Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putİn QorbaÇevƏ Gedİr

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Uca Demiurj Tanrıları 2 mart 1987-ci ildə Vladimir Putinin şəxsiyyətini və ruhunu Mixail Qorbaçovun bədəninə göndərdi. Və uzaqlaşırıq. Demokratikləşmə və yenidənqurma əvəzinə vintlər bərkidildi və Stalin dövrünə qayıdış başladı. Əfqanıstanda müharibə şiddətləndi və nəhayət, SSRİ Qorbaçov-Putinin nəzarəti altında ərazi işğalına keçdi!

  PUTİN QORBAÇEVƏ GEDİR
  ANNOTASİYA
  Uca Demiurj Tanrıları 2 mart 1987-ci ildə Vladimir Putinin şəxsiyyətini və ruhunu Mixail Qorbaçovun bədəninə göndərdi. Və uzaqlaşırıq. Demokratikləşmə və yenidənqurma əvəzinə vintlər bərkidildi və Stalin dövrünə qayıdış başladı. Əfqanıstanda müharibə şiddətləndi və nəhayət, SSRİ Qorbaçov-Putinin nəzarəti altında ərazi işğalına keçdi!
  . PROLOQ
  On iki-on üç yaşlı gözəl, sarışın bir oğlana oxşayan Nadqod-demiurj və bir çox kainatların yaradıcısı Sfero Katastrofovun ölçüsü artdı. Uca Yaradan Uşaq indi Yer planeti ilə birlikdə qalaktikanı ehtiva edən xurmaya baxdı və qeyd etdi:
  - Bəşəriyyətin inkişafında nəsə səhv getdi!
  Onun yanında Emmanuel ilahəsinin yaradıcısı peyda oldu. Çox gözəl qıza oxşayır. O, güldü.
  O, çılpaq ayaq barmaqları ilə qalaktik superklasteri silkələdi və təbəssümlə cavab verdi:
  - Bəli! Dünya getdikcə çoxqütblü olur. Və slavyanlar vəhşi qəzəblə bir-birlərini məhv edirlər.
  Sfero oğlan çevrildi, şortikdə idi və qaralmışdı. Gənc Tanrının yalın ayağı bu dəfə sözün əsl mənasında bütün kainatı götürdü və onu spiral şəklində fırladı. Bükülmüş, şirin uşaq və nəticəyə gəldi:
  - Biz birtəhər Vladimir Putinlə məşğul olmalıyıq!
  Emmanuel, mətbuatın əzələləri ilə oynayan - Nadbogin yalnız açıq bikini geyindi və verdi:
  - Əlbəttə lazımdır. Amma bu ancaq oyun formasında mümkündür!!!
  Çoxlu kainat yaradan, lakin düşüncədə uşaq olaraq qalan şortlu demiurj oğlan belə təklif etdi:
  - Onda gəlin bir çox rusların xəyal etdiyi şeyi edək!
  İlahi Emmanuel mirvari dişlərini tərpətdi və təbəssümlə soruşdu:
  - Bəs tam olaraq nə?
  Sfero Katastrofov olduqca məntiqli şəkildə təklif etdi:
  - Vladimir Putinin ruhunu Mixail Qorbaçova köçürək!
  Emmanuel güldü, çılpaq ayaq barmaqlarından alovlu pulsarı buraxdı və soruşdu:
  - Bəs saat neçədə?
  Demiurj oğlan parlaq təbəssümlə cavab verdi:
  - 1985-ci ildə. Görək, Vladimir Putin yenidənqurma və siyasəti Mixail Qorbaçovdan yaxşı idarə edirmi?
  Oğlan da çılpaq barmaqlarını, qaralmış, gözəl və zərif uşaq ayaqlarını çırpdı - dağıdıcı bir kvazarı buraxdı.
  Emmanuel güldü və dedi:
  - Və nə? Hətta gülməli olardı! Bəşəriyyət üçün fəsadlarla dolu olsa da!
  Sfero məntiqlə qeyd etdi:
  - Zamanın əsas gövdəsi, sadəcə qalib gəl. Vladimir Putin yox olacaq, Ukrayna ilə qaynar müharibə, eləcə də Qərblə soyuq müharibə başa çatacaq. Və hər şey əvvəlkindən daha yaxşı olacaq!
  Emmanuelle başını tərpətdi və oxudu:
  - Dəyişiklik, ürəyimiz tələb edir,
  Dəyişmək, gözlərimiz tələb edir...
  Gülüşümüzdə və göz yaşlarımızda,
  Və damarların nəbzləri...
  Dəyişiklik, dəyişiklik gözləyirik!
  Sfero Katastrofov razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Köçürürəm!
  Və yenə Nadboq Oğlanın hər iki ayağının bu çılpaq, zərif, çevik barmaqlarına basdılar.
  . FƏSİL? bir.
  Mixail Sergeyeviç Qorbaçov torpağın altıncı hissəsinin hökmdarı və imperiyanın iqtisadi potensialına görə ikinci oldu. Hərbi baxımdan SSRİ bəlkə də birinci idi. Beləliklə, əlli dörd yaşında olan adam, demək olar ki, qeyri-məhdud gücə sahib oldu.
  Ancaq bu gücdən ağıllı şəkildə istifadə edilməlidir. SSRİ-də çoxlu problemlər var idi. Ölkədə rəflər getdikcə boşalırdı, əmtəə qıtlığı artırdı. Uzunmüddətli tikinti əsl fəlakətə çevrildi. Həm cinayət, həm də intiharların sayı artdı, partiyanın nüfuzu düşdü. Həmçinin SSRİ ordusu Əfqanıstanda bataqlığa düşdü və orada xeyli itki verdi. Sərxoşluq da böyük problemə çevrildi, bir çox insanlar sadəcə sərxoş oldular, dərsdən yayınmaların sayı artdı.
  İqtisadi artım tempi yavaşladı, elmi tərəqqi uğursuzluqları darmadağın etməyə başladı. Etnik münasibətlər də gərginləşdi.
  Nəsə etmək lazım idi. Xarici siyasətdə soyuq müharibə və silahlanma yarışı! Və SSRİ-nin hakimiyyətinin süqutu və ümumən kommunizm ideyaları. Kontralar Nikaraquada, Unita Anqolada aktivdir, bir çox ölkədə müharibə gedir. Cənubi Afrika Namibiyadan imtina etmir. Qaralar üsyan edir, lakin zəifdir. Cənubi Koreya iqtisadiyyatı yüksəlir. Neftin qiyməti düşür...
  Mixail Qorbaçov yenidənqurma və demokratikləşmə prosesinə başlamaq qərarına gəldi, bəs bu, yanğını benzinlə söndürmək cəhdi deyildimi? Və məsələn, xalq və ilk növbədə milli elitalar azadlıqdan necə istifadə etdilər? Onlar sözün əsl mənasında SSRİ-yə qarşı divara dırmaşdılar!
  Həm də Kommunist Partiyasına və sosializm ideyalarına qarşı. Ancaq təbii ki, dərhal deyil. Kommunistlərin özləri Stalinə çamur atmağa başlayaraq, Sov.İKP-nin nüfuzunun düşməsi üçün qarmaqlar yaratdılar. Yaxşı, Mixail Qorbaçov odun qırdı. Sərxoşluqla bir mübarizə nəyəsə dəyər.
  Bu, başqa şeylərlə yanaşı, xəzinəyə daxil olan gəlirlərin azalmasına səbəb oldu. Və mal qıtlığını artırdı. Yaxşı, sərxoşlar sovet hökumətini daha az sevməyə başladılar.
  İçkiyə çox ehtiyac varmı? Ona yarım litrə doxsan altı qəpik olan mürəkkəb şüşəsi üçün kifayət qədər pul ver, o, razı qalacaq. Alkoqol istehlakının azalması ilə yanaşı, narkomaniya da artıb.
  Putin Mixail Qorbaçovun bədəninə 1987-ci ilin martında, sadəcə, əlli altı yaşında daxil olub. Siz hələ də hər şeyi dəyişə bilərsiniz və onu düzəltmək üçün hələ də gec deyil. İndiyədək Mixail Qorbaçov baş katib kürsüsündə möhkəm oturub və hətta bir sıra köhnə üzvləri Siyasi Bürodan müxalifətdən uzaqlaşdırıb: Romanov, Qrişin, Əliyev, Tixonov. O, hələ də Siyasi Büro üzvlüyünə namizəd, Moskva Dövlət Universitetinin rəhbəri Yeltsini sıradan çıxarmayıb.
  Amma heç yerə getmir. İnadkar olacaqlar - əkəcəklər!
  Hər halda, Vladimir Putin Qorbaçovun artıq orta yaşlı, lakin hələ də enerjili bədəninə keçdi. Özü də artıq keçmiş həyatında idi, cavanlıqdan uzaq, sağlam idi. Həm də problemlərdə qulaqlarına qədər. Bunlardan biri, təbii ki, blitskrieg hesablamasının uğursuz olduğu Ukrayna ilə müharibədir! Və on minlərlə rus əsgəri öldü: İkinci Dünya Müharibəsindən bəri ən qanlı qırğın.
  İndi də Qorbaçovun bədənində yeni problemləri həll edin. Bu illər ərzində Putin özü ADR-də xidmət edirdi və o vaxtlar nisbətən xoşbəxt idi. Gənc olanda daha yaxşıdır. Yetmiş yaşında isə həyat sizin üçün artıq sevinc deyil. Yuxu isə gənclik baxımından təravətləndirici deyil, səhər qalxmaq çətindir və dözümlülük artıq əvvəlki kimi deyil - stimullaşdırıcılardan istifadə etməlisiniz. Özünüzü qadınlarla çox yaxşı hiss etmirsiniz. Arzu və enerji artıq ölür. Öləndə cəmi otuz iki yaşında olan Makedoniyalı İskəndərin yanına köçmək yaxşı olardı. Beləliklə, siz özünüz qocaldınız və ən gəncə keçmədiniz və çox yaxşı fiziki formada deyilsiniz.
  Bəli, hətta qulağına qədər problemlər içində batan adamda.
  Artıq Çernobıl var və sərxoşluğa qarşı mübarizənin nəticələri, mal qıtlığı, onsuz da böhtan atılan keçmiş - Stalin və s.
  Vallah, Lenin hələ sikməyə vaxtı olmayıb. İndiyə qədər Şərqi Avropada bir sıra məxmər inqilablar baş verməyib. Yəni sosialist düşərgəsi var. Sovet qoşunları isə hələ də rüsvayçılıqla Əfqanıstanı tərk etməyiblər.
  Beləliklə, tarixi geri qaytarmaq və SSRİ-ni xilas etmək hələ də mümkündür. Baş katib Mixail Qorbaçov isə öz kreslosunda möhkəm oturur. Bəs konkret olaraq nə etmək lazımdır?
  Bir dəfə baş katibin bədənində olan Vladimir Putin özünü boş hiss etdi. Artıq yenidənqurma mexanizmi işə salınıb, demokratikləşmə və antistalinizm kampaniyası başlayıb. Və bunu belə dayandıra bilməzsən.
  Putin-Qorbaçov güzgüdə özünə baxdı: o, çox da xoş deyil. Artıq saçlar ağarır və təsir edici keçəl baş olur. Putinin özü yetmiş yaşında daha az keçəl olub. Və əlli altı yaşında Qorbaçov, sanki ad günündə, on dörd illik başlanğıcı var, amma bir növ boşdur və onun fizioqnomiyası xarizmatik deyil.
  Və sağlamlıq problemləri - köhnə daşıyıcının yaddaşı təklif edir: xüsusilə diabet var. Ancaq keçmiş həyatında Vladimir Putin haqqında şayiələr yayılsa da, o qədər də sağlam deyildi. Və Rusiya prezidentinin necə xokkey oynadığını səhnələşdirdilər. Ancaq yetmiş yaşında və praktiki olaraq məşq etmədən necə xokkey oyunçusu olduğunuz aydındır.
  Özündən bir rol oynamaq cəhdi də var idi - sanki qocalmayan, dünyanın sonuna qədər hökmranlıq edəcəyini gözləyən bir növ maço!
  Amma həqiqətən də Ukrayna ilə müharibə dünyanı üçüncü dünya müharibəsinə apardı. Putin özü də bunun çox çəkməyəcəyini gözləyirdi: yaxşı, bir neçə gün, ya da maksimum iki-üç həftə. Lakin ukraynalılar Rusiyanın tabeliyinə düşmək istəmirdilər. Və məlum oldu ki, rus ordusu heç də o qədər də yenilməz deyil. Ukrayna generalları isə o qədər də korrupsioner deyillər. Baxmayaraq ki, Xerson rüşvətlə almağı bacardı. Ancaq bunların kiçik bir azlıq olduğu ortaya çıxdı.
  Ukraynanın müqaviməti Putinin hər şeyin çox asanlıqla həll olunduğu fenomenal bəxt dövrünün sona çatdığını qeyd etdi. O cümlədən Krımın tutulması. Elmi fantastika romanında olduğu kimi, Krımda baş verdi. Hətta reallıqda buna inanmaq o qədər də çox deyil.
  Və sonra çətin vaxtlar oldu: neftin qiyməti düşdü, amma əvvəlki ehtiyatlar xilas oldu. Nə vaxtsa bəxt Rusiyadan üz döndərdiyi görünürdü. Neft və qazın qiyməti kəskin düşdü və koronavirusun qarşısını almaq mümkün olmadı. Ancaq sonra bəxt geri döndü - qaz və neft inanılmaz dərəcədə artdı.
  Və sonra Rusiya prezidentinin başında səsləndi: sən ikinci Çingiz xan və ya Napoleon ola bilərsən.
  Bəli, Qazaxıstanla da şanslı oldu: orada iğtişaş başladı. Və Tokayevi qorxutmaq üçün kifayət qədər güclüdür ki, kömək istəsin. Və eyni zamanda həqiqətən mübarizə aparmaq üçün çox zəifdir.
  Və bu, göydən gələn bir əlamət kimi görünürdü: indi böyük bir qalib ola bilərsiniz. Və Napoleon Bonapart üslubunda bir zərbə.
  Yalnız indi düşməni lazımınca qiymətləndirmirdilər. Ukraynalıların müharibəyə gözlənildiyindən qat-qat yaxşı hazır olduqları ortaya çıxdı və hərtərəfli qazıldı. Bəli, Zelenski çoxlarının onun haqqında düşündüyü qədər zəif və yumşaq bədənli deyildi.
  Beləliklə, Vladimir Putinin ümid etdiyi blitskrieg uğursuz oldu. Müharibə uzun sürən və şiddətli oldu.
  Əvvəl elə gəlirdi ki, neft və qazın qiyməti şaxələnir və bu, Qərbi müflis edəcək.
  Amma yayda dünyada neft hasilatı artdı və Səudiyyə Ərəbistanı Rusiyanı Avropadan sıxışdırıb çıxarmaq qərarına gəldi və qiymətlər yenidən ucuzlaşmağa başladı. Və sonra Taliban ən əlverişli məqam olduğuna qərar verərək Tacikistana hücum etdi və MDB-nin cənubunda yeni cəbhə açdı.
  Və burada Rusiya demək olar ki, təkbaşına döyüşməli oldu, çünki taciklər döyüş ruhunda zəif çıxdılar - kütləvi şəkildə təslim oldular və fərarilik etdilər.
  Cənubda yeni cəbhənin açılması ümumiyyətlə gözlənilən idi. Üstəlik, amerikalılar Talibanı Əfqanıstanın legitim hökuməti kimi tanıyacaqlarını və hesabların bloklanacağını vəd ediblər. Və Taliban genişlənmək istəyirdi. Bundan başqa, Tacikistan sərhədində narkotik karvanlarının tutulması da rol oynayıb. Və beləliklə, böyük bir irəliləyiş təşkil edə bilərsiniz.
  Amerikada hətta hərbçiləri Əfqanıstanı daha tez tərk etmədiklərinə görə qınadılar: onda Rusiya ilə müharibə də daha sürətli başlayardı.
  Yetmiş yaşını qeyd edən Putin ciddi problemlərlə üzləşdi. Xüsusilə, bir neçə ölkə və Tacikistan üzərindən qoşunların köçürülməsi lazım idi. Və bunun üçün hələ də qismən səfərbərlik elan edirik. Prinsipcə, Ukraynanı tutmaq üçün ilkin olaraq daha çox qüvvə ayırmaq lazım idi. Amma hər cür hərbi ekspertlər inandırdılar ki, ukraynalılar tamamilə yararsız döyüşçülərdir, onları İŞİD-lə müqayisə etmək olmaz, biz onlara sözün əsl mənasında papaq atacağıq.
  İlk günlərdə belə görünürdü. Ancaq bir hava desant alayının hücumu ilə Kiyevi ələ keçirmək mümkün olmadı. Üstəlik, paraşütçülərə ciddi ziyan dəyib və geri çəkiliblər. Sonra qoşunlar Kiyevdən və bölgədən çıxarılmalı oldu.
  Müharibə uzandı, itkilər artdı. Və ukraynalıların müqaviməti daha da gücləndi.
  Qərbdən silah tədarükü də artdı. Rusiyada bütün təbliğat cəhdlərinə baxmayaraq, müharibə əleyhinə əhval-ruhiyyə artdı. Liberal Demokrat Partiyasının lideri dəyişdi və bu da bir siqnal idi: köhnə siyasətçilər sönür. Kim çıxdı ayağının qabağına, kimin özü getdi. Zyuqanov da qocaldı və zəiflədi. Rusiya Federasiyası Kommunist Partiyasında onun tənqidi daha da gücləndi. Bundan əlavə, Allah özü kommunistlərə müxalif olmağı, hakimiyyətlə qarşıdurmanı əmr etdi. Və Ukrayna ilə müharibəni dəstəklədilər. Və sonra təbii ki, Zyuqanova hücumlar gücləndi.
  Bu vəziyyətdə Putin, təbii ki, Gennadi Andreeviçin tərəfində idi: ən azı təhlükəsizdir. Qoca at şırımını korlamaz, amma dərin şum da etməz.
  Zyuqanov bütöv bir fenomendir. Əslində o, seçkiləri könüllü olaraq Yeltsinə sızdırdı, zəif və passiv idi. Və sonra çox qocaldı. Rahat müxalifət. Kommunistlər isə ona dözürdülər, bu axmaqlıqdır. Çox ağıllı deyillər.
  Bu, bir daha kommunistlər arasında liderlik xəstəliyindən danışır. Vahid Rusiyada daha çox fikir müxtəlifliyi və azadlıq var. Burada Sergey Şoyqu Ukraynaya görə etibarını itirib. Və onun həmsədrlərdən kənarlaşdırılması ideyaları da var idi.
  Putinin səhhəti yetmiş illik yubileyi qeyd edilən zaman pisləşib. Və çox ciddi. Yaxşı, yetmiş yaşında Stalin, Brejnev, Xruşşov artıq açıq-aydın keçmişdi. Putin də istisna deyil. Bir varisi haqqında düşünməyə başladı. Üstəlik, ukraynalılar bunu aradan qaldırmaq istəyirlər. Və heç vaxt bilmirsən. Hamımız Allahın altında gəzirik.
  Bəs əvəzinizə kimi təyin etməlisiniz? Jirinovski kimi olmamaq üçün vəsiyyətsiz öldü. İdeyalardan biri də böyük qızı baş nazir postuna təyin etmək idi. Ancaq bu, iqtisadiyyatın çökməsi demək idi. Bu, Mixail Mişustinin çox xoşuna gəlməyib. O, hətta martın 3-də, Mixail Qorbaçovun ertəsi günü anadan olub. Və bu, qorxunc bir əlamət kimi görünürdü. Bəli və Mixail Vladimiroviçin keçəl başı Qorbaçovunkindən böyükdür. Bu keçəl başlar isə həmişə öz sələflərini əzib. Yəni Mixail Mişustindən qurtulmaq lazımdır, amma kimin qoyulacağı bəlli deyil. Hamının öz çatışmazlıqları var. Dmitri Roqozin məsləhət gördülər, amma Vahid Rusiya onu çox da bəyənmir.
  Putin şəxsən Medvedevi bəyənirdi, lakin o, xalq arasında populyar deyildi və bəlkə də yumşaq bədənli idi. Üstəlik, Medvedev özünü əhəmiyyətsiz bir baş nazir kimi göstərdi. Burada seçim artıq məhduddur. Vaino da var idi. Həm də rus olmayan və müharibə ilə əlaqəli bir soyad. Ancaq o, Pribaltikadandır və bu, həqiqətən də ən yaxşı seçim deyil, baxmayaraq ki, o, həqiqətən də Vladimir Putinin özü kimi alçaq, hiyləgər və xəyanətkar bir tülküdür!
  Bununla belə, Dmitri Medvedev də tülkü idi, baxmayaraq ki, zahirən şlak və yumşaq bədənli bir ziyalı təəssüratı yaratdı.
  Ancaq görünüş aldadıcı ola bilər. General Lebed zahiri görünüşünə görə çox nəhəngdir. Və bu, elitanı ondan qorxutdu. Oliqarxlar ona mərc etmək barədə fikirlərini dəyişiblər. Bununla belə, Lebeddən prezident etmək fikrində deyildilər. O, Zyuqanov və o zamanlar çox məşhur və iddialı Jirinovski üçün spoyler kimi istifadə edilib. Və Lebed hətta bütün gözləntiləri aşdı. Bundan sonra onu qızdırmaq lazım idi.
  Uzun sövdələşmədən sonra oliqarxlar Lebedi Krasnodar diyarında qidalanmağa qoydular və ona federal siyasətdə iştirakını qadağan etdilər. Sonra general çox qəribə və şübhəli şəraitdə dünyasını dəyişdi.
  Oliqarxiyanın əksəriyyəti Putinin xeyrinə seçim etdi, o cümlədən onu zəif iradəli, boz siçan hesab etdikləri üçün. Ancaq görünüşlər aldadıcı idi.
  Və siçan dünyanı nüvə müharibəsi astanasına gətirən dəhşətli bir canavara çevrildi.
  Demək lazımdır ki, Putinin bir qədər zərərsiz görkəmi və aldadıcı mülayimliyi ona yuxarı qalxmağa imkan verib. Oliqarxlar Yeltsin ailəsi kohortundan olanlardan daha çox sərt Lebeddən, səs-küylü və hətta isterik Jirinovskidən qorxurdular.
  Zyuqanovun hesabına müxtəlif yanaşmalar da olub. Elitanın bir hissəsi Kommunist Partiyasının liderini öyrətmək, onu məqbul etmək istəyirdi. Qırmızı oliqarxlar da var idi, direktorlar da.
  Amma Züqanovun komandası çox böyükdür və o, yenə hamıya rüşvət vermək istəmirdi. Göründüyü kimi, öz komandası belə olmayan təhlükəsiz Putinə üstünlük verdilər.
  Və "Birlik" partiyasını və ya adi insanlarda deyildiyi kimi ayı sürüşdü. Və təbii ki, onu ilk növbədə Boris Berezovski formalaşdırıb: Yeltsinin nüfuzlu qüruru və Kremldəki ən nüfuzlu şəxs. Məhz o, "Çar" Borisin davamçısı olmaq üçün çəkdiyi Boris Nemtsini aradan götürdü.
  Yeltsin həqiqətən də Boris Efimoviçi özünün varisi etmək istəyirdi. Amma o, çox axmaqcasına məmurları Volqaya köçürməyi təklif edərək özünə qarşı çevirdi və ümumiyyətlə, xalqla bölüşməyi tələb etməyə başladı. Və Boris Efimoviçə qarşı gizli mübarizə başladı.
  Deməli, baş nazir postuna onu yox, Kiriyenko qoydu, bu daha təbii olardı. Amma hələ heç kim sonuncunu, Yeltsinin özü də varis kimi hazırlamayıb.
  Qəribədir ki, Boris Dövlət Dumasını buraxmaq üçün Kiriyenkodan istifadə etmək istəyirdi.
  Üstəlik, oliqarxların planı, yeni seçkilər və elan etməmək planı var idi. Üstəlik, dar düşüncəli Züqanovun başçılıq etdiyi kommunistlərin özləri Dövlət Dumasına seçkilərin ləğvinə səbəb oldular.
  Onlar seçki qanununa dəyişiklik təklif ediblər ki, ona görə də seçkidə iştirak etmək üçün partiyalar bir il ərzində yenidən qeydiyyatdan keçməlidirlər. Və heç bir partiya bu an keçməyib.
  Zyuqanov, təbii ki, özünü axmaq kimi göstərdi. Tarixdə kommunistlərin ən yaşlı başçısı, zəif, mühafizəkar, xoşagəlməz xarici görünüşlü, xarizmadan tamamilə məhrumdur.
  Ən güclü, kommunist müxalifətin rəhbəri rolu üçün ən əlverişlisi.
  Onun içində Tanrı qığılcımı yoxdur və o, Kommunist Partiyasının bütün çatışmazlıqlarını simvollaşdırır, hətta otuz illik qondarma rəhbərlikdə də elektoratdan bezmiş, qocalıb, ümumiyyətlə, bir az gəzir.
  Əlbəttə, Züqanov kimi biri ilə məşğul olmaq ən asandır. Baxmayaraq ki, Gennadi müxalifətin görkəmini göstərməyə çalışır.
  Vladimir Volfoviç Jirinovski Yeltsinin dövründə Kommunist Partiyası üçün spoylerdir. Amma özü az qala prezident və ana müxalifətə çevrilən spoyler.
  Və onu Lebeddən daha tez əzməyə və basmağa başladılar. Amma sonra Jirinovski faktiki olaraq əvvəlcə Yeltsinin, sonra isə Putinin vassalı oldu.
  Jirinovski sonuncu dəfə 1997-ci ilin yazında Yeltsini tənqid etmişdi... Bundan sonra onun rəngi dəyişdi və o, hakimiyyəti dəstəkləməyə başladı.
  Vladimir Putin əvvəlcə Jirinovskidən ehtiyat edirdi. O hesab edirdi ki, Volfoviç qorxaqlıq və şəxsi maraq ucbatından Kremlin dostu olub.
  Üstəlik, Jirinovski tərəfdarlarının yarısını itirərək impiçmentin əleyhinə səs verib.
  Bu da Liberal Demokrat Partiyasının liderini boyamadı.
  Lakin sonra Jirinovski ilə dost oldular. Koronavirusdan qəfil xəstəlik və axmaq ölüm olmasaydı, yəqin ki, ona zaman keçdikcə Birinci Çağırılan Müqəddəs Endryu ordeni verərdi. Vladimir Volfoviç dəfn olunanda şəxsən onunla vidalaşdı. Böyük zəka ilə parlayan ən parlaq siyasətçinin həyatı beləcə başa çatdı.
  90-cı illərin parlaq ulduzları: Lebed, Nemtsov, Ampilov, Limonov - o biri dünyaya getdilər. Yavlinski demək olar ki, əhəmiyyətini itirib və Garry Kasparov kimi unudub. Berezovski asıldı - o, çox bilirdi və danışırdı.
  90-cı illərin köhnə qalaktikasından yalnız Zyuqanov qaldı. Rutskoy da unudulub. Yaxşı, bəlkə də konstitusiya məhkəməsinin sədri kimi formal olaraq saxlanılan Zorkin.
  MDB prezidentlərinin birinci nəslindən hakimiyyətdə yalnız Lukaşenko qalıb.
  Həm də ağıllı tülkü. Amma o, şəbəkəyə qarışıb onu yaxşıca çaşdıra bilib.
  Putin Lukaşenkonu bəyənməsə də, zahirən özünü dost kimi göstərirdi. Təbii ki, yadda saxlamaq və ehtiyat variantları.
  Uzun müddətdir ki, Vladimir Putin hətta xırda işlərdə belə çox şanslı idi. Məsələn, Skripal seçkilər ərəfəsində zəhərlənib, Kemerovoda yanğın isə seçkilərdən bir neçə gün sonra baş verib.
  Amma əksinə olsaydı, bir neçə faiz az olardı.
  Bəli və Grudinin axmaqcasına xarici hesabları ilə özünü qurdu.
  Vladimir Putin əvvəlcə qoca və yorğun, daha çox dili bağlı Züqanovdan daha təravətli və gənc biri ilə taxt uğrunda mübarizə aparmağı xoşlamırdı.
  Lakin Pavel Grudinin çox tez populyarlıq qazanmağa başladı və döyüş ikinci raunddan əvvəl də çox rəqabətli ola bilər.
  Üstəlik, qara piar əks effekt verə bilər. Necə ki, Yeltsin, Lukaşenko, qismən hətta Lebed və Jirinovski ilə də belə idi.
  Amma Pavel Grudinin xaricdə beş hesabını etiraf etməklə özünə yaxşı rəhbərlik etdi.
  Və kompromat sübutların bütün dalğasını qaldırmağa imkan verdi.
  Ancaq yenə də Qrudinin on üç faiz, Jirinovski isə beşdən bir qədər çox götürdü. Bu da onu göstərdi ki, xalq solçu fikirlərə sadiqdir.
  Zyuqanov, əlbəttə ki, daha az Qrudinin toplaya bilərdi. Gennadi Andreeviç, hətta Yeltsinin dövründə də kifayət qədər zəif idi. Onda da o, olduqca pis görünürdü, keçəl, ziyillərlə örtülmüş, burnu qaban burnuna oxşayırdı.
  Təəccüblü deyil ki, Yeltsin onu məğlub etdi. Düzdür, Jirinovski nə vaxtsa Züqanova müttəfiqlik təklif edib. Bu isə Kremldə narahatlıq yaradıb. Lakin Vladimir Jirinovski üçüncü ola bilməyib.
  Ancaq belə olsaydı, problemlər yaranardı.
  Kommunistlər Vladimir Volfoviçə söz verdilər - hökumətdə beş vəzifə. O cümlədən daxili işlər və xarici işlər naziri vəzifəsi. Bunlar çox ciddi yazılardır.
  Yeltsin eyni cür cavab verə bilərmi? Yəqin ki, yox. Bəli, Qərb də Yeltsin və Jirinovskinin birliyinə qarşı idi. Sonuncu xarici ölkələri ona qarşı həddən artıq çevirdi. Jirinovskinin özündə Rusiya hakimiyyətini tənqid etmək əvəzinə, Qərbə hücum etdi.
  Amma rusların əksəriyyəti pis deyil və onlar başa düşürdülər ki, 90-cı illərdə Rusiya Qərblə qarşıdurma yarada bilməz. Bəli, Qərbin həyat tərzi məşhur və dəbdə idi. Və Vladimir Volfoviç özü yandı.
  Olduqca dilli namizəd olan Lebedin uğuru gözlənilməz və hədsiz oldu. Və artıq Aleksandr İvanoviç ciddi şəkildə taxta iddia etməyə başladı.
  Kommunistlər üçün xəyanətkar olan "Ana Vətən" partiyasında da buna bənzər bir şey oldu, amma sonda həddindən artıq populyarlıq qazandı və onu əzməyə, boğmağa başladılar.
  Lebed həm də Çeçenistanda tez və asanlıqla sülh danışıqlarını apara bildi ki, bu da onun populyarlığını kəskin şəkildə artırdı.
  Bu, həqiqətən təbliğat möcüzələr yaradır. Quldurlara biabırçılıqla təslim olmaq, Quşunun şöhrətini göylərə qaldırdı.
  Və dili bağlı, dar düşüncəli general az qala padşah oldu. Yeltsin ürək əməliyyatı zamanı ölsəydi, onda Çar Svan görünə bilərdi.
  Daha doğrusu, Çernomırdin, yaxşı və Zyuqanov çətin ki, yüksəlsəydi, o, şübhəsiz qalib gələrdi.
  Amma Lebed anı əldən verdi... Media Boris Nemtsovun simasında yeni ulduz yaratdı, lakin bu da uzun müddət yanmadı. Əslində Nemtsov Yeltsinin komandasındadır və həyat yaxşılaşmır, əksinə daha da pisləşir. Və şahzadə rüsvay oldu.
  Putin özü də Çubaisə borcludur ki, onu Moskvaya aparıb. Sobçakın seçkilərdə məğlub olmasından sonra həbsxanaya düşmək mümkün olub.
  Ancaq xoşbəxtlik yox idi və bədbəxtlik kömək etdi. Sobçakın məğlubiyyəti Moskvaya köçməyə kömək etdi. Anatoli seçkidə qalib gəlsəydi, deputat qalmalı olacaqdı və tarixin bütün gedişatı fərqli idi.
  Eyni şəkildə, karyerada daha da ziqzaqlar. Məsələn, bir çoxları şübhə edirdilər ki, FSB rəhbəri vəzifəsinə polkovnik-leytenant təyin etməyə dəyərmi? Və daha çox Təhlükəsizlik Şurasının katibi vəzifəsini vermək.
  Üstəlik, Rıbkin Berezovskiyə çox yaraşırdı. Ancaq Yeltsin dəyişiklik üçün həddindən artıq qaşınırdı.
  Primakov baş nazir olanda görünürdü ki, onun varisi seçiləcək. Qoca Yevgeni Maksimoviç kompromis fiqur kimi hamıya yaraşırdı. Ola bilər, Berezovski istisna olmaqla. Onunla düşmənçilik var idi. Əvvəlcə Berezovski Primakovun yerinə Aksenenkonu yapışdırmaq istəyirdi. Lakin Yeltsinin ətrafındakılar kifayət qədər ağlabatan hesab edirdilər ki, Züqanov və onun dəstəsi səsvermədə iştirak edə bilməz. Dövlət Dumasına yeni seçkilər isə kommunistlərin qələbəsinə səbəb olacaqdı.
  Onsuz da seçkiləri ləğv etmək və konstitusiyanı pozmaq üçün heç bir əsas yox idi.
  Yeltsin özü də növbəti çevriliş etmək istəmirdi. O və oktyabr hadisələri kifayət idi. Və az qala ürəkdən öldü.
  Stepaşin kommunistlərin bir qismini az-çox qane edirdi. Baxmayaraq ki, onlar da onun varisi etmək istəmirdilər.
  Deməliyəm ki, impiçment cəhdi o qədər də təhlükəli deyildi. Deməli, Ali Məhkəmə Kremlin nəzarəti altında idi və şübhəsiz ki, impiçmenti yekunlaşdırardı.
  Jirinovski Yeltsini xilas etmədi, reytinqini aşağı saldı. Bundan sonra Kreml faktiki olaraq onu yazıb.
  Hətta qəribədir, Jirinovski Yeltsini aktiv şəkildə dəstəkləyir, Kreml mediası isə onu batırır.
  Deyirlər ki, bunu pul üçün edib. Hətta mədəyə də vurdular.
  Məsələn, Kremlin sadiq himayədarı olan Leontyev əvvəlcə Vladimir Jirinovskinin Stepaşini MKİ və Mossadın agenti adlandırdığını, sonra isə həmin Vladimir Volfoviçin baş nazirliyə namizədə necə təriflər yağdırdığını göstərdi.
  Yaxşı, buna baxan rus nə düşünəcək: sözsüz ki, Vladimir Volfoviç Jirinovski sonuncu, siyasi fahişədir. Və buna səs verə bilməzsiniz.
  Yəni, Kreml mediası Jirinovskini hakimiyyətə bütün sədaqətinə baxmayaraq, boğdu və onu hər cür gözdən saldı.
  Yalnız Putin hakimiyyətdə güclənəndən sonra münasibət dəyişməyə başladı.
  Əslində, Vladimir Volfoviç Kremlə bu qədər canfəşanlıq edirsə, onu niyə boğmaq lazımdır.
  Bundan əlavə, Berezovski etiraz elektoratının bir hissəsini kommunistlərin əvəzinə Liberal Demokrat Partiyasına səs verməyə məcbur etmək üçün hiyləgər kombinasiya ilə gəldi. Əvvəlcə Jirinovskinin partiyasını qeydiyyatdan keçirməkdən imtina etdilər. Və sonra, elə bil, qeydiyyat bərpa olundu. Və siyahını böldülər.
  Nəticədə media Jirinovski haqqında danışmağa davam etdi. Ancaq yenə də bir az, altı faizdən bir qədər çox topladı.
  Və prezident seçkiləri olanda Jirinovski yenidən qeydiyyatdan keçməkdən imtina etdi.
  Və yenə qalmaqal... Onlar Vladimir Volfoviçi üçüncü yeri tutmağı düşünürdülər, amma məlum oldu ki, o, zəif adam idi.
  Və kommunistlərlə müvəqqəti ittifaq cəhdi yalnız Zyuqanovun populyarlığının artmasına səbəb oldu.
  Kommunistlərlə ittifaq güclü bir addım kimi görünürdü, lakin qəribə də olsa, bundan ən çox zərər çəkən liberallardır.
  Və kommunistlər az şey itirdilər ...
  Hələlik. Demək lazımdır ki, Putinin öz səylərinə baxmayaraq, çox vaxt bəxti gətirib. Xüsusən də Jirinovskini aldatmaq əmri verdi - alınmadı. Amma digər tərəfdən onların Jirinovski ilə oxşar elektoratları var və Vladimir Volfoviç on faiz toplasaydı, ikinci turdan da qaçmaq olmazdı və bu, artıq məğlubiyyətdir. Beləliklə, fərq cəmi iki faiz idi.
  Və sonra Jirinovski ilə uğursuzluq xeyir-duaya çevrildi.
  Və ya Federasiya Şurasının islahatı. Kremlin flört etdiyi kommunistlər islahata qarşı çıxdılar. Amma incimiş liberallar və Primakov bloku nədənsə islahatı dəstəklədilər. Baxmayaraq ki, Primakov Lujkov və digər qubernatorlarla bağlıdır.
  Axmaq adamlar...Yabloko və SPS xəbərdar etdi ki, Putinin növbəti qurbanı olacaqlar və Federasiya Şurası ilə birlikdə dəfn olunacaqlar. Amma onlar axmaq qoyunlar kimi kəsimə getdilər.
  Kommunistlər isə ağıllıdırlar - onun qoxusunu dərhal anladılar. Ancaq başqaları kifayət qədər ağıllı deyildi.
  Ümumiyyətlə, Putin çox şanslı idi: 11 sentyabrda bir terror aktı nəyəsə dəyər. Üstəlik, ABŞ Talibanı öyrətməyə çalışdı. Bin Ladendən Rusiyaya qarşı istifadə edin.
  Görünürdü ki, sağlam düşüncə Rusiyanın dəstəklədiyi Şimal Alyansı ilə uzun müddət müharibədə olan Talibana ABŞ-a qarşı ikinci cəbhə açmamağı tövsiyə edib.
  Amma Taliban özlərini axmaq kimi aparırdılar. Faktiki olaraq Taliban İçkeriya Respublikasını tanıyıb və öz ölkələrində səfirliyini açıb. Və çeçenlərə həm silahla, həm də könüllülərlə kömək etdi. Molla Ömər hətta atəşkəs bağlamaq və Çeçenistan xalqına kömək etmək üçün Əhməd Şah Məsuda müraciət etdi.
  Və sonra belə bir gözlənilməz hədiyyə Rusiyanın başına düşdü. Üstəlik, binalar fizika qanunlarına zidd olaraq çökdü.
  Bu çox nadir şansdır, lotereya biletində yüz milyon dollar udmaq kimi bir şeydir.
  Amerika isə tam iyirmi il Əfqanıstanda ilişib qaldı. İkiqat fayda var idi: həm ABŞ zəiflədi, həm də cənub sərhədləri Talibandan qorunur. Ona görə də şanslı deməliyəm. Və ən əsası, çox səy göstərmədilər.
  İraqın da bəxti gətirdi. Düzdür, nə vaxtsa amerikalıların asanlıqla qalib gəldiyi görünürdü. Üç həftə ərzində bütün İraqı işğal etdilər, cəmi əlli adamı itirdilər və iki milyon əsir götürdülər.
  Lakin sonra, Səddam Hüseynin əsir düşməsinə baxmayaraq, Amerika uzun sürən partizan müharibəsinin bataqlığında qaldı.
  Neftin də, qazın da qiyməti kosmik miqyasda ucuzlaşıb. Bəli, bəxt çox idi. Putin onun böyük bir məsih olduğuna və Çingiz xan kimi Napoleondan daha soyuqqanlı olduğuna inanırdı.
  Üstəlik, hətta Şamil Basayev də təsadüfən özünü minada partladaraq ölüb və deyəsən Çeçenistan nəhayət diz çökdürüb.
  Lakin onun iki səlahiyyət müddəti başa çatıb. Artıq konstitusiyanın dəyişdirilməsi üçün çox gec idi və taxt Medvedyevə verilməli idi.
  2008-ci il çox uğurlu oldu. Bilanın Eurovisiondakı qələbəsi, Dünya Xokkey Çempionatındakı qələbəsi, futboldakı uğuru. Və Gürcüstanla müharibə.
  Həm də mübahisəsiz olmasa da, cəmi beş gündür, lakin media bunu Rusiya və hətta NATO üçün böyük bir qələbə kimi təqdim etdi. Çox təəssüf ki, Medvedevlə uğurları bölüşməli oldum.
  Vladimir Putin xatirələrdən yorulub, yatmaq istəyirdi.
  Mixail Qorbaçov öz ətrafına çıxmadı.
  Əvvəlcə strategiya düşünməli idik.
  Bu arada Vovkanın qatili xoruldayıb yuxu görüb.
  . FƏSİL? 2.
  Dörd alman qızı: Gerda, Şarlotta, Kristina və Maqda Füreri Kursk Bulgesində döyüşməyə icazə verməyə inandırdılar. Dar düşüncəli Hitler orduda qadınlara qarşı qərəzli idi. Və bəlkə də buna görə müharibəni uduzdu.
  Ancaq bu dünyada SS-dən olan qızlar o qədər isti və inandırıcı oldular ki, Fuhrer inandırıldı.
  Beləliklə, Kursk Bulge-də qızlardan ibarət tank heyəti döyüşə girdi, onlar yalnız bir bikinidə və ayaqyalın döyüşdülər, bu da onları üstün döyüşçülərə çevirdi.
  Üstəlik, bu dünyada fürer bir az daha ağıllı idi. Və o, özünü Rommel tərəfindən razı salmağa icazə verdi və alman və italyan qoşunlarını Afrikadan götürüb evakuasiya etdi.
  Bu, almanlara daha çox qüvvə saxlamağa imkan verdi - səkkiz diviziya, sərt, Afrika veteranları. İtalyanlardan başqa. Nəticədə, müttəfiqlərin Siciliyaya enməsi onlar üçün uğursuz oldu və böyük bir hərbi fəlakət və çox sayda məhbus və kubok itkisi oldu.
  İndi almanlar Kursk qabarıqlığı ilə üz-üzə idilər. Tankdakı qızlardan başqa daha iki qız meydana çıxdı: Focke-Wulf-da döyüşən Albina və Alvina. Və onlar şortdan başqa heç nə geyinmirdilər.
  Beləliklə, indi fürerin ayaqyalın qızları Qırmızı Orduya qarşı idi və bu, ciddidir.
  Burada Kursk Bulge üzərində möhtəşəm döyüş başladı. Alman qoşunları cənubda irəlilədilər və Sovet müdafiəsini yardılar.
  Sonra ehtiyat tank ordusu döyüşə atıldı. Və həlledici döyüş başladı.
  Gerda və ekipajı Panterada döyüşdü, hava isti idi və qızların heyəti hətta büstqalterlərini də atdılar.
  Budur, gözəllər silahı gətirdilər. "Pantera"nın silahı cəmi 75 mm, lakin sürətli atəş və uzun lüləlidir.
  Gerda çılpaq barmaqlarının köməyi ilə uzaq məsafədən atəş açdı, mərmi sadəcə sovet T-34-76 tankının qülləsinə və gövdəsinə dəydi və zirehi deşdi. Rus maşını alovlandı və döyüş dəsti partlamağa başladı.
  Gerda oxudu:
  - Almaniyaya şöhrət, şöhrət!
  O, yalın ayaq barmaqları ilə irəliləyən sovet tankları Şarlotta növbəti atışı oynadı, rus avtomobilini deşdi və oxudu:
  Bizim gücümüz böyükdür
  Möhkəm bir əl olacaq!
  Və sonra gözəl və ağıllı Kristina da zərif, yalın ayağından istifadə edərək təpik atdı. Yenə də sovet otuz dördü vuruldu. Və o, yanır.
  Və qız qışqırır:
  - Kommunizm uğrunda döyüşə çıxacağıq, amma rus yox, ari!
  Maqda da atəş açdı və yenidən Qırmızı Ordunun maşınına dəydi, metalı qırdı, otuz dördünü yandırdı və soruşdu:
  - Bəs o kommunizm aridir?
  Gerda yalın ayaq barmaqları ilə düşməni təpiklədi, rus maşınının metalını sındırdı və cavab verdi:
  - Bəli, kommunizm ari ola bilərdi. Cənnət bizim üçün olanda, başqaları çox çalışarkən!
  Şarlotta çılpaq, yuvarlaq dabanının köməyi ilə düşmənə atəş açıb:
  - Yer üzündə sevinc üçün!
  Sovet padded otuz dörd yanır. Qırmızı Ordu öz strateji ehtiyatını döyüşə atdı: Çöl Cəbhəsi və onun tankları. Əgər onu öldürsəniz, almanlar Kursk ətrafında yol açacaq və qazanı döyə biləcəklər.
  Beləliklə, döyüşün taleyi burada həll olunur.
  Alman "Panterləri" isə yaxşıdır. Sovet maşınlarını pike balığı kimi məhv edirlər.
  Kristina çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açdı, alman topu dəqiqədə on beş mərmi atdı və qızlar növbə ilə atəş açdılar.
  Və döyüşçü son dərəcə dəqiqdir.
  Burada o, Sovet otuz dördünü vurdu və oxudu:
  Bizi daha güclü tapmaq olmaz
  İyirmidən çox deyilik!
  Qızlar, əlbəttə, çox gözəldirlər. Əsir düşmüş rus əsgərlərini diz üstə qoyub onları çılpaq qaralı ayaqlarını öpməyə məcbur edəndə, bunu böyük həvəslə, həvəslə edirdilər.
  Maqda çılpaq, zərif ayağı ilə səliqəli atəşlə sovet avtomobilini darmadağın etdi və çığırdı:
  - Vətən üçün də, azadlıq üçün də!
  Qızlar onu götürüb oxudular:
  Mirvari, titrəyən saç düzümü,
  Mən narahatam, sinəm titrəyir!
  Mən utancaq ağcaqayın kimi bir qızam,
  Hərəkət etməkdən və nəfəs almaqdan qorxuram!
  
  Bəs təzə külək qulağınıza nə pıçıldayır?
  Ayaqyalın ayaq altında qum çırpınır...
  Və planetdə məndən xoşbəxt yoxdur,
  Səninlə meşəyə gedəndə!
  
  Mənə böyük bir sirri aç, sevgilim,
  Ürəyi ovsunlamağı necə bacardın!
  Amma üzünüz çox kədərlidir?
  Qırışların ən incə sapı alından keçdi!
  
  Gənc mənə əzab-əziyyətlə cavab verir;
  Müharibə sizi uzun müddət ayıracaq!
  Bizə cənnət meşələrində yer tapmaq üçün,
  Şeytan cəhənnəmdə məğlub olmalıdır!
  
  Cavab olaraq, incə bir ağcaqayın başını tərpətdi,
  Sən mənim üçün dostdan da artıqsan!
  Döyüşün nəticəsi ağlasa da,
  Amma Allah İsa çoban bizimlədir!
  
  Gəlin cinlərin cəhənnəmini - pis kölgələri dağıtaq,
  Belə ki, bağlar yaşıllaşsın!
  Qaralmış dizlərimi sığallayın
  Məni möhkəm tut sevgilim!
  
  Və zarafatla bir qız kimi cavab verdi:
  Yayılan budaqların səsinə dedi;
  - Bir il məni gözləyəcəksən, göyərçin?
  Qaynar durnaların vəsvəsəsi güclüdür!
  
  Cavabında ona o qədər sərt dedim ki,
  - Maşın stendində mülki olmayacağam!
  Hərbi yolu sevirəm,
  Döyüşmək, şərləri məğlub etmək istəyirəm!
  
  Mən nöqtəyə gəldim - budaqları, örgüləri kəsin,
  Mənə diskli yeni maşın verdilər!
  Ot şeh inciləri kimi ağlasa da,
  Niyə günahsızlıq - əsgər kimi oldu!
  
  Onda ki, Vətən mənim üçün hamıdan əzizdir,
  Ulduzların üstündəki Vətən ruhda yanır!
  Çarpayıya atılacaq iç deyil,
  Və gecəni daxmada tüfənglə keçir!
  
