Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Hele O Putin I Gorbachev

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ua hoʻouna nā akua mana loa ʻo Demiurge i ke ʻano a me ka ʻuhane o Vladimir Putin i loko o ke kino o Mikhail Gorbachev ma Malaki 2, 1987. A hele mākou. Ma kahi o ka democratization a me ka perestroika, ua hoʻopaʻa ʻia nā wili a hoʻomaka ka hoʻi ʻana i ka wā o Stalin. Ua piʻi aʻe ke kaua ma Afghanistan, a ma hope o ka USSR, ma lalo o ka mana o Gorbachev-Putin, ua hele i ka naʻi aupuni!

  HELE O PUTIN I GORBACHEV
  HOOLAHA
  Ua hoʻouna nā akua mana loa ʻo Demiurge i ke ʻano a me ka ʻuhane o Vladimir Putin i loko o ke kino o Mikhail Gorbachev ma Malaki 2, 1987. A hele mākou. Ma kahi o ka democratization a me ka perestroika, ua hoʻopaʻa ʻia nā wili a hoʻomaka ka hoʻi ʻana i ka wā o Stalin. Ua piʻi aʻe ke kaua ma Afghanistan, a ma hope o ka USSR, ma lalo o ka mana o Gorbachev-Putin, ua hele i ka naʻi aupuni!
  . HOOLAHA
  E like me ke keikikāne nani a ʻulaʻula o ka ʻumikūmālua a i ʻole ʻumikūmākolu makahiki, ʻo Sphero Katastrofov, ka Nadgod-demiurge a me ka mea nāna i hana i nā universe he nui, ua hoʻonui ʻia i ka nui. Ua nānā ke Keiki Mana Loa i ka pāma, aia i kēia manawa ka galaxy me ka honua honua, a ʻōlelo ʻo ia:
  - Ua hewa kekahi mea i ka ulu ʻana o ke kanaka!
  Ua ʻike ʻia ka mea nāna i hana i ke Akua wahine ʻo Emmanuelle ma hope ona. He kaikamahine u'i loa kona nana. Ua ʻakaʻaka ʻo ia.
  Ua lulu ʻo ia i ka puʻupuʻu galactic me kona manamana wāwae ʻole a pane maila me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAe! Ke ulu nui nei ka honua i ka multipolar. A hoʻopau nā Slav i kekahi i kekahi me ka huhū hihiu.
  Huli ke keiki Sphero, he pōkole a ʻeleʻele. ʻO ka wāwae wāwae ʻole o ke Akua ʻōpio i hāpai i kēia manawa i ke ao holoʻokoʻa a wili iā ia i loko o nā spiral. He keiki wiliwili, ʻoluʻolu, a hoʻopau ʻia:
  - Pono mākou e hana me Vladimir Putin!
  ʻO Emmanuel, e pāʻani ana me nā ʻiʻo o ka paʻi - ʻaʻahu wale ʻo Nadbogin i kahi bikini frank a hāʻawi aku:
  - Pono, ʻoiaʻiʻo. Akā hiki kēia ma ke ʻano o ka pāʻani!!!
  ʻO ke keiki demiurge i loko o ka pōkole, nāna i hana i nā ʻano honua he nui, akā noho mau i ke keiki ma ka noʻonoʻo, ua manaʻo:
  - A laila e hana kāua i ka mea a ka poʻe Lūkini e moeʻuhane ai!
  Ua ʻānaʻi ʻo ke akua wahine ʻo Emmanuelle i kona mau niho momi a nīnau me ka ʻakaʻaka:
  - A he aha maoli?
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Sfero Katastrofov:
  - E hoʻoneʻe kākou i ka ʻuhane o Vladimir Putin iā Mikhail Gorbachev!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Emmanuelle, ua hoʻokuʻu i kahi puʻupuʻu ahi mai kona manamana wāwae ʻole a nīnau:
  - A i ka manawa hea?
  Pane mai la ke keiki demiurge me ka minoaka nani.
  - I ka makahiki 1985. E ʻike inā ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻokele ʻana o Vladimir Putin i ka perestroika a me ka politika ma mua o Mikhail Gorbachev!
  A ʻo ke keiki hoʻi i ʻoki i kona mau manamana wāwae ʻole, kona mau wāwae ʻōmaʻomaʻo, nani a nani hoʻi - e hoʻokuʻu ana i kahi quasar luku.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Emmanuelle a ʻōlelo:
  - A pehea? He ʻakaʻaka paha! ʻOiai piha i nā hopena no ke kanaka!
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Sphero:
  - Ke kumu nui o ka manawa, lanakila wale. E nalowale ana ʻo Vladimir Putin, e pau ke kaua wela me Ukraine, a me ke kaua anuanu me ke Komohana. A e ʻoi aku ka maikaʻi o nā mea a pau ma mua o ka wā ma mua!
  Kuno ʻo Emmanuelle a hīmeni:
  - Hoʻololi, koi ko mākou naʻau,
  Hoʻololi, koi ko mākou mau maka...
  I ko mākou ʻakaʻaka a me ko mākou waimaka,
  A me nā puʻupuʻu o nā veins ...
  Hoʻololi, ke kali nei mākou i ka loli!
  Kuno ʻo Sfero Katastrofov i ka ʻae ʻana:
  - Ke hoʻololi nei au!
  A ua kaomi hou lākou i kēia manamana wāwae ʻole, nani, a me nā wāwae ʻelua o ke Keiki Nadbog.
  . MOKUNA? ʻekahi.
  Ua lilo ʻo Mikhail Sergeevich Gorbachev i aliʻi o ka ʻāpana ʻeono o ka ʻāina a ʻo ka lua ma ke ʻano o ka hiki ke hoʻokele waiwai o ke aupuni. Ma nā ʻōlelo koa, ʻo ka USSR paha ka mea mua. No laila, ua loaʻa i ke kanaka, nona nā makahiki he kanalimakumamāhā, ka mana nui ʻaneʻane pau ʻole.
  Akā, pono e hoʻopau naʻauao kēia mana. I ka USSR, nui nā pilikia. Ke hoʻomāhuahua nei nā waihona ma ka ʻāina, a ke ulu nei ka hemahema o nā mea kūʻai. Ua lilo ka hana lōʻihi i mea pōʻino maoli. Ua ulu ka hewa a me ka nui o ka pepehi kanaka, ua hāʻule ka mana o ka pāʻina. Eia kekahi, ua hoʻopaʻa ʻia ka pūʻali koa USSR ma Afghanistan, a ua loaʻa nā pohō nui ma laila. Ua lilo ka ʻona i pilikia nui, nui ka poʻe i ʻona wale, piʻi ka nui o ka poʻe hele ʻole.
  Ua emi ka wikiwiki o ka ulu waiwai, a ua hoʻomaka ka holomua ʻepekema e wāwahi i nā hemahema. Ua piʻi aʻe ka pilina lāhui.
  Pono e hana ʻia kekahi mea. Ma nā kulekele ʻē aʻe, ke Kaua anu a me ka heihei lima! A ʻo ka hāʻule ʻana o ka mana o ka USSR a me nā manaʻo o ka komunism ma ka laulā. Ke hana nei ʻo Contras ma Nicaragua, ʻeleu ʻo Unita ma Angola, aia ke kaua ma nā ʻāina he nui. ʻAʻole haʻalele ʻo ʻApelika Hema iā Namibia. Kipi nā ʻeleʻele, akā nāwaliwali. Ke piʻi nei ʻo South Korea i ka hoʻokele waiwai. Ke hāʻule nei ke kumukūʻai o ka ʻaila...
  Ua hoʻoholo ʻo Mikhail Gorbachev e hoʻomaka i ka hana o ka perestroika a me ka democratization, akā ʻaʻole anei kēia he hoʻāʻo e kinai i ke ahi me ka ʻaila? A, no ka laʻana, pehea i hoʻohana ai ka poʻe a, ʻo ka mea mua, ka poʻe elite aupuni i ke kūʻokoʻa ? Piʻi maoli lākou i ka pā e kūʻē i ka USSR!
  A e kūʻē i ka ʻaoʻao Communist a me nā manaʻo o ka socialism. Akā, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole koke. ʻO ka poʻe komunista pono'ī, ua hoʻomaka e hoʻolei i ka lepo ma Stalin, ua hana i nā makau no ka hāʻuleʻana o ka mana o ka CPSU. ʻAe, ua haki ʻo Mikhail Gorbachev i ka lāʻau. ʻO kekahi hakakā me ka ʻona he mea pono.
  ʻO ia, ma waena o nā mea ʻē aʻe, ua alakaʻi i ka hāʻule o nā loaʻa kālā i ka waihona. A hoʻonui i ka hemahema o ka waiwai. ʻAe, ua hoʻomaka ka poʻe ʻona i ke aloha i ke aupuni Soviet.
  Pono nui ka mea inu? E uku ia ia no ka omole inika ma kanaiwakumamaono kopecks no ka hapalua lita a e maona ia. A me ka emi ʻana o ka ʻai ʻana i ka waiʻona, ua piʻi aʻe ka hoʻohui lāʻau.
  Ua komo ʻo Putin i ke kino o Mikhail Gorbachev i Malaki 1987, i ka makahiki he kanalimakumamāono. Hiki iā ʻoe ke hoʻololi i nā mea āpau a ʻaʻole i lohi ka hoʻoponopono ʻana. I kēia manawa, noho paʻa ʻo Mikhail Gorbachev ma ka noho o ke Kakauolelo Nui a ua wehe ʻo ia i kekahi mau lālā kahiko mai ke kūʻē mai ka Politburo: Romanov, Grishin, Aliev, Tikhonov. ʻAʻole ʻo ia i hoʻopau iā Yeltsin, he lālā moho o ka Politburo a me ke poʻo o ke Kulanui o Moscow State.
  Akā ʻaʻole ʻo ia e hele i kahi. E paʻakikī - e kanu lākou!
  I kekahi hihia, ua neʻe ʻo Vladimir Putin i loko o ke kino waena o Gorbachev akā ʻoi aku ka ikaika. ʻO ia iho i loko o kona ola mua, ʻaʻole hoʻi he kanaka ʻōpio a olakino. A hiki i kona mau pepeiao i nā pilikia. ʻO kekahi o lākou, ʻo ke kaua me Ukraine, i ka wā i hāʻule ʻole ai ka helu blitzkrieg! A he ʻumi tausani o nā koa Lūkini i make: ʻo ka luku koko loa mai ke Kaua Honua II.
  A i kēia manawa e hoʻoponopono i nā pilikia hou i loko o ke kino o Gorbachev. I loko o kēia mau makahiki, ua lawelawe ʻo Putin iā ia iho i ka GDR, a he mau manawa hauʻoli ia. ʻOi aku ka maikaʻi i kou wā ʻōpiopio. A i kanahiku, ʻaʻole hauʻoli ke ola iā ʻoe. A ʻaʻole hōʻoluʻolu ka hiamoe ma ke ʻano ʻōpio, paʻakikī ke ala aʻe i ke kakahiaka, a ʻaʻole like ka hoʻomanawanui - pono ʻoe e hoʻohana i nā mea hoʻoikaika. A ʻaʻole maikaʻi ʻoe me nā wahine. Ke make nei ka makemake a me ka ikaika. He mea maikaʻi ke neʻe aku iā Alexander the Great, he kanakolukumamālua makahiki wale nō i kona make ʻana. A no laila, ua ʻelemakule ʻoe, ʻaʻole i neʻe i ka muli loa, ʻaʻole hoʻi i ke kino maikaʻi loa.
  ʻAe, i loko o ke kanaka i hoʻopaʻa ʻia i kona mau pepeiao i nā pilikia.
  Aia i kēia manawa ʻo Chernobyl, a me nā hopena o ka hakakā ʻana i ka ʻona, a me ka nele o nā waiwai, a me nā mea i hōʻino mua ʻia - Stalin, a pēlā aku.
  ʻAe, ʻaʻole i loaʻa iā Lenin ka manawa e haʻalele ai. I kēia manawa, ʻaʻole i hana ʻia kahi ʻano o nā kipi velvet ma ʻEulopa Hikina. ʻO ia hoʻi, aia kahi hoʻomoana socialist. A ʻaʻole i haʻalele ka pūʻali Soviet i Afghanistan me ka hilahila.
  No laila hiki ke hoʻohuli i ka mōʻaukala a mālama i ka USSR. A noho paʻa ke Kakauolelo Nui ʻo Mikhail Gorbachev ma kona noho. Akā he aha ka mea e hana pono ai?
  ʻO Vladimir Putin, i hoʻokahi manawa i loko o ke kino o ke Kakauolelo Nui, ua nele. Ua hoʻonohonoho mua ʻia ke ʻano o ka perestroika, a ua hoʻomaka ka democratization a me ka hoʻolaha anti-Stalinist. A ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻōki e like me ia.
  Ua nānā ʻo Putin-Gorbachev iā ia iho i ke aniani: ʻaʻole ʻoluʻolu loa. Ua hina ka lauoho a he poʻo ʻōhule maikaʻi. Ua emi iho ka ʻōhule ʻo Putin i kona mau makahiki he kanahiku. A ʻo Gorbachev i kanalimakumamāono, me he mea lā i kona lā hānau, me he mea lā he ʻumikumamāhā mau makahiki poʻo e hoʻomaka ai, akā naʻe, ʻaʻole i charismatic kona physiognomy.
  A me nā pilikia olakino - ʻo ka hoʻomanaʻo o ka mea lawe kahiko e hōʻike ana: aia nō, ma ke ʻano he maʻi diabetes. Eia naʻe, i kona ola mua ʻana, ʻaʻole olakino maikaʻi ʻo Vladimir Putin, ʻoiai ua hoʻolaha ʻia nā lono e pili ana iā ia. A ua kiʻiʻoniʻoni lākou i ke ʻano o ka pāʻani hockey nui o ka Pelekikena o Rūsia. Akā ua maopopo ke ʻano o ka mea hockey i kou mau makahiki he kanahiku a ʻaʻohe hoʻomaʻamaʻa.
  Ua ho'āʻo hoʻi e pāʻani i kahi kuleana mai iā ia iho - he ʻano macho i ʻike ʻole ʻia e ʻelemakule, a manaʻo e noho aliʻi a hiki i ka hopena o ka honua!
  Akā ʻo ke kaua me Ukraine i alakaʻi i ka honua i ke kaua honua ʻekolu. Ua manaʻo ʻo Putin ʻaʻole e lōʻihi: maikaʻi, he mau lā, a i ʻole ʻelua a ʻekolu mau pule. Akā,ʻaʻole makemake ka poʻe Ukrainians e hāʻule i lalo o Rusia. A ua ʻike ʻia ʻaʻole hiki ke lanakila ka pūʻali Lūkini. A ʻaʻole ʻino loa nā pūkaua Ukrainian. ʻOiai ua hoʻokō ʻo Kherson e lawe ma ke kīpē. Akā, ua lilo kēia i mea liʻiliʻi liʻiliʻi.
  ʻO ke kū'ēʻana o Ukraine i hōʻailona i ka pauʻana o ka manawa o Putin o ka pōmaikaʻi nui, i ka manawa e like me ka maʻalahi o nā mea a pau. Me ka hopu ʻana i ka Crimea. E like me ka moʻolelo moʻolelo ʻepekema, ua hana ʻia ma Crimea. ʻOiai i ka ʻoiaʻiʻo o kēia ʻaʻole nui loa ka manaʻoʻiʻo.
  A laila aia nā manawa paʻakikī: ua hāʻule ke kumukūʻai o ka aila, akā ua hoʻopakele nā mea mālama mua. I kekahi manawa, me he mea la e huli ana ka waiwai mai Rusia aku. Ua hāʻule ke kumukūʻai o ka aila a me ke kinoea, a ʻaʻole hiki ke pani ʻia ka coronavirus. Akā ua hoʻi hou ka laki - piʻi nui ke kinoea a me ka ʻaila.
  A laila kani ia i ke poʻo o ka Pelekikena o Rūsia: hiki iā ʻoe ke lilo i ka lua ʻo Genghis Khan a me Napoleon.
  ʻAe, a me Kazakhstan ua laki: he haunaele ma laila. A ikaika loa e hoʻoweliweli iā Tokaev, i noi ʻo ia i kōkua. A i ka manawa like, nāwaliwali loa i ka hakakā maoli.
  A ua like ia me he hōʻailona mai ka lani mai: hiki iā ʻoe ke lilo i mea lanakila nui. A he pā i ke ʻano o Napoleon Bonaparte.
  I kēia manawa wale nō i hoʻohaʻahaʻa ʻia ka ʻenemi. Ua ʻoi aku ka mākaukau o ka poʻe Ukrainians no ke kaua ma mua o ka mea i manaʻo ʻia, a ʻeli loa i loko. ʻAe, ua ʻike ʻia ʻo Zelensky ʻaʻole ia he nāwaliwali a palupalu e like me ka manaʻo o ka poʻe he nui iā ia.
  No laila ua hāʻule ka blitzkrieg a Vladimir Putin i helu ai. Ua lōʻihi a paʻakikī ke kaua.
  I ka wā mua, me he mea lā e piʻi nui ana ke kumukūʻai aila a me ke kinoea, a e banekorupa ana ke Komohana.
  Akā i ke kauwela, ua hoʻonui ʻia ka hana ʻaila ma ka honua, a ua hoʻoholo ʻo Saudi Arabia e hoʻokuke iā Rūsia mai ʻEulopa, a ua hoʻomaka hou nā kumukūʻai. A laila, ua hoʻoholo ka Taliban i ka manawa kūpono loa, ua kūʻē iā Tajikistan a wehe i kahi alo hou ma ka hema o ka CIS.
  A ma ʻaneʻi ua hakakā ʻo Rūsia me ka ʻaneʻane hoʻokahi, ʻoiai ua nāwaliwali nā Tajiks i ka manaʻo hakakā - ua hāʻawi nui lākou a haʻalele.
  Ua manaʻo nui ʻia ka wehe ʻana o kahi alo hou ma ka hema. Eia kekahi, ua hoʻohiki nā ʻAmelika e ʻike i ka Taliban ʻo ke aupuni kūpono o Afghanistan a wehe i nā moʻokāki. A makemake ka Taliban e hoʻonui. Eia kekahi, ʻo ka ʻoiaʻiʻo i hopu ʻia nā kaʻa kaʻa lāʻau ma ka palena ʻo Tajik. A no laila hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i kahi holomua nui.
  Ma ʻAmelika, ua hōʻino lākou i ka pūʻali koa no ka haʻalele ʻole ʻana iā Afghanistan ma mua: a laila ua hoʻomaka wikiwiki ke kaua me Russia.
  ʻO Putin, i ka manawa o kona makahiki kanahiku, ua kū i nā pilikia koʻikoʻi. ʻO ka mea nui, pono e hoʻoneʻe i nā pūʻali koa ma o kekahi mau ʻāina a me Tajikistan. A no kēia hoʻolaha ʻana i ka hoʻoneʻe hapa. Ma ke kumu, pono e hoʻokaʻawale mua i nā pūʻali e hopu iā Ukraine. Akā, ua hōʻoiaʻiʻo nā ʻano loea koa āpau he poʻe koa pono ʻole ka Ukrainians, ʻaʻole hiki ke hoʻohālikelike ʻia me ISIS, e hoʻolei maoli mākou i nā pāpale ma luna o lākou.
  I nā lā mua, ua like ia. Akā ʻaʻole hiki ke lawe iā Kyiv me ka lele ʻana e hoʻokahi regiment airborne. Eia kekahi, ua pōʻino nui ka poʻe paratroopers a hoʻi hope. A laila ua hoʻihoʻi ʻia nā pūʻali mai Kyiv a me ka ʻāina.
  Ua hoʻomau ke kaua, ua ulu nā poho. A ʻoi aku ka ikaika o ke kūʻē ʻana o nā Ukrainians.
  Ua mahuahua ka lako o na mea kaua mai ke Komohana mai. Ma Rūsia, ʻoiai nā hana a pau o ka hoʻolaha, ua ulu ka manaʻo kūʻē i ke kaua. Ua hoʻololi ke alakaʻi o ka ʻaoʻao Liberal Democratic Party, a he hōʻailona hoʻi kēia: ke nalo nei ka poʻe kālai'āina kahiko. ʻO ka mea i puka i mua o kona mau wāwae, ʻo ia iho i haʻalele. Ua ʻelemakule a nāwaliwali ʻo Zyuganov. I loko o ka Communist Party o ka Russian Federation, ua hoʻoikaika ʻia kāna hoʻohewa ʻana. Eia kekahi, na ke Akua ponoi i kauoha i ka poe komunista e ku e, a e ku e i na luna. A kākoʻo lākou i ke kaua me Ukraine. A laila, ʻoiaʻiʻo, ua ikaika ka hoʻouka ʻana iā Zyuganov.
  ʻO Putin i kēia kūlana, ʻoiaʻiʻo, aia ma ka ʻaoʻao o Gennady Andreevich: ma ka liʻiliʻi ua palekana ʻo ia. ʻAʻole e hoʻopōʻino ka lio kahiko i ka ʻauwaha, ʻaʻole naʻe e palau hohonu.
  ʻO Zyuganov kahi hanana holoʻokoʻa. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ua hoʻokuʻu ʻo ia i nā koho balota iā Yeltsin, nāwaliwali a paʻa. A elemakule loa ia. Kūʻē kūpono. A ua ʻae ka poʻe komunista iā ia, he lapuwale. ʻAʻole lākou akamai loa.
  Ke kamaʻilio hou nei kēia e pili ana i ka maʻi alakaʻi i waena o nā komunista. Ma United Russia, ʻoi aku ka ʻokoʻa o ka manaʻo a me ke kūʻokoʻa. Maanei ua nalowale ʻo Sergei Shoigu i ka hilinaʻi ma muli o Ukraine. A he mau manaʻo hoʻi e hoʻokaʻawale iā ia mai nā noho hui.
  Ua emi ke olakino o Putin i ka wā e hoʻolauleʻa ai i ka lā hānau o ke kanahiku. A koʻikoʻi loa. ʻAe, i ka makahiki he kanahiku, ua hala mua ʻo Stalin, Brezhnev, a me Khrushchev. ʻAʻole ʻokoʻa ʻo Putin. Hoʻomaka e noʻonoʻo e pili ana i kahi hope. Eia kekahi, makemake nā Ukrainians e wehe iā ia. A ʻaʻole ʻoe i ʻike. Hele mākou a pau ma lalo o ke Akua.
  Akā, ʻo wai kāu e koho ai i pani? I ʻole e like me Zhirinovsky, ua make ʻo ia me ka makemake ʻole. ʻO kekahi o nā manaʻo, ʻo ia ke koho ʻana i ke kaikamahine hiapo ma ka ʻoihana kuhina. Akā ʻo ia ka manaʻo o ka hoʻokele waiwai. ʻAʻole makemake nui ʻo Mikhail Mishustin iā ia. Ua hānau ʻia ʻo ia ma Malaki 3, i ka lā ma hope o Mikhail Gorbachev. A ua like ia me kahi hōʻailona weliweli. ʻAe, a ʻoi aku ka nui o ke poʻo ʻōhule o Mikhail Vladimirovich ma mua o Gorbachev. A ʻo kēia mau poʻo ʻōhule i ʻeha mau i ko lākou mau mua. ʻO ia hoʻi, pono e hoʻopau iā Mikhail Mishustin, akā ʻaʻole maopopo ka mea e hoʻokomo ai. Loaʻa nā hemahema a pau. Ua aʻo lākou iā Dmitry Rogozin, akā ʻaʻole makemake nui ʻo United Russia iā ia.
  Ua makemake nui ʻo Putin iā Medvedev, ʻaʻole naʻe ʻo ia i kaulana i waena o ka poʻe, a he palupalu paha. Eia kekahi, ua hōʻike ʻo Medvedev iā ia iho he kuhina nui ʻole. Maanei ua kaupalena ʻia ke koho. Aia no hoi o Vaino. ʻO kekahi inoa inoa ʻaʻole Lūkini a pili pū me ke kaua. Akā, no ka Baltics ʻo ia, a ʻaʻole kēia ke koho maikaʻi loa, ʻoiai he alopeke maoli nō ʻo ia, e like me ke ʻano, maalea a hoʻopunipuni e like me Vladimir Putin ponoʻī!
  Eia naʻe, he alopeke nō ʻo Dmitry Medvedev, ʻoiai ma waho ua hāʻawi ʻo ia i ka manaʻo o ka slug a me ka naʻauao palupalu.
  Akā, hiki i ka nānā ke hoʻopunipuni. He mea weliweli loa ke ano o Generala Lebed. A ua hoʻoweliweli ia i ka elite e haʻalele iā ia. Ua hoʻololi nā oligarchs i ko lākou manaʻo e pili ana iā ia. Akā naʻe, ʻaʻole lākou e hana i pelekikena mai Lebed. Ua hoʻohana ʻia ma ke ʻano he mea hao no Zyuganov a ʻo Zhirinovsky kaulana loa a makemake nui. A ʻoi aku ʻo Lebed ma mua o nā mea i manaʻo ʻia. Ma hope o kēlā, pono e wela.
  Ma hope o kahi kūʻai lōʻihi, ua hoʻonoho nā oligarchs iā Lebed e hānai ʻia ma ka Territory Krasnodar, a pāpā iā ia e komo i ka politika federal. A laila make ka pūkaua ma lalo o nā kūlana ʻano ʻano ʻē a kānalua.
  ʻO ka hapa nui o ka oligarchy i koho no Putin, ʻo ia hoʻi no ka mea ua manaʻo lākou iā ia he ʻiole hina hina. Akā, hoʻopunipuni nā hiʻohiʻona.
  A ulu aʻe ka ʻiole i mea ʻino weliweli nāna i lawe i ka honua i ka palena o ke kaua nuklea.
  Pono e ʻōlelo ʻia ʻo ka helehelena maikaʻi ʻole o Putin a me ke akahai hoʻopunipuni i hiki iā ia ke neʻe i luna. Ua ʻoi aku ka makaʻu o nā oligarchs i ka hope o Lebed, ka walaʻau a me ka hysterical Zhirinovsky, ma mua o kekahi o ka ʻohana Yeltsin cohort.
  Aia kekahi mau ala like ʻole i ka moʻolelo a Zyuganov. Ua makemake kekahi hapa o ka elite e hoʻomaʻamaʻa i ke alakaʻi o ka Party Communist, a e ʻae iā ia. Aia kekahi mau oligarchs ʻulaʻula, a he lehulehu o nā alakaʻi.
  Akā ʻoi aku ka nui o ka hui o Zyuganov a ʻaʻole makemake ʻo ia e hāʻawi hou i ke kīpē i nā mea āpau a me nā momona a me nā ʻāpana. Ua makemake lākou, e like me ka mea, ʻo Putin palekana, ʻaʻohe ona hui ponoʻī.
  A paheʻe ka pāʻina "Unity", a i ʻole ka bea e like me ka mea i kapa ʻia i ka poʻe maʻamau. A, ʻoiaʻiʻo, ua hoʻokumu mua ʻia e Boris Berezovsky: ʻo Yeltsin's eminence grise, a ʻo ka mea koʻikoʻi loa i ka Kremlin. ʻO ia ka mea nāna i hoʻopau iā Boris Nemtsy, ka mea a "Tsar" Boris i huki ai i hope nona.
  Ua makemake maoli ʻo Yeltsin e hoʻoilina iā Boris Efimovich. Akā, ua hoʻohuli naʻaupōʻo ia i nā luna e kū'ē iā ia iho ma ka hāʻawiʻana e hoʻololi iā lākou i ka Volga, a ua hoʻomakaʻo ia e koi e kaʻana like me nā kānaka. A ua hoʻomaka kahi hakakā huna e kūʻē iā Boris Efimovich.
  No laila ʻaʻole ʻo ia ka mea i hoʻokomo ʻia i loko o ke kuhina nui, ʻo ia ka mea maʻamau, akā ʻo Kiriyenko. Akā, ʻaʻohe mea i hoʻomākaukau i ka hope ma ke ʻano he hope, a ʻo Yeltsin pū kekahi.
  ʻO ka mea kupanaha, makemake ʻo Boris e hoʻohana iā Kiriyenko e hoʻopau i ka State Duma.
  Eia kekahi, aia kahi hoʻolālā o nā oligarchs, nā koho hou a ʻaʻole e hoʻolaha. Eia kekahi, ʻo ka poʻe komunista, i alakaʻi ʻia e Zyuganov manaʻo liʻiliʻi, ua hoʻāla lākou i ke kāpae ʻana i nā koho balota i ka State Duma.
  Ua noi lākou i hoʻololi i ke kānāwai koho, e like me ia, i mea e komo ai i ke koho balota, pono nā ʻaoʻao e kākau inoa hou i loko o hoʻokahi makahiki. A ʻaʻohe ʻaoʻao i hala ʻole i kēia manawa.
  ʻO Zyuganov, ʻoiaʻiʻo, ua hōʻike ʻo ia iā ia iho he naʻaupō. ʻO ke poʻo kahiko o ka poʻe komunista i ka mōʻaukala, nāwaliwali, conservative, ʻoluʻolu ʻole i ka helehelena, nele loa i ka charisma.
  ʻO ka mea kūpono loa no ke kuleana o ke poʻo o ka mea ikaika loa, kū'ē komunista.
  ʻAʻole he ʻōlinolino o ke Akua i loko ona, a he hōʻailona ʻo ia i nā hemahema a pau o ka ʻaoʻao Komunista, a no kanakolu makahiki o ka mea i kapa ʻia ʻo alakaʻi, ua luhi ʻo ia i ka poʻe koho, a ua ʻelemakule, a hele liʻiliʻi.
  ʻOiaʻiʻo, ʻoi aku ka maʻalahi o ka hana ʻana me kekahi e like me Zyuganov. ʻOiai e ho'āʻo anaʻo Gennady e hōʻike i keʻano o ka kū'ē.
  He mea hao wale ʻo Vladimir Volfovich Zhirinovsky no ka Communist Party, i ka wā o Yeltsin. Akā ʻo ka mea hao wale i aneane lilo i pelekikena a me ke kū'ē nui.
  A hoʻomaka lākou e paʻi a paʻi iā ia ma mua o Lebed. Akā, ua lilo ʻo Zhirinovsky i vassal de facto, mua o Yeltsin, a laila no Putin.
  ʻO ka manawa hope loa i hoʻohewa ai ʻo Zhirinovsky iā Yeltsin i ka pūnāwai o 1997 ... Ma hope o kēlā, ua loli kona kala, a hoʻomaka ʻo ia e kākoʻo i ka mana.
  Ua makaʻala mua ʻo Vladimir Putin iā Zhirinovsky. Ua manaʻoʻo ia ua liloʻo Volfovich i hoaaloha no ka Kremlin no ka makaʻuʻole a me ka makemake pono'ī.
  Eia kekahi, ua koho ʻo Zhirinovsky i ka impeachment, ua nalowale ka hapalua o kāna mau kākoʻo.
  A ʻaʻole nō hoʻi kēia i pena i ke alakaʻi o ka ʻaoʻao Demokarata Liberal.
  Akā, lilo lākou i hoaaloha me Zhirinovsky. A inā ʻaʻole no ka maʻi hikiwawe a me ka make naʻaupō mai ka coronavirus, a laila ua hāʻawi paha ʻo ia iā ia i ke kauoha a St. Andrew the First-Called i ka manawa. I ka wā i kanu ʻia ai ʻo Vladimir Volfovich, ʻōlelo aloha ʻo ia iā ia. Pela i pau ai ke ola o ke kanaka kalaiaina maikai loa, ka mea i alohilohi me ke akamai nui.
  ʻO nā hōkū mālamalama o nā makahiki he kanaiwa: Lebed, Nemtsov, Ampilov, Limonov - ua hele i ka honua aʻe. Ua aneane lilo ʻo Yavlinsky i ka mea nui a poina, e like me Garry Kasparov. Ua lī ʻia ʻo Berezovsky - ua ʻike a kamaʻilio nui ʻo ia.
  ʻO Zyuganov wale nō i koe mai ka galaxy kahiko o nā nineties. Poina ʻia ʻo Rutskoi. ʻAe, ʻo Zorkin paha, ka mea i mālama ʻia ma ke ʻano he luna o ka ʻaha kumukānāwai.
  ʻO ka hanauna mua o nā pelekikena CIS,ʻo Lukashenka wale nō i noho i ka mana.
  He ʻalopeke akamai nō hoʻi. Akā ua hiki iā ia ke komo i loko o ka pūnaewele a huikau maikaʻi iā ia.
  ʻAʻole makemake ʻo Putin iā Lukashenka, akā ma waho ua hoʻohālike ʻo ia he hoaaloha. Ma keʻano maʻamau, mālama i ka noʻonoʻo a me nā koho fallback.
  No ka manawa lōʻihi, ua laki nui ʻo Vladimir Putin, ʻoiai ma nā mea liʻiliʻi. No ka laʻana, ua make ʻo Skripal i ka pō o ke koho balota, a ua hana ʻia ke ahi ma Kemerovo i ʻelua mau lā ma hope o ke koho balota.
  Akā inā ʻo ia ka ʻaoʻao ʻē aʻe, e emi iki ana ia.
  ʻAe, a ua hoʻokumu naʻaupō ʻo Grudinin iā ia iho me kāna mau moʻolelo haole.
  I ka wā mua, ʻaʻole i noʻonoʻo ʻo Vladimir Putin i ka hakakā ʻana no ka noho aliʻi, me kahi mea hou aʻe a ʻoi aku ka ʻōpio ma mua o ka poʻe ʻelemakule a luhi, a ʻo Zyuganov ka alelo.
  Akā ua hoʻomaka koke ʻo Pavel Grudinin e loaʻa ka kaulana, a hiki i ka hakakā ke lilo i mea hoʻokūkū nui, ʻoiai ma mua o ka lua o ka puni.
  Eia kekahi, hiki i ka PR ʻeleʻele ke kumu i ka hopena ʻē aʻe. E like me ka hihia me Yeltsin, Lukashenko, a me kekahi hapa me Lebed a me Zhirinovsky.
  Akā ua hāʻawi ʻo Pavel Grudinin iā ia iho i alakaʻi maikaʻi ma ka haʻi ʻana i ʻelima mau moʻolelo ma waho.
  A ʻae ʻia e hoʻāla i ka nalu holoʻokoʻa o nā hōʻike hoʻohālikelike.
  Akā ʻo nā mea like, lawe ʻo Grudinin i ʻumikumamākolu pakeneka, a ʻo Zhirinovsky ma mua o ʻelima. A ua hōʻike kēia i ka pili ʻana o ka poʻe i nā manaʻo ʻēheu hema.
  ʻO Zyuganov, ʻoiaʻiʻo, ua hōʻiliʻili ʻo ia i ka Grudinin liʻiliʻi. ʻO Gennady Andreevich, ma lalo o Yeltsin, ua nāwaliwali loa. I ia manawa, ʻino loa kona nānā ʻana, ʻōhule, uhi ʻia i ka ʻāʻī, me ka ihu e like me ka ihu puaʻa.
  ʻAʻohe mea kupanaha ua lanakila ʻo Yeltsin iā ia. ʻOiaʻiʻo, ua manaʻo ʻo Zhirinovsky i kahi kuʻikahi me Zyuganov. A ua hopohopo kēia i ka Kremlin. Akā,'a'ole hiki iā Vladimir Zhirinovsky ke lilo i ke kolu.
  Akā inā pēlā, aia nā pilikia.
  Ua hoʻohiki nā komunista iā Vladimir Volfovich - ʻelima mau pou ma ke aupuni. Me ka noho Kuhina Kalaiaina a me ko na Aina e. He mau pou koʻikoʻi loa kēia.
  Hiki iā Yeltsin ke pane like? ʻAʻole paha. ʻAe, a ua kū'ē ke Komohana i ka hui o Yeltsin a me Zhirinovsky. ʻO ka hope i hoʻohuli nui i nā ʻāina ʻē iā ia. Ma Zhirinovsky pono'ī, ma kahi o ka hoʻohewa ʻana i nā luna Lūkini, ua hoʻouka ʻo ia i ke Komohana.
  Akā ʻaʻole hewa ka hapa nui o nā Lūkini, a ua hoʻomaopopo lākou ʻaʻole hiki iā Rūsia i nā makahiki he kanaiwa ke huki i kahi hakakā me ke Komohana. ʻAe, kaulana a kaulana ke ʻano o ke komohana. A ua puhi ʻo Vladimir Volfovich iā ia iho.
  ʻO ka holomua o Lebed, he moho hoʻopaʻa alelo, ʻaʻole i manaʻo ʻia a ʻoi loa. A ua hoʻomaka ʻo Alexander Ivanovich e koi koʻikoʻi i ka noho aliʻi.
  ʻO kekahi mea like me ka ʻaoʻao Motherland, he mea hao wale no ka poʻe komunista, akā i ka hopena ua loaʻa ka kaulana nui a hoʻomaka lākou e ʻoki a ʻoki iā ia.
  Hiki iā Lebed ke kūkākūkā wikiwiki a maʻalahi i ka maluhia ma Chechnya, kahi i hoʻonui nui ai i kona kaulana.
  He mea kupanaha ka hana propaganda. ʻO ka hāʻawi hilahila i ka poʻe pōā, ua hāpai i ka kaulana o ka Swan i ka lewa.
  A ʻaneʻane lilo ka pūkaua ʻōlelo alelo a haiki. A inā ua make ʻo Yeltsin i ka wā o ka hana puʻuwai, a laila ua ʻike ʻia paha ʻo Tsar Swan.
  ʻOi aku ka pololei, ua lanakila ʻo ia inā ʻaʻole i hoʻokiʻekiʻe ʻia ʻo Chernomyrdin, maikaʻi, a me Zyuganov.
  Akā ua hala ʻo Lebed i ka manawa ... Ua hana ka media i kahi hōkū hou i ke kanaka o Boris Nemtsov, akā ʻaʻole naʻe i wela no ka lōʻihi. ʻO kaʻoiaʻiʻo, aiaʻo Nemtsov i ka hui o Yeltsin, aʻaʻole maikaʻi ke ola, akāʻoi aku kaʻino. A hele aku la ke Alii i ka hilahila.
  Ua aie ʻo Putin iā Chubais i lawe iā ia i Moscow. Ma hope o ka lanakila ʻana o Sobchak i nā koho balota, hiki ke hele i ka hale paʻahao.
  Akā, ʻaʻohe hauʻoli, a ua kōkua ka pōʻino. Ua kōkua ka lanakila o Sobchak e neʻe i Moscow. A inā lanakila ʻo Anatoly i ke koho balota, pono ʻo ia e noho hope, a ʻokoʻa ke ʻano holoʻokoʻa o ka mōʻaukala.
  Ma ke ala like, a me nā zigzags hou aʻe i kahi ʻoihana. No ka laʻana, he nui ka poʻe i kanalua inā paha he mea pono ke koho ʻana i kahi lieutenant colonel i ka pou o ke poʻo o ka FSB? A ʻoi aku ka nui o ka hāʻawi ʻana i ke kūlana o ke Kakauolelo o ka ʻAha Hoʻomalu.
  Eia kekahi, ua kūpono ʻo Rybkin iā Berezovsky. Akā, ua loaʻa iā Yeltsin kahi ʻeha nui no ka loli.
  I ka wā i lilo ai ʻo Primakov i kuhina nui, me he mea lā e koho ʻia ʻo ia i hope nona. Ua kūpono ʻo Old Yevgeny Maksimovich i nā mea a pau e like me ke ʻano hoʻohālikelike. Malia paha, koe wale nō ʻo Berezovsky. He inaina me ia. I ka wā mua, makemake ʻo Berezovsky e hoʻopaʻa iā Aksenenko ma kahi o Primakov. Akā ʻo ka poʻe a puni iā Yeltsin i manaʻo pono ʻaʻole hiki iā Zyuganov a me kāna ʻaoʻao ke koho balota. A ʻo nā koho hou i ka State Duma e alakaʻi i ka lanakila o ka poʻe komunista.
  A ʻaʻohe kumu e hoʻopau ai i ke koho balota a uhaʻi i ke kumukānāwai.
  ʻAʻole makemake ʻo Yeltsin iā ia iho e hana kipi hou. A ua lawa ʻo ia a me nā hanana ʻOkakopa. A aneane make mai ka puuwai.
  Ua ʻoluʻolu ʻo Stepashin i kekahi o nā komunista. ʻOiai ʻaʻole lākou i makemake e hoʻolilo iā ia i hope.
  Pono wau e ʻōlelo ʻaʻole pilikia loa ka hoʻāʻo ʻana i ka impeachment. No laila, aia ka ʻAha Kiʻekiʻe ma lalo o ka mana o Kremlin, a ʻoiaʻiʻo e hoʻopau i ka impeachment.
  ʻAʻole i hoʻopakele ʻo Zhirinovsky iā Yeltsin, akā hāʻule i kāna helu. Ma hope o kēlā, kākau ʻo Kremlin iā ia.
  He mea ʻē aʻe, kākoʻo ikaika ʻo Zhirinovsky iā Yeltsin, a ʻo ka Kremlin media i hoʻomoe iā ia.
  'Ōlelo lākou ua hanaʻo ia no ke kālā. Ua hahau pono lakou i ka opu.
  No ka laʻana, ua hōʻike mua ʻo Leontiev, kahi mea mālama pono o ka Kremlin, pehea e kapa ai ʻo Vladimir Zhirinovsky iā Stepashin he ʻelele o ka CIA a me Mossad, a laila pehea e hoʻomaikaʻi ai ʻo Vladimir Volfovich i ka moho no ka poʻokela.
  ʻAe, he aha ka manaʻo o kahi Lūkini e nānā nei i kēia: hele ʻole me ka ʻōlelo ʻole ʻo Vladimir Volfovich Zhirinovsky ka hope, ka wahine hoʻokamakama politika. A ʻaʻole hiki iā ʻoe ke koho i kēlā.
  ʻO ia hoʻi, ua hoʻolei ʻia ʻo Zhirinovsky e ka media Kremlin, ʻoiai ʻo kona kūpaʻa a pau i nā mana, a hoʻowahāwahā iā ia ma nā ʻano āpau.
  I ka wā i ikaika ai ʻo Putin i ka mana, ua hoʻomaka ke ʻano e loli.
  ʻOiaʻiʻo, no ke aha e ʻoki ai iā Vladimir Volfovich inā kākoʻo ʻo ia i ka Kremlin me ka ikaika.
  Eia kekahi, ua hele mai ʻo Berezovsky me kahi hui maalea e koi aku i kahi ʻāpana o ka poʻe koho kūʻē e koho balota no ka Liberal Democratic Party ma kahi o ka poʻe komunista. Ua hōʻole mua lākou e hoʻopaʻa inoa i ka pāʻina o Zhirinovsky. A laila, me he mea lā, ua hoʻihoʻi ʻia ke kākau inoa. A māhele lākou i ka papa inoa.
  ʻO ka hopena, ua kamaʻilio mau ka media e pili ana iā Zhirinovsky. Akā naʻe, ua loaʻa iki ʻo ia ma mua o ʻeono pakeneka.
  A i ka wā he koho pelekikena, hōʻole hou ʻo Zhirinovsky e kākau inoa.
  A he hōʻino hou ... Ua manaʻo lākou e hoʻolilo iā Vladimir Volfovich i ke kolu, akā e like me ka mea i ʻike ʻia, he nāwaliwali ʻo ia.
  A ʻo ka hoʻāʻo ʻana i kahi kuʻikahi pōkole me ka poʻe komunista i alakaʻi i ka piʻi ʻana o ka kaulana o Zyuganov.
  ʻO kahi kuʻikahi me nā komunista me he mea lā he neʻe ikaika, akā, ʻo ka mea kupanaha, ʻoi aku ka nui o ka poʻe liberal i kēia.
  A ua liʻiliʻi iki ka poʻe komunista ...
  No ka manawa. Pono e ʻōlelo ʻia ua laki pinepine ʻo Putin me kāna mau hana ponoʻī. ʻO keʻano, ua kauohaʻo ia e hoʻopunipuni iā Zhirinovsky -ʻaʻole i hana. Akā ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, loaʻa iā lākou nā koho koho like me Zhirinovsky, a inā loaʻa iā Vladimir Volfovich he ʻumi pakeneka, a laila ʻaʻole e pale ʻia ka lua o ka pōʻai, a he pio kēia. A no laila, ʻelua pākēneka wale nō ka ʻokoʻa.
  A laila ua lilo ka hemahema me Zhirinovsky i mea hoʻomaikaʻi.
  A i ʻole ka hoʻoponopono ʻana o ka ʻAha Hui. ʻO ka poʻe Komunista, ka poʻe Kremlin e pāʻani nei, kū'ē i ka hoʻoponopono. Akā, ua kākoʻo ka poʻe liberal a me ka Primakov bloc no kekahi kumu i ka hoʻoponopono. ʻOiai ua pili ʻo Primakov me Luzhkov a me nā kiaʻāina ʻē aʻe.
  ʻO ka poʻe naʻaupō ... Ua ʻōlelo ʻo Yabloko lāua ʻo SPS e lilo lākou i mea pepehi hou a Putin a e kanu pū ʻia me ka ʻAha Kūkākūkā. Akā, hele lākou e like me nā hipa naʻaupō i ka luku ʻia.
  A akamai ka poʻe komunista - ʻike koke lākou i kona ʻala. Akā ʻaʻole naʻauao nā poʻe ʻē aʻe.
  Ma keʻano laulā, laki nui ʻo Putin: hoʻokahi mea hoʻoweliweli i ka lā 11 Kepakemapa he mea waiwai. Eia kekahi, ua hoʻāʻo ʻo ʻAmelika Hui Pū ʻIa e maʻa i ka Taliban. A hoʻohana iā Bin Laden e kūʻē iā Rusia.
  Me he mea lā ua haʻi aku ka manaʻo maʻamau i ka Taliban, no ka lōʻihi o ke kaua ʻana me ka Northern Alliance, i kākoʻo ʻia e Rusia, ʻaʻole e wehe i kahi alo lua e kūʻē iā ʻAmelika Hui Pū ʻIa.
  Akā, ua hana nā Taliban e like me nā mea lapuwale. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ua ʻike ka Taliban i ka Repubalika o Ichkeria a wehe i kāna ʻelele ma ko lākou ʻāina. A ua kōkua ʻo ia i nā Chechen me nā mea kaua a me nā mea manawaleʻa. Ua huli ʻo Mullah Omar iā Ahmad Shah Massoud e hoʻopau i kahi truce a kōkua i ka poʻe o Chechnya.
  A laila hāʻule kēlā makana i manaʻo ʻole ʻia ma ke poʻo o Rusia. Eia kekahi, ua hāʻule nā hale, kūʻē i nā kānāwai o ka physics.
  He laki kakaʻikahi kēia, ua like ia me ka lanakila ʻana i hoʻokahi haneli miliona kālā ma kahi tikiki loteri.
  A ua paʻa ʻo ʻAmelika i Afghanistan no nā makahiki he iwakālua. Ua loaʻa ʻelua pōmaikaʻi: ua nāwaliwali ʻo ʻAmelika Hui Pū ʻIa, a ua loaʻa i nā palena hema mai ka Taliban ka palekana. No laila pono wau e ʻōlelo laki. A ʻo ka mea nui, ʻaʻole lākou i hoʻoikaika nui.
  A me Iraq pū kekahi, laki. ʻOiaʻiʻo, i kekahi manawa me he mea lā ua lanakila maʻalahi nā ʻAmelika. I loko o ʻekolu pule, ua hoʻopaʻa lākou iā Iraq holoʻokoʻa, he kanalima wale nō ka poʻe i nalowale, a lawe pio ʻia ʻelua miliona mau pio.
  Akā naʻe, ʻoiai ka hopu ʻia ʻana o Saddam Hussein, ua paʻa ʻo ʻAmelika i kahi kaua guerrilla lōʻihi.
  A ua hāʻule ke kumu kūʻai o ka aila, i ke ʻano cosmic, a me ke kinoea. ʻAe, nui ka laki. Ua manaʻo ʻo Putin he Mesia nui ʻo ia, a ʻoi aku ka maʻalili ma mua o Napoleon, e like me Genghis Khan.
  Eia kekahi, ua make ʻo Shamil Basayev ma muli o ka puhi ʻana iā ia iho ma luna o kahi maina a me he mea lā ua hoʻokau ʻia ʻo Chechnya i kona kuli.
  Akā ua pau kāna mau ʻōlelo ʻelua. Ua lohi loa ka hoʻololi ʻana i ke kumukānāwai a pono e hāʻawi ʻia ka noho aliʻi iā Medvedev.
  ʻO ka makahiki 2008 i hōʻoia i ka holomua loa. ʻO ka lanakila o Bilan ma Eurovision, lanakila i ka World Hockey Championship, lanakila i ka pôpeku. A me ke kaua me Georgia.
  ʻOiai ʻaʻole hiki ke hoʻopaʻapaʻa ʻia, ʻelima mau lā wale nō, akā ua waiho ka media i lanakila nui no Rusia, a no NATO. He mea minamina iaʻu e kaʻana like i nā laurels me Medvedev.
  Ua luhi ʻo Vladimir Putin i nā hoʻomanaʻo, a makemake ʻo ia e hiamoe.
  ʻAʻole i hele mai ʻo Mikhail Gorbachev i kāna huakaʻi.
  Pono mākou e noʻonoʻo mua i kahi hoʻolālā.
  I kēia manawa, ua hū ka mea pepehi kanaka a Vovka a moeʻuhane.
  . MOKUNA? 2.
  ʻEhā mau kaikamahine Kelemānia: ʻO Gerda, Charlotte, Christina a me Magda i hoʻohuli i ka Fuhrer e ʻae iā lākou e hakakā ma ka Kursk Bulge. ʻO ka manaʻo haiki ʻo Hitler i hoʻokae i nā wahine ma ka pūʻali koa. A ʻo ia paha ke kumu i lilo ai ʻo ia i ke kaua.
  Akā i kēia ao, ua lilo nā kaikamahine mai ka SS i mea wela a me ka hoʻomaopopo ʻana ua hoʻohuli ʻia ka Fuhrer.
  No laila, ma ka Kursk Bulge, ua hele aku kekahi pūʻali pahu o nā kaikamahine i ke kaua, a ua hakakā i hoʻokahi bikini a me nā kāmaʻa ʻole, a ua lilo lākou i mau mea hakakā ʻole.
  Eia kekahi, ma kēia ao, ua ʻoi aku ka naʻauao o ka Fuhrer. A ua ae aku oia e hoohuliia mai e Rommel, a lawe aku la ia i na koa Geremania a me Italia mai Aferika aku.
  Ua ʻae kēia i ka poʻe Kelemania e hoʻomau i nā pūʻali koa - e like me ka nui o ʻewalu mau māhele, paʻakikī, ʻAmelika kahiko. Ma waho aʻe o nā Italia. A ʻo ka hopena, ʻo ka pae ʻana o nā hoa pili i Sicily i lilo i mea pōʻino no lākou, a me kahi pōʻino koa nui a me ka nui o nā pio a me ka nalowale o nā kīʻaha.
  A i kēia manawa e kū ana nā Kelemania i ka Kursk Bulge. Ma waho a'e o nā kaikamāhine ma ka pahu, ua'ike'ia he'elua mau kaikamahine:'o Albina lāua'o Alvina, i hakakā ma ka Focke-Wulf. A ʻaʻole lākou i ʻaʻahu wale i ka pōkole.
  No laila, ua kūʻē nā kaikamahine kāmaʻa ʻole o Fuhrer i ka Pūʻali Ula, a he koʻikoʻi kēia.
  Eia ke kaua nui ma ka Kursk Bulge. Ua neʻe aku nā pūʻali koa Kelemania i ka hema, a ua uhaʻi i nā pale kaua Soviet.
  A laila, hoʻolei ʻia ka pūʻali pahu pahu i ke kaua. A hoʻomaka ke kaua hoʻoholo.
  Ua hakakā ʻo Gerda a me kāna mau ʻauwaʻa ma ka Panther, ua wela a ua hoʻolei aku ka poʻe o nā kaikamahine i ko lākou mau pale.
  Maanei i lawe mai ai na u'i i ka pu. ʻO ka pū o ka "Panther", he 75 mm wale nō, akā ke kī wikiwiki a me ka lōʻihi.
  Ua kī ʻo Gerda mai kahi lōʻihi aku me ke kōkua ʻana o kona mau manamana wāwae ʻole, ua pā wale ka pūpū i ke kī o ka pahu a me ka hull o ka tank Soviet T-34-76, a hou aku i ka pale kaua. Ua wela ke kaʻa Lūkini i ke ahi, a ua hoʻomaka ka pahu kaua e pahū.
  Ua hīmeni ʻo Gerda:
  - Hoʻonani iā Kelemānia, hoʻonani!
  Ua pāʻani ʻo ia i ka pana aʻe, me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole, ma nā kaʻa kaʻa Soviet e neʻe nei ʻo Charlotte, hou akula i ke kaʻa Lūkini a hīmeni:
  Nui ko mākou ikaika
  E loaʻa kahi lima paʻa!
  A laila, kiʻi akula ʻo Christina nani a akamai, me ka hoʻohana ʻana i kona wāwae wāwae ʻole. A ua pā hou ka Soviet kanakolukūmāhā. A aia ʻo ia i ke ahi.
  A ʻōlelo ke kaikamahine:
  - No ka komunism, e hele mākou i ke kaua, ʻaʻole ʻo Rūsia, akā ʻo Aryan!
  Ki aku la no hoi o Magda, a ku hou aku la i ke kaa o ka Puali Ulaula, a naha i ka metala, a puhi i ke kanakolukumamaha, a ninau aku.
  - A ʻo kēlā komunisme ʻo Aryan?
  Kiki akula ʻo Gerda i ka ʻenemi me kona mau manamana wāwae wāwae ʻole, a haki i ke kila o ke kaʻa Lūkini, a pane akula:
  - ʻAe, hiki i ka communism ke Aryan. Aia ka lani no mākou, a ʻo kekahi e hana ikaika!
  Ua kī ʻo Charlotte i ka ʻenemi me ke kōkua ʻana o kahi kuʻekuʻe wāwae pōʻai ʻole a hoʻōho:
  - No ka hauʻoli ma ka Honua!
  A ʻo ka Soviet padded kanakolukūmāhā i ke ahi. Ua hoʻolei ka Pūʻali ʻulaʻula i kāna wahi hoʻolālā i ke kaua: ʻo ka Steppe Front a me kāna mau kaʻa. A inā e pepehi ʻoe iā ia, a laila e wehe ka poʻe Kelemania i ke ala a puni ʻo Kursk a hiki iā lākou ke paʻi i ka paila.
  No laila ua hoʻoholo ʻia ka hopena o ke kaua ma ʻaneʻi.
  A maikaʻi ka German "Panthers". Hoʻopau lākou i nā kaʻa Soviet e like me ka pike fry.
  Ua kī ʻo Christina me kona mau manamana wāwae ʻaʻole, ua kī ka pūkuniahi Kelemania he ʻumikumamālima pōʻai i ka minuke, a ua hoʻololi nā kaikamahine i ke kī.
  A pololei loa ke koa.
  Maanei ua paʻi ʻo ia i ka Soviet kanakolukūmāhā a hīmeni:
  ʻAʻole hiki ke loaʻa iā mākou ka ikaika
  ʻAʻole mākou i ʻoi aku ma mua o iwakālua!
  ʻO nā kaikamāhine, he nani loa. I ka wā i hoʻokau ai lākou i nā koa Lūkini i hopu ʻia ma ko lākou mau kuli a koi aku iā lākou e honi me nā wāwae ʻeleʻele, ua hana lākou me ka hauʻoli a me ka hoihoi.
  Ua uhaʻi ʻo Magda i ke kaʻa Soviet me kahi pana maikaʻi me kona wāwae wāwae ʻole a me ka uē ʻana:
  - No ka ʻāina makuahine, a no ke kūʻokoʻa!
  Lawe ae la na kaikamahine a himeni iho.
  Momi, haalulu lauoho,
  Ke hopohopo nei au, haʻalulu koʻu umauma!
  He kaikamahine wau e like me ka birch makaʻu,
  Makaʻu wau e neʻe a hanu!
  
  A he aha ka makani hou e hāwanawana ai i kou pepeiao?
  ʻO ke one ma lalo o ka wāwae me ke kamaʻa ʻole...
  A ʻaʻohe oʻu hauʻoli ma ka honua,
  Ke hele pū au me ʻoe i loko o ka ululāʻau!
  
  E hōʻike mai i kahi mea huna nui iaʻu, e ke aloha,
  Pehea ʻoe i hoʻokō ai i ke kilokilo ʻana i ka puʻuwai!
  Akā, kaumaha loa kou helehelena?
  Ua hala ka milo lahilahi o nā wrinkle ma ka lae!
  
  Pane mai ke kanaka opio ia'u me ka ehaeha;
  E hoʻokaʻawale ke kaua iā ʻoe no ka manawa lōʻihi!
  E ʻimi i wahi no mākou i loko o nā ululāʻau o ka paradaiso,
  Pono e lanakila ʻo Sātana ma Gehena!
  
  I ka pane ʻana mai, kunou maila kahi birch lohi.
  He hoa aloha oe ia'u!
  ʻOiai he waimaka paha ka hopena o ke kaua.
  Aka, o ke Akua Iesu ke kahuhipa me kakou!
  
  E hoʻopau kākou i ka pō o nā daimonio - nā malu ʻino,
  I pua ka ulu lāʻau i ka ʻōmaʻomaʻo!
  E hahau i koʻu mau kuli ʻeleʻele
  E paʻa pono iaʻu e ka mea aloha!
  
  ʻŌlelo maila ʻo ia me he kaikamahine ʻakaʻaka lā.
  Ua ʻōlelo ʻo ia i ke kani ʻana o nā lālā palahalaha;
  - E kali anei ʻoe iaʻu no hoʻokahi makahiki, e ka manu nūnū?
  He ikaika ka hoowalewale o na cranes wela!
  
  I koʻu pane ʻana, ua ʻōlelo koʻikoʻi wau iā ia.
  - ʻAʻole wau e lilo i kanaka kīwila ma ke kahua mīkini!
  A makemake au i ke alanui koa,
  Makemake au e hakakā, e lanakila i ka poʻe ʻino!
  
  Ua hōʻea au i kahi kikoʻī - ʻoki i nā lālā, braids,
  Hāʻawi lākou iaʻu i kahi mīkini hou me kahi diski!
  ʻOiai e uwē ana ka mauʻu e like me nā momi hau.
  No ke aha ka hala ʻole - ua lilo e like me ke koa!
  
  A laila, ua ʻoi aku ke aloha o ka ʻāina makuahine iaʻu ma mua o nā mea a pau.
  ʻO ka ʻāina ma luna o nā hōkū e wela i ka ʻuhane!
  ʻAʻole ʻo loko ka mea e holo ai ma luna o kahi moe,
  A e hoʻomoe i ka pō me ka pu raifela i loko o ka hale!
  
