pozicionet tona! Do të dërgoj një delegacion fëmijësh në SHBA!
  Biden tundi kokën dhe vuri në dukje:
  - Po, dhe ligji i Dima Yakovlev duhet të shfuqizohet. Ai është shumë fyes për popullin amerikan dhe mediat!
  Ushtruesi i detyrës së Presidentit pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Anulo zoti President! Ju dhe unë jemi miqtë e Joe përgjithmonë! Do të jem shok me pasardhësin tuaj, kushdo qoftë ai!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara pyeti në thelb:
  - A mund të fitoni zgjedhjet për postin e Presidentit të Rusisë?
  Mishustin tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Nuk ka rëndësi si votojnë - rëndësi ka si mendojnë! Unë do të fitoj dhe kursi im i ri do të jetë më i mençur!
  Biden vuri në dukje:
  - Ne mund t'ju ndihmojmë në zgjedhje!
  Presidenti në detyrë i Rusisë u shpreh:
  - Gjëja kryesore këtu është që ju të mos ndërhyni! Armiku, veçanërisht komunistët, përdorin edhe retorikë antiperëndimore. Afrimin shumë të fortë me Perëndimin mund ta përdorin për qëllime propagandistike. Gjëja kryesore këtu është që ju të mos u jepni atyre një arsye për të kritikuar Shtetet e Bashkuara. Në veçanti, ne jemi të gatshëm t'ju ndihmojmë në Afganistan. Ne kemi përvojë në këtë çështje dhe nuk na duhen talebanët në barkun e Rusisë!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara tha me një psherëtimë:
  Kjo luftë ka zgjatur shumë. Shumica dërrmuese e amerikanëve besojnë se ne nuk kemi çfarë të bëjmë atje! Në të vërtetë, pse duhet të shpenzojmë një milion dollarë për secilin nga ushtarët tanë në këtë vend!
  Mishustin tundi me kokë dhe duke nuhatur hundën vuri në dukje:
  - Po, të kuptoj! Kemi shtuar edhe kritikat për Ukrainën. Dhe kjo është një kritikë shumë agresive! Sidomos nga ana e yllit të ri komunist Nikolai Bondarenko! Ky është një përbindësh i vërtetë!
  Biden tha me një buzëqeshje:
  - Mund ta burgosni si Navalny!
  Presidenti në detyrë i Rusisë u shpreh:
  - Ashtu është, ne do të çlirojmë Navalnin! Unë tashmë kam nënshkruar faljen e tij!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Kjo eshte mire! Kjo do ta bëjë më të lehtë për ne kryerjen e propagandës në favor të udhëheqjes së re ruse!
  Mishustin pohoi me kokë me një buzëqeshje:
  - Do të jetë mirë, miku im!
  Biden tha me një psherëtimë:
  - Mjerisht, Presidenti i Shteteve të Bashkuara është shumë i vjetër dhe nuk i ka mbetur shumë kohë! Në këtë rast, nevojitet një sistem marrëdhëniesh afatgjatë!
  Presidenti në detyrë i Rusisë u shpreh:
  - Nuk kam dëshirë të përsëris rrugën e Putinit dhe të rivendos afatet e mia! Por gjëja kryesore është partia, dhe disponimi i saj, dhe lideri është dytësor!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara ra dakord:
  - Po partia dhe sistemi janë primare! Dhe në këtë drejtim, ne do të jemi përgjithmonë bashkë nëse do të krijojmë një sistem të qëndrueshëm!
  Mishustin tundi me kokë dhe tha:
  - Kur të piqet opinioni publik, ne do t'i bashkohemi NATO-s, G8-ës, madje edhe Bashkimit Evropian! Shpresoj se e ardhmja do të jetë BE!
  Biden konfirmoi:
  - Po, ne do të krijojmë një bashkim euro-amerikano-aziatik! E ardhmja do të jetë në globalizimin politik të botës! Në fund të fundit, globalizimi është një proces progresiv, apo jo?
  Presidenti në detyrë u pajtua:
  - Pa dyshim progresive! Dhe unë e kuptoj këtë, ndryshe nga Putini, i cili ishte mbështetës i një bote multipolare!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara tha logjikisht:
  - Një botë shumëpolare është një rrugë pa krye! Vetëm në globalizmin politik të shpëtimit të njerëzimit, nga shkatërrimi i ndërsjellë!
  Mishustin tundi kokën në mënyrë agresive.
  - Shkatërrim i madh dhe i ndërsjellë! Në fund të fundit, ne kemi një planet dhe të gjithë jemi njerëz! Duhet të jemi miq! Por Putini mbeti në idetë e tij në mesjetë!
  Biden pyeti:
  - Dhe pse ia derdhët arkivolin me diamante?
  Presidenti në detyrë i Rusisë qeshi:
  - Sigurisht që është shumë! Por ne luajmë me instinktet e turmës. Vladimir Putin u kanonizua fjalë për fjalë dhe u shndërrua në një hyjni të gjallë! Dhe kjo duhet të merret parasysh! Por së shpejti droga do të ulet dhe kombi do të ketë një lider të ri! Dhe kongresi i njëzetë po vjen!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara qeshi dhe u përgjigj:
  - Kongresi i njëzetë! është mirë! Rusia po ecën në drejtimin e duhur! Dhe sigurisht ju zgjidhni ...
  Mishustin tha me besim:
  - Unë zgjedh qytetërimin kundër barbarisë!
  Biden tundi kokën në shenjë miratimi.
  - Më mirë të mos them!
  Presidenti në detyrë i Rusisë u shpreh:
  - Le të jetë në një diamant, por prapë ky Putin është në një arkivol! Dhe ari nuk do ta bëjë të gjallë! Kështu që tani unë jam mbret! Dhe unë nuk do t'ia jap fronin tim askujt!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara tha duke qeshur:
  - Nuk ka fron - ne jemi thjesht shërbëtorë të popullit!
  Mishustin u pajtua me këtë:
  - Po, ne jemi shërbëtorë të popullit, por për disa arsye ata filluan t'i bëjnë keq pronarët!
  Biden theksoi në mënyrë agresive:
  - Epoka e mbretërve është e vjetëruar! Presidenti është në radhë të parë shërbëtor i popullit!
  Dhe presidenti amerikan piu pak lëng... Mishustin preferonte verën e kuqe. Ia sollën vajza të bukura.
  Pati një pauzë ... Mishustin vërejti:
  - Është e pamundur të diskutosh gjithçka në funeralin e Presidentit të Rusisë. Dhe derisa të zgjidhem president nga populli, duart i kam të lidhura. Është e rrezikshme të shkosh menjëherë për afrim me Shtetet e Bashkuara. Këtu ju duhet të veproni me mençuri dhe të arsyeshme, pa ekstreme të panevojshme!
  Biden tundi kokën në shenjë dakordësie.
  - Po, nuk jemi me nxitim! Por çfarë ndodh me Ukrainën?
  Presidenti në detyrë i Rusisë, me mirënjohje tha:
  - Ne duhet të rivendosim marrëdhëniet ekonomike me ta, dhe para së gjithash. Dhe pastaj zgjidhni çështjet e diskutueshme! Derisa të përkeqësojmë marrëdhëniet!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara vuri në dukje:
  - Por marrëveshjet e Minskut duhet të rishikohen! Dhe bëni një sërë ndryshimesh që pala ukrainase këmbëngul!
  Mishustin konfirmoi:
  - Ne do të përpiqemi ta zbatojmë atë. Do të punojë. Mos harroni se unë vetë jam vetëm aktrim dhe nuk kam pasur kohë të forcohem! Duhet kuptuar që i njëjti Shoigu dhe Medvedev dhe zyrtarë të tjerë të sigurisë nuk janë ende të mbrojturit e mi! Dhe ata mund të tregojnë veten!
  Biden tundi kokën në shenjë dakordësie.
  - E kuptoj! Dhe unë do të përpiqem të bëj gjithçka me kujdes dhe të mos dëmtoj qeverinë e re ruse. Nuk kemi nevojë për ardhjen e një komunisti të ri dhe të talentuar! Dëshironi ndihmë intelektuale?
  Presidenti në detyrë i Rusisë u shpreh:
  - Kemi mjaft njerëz të zgjuar! Megjithatë, diçka nga përvoja jonë mund të jetë e dobishme .... Dmth, më falni nga përvoja juaj amerikane!
  Presidenti i Shteteve të Bashkuara kujtoi:
  - Ne madje e ndihmuam Jelcinin në një kohë! Nëse jo teknologjitë tona politike, atëherë do të ishte një dështim i madh në zgjedhje. Dhe kështu ata mund të mbyllnin hendekun me komunistët dhe pastaj hodhën disa fletë votimi të tjera. Plus, Alexander Lebed u ble me gjilpëra! Dhe ata kryen një operacion të zgjuar për të kaluar një moçal të padepërtueshëm, dhe mrekulli të vërteta!