  Qələbə gələcək, mən buna qəti inanıram,
  Axı bizim səbəbimiz həmişə haqlıdır!
  Yaxşı, daha sevinclə gülümsəyin, uşaqlar,
  Bizi gözəl tale gözləyir, inanın!
  Qızlar gözəl oxuyur, eyni zamanda çəkiliş aparırdılar. Və sandal qızlarının hər vuruşu dəqiq bir hitdir.
  Amma indi birinci dalğa dəf edilir və xüsusi maşınlar əlavə mərmi gətirir.
  Gözəl alman qızları isə səmada döyüşürlər. Hər iki sarışın: Albina və Alvina.
  Və çox sərindirlər.
  Albina yalın ayaq barmaqlarının köməyi ilə altı pnevmatik silahdan bir anda atəş açıb. Və bir neçə sovet təyyarəsi alovlandı.
  Döyüşçü qışqırdı:
  - Gücümə şöhrət!
  Alvina da çılpaq ayağının barmaqlarının köməyi ilə düşmənləri təpikləyirdi. Beş sovet təyyarəsini bir anda vurdu və qışqırdı:
  - Ağ canavarların adı ilə!
  Qızlar qadın bəbirlərin virtuozluğu ilə rus avtomobillərini əzdilər.
  Albina sinəsinin qırmızı məmə ucu ilə vurdu, düyməni basdı və səsləndi:
  - Üçüncü Reyxin şərəfinə!
  Alvina da yaqut məmə ilə rəqibini döydü və oynaq hərəkət etdi:
  - Prussiya ruhu üçün!
  Bunlar iki döyüşən qız idi - super sinif. Həm ayaqyalın, həm də sinə yalın.
  Onlar isə pionerlərə əzab verməyi çox sevirdilər. Burada oğlanın paltarını cırıb ağaca bağlayırsan. Sonra qamçı əllərinizə götürüb qamçılamağa başlayırsınız. Və çox gözəldir.
  Və oğlan ağrıdan qışqırır, qaralmış dərisi qanlı zolaqlarla örtülmüşdür. Qız isə məşəli götürüb oğlanın yalın ayaqlarına gətirir. Və çılpaq altlıq yanır. Oğlan isə dözülməz ağrıdan qışqırır. Və onun ah-naləsini dinləmək çox gözəldir.
  Albina və Alvina oğlanların, xüsusən də yaraşıqlı və sarışınların çöküntülərini sevirlər. Və bu, onlar üçün böyük xoşbəxtlikdir.
  Amma onlar necə mübarizə aparmağı da bilirlər.
  Alvina çiyələk məmə ucu ilə joystik düyməsini sıxdı. Və o, hava toplarının köməyi ilə daha bir neçə sovet təyyarəsini vurdu, sonra qışqırdı:
  - Mən dünyanın ən gözəl dişi canavarıyam!
  Albina da moruq nipelinin köməyi ilə joystik düyməsini basaraq partladı, onlarla rus avtomobilini kəsdi və xırıltı ilə dedi:
  - Yeni Almaniya üçün!
  Budur qızlar - görkəmli pilot.
  Gerda və onun Panteradakı tank heyəti döyüşə davam edir.
  Budur, onu götürən və qırmızı döş məmə köməyi ilə sovet otuz dördünə vuran sarışın bir qızdır.
  Və rus maşınına vuraraq dedi:
  - Mən səhv bir şey bilmirəm
  Saat işçisindən başqa!
  Şarlotta hazırcavabca qeyd etdi, eyni zamanda düşmənə qırmızı məmə atdı və xırıltı ilə dedi:
  - Böyük qələbələr verin!
  Kristina da yaqut məmə ilə götürüb çırpdı və bunu çox düzgün etdi. O, sovet avtomobilini sındırıb çığırdı:
  - Yeni sərhədlər üçün!
  Lupanula və Magda, döyüşkən qız, çox soyuqqanlı və döyüşkən, qızıl yarpaq kimi saçları var.
  Və o, çox dəqiq və dəqiq etdiyi çiyələk döş nipples istifadə edərək, partladı.
  Otuz dörd soveti vurdu və cırladı:
  - Mənim vuruşum!
  Və qızlar götürüb ahlayacaqlar. Və bunlar supermen səviyyəsində olan döyüşçülərdir.
  Tank döyüşündə almanlar qalib gəldi və Kursk arxasında qazanı bağladılar. Və belə böyük bir qırmızı ordu qarmaqarışıqlığı yarandı.
  Döyüşlər böyük qəzəb və qəzəblə gedirdi. Qurbanlar çox idi.
  Sovet qoşunlarının bir hissəsi qaça bildi, bəziləri isə əsir düşdü və ya məhv edildi.
  Döyüşlərdə qız Schella özünü fərqləndirdi. O, piyadada döyüşdü və nou-hau tətbiq etdi, çılpaq barmaqları ilə qumbara atmağa başladı. Və son dərəcə sərindir.
  Shella rus əsgərinin gözlərini dərrak kimi qıyaraq dişlərini çılpaqladı:
  - Oh, toyuq balam,
  Mən toyuq yedim, yedim ....
  Və siz əsgərlər sıfırlar kimisiniz,
  Görünən bütövlüyü saxlamayın!
  Və başqa bir qız, Eva, çiyələk döş məməsinin köməyi ilə faust patronundan atəş açdı və sovet tankını deşdi.
  Çılpaq dabanı ilə ölüm noxudunu atdı və Qırmızı Ordunun bir çox əsgərini parçaladı.
  Bu bir qızdır - ən yüksək və nəhəng sinif.
  Sonra əsir düşən rus əsgərləri diz çöküb qızların çılpaq, tozlu ayaqlarından öpdülər.
  Və həqiqətən əla görünürdü.
  Qızlar isə çox yalın və gözəldirlər.
  Bu qızlardır ki, nəyisə götürsələr, mütləq sona çatdıracaqlar.
  Qırmızı Ordu Kursk sahilində böyük məğlubiyyətə uğradı. Wehrmacht qoşunları Voronejə köçdü. Və onlar enerjili idilər.
  Ancaq sovet qızları da şiddətlə döyüşürlər və onlar da göstərilə bilər və göstərilməlidir.
  Nataşa yalın ayağı ilə faşistlərə qumbara atıb oxudu:
  - Düzdür...
  Zoya çılpaq dabanı ilə ölüm hədiyyəsi verdi və əlavə etdi:
  - Düşmən...
  Avqustin dağıdıcı bir şeyə təslim oldu və xırıltı ilə dedi:
  - Düşünür...
  Svetlana çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atdı və çığırdı:
  - Nə...
  Nataşa yalın ayaqları ilə bir-iki limon atıb qışqırdı:
  - Rus...
  Zoya da enerjili və ölümcül bir şeyə təslim oldu, cırıldadı:
  - İdarə olunur...
  Avqustin ölümcül mırıldanaraq başladı:
  - Düşmən....
  Svetlana yenidən dağıdıcı və vyaknula təslim oldu:
  - Fasilə!
  Nataşa dönüb çığırdı:
  - ÜST...
  Zoya faşistlərin yığıb cır-pırıq saldığı qaradərili əcnəbilərə də atəş açıb:
  - Cəsarət et!
  Avqustin güc və qəzəblə danışdı:
  - Bu...
  Svetlana panteranın təbəssümü ilə təslim oldu:
  - AT...
  Nataşa yalın ayağı ilə qumbara atdı və qışqırdı:
  - Mübarizə...
  Zoya ölüm hədiyyəsini çılpaq barmaqları ilə atıb mızıldandı:
  - Hücumlar!
  Avqustin səsləndi və mızıldandı:
  - Düşmənlər...
  Svetlana çılpaq ayaqları ilə bir dəstə qumbara verdi və ciyərlərinin üstündə necə qışqırır:
  - Biz...
  Nataşa partlamağı mıxladı və fısıldadı:
  - Qəzəbli...
  Zoya nasistlərin qabağını kəsdi və cızıltı ilə dedi:
  - Qalib gəlmək!
  Avqustin yenidən atəş açıb qışqırdı:
  - Qəzəbli...
  Svetlana atəş açarkən qışqırdı:
  - Qalib gəlmək!
  Nataşa zərif, çılpaq ayağı ilə yenidən qumbara atdı, cıvıldadı:
  - Nasistləri məhv edəcəyik!
  Zoya onu götürüb qışqırdı:
  - Kommunizmə gedən gələcək yol!
  Və çılpaq barmaqları ilə bir limon atdı.
  Avqustin xətləri götürdü və səpdi və çılpaq ayaqları Fritz boyunca məhv oldu:
  - Rəqibləri parçalayacağıq!
  Svetlana onu götürdü və çılpaq dabanı, bir dəstə qumbara atdı və xırıltı ilə dedi:
  Gəlin faşistləri darmadağın edək!
  Və dörd nəfər atəşə və qumbara atmağa davam etdi. Alman "Yaqdtiqer"i hərəkət edirdi. 128 mm-lik silahı olan bir maşın. Və özünü güllələyir.
  Qızlar isə qumbara atdılar. Nasistləri məhv etdi. Və cavab atəşi açdılar. İrəli dırmaşdılar. Tanklar yenidən yuvarlanır. Ən yeni Alman "Panther" -2 hərəkət edir. Çox mobil maşındır.
  Lakin qızları onu ələ keçirərək onu nokaut etdilər. Onlar qaz turbinli mühərrikli mobil maşını parçalayıblar. Və onu parça-parça etdilər.
  Nataşa gülərək dedi:
  Biz əla mübarizə aparırıq!
  Zoya bununla razılaşdı:
  - Cox sərin!
  Avqustin müdrikliklə qeyd etdi:
  - Biz qalib gələcəyik!
  Və o, yalın ayağı ilə tank əleyhinə qumbaraatan atdı. Güclü qız. Və onun çox ağlı var.
  Svetlana da yalın ayağının barmaqları ilə ölüm hədiyyəsi açıb düşməni vurdu. Gözləri qarğıdalı çiçəkləri rəngində olan çox aqressiv bir qız. Onun belə bir ağlı və gücü var!
  Nataşa dönüb gülümsədi:
  - Müqəddəs Rusiya üçün!
  Zoya çox aktiv şəkildə vurdu və inci dişlərini göstərərək gülümsədi:
  - Mən o səviyyəli döyüşçüyəm ki, sönməyən!
  Avqustin də atəş açdı. Nasistləri biçdi və qışqırdı:
  "Mən böyük ambisiyaların döyüşçüsüyəm!"
  Və o, mirvari dişlərini göstərdi!
  Svetlana təsdiqlədi:
  - Çox böyük ambisiyalar!
  Qızlar çoxdan mübarizə aparırdılar. Və təbii ki, hərbi işdə uğur qazandılar. Onlar tamamilə möhtəşəm gözəlliklərdir. Möhtəşəm ağıl. Və birinci dərəcəli çəkirlər.
  Nataşa atəş açaraq düşünürdü ki, Stalin getsəydi, insanların ruhunda bir növ boşluq yaranacaq. Sanki sevilən biri öldü.
  Baxmayaraq ki, bu gürcü qəddar idi. Və hər şeyi düzgün etmədi. Hətta bununla bağlı bir lətifə də var. Niyə Lenin çəkmə, Stalin çəkmə geyinir? Çünki Vladimir İliç yolu seçib və bu bığlı qabağa gedir.
  Bu baxımdan Stalin optimal hökmdar deyildi. Doğrudan da, Leninin təsvir etdiyi kimi, çox kobud idi.
  Bu aşpaz yalnız ədviyyatlı yeməklər hazırlayır. Qəddarlıq baxımından iki ağızlı qılınc idi.
  Bu, bir tərəfdən nizam-intizamın qorunub saxlanmasına kömək etdi, partiya aparatını stimullaşdırdı. Digər tərəfdən, ən dəyərli kadrlar, bacarıqlı insanlar sıradan çıxarıldı. Xüsusilə, müharibədən sonra Voznesenski kimi böyük meneceri itirdilər. Kimin Vətən qarşısında ən böyük xidmətləri olub.
  Voznesenski, bəlkə də, ideal bir idarəçi idi: təkcə sərt deyil, həm də ağıllı və savadlı idi. SSRİ-nin ən gənc elmlər doktoru, akademik, görkəmli şəxsiyyət. Voznesenski olmadan Rusiya iqtisadiyyatı birtəhər pisləşdi. Mən isə nasistləri məğlub edə bilmirəm.
  Nataşa yalın ayağı ilə limon atıb oxudu:
  - Göydən...
  Zoya da çılpaq barmaqları ilə qumbara atıb dedi:
  - Ulduz...
  Avqustin yalın ayağı ilə ölüm hədiyyəsi verdi və oxudu:
  - Parlaq...
  Svetlana da yalın ayağın köməyi ilə qumbara atdı və dedi:
  - Kristal!
  Nataşa dönüb fısıldadı:
  - Mən sənə...
  Zoya ölüm hədiyyəsini çılpaq barmaqları ilə fısıldadı:
  - Mahnı...
  Avqustin ölüm gətirən çılpaq dabanı ilə təslim oldu və çığırdı:
  - Oxuyacam...
  Natashka aqressiv oxuyaraq davam etdi:
  - Haqqında....
  Zoya yalın ayağı ilə partlayıcı paket atdı, nasistləri pərən-pərən saldı və çığırdı:
  - Doğma...
  Augustina çılpaq dabanı ilə bir dəstə qumbara verdi, verdi:
  - Stalin!
  Ancaq Krautların dörd qızı və belə tazıları var.
  Onlar 88 mm-lik uzun lüləli silahla ən yeni Panther-2 tankında oturdular.
  Gerda topunu atəşə tutdu və T-34-ü gövdənin dibinə vurdu və sapfir gözlərini qırparaq cıvıldadı:
  - Yox, axı Allah Almaniyanı sevir! Biz mütləq qalib gələcəyik!
  Şarlotta bununla asanlıqla razılaşdı:
  - Biz itirə bilmərik! Tezliklə Kalininə çıxacağıq, Moskva isə bir daş atım məsafəsində olacaq!
  Kristina mirvari nipperlərini açıb qışqırdı:
  - Gəl oraya çataq, Vladivostoka vaxt olacaq!
  Maqda təəssüflə qeyd etdi:
  - Yaponlar isə amerikalılara az qala məğlub olublar. Bu, çox ciddidir, demək olar ki, mühüm müttəfiqimizi itirmişik.
  Gerda yeni bir sovet tankını vurdu və qışqırdı:
  - Onlarsız da edə bilərik!
  Şarlotta gülümsədi və dedi:
  - Körpə gülümsəsə, bəlkə hər şey düzələr!
  Christina qafiyə verdi:
  - Təbəssümdən begemot partladı!
  Magda onu dəstəklədi:
  - Qızın çox acgöz ağzı var!
  Döyüşçülər onu götürüb gülməyə başladılar. Onların parlaq enerjisi var, deyə bilərik ki, və bolluqda!
  Gerda yenidən sovet maşınlarına atəş açıb qışqırdı:
  - Gələn əsr bizim olacaq!
  Şarlotta da səsləndi və təsdiqlədi:
  - Kosmosa uçuşlar olacaq!
  Kristina bunu asanlıqla təsdiqlədi:
  - Gəlin kosmosa uçaq!
  Magda bomba atıcıdan atəş açıb səsini verdi:
  - Ulduz təyyarəsində oturmaq!
  Gerda dilini çıxarıb cırladı:
  - Yeni əsrdə Üçüncü Reyxin imperiyası hökm sürəcək!
  Şarlotta aqressiv təbəssümlə təsdiqlədi:
  - Və dördüncü də.
  Bundan sonra gözəllik yenidən sovet tankını çevirdi.
  Mirvari dişləri ilə parıldayan bu şeytani döyüşçü Kristina hıçqırdı:
  - Bəli, yeni sifariş olsun! Böyük İmperiyaya izzət!
  Magda hiddətlə təsdiqlədi:
  - İmperiyaya şöhrət!
  Gerda yenidən atəş açıb dedi:
  - Bizə də həmd olsun!
  Və görünür, qız bunu anladı.
  Qvozdanula və Şarlotta. Və çox münasib. Sovet tankını düz yandan deşdim. Sonra qışqırdı:
  - Yeni sifariş üçün mübarizə aparırıq!
  Rəqibləri atəşə tutan və vuran Magda təsdiqlədi:
  - Və heç bir şübhəsiz ki, biz buna nail olacağıq!
  Gerda yenə mismar vurdu və çox məharətlə dedi:
  - Böyük fərqlə nail olacağıq!
  Və o, sapfir və çox parlaq gözlərlə parıldadı.
  Şarlotta da atəş açdı, rus maşınına vurdu və qışqırdı, bu narıncı saçlı şeytandır:
  - Hər şey sadəcə akrobatika olacaq!
  Maqda da çılğın qəzəblə atəş açdı. O, T-34-ü sındırıb çığırdı:
  - Və gələcək ekipaj!
  Burada isə qızların problemləri var idi. KV-14 ortaya çıxdı. Maşın çox böyükdür. Və onun uzun lüləsi olan 152 millimetrlik silahı var. Ola bilsin ki, bir alman keçsin.
  Gerda gözlərini qıyıb Şarlottadan soruşdu:
  - Onu bombardmançı ilə örtə bilərsinizmi?
  Qızılbaş cavab verdi:
  - Əlbəttə, şans var... Amma bombardmançının dəqiqliyi yetərli deyil!
  Kristina həvəslə təklif etdi:
  - İcazə verin, 88-qrafik kağızımı sınayım?
  Gerda şübhə ilə qeyd etdi:
  - Bu KV-14 böyük yamacda 100 mm-lik ön zirehlərə malikdir. Onu götürə bilməzsən!
  Şarlotta gülümsədi və dedi:
  -Lənət olsun! Və mən elə bilirdim ki, rusların belə tankı yoxdur! Yalnız şayiələr!
  Magda dedi:
  Mən də bunun bir səhv olduğunu düşündüm! Amma görürük ki, belə deyil! Və rusun lüləsi çox uzundur!
  Gerda çılpaq dabanını zirehli döşəməyə vuraraq oxudu:
  Qorxmadan mübarizə aparacağıq!
  Şarlotta tərəfdaşının münasibətini təsdiqlədi:
  - Bir addım da geri çəkilməyəcəyik!
  Kristina təklif etdi:
  - Bəs lülədə mərmi dəqiq vuran sovet tankını vursan?
  Gerda şübhələndi:
  - Çox uzaqdan bunu edə bilərsən?
  Kristina təsdiqlədi:
  - Əgər çılpaq dabanıma alışqan alovunu gətirsən, deməli, çox yaxşı vurmağı bacarıram!
  Gerda cavab vermək əvəzinə alışqanını sıxdı. Kristina yalın ayağını burudu və çılpaq, bir qədər bərkimiş dabanı alov işığında parıldayırdı.
  Gerda qızın ayağına od gətirdi. Yanan qoxu var idi. Çox xoş iy, qril kabab kimi.
  Kristina pıçıldadı:
  - Və ikinci daba!
  Sonra Maqda atəşi yandırdı. Alovun hər iki dili indi çox gözəl və qırmızı saçlı bir qızın çılpaq dabanlarını yalayırdı.
  Sonra Charlotte qışqırdı və sinəsini açdı. Heç bir mərasim olmadan götürdü və qırmızı məmə ilə joystik düyməsini basdı. Silah avtomatik atəş etdi.
  Mərmi öz-özünə uçdu və təsirli, sovet maşınının lüləsinə düşdü.
  Nəhəng bir filin uzun gövdəsini kəsdiyi kimi. Sarsıdıcı zərbə alan sovet tankı hərəkəti dayandırdı. Elə bil ki, onun əlindən qılınc düşürdü.
  O şanslı fahişələr!
  Şarlotta sevinclə gülümsəyərək oxudu:
  - Yalnız qorxu bizə dostlar verəcək! Yalnız ağrı sizi işə həvəsləndirir!
  Gerda həvəslə əlavə etdi:
  - Sənin axmaq üzlərini əzmək üçün getdikcə daha çox istəyirəm!
  Üçüncü Reyxin döyüşçüləri çox razı görünürdülər!
  Bununla belə, faşistlərə qarşı kiçik uşaqlar belə döyüşürdülər. Oğlan və qızlar alman tanklarına, özüyeriyən silahlara və piyadalara kustar üsulla hazırlanmış partlayıcı paketlər atırdılar.
  Pionerlər çox cəsarətlə döyüşürdülər. Onlar faşist əsirliyinin nə demək olduğunu bilirdilər.
  Məsələn, qız Marinka nasistlərin pəncəsinə düşdü. Onun yalın ayaqlarını yağlayıb manqalın yanına qoydular. Alov dilləri qızın ayaqyalın uzun gəzintidən çılpaq, bərkimiş dabanlarını az qala yalayacaqdı. İşgəncə təxminən on beş dəqiqə davam etdi, tabanları qabarcıqlarla örtüldü. Daha sonra qızın yalın ayaqları açılıb. Və yenə sual verdilər. Çılpaq bədənimə rezin şlanqlarla döydülər.
  Sonra cərəyanı keçdilər... Marinka dindirmə zamanı işgəncə ilə on huşunu itirdi. Və sonra onun istirahətinə icazə verdilər. Çılpaq ayaqları bir az qıvrılanda yenidən yağa bulaşdılar və manqal yenidən qaldırıldı. Belə işgəncələr dəfələrlə təkrarlana bilər. Və cərəyanla işgəncə edin və rezin şlanqlarla qamçılayın.
  Marinka altı ay işgəncəyə məruz qalıb. Ta ki, o, kor olub, işgəncədən ağarana qədər. Sonra onu diri-diri torpağa basdırdılar. Bir güllə belə boşa getmədi.
  Pioner Vasya, nasistlər çılpaq bədəninə qırmızı-isti məftillə çırpdılar.
  Sonra çılpaq dabanlar qırmızı-isti dəmir zolaqlarla yandırıldı. Oğlan qışqırmağa dözə bilmədi, amma yenə də yoldaşlarına xəyanət etmədi.
  Nasistlər onu diri-diri xlor turşusunda həll etdilər. Və bu dəhşətli ağrıdır.
  Bu fritslər elə canavarlardır ki... Komsomolçuya dəmirlə işgəncə veriblər. Sonra rəfdən asdılar, yuxarı qaldırdılar və aşağı atdılar. Sonra qızarmış lomla yanmağa başladılar. Döşlər forseps ilə cırıldı. Sonra burnu sanki qırmızı-isti kəlbətinlə qoparıldı.
  Qızı işgəncə ilə öldürdülər... Bütün barmaqlarını, ayağını sındırdılar. Başqa bir komsomolçu Anna da dirəyə vuruldu. Və o öləndə məşəllərlə yandırdılar.
  Bir sözlə, nasistlər bacardıqları qədər və istədikləri kimi istehza edirdilər. Hamıya işgəncə verib, işgəncə veriblər.
  Nataşa və komandası hələ də mühasirədə döyüşürdülər. Qızlar döyüşdə çılpaq, zərif ayaqlarından istifadə edir, qumbara atırdılar. Onlar Fritsin üstün qüvvələri ilə vuruşdular. Onlar özlərini çox cəsarətlə saxladılar və geri çəkilmək fikrində deyildilər.
  . FƏSİL? 3.
  Bir yuxuda hələ də davam edən başqa bir reallıq...
  Rusiya ilə Taliban arasında müharibə başladı. Əvvəlcə Taliban Tacikistana hücum etdi. Əslində, vaxt əlverişlidir və Mərkəzi Asiyada genişlənməyə qərar vermək vaxtıdır.
  Tacikistanın ordusu isə zəif idi. Talibanın zərbələri altında yıxıldı, qismən qaçdı, qismən də Talibana təslim oldu. Və Taliban rus bazasına hücum etdi və ruslar lal oldu. Mən isə bir neçə ölkədən qoşun keçirib cəbhəni bərpa etməli oldum.
  Qanlı və amansız döyüşlər qaynamağa başladı.
  Qızlar isə qəzəblə döyüşürlər
  Məşhur dörd Yaxın Şərq kəndi yaxınlığında döyüşür.
  Nataşa növbə verir və çılpaq barmaqları ilə qumbara atır.
  Əfqanları sındırır və qışqırır:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Zoya da düşmənə atəş açır. Düşmənləri biçir, çılpaq ayaqları ilə ölümcül güclə qumbaraatanları atır və çığırır:
  - Vətən üçün, anamız üçün!
  Avqustina pulemyotun partlaması ilə əfqanların sırasını aşağı saldı. O, çılpaq dabanı ilə dağıdıcı limon atıb hürdü:
  - SSRİ üçün!
  Svetlana da düşməni vurdu, çoxlu islam döyüşçülərinin qarşısını kəsdi və çığırdı:
  - Kommunizm dünyası üçün!
  Həm də çılpaq ayaqların barmaqları ilə dağıdıcı və ölçüyəgəlməz güclə ölüm hədiyyəsini necə atmaq olar. Və düşmənləri hərtərəfli parçaladı.
  Bu qızlar heyrətamizdir...
  Nataşa irəliləyən əfqanları biçərkən qeyd etdi:
  - Onlar sözün əsl mənasında çəyirtkə kimi sancırlar!
  Və qız yenə çılpaq dabanı ilə düşmənə qumbara atdı. Və demək olar ki, düşmənləri parçaladı.
  Zoya həm də islam əsgərlərinə sərrast bir zərbə ilə zərbə vurur. Onları yaxşıca biçin və biçin:
  - Rusiya üçün!
  Və yenə də çılpaq ayaq barmaqları ilə qatil ölüm hədiyyəsi atacaq.
  Düşmənə atəş açan və əfqanları sözün əsl mənasında biçən, onları əkinçi kimi kəsən Avqustin hıçqırdı:
  - Vətən üçün!
  Svetlana, düşmənləri qıraraq və əslində İslam Taliban imperiyasının əsgərlərini biçərək və kurqanlarla darmadağın edərək verdi:
  - Vətən və yeni qələbələr üçün!
  Yenə də çılpaq, kəsilmiş ayaqlarının barmaqları ilə ölümcül güc qumbarasını necə atacağını.
  Qızlar tamamilə dağıldılar. Və onlar Taliban ordusunun üstün sayını darmadağın etdilər. Və böyük dalğalarla gəldilər.
  Tankda və Elizabeth heyətində vuruşun.
  Buradakı qızlar da yalnız bir bikinidə və ayaqyalındırlar. Və eyni zamanda çox yaxşı mübarizə aparırlar. Əfqanıstanın tankları köhnəlmişdir və keyfiyyətcə ruslardan daha pisdir, lakin onların sayı kifayət qədərdir.
  İslam imperiyasının sənətkarları ağacdan bəzi maşınlar düzəldirdilər. Deməli olduğum şey çox mütərəqqidir.
  Elizabet çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək atəş açır və əfqan tankını deşir, sonra hırıldayır:
  - Mən dünyanın ən gözəl qadınıyam!
  Yekaterina da çılpaq dabanı ilə təpiklə vurur, düşməni darmadağın edir və çığırır:
  - SSRİ üçün!
  Yelena iki dəfə düşünmədən düşmənə atəş açacaq. Onu parçalayıb cırıldayaraq:
  - Kommunizm üçün!
  Euphrosinia da düşməni necə vurmaq olar. Əfqanların tankını sındıracaq və küsəcək:
  - Vətən üçün sona qədər!
  Və bunlar qızlardır, sadəcə superdirlər. Heç bir qüvvə buna qarşı dura bilməz. Və onlar həqiqətən də ən yaxşı döyüşçülər və tazılardır. Və heç kim onlara qarşı çıxa bilməz.
  Əgər döyüşməyə başlasalar, bu, sadəcə hipermenlərin döyüşü olacaq.
  Və Elizabeth çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə yenidən atəş açacaq və cığırdayacaq:
  - Yeni SSRİ üçün!
  Yekaterina da növbə ilə düşmənə atəş açıb xırıltı ilə dedi:
  - Bəli, Vladimir Putin, yumşaq desək, çox yaxşı lider deyil!
  Qız isə çılpaq, yumru dabanını bükdü.
  Yelena əfqanları döyməyə davam etdi və qışqırdı:
  - SSRİ-də böyük kommunizm naminə!
  Və çılpaq barmaqları ilə o, xüsusilə dağıdıcı və öldürücü əlavə etdi!
  Və sonra Euphrosinia qızının necə döyülməsi. Və düşməni darmadağın edin və qışqırın:
  - Tanrıça Lada üçün!
  Budur onların döyüş meydanı.
  Döyüşçü isə rəqibləri necə biçməyə başladılar və əfqanları məhv edərək onlara mərhəmət göstərmədilər.
  Elizabet də düşmənə atəş etdi və çılpaq dabanını da istifadə etdi və qışqırdı:
  - Sovetlər ölkəsində kommunizm naminə!
  Və burada o, çox döyüşkən və döyüşkən bir qadındır.
  Onsuz da əfqanları göydən döyürlər.
  Anastasiya Vedmakova döyüşdə çox istidir. Və hamını əzdi. Göydə isə əfqan təyyarələrini vurur, quruya zərbələr endirir. Bu çox aqressiv qızdır.
  Və gülərək oxudu:
  - Vətənimiz üçün bütün Talibanları öldürün!
  Akulina Orlova dişlərini açaraq təsdiqlədi:
  - Əslində, ruh cindir, SSRİ-yə dırmaşıb!
  Və döyüşçü daha bir Əfqanıstan təyyarəsini vurdu.
  İslam Taliban imperiyasının döyüşçülərini göydə və quruda məhv edən Mirabela Magnetic çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək qışqırdı:
  - Vətənimiz üçün!
  Budur, səmada döyüşən bir triada. Və o, əfqanları böyük intensivliklə döyür. Və düşmənlər hərtərəfli darmadağın edilir.
  Akulina Orlova çılpaq dabanı ilə düymələrdə və qışqırdı:
  Böyük ölkəmiz üçün!
  Və tərəfdaşlarına necə göz yumur.
  Və yenə əfqanları yıxır. Və bunlar qızlarda çox aqressiv atlamalardır.
  Anastasiya dişlərini göstərərək gülümsəyərək əfqan pilotlarını yerə yıxdı:
  - Biz istənilən ordunu məğlub edəcək döyüşçülərik!
  Və yenə əfqan maşınını sıradan çıxardı.
  Bəli, buradakı qızlar İslam imperiyasının əsgərlərinin məhv edilməsi ilə hərtərəfli məşğul olurdular. Və qəzaya uğrayırlar...
  Alyonka da çarəsiz döyüşür və ən yaxşı akrobatikasını göstərir. Və düşmənləri sanki modelmiş kimi yerə yıxır.
  Taliban isə dırmaşmağa və dırmaşmağa davam edir. Və çoxlu sayda öldürülürlər.
  Alenka çılpaq barmaqlarını ölümcül bir şey atdı və oxudu:
  Biz ağ canavarlarıq!
  Anyuta bununla razılaşdı, rəqiblərini mərasimsiz biçdi:
  - Və biz dünyanın ən yaxşısıyıq!
  Həm də çılpaq dabanı ilə qumbara verdi.
  İndi Alla da pulemyotlardan atəş açır. Və çoxlu əfqanları yıxır və qışqırır:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Mariya da əfqanlara çox dəqiq atəş açır. Və onları hərtərəfli məhv edir. Həm də çılpaq barmaqlarından istifadə edərək qumbara atır. Və qışqırır:
  - Svaroqa həmd olsun!
  Olympias da düşməni böyük, ölümcül qüvvə ilə vurur. İslam imperiyasından olan düşmənləri biçir və qışqırır:
  - Bütövlükdə, bütün dünya kommunizm dövründə!
  Və yenə qız dişlərini açır və düşmənə dəqiq atəş açır.
  Marusya da əfqanların üzərinə cızma-qara edir. Qırmızı bir məmə ilə bazuka düyməsini basır və rəqiblərini döyür və cızırdadır:
  - Böyük Rusiya üçün!
  Budur qızlar.
  Lakin Matryona, əfqanlar kimi, çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək, düşməni Talibandan əzərək çırpır və qışqırır:
  - Vətən və sona qədər azadlıq uğrunda!
  Qızlar getdi və əfqanları necə döydülər - sadəcə dəhşət. Və onların sözün əsl mənasında ümumi və ümumi məhvi var. Görünür, əfqanlar çox pis gün keçirirlər.
  Alenka əfqanlara atəş açıb onları biçərək qeyd etdi:
  - Bura mənim vətənimdir!
  Və onun çılpaq dabanı ilə, öldürücü məhvetmə hədiyyəsi necə təslim olacaq.
  Budur qızlar - super deyək.
  Anyuta əfqanlara atəş açaraq aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Döyüşən Alla, atəş açıb qırmızı məməsini bazukanın düymələrinə basaraq xırıltı ilə dedi:
  - Qəhrəmanlara həmd olsun!
  Və Maria düşməni ölümcül güclə sikərək qışqırdı:
  - Ən gözəl Vətənə şöhrət!
  Olympias əlavə etdi, düşmənləri əzdi və artan sürət göstərdi:
  - Ən çiçəklənən ölkəyə böyük şöhrət!
  Matryona, rəqiblərini oyaraq və atəş açarkən çılpaq barmaqlarını istifadə edərək, onu götürdü və cırladı:
  - Və ən yaxşı döyüşçülərə şöhrət!
  Marusya da düşmənlərin üzərinə cızma-qara yazaraq, onları sözün əsl mənasında biçərək, qulaqbatırıcı bir şəkildə qışqırdı:
  - SSRİ də əsrlər boyu böyük şöhrətdir!
  Qızlar bir ağızdan oxudular:
  - İnsanlar xoşbəxt olacaqlar
  Xoşbəxtlik əbədi...
  Sovet hökuməti -
  Güc böyükdür!
  Və döyüşçülər ağciyərlərinin üstündə güləcəklər. Və dişlərini çılpaq etdilər.
  Alenka böyük təbəssümlə dedi:
  Vətənimiz üçün ürəyimizi verəcəyik!
  Anyuta hiddətlə davam etdi:
  - Və biz dayanıb qalib gələcəyik!
  Budur, deyək ki, gözəl qızlar. Və həqiqətən də tam güclə döyüşməyi sevirlər.
  Budur, Oleq Rıbaçenko və Marqarita Korşunova döyüşdədir.
  Oğlan və qız təxminən on iki yaşlı uşaqlara bənzəyirlər, amma əslində ölməz qatillər belə aqressiv döyüşürlər. Onlara qarşı heç nə dayana bilməz.
  Dişlərini açan və Talibandakı rəqiblərini kəsən Alenka təbəssümlə oxudu:
  Daha parlaq sabahlar üçün mübarizə aparacağıq!
  Anyuta, çılpaq barmaqları ilə atəş açıb bomba ataraq əlavə etdi:
  - Və zirehli qatarımız sürətlənməyi bacardı!
  Qırmızı saçlı Alla sıçrayıb qıvrılaraq gözünü qırparaq əlavə etdi:
  - Gəl öpüşək!
  Oleq Rıbaçenko qılıncları ilə külək dəyirmanı qaçırdı, əfqanların başını kəsir və cızıltı ilə deyirdi:
  - Vətənimizə şöhrət!
  Oğlan isə çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül bir hədiyyə verdi.
  Qız da qılıncla kəpənək qəbulunu kəsdi. Düşməni kəsib çığırdı:
  - Sovet quruluşuna şöhrət!
  Və çılpaq barmaqları ilə düşmənləri məhv edərək məhv hədiyyələri atacaq.
  Düşməni darmadağın edən uşaqlar bir ağızdan oxudular:
  - İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq,
  Talibanın sonu olacaq...
  Günəş parlaq şəkildə parlayacaq
  Bütün pis düşmənləri parçalayacağıq!
  Uşaqlar və çox sərin döyüşçülər. Həm də fit çalaraq, düşmənin üstünə heyrətə gəlmiş və narkotikə tutulmuş qarğa buludunu endirirlər. Və son dərəcə sərindir.
  Oleq Rıbaçenko əfqanları təbəssümlə kəsərək qeyd etdi:
  - Bizimlə bütün planetin gəncləri,
  Dünya üzrə tikinti komandamız!
  Və çılpaq dabanlı oğlan dağıdıcı ölüm hədiyyəsinə təslim oldu.
  İslam döyüşçülərini darmadağın edən Marqarita Maqnitnaya da dişlərini çınqıldadı:
  - Xalq bütün ölkəni kommunizmə aparır!
  Həm də o, İslam rütbələrini necə kəsir. Və deməliyəm ki, bu, çox qəddar və soyuqqanlıdır.
  Bu vaxt Taliban on dörd yaşında bir oğlan uşağı əsir götürdü. Onu soyundurub ağaca bağladılar. Bundan sonra dərini qana çevirərək əvvəlcə qamçıladılar.
  Daha sonra yeniyetmənin yaralarına duz səpilib. Sonra odla qızartmağa başlayıblar və uşağın çılpaq dabanlarını yandırıblar. Və çox qəddar idi. Və işgəncə ilə nəticələnir
  ölümə oğlan.
  Və yenə şiddətli döyüşlər var ...
  Talibanın mövqeləri isə təyyarələrdən istifadə edərək Rusiya hücum təyyarələri tərəfindən vurulur. Və burada əfqanlar və raketlər çırpılır. Və hamısı kramplarda qurbağa kimi dırmaşır və dırmaşırlar.
  Və arxada bütöv cəsədlər qalır.
  Marqarita təbəssümlə oxudu:
  Daha parlaq sabahlar üçün mübarizə aparacağıq!
  Oleq Rıbaçenko isə əfqanları kəsərək hürdü:
  - Biz bunu başa düşə bildik!
  Və oğlan yenə çılpaq barmaqları ilə ölümcül güc qumbarası atacaq.
  Və bu əfqanlar çox inamlı və məşhur şəkildə döyülür.
  Bu uşaqlar əsl canavarlardır.
  Ölümsüz canlılar isə ayaqyalın döyüşür və rəqibləri çox fəal şəkildə əzirlər.
  Amma GDR-dən bir tank da döyüşə girir.
  Gerda və ekipajı əfqanlarla döyüşə girir.
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqları ilə vurur:
  - Kommunizm ideyalarına şöhrət!
  Ardınca atəş açan Şarlotta təsdiqləyir:
  - Sovet quruluşunun ideyalarına şöhrət!
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə atəş açan Kristina qışqırır:
  - Yeni parlaq ideallar üçün!
  Həm də düşməni çox dəqiq vurur.
  Əfqanlar isə bunu kapitalla başa düşürlər.
  Və Magda düşmənə atəş açır və dişlərini çılpaq edir:
  - Vətənimizə şöhrət!
  Həm də çılpaq barmaqlarının köməyi ilə düşməni necə döyür.
  Bunlar döyüşən qızlardır, gəlin etiraf edək.
  Düşmənə atəş açan Gerda qışqırdı:
  - Rusiya və sona qədər qələbə üçün!
  Və yenidən döyür, bu dəfə joystik düyməsini basarkən qırmızı məmə istifadə edərək.
  Budur qızlar. Dişli və dişlidirlər və hər kəsi düz qopara bilərlər.
  Şarlotta onu götürdü və dişlərini açaraq aqressiv oxudu:
  - Afrika dəhşətlidir, bəli, bəli. Bəli!
  Afrika təhlükəlidir, bəli, bəli, bəli!
  Qızlar getməyin - Afrikaya gəzintiyə çıxın!
  Kristina dişlərini açıb rəqibini döyərək dedi:
  - Qızlar qaranlıqda ayaqyalın getməyin!
  və çılpaq dabanla düşmənə necə boyun əymək.
  Budur qadınlar - bütün qadınlar qadınlar!
  Əfqanlar isə amansızlıqla vurulub məhv edilir.
  Düşmənə atəş açan və sözün əsl mənasında onu süpürən Maqda aqressiv şəkildə dedi:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm!
  Həm də çılpaq barmaqların köməyi ilə necə çırpmaq olar. Budur qız.
  Deməliyəm ki, bu, sadəcə olaraq ultra!
  Budur qızlar Talibanı necə ələ keçirdilər və çəkiclərlə döydülər.
  Taliban isə rus komsomoluna işgəncə verib. Əvvəlcə çılpaqlara soyundu. Sonra su tökməyə başladılar. Əvvəlcə isti - qaynar su, sonra soyuq. Sonra isti məftillə döyməyə başladılar.
  Və çox qəddar idi. Və sonra yenidən işgəncə və qızın çılpaq dabanlarına bir işıq. Və ona ağır işgəncələr verildi. Və niyə turşu tökdülər, bu daha ağrılıdır.
  Və qız da işgəncə ilə öldürüldü.
  Sonra onun skeletini götürüb qızılla örtdülər və hamının görməsi üçün asdılar. Və son dərəcə qəddar idi.
  Bu, Talibanın nümayiş etdirdiyi güc növüdür. Və belə bir ölkə ilə rəqabət aparmağa çalışın. Amma qızlar uşaq sahibi olmaq istəyirlər. Və mədələrini kəsdilər. Və çox qəddardırlar.
  Digər şeylər arasında döyüşlər yeraltı dünyasının alovu kimi yanır.
  Rəqiblərini kəsən Oleq Rıbaçenko oxudu:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Və oğlan yenə çılpaq barmaqları ilə ölümcül hədiyyəni atacaq
  Marqarita Korşunova əfqanları kəsərək cığalladı:
  - SSRİ üçün!
  Və o, çılpaq ayaq barmaqlarını atacaq, nə isə kütləvi ölüm gətirir. Bəli, belə qızlara heç kim müqavimət göstərə bilməz.
  Oğlan və qız tam və qəzəbli həyəcan və döyüş yükü içində.
  Oleq Rıbaçenko əfqanları qılıncla kəsərək oxudu:
  -Gətirdi, məni gətirdi,
  Məni apardı!
  Mən sadəcə atın üstündə oturacağam
  Və bəxt məni gözləyir!
  Oğlan isə güləcək, yenə düşməni alıb doğrayacaq.
  Budur, Marqarita ilə birlikdə necə fit çalırlar. Və əfqanların başına çaşmış qarğa kütləsi düşəcək. Deyək ki, əladır.
  Marqarita Korşunova Tvitter hesabında yazıb:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm, düşmənləri tualetdə məhv edəcəm!
  Və tərəfdaşına göz qırpın.
  Və əfqanların üstün qüvvələri pıçıldamağa başladı.
  Oleq Rıbaçenko nəhayət çılpaq dabanı ilə açarı sıxdı. Və cərəyan vurdu və dərhal bir çox Taliban əsgərini skeletə çevirdi. Və qeyd etmək lazımdır - qatil.
  The Terminator Boy oxudu:
  -Yerimiz məşhur olsun!
  Və dişlərini çıxararaq necə fit çalır.
  Budur oğlan. Və həqiqətən çox döyüşkən.
  Və sonra sovet raketləri əfqanları vurur. Və ciddi şəkildə vurulurlar. Və çoxlu döyüşçü öldürülür.
  Tamara və Veronika iynələr və toplarla ölümcül raketləri nişan alır və partlayır. Və bir çox əfqan dərhal öldürülür. Və çox qəddardır.
  Qızlar hazırda bunkerdədir, ayaqyalın ayaqları ilə beton plitələri tapdalayırlar. Və hərtərəfli məhv, düşmən ölümcül güc ittihamlar vadar.
  Bu qızlar sadəcə heyrətamizdir.
  Tamara od vurub gurlayır:
  - Böyük SSRİ və onun rəhbəri Stalin bizimlədir!
  Veronika da bunu təsdiqləyir:
  Talibanın götünü təpikləyək!
  Həm də düşmənə necə atəş açmaq. Və bunu çox çətinləşdirəcək. Qızlar öldürməyi sevirlər - bu qızlardır.
  Veronika bir dəfə sual verdi:
  İki dəfə iki beş nədir?
  Tamara gülərək cavab verdi:
  - Dörd yarım!
  Və çox hazırcavab bir ifadə olduğu ortaya çıxdı.
  Burada qızlar çox gərgindirlər.
  Nataşa və komandası da əfqanlara atəş açır. Kütləvi şəkildə öldürülür və qışqırırlar:
  -Qoy kommunizm şöhrətlənsin!
  Və dil göstərəcək!
  Və sonra da çılpaq dabanla, onu necə götürəcək və konkret olaraq təslim olacaq.
  Bu qızdır, bütün qızlar qızdır.
  Və ölçüdən kənarda nəhəngdir.
  Svetlana əfqanlara cızma-qara yazaraq hirslə mahnı oxudu.
  Və ulduzlu yüksəkliklərdə, dağ sükutu,
  Dəniz dalğasında və qəzəbli atəşdə,
  Və qəzəbli və qəzəbli atəşdə!
  Sonra Zoya çarəsizcə düşmənə atəş açır.
  Bunlar qızlardır - çox cəsarətli.
  Avqustina isə rəqiblərini əzərək ağ ciyərlərinin üstündə qışqırır:
  - Vətənimiz üçün, SSRİ-nin şöhrəti üçün!
  Və burada, təbii ki, Çin belə bir komandaya müqavimət göstərə bilməz.
  Və qızlar, əlbəttə ki, çox cəsarətli və bacarıqlıdırlar.
  Onlara qarşı heç bir hiylə işləməyəcək.
  Başqa bir əfqan sırasını biçən Nataşa qışqırdı:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm və hamınızı tualetdə öldürəcəyəm!
  Və yenə çılpaq ayaq barmaqları ilə o, ölümcül gücdən ibarət partlayıcı bir paket atacaq.
  Avqustin bu döyüş gücünə malik qız cıvıldadı:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Həm də zümrüd gözləri ilə göz qırpır.
  Svetlana döyüşdə çox aqressivdir. Əfqanları əzir və cik-cik:
  - Kommunist qələbəsi zamanlarına şöhrət!
  Budur qızlar...
  Stalenida isə daha çox uzatmadan əfqanları məhv edir.
  O, həqiqətən, bir reaktiv qırıcı tırpan var kimi və onları aşağı biçmək.
  Bu qızdır, bütün qızlar üçün qızdır!
  Əfqanları darmadağın edərək, çılpaq barmaqları ilə ölümcül ölüm hədiyyələri atan Steelenida qışqırdı:
  - Vətənimizə - SSRİ-yə şöhrət! Putin Rusiyası - yox!
  Və yenə qız düşməni vəhşi güclə darmadağın edir. Burada o, döyüşür və döyüşkəndir.
  Düşmənlərə atəş açan Viktoriya təbəssümlə deyir:
  - SSRİ-ni böyük şöhrət gözləyir!
  Steele başını tərpətdi.
  - Bəli, gözləyir!
  Və atəş açarkən düşündü. Müəyyən mənada bu, Vətən Müharibəsini xatırladır, istisna olmaqla, düşmən SSRİ-ni gözlənilmədən tuta bilmədi. Və qəfil zərbəyə qoyulan mərc özünü doğrultmadı.
  Amma çoxlu əfqan var. Onlar irəliləyirlər, sözün əsl mənasında rus mövqelərinə meyitlər atırlar. Bu da onların çılğın və vəhşi taktikasıdır. Və itkilərini hesab etmirlər,
  və insanlar praktiki olaraq qorunmur. Odur ki, bunlarla cəhd edin, bunu edə bilərsiniz.
  Stalenida çılpaq dabanı ilə qumbara atdı və çıqqıldadı:
  - SSRİ adına!
  Və çox iti dişlərini göstərdi.
  Viktoriya onunla razılaşdı:
  - Liderlər gəlib gedir, amma SSRİ qalır!
  Stalenida həyəcanla dedi:
  - SSRİ əbədi olaraq bizimlədir!
  Düşmənlərə atəş açan, sanki qışqıran və düşməni yıxan Seraphim, verəcəkdir:
  - Biz klassik qüvvə olacağıq!
  Həm də bir qız, çılpaq ayaq kimi, tam məhv hədiyyəsini işə salacaq.
  Viktoriya oxudu:
  - Kommunizm ölkəmə şöhrət!
  Seraphim bunu asanlıqla təsdiqlədi:
  - Kommunizm işıq və firavanlıqdır!
  Və yenə əfqanları məhv etmək üçün verir.
  Gerda da çox aqressiv mübarizə aparır. Və ən yüksək səviyyəni göstərir.
  Amma Gerdaya qarşı real fəndlər yoxdur.
  Bu, bütün kainatın arzusunu verən bir qızdır.
  Və götürüb oxuyacaq:
  - Yer kürəmə şöhrət olsun və biz bütün kainatdayıq!
  Və yenə də, çılpaq ayaq barmaqları ilə gözəllik ölüm və məhvin ölümcül bir hədiyyəsinə imkan verəcəkdir. Gəlin düz deyək - qız sizə lazım olan şeydir.
  Gerda bütün döyüş dəstini vurdu və indi geri qayıdır.
  Məşhur alman dördlüyü çoxlu əfqanı öldürərək sirr saxlayır.
  Yaxşı, kartofa kəsdilər.
  Çılpaq barmaqları ilə kart göyərtəsini tutan Şarlotta sərt şəkildə dedi:
  - İndi biz Talibanla döyüşürük, ruslarla döyüşəndə də!
  Gerda razılaşaraq və şiddətlə başını tərpətdi:
  - Bəli, belə bir vaxt olub. Və sonra qalib gələ bilmədik! Kristina, razısan?
  Kristina çılpaq barmaqları ilə kartı ataraq əminliklə bildirdi:
  Bu kişilərin günahıdır! Döyüş keyfiyyətlərini göstərmirdilər!
  Magda təsdiqlədi:
  - Bəli, kişilər! Əgər daha çox qadın döyüşsəydi, o zaman uğur qazanmaq üçün real şansımız olardı!
  Gerda razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Ayaqyalın qız və hətta qırmızı nipples ilə - bu super!
  Şarlotta məntiqi olaraq bununla razılaşdı:
  - Bəli, ayaqyalın qızlar, bu nəhəng bir şeydir!
  Və döyüşçülər kartlar atmağa davam etdilər.
  Stalenida əfqanlara atəş açarkən aqressiv şəkildə dedi:
  - Düşmənləri birbaşa vuracağıq!
  Və çılpaq barmaqları ilə qız qumbara atacaq. Və dağıdıcıdır.
  Viktoriya əminliklə dedi:
  - Baxmayaraq ki, bir tərəfdən Allah yoxdur, amma digər tərəfdən O bizimlədir!
  Viola, hətta əfqanlar üçün növbə, onları biçdi və təsdiqlədi:
  - Allah bizimlə olsun! Və nəhəng güclər!
  Qızlar isə necə gülüb dillərini göstərsinlər.
  Alina da düşmənə zərbə vuracaq, onu böyük ölçüdə biçəcək və çığıracaq:
  - Mən ən döyüşkən balayam!
  Həm də çılpaq ayaq barmaqları ilə, ölümcül bir qüvvə kimi, onu götürüb işə salacaq.
  Bunlar öldürməyi sevən qızlardır. Onların o qədər qeyri-insani gücləri var.
  Steelenida aqressiya ilə oxudu:
  - Gücümüz kommunizmdədir,
  Həyat və ürək verin
  Biz müqəddəs Vətənimizik,
  Gəlin ayağa qalxaq və qalib gələk!
  O, belə qız idi. Deyək ki, o, əladır. Və çox döyüşkən.
  Viktoriya tweet etdi:
  - Müdrik padşahın olduğu SSRİ üçün!
  Döyüşçü isə dilini göstərdi və rəqiblərinə göz vurdu.
  Budur qızlar...
  Alenka da düşmənlərlə inamla döyüşür və inanılmaz sıçrayışlar göstərir.
  Və eyni zamanda qız ciyərlərinin üstündə uğuldayır:
  - Mənim super xanımım var!
  Və çox mirvari dişlərini açır.
  Anyuta düşmənə atəş açır, öldürücü qüvvə ilə onu əzib, parçalayır və uğuldayır:
  - Mənim hiper qızım var!
  . FƏSİL? dörd.
  Və onun çılpaq ayaq barmaqları şok ölüm hədiyyəsi atır!
  Allahla döyüşmək də döyüşdür. Və o, əfqanları döyür.
  Qız hələ də qışqırarkən:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Və yenə bir düşmən olaraq, tamamilə öldürücü bir şey başlayacaq.
  Və çoxlu əfqan parçalanacaq.
  Mariya İslam imperiyasının əsgərlərinin üzərinə cızma-qara yazaraq qeyd etdi:
  - Bəs biz meşədə kimi tapacağıq?
  Həm də onu pulemyotdan hədiyyə ilə necə vuracaq. Budur o, nə qədər döyüşkən və gözəl döyüşçüdür.
  Olympias düşmənə atəş açır. Və bunu çox yaxşı edir.
  Və dişlərini açıb uğultu:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Marusya aqressiv şəkildə fərq etdi, düşmənləri əzdi və çılpaq barmaqları ilə ölümcül qumbara atdı:
  - Yeni baş katibə həmd olsun!
  Matrena əfqanları döydü və dedi:
  -Əgər homoseksual olmasaydı!
  Düşmənlərə atəş açan Alenka onu götürdü və qışqırdı:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Və yenə qatil kimi əfqanlara atəş açıb. Yaxşı, o, döyüş gözəlidir. Və onun çox cazibəsi var.
  Anyuta da düşmənə atəş açıb onu biçərək qışqırdı:
  - Rusiya üçün!
  Və çılpaq dabanla, Talibana necə tab gətirmək olar. Bu qız həqiqətən heyrətamizdir.
  Qırmızı saçlı Alla rəqiblərini əzərək ağ ciyərlərinin zirvəsində gurlayır:
  - Mən hiper xanımam!
  Və çılpaq barmaqları ilə düşmənə necə ölümcül bir ölüm atacaq.
  Budur o, qızdır - deyək ki, ultra var!
  Düşmənə atəş açan çox gözəl Mariya qışqırdı:
  - Mənim meqa sinifim var!
  Və yenə çılpaq və çox yumru, çəhrayı dabanı ilə düşmənə zərbə endirir.
  Olimpiadalar əfqanları qətlə yetirməklə və Taliban İslam İmperiyasının döyüşçülərinin cəsədlərinin dağını yığaraq qışqırır:
  - Mən ən yüksək səviyyəyəm!
  Və o da çılpaq barmaqları ilə ayaqlarını atacaq, əsaslı və bənzərsiz bir öldürücü şeydir. Budur bir qız - bütün qızlar - bir qız!
  Marusya da əfqanları öldürərək çırpınır və cik-cikləyir:
  - Düşmənləri məhv edəcəm! Əsl dəlixana olacaq!
  Qız isə onu götürüb güləcək.
  Və joystik düyməsini basarkən qırmızı məmə ilə. Və o, belə ölümcül bir şeylə, rəqibləri kəsir.
  Matrena da əfqanları döyməyə başladı və qışqırdı:
  - Kommunizmin şəfəqinə şöhrət!
  Və onun çılpaq dabanı hamını düşmən kimi islatacaq. Budur, nə gözəl qızdır. Onlar isə qızlardır, deyək ki, super sinifdir.
  Və ya bəlkə Giga, hətta TETRA!
  Bunlar qızlardır və mən əfqanları yaxşıca kəsdim. Və bu ümumiyyətlə super sinifdir.
  Alyonka onu götürdü və dişlərini açaraq oxudu:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm! Və iki üstəgəl iki dörddür!
  Və düşməni necə çox dəqiq vurur. Və başqa bir Talibanı parça-parça edəcək.
  Və bu qızın belə fantaziyaları var. Amma Taliban nəsə edir.
  Burada bir qıza işgəncə verirlər. Və qamçı ilə necə emal edirlər. Və sonra tikanlı məftil. Sonra dabanlarını qızarmış dəmirlə yandıracaqlar. Və qız çox məmnundur.
  Və o, yazılı bir gözəl olmaq istəyir.
  Alenka oxudu:
  - Ən yaxşı SSRİ-nin böyük kommunizmi üçün!
  Və yenə də düşmənə yalın ayaq barmaqları ilə qumbara atacaq.
  Və həqiqətən gözəldir.
  Düşmənə atəş açan Anyuta da qışqırır:
  Kommunizm nə qədər böyükdür!
  Və sərrast xəttlə əfqanları biçir. Budur, çox gözəl bir qız.
  Və onun çılpaq dabanı məhv oldu, məhv oldu.
  Qırmızı saçlı Alla da döyüşlərdə çox aqressivdir. Və vəhşi qəzəblə düşmənləri necə əzmək olar. Və o, nəhəng fəaliyyətlə özünü cızır-çıraq edir.
  Və çılpaq barmaqları ilə ölümcül güclə ölüm hədiyyələri atır.
  Bu qızdır - onun sadəcə super sinfi var!
  Bütün bunlar çox böyük şücaətlərə qadir olan qızcıl ayaqyalın ordudur.
  Əfqanlar haqqında yazan Mariya qeyd etdi:
  -Ən böyük güc bizimdir və ən yüksək təbəqədir!
  Sonra döyüşçü gözünü qırpdı.
  Və qırmızı məmə ilə bazukanın düyməsini sıxdı. Və bu, onun ən yüksək pilotu və ayaqların kvadratlarının cəminin real quruluşudur.
  Düşməni darmadağın edən Olympias qışqırdı:
  - Kainatdakı ən yaxşı qələbələr üçün!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə məhvetmə hədiyyəsini necə işə salmaq olar. Və bu, həqiqətən bir hərəkət kimi olur - gücdən kənarda!
  Qızların son dərəcə döyüşkən olduqlarını söyləmək lazımdır. Əgər onlar bir şey etsələr, insanlar əsrlər boyu xoşbəxt olacaqlar. Və onların çox sevinci və əsl kosmik parlaqlığı var.
  Budur döyüşçülər - ən yüksək akrobatika.
  Marusya, əfqanları əzərək, götürdü və vyaknula:
  - Evinizə sülh!
  Və yenə də ayaq barmaqları ilə ölümcül bir hədiyyə atdı, düşmənləri parçaladı.
  Matryona Əfqanıstan əsgərlərini də vurdu. Talibanı parçaladı və qışqırdı:
  - Planetin ən böyük sosializmi naminə!
  Və gözləri parıldayır.
  Bəli, bu, mövqelərin ən yüksək atəşə tutulmasıdır.
  Əfqanlar isə böyük zərər çəkirlər, amma yenə də hamı dırmaşır və dırmaşır. Və onların böyük insan resursları var. Hansı ki, heç vaxt bitməyəcək.
  Və hər şey dalğa və davamlı axınla axır.
  Alyonka çılpaq dişlərində böyük təbəssümlə oxudu:
  - Kommunizm dövrünə və rus çarlarına şöhrət!
  O, çılpaq ayaq barmaqları ilə yenidən ölüm və məhvin ölümcül hədiyyəsini atdı.
  Qız isə dişlərini qulaqbatırıcı şəkildə göstərdi (bəli, dişlərini eşitmək olar!), götürüb qışqırdı:
  - Güclü suveren,
  Şöhrət üçün hökmranlıq edin
  Bizim şöhrətimiz üçün...
  Düşmənlərdən qorxaraq hökmranlıq edin
  pravoslav kralı,
  Şöhrət üçün, bizim izzətimiz üçün hökmranlıq edin!
  Anyuta gülərək qeyd etdi:
  - Sözləri qaçırdın: Allah padşahı qorusun!
  Alenka bununla asanlıqla razılaşdı:
  - Bəli, darıxdım! Ancaq bu, təəssüf ki, verilmişdir!
  Mariya çox sərin bir qız təbəssümü ilə qeyd etdi:
  - Çar atası getdi, onun yerinə Leninin işi!
  Qırmızı saçlı Alla əfqanları biçərək qışqırdı:
  - Lenin ölsə də, Leninin davası diridir!
  Olimpiada məntiqi olaraq buna etiraz etdi:
  - Lenin ölməzdir!
  O, zümrüd gözlərini zillədi.
  Beləliklə, burada dərhal Talibanla xüsusi mübarizə apara bilən gözəl qızları görə bilərsiniz. Və ümumiyyətlə, onların gücünü nəhəng kosmik güc kimi qeyd etmək lazımdır.
  Marusya təbəssümlə düşmənlərə atəş açaraq qeyd etdi:
  - Çar qayıdacaq, Lenin isə yaşayacaq!
  Matryona bununla razılaşdı:
  - Əlbəttə olacaq! Leninə şöhrət!
  Alenka gülümsəyərək davam etdi:
  - Və çar II Nikolay! Bütün qəhrəmanlara həmd olsun!
  Anyuta bununla razılaşdı:
  - Bütün qəhrəmanlara həmd olsun!
  Qızlar bir ağızdan oxudular:
  - Rusiyaya şöhrət, şöhrət ...
  Tanklar irəliləyir....
  Qırmızı bayraqlı qoşunlar
  Salam rus xalqı!
  Vladimir-Mixail Qorbaçov-Putin nəhayət ayıldı. Və çox uzun müddət yatdı.
  İndi biz dövlət işləri ilə məşğul olmalıyıq.
  Və Vladimir-Mixail ətrafına dedi:
  - Biz demokratikləşmə və qlasnostla çox tələsirik. Buna ehtiyacımız yoxdur, əksinə, vintləri sıxıb hər şeyi qaydasına salmalıyıq. Sərxoşluğa qarşı başqa yollarla da mübarizə aparacağıq. Alkoqol istehsalı azalmamalıdır.
  Moonshine pivə istehsalına görə də cinayət məsuliyyətini gücləndirmək lazımdır. Və silahlı qüvvələrin maliyyələşdirilməsini artırın. Xüsusilə elm və hərbi texnologiyanın inkişafı.
  Mixail-Vladimir həmçinin Əfqanıstandakı sovet qoşunlarının sayını artırmağı əmr etdi. Və qəti qələbə qazanmaq üçün orada döyüşləri gücləndirin. Həmçinin mücahidlərə qarşı döyüş təyyarələrindən fəal istifadə edilməsi və daha çox bombalanması əmri verilib.
  Və digər göstərişlər, əlbəttə.
  Bütün bunlar Siyasi Büro və plenum vasitəsilə həyata keçirilməli idi. Söhbətdə xüsusilə yeni konstitusiyanın qəbulunun vaxtının gəlib çatmaması məsələsinə toxunulub. Amma çox sürətli deyil.
  Bu arada mövqeləri gücləndirməkdə davam etmək lazım idi. Xüsusilə Yeltsini çıxarın. Ya da daha yaxşısı, həbsxanaya get. Qoxumasın deyə.
  Və ümumiyyətlə, demokratiya oyununa son qoymağın vaxtıdır.
  Vladimir-Mixail diktator olmağa qərar verdi. Xüsusilə işə gecikməyə görə cinayət məsuliyyətinə cəlb etmək. Burada bir çox insan həbsxanaya getməlidir.
  Ancaq əlbəttə ki, bu da hamısı deyil, amma başlanğıc üçün kifayətdir.
  Bu vaxt siz yata bilərsiniz və aqressiv bir yuxu görməyə icazə verin;
  Əfqanıstanda isə mücahidlərlə çox qəddar və qanlı döyüşlər davam edirdi.
  Rusiya ilə Əfqanıstan arasında müharibə bütün sürətlə gedirdi...
  Nataşa İslam İmperiyasının əsgərlərinə atəş açıb, onları sözün əsl mənasında biçdi və mahnı oxudu...
  Günəş həmişə var olsun
  Hər zaman cənnət olsun...
  Qoy həmişə bir ana olsun -
  Qoy həmişə olacam!
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqları ilə əfqanlara qanlı qumbara atacaq. İslam imperiyasının döyüşçü kütləsi isə parçalanacaq.
  Zoya da çəkir və oxuyur:
  - Şöhrət qazan, sən ucal, sən bizim Torpağımızsan!
  Doğma meşələrimiz və tarlalarımız!
  Uca Allahın adı ilə,
  Siz bizim əziz, müqəddəs ailəmizsiniz!
  O, çılpaq ayaq barmaqları ilə Talibana da ölümcül bir şey atacaq.
  Bəli, İslam Taliban imperiyasının əsgərləri ciddi problemlə üzləşdilər.
  Qırmızı saçlı Avqustin Talibanları biçməyə davam etdi və onların sıralarını biçərək cıvıldadı:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm!
  Və o, düşmənləri parçalayaraq öldürücü gücün çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyəsini necə atır.
  Svetlana da düşmənlərə ölümcül bir şey əlavə etmək və bədəni məhv etmək qərarına gəldi.
  Və sonra mızıldanır:
  - Vətənimə şöhrət!
  O da çılpaq ayaq barmaqları ilə öldürücü qüvvə ilə məhv hədiyyəsini atacaq.
  Bu qızlar sadəcə dəhşətlidir.
  Döyüşçülər Əfqanıstanı tutdular və İslam imperiyasından fişlər uçur.
  Nataşa əfqanlara atəş açıb onları biçərək qeyd etdi:
  - Svaroqun adı ilə Allaha həmd edəcəyik!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə necə məhvedici bir hədiyyə təqdim etmək olar.
  Qızlar həqiqətən ən yüksək akrobatikanın göstəricisidir.
  Zoya qırmızı məmə ucu ilə bazuka düyməsini basdı, Talibanı döydü və cızıltı ilə dedi:
  - SSRİ üçün!
  Avqustin də İslam qoşunlarını götürüb çəkiclə vuracaq. Və əfqanların maskası qırılacaq və cızıldayacaq:
  - Amma əvvəlki kimi yaşamaq, amma Brejnevə görə yaşamaq!
  Mən axmaqam, axmaqam, bacarmıram!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə yenə son dərəcə ölümcül bir şey işə salacaq. Budur qız.
  Və Svetlana da döyüşdə çox mübariz bir bratdır. Və ümidsizcəsinə döyüşür. Və o, Talibanın İslam imperiyasından irəliləyən silahlıların kütləsini kəsməyə qadirdir.
  Və qız qışqırır:
  - Kommunizmə şöhrət Svarog!
  Və başqaları təsdiqləyir:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Elizabet düşmənə atəş açır. Həm də çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edir. Onun yaxşı tankı var, rəqiblərini deşməyə qadirdir. Və bu qız demək lazımdır, sadəcə
  super sinif.
  Və o, vurur və düşmənləri vurur.
  Və oxuyur:
  - Kommunizmin ölməz ideyalarının qələbəsində,
  Ölkəmizin gələcəyini görürük...
  Və Vətənimizin qırmızı bayrağı,
  Biz həmişə fədakarcasına sadiq qalacağıq!
  Yekaterina da düşmənə atəş açır, onu ora-bura vurur, maşınların qüllələrini yardırır. Sonra qışqırır:
  - Kommunizmə şöhrət Lada!
  Həm də çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edir.
  Yelena da əfqanlara atəş açır. İslam imperiyasının darmadağın edilməsi. Bu, onu bir-bir vurur və qışqırır:
  - Bizim səbəbimiz haqlıdır!
  Və Euphrosinia da düşmənləri çox dəqiq vurur. Və oxuyur:
  - Böyük ideyalar adına! Cani məğlub olacaq!
  Həm də tərəfdaşlarına necə göz yumur.
  Və Elizabethin tankı necə atlayacaq. Gəlin əfqan qoşunlarını məhv edək. Və vəhşi idi.
  Qızlar mahnı oxuyub gurladılar:
  - Biz dünyanın ən güclüləriyik!
  Və yenə çox dəqiq vurdular.
  Bunlar qızlar idi - sizə lazım olan şey!
  Və düşmən əfqanları məşhur şəkildə darmadağın etdilər.
  Burada səmada qızlar da Talibana verdilər.
  Təyyarələri vuran Anastasiya Vedmakova yer hədəflərinə keçdi. Onları əzdi və qışqırdı:
  - Biz qızlar cəsuruq, cəsuruq. cəsarətli,
  Çox şirin buruq oğlanlarımız var!
  Onları qaynadırıq
  Və sonra sol çiyin üzərində tüpürürük!
  Akulina Orlova, lanet rəqibləri, verdi:
  - Yolda olarkən!
  Və əfqanları ayaqyalın yerə yıxdı.
  Mirabela Magnetic də Taliban əsgərlərini yerə yıxdı və dişlərini çılpaq cik-ciklədi:
  - Çoxlu qələbələr olacaq!
  Və onun çılpaq ayaq barmaqları tərpənməyə başladı.
  Bunlar qızlar idi - sadəcə super sinif!
  Alenka və komandası Talibanla vuruşurdu. Və çox xarizmatik görünürdü.
  Qızlar müdafiəni saxladılar və ayaq barmaqları ilə İslam İmperiyasının irəliləyən əsgərlərinə məhvedici hədiyyələr atdılar.
  Alenka çılpaq dabanı ilə məhv hədiyyəsi verdi və oxudu:
  - Alek, xoşbəxtlik göz yaşları axıdır!
  Anyuta çılpaq ayaq barmaqları ilə ölüm hədiyyələri tulladı və cızıltı ilə dedi:
  - Onun ruhu necə arfa oxuyur!
  Alla da qırmızı məmə ucunu bazukanın düyməsinə basaraq döydü və çıxdı:
  - Damla, damcı, damcı və Alenkanın mavi gözləri, nizənin üstünə yaş tökülür!
  Mariya çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə təpiklədi və cızıltı ilə dedi:
  - Düz nizə üzərində! Və ana!
  Olympias da necə gülür və mirvari dişlərini açır.
  O, nadir gözəllik və cazibədar bir qızdır.
  Döyüşçü eyni zamanda gülür və qışqırır:
  - Kommunizm padşahlarına həmd olsun!
  Və çılpaq dabanı ilə o, ölümcül hədiyyəyə təslim olacaq.
  Marusya da döyüşməyə həvəslidir...
  Və o, pulemyotlardan əfqanlara böyük intensivliklə yazılar yazır. Və çılpaq dabanı ilə ölüm hədiyyələri atır.
  Və deyir:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Matryona İslam imperiyasının döyüşçülərini də döyür. Onları böyük intensivliklə biçirlər. Və göz qırparaq qışqırır:
  - Görkəmli qələbələrə görə!
  Alenka aqressiv şəkildə düşməni biçərək bəyan edir:
  - Bizim Rusiya çox birinci və böyükdür!
  Həm də yalın ayağı ilə öldürücü bir məhv hədiyyəsi atır.
  Anyuta əfqan əsgərlərinin sıralarını kəsərkən gülərək bəyan edir:
  - Qırmızı Orduya şöhrət!
  Və yenə düşmənə atır, məhvedici bir hədiyyədir.
  Allah müxalifləri məhv etməyə başlayacaq. Həm də onun çılpaq ayaq barmaqları düşmənləri hərtərəfli əzirlər.
  Və yalın ayaqla atılan ölüm hədiyyəsi uçur.
  Mariya da döyüşdə çox mübariz qızdır. Və onun atışları çox dəqiqdir və zəmanətlə düşməni vurur.
  Və bu qız həm də döyüş xarakteri daşıyır.
  Özünü vurur və qışqırır:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Olympias düşmənə atəş açır. Əfqanları biçir və təbəssümlə deyir:
  - Vətənimizə şöhrət!
  Yenə də Talibanı darmadağın edək.
  Rəqiblərə ölüm hədiyyələri atmaq üçün çılpaq ayaq barmaqları ilə.
  Bunlar qırmızı, daha doğrusu rus ordusunun qızlarıdır.
  Və düşmənə atəş açır, konkret olaraq vururlar.
  Marusya da düşmənə atəş açır. Və bunu çox yaxşı edir.
  Qız ağciyərinin üstündə qışqırır:
  - Sov.İKP-yə şöhrət! Klıçkova həmd olsun!
  Və bənövşəyi gözlərlə göz qırpır.
  Və yenə yalın ayaqları ilə məhv hədiyyəsi atır. Bu qız sadəcə heyrətamizdir.
  Marusya gözəldir və demək olar ki, çılpaqdır.
  Matrena da düşmənə atəş açır və çox dəqiq. Onu vurur və dişlərini çılpaq edir:
  - Cənnət və Yer - mənim sevgim!
  Həm də qızın ayaqlarının çılpaq dabanının köməyi ilə düşməni necə islatması.
  Qızlar öldürməyi sevirlər - bunlar qızlardır!
  Stalenida da Talibana qarşı intensiv mübarizə aparır.
  Və bu qız İslam imperiyasının əsgərlərinə raket atacaq. Bəs qara saqqallı əsgərlərin bir kütləsini necə parçalayacaq. Bu qızdır - gəlin bizə lazım olanı deyək.
  Steelenida dedi:
  - Vətən üçün - SSRİ üçün!
  Veronika da düşmənlərlə çarəsizcə döyüşür. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül ölüm hədiyyələri atır.
  Və qız qışqırarkən:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Viktoriya döyüşür. Beləliklə, o, çılpaq, aşılanmış ayaqlarını başlatma qurğusuna basdı və əfqanları necə döydü. Onları parçaladı və qışqırdı:
  - Vətənimə güvənin!
  Və Seraphim düşmənə bir partlayış kimi. Necə uzanıb çinlilərin kütləsini məhv edəcək, hürüyür:
  - Vətənimiz üçün!
  Bu qızlar sadəcə bir möcüzədir.
  Oleq Rıbaçenko, bu ölməz oğlan da qızlarla döyüşür. O, əsl və dünyanın ən yaxşı döyüşçüsüdür.
  Uşaq qılıncla əfqan əsgərlərini kəsir, uşaqların ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə onlara hədiyyələr atır.
  Və mahnı oxuyarkən:
  - Qala yoldadırsa,
  Düşmən qurdu...
  Arxadan yan keçmək lazımdır -
  Onu vurmadan götürün!
  Yenə də oğlanla qız, onunla birlikdə Marqarita necə fit çalırlar.
  Və infarkt keçirən qarğalar əfqan əsgərlərinin başına düşür.
  Marqarita Korşunova Talibanı qılıncla kəsir, bu cəsarətli qız qışqırır:
  - Kommunizm padşahlarına həmd olsun!
  Və yenə yalın ayağını yelləyəcək və düşmənlərə zəhərli iynələr atacaq.
  Bu uşaqlar əsl canavarlardır.
  Oleq Rıbaçenko, rəqiblərinə cızma-qara yazaraq, verəcəyi kimi:
  - Kaş bütöv bir baş olsaydı!
  Tezliklə Kabildə olacağıq
  Bütün bunlar var!
  Marqarita bunu rəqiblərini məhv etməklə təsdiqlədi:
  - Bəli, biz Kabildə olacağıq!
  Və çılpaq dabanı ilə ölüm hədiyyəsini necə götürəcək.
  Bu uşaqlar əsl canavarlardır.
  Və onlar gənc qəhrəmanlar kimi döyüşürlər. Baxmayaraq ki, onlar cəmi on iki yaşında görünürlər. Ancaq onlar yalnız uşaqlar kimi görünürlər.
  İndi Əfqanıstan xəlifəsi elə canavar olub ki, uşaqları qorxudurlar. Əvvəllər olduğu kimi, Hitlerdən qorxdular. Bu da təbii ki, maraqlı və məntiqlidir.
  Bəzi yerlərdə əfqanlar Tacikistan ərazisinə girə bildilər.
  Ona görə də onlar əfqandırlar və sayca güclüdürlər.
  Tutulan kəndlərdə İslam İmperiyasının qoşunları götürdülər və tərəddüd etmədən bütün qadın və uşaqları şallaqlamaq və dabanlarına çubuqlarla döymək, yetkin kişiləri isə sadəcə olaraq anbara bağlayıb yandırmaq qərarına gəldilər. Əslində onlar təhlükəlidirlər və əfqanların işçi qüvvəsinə ehtiyacı yoxdur. Qadınlar isə zorlana bilər. Və kişiləri götürüb anbara itələdilər. Kim müqavimət göstərdi
  yerindəcə güllələniblər. Artıq antenaları yarılan bütün yeniyetmələr də yetkin kişilərlə birlikdə atəşə atılıb. Əslində, onlar artıq döyüşə bilərlər.
  Talibanı götürüb yandırdılar. Və kişilər diri-diri yandırıldı. Yaşı on dörddən çox olmayan oğlanlar və yaşından asılı olmayaraq bütün qadınlar soyunub qamçı ilə döyməyə başladılar.
  Sonra dabanları bambuk çubuqlarla döyün. Bir neçə kiçik uşaq və bir neçə yaşlı qadın ağrının şokundan dırnaqlarını yerə atdılar. Digərlərini ayağa dura bilməmək üçün döyüblər.
  Onların yalın ayaqları isə şişib.
  Daha sonra Taliban onları götürüb süngü ilə öz istiqamətlərinə aparıb. Bunlar qəddar məxluqlardır.
  Beləliklə, Talibanın nəzarəti altında yeni bir nizam başladı.
  Və bu yalnız başlanğıcdır.
  Əfqanların piyada qoşunlarında çoxlu üstünlüyü var, lakin aviasiya daha zəif, daha az və daha pis keyfiyyətli texnika və ağır silahlar var. Bir çox Taliban tankları ağacdan hazırlanır. Və bu onları daha güclü etmir.
  Burada Gerda öz avtomobilində İslam imperiyasının döyüşçülərini çox məşhur şəkildə məhv edir. Və onları böyük bir intensivliklə yıxır. Və onun silahı işləyir.
  Gerda çılpaq barmaqları ilə rəqibin ayaqlarına vurdu və cıvıldadı:
  - Almanlar arasında kommunizm dövrünə şöhrət!
  Şarlotta da yalın ayaqları ilə atəş açıb xırıltı ilə dedi:
  - Kommunizm qəhrəmanlarına həmd olsun!
  Kristina onu götürdü və düşmənə bir şillə vurdu, qırmızı məmə ilə düyməni basdı və çığırdı:
  - Və Vətənimizə şöhrət!
  Magda isə çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək düşməni necə vuracaq:
  - Vətənimizin əsrlər boyu rolu!
  Həm də düşməni vurdu.
  Və bunlar döyüşən gözəllərdir - super və hiper sinif.
  Ən geniş profilli döyüşçülər və döyüş testindən.
  ADR-dən olan döyüş pilotları Albina və Alvina da Talibanı darmadağın edir.
  Və bunu böyük həvəslə edirlər.
  Və çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edirlər.
  Albin səmada əfqan təyyarəsini vurur və qışqırır:
  - İnkişaf etmiş ölkələrdə kommunizm üçün!
  Alvina çılpaq barmaqları ilə təyyarəni vurdu və əlavə etdi:
  - Həm də inkişafda!
  Bunlar həqiqətən qızlar idi - sizə nə lazımdır!
  Və Talibanı darmadağın edin. İndi də əfqan təyyarələri səmada vurulur.
  Sonra yer hədəflərinə doğru hərəkət edirlər.
  Onların yanında çox gözəl sarışın qız Helga da var.
  Və düşməni döyün.
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə təyyarəni kəsib:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Albina isə əfqan maşını yıxacaq, yandıracaq və əlavə edəcək:
  - Ən böyük genişliklər üçün!
  Və Alvina Taliban hücum təyyarəsini kəsəcək və verəcək:
  - Hera ilahəsi üçün!
  Və gülün.
  Helqa da çox fikirləşmədən əfqanları əzib uğuldayır:
  - Böyük Vətənimizə həmd olsun!
  Və düşmənləri çox uyğun bir şəkildə yıxır.
  Nataşa və onun komandası şiddətlidir.
  Talibanı çoxlu şəkildə qırırlar. Və onlar mahnı oxuyarkən:
  Biz ata torpağında yaşayırıq
  Rod və Ladanın nəvələri yüngül uşaqlardır!
  - Və qanadlı at üzərində uçur,
  Uzaq minilliklərdən Rusiya!
  Zoya da çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə düşməni döyür:
  - Rus tanrılarının hökm sürdüyü Rusiya üçün!
  Avqustin təbəssümlə əlavə etdi, düşmənləri əzdi. və bunun üçün çılpaq dabanlardan istifadə edin:
  - SSRİ üçün!
  Həm də bazukanın düyməsindəki qırmızı məmə basaraq bir vuruşu necə əlavə etmək olar.
  Svetlana da düşmənləri xüsusi olaraq məhv edir.
  Həm də çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edir. Və çoxlu əfqanları biçdi.
  Mahnı oxuyarkən:
  - Biz atamızın torpağında yaşayırıq,
  Svarogun nəvələri şanlı uşaqlardır!
  Nataşa, yaqut məmə ilə bazuka düyməsini basaraq Taliban tankını döyərək verdi:
  - Və qanadlı atın üstündə uçuruq,
  Biz uzaq minilliklərdəyik!
  Zoya əfqanların qarşısını kəsir. Və İslam İmperatorluğu əsgərlərinin cəsədlərini yığaraq, cığal çəkdi:
  Rusiya güldü
  Və ağladı və oxudu ...
  Bütün dövrlərdə buna görə də Rusiyadır!
  Düşmənlərin üzərinə cızma-qara yazan Avqustin çox aqressiv şəkildə qeyd etdi, çılpaq dabanı ilə qumbara atdı:
  - Biz dünyanın ən güclüsü olacağıq!
  Həm də Talibanı necə məğlub etdiyini. Və dərhal onların bütün xəttini biçin.
  Svetlana isə İslam imperiyasının əsgərlərini də məhv edir. Və dağıdıcı gücün ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə hədiyyələr atır və oxuyur:
  - İnanan kommunizm dövrünə şöhrət,
  İnanıram ki, bizdə pasifizm olmayacaq!
  Və qız bazukanın düyməsini basacaq və çiyələk məmə ucunu yaxşıca əzəcək.
  Və burada başqa gözəllər mübarizə aparır.
  Məsələn, Ceyn Armstronq. Bu da çox maraqlı və mübarizə gözəllik qız qeyd etmək lazımdır.
  . FƏSİL? 5.
  O, sıxışdırılan əfqanları əzərək, cığırdayaraq deyir:
  - Budur, yay gəlir!
  Qız "Taliban"a atəş açıb, onları kəsib və qışqırdı:
  - Vətən və sona qədər azadlıq uğrunda!
  Gertrude də düşmənə zərbə endirdi. O, əfqan tankını vurdu və qışqırdı:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Və Malanya düşmənə öldürücü bir şey atacaq. Onu parçalayacaq və cırlayacaq:
  - Mən otlara gedirəm!
  Monika isə düşmənə ölümcül bir şeylə vuracaq və dişlərini çınqıldadacaq:
  - Aydın səmaya baxacağam və yaşadığımı anlayacağam!
  Jane götürdü və qışqırdı:
  - Göydə zəng çalacaq!
  Gertrude düşmənin üstünə atıldı və xırıltı ilə dedi:
  - Şiddətli yağış yağacaq!
  Malanya düşməni qışqırıqla necə itələmək olar:
  - Uşaqlığıma gedirəm!
  Monika əfqanlara atəş açıb, düşmənin maşınını sındırıb oxuyur:
  - Mənim üçün yay yağışı!
  Bu qızlar sadəcə heyrətamizdir!
  Nataşa aqressiv şəkildə düşmənlərə və yeməklərə atəş açaraq qeyd etdi:
  - Biz Svaroqun böyük döyüşçüləriyik!
  Və çılpaq barmaqları ilə düşmənə ölümcül ölüm hədiyyəsi atacaq.
  Zoya onu götürdü və avtomatik partlayışla düşmənə zərbə endirdi. Onu yıxdı və qışqırdı:
  - Rusiya üçün Svarog!
  Və o, çılpaq barmaqları ilə məhv olmaq hədiyyəsini atdı.
  Avqustin də düşmənə bir şillə kimi. Və çılpaq ayaq barmaqları məhvedici bir qatil hədiyyəsi atacaq. Düşməni parçalayıb cırıldayacaq:
  - Kommunizmə doğru hərəkat üçün!
  Svetlana da düşməni şuqanet kimi vurur. Və düşməni sürətlə söndürün. Və onun çılpaq dabanını alacaq və ölümcül ölüm hədiyyəsini tapacaq. Və bir çox düşmən vuracaq.
  Və sonra qız oxuyur:
  - Bizim baxışımız ən mübarizdir,
  Qız oldum, çox gözəl!
  Bu qızlar sadəcə heyrətamizdir.
  Nataşa özünü çox mübariz bir şəkildə qoyur.
  Amma Oleq Rıbaçenko da çarəsiz mübarizə aparır.
  Oğlan isə qılıncla əfqanları qırır, cığal çəkir:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Və çılpaq barmaqları ilə ölümcül bir hədiyyə atır.
  Bu uşaq sadəcə heyrətamizdir.
  Və Marqarita Korşunova düşmənləri hərtərəfli döyür. Və düşmənlərin ayaqlarını çılpaq barmaqları ilə məhv edir.
  Sonra qışqırır:
  - Mən super qızam!
  Yenə də çılpaq barmaqlarla düşmənə necə kəskin və zəhərli oyunlar açmağı.
  Sonra uşaqlar onu götürüb fit çalacaqlar. Qarğa kütləsi isə bir anda məəttəl qalır və düşmənlərin üstünə düşür, onların arasından keçir. Və kəllələr dəliklərlə dolu olur.
  Deyək ki, sökülmə döyüşdə belə getdi.
  Və uşaqlar, obyektiv desək, döyüşən və ölməz.
  Oleq Rıbaçenko Talibanı parça-parça edərək oxuyub.
  Çox gözəl idi
  İnsan kollektivin quluna çevrilib!
  Və yenə də, çılpaq ayaqları ilə, oğlan çox mərasim olmadan düşmənlərə ölümcül ölüm hədiyyəsi göndərəcək. Bu, həqiqətən bir qatildir.
  Oleq Rıbaçenko götürüb oxudu:
  - Ta, ta, ta, özümüzlə pişik aparırıq!
  Və yenə çılpaq ayaq barmaqları ilə öldürücü düşmənə çırpılır. Və çox aqressivdir.
  Marqarita düşmənləri darmadağın edərək, məqsədyönlü atışlarla biçərək dedi:
  - Rus kommunizmi dövrünə şöhrət!
  Və yenə də çılpaq barmaqları ilə düşmənə ölümcül ölüm hədiyyəsi atdı.
  Burada uşaqlar yenidən götürüb fit çalacaqlar. Və qarğa kütləsi əfqan əsgərlərinin başına düşdü. Onların tam məhvi belə getdi.
  Uşaqlar isə həqiqətən mübarizə aparmaq həvəsi və istəyi ilə doludur.
  Alenka düşmənə atəş açır və qışqırır:
  - Vətən üçün, anamız üçün!
  O, çılpaq, kəsikli ayağı ilə ölüm hədiyyəsini atacaq.
  Deyək ki, bu qızlar çox döyüşürlər.
  Anyuta düşmənin üstünə cızırdadı və qulaq asaraq qışqırdı:
  - Böyük Vətənimiz üçün.
  O, çılpaq dabanı ilə məhvə və ölümə səbəb olanı atacaq.
  Və Alla düşmənləri partlayışlarla söndürür. O, çoxlu əfqanları biçir, çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atıb xırıldayır:
  - Yeni böyük qələbələr üçün!
  Həm də ölümcül partlayışla necə vurmaq olar.
  Lakin Mariya həm də qatil dəyirmanı ilə düşmənləri yerə yıxır. Və çılpaq bir daban ilə düşmənlərə çox dağıdıcı bir şey atılır. Və dişlərini açıb deyir:
  - Rusiya çempion olacaq!
  Olimpiada da düşmənə böyük enerji ilə qalib gələcək. O, düşmənin üstünə qanlı yumruq və ya balyoz vuracaq. Həm də çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edin.
  Və nərilti:
  - Ən müqəddəs Rusiya üçün!
  Və təbəssümlə dişlərini açır.
  Marusya da döyüş mövqeyindədir və dişlərini açıb qışqırır:
  - Mən səni parçalayacağam!
  Və çılpaq barmaqları ilə ölümün ən ölümcül hədiyyəsini atır.
  Və Matryona, sanki düşmənlər kimi, çəkiclə vuracaq. Və bu, həqiqətən ona zərər verəcəkdir. Və o, çoxlu Talibanı Matryona tabutuna qovacaq. Və dişlərini göstərərək cığırdayaraq:
  - Mən dünyanın ən döyüşəniyəm!
  Və gülmək.
  Buranın qızlarıdır - gözəllərin səsi gurdur.
  Stalenida həm də müxalifləri darmadağın edir, əfqanları məhv edir və qışqırır:
  - Rus tanrılarının böyük ordusu üçün!
  Həm də çılpaq barmaqları ilə qumbara atacaq.
  Və çoxlu Talibanı parçalayın.
  Bunlar qızlardır - ən yüksək sinif və super.
  Veronika əfqanları yumruqlayır və qışqırır:
  - Vətən üçün, anamız üçün!
  Və yenə də onun çılpaq ayaq barmaqları Taliban maşını tərəfindən kəsilir.
  Viktoriya İslam əsgərlərini məhv edir. Onları dəyirman kimi biçir və aqressiv gülümsəyərək deyir:
  - Sərhədsiz Vətənimiz üçün!
  Və çılpaq barmaqları ilə yenə ölüm hədiyyəsini atır.
  Seraphim də mücahidlərin lupanetinə bənzəyir. Və bazukadan qırmızı məmə ilə düyməni basaraq ölüm hədiyyəsini tüpürəcək.
  Budur, o, döyüşən qadındır.
  Və mırıldanır:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Alisa və Anjelika hələ də döyüşürlər. Bu qızlar snayperdir. Və onlar əfqanları böyük ölümcül qüvvə ilə atəşə tuturlar.
  Və böyük dəqiqliklə hədəfə doğru vurun.
  Eyni zamanda Alisa qışqırır:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə o, əfqanları məhv edərək məhvetmə hədiyyəsini necə götürüb işə salacaq.
  Və Anjelika da İslam ordusunu vuracaq. Və çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edin. Və sinəsinin qırmızı məmə ucu ilə tətiyi sıxır və mırıldanır:
  - Dünyama şöhrət!
  Həm də necə gülmək.
  Budur qızlar, bütün qızlar qızdır.
  Alisa aqressiv və aktiv şəkildə oxuyur, düşmənə atəş açır:
  - Torpağımız şöhrətlənir,
  Biz hamımız xalqıq - doğma ailəyik!
  Alice də çılpaq barmaqları ilə öldürücü qumbara atacaq.
  Anjelika da düşmənləri döyür. Və çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyələri atır.
  Eyni zamanda qırmızı saçlı qız oxuyur:
  - SSRİ-mizə şöhrət!
  Və onun çılpaq dabanı ölümcül qumbara atır.
  Budur qızlar - qırmızı və sarışın.
  bu qızlarda çox şey var və o qədər xüsusi, sərin və doğrudur.
  Düşmənə atəş açan və çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə sərrast atəş açan Steelenida aqressiv şəkildə səsləndi:
  - Rusiya və sona qədər azadlıq üçün!
  Və yenə sinəsinin yaqut məmə ucu ilə düyməni basdı.
  Stalenida çox tazı və sərin qızdır. Və o qədər ehtiras və güclə iradəsi var.
  Qız oxudu:
  - Stalin döyüşün şöhrətidir,
  Gənclik uçuşumuzun Stalini ...
  Mahnılarla mübarizə aparıb qalib gəlmək,
  Xalqımız Stalinin ardınca gedir!
  Mücahidlərə atəş açan və onları fəal şəkildə məhv edən Veronika çığırdı:
  Mahnı ilə mübarizə aparıb qalib gəlmək,
  Xalqımız Stalinin ardınca gedir!
  Taliban əsgərlərinə atəş açan Viktoriya Tvitter hesabında yazıb:
  - Bizə böyük qanadlar verilir,
  Bizə böyük cəsarət verilir...
  Stalin kolxozunun bolluğu,
  Sovet ölkəsinə şöhrət!
  Qız isə yalın ayağı ilə ölümcül bir hədiyyə atdı.
  Seraphim, çinliləri lazımsız mərasimlər olmadan biçərək verdi:
  Stalin döyüşün şöhrətidir,
  Gənclik uçuşumuzun Stalini...
  Mahnılarla mübarizə aparıb qalib gəlmək,
  Xalqımız Stalinin ardınca gedir!
  Steelenida gülümsəyərək onu götürdü və oxudu:
  - Mahnılarla mübarizə aparıb qalib gəlmək,
  Xalqımız Stalinin ardınca gedir!
  Beləliklə, döyüşçülər çox təkəbbür və təlaş olmadan əfqanları məhv etməyə başladılar. Deməliyəm ki, onlar çox mübariz gözəllərdir.
  Stalenida dişlərini çıxardaraq cıvıldadı:
  - Mahnı ilə mübarizə aparıb qalib gəlmək,
  Xalqımız Stalinin ardınca gedir!
  Bunlar burada döyüşən qızlardır.
  Veronika təbəssümlə dedi:
  - Müqəddəs müharibədə qələbəmiz olacaq.
  Və dilini göstərdi.
  Beləliklə, burada qızlar sadəcə olaraq onlarda ən yüksək və ən gözəl zövqdürlər.
  Viktoriya qızlara göz vuraraq qeyd etdi:
  - Bu, bizim son və həlledici döyüşümüzdür!
  Və yenə də düşməni necə darmadağın edir.
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə vurdu.
  Bu qızlar sadəcə əladır.
  Və həqiqətən döyüşməyi çox sevən qızlar.
  Steelenida fısıldadı:
  - Və Taliban üçün tabutda olmaq mənasızdır!
  Viktoriya bununla razılaşdı:
  - Bəli, ol! Və bu Ali Xəlifə Hitlerdən qat-qat təhlükəlidir!
  Veronika bununla razılaşdı:
  - Bəli, onun daha çox əsgəri var!
  Serafim qəzəblə mücahidləri tələsik biçərək qeyd etdi:
  - Nömrə almaq istəyir!
  Steelenida əminliklə dedi:
  - Almayacaqsan!
  Və o, mirvari dişləri parıldatdı.
  Sonra o, çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güclə məhvedici qumbara atdı.
  Viktoriya dişlərini açaraq təbəssümlə qeyd etdi:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Və yenə də çılpaq barmaqları ilə ölümcül ölüm hədiyyəsini atdı.
  Veronika düşmənə bir sillə vurdu və cik-cik dedi:
  - Kommunizmə və partiyamıza şöhrət!
  Seraphim qeyd etdi:
  Və Leninin işinə izzət!
  Və düşmənə məhv hədiyyəsi göndərdi.
  Və bu qızları belə ayırdılar. Beləliklə, Taliban döyülür.
  Əfqan əsgərlərini biçən Alyonka qəzəblə qeyd etdi:
  - Kommunizmin ən yüksək nailiyyətləri üçün!
  Və yenə çılpaq ayaq barmaqları ilə atılan qumbara uçur.
  Və burada Anyuta düşmənə qarşı çox aqressiv hərəkət edir.
  Və düşmənləri öldürücü təzyiqlə məhv edir. Onları oraq kimi kəsir. Və qışqırıqlar:
  - SSRİ-nin şöhrəti naminə!
  Talibanın döyüşən Allası döyür və qışqırır:
  - Perun adına!
  Həm də çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə öldürücü hədiyyələr atacaq.
  Təcavüzkar Mariya rəqiblərini biçərkən qeyd etdi:
  - SSRİ-yə nəzarət naminə!
  Həm də çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül ölüm hədiyyəsinin necə məğlub olacağı.
  Və Olimpiada, düşmənləri qəbul edərkən, vuracaq və cırlayacaq:
  - Vətən üçün ən yüksək qələbəyə!
  Həm də onun çılpaq ayaqları məhv olmaq üçün öldürücü bir hədiyyə göndərəcək.
  Budur bir qız - deyək - ultra!
  Və Matryona mücahidləri götürdü və gəlin onları öldürək. Və böyük təzyiqlə hərəkət etdi.
  Və döyüşçü oxudu:
  - Biz qoşunun boyunduruğu ilə əzilmişik!
  Marusya isə müxalifləri oyaraq, onları qatil dəyirman kimi biçərək dedi:
  - Bizi kafir boyunduruğu sıxdı!
  Olimpias Talibanın pis ruhlarını parçalayaraq qışqırdı:
  - Amma damarlarımızda qaynayır,
  Düşmənə atəş açan Alenka əlavə etdi:
  - Slavların səması!
  Və Anyuta təbəssümlə qışqırdı:
  - Və dəniz sahilindən,
  Buzlu Kolymaya!
  Qırmızı saçlı Alla inamla əlavə etdi:
  - Bütün bunlar bizim Yerimizdir,
  Bütün bunlar bizik!
  Rəqiblərə atəş açan Maria əlavə etdi:
  - Hamımız!
  Və çılpaq ayaq barmaqlarını atmaqla çoxlu Talibanı səpələdi.
  Budur döyüşən qızlar. Və onlarda təzyiq, deyək ki, super.
  Alenka yumruğunun içinə gülərək qeyd etdi:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Anyuta gülərək əlavə etdi:
  - Leninə şöhrət!
  Alla mücahidlərə atəş açıb:
  Pionerlər orda-burda
  Leninə mahnı oxuyun!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül qumbara atdı.
  Bu, Mariya döyüşçü qızdır. Və böyük təzyiqlə Talibanı darmadağın edir.
  Və onlar sözün əsl mənasında süpürgə ilə süpürülürlər.
  Düşmənlərə cızma-qara yazan Mariya cığal çəkdi:
  - Biz pionerik - kommunizmin qızları!
  Və yenə də düşmənə necə partlayıcı maddələrin böyük bir hissəsini atmaq olar.
  Olimpias düşməni oraqla ot kimi kəsərək qeyd etdi:
  - Mən super səviyyəli döyüşçüyəm!
  Onun çılpaq, kəsikli ayaqları isə Talibana bənzəyir, nəhəng və dağıdıcıdır.
  Budur qızlar. Deyək ki, onlar əladır.
  Alenka dedi:
  - Biz pionerik və Leninə mahnı oxuyuruq!
  Ann düzəliş etdi:
  - Yox, biz komsomolçuyuq! Stalinə mahnılar oxuyun!
  Alla aqressiv şəkildə düşmənə atəş açaraq qeyd etdi:
  - Düşməni bitirə biləcəyik,
  Və bir yumruq bayramı olacaq!
  Düşmənə atəş açan, düşməni biçən Mariya və əfqanların kütləsi islanmışdı.
  Qız gülümsəyərək qışqırdı:
  - Rusiya və kosmos üçün!
  Olympias qulaqbatırıcı şəkildə güldü və göz qırpdı.
  - Böyük Vətənimiz naminə!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güclə ölüm hədiyyəsi atacaq.
  Marusya güldü və aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Taliban üzərində qələbəyə görə.
  Matrena təmkinlə güldü:
  - SSRİ-yə şöhrət! Və İKP-yə şöhrət!
  Dil necə göstərəcək!
  Bunlar sərin qızlardır.
  Oleq Rıbaçenko isə qılınc və gurultu ilə Talibanı darmadağın edir:
  - Böyük SSRİ üçün!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə oğlan, sanki düşmənlə məşğul olur.
  Və cik-cik:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Marqarita əfqanları kəsir və qışqırır:
  - Vətənimiz üçün!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə qız zəhərli iynələr atacaq. Və mücahidlərin boğazından yapışırlar.
  Və qız oxuyacaq:
  - Mənim böyük kommunizmim bizimlə olacaq!
  Uşaqlar yenə fit çalacaq və huşunu itirmiş minlərlə qarğa əfqanların kəllələrini döyəcək.
  Mixail Vladimir oyandı. Və maraqlı idi. Bəli, Talibanla müharibə sərindir.
  Ancaq SSRİ-ni idarə etmək və müntəzəm əmrlər vermək vaxtıdır.
  Xüsusilə, seçilmiş xüsusi təyinatlı birləşmələri və aviasiyanı Əfqanıstana köçürmək. Müdafiə xərclərini və əhəmiyyətli dərəcədə artırın. Həmçinin xüsusi mühafizəçilər və döyüşçüləri dolduran daha çox müqavilə əsgəri işə. Ordunun sayı artdı.
  Qiymət islahatının hazırlanması barədə də tapşırıq verildi. Kənd təsərrüfatı mallarına və digərlərinə subsidiya verilməsini dayandırmaq. Bu, hərbi xərclərə əlavə vəsait ayırmağa imkan verdi.
  Putin-Qorbaçov həmçinin Stalini və keçmiş liderləri tənqid etməyə qadağa qoymağı əmr edib. Və hətta cinayət məsuliyyətinə cəlb edin. Təkcə bu deyil, hətta Stalinin abidələrinin sayının artırılması, əvvəllər dağıdılmış və süpürülmüş abidələrin bərpası haqqında sərəncam da var idi. Həm də Volqoqrada tarixi adı - Stalinqrad qayıtmaq.
  Bundan sonra Mixail-Vladimir Qorbaçov-Putin yuxuya getdi;
  Talibanla epik döyüş davam etdi. İndi də Taliban bütün perimetrlər boyu rus qoşunlarına hücum edir.
  Rusiya ordusu isə onların hücumunu əks etdirir. Və şiddətli döyüş gedir.
  Nataşa növbə verir və çılpaq barmaqları ilə ölümcül güclə qumbara atır. Rəqibləri göz yaşı tökür və qışqırır:
  - Rus Tanrıları dövrünə şöhrət!
  Zoya həm də düşmənlərlə inamla mübarizə aparır. Rəqibləri biçir və qışqırır:
  - Böyük Rusiya adı ilə!
  Həm də çılpaq ayaq barmaqları ilə ölüm hədiyyəsi başlayacaq.
  Beləliklə, bu qızlar çox məşhur şəkildə biznesə başladılar.
  Avqustina da düşmənə çox dəqiq atəş açıb, çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbaraatanları atır, hönkürürdü:
  - Böyük SSRİ üçün!
  Svetlana isə mücahidlərlə döyüşür, onları sıra ilə sıradan çıxarır, qışqırır:
  - Sərin Rusiya üçün!
  Və çılpaq dabanı ilə o, ölümcül hədiyyəyə təslim olacaq.
  Bu, Talibanı öldürmək üçün doğulan qızlardan ibarət komandadır. Həm də təkcə Taliban deyil.
  Nataşa güldü və mücahidlərə atəş açaraq onu götürdü və qışqırdı:
  - SSRİ-yə şöhrət!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə, öldürücü bir işə necə başlamaq olar.
  Zoya İslam İmperiyasının əsgərlərinə atəş açmağa davam edərək aqressiv şəkildə dedi:
  - Ordumuza şöhrət!
  O, yalın ayaqları ilə dağıdıcıları atacaq.
  Və Avqustin əfqanları döyür və coos:
  - Vətənimizə şöhrət!
  Və çılpaq ayaq barmaqları məhvə başlayacaq.
  Svetlana da düşmənləri əzib, qəzəblə və qışqıraraq döyür:
  - SSRİ-nin müqəddəs kommunizmi naminə!
  Bunlar vicdanları uğrunda mübarizə aparacaq qızlardır. Və döyüşür və qalib gəlirlər.
  Alenka çox sərt mübarizə apardı və çılpaq barmaqları ilə ölümcül hədiyyələr atdı.
  Və qız qışqırdı:
  - Kommunizm üçün!
  Anyuta düşməni çox gözəl vurdu və çılpaq dabanı ilə Talibana dəydi və çığırdı:
  - Kommunizm Rusiyası üçün!
  Burada Alla çox təvazökar və fəal döyüşdü. Və çılpaq ayaq barmaqları ölümcül güclə işə salındı.
  Qız hönkürdü:
  - SSRİ kommunizmi naminə!
  Qız Mariya onu götürdü və növbə verdi, əfqanları biçdi və hönkürdü:
  - Vətən üçün, anamız üçün!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə o, ölümcül bir qüvvəni işə saldı.
  Olimpiada həm də məqsədyönlü dönüş verdi və çoxlu düşmənləri biçdi. Və qız çılpaq ayaq barmaqlarını və vyaknula ataraq qışqırdı:
  - Vətən üçün, anamız üçün!
  Marusya pişiyin vəhşi qəzəbi ilə döyüşür və əfqanlara atəş açır. Və onları kütləvi şəkildə məhv edin.
  Və qız qışqırır:
  - Bu, çox gözəldir!
  Matrena mücahidləri çox dəqiq vurur və sünbülcüklər kimi biçir. Budur qız.
  Və rulonla öz-özünə qışqırır:
  - Çox yaxşı kommunizm naminə!
  Stalenida da vəhşi qəzəblə vuruşdu və Talibanı qoşunlardan kəsdi. Bu cür döyüşən qadındır.
  Və o, düşmənin üzərinə çox düzgün yazılar yazdı.
  Steelenida oxudu:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Bunlar burada döyüşən qızlardır. Və çox gözəl və döyüşkən.
  Döyüşçü düşmənə növbə verdi. Əfqan əsgərlərinin bir kütləsini biçdi və cığırdı. Rusiya və azadlıq üçün
  bitirmək.
  Talibançılara atəş açan Veronika onları raketlərlə vurdu və çığırdı:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Allahın cəsur və qəhrəman döyüşçülərinə atəş açan Viktoriya cıvıldadı:
  - Vətən üçün!
  Bu qızların ən şirəsi və gözəlliyidir. Çox gözəl və döyüşkən qızlar. Və onların böyük gücü var. Və belə döyüşən qızlar
  və əzmək və əzmək, əfqanları əzmək.
  Serafima da düşmənin üstünə cızma-qara edib, Talibanı vəhşi qüvvə ilə darmadağın etdi.
  Qız isə çılpaq barmaqları ilə düşmənə ölümcül ölüm hədiyyələri atdı.
  Bu qızlar sadəcə heyrətamizdir.
  Alyonka əfqanların üzərinə cızırdı və çox aqressiv şəkildə düşmənləri biçdi.
  Qadın döyüşçü islam imperiyasının döyüşçülərini qırarkən cooed.
  Və o qışqırdı:
  - Vətən üçün - anamız!
  Anyuta düşmənlərlə cızmaqda və gücü ilə düşmənləri biçməkdə çox fəaldır. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə öldürücü və nəhəng bir qüvvə atdı.
  Və qız qışqırdı:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Qırmızı bir məmə ilə bazuka düyməmiz tankı yandırdı.
  Burada döyüşən Alla böyük qəzəblə düşməni darmadağın edir. Və mücahidləri məhv edən tumurcuqlar və yaşlar.
  Bu qızlar çox gözəldir və döyüşlər qəhrəmana çevrilib.
  Ölkədə Alla ilə döyüşmək vəhşi qəzəblə canlanır.
  Bu qızların hərbi yoludur. Hansı ki, hətta çox mübarizə aparırlar. Və çox aqressiv şəkildə Talibanı darmadağın etdi.
  Martial Maria vəhşi gücü ilə çox əzilirdi və hamını ülgüc kimi kəsirdi.
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə qız məhvedici qumbara atdı. Və qız bir çox düşməni parçaladı.
  Olimpiada yenidən fəaliyyətdədir. Və yenə mücahidləri əzdi. Və yenə çılpaq ayaq barmaqlarını qətl və məhvlə atdı.
  Və bu, kobud və çox aqressiv olacaq.
  Olimpiada döyüşməyə başladı və çılpaq dabanla məhvə və tam ölümə tab gətirdi.
  Budur, bu Olimpiadada belə bir döyüşçü qız-qəhrəman var. Budur döyüşçü qız.
  Marusya isə əfqanları böyük qəzəblə əzdi. Və vəhşi cəsarətlə onları biçdi.
  Və çiyələk məmə ilə götürdü və ölümcül bir qüvvə göndərdi.
  Və çoxlu mücahidlər tabutda.
  Alenka düşmənə atəş açıb qışqıraraq bəyan etdi:
  - Dünyanın ən güclü kommunizmi üçün!
  Anyuta əfqanların üzərinə cızaraq, aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Yenə də ağ atın üstündəyik!
  Budur, Alla yenidən çətin bir döyüşdə döyüşür. Qırmızı saçlı qız isə yenə mücahidlərin üstünə cızır-çıraq cızır-bağır salır.
  Və onları mütləq məhv edir.
  və ağciyərinin üstündə qışqırır.
  Qız isə pulemyot kimi cızma-qara edir.
  Məryəm isə bütün vəhşi gücü ilə hərəkət edir. Və o, əfqanlara çox dəqiq atəş açır. Və düşmənləri çox dəqiqliklə biçir - gözdəki hər güllə.
  Və qışqırır:
  - Rusiya üçün Svarog!
  Olimpiada çox qəddar hərəkət etdi və rəqibləri öldürdü və mücahidləri biçdi. Və çox döyüşkən qız qəhrəman. Bu qızlar sadəcə heyrətamizdir.
  Və heç kim onlara qarşı sağ qalmayacaq.
  Olimpiada düşmənləri hərtərəfli məhv edir. Və o, ölümcül ölüm hədiyyələri ataraq, çılpaq barmaqları ilə əfqanları döyür. Olimpiada, əlbəttə ki, çox qızdır
  dünyanın ən gözəl və ən döyüşkən.
  Yaxşı, o, mücahidlərə şillə vuracaq, onları qılıncla biçəcək.
  Və qız götürüb oxuyacaq:
  - Mən Hyper gözəllik sinfinəm!
  Bu qızlar çox gözəl və çox döyüşkəndirlər. Gözlər üçün bir ziyafət üçün böyük bir həyəcan və gücə sahibdirlər.
  Marusya əfqanlara atəş açıb cığırdayır:
  - Kommunizm dövrü üçün!
  Həm də çılpaq barmaqlarla, sanki mücahidlər tərəfindən çəkiclə vuracaqlar. Bu qız sadəcə heyrətamizdir.
  Matryona bazukadan qırmızı döş məmə köməyi ilə düşmənləri öldürücü qüvvə ilə vuracaq. Və bu, həqiqətən onun hiper gücüdür.
  Və döyüşçü qışqırır:
  - Böyük kommunizm naminə!
  . FƏSİL? 6.
  Bunlar SSRİ uğrunda döyüşən, qəhrəmanlıq möcüzələri göstərən qızlardır. Yox, belə qızlara qarşı heç bir düşmən müqavimət göstərə bilməz. Hətta sayı Taliban qədər. Baxmayaraq ki, onlar Moskvaya meyit atmağa qadirdirlər.
  Stalenida üstün düşmən qüvvələri ilə döyüşür. Həm də o, bazuka düyməsini çiyələk məmə ilə necə basır və cığırdayır:
  - Mən super səviyyəli döyüşçüyəm!
  Və dostlarına göz vurur.
  Veronika da əfqanları aqressiv şəkildə məhv edir, onlara rəhm etmir. Və böyük bir məhv var.
  Qız çox mübarizdir və o, fenomenal kosmik gücə malikdir.
  Stalenidada isə bu qüvvənin mücahidlərini cəsarətlə əzmək daha çoxdur. Bunu belə deyək, düz qızlar.
  Viktoriya əfqanları böyük fəallıqla döyür, onları vurur və qışqırır:
  - Mən hiper sinif qızıyam!
  Və Serafima mücahidləri bir vixin ehtirası ilə döyür, biçir və qışqırır:
  - Mən ultra gözələm!
  Albina və Alvina göydə əfqanları əzirlər. Və Helga onlarladır. Sarı olanları necə aktiv şəkildə götürdülər. Və kapitalla məhv edin.
  Albina çılpaq ayaq barmaqları ilə Taliban avtomobilini yıxdı və xırıltı ilə dedi:
  - GDR üçün! Qoy kommunizm yenidən almanlara qayıtsın!
  Alvina da İslam İmperiyasının təyyarəsini vurub qışqırdı:
  - Kommunizmin ən böyük zirvələrinə!
  Göydəki Helqa isə çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə Taliban tankını örtdü və cik-cik dedi:
  - Damdan keçən qələbələr üçün!
  Döyüşən və gözəl qızlar belə döyüşürdülər.
  Anastasiya Vedmakova da mücahidləri göydən əzdi və oxudu:
  - Qoy kommunizm məşhur olsun!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə təyyarədən rəqiblərinə bomba atırdı.
  Və Akulina Orlova da əfqanları döydü və oxudu:
  - Vətənimizə şöhrət.
  Və düşmənə ağır və ölümcül bombalar atdı.
  Bunlar döyüşən qızlardı, düz deyək.
  Mirabela Magnetic böyük bir intensivliklə rəqiblərini əzdi və qışqırdı:
  - Böyük və qüdrətli kommunizm naminə!
  Və qız yenə yasəmən gözlərini zillədi.
  Bu qızlardı.
  Anastasiya Vedmakova əfqanları döydü və onları yumruqladı, qışqırdı:
  - Mənim yeni kredom hamını qazanmaqdır!
  Həm də çılpaq ayaq barmaqlarından necə istifadə etmək olar.
  Akulina Orlova rəqiblərini darmadağın etdi. Onları daraq kimi biçdi və qışqırdı:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm!
  Və çılpaq dabanla necə təslim olmaq olar.
  Mirabela Magnetic isə böyük gücü ilə düşmənləri yerə yıxır və qışqırır:
  - Mən super qızam!
  Və düyməni basarkən qırmızı məmə ilə.
  Bu qızlar sadəcə super və hiperdir.
  Alvina Talibanı əzdi və böyük güclə qışqırdı:
  - Kommunizm üçün!
  Və çılpaq dabanlarla, sanki pedallara basacaqdı. Bu qız sadəcə heyrətamizdir.
  Və Albina əfqanlarda lupanet kimi. Və onlara böyük kapital verin.
  Və bir anda çoxlu düşmən götürüb yerə yıxacaq.
  Və hər şeyi çılpaq ayaq barmaqları ilə edir.
  Və oxuyun:
  - Mən dünyanın ən gözəl qızıyam!
  Helqa Talibanı da darmadağın edir. Onlar nəhəngdirlər və aktiv şəkildə məhv edirlər. Amma sonra çılpaq barmaqları ilə raketi nişan alacaq və Əfqan bunkeri onu darmadağın edəcək.
  Və ümumiyyətlə əladır.
  Və qız gülür...
  Lakin Elizabet öz tankında mücahidlərlə üz-üzə gələcək və onlar üçün tam məğlubiyyət təşkil edəcək. Və bir anda çoxlu Taliban öldürüləcək.
  Və Taliban tanklarının qüllələri qoparılıb.
  Elizabeth ən yüksək səviyyəli supermen olan bir qızdır. Və çılpaq barmaqları ilə düşmənləri əzir. Və sözün əsl mənasında onları yerə qazır.
  Beləliklə, bu Elizabeth sadəcə Hyperdir.
  Və onun tankı, sanki mücahidlər tərəfindən deşiləcək.
  Heç bir qız deyil, super aktiv və döyüşən bir şey.
  Yekaterina isə əfqanları döyür. O, inanılmaz gücə və çevikliyə malikdir. Və o, yalın ayaq barmaqlarının köməyi ilə İslam imperiyasının əsgərlərini məhv edir.
  Bu qızdır və o, artıq o qədər əfqanı öldürüb.
  Və onu götürüb oxudu:
  - Mən ultra!
  Və Elena düşmənləri hərtərəfli döyür. Onlara öz super sinifini göstərir və qışqırır:
  - Mən Hyperəm!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə bu, çinlilərə çəkic vurmaq kimidir. Budur qız.
  Və Euphrosinia Əfqanıstan döyüşçülərini çox aqressiv şəkildə məhv edir. Və çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək çox dəqiqliklə vurur.
  Və hələ mırıldanarkən:
  - Vətən və Rusiya üçün bizim Svarog Məsihimiz olacaq!
  Deyək ki, qızlar namus döyüşçüləridir.
  Əfqanlara atəş açan Elizabet dedi:
  - Ümumiyyətlə, mən rus tanrılarını daha çox bəyənirəm!
  Yekaterina çılpaq dabanını atəşə tutdu, düyməni basdı, Taliban tankını sökdü və xırıltı ilə dedi:
  - Mən də rus tanrılarını daha çox sevirəm! Əslində, İsanın səkkizinci gündə sünnət olunması bizə nə üçün lazımdır?
  Yelena qəzəblə qışqırdı:
  - Şahzadə Vladimirdən utanıram!
  Elizabeth bununla razılaşdı:
  - Və utanmalısan!
  Elena bununla razılaşdı:
  - Əlbəttə, rusların yəhudi müqəddəslərinə sitayiş etməsi ayıbdır!
  Ketrin onu götürdü və hönkürdü:
  - Bizim rus müqəddəslərimiz, tanrılarımız olmalıdır!
  Elizabet dişlərini açaraq bununla razılaşdı:
  - Bəli, etməlidirlər!
  Və düşmənə göz vurdu.
  Euphrosinia mücahidləri topdan atəşə tutaraq enerjili şəkildə qeyd etdi:
  - İslam imperiyasını məğlub edəcəyik...
  Yenə də Elizabeth, sanki düşməni döyür, öldürücüdür.
  Gerda da çox məharətlə döyüşür. Mücahidləri öldürücü qüvvə ilə vurur və qışqırır:
  - Böyük kommunizm naminə!
  və o, belə mübariz və məşhur padşahdır!
  Şarlotta da Talibanı əzərək dişlərini çığırır:
  - Bu əladır!
  və belə bir döyüş qız sinfi mega!
  Kristina da çılpaq barmaqları ilə əfqanları təpikləyir. Və onları mütləq öldürəcəklər.
  Və götürüb keçəcək:
  - Mən bir nömrəli Aryanam!
  Maqda isə əfqanları döyəcək, onların çoxunu öldürüb fısıldayacaq:
  - SSRİ və ADR üçün!
  Və sapfir gözləri ilə göz qırpır. Bu qız sadəcə hiperdir!
  Xeyr, Taliban super və hiper sinif qızların öhdəsindən gələ bilməz.
  Və onlar elə döyüşkən qızlardır.
  Və ehtirasla oxuyurlar:
  - Və döyüşdə kimi tapacağıq,
  Və döyüşdə kimi tapacağıq ...
  Bununla zarafat etməyəcək,
  Gəlin onu parçalayaq!
  Və döyüşçülər necə göz yaşlarına boğulacaqlar. Budur qızlar.
  Onlar da çılpaq ayaqlarını əsir düşən Taliban əsgərlərinin burnuna soxurdular. Və onları çılpaq yuvarlaq dabanlarını öpməyə məcbur etdi.
  Budur bikinili qızlar.
  Amma Taliban komsomolçuya işgəncə verib. Qollarını arxadan büküb rəfin üstünə çəkdilər. Və qaldırdı. Və qızı ağaca bükdülər. Və onu ayağa qaldırdı. Sonra götürüb buraxdılar.
  Və qız yıxıldı. Onu çəmənliyə götürüb asdı. Və o, donub qaldı. Mücahidlər isə qəzəblə güldülər. Sonra qızı yenidən götürdülər və daha yuxarı, ağacın lap başına çəkdilər.
  Sonra onu yenidən buraxdılar. Qız yıxıldı və yenə ən dibindən asıldı. Və ip uzandı və gözəllik ağrıdan ulayırdı. və onu yenidən qaldırmağa başladılar.
  Ən zirvəyə çəkildi. Yaxşı atdılar, bir az asılsın. Sonra yenə vəhşi qəzəblə buraxdılar. Və qız yenidən yıxıldı və büküldü
  oynaqlar. Və ümumiyyətlə, o, olduqca çılpaq idi. və necə ağrıdı.
  sonra dördüncü dəfə yenidən qaldırıldı və yaxşıca çalxalandı. Sonra onu sıx bir budağa bərkidib uzatmağa başladılar. Qızın yalın ayaqlarına blok bağladılar,
  və üzərinə çəkilər asmağa başladı. Taliban əvvəlcə bir tərəfdən, sonra isə digər tərəfdən bir pud ağırlığında asdılar. Sonra qızı qamçı ilə döyməyə başladılar. Dəri partlayacaq qədər döyüldü.
  Və sonra komsomolçular yaralara duz tökməyə başladılar. Və sonra qırmızı-isti məftil götürüb hərəkətə gətirdilər. Və qızı xəstə qüvvə ilə döydülər. Sonra əfqan cəlladları qızın ayaqlarının çılpaq altını sürtüb, altında manqal yandırıblar. Və lazımsız mərasimlər olmadan gözəlliyi çəkək. Sonra Talibanın cəlladları qızın döşlərini də yağladılar. Və sonra
  sinəsini yandıran. Və qızı yaxşıca döyməyə başladılar.
  Və mücahid döyüşçünü və onun sinəsini və dabanlarını qızardın. Sonra da götünü yağlayıb məşəli ombaya gətirdilər. Və qızı yaxşıca döyməyə başladılar. Sonra alov onun sinəsinə toxundu. Veneranın mağarasını örtən tüklər dərhal yanıb. Bu qız sadəcə heyrətamizdir. Və onu belə bir işgəncə gözləyirdi.
  Əfqan cəlladları qızı və sinəsini, götünü, döşünü və yalın ayaqlarının altını yandırdılar. Və yaxşıca qızarddılar. Sonra Taliban cəlladı qızarmış çubuq götürdü və iki dəfə düşünmədən qızı anusa qoydu. Və necə, o vəhşi ağrıdan qışqırır.
  Bu onu çox incitdi. Və bu qızlar çox yaramaz və gözəldirlər. Amma əfqanlar qıza ağır işgəncələr veriblər. Və belə gözəl döyüşçülər. Və onlar döyüşçü tərəfindən hərtərəfli qızardılır.
  Beləliklə, qız cəlladları tərəfindən aparıldı və uzun zərif barmaqlarını qırmızı-isti maşa ilə partlamağa başladı. Və çox ağrıyır. Cəlladlar qızın kiçik barmağından başlayaraq barmaqlarını sındırıblar.
  Və sözün əsl mənasında hər şey pozuldu. Sonra komsomolçunun qabırğaları partlamağa başladı. Və eyni zamanda, sinəsinə qırmızı-isti maşa qazıldı. Və dəmir və qırmızı məmələri bükmək üçün istidən qırmızı oldu . Və qızın döşləri qoparılıb. Və çox qəddar və ağrılı idi.
  İşgəncə də orda idi.
  Mücahidlərə atəş açan Gerda gördü:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Şarlotta şeytan gücü ilə çox aqressiv qeyd etdi. Və qışqırdı:
  - Vətən üçün!
  Və çılpaq barmaqları ilə düşməni tapdalayacaq.
  Budur qız. Və belə döyüşçü.
  Kristina onu götürdü və çılpaq ayaq barmaqları ilə Talibanı döydü və çığırdı:
  - Rus Tanrıları dövrünə şöhrət!
  Maqda da çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək əfqanların üstünə vurdu və qışqırdı:
  - Vətənimiz üçün!
  Və bu qızlar çox gözəldir.
  Əfqanıstandan olan rəqiblərinə atəş açan Gerda belə bir açıqlama verdi:
  - Almaniyanın böyük kommunizmi üçün.
  Bu qızlar çox döyüşkən gözəllərdir.
  Gerda mücahidlərin üzərinə cızma-qara yazaraq sevinclə cavab verdi:
  - Mənim super qızım var.
  Və Şarlotta rəqibinə atəş açarkən aqressiv şəkildə işarə etdi:
  - Aryan kommunizminə izzət!
  Və çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək səsləndi:
  - Böyük Vətən üçün!
  Kristina da böyük dəqiqliklə düşmənin üzərinə düşdü, qeyd etdi:
  - Dostluq içində Rusiya və Almaniya üçün!
  Maqda da mücahidləri döyəclədi və cırladı:
  - Dövrümüzə şöhrət!
  Və yenidən tərəfdaşlarına göz qırpın.
  Budur qızlar.
  Və Ceyn Armstronq topla Talibanı vurmağa başladı.
  Qız çox gözəl idi.
  Ceyn çılpaq ayaq barmaqları ilə rəqibini döydü və cırladı:
  - Vətənə izzət!
  Beləliklə, Gertrude ümidsizcə düşmənləri vuracaq və onlar hərtərəfli örtüləcək və darmadağın ediləcək.
  Və cooing:
  - Britaniya üçün!
  Və Malanya, sanki düşmənə çəkic vurub onu hara-kiri edib cik-cik:
  - İngilis qələbələri üçün!
  Monika da çılpaq barmaqlarının köməyi ilə düşmənlərə şillə vuracaq və cığal çəkəcək:
  - Sovet qələbələri üçün!
  Tamara da, Sülfiyyə də Talibanla vuruşur və dalğa-dalğa gələn saqqallı döyüşçüləri öldürürlər.
  Və bu qızlar oxuyur:
  - İnsanlar xoşbəxt olacaqlar
  Xoşbəxtlik əbədi...
  Rusiya hökuməti var
  Güc böyükdür!
  Tamara növbə verib çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açıb qışqırdı:
  - Kommunizm haqqında fikrimə görə!
  Sülfiyyə də düşməni vuracaq, çoxlu talibanı öldürəcək və cığal çəkəcək:
  - Gəlin, Rusiya haqqında bir söz deyək!
  Və hər iki qız gülməyə başladı.
  Tamara növbə verdi. O, çoxlu əfqanı biçdi və qışqırdı:
  - Vətənin ən yaxşı qüvvəsi üçün!
  Sülfiyyə də düşməni əsaslı təmir edəcək və coo edəcək:
  - SSRİ-də qırmızı kommunizm üçün!
  Və sapfir gözləri ilə göz qırpın.
  Bunlar qızlardır - yalnız ən yüksək sinif və uçuş.
  Alisa və Anjelika hələ də döyüşürlər.
  Sarışın və qırmızı saçlı körpə.
  Onlar güclü qızlardır və snayper tüfəngindən atəş açırlar.
  Və özlərinə mahnı oxuyarkən:
  - SSRİ-yə şöhrət! Biz hamıya nümunə göstərəcəyik!
  Alisa snayper tüfəngi ilə düşmənə atəş açıb. Çılpaq ayaq barmaqları ilə vuruldu və
  qışqırdı:
  - Ölkəmə şöhrət!
  Anjelika da çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə düşmənə zərbə endirir, qumbara atır və çığırır:
  - Rusiya üçün ən böyük.
  Və zümrüd gözləri ilə göz qırp.
  Bu qızlar sadəcə ən yaxşı pilotlardır. Beləliklə, əfqanlar əzilir. Burada onlar döyüşür və dünyanın ən gözəl və ən ağıllılarıdır.
  Alisa göz qırparaq qışqırdı:
  - Sov.İKP dövrünə şöhrət!
  Anjelika bununla razılaşdı:
  - SSRİ Qəhrəmanlarına böyük şöhrət!
  Və yenə düşmənə çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güc qumbarası atdı.
  Budur, o, qeyri-adi görünüşdə adi səhvə malik bir qadındır.
  Alice onu götürdü və cik-cik dedi:
  - Kommunizmin ölməz ideyaları naminə!
  Və o, çılpaq barmaqları ilə ölümcül güc hədiyyəsi atdı.
  Anjelika da düşməni götürüb döydü.
  O, zımpara kimi onu kəsdi və cızıltı ilə dedi:
  - Rusiya və Rus Tanrıları üçün!
  Bu qadınlar çox döyüşkən və soyuqqanlı idilər.
  Düşmənə atəş açan Alisa, çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə məhv etmək hədiyyəsini götürdü.
  Və çox gözəl bir hərəkət idi.
  Angelica həm də düşməni soydu, onu sanki məhv etdi və nəhəng güc nümayiş etdirdi. Və gülüşlə dedi:
  - Bu, böyük hadisədir!
  Və onun çılpaq barmaqları ölüm və məhv mesajı verdi!
  Burada bir qız idi - sadəcə bir hiperklass.
  Alice onu götürdü və ciyərlərinin üstündə uğuldadı:
  - Mən kainatın ən güclüsü və ən gözəliyəm!
  Anjelika çılpaq ayaqları ilə bütöv bir partlayıcı çəlləyi işə saldı və çığırdı:
  - Və mən meqaverseyəm!
  Bu qızlar çox gözəldir.
  Alisa düşmənə atəş açarkən qeyd etdi:
  - Kommunizmə inam böyükdür!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül qumbara atmaq.
  Anjelika isə mücahidlərə atəş açır və qışqırır:
  - İnancımız çox böyükdür!
  Və çılpaq barmaqları ilə dağıdıcı qüvvə ilə qumbara atacaq.
  Döyüşçülər düşməni ələ keçirdilər və bu Taliban belə aldatdı ... Və nə nağılda demək, nə də qələmlə təsvir etmək.
  Alice snayper tüfəngindən atəş açaraq Taliban hücum təyyarəsini vuraraq tamamilə məntiqlə fərq etdi.
  Alice onu götürdü və cik-cik dedi:
  - İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq,
  Faşizmin sonu olacaq...
  Və günəş parlayacaq
  Kommunizmə gedən yolu işıqlandırın!
  Və yenə qız onu çılpaq barmaqları ilə götürəcək və son dərəcə ölümcül bir şey işə salacaq.
  Yaponiyadan olan könüllülər də mücahidlərə qarşı döyüşür. Xüsusilə, kommunist inanclı ninja qızları.
  Göy saçlı ninja qız əfqanları yel dəyirmanı ilə doğrayıb və qamçılayıb.
  Sonra o, çılpaq barmaqları ilə məhv noxudları atdı və çığırdı:
  - Yaponiyada kommunizm üçün!
  Sarı saçlı ninja qız qılıncları ilə kəpənək texnikasını da yerinə yetirib. Çoxlu mücahidləri kəsin. Və sonra yalın ayaqları
  öldürücü qumbara alıb atdılar.
  Sonra qız dedi:
  - SSRİ və Yaponiyaya şöhrət!
  Qırmızı saçlı ninja qız da əlini qaldıraraq əfqan əsgərlərini arxadan vurdu. Və çılpaq ayaq barmaqlarını atdı,
  hədiyyədə öldürücü bir şey. Və yoxladı:
  - Rusiyaya və SSRİ-yə şöhrət!
  Ağ saçlı ninja qız barel qəbulu həyata keçirib. Və Taliban əsgərlərinin başlarını kəsərək onları necə vurdu. Sonra atdı
  çılpaq kəsilmiş ayaqla ölümcül məhv və cızıltı:
  - Qırmızı Orduya şöhrət!
  Və dörd ninja qızın hamısı çılpaq dabanları ilə məhv noxudları atdılar və bütün əfqan batalyonunu tanklarla sıradan çıxardılar. Bu qızlar sadəcə ultra!
  Bu gözəllikdir - qızlar həqiqətən çox gözəldirlər.
  Oleq Rıbaçenko da mücahidləri qılıncla kəsir. Və onunla qız Marqarita.
  Bu ölməz uşaqlar sadəcə superdir.
  Və düşmənləri xüsusi olaraq əzirlər. Deyək ki, orada və uşaqlar!
  Sonra oğlan və qız fit çalırlar. Uşağın fitindən infarkt keçirən qarğalar isə dibinə düşürlər. Və onların dimdiyi Talibanın kəllələrini deşib.
  Bunlar uşaqlardır - təbii olaraq hər şeyi və hər şeyi məhv edənlər.
  Oleq Rıbaçenko oxudu:
  - sovet xalqımızı şöhrətləndirin,
  partiyam salam olsun...
  Bütün uşaqların ürək birliyimiz,
  Hamımız mehriban bir ailəyik!
  Marqarita Magnitnaya, düşmənləri əzərək, enerjili şəkildə verdi:
  - Rusiya məkanımızla məşhur olun!
  Qız isə çılpaq barmaqları ilə düşmənə tamamilə öldürücü bir şey atacaq.
  Oleq Rıbaçenko Talibanı qıraraq oxudu:
  - Marqarita, pəncərə açıqdır,
  Marqaret, sən unutmamısan
  Hər şey necə idi!
  Bu oğlan çox soyuqqanlı və döyüşkəndir. Bu terminator oğlandır.
  Bunlar burada çox soyuqqanlı və döyüşən uşaqlardır.
  Qeyd etmək lazımdır ki, qızlar çox çətindir.
  Alice Talibana da atəş açır. Və nəfəsinin altında oxuyur:
  - Bir iki üç dörd beş! Dovşan gəzməyə çıxdı!
  Və qız böyük dəqiqliklə yenidən atəş açdı.
  Angelica çox yaxşı vuruşdu. Və düşmənə güclü zərbələr endirdi.
  Və qırmızı məmə ilə necə sıxır və onu bir bazukadan götürür və çırpır.
  Və döyüşçü düşmənə çox dəqiq atəş etdi.
  Anjelika onu götürdü və qışqırdı:
  - Kommunist partiyamıza şöhrət!
  Və yenə də düşmənə böyük dəqiqliklə bir partlayış kimi. Və Taliban təyyarəsi yenidən qəzaya uğrayır.
  Və Alice də çox dəqiq atəş etdi və İslam İmperiyasının hücum təyyarəsi alovlandı.
  Bunlar qızlardır.
  Anjelika gülərək dedi:
  - SSRİ gözəl ölkədir ki, orada bütün xalqlar mehriban ailədir!
  Alisa yenidən atəş açıb, bir güllə ilə üç mücahidi eyni anda yerə yıxdı və cavab verdi:
  - Rusiyanın böyük partiyası üçün!
  Və qızlar gülməyə başladılar. Ümumiyyətlə, onlar çox fərqli baxışlara malik döyüşçülərdir.
  Amma bütün qızlar ürəyində kommunizm ideyasını daşıyır. Və onlar Yer planetində əsl cənnət olmasını istəyirlər. Və çox gözəl olardı.
  Angelica, düşmənlərə böyük dəqiqliklə atəş açaraq və kəllələri yumruqla qeyd etdi.
  - Kommunizm heç vaxt qanadlarını açıb qabığa sürünməyəcək!
  Alice bununla razılaşdı:
  Kommunizm heç vaxt qanadlarını açmayacaq! İdeologiyamız yer planetində xoşbəxtlik qurmaqdır!
  Və hər iki qız qışqırır:
  - Rusiyaya şöhrət! Şöhrət! Ayaqyalın qızlar irəli qaçırlar...
  Ayaqyalın qadınlar diviziyası... rus xalqını qarşılayır!
  Qadın döyüşçülər isə aqressiv və cinsi həzz nümayiş etdirirlər.
  Alisa dişlərini açıb cızıltı ilə qışqırdı:
  - Biz hamımız SSRİ üçün bir yerdəyik!
  Və döyüşçü yenə düşmənləri darmadağın etdi.
  Anjelika da düşmənə atəş açıb, başını yumruqla vurub. Və o, qışqırdı:
  - Vətənimizə şöhrət!
  Və döyüşçü, son dərəcə döyüşkən və qırmızı idi.
  Saçları isə küləkdədir, bu mis-qırmızı saçlar proletar bayrağı kimi dalğalanır.
  Bu qızlar çox gözəl və seksualdırlar.
  Və o qədər mücahid artıq dəfn olunub...
  İşləyən qızlar da var...
  Burada Viola və Dominika əfqanlara atəş açır.
  Qızlar bazukaları tanklara və Asiya piyadalarına atəşə tuturlar.
  Burada Viola atəşə tutuldu, qırmızı məmə ilə bazukadakı düyməni basdı və raketlə hərəkət edən bir raket atdı.
  Və əfqanların kütləsi parçalandı.
  Viola yenidən oxudu:
  - Mən böyük kommunizmə inanıram!
  Dominika da xüsusi olaraq mücahidlərə atəş açır. Və onları böyük kütlələrdə döyür.
  Eyni zamanda, qızlar çılpaq barmaqları ilə qumbara atacaqlar.
  Bazuka düyməsindəki qırmızı məmə ilə o, düşmənləri kökündən məhv edəcək.
  Bu qızlar çox gözəldir. Və onlar sadəcə qısa tumanda döyüşəndə necə də gözəl görünürlər. Və ən yüksək səviyyəli döyüşçülər.
  Viola çiyələk məmə ucu ilə yenidən düşmənə atəş açarkən qeyd etdi.
  - Mən döyüşməyi sevirəm! Əladır!
  Dominika güldü və qeyd etdi:
  Kişilərin nə günahı var?
  Viola güldü və cavab verdi, çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə qumbara atdı və xırıltı ilə dedi:
  - Əlbəttə, yaxşıdır! Və bəziləri sadəcə cazibədardır!
  Bunlar burada çox döyüşkən və gözəl qızlardır.
  Dominika qeyd etdi:
  Bu müharibə nə vaxta qədər davam edəcək?
  Viola tünd qırmızı məməsindən istifadə edərək yenidən mücahidlərə atəş açıb cığal çəkdi:
  - Məncə, uzun müddətdir!
  Dominika onu götürdü və oxudu:
  - Kainatda müharibə gedir,
  Heç bir səbəb olmadan öldürün ...
  Şeytan zəncirdən çıxdı
  Və ölüm onunla gəldi!
  
  Və axını kim dayandıracaq
  Qanlı dəli çaylar. .
  Lazer şüası məbədə daxil olacaq,
  Və bir anda adam yoxa çıxdı!
  Viola çılpaq barmaqları ilə qumbara ataraq əlavə etdi:
  Və belə xaos
  Kainatı doldurdu...
  Bəşəriyyətin kədərli çoxluğu -
  Ağrıya, əziyyətə döz!
  Bu qızlar, belə gözəl müğənnilər.
  Oleq Rıbaçenko isə əfqanları qılıncla kəsir.
  Oğlan çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyələri atır və mahnı oxuyur.
  Yerin oğlu cavabında yox deyəcək
  Mən heç vaxt qul olmayacağam...
  İnanıram ki, azadlığa qovuşacaq
  Külək təzə yaraları sağaldacaq!
  
  Döyüşdə müqəddəs Vətən üçün,
  Böyük Svaroq özü çağırır ...
  Erkən saatlarda cəsarətli cəngavər qalx,
  Qaranlıq gedəcək, Mayın gülləri açacaq!
  Bu elə qəhrəman oğlandır ki...
  Mücahidləri qılıncla məhv edən və çılpaq barmaqları ilə qumbara atan qız Marqarita əlavə edir:
  Və ürəyin və damarların nəbzini,
  Övladlarımızın, analarımızın göz yaşları...
  Deyirlər ki, biz dəyişiklik istəyirik
  Qəddar zəncirlərin boyunduruğunu atın!
  Və uşaqlar yenə fit çalacaqlar. Qarğalar onu götürüb huşunu itirərək huşunu itirəcəklər. Və sözün əsl mənasında yüzlərlə mücahidin kəlləsini döyün.
  . FƏSİL? 7.
  Mixail-Vladimir Qorbaçov-Putin əks islahatları davam etdirdi.
  Xüsusilə, antisovet təbliğatı və separatizmə görə cəzanı sərtləşdirdilər.
  Daha sonra Qorbaçov-Putin Stalinə görkəmli xidmətlərinə görə SSRİ qəhrəmanının üçüncü ulduzu və üçüncü Qələbə ordeni ilə təltif edilməsini təklif etdi.
  Sonra başqa fikirlər gəldi. Xüsusilə, həm Çini, həm də Şimali Koreyanı Varşava müqaviləsinə daxil etmək.
  Şimali Koreya dərhal razılaşdı və Çin qaçaq cavab verdi.
  Konstitusiya islahatının sonrakı ideyaları: xalq tərəfindən xalq tərəfindən seçilən prezident postunun yaradılması.
  Eləcə də parlament islahatları ideyaları.
  Bundan sonra Qorbaçov-Putin yenidən yuxuya getdi və yuxu gördü.
  Qızlar Taliban qoşunları ilə kifayət qədər uğurla döyüşüblər.
  Nataşa İslam imperiyasının irəliləyən döyüşçüləri haqqında yazılar yazır, hətta çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edirdi.
  O bişirdi:
  - Böyük Vətənimiz üçün!
  Zoya, sinəsinin qırmızı məmələri ilə rəqiblərini oyaraq, bazukanın düymələrini basaraq, verdi:
  - Yer üzündəki insanların xoşbəxtliyi üçün!
  Qırmızı saçlı Avqustin isə Talibanın üzərinə cızma-qara yazaraq aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Yer planetindəki ən böyük kommunizm naminə!
  O da çılpaq barmaqları ilə öldürücü ölüm hədiyyəsini götürüb atacaq.
  Svetlana düşmənə çox dəqiq atəş açır və düşməni hədəfə vurur. Və çılpaq dabanından istifadə edərək cığal çəkdi:
  - Bütün dünyada Vətən üçün!
  Dörd qız Talibanı çox məşhur şəkildə döydülər. Və onları öldürənə qədər vurdu.
  Və eyni zamanda, qızlar ağciyərlərinin üstündə nəriltilər çəkdilər:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Gəlin əfqanları daha da sıxışdıraq.
  Nataşa çox hazırcavabcasına düşmənə cızaraq qeyd etdi:
  - Yerimiz məşhurdur,
  Xoşbəxtlik planetin üzərində uçur...
  Hamımız ailəyik
  Xalqın mahnıları oxunur!
  Bunlar qızlardır - hər şeydə ən yüksək akrobatikaya sahibdirlər.
  Talibanı necə əzmələri isə göz ziyafətidir.
  Və döyüşçülər sadəcə böyükdür.
  Əfqanlara atəş açan Zoya qışqırdı:
  - Qızlarda Vətən xoşbəxtliyi!
  Avqustin bununla razılaşdı:
  - Əlbəttə, qızlarda - xüsusilə qırmızı saçlı!
  Svetlana Talibanı döydü və qışqırdı:
  - Və əla olacaq!
  Və yenə də lupanet kimi İslam imperiyasının əsgərlərinə. Bircə qız deyək!
  Amma başqa gözəllər də mübarizə aparır.
  Beləliklə, Alenka döyüşür.
  Və onun bikinili qızlardan ibarət komandası.
  Çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə düşmənə ölüm hədiyyələri atırlar.
  Və qışqırırlar:
  Qalstuk əzəmətli al güllə çiçəkləndi,
  Tezliklə qızlar komsomola qoşulacaqlar!
  Alenka çılpaq barmaqları ilə düşmənə ölümcül bir hədiyyə atdı,
  və götürdü və çığırdı:
  - Kommunizmin yaşayacağına inanıram!
  Anyuta Taliban qoşunlarının üzərinə də yazılar yazıb. Və o, fəal hərəkət etdi və çılpaq ayaq barmaqları çox ağır ölüm hədiyyələri atdı.
  Qız deyirdi:
  - Dünyamız kommunist olacaq!
  Qırmızı saçlı Alla əfqanların üzərinə cızma-qara yazdı. Və o bunu çox yaxşı bacardı. Və böyük bir intensivliklə Taliban qoşunlarını biçdi, söz oraq ilə edildi. Və döyüşçü ümidsizcəsinə
  çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atdı və cıvıldadı:
  - Kommunizmin yeni qələbələri naminə!
  Və yenə qız gülür və cığırdayır.
  Martial Maria da düşmənləri biçdi. Və Talibandan olan bütöv kurqanlar ucaldıldı. Eyni zamanda, qız da döşün qırmızı məmələrini istifadə edərək, onu sıxırdı
  bazuka düyməsi.
  Və o, əfqan əsgərlərini vurdu, lakin bir raket tankı sıradan çıxardı.
  Olimpiada Talibanı da aqressiv şəkildə məhv edir.
  Onun çılpaq ayaqları bir anda bütün partlayıcı çəlləyi atır.
  Olimpiada səslənir:
  - Böyük kommunizm üçün,
  Sadəcə yuxarı və aşağı gedin!
  Marusya da düşmənə cızma-qara edir. Və bunu çox yaxşı edir. Və çoxlu Taliban əsgərini sıradan çıxarır. Və qız oxuyarkən:
  - Kommunizm ölkəsinə şöhrət,
  Qırmızı pankartların dəbdəbəsində...
  Biz nasistləri məğlub etdik
  Dünya yanğından xilas oldu!
  Və yenə çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül bir hədiyyə atacaq.
  Budur qızlar.
  Matrena da əfqanlara atəş açır və onları çox dəqiq vurur. Və qışqırıqlar:
  - İnanıram ki, müqəddəs kommunizm dünyası olacaq!
  Budur qızlar, onların bütün batalyonu, ayaqyalın və demək olar ki, çılpaqdır. Və bu qızlar sevimli və çox seksualdırlar.
  Stalenida Talibanı öldürür və ciyərlərinin üstündə uğuldayır:
  - Müqəddəs Vətənimiz məşhurdur -
  Biz kənardan kənara böyüyəcəyik!
  Budur komsomol qızı. Və sonra çiyələk məmə kimi sıxır. Və düşmən xüsusi olaraq məğlub edilir.
  Veronika əfqanlara çox dəqiq atəş açıb:
  - Vətənimə şöhrət!
  Düşməni dəqiq və düzgün vuran Viktoriya qışqırdı:
  - Qüdrətli kommunizm naminə!
  Və o, çılpaq barmaqları ilə qatil ölüm hədiyyəsini atdı.
  Düşmənlər haqqında yazan Seraphim çox məntiqlə qeyd etdi:
  - Gücümüz artır!
  Və o, çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül bir ölüm hədiyyəsi atdı.
  Stalenida əfqanları biçərək aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Qumbara atmaqda ən güclü mənəm?
  Alenka şübhə ilə cavab verdi:
  - Bu işdə hamımız güclüyük!
  Həm də o, ölümcül hədiyyələr atır.
  Anyuta Taliban üzərinə cızma-qara yazaraq, olduqca məntiqli şəkildə qeyd etdi:
  - Biz hərbi işlərdə çox güclüyük! Və bu bizim xoşbəxtliyimizdir!
  Həm də çılpaq bir daban ilə dağıdıcı güc atacaq.
  Rəqiblərə atəş açıb onları biçən qırmızı saçlı Alla məntiqlə qeyd etdi:
  - Tənbəllərə şöhrət gəlməz!
  Və çılpaq ayaq barmaqlarını düşmənə necə atır, tamamilə öldürücü bir şey.
  Martial Maria da düşməni çox dəqiq vururdu. Və çoxlu əfqanı biçdi. Çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə necə məhv etmək olar.
  Və sonra onu götürüb çiyələk məmə ilə düşmənə təzyiq göstərəcək.
  Bu döyüşkən qızdır.
  Olimpiada Talibanı da öldürür. Fəaliyyət və uğultu ilə edir:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Həm də yaqut məmə ilə vurur. Və bu çox çətin bir hərəkətdir. Budur bir qız - sadəcə super təmiz!
  Əfqanlara atəş açan Marusya qeyd etdi:
  - Kommunizmi nə qədər tərənnüm edə bilərsiniz?
  Olimpiada hönkürdü:
  - Son damla qanına qədər!
  Və yenə qız çılpaq barmaqları ilə ölümcül qumbara atdı.
  Taliban haqqında yazan Matrena kifayət qədər məntiqli və hazırcavab qeyd edib:
  - Bu, müqəddəs müharibədə bizim qələbəmiz olacaq!
  Və yenə qız çılpaq barmaqları ilə məhv olmaq hədiyyəsini atacaq.
  Bu, həqiqətən də ən yüksək səviyyəli qızdır.
  Ancaq bunlar qızların döyüşkən gündəlik həyatıdır ...
  Fasilə və döyüşdə fasilə yarananda döyüşçülər bir az kart oynayırdılar.
  Alenka təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bu, almanlarla müharibə deyil. Bunlar bizdən kiçik idi. Və bu əfqanlar sadəcə qara çay kimi axır.
  Anna razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bəli, almanlarla hələ çox asan idi. Burada əslində meyitlərlə bombalanırıq.
  Qırmızı saçlı Alla çılpaq ayaq barmaqları ilə ace ataraq gülərək qeyd etdi:
  -Amma düşmənin texnikası bizimkindən zəifdir. Bundan əlavə, düşmən cəsur, lakin axmaqdır. Və biz cəsarətli və ağıllıyıq.
  Maria gülərək dedi, düşmənə ölümcül güclə cızırdadı və sözün əsl mənasında onu əydi - hətta düşüncələrində belə:
  - Döyüş çətindi, amma biz həqiqətən təslim olmayacağıq!
  Olympias məntiqli və ağıllı şəkildə qeyd etdi:
  - Bütün bunlar söhbət və demaqogiyadır. Konkret olaraq, Taliban liderini ələ keçirmək yaxşı olardı. Sonra müharibənin sonu!
  Marusya kartı ataraq şübhələndi:
  - Ehtimal yoxdur. Orada onun ətrafı daha yaxşı deyil. Talibana qarşı mübarizə uzun və çətin olacaq.
  Matrena ah çəkərək əlavə etdi:
  Sağlam düşüncə qalib gələnə qədər!
  Elena razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bəli, yalnız sağlam düşüncəyə güvənmək qalır. Əfqanların hamısını öldürmək olmaz, çünki onların sayı həddindən artıq çoxdur. Və müharibə uzun müddət davam edə bilər.
  Qızlar isə sevinclə güldülər.
  Bəli, onlar Taliban imperiyası ilə müharibəyə girdilər.
  Ancaq səmada pilotlar ümidsizcəsinə döyüşürlər. Məsələn, Alvina və Albina və Helga. Qızlar döyüşür və səmada Əfqanıstan təyyarələri.
  Və o kontrplakdır.
  Və ya yer hədəflərini vurdular.
  Alvina çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək səmada Taliban təyyarəsini götürdü və vurdu:
  - Bu mənim qələbəm olacaq!
  Albina Taliban döyüşçüsünü kəsdi, məharətlə onu mat etdi, çılpaq barmaqları və vyaknula ilə ayaqlarını qıydı:
  - Vətənimiz üçün!
  Helqa əfqan tankını döydü və qışqırdı:
  - Kommunizm olan yerdə Vətənimiz var!
  Bunlar əsl qasırğa və fenomenal kosmik güc və məhv olan döyüşçülərdir.
  Və birlikdə və yaradılış.
  Albina Taliban təyyarələrini məhv edir. Onlar ruslardan çox geridədirlər, bir çoxu sənətkarlıqla hazırlanır. Lakin Taliban rəqəmləri almağa çalışır. Və çox bərabər basır
  əsaslı təmir.
  Amma əfqanların qızları xüsusi olaraq vururlar. Və bunu çox yaxşı edirlər. Sanki əsl canavardırlar.
  Alvina da çılpaq barmaqları ilə Talibanı yıxır və oxuyur:
  - Kommunizm sadəcə bir fikir deyil,
  Qızın xoşbəxtliyindən uyuşdum!
  Və döyüşçü yenidən İslam imperiyasının təyyarələrini öldürücü qüvvə ilə vurur.
  Və sonra yer hədəflərinə gedir.
  Doğrudan da, əfqanlarla əlaqə saxlamaq təhlükəlidir. Bu ölkə güclüdür və çoxlu əhalisi var. Onların çoxlu piyadaları var və onu döyüşə atırlar. Qadınlar Rusiyada və demək lazımdır
  Almaniya döyüşür.
  Amma kəmiyyətcə düşmən nə qədər güclüdür.
  Düşmənlə vuruşan və düşmənləri dəqiq vuran Helga qeyd etdi:
  - Mən hər kəsin əsl arzusu və gözəlliyi olan qızam.
  Və yenə də zərif ayaqların çılpaq barmaqlarından istifadə edərək düşməni darmadağın edəcək.
  Tutaq ki, bu konkret bir qızdır.
  Xeyr, düşmənlər belə gözəlliklərin öhdəsindən gələ bilməzlər.
  Elizabet tankda əfqanlarla döyüşür.
  Və bu onun üçün çox çətindir. Lakin o, qalib gəlir və xüsusilə düşmənləri yıxır.
  Və ciyərlərinin üstündə uğultu:
  - SSRİ-də kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Ketrin də atəş açaraq məntiqlə qeyd etdi:
  - Biz qalib gələcəyik!
  Yelena da düşmənə hücum etdi, əfqan tankını deşdi və qışqırdı:
  - Mən super gözələm!
  Euphrosinia da Talibana atəş açıb çığırdı:
  - Vətənimiz üçün!
  Beləliklə, bu dörd - dörd E, Üçüncü Reyxdən düşmənləri götürdü. Gəlin çinliləri məhv edək. Belə qızlara qarşı, Taliban, hətta vəhşiliyi ilə
  rəqəmlər zəifdir.
  Elizabet son dərəcə mübariz və aqressiv bir qız idi. Və kişiləri sevirdi. Xüsusilə onlar gözəl və ədalətli saçlı olduqda.
  Elizabet yalın ayaq barmaqları ilə düşmənə atəş açaraq oxudu:
  - Vətən və sona qədər qələbə üçün!
  Əfqanlara atəş açıb onları zımpara kimi kəsən Yelena hıçqırdı:
  - Kommunizm üçün!
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edirdi.
  Talibanın üzərinə cızma-qara yazan Yekaterina götürüb verdi:
  - Vətən üçün!
  Həm də çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə ediləcək.
  Euphrosinia da çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək və qışqıraraq düşməni döyür:
  - İdeoloji kommunizm üçün!
  Budur dördü. Düşmənləri necə əzirlər və məhv edirlər. Qızlar yox, generallar. Və beləliklə, düşmənləri döyürlər ki, qorxulu olur.
  Bunlar ən yüksək uçuş və akrobatikanın qızlarıdır.
  Elizabeth gülümsəyərək qeyd etdi:
  - Bacarıqlarımız çox böyükdür!
  Bəli, bunlar qurudakı qızlardır ... Və burada onlar səmadadırlar.
  Anastasiya Vedmakova çılpaq ayaq barmaqları ilə Əfqanıstan təyyarəsini vurur. Və qışqırıqlar:
  - Əla ideyalar üçün!
  Beləliklə, Akulina Orlova çılpaq ayaq barmaqları ilə Talibana zərbə endirir və cığırdayır:
  - Bütün dünyada kommunizm naminə!
  Mirabela Magnetic isə İslam İmperiyasının qoşunlarını döyür və qışqırır:
  - Vətənimizə şöhrət!
  Bunlar qadın pilotlardır, sadəcə sevimli və superdirlər. Onların içində çox gözəl və gözəl şeylər var. Bütün dünyada belə qızlar at belində olub, əfsanəyə çevriliblər.
  Və Taliban onlara Valkirilər üçün hörmətlə yanaşdı və başlarına yüksək mükafatlar təyin etdi.
  Anastasiya Vedmakova Əfqan tankını havadan örtdü və qışqırdı:
  - SSRİ-yə yenilməz şöhrət!
  Akulina Orlova öz mövqelərindən Taliban piyadalarına zərbə endirib:
  - Böyük Vətənimizə şöhrət!
  Səmavi İmperatorluğun saysız-hesabsız düşmən ordusunu darmadağın edən Mirabela Magnetic hönkürdü:
  - Sov.İKP-yə şöhrət!
  Başqa bir Əfqanıstan təyyarəsini vuran Anastasiya Witcher qışqırdı:
  - CPSU-SS!
  Akulina qəzəblə Mirabelaya qışqırdı:
  - Belə zarafat etməyə cəsarət etmə!
  Və qız taxtadan hazırlanmış böyük Taliban tankını vurdu.
  Anastasiya Vedmakova gülümsədi və cavab verdi:
  - Bu zarafatdır, sadəcə zarafatdır!
  Mirabela əfqan maşınına çılpaq dabanı ilə vurub cığal çəkdi:
  Kommunizmlə zarafat etmək olmaz!
  Bunlar Talibandakı müharibəyə görə Rusiya qəhrəmanlarının qızıl ulduzlarını artıq almış qızlardır. Bunlar döyüşçü qızlardır.
  Almaniyalı Gerda da öz heyəti ilə döyüşür.
  Bu qızlar sadəcə ultra sinifdir!
  Gerda çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə atəş açır və xırıldayır:
  - Vətən üçün!
  Şarlotta da əfqanlara atəş açır və cığal çəkir:
  - Vətən üçün, anamız üçün!
  Həm də çılpaq barmaqlarından istifadə edərək atəş açır.
  Kristina da çılpaq barmaqları ilə Talibana zərbə endirir və qışqırır:
  - Rusiya və kommunizm dövrü üçün!
  Maqda əfqanları vurur, onları kəsir və ciyərlərinin üstündə qışqırır:
  - Ucadan kənara Vətən üçün!
  Budur tankdakı qızlar. Bu da onların aqressivliyi və tam gücü, döyüşçülərin böyüklüyüdür.
  Bunlar gözəl qızlardır...
  Yaponiyadan olan qadın döyüşçülər necə döyüşürlər?
  Göy ninja qız qılıncla yel dəyirmanı götürüb əfqanların başını kəsəcək. Və sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə başlayacaq
  iynələr zəhərlidir, Taliban kütləsini deşəcək.
  Sonra oxuyur:
  Yaponiyamızın şöhrəti üçün!
  Sarı nindza qız əfqan əsgərlərinin başını kəsir, eyni zamanda çılpaq ayaq barmaqları ilə məhv noxudları atır və çığırır:
  - Vətən adına!
  Qırmızı ninja qız Talibanı qılıncla parçalayır və qışqırır:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Ağ nindza qız İslam İmperiyasının qoşunlarının başını kəsir, onları kəsir və qışqırır:
  - Kommunizm üçün Yaponiyanın ən böyüyü!
  Və yenə də çılpaq barmaqları ilə ölümcül ölüm noxudlarını atacaq.
  Bunlar qızlardır... Və təbii ki, eyni bikinidədirlər. Və beləcə döyüşürlər. Və onlar da tüpürürlərsə, ümumiyyətlə tam bir tıxanma gəlir.
  Mavi ninja qız əfqanların başlarını kəsərək cik-cikləyirdi:
  - Biz döyüşçüyük - ultra və kənarda!
  Və çılpaq dabanı ilə evdə hazırlanmış partlayıcı paket atacaq. Və çoxlu məhv edir.
  Budur qızlar - sadəcə hiper deyin!
  Amma Jane Armstronq mübarizə aparır.
  Gözəl qız heç bir problem olmadan tankdan əfqanları kəsir.
  Və bunu böyük aqressiv qüvvə ilə edir.
  Jane sevinclə deyir:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Və yenə Talibana atəş açır.
  Beləliklə, Gertrude və çox düzgün atəş etdi. Sonra gurgled haqqında:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Və təbii ki, o, çılpaq ayaq barmaqlarından da istifadə edirdi.
  Sonra Malanya qız götürüb döydü.
  Və o bunu çox yaxşı bacardı. Düşməni deşdi və qışqırdı:
  - SSRİ üçün!
  Həm də çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə etdi.
  Monika belə sikdirdi. Və o da bunu çox dəqiq etdi. Əfqan maşını sındırıb mızıldandı:
  - Dünyanın böyük ideyaları üçün!
  Bunlar qızlardır - kainatın ən yüksək akrobatikası.
  Jane, çılpaq dabanı ilə atəş açsa da, qeyd etdi:
  - Yaxşı, kainatın hesabına, bu artıq çoxdur!
  Gertrude gülərək dedi:
  - Gerdanın komandası bizimkindən pis deyil!
  Və yenə də götürüb yalın ayağı ilə düşmənə atəş açacaq.
  Düşmənləri böyük dəqiqliklə yumruqlayan Malanya qeyd etdi:
  - Böyük Rusiya üçün!
  Əfqanları böyük sürətlə biçən Monika qışqırdı:
  - Böyük Britaniya üçün də!
  Jane bununla razılaşdı:
  - Britaniya böyük ölkədir və biz bütün müstəmləkələri geri alacağıq!
  Gertrude gülərək və çılpaq ayaq barmaqlarını düymələrə basaraq cızıltı ilə dedi:
  - Vətən üçün irəli!
  Malanya da çılpaq ayaq barmaqları ilə döyünür:
  Böyük Britaniya üçün!
  Monika da əfqanları vuracaq və küsəcək:
  - İngiltərənin dünyanın ən yaxşı ordusu üçün!
  Bunlar qızlardır - tanklarda ən yüksək akrobatika.
  Budur müttəfiqlər...
  Oleq Rıbaçenko və Marqarita Korşunova da Talibana qarşı döyüşür. Əfqanlar çox olduğundan ölməz uşaqlar Rusiyanın köməyinə gəldi. Baxmayaraq ki, onları izləyir
  bir az incələyin. Üstəlik, Talibanda kişilər qadınlardan daha çoxdur. Və onları öldürmək mənəvi cəhətdən asandır.
  Oleq Rıbaçenko qılıncları ilə dəyirman işlədir, əfqanları və onların başlarını doğrayır, sonra cik-ciklə deyir:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə oğlan Talibana ölümcül bir şey atacaq.
  Marqarita Korşunova da əfqanları sındırıb, onların qabağını oraq kimi kəsib, çığırdı:
  -Vətənə şöhrət!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə partlayıcı ilə noxud atdı.
  Və Taliban əsgərlərinin bir kütləsini parçaladı.
  Bundan sonra ölməz uşaqlar onu götürüb bütün dodaqları ilə fit çalacaqlar. Və heyrətə gəlmiş qarğa kütləsi əfqan əsgərlərinin başlarına düşərək, onları yarıb keçəcək.
  Və güclü təəssürat yaradır.
  Bu uşaqlar super və ultra sinifdir!
  Oleq Rıbaçenko Talibanın bu əbədi oğlunu yenə də kəsdi və cığal çəkdi:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Ölməz uşaq isə çılpaq ayaqları ilə məhvə başlayacaq.
  Marqarita Korşunova yenə əfqanlara hücum etdi, onları parçaladı və çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyəsi verdi və qışqırdı:
  - Vətənimiz üçün!
  İndi də uşaqlar yenə fit çalır və infarkt keçirmiş qarğa kütləsi əfqan döyüşçülərinin başına düşür.
  Taliban, şübhəsiz ki, çox cəsarətlidir. Lakin onların rəhbərliyinə qoca və ya qoca olmayan Xəybətulla Axundzadə rəhbərlik edir.
  açığı dəli.
  Beləliklə, Səma İmperiyasının döyüşçüləri ümidsizcəsinə irəliləyirlər.
  İşğal olunmuş ərazilərdə isə vəhşi vəhşilik edirlər.
  Burada, xüsusən, tutulan komsomol qızını rəfin üstünə çəkdilər və onu uzatmağa başladılar. Qızın yalın ayaqlarını zəncirlə bağlayıb, çəkilər asıblar. Və sonra oldular
  dabanları isti dəmirlə yandırın. Sonra da qızı qamçı ilə döydülər, sonra tikanlı, qızarmış məftillərlə döydülər. Və çox ağrıdı. Və sonra gözəllik
  yalın ayaqlarının barmaqlarını götürüb sındırdılar. Sonra onun sinəsini məşəllərlə yandırdılar və qızcığaz qızartı ilə onun burun deşiklərini qopardılar. Və Taliban komsomol üzvünü ələ salmayan kimi, onu işgəncə ilə öldürdü.
  Və işgəncə davam etdi. Tutulan kəndlərdə uşaqlı-böyüklü hamını çılpaq dabanlarına dəyənəklə döyürdülər. Burada xüsusilə uşaqları çılpaq dabanlarına dəyənəklə döyürdülər
  vəhşicəsinə. Və bunda bir zərrə mərhəmət yox idi.
  Məhz bu işgəncədən istifadə olunmayıb.
  Tamara həm də Talibanla döyüşür...
  Həm də döyüşçü sinfi.
  Və dırmaşdıqları əfqanların üzərinə getdikcə daha çox raket əsl gelgit dalğasına düşür.
  Tamara və Dominika əfqanlara atəş açır.
  Və çılpaq barmaqları ilə düymələri basırlar.
  Və Dominika hətta qırmızı məmə istifadə etdi.
  Və dişlərini göstərərək cıvıldadı:
  - Mənim super qızım var!
  Viola və Aurora da Taliban-ı atıcılarla vurur.
  Və bunu çox dəqiqliklə edirlər. Mahnı oxuyarkən:
  - Salam olsun kommunizmimiz, salam olsun!
  Faşizmi məhv edəcəyik!
  Viola, qırmızı məmə ucunu joystik düyməsinə basaraq, əfqanlara raket göndərərək qeyd etdi:
  - Biz Talibanla müharibə edirik, onlar isə kommunistdirlər!
  Aurora gülərək cavab verdi və çılpaq dabanı ilə düşmənə hücum etdi:
  - Azğın kommunizm, yoxsa islamçılıq azğın faşizmdən betərdir!
  Viola güldü, çılpaq barmaqlarının köməyi ilə yenidən düşmənə ölüm hədiyyəsi atdı və qeyd etdi:
  - Faşizm pozulmazsa olmaz! Bu sadəcə pozğunluqdur!
  Qırmızı məmə ilə düşmənə hədiyyə göndərən Aurora qeyd etdi:
  - Kommunizm tamamilə pozula bilər! Hətta Stalinin dövründə çoxlu lüzumsuz adamlar tükənib öldürüldü!
  Viola cavab olaraq yenidən əfqanlara raket göndərərək oxudu:
  Çətin anlarda bizi ruhlandırdı
  İradəni daha da gücləndirərək, oldular ...
  Dünyanı vəbadan xilas etdi
  Hörmətli yoldaş Stalin!
  