  E hiki mai ana ka lanakila, ke hilinai nui nei au.
  Ma hope o nā mea a pau, pono mau kā mākou kumu!
  ʻAe, e ʻakaʻaka ʻoi aku ka hauʻoli e nā kāne,
  Ke kali nei kahi hopena maikaʻi iā mākou, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu!
  Nani nā kaikamāhine i hīmeni, a i ka manawa hoʻokahi e pana ana lākou. A ʻo kēlā me kēia kiʻi o nā kaikamahine kāmaʻa he paʻa pololei.
  Akā i kēia manawa ua hoʻokuʻu ʻia ka nalu mua, a lawe mai nā kaʻa kūikawā i nā pūpū hou.
  A ke hakakā nei nā kaikamāhine Kelemānia maikaʻi i ka lewa. ʻO nā blonde ʻelua: Albina a me Alvina.
  A ʻoluʻolu loa lākou.
  Ua kī ʻo Albina me ke kōkua ʻana o kona mau manamana wāwae ʻole mai nā pū lewa ʻeono i ka manawa hoʻokahi. A ua wela kekahi mau mokulele Soviet i ke ahi.
  ʻŌlelo maila ke koa:
  - Hoʻonani i koʻu ikaika!
  ʻO Alvina hoʻi i kikeke i nā ʻenemi, me ke kōkua ʻana o nā manamana lima o kona wāwae ʻole. Ua pana ʻo ia i ʻelima mau mokulele Soviet i ka manawa hoʻokahi a uē:
  - Ma ka inoa o nā ʻīlio hae keʻokeʻo!
  Ua haki nā kaikamāhine i nā kaʻa Lūkini me ka virtuosity o nā leopards wahine.
  Ua pana ʻo Albina me ke kōkua o ka ʻulaʻula ʻulaʻula o kona umauma, e kaomi ana i ke pihi a hoʻōho:
  - No ka hanohano o ke Kolu Reich!
  Ua hahau ʻo Alvina i kona hoa paio me ka hoʻohana ʻana i kāna nipple ruby, a me ka hana pāʻani, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka ʻuhane Prussia!
  He mau kaikamahine hakakā ʻelua kēia - super class. ʻAʻohe kāmaʻa a ʻaʻahu ʻole.
  A makemake nui lakou e hoehaeha i na paionia. Maanei ʻoe e haehae ai i ke kapa o ke keiki a hoʻopaʻa iā ia i kahi lāʻau. A laila lawe ʻoe i ka hahau ma kou mau lima a hoʻomaka e hahau. A nui loa.
  A uē ke keiki i ka ʻeha, ua uhi ʻia kona ʻili ʻeleʻele i nā ʻōpala koko. A lawe ke kaikamahine a lawe i ka lama i nā wāwae ʻole o ke keikikāne. A wela ka wāwae wāwae ʻole. A uē ke keiki me ka ʻeha nui. A he mea maikaʻi loa ke hoʻolohe i kāna mau ʻōhumu a me kāna uē.
  Aloha ʻo Albina lāua ʻo Alvina i nā ʻuʻuku o nā kāne, ʻoi aku ka nani a me ka blond. A he mea hauʻoli nui ia no lākou.
  Aka, ua ike lakou i ke kaua.
  Ua kaomi ʻo Alvina i ke pihi hauʻoli me kāna nipple strawberry. A ua pana ʻo ia i lalo i kekahi mau mokulele Soviet me ke kōkua o nā pūkuniahi ea, a ma hope iho ua ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻO wau ka ʻīlio hae ʻoluʻolu loa ma ka honua!
  Ua pahū pū ʻo Albina, kaomi ʻana i ke pihi hauʻoli me ke kōkua o kahi nipple raspberry, ʻoki i nā kaʻa he ʻumikūmālua Lūkini a uē:
  - No Kelemānia hou!
  Eia nā kaikamāhine - he hoʻokele koʻikoʻi.
  Ke hoʻomau nei ka hakakā ʻo Gerda a me kāna poʻe pahu pahu ma ka Panther.
  Eia kekahi kaikamahine ʻōniʻoniʻo nāna i lawe iā ia a kuʻi i ka Soviet kanakolukūmāhā me ke kōkua o ka umauma ʻulaʻula.
  A kuʻi ʻo ia i ke kaʻa Lūkini, hoʻopuka ʻo ia:
  - ʻAʻole au i ʻike i kekahi hewa
  Koe ke kanaka hana uaki!
  Ua ʻōlelo ʻo Charlotte me ka naʻaupō, me ke kī pū ʻana i kahi nipple ʻulaʻula i ka ʻenemi a uē aʻe:
  - Hāʻawi i nā lanakila nui!
  Ua lawe pū ʻo Christina a paʻi me kahi nipple ruby, a hana maikaʻi loa. Ua uhaʻi ʻo ia i ke kaʻa Soviet a uē:
  - No nā palena hou!
  A ʻo lupanula lāua ʻo Magda, he kaikamahine hakakā, ʻoluʻolu a ʻano kaua, me ka lauoho me he lau gula lā.
  A pahū ʻo ia, me ka hoʻohana ʻana i nā nipples umauma strawberry, āna i hana pololei ai a pololei.
  Ua hahau i ka Soviet kanakolukūmāhā a uē:
  - Kuʻu pā!
  A e lawe na kaikamahine a uwo. A he mau koa kēia o ka pae o nā superman.
  Ua lanakila nā Kelemania i ke kaua pahu a pani i ka paila ma hope o Kursk. A ua hoʻokumu ʻia kahi hui nui o nā pūʻali ʻulaʻula.
  Ua hooukaia na kaua me ka inaina nui. Ua nui ka poe i poino.
  Ua hiki i kekahi o nā pūʻali Soviet ke pakele, a ua pio a luku ʻia kekahi.
  I nā kaua, ua ho'ohanohano ke kaikamahine Schella iā ia iho. Ua hakakā ʻo ia ma ka pūʻali koa hele wāwae a hoʻohana i ka ʻike, hoʻomaka ʻo ia e kiola i nā grenades me kona mau manamana wāwae ʻole. A ʻoluʻolu loa.
  Ua hāʻawi ʻo Shella i kahi ʻūhā, me ka ʻāʻī ʻana i ke koa Lūkini me he pahi laʻa lā a me ka ʻōlelo ʻana i kona mau niho:
  - Oh, henbane, my henbane,
  Henbane au, ʻai ....
  A ʻo ʻoukou nā koa e like me nā zeros,
  Mai mālama i ka pono i ʻike ʻia!
  A ʻo kekahi kaikamahine ʻē aʻe, ʻo Eva, ua kī mai i kahi pahu pahu me ke kōkua o kahi nipple umauma strawberry, a hou aku i kahi pahu Soviet.
  A me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole, ua hoʻolei ʻo ia i ka pea o ka make, a haehae pū kekahi i nā koa he nui o ka Puʻali ʻula.
  He kaikamahine kēia - ka papa kiʻekiʻe a nui.
  A laila, kukuli ihola nā koa Lūkini i hopu ʻia a honi i nā wāwae lepo lepo o nā kaikamāhine.
  A maikaʻi loa ke nānā aku.
  A he kāmaʻa ʻole a nani nā kaikamāhine.
  ʻO kēia nā kaikamahine, inā lākou e lawe i kekahi mea, e lawe maoli lākou i ka hopena.
  Ua lanakila ka Red Army i ka lanakila nui ma Kursk salient. Ua neʻe aku nā pūʻali Wehrmacht i Voronezh. A ua ikaika lākou.
  Akā, hakakā ikaika nā kaikamāhine Soviet a hiki iā lākou ke hōʻike ʻia.
  Kiola akula ʻo Natasha i kahi grenade i ka poʻe Nazi me kona wāwae wāwae ʻole a hīmeni:
  - Pololei kēnā...
  Ua hoʻolauna ʻo Zoya i kahi makana o ka make me kona kuʻekuʻe wāwae a hoʻohui:
  - Ka ʻenemi...
  Ua hāʻule ʻo Augustine i kahi mea luku a uē:
  - Manaʻo ...
  Kiʻi akula ʻo Svetlana i kahi grenade me kona mau manamana wāwae ʻole a uē:
  - He aha...
  Kiola ʻo Natasha i ʻelua mau lemona me kona mau wāwae ʻole a hoʻōho:
  - Lukia...
  Ua hāʻule pū ʻo Zoya i kahi mea ikaika a make hoʻi, me ka uē ʻana:
  - Mālama ʻia...
  Ua hoʻopuka ʻo Augustine i ka mea make, me ka ʻōlelo ʻana:
  - ʻEnemy....
  Ua hāʻule hou ʻo Svetlana i ka mea luku a vyaknula:
  - Haʻihaʻi!
  Hāʻawi ʻo Natasha i ka huli ʻana a uē:
  - ʻO wai...
  Ua kī pū ʻo Zoya i nā haole ʻeleʻele a ka poʻe Nazis i kiʻi ai a uē:
  - Aloha!
  Ua ʻōlelo ʻo Augustine me ka ikaika a me ka huhū:
  - Kēlā...
  Ua hāʻule ʻo Svetlana me ka ʻakaʻaka o kahi panther:
  - AT...
  Kiola akula ʻo Natasha i kahi grenade me kona wāwae ʻole a hoʻōho:
  - Hakaka...
  Kiola akula ʻo Zoya i ka makana o ka make me kona mau manamana lima ʻole a ʻōhumu:
  - Hoouka kaua!
  Ua hoʻokani ʻo Augustine a ʻōhumu:
  - Nā ʻenemi...
  Hāʻawi ʻo Svetlana i kahi pūʻulu o nā grenades me kona mau wāwae ʻole, a pehea ʻo ia e ʻuā ai ma luna o kona mau māmā:
  - E...
  Ua kuʻi ʻo Natasha i ka ʻūhā a hoʻōho:
  - Huhū...
  Ua ʻoki ʻo Zoya i ka poʻe Nazi a ʻōlelo ʻo ia:
  - Paʻi!
  Ua kī hou ʻo Augustine, a hoʻōho:
  - Huhū...
  Ua hoʻōho ʻo Svetlana i kāna kī ʻana:
  - Paʻi!
  Kiola hou ʻo Natasha i kahi grenade me kona wāwae wāwae ʻole, i ʻōlelo ʻia:
  - E luku mākou i nā Nazis!
  Lawe aʻela ʻo Zoya a kaniʻuhū:
  - Ke ala e hiki mai ana i ka komunism!
  A hoolei i ka lemona me kona manamana wawae.
  Ua lawe ʻo Augustine a hoʻopuehu i nā laina, a lele kona mau wāwae ʻole me ka luku ma ka Fritz:
  - E hoʻokaʻawale mākou i nā hoa paio!
  Lawe aʻela ʻo Svetlana a hoʻolei aku me kona kuʻekuʻe wāwae, he pūʻulu grenades, a uē aʻe:
  E uhaʻi kākou i ka poʻe fascist!
  A hoʻomau ka ʻehā i ka pana a me ka hoʻolei ʻana i nā grenades. Ke neʻe nei ka German "Jagdtiger". He mīkini me ka pū 128 mm. A pana iā ia iho.
  A kiola nā kaikamāhine i nā grenades. Hoʻopilikia i nā Nazis. A pana hou aku la lakou. Piʻi lākou i mua. Ke kaʻa hou nei nā pahu. Ke neʻe nei ka German "Panther" -2 hou loa. He kaʻa lawe lima loa.
  Akā, ua lawe kāna mau kaikamāhine a hoʻokuʻu iā ia. Ua haehae lākou i kahi mīkini paʻa me ka ʻenekini turbine kinoea. Puhi iho la lakou ia ia.
  Ua ʻōlelo ʻo Natasha me ka ʻakaʻaka:
  Nui mākou e hakakā nei!
  Ua ʻae ʻo Zoya i kēia:
  - Maikaʻi loa!
  Ua ʻōlelo maikaʻi ʻo Augustine:
  - E lanakila mākou!
  A hoʻolele ʻo ia i kahi pahu pahu anti-tank me kona wāwae ʻole. Kaikamahine ikaika. A he nui kona akamai.
  Ua hoʻolele pū ʻo Svetlana i kahi makana o ka make me nā manamana wāwae o kona wāwae ʻole, a hahau i ka ʻenemi. He kaikamahine hoʻomāinoino loa, me nā maka ke kala o nā pua kulina. Loaʻa iā ia ka naʻau, a me kahi ala o ka ikaika!
  Hāʻawi ʻo Natasha i kahi huli a ʻakaʻaka:
  - No Rusia hemolele!
  Ua pana ʻo Zoya me ka ikaika, a ʻakaʻaka, e hōʻike ana i nā niho momi:
  - He koa au o kēlā pae ʻaʻole mae!
  Ua kipaku pū ʻo Augustine. Ua ʻoki ʻo ia i nā Nazis a gurgled:
  "He koa au no ka makemake nui!"
  A hōʻike ʻo ia i kona mau niho momi!
  Ua hōʻoia ʻo Svetlana:
  - Manaʻo nui loa!
  Ua lōʻihi loa ka hakakā ʻana o nā kaikamāhine. A ʻoiaʻiʻo ua lanakila lākou ma ka hana koa. He mau nani nani loa lākou. Noʻonoʻo koʻikoʻi. A pana lākou i ka papa mua.
  ʻO Natasha, e pana ana, manaʻoʻo ia inā ua halaʻo Stalin, e hanaʻia kekahiʻano meaʻole i loko o nāʻuhane o nā kānaka. Me he mea lā ua make ka mea aloha.
  ʻOiai ua lokoino kēia Georgian. ʻAʻole ʻo ia i hana pono i nā mea a pau. Aia kekahi anecdote e pili ana i kēia. No ke aha e komo ai ʻo Lenin i nā kāmaʻa a ʻo Stalin e komo i nā kāmaʻa? No ka mea, ua koho ʻo Vladimir Ilyich i ke ala, a ke holo wikiwiki nei kēia ʻumiʻumi.
  I kēia mea, ʻaʻole ʻo Stalin ka mōʻī maikaʻi loa. ʻOiaʻiʻo, e like me kā Lenin i wehewehe ai, he ʻino loa.
  Hoʻomākaukau kēia mea kuke i nā mea ʻala wale nō. Ma ke ano o ka lokoino, he pahikaua makalua.
  Ma kekahi ʻaoʻao, ua kōkua kēia i ka mālama ʻana i ka hoʻopaʻi ʻana a me ka hoʻoulu ʻana i nā mea pāʻina. Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ua kīkē ʻia nā limahana waiwai a me nā poʻe mākaukau. ʻO ka mea nui, ma hope o ke kaua, ua nalowale lākou i kahi mana nui e like me Voznesensky. ʻO wai ka ʻoihana nui loa i ka ʻĀina.
  ʻO Voznesensky paha, he mana maikaʻi loa: ʻaʻole paʻakikī wale nō, akā akamai a hoʻonaʻauao. ʻO ke kauka ʻōpio loa o ka ʻepekema ma ka USSR, ka mea hoʻonaʻauao, ke ʻano koʻikoʻi. Me ka ʻole o Voznesensky, ua hewa ka ʻoihana Lūkini. A ʻaʻole hiki iaʻu ke lanakila i ka Nazi.
  Ua hoʻolei ʻo Natasha i kahi lemona me kona wāwae ʻole a hīmeni:
  - Mai ka lani mai...
  Ua hoolei aku o Zoya i ka grenade me kona mau manamana lima a olelo aku:
  - Hōkū...
  Ua hoʻolauna ʻo Augustine i kahi makana o ka make me kona wāwae ʻole a hīmeni:
  - Alohilohi...
  Ua hoolei aku o Svetlana i ka grenade, me ke kokua ana o ka wawae ole, a hoopuka aku:
  - Crystalline!
  Hāʻawi ʻo Natasha i ka huli ʻana a hoʻohenehene:
  - ʻO wau iā ʻoe ...
  Ua hoʻolauna ʻo Zoya i ka makana o ka make me kona mau manamana lima ʻole, e ʻōlelo ana:
  - Mele...
  Ua hāʻule ʻo Augustine me kona kuʻekuʻe wāwae, he aha ka mea e make ai a uē:
  - E hīmeni wau ...
  Ua hoʻomau ʻo Natashka, e hīmeni ikaika ana:
  - E pili ana i....
  Kiola akula ʻo Zoya i kahi pūʻolo pahū me kona wāwae wāwae ʻole, e hoʻopuehu ana i nā Nazis a uē:
  - Kupa...
  Hāʻawi ʻo Augustina i ka pūʻulu o nā grenades me kona kuʻekuʻe wāwae, hāʻawi:
  - Stalin!
  Akā he ʻehā mau kaikamahine a nā Krauts a me kēlā mau ʻōuli hina.
  Ua noho lākou ma luna o ka pahu Panther-2 hou loa me kahi pū 88-mm, lōʻihi.
  Ki aku ʻo Gerda i kāna pūkuniahi a paʻi i ka T-34 ma lalo o ka hull, a kani aʻela me ka ʻoni ʻana i kona mau maka sapphire:
  - ʻAʻole, ma hope o nā mea a pau, aloha ke Akua iā Kelemānia! E lanakila nō kākou!
  Ua ʻae koke ʻo Charlotte i kēia:
  - ʻAʻole hiki iā mākou ke nalowale! E hele koke mākou i Kalinin, a ʻo Moscow kahi mamao loa!
  Ua hōʻike ʻo Christina i kāna mau momi a hoʻōho:
  - E hele kāua i laila, aia ka manawa i Vladivostok!
  Ua ʻōlelo ʻo Magda me ka minamina:
  - A ua aneane e pio na Kepani i ko Amerika. He koʻikoʻi loa kēia, ʻaneʻane nalowale mākou i kahi hoa koʻikoʻi.
  Ua kikeke ʻo Gerda i kahi pahu kaʻa Soviet hou a uē:
  - Hiki iā mākou ke hana me ka ʻole o lākou!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Charlotte a ʻōlelo:
  - Inā ʻakaʻaka ka pēpē, e holo pono nā mea a pau!
  Hāʻawi ʻo Christina i ka mele:
  - Poha ka hippopotamus mai ka minoʻaka!
  Ua kākoʻo ʻo Magda iā ia:
  - He waha kuko ke kaikamahine!
  A lawe akula nā koa a ʻakaʻaka. Loaʻa iā lākou ka ikehu ʻālohilohi, e ʻōlelo paha kekahi, a nui loa!
  Ua kī hou aku ʻo Gerda i nā kaʻa Soviet a hoʻōho:
  - Na kākou ke kenekulia e hiki mai ana!
  Ua hoʻopuka pū ʻo Charlotte a hōʻoia:
  - Aia nā mokulele i ka lewa!
  Ua hōʻoia koke ʻo Christina i kēia:
  - E lele kākou i ka lewa!
  Ua kī ʻo Magda mai kahi mea hoʻolele poma a hāʻawi mai:
  - Noho ma ka mokulele hōkū!
  Hoʻopuka ʻo Gerda i kona alelo a ʻuā:
  - I ke kenekulia hou, e noho aliʻi ke aupuni o ka Third Reich!
  Ua hōʻoia ʻo Charlotte me kahi ʻakaʻaka huhū:
  - A ʻo ka hā kekahi.
  Ma hope o kēlā, ua hoʻohuli hou ka nani i ka tank Soviet.
  ʻO Christina, kēia koa daimonio, e ʻālohilohi ana me nā niho momi, uē:
  - ʻAe, e loaʻa kahi kauoha hou! A hoonani i ke Aupuni Nui!
  Ua hōʻoia ʻo Magda me ka huhū huhū:
  - Hoʻonani i ke aupuni!
  Ua kī hou ʻo Gerda a ʻōlelo maila:
  - Hoʻonani iā mākou pū kekahi!
  A me he mea lā ua loaʻa i ke kaikamahine.
  ʻO Gvozdanula lāua ʻo Charlotte. A kūpono loa. Ua hou au i kahi pahu Soviet ma ka ʻaoʻao. A laila, kani maila ʻo ia:
  - Ke hakakā nei mākou no kahi kauoha hou!
  Ua hōʻoia ʻo Magda, kiʻi a hahau i nā hoa paio:
  - A me ke kanalua ole e loaa ia kakou!
  Kuʻi hou ʻo Gerda, a kūpono loa a hāʻawi aku:
  - E hoʻokō mākou me ka palena nui!
  A olinolino ia me ka sapeira, a me na maka olinolino loa.
  Ki pu aku la o Charlotte, hahau i ke kaa Rusia a walaau, he diabolo keia me ka lauoho alani.
  - He aerobatics wale nō nā mea a pau!
  Ua kī pū ʻo Magda me ka huhū huhū. Ua uhaʻi ʻo ia i ka T-34 a uē:
  - A ʻo ka poʻe o ka wā e hiki mai ana!
  Eia naʻe, pilikia nā kaikamāhine. Ua puka mai ka KV-14. Nui loa ke kaʻa. A loaʻa iā ia he pū 152-milimita me kahi pahu lōʻihi. Malia paha he Kelemānia e uhaki.
  Hoʻopili ʻo Gerda i kona mau maka a nīnau iā Charlotte:
  - Hiki iā ʻoe ke uhi iā ia me kahi mea pana?
  Pane mai la ke poo ulaula.
  - ʻOiaʻiʻo aia kahi manawa ... Akā ʻaʻole lawa ka pololei o ka mea pana!
  Ua manaʻo nui ʻo Christina:
  - E ʻae mai iaʻu e hoʻāʻo i kaʻu pepa 88-graph?
  Ua ʻōlelo kānalua ʻo Gerda:
  - ʻO kēia KV-14 he 100 mm ka pale kaua mua ma kahi pali nui. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke lawe iā ia!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Charlotte a ʻōlelo:
  -Kūamuamu! A manaʻo wau ʻaʻole i loaʻa i ka poʻe Lūkini kahi pahu like! ʻO nā lono wale nō!
  Ua ʻōlelo ʻo Magda:
  Ua manaʻo nō hoʻi au he ʻino! Akā ke ʻike nei mākou ʻaʻole kēia ka hihia! A lōʻihi loa ka barela o ka Lūkini!
  Ua hīmeni ʻo Gerda, me ka paʻi ʻana i kona kuʻekuʻe wāwae ma ka papahele i kāhiko ʻia:
  E kaua kakou me ka makau ole!
  Ua hōʻoia ʻo Charlotte i ke ʻano o kāna hoa:
  - E ʻoki ʻia mākou ʻaʻole i hoʻi i hope!
  Manaʻo ʻo Christina:
  - A pehea ʻoe inā e kīkē ʻoe i kahi pahu Soviet me kahi pā pololei o ka pūpū i loko o ka pahu?
  Ua kānalua ʻo Gerda:
  - Hiki iā ʻoe ke hana pēlā, mai kahi mamao aku?
  Ua hōʻoia ʻo Christina:
  - Inā ʻoe e lawe mai i ka lapalapa o ka māmā i koʻu mau kapuwai, a laila hiki iaʻu ke paʻi maikaʻi loa!
  Ma mua o ka pane ʻana, kaomi ʻo Gerda i kāna kukui. Ua wili aʻela ʻo Christina i kona wāwae ʻaʻohe a ʻālohilohi kona kuʻekuʻe wāwae ʻaʻole i paʻa i ka mālamalama o ke ahi.
  Ua lawe mai ʻo Gerda i ke ahi i ka wāwae o ke kaikamahine. He ʻala ʻā. ʻAʻala ʻoluʻolu loa, e like me ka shish kebab grilled.
  Ua hāwanawana ʻo Christina:
  - A i ka lua kuʻekuʻe wāwae!
  A laila hoʻā ʻo Magda i ke ahi. ʻO nā ʻōlelo alelo ʻelua o ka lapalapa e palu ana i nā wāwae ʻaʻohe o kahi kaikamahine nani a ʻulaʻula.
  A laila, uē ʻo Charlotte a hōʻike i kona mau umauma. Me ka ʻole o ka ʻahaʻaina, lawe ʻo ia a pēhi i ke pihi hauʻoli me kāna nipple ʻulaʻula. Ua kī ʻakomi ka pū.
  Lele wale ka leho, a pae pono i ka pahu o kekahi mīkini Soviet kupanaha.
  E like me ka ʻelepani nunui i ʻoki ʻia i ke kumu lōʻihi. Ma hope o ka loaʻa ʻana o kahi puʻupuʻu, ua hoʻōki ka tank Soviet i ka neʻe. Me he mea lā ua ʻoki ʻia ka pahi kaua mai kona lima aku.
  ʻO kēlā wahine hoʻokamakama laki!
  Ua hīmeni ʻo Charlotte me ka ʻakaʻaka hauʻoli:
  - ʻO ka makaʻu wale nō e hāʻawi iā mākou i mau hoaaloha! ʻO ka ʻeha wale nō e hoʻoikaika iā ʻoe e hana!
  Ua hoʻohui ʻo Gerda me ka hoihoi:
  - Makemake au e ʻoi aʻe e ʻoki i kou mau maka naʻaupō!
  Me he mea lā ua ʻoluʻolu loa nā koa o ka ʻEkolu Reich!
  Akā naʻe, ua hakakā nā keiki liʻiliʻi me nā Nazis. Ua kiola nā keikikāne a me nā kaikamāhine i nā pūʻolo pahū i hana ʻia ma nā kaʻa kaʻa Kelemania, nā pū hoʻokele ponoʻī, a me nā pūʻali koa hele wāwae.
  Ua hakaka loa na paionia. Ua ʻike lākou i ke ʻano o ke pio fascist.
  ʻO ke kaikamahineʻo Marinka, no ka laʻana, ua hāʻule i loko o ka lima o nā Nazis. Ua ʻaila lākou i kona mau wāwae ʻole a hoʻonoho iā ia ma kahi kokoke i ke ahi. ʻO nā alelo o ka lapalapa ua aneane liʻiliʻi i nā kuʻekuʻe wāwae ʻole o ke kaikamahine mai ka hele wāwae wāwae ʻole. Ua hoʻomau ʻia ka hoʻomāinoino ʻana no ka ʻumikumamālima mau minuke, a hiki i ka uhi ʻia ʻana o nā kapuaʻi me nā ʻōpala. A laila, wehe ʻia nā wāwae ʻole o ke kaikamahine. A ninau hou mai lakou. Ua hahau mai lakou ia'u me na paipu kopa ma ko'u kino olohelohe.
  A laila ua hala lākou i ke au ... Ua hoʻomāinoino ʻia ʻo Marinka i ʻumi nalowale o ka ʻike i ka wā o ka nīnau. A laila hoʻomaha lākou iā ia. I ka wa e oni iki ai na wawae olohelohe, ua hamo hou ia me ka aila a lawe hou ia mai ka ipu ahi. Hiki ke hana hou ia ia ano hoehaeha. A ʻo ka hoʻomāinoino ʻana me ka ʻāwīwī, a me ka hahau ʻana me nā hoses lāʻau.
  Ua hoʻomāinoino ʻia ʻo Marinka no ʻeono mahina. A hiki i kona makapō a hinahina mai ka hoʻomāinoino ʻana. A laila kanu ola lākou iā ia i ka lepo. ʻAʻole i hoʻopau i kahi pōkā.
  ʻO Pioneer Vasya, ka poʻe Nazi i hahau me ka uwea ʻulaʻula ma kona kino ʻōlohelohe.
  A laila puhi ʻia nā kuʻekuʻe wāwae me nā ʻāpana hao ʻulaʻula. ʻAʻole hiki i ke keiki ke kū i ka uē ʻana, ʻaʻole naʻe i kumakaia i kona mau hoa.
  Ua hoʻopau ola nā Nazis iā ia i loko o ka waika hydrochloric. A he ʻeha weliweli kēia.
  ʻO kēia mau Fritzes he mau monsters ... Ua hoʻomāinoinoʻia ka lālā Komsomol me ka hao. A laila kau lākou ma luna o ka pā, hāpai aʻela a hoʻolei i lalo. A laila, hoʻomaka lākou e puhi me ka ʻulaʻula wela. Ua haehae ʻia nā ū me nā pū. A laila, haehae maoli ʻia ka ihu me ka ʻulaʻula.
  Ua hoʻomāinoino ʻia ke kaikamahine a make ... Ua haki nā manamana lima a me kona wāwae. Ua kau ʻia kekahi lālā Komsomol, ʻo Anna. A i kona make ana, ua puhi lakou me na lama.
  I ka pōkole, ua hoʻomāʻewaʻewa ka poʻe Nazi e like me kā lākou makemake. Ua hoʻomāinoino a hoʻomāinoino lākou i nā mea a pau.
  ʻO Natasha a me kāna hui e hakakā mau ana i ka hoʻopuni. Ua hoʻohana nā kaikamāhine i ko lākou mau wāwae ʻaʻahu nani i ke kaua, a hoʻolei i nā grenades. Ua hakakā lākou me nā pūʻali kiʻekiʻe o ka Fritz. Ua paa lakou me ka wiwo ole, aole lakou e emi hope.
  . MOKUNA? 3.
  ʻO kekahi ʻoiaʻiʻo i loko o ka moeʻuhane i mau ...
  Ua hoʻomaka ke kaua ma waena o Rusia a me nā Taliban. ʻO ka mua, ua hoʻouka ka Taliban iā Tajikistan. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ua kūpono ka manawa a ua hiki i ka manawa e hoʻoholo ai i ka hoʻonui ʻana ma Central Asia.
  A ua nāwaliwali ka pūʻali koa o Tajikistan. Ua hāʻule ʻo ia ma lalo o ka hahau ʻana o ka Taliban, holo kekahi hapa, hāʻawi ʻia kekahi i ka Taliban. A hoouka aku ka Taliban i ke kahua kaua o Rusia, a lilo na Rusia i leo. A pono wau e hoʻololi i nā pūʻali ma o kekahi mau ʻāina a hoʻihoʻi i mua.
  Ua hoʻomaka nā kaua koko a me ka ʻino.
  A hakaka na kaikamahine me ka huhu
  ʻO ka hakakā kaulana ʻehā kokoke i ke kauhale o ka Middle East.
  Hāʻawi ʻo Natasha i kahi huli, a hoʻolei i kahi grenade me kona manamana wāwae ʻole.
  Haʻihaʻi i nā Afghans a squeaks:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunisme!
  Ua pana pū ʻo Zoya i ka ʻenemi. ʻOki i lalo i nā ʻenemi, hoʻolei i nā grenades me ka ikaika make me nā wāwae ʻole a me nā squeaks:
  - No ka ʻāina makua, ko mākou makuahine!
  Ua wili ʻo Augustina i ka laina o ka poʻe Afghans me ka pohā mai kahi pū mīkini. Ua kiola ʻo ia i ka lemona luku me kona kuʻekuʻe wāwae a ʻō:
  - No ka USSR!
  Ua puhi pū ʻo Svetlana i ka ʻenemi, ʻoki i ka nui o nā koa Islam a uē:
  - No ka honua o ka komunism!
  A pehea hoʻi e hoʻolei i ka makana o ka make me ka mana luku a hiki ʻole ke ana ʻia me nā manamana wāwae wāwae ʻole. A haehae loa i na enemi.
  He mea kupanaha kēia mau kaikamahine...
  Ua ʻōlelo ʻo Natasha i kāna ʻohi ʻana i ka poʻe Afghan e neʻe nei:
  - He ʻūhini maoli nō lākou.
  A hoolei hou aku la ke kaikamahine i ka grenade i ka enemi me kona kue wawae. A haehae nui loa i nā ʻenemi.
  Hoʻopiʻi pū ʻo Zoya i nā koa Islam me kahi pahu maikaʻi. E ʻoki pono iā lākou i lalo a coos:
  - No Rusia!
  A eia hou, me nā manamana wāwae ʻole, e hoʻolei ʻo ia i makana pepehi kanaka o ka make.
  ʻO Augustine, e kī ana i ka ʻenemi a ʻoki maoli i ka poʻe Afghans, e ʻoki ana iā lākou e like me ka mea mahiʻai, uē:
  - No ka ʻāina makuahine!
  ʻO Svetlana, e ʻoki ana i nā ʻenemi, a ʻoki maoli i nā koa o ke aupuni Taliban Islamic, a kikeke iā lākou me nā puʻu, ua hoʻopuka:
  - No ka ʻāina makuahine a me nā lanakila hou!
  A ʻo ia hoʻi, pehea ʻo ia e hoʻolei ai i ka grenade o ka ikaika make me nā manamana lima o kona mau wāwae ʻokiʻoki.
  Ua hoopuehu loa ia na kaikamahine. A ua luku lākou i ka heluna ʻoi aku o ka pūʻali Taliban. A hele mai lākou ma nā nalu nui.
  E hakakā ma luna o ka pahu a me nā poʻe o Elizabeth.
  Hoʻokahi wale nō bikini a me ke kamaʻa ʻole nā kaikamāhine ma ʻaneʻi. A i ka manawa like, hakakā maikaʻi lākou. ʻO nā kaʻa kaʻa o Afghanistan i ka wā kahiko a ʻoi aku ka maikaʻi o ka maikaʻi ma mua o nā kaʻa Lūkini, akā he kakaikahi wale nō o lākou.
  Ua hana nā mea hana lima o ke aupuni Islam i kekahi mau mīkini mai ka lāʻau. ʻO kaʻu e ʻōlelo ai he holomua loa.
  ʻO Elizabeth, me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole, puhi i kahi pana a hou aku i kahi pahu Afghan, a ma hope iho ʻo ia e ʻuā ai:
  - ʻO wau ka wahine maikaʻi loa o ka honua!
  ʻO Ekaterina hoʻi e kīkē me ka hoʻohana ʻana i kona kuʻekuʻe wāwae, e haki i ka ʻenemi a uē:
  - No ka USSR!
  ʻO Elena, me ka noʻonoʻo ʻole ʻelua, e pana i ka ʻenemi. Wehewehe a uē:
  - No ka komunism!
  Euphrosinia, pehea e hahau ai i ka enemi. E uhaʻi i ka pahu o ka poʻe Afghans a me ka blather:
  - No ka ʻāina makua a hiki i ka hopena!
  A ʻo kēia nā kaikamāhine, ʻoi loa lākou. ʻAʻohe ikaika e kū kūʻē i kēlā. A ʻo lākou ka poʻe koa ʻoluʻolu a me nā ʻīlio hina. ʻAʻole hiki i kekahi ke kūʻē iā lākou.
  A inā hoʻomaka lākou e hakakā, a laila he hakakā wale nō nā hypermen.
  A e pana hou ʻo ʻElizabeta me ke kōkua ʻana o kona mau manamana wāwae ʻole a uē:
  - No ka USSR hou!
  Ki pu aku la no hoi o Ekaterina i ka enemi, a uwo ae la:
  - ʻAe, ʻaʻole he alakaʻi maikaʻi loa ʻo Vladimir Putin, e kau mālie!
  A wili aʻela ke kaikamahine i kona kuʻekuʻe wāwae poʻe.
  Ua hoʻomau ʻo Elena i ka hahau ʻana i ka poʻe Afghans me ke kani ʻana:
  - No ka komunism nui ma USSR!
  A me nā manamana wāwae ʻole, ua hoʻohui ʻo ia i ka luku a me ka pepehi kanaka!
  A laila, ʻo ke kaikamahine ʻo Euphrosinia e thrashes. A e luku aku i ka ʻenemi a uē:
  - No ke akua wahine Lada!
  Eia ko lakou kahua kaua.
  A ʻo ke koa i ka hoʻomaka ʻana e ʻoki iho i nā hoa paio, a me ka hāʻawi ʻole ʻana iā lākou i ke aloha, e hoʻopau ana i nā Afghans.
  Ua pana pū ʻo Elizabeth i ka ʻenemi, a ua hoʻohana pū ʻo ia i kahi kuʻekuʻe wāwae ʻole a hoʻōho:
  - No ka komunism ma ka ʻāina o nā Soviets!
  A eia ʻo ia he wahine hakakā a me ke kaua.
  I kēia manawa, ke ʻohi ʻia nei nā Afghans mai ka lewa mai.
  Ua wela loa ʻo Anastasia Vedmakova i ke kaua. A paʻi i nā mea a pau. A ma ka lewa e pana i nā mokulele Afghan a hahau i ka ʻāina. He kaikamahine ʻāwīwī kēia.
  A hīmeni ʻo ia me ka ʻakaʻaka.
  - No ko mākou ʻāina makuahine, e pepehi i nā Taliban a pau!
  Ua hōʻoia ʻo Akulina Orlova, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - ʻOiaʻiʻo, he daimonio ka ʻuhane, piʻi i ka USSR!
  A pana aku ke koa i kekahi mokulele Afghan.
  ʻO Mirabela Magnetic, e luku ana i nā koa o ka Islamic Taliban empire ma ka lewa a ma ka ʻāina, me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ko mākou ʻāina makua!
  Eia ke kaua ʻekolu i ka lewa. A ke hahau nei ʻo ia i nā Afghans me ka ikaika nui. A ʻo nā ʻenemi i hāʻule loa i lalo.
  ʻO Akulina Orlova ma nā pihi me kona kuʻekuʻe wāwae a hoʻōho:
  No ko mākou ʻāina nui!
  A pehea ʻo ia e minoʻaka ai i kāna mau hoa.
  A kipaku hou i ka Afghans. A he mau lele koʻikoʻi loa kēia i nā kaikamahine.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Anastasia me ka ʻakaʻaka, e hōʻike ana i kona mau niho, e kuʻi ana i nā pailaka Afghan:
  - He mau koa mākou e lanakila ai i kekahi pūʻali koa!
  A kikeke hou i kahi kaʻa Afghan.
  ʻAe, ua hoʻopau loa nā kaikamāhine ma ʻaneʻi i nā koa o ke aupuni Islam. A hāʻule lākou ...
  Ua hakakā ʻo Alyonka, a hōʻike i kāna aerobatics maikaʻi loa. A kuʻi i nā ʻenemi me he mea lā he mau kumu hoʻohālike lākou.
  A piʻi mau ka Taliban a piʻi. A ke pepehi ʻia nei lākou he heluna nui.
  Kiola akula ʻo Alenka i kona manamana wāwae ʻaʻohe mea make a hīmeni:
  He ʻīlio hae keʻokeʻo mākou!
  Ua ʻae ʻo Anyuta i kēia, e ʻoki ana i nā hoa paio me ka hana ʻole:
  - A ʻo mākou ka mea maikaʻi loa ma ka honua!
  A hāʻawi pū ʻo ia i kahi grenade me kona kuʻekuʻe wāwae.
  A ke kī pū nei ʻo Alla i nā pū mīkini. A kikeke i ka nui o Afghans a me ka uwo:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunisme!
  Ua puhi pololei ʻo Maria i nā Afghans. A kikeke loa ia lakou. A hoʻolei pū ʻo ia i nā grenades me kona mau manamana wāwae ʻole. A e uwo ana:
  - Hoʻonani iā Svarog!
  Ua hahau ʻo Olympias i ka ʻenemi me ka ikaika nui a make. Mows iho i nā ʻenemi mai ke aupuni Islam a squeaks:
  - No ka mea holoʻokoʻa, ka honua holoʻokoʻa i ke au o ka komunism!
  A hou hou ke kaikamahine i kona mau niho a pana pololei i ka ʻenemi.
  A kākau pū ʻo Marusya i nā Afghans. A me ka ʻulaʻula ʻulaʻula, kaomi ʻo ia i ke pihi bazooka, a kikeke i nā hoa paio a uē:
  - No Rusia Nui!
  Eia na kaikamahine.
  Akā ʻo Matryona, e like me ka poʻe Afghans, slam, me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole, e hōʻeha i ka ʻenemi mai ka Taliban a uē:
  - No ka ʻāina makua a me ke kūʻokoʻa a hiki i ka hopena!
  ʻO ia ka hele ʻana o nā kaikamahine a pehea i ʻohi ʻia ai nā Afghans - weliweli wale nō. A loaʻa maoli ka hoʻopau ʻia ʻana o lākou. ʻIke ʻia, he lā ʻino loa ka poʻe Afghans.
  Ua ʻōlelo ʻo Alenka, e kī ana i nā Afghans a ʻoki iā lākou:
  - ʻO koʻu ʻāina hānau kēia!
  A me kona kuʻekuʻe wāwae, pehea e hāʻawi ai ka makana pepehi kanaka o ka luku.
  Eia nā kaikamāhine - e ʻōlelo kākou he super.
  Ua ʻike ikaika ʻo Anyuta, e pana ana i nā Afghans:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  ʻO ka hakakā ʻana iā Alla, ke kī ʻana, a me ke kaomi ʻana i kāna nipple ʻulaʻula ma nā pihi o ka bazooka, ʻuī:
  - Hoʻonani i nā koa!
  A ʻo Maria, e hoʻomāʻewaʻewa ana i ka ʻenemi me ka ikaika make, ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani i ka ʻāina ʻoluʻolu loa!
  Ua hoʻohui ʻo Olympias, e luku ana i nā ʻenemi a hōʻike i ka wikiwiki wikiwiki:
  - Hoʻonani nui i ka ʻāina waiwai loa!
  ʻO Matryona, e ʻoki ana i nā hoa paio, a me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole i ka pana ʻana, lawe ʻo ia a uē:
  - A hoʻonani i nā koa maikaʻi loa!
  ʻO Marusya, e kākau pū ana i nā ʻenemi, a ʻoki maoli iā lākou i lalo, kāhea ʻo ia me ke kuli:
  - A he hanohano nui ka USSR no nā kenekulia!
  A himeni like na kaikamahine.
  - E hauʻoli nā kānaka
  Hauʻoli mau loa...
  ʻO ke aupuni Soviet -
  Nui ka mana!
  A e ʻakaʻaka ka poʻe koa ma luna o ko lākou māmā. A haʻi lākou i ko lākou mau niho.
  Ua ʻōlelo ʻo Alenka me ka ʻakaʻaka nui:
  E hāʻawi mākou i ko mākou mau puʻuwai no ko mākou ʻāina makuahine!
  Ua hoʻomau ʻo Anyuta me ka huhū:
  - A e kū mākou a lanakila!
  Eia lākou, e ʻōlelo kākou, nā kaikamāhine maikaʻi. A makemake nui lākou e hakakā me ka ikaika piha.
  A eia ʻo Oleg Rybachenko lāua ʻo Margarita Korshunova i ke kaua.
  Ua like ke keikikāne a me ke kaikamahine me he mau keiki ma kahi o ʻumikūmālua, akā ʻo ka ʻoiaʻiʻo ke hakakā nei nā mea pepehi kanaka make ʻole. ʻAʻohe mea hiki ke kū kūʻē iā lākou.
  ʻO Alenka, e hōʻike ana i kona mau niho a ʻoki i nā hoa paio mai ka Taliban, hīmeni ʻo ia me ka ʻakaʻaka:
  E hakakā kākou no ka lā ʻāpōpō!
  ʻO Anyuta, ke kī ʻana a me ka hoʻolei ʻana i nā pōkā me kona manamana wāwae ʻole, ua hoʻohui ʻia:
  - A ua holo wikiwiki kā mākou kaʻaahi kaua!
  A ʻo ka Alla lauoho ʻulaʻula, lele ʻo ia a wīwī, hoʻohui pū me ka wink:
  - E honi kāua!
  Ua holo ʻo Oleg Rybachenko i ka makani makani me kāna mau pahi kaua, e ʻoki ana i nā poʻo o ka poʻe Afghans a uē:
  - Hoʻonani i ko mākou ʻāina makuahine!
  A ʻo ke keiki, me kona manamana wāwae wāwae, ua hoʻolei i ka makana pepehi kanaka o ka make.
  Ua ʻoki pū ke kaikamahine i ka hoʻokipa lele me nā pahi kaua. E ʻoki i ka ʻenemi a uē:
  - Hoʻonani i ka ʻōnaehana Soviet!
  A me kona mau manamana wāwae ʻole, e hoʻolei aku ʻo ia i nā makana o ka luku, e luku ana i nā ʻenemi.
  A o na kamalii, e hahau ana i ka enemi, himeni like lakou.
  - Manaʻo wau e ala ka honua holoʻokoʻa,
  E pau ana ka Taliban ...
  E ʻālohilohi ka lā
  E haehae mākou i nā ʻenemi hewa a pau!
  ʻO nā keiki i loko a me nā mea hakakā maikaʻi loa. A puhi pu lakou me ka lawe ana mai i ka enemi i ke ao holookoa o na leo puiwa a me ka laau. A ʻoluʻolu loa.
  ʻO Oleg Rybachenko, e ʻoki ana i nā Afghans me ka ʻakaʻaka, ʻike ʻo ia:
  - Me mākou ka ʻōpio o ka honua holoʻokoʻa,
  ʻO kā mākou hui kūkulu honua!
  A ua hāʻule ke keiki me kona kuʻekuʻe wāwae i ka makana weliweli o ka make.
  ʻO Margarita Magnitnaya, e hōʻeha ana i nā koa Islam, kani pū kekahi, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - Ke hele nei nā kānaka i ka ʻāina holoʻokoʻa i ka komunisme!
  A pehea ʻo ia e ʻoki ai i ka pae Islam. A pono wau e ʻōlelo he ʻino loa kēia.
  I kēia manawa, ua hopu ka Taliban i kahi keikikāne he ʻumikumamāhā makahiki. Wehe ae la lakou ia ia a nakii i ka laau. Ma hope o kēlā, hahau mua lākou, a hemo ka ʻili i ke koko.
  A laila kāpīpī ʻia ka paʻakai ma luna o nā ʻeha o ka ʻōpio. A laila hoʻomaka lākou e palai me ke ahi, a puhi i nā kuʻekuʻe wāwae o ke keiki. A he lokoino loa. A hoʻomāinoino ʻia
  keiki a make.
  A aia hou nā kaua ikaika ...
  A ʻo nā kūlana o ka Taliban ke pā ʻia nei e nā mokulele hoʻouka kaua Lūkini e hoʻohana ana i nā mokulele. A eia ka Afghans a me nā missiles e bludgeoning. Piʻi a piʻi lākou a pau e like me ka toad i ka ʻūhā.
  A waiho ʻia nā puʻu kupapaʻu.
  Ua hīmeni ʻo Margarita me ka ʻakaʻaka:
  E hakakā kākou no ka lā ʻāpōpō!
  A ʻo Oleg Rybachenko, e ʻoki ana i nā Afghans, ʻōlelo ʻo ia:
  - Ua hiki iā mākou ke noʻonoʻo!
  A ʻo ke keiki hou, me kona manamana wāwae ʻole, e hoʻolei i ka grenade o ka ikaika make.
  A hehi ʻia kēia poʻe Afghans me ka hilinaʻi a kaulana.
  ʻO kēia mau keiki nā monsters maoli.
  A ʻo nā mea make ʻole e hakakā me ke kamaʻa ʻole, a me ka ikaika e uhaʻi i nā hoa paio.
  Akā, komo pū kekahi pahu mai ka GDR i ke kaua.
  Ua komo ʻo Gerda a me kāna poʻe holo i ke kaua me nā Afghans.
  A pana aʻela ke kaikamahine me kona mau manamana wāwae ʻole a me kona coos:
  - Hoʻonani i nā manaʻo o ka komunism!
  Ua hōʻoia ʻo Charlotte, nāna i puhi iā ia:
  - Hoʻonani i nā manaʻo o ka ʻōnaehana Soviet!
  ʻO Christina, ke kī ʻana i ka ʻenemi me kona mau manamana wāwae ʻole, hoʻōho:
  - No nā hiʻohiʻona nani hou!
  A pololei loa no hoi i ka enemi.
  A loaʻa i nā Afghans ke kapikala.
  A pana aʻela ʻo Magda i ka ʻenemi, a uē aʻe me ka hōʻike ʻana i kona mau niho.
  - Hoʻonani i ko mākou ʻāina makuahine!
  A me kona hahau ʻana i ka ʻenemi me ke kōkua o kona manamana wāwae ʻole.
  He mau kaikamahine hakakā kēia, e alo kākou.
  ʻO Gerda, e kī ana i ka ʻenemi, kani maila:
  - No Rūsia a lanakila a hiki i ka hopena!
  A hehi hou ʻo ia, i kēia manawa e hoʻohana ana i ka nipple ʻulaʻula i ke kaomi ʻana i ke pihi hauʻoli.
  Eia na kaikamahine. He niho lākou a he niho a hiki ke uhae pololei i kekahi.
  Lawe aʻela ʻo Charlotte a hīmeni ʻo ia me ka ʻakaʻaka ʻana i kona mau niho:
  - He weliweli ʻo ʻApelika, ʻae, ʻae. ʻAe!
  Pilikia ʻo ʻApelika, ʻae, ʻae, ʻae!
  Mai hele i nā kaikamahine - hele i ʻApelika e hele wāwae!
  ʻO Christina, e hōʻike ana i kona mau niho a me ka hahau ʻana i kona hoa paio, ʻōlelo ʻo ia:
  - Mai hele wāwae ʻole i nā kaikamahine i ka pōʻeleʻele!
  a me ke kuʻekuʻe wāwae ʻole pehea e hāʻule ai i ka ʻenemi.
  Eia na wahine - na wahine a pau!
  A ke pana ʻia nei nā Afghans a luku ʻia me ke aloha ʻole.
  ʻO Magda, e kī ana i ka ʻenemi, a hoʻopau maoli iā ia, ua hoʻopuka ʻo ia:
  - ʻO wau ka ikaika loa o ka honua!
  A pehea e paʻi ai me ke kōkua o nā manamana wāwae ʻole. Eia ke kaikamahine.
  Pono wau e ʻōlelo he ultra wale nō!
  Eia nā kaikamahine i kā lākou lawe ʻana i ka Taliban, a kuʻi lākou me nā jackhammers.
  A ua hōʻeha ka Taliban i kahi lālā Komsomol Rusia. Ua wehe mua ʻia i ka ʻōlohelohe. A laila hoʻomaka lākou e ninini i ka wai. ʻO ka mua wela - ka wai e paila, a laila anu. A laila hoʻomaka lākou e kuʻi me ka uea wela.
  A he lokoino loa. A laila, hoʻomāʻehaʻeha a me ka māmā i nā kuʻekuʻe wāwae o ke kaikamahine. A ua hoʻomāinoino ʻia ʻo ia. A no ke aha lākou i ninini ai i ka waika, ʻoi aku ka ʻeha.
  A ua hoʻomāinoino ʻia ke kaikamahine a make.
  A laila lawe lākou i kona iwi iwi a uhi i ke gula a kau i luna i ʻike ʻia e nā mea a pau. A he lokoino loa.
  ʻO ia ke ʻano o ka mana a ka Taliban i hōʻike ai. A e hoʻāʻo e hoʻokūkū me ia ʻāina. Akā makemake nā kaikamāhine e hānau keiki. A ʻoki lākou i ko lākou ʻōpū. A lokoino loa lākou.
  ʻAi ʻia nā hakakā ma waena o nā mea ʻē aʻe e like me ka lapalapa o ka lua.
  ʻO Oleg Rybachenko, e ʻoki ana i nā hoa paio, hīmeni:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunisme!
  A e hoolei hou ke keiki me kona manamana wawae i ka makana pepehi kanaka o ka make
  ʻO Margarita Korshunova, e ʻoki ana i nā Afghans, uē:
  - No ka USSR!
  A e kiola ʻo ia i kona mau manamana wāwae ʻole, ka mea e lawe mai ai i ka make nui. ʻAe,ʻaʻole hiki i kekahi ke pale aku i ia mau kaikamahine.
  ʻO ke keikikāne a me ke kaikamahine i ka hauʻoli piha a me ka huhū a me ka hoʻouka kaua.
  Ua hīmeni ʻo Oleg Rybachenko, e ʻoki ana i ka poʻe Afghans me nā pahi kaua:
  - Lawe mai, lawe mai iaʻu,
  Ua lawe iaʻu!
  E noho wale au ma luna o ka lio
  A ke kali nei ka waiwai iaʻu!
  A ʻakaʻaka ke keiki, a lawe hou ʻo ia a ʻoki i ka ʻenemi.
  A eia lakou, me Margarita, ke kani ana. A e hāʻule ka puʻupuʻu o nā koʻo puʻuwai ma luna o nā poʻo o ko Afghans. E ʻōlelo wale kākou he maikaʻi.
  Ua hoʻopuka ʻo Margarita Korshunova:
  - ʻO wau ka mea ikaika loa ma ka honua, e luku aku au i nā ʻenemi i loko o ka lua!
  A e minoʻaka i kona hoa.
  A ua hoʻomaka nā pūʻali kiʻekiʻe o nā Afghans e hoʻopau.
  Ua kaomi hope ʻo Oleg Rybachenko i ke kī me kona kuʻekuʻe wāwae. A ua paʻi ke au, hoʻololi koke i nā koa Taliban i mau iwi iwi. A pono e hoʻomaopopo - pepehi kanaka.
  Ua hīmeni ʻo The Terminator Boy:
  -E kaulana ko kakou Honua!
  A pehea ʻo ia e puhi ai, e hōʻike ana i kona mau niho.
  Eia ke keiki. A hakakā maoli nō.
  A laila aia nā missiles Soviet e pā ana i nā Afghans. A ua hahau nui ia lakou. A nui ka poe hakaka i make.
  Hoʻolālā ʻo Tamara lāua ʻo Veronika i nā missiles make me nā nila a me nā pōpō a pahū. A nui ka poʻe Afghan i pepehi koke ʻia. A he lokoino loa.
  Aia nā kaikamāhine i kēia manawa i loko o ka bunker, e hehi ana ma luna o nā papa pōhaku me nā wāwae wāwae ʻole. A hoʻoulu i ka hoʻouka kaua make ma luna o ka ʻenemi, e hoʻopau loa.
  He mea kupanaha wale keia mau kaikamahine.
  Ke ahi a me ka uwo o Tamara:
  - ʻO ka USSR nui a me kāna alakaʻi ʻo Stalin me mākou!
  Ua hōʻoia pū ʻo Veronica i kēia:
  E kīkē kākou i ka hoki o ka Taliban!
  A pehea hoʻi e kī ai i ka ʻenemi. A e lilo ia i mea paʻakikī loa. Makemake nā kaikamāhine e pepehi - ʻo ia nā kaikamāhine.
  Ua nīnau ʻo Veronica i kekahi nīnau:
  He aha ka ʻelua ʻelua ʻelima?
  Pane aku la o Tamara me ka akaaka.
  - ʻEhā a me ka hapa!
  A ua lilo ia i ʻōlelo akamai loa.
  Paʻa loa nā kaikamāhine ma ʻaneʻi.
  Ke pana pū nei ʻo Natasha a me kāna hui i nā Afghans. Ua pepehi ʻia lākou a uwē nui:
  -E hoʻonani ʻia ka komunisme!
  A e hōʻike ka ʻōlelo!
  A laila me kahi kuʻekuʻe wāwae, pehea ʻo ia e lawe ai a hāʻawi kikoʻī.
  He kaikamahine keia, he kaikamahine na kaikamahine a pau.
  A he mea weliweli loa.
  Ua hīmeni ʻo Svetlana me ka huhū, me ke kākau ʻana i ka poʻe Afghans.
  A ma na kiʻekiʻe hoku, hāmau mauna,
  I ka nalu kai a me ke ahi huhū.
  A i loko o ka huhū, a me ke ahi huhū!
  A laila, puhi ikaika ʻo Zoya i ka ʻenemi.
  ʻO kēia nā kaikamāhine - ʻoluʻolu loa.
  A ʻo ʻAgustina e ʻeha i nā hoa paio a uwē ʻo ia ma luna o kona mau māmā:
  - No ko mākou ʻāina makuahine, no ka nani o ka USSR!
  A eia, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole hiki iā Kina ke kūʻē i kēlā hui.
  A ʻo nā kaikamāhine, ʻoiaʻiʻo, he ʻano haʻalulu a akamai.
  ʻAʻole hoʻokahi hana hoʻopunipuni e kūʻē iā lākou.
  Ua ʻōlelo ʻo Natasha, e ʻoki ana i kahi laina ʻē aʻe o Afghans:
  - ʻO wau ka mea ikaika loa ma ka honua, a e pepehi wau iā ʻoukou a pau i loko o ka lua!
  A eia hou, me nā manamana wāwae ʻole, e hoʻolei ʻo ia i kahi pūʻolo pahū o ka ikaika make.
  ʻO Augustine kēia kaikamahine mana kaua, i hoʻōho:
  - Hoʻonani i nā manawa o ka komunisme!
  A e minoaka pu me kona mau maka emerald.
  ʻO Svetlana ka ikaika loa i ka hakakā. Hoʻopiʻi i nā Afghans a me nā kani:
  - Hoʻonani i nā manawa o ka lanakila komunista!
  Eia na kaikamahine...
  A ua hoʻopau ʻo Stalenida i ka poʻe Afghans me ka ʻole o ka haʻalulu.
  A ʻokiʻoki iā lākou me he mea lā he pahi kaua jet fighter kāna.
  He kaikamahine keia, he kaikamahine i na kaikamahine a pau!
  ʻO ka luku ʻana i nā Afghans a me ka hoʻolei ʻana i nā makana pepehi kanaka o ka make me kona mau manamana wāwae ʻole, ua ʻōlelo ʻo Steelenida:
  - Hoʻonani i ko mākou ʻāina - ka USSR! ʻO Rusia ʻo Putin - ʻaʻole!
  A eia hou, ua hahau ke kaikamahine i ka ʻenemi me ka ikaika ʻāhiu. Eia ʻo ia, he hakakā a me ke kaua.
  ʻO Victoria, e pana ana i nā ʻenemi, e ʻōlelo ana me ka ʻakaʻaka:
  - Ke kali nei ka nani nui i ka USSR!
  Kuno ʻo Steele.
  - ʻAe, ke kali nei ʻo ia!
  A i kāna kī ʻana, manaʻo ʻo ia. Ma kekahi mau ʻano, hoʻomanaʻo kēia i ke Kaua Patriotic, koe wale nō ʻaʻole hiki i ka ʻenemi ke hopu i ka USSR me ka pīhoihoi. A ʻaʻole i hōʻoia ʻia ka pili ʻana i ka pā koke.
  Akā, he nui nā Afghans. Ke neʻe nei lākou, e hoʻolei maoli ana i nā kupapaʻu ma nā kūlana Lūkini. A ʻo kēia kā lākou hana hoʻomāinoino a ʻāhiu. Aole lakou i manao i ko lakou poho,
  a ʻaʻole mālama ʻia nā kānaka. No laila e ho'āʻo me kēia mau mea hiki iā ʻoe ke hana.
  Kiʻi akula ʻo Stalenida i kahi pahu hau me kona kuʻekuʻe wāwae a hoʻōho:
  - Ma ka inoa o ka USSR!
  A hōʻike ʻo ia i kona mau niho ʻoi loa.
  Ua ʻae ʻo Victoria iā ia:
  - Hele mai nā alakaʻi a hele, akā mau ka USSR!
  Ua hauʻoli ʻo Stalenida:
  - ʻO ka USSR me mākou mau loa!
  ʻO nā Serafima, e kī ana i nā ʻenemi, me he mea lā e uwē ana, a e hoʻokuʻu i ka ʻenemi, e hāʻawi aku ia.
  - E lilo mākou i mea ikaika maʻamau!
  A ʻo kahi kaikamahine hoʻi, e like me ka wāwae wāwae ʻole, e hoʻolauna i kahi makana o ka luku loa.
  Ua hīmeni ʻo Victoria:
  - Hoʻonani i koʻu ʻāina komunisme!
  Ua hōʻoia koke ʻo Seraphim i kēia:
  - He māmā a me ka pōmaikaʻi ka Communism!
  A hāʻawi hou e luku i nā Afghans.
  Ua hakakā pū ʻo Gerda me ka ikaika loa. A hōʻike ʻo ia i kāna papa kiʻekiʻe.
  Akā ʻaʻohe mea hoʻopunipuni maoli iā Gerda.
  He kaikamahine kēia i hāʻawi i ka moeʻuhane o ke ao holoʻokoʻa.
  A lawe ʻo ia a hīmeni:
  - Hoʻonani i koʻu Honua, a aia mākou i ke ao holoʻokoʻa!
  A eia hou, me kona mau manamana wāwae, e hoʻokuʻu ka nani i makana pepehi kanaka o ka make a me ka luku. E ʻōlelo pololei kāua - ʻo ke kaikamahine ka mea āu e pono ai.
  Ua pana ʻo Gerda i ka pahu kaua holoʻokoʻa a ke hoʻi mai nei.
  ʻO ka poʻe Kelemania kaulana ʻehā, ua pepehi i nā Afghans he nui, mālama i nā mea huna.
  ʻAe, ʻoki lākou i ka ʻuala.
  Ua ʻōlelo koʻikoʻi ʻo Charlotte, e paʻa ana i kahi papa kāleka me kona manamana wāwae ʻole:
  - Ke kaua nei mākou me nā Taliban, a i ko mākou kaua ʻana me nā Lūkini!
  Kuno ʻo Gerda me ka ʻae a me ka ikaika:
  - ʻAe, aia kekahi manawa. A laila ʻaʻole hiki iā mākou ke lanakila! Christina, ʻae ʻoe?
  Ua ʻōlelo wiwo ʻole ʻo Christina, me ka hoʻolei ʻana i ke kāleka me kona manamana wāwae ʻole:
  Na nā kāne ka hewa! ʻAʻole lākou i hōʻike i nā ʻano hakakā!
  Ua hōʻoia ʻo Magda:
  - ʻAe, nā kāne! Inā he nui nā wāhine e hakakā, a laila, loaʻa iā mākou ka lanakila maoli!
  Kuno ʻo Gerda me ka ʻae.
  - He kaikamahine kamaʻa ʻole, a me nā nipple ʻulaʻula - maikaʻi loa!
  Ua ʻae pololei ʻo Charlotte i kēia:
  - ʻAe, nā kaikamahine kamaʻa ʻole, he mea nui kēia!
  A hoʻomau nā koa i ka hoʻolei kāleka.
  Ua ʻōlelo ikaika ʻo Stalenida i ke kī ʻana i nā Afghans:
  - E pā pololei mākou i nā ʻenemi!
  A me nā manamana wāwae ʻole, e hoʻolei ke kaikamahine i kahi grenade. A he mea pōʻino.
  Ua ʻōlelo ʻo Victoria me ka wiwo ʻole:
  - ʻOiai ma kekahi ʻaoʻao ʻaʻohe Akua, akā ma kekahi ʻaoʻao ʻo ia pū me mākou!
  ʻO Viola, ʻo ia hoʻi ka laina no ka poʻe Afghans, ʻoki iā lākou i lalo a hōʻoia:
  - Na ke Akua pū me kākou! A me nā mana nui!
  A ʻo nā kaikamāhine pehea e ʻakaʻaka ai a hōʻike i ko lākou alelo.
  E kuʻi pū ʻo Alina i ka ʻenemi, e ʻoki nui iā ia i lalo a uē:
  - ʻO wau ke keiki hakakā loa!
  A me nā manamana wāwae ʻole, e like me ka ikaika make, e lawe ʻo ia a hoʻokuʻu.
  ʻO kēia nā kaikamāhine makemake i ka pepehi kanaka. He nui loa ko lakou ikaika.
  Ua hīmeni ʻo Steelenida me ka huhū:
  - Aia ko mākou ikaika i ka komunism,
  Hāʻawi i ke ola a me ka naʻau
  ʻO mākou ko mākou ʻāina hoʻāno,
  E kū kākou a lanakila!
  ʻO ia ke ʻano o ke kaikamahine. E ʻōlelo kākou he maikaʻi ʻo ia. A ikaika loa.
  Ua hoʻopuka ʻo Victoria:
  - No ka USSR kahi o ke aliʻi naʻauao!
  A hōʻike maila ke koa i kona alelo, a winika akula i kona mau hoa paio.
  Eia na kaikamahine...
  Ua hakakā pū ʻo Alenka me nā ʻenemi, a hōʻike i nā lele kupaianaha.
  A i ka manawa hoʻokahi, uwē ke kaikamahine ma luna o kona mau māmā:
  - He wahine maikaʻi koʻu!
  A hōʻike i kona mau niho momi.
  Puhi ʻo Anyuta i ka ʻenemi, ʻeha iā ia me ka ikaika make, haehae iā ia a uwē:
  - He kaikamahine hyper kaʻu!
  . MOKUNA? ʻehā.
  A ʻo kona mau manamana wāwae ʻaʻole e hoʻolei ana i kahi makana haʻalulu o ka make!
  A ʻo ke kaua ʻana iā Alla aia nō i ke kaua. A pēlā ʻo ia e hahau ai i nā Afghans.
  A i ka wā e uē mau ana ke kaikamahine:
  - Hoʻonani i nā manawa o ka komunisme!
  A eia hou, ma ke ʻano he ʻenemi, e hoʻomaka ana kahi mea make loa.
  A nui nā Afghans e haehae ʻia.
  ʻO Maria, e kākau ana i nā koa o ke aupuni Islam, lawe a ʻike:
  - A ʻo wai e loaʻa iā mākou ma ka nahele?
  A pehea ʻo ia e hahau ai iā ia me kahi makana mai ka pū mīkini. Eia ʻo ia, he koa hakakā a nani.
  Ua pana ʻo Olympia i ka ʻenemi. A hana maikaʻi loa ʻo ia.
  A hōʻike i kona mau niho, a uwō.
  - Hoʻonani i nā manawa o ka komunisme!
  Ua ʻike ikaika ʻo Marusya, e luku ana i nā ʻenemi, a me ka hoʻolei ʻana i nā grenades make me kona mau manamana lima ʻole o nā pahi.
  - Hoʻonani i ke kākau ʻōlelo nui hou!
  Ua luku ʻo Matrena i nā Afghans a ʻōlelo:
  -Inā ʻaʻole homosexual!
  ʻO Alenka, kiʻi aku i nā ʻenemi, lawe aʻe a kani:
  - No ka komunisme nui!
  A eia hou, e like me ke ahi pepehi kanaka ma luna o nā Afghans. ʻAe, he nani koa ʻo ia. A he nani loa kona.
  ʻO Anyuta, e kī pū ana i ka ʻenemi a ʻokiʻoki iā ia i lalo, uē:
  - No Rusia!
  A me kahi kuʻekuʻe wāwae, pehea e hāʻule ai i ka Taliban. He mea kupanaha loa keia kaikamahine.
  ʻO Alla lauoho ʻulaʻula e paʻi i nā hoa paio a uwo ma luna o kona mau māmā:
  - He wahine hyper wau!
  A me kona mau manamana wāwae, pehea ʻo ia e hoʻolei aku ai i kahi make make i ka ʻenemi.
  Eia he kaikamahine - e ʻōlelo kākou he ultra!
  ʻO Maria maikaʻi loa, e pana ana i ka ʻenemi, ʻōlelo ʻo ia:
  - He papa mega koʻu!
  A hahau hou aku ia i ka enemi me ke ku'eku'e wawae po'e a poepoe loa.
  Ua hoʻolauleʻa ʻia ʻo Olympias ma ka luku ʻana i nā Afghans a me ka hōʻiliʻili ʻana i kahi mauna o nā kupapaʻu mai nā koa o ka Taliban Islamic Empire, me ka ʻōlelo ʻana:
  - ʻO wau ka papa kiʻekiʻe loa!
  A ʻo ia hoʻi, e hoʻolei i kona mau wāwae me nā manamana wāwae ʻole, kahi mea maʻamau a me ke ʻano pepehi kanaka. Eia kekahi kaikamahine - na kaikamahine a pau - he kaikamahine!
  ʻO Marusya hoʻi i hāʻule a kani, pepehi iā Afghans:
  - E luku aku au i na enemi! He hale pupule maoli ia!
  A e lawe ke kaikamahine a ʻakaʻaka.
  A me kahi nipple ʻulaʻula ʻoiai ʻo ia e kaomi ana i ke pihi hauʻoli. A ʻoki ʻo ia i nā hoa paio, me kahi mea make loa.
  Ua hoʻomaka hoʻi ʻo Matrena e hahau i ka poʻe Afghans a hoʻopio:
  - Hoʻonani i ka wanaʻao o ka komunisme!
  A ʻo kona kuʻekuʻe wāwae ʻaʻole e pulu i nā mea a pau e like me nā ʻenemi. Eia ʻo ia, he kaikamahine nani. A he mau kaikamahine lākou, e ʻōlelo kākou - super class.
  A i ʻole ʻo Giga, a i ʻole TETRA!
  ʻO kēia nā kaikamahine a ʻoki loa wau i nā Afghans. A he papa nui kēia.
  Lawe ʻo Alyonka a hīmeni me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - ʻO wau ka ikaika loa o ka honua! A ʻelua me ʻelua ʻehā!
  A pehea kona hahau ana i ka enemi me ka pololei loa. A e puhi i kekahi Taliban a ʻokiʻoki.
  A he mau noʻonoʻo ko kēia kaikamahine. Akā ke hana nei ka Taliban i kekahi mea.
  Eia lākou e hoʻomāinoino nei i kahi kaikamahine. A pehea lākou e hana ai me nā huila. A laila uwea ʻala. A laila e puhi lākou i kona mau kuʻekuʻe wāwae me ka hao ʻulaʻula. A hauʻoli loa ke kaikamahine.
  A makemake ʻo ia e lilo i mea nani kākau.
  Ua hīmeni ʻo Alenka:
  - No ka komunism nui o ka USSR maikaʻi loa!
  A e hoolei hou oia i ka grenade me kona mau manamana wawae i ka enemi.
  A nani maoli.
  ʻO Anyuta, pana i ka ʻenemi, uwē pū kekahi:
  Nani ka nui o ka komunisme!
  A me kahi laina i manaʻo maikaʻi ʻia, ʻoki ʻo ia i nā Afghans. Eia kekahi kaikamahine nani loa.
  A hāʻule kona kuʻekuʻe wāwae, he makana o ka luku.
  A ʻo ka lauoho ʻulaʻula ʻo Alla hoʻi ʻoi loa ka huhū i nā kaua. A pehea e luku ai i nā ʻenemi me ka huhū hihiu. A kākau ʻo ia iā ia iho me ka hana nui.
  A me nā manamana wāwae ʻaʻole e hoʻolei i nā makana o ka make me ka ikaika make.
  He kaikamahine kēia - he papa super wale nō kāna!
  He pūʻali kamaʻa ʻole kēia mau mea a pau, hiki ke hana i nā hana nui loa.
  Ua kākau ʻo Maria ma luna o nā Afghans:
  -ʻO ka mana nui loa iā mākou a me ka papa kiʻekiʻe loa!
  A laila, wini akula ke koa.
  A me ka uʻi ʻulaʻula, kaomi ʻo ia i ke pihi o ka bazooka. A ʻo ia kāna mea hoʻokele kiʻekiʻe loa a me ke kūkulu maoli ʻana o ka huina o nā ʻāpana o nā wāwae.
  ʻO Olympias, e luku ana i ka ʻenemi, hoʻōho:
  - No nā lanakila maikaʻi loa ma ke ao holoʻokoʻa!
  A me nā manamana wāwae ʻole, pehea e hoʻomaka ai i kahi makana o ka luku ʻana i ka ʻenemi. A lilo maoli ia e like me ka hana - ma mua o ka ikaika!
  Pono e ʻōlelo ʻia he hakakā nui nā kaikamahine. A inā hana lākou i kekahi mea, a laila e hauʻoli nā kānaka no nā kenekulia. A loaʻa iā lākou ka hauʻoli nui a me ka nani o ka cosmic maoli.
  Eia nā koa - nā aerobatics kiʻekiʻe loa.
  ʻO Marusya, e uhaʻi ana i nā Afghans, lawe iā ia a vyaknula:
  - Maluhia kou home!
  A hoolei hou aku la oia i ka makana pepehi kanaka o ka make me kona mau manamana wawae, e haehae ana i na enemi.
  Ua paʻi pū ʻo Matryona i nā pūʻali Afghan. Ua haehae ʻo ia i ka Taliban a hoʻōho:
  - No ka socialism nui loa ma ka honua!
  A ʻālohilohi kona mau maka.
  ʻAe, ʻo kēia ka pahu kiʻekiʻe loa o nā kūlana.
  A ʻo ka poʻe Afghans e lawe i ka pōʻino nui, akā like nā mea a pau, piʻi a piʻi nā mea a pau. A loaʻa iā lākou nā kumuwaiwai kanaka nui. Me he mea lā ʻaʻole e pau.
  A kahe nā mea a pau i ka nalu a me ke kahawai mau.
  Ua hīmeni ʻo Alyonka, me ka ʻakaʻaka nui i kona mau niho ʻōhule:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunism a me nā tsars Lūkini!
  A me kona mau manamana wāwae wale nō ʻo ia i hoʻolei hou ai i ka makana pepehi kanaka o ka make a me ka luku.
  A hōʻike ke kaikamahine i kona mau niho me ke kuli (ʻae, hiki iā ʻoe ke haʻi i kou niho me ke kuli!), lawe aʻela a ʻuā:
  - Ke aliʻi ikaika,
  Alii no ka hanohano
  No ka nani o kakou...
  Noho alii me ka makau i na enemi
  ʻO ke aliʻi Orthodox,
  Alii no ka nani, no ko kakou nani!
  Ua ʻōlelo ʻo Anyuta me ka ʻakaʻaka:
  - Ua hala ʻoe i nā ʻōlelo: E hoʻōla ke Akua i ke aliʻi!
  Ua ʻae koke ʻo Alenka i kēia:
  - ʻAe, ua hala wau! Akā, he mea pōʻino kēia, ua hāʻawi ʻia!
  Ua ʻōlelo ʻo Maria, me ka ʻakaʻaka o kahi kaikamahine maikaʻi loa:
  - Ua hala ka makua kāne tsar, a ma kahi o ia ka hana a Lenin!
  Ua hoʻōho ʻo Alla lauoho ʻulaʻula, e ʻoki ana i nā Afghans:
  - Ke ola nei ke kumu o Lenin, ʻoiai ua make ʻo Lenin!
  Ua kū'ē ka 'Olumepika i kēia:
  - He make ʻole ʻo Lenin!
  Winked ʻo ia i kona mau maka emerald.
  No laila hiki iā ʻoe ke ʻike koke ma aneʻi i nā kaikamahine maikaʻi i hiki ke hakakā kūikawā i ka Taliban. A ma ka laulā, pono e ʻike ʻia ko lākou mana he mana cosmic colossal.
  Ua ʻike ʻo Marusya me ka ʻakaʻaka, e pana ana i nā ʻenemi:
  - E hoʻi mai ke Tsar, a ola ʻo Lenin!
  Ua ʻae ʻo Matryona i kēia:
  - ʻOiaʻiʻo nō! Nani iā Lenin!
  Ua hoomau aku o Alenka me ka minoaka.
  - A me Tsar Nicholas II! Hoʻonani i nā meʻe a pau!
  Ua ʻae ʻo Anyuta i kēia:
  - Hoʻonani i nā koa a pau!
  A himeni like na kaikamahine.
  - Hoʻonani iā Rusia, hoʻonani ...
  Ke holo wikiwiki nei nā pahu i mua ....
  Pūʻali hae ʻulaʻula
  Aloha mai e ka poʻe Lūkini!
  Ua ala hope ʻo Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin. A lōʻihi loa kona hiamoe ʻana.
  I kēia manawa pono mākou e mālama i nā hana aupuni.
  A ua haʻi aku ʻo Vladimir-Mikhail i kāna mau hoa hele:
  - Ua wikiwiki loa mākou me ka democratization a me ka glasnost. ʻAʻole pono mākou i kēia, akā pono, ma kahi ʻē, e hoʻopaʻa i nā wili a hoʻonohonoho i nā mea. E hakakā mākou i ka ʻona ma nā ʻano ʻē aʻe. ʻAʻole pono e hoʻemi ʻia ka hana ʻana i ka waiʻona.
  Pono nō hoʻi e hoʻoikaika i ke kuleana karaima no ka hana ʻana i ka moonshine. A e hoʻonui i ke kālā o nā pūʻali koa. ʻOi aku ka ʻepekema a me ka hoʻomohala ʻenehana koa.
  Ua kauoha pū ʻo Mikhail-Vladimir e hoʻonui i ka nui o nā pūʻali Soviet ma Afghanistan. A e hoʻoikaika i ka hakakā ma laila i mea e lanakila ai ka lanakila. Ua hāʻawi ʻia hoʻi kahi kauoha e hoʻohana ikaika i nā mokulele kaua kūʻē i ka Mujahideen a hoʻopaʻa hou aku.
  A me nā kuhikuhi ʻē aʻe, ʻoiaʻiʻo.
  Pono e hana ʻia kēia mau mea ma o ka Politburo a me ka plenum. ʻO ka mea nui, ua pili ke kamaʻilio ʻana inā ʻo ka manawa kēia e aʻo ai i kumukānāwai hou. Akā ʻaʻole wikiwiki loa.
  I kēia manawa, pono e hoʻomau i ka hoʻoikaika i nā kūlana. ʻO ka mea nui, wehe iā Yeltsin. A ʻoi aku ka maikaʻi, hele i ka hale paʻahao. I pilau ole.
  A ma ka laulā, ʻo ia ka manawa e hoʻopau ai i ka pāʻani o ke aupuni democracy.
  Ua hoʻoholo ʻo Vladimir-Mikhail e lilo i dictator. ʻO ka mea nui, e hana i ke kuleana kalaima no ka lohi i ka hana. Nui ka poʻe e hele i ka hale paʻahao ma ʻaneʻi.
  Akā ʻaʻole kēia wale nō, akā lawa no ka hoʻomaka.
  I kēia manawa, hiki iā ʻoe ke hiamoe, a waiho i kahi moeʻuhane koʻikoʻi;
  A ma Afghanistan, ua hoʻomau ʻia nā kaua ʻino a me ke koko me nā Mujahideen.
  Ua hakakā ʻia ke kaua ma waena o Rūsia a me Afghanistan i nā wikiwiki a pau ...
  Ua pana ʻo Natasha i nā koa o ka Islamic Empire, ua ʻoki maoli iā lākou a hīmeni ...
  E mau ka lā
  Aia mau ka lani...
  Aia mau ka makuahine -
  E noho mau wau!
  A ʻo ke kaikamahine, me kona mau manamana wāwae ʻole, e hoʻokuʻu i kahi grenade pepehi kanaka ma Afghans. A e haehae ʻia ka lehulehu o nā koa o ke aupuni Islam.
  Hoʻokani a hīmeni ʻo Zoya:
  - E hoʻonani ʻia, e hoʻonani ʻia ʻoe, ʻo ʻoe ko mākou Honua!
  ʻO kā mākou mau ululāʻau maoli a me nā kula!
  Ma ka inoa o ka Mea mana loa,
  ʻO ʻoukou ko mākou ʻohana aloha, hemolele!
  A me kona mau manamana wāwae ʻole, e hoʻolei aku ʻo ia i kahi mea make i ka Taliban.
  ʻAe, ua pilikia nā koa o ka Islamic Taliban empire.
  Ua hoʻomau ʻo Augustine ʻulaʻula i ka ʻoki ʻana i ka Taliban a me ke kani ʻana, me ka ʻoki ʻana i ko lākou kūlana:
  - ʻO wau ka ikaika loa o ka honua!
  A pehea ʻo ia e hoʻolei ai i ka makana o ka make me kona manamana lima lima lima o ka mana pepehi kanaka, e haehae ana i nā ʻenemi.
  A ua hoʻoholo pū ʻo Svetlana e hoʻohui i kahi mea make i nā ʻenemi, a me ka luku ʻana i ke kino.
  A laila ʻōhumu ʻo ia:
  - Hoʻonani i kuʻu ʻāina makuahine!
  A ʻo ia hoʻi, e hoʻolei ʻo ia i makana hoʻopau me kona mau manamana wāwae ʻole o ka ikaika make.
  He mea weliweli wale kēia mau kaikamahine.
  Ua lawe nā koa iā Afghanistan a ke lele nei nā ʻāpana mai ke aupuni Islam.
  Ua ʻōlelo ʻo Natasha, e pana ana i ka poʻe Afghans, a ʻoki iā lākou:
  - E hoʻomaikaʻi mākou i ke Akua me ka inoa ʻo Svarog!
  A me nā manamana wāwae, pehea e hoʻomaka ai i kahi makana pepehi kanaka o ka luku.
  ʻO nā kaikamahine he hōʻailona maoli o ka aerobatics kiʻekiʻe.
  Ua kaomi ʻo Zoya i ke pihi bazooka me kāna ʻuʻula ʻulaʻula, ua kuʻikuʻi i ka Taliban a uē:
  - No ka USSR!
  A o Augustine kekahi e lawe a hama i na koa Islam. A ʻo ka maka o ka poʻe Afghans e haki a uē:
  - Akā e ola e like me ka wā ma mua, akā e ola e like me Brezhnev!
  Ua leo au, ua leo au, ʻaʻole hiki iaʻu!
  A me kona manamana wāwae ʻole, e hoʻomaka hou ʻo ia i kahi mea make loa. Eia ke kaikamahine.
  A ʻo Svetlana, ʻo ia hoʻi, i ke kaua, he keiki hakakā loa. A hakaka loa ia. A hiki iā ia ke ʻoki i ka lehulehu o nā pūʻali koa holomua mai ke aupuni Islam o ka Taliban.
  A uwo maila ke kaikamahine:
  - Hoʻonani i ka komunism Svarog!
  A ke hōʻoia nei nā mea ʻē aʻe:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  Ua pana ʻo Elizabeth i ka ʻenemi. A hoʻohana pū i nā manamana wāwae ʻole. He pahu maikaʻi kona, hiki ke hou i nā hoa paio. A pono e ʻōlelo ʻia kēia kaikamahine, pono
  papa nui.
  A pana aku la ia, a hahau i na enemi.
  A hīmeni:
  - I ka lanakila ʻana o nā manaʻo make ʻole o ka komunism,
  ʻIke mākou i ka wā e hiki mai ana o ko mākou ʻāina ...
  A me ka hae ulaula o ko kakou aina makua,
  E mālama mau mākou me ka hilinaʻi ʻole!
  Hopu aku ʻo ʻEkaterina i ka ʻenemi, hahau iā ia ma o a ma waena, a haki i nā hale kiaʻi o nā kaʻa. A laila ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani i ka komunisme Lada!
  A hoʻohana pū i nā manamana wāwae ʻole.
  Ke kī pū nei ʻo Elena i nā Afghans. Hehi i ke aupuni Islam. Ua paʻi ʻo ia iā ia a puni, a uē:
  - Ua pololei kā mākou kumu!
  A ʻo Euphrosinia hoʻi i pā pololei i nā ʻenemi. A hīmeni:
  - Ma ka inoa o nā manaʻo nui! E pio ana ka mea ino!
  A pehea hoʻi ʻo ia e minoʻaka ai i kāna mau hoa.
  A pehea e lele ai ka pahu o Elizabeth. A e luku kakou i na koa Afghan. A he hihiu ia.
  Mele a uwo na kaikamahine.
  - ʻO mākou ka ikaika loa o ka honua!
  A ua pana hou lakou me ka pololei loa.
  ʻO kēia nā kaikamāhine - he aha kāu e pono ai!
  A hehi lākou i ka ʻenemi Afghans kaulana.
  Eia ma ka lani, hāʻawi pū nā kaikamahine i ka Taliban.
  ʻO Anastasia Vedmakova, ka pana ʻana i nā mokulele, ua hoʻololi ʻia i nā pahuhopu ʻāina. Ua paʻi ʻo ia iā lākou a hoʻōho:
  - He koa mākou, nā kaikamahine. koa,
  He mau keikikāne ʻōniʻoniʻo maikaʻi kā mākou!
  E wili mākou iā lākou me ka wela
  A laila kuha mākou, ma ka poʻohiwi hema!
  ʻO Akulina Orlova, nā hoa hakakā, ua hoʻopuka:
  - ʻOiai ma ke alanui!
  A hoohiolo i ko Afghans me ka wawae ole.
  ʻO Mirabela Magnetic hoʻi i hoʻokuʻu i ka pūʻali Taliban a hoʻōho me ka ʻike ʻana i kona mau niho:
  - Nui nā lanakila!
  A hoʻomaka ka neʻe ʻana o kona mau manamana wāwae wāwae.
  ʻO kēia nā kaikamahine - ʻoi loa ka papa!
  Ua hakakā ʻo Alenka a me kāna hui i ka Taliban. A he ʻano charismatic ke nānā aku.
  Ua mālama nā kaikamāhine i ka pale a hoʻolei i nā makana o ka luku i nā koa holomua o ka Islamic Empire me ko lākou manamana wāwae.
  Hāʻawi ʻo Alenka i kahi makana o ka luku me kona kuʻekuʻe wāwae a hīmeni:
  - Alek, hoʻokahe nā waimaka o ka hauʻoli!
  Kiola akula ʻo Anyuta i nā makana o ka make me kona mau manamana wāwae ʻole a uē:
  - Nani kona ʻuhane i hīmeni ai i ka lira!
  Ua paʻi pū ʻo Alla ma ke kaomi ʻana i kāna nipple ʻulaʻula ma ke pihi o ka bazooka a hāʻawi mai:
  - Huʻu, kulu, kulu, a me nā maka uliuli o Alenka, hāʻule nā waimaka i ka ihe!