  Mishustin vuri në dukje, duke nxjerrë dhëmbët e tij të rremë:
  - Autoriteti i qeverisë sonë është i madh! Dhe populli nuk është ende gati për kthimin e komunistëve! Dhe shpresojmë se nuk do të ndodhë kurrë! Dhe ne do t'i njollosim të gjithë në mur!
  Biden qeshi dhe u përgjigj:
  - Është gjithashtu mirë! Më pëlqen lufta!
  Në ndarje, të dy sundimtarët shtrënguan duart dhe u ndanë ...
  Mishustin zhvilloi gjithashtu një takim të shkurtër me Zelensky për nusen në mauzoleumin e Putinit. Presidenti i Ukrainës dukej i gëzuar, në fund të fundit, armiku kryesor i vendit të tij kishte vdekur. Diskutimi shkoi shumë shpejt. Disa kontakte ekonomike u nënshkruan aty për aty.
  Mishustin tha:
  - Donbass nuk është i nevojshëm për ne! Nuk ka ku të vendosni qymyrin tuaj! Pse duhet të përpiqemi dhe të abonojmë për to!
  Zelensky vuri në dukje:
  - Ju thjesht mos ndërhyni me ne - ne do ta zgjidhim vetë problemin e Donbass!
  Presidenti në detyrë i Rusisë qeshi dhe tha:
  - Dyshoj se do të mund t'i mposhtni me forcë, edhe nëse nuk ju ndërhyjmë! Dyshoj shumë!
  Presidenti i Ukrainës buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Amerika dhe NATO do të na ndihmojnë. Dhe më besoni, ukrainasit dinë të luftojnë jo më keq se rusët! Mos harroni vëllezërit Klitschko!
  Mishustin u vrenjos. Wladimir Klitschko, i cili tashmë ishte shkruar në rezervë, ose në sallën e famës, papritur u kthye në ring, megjithëse të gjithë tashmë ishin lodhur duke e pritur. Dhe ka luftuar me ish-kampionin e botës në katër versione, Ruiz. Dhe ai dërgoi një boksier relativisht të ri me një goditje të fuqishme në nokaut.
  Kjo bëri bujë të madhe në botën e boksit. Dhe tani Wladimir Klitschko duhet të luftojë në një revansh me Tyson Fury! Dhe sigurisht që është thjesht e mrekullueshme! Dhe nëse Wladimir Klitschko hakmerret, ai do të bëhet një legjendë e vërtetë! Dhe mundi rekordin e Foreman! Dhe pastaj janë Usyk dhe Lomachenko - gjithashtu yje!
  Presidenti në detyrë i Rusisë qeshi dhe u përgjigj:
  - Më mirë mos nxitoni! Le ta zgjidhim këtë problem! Disa kompromise janë të mundshme këtu, veçanërisht pasi ky është një territor legal ukrainas. Dhe ne mund të bëjmë shumë presion mbi separatistët!
  Zelensky u pajtua me këtë:
  - Sigurisht, është shumë më mirë ta arrish këtë në mënyrë paqësore! Kështu që shpresoj të shkojmë mirë!
  Mishustin bërtiti:
  Ne jemi për paqen, për miqësinë,
  Për buzëqeshjet e botës...
  Për përzemërsinë e takimeve!
  Dhe diçka u nënshkrua aty për aty... Zelensky premtoi se do të frenonte Radën dhe do të zbuste ligjin për gjuhën ruse.
  Mishustin, nga ana tjetër, dha zbritje në gaz dhe naftë. Në të njëjtën kohë, të dyja palët shtrënguan duart.
  Presidenti në detyrë i Rusisë propozoi gjithashtu ndryshime të reja në kushtetutë. E drejta e votës nga mosha katërmbëdhjetë vjeç dhe të burgosurit me vendim gjykate. Dhe gjithashtu të vendosë postin e zëvendëspresidentit. Për ta bërë atë një sistem politik më të qëndrueshëm. Dhe pastaj në fund të fundit, Vladimir Vladimirovich Putin ishte i përkulur. Megjithatë, për disa vite ai dukej jashtëzakonisht i lodhur. Dhe kjo nuk erdhi si një surprizë e madhe.
  Shumë më tepër shqetësues ishte fenomeni i Nikolai Bondarenkos, i cili rrëzoi të moshuarin Zyuganov, i cili tashmë kishte rënë në çmenduri. Nëse Navalny është padyshim një udhëheqës i fortë, por jo një liberal shumë i popullarizuar në mesin e njerëzve, atëherë Bondarenko udhëhoqi komunistët - dhe kjo është fuqi dhe popullaritet kolosal.
  Genadi Zyuganov është me të vërtetë një opozitë e tillë që një dhuratë për çdo qeveri: të moshuar, të sëmurë dhe plot pleqëri! Dhe tepër konservatore dhe me pamje arkaike, edhe në vitet nëntëdhjetë. Por tashmë dekada e tretë e shekullit të njëzet e një ka ikur dhe komunistët padyshim kanë nevojë për një udhëheqës të ri, dhe të gjithë ata që nuk janë të verbër e shohin këtë!
  Dhe tani makthi i Kremlinit është bërë realitet, dhe komunistët kanë një të vërtetë dhe të ri, dhe një luftëtar luftarak është shfaqur!
  Dhe sigurisht kjo është serioze. Viti 2022 doli të ishte viti i zgjedhjeve të parakohshme presidenciale në Rusi. Dhe gjyqe shumë serioze e prisnin elitën në pushtet. Kësaj radhe, Zyuganovi i dobët dhe i vjetër nuk mund të ishte më një partner sparring i kandidatit të qeverisë. Edhe pse konkurrenti më i mirë nuk mund të gjendet. Kur Zyuganov flet, njerëzit duan të gogësin ose edhe të gërhasin. Dhe nga Grudinin e bënë hajdut e mashtrues. Për më tepër, Pavel Grudinin gjithashtu nuk është më i ri. Dhe në çdo rast, më i vjetër se Mikhail Mishustin. Dhe do të ishte e përshtatshme të luftosh edhe me të.
  Por Zyuganov nuk është aq i thjeshtë dhe hyri në presidencë nga Partia Komuniste. Dhe Nikolai Bondarenko mund të parandalohet të gjejë faj me postin si polic.
  A nuk është ajo? Genadi Zyuganov është një dhuratë si një partner sparring.
  Zhirinovsky i mungon shumë.
  Mikhail Mishustin mori dhe i dha pas vdekjes Vladimir Volfovich Zhirinovsky yllin e Heroit të Rusisë, dhe gjithashtu dha gradën e gjeneral kolonelit.
  Në Partinë Liberal Demokratike kjo u prit pozitivisht. Dhe ata njoftuan se do të mbështesin Mikhail Mishustin në zgjedhjet presidenciale në Rusi.
  Por komunistët janë shumë dinak. Përveç senilit të moshuar Zyuganov, Valentin Konovalov u nominua papritur për presidencën si guvernator i Khakassia.
  Për më tepër, ka pasur një marrëveshje që ai që do të bëhet kreu i vlerësimit do të ndihmohet. Dhe do të merret një tërheqje e ndërsjellë.
  Genadi Zyuganov dukej shumë i vjetër dhe i dobësuar.
  Dhe ku duhet të shkojë për presidencë.
  Më shumë se dyzet kandidatë kanë mbledhur tashmë nënshkrime dhe pritej që rekordi i Ukrainës të thyhej. Se me të vërtetë u bë e ftohtë dhe lufta ishte e ashpër.
  Mikhail Mishustin, për të tërhequr vota shtesë, lejoi shitjen e alkoolit gjatë natës, si dhe tezgat e udhëtimit dhe birrën në vende të ndryshme.
  U zbut edhe ligji kundër duhanit. Për më tepër, ai ishte zbutur ndjeshëm, veçanërisht në ato pika ku shkelej më shpesh, ose ishte më e vështirë për ta kontrolluar.
  U vendos që të kthehej reklamimi i birrës në televizion. Për të mbajtur gazetat private të lumtura, atyre u lejohej të reklamonin alkoolin dhe duhanin.
  Mikhail Mishustin njoftoi rikthimin e një sërë lirish dhe liberalizimin vertikal.
  Në veçanti, u reduktuan dënimet për shpërndarjen e drogave të lehta dhe prostitucionin.
  Biznesi i lojërave të fatit u legalizua sërish.
  Madje, Mikhail Mishustin e quajti ndalimin e kazinosë marrëzi të zotit Medvedev, i cili vetë shpërdoroi shumë gjëra atje.