  Bir çox cəhətdən ölçdüm
  Sonsuz bir kainatda...
  Sən bizim üçün doğru yolu açdın -
  Onu əbədiyyətə yönəldir!
  Budur, çılpaq, qaralmış ayaqları olan qızlar.
  Talibana atəş açan və qırmızı məmələri ilə döşlərini silkələyən Alenka qeyd etdi:
  - Kommunizm olsun!
  Və o, çılpaq barmaqları ilə çox ölümcül bir ölüm hədiyyəsi atdı.
  Anyuta əfqanlara bir sıra atəş etdi, onları biçdi və qışqırdı:
  - Qızların böyük qələbələri üçün!
  Və qırmızı məmə ilə, bir bazukadakı bir düymə kimi, o, basacaq.
  Bu qızlar sadəcə əladır.
  Çinlilər isə böyük və bəlkə də böyük həvəslə biçilirlər.
  Qırmızı saçlı Alla Talibanı darmadağın edərək qışqırdı:
  - Vətən və anamız üçün!
  Və o, çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə ölümcül məhv hədiyyəsini necə atacaq.
  Və sonra Maria da çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək təpik atacaq. Və çoxlu əfqanı parçalayın.
  Sonra mızıldanır:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Olympias, əfqanlara atəş edərək, hərarətlə və şən qeyd etdi:
  - Kommunistlərin yeni lideri üçün!
  Və qız yenə çılpaq barmaqları ilə ölümcül ölüm və məhv hədiyyəsini atdı.
  Və bu qızlar sadəcə hiperdir.
  Və çox döyüşkəndirlər.
  Marusya, çılpaq ayaqları ilə düşmənə ölüm hədiyyələri atan və çılğınlaşdı:
  - Vətənin ən yüksək səviyyəli qələbələri üçün!
  Matryona Talibanın üzərinə cızma-qara yazaraq dedi:
  - Hər damdan uca olan Vətən üçün!
  Və yenə qız çiyələk məmə ilə düyməni basaraq əfqanlara bazuka ilə atəş açacaq.
  Bu qız bütün siniflərin ən üstünüdür.
  Qızlar Talibanı ələ keçirərək belə danışırlar:
  - Vətən böyük bir sirrdir,
  Sənin sadiq müdrik, şərəfli şərəfin...
  Birliyinizi gücləndirəcəyik -
  əbədi olaraq Vətənlə birlikdə olacağıq!
  Əfqanlara atəş açan Steelenida çox aqressiv və pozitiv idi. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə, necə atmaq olar
  ölüm hədiyyəsi. Və İslam imperiyasının döyüşçü kütləsini parçalayın. O, ən yüksək səviyyəli döyüşçüdür.
  Steelenida təbəssümlə oxudu:
  - Kommunizm məşhur olsun,
  Mao səni məhv edəcək...
  Yalnız biz yuxarıyıq, aşağı deyilik..
  Gəlin quldurun üzünə təpik vuraq!
  . FƏSİL? səkkiz
  Bu cür döyüşkən qızdır. Və beləcə bu lənətə gəlmiş əfqanlar əzilir. Və onunla heç bir şey olmayacaq.
  Talibanla döyüşən Veronika belə bir bəyanat verdi:
  - Bütün dünyada kommunist ideyalarının qələbəsi naminə!
  İslam İmperatorluğunun əsgərləri haqqında yazan və çılpaq barmaqları ilə qumbara atan Viktoriya hıçqırdı:
  - Rusiya və sona qədər azadlıq üçün!
  Və yenə çılpaq barmaqları ilə ölümcül məhv hədiyyəsini atdı.
  Seraphim çox rahatlıqla Talibanı biçərək əfqanları darmadağın etdi və çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyələri atdı.
  Sonra o, qışqırdı:
  - Müqəddəs kommunizm ideyaları uğrunda!
  Stelenida əfqanlar üzərində bina, sərt şəkildə qeyd etdi:
  - Müqəddəs sözünü eşidəndə - dərhal ona yalan və yalan verir!
  Veronika gülümsədi və dedi:
  - Bəli, Vladimir müqəddəs deyil!
  Stalenida çılpaq ayaqları ilə Talibana qumbara atdı və çığırdı:
  - Bəli, bizim prezidentimiz görkəmli deyil!
  Sabit tərpənərək əfqanların üzərinə cızma-qara yazan Veronika oxudu:
  - Qoblinə inan, cəfənginə inan, cəfənginə inan,
  Ancaq yenə də yaşa! Ancaq Brejnevə görə yaşa! Mən yox!
  Ana yox! Mən bacarmıram!
  Viktoriya əfqanlar haqqında yazaraq gülərək qeyd etdi:
  -Hər şey yaxşı olacaq!
  Veronika bununla razılaşdı:
  Biz mütləq qalib gələcəyik!
  Steelenida razılaşdı:
  -Biz itirə bilmərik! Çünki biz rusuq! Ruslar isə elə bir millətdir ki, hər zaman uduzsalar da, onu götürüb inanılmaz hiddətlə qalib gələcəklər!
  Viktoriya başını tərpətdi.
  - Bu, on dörd raund uduzsa da, on beşincidə onu götürüb qətiyyətlə qalib gələn boksçuya bənzəyir!
  Veronika dişlərini göstərərək güldü:
  - Bəli, tamamilə mümkündür! Yaxşı qələbə qazan!
  Seraphim aqressiv şəkildə dişlərini açaraq dedi:
  - Biz dünyanın ən güclüsü olacağıq və hamını məğlub edəcəyik!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə o, yenidən düşmənə unikal ölüm hədiyyəsi təqdim edəcək.
  Budur qızlar - ən yüksək akrobatika.
  Belə qızlarla məncə hər kəs başını tərpətdə bilər, yoxsa qapaq menteşələrindən qopacaq.
  Steelenida Talibanı əzdi və oxudu:
  Biz dünyanın ən güclüləriyik
  Talibanı tualetdə islatacağıq...
  Moskva göz yaşlarına inanmır,
  Gəlin Xəlifəyə beyin zərbəsi verək!
  Budur, Stalenida, ləzzətli bir qızdır. Hansı ki, adlandırmaq olar - sadəcə hiper və super.
  Belə qızlarla gələcəyə təhlükəsiz baxa bilərsiniz. Demək olar ki, bir milyard taliban olsun və Rusiyadan fərqli olaraq onların kişiləri qadınlardan qat-qat çoxdur.
  Taliban isə döyüşməyi sevir.
  Amma onlar bu işdə çox yaxşı deyillər.
  Cəbhə xətti cırıq görünürdü. Talibanın içəri girdiyi, Xüsusi Dizayn Bürosunun və ya Rusiyanın qoşunlarının olduğu yer.
  Heç kimin böyük üstünlüyü yoxdur.
  O, götürdü və dişlərini qıcıqlandıraraq və göz qırparaq sızladı:
  - Sona qədər Vətən üçün!
  Viktoriya vəhşi qəzəblə qışqırdı:
  "Sən Əjdaha Prezidentinə tam ölüm verirsən!"
  Veronika bununla razılaşdı:
  - Tumba Yumbe vasitəsilə Prezident-Əjdahaya ölüm!
  Amerikalılar isə təbii ki, Talibana kömək etməyə hazırdırlar. Hətta kreditlə Talibana silah satırlar. Bu isə ABŞ-da qəddar siyasətdir. Rus ordusuna belə təzyiq edirlər.
  Amma nə qədər ki, onun içində qadın qəhrəmanlar var, Rusiyaya qalib gəlmək mümkün deyil.
  Burada Alisa və Anjelika döyüşür. Belə döyüş və sərin oğurluq. Onlar əfqanları qəzəb və güclə döyürlər.
  Alice snayper tüfəngindən atəş açıb, Talibanı yumruqladı. Və çılpaq barmaqlarını atdı
  bıçaq öldürücü bir ölüm hədiyyəsi, cırıltı ilə:
  - SSRİ Vətəni naminə!
  Bu cür döyüşkən qızdır. Həm güc, həm də təcavüzkarlıqla doludur.
  Anjelika sağlam və qırmızı saçlı döyüşçüdür. Beləliklə, Talibanı darmadağın edir. Onların böyük bir kütləsini məhv edəcək. Və nərilti:
  - Yeni komsomolçulara həmd olsun!
  Və necə gülür.
  Əfqanlara atəş açan və onları dəqiq vuran Alisa məntiqlə dedi:
  - Biz istənilən qoşunu məğlub etməyə qadirik!
  Və Alice qırmızı döş məməsindən istifadə edərək bazukasını yandırdı.
  Budur bir qız - kapital sinifini göstərən.
  Anjelika həm də düşmənə zərbə vurur və çoxlu Talibanı biçir və küsdürür:
  - Vətən üçün!
  Bunlar qadınlardır - çox aqressiv və bacarıqlı, deyək ki, çox şey.
  Düşmənləri biçərkən Alisa təbəssümlə qeyd etdi:
  - Vətən bizim anamızdır, sarıları öldürəcəyik!
  Anjelika əfqanları əzərək vəhşi qəzəblə qeyd etdi:
  - Biz kommunistlər dünyada daha da güclənəcəyik!
  Və çılpaq barmaqları ilə tola yüklü qumbara atacaq.
  Qızlar belə dəli oldular.
  Və düşmənləri böyük qüvvə ilə məhv edin.
  Nataşa əfqanlara atəş açıb qırmızı məmə ilə bazukanın düyməsini basaraq qeyd etdi:
  - Rusiya üçün düşmənlərin sayı kimi problem yoxdur!
  Zoya əfqanların üzərinə cızma-qara yazaraq razılaşdı:
  - Biz düşmənin istənilən ordusunu məğlub edə bilərik!
  Taliban əsgərlərinə cızma-qara yazan döyüşçü qız Avqustin çiyələk məmə ilə bazukadan partladı və qışqırdı:
  - Mən ölümün gözəliyəm!
  Svetlana isə əfqanlara şillə vuracaq. Ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə mücahidin üstünə buraxıb ağzını açır:
  - SSRİ üçün yeni işıqda!
  Nataşa düyməni basmaq üçün yaqut məməsindən istifadə edərək yenidən döydü. Və gözəl idi. Və çox aqressiv.
  Nataşa gülərək dedi:
  - Düşünürük ki, bacarırıq və hər şeyi edə bilərik!
  Zoya təbəssümlə cavab verdi:
  - Amma hamısı deyil! Xəlifəni tuta bilmərik!
  Nataşa çılpaq dabanı ilə düşmənə cızaraq, ah çəkərək gördü:
  - Gəlin, Xəlifəni də tutaq! Bəli, qocalıb, tezliklə öləcək!
  Zoya güldü və cavab verdi:
  - Başqa, daha çılğın, gələ bilər!
  Avqustina böyük kütlə halında sürünən əfqanların qabağını kəsdi, həm də bazukadan moruq nipelinin köməyi ilə şillə vurub xırıltı ilə dedi:
  Hər şey yaxşı olacaq qızlar! Mən buna əminəm!
  Və əlavə etdi, çılpaq dabanları ilə ölüm hədiyyəsi verdi və Talibanı parçaladı.
  - Pislik sonsuz deyil!
  Svetlana irəliləyən Taliban döyüşçülərini biçərək məntiqlə qeyd etdi:
  - Ölkəmiz daha da şanlı və müasirləşəcək!
  Həm də əfqanlara gəlincə, onu alıb sikəcək.
  Və bu onun aqressiv anlayışı və böyük gücüdür.
  Qızlar, əlbəttə ki, pis olduqda çox şey edə bilər və mehriban olduqda daha da çox şey edə bilərlər.
  Albina və Alvina səmada çox sərt mübarizə aparırlar.
  Albin Əfqanıstan Hərbi Hava Qüvvələrinə məxsus təyyarəni vurur və deyir:
  - Tanrıça Lada bizim üçündür!
  Alvina Taliban hücum təyyarəsini vurdu və qeyd etdi:
  - Tanrıça Lada - Böyük hərflə İlahi!
  Bu, həqiqətən qızların ehtiyac duyduğu şeydir. Və son dərəcə sərin.
  və hücum təyyarəsindən Helga quruda əfqanları oymağa davam edir. Və o, çox döyüşən uçuş döyüşçüsüdür. Və beləliklə, Taliban tankından qüllənin dəqiq zərbəsini məharətlə qopardı.
  Budur qız...
  Və cooing:
  - Bütün dünyada kommunizm qurmaq üçün!
  Albina mücahidləri təhrik edərək, böyük dəqiqliklə məğlubiyyəti qeyd etdi:
  - Ən yaxşı sovet ağılları üçün!
  Həm də əfqan avtomobilini necə kəsmək olar.
  Budur qızlar - bəlkə də ən yüksək, onlar kateqoriyadır.
  Talibanı darmadağın edən Alvina məntiqlə qeyd etdi:
  - Biz hər şeyi edə bilərik - və bunu hamıya göstərəcəyik!
  Və o, başqa bir əfqan bandurasını vurdu.
  Qızlar ən yüksək sinifdir.
  Ancaq hətta oğlan da çox yaxşı döyüşçü ola bilər.
  Xüsusilə ölməz bir oğlan olarsa.
  Burada Oleq Rıbaçenko böyük həvəslə oxudu:
  - Kommunizmin Vətəninə şöhrət,
  Sizi sevirik əziz Vətən...
  Faşist qoşunlarını məhv edəcəyik,
  Şeytan bizə hücum etsə də!
  Və oğlan yenə də qılıncla Talibanı darmadağın edir. Və sonra o, fanat dəyirmanı keçirəcək. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə, o, necə ölümcül bir ölüm hədiyyəsi alacaq və atacaq
  düşmən.
  Bu oğlandır - deyək ki, oğlan uşağı - super!
  Marqarita Korşunova irəliləyən əfqanları darmadağın edərək, çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə ölüm hədiyyələri atır:
  - Rusiya sərhədlərindən kənarda, Kabildən kənarda!
  Düşməni kəsən Oleq Rıbaçenko şiddətlə başını tərpətdi:
  - Kabildən o tərəfdə də bizim sıralarımız olacaq. Ancaq düşmən sayca xüsusilə güclüdür!
  Marqarita Korşunova bununla razılaşdı:
  - Düşmən çox güclüdür! Ancaq yenə də qalib gələcəyik!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə, ölümcül bir hədiyyəni necə işə salmaq olar.
  Mücahidlər haqqında yazan Oleq Rıbaçenko olduqca rasional olaraq qeyd etdi:
  - Ordumuz Kabildə olacaq!
  Marqarita Korşunova razılaşdı:
  - Ümid edirəm ki, olacaq! Əgər biz özümüz qanaxmadan ölsək!
  Terminator oğlan əminliklə cavab verdi:
  - Qələbəmiz qaçılmazdır!
  Döyüşçü qız çılpaq ayağı ilə limon ataraq razılaşdı:
  - Mən buna inanıram! Mən həqiqətən inanıram!
  Bir döyüşçü bunu necə qəbul edib güləcək.
  Və sonra ölməz uşaqlar onu götürüb bir ağızdan fit çalacaqlar. Onların fit səsləri minlərlə qarğanı ürküdü. Onlar huşunu itirərək yerə yıxılırlar
  Əfqanlar və kəllələrini deşirlər.
  Və İslam imperiyasının əsgərlərinin başlarının üst hissəsini qazırlar. Və düşmənləri tabuta sürükləyirlər.
  Marqarita fit çaldıqdan sonra gülərək qeyd etdi:
  - Sən də, mən də bülbül quldurları kimiyik!
  Oleq Rıbaçenko razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bəli, bülbüllər kimi!
  Və oğlan güldü...
  Və yenə ölməz uşaqlar necə fit çalsınlar. Və qarğaları çox incitdi. Onlar huşlarını itirib yağış damcıları kimi yerə düşürlər. Və çoxlu əfqan götürülüb döyüldü.
  Sonra uşaqlar bir ağızdan oxudular:
  - Ölüm qarşısında qara döyüşçü,
  Qurban gecə yarısını gözləyir...
  Dünyadakı hər kəsdən daha yaxşı inan
  Səni torpağa basdıracağıq!
  Bunlar həqiqətən uşaqlardır - sizə nə lazımdır! Və bu döyüş sərtliyidir.
  Oleq Rıbaçenko iki qılıncını yelləyərək yeddi əfqan əsgərinin başını bir anda kəsib oxudu:
  - Mən bir səbəbə görə güclü bir insan kimi bir reputasiyam var,
  Bir zərbə ilə yeddi!
  Marqarita Korşunova mücahidləri kəsərək qeyd etdi:
  - Marsda və ümumiyyətlə, hər yerdə birinci olacağıq!
  Oleq Rıbaçenko Talibanı yenidən qıraraq qeyd etdi:
  - Biz hər yerdə birinci olacağıq!
  Təxminən on iki yaşında bir oğlan uşağının çılpaq ayağına öldürücü qüvvəli qumbara atdı.
  Rus tanrılarından ölümsüzlük hədiyyəsi alan uşaqlar çarəsiz və mərdliklə belə mübarizə aparırlar. Və onlar böyük enerji ilə hərəkət edirlər.
  Qorbaçov-Putin yenidən əmrlər verməyə başladı. Əlavə beş faiz vergi tətbiq etdi.
  O, öz raket əleyhinə müdafiəsini yaratmağı əmr etdi. O, marşal Lavrenty Palych Beria rütbəsinin bərpa edilməsini əmr etdi. O, həmçinin Yaqoda, Yejov, Abakumovu reabilitasiya etməyi əmr etdi.
  Deyirlər ki, Stalin düz deyib, bir az həbs ediblər. Və daha çox əkmək və vurmaq lazımdır.
  Yeltsin Moskva Müdafiə Nazirliyinin rəhbəri vəzifəsindən uzaqlaşdırılaraq həbs edildi. Və bu, bəlkə də ən vacib şeydir.
  Sonra diktator onu götürüb yuxuya getdi.
  Qızlar çoxsaylı Talibanla döyüşməyə davam ediblər.
  Nataşa İslam İmperiyasının qoşunlarına atəş açır və çılpaq barmaqları ilə qumbara atır. Sonra qışqırır:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Zoya əfqan qoşunlarına atəş açıb və bacarıqlı bir imperiyanın qoşunlarını biçərək qışqırdı:
  - Böyük SSRİ üçün!
  Avqustina, düşmənə atəş açır və gəlin çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyələri ataq və qışqırdı:
  - Vətən üçün, anamız üçün!
  Svetlana aqressiv şəkildə qeyd etdi, Taliban üzərinə cızırdadı və yalın ayaqları ilə öldürücü bir məhv hədiyyəsi atdı:
  - Kommunist hakimiyyəti üçün!
  Nataşa düşmənə çox dəqiq atəş açır. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə məhvə necə başlamaq lazımdır. Və düşməni yumruqlayın.
  Və bir çox Taliban biçib cığır atacaq:
  - Kommunizm SSRİ üçün!
  Və yenidən göz qırpın.
  Zoya da düşməni mismarlayır və onu biçir. Və çılpaq barmaqları ilə mücahidləri parçalayaraq öldürücü gücə malik qumbara atır.
  Sonra qışqırdı:
  -SSRİ Vətənimizin himni!
  Avqustin dişlərini açıb yalın ayağı ilə ölüm hədiyyəsini ataraq qışqırdı:
  - Vətən üçün, anamız üçün!
  Talibanla vuruşan və düşmənə ölümcül cızma-qara yazan Svetlana çığırdı:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Qızlar isə çox mübarizə apardılar. Onlar belə gözəldirlər.
  Oleq Rıbaçenko onlarla döyüşür. Oğlan təxminən on iki yaşında görünür, əlbəttə ki, ümidsiz bir uşaqdır.
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə əfqanlara öldürücü silahlar atacaq.
  Sonra gurlayacaq:
  -SSRİ-də kommunizm ideyaları uğrunda!
  Marqarita Korşunova da döyüşçü, mübariz və sərtdir.
  O, mücahidləri məhv edir və qışqırır:
  - SSRİ-də kommunizm naminə!
  O, bu cür döyüşən qadındır. Və çılpaq barmaqları ilə qumbara ataraq Talibanı süpürür. Və qışqırır:
  - Vətən bizim anamızdır!
  İndi isə ölməz uşaqlar fit çalır. Və mücahidlərin başına minlərlə qarğa düşür. Və özünə bir baş kimi çox sərin və sərindir
  qarpız atmaq.
  Nataşa gülərək gülərək dedi:
  - Böyük yer üçün!
  Zoya onunla razılaşdı:
  - Kainatın ən böyük məkanı üçün!
  Avqustin dişlərini açıb fit çalaraq qeyd etdi:
  - Hər şey çox gözəl olacaq qızlar - biz qalib gələcəyik!
  Svetlana dişlərini açaraq düşmənə ölümcül güclə qumbara ataraq qeyd etdi:
  - Əlbəttə, hər şey xokkey olacaq!
  Bu vaxt Stalenida əfqanların üzərinə cızma-qara yazırdı və hönkürürdü:
  Biz dünyanın ən böyüyü olacağıq
  Allah ümidsiz adamlara mərc etdi...
  Biz böyük planetdə belə soyuq deyilik ...
  Veronika, düşməni əzərək - götürdü:
  - Pis canavarı öldürün!
  Viktoriya çılpaq ayağı ilə qumbara atdı, çinliləri parçaladı və cırladı:
  - Pis canavarı öldürün!
  Düşmənə cızma-qara yazaraq düşmənləri bütöv bir sıra ilə biçən Angelina çığırdı:
  "Burada yenə qan töküldü!"
  Nataşa düşmənləri darmadağın edərək hazırcavab əlavə etdi:
  Rəqibiniz çətin görünür!
  Stilinida yalın ayağını məqsədyönlü şəkildə ataraq tankı çevirdi və qışqırdı:
  Amma ona təslim olmayın!
  Veronika qışqırdı, qırmızı məmə ilə bazukanın düyməsini basdı və dedi:
  - Pis canavar - qaranlığa qayıt!
  Döyüşçülər yüzlərlə əfqanı tikərək xorla oxudular:
  - Əgər qorxaq bit deyil, kişisənsə,
  Ulduz canavarını cəsarətlə öldürəcəksən!
  Və yenə qızlar dillərini göstərirlər. Bəli, onlar həqiqətən də cəsurların ən cəsurudurlar.
  Viktoriya çılpaq, yuvarlaq dabanı ilə partlayıcı paketə təslim oldu və qışqırdı:
  - Müqəddəs müharibədə - bizim qələbəmiz olacaq!
  Stalenida qeyd etdi:
  - Həm də təkcə qələbə deyil, sarsıdıcı qələbə!
  Albina isə havada Taliban ordusu ilə döyüşür. Qız ən yüksək pilotları nümayiş etdirir.
  Və böyük həvəslə düşmən təyyarələrini vurur. Eyni zamanda Albina oxuyur:
  - Raketlərimiz, təyyarələrimiz,
  Dünyanın ən güclü rus ruhu...
  Ən yaxşı pilotların başında -
  Düşmən darmadağın olacaq!
  Və yenə necə fit çalmaq. Və sonra yalın ayaqların köməyi ilə daha bir düşmən maşını vuracağıq. Sərxoş bir barel qəbul keçirəcək.
  Alvina Taliban ordusu ilə də döyüşür. Döyüşən və çox aqressiv bir qızdır. Burada, məsələn, onun imza texnikası necədir - nərdivan?
  Bu da sadəcə bir möcüzədir!
  Alvina fısıldadı:
  Qələbəmizi əldən verməyəcəyik!
  Albina tərəfdaşı ilə razılaşdı:
  Əlbəttə ki, heç nə əldən verməyəcəyik!
  Helga da böyük çarəsizliklə döyüşür. Bu çox döyüşkən qızdır. Helga yer hədəflərini daha çox vurur. O, çox dağıdıcı qızdır.
  zərbələr.
  Və burada Anastasiya döyüşür. Super veteran olan qadın döyüşçü. Nə etmədi. Budur döyüşçü.
  O, səmada aqressiv dönüş edir və rəqiblərini torla iynəcələr kimi yerə yıxır. Və əlbəttə ki, çox gözəldir.
  Burada qız suya dalır və Taliban tankı qığılcımdan alov kimi yanır. Və yenə yanğınlar və dağıntılar.
  Anastasiya oxudu:
  - Yəqin ki, qızlar bunun verildiyini bilirlər,
  Filmin bütün cəfəngiyatlarını dərk edin...
  Dünyada psixiatriya xəstəxanası cəfəngiyyatı deyil -
  Dünyanın ən yaxşı işığını doğur!
  Rəqiblərin üzərinə cızma-qara yazaraq, Əfqanıstan təyyarələrini vuran Akulina Orlova yekunlaşdırdı:
  - Dünyada hər şey nisbidir və Allah mələk deyil, İblis də şeytan deyil!
  Düşmənlərə cızma-qara edən Anastasiya etiraz etdi:
  -Yaxşı, Allah, bəlkə mələk deyil, amma şeytandan yaxşı bir şey haradadır?
  Akulina çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Bəlkə şeytanın sayəsində biz qadağan olunmuş meyvəni yedik və çox ağıllı olduq! Xüsusilə icad etməyi öyrəndim!
  Mirabela Magnetic başqa bir düşmən təyyarəsini vurdu və başını tərpətdi:
  - Əslində, ciddi şəkildə ixtira etməyi öyrəndilər! Və sərindir!
  Anastasiya dişlərini açaraq oxudu:
  - Düşmənləri izsiz qırdıq,
  Yenə vəhşi təzyiqimiz olacaq ...
  Çətin - uçuşda əlcək
  Və düşmən sadəcə axmaq bir fildir!
  Akulina Orlova Talibanı vurarkən təsdiqləyib:
  - Bu, həqiqətən yaxşı müharibədir!
  Və çılpaq dabanı ilə düşmənə daha bir ölümcül ölüm hədiyyəsi göndərdi.
  Anastasiya rəqiblərini nokaut edərək fərq etdi:
  - Müharibə heç vaxt yaxşı deyil
  Bu, böyük qələbədir!
  Mirabela onu götürüb hönkürdü:
  - Bizi böyük qələbə gözləyir,
  Biz ən gözəlik...
  Babalarımız da bizimlə fəxr edirlər.
  Qızların uğurlarını təbrik edirəm!
  Akulina Orlova dişlərini açaraq qeyd etdi:
  - İçimdə şiddətli bir atəş yanır,
  Şübhəsiz ki, çox gec olan söndürmək -
  Qəzəbin bütün gücünü bir zərbəyə qoymaq -
  Səmanı düzəltmək, ulduzları silkələmək!
  Taliban ordusunun daha bir təyyarəsini vuran Anastasiya Vedmakova qeyd edib:
  - Mənim sadəcə dəli xasiyyətim var!
  Bu qızlar sadəcə əladır.
  Ancaq Nataşa döyüşdə canavar kimidir. Budur onlardan dördü hücum edən rəqiblər. Və onlara məcazi bir zərbə vurdu. Bu Nataşa - sadəcə super sinif qızdır.
  Və onun çılpaq dabanı qumbara göndərir. Və Taliban kütləsi bir anda parçalandı.
  Nataşa oxuyur:
  Karabas, Barabas,
  Gözümü qızlara dikdim...
  İndi nahar edirəm
  amma döyülmək bizim üçün deyil!
  Zoya daha bir rəqib sırasını kəsərək təsdiqlədi:
  - Həqiqətən bizim üçün deyil!
  Və qızın çılpaq, yuvarlaq dabanı yenə dağıdıcı güc hədiyyəsi göndərir.
  Avqustina gözünü qırpıb tüpürərək qeyd etdi ki, düşmən batalyonunun yarısı yandı:
  - Nə Karabas, nə də Baba Yaqa bizə mane olmayacaq!
  Svetlana aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Biz heç vaxt dayanmayacağıq və dincəlməyin!
  Nataşa növbəti cərgəni biçərək onu çevirdi, çəni çılpaq barmaqları ilə ölüm və vyaknula hədiyyəsi olaraq atdı:
  - Düşmənin paytaxtında olacağıq!
  Zoya düşmənin üstünə cızırdadı, onu ədalətlə biçdi və razılaşdı:
  - Əlbəttə, edəcəyik!
  Buradakı döyüşçülər çox cəsurdurlar, amma təbii ki, təkcə bu deyil.
  Onlar da qəhrəmandırlar - sinif - super!
  Augustine lanet rəqibləri qeyd etdi:
  Bizim gücümüz böyükdür
  Gəlin xoruzu parçalayaq!
  Və onun çılpaq dabanı götürüb başqa bir ölüm hədiyyəsi atacaq.
  Svetlana gülərək dedi:
  - Ən çox gülməyi bilirik,
  Və inanırsınız - biz həmişə döyüşə bilərik!
  Nataşa daha bir əfqan rütbəsini aşağı salaraq qeyd etdi:
  - Döyüş ümumiyyətlə yaxşı deyil!
  Avqustin dişlərini göstərərək qeyd etdi:
  - Bəs ümumiyyətlə nə yaxşıdır?
  Və onun çılpaq dabanı ölümcül bir noxud atdı.
  Zoya Talibanı biçərək məntiqlə qeyd etdi:
  - Yaradılış məsələsi olanda yaxşıdır!
  SSRİ düşmənlərini məhv edən qırmızı saçlı qız başını tərpətdi:
  - Bununla razılaşmamaq olmaz!
  Svetlana dişlərini yenidən göstərərək qeyd etdi:
  Bəli, bu doğrudur, amma bəzən qan tökmək lazımdır!
  Qızlar fərqlidir. Budur, Elizabet dörd E-dən ibarət ekipajı ilə çinliləri tankda məhv edir.
  Qızlar, təbii ki, eyni bikinidə və ayaqyalın döyüşürlər.
  Elizabet düşmənə atəş açıb xırıltı ilə dedi:
  - Vətənimizə - SSRİ-yə şöhrət!
  Yekaterina da düşmənin üstünə atıldı və xırıltı ilə dedi:
  - Bütün qəhrəmanlarımıza böyük şöhrət!
  Və o, çılpaq dabanı ilə mərmiyə təslim oldu.
  Yelena düşmənə atəş açıb, Taliban tankını darmadağın etdi və xırıltı ilə dedi:
  - Qoy güc bizimlə olsun!
  Euphrosinia çılpaq, kəsikli ayaqlarını pedallara basaraq gördü:
  - Kosmik və fenomenal güc həmişə bizimlədir!
  Elizabeth oxudu:
  - Bizi Lenin xalqın şöhrəti üçün böyüdü,
  Və böyük Stalin bizim üçün yolu işıqlandırdı ...
  Xalqları ədalətli işə qaldırdı -
  İşləmək və şücaət üçün o, bizi ruhlandırdı!
  Və onun çılpaq dabanından belə bir ölümcül mərmi uçur. Və qülləni əfqan tankından qoparır.
  Bəli, dördü əladır. Və heç bir qüvvə buna qarşı dura bilməz.
  Elizabet dişlərini açaraq qeyd etdi:
  Biz böyük fenomenik
  Dəyişiklikdən qorxma!
  Və qızlar gülür.
  Budur, Alenka mücahidlərlə döyüşür. Budur bir qız - master-klass. Və bir növ Karabas deyil. Əgər alacaqsa, o da alacaq.
  Bir qız pulemyotla əfqan əsgərlərinə cızır-cızırır.
  Sonra sinəsinin qırmızı məmə ucu, onu götürüb bazukanın düyməsini sıxan kimi.
  Sonra cıvıldadı:
  - Mən belə gözəl qızam,
  Və mən kənardan kənara qalib gələ bilərəm!
  Anyuta da mücahidlərə atəş açıb cığal çəkir:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm və konkret olaraq banzai olacaq!
  Və onun çılpaq, çəhrayı dabanı ölümcül bir hədiyyə göndərəcək.
  Bu qızlar ən yüksək sinifdir. Bir səviyyə və tanrıçaların olduğunu nəzərə almadıqca.
  Qırmızı saçlı Alla düşmənə böyük dəqiqliklə yazaraq qeyd etdi:
  - Mən bir şey etsəm, yüz faiz olacaq!
  İndi onun yaqut məmə ucu bazukanın düyməsini basacaq. Bu qızlar həmişə dəyərlidir və möcüzələr yaratmağa qadirdirlər.
  Ancaq bu, əlbəttə ki, kifayət deyil.
  Burada həm də bacarıq lazımdır. Bu gözəlliklərə sahib olanlar tamamilə damın üstündədir!
  Bunlar nəinki atı çaparaq dayandıra bilən qızlardır.
  Və mübarizə davam edir.
  Beləliklə, Mariya mücahidləri mismarlayır. Və o, bunu dəhşətli dəqiqliklə edir. Və əlbəttə ki, onun çılpaq dabanları həmişə olduğu kimi üstündədir.
  Və qızıl saçlı qız oxuyur:
  - İşıq əbədi olaraq izzətlənəcək,
  Qoy mənim arzum gerçəkləşsin!
  Olympias da döyüşür, ölümcül məhv hədiyyələri göndərir.
  Və yenə də oxuyur:
  - Biz əbədi olaraq şöhrət içində olacağıq!
  Və öldürücü qumbara atır.
  Marusya da Talibanın üzərinə cızır-qara yazır və cığal çəkir:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Və onun çılpaq ayağı, gözəl bir şey kimi, böyük bir dağıntı ilə başlayacaq.
  Matryona çox güclü bir şəkildə düşməni ovmağa başladı və çığırdı:
  - Böyük Rusiya üçün!
  Və yenə onun çılpaq dabanından uçur, məhv hədiyyəsi.
  . FƏSİL? 9.
  İndi isə bütün komanda ilə, bütün briqadalı qızlar, bikinili ayaqyalın gözəllər oxuyurdular;
  Biz Svarogun qürurlu qızlarıyıq,
  Cəsur, cəsur döyüşçülər...
  Ailə Adına sədaqətlə xidmət edirik,
  Qoy babalar və atalar fəxr etsinlər!
  
  Qürurla komsomola qoşulduq,
  Stalinə cəsarətli and verildi ...
  Biz qızlar sadəcə qartallarıq
  Döyüşdə səxavətlə məhsul yığmaq!
  
  İnsanlar nasistlərə hücum edir,
  Basurman qoşunlarını məğlub etmək...
  Axı rus ordusu yenilməzdir,
  İvan döyüşündə güclü!
  
  Həmişə bizimlə Ladaya inanın,
  Biz ona böyük inamla and içirik...
  Qoy arzu gerçəkləşsin
  Daha az xurafatçı insanlar!
  
  Qorxaq sözünü heç vaxt bilmə
  Biz daha cəsarətli döyüşçülər olacağıq...
  rus, ukrayna, belarus,
  Biz daha güclü olacağıq, inanın!
  
  Döyüşdə qalib gələcəyimizə inanıram
  Əlbəttə ki, düşmən ordusuna qalib gəlmək ...
  Bəzən oğru bizə hücum etsə də,
  Bizimlə döyüşmək axmaq bir fikirdir!
  
  Xeyr, inanmayın - qadınlar zəif deyil,
  Kişilər də axmaq deyil...
  Döyüşlərdə bəzən tabutlar böyüsə də,
  Qızlar isə qarda ayaqyalındırlar!
  
  Qızların qaşlarında olmadığını düşünmə,
  Pulemyotla gözünüze soxacaqlar...
  Parlaq bir sevgimiz olacaq
  Biz tükənmiş döyüşlərdə bilməyəcəyik!
  
  Kommunizmə şöhrət olsun cənablar,
  Bu parlaq, cəsur fikir...
  Ordu qəzəblə əks olunacaq,
  Sadəcə boşboğazlıq etməyin!
  
  Yüngül rus döyüşçülərinin rolları,
  Döyüşlərdə və döyüşlərdə şanlı ...
  Qoy döyüşçülər qızlarla fəxr etsinlər
  Düşmən ruslardan xərac almayacaq!
  
  Dünya tezliklə xeyir-dua alacaq
  Əjdahanın dabanının altında olmayacağıq ...
  Oğlanlarımız gözləməyə öyrəşməyiblər,
  Düşmən isə məğlubiyyətdən qaça bilməz!
  
  İnanıram ki, xoşbəxtlik əbədi olacaq
  Daha sərin tapa bilməyəcəyiniz qızları tanıyın ...
  İnsanlar axmağı tanımır deyə,
  Biz planetin üzərindəki buludları dağıtacağıq!
  
  Tezliklə kainatda işıq olacaq,
  Lada xoş xoşbəxtliklə işıqlanacaq ...
  Sübhü oynaq qarşılayacağıq,
  Qələbəyə doğru irəliləmək lazımdır qardaşlar!
  
  Biz çox heyranıq,
  Rusiya daha güclü və daha gözəl olacaq ...
  Vətən uğrunda döyüşmək istədim,
  Ana Rusiyanın xoşbəxtliyi üçün!
  
  Yer üzünə heyranlıq gətiririk,
  Biz hamımız sabitliyə çalışmaq istəyirik...
  Və planeti fəlakətdən xilas edin
  Qoy xoşbəxtlik işığı hökm sürsün!
  
  Bunlar müdrik insanlardır
  Kainatda sevinc yaratmaq üçün...
  Dəmirçilər bir şey tikdilər
  Döyüşdə gücünüzə xəyanət etməyin!
  
  Xeyr, Rusiyada insanlar mal-qara deyil,
  Heç vaxt oliqarxların altında yatmayın...
  Və heç bir əlavə təlaş olmayacaq
  Bizə daimi ahs lazım deyil!
  
  Tanrı Svarog və insanların ağlı,
  Dünyanı xoşbəxt et...
  Məğlub olmayacağıq, caniyə inan,
  Bu bizim işimiz və yaradıcılığımızdır!
  Qızlar çox gözəl oxuyurdular və çoxlu mücahidlər məhv edildi.
  Bunlar gözəlliklərdir - sadəcə super.
  Pis imperiyanın əsgərlərinə atəş açan Nataşa qışqırdı:
  Və biz də əla olacağıq!
  Zoya bununla razılaşdı.
  - Bəli, şübhəsiz ki, edəcəyik!
  Augustine oxudu:
  Biz qızlar sadə deyilik
  Svarog adı ilə ...
  Bəli, bilirsən, soyuqda ayaqyalın,
  Allahın himayəsi altında!
  Svetlana dostlarına göz vuraraq təklif etdi:
  - Oxuya bilərik?
  Nataşa başını tərpətdi və təsdiqlədi:
  - Gəl oxuyaq!
  Qızlar mahnı oxudular;
  Böyük SSRİ ölkəsi,
  Kainatın ən gözəli hansıdır...
  Bir milyon problem baş verdi
  Amma bizim işimiz iş və yaradıcılıqdır!
  
  İnan ki, düşmən ölkəni qazanmayacaq,
  Hansı hamıdan daha gözəl və güclüdür...
  Tezliklə etibarlı bir qalxan quracağıq,
  Və nəhayət daha ağıllı olduğuna inanacağıq ...
  
  Bəli, cənab əmi kömək etmək qərarına gəldi,
  Reyxdə hakimiyyət dəyişikliyindən sonra nasistlərə ...
  Və nasistlərin gücü yeniləndi,
  Düşmən SSRİ-ni parçalamaq istəyir!
  
  İndi biz ciddi mübarizə aparmalıyıq
  Güclülərin cəsarətli olduğu nasistlərlə ...
  amma düşmənlərin qarnına zərbə endirəcəyik,
  Anamız Rusiyanın şöhrətinə!
  
  Xeyr, sadəcə rus dilini poza bilməzsən,
  Necə olduğunu bilirik, cəsarətlə döyüşməyi sevirik ...
  Burada Wehrmacht bizə hücum etmək qərarına gəldi,
  Ancaq o, yalnız çökə bilər və sıxılmamalıdır!
  
  Rusiyada hər bir döyüşçü axurdan,
  Uşaq əllərini silaha çəkir...
  Çox ağıllı bir sehrbaz olsun
  Bu planeti kim yaradıb!
  
  Hitler üçün Moskvanı dişləməyin,
  Burnundan bərk zərbə aldı...
  Niyə Rusiyaya qalxdı, başa düşmürəm,
  Qılıncla basil öldürmək onun üçün zəifdir!
  
  Bəli, Moskva yaxınlığında düşmən bir zərbə aldı,
  Qızlar ona çılpaq daban verdilər ...
  Fürerin sadəcə bir axmaq olduğunu görə bilərsiniz -
  Kohl kommunizmə təcavüz etdi!
  
  Budur, pionerlər mahnılarla gəlir,
  Hücumda nağara ritmi ilə cırılır ...
  Fürer indi qapalı olsun,
  Və biz Fritz-i əsir formasında sürəcəyik!
  
  Oğlan qar uçqunu üzərində ayaqyalın,
  Qorxmadan irəli addımla...
  Nasistlər tezliklə tabuta sürüləcək,
  Və güllər parlaq may ayında çiçək açacaq!
  
  Hitlerin tezliklə kabinləri olacaq,
  məzara girəcək. və varisi sərxoşdur ...
  Fuhrer-i tezliklə qarmağa qoyacağıq,
  baxmayaraq ki, bəzən ağır kəskin zəncəfil çörək!
  
  Biz gözəl rus dünyasını yaradacağıq,
  Hansı Rusiya hökm sürəcək, inanın mənə ...
  Şekspir belə bir şey yazmağa cəsarət etmədi,
  Baxmayaraq ki, Rusiyaya şeytan təzyiqi ilə hücum edirlər!
  
  Şeytanın şiddətli təzyiqi görünür,
  Keçmiş müttəfiqi ona kömək edir...
  Təəccüblü deyil ki, qızların iniltisi eşidilir,
  Tezliklə cənnətdə görünəcək yer olmayacaq!
  
  Bəli, cənab əmi marşrutu dəyişdi,
  Və tanklar, təyyarələr nasistlərə göndərilir ...
  Onun arzusunda vahid çox sərindir,
  Daha çox kommunisti tabuta qovmaq üçün!
  
  Stalinqrad olsa da, daha da pisləşdi.
  Nasistlərin demək olar ki, bütün tərəflərini darmadağın etdim ...
  belə bir cilovsuz uyğunlaşma yarandı,
  bu səmanın altında, mütləq təmiz!
  
  Yaxşı, nə etməli - qızlar əlindən çıxdı,
  Döyüşlərdə qoşunun Fuhrerindən gizlənmək ...
  Çəkmələr qızlara yaraşmır,
  Həmişə necə döyüşəcəyini bilirlər!
  
  Qızlar üçün şaxtalar dəhşətli deyil,
  Moskva yaxınlığında döyüşəndə
  Demək olar ki, çılpaq və ayaqyalın idilər,
  Çılpaq ayaqla qumbara atmaq!
  
  deməli sən faşist istəyirdin
  Yaxşı, şeytanların dərhal sizə kömək edəcəyini düşündüm ...
  Və ümumi xaos əkdi,
  Qızlar isə yalnız vəhşi qəzəblə inləyirlər!
  
  Olduqca qanlı döyüşlər var,
  Qızlar bilirlər ki, həmişə təslim olmamağa inanırlar...
  Hesablarımızda sıfır olmayacaq,
  Və güclü RPG çantaya qoyulur!
  
  Döyüşçülər gözəllikdir
  Lada özü onlar üçün döyüşməyə hazırdır ...
  Onların müqəddəs saflıq göyərçinləri var,
  Sadəcə ən yüksək mükafat olsun!
  
  Bəli, inanıram ki, Qüvvələr Tanrısı Svarog gələcək,
  Və döyüşdə ölülər diriləcək...
  Ovçu şanlı buynuzunu çalacaq,
  Və uduşlar ən dürüst olacaq!
  
  Yer üzündə daha kədər olmayacaq,
  Və acı göz yaşları quruyacaq...
  Biz tək bir ailədə yaşayacağıq -
  Və pis şeytanlar sadəcə öləcəklər!
  
  Pioner oğlanlar cəsarətlə döyüşə,
  ayaqyalın oğlanlar qarda qaçır..
  İnanıram ki, Rusiya həmişə sizinlə olacaq,
  Baxmayaraq ki, bəzən nəlbəkilər qırılacaq!
  
  Allah İsa bütün yıxılanları dirildəcək,
  Və Ağ Tanrı ilə hökm sürəcək...
  Vətən üçün cəsarətlə qalxan qaldıracağıq,
  Rusiyaya xidmət etmək şərəfli bir vəzifə olacaq!
  
  Bəli, şeytan məkrlidir, sadəcə hiyləgərdir,
  Onun çox başa düşülən istəkləri...
  O, indi Moskvaya çadır posteri,
  Və Vətəni pis sınaqlar gözləyir!
  
  Ancaq Lada və Lord Perun bizimlədir,
  Və Lenin, Stalin və ən müdrik Trotski...
  Ordunun əyildiyini görmək olar,
  Və ən vacib bülbül Vysotsky!
  
  Bir sözlə, çoxlu müqəddəs tanrılar olacaq,
  Rəqibin döyüşündə qalib gələcəyik...
  Və bir çox güclü yumruq at,
  Ən böyük əsgərin şöhrəti naminə!
  
  Qızlar ayaqyalın hücum edirlər
  Qaçırlar və şaxtanı bilməkdən qorxmurlar ...
  Onları döyüşə çəkməyin, onları güclə hesab edin,
  Bil ki, qırmızı gülün işığında parlayır!
  
  Bir sözlə, Vətən uğrunda döyüşənlər,
  Maraqsızlıqla qürurla xidmət...
  babalar və atalar fəxr etsin,
  Göydən isə bir qəpiklik hədiyyə gözləmirsən!
  Vladimir-Mixail Qorbaçov-Putin asayişi bərpa etmək üçün addımlar atmağa davam etdi. Üstdə yeni həbslər etdi. İlk növbədə, Yakovlev əkməklə. Və digər etibarsız insanlar da.
  Stalinin, Böyük Pyotrun və İvan Dəhşətlinin əmrlərini təsis etdi.
  Sonra Garry Kasparovun da həbsini əmr etdi - özü haqqında çox düşünür.
  Və Garry Kasparov həbs edildi.
  Həmçinin polislərin sayının artırılması qərara alınıb. Cinayət Məcəlləsindəki cəzaların sərtləşdirilməsi istiqamətində yenidən baxılması qərara alınıb.
  Bundan sonra Vladimir-Mixail Qorbaçov-Putin yenidən yuxuya getdi;
  Əfqanıstanda da qızlar mahnı oxuyub rəqs edərək mücahidləri məhv ediblər.
  Beləliklə, qızlar bir anda bütöv bir şeir yazdılar. Və çoxlu Taliban bir anda məhv edildi. Və bu, həqiqətən də onların qeyri-adi nailiyyəti idi.
  Bunlar qadınlardır - xüsusən də yalın ayaqları ilə ölüm hədiyyələri atanda.
  Lakin Gerda öz heyəti ilə döyüşür.
  Qız çılpaq barmaqları ilə düşmənə atəş açır, tankı yıxır və qışqırır:
  - Panter qızlarına şöhrət!
  Şarlotta onun arxasınca atəş açır. Mücahidləri təhrik edir və çığırır:
  - Hamı üçün ortaq Vətən üçün!
  Lupanula və Kristina düşmənə zərbə vurdu və cızıltı ilə dedi:
  -Güclü uşaqlara həmd olsun!
  Gerda istehza ilə soruşdu:
  Zəiflər hara gedəcək?
  Kristina mızıldandı:
  - Qoy uduzan ağlasın -
  Əclaf paxıllıq edir!
  Maqda da düşməni vurdu, əfqan maşını yıxdı və xırıltı ilə dedi:
  - Sonsuz yeni sərhədlər üçün!
  Bunlar öz tərzlərində də olsa qəhrəman olan qızlardır.
  Burada heç bir mərasimsiz və şübhəsiz Talibanı tırtıllarla əzməyə başladılar. Bəs siz onlardan nə alacaqsınız? Lənət - bir söz!
  Alice və Angelica döyüşür. Belə gözəl və çox seksual qızlar.
  Yaxşı vururlar və tez-tez vururlar. Bu döyüşçülər sadəcə superdir. Bir vuruş deyil - sonra düz alında.
  Alisa snayper tüfəngindən yazılar yazır və oxuyur:
  - Əsrlər boyu şöhrətli doğma kommunizm,
  Polad qızların əli olacaq!
  Anjelika, dəqiq atəş edərək qeyd etdi:
  - Əlbəttə olacaq!
  və çılpaq barmaqları ilə necə qumbara atır.
  Alisa atəş açarkən qeyd etdi:
  Doğrudanmı biz güclüyük, heç kim yoxdur?
  Qırmızı saçlı qız qəhrəmanı Angelica qeyd etdi:
  - Mən at kimi deyiləm...
  Mən bir fili qaçışda dayandıra bilərəm!
  Və qız bicepsini necə göstərəcək. Və o, dağ kimidir.
  Alisa qışqırdı:
  - Sovetlərin hakimiyyəti üçün gedəcəyik,
  Və bütün düşmənləri qumla süpürəcəyik!
  Və burada Nataşa öz komandası ilə yenidən əfqanları məhv edir. Hətta sehrli elementlərdən də istifadə olunur.
  Buradakı döyüşçülər böyük şücaət və şücaət göstərirlər. Onlara heç kim müqavimət göstərə bilməz.
  Nataşa yalın ayağı ilə ölüm hədiyyəsi ataraq oxudu:
  - Gücümüzü şeytanlaşdır!
  Zoya növbə verdi, mücahidlərin cərgəsini biçdi və xırıltı ilə dedi:
  - SSRİ-nin böyük qələbələrinə görə!
  Lupanula düşmən üzərində və Avqustin. O, Taliban tankını bazuka ilə parçaladı və çığırdı:
  - Bu, əbədi olaraq Rusiya olacaq, günəş kimi parla!
  Svetlana da düşmənə, sanki çəkiclə vurur, çılpaq daban və çılpaqların köməyi ilə:
  - Ömrümüz boyu kommunizm üçün!
  Düşmənə cızma-qara yazan Nataşa oxudu:
  - Rusların böyüklüyü planeti tanıyır,
  Faşizm qılınc zərbəsi ilə darmadağın edildi...
  Bizi dünyanın bütün xalqları sevir və qiymətləndirirlər -
  Biz tezliklə müqəddəs kommunizm quracağıq!
  Zoya rəqiblərinə cızma-qara yazaraq mahnı ilə təsdiqlədi:
  - Ata adımıza şöhrət olsun,
  Xalqlar dostluğu əsrlərin dayağıdır...
  Qanuni qüvvə, azad iradə -
  Axı sadə insanın birliyi üçün!
  Avqustin gülümsədi və dedi:
  - Sadə insan təbii ki, birlik üçün? Bəs güc?
  Svetlana qırmızı məmə ilə bazuka düyməsini basdı, düşmən tankına dəydi və cik-ciklə dedi:
  - Güc sadə söz deyil,
  O, qanundan üstündür...
  Hamısı dizlərində ağıza əmr edir -
  Bu gücdür!
  Nataşa istehza ilə dedi:
  - Bəli, hakimiyyət qəddardır... Amma özümüz qururuq!
  Zoya həyəcanla dedi:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Qızlar isə onu xorda götürüb oxuyurdular, getdikcə bəstələyirdilər;
  Səmada çiçək açan məmləkətin izzəti,
  Böyük müqəddəs Rusiyaya izzət...
  Xeyr, əbədi sükut içində olmamaq -
  İnci tarlasının ulduzları suvarıldı!
  
  Böyük Uca Svarog bizimlədir,
  Uca nəhəng Ailənin Oğlu...
  Bu Döyüşçünün döyüşdə kömək etdiyini,
  Rus Tanrısını izzətləndirməliyik!
  
  Qızların heç bir şübhəsi yoxdur, inanın
  Qızlar qəzəblə dəstəyə hücum edirlər...
  Dəli heyvan parçalanacaq,
  Düşmən isə burnundan pay alacaq!
  
  Xeyr, rusları sındırmağa çalışmayın,
  Düşmən bizi diz çökdürməz...
  Pis oğul səni məğlub edəcəyik,
  Böyük baba Lenin bizimlədir!
  
  Xeyr, heç vaxt düşmənlərə boyun əyməyin
  Moskva yaxınlığında ayaqyalın qızlar döyüşüb...
  Biz zəiflik və utanc göstərməyəcəyik,
  Gəlin böyük Şeytanla məşğul olaq!
  
  Bəli, Allah döyüşlərinizi bitirsin,
  Və məşhur şəkildə Wehrmacht qoşunlarını darmadağın edin ...
  Sıfırlarla bitməmələri üçün,
  Qəbiristanlıqda sakitlik olmasın deyə!
  
  Qızlara döyüşçülər verin
  Beləliklə, faşistlər bunu təşkil edəcəklər ...
  Atalar bizimlə fəxr edəcəklər
  Düşmən bizi inək kimi sağmayacaq!
  
  Düzdür, bahar tezliklə gələcək
  Tarlalarda qızıl qulaqlar olacaq ...
  İnanıram ki, arzumuz gerçəkləşəcək
  Əgər lazımdırsa, həqiqət üçün mübarizə aparın!
  
  Allah bütün insanların sevgisi deməkdir,
  Sadiq güclü, əbədi sevinc içində ...
  Zorakı qan tökülsə də,
  Çox vaxt qız diqqətsizdir!
  
  Döyüşdə düşməni darmadağın edirik,
  Çox havalı bir şey ...
  Dünyalar üzərində tufan qopsa da,
  Və qaranlıq tutulma gəlir!
  
  Yox, insanlar məzara dayanacaq,
  Və nasistlərə bir az da boyun əyməyəcəklər ...
  Oğlanları dəftərə yazırsan,
  Və danlamaq üçün bütün qılınclarınızı itiləyin!
  
  Bəli, düzdür, kənarları olmayan bir şəfəq olacaq,
  İnanın ki, hamı sevinəcək...
  Başqa bir iman işığı açırıq
  Qızın əli uzanır!
  
  Buna inanmaq olarmı
  Xəyal etməyə belə cəsarət etmədiyimiz şey ...
  Ən parlaq məqsədi aydın görürük,
  Xeyr, döyüşçülərin cəfəngiyyatını aparın!
  
  Və zarafatla Marsa uçmalıyıq,
  Orda tarlalar açaq, yaqutları sayaq...
  Və nasistləri gözünün içinə doldurun,
  Üstümüzdə keruv qoşunları uçur!
  
  Sovet ölkəsi məşhur olsun,
  Kommunizmi xalqlara nə verdi...
  O, bizə əbədi olaraq doğuşla verildi -
  Vətən üçün, xoşbəxtlik üçün, azadlıq üçün!
  
  Rusiyada hər bir döyüşçü axurdan,
  Körpə silahın sapını çəkir...
  Buna görə də titrəyirsən cani,
  Canavarı hesaba çağırırıq!
  
  Bəli, mehriban bir ailə olacağıq,
  Kainatda hansı kommunizm quracaq...
  Biz əsl dost olacağıq,
  Və işimiz yaradıcılıq olacaq!
  
  Axı kommunizm həmişəlik doğuşla verilir,
  Beləliklə, böyüklər və uşaqlar xoşbəxt olsunlar ...
  Oğlan hələ də hecalarla oxuyur,
  Ancaq demiurjun alovu gözlərdə parlayır!
  
  Qoy insanlar əbədi olaraq xoşbəxt olsunlar
  Svarogun işləri üçün birlikdə mübarizə apardıqları üçün ...
  Tezliklə Volqanın sahillərini görəcəyik,
  Biz isə Allahın şərəfli yerində olacağıq!
  
  Bəli, Rusiyanı Vətən düşmənləri sındıra bilməz,
  Hətta poladdan da möhkəm olacaq...
  Rusiya, sən uşaqların anasısan,
  Və atamız, müdrik Stalinə inanın!
  
  Vətən üçün heç bir maneə yoxdur,
  Davamlı irəliləyir...
  Cəhənnəm padşahı tezliklə mat olacaq
  Əllərində döymə olmasına baxmayaraq!
  
  Vətən üçün ürəyimizi verəcəyik,
  Bütün dağlara qalxacağıq, inanın mənə daha yüksək ...
  Biz qızların çox gücü var,
  Bəzən hətta damı uçurur!
  
  Oğlan da Rusiyaya abunə verdi,
  Şiddətli mübarizə aparacağını söylədi...
  Və gözləri parıldayan metal,
  Və RPG çantada möhkəm gizlənir!
  
  Odur ki, axmaq oynamayaq
  Və hamımızın bir divar kimi dayanmağımız daha yaxşıdır ...
  Yalnız beş imtahandan keçmək,
  Beləliklə, pis Qabil deyil, Habil hökmranlıq edir!
  
  Bir sözlə, insanlar üçün xoşbəxtlik olacaq
  Və Svaroqun müqəddəs dünya üzərindəki gücü...
  Faşistləri oynaqcasına darmadağın edirsən,
  Qoy Lada xoşbəxtlik və büt olsun!
  Qızlar gözəl mahnı oxudular. Və sonra güldülər. Onların dişləri mirvari kimidir.
  Alenka da mücahidlərə qarşı döyüşür.
  Və qız səviyyəni nümayiş etdirir - sadəcə super.
  Və çılpaq barmaqları ilə ölümcül gücə malik qumbara atır.
  Və bu gözəllik hələ də pulemyotları yazır.
  Sarışın oxuyur:
  - Fəlakətlər, kataklizmlər...
  Sanki biz Allahı tanımırıq!
  Və bu həyatın teatrı -
  Son tarixdən əvvəl qızları tabuta sürəcək!
  Anyuta dişlərini açaraq qışqırdı:
  - SSRİ üçün!
  O, çılpaq barmaqları ilə başqa bir məhv hədiyyəsi atacaq.
  Beləliklə, Alla böyük qəzəblə döyüşür. O, çox döyüşkən qızdır. Və çılpaq dabanı ilə qatil ölüm hədiyyəsi atacaq.
  Və nərilti:
  - Müqəddəs səviyyəli kommunizm üçün!
  Sonra qız dilini göstərəcək.
  Mariya da böyük çarəsizliklə döyüşür. Və yubka və bikinidə əsl qəhrəman kimi döyüşür. Və onun çılpaq ayaqları yenidən məhv olmaq hədiyyəsini atır.
  Maria dedi:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Olympias guruldadı, üzünü açdı və çılpaq ayaqları ilə ölüm hədiyyəsi göndərdi:
  - Kommunizm dövrümüzə şöhrət!
  Marusya əfqanları biçərək, qışqıraraq qeyd etdi:
  - Rusiya və azadlıq üçün şöhrət!
  Matrena başqa bir xətti kəsərək qışqırdı:
  - Müqəddəs müharibədə qələbələrə görə!
  Həm də necə hürmək ...
  . FƏSİL? on.
  Qızlar gedərkən bir ağızdan mahnı oxuyurdular:
  Ulduzların üstündə planetin üzərində uçacağıq,
  Parlaq günəş parlayacaq ...
  Komsomolçuların qəhrəmanlığı tərənnüm edildi,
  Ovçunu oyuna çevirir!
  
  Zaman axacaq
  Dünyada tufan parıldadığı yerdə ...
  Alma toplu halda çiçək açır,
  Əlbəttə ki, bahar gəlir!
  
  Bir dövr olacaq, kommunizmə inan,
  Hər hansı bir insanın demiurge olduğu yerdə.
  Üzdən faşizm ləkəsini yuyaq,
  Lazım gəlsə, şumlayaq, şumlayaq!
  
  Rus tanrıları dünyadan yuxarı qalxacaq,
  İnsanlara sevinc və gülüş gətirin...
  tüyləri miter ilə məsh edəcəyik,
  Şanlı bir işdə uğur qazanmaq üçün!
  
  Bəli, Rusiya dünya ölkəsidir,
  Kommunizmin müqəddəs torpağı...
  Ayaqyalın qız qaçdı
  O, verilən gəlindən gəlir!
  
  Bəli, Rusiyanın gözəlliklərini sevin,
  Daşdan metal nə yaratdı ...
  İnanın, insanlar daha xoşbəxt olacaqlar
  Qoy napalm göydən tökülsün!
  
  Rod olmadan xoşbəxtlik axtarma,
  O, əbədi sevgi verəcək ...
  Svarog döyüşündə daban altında,
  Canavarların qanı töküldü!
  
  Daha gözəl nəhənglər ölkəsi yoxdur,
  Onun sıralarında elflər və cırtdanlar var...
  Biz Vətənlə əbədi birik,
  İstənilən döyüşdə qalib gələcəyik!
  
  Bəs insan niyə belə kədərlidir?
  Axı siz Svarogun gücünü bilirdiniz ...
  xoş hisslər oyatmaq,
  Bizim Lada sevgi idealı!
  
  Kainatdan daha yaxşı olacaq, inanın mənə -
  Əgər kommunizm ələ keçirsə...
  Biz Svarog xoşbəxt uşaqlarıq -
  Gəlin faşizmi kvarklara parçalayaq!
  
  Tezliklə yer üzü parlayacaq,
  Tezliklə böyük uğurlar...
  Yarilo şanlı günəş kimi çıxacaq,
  və hamıya parlaqlıq bəxş edəcək!
  
  Gəlin Vətən üçün içək uşaqlar
  Rusiyanın əbədi çiçəklənməsi üçün...
  Sonsuz maaşa sahib olmaq -
  Bu barədə xəyal etmək ayıb deyil!
  
  Qoy Rusiya kainatın üstündən qalxsın,
  və hamıya Allahın təbəssümünü göstərin...
  Ölməz döyüşlərdə gücü ilə,
  Ən hiyləgər hiyləni ortaya çıxaracağıq!
  
  Tezliklə günəş daha parlaq parlayacaq
  Kosmos həyətə çevriləcək...
  Odur ki, daha isti olan odu yandır,
  Poladdan balta itiləyin!
  