  Ua kī ʻo Maria me ke kōkua ʻana o kona mau manamana wāwae ʻole a uē:
  - Aia ma ka ihe! A mummy!
  ʻO Olympias hoʻi, pehea e ʻakaʻaka ai, a hāʻawi i kona mau niho momi.
  He kaikamahine kakaikahi ka nani a me ka nani.
  I ka manawa like, ʻakaʻaka a uē ke koa:
  - Hoʻonani i nā aliʻi o ka komunisme!
  A me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole e hāʻawi ʻo ia i ka makana pepehi kanaka o ka make.
  Makemake ʻo Marusya e hakakā...
  A kākau ʻo ia i nā Afghans me ka ikaika nui mai nā pū mīkini. A me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole e hoʻolei i nā makana o ka make.
  A ʻōlelo mai:
  - No ka komunisme nui!
  Ua lanakila ʻo Matryona i nā koa o ke aupuni Islam. Mows iā lākou me ka ikaika nui. A hoʻōho aku me ka minoʻaka:
  - No nā lanakila koʻikoʻi!
  Ua haʻi ikaika ʻo Alenka, e ʻoki ana i ka ʻenemi:
  - ʻO kā mākou Rusia ka mea mua loa a maikaʻi loa!
  A ʻo ia hoʻi e hoʻolei i kahi makana pepehi kanaka o ka luku me kona wāwae ʻole.
  Ua ʻōlelo ʻo Anyuta me ka ʻakaʻaka i kona ʻoki ʻana i nā pūʻali koa Afghan:
  - Hoʻonani i ka Red Army!
  A kiola hou i ka ʻenemi, he makana pepehi kanaka o ka luku.
  A e hoʻomaka ʻo Allah e luku i nā hoa paio. A ʻo kona mau manamana wāwae ʻaʻole hoʻi e paʻi loa i nā ʻenemi.
  A lele ka makana o ka make i hooleiia me na wawae ole.
  A ʻo Maria hoʻi he kaikamahine hakakā loa i ke kaua. A pololei loa kāna mau pana a pā i ka ʻenemi me ka hōʻoia.
  A he ʻano hakakā nō hoʻi kēia kaikamahine.
  Puhi iā ia iho a uē:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunisme!
  Ua pana ʻo Olympia i ka ʻenemi. Ua ʻoki ʻo ia i nā Afghans a ʻōlelo me ka ʻakaʻaka:
  - Hoʻonani i ko mākou ʻāina makuahine!
  A eia hou, e hehi kakou i ka Taliban.
  A me nā manamana wāwae ʻole e hoʻolei i nā makana o ka make i nā hoa paio.
  ʻO kēia nā kaikamahine i ka Red, a i ʻole ka pūʻali Lūkini.
  A pana lākou i ka ʻenemi, hahau maoli lākou iā ia.
  Ke kī pū nei ʻo Marusya i ka ʻenemi. A hana maikaʻi ʻo ia.
  Ho'ōho ke kaikamahine ma luna o kona māmā:
  - Hoʻonani i ka CPSU! Nani iā Klychkov!
  A minoaka me na maka poni.
  A hoolei hou i ka makana luku me ka wawae ole. He mea kupanaha wale keia kaikamahine.
  He naniʻo Marusya, a aneane'ōlohelohe.
  Ua pana pū ʻo Matrena i ka ʻenemi, a pololei loa. Ua paʻi ʻo ia iā ia a uē, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - Ka lani a me ka Honua - kuʻu aloha!
  A ʻo ke kaikamahine hoʻi pehea e hoʻoulu ai i ka ʻenemi me ke kōkua o ka kuʻekuʻe wāwae wāwae.
  Makemake nā kaikamāhine e pepehi - he mau kaikamāhine kēia!
  Ke kaua ikaika nei ʻo Stalenida i ka Taliban.
  A e hoʻolana kēia kaikamahine i kahi rocket i nā koa o ka Islamic Empire. A pehea e haehae ai i ka lehulehu o nā koa ʻumiʻumi. He kaikamahine kēia - e ʻōlelo kākou i ka mea e pono ai.
  Ua ʻōlelo ʻo Steelenida:
  - No ka ʻāina makua - ka USSR!
  Ua hakakā pū ʻo Veronica me nā ʻenemi. A hoolei i na makana make o ka make me na manamana wawae.
  A ʻoiai ke kaikamahine e uē ana:
  - No ka komunisme nui!
  Ke kaua nei ʻo Victoria. No laila ua kaomi ʻo ia i kona mau wāwae ʻeleʻele i ka mea hoʻokuʻu a pehea ʻo ia i hahau ai i nā Afghans. Wehewehe aʻela ʻo ia iā lākou a ʻōlelo pū:
  - E hilinaʻi i koʻu ʻāina makua!
  A me Serafima me he makani la maluna o ka enemi. Pehea la ia e moe ai a luku aku i ka nui o na Pake, e uwo ana.
  - No ko mākou ʻāina makua!
  He hana mana wale kēia mau kaikamahine.
  ʻO Oleg Rybachenko, ua hakakā pū kēia keikikāne makeʻole me nā kaikamāhine. He kanaka ʻoiaʻiʻo ʻo ia, a ʻo ka mea hoʻohiwahiwa ʻoi loa ma ka honua.
  Ua ʻoki ke keikikāne i nā koa Afghan me nā pahi kaua a hoʻolei i nā makana iā lākou me ke kōkua o nā manamana lima ʻole o nā wāwae o nā keiki.
  A i kāna hīmeni ʻana:
  - Inā aia ka pā kaua ma ke ala,
  Ua kūkulu ka ʻenemi ...
  Pono e kaalo mai ka hope -
  Lawe iā ia me ka pana ʻole!
  A ʻo ke keiki kāne a me ke kaikamahine, me ia, ʻo Margarita ke kani ʻana o lāua.
  A ʻo nā kuʻi, me ka puʻuwai puʻuwai, hāʻule ma luna o nā poʻo o nā koa Afghan.
  Ua ʻoki ʻo Margarita Korshunova i ka Taliban me nā pahi kaua, ua ʻōlelo ʻia kēia kaikamahine ʻōpio:
  - Hoʻonani i nā aliʻi o ka komunisme!
  A e hooluli hou oia i kona wawae olohelohe, a e hoolei i na kui make i na enemi.
  ʻO kēia mau keiki nā monsters maoli.
  ʻO Oleg Rybachenko, e kākau ana i nā hoa paio, e like me kāna e hāʻawi ai:
  - Inā he poʻo holoʻokoʻa!
  E hiki koke ana mākou i Kabul,
  ʻO ia wale nō!
  Ua hōʻoia ʻo Margarita i kēia ma ka luku ʻana i kona mau hoa paio:
  - ʻAe, aia mākou i Kabul!
  A pehea ʻo ia e lawe ai i ka makana o ka make me kona kuʻekuʻe wāwae.
  ʻO kēia mau keiki nā monsters maoli.
  A hakakā lākou e like me nā koa ʻōpio. ʻOiai ke nānā aku nei lākou he ʻumikūmālua makahiki wale nō. Akā he mau kamaliʻi wale nō ko lākou ʻano.
  I kēia manawa ua lilo ka caliph o Afghanistan i mea ʻino a hoʻoweliweli lākou i nā keiki. E like me ka wā ma mua, ua makaʻu lākou iā Hitler. A ʻo kēia, ʻoiaʻiʻo, hoihoi a kūpono hoʻi.
  A ma kekahi mau wahi, ua hiki i ko Afghans ke hoʻopaʻa iā lākou iho i ka ʻāina ʻo Tajik.
  ʻO ia ke kumu he Afghans lākou a ikaika i ka helu.
  I loko o nā kauhale pio, ua lawe ka pūʻali koa o ka Islamic Empire a me ka kānalua ʻole, ua hoʻoholo lākou e hahau a hahau i nā wahine a me nā keiki me nā lāʻau ma nā kuʻekuʻe wāwae, a hoʻopaʻa wale i nā kāne makua i loko o ka hale ʻai a puhi iā lākou. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, he pōʻino lākou, ʻaʻole pono nā Afghans i ka hana. A hiki ke hoʻopaʻa ʻia nā wahine. A lawe ʻia nā kāne a hoʻokuʻu ʻia i loko o ka hale paʻa. ʻO wai i kūʻē
  ua pana ʻia lākou ma kahi. ʻO nā ʻōpio a pau, ka poʻe antennae i haki ʻia, ua kiola ʻia i loko o ke ahi me nā kāne makua. ʻOiaʻiʻo, hiki iā lākou ke hakakā.
  Lawe lākou i ka Taliban a puhi i ke ahi. A ua puhi ola ia na kanaka i ke ahi. A ʻo nā keikikāne ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o ka ʻumikumamāhā a ʻo nā wahine a pau, me ka ʻole o ka makahiki, ua wehe ʻole ʻia lākou a hoʻomaka e hahau me ka hahau.
  A laila kuʻi i nā kuʻekuʻe wāwae me nā lāʻau ʻohe. Ua hāʻule kekahi mau keiki liʻiliʻi a me kekahi mau luahine i ka ʻeha o ka ʻeha. Ua hahau ʻia kekahi poʻe i hiki ʻole ke kū i luna.
  A pehu ko lakou mau wawae.
  A laila, lawe ka Taliban iā lākou a hoʻokele iā lākou me nā bayonets i ko lākou ala. He mau mea hana lokoino kēia.
  A pēlā i hoʻomaka ai kahi kauoha hou ma lalo o ke aupuni o ka Taliban.
  A ʻo ka hoʻomaka wale nō kēia.
  He ʻoi aku ka maikaʻi o ka poʻe Afghans i ka infantry, akā ʻoi aku ka nāwaliwali o ka mokulele a me nā mea ʻoi aku ka maikaʻi o ka maikaʻi a me nā mea kaua kaumaha. Nui nā pahu pahu Taliban i hana ʻia i ka lāʻau. A ʻaʻole ia e ikaika ai lākou.
  Eia ʻo Gerda ma luna o kāna kaʻa e luku kaulana loa i nā koa o ke aupuni Islam. A hoʻokuʻu iā lākou i lalo me ka ikaika nui. A hana kāna pū.
  Ua hahau ʻo Gerda i nā wāwae o ka hoa paio me kona mau manamana wāwae ʻaʻole a puana aʻe:
  - Hoʻonani i nā manawa o ka komunism ma waena o nā poʻe Kelemania!
  Ua kī pū ʻo Charlotte me kona mau wāwae wāwae ʻole a uē:
  - Hoʻonani i nā koa o ka komunism!
  Lawe ʻo Christina iā ia a paʻi i ka ʻenemi, kaomi i ke pihi me kāna nipple ʻulaʻula a uē aʻe:
  - A hoʻonani i ko mākou ʻāina makuahine!
  A ʻo Magda pehea e hahau ai i ka ʻenemi, me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole a uē:
  - ʻO ko mākou ʻāina makuahine no nā kenekulia!
  A hahau no hoi i ka enemi.
  A ke hakakā nei kēia mau mea nani - super a hyper class.
  ʻO nā koa o ka ʻaoʻao ākea a mai ka hoʻāʻo kaua.
  ʻO Albina lāua ʻo Alvina, nā mea hoʻokele kaua mai ka GDR, ke hehi pū nei lākou i ka Taliban.
  A hana lākou me ka hoihoi nui.
  A hoʻohana lākou i nā manamana wāwae ʻole.
  Ua pana ʻo Albin i kahi mokulele Afghan i ka lewa a uē:
  - No ka komunism ma nā ʻāina i kūkulu ʻia!
  Ua pana ʻo Alvina i ka mokulele me kona mau manamana wāwae ʻole a hoʻohui ʻia:
  - A i ka hoʻomohala ʻana hoʻi!
  He mau kaikamahine maoli kēia - he aha kāu e pono ai!
  A e uhaʻi i ka Taliban. A i kēia manawa ua pana ʻia nā mokulele Afghan i ka lewa.
  A laila neʻe lākou i nā pahuhopu honua.
  Me lākou ʻo Helga, he kaikamahine ʻōniʻoniʻo maikaʻi loa.
  A e luku aku i ka ʻenemi.
  A ʻoki i ka mokulele me kona manamana wāwae ʻole a me ka coo:
  - No ka komunisme nui!
  A ʻo Albina e kuʻi i lalo i ke kaʻa Afghan, e puhi a hoʻohui:
  - No nā expanses nui loa!
  A ʻoki ʻo Alvina i ka mokulele hoʻouka kaua Taliban a hāʻawi aku:
  - No ke akua wahine ʻo Hera!
  A e akaaka.
  ʻO Helga nō hoʻi, me ka noʻonoʻo ʻole, ua hōʻeha ʻo ia i nā Afghans a uwē:
  - Hoʻonani i ko mākou ʻāina nui!
  A hoʻokuʻu i nā ʻenemi me ke kūpono loa.
  A ʻo Natasha a me kāna kime he huhū.
  Ua luku nui lakou i ka Taliban. A iā lākou e hīmeni ana:
  Noho mākou ma ka ʻāina o ko mākou makua kāne
  ʻO nā moʻopuna a Rod lāua ʻo Lada nā keiki māmā!
  - A lele ma luna o ka ʻēheu lio,
  ʻO Rusia mai nā millennia lōʻihi!
  Hoʻopiʻi pū ʻo Zoya i ka ʻenemi me ke kōkua ʻana o kona mau manamana wāwae ʻole a me nā ʻōlelo ʻino:
  - No Rūsia kahi e noho aliʻi ai nā akua Lūkini!
  Ua hoʻohui ʻo Augustine me ka ʻakaʻaka, e luku ana i nā ʻenemi. a me ka hoʻohana ʻana i nā kuʻekuʻe wāwae no kēia:
  - No ka USSR!
  A pehea hoʻi e hoʻohui ai i kahi pana ma ke kaomi ʻana i ka nipple ʻulaʻula ma ke pihi o ka bazooka.
  A ʻo Svetlana hoʻi e hoʻopau pono i nā ʻenemi.
  A hoʻohana pū i nā manamana wāwae ʻole. A mows iho i ka nui o Afghans.
  ʻOiai e hīmeni ana:
  - Noho mākou ma ka honua o ko mākou makuakāne,
  He mau keiki hanohano nā moʻopuna a Svarog!
  ʻO Natasha, e kaomi ana i ka pihi bazooka me kāna nipple ruby a kikeke i ka pahu Taliban, hoʻopuka:
  - A lele mākou ma ka lio ʻēheu,
  Aia mākou i ka millennia mamao loa!
  Ua ʻoki ʻo Zoya i ka poʻe Afghans i ka pohā. A hōʻuluʻulu ʻo ia i nā kupapaʻu mai nā koa o ka Islamic Empire, ʻo ia ka mea i hoʻōho:
  Ua ʻakaʻaka ʻo Russia
  A uē a hīmeni...
  I nā makahiki āpau, ʻo ia ke kumu ʻo Russia!
  ʻO Augustine, e kākau ana i nā ʻenemi, ua ʻike ʻo ia me ka ikaika loa, e hoʻolei ana i kahi grenade me kona kuʻekuʻe wāwae:
  - E lilo mākou i mea ikaika loa ma ka honua!
  A pehea ʻo ia e hahau ai i ka Taliban. A ʻoki koke i kahi laina holoʻokoʻa o lākou.
  A ʻo Svetlana hoʻi i hoʻopau i nā koa o ke aupuni Islam. A me nā manamana wāwae ʻaʻole o nā wāwae o ka mana luku, hoʻolei ʻo ia i nā makana, a hīmeni:
  - Hoʻonani i ka wā o ka manaʻoʻiʻo komunism,
  Manaʻo wau ʻaʻole e loaʻa iā mākou ka pacifism!
  A e kaomi ke kaikamahine i ke pihi o ka bazooka a e wawahi pono i ka nipple strawberry.
  A eia kekahi mau u'i e hakaka ana.
  No ka laʻana, ʻo Jane Armstrong. Pono e hoʻomaopopo ʻia he kaikamahine uʻi hoihoi a hakakā.
  . MOKUNA? 5.
  Hoʻopiʻi ʻo ia i ka poʻe Afghans kaomi ʻana, a ʻōlelo ʻo ia:
  - Ke hele mai nei ke kauwela!
  Ua kī ke kaikamahine i ka Taliban, a ʻoki iā lākou i lalo a hoʻōho:
  - No ka ʻāina makua a me ke kūʻokoʻa a hiki i ka hopena!
  Ua pahū pū ʻo Gertrude i ka ʻenemi. Ua pana ʻo ia i lalo i kahi pahu Afghan a uē:
  - No ka komunisme nui!
  A e hoʻolele ʻo Malanya i kahi mea make i ka ʻenemi. E uhaʻi a ʻokiʻoki:
  - E hele ana au i ka mauʻu!
  A e kuʻi ʻo Monica i ka ʻenemi me ka mea make a me ke kani ʻana, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - E nānā au i ka lani mālamalama a maopopo wau ke ola nei au!
  Lawe aʻela ʻo Jane a hoʻōho:
  - E kani ka bele i ka lani!
  Kiola akula ʻo Gertrude i ka ʻenemi a uē:
  - E ua nui!
  ʻO Malanya pehea e ʻīlio ai i ka ʻenemi me ka ʻūhā:
  - E hele ana au i koʻu wā kamaliʻi!
  Ua kī ʻo Monica i ka poʻe Afghans, ua haki i ke kaʻa o ka ʻenemi a hīmeni:
  - Ua ua kauwela noʻu!
  Kupanaha wale keia mau kaikamahine!
  Ua ʻike ikaika ʻo Natasha i ka pana ʻana i nā ʻenemi a me ka meaʻai:
  - ʻO mākou nā koa nui o Svarog!
  A e hoolei aku oia i makana make i ka enemi me kona manamana wawae.
  Ua lawe ʻo Zoya iā ia a hoʻokuʻu i ka ʻenemi me kahi pahu ʻokoʻa. Ua kuʻi ʻo ia iā ia i lalo a uē:
  - No Rusia Svarog!
  A hoʻolei ʻo ia i ka makana o ka luku ʻana me kona mau manamana wāwae ʻole.
  ʻO Augustine hoʻi, me he paʻi lā i ka ʻenemi. A ʻo nā manamana wāwae ʻole e hoʻolei i kahi makana pepehi kanaka o ka luku. E haehae i ka ʻenemi a uē:
  - No ka neʻe ʻana i ka komunisme!
  A ʻo Svetlana hoʻi i hahau i ka ʻenemi me he shuganet. A hoopau koke i ka enemi. A e lawe kona kuʻekuʻe wāwae, a loaʻa ka makana make o ka make. A nui nā ʻenemi e pā.
  A laila hīmeni ke kaikamahine:
  - ʻO kā mākou ʻike ka mea hakakā loa,
  Ua lilo au i kaikamahine, ʻoluʻolu loa!
  He mea kupanaha wale no kela mau kaikamahine.
  Hoʻokomo ʻo Natasha iā ia iho i kahi ʻano hakakā.
  Akā ua hakakā ʻo Oleg Rybachenko.
  A oki iho la ke keiki i ko Afghans me na pahikaua a me na uwo:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunisme!
  A me nā manamana wāwae ʻaʻole ia e hoʻolei i ka makana pepehi kanaka o ka make.
  Kupaianaha wale keia keiki.
  A ʻo Margarita Korshunova e hehi pono i nā ʻenemi. A me nā manamana wāwae ʻole o nā wāwae o nā ʻenemi e luku ai.
  A laila ʻōlelo ʻo ia:
  - He kaikamahine super au!
  A eia hou, me nā manamana lima ʻole, pehea e hoʻolei ai i nā pāʻani ʻoi a ʻona i ka ʻenemi.
  A laila, lawe nā keiki a puhi. A ʻo ka puʻu o nā ʻuʻuku i ka manawa hoʻokahi a hāʻule i luna o nā ʻenemi, a uhaʻi iā lākou. A piha nā poʻo i nā lua.
  E ʻōlelo kākou penei ke ʻano o ka wehe ʻana i ke kaua.
  A ʻo nā keiki, ka ʻōlelo ʻana, ka hakakā a me ka make ʻole.
  Ua hīmeni ʻo Oleg Rybachenko, ʻokiʻoki i ka Taliban i ʻāpana.
  He nani loa
  Ua lilo ke kanaka i kauwa no ka hui!
  A eia hou, me nā manamana wāwae ʻole, e hoʻouna ke keiki i ka makana make i nā ʻenemi me ka ʻole o ka hana nui. He pepehi kanaka maoli keia.
  Ua lawe ʻo Oleg Rybachenko a hīmeni:
  - Ta, ta, ta, lawe pu makou i ka popoki!
  A eia hou, me nā manamana wāwae ʻaʻohe, ʻo ka mea make i ka ʻenemi. A he mea ʻino loa.
  ʻO Margarita, e luku ana i nā ʻenemi, a ʻokiʻoki iā lākou me nā kiʻi kūpono, hoʻopuka:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunism Lūkini!
  A hoʻolei hou akula ʻo ia i ka makana make i ka ʻenemi me kona wāwae wāwae ʻole.
  Maanei e lawe hou ai na keiki a puhi. A hāʻule ka nui o nā manu ma luna o nā poʻo o nā koa Afghan. ʻO kēia ke ʻano o kā lākou luku ʻana.
  A piha na keiki i ka ohohia a me ka makemake e hakaka maoli.
  Ua pana ʻo Alenka i ka ʻenemi a uē:
  - No ka ʻāina makua, ko mākou makuahine!
  A e hoolei oia i makana o ka make me ka wawae olohelohe.
  E ʻōlelo kākou he hakakā nui kēia mau kaikamahine.
  Kākau ʻo Anyuta i ka ʻenemi a uē kuli:
  - No ko mākou ʻĀina Nui.
  A me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole e hoʻolei ʻo ia i ka mea e luku ai a me ka make.
  A hoʻopau ʻo Alla i nā ʻenemi me nā pohā. Ua ʻoki ʻo ia i nā poʻe Afghans he nui, a me kona mau manamana wāwae wāwae ʻole ʻo ia e hoʻolei ana i nā grenades a me nā squeaks:
  - No nā lanakila nui hou!
  A pehea hoʻi e paʻi me ka lethal burst.
  Akā, ʻo Maria hoʻi i hoʻokuʻu i nā ʻenemi me kahi scythe pepehi kanaka. A me kahi kuʻekuʻe wāwae, hoʻolei ʻia kahi mea luku loa i nā ʻenemi. A ʻōlelo ʻo ia i kona mau niho:
  - ʻO Rūsia ka poʻokela!
  A ʻo ka ʻOlumepika hoʻi, e lanakila ai ka ʻenemi me ka ikaika nui. A e hoʻokau aku ʻo ia i ka lima pepehi kanaka, a i ʻole ka hāmare ma luna o ka ʻenemi. A e hoʻohana pū i nā manamana wāwae ʻole.
  A uwo.
  - No ka mea hemolele loa o Rusia!
  A hōʻike ʻo ia i kona mau niho me ka ʻakaʻaka.
  Aia hoʻi ʻo Marusya i kahi kūlana hakakā a ʻuā, e hōʻike ana i kāna mau niho:
  - E haehae au iā ʻoe i ʻāpana!
  A me kona manamana wāwae ʻaʻole e hoʻolei i ka makana make loa o ka make.
  A ʻo Matryona, me he mea lā i nā ʻenemi, e hāmare. A e hōʻeha maoli ia iā ia. A e kipaku ʻo ia i nā Taliban he nui i loko o ka pahu kupapaʻu o Matryona. A uwē, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - ʻO wau ka hakakā nui loa ma ka honua!
  A akaaka.
  ʻO kēia nā kaikamāhine ma ʻaneʻi - kani ka leo o nā nani.
  Hoʻopau ʻo Stalenida i nā hoa paio, hoʻopau i nā Afghans a uwē:
  - No ka pūʻali nui o nā akua Lūkini!
  A e hoolei no hoi oia i ka grenade me kona mau manamana wawae.
  A hoʻokaʻawale i ka nui o Taliban.
  ʻO kēia nā kaikamāhine - ka papa kiʻekiʻe a me ka super.
  Kuʻi ʻo Veronica i nā Afghans a hoʻōho:
  - No ka ʻāina makua, ko mākou makuahine!
  A ua ʻoki hou ʻia kona mau manamana wāwae ʻole e kahi kaʻa Taliban.
  Ua luku ʻo Victoria i nā koa Islam. ʻOkiʻoki ʻo ia iā lākou e like me ka scythe a me ka ʻakaʻaka ikaika, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ko mākou ʻāina makua ʻole!
  A me nā manamana wāwae, hoʻolei hou i ka makana o ka make.
  A ua like no hoi o Serapima me ka lupanet a ka Mujahideen. A mai ka bazooka e kuha aku ai oia i ka makana o ka make ma ke kaomi ana i ke pihi me ka nipple ulaula.
  Eia ʻo ia - he wahine hakakā.
  A ʻōhumu.
  - Hoʻonani i ke au o ka komunisme!
  A ke hakaka nei ʻo Alice lāua ʻo Angelica. He mau snipers kēia mau kaikamahine. A pana lakou i ko Afghan me ka ikaika make nui.
  A pā pololei ma ka pahu hopu me ka pololei loa.
  I ka manawa like, uwo ʻo Alice:
  - ʻO wau ka ikaika loa o ka honua!
  A me nā manamana wāwae ʻole, pehea ʻo ia e lawe ai a hoʻomaka i ka makana o ka luku ʻana, e hoʻopau ana i nā Afghans.
  A ʻo Angelica hoʻi e hahau i ka pūʻali Islam. A hoʻohana i nā manamana wāwae ʻole. A paʻi ʻo ia i ke kumu me ka ʻulaʻula o kona umauma, a ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani i koʻu honua!
  A pehea hoʻi e ʻakaʻaka ai.
  Eia na kaikamahine, na kaikamahine a pau.
  Ua hīmeni ʻo Alice me ka ikaika a me ka ikaika, e pana ana i ka ʻenemi:
  - Hoʻonani ʻia ko mākou ʻāina,
  He lāhui kākou a pau - he ʻohana kamaʻāina!
  A ʻo Alice hoʻi, e hoʻolei i kahi grenade pepehi kanaka me kona mau manamana wāwae ʻole.
  A hehi iho la o Angelica i na enemi. A me nā manamana wāwae ʻaʻole ia e hoʻolei i nā makana o ka make.
  I ka manawa like, hīmeni ke kaikamahine ʻulaʻula:
  - Hoʻonani i ko mākou USSR!
  A ʻo kona kuʻekuʻe wāwae e hoʻolei i kahi grenade make.
  Eia nā kaikamāhine - ʻulaʻula a ʻulaʻula.
  nui nā mea i loko o kēia mau kaikamahine a he mea kūikawā, ʻoluʻolu a ʻoiaʻiʻo.
  ʻO Steelenida, ke kī ʻana i ka ʻenemi, a me ka hana ʻana i nā pana kūpono me ke kōkua ʻana o kona mau manamana wāwae wāwae ʻole, hoʻokani ikaika ʻo ia:
  - No Rūsia a me ke kūʻokoʻa a hiki i ka hopena!
  A kaomi hou ʻo ia i ke pihi me ka ʻuʻu ruby o kona umauma.
  ʻO Stalenida he kaikamahine ʻāhinahina a ʻoluʻolu. A he makemake nui ia me ka ikaika.
  Ua hīmeni ke kaikamahine:
  - ʻO Stalin ka nani o ke kaua,
  ʻO Stalin o kā mākou lele ʻōpio ...
  Hakaka a lanakila me na mele,
  Ke hahai nei ko mākou poʻe iā Stalin!
  ʻO Veronica, ka pana ʻana i ka Mujahideen a me ka hoʻopau ikaika ʻana iā lākou, uē:
  Hakaka a lanakila me ke mele,
  Ke hahai nei ko mākou poʻe iā Stalin!
  ʻO Victoria, ke kī ʻana i ka pūʻali Taliban, tweeted:
  - Hāʻawi ʻia mākou i nā ʻēheu nui,
  Hāʻawi ʻia ka wiwo ʻole nui iā mākou ...
  ʻO ka nui o ka mahiʻai a Stalin,
  Nani ka ʻāina Soviet!
  A ua hoolei ke kaikamahine i makana pepehi kanaka o ka make me kona wawae ole.
  ʻO Seraphim, e ʻoki ana i nā Kina me ka ʻole o nā hana pono ʻole, ua hoʻopuka:
  ʻO Stalin ka nani o ke kaua,
  ʻO Stalin o kā mākou lele ʻōpio ...
  Hakaka a lanakila me na mele,
  Ke hahai nei ko mākou poʻe iā Stalin!
  Lawe ʻo Steelenida me ka ʻakaʻaka, mele:
  - E hakakā a lanakila me nā mele,
  Ke hahai nei ko mākou poʻe iā Stalin!
  A no laila ua lawe maoli nā koa i ka luku ʻana i ka poʻe Afghans me ka hoʻokiʻekiʻe ʻole a me ka huhū. Pono wau e ʻōlelo he mau uʻi hakakā nui lākou.
  Ua hoʻōho ʻo Stalenida, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - E hakakā me ke mele a lanakila,
  Ke hahai nei ko mākou poʻe iā Stalin!
  ʻO kēia nā kaikamahine hakakā ma ʻaneʻi.
  Ua ʻōlelo ʻo Veronica me ka ʻakaʻaka:
  - Ma laila ko mākou lanakila i ke kaua hemolele.
  A hōʻike ʻo ia i kona alelo.
  No laila, ʻo nā kaikamahine wale nō ka ʻono kiʻekiʻe a maikaʻi loa i loko o lākou.
  Ua ʻōlelo ʻo Victoria, e ʻakaʻaka ana i nā kaikamahine:
  - ʻO kā mākou kaua hope loa kēia!
  A eia hou, pehea ia e hahau ai i ka enemi.
  A hahau me ka manamana wawae.
  He maikaʻi wale kēia mau kaikamahine.
  A me nā kaikamāhine makemake nui e hakakā.
  Ua ʻōlelo ʻo Steelenida:
  - A he mea koʻikoʻi ka noho ʻana o ka Taliban i loko o ka pahu!
  Ua ʻae ʻo Victoria i kēia:
  - ʻAe, e! A ʻoi aku ka pōʻino o kēia Caliph Kiʻekiʻe ma mua o Hitler!
  Ua ʻae ʻo Veronica i kēia:
  - ʻAe, ʻoi aku kāna mau koa!
  Ua ʻike ʻo Seraphim me ka huhū, e ʻoki ana i ka Mujahideen i ka pohā:
  - Makemake ka helu e lawe!
  Ua ʻōlelo ʻo Steelenida me ka wiwo ʻole:
  - ʻAʻole ʻoe e lawe!
  A ʻōpuʻu aʻela nā niho momi.
  A laila, hoʻolei akula ʻo ia i ka grenade luku me kona manamana wāwae ʻole me ka ikaika make.
  Ua ʻike ʻo Victoria me ka ʻakaʻaka, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  A hoolei hou aku la oia i ka makana make o ka make me kona mau manamana wawae.
  Paʻi akula ʻo Veronica i ka ʻenemi a puana aʻe:
  - Hoʻonani i ka komunisme a me kā mākou pāʻina!
  Ua ʻōlelo ʻo Seraphim:
  A hoonani i ka hana o Lenin!
  A hoʻouna aku i makana hoʻopau i ka ʻenemi.
  A pēlā lākou i hoʻokaʻawale ai i kēia mau kaikamahine. A no laila ua hehi ʻia ka Taliban.
  ʻO Alyonka, e ʻoki ana i nā koa Afghan, i ʻike me ka huhū:
  - No nā hoʻokō kiʻekiʻe loa o ka komunism!
  A lele hou aku ka grenade i kiola ʻia e nā manamana wāwae ʻole.
  A eia ʻo Anyuta e hana ikaika loa i ka ʻenemi.
  A mows iho i na enemi me ka lethal pressure. Oki ia lakou e like me ka pahikakiwi. A me nā ʻuā:
  - No ka nani o ka USSR!
  ʻO ke kaua ʻana o Alla o ka Taliban e hehi a uē:
  - Ma ka inoa o Perun!
  A e hoolei aku oia i na makana pepehi kanaka i ka enemi me kona mau manamana wawae.
  Ua ʻōlelo ʻo Aggressive Maria i kāna ʻohi ʻana i nā hoa paio:
  - No ka mana o ka USSR!
  A me nā manamana wāwae ʻole, pehea e hāʻule ai ka makana make o ka make.
  A ʻo ka 'Olumepika, e like me ka hakakā ʻana i nā ʻenemi, e paʻi a uē:
  - No ka ʻāina i ka lanakila kiʻekiʻe loa!
  A ʻo kona mau wāwae wāwae ʻole hoʻi e hoʻouna aku i kahi makana pepehi kanaka o ka luku.
  Eia kekahi kaikamahine - e ʻōlelo wale kākou - ultra!
  A lawe ae la o Matryona i na Mujahideen, a e pepehi kakou ia lakou. A hana ʻia me ke kaomi nui.
  A hīmeni ke koa.
  - Ua ʻeha mākou e ka ʻauamo o ka horde!
  A ʻo Marusya, e ʻoki ana i nā hoa paio a ʻokiʻoki iā lākou e like me ka scythe pepehi kanaka, ʻōlelo ʻo ia:
  - Ua paʻa mākou i ka ʻauamo o ka mea hoʻomaloka!
  A ʻo Olympias, e ʻoki ana i nā ʻuhane ʻino Taliban, ua ʻōlelo ʻo ia:
  - Akā, e paila ana i loko o ko mākou mau aʻa,
  Ua hoʻohui ʻo Alenka i ka ʻenemi:
  - ʻO ka lani o nā Slav!
  A kani maila ʻo Anyuta me ka ʻakaʻaka:
  - A mai kahakai mai,
  I ka hau Kolyma!
  Ua hoʻohui wiwo ʻole ʻo Alla lauoho ʻulaʻula:
  - ʻO kēia ko mākou Honua,
  ʻO mākou kēia a pau!
  Ua hoʻohui ʻo Maria, e pana ana i nā hoa paio:
  - Kākou a pau!
  A me ka kiola ʻana i kona mau manamana wāwae ʻaʻole, hoʻopuehu ʻo ia i nā Taliban he nui.
  Eia na kaikamahine hakaka. A i loko o lākou ke kaomi, e ʻōlelo kākou - super.
  Ua ʻike ʻo Alenka me ka ʻakaʻaka i kona lima:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunisme!
  Ua hoʻohui ʻo Anyuta me ka ʻakaʻaka:
  - Hoʻonani iā Lenin!
  Ua hoopuka aku o Alla i ka Mujahideen:
  Paionia ma ʻaneʻi a ma ʻaneʻi
  E hīmeni i kahi mele iā Lenin!
  A hoolei aku la oia i ka grenade make me kona manamana wawae.
  He kaikamahine hakakā ʻo Maria kēia. A e uhaʻi i ka Taliban me ke koʻikoʻi nui.
  A ua kāʻili maoli ʻia lākou me ka pulumu.
  ʻO Maria, e kākau ana i ka poʻe ʻenemi, uē:
  - He mau paionia mākou - nā kaikamahine a ka komunism!
  A eia hou, pehea e hoolei aku ai i ka enemi, he hapa nui o na mea pahū.
  Ua ʻōlelo ʻo Olympias, e ʻoki ana i ka ʻenemi, e like me ka mauʻu me kahi pahikakī:
  - He koa papa nui wau!
  A ʻo kona mau wāwae ʻūlū, ʻokiʻoki ʻia e like me ka Taliban, nui a luku.
  Eia na kaikamahine. E ʻōlelo wale kākou he maikaʻi lākou.
  Ua ʻōlelo ʻo Alenka:
  - He mau paionia mākou a hīmeni i nā mele iā Lenin!
  Ua hoʻoponopono ʻo Ann:
  - ʻAʻole, he lālā mākou o Komsomol! A hīmeni iā Stalin!
  Ua ʻōlelo ikaika ʻo Alla, e kī ana i ka ʻenemi:
  - Hiki iā mākou ke hoʻopau i ka ʻenemi,
  A he lā hoʻomaha lima!
  A ʻo Maria, pana i ka ʻenemi, ʻoki iho i ka ʻenemi, a pulu ka lehulehu o Afghans.
  Ua uē ke kaikamahine me ka ʻakaʻaka:
  - No Rusia a me ka lewa!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Olympia me ka ʻakaʻaka ʻana.
  - No ko mākou ʻĀina Nui!
  A me kona manamana wāwae ʻole, e hoʻolei ʻo ia i makana o ka make me ka ikaika make.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Marusya, a ʻōlelo ikaika:
  - No ka lanakila ma luna o ka Taliban.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Matrena me ke aloha:
  - Hoʻonani i ka USSR! A hoʻonani i ka CPSU!
  A pehea e hōʻike ai ke alelo!
  ʻO kēia nā kaikamahine ʻoluʻolu.
  A ʻo Oleg Rybachenko e hahau i ka Taliban me nā pahi kaua a me nā ʻuā:
  - No ka USSR nui!
  A me kona mau manamana wāwae, ke keiki, me he mea lā e uwē ana i ka ʻenemi.
  A me nā kani kani:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunisme!
  Ua ʻoki ʻo Margarita i ka poʻe Afghans a hoʻōho:
  - No ko mākou ʻāina makua!
  A me nā manamana wāwae ʻole, e hoʻomaka ke kaikamahine i nā nila ʻona. A ʻo ka ʻāʻī o ka Mujahideen lākou i hoʻopaʻa ai.
  A e hīmeni ke kaikamahine:
  - ʻO kaʻu komunisme nui me mākou!
  A e hookani hou na keiki a he mau tausani manu koraka i maule i ka po'o o ko Afghans.
  Ua ala ʻo Mikhail Vladimir. A he mea hoihoi. ʻAe, ʻoluʻolu ke kaua me ka Taliban.
  Akā ʻo ka manawa kēia e hoʻomalu ai i ka USSR, a hana i nā kauoha maʻamau.
  ʻO ka mea kūikawā, e hoʻoili i nā ʻāpana i koho ʻia o nā pūʻali kūikawā a me nā mokulele i Afghanistan. E hoʻonui i nā lilo pale, a nui loa. Hoʻopili pū i nā koa ʻaelike hou i hoʻopiha i nā kiaʻi kūikawā a me nā mea hakakā. Ua mahuahua ka nui o ka puali.
  Ua kauoha pū ʻia e hoʻomākaukau i ka hoʻoponopono kumukūʻai. E hoopau i ke kokua ana i na waiwai mahiai a me na mea e ae. ʻO kēia ka mea i hiki ke hoʻokaʻawale i nā kālā hou no ka hoʻolimalima kaua.
  Ua kauoha pū ʻo Putin-Gorbachev i ka pāpā ʻana i ka hoʻohewa ʻana iā Stalin a me nā alakaʻi i hala. A hoʻopaʻi hewa nō hoʻi. ʻAʻole ʻo ia wale nō, aia ke kauoha e hoʻonui i ka nui o nā monuments iā Stalin a hoʻihoʻi i nā mea i luku mua ʻia a kahili ʻia. A e hoʻi hoʻi i Volgograd ka inoa mōʻaukala - Stalingrad.
  Ma hope o kēlā, ua hiamoe ʻo Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin;
  Ua hoʻomau ke kaua epic me ka Taliban. A i kēia manawa ke hoʻouka nei ka Taliban i nā pūʻali Lūkini ma nā ʻāpana āpau.
  A ke hōʻike nei ka pūʻali koa Lūkini i kā lākou hana ʻino. A he kaua ikaika.
  Hāʻawi ʻo Natasha i kahi huli a hoʻolei i kahi grenade me ka ikaika make me kona manamana wāwae ʻole. E uwe i na hoa paio a e uwo.
  - Hoʻonani i ke au o nā akua Lūkini!
  Ua hakakā ʻo Zoya i nā ʻenemi, ʻoi aku ka hilinaʻi. ʻOki iho i nā hoa paio a uwē:
  - Ma ka inoa o Rusia Nui!
  A me nā manamana wāwae wāwae hoʻi e hoʻomaka i kahi makana o ka make.
  ʻO ia ke ʻano o kēia mau kaikamahine i iho i ka ʻoihana kaulana loa.
  ʻO Augustina nō hoʻi ke kī pololei loa i ka ʻenemi, a me ka hoʻolei ʻana i nā grenades me kona mau manamana wāwae ʻaʻole, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka USSR nui!
  A kaua ʻo Svetlana me nā Mujahideen, e kīkēkē ana iā lākou ma nā papa, uwo:
  - No Rusia maikaʻi!
  A me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole e hāʻawi ʻo ia i ka makana pepehi kanaka o ka make.
  He hui kēia o nā kaikamahine i hānau ʻia e pepehi i ka Taliban. ʻAʻole wale ka Taliban.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Natasha, a pana ʻo ia i ka Mujahideen, lawe a hoʻōho:
  - Hoʻonani i ka USSR!
  A me nā manamana wāwae, pehea e hoʻomaka ai i kahi pepehi kanaka.
  ʻO Zoya, e hoʻomau ana i ka pana ʻana i nā koa o ka Islamic Empire, ua hoʻopuka ikaika ʻo ia:
  - Hoʻonani i ko mākou pūʻali!
  A me na wawae olohelohe ia e hoolei aku ai i ka mea luku.
  A ua luku ʻo Augustine i nā Afghans a me ka coos:
  - Hoʻonani i ko mākou ʻāina makuahine!
  A ʻo nā manamana wāwae ʻole e hoʻomaka i ka luku.
  Hoʻopiʻi pū ʻo Svetlana i nā ʻenemi, hoʻokuʻu iā lākou me ka huhū a me nā ʻuā:
  - No ka komunism hemolele o ka USSR!
  ʻO kēia nā kaikamāhine e hakakā no ko lākou lunamanaʻo. A hakaka lakou a lanakila.
  Ua hakakā nui ʻo Alenka a hoʻolei i nā makana make me kona manamana wāwae ʻole.
  A pane akula ke kaikamahine:
  - No ka komunism!
  Ua pana ʻo Anyuta i ka ʻenemi me ka nani loa, a me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole i paʻi i ka Taliban a uē:
  - No ka Lūkini o ka komunism!
  Maanei ua hakaka o Alla me ke akahai, a me ka ikaika. A hoʻolele ʻia nā manamana wāwae ʻole me ka ikaika make.
  Ua ʻōhumu ke kaikamahine:
  - No ka komunism o ka USSR!
  Ua lawe ke kaikamahine Maria ia mea a hāʻawi i ka huli, ʻoki iho i nā Afghans a ʻōhumu:
  - No ka ʻāina makua, ko mākou makuahine!
  A me kona mau manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei aku i ka ikaika make.
  Ua hāʻawi ka 'Olumepika i kahi huli kūpono a ua luku i nā ʻenemi he nui. A puana ae la ke kaikamahine, me ka hoolei ana i kona mau manamana wawae a me ka vyaknula.
  - No ka ʻāina makua, ko mākou makuahine!
  Ua hakakā ʻo Marusya me ka huhū ʻāhiu o kahi pōpoki, a pana i nā Afghans. A e luku nui iā lākou.
  A uwo maila ke kaikamahine:
  - Maikaʻi loa kēia!
  Ua paʻi pololei ʻo Matrena i ka Mujahideen, a ʻo ia hoʻi e like me nā spikelets. Eia ke kaikamahine.
  A uwo ia ia iho me ka owili.
  - No ka komunisme maikaʻi loa!
  Ua hakakā pū ʻo Stalenida me ka huhū ʻāhiu a ʻoki i ka Taliban mai nā pūʻali koa. ʻO ia ke ʻano o ka wahine hakakā.
  A pololei loa kāna kākau ʻana i ka ʻenemi.
  Ua hīmeni ʻo Steelenida:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunisme!
  ʻO kēia nā kaikamahine hakakā ma ʻaneʻi. A nani loa a hakaka.
  Ua hāʻawi ke koa i ka ʻenemi. Ua ʻoki iho i kahi pūʻali koa Afghan a uē. No Rusia a me ke kuokoa
  e hoopau.
  ʻO Veronika, ka pana ʻana i ka Taliban, kuʻi iā lākou me nā pōkā a uē:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  ʻO Victoria, e kī ana i ka poʻe koa wiwo ʻole a me ka wiwo ʻole o ke Akua, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka ʻāina makuahine!
  ʻO kēia nā kaikamahine ka wai a me ka nani. ʻO nā kaikamāhine maikaʻi loa a hakakā. A he mana nui ko lakou. A me kēlā mau kaikamahine hakakā
  a hehi, a hehi, hehi i ko Afghans.
  Ua kākau pū ʻo Serafima i ka ʻenemi, e kīkēkē ana i ka Taliban me ka ikaika ʻāhiu.
  A hoolei aku la ke kaikamahine i na makana make o ka make i ka enemi me kona manamana wawae.
  He mea kupanaha wale keia mau kaikamahine.
  Ua kākau ʻo Alyonka i ka poʻe Afghans, a ʻoki loa i nā ʻenemi.
  Ua hoʻōho ke koa wahine i kona ʻoki ʻana i nā koa o ke aupuni Islam.
  A kani maila ʻo ia.
  - No ka ʻāina makua - ko mākou makuahine!
  Hoʻoikaika nui ʻo Anyuta i ka kākau ʻana me nā ʻenemi a me ka ʻoki ʻana i nā ʻenemi me kona mana. A me kona mau manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei aku i ka ikaika make a nui.
  A kani maila ke kaikamahine.
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  A me kahi nipple ʻulaʻula, ua puhi kā mākou pihi bazooka i ke ahi i ka pahu.
  Ma ʻaneʻi ka hakakā ʻana ʻo Alla i ka ʻenemi me ka huhū nui. A me nā pua a me ka pulu e hoʻopau ana i ka Mujahideen.
  He nani loa keia mau kaikamahine a ua lilo ka hakaka i mau koa.
  ʻO ka hakakā ʻana iā Alla ma ka ʻāina e hoʻopau me ka huhū ʻāhiu.
  ʻO kēia ke ala kaua o nā kaikamāhine. Ka mea e hakaka loa ana. A hoʻomāinoino loa i ka Taliban.
  Ua ʻeha loa ʻo Martial Maria me ka ikaika ʻāhiu, a ʻoki ʻia nā mea a pau e like me ka pahi.
  A me nā manamana wāwae ʻole, ua hoʻolei ke kaikamahine i nā grenades o ka luku. A ua haehae ke kaikamahine i nā ʻenemi he nui.
  Ke hana hou nei ka 'Olumepika. A e uhai hou i ka Mujahideen. A ua hoolei hou oia i kona mau manamana wawae me ka pepehi kanaka a me ka luku.
  A e hōʻino a hoʻomāinoino loa.
  A ua hoʻomaka ka 'Olumepika e hakakā a me ke kuʻekuʻe wāwae i hāʻule i ka luku a me ka make loa.
  Eia kekahi kaikamahine meʻe kaua o kēia 'Olumepika. Eia kekahi kaikamahine hakaka.
  A ua luku aku ʻo Marusya i nā Afghans, me ka huhū nui. A ʻohi iā lākou me ka wiwo ʻole.
  A me kahi nipple strawberry lawe ʻo ia a hoʻouna i kahi pūʻali make.
  A nui ka Mujahideen i loko o ka pahu.
  Olelo aku la o Alenka, me ka pana ana i ka enemi, me ka uwo ana.
  - No ka komunisme ikaika loa i ka honua!
  ʻO Anyuta, e kākau ana ma luna o ka poʻe Afghans, i ʻōlelo ikaika:
  - Eia hou kakou maluna o ka lio keokeo!
  Eia ke kaua hou ʻana ʻo Alla i kahi hakakā paʻakikī. A kākau hou ke kaikamahine lauoho ʻulaʻula ma luna o ka Mujahideen, a uē ma luna o kona mau māmā.
  A luku loa ia iā lākou.
  a uwa ma ka piko o kona mama.
  A kākau ke kaikamahine e like me ka pū mīkini.
  A hana ʻo Maria me kona ikaika ʻāhiu. A pana ʻo ia i nā Afghans me ka pololei loa. A ʻoki pono i nā ʻenemi - kēlā me kēia pōkā i ka maka.
  A e uwo ana.
  - No Rusia Svarog!
  Ua hana ʻino loa ka ʻOlumepika a pepehi i nā hoa paio a ʻoki iho i ka Mujahideen. A he kaikamahine-hero hakakā loa. He mea kupanaha wale keia mau kaikamahine.
  ʻAʻohe mea e ola kūʻē iā lākou.
  Hoʻopau loa ka 'Olumepika i nā ʻenemi. A kikeke ʻo ia i ka poʻe Afghans me kona mau manamana wāwae, e hoʻolei ana i nā makana make o ka make. ʻO ka 'Olumepika, he kaikamahine loa
  ka ʻoluʻolu a me ka hakakā o nā mea a pau o ka honua.
  ʻAe, e paʻi ʻo ia i ka Mujahideen, a e ʻoki iā lākou me ka pahi kaua.
  A e lawe ke kaikamahine a hīmeni:
  - ʻO wau kahi papa nani Hyper!
  He nani loa keia mau kaikamahine, a he hakaka loa. Loaʻa iā lākou kahi kiʻekiʻe o ka hauʻoli a me ka mana no kahi ʻahaʻaina no nā maka.
  Ua pana ʻo Marusya i ka poʻe Afghans a uē:
  - No ke au o ka komunism!
  A me nā manamana wāwae ʻole, me he mea lā na nā Mujahideen, e hāmare. He mea kupanaha wale keia kaikamahine.
  E hahau ʻo Matryona i nā ʻenemi me ka ikaika make me ke kōkua o ka umauma ʻulaʻula mai kahi bazooka. A ʻo kāna hyperpower maoli kēia.
  A uē ke koa:
  - No ka komunisme nui!
  . MOKUNA? 6.
  ʻO kēia nā kaikamāhine e hakakā nei no ka USSR a hōʻike i nā hana mana o ka heroism. ʻAʻole, kūʻē i kēlā mau kaikamahine, ʻaʻohe ʻenemi hiki ke kūʻē. ʻOiai ka nui o nā Taliban. ʻOiai hiki iā lākou ke hoʻolei i nā kupapaʻu i Moscow.
  Ua hakakā ʻo Stalenida me nā pūʻali ʻenemi kiʻekiʻe. A pehea ʻo ia e kaomi ai i ke pihi bazooka me kahi nipple strawberry a me nā ʻīwī:
  - He koa papa nui wau!
  A e minoʻaka i kona mau hoa.
  Hoʻopau ikaika ʻo Veronica i ka poʻe Afghans, ʻaʻole hāʻawi i ke aloha iā lākou. A aia kahi luku nui.
  He hakaka loa ke kaikamahine a he mana kosmic phenomenal kona.
  A ma Stalenida, ʻoi aku ka ʻoi aku o ka mea e hōʻeha wiwo ʻole i ka Mujahideen o kēia pūʻali. Penei kāua e nā kaikamāhine pololei.
  Ke kuʻi nei ʻo Victoria i ka poʻe Afghans me ka hana nui, kuʻi iā lākou a uwo:
  - He kaikamahine papa hyper au!
  A hahau aku la o Serafima i na Mujahideen me ka huhu o ka bipi wahine, a oki ia lakou ilalo, a uwao:
  - He nani loa wau!
  ʻO Albina lāua ʻo Alvina e uhaʻi ana i nā Afghans i ka lewa. A aia ʻo Helga me lākou. Pehea ka ikaika o ka lawe ʻana i nā mele melemele. A hoʻopau i ke kapikala.
  Ua kuʻi ʻo Albina i lalo i kahi kaʻa Taliban me kona mau manamana wāwae ʻole a ʻuwē:
  - No ka GDR! E hoʻi hou ka komunisme i nā Kelemania!
  Ua pana pū ʻo Alvina i ka mokulele o ka Islamic Empire a hoʻōho:
  - I nā kiʻekiʻe loa o ka komunism!
  A ʻo Helga i ka lewa, me ke kōkua ʻana o kona mau manamana wāwae ʻole, ua uhi ʻo ia i ka pahu Taliban a hoʻōho:
  - No nā lanakila ma luna o ka hale!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hakakā ʻana a me nā kaikamahine nani.
  Ua hōʻeha pū ʻo Anastasia Vedmakova i ka Mujahideen mai ka lewa a hīmeni:
  - E kaulana ka komunisme!
  A me kona mau manamana wāwae wāwae ʻole, ua kiola ʻo ia i nā pōkā i nā hoa paio mai ka mokulele.
  A o Akulina Orlova kekahi i hehi iho i ko Afghans a mele aku la:
  - Hoonani i ko kakou Aina Makua.
  A hāʻule i nā pōkā kaumaha a make ma luna o ka ʻenemi.
  He mau kaikamahine hakakā kēia, e ʻōlelo pololei kākou.
  Ua hōʻeha ʻo Mirabela Magnetic i nā hoa paio me kahi kiʻekiʻe o ka ikaika a hoʻōho:
  - No ka komunisme nui a ikaika!
  A kilohi hou mai la ke kaikamahine i kona mau maka lilac.
  ʻO ia nā kaikamāhine.
  Ua hahau ʻo Anastasia Vedmakova i ka poʻe Afghans a kuʻi iā lākou me ka ʻuā ʻana:
  - ʻO kaʻu hōʻaiʻē hou e lanakila i nā mea āpau!
  A pehea e hoʻohana ai i nā manamana wāwae ʻole.
  ʻO Akulina Orlova i hehi i nā hoa paio. Ua ʻoki ʻo ia iā lākou e like me ka lehu, a hoʻōho aʻela:
  - ʻO wau ka ikaika loa o ka honua!
  A pehea e hāʻawi ai me kahi kuʻekuʻe wāwae.
  A ʻo Mirabela Magnetic i hoʻokuʻu i nā ʻenemi me kona ikaika nui a me kona ʻūhū:
  - He kaikamahine super au!
  A me ka uʻi ʻulaʻula i kona kaomi ʻana i ke pihi.
  ʻO kēia mau kaikamahine he super a hyper.
  Ua uhaʻi ʻo Alvina i ka Taliban a hoʻōho me ka ikaika nui:
  - No ka komunism!
  A me nā kuʻekuʻe wāwae ʻole, me he mea lā e paʻi ana ʻo ia i nā pedals. He mea kupanaha wale keia kaikamahine.
  A ʻo Albina ma luna o nā Afghans ma ke ʻano he lupanet. A hāʻawi iā lākou i ka hyper capital.
  A e lawe ʻo ia i nā ʻenemi he nui i ka manawa hoʻokahi a waiho iā ia i lalo.
  A hana ʻo ia i nā mea a pau me kona manamana wāwae ʻole.
  A hīmeni:
  - ʻO wau ke kaikamahine maikaʻi loa ma ka honua!
  ʻO Helga nō hoʻi e hahau ana i ka Taliban. Nui lākou a hoʻopau ikaika. A laila, me kona mau manamana wāwae ʻole, e kuhikuhi ʻo ia i kahi rocket, a na ka bunker Afghan e wāwahi iā ia.
  A nui loa.
  A ʻakaʻaka ke kaikamahine...
  Akā, ʻo Elizabeth, ma luna o kāna pahu, e kūʻē i ka Mujahideen a hoʻonohonoho i kahi lanakila piha no lākou. A nui ka Taliban e pepehi ʻia i ka manawa hoʻokahi.
  A ua haehae ʻia nā hale kiaʻi mai nā pahu o ka Taliban.
  He kaikamahine ʻo Elizabeth ka superman papa kiʻekiʻe loa. A e luku aku i nā ʻenemi me nā manamana wāwae ʻole. A eli maoli iā lākou i ka lepo.
  ʻO ia ke ʻano o kēia Elizabeth Hyper wale nō.
  A ʻo kāna pahu, me he mea lā na ka Mujahideen, e ʻoki.
  ʻAʻole loa he kaikamahine, akā he mea hoʻoikaika a hakakā.
  A ke hehi nei o Catherine i ko Afghans. Loaʻa iā ia ka ikaika a me ka maʻalahi. A ʻo ia, me ke kōkua o kona mau manamana wāwae ʻole, hoʻopau i nā koa o ke aupuni Islam.
  He kaikamahine kēia, a ua pepehi ʻo ia i nā Afghans he nui.
  Lawe aʻela ʻo ia a hīmeni.
  - ʻO wau ka ultra!
  A hehi loa ʻo Elena i nā ʻenemi. Hōʻike iā lākou i kāna papa super, a uwē:
  - ʻO wau ʻo Hyper!
  A me nā manamana wāwae ʻole, ua like ia me ka hāmare ʻana i ka Pākē. Eia ke kaikamahine.
  A hoʻopau ʻo Euphrosinia i nā mea kaua o Afghanistan ma ke ʻano koʻikoʻi. A ʻo nā pana me ka hoʻohana ʻana i nā manamana wāwae ʻole me ka pololei loa.
  A i ka wā e ʻakaʻaka ana:
  - No ka ʻāina makuahine a me Rūsia, aia kā mākou mesia Svarog!
  E ʻōlelo wale kākou he poʻe koa hanohano nā kaikamāhine.
  Ua ʻōlelo ʻo Elizabeth, e kī ana i ka poʻe Afghans:
  - Ma keʻano laulā, makemake nui au i nā akua Lūkini!
  Ua kī ʻo ʻEkaterina i kona kuʻekuʻe wāwae, kaomi i ke pihi, wāwahi i ka pahu Taliban a uē:
  - A makemake nui au i nā akua Lūkini! ʻOiaʻiʻo, no ke aha mākou e ʻoki poepoe ʻia ai ʻo Iesū i ka lā ʻewalu?
  Ua uē ʻo Elena me ka huhū:
  - Ua hilahila wau iā Prince Vladimir!
  Ua ʻae ʻo Elizabeth i kēia:
  - A pono ʻoe e hilahila!
  Ua ʻae ʻo Elena i kēia:
  - ʻOiaʻiʻo, he mea hilahila ka hoʻomana ʻana o nā Lūkini i nā haipule Iudaio!
  Lawe ʻo Catherine a ʻōhumu:
  - Pono mākou e loaʻa nā haipule Lūkini a me nā akua!
  Ua ʻae ʻo Elizabeth i kēia me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - ʻAe, pono lākou!
  A winike aku i ka ʻenemi.
  Ua ʻike ikaika ʻo Euphrosinia, e puhi ana i ka Mujahideen mai kahi pū:
  - E lanakila mākou i ke aupuni Islam ...
  A eia hou, ʻo Elizabeth, me he mea lā e hahau ana i ka ʻenemi, he mea make ia.
  ʻO Gerda nō hoʻi i hakakā me ke akamai loa. Ua hahau ʻo ia i ka Mujahideen me ka ikaika make a me nā ʻuā:
  - No ka komunisme nui!
  a he alii koa kaulana ia!
  Hoʻopiʻi pū ʻo Charlotte i ka Taliban a uē, hōʻike i kona mau niho:
  - Maikaʻi loa ia!
  a he mega papa kaikamahine hakakā!
  Kiki ʻo Kristina i ka poʻe Afghans me kona manamana wāwae ʻole. A e pepehi loa lakou ia lakou.
  A e lawe ia a hele aku.
  - ʻO wau ʻo Aryan helu ʻekahi!
  A e hahau o Magda i ko Afghans, a pepehi nui ia lakou a hoohuoi.
  - No ka USSR a me ka GDR!
  A minoaka me kona mau maka sapphire. He hyper wale nō kēia kaikamahine!
  ʻAʻole, ʻaʻole hiki i ka Taliban ke hoʻokō me nā kaikamahine super a hyper class.
  A he mau kaikamahine hakakā lākou.
  A hīmeni lākou me ke kuko:
  - A ʻo wai ka mea e loaʻa iā mākou i ke kaua,
  A ʻo wai ka mea e loaʻa iā mākou i ke kaua ...
  Me kēlā ʻaʻole e hoʻohenehene,
  E uhae kakou!
  A pehea e uwe ai na koa i ka waimaka. Eia na kaikamahine.
  A hoʻopaʻa pū lākou i ko lākou mau wāwae wāwae i nā ihu o nā koa Taliban i hopu ʻia. A koi aku iā lākou e honi i ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae poepoe.
  Eia nā kaikamahine i loko o ka bikini.
  Akā ua hoʻomāinoino ka Taliban i kahi lālā Komsomol. Huli lākou i kona mau lima ma hope, a huki iā ia i luna o ka pā. A hapaiia iluna. A wili lākou i ke kaikamahine ma luna o ka lāʻau. A hāpai aʻela iā ia. A laila lawe lākou a hoʻokuʻu.
  A hina ihola ke kaikamahine. Lawe ʻo ia ma ka mauʻu a kau ʻia. A hauʻoli ʻo ia. A ʻakaʻaka ka Mujahideen me ka huhū. A laila, lawe hou ʻia ke kaikamahine a huki ʻia a kiʻekiʻe aʻe i luna o ka lāʻau.
  A laila hoʻokuʻu hou lākou iā ia. Ua hina ke kaikamahine a kau hou i lalo. A moʻo ke kaula, a uē ka nani i ka ʻeha. a hoomaka lakou e hoala hou ia ia.
  Huki ʻia i luna loa. Kiola maikaʻi lākou, e kau iki. A laila hoʻokuʻu hou lākou me ka huhū ʻāhiu. A hina hou ke kaikamahine ilalo a wili
  ami. A ma ke ano nui, he olohelohe kona. a pehea ka eha.
  alaila, hapai hou ia no ka ha o ka manawa a lulu maikai. A laila hoʻopaʻa lākou iā ia ma luna o kahi lālā paʻa a hoʻomaka lākou e kikoo. Hoʻopili lākou i kahi poloka i nā wāwae ʻole o kahi kaikamahine,
  a hoomaka aku la e kau i na mea kaupaona maluna ona. Ua kau mua ka Taliban i ke kaumaha pood ma kekahi ʻaoʻao, a laila ma kekahi ʻaoʻao. A laila, hoʻomaka lākou e hahau i ke kaikamahine me ka hahau. Kuʻi ʻia a pohā ka ʻili.
  A laila hoʻomaka nā lālā Komsomol e ninini i ka paʻakai ma luna o nā ʻeha. A laila lawe lākou a hoʻoneʻe i kahi uea ʻulaʻula. A hahau lakou i ke kaikamahine me ka mana mai. A laila, hamo ka poʻe hoʻopaʻapaʻa o Afghan i nā kapuaʻi wāwae o ke kaikamahine, a hoʻomālamalama i ka ipu ahi ma lalo ona. A e pana kākou i ka nani me ka ʻole o nā hana pono ʻole. A laila hoʻomaʻamaʻa nā mea hoʻopaʻi mai ka Taliban i nā umauma o ke kaikamahine. A mahope iho
  ka mea i puhi i ke ahi i kona umauma. A hoomaka lakou e hahau loa i ke kaikamahine.
  A hoʻomoʻa i ke koa Mujahideen a me kona umauma a me nā kuʻekuʻe wāwae. A laila hamo lākou i ka hoki a lawe i ka lama i ka ʻāʻī. A hoomaka lakou e hahau loa i ke kaikamahine. A laila pili ke ahi i kona poli. ʻO nā lauoho e uhi ana i ka lua o Venus i ka manawa hoʻokahi. He mea kupanaha wale keia kaikamahine. A ʻo ia ʻano hoʻomāinoino e kali ana iā ia.
  Ua puhi ka poʻe hoʻopaʻapaʻa o Afghan i ke kaikamahine a me kona umauma, a me ka hoki, a me ka poli, a me nā wāwae o kona mau wāwae ʻole. A palai loa lakou. A laila, lawe ka mea hoʻopaʻapaʻa Taliban i ke koʻokoʻo ʻulaʻula a me ka noʻonoʻo ʻole i hoʻokomo i ke kaikamahine i loko o ka anus. A pehea, uē ʻo ia me ka ʻeha ʻāhiu.
  Ua ʻeha loa kēlā iā ia. A ʻo kēia mau kaikamāhine he ʻano ʻino a nani. Akā, ua hoʻomāʻehaʻeha ko Afghans i ke kaikamahine. A me nā koa nani. A palai loa ia e ke koa.
  A no laila, ua lawe ʻia ke kaikamahine e kona poʻe i hoʻopaʻi ʻia a hoʻomaka ʻo ia e haki i kona mau manamana lima lōʻihi me nā ʻuala ʻulaʻula. A eha loa. Haʻi ka poʻe hoʻopaʻi i nā manamana lima o ke kaikamahine, e hoʻomaka ana me ka manamana liʻiliʻi.
  A ua haki nā mea a pau. A laila hoʻomaka nā iwi ʻaoʻao e haki i ka lālā Komsomol. A i ka manawa like, ʻeli ʻia nā ʻuala ʻulaʻula i loko o kona umauma. A lilo ia i ʻulaʻula mai ka wela e wili ai i ka hao a me ka ʻulaʻula. A ua moku ka umauma o ke kaikamahine. A he mea lokoino a ʻeha.
  Ma laila ka hoʻomāinoino ʻana.
  Ua ʻike ʻo Gerda, e kī ana i ka Mujahideen:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  Ua ʻōlelo ʻo Charlotte me ka ikaika loa me ka ikaika diabolō. A uē aʻe:
  - No ka ʻāina makua!
  A me kona manamana wāwae ʻaʻole e hehi i ka ʻenemi.
  Eia ke kaikamahine. A he mea kaua.
  Lawe aʻela ʻo Christina iā ia a kuʻikuʻi i ka Taliban me kona mau manamana wāwae ʻole a hoʻōho:
  - Hoʻonani i ke au o nā akua Lūkini!
  Ua hoʻopiʻi pū ʻo Magda i ka poʻe Afghans me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole a hoʻopiʻi:
  - No ko mākou ʻāina makuahine!
  A ʻoluʻolu loa kēia mau kaikamahine.
  ʻO Gerda, pana i nā hoa paio mai Afghanistan, hoʻopuka:
  - No ka communism nui o Kelemania.
  ʻO kēia mau kaikamahine he nani koa.
  Ua pane ʻo Gerda me ka ʻoliʻoli, e kākau ana i ka Mujahideen:
  - He kaikamahine nui kaʻu.
  A kuhikuhi ʻo Charlotte me ka ʻinoʻino i kāna kī ʻana i kona hoa paio:
  - Hoʻonani i ka komunism Aryan!
  A me kona mau manamana wāwae wāwae ʻole, ua ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka ʻāina nui!
  Ua hāʻule pū ʻo Christina i ka ʻenemi me ka pololei loa, i ʻōlelo ʻia:
  - No Rūsia a me Kelemānia i ka pilina!
  Ua hahau aku la o Magda i na Mujahideen a ua uwau:
  - Hoʻonani i ko mākou au!
  A e minoʻaka hou i kona mau hoa.
  Eia na kaikamahine.
  A ua hoʻomaka ʻo Jane Armstrong e hahau i ka Taliban me kahi pū.
  He nani loa ke kaikamahine.
  Ua hahau ʻo Jane i kona hoa paio me kona mau manamana wāwae ʻaʻole a uē:
  - Hoʻonani i ka ʻāina makua!
  No laila, e hahau loa ʻo Gertrude i nā ʻenemi, a uhi ʻia lākou a wāwahi ʻia.
  A e uē ana:
  - No Beritania!
  A ʻo Malanya, me he mea lā e hahau ana i ka ʻenemi a hana iā ia i ka hara-kiri, a me ke kani ʻana.
  - No nā lanakila Pelekane!
  E paʻi pū ʻo Monica i nā ʻenemi me ke kōkua o kona mau manamana wāwae ʻole a uē:
  - No nā lanakila Soviet!
  Ua hakakā ʻo Tamara lāua ʻo Sulfiyya i ka Taliban a pepehi i nā koa ʻumiʻumi i hele mai i ka nalu.
  A hīmeni kēia mau kaikamāhine:
  - E hauʻoli nā kānaka
  Hauʻoli mau loa...
  Ua loaʻa i ke aupuni Lūkini
  Nui ka mana!
  Huli aʻela ʻo Tamara a kī pū me kona mau manamana wāwae ʻole a hoʻōho:
  - No koʻu manaʻo e pili ana i ka komunisme!
  E hahau pū ʻo Sulfiya i ka ʻenemi, pepehi i ka nui o nā Taliban a uē:
  - E ʻōlelo kāua e pili ana iā Rūsia!
  A ʻakaʻaka nā kaikamāhine ʻelua.
  Hāʻawi ʻo Tamara i ka manawa. Ua ʻoki ʻo ia i nā poʻe Afghans he nui a hoʻōho:
  - No ka ikaika maikaʻi loa o ka ʻāina!
  E hoʻoponopono hou ʻo Sulfiya i ka ʻenemi a coo:
  - No ka komunism ulaula ma USSR!
  A e minoʻaka me nā maka sapphire.
  ʻO kēia nā kaikamāhine -ʻo ka papa kiʻekiʻe loa a me ka lele.
  Ke hakakā nei ʻo Alice lāua ʻo Angelica.
  ʻOle a me ka ʻulaʻula pēpē.
  He mau kaikamahine ikaika lakou a pana mai na pu panapana.
  A i ko lakou mele ana ia lakou iho:
  - Hoʻonani i ka USSR! E hoʻonoho mākou i kumu hoʻohālike no nā mea a pau!
  Ua kī ʻo Alice i ka ʻenemi me ka pu panapana. Ua pana ʻia me nā manamana wāwae ʻole, a
  uē:
  - Hoʻonani i koʻu ʻāina!
  Hoʻopiʻi pū ʻo Angelica i ka ʻenemi, me ke kōkua ʻana o kona mau manamana wāwae ʻole, hoʻolei i kahi grenade a uē:
  - No Rusia ka mea nui loa.
  A e minoʻaka me kona mau maka emerald.
  ʻO kēia mau kaikamahine he poʻe hoʻokele kiʻekiʻe. A no laila ua ʻeha nā Afghans. Eia lākou e hakakā nei a ʻoi aku ka maikaʻi a me ka naʻauao o ka honua.
  Ua kani ʻo Alice me ka minoaka ʻana:
  - Hoʻonani i nā manawa o ka CPSU!
  Ua ʻae koke ʻo Angelica i kēia:
  - Hoʻonani nui i nā Heroes o ka USSR!
  A hoʻolei hou akula ʻo ia i ka grenade o ka ikaika make me kona manamana wāwae wāwae i ka ʻenemi.
  Eia ʻo ia he wahine hewa maʻamau i kahi hiʻohiʻona kupaianaha.
  Lawe ʻo Alice iā ia a puana aʻe:
  - Ma ka inoa o nā manaʻo make ʻole o ka komunism!
  A hoʻolei ʻo ia i makana o ka mana make me kona manamana wāwae ʻole.
  Ua lawe pū ʻo Angelica a hahau i ka ʻenemi.
  Ua ʻoki ʻo ia e like me ka pepa liʻiliʻi a uē:
  - No Rusia a me nā akua Lūkini!
  Ua hakaka loa keia mau wahine a me ka oluolu.
  Ua kiʻi ʻo Alice i ka ʻenemi, a me kona manamana wāwae ʻole i hoʻolei aku i kahi makana o ka luku ʻana i ka ʻenemi.
  A he neʻe maikaʻi loa ia.
  Ua ʻoki pū ʻo Angelica i ka ʻenemi, luku maoli iā ia a hōʻike i ka mana nui. A ʻōlelo pāʻani me ka ʻakaʻaka:
  - He hanana nui kēia!
  A ua hoʻopuka kona mau manamana lima ʻole i ka ʻōlelo o ka make a me ka luku!
  Eia he kaikamahine - he hyperclass wale nō.
  Lawe ʻo Alice iā ia a uwē ʻo ia ma luna o kona mau māmā:
  - ʻO wau ka mea ikaika a ʻoluʻolu loa i ke ao holoʻokoʻa!
  Ua hoʻokuʻu ʻo Angelica i kahi pahu pahū holoʻokoʻa me kona mau kapuaʻi wāwae a uē:
  - A aia wau i ka megaverse!
  He nani loa keia mau kaikamahine.
  Ua ʻōlelo ʻo Alice i kāna pana ʻana i ka ʻenemi:
  - Nui ka manaʻoʻiʻo i ka komunisme!
  A me ka hoolei ana i na grenades make me na manamana wawae.
  A pana aku la o Angelica i ka Mujahideen a uwo.
  - Nui ko mākou manaʻoʻiʻo!
  A me kona manamana wāwae ʻaʻole e hoʻolei ʻo ia i kahi grenade me ka ikaika luku.
  A ua lawe na koa i ka enemi a pela keia mau Taliban i hoopunipuni ai ... A aole ma ka moolelo moolelo e olelo, aole hoi e wehewehe me ka peni.
  Ua ʻike maoli ʻo Alice i ke kī ʻana mai kahi pu panapana a pana i kahi mokulele hoʻouka kaua Taliban.
  Lawe ʻo Alice iā ia a puana aʻe:
  - Manaʻo wau e ala ka honua holoʻokoʻa,
  E hoʻopau ʻia ka fascism ...
  A e ʻā ka lā
  Hoʻomālamalama i ke ala no ka komunisme!
  A eia hou, e lawe ke kaikamahine me kona mau manamana wāwae a hoʻomaka i kahi mea make loa.
  Ke kaua pū nei nā mea manawaleʻa mai Iapana mai i ka Mujahideen. ʻO ka mea nui, nā kaikamahine ninja o nā manaʻo komunista.
  Ua ʻoki kekahi kaikamahine ninja lauoho uliuli i ka poʻe Afghans me ka makani makani a hahau iā lākou.
  A laila, hoʻolei ʻo ia i nā pī o ka luku me kona mau manamana wāwae ʻaʻole a uē:
  - No ka komunism ma Iapana!
  Ua hana pū ke kaikamahine ninja lauoho melemele i ka ʻenehana lele me kāna mau pahi kaua. E ʻoki i ka nui o nā Mujahideen. A laila, ʻaʻohe wāwae
  lawe lakou a hoolei i ka grenade make.
  A laila, ʻōlelo ke kaikamahine.
  - Hoʻonani i ka USSR a me Iapana!
  ʻO ke kaikamahine ninja lauoho ʻulaʻula hoʻi i ʻohi a ʻoki i nā koa Afghan me ka lima kua. A hoolei iho la ia i kona mau manamana wawae,
  mea pepehi i ka makana. A nānā ʻo ia:
  - Hoʻonani iā Rusia a me ka USSR!
  Ua hana kekahi kaikamahine ninja me ka lauoho keʻokeʻo i ka hoʻokipa barela. A pehea ʻo ia i hahau ai i nā koa Taliban ma ke ʻoki ʻana i ko lākou mau poʻo. A laila hoʻolei
  ka luku make me ka wāwae ʻokiʻoki ʻia a uē:
  - Hoʻonani i ka Red Army!
  A ʻo nā kaikamahine ninja ʻehā a pau, ua hoʻolei lākou i nā pī o ka luku me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae, a hoʻokuʻu i ka pūʻali koa holoʻokoʻa o Afghans me nā kaʻa. ʻO kēia mau kaikamahine he ultra wale nō!
  He nani kēia - ʻoluʻolu loa nā kaikamahine.
  Ua ʻoki pū ʻo Oleg Rybachenko i ka Mujahideen me nā pahi kaua. A me ia, ke kaikamahine Margarita.
  He super wale keia mau keiki make ole.
  A hoʻopaʻa pono lākou i nā ʻenemi. E ʻōlelo kākou i laila a me nā keiki!
  A laila puhi pū ke keikikāne a me ke kaikamahine. A ua loaʻa i nā koʻo ka maʻi puʻuwai mai ke kani ʻana o ke keiki, hāʻule lākou i lalo. A hou ko lakou nuku i ka iwi poo o ka Taliban.
  He mau keiki kēia - nā mea luku maoli i nā mea āpau a me nā mea āpau.
  Ua hīmeni ʻo Oleg Rybachenko:
  - hoʻonani i ko mākou poʻe Soviet,
  Aloha koʻu pāʻina...
  ʻO kā mākou hui pū ʻana o nā puʻuwai o nā keiki a pau,
  He ʻohana aloha mākou a pau!
  ʻO Margarita Magnitnaya, nā ʻenemi hōʻeha, hoʻopuka ikaika ʻia:
  - E kaulana no ko mākou wahi ʻo Russia!
  A ʻo ke kaikamahine, me kona manamana wāwae ʻole, e hoʻolele i kahi mea make loa i ka ʻenemi.
  Ua hīmeni ʻo Oleg Rybachenko, e ʻoki ana i ka Taliban:
  - Margarita, ua hāmama ka puka makani,
  E Margaret, ʻaʻole ʻoe i poina
  Pehea ia mea a pau!
  He ʻoluʻolu kēia keiki a he ʻano kaua. ʻO kēia ke keiki terminator.
  ʻO kēia nā kamaliʻi maʻaneʻi, ʻoluʻolu a hakakā.
  Pono e hoʻomaopopoʻia he paʻakikī loa nā kaikamāhine.
  Ke kī pū nei ʻo Alice i ka Taliban. A hīmeni ma lalo o kona hanu:
  - Ekahi 'elua' ekolu 'ehā' elima! Ua hele ka ʻīlio i waho e hele wāwae!
  A pana hou ke kaikamahine me ka pololei loa.
  He pana maikaʻi loa ʻo Angelica. A hana i nā pana ikaika i ka ʻenemi.
  A pehea ʻo ia e kaomi ai me kahi nipple ʻulaʻula a lawe mai ia mai kahi bazooka a thrashes.
  A pololei loa ka pana ʻana o ke koa i ka ʻenemi.
  Lawe aʻela ʻo Angelica a hoʻōho:
  - Hoʻonani i kā mākou hui komunista!
  A eia hou, me he mea la me ka pololei loa i ka enemi. A hāʻule hou ka mokulele Taliban.
  A ʻo Alice nō hoʻi i kī pololei loa, a puhi ʻia ka mokulele hoʻouka o ka Islamic Empire.
  ʻO kēia nā kaikamāhine.
  Ua ʻōlelo ʻo Angelica me ka ʻakaʻaka:
  - He ʻāina maikaʻi ʻo USSR kahi ʻohana aloha nā kānaka a pau!
  Ua kī hou aku ʻo Alice, me ka hoʻokuʻu ʻana i ʻekolu Mujahideen i ka manawa hoʻokahi me ka pana hoʻokahi a pane maila:
  - No ka pāʻina nui o Rusia!
  A ʻakaʻaka nā kaikamāhine. Ma keʻano laulā, he poʻe koa lākou me nā manaʻo ʻokoʻa loa.
  Akā, lawe nā kaikamāhine a pau i ka manaʻo o ka komunism i loko o ko lākou puʻuwai. A makemake lākou e lilo i paradaiso maoli ma ka honua honua. A he nani loa.
  Ua ʻike ʻo Angelica ma ke kī ʻana i nā ʻenemi me ka pololei a me ke kuʻi ʻana i nā poʻo.
  - ʻAʻole e pelu ka Communism i kona mau ʻēheu a kolo i loko o ka pūpū!
  Ua ʻae ʻo Alice i kēia:
  ʻAʻole e pelu ka Communism i kona mau ʻēheu! ʻO kā mākou manaʻo e kūkulu i ka hauʻoli ma ka honua honua!
  A hoʻōho nā kaikamāhine ʻelua:
  - Hoʻonani iā Rusia! Hanohano! Holo mua na kaikamahine kamaa ole...
  ʻO ka māhele wahine kāmaʻaʻole ... hoʻokipa i ka poʻe Lūkini!
  A hōʻike nā koa wahine i ka leʻaleʻa a me ka leʻaleʻa.
  Ua ʻōlelo ʻo Alice me ka hōʻike ʻana i kona mau niho a ʻuwē:
  - Kū pū mākou a pau no ka USSR!
  A ua hahau hou ke koa i na enemi.
  Ua pana pū ʻo Angelica i ka ʻenemi, a kuʻi i kona poʻo. A ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani i ko kākou ʻāina makua!
  A ʻo ke koa, he ʻano hakakā a ʻulaʻula.
  A aia kona lauoho i ka makani, ʻo kēia lauoho keleawe-ʻulaʻula e lele ana e like me ka hae proletarian.
  ʻO kēia mau kaikamahine he nani a he ʻano.
  A nui nā Mujahideen i kanu ʻia ...
  Aia kekahi mau kaikamahine e hana ana ...
  Eia ʻo Viola lāua ʻo Dominika e pana ana i nā Afghans.
  Ua puhi nā kaikamāhine i nā bazooka i nā kaʻa kaʻa a me nā pūʻali koa ʻAsia.
  Ma ʻaneʻi ua kiʻi ʻia ʻo Viola, me ka hoʻohana ʻana i ka nipple ʻulaʻula e paʻi i ke pihi ma ka bazooka, a me ke kī ʻana i kahi pahi kaua rocket-propelled.
  A ua nahae ka lehulehu o Afghans.
  Ua hīmeni hou ʻo Viola:
  - Manaʻo wau i ka komunisme nui!
  A ʻo Dominica nō hoʻi ke ahi i ka Mujahideen. A hoʻokuʻu iā lākou i waho i ka nui.
  I ka manawa like, e hoʻolei nā kaikamahine i nā grenades me ko lākou manamana wāwae.
  A me kahi nipple ʻulaʻula ma ke pihi o ka bazooka, e kaomi ʻo ia i nā ʻenemi e hoʻopau loa.
  He nani loa keia mau kaikamahine. A pehea ko lākou nānā maikaʻi ʻana i ka hakakā ʻana me nā panties wale nō. A me nā koa o ka papa kiʻekiʻe.
  Wahi a Viola i kāna kī hou ʻana i ka ʻenemi me kāna nipple strawberry.
  - Aloha au i ka hakakā! Maikaʻi!
  Ua ʻakaʻaka a ʻōlelo ʻo Dominica:
  He aha ka hewa i nā kāne?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Viola a pane akula, me ka hoʻolei ʻana i ka pahu hau i ka ʻenemi me kona mau manamana wāwae ʻole a ʻuwē maila:
  - ʻOiaʻiʻo ua maikaʻi! A nani wale kekahi!
  He mau kaikamahine hakakā a maikaʻi kēia ma ʻaneʻi.
  Ua ʻōlelo ʻo Dominica:
  Pehea ka loihi o keia kaua?
  Ua kī hou ʻo Viola i ka Mujahideen me ka hoʻohana ʻana i ka nipple ʻulaʻula a uē:
  - Manaʻo wau he manawa lōʻihi!
  Lawe ʻo Dominica a hīmeni:
  - Ke kaua nei ke kaua ma ke ao holoʻokoʻa,
  E pepehi i ke kumu ʻole...
  Aia ʻo Sātana mai ke kaulahao
  A hiki mai ka make me ia!
  