  Dhe tani ai dëshiron të rikuperojë qytetarët e respektuar të Rusisë. Dhe kështu me radhë...
  Mikhail Mishustin filloi të drejtojë. Në veçanti, ai uli objektivat për vodka. Dhe reklamimi i birrës u shfaq përsëri në televizion. Dhe gjithashtu shumë më tepër.
  Kishte liberalizim.
  Dhe u propozua që të zgjidhen guvernatorët nga mosha njëzet e një vjeç, pavarësisht nga bindjet e tyre. E cila gjithashtu u bë një fshesë e re, e cila tashmë ishte shkumës në një mënyrë tjetër.
  Mikhail Mishustin tha:
  - Do të kesh liri dhe pasuri!
  Në të njëjtën kohë u rritën edhe pagat e zyrtarëve dhe punonjësve të shtetit. Dhe rubla madje u forcua për shkak të ndërhyrjeve në valutë. Shumë gjëra u bënë.
  Por, sigurisht, inflacioni është rritur në qiell. Mikhail Mishustin uli taksat për të varfërit në dhjetë për qind. Por ende nuk ka filluar të mbledhë për të pasurit. Dhe u qetësova pak ...
  Politika sociale doli e diskutueshme...
  Në Moskë, ata vendosën të organizojnë lojëra dhe gara të reja. Dhe kjo është vërtet serioze. Në veçanti, për të mbajtur Lojëra Olimpike alternative. Pavarësisht kostove.
  Dhe projekte të tjera nga Mikhail Mishustin. Këtu, për shembull, është edhe një ide: të mbahet konkursi i parë literball në botë: kush pi më shumë vodka në një minutë! Këtu rusët mund të marrin të gjitha çmimet.
  Mishustin nuk është budalla për të pirë veten! Mori një gotë vodka dhe e rrëzoi. Dhe ai hëngri havjar të zi në të njëjtën kohë rrëzoi tre lugë. Dhe pastaj luajti letra brenda
  hedhje.
  Pastaj Mikhail Mishustin u përpoq të këndonte së bashku me Lepts. Mjerisht, shkenca ende nuk mund ta ringjallte Kobzon.
  Sidoqoftë, presidenti në detyrë i Rusisë u drodh nga mendimi se edhe Vladimir Putin do të ringjallej. Por unë doja të bëhesha mbret vetë, ose mbret!
  Mikhail Mishustin u filmua në të njëjtën shoqëri me vajzat, dhe ai ishte i rrethuar nga pula të lezetshme.
  Presidenti në detyrë i Rusisë parashtroi sloganin: Ndërtimi i kapitalizmit me fytyrë njerëzore! Dhe çdo burrë ka qasje të lirë tek një grua!
  Dhe kjo shkaktoi një rritje të entuziazmit ... Sidomos kur Mikhail Mishustin rifilloi publikimin e programit "Kukulla". Për më tepër, ky është një dezinformim i mirë. Ju mund ta tregoni Alexei Kuznetsov si një budalla të plotë. Edhe pse te "Kukullat" mund të shpërfytyrohet gjithë opozita.
  Mikhail Mishustin u tregua një djalë luftarak.
  Për shembull, tashmë cigaret dhe birra në tezga mund të shiten në çdo kohë të ditës. Dhe do të pajtoheni që është jashtëzakonisht i lezetshëm. Mikhail Mishustin përsëri shtyn ide interesante.
  Për shembull, paguani prindërit nëse fëmijët ndjekin klubet sportive. Kjo do të thotë, jo vetëm trajnimi është falas, por edhe paguhet për të vizituar seksionin.
  Një lloj promovimi i një stili jetese të shëndetshëm. Dhe ndërsa birra dhe alkooli janë tani në çdo cep. Dhe nëse doni të pini - pini!
  Dhe pirja e duhanit nuk është e dëmshme. Dënimet për marijuanën janë ulur. Për më tepër, duke iu referuar përvojës ndërkombëtare dhe rezolutës së OKB-së. Në veçanti, tashmë për transportin e drogave të lehta vetëm gjobë pa burg.
  Në përgjithësi, Mikhail Mishustin paraqiti një numër ndryshimesh në kodin penal për të zbutur dënimin. Sidomos aty ku ishin të tepërta. Veçanërisht për krimet jo të dhunshme. Si, dhe këtu nuk është e nevojshme të shkojmë shumë larg.
  Po, dhe përdhunimi i grave është një krim i tillë, ku është e vështirë të kuptohet nëse ka pasur dhunë, apo vetë gruaja joshi fshatarin, dhe më pas shkarraviti një deklaratë. Në çdo rast, dënimi në këtë rast është zbutur. Por për përdhunimin nga një burrë dhe burrat edhe u ashpërsuan.
  Këtu presidenti i mençur në detyrë i Rusisë tërhoqi vëmendjen për pasojat. Në fakt, mirë, ata qitën një grua, çfarë ndodhi me të? Vetëm keqardhje dhe dashuri. Dhe nëse një burrë përdhunohet, atëherë shumë nuk do të shtrëngojnë duart me të. Dhe në zonë ka një gjel të tillë. Edhe sikur të ishte përdhunuar dhe në kundërshtim me ligjet e hajdutëve!
  Mikhail Mishustin gjithashtu reduktoi periudhën e pëlqimit në katërmbëdhjetë vjet. Duke iu referuar faktit se në Japoni ai është përgjithësisht trembëdhjetë vjeç. Dhe se është më mirë që adoleshentët të kenë përvojë seksuale me të rritur dhe njerëz me përvojë. Dhe kjo përgjithësisht pranohet nga burrat me mirëkuptim. Pra një lloj liberalizimi seksual.
  Në të njëjtën kohë është e mundur të legalizohen martesat mes të njëjtit seks. Kushtetuta mund të interpretohet gjithmonë nga avokatët ashtu siç dëshiron presidenti.
  Në çdo rast, homoseksualët e vlerësuan atë. Dhe në Evropë, qëndrimi ndaj Mikhail Mishustin është bërë edhe më i ngrohtë.
  Dhe hipokritët le të mbyllin gojën. Pas diktaturës së Putinit, ka ardhur koha - liria!
  Dhe lirshmëri në gjithçka! Në veçanti, një monument i madh u ndërtua për Mikhail Gorbachev. Por kulti i personalitetit të Putinit filloi të thahej. Ai u kritikua gjithnjë e më shumë.
  Mikhail Vladimirovich, si Mikhail Sergeevich, filloi të mbështetej në lirinë më të madhe personale. Kur lejohej gjithnjë e më shumë. Si një kazino? Dhe pse jo? Ishte kthyer në vitet zero nën Putin. Vetëm hipokrizia e goditi në kokë Medvedin.
  Mikhail Mishustin u hodhi një kockë zyrtarëve: tani atyre u lejohej të merrnin dhurata deri në dhjetë mijë dollarë. Dhe kjo, natyrisht, shkaktoi gëzim në aparat.
  Në fakt, kishte kohë të lira. Ashpërsia perandorake filloi të zëvendësohej nga liria. Dhe përsëri, cicat femra të zhveshura u shfaqën në ekrane.
  Dhe jo vetëm kjo. Në ushtri u ngritën shtëpi publike të ligjshme. Çdo ushtar mori të drejtën për të bërë dashuri me vajza për kupon. Dhe kjo, natyrisht, është një arritje e madhe e demokracisë. Dhe madje edhe në burgje, koloni dhe qendra të paraburgimit ishte e mundur të shkoni te vajzat. Sidomos Mikhail Mishustin këmbënguli që priftërinjtë e dashurisë të ishin në kolonitë e të miturve. Që djemtë të mos përdhunojnë djemtë, por të jenë me gratë.
  Atëherë nuk do të ketë gjela në zonat e të rinjve.
  E njëjta gjë e ngjashme shkaktoi gjithashtu miratim të konsiderueshëm. Dhe dënim në të njëjtën kohë.
  Edhe pse slogani i Mikhail Mishustin: liberalizimi vertikal dhe më shumë liri do të ishte i popullarizuar sidomos tek të rinjtë. Dhe turma të tëra njerëzish u mblodhën për të përshëndetur presidentin e ri në detyrë të Rusisë!
  Mikhail Mishustin është një njeri që donte vërtet më shumë liri dhe jo vetëm për veten e tij. Ai ishte i neveritur nga ndalesat e kohës së socializmit. Dhe reagimi ndaj forcimit të pozitave të së majtës ishte antikomunizmi në propagandë. Dhe ai vazhdoi të rritej ...
  Mikhail Mishustin, një borgjez nga truri në kockë, tani donte kapitalizmin klasik dhe lirinë e plotë.