  Və sonra Böyük Ladanın mahnısı ilə,
  Bu qüdrətli tanrıları doğurdu ...
  Vəhşi tayfanı kəsə biləcəyik,
  Qılınclı pravoslav oğullar!
  Və bu döyüşçülər necə güləcəklər ...
  Və çılpaq dabanları ilə sinxron şəkildə ölümcül ölüm hədiyyələri atacaqlar!
  Bu qızlar, xüsusən də alov maşınlarını götürdükdə və qırmızı məmə ilə düymələri basdıqda. Düşmənə alovlu, çox yanan reaktiv təyyarələr göndərdilər, oradan hər şey yandı.
  Qız bir ağızdan qışqırdı:
  Rusların böyüklüyü planeti tanıyır,
  Faşizm qılınc zərbəsi ilə darmadağın edildi...
  Biz dünyanın bütün xalqları tərəfindən sevilir və qiymətləndirilir,
  Bütün ölkənin xalqı kommunizmə doğru gedir!
  Alyonka qırmızı məmə ilə düyməni basaraq bazukadan atəş etdi. Və ölümcül bir hədiyyə uçaraq mücahidləri parçalayacaq.
  Qız oxudu:
  Stalin, Stalin, biz Stalini istəyirik
  Bizi sındıra bilmədik...
  Yerdən qalx ustad...
  Anyuta çılpaq barmaqları ilə qumbara atdı. Sonra yaqut məmə ilə düyməni basdı və cik-ciklə dedi:
  Stalin, Stalin, qızlar yorulur,
  İnilti bütün yer üzünə yayılır...
  Sahibi hardasan, harda...
  hardasan hardasan!
  Düşməni döyəcləyən qırmızı saçlı Alla dişlərini açaraq qışqırdı:
  - Haradasan, hardasan!
  Və onun çılpaq dabanı da məhv olmaq hədiyyəsini atacaq. Və ildırım çiyələk məmə ucundan uçacaq.
  Və mücahidləri döyün. Bu qızlar sadəcə super sinifdir!
  Qızıl saçlı qız Mariya da çılpaq ayaq barmaqları ilə bütün qəzəbi ilə təpikləyirdi.
  Və o, növbəni Talibana verəcək. Və yenidən moruq məmə basın. Və qız çox sərindir.
  Və qışqırdı:
  - Kommunizm üçün!
  Olimpiada düşmənə aqressiv təsir göstərir. Çılpaq ayaq barmaqları ilə bumeranqı necə işə salmaq olar.
  Və mücahidlərin başlarını kəsin. Sonra mahnı oxuyarkən:
  - Böyük kommunizm üçün,
  Yalnız yuxarı, bir addım aşağı deyil!
  Marusya da, sanki mücahidin dediyinə görə, yumruq vurub oxuyacaq:
  - Allaha həmd olsun Svarog,
  Bütün Taliban buynuzda!
  Və onun çılpaq ayaq barmaqları düşmənə bir limon atdı. Və sonra o, qırmızı məmə ilə düşməni yandıracaq.
  Matryona düşmənə cızma-qara yazır, həm də onun çılpaq dabanı düşmənə uduzmağa imkan verəcək.
  Və qız qışqıracaq:
  - Yoxsa hürərəm, ya da ahlayaram,
  Yoxsa kimisə yeyərəm!
  Alenka altılüləli minaatan götürdü. Anyuta ilə birlikdə qaldırdı. Və necə götürüb sikəcək, mücahidlərə görə. Qızlar hətta geri çəkilmə nəticəsində çılpaq dabanları ilə yerə çırpıldılar.
  Və qışqırdılar:
  Stalin döyüşün şöhrətidir,
  Gənclik uçuşumuzun Stalini...
  Mahnılarla mübarizə aparıb qalib gəlmək,
  Ayaqyalın qız Edenə gedir!
  Burada qızlara, təbii ki, haqqı verilməlidir. Onlar döyüldükcə, mücahidlərin bütün döyüş meydanı dağıdılır.
  Albina və Alvina, gəlin düşməni havadan raketlərlə vuraq. Və onları bir spiralə bükün.
  Albina çılpaq dabanını pedala basıb cingildədi:
  - Vətən üçün, anamız üçün!
  Və sonra qırmızı məmə ilə düyməni basır.
  Alvina da çox aqressiv hərəkət edir. Və çılpaq barmaqları ilə düşmənə raketlər göndərir. Və yaqut məmələri düymələrə basır. Və o, bunu təkmil rejimdə edir.
  Alvin oxudu:
  Siz bizim mübarizəmizdə qalib gələ bilməzsiniz
  İnanıram ki, biz tezliklə diktaturanı devirəcəyik...
  Yağış əjdahasını məğlub edəcəyik,
  Düşmən döyüşlərdə rədd ediləcək!
  Bu qızlar sadəcə super və yüksək səviyyəlidir!
  Budur pilot qızlar. Onlar ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər. Niyə qızlara paltar lazımdır? O, sadəcə yoluna mane olur!
  Albina tweet etdi:
  Ayaqyalın bu qız haqqında
  Heç vaxt unutmayacağam...
  O, ağır dəyirmanla,
  Və parlaq bir ulduz kimi!
  Və yenə gözəllik onun çılpaq, yuvarlaq dabanını sıxacaq.
  Əslində belə qızı heç bir şeytan götürməz. Budur o, belə bir gözəllikdir.
  Və hər iki sarışın oxuyacaq:
  - Vətən uğrunda vuruşun və cəsarət edin,
  Onda kainatda cənnət quracaqsan!
  Bu qızlar yüksək səviyyədədir. Onlar super məhsul kimi görünür.
  Budur, Elizabeth, sanki düşmənə ölümcül güclə zərbə vurur. Və onu parça-parça et.
  Və onun tankı belə işləyir. Qülləni yerləşdirir və ölümcül mərmi ilə vurur.
  Yekaterina çılpaq dabanını rıçana sıxır və çırpınır:
  - Mən dünyanın ən qorxulusuyam!
  Elena da qırmızı məmə ucu ilə düyməni basacaq və cik-cik edəcək:
  - Kommunizmin şöhrəti naminə!
  Efrosin qışqırdı:
  - Böyük nailiyyətlərə görə.
  Bu, həqiqətən qızların ehtiyac duyduğu şeydir. Və onların çox xasiyyəti var.
  Və beləcə minir və atəş açır. Pulemyotlar isə düşmənin üstünə cızırır. Beləliklə, belə bir avtomobili asanlıqla dayandıra bilməzsiniz.
  Elizabet fısıldadı:
  - Və ətrafda parad kimi,
  Mücahidlər cəhənnəmə atılacaqlar!
  Və yenə çiyələk məmə basaraq göndərilən mərmi uçur. Budur qızlar - ən super siniflər!
  Angelica və Alice də snayper tüfənglərindən işləyirlər.
  Alisa təyyarəni vurur. Sonra zərif, qaralmış ayağının çılpaq barmaqları ilə qumbara atır və çığırır:
  - Rusiya və sona qədər azadlıq üçün!
  Anjelika da bir güllə ilə üç mücahidi deşdi və gurultu ilə dedi:
  - Zabitlər, ruslar....
  Və onun çılpaq dabanı, sanki ölümcül bir hədiyyə atır.
  Atışmağa davam edən Alice düşməni motosikletlə vuraraq götürdü və verdi:
  Qoy azadlıq işıq saçsın...
  Və onun çılpaq ayaq barmaqları, ümumi məhvə necə başlamaq olar.
  Angelica da uzun bir bareldən götürüb atəş açacaq, ölüm hədiyyəsini buraxacaq və qışqıracaq:
  - Ürəkləri vəhdətdə döyünmək!
  Budur qızlar - ən yüksək səviyyəli və super!
  Oleq Rıbaçenko və Marqarita Korşunova onları götürüb mücahidlərin yanında qılıncla kəsəcəklər.
  Sonra oğlanla qız fit çalmağa başladılar. Və məəttəl qarğalar Talibanın başına düşdü. Bu qırğın bütövlükdə getdi.
  Və uşaqlar bir ağızdan oxudular:
  Biz Əfqanıstanda döyüşəcəyik
  İnanın, biz pis Talibanı məğlub edəcəyik...
  Duman dumanında nəsə üzür,
  Və bilin ki, bir keruv üstümüzdə uçur!
  Mixail-Vladimir Qorbaçov-Putin yuxudan ayılandan sonra Çinə səfər etmək və müttəfiqlik münasibətləri qurmağa çalışmaq qərarına gəlib.
  Və bu o qədər də asan deyil. Məsələn, hətta Əfqanıstanda Çin mücahidlərin tərəfində idi. Üstəlik, SSRİ güclüdür, çinlilər də bundan qorxurlar. Üstəlik, təbii ki, ABŞ-ın iqtisadiyyatda onlara rəqib olmayan Çinlə flört etməsi.
  ABŞ prezidenti Ronald Reyqanda olarkən. Onsuz da, 1987-ci ilin iyununda və yaxında ABŞ-da prezident seçkiləri olacaq.
  SSRİ-də isə ilk ümumxalq prezident seçkiləri avqusta təyin edilib.
  Təbii ki, alternativ yoxdur.
  Onları kimin qazanacağı isə bəllidir. Ölkədə repressiyalar var, dissidentlər həbsdədir. Novodvordskaya ölüm cəzasına məhkum edildi. Əslində xırdalıq nədir.
  Akademik Saxarovu elmə qaytarmaq istəyirdilər, amma o, inad edirdi. Soljenitsinlə nə etmək lazımdır?
  Qorbaçov-Putin onu Bandera kimi öldürməyi əmr etdi. Və KQB bunu edəcəyinə söz verdi.
  ABŞ ilə münasibətlər pisləşməkdə davam edirdi. Qorbaçov-Putin daha təslim olmaq istəmədi və hədə-qorxu gəldi. Xüsusilə, Nikaraquada SSRİ özü üçün yeni hərbi baza yaratmağa başladı. Həm də Kubada. Və vəziyyət gərginləşməyə başladı.
  Beləliklə, Qorbaçov-Putin əzələlərini əyməyə başladı.
  Və eyni zamanda yuxuya, bir qədər fərqli səviyyəyə düşdü;
  . Bir vaxtlar Şahzadə Albert adlı bir oğlan var idi. Və onun zəngin bir məhkəməsi, çiçəklənən və çox zəngin bir dövləti idarə edən gözəl valideynləri var idi. Və oğlan var idi
  orta əsrlərin sonlarında sahib olmaq üçün tamamilə hər şey. Təbii ki, televizoru və kompüteri yox idi, amma başqa əyləncələr də çox idi.
  Məsələn, şahzadə cəngavər turnirlərini çox sevirdi. Düzdür, onlar yeni qaydalara uyğun olaraq iştirakçıları mümkün qədər qorumaq, zədələnmək, hətta daha çoxu üçün həyata keçirilirdi.
  qətllər nadir hallarda baş verirdi.
  Şahzadənin özü cəmi on üç yaşı olmasına baxmayaraq turnirlərdə iştirak edirdi və möcüzəvi şəkildə həmişə yaşlı və yaşlı rəqiblərini məğlub edirdi.
  İndi oğlan yumşaq yastiqciqlar və tökmə titan ilə xüsusi zireh taxdı - bu həm davamlı, həm də yüngüldür və nizəni sınaqdan keçirdi.
  Qonşu padşahın oğlu indi onunla döyüşməlidir. Təxminən boyu və avqust oğlanının yaşı.
  Mentor şahzadəyə üzünü itirməmək və qalib gəlmək lazım olduğunu söylədi.
  Şahzadə təkəbbürlə dedi:
  -Mən hazıram! Böyük və böyük kişiləri döydüm! Mənim yaşım neçədir!
  Müəllim ah çəkərək dedi:
  - Şahzadəni gizlətməyəcəyəm. Sən məğlub oldun!
  Şahzadə qəzəblə qışqırdı:
  - Nə? Bunu deməyə necə cəsarət edirsən!
  Müəllim sakitcə danışdı:
  - Hər halda, bu oğlan da sizin kimi səltənətinizdə böyük və yaşlı kişiləri məğlub etdi! Həm də çempion!
  Şahzadə ayağını çəmənliyə basdı və dedi:
  - Yaxşı, onu məğlub etmək lazımdırsa, mən mütləq qalib gələcəm!
  Və oğlan məşqə getdi. Və döyüşə çox hazırlaşdı.
  Ancaq ertəsi gün duel gəldi. Və iki şahzadə bir-birinə yaxınlaşmalı idi.
  Duel bir oğlan digərini yəhərdən çıxarana qədər davam etməli idi. Şahzadə Albert açıq saçlı, rəqibi Lui isə qırmızı saçlı idi.
  Oğlanların hər ikisi zirehlərini geyinib balaca, lakin çevik atlarının üstündə oturdular. Albert inamlı bir tonda oxudu:
  - Və hətta düşmən bəzən hırıldadı,
  Mən padşah olduğum qorxusunu gizlədir!
  Ki, mən padşaham!
  Oğlanlar isə şorba ilə atlarının yanlarına vururdular. Və bir-birlərinə tərəf qaçdılar. Oğlanlar təxminən eyni çəkidə idilər və eyni dərəcədə məşq etdilər. Şair üz-üzə gəldi
  hər ikisinin əyilmiş elastik nizələri vardı. Və bir-birlərini incitmədən ayrıldılar.
  Albert qeyd etdi:
  O, düşündüyümdən daha güclüdür!
  Oğlan Lui əsəbiliklə qeyd etdi:
  - Bəli, inadkar oğlan!
  Və beləcə iki şahzadə yenidən bir araya gəlib toqquşdular. Titan zirehlərə dəyən mantardan cingilti var idi. Və yenə də heç biri digərinə yol vermədi. Oğlanlar and içdilər
  və bir-birlərinə baxdılar.
  Albert xəyalpərəst dedi:
  - Dabanlarını qovur!
  Louis qeyd etdi:
  - Mən səni qazanıb rəfdə qoyacağam!
  Oğlanlar həqiqətən qəzəbli və qəzəbli idilər.
  Burada onlar birləşərək üçüncü dəfə toqquşdular. Və əyləncəli idi. Bir anda nə qədər qan töküldü. Daha doğrusu, yalnız avqust oğlanlarının təsəvvüründə. Əməldə belədirlər
  və bir-birini qovmadı. Yenidən bir araya gəlmək üçün yollarımızı ayırdıq. Və bu, titanlar arasında inadkar qarşıdurma kimi idi.
  Luisin bacısı Şahzadə Marqarita qeyd etdi:
  - Oğlanların belə çömçə atması bir növ axmaqlıqdır. Bəlkə qılıncla daha yaxşıdırlar?
  Oğlanlar on dəfə bir araya gəldilər, heç bir fayda vermədilər və tamamilə yoruldular. Bundan sonra nahar və istirahət üçün fasilə elan edilib. Oğlanlar daha da istismara və qələbə uğrunda mübarizəyə hazır idilər.
  Albert tutqun idi, heç vaxt düşməni yəhərdən çıxara bilmirdi. Ancaq bundan əvvəl həmişə uğur qazanırdı. Və bu, təbii ki, güclü qıcıq hissi yaratdı.
  Oğlan qızıl qaşıq və çəngəl ilə yemək yeyir və hirslə ətrafına baxırdı. Birdən bir qız gördü. O, sarışın idi və pəri şahzadəsi kimi zərif dəbdəbəli paltarda idi. Təəccüblüdür ki, onu yalnız Albert gördü, qalanları isə deyəsən fərq etmədilər.
  Qız oğlana yaxınlaşıb təbəssümlə soruşdu:
  - Düşməni məğlub edə bilmirsən?
  Albert şiddətlə hönkürdü.
  - Bəli! O, son dərəcə inadkardır!
  Qız gülümsədi və cavab verdi:
  - Yenilməz döyüşçü hədiyyəsini əldə edə bilərsiniz! Və bütün turnir görüşlərini qazanın!
  Albert ayağa qalxdı və mızıldandı:
  - Nəyə bənzəyir?
  Qız başını tərpətdi.
  - Və belə... Amma bunun müqabilində razılaşmaq lazımdır, məsələn, ruhunu satmaq üçün!
  Oğlan başını şiddətlə və mənfi tərzdə buladı.
  - Yox, mən ruhumu satmayacağam!
  Qız başını tərpətdi və cavab verdi:
  - Yaxşı! Yalnız olan kəs canını sata bilər, kimdə varsa satmaz!
  Albert təbəssümlə dedi:
  - Qızıl verə bilərəm! Çoxlu qızıl!
  Qız çiyinlərini çəkdi.
  - Mənə insan qızılı lazım deyil! Mən ondan bütün dağlar düzəldə bilərəm. Ancaq ruhunuzu satmaq istəmirsinizsə, bədəninizi satın!
  Albert təəccüblə soruşdu:
  - Bədən? Bəs bu necədir?
  Şeytan Qız cavab verdi:
  - Amma! Qalib turnirlərin hədiyyəsi müqabilində ölümlü bədəninizi əbədi istifadə üçün İblisə verəcəyiniz qanla müqavilə imzalayacaqsınız!
  Oğlan çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - Əbədi istifadə üçün ölümcül?
  Qız razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bu belədir! Və bundan faydalanırsan - heç vaxt qocalmayacaqsan!
  Şahzadə gülümsədi.
  - Belədir! Sonra imzalayıram!
  Şeytan Qız əlində İblisin vəziyyətinin yazılmış möhürü olan perqament və mis iynə uzatdı.
  Oğlan barmağını sancdı və qızıl qələmə qan damcıladı. Sonra bir imza çəkdi. Belə qırmızı və gözəl bir kral adamı.
  Qız gözlərini zillədi və qışqırdı:
  - İndi sən mənimsən!
  Və Albertin gözləri qarşısında hər şey sanki fırlanır və çevrilirdi.
  Səhraya düşdüyü üçün uşağın gözünü qırpmağa vaxtı yox idi. Bir karvan var idi və kəndirlə bağlanmış uşaq qulları aparırdılar. Albert bağlı əllərində ağrı, çılpaqlığında isə yanma hiss etdi
  uşaqların tabanları və bədəndə şiddətli yorğunluq. Üstəlik, susuzluqdan boğazım qurumuşdu. Və dərini incidir. Albert özünə baxdı. Necə dəyişib. Dəbdəbəli əvəzinə
  və zəngin paltarlar çılpaq bədən, yalnız üzgüçülük mayolarında. Albert onun nə qədər arıqlamasına və qara rəngə çevrilməsinə təəccübləndi. Oğlanın bədəni qurudu, özü də daha çox oxşadı
  mumiya. Ayaqyalın altlıqlar çox kobud və tükənmiş oldu, amma yenə də səhranın alovlu istisini hiss edirdi. Albert bir dəqiqə əvvəl keçmiş nəcib şahzadəyə çevrildi
  qul oğlan. Və yadına düşdü... Artıq neçə gündür ki, əsir oğlanları səhradan qul bazarına aparırlar. Onlar ac-susuz, isti qumlarda gəzirlər
  səhralar yalın ayaqlarını yandırır.
  Albert son vaxtlar belə gözəl və əzələli bədəninin keçid dövründə necə arıqladığını görür. Və qabırğalar nazik, yağsız, şokoladlı və tozlu dərinin altından çıxır, sanki
  səbət. Arxa və yanlarda qamçının təzə izləri və artıq sağalmış izləri görünür və yaralanır. Oğlan özündə güclü bir utanc və rüsvayçılıq hiss etdi - onun avqust qanı olan şəxsiyyəti hansısa adi adam kimi qamçı ilə kəsildi. Və oğlan şahzadə nifrətlə xoruldadı. Və arxadan bir qamçı var. Bu, oğlanı həm ağrıdan, həm də rüsvayçılıqdan yandırırdı.
  Albert söydü və qabırğalarına daha bir qamçı aldı. Ən avqust qanının oğlanı qəzəblə doldu, amma eyni zamanda onu güclü qorxu bürüdü. Şahzadə bunu başa düşdü
  Gözəl və ağıllı bir qız şəklini alan şeytan bədəninə güc aldı. Və indi o, əbədi olaraq İblisin xidmətçisidir. Və burada ilk sınaq var - sən qulsan.
  Şahzadə qorxudan büzüldü və addımlarını sürətləndirdi. Səhra ilə hərəkət etdi. Yanında isə ondan ya bir az böyük, ya da ondan kiçik oğlanlar gedirdi. Şahzadə qul oldu.
  İndi isə onun həyatı pisləşib. Və kökündən daha pis.
  Oğlan ah çəkdi və karvanla birlikdə dolandı. Onun yadına Hötenin "Faust"u düşdü. Orada da Şeytan professoru ruhunu satmağa vəsvəsə etdi. Lakin bunun müqabilində Faust həm gənclik, həm də
  gözəl qız Marqarita və zənginlik, şərəf və güc. Albert nə əldə etdi? İndi, demək olar ki, çılpaq, nəzarətçinin qamçısının altında əlləri bağlı gəzir?
  Və bu doğrudurmu?
  Albert depressiyaya düşmüşdü, keçid zamanı gərginləşən əzələlər, xüsusən də baldırlar ağrıyırdı, qum da isti idi, uşaqların ayaqlarının çılpaq altını kallus qabığından bişirirdi. Bəli, kabusdur.
  Üstəlik, sizə əzab verirlər: zəif və axmaq aclıq və daha çox ağrılı susuzluq. Özünü xoşagəlməz hisslərdən yayındırmaq üçün Albert düşünməyə çalışdı. Şeytan ən gözəl, ağıllı və kamil mələkdir. Əgər belədirsə, ona Alberta nəsə lazımdırmı? Və aydındır ki, kainatın ən kamil mələyinə qızıl lazım deyil, ya
  padşahların sahib olduğu bir növ güc. Luciferin dəyər verdiyi yeganə şey ruhlar üzərində gücdür. Amma ona Albertin cəsədi üzərində güc verəcək.
  Axı bu, təkcə Şeytanın müqaviləni imzalaması deyil. Onun müəyyən məqsədi var. Düzdür, əgər Faustu götürsək, onda Lüsiferə ondan nə lazımdır? Ruh? Amma insanların çoxu
  və beləliklə cəhənnəmə və şeytanın gücünə gedir. Aydındır ki, təkcə bu kifayət deyil.
  Bəlkə Lucifer oynamaq və bir insanın demək istədiyi zaman yoxlamaq istədi: bir an dayan - sən əlasan! Ancaq bu vəziyyətdə Albert dəhşətli bir an yaşayır.
  Baxmayaraq ki, çılpaq, yaraşıqlı oğlanı qamçı ilə döyəndə bu, kiməsə maraqlı gələ bilər. amma ən mükəmməl mələyin buna ehtiyacı varmı? Şahzadə artıq öpüşdü
  qızlarla birlikdə idi və əks cinsə maraq göstərdi, lakin hələ yetkinlik dövründə qadınları sevmirdi. Ancaq artıq yuxuda ona göründülər. Və özünəməxsus şəkildə çox maraqlı idi.
  Albert ah çəkdi... On dörd yaşında o, artıq gəlin axtaracaqdı və bu, əla olardı. O, ən yaxşı və ən isti seçimi edə bilərdi.
  Albert ah çəkdi. Qarşısında çılpaq, arıq, qamçılanmış oğlanlar, arxada da. Və onlar yorğun və yorğun görünürlər. Albert düşündü, sonra nə olacaq?
  Və nəhayət, dayanma. Onlara bir az içib yemək verildi və gün batmamış yenidən sürüldü.
  Albert yeyib-içdikdən sonra yatmaq istəyi hiss etdi. Və mən səhradan keçməli oldum. Və Marqaritanın zərif qucağı əvəzinə onu qəddar bir qamçı çırpır.
  Oğlan getdi və fikirləşdi. Yaxşı, o nə axmaqdır ki, şeytanla sövdələşməyə razılaşır. Dövrünün ən xoşbəxt və zəngin həyat tərzini aparıb.
  Bir oğlanın istəyə biləcəyi hər şey var idi. Və sonra belə ayağa qalxdı.
  Albert xatırladı ki, onlar xəbərdarlıq etdilər ki, şeytan insan övladının düşmənidir və ondan yaxşılıq gözləməyin! Və onun vədlərinə boyun əyməyin çox axmaqlıq olduğunu. İndi isə sən
  şahzadə idi və qul oğlu oldu. Və burada sizin üçün çox axmaqdır.
  Albert canavar kimi fəryad etməyə meyilli idi və zaman-zaman onu qamçı yandırırdı. O, həqiqətən nə əldə etdi? Axı o, oğlan idi, indi də köləlikdə idi.
  Beləliklə, o, günəş batana qədər getdi. Və qullara yenə yemək, içmək və yatmaq icazəsi verildi. Və çox maraqlı əyləncədir.
  Albert başqa yarıçılpaq oğlanın yanında qumun üstünə uzandı. Qıvrılıb yuxuya getdi. Və xəyal etdi ...
  Burada o, Ivanhoe və Richard the Lionheart ilə birlikdə döyüşçülərin horizontal çubuğunda iştirak edir. Bu çox mübariz komandadır.
  Albert qar kimi ağ atında. O, oğlandır və ətrafda böyüklər, iri cəngavərlər var. Bəziləri hətta uşağı ələ salırlar. Ancaq Albert özünə arxayındır.
  Burada qonq səslənir və ilk döyüş.
  Ona qarşı Baron von Babeuf var. Belə böyük, kök, əsl öküz və qalxanında buynuzlu bir öküz var. O, Albertdən ən azı üç dəfə ağırdır.
  Oğlan başını tərpətdi və qışqırdı:
  - Şkaf nə qədər böyükdürsə, bir o qədər yüksək səslə düşür!
  Baron von Babeuf necə qışqırır:
  - Küçəni əzəcəyəm!
  Və burada bir araya gəlirlər. Albertin rəqibinin nəhəng qara atı var.
  Oğlan qalxanını tutur. Burada düşmən zərbə endirir və Albert bir qədər kənara çəkilir. Və ağır bir nizə qalxandan sürüşür. Və oğlan şahzadə vurur
  düşmən düz üzlükdədir və yıxılır.
  Albert gülür və oxuyur:
  - Səcdəyə düşmək, səcdə etmək, səcdə etmək,
  Sənə bu hüquq verilib!
  Padşahın qarşısında səcdə edin
  Həm palçıqda, həm də palçıqda!
  İlk rəqib məğlub oldu. Sonra növbəti göründü. Qraf Boleventura idi. O, həm də çox güclü döyüşçü və olduqca çevikdir.
  Albert güldü və dedi:
  - Vətənimə şöhrət,
  Hamımız ailəyik!
  Sonra oğlan düşmənin üstünə cumdu. Qraf Boleventura oğlanın üstünə qaçdı.
  Albert mırıldandı:
  - İdmançılar döyüşə şiddətlə tələsir,
  Hər kəs qələbəyə çox inanır...
  İndi biz eyni zamanda İblislə bir yerdəyik,
  Və çiynimizdə hər hansı bir maneə var!
  Burada onlar qraf Boleventura ilə bir araya gəldilər. Və oğlan yenə yan tərəfə keçdi, nizəni sürüşməyə məcbur etdi və silahı ilə boğazını necə deşdi. Və təkəbbürlü sayı uçacaq.
  Və oğlan ikinci döyüşdə qalib gəldi.
  Onun növbəti rəqibi Guise Düküdür. Həm də çox güclü və güclü döyüşçü. Və çoxsaylı turnirlərdə və yarışlarda məşhurdur. Və burada yalnız Guise Dükü iştirak etmədi və heç bir şey göstərmədi. Bəli, bu, ciddi düşməndir.
  Uşaq Albert hətta sevinclə oxudu:
  - Və mən ciddi görürəm,
  İvan Dəhşətlinin yuxusunda...
  Sibirdə torpaq paylandı,
  Doğma Rusiya!
  Burada Albert sözünü tutdu - niyə Doğma Rusiya? Onun onunla nə əlaqəsi var?
  . FƏSİL? on bir.
  Oğlan bütövlükdə döyüşkən bir şəkildə qurulur.
  Beləliklə, hər ikisi atların üstündə oturdular. Şahzadə qar kimi ağ, düşmən isə qırmızı-qırmızı rəngdədir. Və bir-birlərinə tərəf qaçdılar.
  Albert bu qırmızı saçlı nəhənglə müqayisədə çox kiçik görünürdü.
  Oğlan aqressiv danışdı:
  - Ən zəhərli ilan balaca ilandır!
  Və beləliklə, nizəsi daha uzun olan Guise hersoqu, qalxanı nişan almadan oğlanı zirehin gövdəsinə vurmağa çalışdı. Baxmayaraq ki, qaydalara zidd idi. Lakin Albert məharətlə qaçdı.
  Onu götürüb nizənin altına daldı. Sonra bütün gücü ilə düşməni visorun içərisinə keçirdi, bədənlə hərəkəti daha da gücləndirdi. Güclü zərbədən Duc de Guise sözün həqiqi mənasında yerə yıxıldı.
  Balaca oğlan qışqırdı:
  - Şanlı cəngavərlərə həmd olsun!
  Və de Guise döyüş meydanından sürükləndi. Onun atı, zirehləri və silahları qalibə getdi.
  Albert oxudu:
  Şahinlərlə seyr edirik
  Qartallar kimi uçuruq...
  Biz suda boğulmuruq
  Biz odda yanmırıq!
  Və biz döyüşdə iniltmirik
  Bir keruv üstümüzdədir!
  Oğlan həqiqətən çox böyük bir döyüşçü oldu, çox şeyə qadir idi.
  Və budur onun növbəti rəqibi: Cəngavər Aslan Ürəyin özü. Bravo, belə bir rəqiblə özünüzü təbrik edə bilərsiniz. Və bu, lazım olan bir döyüş olacaq.
  Albert sevinclə oxudu:
  Bütün dünya bizim əlimizdədir
  Biz qitələrin ulduzlarıyıq...
  Künclərdə qırıldı -
  Lənətə gəlmiş rəqiblər!
  Oğlan həqiqətən döyüşən və qıvrılan xoruza bənzəyir. Bu, Aslan Kralın özüdür, Aslan Ürəkli Riçarddır.
  Albert hönkürdü:
  - Aslansansa, nərə çək,
  Bütün Ana Yerin qələbəsi bizimlədir!
  Belə bir şirkətdə əylənmək üçün,
  Hər oğlan sərin insandır!
  Albert döyüşdən əvvəl bir az qəlyanaltı yedi. Ona qarnirlə qızardılmış qaz və tülkü papaq şəklində kiçik biskvitli tort gətirdilər. Beləliklə, oğlan yaxşı vaxt keçirdi
  yemək. Şahzadə onun yanında oturmuşdu və Albertin nə göstərdiyini soruşurdu. Oğlan yalandan həvəslə dedi.
  - Beləliklə, yeddi başlı əjdaha ilə anlaşdım. Və kəsməyə başladıq. başını kəsdim. O, yıxılır və dərhal bir kəsilmiş baş əvəzinə ikisi böyüyür!
  Şahzadə qız fit çaldı.
  - Budurlar! Belə bir əjdaha, başları yalnız böyüyərsə, necə məğlub edilə bilər?
  Albert əminliklə cavab verdi:
  - Sən isə başını kəsib, düşmənin yarasına duz səpirsən! Və sonra kəsilmiş baş geri böyüməyəcək!
  Gənc şahzadə qışqırdı:
  - Çox ağıllısan!
  Şahzadə küsdü və dedi:
  - Niyə, mən Spinoza fikirləşirəm!
  Nahardan sonra oğlan tövləyə getdi. O, zirehini geyindi və atına mindi.
  Şahzadə qələbəyə inam və döyüşə susadı.
  Oğlan boyu və çəkisi Riçard Aslan Ürəkdən xeyli aşağı idi. Üstəlik, İngiltərə kralı fiziki cəhətdən çox güclü idi - nalları sındırdı. Və belə bir qəhrəmana qarşı
  müqavimət göstərməyə çalışın.
  Ancaq oğlan döyüşməkdə qərarlıdır. Və bu onu işə saldı. Oğlan birdən şahzadənin onu dodaqlarından öpdüyünü və bunun necə şirin və xoş olduğunu hiss etmək istədi.
  Budur, onlar siyahıdadır. Və qonqun siqnalı ilə yaxınlaşmağa başladılar.
  Albert oxudu:
  - Ta-ta-ta-ta! Dırnaqlar döyünür
  Tra-ta-ta-ta! Beamer vurdu...
  Fransız ordusu başını sındırdı,
  Və heç kim İspaniya ordusunu qırmayacaq!
  Və beləcə yaxınlaşdılar. Nizə ilə ağır olan Aslan Ürəkli Riçard düşməni sancmağa çalışdı. Lakin Albert qaçdı və düşməni üzlüklə vurdu. Amma bu Aslan Riçard
  ürəyi çətinliklə də olsa, yəhərdə qala bildi. Baxmayaraq ki, bu texnika qarşısıalınmazdır. Və hər iki atlı ayrıldı və hakimlər ilk döyüşü qeyd etdilər - heç-heçə.
  Aslan Ürəkli Riçard hönkürdü:
  - Və o, ağıllı kiçik bir şeytandır!
  Qraf Balistro qeyd etdi:
  - Siz isə, əlahəzrət, nizədə zəhərli iynə gizlədirsiniz!
  Aslan Ürəkli Riçard dedi:
  - Bu əclafdır, mən də nəcib padşaham, üstəlik, faydasızdır, bu impu vura bilməzsən!
  Qraf Balistro baş əydi.
  - Əlahəzrətinizi hardan tanıyırsınız!
  Alberto isə ikinci qaçışa hazırlaşırdı. Və sonra dəbdəbəli paltarda qızılı saçlı çox gözəl bir qız, Şeytan qızı yenidən onun qarşısına çıxdı.
  O, mirvari dişlərini tərpətdi və qışqırdı:
  - Yaxşı, əziz balam, sən qalib gəlməyi sevirsən?
  Sonra Albert xatırladı və fısıldadı:
  - Və sən məni qul etdin!
  Qız təbəssümlə cavab verdi:
  - Hər kəsin özünə! Bədənin indi mənim gücümdədir!
  Albert hönkürdü:
  - Aldatma!
  Qız ayağını qiymətli ayaqqabıya basaraq qeyd etdi:
  - Hər şey ədalətlidir! İndi istənilən turniri qazanırsınız!
  Albert qızılı saçlı gözəl qıza baxdı. Şeytanın özüdür? Lakin Lüsifer bir mələkdir və ruh olan insan bədəni yoxdur. Buna görə də götürə bilər
  hər hansı bir görünüş, o cümlədən gözəl bir məsum görünüşlü uşaq. Bəli, təsir edicidir.
  Şeytan Qız başını tərpətdi.
  -Döyüş, amma bədəninə gəlincə... Həyatda hər şey səmavi yüksəkliklərdən asılıdır... Amma bizim namusumuz, amma namusumuz yalnız bizdən asılıdır!
  Albert başını tərpətdi və döyüşə qaçdı.
  Burada onlar yenidən turnir döyüşlərinin böyük ustası Richard the Lionheart ilə bir araya gəldilər. Və çətin mübarizə oldu. Richard cəhd edərək maksimum sürət qazandı
  cəsarətli bir gənci, daha doğrusu uşağı atmaq. Albert yığılıb hazır idi. Oğlan şahın nizəsinin ətyeyən zərbəsindən yayınaraq silahını düz boynundan keçirdi.
  Və qüdrətli Riçard Aslan Ürək turnir döyüşləri tarixində ilk dəfə yəhərdən uçdu. Boğaza vurulan zərbə onsuz da çox həssas və öldürücüdür.
  Xəbərçi Alberti qalib elan etdi. Beləliklə, orta əsrlərin böyük padşahı və əsl əfsanə, müxtəlif yeməklər və nağıllar, Səlib yürüşlərinin qəhrəmanı məğlub oldu.
  on üç yaşında, bığı belə olmayan bir oğlan, təzəcə qızlara baxmağa başladı.
  Duelin böyük sensasiyası belədir.
  Bununla belə, bu son deyil. Finalda ən maraqlı döyüş Ayvanhoun özü ilə olacaq. Ivanhoe artıq iyirmi beş yaşında olsa da, o, daha gənc görünür və demək olar ki, saqqalı və saqqalı yoxdur
  bığ. Arıq və qısaboyuna görə yeniyetmə kimi görünür. Onun boy və çəki baxımından Albertdən üstünlüyü azdır. Aydın olsa da, təxminən iyirmi beş yaşında bir adam
  hər halda on üç yaşında bir yeniyetmədən daha böyük olacaq.
  Şahzadə Albert Ayvanhoun özündən daha uzun və daha ağır cəngavərləri necə məğlub etdiyini gördü. Və başa düşdü ki, bu, ən təhlükəli düşməndir. Kiminlə döyüşmək çətin olacaq.
  Amma hər halda qarşıdan final gəlir və kim qalib gəlsə, qiymətli hədiyyə qazanacaq. Baxmayaraq ki, yuxuda alınan mükafatın çox mənası varmı?
  Şahzadə Albertə yenidən Şeytan qız peyda oldu. Qızıl qıvrımlarını silkələdi və cavab verdi:
  -Qorxma! Tezliklə oyanacaqsan və yenidən qul olacaqsan! Amma əgər siz İncil oxumusunuzsa, onda bilirsiniz ki, Uca Yaradan öz bəndələrini amansız sınaqlara məruz qoyub.
  Və güclənmək, ruhunuzu və bədəninizi sakitləşdirmək üçün çətinlikləri dəf etməlisiniz!
  Albert gülümsəyərək başını tərpətdi.
  "Ruhsuz bədən bədən deyilsə də, bədənsiz ruh nə qədər zəifdir!"
  Və oğlan-şahzadə dişlərini çıxardaraq güldü.
  Və beləliklə siyahılara getdilər - bu döyüş cütü. Məşhur Ivanhoe və turnirlərin yüksələn ulduzu: Şahzadə Albert. Və buradadırlar, kövrək bir insan və adi ölçüdə
  on üç yaşlı oğlan bir araya toplaşır. Ayvanhoun atı gözəl və həm də Albertin atı kimi ağdır. Və iki çevik və texniki döyüşçü döyüşəcək zaman əladır.
  cəngavər qaydalarına görə.
  Və sonra qonq səsləri və iki görkəmli döyüşçü birləşir. Bir-birlərinə tərəf qaçırlar. Və nizələrini silkələyirlər. Və buradadırlar. Ivanhoe çevikdir və Alberti qalxanla vurmağı bacardı.
  Düzdür, nizə sürüşdü. Albert isə visoru nişan aldı, həm də qaçırdı. Və o bunu çox yaxşı bacarmadı. Ayvanhoe son anda başını çıxardı və nizə
  dəbilqənin üstündən sürüşdü.
  Burada ilk dövrə heç-heçə başa çatıb. Və yenə at belində cəngavərlər müxtəlif istiqamətlərə dağıldılar. Beş dəqiqəlik fasilə və onlar yenidən bir araya gəlirlər. Və böyük enerji və güclə tullanırlar.
  Albert indi həmkarının yüksək sürətə və çevikliyə malik olduğunu gördü. Və onun sürəti yaxşı kömək olacaq.
  Burada yenidən bir araya gəlirlər. Bu dəfə Ayvanhou visoru nişan aldı, lakin Albert yayındı və nizəsi ilə qalxanın mərkəzinə dəydi. Zərbədən nizə qopdu, lakin Ayvanhoe müqavimət göstərə bildi
  yəhərdə Beləliklə, döyüş yenidən heç-heçəyə çevrildi.
  Hər iki cəngavər müxtəlif istiqamətlərdə ayrıldılar. Sonra Şeytan qız yenidən Albertə göründü. O, gözəl və gülməli idi. Lüsifer qızı qışqırdı:
  - Yaxşı, balam, döyüşə hazırsan?
  Albert zarafatla oxudu:
  Əsgər həmişə sağlamdır
  Əsgər hər şeyə hazırdır...
  Və xalçalar kimi toz,
  Biz yoldan çıxırıq
  Və dayanmayacaq
  Və ayaqları dəyişməyin...
  Üzümüz parlayır
  Parlaq çəkmələr!
  Şeytan Qız başını tərpətdi.
  - Bəli, görürəm ki, hazırsan! Və olduqca sağlam!
  Albert təbəssümlə qışqırdı:
  - Mən ümidsizcə mübarizə aparmaq niyyətindəyəm!
  Şeytan Qız təbəssümlə cavab verdi:
  - Sən cəsur döyüşçüsən! Yaxşı, üçüncü döyüş həlledici olacaq!
  Budur hər iki döyüşçü yenidən siyahılardadır. Və bir-birinizə köçməyə hazırsınız. Albert köklənərək oxudu:
  - Qələbə üçün döyüşməyə öyrəşmiş,
  Qoy bizimlə birlikdə mahnı oxusun ...
  Kim şəndirsə, gülür...
  Kim nail olmaq istəyir
  Axtaran həmişə tapacaq!
  Beləliklə, atları qamçılayaraq yığışmağa başladılar. Və onların nizələri yerişlə tərpəndi. Albert bu dəfə bir hiylə ilə gəldi. Düşmən onu visorda hərəkət etdirsin, oğlan
  yalnız son anda İvanhounun ayağına nizə ilə necə vuracağından yayındı. O, qışqırdı və atdan irəli, başıaşağı uçdu. Və yenə təntənəli səslənir - qələbə!
  Beləliklə, Şahzadə Albert qalib elan edildi. Və ona mükafat verirlər: qızıl at. Oğlan özü üçün götürür, amma ağırdır, onu tək qaldırmaq olmaz. Dörd əzələli kəndli qızı atı götürdü. Və onu çiyinlərində apardılar.
  Albert oxudu:
  - Karateçi oğlan
  Siz mükafat alacaqsınız!
  Sonra Şeytan qız peyda oldu və başını tərpətdi:
  - Çoxdandır ki, saf qızıldan belə bir ayğır xəyal edirdim!
  Albert təəccübləndi:
  - Həqiqətən qızıla ehtiyacınız var!?
  Şeytan Qız təbəssümlə cavab verdi:
  - Əlbəttə yox! Amma bu at cəngavər ustalar tərəfindən düzəldilib və içərisində xüsusi sehrli enerji var. Qiymətli sehrli əsərlər hətta ən mükəmməl və gözəl olanlara da lazımdır
  kainatdakı mələk!
  Oğlan şahzadə başını tərpətdi.
  - Mən qul olmağı dayandıracağam?
  Şeytan Qız başını tərpətdi.
  - Hələ yox! Hədiyyənizi hələ işə salmamısınız! Amma etiraf etməlisən ki, Çingiz xan bir vaxtlar qul olub!
  Gənc gözəl dabanlarını möhürlədi. At itdi. Şahzadə Albertin gözünü qırpmağa vaxtı yox idi, çünki ... oyandı!
  Yenə də o, sadəcə üzgüçülük belində ayaqyalın bir oğlandır. Kimə səhər yeməyi üçün bourdanın bir hissəsi verilir və digər oğlanlarla birlikdə arabaya qoşur. Bu dəfə biri
  dəvələr yıxıldı və uşaqları eyni vaxtda vaqon çəkməyə məcbur etmək qərarına gəldilər.
  Təzə un tapdıq, yük daşıyıb, qamçı ilə oğlanları yola saldıq. Albert vaqonu sükan kimi şumuna çəkdi. Və özümü heç də rahat hiss etmirdim. Onun əhvalı buludlu idi.
  Oğlan şadlanmaq üçün oxudu:
  Taleyiniz tarazlıqdadır
  Düşmənlər cəsarətlə doludur...
  Amma şükür Allaha dostlar var
  Amma Allaha şükür dostlar var...
  Və Allaha şükür dostlar
  Qılınclar var!
  Dostun qan içində olanda
  Qurbandan sevgi var...
  Sən onun ola bilərsən
  Ata kimi...
  Ancaq dostunuza zəng etməyin
  Sən qorxaq və yalançısan!
  Oğlan belə bir mahnıdan sonra özünü çox həvəsli və mübariz hiss etdi. Və o, çılpaq, uşaq ayaqlarını isti qumun üstünə qoyub enerji ilə vaqonu itələdi və özünü Ulduz ordenindən əsl cəngavər kimi hiss etdi.
  Bu yuxudan sonra Vladimir-Mixail Qorbaçov-Putin Cinayət Məcəlləsinə də dəyişiklik etmək qərarına gəlib. Məhz, on yaşından cinayət məsuliyyətinin tətbiq edilməsi. Bu, əlbəttə ki, gözəldir. Və eyni zamanda ağıllı.
  Bir neçə onlarla xalq düşməni və müxaliflər güllələndi. Bir çox başqa təmizləmələr aparıldı.
  Eyni zamanda Sobçak və daha bir çox demokratlar - Qavriil Popov və başqaları həbs edildi. Və son dərəcə sərin idi.
  Bundan sonra Vladimir-Mixail Qorbaçov-Putin götürüb yuxuya getdi;
  Albert yenə ayaqyalın və eyni üzgüçülükdə səhrada gəzdi. Yuxuda qazanılan turnir qələbələrinin sevinci tez bir zamanda yox oldu. Üstəlik, o, sadəcə gəzmirdi, amma
  digər uşaqlarla ağır arabanı itələmək. Və olduqca xoşagəlməz idi. Bəli, magistraturaya qəbul oldu. Və bu yükü daşı. Və yalnız bir qamçı ilə geri qayıdın.
  Albert ağır ah çəkdi və boyunduruğu itələdi, yalın ayaqlarını isti qumun üzərinə qoydu. Və bundan bezmişdi.
  Mən hasar çəkmək və qılıncla kəsmək istədim.
  Və Makedoniyalı İskəndər kimi olun. Oğlan daha xoş bir şey təsəvvür etməyə çalışdı. Məsələn, küp daşıyan qız. O, sadə kəndli paltarındadır və ayaqları qaralmış, zərif, ayaqyalın və kəsiklidir. Qız cazibədar gözəlliyi ilə sadəcə gözəl görünür.
  O, yorğun, tərli oğlana bir küpə su gətirir və dodaqlarını nəmləndirərək soruşur:
  - Şahzadə olaraq niyə ayaqyalın və az qala çılpaqsan?
  Balaca oğlan ah çəkərək cavab verir:
  - Bədənimi şeytana satdım, indi də əziyyət çəkirəm!
  Qız qaralmış, yalın ayağını möhürləyərək təəccübləndi:
  - Bədən? Adətən ruhlarını şeytana satırlar!
  Albert müdrikcəsinə dedi:
  - Ölməzliyi saxlamaq üçün müvəqqəti olanı satdım!
  Qız başını tərpətdi və cavab olaraq oğlanın dodaqlarından öpdü və dedi:
  "Əziz balam, sən özünü nəyə məhkum etdiyini başa düşürsən?"
  Oğlan razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Hə, başa düşdüm, gec olsa da!
  Qız onu götürdü və həvəslə oxudu:
  - Gec olsun, güc olsun,
  Gec olsun, güc olsun...
  Beləliklə, sən və mən aldıq
  Ən yaxşı illər, illər!
  Oğlan hiss etdi ki, qız yenidən ona bir küpə su itələyir, ona bir qurtum şəfalı nəm almağa imkan verir. Sonra əlləri oğlanın arıq qabırğalarının üstündən keçir.
  O qeyd edib:
  - Köləlikdə arıqladınız!
  Albert qətiyyətlə dedi:
  Mənə əlavə yağ lazım deyil!
  Qız gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Bəli, pulsuz olaraq fitneslə məşğul olmaq kimidir!
  Oğlan həvəslə başını tərpətdi.
  - Bəli, çoxları arıqlamaqdan zərər görməz!
  Qız təbəssümlə oxudu:
  - Amma pəhriz, bunu-filan yeməyin,
  Və ayaqlarınızın gəzməkdən yorulmasına imkan verməyin...
  Budur yağları hesaba qatmaq üçün pəhriz,
  Eyni zamanda, kökəlmirlər və sevgi haqqında oxuyurlar!
  Albert daha şən oldu və oxudu:
  - Nə cür yeməklər, hansı yeməklər,
  Hamısını özünüzlə aparın
  Çox təəssüf ki, məni tez-tez edam etmirlər
  Sadəcə öldürmək üçün qidalanırlar!
  Oğlan isə bütün bunlardan sanki yeddinci göydə idi.
  Bu, həqiqətən də mübariz bir uşağın nailiyyətidir.
  Qız əla idi.
  Onlar əl çalıb gülməyə başladılar.
  Və arabanı itələmək oğlan üçün daha əyləncəli oldu. Gənc kölələrdən biri yorğunluqdan yıxıldı.
  Nəzarətçi onu qamçı ilə döyməyə başladı. Oğlan çarəsizcə qollarını və ayaqlarını tərpətdi, ayağa qalxmağa gücü çatmadı.
  Albert qəzəblə qışqırdı:
  - Onu vurma! Görmürsən ki, o, qəzəbdədir!
  Cavab olaraq nəzarətçi Alberti də vurdu. Oğlan qışqırdı. Dərhal iki iri kişi gənc şahzadəni döyməyə başladı.
  Oğlan çarəsizcə əllərini bağlayan kəndirləri qırmağa çalışdı.
  Dəbdəbəli çalmalı tacir buyurdu:
  - Yetər! Bu oğlanı bazarda satmaq lazımdır! Və ona su verin, yüngül keçsin!
  Albert vurmağı dayandırdı. O, yerindən tərpəndi, kəndiri çəkdi və digər oğlanlarla birlikdə arabanı yenidən dartdı.
  Əhval daha lal və pis oldu. Baxmayaraq ki, digər tərəfdən, tacir praqmatik mərhəmət göstərdi və malları kəsmədi.
  Bəli, qul öldürməkdənsə satmaq yaxşıdır...
  Albert ağır yükü sürüyürdü, burnundan tərli, çirkli oğlan bədənlərinin iyini hiss edir, susuzluq və yorğunluq hiss edirdi.
  Yenidən oyanmağa çalışdı.
  Onun Aslan Ürəkli Riçardı yəhərdən necə qovduğunu xatırladım və çox gözəl idi. Richard məğlub oldu, çox gözəldir.
  Budur, onunla birlikdə oğlanlar: arıq, tərli, çirkli, sinirli. Və həddindən artıq işləyirlər. Və çox çətindir. Bura olduqca kobud olub.
  Albert şahzadənin iskeleyə aparıldığını təsəvvür etdi. Onun bahalı paltarlarını, bütün zinət əşyalarını soyunur, sırğalarını kobud şəkildə qulağından qoparırlar. Mirvari ilə daha bahalı ayaqqabılar.
  Sonra alt paltarı... Əvəzində ancaq boz çul verirlər. O, ayaqyalın, demək olar ki, çılpaqdır, qısa çulda iskeleyə gedir. Camaat həvəslə ona çılpaq baxır,
  çılpaq ayaqları demək olar ki, ombaya qədər. Amma boz çulun üstünə düşən qızılı saçlı, çılpaq, nazik ayaqları olan şahzadə daha da gözəl görünür.
  Və tamaşaçılar sözün əsl mənasında ləzzətlə gurlayırlar.
  Albertin canlı təxəyyülü var. O nə gözəl qızdır. Boz həbsxana paltarları isə onun şirin, sağlam üz ağlığını, saçlarının qızılı, dalğalı buruqlarını vurğulayır.
  Və onun yalın ayaqları, mükəmməl, nizamlı forması necə də gözəl və zərifdir. Həm də fiqurun incəliyini və ideal nisbətlərini vurğulayan kapşonlu nə qədər bozdur.
  O, göyərtəyə gəlir, burada nəhəng, boğa cəlladı şahzadəni gözləyir. Və onun baltası böyükdür və iti ucludur - günəşdə parıldayır.
  Qız daha da solğunlaşdı, lakin sakitlik görünüşünü saxladı. Cəllad iri, lakin baxımsız dişlərini göstərdi. Ətrafda çoxsaylı mühafizəçilər dayanmışdı və camaat sevinirdi.
  Kişilər xüsusilə başı kəsilmək üzrə olan gözəl qızın görüntüsündən çox həyəcanlanıblar. O, çox təsirli və gözəl görünürdü.
  Bu arada carçı elan etdi:
  - Cinayətkarın xüsusi təhlükəsi və tövbə etməməsi nəzərə alınaraq, baş kəsməklə insanpərvər ölüm hökmü ictimai işgəncə və izdihamın yanında işgəncə ilə əvəz olunur.
  Cinayətkar ruhdan əl çəkmədikcə işgəncə davam edəcək!
  Tolka belə bir elanı sevinclə qarşıladı - bu, şahzadənin işgəncəsinin uzun sürəcəyini bildirir. Qız daha da solğunlaşdı. Onu dəhşətli tale gözləyirdi.
  Bir neçə güclü, əvvəllər gizli cəlladlar meydana çıxdı. İskeleye bir rəf çəkdilər, həmçinin işgəncə alətləri və sancaqlar apardılar. Kamin artıq yanır.
  İçində maşa, qarmaqlar, çubuqlar, lomlar, buruqlar və sair qızmağa başladı. İşgəncə uzun və mürəkkəb olacağını vəd etdi. Ayaqyalın kənizlər də bir qab gətirdilər
  zeytun yağı, buzun üzdüyü su vedrələri, duz və istiot torbaları ilə. Şahzadə ağır bir sorğu-sualla üzləşdi.
  Beləliklə, cəlladlar qızın boz xalatını götürüb cıraraq onun gözəl, cazibədar bədənini üzə çıxardılar. Çox sərin idi. Belə bir gözəllik cəlladların qarşısında çılpaq dayanır.
  Böyük işgəncəçi bir işarə verdi. Şahzadə əllərini ovuşdurdu və rəfdə sürükləndi.
  O, indi ağır işgəncələrə məruz qalacaqdı. Şahzadə çarəsizcə müqavimət göstərməyə çalışdı. Lakin qüvvələr qeyri-bərabər idi. Cəlladlar kövrək qızın öhdəsindən gəlib bağladılar
  əlləri arxada. Sonra birləşdirilmiş fırçaları qarmaqdan götürüb yuxarı qaldırmağa başladılar.
  Şahzadə çiyinlərindəki və damarlarındakı ağrıdan fəryad etdi və əyilməyə başladı. Cəlladlar onun çiyinlərindən tutub bükdülər. Şahzadənin boğazından kədərli bir inilti qaçdı. O, çılpaq və uzanıb
  ipdə peyda oldu. Onun yalın ayaqları velosiped kimi fırlanırdı. Cəllad onun çılpaq ayaqlarına qamçı ilə zərbə endirib. Sonra cəlladlar ən avqust qanlı qızın ayaqlarından tutub geyindirdilər
  onların üzərində bir palıd bloku, sıx deşiklərə sıxışdırılır. Qızın bədəninin çəkisi artdı və ağrıları artaraq ulayırdı.
  Böyük işgəncəçi başını tərpətdi. Bir tərəfdən cəlladlar bir kiloluq ağırlıq asdılar, digər tərəfdən. Şahzadənin bədəni uzandı, iniltilər gücləndi. Tər onun çılpaq bədənindən süzülürdü.
  Sifariş belə oldu:
  - Ehtiyatla on qamçı zərbəsi.
  Cəllad şahzadənin bədəninə zərbə endirməyə başladı. Qızın kürəyinin dərisi şişdi, amma partlamadı. Və iş davam etdi. Qız dişlərini qıcayaraq hönkürdü.
  İşgəncə verən şəxs döyməyi bitirdi. Ağsaqqala baxdı. Atdı:
  "İndi dabanlarını qızardın!"
  Bəzi cəlladlar qızın dabanlarını yağlamağa başladılar ki, dəri daha uzun müddət yansın və əzab mümkün qədər uzun sürsün. Digər işgəncə verənlər isə çılpaq ayaqları altında yatırdılar
  Onları yandırmaq üçün nazik odun və odun yandırın.
  Şahzadə ağrıdan sızladı. Burada onun çılpaq ayaqları altında alov alovlandı. Qız əvvəlcə donub qaldı. Hisslərə qulaq asdı. Sonra qışqırmağa başladı.
  Camaat alqışlarla alqışladı. Bəzi gənc kişilər və oğlanlar hətta şəhvət hissini aradan qaldırmaq üçün əllərini şalvarlarına qoyurlar. Bu, həqiqətən əladır - belə işgəncə.
  Və şahzadə nərə çəkdi... Siz hətta başa düşə bilərsiniz:
  - Mənə işgəncə vermə! Mən sənə hər şeyi danışacağam!
  Ancaq burada yalnız ondan məlumat lazım deyildi. Sadəcə ağrılı və qəddar bir edam.
  Baş cəllad əmr etdi:
  - Baxımsız beş vuruş!
  Ayaqlarını geniş açan cəllad şahzadəni döyməyə başladı. İlk zərbədən dəri partladı, qan töküldü. Qız ağciyərinin üstündə qışqırdı. Burada bir qamçı ilə bir neçə dəfə daha var.
  Sonra böyük cəllad əmr etdi:
  -Ayaqların altına işıq əlavə edin!
  Cəlladlar alovu daha çox alovlandırdılar. Şahzadə isə artıq dayanmadan qışqırırdı.
  Baş əzabçı əmr etdi:
  "İndi onun sinəsini yandır!"
  Cəlladlar qızın çılpaq büstünü yağla sürtməyə tələsdilər. O, əllərinin yandırıcı toxunuşlarından titrəyir, vəhşi ağrıdan ulayırdı. Cəlladlar isə onun sinəsinə sürtüb güldülər.
  Sonra ləkələməni bitirdikdən sonra onun yanına məşəl gətirdilər. Və alov alovlandı.
  Şahzadə yenidən qışqırır. Və izdiham ecazkardır. İnsanlar amansız işgəncələrə baxmağı çox sevirlər. Və qızın qışqırıqlarını eşidin. Həm də onların qoxusunu
  təzə qovrulmuş ət. Və nə qədər dadlı və hiss etmək belə bir həzzdir.
  Və qızın eyni anda həm döşləri, həm də çılpaq ayaq altı yanıb. Sonra yenə qamçı ilə döyməyə başladılar. Zərbələr yenidən dərini yarıb qan tökdü. Çox ağrılı idi.
  Amma görünür, bu cəllad kifayət etmədi.
  İşgəncə verən əmr etdi:
  - Götünü yağlayın!
  Və cəlladlar qızın ombasına yağ sürtərək pəncə ilə vurmağa başladılar. Şahzadə zillətdən və ağrıdan belə fəryad edəcək. Və o, yenidən hər şeyə bulaşdı, atəşi ombasına gətirdi.
  Məşəl alovlandı. Və qız çox ağrıyırdı. Və o, eyni zamanda qızardıldığında uğultu: döşlər, dabanlar və eşşəklər.
  Sonra böyük cəllad onu və Veneranın sinəsini yağlamağı əmr etdi. Və bu, daha da alçaldıcı idi. İzdiham necə başladı, kişilər necə qışqırdılar, qadınlar da həyəcandan.
  Bütün bunlar necə də möhtəşəm və həyasız görünürdü. Çoxları həm kişiləri, həm də qadınları silkələyib masturbasiya etdi və düz meydanda cütləşdi.
  . FƏSİL? 12.
  Beləliklə, şahzadə qızın sinəsi bulaşdı.
  Və bundan sonra onun yanına məşəl gətirildi. Və bu, şahzadə üçün çox ağrıdı. O, özünə məxsus olmayan və sözün əsl mənasında ağrıdan qıvrılan səslə qışqırdı. Onun içində çox dəhşətli iztirablar var idi.
  Qız əzab çəkdi və qışqırdı, onu bir beluga məcbur etdi.
  Və cəlladlar qovrularaq işləyirdilər. Budur, böyük əzabçının əmri ilə katlardan biri manqaldan qızarmış çubuq çıxarıb qızcığazı polad, qırmızı ilə döyməyə başladı.
  geri. Digəri də qızarmış maşadan istifadə etdi və onlarla qızın yalın ayaqlarının barmaqlarını qırmağa başladı. Və son dərəcə ağrılı idi. Və şahzadə çox əziyyət çəkdi.
  O, sadəcə olaraq dözülməz əzab çəkdi və sonsuz ağrı okeanında üzdü. Amma başqa bir cəllad qızarmış çubuq götürdü. Və qızın eşşəyinə gətirdi. Və sonra itələdiyi kimi
  onun anusu. Şahzadə vəhşicəsinə qışqırdı və ağrının şokundan huşunu itirdi. Dərhal bir vedrə buzlu su ona dəydi. Qız onun reaktiv təyyarəsinin altına düşdü və oyandı.
  Onu yenidən qızartmağa davam etdilər: çılpaq altlıq, döşlər, döşlər, göt. Cəlladlar onun yalın ayaqlarının barmaqlarını sındırdılar, anusuna qırmızı-isti çubuq soxdular və istidən qızarmış polad qamçı ilə belinə döydülər. Və çox vəhşi və qəddar idi.
  Və izdiham tamamilə ləzzətlə həyəcanlandı: bu işgəncədir, bu işgəncədir ...
  Və qul şahzadə nifrət etdi. Bir qızı necə belə incitmək olar. Bu, ümumiyyətlə, mürəkkəb sadizmdir. Və beləliklə, mümkün deyil. Oğlan irəliləmək üçün özündə güc tapdı.
  Burada yenə yatırlar. Baş tacir dedi ki, sabah şəhərdə olacaqlar, oğlanlar da orada satılacaq.
  Şahzadə Albert bir az yedi, acgözlüklə bir qab su içdi və hələ də isti qumun üstünə uzandı. Oğlan gözlərini yumdu və az qala dərhal yuxuya getdi. Və xəyal etdi ...
  Sanki Spartak ordusundan olan bir nökər idi. Və bir şey bilir. Xüsusilə, Yunan qadını Eutibida'nın xəyanəti planlaşdırdığını və Crassusa liderin hiyləgər planını vermək istədiyini söylədi.
  üsyanlar. Və bunun qarşısı alınmalıdır. Yuxuda olan Şahzadə Albert artıq keçmiş şücaətlərini xatırlayır. Xüsusilə o, romalıları tələyə necə apardı.
  Baxmayaraq ki, bunun üçün işgəncə altında sorğu-suallara dözməli oldu. Sadə sözlərə inanmayan romalılar hər ehtimala qarşı kəşfiyyatçı oğlanı şallaqlayıb, qızdırılan dəmirlə yandırdılar.
  uşağın kobud dabanları. Albert ifadəsini dəyişmədi. Sonra romalılar dərədən keçərək tələyə düşdülər və orada məhv oldular.
  İndi Spartak Krass tərəfindən qarşı çıxdı. Spartakın yetmiş səkkiz minə yaxın, Krassın isə səksən minə yaxın əsgəri var. Üstəlik, romalıların süvarilərdə böyük üstünlüyü var.
  Beləliklə, döyüşdə ehtimallar aydın deyil. Bütün qullar yaxşı öyrədilmir. Bununla belə, Crassusun da qoşunlarında çoxlu yeniyetmələr var. Hər halda Spartak tələ hazırlayıb.
  İddiaya görə, Chris fikir ayrılıqlarına görə Spartakdan ayrıldı və ayrıca bir istehkam düşərgəsinə çevrildi.
  Crassus, əlbəttə ki, Chrisə hücum etməlidir və sonra qulların möhkəmləndirilmiş mövqelərinə hücum anında Spartak arxadan zərbə endirəcəkdir. Yunan Evtibida çox gözəl qızdır, aşiq oldu
  qulaqlarına qədər Spartakda. Lakin Spartak Sullanın dul arvadı Valeriyaya sadiq qaldı. Və sonra Eutibida qısqanclıq əsasında qisas almağa qərar verdi. O, artıq Enomayi aldatmağı bacarıb. Və iki alman legionu həlak oldu. Enomai özü də çoxlu qılınclarla deşildi. Bundan sonra Eutibida özü yaralandı və az qala öləcəkdi. Beləliklə, şahidlər yox idi
  və o, Spartakın tam etibarından həzz alırdı.
  Eutibida isə qısqanclığını məharətlə gizlətdi. Albret kitabdan bilirdi ki, Krisi güllələyənin satqın Eutibida olduğunu. Və sonra müharibənin gedişi üsyançıların xeyrinə olmayacaq. Otuz min Spartakçının ölümü böyük itkidir.
  Eutibidanın Spartakın planını Krassa çatdırması ilə yanaşı, o, Krisi də möhkəmləndirilmiş mövqelərdən çıxartdı. Bunu dərk edən Albert Krassa gedən yolda bu qızın qarşısını almaq qərarına gəldi.
  Onlar Eutibidanı tanıyırdılar. Bir yunan qadın yaraşıqlı, sarışın, əzələli bir oğlan görərək onunla dostlaşır. Və hətta sevgi dərsi də öyrətdi, bu çox gözəl idi.
  Əslində, oğlana qadına xoş gəlməyi öyrətmək əslində bahalı fahişə olan qız üçün çox sərin və xoşdur. Və fahişələr çox vaxt günahsız oğlanlara çəkilir. Onlar bundan və ən təbii orqazmlardan sadəcə unikal həzz alırlar. Albert gənc bakirə olardı. Və gözəlin toxunuşlarından istiyə, sonra soyuğa atıldı. Üstəlik, Eutibida yalnız gənc bir qıza bənzəyir, amma əslində o, artıq otuzdan çoxdur və neçə kişini sınamışdır.
  O, var-dövlət qazandı və varlı patrisilərə cinsi xidmətlər göstərərək özünü qullardan qurtardı. Sonra bir oğlan çıxdı, çox gözəl. Yaxşı, onu necə aldatmamaq olar?
  Albert, əlbəttə ki, bu oyunu çox bəyəndi, baxmayaraq ki, o qədər narahat olsanız da, deyəsən ürəyiniz sinənizdən sıçrayacaq. Və bir neçə qarşılıqlı və şiddətli orqazmlardan sonra çox yoruldunuz,
  çadırlarda yastıqların üstündə yuxuya getdiyini.
  Albert, əlbəttə ki, Eutibidin zərər verməsini istəmirdi. Amma üsyançılar birtəhər tələdən xilas edilməlidir. Gənc bir qıza bənzəyən incə nəvazişləri xatırlamaq, lakin mükəmməl bir qadının reallığı.
  Albert xatırladı ki, o, özü də Krassa külli miqdarda pul borcu olan zadəgan bir patrisinin oğludur. Və sonra ailə köləliyə satıldı. Oğlandan gözəl tunika, şalvar, çəkmə, papaq çıxartdılar. Məqsədinə soyundu və qul ticarətinə göndərildi. Nə qədər utancverici idi. O və qardaşı bir patris tərəfindən satın alınaraq karxanalara göndərildi. Baxmayaraq ki, oğlanlar
  cəmi yeddi yaşı var idi. Qızlar və analar plantasiyalara, tarla işlərinə getdilər. Heç olmasa açıq havadadır. Qardaşı ilə birlikdə çılpaqdırlar və nəzarətçinin qamçısına çırpılırlar,
  bir yetkin qul üçün təkər arabasını itələmək. Çox çalışdılar. Təbii ki, İtaliyanın cənubunda yay isti və çox işlədiyiniz zaman keçir. Amma qışda soyuq olur.
  Uşaqlar yüklərə tez uyğunlaşırlar. Və il ərzində daha da gücləndilər. Onların hamısı səkkiz yaşında olsalar da, yalın ayaqları iti daşların üzərində keratinləşdi. Və sonra onlara təkan verildi
  təkər arabası daha ağırdır. Və eyni zamanda başqa işlərdə də istifadə etməyə başladılar. Qullar yaxşı qidalanırdılar. Onlar şaxtada və yerüstü işlərini növbə ilə aparırdılar ki, tez əyilməsinlər.
  Beləliklə, uşaqlar böyüdü və gücləndi. Və hətta onları qladiator şagirdləri məktəbə aparırdılar. Orada Albert və Geta Spartakla qarşılaşdılar. Kim artıq azadlıq qazanıb
  qılıncoynatma müəllimi kimi yaxşı pul qazandı və üsyan hazırladı.
  Əvvəlcə qulların bəxti gətirmədi - süjetin üstü açıldı. Ancaq kiçik bir qul dəstəsi hələ də məktəbdən qaçdı. Və qaçaqlarla doldurularaq Vezuviə sığındı.
  Roma legionerlərinin zirvəyə ilk hücumu dəf edildi. Lakin sonra Spartak tələyə düşdü. Orada qullar aclıqdan öləcəkdilər. Ancaq Spartak pilləkənləri toxuyacağını təxmin etdi.
  Qullar aşağı düşdülər və birdən romalıları arxadan bir zərbə ilə öldürdülər. Beləliklə, şanlı qələbə Spartakı məşhur etdi və tezliklə o, böyük bir ordu topladı. Romalıları bir neçə məğlubiyyətə uğratdı, hətta iki konsulu da məğlub etdi. İndi Krassus onun rəqibi oldu. Yalnız inanılmaz dərəcədə zəngin bir patris deyil, həm də triumviratın üzvü: döyüşlərdə təcrübəsi olan Sulla, Pompey, Crassus. Yuli Sezar Spartakla döyüşmək üçün Roma ordusuna rəhbərlik etməkdən imtina etdi. Bəli, sonra Julius çox gənc idi və bu günə qədər böyük istifadə etmədi
  səlahiyyət. Və Romanın ən məşhur və ən yaxşı komandiri Pompey Şərqdə döyüşdü. Beləliklə, Krassusun namizədliyi ən yaxşısı kimi tanınmalıdır. Və Albertin onun üçün öz xalları var idi.
  Anası cırıq tunikdə, ayaqyalın halda üç qızı ilə tarlada çox işləyirdi. O, dərin günəş yanığı idi və çılpaq ayaqları bərkimişdi, amma daha da gözəl görünürdü.
  Məcburi pəhriz və daimi fiziki fəaliyyət onu incə və əzələli edirdi. Artıq otuzdan yuxarı olan anasının beli isə gənc qızın belinə çevrilib. Üç qız böyüdü və gücləndi. Saçları günəşdən ağarmışdı və dəriləri qaralmışdı. Bir sözlə, köləlikdə olan ana və beş uşaq sağ qalıb. Bəs ata haradadır?
  Kampaniyalarda həlak oldu, yoxsa varlandı? Bu başqa sualdır!
  Əynində yalnız bel paltarı olan Albert yolda qaçırdı. Nəsə fikirləşmək lazımdır. Sadəcə Eutibidanı oxla yıxmaq bir seçim deyil. Və düşünməli başqa nə var? Onun tullanmasını necə dayandırmaq olar
  Krasa? Çox fikir ola bilər, amma hamısının qüsurları var.
  Enomai ilə yaşadığı dövrdə olduğu kimi. Sonra Albertin ağlına yaxşı bir fikir gəlmədi. Bundan əlavə, o, Spartakın vaxtında olacağına və Enomaya konsul Heliumun qırılmasına imkan verməyəcəyinə ümid edirdi.
  Lakin hesablama özünü doğrultmadı. Alman qeyri-bərabər döyüşü qəbul etdi və hətta Romanın üstün qüvvələrinə iki legionu mühasirəyə almağa icazə verdi. Beləliklə, onlar qazana düşdülər və məhv oldular.
  Lakin Spartak bir az gecikdi və Enomayi xilas etməyə vaxtı olmadı. Düzdür, romalılar almanların legionları ilə döyüşdən yorulmuşdular və onların Spartakçıları onları tez məğlub etdilər.
  Qulların - iki Roma konsulunun sındırılması eşidilən bir hadisədir. Bu, Spartakı həqiqətən də yenilməz etdi və o, bütün zamanların və xalqların ən böyük sərkərdəsi sayılırdı.
  Lakin Spartak Romaya getmədi, İtaliyanın şimalına köçdü və burada Qaulların işğalı zamanı imperiyanı əhatə etməli olan Roma qoşunlarını yenidən məğlub etdi. Onda Albertin özü
  qəhrəman kimi döyüşürdü. O, yaşından çox güclü idi və əksər oğlanlar kimi çox çevik idi. Karxanalarda bərkimiş Albert həmişə bel paltarında ayaqyalın gəzirdi.
  bandaj. İtaliyada qış olduqca mülayim və şaxtalıdır, qar isə nadirdir. Baxmayaraq ki, əlbəttə ki, yıxılanda və ağ, tüklü və sərin üzərində ayaqyalın qaçırsan,
  hətta gözəldir. Oğlanın dabanları o qədər tüklüdür ki, soyuqluğu hiss etmir. İstənilən havada və yağışda ayaqyalın və çılpaq geyinir və ən azı asqırır.
  Geta da onun qardaşıdır - demək olar ki, əkiz və eyni yaşda, demək olar ki, eyni çevik, təcrübəli və güclüdür.
  Albert nə edəcəyi ilə bağlı qardaşından məsləhət istəməyə qərar verdi.
  O, tamamilə məntiqlə təklif etdi:
  - Bizdə yuxulu giləmeyvə tincture var. Guya sevgi dərsi üçün Eutibidaya gəl və onu stəkana tök. O, gecələr yatacaq və Krassunun düşərgəsinə qaçmayacaq!
  Albert razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Düzgün! Ancaq tələsməliyik!
  Eutibida qara saçlı və qısa, kiçik döşləri olan kövrək bir qız idi. Onu hətta yeniyetmə ilə də səhv salmaq olar. Albert üçün o, heç də yaşlı qadın kimi görünmürdü və o, sevgi dərsi almağa məmnuniyyətlə getdi. Eutibida uşağı böyük məmnuniyyətlə sevirdi, elə bir yaşda idi ki, həzz vermək üçün yenicə çatmışdı.
  qız. Albertin anası olacaq yaşda olmasına baxmayaraq, o, o qədər məsum və şirəli görünürdü ki, Albert dərhal sevgi qızdırmasına atıldı.
  Eutibida isə bu dəfə daha tez bitirmək istədi. və orada o, gözəl oğlan Alberti öpməyə başladı. Sonra onu yəhərlədi ... Və qəzəbli bir qaçışla onu apardı. Albert xoşbəxtlik yelləncəklərinə minirdi. O, inanılmaz dərəcədə yaxşı və sadəcə gözəl idi. Zövq təsvirolunmazdır. Oğlan da ləzzətlə donuz kimi qışqırdı və ehtirasla inlədi
  Eutibidin vəhşi orqazmlarından. Ən çətin hissəsi burada dayanacaq. Yunan qadını çox yaxşı idi və onu həzz dalınca apardı. Albert, karxanalarda və qladiatorların daimi və qəddar məşqində, özündə fenomenal dözümlülük inkişaf etdirdi. Deməli, o, çox şeyə qadir idi. Və hər iki sevgili bir neçə saat cinsi əlaqədə olublar.
  Axırda taqətdən düşdülər və Eutibida oğlanın əzələli qarnında yuxuya getdi. Albert iradə səyi ilə yuxuya qalib gəldi və yunan qadınının stəkana tincture damcıladı. Bundan sonra Albert təmiz vicdanla yuxuya getdi.
  Eutibida həqiqətən oyandı və mexaniki olaraq əlini şərab qədəhinə uzatdı və tez bitirdi. Sonra çıxışa tərəf getdi. Krassa Spartakın məkrli planı haqqında məlumat vermək lazımdır. O, üsyanın liderindən qisas alacağına əmindir. Eutibida sandalını geyindi. O, ayaqlarının kobud olmasını istəmirdi. Ayaqyalın qıdıqlamaq xoş olsa da, yuvarlaq,
  oğlana kobud daban. O, çox yaraşıqlıdır və onun nazal altlığı heç bir hissiyatını itirməyib və siz bu uşağı güldürmək üçün qıdıqlaya bilərsiniz.
  Çox heyif ki, belə bir oğlan tutulubsa. Lakin o, Krassdan oğlanı ona verməsini xahiş edəcək və o, onun evinin qulu olacaq. Və böyüyənə qədər onu sevindirəcək.
  Və sonra onu karxanalara göndərəcək ... Sirkdə daha yaxşı qladiator yoxdur, o, qılıncla çox yaxşı döyüşür və arenada daha çox pul qazanır.
  Qız atın üstünə atladı. Ancaq düşərgədən uzaqlaşmağa vaxt tapmamış o, fırlanmağa başladı və atından düşdü. Yuxulu giləmeyvə işə yaradı.
  Sübh çağı Spartak meşədə pusquda gizlənmək üçün düşərgəni tərk etdi. Eutibida huşsuz vəziyyətdə tapılıb. Onu özünə gətirmək mümkün olmadı. Qız bərk yatmışdı. Və onu yaralıların daşındığı vaqona qoydular.
  Albert Spartakın ordusunu təhlükədən xilas edə bildiyi üçün çox sevindi. Və o, çox şeyə nail olub.
  Bu vaxt Spartak və Kris ayrıldılar. Qullar əhəmiyyətli istehkamlar qurdular və buna görə də Krassus ordusunun hücumuna tab gətirə bildilər. Spartakçılar bütün izləri gizlətdilər və maskalandılar.
  Bütün təsadüfi çobanlar tutularaq saxlanılıb. Beləliklə, bir milçək belə uçmayacaq.
  Krass həqiqətən Spartak və Krisin mübahisə etdiyi və ordusu ilə birlikdə keçmək üçün hərəkət etdiyi barədə məlumat aldı. O, Krisi əzəcəyini, sonra isə Spartakla ciddi məşğul olacağını gözləyirdi.
  Krassusun ordusu böyük idi, lakin eyni zamanda intizamlı idi. Spartak özü də qul yetişdirməyi bacardı və onlar böyük orduları məğlub etdilər. Və onun ordusunda təkcə qullar yox idi.
  Kasıblardan çoxlu azad vətəndaşlar Spartakın sıralarına qoşuldular. Və bu, həqiqətən də ümummilli hərəkat idi.
  Crassus Chrisə doğru irəlilədi. O, otuz min üsyankar qulla özünü qalalı bir yerə bağladı. Krassus altı legionu döyüşə atdı. Onlar üsyançıların sığındıqları yüksək şaxtaya hücum etməyə getdilər. Orta boydan bir qədər yuxarı döyüşən, lakin çox geniş çiyinli və çevik, Romanın ən yaxşı qladiatorlarından biri olan Krisin özü döyüşə qaçdı.
  O, eyni anda iki qılıncla vuruşdu və divarlarda dayandı. Qullar əvvəlcədən saxlanmış daşları və yandırıcı qarışığı olan qabları atdılar. Romalılar əhəmiyyətli zərər gördü və indi onların hücumu batdı. Krassus ordusunun bir çox əsgəri divarlar altında həlak oldu. Sonra Crassus qəzəblə daha səkkiz legion atmağı əmr etdi - demək olar ki, bütün piyadaları. Və şiddətli hücum yenidən güclə başladı.
  Romalılar itkilərdən asılı olmayaraq irəli dırmaşdılar. Və sanki bütün yanaşmaları cəsədləri ilə atdılar. Ancaq dırmaşdılar və dırmaşdılar. Kris hamı ilə döyüşürdü.
  Romalılardan az qala üç dəfə az olan üsyançıları ən zəif yerdə örtmək üçün onlarla birlikdə qalmağa qərar verən Albert də döyüşdü. Albert çox çevik və güclü oğlan idi. Onun qaralmış və əzələli bədəni sanki tərlə parıldayırdı. Əsl qəhrəman kimi döyüşdü və əyilməz şücaət göstərdi.
  Və onun çılpaq dabanı legionerin çənəsinə çırpılır. O biri kəsiləcək. Və yenə oğlan kəsir. Dəyirman qılınclarla qəbul təşkil edir və bir Romalının kəsilmiş başı düşür.
  Bu onun cəsarəti və gücüdür.
  Albert sərt uşaqdır. Və burada yenidən Roma əsgərləri yıxılır və yıxılır. Və yenə də oğlan şahzadənin çılpaq, yuvarlaq dabanı legionerin çənəsini qırır.
  Nəhayət, Krassus on beş min atlıdan ibarət son ehtiyatını döyüşə atır. Bütün ordu və o, Romadan gələn əlavələrlə birlikdə hücuma atılaraq səksən beş minlik bir gücə çatdı. Və onlar artıq aşıb-daşır.
  Lakin Spartak anı vaxtında təxmin edərək, pusqudan qırx min piyada və səkkiz min atlını geri çəkir. Və yeni bir döyüş başlayır. Qullar Roma ordusuna hücum edir
  arxaya. Zərbə də, hücum da dəhşətlidir.
  Spartak özü döyüşə gedir. O, iki dəfə çox kəsmək üçün iki qılıncla döyüşür. Əsl nəhəng və sanki polad əzələlərdən toxunmuşdur. Spartakın neçə yaşında olduğunu heç kim dəqiq bilmir.
  O, azad doğulub, lakin oğlan ikən əsir götürülüb. Onda onun cəmi doqquz yaşı var idi, ancaq on iki yaşında görünürdü və daş karxanalarına göndərildi. orada qeyri-adi gücünü və dözümlülüyünü göstərdi və qladiatorlara çoxlu pula satıldı. Ən güclü və çevik qullar tez-tez karxanalardan ölüm məktəblərinə satılırdı. Ola bilərdi
  böyük qazanc əldə etmək. Və qladiator olanın azadlıq şansı var. Yalnız yüz döyüşdən sonra sağ qalmaq lazım idi. Spartak sağ qaldı və məşhurlaşdı.
  Və azadlığını əldə etdikdən sonra legioner kimi Roma ordusuna qatıldı. Orada şücaət və cəsarətə görə yüzbaşı rütbəsi və bir neçə mükafat alacaq. Lakin sonra Romalılar işğal etdikdə
  Trakya qaçdı və artıq həmyerliləri ilə birlikdə döyüşdü. O, yenidən ələ keçirildi və azad edilmək hüququ olmadan qladiatorlara satıldı. Amma arenada parlamağa davam etdi
  Və sonda onu Sullanın arvadı, gözəl Valeriya aldatdı. Və Spartakın növbəti parlaq qələbəsindən sonra o, nəhəng ərini qəhrəmanı əfv etməyə inandırdı.
  Və Spartak yenidən azad oldu.
  Bəli, o, böyük insan idi. Və o, bütün Roma İmperiyasının ən yaxşı qladiatoru sayılırdı. İndi o, elə hədə-qorxu ilə hack edirdi ki, dastanın əsl qəhrəmanı kimi.
  Romalılar ikiqat zərbə altında qaldılar və xüsusi olaraq həlak oldular. Və bu, onların tam məhvi idi. Crassus, əlbəttə ki, əvvəlcə öz dərisini xilas etməyə çalışdı.
  Qılınc döyüşündə Spartakın rəqibi olmadığı aydındır. İndi isə Spartakçılar romalıları məğlub etdilər.
  Döyüşən Albert yalın ayağı ilə bir Roma generalının çənəsini sındırdı. Nə qədər cəsarətli oğlan idi. Bu da onun qəhrəmanlıq dastanı idi. Bu igid oğlan necə döyüşürdü.
  Və digər döyüşçülər necə vuruşdular. O cümlədən Chris və Grannik və qalanları. Çarəsizlik və qan tökülməsi idi. Qladiatorların ordusu qalib gəldi, romalıların ordusu isə məhv oldu.
  Roma İmperiyasının rütubəti yerə düşdü. Və bu, əsl fəlakət idi.
  Və Crassus qara atlı döyüş meydanından qaçdı. Və bu, böyük bir ordunun məğlubiyyəti və məhvi idi. Otuz mindən çox romalı öldürüldü və on beş mindən çoxu əsir götürüldü.
  Əslində, ordu Roma yolunda dayanmaq üçün mövcud olmağı dayandırdı. İndi isə Spartakın Əbədi Şəhərə yolu açıqdır.
  Bir vaxtlar qullar öz ölkələrinə qayıtmaqdan imtina edirdilər. Və onlar Romaya getmək istəyirdilər. Və bu dünyada görkəmli bir zəfər və real tarixdə məğlubiyyət aldı.
  Bəxt çarxı belə fırlanır. Və bundan sonra nə olacaq ...
  Albertin bunu görməyə vaxtı yox idi, çünki... o, ayıldı və nəzarətçinin bəlası ilə döyüldü.
  Mixail-Vladimir Qorbaçov-Putin yatdıqdan sonra Çinə uçdu. Söhbət konstruktiv keçdi. Amma ticarət müqavilələrindən başqa konkret heç nə yoxdur. Çinlilər gözlənilmədən əsirlərini Sibirə təklif etdilər və bu, onlara uyğun gəldi.
  Sonra Qorbaçov-Putin geri qayıdıb Mao Tszedun və Den Syaopinin abidələrinin ucaldılmasını əmr etdi.
  Sonra yenə yatağa getdi və gördü;
  Albert şəhərə tərəf getdi. O, taleyində dəyişiklik gözləyirdi. Və bu ona ilham verdi. Tezliklə mal-qara kimi satılacaq. Və gözəldir.
  Daha çox kobud kimi. Yaxşı, kim istəyər ki, özünü bu cür alçaltmağa məruz qoysun.
  Oğlan yalın ayaqlarını qumun üstünə basıb oxudu:
  - Kralların qürurlu nəsli,
  Mən qul və axmaq kimi çılğınam!
  Sonra nəzarətçilər onu qamçı ilə döydülər. susmalı oldum. Yenə avqust uşağı başqa uşaqlarla birlikdə ağır araba çəkirdi.
  Oğlan xoş bir şey təsəvvür etməyə çalışdı.
  Məsələn, o, Romaya hücum edən Atillanın ordusuna hücum edən bir oğlandır. Və o, imperiyanın mövqelərinə girən barbar ordusuna qarşı qılıncla döyüşür.