  A na wai e hooki i ke kahe
  Na muliwai hehena koko ..
  E holo ana ka kukuna laser i ka luakini,
  A i ka manawa pōkole, nalowale ke kanaka!
  Ua hoʻohui ʻo Viola, me ka hoʻolei ʻana i kahi grenade me kona mau manamana wāwae ʻole:
  A me ia ano haunaele
  Hoʻopiha i ke ao holoʻokoʻa...
  ʻO ke kaumaha o ke kanaka -
  Hoomanawanui i ka eha, eha!
  ʻO kēia nā kaikamāhine, nā mele ʻoluʻolu.
  A ʻoki ʻo Oleg Rybachenko i nā Afghans me nā pahi kaua.
  Hāʻawi ke keiki i nā makana o ka make me kona manamana wāwae ʻole o ka mana pepehi kanaka a hīmeni.
  ʻAʻole e pane mai ke keiki o ka honua
  ʻAʻole loa au e lilo i kauā...
  Manaʻo wau e ala mai ke kūʻokoʻa
  E ho'ōla ka makani i kahi ʻeha hou!
  
  No ka aina kapu i ke kaua,
  Ua kapa ʻo Svarog Nui iā ia iho ...
  E ala mai naita koa i ke kakahiaka nui.
  E hele ana ka pouli, e mohala ka pua o Mei!
  He keiki meʻe kēia...
  A ʻo ke kaikamahine ʻo Margarita, e luku ana i ka Mujahideen me nā pahi kaua a hoʻolei i nā grenades me kona mau manamana lima ʻole, hoʻohui:
  A me ka puʻuwai o ka puʻuwai a me nā ʻaʻa.
  Nā waimaka o kā mākou mau keiki, makuahine...
  'Ōlelo lākou makemake mākou i ka loli
  E hoolei aku i ka auamo o na kaulahao lokoino!
  A kani hou nā keiki. A e lawe na koo a maule, pau ka ike. A hoʻopaʻa maoli i nā iwi poʻo o nā haneli he nui o Mujahideen.
  . MOKUNA? 7.
  Ua hoʻomau ʻo Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin i nā hoʻoponopono kūʻē.
  ʻO ka mea nui, ua paʻakikī lākou i ka hoʻopaʻi no ka propaganda anti-Soviet a me ka hoʻokaʻawale.
  Eia kekahi, ua noi ʻo Gorbachev-Putin e hāʻawi iā Stalin i ke kolu o ka hōkū o ka meʻe o ka USSR no nā lawelawe koʻikoʻi, a me ke kolu o ka Order of Victory.
  Ua ukali ʻia nā manaʻo ʻē aʻe. Ma keʻano kūikawā, e hoʻokomo i loko o ka Warsaw Pact ma Kina a me North Korea.
  Ua ʻae koke ʻo Korea ʻĀkau, a hāʻawi ʻo Kina i kahi pane pale.
  ʻO nā manaʻo hou aʻe o ka hoʻoponopono kumukānāwai: ka hoʻokumu ʻana i ke kūlana pelekikena, i koho nui ʻia e ka poʻe.
  A me nā manaʻo o ka hoʻoponopono pāremata.
  Ma hope o kēlā, ua hiamoe hou ʻo Gorbachev-Putin a moeʻuhane.
  Ua lanakila loa na kaikamahine me na koa Taliban.
  Ua kākau ʻo Natasha i nā koa holomua o ke aupuni Islam, a me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole.
  Ua ʻōlelo ʻo ia:
  - No ko mākou ʻāina nui!
  ʻO Zoya, e ʻoki ana i nā hoa paio me ke kōkua o nā ʻulaʻula o kona umauma, e kaomi ana i nā pihi o ka bazooka, hoʻopuka:
  - No ka hauʻoli o ka poʻe ma ka Honua!
  A ʻo Augustine lauoho ʻulaʻula, e kākau ana ma luna o ka Taliban, ua ʻōlelo ikaika ʻo ia:
  - No ka komunism nui loa ma ka honua honua!
  A ʻo ia hoʻi e lawe a hoʻolei i ka makana pepehi kanaka o ka make me kona manamana wāwae ʻole.
  Ua pana pololei ʻo Svetlana i ka ʻenemi a paʻi pono i ka ʻenemi ma ka pahu hopu. A me ka kuʻekuʻe wāwae ʻole, ua uē ʻo ia:
  - No ka ʻāina makua i ka honua holoʻokoʻa!
  Ua hehi na kaikamahine eha i ka Taliban me ke kaulana loa. A hahau aku la ia lakou a make.
  A ia manawa hoʻokahi, ua uwē nā kaikamahine ma luna o ko lākou māmā:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunisme!
  A ʻoi aku ka paʻakikī o ko Afghans.
  Ua ʻike maikaʻi ʻo Natasha, e kākau ana i ka ʻenemi:
  - Kaulana ko kakou Honua,
  Lele ka hauʻoli ma luna o ka honua...
  He ʻohana mākou a pau
  Mele ʻia nā mele a ka poʻe!
  ʻO kēia nā kaikamāhine - loaʻa iā lākou nā aerobatics kiʻekiʻe loa ma nā mea āpau.
  A pehea lākou e uhaʻi ai i ka Taliban he ʻahaʻaina no nā maka.
  A nui wale nā koa.
  ʻO Zoya, e kī ana i ka poʻe Afghans, kani mai:
  - Ka hauʻoli o ka Motherland i nā kaikamahine!
  Ua ʻae ʻo Augustine i kēia:
  - ʻOiaʻiʻo, i nā kaikamahine - ʻoi loa me ka lauoho ʻulaʻula!
  Ua kuʻi ʻo Svetlana i ka Taliban a ʻuā:
  - A e maikaʻi loa ia!
  A ma luna o nā koa o ke aupuni Islam ma ke ʻano he lupanet. E ʻōlelo kākou he kaikamahine!
  Akā, hakakā pū kekahi mau nani ʻē aʻe.
  No laila ke hakakā nei ʻo Alenka.
  A me kāna hui o nā kaikamahine bikini.
  Kiola lākou i nā makana o ka make i ka ʻenemi me ke kōkua o nā manamana wāwae.
  A ʻōlelo lākou:
  Mohala ke kaula me ka pua ulaula nani,
  ʻAʻole koke nā kaikamahine e komo i ka Komsomol!
  Kiola akula ʻo Alenka i ka makana pepehi kanaka o ka make i ka ʻenemi me kona mau manamana wāwae.
  a lalau iho la, a uwau iho.
  - Manaʻo wau e ola ka komunisme!
  Ua kākau pū ʻo Anyuta i nā pūʻali Taliban. A hana ikaika ʻo ia, a ʻo kona mau manamana wāwae ʻole i hoʻolei i nā makana o ka make.
  'Ōlelo ke kaikamahine.
  - E lilo ko mākou honua i komunista!
  A kākau ʻo Alla lauoho ʻulaʻula ma luna o nā Afghans. A hana maikaʻi loa ʻo ia. A oki iho la i na koa Taliban me ka ikaika loa, ua hanaia ka olelo me ka pahikakiwi. A me ke koa me ka makemake loa
  ua hoolei aku i na grenades me kona mau manamana wawae olohelohe a me ke kani ana:
  - No nā lanakila hou o ka komunism!
  A ʻakaʻaka hou ke kaikamahine a uē.
  Ua ʻoki ʻo Martial Maria i nā ʻenemi. A ua kukuluia na puu kupapau a pau mai ka Taliban. I ka manawa like, ua hoʻohana ke kaikamahine i nā nipple ʻulaʻula o ka umauma, e kaomi ana
  pihi bazooka.
  A ua pana ʻo ia i nā koa Afghan, akā ua hoʻokuʻu ka pahu i kahi pahu.
  Ke hoʻopau ikaika nei ka 'Olumepika i ka Taliban.
  ʻO kona mau kapuaʻi wāwae e hoʻolei i ka pahu pahū i ka manawa hoʻokahi.
  'Olumepika e uwē ana:
  - No ka komunisme nui,
  E hele wale i luna a i lalo!
  Ua kākau ʻo Marusya i ka ʻenemi. A hana maikaʻi loa ʻo ia. A kikeke i ka nui o nā koa Taliban. A i ke mele ʻana o ke kaikamahine:
  - Hoʻonani i ka ʻāina o ka komunisme,
  I ka nani o nā hae ʻulaʻula...
  Ua lanakila mākou i ka Nazi
  Ua hoʻopakele ʻia ka honua mai ke ahi!
  Eia hou, me nā manamana wāwae ʻole, e hoʻolei ʻo ia i makana pepehi kanaka o ka make.
  Eia na kaikamahine.
  Ua pana pū ʻo Matrena i nā Afghans, a paʻi pololei iā lākou. A me nā ʻuā:
  - Ke manaʻoʻiʻo nei au e loaʻa kahi honua o ka komunisme hemolele!
  Eia nā kaikamāhine, kā lākou pūʻali koa holoʻokoʻa, ʻaʻohe kāmaʻa a aneane ʻōlohelohe. A nani kēia mau kaikamāhine a nani loa.
  Ua pepehi ʻo Stalenida i ka Taliban a uwē ʻo ia ma luna o kona mau māmā:
  - Kaulana ko kakou Aina Makua Hemolele -
  E ulu mākou mai ka ʻaoʻao a i ka ʻaoʻao!
  Eia kekahi kaikamahine Komsomol. A laila kaomi ʻo ia e like me ka nipple strawberry. A ua lanakila maoli ka ʻenemi.
  Ua kī pololei ʻo Veronica i ka poʻe Afghans, hoʻopiʻi:
  - Hoʻonani i kuʻu ʻāina makua!
  ʻO Victoria, me ka pololei a me ka pololei o ka hahau ʻana i ka ʻenemi, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka komunisme ikaika!
  A hoʻolei akula ʻo ia i ka makana pepehi kanaka me kona manamana wāwae ʻole.
  ʻO Seraphim, e kākau ana ma luna o nā ʻenemi, ʻōlelo pololei loa:
  - Ke ulu nei ko mākou ikaika!
  A hoʻolei akula ʻo ia me kona manamana wāwae ʻole i makana make loa.
  Ua ʻōlelo ikaika ʻo Stalenida, e ʻoki ana i nā Afghans:
  - ʻO wau paha ka ikaika i ka hoʻolei ʻana i nā grenades?
  Pane aku la o Alenka me ke kanalua.
  - Ua ikaika mākou a pau i kēia ʻoihana!
  A ʻo ia hoʻi, ʻoiai ʻo ia e hoʻolei nei i nā makana pepehi kanaka o ka make.
  ʻO Anyuta, e kākau ana i ka Taliban, ua ʻōlelo pololei ʻo ia:
  - He ikaika loa mākou i nā hana kaua! A ʻo ko mākou hauʻoli kēia!
  A me ka kuʻekuʻe wāwae ʻole e hoʻolei i ka mana luku.
  ʻO Alla lauoho ʻulaʻula, pana i nā hoa paio a ʻokiʻoki iā lākou i lalo, ʻike pololei ʻia:
  - ʻAʻole hiki mai ka nani i ka mea palaualelo!
  A pehea ʻo ia e hoʻolei aku ai i kona mau manamana wāwae i ka ʻenemi, he mea make loa.
  Ua paʻi pololei ʻo Martial Maria i ka ʻenemi. A ʻokiʻoki i ka nui o nā Afghans. A me nā manamana wāwae, pehea e hoʻomaka ai i ka luku i ka ʻenemi.
  A laila lawe ʻo ia a hoʻokau i ka ʻenemi me kahi nipple strawberry.
  He kaikamahine hakakā kēia.
  Ke pepehi nei ka 'Olumepika i ka Taliban. Hana me ka hana a me ka leo:
  - Hoʻonani i nā manawa o ka komunisme!
  A pana pū me kahi nipple ruby. A he neʻe paʻakikī loa kēia. Eia kekahi kaikamahine - maʻemaʻe loa!
  Ua ʻōlelo ʻo Marusya, ke kī ʻana i ka poʻe Afghans:
  - Pehea ka nui o kou hoʻonani ʻana i ka komunisme?
  Ua uwē ʻo Olympias:
  - I ka kulu hope o ke koko!
  A ua hoolei hou ke kaikamahine i ka grenade make me kona mau manamana wawae.
  Matrena, kākau e pili ana i ka Taliban me ka noʻonoʻo a me ka noʻonoʻo:
  - ʻO kā mākou lanakila ia i ke kaua hemolele!
  A e kiola hou ke kaikamahine i ka makana o ka luku me kona mau manamana wāwae.
  He kaikamahine maoli keia o ka papa kiekie.
  Akā ʻo kēia ka hakakā ʻana i kēlā me kēia lā o nā kaikamahine ...
  I ka wā hoʻomaha, a hoʻomaha iki i ka hakakā ʻana, pāʻani liʻiliʻi nā koa i nā kāleka.
  Ua ʻōlelo ʻo Alenka me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAʻole kēia he kaua me nā Kelemania. ʻOi aku ka liʻiliʻi ma mua o mākou. A kahe wale kēia poʻe Afghans e like me ka muliwai swarthy.
  Kuno ʻo Anna me ka ʻae.
  - ʻAe, ʻoi aku ka maʻalahi o ka poʻe Kelemania. Eia mākou i hoʻopaʻa ʻia me nā kupapaʻu.
  Ua ʻike ʻo Alla lauoho ʻulaʻula me ka ʻakaʻaka, e hoʻolei ana i ka ace me kona manamana wāwae ʻole:
  -Akā, ʻoi aku ka nāwaliwali o ka ʻenehana o ka ʻenemi ma mua o kā mākou. Eia kekahi, he koa ka ʻenemi, akā naʻaupō. A koa a akamai mākou.
  Ua ʻōlelo ʻo Maria me ka ʻakaʻaka, e kākau ana i ka ʻenemi me ka ikaika make, a me ka hoʻopiʻi maoli ʻana iā ia - i loko o kona mau manaʻo:
  - He paʻakikī ke kaua, akā ʻaʻole mākou e haʻalele!
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Olympias:
  - He kamaʻilio a me ka demagogy. ʻO ka mea kūikawā, he mea maikaʻi ke hopu i ke alakaʻi o ka Taliban. A laila, pau ke kaua!
  Ua kānalua ʻo Marusya, e hoʻolei ana i ke kāleka:
  - He mea hiki ole. Ma laila ʻaʻole maikaʻi kona puni. E lōʻihi a paʻakikī ka hakakā ʻana me ka Taliban.
  Ua hoʻohui ʻo Matrena me ke kaniʻuhū:
  A hiki i ka manaʻo maʻamau!
  Kuno ʻo Elena me ka ʻae.
  - ʻAe, koe wale nō ka hilinaʻi ma ka noʻonoʻo maʻamau. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke pepehi i nā Afghans āpau no ka mea he nui loa lākou. A hiki ke hoʻomau i ke kaua no ka manawa lōʻihi.
  A ʻakaʻaka nā kaikamāhine me ka leʻaleʻa.
  ʻAe, ua komo lākou i ke kaua me ke aupuni Taliban.
  Akā i ka lewa, ke hakakā nui nei nā pailaka. No ka laʻana, ʻo Alvina lāua ʻo Albina lāua ʻo Helga. Ke hakakā nei nā kaikamāhine a me nā mokulele Afghan i ka lewa.
  A he plywood ʻo ia.
  A i ʻole i paʻi lākou i nā pahuhopu honua.
  Lawe aʻela ʻo Alvina a pana i ka mokulele Taliban i ka lewa, me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole a uē:
  - ʻO kēia koʻu lanakila!
  Ua ʻoki ʻo Albina i ka mea kaua Taliban, ua hoʻohilahila ʻo ia iā ia, ua ʻāwili i kona mau wāwae me kona mau manamana lima ʻole a me ka vyaknula:
  - No ko mākou ʻāina makua!
  Ua paʻi ʻo Helga i ka pahu o Afghan a hoʻopiʻi:
  - Ma hea kahi komunisme, aia ko mākou ʻāina makua!
  ʻO kēia nā koa he ʻino maoli a me ka mana cosmic phenomenal a me ka luku.
  A hui pū me ka hana ʻana.
  Hoʻopau ʻo Albina i nā mokulele Taliban. Aia lākou ma hope o nā Lūkini, nui nā mea i hana ʻia ma ke ʻano hana lima. Akā ke hoʻāʻo nei ka Taliban e lawe i nā helu. A kaomi loa
  hoʻoponopono hou.
  Akā ʻo nā kaikamahine o ka Afghans e pana i lalo. A hana maikaʻi loa lākou. Me he mea lā he mau monster maoli nō.
  Hoʻokuʻu ʻo Alvina i ka Taliban me kona manamana wāwae wāwae a hīmeni:
  - ʻAʻole wale ka manaʻo komunism,
  Pahu au i ka hauʻoli o ke kaikamahine!
  A ke hahau hou nei ke koa i nā mokulele o ke aupuni Islam me ka ikaika make.
  A laila hele i nā pahuhopu honua.
  ʻOiaʻiʻo, pōʻino ke hoʻopili aku i nā Afghans. He mana kēia ʻāina a me ka heluna kanaka nui. He nui ko lakou mau koa hele wawae a hoolei aku i ke kaua. Pono e'ōleloʻia nā wāhine ma Rusia a
  Ke kaua nei o Kelemania.
  Akā, pehea ka ikaika o ka ʻenemi i ka nui.
  Ua ʻōlelo ʻo Helga, e hakakā ana me ka ʻenemi, a me ka hahau pololei ʻana i nā ʻenemi:
  - He kaikamahine wau he moeʻuhane maoli a he nani no nā mea a pau.
  A e kuʻi hou ʻo ia i ka ʻenemi me nā manamana lima ʻole o nā wāwae nani.
  E ʻōlelo kākou he kaikamahine kikoʻī kēia.
  ʻAʻole, ʻaʻole hiki i nā ʻenemi ke hoʻokō i kēlā mau nani.
  ʻO Elizabeth ma luna o ka pahu e hakakā me nā Afghans.
  A he mea paʻakikī loa iā ia. Akā lanakila ʻo ia a hoʻokuʻu i nā ʻenemi.
  A uwo ma ka piko o kona mau māmā:
  - Hoʻonani i nā manawa o ka komunism ma USSR!
  ʻO Catherine, ke kī pū nei hoʻi, i ʻike pono ʻia:
  - E lanakila mākou!
  Hopu pu aku la o Elena i ka enemi, hou aku la i ka pahu o Afghan a hooho ae la:
  - He nani loa wau!
  Ua kī pū ʻo Euphrosinia i ka Taliban a uē:
  - No ko mākou ʻāina makuahine!
  ʻO ia ke ʻano o kēia ʻehā - ʻehā E, i lawe i nā ʻenemi mai ka Third Reich. A e luku kakou i ka Pake. E kūʻē i kēlā mau kaikamahine, ka Taliban, me kā lākou ʻāhiu
  nāwaliwali nā helu.
  ʻO Elizabeth kahi kaikamahine hakakā a hoʻopaʻapaʻa. A aloha ʻo ia i nā kāne. ʻOi aku ka maikaʻi inā he nani a nani ka lauoho.
  Ua mele ʻo Elizabeth, e pana ana i ka ʻenemi me kona mau manamana wāwae ʻole:
  - No ka ʻāina makua a lanakila a hiki i ka hopena!
  ʻO Elena, e kī ana i ka poʻe Afghans, a ʻokiʻoki iā lākou e like me ke one, uē:
  - No ka komunism!
  A ʻaʻohe manamana wāwae o ke kaikamahine.
  ʻO Ekaterina, e kākau ana i ka Taliban, lawe a hoʻopuka:
  - No ka ʻāina makua!
  A e hoʻohana ʻia nā manamana wāwae ʻole.
  ʻO Euphrosinia hoʻi e hahau i ka ʻenemi, me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole a hoʻōho:
  - No ka komunisme ideological!
  Eia ka ʻehā. Pehea lākou e luku ai i nā ʻenemi, a hoʻopau. ʻAʻole nā kaikamāhine, akā nā generals. A no laila, kikeke lākou i nā ʻenemi a lilo ia i mea weliweli.
  ʻO kēia nā kaikamahine o ka lele kiʻekiʻe loa a me nā aerobatics.
  Ua ʻōlelo ʻo Elizabeth me ka ʻakaʻaka:
  - Nui loa ko mākou hiki!
  ʻAe, he mau kaikamahine kēia ma ka ʻāina ... A eia lākou i ka lani.
  Ua pana ʻo Anastasia Vedmakova i kahi mokulele Afghan me kona manamana wāwae ʻole. A me nā ʻuā:
  - No nā manaʻo maikaʻi loa!
  No laila, hahau ʻo Akulina Orlova i ka Taliban me kona mau manamana wāwae ʻole, a uē:
  - No ka komunism a puni ka honua!
  A ke kuʻikuʻi nei ʻo Mirabela Magnetic i nā pūʻali koa o ka Islamic Empire a me ka uē ʻana:
  - Hoʻonani i ko kākou ʻāina makua!
  ʻO kēia nā wahine hoʻokele, nani wale lākou a nani. Nui nā mea nani a kupanaha i loko o lākou. Ma ka honua holoʻokoʻa, aia kēlā mau kaikamahine ma luna o ka lio a lilo i kaʻao.
  A mahalo ka Taliban iā lākou no nā Valkyries a hoʻonoho i nā uku kiʻekiʻe no ko lākou poʻo.
  Ua uhi ʻo Anastasia Vedmakova i ka pahu Afghan mai ka lewa a ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani i ka USSR hikiʻole ke lanakila!
  Ua pahū ʻo Akulina Orlova mai kona kūlana, ma ka pūʻali koa Taliban a ʻōhumu:
  - Hoʻonani i ko mākou ʻĀina Nui!
  ʻO Mirabela Magnetic, e kuʻi ana i ka pūʻali ʻenemi helu ʻole o ka Emepera Lani, ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani i ka CPSU!
  ʻO Anastasia Witcher, ua pana ʻo ia i kahi mokulele ʻē aʻe o Afghan, ua uē:
  - CPSU-SS!
  Ua ʻōlelo huhū ʻo Akulina me ka hoʻōho ʻana iā Mirabela:
  - Mai ʻaʻa ʻoe e ʻakaʻaka pēlā!
  A hahau ke kaikamahine i ka pahu nui Taliban i hana ʻia me ka lāʻau.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Anastasia Vedmakova a pane maila:
  - He ʻakaʻaka, he ʻakaʻaka wale nō!
  Ua hahau ʻo Mirabela i kahi kaʻa Afghan me kona kuʻekuʻe wāwae a uē:
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke ʻakaʻaka me ka komunisme!
  ʻO kēia nā kaikamāhine i loaʻa mua i nā hōkū gula o nā koa o Rusia no ke kaua ma ka Taliban. ʻO kēia nā kaikamahine hakakā.
  A ke kaua pū nei ʻo Gerda mai Kelemania me kāna poʻe holo moku.
  He papa ultra wale nō kēia mau kaikamāhine!
  Ua pana ʻo Gerda i ka ʻenemi me kona mau manamana wāwae ʻole a me ka ʻīwī:
  - No ka ʻāina makua!
  Ke kī pū nei ʻo Charlotte i ka poʻe Afghans me ke kīkī:
  - No ka ʻāina makua, ko mākou makuahine!
  A puhi pū ʻo ia me kona manamana wāwae ʻole.
  Ua hahau ʻo Christina i ka Taliban me kona mau manamana wāwae ʻole, a hoʻōho:
  - No Rūsia a me ke au o ka komunism!
  Kuʻi ʻo Magda i nā Afghans, ʻoki iā lākou i lalo a hoʻōho i ka piko o kona mau māmā:
  - No ka ʻāina makua mai ka ʻaoʻao a i ka ʻaoʻao!
  Eia na kaikamahine ma ka pahu. A ʻo ko lākou ikaika a me ka ikaika piha, a me ka nui o nā mea hakakā.
  He mau kaikamahine maikai keia...
  A pehea e hakakā ai nā koa wahine mai Iapana?
  ʻO ke kaikamahine ninja uliuli e lawe i ka makani makani me nā pahi kaua a ʻoki i nā poʻo o nā Afghans. A laila e hoʻomaka me nā manamana wāwae ʻole
  He mea make nā nila, kahi e hou ai i ka nui o ka Taliban.
  A laila hīmeni ʻo ia:
  No ka nani o ko Iapana!
  ʻO ke kaikamahine ninja melemele e ʻoki i nā poʻo o nā koa Afghan, a i ka manawa like e hoʻolei i nā pī o ka luku me kona mau manamana wāwae ʻole a me nā ʻīwī:
  - Ma ka inoa o ka ʻāina makuahine!
  Ua ʻoki ke kaikamahine ninja ʻulaʻula i ka Taliban me nā pahi kaua a ʻokiʻoki:
  - Hoʻonani i nā manawa o ka komunisme!
  ʻO ke kaikamahine ninja keʻokeʻo i ʻoki i nā poʻo o nā pūʻali koa o ka Islamic Empire, ʻoki iā lākou a uē:
  - No ka komunism ka mea nui loa o Iapana!
  A e hoolei hou oia i na pea make o ka make me kona mau manamana wawae.
  ʻO kēia nā kaikamāhine ... A ʻoiaʻiʻo, aia lākou i ka bikini hoʻokahi. A pēlā lāua e hakakā ai. A inā e kuha pū lākou, a laila hiki mai ke pani piha.
  ʻO ke kaikamahine ninja uliuli e kani ana, e ʻoki ana i nā poʻo Afghan:
  - He poʻe koa mākou - ultra a ʻoi aku!
  A me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole e hoʻolei ʻo ia i kahi pūʻolo pahū homemade. A nui loa ka luku.
  Eia nā kaikamahine - e ʻōlelo wale i ka hyper!
  Akā ʻo Jane Armstrong e hakakā nei.
  ʻO kahi kaikamahine nani, me ka pilikia ʻole, ʻoki ʻo ia i nā Afghans mai kahi pahu.
  A hana ʻo ia me ka ikaika nui.
  Ua ʻōlelo ʻo Jane me ka hauʻoli:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  A pana hou i ka Taliban.
  No laila ua kī ʻo Gertrude, a kūpono loa. A laila e pili ana i ka gurgled:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  A ʻoiaʻiʻo, ua hoʻohana ʻo ia i nā manamana wāwae ʻole.
  A laila lawe akula ke kaikamahine ʻo Malanya a hahau.
  A hana maikaʻi loa ʻo ia. Ua hou ʻo ia i ka ʻenemi a uē:
  - No ka USSR!
  A hoʻohana pū i nā manamana wāwae ʻole.
  A pēlā ʻo Monica i hoʻopaʻapaʻa ai. A pololei loa ʻo ia i hana ai. Ua uhaʻi ʻo ia i ke kaʻa Afghan a ʻōhumu:
  - No nā manaʻo nui o ka honua!
  ʻO kēia nā kaikamāhine - nā aerobatics kiʻekiʻe loa ma ke ao holoʻokoʻa.
  Ua ʻōlelo ʻo Jane, ʻoiai e pana ana me kona kuʻekuʻe wāwae:
  - ʻAe, ma ka lilo o ke ao holoʻokoʻa, ua nui loa kēia!
  Ua ʻōlelo ʻo Gertrude me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAʻole ʻoi aku ka hewa o ka hui o Gerda ma mua o kā mākou!
  A e lawe hou oia ia mea a pana i ka enemi me kona wawae olohelohe.
  Ua ʻōlelo ʻo Malanya, e kuʻi ana i nā ʻenemi me ka pololei loa:
  - No Rusia nui!
  ʻO Monica, e ʻoki ana i ka poʻe Afghans me ka wikiwiki nui, ʻuā:
  - No Beritania Nui kekahi!
  Ua ʻae ʻo Jane i kēia:
  - He ʻāina nui ʻo Beretania a e loaʻa hou iā mākou nā kolone āpau!
  ʻO Gertrude me ka ʻakaʻaka, a kaomi ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole ma nā pihi, ʻī maila:
  - No ka ʻāina makua i mua!
  ʻO Malanya hoʻi, ke kuʻi nei me kona mau manamana wāwae ʻole a me kona puʻuwai:
  No Beritania Nui!
  E paʻi pū ʻo Monica i nā Afghans a me ka blather:
  - No ka pūʻali koa maikaʻi loa ma ka honua o ʻEnelani!
  ʻO kēia nā kaikamahine - ʻo nā aerobatics kiʻekiʻe loa ma nā pahu.
  Eia nā hoa pili...
  A ʻo Oleg Rybachenko lāua ʻo Margarita Korshunova e hakakā pū ana me ka Taliban. Ua hele mai na keiki make ole e kokua ia Rusia, no ka mea, ua nui loa na Afghans. A hahai nae ia lakou
  wiwi iki. Eia kekahi, ʻoi aku ka nui o nā kāne ma mua o nā wahine ma ka Taliban. A he mea maʻalahi ke pepehi iā lākou.
  Ua holo ʻo Oleg Rybachenko i kahi wili me kāna mau pahi kaua, e ʻoki ana i ka poʻe Afghans a me ko lākou mau poʻo, a laila hoʻokani ʻo ia:
  - Hoʻonani i nā manawa o ka komunisme!
  A me nā manamana wāwae ʻole, e hoʻokau ke keiki i kahi mea make ma ka Taliban.
  Ua ʻoki ʻo Margarita Korshunova i ka poʻe Afghans, ʻoki iā lākou e like me ka pahikakī, a ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani i ka ʻāina makuahine!
  A me kona manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei i ka pī me nā mea pahū.
  A haehae iho la i ka lehulehu o na koa Taliban.
  Ma hope o kēlā, e lawe nā keiki make ʻole a puhi pū me nā lehelehe a pau. A e hāʻule ka pūʻulu o nā ʻoʻo kahaha ma luna o nā poʻo o nā koa Afghan, e uhaʻi iā lākou.
  A he manaʻo ikaika ia.
  ʻO kēia mau kāne he super a ultra class!
  Ua ʻoki hou ʻo Oleg Rybachenko i kēia keikikāne mau loa o ka Taliban a ua ʻōlelo ʻo ia:
  -No ka komunisme nui!
  A me nā manamana wāwae ʻole e hoʻomaka ke keiki make ʻole i ka luku.
  Ua ʻauʻau hou ʻo Margarita Korshunova i ka poʻe Afghans, ʻokiʻoki iā lākou, a hāʻawi me kona mau manamana wāwae ʻole i ka makana o ka make a hoʻōho:
  - No ko mākou ʻāina makua!
  A i kēia manawa, hoʻokani hou nā keiki a hāʻule ka nui o nā koʻo i loaʻa i ka puʻuwai puʻuwai ma ke poʻo o ka poʻe hakakā Afghan.
  He koa loa ka Taliban. Akā ʻo kā lākou alakaʻi, alakaʻi ʻia e kahi ʻelemakule a ʻaʻole paha he ʻelemakule, ʻo Khaibatulla Akhundzada
  pupule maoli.
  No laila ke piʻi nui nei nā koa o ke Aupuni Lani i mua.
  A ma nā ʻāina i noho ʻia, hana lākou i ka hana ʻino hihiu.
  Ma ʻaneʻi, ua huki ʻia ke kaikamahine Komsomol i hopu ʻia ma luna o kahi pahu, a hoʻomaka lākou e kikoo. Hoʻopaʻa lākou i nā wāwae ʻole o ke kaikamahine i ke kaulahao a kau i nā mea kaupaona. A laila lilo lākou
  e puhi i na kuʻekuʻe wāwae me ka hao wela. A laila, hahau lākou i ke kaikamahine me ka huila, a laila, hahau lākou iā ia me ka uea ʻulaʻula. A ʻeha loa. A laila nani
  lawe lakou a uhai i na manamana wawae ma ko lakou mau wawae. A laila, puhi lākou i kona umauma me nā lama, a me nā ʻuala ʻulaʻula, ua haehae ke kaikamahine i kona mau puka ihu. A i ka wā ʻaʻole i hoʻohenehene ka Taliban i ka lālā Komsomol, hoʻomāinoino iā ia a make.
  A hoʻomau ka hoʻomāinoino. Ma nā kauhale pio, ua hahau ʻia nā mea a pau, nā keiki a me nā mākua, me nā lāʻau ma ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae. Ma ʻaneʻi ua hahau ʻia nā keiki me nā lāʻau ma nā kuʻekuʻe wāwae, ʻoi aku
  hana ino. A ʻaʻohe ʻauneke o ke aloha ma ia mea.
  ʻO ia wale nō ka mea i hoʻohana ʻole ʻia ka hoʻomāinoino.
  Ke kaua nei ʻo Tamara i ka Taliban ...
  He papa koa kekahi.
  A ma luna o nā Afghans e piʻi nei lākou, ʻoi aku ka nui o nā missiles e hāʻule i loko o kahi nalu ʻoi maoli.
  Hoʻolālā ʻo Tamara lāua ʻo Dominika i nā mea hoʻolaha i nā Afghans.
  A paʻi lākou i nā pihi me nā manamana wāwae ʻole.
  A ua hoʻohana ʻo Dominika i kahi nipple ʻulaʻula.
  A kani aʻela ʻo ia me ka hōʻike ʻana i kona mau niho.
  - He kaikamahine super kaʻu!
  ʻO Viola lāua ʻo Aurora ke kuʻi pū nei i ka Taliban me nā mea hoʻolaha.
  A hana lākou me ka pololei loa. ʻOiai e hīmeni ana:
  - Aloha i kā mākou komunisme, aloha!
  E luku mākou i ka fascism!
  ʻO Viola, e kaomi ana i kāna nipple ʻulaʻula ma ke pihi hauʻoli, e hoʻouna ana i kahi rocket i nā Afghans, ʻōlelo ʻo ia:
  - Ke kaua nei mākou me ka Taliban, a he poʻe komunista lākou!
  Pane maila ʻo Aurora me ka ʻakaʻaka, me ka hoʻouna ʻana aku i ka ʻenemi me kona kuʻekuʻe wāwae:
  - ʻOi aku ka hewa o ka Communism Perverted, a i ʻole Islamism ma mua o ka fascism perverted!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Viola, a hoʻolei hou i ka makana o ka make i ka ʻenemi me ke kōkua ʻana o kona mau manamana wāwae ʻole a ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻAʻole hewa ka fascism ʻaʻole hiki mai! He kolohe wale no!
  ʻO Aurora, e hoʻouna ana i makana i ka ʻenemi me kahi ʻulaʻula, i ʻōlelo ʻia:
  - Hiki ke hoʻohuli ʻia ka Communism! ʻOiai ma lalo o Stalin, nui ka poʻe i pau i ka luhi a make!
  ʻO Viola i ka pane ʻana, hoʻouna hou i kahi rocket i nā Afghans, hīmeni:
  Hoʻoikaika iā mākou i nā manawa paʻakikī
  Ma hope o ka hoʻoikaika ʻana i ka makemake, ua lilo lākou ...
  Hoʻopakele i ka honua mai ke ahulau
  Aloha hoa Stalin!
  