  . EPILOG
  Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin ndoqi nga afër luftimet në Iran. Ushtria e BRSS filloi të sulmojë kryeqytetin e Teheranit. Kështu ndodhi pushtimi i vërtetë i një vendi të madh. Edhe më i madh, për sa i përket zonës, se Ukraina.
  Mikhail-Vladimir ishte shumë i kënaqur: ai u bë një pushtues. Dhe çmimet e naftës u rritën në qiell. Dhe kjo lejoi rritjen e shpenzimeve ushtarake.
  Madje Gorbachev-Putin vendosi të zgjasë mandatin e shërbimit në ushtri, nga tre në gjashtë vjet. Kështu që ushtarët e zotëronin më mirë teknikën.
  Dhe anuloni të gjitha vonesat. Për më tepër, nëse jeni i sëmurë mendor, atëherë shkoni në batalionin e ndërtimit. Dhe ata që gjykohen le të shërbejnë. Për më tepër, nëse dikush mbush tetëmbëdhjetë vjeç, atëherë nga kolonia, direkt në ushtri.
  Dhe është e lezetshme!
  Mikhail-Vladimir u bë diktator dhe kërcënoi gjithë botën. Në veçanti, nuk flitej më për çarmatim. Përkundrazi, Gorbachev-Putin kërcënoi se do ta linte Amerikën të shkonte nëpër botë e zhveshur.
  Kështu është bërë politika. Dhe më e rëndësishmja, militarizmi dhe kulti i pushtetit.
  Dhe diplomaci e ashpër.
  Dhe një ide më interesante: le të shërbejnë jo vetëm burrat, por edhe gratë në ushtri.
  Dhe tani vajzat nga mosha tetëmbëdhjetë vjeç shkojnë në ushtri. Dhe ata duhet të luftojnë dhe të fitojnë.
  Dhe kjo është e mrekullueshme.
  Këtu vajzat po luftojnë, po sulmojnë Teheranin dhe po demonstrojnë forcë kolosale;
  Një gjashtë heronj, kudo që nuk kanë qenë dhe janë gati të luftojnë çdo ushtri.
  Oleg Rybachenko tundi shpatat e tij magjike. Ata u zgjatën dhe prenë dronët si thika gjalpi. Pas kësaj, djali hodhi disa bizele me eksploziv me gishtërinjtë e tij të zhveshur.
  Tanket iraniane shpërthyen.
  Djali këndoi:
  - Lavdi epokës së shpatës ruse!
  Edhe Margarita tundi tehet e saj. I goditur nga helikopterët. Dhe më pas vajza hodhi gjilpëra shkatërruese me gishtat e saj të zhveshur.
  Ndau kundërshtarët dhe bërtiti:
  Për kauzën e komunizmit!
  Dhe këtu është Natasha në sulm ... Si godet me shpata aviacionin e Iranit fetar. Dhe shkatërroni aeroplanët e armikut. Dhe më pas, me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai do të nisë një bumerang vrasës, duke shqyer ushtarët e perandorisë lindore iraniane.
  Dhe pastaj, sikur nga kërthiza, shkëlqen nga rrufeja. Dhe pastaj ajo do të heqë sytjenat e saj dhe do të lëshojë një pulsar nga një thithka e kuqe e ndezur.
  Do të copëtojë masën e ushtarëve të Khomeinit dhe do të ulërijë:
  - Lavdi epokës së popullit Sovjetik!
  Dhe pastaj Zoya preu me tërbim të egër. Ai gjithashtu shtyp duke u zgjatur me shpata dhe duke prerë kullat e tankeve.
  Dhe pastaj gishtat e këmbëve të zhveshura, si një lëndë djegëse, do të lëshohen. Dhe pastaj një dhuratë e vdekjes do të shkojë nga thembra e zhveshur.
  Dhe thithkat e purpurta do të lëshojnë një kaskadë rrufeje në helikopterë. Dhe pastaj nga kërthiza diçka vdekjeprurëse do të dalë.
  Për këtë po lufton edhe Agustini. Ajo vajzë është vdekjeprurëse. Dhe nga rrufeja e thithkave të rubinit. Dhe gishtat e zhveshur hedhin pulsarët. Dhe me një rreze nga kërthiza, ai u shtoi fatalisht trupave të Khomeinit.
  Dhe gjuha do të tregojë dhe do të rënkojë:
  - Për Nënën Rusi!
  Pra, Svetlana është shumë agresive në betejë. Dhe shpatat e saj, duke u zgjatur, prenë avionë dhe tanke.
  Dhe nga thithka e luleshtrydhes si do të lëshojë përrenjtë e vdekjes totale. Dhe pastaj kërthizat e tyre do të vriten me një goditje vrasëse. Dhe pas këmbëve të saj të zbathura ata do të përdorin të tilla që shumë armiq do të copëtohen. Irani ka rënë nën shpërndarje. T'i provosh të gjithëve se është e vështirë të fitosh forcë.
  Sidomos kur Rusia, ose më mirë BRSS, është në anën e Irakut, i cili shtrëngoi forcat kryesore të Persianëve në Perëndim. Por Rusia është ende ortodokse dhe ateiste në të njëjtën kohë, dhe për këtë arsye jo shumë afër Irakut.
  Diktator Khomeini, ju sulmuat njerëzit e gabuar.
  Oleg Rybachenko preu me shpata që zgjateshin ashpër në dronët dhe avionët e Iranit dhe i preu ato. Më pas, me gishtat e zhveshur të këmbëve të fëmijëve, ai lëshoi një rrufe vdekjeprurëse, shkatërruese që shkriu një masë tankesh armike.
  Dhe pastaj djali terminator bilbil. Dhe masa e sorrave ra në një të fikët të thellë dhe ra mbi ushtrinë iraniane të diktatorit Khomeini.
  Djali bërtiti:
  - Për aleatët e Rusisë!
  Margarita Korshunova gjithashtu lufton me dëshpërim dhe guxim. Drejton një mulli me shpata. Pastaj këmbët e saj të zhveshura vajzërore, teksa nisin një dhuratë të një vdekjeje të vërtetë dhe të rrezikshme.
  Pastaj vajza do të lëshojë një rrjedhje nga kërthiza e saj, duke avulluar një masë tankesh dhe avionësh iranianë.
  Dhe pastaj Margarita si të fishkëllejë. Dhe korbat do të bien si një qilim mbi kokat e ushtarëve iranianë. Dhe ata në të vërtetë do të thyejnë kullat dhe do t'i heqin krahët.
  Vajza bërtiti:
  - Për iniciativat tona për paqen dhe vëllazërinë ortodokse.
  Natasha është përsëri në një sulm të dëshpëruar. Shpatat e saj prodhojnë shkatërrim masiv. Dhe kaq shumë avionë dhe tanke u shkatërruan. Dhe pastaj gishtat e zhveshur do të hedhin bizele të asgjësimit dhe do të copëtojnë një masë kundërshtarësh, duke shqyer kulla nga tanket. Dhe pastaj vajza nga thithka e kuqe e ndezur rreh me një pulsar, në ushtrinë e Khomeinit.
  Dhe pastaj ka një kaskadë rrufeje nga kërthiza, kaq vdekjeprurëse. Dhe në fund, si do të fluturojë një lumë magoplazme nga gjiri i Venusit.
  Luftëtari bërtiti:
  - Për aleatët tanë!
  Tjetra pret Zoya. Vajza luftarake përdor një teknikë helikopteri. Dhe pastaj këmbët e saj të zbathura duket se lëshojnë dhuratën e vdekjes. Dhe nga thithkat e kuqërremta, vetëtima vdekjeprurëse fluturojnë, duke goditur kundërshtarët. Dhe pastaj nga rrjedhat e kërthizës së pulsarëve.
  Dhe nga shpella e Venusit, pjesë të reja të shkatërrimit të ushtarëve iranianë dhe tanke me avionë.
  Vajza bërtiti:
  - Lavdi komunizmit!
  Augustini është kthyer në veprim si një rrufe në kaskadë. Dhe tani shpatat e saj priten si mjekër deri në rrënjë. Dhe gishtat e zhveshur hedhin një dhuratë të asgjësimit total. Dhe pastaj rrezet e lazerëve fluturojnë nga thithkat e rubinit që kalojnë tanket dhe avionët iranianë.
  Por nga kërthiza, vetëtima do të qëllojë me shkatërrim.
  Dhe kështu do të vijë një cunami djallëzor vdekjeje nga gjiri i Venusit, duke sjellë vdekje të padyshimtë për gjithçka që sulmon Bashkimin Sovjetik - edhe pse në këtë rast ishte Gorbaçov-Putin që sulmoi Iranin. Dhe masa e avionëve, tankeve, dronëve u dogj plotësisht.
  Vajza këndoi me inat:
  - Të pimë së bashku për Rusinë, më saktë BRSS dhe Irakun!