  Albert çılpaq dabanı ilə hücum edən dəstənin liderini çənəsindən hərəkət etdirdi. O, yerə yıxıldı və dişləri ağzından uçdu. Və gülməli.
  Düşmənlərlə döyüşən Albert qılınclarla dəyirman tutdu - barbarları kəsdi və oxudu:
  - Heç kim sübut edə bilməzdi
  Hamımızın bir olduğumuzu...
  Amma inanın ki, Allah var
  Və tamamilə sadəlövh!
  Baxmayaraq ki, oğlan dərhal səhv etdiyini xatırladı. Şeytan, yəni bədənini ona satdı. Amma qoşunla necə döyüşmək olar. Qız şəklində olan İblis isə çox gözəldir.
  Həqiqətən də kainatın ən gözəl və mükəmməl mələyi. Lucifer parlaqdır! Bu, həqiqətən güc və gücdür.
  Albert qarda ayaqyalın gəzən cır-cındırlı bir qızı təsəvvür etdi. Və zərif izlər buraxır. Deyək ki, əladır.
  Oğlan özünü bir nağılda hiss edirdi. Və o, həqiqətən, tullanmaq və tullanmaq istəyirdi. Budur, əllərində iki qılıncla bir qızı qardan keçirən mühafizəçiyə tərəf qaçırlar.
  Təbii ki, bu şəkildə ona soyuqluqla işgəncə verirlər. Bəli, Albert özü də üzgüçülükdə tək başına idi və buna görə ümidsizcəsinə kəsdi. O, qılıncla dəyirman işlədir və birdən üç başı kəsir.
  Sonra deyir:
  - Biz dünyanın ən güclüləriyik!
  Oğlan isə çılpaq ayaq barmaqları ilə iynələr atır, mühafizəçiləri vurur.
  Sonra qızın qollarından tutub deyir:
  - Mənimlə gəl!
  Bir yeniyetmə qız ondan soruşur:
  - Sən kimsən?
  Balaca oğlan ah çəkərək cavab verir:
  - Mən keçmiş şahzadəyəm!
  Qız yalın ayağını qarda möhürləyərək qətiyyətlə bəyan etdi:
  - Keçmiş şahzadələr yoxdur!
  Albert razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bəli, mən qulam, amma padşahın ruhu!
  Və onlar yalın ayaq izlərini qoyub qarda hərəkət etdilər. Kai və Gerdanı xatırladan bir şey.
  Qız Albertdən soruşdu:
  - Krallığınız var?
  Oğlan cavab verdi:
  - Bəli var!
  Qız razılaşaraq başını tərpətdi.
  Və biz padşah olacağıq!
  Albert əminliklə təsdiqlədi:
  - Bəli biz edəcəyik!
  Sevginlə gəzmək belə yaxşıdır. Qoy əslində çılpaq kobud dabanlarınızın altında yanan qum, fantaziyalarınızda isə buzlu qar var.
  Bəli, çox gözəl demək lazımdır. Və sən oğlansan və yaxşısan.
  İndi şahzadə yenidən necə döyüşdüyünü xəyalında çəkir. Və cəsarətlə düşmənləri kəsən qılıncları yelləyir. Xeyr, Roma İmperiyası əbədi olacaq. Romanın problemlərindən biri də imperatorların tez-tez dəyişməsi, sabit sülalənin olmamasıdır. Dünyanın ən sabit sistemi budur: Vatikan, sabitliyini qoruyaraq iki min il mövcud ola bildi.
  Lakin Roma İmperiyası o qədər də uzun sürmədi. Baxmayaraq ki, onun inanılmaz xassələri və canlılığı var idi.
  Və nə olacaqdı... Albert elə təsəvvür edirdi ki, o, imperatoru, Mürtəd Julianı xilas edir. Romaya bütpərəstliyi kim qaytardı. İndi deyək ki, terminator oğlan müdaxilə edir
  tarixin gedişatında ... Və imperatoru xilas etmək üçün parfiyalıları qılıncla kəsir. Qədim Roma isə qalib gəlir. Beləliklə, Parfiya Roma vilayətinə çevrildi. Julian o qədər uzun müddət hökm sürür ki, oğulları və nəvələri qazanmağı bacarır. Və onun sülaləsi sabit və şanlı olur. Və Julian böyük adlanırdı. Və xristianlıq üçün dəb keçdi. Baxmayaraq ki, təsirsiz qalmadı.
  Əsas Allah və Kainatın Yaradıcısı Xron Romada peyda oldu. O, başqa tanrıların Atasıdır və yaradıcısıdır. Bu, tövhidin bir nümunəsidir. Allahın oğulları, Roma imperatorları ayağa qalxdılar.
  Qədim Roma dağılmadı, əksinə, uzun müddət mövcud oldu və bəşəriyyət romalılar tərəfindən vahid bir imperiyada birləşdirildi. Hansı ki, kosmosu araşdırmağa başladı.
  Bəli, həqiqətən gözəl idi.
  Ümumdünya Roma İmperiyası. Arxiqomoteizm isə ən dəbdə olan dinə çevrilib - Allahın ilk növbədə insan olması. Və insan həqiqətən də ən güclü varlıq oldu
  Kainat qalaktikaya yayılır. Qoy belə olsun!
  Albert çılpaq ayağını möhürlədi və sızladı:
  - A kişi, bu qürurlu səslənir!
  Və mən düşündüm ki, axırda insanlar çarmıxa çəkilmiş Məsihə iman gətirən yazıq məxluqlardır, sanki O, Uca Tanrıdır. Əslində belə bir şeyə inanmaq dəlilikdir.
  Və insanlar buna necə inanır? İslam bu baxımdan daha məntiqli, daha sadə və daha cəlbedici görünür. İslam qaydalarına əməl edin, əbədiyyətdə hərəm, saray, ziyafət və qul taparsınız.
  Düzünü desəm, Allah nə üçün Namaz və ya Ramazana ehtiyac duyur? Doğrudan da, niyə? Yaxud Allaha Məkkəyə həcc nə verir. kimi ağır əmrləri İslamdan çıxarın
  şərab və donuz ətinə qadağa qoyulacaq və bütün planet buna cəlb olunacaq. Və həqiqətən, donuz əti niyə pisdir? Dadlıdır və donuz əti erkən və sərfəli olur. Və nə şirəli və yaxşı bəslənmiş bir donuz balası!
  Albert təbəssümlə dedi:
  - Bir nağıla görə özünüzü yaxşı yeməkdən məhrum etmək axmaqlıqdır!
  Bəli, içmək də yaxşıdır. Əlbəttə ki, mülayim və yaxşı şərabda. Bir az və qırmızı şərab içsəniz, o zaman hətta faydalıdır. Və mürəkkəb ah və ya moonshine deyil. Bəli və araq da sui-istifadə edilmədikdə faydalıdır!
  Albert oxudu:
  O, çox susamışdı
  Yemək istəyirdi...
  General istəyirdi
  Üzünüzə bir barmaq parıldadın!
  Sonra Albertin üzərinə qamçı düşdü. Deyirlər, çılpaq qulun oxumağa heç nəsi yoxdur.
  Ancaq yenə də daha əyləncəlidir. Doğma bir şey haqqında düşünürsənsə. Və insanlar iman üzündən sevinc və dincliyi necə itirirlər. Oh, insanlar həqiqətən daha ağıllı və daha mütərəqqi ola bilərlərmi?
  Və ulduzlara uçacaqlarmı? Və onlar dini bir dopinqdə əriyib rüsvay olacaqlar!
  Albert ağır ah çəkdi... Din heç də onun istədiyi kimi deyil. Günah etmək və cəzasız davranmaq daha yaxşıdır. Bu, həqiqətən şirinliyin son nöqtəsidir.
  Düşmənlərlə döyüşüb qalib gələndə, daha da çox. Və son dərəcə sərindir.
  Oğlan həvəslə oxudu:
  - Mən səni sevirəm günah və ümid edirəm ki, qarşılıqlı olsun!
  Və oğlan yenidən kürəyinə çırpıldı ... Bəli, darıxmayacaqsan ...
  Onlar şəhərə axşam saatlarında çatdılar. Qullar sabah satılmalıdır. Oğlanları şlanqdan su tökdülər, yedizdirdilər ... Üstəlik, bu dəfə yeməkləri həmişəkindən çox səxavətlə verdilər, balıq, ət, tərəvəz və meyvələr verdilər. Bizi saman və ədyalla çarpayılara apardılar. Və gənc qulların bir az daha yata biləcəyini bildirdilər. Və güc qazan.
  Bir sözlə, gözəl yat.
  Və Albert yuxuya getdi və Spartak və onun üsyanı haqqında gözəl yuxusunun davamını gördü.
  . FƏSİL? 13.
  Əslində Krass məğlub olur və indi qullar Romaya doğru hərəkət edir və onların ordusu artır. İki həftə ərzində Spartak ordusuna iyirmi mindən çox qul gəldi. Və doxsan beş minə çatdı. Süvarilər də doldu.
  Spartak Roma yaxınlığında dayanmışdı. Krassus ordusunun qalıqları yeni əlavə qüvvələr alaraq əlli min əsgər toplayıb Kapuaya yerləşdilər. Romaya hücum uzanarsa, arxadan zərbə vurmağa gələ bilərdilər. Krassusun məğlubiyyətindən qorxan Senat təcili olaraq Asiyadan Pompeyi, İspaniyadan isə Lukumu geri çağırdı. Amma gəmilərdə belə uzun məsafələri qət etmək vaxt tələb edirdi. Beləliklə, indi Spartak bir dilemma ilə üzləşdi: Romaya hücum etmək, yoxsa əvvəlcə Krassu bitirmək? O, həm də şəhərdə möhkəmləndirilmiş mövqe tuturdu və bu, o qədər də asan deyildi
  Capuanı götürün. Əgər götürsəniz, üsyançıların itkiləri o qədər yüksək ola bilər ki, Roma üçün kifayət qədər qüvvə olmayacaq.
  Albert Spartaqa əvvəlcə Kapuanı götürməyi məsləhət gördü. Və o, oğlan, qəfil zərbə ilə Krassın ordusunu ələ keçirmək üçün orada yeraltı keçid tapmağa çalışacaq.
  Spartak bununla razılaşdı. Hər gün rəsmi olaraq azad olanlar arasından minlərlə qul və kasıb onun yanına gəlirdi. Qullar da Romadan qaçırdılar.
  Albert çirkli qadın tunikasını geyindi və onun ağ, dəbdəbəli saçlarını yudu. Beləliklə, o, daha çox gözəl siması ilə bir qıza bənzəyirdi. O, topuqlarına və biləklərinə qəpik şüşə bilərziklər asıb. Və o, rəqqasə qız adı altında Kapuaya girməyə qərar verdi. Onun yanında əsl qız da var idi: bacısı Rodopeya. Rəqs edən iki qız daha az şübhə doğurmalı idi.
  O vaxtlar müharibə qadın işi deyildi, hətta qızların gördüyü iş deyildi. Ancaq casus oğlanlar olduqca yaygındır və Roma polisi həyəcan vəziyyətindədir.
  Rhodopeia və Albert yalın ayaqları ilə şillə vurdular. Hava isti idi və mən sandal geyinmək istəmirdim. Üstəlik, köləlikdə olan uşaqlar ilin istənilən vaxtında ayaqqabı vərdişlərini tamamilə itirdilər.
  Albert və bacısı daha on iki min nəfərin Kapuaya gəldiyini gördülər, Əbədi Şəhərdən gətirilən iki legion Roma əsgəri oradan dəniz yolu ilə gəldilər.
  Beləliklə, Crassus, cənub şəhərlərindən bir az daha dolğunluğu nəzərə alaraq, təxminən səksən min əsgər toplamalıdır. Belə bir ordunu arxa cəbhədə buraxmaq çox risklidir...
  Roma yaxşı möhkəmləndirilmişdir. Ciddi silahlar daşıya bilən, özlərini müdafiə edəcək qədər gənc və yetkin olan yüz on min azad adam var. Beləliklə, güclü istehkamları olan Əbədi Şəhəri ələ keçirmək o qədər də asan deyil. Və bu başa düşülməlidir.
  İstənilən halda, Romanın mühasirəsi uzana bilərdi və Krassın tikanı çəkilməli idi. Spartakın artıq yüz mindən çox döyüşçüsü var, lakin onların əhəmiyyətli bir hissəsi yeni gələnlər və yeni qoşulmuş qullardır.
  Üstəlik daha çox əsir Romalılar. Spartak onlarla nə edəcəyini bilmirdi. Edam çox qəddardır. Lakin onlar qorunma və yemək tələb edirdilər. Lakin Crassus, sıralarını artırmaq istəyən qızıl fidyə təklif etdi. Ancaq Spartak, onsuz da sürətlə böyüyən Krassus ordusunu artırmaq istəmədi.
  Albert başa düşdü ki, onların qarşısında çətin bir vəzifə var və bunun sadəcə şəhərə soxulması kifayət deyil. Uşaqlar: bir oğlan və bir qız, darvaza yaxınlaşdı. Onlar yaraşıqlı, ağ saçlı idilər və əsgərlər qızları pulsuz rəqs etməyə və oxumağa məcbur edir, onları ümumiyyətlə zorlayacaqları ilə hədələyirdilər. Alberta Eutibida mənə yaxşı rəqs etməyi öyrətdi və Rodopeya bunu bir çox qızlar kimi bilirdi.
  Çimdiklədilər və darıxdılar...
  Albert dərindən nəfəs aldı. Eutibida üç gün dalbadal yatdı və Albertə çox qəzəbləndi. Amma qadının ürəyi paradoksaldır. O, birdən oğlanın ona nə qədər ağıllı olduğunu anladı
  daha çox ehtiras. Və üsyançıların işinə bir daha zərər verməyəcəyinə and içərək daha da aşiq oldu. Üstəlik, Spartak obrazı sönmüş, qısqanclıq unudulmuş və ona yeni bir ehtiras, cavan ayğır Albert yaranmışdır. Bu o deməkdir ki, ruhun boşluğu dolacaq.
  Bundan əlavə, Eutibida özü bir qadın üçün adi orta boyda idi və bəlkə də Spartakdan başqa, iri kişiləri sevmirdi.
  O, ümid edirdi ki, Albert çox böyük olmayacaq. Böyük kişilər yataqda əylənməyi çətinləşdirir. Amma heç nə oğlan öz yaşına görə normal görünmür,
  yalnız çox güclü və Apollon kimi əzələ relyefi ilə. Və belə bir gənclə qucaqlaşıb öpüşmək necə də gözəldir. Dəri hamar, təmiz, tüksüz və toxunuşa qədər yumşaq olduqda,
  qız kimi. Və öpüşlər oğlanla çox şirin olur.
  Eutibid, lakin Albert hər ehtimala qarşı öz planlarına həsr etmir. O, bacısı Rhodopeia ilə birlikdə Kapua boyunca getdi.
  Qız ondan soruşdu:
  - Yaxşı, bəs biz gizli yeraltı keçidi harda axtaracağıq?
  Oğlan əminliklə cavab verdi:
  - Şəhərin ən yaşlı sakinini tapmaq lazımdır. O, yəqin ki, yeraltı keçidin harada gizləndiyini bilir.
  Rhodopeia güldü və cavab verdi:
  - Şəhərin ən yaşlı sakini, bəlkə də, dəlilik olmasa da, bilir. Biz ona necə ödəyəcəyik?
  Albert əminliklə dedi:
  Gəlin rəqs edək, ya mahnı oxuyaq, ya da bəlkə hər ikisi!
  Qız razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Əgər belədirsə, onda mütləq tapacağıq!
  Uşaqlar yalın ayaqlarını səkilərin qızdırılan daş daşlarına möhürləyirdilər. Onlar meydana çıxıb mahnı oxumağa, rəqs etməyə başladılar. Həm də əllərinizlə gəzin. Əksəriyyəti əsgərlərdən ibarət olan tamaşaçılar təmkinli alqışlarla qarşıladılar. Bir neçə tərk edilmiş mis as. Hər halda, kifayət qədər yemək. Siz də sandalet ala bilərsiniz, amma indiyə qədər bu artıqdır.
  Rhodopeia, izdihamdan yaşlı bir qadın seçərək soruşdu:
  -Bəs Kapuanın ən yaşlı sakini kimdir?
  Qıza baxıb soruşdu:
  - Bəs niyə lazımdır?
  Rhodopeia vicdanla cavab verdi:
  - Biz gəncik və bilik istəyirik!
  Qadın təbəssümlə cavab verdi:
  - Bilik istəyirsənsə, oracle getməlisən!
  Qız mənfi şəkildə başını tərpətdi.
  Bizə daha çox bilik lazımdır!
  Qadın şübhə ilə onlara baxdı.
  - Siz təsadüfən Spartakın casusları deyilsiniz? Bəlkə sizi polisə təslim etmək lazımdır ki, dabanlarınız qovrulsun?
  Rhodopeia təbəssümlə cavab verdi:
  - Niyə ehtiyacımız var? Biz Romanın azad vətəndaşlarıyıq və özümüz üçün yaxşı pul qazanırıq. Qullar isə qalib gələcək, dağıntı və ölüm olacaq.
  Qadın ah çəkib cavab verdi:
  - Bəlkə... Mən özüm də qorxuram bu qaçaq qullardan! Ancaq şəhərin ən yaşlı sakini ilə tanış olmaq istəyirsinizsə, o zaman Venera məbədinin yaxınlığında yaşayır. Yeri gəlmişkən, onun dərin yaşlı qadın olduğunu belə deyə bilməzsən. O, keşiş idi və məbəddə hetero kimi xidmət edirdi. O, çox şey bilir!
  Rhodopeia başını tərpətdi.
  - Sağ olun! Onun evi necədir?
  Qadın əminliklə cavab verdi:
  - Sarıdır, dərhal taparsan!
  Qız yenə başını tərpətdi və oğlana yaxınlaşdı və cığıltı ilə:
  - Getdi!
  Albert cavab verdi:
  - Bir az daha oxuyaq. Yaxşı pul axını kimi görünür.
  Rhodopeia təəccübləndi:
  - Pul lazımdır? Bəli, bütün pisliklər puldan gəlir!
  Oğlan başını mənfi tərzdə tərpətdi.
  - Bütün pisliklər puldan deyil, onların yoxluğundandır!
  Qız güldü və dedi:
  - Bəlkə haqlısan! Amma işləməsək, o zaman özümüz üçün xoşbəxtlik qurmayacağıq!
  Albert çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - Mən də hərdən fikirləşirəm ki, niyə qiyam qaldırdıq? Bununla belə, insanların başına xoşbəxtlik düşməyəcək. Və belə çıxa bilər ki, biz Romanı məhv edəcəyik. Amma imperiyanın despotizmi
  hər bir zəifin üzərində hər güclünün diktaturası ilə əvəz olunsun!
  Rhodopeia çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - İstənilən güc zorakılıqdır... Gücün olmaması isə zorakılıq doğurur. Deməli, bəlkə bir despotizm digərini əvəz edəcək. Və istənilən despotizm tam anarxiyadan yaxşıdır.
  Spartakın Sezar kimi bir şey olub-olmayacağını düşünün. Və qul olan ağa, ağa isə qul olacaq. Amma bunun mahiyyəti dəyişmir. Kim heç kim idi, hər şeyə çevrildi?
  Və ya əksinə, heç nə? Və ümumiyyətlə, Yer planetində xoşbəxtliyin olması üçün sən uca Tanrı olmalısınız. Məsələn, ilk növbədə qocalığı ləğv edin və bütün insanları əbədiləşdirin
  gənc və gözəl. İnsanlar isə ölümsüzlük aldıqdan sonra xoşbəxtlik quracaqlar! Həqiqətən, əgər həmişə gənc və gözəlsinizsə, tələsmək üçün heç bir yeriniz yoxdur. İnsanların ölməsi faktdır
  qorxulu! Və bu ədalətsizlikdir - insan əbədi yaşamağa layiqdir!
  Burada uşaqlar mis pul yığaraq bir az daha rəqs edib oxudular. Sonra Venera məbədinə gəldi. Və sonra rəqs etməyə başladılar. Legionerlərdən biri Alberti ayağından tutub sığallayıb.
  Oğlan iyrəndi və o, az qala çılpaq dabanı ilə libertini çənəsinə apardı, amma özünü saxlaya bildi. Legioner gümüş sikkə atıb fısıldadı:
  - Mənimlə yatın qızıl xanımlar!
  Albert qışqırdı:
  - Mən bakirəyəm! Və günahsızlığımı qoruyun!
  O, hiyləgərcəsinə gülümsədi və mızıldandı:
  - Ola bilər və ağız! Sənə iki qızıl verəcəyəm!
  Albert geri atıldı. Hiss etdi ki, bir az daha və zəli öldürün. Yaxşı, fırtına keçdi.
  Oxuyub qurtarandan sonra uşaqlar keçmiş keşişin evinə gedib zəngi basdılar.
  Onu bel paltarında olan bir oğlan açdı. O, təzim edib dedi:
  - Xanım dilənçiləri sevmir!
  Albert onsuz da kifayət qədər ağır olan pul çantasını silkələdi.
  Biz dilənçi deyilik!
  Oğlan şənləndi
  - Keçmək!
  Kahin divanda uzanmışdı. O, həqiqətən də olduqca gənc görünürdü və ağları parıldayırdı. Beləliklə, o, otuz beş yaşında görünür, qırx yaşından çox deyil, olduqca gözəl bir qadındır.
  O, oynaqlığını itirmədiyini göstərərək qəfil divandan qalxıb soruşdu:
  - Nə istəyirsən oğlan?
  Albert gurultu ilə:
  - Mən qızam...
  Qadın güldü.
  - Mən səni başa düşürəm! Sən oğlansan və Spartak üçün casussan!
  Albert təbəssümlə cavab verdi:
  - Haqlı işə kömək etmək pisdir?
  Kahin məntiqlə qeyd etdi:
  - Yaxşı, Roma İmperiyasını məhv edirsən, bəs onda necə? Kiçik dövlətlər olacaq, amma əsarət və əzab qalacaq. Və daha çox ola bilər!
  Albert məntiqlə qeyd etdi:
  - Deməli, biz ədalətli dövlət qurmaq istəyirik ki, orada qullar, ağalar da olmayacaq, hamı bərabər olsun!
  Kahin qeyd etdi:
  - Hamı bərabər ola bilməz! Siz, məsələn, həmyaşıdlarınızdan daha güclü və çevik döyüşçüsən! İnsanlar doğuşdan qeyri-bərabərdir və buna görə də bərabərsizlik əbədidir!
  Oğlan başını tərpətdi.
  - Amma biz elə bir dövlət qurmaq istəyirik ki, orada hər kəs doğuşdan bərabər imkanlara malik olsun. Və heç kimin köləliyə satılmadığını. Hər kəs üçün əbədi azadlığa sahib olmaq və tanrılara qanlı qurbanlar gətirməmək. Bütün uşaqlar məktəbə getsinlər, qocalara da qayğı göstərilsin. Biz isə gələcəkdə elmi inkişaf etdirəcəyik, dərmanlar icad edəcəyik ki, insanlar qocalmasın və çox işləməsinlər.
  Kahin başını tərpətdi və başını tərpətdi.
  - Arzular... Bəs qələbə qazanacağı təqdirdə barbarları kim əllərində saxlayacaq?
  Albert əminliklə dedi:
  - Biz seçkili demokratiya və parlament quracağıq. Və hamıya bərabər hüquqlar verəcəyik. Onda demokratik dövlət olacaq və varlılar qanunla kasıblarla bölüşməyə məcbur olacaqlar.
  Və sosializm, azadlıq və firavanlıq krallığı olacaq!
  Kahin çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - Dünya xəyallarda göründüyündən qat-qat mürəkkəbdir. Amma yaxşı oğlum! Məndən nə bilmək istəyirsən!
  Albert təbəssümlə cavab verdi:
  - Şəhərin yeraltı girişinin yerləşdiyi yer!
  Kahin başını tərpətdi, gözünü qırpdı.
  "Baxmayaraq ki, mən qulların ədalətli və xoşbəxt bir səltənət qura biləcəklərinə inanmıram, amma ... Ona görə də kömək edəcəm!" Amma qarşılığında məni yaraşıqlı edəcəksən.
  Albert çaşqın idi.
  - Amma aramızda elə böyük yaş fərqi var!
  Göründüyündən xeyli yaşlı qadın başını tərpətdi.
  - Bəli, böyükdür. Hannibal hələ də yadımdadır! Amma cavan oğlanlarla seks məni cavan saxlayır! Beləliklə, sən mənə gəncliyindən bir parça, yenilməz qəhrəman verəcəksən və mən daha gənc olacağam.
  Üstəlik mən sənin kimi yaraşıqlı oğlan görməmişdim. Və içimdə ehtiras atəşi alovlanır!
  Albert razılaşaraq başını tərpətdi.
  - İradəniz, xanım!
  Qadın başını tərpətdi.
  - Yaxşı, mənə xoruz gəl! Qorxma!
  Yaş fərqi böyük idi və Albert utanırdı. Amma təcrübəli qadının məharətlə toxunuşu oğlanı oyatdı. Fədakarlıqla çalışırdı. həyəcandan sonra atəşə atıldı
  sonra soyuqda. Dillər üzərində işləməli idim, amma Albertin artıq təcrübəsi var idi və bu, həddindən artıq həyəcanlı bir oğlan üçün qadından iyrənc deyil. Keçmiş keşiş eşidilməmiş həzzdən yüksək səslə inlədi. Bir neçə saat işləməli oldum.
  Kahin xasiyyətli və amansız idi. Albert özünü çox yorğun hiss etdi və gücünün hüdudlarında qaldı. Nəhayət, yorğun, kifayət qədər orqazm və bir qadın şəlaləsi yaşadı.
  Və o, qışqırdı:
  - Venera məbədində birbaşa qurbangahın altındakı yeraltı keçid. Tutuquşunun gözlərinə üç dəfə basaraq qapını açın. Və orada çıxıb balıq tutursan, giriş haradadır və şəhərdən kənarda!
  Albert başını tərpətdi.
  - Çox təşəkkür edirəm!
  Kahin hönkürdü.
  - Çox sağ ol! Mən heç vaxt belə heyrətamiz həzz almamışdım! Sadəcə təsvirolunmaz bir zövq!
  Oğlan razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bəli, düz sinifdir!
  Qadın başını tərpətdi.
  - Buyurun! Baxmayaraq ki, yox! Bir çanta mis sikkələr buraxın! Bu mənim məhəbbət dərslərim üçün ödəniş olacaq. İndi isə hava qaralmağa başlayır. Məbəd bağlanana qədər oraya dua olaraq gedin.
  Bəli və çantadan daha kiçik bir mis sikkə götürün. Girişdə ödəyin. Və oraya yönəldin!
  Albert başını tərpətdi. Mən pul versəm də, əsəbiləşdim. Yaşlı qadın çox yaraşıqlı və əzələli bir oğlanı onunla yatmağa məcbur etdi və bunun üçün pul da aldı.
  Amma heç olmasa iş bitib.
  Albert və Rodopeya evi tərk etdilər. Albert çeşmədə ağzını yaxaladı. Və o, həqiqətən yemək istədiyini hiss etdi. Ancaq Venera məbədi bağlanana qədər tələsməliyik.
  Niyə qulun aclığa dözməsi ilk dəfə deyil.
  Oğlanla qız xoruldamağa getdilər. Girişdəki mühafizəçilər hərəyə bir sikkə götürdülər və onlara çılpaq, tozlu, az qala uşaq, lakin bərkimiş ayaqlarını yaş parça üzərində silməyə məcbur etdilər.
  Albert onun kifayət qədər yetkin olduğunu düşünürdü. O, qadınlarla yatır, düşmənləri qılıncla öldürür, Spartakın sirdaşıdır, hərbi şurada iştirak edir. Bəziləri hətta onun Spartakın qeyri-qanuni oğlu olduğunu deyirlər. baxmayaraq ki, əslində bu yuxuda atası zadəgan ailəsindən olan Roma patrisisidir.
  Çılpaq ayaqlarınızı nəm parçaya sürtsəniz, xoş və bir az qıdıq olur. Amma mühafizəçilər şəhvətlə sənin çılpaq, qaralmış, təmiz dərili ayaqlarına baxırlar.
  Onun qız olduğunu düşünürlər. Çox əzələli ayaqları var, amma gözəldir. Təəccüblü deyil ki, keşiş ondan belə yapışıb. Albert birdən fikirləşdi ki, o, hələ də oğlan kimi qala bilər, çünki Şeytan onun bədəninin sahibidir. Üstəlik, heç vaxt qoca olmayacaqsan, mənfi, böyüməyəcəksən. Amma əgər qadınlar səni sevirsə və yetkin kişilər itaət edirsə, onda niyə qəzəblənirsən?
  Albert və Rodopeya qurbangaha yaxınlaşdılar. Baş əydi. Oğlan bir tutuquşu gördü. Təcrübəsiz bir insanın zümrüdlə səhv sala biləcəyi yaşıl şüşəli gözlər.
  Və lələkləri qızılla örtülmüşdür. Albert tez əlini uzadıb gözlərini sıxdı. Biri, sonra ikincisi və üçüncüsü... Rahat səs eşidildi və kəşfiyyatçı uşaqlar sürətlə plitənin altındakı keçidə tullandılar.
  Onlar koridorla qaçdılar. Qaranlıq idi. Ancaq Albert qaranlıqda onu təəccübləndirərək pişik, hətta bayquş, bəlkə də daha yaxşı gördü. Və Rodopeyanı arxasına çəkdi.
  Tunel rütubətli və soyuq idi. Albert heç bir şey deyil, amma Rhodopeia qeyd etdi:
  - Soyuqdur və siçanlar cığırdayır!
  Albert ah çəkdi.
  - Bəli, əyləncəli deyil! Tez gəl.
  Onlar qaçdılar. Oğlan qızın əlindən tutdu. Və burada bir daş plitə üzərində dincəldilər. Orada gizlənmiş yeraltı çıxış olmalı idi. Rhodopeia qeyd etdi:
  - Niyə çıxışı necə açmağı soruşmadın?
  Albert səmimi cavab verdi:
  - Belə fırtınalı sevişmələrdən sonra beyinlər sözün əsl mənasında qaynayır. Amma qorxma. Aydındır ki, nəyisə basmaq və ya nəyisə çevirmək lazımdır. Gəlin axtaraq və tapaq!
  Və oğlan plitələr hiss etməyə başladı ... Bu, layiqli vaxt apardı. Albert hər çat və çökəkliyi yoxladı, diqqətlə yoxladı. Və nəhayət bir şey tutmağı bacardı.
  Baxmayaraq ki, mən artıq güclü yemək və içmək istəyirdim. Qız Rodopeya da ağır-ağır ah çəkdi. O, ac idi. Bəli və gecə zindanda çılpaq ayaqlar dayandıqda donmağa başladı.
  Qız isə isinmək üçün ayağa qalxdı. Nəhayət, oğlan qolu tapdı və üç dəfə basdı. Və güclü bir mərmər plitə getdi. Və işıq uşaqların gözlərinə dəydi.
  Artıq səhər açılmağa başlamışdı.
  Soyuq və ac idilər, xoşbəxtliklə günəşə çıxdılar. İndi xoşbəxt ola bilərsiniz. Tapşırıq tamamlandı və daha doğrusu Spartak üçün ...
  Uşaqlar isə çılpaq, çəhrayı, yuvarlaq dabanlarını parıldadaraq bacardıqca sürətlə qaçırdılar. Qız arxada qaldı, terminator oğlan önə keçdi. Və nəhayət, düşərgəyə qaçdı.
  Spartak onu rhinestone ilə qarşıladı və orduya hərəkət etməyi əmr etdi. Elə həmin gecə hücuma keçmək qərarına gəldik. Crassusun səksən mindən çox döyüşçüsü var. Və təbii ki, demək olar ki, bərabər qüvvələrlə Capua divarlarda fırtına ilə alına bilməz. Və beləliklə, ani bir zərbə vura bilərsiniz.
  Albertdən geri qalan Rodopeya isə az qala legionerlərdən birinin pəncəsinə düşəcəkdi. Yalnız, ağ saçlı və çox gözəl bir yeniyetmə qızı görən barbar onun arxasınca qaçdı.
  Qızın ayaqyalın, yüngül ayaqları yetişməyə imkan vermirdi. Amma qəzəbləndi. Və legioner sürətli qaçışdan boğularaq boğulmağa başlayanda Rodopeya iynəni çıxarıb bütün gücü ilə arxaya çevrildi.
  əclafın boğazına yapışdı. Və çox ağıllı bir şəkildə karotid arteriyaya vurdu. Deməli, bu qız da xüsusi olaraq öldürməyi bilirdi.
  Spartak onu təriflədi. Və hətta Makedoniyalı İskəndərin portreti olan qızıl sikkə də təqdim etdi.
  Bundan sonra ordu hərəkətə davam etdi.
  Əvvəlcə hər şey plana uyğun gedirdi və saat işi kimi gedirdi. Keçidə ilk olaraq ən təcrübəli və güclü döyüşçülər daxil oldular. Onlar Venera məbədinə doğru yol aldılar və kahinləri əlil etdilər. Sonra minlərlə qul gecə Capua boyunca hərəkət etdi. Ancaq elə bu anda iyirmi beş min təzə əsgər Krassa yaxınlaşdı. Hər biri beş minlik dörd legion dəniz koloniyalarından, beşincisi isə şəhərin özündən.
  Ümumilikdə bu, Spartak ordusuna çatmağı mümkün etdi. Düzdür, Kapuadakı romalıları gecə təəccübləndirdilər və çox minlərlə legioner müqavimət göstərə bilməyib dərhal öldürüldü.
  Və bu, üsyançılara təşəbbüsü ələ keçirməyə imkan verdi. Amma çox pis kəsilməli idi. Albert eyni anda iki qılınc yelləyərək başlarını kəsdi. Rhodopeia və qardaşı Geta döyüşdə daha yüngül qılınclardan istifadə edirdilər.
  Digər bacılar da, hətta Albertin anası da döyüşürdü. O, əsarətdən bəhrələnən, gözəl bədən quruluşu qazanan fiziki cəhətdən güclü qadın idi.
  Albert, Romalıları qıraraq oxudu:
  - Spartak böyük igid döyüşçüdür,
  O, qulları pis boyunduruğa qarşı qaldırdı...
  Xəyalın bitməyəcəyinə inanıram
  Və xoşbəxtlik anın zərrəsi olmayacaq!
  Beləliklə, igid oğlan və digər döyüşçülər və döyüşçülər şiddətlə vuruşdular. Və kəsilmiş döyüşçülər düşür. Kapuada Roma döyüşçülərinin çoxu ilk saatda öldürüldü.
  Döyüşlərin çoxu iyirmi beş min təzə döyüşçü üzərində baş verdi. Ancaq iki qılıncla inamla döyüşən Spartak, gələn say üstünlüyündən istifadə edərək onları mühasirəyə almağı bacardı.
  Və bu, böyük qələbə idi.
  Albert döyüşdü. Budur, uşağın çılpaq, yuvarlaq dabanı Romalı generalın başqa bir çənəsini qırdı. Bu həqiqətən terminator oğlandır. Və beləliklə kəsin və məhv edin.
  Və getdikcə daha çox Roma əsgəri ölür və başları partlayır. Və Spartak iki qılınc və Chris ilə kəsilir. Və Crassus qorxaqcasına yenə qaçır.
  Və bu, əlbəttə ki, böyük bir alçaqlıqdır. Çətin bir döyüşdə Roma ordusu qismən öldürüldü və qismən ələ keçirildi. Məğlubiyyət tam idi, beş nəfərdən çoxu Kapuadan qaça bilmədi.
  min Romalılar. Bəzi məhbusların sayı otuz minə yaxın idi. Və onların məzmunu problemə çevrilib.
  Hər halda, indi Spartakın əlləri açılıb və sən sağ-salamat Romaya gedə bilərsən.
  Vladimir-Mixail, Qorbaçov-Putin yenidən oyanaraq addımlar atmağa başladı. Xüsusilə, uşaqların yayda ayaqyalın getmələrini və ayaqqabı saxlamalarını əmr etdi. Qadınlar da ayaqyalın getməlidirlər.
  Kişilərin də dördə qədər arvad almaq hüququ var, bu da gözəldir.
  Belə islahatlar aparan Qorbaçov-Putin yuxuya getdi;
  Albert çılpaq, oğlan kimi ayaqlarına vurulan qamçıdan ayıldı. Nəzarətçi az qala çılpaq oğlanı kobud şəkildə itələdi və qışqırdı:
  - Qalx, qul!
  Keçmiş şahzadə ah çəkərək ayağa qalxdı. Bədəni quru, ip kimi idi və dərisi günəş yanığından demək olar ki, qara idi. Artıq sarışın olan saçları yanmışdı və qar kimi ağarmışdı.
  O, qalxıb qalan nökər oğlanlarla səhər yeməyinə getdi. Səhər yeməyi, əlbəttə ki, olduqca təvazökar, tərəvəzli sıyıq idi. Xüsusilə səhrada ət bişirmək olmaz. Və əlavə olaraq bir az daha su.
  Qul oğlanlar paylarını tez uddular. Sonra ipə yaxınlaşdılar və əllərini bağlamağa icazə verdilər. Sonra onları yenidən küçəyə sürdülər.
  Düzdür, bu dəfə artıq bazara yaxın idi və ən azı müəyyən dəyişikliklər vəd edirdi.
  Küçədəki insanlar oğlanlara baxırdılar. Yerli oğlanlar da çox idi. Onlar fərqli idilər: kaftanlarda, xalatlarda və yarıçılpaq, ayaqyalın və ayaqqabıda. Adətən insanlar daha zəngin olurlar
  istiyə baxmayaraq ayaqqabılara və hətta çəkmələrə üstünlük verdi. Yetkin kişilər, hətta kasıblardan da, var-dövlətlərindən asılı olaraq sandallara üstünlük verirdilər, ancaq uşaqlar və qadınlar.
  Kasıb ayaqyalın, daha zəngin ayaqqabılar. Bununla belə, hətta kasıb qadınlar da çılpaq dabanlarını nümayiş etdirsələr də, kombinezonda və üzləri örtülü idilər. Küçələrdə demək olar ki, çılpaq və ya tamamilə çılpaq qalan oğlan qullar da var idi .
  Burada gənc qulları əvvəlcə bazardakı hamama aparırdılar. Və onları yenidən yuyub. Oğlanların üzgüçülük mayoları və bel paltarları çıxarılıb. Onlara gözəl qulluqçu qızlar yuyunmağa kömək edirdi.
  Albert gəncin utancını və həyəcanını, xüsusən də ona paltar dəsmalları sürtdükdə hiss edirdi. Oğlanların tozlu, bərkimiş ayaqlarını xüsusilə diqqətlə ovuşdururdular. Ona görə də onlara durulama verdilər
  ağız və dişlərinizi fırçalayın. Yaş saçlar darandı. Bəzi çox tüklü oğlanların saçlarını kəsdirdilər. Albert çoxlu çılpaq qullardan güclü həyəcan hiss etdi.
  Eynilə, oğlanların necə həyəcanlı və əsəbi olduqlarını hiss etməmiş kimi. Sadəcə bazarlıq üçün mal hazırlayırdılar və bu onların vəzifəsi idi.
  Albertin kişi kamilliyi oyandı və şişdi. Və o, çox utandı. Və onu əlləri ilə örtdü. Oğlanların bəziləri də dik durdular.
  Onlar şiddətlə qıvrıldılar, üzləri utancdan və utancdan qırmızı idi.
  Amma bazarlıq bazarlıqdır... Ərəbcə qul satırlar, onlara tam çılpaq dərs deyirəm. Belə ki, sahibi bütün çatışmazlıqları görsün. Və heç kimin utanc ağlı yoxdur. Əvvəlcə qul edin
  heyvan. Heyvan utana bilərmi? Heyvanın paltarı varmı? Odur ki, çılpaq olun və hamının görməsi üçün gedin.
  Oğlanlar arıq və ipli görünürdülər.
  Teorik olaraq, ticarət etməzdən əvvəl onları kökəltmək daha yaxşı olardı, amma vaxt yoxdur. indi satılmalıdır. Xüsusilə qurudur və arıq bir qul adətən yaxşı qidalanandan daha davamlıdır.
  Albert və digər oğlanlar parıldamaq və daha əzələli görünmək üçün yağlandılar. Sonra bazara gətirdilər.
  Hərrac gedirdi. Qadınları da, çox gözəllərini də, gənc qızları da, hətta qızları da satırdılar. Yetkin kişiləri də, cavanları da, hətta qocaları da satırdılar. Yalnız yaşlı qadınlar
  satmadılar - bu iyrəncdir.
  Oğlanlar sıraya düzülüb platformaya çıxdılar. Kiçiklərdən başladıq.
  İlk çıxan uşağın səkkiz yaşı var idi. O, çox arıq idi, qabırğaları qabarıq idi, başı iri və boynu nazik görünürdü.
  Cazibədar bir nümunə deyil.
  Menecer dedi:
  - Bir dinar başlanğıc qiyməti...Kim daha çox verəcək...
  Saqqallı kişilərin və burkalı qadınların izdihamının arasından bir uğultu keçdi. Görünür, oğlan heyran olmayıb. Onlar həqiqətən də qızıl dinardan ayrılmaq istəmirdilər.
  Çalmalı və böyük qarınlı bir kişi dedi:
  - İyirmi dinara səndən bütün uşaq dəstəsini alacağam, bizdən çox vaxt alma!
  Tacir çiyinlərini çəkib cavab verdi:
  - Bir oğlan var, Avropa ölkəsinin şahzadəsidir. ayrı da satılacaq. Qalanını isə otuz dinara verərəm!
  Dəbdəbəli çardaqlı tacir hönkürdü:
  - Bəsdir və iyirmi. Oğlanlar mədənlərdə və mədənlərdə işləmək üçün yaxşıdırlar. Ancaq onlar tez orada olurlar və özləri üçün düzgün ödəməyə imkan vermirlər.
  Tacir təbəssümlə cavab verdi:
  - Bir-iki oğlan yaraşıqlıdır, ev işlərinə qulluqçu almaq olar. Və ümumiyyətlə, bazarlıq olsun!
  Başqa bir tacir dəstəklənir:
  -Qoy onlar bütün partiyanı geri götürsünlər, biz qərar verəcəyik ki, alıb-almamalıyıq!
  Albert ekran arxasında tək qaldı və çılpaq, qara, qara rəngli oğlanları platformaya apardılar. Onlardan bir neçəsi həqiqətən layiqli görünürdü. Və bir canlanma oldu.
  Başqa bir tacir xəbər verdi:
  - İyirmi beş dinarın hamısına verirəm!
  Birinci tacir hönkürdü:
  - Otuz və son qiymət budur!
  Yaqut sarğılı başqa bir tacir dedi:
  - Onda otuz bir dinar!
  Tacir çəkicini qaldırıb qışqırdı:
  - Otuz bir dinar dəfə, otuz bir dinar iki, yaxşı, daha nə? Otuz bir dinar üç!
  . FƏSİL? on dörd.
  Oğlanları sahibinə tərəf sürüblər. Mal-qara kimi satılırdılar. Və çətin bir hərəkət idi.
  İndi növbə Albertdədir. Ayaqyalın və çılpaq oğlan hərraca çıxarılıb. Albertin həqiqətən də gözəl, arıq, lakin zərif, naxışlı fiquru və şirin, uşaq, yaraşıqlı siması var idi. Qabırğaları görünsə də, ümumiyyətlə, çox yaraşıqlı oğlandır. Saçları ağ, bir az qızılı rəngdədir və səliqə ilə kəsilmişdir.
  Nəzarətçi səsləndi:
  - Ağzını aç oğlan!
  Oğlan Şahzadə açdı...
  Nəzarətçi qışqırdı:
  - Görün nə ağ, təmiz, möhkəm dişləri var. On beş dinarla bazarlığa başlayırıq!
  Tacirlərdən biri qışqırdı:
  - Qoy daşı qaldırsın!
  Alberti qulların gücünü ölçmək üçün istifadə edilən bir daşın yanına apardılar. Oğlan çətinliklə onu yerdən qoparıb sinəsinə atdı. Və qaldırdı, bir təkanla, başının üstündən ayaqları ilə kömək etdi.
  Tacir başını tərpətdi.
  Yaşına görə pis deyil! Sənə on altı dinar verirəm!
  Digər kişi gülümsədi və on yeddi dedi!
  Bir nida var idi - on səkkiz!
  Tacir yenə dilləndi:
  iyirmi!
  Bir fasilə oldu. Albert tamamilə çılpaq dayandı və birdən o, bundan alçaldıcı və utandığını hiss etdi. Utancdan həyəcan yarandı və kişi kamilliyi yüksəlməyə başladı.
  Zəngin çadralı bir qadın hönkürdü:
  - İyirmi beş dinar!
  Gülməli zarafatlar eşidilirdi.
  O, əsl kişi tapdı!
  - Bu yeni oyuncaqdır!
  Tacir başını tərpətdi və dedi:
  - İyirmi beş dinar dəfə, iyirmi beş dinar iki... Yaxşı, kim çoxdur.
  Əvvəl bütün qulları alan tacir hönkürdü:
  - Otuz dinar!
  Qonşu təəccüblə soruşdu:
  - Biri üçün, iyirmi oğlan üçün?
  Tacir başını tərpətdi.
  - Hiss edirəm ki, buna dəyər!
  Tacir qışqırmağa başladı:
  - Otuz dinar dəfə, otuz dinar iki...
  Qadın sözünü kəsdi və hönkürdü:
  - Otuz beş dinar!
  Tacir başını tərpətdi.
  - Düzdü, bir dəfə otuz beş dinar, otuz beş dinar iki...
  Tacir yenə dilləndi:
  - Qırx dinar!
  Tacir bir dəfə qırx dinar oxudu, qırx dinar iki....
  Zəngin çadralı qadın cığal çəkdi:
  - Qırx beş dinar!
  Tacir səsləndi:
  - Bir dəfə qırx beş dinar, qırx beş dinar iki...
  Tacir hönkürdü:
  - Əlli dinar!
  Qonşusu təəccüblə dedi:
  - Oğlan üçün əlli dinar? Bu pula yaxşı qız ala bilərsən!
  Tacir gülümsədi.
  - Və o, qız kimi yaxşıdır!
  Qadın qışqırdı:
  - Altmış dinar!
  Tacir təslim olmadı:
  - Yetmiş!
  -Səksən!
  - Doxsan!
  Qadınlar səsləndi:
  - Yüz dinar!
  Dinar qızıldan sikkədir, yüz dinar isə onsuz da kifayət qədər böyük məbləğdir və fasilə yaranıb.
  Tacir çəkicini qaldırıb oxumağa başladı:
  - Yüz dinar dəfə! Yüz dinar iki! Kim yüz dinardan üçü çox verərsə ... Və çəkic düşməzdən əvvəl birinci tacir dedi:
  - Yüz on dinar!
  Tamaşaçılar fit çaldı...
  Tacir çəkici qaldırıb dedi:
  - Yüz on dinar dəfə, yüz on dinar iki...
  Qadın sərt şəkildə dedi:
  - Yüz iyirmi dinar!
  Oğlanlar üçün iyirmi dinar təklif edən birinci tacir istehza ilə soruşdu:
  - Bir xoruz üçün çox şey istəmirsən?
  Qadın qətiyyətlə dedi:
  - Bu mənim işimdir! Və niyə köhnə kötük lazımdır!
  Zümrüdlərlə bəzədilmiş çamaşığı olan tacir cavab verdi:
  - Daha çox öyrənəcəksiniz! Yaxşı, yüz otuz dinar!
  Qadın təslim olmadı və möhkəm hönkürdü:
  - Yüz qırx!
  Tacir mızıldandı:
  - Yüz əlli!
  Qadın qətiyyətlə dedi:
  - İki yüz dinar!
  Tacir fit çaldı:
  - Bəli, belə pula özünə nadir gözəlliyin qulu ala bilərsən. Sizcə, əriniz Emir, sevimli bir oğlana nə qədər pul xərclədiyinizi bilsə, qəzəblənər!
  Qadın sərt şəkildə dedi:
  - Mən əmirə vəzifəsini, var-dövlətini gətirmişəm, bilir ki, atama borcludur! Bəs bu gözəl oğlan sənə niyə lazımdır?
  Tacir cavab olaraq gileyləndi:
  - Üç yüz dinar!
  Qadın təbəssümlə cavab verdi:
  - Dörd yüz!
  Tacir qışqırdı:
  - Beş yüz!
  Qadın sərt şəkildə dedi:
  - Min dinar!
  Tacir və tacirlərin arasından bir gurultu keçdi. Onlardan biri qeyd etdi:
  - Oğlan yaraşıqlıdır, amma ona niyə bu qədər. Nadir hallarda, ilk gözəllərin qadınları bu qədər pul ödədikdə!
  Tacir təsdiqlədi:
  - Min dinara əriniz mütləq dərinizi çəkəcək!
  Əmirin çadralı arvadı cavab verdi:
  - Və sən daha da pis şəhvətli keçi olacaqsan!
  Kuper hönkürdü:
  - İki min dinar!
  Qadın təslim olmadan cavab verdi:
  - Üç min!
  Tacir qışqırdı:
  - Dörd min!
  Qadın atdı:
  - Beş min!
  Tacir ağzının üstündə qışqırdı:
  - On min dinar!
  Şiddətli fasilə yarandı... Bir qulun qiyməti görünməmiş bir məbləğ idi. Və tacir izdihamı arasında bir səs-küy keçdi. Bir oğlan üçün bu qədər pul ödəmək həqiqətən çox axmaqlıq görünürdü
  təxminən on üç yaşında, çox yaraşıqlı və əzələli olsa da ...
  Üstəlik, Albertin kişi kamilliyi aşağı düşüb. Qadın qəflətən yeni oyuncağından məyus oldu və susdu. Bu, həqiqətən də çox deyilmi?
  Tacir fasilənin uzandığını görüb toxmağı qaldırıb deməyə başladı:
  - Bir dəfə on min dinar, on min dinar iki, kim daha çox verəcək? On min dinar - üç! Amma çəkic vurmamışdan bir səs eşidildi:
  - Yüz min dinar!
  Hamı arxaya baxdı. Zala qara geyimli və xüsusi kostyumlu bir kişi daxil oldu. Üzü qara maska ilə örtülmüşdü.
  Tacir susdu və donub qaldı, çaşqınlıq içində donub qaldı.
  Qara plaşlı və maskalı adam təsdiqlədi:
  - Yüz min dinar!
  Tacir razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Əlbəttə əla! Və nəğmə ilə başladı: bir dəfə yüz min dinar, yüz min dinar iki... Kim daha çox verəcək? Üç yüz min dinar! Qara plaşlı və maskalı bir centlmenə satılır!
  Burada tacir müdaxilə edib dedi:
  Bu insan bizim üçün tanınmır! Onun belə böyük məbləği varmı!
  Qara plaşlı və maskalı adam dedi:
  - Dəvələrin üstündə qızıl kisələri var! Bu oğlanın pulunu ödəməyə kifayətdir! İstəsəniz saya bilərsiniz!
  Tacir başını tərpətdi.
  - Sizdən! İstədiyiniz kimi sahib ola bilərsiniz! Nə qədər ödədiyinizi nəzərə alsaq, ona pulsuz zəncir təklif edə bilərəm!
  Qara paltolu adam başını tərpətdi.
  - Zəncir gəncə zərər verməz! Bu arada əylənin!
  Albert qaşqabaqlandı. Onun boynuna zəncirli yaxalıq taxılıb, ucu yeni ustaya təhvil verilib. Onun haqqında çox pis və pis bir şey var. Və oğlan bunun yaxşı olmadığını hiss etdi.
  Qara maskalı və plaşlı adam zəncirini çəkib hönkürdü:
  - Yaxşı, yeni qulamı göndər! Baxaq, ümidləri və xərcləri doğruldub-doğrultmayacağınızı.
  Albert onun arxasınca getdi. Onu çölə çıxardılar. Burada əslində dəvələrdən qızıl kisələri boşaldılırdı. Albert düşündü: niyə onun üçün belə çılğın miqdarda pul ödədilər?
  Əgər on dinara yaxşı bir yetkin kişi qul ala bilərsən. Budur, otuz bir dinara iyirmi oğlan getdi. Bəzən yalnız ecazkar gözəlliyi olan qadınlar üçün
  qiyməti min dinarı keçdi.
  Ancaq bir qul və ya qul üçün - yüz min ödəyin! Bu ağlasığmazdır! Axı belə bir məbləğ hökmdarın bütün xəzinəsidir. Albert yeni ustası tərəfindən mindirilmiş bir filə zəncirlənmişdi.
  Dörd atlı ayıq-sayıq oğlana baxırdı. Və Albert yenidən yolda idi. Çılpaq, bərkimiş dabanları səkiyə çırpıldı. O, çılpaq və arıq idi
  və insanlar ona baxıb güldülər.
  Bir oğlan üçün nə qədər ödəməli? Bu vəhşi sevgi ola bilərmi?
  Albert yeriyib fikirləşdi. Niyə tacir bunun üçün on min dinar verməyə hazır idi? Karxanalara göndərilmək xatirinə deyil. Və yataq rahatlığı üçün deyil.
  Şübhəsiz ki, Albertin mənşəyi haqqında bir şey bilir. O, zəngin bir ölkənin şahzadəsidir. Bəlkə tacir Albertdən fidyə alacağını gözləyirdi? Yoxsa öz ata-padşaha satarsan?
  Bu versiya olduqca inandırıcı görünürdü. Baxmayaraq ki, fidyə alıb-almayacağınızı görmək qalır və on min dinar - min yetkin qulun qiyməti - indi ödənilməlidir.
  Qoy Rəbbin yolları ağlasığmaz olsun.
  Baxmayaraq ki, bu Tanrı var, ya yox... Albert öskürdü. Yaxşı, yox, bədəni şeytana satdı, yəni Allah var olmalıdır! Başqa necə? Bir kölgə varsa
  işıq olmalıdır. Ola bilər ki, bir neçə işıq varsa, kölgə yoxdur. Ancaq kölgədə həmişə işıq var.
  Albert dərindən nəfəs aldı. Fikirləşdim ki, bəs bunun üçün niyə yüz min verdilər? Hər halda, bu qədər asanlıqla öldürmək üçün deyil və bu bir artıdır. lakin birdən onun başına gəlir
  ölümdən daha dəhşətli bir şey? Və bu minusdur! Birdən ondan qız kimi istifadə etmək istəyirlər?
  Albert ağır ah çəkdi və addımlarını sürətləndirdi. Onlar şəhərdən kənara çıxdılar və səhradan keçdilər. Oğlan özünə tərəf getdi və daha şən bir şey təsəvvür etməyə çalışdı ...
  Hər cür kampaniya, müharibələr, orta əsr döyüşləri.
  Oğlan Aslan Ürəkli Riçardın vaxtını təsəvvür edirdi. Orada o, artıq yuxusunda döyüşdü və hamını məğlub etdi. İndi də təsəvvür edin ki, orden bədbəxt yəhudi qızını orada necə yandırmaq istəyir
  Rebeka. O, çox gözəl və məsumdur. Onun çox cazibəsi və istiliyi var. Amma qız mühafizəçilərin əhatəsində yanğına aparılıb. Onun fiquru solğun görünürdü.
  Qız sakit addımlarla yeriyir, gözlərində qorxu və qəzəbin alovlandığı aydın olsa da, gözəl siması sakit görünürdü.
  Ondan bütün bəzəklər və parlaq şərq parçaları çıxarıldı. Ağ xalatdan aşağı düşən iki qara, kifayət qədər uzun hörükdən başqa, Rebekanın başı açıq qalmışdı.
  Qızın balaca ayaqları çılpaq idi. Və görünürdü ki, Rebeka sanki mənəvi alçaqlıqdan əziyyət çəkirdi: onun zəngin yəhudi qadını dilənçi adi bir insan kimi ayaqyalın gəzməyə məcbur idi.
  Yəni fiziki olaraq belədir. Gün buludlu idi və kifayət qədər soyuq idi və qızın çılpaq ayaqları yolun iti daşlarına və çınqıllarına öyrəşməmişdi. Rebekka qaşqabaqlamağa başladı və
  hər iki ayağında axsamaq. Əlbətdə ki, o, ayaqyalın gəzməyə öyrəşməmişdi, xüsusən də İngiltərədə, burada hətta yayda çox isti deyildi və tez-tez buludlu idi. Və o, Fələstinin qızıdır
  daha isti və quru iqlim.
  Bəli, kişilərin çılpaq, yuvarlaq, azca tozlu dabanları görəndə və hətta pis zarafatlar da səsləndirməsi alçaldıcıdır. Təbii ki, Rebekkadan bütün zinət əşyalarını çıxarıb, ayaqqabılarını çıxarıblar, istədikləri üçün deyil.
  xüsusi alçaltmaq.
  Rahiblər qorxurdular ki, onun amuletləri və talismanları ola bilər, Şeytan onları işgəncə altında belə tövbə etməmək üçün öz tərəfdarlarına verir.
  Cadugərlikdə şübhəli bilinən qadınların edamı üçün isə onları ayaqyalın aparırdılar. Beləliklə, onlar şeytanın gücünü azaltmış kimi görünürdülər. Torpaq Tanrınındır, ayaqyalın ona toxunanda cadugər
  İlahi enerji ilə yüklənir və gücünün bir hissəsini itirir. Hər halda, ayaqyalın və ən qaba kətandan ağ geyinmiş Rebekka təsirli təəssürat yaratdı.
  Bir çox qadın ona baxdı və onun nə qədər gözəl olduğunu düşünən kamikadzenin təvazökar geyimində belə yanğına səbəb oldu. Onun yalın ayaqları necə də zərif və zərifdir,
  toz-toz yapışmayan, yollar. Və onun çılpaq qız ayaqlarının təbii gözəlliyi almaz zinət əşyaları ilə bəzədilmiş ayaqqabılardan daha gözəldir.
  Burada Rebecca hər zaman axsaqlaşır, çılpaq, zərif ayaqlarını yıxır, odun və saman yığınına yaxınlaşır. Burada yandırılmalıdır. Və edamdan əvvəl onları dirəyə bağlayır və zəncirlə bağlayırlar.
  Zəncir incə bir qızın bədəninə yapışanda, əlbəttə ki, ağrıyır. Bir də buludlu havada gün batımında sərin bir gündə hərəkətsiz dayanmaq nə qədər soyuqdur. Yalnız günəş olduqda
  yalnız arabir buludların arasından baxır. Başlıqdan başqa, Rebekkanın bədənində heç nə yoxdur. Rahibə qızlar hər şeyi çıxarıb sırf ədəb naminə başlıq verdilər.
  Odur ki, hələ də zəncirlənmiş və zəncirdən xəstə, çılpaq ayaqlar küləkdən üşüyür və ayaq üstə durmağın gərginliyindən ağrıyır.
  İndi Rebekanın yeganə ümidi himayəçisinədir. Məbəd Cəngavərlərinin ən yaxşı döyüşçüsü Brian ona qarşı döyüşməlidir. Hansı ki, böyük gücü və dözümlülüyü ilə seçilir.
  Bununla belə, Ayvenhoe onu yəhərdən çıxara bilib. Amma indi o, ağır yaralanıb. Həmçinin, Richard the Lionheart Briand ilə rəqabət apara bilər, lakin o, bir yəhudi üçün döyüşə bilməz, daha doğrusu
  istəmək çətin deyil - bu kral işi deyil.
  Beləliklə, Brayan sakitdir və hər kəsi məğlub edə biləcəyinə əmindir. Və sonra sevgisini rədd edən həyasız qız sadəcə yandırılacaq. Və cadugərin külünü səpələyin. Sonra yatırlar və
  onun mirvarilərlə işlənmiş mərakeş çəkmələri və bütün iblis ornamentləri olan paltarları.
  Briyan Rebekaya baxır. Necə də gözəldir, belə dirəyə bağlanıb, daha doğrusu zəncirlənib. Və nə qədər təsirli və bənzərsiz dramatik görünür.
  Və vaxt keçir. Qız donur və seğirilir. Zəncirləri cingildəyir. Görünür ki, dirəyə zəncirlənmiş vəziyyətdə dayanmaq ona əziyyət verir. Qızın yalın ayaqları soyuqdan qızarmışdı.
  O, necə də narahatdır. Və o, necə də qorxmalıdır...
  Od, əlbəttə ki, istiləşəcək və alov qızvari, yuvarlaq dabanını yırtıcı şəkildə yalayacaq. Şiş kababın qoxusu eşidiləcək, sanki quzu qovrulur. Və bu, dözülməz dərəcədə ağrılı olacaq.
  Və qız qışqırır. Və alov yüksələcək, daha yüksək və daha yüksək olacaq. O, ağ xalatını yandıracaq və bütün camaat onu tamamilə çılpaq və zəncirli görəcək.
  Və ağ dəri blister olacaq, qırmızı olur. Və sonra sürüşməyə başlayır. Və ət qızardılacaq və tavada olduğu kimi tıslayacaq. Və sadəcə heyrətamiz dərəcədə ağrıyacaq.
  Rivqa isə dözülməz əzab içində fəryad edəcək. İndi də onun sümüklərindən ət töküləcək. Və sümüklər üzə çıxır, qaralır. Və ağrı şokundan olan qız huşunu itirəcək və sakitləşəcək. Əbədi sakitlik olacaq. Və onun ruhu yəhudilər üçün xüsusi cəhənnəmə uçacaq. Vəftiz olunmamış yəhudilər üçün cəhənnəm olacaq. Harada onlar əməllərinə görə əzab görəcəklər.
  Və görünür ki, Rebeka günahsız bir can kimi o qədər də ağır cəzalandırılmayacaq. Onu şallaqlayacaqlar, çılpaq, yumru dabanlarına bir az dəyənəklə döyəcəklər. Sonra zindana atılır. Rebekka isə orada oxuyacaq
  və onların yəhudi müqəddəslərini tərifləyin. Zaman-zaman zindançı-şeytanlar onun yanına gəlib çılpaq, zərif formalı dabanlarına yenidən dəyənəklərlə döyəcəklər. Çünki günahkarlar almalıdırlar
  mümkün qədər ağrılı dabanlarda.
  Və onu çubuqlarla döyəcəklər, sonra isə cadugər kimi qığılcımla qızardacaqlar. İki qovun kimi gözəl döşlərini yandırır.
  Cəngavər Brayan xəyal etdi. Və vaxt keçdi... və indi müdafiəçinin gəlişinin son saatı daralır.
  Ordenin Böyük Ustası icranın başlanması üçün siqnal verir.
  Burada cəllad çaxmaq daşı ilə qığılcım vurur, selitrada isladılmış məşəli yandırır. Rebeka qorxudan və eyni zamanda sərmayə ilə qışqırır. Küləkdə o qədər üşümüşdü ki, sadəcə olaraq isinmək istəyir.
  Baxmayaraq ki, odun yalnız bir anlıq isinəcək, sonra isə o, yanıb-yanacaq, dəri və dəri və ət olacaq.
  Camaatın gurultusu ilə cəllad artıq məşəli samanlığa gətirməyə başlamışdı. Uzaqda kiçik bir ağ at yarışırdı və onun üstündə kiçik bir atlı var idi.
  Ordenin Böyük Ustası qışqırdı:
  - Cəlladı dayandır!
  O, sözün əsl mənasında samandan bir qarış aralıda donub qaldı. Ser Brayan qəzəbləndi:
  - gecikdi! Müdafiəçinin gəlişi üçün son tarix bitdi!
  Qrossmeyster hirslə cavab verdi:
  - Oğlanla döyüşməkdən qorxursan?
  Qrossmeysterin yoldaşları razılıqla mızıldandı:
  - Düzgün mübarizə aparın! Qorxaq nədən qorxurdu!
  Brayan qəzəblə dedi:
  - Mən onu cəhənnəmə döyəcəyəm!
  Templar əvvəlcə elə bildi ki, yarasına baxmayaraq, onunla döyüşmək istəyən hələ də Ayvanhodur. Lakin bu döyüşçü keçmiş cinayətkar Ser Brianadan da kiçik və qısa idi.
  Bəli, at başqa idi. Və zireh...
  Yaxşı... Brianın ürəyi rahatladı. On üç yaşındakı bu oğlanın atlarını və Riçard Aslanı yıxaraq, yarış turnirində qalib gəldiyi barədə şayiələr hələ ona çatmamışdı.
  Ürək və Ayvanhoe. Bəli, o vaxtlar poçt yox idi. Şayiələrə görə, turniri bir növ oğlan deyil, əsl nəhəng qazansaydı.
  Beləliklə, ser Brayan sakit idi.
  Və əminliklə dedi:
  - Mən çağırışı qəbul edirəm!
  Albert dəbilqəsini çıxaranda və hamı onun uşaq, yaraşıqlı üzünü, sarı saçlarını və mavi gözlərini görəndə inamı daha da artdı.
  Qadınlardan biri hətta qışqırdı:
  - Uşağa yazığı gəl!
  Qrossmeyster Albertdən soruşdu:
  "Şöhrətli ser Briantla döyüşmək istəyirsən, oğlan?"
  Gənc şahzadə əminliklə bəyan etdi:
  - Bəli və Rebekanı xilas et!
  Qrossmeyster şübhələndi:
  - Amma ser Brayan bizim ən yaxşı cəngavərimizdir, siz isə sadəcə uşaqsınız! Kifayət qədər güclüsən?
  Albert sərt cavab verdi:
  - Mən necə uşaq olduğumu danlamaq göstərəcək!
  Qrossmeyster bağlanmış yəhudiyə üz tutdu:
  - Bu gənci öz himayədarınız kimi tanımağa hazırsınızmı?
  Rebeka inilti ilə cavab verdi:
  - Nə istəyirsən ver!
  Qrossmeyster başını tərpətdi.
  - Oldu! Başlamaq! Hansı nizələrə üstünlük verirsiniz - küt və ya iti!
  Ser Brayan hürdü:
  - Əlbəttə, eyni kəskin!
  Albert başını tərpətdi.
  - İti olsunlar - əgər həyat onun üçün əziz deyilsə!
  Templar güldü.
  - Bütün yeniyetmələr kimi özünə güvənən! Gəl görək səni atından necə yıxıram!
  Albert məntiqlə cavab verdi:
  - Orduya minib öyünmə, orduya minib öyün!
  Qrossmeyster qışqırdı:
  - Tələs! Zəncirlənmiş qız donur!
  Cəngavərlər yola düşdülər. Məbədin böyük bir atı var, qara atı var və özü də qara zirehdə iridir. Albertin zirehləri isə güzgü kimidir, at kiçik, lakin çox sürətli və ağ kimidir
  qar. Xeyirlə şərin, qara ilə ağın dueli kimi.
  Templar sərt şəkildə dedi:
  - Onu öldürmək istəyirəm, eyni zamanda uşağa yazığım gəlir!
  Burada ayrıldılar. Ser Brayan nə qədər ciddi və təhlükəli rəqib olduğunu bilsəydi, özünə bu qədər arxayın olmazdı. Albert də başa düşürdü ki, onun düşməni güclüdür və azdır
  Aslan Ürəkli Riçarddan aşağıdır. Bəs ən əfsanəvi padşahı məğlub etmisinizsə, sizin üçün məbədçi nədir?
  Qonqun siqnalı ilə hər iki döyüşçü bir-birinə tərəf qaçdılar. Hətta bir toz qalası da var idi. Rebeka pıçıldadı:
  - Ey Böyük Yehova, uşağı xilas et!
  Albert qalxana bir zərbə endirib nizəni sağa sürüşdürdü və özü də düşməni üzlüklə vurdu, gövdəni əyərək hərəkəti sürətləndirdi. Bu, parlaq şəkildə saxlanılan bir zərbədir
  Ayvanhoe vaxtını daha pis, bəlkə də daha yaxşı keçirdi, güclü, gənc gövdəsi ilə hərəkəti sürətləndirdi. Ser Brayan isə atdan çuval kimi uçdu.
  Tamaşaçılar ləzzətlə qışqırdılar, qadınlar nəfəs aldılar. Hamı elə bilirdi ki, ordenin ən yaxşı cəngavərləri uşağı yerə endirəcək, amma birdən belə oldu...
  Ser Brayan yıxıldı və ümidsizcə ayağa qalxmağa çalışdı, lakin onun zirehli bədəni buna yaxşı tabe olmadı.
  Qrossmeyster elan etdi:
  - Allahın hökmü yerinə yetdi! Gənc döyüşçü, adın nədir?
  Oğlan baş əydi və cavab verdi:
  - Albert!
  Qrossmeyster sözünə davam etdi:
  - Albert! O, ordenin ən yaxşı döyüşçüsünə qalib gəldi və cadugərlikdə ittiham olunan İsaqın qızı yəhudi qadın Rebekanı xilas etdi. İndi o, azaddır və köhnə paltarları və zinət əşyaları ona qayıdır!
  Köməkçi orden rəisinin qulağına pıçıldadı:
  "Bəlkə onun əmlakını xəzinəyə müsadirə edək?"
  Qrossmeyster hönkürdü:
  - Axmaq olma! Bu xəyanətdir! Gəl, qızın zəncirlərini götür, dirəyi aç!
  Döyüşçülər və cəlladlar sevinclə Rebekanın zəncirləndiyi zəncirləri açmağa başladılar! Musiqi çalındı. İnsanlar, xüsusən də qadınlar xoşbəxt idi. Həqiqətən bu necə şirindir
  yəhudi qızının xilas olması yalnız sevincə səbəb olur.
  Albert qrossmeysterə baş əyərək dedi:
  - Ədalət zəfər çaldı!
  Qrossmeyster razılaşdı:
  - Bu, Allahın ən yüksək hökmüdür! İndi, cəngavərim, bəlkə bizimlə ziyafət edərsən! Və sifarişin xidmətinə daxil olmaq istərdinizmi?
  Albert çiyinlərini çəkdi.
  "Mən şahzadəyəm və səltənətimə xidmət edirəm!" O ki qaldı bayrama... Bağışlayın, amma əvvəlcə Rivqanı mühafizəm altında atasına təslim edəcəyəm. Və sonra yenidən qaçırıla bilər. Meşələr doludur
  quldurlar və macəraçı cəngavərlər!
  Qrossmeyster başını tərpətdi.
  - Uğurlar! Sifarişin xidmətinə hər zaman açıqdır.
  Ribekanı yenidən kamerasına apardılar, orada ona köhnə paltarları və daş-qaşları müsadirə edilməli idi. Qız sevincindən onun çılpaq, kəsilmiş ayaqlarını döydü, yox
  daşların itiliyini, hava qaralmağa başlasa da soyuqluğu hiss etmək... Və günəş üfüqün arxasında itdi. Çılpaq, çəhrayı, nə təəccüblü təmiz, yuvarlaq dabanları titrəyirdi.
  O, sakit saxlamaqda çətinlik çəkərək sakitcə edama getdi. İndi o, sevindi və sözün əsl mənasında çırpındı. Və o, daha da gözəl görünürdü. Onun üzü artıq solğun deyildi,
  lakin həyəcandan çəhrayı oldu, rənglər və gözəllik əlavə etdi. Və bu qız indi oynaq uşağa bənzəyirdi.
  Albert ləzzətlə oxudu:
  Qələbə üçün döyüşməyə öyrəşmiş kim,
  Qoy bizimlə birlikdə mahnı oxusun ...
  Kim şəndirsə, gülür
  Kim axtarırsa, nail olar
  Axtaran həmişə tapacaq!
  Beləliklə, Ribeka kameraya qaçdı. Rahibələr onun soyunmasına kömək etmək üçün onun ardınca getdilər. Albert atdan düşdü. Ona yaxşı köhnə şərab olan bir qədəh təklif etdilər.
  Təbii və şirin bir şey, bu şərab çox gözəl dad verir.
  Albert onu məmnuniyyətlə içdi və güc artımı hiss etdi. O, əla və əyləncəli idi. Mən hər cür şücaət istəyirdim. Oğlan hətta mahnı oxudu:
  - İstənilən şəkildə döyüşməyə alışın,
  Ən azı bir neçə şüşə dibini gördü ...
  Ancaq aşiq olmadıq -
  Uzun müddət əvvəl! Uzun müddət əvvəl!
  Uzun müddət əvvəl!
  Rebeka qayıtdı. O, ağır-ağır axsadı. Çəkmələrdə aşağı salınmış ayaqlar narahatdır. Üzünə bir şal atdı, indi gözəlliyi gizləndi.
  Onun paltarı həqiqətən parlaqdır və üzərində çoxlu zinət əşyaları var. Rahiblər və rahiblər heç nə oğurlamırdılar. Və həqiqətən əla görünürdü. Daha doğrusu, Albert
  Ribekanın ağ xalatda və ayaqyalın olması mənim daha çox xoşuma gəlirdi. Onun yalın ayaqları oğlana bir gəncin həyəcanını yaşatmışdı. Və beləcə... O, bənzərini çox gördü
  zərgərlikdə qadınlar və bu, məni heyrətləndirmədi.
  Albert oxudu:
  - Bu ayaqyalın qız haqqında,
  unuda bilmədim...
  Səki daşları görünürdü,
  Onlar zərif ayaqların dərisinə əzab verirlər!
  Və oğlan güldü ... Rebekka ona göz vurdu, lakin o, hiss olunmadan və pərdənin arasından süzüldü:
  - Cəngavərim məni müşayiət edəcəksən?
  Albert başını tərpətdi.
  - Bəli, xanımım!
  Rebeka qətiyyətlə dedi:
  - Yolda sakit ol! Biraz səssizlik eşitmək istəyirəm! Və təbiətdən həzz alın!
  Albert məntiqlə qeyd etdi:
  - Sükut qızıldır, ancaq hasil olunma asanlığına görə o, nüsxədə natiqlik misindən aşağı səviyyəyə düşdü!
  Rebeka qışqırdı:
  - Hər halda sus! Və məni atamın yanına apar.
  Oğlanla qız at belində getdilər. Rebekka yəhərdə çevik oturdu və yavaş-yavaş hərəkət etdi. Oğlan susdu, amma özünü güclə saxlaya bildi. Həqiqətən onunla danışmaq istəyirdi
  və çoxlu suallar verin. Amma ağzımı bağlamalı oldum.
  Oğlan-şahzadə hələ də səsli şəkildə dedi:
  - Sükut qızıldır, söz gümüşdür, natiqlik misdir, söyüş isə qurğuşun yağışına çevrilir!
  . FƏSİL? on beş.
  Mixail-Vladimir Putin-Qorbaçov yenidən stalinizmə qayıtmağa başladı.
  Orduda xidmət müddəti üç ilə qədər artırıldı. Hərbi rütbələr və istehsalda təqdim edildi.
  Yeri gəlmişkən, Trotskinin işçi orduları ideyasını bəyəndi. Gecikməyə, küçədə sərxoş görünməyə və ictimai yerlərdə siqaret çəkməyə görə cinayət məsuliyyəti daha da sərtləşdirilib.
  Daha sonra atılan siqaret kötükləri, sellofan və kağız torbalar üçün adamlar əkməyə başladılar.
  Sonra artıq çəki ilə mübarizə proqramı irəli sürüldü.
  Bundan sonra Mixail-Vladimir Qorbaçov-Putin yuxuya getdi;
  Şahzadə Albertin fikirləri yarımçıq qaldı. O, səhra vahasının yaxınlığında idi. Artıq axşam idi və getdikcə qaralırdı. Karvan dayandı.
  Alberti açdılar, yeməyə apardılar və içdilər. Oğlan suyu məmnuniyyətlə içdi. Naharda ona sıyıq və quru meyvələr verilirdi.
  Albert yedi. Qumun üstünə yatmaq üçün yorğan verdilər. Oğlan isə yoldan yorulub onu götürüb yuxuya getdi. Bu arada kişi
  qara maska taxaraq xüsusi sehrli kristal çıxarıb ona baxdı. O, indi oğlanın bənzərsiz yuxularını müşahidə edə bilirdi. Bəs pul? Budur
  saxta qızıl. Hal-hazırda qızıl sikkələr yüngülləşməyə və buz kimi əriməyə başlayır. Və unikal oğlan bir sehrbaz üçün çox faydalı ola bilər.
  Albert yenə yuxuda görür ki, Spartakın ordusundadır. Crassus indi tamamilə məğlub oldu və heç bir şey qulların Romaya hücumuna mane olmur. Bu, qazanc əldə etməzdən əvvəl edilməlidir
  Lokum və Pompey. Onların hər birinin yüz min əsgəri var. Qələbələrdən sonra Spartakda qulların, qladiatorların və yoxsulların böyük bir doldurulması var. Hətta bir çox şəhərlər
  üsyançıların liderinin yanına qoşun göndərilməyə başlandı. Və bu ciddidir.
  Albert yenidən Eutibida ilədir. Güclü əzələli oğlan və zərif yunan gözəli. Ağ atların üstündə yan-yana minirlər. Spartak ordusu var
  artıq yüz əlli mindən çox döyüşçü. Ancaq onların çoxu yeni başlayanlardır. Tutulan kuboklar sayəsində silahlar kifayət qədər olsa da. Ancaq ordu kifayət qədər xamdır.
  Bir çox yeniyetmə qul yalın ayaqları ilə döyür. Adətən isti mövsümdə saqqalsız gənclərə hətta sandalet də verilmir.
  Eudibida qeyd etdi:
  - Roma yaxşı möhkəmləndirilmişdir, xüsusən Kapitol. Və onu yüz minə yaxın döyüşçü qoruyur. Düzdür, onların bəziləri milisdir. Onu qəbul etmək asan olmayacaq!
  Albert məntiqlə qeyd etdi:
  - Roma əhalisinin əhəmiyyətli bir hissəsi quldur. Onlar üsyana qalxa bilərlər!
  Eutydis bununla razılaşdı:
  - Əlbəttə edə bilərsən! Amma kimsə bunu təşkil etməlidir!
  Albert təklif etdi:
  - Mən bunu edə bilərəm! Artıq Capuada etdikləri kimi!
  Yunan qadın və keçmiş qul başını tərpətdi.
  - Bu olduqca mümkündür ... Beləliklə, eyni hərəkət edin!
  Oğlan başını tərpətdi və təsdiq etdi:
  - Bacım Rodopeya ilə Romaya nüfuz edəcəyik, sonra görərik!
  Spartakın ordusu sürətlə böyüdü. Və yolda işə qəbul olunanların təlimi gedirdi. Rhodopeia qul qızlarının bütün legionunu topladı. Onlara əvvəlcə kaman atmağı öyrədiblər
  yüngül dart atmaq. Və əlbəttə ki, yaxşı fikir idi. Legion qul oğlanları da var idi. Baxmayaraq ki, adətən Spartak uşaqları götürməməyə çalışırdı. Amma çoxlu gənc qullar var və onları harasa bağlamaq lazımdır. Necə ki, qadınlar kişilərdən daha çox quldur. Bir çox qullar müharibənin tezliklə bitəcəyinə inanırdılar. Və hamı Spartakın ordusuna gəldi
  minlərlə qul, yoxsul insanlar, müttəfiqlər. O cümlədən uşaqlı qadınlar. Və ordu sürətlə böyüdü. Bəzi əlavələr o şəhərlərdən olan azad insanlar tərəfindən verildi
  Despotik Romanın hökmranlığı altında yaşamaq istəməyən İtaliya. Və döyüşçülər döyüş təcrübəsi və silahları ilə gəlirlər. Və deməliyəm ki, bu, həqiqətən də gözəldir.
  Amma orduda oğlanlar, qızlar, qızlar çoxdur. Əvvəllər qul qadınlar belə yapışmazdılar, amma indi on minlərlə Spartak'a qaçırlar. Adətən onlar ayaqyalın olurlar və cırıq tunikalarda, bəziləri demək olar ki, tamamilə çılpaq, bəziləri isə bel paltarında olurlar. Həm də tamamilə çılpaq, xüsusən Afrikadan gələn qullar var. Budur sürülər.
  Eutibida da qızları öyrətməyə getdi.
  Albert Rhodopeia ilə tanış oldu. Və o, səyahətçi rəssamlar adı altında onunla Romaya gəlməyi təklif etdi.
  Qız qeyd etdi:
  - Risk çox böyükdür! Romada mühafizəçilərin sayıqlığı yüksəkdir!
  Albert başını tərpətdi.
  - Əlbəttə! Amma şəhər yüz min döyüşçünün olduğu əsl qaladır və onu ələ keçirmək o qədər də asan deyil. Amma şəhərin içindəki qullar bizə kömək etsəydilər...
  Rhodopeia qeyd etdi:
  - Bəlkə də yaxşı fikirdir. Amma sənin bığın belə yox idi. Qullar uşaqlara qulaq asmaya bilər! Üstəlik, Spartak daha real bir şey ortaya çıxara bilər!
  Albert razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Mən Spartak dühasına inanıram, amma düşmənlə özüm vuruşmaq istəyirəm! Və ixtiranızla qalib gəlin!
  Rhodopeia gülümsəyərək belə ağ dişləri olduğunu gördü:
  - Və bilirsən, kəşfiyyatçı olmaq heç bir zərər verməz! Gəlin Roma istehkamlarını araşdıraq və onların ən həssas yerlərini tapaq...
  Oğlan şahzadə başını tərpətdi.
  - Yaxşı fikirdir!
  Uşaqlar Əbədi Şəhər istiqamətində hərəkət etdilər. Bununla belə, atışma olub. İki legion Afrikadan Romaya doğru yürüş etdi. Bunlar on iki min piyada və üç min atlıdır.
  Onların komandiri, prokonsul Viskunt, əlbəttə ki, Spartakla döyüşə girmək istəmirdi və Romadan yan keçən üsyançı ordudan yan keçməyə çalışırdı.
  Ancaq kəşfiyyatçılar irəlidə yarıçılpaq qızların legionunun olduğunu bildirdilər. Oradan qadın bədəninə ac qalan legionerlərin gözləri alovlandı. Və Viskunt qulları tutmaq əmrini verdi, yəqin ki, özü onlarla əylənmək istəyirdi.
  Ancaq Spartak yaxşı intellektə malikdir. Sürətli ponilərdə olan oğlanlar maskarad edərək, Romaya gedən bütün yolları axtarırlar. Və təbii ki, Viskuntun qoşunları bunu gördülər. Və nə zaman
  romalılar qızlara burnunu soxmağa çalışırdılar, çünki onlardan əvvəl yüz mindən az olmayan qul var idi. və elə ilk dəqiqələrdə olanlar romalıları mühasirəyə aldılar.
  Və döyüş davam etdi.
  Anlayın Albert və Rhodopeia orada iştirak etdi. Oğlan bir cüt qılınc yelləyib Roma yüzbaşısının başını kəsərək dedi:
  - Bizi Azadlığın Şöhrəti gözləyir!
  Rodopiya romalı çılpaq, yuvarlaq dabanı ilə çənəsinə doğru hərəkət etdirdi və onu yerə yıxaraq qışqırdı:
  - Xalqın Tanrılarına həmd olsun!
  Oğlanla qız ciddi şəkildə ayrıldılar. Onların qılıncları vertolyotun bıçaqları kimi parıldayırdı. Çox döyüşkən və aqressiv cütlükdürlər.
  Albert romalı legionerin başını kəsib cığal çəkdi:
  - Spartak üçün!
  Rhodopeia da Romanın başını kəsdi və qeyd etdi:
  - Sadə insandan Allahı düzəltməyə ehtiyac yoxdur! Spartak da bizim kimidir!
  Oğlan şahzadə daha bir legioneri kəsib hönkürdü:
  - Onda bizim üçün!
  Rəqiblərini doğrayan qız güldü:
  - Burada bizim üçün mümkündür!
  Spartak ordusunun say üstünlüyü həddən artıq böyük idi. Spartakın özü iki qılınc yelləyərək döyüşə girdi. Amma düzgün kəsməyə vaxtı yox idi. Romalılar bir neçə min nəfəri məhv etdilər
  sağ qalan legionerlər diz çökərək təslim oldular. Beləliklə, ümumiyyətlə maraqlı, lakin yan döyüşlə başa çatdı. Düzdür, əlavə on beş min legioner Romanın müdafiəsini gücləndirə bilərdi.
  Beləliklə, hər şey plan üzrə getdi. Həm Albert, həm də Rodopeya Əbədi İlə keçdilər. Albert heç vaxt Qədim Romanı görməmişdi və o, çox görmək istəyirdi
  antik dövrün əsas şəhəri. Oğlan və qız özləri ilə aktyorların sadə əşyalarını və ağ pudeli aparıblar. Sonuncu əsl sirk iti idi və o, bəzi fəndlər etməyi bilirdi.
  Oğlanla qız çılpaq ayaqları ilə çınqıllara çırpıb oxudular:
  - Yalnız mübarizədə xoşbəxtlik tapmaq olar,
  Spartak irəli addımlayır!
  Spartak irəli addımlayır!
  Oğlan və qız Romaya yaxınlaşırlar. Onun hansı hündür divarları və qüllələri var, hansı katapultlar quraşdırılıb. Belə bir şəhəri ələ keçirmək asan deyil.
  Bununla belə, uşaqlar hərəkət edirlər. Və hətta mahnı oxuyurlar:
  - Amma ürəyin və damarların nəbzi,
  Övladlarımızın analarının göz yaşları...
  deyirlər - biz dəyişiklik istəyirik -
  Qul zəncirlərinin boyunduruğunu atın!
  