  Ma nā ʻano he nui aʻu i ana
  I loko o ke ao holoʻokoʻa ʻole ...
  Ua wehe ʻoe i ke ala kūpono no mākou -
  Ke kuhikuhi nei i ka manawa mau loa!
  Eia nā kaikamāhine me nā wāwae ʻeleʻele.
  ʻO Alenka, ka pana ʻana i ka Taliban a hoʻoluliluli i kona mau umauma me nā nipple ʻulaʻula, ʻike ʻo ia:
  - E lilo ka komunism!
  A hoolei aku la oia i makana make loa me kona manamana wawae.
  Ua kiʻi ʻo Anyuta i kahi laina i ka poʻe Afghans, ʻoki iā lākou i lalo, a hoʻopiʻi:
  - No nā lanakila nui o nā kaikamāhine!
  A me kahi nipple ʻulaʻula, e like me ke pihi ma ka bazooka, e kaomi ʻo ia.
  He maikaʻi wale kēia mau kaikamahine.
  A oki loa ka Pake me ka hoihoi nui.
  ʻO Alla lauoho ʻulaʻula, e uhaʻi ana i ka Taliban, hoʻōho:
  - No ka ʻāina makua a me ko mākou makuahine!
  A pehea ʻo ia e hoʻolei ai i ka makana make o ka luku ʻana i ka ʻenemi me kona manamana wāwae ʻole.
  A laila e kīkī pū ʻo Maria, me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole. A haehae i ka nui o Afghans.
  A laila ʻōhumu ʻo ia:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunisme!
  ʻO Olympias, pana i nā Afghans, me ka ikaika a me ka hauʻoli i ʻike ʻia:
  - No ke alakaʻi hou o nā komunista!
  A hoolei hou ke kaikamahine i ka makana make o ka make a me ka luku me kona mau manamana wawae.
  A he hyper wale nō kēia mau kaikamāhine.
  A he poe hakaka loa lakou.
  ʻO Marusya, e ʻoki ana i nā hoa paio a me ka hoʻolele ʻana i nā makana o ka make i ka ʻenemi me kona mau wāwae wāwae ʻole, ua uē:
  - No nā lanakila kiʻekiʻe loa o ka Fatherland!
  ʻO Matryona, e kākau ana ma luna o ka Taliban a hoʻopiʻi:
  - No ka ʻāina ʻoi aku ka kiʻekiʻe ma mua o kekahi hale!
  A eia hou, e pana ke kaikamahine i ka Afghans me ka bazooka ma ke kaomi ʻana i ke pihi me kahi nipple strawberry.
  ʻO kēia kaikamahine ka mea kiʻekiʻe o nā papa a pau.
  ʻO kēia ke ʻano o ka lawe ʻana o nā kaikamahine i ka Taliban a hoʻopiʻi:
  - He mea pohihihi nui ka aina makuahine,
  Kou hanohano naauao, hanohano...
  E hoʻoikaika mākou i kou lokahi -
  a mau loa aku me ka ʻāina makua e noho pū ai kākou!
  ʻO Steelenida, ka pana ʻana i ka poʻe Afghans, he ʻano hakakā a maikaʻi. A me nā manamana wāwae wāwae, pehea e kiola ai
  manawa o ka make. A e haehae i ka lehulehu o nā koa o ke aupuni Islam. He koa o ka papa kiekie loa.
  Ua hīmeni ʻo Steelenida me ka ʻakaʻaka:
  - E kaulana ka komunisme,
  E luku ʻo Mao iā ʻoe ...
  ʻO mākou wale nō i luna, ʻaʻole i lalo..
  E kīkē kākou i ka maka i ka pōā!
  . MOKUNA? ʻewalu
  ʻO ia ke ʻano o ke kaikamahine hakakā. A no laila ua ʻeha kēia poʻe Afghans pōʻino. ʻAʻohe mea e hana me ia.
  ʻO Veronica, e hakakā ana i ka Taliban, hoʻopuka:
  - No ka lanakila o nā manaʻo komunista a puni ka honua!
  ʻO Victoria, e kākau ana e pili ana i nā koa o ka Islamic Empire, a me ka hoʻolei ʻana i nā grenades me kona mau manamana lima ʻole, uē:
  - No Rūsia a me ke kūʻokoʻa a hiki i ka hopena!
  A hoʻolei hou aku ʻo ia i ka makana make o ka luku ʻana me kona manamana wāwae ʻole.
  Ua uhaʻi ʻo Seraphim i nā Afghans, ua ʻoki i ka Taliban me ka maʻalahi loa, a ua hoʻolei i nā makana o ka make me kona manamana wāwae ʻole.
  A laila ʻōlelo ʻo ia:
  - No nā manaʻo o ka komunism hemolele!
  ʻO ka hale Stelenida ma luna o nā Afghans, ʻōlelo koʻikoʻi:
  - Ke lohe ʻoe i ka huaʻōlelo haipule - hāʻawi koke iā ia i ka wahaheʻe a me ka wahaheʻe!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Veronica a ʻōlelo mai:
  - ʻAe, ʻaʻole he haipule ʻo Vladimir!
  Kiola akula ʻo Stalenida i ka grenade i ka Taliban me ko lākou wāwae wāwae ʻole a uē:
  - ʻAe, ʻaʻole ko mākou pelekikena!
  Ua mele ʻo Veronica, me ka haʻalulu ʻole, a me ke kākau ʻana i nā Afghans:
  - E manaʻoʻiʻo i ke ʻoiwi, e manaʻoʻiʻo i ke ʻoiwi, e manaʻoʻiʻo i ke ʻaio,
  Akā ola mau! Akā e ola e like me Brezhnev! ʻAʻole wau ma!
  ʻAʻole ma! ʻAʻole hiki iaʻu!
  Ua ʻike ʻo Victoria me ka ʻakaʻaka, e kākau ana e pili ana i nā Afghans:
  - E pau ana!
  Ua ʻae ʻo Veronica i kēia:
  E lanakila nō kākou!
  Ua ʻae ʻo Steelenida:
  -ʻAʻole hiki iā mākou ke nalowale! No ka mea he Lūkini mākou! A ʻo ka poʻe Lūkini he lāhui like ʻole inā e nalowale lākou i nā manawa āpau, e lawe lākou a lanakila me ka huhū kupaianaha!
  Kuno ʻo Victoria.
  - Ua like ia me ka mea hoʻokûkû e lilo ana i ʻumikumamāhā mau pōʻai, akā i ka ʻumikumamālima e lawe ʻo ia a lanakila loa!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Veronica, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - ʻAe, hiki loa! Lanakila lanakila!
  Ua ʻōlelo ikaika ʻo Seraphim, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - E lilo mākou i mea ikaika loa ma ka honua a lanakila mākou i nā mea āpau!
  A me nā manamana wāwae ʻole, e hoʻolauna hou ʻo ia i kahi makana kūʻokoʻa o ka make i ka ʻenemi.
  Eia nā kaikamāhine - nā aerobatics kiʻekiʻe loa.
  Me ia mau kaikamahine, manaʻo wau e hiki i kekahi ke hoʻoneʻe i ko lākou mau poʻo, a i ʻole e haehae ʻia ke poʻi mai kona mau hinges.
  Ua haki ʻo Steelenida i ka Taliban a hīmeni:
  ʻO mākou ka mea ikaika loa ma ka honua
  E hoʻoinu mākou i ka Taliban i ka lua ...
  ʻAʻole manaʻoʻiʻo ʻo Moscow i ka waimaka,
  E hāʻawi kākou iā Khalifa i ka lolo!
  Eia ʻo Stalenida, he kaikamahine ʻoluʻolu. Hiki ke kapa ʻia - hyper a super wale nō.
  Me ia mau kaikamahine, hiki iā ʻoe ke nānā pono i ka wā e hiki mai ana. E ʻaneʻane kokoke i hoʻokahi piliona Taliban, a ʻaʻole like me Rusia, ʻoi aku ka nui o nā kāne ma mua o nā wahine.
  A makemake ka Taliban e hakakā.
  Akā ʻaʻole maikaʻi loa lākou.
  Ua ʻike ʻia ka laina mua i haehae ʻia. Ma kahi i hoʻopaʻa ʻia ai ka Taliban, kahi o nā pūʻali koa o ka Special Design Bureau a i ʻole Russia.
  ʻAʻohe mea i loaʻa ka pōmaikaʻi nui.
  Lalau iho la ia a uwau ae la me ka uwe ana i kona mau niho a me ka minoaka ana.
  - No ka ʻāina makua a hiki i ka hopena!
  Ua uē ʻo Victoria me ka huhū ʻāhiu:
  "Ua hāʻawi ʻoe i ka Peresidena Dragon i ka make a pau!"
  Ua ʻae ʻo Veronica i kēia:
  - Make i ka Pelekikena-Dragon ma o Tumba Yumbe!
  A ua mākaukau nā ʻAmelika e kōkua i ka Taliban. ʻOiai kūʻai aku i nā mea kaua i ka Taliban ma ka hōʻaiʻē. A he kulekele lokoino kēia ma ʻAmelika Hui Pū ʻIa. ʻO kēia ke ʻano o kā lākou kaomi ʻana i ka Pūʻali Lūkini.
  Akā ʻoiai aia nā wahine heroine i loko, a laila ʻaʻole hiki ke lanakila ʻo Rūsia.
  Eia ʻo Alice lāua ʻo Angelica e hakakā nei. ʻO ia ʻano hakakā a ʻaihue maikaʻi. A hehi lakou i ko Afghans me ka huhu a me ka ikaika.
  Ua kī ʻo Alice i kāna pu panapana, a kuʻi i ka Taliban. A hoolei i na manamana lima
  pahi he makana pepehi kanaka o ka make.
  - No ka ʻāina makua o ka USSR!
  ʻO ia ke ʻano o ke kaikamahine hakakā. Ua piha i ka ikaika a me ka huhū.
  He ola kino ʻo Angelica a he koa lauoho ʻulaʻula. No laila e luku ana i ka Taliban. E kīkēkē ʻo ia i ka nui o lākou. A uwo.
  - Hoʻonani i nā lālā Komsomol hou!
  A pehea kāna ʻakaʻaka.
  ʻO Alice, ka pana ʻana i ka poʻe Afghans, a paʻi pololei iā lākou, ʻōlelo pololei:
  - Hiki iā mākou ke lanakila i kekahi horde!
  A puhi ʻo Alice i kāna bazooka me ka hoʻohana ʻana i ka nipple umauma ʻulaʻula.
  Eia kekahi kaikamahine - e hōʻike ana i kahi papa kapikala.
  Hoʻopiʻi pū ʻo Angelica i ka ʻenemi, a ʻohi i ka nui o nā Taliban a me nā ʻōlelo ʻino:
  - No ka ʻāina makua!
  He mau wahine kēia - no ka hoʻopaʻapaʻa a me ka hiki, e ʻōlelo kākou, he nui.
  Ua ʻōlelo ʻo Alice me ka ʻakaʻaka i kona ʻoki ʻana i nā ʻenemi:
  - ʻO Fatherland ko mākou makuahine, e pepehi mākou i nā melemele!
  Ua ʻōlelo ʻo Angelica me ka huhū ʻāhiu e hōʻeha ana i nā Afghans:
  - E ʻoi aku ka ikaika o mākou i ka honua!
  A me kona mau manamana wāwae ʻole, e hoʻolei aku ʻo ia i ka grenade me ka uku tola.
  Pela i huhu ai na kaikamahine.
  A luku i nā ʻenemi me ka ikaika nui.
  ʻO Natasha, e kī ana i ka poʻe Afghans, a me ke kaomi ʻana i ke pihi o ka bazooka me kāna nipple ʻulaʻula, ʻike ʻo ia:
  - No Rūsia ʻaʻohe pilikia e like me ka helu o nā ʻenemi!
  Ua ʻae ʻo Zoya, e kākau ana i nā Afghans:
  - Hiki iā mākou ke lanakila i kekahi pūʻali koa o ka ʻenemi!
  ʻO ke kaikamahine hakakā ʻo Augustine, e kākau ana i ka pūʻali Taliban, ua puhi ʻia mai kahi bazooka me kahi nipple strawberry a hoʻōho:
  - ʻO wau ka nani o ka make!
  A e paʻi ʻo Svetlana i nā Afghans. A me nā manamana wāwae ʻole o nā wāwae ma luna o ka Mujahideen e hoʻokuʻu aku ai ʻo ia a ʻeha.
  - No ka USSR i kahi kukui hou!
  Ua paʻi hou ʻo Natasha, me ka hoʻohana ʻana i kāna nipple ruby e kaomi i ke pihi. A nani nō. A huhū loa.
  Ua ʻōlelo ʻo Natasha me ka ʻakaʻaka:
  - Manaʻo mākou hiki iā mākou ke hana i nā mea āpau!
  Pane akula ʻo Zoya me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAʻole naʻe a pau! ʻAʻole hiki iā mākou ke hopu iā Khalifa!
  Ua ʻike ʻo Natasha me ke kaniʻuhū, e kākau ana i ka ʻenemi me kona kuʻekuʻe wāwae:
  - E hopu pū kākou iā Khalifa! ʻAe, ua ʻelemakule, e make koke ana!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Zoya a pane akula:
  - ʻO kekahi, ʻoi aku ka huhū, hiki mai!
  Ua ʻoki ʻo Augustina i ka poʻe Afghans, e kolo ana i loko o kahi nui nui, a paʻi pū me ke kōkua o kahi nipple raspberry mai kahi bazooka a uē:
  E maikaʻi nā mea a pau e nā kaikamahine! Ua maopopo ia'u!
  A ua hoʻohui ʻo ia me ka hāʻawi ʻana i ka makana o ka make me kona mau kuʻekuʻe wāwae a haehae i ka Taliban.
  - ʻAʻole pau ka hewa!
  Ua ʻike pololei ʻo Svetlana, e ʻoki ana i nā mea kaua Taliban e neʻe nei:
  - E lilo ko mākou ʻāina i mea nani a me kēia manawa!
  A ʻo ka poʻe Afghans, e lawe ʻo ia a hoʻopaʻa ʻia.
  A ʻo kēia kona ʻike koʻikoʻi a me kona ikaika nui.
  ʻO nā kaikamāhine, ʻoiaʻiʻo, hiki ke hana i nā mea he nui i ka wā ʻino a ʻoi aku ka maikaʻi i ko lākou lokomaikaʻi.
  Ua hakakā ʻo Albina lāua ʻo Alvina i ka lewa.
  Ua pana aku ʻo Albin i kahi mokulele mokulele ʻo Afghan Air Force a me ka coos:
  - ʻO ke akua wahine ʻo Lada no mākou!
  Ua pana ʻo Alvina i kahi mokulele hoʻouka kaua Taliban a ʻike:
  - ʻO ke akua wahine ʻo Lada - ke akua me kahi leka nui!
  ʻO kēia ka mea e pono ai nā kaikamāhine. A ʻoluʻolu loa.
  a ʻo Helga mai ka mokulele hoʻouka e hoʻomau mau ana i nā Afghans ma ka ʻāina. A he koa lele kaua loa ʻo ia. A no laila, ʻokiʻoki loa i ka pā pololei o ka hale kiaʻi mai ka pahu Taliban.
  Eia ke kaikamahine...
  A e uē ana:
  - No ke kūkulu ʻana i ka komunism a puni ka honua!
  Ua ʻōlelo ʻo Albina, e hoʻoulu i ka Mujahideen, me ka pololei loa o ka lanakila ʻana:
  - No nā manaʻo Soviet maikaʻi loa!
  A pehea e ʻoki ai i ke kaʻa Afghan.
  Eia nā kaikamahine - ʻo ka mea kiʻekiʻe paha, ʻo lākou ka māhele.
  ʻO Alvina, e uhaʻi ana i ka Taliban, i ʻike pono ʻia:
  - Hiki iā mākou ke hana i nā mea āpau - a e hōʻike mākou i nā mea āpau!
  A pana ʻo ia i kahi bandura ʻē aʻe o Afghan.
  ʻO nā kaikamāhine ka papa kiʻekiʻe loa.
  Akā, hiki i kahi keikikāne ke lilo i mea hakakā maikaʻi loa.
  ʻOi aku inā he keikikāne make ʻole.
  Maanei i hīmeni ai ʻo Oleg Rybachenko me ka hoihoi nui:
  - Hoʻonani i ka ʻāina makua o ka komunisme,
  Aloha mākou iā ʻoe e ka ʻāina...
  E luku mākou i nā pūʻali fascist,
  ʻOiai ke hoʻouka nei ʻo Sātana iā mākou!
  A hahau hou ke keiki i ka Taliban me na pahikaua. A laila e hoʻopaʻa ʻo ia i kahi wili peʻa. A me nā manamana wāwae ʻole, pehea ʻo ia e lawe ai a hoʻolei i kahi makana make loa
  ʻenemi.
  He keikikāne kēia - e ʻōlelo kākou he keikikāne - super!
  ʻO Margarita Korshunova, e ʻoki ana i ka poʻe Afghans e neʻe mai ana, a me ka hoʻolei ʻana i nā makana o ka make i ka ʻenemi me kona mau manamana wāwae ʻole, ʻī maila:
  - Ma waho aʻe o nā palena Lūkini ma waho o Kabul!
  Oleg Rybachenko, e oki ana i ka enemi, kunou ikaika aku la:
  - Aia ko mākou laina ma waho o Kabul. Akā ʻoi aku ka ikaika o ka ʻenemi i nā helu!
  Ua ʻae ʻo Margarita Korshunova i kēia:
  - He ikaika loa ka ʻenemi! Akā, e lanakila mau nō kākou!
  A me nā manamana wāwae, pehea e hoʻomaka ai i kahi makana pepehi kanaka o ka make.
  ʻO Oleg Rybachenko, e kākau ana ma ka Mujahideen, i ʻike pololei ʻia:
  - Aia kā mākou pūʻali koa i Kabul!
  Ua ʻae ʻo Margarita Korshunova:
  - Manaʻolana wau e loaʻa! Inā ʻaʻole mākou e hoʻokahe koko iā mākou iho!
  Ua pane wiwo ʻole ke keiki hoʻopau:
  - ʻAʻole hiki ke lanakila ko mākou lanakila!
  ʻO ke kaikamahine koa, e hoʻolei ana i ka lemona me kona wāwae wāwae, ua ʻae.
  - Manaʻo wau iā ia! Manaʻoʻiʻo wau!
  A pehea e lawe ai ke koa a ʻakaʻaka.
  A laila e lawe nā keiki make ʻole a puʻupuʻu like. ʻO kā lākou mau ʻōniʻoniʻo i hoʻoneʻe ʻia i nā tausani he nui i loko o kahi swoon. A pau ko lakou ike, haule iho la lakou
  ʻO Afghans a hou i ko lākou poʻo.
  A wili lākou i ka piko o nā poʻo o nā koa o ke aupuni Islam. A hoʻokuke lākou i nā ʻenemi i loko o ka pahu.
  ʻO Margarita, ma hope o ke kani ʻana me ka ʻakaʻaka, ʻike ʻo ia:
  - Ua like ʻoe me aʻu me nā pōwā pō!
  Kuno ʻo Oleg Rybachenko i ka ʻae ʻana:
  - ʻAe, e like me nā nightingales!
  A ʻakaʻaka ke keiki...
  A eia hou na keiki make ole pehea e puhi ai. A eha nui i na koo. Nalo lākou i ka ʻike a hāʻule i lalo e like me nā kulu ua. A nui ka poʻe Afghans i lawe ʻia a hahau ʻia.
  A laila hīmeni nā keiki i ka lokahi.
  - Ke koa ʻeleʻele i mua o ka make,
  Ke kali nei ka mea pōʻino i ka hola aumoe...
  E manaʻoʻiʻo maikaʻi ma mua o kekahi o ka honua
  E kanu mākou iā ʻoe i ka lepo!
  He mau keiki maoli kēia - ʻo kāu mea e pono ai! A ʻo kēia ka paʻakikī hakakā.
  Huli aʻela ʻo Oleg Rybachenko i kāna mau pahi kaua ʻelua, a ʻoki i nā poʻo o ʻehiku mau koa Afghan i ka manawa hoʻokahi, a hīmeni:
  - He kūlana koʻu no ke kanaka ikaika no kekahi kumu,
  ʻEhiku me ka hahau hoʻokahi!
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita Korshunova, e ʻoki ana i ka Mujahideen:
  - E lilo mākou i mea mua ma Mars, a ma nā wahi āpau!
  Ua ʻōlelo ʻo Oleg Rybachenko, e ʻoki hou ana i ka Taliban:
  - E lilo mākou i mea mua ma nā wahi a pau!
  A ʻo ka wāwae ʻole o ke keiki kāne he ʻumikūmālua i hoʻolei i ka grenade ikaika make.
  ʻO kēia keʻano o nā keiki, ka mea i loaʻa i ka makeʻole mai nā akua Lūkini ma keʻano he makana, e hakakā me ka wiwoʻole. A hana lākou me ka ikaika nui.
  Ua hoʻomaka hou ʻo Gorbachev-Putin e kauoha. Hoʻokomo ʻia kahi ʻauhau ʻelima pakeneka.
  Ua kauoha ʻo ia e hana i kāna pale anti-missile ponoʻī. Ua kauoha ʻo ia e hoʻihoʻi i ke kūlana o Marshal Lavrenty Palych Beria. Ua kauoha pū ʻo ia e hoʻoponopono iā Yagoda, Yezhov, Abakumov.
  'Ōlelo lākou ua pololei ʻo Stalin a ua hoʻopaʻahao liʻiliʻi lākou. A he mea pono e kanu hou a pana.
  Ua hoʻoneʻe ʻia ʻo Yeltsin mai kāna kūlana ma ke ʻano he poʻo o ke Kuhina Kūʻai ʻo Moscow a hoʻopaʻahao ʻia. A ʻo kēia paha ka mea nui loa.
  A laila, lawe ka dictator a hiamoe.
  Ua hoʻomau nā kaikamahine i ka hakakā me nā Taliban lehulehu.
  Ua pana ʻo Natasha i nā pūʻali koa o ka Islamic Empire, a hoʻolei i kahi grenade me kona manamana wāwae ʻole. A laila ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka komunisme nui!
  ʻO Zoya, ke kī ʻana i nā pūʻali koa Afghan, a me ka ʻoki ʻana i nā pūʻali koa o kahi aupuni akamai, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka USSR nui!
  Augustina, e pana ana i ka enemi, a e hoolei kakou i na makana o ka make me kona mau manamana wawae, a hooho aku.
  - No ka ʻāina makua, ko mākou makuahine!
  Ua ʻike ikaika ʻo Svetlana, e kākau ana ma luna o ka Taliban, a me ka hoʻolei ʻana i kahi makana pepehi kanaka o ka luku me kona mau wāwae ʻole:
  - No ka mana komunista!
  Ua pana pololei ʻo Natasha i ka ʻenemi. A me nā manamana wāwae ʻole, pehea e hoʻomaka ai i ka luku. A kuʻi i ka ʻenemi.
  A nui ka Taliban e mow iho a uē:
  - No ka USSR o ka komunism!
  A wink hou.
  Hoʻopaʻa ʻo Zoya i ka ʻenemi a ʻoki iā ia i lalo. A me kona mau manamana wāwae wāwae ʻole ʻo ia e hoʻolei i kahi grenade o ka ikaika make, e haehae ana i ka Mujahideen.
  A laila hoʻōho ʻo ia:
  -ʻO ke mele o ko mākou ʻāina makuahine o ka USSR!
  Ua hauʻoli ʻo Augustine, e hōʻike ana i kona mau niho, a hoʻolei i ka makana o ka make me kona wāwae ʻole:
  - No ka ʻāina makua, ko mākou makuahine!
  ʻO Svetlana, e hakakā ana me ka Taliban, a kākau ʻo ia i ka ʻenemi me ka mea make, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka komunisme nui!
  A paio ikaika na kaikamahine. ʻO ia ke ʻano o nā uʻi.
  Ua hakakā ʻo Oleg Rybachenko me lākou. He ʻumikūmālua mau makahiki ke nānā aku nei ke keikikāne, ʻoiaʻiʻo, he keiki ʻuʻuku.
  A me kona mau manamana wāwae ʻole, e hoʻolele ʻo ia i nā mea kaua make ma nā Afghans.
  A laila e uwē ʻo ia:
  -No nā manaʻo o ka komunism i ka USSR!
  He koa ʻo Margarita Korshunova, hakakā a paʻakikī.
  Hoʻopau ʻo ia i ka Mujahideen a uwē:
  - No ka komunism ma USSR!
  ʻO ia ke ʻano o ka hakakā ʻana. Hoʻopau ʻo ia i ka Taliban ma ka hoʻolei ʻana i nā grenades me kona manamana wāwae ʻole. A hoʻōho:
  - ʻO Fatherland ko mākou makuahine!
  A i kēia manawa, kani nā keiki make ʻole. A hāʻule nā kaukani manu ma luna o ke poʻo o ka Mujahideen. A he mea ʻoluʻolu a ʻoluʻolu e like me ke poʻo iā ia iho
  e hoolei i ka melika.
  ʻO Natasha, ʻakaʻaka a pana, hoʻopuka:
  - No ka wahi nui!
  Ua ʻae ʻo Zoya iā ia:
  - No ka wahi nui loa o ke ao holoʻokoʻa!
  Ua ʻōlelo ʻo Augustine, me ka hōʻike ʻana i kona mau niho a me ke kīwī ʻana:
  - E lilo nā mea a pau i nā kaikamahine maikaʻi loa - e lanakila mākou!
  Ua ʻike ʻo Svetlana, e hōʻike ana i kona mau niho, a hoʻolei i ka grenade i ka ʻenemi me ka ikaika make:
  - ʻOiaʻiʻo e hockey nā mea a pau!
  I kēia manawa, kākau ʻo Stalenida i ka poʻe Afghans a ʻōlelo ʻo ia:
  E lilo mākou i mea nui loa ma ka honua
  Ua hoʻoholo ke Akua i ka pili i nā poʻe pilikia ...
  ʻAʻole mākou ʻoi aku ka maikaʻi ma ka honua nui ...
  ʻO Veronica, e hōʻeha ana i ka ʻenemi - lawe ʻia:
  - Pepehi i ka monster ino!
  Kiola aku la o Victoria i ka grenade me kona wawae ole, a haehae iho la i ka Pake a uwo ae la:
  - Pepehi i ka monster ino!
  ʻO Angelina, e kākau ana i ka ʻenemi a ʻokiʻoki i nā ʻenemi i nā pae holoʻokoʻa, uē:
  "Ua hookahe hou ke koko maanei!"
  Ua hoʻohui ʻo Natasha me ke kīkē ʻana i nā ʻenemi:
  Paʻakikī kou hoa paio!
  Me ka hoʻolei ʻana i kona wāwae wāwae ʻole, ua hoʻohuli ʻo Steelenida i ka pahu a hoʻōho:
  Akā, mai hāʻawi aku iā ia!
  Pahū ʻo Veronica me ke kaomi ʻana i ke pihi o ka bazooka me kāna nipple ʻulaʻula a hoʻopuka:
  - ʻEvil monster - hoʻi i ka pouli!
  A hīmeni nā koa i ka mele, e humuhumu pū ana i nā haneli o Afghans.
  - Inā he kanaka ʻoe, ʻaʻole he ʻīlio makaʻuʻu.
  E pepehi wiwo ʻole ʻoe i ka monster hōkū!
  A hōʻike hou nā kaikamāhine i ko lākou alelo. ʻAe, ʻo lākou ka poʻe koa o ka poʻe koa.
  Ua hāʻule ʻo Victoria i ka pūʻolo pahū me kona kuʻekuʻe wāwae pōʻai ʻole a hoʻōho:
  - I ke kaua hemolele - e lanakila ko kakou!
  Ua ʻōlelo ʻo Stalenida:
  - ʻAʻole he lanakila wale nō, akā he lanakila ʻeha!
  ʻO Albina, i kēia manawa, ke kaua nei i ka pūʻali Taliban ma ka lewa. Hōʻike ke kaikamahine i nā mea hoʻokele kiʻekiʻe.
  A pana i nā mokulele ʻenemi, me ka hoihoi nui. Ma ka manawa like, hīmeni ʻo Albina:
  - Loaʻa iā mākou nā rockets, nā mokulele,
  ʻO ka ʻuhane Lūkini ikaika loa ma ka honua ...
  Ma ke alakaʻi o nā mea hoʻokele maikaʻi loa -
  E ʻoki ʻia ka ʻenemi a nahaha!
  A pehea hou e puhi ai. A laila, me ke kōkua o nā wāwae wāwae ʻole, e hoʻokuʻu mākou i kahi kaʻa ʻenemi ʻē aʻe. ʻO ka pahu ʻona e mālama i kahi hoʻokipa.
  Ke kaua pū nei ʻo Alvina i ka pūʻali Taliban. He kaikamahine hakakā ʻo ia a hoʻopaʻapaʻa loa. Eia, no ka laʻana, pehea kāna ʻenehana hōʻailona - he alapiʻi?
  He hana mana wale nō kēia!
  Ua ʻōlelo ʻo Alvina:
  ʻAʻole mākou e poina i ko mākou lanakila!
  Ua ʻae ʻo Albina me kāna hoa:
  ʻOiaʻiʻo ʻaʻole mākou e poina i kekahi mea!
  Ua hakakā ʻo Helga me ka manaʻolana nui. He kaikamahine hakakā kēia. Ua hoʻonui ʻo Helga i nā pahuhopu honua. He kaikamahine pōʻino loa ʻo ia.
  puhi.
  A eia ʻo Anastasia e hakakā nei. He koa wahine he kanaka kahiko loa. ʻO kāna mea i hana ʻole ai. Eia ke koa.
  Huli ikaika ʻo ia i ka lewa, a kuʻi i nā hoa paio e like me nā dragonflies me ka ʻupena. A ʻoiaʻiʻo, ʻoluʻolu loa.
  Ma ʻaneʻi ke luʻu ʻana o ke kaikamahine a ua ʻā ka pahu Taliban e like me ke ahi mai kahi huna ahi. A me ke ahi hou a me ka luku.
  Ua hīmeni ʻo Anastasia:
  - Ua ʻike paha nā kaikamāhine ua hāʻawi ʻia,
  Hoʻomaopopo i nā mea lapuwale a pau o ke kiʻiʻoniʻoni...
  A he aha ka mea i loko o ke ao nei ʻaʻole kahi halemai psychiatric nonsense -
  Hāʻawi i ka mālamalama maikaʻi loa o ka honua!
  ʻO Akulina Orlova, e kākau ana i nā hoa paio a pana i nā mokulele Afghan, ua hōʻuluʻulu ʻia:
  - Ma ke ao nei, pili nā mea a pau, ʻaʻole he ʻānela ke Akua, ʻaʻole he diabolo ka diabolo!
  Ua kūʻē ʻo Anastasia, e kākau ana i nā ʻenemi:
  - ʻAe, e ke Akua, ʻaʻole paha he ʻānela, akā ma hea kahi mea maikaʻi mai ka Diabolo?
  Ua ʻoni aʻe ʻo Akulina i kona poʻohiwi a pane maila:
  - Mahalo paha iā Sātana i kā mākou ʻai ʻana i ka hua i pāpā ʻia a lilo i mea akamai loa! Ua aʻo ʻia, ʻo ia hoʻi, i ka invent!
  Ua pana ʻo Mirabela Magnetic i kekahi mokulele ʻenemi a kunou:
  - ʻOiaʻiʻo, ua aʻo lākou i ka hana koʻikoʻi! A ʻoluʻolu!
  Ua hīmeni ʻo Anastasia me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - Ua ʻoki mākou i nā ʻenemi me ka ʻike ʻole,
  E loaʻa hou kā mākou puʻuwai hihiu ...
  Luʻi - mīkina lima i ka lele
  A ʻo ka ʻenemi he ʻelepani naʻaupō wale nō!
  Ua hōʻoia ʻo Akulina Orlova, ʻoiai e pana ana i ka Taliban:
  - He kaua maikaʻi loa kēia!
  A me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole, ua hoʻouna ʻo ia i makana pepehi kanaka hou i ka ʻenemi.
  Ua ʻike ʻo Anastasia, e kīkēkē ana i nā hoa paio:
  - ʻAʻole maikaʻi ke kaua
  He lanakila nui keia!
  Lawe aʻela ʻo Mirabela a ʻōhumu:
  - He lanakila nui ke kali nei iā mākou,
  ʻO mākou ka nani loa ...
  Haʻaheo nō hoʻi ko mākou mau kūpuna iā mākou.
  Hoʻolauleʻa au i ka holomua o nā kaikamāhine!
  Ua ʻōlelo ʻo Akulina Orlova, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - Ke ʻā nei ke ahi i loko oʻu,
  E kinai i ka mea i kanalua loa -
  Ke kau nei i ka mana a pau o ka huhū i loko o ka hahau -
  Hoʻoponopono i ka lani, lulu i nā hōkū!
  Ua ʻōlelo ʻo Anastasia Vedmakova, e pana ana i kahi mokulele o ka pūʻali Taliban:
  - He ʻano pupule wale koʻu!
  He maikaʻi wale kēia mau kaikamahine.
  Akā, ua like ʻo Natasha me he monster i ke kaua. Eia nā hoa paio ʻehā o lākou. A hahau ia lakou. ʻO Natasha kēia - he kaikamahine papa nui wale nō.
  A ʻo kona kuʻekuʻe wāwae ʻole e hoʻouna i kahi grenade. A ʻo ka nui o ka Taliban i ʻoki ʻia i ka manawa hoʻokahi.
  Hīmeni ʻo Natasha:
  ʻO Karaba, ʻo Baraba,
  Ua loaʻa koʻu maka i nā kaikamāhine...
  E ʻai ana au i kēia manawa
  aka, o ka hahau ia, aole no kakou!
  Ua hōʻoia ʻo Zoya, e ʻoki ana i kahi laina o nā hoa paio:
  - ʻAʻole ia no mākou!
  A ʻo ke kuʻekuʻe wāwae ʻōlohelohe o ke kaikamahine e hoʻouna hou aku i kahi makana o ka mana luku.
  Ua ʻike ʻo Augustina, me ka minoʻaka a me ka kuha ʻana, no laila ua pau ka hapalua o ka pūʻali ʻenemi i ke ahi:
  - ʻAʻole ʻo Karabas a me Baba Yaga e hoʻōki iā mākou!
  Ua ʻōlelo ikaika ʻo Svetlana:
  - ʻAʻole loa mākou e kū, a mai hoʻomaha!
  ʻO Natasha, ma hope o ka ʻoki ʻana i ka laina aʻe, ua hoʻohuli ʻo ia, e hoʻolei ana i ka pahu me kona mau manamana wāwae ʻole i makana o ka make a me ka vyaknula:
  - Aia mākou i ke kapikala o ka ʻenemi!
  Ua kākau ʻo Zoya i ka ʻenemi, ua ʻoki pono iā ia a ʻae:
  - ʻOiaʻiʻo mākou e hana!
  He koa loa nā koa ma ʻaneʻi, akā ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole ʻo ia wale nō.
  He poʻe koa lākou - papa - super!
  ʻO Augustine fucking hoa paio, i ʻike ʻia:
  Nui ko mākou ikaika
  E ʻohi kākou i ka moa!
  A ʻo kona kuʻekuʻe wāwae e lawe a hoʻolei i kahi makana o ka make.
  Ua ʻōlelo ʻo Svetlana me ka ʻakaʻaka:
  - ʻO ka hapa nui o nā mea āpau a mākou i ʻike i ka ʻakaʻaka,
  A manaʻoʻiʻo ʻoe - hiki iā mākou ke hakakā mau!
  Ua ʻōlelo ʻo Natasha, i ka ʻoki ʻana i kahi kūlana Afghan hou:
  - ʻAʻole maikaʻi ka hakakā ʻana!
  Ua ʻōlelo ʻo Augustine, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - A he aha ka mea maikaʻi maʻamau?
  A ʻo kona kuʻekuʻe wāwae i hoʻolei aku i kahi pea pepehi kanaka o ka make.
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Zoya, e ʻoki ana i ka Taliban:
  - He maikaʻi ke loaʻa kahi mea hana!
  ʻO ke kaikamahine ʻulaʻula e hoʻopau ana i nā ʻenemi o ka USSR i kunou:
  - ʻAʻole hiki i kekahi ke ʻae i kēia!
  Ua ʻōlelo ʻo Svetlana, e hōʻike hou ana i kona mau niho:
  ʻAe, ʻoiaʻiʻo, akā i kekahi manawa pono ʻoe e hoʻokahe koko!
  He okoa na kaikamahine. Eia ʻo ʻElizabeta me kāna poʻe holo moku ʻehā E, e luku ana i nā Pake i loko o kahi pahu.
  ʻO nā kaikamāhine, ʻoiaʻiʻo, hakakā i ka bikini hoʻokahi a me ke kāmaʻa ʻole.
  Ua kī ʻo Elizabeth i ka ʻenemi a uē:
  - Hoʻonani i ko mākou ʻĀina - ka USSR!
  Ua pahū pū ʻo ʻEkaterina i ka ʻenemi a uē:
  - Hoʻonani nui i kā mākou mau koa a pau!
  A hāʻule ʻo ia i ka projectile me kona kuʻekuʻe wāwae.
  Ua kī ʻo Elena i ka ʻenemi, ua uhaʻi i ka pahu Taliban a uē:
  - Aia ka ikaika me mākou!
  Ua ʻike ʻo Euphrosinia, e kaomi ana i kona mau wāwae wāwae ʻole ma luna o nā wāwae:
  - Aia mau ka mana Cosmic a me ka phenomenal me mākou!
  Ua hīmeni ʻo Elizabeth:
  - Ua hānai ʻia mākou e Lenin no ka nani o nā kānaka,
  A ua hoʻomālamalama ka Stalin nui i ke ala no mākou ...
  Ua hoʻokiʻekiʻe ʻo ia i nā lāhui i ke kumu pono -
  No ka hana a me ka hana, ua hoʻoikaika ʻo ia iā mākou!
  A mai loko mai o kona kuʻekuʻe wāwae e lele ana kekahi mea make. A ua haehae ʻo ia i ka hale kiaʻi mai ka tank Afghan.
  ʻAe, maikaʻi ʻehā. A ʻaʻohe mana e kū kūʻē iā ia.
  Ua ʻōlelo ʻo Elizabeth, e hōʻike ana i kona mau niho:
  He hanana nui mākou
  Mai makaʻu i ka loli!
  A akaaka na kaikamahine.
  Eia ʻo Alenka e hakakā nei me nā Mujahideen. Eia kekahi kaikamahine - he papa haku. ʻAʻole kekahi ʻano Karabas. Ina e lawe ia, alaila, e lawe ia.
  Ke kākau nei kekahi kaikamahine i nā pūʻali koa Afghan me kahi pū mīkini.
  A laila ʻo ka ʻuʻu ʻulaʻula o kona umauma, ʻoiai ʻo ia e lawe a paʻi i ke pihi o ka bazooka.
  A laila kani maila ʻo ia:
  - He kaikamahine maikaʻi wau,
  A hiki iaʻu ke lanakila mai kēlā ʻaoʻao a i ʻaneʻi!
  Hoʻopuka pū ʻo Anyuta i ka Mujahideen a uē:
  - ʻO wau ka mea ikaika loa ma ka honua, a aia kahi banzai!
  A ʻo kona kuʻekuʻe wāwae ʻulaʻula e hoʻouna i kahi makana pepehi kanaka o ka make.
  ʻO kēia mau kaikamahine ka papa kiʻekiʻe loa. Inā ʻaʻole ʻoe e noʻonoʻo he pae a me nā akua wahine.
  Ua ʻōlelo ʻo Alla lauoho ʻulaʻula, e kākau ana i ka ʻenemi me ka pololei loa:
  - Inā wau e hana i kekahi mea, he hoʻokahi haneli pakeneka!
  A i kēia manawa e paʻi kāna nipple ruby i ke pihi o ka bazooka. He waiwai mau kēia mau kaikamahine a hiki ke hana i nā hana mana.
  Akā ʻo kēia, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole lawa.
  Ma ʻaneʻi pono ʻoe e loaʻa ke akamai. ʻO ka mea i loaʻa i kēia mau uʻi ma luna o ka hale!
  ʻO kēia nā kaikamahine hiki ke hoʻokuʻu ʻaʻole wale i ka lio i ka holo.
  A ke hoʻomau nei ka hakakā.
  No laila ke kui nei ʻo Maria i ka Mujahideen. A hana ʻo ia me ka pololei monstrous. A ʻo kona mau kuʻekuʻe wāwae ʻole, e like me nā manawa ma luna.
  A hīmeni ke kaikamahine lauoho gula:
  - E hoonani mau loa ia ka malamalama,
  E hoʻokō ʻia kaʻu moeʻuhane!
  Ua hakakā ʻo Olympias, e hoʻouna ana i nā makana make o ka luku.
  Eia naʻe, hīmeni ʻo ia:
  - E noho ana kakou i ka nani a mau loa aku!
  A hoʻolei i nā grenades make.
  Ua kākau pū ʻo Marusya ma luna o ka Taliban a me ka squeaks:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  A ʻo kona wāwae wāwae ʻole, e like me kahi mea kupanaha, e hoʻomaka me ka luku nui.
  Ua hoʻomaka ikaika ʻo Matryona e ʻoki i ka ʻenemi a uē:
  - No Rusia nui!
  A ua lele hou mai kona kuʻekuʻe wāwae, he makana o ka luku.
  . MOKUNA? 9.
  A i kēia manawa, hīmeni nā kaikamahine me ka hui holoʻokoʻa, nā brigade a pau, nā mea nani wāwae wāwae ʻole i ka bikini;
  He mau kaikamahine haʻaheo mākou o Svarog,
  Koa, koa koa...
  Ke lawelawe pono nei makou ma ka inoa o ka Ohana,
  E haʻaheo nā kupuna kāne a me nā makua kāne!
  
  Ua hui haʻaheo mākou i ka Komsomol,
  Ua hāʻawi ʻia ʻo Stalin i kahi hoʻohiki wiwo ʻole ...
  ʻO mākou nā kaikamāhine he ʻaeto wale nō
  ʻOhi nui i ke kaua!
  
  Hoʻouka ka poʻe i ka Nazi,
  E lanakila ana i ka lehulehu o ka basurmans...
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole hiki ke lanakila ka pūʻali Lūkini.
  Mana i ke kaua ʻo ʻIvana!
  
  E manaʻoʻiʻo pū me mākou Lada mau loa,
  Hoʻohiki mākou iā ia me ka hilinaʻi nui ...
  E hoʻokō ka moeʻuhane
  Kakaikahi ka poe hoomanamana!
  
  ʻAʻole ʻike i ka huaʻōlelo makaʻu
  E lilo mākou i mau koa wiwo ʻole ...
  Lūkini, Ukrainian, Belarusian,
  E lilo mākou i mea ikaika, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu!
  
  Manaʻo wau e lanakila kākou i ke kaua,
  ʻOiaʻiʻo, ka lanakila ʻana i ka pūʻali koa o nā ʻenemi ...
  ʻOiai i kekahi manawa e hoʻouka mai ka ʻaihue iā mākou,
  He manaʻo pupule ka hakakā ʻana me mākou!
  
  ʻAʻole, mai manaʻoʻiʻo mai iaʻu - ʻaʻole nāwaliwali nā wahine,
  ʻAʻole naʻaupō nā kāne ...
  ʻOiai i kekahi manawa, ulu nā pahu i nā kaua.
  A he kāmaʻa ʻole nā kaikamāhine i ka hau!
  
  Mai manaʻo ʻaʻole ʻo nā kaikamahine i ka lae,
  E hoʻokomo lākou iā ʻoe i ka maka me kahi pū mīkini...
  E loaʻa iā mākou ke aloha nani
  ʻAʻole mākou e ʻike i nā kaua luhi!
  
  Nani e na keonimana komunisme,
  ʻO kēia manaʻo nani a wiwo ʻole ...
  E ʻike ʻia ka lehulehu i ka huhū,
  Mai hoʻopunipuni wale ʻoe!
  
  Nā kuleana o nā koa Lūkini māmā,
  Nani i nā kaua a me nā kaua ...
  E haʻaheo ka poʻe hakakā i nā kaikamahine
  ʻAʻole e loaʻa ka ʻenemi i ka hoʻokupu mai nā Lūkini!
  
  E pōmaikaʻi koke ka honua
  ʻAʻole mākou e noho ma lalo o ka kuʻekuʻe wāwae o ka deragona ...
  ʻAʻole maʻa kā mākou mau keikikāne e kali,
  A ʻaʻole hiki i ka ʻenemi ke pale aku i ka pio!
  
  Manaʻo wau e mau ka hauʻoli
  E ʻike i nā kaikamahine ʻaʻole ʻoe e ʻike i ka mea ʻoluʻolu ...
  I ike ole na kanaka i ka naaupo,
  E hoʻopau mākou i nā ao ma luna o ka honua!
  
  ʻAʻole koke e mālamalama i ke ao holoʻokoʻa,
  E hoʻomālamalama ʻo Lada me ka hauʻoli hauʻoli ...
  E halawai paani kakou i ke ao,
  Pono kākou e hele i mua e nā hoahānau lanakila!
  
  Mahalo nui mākou,
  E lilo ʻo Rūsia i mea ikaika a nani hoʻi ...
  Ua makemake au e kaua no ka ʻāina makua,
  No ka hauʻoli o Mother Russia!
  
  Hāʻawi mākou i ka mahalo i ka Honua,
  Makemake mākou a pau e hoʻoikaika no ka hoʻomau ...
  A hoʻopakele i ka honua mai ka pōʻino
  E noho aliʻi ka mālamalama o ka hauʻoli!
  
  He poe naauao keia
  E hauʻoli i ke ao holoʻokoʻa ...
  Ua kūkulu ka poʻe ʻeleʻele i kekahi mea
  Mai kumakaia i kou ikaika i ke kaua!
  
  ʻAʻole, ʻaʻole pipi ka poʻe ma Rūsia,
  Mai moe wale ma lalo o nā oligarchs ...
  A ʻaʻohe pilikia hou
  ʻAʻole pono mākou i ka ahs mau!
  
  ʻO ke Akua Svarog a me ka manaʻo o nā kānaka,
  E hauʻoli ka honua...
  ʻAʻole mākou e pio, manaʻoʻiʻo i ka mea ʻino,
  ʻO kā mākou hana a hana!
  Ua mele maikaʻi nā kaikamahine, a ua luku ʻia ka nui o nā Mujahideen.
  He mau nani kēia - ʻoi loa.
  ʻO Natasha, ka pana ʻana i nā koa o ke aupuni ʻino, uē:
  A maikaʻi nō hoʻi mākou!
  Ua ʻae ʻo Zoya i kēia.
  - ʻAe, me ke kanalua ʻole mākou!
  Ua hīmeni ʻo Augustine:
  ʻAʻole maʻalahi mākou nā kaikamāhine
  Me ka inoa o Svarog ...
  ʻAe, ʻike ʻoe, ʻaʻohe kamaʻa i ke anuanu,
  malalo o ka malu o ke Akua!
  Manaʻo ʻo Svetlana, me ka minoʻaka ʻana i kona mau hoaaloha:
  - Hiki iā mākou ke hīmeni?
  Kuno ʻo Natasha a hōʻoia:
  - E hīmeni kākou!
  A mele na kaikamahine;
  ʻO ka ʻāina nui o ka USSR,
  ʻO wai ka mea ʻoluʻolu loa i ka honua ...
  Ua pilikia ka helu miliona
  Akā ʻo kā mākou ʻoihana ka hana a me ka hana ʻana!
  
  E manaʻoʻiʻo ʻaʻole e lanakila ka ʻenemi i ka ʻāina,
  ʻO wai ka nani a me ka ikaika ma mua o nā mea a pau ...
  E kau mākou i kahi pale hilinaʻi koke,
  A e manaʻoʻiʻo mākou i ke akamai ...
  
  ʻAe, ua hoʻoholo ʻo ʻAnakala Sir e kōkua,
  I ka Nazis ma hope o ka hoʻololi ʻana o ka mana i ka Reich ...
  A ua hou ka mana o ka Nazis,
  Makemake ka ʻenemi e haehae i ka USSR!
  
  I kēia manawa pono mākou e hakakā koʻikoʻi
  Me ka poʻe Nazi e hoʻomake nei ka poʻe ikaika ...
  aka, e hahau kakou malalo o ka opu o na enemi,
  I ka nani o ko kakou makuahine Rusia!
  
  ʻAʻole, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke uhaki i ka Lūkini,
  ʻIke mākou pehea, makemake mākou e hakakā me ka wiwo ʻole ...
  Maanei ua hoʻoholo ka Wehrmacht e hoʻouka iā mākou,
  Akā hiki ke hāʻule wale a ʻaʻole wīwī!
  
  Ma Rusia, kēlā me kēia koa mai kahi hānai holoholona,
  Huki ke keiki i kona mau lima i ka pū...
  E lilo ia i mea kilokilo akamai loa
  Na wai i hana kēia honua!
  
  No Hitler, mai lawe ʻoe iā Moscow ma ka niho,
  Ua pā ikaika ʻo ia i ka ihu...
  No ke aha ʻo ia i piʻi ai i Rusia, ʻaʻole wau i maopopo,
  He mea nawaliwali iaia ke pepehi i ka bacillus me ka pahikaua!
  
  ʻAe, ma kahi kokoke i Moscow ua loaʻa i ka ʻenemi kahi pahū,
  Hāʻawi nā kaikamāhine iā ia i kahi kuʻekuʻe wāwae ...
  Hiki iā ʻoe ke ʻike he moron wale ka Fuhrer -
  Kohl komo i ka komunisme haawi!
  
  Hele mai na paionia me na mele,
  I ka hoʻouka ʻana me ka pahu pahu ua haehae ʻia ...
  E kapu ka Fuhrer i kēia manawa,
  A e hoʻokele mākou i ka Fritz i ka hoʻokumu pio!
  
  He kamaʻa ʻole ke keiki ma luna o ka hau hau,
  Ke hele nei i mua me ka makaʻu ʻole...
  E kipaku koke ʻia nā Nazis i loko o ka pahu kupapaʻu,
  A e pua nā rosa i ka mahina o Mei!
  
  A e loaʻa koke iā Hitler nā hale noho,
  e komo ia iloko o ka luakupapau. a ua ona kona hope...
  E kau koke mākou i ka Fuhrer ma ka makau,
  ʻoiai i kekahi manawa he palaoa ʻalaʻala koʻikoʻi!
  
  E hana mākou i kahi honua Lūkini maikaʻi,
  Ma kahi e noho aliʻi ai ʻo Rūsia, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu ...
  ʻAʻole ʻo Shakespeare i ʻaʻa e haku i ia mea,
  ʻOiai lākou e hoʻouka iā Rusia me ka hoʻoikaika o nā diabolo!
  
  ʻIke ʻia ka ikaika ikaika o Sātana,
  Ke kōkua nei kāna hoa pili mua iā ia ...
  ʻAʻohe mea kupanaha ke lohe ʻia ka uē ʻana o nā kaikamāhine.
  ʻAʻohe wahi e ʻike koke ʻia ma ka paradaiso!
  
  ʻAe, ua hoʻololi ʻo ʻAnakala Sir i ke ala,
  A hoʻouna ʻia nā pahu, nā mokulele i ka Nazis ...
  I loko o kona manaʻo, ʻoluʻolu loa ka ʻāpana,
  No ke kipaku ʻana i nā komunista hou aʻe i loko o ka pahu!
  
  Ua ʻoi aku ka ʻino, ʻoiai ʻo Stalingrad,
  Ua ʻoki loa au i nā ʻaoʻao āpau o ka Nazis ...
  ua ala mai ia ʻano hoʻohālikelike ʻole,
  Ma lalo o kēia lani, maʻemaʻe maoli!
  
  ʻAe, he aha ka mea e hana ai - ʻaʻohe lima o nā kaikamahine,
  Peʻe mai ka Fuhrer o ka horde i nā kaua ...
  ʻAʻole kūpono nā kāmaʻa i nā kaikamahine,
  ʻIke mau lākou i ka hakakā!
  
  No nā kaikamahine, ʻaʻole weliweli ka hau,
  I ko lakou kaua ana ma kahi kokoke i Moscow,
  Aneane olohelohe a kamaa ole.
  Ke kiola ʻana i kahi grenade me kou wāwae wāwae ʻole!
  
  no laila makemake ʻoe i kahi fascist
  ʻAe, manaʻo wau e kōkua koke nā diabolo iā ʻoe ...
  A kanu i ka haunaele nui,
  A ʻo nā kaikamahine wale nō ke kanikau me ka huhū ʻāhiu!
  
  He mau kaua koko,
  Ua ʻike nā kaikamāhine e manaʻoʻiʻo ʻaʻole e haʻalele ...
  ʻAʻole mākou e loaʻa nā zeros ma nā moʻokāki,
  A hoʻokomo ʻia kahi RPG ikaika i loko o kahi ʻeke!
  
  He nani nā koa
  Ua mākaukau ʻo Lada e hakakā no lākou ...
  He mau manu nūnū ko lakou o ka maemae hemolele,
  E loaʻa wale ka makana kiʻekiʻe loa!
  
  ʻAe, ke manaʻoʻiʻo nei au e hele mai ana ke Akua o nā Koa Svarog,
  A e ala mai ka poe make i ke kaua...
  A e puhi ka mea hahai holoholona i kona pu nani,
  A ʻo nā lanakila e lilo i ka ʻoiaʻiʻo loa!
  
  ʻAʻole e kaumaha hou ma ka honua,
  A e maloʻo nā waimaka ʻawaʻawa...
  E noho mākou i loko o ka ʻohana hoʻokahi ʻike-
  A e make wale ana na daimonio!
  
  ʻO nā keikikāne Paionia me ka wiwo ʻole i ke kaua,
  holo wāwae wāwae ʻole i ka hau ..
  Manaʻo wau e noho mau ʻo Russia me ʻoe,
  ʻOiai i kekahi manawa e haki nā kīʻaha!
  
  Na ke Akua Iesu e hoala mai i ka poe i haule,
  A e noho alii me ke Akua Keokeo...
  E hāpai wiwo ʻole mākou i pale no ka ʻāina makua,
  He hana hanohano ka lawelawe ia Rusia!
  
  Ae, he maalea ka diabolo, he maalea.
  ʻO kāna mau makemake maopopo loa ...
  Aia ʻo ia i nā ʻeke no Moscow i kēia manawa,
  A ke kali nei nā hoʻāʻo ʻino i ka ʻāina makua!
  
  Akā ʻo Lada lāua ʻo Lord Perun me mākou,
  A ʻo Lenin, Stalin, a me ka Trotsky akamai loa ...
  ʻIke ʻia ke kulou ʻana o ka pūʻali koa,
  A ʻo ka nightingale nui loa ʻo Vysotsky!
  
  I ka pōkole, e loaʻa ka pūʻali o nā Akua hemolele,
  E lanakila mākou i ke kaua o ka ʻenemi ...
  A kiola i na lima ikaika he nui,
  No ka hanohano o ke koa nui loa!
  
  Hoʻouka nā kaikamāhine me ke kamaʻa ʻole
  Holo lākou a makaʻu ʻole e ʻike i ka hau ...
  Mai huki iā lākou i ke kaua, e noʻonoʻo iā lākou me ka ikaika,
  E ʻike i ka ʻulaʻula i ka mālamalama o kahi rose!
  
  I ka pōkole, nā hakakā no ko lākou ʻāina hānau,
  E lawelawe me ka haʻaheo ʻole ...
  e haaheo na kupunakane a me na makua.
  A mai ka lani mai ʻaʻole ʻoe e manaʻo i nā makana no kahi peni!
  Ua hoʻomau ʻo Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin i nā hana e hoʻihoʻi i ke kūlana. Hana i nā hopu hou ma luna. ʻO ka mea mua, ma ke kanu ʻana iā Yakovlev. A me nā kānaka hilinaʻi ʻē aʻe kekahi.
  Hoʻokumu i nā kauoha a Stalin, a me Peter the Great, a me Ivan the Terrible.
  A laila, kauoha ʻo ia i ka hopu ʻana iā Garry Kasparov - manaʻo nui ʻo ia iā ia iho.
  A ua hoʻopaʻahao ʻia ʻo Garry Kasparov.
  Ua hoʻoholo pū ʻia e hoʻonui i ka nui o nā mākaʻi. A ua hoʻoholo nā hoʻopaʻi i loko o ka Criminal Code e hoʻoponopono hou i ke ala o ka paʻakikī.
  Ma hope o kēlā, ua hiamoe hou ʻo Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin;
  Ma Afghanistan, hīmeni pū nā kaikamahine a hula, hoʻopau i ka Mujahideen.
  Pēlā i kākau ai nā kaikamāhine i ka mele holoʻokoʻa i ka manawa hoʻokahi. A ua ʻoki ʻia ka nui o nā Taliban i ka manawa hoʻokahi. A ʻo kā lākou hana kupaianaha nō ia.
  ʻO kēia nā wahine - ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻolei ʻana i nā makana o ka make me ka wāwae ʻole.
  Akā, ke hakakā nei ʻo Gerda me kāna poʻe holo moku.
  Puhi ke kaikamahine i ka ʻenemi me kona mau manamana wāwae ʻole, kīkē i ka pahu a uwo:
  - Hoʻonani i nā kaikamahine panther!
  Ua pana ʻo Charlotte ma hope ona. Hoʻoulu i ka Mujahideen a uē:
  - No ka ʻāina makua i maʻa mau i nā mea a pau!
  Ua hahau ʻo Lupanula lāua ʻo Christina i ka ʻenemi a ʻuā:
  - Hoʻonani i nā kānaka ikaika!
  Ua nīnau ʻo Gerda me ka hoʻohenehene:
  Mahea e hele ai ka poe nawaliwali?
  Ua ʻōhumu ʻo Christina:
  - E uē ka mea nalo -
  Huhū ka mea ʻino!
  Ua hahau pū ʻo Magda i ka ʻenemi, ua hoʻokuʻu i kahi kaʻa Afghan a uē:
  - No nā palena hou, pau ʻole!
  ʻO kēia nā kaikamāhine he heroine nō hoʻi, ʻoiai ma ko lākou ʻano ponoʻī.
  Ma laila lākou i hoʻomaka ai e uhaʻi i ka Taliban me ka ʻole o nā hana a me nā kānalua me nā enuhe. A he aha kāu e lawe mai ai iā lākou? Damn - hoʻokahi huaʻōlelo!
  E hakakā ana ʻo Alice lāua ʻo Angelica. ʻO kēlā mau kaikamahine nani a nani loa.
  Ua pana maikaʻi lākou a pā pinepine. ʻO kēia mau koa he mea ʻoi loa. He aha ka pana ʻole - a laila pololei ma ka lae.
  Kākau ʻo Alice mai kahi pu panapana a hīmeni:
  - Hoʻohanohano i ka komunisme maoli no nā kenekulia,
  E loaʻa i nā kaikamahine o ke kila ka lima!
  ʻO Angelica, pana pololei, ʻike ʻia:
  - ʻOiaʻiʻo nō!
  a me kona hoolei ana i ka grenade me kona manamana wawae.
  ʻO Alice, ʻoiai e kī ana, ua ʻōlelo ʻo ia:
  He ʻoiaʻiʻo ua ʻoi aku ko mākou ikaika, ʻaʻohe mea?
  Ua ʻōlelo ʻo Angelica ke kaikamahine lauoho ʻulaʻula:
  - ʻAʻole wau e like me ka lio -
  Hiki iaʻu ke hooki i ka ʻelepani i ka holo ʻana!
  A pehea e hōʻike ai ke kaikamahine i kāna biceps. A ua like ia me ka mauna.
  Ua kani ʻo Alice:
  - E hele mākou no ka mana o nā Soviets,
  A e hoʻolei mākou i nā ʻenemi a pau i ke one!
  A maanei ua luku hou aku o Natasha i na Afghans me kona hui. Hoʻohana ʻia nā mea hoʻokalakupua.
  ʻO ka poʻe koa ma ʻaneʻi ka wiwo ʻole a me ke koa. ʻAʻole hiki i kekahi ke pale aku iā lākou.
  Ua hīmeni ʻo Natasha, e hoʻolei ana i ka makana o ka make me kona wāwae wāwae:
  - E hoʻomake i ko mākou mana!
  Hāʻawi ʻo Zoya i ka huli ʻana, ʻoki iho i ka laina o Mujahideen a uē:
  - No nā lanakila nui o ka USSR!
  Lupanula i ka enemi a me Augustine. Ua uhaʻi ʻo ia i kahi pahu Taliban me kahi bazooka a uē:
  - E mau loa ana ʻo Rūsia, e ʻālohilohi e like me ka lā!
  ʻO Svetlana hoʻi, i ka ʻenemi, me he mea lā e hahau ana, me ke kōkua ʻana o kahi kuʻekuʻe wāwae a me nā ʻūhā:
  - No ka komunism i ko mākou ola ʻana!
  ʻO Natasha, e kākau ana i ka ʻenemi, hīmeni:
  - Ua ʻike ka nui o ka Lūkini i ka honua,
  Ua ʻeha ʻia ka Fascism me ka hahau ʻana i ka pahi kaua...
  Aloha a mahalo ʻia mākou e nā lāhui a pau o ka honua -
  E kūkulu koke mākou i ka komunisme hemolele!
  Ua hōʻoia ʻo Zoya me kahi mele, e kākau ana i nā hoa paio:
  - Hoʻonani i kā mākou patronymic manuahi,
  He kākoʻo ka pilina o nā kānaka no nā kenekulia ...
  Ka mana kū kānāwai, manaʻo kūʻokoʻa -
  Ma hope o nā mea a pau, no ka lokahi o ke kanaka maʻalahi!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Augustine a ʻōlelo:
  - He kanaka maʻalahi, no ka lokahi? Pehea ka mana?
  Paʻi akula ʻo Svetlana i ke pihi bazooka me kāna nipple ʻulaʻula, e pā ana i ka pahu ʻenemi a hoʻōho:
  - ʻAʻole ʻōlelo maʻalahi ka mana,
  Aia ʻo ia ma luna o ke kānāwai...
  ʻO nā mea a pau ma ko lākou kuli ke kauoha i ka waha -
  He mana kēia!
  Ua ʻōlelo ʻo Natasha me ka hoʻohenehene:
  - ʻAe, ʻino ke aupuni ... Akā ke kūkulu nei mākou iā mākou iho!
  Ua ʻōlelo ʻo Zoya me ka hauʻoli:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  A lawe na kaikamahine i ka himeni me ka haku mele i ko lakou hele ana;
  Nani ka aina mohala i ka lani.
  Hoonani i ka laa nui o Rusia...
  ʻAʻole, ʻaʻole e noho mālie mau loa -
  Na hoku o ke kula momi i hookaheia!
  
  ʻO ka Svarog mana loa me mākou,
  Keiki a ka ʻohana weliweli loa...
  Ua kokua keia Koa i ke kaua,
  Pono mākou e hoʻonani i ke Akua Lūkini!
  
  ʻAʻohe kānalua o nā kaikamāhine, manaʻoʻiʻo mai iaʻu
  Ke hoʻouka nei nā kaikamāhine me ka huhū i ka pūʻali ...
  E haehae ʻia ka holoholona hehena,
  A e loaʻa i ka ʻenemi ke kuleana ma ka ihu!
  
  ʻAʻole, mai hoʻāʻo e uhaʻi i nā Lūkini,
  ʻAʻole e hoʻokuli ka ʻenemi iā mākou ...
  E lanakila mākou iā ʻoe e ke keiki ʻino,
  ʻO ke kupuna kāne nui ʻo Lenin me mākou!
  
  ʻAʻole loa e hāʻule i nā ʻenemi
  Ua hakakā nā kaikamāhine kāmaʻa ʻole kokoke i Moscow...
  ʻAʻole mākou e hōʻike i ka nāwaliwali a me ka hilahila,
  E hana pū kākou me Sātana nui!
  
  ʻAe, e hoʻopau ke Akua i kāu mau kaua,
  A e uhaʻi i nā pūʻulu o ka Wehrmacht kaulana ...
  No laila ʻaʻole lākou e pau me nā zeros,
  I ole e noho malie ma ka ilina!
  
  Hāʻawi i nā kaikamāhine āu e hakakā ai
  No laila e hoʻonohonoho nā fascists i kēia ...
  Haʻaheo nā mākua iā kākou
  ʻAʻole e waiu ka ʻenemi iā mākou e like me nā bipi!
  
  He ʻoiaʻiʻo e hiki koke mai ana ka pūnāwai
  E loaʻa nā pepeiao gula ma ke kula ...
  Manaʻo wau e hoʻokō ʻia kā mākou moemoeā
  Inā pono ʻoe, e hakakā no ka ʻoiaʻiʻo!
  
  ʻO ke Akua ke aloha i nā kānaka a pau,
  Pono ikaika, i ka hauʻoli mau ...
  Ua hookaheia nae ke koko ino.
  Hoʻomaʻamaʻa pinepine ke kaikamahine!
  
  Ua luku mākou i ka ʻenemi i ke kaua,
  He mea ea loa...
  ʻOiai e ʻā ana ka hekili ma luna o ka honua,
  A ke hele mai nei ka pōʻeleʻele!
  
  ʻAʻole, e kū nā kānaka i ka lua kupapaʻu,
  ʻAʻole lākou e hāʻawi iki i ka Nazis ...
  Kākau ʻoe i nā keikikāne ma ka puke puke,
  A e hoʻokala i kāu mau pahi kaua a pau no ka ʻāhewa ʻana!
  
  ʻAe, he ʻoiaʻiʻo, aia ka wanaʻao me ka ʻaoʻao ʻole,
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e hauʻoli nā mea a pau ...
  Wehe mākou i kekahi manaʻoʻiʻo i ka mālamalama
  Kiʻekiʻe ka lima o ke kaikamahine!
  
  Hiki iā mākou ke manaʻoʻiʻo i kēia
  ʻO kēlā, kahi a mākou e ʻaʻa ʻole ai e moeʻuhane ...
  ʻIke maopopo mākou i ka pahuhopu ʻoi loa,
  ʻAʻole, lawe i nā mea hakakā me ka lapuwale!
  
  A pono mākou e lele ʻakaʻaka i Mars,
  E wehe kākou i nā kīhāpai ma laila, e helu i nā rubi...
  A hoʻopiʻi i nā Nazis i ka maka,
  E lele ana na kerubima ma luna o mākou!
  
  E kaulana ka ʻāina Soviet,
  He aha ka mea i hāʻawi ai i ka komunism i nā lāhui ...
  Hāʻawi mau ʻia ʻo ia iā mākou ma ka hānau ʻana -
  No ka ʻĀina makuahine, no ka hauʻoli, no ke kūʻokoʻa!
  
  I Rusia, kēlā me kēia koa mai kahi hānai holoholona,
  Huki ke pēpē i ka lima i ka pū...
  No laila, haʻalulu ʻoe e ka mea ʻino,
  Kāhea mākou i ka monster i ka moʻolelo!
  
  ʻAe, he ʻohana aloha mākou,
  He aha ka komunism e kūkulu ai i ke ao holoʻokoʻa ...
  E lilo kākou i mau hoaaloha ʻoiaʻiʻo,
  A ʻo kā mākou ʻoihana ka hana ʻana!
  
  Ma hope o nā mea a pau, mau loa ka komunism Hāʻawi ʻia e ka hānau ʻana,
  No laila hauʻoli nā mākua a me nā keiki ...
  Heluhelu mau ke keiki i na huaolelo.
  Akā ʻo ka lapalapa o ka demiurge e ʻā ana i nā maka!
  
  E hauʻoli mau ka poʻe
  E hakakā pū lākou no nā hihia o Svarog ...
  E ʻike koke mākou i nā kapa o ka Volga,
  A e noho kakou ma kahi hanohano o ke Akua!
  
  ʻAe, ʻaʻole hiki ke uhaʻi ʻia ʻo Rūsia e nā ʻenemi o ka ʻāina makua,
  E ʻoi aku ka ikaika o ke kila ...
  Rusia, he makuahine ʻoe no nā keiki,
  A ʻo ko mākou makua kāne, e manaʻoʻiʻo iā Stalin naʻauao!
  
  ʻAʻohe mea pale no ka ʻāina makua,
  Ke neʻe nei i mua ...
  ʻO ke aliʻi o Gehena e nānā koke aku
  ʻOiai he mau peʻa kona ma kona mau lima!
  
  E hāʻawi mākou i ko mākou mau puʻuwai no ko mākou ʻĀina,
  E piʻi mākou i nā mauna a pau, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu kiʻekiʻe ...
  Nui ka ikaika o makou na kaikamahine,
  I kekahi manawa ke puhi nei i ka hale!
  
  Ua hāʻawi pū ke keikikāne i kahi palapala inoa no Rusia,
  Ua ʻōlelo ʻo ia e hakakā ikaika loa ...
  A me kona mau maka metala ʻālohilohi,
  A hūnā ʻia ka RPG i loko o ka ʻeke!
  
  No laila, mai pāʻani kākou i ka naʻaupō
  A ʻoi aku ka maikaʻi e kū like kākou a pau ma ke ʻano he pā ...
  Ke hele nei i nā hoʻokolohua no ʻelima wale nō,
  No laila, noho aliʻi ʻo ʻAbela, ʻaʻole ʻo Kaina hewa!
  
  I ka pōkole, e loaʻa ka hauʻoli no nā kānaka
  A ʻo ka mana o Svarog ma luna o ka honua kapu...
  ʻO nā fascist āu e pāʻani pāʻani nei,
  E hauʻoli ʻo Lada a he kiʻi hoʻi!
  Ua hīmeni nā kaikamāhine i kahi mele nani. A laila ʻakaʻaka lākou. ʻAe, ua like ko lākou mau niho me nā momi.
  Ua hakakā pū ʻo Alenka i ka Mujahideen.
  A hōʻike ke kaikamahine i ka pae - super wale nō.
  A me kona manamana wāwae ʻole, hoʻolei ʻo ia i nā grenades o ka mana make.
  A ʻoiai e kākau mau ana kēia nani i nā pū mīkini.
  Hīmeni ka blonde:
  - Nā pōʻino, nā pōʻino ...
  Me he mea lā ʻaʻole mākou i ʻike i ke Akua!
  A ʻo ka hale keaka o kēia ola -
  E hoʻokuke i nā kaikamahine i loko o ka pahu ma mua o ka lā palena!
  Ua hoʻōho ʻo Anyuta, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - No ka USSR!
  A e hoʻolei aku ʻo ia me kona manamana wāwae ʻole i kekahi makana o ka luku.
  No laila, hakakā ʻo Alla me ka huhū nui. He kaikamahine hakakā ʻo ia. A me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole e hoʻolei ʻo ia i makana pepehi kanaka no ka make.
  A uwo.
  - No ka komunism o ka pae hemolele!
  A laila e hōʻike ke kaikamahine i kona alelo.
  Ua hakakā pū ʻo Maria me ka manaʻolana nui. A hakaka ʻo ia e like me ka meʻe maoli i loko o ke kapa a me ka bikini. A hoolei hou kona mau wawae olohelohe i ka makana o ka luku.
  Ua ʻōlelo ʻo Maria:
  - Hoʻonani i nā manawa o ka komunisme!
  Ua ʻōhumu ʻo Olympias, e hōʻike ana i kona mau maka, a me kona mau kapuaʻi wāwae e hoʻouna ana i makana o ka make:
  - Hoʻonani i ko mākou manawa o ka komunisme!
  Ua ʻōlelo ʻo Marusya, e ʻoki ana i ka poʻe Afghans, a me ka ʻī ʻana:
  - Hoʻonani no Rusia a me ke kūʻokoʻa!
  Ua ʻoki ʻo Matrena i kahi laina ʻē aʻe, ʻī maila:
  - No nā lanakila ma ke kaua hemolele!
  A pehea hoʻi e ʻoki ai ...
  . MOKUNA? ʻumi.
  Ua mele like na kaikamahine, me ka haku mele ana.
  Maluna o na hoku e lele kakou maluna o ka honua,
  E ʻā mai ka lā alohilohi...
  Ua mele ʻia ka heroism o nā lālā Komsomol,
  Hoʻololi i ka mea hahai holoholona i mea pāʻani!
  
  E holo ana ka manawa
  Ma kahi e ʻā ai ka hekili ma luna o ka honua ...
  Mohala nui ka ʻāpala,
  ʻOiaʻiʻo e hiki mai ana ka puna!
  
  E hiki mai ana kahi au, e manaʻoʻiʻo i ka komunisme,
  Kahi kanaka he demiurge.
  E holoi mākou i ka ʻeleʻele o ka fascism mai ka maka,
  Ina pono, e oopalau kakou a palau!
  
  E piʻi aʻe nā akua Lūkini ma luna o ka honua,
  Hāʻawi i nā kānaka i ka hauʻoli a me ka ʻakaʻaka ...
  e poni mākou i ka lauoho me ka pāpale.
  E holomua i kahi ʻoihana hanohano!
  
  ʻAe, he ʻāina honua ʻo Rūsia,
  ʻĀina hemolele o ka komunisme...
  Holo ke kaikamahine kamaʻa ʻole
  Hele mai ʻo ia mai kahi wahine mare i hāʻawi ʻia!
  
  ʻAe, aloha i nā nani o Rusia,
  He aha ka mea i hana i ka metala mai ka pōhaku ...
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e hauʻoli nā kānaka
  E ninini mai ka napalm mai ka lani mai!
  
  Mai ʻimi i ka hauʻoli me Rod,
  Hāʻawi ʻo ia i ke aloha mau loa ...
  Ma lalo o ke kuʻekuʻe wāwae i ke kaua o Svarog,
  Hoʻokahe koko monsters!
  
  ʻAʻohe ʻāina nani o nā pilikua,
  Loaʻa iā ia nā elves a me nā dwarves ma nā kūlana ...
  Ua hui mau mākou me ka ʻāina makua,
  E lanakila mākou ma kēlā me kēia hakakā!
  
  No ke aha ke kaumaha o ke kanaka
  Ma hope o nā mea a pau, ua ʻike ʻoe i ka mana o Svarog ...
  hoʻoulu i nā manaʻo maikaʻi,
  ʻO kā mākou Lada aloha maikaʻi loa!
  
  E lilo ia i ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ke ao holoʻokoʻa, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu -
  Inā lawe ka komunisme ma luna ...
  ʻO mākou nā keiki hauʻoli Svarog -
  E wāwahi kākou i ka fascism i nā quark!
  
  Alohilohi ka honua,
  Pōmaikaʻi nui e hiki koke mai ana...
  A e ala mai ʻo Yarilo e like me ka lā nani,
  a e hāʻawi i ka mālamalama i nā mea a pau!
  
  E inu kākou no ka ʻAina ʻāina
  No ka ulu mau ʻana o Rusia ...
  No ka loaʻa ʻana o ka uku pau ʻole -
  He mea hilahila ʻole ka moeʻuhane!
  
  E ala aʻe ʻo Rusia ma luna o ke ao holoʻokoʻa,
  a e hōʻike aku i nā mea a pau i ke aloha o ke Akua ...
  Me kona ikaika i na kaua make ole,
  E hōʻike mākou i ka hoʻopunipuni maalea loa!
  
  ʻAʻole koke e ʻālohilohi ka lā
  E lilo ka lewa me he pā hale...
  No laila e puhi i ke ahi ʻoi aku ka wela,
  E hoʻokala i ke koʻi mai ke kila!
  