  Svetlana është gjithashtu më e nxehtë në betejë. Dhe ai shkatërron trupat e Khomeinit pa më të voglin keqardhje. Dhe me gishtat e zhveshur hedh bizelet e asgjësimit, duke e dërrmuar armikun.
  Dhe rrjedhat e shkatërrimit total fluturojnë nga thithkat e luleshtrydheve, të cilat përmbysën masën e tankeve dhe avionëve të Iranit revolucionar. Edhe rrotullat fluturuan në të gjitha drejtimet.
  Dhe nga kërthiza një rrjedhë e tërë rrufeje që shkriu shumë luftëtarë të Khomeinit.
  Dhe pastaj edhe gjiri i Venusit, pasi një valë e baticës e plazmës magjike do të fluturojë dhe trupat e Khomeinit do të marrin fund.
  Svetlana bërtiti:
  - Për shpatën për lavdinë e Krishtit rus!
  Oleg Rybachenko dhe vajzat më pas bënë një luftë të madhe me iranianët. Dhe ata përdorën magji të fortë. Vajzat edhe nga gjiri i Venusit hodhën rryma energjie magjike dhe një cunami magjie. Dhe luftëtarët e Khomeinit u rrëzuan si skicat me top.
  Oleg Rybachenko jo vetëm që copëtoi me shpata tanket ferr islamike, por edhe fishkëlliu. Dhe sorrat përplasën avionët iranianë. I rrafshuan me toke.
  Edhe Margarita Korshunova do ta marrë si të dojë, por do ta drejtojë mullirin me shpata, duke i prerë luftëtarët Kaukazian. Dhe pastaj me këmbë zbathur ai do të marrë dhe do të lëshojë një pulsar të fuqishëm.
  Dhe shkatërron iranianët si një metodë përplasjeje. Dhe si fishkëllen vajza, dhe sorrat binin në avionët skëterrë islamikë.
  Vajza bërtiti:
  - Për komunizmin në mbarë botën!
  Natasha po sulmon edhe iranianët. Dhe tani shpatat e saj do të merren dhe do të priten në mënyrë të pjerrët. Dhe tani këmbët e saj të zbathura do të lëshojnë diçka vdekjeprurëse që copëton automjetet e armikut.
  Pas kësaj, vajza nga thithkat e kuqe të ndezura do të lëshojë pulsarë të nxehtë, vrasës. Dhe ata do të godasin hordhitë islamike. Dhe vajza gjithashtu qëllon iranianët revolucionarë nga kërthiza e saj me rrufe. Dhe ata me të vërtetë do të skuqin të gjithë, do të bëjnë një Barbecue.
  Por edhe më e ftohtë, kur një rrymë energjie shpërthen nga gjiri i Venusit. Dhe fshini një masë të madhe iranianësh.
  Kjo është zonja me flokë blu. Dhe ulërima:
  - Lavdi Atdheut!
  Dhe përsëri nga thithka e kuqe e ndezur, duke lëshuar një dhuratë shkatërrimi, duke vrarë ushtarë iranianë, ajo shtoi:
  Kush e ka barkun e madh do të vdesë nga uria!
  Zoya gjithashtu copëtoi si kundërshtarët e lakrës. Ajo i preu me lehtësi të madhe, sikur po hiqte ashkël. Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo hodhi një bombë asgjësuese. Dhe i shtypi armiqtë.
  Dhe pastaj nga thithkat e mjedrës gjëmon: nga e djathta në tanke, nga e majta në avionë! Dhe në mënyrë shumë efektive shtyp kundërshtarët.
  Dhe pastaj nga kërthiza e rrumbullakët me një sërë rrufeje. Dhe digjni ushtarët e Khomeinit, duke i kthyer në kërcitje.
  Dhe më pas, nga shpella e Venusit, një tornado e tërë energjie asgjësuese do të ngrihet dhe do të fluturojë jashtë.
  Vajza bërtiti me mendje:
  - Një zog fluturues, nuk ngre hundën, nuk fluturon në re!
  Agustini është i përfshirë drejtpërdrejt në betejë. Jo një vajzë, por thjesht një tigreshë. Dhe fjalë për fjalë i shqyen armiqtë me kthetra. Dhe ai pret, duke mos dhënë një shans me shpata.
  Dhe tani këmbët e saj zbathur lëshojnë një dhuratë jashtëzakonisht vdekjeprurëse të asgjësimit. Shqyerja e kundërshtarëve në fshirëse të vogla. Dhe duke privuar mundësinë më të vogël të shpëtimit.
  Por rrufetë fluturojnë nga thithkat e rubinit, duke djegur fjalë për fjalë iranianët si letër.
  Dhe një pulsar hidhet nga kërthiza. Dhe si kalon nëpër tanket djallëzore iraniane. Dhe shemb kullat e tyre.
  Dhe nga gjiri i Venusit, shpërthen një rrjedhë tjetër e plazmës magjike. Dhe nëse ai e djeg atë, atëherë trupat e Khomeinit nuk do ta gjejnë sa duhet.
  Dhe luftëtarja thotë me vete:
  - Kush do që të bëhet luan, duke mos pasur dorë ujku, do të mbetet me të drejtat e shpendëve!
  Svetlana është përsëri në lëvizje. Pret metalin me shpata. Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai lëshon granata vdekjeprurëse. Lot dhe djeg iranianët.
  Në të njëjtën kohë, vajza nuk harron të dërgojë rrufe nga thithkat e luleshtrydheve.
  Por nga kërthiza do të shpërthejë, shkatërruese dhe shkrirë metali.
  Por nga shpella e Venusit, një rreze lazer do të ngrihet dhe do të fluturojë jashtë, e cila do t'i marrë të gjithë dhe do t'i presë.
  Dhe pastaj rënkon:
  - Të drejtat e shpendëve më së shpeshti kanë parasysh gomarët, dhe karakterin e deleve!
  Oleg Rybachenko vazhdoi të luftojë me shumë besim, duke demonstruar forcën e një titani. Këtu po i preu iranianët me shpata. Dhe pastaj, me gishtat e zhveshur të këmbëve të fëmijëve, ai do të hedhë më shumë se një granatë vrastare. Do të copëtojë një masë ushtarësh të Khomeinit.
  Pas kësaj, kecja do të fërshëllejë dhe shkaba e sorra të frikësuar, si për Khomeini Islamik, do të marrë trupat dhe do të shtrihet. Dhe filluan të rrëzojnë aeroplanë pa mëshirë.
  Oleg Rybachenko tha me zgjuarsi:
  - Ai pa krahë me tru pule!
  Margarita Korshunova vazhdoi të rrotullonte rrotullat me shpata. Ajo i preu iranianët pa hezitim. Dhe në të njëjtën kohë, me këmbë të zhveshura fëmijërore, ajo hodhi dhuratat e shkatërrimit. Dhe u gris si një grumbull petë.
  Dhe si do të fërshëllejë, dhe korbi do të bjerë mbi trupat e fesë islame. Të gjitha ato do të lahen në pluhur. Dhe kur iranianët ishin nën goditjet e zogjve, ata ishin më shumë se të shtrënguar - ata i shtypën.
  Dhe Margarita thotë:
  - Mos u shtir si shqiponjë me tru pule dhe të drejta zogjsh!
  Natashka do të kërcejë dhe do të godasë me shpata. Pritini trupat e Khomeinit në lakra. Hidhe një dhuratë të asgjësimit me një këmbë të zbathur. Ai do të shfarosë shumë iranianë dhe do të kërcasë në majë të mushkërive:
  - Nëse je pulë e lagur nga natyra, do të thahesh nga uria!
  Dhe nga thithkat e kuqe të ndezura do të lëshojnë një shkarkesë vdekjeprurëse të rrymës. Do të zhdukë shumë trupa iraniane. Dhe pastaj nga kërthiza do të lëvizë si një pulsar. Dhe të gjithë kundërshtarët do të bëhen copë-copë.
  Dhe tani, nga gjiri i Venusit, do të shpërthejë një lumë cunami, i cili djeg të gjithë me plazmën djallëzore.
  Këtu është vajza.
  Dhe Zoya, në ofensivë të egër, i mund të gjithë pa pushime të panevojshme. Dhe prerë në copa më të vogla. Duke lënë pjesë fjalë për fjalë të djegur. Dhe si me një këmbë të zbathur do të hidhet diçka tepër shkatërruese. Dhe atëherë diçka që sjell vdekjen më mbresëlënëse, dhe vdekjen totale, do të fluturojë nga thithkat e kuqe.
  Dhe atëherë një i tillë i egër do të kërcejë nga kërthiza dhe do të shqyejë plazmën magjike si një tigër.