  Yerin oğlu cavabında yox deyəcək,
  Mən heç vaxt qul olmayacağam...
  İnanıram ki, azadlıq şəfəqi olacaq -
  Külək təzə bir yara təzələyəcək!
  
  Döyüşdə müqəddəs azadlıq üçün,
  Böyük Spartak özü çağırır...
  Erkən saatlarda cəsarətli cəngavər qalx,
  Qoy həqiqət günəşi parlasın!
  Giriş mühafizəçilərlə doludur. Zirehli legionerlər isə uşaqlara şübhə ilə baxırlar. Albert həddən artıq əzələlidir və avaradan daha çox döyüşçüyə bənzəyir.
  Böyük legioner Albertdən soruşdu:
  - Sən kimsən bala?
  Oğlan şahzadə təbəssümlə cavab verdi:
  - Mən gimnast və akrobatam!
  Mühafizə rəisi əmr etdi:
  - Əllərinizlə gəzin!
  Albert başının üstündə dayanıb qaçdı. Onun tozlu dabanlı çılpaq, qaralmış ayaqları günəşdə parıldayırdı.
  Oğlanın özü qaralmış və çox yaraşıqlı idi. Mühafizəçilərin rəisi başını tərpətdi.
  - Bəli, yaxşısan! Mən də sənin kimi bir qulamın olmasını istərdim!
  Albert ağ dişlərinin təbəssümü ilə cavab verdi:
  - Mən boşam!
  Mühafizə rəisi ona şübhə ilə baxıb mızıldandı:
  - Sübut et! Siz kimin şəxsiyyətisiniz?
  Albert üsyankar qulların ələ keçirdikləri kuboklar arasından bir sənəd olan papirus parçası götürdü.
  Mühafizə rəisi baxıb dedi:
  - Yenə də səni saxlaya bilərəm, hətta işgəncə də edə bilərəm. başa düşürsən?
  Albert ah çəkərək başını tərpətdi.
  - Gücünüz var!
  Böyük legioner başını tərpətdi.
  - Elə isə... Onları həbs edin, cəlladı dəvət edin.
  Rhodopeia cooed:
  -Bəs mən nəyə görə?
  Mühafizə rəisi qeyd etdi:
  - Siz Spartakın casuslarısınız! Mən bunu hiss edə bilirəm. Üstəlik, Spartakın sağ əli çox güclü, çevik və ağ saçlıdır. Məncə sən deyilsən. Legioner qeyd edib:
  - Düzdür! Yetkin döyüşçülər qədər döyüşən bir oğlan haqqında eşitmişik. Tamamilə mümkündür ki, o, şəxsən kəşfiyyata gedib!
  Böyük legioner başını tərpətdi.
  - Onları götür!
  Albert çaşqın idi. O, bu qədər tez şübhələnəcəyini gözləmirdi. Eyni zamanda, özünü təslim etmək istəmirdi. Rhodopeia da müqavimət göstərmədi. Oğlanlar tutuldu.
  Və Albertin əllərini elə bağladılar ki, dirsəklərini birləşdirdilər. Oğlan ağrıdan inlədi, lakin çiyinləri bükülsə də iniltisini saxladı. Eyni şeyi Rhodopeia üçün etdilər.
  Qız dözülməz ağrıdan sızladı. Amma sonra dodaqlarını bir-birinə sıxdı. Bəli, acıyor. Və onları zirzəmiyə apardılar. Romalılar dərhal onlara işgəncə vermək qərarına gəldilər. Məsələni qeyri-müəyyən müddətə təxirə salmamaq.
  İşgəncə anbarı isə düz qala divarında yerləşirdi.
  Albert Qədim Romanı heç görmədiyi üçün əsəbiləşdi. lakin o, bunu görə bilər. Təlaşlanmayın. Aşağıya enən oğlan bərabər nəfəs almağa çalışdı.
  Hər şey hələ itirilməyib. Bəlkə işgəncədən sağ çıxsa, buraxarlar. Düzdür, Rodopiyaya yazığım gəlir. Qıza da işgəncə veriləcək? Romalılar əlbəttə ki, qəddar olsalar da.
  Onları isti yığılmış otağa apardılar. Ocaqlar yanırdı, yanan ət iyi hiss olunurdu. Divarlardan çoxlu işgəncə alətləri asılıb.
  İşgəncə üçün bütöv bir arsenal. Yeni amansız işgəncə hazırlanırdı.
  Uşaqlar mərkəzə aparılıb. Cəllad təbəssümlə onlara baxdı. Ağ tunikalı iki mirzə oğlan başlarını tərpətdi və etiraflar yazmaq üçün qaz tündləri hazırladılar.
  Cəllad Albertə baxıb mühafizəçidən soruşdu:
  - Bu kəşfiyyatçıdır?
  Legioner başını tərpətdi.
  - Bəli, iki kəşfiyyatçı tutdular!
  Cəllad başını tərpətdi.
  Oğlanla başlayaq! O, dəli kimi görünür!
  Legioner qeyd edib:
  - Təkəbbürdən sağalmaq!
  Cəllad köməkçilərinə əmr etdi:
  - Sikdirin ona!
  Albert kəndirin altına ilişdi və rəfə sürükləndi. Bu işgəncə aləti çox təsirli və geniş yayılmışdı. Əvvəlcə oğlan böyüdü.
  Albert hiss etdi ki, əllərinin oynaqları ağrılı şəkildə bükülür. O, əyilməyə başladı. Lakin cəlladlar onu çəkdilər. Və cəhənnəm ağrıları Alberti burulmuş oynaqlarda deşdi.
  Oğlan qeyri-ixtiyari qışqırdı, amma dişlərini sıxdı. Əllər çiyinlərə çevrildi və yuxarı çevrildi. Uşağın yalın ayaqları yerdən çıxdı.
  cəllad əmr etdi:
  - İndi də beş qamçı yarı gücdə!
  Qırmızı xalatlı işgəncəçi hörmə çubuqların idrar etdiyi vedrədən qamçı götürdü. Əvvəlcə havada yellədi. Sonra Albertin kürəyinə zərbə endirdi.
  çiyinlərdə və qollarda ağrı ilə müqayisədə, o qədər də qorxulu deyil. Dəri bir az şişir. Cəllad ikinci dəfə bir az daha möhkəm vurdu. Amma dəri partlamasın deyə. Sonra yenidən vurun.
  Rhodopeia qışqırdı:
  - Onu vurma!
  Böyük cəllad soruşdu:
  - Özünüzü kəşfiyyatçı kimi tanıyırsınız?
  Qız başını tərpətdi, yox!
  Baş cəllad başını tərpətdi.
  - Və rəf sizi gözləyir!
  İndi uşağı tavana qaldırın və yaxşıca silkələyin!
  İp daha da sıxıldı. Albert ayağa qalxmağa başladı. Oğlan ağrının artdığını hiss etdi. Zirzəmidə tavan hündür və soğan kimi yuvarlaqlaşdırılmışdı. Kərpiclər idi
  yaşıl və qırmızı, bir az çatlamışdır. Bir çat Albertə nəyisə xatırlatdı, amma oğlan dəqiq nəyi xatırlamırdı. Və burada o, zirvədədir.
  Və donub qaldı. Cəlladlar kiçildilər və o qədər də qorxulu deyillər. Sonra ip sərbəst buraxıldı. O, aşağı uçdu. Albert hiss etdi ki, sanki onda nəsə qırılıb. Və burada qəzaya uğradı.
  Və yerdə donub qaldı. Albertin bütün bədəni, xüsusən də qolları və çiyinləri elə ağrıyırdı ki, o, qışqırdı. Cəlladlar güldülər. Dəhşətli ağrıdan hətta oğlanın gözləri qaraldı.
  Böyük cəllad iyrənc təbəssümlə soruşdu:
  - Yaxşı, indi danışacaqsan?
  Albert hönkürdü:
  - Sus ey əclaf!
  Böyük cəllad qışqırdı:
  - Tam gücü ilə on qamçı!
  Bu dəfə işgəncə verən Alberti var gücü ilə vurdu. Uşağın kürəyinin dərisi partlayıb, qan tökülüb. Qeyri-insani iradə səyi ilə Albert fəryadını saxlayaraq ağır nəfəs aldı.
  Cəllad döyülməsini bitirib yaşlı işgəncəçiyə baxdı.
  O, buyurdu:
  - Ayaqları blokda!
  Cəlladlar dərhal oğlanın yalın ayaqlarını götürüb palıd ağacından düzəltdilər. Sonra böyük cəllad əmr etdi:
  - Ağırlıqları asın!
  Cəlladlar məmnuniyyətlə qarmaqlardan pud çəkiləri asmağa başladılar. Bunu tez etdilər. Albert yenidən çiyinlərində və qollarında onsuz da şiddətli ağrıların artdığını hiss etdi. Oğlan inlədi.
  Böyük cəllad təbəssümlə soruşdu:
  - Danışacaqsınız, kəşfiyyatçı olduğunuzu etiraf edəcəksiniz, yoxsa sizə daha çox işgəncə veriləcək?
  Albert qışqırdı:
  - lənət olsun!
  Baş əzabçı əmr etdi:
  - Dabanlarını yağlayın! Gəlin oğlan üçün manqal sınayaq!
  Cəlladın köməkçilərindən biri zeytun yağı olan qab çıxardı. Və işgəncə verənlər oğlanın çılpaq, bərkimiş ayaqlarını sürtməyə başladılar.
  Baş işgəncəçi qeyd etdi:
  - Bəs qız niyə burada dayanıb! Gəlin onu kresloya qoyaq, manqal da hazırlayaq!
  Cəlladlardan biri soruşdu:
  - Bəlkə, o da stenddə?
  Böyük cəllad etiraz etdi:
  - Qız daha kövrəkdir, şikəst ola bilər! Onun dabanının altındakı odu da kiçild! Biz hələ bilmirik ki, onların günahkar olub-olmaması, işgəncə ilə öldürülməsi!
  Rhodopeia kresloya qoyuldu və möhkəm bağlandı. Sonra ayaqlarını qaldırıb zeytun yağı ilə dabanlarına sürtməyə başladılar.
  Albert yağlamağı bitirdi. Alov fırlanan manqal gətirdilər. Oğlanın kobud, nasırlı ayaqları ağrını dərhal hiss etməyib. Amma yandı.
  Qızın altını yağlayıb qurtardıqdan sonra çılpaq, yumru dabanlarının altına daha kiçik manqal qoydular. Və çox zəif idi. Uşaqların çılpaq, bərkimiş, yağlanmış ayaqlarını qızartmağa başladılar.
  İşgəncə uzun və ağrılı idi. Albert ağlını şiddətli ağrıdan çıxarmaq üçün başqa bir şey düşünməyə çalışdı. Məsələn, o, Spartakla birlikdə romalılarla vuruşur.
  Şiddətli döyüş gedir. Oğlan həmişəki kimi iki qılıncla. Dəyirman işlədir. Qırxılmamış və kobud üzlü bir Romalının başı kəsilmiş düşür. Sonra oğlan ittiham edəcək
  çılpaq dabanı ilə yüzbaşının çənəsinə. Və düşür. Sonra romalılar yenidən kəsdilər və yıxıldılar. Budur, Eutibida, əlində bir yay var. Yunan qızı isə romalılardan icazə verir
  ox. Və düşməni yumruqlayır. O, ölür.
  Və Eutibida oxuyur:
  - Bəndələrə azadlıq nurunu göstərdi,
  Və zəncirin onlara kömək etdiyini soruşun ...
  Axı insan köləliyi ayıbdır,
  Və Allahın müqəddəs qayası deyil!
  Bu çox döyüşkən və çox sərin qızdır. Bir kölə, amma azadlığını satın alan və tarixdə məşhurlaşan. İndi isə Spartak ordusu üçün döyüşür.
  Və burada Rhodopeia ümidsizcə mübarizə aparır ...
  Həm də zəiflik və mərhəmət olmadan düşmənləri döyür.
  Albert isə qılınclarla kəpənək qəbulu təşkil edir. Və legionerlərin çiyinlərindən kəsilmiş başlar düşür. Və sonra buynuzlu dəbilqədə biri uçur və digər döyüşçülərin gözlərini deşir. Və sözün əsl mənasında
  onları öldürür.
  Sonra oğlan Rodopeyanın ağrıdan qışqırdığını eşitdi. Görünür, buna baxmayaraq, onun çılpaq, yuvarlaq dabanları yaxşıca yanıb.
  Albert ağzının üstündə qışqırdı:
  - Cəsarət etmə! Dişlərinizi sıxın və susun! Düşmənlərinizə sevinmək üçün səbəb verməyin!
  Rhodopeia dişlərini sıxdı və ağır nəfəs aldı. Bəli, un verməyəcək.
  Bu arada Albert yenidən döyüşü təsəvvür etdi. Oğlandır, amma güclü oğlandır. Və istənilən işgəncəyə dözəcək. Ancaq azad olmaq belə kəsiləcək.
  və heç kim onu dayandırmayacaq və onu məğlub etməyəcək ...
  Albert onun içində damarların oynadığını və enerjinin axdığını hiss edir. Qul oğlan hack, böyük həvəslə. İndi də deşilmiş legionerlər yenidən düşür. Oğlan Romalının kəsilmiş başını yalın ayağı ilə atır və qışqırır:
  - Spartak dövrünə şöhrət!
  Bu çox döyüşkən oğlandır. Və onun zərbələri getdikcə daha çox hücum edən romalıların və bütün yaramaz izdihamın başını necə uçurur. Amma əgər bu da romalılardırsa.
  Və burada ağır ballista gəlir. Yanan qarışığın bütöv bir bareli partlayır və legionerlərin üzərinə düşür. və amansızcasına yandırırlar.
  Albert oxuyur:
  - Amma təəccüblü deyil
  Mənim qohum şeytanım!
  Və həqiqətən də Albertin yanında qızılı yarpaq rəngində qıvrım saçlı gözəl bir Şeytan qız peyda oldu. O, Albertə baxır və gülərək soruşur:
  - Yaxşı, bədəniniz necədir?
  Şahzadə oğlan şən təbəssümlə cavab verir:
  - Ruh günah edib, ancaq bədən məsuliyyət daşıyır!
  Şeytan Qız təklif etdi:
  - Bəlkə rəfdə əzab verməkdən daha əyləncəli bir şey istəyirsiniz?
  Albert razılaşaraq başını tərpətdi.
  -Bəli, əlbəttə istəyirəm! Məsələn, cəlladın başını kəs!
  Şeytan Qız dedi:
  - Yaxşı, mən hələ sənə o həzzi verə bilmərəm! Amma istəsən, edə bilərsən... Kəşfiyyata davam et!
  Oğlan şahzadə başını tərpətdi.
  - Yaxşı, buna görə təşəkkür edirəm!
  Gözəl qız dedi:
  - Düzdür, çörəyə şükür yaymazsan! Bununla belə, yaxşı iş görmüsən və cəsarətli davran!
  Və cəhənnəm gözəlliyi yoxa çıxdı.
  Baş işgəncəçi qum saatına baxıb dedi:
  - Vaxt bitdi! Roma qanunu uşaqlar üçün işgəncə müddətini məhdudlaşdırır! Etiraf etmədikləri üçün bu gün onunla kifayətdir!
  Mühafizəçi başını tərpətdi.
  - Bəli! Bizim onlara qarşı ancaq şübhələrimiz var, bəlkə onları buraxsınlar?
  Böyük cəllad çiyinlərini çəkdi.
  - Əlbəttə, hakimə müraciət etmək olar, amma... Uşaqlara görə məşğul adamı niyə yayındırmaq lazımdır! Onları azad et!
  Əvvəlcə manqallar Albert və Rodopeyanın yalın ayaqları altından çıxarıldı. Sonra qızın bağı açıldı və Albert blokdan çıxarıldı. Sonra onu rəfdən endirdilər. Və qarmağı götürdülər. Uşaqların əlləri idi
  arxadan və dirsəklərdən bağlanır.
  Onları otaqdan çıxardılar. Oğlanların ayaqları ciddi zədə almayıb. Ağrı şiddətli olsa da, manqallardan yalnız kiçik kabarcıklar. Zeytun yağı dabanının dərisini çox yandırmaqdan qoruyurdu.
  Düzdür, Albertin kürəyi kifayət qədər kəsilmişdi.
  Uşaqları divarın içəri hissəsindən bayıra çıxardılar və sonunda legioner arxadan əl-qol bağlayan kəndirləri kəsdi. Albert geri döndüyü bağlarda azadlıq və ağrı hiss etdi
  qan. Rhodopeia inilti və gurultu ilə:
  - Acıyır, amma!
  Oğlan şahzadə təbəssümlə dedi:
  - Amma biz azadıq!
  Qız razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Nisbətən, əlbəttə, lakin pulsuz! Və bu yaxşıdır!
  Albert başını tərpətdi və oxudu:
  - Azadlıq, azadlıq, azadlıq,
  Mən dünya xoşbəxtliyini xalqlara bəxş etmək istəyirəm!
  Və oğlan yuxarı baxdı. Budur, Romadadırlar. Və bu əladır. Şəhər həqiqətən əladır. Olduqca təmiz küçələr, legionerlərin nəzarəti altında onları qul oğlanlar və
  qul qızlar. Maraqlıdır ki, Romada ən çox uşaq və qadınlar sandal geyinirlər. Hətta bir çox qullar və uşaq kölələr də ayaqqabı geyinirlər. Aydındır ki, bura paytaxtdır. Və burada ədəb var.
  Adətən isti aylarda olsa da, İtaliyanın digər şəhərlərində uşaqlar və qadınlar ayaqyalın olurlar. Varlı və ya zadəgan insanlardan deyilsə. Və burada, əlbəttə, hətta bir ev qul olmalıdır
  sandal geyin. Yoxsa onlar elə zənn edəcəklər ki, patrisi çox kasıbdır ki, qulluqçulara ayaqqabı ala bilmir. Yetkin kişilər, bir qayda olaraq, qul olsalar da, ayaqyalın getmirlər.
  Qaydalar belədir...
  Albert birdən yadına düşdü ki, sirk iti də daxil olmaqla hər şey onlardan alınıb. İndi isə onun əynində ancaq bel paltarı var, Rodopiya isə ancaq cırıq, solğun tunikadadır. Və mənzərə
  kasıb dilənçilər kimidirlər. Və hətta qaçan qullar. Xüsusən də Albertin kürəyinin kəsildiyini düşünəndə. Uşaqların hər addımında ayaqları yanırdı.
  Amma mühafizəçilər hələ onlara toxunmayıblar. Görünür, oğlanları tez-tez şallaqlayırdılar və axşama yaxınlaşsa da, kifayət qədər isti idi. Oğlanlar ümumiyyətlə yayda sinə çılpaq qaçırlar, hətta
  nəcib mənşəli.
  Həm də hər hansı bir xırdalıq üçün bir oğlanı qamçılaya bilərlər. Şəhərin özünü görmək maraqlı idi. Həqiqətən çox böyükdür. Budur, onunla gedirsən, amma sonu və kənarı görünmür.
  Evlər böyükdür. Beş, altı, yeddi, hətta on mərtəbə var. Çoxlu lüks malikanələr. Ancaq keçmiş uşaq cütlüyünün sağ tərəfində Hercules heykəli və döyülməsi
  ondan fəvvarə. Və gözəldir. Burada əsgər sütununun necə hərəkət etdiyini görə bilərsiniz. Zireh bürünc və parlaqdır. Onların arxasında iki oğlan nağara çalır. Onlar şort və sandaletdədirlər.
  Budur, başqa bir heykəl: Neptun və əlində zərli qab. Və qabdan bir fəvvarə vurur.
  Albert və Rhodopeia buna dözə bilmədilər və kənarda oturdular, yalın ayaqlarını batırdılar, işgəncə altında manqalda yandırdılar. Bir az asanlaşdı. Amma oradan bir legioner keçib qışqırıb
  uşaqlar. Və atılıb qaçdılar.
  Albert və Rodopeya bir az qaçıb dayandılar. Bulaqdan bir qurtum su içməyə müvəffəq oldular, susuzluqdan əziyyət çəkmədilər. Amma ac idi. Və etiraf etmək utancvericidir.
  . FƏSİL? 16.
  Albert qeyd etdi:
  - Bilirsən, təravət zərər verməz!
  Qız təklif etdi:
  Gəlin rəqs edək və mahnı oxuyaq! Bizə xidmət göstəriləcək!
  Oğlan şahzadə razılaşdı:
  -Gəlin cəhd edək!
  Az-çox izdihamlı bir yer seçən uşaqlar mahnı oxumağa və rəqs etməyə başladılar. Baxmayaraq ki, ayaqlarınız yanarkən rəqs etmək ağrı verir. Ancaq uşaqlar cəhd etdilər və görünür, buna nail oldular.
  Albert gülərək dedi:
  - Dolanışığımız belədir!
  Rhodopeia düzəldildi:
  - Ömürlük yox, azadlıq!
  Uşaqlar bir neçə mis sikkə topladılar. Baxmayaraq ki, onların üzərinə könülsüz aslar atılırdı. Və ən yaxın mağazaya getdik. Özünüzə süd və ət piroqları alın. Və bunu etməyə çalışırıq yemək
  tez söhbət etdi,
  Rhodopeia qeyd etdi:
  - Şəhər böyükdür, qullar da daxil olmaqla çoxlu insan var, amma onlara necə üsyan edəcəyimi bilmirəm!
  Albert razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bəli, konkret plan yoxdur! Əslində, meydanda qışqırmayın: yaşasın azadlıq - tiranın başına!
  Qız təklif etdi:
  - Bəlkə sirkə getməliyik. orada mütləq qladiatorlar olacaq, ona görə də onlara qarşı üsyan edəcəyik!
  Oğlan şahzadə razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Fikir yaxşı görünür!
  Uşaqlar yemək yedikdən sonra Qədim Romadan keçdilər. Burada, məsələn, Karfagen fatehinin heykəli var. Və Siciliyanın fatehi. Həm də Sulle.
  Budur Kolizey. Bu, yüz iyirmi min nəfərlik nəhəng stadiondur. Təəssürat yaradır.
  Oğlanla qız girişdəki mühafizəçilərdən soruşdular:
  Qladiator məktəbi haradadır?
  Legioner qaşqabağını çatdı və hönkürdü.
  - Niyə belə edirsən?
  Albert təbəssümlə dedi:
  - Mən qladiatorlara yazılmaq istəyirəm!
  Mühafizəçilər səsləndilər:
  - Vicdanla?
  Oğlan əminliklə dedi:
  - Dürüst, baş vermir!
  - Bu yaxşıdır! Demək olar ki, bütün qullar qaçdı və təzə ətimiz çatmadı!
  Bu xəbəri eşidən Albert sevinmədi:
  - Necə qaçdınız?
  Daha uzun boylu legioner məlumat verib:
  -Bu canavar Spartakın üzündən qullar qaçmağa başladılar, iki il əvvəl. İndi isə sözün əsl mənasında sürülərdə sürünürlər. Düzdür, onları dəmir barmaqlıqlar arxasında və qəbizlikdə saxlayırıq,
  mühafizəçilər yerləşdirdilər, buna görə də indi əvvəlki kimi sürətlə qaçmırlar, amma onların sayı kifayət qədər deyil!
  Albert güldü və dedi:
  - Kifayət deyil! Ancaq çoxlarına tək mən dayanıram!
  Legioner gülərək cavab verdi:
  - Sən hələ uşaqsan! Üstəlik, indicə döyülmüsən! Başınızı itirmədiyinizə baxın!
  Rhodopeia təklif etdi:
  - Və sən onunla qılıncla döyüşürsən! O zaman kimin nəyə dəyər olduğunu biləcəksən!
  Legioner təbəssümlə cavab verdi:
  - Böyük bir döyüşçü ilə əmziklə döyüşmək mənim üçün çox şərəflidir! Bəli və qız istəyirsənsə, götür! Bir çox qadın qladiatorlar da qaçdı!
  Rhodopeia razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Mən gedəcəm! Mən də döyüşə bilərəm!
  Legioner şübhə ilə dedi:
  - Budur, məni güldürürsən!
  Sonra başqa bir mühafizəçi təklif etdi:
  - İcazə verin, qılınclı oğlanla döyüşüm!
  Uzunboylu legioner təbəssümlə soruşdu:
  - Niyə lazımdır?
  Mühafizəçi güldü və dedi:
  -Yaraşıqlı oğlanın ürəyi ağrıyır. Onu nokaut etsəm, onunla əylənə bilərəm!
  Böyük legioner başını tərpətdi.
  - Bəli gözəl! Belə bir görkəmlə hansısa nəcib patrisinin, ya da patrisinin sevgilisi ola bilərdin!
  Albert qürurla cavab verdi:
  - Mən qılıncın şöhrətinə üstünlük verirəm! Əgər o mühafizəçi mənimlə döyüşmək istəsə, onda mən ona göstərərəm ki, mən o qədər də kiçik deyiləm!
  Legioner təklif etdi:
  - Oldu! Mən sənə qılınc verəcəyəm!
  Mühafizəçi silahını çıxarıb qışqırdı:
  O, qılınc olmadan edə bilər. Niyə ona silah verim! Daha doğrusu, silah bizim deyil, dövlətindir!
  Legion başını tərpətdi.
  - Yaxşı, bildiyiniz kimi, sadəcə öldürməyin!
  Mühafizəçi güldü.
  - Belə yaxşı oğlanı öldürmək heyf!
  Və o, qılıncını yelləyən Albertin üstünə necə atılacaq. Oğlan məharətlə qaçaraq mühafizəçini dizinin altına təpiklə vurdu. Zərbə ağrılı idi. Və quldur qışqırdı.
  Albert oxudu:
  - Ayaqyalın, güclü oğlanlar,
  Heç qorxaq dovşanlar deyil!
  mühafizəçi qəzəbləndi və qışqırdı:
  -Öldürərəm səni!
  Onun üzü qırmızı və tərdən parıldayırdı, qılıncı isə mənasızcasına burulur və fırlanırdı.
  Mühafizəçinin özü bir az axsadı. Albert onu dizinin altından çılpaq baldırı ilə yenidən vurdu. O, pozğunu cəzalandırmaq istəyirdi. Lakin o, hücumu dayandırmadı.
  Sonra Albert var gücü ilə onu onsuz da zədələnmiş ayağı ilə itələdi. Mühafizəçi sındı və yıxıldı. Və o, yaxşı bir ədəbsizliklə qışqırmağa başladı. O, çox zədələnmişdi. Oğlan atladı
  ona və çılpaq dabanı ilə çənəsindən vurdu. Zərbə güclü idi və çənə uçdu, qırıq dişlər töküldü. Və mühafizəçi sakit idi. Albert təbəssümlə dedi:
  - Sənə lazım olan budur! Silahsız bir oğlanı öldürmək istədin və əvəzini ödədin!
  Uzunboylu legioner qeyd edib:
  - Və sən yaxşısan! Çox yaxşı! Əli yalın, ayaqyalın silahla peşəkar döyüşçünü yerə endirməyi bacarmaq lazımdır. Siz böyük döyüşçü olacaqsınız!
  Albert qeyd etdi:
  - Mən böyük döyüşçüyəm! Beləliklə, mən əsas aparıcıya getməliyəm?
  Legioner başını tərpətdi.
  - Evi qırmızı mərmərdəndir, onu Kolizeyin arxasında tapacaqsınız! Və sonra ... Yaxşı, bilirsən! Sizdən yetkin bir kişi ilə döyüşmək tələb oluna bilər, amma ümid edirəm ki, bacararsınız!
  Rhodopeia əminliklə dedi:
  - Onun öhdəsindən gələ bilər!
  Və uşaqlar qladiatorların sahibini axtarmaq üçün irəlilədilər. Oğlan şikəst olduğuna görə təəssüflənmədikləri üçün gözətçini çox sevmədiklərini gördü.
  Rhodopeia cavab verdi:
  - İnsanlar ümumiyyətlə eqoistdirlər! Və sonra kiçik bir cinayət ola bilər!
  Albert başını tərpətdi.
  - Bəli, həm kiçik, həm də böyük narazılıqlar var. Yaxşı, tamam ... İndi gedək sahibinə.
  Uşaqlar daha sürətli hərəkət etdilər. Ağrıya bir az öyrəşdilər və artıq qabarcıqlar aşağı düşməyə başlayıb. Və addım atdılar. Artıq Kolizeyin arxasındakı küçəyə çıxmışıq.
  Yalnız bir qırmızı mərmər ev var idi və olduqca yüksəkdir. Girişdə iki qara nəhəng və toqalı daha kiçik bir adam dayanmışdı. Oğlanla qızı görüb hönkürdü:
  - Onlar burada xidmət etmirlər! Rədd ol!
  Albert cəsarətlə bəyan etdi:
  - Bizi qladiator kimi işə götürmək istəyirik!
  Kişi qaşqabağını çəkib soruşdu:
  - Bilirsənmi, bunlar uşaq oyuncaqları deyil, orada öldürürlər!
  Rhodopeia başını tərpətdi.
  - Əlbəttə, edirik! Amma qladiator olmaq serseri olmaqdan daha maraqlıdır!
  Kişi gülümsəyərək cavab verdi:
  -Başqa vaxtda səni qovacaqdım! Amma indi qladiator qıtlığı var, ona görə də... səni evə buraxacağam. Ev sahibi indi getdi, arvadı evdədir. Əgər o səni sevirsə, deməli
  götürülə bilərsən. Unutmayın, bəzən uşaqlar böyüklərlə döyüşməli olurlar! Və ya yeni başlayanı öldürə bilən təcrübəli döyüşçülərlə!
  Albert başını tərpətdi.
  - Biz bilirik! Ancaq risk etməyə hazır olun!
  Kişi başını tərpətdi.
  - Məni izləyin!
  Nəhəng döyüşçülər uşaqları və onların müşayiətini buraxdılar. İçəridə ev dəbdəbəli və zərif idi. Xidmətçi qızlar olduqca zəngin geyinmiş, sandal geyinmiş və əyilmişdilər
  pis görünüşlərinə baxmayaraq qonaqlar. Divarlarda kiçik heykəllər və rəngli portretlər asılmışdı. Və bəzi rəsmlər kətan üzərinə yağlı boya ilə işlənib.
  Kətanlarda çoxlu gözəl çılpaq qızlar və qüdrətli döyüşçülər var idi. Mərkəzi zalda isə olimpiya tanrıları ilə kompozisiya var idi. Və mərkəzdə, əlbəttə ki, Yupiter.
  ya da yunanlar arasında Zevs.
  Gözəl bir qadın isə mirvari və qızılla işlənmiş divanda uzanmışdı. Yaşı otuzdan çox deyildi və dəbdəbəli geyimdə idi. O, cütlüyə baxıb dedi:
  - Gözəl oğlan da, qız da... Bazardan almısan?
  Kişi çiyinlərini çəkdi.
  - Yox! Özləri gəldilər. Və onlar qladiator olmaq istəyirlər!
  Qadın təbəssümlə soruşdu:
  - Həqiqətən, camaatın əylənməsi üçün ölmək istəyirsən!
  Albert əminliklə cavab verdi:
  - Ölmə, amma qalib ol! Və əylənmək üçün deyil, öz xeyriniz üçün!
  Qadın gülümsədi.
  - Bəs siz qız da döyüşmək istəyirsiniz?
  Rhodopeia başını tərpətdi.
  - Bəli! Mən döyüşə hazıram!
  Ev sahibinin arvadı başını tərpətdi.
  Əlbəttə ki, sınaqdan keçəcəksiniz! Ancaq əvvəlcə nahar edək! Çox yaraşıqlı oğlansan. Mən belə gözəllik görməmişdim. Yeyin və düşünün, həyatınızı riskə atmağa dəyərmi!
  Albert qeyd etdi:
  - Biz həmişə risk edirik. Küçədə gedərkən başınıza bir kərpic düşə bilər!
  Qadın başını tərpətdi.
  Görürəm ki, yaşlarından çox ağıllısan! Amma yenə də əvvəlcə mənimlə yemək ye. Və sonra görəcəyik.
  Və sonra zəngi çaldı. Qızlar qızıl qablar və dəbdəbəli yeməklərlə peyda oldular.
  Mixail-Vladimir Qorbaçov-Putin ayıldı. Yeni ideyalar özünəməxsus şəkildə dəhşətli idi.
  Xüsusilə, yəhudilər üçün qanunvericilik məhdudiyyətləri tətbiq edildi. Onlara aparatda və mətbuatda bir çox vəzifə tutmaq qadağan edilib. Onların deputatlığa namizəd olmaq və ali təhsil müəssisələrinə daxil olmaq hüquqları da məhdudlaşdırılıb.
  Bütün qeyri-xristian konfessiyalarının, daha dəqiq desək, qeyri-pravoslavların nümayəndələrinə qarşı əlavə repressiyalar da tətbiq olundu. Və kilsə üzərində nəzarət artdı.
  Ancaq ateizm rəsmi doktrina olaraq qaldı. Qorbaçov-Putin kommunistlərin ənənələrini pozmamağa qərar verdi. Üstəlik, Mixail-Vladimir özünü yalnız mömin kimi göstərdi, özü də əslində ateist idi.
  Sonra yenidən yatmağa və yuxu görməyə başladı;
  Albert və Rhodopeia artıq doymuşdular, amma nəzakətdən yenə də yemək yeyirdilər. Qadın həsrətlə Albertə baxdı. Bu oğlanı çox bəyəndi. Çox gözəl və
  şokolad plitələri olan əzələli, qarın əzələləri, qüsursuz bir fiqur, çox yaraşıqlı bir üz. Ümumiyyətlə, oğlanlar çox vaxt yaraşıqlıdırlar, lakin bu, özünəməxsus şəkildə gözəldir.
  Qadın qışqırdı:
  - Sən mələk deyilsən, amma mənim üçün
  Ancaq mənim üçün müqəddəs oldun ...
  Albert başını tərpətdi.
  - Çox maraqlıdır! Baxmayaraq ki, mən mələk deyiləm!
  Qadın əlini sinəsinə qoyub oğlanı yoğurmağa başladı. Və bunu böyük sevgi ilə etdi. Və onun toxunuşu Alberti həyəcanlandırdı. Bir qadının əlinə keçmək necə də gözəldir.
  Ananızın yaşında olsa da, təzə və gözəldir.
  Rhodopeia qeyd etdi:
  - Oğlanları ictimai yerlərdə hiss etmək xoş deyil!
  Qadın başını tərpətdi.
  - Yaxşı! Mən onu otağıma aparacağam! Və sən burada qal!
  Rhodopeia qeyd etdi:
  - Sevişmək üçün pul ödəyirlər! Oğlandan çox böyük olan qadını sevindirmək pulsuzdur!
  Qadın başını tərpətdi.
  - On qızıl sikkə verəcəyəm!
  Albert cavab verdi:
  - Mən fahişə deyiləm! O istəsə, mən onu pulsuz sevindirərəm!
  Qadın gülümsəyərək cavab verdi:
  - Pulları götür! Mənim üçün bu cəfəngiyatdır! Daha bir neçə qəpik! Və faydalanacaqsınız! Axı sən artıq demək olar ki, çılpaqsan!
  Rhodopeia başını tərpətdi.
  Alberti götür! Pul köçürülə bilməyən dəyərdir!
  Qadın başını tərpətdi.
  - Məni daha çox yalasan! Bütün oğlanlar bunu sevmir!
  Albert çiyinlərini çəkdi.
  - Yaxşı! Mən pulu alacam! Ancaq yalnız bir saatlıq sevgi üçün!
  Qadın razılıqla başını tərpətdi.
  - Tam bir saat mənim olacaqsan!
  Və o, Albertin əlindən tutub otağa apardı. Bir neçə dəqiqə ərzində onun şəhvətli iniltiləri və ah-nalələri eşidildi.
  Rhodopeia tək qaldı. Daha doğrusu, qızlar və oğlanlar hələ də onun qarşısında rəqs edirdilər. O, yastığa uzanıb yuxuya getdi. O, yenidən plantasiyada işlədiyini xəyal etdi.
  İlk günlərdə ayaqlarım və belim çox ağrıyanda çətin idi. Amma sonra qız buna öyrəşdi. Orada digər qızlar və qadınlarla birlikdə işləyirdi.
  Bu olduqca çətin idi. Ancaq digər tərəfdən, təmiz havada və bir tan. Rhodopeia çöl işində idi. Baxmayaraq ki, fahişəxanaya satıla bilərdi. Axı o, gözəl qızdır.
  Ancaq görünür, Krass onun bakirəliyinin qorunacağına dair sözünü tutdu. Baxmayaraq ki, təbii ki, üzünün tər içində belə işləmək kimidir.
  Rhodopeia yarıçılpaq və ya bir tunikada sərin işləyirdi. Mən isə bütün il boyu ayaqyalın getdim. Təbii ki, İtaliyanın cənubunda qışlar isti keçir, ancaq yalın ayaqlar hələ də soyuqdur.
  Baxmayaraq ki, onlar bu qədər kobud olublar. Amma ayağın forması pozulmayıb. Əksinə, qızın ayaq altı daha zərif və daha yaxşı daban əyilməsi ilə oldu.
  Cütlüyünü zorlamağa çalışsalar da, qız müqavimət göstərib.
  Bir dəfə o, oğlanın nəvazişlərini özü sınadı, amma çox uzağa getməsinə imkan vermədi.
  Və beləliklə hər şey çənə çənəsi idi.
  Albert üç saat gecikdi. Qadın ona emal üçün ikiqat pul ödəyib. Albertdə isə artıq əlli qızıl sikkə olan bütöv bir çanta var idi.
  Bu, kifayət qədər gözəl və hələ də olduqca gənc bir qadını razı salmaq üçün pis deyil. Axı, üç saat ərzində bir neçə güclü orqazm yaşadıqdan sonra özünü tükəndirdi və xoruldadı.
  Albert də yorğun idi və iştahı qəddar idi. Oğlan yeməyin üstünə cumdu və qeyd etdi:
  - Hər şey yaxşıdır, bunun sonu yaxşıdır!
  Rhodopeia xatırladı:
  - Spartakın tapşırığını xatırlayırsınızmı?
  Yeməyə davam edən Albert səmimi olaraq çiyinlərini çəkdi.
  - Mən bilmirəm! Qələbə qazandıqdan sonra qulların dəyərli bir şey qura biləcəyinə şübhə edirəm! Bəlkə də əksinə - Romanı məhv etmək daha da pisləşəcək!
  Qız çiyinlərini çəkib dedi:
  - Amma köləlik yox olacaq!
  Albert çiyinlərini çəkdi.
  - Bu, başqa bir nənənin iki üçün dediyidir! və iş hələ də yox olmayacaq! Bundan əlavə, başqa qullar görünəcək, yalnız ağalar dəyişəcək!
  Qız çiyinlərini çəkib oxudu:
  Lənətlənmiş damğalı ayağa qalx
  bütün ac və qul dünyası...
  Qəzəbli ağlımız qaynayır,
  Ölümə qədər döyüşməyə hazırsınız!
  Oğlan şahzadə oxudu:
  - Bütün zorakılıq dünyasını məhv edəcəyik,
  Aşağıya, sonra isə...
  Biz yeni, yeni bir dünya quracağıq -
  Kim heç kim idi, o hər şeyə çevriləcək!
  Uşaqlar isə güldülər... Əyləncəli və gülməli idi. Rhodopeia qeyd etdi:
  - O cür pula istəyərdim, özüm də kişi ilə sevgini bilərdim! Oh, nə qədər erkən yetkin oldun!
  Albert qeyd etdi:
  - Mən fəal qəhrəmanam, aktiv qəhrəmanlar isə tez böyüyür! Üstəlik, mənim bədənim şeytana məxsusdur!
  Rhodopeia güldü və dedi:
  "Heç olmasa səndən səmərəli istifadə edən ustadır!"
  Albert razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Düzdü! Bəs İblisə niyə qızıl lazımdır?
  Qız çiyinlərini çəkib dedi:
  Onun bizim ruhumuz niyə lazımdır?
  Oğlan cavab olaraq mahnı oxudu:
  - Ruhun yuxarı qalxdı,
  Bir xəyalla yenidən doğulacaqsan!
  Ancaq donuz kimi yaşasaydınız -
  Donuz qal!
  Rhodopeia ah çəkdi və dedi:
  - Bəli, böyük Pifaqor, ruhun ölməz olması və müxtəlif bədənlərdə yaşadığı fikrini irəli sürüb. Heyvanların cəsədləri də daxil olmaqla!
  Albert cavab verdi:
  - Məncə, insanın ruhu insanın özündə, heyvanın ruhu isə heyvanlarda yaşayır! Aramızda böyük uçurum var!
  Qız təbəssümlə dedi:
  - Meymunlar bəzən çox ağıllı olurlar!
  Oğlan bununla razılaşdı.
  - Ağıllılar var, amma adam deyillər!
  Rhodopeia təbəssümlə oxudu:
  - Meymunlar üz düzəldir,
  Və bir budaqda otururlar ...
  Albert sevinclə davam etdi:
  - Hələ mənasız,
  Atalarımız idi!
  Oğlan da, qız da susdular. Onsuz da darıxmışdılar. Baxmayaraq ki, rəqqaslar artıq ayrılıb, gənclər də onlarla birlikdə. Amma adam qaldı. O təklif etdi:
  - Bəlkə elə indi döyüşəcəksən?
  Albert çiyinlərini çəkdi.
  - Mən hazıram! Yorğun olsam da!
  Kişi qeyd etdi:
  - Sahibə yatır! O, səndən çox razıdır, görürəm!
  Kiçik oğlan başını tərpətdi.
  - Mənim çox bacarığım var!
  Kişi qeyd etdi:
  - Yumruqlarınızla döyüşə bilirsinizmi?
  Albert başını tərpətdi.
  - Əlbəttə!
  Kişi qeyd etdi:
  - Qul oğlanla döyüşəcəksən! Onun boyu təxminən sənin qədərdir! Olduqca güclü, bu yaxınlarda karxanalardan! Onunla yumruqla vuruşun!
  Oğlan gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Döyüşməli olacağıq!
  Kişi gülümsəyərək güldü.
  - Yaxşı! Yaxşı, bu döyüş daha əyləncəli olacaq!
  Rhodopeia gülərək qeyd etdi:
  - Bəli və pulsuzdur?
  Toqalı adam başını tərpətdi.
  - Mən sənin oğlunu bunun üçün qadın qladiatorların yanına aparacağam! Bütün bunlardan sonra o istəyir!
  Albert güldü.
  - Bu, əlbəttə ki, yaltaqdır! Amma mən artıq üç saatdır ki, doyumsuz bir vixinlə sevişirəm. Və tamamilə tükəndi!
  Toqalı adam başını tərpətdi.
  - Yaxşı, yaxşı döyüş!
  Otağa bir oğlan girdi. O, tək bel paltarında idi, demək olar ki, qara, qara, lakin yanmış sarı saçlı, güclü bədəni və əzələli idi.
  Görünür, o, karxanalarda yaxşı qidalanırdı və o, Albertdən daha kütləvi idi, baxmayaraq ki, o qədər görkəmli olmasa da, güclü idi.
  Albert onu qarşılamağa çıxdı. Oğlan hələ də şahzadədən bir az böyük və hündür, nəzərəçarpacaq dərəcədə ağır idi. Karxanalarda zəhmətlə əsəbiləşən belə güclü bir oğlan.
  Kişi başını tərpətdi.
  - Getadır, qul oğlan! Dörd yaşından daş karxanalarında işləyirdi. Çox güclü və davamlıdır. Uşaq normasını ikiqat yerinə yetirdi və bunun üçün ikiqat yemək aldı. ilə edə bilərsiniz
  yumruqla vuruşsunlar! Məncə, layiqli rəqib!
  Albert başını tərpətdi.
  - O, güclüdür! Amma mən də zəif deyiləm! Gəlin mübarizə aparaq!
  Oğlan yumruğunu kəskin şəkildə atdı. Lakin Albert refleksiv şəkildə yayındı. Və güldü.
  - Gözəl cəhd!
  Kişi başını tərpətdi.
  - Gəlin başlayaq!
  Qul oğlan Alberti yenidən hərəkət etdirməyə çalışdı. özü də karxanalarda xeyli güc qazanmışdı. Amma o, oğlan şahzadənin sürətindən aşağı idi. Ayağımla almağa çalışdım.
  Albert cavab olaraq atladı və oğlan şahzadənin çılpaq dabanı gənc qulun çənəsinə dəydi. O, arxası üstə yıxıldı və gərildi. Albert güldü.
  - Təpik vurmağı yaxşı bacarıram!
  Amma oğlan, yəqin ki, karxanalarda bərkiyib, ayağa qalxıb. Və Albertin yanına qaçdı. Bir az tərəddüd etdi və o, oğlan-qulun qüvvətli əlləri tərəfindən tutuldu.
  Albert güclü əllərin onu sıxdığını hiss etdi. Və basdı. Şahzadə düşmənin polad əzələlərinin toxunuşunu hiss etdi. Və ümidsizcə onu yıxmağa çalışdı.
  Lakin düşmən daha ağır və güclü idi. Albert düşməni alnı ilə vurdu. Burnundan qan axırdı. Güclü oğlan daha da sıxdı və Albert hətta inlədi. Amma yenə başını vurdu. Bu dəfə gözlər arasında. Uşağın tutuşu boşaldı və dizləri üstünə düşdü. Gənc şahzadə bütün gücü ilə dizini çənəsinə doğru hərəkət etdirdi
  həmkarına. Vurulanda səndələdi. Albert yenidən çənəsinə yumruq vurdu, hətta toqqa əlavə etdi.
  Bu dəfə gənc nökər dözməyib yıxıldı. Albert yıxılan qulu yenidən təpiklə vurdu, bu dəfə başının arxasına. Karxanalarda işdən bərkimiş oğlan sakitləşdi.
  Kişi sevinclə qışqırdı:
  - Möhtəşəm! Budur qələbə!
  Albert təbəssümlə dedi:
  - Qazanmağı sevirəm! Bu mənim əqidəmdir!
  Kişi başını tərpətdi və təklif etdi:
  - Bu gecə konsulda dava olacaq! Siz orada iştirak edib layiqli pul qazana bilərsiniz!
  Albert təbəssümlə cavab verdi:
  - Və nə? Bu mümkündür! Yorğun olsam da!
  Kişi razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Başa düşürəm... Amma Qrannikin özü də döyüşə bilərsən. O, Roma qladiatorları arasında çempion və çox zəngin adamdır!
  Albert ah çəkdi və dedi:
  - Roma çempionu ilə döyüşməliyəm?
  Kişi başını tərpətdi.
  - Bəli... Uşağın çempionu məğlub edəcəyinə, külli miqdarda pul qazanmaq mümkün olacağına heç kim inanmayacaq.
  Albert razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Mənə mərc edib qazanmaq istəyirsən?
  Menecer başını tərpətdi.
  - Bu belədir!
  Albert təbəssümlə qeyd etdi:
  - Yaxşı, onda pulu da öz üzərimə qoyaram!
  Kişi başını tərpətdi.
  - Ağlabatandır!
  Qul oğlan başını tərpətdi.
  - Nə gedirsən!
  Menecer dedi:
  - Yaxşı, mənim kiçik döyüşçülərim. Bacın döyüşmək istəyir?
  Rhodopeia başını tərpətdi.
  - Mən də böyük məmnuniyyətlə döyüşməyə hazıram!
  kişi cavab verdi:
  - Məni izləyin!
  Və otaqdan çıxdı. Çılpaq, çəhrayı dabanları ilə titrəyərək uşaqlar onun ardınca getdilər. Və mahnı oxudular:
  İldırım gurlayır, müharibə ildırımı gurlayır,
  Böyük döyüş vaxtıdır...
  Düşmən Romanı yandırmaq istəyir,
  Böyük nailiyyətləri məhv etməyin!
  Döyüş Kolizeydə deyil, konsulun sarayında gedirdi. Bu, böyük bir bina idi, xüsusi zalı böyük tamaşaçıların toplaşdığı və ziyafətin olduğu bir bina idi. Təbii ki, bu münasibətlə qladiator döyüşləri təşkil olunurdu.
  Əvvəlcə iki oğlan döyüşdü. Onlar bu yaxınlarda Roma yaxınlığındakı karxanalardan götürülüblər. Oğlanlar qaralmış və əzələli idi. Arxa və yanlarda izlər
  qamçı döyüntüləri. Görünür, köləlikdə çox pis olublar. Onların zahiri görkəmi on iki-on üç yaşındadır və eyni üzgüçülükdə döyüşürdülər. Oğlanlar qonqun siqnalı ilə özlərini kəsməyə başladılar.
  Əllərində qısa qılınc və qalxan var idi. Onlar güclü və sürətlə mübarizə apardılar. Burada bir oğlan, onun arxasında isə ikinci oğlan yaralanıb. Sonra yenidən qan sıçradı. Oğlanlar qəbul etdilər
  vurmaq və düşmək. Tamaşaçılar uğuldayırdılar. Oğlanlara mərc etdilər, qan axanda sevindilər. Oğlanlardan biri susdu. Moor qızarmış dəmirlə ona yaxınlaşdı
  oğlanın çılpaq, yumru dabanını yandırıb. Qalxıb gözlərini açıb ayağa qalxmağa çalışdı.
  Tamaşaçılar qışqırdı:
  - Onu döyün! Bitirin!
  Digəri isə yaralı və cızıqlanmış oğlan var gücü ilə ucu həmkarının boynuna soxdu. Düşdü və artıq tamamilə susdu.
  Qalib çılpaq ayağını qana batırıb, iz buraxıb. Sonra dincəlməyə və yarasını sağaltmağa getdi. Və öldürülən oğlanı qarmaqla götürüb timsahların olduğu xəndəyə sürükləyiblər.
  Bəli, amansız tale idi.
  Sonra iki qız bir kişiyə qarşı vuruşdu. Onlar artıq kifayət qədər təcrübəli sənətkar qadınlar idi və rəqibləri də təcrübəli idi. Bu dəfə mübarizə uzandı.
  . FƏSİL? 17.
  Konsul və Krass bir yerdə oturdular.
  Konsul qeyd edib:
  - Qladiator az qaldı və sən ümidləri doğrultmadın!
  Krassus sərt cavab verdi:
  - Və sənin öyünəcək heç nəyin yoxdur!
  Ağır bir sükut çökdü.
  Konsul qeyd edib:
  "Pompey və Luculus yerə enmək üzrədir. Və sonra Roma xilas olacaq! Yalnız iki və ya üç həftə çəkir!
  Kras qeyd etdi:
  - Əgər bu həftələrimiz varsa! Spartakın böyük gücü var və o, Romanı fırtına ilə ala bilər!
  Bir fasilə oldu. Bu arada qızlar - yarıçılpaq və ayaqyalın idilər - tədricən təşəbbüsü ələ keçirdilər. Onlar sadəcə qullar deyil, çox mürəkkəb döyüşçülərdir.
  Qadınların ümumiyyətlə sərt olduğunu qeyd etmək lazımdır. Onların rəqibi isə artıq gənc deyil. İndi qızların daha sürətli hərəkət etməyə və daha tez-tez vurmağa başladığı aydın olur. Və burada onlardan biri var
  hətta kişinin sağ yanağını qılıncla kəsdi. O, qəzəbləndi və hücuma keçdi. Çılpaq dabanını parıldayan qız məharətlə sıçradı və düşməni biləkdən necə kəsdi.
  O, onu doğramağı bacardı və qılınc yerə düşdü. Elə bu anda başqa bir qız topların altına təpik vurdu. Və düşməni sinəsinə bir nöqtə ilə vurdu. Zərbəni qaçıran o, səndələdi.
  Sonra biləyini kəsən qız onu boynundan kəsdi. Və zərbədən arteriya partlayan qan sıçradı. Düşmən yıxıldı və qıvrılmağa başladı.
  Camaat hiddətlə qışqırdı:
  - Onu döyün! Bitirin!
  Qızlar podiuma baxdılar!
  Krassus və konsul baş barmaqlarını aşağı saldılar!
  Qızlar başlarını tərpətdilər və bir ağızdan qısa qılıncları ilə götürüb sinəsindən bıçaqladılar. Kişi onu götürüb susdu. Bu dəfə həmişəlik kimi görünür.
  Cavab olaraq, vəhşi gülüş və çəngəl götürmək. Onu da timsahlara yedizdirmək üçün sürüklədilər.
  Növbəti döyüş yenidir. Bu dəfə hər tərəfdə on dörd yaşlı iki oğlan döyüşdü. İkisi qılınc və qalxanla, ikisi isə üç dişli və xəncərlə idi.
  Oğlanlar demək olar ki, çılpaq və qaralmışdılar. Yalnız bu dəfə hətta loincloths olmadan, yalnız başlarında halqa. Və daha da sərin görünürdü.
  Qadınlar sözün əsl mənasında sevindilər. Siz yeniyetmələrə heyran ola bilərsiniz. Və onların kişi mükəmməlliyinə.
  Romalılar məmnuniyyətlə mərc edirdilər. Və beləcə döyüş başladı.
  Tridentləri olan oğlanlar uzaqdan oymaq istəyən yelləməyə başladılar. Və olduqca gözəldir. Oğlanlar bir-birini döydülər. Və tezliklə qan yenidən axır və dərin cızıqlar qalır. Və çoxlu ziyan.
  İndi oğlanın əzələli qarnına bir trident soxulur və o, ulayır.
  Konsul qeyd edib:
  - Pis tamaşa deyil!
  Krass razılaşdı:
  - Oğlanlara işgəncə verilməsini sevirəm. Və bunun böyük zövq olduğunu söyləmək lazımdır.
  Konsul razılaşdı
  - Qıza işgəncə vermək də gözəldir. Xüsusilə onun çılpaq, yuvarlaq dabanları qızardılır!
  Həm də Romanın hər iki komandiri necə guruldayır.
  İndi oğlanlar yenidən ağrıyır. Onlardan biri qulağında qıvrılır və onu bitirirlər. Və bu qəddar olacaq. Beləliklə, oğlanlardan biri huşunu itirdi. Və dərhal Moors
  çılpaq dabanını yandırdı. Bir də necə qışqıracaq. Və çox qəddar idi.
  Oğlan isə sıçrayıb döyüşür. Və ikinci uşaq düşür. Və onun çılpaq bərkimiş dabanını yandırırlar. Və qışqırır və gurlayır. Və trident onu yenidən deşir.
  Üç xalı olan xəncərli və silahlı oğlanlar açıq şəkildə qalib gəliblər. Və burada, bəlkə də, ədalətli idi. Oğlanlar isə döyüş həyəcanı ilə sona çatdılar ... Onlar yenə dabanlarını yandırdılar, amma bu davam edir
  Oğlanlar artıq aktiv deyildilər.
  Və beləliklə bu mübarizə bitdi.
  Konsul qeyd edib:
  - Pis deyil, hə?
  Konsulun arvadı dedi:
  - Gözəl oğlanlar. Mən onlarla oynayardım!
  Krass başını tərpətdi.
  - Matrons oğlanları sevir. Onlar toxunuşa xoşdur!
  Konsul aqressiv şəkildə bəyan etdi:
  - Qalibin dabanlarını qızardaq. Onlar bundan həzz alacaqlar!
  Arvad qeyd etdi:
  - Onlara yox, bizə! Mən gözəl oğlanlara işgəncə verməyi sevirəm!
  İki kişi qladiator yenidən döyüşdü. Biri dəyənəklə, digəri isə qılıncla silahlanmışdı. Mübarizə qısa oldu. Klubdan məharətlə ayrılan qılınclı döyüşçü düşmənin başını kəsdi. Və qan töküldü.
  Bu Krassın xoşuna gəlmədi, çox sürətli idi və oxatanlara əmr etdi:
  - Onu vur!
  Üç oxatan ox atdı. və kişi qladiatoru başdan-ayağa deşdi. Və o, büküldü, götürdü və susdu.
  Sonra iki qız dalaşdı. Demək olar ki, çılpaq, qısa tuman və sinə çılpaq. Qılınclarını yellədilər. Onlar bir-birini vurub yarmağa çalışıblar.
  qızlar isə tələsmirdilər. Onlar qısa qılınclar və dairəvi qalxanlarla silahlanmışdılar. Qızlar əl yelləyərək bir-birlərini bıçaqlayıblar. İndiyə qədər yalnız kiçik cızıqlara səbəb olub.
  Krassus təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bu cazibədir!
  Konsul başını tərpətdi.
  - Çox yaxşı məhsul çıxdı!
  Və hər ikisi güldü.
  Bununla belə, onlar, şübhəsiz ki, böyük boşboğazlıqla gülmək istəyirdilər.
  Həm hərbi komandir, həm də varlı adam başqalarını incitməyi sevirdi. Və döyüş geniş miqyasda davam etdi. Daha doğrusu, kiçik miqyaslı görünür - iki qız döyüşür,
  lakin onlar gözəl və baxmaq üçün gözəldir.
  Crassus təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bu, hər kəsin xəyal etdiyi döyüşdür!
  Konsul razılaşdı
  - Spartakla dueldən fərqli olaraq! Bu heyvanla görüşmək qorxuncdur!
  Krass başını tərpətdi.
  - O, təkcə böyük qılınc ustası deyil, həm də güclü generaldır!
  Konsul güldü.
  - Bəli, güclü! Sizi məğlub etdi!
  Krassus hıçqırdı:
  - Və sən rok etmirsən! O da səni döyərdi!
  Konsul əminliklə qeyd etdi:
  - Tezliklə onu görəcəyik!
  Qızlar döyüşdü. Bədənləri tər və qanla parıldadı, lakin heç biri həlledici üstünlük təşkil etmədi. Beləliklə, mübarizə uzandı. Krassus işarə verdi. Mavrlar qızların üstünə atmağa başladılar
  yalın ayaqlar altında kömür yandırmaq. Döyüşçülər kömürlərin üstünə basaraq qışqırıb tullanırdılar. Bu, onlara xoşagəlməz görünürdü.
  Kras qeyd etdi:
  - Qadınlara işgəncə vermək necə də xoşdur!
  Konsulun arvadı cavab verdi:
  - Bəli doğrudur! Qadınlara işgəncə vermək yaxşıdır, amma oğlanlar daha yaxşıdır!
  Konsul təbəssümlə dedi:
  - Daha çox işgəncə olacaq!
  Krass razılaşdı:
  - Necə olacaqlar!
  Və güldü.
  Qızlar isə çılpaq, kəsikli ayaqlarını kömürdə yandırıb, ağrıyırdılar. Amma mübarizə davam edirdi. Onlar bərabər şəraitdə olarkən... Burada biri yalın ayağı ilə digərini vurdu. Sonra cavab aldım.
  Konsul təbəssümlə dedi:
  - Oyun əyləncəlidir!
  Kras qeyd etdi:
  - Amma uzanır!
  Və hər iki komandir oxudu:
  - Oyunun qaydalarına görə olmasa da -
  Gəlin fraeradan keçək!
  Və gülməli idilər.
  Nəhayət, bir qız ciddi zərbəni buraxdı və zəifləməyə başladı. Və sonra nöqtə onu yenidən deşdi və o yıxıldı. Moor dərhal onun çılpaq dabanını qızarmış dəmirlə yandırdı.
  Və qız ağrıdan qışqırdı. O, çox qorxmuşdu.
  Lakin o, ayağa qalxdı və qılıncdan daha bir zərbə aldı. Və düşdü. Yenə də onun çox əziyyət çəkən ayağı qırmızı-isti lomla qızardıldı. Qız yerindən sıçradı və sinəsi deşildi. Və o, artıq ölüm əzabında partnyorunun sinəsini deşdi. Və o, artıq sakitdir.
  Hər iki qız qan içində yıxılıb ölüb.
  Konsul ah çəkərək dedi:
  - Heyf ki! Onlar yaxşı gözəllər idi!
  Krass razılaşdı:
  - Bu, böyük itkidir! Amma çempion Qrannik öldürülsə, daha da pis olacaq!
  Konsul təklif etdi:
  "Bəlkə bir qadınla döyüşməlidir?"
  Krassus başını tərpətdi.
  - Qadınlara yazığım gəlir! Öldürüldükdə gözəl və xoşagəlməz olurlar!
  Konsulun arvadı təklif etdi:
  -Qrannik oğlanla döyüşsün!
  Krassus başını tərpətdi.
  - Yox, mübarizə çox qeyri-bərabər olacaq! Heç maraqlı deyil!
  Konsulun arvadı cavab verdi:
  - Yalnız bundan sonra menecer qeyd göndərdi! Onun döyüşmək üçün çox istedadlı bir oğlanı var! Və o, maraqlı döyüş və çempion göstərəcək!
  Crassus canlandı:
  - Bu yaxşıdır! Elə gətirin!
  Konsul başını tərpətdi.
  -Mənə oğlan kimi göstər!
  Alberti arenanın mərkəzinə apardılar. O, çox, çox yaraşıqlı və əzələli idi. Əslində, xanımlar hətta ehtirasla inlədilər. Möhtəşəm yaxşı oğlan.
  Konsulun arvadı dedi:
  - Ondan üzgüçülük sandıqlarını sındırmaq lazımdır!
  Crassus cavab verdi:
  Heç olmasa bir sirr olsun!
  Konsul razılaşdı
  - Ölülərdən çıxarılacaq! Bu arada... yaxşı, nə gözəl oğlandır. Və onu öldürmək belə təəssüf doğurur!
  Konsula qəbul edilən stüard dedi:
  - Burada kimin kimi öldürəcəyi hələ məlum deyil! Bu nadir gücə və sürətə malik bir oğlandır!
  Krass başını tərpətdi.
  - Qoy döyüşsünlər! Maraqlı olacaq!
  Menecer əlavə etdi:
  "Və oğlana beş yüz qızıl pul qoyuram!" Budur, oğlan özü də əlli qızılı özünə qoyur!
  Krassus təəccübləndi:
  - Onun pulu var? Qəribədir, amma kürəyində qul kimi qamçı izləri var!
  Menecer məntiqlə qeyd etdi:
  - Yalnız tənbəllər oğlanlara şallaq vurmaz. Buna görə də təəccüblənməyin!
  Konsul başını tərpətdi.
  - O, karxanalar üçün çox yaraşıqlıdır. Bəlkə də bu, nəcib bir insanın oğludur! Onun nə gözəl xüsusiyyətləri var!
  Krass başını tərpətdi.
  - Mən də hiss edirəm ki, Qrannik asan olmayacaq! Amma yenə də çempiona mərc edəcəm! heç vaxt itirmədi!
  Konsul razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Həm də çempion üçün!
  Arvad təbəssümlə cavab verdi:
  - Mən də oğlanın üstündəyəm! Əgər o qalib gəlsə, o zaman onu mütləq yatağa sürükləyəcəm!
  Konsul ona barmağını silkələdi.
  - Və mən paxıl ola bilərəm.
  Qadın güldü.
  - Uşağı qısqanırsan?
  Konsul qeyd etdi:
  - Əlbəttə, qulla cinsi əlaqə sayılmaz. amma hələ qocalmamısan və hamilə qala bilərsən. Və bir qul nəslini böyüt!
  Arvad aqressiv şəkildə dedi:
  - Bu qul deyil! Görünüşünə görə - bu ümumiyyətlə padşahdır!
  Konsul başını tərpətdi.
  - Tamam! Oğlan sağ qalsa, sənə həzz versin! Bu arada döyüşün gedişatını izləyəcəyik.
  Çempion arenaya daxil olub. O, orkestrin sədaları altında getdi. Qüdrətli iki metrlik döyüşçü. Geniş çiyinli, ağır, zireh və çəkmələrdə. Əlində böyük bir qılınc tutdu.
  Bəli, bu Qrannik zərb aləti idi. Onun fonunda oğlan milçək kimidir. Demək olar ki, çılpaq və qaralmış, açıq saçlı, çox yaraşıqlı.
  Konsulun arvadı böyüdücü şüşədən ona baxdı və ağır nəfəs aldı. Onun haqqında hər cür arzulanan şəkillər çəkilirdi.
  Qrannik həmkarına baxdı və nifrətlə yan tərəfə tüpürdü və hönkürdü:
  Bu necə uşaq bağçasıdır?
  Crassus təntənəli şəkildə elan etdi:
  - Bu sənin rəqibindir!
  Çempion qışqırdı:
  - Zarafat edirsən! Mən uşağı Roma Respublikasının yenilməz çempionuna sürtdüm?
  Menecer səsləndi:
  - Və sən əvvəlcə onu məğlub et, sonra görəcəksən nə oğlan!
  Qrannik onu tanıyaraq dedi:
  - Bu sənsən? Spartakla mübarizə aparmağım üçün ötüşmə döyüşü təşkil etmək istəyirsən?
  Menecer başını tərpətdi.
  - Elə düşünə bilərsən, amma inanın, bu oğlan hədiyyə deyil!
  Çempion başını tərpətdi.
  - Mən onu yaşatmağa çalışacağam! Sən ona rəhm edəcəksən!
  Krass başını tərpətdi.
  - Ha, görək!
  Konsul qətiyyətlə dedi:
  - Bunu xalqın əksəriyyəti qərar verəcək! Təmizlənsin?
  Nənə başını tərpətdi.
  - Razıyam! Məncə, oğlanın çılpaq, çəhrayı dabanları yandırılanda çox yaralanacaq!
  Krass başını tərpətdi.
  - Bəli, belə oğlana əzab vermək çox xoşdur. Onu rəf və manqal gözləyir!
  Albert cəsarətlə qeyd etdi:
  "Mən də çempionunuzu öldürməməyə çalışacağam. Əgər mümkünsə!
  İri qladiator güldü.
  - Siz birəsiniz, yoxsa gnom?
  Oğlan hirslə yalın ayağını möhürlədi və cavab verdi:
  - Mən insanam!
  Nənə başını tərpətdi.
  - Sənin dabanlarını şəxsən yandıracağam, həyasız oğlan!
  Paylar qoyuldu. Və qonq səsləndi və döyüşmək üçün siqnal.
  Nəhəng kişi ilə oğlan döyüşməyə başladılar. Qrannik ölçüsünə görə sürətli idi, amma tələsmirdi. O, qışqıraraq uzun qılınc yellədi və demək olar ki, qalxanın arxasında gizlənmirdi.
  Oğlanın əlində yalnız kiçik bir qılınc var idi. O, zərbələrdən məharətlə qaçırdı. Və özünü vurmağa imkan vermədi.
  Qrannik qeyd etdi:
  - Sürətlisən!
  Albert başını tərpətdi.
  - Və sən böyüksən!
  Kişi daha sürətlə hərəkət etməyə başladı. Və onun qılıncı dairələri təsvir etdi. Albert dolama yolu keçərək düşmənin sinəsinə vurdu. Zirehdə cızıq var idi.
  Qrannik cavab verdi və qaçırdı. və təəccübləndi:
  - Oh, nə ağıllı oğlan!
  Və yenidən daha fəal hərəkət etməyə başladı. Albert geri çəkildi və qaçdı. Sonra da bəzən qılıncla düşmənin sinəsinə və ya böyrünə vururdu. Nə qədər ki, ağrımasın.
  Amma o, özünü tutmağa imkan vermədi.
  Kras qeyd etdi:
  - Oğlan yaxşıdır! Bəli, menecerimiz çox şey bilir!
  Konsul məntiqlə qeyd etdi:
  - Ümumiyyətlə, düşünürəm ki, qələbə onun olacaq... Baxmayaraq ki, özümdə qısqanclıq hiss edirəm!
  Arvad dodaqlarını yaladı və qışqırdı:
  - Nə gözəl oğlandır! Onunla gözəl olacaq!
  Menecer qeyd etdi:
  - Bəs nə istəyirdin! Tez döyüş? işləməyəcək!
  Krass başını tərpətdi.
  - Oğlanın yalın dabanlarının altına kömür atın!
  Mavrlar həvəslə kömür səpməyə başladılar. Çempion bürüncdən hazırlanmış çəkmələrdə idi və qorxmurdu. Budur ayaqyalın oğlan. Düzdür, ayaqları çox kobud və o
  incitmir. Həm də düşməni fəal şəkildə kəsir.
  Konsul qeyd edib:
  - Həqiqətən yaxşı döyüşdür!
  Krass razılaşdı:
  - Nə qədər yaxşıdır! Darıxdırıcı olsa da! Kaş qan olsaydı!
  Oğlan şahzadə anı tutaraq Qrannikin barmaqlarını vurdu. Və əlcəyi sındırdı. İndi ilk qan axdı. Bu, çempionu qəzəbləndirdi və o, hücuma keçdi.
  O, qəzəblə yelləməyə başladı. Və nəfəsi ağırlaşdı. Gənc həmkarından sonra belə bir karkası sürükləmək asan deyil.
  Oğlan qəzəbli bir hücumda məharətlə daldı və düşmənin üzünü kəsdi. Və o qan töküldü, bir qaş kəsildi.
  Albert qışqırdı:
  - Bu mənim hitimdir!
  Çempion çılğınlıqla yelləndi, düşməni vurmağa çalışdı. Amma bacarmadı. Və vuruşlar xaotik şəkildə davam etdi. Və düşməni ciddi şəkildə ilişdirmək mümkün deyildi.
  Qrannik qışqırdı:
  - Romanın böyüklüyü üçün!
  Və yenidən hücuma keçməyə çalışdı. Lakin onun hərəkətləri yavaşladı. Oğlan onun böyrünə sancdı, zirehdə sünbül tapdı və gövdəndən qan töküldü.
  Krassus hönkürdü:
  - Əla! Budur döyüşçü!
  Konsul qeyd etdi:
  - Bu oğlan, məncə, Spartakın özünü öldürə bilərdi!
  Krassus qışqırdı:
  - Ona bütöv bir kisə qızıl verərdim!
  Menecer qeyd etdi:
  - Dərhal başa düşdüm ki, bu uşaq asan deyil! Və o, döyüşdə belə liderlik edir! Sadəcə bir möcüzə!
  Konsul güldü.
  - Və onun kimi çəhrayı və dəyirmi dabanları qızartmaq gözəldir!
  Krassus təbəssümlə qeyd etdi:
  - Belə oğlana işgəncə vermək çox gözəl olardı. Onun dərisi qamçı zərbələri altında partlayacaq və yaralarına duz səpəcək.
  Və toqadakı barbar çox axmaq və arıq şəkildə kıkırdadı.
  Albert yenə rəqibini yaraladı, baxmayaraq ki, özü burada az qala vuruldu. Bıçaq hətta sarı saçın bir telini də kəsdi. Oğlan qeyd etdi:
  - O, təslim olmur!
  Nənə hönkürdü:
  - Çempionlar təslim olmurlar!
  Və güc yolu ilə də olsa, yenidən hücuma keçir. Bəli, çətin mübarizədir. Oğlan yenə qılıncını qoyub düşmənin yanağına vurur. Və onu parçaladı. Çempion qəzəblidir.
  Və yenə hücumda. Budur döyüş. Oğlan kömürün üstünə ayaqyalın addımlayır. Və gülümsəyir. Bir az istilik hiss olunur, amma gənc qulun ayaqları o qədər kobud və əzgindir,
  ki, onlara nüfuz etmək o qədər də asan deyil.
  Albert döyüşür və oxuyur:
  - Tiwiyə çatsan,
  Siz ulduzsunuz - yaxşı, gəlin insanları təəccübləndirək!
  və oğlan onu götürüb dilini göstərdi. Bəli, bu döyüş həqiqətən də ən sərt uşaqlar üçündür. Və yalnız oğlanlar deyil. Qızlar da iştirak edə bilər.
  Konsul təbəssümlə dedi:
  - Bu oğlandır! Sadəcə bir möcüzə!
  Krassus qəfil qaşlarını çatdı və dedi:
  - Çox pul itirə bilərik!
  Konsul məntiqlə qeyd etdi:
  - Ancaq yeni bir ulduz aldıq!
  Arvad başını tərpətdi.
  - Və gözəl bir sevgili!
  Mübarizə davam edir. Albert yenə və bu dəfə düşmənin böyrünə daha bərk zərbə endirdi. Və o, məğlubiyyətlə inlədi. Bəli, çox da xoş deyil. Ancaq heç nə - döyüş döyüşdür.
  Qrannik yellənərək düşməni vurmağa çalışır. Amma o, heç cür bacarmır. Bəli, hərəkət yavaşdır. Yan tərəfdə qan itkisi təsir etməyə başladı,
  və çox dinamik döyüş üçün enerji istehlakı. Bəli, çətin mübarizədir. İndi oğlan yenə barmaqlarına vurdu. Və çempionun qılıncının güclə tutduğu aydın idi.
  Albert güldü.
  Qrannik çox çirkin and içdi.
  Bəli, bu, ecazkar dinamik mübarizə idi.
  Oğlan onu götürüb oxudu:
  - Hər şey çox yaxşı olacaq!
  Çempion ayağını tərpətməyə çalışdı, lakin oğlan şahzadə süpürgə etdi. Və Grannik yıxıldı. O, dərhal ayağa qalxmadı. Albert nəcibcəsinə uzanmış adamı döymədi.
  Onun ayağa qalxmasına icazə verdim, baxmayaraq ki, çempionun heyrətləndirilməsi aydındır. Və hələ də irəli getməyə çalışır. Albert oxudu:
  - Həmişə irəli, həmişə zirvədə,
  Uzun boylu adam oldun!
  Qrannik qeyd etdi:
  - Mən hələ səni tutacağam!
  Albert qeyd etdi:
  - Tülkü tələyə düşərək tutulur!
  Krassus təbəssümlə dedi:
  - Bu oğlandır, sadəcə sevimli!
  Konsul qeyd etdi:
  - Çox nəcib. Spartakı məğlub etmək üçün isə alçaq və xain olmaq lazımdır!
  Arvad qeyd etdi:
  - Şanlı balaca oğlan! Maraqlıdır, dillə necə işləyir?
  Krassus təbəssümlə qeyd etdi:
  - Mən bilmirəm! Amma qul, təbii ki, öz yerini bilməlidir! Qələbədən sonra isə onu yaxşıca şallaqlamaq, dabanlarını istidən qırmızı dəmirlə yandırmaq lazımdır!
  Konsul cavab verdi:
  - Oğlan Spartakla döyüşəcək! Onu işgəncə ilə zəiflətməyin!
  Arvad başını tərpətdi.
  - Bəli, o, işgəncələrə məruz qalmaqdan daha yaxşısına layiq idi!
  Krassus alnını qaşıdı və dedi:
  - Oğlanı "Spartak"a qarşı qoymaq? Bu orijinal fikirdir! Bəs üsyançıların lideri haqqında və bəlkə o, çağırışı qəbul edəcək və uşağı onu sancacaq!
  Konsul qeyd etdi:
  - Bəs bu oğlan Spartakın əhatəsində şanlı döyüşçü kimi tanınan oğlandırsa?
  Krassus ətyeyən şəkildə güldü.
  - Və daha da yaxşı olacaq! Paz pazla vurulur, üsyankar isə üsyankardır!
  Albert artan inamla mübarizəyə davam etdi. O, yenə rəqibini qaşıdı. Bu dəfə digər yanaqda. Və o, artıq o biri tərəfdəki zəncir poçtunun sünbülünə sancdı.
  Və sonra düşmənin artıq olmadığını görən Albert onun qoluna vurdu. Qılınc uçub quma düşdü. Qrannik tələsdi, lakin oğlan-şahzadə bütün gücü ilə geri döndü
  çənəsinə qədər çılpaq daban ilə ittiham olunur. Zərbə çempionu səndələsə də, ümidsizcəsinə yıxılmaq istəmirdi. Sonra Albert tullandı və uşağının ayağının dabanı ilə yenidən çənəsinə vurdu
  düşmən. Həmkarı yıxıldı, lakin fövqəlbəşəri bir səylə ayağa qalxdı. Albert daha sonra tam yelləncəkdən qasıq nahiyəsinə keçdi. Və nəfəs aldı, metal var idi. Və çox ağrıyır
  baş verdi. Oğlan geri çəkildi...
  Onsuz da qılıncsız, amma yenə də ayaq üstə olan rəqibi gülümsədi:
  - Yaxşı, bu bala ağrıyır!
  Albert yalın ayağını çənəyə tuşlayaraq yenidən atıldı. Lakin Qrannik bunu gözlədi və qaçmağı bacardı, hətta qalxanla uçan oğlana da keçdi. Albert yıxıldı və dərhal
  cəsəd düşdü. İndi döyüşün gedişatı dəyişib. Uşaq özündən dörd dəfə böyük kütlənin altında idi. Üstəlik zirehin çəkisi. Və bu, necə deyərlər, ciddidir.
  Krassus məmnuniyyətlə qeyd etdi:
  - Yaxşı bir çempion təşəbbüsü ələ keçirdi!
  Konsul qeyd edib:
  - Ha, onu əzdi, amma yenə də götürməliyik!
  Arvad təklif etdi:
  - Əlcəyi at və döyüşü dayandır! Qoy döyüş heç-heçə olsun!
  Konsul cavab verdi:
  -Yox! Qoy sona qədər mübarizə olsun!
  Crassus bununla razılaşdı:
  - Bəli, sona qədər mübarizə olsun!
  Menecer başını tərpətdi.
  - Əslində kiminsə mərci oynamalıdır!
  Qrannik oğlanın sözünü bitirməyə çalışdı. onun yalnız bir əli var idi və buna görə də qalxanını buraxaraq oğlanın boğazına çatmağa çalışdı. O, həyasız heyvanı boğmaq istəyirdi. Bununla belə, Albert təslim olmadı. Və onun boğazından tutmağa çalışan əli dişlədi. Qrannik cavab olaraq ayağa qalxaraq oğlanın üzünə vurdu. Zərbə güclü idi
  və oğlanın üzündə qançır dərhal şişdi. Amma Qrannik isə ağzını açdı və oğlanın iki barmağı gözlərinə dəydi. Və bu nə vəhşi ulama idi. Çempion geri çəkildi.
  Və oğlan onun altından sürüşüb çıxdı. Sonra da hirslənib var gücü ilə baldırını məbədə çırpdı. Qrannik səndələdi, amma ümidsizcəsinə yıxılmaq istəmirdi. Sonra oğlan yerdən qalxdı
  sənin qılıncın. Və döngədən polad sapı başın arxasına yüklədi. Və sonra məbədə əlavə edildi.
  Qrannik nəhayət sakitləşdi... O, huşunu itirərək huşunu itirdi.
  Albert yalın ayağını qana batırdı. Və uşaq ayağının zərif izi buraxdı. Və əllərini sağ qılıncında qaldıraraq qışqırdı:
  - Qələbə!
  Konsul qışqırdı:
  - İctimai səsvermə - bitir və ya yaşa!
  . FƏSİL? on səkkiz.
  İzdihamın çoxu çempiona mərc qoyur. Və pul itkisinə qəzəbləndi. Bəli və Qrannikin daimi qələbələri yoruldu.
  Və demək olar ki, hamı yekdilliklə baş barmaqlarını aşağı endirdi!
  Krassus və konsul da baş barmaqlarını yerə qoydular.
  Və həyat yoldaşım qeyd etdi:
  - Bəli, köhnə çempion öldü, yaşasın yeni çempion!
  Crassus ağciyərinin üstündə qışqırdı:
  - Bıçaqla onu! Bitirin!
  Konsul hönkürdü:
  - Başını kəs!
  Albert çiyinlərini çəkdi və qışqırdı:
  - Huşsuz və çarəsiz yatan adamı öldürməyəcəyəm! Siz də mərhəmətli olun!
  Krassus qışqırdı:
  -Yox! Bitirin! Xalqın istədiyi budur!
  Camaat alqışladı:
  - Onu döyün! Bitirin! Bitirin!
  Albert çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Yox! Silahsızı öldürməyəcəyəm!
  Krassus qışqırdı:
  Sən onu öldürməsən, biz də səni öldürəcəyik!
  Albert cəsarətlə cavab verdi:
  - Yaxşı, əgər yerə uzanmalısansa, bu yalnız bir dəfədir!
  Konsul birdən yumşaldı:
  - Bilirsən, tezliklə Spartak hücuma keçəcək və Qrannikin qılıncı hələ də bizim üçün faydalı olacaq! Bayramın ev sahibinin hüququ ilə, mən əziz Roma çempionu! Daha doğrusu, keçmiş Roma çempionu!
  Camaat məyusluq içində qışqırdı.
  Konsul isə sözünə davam etdi:
  - Qalib oğlana Roma çempionunun qızıl, dəfnə çələngi verilir! Və Allah onunla olsun!
  Cavab olaraq gurultulu alqışlar eşidildi. Bəli, xalq konsulun mərhəmətini yüksək qiymətləndirdi.
  Albert təzim etdi.
  İki qız ona xalis qızıldan dəfnə çələngi verdi. Oğlan üçün bir az böyük idi. Və başını sürüşdürdü, boynuna asıldı.
  Oğlan mahnı oxudu:
  - Qələbəni gözləyirik! Qələbə gözləyir! Buxovları qırmaq istəyənlər! Qələbə gözləyirik, qələbə gözləyirik! Biz ehtiyacı aradan qaldıra biləcəyik!
  Qorbaçov-Putin Vladimir-Mixail yuxudan oyanaraq yenidən islahatlara başladı. O, ilk növbədə Əfqanıstanda vakuum bombalarından və kimyəvi silahlardan daha fəal istifadə edilməsi barədə göstərişlər verib. Deyirlər ki, quldurlarla mərasimdə dayanmamalısan.
  Xəzər dənizindən isə raketlər öz zərbə gücünü göstərmək üçün yaylım atəşi açırdı.
  Bundan əlavə, o, hipersonik raketlərin və daha güclü məhvedici avadanlıqların hazırlanması əmrini verdi. Həm də yeni nəsil tanklar hazırlamaq. Və digər silah növləri.
  İran-İraq müharibəsinə də toxunulub. Burada təbii ki, bir fikir var idi: İrana qarşı ikinci cəbhə açmaq. Və bu da gözəldir.
  Qorbaçov-Putin bu fikrə müsbət reaksiya verdi. Ancaq işğal etmək üçün bir səbəb lazımdır.
  KQB bu bəhanəni uyduracağına söz verdi. Və deyirlər ki, hər şey yaxşı olacaq, yoldaş diktator.
  1987-ci il avqustun 19-da SSRİ Prezidentinin ilk ümumxalq seçkiləri təyin olundu. Niyə məhz avqustun 19-da? Məhz Dövlət Fövqəladə Hallar Komitəsi ölkəni xilas etməyə çalışdıqları tarixdə.
  Yeri gəlmişkən, Qorbaçov-Putin özü də elə həmin an Fövqəladə Dövlət Komitəsinə qarşı, Yeltsin və Sobçakın tərəfində idi.
  Burada seçkilərdən sonra İrana hücum etmək olar. Eyni zamanda, blitskrieg təşkil etmək üçün daha çox qoşun cəlb olunur.
  Bundan sonra diktator Qorbaçov-Putin yenidən yuxuya getdi.
  Qələbədən sonra Albert vanna otağına aparılıb və yuyulub. Sonra mənə bir az yemək və stimullaşdırıcı otlarla şərab verdilər.
  Bundan sonra çılpaq oğlanı ədyalla örtüb konsulun arvadının yataq otağına aparıblar. O, təxminən otuz beş yaşında görünürdü və kilolu olsa da, hələ də olduqca gözəl idi.
  Hər halda, şirənin özündə hələ də olduqca cəlbedici bir qadın. Baxmayaraq ki, yaş fərqi ana ilə oğul arasında olduğu kimidir.
  Albert yaraşıqlı, yaxşı əzələli, dərin qaralmış və açıq saçlı idi. Amma üzündə iri qançır, yanağının yarısını örtmüşdü və gözləri bir az şişmişdi.
  Oğlanın kişi kamilliyi şişmiş və kifayət qədər inkişaf etmişdi.
  Matron gənc qulun pərdənini qoparıb pıçıldadı:
  -Gözəl gəl indi sən mənimsən!
  Əksər yeniyetmələr kimi narkotik və heteroseksual olan Albert başını tərpətdi.
  - Mən hazıram!
  Və iri, gözəl bir qadının yanına qaçdı. O, irəli addımladı. Çarpayı titrədi və şəhvətli ah-nalə eşidildi. Alberti istiyə, sonra soyuğa atdılar və o
  böyük həvəs və enerji ilə çalışırdı.
  Lakin Rhodopeia bu vaxt yenidən döyüşmək məcburiyyətində qaldı.
  Lakin onun rəqibi mümkün oldu. Oğlan təxminən eyni yaşda və eyni boydadır. Onun əynində ancaq bel paltarı vardı. Rhodopeia da tunikasını çıxartmalı idi və yalnız
  nazik lent onun budlarını örtdü. Qızın döşləri demək olar ki, formalaşmışdı və o, kifayət qədər iştahaaçan görünürdü. Artıq kişilər onun üstünə atılmışdılar.
  Kras qeyd etdi:
  - Amma döyüşdən sonra mənim olacaq!
  Konsul başını tərpətdi.
  - Bəli, qonağım sənin haqqındır! Amma o, bakirə ola bilər!
  Menecer təklif etdi:
  - Hələ onu sevməyək, amma hərraca çıxaraq bakirəliyini çəkic altında sataq!
  Krassus razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Məbləğin bir hissəsi mənim olacaq, o zaman olar! Ümumiyyətlə bakirə qızlar... Təcrübəli qadın məsum qızdan qat-qat keflidir!
  Menecer razılaşdı:
  - Düzdü, Krassus! Amma hərraca imperiyanın hər yerindən tacirləri toplamaq daha yaxşıdır. Bu da Spartakın məğlubiyyətindən sonra olacaq!
  Kras qeyd etdi:
  - Ola bilər, hərraca çıxarılan bakirə oğlan idi!
  Menecer başını buladı.
  - Yox, o, artıq bir dəfədən çox qadın sevgisini tanıyıb. O cümlədən mənim sahibəm! Qadınlar isə bakirələri istəmirlər! Onlar gənc oğlanları cəlb edirlər, lakin artıq bacarıqlı və təcrübəlidirlər!
  Oğlan hamısı Rodopiyadan bir qədər hündür və bir yaş böyük idi. Onun bədəni zəhmət və məşqlə sərtləşmişdi. Aydın idi ki, bu ulduz deyil, amma o, nəsə edə bilərdi.
  Ancaq Rhodopeia bacarıqlı bir döyüşçüdür və artıq bir dəfədən çox həqiqi döyüşdə vuruşmuşdur. Və parıltısız deyil.
  Beləliklə, o, dərhal sevimli oldu. Qoy onu burada tanımasın. Lakin mərclərin çoxu onun üzərində idi.
  Oğlan solğun oldu. Gördü ki, Rodopeyanın əzələləri çox qabarıqdır və bədəni qızdan çox miniatürdə müharibə ilahəsinə bənzəyir. Qızlarda nadir rast gəlinən plitələrlə pres,
  və qolların əzələləri topların üzərində yuvarlanır. Və bu, həqiqətən güclü döyüşçüdür.
  Qon səsi eşidildi və oğlan qılıncını yelləyərək hücuma keçməyə çalışdı. Rhodopeia hücumları dəf etdi. İlk dəqiqədən məlum oldu ki, oğlan pis olmasa da, ona qarşı güclü döyüşçü var.
  hansı daha sürətli hərəkət edir.
  Rhodopeia isə döyüşü bitirməyə tələsmirdi. Oğlan kimi onun da ancaq qılıncı var idi. Uzaqda qalxanlar. Və Rodopeya oğlanın sinəsini qaşıdı və qışqırdı:
  - Yaxşı, əmici incidi?
  Qan çıxdı. Oğlan da bunun qarşılığında ona hücum edib. Qız geri çəkildi və yenidən gənc həmkarının sinəsini yüngülcə qaşıdı. Daha şiddətli hücumlara başladı.
  Rhodopeia bəzən əyilirdi, sonra qaçırdı, lakin indiyə qədər özü hücum etməmişdir. Artıq bədənində çapıqlar olan on dörd-on beş yaşlı yeniyetməyə yazığı gəlirdi. Onu görmək olar
  ilk dəfə döyüşmürəm. Və o, nokauta düşərsə, ictimaiyyətin rəhm etmə ehtimalı azdır.
  Ümumiyyətlə, qladiatorun həyatı çətindir. Siz daim ölüm təhlükəsi ilə üz-üzəsiniz. Yüzlərlə döyüşə tab gətirmək üçün əsl qəhrəman olmaq lazımdır. Və Rhodopeia ağır nəfəs aldı.
  Oğlanı öldürmək istəmirdi, amma özü də ölmək istəmirdi.
  Üstəlik qız hiss edirdi ki, oğlanın işini bitirməkdən imtina etsə belə, başqaları bunu onun yerinə edəcək. Burada, məsələn, oxatanlar konsulun çarpayısında dayanırlar. Onlar əzələlidirlər
  güclü qızlar. Onlar ancaq sinə və budlarını örtər, ayaqlarına isə sandal geyinərlər. Və beləliklə bədən demək olar ki, çılpaq, aşılanmış və qadına xas güclü deyil. Aydındır ki, onlar qadın qatilləridir.
  Və onların xüsusi, zərli yayları var.
  Rhodopeia müdafiə üzərində döyüşür. Yazıq oğlana. O, yəqin ki, karxanalarda işləyirdi. Arxa və yanlarda uzun müddət sağalmış qamçı izləri görünür. Və sonra onu qladiator məktəbinə satdılar.
  O, olduqca güclü və sürətli döyüşçüdür. Amma Rhodopeia Albertin bacısıdır və demək olar ki, qardaşı qədər böyük döyüşçüdür. Beləliklə, indi fərq sinifdədir.
  Və qalib gələ bilərsiniz, amma istək yoxdur.
  Krassus qəzəblə qeyd etdi:
  - Çox ləng döyüşürlər! Yuxulu milçəklər kimi! Xüsusilə qız!
  Konsul qeyd etdi:
  Onu öldürmək istəmir! Xüsusilə oğlanı əsirgəmir!
  Kras qeyd etdi:
  - Dabanlarını qızarmış dəmirlə yandırmalıyıq!
  Konsul başını tərpətdi.
  - Hər ikisi! Buna baxmayaraq, oğlan təslim olmur və hücum edir! Bəlkə mübarizə canlanacaq!
  Menecer qeyd etdi:
  - Bu uşaq səkkiz ilini mədənlərdə keçirib. O, çox dözümlüdür! Belə ki...
  Krassus hönkürdü:
  - Hər halda, uduzsa, onu əfv etməyəcəyik!
  Rhodopeia çevik və sürətlidir. Ancaq hər zaman müdafiə edərək, gec-tez darıxacaqsınız. Və sonra oğlan Rodopeyanı çiynindən çıxardı. Dərisi partladı və qız indi qanaxırdı.
  Rhodopeia onu götürdü və qəzəbdən daha aktivləşdi. İndi o, oğlana daha şiddətlə hücum etməyə başladı. Mavrlar isə uşaqları sevindirmək üçün çılpaq, bərkimiş ayaqlarının altına isti kömürlər atmağa başladılar.
  Rhodopeia oxudu:
  - Əllərinizlə tutmayın
  Ayaqlarınızla əlinizi uzatmayın...
  Ayaqyalın
  Güclü əllər!
  Beləliklə, o, qılıncı ilə oğlanın sinəsinə vurdu. Və daha sərt kəsin. Və sonra mədəsinə sancdı. Oğlan hırıldadı. Qızı təpiklədi. Onun abs daxil oldu. Rhodopeia əyildi və geri döndü.
  Oğlan qəzəblə hücuma keçdi. O, kifayət qədər qan tökdü. Və zəifləməyə risk etdi. Rhodopeia çətinliklə dəf edildi. Çiynindən vurulandan sonra əli daha sərt, bir az da yavaş hərəkət edirdi.
  Daha sonra qız əlini dəyişərək sol əli ilə hücuma keçib. ona görə bir az daha yaxşı oldu. Və hələ də kifayət qədər təcrübəli olmayan bir rəqibi tutaraq, qız biləklərini vurdu.
  Qılınc düşdü, oğlanın əli kəsildi. Və geri çəkildi. Rhodopeia onun üstünə getdi, lakin oğlan onu yenidən təpiklədi. Ayaqlarımın arasına girdim və çox ağrıyırdı.
  Rodopiya qışqırdı və var gücü ilə gənc qulun başına vurdu. Sarı saçlı qaba dözmədi, çatladı. Və oğlan yıxıldı və ya bəlkə də ruhunu verdi.
  Mavr ona tərəf sıçrayaraq, yıxılan qulun çılpaq dabanını qızdırmış dəmirlə yandırdı. Heç tərpənmədi.
  Krassus qışqırdı:
  - Onun şirlərini bəsləyin! Mübarizə bitdi!
  Oğlanı qarmaqda qaldırıb sürüyüblər. Bu dəfə timsahların yox, şirlərin olduğu başqa istiqamətə.
  Qız çaşqın halda dayandı. O, gənc bir köləni, belində bir oğlan uşağı öldürdü. Onun kimi bir qul. Və bu, çox kədərli və utancvericidir. Legionerləri öldürəndə belə hisslər keçirmirsən.
  Crassus əmr etdi:
  - Ona bir dəstə çiçək ver! Qoy sevinsin!
  Konsul başını tərpətdi.
  - Və qızı nəzarətə götür! O, indi bizim qulumuzdur və satılacaq!
  Menecer qeyd etdi:
  - Əvvəlcə məndən almalısan!
  Konsul qaşlarını çatdı:
  - Almısan?
  Menecer başını buladı.
  - Yox!
  Konsul başını tərpətdi.
  - Bunlar Spartakın casuslarıdır! Biz onlara işgəncə verə bilərik, ya da edam edə bilərik! Amma hələlik qul olsunlar!
  Kras qeyd etdi:
  - Oğlan indi arvadınızı sevindirir. zehmet olmasa?
  Konsul qeyd edib:
  - Qoy əylənsin! Sonra onu ayrı kameraya göndərəcəyik! Digər qullarla əkmək çox təhlükəlidir!
  Kras qeyd etdi:
  - Əgər bunlar Spartakın casuslarıdırsa, onlara işgəncə vermək daha yaxşıdır!
  Konsul başını tərpətdi.
  - Amma bu gün yox! Onlar inadkar uşaqlardır və dindirmə uzun müddət uzanacaq, amma mən onları şəxsən dindirmək istəyirəm. Bu gün mənim ad günümdür, gəlin biznesi unudaq!
  Kras qeyd etdi:
  - İşgəncə əyləncəlidir!
  Konsul başını tərpətdi.
  - Yeyib-içib qurtararıq, son döyüşlərə baxarıq, sonra yatarıq. Və yeni bir şəkildə işgəncə ilə özümüzə həzz verəcəyik!
  Krass razılaşdı:
  - Bəli, təzə zehnlə yeni həzz almaq daha yaxşıdır. Və tezliklə işıq olacaq!
  Qladiator döyüşləri davam edirdi. Budur, arenaya başqa bir qız girir ... O, bir neçə nazik qısa tumanda, qaralmış, ayaqyalın, əzələlidir.
  Bədənində çapıqlar görünsə də, çox gözəl sinəsi var. Saçları isə mis-qırmızıdır, yaraşıqlı döyüşçüdür.
  O, bir vaxtlar qul idi, indi isə azadlıq qazanıb, pul üçün döyüşür. Ayaqları həqiqətən çılpaqdır ki, daha çevik olsun.
  Bu dəfə canavar ona qarşı döyüşəcək. Olduqca mümkün bir rəqib - aslan daha təhlükəlidir. Qız isə qılınc və xəncərlə silahlanıb.
  Tamaşaçılar alqışlarla alqışladılar. Əlbəttə ki, heyvanlar Spartak'a qaçmırlar, buna görə də indi heyvanla gücü ölçmək lazımdır ki, tamamilə təbiidir.
  Düzdür, adətən aslanı məğlub etmək çətindir. Çox vaxt şirlər oğlanları kiçik bir şəkildə parçalayırdılar. Üstəlik, çılpaq və təlimsiz, kim birtəhər karxanalarda səhv etdi.
  Və onlara belə bir şən ölüm verildi.
  Krassus mızıldandı:
  - Bu, həqiqətən əyləncəlidir!
  Konsul qeyd etdi:
  - Bu da Almaniyadan olan Elli qadındır. Çox yaxşı döyüşçü! O, Spartak-a qaçmayacaq!
  Krass razılaşdı:
  - qaçma! Ancaq canavar onu qopara bilər!
  Konsul cavab verdi:
  - Canavar onun üçün güclü rəqib deyil! Qorxma Krassus!
  Bir nömrəli zəngin adam qeyd etdi:
  - Neçə canavar bəslənmir, amma meşəyə baxır!
  Və yüksək səslə gülün.
  Roma əsgərləri, şübhəsiz ki, bir qüvvədir. Ancaq barbar döyüşçüləri yaxşıdır. Qırmızı saçlı gözəl, yarışın siqnalı ilə canavara hücum etdi. Görünür, o, məsələnin natəmiz olduğunu hiss etdi və
  hücuma keçməyə tələsmirdi. Qız isə onu çılpaq dabanı ilə burnuna vurdu. Canavar ağrıdan ulayırdı. Qız geri atıldı və qışqırdı:
  - Çubuq, xiyar çubuq,
  Canavarı bir adam döyür!
  Krass başını tərpətdi.
  - Əla! Döyüş çox rənglidir!
  Konsul qeyd etdi:
  Ellie sizi ruhdan salmayacaq!
  Canavar qızılbaşa hücum etməyə çalışıb. Lakin o, yun üzərində bir xal qazandı. Ağrı hiss etdi və sızladı. Bəli, bu, onun burnunu iyləmək üçündür. Və heyvan yenidən qəzəblə hücum etməyə çalışır.
  Qızılbaş fərq etdi, canavarı ağzından kəsdi.
  - Boz sən zəif!
  Və yenə necə gülmək.
  Konsul təbəssümlə dedi:
  - Bu qız sadə deyil!
  Krass başını tərpətdi.
  - Romada qadınlar var!
  Canavar yenə dişlərini sındırdı. Lakin o, döyüşçünü ala bilmədi. Və ağ dişləri bərk parıldayırdı. Və qılıncın növbəti zərbəsi ağzını deşdi. Və sonra döyüşçünün xəncəri
  gözünə bərk-bərk vurdu. Canavar bir zərbə aldı, çarəsizcə cızıldı və bingeyi Ellinin ayağına bağladı. Qız yalnız bir cızıq aldı, lakin bir az çaşqın oldu və ağır yaralandı
  canavar onun üstünə cumdu, onu yıxdı. Sonra bir az daha və o, az qala boğazından yapışdı. Qız çarəsizcə sıçrayıb xəncərləri qarnına vurdu. Dişləri çənəsini qaşıdı,
  və caynaqlar sinədən keçdi. Qız canavarın üstündən atıb ayağa qalxdı. O, yenidən onun üstünə atıldı, lakin yelləncəkdən xəncərlə, sonra isə kəllə sümüyündən qılıncla vuruldu.
  Bu dəfə qırmızı saçlı yaxşı çıxış etdi və heyvan məəttəl qaldı. Ellie özü artıq pis cızılmışdı, ondan qan axırdı, çənəsində diş izləri var idi. Qız qəzəbləndi
  heyrətə gəlmiş canavarı xəncərlə sancmaq və qılıncla doğramaq.
  O, canı qədər döydü. Dişləri olan karkası qanlı bir qarışıqlığa çevirmək. Mübarizə bitdi. Qırmızı saçlı döyüşçü qılıncını qaldırıb qışqırdı:
  - Qələbə!
  Kras qeyd etdi:
  - O, ciddi zədələndi!
  Konsul bunu rədd etdi.
  - İt kimi yaşa!
  Crassus cavab verdi:
  - Düşünmürəm... Çapıqlar ömür boyu qalacaq!
  Konsul ah çəkdi.
  - Görək! Deyirlər ki, iz qoymadan çapıqları sağaldan məlhəmlər var!
  Mübarizə onsuz da bitdi... Və payların çoxu təbii ki, qızılbaşdadır...
  Sonra bir sarışın qız qaçdı. Çox şirin və əzələlidir. Onun qarşısına on-on bir yaşlarında iki oğlan çıxdı. Hamısına görə, hələ də yeni başlayanlar.
  Karxanalardan sonra onları müalicə etməyə belə vaxtları yox idi, arıq və qamçı ilə kəsilmişdilər.
  Kras qeyd etdi:
  - Gözəl qadın! Deyəsən, ona qulluq edirsən!
  Konsul başını tərpətdi.
  - Oğlanlar ən ucuz mallardır! Gözəl qadınlar - ən bahalı!
  Romanın ilk varlı adamı qeyd etdi:
  - Arvadını sevindirən də oğlandır!
  Konsul qeyd etdi:
  - Sadə oğlan deyil, qeyri-adi yaraşıqlı!
  Menecer qeyd etdi:
  - Və Roma çempionunu qoyan nadir döyüşçü!
  Krass başını tərpətdi.
  - Hə! Ona görə də biz onu öldürmədik! Spartakın casusu olsa da!
  Konsul onun dodaqlarını yaladı.
  - Amma işgəncə olacaq!
  Ən çox mərclər sarışınlara gedirdi. O, uzun və çox iti qılınc və qalxanlarla silahlanmışdı. Demək olar ki, çılpaq, üzərində yalnız qısa tuman. Qırmızı məmələri olan döşlər görünür.
  Oğlan ümumiyyətlə çılpaqdır, karxanalarda onlara bel paltarı lazım deyil. Və qısa qılıncların əlində və hətta açıq-aydın küt!
  Təbii gözəllik-sarışın ona görə əzizlənir ki, o, daha çox döyüşləri qələbələrlə sevindirsin. Oğlanlar qılınc üçün ət kimidir. Hər şey olduqca təbiidir.
  Kras qeyd etdi:
  -Gözəllik fədakarlıq tələb edir!
  Konsul razılaşdı
  -Və üçlü qurbanların qadın gözəlliyi!
  Oğlanlarda kirpiklərin izləri var idi və düzgün sağalmamışdı. Onlar ancaq mədənlərin tozundan yuyulurdular. Beləliklə, döyüşdən əvvəl qidalanmadıqlarını görə bilərsiniz. Beləliklə, mənim mədəm
  qırğına aparılan bədbəxt uşaqlar yıxıldı.
  Menecer qeyd etdi:
  - Yaxşı, yedizdirə bilərdin! Axı, onlar həyatlarında yeganə dəfə doyunca yeyə bilərdilər!
  Krass başını tərpətdi.
  - Olar! Ancaq boş bir mədədə mübarizə aparmaq daha asandır!
  Sarışın çılpaq ayaqlarına barmaqlarını vurub səbirsizliklə siqnal gözləyirdi. O, çox gözəldir və dərisi günəş yanığından qızılı-zeytun rənginə malikdir. Belə bir qadının saxlanıldığı aydındır
  həm də estetika üçün. İtaliyada yerli qadınlar arasında ağ saçlar şimala nisbətən daha az yayılmışdır və buna görə də sarışınlar qiymətləndirilir. Və ümumiyyətlə, razıyam, qadın
  ağ saçla qaradan daha gözəldir.
  Oğlanlar da onları öldürməli olan qılınclı az qala çılpaq xalaya heyran qaldılar. Qonq siqnalını eşidən sarışın hücuma keçdi. O, əlbəttə ki, bunlara görə bir az təəssüfləndi
  oğlanlar, amma yenə də daş karxanalarında əziyyət çəkməkdənsə ölmək daha yaxşı ola bilər. Bundan əlavə, sarışın uşaqların ruhlarının Yelisey meydanına düşdüyünə inanırdı və buna görə də həzz alır.
  səmavi vadilərdə xoşbəxtlik və toxluq və oyunlar. Deyirlər ki, günah işlətməyə vaxtları olmayıb, Tanrılar onlara əzab vermir. Bir növ cənnət təlimi də Romada və hətta ondan əvvəl yaranmışdır
  ölməz ruh. Və mən Cəhənnəmin yeraltı dünyasına ümumiyyətlə inanmaq istəmirdim. Və bunun əvəzinə, ölümdən sonra imperatorların tanrılara çevrildiyini və Olympusda bayram etdiyini düşünə bilərsiniz.
  Qəhrəmanlar isə Yelisey çöllərinə gedirlər, burada Valkirilər, dəbdəbəli ziyafətlər, şərablar, yeməklər, əbədi gənc qadınlar və başqa ləzzətlər onları gözləyir. Bir növ Vikinqlər kimi. Və uşaqlar, bəlkə də
  onlar da xoşbəxt olacaqlar, əbədi oyunlar və əyləncələr yaşayacaqlar, əbədi yay, uşaqlıq səltənətində yumşaq otların üzərində ayaqyalın qaçacaqlar, sulu ağaclardan sulu, şirin meyvələr yığacaqlar!
  Bu necə cənnət deyil? Və həddindən artıq iş altında olan karxanalarda həyat deyil, yavaş və ağrılı bir ölüm. Oğlanları nəzarətçilər qamçı ilə belə kəsdilər.
  Ancaq çox vaxt gənc qullar da zorlanır, ya da yaşlı qullar və ya nəzarətçilər. ona görə də onsuz da onlara paxıllıq etməyəcəksiniz.
  Sarışın oğlanların işini tez bitirmək istəyirdi, amma başa düşdü ki, ictimaiyyət bunu bəyənməyəcək. Buna görə də, əvvəlcə yalnız bir az əvvəl bir oğlan kəsdi, sonra
  digəri sinə üzərində. Və onlara qanlı izlər buraxdı.
  Kras qeyd etdi:
  - Xalq üçün işləyir!
  Konsul başını tərpətdi.
  - Əyləncəli! Amma düzünü desəm, mən artıq yatmaq istəyirəm!
  Menecer başını tərpətdi.
  - Bu, sondan əvvəlki döyüşdür... İşığa yaxınlaşmaq üzrədir. Və Spartak ilə döyüşdə gücə sahib olmaq lazımdır!
  Krass razılaşdı:
  - Barbarlar artıq yaxındadır, hücum sabah da ola bilər, o biri gün də!
  Konsul razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Ciddi yaralana bilərik!
  Menecer qeyd etdi:
  - Romanın divarları hündür və qalındır və yarısı təcrübəli döyüşçülərdən ibarət yüz min müdafiəçidir. Vətəndaşların sayından daha əlli min qadın və yeniyetmə çıxara bilərsiniz
  respublikalar!
  Krassus razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bu sadəcə yaxşı fikirdir! Hamını səfərbər edirik!
  Konsul qeyd edib:
  - Bəli, bizim kifayət qədər arsenalımız var. Sadəcə, qadınlar və uşaqlar kişilərdən daha pis mübarizə aparırlar!
  Menecer qeyd etdi:
  - Nədən asılıdır! Sarışın olduqca yaxşıdır!
  Doğrudan da, qız ayaq barmaqlarının üstündə fırlanırdı. O, vaxtaşırı oğlanları sızıldadırdı. Və onları bir az incit. Tədricən getdikcə daha yavaş hərəkət etdilər və açıq şəkildə zəiflədilər
  qan itkisi. Qız ah-nalə ilə onlardan birini yalın ayağı ilə yerə yıxdı və yıxılan oğlanın qılıncın sapı ilə məharətlə başının arxasına bir sillə vurdu. O, huşunu itirdi, amma hələ də sağ idi.
  Və onun heç bir ciddi zədəsi yox idi. Beləliklə, camaatın mərhəmət göstərməsi şansı var idi. İkinci oğlan sarışınla qarşılaşmağa çalışsa da, yenə də zərbə alıb. O, dabanını onun çənəsinə apardı, onu da məharətlə söndürdü.
  Oğlanlar indi huşsuz idilər, amma hələ də sağ idilər və şikəst deyildilər!
  Krassus gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Məncə, onları bitirməyin vaxtıdır!
  Konsul birdən etiraz etdi:
  - Bir çox qul da karxanalardan qaçıb. Güvənliyin artırılmasına baxmayaraq, onlar qaçmağa davam edirlər. Oğlanlar isə qiymətlidirlər, çünki dar dəhlizlərdən və minalardan keçə bilirlər! Qullar kifayət deyil! Ona görə də mən gücümdən istifadə edərək onları əsirgəmirəm!
  Menecer başını tərpətdi.
  Bəli, onları yenidən istifadə edə bilərsiniz! Damarları bütövdür, yaralar itlərdəki kimi sağalacaq. Daha yaxşısı, son döyüşə baxaq və...
  Krassus əsnədi, ağzını geniş açıb mızıldandı:
  - Bəli, yorulduq! Ancaq sonda biz xüsusi bir şey istəyirik!
  Menecer başını tərpətdi.
  - Olacaq! Xüsusi olacaq!
  Konsul irəli getdi və camaatın qaniçən əhval-ruhiyyəsinə baxmayaraq, onu götürüb baş barmağını yuxarı qaldırdı!
  Sarışın gülümsədi və hıçqırdı:
  - Mərhəmətli konsula həmd olsun!
  Bu vaxt Mavrlar oğlanların çılpaq dabanlarına qızarmış dəmir gətirdilər. Ciddi ziyan vurmamaq üçün tez soxdular və dərhal götürdülər. Oğlanlar kəskin ağrıdan özünə gəlib.
  Onlara kəndir taxıb geri aparırdılar. İndi onlar yəqin ki, qladiator döyüşü üçün çox bacarıqlı deyildilər və karxanada müəyyən edildilər. Düzdür, bundan əvvəl yaxşı qidalanırdılar,
  yaşamaq üçün qalan qladiatorlarda olduğu kimi. Və saman içində yumşaq çarpayılarda yatmaq. Karxanalarda qaba çınqılların üstündə yatmağa öyrəşmiş oğlanlar ləzzətlə yuxuya getdilər.
  Və həyatımda ilk dəfə ləzzətli ətin dadına baxdım. Bəli, onları mədənlərə dönüş gözləyirdi. Ancaq Spartakın gələcəyinə ümid var idi. Və ruhu istiləşdirir.
  Oğlanlar burunlarını iyləyirdilər və uzun müddət sonra ilk dəfə şirin yuxular görürdülər.
  Və burada son döyüş.
  Və həqiqətən xüsusi. Afrikanın qara qızı Xena döyüşür - o, qadınlar arasında ən yaxşı qladiator və ədalətli cins arasında Roma Respublikasının çempionudur!
  Bəli, qara Zena, bu böyük döyüşçüdür. Və onunla mübarizə maraqlıdır ...
  Qız yalnız bel paltarında idi, hündürboylu, arıq əzələli və ip kimi idi. Onu hətta arıq hesab etmək olar, amma bu təəssürat aldadıcıdır. Necə olduğunu görmək olar
  tel kimi sərt olan qara, aşılanmış dərisinin altında əzələ topları yuvarlanır.
  Kras qeyd etdi:
  - Roma Respublikasının çempionu, sonda? Bu əladı!
  Konsul təbəssümlə dedi:
  - Bəli, bu təsir edicidir ... O, gözəl döyüşçüdür!
  Xena hər iki ucunda iti polad ucları olan uzun bir dirəklə silahlanmışdı.
  və çox yaxşı atladı.
  Krassus ümidlə dedi:
  - Ümid edirəm ki, onun rəqibi ciddi olacaq! Bir neçə cırtdan oğlan deyil?
  Menecer həvəslə başını tərpətdi.
  - Bəli, əlahəzrət! Rəqib sizə lazım olan şey olacaq!
  Xena yola düşəndə növbəti düşmənin çıxması barədə siqnal səsləndi. Və həqiqətən də tamaşaçılar razı qala bilərdilər. Yeddi metrlik nəhəng timsah arenaya sürünərək çıxdı.
  Konsul təbəssümlə dedi:
  - Bu əladır!
  Krass razılaşdı:
  - Yaxşı rəqib! Eləcə də... axmaq!
  Menecer qeyd etdi:
  - Xena qul deyil, pul üçün döyüşən azad qladiatordur! Və onun rəqibi, bir tərəfdən, olduqca mümkündür, lakin digər tərəfdən, ictimaiyyət üçün layiqdir! Beləliklə, final
  döyüş çox maraqlı olacaq!
  Crassus emosiyadan oxudu:
  - Biraz daha! Bir az daha, son döyüş ən ağırdır!
  Konsul təbəssümlə davam etdi:
  - Romanın qoynunda evə getmək istəyirəm!
  Respublika ikinci ana!
  Menecer qeyd etdi:
  - Məncə, razı qalacaqsınız!
  Krass başını tərpətdi.
  - Mən Xena ilə mərc edirəm!
  Konsul təsdiqlədi:
  - Mən də, Xena haqqında!
  Menecer razılaşdı:
  - Qalib gələcək! Amma kimsə timsahın üzərinə mərc edəcək!
  Döyüşün başlandığını bildirən qonq səsləndi.
  Xena timsahın ətrafında rəqs etməyə başladı. Onun ardınca hərəkət etdi. Zahirən yöndəmsiz olsa da, sürünən olduqca sürətlidir. Və burada bunu etmək üçün yüksək səviyyəli bir qladiator olmaq lazımdır
  onun dişlərinə ilişmə. Qara döyüşçü ya irəliləyirdi, ya da geri çəkilirdi. Və sonra kəskin bir nöqtə ilə vurdu. Hələlik bir timsah üçün çox təhlükəli deyil. Aydındır ki, bu sonuncudur.
  mübarizə aparın və vaxt üçün oynaya bilərsiniz.
  Krassus təbəssümlə dedi:
  - Spartakı belə bir viks qoya bilərdi!
  Konsul təbəssümlə dedi:
  - Bəs oğlan bu pantera ilə döyüşsəydi nə olardı?
  Crassus olduqca məntiqli şəkildə qeyd etdi:
  - Çox maraqlı və rəqabətli döyüş!
  Konsul stəkandan şərab içdi və dedi:
  - Yaxşı tamaşa olardı!
  . FƏSİL? 19.
  Menecer təklif etdi:
  - İstəyirsən, sabah təşkil edərik!
  Crassus cavab verdi:
  - Bəs işgəncə?
  Konsul qeyd etdi:
  - İşgəncə gözləyəcək! Oğlanın dabanlarını qızartmağa həmişə vaxtımız olacaq!
  Menecer başını tərpətdi.
  - Və döyüş Kolizeydə keçirilə bilər!
  Crassus cavab verdi:
  -Yox! Əgər insanlar Kolizeyə toplaşsalar, şəhərə hücum etmək daha asan olacaq. Spartak üzərində qələbədən sonra qladiatorların möhtəşəm oyunlarını təşkil etmək lazım gələcək!
  Konsul bununla razılaşdı:
  - Düzdü, daha yaxşı vaxtlar üçün təxirə salacağıq. Xüsusilə bu qanlı tamaşadan artıq bezdiyim üçün!
  Krass gurgled haqqında:
  - Spartak, Spartak - bir qəpik al!
  Xena timsahın ağzına ucu ilə bir neçə dəfə vuraraq qan axmasına səbəb olub. Və sonra qəfil sürünənlərin üstündən atladı. Və sonra sünbüllərin üstündə dayandı. Və çılpaq dabanları ilə vuruldu.
  Hər şey həqiqətən əla görünürdü.
  Konsul qeyd edib:
  -Gözəl qız!
  Krass razılaşdı:
  - İstedad!
  Menecer təklif etdi:
  - Bəlkə ona aslanla döyüşünü göstərsin? Daha da sərt olacaq!
  Krass başını tərpətdi.
  - Bəli, şir timsahdan daha təhlükəli və daha sürətlidir!
  Konsul qeyd edib:
  - Bəlkə ayıya qarşı?
  Crassus cavab verdi:
  - Aslan ayıdan daha təhlükəlidir! Və ya bəlkə hətta bir pələng istifadə edin?
  Konsul bununla razılaşdı:
  - Pələng həqiqətən böyük başdır!
  Xena timsahı sancmağa davam etdi. O, bunu böyük məmnuniyyətlə etdi. Baxmayaraq ki, o, həm hədsiz rəftarı, həm də Afrika qızının şiddətli reaksiyasına malik idi.
  Krassus təbəssümlə dedi:
  - Bu cazibədir!
  Konsul razılaşdı
  - Böyük cazibədarlıq!
  Xena indiyə qədər böyük təxəyyül və təxəyyüllə hərəkət edib. Burada o, yalın ayaqlarını timsahın dişlərinə çırpıb, dabanlarını sancıb. Və sonra sıçrayır və yenidən çıxır.
  Bəli, o, həqiqətən də heyrətamiz bir qızdır. Yalnız o, istəkləri boğmur, əksinə həyəcanlandırır.
  Timsah isə onun arxasınca qaçmağa davam edir, lakin getdikcə daha çox qan itirir və getdikcə daha çox ziyan vurur. bəli, əla yarışdır.
  Krassus təbəssümlə qeyd etdi:
  Sən əlasan Xena!
  Konsul cavab verdi:
  - Sadəcə yaxşı qladiator! Döyüşçü döyüşçüdür!
  Menecer təklif etdi:
  - Bəlkə kömür səpəsən!
  Crassus cavab verdi:
  - Timsah ondan daha çox ağrıyacaq!
  Duel davam etdi. Xena isə timsahı ağız və burun dəliklərinə sancdı, lakin gözlərinə toxunmadı. O, aydın şəkildə onu bitirməyə tələsmirdi. Amma çox qan tökdü.
  Və onun çılpaq, qız kimi ayaqları çox zərif və kəsikli izlər buraxdı. Və döyüşün özü də çox birtərəfli şəkildə keçdi. Ancaq bir neçə dəfə buzovlar üzərində bir timsah qız
  cızılmış.
  Konsul geniş əsnəyərək, sonra su saatına baxaraq hırıldadı:
  - Artıq üfüqdə parlaqdır! Tezliklə günəş çıxacaq!
  Krassus bununla razılaşdı:
  - Bəli, daha çox əylənəcəyik! Günəş Yerdən yuxarı qalxır!
  Menecer təklif etdi:
  - Bəlkə... Yaxşı, yaxşı! Mən özüm hiss edirəm ki, gözlərim bir-birinə yapışır!
  Konsul başını tərpətdi.
  - Bəli, ziyafəti bitirib yatmaq vaxtıdır!
  Kras qeyd etdi:
  - Spartak artıq bizə gəlir! Və o, sürətlə hərəkət edə bilər!
  Menecer var gücü ilə qışqırdı:
  - Gəlin Xenanı bitirək!
  Qız pis gülümsədi. Və onun dirəyi yüksək uçdu və dərhal sürünənlərin gözünə dərindən yapışdı. Timsah güclü zərbə alıb və susub. Sanki ona vurulmuşdu
  öldürücü qüvvə.
  Xena qışqırdı:
  - Qələbə! Romaya həmd olsun!
  Krass başını tərpətdi.
  - Qələbə! Əla!
  Ona bir qızıl sikkə atdı.
  Qızıl dəyirmi disk və konsul atıldı.
  Mübarizə bitdi. Xena ayağını qırmızı qana batırdı və gözəl izlər buraxdı. Sonra baş əydi və getməyə başladı.
  Konsul təbəssümlə cavab verdi:
  - Bu olduqca təsir edicidir!
  Krass razılaşdı:
  - Bəli, gözəldir! Baxmayaraq ki, .. proqnozlaşdırıla bilən!
  Menecer başını tərpətdi.
  - Proqnozlaşdırılan olun! Bu, cəzalandırılmaq deməkdir!
  Xena getdi və onlarla Moors timsahın cəsədini sürüdü.
  Döyüş sona çatdı və bir çox qonaq stulda yuxuya getdi.
  Artıq SSRİ-də yeni prezident seçkiləri keçirilir. Daha doğrusu, yeni deyil, birincisi.
  Və təbii ki, Mixail-Vladimir Qorbaçov-Putin alternativi olmayan yeganə prezidentliyə namizəddir. Və nəticə yalnız bir ola bilər: doxsan doqquz və doxsan doqquz yüzdə biri. Bu da keçəl diktatorun növbəti qələbəsini göstərir.
  Mixail Qorbaçov SSRİ-yə demokratiya əvəzinə Stalinizm dövrlərini belə qaytardı. Hansı ki, Brejnev qarışıqlığından sonra çoxları istəyirdi. İndi də bütün SSRİ-də portretləri asılan şəxsiyyətə pərəstiş yenidən hakimiyyətdədir. Və yenə, köhnə günlərdə olduğu kimi, qara hunilər və enişlər.
  Vladimir-Mixail Əfqanıstanı xəyal etdiyi üçün orada gözəl döyüşçü qızlar var.
  Bikinili dörd gözəl qız qaçır: Nataşa, Zoya, Avqustina, Svetlana.
  Burada mücahidlərlə cəsarətlə döyüşürlər.
  Nataşa qumbaraatandan İslam İmperiyasının qoşunlarını, Talibanı atəşə tutur, tankı yan tərəfə vurur və qışqırır:
  - Vətən bizi unutmayacaq!
  Sonra onun yalın ayağı Taliban əsgərlərinə qumbara atır. Qışqırıq və cızıltı, İslam imperiyasının parçalanmış döyüşçülərinin kütləsi var. Və Süleymanın ordusunun bir generalının qolu qopmuşdu.
  Talibanın üzərinə də cızma-qara yazan Zoya təəccüblə qeyd etdi:
  - Platin saat!
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə İslam İmperiyasının əsgərlərinə qumbara atan Avqustina başını tərpətdi:
  - Onlar da dedilər ki, Süleyman dilənçi olub!
  Svetlana, Taliban üzərinə cızma-qara, göz qırpmaqla və çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanla, partlayış paketinə tab gətirərək, partlayıcı ilə verdi:
  - Ruhdakı əsas sərvət!
  Və Taliban əsgərlərinin kütləsi parçalandı. Bu, iki böyük ordu arasında möhtəşəm döyüş idi.
  Nataşa qarnını üstə yıxıldı... Fırtınalı əsgər onun üstündən uçdu. Qız dönüb onun quyruğunu döydü. Maşını vur. Siqaret çəkdi və möhtəşəm bir qatar buraxdı.
  Bəli, bu, yeni İqla kompleksinin təsirli tətbiqidir. Yağı isti metal kimi yandırır.
  Zoya başqa bir Taliban fırtınası əsgərini də vurdu. O, onun bədəninə zərbə endirib, sonra oxudu:
  Biz heç vaxt düşmənə təslim olmayacağıq
  Düşmənləri gövdələrin altından kəsəcəyəm!
  Ayaqyalın qız isə bir dəstə qumbaranı qucaqladı. Və sonra, böyük bir məharətlə olduğu kimi, onu düşmənə atacaq.
  Və İslam imperiyasının daha bir özüyeriyən silahı çevriləcək.
  Görünür ki, güclü topu olan tısbağa sınmış çarxları fırladır və tırtıllar partlayıb.
  Zoya gülümsəyərək dedi:
  Biz hər şeyi gözəl edəcəyik!
  Augustina da çarəsizcə mübarizə aparır. O, ayağa qalxıb Talibana tərəf qaçır, atəş açır. Onun mis-qırmızı saçları döyüş bayrağı kimi dalğalanır. Bir qızda təsirli lütf.
  Qırmızı saçlı heyvan oxuyur:
  - Gəlin dünyanı gözəl edək
  Və uçaq...
  Bizim Sovet Rusiyası
  Nəhəng ordu öldürəcək!
  Rəqiblərinə aqressiv atəş açan və onları dəyirman kimi biçən Svetlana da çılpaq, mətanətli barmaqları ilə qumbara atdı və xırıltı ilə dedi:
  - Yüksəkliklərə uçuş üçün!
  Dörd qız işləyirdi. Və o, böyük çarəsizlik və məcazi hücumla rəqiblərini vurdu və darmadağın etdi.
  Onlardan başqa digər qızlar da döyüşürdü. Yelizavetanın ekipajı ən yeni T-72-də yola düşdü.
  Qızlar, əlbəttə ki, bir bikinidə və ayaqyalın. Maşını sürürlər.
  Və Taliban tankları sürünür. Bu, əsasən T-54-dən bir nüsxədir, çox təhlükəli bir maşın deyil.
  Elizabet əmr edir, Ketrin isə çılpaq, yuvarlaq, qız kimi dabanlarına söykənərək silahı istiqamətləndirir.
  Və o lupanet, onda o, hərtərəfli vuracaq.
  Burada lülədən ağır mərmi atılır və uzaq məsafədən Taliban tankına dəyir.
  Atəş açan Yelena deyir:
  - Nəhəngdir!
  Sürücü Efrosinya təsdiqləyir:
  - Mütləq belədir!
  Və onun çılpaq, kalluslu altlıqları pedallara basır. Tank sürətlə sürətlənir. Sonra yenidən yavaşlayır. Və bir qatil atəşi izləyir.
  Dörd E-dən ibarət ekipaj yuxarıdadır.
  Onların tankı yenidən hərəkət edir və uzun lülə fırlanır. Ölümcül top yenidən atəşə tutulur. Dünyanın ən yaxşı tankı olan T-72-nin meydana çıxdığı dövrdə. Və təbii ki, özünü göstərir.
  Elizabeth, atəş açan və rəqiblərini vuraraq qeyd edir:
  - Biz SSRİ-nin əsl vətənpərvərləriyik!
  Ketrin qətiyyətlə dedi:
  - Sovet İttifaqının bütün vətənpərvərləri!
  Və atəş etdi, düyməni basaraq, baş, çəhrayı daban.
  Bəli, buradakı qızlar kələm şorbasını baş ayaqqabısı ilə tökənlərdən deyil. Onların tankı yenidən hərəkətdədir.
  Uzaqdan baxanda Taliban mərmilərindən qorxmur. Və düşməni beş, altı kilometrdən vurdular.
  Budur qızlar - sizə nə lazımdır. Onların qəzəb gücü və ehtiras alovu var. Həm də qələbəyə inam.
  Elizabeth əhatə dairəsinə nəzər salır. Əfqan maşınları azdır. Amma islam imperiyasına kreditlə satılan Amerikalar da var. Bu maşınlar da ruslardan zəifdir. Və onların daha hündür bir silueti var, bu da vurmağı çox asanlaşdırır.
  Ketrin Amerika istehsalı olan əfqan avtomobilini nişan alıb vurdu. Və bir atəşlə qülləni yıxdı.
  Tazı belə vurur.
  Yelena, radio operatoru və yükləyici, təsdiqlədi:
  - Davam et!
  Və yenə əfqanlar üçün ölümcül mərmi uçur. Qızlar bütün şöhrətləri ilə.
  Yaxşı, bu bir tankdır.
  Və burada qaçırlar, bikinili bir qızın çəhrayı dabanlarını təyyarələrə çatdırırlar.
  Bəli, hücum döyüşçüləri döyüşə hazırdır.
  Anastasiya Vedmakova ən yaxın təyyarəyə tullanır. Və çılpaq altlığı ilə pedallara söykənir.
  Sonra maşın yavaş-yavaş yola düşür.
  Qırmızı kostyumlu, mükəmməl bədən quruluşlu döyüşçü deyir:
  Sevinc, gücüm Rəbbdədir,
  Sevinc, Rəbbdə təqdir gücü ilə!
  Və mirvari dişləri ilə gülümsəyir. Vladimir Putin əlbəttə ki, böyük hökmdar deyil. Amma bu halda o, Böyük Vətən Müharibəsi ilə müqayisə olunan müharibə aparır.
  Əfqanlar Rusiya ərazisinə sıxışdırılır və sıxışdırılır.
  Budur bal sarışın - Akulina Orlova. Həm də sizə lazım olan bir qız.
  Və yenə bikinidə və ayaqyalın. O, çox gözəl və bronzdur.
  O, təyyarəyə tərəf qaçarkən, kişilər baxır. Xidmətçi oğlanlar isə qaçıb onun yalın ayaqlarının zərif izlərini öpürlər.
  Budur qız.
  Akulina çırpınır və hücum təyyarəsinə uçur. Çox hamardır və eyni zamanda tez çıxır.
  Akulina oxudu:
  - Göydə mavi bir xətt görürəm,
  Səs-küylə mən hündürlük qazanıram!
  İndi onun hücum təyyarəsi səmada ilk hədəfi - Əfqanıstan təyyarəsini görür.
  Qız iki dəfə düşünmədən onu uzaq məsafədən vuraraq təyyarənin silahlarından çıxarır.
  Sonra sarışın terminator oxudu:
  - Mən dünyanın ən dəqiqiyəm,
  Bu şouda məşhurlaşdı!
  Akulina kıkırdadı... Məhkumların onun yalın ayaqlarını, çılpaq, tozlu ayaqlarını necə öpmələri haqqında xatirələr canlandı.
  Bəli, əyləncəli idi. Taliban isə rus qızının yalın ayaqlarını öpərək dizləri üstə süründü.
  Mirabela Magnetic də təyyarəyə doğru qaçır. Ayaqları çox qaralmış, əzələli, çılpaq və zərifdir.
  Və nə ləzzətli mətbuat lövhələri. Bu sadəcə bir möcüzədir.
  Mirabela sadəcə olaraq ən yüksək davranış sinifini və eyni zamanda gözəllik standartını nümayiş etdirən döyüşçüdür.
  Və saçları qızıl yarpaq kimi parıldayır. Bədən isə demək olar ki, bikini ilə örtülmür.
  Və onun çılpaq, kəsilmiş ayaqları nə qədər zərif izlər buraxır. Bu heyrətamiz qızdır.
  Uzağa baxmadan uzun müddət heyran ola bilərsiniz.
  Burada o, çılpaq altlığı ilə pedallara basırdı və qırıcı-hücum təyyarəsi rəvan uçuş-enmə zolağından qalxdı.
  Mirabela gülərək oxudu:
  - Zəifliklərə yer yoxdur,
  Sübhü qarşılayacağıq!
  İndi hər üç qız havadadır, bu isə o deməkdir ki, Taliban üçün qara saatlar gəlib.
  Anastasiya Vedmakova Əfqanıstan tankına ölümcül mərmi göndərir və onu deşərək keçir. Sonra deyir:
  - Kommunizm üçün!
  Akulina Orlova da böyük uğurla mübarizə aparır. Budur, özüyeriyən silahı sındıran onun atdığı raketdir. Qız qışqırır:
  - Planetin əzəməti və Oktyabrın şöhrəti naminə!
  Və yenə də düşmənə son dərəcə ölümcül bir şey göndərir.
  Mirabela Magnetic düşməni dəqiq vurur və oxuyur:
  - Bir, iki, üç... Bütün düşmənləri məhv edin! Və Talibanın başını qoparın!
  Triumvirat çox məharətlə və ümidsizcəsinə döyüşür. Buradakı qızlar çox gözəldir.
  Onların fırtınalı əsgərləri səmaya tullanır və bu, çox gözəldir. Üstəlik, Taliban təyyarələrini vururlar.
  Budur yazılmış gözəllər. Mücahidlərin heç bir imperiyası yaxşı olmayacaq. Budur, bir atəş, eyni anda üç əfqan təyyarəsi vuruldu.
  Anastasiya Vedmakova dişlərini açıb mehribanlıqla gülümsəyərək çılpaq, çəhrayı dabanını düyməyə basdı.
  Maşını vurub qışqırdı:
  - Bu mənim kapital tələbimdir!
  Akulina Orlova düşməni darmadağın edərək təsdiqlədi:
  - Və burnunda sürətlə hərəkət et!
  Buradakı qızlar inanılmazdır. Və yenə bir neçə əfqan döyüşçüsü vuruldu. Bu, onların ən yüksək peşəsidir. Burada çox güclü bir qız var.
  Və sonra Anastasiya Taliban generalı ilə bunkeri vurdu. Və o, havaya uçdu.
  Qızların təsirindən yer necə qalxıb alovlandı. Və bu yalnız başlanğıcdır.
  Qadın snayperlər də döyüşür.
  Alisa və Angelica tüfəngləri ilə. Taliban əsgərlərini ovlayır və dəqiq atəş açır.
  Onlar ilk növbədə zabitləri hədəfə alırlar.
  Qızlar da yalnız bir bikinidə döyüşməyə üstünlük verirlər. Cəsur və çox gözəldirlər.
  Həmçinin Alisa sarışın, Anjelika isə qırmızıdır.
  Onlar növbə ilə vurur və dəqiq vururlar.
  Alice Taliban polkovnikini yaxşı nişanlı güllə ilə vurdu və qırmızı saçlı ortağından soruşdu:
  - Sizcə, qara dəliklər həqiqətən mövcuddur, yoxsa bu, sadəcə bir fərziyyədir?
  Anjelika başqa bir əfqan zabitini də yaxşı nişanlı güllə ilə kəsərək cavab verdi:
  - Belə suallar verməyə vaxt tapdım!
  Alisa ah çəkərək cavab verdi:
  - Təəssüf ki, bundan yaxşı vaxt yox idi!
  Qız isə çılpaq barmaqları ilə kiçik bir qumbara atdı. Onlarla Taliban parçalandı.
  Anjelika yenidən atəş açaraq cavab verdi:
  - Məncə, qara dəliklər dənli bitkilərin məhsuldarlığına təsir göstərmir!
  Alice bununla razılaşdı:
  Mən də belə düşünürəm, amma...
  Qırmızı saçlı heyvan çılpaq dabanı ilə məhv hədiyyəsi atdı, yenə rəqiblərini qırdı və verdi:
  - Venerada kommunizm üçün!
  Alice əlavə etdi:
  Həm də Marsda!
  Hər iki qız yaxşı kadrdır. Və çox əyri və əzələlidirlər.
  Məsələn, bir taliban əsir düşəndə onu tozlu ayaqlarını öpməyə məcbur edirdilər. Beləliklə, İslam imperiyasının döyüşçüsü Taliban o qədər narahat idi ki, sözün həqiqi mənasında dırnaqlarını yerə atdı.
  Alisa ah çəkərək cavab verdi:
  - Onun üçün üzr istəyirəm!
  Anjelika razılaşdı.
  Bu müharibə bizə lazım deyil!
  Alice əlavə etdi:
  Və Taliban da!
  Qırmızı saçlı heyvan hazırcavab dedi:
  - Çindən gələn eynəklərlə mən çox gözələm!
  Döyüşçülər əslində çox gülməli olurlar.
  Onların çox parlaq cazibəsi var.
  Alisa yenidən ölüm hədiyyəsini çılpaq, yuvarlaq dabanı ilə atıb qışqırdı:
  - Yeni qələbələr üçün!
  Anjelika da yalın ayağından istifadə edərək düşməni məhv etməyə başladı və qışqırdı:
  - Vətən üçün!
  Bu qızlar belə ayrıldılar... Snayper tüfəngləri tam fədakarlıqla işləyirdi.
  Alenka da döyüşür, şəhəri Talibandan müdafiə edirdi. Hər yerdə xarabalıqlar və xarabalıqlar yığılmışdı.
  Qız İslam Taliban imperiyasının əsgərlərinə bir sıra atəş açıb, onların bütün xəttini biçdi.
  Sonra Alenka çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atdı, çinliləri səpələdi və cızıltı ilə dedi:
  - İlya Muromets üçün!
  Anyuta Əfqanıstan Taliban imperiyasının əsgərləri haqqında da yazıb. Və çox dəqiq əkilmişdir. Nə güllə deyil, sonra zərbə.
  Və yumruqlanmış Taliban düşür, söz yığılır.
  Və hələ də çılpaq, çəhrayı, yuvarlaq dabanlı qız ölüm noxudunu atıb oxuyacaq:
  - SSRİ-yə şöhrət! Heç bir problemimiz yoxdur!
  Yenə də yaxşı məqsədli dönüş və bir dəstə cəsəd.
  Allah da döyüşdədir. Əfqanıstan İmperiyasının Taliban əsgərlərinin qarşısını kəsir. O elə nurlu qızdır. Talibanı iynə ilə marka kimi darmadağın edir. Mahnı oxuyarkən:
  - Və dağ yüksəkliklərində, ulduzlu sükut,
  Dəniz dalğası və qəzəbli atəş!
  Və qəzəbli və qəzəbli atəş!
  İndi onun çılpaq ayaq barmaqları yenidən ölümcül və dağıdıcı hədiyyəni atır.
  Buradakı qızlar çox gözəldir və hamısı bikinidədir. Və belə əyri və əzələli.
  Mariya da döyüşür. O, Taliban kütləsini sıradan çıxarır, onları çox rahatlıqla biçir və oxuyur:
  - Həyat sadəcə bir andır - keçmişlə gələcək arasında,
  Həyat bir anlıqdır - onu tutun...
  Kişilərdən kim torso ilə öyünə bilər,
  Və qızın bir fikri var - spin!
  Və onun çılpaq ayağı yenə böyük dağıdıcı gücü məhv etmək hədiyyəsini atır.
  Bunlar həqiqətən qızlardır - ən görkəmli pilotların ən yüksək sinfi və akrobatikası.
  Onların yalın ayaqları necə də zərif və cazibədardır.
  Olimpiada da böyük həvəslə mübarizə aparır. Və mərasim olmadan düşmənləri biçin. Onları bütün cərgələrdə məhv edir.
  Və sonra möhtəşəm gözəlliyin çılpaq barmaqları tamamilə məhv olmaq hədiyyələrini atır.
  Sonra Olympias oxudu:
  - Xeyr, sayıq sönməz,
  Komsomol üzvünün görünüşü təmizdir ...
  Xalqın səsi ucadır
  Və çay parlaqdır!
  
  İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq
  Faşizmin sonu olacaq
  Və günəş parlayacaq
  Kommunizmə gedən yolu işıqlandırın!
  Və yenə də çılpaq daban dərhal bir dəstə qumbara atır.
  Budur qızlar. Onların çox gözəlliyi var. Taliban isə sunami dalğası kimi irəliləyir. Onların sayı çoxdur və rus mövqelərini sözün əsl mənasında meyitlərlə bombalayırlar. Və çox aqressivdirlər.
  Əfqanıstan imperiyasının qoşunları Taliban bütün dünyanı ələ keçirməyə çalışır. Və bu vəziyyətdə Rusiya.
  Marusya Talibana atəş açır. Onun çılpaq ayaq barmaqları parçalanmış limonu atır. Və yenə iynənin müxtəlif istiqamətlərində uçurlar. İslam imperiyasının Taliban döyüşçülərinə tikişlər vurulur.
  Mücahidlər çox cəsarətlidirlər və onların üzərinə cızma-qara yazan qızlar lenti dəyişməyə güclə vaxt tapırlar. Onları sözün əsl mənasında meyitlərlə döyürlər.
  Marusya təbəssümlə oxudu:
  - Stalin ürəyimdə yaşayır,
  Kədəri bilməməyimiz üçün ...
  Kosmosa qapını açdı
  Ulduzlar üstümüzdə parlayırdı!
  Və yenə qızın çılpaq, kəsilmiş ayağı böyük ölümcül gücə malik qumbara atır.
  Budur bir gözəllik.
  Matryona da düşmənə atəş açır və çox yaxşı nişan alır. O, düşmənləri biçir və çılpaq barmaqları ilə qumbaraatan ölümcül güc atır. Düşmənləri qırır və çığırır:
  - Komsomol təkcə yaş deyil,
  Komsomol mənim taleyimdir!
  Və yenə qız sərrast atış edir. Və ölü Taliban generalı düşür.
  Alenka mücahidləri əzərək oxuyur:
  - Birlik sarsılmaz azad respublikalar,
  Toplanan kobud güc deyil, qorxu deyildi ...
  Və maariflənmiş insanların xoş niyyəti,
  Və xəyallarda dostluq, işıq, ağıl və cəsarət!
  Və bir daha qızın kəsilmiş, aşılanmış ayaqlarının çılpaq barmaqları ölümcül və dağıdıcı güc qumbarasını atır.
  Taliban kütləsi isə atalara gedir.
  Anyuta da çılpaq dabanı ilə ölüm hədiyyəsi atdı.
  Əfqanıstan tankı yuvarlandı. Və onun sınmış rulonları tarlada yuvarlandı.
  Yanmış ot, üzərində meyit kütləsi.
  Anyuta təbəssümlə oxudu:
  - Talibanla müharibə gedir,
  Səbəbsiz müharibə...
  Şeytan zəncirdən çıxdı
  Və ölüm onunla gəldi!
  Alla həm də Əfqan Taliban imperiyasının əsgərlərinin üzərinə və çox uyğun şəkildə yazılar yazıb. Qırmızı saçlı qız isə çılpaq ayaq barmaqları ilə plastid parçasını işə saldı.
  Və iki onlarla əfqan havaya atıldı və orada atəşə tutuldu.
  Allah oxudu:
  - Ölümsüz şöhrət döyüşlərdə tanınırdı,
  Döyüşlərdə böyük xalqımız qartal kimidir...
  Bilirəm ki, çoxlu nəsillər keçəcək
  Və Rusiyanın döyüşçüsü - böyüklük tapdı!
  Bundan sonra Alla yenidən çılpaq barmaqları ilə ölümcül məhv hədiyyəsini atdı.
  Taliban haqqında yazan Maria qeyd etdi:
  - Bu, bizim ən yüksək səviyyəmizdir!
  Və onu götürdü və çılpaq barmaqları ilə atdı, məhvedici bir hədiyyə idi.
  Sonra sarı saçlı qız oxudu:
  - Qumbara, qumbara, öldürücü qumbara,
  Çinlilər gözləyir - ən yaxşı ödəniş!
  Olimpiada aqressiv şəkildə qeyd olundu, Talibanları dəyirman kimi biçdi. Və çılpaq barmaqları ilə başqa bir məhv hədiyyəsi ataraq qız çıxdı:
  - Bu çox gözəl olacaq!
  Düşmənləri biçən və çılpaq barmaqları ilə ölümcül ölüm hədiyyələri atan Marusya qışqırdı:
  - Böyük dəyişikliklər üçün!
  Matryona, əfqanları döyərək və çılpaq dabanı ilə cəhənnəm ölümü hədiyyə etdi:
  - SSRİ-də əsl kommunizm naminə!
  Bunlar çılpaq ayaqlı qızlardır, Taliban isə çılpaq yuvarlaq dabanlarla sıxılır.
  Lakin Veronika və Tamara raketləri Əfqanıstan İmperiyasının qoşunlarına istiqamətləndirir. Və onlar Talibanın mövqelərini darmadağın edərək gurultu ilə atılırlar. Budur döyüş.
  Veronika və Tamara ayaqyalın, çəhrayı daban ayaqqabıları ilə titrəyir və joystiklərin düymələrini sıxırlar.
  Veronika məhv etməyə başladı və çığırdı:
  - SSRİ-nin yeni qələbələri üçün!
  Tamara düşmənləri əzdi, məhv hədiyyələrini buraxdı və çılpaq barmaqları ilə düyməni basaraq qışqırdı:
  - Bu, dünyanın böyük partiyasıdır!
  Qızlar gülüb dillərini göstərdilər.
  Viktoriya da çox gözəl və cazibədar ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini sıxır.
  Və Talibanın İslam imperiyasından düşmənin bunkerlərini və həb qutularını sındırır. Bunlar məhv etmək ittihamını daşıyan qızlardır.
  Veronika əlini mətbəənin plitələrinin üzərində gəzdirdi və cik-ciklə dedi:
  - Planetin və bütün dünyanın birləşməsi üçün!
  . FƏSİL? iyirmi.
  Budur, Steelenida döyüşdə. O, qəzəblə mübarizə aparmağı bacaran bir qızdır.
  İndi də onun sinəsi titrəyir. Budur qız. Və onun dili çox qırmızıdır.
  İndi isə ölüm hədiyyəsi öldürücü qüvvə ilə uçur.
  Stalenida cəhənnəm təbəssümü ilə oxuyur:
  - Dünya daha təmiz və gözəlləşəcək,
  Vətənimiz-Rusiya naminə...
  Əfqan qəzəblə gəlir -
  Mən onun üzünə qılınc verəcəyəm!
  Veronika bununla razılaşdı:
  - Rusiya Talibanı məğlub etməyə borcludur!
  Qızlar hücuma keçirlər. Və onların ayaqları çox cazibədardır və böyük cazibə ilə yanır.
  Burada Almaniyadan gələn könüllülər də döyüşür. Burada, xüsusən də Gerdanın tank heyəti.
  Alman qızları da ayaqyalın və bikini geyinirlər.
  Qırmızı saçlı Şarlotta çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini sıxır və düşmən tankını vurur.
  Sonra deyir:
  - Biz Almaniyanı uzaq sərhədlərdə qoruyacağıq.
  Gerda da çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək mənfur düşmənə atəş açır və çığırır:
  - Ağ qardaşlıq üçün!
  Kristina da çox cəsarətlə döyüşür. Və çılpaq ayaq barmaqlarından çox məhsuldar istifadə edir.
  Tankın lüləsindən ölüm hədiyyələri uçur. Onlar ətrafdakı hər şeyi əzib yandırırlar.
  Və bu çox ölümcül və dağıdıcı bir tankdır.
  Christina oxudu:
  - Böyük şöhrət içində kommunizmimiz,
  Pankartı qırmızı olanların üzərinə qaldırın!
  Qız isə çılpaq dabanı ilə düymələri basacaq.
  Magda da çox dəqiq atəş açır. Düşməni böyük dəqiqliklə vurur, mərmi və çığırtılarla qüllələri qoparır:
  - Vətən üçün - anamız!
  Həm də işdə çılpaq ayaq barmaqları.
  Budur qızlar - vulkanın çox lavası - qan və süd. Və mücahidləri onlara zərrə qədər də güzəştə getmədən necə əzirlər.
  Gerda çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə düşmən tankına mərmi göndərdi:
  - Bu nəfəs kəsicidir!
  Qızlar üçün əsl problem yoxdur.
  Ancaq Yaponiyadan gələn gözəl ninjalar yenidən əfqanları ələ keçirdilər.
  Əgər onlar artıq məhv etməyə başlayıblarsa, o zaman bunu böyük zövq və miqyasla edirlər.
  Mavi saçlı nindza qız iki qılıncla Taliban üzərinə zərbə endirib, yel dəyirmanını sürüşdürdü və qışqırdı:
  - Yaponiyanın böyük nailiyyətlərinə görə!
  Və onun çılpaq dabanı topu nəhəng məhvetmə və məhvetmə gücü ilə atdı.
  Sarı saçlı ninja qız kəpənək bıçağı texnikasını yerinə yetirərək qışqırdı:
  - Ən böyük qələbələr üçün!
  Və onun çılpaq ayaq barmaqları bir neçə onlarla əfqanı parçalayaraq bir noxud məhv etdi.
  Qırmızı saçlı ninja qız da qılıncları ilə soldan sağa və əyri şəkildə kəsdi.
  Sonra o, qışqırdı:
  - Kosmos üçün Yaponiya!
  Qız çılpaq dabanı ilə bir çanta kömür partlayıcısı atdı və düşməni necə darmadağın edəcək.
  Ağ saçlı bir ninja qız ziyafət təşkil etdi, bir çəllək dırnaq, Talibanın başlarını üfürdü və xırıltı ilə dedi:
  - Ən böyük səmavi imperiya üçün!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə qaralı döyüşçüləri deşən zəhərli iynələr atacaq.
  Bu dörd ninja qızın aqressiv olduğu ortaya çıxdı və böyük həvəslə əfqan başlarını kəsdi.
  Səmada döyüşdü və ən yüksək səviyyəli pilotlar.
  Xüsusilə, Albina və Alvina.
  Bunlar belə cazibədar sarışınlardır. Düşmənə hava mərmiləri atırlar.
  Albina çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açdı. O, bir anda onlarla əfqan təyyarəsini vurdu və qışqırdı:
  - Böyük bir dövrün Vətəni üçün!
  Alvina düşməni kəsdi və çılpaq dabanını sıxmaqla bir anda onlarla Taliban avtomobilini sıradan çıxardı:
  - Ən böyük Rusiya və SSRİ üçün!
  Bu qızdır - ən böyük sinif, həqiqətən super. Və onun ortağı sadəcə hiperdir.
  Qızlar, əlbəttə ki, saat mexanizmi və ən böyük hikmət.
  Budur, Marqarita motosiklet sürərək Talibana atəş açır.
  Və onunla, Viola.
  Qızlar Əfqanıstan Taliban imperiyasının əsgərlərini biçirlər.
  Viola çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə vaqondan bomba atır və uğuldayır:
  - Vətən üçün, Putin üçün!
  Marqarita da yalın ayağı ilə, dabanının zərif əyrisi ilə məhvetmə hədiyyəsini atdı və vyaknula:
  - Böyük kommunizmin qələbəsi üçün!
  Və hər iki qız güləcək. Və onlar çinlilərin bütün xəttini kəsən bir növbə verirlər.
  Amma Olya və Nadejda piyada döyüş maşını sürürlər. Onlar eyni zamanda onlarla pulemyotdan da son dərəcə dəqiq atəş açır. Beləliklə, çinlilər ümidsiz və məharətlə biçilirlər.
  Budur qadınlar. Və təbii ki, eyni qırmızı bikinidə, aşılanmış və ayaqyalın.
  Onların ayaqları hərəkətdədir və əfqanlara məhv və ölüm ittihamları göndərir. Bu qızlar sadəcə heyrətamizdir!
  Olya dişlərini göstərərək qışqırdı:
  - Kommunizm bütün dünyada olsun!
  Nadejda bununla həvəslə razılaşdı, Əfqanıstan Taliban imperiyasının əsgərlərini biçdi və dabanını pedallara basdı:
  - Biz Leninin işinə sadiqik!
  BMP-dəki döyüşçülər, əlbəttə ki, çox tazı və güclüdür.
  Budur, Valentina və Larisa da Deltplanerdən Talibanı vururlar.
  Onlar isə çılpaq barmaqları ilə bomba atırlar. Onlar Əfqanıstan İmperiyasından olan düşmənləri çox məşhur şəkildə məhv edirlər.
  Mənfur düşmənə atəş açan Valentina hürdü:
  - Vətən üçün - anamız!
  Mücahidin qabağını kəsən Larisa çılpaq, çox gözəl və estetik çəhrayı dabanını sıxaraq çığırdı:
  - Gəlin Taliban ruhunu məğlub edək!
  Anna və Angelina da burada Talibanla üz-üzə gəliblər. Qızlar yeraltı tankdan istifadə edirdilər. Və bu ciddidir.
  Maşın kiçik, lakin səmərəlidir.
  Anna düşmənə atəş açıb, taliban kütləsini biçdi və çılpaq ayaq barmaqları ilə düymələri basaraq cıvıldadı:
  - Qırmızı ölkə dövrünün qələbələri üçün!
  Rəqiblərini biçən və tank kimi yerdən qalxan Ancelina dişlərini çınqıldadı:
  - Kommunizm ölməzdir!
  Və yenə onun çılpaq, elastik dabanı məhvedici hədiyyə göndərdi.
  SSRİ-də prezident seçkiləri keçirildi və səs-küylə keçdi. İndi Mixail-Vladimir torpağın altıncı hissəsinin suveren diktatorudur. Amma bu onun üçün kifayət deyil.
  Mən İranı tutmaq və Hind okeanına çıxmaq istəyirəm.
  Mərhum Vladimir Volfoviçin xəyal etdiyi şeyi etmək.
  Və hər şey işğala hazırdır.
  Hücum 30 avqust 1987-ci ildə başladı. Vladimir-Mixail Qorbaçov-Putin tərəfindən yeni bir qurumda başlayan ilk işğal müharibəsi.
  İran qoşunları İraqla müharibə ilə sıxışdırıldı, yalnız milislərin əhatə etdiyi şəhərlərə hücum başladı.
  Lakin Talibanla bu, daha çətin idi.
  Qızlar Talibana qarşı qəhrəmancasına müharibə aparırdılar.
  Nataşa qılıncları ilə yel dəyirmanı götürdü. O, mücahidlərin başlarını kəsdi, sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atdı və xırıltı ilə dedi:
  - Böyük Tanrı Anası Lada üçün!
  Rəqiblərinə pulemyot cızmaqda və başlarını qılıncla kəsən Zoya qışqırdı:
  - Svaroq üçün!
  Və onun çılpaq, zərif ayağı dağıdıcı gücün ölümcül gücünə malik qumbara atdı.
  Avqustinlə mübarizə yeni güclə döyüşür. Mis-qırmızı saçları isə Lenin bayrağı kimi küləkdə dalğalanır.
  Döyüşçü ölümcül gücə malik çılpaq barmaqları ilə limon atır və qışqırır:
  - Yarila dövrünə şöhrət!
  Bundan sonra, onun qırmızı məmə, bir ildırım bolt kimi.
  Svetlana da döyüşür, Talibanı kəsir və çılpaq dabanı ilə bumeranq atır və deyir:
  - Kiyev Rusiyası üçün!
  Onun qılıncları dəyirmanın bıçaqlarına bənzəyir. Bu qız sadəcə heyrətamizdir.
  Buradakı döyüşçülər ən yüksək təbəqədəndir.
  Əbədi oğlan Oleq Rıbaçenko düşmənləri qılıncla kəsir və ölümcül güclə onlara limon atır.
  Sonra deyir:
  - Böyük Rusiya üçün!
  Marqarita Korşunova düşmənləri kəsməyə davam edir. Qız isə dəyirmanı qılıncla idarə edir. Və sonra onun çılpaq ayaq barmaqları, sanki şok məhv etdi.
  Döyüşçü qız qışqırdı:
  - SSRİ-də rus tanrıları üçün!
  Bundan sonra ölməz uşaqlar onu alıb fit çalacaqlar.
  Və infarkt keçirən minlərlə qarğa mücahidlərin kəllə sümüyünü yumruqlayaraq öldürərək huşunu itirdi.
  Oğlanla qız oxudular:
  Biz daha parlaq sabahlar üçün mübarizə aparacağıq
  Gəlin öpüşək!
  Bundan sonra uşaqlar çılpaq dabanları ilə axıntı olan məftil götürüb atdılar. Və Talibanın bütöv bir xətti parıldadı. Və onların ətləri sümüklərdən düşüb kömürləşdi.
  Bunun mənası budur - uşaqlar canavardır!
  Amma Anastasiya Vedmakova Taliban ordusunu göydən məhv edir. Bu cadugər nə qədər seksual və erotikdir. O, vətəndaş müharibəsində vuruşsa da, əbədi və gənc qızdır. Amma cadugər olmaq qocalmır.
  Anastasiya yalnız bir bikinili gözəl, gənc qızdır.
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə düymələri sıxır, düşməni yerə yıxır və ciyərlərinin üstündə qışqırır:
  - Rus Tanrıları dövrünə şöhrət!
  Akulina Orlova, aqressiv şəkildə gülümsəyərək və gözlərini qırparaq, rəqiblərinə partlayıcı zərbələr göndərərək qışqırdı:
  - Müqəddəs kommunizm naminə!
  Və o, alacaq və sinəsinin qırmızı məmə ilə düyməni necə basacaq.
  Və sonra düşmənlərin tamamilə məhv edilməsində onun çılpaq dabanı hərəkətdədir.
  Akulina oxudu:
  Gecələr xəncər kimi parıldayan kəllə,
  Şeytanın hökm sürdüyünü göstərdi...
  İlanların günahsız qurbanlarını udmaq,
  Kainatı dəli edir!
  Mirabela Magnetic də həvəslə mübarizə aparır. Döyüşdə yaqut məmə istifadə edir və düşmənə ölüm hədiyyələri göndərir.
  Mahnı oxuyarkən:
  - Kosmik qüvvələr dövrünə şöhrət,
  Biz qalib gələcəyik - inanıram ki, tezliklə bütün dünya!
  Həm də çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək, mücahidlərə ölümcül bir hədiyyə göndərir.
  Bu bir qızdır - o, ən yüksək uçuş quşudur. Baxmayaraq ki, digər gözəlliklər heç də pis deyil.
  Anastasiya Vedmakova həvəslə oxudu:
  Şeytan burdadır, şeytan oradadır
  Əjdahanın tam yalan olduğu yer!
  Bunlar qızlardır - super sinif!
  Və qızın çılpaq dabanı götürüb böyük güclə joystikin düymələrinə basdı. Və tam məhv oldu.
  Budur pilotlar. Ana bətnindən bir məhv hədiyyəsi atarlar. Və dərhal min Taliban döyüşçüsü bir anda buxarlandı ...
  Akulina Orlova həvəslə oxudu:
  - müqəddəs azadlıq bayrağı altında -
  Barış, dostluq, xoşbəxtlik və sevgi içində...
  Xalqlar birləşir parlaq bir şüaya,
  Qarşıdakı qaranlığı dağıtmaq üçün!
  Və qız yenə çılpaq barmaqları ilə joystickin düymələrini basaraq öldürücü və dağıdıcı göndərir.
  Mirabela mirvari dişlərini göstərərək qeyd etdi:
  - Biz dinc insanlarıq, amma reaktivimiz,
  Böyük bir zirehli qatar sürətləndirməyi bacardı ...
  Yataqda passiv qızlar olmayaq,
  Yalnız oğlanlar öpüşməli deyil!
  Qız isə yalın ayaq barmaqlarının köməyi ilə düşmənə yenidən atəş açacaq.
  Bundan sonra xorda olan qızlar qışqıracaqlar:
  - Yağış əjdahasına ölüm!
  Bu, həqiqətən ən yüksək standartda oğurlandı ...
  Bu vaxt Elizabet tankdan atəş açır və ciyərlərinin üstündə qışqırır:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm,
  Mən kainatı tapdalaya biləcəyəm...
  Tezliklə efirdə nə olacaq?
  Ata və ana bilmir!
  Və qız qırmızı məmə ilə joystick düyməsini basacaq. Və silah götürüb çəkiclə vuracaq.
  Ölümcül qüvvə ilə bir mərmi tüpürün. O, uçacaq və qövsü hərfi təsvir edəcək.
  Yekaterina da çılpaq barmaqlarından, zərif və cazibədar ayaqlarından istifadə edərək döyəclədi və oxudu:
  - Tezliklə döyüşə gedəcəyik,
  Sovet hakimiyyəti üçün...
  Və bilirəm ki, biz ölməyəcəyik
  Bunun üçün mübarizədə!
  Və sonra qız yenidən atəş etdi, amma bu vəziyyətdə yaqut məmə basaraq.
  Bu qızlar sadəcə super sinifdir. Onlara heç kim müqavimət göstərə bilməz.
  Yelena da sanki atəş açır, çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanını əzərək oxuyur:
  İnsanlar səssiz bir izdiham içində dayanır,
  Kobud cır-cındır geymiş qız edam edilir...
  Dünən taxt var idi, bu gün iskele,
  Niyə şahzadəni xalq üçün xarab edirsən!
  