  A laila me ke mele o ka Lada Nui.
  Ua hānau ʻia nā akua mana...
  Hiki iā mākou ke ʻoki i ka ʻohana hihiu,
  ʻO nā keikikāne Orthodox me nā pahi kaua!
  A ʻo kēia mau koa pehea e ʻakaʻaka ai ...
  A me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae, e hoʻolei like lākou i nā makana make o ka make!
  ʻO kēia nā kaikamāhine, ʻoi loa i ka wā i ʻohi ai lākou i nā mea puhi ahi a kaomi i nā pihi me nā nipple ʻulaʻula. A hoʻouna lākou i nā mokulele ahi a me ka wela loa i ka ʻenemi, kahi i pau ai nā mea a pau.
  Ua hoʻōho like ke kaikamahine.
  ʻIke ka nui o Lūkini i ka honua,
  Ua ʻeha ʻia ka Fascism me ka hahau ʻana i ka pahi kaua...
  Aloha a mahalo ʻia mākou e nā lāhui a pau o ka honua,
  Ke hele nei nā kānaka o ka ʻāina a pau i ka komunisme!
  Ua kī ʻo Alyonka mai ka bazooka, me ke kaomi ʻana i ke pihi me kāna nipple ʻulaʻula. A e lele aku ka makana pepehi kanaka o ka make a haehae i ka Mujahideen.
  Ua hīmeni ke kaikamahine:
  Stalin, Stalin, makemake mākou iā Stalin
  ʻAʻole hiki iā mākou ke uhaʻi ...
  E ala mai e haku mai ka honua mai...
  Ua kiola ʻo Anyuta i kahi grenade me kona manamana wāwae ʻole. A laila kaomi ʻo ia i ke pihi me kāna nipple ruby a kani maila:
  Stalin, Stalin, luhi na kaikamahine,
  Ke hele nei ka uwē a puni ka honua...
  ʻAuhea ʻoe ka haku, ʻauhea...
  ʻAuhea ʻoe i hea!
  ʻO Alla lauoho ʻulaʻula, e hahau ana i ka ʻenemi, uē aʻe, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - ʻAuhea ʻoe ma hea!
  A ʻo kona kuʻekuʻe wāwae hoʻi, e hoʻolei i makana o ka luku. A lele ka uila mai ka nipple strawberry.
  A pā i ka Mujahideen. ʻO kēia mau kaikamahine he papa nui wale nō!
  ʻO Maria, he kaikamahine me ka lauoho gula, ua kīkī pū me kona huhū a pau me kona mau manamana wāwae.
  A e hāʻawi ʻo ia i ka manawa i ka Taliban. A kaomi hou i ka nipple raspberry. A ʻoluʻolu loa ke kaikamahine.
  A kani maila:
  - No ka komunism!
  Hoʻopilikia ikaika ka ʻOlumepika i ka ʻenemi. A me nā manamana wāwae ʻole, pehea e hoʻomaka ai i kahi boomerang.
  A ʻoki i nā poʻo o ka Mujahideen. A laila, i kāna hīmeni ʻana:
  - No ka komunisme nui,
  Piʻi wale, ʻaʻole kahi pae i lalo!
  ʻO Marusya hoʻi, me he mea lā e like me ka Mujahideen, e kuʻi a hīmeni:
  - E hoʻomaikaʻi i ke Akua Svarog,
  ʻO nā Taliban a pau i ka pū!
  A hoolei aku kona mau manamana wawae i ka lemona i ka enemi. A laila ʻo ia, me kāna ʻuʻu ʻulaʻula, e puhi i ka ʻenemi.
  Ua kākau ʻo Matryona i ka ʻenemi, a ʻo kona kuʻekuʻe wāwae hoʻi e hoʻopau i ka ʻenemi.
  A e uwē ke kaikamahine:
  - A i ʻole, e ʻā wau, a i ʻole e ʻuwē wau,
  A i ʻole, ʻai wau i kekahi!
  Ua lawe ʻo Alenka i kahi pahu pahu ʻeono. Hoʻoulu pū ʻia me Anyuta. A pehea ʻo ia e lawe ai a hoʻopaʻa ʻia, e like me ka Mujahideen. Ua holo nā kaikamāhine i ka lepo me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae mai ka recoil.
  A kani maila lākou.
  ʻO Stalin ka nani o ke kaua,
  ʻO Stalin o kā mākou lele ʻōpio ...
  Hakaka a lanakila me na mele,
  Hele ke kaikamahine kamaʻa ʻole i ʻEdena!
  Eia na kaikamahine, pono e haawi i ko lakou kuleana. Iā lākou e hahau ana, a laila ua hoʻohiolo ʻia ke kahua kaua a pau o ka Mujahideen.
  ʻO Albina lāua ʻo Alvina e pā kaua i ka ʻenemi me nā pahi kaua mai ka lewa. A wili iā lākou i loko o kahi spiral.
  Paʻi akula ʻo Albina i kona kuʻekuʻe wāwae ma luna o ka pedal a hoʻōho:
  - No ka ʻāina makua, ko mākou makuahine!
  A laila, me kahi nipple ʻulaʻula, kaomi ʻo ia i ke pihi.
  Hana ʻino loa ʻo Alvina. A me nā manamana wāwae wale nō ʻo ia e hoʻouna aku ai i nā pahi kaua i ka ʻenemi. A kaomi ʻo ruby nipples i nā pihi. A hana ʻo ia i ke ʻano i hoʻonui ʻia.
  Ua hīmeni ʻo Alvin:
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke lanakila i kā mākou hakakā
  Manaʻo wau e hoʻokahuli koke mākou i ke aupuni dictator ...
  E lanakila kakou i ka deragona o ka ua,
  E hōʻole ʻia ka ʻenemi i nā kaua!
  ʻO kēia mau kaikamahine he papa kiʻekiʻe a kiʻekiʻe!
  Eia na kaikamahine-pilots. Hakaka lakou me ke kamaa ole a me ka bikini. No ke aha i makemake ai nā kaikamāhine i nā lole? Hoʻopilikia wale ʻo ia i ke ala!
  Ua hoʻopuka ʻo Albina:
  No keia kaikamahine kamaa ole,
  Aole au e poina...
  Me ka pahikaua kaumaha,
  A e like me ka hōkū ʻālohilohi!
  A eia hou, e kaomi ka nani i kona kuʻekuʻe wāwae, poepoe.
  ʻOiaʻiʻo, ʻaʻohe diabolo e lawe i kēlā kaikamahine. Eia kona nani.
  A e hīmeni nā blondes ʻelua:
  - E hakakā no ka ʻāina makuahine a wiwo ʻole,
  A laila e kūkulu ʻoe i paradaiso i ke ao holoʻokoʻa!
  He kūlana kiʻekiʻe kēia mau kaikamāhine. Me he mea lā he huahana nui lākou.
  Eia o Elizabeth, me he mea la e hahau ana i ka enemi, me ka ikaika make. A haehae iā ia i nā ʻāpana.
  A hana kāna pahu i kēlā ʻano. Hoʻomoe i ka hale kiaʻi a pā me ka projectile make.
  Hoʻokomo ʻo ʻEkaterina i kona kuʻekuʻe wāwae ma ka lever a ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻO wau ka mea weliweli loa ma ka honua!
  E paʻi pū ʻo Elena i ke pihi me kāna nipple ʻulaʻula a me ke kani kani:
  - No ka nani o ka komunism!
  Ua uē ʻo Euphrosyne:
  - No nā hoʻokō nui.
  ʻO kēia ka mea e pono ai nā kaikamāhine. A he nui ko lakou ano.
  A no laila, holo ʻo ia a pana. A ke kakau nei na pu mikini i ka enemi. No laila ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻōki i kēlā kaʻa me ka maʻalahi.
  Ua ʻōlelo ʻo Elizabeth:
  - A puni e like me ka parade,
  E kiola ʻia ʻo Mujahideen i Gehena!
  A hoʻouna hou ʻia ka projectile ma ke kaomi ʻana i ka lele nipple strawberry. Eia nā kaikamāhine - ka papa kiʻekiʻe loa!
  Hana pū ʻo Angelica lāua ʻo Alice mai nā pu panapana.
  Ua pana ʻo Alice i ka mokulele. A laila, me nā manamana lima ʻole o kona wāwae ʻeleʻele, hoʻolei ʻo ia i kahi grenade a uē:
  - No Rūsia a me ke kūʻokoʻa a hiki i ka hopena!
  Ua hou aku ʻo Angelica i ʻekolu Mujahideen me hoʻokahi pōkā a gurgled:
  - Nā luna, nā Lūkini....
  A me kona kuʻekuʻe wāwae, me he mea lā e hoʻolei ana i makana pepehi kanaka o ka make.
  ʻO Alice, e hoʻomau ana i ke kī, lawe a hāʻawi i waho, a hahau i ka ʻenemi ma ke kaʻa kaʻa:
  E alohilohi ke kuokoa...
  A me kona mau manamana wāwae, pehea e hoʻomaka ai i ka luku holoʻokoʻa.
  E lawe pū ʻo Angelica a puhi i kahi pahu lōʻihi, e hoʻokuʻu ana i makana o ka make a me ka ʻuā ʻana:
  - E paʻi pū ana nā naʻau i ka lokahi!
  Eia nā kaikamahine - ka papa kiʻekiʻe a me ka super!
  E lawe ʻo Oleg Rybachenko lāua ʻo Margarita Korshunova iā lākou a ʻoki pū me nā pahi kaua i ka Mujahideen.
  A laila, hoʻomaka ke keiki kāne a me ke kaikamahine e puhi. A hāʻule nā leo puʻupuʻu ma luna o nā poʻo o ka Taliban. Ua pau keia luku ana.
  A hīmeni nā keiki i ka lokahi.
  E kaua mākou ma Afghanistan
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e lanakila mākou i ka Taliban hewa ...
  Lana kekahi mea i ka ohu o ka uahi,
  E ʻike hoʻi he keruba e kau mai ana ma luna o kākou!
  Ua ala'o Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin, ua ho'oholo e kipa aku i Kina a ho'ā'o e ho'okumu i nā pilina pili.
  A ʻaʻole ia maʻalahi. No ka laʻana, ʻoiai ma Afghanistan, aia ʻo Kina ma ka ʻaoʻao o ka Mujahideen. Eia kekahi, ikaika ka USSR, a makaʻu ka poʻe Kina iā ia. Eia kekahi, ʻoiaʻiʻo, ʻo ka hui ʻana o ʻAmelika Hui Pū ʻIa me Kina, ʻaʻole ia he mea hoʻokūkū iā lākou i ka ʻoihana.
  ʻOiai ma ka Pelekikena ʻAmelika ʻo Ronald Reagan. Eia naʻe, ʻo Iune 1987, a ʻo ke koho ʻana i ka Pelekikena o ʻAmelika Hui Pū ʻIa.
  A ma ka USSR, ua hoʻonohonoho ʻia nā koho pelekikena mua o ʻAukake.
  ʻOiaʻiʻo, ʻaʻohe mea ʻē aʻe.
  A maopopo ka mea nana lakou e lanakila. Aia nā hoʻopaʻi ma ka ʻāina, a ua hoʻopaʻahao ʻia ka poʻe kūʻē. Ua hoʻopaʻi ʻia ʻo Novodvordskaya i ka make. ʻOiaʻiʻo, he aha nā mea liʻiliʻi.
  Ua makemake lākou e hoʻihoʻi i ka Academician Sakharov i ka ʻepekema, akā paʻakikī ʻo ia. He aha ka mea e hana ai me Solzhenitsyn?
  Ua kauoha ʻo Gorbachev-Putin iā ia e pepehi ʻia e like me Bandera. A ua hoʻohiki ka KGB e hana.
  Ua hoʻomau ka pilina me ka US. ʻAʻole makemake ʻo Gorbachev-Putin e hāʻawi hou a hoʻoulu i nā hoʻoweliweli. ʻO ka mea nui, ma Nicaragua, ua hoʻomaka ka USSR e hana i kahi kahua kaua hou nona iho. A ma Cuba kekahi. A hoʻomaka ke kūlana e piʻi.
  No laila ua hoʻomaka ʻo Gorbachev-Putin e hoʻoluliluli i kona mau ʻiʻo.
  A i ka manawa like, hāʻule ʻo ia i ka moeʻuhane, kahi pae ʻokoʻa;
  . I kekahi manawa he keiki kāne ʻo Prince Albert. A he aha hoʻokolokolo waiwai kona, nā mākua maikaʻi i noho aliʻi ma ke aupuni waiwai a waiwai loa. A ua loaʻa i ke keiki
  Loaʻa nā mea a pau i ka hopena o ka Middle Ages. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻohe TV a me ka lolouila, akā nui nā ʻoliʻoli ʻē aʻe.
  No ka laʻana, makemake nui ke aliʻi i nā hoʻokūkū naita. ʻOiaʻiʻo, ua hoʻokō ʻia lākou e like me nā lula hou i mea e pale aku ai i ka poʻe i komo e like me ka hiki, a me ka hōʻeha, a ʻoi aku.
  kakaikahi ka pepehi kanaka.
  ʻO ke aliʻi ponoʻī i komo i nā hoʻokūkū, ʻoiai he ʻumikūmākolu wale nō kona mau makahiki, a, me ka hana mana, ua lanakila mau ʻo ia i nā hoa paio kahiko a ʻelemakule.
  A i kēia manawa ua hoʻokomo ke keikikāne i nā mea kaua kūikawā me nā pale palupalu a me ka titanium - ʻo ia ka lōʻihi a me ka māmā i ka manawa like, a hoʻāʻo i ka ihe.
  ʻO ke keiki a ke aliʻi e pili ana e hakakā iā ia. Ma kahi o kona kiʻekiʻe, a me ka makahiki o ke keiki ʻAukake.
  Ua haʻi aku ke kumu aʻo i ke keiki aliʻi he mea pono ʻaʻole e lilo ka maka a lanakila.
  I mai la ke Alii me ka hookiekie.
  -Ua mākaukau wau! Ua hahau au i na kanaka nunui a nui! He aha ko'u mau makahiki!
  ʻŌlelo ke kumu me ke kaniʻuhū.
  - ʻAʻole au e hūnā i ke aliʻi. Ua hāʻule ʻoe!
  Ua hoʻōho ke aliʻi i ka huhū.
  - He aha? Pehea ʻoe e ʻōlelo ai!
  ʻŌlelo mālie ke kumu.
  - ʻOiai, ua lanakila kēia keikikāne, e like me ʻoe, i nā kāne nui a makua i kou aupuni! A he poʻokela hoʻi!
  Hehi iho la ke Alii i kona wawae maluna o ka mauu a olelo aku la:
  - ʻAe, inā pono ʻoe e lanakila iā ia, e lanakila maoli wau!
  A hele ke keiki e aʻo. A hoʻomākaukau ikaika ʻo ia no ke kaua.
  Akā i kekahi lā aʻe ua hiki mai ka duel. A pono nā aliʻi ʻelua e hui pū kekahi i kekahi.
  Ua manaʻo ʻia e hoʻomau ka duel a hiki i ke kikeke ʻana o kekahi keiki i kekahi mai ka noho. He lauoho lauoho ʻo Prince Albert, ʻoiai ʻo kona hoa paio ʻo Louis he lauoho ʻulaʻula.
  Hoʻokomo nā keikikāne ʻelua i kā lāua kapa kila a noho ma luna o kā lāua mau lio liʻiliʻi akā paʻakikī. Ua hīmeni ʻo Albert me kahi leo hilinaʻi:
  - A kani ka ʻenemi i kekahi manawa,
  Ke huna nei i ka makau owau ke alii!
  He mōʻī wau!
  A hahau na keiki i na aoao o ko lakou mau lio me na ohe. A holo lākou i kekahi i kekahi. Ua like ke kaumaha o na keikikane, a ua ao like. Poet alo
  ua pio nā ihe lohi a ʻelua. A kaawale laua me ka hoeha ole kekahi i kekahi.
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  Ua ʻoi aku kona ikaika ma mua o koʻu manaʻo!
  Ua ʻōlelo ʻo Louis me ka huhū:
  - ʻAe, e ke keiki paʻakikī!
  A no laila, hui hou nā aliʻi ʻelua a kuʻi. He kani mai ka popo e ku'i ana i ka pale kaua titanium. Eia hou, ʻaʻole i hāʻawi aku i kekahi. Ua hoʻohiki nā keikikāne
  a nana aku la kekahi i kekahi.
  Ua ʻōlelo ʻo Albert me ka moeʻuhane:
  - E kālua i kou mau kuʻekuʻe wāwae!
  Ua ʻōlelo ʻo Louis:
  - E lanakila wau iā ʻoe a kau iā ʻoe ma luna o ka pā!
  Huhu a huhu loa na keiki.
  Ma ʻaneʻi i hui a hui ʻia no ke kolu o ka manawa. A leʻaleʻa. ʻEhia ke koko i hoʻokahe ʻia i ka manawa hoʻokahi. ʻOi aku ka pololei, aia wale nō i ka noʻonoʻo o nā keikikāne august. Ma na hana, pela lakou
  a ʻaʻole i kipaku kekahi i kekahi. Ua kaʻawale mākou i nā ala e hoʻi pū ai. A ua like ia me kahi hakakā paʻakikī ma waena o nā titans.
  Ua ʻōlelo ʻo Princess Marguerite, ke kaikuahine o Louis:
  - He ʻano naʻaupō no nā keikikāne ke kī ʻana pēlā. Ua ʻoi aku paha ka maikaʻi me nā pahi kaua?
  Ua hui pū nā keikikāne me ka loaʻa ʻole he ʻumi mau manawa, a ua luhi loa. Ma hope o kēlā, hoʻolaha ʻia kahi hoʻomaha no ka ʻaina awakea a me ka hoʻomaha. Ua mākaukau hou nā keikikāne no ka hana a me ka hakakā no ka lanakila.
  Ua pōuliuli ʻo Albert, ʻaʻole hiki iā ia ke hoʻokuʻu i ka ʻenemi i waho o ka noho. Akā ma mua o kēlā, ua lanakila mau. A ʻo kēia, ʻoiaʻiʻo, ua hoʻoulu ʻia kahi manaʻo o ka huhū ikaika.
  ʻAi ihola ke keiki me ka puna gula a me ka ʻōpuʻu, a nānā pono akula iā ia. ʻIke koke ʻo ia i kahi kaikamahine. He ʻōniʻoniʻo ʻo ia a i loko o kahi lole nani nani e like me ke aliʻi wahine fairy. A ʻo ka mea kupanaha, ʻo Albert wale nō ka mea i ʻike iā ia, a ʻaʻole i ʻike nā mea ʻē aʻe.
  Hoʻokokoke ke kaikamahine i ke keikikāne a nīnau iā ia me ka minoʻaka.
  - ʻAʻole hiki ke lanakila i ka ʻenemi?
  Ua uwē ʻo Albert me ka huhū.
  - ʻAe! He ʻoluʻolu loa ʻo ia!
  Ua minoʻaka ke kaikamahine a pane maila.
  - Hiki iā ʻoe ke loaʻa ka makana o kahi koa lanakila ʻole! A lanakila i nā hakakā hoʻokūkū a pau!
  Ua hauʻoli ʻo Albert a ʻōhumu:
  - Pehea ke ano?
  Kuno ke kaikamahine.
  - A pēlā ... Akā, ponoʻoe eʻae i ka hoʻihoʻi, no ka laʻana, e kūʻai aku i kouʻuhane!
  Luliluli ikaika ke poʻo o ke keiki me ka ʻino.
  - ʻAʻole, ʻaʻole au e kūʻai aku i koʻu ʻuhane!
  Kuno pooo ke kaikamahine a pane aku la.
  - Hana maikaʻi! ʻO ka mea wale nō e hiki ke kūʻai aku i kona ʻuhane, a ʻo ka mea iā ia, ʻaʻole ia e kūʻai aku!
  Ua ʻōlelo ʻo Albert me ka ʻakaʻaka:
  - Hiki iaʻu ke hāʻawi i ke gula! Nui ke gula!
  Ua ʻohi ke kaikamahine.
  - ʻAʻole pono au i ke gula kanaka! Hiki iaʻu ke hana i mau mauna a pau. Akā inā ʻaʻole ʻoe makemake e kūʻai aku i kou ʻuhane, a laila kūʻai aku i kou kino!
  i ninau aku ai o Albert me ka pihoihoi.
  - Kino? A pehea ia?
  Pane akula ʻo Sātana kaikamahine:
  - Akā! E kau inoa ʻoe i kahi ʻaelike me ke koko e hoʻololi i ka makana o ka lanakila ʻana i nā hoʻokūkū, hāʻawi ʻoe i kou kino make i ka Diabolo no ka hoʻohana mau loa!
  Ua ʻoni aʻe ke keiki i kona poʻohiwi a ʻōlelo maila:
  - Make no ka hoʻohana mau?
  Kuno aku la ke kaikamahine me ka ae mai.
  - ʻo ia wale nō! A pōmaikaʻi ʻoe i kēia - ʻaʻole ʻoe e ʻelemakule!
  Ua minoaka ke keikialii.
  - Pela! A laila kau inoa wau!
  Hāʻawi ke Kaikamahine Sātana i kahi palapala me ka sila, kahi i kākau ʻia ai ke kūlana o ka Diabolo, a me kahi nila keleawe.
  Ua hou ke keiki i kona manamana lima a kulu ke koko ma ka peni gula. A laila huki ʻo ia i kahi pūlima. He kanaka aliʻi ʻulaʻula a nani.
  Oaka ae la ke kaikamahine i kona mau maka a puana ae la:
  - I kēia manawa naʻu ʻoe!
  A i mua o ko Albert mau maka, me he mea lā ua wili a huli nā mea a pau.
  ʻAʻole i loaʻa i ke keiki ka manawa e ʻakaʻaka ai kona mau maka i kona hopena ʻana i ka wao nahele. Aia kekahi kaʻa a alakaʻi lākou i nā kauā keiki i nakinaki ʻia me ke kaula. Ua ʻike ʻo Albert i ka ʻeha ma kona mau lima i nakinaki ʻia, a me ke ʻano wela o kona ʻohana
  nā wāwae o nā keiki, a me ka luhi nui o ke kino. Eia kekahi, ua maloʻo koʻu ʻāʻī i ka make wai. A ʻeha ka ʻili. Nānā aʻela ʻo Albert iā ia iho. Pehea ʻo ia i loli ai. Ma kahi o ka nani
  a ʻaʻahu olohelohe ka waiwai, i loko o nā ʻauʻau wale nō. Pīhoihoi ʻo Albert i kona wiwi a ʻeleʻele ʻeleʻele. Ua maloʻo ke kino o ke keiki, a ua ʻano like ʻo ia
  mummy. ʻO nā kapuaʻi kāmaʻa ʻaʻole naʻe a ʻeleʻele loa, akā naʻe, ʻike mau nō ka wela o ka wao nahele. ʻO Albert i hoʻokahi minute i hala, ua huli ke aliʻi aliʻi kahiko
  keiki kauā. A hoʻomanaʻo ʻo ia ... No nā lā he nui i kēia manawa ua alakaʻi ʻia nā keikikāne pio ma ka wao akua i ka mākeke kauā. A hele lakou me ka pololi a me ka makewai, a me ke one wela
  ua wela ka waoakua i ko lakou mau wawae.
  ʻIke ʻo Albert i ke ʻano o kona nani a me kona kino kino i ka wā i hoʻololi ai. A kū ka iwi ʻaoʻao ma lalo o ka ʻili lahilahi, momona ʻole, kokoleka a me ka lepo lepo, me he mea lā
  hīnaʻi. A ma ke kua a me nā ʻaoʻao, ʻike ʻia a ʻeha nā ʻano hou o ka huila a hoʻōla ʻia. Ua ʻike ke keiki i ka hilahila nui a me ka hoʻohaʻahaʻa ʻana iā ia iho - ua ʻoki ʻia kona kino o ke koko me nā huila, e like me kekahi kanaka maʻamau. A ua hoowahawaha ke keiki-alii. A loaʻa ka hahau ma ke kua. Ua wela ke keiki me ka ʻeha a me ka hoʻohaʻahaʻa.
  Ua hōʻino ʻo Albert a loaʻa hou i ka hahau ma ka iwi ʻaoʻao. Ua piha ke keiki koko ʻoi loa i ka huhū, akā i ka manawa like ua hoʻokau ʻia ʻo ia e ka makaʻu ikaika. Ua ʻike ke aliʻi
  Ua loaʻa iā Sātana ka mana ma luna o kona kino. A i kēia manawa he kauā mau loa ʻo ia na ka Diabolo. A eia ka ho'āʻo mua - he kauā ʻoe.
  Kuʻi ihola ke aliʻi i ka makaʻu a hoʻokē ʻai i kona ʻano. Ua neʻe ʻia ma ka wao nahele. A ma hope ona e hele ana nā keikikāne, ʻoi aku ka nui a i ʻole nā dregs ʻōpio ma mua ona. Ua lilo ke keikialii i kauwa.
  A i kēia manawa ua loli kona ola no ka ʻino. A ʻoi aku ka ʻino.
  Uwe aku la ke keiki a auwana pu me ka huakai. Hoʻomanaʻo ʻia ʻo ia iā Goethe's Faust. Ma laila hoʻi, hoʻowalewale ʻo Sātana i ke kauka e kūʻai aku i kona ʻuhane. Akā i ka hoʻihoʻi, ua loaʻa iā Faust nā ʻōpio a me
  kaikamahine nani Margarita, a me ka waiwai a me ka hanohano a me ka mana. He aha ka mea i loaʻa iā Albert? Ano, aneane olohelohe, e hele ana me na lima nakii malalo o ka huikau o ka luna?
  A he oiaio anei?
  Ua kaumaha ʻo Albert, ua ʻeha nā ʻiʻo i ka hoʻololi ʻana, ʻoi aku ka nui o nā keiki bipi, a ua wela hoʻi ke one, e hoʻomoʻa ana i nā kapuaʻi wāwae o nā kamaliʻi i loko o ka ʻōpala o ka calluses. ʻAe, he moeʻuhane.
  Eia kekahi, hoʻomāinoino lākou iā ʻoe: nāwaliwali a naʻaupō i ka pōloli, a ʻoi aku ka ʻeha o ka makewai. No ka hoʻohuli ʻana iā ia iho mai nā manaʻo maikaʻi ʻole, ua hoʻāʻo ʻo Albert e noʻonoʻo. ʻO Sātana ka ʻānela maikaʻi loa, naʻauao a hemolele. Inā pēlā, pono anei ʻo ia iā Alberta? A maopopo ka ʻānela maikaʻi loa o ke ao holoʻokoʻa ʻaʻole pono i ke gula, a i ʻole
  kekahi ʻano mana i loaʻa i nā mōʻī. ʻO ka mea wale nō a Lucifer i manaʻo ai he mana ma luna o nā ʻuhane. Akā he aha ka mea e hāʻawi iā ia i ka mana ma luna o ke kino o Albert.
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole wale ʻo Sātana i kau inoa i ka ʻaelike. He kumu kona. ʻOiaʻiʻo, inā e lawe mākou iā Faust, a laila he aha ka mea e pono ai ʻo Lucifer mai iā ia? ʻuhane? Akā ʻo ka hapa nui o nā kānaka
  a pela i hele ai i gehena a i ka mana o Satana. Ua maopopo ʻaʻole lawa kēia.
  Malia paha ua makemake ʻo Lucifer e pāʻani a nānā i ka wā e makemake ai ke kanaka e ʻōlelo: hoʻōki i kahi manawa - maikaʻi ʻoe! Akā i kēia hihia, ke ʻike nei ʻo Albert i kahi manawa weliweli.
  ʻOiai, i ka wā i hahau ʻia ai ke keiki ʻōlohelohe a maikaʻi me ka huikau, he mea hoihoi paha kēia i kekahi. aka, pono anei i ka anela hemolele loa keia? Ua honi ke keikialii
  me nā kaikamāhine a hōʻike i ka hoihoi i ka wahine ʻē, akā ʻaʻole makemake i nā wahine ma ke ʻano he kanaka makua. Akā, ma ka moeʻuhane ua ʻike ʻia lākou iā ia. A he mea hoihoi loa ia ma kona ʻano ponoʻī.
  Ua kaniʻuhū ʻo Albert... I ka ʻumikūmāhā o kona mau makahiki, e ʻimi ana ʻo ia i wahine mare, a maikaʻi loa ia. Hiki iā ia ke hana i kahi koho maikaʻi loa.
  Ua kaniʻuhū ʻo Albert. Aia i mua ona he mau keiki kāne ʻaʻohe, ʻuʻuku, ʻuʻuku, a ma hope pū kekahi. A nānā lākou i ka luhi a me ka luhi. Noʻonoʻo ʻo Albert, pehea ka hope?
  A ʻo ka hope, ʻo ke kū. Hāʻawi ʻia lākou e inu a ʻai, a hoʻokuke hou ʻia ma mua o ka napoʻo ʻana o ka lā.
  ʻO Albert, ma hope o ka ʻai ʻana a me ka inu ʻana, ua manaʻo ka makemake e hiamoe. A pono au e hele ma ka waoakua. A ma kahi o ka apo ʻoluʻolu o Margarita, ua hahau ʻia ʻo ia e ka hahau ʻino.
  Hele akula ke keiki a noʻonoʻo. ʻAe, he mea pupule ʻo ia no ka ʻae ʻana i kahi kuʻikahi me Sātana. Ua alakaʻi ʻo ia i ka nohona hauʻoli a waiwai loa no kona manawa.
  Loaʻa nā mea a pau e makemake ai ke keikikāne. A laila kū ʻo ia i luna e like me ia.
  Ua hoʻomanaʻo ʻo Albert i kā lākou ʻōlelo aʻo ʻana ʻo Sātana ka ʻenemi o ka lāhui kanaka a ʻaʻole manaʻo i ka maikaʻi mai iā ia! A he mea lapuwale loa ka hoʻokō ʻana i kāna mau ʻōlelo hoʻohiki. A i kēia manawa ʻoe
  he keiki alii, a lilo i keiki kauwa. A eia ka leo loa ia oe.
  Ua makemake ʻo Albert e ʻuā e like me ka ʻīlio hae a i kekahi manawa ua puhi ʻia ʻo ia e ka huila. He aha ka mea i loaʻa iā ia? Ma hope o nā mea a pau, he keikikāne ʻo ia, a i kēia manawa aia ʻo ia i ke kauā.
  No laila hele ʻo ia a napoʻo ka lā. A ʻae ʻia nā kauā e ʻai hou, e inu, a e hiamoe. A he leʻaleʻa hoihoi loa ia.
  Moe ihola ʻo Albert ma ke one ma ka ʻaoʻao o kekahi keikikāne hapa ʻole. Piʻi a hiamoe. A moeʻuhane ʻo ia ...
  Eia ʻo ia ke komo pū nei i ka pā hoʻopaʻapaʻa o ka poʻe hakakā me ʻIvanahō lāua ʻo Richard ka Puʻuwai Liona. He hui hakaka loa keia.
  ʻO Albert ma kona lio keʻokeʻo hau. He keikikāne ʻo ia, a he poʻe mākua a puni, he naita nui. Hoʻohenehene kekahi i ke keiki. Akā, kūpaʻa ʻo Albert.
  Eia ke kani ka gong a me ke kaua mua.
  E kūʻē iā ia ʻo Baron von Babeuf. ʻO kēlā bipi nui, momona, ʻoiaʻiʻo a ma kona pale he bipi me nā kiwi. ʻEkolu paha kona kaumaha ma mua o Albert.
  Kuno ke keiki a uē:
  - ʻO ka nui o ke keʻena, ʻoi aku ka leo o ka hāʻule!
  ʻO Baron von Babeuf pehea e uwē ai:
  - E ʻoki au i ka ʻīlio!
  A eia lakou e hui nei. He lio ʻeleʻele nui ko Albert hoa paio.
  Ke paʻa nei ke keiki i kona pale. Ma ʻaneʻi ke kū nei ka ʻenemi, a neʻe iki ʻo Albert ma ka ʻaoʻao. A pahe ka ihe nui mai ka pale. A hahau ke keiki alii
  Aia ka ʻenemi i loko o ke aniani a hāʻule ʻo ia.
  ʻakaʻaka ʻo Albert a hīmeni:
  - Hāʻule kūlou, kūlou, kūlou,
  Ua hāʻawi ʻia iā ʻoe kēia kuleana!
  Imua o ke alii, e kulou
  I ka slush a me ka lepo like!
  Ua hahau ʻia ka hoa paio mua. A laila ua puka mai ka mea aʻe. ʻO ia ka Helu o Boleventura. He koa ikaika loa ʻo ia a he ʻano aʻe.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Albert a ʻōlelo:
  - Hoʻonani i koʻu ʻāina makua,
  He ʻohana mākou a pau!
  A laila lele akula ke keiki i ka ʻenemi. A holo koke mai la ka Helu o Boleventura i ke keiki.
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  - Holo ikaika nā mea pāʻani i ke kaua,
  Manaʻo nui nā kānaka a pau i ka lanakila...
  A i kēia manawa ke hui pū nei mākou me ka Diabolo i ka manawa like,
  A loaʻa iā mākou kekahi pale ma ka poʻohiwi!
  Eia lakou i hui pu ai me Count Boleventura. A neʻe hou aʻela ke keiki ma ka ʻaoʻao, me ka hoʻoikaika ʻana i ka ihe e paheʻe, a me ka hou ʻana i kāna mea kaua ma ka ʻāʻī. A lele ka helu haaheo.
  A lanakila ke keiki i ka hakakā ʻelua.
  ʻO kāna hoʻokūkū hou ʻo ke Duke o Guise. He koa ikaika loa a ikaika loa. A kaulana i nā hoʻokūkū he nui a me nā hoʻokūkū. A kahi wale no ke Duke o Guise i komo ole ai a hoike ole i kekahi mea. ʻAe, he ʻenemi koʻikoʻi kēia.
  Ua hīmeni ʻo Albert me ka leʻaleʻa:
  - A ʻike wau i kahi koʻikoʻi,
  I loko o ka moeʻuhane ʻo Ivan the Terrible...
  Ua mahele ʻia ka ʻāina ma Siberia,
  ʻO ʻoe ʻo Rūsia!
  Ma ʻaneʻi ua hopu ʻo Albert iā ia iho i kāna ʻōlelo - no ke aha ʻo Native Russia? He aha kāna hana me ia?
  . MOKUNA? ʻumikumākahi.
  Hoʻonohonoho ʻia ke keikikāne ma ke ʻano hakakā.
  A no laila, noho lāua ma luna o nā lio. He keʻokeʻo hau ke aliʻi, a he ʻulaʻula ka ʻenemi. A holo lākou i kekahi i kekahi.
  He ʻuʻuku loa ʻo Albert i ka hoʻohālikelike ʻia me kēia pilikua lauoho ʻulaʻula.
  Ua ʻōlelo ʻino ke keiki:
  - ʻO ka nahesa liʻiliʻi ka mea ʻona loa!
  A no laila ua hoʻāʻo ke Duke o Guise, nona ka ihe ʻoi aku ka lōʻihi, e hahau i ke keiki ma ke kino o ka pale kaua, ʻaʻole hoʻi e ʻimi i ka pale. ʻOiai ua kūʻē i nā lula. Akā, ʻalo ʻalo ʻo Albert.
  Lawe ʻo ia a luʻu ma lalo o ka ihe. A laila, me kona ikaika a pau, hoʻoneʻe ʻo ia i ka ʻenemi i loko o ke aniani, e hoʻoikaika hou i ka neʻe ʻana me ke kino. Ua hāʻule maoli ka Duc de Guise mai kahi hahau ikaika.
  Ua hoʻōho ke keiki liʻiliʻi:
  - Hoʻonani i nā naita hanohano!
  A huki ʻia ʻo de Guise mai ke kahua kaua. Ua lilo kona lio, na mea kaua a me na mea kaua i ka mea lanakila.
  Ua hīmeni ʻo Albert:
  Nānā mākou me nā falcons
  Lele mākou e like me nā ʻaeto...
  ʻAʻole mākou e poho i ka wai
  ʻAʻole mākou e puhi i ke ahi!
  ʻAʻole mākou e kanikau i ke kaua
  He keruba maluna o kakou!
  Ua hoʻololi maoli ke keiki i ka hakakā maikaʻi loa, hiki ke hana nui.
  A eia kāna hoa paio hou: ʻo ka Naita Lion Heart ponoʻī. Bravo, hiki iā ʻoe ke hoʻomaikaʻi iā ʻoe iho me kahi mea hoʻokūkū. A he kaua ia e pono ai.
  Ua hīmeni ʻo Albert me ka hauʻoli:
  Aia ka honua holoʻokoʻa i ko mākou lima
  ʻO mākou nā hōkū o nā ʻāina ...
  Ua haki ʻia ma nā kihi -
  Poino nā mea hoʻokūkū!
  Ua like loa ke keiki me ka moa hakaka a me ka hune. ʻO ia ka Liona ponoʻī, ʻo Richard ka puʻuwai Liona.
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  - Ina he liona oe, e uwo oe.
  Aia pū me mākou ka lanakila o ka Honua makuahine!
  No ka leʻaleʻa i loko o ia ʻoihana,
  He kanaka ʻoluʻolu kēlā me kēia keikikāne!
  He ʻai ʻai liʻiliʻi ʻo Albert ma mua o ka hakakā ʻana. Lawe maila lākou iā ia i kahi kuisa i kālua ʻia me kahi kīʻaha ʻaoʻao, a me kahi keke biscuit liʻiliʻi ma ke ʻano o ka pāpale moa. No laila ua hauʻoli ke keiki
  ʻai. E noho ana ke Alii ma kona aoao a e ninau mau ana no na mea a Albert i hana ai. Haʻi ʻoluʻolu ke keiki, hoʻopunipuni.
  - No laila ua hui pū wau me ka deragona ʻehiku poʻo. A hoomaka makou e oki. Ua ʻoki au i kona poʻo. Hāʻule ʻo ia, a ma kahi o ke poʻo ʻoki hoʻokahi, ulu ʻelua!
  Ua puhi ʻo ke kaikamahine aliʻi wahine.
  - Eia nā mea ma luna! A pehea la e lanakila ai ka deragona ina he nui wale kona mau poo?
  Ua pane wiwo ʻole ʻo Albert:
  - A ʻoki ʻoe i ke poʻo, a kāpīpī i ka ʻeha o ka ʻenemi me ka paʻakai! A laila ʻaʻole e ulu hou ke poʻo ʻoki!
  ʻŌlelo maila ke aliʻi wahine ʻōpio:
  - He akamai loa ʻoe!
  Ua haʻaheo ke aliʻi a ʻī maila.
  - Nu no ke aha, I Spinoza ma ka noonoo!
  Ma hope o ka ʻaina ahiahi, hele ke keiki i ka hale holoholona. Ua komo ʻo ia i kona kapa kila a lele hou ma luna o kona lio.
  Ua hōʻike aku ke aliʻi i ka hilinaʻi i ka lanakila, a me ka makewai i ka hakakā.
  Ua haʻahaʻa loa ke keiki i ke kiʻekiʻe a me ke kaumaha iā Richard ka puʻuwai Liona. Eia kekahi, ua ikaika loa ka mōʻī o ʻEnelani - ua haki ʻo ia i nā kāmaʻa lio. A kūʻē i kēlā meʻe
  e hoao e pale aku.
  Akā, ua paʻa ke keiki e hakakā. A ua hoʻohuli iā ia. Ua makemake ke keiki e ʻike koke i ka honi ʻana o ke aliʻi wahine iā ia ma nā lehelehe a me ka ʻono a me ka ʻoluʻolu.
  Eia lākou ma ka papa inoa. A i ka hoailona o ke gong, hoomaka lakou e hookokoke mai.
  Ua hīmeni ʻo Albert:
  - Ta-ta-ta-ta! Ke kuʻi nei nā hooves
  Tra-ta-ta-ta! Paʻa ʻo Beamer...
  Ua haki ka pūʻali koa Farani i kona poʻo,
  A ʻaʻohe mea nāna e uhaʻi i ka pūʻali koa o Sepania!
  A no laila ua kokoke lākou. ʻO Richard ka puʻuwai Liona, kaumaha i ka ihe, hoʻāʻo e hou i ka ʻenemi. Akā, ʻalo aʻela ʻo Albert, a hahau i ka ʻenemi i ka maka. Akā ʻo Richard ka Liona kēia
  puuwai, me ka pilikia nae, ua hiki ke noho iloko o ka noho. ʻOiai ua manaʻo ʻia he hiki ʻole kēia ʻenehana. A ua kaʻawale nā mea holo ʻelua, a ua hoʻopaʻa nā luna kānāwai i ka hakakā mua - he huki.
  Ua ʻōhumu ʻo Richard the Lionheart:
  - A he diabolo liʻiliʻi akamai ʻo ia!
  Ua ʻōlelo ʻo Count Balistro:
  - A ʻo ʻoe, e ka mōʻī, e hūnā i ka nila me ka lāʻau make i loko o ka ihe!
  Ua ʻōlelo ʻo Richard the Lionheart:
  - He mea ino, a he alii hanohano wau, a eia kekahi, he mea ole ia, aole hiki ia oe ke pa i keia imp!
  Kūlou ʻo helu Balistro.
  - Pehea ʻoe i ʻike ai i kou mōʻī!
  ʻO Alberto nō hoʻi, e hoʻomākaukau ana no ka holo lua. A laila, ʻike hou maila i mua ona kekahi kaikamahine nani loa me ka lauoho gula i loko o ka ʻaʻahu nani, ʻo ke kaikamahine Sātana.
  Ua ʻānaʻi ʻo ia i kona mau niho momi a hoʻōho:
  - ʻAe, e kuʻu keiki aloha, makemake ʻoe e lanakila?
  A laila hoʻomanaʻo aʻela ʻo Albert:
  - A ua hana ʻoe i kauā naʻu!
  Pane mai ke kaikamahine me ka minoaka.
  - I kēlā me kēia i kāna iho! Aia kou kino i koʻu mana!
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  -Hoopunipuni!
  Ua ʻike ke kaikamahine, e hehi ana i kona wāwae i kahi kāmaʻa makamae:
  - Pono nā mea a pau! I kēia manawa lanakila ʻoe i nā hoʻokūkū!
  Nānā akula ʻo Albert i ke kaikamahine lauoho gula nani. O Satana iho anei? Akā, he ʻānela ʻo Lucifer, ʻaʻohe kino kanaka he ʻuhane. No laila, hiki ke lawe
  kekahi helehelena, me ke keiki maikai ole ke nana aku. ʻAe, mahalo.
  Kuno ʻo Sātana kaikamahine.
  -E hakakā, akā no kou kino ... ʻO nā mea a pau o ke ola e pili ana i ka lani kiʻekiʻe ... Akā,ʻo ko mākou hanohano, akā,ʻo ko mākou hanohano wale nō e pili ana iā mākou!
  Kuno ʻo Albert a holo wikiwiki i ke kaua.
  Ma ʻaneʻi ua hui hou lāua me ka haku nui o nā hakakā hoʻokūkū ʻo Richard the Lionheart. A he hakakā paʻakikī. Ua loaʻa iā Richard ka wikiwiki loa ma ka hoʻāʻo ʻana
  e hoolei aku i ka opio wiwo ole, a i ole ia, he keiki. Ua ʻākoakoa ʻo Albert a mākaukau. I ka ʻalo ʻana i ka ʻai ʻana o ka ihe a ke aliʻi, hoʻolei pololei akula ke keiki i kāna mea kaua ma ka ʻāʻī.
  A ʻo Richard ka puʻuwai Liona ikaika no ka manawa mua ma ka moʻolelo o nā hakakā hoʻokūkū i lele mai ka noho. ʻO ka hahau ʻana i ka ʻāʻī ua maʻalahi loa a make.
  Ua haʻi ka mea haʻihaʻi iā Albert i ka lanakila. No laila ua lanakila ʻo ke aliʻi nui o ka Middle Ages a me kahi moʻolelo maoli, nā gruels a me nā moʻolelo moʻolelo, ke koa o ka Crusades.
  he keikikāne wale nō ma kahi o ʻumikūmākolu ʻaʻohe ʻumiʻumi, a hoʻomaka wale e nānā i nā kaikamahine.
  ʻO ia ka manaʻo nui o ka duel.
  Akā naʻe, ʻaʻole kēia ka hopena. I ka hopena, ʻo ka hakakā ʻoi loa me ʻIvanahō ponoʻī. ʻOiai he iwakāluakūmālima mau makahiki ʻo ʻIvanahō, ʻoi aku kona ʻōpio a ʻaneʻane ʻaʻohe ʻumiʻumi
  ʻumiumi. Mai kona ʻano lahilahi a pōkole e like me ka ʻōpio. ʻO kona kūlana kiʻekiʻe a me ke kaumaha ma luna o Albert he liʻiliʻi. ʻOiai ua maopopo ke kanaka nona ka makahiki iwakāluakūmālima.
  e ʻoi aku ka nui ma mua o kahi ʻōpio he ʻumikūmākolu i kēlā me kēia hihia.
  Ua ʻike ʻo Prince Albert i ka lanakila ʻana o ʻIvanahō i nā naita ʻoi aku ka lōʻihi a me ke kaumaha ma mua ona. A hoʻomaopopo ʻo ia ʻo kēia ka ʻenemi weliweli loa. ʻO wai ka paʻakikī e hakakā.
  Akā i kekahi hihia, e hiki mai ana ka hopena, a ʻo ka mea lanakila e loaʻa iā ia kahi makana waiwai. ʻOiai he nui ka manaʻo o ka makana i loaʻa ma ka moeʻuhane?
  i ke Keikialii Albert, ua ike hou ia ke kaikamahine-Satana. Ua lulu ʻo ia i kāna mau ʻili gula a pane maila:
  -Mai makaʻu! ʻAʻole koke ʻoe e ala a lilo hou i keiki kauā! Aka, ina ua heluhelu oe i ka Baibala, alaila, ua ike oe ua haawi ka Mea Mana Loa i kana poe kauwa i ka hoao ino.
  A pono ʻoe e lanakila i nā pilikia i mea e ikaika ai a hoʻonāukiuki i kou ʻuhane a me kou kino!
  Kuno ʻo Albert me ka minoʻaka.
  "ʻOiai ke kino ʻole he ʻuhane ʻaʻole ia he kino, akā pehea ka nāwaliwali o ka ʻuhane me ke kino ʻole!"
  A ʻakaʻaka ihola ke keiki aliʻi me ka hōʻike ʻana i kona mau niho.
  A no laila ua hele lākou i ka papa inoa - kēia paio hakakā. ʻO ʻIvanahō kaulana, a me ka hōkū e piʻi aʻe ana o nā hoʻokūkū: Prince Albert. A eia lākou, he kanaka palupalu a me ka nui maʻamau no
  hui pū kekahi keikikāne ʻumikumamākolu makahiki. He nani a keʻokeʻo ka lio o ʻIvanahō e like me ko Albert. A he mea maikaʻi loa ke hakakā ʻelua mau koa agile a ʻenehana.
  e like me nā lula naita.
  A laila kani ka gong a hui pū nā mea hakakā maikaʻi ʻelua. Holo lākou i kekahi i kekahi. A lulu lakou i ka lakou mau ihe. A eia lākou. He akamai loa ʻo ʻIvanahō, a ua hiki ke hahau iā Albert me ka pale.
  He oiaio, ua pahee ka ihe. A ʻo Albert i kuhikuhi i ka visor, akā nalo nō hoʻi. A ʻaʻole maikaʻi loa kāna hana. Wehe akula ʻo ʻIvanahō i kona poʻo i ka manawa hope loa, a me ka ihe
  paheʻe ma luna o ka mahiole.
  Maanei i pau ai ka puni mua i ka huki. A ma luna o ka lio, ua hoʻopuehu nā naita ma nā ʻaoʻao like ʻole. ʻElima mau minuke hoʻomaha a hui hou lākou. A lele lākou me ka ikaika nui a me ka ikaika.
  Ua ʻike ʻo Albert i kēia manawa he kiʻekiʻe ka māmā a me ka wikiwiki o kāna hoa. A he kōkua maikaʻi kona wikiwiki.
  Eia ke hui hou nei. I kēia manawa, hoʻopaʻa akula ʻo ʻIvanahō i ka makaʻala, akā, ʻalo aʻela ʻo Albert, a hahau ihola i waenakonu o ka pale me kāna ihe. Ua haki ka ihe mai ka hahau ʻana mai, akā ua hoʻokō ʻo ʻIvanahō ke kūʻē
  i ka noho lio No laila ua hoʻololi hou ka hakakā ʻana i kahi huki.
  Ua kaʻawale nā naita ʻelua ma nā ʻaoʻao like ʻole. A laila, ʻike hou ʻia ke kaikamahine Sātana iā Albert. He nani a he ʻakaʻaka ʻo ia. Ua ʻōlelo ʻo Lucifer kaikamahine:
  - ʻAe, e kuʻu keiki ua mākaukau ʻoe no ke kaua?
  Ua hīmeni ʻo Albert me ka ʻakaʻaka:
  Ola mau ke koa
  Ua mākaukau ke koa no kekahi mea ...
  A me ka lepo e like me ka moena,
  Ke hele nei mākou i waho o ke ala
  A ʻaʻole e pau
  A mai hoʻololi i nā wāwae...
  ʻAlohi ko mākou mau maka
  Nā kāmaʻa ʻālohilohi!
  Kuno ʻo Sātana kaikamahine.
  - ʻAe, ʻike wau ua mākaukau ʻoe! A ola kino loa!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Albert:
  - Manaʻo wau e hakakā nui!
  Pane akula ʻo Sātana kaikamahine me ka ʻakaʻaka:
  - He koa koa ʻoe! ʻAe, ʻo ke kolu o ka hakakā ʻana e hoʻoholo!
  Eia nā mea hakakā ʻelua ma ka papa inoa. A mākaukau e neʻe i kekahi i kekahi. Ua hīmeni ʻo Albert:
  - ʻO wai ka mea maʻa i ka hakakā no ka lanakila,
  E hīmeni pū ʻo ia me mākou ...
  ʻO wai ka hauʻoli, ʻakaʻaka ʻo ia ...
  ʻO wai ka makemake e hoʻokō
  ʻO ka mea ʻimi e loaʻa mau!
  A hoʻomaka lākou e hōʻuluʻulu, e hahau ana i nā lio. A oni ka lakou mau ihe. Ua hele mai ʻo Albert i kēia manawa me kahi hoʻopunipuni. A e hoʻoneʻe ka ʻenemi iā ia i loko o ke aniani, e ke keiki
  ʻO ka manawa hope wale nō ʻo ia i pale aku ai i kona hahau ʻana iā ʻIvanahō me ka ihe. Uā ʻo ia a lele i mua o ka lio, i luna i lalo. A kani hou ke kani - lanakila!
  A no laila, ua ʻōlelo ʻia ʻo Prince Albert ka mea lanakila. A hāʻawi lākou iā ia i makana: he lio gula. Lawe ke keiki iā ia iho, akā kaumaha, ʻaʻole hiki ke hāpai ʻia ʻo ia wale nō. ʻEhā mau kaikamāhine mahiʻai ʻiʻo i hāpai i ka lio. Hapai ae la lakou ia ia ma ko lakou mau poohiwi.
  Ua hīmeni ʻo Albert:
  - Keiki Karate
  E loaʻa iā ʻoe kahi makana!
  A laila, ʻike ʻia ke kaikamahine-Satana a kunou maila:
  - No ka manawa lōʻihi wau i moeʻuhane ai i kahi lio gula maʻemaʻe!
  Pīhoihoi ʻo Albert:
  - Pono maoli ʻoe i ke gula!?
  Pane akula ʻo Sātana kaikamahine me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAʻole loa! Akā, ua hana ʻia kēia lio e nā haku naita a he mana kupua koʻikoʻi ko loko. A makemake ʻia nā mea kilokilo koʻikoʻi e nā mea maikaʻi loa a nani
  anela ma ke ao holookoa!
  Kuno mai la ke keiki alii.
  - E ho'ōki anei au i ke kauā?
  Luliluli ke poo o Satana Kaikamahine.
  - Koe aku! ʻAʻole ʻoe i hana i kāu makana! Akā, pono ʻoe e ʻae he kauā ʻo Genghis Khan!
  Ua hehi ka u'i opio i kona mau ku'e ku'eku'e. Ua nalowale ka lio. A ʻaʻole i loaʻa i ke Aliʻi Albert ka manawa e hoʻopopopo ai ka maka, ʻoiai ... ala aʻe!
  Eia hou, he keiki kamaʻa wale ʻo ia i loko o kona ʻauʻau. Hāʻawi ʻia i kahi ʻāpana bourda no ka ʻaina kakahiaka a hoʻopaʻa ʻia i ke kaʻa me nā keikikāne ʻē aʻe. ʻO kēia manawa kekahi o
  hāʻule nā kāmelo, a ua hoʻoholo lākou e koi i nā keiki e huki i ke kaʻa i ka manawa like.
  Ua loaʻa iā mākou ka palaoa hou, e halihali ana i ka ukana, a me ka hoʻoikaika ʻana i nā kāne me nā huila. Ua huki ʻo Albert i ke kaʻa me he hoʻokele lā i ka palau. A ʻaʻole au i ʻoluʻolu iki. Ua pōwehiwehi kona ʻano.
  Ua hīmeni ke keiki e hoʻohauʻoli:
  Aia kou hopena i ke kaulike
  Ua piha nā ʻenemi i ka wiwo ʻole...
  Akā, mahalo ke Akua aia nā hoaaloha,
  Akā hoʻomaikaʻi i ke Akua aia nā hoaaloha ...
  A mahalo i ke Akua e nā hoaaloha
  Aia nā pahi kaua!
  Aia kou hoa i ke koko
  Mai ka mohai he aloha...
  Hiki iā ʻoe ke lilo iā ia
  E like me ka makua kāne...
  Akā, mai kāhea i kahi hoaaloha
  He makaʻu ʻoe a he wahaheʻe!
  Ua manaʻo ke keiki i ka hoihoi a me ka hakakā ma hope o ia mele. A hoʻokuke akula ʻo ia i ke kaʻa me ka ikaika, me ka hoʻomaha ʻana i kona mau wāwae kamaliʻi ma luna o ke one wela, a ua like ia me he naita maoli mai ka Papa Hoku.
  Ma hope o kēia moeʻuhane, ua hoʻoholo ʻo Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin e hoʻololi pū i ke Code Criminal. ʻO ia hoʻi, e hoʻokomo i ke kuleana karaima mai ka makahiki he ʻumi. ʻO ia, ʻoiaʻiʻo, ʻoluʻolu. A akamai i ka manawa like.
  Ua pana ʻia he mau ʻenemi o ka poʻe a me ka poʻe kūʻē. Nui nā hoʻomaʻemaʻe ʻē aʻe i hana ʻia.
  I ka manawa like, ua hoʻopaʻahao ʻia ʻo Sobchak, a he nui nā democrats - ʻo Gavriil Popov a me nā mea ʻē aʻe. A ʻoluʻolu loa.
  Ma hope o kēlā, lawe ʻo Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin iā ia a hiamoe;
  Ua hele hou ʻo Albert me ke kamaʻa ʻole a me nā ʻauʻau like ʻole ma ka wao nahele. Ua nalo koke ka hauʻoli o nā lanakila hoʻokūkū i lanakila ma ka moeʻuhane. Eia kekahi, ʻaʻole ia i hele wale, akā
  ka pahu ʻana i ke kaʻa kaumaha me nā keiki ʻē aʻe. A he mea ʻoluʻolu ʻole ia. ʻAe, ua komo ʻo ia i kahi mea nui. A amo i keia ukana. A hoʻi mai me ka hahau wale.
  Ua kaniuhu nui ʻo Albert a hoʻokuʻu i ka ʻauamo, e hoʻomaha ana i kona mau wāwae wāwae ma ke one wela. A ua maʻi ʻo ia.
  Makemake au e pa, a oki me ka pahikaua.
  A e like me Alexander ka Nui. Ua hoʻāʻo ke keiki e noʻonoʻo i kahi mea ʻoluʻolu. Eia kekahi laʻana, he kaikamahine e lawe ana i ka hue. A aia ʻo ia i kahi ʻaʻahu mahiʻai maʻalahi, a ʻeleʻele kona mau wāwae, nani, kāmaʻa ʻole a ʻoki ʻia. Ke nānā aku nei ke kaikamahine me ka nani hoʻohiwahiwa.
  A lawe mai la oia i ka hue wai i ke keiki luhi a me ka hou, a hoopulu i kona mau lehelehe, ninau mai la:
  - No ke aha ʻoe i kamaʻa ʻole ai a ʻaneʻane ʻōlohelohe ʻoe he aliʻi?
  Pane ke keiki me ke kaniuhu:
  - Ua kūʻai aku au i koʻu kino i ka diabolo, a i kēia manawa ua pilikia au!
  Pīhoihoi ke kaikamahine, hehi i kona wāwae ʻeleʻele, ʻaʻohe wāwae:
  - Kino? Kūʻai pinepine lākou i ko lākou ʻuhane iā Sātana!
  Ua ʻōlelo maikaʻi ʻo Albert:
  - Ua kūʻai aku au i ka manawa pōkole e mālama i ka make ʻole!
  Kuno aku la ke kaikamahine a honi aku la i ke keiki ma na lehelehe i pane aku ai.
  "E ke keiki aloha, maopopo anei iā ʻoe ka mea āu i hoʻopaʻi ai iā ʻoe iho?"
  Kūnoʻo ke keiki me ka ʻae.
  - ʻAe, maopopo iaʻu, ʻoiai ua lohi loa!
  Lawe ke kaikamahine a hīmeni me ka ʻoliʻoli.
  - ʻOi aku ka lohi ma mua o ka ʻole,
  ʻOi aku ka lohi ma mua o ka ʻole...
  No laila ua loaʻa ʻoe a me aʻu
  ʻO nā makahiki maikaʻi loa, nā makahiki!
  Manaʻo ke keikikāne e hoʻokuke hou ana ke kaikamahine iā ia i kahi hue wai, e ʻae iā ia e inu i ka wai hoʻōla. A laila, holo kona mau lima ma luna o nā iwi ʻaoʻao ʻili o ke keiki.
  Ua ʻōlelo ʻo ia:
  - Ua lilo ʻoe i ke kaumaha ma ke kauā!
  Ua ʻōlelo ikaika ʻo Albert:
  ʻAʻole pono au i ka momona hou!
  Kuno aku la ke kaikamahine me ka minoaka.
  - ʻAe, ua like ia me ka hoʻoikaika kino no ka manuahi!
  Kuno ʻoliʻoli ke keiki.
  - ʻAe, nui ka poʻe ʻaʻole e hōʻeha ke lilo i ke kaumaha!
  Ua hīmeni ke kaikamahine me ka minoʻaka.
  - Akā ʻo ka meaʻai, mai ʻai i kēia a i kēlā,
  A mai luhi kou mau wāwae i ka hele ʻana...
  Eia ka meaʻai e lawe ai i ka momona i ka helu.
  I ka manawa like, ʻaʻole lākou momona a hīmeni e pili ana i ke aloha!
  Ua ʻoliʻoli ʻo Albert, a hīmeni ʻo ia:
  - He aha ke ʻano kīʻaha, he aha ke ʻano kīʻaha,
  E lawe pū me ʻoe
  He mea minamina ʻaʻole lākou e pepehi pinepine iaʻu
  Hanai lakou e pepehi wale!
  A ʻo ke keiki mai kēia mau mea a pau me he mea lā aia ma ka lani ʻehiku.
  ʻO kēia ka holomua o ke keiki hakakā.
  Nui ke kaikamahine.
  Hoʻomaka lākou e paʻipaʻi lima a ʻakaʻaka.
  A ʻoi aku ka leʻaleʻa o ka pahu ʻana i ke kaʻa no ke keiki. Ua hāʻule kekahi o nā kauā ʻōpio i ka luhi.
  Hoʻomaka ka luna e hahau iā ia me ka hahau. Ua hoʻoneʻe ʻole ke keiki i kona mau lima a me nā wāwae, ʻaʻohe ona ikaika e kū i luna.
  Ua hoʻōho huhū ʻo Albert:
  - Mai hahau iā ia! ʻAʻole hiki iā ʻoe ke ʻike aia ʻo ia i ka grog!
  I ka pane ʻana, ua hahau pū ka luna iā Albert. Ua uē ke keiki. I ka manawa koke, ua hoʻomaka nā kānaka nunui ʻelua e hahau i ke aliʻi ʻōpio.
  Ua hoʻāʻo nui ke keiki e ʻoki i nā kaula e paʻa ana i kona mau lima.
  Ua kauoha ka mea kalepa i loko o ka pāpale kila:
  - Ua lawa! Pono e kūʻai ʻia kēia keiki ma ka mākeke! A hāʻawi iā ia i ka wai, e hele mālie!
  Ua ho'ōki ʻo Albert i ka paʻi ʻana. Ua neʻe ʻo ia me ka huki ʻana i ke kaula, a me nā keikikāne ʻē aʻe, huki hou i ke kaʻa.
  Ua ʻoi aku ka leʻaleʻa a me ka ʻino. ʻOiai, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ua hōʻike ka mea kālepa i ke aloha pragmatic a ʻaʻole i pepehi i nā waiwai.
  ʻAe, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kauā ke kūʻai aku ma mua o ka pepehi ...
  Ke kauo nei ʻo Albert i kahi ukana kaumaha, honi ʻo ia ma kona mau puka ihu i ke ʻala o nā kino hū a lepo o nā keikikāne, a make wai a luhi.
  Ua ho'āʻo e ala hou.
  Hoʻomanaʻo wau i kona kipaku ʻana iā Richard ka puʻuwai Liona mai ka noho lio a ʻoluʻolu loa. Ua pio ʻo Richard, nani loa.
  A eia nā keikikāne me ia: wiwi, hou, lepo, ʻili. A ua nui ka hana. A paʻakikī loa. He ʻinoʻino loa ma ʻaneʻi.
  Ua noʻonoʻo ʻo Albert i ke alakaʻi ʻia ʻana o ke aliʻi wahine i ka scaffold. Wehe lākou i kona ʻaʻahu makamae, nā mea nani a pau, me ka haehae ʻana i kona mau apo pepeiao mai kona mau pepeiao. ʻO nā kāmaʻa pipiʻi hou aku me nā momi.
  A laila ʻaʻahu lalo ... Akā, hāʻawi lākou i ke kapa ʻeleʻele hina wale nō. A he kamaʻa ʻole ʻo ia, ʻaneʻane olohelohe, i loko o ke kapa ʻeleʻele pōkole e hele ai i ka pā. A ke nānā aku nei ka lehulehu iā ia me ke kapa ʻole.
  ʻaʻohe wāwae kokoke i ka pūhaka. Akā ʻo ke aliʻi wahine me ka lauoho gula e hāʻule ana ma luna o ke kapa ʻeleʻele hina a ʻaʻohe wāwae, ʻoi aku ka nani.
  A e uwo maoli ana ka lehulehu me ka leʻaleʻa.
  He noʻonoʻo ʻo Albert. He kaikamahine u'i kēlā. A ʻo nā ʻaʻahu o ka hale paʻahao hina e hoʻokūpaʻa ana i kona ʻano keʻokeʻo maikaʻi o ka maka, a me nā ʻōniʻoniʻoni gula o kona lauoho.
  A nani a nani hoʻi kona mau wāwae wāwae ʻole, kūpono, ʻano maʻamau. A pehea ka hina o ka hoodie, e hōʻike ana i ka slenderness o ke kiʻi a me kāna mau ʻāpana kūpono.
  Hele mai ʻo ia i ka papa, kahi e kali ana kahi mea pepehi kanaka nui i ke kaikamahine aliʻi. A ʻo kāna koʻi liʻiliʻi nui, a ʻoi aku ka ʻoi - ʻālohilohi i ka lā.
  Ua ʻoi aku ka ʻeleʻele o ke kaikamahine, akā ua paʻa ke ʻano o ka mālie. Ua hōʻike ka mea hoʻopaʻi i kona mau niho nunui akā maikaʻi ʻole. He nui na kiai e ku ana a puni, a hauoli ka lehulehu.
  Ua hauʻoli loa nā kāne i ka ʻike ʻana i kahi kaikamahine uʻi e kokoke ana e ʻoki ʻia ke poʻo. Ua nānā ʻo ia i ka hoʻopā a nani.
  I kēia manawa, hoʻolaha ka mea haʻihaʻi:
  - Ma ka nānā ʻana i ka pōʻino kūikawā o ka mea lawehala a me ka mihi ʻole, ua hoʻololi ʻia ka hoʻopaʻi make kanaka ma ke ʻoki poʻo e ka hoʻomāinoino lehulehu a me ka hoʻomāinoino ʻana i mua o ka lehulehu.
  A e mau ana ka hoʻomāinoino ʻana inā ʻaʻole haʻalele ka lawehala i ka ʻuhane!
  Ua hoʻokipa ʻo Tolka i kēlā ʻano hoʻolaha me ka hauʻoli - ʻo ia ka mea e lōʻihi ka hoʻomāinoino ʻana o ke aliʻi wahine. Ua ʻoi aku ka haʻalulu o ke kaikamahine. He hopena weliweli ke kali nei iā ia.
  Ua ʻike ʻia kekahi mau mea pepehi kanaka ikaika, huna ʻia. Ua kauo lākou i kahi lāʻau i ka scaffold, a lawe pū kekahi i nā mea hoʻomāinoino a me nā pine. Ua pau ke ahi i ke ahi.
  Ua hoʻomaka ka wela i loko o ia mea nā ʻīpi, nā makau, nā koʻokoʻo, nā ʻuala, nā wili, a pēlā aku. ʻO ka hoʻomāinoino ʻia e lōʻihi a paʻakikī. Ua lawe pu mai na kauwa kamaa ole i kekahi moku
  me ka aila ʻoliva, nā bākeke wai i lana ai ka hau, a me nā ʻeke paʻakai a me ka pepa. He nīnau koʻikoʻi ko ke aliʻi wahine.
  No laila, lawe aʻela ka poʻe hoʻopaʻi i ka ʻaʻahu hina o ke kaikamahine, a hōʻike i kona kino nani a hoʻowalewale. Ua hauʻoli loa. ʻO ia nani ke kū olohelohe i mua o ka poʻe hoʻopaʻi.
  Ua hāʻawi ka luna hoʻomāinoino i kahi hōʻailona. Ua wīwī ʻia ke aliʻi wahine i kona mau lima a kauo ʻia ma luna o ka pā.
  Ua kokoke ʻo ia e ʻike i ka hoʻomāinoino koʻikoʻi i kēia manawa. Ua hoʻāʻo nui ke aliʻi wahine e kūʻē. Akā ʻaʻole like nā pūʻali. Hoʻopili nā mea hoʻopaʻi i ke kaikamahine palupalu a nakinaki ʻia
  kona mau lima ma hope. A laila, ʻohi lākou i nā pulupulu pili i ka makau a hoʻomaka lākou e hāpai i luna.
  Ua uwē ke aliʻi wahine i ka ʻeha o kona mau poʻohiwi a me kona mau aʻa, a hoʻomaka ihola e kulou. Huki ka poʻe hoʻopaʻi iā ia ma nā poʻohiwi a wili aʻe. Paʻa maila ka ʻūhū kanikau mai ka ʻāʻī mai o ke aliʻi wahine. A he olohelohe a mohala
  ʻike ʻia ma ke kaula. Ua wili kona mau wawae olohelohe me he paikikala la. Ua hahau ka Ilamuku iaia me ka hahau ma kona mau wawae olohelohe. A laila, hopu ka poʻe hoʻopaʻi i ke kaikamahine o ke koko ʻoi loa ma nā wāwae, a hoʻokomo
  ma luna o lākou he poloka ʻoka, paʻa paʻa i loko o nā lua. Ua piʻi aʻe ke kaumaha o ke kino o ke kaikamahine, a uē ʻo ia me ka ʻeha nui.
  Kuno mai la ke kanaka hoehaeha makua. Ma kekahi ʻaoʻao, kau ka poʻe hoʻopaʻi i ka paona paona a ma kekahi ʻaoʻao. Ua kikoo mai ke kino o ke Alii wahine, a ua ikaika ka u ana. Ua kahe ka hou i kona kino olohelohe.
  Ua hahai ke kauoha:
  - He ʻumi mau hahau ʻana me ka mālama.
  Ua hoomaka ka Ilamuku e hahau, ma ke kino o ke Alii. Ua pehu ka ʻili o ke kua o ke kaikamahine, ʻaʻole naʻe i pohā. A hoʻomau ka hana. Uu iho la na niho o ke kaikamahine a uwo.
  Hoʻopau ka mea hoʻomāinoino i ka hahau ʻana. Nana aku i ka makua. Ua kiola ʻo ia:
  "I kēia manawa e palai i kona mau kuʻekuʻe wāwae!"
  Ua hoʻomaka kekahi poʻe hoʻopaʻapaʻa e lubricate i nā kapuaʻi o ke kaikamahine i mea e wela ai ka ʻili a lōʻihi ka lōʻihi o ka ʻeha. ʻO nā mea hoʻomāinoino ʻē aʻe i waiho ʻia ma lalo o ko lākou mau kapuaʻi
  ka laau lahilahi e puhi ai i ke ahi, a e hoopau i ke ahi.
  Uwe ke aliʻi wahine i ka ʻeha. Ma ʻaneʻi ua ʻā ka lapalapa ma lalo o kona mau wāwae ʻole. Paʻa mua ke kaikamahine. Hoʻolohe i nā manaʻo. A laila hoʻomaka ʻo ia e uē.
  Ua hauʻoli ka lehulehu i ka ʻae ʻana. ʻO kekahi poʻe ʻōpio a me nā keikikāne e hoʻokomo i ko lākou mau lima i loko o ko lākou puʻuwai e hoʻopau i ka ʻeha kuko. Maikaʻi loa - ʻo ia hoʻomāinoino.
  A uwo aʻela ke aliʻi wahine... Hiki iā ʻoe ke ʻike:
  - Mai hoʻomāinoino iaʻu! E haʻi aku wau iā ʻoe i nā mea a pau!
  Eia naʻe, ʻaʻole pono ka ʻike mai iā ia. He hoʻokō ʻehaʻeha a hoʻomāinoino wale nō.
  Ua kauoha ka luna hoʻopaʻi kaua:
  - Elima hahau me ka malama ole!
  ʻO ka Ilamuku, e hohola ana i kona mau wāwae ākea, hoʻomaka e hahau i ke aliʻi wahine. Mai ka hahau mua, poha ka ili a kahe ke koko. Ua uē ke kaikamahine ma luna o kona māmā. Eia kekahi mau manawa hou me ka hahau.
  A laila, kauoha ka luna hoʻomalu kiʻekiʻe:
  - Hoʻohui i kahi kukui ma lalo o nā wāwae!
  Ua hoʻā hou ka poʻe hoʻopaʻi i ke ahi. A ʻo ke aliʻi wahine e ʻuā pau ʻole.
  Ua kauoha ka luna hoʻomāinoino:
  "E puhi i kona umauma i ke ahi!"
  Ua holo wikiwiki ka poʻe i hoʻopaʻi ʻia e hamo i ka ʻōpū o ke kaikamahine me ka ʻaila. Ua haʻalulu ʻo ia i ka pā ʻana o kona mau lima, a uwē ʻo ia i ka ʻeha ʻāhiu. A hamo aku la ka poe pepehi kanaka i kona umauma a akaaka.
  A pau ka hamo ana, lawe mai la lakou i ka lama ia ia. A ʻā ke ahi.
  Uā hou ke aliʻi wahine. A hauʻoli ka lehulehu. Makemake nui nā kānaka e nānā i ka hoʻomāinoino ʻino. A lohe i ka uwa o ke kaikamahine. A me ka ʻoiaʻiʻo hoʻi ko lākou ʻala
  ʻiʻo kālua hou. A pehea ka ʻono a me ka leʻaleʻa.
  A i ka manawa like, ua wela ke kaikamahine i kona umauma a me kona mau kapuwaʻi. A laila hoʻomaka hou lākou e kuʻi me ka hahau. Poha hou ka ʻili a kahe ke koko. Ua ʻeha loa.
  Akā, ʻaʻole lawa kēia mea hoʻopaʻi.
  Ua kauoha ka mea hoʻomāinoino:
  - E hamo i kona hoki!
  A hoʻomaka ka poʻe hoʻopaʻapaʻa e paʻi i ka ʻūhā o ke kaikamahine me ka hamo ʻana i ka ʻaila. A penei ka uwo o ke Alii wahine no ka hoohaahaa a me ka ehaeha. A ua hamo hou ʻia ʻo ia me nā mea a pau, lawe ʻia ke ahi ma kona ʻāʻī.
  Ua ʻā ka lama. A ua ʻeha loa ke kaikamahine. A uwo ʻo ia i ka wā i palai ʻia i ka manawa like: nā umauma, nā kuʻekuʻe wāwae a me ka hoki.
  A laila, kauoha ka luna hoʻopaʻi kiʻekiʻe e lubricate iā ia a me ka poli o Venus. A ʻoi aku ka hoʻohaʻahaʻa. A pehea ka piʻi ʻana o ka lehulehu, ka uwē ʻana o nā kāne, a me nā wahine hoʻi i ka hauʻoli.
  Nani ka nani a me ka hilahila ʻole. He nui ka poʻe ʻelua i hoʻopaʻa a hoʻopaʻa i nā kāne a me nā wahine, a male pono ma ka pā.
  . MOKUNA? 12.
  No laila ua hamo ʻia ka poli o ke kaikamahine aliʻi.
  A ma hope iho, lawe ʻia mai he lama iā ia. A eha loa no ke Alii wahine. Ua hoʻōho ʻo ia me ka leo ʻaʻole nona iho a wili maoli i ka ʻeha. Nui loa ka ʻeha weliweli i loko ona.
  Ua hōʻeha ʻia ke kaikamahine a uwē, ua koi ʻia ʻo ia e ka beluga.
  A hana ʻia ka poʻe hoʻopaʻapaʻa. Maanei, ma ke kauoha a ka luna hoʻomāʻehaʻeha, ua lawe aku kekahi o nā kats i kahi lāʻau ʻulaʻula mai ka pahu ahi a hoʻomaka e hahau i ke kaikamahine me ke kila, ʻulaʻula mai ka metala wela ma luna.
  hope. Ua hoʻohana ʻia kekahi ʻōpiʻi, ʻulaʻula nō hoʻi, a hoʻomaka ʻo ia e haki i nā manamana wāwae ma nā wāwae ʻole o ke kaikamahine me lākou. A ua ʻeha loa. A pilikia loa ke Alii.
  Ua ʻeha wale ʻo ia me ka hiki ʻole ke hoʻomanawanui, a lana akula i ka moana o ka ʻeha palena ʻole. Akā ʻo kekahi mea hoʻopaʻi i lawe i kahi lāʻau ʻulaʻula. A lawe mai la i ka hoki o ke kaikamahine. A laila, ʻoiai ʻo ia e kīkē ana
  kona anus. Ua uwa nui ke Alii wahine a maule iho la i ka haalulu o ka eha. I ka manawa koke, ua paʻi ka bākeke wai hau iā ia. Hāʻule ke kaikamahine ma lalo o kāna mau mokulele a ala aʻe.
  Hoʻomau hou lākou i ka palai iā ia: nā wāwae ʻole, nā umauma, ka poli, ka hoki. Haʻi ka poʻe hoʻopaʻi i kona manamana wāwae ma kona mau wāwae ʻaʻole, hoʻokomo i kahi lāʻau wela ʻulaʻula i loko o kona puʻu, a hahau iā ia me ka huila kila, ʻulaʻula mai ka wela, ma kona kua. A he hihiu loa a lokoino.
  A hauʻoli loa ka lehulehu me ka hauʻoli: ʻo ka hoʻomāinoino kēia, ʻo ka hoʻomāinoino ...
  A hoʻopailua ihola ke aliʻi kauā. Pehea ʻoe e hoʻoweliweli ai i ke kaikamahine e like me ia. ʻO kēia ka sadism maʻamau. A no laila hiki ʻole. Ua loaʻa i ke keiki ka ikaika e neʻe ai.
  Eia ke moe hou nei. ʻŌlelo ke aliʻi kālepa, ʻapōpō e noho lākou i ke kūlanakauhale, a e kūʻai ʻia nā kāne ma laila.
  ʻAi liʻiliʻi ʻo Prince Albert, inu ʻino i ke kīʻaha wai a moe ihola ma luna o ke one mehana. Ua pani ke keiki i kona mau maka a hiamoe koke. A moeʻuhane ʻo ia ...
  Me he mea lā he keiki kauā mai ka pūʻali koa o Spartacus. A ʻike ʻo ia i kekahi mea. ʻO ka mea nui, ua hoʻolālā ka wahine Helene ʻo Eutibida i ke kipi a makemake ʻo ia e hāʻawi iā Crassus i ka hoʻolālā maalea o ke alakaʻi.
  kipi ana. A pono e pale ʻia kēia. Ua hoʻomanaʻo mua ʻo Prince Albert i kāna mau hana mua. Pehea ʻo ia i alakaʻi ai i ko Roma i loko o kahi pahele.
  ʻOiai no kēia, pono ʻo ia e hoʻomanawanui i ka nīnau ʻana ma lalo o ka hoʻomāinoino. ʻAʻole hilinaʻi i nā ʻōlelo maʻalahi, ua hahau nā Roma i ke keiki makaʻu a puhi iā ia me ka hao ʻulaʻula.
  kuʻekuʻe wāwae o ke keiki. ʻAʻole i hoʻololi ʻo Albert i kāna hōʻike. A laila, neʻe aʻe ko Roma ma waena o ke kahawai a hāʻule i loko o kahi pahele, kahi i luku ʻia ai lākou.
  I kēia manawa ua kūʻē ʻo Crassus iā Spartacus. He kanahikukumamawalu tausani koa ko Spartacus, a he kanawalu tausani ko Crassus. Eia kekahi, he lanakila nui ko Roma ma ka poe lio.
  No laila, ʻaʻole maopopo nā pilikia i ka hakakā. ʻAʻole i aʻo maikaʻi ʻia nā kauā a pau. Eia nō naʻe, he nui nā poʻe hoʻopaʻa inoa ʻo Crassus i kāna pūʻali koa. I kekahi hihia, ua hoʻomākaukau ʻo Spartacus i kahi pahele.
  ʻO Chris, ma muli o nā kuʻikahi, ua hoʻokaʻawale ʻia mai Spartacus a lilo i kahua hoʻomoana paʻa.
  Pono ʻo Crassus e hoʻouka iā Chris, a laila i ka manawa o ka hoʻouka ʻana i nā kūlana paʻa o nā kauā, e hahau ʻo Spartacus ma hope. He kaikamahine nani loa ʻo Greek Evtibida, aloha
  ma Spartacus a hiki i kona mau pepeiao. Akā, ua kūpaʻa ʻo Spartacus iā Valeria, ka wahine kāne make a Sulla. A laila hoʻoholo ʻo Eutibida ma ke kumu o ka lili e hoʻopaʻi. Ua hiki iaia ke hoowalewale ia Enomai. A make elua legeona o Geremania. A hina iho la o Enomai i houia e na pahikaua he nui. Ua ʻeha ʻo Eutibida iā ia iho, a ua aneane make. No laila ʻaʻohe mea hōʻike
  a ua hauʻoli ʻo ia i ka hilinaʻi piha o Spartacus.
  A huna akamai o Eutibida i kona lili. Ua ʻike ʻo Albret mai loko mai o ka puke ʻo Eutibida ka mea hoʻopunipuni nāna e hana iā Chris. A laila, ʻaʻole e huli ke ʻano o ke kaua i ka poʻe kipi. Mai ka make ana o kanakolu tausani Spartacists he poho nui.
  Ma waho aʻe o ka hāʻawi ʻana o Eutibida i ka hoʻolālā o Spartacus iā Crassus, ua hoʻowalewale ʻo ia iā Chris mai nā kūlana paʻa. I ka ʻike ʻana i kēia, ua hoʻoholo ʻo Albert e hoʻopaʻa i kēia kaikamahine ma ke ala i Crassus.
  Ua ʻike lākou iā Eutibida. ʻO kekahi wahine Helene, ʻike i kahi keikikāne uʻi, blond, muscular, lilo ia i hoaaloha me ia. A ua aʻo pū aku i kahi haʻawina o ke aloha, he mea maikaʻi loa.
  ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻo ke aʻo ʻana i kahi keikikāne e hōʻoluʻolu i ka wahine he mea ʻoluʻolu a leʻaleʻa no ke kaikamahine he wahine hoʻokamakama waiwai. A ua huki pinepine ʻia nā wahine hoʻokamakama i nā keikikāne hala ʻole. Loaʻa iā lākou ka leʻaleʻa kūʻokoʻa mai kēia a me nā orgasms maoli. He wahine puʻupaʻa ʻo Albert. A mai ka hoʻopā ʻana mai o ka nani ua hoʻolei ʻia ʻo ia i ka wela, a laila i ke anu. Eia kekahi, ʻo Eutibida wale nō ke ʻano he kaikamahine ʻōpio, akā ʻo ka ʻoiaʻiʻo ua ʻoi aku ʻo ia ma mua o kanakolu makahiki a me ka nui o nā kāne āna i hoʻāʻo ai.
  Ua loaʻa iā ia ka waiwai, a hoʻōla iā ia iho mai nā kauā ma ka hāʻawi ʻana i nā lawelawe moe kolohe i nā patricians waiwai. A laila hele maila kekahi keikikāne, nani loa. ʻAe, pehea e hoʻowalewale ʻole ai iā ia?
  ʻOiaʻiʻo, makemake nui ʻo Albert i kēia pāʻani, ʻoiai ke hopohopo nui nei ʻoe me he mea lā e lele koke ana kou puʻuwai mai kou umauma. A ma hope o kekahi mau orgasms like ʻole a me ka hoʻomāinoino, ua luhi ʻoe,
  e moe pono ana oe ma na uluna o na halelole.
  ʻO Albert, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole makemake ʻo Eutibide e hōʻeha. Aka, e hoopakeleia na kipi mai ka pahele. Ke hoʻomanaʻo nei i nā haʻalulu mālie e like me ke kaikamahine'ōpiopio, akāʻo kaʻoiaʻiʻo o ka wahine akamai.
  Ua hoʻomanaʻo ʻo Albert ʻo ia iho ke keiki a kahi patrician hanohano i ʻaiʻē i nā kālā nui iā Crassus. A laila kūʻai ʻia ka ʻohana i kauā. Wehe lākou i ka lole nani, nā pālule, nā kāmaʻa, a me ka pāpale mai ke keiki mai. Wehe ʻia i ka pahu hopu, a hoʻouna ʻia i ke kālepa kauā. He mea hilahila. Ua kūʻai ʻia ʻo ia a me kona kaikunāne e kahi patrician a hoʻouna ʻia i nā lua. ʻOiai nā keikikāne
  ʻehiku wale nō makahiki. A hele nā kaikamāhine a me ka makuahine i nā mahiko, hana mahiʻai. Aia ma ke ākea. A me kona kaikunane, ua olohelohe laua a ua hahau ia e ka hahau a ka luna.
  ka pahu huila no ke kauwa makua hookahi. Ua hana ikaika lākou. He wela ke kauwela ma ka hema o Italia a ke hana ikaika ʻoe. Akā, he anu i ka hoʻoilo.
  Hoʻololi koke nā keiki i nā ukana. A i ka hala ʻana o ka makahiki, ua ikaika lākou. A ʻoiai ua piha ko lākou mau makahiki ʻewalu, ua paʻa ko lākou mau wāwae wāwae ʻole i nā pōhaku ʻoi. A laila hāʻawi ʻia lākou i kahi paʻi
  ʻoi aku ke kaumaha o ka huila. A i ka manawa like ua hoʻomaka lākou e hoʻohana i nā hana ʻē aʻe. Ua hānai maikaʻi ʻia nā kauā. Ua hoʻololi lākou i ka hana ma ka lua a ma luna o ka ʻili i ʻole e pio koke.
  No laila ua ulu a ikaika nā kāne. A ua lawe ʻia lākou i ke kula e nā haumāna gladiator. Ma laila, hui ʻo Albert lāua ʻo Geta me Spartacus. ʻO wai i lanakila mua i ke kūʻokoʻa
  a loaʻa ke kālā maikaʻi ma ke ʻano he kumu pā a hoʻomākaukau i kahi kipi.
  I ka wā mua, ʻaʻole i laki loa nā kauā - ua wehe ʻia ka pā. Akā, ua pakele kekahi mau kauā mai ke kula. A hoʻopiha ʻia me nā mea mahuka, ua hilinaʻi ʻo ia iā Vesuvius.
  ʻO ka hoʻouka mua ʻana o nā legionaries Roma ma luna o ka piko i hoʻihoʻi ʻia. Akā, ua lawe ʻia ʻo Spartacus i kahi pahele. Ma laila, make nā kauā i ka pōloli. Akā, manaʻo ʻo Spartak e ulana i ke alapiʻi.
  Iho iho la na kauwa a pepehi koke i ko Roma me ka hahau mai ka hope. No laila ua kaulana ʻo Spartacus i ka lanakila hanohano a ʻaʻole i liuliu ua hōʻiliʻili ʻo ia i pūʻali koa nui. Ua lanakila 'o ia ma luna o ko Roma, a ua lanakila 'o ia i 'elua kanikela. A i kēia manawa ua lilo ʻo Crassus i hoa paio nona. ʻAʻole wale he patrician waiwai nui, akā he lālā o ka triumvirate: Sulla, Pompey, Crassus, nona ka ʻike i nā kaua. Ua hōʻole ʻo Julius Caesar e alakaʻi i ka pūʻali koa Roma e kaua iā Spartacus. ʻAe, a laila ʻōpiopio loa ʻo Julius, a hiki i kēia manawa ʻaʻole i hoʻohana nui
  mana. A ʻo ka luna kaulana a maikaʻi loa o Roma Pompey i hakakā ma ka Hikina. No laila pono e ʻike ʻia ka moho o Crassus ʻo ia ka mea maikaʻi loa. A loaʻa iā Albert kāna mau helu ponoʻī nona.
  Ua hana ikaika kona makuahine me kāna mau kaikamahine ʻekolu ma ke kula. Ua wela loa ʻo ia i ka lā a ua paʻakikī kona mau wāwae wāwae, akā ʻoi aku ka maikaʻi o kona nānā ʻana.
  ʻO ka ʻai hoʻoikaika kino a me ka hoʻoikaika kino mau ʻana i ʻoi aku ka lohi a me ka ʻiʻo. A ʻo ka pūhaka o kona makuahine, ʻoi aku ia ma mua o kanakolu, ua like ia me ko ke kaikamahine ʻōpio. ʻEkolu mau kaikamahine i ulu a ikaika. Ua ʻeleʻele ko lākou lauoho i ka lā a ʻeleʻele ko lākou ʻili. I ka pōkole, ua ola ka makuahine a me nā keiki ʻelima i loko o ke kauā. Aia mahea ka makuakane?
  Ua make anei ʻo ia i nā hoʻolaha, a i ʻole ua waiwai ʻo ia? He nīnau hou kēlā!
  ʻO Albert, me ka maloʻo wale nō, e holo ana ma ke alanui. Pono e hana i kekahi mea. ʻO ke kuʻi wale ʻana iā Eutibida me kahi pua ʻaʻole ia he koho. A he aha hou aʻe e noʻonoʻo ai? Pehea e hooki ai i kona lele ana
  iā Kras? Nui paha nā manaʻo, akā he hemahema nā mea a pau.
  E like me kona manawa me Enomai. A laila, ʻaʻole i manaʻo maikaʻi ʻo Albert. Eia kekahi, ua manaʻolana ʻo ia e hiki mai ana ʻo Spartacus i ka manawa a ʻaʻole ia e ʻae iā Enomai ke Kanikela Helium e haki.
  ʻAʻole naʻe i kūpono ka helu ʻana. Ua ʻae ka poʻe Kelemania i ke kaua like ʻole a ua ʻae aku i nā pūʻali koa kiʻekiʻe o Roma e hoʻopuni i ʻelua legiona. A hāʻule lākou i loko o ka ipu hao a luku ʻia.
  Akā, ua lohi iki ʻo Spartacus a ʻaʻohe manawa e hoʻopakele iā Enomai. He oiaio, ua luhi ko Roma i ke kaua me na legeona o ko Geremania, a ua lanakila koke ko Spartacists ia lakou.
  ʻO ka haʻihaʻi ʻana i nā kauā - ʻelua konsul Roma - he hanana i lohe ʻole ʻia. ʻO kēia ka mea i hiki ʻole ai iā Spartacus ke lanakila, a ua manaʻo ʻia ʻo ia ka luna nui o nā manawa a me nā lāhui a pau.
  ʻAʻole naʻe i hele ʻo Spartacus i Roma, akā ua neʻe ʻo ia i ka ʻākau o Italia, kahi i lanakila hou ai nā koa Roma, ka mea i manaʻo ʻia e uhi i ke aupuni i ka wā e hoʻouka ʻia ai nā Gaul. ʻO Albert iho ia manawa
  hakakā me he meʻe lā. Ua ikaika ʻo ia ma mua o kona mau makahiki, a, e like me ka hapa nui o nā keikikāne, maʻalahi loa. ʻO Albert, paʻakikī i loko o nā lua, hele wāwae ʻole i ka malo.
  kāʻei. He ʻoluʻolu a hauʻoli ka hoʻoilo ma Italia, a kakaikahi ka hau. ʻOiai, ʻoiaʻiʻo, i ka wā e hāʻule ai i waho, a holo wāwae ʻole ʻoe ma ke keʻokeʻo, fluffy a ʻoluʻolu.
  he maikai no. Paʻa loa nā kapuwaʻa o ke keiki ʻaʻole lākou e ʻike i ke anu. Ua ʻaʻahu ʻia ʻo ia me ke kamaʻa ʻole a me ke kapa ʻole i kēlā me kēia manawa a i ka ua a me ka liʻiliʻi loa.
  A ʻo Geta nō hoʻi kona kaikunāne - aneane he māhoe a ʻo ka makahiki like, kokoke like ka agile, ʻike a ikaika.
  Ua hoʻoholo ʻo Albert e nīnau i kona kaikunāne no ka ʻōlelo aʻo i ka mea e hana ai.
  Ua ʻōlelo pololei ʻo ia:
  - Loaʻa iā mākou kahi tincture o nā hua hiamoe. E hele mai i Eutibida, i manaʻo ʻia no ka haʻawina aloha, a ninini i loko o kāna aniani. A e hiamoe ʻo ia i ka pō a ʻaʻole e holo i kahi hoʻomoana o Crassu!
  Kuno ʻo Albert me ka ʻae.
  - Pololei! Akā, pono mākou e wikiwiki!
  He lauoho ʻeleʻele a pōkole ʻo Eutibida, he kaikamahine palupalu me nā umauma liʻiliʻi. Hiki paha iā ia ke kuhihewa he ʻōpio. Iā Albert, ʻaʻole ʻo ia i ʻike ʻia he luahine, a ua hele ʻo ia me ka hauʻoli e loaʻa kahi haʻawina o ke aloha. Ua aloha ʻo Eutibida i ke keiki me ka hauʻoli nui, ʻo ia kona mau makahiki i hiki ai i ka nui e hāʻawi i ka leʻaleʻa
  kaikamahine. ʻOiai ua lawa ʻo ia e lilo i makuahine no Albert, ua nānā ʻo ia i ka hala ʻole a me ka momona i hoʻolei koke ʻia ʻo Albert i ke kuni aloha.
  Ua makemake ʻo Eutibida e hoʻopau wikiwiki i kēia manawa. a ma laila ʻo ia i hoʻomaka ai e honi i ke keiki maikaʻi ʻo Albert. A laila kau akula ʻo ia iā ia i ka noho lio ... Ua holo ʻo Albert ma ke kowali o ka hauʻoli. He mea kupaianaha maikaʻi ʻo ia a nani wale. ʻAʻole hiki ke wehewehe ʻia ka leʻaleʻa. A ʻo ke keiki pū kekahi me he puaʻa lā me ka leʻaleʻa, a uē nui
  mai nā orgasms hihiu o Eutibid. ʻO ka mea paʻakikī e kū maʻaneʻi. He maikaʻi loa ka wahine Helene a ua lawe ʻia ʻo ia e ka ʻimi leʻaleʻa. ʻO Albert, i loko o nā quarries, a me ka hoʻomaʻamaʻa hoʻomau a me ka hoʻomaʻamaʻa gladiatorial, ua hoʻomohala i ka hoʻomanawanui i loko ona. No laila ua hiki iā ia ke hana he nui. A ua moe nā mea aloha ʻelua no kekahi mau hola.
  I ka hopena, ua luhi lākou, a ua hiamoe ʻo Eutibida ma ka ʻōpū muscular o ke keiki. ʻO Albert, ma ka hoʻoikaika ʻana i ka makemake, ua lanakila ʻo ia i ka hiamoe a kulu i ka tincture i loko o ke aniani o ka wahine Helene. Ma hope iho ua hiamoe ʻo Albert me ka noʻonoʻo maʻemaʻe.
  Ua ala ʻiʻo ʻo Eutibida a ʻō aku kona lima i ke kīʻaha waina a hoʻopau koke. A laila hele akula ʻo ia i ka puka. Pono e hoʻomaopopo iā Crassus e pili ana i ka hoʻolālā insidious o Spartacus. Manaʻo ʻo ia e hoʻopaʻi ʻo ia i ke alakaʻi o ke kipi. Hoʻokomo ʻo Eutibida i kona kāmaʻa. ʻAʻole ʻo ia i makemake e ʻoʻoleʻa kona mau wāwae. ʻOiai he mea ʻoluʻolu ke miki wāwae ʻole, poepoe,
  kuʻekuʻe wāwae i ke keikikāne. He u'i 'o ia, a 'a'ole i pau ka mana'o o kona kapa kapa 'ana a hiki iā 'oe ke 'aka'aka i kēia keiki.
  Minamina ke hopu ʻia kēlā keiki kāne. Akā e noi ʻo ia iā Crassus e hāʻawi i ke keiki iā ia, a e lilo ʻo ia i kauā hale nona. A e ʻoluʻolu iā ia a nui ʻo ia.
  A laila e hoʻouna ʻo ia iā ia i nā quarries ... ʻAʻohe gladiator ʻoi aku ka maikaʻi ma ka circus, hakakā maikaʻi ʻo ia me nā pahi kaua a loaʻa kālā hou aʻe ma ke kahua.
  Lele ke kaikamahine ma luna o ka lio. Akā, ma mua o ka loaʻa ʻana o ka manawa e kipaku aku ai mai kahi hoʻomoana aku, hoʻomaka ʻo ia e wili a hāʻule i luna o kona lio. Ua hana nā hua hiamoe.
  I ka wanaʻao, haʻalele ʻo Spartacus i kahi hoʻomoana e peʻe i kahi hoʻohālua ma ka nahele. Ua ʻike ʻia ʻo Eutibida me ka ʻike ʻole. ʻAʻole hiki ke hoʻomaopopo iā ia. Ua hiamoe nui ke kaikamahine. A hoʻokomo lākou iā ia i loko o kahi kaʻa kahi e lawe ʻia ai ka poʻe ʻeha.
  Ua hauʻoli loa ʻo Albert i ka hoʻopakele ʻana i ka pūʻali koa Spartacus mai ka pilikia. A he nui kāna i hoʻokō ai.
  I kēia manawa, ua hoʻokaʻawale ʻo Spartacus lāua ʻo Chris. Ua kūkulu nā kauā i nā pā kaua nui, a no laila hiki iā lākou ke pale aku i ka hoʻouka kaua a ka pūʻali Crassus. Ua hūnā ʻo Spartacists i nā ʻāpana āpau a hoʻokaʻawale iā lākou iho.
  Ua hopu ʻia nā kahu hipa āpau a paʻa. No laila ʻaʻole e lele ka lele.
  Ua loaʻa maoli iā Crassus ka ʻike ua hakakā ʻo Spartacus lāua ʻo Chris a neʻe pū me kāna pūʻali e ʻoki i kēlā ʻaoʻao. Ua manaʻo ʻo ia e uhaʻi iā Chris, a laila hana koʻikoʻi me Spartak.
  He nui ka pūʻali o Crassus, akā i ka manawa like i hoʻopaʻi ʻia. Ua hoʻomaʻamaʻa ʻo Spartacus iā ia iho i nā kauā, a ua lanakila lākou i nā pūʻali koa nui. A i loko o kona pūʻali koa, ʻaʻole nā kauā wale nō.
  Nui nā kamaʻāina manuahi mai ka poʻe ʻilihune i hui pū me Spartacus. A he neʻe ʻoiaʻiʻo nō ia ma ka ʻāina.
  Holo akula ʻo Crassus iā Chris. Ua hoʻopaʻa ʻo ia me kanakolu tausani kauā kipi iā ia iho ma kahi paʻa. Ua kiola ʻo Crassus i ʻeono legiona i ke kaua. Hele aku la lakou e hoohuoi i ka lua kiekie ma hope o ka poe kipi i puuhonua ai. ʻO Chris ponoʻī, e hakakā ana ma luna o ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe, akā ākea ka poʻohiwi a me ka dexterous, kekahi o nā gladiator maikaʻi loa ma Roma, ua holo wikiwiki i ke kaua.
  Ua hakakā ʻo ia me nā pahi kaua ʻelua i ka manawa hoʻokahi, a kū ʻo ia ma nā paia. Ua hoʻolei nā kauā i nā pōhaku a me nā ipu i hoʻopaʻa mua ʻia me ka hui ahi. Ua nui ka poino o ko Roma, a i keia manawa ua hoopauia ko lakou hoouka ana. Nui nā koa o ka pūʻali Crassus i make ma lalo o nā pā. A laila kauoha ʻo Crassus me ka huhū e hoʻolei i ʻewalu mau legiona - kokoke i kāna pūʻali koa holoʻokoʻa. A hoʻomaka hou ka hoʻouka kaua me ka ikaika hou.
  Piʻi ka poʻe Roma i mua, me ka nānā ʻole i nā poho. A kiola maoli i na hookokoke a pau me ko lakou mau kupapau. Akā, piʻi lākou a piʻi. Ua hakakā ʻo Chris me nā mea a pau.
  Ua kaua no hoi o Albert, a ua hooholo iho la oia e noho pu me na kipi, aneane ekolu manawa i emi iho ko Roma, i mea e uhi ai ia lakou ma kahi nawaliwali loa. He keiki ʻeleu a ikaika ʻo Albert. Ua ʻālohilohi kona kino ʻeleʻele a me kona kino i ka hou. Ua hakakā ʻo ia e like me ke koa maoli a hōʻike i ka wiwo ʻole ʻole.
  A kuʻi kona kuʻekuʻe wāwae i ka legionary ma ka ʻauwae. E ʻoki ʻia kēlā. A ʻoki hou ke keiki. Hoʻokipa ka hale wili me nā pahi kaua a hāʻule ke poʻo i ʻoki ʻia o kahi Roma.
  ʻO ia kona koa a me kona ikaika.
  He keiki paʻakikī ʻo Albert. Eia hou ka haule ana o na koa Roma. A ʻo ke kuʻekuʻe wāwae pōʻai ʻole o ke keiki aliʻi i haki i ka ʻāwae o ka legionary.
  ʻO ka hope loa, hoʻolei ʻo Crassus i kāna ʻāpana hope loa o ʻumikumamālima kaukani holo lio i ke kaua. ʻO ka pūʻali koa holoʻokoʻa, a me nā mea hoʻoikaika mai Roma mai, ua hiki aku i ka ikaika o kanawalukūmālima tausani, i hoʻolei ʻia i ka hoʻouka kaua. A ua piha lākou.
  Akā, ua kuhi ʻo Spartak i ka manawa o ka manawa, hoʻihoʻi ʻo ia i kanahā tausani koa hele wāwae a me ʻewalu kaukani hoʻoholo lio mai ka hoʻohālua ʻana. A hoʻomaka ke kaua hou. Hoʻouka nā kauā i ka pūʻali koa Roma
  i ka hope. He weliweli ka hahau a me ka hoouka kaua.
  Hele ʻo Spartak iā ia iho i ke kaua. Ua hakakā ʻo ia me nā pahi kaua ʻelua e ʻoki ʻelua i ka nui. He pilikua maoli, a me he mea lā i ulana ʻia mai nā ʻiʻo kila. ʻAʻohe mea i ʻike pono i ka makahiki o Spartacus.
  Ua hānau ʻia ʻo ia me ka manuahi, akā ua hopu ʻia ʻo ia i kona wā kamaliʻi. ʻEiwa wale nō kona mau makahiki, akā he ʻumikūmālua kona nānā ʻana a ua hoʻouna ʻia ʻo ia i nā ʻeli. ma laila ʻo ia i hōʻike ai i kona ikaika a me kona hoʻomanawanui ʻana a ua kūʻai ʻia ʻo ia no ke kālā he nui i ka poʻe koa koa. Ua kūʻai pinepine ʻia nā kauā ikaika loa a ʻoi aku ka maikaʻi mai nā hale ʻeli a i nā kula o ka make. Aia paha
  loaa ka waiwai nui. A ʻo ka mea i lilo i gladiator i loaʻa i ke kūʻokoʻa. He mea pono wale ke ola ma hope o hoʻokahi haneli hakakā. Ua ola ʻo Spartacus a lilo i kaulana.
  A ma hope o ka loaʻa ʻana o kona kūʻokoʻa, ua komo ʻo ia i ka pūʻali koa Roma ma ke ʻano he legionaire. Ma laila e loaʻa ai iā ia ke kūlana luna haneri a me nā makana he nui no ka wiwo ʻole a me ka wiwo ʻole. Aka, i ka wa i komo mai ai ko Roma
  Heʻe akula ʻo Thrace, a kaua pū me kona mau hoa ʻāina. Ua hopu hou ʻia ʻo ia, a ua kūʻai ʻia aku i loko o nā gladiators me ka ʻole o ke kuleana e hoʻokuʻu. Akā, hoʻomau i ka alohilohi i ke kahua
  A i ka hopena, ua hoʻowalewale ʻia ʻo ia e ka wahine a Sulla, ʻo Valeria nani. A ma hope o kekahi lanakila nui o Spartacus, ua hoʻohuli ʻo ia i kāna kāne weliweli e kala aku i ka meʻe.
  A ua kaʻawale hou ʻo Spartacus.
  ʻAe, he kanaka nui ʻo ia. A ua manaʻo ʻia ʻo ia ka gladiator maikaʻi loa ma ke aupuni Roma holoʻokoʻa. I kēia manawa, ua hoʻoweliweli ʻo ia, e like me ke koa maoli mai kahi epic.
  Ua hāʻule ka poʻe Roma ma lalo o ka hahau pālua a make maoli. A ʻo ko lākou luku loa ia. ʻO Crassus, ʻoiaʻiʻo, ua hoʻāʻo e hoʻopakele i kona ʻili ponoʻī ma mua.
  He mea maopopo ma ka hakaka pahikaua, aole ia he hoa paio ia Spartacus. A i kēia manawa ua lanakila ka Spartacists i ko Roma.
  ʻO Albert, e hakakā ana, lawe a me kona wāwae wāwae ʻole i haki i ka ʻāwae o kahi pūkaua Roma. He keiki koa ʻo ia. A ʻo ia kāna epic heroic. Pehea ka hakaka ana o keia keiki koa.
  A pehea ka hakakā ʻana o nā koa ʻē aʻe. Me Chris lāua ʻo Grannik a me nā mea ʻē aʻe. ʻO ke kaumaha a me ka hoʻokahe koko. Ua lanakila ka pūʻali koa koa, a ua make ka pūʻali koa o ko Roma.
  Ua hāʻule ka wai o ke aupuni Roma i ka lepo. A he pōʻino maoli nō.
  A holo akula ʻo Crassus ma luna o ka lio ʻeleʻele mai ke kahua kaua aku. A ʻo ka pio a me ka luku ʻia ʻana o kahi pūʻali koa nui. Ua oi aku mamua o kanakolu tausani Roma i pepehiia a oi aku mamua o umikumamalima tausani i pio.
  ʻO kaʻoiaʻiʻo, ua pau ka pūʻali koa i kū ma ke ala i Roma. A i kēia manawa ua wehe ke ala o Spartak i ke kūlanakauhale mau loa.
  I kekahi manawa, hōʻole nā kauā e hoʻi i ko lākou ʻāina hānau. A makemake lakou e hele i Roma. A loaʻa iā ia kahi lanakila koʻikoʻi ma kēia ao a he pio i ka mōʻaukala maoli.
  Penei ka huli ana o ka huila o ka waiwai. A he aha ka mea e hiki mai ana ...
  ʻAʻole i loaʻa iā Albert ka manawa e ʻike ai i kēia, no ka mea ... ua ala ʻo ia a ua hahau ʻia ʻo ia e ka hahau o ka luna.
  Ua lele ʻo Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin i Kina ma hope o ka hiamoe ʻana. Ua kūkulu ʻia ke kamaʻilio ʻana. Akā ʻaʻohe mea paʻa ma mua o nā ʻaelike kālepa. Me ka manaʻo ʻole, hāʻawi ka poʻe Kina i kā lākou mau pio i Siberia a ua kūpono ia iā lākou.
  A laila hoʻi ʻo Gorbachev-Putin a kauoha i ke kūkulu ʻana i nā monuments no Mao Zedong a me Deng Xiaoping.
  A laila, moe hou ʻo ia a ʻike;
  Hele akula ʻo Albert i ke kūlanakauhale. Ua manaʻo ʻo ia i ka loli o kona hopena. A ʻo ia ka mea i hoʻoikaika iā ia. E kūʻai ʻia ʻo ia e like me nā pipi. A he nani.
  ʻOi aku e like me ka nui. ʻAe, ʻo wai ka mea makemake e hōʻike iā lākou iho i kēlā ʻano hoʻohaʻahaʻa.
  Hehi ihola ke keiki i kona mau wāwae ʻole ma ke one a hīmeni:
  - He mamo haʻaheo o nā mōʻī,
  Huli au me he kauā a me ka naʻaupō!
  A laila, hahau nā luna iā ia me ka hahau. Pono wau e pani. E huki hou ana ke keiki augate i ke kaa kaumaha, me na keiki e ae.
  Ua hoʻāʻo ke keiki e noʻonoʻo i kahi mea ʻoluʻolu.