  Dhe në përfundim, nga shpella e Venusit, një dhuratë që u sjell vdekjen e vërtetë trupave të Khomeinit pa asnjë shans.
  Pastaj vajza bërtiti:
  - Nuk bën dot vezë të arta me tru pule!
  Agustini preu me shpata kullat e tankeve të Khomeinit Islamik. Dhe më pas, me gishtërinjtë e zhveshur, ajo nisi një dhuratë vdekjeje. Por thithkat e tyre rubin të vajzës fluturuan rrufe të zjarrta. Dhe dogji një bandë iranianësh.
  Dhe atëherë një tornado e tërë shkatërrimi do të fluturojë nga kërthiza.
  Por nga gjiri i Venusit, shkatërrimi fluturon, i cili sjell fitore të plotë dhe shkatërrim.
  Agustini tha me mençuri:
  - Një gjel ende mund të lëshojë vezë të arta, por karakteri i një pule vetëm të fut në rrëmujë!
  Svetlana është gjithashtu e nxehtë në betejë. Si i pret iranianët me shpata dhe i shtyp në lakër të thartë. Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai do të dërgojë një dhuratë shkatërrimi. Shkatërroni armiqtë në pluhur.
  Dhe rrufetë vdekjeprurëse do të fluturojnë nga thithkat e luleshtrydheve. Ata do t'i djegin iranianët. Dhe këtu kërthiza do të dërgojë një valë të shfarosjes totalitare të islamistëve revolucionarë të Khomeinit.
  Dhe në përfundim, një flluskë plazme magjike do të fluturojë nga shpella e Venusit, e cila do të shkrijë të gjithë armiqtë menjëherë. Dhe tanket do të tymosin, dhe predhat brenda tyre do të shpërthejnë.
  Dhe Svetlana si të ulërijë:
  - Pse jeni të gjithë në re, se truri i një pule!
  Oleg Rybachenko lufton me gjithnjë e më shumë furi. Ai do të marrë dhe do të presë armiqtë. Të gjitha do të shkërmoqen dhe do të priten në copa të vogla.
  Dhe pastaj, këmbëzbathur, me këmbën e një fëmije, ai do të hedhë një granatë dhe do ta bëjë copë-copë.
  Pasi djali fishkëlleu sërish dhe rrëzoi shumë avionë.
  Pastaj ai shprehu idenë:
  - Edhe të kesh forcën e ariut, por me tru pule do të mbetesh gomar!
  Margarita Magnitnaya preu me shpatat e saj me gjithë fuqinë e saj. Më pas vajza me këmbën e saj të zbathur hodhi dhuratën vrasëse të vdekjes. I grisën iranianët në copa kockash dhe lëkure. Dhe pastaj si fishkëllen që sorrat do të bien grumbull mbi iranianët.
  Pastaj Margarita bërtiti:
  - Nëse keni tru pule, atëherë pas takimit me dhelprën, pendët do të fluturojnë!
  Natasha po lufton shumë aktivisht me iranianët. Dhe tani këmbët e saj të zbathura po hedhin diçka djallëzore vrasëse. Dhe shpatat shkatërruan kulla.
  Dhe pastaj rrufeja do të pritet nga kërthiza ...
  Dhe thithkat e kuqe të ndezura do të lëshojnë pulsare vdekjeprurëse. Dhe pastaj vajza do ta marrë atë dhe do të lëshojë një tornado të zjarrtë nga gjiri i Venusit. Dhe ndani kundërshtarët në copa.
  Pastaj vajza cicëroi:
  - Për të bërë një copa nga një derr, duhet të kesh një rrokje të një ujku dhe një shkathtësi dhelpre!
  Zoya mori mullirin me erë me shpatat e saj. Ajo i preu të gjitha makinat dhe pistat e patinazhit u shpërndanë në të gjitha drejtimet. Dhe pastaj këmbët e zbathura të vajzës terminator lëshuan bomba, asgjësime. Dhe ata që fluturonin filluan të shqyejnë armiqtë.
  Por thithkat e mjedrës do të marrin dhe lëshojnë rrufe shkatërrimi. Dhe pastaj një rreze lazer do të fluturojë nga kërthiza.
  Dhe këtu është shpella e Venusit që do të shpërthejë një lumë tornadosh të fortë që shtyp trupat revolucionare islamike të Khomeinit.
  Dhe vajza bërtet:
  - Me shumë mundësi do të shkoni për një dhelpër të pjekur me tru pule!
  Augustini po lufton gjithashtu tani, kështu që ajo e ka ndezur si një orë me zile. Dhe i pret iranianët pa keqardhje dhe keqardhje. Hedh granata me këmbë zbathur, gris kundërshtarët.
  Dhe nga thithkat e rubinit fluturojnë vetëtima kaskadë. Por nga kërthiza, diçka absolutisht vdekjeprurëse do të goditet me çekan. Dhe grisni iranianët. Dhe këtu një tornado magjike vdekjeje dhe shkatërrimi do të fluturojë nga shpella e Venusit.
  Atëherë vajza do të leh:
  - Nëse personazhi është si ai i pulës së lagur, do të thaheni pa para në rrugë!
  Svetlana gjithashtu lufton shumë kokëfortë. Dhe ai pret me shpata dhe hedh dhuratat vrastare të vdekjes me këmbë zbathur. Dhe pastaj ai do ta marrë atë dhe nga thithkat e luleshtrydheve do të nxjerrë një kaskadë flluskash plazme magjike.
  Dhe pastaj nga kërthiza rreh një rrufe pas tjetrës.
  Por nga shpella e Venusit, si do të derdhet një uragan i shkatërrimit total dhe asgjësimit të plotë.
  Svetlana bërtiti:
  - Truri i pulës bën pa krahë, karakteri i pulës të çon në këputje!
  Oleg Rybachenko rënkoi dhe goditi me shpata me kthesa dhe shkatërrim. Dhe ai mori këmbët e fëmijëve të zhveshur dhe hodhi një granatë. Shpërtheu shumë iranianë. Dhe pastaj si të fishkëlleni. Dhe një tufë sorrash do të shtypin një re avionësh të ushtrisë së Khomeinit.
  Djali bërtiti:
  - Kush është pula në dush, ai ushqimi i dhelprës në kasolle!
  Oleg madje ishte pak i lodhur duke prerë dhe hedhur granata mbi iranianët me këmbët e tij zbathur. Djali përsëriti aforizmin:
  - Nëse do të jetosh si i bardhë, bëhu të paktën pak i kuq në dinakërinë!
  Margarita Magnitnaya hodhi një sop vrastare të asgjësimit me gishtat e saj të zhveshur. Grisi shumë ushtarë iranianë. Dhe më pas ajo dha një breshëri nga kërthiza me një lazer.
  Dhe pas kësaj ajo e mori atë, fishkëlliu dhe shkatërroi një tufë avionësh.
  Dhe ajo kontrolloi:
  - Të bardhët e vërtetë nuk duken të zbehtë kur dështojnë!
  Pastaj vajza përsëri hodhi dhuratën e asgjësimit me gishtërinjtë e saj të zhveshur, duke cicëruar:
  - Po je pulë me tru, do të shkosh në supë për një dhelpër me vepra!
  Natasha lëshoi një pulsar shkatërrimi nga thithka e saj e kuqe e ndezur dhe bërtiti:
  - Bëhu zog i shqiponjës, por mos ki fluturim kari!
  Zoya vërejti në mënyrë agresive, duke hequr gjithashtu një dhuratë të shkatërrimit të plotë nga thithi i saj i kuq:
  - Kush gjuan shumë pa ngrënë qull - do të këndojë në kovë!
  Agustini hodhi pulsarin e saj të asgjësimit nga thithka e saj rubin dhe mërmëriti:
  - Nëse një politikan gjuan shumë, votuesit atëherë ulërijnë si ujqër!
  Svetlana duke nxjerrë rrufe si një vullkan me një thithë luleshtrydhe dhe fërshëlleu:
  - Një politikan që leh shumë, por përpiqet pak, do ta sjellë popullin në jetë qeni!
  Oleg Rybachenko preu, duke rrotulluar shpatat e tij. Ai hodhi një granatë me këmbën e tij të zhveshur dhe fëminore dhe vuri në dukje:
  - Politikanët bëjnë shaka si fëmijë, por marifetet e tyre janë të vjetra sa vetë politika!
  Pastaj djali fishkëlleu, pasi u përball me ushtrinë e Khomeinit, duke rrëzuar sorrat si rërë nga xhinset e tij dhe bërtiti përsëri:
  - Politikani është sorrë që ëndërron fronin e shqiponjës, vetëm sqepi nuk i është rritur!
  Margarita vuri në dukje racionalisht, duke hedhur gjithashtu një mesazh shkatërrimi me këmbën e saj të zbathur:
  - Politikani do fronin e luanit, por mendja është shpesh vetëm një lopë pa brirë!