  Ey padşahlar, şahlar, şahlar...
  Örgülü qıza oxşayır...
  Ancaq şahzadə qırıla bilmədi,
  Qarda ayaqyalın olsa da,
  
  Ey padşahlar, şahlar, şahlar
  Qələbə bayraqları və zurnalar...
  Qızın yalın dabanları yandı,
  Soyuqda o, kasıb qadına bənzəyir!
  
  Qoy hansısa axmaq deməyə davam etsin
  Şahzadənin həyatı asan və əyləncəlidir...
  O, qarda ayaqyalın gəzir
  Belə çətin bir peşə!
  
  Ey padşahlar, şahlar, şahlar
  Yüngül və etibarlı xalq...
  Bu gün şahzadə tamamilə qırıldı,
  Bağ kimi müqəvva...
  
  Ey padşahlar, şahlar, şahlar
  Sizin suverenliyinizlə...
  Əgər düşməni məğlub etmək mümkün olmasaydı,
  Deməli, siz tamamilə bədnamsınız!
  
  Şahzadə qamçı ilə çox sərt qamçılanır,
  Sonra onu rafın üstünə çəkdilər...
  O, çılpaq ölməyə məhkumdur,
  Və matkaplarla bütün sümükləri qazın!
  
  Ey padşahlar, şahlar, şahlar
  İnsanlar artıq azad deyillər...
  Görünür, bədxahları yer üzündən qovmaq üçün,
  Sən çox nəcibsən!
  
  Ey padşahlar, şahlar, şahlar...
  Başlar uçdu!
  Mavi olsa da, əslində - sıfırlar,
  Qırmızı qan tökdün!
  Euphrosinia da düyməni basmaq üçün artıq yetişmiş çiyələk kimi görünən çılpaq döşünün məmə ucundan istifadə edərək atəş etdi.
  Və qışqırdı:
  Qurtuluş vaxtı demək olar ki, gəldi
  Ayaqyalın kraliçanı iskeleye aparırlar!
  Bu qızlar sadəcə heyrətamizdir!
  Alenka da döyüşür. Qız təkcə qılıncla kəsmir. Ancaq qırmızı, təzə qızılgüllər kimi, sinə məmələri akkordeona basır.
  Və o, zəhərli iynələr atır, mücahidləri vurur.
  Döyüşçü onu götürüb oxudu:
  - Kraliça, ey kraliça,
  Yaxşı, nə istəyirdin!
  Anyuta rəqibini döydü, həmçinin çiyələk məməsini düyməyə basdı və cik-ciklə dedi:
  - May ayında şahzadəyə aşiq oldum,
  İndi ayaqyalın gedirəm!
  Çılpaq dabanlı qız isə məhv olmaq hədiyyəsinə təslim olacaq.
  Alenka Yeni il ərəfəsində qardan daha ağ olan dişlərini çılpaqlıqla cızırdadı:
  - Mən sadə rus qızıyam,
  Soyuqda ayaqyalın...
  Qısa ətəyim var
  Bir yumruq ilə kürəkən üzünə!
  Və döyüşçülər yenidən basarkən qırmızı məmə ilə. İldırımlı akkordeondan Lupanet.
  Beləliklə, qırmızı saçlı Alla çox aqressiv hərəkət edir. Onun hansı sinəsi var? İki qovun kimi və çox yetişmiş. Və məmə uclarının yaqutları ilə taclanır. Və bu məmə ilə qız çinliləri sıxır və vurur.
  Və mahnı oxuyur:
  - Vətənə şöhrət, şöhrət -
  Əjdahanı öldürək...
  Qız köynəyini cırdı
  Və yalnız bir ip sinə əhatə edir!
  Bunlar həqiqətən yüksək səviyyəli qızlardır.
  Mariya da döyüşməyə həvəslidir. Çox gözəl qızdır. Saçları isə qızılı yarpaq rəngində və bir qədər qıvrımlıdır. Və çox döyüşkəndir.
  O, götürdü və çılpaq barmaqları ilə bumeranq atdı, düşmənlərin başlarını kəsdi.
  Və sonra o, düşmənə çiyələk rəngli məmə ilə götürdü və onlarla əsgəri parçaladı.
  Sonra mahnı oxudu:
  - Mən dünyanın ən seksual qızıyam,
  Əjdahanı iyli tualetdə islat!
  Beləcə qızdır - ən yüksək sinifdir.
  Saçları artıq yetişmiş buğda rəngində olan qəhrəman qız Olimpias onu götürdü və çılpaq, güclü ayaqları ilə düşmənə son dərəcə ölümcül bir şey atdı.
  O, bir dəstə mücahidi parçaladı və dişlərini açaraq qışqırdı:
  - Mən nəhəng gücün qızıyam,
  Daha da sərin - bilirəm ki, o oldu!
  İndi onun məmə, artıq yetişmiş pomidor kimi, alov maşınının düyməsini basacaq və aqressiv alov axını axacaq. Gəlin hər şeyi yanaraq öləcəkmiş kimi yandıraq.
  Olimpiada oxudu:
  - Yanğın batareyası,
  Yanğın batareyası...
  çiçək açan səhləb,
  Mleya orgazmda!
  Marusya bir məftil üzərində mina çəkdi. Onu Taliban tankının altına sürüklədilər. Düşməni havaya uçurdu və qışqırdı:
  - SSRİ üçün!
  Sonra o, bazuka ilə döyəclədi, yetişmiş xaşxaş rəngində olan məmə ilə düyməni basdı və cik-cik etdi:
  - Xaşxaş, xaşxaş, xaşxaş - qırmızı xaşxaş,
  Torpağın acı xatirəsi...
  Hücumları xəyal edirsiniz
  Hücumları xəyal edirsiniz ...
  Qızlar yalın ayaqla hücuma tələsirlər!
  Matryona da əfqanlarla döyüşərək onları əzərək qeyd etdi:
  - Yox, mən daha güclüyəm!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə boğazını yarıb bıçaq atdı.
  Sonra mahnı oxudu:
  - Bir iki üç -
  Əjdahanı sındır!
  Qızlar isə götürüb güləcəklər. Onların çox gücü və həvəsi var.
  Qız çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə ölüm hədiyyəsi atdı və qəzəblə cik-ciklədi:
  Şeytan burdadır, şeytan oradadır
  Əjdahanın tam yalan olduğu yer!
  Bu qızlar enerji ilə doludur.
  Onlar onu xorla götürüb dişlərini göstərərək oxudular;
  Biz komsomolçuyuq - kommunizmin qızları,
  Qartal kimi düşmənlərlə vuruşuruq...
  Bəzən revanşizm gülüşləri uçur,
  Qışda qızların ayaqları yalındır!
  
  Fuhrerin üzünə yumruq vurmaq istəyirik,
  Bizim bir fildən daha çox gücümüz var...
  Sevgidə və idmanda uğur qazanırıq,
  Ordu qəzəblə hücum etsə də!
  
  Qızlara heç kim mane olmaz
  Axı bizim gücümüz polad yumruq kimidir...
  Biz hətta ordunu da öldürə bilərik,
  Biz isə Hitlerə qəpik-quruşa ağır zərbə vuracağıq!
  
  Kommunizm dövrü gələcək, inanıram,
  Və sonsuz Çubuq bizə güc verəcək ...
  Həyatın Ladası naminə peşman olmayacağıq,
  İnanıram ki, Vətən tezliklə çiçəklənəcək!
  
  Oğlanlar və qızlar döyüşür
  Ayaqyalın pioner hücuma keçir...
  Düşməni məşhur bir pulemyotla darmadağın edirik,
  Nümunə ilə lider!
  
  Yağış əjdahası bizə kobudcasına hücum edir,
  Ancaq qızlar onu cəsarətlə döydülər ...
  Cəhənnəm nökərini döyək, dişlərə inanıram,
  Keçəl adamı parçalayacağıq!
  
  Rusiyada zəiflərə yer olmadığını bilirəm,
  Tezliklə istədiyimiz hər şeyi alacağıq
  Ən parlaq gücün adı ilə,
  Üstümüzdə qızıl qanadlı bir keruv var!
  
  Xalqlar arasında böyük dostluq olacaq,
  Kim güclə döyüşür bilir...
  Vətən üçün, xoşbəxtlik üçün, azadlıq üçün,
  Və tezliklə kainatda cənnət olacaq!
  
  Qız soyuqda ayaqyalın,
  Lada bir ruhdursa, niyə ayaqqabıya ehtiyacı var ...
  Ucadan ucaya qədər Vətən,
  Qartal oğlandır, xoruz balası deyil!
  
  Günəş işıq saçır dünyaya,
  Hansı qızıl isti şüalarda ...
  Mayın nəvaziş küləyi ilə gələcək qələbə,
  Və dummy danışma - sus!
  
  Biz qızlar sadəcə Svaroqun qızlarıyıq,
  Ailə ilə Yer kürəsini kim yaradıb...
  Və döyüşçülərə azadlıq verdi
  Bir anda ümumbəşəri idealı canlandırır!
  
  Rusiyada qızlar üçün geniş yer var,
  Onlar yalnız soyuq bikini geyinirlər ...
  Perunun gəlininin komsomol üzvüsən,
  İnanın, qəzəbdə heç bir problem olmayacaq!
  
  İsa və Svaroqun adı ilə,
  Məryəm, tanrıların anası Lada...
  Stalin və Tanrı üçün vuruşdu
  Və oğulların ən yaxşısı üçün!
  
  İsanın şücaətini unutmayacağıq,
  Ruslar naminə çarmıxa kim getdi ...
  Və böyük sənət nümayiş etdirdi
  Üçüncü gün aşiq olanda!
  
  Perun böyük ildırım vuran Allahdır,
  Parlaq işığın göy qurşağı salır...
  Demiurglara vicdanla xidmət edəcəyik,
  Beləliklə, şücaət cəngavərlər tərəfindən izzətlənsin!
  
  Qızların döşləri xaşxaş rəngi ilə parlayır,
  Onun məmələri oktyabrın bayrağı kimidir...
  Və haradasa vəhşi bir it hürür,
  Ancaq biz canavarıq, sadəcə boş yerə deyilik!
  
  Moskva yaxınlığındakı Fritsin hücumunu dəf etdi,
  Hitler hiyləgər və hiyləgər olsa da...
  İttifaqda Fuhrer Şeytanla görünür,
  Yayda ot xalçadan daha yumşaqdır!
  
  Ancaq qışda qızlar qarda ayaqyalın olur,
  Niyə onlara ayaqqabı, xəz palto və korpus lazımdır ...
  Komsomolçular şaxtadan qorxmur,
  Yəqin ki, onlar ən güclü ruha sahibdirlər!
  . FƏSİL? 21.
  Gücümüz nədir - saat işçiləri,
  Gəlin daha qəzəbli tanrılar olaq...
  Və inandığınız insanlar pis deyil,
  Çoxlu qandalları atmağa qadirdir!
  
  Sevgidə qızlar ən gözəldir
  Yeri gəlmişkən, onların dəli bir keçidi var ...
  Qızlar qarda ayaqyalın qaçırlar
  Parçalarla acgözlüklə aldatmaq!
  
  Günəş kommunizmin şöhrəti üçün parlayır
  Kommunizmin şöhrəti üçün Rusiya çiçək açır...
  Qızın saçları qalın qıvrılır,
  Zəfər qeyd-şərtsiz hesab açdı!
  
  Stalinqrad yaxınlığında Wehrmacht-ı məhv etdik,
  Və yalnız ən yüksək səviyyəni göstərdilər ...
  Vətənimiz Rusiyanın şöhrətinə,
  Qız çılpaq dabanını gözündə hərəkət etdirəcək!
  
  Ayaqyalın qızla döyüşməkdən çəkin,
  O, gözəldir, öküz kimi güclüdür ...
  Bir anda səpələnmiş mirvarilər kimi,
  Və düşmənin qarnının ayağının altına yumruq atdı!
  
  Yaxşı, qızlarımıza nə edə bilərsən?
  Zərbələri var, inanın mənə, filin soxması...
  Və Rusiya əsrdən əsrə dayanır,
  Sonsuz böyük ölkə!
  
  Qızlara rus oğlanları niyə lazımdır
  Bir qəhrəman axını dünyaya gətirmək üçün ...
  Düşmənlər yıxılacaq, itxanaya inanacaqlar,
  Quduz cani ilə üz-üzə gəlin!
  
  İsa və Svaroqun adı ilə,
  Ağ Tanrının kainatın kənarını yaratdığı yerdə,
  Döyüşdən əvvəl bir it yeyək,
  Beləliklə, erkən saatlarda döyüşdən əvvəl qüvvələr olsun!
  
  Sonra onu götürüb düşməni vuracağıq,
  Qızların nəfəsi altında, ayaqyalın...
  Belə ki, katu danladıqdan sonra lal oldu,
  Və bir şey varsa - bir poker əlavə edin!
  
  O Stalinqrad alınmadı, görürsən
  Orada qızlar güclü döyüşdülər ...
  Bir az gözəlliyin təhqir olduğunu bilsə də,
  "Pleboy" döyüşünü vurmadı!
  
  Biz bütün qızlar bilər - bilirsiniz
  Yumurta kimi böyük, sərt...
  Yalnız masanın üstündə rəsm çəkdikləri zaman,
  İndi üzüyü sağa çəkəcəyik!
  
  Döyüşdə canımızı belə əsirgəməyəcəyik,
  Və inanıram ki, Berlinə zarafatla girəcəyik...
  Tezliklə kommunizm altında yaşayacağımı bilirəm,
  Gəlin qarın burulğanlarını alaq!
  
  Qız ancaq ayaqyalın qaçmağı xoşlayır
  Qar yağışı dabanlarını şirin bir şəkildə sərinləşdirir ...
  Arılar şaxtalı qarda uçur,
  Fürerin tabutdakı döyüşçüsü!
  
  Bir sözlə, qalib gələcəyik, dəqiq bilirəm
  Gəlin bütün kainatda sülh yaradaq...
  Kainatın kənarında əbədi çiçək aç,
  Döyüşlərdəki gücü ilə dəyişməz!
  
  Svaroq Rəbb Məsihlə gələndə,
  Aşiq olan bütün ölülər diriləcək Rod...
  Çünki vəhşi ölüm tornado qoşunları sona çatacaq,
  Və təbiət əbədi sevinc içində olacaq!
  
  Sonra insanların ürəyinə keçin Lada,
  Sonsuzluqda hər şey gözəl olacaq...
  Hər bir döyüşçü mükafat alacaq,
  Biz ruslar döyüşlərdə məğlubedilməzik!
  Və belə bir şeirin altında qızlar minlərlə mücahidləri əzib məhv etdilər. Bunlar sevdikləri və öldürməyi bilən qızlardır.
  Yaxşı, qızlar sadəcə əladır. Və yalın ayaqları iti və zəhərli iynələr atır.
  Bəli, belə qızlara qarşı, hətta qırmızı-isti lombar və çılpaq, yuvarlaq bir dabana tətbiq olunan gücsüzdür. Budur qızlar - hiper səviyyə!
  Oleq Rıbaçenko mübarizəni davam etdirir. Bu əbədi oğlan sadəcə bir qəhrəmandır.
  Və uşaq ayaqlarının çılpaq barmaqları məhv noxudunu atdı.
  O, tankın konkisürmə meydançasının altına düşdü və onu çevirdi.
  Gənc döyüşçü oxudu:
  - Rusiya güldü, ağladı və oxudu,
  Və qadın qaçmaqdan arıqladı!
  Margarita Korshunova - bu əbədi qız da götürdü və çılpaq barmaqları ilə məhv noxudu atdı.
  O, bir dəstə mücahidi parçaladı və cik-cik dedi:
  - Sərhədsiz Vətənə şöhrət,
  Və kommunizm uzaqda deyil!
  Sonra sonsuz uşaqlar götürüb fit çaldılar. Böyük bir qarğa kütləsi isə heyrətə gəldi və huşunu itirdi. Və yıxılaraq heç bir problem olmadan Talibanın başlarını deşik etdilər.
  Marqarita oxudu:
  Problemlərin qarşısını almaq üçün
  Qəlbi təmiz olmaq...
  MMM biletləri deyil
  Və bir qurtum parlaq su!
  Qız isə götürüb dilini göstərdi.
  Amma Gerda da tankda döyüşür. O, əlbəttə ki, çox döyüşkən və gözəl qızdır - təbii sarışın.
  Və təbii ki, kişiləri çox sevir.
  Burada Gerda çılpaq ayaq barmaqları ilə joystikin düymələrini basaraq düşmənə atəş açıb cik-pərəzlə dedi:
  - Hər şey plana uyğun gedir!
  Şarlotta büstqalterini çıxararaq döşlərini açdı. Və qırmızı məmə ilə joystick düyməsini basdı.
  Sonra tankdakı pulemyotlar döyüldü və gəlin rəqibləri biçək. Qırmızı saçlı qız çox sevindi.
  O, qışqırdı:
  - Plan uşaqlar, plandır,
  Fırıldaq kimi görünür!
  Kristina da çılpaq, yuvarlaq dabanından istifadə edərək atəş açıb:
  - Mən keçəldən güclüyəm!
  Fucked və Magda - qızıl saçlı bir qız. Və əlbəttə ki, yaqut məmə istifadə edərək.
  Və qışqırdı:
  - Tüklü xüsusiyyət daha güclüdür!
  Və sonra güclü mühərrik işləməyə başladı və rasional tank qalxdı və kəskin sürətləndi. Həqiqətən, əgər qız artıq ayrılıbsa, o zaman az adam heç kimə görünəcək.
  Bununla belə, bütün döyüşçü qızlar ən yüksək sinifdir.
  Burada Albina və Alvina səmada döyüşürlər. Onlar ən qanlı nizamın qızlarıdır. Və eyni zamanda çox gözəl və seksual.
  Onlar öz hücum təyyarələrindən əfqanları vururlar. Ən təsirli sinfin döyüşçüləri.
  Albina onu götürdü və dişlərini açıb dilini göstərərək oxudu:
  - Dəli ev yanır,
  Ruhlar sanatoriyası vuruldu...
  Biz şeytana təslim olmuşuq
  Və müqəddəslərin üzləri parlayır!
  Qız isə onu götürüb qırmızı məmə ilə düyməni basdı. Dağıdıcı qüvvə işə salınıb.
  Və raketlər buraxılanda çox gərgin və aqressiv işləyirdi.
  Və sarışın qız oxudu:
  - Allah korlara gözünü açmasın,
  Və kürəyinizi əyilmiş şəkildə düzəldin ...
  Allah bir az da olsa rəhmət eləsin
  Amma bir az çarmıxa çəkilə bilməzsən!
  Alvina gülərək aqressiv şəkildə işarə etdi:
  - Çox çətin deyil!
  Qız isə yaqut məmə ilə düyməni basaraq raketlər göndərdi. Və onun ifası əla idi.
  Albina çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək yenidən atəş açdı və dişlərini çınqıldadı:
  - Bu gün qızları sakitləşdirmək olmur,
  Qızlar rəqs etmək istəyirlər!
  Alvina da döyəclədi və onun çox gözəl şokolad rəngi olan çılpaq ayaqları da iş başında idi və döyüşçü qışqırdı:
  Və sonra səhərə qədər
  Onların sevgi mahnısı oxuduğunu eşidin!
  Fırtınalılar göydən çox güclü zərbələr vurdular. Və heç kimə zərrə qədər mərhəmət göstərmirlər.
  Və burada Stalenida döyüşdədir. O, həm də düşmənə çox dəqiq atəş açır.
  Və, əlbəttə, qırmızı döş məmə istifadə edir. Qız, əlbəttə ki, super sinifdir.
  Steelenida oxudu:
  - Göydə tutulmanı görürsən,
  Birbaşa dəhşətli simvol...
  Dəhşətli cəhənnəm işarəsi
  Sürü kosmik fəryad!
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək yenidən döydü. Bu qızdır - o hansı səviyyədədir.
  Viktoriya rəqibini vəhşi, şiddətli bir qüvvə ilə vurdu. Düşməni parçaladı və qışqırdı:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Qız isə cənnət bağında çiyələk kimi iştahaaçan çılpaq döşlərində məmə ucundan istifadə etdi.
  Belə bir qız, əlbəttə ki, öpmək və sığallamaq istəyir.
  Sonra qız çılpaq, kəsilmiş ayağını yellədi. Və onun ayağı zərif, qaralmış, seksual və iştahaaçandır.
  Kişilər isə izdiham içində onun üzərinə dırmaşmaq istəyirlər.
  Veronika həm də vəhşi və amansız təcavüzlə mübarizə aparır. Belə sonsuz və ali gücə sahib olan bir döyüşçü.
  Qız isə onu götürüb qırmızı məmə ilə tətiyə basdı. Və burada məhvin reaktiv hədiyyəsi gəlir.
  Və döyüşçü sadəcə hiperdir.
  Və burada yenidən totalitar məhvə səbəb olan şey qaçır.
  Veronika tweet etdi:
  Zəif olarsa - dərhal tabuta,
  Sağlamlığınızı qoruyun...
  İnsanlara müraciət edin - oh,
  Sökülmək, yıxılmaq!
  Və qızların üçü bir ağızdan oxudular:
  Daha gözəl Vətən yoxdur - Rusiya,
  Onun üçün döyüş və qorxma...
  Və sarışınlarımız daha gözəl deyil,
  Bütün kainat işıqlı Rus məşəlidir!
  Bu, həqiqətən böyük bir promosyondur.
  Viola da zəng qülləsindən döyüşür. O, sadəcə göz qamaşdıran dəriyə malik bir qızdır.
  Və əlbəttə ki, son dərəcə cəsarətli.
  Və onun gözəlliyi sadəcə və ya daha iddialı deyək - mənasız ilahidir.
  Viola onu götürdü və çılpaq barmaqları ilə məhv noxudu atdı.
  Və parça-parça olan on nəfər uçub getdi.
  Viola oxudu:
  - Onlar əyri bir yol boyunca qaçırlar,
  Ayaqyalın qızlar...
  İnəkləri sağmaqdan bezdi
  Xoşbəxtliyimi ələ salmaq istəyirəm!
  Koridor da döyüşür. O, heç kimin zəif və ya axmaq adlandırmayacağı bir qızdır.
  Döyüşçü onu götürdü və rəqiblərə növbə verdi. Daha çox uzatmadan onları biçdi.
  Və sonra sinə qırmızı məmə basmaq və başqa bir raket buraxmaq üçün necə. Və bir taqım düşməni kiçik parçalara ayırın.
  Buğa döyüşçüsü qışqırdı:
  - Sürüşdü, bir yerə sürüşdü,
  Məni gətirdi!
  Viola da yaqut məməsini düşmənə, nəhəng Taliban imperiyasına çırpdı və cik-ciklə dedi:
  - Qızın borcu var idi
  Və köpük gəldi!
  Sonra qız uzun dilini götürüb göstərdi.
  Nikoletta səkkiz lüləli güclü minaatan qaldırdı və Viola və Toreadora da ona kömək etdilər.
  Hər üç qız çılpaq, kəsikli ayaqlarını otların üstünə qoydular. Onlar minalarla necə partladılır.
  Bunu edərkən, eyni vaxtda düymələri, çılpaq, çiyələk döş məmələrini basdılar.
  Və mahnı oxudular:
  İnsanlar sakit olun, sakit olun...
  Qoy müharibələr sis içində məhv olsun!
  Damda leylək, dam altında sevinc,
  Yer üzündə sülh!
  Damda leylək, dam altında xoşbəxtlik,
  Yer üzündə sülh!
  Qızlar isə yenə çılpaq, çox güclü ayaqlarına möhür vurdular. Onlarda çox ehtiras və güc var.
  Olga da bir bazukadan atəş etdi, həm də çılpaq sinəsi ilə qırmızı məməsini sıxdı.
  Sonra mahnı oxudu:
  - Rusiya və Bela Rusiya birlikdə olsun,
  Axı bizim iman düşüncələrimiz birdir...
  Vətən uğrunda vuruşun və qorxmayın,
  Rusiya ilə, Tanrı və biz yenilməzik!
  Olqa isə çılpaq barmaqları ilə məhvetmə hədiyyəsini götürüb atdı.
  Heç kim həqiqətən belə bir qızı dayandıra bilməz və heç nə qazanmayacaq.
  Bunlar yer üzünün sevdiyi qızlardır.
  Jane Armstronq da öz heyəti ilə döyüşür. Bu saysız-hesabsız Taliban döyülür.
  Aristokrat qız yalın ayaq barmaqları ilə düşməni götürüb atəşə tutdu. Sonra mahnı oxudu:
  - Böyük Britaniyanın şanlı ölkəsi,
  Bil ki, o, dənizlərin xanımıdır...
  Çox bilik əldə etdik
  Döyüşdə düşməni darmadağın edirsən!
  Qız onu götürdü və yaqut məmə ilə götürdü və düyməni basdı. Joystik işlədi. Və ölümcül mərmi böyük dağıdıcı güclə uçur.
  O, yüksək partlayıcı parçalanma ilə partladı, insanları parça-parça etdi.
  Bu gözəl, uzun boylu və əzələli qız Gertruda da yalnız qısa tuman geyinirdi. Döşlərinin qırmızı məmələri ilə döydü. Həm də, bir raketatan kimi, düşməni darmadağın etdi.
  Gertrude qışqırdı:
  - Və müharibədə, müharibədə olduğu kimi,
  Qızlar yuxularında bir oğlan görürlər!
  Və onun hazırcavab zarafatına gülün.
  Monika çılpaq dabanlarını pedallara basaraq fərq etdi və hazırcavabcasına gülərək dedi:
  - Ən yaxşısı, qadın kişiyə ayaqyalın ayaqqabı geyindirir!
  Və döyüşçü gülür...
  Malanya yoldaşlarına göz vuraraq bəyan etdi:
  - Cəmi bir neçə dəqiqə
  Cəmi bir neçə dəqiqə...
  Bütün söhbət tanrı oğlanla davam etdi,
  Adını necə deyərsən
  Adın nə deyirsən!
  Oğlan isə öküz kimi nərə çəkir - qələbə!
  Jane Armstronq atəş açarkən qaşlarını çataraq qeyd etdi:
  - Sovet mahnısını təhrif etmisiniz gülməli!
  Malanya başını tərpətdi və mirvari dişlərini göstərdi, sonra dişlərini götürdü və verdi:
  - Müxtəlif yalanların qəbulu,
  Hisslər qarşıdurması...
  Və biz onu müqəddəs adlandırırıq
  Və bunu rəzil adlandırın!
  Və bütün heyət bir ağızdan oxudu:
  Bütün krallıqlarda yaxşı səbəblə seks
  Hər zaman sevilən...
  Axı cinsi əlaqə olmadan maraqlı deyil,
  Tərəfdaş olmadan gecə çox uzundur!
  Mixail Vladimir oyandı. Və SSRİ ilə İran arasında gedən müharibəni izləməyə başladılar.
  Döyüş çox da şiddətli deyildi. İran hücuma inanmadı və SSRİ hazır deyildi.
  Yalnız böyük şəhərlərdə bəzi qarnizonlar və İslam mühafizəçiləri var idi. Onlar ləng müqavimət göstərməyə çalışdılar.
  Baxmayaraq ki, artıq kamikadzelərdən istifadə nümunələri olub. Və hələ sağ olan Xomeyni SSRİ-yə qarşı müqəddəs müharibə elan etdi.
  İran İraqla cəbhədən qoşun köçürməyə və müdafiə xətti qurmağa çalışdı.
  İndiyə qədər hər şey kifayət qədər yaxşı gedir. Lakin böyük şəhərlər indiyə qədər yalnız tufana cəsarət etmədən mühasirəyə alınıb.
  Qazanlar yaratmaq üçün köhnə taktika istifadə edilmişdir.
  Qalan vaxtlarda isə yata bilərsiniz;
  Talibana qarşı amansız müharibə davam edir.
  Qızlar müxtəlif növ silahlardan istifadə edərək döyüşürlər.
  Nataşa onu götürdü və sinəsinin qırmızı məmə ucundan istifadə edərək atəş etdi və qışqırdı:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm!
  O, çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül gücə malik qumbara atdı və bu, mücahidlərin bir hissəsini parçaladı.
  Zoya da tünd qırmızı döş məməsindən istifadə edərək rəqibini döydü və qışqırdı:
  - Yox, mən dünyanın ən güclüsüyəm!
  Həm də onun çılpaq ayaq barmaqları İslam Taliban imperiyasının döyüşçülərini parçalayaraq, ölümün bir məhvedici qüvvəsini işə saldı.
  Augustine də yaqut məmə ilə atəş etdi. Tanka vurun və qışqırdı:
  - Sovetlər ölkəsinin kommunizmi naminə!
  O, çılpaq, yuvarlaq bir dabanı ölümcül qüvvə ilə qumbara atdı.
  Svetlana da çiyələk məmə ilə düşmənə atəş açıb. Ona çox böyük ziyan vurdu və cırladı:
  - Vətən üçün sona qədər!
  Və o, çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə mücahidləri parçalayaraq məhvetmə hədiyyəsi atdı.
  Bu qızlar sadəcə heyrətamizdir!
  Döyüşçülər ən yüksək təbəqədən idilər.
  Oleq Rıbaçenko da bu ölməz uşağı götürdü, alovu qaldırıb düşməni vurdu. Və yanğın çoxlu əfqan əsgərini götürüb yandırdı
  Əbədi oğlan uşaqların ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə ölümcül qumbara atıb oxudu:
  - Vətənə şöhrət, müqəddəs kommunizm!
  Biz pis faşizmi məhv edəcəyik!
  Marqarita Korşunova, yetkin olanda onu da çılpaq ayaq barmaqları ilə götürən və ölümcül güc hədiyyəsini ölümə atan ölməz bir qızdır. Və bir anda bir çox düşmən parçaladı.
  Və dişlərini göstərərək cızıltı ilə dedi:
  - Ölkənin qüdrətli qüvvələri üçün,
  Şeytanın Legionunu məğlub edin!
  Və uşağın çılpaq dabanı yenidən dağıdıcı güc noxudunu atacaq.
  Bundan sonra terminator uşaqlar onu aldılar və necə fit çaldılar. Və minlərlə qarğa Taliban döyüşçülərinin başına düşdü.
  Uşaqlar xorla oxudular:
  - İnanan kommunizm dövrünə şöhrət,
  Bağ dəbdəbəli çiçəklənməyəcək ...
  Biz pasifizm idealını tanımırıq,
  Döyüşdə Vətəni xilas edə biləcək!
  Və əbədi cütlük götürüb fit çaldı. Qarğalar isə infarkt keçirib və Taliban əsgərlərinin kəllələrinə yumruq vuraraq huşunu itiriblər.
  Bu, həqiqətən də lazım olan mübarizədir.
  Alyonka da komandası ilə mübarizə aparır. Qızlar çox gözəl və oynaqdırlar. Və onlar yalnız necə bilmirəm.
  Alenka xəncəri çılpaq ayaq barmaqları ilə atdı. Uçub beşinin başını kəsdi. Bu, həqiqətən çox gözəldir.
  Qız qışqırdı:
  - Müqəddəs Rusiya üçün!
  Anyuta mücahidlərlə sikişir. Qırmızı bir məmə ilə düyməni basaraq, Səmavi İmperatorluğun döyüşçülərinin kütləsini cırıb cik-cik:
  - Svaroq üçün! Biz insanlar tərəfindən böyük hörmətə malikik, Allahın himayəsi altındayıq!
  Və onun çılpaq, yuvarlaq dabanı, sanki mücahidlər tərəfindən oyulacaq.
  Daha sonra qız saltoya çevrildi.
  Qırmızı saçlı Alla çarəsizcə döyüşür. Onun mis-qırmızı saçları proletar bayrağı kimi havada dalğalanır. Qız dişlərini açıb cik-cik oxuyurdu:
  - Şöhrət yaxşıdır, məğlubiyyət pisdir!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə qız məhv hədiyyəsi atdı, mücahidlərin bir kütləsini parçaladı və oxudu:
  - Rusiya və sona qədər azadlıq üçün!
  Qırmızı saçlı döyüşçü əlavə etdi:
  - Ana Rusiyaya Ukraynaya həmd olsun!
  Maria aqressiv şəkildə düşmənə cızma-qara yazaraq, bunu çox məharətlə edərək, oxuyaraq qeyd etdi:
  Biz dünyanın ən güclüləriyik
  Biz böyük Rusiyanın övladlarıyıq!
  Və qız yenə çılpaq barmaqları ilə öldürücü qüvvə ilə məhv hədiyyəsini atacaq.
  Qızın isə qızıl yarpaq rəngində saçları var. Və belə bir gözəl qız - sadəcə super. Sonra qız yaqut məmə ilə düyməni basdı, düşmənin maşınını yıxdı və xırıltı ilə dedi:
  - Böyük Rusiya üçün!
  Sonra çılpaq dabanı ilə partlayıcı paket atdı və əlavə etdi:
  - Və böyük Ukrayna üçün!
  Olimpiada da son dərəcə aqressiv hərəkət etdi. Və onun çiyələk məmələri bazukanın düymələrini basaraq Taliban əsgərlərinin kütləsini parçaladı.
  Sonra qız qışqırdı:
  - Vətənim üçün - SSRİ üçün!
  Qəhrəman qızın iri, lakin zərif ayaqlarının çılpaq barmaqları isə dağıdıcı bomba atırdı.
  Döyüşçü qışqırdı:
  - Marsda şəhərlər, Merkuridə fabriklər tikəcəyik!
  Marusya dilini çıxarıb cik-cik dedi:
  - Yupiterdə isə şəhərlər olacaq - mən buna inanıram!
  Və qız onu götürdü və çılpaq barmaqları ilə məhvedici hissəcikli bir noxudu işə saldı.
  Və partladığından və Talibanın bütün bir batalyonu qusacaq ...
  Və qız, çiyələk məmə kimi, son dərəcə dağıdıcı bir şeylə döyünür.
  Matryona da onu götürəcək və yaqut məmə ilə mücahidləri döyəcək. Və ölüm hədiyyəsi öldürücü güclə uçacaq.
  Qız onu götürüb qışqırdı:
  - Vətən üçün - anamız!
  Və sonra çılpaq ayaq barmaqları bir noxud götürdü və atdı və Taliban imperiyasının bir çox əsgərini parçaladı.
  Qızlar belə döyüşürlər... Alovlu iri tank sürünür. Və o, piyada kütləsini yandırır.
  Elizabet dişlərini açaraq oxuyur:
  - Biz dünyanın ən gözəliyik,
  Qızların ayaqları yalındır!
  Və qızdan ebonit joystik kimi parıldayan qırmızı məməni düyməyə basır.
  Elizabet güldü və dedi:
  İki-iki dörddür,
  İki-iki dörddür...
  Hamıya məlumdur
  Bütün dünyada!
  Yekaterina çılpaq ayaq barmaqları ilə tətiyə basdı. Düşməni darmadağın etdi və qışqırdı:
  - Böyük dəyişikliklər üçün!
  Elizabet təbəssümlə qeyd etdi:
  - Və dəyişikliklər daha yaxşı olacaq!
  Elena yaqut məmə ilə döydü, düyməni məharətlə basdı və qeyd etdi:
  - Amma ürəyin və damarların nəbzi,
  Övladlarımızın, analarımızın göz yaşları...
  Deyirlər ki, biz dəyişiklik istəyirik
  Ağır zəncirlərin boyunduruğunu atın!
  Euphrosinia, çılpaq barmaqları ilə ayaqlarını pedallara qoyaraq, tamamilə məntiqlə qeyd etdi:
  - Burada biz dəyişiklikdən, dəyişiklikdən danışırıq. Və hansı dəyişikliklər var?
  Elizabet məntiqlə cavab verdi:
  - Əlbəttə ki, yaxşılığa doğru dəyişikliklər üçün!
  Ketrin gülümsəyərək soruşdu:
  - Bəs hər şey qaydasındadırsa?
  Elizabet əminliklə dedi:
  - Və hər şey yaxşı olanda! Neçə ildir ki, müharibə gedir, sonu görünmür!
  Və qız qırmızı döş məməsindən istifadə edərək yenidən atəş etdi. Bu qız super zəhmlidir!
  Yelena da çılpaq, çəhrayı, yuvarlaq dabanı ilə atəş açıb, başqa bir düşmən tankını darmadağın etdi.
  Və qız oxudu:
  - Rus tanrılarına həmd olsun!
  Euphrosinia da atəşə tutdu, məməsi yetişmiş, şirəli çiyələk kimi idi və fısıldadı:
  - Müharibə qalib gələcək! Bütün müharibələr gec-tez bitir!
  Elizabeth bununla razılaşdı:
  - Qoy bu müharibə bitsin. Amma qalib gələ bilərikmi?
  Yekaterina qırmızı məmə ucundan istifadə edərək yenidən atəş açıb:
  - Müharibənin ən çox ehtimal olunan nəticəsi heç-heçədir!
  Elizabet aqressiv şəkildə gileyləndi:
  - Yox! Püşkatma olmayacaq! Biz sona çatacağıq!
  Ketrin çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə yenidən atəş açıb cıvıldadı:
  - Müqəddəs müharibədə bizim qələbəmiz olacaq! İmperator bayrağı irəli - həlak olan qəhrəmanlara şöhrət!
  Və xorda qızlar tam döşlərini silkələyərək oxudular:
  - Heç kim bizə mane olmayacaq
  Bizi heç nə məğlub etməyəcək!
  Və yenə çılpaq, çəhrayı, yuvarlaq dabanlardan istifadə edərək, cığıltı ilə təpiklədilər:
  - Bizi heç nə dayandıra bilməz
  Bizi heç kim məğlub etməyəcək!
  Qızlar onu götürəcək və şiddətli atəşin yeni axınlarını buraxacaqlar ...
  Qızlar da səmada döyüşürlər. Bir bikinidə olanda nə gözəl döyüşçülər. Və ya hətta büstqalterlərini çıxarın. Və onların açıq məmələri, həmişə olduğu kimi, biznesdədir.
  . FƏSİL? 22.
  Anastasiya Vedmakova, rəqiblərini göydə yumruqlayaraq və yerdəki bölmələrə zərbələr endirərək qışqırdı:
  - Sovetlər ölkəsinin müqəddəs kommunizmi naminə!
  Akulina Orlova, düşmənə atəş açıb, qırmızı məmə ilə düyməni basaraq və çox aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Dağıntı müharibəsi var!
  Və çılpaq barmaqları ilə qız qüdrətli imperiyanın döyüşçülərini götürdü və döydü. Və qışqırdı:
  - Biz doğma Yer kürəsinin insanlarıyıq,
  Barışmaq üçün hələ gec deyil...
  Müharibə tornadosunda
  Mən və onlar var
  Və bu ciddidir!
  Rəqiblərini yıxmağa davam edən və bunun üçün yaqut məmələrindən istifadə edən Mirabela Magnetic qışqırdı:
  - Kainatda müharibə gedir,
  Səbəbsiz müharibə...
  İnsanların qəlbində şeytan
  Çox kişi öldü!
  Anastasiya Vedmakova çox rasional qeyd etdi, düşmənə çiyələk məmə ilə vurdu və cızıldı:
  - Allahın yaratdığı nurludur,
  İnsan nəslinə lütf töküldü...
  Böyük Svarog bizə verdi -
  Ruh, ağıl, ürək mərhəmət!
  Akulina Orlova gülüşlə cavab verdi, eyni zamanda üzlü yaqut rəngində məmə ilə atəş etdi:
  - Bəli, Svaroq bunu edə bilər! Bu, Yer planetinin böyük yaradıcısıdır!
  Sonra Mirabela Magnetic - qızıl saçlı bu qız dişlərini qaldıraraq soruşdu:
  - Bəs Svaroq kimi qüdrətli və müdrik Yaradan varsa, niyə insanlar, xüsusən də qadınlar qocalır?
  Anastasiya çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə atəş etdi və cavab verdi:
  - Çar II Nikolay hələ də yadımdadı, hətta o, mənə konfet verdi. Fiquruma baxaraq yaşımı verə bilərsinizmi?
  Akulina Orlova, çılpaq dabanı ilə sıxaraq, dişlərini açaraq və dağıdıcı ölüm hədiyyəsini buraxaraq qeyd etdi:
  - Üzünə baxanda yaş da vermirsən!
  Mirabela Maqnit başını tərpətdi və ah çəkərək qeyd etdi:
  - Rus Tanrıları hətta seçilmişlərə ölməzlik və əbədi gənclik verir. Bəs xristianlar haqqında nə demək olar?
  Anastasiya Vedmakova cavab olaraq çiyələk məmə ilə düyməni basaraq raket atdı və oxudu:
  - Səmavi taxtda,
  Kainatın padşahı oturdu...
  Öz istəyinlə,
  Məsih bizi idarə etdi!
  
  Allahı çarmıxa çəkdilər
  İsa Ataya dua edir...
  Bizi ciddi şəkildə mühakimə etməmək üçün -
  Günah bizi sona qədər bağışladı!
  Mirabela Magnetic başını tərpətdi, həmçinin çılpaq, yuvarlaq dabanını və vyaknulasını sıxaraq reaktiv ölüm hədiyyələri göndərdi:
  - Yaxşı oxuya bilirsən! Bəs Rus Tanrıları və Məsih uyğun gəlirmi?
  Anastasiya Vedmakova çiyinlərini çəkdi, çılpaq ayaq barmaqları ilə hava mərmisi göndərdi və xırıltı ilə dedi:
  - Bal və süd uyğun gəlirmi? Onlar fərqlidirlər, lakin birlikdə yaxşı gedirlər!
  Mirabela Magnetic bununla razılaşaraq, məmə ucu ilə yetişmiş lalə rəngində bir raket göndərdi:
  - Əlbəttə, yaxşıdır! Və hətta kosmosda!
  Qızlar isə çılpaq ayaq barmaqları və qırmızı məmələri ilə atəş açmağa davam edərək bir ağızdan oxudular:
  Pəncərədə torpaq
  Pəncərədə torpaq
  İllüminatordakı torpaq görünür!
  Oğul anasına yas tutduqca,
  Oğul anasına necə ağlayır...
  Yer üzünə kədərlənirik, o təkdir!
  Və hələ də ulduzlar
  Bununla belə, ulduzlar...
  Bir az yaxın, amma hamı soyuqdur,
  Və tutulma saatı kimi və tutulma saatı kimi...
  İşığı gözləyirik və yer üzündəki xəyalları görürük!
  Qızlar isə yenə haşhaş kimi al-qırmızı məmələrini düymələrə basıb ölümcül göndərdilər və yenidən oxudular;
  Və biz kosmodromun gurultusunu xəyal etmirik,
  Bu buzlu mavi deyil...
  Evin yaxınlığında ot, ot xəyal edirik ...
  Yaşıl, yaşıl, ot!
  Qızlar mücahidlərlə çox soyuqqanlı davranırdılar.
  Dilləri də uzun və hərəkətlidir. Və onlarla necə işləməyi bilirlər.
  Steelenida döyüşdə də aqressivdir ... Həm də necə çox dəqiq vurur.
  Həm də çiyələk məmə istifadə edərək. Və çox gözəldir.
  Steelenida oxudu:
  Bu sahəni Svaroqun oğulları şumladılar,
  Düşmənləri möhkəm əzəcəyik...
  Rusiyanın yolu, təəssüf ki, müharibədən müharibəyə,
  Amma bizim ölməz sərt oğlanlarımız!
  Veronika da qızılgül ləçəyi kimi qırmızı məməsinin köməyi ilə döyəclədi, düşmənə sızladı:
  - Gözəl uğurlarıma görə!
  Viktoriya da çəkərkən və düzəldərkən, yetişmiş qovunlar kimi tam sinəsindən istifadə etdi:
  - Uğurumuza görə!
  Stalenida başını tərpətdi, çılpaq ayaq barmaqları ilə bir bumeranq atdı və bu, bir neçə başını kəsdi və qeyd etdi:
  - İnanıram ki, uğurlarımız böyük olacaq!
  Çiyələk rəngli məmə ilə avtomat pulemyotun düyməsini sıxaraq Talibanı darmadağın edən Valentina qeyd edib:
  - Problem eqoizmdir!
  Düşmənə atəş açan və çılpaq barmaqları ilə yenidən zəhərli iynələr atan Steelenida bu dəfə qeyd etdi:
  - Bəli, eqoizm pisdir!
  Veronika qırmızı məmə ilə alov qurğusunun düyməsini sıxdı, bütöv bir çinli taqımını yandırdı və cızıltı ilə dedi:
  - Amma heyf - eqoizm məhv edilmir!
  Viktoriya çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanının köməyi ilə düşmənə sikildi və tweet etdi:
  Amma biz də zəif deyilik! Əsrlər boyu qələbə və bayramımız olacaq!
  Valentina mücahidlərə atəş açıb onları dəyirman kimi biçərək onu götürüb aqressiv şəkildə dedi:
  -Kommunizm və Çar Svaroq dövrünə şöhrət!
  Stalenida qırmızı məmə ucu ilə yenidən döydü və dedi:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Veronika gülümsəyərək soruşdu:
  - Kommunizm nədir?
  Viktoriya aqressiv şəkildə hönkürdü, ölüm hədiyyəsi, yetişmiş albalı rəngində bir məmə göndərdi və xırıltı ilə dedi:
  - Kommunizm cənnətdir!
  Qızlar onu götürüb oxudular:
  - Hamını parçalayacağam,
  Bu həyatdır, bu xoşbəxtlikdir!
  Gerda mobil tankda döyüşür. Çox gözəl və aqressiv qızdır. Və tank hərəkət edir və alovlanır. Çox böyük, dağıdıcı gücə malikdir.
  Gerda kəsilmiş ayaqlarının çılpaq barmaqlarının köməyi ilə atəş açıb cingildədi:
  -Dünyadakı böyük nizam üçün!
  Şarlotta da qırmızı məmə ilə düşməni döydü, onunla düyməni basdı və qışqırdı:
  - Vətənə şöhrət.
  Qız isə Kristina bu dəfə çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanla atəş etdi.
  Və o, qışqırdı:
  - Yüksək kommunizm naminə!
  Maqda da düşməni döyüb oxudu:
  - Almanların böyüklüyü planeti bilirdi,
  Faşizm qılınc zərbəsi ilə məğlub oldu...
  Biz dünyanın bütün xalqları tərəfindən sevilir və qiymətləndirilir,
  Bütün ölkənin xalqı kommunizmə doğru gedir!
  Tank yerindən tərpəndi və hamıya mərmi yağdırdı, güllələr qurğuşun kimi yağırdı.
  Gerda sinəsinin yaqut məmə ucu ilə yenidən atəş açaraq hazırcavab dedi:
  - Qələbəmiz qaçılmazdır - inanın, ümid sönməyəcək!
  Şarlotta çılpaq barmaqları ilə atəş açıb razılaşdı:
  - Yox, getməyəcək!
  Tankdakı qız ağır-ağır ah çəkdi...
  Başqa yerdə, pusquda, Alice və Angelica hədəfləri axtarır.
  Alisa qız ikən həbsxanaya necə düşdüyünü xatırladı. Və orada onu çılpaq dabanlarına rezin dəyənəklərlə döydülər. Qız Alisa daha sonra etirafı imzaladı. Və uşaq, əmək koloniyasına getdi. Amma orada çox qalmadı.
  Koloniyada qızlar keçəl qırxılır və hətta soyuq havada da ayaqyalın işləməyə məcbur edilirdi. Və Alice ayağa qalxdı. Anjelika Sibirdə anadan olub və ümumiyyətlə ayaqqabı bilmirdi və çılpaq dabanları ilə qar yağışı ilə qaçaraq izlər buraxdı.
  Beləliklə, bu qızlar xüsusi və yenilməzdirlər.
  Alisa atəş etdi, qırmızı məmə ucunu tətiyə basdı və dişlərini göstərərək qışqırdı:
  - Rus Tanrıları dövrünə şöhrət!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül qumbara atdı. Hansı ki, Taliban əsgərlərinin bir kütləsini parçaladı.
  Angelica da atəşə tutdu və olduqca uyğun idi. Düşməni deşdi və qışqırdı:
  - Düşüncənin ən böyük nailiyyətlərinə görə!
  Yaqut məmə ilə düyməni yenidən basdı. Düşməni ölümcül bir ehtirasla vurdu.
  Sonra çılpaq barmaqları ilə ölümün məhvedici hədiyyəsini atdı və çığırdı:
  - Böyük Tanrıça və Tanrıların Anası Lada üçün!
  Alice çox dəqiq atəş açdı və dəqiq zərbə ilə Taliban generalını vurdu və cıvıldadı:
  - Tanrı Svarog üçün!
  Və sonra qız yenə çılpaq barmaqları ilə ölümcül ölüm hədiyyəsini atdı. Bu Alisadır - sadəcə super qızdır.
  O, koloniyada yaxşı işləyirdi. Hətta başını qırxmağı dayandırdılar və saçlarını qızılı, qıvrım saçlarla uzatmağa icazə verdilər. Və belə bir gözəl qız uşaq, əmək koloniyasında böyüdü. O, sadəcə bir tanrıça idi.
  Və çox gözəldir. Və onun yalın ayaqları qarda belə cazibədar izlər buraxdı. Hətta mühafizəçilər də mastürbasyonla məşğul olublar.
  Bu Alice idi...
  Təəccüblü deyil ki, bəlkə də Alice kimi bir ad xüsusi birləşmələrə səbəb olur. Heç nə ilə müqayisə olunmur. Və Alice - ümumiyyətlə, gözəllik sadəcə super və hiperdir!
  Və onun çılpaq ayaq barmaqları yenidən ölümcül qumbara atır və hamını parçalayır.
  Alisa təbəssümlə oxudu;
  İnsanların niyə başı var
  Axmaq olmur...
  Başınızla odun doğramayın
  Dırnaqlar döyülmür!
  Anjelika da aldı və atəş etdi, qırmızı məmə ilə tətiyi çəkərək düşməni yarıb. O, çılpaq ayaq barmaqları ilə bir cüt ölüm hədiyyəsi atıb oxudu:
  - Bəziləri üçün boş olsun,
  Başqaları onu aldadır...
  Ancaq hər kəs bir səbəbə görə görünür,
  Onu itirmək istəmir!
  Və mücahidlərə atəş açmağa və çılpaq ayaq barmaqları ilə ölüm hədiyyələri göndərməyə davam edən hər iki qız oxumağa başladı;
  Başınızı itirmək lazım deyil
  Tələsməyin...
  Başınızı itirmək lazım deyil
  Və birdən-birə işə yarayır!
  Qızlar yaqut məmələri ilə düşmənə atəş açıb qışqırdılar:
  Siz dəftərinizə yazın
  Hər səhifə üçün...
  Başınızı itirmək lazım deyil
  Başınızı itirməyə ehtiyac yoxdur!
  Başınızı itirməyə ehtiyac yoxdur!
  Və əclafları öldürməlisən!
  Qızlar isə çılpaq, yuvarlaq dabanları ilə qumbaraları atdılar. Bu qızlar sadəcə heyrətamizdir.
  Burada da Nicoletta döyüşür. Bu çox gözəl qızdır, sadəcə superdir.
  Nikoletta onu götürüb oxudu, qırmızı məmə ucu ilə bazukanın düyməsini basıb məhv hədiyyəsi göndərdi.
  Qız qışqırdı:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Və əlavə etdi:
  Kommunizmin ölməz ideyalarının qələbəsində,
  Ölkəmizin gələcəyini görürük...
  Və qırmızı bayraq, parlaq Vətən,
  Biz həmişə sonsuz sadiq qalacağıq!
  Nikoletta bu sözlərdən sonra dilini göstərdi. Və onun yaqut məmə yenidən sanki böyük dağıdıcı güclə atəşə tutulub.
  Nikoletta isə çılpaq ayaq barmaqları ilə öldürücü güc qumbarasını götürüb atdı, bir çox mücahidi parçaladı və qışqırdı:
  - Fırtınalar vasitəsilə bizim üçün azadlıq günəşi parladı,
  Fırtınalar və fırtınalar arasında birlikdə getdik ...
  Qoy millətlər bir olsun
  Yer kürəsinin bütün ölkələri bir yerdə olsun!
  Viola da böyük qəzəblə döyüşürdü. O, alov qurğusundan atəş açıb, qırmızı məmə ilə düyməni basıb oxudu:
  - Vətənə şöhrət, azadımız,
  Xalqlar dostluğu həmişə dayaqdır,
  Qanuni qüvvə, xalqın iradəsi,
  Axı sadə insanın birliyi üçün!
  Buğa döyüşçüsü də mücahidlərə atəş açıb. Bunu edərkən, o, hər şeyi sözün əsl mənasında yandıran alov lopalarının uçduğu bir şlanqdan istifadə etdi.
  Qız çılpaq, kəsikli ayağını möhürlədi və qışqırdı:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət, yeni Leninə şöhrət!
  Angelina və Aurora da güclü bir alov qurğusunu yerləşdirdilər və onu götürdülər və alov axını ilə vurdular.
  Və od töküldü... Talibanı sözün əsl mənasında yandırdı.
  Ancelina çılpaq ayaqlarını dindirdi və atəş açaraq cıvıldadı:
  - SSRİ-yə şöhrət!
  Və qız yenidən qırmızı məmə ucunu alov qurğusunun düyməsinə basdı. Və yenə partladı...
  Avrora mücahidləri də vurdu. Çoxlu Taliban əsgərini yandırdı və qışqırdı:
  - Yeni sərhədlər üçün!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül bir hədiyyə atdı. Və yenidən sinəsinin yaqut məmə ucu ilə düyməni basdı. Sonra dişlərini göstərərək cıvıldadı:
  - Sov.İKP-yə şöhrət!
  Angelina göz qırpdı, çılpaq dabanı ilə ölüm noxudunu atdı və cik-ciklə dedi:
  - CPSU - SS! CPSU - SS!
  Və yenə sinəsinin çiyələk məmə ucu ilə düyməni sıxır.
  Anna və Olqa yalnız dar qısa tumanlarda gözəl qızlardır.
  Onlar ağır raket atıcısını götürüb qaldırdılar. Və çılpaq, kəsikli ayaqlarına söykənərək onu götürüb döydülər.
  Anna qırmızı məmə ucunu düyməyə basaraq cıvıldadı.
  - Rus tanrılarına həmd olsun!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə qız ölümcül qumbara atdı.
  Olqa çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül bir ölüm hədiyyəsi təqdim edərək, mücahidləri sözün əsl mənasında parçaladı.
  Olga oxudu:
  - Oh, Puşkin, sən ekssentriksən, səhv edirsən,
  Döyüşdə əsnəməyi dayandırmadıq ...
  Tankın cırılmış çəni yanır,
  Bütün insanları divandan qovmaq!
  Qız onu götürdü və yalın ayaqları ilə yeni, çox ölümcül məhv hədiyyəsi atdı.
  Və sonra yaqut məmə ilə o, aqressiv məhv hədiyyəsi göndərərək düyməni basdı.
  Sonra qızlar bir ağızdan oxudular:
  - Və müharibədə, amma müharibədə,
  Qızlar yuxularında bir oğlan görürlər!
  Onun sürmək arzusu
  Oğlanı parçalayın!
  Və döyüşçülər qışqırdılar:
  - Qızları kişilərin ayaqları ilə əzmək,
  Bir oğlan məsul olmamalıdır ...
  Adam, at kimi, şumlamağa borcludur,
  Qızların mənası isə öldürməkdir!
  Və yenə də qırmızı döş məmələri olan qızlar məhv düymələrini basacaqlar.
  Şeytan özü belə gözəlliklərə qarşı durmaz.
  Qızların dilləri isə oynaq olur. Onlar şirin şirniyyatlara bənzəyirlər, pulsasiya edən jade çubuqlarını yalayırlar.
  Anna və Olqa oxudular:
  - Bütün kişiləri parçalayacağıq,
  Bizim gücümüzdə olacaq!
  Budur döyüşən ninja qızlarının gözəllikləri.
  Onlar büstqalterlərini çıxardılar və indi yalnız qısa tuman geyinirlər.
  Mavi saçlı ninja qız Talibanın başlarını kəsərək qılıncla vurdu.
  Sonra sinənin qırmızı məmələrindən düşmənə şimşək çaxacaq. Hansı ki, bir çox mücahidi yandırır.
  Sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül bir hədiyyə atır və oxuyur:
  - Mən bədbəxt bir həşəratam - super ninja tısbağası! Mən onu ləkə kimi cıracağam!
  Sarı saçlı ninja qız da qılıncla kəpənək texnikasını icra edib.
  Çoxlu Talibanın başını kəsin.
  Sonra sinənin al-qırmızı məmələrindən ildırım çaxdı. Bütün bir batalyonu yandırdı və qışqırdı:
  - Mən dünyanın ən güclü qızıyam!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə iynənin öldürücü qüvvəsini zəhərlə atdı.
  Burada döyüşdə qırmızı saçlı bir ninja qızdır. Onun qılıncları helikopterin bıçaqları kimi fırlanır. Və mücahidləri rəhm etmədən kəsin.
  Döyüşçünün odlu pulsarları döşlərinin yaqut məmələrindən sərbəst buraxıldı. Bir çox rəqibi yandırdı.
  Bundan sonra o, çılpaq dabanı ilə partlayıcı bir paket kömür atdı və bir neçə tankı parçaladı.
  Sonra mahnı oxudu:
  Biz şəhərlər quracağıq
  Ninja qızı əbədi!
  Bu, həqiqətən qızlara lazım olan şeydir. Onlarda çox qəzəb, həyəcan və döyüş əhval-ruhiyyəsi var.
  Ağ saçlı bir ninja qızı da yel dəyirmanının bıçaqları kimi qılıncları kəsdi, başlarını kəsdi və oxudu:
  Yaponiya üçün mübarizə aparacağıq
  Mən öpməyi çox sevirəm!
  Və qızın çiyələk məmələrindən annihilya şüaları uçurdu. Hansı ki, əfqanları sözün əsl mənasında külə çevirdi.
  Döyüşçü çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənlərin başlarını kəsərək bir anda bir neçə bumeranq atdı və sonra oxudu:
  - Yapon tanrılarının dövrünə şöhrət!
  Və terminator qızlar bir anda oxudular:
  - Qırmızı qızların məmələri, qırmızı qızların məmələri,
  Qoy bütün kişilər həsrətdən ölsünlər!
  Yenə də qulaqbatırıcı gülüşlər eşidilir və gözəlin dişləri görünür.
  Bu qızlar sadəcə heyrətamizdir!
  Və onların dilləri şirin iş sevgi.
  Budur, onu götürəcəklər və tüpürən kimi dərhal bir yelləncəklə bütöv bir batalyonu yerə qoyacaqlar.
  Bundan sonra Doğan Günəş ölkəsinin qızları nərilti çəkəcək:
  Hücumlardan qorxmuruq
  Pis adamların hamısını ard-arda öldürəcəyik!
  Burada döyüşdə və Jane Armstronqun heyəti.
  Qız çox gözəldir. O, büstqalterini götürüb atdı. Və sinəsinin qırmızı məmə ucunu götürüb düyməni basdı.
  Yanan alov axını uçdu. Və yüz mücahidi yandırdı. Budur qızlar - cəsarətli həyəcan.
  Jane onu götürdü və oxudu:
  - Qırmızı, qırmızı qan,
  Bir saatdan sonra sadəcə qurudur
  İkidən sonra üzərində çiçəklər və otlar var,
  Üç il sonra o, yenidən sağdır!
  Gertrude qırmızı məmə ucu ilə rəqibini döydü. Düşməni darmadağın etdi və qışqırdı:
  - Və günəş adlı bir ulduz yanır!
  Və bundan sonra onun çılpaq, yuvarlaq dabanı pedalı ölümcül güclə basırdı.
  Bu qızlar sadəcə canavardır.
  Və buna görə də onu alacaqlar və necə oxuyacaqlar:
  - Salam Britaniya, mavi dənizlər,
  Biz heç vaxt kölə olmayacağıq!
  Malanya da onu götürüb çiyələk məmə ilə düyməni basacaq. Və düşməni böyük bir ölümcül qüvvə ilə vurdu.
  Sonra qışqıracaq:
  - Britaniya və onun kraliçası üçün!
  Monika tünd qırmızı məmə ilə düyməni sıxdı və etiraz etdi:
  - Bəs kraliça haradadır - əsas insanlar!
  Və çılpaq barmaqlarının köməyi ilə onu yenidən götürüb atəşə tutdu. Bu qız sadəcə heyrətamizdir!
  Və tank özünə və böyük ölümcül güclə tələsir. Ən aqressiv impulslu qızlara sahibdir.
  Malanya qışqırdı:
  - Xalqımız, xalqımız,
  O, çılpaq, çılpaq, çılpaq -
  Çılpaq xalqımız!
  Oleq Rıbaçenko böyük amansızlıqla mübarizəni davam etdirir. Və oğlanın qılıncları ülgüc kimi kəsilir, saçları kəsilir.
  Oğlan isə uşaq ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə məhvetmə hədiyyəsini atır.
  Və oxuyur:
  Biz düşmənlə vuruşuruq
  Svarog adı ilə ...
  Mən axmaq olmayacağam
  Allahın oğlu olmaq!
  Marqarita aqressiv şəkildə qeyd etdi və mücahidləri qılıncları ilə kəsdi. Qız isə yalın ayaq barmaqları ilə nazik ülgücləri atıb əfqanların boyunlarını kəsməyə başladı.
  Sonra qız oxudu:
  - Marqarita - pəncərə açıqdır!
  Və onu götürdü və dilini göstərdi! Bu qız sadəcə super döyüşçüdür!
  Və heç kim onu dayandırmayacaq və məğlub etməyəcək.
  Nərilti atsa, gurlayacaq.
  Və terminator uşaqlar bir ağızdan fit çaldılar və qarğa buludları Taliban əsgərlərinin kəllələrinə yumruq vuraraq huşunu itirməyə başladı.
  Bu uşaqlar sadəcə canavardır.
  Oleq Rıbaçenko oxudu:
  - Müqəddəs müharibədə,
  Əsgərin ömrünə dəyməz...
  Ata-padşahın xatirinə,
  Biz boş yerə ölmürük!
  Marqarita yenə çılpaq barmaqları ilə zəhərli iynələri atdı və cik-pərəzlə dedi:
  - Biz boş yerə qalib gəlməmişik!
  Və yenə qız sallanır... Və son dərəcə sərin və kəskin oldu.
  Uşaqlar sadəcə sevindilər. Ayaqları isə çılpaq və çox çevikdir, meymunlardan daha soyuqdur.
  Gənc döyüşçülər qəzəblə oxudular;
  Gözəl vətənin genişliyində,
  Döyüşdə və əməkdə dözümlü...
  Şən bir mahnı bəstələdik -
  Ey böyük dost və lider!
  Bundan sonra yenə qızla oğlan bir ağızdan fit çalacaq və yenə də əfqanların başına mat qalmış minlərlə quş düşəcək.
  Bunlar qızlardır - ən yüksək sinif, oğlan isə daha pis deyil ...
  Nataşa da qılıncla kəsir. Qırmızı məmələrdən ildırım çaxmağa başladı və eyni zamanda uğultu:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Vətənin müdafiəçisi, Perunov əsgəri!
  Və qızcığaz ayaqların çılpaq barmaqları ilə, işə salındıqda, açıq-aydın son dərəcə ölümcül bir şey.
  Talibanı qəzəbli qəzəblə əzən Zoya, qırmızı məmə uclarından aqressiv ölüm hədiyyələri də buraxmağa başladı. Və mahnı oxuyarkən:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Rusiyanın Qəhrəmanları - həyəcan siqnalı toplayır!
  Və onun çılpaq ayaq barmaqları yenidən işə başlayır, çox dağıdıcı məhv hədiyyəsidir.
  Qırmızı Avqustin də qəzəblə mübarizə aparır. O, düşmənə bir-birinin ardınca ölüm hədiyyəsi göndərir. Və onun yaqut məmələrindən şiddətli enerji axınları axırdı.
  Avqustin onu götürüb oxudu:
  Qaranlığın döyüşçüləri güclüdür,
  Nömrəni bilmədən dünyanı şər idarə edir!
  Qırmızı saçlı döyüşçünün ayaqlarının çılpaq barmaqları isə fövqəladə məhvə səbəb oldu.
  Svetlana çinliləri amansızcasına kəsdi. Onları tikə-tikə doğrayın. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə partlayıcı ilə noxud atdı.
  Və sonra çiyələk məmələrindən, sanki düşmənə vurur, çox öldürücü bir şeylə.
  Düşməni parçalamaq və oxumaq:
  - Amma siz şeytanın oğulları,
  Məsihin gücünü tapdalamayın!
  Bu, həqiqətən, hər hansı bir pisliyə qalib gəlməyi bacaran bir qızdır.
  Döyüşçülər, deməliyəm ki, bəlkə də dünyanın ən güclüləridir.
  Oleq Rıbaçenko mücahidləri kəsərək oxudu:
  İsti və qar yağışı dünyasında,
  Dünya həm kasıb, həm də varlı...
  Komandamız hücuma keçir
  Düşmən birbaşa cəhənnəmə!
  Marqarita çılpaq ayaq barmaqları ilə bir parça antimaddə atdı, bir çox düşməni yırtdı və çığırdı:
  Və döyüş yenidən davam edir
  Hiperplazma atəşi qaynayır...
  Və Lenin çox gəncdir
  Şüalarla zərbələr!
  Bundan sonra qız xüsusi olaraq dilini götürüb göstərib. Və bunun çox uzun olduğunu etiraf etməlidir.
  Döyüşçü uşaqlar həqiqətən sərindirlər.
  Adala və Aqata iki yerlik özüyeriyən silahda döyüşürlər. Düşmənləri əzirlər, parçalayırlar.
  Adala sinəsinin qırmızı məmə ucu ilə joystikin düyməsini sıxır, çin kütləsini sındırır və xırıltı ilə deyir:
  - Böyük Rusiya üçün!
  Aqata da düşmənə zərbə vuracaq, onu tikə-tikə əzəcək, qanlı bir qarışıqlığa yıxacaq və küsdürəcək:
  - Kiyev Rusiyası üçün!
  O, həmçinin yaqut məmə ilə joystik düyməsini basacaq!
  Bundan sonra qızlar götürüb oxuyacaqlar:
  - Məktəbdə birlikdə dərs deyirdilər
  Və ürəkdən xatırlayın ...
  Zənglər necə çaldı
  Kiyev Rusu haqqında!
  
  Və pravoslavlar xatırlayırlar
  Kimi soruşmursan...
  Necə idi o şərəfli günlər
  Rusiyanın vəftiz edilməsi!
  Və Nataşa və onun komandası götürdü;
  Ey slavyanlar, salam slavyanlar
  Moskvalılar və Kiyevlilər...
  Vətəni paylaşaqmı!
  Oğlan göndərmək olmaz
  Sizinkini itxana kimi sayın...
  Mən onu sevməyi üstün tuturam!
  Qızlar belə dağıldılar və aydındır ki, Taliban, şübhəsiz ki, belə insanlara müqavimət göstərə bilməz.
  . FƏSİL? 23.
  Qorbaçov-Putin əmr və əmr verməkdə davam edir. Sovet qoşunlarının qabaqcıl hissələri artıq Hind okeanına çatıb. Eyni zamanda SSRİ ordusu Tehrana yaxınlaşır. Və İranın paytaxtını mühasirəyə almağa başlayır. Və son dərəcə sərindir.
  Qorbaçov-Putin sevinclə tullanır.
  Və onun xəyalları var.
  Müharibə sanki sonsuz bir yolda davam edir.
  Nataşa və komandası döyüşlərə ara vermək üçün bir az şahmat oynamaq qərarına gəldi.
  Bir tərəfdə Avqustina və Svetlana, digər tərəfdə isə Nataşa və Zoya.
  Göy saçlı qız padşahının piyadasını qabağa itələdi. Avqustin Siciliya Müdafiəsini seçərək cavab verdi.
  Bu artıq başqa oyundur. Qırmızı saçlı döyüşçü Qaranın yepiskopunun böyük diaqonalda yerləşdiyi və Uaytin kraliça tərəfində gizlənən kralın mövqeyinə təzyiq göstərdiyi Əjdaha variasiyasından istifadə etdi.
  Burada çox maraqlı mövqelər əldə edilir. Ağ yepiskopun qarşısında irəliləyən qara piyada üçün hücumda tuta bilər.
  Nataşa və Avqustina əvvəlcə sürətli oynadılar. Ancaq sonra uzun müddət düşünməyə başladılar. Nəzərə alınan variantlar. Avqustina bir piyon üçün mübadilə qurban verdi. Lakin hücum uğursuz oldu.
  Ancaq sonra Nataşa kiçik bir səhv etdi və piyada üçün bir parçanı səhv etdi. Onun vəziyyəti çətinləşdi. Ancaq mavi saçlı qız özünü çox inadla müdafiə etdi. Partiya səkkizinci saata qədər uzandı. Və hələlik Avqustin qalib gələ bilməyib.
  Daha sonra oyun yarımçıq kəsilib. Taliban yenidən hücuma keçdi. Və bu, əlbəttə ki, artıq ciddidir.
  Tanklar gurlayır, mühərriklər guruldayır.
  Nataşa qırmızı məmə ilə bazuka düyməsini sıxdı və ölümcül qumbara atdı.
  Düşmən tankını sındırdı. Sonra qız qışqırdı:
  - Çek elan edirəm!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə yenidən böyük öldürücü gücə malik qumbara atdı.
  Zoya aqressiv şəkildə dişlərini açıb düşmənə moruq məmə ilə atəş açaraq qeyd etdi:
  - Və həsir daha yaxşıdır!
  Və qız yenə çılpaq barmaqlarını, dağıdıcı güc bombasını atdı.
  Və dişlərini göstərərək qışqırdı:
  - Mən səni döyəcəyəm!
  Avqustina pulemyotdan mücahidlərə atəş açıb. Sonra sinəsinin yaqut məmə ucunu götürdü və qumbaraatan düyməsini basdı. O, düşmən avtomobilini sındıraraq tvit yazıb:
  - Ən yüksək şərəfə görə!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə ölümcül güclə ölüm hədiyyəsini götürüb atdı.
  Svetlana onu götürdü və çiyələk döş məməsinin köməyi ilə düşmənə çırpıldı. Düşmən tankını sındırıb yellənəcək:
  - Kommunizm və cənnət şərəfinə!
  Çılpaq barmaqları ilə partlayıcı paketlə götürəcək, lənətlənmiş düşməni söndürəcək.
  Bu qızlar sadəcə heyrətamizdir. Onların çox döyüş həvəsi və cəhənnəm gücü var.
  Oleq Rıbaçenko, bu əbədi oğlan, təxminən on iki yaşında görünür. Relyef əzələləri olan çox yaraşıqlı uşaq və tək şortda.
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güclə qumbara atır, sonra uğultu:
  - Vətən və Stalin üçün!
  Marqarita çox sərin döyüşçüdür. Baxmayaraq ki, o, təxminən on iki yaşında bir qıza bənzəyir.
  Və o da çılpaq ayaq barmaqları ilə bir noxud götürüb atdı və igid mücahidləri parçaladı.
  Sonra qız oxudu:
  - Stalinsiz vətən üçün!
  Bundan sonra ölməz uşaqlar onu götürüb bütün dodaqları ilə fit çaldılar. Qarğalar isə məəttəl qalıb əfqanların başına dolu kimi yağdılar. Və onların kəllələrini deşdilər.
  Fit səsindən huşunu itirmiş qarğaların dimdiyi onları döyəndə başlar qarpız kimi partladı.
  Uşaqların etdikləri budur...
  Anastasiya Vedmakova da döyüşdədir ... Və çılpaq ayaq barmaqları çox məşhur şəkildə düymələri basır.
  Yalnız qısa tumanda olan qız onu götürüb qırmızı məmə ucu ilə joystik düyməsini sıxdı. O, Taliban tankını raketlə vurdu və qışqırdı:
  - SSRİ-nin böyük qələbələrinə görə!
  Akulina Orlova bir bikinidə döyüşüb. O, qar kimi saçlı, bir az qızıl səpilmiş qızdır. Yəni xanım çox gözəldir.
  İndi onun zərif yalın ayaqları pedalı basır. Və əfqanların başına kiçik bombalar düşür. Və onlar özüyeriyən silahların qüllələrini və damlarını yararaq düşməni çox vurdular.
  Akulina onu götürüb oxudu:
  Göydə zəng çalacaq
  Yağış leysan yağacaq...
  Uşaqlığıma gedirəm
  Mənim üçün yay yağışı!
  Və döyüşçü bostan dolu döşlərinin yaqut məmələrindən istifadə edərək yenidən atəş açdı. Budur, belə gözəl saçlı, cazibədar, qaralmış, zərif ayaqları olan bir qız.
  Mirabela Magnetic də böyük həvəs və böyük aqressiya ilə mübarizə aparır.
  Qız çiyələk məməsinin köməyi ilə düşmənə atəş açıb. O, Taliban tankını darmadağın etdi və qışqırdı:
  - Rus tanrılarına həmd olsun!
  Bu Mirabela qız çox gözəldir. Və çılpaq barmaqları ilə öldürücü ölüm hədiyyəsini götürdü və düşmənə köçürdü. Mücahidlər isə çox lal idilər.
  Ancaq döyüşçü Helga da düşməni havadan vuracaq. Bununla o, qırmızı, xaşxaş rəngli məmə ucunu çəkdi. Və ölümcül raketlər düşmənə uçurdu.
  Onlar sözün əsl mənasında bunkeri parça-parça etdilər. Bunlar həqiqətən super sinif qızlardır.
  Qız çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə atəş açıb mirvari kimi parıldayan dişlərini çılpaqlıqla cızırdı.
  Və döyüşçü həvəslə oxudu:
  Çox ağır günlər olub
  Qız bülbül kimidir...
  Nəticələri düşünmədən yekunlaşdırdı,
  Onunla oğlanlarla döyüşməyin,
  Onunla oğlanlarla döyüşməyin,
  Əks halda buynuzlarını qoparacaq!
  Bu qızlar sadəcə super döyüşçülərdir.
  Dörd qızın hamısı həvəslə oxudular:
  Böyük Rusiya - sonsuz tarlalar,
  Qoy müqəddəs torpaq ulduzlar arasında yansın...
  İnanıram ki, ürəyin hissləri ərimir -
  Sərhədi kənardan kənara qoruyacağıq!
  
  Qoy evimizdə kommunizm olsun,
  Yoldaş Leninə səbəb olan ...
  Və faşizmin pis düşməni məhv edildi,
  Ən böyük nəsillərin adı ilə!
  
  Axı bizim qəlbimizdə Vətən birdir,
  Və gələcəkdə bir çox qalaktikalara...
  Qoy ölkəm əsrlər boyu məşhur olsun
  Vətən sən sadəcə şirin sarğı deyilsən!
  
  Qoy Vətənim çiçəklənsin
  Çingiz xanı məğlub edəcəyik...
  Limitsiz hesab açmaq qazanır -
  Mən rus İvanını tanıyıram!
  
  Biz çox güclü döyüşçü qızlarıq
  Düşmən bizi məğlub edə bilməz ...
  Biz Svaroqun qızları və oğullarıyıq,
  Fuhrerin üzünə yumruq vurmağı bacarır!
  
  Bizim üçün tanrıça Lada inanıram
  Çoxlu tanrılar dünyaya gətirən...
  Bütün insanlar mehriban bir ailədir,
  Hansı ürəyimdə Rodu tanıyıram!
  
  Və qüdrətli rus İsa,
  Böyük pravoslavlıqda anadan olub...
  Əlbətdə ki, demiurj heç qorxaq deyil,
  Fövqəluca insanlar arasında yerləşdi!
  
  Uca Məsihin izzətinə,
  İti qılınclarımızı qaldıracağıq...
  Monqollarla sona qədər vuruşun
  Batu qoşunu Rusiyaya gəlməsin!
  
  Bəli, bizimlə sonsuz güc Rod,
  Kainatı kim yaradır...
  Və o, sadəcə bacardı
  Sadəcə şüurumuzu heyrətləndirən nədir!
  
  Biz insanlarıq - bu kosmosdur,
  Kainatı fəth etməyə qadirdir...
  Baxmayaraq ki, Baty balta qoşunları yıxdı,
  Döyüşdə Ailənin gücü ilə Rusiya dəyişməz!
  
  Qızlar ayaqyalınlığı çox sevirlər,
  Buzlu qar yığınlarının arasından sürətlə qaçın...
  Və monqolları yumruqla döyəcəklər,
  Vətənlə məşğul olmağa cəsarət etməmək üçün!
  
  Bundan gözəl vətən tapa bilməzsən
  Kabuslu sürü ilə Rusiyaya hücum etsələr də ...
  Qızın yaşı iyirmidən çox deyil,
  O, artıq samurayları kəsib!
  
  O, gözəl və şıkdır
  Monqolları zarafatla məhv edən qız...
  Şeytan yerə hücum etsin -
  Düşməni polad dartıcı ilə darmadağın edəcəyik!
  
  Beləliklə, yalın ayağımı yellədim,
  Və çılpaq dabanını çənəsinə vurdu ...
  Mən belə gözəl qız oldum
  Bu vəziyyətdə samovolok lazım deyil!
  
  Qılınclarım lələk kimi titrəyir,
  Və monqol ordusunu o qədər məşhur şəkildə qırdılar ...
  Avarım möhkəm olsun,
  Düşmən vəhşicəsinə məhv ediləcək!
  
  Bəli, bizim Rusiya tapmaq daha gözəl deyil,
  Planetin üstündəki günəş kimi möhtəşəm...
  Xoşbəxtliyi özümüz tapa bilərik,
  Və qəhrəmanlıq şücaətləri oxunur!
  
  Rusiya parlaq bir ölkədir,
  Kommunizmi xalqlara nə verdi...
  O, Kin tərəfindən bizə əbədi olaraq verilir,
  Vətən üçün, xoşbəxtlik üçün, azadlıq üçün!
  
  Vətən - Rəbb Məsihi izzətləndiririk,
  Mariya və Lada birləşsin ...
  Yoldaş Stalin atasını əvəz etdi -
  Biz ruslar döyüşlərdə məğlubedilməzik!
  
  Dünya xalqları rus yolunu sevir,
  Biz birik, inanın ürəkli insanlara...
  İnanın, bizi yumruqla əymə,
  Tezliklə kosmosa qapı açacağıq, bilirəm!
  
  Ayaqyalın Marsa girəcəyik,
  Tezliklə Veneranı cəsarətlə idarə edəcəyik ...
  Hər şey yalnız ən yüksək bilən sinif olacaq,
  Və bir insan hər hansı bir qəhrəman olacaq!
  