  No ka laʻana, he keikikāne ʻo ia e hoʻouka ana i ka pūʻali koa o Attila e kūʻē ana iā Roma. A kaua ʻo ia me nā pahi kaua, e kūʻē i ka pūʻali koa o nā haole e kolo ana i nā kūlana o ke aupuni.
  Ua hoʻoneʻe ʻo Albert me kona kuʻekuʻe wāwae i ke alakaʻi o ka pūʻali hoʻouka kaua ma ka ʻauwae. Ua hina ʻo ia i lalo a make, a lele maila kona mau niho mai kona waha. A he ʻakaʻaka.
  ʻO Albert, e hakakā ana me nā ʻenemi, ua paʻa i ka hale wili me nā pahi kaua - e ʻoki ana i ka poʻe kamaʻāina a hīmeni:
  - ʻAʻohe mea hiki ke hōʻoia
  ʻO mākou a pau hoʻokahi ...
  Akā, manaʻoʻiʻo aia he Akua
  A naif loa!
  ʻOiai ua hoʻomanaʻo koke ke keiki ua hewa ʻo ia. ʻO Satana, ʻo ia hoʻi, ua kūʻai aku ʻo ia i kona kino iā ia. Akā pehea e hakakā ai me ka horde. A ʻo ka Diabolo ma ke ʻano he kaikamahine he nani loa.
  ʻOiaʻiʻo ka ʻānela maikaʻi loa a maikaʻi loa ma ke ao holoʻokoʻa. ʻO Lucifer ka mālamalama! ʻO kēia ka mana a me ka ikaika maoli.
  Ua noʻonoʻo ʻo Albert i kahi kaikamahine e hele wāwae ana i ka hau me kona wāwae ʻole. A waiho i nā meheu nani. E ʻōlelo wale kākou he maikaʻi.
  Ua like ke keiki me he moʻolelo moʻolelo lā. A makemake loa ʻo ia e lele a lele. Eia lākou, me nā pahi kaua ʻelua ma ko lākou mau lima, holo wikiwiki i ke kiaʻi, e alakaʻi ana i kahi kaikamahine i ka hau.
  ʻOiaʻiʻo, hoʻomāinoino lākou iā ia me ke anu ma kēia ʻano. ʻAe, a ʻo Albert ponoʻī i loko o nā ʻauʻau ʻauʻau wale nō, a ʻoki loa. Holo ʻo ia i ka wili me nā pahi kaua a ʻoki i ʻekolu poʻo i ka manawa hoʻokahi.
  A laila ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻO mākou ka ikaika loa o ka honua!
  A hoʻolei ke keiki i nā kui me kona manamana wāwae ʻole, e hahau ana i nā kiaʻi.
  A laila lawe ʻo ia i ke kaikamahine ma nā lima a ʻōlelo:
  - E hele pū me aʻu!
  Nīnau kekahi kaikamahine iā ia:
  - O wai 'oe?
  Pane ke keiki me ke kaniuhu:
  -He aliʻi kahiko wau!
  Ua ʻōlelo kūpaʻa ke kaikamahine, e hehi ana i kona wāwae ʻole i ka hau:
  - ʻAʻohe aliʻi kahiko!
  Kuno ʻo Albert me ka ʻae.
  - ʻAe, he kauā wau, akā ʻo ka ʻuhane o ke aliʻi!
  A haʻalele lākou i nā wāwae wāwae ʻole, neʻe lākou i ka hau. He mea hoʻomanaʻo iā Kai a me Gerda.
  Nīnau akula ke kaikamahine iā Albert:
  - He aupuni kou?
  Pane mai la ke keiki.
  - ʻAe aia!
  Kuno aku la ke kaikamahine me ka ae mai.
  A e lilo kākou i mōʻī!
  Ua hōʻoia ʻo Albert me ka wiwo ʻole:
  - ʻAe, e hana mākou!
  ʻO ia ka maikaʻi o ka hele ʻana me kou aloha. ʻOiaʻiʻo, loaʻa iā ʻoe ke one puhi ma lalo o kou mau kapuwaʻi ʻōpala, a i kou mau moemoeā he hau hau.
  ʻAe, pono e ʻōlelo maikaʻi loa. A he keikikāne ʻoe a maikaʻi ʻoe.
  A i kēia manawa, huki hou ke aliʻi i kona manaʻo i ke ʻano o kāna hakakā ʻana. A hoʻolele wiwo ʻole i nā pahi kaua e ʻoki ana i nā ʻenemi. ʻAʻole, e mau loa ke aupuni Roma. ʻO kekahi pilikia o Roma, ʻo ia ka huli pinepine ʻana o nā mōʻī, a me ka nele o ka ʻohana aliʻi paʻa. Eia ka ʻōnaehana paʻa loa ma ka honua: ʻo ka Vatican, ua hiki ke noho no ʻelua kaukani makahiki ʻoiai e mālama mau ana.
  Akā ʻaʻole i lōʻihi ka lōʻihi o ke aupuni Roma. ʻOiai ua loaʻa iā ia nā waiwai kupanaha a me ke ola.
  A he aha ka mea e hiki mai ana ... Ua noʻonoʻo ʻo Albert e hoʻopakele ana ʻo ia i ka Emepera, ʻo Julian, ka Apostate. ʻO wai ka mea i hoʻihoʻi mai i ka hoʻomana pegana i Roma. A ʻānō e ʻōlelo kākou ua komo ke keiki terminator
  i ka wā o ka mōʻaukala ... A ʻoki ʻo ia i nā Parthia me nā pahi kaua e hoʻopakele i ka mōʻī. A lanakila ʻo Roma kahiko. No laila, lilo ʻo Parthia i ʻāina ʻo Roma. A noho lōʻihi ʻo Julian i hiki iā ia ke loaʻa nā keiki kāne a me nā moʻopuna. A lilo kona ʻohana aliʻi i kūpaʻa a hanohano. A ua kapa ʻia ʻo Julian ka mea nui. A ua hala ke ano o ka Kristiano. ʻOiai ʻaʻole i noho me ka ʻole o ka mana.
  Ua ʻike ʻia ke Akua nui a me ka mea nāna i hana i ke ao holoʻokoʻa ʻo Chronus ma Roma. A ʻo ia ka Makua a me ka mea nāna i hana i nā akua ʻē aʻe. ʻO ia kekahi ʻano o ka monotheism. A ku mai la na Keiki a ke Akua, na Emepera Roma.
  ʻAʻole i hāʻule ʻo Roma kahiko, akā ua lōʻihi ka manawa, a ua hoʻohui ʻia ke kanaka e ko Roma i hoʻokahi aupuni. Ka mea i hoomaka e makaikai i ka lewa.
  ʻAe, ʻoluʻolu loa.
  Emepera Roma puni honua. A ua lilo ʻo Archigomotheism i ka hoʻomana kaulana loa - ʻo ke Akua ka mea mua o ke kanaka. A lilo maoli ke kanaka i mea ikaika loa
  ke ao holoʻokoʻa e laha ana ma ka galaxy. Pela paha!
  Hehi iho la o Albert i kona wawae a uwau ae la:
  - E ke kanaka, haʻaheo kēlā!
  A manaʻo wau ma hope o nā mea a pau, he poʻe pōʻino ka poʻe i manaʻoʻiʻo iā Kristo i kaulia ma ke keʻa me he Akua mana loa. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻo ka manaʻoʻiʻo i ia mea he pupule.
  A pehea ka manaʻo o nā kānaka i kēia? ʻO ka Islam ma kēiaʻano ke nānā aku i ka loiloi a me ka maʻalahi a me ka nani. E hahai i nā lula o ka Islam a e ʻike ʻoe i kahi harem, hale aliʻi, ʻahaʻaina a me nā kauā i ka wā mau loa.
  ʻOiai e ʻoiaʻiʻo, no ke aha e makemake ai ʻo Allah iā Namaz a i ʻole Ramadan? ʻOiaʻiʻo, no ke aha? A i ʻole he aha ka hāʻawi iā Allah i ka Hajj i Mecca. Wehe i ka Islam kaumaha kauoha e like me
  ka papa ʻana i ka waina a me ka puaʻa, a e huki ʻia ka honua holoʻokoʻa iā ia. A ʻoiaʻiʻo, no ke aha i ʻino ai ka ʻiʻo puaʻa? He ʻono ia a ʻo ka puaʻa i ke kakahiaka a me ke kumu kūʻai. A ʻo ka puaʻa momona a hānai maikaʻi ʻia!
  Ua ʻōlelo ʻo Albert me ka ʻakaʻaka:
  - He mea lapuwale ke hoʻonele iā ʻoe iho i ka meaʻai maikaʻi ma muli o kahi moʻolelo moʻolelo!
  ʻAe, maikaʻi nō hoʻi ka inu ʻana. ʻOiaʻiʻo, i ka manawa kūpono a me ka waina maikaʻi. Inā inu ʻoe i kahi waina liʻiliʻi a ʻulaʻula, a laila pono ia. ʻAʻole hoʻi i ka ʻīnika a i ʻole ka mahina. ʻAe, a he mea pono hoʻi ka vodka inā ʻaʻole hoʻomāinoino ʻia!
  Ua hīmeni ʻo Albert:
  Ua makewai loa ia
  Ua makemake ʻo ia e ʻai...
  Ua makemake ʻo ia i pūkaua
  E alohilohi i ka maka!
  A laila hāʻule ka hahau iā Albert. ʻŌlelo lākou ʻaʻohe mea e hīmeni ai ke kauā ʻōlohelohe.
  Akā ʻoi aku ka leʻaleʻa. ʻO ia inā e noʻonoʻo ʻoe i kahi mea maoli. A pehea e nalowale ai ka hauʻoli a me ka maluhia o nā kānaka ma muli o ka manaʻoʻiʻo. ʻAe, hiki i nā kānaka ke lilo i mea akamai a holomua.
  A lele lākou i nā hōkū? A e hoʻoheheʻe lākou a hoʻohaʻahaʻa i kahi dope hoʻomana!
  Ua kaniuhu nui ʻo Albert... ʻAʻole ʻo ka hoʻomana ka mea āna i makemake ai. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hewa a me ka hana hewa me ka hoʻopaʻi ʻole. ʻO kēia ka ʻoi loa o ka ʻono.
  A i kou hakakā ʻana me nā ʻenemi a lanakila, ʻoi aku ka nui. A ʻoluʻolu loa.
  Ua hīmeni ke keiki me ka ʻoliʻoli.
  - Aloha au iā ʻoe i ka hewa a ke manaʻolana nei au he mea like ia!
  A hahau hou ʻia ke keiki ma ke kua ... ʻAe, ʻaʻole ʻoe e luhi ...
  Ua hōʻea lākou i ke kūlanakauhale i ke ahiahi. Pono e kūʻai ʻia nā kauā i ka lā ʻapōpō. Ua hoʻoinu ʻia nā keikikāne me ka wai mai ka hose, hānai ʻia ... Eia kekahi, hāʻawi lākou i ka meaʻai i ʻoi aku ka manawaleʻa ma mua o ka mea maʻamau, a ʻo nā iʻa, a me ka ʻiʻo, nā mea kanu a me nā huaʻai. Lawe ʻia mākou i kahi moe me ka mauʻu a me nā pākeke. A hoʻolaha lākou e hiki i nā kauā ʻōpio ke hiamoe iki. A loaa ka ikaika.
  I ka pōkole, moe nani.
  A hiamoe ʻo Albert a ʻike i ka hoʻomau ʻana o kāna moeʻuhane kupanaha e pili ana iā Spartacus a me kāna ala ala.
  . MOKUNA? 13.
  ʻOiaʻiʻo, ua lanakila ʻo Crassus, a ke neʻe nei nā kauā i Roma a ke ulu nei ko lākou pūʻali koa. I loko o ʻelua pule, ʻoi aku ma mua o iwakālua tausani kauā i hōʻea i ka pūʻali koa Spartacus. A ulu aʻe i kanaiwakumamālima tausani. Ua hoopiha hou ia na koa lio.
  Kū ʻo Spartacus ma kahi kokoke i Roma. ʻO nā koena o ka pūʻali o Crassus, ua loaʻa iā lākou nā pūʻali koa hou, hōʻuluʻulu i kanalima tausani koa a noho ma Capua. Inā hoʻomau ka hoʻouka kaua ʻana iā Roma, hiki iā lākou ke piʻi mai e hahau mai hope. Ua hoʻomanaʻo koke ka Senate iā Pompey mai Asia mai, a me Lucum mai Sepania. Akā, ua lōʻihi ka lōʻihi ma luna o nā moku. No laila, ua kū ʻo Spartacus i kahi pilikia: e hoʻouka iā Roma, a i ʻole e hoʻopau mua iā Crassus? Ua noho ʻo ia i kahi kūlana paʻa i ke kūlanakauhale, ʻaʻole maʻalahi ia
  lawe iā Capua. A ina e lawe oe, alaila, ua nui loa na poho o ka poe kipi i lawa ole ai na koa no Roma.
  Ua ʻōlelo ʻo Albert iā Spartacus e lawe mua iā Capua. A ʻo ia, ke keiki, e hoʻāʻo e ʻimi i kahi ala i lalo o ka ʻāina i mea e hopu ai i ka pūʻali koa Crassus me ka hahau koke.
  Ua ʻae ʻo Spartacus i kēia. I kēlā me kēia lā, hele mai iā ia nā tausani o nā kauā a me nā poʻe ʻilihune mai ka poʻe manuahi. Ua holo na kauwa mai Roma aku.
  Ua ʻaʻahu ʻo Albert i ka ʻaʻahu o ka wahine haumia a holoi i kona lauoho keʻokeʻo a nani. No laila, ʻoi aku kona ʻano he kaikamahine me kona helehelena uʻi. Ua kau ʻo ia i nā kūpeʻe lima aniani peni ma kona mau kuʻekuʻe wāwae a me nā lima lima. A ua hoʻoholo ʻo ia e komo i Capua ma ke ʻano he kaikamahine hula. He kaikamahine maoli kekahi me ia: kona kaikuahine ʻo Rhodopeia. ʻO nā kaikamahine hula ʻelua i hoʻāla iki i ka kānalua.
  I kēlā mau lā, ua manaʻo ʻia ke kaua ʻaʻole he ʻoihana wahine, a ʻoi aku hoʻi ʻaʻole he hana a nā kaikamahine. Akā he mea maʻamau nā keiki kiu a ke makaʻala nei nā mākaʻi Roma.
  Paʻi akula ʻo Rhodopeia lāua ʻo Albert me nā wāwae ʻole. Ua mahana ka lewa a ʻaʻole au makemake e komo i nā kāmaʻa. Eia kekahi, ua nalowale nā keiki i ke kauā i nā kāmaʻa i kēlā me kēia manawa o ka makahiki.
  ʻIke akula ʻo Albert a me kona kaikuahine he ʻumikūmālua kaukani hou aʻe i hiki mai i Capua, ʻelua mau pūʻali koa Roma i lawe ʻia mai ke Kulanakauhale mau loa, ua hōʻea mai i laila ma ke kai.
  No laila, ʻo Crassus, me ka noʻonoʻo ʻana i ka hoʻopiha hou ʻana mai nā kūlanakauhale hema, e hōʻiliʻili i nā koa he kanawalu tausani. ʻO ka haʻalele ʻana i kahi pūʻali koa ma hope he pilikia loa ...
  Ua paa pono o Roma. Loaʻa iā ia he haneli a me ʻumi kaukani mau kānaka kūʻokoʻa hiki ke lawe i nā mea kaua koʻikoʻi a he ʻōpio a ʻoi hoʻi e pale aku iā lākou iho. No laila, ʻaʻole maʻalahi ke kiʻi ʻana i ke kūlanakauhale mau loa me kona mau pā kaua ikaika. A pono e hoʻomaopopo ʻia kēia.
  ʻO kēlā me kēia hihia, hiki ke hoʻopaʻa ʻia ʻo Roma a ua huki ʻia ke kākalaio o Crassus. Ua ʻoi aku ka nui o nā koa o Spartacus ma mua o hoʻokahi haneli tausani, akā ʻo kahi hapa nui o lākou he poʻe hou, a me nā kauā i hui pū.
  ʻOi aku ka nui o nā Roma i hopu ʻia. ʻAʻole ʻike ʻo Spartak i ka mea e hana ai me lākou. He lokoino loa ka pepehi kanaka. Akā, koi lākou i ka palekana a me ka ʻai. Eia naʻe, makemake ʻo Crassus e hoʻopiha hou i kāna mau kūlana, hāʻawi i kahi pānaʻi i ke gula. Akā naʻe, ʻaʻole makemake ʻo Spartacus e hoʻopiha i ka pūʻali koa ulu wikiwiki o Crassus.
  Ua hoʻomaopopo ʻo Albert he hana paʻakikī kā lākou a ʻaʻole lawa ke komo wale ʻana i ke kūlanakauhale. Nā keiki: he keikikāne a he kaikamahine, hoʻokokoke i ka ʻīpuka. He u'i lākou, he lauoho nani, a ua koi nā koa i nā kaikamāhine e hula me ke mele manuahi, me ka hoʻoweliweli ʻana e hoʻokamakama iā lākou a pau. Ua aʻo mai ʻo Alberta Eutibida iaʻu pehea e hula maikaʻi ai, a ua ʻike ʻo Rodopeya i ka hana e like me nā kaikamahine he nui.
  Ua kuʻi ʻia lākou a hala ʻole ...
  Ua hanu nui o Albert. Ua hiamoe ʻo Eutibida no nā lā ʻekolu a ua huhū loa iā Albert. Aka, he paradoxical ka naau o ka wahine. Ua ʻike koke ʻo ia i ke akamai o ke keiki iā ia
  ʻoi aku ka makemake nui. A oi loa aku kona aloha, me ka hoohiki ino hou aku i ka aoao o na kipi. Eia kekahi, ua mae ke kiʻi o Spartacus, ua poina ka lili a loaʻa iā ia kahi makemake hou, he stallion ʻōpio ʻo Albert. ʻO ia hoʻi, e hoʻopiha ʻia ka ʻuhane o ka ʻuhane.
  Eia kekahi, ʻo Eutibida ponoʻī ka kiʻekiʻe maʻamau no ka wahine a ʻaʻole makemake i nā kāne nui, koe wale nō ʻo Spartacus.
  Manaʻo ʻo ia ʻaʻole nui loa ʻo Albert. ʻOi aku ka paʻakikī o nā kāne nui i ka leʻaleʻa ma kahi moe. ʻAʻole naʻe he mea maʻamau ke keiki no kona mau makahiki,
  ikaika loa a me ka hoʻomaha muscular e like me Apollo. A nani hoʻi ka pūliki ʻana a honi me kēlā ʻōpiopio. Ke maʻemaʻe ka ʻili, ʻaʻohe lauoho a palupalu i ka hoʻopā ʻana.
  me he kaikamahine la. A ʻoluʻolu loa nā honi me ke keikikāne.
  ʻO Eutibid naʻe, ʻaʻole hoʻolaʻa ʻo Albert i kāna mau hoʻolālā i ka hihia. A hele pū ʻo ia me kona kaikuahine ʻo Rhodopeia ma Capua.
  Ninau ke kaikamahine ia ia.
  - ʻAe, ma hea mākou e ʻimi ai i kahi ala huna huna?
  Pane wiwo ole mai ke keiki.
  - Pono mākou e ʻimi i ka mea kahiko loa o ke kūlanakauhale. ʻIke paha ʻo ia i kahi i hūnā ʻia ai ka ʻaoʻao lalo.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Rhodopeia a pane maila.
  - ʻO ka mea kamaʻāina kahiko loa o ke kūlanakauhale, a ʻike paha, inā ʻaʻole pupule. Pehea mākou e uku ai iā ia?
  Ua ʻōlelo ʻo Albert me ka wiwo ʻole:
  E hula kāua, a hīmeni paha i kahi mele, a i ʻole ʻelua paha!
  Kuno aku la ke kaikamahine me ka ae mai.
  - Inā pēlā, a laila e ʻike maopopo iā mākou!
  Hehi wāwae ʻole nā keiki ma luna o nā pōhaku pumehana o ke alanui. Hele lākou i ke kahua a hoʻomaka lākou e hīmeni a hula. E hele pū ma kou mau lima. ʻO ka poʻe hoʻolohe, ʻo ka hapa nui o nā koa, hāʻawi i ka paʻi paʻa. He mau aces keleawe i haʻalele ʻia. Eia naʻe, lawa ka ʻai. Hiki iā ʻoe ke kūʻai aku i nā kāmaʻa, akā i kēia manawa he superfluous kēia.
  Ua koho ʻo Rhodopeia i kahi wahine ʻelemakule i loko o ka lehulehu, nīnau akula:
  -A ʻo wai ka mea kamaʻāina kahiko loa ma Capua?
  Nānā aʻela ʻo ia i ke kaikamahine a nīnau:
  - A no ke aha ʻoe e pono ai?
  Ua pane pololei ʻo Rhodopeia:
  - He ʻōpio mākou a makemake mākou i ka ʻike!
  Pane mai ka wahine me ka minoaka.
  - Inā makemake ʻoe i ka ʻike, pono ʻoe e hele i ka ʻōlelo aʻoaʻo!
  Luliluli ʻino ke poʻo o ke kaikamahine.
  Pono mākou i ka ʻike hou aʻe!
  Nānā ka wahine iā lāua me ke kānalua.
  - ʻAʻole anei ʻoe he kiu o Spartacus ma kekahi manawa? Pono paha ʻoe e hāʻawi ʻia i ka mākaʻi e hoʻomoʻa ʻia kou mau kuʻekuʻe wāwae?
  Pane aku la o Rhodopeia me ka minoaka.
  - No ke aha mākou e pono ai? He poʻe kamaʻāina manuahi mākou o Roma, a loaʻa iā mākou ke kālā maikaʻi no mākou iho. A e lanakila nā kauā, aia ka pōʻino a me ka make.
  Ua kaniuhu ka wahine a pane mai.
  "Malia paha ... makaʻu wau i kēia mau kauā mahuka!" Akā inā makemake ʻoe e hālāwai me ka kamaʻāina kahiko loa o ke kūlanakauhale, a laila noho ʻo ia ma kahi kokoke i ka luakini o Venus. Ma ke ala, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ʻōlelo he luahine hohonu. He kahuna pule ʻo ia a lawelawe ma ke ʻano he hetero ma ka luakini. Ua ʻike nui ʻo ia!
  Kuno ʻo Rhodopeia.
  - Mahalo! Pehea kona hale?
  Pane ka wahine me ka wiwo ole.
  - He melemele, e loaʻa koke iā ʻoe!
  Kuno hou mai la ke kaikamahine, a hookokoke aku la i ke keiki, me ka uwau ana.
  - Ua hele!
  Pane aku la o Albert:
  - E hīmeni hou kākou. Me he mea lā ke kahe kālā maikaʻi.
  Pīhoihoi ʻo Rhodopeia:
  - Pono ʻoe i ke kālā? ʻAe, mai ke kālā mai ka hewa a pau!
  Luliluli ʻino ke poʻo o ke keiki.
  - ʻAʻole nā ʻino a pau mai ke kālā, akā mai ko lākou hele ʻole ʻana!
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine a ʻōlelo:
  - Ua pololei paha ʻoe! Akā inā ʻaʻole mākou e hana, a laila ʻaʻole mākou e kūkulu i ka hauʻoli no mākou iho!
  Ua ʻoni ʻo Albert i kona poʻohiwi a ʻōlelo maila:
  - ʻO wau hoʻi, noʻonoʻo i kekahi manawa, no ke aha mākou i hoʻomaka ai i kahi kipi? ʻAʻole e hāʻule ka hauʻoli ma luna o ke poʻo o nā kānaka. A e lilo ana paha mākou e luku iā Roma. Akā ʻo ka despotism o ke aupuni
  e pani ʻia e ke aupuni dictator o kēlā me kēia ikaika ma luna o kēlā me kēia nāwaliwali!
  Ua ʻānai ʻo Rhodopeia i kona poʻohiwi a ʻōlelo maila:
  - ʻO kēlā me kēia ʻano mana he hana ʻino ... A ʻo ka nele o ka mana e hoʻoulu ai i ka hana ʻino. No laila, e pani paha kekahi despotism i kekahi. A ʻoi aku ka maikaʻi o kekahi despotism ma mua o ka anarchy piha.
  E noʻonoʻo inā e lilo ʻo Spartacus i mea like me Kaisara. A ʻo wai ke kauā e lilo ia i haku, a ʻo ka haku i kauā. Akā ʻaʻole loli ke ʻano o kēia. ʻO wai ka mea ʻole, lilo i mea a pau?
  A i ʻole, ʻaʻohe mea? A ma ka laulā, i mea e hauʻoli ai ma ka honua honua, pono ʻoe e lilo i Akua mana loa. No ka laʻana, ʻo ka mea mua e hoʻopau i ka ʻelemakule a hoʻolilo i nā kānaka a pau a mau loa
  ʻōpio a nani. A e kūkulu nā kānaka i ka hauʻoli ma hope o ka loaʻa ʻana o ka make ʻole! ʻOiaʻiʻo, inā he ʻōpio ʻoe a he nani, a laila ʻaʻohe ou wahi e wikiwiki ai. A ʻo ka make ʻana o nā kānaka
  weliweli! A he pono ʻole - pono ke kanaka e ola mau loa!
  Ma ʻaneʻi ua hula a hīmeni hou nā keiki, ʻohi kālā keleawe. A laila hele mai i ka luakini o Venus. A laila hoʻomaka lākou i ka hula. Ua hopu ʻia e kekahi o nā legionnaire iā Albert ma ka wāwae a hahau iā ia.
  Ua hoʻopailua ʻia ke keiki, a ʻaneʻane hoʻoneʻe ʻo ia i ka libertine me kona kuʻekuʻe wāwae i ka auwae, akā ua hoʻokō ʻo ia iā ia iho. Ua kiola ka legionary i kahi ʻāpana kālā a hoʻohenehene:
  - E moe me aʻu e nā wahine gula!
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  - He puʻupaʻa wau! A mālama i koʻu hala ʻole!
  Ua minoʻaka ʻo ia me ka ʻōlelo ʻino:
  - Hiki a waha! Hāʻawi wau iā ʻoe i ʻelua gula!
  Ua lele hope ʻo Albert. Ua manaʻo ʻo ia a pepehi i ka lecher. ʻAe, ua hala ka ʻino.
  I ka pau ʻana o kā lākou hīmeni ʻana, hele akula nā keiki i ka hale o ke kahuna wahine kahiko a hoʻokani i ka bele.
  Ua wehe ʻia e kahi keikikāne i loko o ka malo. Kūlou ʻo ia a ʻōlelo:
  - ʻAʻole makemake ka haku wahine i nā mea noi!
  Ua lulu ʻo Albert i kāna ʻeke ʻeke kālā.
  ʻAʻole mākou he poʻe noi!
  Ua hauʻoli ke keiki
  - Holo!
  E moe ana ke kahuna wahine ma ka noho. He opiopio loa kona nanaina, a alohilohi kona mau keokeo. No laila ke nānā aku nei ʻo ia he kanakolukumamālima, ʻoiai, ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o kanahā makahiki, he wahine maikaʻi loa.
  Lele koke ʻo ia mai luna mai o ka sofa, e hōʻike ana ʻaʻole i nalowale kona leʻaleʻa a nīnau:
  - He aha kāu makemake e ke keiki?
  ʻO Albert e pili ana i ka gurgled:
  - He kaikamahine au...
  Ua ʻakaʻaka ka wahine.
  - Ke ʻike nei au iā ʻoe! He keikikāne ʻoe a he kiu no Spartacus!
  Pane aku la o Albert me ka minoaka.
  - He mea ʻino ke kōkua i ke kumu pono?
  Ua ʻōlelo pololei ke kahuna wahine:
  - ʻAe, luku ʻoe i ke aupuni Roma, a laila pehea? Aia nā moku'āina liʻiliʻi, akā e mau ana ke kauā a me ka ʻeha. A nui aʻe paha!
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Albert:
  - No laila, makemake mākou e kūkulu i kahi moku'āina kūpono, kahi i loaʻa ʻole ai nā kauā, ʻaʻohe haku, a ua like nā mea a pau!
  Olelo aku la ke kahuna wahine.
  - ʻAʻole hiki ke like nā mea a pau! ʻO ʻoe, no ka laʻana, he koa ʻoi aku ka ikaika a ʻoi aku ka agile ma mua o kou mau hoa! ʻAʻole like nā kānaka mai ka hānau ʻana mai a no laila ua mau loa ka like ʻole!
  Kuno ke keiki.
  - Akā makemake mākou e kūkulu i kahi mokuʻāina e loaʻa ai i nā mea āpau nā manawa like mai ka hānau ʻana. A ʻaʻohe mea i kūʻai ʻia i kauā. No ka loaʻa ʻana o ke kūʻokoʻa mau loa no kēlā me kēia kanaka, ʻaʻole hoʻi e lawe i nā mōhai koko i nā akua. No laila, hele nā keiki a pau i ke kula, a mālama ʻia ka poʻe ʻelemakule. A i ka wā e hiki mai ana e hoʻomohala mākou i ka ʻepekema a me ka hana ʻana i nā lāʻau lapaʻau i ʻole e ʻelemakule nā kānaka a hana nui.
  Kuno ke kahuna wahine a lulu i kona poo.
  - Nā moeʻuhane ... Akā,ʻo wai ka mea e hoʻopaʻa i ka poʻe malihini i ko lākou mau lima inā lanakila?
  Ua ʻōlelo ʻo Albert me ka wiwo ʻole:
  - E hoʻokumu mākou i kahi democracy elective a me kahi pāremata. A e hāʻawi mākou i nā kuleana like i kēlā me kēia kanaka. A laila e loaʻa kahi aupuni democratic, a e koi ʻia ka poʻe waiwai e ke kānāwai e kaʻana like me ka poʻe ʻilihune.
  A e hiki mai ana ka socialism, a me ke aupuni o ke kuokoa a me ka pomaikai!
  Ua ʻoni aʻe ke kahuna wahine i kona poʻohiwi a ʻōlelo maila:
  - Ua ʻoi aku ka paʻakikī o ka honua ma mua o ka mea i ʻike ʻia i loko o nā moeʻuhane. Akā maikaʻi e kuʻu keiki! He aha kāu makemake e ʻike mai iaʻu!
  Pane aku la o Albert me ka minoaka.
  - ʻO kahi kahi i kū ai ka puka lalo o ke kūlanakauhale!
  Kuno ke kahuna wahine me ka minoaka.
  "ʻOiai ʻaʻole wau i manaʻoʻiʻo e hiki i nā kauā ke kūkulu i ke aupuni pono a hauʻoli, akā ... no laila e kōkua wau!" Akā ʻo ka hoʻihoʻi ʻana mai, e hoʻohiwahiwa mai ʻoe iaʻu i ka nani.
  Pioloke ʻo Albert.
  - Akā he ʻokoʻa nui ko mākou i ka makahiki!
  ʻO ka wahine, ʻoi aku ka nui ma mua o kona nānā ʻana, kunou maila.
  - ʻAe, ua nui. Ke hoʻomanaʻo nei au iā Hannibal! Akā, ʻo ka moekolohe me nā keikikāne ʻōpio e mālama iaʻu i ka ʻōpio! No laila, e hāʻawi mai ʻoe iaʻu i kahi ʻāpana o kou ʻōpio, me ke koa lanakila ʻole, a e lōʻihi koʻu ʻōpio.
  Eia kekahi, ʻaʻole au i ʻike i ke keiki maikaʻi e like me ʻoe. A ke ʻā nei ke ahi o ke kuko i loko oʻu!
  Kuno ʻo Albert me ka ʻae.
  - Kou makemake, e ka wahine!
  Kuno ka wahine.
  - ʻAe, e hele mai i oʻu nei ka moa! Mai makaʻu ʻoe!
  Ua nui ka ʻokoʻa makahiki a ua hilahila ʻo Albert. Akā, ʻo ka hoʻopā akamai a kahi wahine akamai i hoʻāla ai i ke keiki. Ua hana ʻo ia me ka manaʻo ʻole. kiola ʻia mai ka hauʻoli a laila i ke kuni
  alaila i ke anu. Pono wau e hana i nā ʻōlelo, akā ua loaʻa iā Albert ka ʻike, a ʻaʻole ia he mea hoʻopailua me ka wahine no kahi keikikāne ʻoi loa. Ua uē nui ke kahuna wahine kahiko i ka leʻaleʻa i lohe ʻole ʻia. Pono wau e hana no kekahi mau hola.
  ʻO ke kahuna wahine he ʻano ʻano a hoʻomau ʻole. Ua luhi ʻo Albert a ua paʻa i ka palena o kona ikaika. Ma hope o ka luhi, ua lawa ka cascade o orgasms a me ka wahine.
  A ʻōlelo ʻo ia:
  - He ala i lalo o ka luakini o Venus ma lalo pono o ke kuahu. E wehe i ka puka ma ke kaomi ʻana i ʻekolu manawa ma nā maka o ka manu. A i laila ʻoe e hele ai a lawaiʻa, aia i hea ka puka a waho o ke kūlanakauhale!
  Kuno ʻo Albert.
  - Mahalo nui loa iā ʻoe!
  Ua ʻōhumu ke kahuna wahine.
  - Mahalo! ʻAʻole au i ʻike i kēlā ʻano leʻaleʻa kupaianaha! He leʻaleʻa hiki ʻole ke wehewehe!
  Kūnoʻo ke keiki me ka ʻae.
  - ʻAe, pololei kēlā papa!
  Kuno ka wahine.
  - E hele! ʻOiai ʻaʻole! E waiho i kahi ʻeke kālā keleawe! ʻO kēia kaʻu uku no nā haʻawina o ke aloha. A ke pōʻeleʻele nei. A pani ʻia ka luakini, hele i laila i pule.
  ʻAe, a e lawe i kahi kālā keleawe liʻiliʻi mai ka ʻeke. E uku ma ka puka. A e hoʻonohonoho i laila!
  Kuno ʻo Albert. ʻOiai ua hāʻawi au i ke kālā, ua huhū au. Ua koi aku ka luahine i kahi keikikāne maikaʻi a ʻiʻo e moe pū me ia, a lawe pū i ke kālā.
  Akā, ua pau ka hana.
  Ua haʻalele ʻo Albert lāua ʻo Rhodopeia i ka hale. Holoi ʻo Albert i kona waha i ka pūnāwai. A manaʻo ʻo ia ua makemake maoli ʻo ia e ʻai. Akā, pono mākou e wikiwiki ma mua o ka pani ʻana o ka luakini o Venus.
  No ke aha ʻaʻole ʻo ia ka manawa mua e hoʻomanawanui ai ke kauā i ka pōloli.
  Ua hele ke keikikāne a me ke kaikamahine i ka hū ʻana. Lawe nā kiaʻi ma ka puka i hoʻokahi keneta a holoi i ko lākou mau wāwae lepo lepo, ʻaneʻane kamaliʻi, akā paʻakikī naʻe ma luna o kahi lole pulu.
  Ua manaʻo ʻo Albert he kanaka makua ʻo ia. Moe ʻo ia me nā wahine, pepehi i nā ʻenemi me ka pahi kaua, a he mea hilinaʻi ʻo Spartacus, e komo pū ana i ka ʻaha pūʻali koa. ʻŌlelo kekahi poʻe ʻo ia ke keiki ponoʻī a Spartacus. ʻoiai ʻo ka ʻoiaʻiʻo ma kēia moeʻuhane he patrician Roma kona makuakāne mai kahi ʻohana aliʻi.
  Ke hamo oe i kou mau wawae olohelohe i ka lole pulu, he mea oluolu a he miki iki. Akā, e nānā pono nā kiaʻi i kou mau wāwae ʻōlohelohe, ʻeleʻele, ʻili maʻemaʻe.
  Manaʻo lākou he kaikamahine. ʻO nā wāwae muscular loa, akā nani. ʻAʻole he mea kupanaha ka pili ʻana o ke kahuna wahine iā ia pēlā. Ua manaʻo koke ʻo Albert e hiki iā ia ke noho keikikāne, ʻoiai ʻo Sātana ka mea nona kona kino. Eia hou, ʻaʻole ʻoe e lilo i ʻelemakule, minus, ʻaʻole ʻoe e ulu. Akā inā aloha nā wāhine iā ʻoe, a hoʻolohe nā kāne makua, no ke aha lā e haʻalulu ai?
  Hoʻokokoke ʻo Albert lāua ʻo Rhodopeia i ke kuahu. Kūlou. Ua ʻike ke keiki i ka manu. ʻO nā maka aniani ʻōmaʻomaʻo, kahi e kuhi hewa ai ka mea ʻike ʻole he emerald.
  A ua wili ʻia ka hulu. Ua kīkoʻo koke ʻo Albert a kaomi i kona mau maka. Hoʻokahi, a laila ʻelua a me ke kolu ... Ua lohe ʻia kahi leo mālie, a lele koke nā keiki makaʻu i ke ala ma lalo o ka papa.
  Holo lākou ma ke alahele. Ua pōʻeleʻele. Akā, ʻo Albert i loko o ka pōʻeleʻele, i kona pūʻiwa, ua ʻike ʻo ia e like me ka pōpoki, a i ʻole he pueo, a ʻoi aku paha. A huki ʻo ia iā Rhodopeia ma hope ona.
  Ua pulu a anu ka tunnel. He mea ʻole ʻo Albert, akā ua ʻōlelo ʻo Rhodopeia:
  - He anu a uē nā ʻiole!
  Ua kaniʻuhū ʻo Albert.
  - ʻAe, ʻaʻole leʻaleʻa! E hele koke mai.
  Holo lākou. Huki ke keiki kāne i ka lima o ke kaikamahine. A ma ʻaneʻi lākou i hoʻomaha ai i kahi pā pōhaku. Ua manaʻo ʻia he puka i waho ma lalo o ka honua. Ua ʻōlelo ʻo Rhodopeia:
  - No ke aha ʻoe i nīnau ʻole ai pehea e wehe ai i ka puka?
  Ua pane pololei ʻo Albert:
  - Ma hope o kēlā ʻano hana aloha ʻino, hoʻolapalapa maoli ka lolo. Akā, mai makaʻu. Ua maopopo he pono ʻoe e kaomi i kekahi mea a huli paha i kekahi mea. E ʻimi kākou a loaʻa!
  A hoʻomaka ke keikikāne e ʻike i nā tile ... Ua lawe i kahi manawa kūpono. Ua nānā ʻo Albert i kēlā me kēia māwae a me ke kaumaha, e nānā pono ana. A ma hope ua hiki ke hopu i kekahi mea.
  ʻOiai ua makemake au e ʻai ikaika a inu pū kekahi. Ua kaniuhu nui ke kaikamahine Rhodopeia. Ua pololi ʻo ia. ʻAe, a ʻo nā wāwae wāwae ʻole i loko o ka hale paʻahao i ka pō, ua hoʻomaka ʻoe e maloʻo ke kū ʻoe.
  A lele akula ke kaikamahine e hoʻomaha. ʻO ka hope loa, loaʻa i ke keiki ka lever a kaomi ʻekolu manawa. A holo aku kekahi papa kinikini ikaika. A pā ka mālamalama i nā maka o nā keiki.
  Ua wehe mua ka wanaʻao.
  Ua anu a pōloli lākou, piʻi hauʻoli i ka lā. I kēia manawa hiki iā ʻoe ke hauʻoli. Ua pau ka hana a ma kahi o Spartacus ...
  A holo wikiwiki nā kamaliʻi e like me ka hiki iā lākou, e hoʻopuʻi ana i nā kuʻekuʻe wāwae ʻaʻahu, ʻulaʻula, poʻe. Ua hāʻule ke kaikamahine ma hope, a ua alakaʻi ke keikikāne hoʻopau. A i ka hopena, holo wikiwiki ʻo ia i kahi hoʻomoana.
  Ua hui ʻo Spartacus iā ia me ka rhinestone a kauoha i ka pūʻali e neʻe. Ua hoʻoholo mākou e hoʻouka i kēlā pō. He kanawalu tausani koa ko Crassus. A ʻoiaʻiʻo, me nā pūʻali like like, ʻaʻole hiki ke lawe ʻia ʻo Capua e ka ʻino ma nā paia. A no laila hiki iā ʻoe ke hahau koke.
  A ʻo Rhodopeia, e haʻalele ana ma hope o Albert, ʻaneʻane hāʻule i loko o ka lima o kekahi o nā legionnaires. I ka ʻike ʻana i kahi kaikamahine ʻōpio mehameha, lauoho nani a nani loa, ua holo wikiwiki ka haole ma hope ona.
  ʻAʻole i ʻae nā wāwae wāwae ʻole o ke kaikamahine e hopu. Akā ua huhū ʻo ia. A i ka wā i hoʻomaka ai ka legionaire e ʻeke i ka holo wikiwiki ʻana, lawe aʻela ʻo Rhodopeia i ka nila a huli aʻela me kona ikaika a pau.
  paʻa i ka ʻāʻī ma ka ʻāʻī. A akamai loa i ka hahau ʻana i ke aʻa carotid. No laila ua ʻike nō hoʻi kēia kaikamahine i ka pepehi kikoʻī.
  Ua hoʻomaikaʻi ʻo Spartacus iā ia. A hāʻawi pū i kahi kālā gula me kahi kiʻi o Alexander the Great.
  Ma hope o kēlā, hoʻomau ka neʻe ʻana o ka pūʻali koa.
  I ka hoʻomaka ʻana, hele nā mea a pau e like me ka hoʻolālā a e like me ka uaki. ʻO nā koa ikaika loa i komo mua i ke alahele. Hele lākou i ka luakini o Venus a hoʻopau i nā kāhuna. A laila, neʻe akula nā tausani kauā ma ka pō ʻo Capua. Akā, i kēlā manawa, he iwakāluakūmālima tausani koa hou i hoʻokokoke aku iā Crassus. ʻEhā legeona o ʻelima tausani kēlā me kēia mai nā ʻāpana kai mai, a ʻo ka hapalima mai ke kūlanakauhale ponoʻī.
  I ka huina, ua hiki ke hopu i ka pūʻali o Spartacus. ʻOiaʻiʻo, ua haohao ka poʻe Roma ma Capua i ka pō, a ua pepehi koke ʻia nā tausani o nā legionaire, ʻaʻole hiki ke kūʻē.
  A ua ʻae kēia i nā kipi e hopu i ka manaʻo. Akā, pono e ʻoki ʻia. Ua hoʻoluliluli ʻo Albert i ʻelua pahi kaua i ka manawa hoʻokahi, e ʻoki ana i nā poʻo. Ua hoʻohana ʻo Rhodopeia a me ke kaikaina ʻo Geta i nā pahi kaua māmā i ke kaua.
  Ua hakakā pū kekahi mau kaikuahine, a me ka makuahine o Albert. He wahine ikaika kino ʻo ia i pōmaikaʻi mai ka hoʻoluhi ʻana a loaʻa iā ia kahi kiʻi nani.
  Ua hīmeni ʻo Albert, e ʻoki ana i nā Roma:
  - He koa ikaika ʻo Spartacus,
  Ua hoʻāla ʻo ia i nā kauā e kūʻē i ka ʻauamo ʻino ...
  Manaʻo wau ʻaʻole e pau ka moeʻuhane
  A ʻaʻole e lilo ka hauʻoli i kahi hapa o ka manawa!
  No laila ua hakakā ke keiki koa a me nā koa a me nā koa ʻē aʻe. A hāʻule nā mea kaua i ʻoki ʻia. Ma Capua, ua make ka hapa nui o na koa Roma i ka hora mua.
  ʻO ka hapa nui o ke kaua ma luna o iwakāluakūmālima kaukani koa hou. Akā ʻo Spartak, me ka hakakā me nā pahi kaua ʻelua, ua hoʻokō ʻo ia e hoʻopuni iā lākou, me ka hoʻohana ʻana i ka helu kiʻekiʻe i hiki mai.
  A he lanakila nui.
  Ua hakakā ʻo Albert. Eia ke kuʻekuʻe wāwae poʻe ʻōlohelohe o ke keiki i haʻi i kekahi auwae o ka pūkaua Roma. He keiki terminator maoli keia. A pēlā e ʻoki a luku.
  A nui aʻe nā koa o Roma i hāʻule make, a me nā poʻo i puhi ʻia. A ʻoki ʻia ʻo Spartak me nā pahi kaua ʻelua a me Chris. A holo hou ʻo Crassus me ka makaʻu.
  A he ʻoiaʻiʻo he mea ʻino nui kēia. A ʻo ka pūʻali koa Roma i ke kaua paʻakikī, ua make hapa, a ua pio kekahi. ʻAʻole hiki i ka ʻelima ke pakele mai Capua aku.
  tausani Roma. Aneane kanakolu tausani kekahi mau pio. A ua lilo kā lākou ʻike i pilikia.
  I kekahi hihia, i kēia manawa ua wehe ʻia nā lima o Spartacus a hiki iā ʻoe ke hele palekana i Roma.
  ʻO Vladimir-Mikhail, Gorbachev-Putin, ala hou i hoʻomaka e hana i nā hana. Ma keʻano nui, ua kauohaʻo ia i nā keiki e hele wāwaeʻole i ke kauwela a mālama i nā kāmaʻa. Pono nā wāhine e hele wāwae ʻole.
  Ua loaʻa i nā kāne ke kuleana e loaʻa i ʻehā mau wahine, ʻo ia ka maikaʻi.
  Ma hope o ka hana ʻana i kēlā mau hoʻoponopono, ua hiamoe ʻo Gorbachev-Putin;
  Ala aʻela ʻo Albert mai ka hahau ʻana i kona mau wāwae wāwae ʻole. Kiki ikaika aku la ka luna i ke keiki aneane olohelohe me ka hooho:
  - E ala, e ke kauwa!
  Kū aʻela ke aliʻi mua me ke kaniʻuhū. Ua maloʻo kona kino, ʻeleʻele, a ua aneane ʻeleʻele kona ʻili i ka lā. ʻO kona lauoho, ua ʻōniʻoniʻo, ua wela a keʻokeʻo e like me ka hau.
  Ala aʻela ʻo ia a hele i ka ʻaina kakahiaka me ke koena o nā keiki kauā. ʻO ka ʻaina kakahiaka, ʻoiaʻiʻo, ʻoi aku ka maʻalahi, porridge me nā mea kanu. Ma ka wao nahele, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke kuke i ka ʻiʻo. A me ka wai hou aku.
  ʻAle koke nā keiki kauā i kā lākou ʻāpana. A laila hoʻokokoke lākou i ke kaula, a ʻae lākou iā lākou iho e nakinaki i ko lākou mau lima. A laila hoʻokuke hou ʻia lākou ma ke alanui.
  ʻOiaʻiʻo, ua kokoke kēia manawa i ka mākeke a ua hoʻohiki ʻo ia i kekahi mau loli.
  Nānā ka poʻe ma ke alanui i nā keikikāne. Nui nō hoʻi nā keikikāne kamaʻāina. ʻOkoʻa lākou: i loko o nā caftans, nā ʻaʻahu ʻaʻahu, a me ka hapa kapa ʻole, a me nā kāmaʻa ʻole, a me nā kāmaʻa. ʻOi aku ka waiwai o nā kānaka
  nā kāmaʻa i makemake ʻia a me nā kāmaʻa, ʻoiai ka wela. ʻO nā kāne makua, mai ka poʻe ʻilihune, makemake lākou i nā kāmaʻa, akā ʻo nā keiki a me nā wahine, ma muli o ko lākou waiwai.
  ʻO nā kāmaʻa ʻilihune, ʻoi aku ka maikaʻi o nā kāmaʻa. Eia nō naʻe, ʻo nā wahine ʻilihune hoʻi i loko o nā kapa holoʻokoʻa a uhi ʻia nā maka, ʻoiai lākou e hoʻonani i ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae. Aia kekahi mau keiki kāne i ʻaneʻane olohelohe a olohelohe paha i pae i nā alanui.
  Maanei ua lawe mua ia na kauwa opio i ka hale auau ma ka makeke. A holoi hou ia lakou. Wehe ʻia nā ʻauʻau a me nā malo o nā keikikāne. A ua kokua ia lakou e holoi e na kaikamahine kauwa maikai.
  Ua ʻike ʻo Albert i ka hilahila a me ka hauʻoli o ke kanaka ʻōpio, ʻoi aku ka maikaʻi i ka wā i hamo ʻia ai ʻo ia me nā lole ʻauʻau. Ua holoi ʻia nā wāwae lepo lepo a paʻakikī o nā keikikāne. No laila, hāʻawi lākou i kahi holoi
  waha a palaki i kou mau niho. pulu ka lauoho pulu. Ua ʻoki ʻia ka lauoho o kekahi mau keikikāne puʻupuʻu. Ua hauʻoli nui ʻo Albert mai ka lehulehu o nā kauā ʻōlohelohe.
  Pēlā nō, me he mea lā ʻaʻole lākou i ʻike i ka hauʻoli a me ka hopohopo o nā keikikāne. Hoʻomākaukau wale lākou i nā waiwai no ke kūʻai ʻana a ʻo kā lākou hana ia.
  Ua hoʻāla ʻia a pehu ka maikaʻi kāne kāne o Albert. A hilahila loa ʻo ia. A uhi ʻo ia me kona mau lima. Ua kū pololei kekahi mau keikikāne.
  Ua ʻōniʻoniʻo lākou, ua ʻulaʻula ko lākou mau maka i ka hilahila a me ka hilahila.
  Akā ʻo ka hoʻopaʻapaʻa ʻana ke kūʻai aku ... Ke kūʻai aku nei lākou i nā kauā ma ka ʻōlelo Arabic, ke aʻo aku nei au iā lākou me ke kapa ʻole. I ʻike ka mea nona nā hemahema a pau. A ʻaʻohe mea mālama i ka hilahila. E kauā mua
  holoholona. Hiki i ka holoholona ke hilahila? A he lole ko ka holoholona? No laila e olohelohe a hele e ike na mea a pau.
  Nānā a lahilahi nā keikikāne.
  Ma ke kumumanaʻo, ʻoi aku ka maikaʻi o ka momona iā lākou ma mua o ke kālepa ʻana, akā ʻaʻohe manawa. pono e kuai i keia manawa. ʻOi aku ka maloʻo, a ʻoi aku ka paʻakikī o ke kauā ʻili ma mua o ke kauā hānai maikaʻi.
  Ua ʻaila ʻia ʻo Albert a me nā keikikāne ʻē aʻe i mea e ʻālohilohi ai lākou a ʻoi aku ka ikaika o ka ʻiʻo. A laila lawe lākou i ka mākeke.
  Aia he kudala. Ua kuai aku lakou i na wahine, a me na mea maikai loa, a me na kaikamahine opiopio, a me na kaikamahine. Kuai aku lakou i na kanaka makua, a me na kanaka opiopio, a me na kanaka kahiko. ʻO nā luahine wale nō
  ʻAʻole lākou i kūʻai aku - he mea hoʻopailua.
  Ua laina ʻia nā keikikāne a alakaʻi ʻia i waho o ka paepae. Hoʻomaka mākou me nā mea liʻiliʻi.
  ʻEwalu makahiki o ke keiki mua i puka mai ai. He ʻuʻuku loa kona iwi ʻaoʻao, ua ʻano nui kona poʻo a ua lahilahi kona ʻāʻī.
  ʻAʻole kahi hiʻohiʻona hoihoi.
  Ua ʻōlelo ka luna:
  - Ke kumu kūʻai hoʻomaka hoʻokahi dinar...Na wai e hāʻawi hou aku...
  Ua hele ka ʻōhumu ma waena o ka lehulehu o nā kāne me nā ʻumiʻumi a me nā wahine i ka burqas. Me he mea lā, ʻaʻole i mahalo ʻia ke keiki. ʻAʻole lākou i makemake e hoʻokaʻawale me ka dinar gula.
  Ua ʻōlelo kekahi kanaka me ka pāpale a me ka ʻōpū nui:
  - E ʻae mai iaʻu e lawe i ka pūʻulu o nā keiki mai ou aku no iwakālua dinar, a mai hoʻolōʻihi i ka manawa mai iā mākou!
  Ua ʻānai aʻe ka mea kālepa i kona poʻohiwi a pane maila.
  - Hoʻokahi keiki kāne, ke aliʻi o ka ʻāina ʻEulopa. e kuai pakahi ia. A e hāʻawi wau iā ʻoe i ke koena a pau no kanakolu dinar!
  ʻO ka mea kālepa i loko o ka pāpale kila nani, ua uwē maila:
  - Ua lawa a he iwakālua. Maikaʻi nā keikikāne no ka hana ʻana i nā mines a me nā mines. Akā, aia koke lākou a make, ʻaʻole e ʻae iā lākou e uku pono iā lākou iho.
  Pane mai la ke kanaka kalepa me ka minoaka.
  - He mau keikikāne kāne maikaʻi, hiki ke kūʻai ʻia i mau kauā no ka hana hale. A ma ke ʻano laulā, e kūʻai aku!
  Ua kākoʻo kekahi mea kālepa:
  - E hoʻokuʻu iā lākou i ka pūʻulu holoʻokoʻa, a na mākou e hoʻoholo inā kūʻai a kūʻai ʻole paha!
  Ua waiho wale ʻia ʻo Albert ma hope o kahi pale, a ua lawe ʻia nā keikikāne, ʻaʻohe olohelohe, ʻeleʻele me ka ʻeleʻele, i ka paepae. Ua nānā maikaʻi kekahi o lākou. A he ola hou.
  Ua haʻi aku kekahi mea kālepa:
  - Hāʻawi wau i nā dinar he iwakāluakūmālima!
  Ua ʻōhumu ka mea kālepa mua:
  - He kanakolu a ʻo ia ke kumu kūʻai hope loa!
  ʻO kekahi mea kālepa i loko o ka pāpale me nā rubi i hōʻike:
  - A laila kanakolukumamākahi dinar!
  Hapai ae la ke kanaka kalepa i kana hamare a oli aku.
  - He kanakolu kumamākahi dinar manawa, kanakolukūmākahi dinar ʻelua, ʻeā, he aha hou aku? kanakolukumamākahi dinar ʻekolu!
  . MOKUNA? ʻumikumāhā.
  Ua kipaku ʻia nā keikikāne i ka mea nona ka hale. Ua kūʻai ʻia lākou e like me nā pipi. A he neʻe paʻakikī.
  ʻO kēia ka manawa o Albert. Ua kūʻai ʻia ke keiki kamaʻa ʻole a ʻōlohelohe. He nani maoli nō ʻo Albert, ʻaʻole naʻe, ʻiliʻili, akā naʻe, he kiʻi i hoʻopaʻa ʻia, a he helehelena ʻoluʻolu, kamaliʻi, nani. He keikikāne maikaʻi loa ʻo ia, ʻoiai ke hōʻike nei nā iwi ʻaoʻao. He keʻokeʻo kona lauoho, he gula iki a ʻoki maikaʻi ʻia.
  Kahea mai la ka luna.
  - E wehe i kou waha e ke keiki!
  Ua wehe ke Keiki Alii...
  Ua ʻōlelo ka luna hoʻomalu:
  - E ʻike i kona mau niho keʻokeʻo, maʻemaʻe, ikaika. Hoʻomaka mākou e kūʻai aku me ʻumikūmālima dinar!
  Ua hooho kekahi o ka poe kalepa.
  - E hāpai ʻo ia i ka pōhaku!
  Ua alakaʻi ʻia ʻo Albert i kahi pōhaku i hoʻohana ʻia e ana i ka ikaika o nā kauā. Ua haehae ke keiki me ka pilikia mai ka papahele, a hoolei ma kona umauma. A hoʻokiʻekiʻe aʻe, me ka paʻi ʻana, e kōkua ana me kona mau wāwae ma luna o kona poʻo.
  Kuno ke kanaka kalepa.
  ʻAʻole hewa no kona mau makahiki! Hāʻawi wau iā ʻoe he ʻumikumamāono dinar!
  Ua ʻakaʻaka ke kanaka ʻē aʻe a ʻōlelo mai he ʻumikūmāhiku!
  He ʻumikūmāwalu!
  Olelo hou mai la ke kanaka kalepa.
  ʻiwakālua!
  Aia kahi hoʻomaha. Kū ʻokoʻa ʻo Albert, a ʻaʻole ʻo ia i hoʻohaʻahaʻa a hilahila i kēia. Hoʻomaka ka hauʻoli mai ka hilahila, a hoʻomaka ka maikaʻi o ke kāne.
  ʻO kahi wahine i loko o kahi pale waiwai i gurgled e pili ana:
  - He iwakāluakūmālima dinar!
  Lohe ʻia nā ʻōlelo hoʻohenehene.
  Ua loaʻa iā ia he kāne maoli!
  - He mea pāʻani hou kēia!
  Kuno mai la ke kanaka kalepa a olelo aku.
  - He iwakāluakūmālima dinar manawa, iwakāluakūmālima dinar ʻelua ... ʻAe, ʻo wai ka mea ʻoi aku.
  ʻO ka mea kālepa i kūʻai mua aku i nā kauā a pau, ʻuhū ihola:
  - kanakolu dinar!
  Nīnau maila ka hoalauna me ke kāhāhā.
  - No ka mea hookahi no na keikikane he iwakalua?
  Kuno ke kanaka kalepa.
  - Manaʻo wau he mea kūpono ia!
  Ua hoʻomaka ka mea kālepa e uwē.
  - kanakolu dinar manawa, kanakolu dinar elua...
  Hoʻopau ka wahine a ʻōhumu:
  - kanakolukumamālima dinar!
  Kuno ke kanaka kalepa.
  - Pololei, kanakolukumamālima dinar hoʻokahi, kanakolukumamālima dinar ʻelua...
  Olelo hou mai la ke kanaka kalepa.
  - Kanaha dinar!
  Ua hīmeni ka mea kālepa i kanahā dinar hoʻokahi, kanahā dinar ʻelua....
  Ua uē ka wahine i loko o ka pale waiwai:
  - Kanahakūmālima dinar!
  Ua hoʻopuka ka mea kālepa:
  - Kanahakūmālima dinar hoʻokahi, kanahākūmālima dinar ʻelua...
  Ua ʻōhumu ka mea kālepa.
  - Kanalima dinar!
  I mai la kona hoalauna me ka pihoihoi.
  - He kanalima dinar no ke keiki? No kēia kālā hiki iā ʻoe ke kūʻai i kahi kaikamahine maikaʻi!
  Ua minoaka ka mea kalepa.
  - A ʻo ia, e like me ke kaikamahine maikaʻi!
  Ua hoʻōho ka wahine:
  - Kanaono dinar!
  ʻAʻole i hāʻawi ka mea kālepa:
  - Kanahiku!
  -Kanawalu!
  -Kanaiwa!
  Kahea mai la na wahine.
  - Hoʻokahi haneri dinar!
  ʻO ka dinar he ʻāpana gula i hana ʻia, a ʻo hoʻokahi haneri dinara he nui loa ia, a ua hoʻomaha.
  Hapai aʻela ka mea kālepa i kāna hāmare a hoʻomaka e oli:
  - Hoʻokahi haneli dinar manawa! Hoʻokahi haneri dinar ʻelua! ʻO ka mea nāna e hāʻawi i ʻoi aku ma mua o hoʻokahi haneri dinara ʻekolu ... A ma mua o ka hāʻule ʻana o ka hāmare, ua ʻōlelo ka mea kūʻai mua:
  - Hoʻokahi haneri me ʻumi nā dinar!
  Puhi ka anaina...
  Hapai aʻela ka mea kālepa i kāna hāmare a ʻī maila.
  - Hoʻokahi haneli me ʻumi mau dinar, hoʻokahi haneri me ʻumi dinar ʻelua ...
  Ua ʻōlelo ʻino ka wahine.
  - Hoʻokahi haneri me ka iwakālua dinar!
  ʻO ka mea kūʻai mua i hāʻawi i nā dinar he iwakālua no nā keikikāne, ua nīnau me ka hoʻomāʻewaʻewa.
  - ʻAʻole ʻoe makemake nui i ka moa?
  I mai la ka wahine me ka ikaika.
  - ʻO kaʻu ʻoihana! A no ke aha ʻoe e makemake ai i kahi kumu kahiko!
  Pane mai ka mea kalepa me ka papale i hoonaniia me na emeralds.
  - E ʻike hou aku ʻoe! ʻAe, hoʻokahi haneri me kanakolu dinar!
  ʻAʻole i ʻae ka wahine a ʻōhumu ikaika.
  - Hoʻokahi haneri a me kanahā!
  Ua ʻōhumu ka mea kālepa.
  - Hoʻokahi haneri kanalima!
  I mai la ka wahine me ka ikaika.
  - ʻElua haneli dinar!
  Puhi maila ka mea kālepa:
  - ʻAe, no ia kālā hiki iā ʻoe ke kūʻai aku iā ʻoe iho i kauā o ka nani ʻole. ʻAʻole anei ʻoe e manaʻo e huhū kāu kāne ʻo Emir ke ʻike ʻo ia i ka nui o kāu hoʻolilo ʻana i kahi keikikāne nani!
  Ua ʻōlelo koʻikoʻi ka wahine:
  - Ua lawe au i ka emir i kona kūlana a me kona waiwai, ua ʻike ʻo ia he aie ʻo ia i koʻu makuakāne! Akā, no ke aha ʻoe e pono ai i kēia keikikāne nani?
  Ua ʻōhumu ka mea kālepa i ka pane ʻana.
  - ʻEkolu haneli dinar!
  Pane mai ka wahine me ka minoaka.
  - ʻEhā haneli!
  Ua ʻōlelo ka mea kālepa:
  - Elima haneri!
  Ua ʻōlelo ʻino ka wahine.
  - Hoʻokahi tausani dinar!
  Ua hala ka leo ma waena o ka poʻe kālepa a me nā mea kālepa. Ua ʻōlelo kekahi o lākou:
  - He u'i ke keikikāne, akā no ke aha i nui ai nona. Kakaʻikahi, i ka wā i uku nui ai nā wahine o nā nani mua!
  Ua hōʻoia ka mea kālepa:
  - No hoʻokahi tausani dinar, e ʻili maoli kāu kāne iā ʻoe!
  Pane aku ka wahine a ka emir i ka pale.
  - A e oi aku ana oe i ke kao kuko!
  Ua ʻōhumu ʻo Cooper:
  - ʻElua tausani dinar!
  Ua pane aku ka wahine me ka hāʻawi ʻole.
  - ʻEkolu tausani!
  Ua piʻi ka mea kālepa:
  - ʻEhā tausani!
  Ua kiola ka wahine:
  - Elima tausani!
  Ua hoʻōho ka mea kālepa ma luna o kona māmā:
  - He ʻumi kaukani dinar!
  Aia kahi hoʻomaha kaumaha ... ʻAʻole i ʻike mua ʻia ka nui o ke kumukūʻai o ke kauā hoʻokahi. A hele aku la ka halulu ma ka lehulehu o ka poe kalepa. Me he mea la he lapuwale ke uku nui no ke keiki
  ma kahi o ʻumikūmākolu mau makahiki, ʻoiai he uʻi a me ka ʻiʻo ...
  Eia kekahi, ua hāʻule ka hemolele kāne o Albert. Ua hōʻeha koke ka wahine i kāna mea pāʻani hou a hāmau. ʻAʻole anei he nui loa?
  ʻIke akula ka mea kālepa i ka hoʻomaha ʻana e kau ana, hāpai aʻela ʻo ia i kona hākā a hoʻomaka e ʻōlelo:
  - He ʻumi tausani dinar hoʻokahi, ʻumi tausani dinar ʻelua, ʻo wai ka mea e hāʻawi hou aku? He ʻumi tausani dinar - ʻekolu! Ma mua naʻe o ka paʻi ʻana o ka hāmare, ua lohe ʻia kekahi leo.
  - Hoʻokahi haneli tausani dinar!
  Nānā nā kānaka a pau i hope. Ua komo kekahi kanaka ʻeleʻele a me ka lole kūikawā i ke keʻena. Ua uhi ʻia kona mau maka me ka maka ʻeleʻele.
  ʻO ka mea kālepa, ʻaʻohe ʻōlelo a hauʻoli, paʻa i ka pilihua.
  Ua hōʻoia ke kanaka i loko o ka ʻaʻahu ʻeleʻele a me ka pale:
  - Hoʻokahi haneli tausani dinar!
  Kuno ae la ke kanaka kalepa.
  - ʻOiaʻiʻo nui! A hoʻomaka ʻo ia ma ke mele: hoʻokahi haneri tausani dinara hoʻokahi, hoʻokahi haneri tausani dinar ʻelua ... ʻO wai ka mea e hāʻawi hou aku? ʻEkolu haneri tausani dinar! Ua kūʻai ʻia aku i kahi keonimana me ka ʻahuʻula ʻeleʻele a me ka pale!
  Maanei i komo ai ka mea kalepa a olelo mai.
  ʻAʻole ʻike ʻia kēia kanaka iā mākou! He huina nui anei kana!
  Ua ʻōlelo ke kanaka me ka ʻahuʻula ʻeleʻele a me ka maka:
  - Aia nā ʻeke gula ma nā kāmelo! Ua lawa ka uku no keia keiki! Hiki iā ʻoe ke helu inā makemake ʻoe!
  Kuno ke kanaka kalepa.
  - Mai kāu! Hiki iā ʻoe ke loaʻa iā ʻoe e like me kou makemake! E noʻonoʻo ana i ka nui o kāu i uku ai, hiki iaʻu ke hāʻawi i kahi kaulahao iā ia me ka manuahi!
  Kuno mai ke kanaka me ka lole eleele.
  - ʻAʻole e ʻeha ke kaulahao no ka ʻōpio! I kēia manawa, e leʻaleʻa!
  Nani ʻo Albert. Ua hoʻopaʻa ʻia ke kola me ke kaulahao ma kona ʻāʻī a hāʻawi ʻia ka hopena i ka haku hou. Aia kekahi mea ʻino a hewa loa iā ia. A manaʻo ke keiki ʻaʻole maikaʻi kēia.
  Huki aʻela ke kanaka i loko o ka pale maka ʻeleʻele a me ka ʻahuʻula i kāna kaulahao a ʻuā maila:
  - ʻAe, e hoʻouna i kaʻu kauā hou! E ʻike inā ʻoe e hōʻoiaʻiʻo i nā manaʻolana a me nā koina.
  Ua hahai pono ʻo Albert iā ia. Lawe lākou iā ia i waho. Ma ʻaneʻi, ua hoʻokuʻu ʻia nā ʻeke gula mai nā kāmelo. Noʻonoʻo ʻo Albert: no ke aha lākou i uku nui ai i ke kālā nona?
  Inā no nā dinar he ʻumi hiki iā ʻoe ke kūʻai i ke kauā kāne makua maikaʻi. Eia nā keiki kāne he iwakāluakūmākahi i hala no kanakolukumamākahi dinar. No nā wahine nani kamahaʻo wale nō i kekahi manawa
  Ua hele aku ke kumu kūʻai ma luna o hoʻokahi tausani dinar.
  Akā no hoʻokahi kauā a kauā paha - e uku i hoʻokahi haneli tausani! He mea hiki ole keia! Ma hope o nā mea a pau, ʻo ia kālā ka waihona holoʻokoʻa o ke aliʻi. Ua hoʻopaʻa ʻia ʻo Albert i ke kaulahao i ka ʻelepani i kau ʻia e kona haku hou.
  A eha kanaka lio e kiai makaala ana i ke keiki. A e hele hou ana ʻo Albert. Ua paʻi kona mau kapuwaʻi paʻakikī i ke alanui. He olohelohe a wiwi
  a nana mai na kanaka ia ia a akaaka.
  Ehia ka uku no ke keiki? He aloha hihiu paha?
  Hele ʻo Albert a noʻonoʻo. No ke aha i mākaukau ai ka mea kālepa e uku i ʻumi kaukani dinara no ia? ʻAʻole no ka hoʻouna ʻia ʻana i nā lua. A ʻaʻole no ka ʻoluʻolu o kahi moe.
  ʻOiai ua ʻike ʻo ia i kekahi mea e pili ana i ke kumu o Albert. ʻO ia ke aliʻi o ka ʻāina waiwai. Ua manaʻo paha ka mea kālepa e lawe i kahi pānaʻi mai Albert? A i ʻole e kūʻai aku i kou makua kāne ponoʻī?
  Ua kūpono kēia mana. ʻOiai e ʻike ʻia inā e loaʻa iā ʻoe kahi pānaʻi, a he ʻumi kaukani dinar - ke kumukūʻai o hoʻokahi kaukani kauā makua - pono e uku ʻia i kēia manawa.
  E ʻike ʻole ʻia nā ʻaoʻao o ka Haku.
  ʻOiai inā he Akua kēia a ʻaʻole paha ... ua ʻū ʻo Albert. ʻAe, ʻaʻole, kūʻai aku ʻo ia i ke kino iā Sātana, ʻo ia hoʻi e ola ke Akua! Pehea ʻē aʻe? Ina he aka
  pono e malamalama. ʻAʻohe aka paha inā nui nā kukui. Akā, aia mau ka mālamalama i ka malu.
  Ua hanu nui o Albert. Noʻonoʻo wau, a no ke aha lākou i hāʻawi ai i hoʻokahi haneli tausani? I kekahi hihia, ʻaʻole i mea e pepehi maʻalahi, a he mea hoʻohui kēia. akā, hiki koke mai iā ia
  ʻoi aku ka weliweli ma mua o ka make? A he hōʻemi kēia! Ua makemake koke lākou e hoʻohana iā ia i kaikamahine?
  Ua kaniuhu nui ʻo Albert a hoʻokē ʻai i kona hele ʻana. Hele lākou i waho o ke kūlanakauhale a hele ma ka wao nahele. Ua hele ke keiki iā ia iho a ho'āʻo e noʻonoʻo i kahi mea hauʻoli ...
  ʻO kēlā me kēia ʻano hoʻolaha, kaua, kaua medieval.
  Ua noʻonoʻo ke keiki i ka manawa o Richard ka puʻuwai Liona. Ma laila ʻo ia i hakakā ai ma kāna moeʻuhane a lanakila i nā mea a pau. A e noʻonoʻo ʻoe pehea e makemake ai ke kauoha e puhi i ke kaikamahine Iudaio pōʻino ma laila
  Rebeka. He nani a hala ʻole ʻo ia. Nui kona nani a me ka mahanahana. Akā ua lawe ʻia ke kaikamahine i ke ahi, hoʻopuni ʻia e nā kiaʻi. Ua haʻalulu kona kiʻi.
  Hele akula ua kaikamahine nei me nā kapuaʻi mālie, a ʻo kona helehelena maikaʻi me he mea lā ua mālie, ʻoiai he mea maopopo ke ʻā aʻe ka makaʻu a me ka huhū ma kona mau maka.
  Ua wehe ʻia nā mea hoʻonaninani a me nā lole hikina ʻālohilohi mai ona aku. Ua waiho ʻole ʻia ke poʻo o Rebeka, koe naʻe ʻelua mau wili ʻeleʻele a lōʻihi hoʻi i hele i lalo o ka ʻaʻahu keʻokeʻo.
  He olohelohe na wawae liilii o ke kaikamahine. A ua ʻike ʻia ua pilikia ʻo Rebeka me he mea lā no ka hoʻohaʻahaʻa ʻia ʻana: ua koi ʻia kāna wahine Iudaio waiwai e hele wāwae ʻole, e like me ka makaʻāinana makaʻāinana.
  No laila ma ke kino. Ua ʻike ʻia ka lā he ʻōpua a he anuanu loa, ʻaʻole i maʻa nā kapuaʻi o ke kaikamahine i nā pōhaku ʻoi a me nā ʻiliʻili o ke alanui. Hoomaka iho la o Rebeka e uwe a
  lie ma na wawae elua. ʻAʻole maoli ʻo ia i maʻa i ka hele wāwae ʻole, ʻoi aku hoʻi ma Beretania, kahi i ke kauwela ʻaʻole mehana loa a ua uhi pinepine ʻia. A oia ke kaikamahine a Palesetine me
  ʻoi aku ka mahana a maloʻo.
  ʻAe, a he mea hoʻohaʻahaʻa ke ʻike nā kāne i nā kuʻekuʻe wāwae ʻaʻole, poepoe, lepo lepo a hoʻokuʻu aku i nā ʻōlelo hoʻohenehene. ʻOiaʻiʻo, ua wehe lākou i nā mea nani a pau mai Rebecca a wehe i kona mau kāmaʻa, ʻaʻole no ka makemake.
  hoʻohaʻahaʻa kūikawā.
  Ua makaʻu nā mōneka o loaʻa iā ia nā amulets a me nā talismans, ka mea a Sātana i hāʻawi ai i kona poʻe kākoʻo e pale aku i ka mihi ma lalo o ka hoʻomāinoino ʻia.
  A no ka pepehi ʻana i nā wahine i manaʻo ʻia he mau kupua, ua lawe ʻia lākou me ke kamaʻa ʻole. No laila, me he mea lā ua emi iho ka mana daimonio. No ke Akua ka honua, a i ka wa e pa ai na wawae olohelohe ia ia, o ke kupua
  ua hoʻopiʻi ʻia me ka ikehu Akua a nalowale kekahi hapa o kona mana. I kekahi hihia, ʻo Rebecca, he kāmaʻa ʻole a ʻaʻahu ʻia i ke keʻokeʻo o ka lole olonā loa, i hana i kahi manaʻo hoʻopā.
  Nui nā wāhine i nānā iā ia a noʻonoʻo i kona nani i loko o nā lole haʻahaʻa o kahi mea pepehi kanaka pepehi kanaka i alakaʻi i ke ahi. A nani hoʻi a ʻokiʻoki i kona mau wāwae ʻaʻole.
  i pili ole i ka lepo, na alanui. A ʻo kona nani maoli o nā wāwae kaikamahine ʻaʻole i ʻoi aku ka nani ma mua o nā kāmaʻa i hoʻopaʻa ʻia me nā mea nani daimana.
  Eia ʻo Rebeka e līlū ana i nā manawa a pau, e kuʻi ana i lalo i kona mau wāwae palupalu, a kokoke i kahi puʻu wahie a me ka mauʻu. Maanei pono e puhi ia. A ma mua o ka hoʻopaʻi ʻana, nakinaki ʻia lākou i ka lāʻau a kau i nā kaulahao.
  ʻOiaʻiʻo, ʻeha ke komo ʻana o ke kaulahao i ke kino o ke kaikamahine palupalu. A ʻo ka ʻoluʻolu o ke kū ʻana me ka neʻe ʻole i ka lā maʻalili i ka napoʻo ʻana o ka lā i loko o ka wā ao. Aia wale ka lā
  i kekahi manawa wale nō e nānā i nā ao. Ma waho aʻe o ka hoodie, ʻaʻohe mea o Rebecca ma kona kino. Lawe nā kaikamahine nun i nā mea a pau i ka ʻili, a hāʻawi i kahi hoodie maʻemaʻe no ka pono.
  No laila, ʻoluʻolu ke kū ʻana i ke kaulahao, a maʻi i nā kaulahao, anu nā wāwae wāwae ʻole i ka makani, a ʻeha hoʻi i ka haʻalulu o kahi kūlana kū.
  I kēia manawa, ʻo ka manaʻolana hoʻokahi wale nō o Rebeka he mea hoʻomalu. ʻO ke koa maikaʻi loa o ka Knights Templar Brian ke kaua kūʻē iā ia. ʻO ka mea iʻikeʻia e ka ikaika nui a me ka hoʻomanawanui.
  Akā naʻe, ua hiki iā ʻIvanahō ke hoʻokuke iā ia mai ka noho lio. Akā i kēia manawa ua ʻeha nui ʻo ia. Eia kekahi, hiki iā Richard the Lionheart ke hoʻokūkū me Briand, akā ʻaʻole hiki iā ia ke hakakā no ka Iudaio, ʻoi aku ka pololei.
  ʻaʻole paha makemake - ʻaʻole kēia he ʻoihana aliʻi.
  No laila, mālie a hilinaʻi ʻo Brian e hiki iā ia ke lanakila i kekahi. A laila, e puhi wale ʻia ke kaikamahine ʻino i hōʻole i kāna aloha. A hoʻopuehu i ka lehu o ke kupua. A laila moe lākou a
  ʻO kona mau kāmaʻa morocco, i kālai ʻia me nā momi, a me nā ʻaʻahu me nā mea hoʻonani daimonio.
  Nānā ʻo Briyan iā Rebeka. Nani ʻo ia, nakinaki ʻia i ka pou e like me kēia, a i ʻole i kaulahao. A ke nānā aku nei i ke ʻano o ka hoʻopā ʻana, a me ke ʻano keaka.
  A hala ka manawa. Paʻu ke kaikamahine a ʻōniʻoniʻo. Haʻalulu kona mau kaulahao. Hiki ke ʻike ʻia ka hāʻawi ʻana i kona ʻeha e kū i ke kaulahao i ka pou. Ua ʻulaʻula nā wāwae wāwae o ke kaikamahine mai ke anu.
  Pehea kona ʻoluʻolu ʻole. A pehea kona hopohopo ...
  ʻO ke ahi, ʻoiaʻiʻo, e pumehana a ʻo ka lapalapa e lick predatory i ke kaikamahine, he kuʻekuʻe wāwae. A e lohe ʻia ke ʻala o ka shish kebab, me he mea lā e ʻā ana i ke keiki hipa. A e lilo ia i mea ʻeha loa.
  A uē ke kaikamahine. A e piʻi aʻe ka lapalapa, kiʻekiʻe a kiʻekiʻe. E puhi ʻo ia i kona ʻaʻahu keʻokeʻo a ʻike ka lehulehu iā ia me ke kapa ʻole a me ke kaulahao.
  A pohu ka ʻili keʻokeʻo, ʻulaʻula. A laila hoʻomaka e paheʻe. A e ʻai ʻia ka ʻiʻo, a ʻāhu e like me ka pā palai. A e ʻeha wale nō ia.
  A e uwē ʻo Rebeka i ka ʻeha hiki ʻole ke hoʻomanawanui. Ano, e haule iho ka io mai kona mau iwi mai. A puka ka iwi, ʻeleʻele. A ʻo ke kaikamahine mai ka haʻalulu ʻeha e nalowale ka ʻike a mālie. E noho mālie mau loa. A e lele aku kona ʻuhane i Gehena kūikawā no nā Iudaio. No ka poe Iudaio i bapetizo ole ia, aia no ka po. Kahi e hoʻomāinoino ʻia ai lākou e like me kā lākou hana.
  A ʻo Rebeka, he ʻuhane hala ʻole, ʻaʻole ia e hoʻopaʻi nui ʻia. E hahau lākou iā ia, e hahau iki iā ia me nā lāʻau ma luna o nā kuʻekuʻe wāwae poepoe. A laila hoʻolei ʻia i loko o ka hale paʻahao. A mele ʻo Rebeka ma laila
  a e hoolea aku i ko lakou poe haipule Iudaio. I kēlā me kēia manawa, hele mai nā daimonio paʻahao iā ia a hahau hou iā ia me nā lāʻau ma luna o kona mau kuʻekuʻe wāwae nani. No ka mea, pono e loaa i ka poe hewa
  ma nā kuʻekuʻe wāwae e like me ka ʻeha.
  A e hahau lakou ia ia me ka laau, a laila, e like me ka kupua, e palai ia ia me ka lama. E ʻānai ana i kona mau umauma uʻi e like me nā meloni ʻelua.
  Ua moeʻuhane ʻo Knight Brian. A hala ka manawa ... a i kēia manawa ua pau ka hola hope o ka hōʻea ʻana o ka mea pale.
  Hāʻawi ka Grand Master of the Order i ka hōʻailona no ka hoʻomaka ʻana o ka hoʻokō.
  Ma keia wahi e hahau ai ka Ilamuku i ke ahi me ka pohaku oiwi, a e kuku ana i ka lama i pulu i ka paakai. Uwe ʻo Rebeka me ka makaʻu a i ka manawa like i ka hoʻopukapuka kālā. Ua ʻoluʻolu ʻo ia i ka makani a makemake wale ʻo ia e mahana.
  ʻOiai ua maopopo ka wela o ke ahi no kahi manawa wale nō, a laila e wela a wela, a me kaʻili a me kaʻili a me kaʻiʻo.
  Ua hoʻomaka mua ka Ilamuku e lawe i ka lama i ka mauʻu, oiai e halulu ana ka lehulehu. Ma kahi mamao aku, e heihei ana kekahi lio keʻokeʻo liʻiliʻi, a ma luna ona he wahi hoʻoholo liʻiliʻi.
  Ua hoʻōho ka Haku Nui o ke Kauoha:
  - E hooki i ka mea pepehi kanaka!
  Hoʻokahi ʻīniha ʻo ia mai ka mauʻu. Ua huhū ʻo Sir Brian:
  - ua lohi ʻo ia! Ua pau ka lā palena no ka hiki ʻana mai o ka mea pale!
  Pane ka haku nui me ka huhu.
  - Makaʻu ʻoe e hakakā i ke keikikāne?
  Ua ʻōhumu ka poʻe ukali o ke kupuna nui:
  - E hakakā pono! He aha ka mea i makaʻu ai ka makaʻu!
  Ua ʻōlelo ʻo Brian me ka huhū:
  - E paʻi wau i ka pō ma waho o ia!
  Ua manaʻo mua ke Temepela, ʻo ʻIvanahō nō naʻe, ʻoiai ka ʻeha, ka mea i makemake e hakakā me ia. Akā, ʻoi aku ka liʻiliʻi a ʻoi aku ka pōkole o kēia koa ma mua o ka mea lawehala mua, ʻo Sir Briana.
  ʻAe, ʻokoʻa ka lio. A ʻo ka mea kaua ...
  ʻAe... ua hoʻomaha ka puʻuwai o Brian. ʻAʻole i hiki mai ka lono iā ia no ka lanakila ʻana o kēia keiki he ʻumikumamākolu i ka hoʻokūkū hoʻokūkū: ua hoʻokuʻu ʻia kāna mau lio a me Richard ka Liona.
  Puuwai a me ʻIvanahō. ʻAe, i kēlā mau lā ʻaʻohe leka. A ua ʻōlelo ʻia nā lono inā i lanakila ka hoʻokūkū e kahi pilikua maoli, ʻaʻole kekahi ʻano keikikāne.
  No laila ua mālie ʻo Sir Brian.
  A ʻōlelo ʻo ia me ka wiwo ʻole.
  - Ua ʻae wau i ka hoʻokūkū!
  Ua piʻi aʻe kona hilinaʻi i ka wā i wehe ai ʻo Albert i kona mahiole a ʻike nā mea a pau i kona helehelena kamaliʻi, uʻi, lauoho lauoho a me nā maka uliuli.
  Ua hooho kekahi o na wahine:
  - Aloha i ke keiki!
  Nīnau akula ka haku nui iā Albert:
  "Makemake anei ʻoe e hakakā me Sir Briant hanohano, e ke keiki?"
  Ua ʻōlelo wiwo ʻole ke aliʻi ʻōpio:
  - ʻAe, a e hoʻopakele iā Rebeka!
  Ua kanalua ka haku nui:
  - Akā ʻo Sir Brian ko mākou naita maikaʻi loa, a he kamaliʻi wale nō ʻoe! Ua lawa anei kou ikaika?
  Ua pane koʻikoʻi ʻo Albert:
  - E hōʻike ana ka ʻāhewa ʻana i ke ʻano o wau!
  Huli ka haku nui i ka Iudaio i paa:
  - Mākaukau anei ʻoe e ʻike i kēia kanaka ʻōpio ʻo ia kou pale?
  Pane aku la o Rebeka me ka uwo.
  - Hāʻawi i kāu makemake!
  Kuno ke kumu nui.
  - OK a laila! E hoʻomaka! ʻO wai nā ihe āu e makemake ai - ʻōpuʻu a ʻoi paha!
  Ua ʻōlelo ʻo Sir Brian:
  - ʻOiaʻiʻo hoʻokahi acute!
  Kuno ʻo Albert.
  - E ʻoluʻolu lākou - inā ʻaʻole aloha ke ola iā ia!
  Ua ʻakaʻaka ka templar.
  - Paʻa pono iā ia iho e like me nā ʻōpio āpau! E ʻike kāua i kaʻu hoʻokuke ʻana iā ʻoe mai kou lio!
  Ua pane pololei ʻo Albert:
  - Mai haʻaheo, e holo ana ma luna o ka pūʻali koa, akā e kaena, e holo pū me ka pūʻali!
  Ua hoʻōho ka haku nui:
  - ʻāwīwī! Hauʻoli ke kaikamahine kaulahao!
  Ua haʻalele nā naita. He lio nui ko ke Temepela, he lio eleele, a he nui kona kapa kila eleele. A ʻo ko Albert kapa kila, ua like ia me ke aniani, he liʻiliʻi ka lio, akā wikiwiki loa a keʻokeʻo like
  hau. E like me ka duel ma waena o ka maikaʻi a me ka hewa, ma waena o ka ʻeleʻele a me ke keʻokeʻo.
  Ua ʻōlelo koʻikoʻi ka templar:
  - Makemake wau e pepehi iā ia, a i ka manawa like ke minamina au i ke keiki!
  Maanei i kaawale ai. Inā ʻike ʻo Sir Brian i kāna hoa paio koʻikoʻi a weliweli, inā ʻaʻole ʻo ia i hilinaʻi nui iā ia iho. Ua hoʻomaopopo pū ʻo Albert he ikaika kona ʻenemi, a he kakaikahi
  haʻahaʻa iā Richard ka puʻuwai Liona. Akā inā ua lanakila ʻoe i ke aliʻi kaulana loa, he aha ke temepela iā ʻoe?
  ʻO nā koa ʻelua, ma ka hōʻailona o ke gong, holo wikiwiki lākou i kekahi i kekahi. Aia kekahi puʻu lepo. Hāwanawana ʻo Rebeka:
  - E Iehova nui, e hoola i ke keiki!
  Ua hahau ʻo Albert i ka pale kaua a hoʻokuʻu aku i ka ihe ma ka ʻākau, a ʻo ia iho nō i hahau i ka ʻenemi ma ka ʻili maka, me ka hoʻoikaika ʻana i ka neʻe ʻana ma ka pelu ʻana i ka hull. He pā kēia i hoʻopaʻa maikaʻi ʻia
  ʻAʻole ʻoi aku ka maikaʻi o kona manawa ʻo ʻIvanahō, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻoikaika ʻana i ka neʻe ʻana me kona ʻōpū ʻōpio ikaika. A lele ʻo Sir Brian me he ʻeke lā mai ka lio.
  Ua hoʻōho ke anaina me ka ʻoliʻoli, a hauʻoli nā wahine. Manaʻo ka poʻe a pau ʻo ka naita maikaʻi loa o ke kauoha e hoʻohaʻahaʻa i ke keiki, akā ua hoʻohuli koke ʻia ʻo ia ...
  Ua hāʻule ʻo Sir Brian a hoʻāʻo nui e ala aʻe, akā ʻaʻole i hoʻolohe maikaʻi kona kino i ke kapa kila.
  Ua haʻi aku ka haku nui:
  - Ua hiki mai ka hookolokolo a ke Akua! E ke koa ʻōpio, ʻo wai kou inoa?
  Kulou iho la ke keiki a pane aku la.
  - Albert!
  Ua hoʻomau ka haku nui:
  - Albert! Ua lanakila ʻo ia i ke koa maikaʻi loa o ke kauoha a ua hoʻopakele ʻo ia i ka wahine Iudaio ʻo Rebeka, ke kaikamahine a ʻIsaka, ka mea i hoʻopiʻi ʻia no ke kilokilo. I kēia manawa ua kūʻokoʻa ʻo ia a ua hoʻi mai kona mau lole kahiko a me nā mea nani iā ia!
  Ua hāwanawana ke kōkua ma ka pepeiao o ke poʻo o ke kauoha.
  "Hiki paha iā mākou ke hao i kāna waiwai i ka waihona?"
  Ua ʻōlelo ʻo Grandmaster:
  - Mai pupule! He hewa keia! E wehe i nā kaulahao mai ke kaikamahine a wehe i ka pou!
  Ua hoomaka na koa a me na Ilamuku e wehe i na kaulahao i paa ai o Rebeka! Hoʻokani ke mele. Ua hauʻoli nā kānaka, ʻoi aku ka nui o nā wahine. ʻOiaʻiʻo ka nani o kēia
  He kaikamahine Iudaio, i kona hoolaia, he mea ia e olioli ai.
  Kūlou ʻo Albert i ke aliʻi nui a ʻōlelo akula:
  - Ua lanakila ka pono!
  Ua ʻae ka haku nui:
  - Eia ka hookolokolo kiekie loa a ke Akua! A ʻānō, e kuʻu naita, e ʻahaʻaina paha ʻoe me mākou! A makemake ʻoe e komo i ka lawelawe o ke kauoha?
  Ua ʻohi ʻo Albert.
  "He aliʻi wau a lawelawe wau i koʻu aupuni!" ʻO ka ʻahaʻaina... E kala mai iaʻu, akā, e hāʻawi mua au iā Rebeka ma lalo o koʻu kiaʻi ʻana i kona makuakāne. A laila hiki ke ʻaihue hou ʻia. Piha ka nahele
  nā powa a me nā naita hoʻokalakupua!
  Kuno ke kumu nui.
  - Laki maikaʻi! Aka, ike aloha i ka lawelawe o ke kauoha ua hamama mau!
  Ua hoʻihoʻi ʻia ʻo Rebeka i loko o kona keʻena, kahi e hāʻawi ʻia ai kona mau lole kahiko a me nā mea nani. ʻO ke kaikamahine, me ka hauʻoli, ua paʻi i kona mau wāwae wāwae, ʻaʻole
  e ʻike ana i ka ʻoi o nā pōhaku, a me ke anuanu, ʻoiai ua pōʻeleʻele aʻe. He olohelohe, he poni, he mea kupanaha ka ma'ema'e, poepoe na ku'eku'e wāwae o ke kaikamahine.
  Ua hele mālie ʻo ia i ka pepehi kanaka me ka paʻakikī e noho mālie. A i kēia manawa ua hauʻoli ʻo ia a lele maoli. A ʻoi aku ka nani o kona nānā ʻana. ʻAʻole haʻihaʻi loa kona helehelena.
  akā, ua lilo i poni me ka hoihoi, a ua hoʻohui i nā kala a me ka nani. A ua like kēia kaikamahine me kahi keiki pāʻani.
  Ua hīmeni ʻo Albert me ka hauʻoli:
  ʻO wai ka mea maʻa i ka hakakā no ka lanakila,
  E hīmeni pū ʻo ia me mākou ...
  ʻO wai ka leʻaleʻa, ʻakaʻaka ʻo ia
  ʻO ka mea ʻimi e hoʻokō
  ʻO ka mea ʻimi e loaʻa mau!
  No laila, holo ʻo Rebeka i loko o ka hale paʻahao. Ua hahai nā nun iā ia e kōkua iā ia e ʻaʻahu. Ua iho ʻo Albert mai kona lio. Hāʻawi ʻia ʻo ia i kahi kīʻaha me ka waina kahiko maikaʻi.
  He mea kūlohelohe a ʻono, ʻono loa kēia waina.
  Ua inu ʻo Albert me ka leʻaleʻa a ua ʻike i ka piʻi ʻana o ka ikaika. Nui a leʻaleʻa ʻo ia. Ua makemake au i nā ʻano hana like ʻole. Ua hīmeni ke keiki:
  - E maʻa i ka hakakā ma kekahi ʻano,
  Ma ka liʻiliʻi, ua ʻike kekahi mau ʻōmole i lalo ...
  ʻAʻole naʻe mākou i hāʻule i ke aloha -
  I ka wā kahiko! I ka wā kahiko!
  I ka wā kahiko!
  Ua hoʻi mai ʻo Rebeka. Moe nui ʻo ia. I nā kāmaʻa, ʻaʻole ʻoluʻolu nā wāwae i lalo. Ua hoʻolei ʻo ia i kahi pāpale ma luna o kona mau maka, a i kēia manawa ua hūnā ʻia kona nani.
  He nani maoli kona ʻaʻahu a he nui nā mea nani. ʻAʻole ʻaihue nā mōneka a me nā nun. A maikaʻi loa ke nānā aku. ʻOi aku ka pololei, ʻo Albert
  Ua ʻoi aku koʻu makemake iā Rebeka i ka ʻaʻahu keʻokeʻo a me ke kamaʻa ʻole. ʻO kona mau wāwae wāwae ʻole i hāʻawi i ke keiki i ka hauʻoli o kahi kanaka ʻōpio. A no laila ... Ua ʻike ʻo ia i nā mea like
  nā wahine i nā mea nani a ʻaʻole ia i hoʻohuli iaʻu.
  Ua hīmeni ʻo Albert:
  - No keia kaikamahine kamaa ole,
  ʻAʻole hiki iaʻu ke poina...
  Me he mea lā, ʻo nā pōhaku o ke kahua pōhaku,
  Hoʻopilikia lākou i ka ʻili o nā wāwae palupalu!
  A ʻakaʻaka ke keiki ... ua ʻakaʻaka ʻo Rebeka iā ia, akā naʻe, me ka ʻike ʻole ʻia a hoʻopaʻa ʻia i loko o ka pale.
  - E hele pū ʻoe me aʻu i kuʻu naita?
  Kuno ʻo Albert.
  - ʻAe, e kuʻu wahine!
  I mai la o Rebeka me ka ikaika.
  - E noho mālie ma ke alanui! Makemake au e lohe i kekahi hāmau! A hauʻoli i ke ʻano!
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Albert:
  - He gula ka noho mālie, no ka maʻalahi o ka unuhi ʻana, ua hāʻule i ka hāpana i kahi pae ma lalo o ke keleawe kani o ka ʻōlelo!
  Ua ʻōlelo ʻo Rebeka:
  - Paʻa naʻe! A e lawe iaʻu i koʻu makuakāne.
  Ua holo ke keikikāne a me ke kaikamahine ma luna o ka lio. Noho mālie ʻo Rebecca i ka noho lio a neʻe mālie. Ua hāmau ke keiki, akā ʻaʻole hiki iā ia ke kāohi iā ia iho. Ua makemake nui ʻo ia e kamaʻilio me ia
  a nīnau i nā nīnau he nui. Akā, pono wau e pani i koʻu waha.
  Ua ʻōlelo mai nō ke keiki aliʻi:
  - He gula ka noho malie, he kala ka olelo, he keleawe ka olelo, a lilo ka olelo hoohiki i ua kepau!
  . MOKUNA? ʻumikumālima.
  Ua hoʻomaka hou ʻo Mikhail-Vladimir Putin-Gorbachev e hoʻi i ka Stalinism.
  Hoʻonui i ka manawa o ka lawelawe ma ka pūʻali koa i ʻekolu makahiki. Hoʻokomo ʻia nā kūlana koa a i ka hana ʻana.
  Ma ke ala, makemake ʻo ia i ka manaʻo o nā pūʻali limahana Trotsky. ʻOi aku ka paʻakikī o ka hewa no ka lohi, a no ka ʻona ʻana ma ke alanui, a no ka puhi paka ma nā wahi lehulehu.
  Eia hou, ua hoʻomaka lākou e kanu i nā kānaka no ka hoʻolei ʻia ʻana o nā ʻeke paka a me ka cellophane a me nā ʻeke pepa.
  A laila ua waiho ʻia kahi papahana e pale aku i ke kaumaha.
  Ma hope o kēlā, ua hiamoe ʻo Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin;
  Ua hoʻopau ʻia ka manaʻo o ke Aliʻi Albert. Ua kokoke ʻo ia i kahi oasis wao nahele. Ua ahiahi a pōʻeleʻele. Kū ka huakaʻi.
  Wehe ʻia ʻo Albert, lawe ʻia e ʻai a hāʻawi ʻia i inu. Ua inu ke keiki i ka wai me ka leʻaleʻa. No ka ʻaina awakea, ua hāʻawi ʻia ʻo ia i ka paakai a me nā hua maloʻo.
  ʻAi ʻo Albert. Hāʻawi lākou iā ia i uhi e waiho ai ma ke one. A ua luhi ke keiki i ke alanui, lawe ia a hiamoe. I keia manawa ke kanaka
  me ke kapa ʻeleʻele, ua lawe ʻo ia i kahi aniani kilokilo kūikawā a nānā aku iā ia. Ua hiki iā ia ke nānā i nā moeʻuhane kūʻokoʻa o ke keiki. Pehea ke kālā? ʻo kēia
  gula hoopunipuni. I kēia manawa, hoʻomaka nā kālā gula e lilo i māmā a heheʻe e like me ka hau. A hiki i kahi keikikāne kūʻokoʻa ke lilo i mea pono loa i kahi kilokilo.
  Ua moeʻuhane hou ʻo Albert aia ʻo ia i ka pūʻali koa o Spartacus. Ua pio loa ʻo Crassus a ʻaʻohe mea e pale aku i nā kauā mai ka hoʻouka ʻana iā Roma. Pono e hana ʻia kēia ma mua o ka loaʻa kālā
  Lokum a me Pompey. A he haneri tausani ko lakou mau koa pakahi. Ma hope o nā lanakila, ua hoʻopiha nui ʻia ʻo Spartacus i nā kauā, gladiators, a me ka poʻe ʻilihune. ʻOiai nā kūlanakauhale he nui
  hoʻomaka ʻia nā pūʻali koa i ke alakaʻi o nā kipi. A he koʻikoʻi kēia.
  Aia hou ʻo Albert me Eutibida. He keikikāne ikaika a he nani Helene maikaʻi. Holo pū lākou ma luna o nā lio keʻokeʻo. Aia ka pūʻali koa o Spartacus
  ua oi aku mamua o hookahi haneri me kanalima tausani koa. Akā he poʻe hou ka nui o lākou. ʻOiai ua lawa nā mea kaua, mahalo i nā kīʻaha i hopu ʻia. Akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka pūʻali.
  He nui nā kauā ʻōpio e hahau ana me nā wāwae ʻole. ʻO ka mea maʻamau, ʻaʻole hāʻawi ʻia nā ʻōpio ʻumiʻumi i nā kāmaʻa i ke kau mahana.
  Ua ʻōlelo ʻo Eudibida:
  - Paʻa maikaʻi ʻia ʻo Roma, ʻoi aku ka Capitol. A ua pale ʻia e kahi haneli tausani koa. ʻOiaʻiʻo, he militia kekahi o lākou. ʻAʻole maʻalahi ka lawe ʻana!
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Albert:
  - ʻO kahi hapa nui o ka heluna kanaka o Roma he kauā. Hiki iā lākou ke hoʻāla ʻia e kipi!
  Ua ʻae ʻo Euthydis i kēia:
  - ʻOiaʻiʻo hiki iā ʻoe! Akā, pono e hoʻonohonoho kekahi!
  Manaʻo ʻo Albert:
  - Hiki iaʻu ke hana! E like me kā lākou i hana ai ma Capua!
  Kuno mai la ka wahine Helene a me ke kauwa kahiko.
  - He mea hiki loa ... No laila e hana like!
  Kuno ke keiki a hooiaio mai.
  - E komo māua me koʻu kaikuahine ʻo Rhodopeia i Roma, a laila e ʻike kāua!
  Ua ulu wikiwiki ka pūʻali koa o Spartacus. A ma ka hele ʻana ʻo ia ka hoʻomaʻamaʻa ʻana o ka poʻe i hoʻopaʻa ʻia. Ua hōʻiliʻili ʻo Rhodopeia i ka legion holoʻokoʻa o kā lākou mau kaikamahine kauā. Ua aʻo mua ʻia lākou e pana i ke kakaka a
  hoolei i na ihe mama. A he manaʻo maikaʻi nō ia. He mau pūʻali koa o nā keikikāne kauā. ʻOiai maʻa mau ʻo Spartak i hoʻāʻo e lawe i nā keiki. Akā he nui nā kauā ʻōpio a pono lākou e hoʻopili ʻia ma kahi. E like me ka nui o nā kauā wahine ma mua o nā kāne. Nui nā kauā i manaʻoʻiʻo i ka pau ʻana o ke kaua. A hiki na mea a pau i ka puali o Spartacus
  tausani kauā, ʻilihune, hoa pili. Me nā wahine me nā keiki. A mahuahua koke ka puali. Ua hāʻawi ʻia kekahi mau mea hoʻopiha e ka poʻe manuahi mai kēlā mau kūlanakauhale
  ʻO Italia i makemake ʻole e noho ma lalo o ke aupuni hoʻomāinoino o Roma. A hele mai nā koa me ka ʻike kaua a me kā lākou mau mea kaua. A pono wau e ʻōlelo, ʻoluʻolu loa.
  Akā, nui nā keikikāne, nā kaikamāhine a me nā kaikamāhine i ka pūʻali koa. ʻAʻole paʻa nā wahine kauā e like me ia ma mua, akā i kēia manawa ua holo lākou i Spartak i nā ʻumi tausani. ʻO ka mea maʻamau, ʻaʻohe kāmaʻa, a i loko o nā ʻaʻahu haehae, ʻaneʻane olohelohe kekahi, i loko o kekahi malo. A he olohelohe no hoi, o na kauwa mai Aferika mai. Eia na bipi.
  Ua hele pū ʻo Eutibida e aʻo i nā kaikamahine.
  Ua hui ʻo Albert me Rhodopeia. A hāʻawi ʻo ia e hele pū me ia i Roma ma lalo o ke ʻano o nā mea pena kiʻi.
  ʻŌlelo ke kaikamahine:
  - Nui loa ka pilikia! Ma Roma, ua kiʻekiʻe ka makaʻala o nā kiaʻi!
  Kuno ʻo Albert.
  - ʻoia! Aka, he hale pakaua maoli ke kulanakauhale me na koa he haneri tausani, aole maalahi ke lawe ia ia. Akā inā kōkua nā kauā i loko o ke kūlanakauhale iā mākou ...
  Ua ʻōlelo ʻo Rhodopeia:
  - He manaʻo maikaʻi paha kēlā. Akā, ʻaʻohe ou ʻumiʻumi. ʻAʻole hoʻolohe nā kauā i nā keiki! Eia kekahi, hiki mai ʻo Spartak i kahi mea maoli!
  Kuno ʻo Albert me ka ʻae.
  - Ke manaʻoʻiʻo nei au i ke akamai o Spartacus, akā makemake wau e kaua aku i ka ʻenemi! A lanakila me kou akamai!
  Ua ʻike ʻo Rhodopeia me ka minoʻaka he mau niho keʻokeʻo kona.
  - A ʻike ʻoe, ʻaʻole e ʻeha ke kiʻi! E nānā kākou i nā pā kaua o Roma a ʻike i kahi o lākou i nāwaliwali loa...
  Kuno mai la ke keiki alii.
  - He manaʻo maikaʻi kēlā!
  Ua neʻe nā keiki ma ke ala o ke kūlanakauhale mau loa. Eia naʻe, ua loaʻa kahi hakakā. ʻElua mau legiona i hele i Roma mai ʻApelika. He ʻumikumamālua tausani koa hele wāwae kēia, a ʻekolu tausani hoʻoholo lio.
  ʻO kā lākou luna koa, ʻo ke kiaʻāina ʻo Viskunt, ʻaʻole makemake e komo i ke kaua me Spartacus a hoʻāʻo e kāʻalo i ka pūʻali kipi i kāʻalo ʻia ma Roma.
  Akā, ua hōʻike ka poʻe mākaʻikaʻi aia he legion o nā kaikamahine hapa ʻōlohelohe i mua. Mai laila mai nā maka o nā legionnaires, pōloli i ke kino wahine, i ke ahi. A hāʻawi ʻo Viskunt i ke kauoha e hopu i nā kauā, makemake paha ʻo ia e leʻaleʻa me lākou.
  Akā he naʻauao maikaʻi ʻo Spartak. ʻO nā keikikāne ma luna o nā ponies wikiwiki, e ʻimi ana i nā ala āpau e hele ai i Roma. A ʻoiaʻiʻo, ua ʻike nā pūʻali koa Viskunt. A i ka manawa
  Ua hoao ko Roma e hou i ko lakou ihu i na kaikamahine, oiai mamua o lakou aole emi malalo o hookahi haneri tausani kauā kauwa. a ʻo ka poʻe i loko o nā minuke mua loa i hoʻopuni i ko Roma.
  A hoʻomau ke kaua.
  Hoʻomaopopo ʻo Albert lāua ʻo Rhodopeia i komo i loko. Hapai ae la ke keiki i na pahikaua, a oki ae la i ke poo o ka lunahaneri Roma, i aku la.
  - Ke kali nei ka nani o ke Kuokoa iā mākou!
  Hoʻoneʻe ʻo Rhodopeia i ka Roma me kona kuʻekuʻe wāwae pōʻai ʻole i ka ʻauwae a hoʻokuʻu iā ia i lalo, me ka ʻōlelo ʻana:
  - Hoʻonani i nā akua o nā kānaka!
  Ua hemo loa ke keikikāne a me ke kaikamahine. A ʻo kā lākou mau pahi kaua e ʻā ana e like me nā maka o ka helikopter. He mau hoa paio loa laua.
  Ua ʻoki ʻo Albert i ke poʻo o ka legionnaire Roma a ʻī maila:
  - No Spartacus!
  Ua ʻoki ʻo Rhodopeia i ke poʻo o ka Roma a ʻike ʻia:
  - ʻAʻole pono e hana i ke Akua mai kahi kanaka maʻalahi! ʻO Spartacus e like me mākou!
  Ua ʻoki ke keiki aliʻi i kekahi legionnaire a ʻōhumu:
  - A laila no mākou!
  ʻO ke kaikamahine, ʻokiʻoki i nā hoa paio, ʻakaʻaka:
  - Eia no mākou hiki!
  ʻOi aku ka nui o ka helu o ka pūʻali Spartacus. ʻO Spartak iā ia iho, e hoʻoluliluli ana i nā pahi kaua ʻelua, komo i ke kaua. ʻAʻole naʻe i loaʻa ka manawa e ʻoki pono ai. Ua luku ʻia ko Roma, ʻelua tausani
  ʻO nā pūʻali koa e ola nei, hāʻule i lalo i ko lākou mau kuli a hāʻawi pio. A pela i pau ai ma ke ano hoihoi, aka kaua aoao. ʻOiaʻiʻo, hiki i ka ʻumikūmālima kaukani legionare ke hoʻoikaika i ka pale o Roma.
  No laila hele nā mea a pau e like me ka hoʻolālā. Ua neʻe ʻo Albert lāua ʻo Rhodopeia i ka makahiki mau loa. ʻAʻole i ʻike mua ʻo Albert i Roma kahiko, a makemake ʻo ia e ʻike i ka mea
  kūlanakauhale nui o ka wā kahiko. Ua lawe pū ke keikikāne a me ke kaikamahine i nā mea maʻalahi o nā mea keaka a me ka poodle keʻokeʻo. He ʻīlio circus maoli ka hope, a ua ʻike ʻo ia i ka hana ʻana i kekahi mau hana hoʻopunipuni.
  Paʻi akula ke keiki kāne a me ke kaikamahine i nā ʻiliʻili me nā wāwae ʻole a hīmeni:
  - Ma ka hakakā wale nō e loaʻa ai ka hauʻoli,
  Holo mua ʻo Spartacus!
  Holo mua ʻo Spartacus!
  Ke hoʻokokoke nei ke keikikāne a me ke kaikamahine iā Roma. Hiki iā ʻoe ke ʻike i ke ʻano o nā pā kiʻekiʻe a me nā hale kiaʻi, kahi i kau ʻia ai nā catapults. ʻAʻole maʻalahi ka lawe ʻana i kēlā kūlanakauhale.
  Eia naʻe, ke neʻe nei nā keiki. A hīmeni pū lākou:
  - Akā ʻo ka puʻuwai o ka puʻuwai a me nā veins,
  Nā waimaka o nā makuahine o kā mākou keiki...
  'ōlelo lākou - makemake mākou i ka loli -
  E kiola i ka ʻauamo o nā kaulahao kauā!
  