  Natasha lëshoi vetëtimën nga kërthiza dhe leh:
  - Luani nuk duhet të jetë dele, por të paktën një dhelpër e vogël nuk do t'i bëjë keq, që të mos përfundojë në gomarë!
  Zoya e mori atë dhe me gishtat e saj të zhveshur nisi një dhuratë vdekjeje. Pastaj ajo pështyu një pulsar me thithka të kuqe dhe bërtiti:
  - Edhe nëse je luan, por me tru pule të garantohet jeta e qenit!
  Augustina i përplasi thithkat e saj rubin me një rrufe vdekjeje dhe bërtiti:
  - Kush leh shumë në hënë, jeta e ul në lukuni!
  Svetlana mbajti një tavolinë rrotulluese. Pastaj ajo lëshoi një rrjedhje nga thithkat e luleshtrydhes dhe bërtiti:
  - Nëse një politikan ju premton një byrek në qiell, atëherë ai e konsideron votuesin qukapiku!
  Oleg Rybachenko, duke fishkëllyer sorrat, vuri në dukje racionalisht:
  - Nëse keni një kokë druri, atëherë patjetër do të jepni lis!
  Margarita, duke therë përsëri armiqtë, lëshoi:
  - Po të jesh kokë si lisi, do ta shqyejnë si ngjitës!
  Natasha vërejti me zgjuarsi, duke lëshuar një dhuratë të fuqishme vdekjeje nga një thithka e kuqe dhe duke shkatërruar trupat e Khomeinit:
  - Për votuesit e lisave, politikani është një bli i plotë!
  Zoya, duke i copëtuar iranianët dhe duke dërguar rreze vdekjeje nga thithkat e kuqe të gjoksit të saj, vuri në dukje:
  - Nëse je memec si çizma e ndjerë, do të jesh gjithmonë i veshur!
  Agustini vuri në dukje me zgjuarsi, duke dërguar dënim nga thithkat e saj rubin:
  - Asgjë nuk e pengon çdo ditë, pjekjen e pjekjes si mendja e pulës!
  Svetlana shpërtheu nga thithkat e luleshtrydhes dhe dha:
  - Nëse ke kujtim pule, do të harrosh si të fluturosh si shqiponjë!
  Oleg hodhi këmbën e zbathur të një djali një dhuratë shkatërrimi dhe kërciti:
  - Një pulë nuk është një zog - një mendje pule nuk është një mendje!
  Margarita me këmbën e saj të zbathur nisi diçka që nuk do ta linte të vdiste pa dhimbje. Pastaj ajo fishkëlliu, duke i goditur iranianët me sorra dhe kërciti:
  - Një votues me tru pule zgjedh gjelat për president!
  Natasha nga thithka e kuqe e ndezur fryu e nxehtë dhe shumë e djegur dhe doli:
  - Politikani që gjelin shumë, tërheq vetëm ata që kanë tru pule!
  Zoya, duke qëlluar mbi armiqtë, nga thithkat e saj me mjedër, tha:
  - Kush u joshi nga fjalimi i dhelprës së një politikani, një pule me mendje, dhe një dele me karakter!
  Agustini, duke goditur me pulsare djegëse nga thithkat e rubinit, vuri në dukje:
  - Për një politikan gjuha është edhe shpatë, edhe kamxhik, edhe çelës, por në radhë të parë e vë votuesin nën kyç!
  Svetlana goditi me rrufe nga një thithë luleshtrydhe. Ajo shtypi shumë avionë dhe tanke të ushtrisë së Iranit dhe Khomeinit, duke lëshuar:
  - Pula e pulës është e butë, por mbi çfarë shtretër të fortë flenë ata me tru pule!
  Oleg Rybachenko ra dakord, duke fishkëllyer edhe një herë:
  - Natyra e butë e sundimtarit shpesh çon në një rënie të rëndë të shtetit!
  Margarita, duke mbaruar, duke fishkëllyer dhe duke dërguar sorrat në kokë, duke përfunduar iranianët e fundit, shtoi:
  - Me trurin e pulës, dhe karakterin e pulës, do të bëhet si bërxolla derri!
  Vajzat bënë një punë shumë të lezetshme me këmbët e tyre zbathur dhe më në fund lëshuan valë cunami nga gjiri i Venusit. Dhe një stuhi e zjarrtë dhe skëterrë do të shkojë. Dhe gjithçka do të digjet deri në tokë.
  Dhe trupat trima të Khomeinit u karbonizuan.
  Po, këtu pjesa më e madhe e tyre tashmë është tokëzuar dhe fitorja është afër.
  Ekipi u zhvendos në një sektor tjetër të frontit dhe filloi të operojë në mënyrë aktive atje. Armiku është shumë i fortë dhe i shumtë.
  Oleg Rybachenko shkatërroi trupat e Khomeinit me shpata. Në të njëjtën kohë, këmbët e tij të zhveshura dhe fëminore hodhën dhuratat e vdekjes, duke shkatërruar armiqtë e Rusisë, ose më mirë BRSS dhe Rusinë aleate, ose më mirë BRSS, Irakun. Djali i lezetshëm tha logjikisht:
  - Është e çuditshme të vrasësh iranianë. Njerëz të mirë dhe një vend i begatë!
  Margarita, duke prerë ushtarët e perandorisë islame të Khomeinit dhe duke ndarë luftëtarët, duke hedhur disqe me këmbët e saj zbathur, duke prerë frëngjitë e tankeve dhe bishtat e avionëve, vuri në dukje:
  - Po, është e shëmtuar të veprosh kështu me iranianët. Në disa mënyra, kjo të kujton strategjitë historike. Ka dy mënyra: të luftosh, ose të ndërtosh një parajsë në tokë. Në varësi të zgjedhjes, ju merrni misione. Siç thonë ata, në një mision ushtarak, ndërtimi i një parajse do të jetë më i vështirë!
  Oleg Rybachenko, preu një masë iranianësh me një valë të shpatave të tij të zgjatura dhe tundi kokën negativisht:
  - Kjo është një mënyrë tjetër për ta thënë. Kam vënë re që në lojën "Kleopatra", në misionet ushtarake, si rregull, nuk ka probleme me birrën. Dhe në kohë paqësore elbi mund të transportohet vetëm dhe kjo krijon probleme.
  Margarita mbajti një tavolinë rrotulluese, duke prerë kundërshtarët, duke përfshirë avionë dhe tanke, dhe shumë helikopterë nga Ushtria e Khomeinit, dhe duke nxjerrë dhëmbët, ajo këndoi:
  - Lumenjtë, detet, ngushticat... Sa dëm shkaktojnë!
  Oleg Rybachenko, duke hedhur një pako shpërthyese tallash me gishtat e zhveshur të këmbës së fëmijës së tij, duke ngritur në ajër një batalion të tërë me tanke të prodhimit amerikan dhe rus me shkatërrim, i dha një bizele me thembër të zhveshur dhe këndoi:
  Nuk është birra ajo që vret njerëzit! Uji vret njerëzit!
  Djali i terminatorit është, në fakt, i trazuar si një djalë nga një film vizatimor për Conan.
  Dhe fishkëllimat përsëri, duke rrëzuar sorrat mbi iranianët.
  Natasha, duke i prerë kundërshtarët dhe duke nxjerrë dhëmbët, duke mbajtur mullirin, buzëqeshi në mënyrë agresive. Ja ku është ajo, çfarë luftëtare e përgjakshme. Dhe këtu janë gishtat e saj të zhveshur, teksa hedhin një pako shpërthyese me fuqi vrastare, duke i grisur në copa të vogla luftëtarët e perandorisë islame të Khomeinit.
  Vajza nga thithkat e kuqe të ndezura do të dërgojë rrufe. Ai do të djegë nja dyqind iranianë dhe do të gjëmojë rreth:
  - Do të ketë një epokë të komunizmit më të madh!
  Dhe pastaj, siç e tregon gjuha. Kjo është një vajzë, klasa më e lartë në të.
  Zoya gjithashtu shkurton armiqtë. Nuk u jep atyre një shans. Dhe një flutur mban një pritje me shpata. Pret kundërshtarët, pret dhjetëra iranianë. Dhe pastaj, me gishtërinjtë e zhveshur, ai do të lëshojë një paketë shpërthyese me tallash. Do të shqyejë armiqtë dhe do të cicërijë:
  - Lavdi Rusisë së madhe të carëve dhe fituesve!
  Dhe nga thithi i mjedrës do të lëshojë dhuratën e vdekjes dhe pulsarin e shkatërrimit.