  Bəli, İsa Supermendir
  Svarog ilə Rusiya dizlərindən qalxacaq ...
  Uşaqların problemi olmayacaq,
  Gəlin Ailəni sonsuzluq adına izzətləndirək!
  Burada onlar döyüşən və təkrarolunmaz müğənnilərdir.
  Lakin Elizabeth-in ekipajı çox ümidsiz mübarizə aparır.
  Qız çevik ayaq barmaqlarının köməyi ilə düşmənə atəş açıb:
  - Bizans tanrılarına şöhrət,
  Qızlar sadəcə ayaqyalındırlar!
  Və o, kömür kimi parlayan qırmızı məmə köməyi ilə yenidən döydü. Bunlar ən yüksək və nəhəng sinifin qızlarıdır.
  Yekaterina da rəqibinə bostana bənzəyən çiyələk döş nipeli ilə şillə vurub.
  Sonra çılpaq, yuvarlaq, bərkimiş dabanla əlavə etdi:
  - Rus tanrılarına həmd olsun, yağış əjdahası ölsün!
  Düşmənə çox dəqiq atəş açan Elena, kəsilmiş ayaqların çılpaq barmaqlarının köməyi ilə mücahidləri vuraraq, vyaknula:
  - Rusiyanın yeni liderinin böyüklüyü üçün bizə yağış əjdahası lazım deyil!
  Və yenidən düymədəki yaqut məməni basın.
  Euphrosinia bununla razılaşdı, düşməni oyaraq və cızıltı ilə uzun dilini tərpətdi və cik-ciklə dedi:
  - Düşməni çoxluq təşkil etsə də, məğlub edəcəyik,
  Qızın belində yüz çubuq var!
  Və döyüşçü qızılgül qönçəsi kimi parıldayan məmə istifadə edəcək. Və onun çılpaq, kəsilmiş ayaqları nəhəng məhv gücündən istifadə edəcək.
  Və Taliban kütləsi bir anda dağıldı.
  Tank böyük və güclü Taliban imperiyasının qoşunlarını beləcə sürür və darmadağın edir. Heç kim döyüşçü qızlara qarşı dura bilməz. Tankda olmasalar da, sadəcə olaraq dar, qara və qırmızı külotlarında olsalar da. Belə qızlar çox güclü və aqressivliklə doludur. Ayaqların çılpaq barmaqları, olduqca uzun, zərif və mobil, böyük dağıdıcı qüvvənin təsirini düşmənlərə tətbiq edir.
  Alenka da böyük həvəslə döyüşür. Onun təzyiqi və lalə qönçələri kimi məmələri olan çılpaq döşləri öz sözünü deyir. Bu qızdır - ən ləzzətlidir. Və o qədər əməliyyat ixtirasına, fenomenal, kosmik gücə malikdir. Və bəlkə təkcə kosmos deyil, həm də yer.
  Alyonka proletar bayrağının rəngi olan döş məməsindən istifadə edərək düşməni darmadağın etdi və oxudu:
  - Rus Tanrıları - Müharibə Tanrıları!
  Və o, çılpaq ayaq barmaqları ilə Talibandan düşmənə məhv hədiyyələri atdı.
  Anyuta da döyüşür. Qız enerji və həvəslə doludur. Onun həm incəliyi, həm də gücü var. Rezinlə örtülmüş polad kimi. Beləliklə, qız qırmızı məməsini götürdü və düyməyə basdı və Taliban əsgərlərinə alovlu bir axın buraxdı.
  Döyüşçü oxudu:
  - Bir dost həmişə mənə kömək edə bilər,
  Su tökməyin, ətrafdakı hər kəs zarafat edir ...
  Və biz təcavüzkara kömək edə bilərik,
  Və bizim üçün Svarog ən yaxşı dostdur!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə qız nəhəng dağıdıcı qüvvələrlə məhv topu atdı.
  Qırmızı saçlı və çox aqressiv döyüşçü Alla iti dişlərini göstərərək brilyant kimi parıldadı və cırladı:
  - Amma Pasaran! Çin bizi fəth etməyəcək!
  Gözəllik isə sinəsinin yaqut məmə ucunu joystik düyməsinə basdı. Və onu götürdü və bir bükülmə ilə döydü.
  Sonra kəsilmiş ayaqları olan çılpaq barmaqlarını götürüb qatil bumeranq atdı. O, uçdu və bir neçə baş kəsdi.
  Allah onu götürüb cingildədi:
  Əvvəlcə düşmənin gözünün içinə baxacağıq
  Sonra onu qovurub yeyəcəyik!
  Sonra qız götürüb dilini göstərdi. Qırmızı kostyumlu qızın dili isə çox uzun və çevikdir. O im çox dadlı və ətirli, eləcə də pulsating sevir yalamaq.
  Döyüşçü superdir və oxuyur:
  - Çılğın imperiyada uşaqlıq olmaz!
  Bəli, qadınlar istənilən vasitədən istifadə edirlər!
  Və sonra onun çılpaq dabanı qumbara atdı.
  Mariya da çox təzyiqlə mübarizə aparır. O, ən yüksək səviyyəli və seriallı bir qızdır.
  O, artıq bir dəfədən çox döyüşməli olub... Qız alternativ tarix haqqında qısa hekayəni də qeyd etdi... Hər şey başqa cür gedəndə, baxmayaraq ki, reallıqla müqayisədə xeyli dəyişib.
  Napoleon Rusiya ilə alternativ müharibə planı seçdi. Kiyevə getdi və orada rus qoşunlarını məğlub etdi. Və o, bir kukla Kiçik Rusiya yaratdı. Sonra müharibə baş verdi və Belarus və Litvanın Polşa Hersoqluğuna qoşulması, krallıq adlandırıldı. Avstriya da Ukrayna ərazisinin bir hissəsini aldı. Rusiya məğlub olaraq kiçik bir gücə çevrildi. 1815-ci ildə Napoleon Türkiyəyə qarşı kampaniyaya başladı.
  Osmanlıları məğlub etdi və Konstantinopolu aldı. Yunanıstan müstəqillik qazandı, Bosniya və Herseqovina Napoleon Bonapartın oğlu tərəfindən taxta çıxacaq böyük İtaliyanın bir hissəsi oldu. Rumıniya Avstriyanın tərkibinə daxil edildi, bu da imperatoru Napoleonla qohum etdi. Bolqarıstan və Serbiya da Albaniya kimi müstəqillik əldə etdilər, lakin Fransanın vassalı oldular.
  Yunanıstan isə formal olaraq müstəqil Böyük İtaliyanın vassalıdır.
  Türkiyədə əslində kiçik bir torpaq parçası ilə Balkanlarda yalnız paytaxt İstanbul qalmışdı.
  Ancaq müharibə bununla bitmədi. Napoleon Mərakeş və Əlcəzairi işğal etdi. Lakin ingilis donanması fransızlara müdaxilə etdi. İngiltərə ilə müharibə uzandı. Lakin dahiyanə Napoleon Cəbəllütariqi tutmağı və quruda üstün qüvvələri ilə ingilisləri məğlub etməyi bacardı.
  Bundan sonra fransızlar boğazı bağladılar və həm Misir, həm də Sudan daxil olmaqla Afrikanın bütün şimalını tuta bildilər. Döyüşlər zamanı fransızlar dünyanın ilk sualtı qayıqlarına sahib idilər. İngiltərə böyük itkilər verməyə başladı.
  Napoleonun bütün Avropa və Rusiyanın bir hissəsi onun nəzarətindədir. Böyük Britaniya isə onun rəqibi deyil.
  Tədricən fransızlar ingilislərə qalib gəldilər. Onlar əhalisi və resursları dəfələrlə əhəmiyyətli olan daha çox gəmi inşa etdilər. Nəhayət, 1931-ci ildə Napoleon Britaniyaya endi və qoşunlarını inkişaf etdirərək Londonu ələ keçirdi.
  İngiltərə təslim oldu ... Ona böyük bir xərac qoyuldu və bütün koloniyalar yenidən fransız oldu.
  Napoleon artıq çox qocalmışdı və generallarını döyüşə göndərmişdi.
  Fransa çoxlu müstəmləkələrini saxlamaq üçün ABŞ və Latın Amerikası ilə vuruşdu.
  Böyük bir dahi üçün o qədər də az olmayan yetmiş il ömür sürən Napoleon XIX əsrin meyarlarına görə 1839-cu ildə vəfat etdi. Atasına bənzəməyən hündürboy sarışın oğlu II Napoleon iyirmi səkkiz yaşında taxt-taca varis oldu. Və təbii ki, müharibəni davam etdirdi. Ümumiyyətlə koloniyalarda olarkən.
  Bundan əlavə, II Napoleonun maraqlı fikirləri var idi. Xüsusilə referendum keçirərək Fransa, İtaliya və Avstriyanı bir dövlətdə birləşdirdi.
  Bu da pis deyil... Prussiyada isə qohumlarını taxt-taca qoydular.
  Birlik isə Napoleonun qeyri-qanuni oğlu və Polşanın Valensiya pannası tərəfindən idarə olunurdu.
  II Napoleonun qoşunları nəhayət ABŞ-ı bitirdilər və həm Şimali, həm də Cənubi Amerikanı tamamilə ələ keçirdilər. Sonra Afrika işğal edildi. Hindistan və Çinə qədər genişləndi.
  1860-cı ildə Rusiya ilə müharibə oldu. Bu dəfə Moskva və Sankt-Peterburq alındı. Referendum keçirildi və Rusiya, Sakit Okeana qədər, Birliyə daxil oldu. Və sonra Birlik Fransa ilə birləşdi. Sonra Çində müharibə və Avstraliyada desant oldu... II Napoleon 1883-cü ilə qədər, demək olar ki, bütün dünyanı fəth edərək yetmiş iki yaşında vəfat edənə qədər hökmranlıq etdi.
  Onun nəvəsi III Napoleon taxta çıxdı. Bu monarxın dövründə son müharibələr nəhayət Yaponiyanın, Filippinin, Asiyanın digər ada və torpaqlarının, eləcə də Yeni Zelandiyanın tutulması ilə başa çatdı.
  Dünya imperiyasının formalaşması başa çatdı... Üçüncü Napoleon müharibələr tarixinin tamamlayıcısı oldu.
  İndi bəşəriyyətin kosmosa gedən bir yolu var idi.
  1917-ci ildə ilk insan kosmosa uçdu. Və 1922-ci ildə Aya uçuş baş verdi. Və 1930-cu ildə Marsa.
  Bəşəriyyət kosmosu fəth etdi... XX əsrin sonlarında artıq Günəş sisteminin bütün planetlərində insan məskənləri var idi.
  Və 2020-ci ildə ilk ulduzlararası ekspedisiya başladı. Dərhal yeddi kosmik gəmi bir neçə planeti fırlanan Sirius ulduzuna doğru yola düşdü. Və onlardan biri yaşamaq üçün əlverişli idi.
  Ulduzlararası genişlənmənin yeni dövrü başladı.
  Kiyev vasitəsilə Moskvaya getmək ifadəsi isə yeni məna kəsb edib.
  Maria, əlbəttə ki, bir dəftərdə qısa bir hekayə çəkdi. İndi də sanki qırmızı məmə ilə düşmənə atəş açıb, düşmən tankını darmadağın edir.
  Və mahnı oxudu:
  - Kosmik qələbələr üçün!
  Qüdrətli Olimpiada Taliban əsgərlərini darmadağın etdi. Və düşmənləri məhv etdi.
  Və çılpaq barmaqları ilə bütöv bir dəstə nar saldı.
  Sonra yaqut məməsini düşmənin üstünə basdı və dişlərini göstərərək qışqırdı:
  - Kosmik gücün kommunizmi üçün!
  Matrena da böyük çarəsizliklə, eyni zamanda aqressivliklə mübarizə aparır.
  Və onun çiyələk məmələri bazukanın düymələrini sıxır və dağıdıcı bir raket atır.
  Matryona dişlərini qaldıraraq oxudu:
  - Mən yazıq böcək deyiləm, düşmənləri ləkə kimi parçalayıram!
  Marusya qulaqbatırıcı qüvvə və qəzəblə düşmənə atəş açmağa davam edir.
  Həm də sinəsinə kömür parçası sıxır. Həm də onun çılpaq ayaq barmaqları son dərəcə məhvedici bir şey edir.
  Marusya mızıldandı:
  - Müqəddəs Rusiya üçün!
  Orada nə cür qızlar var - kosmos dastanı, ulduz Vikinqlər haqqında ...
  Qız da döyüş əsnasında çılpaq ayaq barmaqları ilə qısa hekayə çəkdi;
  Kral On İkinci Çarlz Norveçdəki müharibə zamanı ölümdən xilas oldu və hətta Böyük Pyotrla sülh bağlayaraq bu ölkəni fəth edə bildi. İsveç isə məğlubiyyətdən bir qədər irəliləyib. 1740-cı ildə Leopoldovnanın hökmdarlığı dövründə On İkinci Karl yenidən hücuma keçdi... Və o, Bironun devrilməsindən, Rusiyada xaos və xaosun hökm sürməsindən istifadə edərək həm Vıboru, həm də Sankt-Peterburqu ələ keçirə bildi.
  Lakin rus ordusu ilkin uğursuzluqlardan sonra özünə gəldi və Rusiyanın paytaxtını geri ala bildi. İsveç yalnız Vıborqu saxlaya bildi.
  Ancaq tarixin gedişatı bir qədər dəyişdi. Altıncı İvan çevriliş uğursuz olduğu üçün devrilmədi. Və taxtını saxladı. On ikinci Çarlz əlli beş il hökmranlıq edərək 1752-ci ildə yetmiş yaşında öldü. Və onun hakimiyyəti tarixin ən hadisəli dövrü idi.
  1757-ci ildə fasilədən sonra Rusiya Prussiya ilə müharibə etdi. Bu dəfə artıq yetkin olan Altıncı İvan taxtda olması sayəsində müharibə Prussiyanın tam məğlubiyyəti və II Fridrixin həbsi ilə başa çatdı. Və bu, Rusiya üçün böyük nailiyyət oldu. Sonra Rusiya Polşanı, daha dəqiqi Birliyi ilhaq etdi və Türkiyəni məğlub etdi. Osmanlı İmperiyası ilə iki müharibə olmuşdur. İkincisi isə Konstantinopolun tutulması və Osmanlı İmperiyasının tam fəthi ilə başa çatdı. Çar Rusiyası çoxlu qələbələr qazandı - Hindistana çatdı, həm də Şimali Afrikanı ələ keçirdi. Sonra Suvorov inqilabçı Fransa ilə birlikdə bütün Avropanı ələ keçirdi.
  Yalnız İngiltərə müqavimət göstərməyə çalışdı. Lakin parlaq Nelsonu daha parlaq və uğurlu Uşakov məğlub etdi. Və Londonun tutulması ilə bir eniş izlədi.
  Bütün Avropa fəth edildi ... Onda on doqquzuncu əsrdə Afrikada bir kampaniya var idi. Çox uğurlu və Hindistanı ələ keçirdi. Və sonra rus qoşunları artıq işğal etdi və Kanadanı tutdu və ABŞ-a çatdı.
  1815-ci ildə, yetmiş beş yaşında, altıncı İvan - ən böyük - öldü. Onun hakimiyyəti bəşəriyyət tarixində az və ya çox əhəmiyyətli ölkələr arasında ən uzun sürdü. Yetmiş beş il hakimiyyətdə. Düzdür, demək lazımdır ki, regentliyə görə səlahiyyət müddəti nominal idi. Ancaq eyni şeyi XIV Lüdovik haqqında da demək olar.
  Və real tarixdə həyatını həbsdə başa vuran uğursuz çar olan altıncı İvan, alternativ olaraq Yer planetinin tarixində ən böyük hökmdar oldu.
  Onun oğlu Üçüncü Pyotr yeni padşah oldu. Bu monarx atasının təcavüzkar siyasətini davam etdirdi. Və Çinin ələ keçirilməsini tamamladı. Rusiya da bu ərazini fəth edərək ABŞ-ı məğlub etdi. Və artıq Birinci İskəndərin dövründə Yaponiya ilə Latın Ordusu da fəth edildi. Və II Aleksandr dünyanın son ölkələrinin, o cümlədən Avstraliyanın fəthini tamamladı.
  Beləliklə, yenidən bir dünya imperiyası yarandı ...
  Hər şey yaxşı görünür, amma imperiyada avtokratiya və təhkimçilik var. Və padşahlar tərəqqini yavaşlatmağa çalışırlar. Hansı ki, mümkün deyil. Və 1953-cü ildə bu işdə ilk şəxs, Şahzadə Aleksey kosmosa uçdu.
  1967-ci ildə isə ilk dəfə Aya uçdular. Və çox sərin qeyd etmək lazımdır.
  Marsa uçuş artıq 1988-ci ildə baş verib. Hansı ki, real tarixdə olduğundan daha yaxşıdır...
  Tədricən padşahlar kosmosa daha çox diqqət yetirməyə başladılar. Veneraya və ondan kənara uçuşlar var idi ...
  Yeni çar Georgi Birinci, həm də 2020-ci ildə Rusiya tarixində ilk dəfə olaraq Dövlət Dumasına seçkilər keçirmək və konstitusiya yaratmaq qərarına gəlib.
  Yeni nisbətən gənc monarx hətta bir sıra qanadlı aforizmləri qeyd etdi;
  Sirk kimi düşünmək iplə gəzinti tələb edir!
  Sevgi fleyta kimi bir hissdir, yalnız musiqi daha şirindir!
  Siyasətçilər çox vaxt tülkü olurlar və heç vaxt aslan deyillər, çünki siyasətçilik kral işi deyil!
  Döyüşməyən uşaq itdən betərdir!
  Dürüstlük siyasətçilər üçün nadir keyfiyyətdir, xüsusən də səsləri sayarkən!
  Ürək və damarların nəbzində biz dəyişiklik istəyirik...amma yaşlanmaq deyil!
  Gənclik qızıl kimi qiymətsizdir, zamanla daha tez sönür!
  Gənclik yelkənə təzə meh kimi kəşfləri təbliğ edir!
  Gənclik, şərabdan fərqli olaraq, illər keçdikcə dəyərini itirir, amma güc qazanır!
  Fantaziyalardakı robotlar insan tənbəlliyindən doğulub, lakin fövqəlbəşəri çalışqanlıqla təcəssüm olunub!
  Nə qədər çox komandir, bir o qədər az əmr, bir o qədər az sifariş, bir o qədər çox itki!
  Uşaqlıq inflyasiya zamanı pul kimidir, nə qədər dəyərli olsa, ondan bir o qədər tez ayrılırsan!
  Palıd generalları, taxta tabutlar hazırlayın!
  General lülə kimidir, xüsusən də boşdur!
  Generallar palıd olanda, sıx cəhalət çiçəklənir!
  Ağıl və fantaziya, ər və arvad kimi, yalnız bal ayı reallığın dəstəkləyən qayınanası olduqda həqiqətən şirin olur!
  Sifarişlərin sayı həmişə şücaətlə mütənasib olmur, lakin həmişə rəhbərin lütfünü əks etdirir!
  Neft doğrudan da qara qızıldır, təbiəti zəhərləyir, qəlbləri qaralar, zehni buludlar!
  Neft şeytanın qara qanı kimidir - həm əti, həm də ruhu zəhərləyir!
  Ağıl ağıllı əllərdə xilaskar, axmağın pəncələrində qəssab dəyənəyidir!
  Püskürən vulkanın ağzında qar adamı düzəltmək, hərbi məqsədlər üçün istifadə olunmayan kəşf tapmaqdan daha asandır!
  Müharibəyə açılmaq dinc həyatın bir çox qapılarını bağlamağa bərabərdir!
  Döyüşdən qaçmaq istəyirsinizsə - əzələlərinizi pompalayın, müharibədən qaçmaq istəyirsinizsə - ordu qurun!
  Diplomatiya hərbi xərclərin yükü ilə yüngülləşir, danışıqlar ağır yumruqlardır!
  Göydən aya söz vermə, adamlar tələb etməyə gələndə it kimi ulamalı olacaqsan!
  Ürəklər intiqam tələb edir, amma insan ürəyindən daha hiyləgər və pis heç nə yoxdur - ona görə də ağıl bağışlanma versin!
  Məhsula sahib olmaq üçün bütün il boyu parazitlər əkmək lazımdır!
  Bir dəfə tənbəl əkməklə, bütün il boyu məhsul əldə edə bilərsiniz!
  Qırmızı nitq qara reputasiyanı ağarda bilər, amma rəngsiz birinin həyatını nəzərə almayacaq!
  Elmin möcüzələri, darıxmaqdan məhrumuq, tərəqqi möcüzələri çox maraqlıdır!
  Elmin əsas möcüzəsi vurmur, amma mükafatlandırır!
  Elm canavar deyil, meşəni tərk edir, alim məsuliyyəti yoxdursa qoyun çoban!
  Başlanğıc fırıldaqlı olmamalıdır, bir tarixə qədər yavaşlayacaqsınız, amma başlanğıcdakı yavaşlıq sonu donduracaq!
  Başlanğıc oyundakı açılışa bənzəyir, daha sürətli inkişaf etməlisən, amma piyonları düşünmədən tərpənmə!
  İdeal siyasətçi işdə at kimidir, məclislərdə eşşək deyil!
  Sevgi, əlbəttə, gözəl bir hissdir, yalnız spirtə aid olmayanda!
  Bir çox aşpazlar xəmirə kəsilmiş süd tökərək sıyığı korlayır!
  Siyasətçi rəssamdır, ancaq kətanı ləkələyir, özü!
  Krallar hər şeyi edə bilər, amma monarxlar xalq üçün demək olar ki, heç nə istəmir!
  Yalnız xalqın müdafiəsinə qalxan padşah!
  Dünyada Yaradanın ixtiyarında olmayan yalnız iki şey var: insan hissləri və insan axmaqlığı, xüsusən də özümü ağıllı insanlar kimi hiss edəndə!
  Prezidentin kim olması önəmli deyil, önəmli olan sənin başındakı padşahın kim olmasıdır!
  Müharibə, düşünməyə yer yoxdur, ölüm və dəlilik dövrü!
  Yalnız ağıldan kənar ağlı olanlar dəli olurlar!
  Avtomobil sadəcə bir nəqliyyat vasitəsi deyil, yalnız axmaqların sərf etdiyi lüksdür!
  İqtisadiyyatın ən israfçı növü, prestijdən qaçmaq!
  Gah uduzduq, gah öldük, amma ruslar heç vaxt diz çökmədi!
  Bacarıq kəmiyyəti əvəz edir, lakin kəmiyyət yalnız bacarıqları saxtalaşdıra bilər!
  - Sağlam bədəndə və ambalın ruhu - və ət zəifliyində - ruh soldu!
  Qan qızıl kimi parlayır, amma metal canlar ondan paslanır!
  Ürək tökülməsə qızıl belə paslanır!
  İşgəncə əyləncə deyil, müştəriyə yazığı sizin üçün ölümcül olan xidmət sektorunun ağır işidir!
  Zəngin adamın ruhu vətənpərvərdir, qızıl sikkədən artıq deyil, harda aparıb yapışdırırlar!
  Qızıl xəyanətin rəngi kimi sarı, fürsətçinin iradəsi qədər yumşaq, xainin vicdanı qədər ağırdır!
  Ağrı qayınana kimidir, obsesif, iyrəncdir, ondan qurtulmaq istəyirəm, amma ... onsuz qələbə ilə evlənməyəcəksiniz!
  Düşmən təslim olmadıqda onu məhv edər, təslim olmadıqda isə ixtiraçılıq qələbə qazanar!
  Düşmənin dişiləri ölsə fərqi yoxdur, bizim kişilərin beynini burubsa, bəladır!
  Öyrənmək əzab deyil, faydalı əyləncə olduqda döyüşdə asandır!
  Hətta Məsihin sözləri ilə desək, onun xidmətçiləri allahsız özbaşınalığa xidmət edən bir şey axtarırlar!
  Böyük bir şkaf səs-küylü düşəcək və yüksək şöhrət onu yıxana gedir!
  Maska bacarıqlı olanda bizə bəhanə lazım deyil!
  Daha tez-tez qırmızı nitqlər və qara əməllər üzündən qırmızı çaylar axır!
  - Kimin qismətinə bıçaq vurulacaq, ipdə titrəməsin!
  Həmişə olduğu kimi, oldu, amma istəmədilər!
  Ölüm, həyatdan daha yaxşı bir paya layiqdir, çünki onun müddəti seçmək üçün müqayisə olunmayacaq dərəcədə daha çox hissə buraxır! -
  Zəmanətlər qarantiya verilir!
  Qızıldan hazırlanmış sikkə yumşaqdır, amma güllədən daha ölümcüldür, ürəyinə dəyir, beyni çıxarır!
  Texnologiya müharibə tanrısıdır və onun təxribatçısı ateistdir!
  Allah kainatı altı gündə yaratdı və insan bir dəqiqəlik insanın yaratdığı zəifliyin əvəzini əbədi olaraq ödəyir!
  Yunun üstündə girdilər, amma kanatla qayıtmadılar!
  Qaç, amma qaçma, vur, amma cavab vermə, vur, amma döyüşmə, ən əsası, iç, amma sərxoş olma!
  Ölmüş eşşəyin qulağı heç kimə lazım deyil, amma diri tülkünün eşitməsi məqsədinə çatmaq üçün eşşəyə ehtiyacı olmayanlara hədiyyədir!
  Ağlını çək, sən həmişəlik bir serseri olaraq qalacaqsan!
  Müharibə ağciyərlər üçün havadır, ancaq ikili qazla qarışır!
  Əgər düşmən təslim olmaq istəmirsə və uduzmağı bilmirsə, biz onu təslim olmağa məcbur edəcəyik və qalib gəlmək üçün süddən ayıracağıq!
  Pis insanlar qara sehri sevir, pis insanlar ağı sevirlər!
  Müharibədə öldürmək prosesdə çətindir, qavrayışda iyrəncdir, amma sonda nə qədər böyükdür! Beləliklə, müharibə ruha sağlamlıq, bədənə sərtlik və pul kisəsini təmizləmək gətirir!
  Bəzən müharibə cüzdanları böyük doldurur və tökülən qanın dolğunluğu və pozulmuş ürəyin boşluğu ilə düz mütənasib olaraq!
  Vətən qarşısındakı borc, maraqsız sədaqətlə qırmızıdır!
  Müharibə ağıllılar üçün sınaqdır, güclülər üçün sərt, axmaqlar üçün əyləncədir! -
  Gülüş obyekti olmaq əyləncə deyil, başqalarını ağlatmaq darıxdırıcı deyil!
  Yaxşı hökmdar şəkərli bal kimidir, əvvəl yalar, sonra tüpürərlər!
  Və pis hökmdar, yovşan kimi, əvvəlcə tüpürəcək, sonra tapdalanacaq!
  Bəli, qızıl yumşaqdır, amma keçilməz bir qalxan asanlıqla döyülür!
  Keyfiyyət həmişə kəmiyyəti üstələyir - bir okean arpa sıyığı belə baltaya maneə deyil!
  Yaxşılıq qorxudan zəiflədikdə, pislik güclə doludur!
  Yer üçün zarafat yaxşıdır, şam yeməyi üçün bir qaşıq və bəla üçün köməkdir!
  Bir və ya iki dəfə bəxtiniz gətirə bilər - bacarıqsız, şans yox olur!
  Kim Lev Tolstoy deyil, o ədəbi avara!
  . FƏSİL? 24.
  Rusiyada isə 2022-ci il noyabrın 1-də Vladimir Putinin ölümündən sonra təbii ki, dəyişikliklər oldu. Diktatorun ölümü həmişə olduğu kimi ətraf üçün həm sevinc, həm də şok oldu. Hər şeydən əvvəl, konstitusiyaya görə Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən Mixail Mişustini sevindirdi. Əslində, o, indi həqiqətən yeni padşahdır.
  Xüsusilə xoşbəxtlik yox, bədbəxtlik kömək etdi: Sergey Şoyqu Ukraynadakı müharibə səbəbindən populyarlığını itirdi və indi ümummilli lider və prezident roluna iddia edə bilmədi. Və Dmitri Medvedev daha əvvəl populyarlığını itirdi. Beləliklə, Mixail Mişustinin əlində artıq bütün kozır var. Üstəlik, o, həm oliqarxlara, həm iqtisadi cinahlara, həm Qərbə, həm də təhlükəsizlik qüvvələrinə yaraşır.
  Yəni qorxacaq heç nə yoxdur. Bəs prezident seçkiləri? Çox formaldır. Üstəlik, Jirinovski öldü və kommunistlərin güclü liderləri yoxdur.
  Gennadi Zyuqanov hələ də üzgəclərini hərəkət etdirən Tortilla tısbağasıdır.
  Qrudin çox güman ki, səsverməyə buraxılmayacaq.
  Navalnı ciddi rəqibdir, həbsdədir. Kseniya Sobçak isə heç də ciddi deyil.
  Deməli, prezident seçkiləri psevdorəqabətlidir. Və onlardan qorxmaq lazım deyil. Baxmayaraq ki, təbii ki, Mixail Mişustinin özü super ulduz deyil. Həm keçəl, həm kök, həm də atası yəhudidir və iqtisadiyyatda vəziyyət çətindir. Və təbii ki, hakimiyyətin populyarlığının ümumi azalması. Lakin kommunistlər də müharibədə şəriklik ilə ləkələnmişdilər. Və onların mövqeyi - hakimiyyətin altılığı uduzdu. Mən Yabloko və Parnassusun müharibə əleyhdarı elektoratının hesabına bir neçə əlavə etdim. Mixail Kastyanov tünd at ola bilərdi. Üstəlik, Mixail Kastyanovun dövrləri bir çox sadə insanlar və oliqarxlar tərəfindən nostalji ilə yadda qalıb.
  Yəni başqa qaydalar oynamağa başlaya bilərdi. Çoxları artıq sosializmə qayıdışın əleyhinə deyil.
  Mişustinin özü isə qara səmada sönük bir ulduz kimidir.
  Yaxşı, Mixail Kastyanov qeydiyyatdan keçməyə bilər. Eləcə də digər ciddi namizədlər.
  Mişustinin əlində cib məhkəmələri var, MSK istənilən adamı kəsəcək.
  Ancaq izdihamsız mümkün deyil. Əks halda Qərb seçkiləri tanımayacaq.
  Mixail Mişustin ilk addımı ilə Ukraynada hərbi əməliyyatları dayandırdı və danışıqlar üçün yeni format təklif etdi.
  Qərbdə bunu müsbət qarşıladılar. Amma təhlükəsizlik qüvvələri narahat olmasın deyə, Mixail Mişustin "böyük qələbəyə" görə Şoyqunu götürüb marşal rütbəsi ilə mükafatlandırıb. Həm də Rusiya qəhrəmanının ulduzu. Yeri gəlmişkən, bir sıra generallar və zabitlər.
  Bu, əsl ulduz düşüşü idi. Hərbçilərin özləri onsuz da həm döyüşlərdən, həm də itkilərdən bezib, müharibənin bitməsinə etiraz etmirdilər.
  Cəmiyyətdə də müharibə əleyhinə əhval-ruhiyyə gücləndi. Bəli və media yenidən, fərqli istiqamətdə fəaliyyətə başlayıb. Mixail Mişustin sülhməramlı kimi özünə xal toplamağa başladı. Və bu hərəkət ciddi idi. Üstəlik, həm elita, həm də oliqarxlar müharibənin bitməsini, Qərblə qarşıdurmanın olmasını istəyirdilər.
  Yaxşı, kommunistlər bir az gileyləndilər, qalan müxalifət isə sülh yolunu dəstəklədi.
  Vladimir Putin zərli tabutda ən yüksək səviyyədə dəfn edilib. Hətta toplardan da atəş açdılar. Hörmətlə, əlbəttə. Və hətta meyiti balzamlamağa, bu halda məqbərə tikməyə qərar verdilər. Amma bütövlükdə, ölən diktatora zahiri hörmətdə müəyyən soyuqluq var idi. Xalq çox kədərlənmədi, elitanın əhval-ruhiyyəsi daha şəndir.
  Lukaşenka Vladimir Putinin dəfn mərasiminə, görünür, paylamaq üçün gəlib. Onu soyuq qarşıladılar. Mixail Mişustin Belarus diktatoruna qarşı müəyyən qısqanclıq hiss etdi. Çox döyüşən, hədələyən, amma Ukrayna ilə müharibəyə girməyən.
  Maykl onunla heç danışmadı. Və qucaqlamadan soyuq bir şəkildə əl sıxdı.
  Ümumiyyətlə, dünyada əhval-ruhiyyə fərqlidir. Diktatorun və təcavüzkarın ölməsinə təbii ki, çox sevindim. Bəs Mixail Mişustin necə olacaq? Sağalacaqmı, müharibəni dayandıracaqmı? Və dünyanın sivil hissəsi ilə yenidən normal münasibətlər olacaqmı?
  MDB dövlət başçıları Putinin dəfn mərasiminə toplaşıblar. Eləcə də Çin Xalq Respublikasının sədri. Amma Qərbdən Macarıstanın baş nazirindən başqa heç kim gəlmədi. Lakin məlum idi ki, hətta çinlilər də dəyişikliklərdən məmnundurlar. Vladimir Putin dünya üçün çox təhlükəli idi, nüvə müharibəsinə girməklə hədələyirdi. Və heç kimə lazım deyil.
  Bir çox jurnalist və pop ulduz dəyişikliklərin tərəfdarı idi.
  Hər kəs çılğınlığa son qoymaq istəyirdi. Patriarx Kirill Vladimir Putini şəxsən dəfn edib. Görünür, o, varisin özünü necə aparacağından narahat idi. Bu, pravoslavlığa qarşı olduqca soyuqdur. Bəli və yarı yəhudi.
  Lakin Mixail Mişustin dəfn mərasimindən sonra patriarxla görüşüb. O, kilsə və dövlətlə bağlı heç bir əsaslı dəyişikliklərin olmayacağını bildirdi.
  Amma yenə də Moskvada Roma Papası ilə tez görüş keçirmək, qardaş kilsələri barışdırmaq lazımdır.
  Yaxşı, ola bilsin ki, bəzi kiçik islahatlar hələ də aparılmalıdır. Məsələn, Milad postunu ləğv etmək və Pasxa bayramını yumşaltmaq.
  Bəlkə bu halda pravoslavlıq daha əlçatan və populyar olacaq.
  Bəli və kahinlərin saqqallarını qırxmaq və saçlarını kəsmək zərər vermir. Və vəhşilərə bənzəyirlər.
  Patriarx Kirill qeyd edib ki, burada ehtiyatlı yanaşma lazımdır. Ancaq Doğuş Orucunu ləğv etməyin vaxtıdır - bu, ən az müşahidə ediləndir və yalnız sürünü qorxudur. Yaxşı, insanlara din daxilində daha çox azadlıq verilməlidir, onlar artıq məhdudiyyətlərdən yorulublar.
  Yazılara gəldikdə, əlbəttə ki, pravoslavlıq üçün yalnız bu yazıları çıxmaqla. Sonra protestantların sualı oldu.
  Mixail Mişustin qeyd etdi: Protestantlar da xristiandırlar və onlarla dost olmaq lazımdır, lakin ümumilikdə fanatizm azdır, liberalizm daha çoxdur. Və biz görəcəyik.
  İlk qərarlardan biri Yehovanın Şahidlərinin fəaliyyətini qadağan etmək üçün işə yenidən baxmaq idi.
  Əslində, onlar pis heç nə öyrətməyən olduqca normal oğlanlardır. Müjdəyə uyğun yaşamaq lazımdır. Və yalnız bir Allah var! Bəs Müqəddəs Kitabda Allah tək deyil? İsa özü dedi: niyə mənə yaxşı deyirsən? Göydə tək bir Allah var!
  Kahinlər bunu az-çox qənaətbəxş izah edə bilmirlər.
  Mixail Mişustin Federasiyalar Şurası vasitəsilə yeni seçkilərə start verdi. Və onun şüarı sadə idi: Azadlıq, Sərvət, Sabitlik.
  Prezident seçkilərində isə daha böyük azadlıq vəd etdilər. Xüsusən də, Maksim Qalkin qayıdıb müxalifətin qələbəsini qeyd etdi.
  Və bundan əvvəl nə oldu?
  Prezident səlahiyyətlərini icra edən başını tərpətdi.
  - Hə, gözlədik... Amma dincəlmək üçün hələ tezdir! Rusiyada həmişə çar hökmdar olub. Həm də həmişə formal səlahiyyətlərdən asılı deyildi!
  Medvedev qeyd edib:
  - Hərbi qüdrətimizi qorumaq, hətta artırmaq, eyni zamanda Qərblə bir yerdə olmaq lazım gələcək!
  Şoyqu gileyləndi:
  - Qeyri-real!
  Mişustin cavab verdi:
  - Əksinə, realdır! Çini tutmaq üçün güclü olacağıq! Əks halda biz Səma İmperiyasının koloniyasına çevriləcəyik! Və vaxt gələcək, bütün dünyada tək bir güc olacaq və bəşəriyyətin xilası bunda gələcək!
  Şoyqu qeyd edib:
  - Putini dəfn mərasimində şərəfləndirmək lazımdır! Və şəhərlərdə küçələrə onun adını verin, abidələr tikin, hətta bəlkə hansısa şəhərə onun soyadını verəsiniz!
  Prezident səlahiyyətlərini icra edən deyib:
  - Biz hər şeyi necə lazımdırsa, edəcəyik... Aydındır ki, ölən adamı ucaltmaq lazımdır. Amma bizdə sovet vaxtı yoxdur və siz nə vaxt dayanacağınızı bilməlisiniz!
  Şoyqu başını tərpətdi.
  - Putin qızıl tabutda dəfn edilməlidir. Və brilyantlar həddindən artıqdır!
  Baş prokuror təklif etdi:
  - Yoxsa, bəlkə, Leninin yerinə Putini məqbərədə balzamlayaq?
  Mişustin başını tərpətdi.
  - Putin üçün məqbərə düzəldərik, amma Sankt-Peterburqda! Və Lenindən üç dəfə çox olacaq!
  Bu isə diktator mühitinin böyük alqışlarına səbəb oldu. Ya da keçmiş diktator!
  Prezident səlahiyyətlərini icra edən elan edib:
  - Rusiya prezidenti Vladimir Vladimiroviç Putinin dəfnindən məsul, mən Dmitri Anatolyeviç Medvedevi təyin edirəm! Və mən ilk fərmanımı verirəm. Həm də Vladimir Putinə ölümündən sonra Rusiya Federasiyası Qəhrəmanı və Rusiya Federasiyasının Marşalı adının verilməsi haqqında! Həmçinin Sankt-Peterburqda Putin üçün məqbərənin tikilməsi və on günlük matəm elan edilməsi haqqında fərmanlar hazırlayın. Və buna görə də ol!
  Və yoldaşlar aqressiv şəkildə qışqırdı:
  - Rusiyaya şöhrət! Və Putinə ölümündən sonra şöhrət!
  Mişustin əlavə etdi:
  - Mən də Putinin abidəsi üçün müsabiqə elan edirəm. Müsabiqənin şərtlərinə görə, bu, dünyanın ən böyük abidəsi, daha doğrusu, heykəli olmalıdır.
  Matvienko razılıqla başını tərpətdi:
  - Bu əla fikirdir!
  Prezident səlahiyyətlərini icra edən əlavə edib:
  - Yeltsin də heykəl düzəltməlidir. Mən Moskva yaxınlığında bir yer tapmağı təklif edirəm ki, Rusiya prezidentlərinin abidələri üçün bütöv bir marşrut olsun. Gələcək hökmdarlar üçün də!
  Şoyqu güldü.
  - Özünüzə bir abidə qoymaq istəyirsiniz Mişa?
  Mişustin qeyd etdi:
  - Biz prezidentlər fironlara oxşayırıq! Gəlin öz məqbərələrimizi tikək!
  Müdafiə naziri xatırladıb:
  - Bəs mənim marşal rütbəsi və qələbənin almaz ulduzu?
  Prezident əvəzi razılaşdı:
  - Və Şoyqu haqqında fərman hazırlayın... Və Dmitri Medvedev Rusiya qəhrəmanının ulduzunu alsın. Və sonra uzun illər hakimiyyətdə və sifarişsiz!
  Təhlükəsizlik şurasının rəhbəri vəzifəsini icra edən başını tərpətdi.
  - Bu doğrudur! Mən çoxdan bir ulduz xəyal edirdim!
  Mişustin əlavə etdi:
  - Federal Məclisin bütün üzvlərinin və Dövlət Şurasının üzvlərinin xüsusi qızıl medalla təltif edilməsi və fəxri dövlət qulluqçusuna xüsusi mükafatın verilməsi haqqında fərman hazırlamağı da əmr edirəm! Üstəlik, bütün hüquq-mühafizə orqanlarının zabit və generallarının maaşlarının, pensiyalarının iki dəfə artırılması ilə bağlı sərəncam hazırlayın! Həm də bütün hərbi pensiyaçılara növbəti hərbi rütbənin verilməsi haqqında!
  Şoyqu razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bu müdrik qərardır! Təhlükəsizlik qüvvələri bizim dayağımızdır!
  Maliyyə naziri qeyd edib:
  - Xəzinə boşdur!
  Mişustin hönkürdü:
  - Daha çox çap edin! Hətta inflyasiyanı bir az da sürətləndirmək faydalıdır! Rusiyada pul kütləsi çatışmazlığı var!
  Mərkəzi Bankın rəhbəri başını tərpətdi.
  - Əla hazırlayacağıq!
  Mişustin qeyd etdi:
  - Məmurlara on min dollara qədər hədiyyə verməyə icazə verə bilərsiniz. Onların da yaşaması lazımdır. Və gəlir bəyannamələri - biz təsnif edəcəyik! Və ümumiyyətlə, bütün səviyyələrdə məmurların maaşlarını qaldırmaq lazım gələcək.
  Medvedev buna aydınlıq gətirib:
  - Amma indi yox, seçkilərdən sonra! Rusiyada prezident seçkilərində qalib gəlməliyik! Məmurların gəlirlərinin artması xalqın xoşuna gəlməyəcək!
  Prezident əvəzi qeyd edib:
  - Amma məmurların xoşuna gələcək! Necə səs verdikləri önəmli deyil, necə düşündükləri önəmlidir!
  Nazirlər alqışladılar...
  Hiss olunurdu ki, Putinin varisi onun öz adamıdır. Və daha cəsarətlə oğurlamaq mümkün olacaq. Üstəlik, Navalnının nümunəsi göstərdi ki, onlar oğurluq edənləri deyil, hakimiyyətin düşmənlərini həbs edirlər!
  Prezident səlahiyyətlərini icra edənin başqa sərəncamları da olub. Xüsusilə, deputatlara Moskvada mənzillərin pulsuz özəlləşdirilməsini revize olaraq qanuniləşdirmək istənilib. Bu, bir çox qeyri-rezidentləri çox ruhlandırardı.
  Və deputatlar da iki çağırış - yaşından asılı olmayaraq yüz faiz pensiya verməli idilər.
  Və bu yalnız başlanğıcdır.
  Və Mişustin ölümündən sonra Putini də birinci dərəcəli Vətən qarşısında xidmətə görə ordeni ilə təltif etdi.
  Və onlar Putinin tabutu nəinki qızılı, həm də brilyantlarla bəzədilməsi qərarına gəldilər.
  Eyni zamanda Mixail Mişustin və Co Bayden telefonla danışıblar;
  Mişustinlə telefonda danışdı ...
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən deyib:
  - Hamımız başa düşürük ki, soyuq müharibəyə son qoymağın vaxtıdır! Biz yalnız bir-birimizi zəiflədirik!
  Bayden bununla razılaşdı:
  - Bizə hibrid müharibə lazım deyil! Və nə yaxşı ki, bu canavar Vladimir Putin öldü!
  Mişustin səmimi şəkildə qeyd etdi:
  - Mən də buna sevinirəm... Amma hələlik mən camaatın içində qəm oynamalı, ölüləri izzətləndirməliyəm! Amma mən prezident seçiləndən sonra biz əsl dost olacağıq!
  ABŞ prezidenti məntiqlə qeyd etdi:
  - Önəmli olan şəxsiyyət deyil! Əhəmiyyətli sistem! İkinci müddətə namizəd olmayacağam, amma sistem qalacaq!
  Prezident səlahiyyətlərini icra edən soruşdu:
  - Bəs Tramp?
  Bayden güldü.
  Başqa Trampımız olmayacaq!
  Mişustin razılaşdı:
  - Bəli, amma ikinci Putinimiz olmayacaq! Hər şey dairələrdə gedir!
  ABŞ prezidenti qəzəblə cavab verdi:
  - Məncə yox! ABŞ davamlı olmalıdır. Sarkacın bu və ya digər istiqamətdə daimi yelləncəkləri yalnız bizə zərər verir!
  Prezident səlahiyyətlərini icra edən təsdiqləyib:
  - Bizdə isə kommunist Aleksey Kuznetsov var. O, sizin üçün Putindən yüz dəfə pis ola bilər!
  Bayden dərhal mahiyyəti anlayaraq başını tərpətdi:
  - Bu müqəddəs mübarizədə sizə kömək edə bilərik!
  Mişustin açıq şəkildə dedi:
  - Kuznetsovun xaricdə hesabları və mülkləri olması lazımdır. Və bu əsasda böyük bir qalmaqal açacağıq!
  ABŞ prezidenti ah çəkərək dedi:
  - Biz bunu edəcəyik! Və bunun müqabilində nə alacağıq!
  Prezident səlahiyyətlərini icra edən təqdirəlayiq şəkildə dedi:
  - Dima Yakovlevin qanununu ləğv edək!
  Bayden güldü və qeyd etdi:
  - Sizcə, uşaq evinizdən alkoqolik uşaqların övladlığa götürülməsi Amerikaya çox kömək edəcəkmi?
  Mişustin məntiqlə etiraz etdi:
  - Amerika xalqı tərəfindən müsbət qarşılanacaq. Mediada qarşılıqlı isteriyanın dərəcəsini azaltmaq lazımdır! Qoy sizinkilər bizə daha az təzyiq göstərsin. Mən isə mediamızda sizə edilən hücumları donduracağam!
  Bayden təbəssümlə qeyd etdi:
  - Mediamız daha azaddır. Və bir müddət Rusiyaya qarşı hücumlar ola bilər. Amma sən qarşılaşmayacaqsan, biz də qarışmayacağıq!
  Mixail Vladimiroviç qeyd etdi:
  - Putinin dəfnində daha çox danışacağıq... Mübahisəli məsələləri müzakirə edəcəyik. Hər halda, Çar Vladimirdən fərqli olaraq, Çinin nə qədər təhlükəli olduğunu başa düşürəm. Və onu birlikdə dayandırmalıyıq!
  Amerika Birləşmiş Ştatlarının Prezidenti razılaşdı:
  - Nə yaxşı ki, anlayış var! Ancaq özünüzü elə aparmağa çalışın ki, hamı Rusiyanın yaxşıya doğru dəyişdiyini görsün!
  Mişustin təsdiqləyib:
  - Mən artıq Aleksey Navalnı üçün əfv imzalamışam və bu sizə bir siqnaldır - biz artıq fərqliyik!
  Vladimir Putinin dəfn mərasimindən sonra məqbərəyə qoyuldu
  Vladimir Putinin tabutu isə qızıl yarpaqlı brilyantlarla qalın haşiyələnib. Və gözəl və zəngindir.
  Dünyanın hər yerindən qonaqlar gəldi. O cümlədən Çindən, ABŞ-dan, Ukraynadan və s.
  Mişustin söz verdiyi kimi Baydenlə görüş keçirib. Amma bundan əvvəl o, yoldaş Si Cinpinlə də görüşüb. O, çinli dostunu inandırmağa çalışırdı ki, Rusiya hələ də Səma İmperiyasının müttəfiqidir və heç nə dəyişməyəcək. Lakin Mixail Vladimiroviç konkretlikdən yayındı. Çin indiyə qədər Rusiyadan əlavə heç nə tələb etməyib, amma olsun. Baxmayaraq ki, Si Tszinpin Rusiyanın hərbi sirləri və texnologiyalarını Çinlə bölüşə biləcəyinə, həmçinin neft və qazın qiymətlərini aşağı sala biləcəyinə eyham vurmuşdu. Necə ki, Çin pandemiyadan sonra çox güclü olub və onların belə resursları var...
  Mişustin hiss edirdi ki, çinlilər Rusiyaya təzyiqləri artıracaqlar. Üstəlik, daha çox güc və daha çox təkəbbür. Si Cinpinq prezident səlahiyyətlərini icra edəni Çinə səfərə və oradakı bəzi mübahisəli məsələləri müzakirə etməyə dəvət edib.
  Görünür ki, Çin Xalq Respublikasının sədri Mişustinə bərabər deyilmiş kimi baxır və açıq-aydın onu yaxşıca sıxmağa hazırlaşır. Və gözlərində daha çox soyuqluq var. Xi Jinping tezliklə üçüncü müddətə namizəd olacaq - Den Syaopinin ənənəsinə zidd olaraq. Və buna qarşı, partiyanın əhəmiyyətli bir hissəsi o qədər də böyük yoldaş Xi deyil ki, iki müddət pozulur. Xarici siyasətdə qətiyyətsiz lider sayılan Çin prezidenti təbii ki, Rusiyaya təzyiq etmək istəyir. Üstəlik, siyasi mənada və xalq sevgisi baxımından varis sələfindən zəifdir.
  Si Tszinpin nəyə qadir olduğunu göstərmək və Rusiyanı rusların sadəcə kiçik tərəfdaş olduqlarını əyləndirmək istəyir.
  Mişustin bunu hiss etdi. Stalinin ölümündən sonra Mao Tszedonun SSRİ-yə təzyiqini kəskin şəkildə artırdığı və daha sərt və barışmaz hala gəldiyi zaman olduğu kimi.
  Baydenlə görüşdə Mixail Vladimiroviç özünə inamlı görünməyə çalışsa da, əlləri titrəyirdi.
  ABŞ prezidenti salamladı. Və danışmağa başladılar.
  Mişustin dedi:
  - Biz Rusiyayıq - bu, silah və xammal zavodudur! Və eyni zamanda çox böyük elmi potensiala malikdir. Dünyanı sabit və firavan saxlamaq bizim borcumuzdur.
  Bayden bununla razılaşdı:
  - Təbii ki, Rusiya güclü ölkədir və dünya gücüdür. Və biz dost olmalı və dünyanı bir yerdə saxlamalıyıq!
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən başını tərpətdi.
  Bəli, cənab Joe! Amma bunun üçün ictimai rəyi qarşılıqlı yaradıcılığa kökləmək lazımdır. Siz bizə toxunmamalısınız, amma biz sizə toxunmamalıyıq!
  ABŞ prezidenti qeyd edib:
  - Bizim azad mətbuatımız var!
  Mişustin başını tərpətdi.
  - Və biz formal olaraq azadıq! Ancaq faktiki asılılıq həmişə mövcuddur!
  Bayden qeyd etdi:
  - Jurnalistlərinizi saxlayın, bizimkiləri saxlamaq bizim üçün asan olar!
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən deyib:
  - Hücumsuz qarşılıqlı qərar olacaq!
  ABŞ prezidenti məntiqlə qeyd etdi:
  - Təkcə bu kifayət deyil! Bizə ortaq Amerika-Rusiya dostluğu lazımdır! Bir-birimizə qarşı çıxmayaq!
  Və əksinə, dostluq bayramlarını təriflədilər və mübadiləsi etdilər!
  Mişustin bununla razılaşdı:
  - Elə olsun! Biz öz mövqelərimizi bağlayacağıq! Mən ABŞ-a uşaqlardan ibarət nümayəndə heyəti göndərəcəyəm!
  Bayden başını tərpətdi və qeyd etdi:
  - Bəli və Dima Yakovlevin qanunu ləğv edilməlidir. O, Amerika xalqını və mediasını çox təhqir edir!
  Prezident səlahiyyətlərini icra edən başını tərpətərək razılaşdı.
  - Ləğv et cənab prezident! Sən və mən Joe ilə əbədi dostlarıq! Xələfinizlə dost olacağam, kim olursa olsun!
  ABŞ prezidenti mahiyyətcə soruşdu:
  - Rusiya prezidenti postuna seçkilərdə qalib gələ bilərsinizmi?
  Mişustin razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Necə səs verdikləri önəmli deyil - necə düşündükləri önəmlidir! Mən qalib olacağam və yeni kursum daha müdrik olacaq!
  Bayden qeyd etdi:
  - Biz sizə seçkilərdə kömək edə bilərik!
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən qeyd edib:
  - Burada əsas odur ki, qarışmayasan! Düşmən, xüsusilə kommunistlər də anti-Qərb ritorikasından istifadə edirlər. Qərblə çox güclü yaxınlaşmadan təbliğat məqsədləri üçün istifadə edə bilərlər. Burada əsas odur ki, siz onlara ABŞ-ı tənqid etməyə əsas vermirsiniz. Xüsusilə, Əfqanıstanda sizə kömək etməyə hazırıq. Bu işdə təcrübəmiz var və Rusiyanın qarnında Taliban bizə lazım deyil!
  ABŞ prezidenti ah çəkərək dedi:
  Bu müharibə çox uzun sürdü. Amerikalıların böyük əksəriyyəti hesab edir ki, bizim orada işimiz yoxdur! Doğrudan da, bu ölkədəki əsgərlərimizin hər birinə niyə bir milyon dollar xərcləməliyik!
  Mişustin başını tərpətdi və burnunu iyləməklə qeyd etdi:
  - Bəli, səni başa düşürəm! Bizdə Ukraynaya qarşı tənqidlər də artıb. Və bu çox aqressiv tənqiddir! Xüsusilə yeni kommunist ulduzu Nikolay Bondarenko tərəfdən! Bu əsl canavardır!
  Bayden təbəssümlə qeyd etdi:
  - Onu Navalnı kimi həbs edə bilərsiniz!
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən qeyd edib:
  - Düzdü, biz Navalnı azad etməyə gedirik! Mən artıq onun əfvinə imza atmışam!
  ABŞ prezidenti başını tərpətərək razılaşdı.
  - Bu yaxşıdır! Bu, bizim yeni, Rusiya rəhbərliyinin xeyrinə təbliğat aparmağımızı asanlaşdıracaq!
  Mişustin gülümsəyərək başını tərpətdi:
  -Yaxşı olacaq dostum!
  Bayden ah çəkərək qeyd etdi:
  - Təəssüf ki, Amerika Birləşmiş Ştatlarının prezidenti çox qocalıb və onun çox qalmayıb! Bu vəziyyətdə uzunmüddətli əlaqələr sistemi lazımdır!
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən qeyd edib:
  - Mənim Putinin yolunu təkrarlamaq və müddətlərimi sıfırlamağa həvəsim yoxdur! Amma əsas partiyadır, onun əhval-ruhiyyəsidir, lider isə ikinci dərəcəlidir!
  Amerika Birləşmiş Ştatlarının Prezidenti razılaşdı:
  - Bəli, partiya və sistem ilkindir! Və bu baxımdan, yaşaya bilən bir sistem işləsək, əbədi olaraq birlikdə olacağıq!
  Mişustin başını tərpətdi və dedi:
  - İctimai rəy yetişəndə biz NATO-ya, G8-ə, hətta Avropa Birliyinə də daxil olacağıq! Ümid edirəm AB gələcək olacaq!
  Bayden təsdiqlədi:
  - Bəli, biz Avro-Amerika-Asiya birliyini yaradacağıq! Gələcək dünyanın siyasi qloballaşmasında olacaq! Axı qloballaşma mütərəqqi prosesdir, elə deyilmi?
  Prezident əvəzi razılaşdı:
  - Şübhəsiz ki, mütərəqqi! Çoxqütblü dünyanın tərəfdarı olan Putindən fərqli olaraq bunu başa düşürəm!
  ABŞ prezidenti məntiqlə qeyd etdi:
  - Çoxqütblü dünya çıxılmaz nöqtədir! Yalnız siyasi qlobalizmdə bəşəriyyətin xilası, qarşılıqlı məhvdən!
  Mişustin aqressiv şəkildə başını buladı.
  - Böyük və qarşılıqlı məhv! Axı bizim bir planetimiz var və hamımız insanıq! Biz dost olmalıyıq! Amma Putin orta əsrlərdə öz ideyalarında qaldı!
  Bayden soruşdu:
  - Bəs niyə onun tabutunu brilyantlarla zibillədin?
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən şəxs güldü:
  - Təbii ki, çoxdur! Amma biz kütlənin instinktləri ilə oynayırıq. Vladimir Putin sözün əsl mənasında müqəddəsləşdirildi və canlı tanrıya çevrildi! Və bu nəzərə alınmalıdır! Ancaq tezliklə dop azalacaq və millətin yeni lideri olacaq! Və iyirminci qurultay gəlir!
  ABŞ prezidenti gülərək cavab verdi:
  - İyirminci qurultay! Bu yaxşıdır! Rusiya düzgün istiqamətdə irəliləyir! Və təbii ki, siz seçin...
  Mişustin əminliklə dedi:
  - Mən barbarlığa qarşı sivilizasiyanı seçirəm!
  Bayden təsdiqləyərək başını tərpətdi.
  - Deməsəm yaxşıdır!
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən qeyd edib:
  - Almazda olsun, amma yenə də bu Putin tabutdadır! Qızıl isə onu yaşatmayacaq! Beləliklə, indi mən kralam! Mən isə taxtımı heç kimə verməyəcəyəm!
  ABŞ prezidenti təbəssümlə dedi:
  - Taxt yoxdur - biz sadəcə xalqın xidmətçisiyik!
  Mişustin bununla razılaşdı:
  - Bəli, biz xalqın nökəriyik, amma nədənsə sahibləri incitməyə başladılar!
  Bayden aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Krallar dövrü köhnəlib! Prezident ilk növbədə xalqın xidmətçisidir!
  ABŞ prezidenti isə bir az şirə içdi... Mişustin qırmızı şəraba üstünlük verdi. Onu gözəl qızlar gətirmişdilər.
  Fasilə oldu... Mişustin qeyd etdi:
  - Rusiya prezidentinin dəfn mərasimində hər şeyi müzakirə etmək mümkün deyil. Mən xalq tərəfindən prezident seçilənə qədər əllərim bağlıdır. Dərhal ABŞ-la yaxınlaşmağa getmək təhlükəlidir. Burada lazımsız ifrata varmadan, müdrik və ağlabatan hərəkət etməlisiniz!
  Bayden razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bəli, tələsmirik! Bəs Ukrayna?
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən, təmkinlə dedi:
  - Biz onlarla iqtisadi əlaqələri bərpa etməliyik və ilk növbədə. Və sonra mübahisəli məsələləri həll edin! Münasibətləri gərginləşdirənə qədər!
  ABŞ prezidenti qeyd edib:
  - Amma Minsk razılaşmalarına yenidən baxılmalıdır! Və Ukrayna tərəfinin təkid etdiyi bir sıra dəyişikliklər edin!
  Mişustin təsdiqləyib:
  - Biz bunu həyata keçirməyə çalışacağıq. İşləyəcək. Unutma ki, mən özüm sadəcə aktyorluq edirəm və özümü gücləndirməyə vaxtım olmayıb! Başa düşmək lazımdır ki, eyni Şoyqu və Medvedev və digər təhlükəsizlik məmurları hələ mənim himayələrim deyil! Və özlərini göstərə bilərlər!
  Bayden razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Anladım! Mən çalışacağam ki, hər şeyi diqqətlə edim və yeni Rusiya hökumətinə zərər verməyim. Bizə gənc və istedadlı kommunistin gəlişi lazım deyil! İntellektual yardım istəyirsiniz?
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən qeyd edib:
  - Kifayət qədər ağıllı adamlarımız var! Bununla belə, təcrübəmizdən bir şey faydalı ola bilər .... Yəni, Amerika təcrübənizdən məni bağışlayın!
  ABŞ prezidenti xatırladıb:
  - Hətta bir vaxtlar Yeltsinə kömək etmişik! Əgər bizim siyasi texnologiyalarımız olmasaydı, bu, seçkilərdə böyük uğursuzluq olardı. Və beləliklə, kommunistlərlə fərqi bağlaya bildilər və sonra daha bir neçə bülleten atdılar. Üstəlik, Alexander Lebed sakatatlarla alınıb! Onlar keçilməz bir bataqlıqdan keçmək üçün dahiyanə bir əməliyyat və əsl möcüzələr həyata keçirdilər!
  Mişustin saxta dişlərini göstərərək qeyd etdi:
  - Hökumətimizin nüfuzu böyükdür! Xalq isə hələ kommunistlərin qayıdışına hazır deyil! Və inşallah heç vaxt olmayacaq! Və hamını divara sürtəcəyik!
  Bayden güldü və cavab verdi:
  - Bu da yaxşıdır! Mən döyüşü sevirəm!
  Ayrılanda hər iki hökmdar əl sıxdı və ayrıldı ...
  Mişustin Putinin məqbərəsində gəlinlə bağlı Zelenski ilə də qısa görüş keçirib. Ukrayna prezidenti sevincli görünürdü, axır ki, ölkəsinin əsas düşməni həlak olub. Müzakirə olduqca tez keçdi. Bəzi iqtisadi əlaqələr elə yerindəcə imzalandı.
  Mişustin qeyd etdi:
  - Donbass bizə lazım deyil! Kömürünüzü qoymağa yer yoxdur! Niyə biz cəhd etməliyik və onlara abunə olmalıyıq!
  Zelenski qeyd edib:
  - Siz sadəcə bizə qarışmayın - Donbass problemini özümüz həll edəcəyik!
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən gülərək dedi:
  - Şübhə edirəm ki, biz sizə qarışmasaq belə, onları güclə məğlub edə biləcəksiniz! Mən buna çox şübhə edirəm!
  Ukrayna prezidenti gülümsəyərək cavab verdi:
  - Amerika və NATO bizə kömək edəcək. İnanın, ukraynalılar ruslardan pis döyüşməyi bilirlər! Kliçko qardaşlarını xatırlayın!
  Mişustin qaşlarını çatdı. Artıq ehtiyata və ya şöhrət zalına yazılan Vladimir Kliçko gözlənilmədən rinqə qayıtdı, baxmayaraq ki, hamı artıq onu gözləməkdən yorulmuşdu. Və o, dörd versiyada keçmiş dünya çempionu Ruizlə döyüşdü. Və o, nisbətən gənc bir boksçunu nokauta güclü zərbə ilə göndərdi.
  Bu, boks dünyasında böyük səs-küyə səbəb oldu. İndi Vladimir Kliçko Tayson Fyuri ilə revanş döyüşündə döyüşməlidir! Və əlbəttə ki, əladır! Və Vladimir Kliçko qisas alsa, o, əsl əfsanəyə çevriləcək! Və Formanın rekordunu qırdı! Və sonra Usyk və Lomachenko var - həm də ulduzlar!
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən şəxs gülərək cavab verdi:
  - Tələsməsən yaxşı olar! Gəlin bu problemi həll edək! Burada bəzi kompromislər mümkündür, xüsusən də bura qanuni Ukrayna ərazisidir. Biz isə separatçılara böyük təzyiq göstərə bilərik!
  Zelenski bununla razılaşdı:
  - Əlbəttə, buna sülh yolu ilə nail olmaq daha yaxşıdır! Beləliklə, ümid edirəm ki, biz birlikdə olacağıq!
  Mişustin qışqırdı:
  Biz sülh, dostluq tərəfdarıyıq,
  Dünyanın gülüşü üçün...
  Görüşlərin səmimiliyinə görə!
  Və yerindəcə nəsə imzalandı... Zelenski söz verdi ki, Radanı cilovlayacaq və rus dili ilə bağlı qanunu yumşaldacaq.
  Mişustin də öz növbəsində qaz və neftə endirimlər etdi. Eyni zamanda hər iki tərəf əl sıxdı.
  Rusiya prezidenti səlahiyyətlərini icra edən də konstitusiyaya yeni düzəlişlər təklif edib. Məhkəmənin hökmü ilə on dörd yaşından və məhbusların səsvermə hüququ. Həm də vitse-prezident vəzifəsini təsis edin. Onu daha sabit siyasi sistemə çevirmək. Və sonra Vladimir Vladimiroviç Putin əyildi. Bununla belə, o, bir neçə il ərzində çox yorğun görünürdü. Və bu, böyük sürpriz olmadı.
  Artıq dəliliyə düçar olmuş yaşlı Zyuqanovu devirən Nikolay Bondarenko fenomeni daha çox narahatlıq doğurdu. Əgər Navalnı, şübhəsiz ki, güclü liderdirsə, lakin xalq arasında o qədər də populyar liberal deyilsə, deməli, Bondarenko kommunistlərə rəhbərlik edirdi - bu, böyük güc və populyarlıqdır.
  Gennadi Zyuqanov doğrudan da elə müxalifətdir ki, istənilən hakimiyyətə hədiyyədir: qoca, xəstə və qocalıq! Və hətta 90-cı illərdə də çox mühafizəkar və arxaik görünür. Lakin artıq 21-ci əsrin üçüncü onilliyi geridə qaldı və kommunistlərə şübhəsiz ki, yeni lider lazımdır və bunu kor olmayan hər kəs görür!
  İndi də Kremlin kabusu gerçəkləşdi və kommunistlərin həqiqi və gənci var, döyüşçü bir döyüşçü meydana çıxdı!
  Və bu, əlbəttə ki, ciddidir. 2022-ci il Rusiyada növbədənkənar prezident seçkiləri ili oldu. Və hakim elitanı çox ciddi sınaqlar gözləyirdi. Bu dəfə zəif və qoca Züqanov artıq hakimiyyət namizədinin sparrinq tərəfdaşı ola bilməzdi. Baxmayaraq ki, ən yaxşı rəqib tapıla bilməz. Zyuqanov danışanda insanlar əsnəmək, hətta qusmaq istəyirlər. Və Qrudinindən fırıldaqçı və yaramaz düzəltdilər. Bundan əlavə, Pavel Grudinin də artıq gənc deyil. Və hər halda, Mixail Mişustindən daha yaşlı. Və onunla döyüşmək də rahat olardı.
  Lakin Zyuqanov o qədər də sadə deyil və Kommunist Partiyasından prezidentliyə keçdi. Və Nikolay Bondarenkonun polis kimi vəzifədə günah axtarmasının qarşısı alına bilər.
  elə deyilmi? Gennadi Zyuqanov sparrinq partnyoru kimi hədiyyədir.
  Jirinovski çox darıxıb.
  Mixail Mişustin ölümündən sonra Vladimir Volfoviç Jirinovskini Rusiya Qəhrəmanı ulduzu ilə təltif etdi və eyni zamanda general-polkovnik rütbəsinə layiq görüldü.
  Liberal Demokrat Partiyasında bu müsbət qarşılandı. Və Rusiyada keçiriləcək prezident seçkilərində Mixail Mişustini dəstəkləyəcəklərini açıqladılar.
  Amma kommunistlər çox hiyləgərdirlər. Yaşlı qoca Zyuqanovdan başqa, gözlənilmədən Valentin Konovalov da Xakasiya qubernatoru kimi prezidentliyə namizəd göstərilib.
  Üstəlik, reytinqin lideri olacaq şəxsə köməklik göstəriləcəyi ilə bağlı razılaşma var idi. Və qarşılıqlı geri çəkilmə aparılacaq.
  Gennadi Zyuqanov çox yaşlı və arıq görünürdü.
  Və o, prezidentlik üçün hara getməlidir.
  Artıq qırxdan çox namizəd imza toplayıb və Ukraynanın rekordunun qırılacağı gözlənilirdi. Həqiqətən də sərinləşdi və mübarizə şiddətli oldu.
  Mixail Mişustin əlavə səs toplamaq üçün gecələr spirtli içkilərin, eləcə də müxtəlif yerlərdə səyahət pivələrinin, pivə satışına icazə verib.
  Tütün əleyhinə qanun da yumşaldıldı. Üstəlik, xüsusilə ən çox pozulduğu və ya ona nəzarət etmək daha çətin olduğu yerlərdə əhəmiyyətli dərəcədə yumşaldıldı.
  Televiziyada pivə reklamının geri qaytarılması qərara alınıb. Özəl qəzetləri xoşbəxt saxlamaq üçün onlara spirtli içki və tütünü reklam etməyə icazə verildi.
  Mixail Mişustin bir sıra azadlıqların və şaquli liberallaşmanın qaytarıldığını elan etdi.
  Xüsusilə, yüngül narkotiklərin yayılmasına və fahişəliyə görə cəzalar yüngülləşdirilib.
  Qumar biznesi yenidən qanuniləşdirildi.
  Mixail Mişustin hətta qumarxana qadağasını özü orada çox şeyi israf edən cənab Medvedevin axmaqlığı adlandırdı.
  İndi o, Rusiyanın hörmətli vətəndaşlarını geri qaytarmaq istəyir. Və sair...
  Mixail Mişustin sükanı idarə etməyə başladı. Xüsusilə, araq üçün hədəfləri aşağı saldı. Və reklam pivəsi yenidən televiziyada göründü. Həm də daha çox.
  Liberallaşma var idi.
  Və əqidəsindən asılı olmayaraq qubernatorların iyirmi bir yaşından seçilməsi təklif olunurdu. Bu da yeni süpürgə oldu, artıq başqa cür təbaşir idi.
  Mixail Mişustin dedi:
  - Azadlıq və sərvətiniz olacaq!
  Eyni zamanda, məmurların və dövlət qulluqçularının maaşları da qaldırılıb. Və rubl hətta valyuta intervensiyalarına görə möhkəmlənib. Çox işlər görüldü.
  Amma təbii ki, inflyasiya havaya qalxıb. Mixail Mişustin yoxsullardan vergiləri on faizə endirdi. Amma hələ varlılar üçün yığmağa başlamayıb. Və bir az da rahatla...
  Sosial siyasət mübahisəli oldu...
  Moskvada yeni oyunlar və yarışlar təşkil etmək qərarına gəldilər. Və bu həqiqətən ciddidir. Xüsusilə, alternativ Olimpiya Oyunlarının keçirilməsi. Xərclərdən asılı olmayaraq.
  Mixail Mişustinin digər layihələri. Burada, məsələn, bir fikir də var: dünyada ilk literbol yarışını keçirmək: kim bir dəqiqədə daha çox araq içir! Rusların həqiqətən bütün mükafatları götürə biləcəyi yer budur.
  Mişustin axmaq deyil ki, özü içsin! Bir stəkan araq götürüb yıxdı. Və o, bir anda üç qaşıq yıxılan qara kürü yedi. Və sonra kart oynadı
  tullamaq.
  Sonra Mixail Mişustin Leptslə birlikdə oxumağa çalışdı. Təəssüf ki, elm hələ Kobzonu dirildə bilmədi.
  Ancaq Rusiya prezidenti səlahiyyətlərini icra edən Vladimir Putinin də diriləcəyini düşünüb titrədi. Amma mən özüm padşah olmaq istəyirdim, ya da kral!
  Mixail Mişustin qızlarla eyni şirkətdə lentə alınıb və o, sərin cücələrlə əhatə olunub.
  Rusiya prezidentinin səlahiyyətlərini icra edən şəxs belə bir şüar irəli sürüb: insan siması ilə kapitalizm qurun! Və hər bir kişinin bir qadına sərbəst girişi var!
  Və bu, həvəsin artmasına səbəb oldu ... Xüsusilə Mixail Mişustin "Kuklalar" proqramının buraxılışını bərpa etdikdə. Üstəlik, bu yaxşı dezinformasiyadır. Aleksey Kuznetsovu tam axmaq kimi göstərə bilərsiniz. Baxmayaraq ki, "Kuklalarda" bütün müxalifət pozula bilər.
  Mixail Mişustin özünü döyüşçü kimi göstərdi.
  Məsələn, onsuz da pivə və dükanlarda olan siqaret və pivə günün istənilən vaxtı satıla bilər. Və bunun son dərəcə sərin olduğu ilə razılaşacaqsınız. Mixail Mişustin yenə maraqlı fikirləri irəli sürür.
  Məsələn, uşaqlar idman klublarına getsələr, valideynlərə pul ödəyin. Yəni təkcə təlim pulsuz deyil, həm də bölməyə daxil olmaq üçün pulludur.
  Sağlam həyat tərzinin bir növ təbliğatı. Pivə və spirt indi hər küncdə olduğu halda. Və içmək istəsən - belə iç!
  Və siqaret çəkməyin zərəri yoxdur. Marixuanaya görə cəzalar azaldılıb. Üstəlik, beynəlxalq təcrübəyə və BMT-nin qətnaməsinə istinad edərək. Xüsusilə, onsuz da yüngül narkotiklərin daşınmasına görə həbs olmadan yalnız cərimə.
  Ümumiyyətlə, Mixail Mişustin cəzanın yüngülləşdirilməsi üçün cinayət məcəlləsinə bir sıra əlavələr edib. Xüsusilə həddindən artıq olduqları yerlərdə. Xüsusilə qeyri-zorakı cinayətlər üçün. Kimi və burada çox uzağa getmək lazım deyil.
  Bəli və qadınların zorlanması elə bir cinayətdir ki, orada zorakılığın olub-olmadığını anlamaq çətindir, yoxsa qadının özü kəndlini aldadıb, sonra da bir bəyanat cızıb. Hər halda, bu iş üzrə cəza yüngülləşdirilib. Amma kişi və kişi tərəfindən zorlama hətta sərtləşdi.
  Burada Rusiyanın müdrik prezidenti vəzifəsini icra edən fəsadlara diqqət çəkdi. Əslində, yaxşı, qadını sikiblər, ona nə olub? Yalnız mərhəmət və sevgi. Bir kişi zorlanırsa, çoxları onunla əl sıxışmaz. Və zonada belə bir xoruz var. Oğruların qanunlarına zidd olaraq zorlansa belə!
  Mixail Mişustin də razılıq müddətini on dörd ilə qədər azaldıb. Yaponiyada ümumiyyətlə on üç yaşında olduğuna istinad edərək. Və yeniyetmələr üçün böyüklər və təcrübəli insanlarla cinsi təcrübə əldə etmək daha yaxşıdır. Bu, ümumiyyətlə, anlayışlı kişilər tərəfindən qəbul edilir. Beləliklə, bir növ cinsi liberallaşma.
  Eyni zamanda eynicinsli nikahları qanuniləşdirmək mümkündür. Konstitusiya hər zaman hüquqşünaslar tərəfindən prezidentin istədiyi kimi şərh edilə bilər.
  Hər halda geylər bunu yüksək qiymətləndiriblər. Avropada isə Mixail Mişustinə münasibət daha da istiləşib.
  Qoy münafiqlər sussunlar. Putin diktaturasından sonra vaxt gəldi - azadlıq!
  Və hər şeydə boşluq! O cümlədən, Mixail Qorbaçova böyük abidə ucaldılıb. Amma Putinin şəxsiyyətinə pərəstiş qurumağa başladı. O, getdikcə daha çox tənqid olunurdu.
  Mixail Vladimiroviç, Mixail Sergeeviç kimi, daha çox şəxsi azadlığa arxalanmağa başladı. Daha çox icazə veriləndə. Bir kazino kimi? Bəs niyə olmasın? Bu, Putinin dövründə sıfır il idi. Medvedin başına ancaq ikiüzlülük dəydi.
  Mixail Mişustin məmurlara sümük atdı: indi onlara on min dollara qədər hədiyyələr almağa icazə verildi. Bu da təbii ki, aparatda sevincə səbəb oldu.
  Əslində boş vaxtlar olub. İmperator sərtliyi azadlıqla əvəz olunmağa başladı. Və yenə də ekranlarda çılpaq qadın döşləri peyda oldu.
  Və təkcə bu deyil. Orduda qanuni fahişəxanalar yarandı. Hər bir əsgər kupon üçün qızlarla sevişmək hüququ aldı. Bu, əlbəttə ki, demokratiyanın böyük nailiyyətidir. Hətta həbsxanalarda, koloniyalarda, istintaq təcridxanalarında qızların yanına getmək mümkün idi. Xüsusilə Mixail Mişustin sevgi kahinlərinin yetkinlik yaşına çatmayanlar koloniyalarında olmasını təkid edirdi. Oğlanlar oğlanları zorlamasınlar, qadınlarla birlikdə olsunlar.
  Sonra gənc zonalarda xoruzlar olmayacaq.
  Eyni oxşarlıq da xeyli razılığa səbəb oldu. Və eyni zamanda qınama.
  Baxmayaraq ki, Mixail Mişustinin şüarı: şaquli liberallaşma və daha çox azadlıq xüsusilə gənclər arasında populyar olardı. Rusiyanın yeni prezidentini qarşılamaq üçün bütün izdiham toplandı!
  Mixail Mişustin təkcə özü üçün deyil, daha çox azadlıq istəyən bir insandır. Sosializm dövrünün qadağalarından iyrənirdi. Solçuların mövqelərinin güclənməsinə reaksiya isə təbliğatda antikommunizm idi. Və böyüməyə davam etdi ...
  Beyindən sümüyə qədər burjua olan Mixail Mişustin indi klassik kapitalizm və tam azadlıq istəyirdi.
  . EPİLOQ
  Mixail-Vladimir Qorbaçov-Putin İrandakı döyüşləri diqqətlə izləyirdi. SSRİ ordusu paytaxt Tehrana basqın etməyə başladı. Beləliklə, böyük bir ölkənin əsl fəthi baş verdi. Ərazi baxımından Ukraynadan da böyükdür.
  Mixail-Vladimir çox sevindi: o, fateh oldu. Və neftin qiyməti qalxdı. Bu isə hərbi xərcləri artırmağa imkan verdi.
  Qorbaçov-Putin hətta orduda xidmət müddətini 3 ildən 6 ilə qədər uzatmaq qərarına gəlib. Belə ki, əsgərlər texnikanı daha yaxşı mənimsəsinlər.
  Və bütün gecikmələri ləğv edin. Üstəlik, ruhi xəstəsənsə, tikinti batalyonuna get. Qoy mühakimə olunanlar xidmət etsinlər. Üstəlik, əgər on səkkiz yaşı tamam olursa, o zaman koloniyadan birbaşa orduya.
  Və sərindir!
  Mixail-Vladimir diktator oldu və bütün dünyanı təhdid etdi. Xüsusilə, artıq tərksilahdan söhbət getmirdi. Əksinə, Qorbaçov-Putin Amerikanı dünyanı çılpaq gəzdirməklə hədələdi.
  Siyasət belə oldu. Ən əsası isə militarizm və güc kultu.
  Və kobud diplomatiya.
  Və daha bir maraqlı fikir: orduda təkcə kişilər deyil, qadınlar da xidmət etsin.
  İndi isə on səkkiz yaşından qızlar əsgərliyə gedirlər. Və onlar mübarizə aparmalı və qalib gəlməlidirlər.
  Və bu əladır.
  Burada qızlar döyüşür, Tehrana hücum edir və böyük güc nümayiş etdirirlər;
  Bir altı qəhrəman, harada olmamış olsalar da və istənilən ordu ilə döyüşməyə hazırdırlar.
  Oleq Rıbaçenko sehrli qılınclarını yellədi. Pilotsuz təyyarələri yağ bıçaqları kimi uzadıb kəsdilər. Bundan sonra uşaq çılpaq barmaqları ilə partlayıcı ilə bir-iki noxud atıb.
  İran tankları partladı.
  Oğlan oxudu:
  - Rus qılınc dövrünə şöhrət!
  Marqarita da bıçaqlarını yellədi. Vertolyotlarla vuruldu. Və sonra qız çılpaq barmaqları ilə dağıdıcı iynələr atdı.
  Rəqibləri parçaladı və cırladı:
  Kommunizm naminə!
  Budur Nataşa hücumda... O, dini İranın aviasiyasını qılıncla necə vurur. Və düşmən təyyarələrini məhv edin. Sonra isə çılpaq ayaq barmaqları ilə şərq İran imperiyasının əsgərlərini parçalayaraq öldürücü bir bumeranq atacaq.
  Sonra da sanki göbəkdən ildırım çaxır. Və sonra büstqalterini atacaq və qırmızı məmə ucundan pulsar çıxaracaq.
  Xomeyni əsgərlərinin kütləsini parçalayacaq və nərildəyəcək:
  - Sovet xalqı dövrünə şöhrət!
  Və sonra Zoya vəhşi qəzəblə kəsdi. Həm də qılıncla uzadaraq, tankların qüllələrini kəsərək əzir.
  Və sonra yanan bir maddə kimi çılpaq ayaqların barmaqları işə salınacaq. Və sonra çılpaq dabandan ölüm hədiyyəsi gedəcək.
  Qırmızı nipples isə helikopterlərdə şimşək çaxmağı buraxacaq. Və sonra göbəkdən ölümcül bir şey çıxacaq.
  Avqustin də bunun üçün mübarizə aparır. O qız ölümcüldür. Və yaqut məmələrindən ildırım. Və çılpaq ayaq barmaqları pulsarlar atır. Və göbəkdən gələn bir şüa ilə o, Xomeyninin qoşunlarına ölümcül şəkildə əlavə edildi.
  Və dil göstərəcək və hönkürəcək:
  - Ana Rusiya üçün!
  Beləliklə, Svetlana döyüşdə çox aqressivdir. Və onun qılıncları uzanaraq həm təyyarələri, həm də tankları kəsdi.
  Və çiyələk məməsindən ümumi ölüm axınlarını necə buraxacaq. Və sonra onların göbəkləri öldürücü zərbə ilə öldürüləcək. Və onun yalın ayaqlarından sonra elə istifadə edəcəklər ki, çoxlu düşmənlər parçalansın. İran bölgü altına düşdü. Güc qazanmağın çətin olduğunu hər kəsə sübut etmək.
  Xüsusən də Rusiya, daha doğrusu, SSRİ Qərbdə farsların əsas qüvvələrini buxovlamış İraqın tərəfində olanda. Ancaq Rusiya hələ də pravoslav və eyni zamanda ateistdir və buna görə də İraqa çox da yaxın deyil.
  Diktator Xomeyni, sən yanlış insanlara hücum etdin.
  Oleq Rıbaçenko İranın pilotsuz təyyarələrinə və təyyarələrinə kəskin şəkildə uzanan qılınclarla zərbə endirib və onları kəsib. Sonra uşaqların ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə düşmən tanklarının kütləsini əridən ölümcül, dağıdıcı bir ildırım buraxdı.
  Və sonra terminator oğlan fit çalır. Və qarğa kütləsi huşunu itirdi və diktator Xomeyninin İran ordusunun üzərinə düşdü.
  Oğlan qışqırdı:
  - Rusiyanın müttəfiqləri üçün!
  Marqarita Korşunova da çarəsiz və cəsarətlə döyüşür. Qılınclarla dəyirman işlədir. Sonra onun çılpaq qız ayaqları əsl və təhlükəli ölümün hədiyyəsini təqdim edir.
  Sonra qız göbəyindən axıntı vuraraq, İran tank və təyyarələrini buxarlandıracaq.
  Sonra marqarita necə fit çalmaq. Qarğalar isə İran əsgərlərinin başına xalça kimi düşəcək. Və onlar həqiqətən qüllələri yarıb qanadlarını qoparacaqlar.
  Qız qışqırdı:
  - Sülh təşəbbüslərimizə və pravoslav qardaşlığına görə.
  Nataşa yenə ümidsiz bir hücuma keçdi. Onun qılıncları böyük dağıntılara səbəb olur. Və o qədər təyyarə və tanklar kəsildi. Və sonra çılpaq ayaq barmaqları məhv noxudları atacaq və bir çox rəqibi parçalayacaq, tanklardan qüllələri qoparacaq. Və sonra qırmızı məmə olan qız pulsar ilə Xomeyninin ordusunda döyür.
  Və sonra göbəkdən bir şimşək çaxır, belə ölümcül. Və sonda Veneranın qoynundan magoplasma axını necə uçacaq.
  Döyüşçü qışqırdı:
  - Müttəfiqlərimiz üçün!
  Sonra Zoyanı kəsir. Döyüşən qız helikopter texnikasından istifadə edir. Və sonra onun çılpaq ayaqları sanki ölüm hədiyyəsini yayır. Və qırmızı məmələrdən öldürücü ildırımlar uçur, rəqibləri vurur. Və sonra pulsarların göbək axınlarından.
  Veneranın mağarasından isə İran əsgərlərinin və təyyarələri olan tankların məhv edilməsinin yeni hissələri.
  Qız qışqırdı:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Avqustin şimşək çaxması kimi yenidən fəaliyyətə başladı. İndi də onun qılıncları saqqal kimi kökündən kəsilir. Və çılpaq ayaq barmaqları tamamilə məhv olmaq hədiyyəsini atır. Və sonra lazer şüaları İran tanklarını və təyyarələrini kəsən yaqut nipellərdən uçur.
  Ancaq göbəkdən ildırım məhv olacaq.
  Beləcə Veneranın qoynundan cəhənnəm ölüm sunamisi gələcək, Sovet İttifaqına hücum edən hər şeyə şübhəsiz ölüm gətirəcək - baxmayaraq ki, bu halda İrana hücum edən Qorbaçov-Putin idi. Təyyarələrin, tankların, dronların kütləsi tamamilə yandı.
  Qız qəzəblə oxudu:
  - Gəlin birlikdə Rusiya, daha dəqiqi SSRİ və İraq üçün içək!
  Svetlana da döyüşdə daha qızğındır. Və zərrə qədər yazığı gəlmədən Xomeyninin qoşunlarını kəsir. Və çılpaq barmaqları ilə məhv noxudları atır, düşməni darmadağın edir.
  Və inqilabi İranın tank və təyyarələrinin kütləsini aşmış çiyələk məmələrindən tam məhvedici axınlar çıxır. Hətta rulonlar da hər tərəfə uçurdu.
  Göbəkdən isə Xomeyninin bir çox döyüşçüsünü əridən bütöv bir ildırım axını.
  Və sonra da Veneranın qoynunda, sehrli plazmanın gelgit dalğası uçacaq və Xomeyninin qoşunları sona çatacaq.
  Svetlana qışqırdı:
  - Rus Məsihinin izzətinə qılınc üçün!
  Oleq Rıbaçenko və qızlar daha sonra iranlılarla böyük mübarizə aparıblar. Və güclü sehrdən istifadə etdilər. Hətta Veneranın qoynundan olan qızlar sehrli enerji axınları və sehrli sunami atdılar. Xomeyninin döyüşçüləri isə topla skittle kimi yıxıldılar.
  Oleq Rıbaçenko nəinki cəhənnəm islam tanklarını qılıncla doğrayıb, həm də fit çalıb. Və qarğalar İran təyyarələrini vurdu. Onları yerlə yeksan etdilər.
  Marqarita Korşunova da istədiyi kimi götürəcək, amma Qafqaz döyüşçülərinin qarşısını kəsərək dəyirmanı qılıncla idarə edəcək. Və sonra çılpaq ayaqları ilə güclü pulsarı götürüb işə salacaq.
  Və iranlıları darmadağın üsulu kimi məhv edir. Və qız necə fit çalır və qarğalar cəhənnəm İslam təyyarələrinə düşdü.
  Qız qışqırdı:
  - Bütün dünyada kommunizm naminə!
  Nataşa da iranlılara hücum edir. İndi onun qılıncları alınacaq və əyri şəkildə kəsiləcək. İndi onun yalın ayaqları düşmən maşınlarını parçalayan ölümcül bir şey atacaq.
  Bundan sonra, qırmızı məmələrdən olan qız isti, öldürücü pulsarları buraxacaq. Onlar İslam qoşunlarını vuracaqlar. Və qız da ildırımla inqilabçı iranlıları göbəyindən güllələyir. Və həqiqətən hamını qızardacaqlar, manqal edəcəklər.
  Ancaq Veneranın qoynundan enerji axını püskürəndə daha da sərindir. Və böyük bir iranlı kütləsini süpürüb aparın.
  Bu mavi saçlı xanımdır. Və nərilti:
  -Vətənə şöhrət!
  Və yenə qırmızı məmə ucundan, məhv hədiyyəsini buraxaraq, İran əsgərlərini öldürərək əlavə etdi:
  Kimin qarnı böyükdürsə acından öləcək!
  Zoya da kələm rəqibləri kimi doğradı. Onları çox rahatlıqla kəsdi, sanki qırxı çıxarırdı. Və çılpaq barmaqları ilə məhvedici bomba atdı. Və düşmənləri darmadağın etdi.
  Və sonra moruq məmələrindən guruldayır: tanklarda sağdan, təyyarələrdə soldan! Və rəqibləri çox effektiv şəkildə əzmək.
  Və sonra bir sıra ildırım boltlar ilə dəyirmi göbəkdən. Və Xomeyninin əsgərlərini yandırın, onları xırıltılara çevirin.
  Və sonra, Veneranın mağarasından, məhv enerjisinin bütöv bir tornadosu qalxacaq və uçacaq.
  Qız hazırcavab qışqırdı:
  - Uca uçan quş, burnunu qaldırmaz, buludlarda uçmaz!
  Avqustin birbaşa döyüşdə iştirak edir. Qız deyil, sadəcə bir pələng. Və sözün əsl mənasında düşmənləri pəncələri ilə yırtır. Və qılıncla şans verməyərək kəsir.
  İndi isə onun çılpaq ayaqları son dərəcə ölümcül məhv hədiyyəsini işə salır. Rəqibləri kiçik ləkələrə parçalamaq. Və ən kiçik bir qurtuluş şansından məhrum etmək.
  Ancaq şimşəklər yaqut məmələrindən uçur, sanki iranlıları kağız kimi yandırır.
  Və göbəkdən bir pulsar atılır. Və cəhənnəm İran tanklarını necə kəsir. Və onların qüllələrini yıxın.
  Və Veneranın qoynundan başqa bir sehrli plazma axını püskürür. Əgər onu yandırsa, Xomeyni qoşunları onu kifayət qədər tapmayacaqlar.
  Və döyüşçü öz-özünə deyir:
  - Aslan olmaq istəyən, canavar ovucu olmayan, quş hüququ ilə qalacaq!
  Svetlana yenidən hərəkətdədir. Qılınclarla metal kəsir. Və çılpaq barmaqları ilə ölümcül qumbaraatanları atır. İranlıları göz yaşı tökür, yandırır.
  Eyni zamanda, qız çiyələk məmələrindən ildırım göndərməyi unutmur.
  Ancaq göbəkdən püskürəcək, dağıdıcı və metal əriyəcək.
  Ancaq Veneranın mağarasından bir lazer şüası qalxacaq və uçacaq, bu da hamını götürüb kəsəcək.
  Və sonra hönkürür:
  - Quşların hüquqları ən çox ağılda eşşəklər, xarakterdə isə qoyunlar olur!
  Oleq Rıbaçenko titan gücünü nümayiş etdirərək çox inamlı mübarizəni davam etdirdi. Burada iranlıları qılıncla vurur. Və sonra, uşaqların ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə, o, öldürücü qumbaradan daha çox atacaq. Xomeyni əsgərlərinin bir kütləsini parçalayacaq.
  Bundan sonra uşaq fit çalacaq və qorxmuş qarğalar və qarğalar, sanki İslam Xomeyni üzərində, qoşunları götürüb uzanacaqlar. Və rəhm etmədən təyyarələri vurmağa başladılar.
  Oleq Rıbaçenko hazırcavab dedi:
  - Toyuq beyni olan qanadsız!
  Marqarita Korşunova qılıncları ilə dönər masalarını fırlamağa davam edirdi. O, tərəddüd etmədən iranlıları qırdı. Və eyni zamanda, çılpaq uşaq ayaqları ilə məhv hədiyyələri atdı. Və folqa yığını kimi cırıldı.
  Və necə fit çalacaq və qarğa cəhənnəm İslam qoşunlarının üzərinə düşəcək. Hamısı toz halına salınacaq. Və iranlılar quşların zərbələri altında olanda, daha çox sıxıldılar - onları əzdilər.
  Və Marqarita deyir:
  - Toyuq beyni və quş hüququ olan qartal kimi görünməyin!
  Nataşka qalxıb qılıncla vuracaq. Xomeyninin qoşunlarını kələmlərə doğrayın. Çılpaq ayaqla məhv hədiyyəsini atın. O, çoxlu iranlıları məhv edəcək və ciyərlərinin üstündə cığıltı verəcək:
  - Təbiətcə yaş toyuqsansa, aclıqdan quruyacaqsan!
  Və qırmızı məmələrdən ölümcül cərəyan boşalması çıxacaq. Çoxlu İran qoşununu məhv edəcək. Və sonra göbəkdən pulsar kimi hərəkət edəcək. Və bütün düşmənlər parça-parça olacaqlar.
  İndi isə Veneranın qoynundan hamını cəhənnəm plazması ilə yandıran sunami axını püskürəcək.
  Budur qız.
  Və Zoya, vəhşi hücumda, lazımsız fasilələr olmadan hamını döyür. Və ən kiçik parçalara kəsin. Sözün əsl mənasında yanmış parçaları tərk etmək. Çılpaq ayaqla inanılmaz dərəcədə dağıdıcı bir şey necə atılacaq. Və sonra ən təsirli ölümü və ümumi ölümü gətirən bir şey, qırmızı məmələrdən uçacaq.
  Və sonra belə bir vəhşi göbəkdən sıçrayacaq və pələng kimi sehrli plazmanı cıracaq.
  Və yekun olaraq, Venera mağarasından Xomeyni qoşunlarına heç bir şans vermədən əsl ölüm gətirən bir hədiyyə.
  Sonra qız qışqırdı:
  - Toyuq beyni ilə qızıl yumurta qoymaq olmaz!
  Avqustin İslam Xomeyni tanklarının qüllələrini qılıncla kəsdi. Və sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə ölüm hədiyyəsini işə saldı. Ancaq qızın yaqut məmələri odlu şimşək çaxırdı. Və bir dəstə iranlını yandırdı.
  Və sonra bütöv bir dağıntı tornado göbəkdən uçacaq.
  Ancaq Veneranın qoynundan tam qələbə və məhv olan məhv uçur.
  Avqustin müdrikliklə qeyd etdi:
  - Xoruz hələ də qızıl yumurta qoya bilər, amma toyuq xarakteri sizi ancaq qarışıqlığa sürükləyir!
  Svetlana döyüşdə də qızğındır. Necə qılıncla iranlıları doğrayıb turş kələm əzdirir. O, çılpaq barmaqları ilə məhv hədiyyəsi göndərəcək. Düşmənləri toz halına salın.
  Və ölümcül ildırımlar çiyələk məmələrindən uçacaq. İranlıları tikə-tikə yandıracaqlar. Və burada göbək Xomeyninin inqilabçı islamçılarına totalitar məhv dalğası göndərəcək.
  Və nəticədə, bütün düşmənləri bir anda əridəcək Veneranın mağarasından sehrli plazma qabarcığı uçacaq. Və tanklar tüstülənəcək, onların içindəki mərmilər partlayacaq.
  Və Svetlana necə qışqırır:
  - Niyə hamınız buludlardasınız, çünki toyuğun beyni!
  Oleq Rıbaçenko getdikcə daha çox çılğınlıqla mübarizə aparır. Düşmənləri götürüb kəsəcək. Hamısı parçalanacaq və kiçik parçalara kəsiləcək.
  Sonra da ayaqyalın, uşaq ayağı ilə qumbara atıb parça-parça edəcək.
  Oğlan yenidən fit çaldıqdan və çoxlu təyyarələri vurduqdan sonra.
  Sonra bu fikri səsləndirdi:
  - Ayı gücündə olsan da, toyuq beyni ilə eşşək olaraq qalacaqsan!
  Marqarita Maqnitnaya bütün gücü ilə qılınclarını kəsdi. Sonra qız yalın ayağı ilə ölüm hədiyyəsini atdı. İranlıları sümük və dəri parçalarına parçaladı. Sonra necə fit çalır ki, iranlıların üstünə qarğalar dağılacaq.
  Sonra Marqarita qışqırdı:
  - Toyuq beyniniz varsa, tülkü ilə görüşdükdən sonra lələk uçacaq!
  Nataşa iranlılarla çox fəal mübarizə aparır. İndi onun yalın ayaqları şeytancasına öldürücü bir şey atır. Qılınclar qüllələri yıxdı.
  Və sonra ildırım göbəkdən kəsiləcək ...
  Və qırmızı məmələr ölümcül pulsarlar buraxacaq. Və sonra qız onu götürəcək və Veneranın qoynundan alovlu bir tornado yayacaq. Və rəqibləri parçalara ayırın.
  Sonra qız qışqırdı:
  - Donuzdan pirzola hazırlamaq üçün bir canavar tutmaq lazımdır, bir də tülkü hazırcavablığı!
  Zoya qılıncları ilə yel dəyirmanını götürdü. O, bütün maşınları kəsdi və konkisürmə meydançaları hər tərəfə səpələnib. Və sonra terminator qızın yalın ayaqları bombalar, məhvlər başladı. Uçanlar isə düşmənləri parçalamağa başladılar.
  Ancaq moruq nipples alacaq və məhv ildırım yayacaq. Və sonra göbəkdən lazer şüası uçacaq.
  Budur, Veneranın mağarası inqilabçı İslam Xomeyni qoşunlarını əzməkdə olan sərt tornado axını püskürəcək.
  Və qız qışqırır:
  - Çox güman ki, toyuq beyni olan qızardılmış tülküyə gedəcəksiniz!
  Avqustin də indi döyüşür, ona görə də zəngli saat kimi işə salıb. Və iranlıları mərhəmətsiz və peşmançılıqdan kəsir. Qumbaraları yalın ayaqla atır, rəqibləri parçalayır.
  Və yaqut məmələrindən şəlaləli ildırım uçur. Ancaq göbəkdən tamamilə ölümcül bir şey vurulacaq. Və iranlıları parçalayın. Və burada sehrli bir ölüm və məhv tornadosu Veneranın mağarasından uçacaq.
  Sonra qız hürüyəcək:
  - Xarakter yaş toyuq kimi olsa, pulsuz küçədə quruyarsan!
  Svetlana da çox həyasız döyüşür. O, qılıncla kəsir və yalın ayaqla ölümcül ölüm hədiyyələri atır. Və sonra onu götürəcək və çiyələk məmələrindən sehrli plazma baloncukları şəlaləsi püskürəcək.
  Və sonra göbəkdən bir ildırım bir-birinin ardınca döyünür.
  Ancaq Veneranın mağarasından tam məhv və tamamilə məhv olan bir qasırğa necə töküləcək.
  Svetlana qışqırdı:
  - Toyuq beyni qanadsız edir, toyuq xarakteri darma göndərir!
  Oleq Rıbaçenko hırıldadı və qılınclarla növbə və dağıntılarla vurdu. Və çılpaq uşaqların ayaqlarını götürüb qumbara atdı. Bir çox iranlıları parçaladı. Və sonra necə fit çalmaq. Və bir dəstə qarğa Xomeyni ordusunun təyyarə buludunu əzəcək.
  Oğlan qışqırdı:
  - Duşda toyuq kimdir, daxmada o tülkü yeməyi!
  Oleq hətta ayaqyalın iranlıları doğrayıb qumbara atmaqdan bir az da yorulmuşdu. Oğlan aforizmi təkrarladı:
  - Ağ adam kimi yaşamaq istəyirsənsə, hiyləgərlikdə bir az da olsa qırmızı ol!
  Marqarita Maqnitnaya çılpaq barmaqları ilə öldürücü bir məhf çorbası atdı. Çoxlu İran əsgərini yırtdı. Və sonra göbəkdən lazerlə partladı.
  Və bundan sonra onu götürdü, fit çaldı və bir dəstə təyyarəni məhv etdi.
  Və yoxladı:
  - Əsl ağ insanlar uğursuzluğa düçar olanda solğun görünmürlər!
  Sonra qız yenə də çılpaq barmaqları ilə məhv olmaq hədiyyəsini atdı, cik-cik:
  - Əgər beyinli toyuqsansa, əməlli tülkü üçün bulyona gedəcəksən!
  Nataşa qırmızı məmə ucundan məhv pulsarı buraxdı və qışqırdı:
  - Qartal uçan quş ol, amma xoruz uçuşu olmasın!
  Zoya aqressiv şəkildə qeyd etdi və qırmızı məmə ucundan tam məhv hədiyyəsini atdı:
  - Kim sıyıq yeməyərək çox xoruz etsə - vedrəni banlayacaq!
  Avqustin məhv pulsarını yaqut məmə ucundan atdı və mızıldandı:
  - Siyasətçi çox xoruz edirsə, seçicilər canavar kimi ulayırlar!
  Svetlana çiyələk məmə ilə vulkan kimi şimşək çaxdı və fısıldadı:
  - Çox hürən, amma az cəhd edən siyasətçi xalqı it həyatına gətirər!
  Oleq Rıbaçenko qılınclarını fırlada-bura vurdu. O, çılpaq, uşaq ayağı ilə qumbara atdı və qeyd etdi:
  - Siyasətçilər uşaq kimi zarafat edir, amma hiylələri siyasətin özü qədər qədimdir!
  Sonra oğlan Xomeyninin ordusuna tab gətirərək fit çaldı, qarğaları cins şalvarından qum kimi döydü və yenə mırıldadı:
  - Siyasətçi qartal taxtı arzusunda olan qarğadır, bircə dimdiyi böyüməyib!
  Marqarita rasional olaraq qeyd etdi və yalın ayağı ilə məhv mesajı atdı:
  - Siyasətçi aslan taxtını istəyir, amma ağıl çox vaxt yalnız buynuzsuz bir inək olur!
  Nataşa göbəyindən şimşək çaxdı və hürdü:
  - Aslan qoyun olmasın, amma bir balaca tülkü onu incitməsin ki, axırı eşşək olmasın!
  Zoya onu götürdü və çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyəsini işə saldı. Sonra qırmızı məmələri olan pulsar tüpürdü və qışqırdı:
  - Aslan olsan da, toyuq beyni ilə sənə it həyatı zəmanət verilir!
  Avqustina ölüm ildırımı ilə yaqut məmələrini döydü və cırladı:
  - Ayda çox hürən, həyat onu itxanaya salır!
  Svetlana dönər masası tutdu. Sonra çiyələk məmələrindən axıntı verdi və qışqırdı:
  - Əgər siyasətçi sizə göydə piroq vəd edirsə, deməli, seçicini ağacdələn hesab edir!
  Qarğaları fit çalan Oleq Rıbaçenko rasional olaraq qeyd etdi:
  - Taxta başın varsa, o zaman mütləq palıd verəcəksən!
  Marqarita yenə düşmənləri qıraraq dedi:
  - Palıd ağacı kimi başın varsa, onu yapışqan kimi qopararlar!
  Nataşa, qırmızı məməsindən güclü bir ölüm hədiyyəsi buraxaraq və Xomeyninin qoşunlarını məhv edərək, hazırcavabcasına qeyd etdi:
  - Palıd seçiciləri üçün siyasətçi tam cökədir!
  Zoya iranlıları doğrayıb sinəsinin al-qırmızı məmələrindən ölüm şüaları göndərərək qeyd etdi:
  - Keçə çəkmə kimi lalsansa, həmişə şallaq qalacaqsan!
  Avqustin yaqut məmələrindən əzab göndərərək hazırcavab qeyd etdi:
  - Hər gün heç nə mane olmur, toyuq ağlı kimi qızardılmış qızartma!
  Svetlana çiyələk məmələrini partladıb verdi:
  - Toyuq yaddaşın varsa, qartal kimi uçmağı unudacaqsan!
  Oleq bir oğlanın çılpaq ayağını məhv etmək hədiyyəsi atdı və qışqırdı:
  - Toyuq quş deyil - toyuq ağlı ağıl deyil!
  Marqarita yalın ayağı ilə onun ağrısız ölməsinə imkan verməyən bir şey atdı. Sonra o, fit çalaraq iranlıları qarğalarla vurdu və çığırdı:
  - Toyuq beyinli seçici prezidentliyə xoruz seçir!
  Qırmızı məmə olan Nataşa isti və çox yandı və çıxdı:
  - Çox xoruz edən siyasətçi ancaq toyuq beyni olanları cəlb edir!
  Moruq məmələrindən düşmənlərə atəş açan Zoya dedi:
  - Siyasətçinin tülkü danışığı kimləri aldatdı, ağıllı toyuq, xarakterli qoyun!
  Yaqut məmə uclarından yanan pulsarlarla döyünən Avqustin qeyd etdi:
  - Siyasətçi üçün dil həm qılıncdır, həm qamçıdır, həm də açardır, amma seçicini birinci yerə qoyur!
  Svetlana çiyələk məmə ucundan ildırım vurdu. O, İran və Xomeyni ordusunun çoxlu təyyarə və tanklarını əzərək:
  - Toyuq əti yumşaqdır, amma toyuq beyni olanlar hansı sərt çarpayılarda yatır!
  Oleq Rıbaçenko bir daha fit çalaraq razılaşdı:
  - Hökmdarın mülayim xasiyyəti çox vaxt dövlətin sərt şəkildə çökməsinə səbəb olur!
  Marqarita sözünü bitirib, fit çalıb başlarına qarğalar göndərərək son iranlıları bitirərək əlavə etdi:
  - Toyuq beyni və toyuq xarakteri ilə donuz əti kimi olacaq!
  Qızlar yalın ayaqları ilə çox gözəl bir iş gördülər və nəhayət, Veneranın qoynundan sunami dalğalarını buraxdılar. Və odlu və cəhənnəm bir təlaş gedəcək. Və hər şey yerə yıxılacaq.
  Və Xomeyninin igid qoşunları yandırıldı.
  Bəli, burada onların əsas hissəsi artıq yerlə yeksan olub və qələbə yaxındır.
  Komanda cəbhənin başqa sektoruna keçdi və orada fəal fəaliyyət göstərməyə başladı. Düşmən çox güclü və çoxsaylıdır.
  Oleq Rıbaçenko Xomeyninin qoşunlarını qılıncla kəsdi. Eyni zamanda onun çılpaq, uşaq ayaqları ölüm hədiyyələri ataraq Rusiyanın, daha doğrusu, SSRİ-nin və müttəfiq Rusiyanın, daha doğrusu, SSRİ-nin, İraqın düşmənlərini məhv edirdi. Sərin oğlan məntiqlə dedi:
  - İranlıları öldürmək qəribədir. Yaxşı insanlar və firavan ölkə!
  Marqarita, Xomeyni İslam imperiyasının əsgərlərini kəsərək, döyüşçüləri parçalayaraq, yalın ayaqları ilə disklər ataraq, tank qüllələrini və təyyarə quyruqlarını kəsərək qeyd etdi:
  - Bəli, iranlılarla belə davranmaq çirkindir. Bu, müəyyən mənada tarixi strategiyaları xatırladır. İki yol var: döyüşmək və ya yer üzündə cənnət qurmaq. Seçimdən asılı olaraq missiyalar alırsınız. Necə deyərlər, hərbi missiyada cənnət qurmaq daha çətin olacaq!
  Oleq Rıbaçenko, uzadılmış qılınclarının bir dalğası ilə bir iranlı kütləsini kəsdi və başını mənfi tərzdə buladı:
  - Bunu deməyin başqa yoludur. "Kleopatra" oyununda, hərbi tapşırıqlarda, bir qayda olaraq, pivə ilə bağlı heç bir problemin olmadığını müşahidə etmişəm. Dinc vaxtlarda isə arpa ancaq daşınır və bu da problemlər yaradır.
  Marqarita əlinə dönər masası tutaraq rəqiblərini, o cümlədən təyyarələri və tankları, Xomeyni ordusunun çoxlu helikopterlərini kəsərək dişlərini çılpaqlıqla oxuyurdu:
  - Çaylar, dənizlər, boğazlar... Nə qədər ziyan vururlar!
  Oleq Rıbaçenko, uşağın ayağının çılpaq barmaqları ilə partlayıcı mişar paketi atan, Amerika və Rusiya istehsalı olan tanklarla birlikdə bütöv bir batalyonu məhv edərək havaya qaldıraraq, çılpaq dabanı ilə ona bir noxud verdi və oxudu:
  İnsanları öldürən pivə deyil! Su insanları öldürür!
  Terminator oğlan, əslində, Konan haqqında cizgi filmindəki oğlan kimi gözəldir.
  Və yenə fit çalır, qarğaları iranlıların üstünə endirir.
  Rəqiblərini doğrayan və dişlərini açaraq dəyirmanı tutan Nataşa aqressiv gülümsədi. Budur o, nə gözəl döyüşçüdür. Budur, onun çılpaq ayaq barmaqları, onlar Xomeyni İslam imperiyasının döyüşçülərini kiçik parçalara ayıraraq, partlayıcı güc paketini ataraq.
  Qırmızı nipples olan qız ildırım göndərəcək. O, bir neçə yüz iranlı yandıracaq və mırıldayacaq:
  - Ən böyük kommunizm dövrü olacaq!
  Və sonra, dilin göstərdiyi kimi. Bu qızdır, onun ən yüksək sinifidir.
  Zoya da düşmənləri kəsir. Onlara şans vermir. Və bir kəpənək qılınclarla qəbul edir. Rəqiblərin qarşısını kəsir, onlarla iranlını kəsir. Və sonra çılpaq barmaqları ilə partlayıcı mişar paketini işə salacaq. Düşmənləri parçalayacaq və cıvıldayacaq:
  - Çarların və qaliblərin böyük Rusiyasına həmd olsun!
  Və moruq məməsindən ölüm hədiyyəsini və məhv pulsarı buraxacaq.
  Burada Avqustin də döyüşür - əlavə sinifdən olan döyüşçü qız. Burada onu götürəcək və çılpaq dabanı ilə düşmənə partlayıcı ilə noxud atacaq. Düşmənlərinizi parça-parça edin.
  Və sonra yaqut məmələrindən ildırım axıdılması kimi. Və düşmənləri yerə yandırın.
  Və ciyərlərinin üstündə qışqır:
  - Kommunizm Vətəninə şöhrət!
  Svetlana da böyük həvəslə döyüşür. Və vəhşi qəzəb və qəzəblə düşmənləri kəsir. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə kömür qumbarası atır, bu da iranlıların kütləsini parçalayır. Və sonra çiyələk məmələri ildırım buraxacaq. Onlar isə İslam imperiyasının döyüşçülərinin batalyonunu yandıracaqlar. Budur bir qız, təmiz cadugər və terminator.
  Svetlana oxudu:
  - Mən yeddi dənizin böyük döyüşçüsüyəm,
  Mən heyrətamiz şəkildə oxuyuram - bülbül kimi!
  Və yüksək səslə gülün.
  Əvvəllər ələ keçirilən, daha dəqiq desək möhkəmləndirilmiş və iranlılar tərəfindən zəbt edilmiş Tehran bir zərbə ilə yıxıldı.
  İranlılar isə məğlub oldular. Amma nəhayət, möhkəmlənmək üçün Zərdabarı və Ağzərbərimi də götürmək lazımdır.
  Oleq Rıbaçenko, Marqarita Korşunova və cadugər qızlardan ibarət komanda Zərdabərə basqın edir.
  Və onlar əsl qəhrəmanlar kimi döyüşürlər. Baxmayaraq ki, uşaq kimi görünürlər. Cadugər qızlar iyirmi yaşında görünürlər, baxmayaraq ki, onlar artıq o qədər yaşlıdırlar ki, insanlar o qədər də uzun yaşamırlar.
  Oleq Rıbaçenko qılıncla mürekkep balığı texnikasını tutaraq Xomeyninin qoşunlarını divarda kəsdi. Sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül qumbara ataraq iranlıları parça-parça etdi. Bundan sonra oğlan, adət-ənənəyə uyğun olaraq, Xomeyni İslam imperiyasının əsgərlərinin başına qarğaları yıxaraq fit çalacaq.
  Oleq oxudu:
  - Və qaynayan qaranlıq pis canavarlar ölkəsinə uçdu!
  Və oğlan yenə bütün dəyirmanı qılıncla keçirdi. Beləliklə, o, rəqiblərini əzərək, sözün əsl mənasında məhv edir.
  Marqarita da nəhəng kimi doğranır. Qız qılınclarını tam sürətlə yellədi. Və çılpaq dabanı ilə ölüm hədiyyəsinə təslim olacaq. İranlılar isə təəssüf və şübhəsiz məhv edilir.
  Qız onu götürüb oxudu:
  - Çılğın kommunizm olacaq, faşizm bir anda məhv olacaq!
  Oleq Rıbaçenko samovar qəbulu verib, iranlıları doğrayıb və qeyd edib:
  - Bir anda məhv edilən faşizm!
  Döyüş getdikcə idarəolunmaz hala gəldi.
  Xüsusən də Nataşa çılpaq ayaq barmaqları ilə ulduzlar atmağa başlayanda, hər biri bir anda yüzlərlə iranlını məhv etdi. Və artıq qırmızı məmələrdən ildırım çaxır və rəqibləri yandırırsa.
  Qız qışqırdı:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm, bütün düşmənləri tualetdə öldürəcəyəm!
  Düşmənə atəş açan Zoya qışqırdı:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə, ən dağıdıcı qüvvə olan ölümcül qumbara atmaq necə.
  Və super qızdır. Qırmızı məmə ucundan ən vəhşi və çılğın ildırım çaxır.
  Avqustin iranlıları parçalayaraq və rəqibləri parçalayaraq nəfəsini kəsdi:
  - Yaxşılığa doğru dəyişiklik üçün!
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül partlayıcı yonqar paketini necə işə salmaq olar. Və rəqibləri parçalayın.
  Və yaqut məmələrindən sonra dağıdıcı ildırım və məhvin axıdılması necə yıxılacaq.
  Qılıncları ilə düşməni darmadağın edən və çılpaq dabanı ilə qumbaraatana tab gətirən Svetlana qışqırdı:
  - Kommunizm üçün!
  Və çiyələk məməsindən o qədər öldürücü bir şey çıxaracaq ki, bütün şeytanlar xəstələnər.
  Oleq Rıbaçenko kadrlara fikir vermədən - ölməzlərə dəymir, divara dırmaşıb. Dəyirmanı qılıncla keçirdi.
  O, bir dəstə iranlı kəsdi, sonra isə uşaqların ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə qatil ölüm hədiyyəsi atdı.
  Bir dəstə rəqibi parçaladı və qışqırdı:
  - Kral tacı ilə kommunizm dövrünə şöhrət!
  Bundan sonra terminator oğlan onu götürüb fit çalacaq. Və Xomeyni İslam imperiyasının əsgərlərinin başlarına qarğa buludları yağacaq.
  Marqarita Korşunova da İran əsgərlərini kəsir. Və o, Xomeyni İslam imperiyasının əsgərlərini kəsərək dönər masa tutur. Və çılpaq dabanı ilə qız düşməni vuraraq məhv hədiyyəsi göndərir.
  Sonra qışqırır:
  - Qorbaçov üslubunda yeni ari və sovet kommunizminə şöhrət!
  Qız isə şimşək çaxdıqca göbəyindən götürəcək... Beləliklə, bir dəstə iranlı yanacaq.
  Bundan sonra uşaqlar bir ağızdan fit çalır və minlərlə qarğa Xomeyninin İslam döyüşçülərinin başına tökülür.
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə rəqiblərini doğrayan və iynələr atan Nataşa qışqırdı:
  - Böyük Rusiyaya şöhrət!
  Və qırmızı məmədən ölümcül bir ildırımı necə buraxmaq olar. Və iranlıların bütöv bir batalyonu yanacaq.
  Zoya çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənləri qırıb qumbaraatanları atır, fısıldadı:
  - Rusiyanın böyüklüyü üçün!
  Və moruq məməsindən, sanki çox ölümcül bir şeylə partlayırdı. Və rəqiblərinizi əzmək.
  Augustina da həddindən artıq dərəcədə aqressivliklə döyüşür. Rəqibləri əzər və yaqut məmə uclarından ölümcül ildırım axıdılır. Və çılpaq dabanı ilə o, düşmənləri parçalayan partlayıcı mişar paketinə təslim olacaq.
  Sonra, deyildiyi kimi:
  - Bütün kainatda kommunizm üçün!
  Və göbəkdən ildırım çaxacaq!
  Bu bir qızdır - bütün qızlar üçün bir qız!
  Svetlana da döyüşür. Və hər iki qılıncla düşmənləri kəsir. Onunla uzanırlar, bir vuruşla onlarla insanı biçirlər. Və sonra qız, çılpaq barmaqları ilə başqa, ölümcül ölüm hədiyyəsi atır və rəqiblərini parçalayır. Və onun çiyələk məmələri necə dağıdıcı və təkrarolunmaz bir şey buraxacaq?
  Svetlana qışqırır:
  - Mixail Qorbaçovun ari kommunizm ideyalarına görə!
  Və göbəkdən bütöv bir qatil şimşək şəlaləsini necə buraxmaq olar. Bu qızdır - bütün qızlar, qız!
  Oleq Rıbaçenko mübarizəni davam etdirir. Oğlan qılıncla döyür, çılpaq barmaqları ilə disklər atır, fit çalır. Qarğalar, infarkt keçirərək, rəqiblərini hərtərəfli nokaut edirlər və xilas olmaq üçün ən kiçik şans vermirlər.
  Və oğlan oxuyur:
  - Mən sizin məkanlarınızı sevirəm,
  Mən sizin meşələrinizi və dağlarınızı sevirəm!
  Cənnət və yer və mənim rolum!
  Marqarita iranlıları doğrayaraq, yalın ayaqları ilə ölüm paketləri atır və əleyhdarları gurultu ilə deyirdilər:
  - Günəş ölkə üzərində parlayır ...
  Hörmət...
  Doğma ölkəniz var -
  Dünyada hər şey var!
  Və yenə qız fit çalacaq və məhvin ölümcül hədiyyələri düşmənlərin üzərinə düşəcək. Çoxlu İran əsgəri həlak olub.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"