  Këtu po lufton edhe Augustini - një vajzë luftarake e një klase shtesë. Këtu ajo do ta marrë atë dhe do t'i lëshojë armikut një bizele me eksploziv me thembër të zhveshur. Prisni armiqtë tuaj në copa.
  Dhe pastaj nga thithkat e rubinit si një rrjedhje rrufeje. Dhe digjni armiqtë për tokë.
  Dhe bërtiti në majë të mushkërive të tij:
  - Lavdi Atdheut të komunizmit!
  Edhe Svetlana lufton me shumë entuziazëm. Dhe pret armiqtë me furi dhe tërbim të egër. Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai hedh një granatë me qymyr, e cila copëton turmën e iranianëve. Dhe pastaj thithkat e luleshtrydhes do të lëshojnë rrufe. Dhe ata do të djegin batalionin e luftëtarëve të Perandorisë Islamike të Aliyevit. Këtu është një vajzë, një shtrigë e pastër dhe një terminator.
  Svetlana këndoi:
  - Unë jam luftëtari i madh i shtatë deteve,
  Dhe unë këndoj mahnitshëm - si një bilbil!
  Dhe qesh me zë të lartë.
  Teherani, i kapur më parë, më saktë i fortifikuar dhe i pushtuar nga iranianët, ra me një zhurmë.
  Dhe iranianët u mundën. Por për të fituar më në fund një terren, duhet marrë edhe Zardabarin dhe Agzharberimin.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova dhe një ekip vajzash shtrigash po sulmojnë Zardabar.
  Dhe ata luftojnë si heronj të vërtetë. Edhe pse duken si fëmijë. Dhe vajzat e shtrigave duken rreth njëzet vjeç, megjithëse tashmë janë aq të vjetra sa njerëzit nuk jetojnë aq gjatë.
  Oleg Rybachenko preu trupat e Khomeinit në mur, duke mbajtur një teknikë sepjesh me shpata. Më pas, me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai hodhi një granatë vdekjeprurëse, duke i bërë copë-copë iranianët. Pas kësaj, djali, sipas traditës, do t'u fërshëllejë ushtarëve të perandorisë islame të Khomeinit, duke i rrëzuar sorrat në kokë.
  Oleg këndoi:
  - Dhe errësira e valë fluturoi në tokën e përbindëshave të këqij!
  Dhe djali përsëri e kaloi gjithë mullirin me shpata. Dhe kështu ai shtyp kundërshtarët, dhe fjalë për fjalë shfaros.
  Edhe Margarita është copëtuar si gjigante. Vajza tundi shpatat me shpejtësi të plotë. Dhe me thembër të zhveshur ai do t'i dorëzohet dhuratës së vdekjes. Dhe iranianët po shkatërrohen pa mëshirë dhe dyshim.
  Vajza e mori dhe këndoi:
  - Do të ketë komunizëm të zjarrtë, fashizmi do të shkatërrohet menjëherë!
  Oleg Rybachenko mbajti një pritje samovar, duke copëtuar iranianët dhe vuri në dukje:
  - U shkatërrua përnjëherësh fashizmi!
  Lufta bëhej gjithnjë e më e pakontrollueshme.
  Sidomos kur Natasha filloi të hidhte yje me gishtat e saj të zhveshur, secila prej të cilave shkatërroi qindra iranianë menjëherë. Dhe tashmë nëse nga thithkat e kuqe të ndezura shpërthen nga rrufeja dhe digjen kundërshtarët.
  Vajza guxoi:
  - Unë jam më i forti në botë, do t'i vras të gjithë armiqtë në tualet!
  Zoya, duke qëlluar kundër armikut, bërtiti:
  - Lavdi komunizmit!
  Dhe me gishta të zhveshur, si të lëshohet një granatë vdekjeprurëse, forca më shkatërruese.
  Dhe ajo është një super vajzë. Nga thithka e kuqe e ndezur lëshon vetëtima më e egër dhe më e furishme.
  Agustini, duke i prerë iranianët dhe duke ndarë kundërshtarët, gulçoi:
  - Për ndryshim për mirë!
  Dhe me gishta të zhveshur, si të lëshoni një paketë shpërthyese vdekjeprurëse tallash. Dhe gris kundërshtarët.
  Dhe pas thithkave të rubinit, si do të nënshtrohet shkarkimi i rrufesë shkatërruese dhe asgjësimi.
  Svetlana, duke e goditur armikun me shpatat e saj dhe duke iu dorëzuar një granate me thembër të zhveshur, bërtiti:
  - Për komunizmin!
  Dhe nga një thithë luleshtrydhe do të lëshojë një gjë kaq vrastare sa të sëmuren të gjithë djajtë.
  Oleg Rybachenko, duke mos i kushtuar vëmendje të shtënave - ata nuk i godasin të pavdekshmit, u ngjit në mur. Kaloi mullirin me shpata.
  Ai preu një tufë iranianësh dhe më pas me gishtat e zhveshur të këmbëve të fëmijëve hodhi një dhuratë vdekjeprurëse.
  Ndau një tufë kundërshtarësh dhe bërtiti:
  - Lavdi epokës së komunizmit me kurorën mbretërore!
  Pas kësaj, djali terminator do ta marrë dhe do të fishkëllojë. Dhe retë sorrash do të bien mbi kokat e ushtarëve të perandorisë islame të Khomeinit.
  Margarita Korshunova gjithashtu shkurton ushtarët iranianë. Dhe ai mban një pllakë rrotulluese, duke prerë ushtarët e perandorisë islame të Khomeinit. Dhe me takën e saj të zhveshur, vajza dërgon një dhuratë shkatërrimi, duke goditur armikun.
  Pastaj ai bërtet:
  - Lavdi komunizmit të ri arian dhe sovjetik në stilin e Gorbaçovit!
  Dhe vajza do ta heqë nga kërthiza e saj ndërsa lëshon rrufe ... Kështu një bandë e tërë iranianësh do të digjen.
  Pas kësaj, fëmijët fishkëllen njëzëri dhe mijëra sorra bien mbi kokat e luftëtarëve islamikë të Khomeinit.
  Natasha, duke i prerë kundërshtarët dhe duke hedhur gjilpëra me gishtat e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Lavdi Rusisë së Madhe!
  Dhe nga thithka e kuqe e ndezur si të lëshoni një rrufe vdekjeprurëse. Dhe një batalion i tërë iranianësh do të digjet.
  Zoya, duke copëtuar armiqtë dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, fërshëlleu:
  - Për madhështinë e Rusisë!
  Dhe nga thithka e mjedrës, sikur të shpërthejë me diçka shumë vdekjeprurëse. Dhe shtypni kundërshtarët tuaj.
  Edhe Augustina lufton, me një shkallë të skajshme agresiviteti. Thërrmon kundërshtarët dhe nga thithat e rubinit dërgon shkarkime rrufeje vdekjeprurëse. Dhe me takën e tij të zhveshur, ai do t'i dorëzohet një pako shpërthyese tallash që shqyen armiqtë.
  Pastaj, siç thotë:
  - Për komunizmin në të gjithë universin!
  Dhe nga kërthiza do të nxjerrë rrufe!
  Kjo është një vajzë - një vajzë për të gjitha vajzat!
  Svetlana gjithashtu lufton. Dhe i preu armiqtë me të dyja shpatat. Ata zgjaten me të, me një goditje kositin dhjetëra njerëz. Dhe më pas vajza, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, hedh një dhuratë tjetër vdekjeprurëse të vdekjes dhe gris kundërshtarët. Dhe si do të lëshojnë thithkat e saj me luleshtrydhe diçka shkatërruese dhe të paimitueshme?
  Svetlana bërtet:
  - Për idetë ariane të komunizmit nga Mikhail Gorbachev!
  Dhe nga kërthiza si të lëshoni një kaskadë të tërë vetëtimash vrasëse. Kjo është një vajzë - të gjitha vajzat, vajza!
  Oleg Rybachenko vazhdon të luftojë. Djali hakon me shpata, hedh disqe me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe bilbil. Korbat, pasi kanë marrë sulme në zemër, trokasin plotësisht kundërshtarët dhe nuk japin shansin më të vogël për shpëtim.
  Dhe djali këndon:
  - I dua hapësirat tuaja,
  I dua pyjet dhe malet tuaja!
  Qielli dhe toka, dhe roli im!
  Margarita, duke i copëtuar iranianët dhe duke hedhur pako të vdekjes me këmbët e saj të zbathura dhe duke prerë kundërshtarët, bërtiste:
  - Dielli po shkëlqen mbi vendin ...
  Duke nderuar...
  Ju keni një vendlindje -
  Gjithçka në botë është!
  Dhe përsëri vajza do të fërshëllejë, dhe dhuratat vdekjeprurëse të asgjësimit do të bien mbi armiqtë. Shumë ushtarë iranianë u vranë.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"