  E ʻōlelo ʻole ke keiki o ka honua,
  ʻAʻole loa au e lilo i kauā...
  Manaʻo wau e loaʻa ke kūʻokoʻa i ka wanaʻao -
  E hōʻoluʻolu ka makani i kahi ʻeha hou!
  
  No ke kuokoa hemolele i ke kaua,
  Ua kapa ʻo Spartacus nui iā ia iho ...
  E ala mai naita koa i ke kakahiaka nui.
  E alohi ka la o ka oiaio!
  Piha ka puka i na kiai. A ke nānā aku nei nā legionnaires i nā mea kaua i nā keiki me ka kānalua. ʻO Albert ka ʻiʻo nui, a ʻoi aku kona ʻano me ke koa ma mua o ka tramp.
  Ua nīnau ka legionaire kiʻekiʻe iā Albert:
  - ʻO wai ʻoe ke keiki?
  Pane aku ke keiki alii me ka minoaka.
  - He kanaka haʻuki au a he acrobat!
  Ua kauoha ke poo o ke kiai.
  - E hele ma kou mau lima!
  Kū ʻo Albert ma kona poʻo a holo. ʻO kona mau wāwae ʻeleʻele, ʻeleʻele me nā kuʻekuʻe lepo lepo e ʻā ana i ka lā.
  ʻO ke keikikāne ponoʻī he ʻeleʻele a nani loa. Kuno mai ke poo o na kiai.
  - ʻAe, maikaʻi ʻoe! Makemake au e loaʻa kahi kauā e like me ʻoe!
  Pane aku la o Albert me ka minoaka o na niho keokeo.
  - Ua noa au!
  Nana aku la ke poo o ke kiai iaia me ka hoohuoi, a ohumu iho la.
  - E hōʻoiaʻiʻo! ʻO wai ʻoe?
  Ua paheʻe ʻo Albert i kahi ʻāpana papyrus, he palapala mai waena mai o nā kīʻaha i hopu ʻia e nā kauā kipi.
  Nana ae la ke poo o ke kiai a olelo mai la.
  - Eia naʻe, hiki iaʻu ke hoʻopaʻa iā ʻoe, a hoʻomāinoino iā ʻoe. Maopopo iā ʻoe?
  Kuno ʻo Albert me ke kaniʻuhū.
  - He mana kou!
  Kuno mai ka legionnaire kahiko.
  - No laila ... hopu iā lākou a kono i ka mea hoʻopaʻi.
  Ua ʻōlelo ʻo Rhodopeia:
  -A iaʻu no ke aha?
  Olelo mai ke poo o ke kiai.
  - He kiu oukou no Spartacus! Hiki iaʻu ke ʻike. Eia kekahi, ʻo ke keiki lima ʻākau a Spartak he ikaika loa, ʻeleu a nani ka lauoho. Manaʻo wau ʻaʻole ʻoe. Ua ʻōlelo ʻo Legionnaire:
  - Akau! Ua lohe mākou i kahi keikikāne e hakakā nei a hiki i nā koa makua. Hiki paha iā ia ke hele ponoʻī i ka reconnaissance!
  Kuno mai la ka legiona nui.
  - Lawe iā lākou!
  Pioloke ʻo Albert. ʻAʻole ʻo ia i manaʻo e kānalua koke ʻia ʻo ia. I ka manawa like, ʻaʻole makemake ʻo ia e hāʻawi iā ia iho. ʻAʻole kūʻē ʻo Rhodopeia. Ua hopu ʻia nā kāne.
  A nakinaki lākou i nā lima o Albert, i hui pū ai ko lākou mau kuʻe lima. Ua uwē ke keiki i ka ʻeha, ʻaʻole naʻe i hoʻopaʻa ʻia i ka uē ʻana, ʻoiai ua wili kona mau poʻohiwi. Pela no lakou no Rhodopeia.
  Ua uwē ke kaikamahine me ka ʻeha nui. Akā, ua hoʻopili ʻo ia i kona mau lehelehe. ʻAe, ʻeha. A lawe ʻia lākou i lalo. Ua hoʻoholo ko Roma e hoʻomāinoino koke iā lākou. ʻAʻole hoʻopaneʻe i ka hihia no ka manawa pau ʻole.
  A aia ka hale hoʻomāinoino ma ka pā paʻa.
  Ua huhū ʻo Albert ʻaʻole ʻo ia i ʻike iā Roma Kahiko. akā, ʻike paha ʻo ia. Mai hopohopo. ʻO ke keiki, e iho ana i lalo, hoʻāʻo e hanu like.
  ʻAʻole i nalowale nā mea a pau. Malia paha inā ola ʻo ia i ka hoʻomāinoino, e hoʻokuʻu lākou iā ia. He ʻoiaʻiʻo, minamina au iā Rhodopeia. E hoʻomāinoino pū ʻia ke kaikamahine? ʻOiai he ʻano loko ʻino ko Roma.
  Ua alakaʻi ʻia lākou i loko o kahi lumi wela. Ua ʻā nā kapuahi, ua ʻike ʻia ke ʻala o ka ʻiʻo. Nui nā mea hana hoʻomāinoino i kau ʻia ma nā paia.
  ʻO kahi pūʻali koa holoʻokoʻa no ka hoʻomāinoino. Ke hoʻomākaukau ʻia nei kahi hoʻomāinoino ʻino hou.
  Lawe ʻia nā keiki i ke kikowaena. Nana aku la ka Ilamuku ia lakou me ka minoaka. ʻElua mau keiki kāne kākau ʻaʻahu ʻaʻahu keʻokeʻo i kunou mai a hoʻomākaukau i nā kui kuihi e kākau i nā ʻōlelo hōʻoia.
  Nana aku la ka Ilamuku ia Albert a ninau aku i ke kiai.
  - He makaʻu anei kēlā?
  Kuno ka legionnaire.
  - ʻAe, ua hopu lākou i ʻelua mau mākaʻikaʻi!
  Kuno mai la ka Ilamuku.
  E hoʻomaka kākou me ke keikikāne! Me he mea lā ua pupule ʻo ia!
  Ua ʻōlelo ʻo Legionnaire:
  - Whip wean mai ka haʻahaʻa!
  Ua kauoha ka Ilamuku i kona mau kokua:
  - Hana iā ia!
  Ua hoʻopaʻa ʻia ʻo Albert ma lalo o ke kaula a huki ʻia i ka pā. ʻO kēia mea hana hoʻomāinoino ua maikaʻi loa a laha. ʻO ka mua, hānai ʻia ke keikikāne.
  Ua ʻike ʻo Albert i ka wili ʻana o kona mau lima me ka ʻeha. Hoʻomaka ʻo ia e kūlou. Akā, ua huki ka poʻe hoʻopaʻi iā ia. A ua hou ʻia ʻo Albert e ka ʻeha ʻeha i loko o nā hui wili.
  Ua uē ke keiki me ka makemake ʻole, akā ua ʻuʻu kona mau niho. Huli nā lima ma nā poʻohiwi a huli i luna. Ua haʻalele nā wāwae wāwae o ke keiki i ka papahele.
  Ua kauoha ka Ilamuku:
  - A i kēia manawa ʻelima mau hahau i ka hapalua o ka ikaika!
  Ua lawe ka mea hoʻomāinoino i ka ʻaʻahu ʻulaʻula i ka hahau mai loko mai o ka bākeke kahi e mimi ana nā koʻokoʻo wicker. ʻO ka mua, ua nalu ʻo ia i ka lewa. A laila, kau ʻo ia i ka hahau ma ke kua o Albert.
  i hoʻohālikelike ʻia me ka ʻeha o nā poʻohiwi a me nā lima, ʻaʻole weliweli. Ua pehu iki ka ili. Ua ʻoi aku ka ikaika o ka hahau ʻana i ka lua o ka manawa. Aka, i poha ole ka ili. A laila pa hou.
  Ua uē ʻo Rhodopeia:
  - Mai hahau iā ia!
  Nīnau ka luna hoʻopaʻi kiʻekiʻe:
  - Ke ʻike nei ʻoe iā ʻoe iho he scout?
  Luliluli ke poo o ke kaikamahine aole!
  Kuno mai la ka Ilamuku nui.
  - A ke kali nei ka pahu iā ʻoe!
  ʻĀnō e hāpai i ke keiki i luna o ke kaupaku a hoʻoluliluli maikaʻi iā ia!
  Huki ikaika ke kaula. Hoʻomaka ʻo Albert e hāpai. Ua ʻike ke keiki i ka piʻi ʻana o ka ʻeha. He kiʻekiʻe a poepoe ke kaupaku i loko o ke keʻena me he ʻonika. ʻO nā pōhaku lepo
  ʻōmaʻomaʻo a ʻulaʻula, māwae iki. Ua hoʻomanaʻo ʻo Albert i kekahi mea, akā ʻaʻole i hoʻomanaʻo ke keiki i ka mea pono. A eia ʻo ia ma luna.
  A hauʻoli. Ua liʻiliʻi ka poʻe i hoʻopaʻi ʻia a ʻaʻole weliweli loa. A laila hoʻokuʻu ʻia ke kaula. Lele ʻo ia i lalo. Ua manaʻo ʻo Albert me he mea lā ua haki kekahi mea i loko ona. A ma ʻaneʻi ua hāʻule.
  A maloʻo ma ka papahele. ʻO ke kino holoʻokoʻa o Albert, ʻo ia hoʻi kona mau lima a me nā poʻohiwi, ua ʻeha loa ʻo ia i uē ai. Ua ʻakaʻaka ka poʻe hoʻopaʻi. Ua pōʻeleʻele nā maka o ke keiki i ka ʻeha weliweli.
  Nīnau maila ka luna hoʻopaʻi pepehi kanaka me ka ʻakaʻaka ʻino:
  "ʻAe, e kamaʻilio ana ʻoe i kēia manawa?"
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  - E haʻalele ʻoe!
  Ua hoʻōho ka luna hoʻomake nui:
  - He ʻumi ʻumi i ka ikaika piha!
  I kēia manawa ua hahau ka mea hoʻomāinoino iā Albert me kona ikaika a pau. Poha ka ʻili o ke kua o ke keiki a kahe ke koko. Me ka hoʻoikaika kino ʻole o ka makemake, ua ʻauʻa ʻo Albert i kāna ʻuā a hanu nui.
  Ua pau ka hahau ʻana a nānā aku i ke kanaka hoʻomāinoino kahiko.
  Ua kauoha ʻo ia:
  - Nā wāwae i ka poloka!
  Lawe koke ka poʻe hoʻopaʻi i nā wāwae ʻole o ke keiki a hoʻopaʻa iā lākou i loko o kahi mea ʻoka. A laila, kauoha ka luna hoʻomalu kiʻekiʻe:
  - Kau kaumaha!
  Ua hoʻomaka ka poʻe hoʻopaʻi i ka leʻaleʻa e kau i nā paona pood ma nā makau. Ua hana koke lākou. Ua ʻike hou ʻo Albert i ka piʻi ʻana o ka ʻeha nui ma kona mau poʻohiwi a me nā lima. Ua kanikau ke keiki.
  Nīnau maila ka luna hoʻomake nui me ka ʻakaʻaka:
  - E ʻōlelo anei ʻoe, e ʻae anei ʻoe he mākaʻikaʻi ʻoe a i ʻole e hoʻomāinoino hou ʻia ʻoe?
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  - e pōʻino!
  Ua kauoha ka luna hoʻomāinoino:
  - Lubricate i kona mau kuʻekuʻe wāwae! E hoʻāʻo kāua i ka brazier no ke keikikāne!
  Ua lawe aku kekahi o na kokua o ka Ilamuku i kekahi ipu aila oliva. A hoʻomaka ka poʻe hoʻomāinoino e hamo i nā wāwae ʻaʻole o ke keiki.
  Ua ʻōlelo ka luna hoʻomāinoino.
  - A no ke aha ke kū nei ke kaikamahine ma ʻaneʻi! E hoʻonoho kāua iā ia ma kahi noho, a hoʻomākaukau pū kekahi i ka brazier!
  Ninau mai la kekahi o ka poe ilamuku.
  - Malia paha, a me ia ma luna o ka rack?
  Ua kūʻē ka luna hoʻopaʻi kiʻekiʻe.
  - ʻOi aku ka palupalu o ke kaikamahine, hiki iā ia ke ʻeha! E liʻiliʻi hoʻi ke ahi ma lalo o kona mau kuʻekuʻe wāwae! ʻAʻole mākou i ʻike inā hewa lākou a ʻaʻole paha, ʻo ka hoʻomāinoino a make!
  Hoʻokomo ʻia ʻo Rhodopeia ma kahi noho, a nakinaki ikaika ʻia. A laila hoʻokiʻekiʻe lākou i kona mau wāwae a hoʻomaka lākou e hamo i nā wāwae me ka ʻaila ʻoliva.
  Eia ʻo Albert i hoʻopau i ka lubrication. A lawe mai la lakou i ke ahi e wili ai ka lapalapa. ʻAʻole i ʻike koke ʻia ka ʻeha o nā wāwae ʻawaʻawa o ke keiki. Akā, ua wela.
  Ma hope o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā kapuaʻi o ke kaikamahine, waiho lākou i kahi brazier liʻiliʻi ma lalo o kona mau kuʻekuʻe wāwae ʻole. A ua nawaliwali loa ia. Ua hoʻomaka lākou e palai i nā wāwae ʻole, paʻakikī, ʻaila ʻia o nā keiki.
  He lōʻihi a ʻeha ka ʻeha. Ua hoʻāʻo ʻo Albert e noʻonoʻo i kahi mea ʻē aʻe e lawe ai i kona manaʻo mai ka ʻeha nui. Eia kekahi laʻana,ʻo ia, me Spartacus, e hakakā me nā Roma.
  Aia ke kaua ikaika. ʻO ke keikikāne, e like me nā manawa mau, me nā pahi kaua ʻelua. Holo i ka wili. A oki iho la, ke poo o Roma me ka ihu ole a me ka maka oolea. A laila e uku ke keiki
  me kona kuʻekuʻe wāwae i ka ʻauwae o ka luna haneri. A hāʻule ʻo ia. A laila ʻoki a hāʻule hou ko Roma. A eia ʻo Eutibida, ma kona lima he kakaka. A hoʻokuʻu ke kaikamahine Helene mai nā Roma
  pua. A kuʻi i ka ʻenemi. Hāʻule make ʻo ia.
  A hīmeni ʻo Eutibida:
  - Ua hōʻike ʻo ia i ka mālamalama o ke kūʻokoʻa i nā kauā,
  A noi i ke kaulahao i kōkua iā lākou ...
  He mea hilahila ke kauā kanaka.
  Aole ka Pohaku kapu o ke Akua!
  He kaikamahine hakakā a ʻoluʻolu loa kēlā. He kauā, akā nāna i kūʻai i kona kūʻokoʻa, a lilo i kaulana i ka mōʻaukala. A ke kaua nei no ka pūʻali koa o Spartacus.
  A eia ʻo Rhodopeia e hakakā nui nei ...
  A hahau no hoi ia i na enemi me ka nawaliwali ole a me ke aloha ole.
  ʻO Albert, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, mālama ʻo ia i kahi hoʻokipa lele me nā pahi kaua. A ʻoki ʻia nā poʻo e hāʻule mai nā poʻohiwi o nā legionnaires. A laila lele ka mahiole kiwi, a hou i nā maka o nā koa ʻē aʻe. A ʻōlelo maoli
  pepehi ia lakou.
  A laila lohe ke keiki i ka uē ʻana o Rhodopeia me ka ʻeha. Hiki ke ʻike ʻia, akā naʻe, ua wela loa kona mau kuʻekuʻe wāwae ʻaʻahu.
  Ua hoʻōho ʻo Albert ma luna o kona māmā:
  - Mai aa! E ʻuhu kou mau niho a pani! Mai hāʻawi i kou poʻe ʻenemi i kumu e hauʻoli ai!
  Ua ʻuʻu ʻo Rhodopeia i kona mau niho a hanu nui loa. ʻAe, ʻaʻole ia e hāʻawi i ka palaoa.
  Noʻonoʻo hou ʻo Albert i ke kaua. He keikikāne ʻo ia, akā he keiki ikaika. A e hoʻomanawanui i kekahi hoʻomāinoino. Akā ʻo ka hemo ʻana e ʻoki ʻia pēlā.
  ʻaʻohe mea nāna e hoʻōki iā ia a lanakila paha iā ia ...
  Manaʻo ʻo Albert e pāʻani ana nā veins iā ia a kahe ka ikehu. ʻO ke keiki kauā hack, me ka hoihoi nui. A i kēia manawa ke hāʻule hou nei nā legionnaires i hou ʻia. Kiola ke keiki i ke poʻo o ke kanaka Roma i ʻoki ʻia me kona wāwae wāwae ʻole a hoʻōho:
  - Hoʻonani i ke au o Spartacus!
  He keiki hakakā kēia. A pehea kāna mau hahau ʻana i ke poʻo o ka poʻe Roma e hoʻouka hou aʻe, a me kahi lehulehu o nā rogues. Aka, ina o ko Roma kekahi.
  A eia mai ka balllista kaumaha. A pahū ka pahu holoʻokoʻa o ka hui ahi, a hāʻule ma luna o nā legionnaires. a ua puhi lakou me ke aloha ole.
  Hīmeni ʻo Albert:
  - Akā, ʻaʻohe mea kupanaha
  ʻO koʻu ʻohana diabolo!
  A ʻoiaʻiʻo, ua ʻike ʻia kekahi kaikamahine Sātana nani me ka lauoho ʻōniʻoniʻo me ka waihoʻoluʻu o ka lau gula ma hope o Albert. Nānā ʻo ia iā Albert a ʻakaʻaka a nīnau:
  - ʻAe, pehea kou kino?
  Pane mai ke keiki alii me ka minoaka hauoli.
  - Ua hewa ka ʻuhane, akā na ke kino ke kuleana!
  Ua ʻōlelo ʻo Sātana kaikamahine:
  - Makemake paha ʻoe i kahi mea leʻaleʻa ma mua o ka hoʻomāinoino ʻia ma ka pā?
  Kuno ʻo Albert me ka ʻae.
  -ʻAe, makemake wau! No ka laʻana, e ʻoki i ke poʻo o ka mea hoʻomake!
  Ua ʻōlelo ʻo Sātana kaikamahine:
  - ʻAe, ʻaʻole hiki iaʻu ke hāʻawi iā ʻoe i kēlā leʻaleʻa! Akā inā makemake ʻoe, hiki iā ʻoe... E hoʻomau i ka ʻimi ʻana!
  Kuno mai la ke keiki alii.
  - ʻAe, mahalo iā ʻoe no kēlā!
  Wahi a ke kaikamahine nani:
  - He ʻoiaʻiʻo ʻaʻole ʻoe e hoʻolaha i ka mahalo i ka berena! Akā naʻe, ua hana maikaʻi ʻoe a e hana wiwo ʻole!
  A nalowale ka nani mai Gehena.
  Nānā ka luna hoʻomāinoino i ke aniani hola a ʻōlelo maila.
  - Ua pau ka manawa! Ua kaupalena ke kānāwai o Roma i ka lōʻihi o ka hoʻomāinoino ʻana i nā keiki! No ka mea ʻaʻole lākou i haʻi aku, a laila no kēia lā ua lawa iā ia!
  Kuno mai ke kiai.
  - ʻAe! He mau kānalua wale nō kā mākou iā lākou, no laila e hoʻokuʻu paha iā lākou?
  Ua ʻohi ka luna hoʻokolo.
  - ʻOiaʻiʻo, hiki iā ʻoe ke huli i ka luna kānāwai, akā ... No ke aha e hoʻohuli ai i kahi kanaka paʻa no nā keiki! E hoʻokuʻu iā lākou!
  ʻO ka mea mua, ua hoʻoneʻe ʻia nā braziers mai lalo o nā wāwae ʻole o Albert a me Rhodopeia. A laila ua wehe ʻia ke kaikamahine, a ua wehe ʻia ʻo Albert mai ka poloka. A laila hoʻohaʻahaʻa lākou i lalo mai ka pā. A wehe lākou i ka makau. ʻO nā lima o nā keiki
  nakinaki ʻia ma hope o ke kua a me nā kuʻekuʻe lima.
  Lawe ʻia lākou i waho o ka lumi. ʻAʻole i ʻeha nui nā wāwae o nā keikikāne. ʻO nā ʻōpala liʻiliʻi wale nō mai nā braziers, ʻoiai ua ʻeha ka ʻeha. ʻO ka ʻaila ʻoliva i mālama i ka ʻili o ka wāwae i ka wela nui.
  ʻOiaʻiʻo, ua ʻoki ʻia ke kua o Albert.
  Lawe ʻia nā keiki ma waho o ka ʻaoʻao o loko o ka pā, a i ka hopena, ʻoki ka legionary i nā kaula i nakinaki ʻia nā lima ma hope. Ua ʻike ʻo Albert i ke kūʻokoʻa, a me ka ʻeha o nā ligaments āna e hoʻi mai nei
  koko. Ua uē ʻo Rhodopeia me ka ʻūhū:
  - Ua ʻeha naʻe!
  I mai la ke keiki alii me ka minoaka.
  - Akā, ua kaʻawale mākou!
  Kuno aku la ke kaikamahine me ka ae mai.
  - E pili ana, ʻoiaʻiʻo, akā manuahi! A maikaʻi kēia!
  Kuno ʻo Albert a hīmeni:
  - Kuokoa, kuokoa, kuokoa,
  Makemake au e hāʻawi i ka hauʻoli o ka honua i nā lāhui!
  A nana ae la ke keiki iluna. Eia lakou ma Roma. A maikaʻi kēlā. Nui maoli ke kūlanakauhale. ʻO nā alanui maʻemaʻe maʻemaʻe, ma lalo o ka nānā ʻana o nā legionnaires, kahili ʻia lākou e nā keikikāne kauā a
  kaikamahine kauwa. ʻO ka mea e mahalo ai, ma Roma, ʻo ka hapa nui o nā keiki a me nā wahine e komo i nā kāmaʻa. ʻO ka nui o nā kauā a me nā kauā keiki i kāmaʻa. Akaka, ʻo ke kapikala kēia. A eia ka pono.
  ʻOiai ʻo ka maʻamau i nā mahina mahana, ʻaʻohe kamaʻa nā keiki a me nā wahine ma nā kūlanakauhale ʻē aʻe o Italia. Ke ole mai ka poe waiwai a hanohano paha. A ma ʻaneʻi, ʻoiaʻiʻo, pono ke kauā home
  e komo i na kamaa. A i ʻole, manaʻo lākou ua ʻilihune loa ka patrician i hiki ʻole iā ia ke kūʻai i nā kāmaʻa no nā kauā. ʻO nā kāne makua, ma ke ʻano he kānāwai, ʻaʻole hele wāwae ʻole, ʻoiai inā he kauā.
  ʻO ia nā lula...
  Hoʻomanaʻo koke ʻo Albert ua lawe ʻia nā mea a pau mai iā lākou, me ka ʻīlio circus. A i kēia manawa he malo wale nō kāna, a ʻo Rhodopeia wale nō i loko o ka lole weluwelu a mae wale. A me ka ʻike
  ua like lakou me ka poe ilihune. A me nā kauā mahuka. ʻOi loa ke noʻonoʻo ʻoe ua ʻoki ʻia ke kua o Albert. A ua wela na wawae o na keiki i na kapuai a pau.
  ʻAʻole naʻe i hoʻopā aku nā kiaʻi iā lākou. Me he mea la, ua hahau pinepine ia na keikikane, a ua wela loa, oiai ua kokoke mai ke ahiahi. ʻO nā keikikāne ma ke ʻano holoʻokoʻa e holo wāwae ʻole i ke kauwela, ʻoiai
  kumu hanohano.
  A hiki nō hoʻi iā lākou ke hahau i ke keiki no kekahi mea ʻino. He mea hoihoi ka ʻike ʻana i ke kūlanakauhale ponoʻī. Nui loa ia. Eia ʻoe e hele pū me ia, akā ʻaʻole ʻike ʻia ka hopena a me ka ʻaoʻao.
  Nui nā hale. He ʻelima, ʻeono, ʻehiku, a ʻumi paha papahele. Nui nā hale nani. Akā ma ka lima ʻākau o nā kāne o nā keiki i hala, ke kiʻi o Hercules a me ka hahau ʻana
  punawai mai ia mea. A he nani. Maanei ʻoe e ʻike ai i ke ʻano o ka neʻe ʻana o ke kolamu o nā koa. He keleawe a ʻālohilohi ka pale kaua. Ma hope o lākou, ʻelua keiki kāne e kuʻi pahu. Aia lākou me nā kāmaʻa pōkole a me nā kāmaʻa.
  Eia kekahi kiʻi: ʻo Neptune a ma kona mau lima he kīʻaha gula. A mai loko mai o ke pola e hahau ana i ka punawai.
  ʻAʻole hiki iā Albert lāua ʻo Rhodopeia ke kūpaʻa a noho ma ka ʻaoʻao, hoʻopaʻa i ko lāua mau wāwae wāwae ʻole, puhi ʻia i ke ahi ma lalo o ka hoʻomāinoino. Ua maʻalahi iki. Aka, maalo ae la kekahi legionaire a hooho
  keiki. A lele akula lākou a holo.
  Holo iki ʻo Albert lāua ʻo Rhodopeia a kū. Ua hiki iā lākou ke inu i ka wai o ka pūnāwai, ʻaʻole lākou i ʻeha ʻia e ka make wai. Akā, ua pololi. A he mea hilahila ke ʻae aku.
  . MOKUNA? 16.
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  - ʻIke ʻoe, ʻaʻole e ʻeha ka hōʻoluʻolu!
  Manaʻo ke kaikamahine:
  E hula a hīmeni kākou! E lawelawe ʻia mākou!
  Ua ʻae ke keiki aliʻi.
  -E ho'āʻo kāua!
  No ke koho ʻana i kahi i ʻoi aku ka nui a i ʻole ka lehulehu, ua hoʻomaka nā keiki e hīmeni a hula. ʻOiai e ʻeha ka hula i ke ahi o kou wāwae. Akā ua hoʻāʻo nā keiki, a me he mea lā ua lanakila lākou.
  Ua ʻōlelo ʻo Albert me ka ʻakaʻaka:
  - ʻO kēia ke ʻano o kā mākou hana ʻana!
  Hoʻoponopono ʻia ʻo Rhodopeia:
  - ʻAʻole no ke ola, akā ke kūʻokoʻa!
  Ua ʻohi nā keiki i kekahi mau ʻāpana keleawe. ʻOiai ua kiola ʻia nā aces iā lākou me ka makemake ʻole. A hele mākou i ka hale kūʻai kokoke loa. E kiʻi iā ʻoe iho i ka waiū a me ka ʻiʻo pies. A ʻai hoʻāʻo e hana
  kamaʻilio wikiwiki,
  Ua ʻōlelo ʻo Rhodopeia:
  - Nui ke kūlanakauhale, nui ka poʻe, me nā kauā, akā ʻaʻole wau ʻike pehea e kipi ai iā lākou!
  Kuno ʻo Albert me ka ʻae.
  - ʻAe, ʻaʻohe hoʻolālā kikoʻī! ʻOiaʻiʻo, mai ʻuā ʻoe ma ka pā: e ola lōʻihi ke kūʻokoʻa - i lalo me ka mea ʻino!
  Manaʻo ke kaikamahine:
  - Pono paha mākou e hele i ka circus. Aia nō ma laila nā koa koa, no laila e kipi mākou iā lākou!
  Kuno aku la ke keiki alii me ka ae mai.
  - Maikaʻi ka manaʻo!
  Pau ka ʻai ʻana o nā keiki, neʻe akula ma Roma Kahiko. Eia kekahi laʻana, he kiʻi o ka naʻi aupuni o Carthage. A o ka na'i aupuni o Sikili. A ʻo Sulle pū kekahi.
  Eia ka Colosseum. He kahua pāʻani nui me hoʻokahi haneri me iwakālua tausani noho. Hana i ka manaʻo.
  Ninau ke keiki a me ke kaikamahine i na kiai ma ka puka.
  Aia ma hea ke kula gladiator?
  Huhū ka legionnaire a uwē.
  - No ke aha ʻoe e hana nei i kēia?
  Ua ʻōlelo ʻo Albert me ka ʻakaʻaka:
  - Makemake wau e kākau inoa i nā gladiators!
  Ua paʻa nā kiaʻi:
  - ʻOiaʻiʻo?
  I mai la ke keiki me ka wiwo ole.
  - ʻAʻole hiki i ka ʻoiaʻiʻo!
  - Maikaʻi kēnā! ʻAneʻane pau nā kauā a pau a ʻaʻole lawa ka ʻiʻo hou!
  ʻAʻole hauʻoli ʻo Albert i ka lohe ʻana i kēia lono.
  - Pehea ʻoe i pakele ai?
  Ua hōʻike ka legionnaire kiʻekiʻe:
  -Ma muli o kēia monster Spartacus, ua hoʻomaka nā kauā e holo, ʻelua makahiki i hala. A i kēia manawa ke ʻano maoli nei lākou i nā holoholona. ʻOiaʻiʻo, mālama mākou iā lākou ma hope o nā kaola a me ka constipation,
  hoʻonoho ʻia nā kiaʻi, no laila ʻaʻole lākou e holo wikiwiki e like me ka wā ma mua, akā ʻaʻole lawa lākou i koe!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Albert a ʻōlelo:
  - ʻAʻole lawa! Akā ʻo wau wale nō ke kū nei he nui!
  Ua ʻakaʻaka ka legionaire a pane maila.
  - He kamaliʻi nō ʻoe! Eia kekahi, ua hahau ʻia ʻoe! E ʻike inā ʻaʻole e nalowale kou poʻo!
  Manaʻo ʻo Rhodopeia:
  - A kaua ʻoe iā ia me nā pahi kaua! A laila e ʻike ʻoe ʻo wai ka mea e pono ai!
  Pane aku ka legionaire me ka minoaka.
  - Nui ka hanohano ia'u ke kaua aku i ke koa nui me ka omo! ʻAe, a inā makemake ʻoe i kahi kaikamahine, e lawe pū! He nui nā koa koa wahine i pakele!
  Kuno ʻo Rhodopeia me ka ʻae.
  - E hele wau! Hiki iaʻu ke hakakā pū kekahi!
  Ua ʻōlelo kānalua ka legionary:
  - Eia ʻoe e ʻakaʻaka iaʻu!
  A laila, manaʻo kekahi kiaʻi.
  - E ʻae mai iaʻu e hakakā me ke keiki ma nā pahi kaua!
  Nīnau maila ka legionaire kiʻekiʻe me ka ʻakaʻaka:
  - No ke aha ʻoe e pono ai?
  Ua ʻakaʻaka ke kiaʻi a ʻōlelo maila.
  - Eha keiki u'i. Inā wau e kīkēkē iā ia, hiki iaʻu ke leʻaleʻa me ia!
  Kuno mai ka legionari nui.
  - ʻAe nani! Hiki paha iā ʻoe ke lilo i mea aloha i kekahi patrician hanohano, a i ʻole he patrician, me ke ʻano o ia ʻano!
  Ua pane haʻaheo ʻo Albert:
  - Makemake au i ka nani o ka pahikaua! Inā makemake kēlā kiaʻi e hakakā me aʻu, a laila e hōʻike wau iā ia ʻaʻole wau i liʻiliʻi!
  Ua ʻōlelo ʻo Legionnaire:
  - OK a laila! E haawi aku au ia oe i ka pahikaua!
  Huki ae la ke kiai i kana mea kaua a uwo ae la.
  Hiki iā ia ke hana me ka pahi kaua. No ke aha wau e hāʻawi aku ai iā ia i nā mea kaua! ʻOi aku ka pololei, ʻaʻole na mākou ka mea kaua, akā na ka mokuʻāina!
  Kuno ʻo Legion.
  - ʻAe, e like me kou ʻike, mai pepehi wale ʻoe!
  Ua ʻakaʻaka ke kiaʻi.
  - Minamina ka pepehi ʻana i ke keiki maikaʻi!
  A pehea lā ʻo ia e lele ai ma luna o Albert e kī ana i kāna pahi kaua. Ua ʻalo aʻe ke keiki a kīkī i ke kiaʻi ma lalo o ke kuli. Ua ʻeha ka hahau ʻana. A walaʻau ka pōā.
  Ua hīmeni ʻo Albert:
  - Kamaʻaʻole, nā keikikāne ikaika,
  ʻAʻole naʻe nā pua makaʻu!
  huhu ke kiai a uwo.
  -E pepehi wau iā ʻoe!
  Ua ʻulaʻula a ʻālohilohi kona mau maka i ka hou, a ua ʻōniʻoniʻo kāna pahi kaua me ka naʻaupō.
  ʻO ke kiaʻi ponoʻī nō i kapeke iki. Ua paʻi hou ʻo Albert iā ia me kona ʻāʻī ma lalo o ke kuli. Makemake ʻo ia e hoʻopaʻi i ka mea kolohe. ʻAʻole naʻe ʻo ia i hoʻōki i ka hoʻouka ʻana.
  A laila hoʻokuke akula ʻo Albert iā ia ma ka wāwae i ʻeha me kona ikaika a pau. Ua haki ke kiaʻi a hāʻule. A hoʻomaka ʻo ia e ʻuā maikaʻi. Ua poino loa ia. Lele ke keiki
  ia ia a kuʻi iā ia me kahi kuʻekuʻe wāwae ma ka ʻauwae. Ua ikaika ka hahau ʻana a lele ka ʻāwae, hū nā niho haki. A noho malie ke kiai. Ua ʻōlelo ʻo Albert me ka ʻakaʻaka:
  - ʻO ia kāu mea e pono ai! Ua makemake ʻoe e pepehi i ke keiki kāne ʻole a uku i ke kumukūʻai!
  Ua ʻōlelo ka legionnaire kiʻekiʻe:
  - A maikaʻi ʻoe! Maikaʻi nō! Pono e hiki ke hoʻohaʻahaʻa i kahi koa ʻoihana me nā mea kaua me nā lima ʻole a me nā wāwae wāwae. He koa nui ʻoe!
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  - He koa nui wau! No laila, pono wau e hele i ka mea hoʻokipa nui?
  Kuno ka legionnaire.
  - Hana ʻia kona hale me ke kinikini ʻulaʻula, e ʻike ʻoe iā ia ma hope o ka Colosseum! A laila ... ʻAe, ʻike ʻoe! Hiki ke noi ʻia ʻoe e hakakā me kahi kanaka makua, akā ke manaʻo nei au e hoʻokele ʻoe!
  Ua ʻōlelo ʻo Rhodopeia me ka wiwo ʻole:
  - Hiki iā ia ke mālama!
  A neʻe akula nā keiki, e ʻimi i ka mea nona ka poʻe gladiators. Ua ʻike ke keiki ʻaʻole lākou makemake nui i ke kiaʻi, no ka mea, ʻaʻole lākou i mihi no kona ʻōʻopa.
  Pane aku la o Rhodopeia.
  - He manaʻo pilikino nā kānaka! A laila he hewa iki paha!
  Kuno ʻo Albert.
  - ʻAe, aia nā ʻōhumu liʻiliʻi a me ka nui. ʻAe, ʻae ... E hele kāua i ka mea nona ka hale.
  ʻOi aku ka wikiwiki o nā keiki. Ua maʻa liʻiliʻi lākou i ka ʻeha, a ua hoʻomaka ka hāʻule i lalo. A piʻi aʻela lākou. Ua hele mua mākou i ke alanui ma hope o ka Colosseum.
  Hoʻokahi wale nō hale marble ʻulaʻula, a kiʻekiʻe loa. Ma ka puka e kū ana ʻelua pilikua ʻeleʻele a me kekahi kanaka liʻiliʻi i loko o kahi toga. I kona ʻike ʻana i ke keikikāne a me ke kaikamahine, ʻuhū ihola ʻo ia.
  - ʻAʻole lākou lawelawe ma ʻaneʻi! Hele i waho!
  Ua haʻi wiwo ʻole ʻo Albert:
  - Makemake mākou e hoʻolimalima ʻia ma ke ʻano he gladiators!
  Huhū ke kanaka a nīnau akula.
  - Ua ʻike anei ʻoe ʻaʻole kēia nā mea pāʻani a nā keiki, a pepehi lākou ma laila!
  Kuno ʻo Rhodopeia.
  - ʻOiaʻiʻo mākou hana! Akā ʻoi aku ka hoihoi o ka gladiators ma mua o ka tramp!
  Ua minoʻaka ke kanaka a pane akula.
  - I kekahi manawa, ua kipaku au iā ʻoe! Akā aia ka hapa o ka poʻe koa i kēia manawa, no laila ... e hoʻokuʻu wau iā ʻoe i loko o ka hale. Ua hala ka mea hale i kēia manawa, aia kāna wahine ma ka hale. Inā makemake ʻo ia iā ʻoe, a laila
  e lawe ʻia paha ʻoe. E hoʻomanaʻo wale, i kekahi manawa e hakakā nā keiki me nā mākua! A i ʻole me nā mea hakakā ʻike hiki ke pepehi i kahi rookie!
  Kuno ʻo Albert.
  - Ua ʻike mākou! Akā e mākaukau e lawe i ka pilikia!
  Kuno ke kanaka.
  - Hāhai iaʻu!
  Ua hoʻokuʻu nā koa pilikua i nā keiki a me kā lākou mau ukali. I loko, nani a nani ka hale. Ua kahikoia na kaikamahine kauwa me na kamaa a me ke kulou
  nā malihini, ʻoiai ko lākou helehelena maikaʻi ʻole. He mau kiʻi liʻiliʻi a me nā kiʻi kala i kau ʻia ma nā paia. A he ʻaila ma ke kāwele kekahi o nā kiʻi pena.
  He nui na kaikamahine olohelohe u'i ma ka lole a me na koa ikaika. A i loko o ke keʻena waena he haku mele me nā akua ʻOlumepika. A ma ka waena, ʻoiaʻiʻo, ʻo Jupiter.
  a o Zeus paha iwaena o na Helene.
  A e moe ana kekahi wahine u'i ma luna o ka sofa i kālai ʻia me nā momi a me ke gula. ʻAʻole i ʻoi aku ma mua o kanakolu, a he ʻaʻahu nani kona. Nānā ʻo ia i nā kāne a ʻōlelo:
  - He keikikāne maikaʻi a he kaikamahine pū kekahi... Ua kūʻai ʻoe iā lākou ma ka mākeke?
  Ua ʻohi ke kanaka.
  - ʻAʻole! Ua hele wale mai lakou. A makemake lākou e lilo i gladiators!
  Ninau ka wahine me ka minoaka.
  - Makemake maoli ʻoe e make no ka leʻaleʻa o ka lehulehu!
  Ua pane wiwo ʻole ʻo Albert:
  - Mai make, akā lanakila! A no kou pono iho, ʻaʻole no ka leʻaleʻa!
  Ua minoaka ka wahine.
  - A makemake ʻoe e hakakā pū kekahi kaikamahine?
  Kuno ʻo Rhodopeia.
  - ʻAe! Ua mākaukau au no ke kaua!
  Kuno mai ka wahine a ka mea nona.
  ʻOiaʻiʻo e hoʻāʻo ʻia ʻoe! Akā ʻo ka mua, e ʻai kāua! He keikikāne maikaʻi ʻoe. ʻAʻole au i ʻike i kēlā nani. E ʻai a noʻonoʻo, pono anei e hoʻoweliweli i kou ola!
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  - Lawe mau mākou i nā pilikia. Hiki ke hāʻule ka pōhaku pōhaku ma kou poʻo ke hele ʻoe ma ke alanui!
  Kuno ka wahine.
  ʻIke wau ua akamai ʻoe ma mua o kou mau makahiki! Akā naʻe, e ʻai mua me aʻu. A laila e ʻike kākou.
  A laila hoʻokani ʻo ia i ka bele. Ua ʻike ʻia nā kaikamāhine me nā pā gula a me nā meaʻai momona.
  Ua ala ʻo Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin. He mea weliweli nā manaʻo hou ma ko lākou ʻano ponoʻī.
  ʻO ka mea nui, ua hoʻokomo ʻia nā kapu kānāwai no nā Iudaio. Ua papa ʻia lākou ʻaʻole e paʻa i nā pou he nui i loko o ka mea hana a me ka media. Ua kaupalena ʻia ko lākou kuleana e holo pāremata a komo i nā kula hoʻonaʻauao kiʻekiʻe.
  Ua hoʻokomo ʻia nā hoʻopaʻapaʻa hou aku i nā ʻelele o nā hoʻomana Karistiano ʻole, ʻoi aku ka pololei, ʻaʻole i ka Orthodox. A mahuahua ka mana maluna o ka ekalesia.
  Eia naʻe, ʻoiai ʻo ka atheism ka mea i hoʻomau i ke aʻo kumu. Ua hoʻoholo ʻo Gorbachev-Putin ʻaʻole e uhaki i nā kuʻuna o ka poʻe komunista. Eia kekahi, ua hoʻohālike wale ʻo Mikhail-Vladimir i ka manaʻoʻiʻo, ʻoiai ʻo ia iho he atheist.
  A laila hoʻomaka ʻo ia e hiamoe hou a moeʻuhane;
  Ua māʻona ʻo Albert lāua ʻo Rhodopeia, akā naʻe ma muli o ka lokomaikaʻi ua ʻai nō lāua. Nānā ʻiʻo ka wahine iā Albert. Ua makemake nui ʻo ia i kēia keikikāne. Nani loa a
  ʻiʻo ʻiʻo, ʻiʻo ʻōpū me nā tile kokoleka, he kiʻi maikaʻi ʻole, he helehelena nani loa. Ma keʻano laulā, he nani nā keikikāne, akā he nani kēia ma konaʻano pono'ī.
  Ua ʻōlelo ka wahine:
  - ʻAʻole ʻoe he ʻānela, akā noʻu.
  Akā noʻu ua lilo ʻoe i haipule ...
  Kuno ʻo Albert.
  - He hoihoi loa ia! ʻOiai ʻaʻole wau he ʻānela!
  Kau ka lima o ka wahine ma kona umauma a hoʻomaka e kāwili i ke keiki. A ua hana ʻo ia me ke aloha nui. A ua hoʻohauʻoli ʻo ia iā Albert. Nani ka hahau ʻia e ka wahine.
  ʻOiai ʻo ia ka makahiki o kou makuahine, he ʻano hou a he nani.
  Ua ʻōlelo ʻo Rhodopeia:
  - ʻAʻole maikaʻi ke manaʻo i nā keikikāne i ka lehulehu!
  Kuno ka wahine.
  - Maikaʻi loa! E lawe au iā ia i koʻu lumi! A noho ʻoe ma ʻaneʻi!
  Ua ʻōlelo ʻo Rhodopeia:
  - Uku lakou no ka hana aloha! ʻAʻole ʻoluʻolu ka wahine i ʻoi aku ka nui o ke keikikāne!
  Kuno ka wahine.
  - E hāʻawi wau i ʻumi kālā gula!
  Pane aku la o Albert:
  - ʻAʻole wau he wahine hoʻokamakama! Inā makemake ʻo ia, e ʻoluʻolu wau iā ia me ka manuahi!
  Ua minoʻaka ka wahine a pane maila.
  - E lawe i ke kālā! Noʻu, he mea lapuwale kēia! He mau keneta hou aku! A e pōmaikaʻi ʻoe! Ma hope o nā mea a pau, ua kokoke ʻoe i kahi ʻōlohelohe!
  Kuno ʻo Rhodopeia.
  Lawe iā Albert! He waiwai hiki ʻole ke hoʻololi ʻia ke kālā!
  Kuno ka wahine.
  - ʻOi aku ʻoe e palu iaʻu! ʻAʻole makemake nā keikikāne a pau!
  Ua ʻohi ʻo Albert.
  - Maikaʻi loa! E lawe au i ke kālā! Akā hoʻokahi wale nō hora o ke aloha!
  Kūnoʻo ka wahine me ka ʻae.
  - No ka hola holoʻokoʻa e lilo ʻoe naʻu!
  A lalau aku la oia i ka lima o Albert a lawe aku la iaia iloko o ka rumi. I loko o nā minuke, ua lohe ʻia kāna mau ʻūhū a me kāna kanikau.
  Ua waiho wale ʻia ʻo Rhodopeia. ʻOi aku ka pololei, e hula mau ana nā kaikamāhine a me nā keikikāne i mua ona. Moe ihola ʻo ia ma luna o ka uluna a hiamoe. Ua moe ʻo ia e hana hou ana ʻo ia i ka mahiko.
  He mea paʻakikī i nā lā mua loa, i ka wā e ʻeha nui ai koʻu mau wāwae a me koʻu kua. Akā, ua maʻa ke kaikamahine. Ua hana ʻo ia ma laila me nā kaikamāhine a me nā wahine ʻē aʻe.
  Ua paʻakikī loa. Akā ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, i ka ea hou a me ka ʻeleʻele. Aia ʻo Rhodopeia i ka hana kula. ʻOiai hiki ke kūʻai ʻia i kahi hale hoʻokamakama. He kaikamahine u'i 'o ia.
  Akā, ua mālama ʻo Crassus i kāna ʻōlelo e mālama ʻia kona puʻupaʻa. ʻOiai, ʻoiaʻiʻo, ua like ia me ka hana ʻana me kēia i ka hou o kou alo.
  Ua hana ʻo Rhodopeia me ka hapa kapa ʻole, a i ʻole ka maʻalili i ka lole hoʻokahi. A hele wāwae ʻole au i ka makahiki a puni. ʻO ka hoʻoilo, ʻoiaʻiʻo, ma ka ʻaoʻao hema o Italia he mahana, akā ʻaʻole mau wāwae he anuanu.
  ʻOiai ua lilo lākou i mea ʻino. Akā, ʻaʻole i hōʻino ʻia ke ʻano o ka wāwae. ʻO ka mea'ē aʻe, ua lilo nā kapuaʻi o nā wāwae o ke kaikamahine iʻoi aku ka nani a me ke kuʻekuʻe wāwae maikaʻi.
  Ua hoʻāʻo lākou e hoʻomake i kāna kāne, akā ua hakakā ke kaikamahine.
  I kekahi manawa ua hoʻāʻo ʻo ia i nā aloha a ke keiki kāne, ʻaʻole naʻe ʻo ia i hoʻokuʻu iā ia e hele lōʻihi loa.
  A no laila, he auwae nā mea a pau.
  Ua lohi ʻo Albert no ʻekolu hola. Ua uku pālua ka wahine iā ia no ka hana ʻana. A ua loaʻa iā Albert kekahi ʻeke holoʻokoʻa i loaʻa he kanalima mau keneta gula.
  ʻAʻole maikaʻi kēia, no ka hoʻonanea ʻana i kahi wahine ʻōpio maikaʻi loa. Ma hope o nā mea a pau, i loko o ʻekolu mau hola, ua ʻike ʻo ia i kekahi mau orgasms ikaika, hoʻopau ʻo ia iā ia iho a snored.
  ʻO Albert hoʻi, ua luhi a ua loaʻa ka ʻai ʻino. Kuʻi akula ke keiki i ka meaʻai a ʻōlelo maila:
  - Ua maikaʻi nā mea a pau i ka hopena maikaʻi!
  Ua hoʻomanaʻo ʻo Rhodopeia:
  - Ke hoʻomanaʻo nei ʻoe i ka hana a Spartacus?
  ʻO Albert, i ka hoʻomau ʻana i ka ʻai ʻana, ʻoniʻoni ʻo ia i kona poʻohiwi.
  - ʻaʻole maopopo iaʻu! He kanalua koʻu, i ka lanakila ʻana, hiki i nā kauā ke kūkulu i kahi mea kūpono! Ma kahi ʻē aʻe - ʻoi aku ka ʻino o ka luku ʻana iā Roma!
  Ua ʻoni aʻe ke kaikamahine i kona poʻohiwi a ʻōlelo maila.
  - Akā, e nalowale ke kauā!
  Ua ʻohi ʻo Albert.
  - ʻO kēia kekahi kupuna wahine i ʻōlelo no ʻelua! ʻaʻole naʻe e nalowale ka hana! Eia kekahi, e kū mai nā kauā ʻē aʻe, e hoʻololi wale nā haku!
  Ua ʻoniʻoni ke kaikamahine i kona poʻohiwi a hīmeni:
  E ala i ka hōʻino branded
  ka honua holoʻokoʻa o ka pōloli a me nā kauā ...
  Kuʻu ko mākou manaʻo huhū,
  Mākaukau e hakakā a make!
  Ua hīmeni ke keiki aliʻi:
  - E luku mākou i ka honua holoʻokoʻa o ka hana ʻino,
  I lalo i lalo a laila ...
  E kūkulu mākou i honua hou hou -
  ʻO wai ka mea ʻole, e lilo ʻo ia i mea āpau!
  A ʻakaʻaka nā keiki... He leʻaleʻa a he ʻakaʻaka. Ua ʻōlelo ʻo Rhodopeia:
  - Makemake wau i kēlā ʻano kālā, a ʻike wau i ke aloha me ke kāne! ʻAe, pehea ʻoe i lilo ai i kanaka makua!
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  - He meʻe ikaika wau, a ulu koke nā koa ikaika! Eia kekahi, no Satana ko'u kino!
  Ua ʻakaʻaka a ʻōlelo ʻo Rhodopeia:
  "Ma ka liʻiliʻi, ʻo ka haku ke hoʻohana pono iā ʻoe!"
  Kuno ʻo Albert me ka ʻae.
  - Ua pololei! Akā, no ke aha i makemake ai ka Diabolo i ke gula?
  Ua ʻoni aʻe ke kaikamahine i kona poʻohiwi a ʻōlelo maila.
  No ke aha ʻo ia e pono ai i ko kākou ʻuhane?
  Ua mele mai ke keiki:
  - Ua makemake kou ʻuhane i luna,
  E hānau hou ʻia ʻoe me ka moeʻuhane!
  Akā inā ʻoe i noho e like me ka puaʻa -
  Noho puaʻa!
  Ua ʻōlelo ʻo Rhodopeia:
  -ʻAe,ʻo ka Pythagoras nui, ua hele mai me ka manaʻo he olaʻole kaʻuhane a ola i nā kino likeʻole. Me nā kino o nā holoholona!
  Pane aku la o Albert:
  - Manaʻo wau e noho ana ka ʻuhane o ke kanaka i loko o ke kanaka ponoʻī, a ke ola nei ka ʻuhane o ka holoholona i loko o nā holoholona! Aia kekahi ʻokoʻa nui ma waena o mākou!
  I mai la ke kaikamahine me ka minoaka.
  - He akamai loa ka monkey i kekahi manawa!
  Ua ʻae ke keiki i kēia.
  - He poʻe akamai, akā ʻaʻole lākou he poʻe!
  Ua hīmeni ʻo Rhodopeia me ka ʻakaʻaka:
  - Hana nā moʻo i nā maka,
  A ke noho nei lākou ma kahi lālā...
  Ua hoʻomau ʻo Albert me ka hauʻoli:
  - ʻAʻole naʻe,
  ʻO ko mākou mau kūpuna!
  Ua hāmau ke keikikāne a me ke kaikamahine. Ua luuluu lakou. ʻOiai ua haʻalele ka poʻe hula a me nā ʻōpio me lākou. Akā, ua noho ke kanaka. Hāʻawi ʻo ia:
  - E hakakā paha ʻoe i kēia manawa?
  Ua ʻohi ʻo Albert.
  - Ua mākaukau wau! ʻOiai ua luhi wau!
  Ua ʻōlelo ke kanaka:
  - Ke hiamoe nei ka wahine hoʻokipa! Ua hauʻoli loa ʻo ia iā ʻoe, ʻike wau!
  Kuno ke keiki uuku.
  - Nui koʻu mau mana!
  Ua ʻōlelo ke kanaka:
  - Hiki iā ʻoe ke hakakā me kou mau lima?
  Kuno ʻo Albert.
  - ʻoia!
  Ua ʻōlelo ke kanaka:
  - E hakakā ʻoe me ke keiki kauā! Ua like kona kiʻekiʻe me ʻoe! ʻOi ikaika loa, i kēia manawa mai nā quarry! E kuʻi lima iā ia!
  Kuno ke keiki me ka minoaka.
  - Pono mākou e hakakā!
  Ua ʻakaʻaka ke kanaka me ka ʻakaʻaka.
  - Maikaʻi loa! ʻAe, e ʻoi aku ka leʻaleʻa o kēia hakakā!
  Ua ʻōlelo ʻo Rhodopeia me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAe, a noa?
  Kuno ke kanaka i ka toga.
  - E lawe au i kāu keikikāne i ka wahine gladiators no kēia! ʻO ia ma hope o kēia makemake!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Albert.
  - He ʻoiaʻiʻo ka hoʻomaliʻi! Akā, ua aloha au i ka vixen maona ʻole no ʻekolu hola i kēia manawa. A pau loa!
  Kuno ke kanaka i ka toga.
  - ʻAe, maikaʻi e hakakā i loko!
  Ua komo kekahi keikikāne i loko o ka lumi. Aia ʻo ia i loko o ka malo hoʻokahi, aneane ʻeleʻele me ka ʻeleʻele, akā me ka lauoho ʻulaʻula ʻā, ikaika ke kino a me ka ʻiʻo.
  Me he mea lā ua hānai maikaʻi ʻia ʻo ia i loko o nā lua, a ʻoi aku kona nui ma mua o Albert, ʻoiai ʻaʻole paha ʻo ia i koʻikoʻi, akā ikaika.
  Hele ʻo Albert e hālāwai me ia. Ua ʻoi aʻe ka nui o ke keiki ma mua o ke keiki aliʻi, a ua ʻike ʻia ke kaumaha. He keikikāne ikaika, hoʻoluhi ʻia e ka hana ikaika ma nā lua.
  Kuno ke kanaka.
  - ʻO Geta, ke keiki kauā! Mai kona mau makahiki ʻehā, ua hana ʻo ia i loko o nā ʻeli. ikaika loa a paa. Hoʻopau pālua i ka maʻamau o nā keiki a loaʻa iā ia kahi ʻai pālua no ia. Hiki iā ʻoe me
  lakou e hakaka me na lima! Manaʻo wau he hoa paio kūpono!
  Kuno ʻo Albert.
  - Ua ikaika ʻo ia! ʻAʻole naʻe au nāwaliwali! E kaua kākou!
  Kiola ʻo ke keiki i kona lima ʻoi loa. Akā, ua ʻalo ʻo Albert. A ʻakaʻaka.
  - Maikaʻi ka hoʻāʻo!
  Kuno ke kanaka.
  - E hoʻomaka kākou!
  Ua hoʻāʻo ke keiki kauā e hoʻoneʻe hou iā Albert. ua loaʻa iā ia ka ikaika nui ma nā ʻeli. Aka, ua emi iho ia i ka mama o ke keiki-alii. Ua ho'āʻo e kiʻi me koʻu wāwae.
  Lele akula ʻo Albert i ka pane ʻana mai, a paʻi ka kuʻekuʻe wāwae o ke keiki aliʻi i ka ʻauwae o ke kauā ʻōpio. Ua hāʻule ʻo ia ma kona kua a ʻāwīwī. Ua ʻakaʻaka ʻo Albert.
  - Maikaʻi au i ke kīkēkē!
  Akā ʻo ke keiki, ua loaʻa iā ia ka paʻakikī i loko o nā lua, ala aʻe. A holo akula iā Albert. Ua kanalua iki a ua hopuia oia e na lima ikaika o ke keiki-kauwa.
  Ua ʻike ʻo Albert i nā lima ikaika e ʻomi ana iā ia. A kaomi. Ua ʻike ke aliʻi i ka pā ʻana o nā ʻiʻo kila o ka ʻenemi. A hoʻāʻo nui e kuʻi iā ia i lalo.
  Akā, ʻoi aku ka kaumaha a me ka ikaika o ka ʻenemi. Lawe ʻo Albert i ka ʻenemi me kona lae. E kahe ana ke koko mai kona ihu. Ua ʻoi aku ka ikaika o ke keiki ikaika, a ua uē ʻo Albert. Akā, hahau hou ʻo ia i kona poʻo. ʻO kēia manawa ma waena o nā maka. Ua hemo ka paʻa o ke keiki a hāʻule i kona mau kuli. ʻO ke aliʻi ʻōpio me kona ikaika a pau i hoʻoneʻe i kona kuli i ka auwae
  i kona hoa. Ua kuʻi ʻo ia i ka wā i paʻi ʻia ai. Kuʻi hou aku ʻo Albert i ka ʻauwae me ka hoʻohui pū ʻana i ke kī.
  I kēia manawa ʻaʻole hiki i ke kauā ʻōpio ke kūpaʻa a hāʻule. Ua kī hou ʻo Albert i ke kauā i hāʻule, i kēia manawa ma ke kua o ke poʻo. ʻO ke keikikāne, paʻakikī i ka hana ma nā lua, ua mālie.
  Ua uwo ke kanaka me ka olioli.
  - Kupaianaha! Eia ka lanakila!
  Ua ʻōlelo ʻo Albert me ka ʻakaʻaka:
  - Aloha wau e lanakila! ʻO kēia koʻu manaʻo!
  Kuno aku la ke kanaka a haawi mai la.
  - I kēia pō e hakakā ʻia ma ke kanikela! Hiki iā ʻoe ke komo i loko a loaʻa ke kālā kūpono!
  Pane aku la o Albert me ka minoaka.
  - A pehea? Hiki nō! ʻOiai ua luhi wau!
  Kuno ke kanaka me ka ae mai.
  - Ua maopopo iaʻu ... Akā hiki iā ʻoe ke hakakā iā Grannik iā ia iho. ʻO ia ka poʻokela ma waena o nā koa koa o Roma a he kanaka waiwai loa!
  Ua kaniʻuhū ʻo Albert a ʻōlelo:
  - E hakakā anei au i ka mea lanakila o Roma?
  Kuno ke kanaka.
  - ʻAe ... ʻAʻohe mea e manaʻoʻiʻo e lanakila ke keiki i kahi poʻokela a hiki ke loaʻa ke kālā he nui.
  Kuno ʻo Albert me ka ʻae.
  - Makemake ʻoe e pili iaʻu a loaʻa?
  Kuno ka luna.
  - ʻo ia wale nō!
  Ua ʻōlelo ʻo Albert me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAe, a laila e kau pū wau i ke kālā iaʻu iho!
  Kuno ke kanaka.
  - He kūpono!
  Kuno ke keiki kauwa.
  - He aha kāu e hele nei!
  Ua ʻōlelo ka luna:
  - ʻAe, e kuʻu mau koa liʻiliʻi. Makemake kou kaikuahine e hakakā?
  Kuno ʻo Rhodopeia.
  - Ua mākaukau hoʻi au e hakakā me ka hauʻoli nui!
  wahi a ke kanaka.
  - Hāhai iaʻu!
  A neʻe akula i waho o ka lumi. ʻO nā kuʻekuʻe wāwae ʻulaʻula ʻulaʻula, ua hahai nā keiki iā ia. A hīmeni lākou:
  Hekili ka hekili, hekili ka hekili o ke kaua.
  ʻO ka manawa kēia no ka hakakā nui ...
  Makemake ka ʻenemi e puhi iā Roma i ka lepo,
  Mai hōʻino i nā hoʻokō nui!
  ʻAʻole ma Colosseum ka hakakā ʻana, akā ma ka hale aliʻi o ke kanikela. He hale nui ia, me kahi keʻena kūikawā kahi i ʻākoakoa ai ka lehulehu a he ʻahaʻaina. ʻOiaʻiʻo, i kēia manawa, ua hoʻonohonoho ʻia nā hakakā gladiator.
  ʻO ka mua, ua hakakā nā keikikāne ʻelua. Ua lawe ʻia aku nei lākou mai nā ʻeli ʻāina kokoke i Roma. He ʻeleʻele a he ʻiʻo nā keikikāne. Ma ke kua a me na aoao, meheu o
  nā hahau ʻana. ʻIke ʻia, ua hewa loa lākou i ka hoʻoluhi ʻana. He ʻumikūmālua a ʻumikūmākolu paha ko lākou mau makahiki, a ua hakakā lāua me ka ʻauʻau like. ʻO nā keikikāne, ma ka hōʻailona o ke gong, hoʻomaka lākou e ʻoki iā lākou iho.
  He pahi kaua pōkole a he pale kaua ma ko lākou mau lima. Ua hakakā lākou me ka wikiwiki. Eia kekahi keiki i eha, a mahope ona ka lua. A laila, kahe hou ke koko. Ua loaʻa i nā keikikāne
  ku ana a hina. Ua halulu ka anaina. Pili lākou i nā keikikāne, a hauʻoli i ke kahe ʻana o ke koko. Ua hāmau kekahi o nā keikikāne. Hookokoke mai ka Moor iaia, a me ka hao wela
  puhi i ke kuʻekuʻe wāwae, poepoe o ke keiki. Ua ʻōniʻoniʻo ʻo ia a wehe i kona mau maka a hoʻāʻo e ala.
  Ua uwo ae la ke anaina.
  - E hahau iā ia! E hoʻopau!
  A ʻo kekahi, ʻeha a ʻeha ʻia hoʻi, ʻo ke keiki, me kona ikaika a pau, hoʻokomo ʻo ia i ka lae ma ka ʻāʻī o kona hoa. Ua hāʻule ʻo ia a hāmau loa.
  Hoʻokomo ka mea lanakila i kona wāwae wāwae i loko o ke koko a waiho i kahi kiʻi. A laila hele ʻo ia e hoʻomaha a hoʻōla i ka ʻeha. A ʻo ke keiki i pepehi ʻia, lawe ʻia me ka makau a kauo ʻia i loko o ka lua me nā koʻokoʻo.
  ʻAe, he hopena ʻino ia.
  A laila, hakakā ʻelua kaikamahine me ke kāne. He mau wahine hana akamai loa lakou a ua ike pu ko lakou hoa paio. ʻO kēia manawa ka hakakā ʻana.
  . MOKUNA? 17.
  Noho pu ke Kanikela a me Crassus.
  Ua ʻōlelo ke Kanikela:
  - Ua haʻalele iki ʻo Gladiator, ʻaʻole ʻoe i hoʻokō i nā mea i manaʻo ʻia!
  Pane koʻikoʻi ʻo Crassus:
  - A ʻaʻohe āu mea e kaena ai!
  Nui ka hāmau.
  Ua ʻōlelo ke Kanikela:
  "Ua kokoke e pae ʻo Pompey lāua ʻo Luculus. A laila e hoʻopakele ʻia ʻo Roma! ʻElua a ʻekolu pule wale nō!
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Inā loaʻa iā mākou kēia mau pule! Nui ka mana o Spartacus a hiki iā ia ke lawe iā Roma ma ka ʻino!
  Aia kahi hoʻomaha. I kēia manawa, ʻo nā kaikamahine - he hapa ʻole lākou a he kāmaʻa ʻole - ua hopu mālie lākou i ka hana. ʻAʻole lākou he poʻe kauā wale nō, akā he poʻe koa akamai loa.
  Pono e ʻike ʻia nā wahine he paʻakikī. A ʻaʻole ʻōpiopio ko lākou hoa paio. A i kēia manawa ua maopopo ua hoʻomaka nā kaikamahine e neʻe wikiwiki a paʻi pinepine. A eia kekahi o lākou
  oki i ka papalina akau o ke kanaka me ka pahikaua. Huhū ʻo ia a holo wikiwiki i ka hoʻouka kaua. ʻO ka ʻālohilohi ʻana i kona kuʻekuʻe wāwae, ua lele maikaʻi ke kaikamahine, a pehea ʻo ia e ʻoki ai i ka ʻenemi ma ka lima.
  Ua hiki iā ia ke ʻoki a hāʻule ka pahi kaua. I ka manawa like, ua kīkī kekahi kaikamahine ma lalo o nā kinipōpō. A ua hou ʻo ia i ka ʻenemi me kahi kiko ma ka umauma. ʻAʻole naʻe ʻo ia i ka hahau ʻana, haʻalulu.
  A laila, ʻoki ihola ke kaikamahine nāna i ʻoki i kona lima lima ma ka ʻāʻī. A mai ka hahau ʻana, pipiʻi mai ke koko mai ke aʻaʻa poha. Ua hāʻule ka ʻenemi a hoʻomaka e wili.
  Ua hooho ka lehulehu me ka huhu.
  - E hahau iā ia! E hoʻopau!
  Ua nānā nā kaikamāhine i ka podium!
  Hoʻopili pū ʻo Crassus a me ke kanikela i ko lākou manamana lima!
  Kuno ae la na kaikamahine a lokahi ka lalau ana a hou i ka umauma me ka lakou mau pahikaua pokole. Lawe ke kanaka a hāmau. Me he mea mau loa kēia manawa.
  I ka pane ʻana, ʻakaʻaka ʻāhiu a ʻohi i ka makau. A kauo lakou ia ia, e hanai i na kea.
  ʻO ka hakakā hou aʻe. I kēia manawa, hakakā ʻelua keiki kāne ma kahi o ʻumikūmāhā ma kēlā me kēia ʻaoʻao. ʻElua me nā pahi kaua a me nā pale kaua, a ʻelua mau mea hou aku me nā tridents a me nā pahi kaua.
  ʻAneʻane olohelohe nā keikikāne a ʻeleʻele. ʻO kēia manawa wale nō me ka ʻole maloʻo, nā hoopa wale nō ma ko lākou mau poʻo. A ʻoi aku ka maikaʻi o ka nānā ʻana.
  Ua hauʻoli maoli nā wahine. Hiki iā ʻoe ke mahalo i nā ʻōpio. A ma luna o ko lākou hemolele kāne.
  Ua pili ka poʻe Roma me ka leʻaleʻa. A pēlā i hoʻomaka ai ke kaua.
  Ua hoʻomaka nā keikikāne me nā tridents e nalu, makemake e ʻoki ma kahi mamao. A he nani loa. ʻO nā keikikāne i hoʻokuʻi kekahi i kekahi. A ʻaʻole koke, kahe hou ke koko, a koe nā ʻōpala hohonu. A nui ka poino.
  A i kēia manawa, hoʻokomo ʻia kahi trident i loko o ka ʻōpū ʻiʻo o ke keiki, a e uwē ʻo ia.
  Ua ʻōlelo ke Kanikela:
  - ʻAʻole kahi hiʻohiʻona maikaʻi ʻole!
  Ua ʻae ʻo Krass:
  - Aloha au i ka wā e hoʻomāinoino ʻia nā keikikāne. A pono e ʻōlelo ʻia he hauʻoli nui.
  Ua ʻae ke kanikela
  - A he mea maikaʻi ke hoʻomāinoino i ke kaikamahine. ʻOi aku hoʻi i kāna ʻaʻa ʻole, nā kuʻekuʻe wāwae pōʻai!
  A ʻo nā luna ʻelua o Roma pehea e uwē ai.
  A i kēia manawa ua ʻeha hou nā keikikāne. A wili kekahi o lakou ma kona pepeiao, a hoopau lakou ia ia. A e hana ʻino kēia. A no laila ua make kekahi keiki kāne. A ʻo ia ʻo Moors koke
  puhi i kona kuʻekuʻe wāwae. A ʻo ka mea pehea e uē ai. A he lokoino loa.
  A lele ke keiki a hakaka. A hāʻule ke keiki ʻelua. A puhi lākou i kona kuʻekuʻe wāwae ʻole. A ʻuā a uwē ʻo ia. A hou hou ka trident iā ia.
  ʻO nā keikikāne me nā pahi kaua a me nā mea kaua me nā helu ʻekolu i lanakila. A eia paha, kūpono. A ua pau nā keikikāne i ka hauʻoli o ke kaua ... Ua puhi hou lākou i ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae, akā aia kēia
  ʻAʻole ʻeleu nā keikikāne.
  A pela i pau ai keia hakaka.
  Ua ʻōlelo ke Kanikela:
  - ʻAʻole hewa, huh?
  Wahi a ka wahine a ke Kanikela.
  - Nā keikikāne maikaʻi. E pāʻani ana au me lākou!
  Kuno ʻo Krass.
  - Aloha nā Matrons me nā keikikāne. ʻOluʻolu lākou i ka hoʻopā ʻana!
  Ua haʻi ikaika ke Kanikela:
  - E palai kākou i nā kuʻekuʻe wāwae o ka mea lanakila. E hauʻoli lākou!
  ʻŌlelo ka wahine:
  - ʻAʻole iā lākou, akā iā mākou! Aloha au i ka hoʻomāinoino ʻana i nā keikikāne nani!
  Ua hakakā hou nā koa koa ʻelua. Ua paa kekahi i ka laau, a o kekahi me ka pahikaua. He pōkole ka hakakā. ʻO ka mea hakakā me ka pahi kaua e haʻalele ana i ka lāʻau, ʻoki i ke poʻo o ka ʻenemi. A kahe ke koko.
  ʻAʻole makemake ʻo Crassus i kēia, wikiwiki loa a kauoha ʻo ia i nā pana pua:
  - E pana iā ia!
  ʻEkolu mau pana pua i pana. a hou aku la i ke kane gladiator ma o a o. A oni ae la ia, lalau iho la a noho malie.
  A laila hakakā nā kaikamāhine ʻelua. Aneane olohelohe, i loko o ka panties a me ka puhaka wale. Huli lākou i kā lākou mau pahi kaua. Ua hoʻāʻo lākou e paʻi kekahi i kekahi a uhaʻi.
  ʻoiai ʻaʻole wikiwiki nā kaikamahine. Ua lako lakou me na pahikaua pokole a me na palekaua poepoe. Nalu nā kaikamāhine a hou aku kekahi i kekahi. I kēia manawa, ua hoʻoulu wale ʻia nā ʻōpala liʻiliʻi.
  Ua ʻōlelo ʻo Crassus me ka ʻakaʻaka:
  - He nani kēia!
  Kuno ke Kanikela.
  - Ua puka mai kahi huahana maikaʻi loa!
  A ʻakaʻaka lāua.
  Akā naʻe, makemake maoli lākou e ʻakaʻaka me ka lapuwale nui.
  Ua makemake ka luna koa a me ke kanaka waiwai e hoʻomāʻeha i nā poʻe ʻē aʻe. A ua hoʻomau ke kaua ma ke ʻano nui. ʻOi aku ka pololei, me he mea lā he ʻano liʻiliʻi - hakakā nā kaikamahine ʻelua,
  aka, he nani a he maikai ke nana aku.
  Ua ʻōlelo ʻo Crassus me ka ʻakaʻaka:
  - ʻO kēia ka hakakā a nā mea a pau e moeʻuhane ai!
  Ua ʻae ke kanikela
  - ʻAʻole like me ka duel me Spartak! He mea weliweli ke halawai me keia holoholona!
  Kuno ʻo Krass.
  - ʻAʻole wale ʻo ia he pahi kaua nui, akā he pūkaua ikaika nō hoʻi!
  Ua ʻakaʻaka ke Kanikela.
  - ʻAe, ikaika! Ua lanakila iā ʻoe!
  Ua ʻōlelo ʻo Crassus:
  - A ʻaʻole ʻoe e haʻalulu! Ua hahau ʻo ia iā ʻoe!
  Ua ʻōlelo ʻo ke Kanikela me ka wiwo ʻole:
  - E ʻike koke mākou iā ia!
  Ua hakakā nā kaikamāhine. Ua ʻālohilohi ko lākou mau kino i ka hou a me ke koko, akā ʻaʻohe mea i loaʻa ka pōmaikaʻi. No laila ua hoʻomau ka hakakā. Ua hōʻailona ʻia ʻo Crassus. Hoʻomaka ka Moors e kiola i nā kaikamahine
  lanahu ahi ma lalo o nā wāwae ʻole. ʻO nā koa, hehi i ka lanahu, uē a lele. He mea ʻoluʻolu ʻole iā lākou.
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - He mea leʻaleʻa i ka hoʻomāinoino ʻana i nā wahine!
  Pane aku ka wahine a ke Kanikela.
  - ʻAe, pololei kēlā! Maikaʻi ka hoʻomāinoino ʻana i nā wahine, akā ʻoi aku ka maikaʻi o nā keikikāne!
  I mai la ke Kanikela me ka minoaka.
  - E hoʻomāinoino hou ʻia!
  Ua ʻae ʻo Krass:
  - Pehea lākou!
  A akaaka.
  ʻO nā kaikamāhine, i kēia manawa, puhi lākou i ko lākou mau wāwae wāwae ʻole ma luna o ka lanahu a ua ʻeha lākou. Akā ua hoʻomau ka hakakā. A oiai laua e like me ka wawae ... Eia ke ku'i kekahi i kekahi me kona wawae ole. A laila loaʻa iaʻu kahi pane.
  I mai la ke Kanikela me ka minoaka.
  - Leʻaleʻa ka pāʻani!
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Akā, e kali ana!
  A hīmeni nā luna ʻelua:
  - ʻOiai ʻaʻole ma nā lula o ka pāʻani -
  E uhaki kākou i ka fraera!
  A he ʻakaʻaka lākou.
  I ka hopena, ua hala kekahi kaikamahine i ka hahau nui a hoʻomaka e nāwaliwali. A laila, hou hou ka lae iā ia, a hina. Ua puhi koke ka Moor i kona kuʻekuʻe wāwae me ka hao ʻulaʻula.
  A uē ihola ke kaikamahine me ka ʻeha. Ua makaʻu loa ʻo ia.
  Lele aʻela ʻo ia a loaʻa hou i ka pahi kaua. A hina iho la. A eia hou, ua palai ʻia kona wāwae hoʻomanawanui e ka ʻulaʻula. Lele akula ke kaikamahine a hou ʻia kona umauma. A ua hou ʻo ia i ka ʻeha make i ka umauma o kāna hoa. A ua noho mālie ʻo ia.
  Ua hāʻule make nā kaikamāhine ʻelua, ua kahe ke koko.
  I mai la ke Kanikela me ke kaniuhu.
  - He mea minamina! He mau u'i maika'i lākou!
  Ua ʻae ʻo Krass:
  - He poho nui keia! Akā inā make ka poʻokela ʻo Grannik, ʻoi aku ka ʻino!
  Manaʻo ke kanikela:
  "Malia paha e hakaka oia me ka wahine?"
  Ua lulu ʻo Crassus i kona poʻo.
  - Aloha au i nā wāhine! He nani a ʻoluʻolu ʻole ke pepehi ʻia!
  Manaʻo ka wahine a ke kanikela.
  -E kaua ʻo Grannik i ke keikikāne!
  Ua lulu ʻo Crassus i kona poʻo.
  - ʻAʻole, e like ʻole ka hakakā! ʻAʻole hoihoi loa!
  Pane aku ka wahine a ke Kanikela.
  - A laila hoʻouna ka luna i kahi leka! He keiki akamai loa kāna e hakakā ai! A e hōʻike ʻo ia i kahi hakakā hoihoi a me ka poʻokela!
  Ua ola hou ʻo Crassus:
  - Maikaʻi kēlā! E lawe mai e like me ia!
  Kuno ke Kanikela.
  -E hōʻike mai iaʻu e like me ke keikikāne!
  Ua alakaʻi ʻia ʻo Albert i ke kikowaena o ke kahua pāʻani. He u'i loa ia a he kino loa. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻuwē aʻe nā lede me ke kuko. He keikikāne maikaʻi loa.
  Wahi a ka wahine a ke Kanikela.
  - Mai ia mea e pono ai e uhai i na kookoo au!
  Pane akula ʻo Crassus:
  E waiho i kekahi mea huna!
  Ua ʻae ke kanikela
  - E wehe ʻia mai ka make! I kēia manawa ... maikaʻi, he keikikāne maikaʻi. A he mea minamina ke pepehi iā ia!
  Ua ʻōlelo ka puʻukū i hoʻokomo ʻia i ke kanikela.
  - ʻAʻole maopopo ka mea nāna e pepehi iā wai ma ʻaneʻi! He keiki kēia o ka ikaika a me ka māmā holo!
  Kuno ʻo Krass.
  - E kaua lākou! E hoihoi ia!
  Ua hoʻohui ka luna:
  "A pili au i elima haneri keneta gula ma ke keiki!" Eia, a kau iho ke keiki i kanalima apana gula maluna ona!
  Pīhoihoi ʻo Crassus:
  - He kālā kāna? Kupanaha, akā, aia nā ʻōuli o ka hahau ma kona kua e like me ke kauā!
  Ua ʻōlelo pololei ka luna:
  - ʻO ka palaualelo wale nō ʻaʻole e hahau i nā keikikāne. No laila, mai kāhāhā!
  Kuno ke Kanikela.
  - He u'i 'o ia no ka 'eli 'ana. He keiki no paha keia a ke kanaka hanohano! Nani kona mau hiʻohiʻona!
  Kuno ʻo Krass.
  - Manaʻo wau ʻaʻole maʻalahi ʻo Grannik! Akā, e pili ana au i ka champion! ʻaʻole ia i nalowale!
  Kuno ae la ke Kanikela.
  - A no ka champion!
  Pane ka wahine me ka minoaka.
  - A aia wau ma luna o ke keikikāne! A inā lanakila ʻo ia, a laila, e kauo maoli au iā ia i kahi moe!
  Luliluli aku la ke Kanikela i kona manamana lima iaia.
  - A hiki iaʻu ke lili.
  Ua ʻakaʻaka ka wahine.
  - Huhū i ke keiki?
  Ua olelo ke Kanikela.
  - ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole helu ka moekolohe me ke kauā. akā, ʻaʻole ʻoe i ʻelemakule a hiki ke hāpai. A hoʻoulu i ka hua a ke kauā!
  Ua ʻōlelo ʻino ka wahine:
  - ʻAʻole ia he kauā! Ma muli o kona nānā ʻana - ʻo ke aliʻi kēia!
  Kuno ke Kanikela.
  - ʻAe! Inā ola ke keiki, e hāʻawi iā ia i ka hauʻoli! I kēia manawa, e nānā mākou i ka holomua o ke kaua.
  Ua komo ka poʻokela i ke kahua pāʻani. Ua hele ʻo ia i ka leo o kahi orkestra. Koa ikaika ʻelua mika. Poʻohiwi ākea, kaumaha, i ke kapa kila a me nā kāmaʻa. Aia ma kona lima he pahikaua nui.
  ʻAe, he mea paʻi kēia Grannik. Ma muli o kona ʻano, ua like ke keiki me ka lele. Aneane olohelohe, a ili, lauoho maikai, u'i loa.
  Nānā ka wahine a ke kanikela iā ia ma ke aniani hoʻonui a hanu nui loa. Ua kiʻi ʻia nā ʻano kiʻi i makemake ʻia e ia.
  Nana iho la o Grannik i kona hoa a kuha me ka hoowahawaha ma ka aoao a uwo ae la:
  He aha kēia ʻano kula kindergarten?
  Ua hoʻolaha nui ʻo Crassus:
  - ʻO kou hoa paio kēia!
  Ua uwē ʻo Champion:
  - Ke hoʻohenehene nei ʻoe iaʻu! Ua paheʻe au i ke keiki i ka lanakila lanakila ʻole o ka Repubalika Roma?
  Kahea mai la ka luna.
  - A lanakila ʻoe iā ia ma mua, a laila ʻike ʻoe i ke keikikāne!
  ʻO Grannik, ʻike iā ia, ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻO ʻoe nō? Makemake ʻoe e hoʻonohonoho i kahi hakakā maʻa i hiki iaʻu ke hakakā me Spartak?
  Kuno ka luna.
  - Hiki iā ʻoe ke noʻonoʻo pēlā, akā manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole kēia keiki he makana!
  Kuno mai ka poʻokela.
  - E ho'āʻo wau e mālama iā ia! E aloha oe ia ia!
  Kuno ʻo Krass.
  - Ha, e nana kakou!
  Ua olelo ikaika mai ke Kanikela.
  - E hoʻoholo ʻia e ka hapa nui o nā kānaka! Akaka?
  Kuno ʻo Granny.
  - ʻae au! Manaʻo wau e ʻeha loa ke keiki ke puhi ʻia kona mau kuʻekuʻe wāwae ʻulaʻula!
  Kuno ʻo Krass.
  - ʻAe, he hauʻoli nui ka hoʻomāinoino ʻana i kēlā keikikāne. Ke kali nei kahi pahu a me kahi brazier iā ia!
  Ua ʻōlelo wiwo ʻole ʻo Albert:
  "E hoʻāʻo nō hoʻi au e pepehi ʻole i kou poʻokela. Inā hiki!
  Ua ʻakaʻaka ka gladiator nui.
  - He ʻauʻau a he gnome paha ʻoe?
  Hehi ihola ke keiki me ka huhū i kona wāwae a pane akula.
  - He kanaka wau!
  Kuno ʻo Granny.
  - E puhi au i kou mau kuʻekuʻe wāwae, e ke keiki ʻino!
  Ua kau ʻia nā pā. A kani ka gong a me ka hōʻailona e hakakā.
  Ua hoʻomaka ke kanaka nui a me ke keiki e hakakā. Ua wikiwiki ʻo Grannik no kona nui, akā ʻaʻole ʻo ia i wikiwiki. Ua ʻuā ʻo ia i ka pahi kaua lōʻihi, a ʻaneʻane ʻaʻole ia e peʻe ma hope o ka pale kaua.
  He pahi kaua liʻiliʻi wale nō ko ke keiki ma kona lima. Ua pale pono ʻo ia i nā pā. ʻAʻole ʻo ia i ʻae iā ia iho e pā.
  Ua ʻōlelo ʻo Grannik:
  - Ua wikiwiki ʻoe!
  Kuno ʻo Albert.
  - A nui ʻoe!
  Ua hoʻomaka ke kanaka e neʻe wikiwiki. A ua wehewehe kāna pahi kaua i nā pōʻai. Hana ʻo Albert i kahi alahele a hahau i ka ʻenemi ma ka umauma. Aia kahi ʻōpala ma ke kapa kila.
  Pane ʻo Grannik a hala. a kāhāhā.
  - Auē, he keiki akamai!
  A hoʻomaka hou e neʻe me ka ikaika. Hoʻi hope ʻo Albert a ʻalo. A i kekahi manawa, hahau ʻo ia i ka ʻenemi ma ka umauma a ma ka ʻaoʻao paha me ka pahi kaua. ʻOiai ʻaʻole e ʻeha.
  ʻAʻole naʻe ʻo ia i ʻae iā ia iho e hopu ʻia.
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Maikaʻi ke keiki! ʻAe, ʻike nui kā mākou luna!
  Ua ʻōlelo pololei ke Kanikela:
  - Ma keʻano laulā, manaʻo wau ʻo ia ka lanakila ... ʻOiai ke manaʻo nei au i ka lili iaʻu iho!
  Ua palu aku ka wahine i kona mau lehelehe a hoʻōho:
  - He keikikāne maikaʻi! E maikaʻi me ia!
  Ua ʻōlelo ka luna:
  - A he aha kāu makemake! hakakā wikiwiki? ʻAʻole e hana!
  Kuno ʻo Krass.
  - E hoʻolei i ka lanahu ma lalo o nā kuʻekuʻe wāwae o ke keiki!
  Ua hoʻomaka ka poʻe Moors e hoʻopuehu i nā lanahu. ʻO ka mea lanakila ma nā kāmaʻa i hana ʻia me ke keleawe a ʻaʻole ʻo ia i makaʻu. A eia ke keiki kamaʻa ʻole. ʻOiaʻiʻo, ʻoʻoleʻa loa nā wāwae a ʻo ia
  ʻaʻole ʻeha. A ʻoki ikaika ʻo ia i ka ʻenemi.
  Ua ʻōlelo ke Kanikela:
  - He hakakā maikaʻi loa!
  Ua ʻae ʻo Krass:
  - E like me ka maikaʻi! ʻOiai ʻoluʻolu! Ina he koko!
  ʻO ke keiki-kāmāliʻi, hopu i ka manawa, paʻi i nā manamana lima o Grannik. A haki i ka mīkina lima. I kēia manawa ua kahe ke koko mua. Ua huhū kēia i ka mea hoʻokūkū, a ua hele ʻo ia i ka ʻino.
  Hoʻomaka ʻo ia e ʻāwili me ka huhū. A kaumaha kona hanu. ʻAʻole maʻalahi ka huki ʻana i kahi kupapaʻu ma hope o kahi hoa ʻōpio.
  Luʻu ʻia ke keiki me ka huhū huhū a ʻoki i ka ʻenemi ma ke alo. A kahe ke koko, ʻoki ʻia kahi kuʻemaka.
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  - ʻO kaʻu pā kēia!
  ʻO ka poʻokela i ʻāwili me ka haʻalulu, e hoʻāʻo ana e ku i ka hoa paio. ʻAʻole hiki iā ia ke hana. A ʻo ka hahau ʻana i ukali ʻia me ke ʻano haunaele. A ʻaʻole hiki ke hoʻopaʻa koʻikoʻi i ka ʻenemi.
  Ua hoʻōho ʻo Grannik:
  - No ka nui o Roma!
  A hoʻāʻo hou e hoʻouka. Akā, ua lohi kāna neʻe ʻana. Ua hou ke keiki iā ia ma ka ʻaoʻao, a loaʻa iā ia kahi kiko o ka pale kaua, a kahe ke koko mai ka ʻōpū.
  Ua ʻōhumu ʻo Crassus:
  - Kupanaha! Eia ke kaua!
  Ua olelo ke Kanikela.
  - Ke manaʻo nei au, hiki i kēia keikikāne ke pepehi iā Spartak iā ia iho!
  Ua ʻōlelo ʻo Crassus:
  - E hāʻawi wau iā ia i ʻeke gula holoʻokoʻa!
  Ua ʻōlelo ka luna:
  - Ua ʻike koke wau ʻaʻole maʻalahi kēia keiki! A pēlā ʻo ia e alakaʻi ai i ke kaua! He hana mana wale nō!
  Ua ʻakaʻaka ke Kanikela.
  - He mea maikaʻi ke kālua ʻana i nā kuʻekuʻe ʻulaʻula a poepoe e like me kāna!
  Ua ʻōlelo ʻo Crassus me ka ʻakaʻaka:
  - He mea maikaʻi loa ka hoʻomāinoino ʻana i kēlā keikikāne. A e pohā kona ʻili i ka hahau ʻana i ka hahau, a e kāpīpī i nā ʻeha i ka paʻakai.
  A ʻo ka haole i loko o ka toga ʻakaʻaka ʻakaʻaka loa a wiwi.
  Ua ʻeha hou ʻo Albert i kona hoa paio, ʻoiai ʻo ia iho nō i ʻaneʻi e paʻi ma ʻaneʻi. ʻOkiʻoki aʻe ka maka i ke kaula o ka lauoho blond. ʻŌlelo ke keiki:
  - ʻAʻole ʻo ia e haʻalele!
  Ua ʻōlelo ʻo Grannik:
  - Mai haʻalele ka poʻe lanakila!
  A hoʻouka hou ʻo ia, ʻoiai ma ka ikaika. ʻAe, he hakakā paʻakikī. Haalele hou ke keiki i ka pahikaua, a hahau i ka enemi ma ka papalina. A haehae ia. Huhū ka champion.
  A ma ka hoouka hou ana. Eia ka hakaka. Hehi wāwae ʻole ke keiki ma luna o ka lanahu. A minoʻaka. Ua ʻike ʻia ka wela iki, akā, ʻo nā wāwae o ke kauā ʻōpio, ʻo ia hoʻi, ʻoʻoleʻa a ʻeleʻele.
  ʻaʻole maʻalahi lākou e komo.
  Hakaka a hīmeni ʻo Albert:
  - Inā hiki ʻoe i Tiwi,
  He hōkū ʻoe - ʻeā, e kāhāhā kākou i ka poʻe!
  a lalau iho la ke keiki a hoike i kona alelo. ʻAe, no nā kāne paʻakikī loa kēia hakakā. ʻAʻole nā kāne wale nō. A hiki i nā kaikamāhine ke komo.
  I mai la ke Kanikela me ka minoaka.
  - He keikikāne kēlā! He hana mana wale nō!
  Huhū koke ihola ʻo Crassus, a ʻōlelo maila:
  - Hiki iā mākou ke lilo i ka nui o ke kālā!
  Ua ʻōlelo pololei ke Kanikela:
  - Akā, loaʻa iā mākou kahi hōkū hou!
  Kuno ka wahine.
  - A he mea aloha kupanaha!
  Ke hoʻomau nei ka hakakā. ʻO Albert hou, a i kēia manawa, ua ʻoi aku ka hou o ka ʻenemi ma ka ʻaoʻao. A uwo iho la ia me ka hee. ʻAe, ʻaʻole ʻoluʻolu loa. Akā ʻaʻohe mea - he hakakā ka hakakā.
  Hoʻāʻo ʻo Grannik e kowali a pā i ka ʻenemi. Akā ʻaʻole hiki iā ia ke hana. ʻAe, lohi ka neʻe. Ua hoʻomaka ke kahe o ke koko ma ka ʻaoʻao e pili.
  a me ka ikehu no ke kaua ikaika loa. ʻAe, he hakakā paʻakikī. A i kēia manawa, hahau hou ke keiki, ma nā manamana lima. A ua maopopo ka paa ana o ka pahikaua a ka champion.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Albert.
  Ua hoohiki ino loa o Grannik.
  ʻAe, he hakakā kamahaʻo ia.
  Lalau ke keiki a mele:
  - E maikaʻi loa nā mea a pau!
  Ua hoʻāʻo ka mea hoʻokūkū e hoʻoneʻe i kona wāwae, akā ua hana ke keiki aliʻi i kahi kahili. A hāʻule ʻo Grannik. ʻAʻole ʻo ia i ala koke. ʻAʻole i lanakila ʻo Albert me ka hanohano.
  Ua hoʻokuʻu wau iā ia e ala aʻe, ʻoiai ua maopopo ke ʻano o ka mea lanakila. A ke hoʻāʻo nei e neʻe i mua. Ua hīmeni ʻo Albert:
  - I mua mau, ma luna mau,
  Ua lilo ʻoe i kanaka lōʻihi!
  Ua ʻōlelo ʻo Grannik:
  - E hopu mau au iā ʻoe!
  Ua ʻōlelo ʻo Albert:
  - Ua hopu ʻia ka ʻalopeke ma ka hāʻule ʻana i loko o kahi pahele!
  Ua ʻōlelo ʻo Crassus me ka ʻakaʻaka:
  - He keikikāne kēia, nani wale!
  Ua olelo ke Kanikela.
  - Hanohano loa. A no ka lanakila ʻana iā Spartacus, pono ʻoe e hana ʻino a hoʻopunipuni!
  ʻŌlelo ka wahine:
  - Keiki liʻiliʻi nani! Manaʻo wau pehea e hana ai me ke alelo?
  Ua ʻōlelo ʻo Crassus me ka ʻakaʻaka:
  - ʻaʻole maopopo iaʻu! Akā ʻo ke kauā, ʻoiaʻiʻo, pono e ʻike i kona wahi! A ma hope o ka lanakila ʻana, pono e hahau ʻia ʻo ia, a e puhi ʻia kona mau kuʻekuʻe wāwae i ka hao ʻulaʻula mai ka wela!
  Pane mai ke kanikela.
  - E hakakā ke keikikāne me Spartak! Mai hoʻonāwaliwali iā ia me ka hoʻomāinoino!
  Kuno ka wahine.
  - ʻAe, ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka hoʻomāinoino wale ʻia!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Crassus i kona lae a ʻōlelo:
  - Hoʻokomo i ke keikikāne iā Spartak? He manaʻo kumu kēia! A pehea ke alakaʻi o ka poʻe kipi, a e ʻae paha ʻo ia i ka hoʻopiʻi, a na kāna keiki e paʻi iā ia!
  Ua ʻōlelo ke kanikela:
  - A inā ʻo kēia keikikāne ke keiki i hoʻopuni ʻia e Spartacus, i manaʻo ʻia he koa hanohano?
  Ua ʻakaʻaka nui ʻo Crassus.
  - A e ʻoi aku ka maikaʻi! Ua kikeke ʻia ka wepa me ka wepa, a he kipi ke kipi!
  Ua hoʻomau ʻo Albert i ka hakakā me ka hoʻonui ʻana i ka hilinaʻi. Ua kaha hou ʻo ia i kona hoa paio. ʻO kēia manawa ma kekahi papalina. A hou iho la oia i ke kaulahao kaulahao ma kela aoao.
  A laila, ʻike ʻo Albert ʻaʻole i laila ka ʻenemi, hahau ʻo Albert iā ia ma ka lima. Lele akula ka pahi kaua a hāʻule i ke one. Holo akula ʻo Grannik, akā, huli aʻe ke keiki aliʻi me kona ikaika a pau
  hoʻopiʻi ʻia me kahi kuʻekuʻe wāwae i ka auwae. ʻO ka hahau ʻana i ka poʻokela, ʻaʻole naʻe ʻo ia i makemake e hāʻule. A laila, lele akula ʻo Albert a pā hou me ka kuʻekuʻe wāwae o kāna keiki ma ka ʻauwae
  enemi. Ua hāʻule kona hoa, akā me ka hoʻoikaika ʻana i ke kanaka, ua ala ʻo ia i luna. Ua neʻe ʻo Albert mai ka holo piha a hiki i ka ʻāʻī. A hauʻoli, aia ka metala. A eha nui
  ua hiki mai. Ua hoʻi hope ke keiki ...
  ʻO kona hoa paio, ʻaʻohe pahi kaua, aia nō naʻe ma kona mau wāwae, ʻakaʻaka:
  - ʻAe, ʻeha kēlā ʻīlio!
  Lele hou akula ʻo Albert me ka ʻimi ʻana i kona wāwae ʻole i ka auwae. Akā ua manaʻo ʻo Grannik i kēia a ua hoʻokō ʻo ia e ʻalo, ʻoiai ua neʻe ʻo ia i ke keikikāne e lele ana me kahi pale. Ua hina o Albert, a koke
  haule ke kupapau. I kēia manawa ua loli ke ʻano o ke kaua. ʻEhā ʻoi aku ka nui o ke keiki ma lalo o kāna. Hoʻohui i ke kaumaha o ka mea kaua. A ʻo kēia, e like me kā lākou e ʻōlelo nei, he koʻikoʻi.
  Ua ʻōlelo ʻo Crassus me ka hauʻoli:
  - Ua loaʻa i kahi poʻokela maikaʻi ka hana!
  Ua ʻōlelo ke Kanikela:
  - Ha, ua ʻeha ʻo ia iā ia, akā pono mākou e lawe!
  Manaʻo ka wahine:
  - Hoʻokuʻu i ka mīkina lima a hoʻōki i ka hakakā! E hoʻouka kaua!
  Pane mai ke kanikela.
  -ʻAʻole! E hakakā a hiki i ka hopena!
  Ua ʻae ʻo Crassus i kēia:
  - ʻAe, e hakakā a hiki i ka hopena!
  Kuno ka luna.
  - ʻOiaʻiʻo, pono e pāʻani ka pili o kekahi!
  Ua hoʻāʻo ʻo Grannik e hoʻopau i ke keiki. hoʻokahi wale nō lima ona, a no laila, me ka hoʻokuʻu ʻana i kāna pale kaua, hoʻāʻo ʻo ia e hiki i ka ʻāʻī o ke keiki. Makemake ʻo ia e ʻoki i ka holoholona ʻino. ʻAʻole naʻe i haʻalele ʻo Albert. A nahu ʻo ia i ka lima e hoʻāʻo e hopu iā ia ma ka ʻāʻī. ʻO ka pane ʻana o Grannik, ala aʻela a hahau i ke keiki ma ka maka. Ua ikaika ka hahau
  a pehu koke mai la ka eha ma ka maka o ke keiki. Akā, ʻo Grannik, ma kekahi ʻaoʻao, wehe aʻela ia, a paʻi nā manamana lima ʻelua o ke keiki i kona mau maka. A he uwo hihiu ia. Hoʻi hope ka poʻokela.
  A lele akula ke keiki mai lalo aku ona. A laila, me ka ukiuki, hoʻokuʻi akula ʻo ia i kona ʻūhā i loko o ka luakini me kona ikaika a pau. Kūleʻa ʻo Grannik, akā ʻaʻole makemake e hāʻule. A laila, hāpai aʻela ke keiki mai ka papahele
  kau pahikaua. A mai ka huli ʻana, hoʻouka ʻo ia i ka ʻau kila ma ke kua o ke poʻo. A laila hoʻohui i ka luakini.
  Ua ʻoluʻolu ʻo Grannik... Ua hala ʻo ia me ka nalo ʻana.
  Hoʻokomo ʻo Albert i kona wāwae ʻole i loko o ke koko. A waiho i kahi hiʻi nani o ka wāwae o kahi keiki. A hāpai aʻela ia i kona mau lima ma kāna pahi kaua ʻākau, a hoʻōho akula:
  - Lanakila!
  Ua hoʻōho ke kanikela.
  - Ke koho lehulehu - hoʻopau a ola paha!
  . MOKUNA? ʻumikumāwalu.
  Pili ka hapa nui o ka lehulehu i ka champion. A ua huhū ʻo ia i ka lilo ʻana o ke kālā. ʻAe, a ua luhi nā lanakila mau o Grannik.
  A kokoke i nā poʻe āpau e hoʻohaʻahaʻa i ko lākou manamana lima i lalo!
  ʻO Crassus a me ke Kanikela hoʻi i kau i ko lākou manamana lima.
  A ʻōlelo kaʻu wahine:
  - ʻAe, ua make ka poʻokela kahiko, e ola ka poʻokela hou!
  Ua hoʻōho ʻo Crassus ma luna o kona māmā:
  - Paʻi iā ia! E hoʻopau!
  Uwe mai la ke Kanikela.
  - E ʻoki i kou poʻo!
  Ua ʻohi ʻo Albert i kona poʻohiwi a hoʻōho:
  - ʻAʻole au e pepehi i ke kanaka e moe ʻole ana me ka ʻole! E lokomaikaʻi hoʻi!
  Ua hoʻōho ʻo Crassus:
  -ʻAʻole! E hoʻopau! ʻO kēia ka makemake o ka poʻe!
  Ua hauʻoli ka lehulehu:
  - E hahau iā ia! E hoʻopau! E hoʻopau!
  Ua ʻāʻī ʻo Albert a pane akula:
  - ʻAʻole! ʻAʻole au e pepehi i ka poʻe lima ʻole!
  Ua hoʻōho ʻo Crassus:
  Inā ʻaʻole ʻoe e pepehi iā ia, e pepehi pū mākou iā ʻoe!
  Ua pane wiwo ʻole ʻo Albert:
  - ʻAe, inā pono ʻoe e moe i ka lepo, a laila hoʻokahi wale nō kēia!
  Ua palupalu koke ke Kanikela.
  - Ua ʻike ʻoe, e hoʻouka koke ʻo Spartak a e pono mau ka pahi kaua a Grannik iā mākou! Ma ka pono o ka mea hoʻokipa o ka lā hoʻomaha, e ka poʻokela o Roma! ʻOi aku ka pololei, ka poʻokela mua o Roma!
  Uwe ka lehulehu me ka hoka.
  A ua hoʻomau ke kanikela.
  - Hāʻawi ʻia ke keikikāne lanakila i ka lei gula laurel o ka poʻokela o Roma! A me ia ke Akua!
  Ua lohe ʻia ka paʻipaʻi nui ʻana. ʻAe, mahalo ka poʻe i ke aloha o ke kanikela.
  Kūlou ʻo Albert.
  Hāʻawi nā kaikamāhine ʻelua iā ia i ka lei laurel o ke gula maʻemaʻe. Nui iki ʻo ia no ke keikikāne. A paheʻe kona poʻo, kau ʻia ma kona ʻāʻī.
  Ua hīmeni ke keiki:
  - Ke kali nei i ka lanakila! Ke kali nei i ka lanakila! ʻO ka poʻe i makemake e wāwahi i nā kaulahao! E kali ana i ka lanakila, e kali ana i ka lanakila! E hiki iā mākou ke lanakila i ka pono!
  ʻO Gorbachev-Putin Vladimir-Mikhail, e ala ana, hoʻomaka e hana hou. ʻO ka mea mua, hāʻawi ʻo ia i nā ʻōlelo aʻoaʻo ma Afghanistan e hoʻohana ikaika i nā pōkā a me nā mea kaua kemika. ʻŌlelo lākou ʻaʻole pono ʻoe e kū i ka hui me ka poʻe pōā.
  A mai ke Kai Kaspia mai, ua kipaku nā pōhaku i nā volley e hōʻike i ko lākou mana hahau.
  Eia kekahi, hāʻawi ʻo ia i ke kauoha e hoʻomohala i nā missiles hypersonic, a ʻoi aku ka ikaika o nā mea luku. A no ka hana ʻana i nā pahu o ka hanauna hou. A me nā ʻano mea kaua ʻē aʻe.
  Ua pili pū ʻia ke kaua ma waena o Iran a me Iraq. Eia, ʻoiaʻiʻo, aia kahi manaʻo: e wehe i kahi lua mua e kūʻē iā Iran. A ʻoluʻolu nō hoʻi kēlā.
  Ua pane maikaʻi ʻo Gorbachev-Putin i kēia manaʻo. Akā pono ʻoe i kahi kumu e hoʻouka ai.
  Ua hoʻohiki ka KGB e hana i kēia kumu. A ke ʻōlelo nei lākou he mea maikaʻi nā mea a pau.
  Ma ʻAukake 19, 1987, ua hoʻonohonoho ʻia nā koho balota mua o ka Pelekikena o ka USSR. No ke aha ma ʻAukake 19? ʻO ka lā wale nō o ke Kōmike Kūikawā Moku'āina, i ka wā i ho'āʻo maikaʻi ʻole ai lākou e hoʻopakele i ka ʻāina.
  Ma ke ala, ʻo Gorbachev-Putin iā ia iho i kēlā manawa kūʻē i ke Kōmike Kūʻai mokuʻāina a ma ka ʻaoʻao o Yeltsin a me Sobchak.
  Ma hope o ke koho balota hiki ke hoʻouka iā Iran. I ka manawa like e huki hou i nā pūʻali koa e hoʻonohonoho i kahi blitzkrieg.
  Ma hope o kēlā, ua hāʻule hou ka dictator Gorbachev-Putin i loko o ka moeʻuhane.
  Ma hope o ka lanakila, lawe ʻia ʻo Albert i ka lumi ʻauʻau a holoi ʻia. A laila hāʻawi mai lākou iaʻu i kahi meaʻai, a me ka waina me nā mea kanu hoʻoulu.
  Ma hope o kēlā, ua uhi ʻia ke keiki ʻōlohelohe i nā ʻaʻahu a lawe ʻia i ka lumi moe o ka wahine a ke kanikela. He kanakolukumamālima paha kona mau makahiki, a he nani nō naʻe ʻo ia, ʻoiai ke kaumaha.
  ʻO kēlā me kēia hihia, he wahine maikaʻi loa i loko o ka wai. ʻOiai ua like ka ʻokoʻa makahiki ma waena o ka makuahine a me ke keiki.
  He uʻi ʻo Albert, ʻiʻo maikaʻi, ʻeleʻele hohonu, a nani ka lauoho. Aka, he eha nui ma kona mau maka, uhi iho la i ka hapalua o kona papalina, a ua pehu iki kona mau maka.
  Ua pehu ke kanaka hemolele o ke keiki, a ua ulu pono.
  Wehe aʻela ka matron i ka pale mai ke kauā ʻōpio a hāwanawana:
  - Nani e hele mai i kēia manawa naʻu ʻoe!
  ʻO Albert, i hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau a me ka heterosexual e like me ka hapa nui o ka poʻe ʻōpio, kunou ʻo ia.
  - Ua mākaukau wau!
  A holo akula i kahi wahine nui a nani. Ua hele ʻo ia i mua. Ua haʻalulu ka moena a ua lohe ʻia nā ʻūhā nui. Kiola ʻia ʻo Albert i ka wela, a laila i ke anuanu, a ʻo ia
  hana me ka ohohia nui a me ka ikaika.
  Akā, ua koi ʻia ʻo Rhodopeia e hakakā hou.
  Akā naʻe, ua hiki i kona hoa paio ke hiki. Ua like ka makahiki a me ke kiekie o ke keiki. He malo wale nō kāna. Ua wehe 'o Rhodopeia i kona kapa aahu wale
  ua uhi ʻia kona mau ʻūhā he lipine lahilahi. Aneane hana ʻia nā umauma o ke kaikamahine, a he ʻono loa kona nānā ʻana. A ua ʻeha nā kāne iā ia.
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Akā, e lilo ia iaʻu ma hope o ke kaua!
  Kuno ke Kanikela.
  - ʻAe, ʻo kaʻu malihini kou kuleana! Akā, he wahine puʻupaʻa paha ʻo ia!
  Manaʻo ka luna:
  - ʻAʻole kākou e aloha iā ia, akā e kūʻai aku i kāna puʻupaʻa ma lalo o ka hāmare!
  Kuno ʻo Crassus me ka ʻae.
  - Aia kekahi hapa o ka huina e lilo iaʻu, a laila hiki! Ma keʻano laulā, ʻo nā puʻupaʻa ... ʻOi aku ka leʻaleʻa o ka wahine ʻike ma mua o ke kaikamahine hala ʻole!
  Ua ʻae ka luna:
  - Pololei ʻo Crassus! Akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka hōʻiliʻili ʻana i nā mea kālepa mai nā wahi a pau o ke aupuni no ke kūʻai aku. A eia kēia ma hope o ka lanakila ʻana o Spartacus!
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Hiki iā ʻoe, he keikikāne e like me ka wahine puʻupaʻa i hoʻonohonoho ʻia no ke kūʻai aku!
  Luliluli ke poo o ka luna.
  -ʻAʻole, uaʻike muaʻo ia i ke aloha o ka wahine ma mua o hoʻokahi manawa. Me kaʻu wahine hoʻokipa! A ʻaʻole makemake nā wahine i nā puʻupaʻa! Ua hoihoi ʻia lākou i nā keikikāne ʻōpio, akā ua mākaukau a ʻike!
  Ua ʻoi aku ka lōʻihi o ke keikikāne a ʻoi aku ka makahiki ma mua o Rhodopeia. Ua paʻakikī kona kino i ka hana nui a me ke aʻo ʻana. Ua ʻike ʻia ʻaʻole ia he hōkū, akā hiki iā ia ke hana i kekahi mea.
  Akā, he koa ikaika ʻo Rhodopeia a ua hakakā ʻo ia i ke kaua maoli ma mua o hoʻokahi manawa. ʻAʻole me ka ʻōlinolino ʻole.
  No laila, lilo koke ʻo ia i mea punahele. Mai ike ia maanei. Akā, aia ka hapa nui o nā pili iā ia.
  Ua haikea ke keiki. Ua ʻike ʻo ia i ke koʻikoʻi o nā ʻiʻo o Rhodopeia, a ua ʻoi aku kona kino me ke akua wahine kaua ma mua o ke kaikamahine. Paʻi me nā tile, he mea kakaikahi i nā kaikamahine,
  a ʻo nā ʻiʻo o nā lima ma luna o nā pōpō. A he paio ikaika loa keia.
  Kani ka gong a hoʻāʻo ke keiki e hoʻouka i kāna pahi kaua. Ua pale ʻo Rhodopeia i nā hoʻouka kaua. Mai ka minuke mua mai, ua maopopo ʻoiai ʻaʻole i ʻino ke keiki, aia ke koa ikaika e kūʻē iā ia.
  ʻoi aku ka wikiwiki o ka neʻe ʻana.
  ʻAʻole naʻe ʻo Rhodopeia i wikiwiki e hoʻopau i ke kaua. He pahikaua wale no kana, e like me ke keiki. Nā pale ma kahi mamao. A kaha iho la o Rhodopeia i ke keiki ma ka umauma, me ka uwo ana:
  - ʻAe, ʻeha ʻeha?
  Puka mai ke koko. Ua hoʻouka ke keiki iā ia. Paʻi akula ke kaikamahine a ʻōhi hou i kāna hoa ʻōpio ma ka umauma. Ua hoʻomaka ʻo ia e hoʻouka ʻoi aku ka ikaika.
  Holoi ʻo Rhodopeia i kekahi manawa, a laila pale, akā i kēia manawa ʻaʻole ʻo ia i hoʻouka. Minamina ʻo ia i ka ʻōpio, he ʻumikūmāhā a ʻumikūmālima paha makahiki, a ua loaʻa i nā ʻeleʻele ma kona kino. Hiki ke ʻike ʻia
  ʻaʻole hakakā no ka manawa mua. A inā e kīkē ʻia ʻo ia, ʻaʻole paha e aloha ka lehulehu.
  Ma keʻano laulā, paʻakikī ke ola o ka gladiator. Ke pilikia mau nei ʻoe i ka make. A no ka pale ʻana i hoʻokahi haneli hakakā pono ʻoe e lilo i meʻe maoli. A kaniuhu nui ʻo Rhodopeia.
  ʻAʻole ʻo ia makemake e pepehi i ke keiki, akā ʻaʻole ʻo ia makemake e make iā ia iho.
  Eia kekahi, ua manaʻo ke kaikamahine inā hōʻole ʻo ia e hoʻopau i ke keikikāne, e hana nā mea ʻē aʻe nona. Eia kekahi laʻana, kū ka poʻe pana pua ma kahi moe o ke kanikela. He kino lākou
  nā kaikamahine ikaika. Uhi wale lakou i ko lakou mau umauma a me na uha, a me na kamaa ma na wawae. A no laila, ua aneane olohelohe ke kino, ʻeleʻele a ʻaʻole ikaika i ka wahine. Akaka he poe pepehi wahine lakou.
  A he mau kakaka kūikawā ko lākou.
  Kaua ʻo Rhodopeia i ka pale. Aloha ke keiki. Ua hana paha ʻo ia i loko o ka lua. ʻIke ʻia nā hōʻailona huikau lōʻihi ma ke kua a me nā ʻaoʻao. A laila kūʻai ʻia ʻo ia i kahi kula gladiator.
  He kanaka ikaika a wikiwiki hoʻi ʻo ia. Akā ʻo Rhodopeia ke kaikuahine o Albert, a ʻaneʻane like me kona kaikunāne. No laila, aia ka ʻokoʻa i ka papa.
  A hiki iā ʻoe ke lanakila, akā ʻaʻohe makemake.
  Ua ʻōlelo huhū ʻo Crassus:
  - Huka lakou me ka molowa loa! Me he nalo hiamoe la! ʻOi aku hoʻi i ke kaikamahine!
  Ua olelo ke Kanikela.
  ʻAʻole makemake ʻo ia e pepehi iā ia! Hoʻopakele loa i ke keikikāne!
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Pono mākou e puhi i kona mau kuʻekuʻe wāwae me ka hao ʻulaʻula!
  Kuno ke Kanikela.
  - ʻelua! Akā naʻe, ʻaʻole hāʻawi ke keikikāne a hoʻouka! Malia paha e ola hou ka hakakā!
  Ua ʻōlelo ka luna:
  - Ua noho kēia keiki i nā makahiki ʻewalu i loko o nā mines. He kūpaʻa loa ʻo ia! No laila...
  Ua ʻōhumu ʻo Crassus:
  - I kekahi hihia, ʻaʻole mākou e kala iā ia inā e nalowale ʻo ia!
  ʻO Rhodopeia ka agile a me ka wikiwiki. Eia naʻe, ʻo ka pale ʻana i nā manawa a pau, ma hope a hala paha ʻoe e nalo. A laila wehe ke keiki iā Rhodopeia ma ka poʻohiwi. Poha ka ʻili a he koko ke kaikamahine.
  Lawe ʻo Rhodopeia a ʻoi aku ka ʻeleu o ka huhū. I kēia manawa ua hoʻomaka ʻo ia e hoʻouka i ke keiki me ka ikaika loa. A ʻo ka poʻe Moors, i mea e hoʻohauʻoli ai i nā keiki, hoʻomaka lākou e hoʻolei i nā lānahu wela ma lalo o ko lākou mau wāwae paʻa.
  Ua hīmeni ʻo Rhodopeia:
  - Mai hopu me kou mau lima
  Mai hele me kou mau wāwae...
  He wāwae wāwae ʻole
  Nā lima mana!
  A no laila, hahau ʻo ia i ke keiki ma ka umauma me kāna pahi kaua. A ʻoki ikaika aku. A laila, ʻoki ʻo ia i ka ʻōpū. Uuu ke keiki. Kipaku ʻo ia i ke kaikamahine. Ua komo i loko o kona abs. Piʻo ka rhodopeia a hoʻi hou.
  Hoʻouka ke keiki me ka huhū. He nui loa kona koko. A pilikia ʻo ia i ka nāwaliwali. Ua pale ʻia ʻo Rhodopeia. Ua ʻoi aku ka ikaika o kona lima ma hope o ka pana ʻana ma ka poʻohiwi, a lohi iki.
  A laila hoʻololi ke kaikamahine i kona lima a hoʻomaka e hoʻouka me kona hema. no laila ua ʻoi aku ka maikaʻi. A i ka loaʻa ʻana o kahi hoa paio ʻike ʻole, ua paʻi ke kaikamahine i kona mau lima lima.
  Hāʻule ka pahi kaua, a ʻoki ʻia ka lima o ke keiki. A hoʻi ʻo ia i hope. Hele akula ʻo Rhodopeia iā ia, akā ua kī hou ke keiki iā ia. Loaʻa ma waena o koʻu mau wāwae a ʻeha loa.
  Uā aʻela ʻo Rhodopeia a hahau i ke poʻo o ke kauā ʻōpio me kona ikaika a pau. ʻAʻole hiki i ke kuʻi me ka lauoho lauoho ke kūpaʻa, ua haki. A hāʻule make ke keiki, a hāʻawi paha i kona ʻuhane.
  Lele aku la ka Moor iaia a puhi aku la i ke kuekue wawae olohelohe o ke kauwa i haule me ka hao wela. ʻAʻole ʻo ia i neʻe.
  Ua hoʻōho ʻo Crassus:
  - E hānai i kāna mau liona! Ua pau ka hakaka!
  Lawe ʻia ke keiki ma ka makau a kauo ʻia. ʻO kēia manawa ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, kahi i loaʻa ʻole nā crocodiles, akā he liona.
  Kū ke kaikamahine me ka puʻuwai. Ua pepehi ʻo ia i ke kauā ʻōpio, he keikikāne i loko o ka malo. He kauwa e like me ia. A kaumaha loa a hilahila. Ke pepehi ʻoe i nā legionnaires, ʻaʻole ʻoe e manaʻo pēlā.
  Ua kauoha ʻo Crassus:
  - Hāʻawi iā ia i pua pua! E hauʻoli!
  Kuno ke Kanikela.
  - A lawe i ke kaikamahine i loko o ka hale paʻahao! ʻO ia kā mākou kauā a e kūʻai ʻia aku!
  Ua ʻōlelo ka luna:
  - Pono ʻoe e kūʻai mua mai iaʻu!
  Huhū ka maka o ke Kanikela.
  - Ua kūʻai anei ʻoe?
  Luliluli ke poo o ka luna.
  - ʻAʻole!
  Kuno ke Kanikela.
  - ʻO kēia nā kiu o Spartacus! Hiki iā mākou ke hoʻomāinoino iā lākou, a i ʻole e hoʻokō iā lākou! Akā i kēia manawa, e hoʻokauwā lākou!
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Ke ʻoluʻolu nei ke keikikāne i kāu wahine. ʻAʻole ʻoe manaʻo?
  Ua ʻōlelo ke Kanikela:
  - E leʻaleʻa iā ia! A laila e hoʻouna mākou iā ia i kahi keʻena kaʻawale! ʻO ke kanu ʻana me nā kauā ʻē aʻe he weliweli loa!
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Inā he kiu kēia o Spartacus, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻomāinoino ʻana iā lākou!
  Kuno ke Kanikela.
  - ʻAʻole naʻe i kēia lā! He poʻe kamaliʻi ʻoʻoleʻa lākou a lōʻihi ka nīnau ʻana, akā makemake wau e nīnau pilikino iā lākou. ʻO koʻu lā hānau kēia, e poina kākou i ka ʻoihana!
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Leʻaleʻa ka hoʻomāinoino!
  Kuno ke Kanikela.
  - Hoʻopau mākou i ka ʻai ʻana, pau ka inu ʻana, nānā mākou i nā hakakā hope loa, a laila hiamoe mākou. A ma ke ʻano hou e hāʻawi mākou iā mākou iho i ka leʻaleʻa ma ka hoʻomāinoino!
  Ua ʻae ʻo Krass:
  - ʻAe, ʻoi aku ka maikaʻi o ka loaʻa ʻana o kahi leʻaleʻa hou me ka noʻonoʻo hou. A e malamalama koke ana!
  Ua hoʻomau nā hakakā gladiatorial. Eia kekahi kaikamahine e komo ana i ke kahua pāʻani ... Aia ʻo ia i loko o kekahi panties lahilahi, ʻeleʻele, kāmaʻa ʻole, muscular.
  He umauma nani kona, ʻoiai ʻike ʻia nā ʻōpala ma kona kino. A he keleawe ʻulaʻula ka lauoho, he koa nani.
  He kauā ʻo ia ma mua, a i kēia manawa ua loaʻa iā ia ke kūʻokoʻa a hakakā no ke kālā. He olohelohe maoli na wawae, i oi aku ka maalea.
  E hakakā ka ʻīlio hae iā ia i kēia manawa. ʻO kahi hoa paio kūpono - ʻoi aku ka pōʻino o ka liona. A ua paa ke kaikamahine i ka pahikaua a me ka pahikaua.
  Ua hauʻoli ke anaina i ka ʻae ʻana. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole holo nā holoholona i Spartak, no laila he mea maʻamau i kēia manawa pono ʻoe e ana i ka ikaika me ka holoholona.
  ʻOiaʻiʻo, he paʻakikī ke lanakila ʻana o ka liona. Ua haehae pinepine nā liona i nā keikikāne. Eia kekahi, olohelohe a untrained, ka mea i hana hewa i loko o ka quarries.
  A ua haawiia mai ia lakou ka make olioli.
  Ua ʻōhumu ʻo Crassus:
  - Leʻaleʻa maoli kēia!
  Ua olelo ke Kanikela.
  - A ʻo Ellie kēia, he wahine mai Kelemānia. Maikaʻi maikaʻi loa! ʻAʻole ʻo ia e holo i Spartak!
  Ua ʻae ʻo Krass:
  - mai holo aku! Akā hiki i ka ʻīlio hae ke haehae!
  Pane mai ke kanikela.
  - ʻAʻole ikaika ka ʻīlio hae nona! Mai makaʻu iā Crassus!
  Ua ʻōlelo ke kanaka waiwai helu ʻekahi:
  - ʻEhia ka nui o nā ʻīlio e hānai ʻole, akā nānā ʻo ia i ka nahele!
  A ʻakaʻaka nui.
  He ikaika maoli na koa Roma. Akā maikaʻi nā koa haole. ʻO ka nani lauoho ʻulaʻula, i ka hōʻailona o ka heihei, hoʻouka i ka ʻīlio hae. Ua manaʻo ʻo ia he haumia ia mea, a
  ʻaʻole wikiwiki e hoʻouka. A hoʻopiʻi ke kaikamahine iā ia me kona kuʻekuʻe wāwae ma ka ihu. Uwe ka ʻīlio hae i ka ʻeha. Lele akula ke kaikamahine i hope a hoʻōho:
  - Laau, laau kukama,
  Ke hahau ʻia nei ka ʻīlio hae e ke kanaka!
  Kuno ʻo Krass.
  - Kupanaha! Nui ka waihoʻoluʻu o ka hakakā!
  Ua olelo ke Kanikela.
  ʻAʻole e hoʻokuʻu ʻo Ellie iā ʻoe!
  Ua hoʻāʻo ka ʻīlio hae e hoʻouka i ka ʻulaʻula. Akā, ua loaʻa iā ia kahi helu ma ka hulu hipa. Ua ʻike ʻo ia i ka ʻeha a me ka uwē. ʻAe, nāna kēia e honi i ka snuff. A ho'āʻo hou ka holoholona e hoʻouka me ka huhū.
  ʻIke ka ʻulaʻula, ʻoki ʻo ia i ka ʻīlio hae ma ka waha.
  - Kahinahina oe nawaliwali!
  A pehea hou e ʻakaʻaka ai.
  Olelo aku ke Kanikela me ka minoaka.
  - ʻAʻole maʻalahi kēia kaikamahine!
  Kuno ʻo Krass.
  - Aia nā wahine ma Roma!
  Ua ʻō hou ka ʻīlio hae i kona mau niho. ʻAʻole hiki iā ia ke loaʻa ke koa. A ʻālohilohi loa kona mau niho keʻokeʻo. A ʻo hou aʻe ka pahi kaua i kona waha. A laila ka pahi kaua a ke koa
  hoʻopaʻa ikaika i ka maka. Ua paʻi ka ʻīlio hae, ua ʻuʻuku loa, a hoʻopaʻa i ka ʻawaʻawa ma ka wāwae o Ellie. He ʻuʻuku wale nō ka loaʻa ʻana o ke kaikamahine, akā ua puʻuhū iki, a ʻeha loa
  lele aku la ka iliohae maluna ona, a kulou iho la ilalo. A ʻoi iki aʻe a ʻaneʻane hopu ʻo ia i kona ʻāʻī. ʻO ke kaikamahine me ka manaʻo hoʻomakeʻe a kiʻi i nā pahi ma ka ʻōpū. Ua ʻoki ʻo Fangs i kona ʻauwae,
  a hele ka maiuu ma ka umauma. Kiola akula ke kaikamahine i ka ʻīlio hae a lele akula i luna. Lele hou aku ʻo ia iā ia, akā ua hahau ʻia ʻo ia i ka pahi kaua mai ka kowali mai, a laila me ka pahi kaua ma ka iwi poʻo.
  I kēia manawa, ua hana maikaʻi ka ʻulaʻula, a ua pūʻiwa ka holoholona. Ua ʻeha ʻino ʻia ʻo Ellie, ua kahe ke koko mai ona aku, aia nā kaha niho ma kona ʻauwae. Huhū ke kaikamahine
  e hou i ka ʻīlio hae me ka pahi kaua a ʻoki i ka pahi kaua.
  No laila ʻo ia a pau i ka luhi. ʻO ka hoʻohuli ʻana i ke kupapaʻu me nā niho i loko o ke koko. Ua pau ka hakaka. A hāpai aʻela ke koa lauoho ʻulaʻula i kāna pahi kaua a hoʻōho:
  - Lanakila!
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Ua pōʻino loa ʻo ia!
  Na ke Kanikela i hoole mai.
  - E ola e like me ka ʻīlio!
  Pane akula ʻo Crassus:
  - ʻAʻole oʻu manaʻo pēlā... E mau ana nā ʻōpala i ke ola a pau!
  Ua kanikau ke Kanikela.
  - E nānā kāua! 'Ōlelo lākou he mau hamo e ho'ōla i nā ʻeleʻele me ka ʻole!
  Ua pau ka hakakā ... A ʻo ka hapa nui o nā pili, ʻoiaʻiʻo, aia ma ka ʻulaʻula ...
  A laila, holo maila kekahi kaikamahine ʻōniʻoniʻo. Nani loa a me ka ʻiʻo. E kūʻē iā ia, hele mai ʻelua keiki kāne ma kahi o ʻumi a ʻumikūmākahi. Ke hoʻoholo nei e nā mea a pau, nā mea hoʻomaka.
  ʻAʻole i loaʻa iā lākou ka manawa e mālama ai iā lākou ma hope o nā quarries, ua lahilahi a ʻoki ʻia me nā huila.
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Wahine nani! Me he mea lā ke mālama nei ʻoe!
  Kuno ke Kanikela.
  - ʻO nā keikikāne ka waiwai kūʻai loa! ʻO nā wahine maikaʻi - ʻoi aku ka pipiʻi!
  Ua ʻōlelo ke kanaka waiwai mua o Roma:
  - Aʻo ka mea eʻoluʻolu i kāu wahine, he keikikāne nō ia!
  Ua olelo ke Kanikela.
  - ʻAʻole he keikikāne maʻalahi, akā nani loa!
  Ua ʻōlelo ka luna:
  - A he koa ʻokoʻa nāna i waiho i ka poʻokela o Roma!
  Kuno ʻo Krass.
  - ʻAe! ʻO ia ke kumu ʻaʻole mākou i pepehi iā ia! ʻOiai he kiu ʻo ia iā Spartacus!
  Ua palu ke Kanikela i kona mau lehelehe.
  - Akā, e hoʻomāinoino ʻia!
  ʻO ka hapa nui o nā pili i hele i ka blonde. Ua lako ʻia ʻo ia me ka pahi kaua lōʻihi a ʻoi loa a me nā pale. Aneane olohelohe, panties wale no ma luna ona. ʻIke ʻia nā umauma me nā nipple ʻulaʻula.
  He olohelohe ke keiki, i loko o ka lua, aole pono lakou i malo. A i loko o nā lima o nā pahi kaua pōkole, a me ka maopopo puʻupuʻu!
  Manaʻo ʻia ka nani maoli-blonde i ʻoluʻolu ʻo ia i nā hakakā hou aku me nā lanakila. Ua like nā keikikāne me ka ʻiʻo no ka pahi kaua. He kūlohelohe nā mea a pau.
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Pono ka nani i ka mōhai!
  Ua ʻae ke kanikela
  -A ʻo ka nani wahine o nā mea ʻekolu!
  Loaʻa nā keiki kāne i nā ʻōpala, ʻaʻole i hoʻōla maikaʻi ʻia. Ua holoi ʻia lākou mai ka lepo o nā mina. A no laila hiki iā ʻoe ke ʻike ʻaʻole lākou i hānai ma mua o ka hakakā. No laila koʻu ʻōpū
  ua hāʻule nā keiki pōʻino i lawe ʻia i ka luku.
  Ua ʻōlelo ka luna:
  - ʻAe, hiki iā ʻoe ke hānai! Ma hope o nā mea a pau, hiki iā lākou ke ʻai i ko lākou māʻona no ka manawa hoʻokahi o ko lākou ola!
  Kuno ʻo Krass.
  - Hiki! Akā ma ka ʻōpū ʻole, ʻoi aku ka maʻalahi o ka hakakā!
  Ua manamana lima ka blonde i kona mau wāwae ʻaʻohe a kali me ke ahonui no ka hōʻailona. He nani loa ʻo ia a he ʻoliva gula kona ʻili mai ka lā. He mea maopopo e paa ana ia wahine
  no ka nani no hoi. Ma Italia, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka lauoho keʻokeʻo i waena o nā wahine kūloko ma mua o ke kūkulu ʻākau, a no laila mahalo ʻia nā blondes. A ma ka laulā, ʻae, wahine
  ʻoi aku ka nani o ka lauoho keʻokeʻo ma mua o ka ʻeleʻele.
  Ua mahalo pū nā keikikāne i ka ʻanakē wahine kokoke ʻōlohelohe me ka pahi kaua, nāna lākou e pepehi. ʻO ka blonde, i ka lohe ʻana i ka hōʻailona gong, hele ʻo ia i ka ʻino. Ua minamina ʻo ia no kēia mau mea
  keiki kāne, akā, ʻoi aku ka maikaʻi o ka make ma mua o ka ʻeha ʻana ma nā lua. Eia kekahi, ua manaʻo ka blonde e hāʻule ka ʻuhane o nā keiki i ka Champs Elysees, a no laila hauʻoli.
  ma nā awāwa lani, hauʻoli a māʻona, a me nā pāʻani. Ke ʻōlelo nei lākou, ʻaʻohe o lākou manawa e hana hewa ai, ʻaʻole hoʻi e ʻeha ke Akua iā lākou. Ua ala mai kekahi ʻano aʻoaʻo o ka paradaiso ma Roma, a ma mua paha
  uhane make ole. A ʻaʻole wau makemake e manaʻoʻiʻo i ka lua o Hades. A ma kahi, hiki iā ʻoe ke noʻonoʻo e lilo nā emepera ma hope o ka make i mau akua a ʻahaʻaina ma Olympus.
  A hele nā koa i nā Champs-Elysees, kahi o Valkyries, nā ʻahaʻaina nani, nā waina, nā kīʻaha, nā wahine ʻōpio mau loa, a me nā leʻaleʻa ʻē aʻe e kali ana iā lākou. E like me nā Vikings. A me na keiki paha
  e hauʻoli nō hoʻi lākou, a me nā pāʻani mau loa a me ka leʻaleʻa, e holo wāwae ʻole ana ma luna o ka mauʻu palupalu i ke aupuni o ke kauwela mau loa, ka wā kamaliʻi, a ʻohi i nā hua momona a me nā hua ʻono mai nā kumu lāʻau lush!
  Pehea ka lani ole? A i loko o nā lua i lalo o ka hana nui, ʻaʻole ke ola, akā he make lohi a ʻeha. ʻO kēia ke ʻano o ka ʻoki ʻia ʻana o nā keikikāne e nā luna me ka hahau.
  Akā, pinepine ʻia nā kauā ʻōpio, a i ʻole nā kauā kahiko a i ʻole nā luna. no laila ʻaʻole ʻoe e lili iā lākou.
  Ua makemake ka blonde e hoʻopau koke i nā keikikāne, akā ua hoʻomaopopo ʻo ia ʻaʻole e ʻae ka lehulehu i kēia. No laila, i ka hoʻomaka ʻana, ʻoki liʻiliʻi wale i ke keiki kāne, a laila
  kekahi ma ka umauma. A waiho iā lākou i nā kahe koko.
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Hana no ka lehulehu!
  Kuno ke Kanikela.
  - Hoʻonanea! Akā ʻo ka ʻoiaʻiʻo, makemake wau e hiamoe!
  Kuno ka luna.
  - ʻO kēia ke kaua penultimate ... Ke hoʻomaka nei e loaʻa ka mālamalama. A pono ʻoe e loaʻa ka ikaika inā he hakakā me Spartak!
  Ua ʻae ʻo Krass:
  - Ua kokoke mai ka poʻe kamaʻāina, ʻapōpō paha ka hoʻouka ʻana, a i ʻole ka lā ʻapōpō!
  Kuno ae la ke Kanikela.
  - Hiki iā mākou ke ʻeha nui!
  Ua ʻōlelo ka luna:
  - He kiʻekiʻe a mānoanoa nā pā o Roma, a he haneri tausani ka poʻe pale, ʻo ka hapalua o lākou he poʻe koa akamai. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kanalima tausani wahine a me nā ʻōpio mai ka helu o nā kamaʻāina
  repubalika!
  Kuno ʻo Crassus me ka ʻae.
  - He manaʻo maikaʻi wale nō kēlā! Hoʻoikaika mākou i nā mea a pau!
  Ua ʻōlelo ke Kanikela:
  - ʻAe, lawa kā mākou mau mea kaua. ʻOi aku ka hewa o ka hakakā ʻana o nā wahine a me nā keiki ma mua o nā kāne!
  Ua ʻōlelo ka luna:
  - Pili i ka mea! Maikaʻi loa ka blonde!
  ʻOiaʻiʻo, ua wili ke kaikamahine ma kona manamana wāwae. I kēlā me kēia manawa, hoʻohenehene ʻo ia i nā keikikāne. A hōʻeha iki iā lākou. Ua neʻe mālie lākou a ʻoi aku ka mālie, a maopopo ka nāwaliwali mai
  kahe koko. ʻO ke kaikamahine me ke kaniʻuhū i hoʻokuʻu iho i kekahi o lākou me kona wāwae wāwae, a paʻi pono i ke keiki i hāʻule ma ke kua o ke poʻo me ka ʻau o ka pahi kaua. Ua make ʻo ia, akā e ola ana.
  A ʻaʻohe ona ʻeha nui. No laila, aia ka manawa e aloha ai ka lehulehu. Ua hoʻāʻo ka lua o ke keikikāne e holo i ka ʻōniʻoniʻo, akā ua paʻi hou ʻia. A hoʻoneʻe aʻe ʻo ia i kona kuʻekuʻe wāwae i kona auwae, me ka hoʻohuli akamai ʻana.
  Ua ʻike ʻole ʻia nā keikikāne, akā ke ola nei a ʻaʻole ʻoʻopa!
  Kuno ʻo Crassus me ka ʻakaʻaka.
  - Manaʻo wau ua hiki i ka manawa e hoʻopau iā lākou!
  Ua kue koke ke Kanikela.
  - He nui nā kauā i pakele mai nā ʻeli. A ʻoiai ka hoʻonui ʻia o ka palekana, hoʻomau lākou i ka holo. A waiwai nā keikikāne no ka mea hiki iā lākou ke kolo ma nā ala haiki a me kaʻu mau adits! ʻAʻole lawa nā kauā! No laila ke hoʻohana nei au i koʻu mana e hoʻopakele iā lākou!
  Kuno ka luna.
  ʻAe, hiki iā ʻoe ke hoʻohana hou iā lākou! Paʻa nā aʻa, a ola nā ʻeha e like me nā ʻīlio. ʻOi aku ka maikaʻi, e nānā kākou i ka hakakā hope loa a...
  Ua ʻae ʻo Crassus, hāmama kona waha, a ʻōhumu:
  - ʻAe, luhi mākou! Akā i ka hopena, makemake mākou i kahi mea kūikawā!
  Kuno ka luna.
  - E! He mea kūikawā!
  Ua nee aku la ke Kanikela i mua, a me ka hookahe koko o ka lehulehu, lalau aku la ia a hapai ae la i kona manamana lima iluna!
  Ua minoʻaka ka blonde a uē:
  - Hoʻonani i ke kanikela aloha!
  I kēia manawa, lawe mai nā Moors i ka hao ʻulaʻula i nā kuʻekuʻe wāwae o nā keikikāne. Holo koke lākou a lawe koke aku i ʻole e poino nui. Ua ʻike nā keikikāne mai ka ʻeha nui.
  Kau lākou i nā kaula a alakaʻi iā lākou i hope. I kēia manawa ua manaʻo ʻia ʻaʻole hiki iā lākou ke hakakā gladiatorial a ua ʻike ʻia lākou i loko o ka lua. ʻOiaʻiʻo, ua hānai maikaʻi ʻia lākou ma mua.
  e like me ka poʻe koa koa i koe e ola. A hoʻomoe i nā moena palupalu i ka mauʻu. ʻO nā keikikāne, i maʻa i ka hiamoe ma luna o ka ʻiliʻili ʻiliʻili i loko o nā lua, ua hiamoe lākou me ka leʻaleʻa.
  A ʻo ka manawa mua o koʻu ola ʻana au i ʻono i ka ʻiʻo ʻono. ʻAe, ma mua o lākou ka hoʻi ʻana i nā mina. Akā, aia ka manaʻolana e hele mai ʻo Spartacus. A pumehana ka uhane.
  Ua honi nā keikikāne i ko lākou ihu, a no ka manawa lōʻihi i ʻike ai lākou i nā moeʻuhane maikaʻi.
  A eia ka hakaka hope loa.
  A kūikawā maoli. Ke hakakā nei ke kaikamahine ʻeleʻele o ʻApelika Xena - ʻo ia ka gladiator maikaʻi loa i waena o nā wahine, a ʻo ka mea lanakila o ka Repubalika Roma ma waena o ka wahine maikaʻi!
  ʻAe, ʻeleʻele Xena, he koa nui kēia. A hoihoi ka hakakā me ia ...
  He malo wale nō ke kaikamahine, lōʻihi, me nā ʻiʻo wiwi a me ka wili. Hiki ke manaʻo ʻia ʻo ia he lahilahi, akā he hoʻopunipuni kēia manaʻo. Hiki ke ʻike ʻia pehea
  ʻo nā pōpō ʻiʻo ma lalo o kona ʻili ʻeleʻele, ʻeleʻele, ʻo ia hoʻi ka paʻakikī e like me ka uea.
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Poʻokela o ka Repubalika Roma, ma ka hope loa? Maikaʻi loa kēia!
  Olelo aku ke Kanikela me ka minoaka.
  - ʻAe, he mea kupanaha kēia ... He mea hakakā maikaʻi ʻo ia!
  Ua lako ʻia ʻo Xena me kahi kia lōʻihi me nā kiko kila ʻoi ma nā kihi ʻelua.
  a lele maikaʻi loa.
  Ua ʻōlelo ʻo Crassus me ka manaʻolana:
  - Manaʻolana wau e koʻikoʻi kona hoa paio! ʻAʻole ʻelua mau keikikāne snotty?
  Kuno ʻo ka luna hoʻomalu.
  - ʻAe, e ke aliʻi! ʻO ka hoa paio ka mea āu e pono ai!
  I ka haʻalele ʻana o Xena, kani ka hōʻailona e pili ana i ka puka ʻana o ka ʻenemi e hiki mai ana. A ʻoiaʻiʻo, ua māʻona ka lehulehu. ʻEhiku mika, he koʻikoʻi nui i kokolo aku i loko o ke kahua pāʻani.
  Olelo aku ke Kanikela me ka minoaka.
  - Maikaʻi loa ia!
  Ua ʻae ʻo Krass:
  - He hoa paio maikai! ʻAʻole nō hoʻi... pupule!
  Ua ʻōlelo ka luna:
  - ʻAʻole ʻo Xena he kauā, akā he gladiator manuahi e hakakā nei no ke kālā! A ʻo kāna hoa paio, ma kekahi ʻaoʻao, hiki ke kūpono, akā ma kekahi, kūpono no ka lehulehu! No laila ka hope
  e hoihoi loa ana ka hakaka!
  Ua hīmeni ʻo Crassus me ka manaʻo:
  - Kekahi mau! ʻOi aku ka paʻakikī o ka hakakā hope loa!
  Ua hoomau ke Kanikela me ka minoaka.
  - Makemake au e hoʻi i ka poli o Roma!
  Repubalika lua o ka makuahine!
  Ua ʻōlelo ka luna:
  - Manaʻo wau e hauʻoli ʻoe!
  Kuno ʻo Krass.
  - Pili au iā Xena!
  Ua hōʻoia ke kanikela:
  - A ʻo wau hoʻi, ma Xena!
  Ua ʻae ka luna:
  - E lanakila ʻo ia! Akā, e pili kekahi i ke koʻa!
  Ua kani ka gong i mea e hoʻomaka ai ke kaua.
  Ua hoʻomaka ʻo Xena e hula a puni ke koʻa. Ua neʻe ʻo ia ma hope ona. ʻOiai ʻaʻole pōʻino i waho, wikiwiki loa ka mea kolo. A maanei pono ʻoe e lilo i gladiator kiʻekiʻe i mea e hiki ai
  mai paa i kona niho. Ke neʻe nei ke koa ʻeleʻele a i ʻole e hoʻi hope ana. A laila hahau ʻia me kahi ʻoi. I kēia manawa, ʻaʻole pōʻino loa no ka crocodile. ʻIke ʻia ʻo ka hope kēia.
  hakakā, a hiki iā ʻoe ke pāʻani no ka manawa.
  Ua ʻōlelo ʻo Crassus me ka ʻakaʻaka:
  - Ua waiho ʻia ʻo Spartacus e kēlā ʻano vixen!
  Olelo aku ke Kanikela me ka minoaka.
  - A he aha ka hopena inā e hakakā ke keiki me kēia panther?
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Crassus:
  - Ke kaua hoihoi a hoʻokūkū!
  Ua inu ke Kanikela i ka waina o ke kiaha a olelo mai la:
  - He hōʻike maikaʻi kēlā!
  . MOKUNA? 19.
  Manaʻo ka luna:
  - Inā makemake ʻoe, hiki iā mākou ke hoʻonohonoho i ka lā ʻapōpō!
  Pane akula ʻo Crassus:
  - Pehea e pili ana i ka hoʻomāinoino?
  Ua olelo ke Kanikela.
  - E kali ka hoʻomāinoino! E loaʻa mau ana ka manawa e palai ai i nā kuʻekuʻe wāwae o ke keiki!
  Kuno ka luna.
  - A hiki ke hoʻopaʻa ʻia ka hakakā ma ka Colosseum!
  Pane akula ʻo Crassus:
  -ʻAʻole! Inā ʻākoakoa ka poʻe ma ka Colosseum, e maʻalahi ka hoʻouka ʻana i ke kūlanakauhale. Pono e hoʻonohonoho i nā pāʻani nui o nā gladiators ma hope o ka lanakila ʻana ma Spartacus!
  Ua ʻae ke kanikela i kēia.
  - Pololei, e hoʻopaneʻe mākou no nā manawa maikaʻi. ʻOiai ua luhi wau i kēia nānā koko!
  Krass e pili ana i ka gurgled:
  - Spartak, Spartak - loaʻa kahi peni!
  Paʻi pinepine ʻo Xena i ka waha o ke koʻa me ka wēlau, a kahe ke koko. A laila lele koke aku ma luna o ka mea kolo. A laila kū ʻo ia ma luna o nā ʻuala. A kui ʻia me nā kuʻekuʻe wāwae.
  Ua maikaʻi loa nā mea a pau.
  Ua ʻōlelo ke Kanikela:
  - Kaikamahine nani!
  Ua ʻae ʻo Krass:
  - Talent!
  Manaʻo ka luna:
  - E hōʻike paha i kāna hakakā me ka liona? E ʻoi aku ka paʻakikī!
  Kuno ʻo Krass.
  - ʻAe, ʻoi aku ka pōʻino o ka liona ma mua o ka crocodile a ʻoi aku ka wikiwiki!
  Ua ʻōlelo ke Kanikela:
  - Kūʻē paha i ka bea?
  Pane akula ʻo Crassus:
  - ʻOi aku ka pōʻino o ka liona ma mua o ka bea! A i ʻole hoʻohana paha i kahi tiger?
  Ua ʻae ke kanikela i kēia.
  - He poʻo nui ka tiger!
  Ua hoʻomau ʻo Xena i ke kuʻi ʻana i ke koʻa. Ua hana ʻo ia me ka hauʻoli nui. ʻOiai he manaʻo koʻikoʻi kona a me kahi ʻano hana ʻino mai ke kaikamahine a ʻApelika.
  Ua ʻōlelo ʻo Crassus me ka ʻakaʻaka:
  - He nani kēia!
  Ua ʻae ke kanikela
  - Ka nani nui!
  Ua hana ʻo Xena me ka noʻonoʻo nui a me ka noʻonoʻo. Ma ʻaneʻi ua paʻi ʻo ia i kona mau wāwae wāwae ʻole ma nā niho o ke koʻa, a ʻoʻo i kona mau kuʻekuʻe wāwae. A laila lele i luna a hoʻi hou i waho.
  ʻAe, he kaikamahine ʻoluʻolu loa ʻo ia. ʻAʻole wale ʻo ia e kāohi i nā makemake, akā hoʻonāukiuki.
  A ke alualu mau nei ke koʻokoʻo iā ia, akā ʻoi aku ka nui o ke kahe ʻana o ke koko a ʻoi aku ka nui o ka pōʻino. ʻAe, he heihei nui.
  Ua ʻōlelo ʻo Crassus me ka ʻakaʻaka:
  Nui ʻoe Xena!
  Pane mai ke kanikela.
  - He gladiator maikaʻi wale nō! He paio ke kaua!
  Manaʻo ka luna:
  - E hoʻopuehu paha i nā lanahu!
  Pane akula ʻo Crassus:
  - E ʻoi aku ka ʻeha o ke koʻa ma mua o kona!
  Ua hoʻomau ka duel. ʻOiai ʻo Xena i hou aku ai i ke koʻa ma ka waha a me nā puka ihu, ʻaʻole i hoʻopā i nā maka. ʻAʻole ʻo ia i wikiwiki e hoʻopau iā ia. Akā, ua nui kona koko.
  A ʻo kona mau wāwae ʻaʻohe, nā wāwae kaikamahine, ua haʻalele i nā meheu nani a ʻokiʻoki. A ʻo ka hakakā ponoʻī i hana ʻia ma ke ʻano hoʻokahi. Eia naʻe, ʻelua mau manawa he kaikamahine crocodile ma nā keiki bipi
  kāʻili ʻia.
  Ua ʻike ke Kanikela, e ʻuā nui ana, a nānā i ka uaki wai, uwē maila:
  - Ua alohilohi ma ka ʻaoʻao! E puka koke mai ana ka la!
  Ua ʻae ʻo Crassus i kēia:
  - ʻAe, e hauʻoli nui mākou! Piʻi ka lā ma luna o ka Honua!
  Manaʻo ka luna:
  - Malia paha ... ʻAe, ʻae! Ke manaʻo nei au e pili pū ana koʻu mau maka!
  Kuno ke Kanikela.
  - ʻAe, ʻo ka manawa kēia e hoʻopau ai i ka ʻahaʻaina a hele i kahi moe!
  Ua ʻōlelo ʻo Krass:
  - Ke hele mai nei ʻo Spartak iā mākou! A hiki iā ia ke neʻe wikiwiki!
  Ua hoʻōho ka luna hoʻokele i kona leo:
  - E hoʻopau kāua iā Xena!
  Ua minoaka ino ke kaikamahine. A lele aʻela kona ʻauamo a paʻa koke i ka maka o ka mea kolo. Ua loaʻa i ke koʻa ka hahau nui a hāʻule mālie. Me he mea lā i hoʻopaʻa ʻia me ia
  ikaika make.
  Ua ʻōlelo ʻo Xena:
  - Lanakila! Haleluia Roma!
  Kuno ʻo Krass.
  - Lanakila! Hana maikaʻi!
  Ua kiola ʻo ia iā ia i ke kālā gula.
  Kiola ʻia ka diski poepoe gula a me ke kanikela.
  Ua pau ka hakaka. Hoʻokomo ʻo Xena i kona wāwae i ke koko ʻulaʻula a waiho i kekahi mau kiʻi nani. A laila kūlou ʻo ia a hoʻomaka e hele.
  Pane aku ke Kanikela me ka minoaka.
  - He mea kupanaha ia!
  Ua ʻae ʻo Krass:
  - ʻAe, ʻoluʻolu! ʻOiai .. hiki ke wānana!
  Kuno ka luna.
  - E wānana! ʻO ke ʻano o ka hoʻopaʻi ʻia!
  Ua haʻalele ʻo Xena, a kauo ʻia he kakini Moors i ke kupapaʻu o ke koʻikoʻi.
  Ua pau ka hakaka, a ua nui na malihini i hiamoe ma ko lakou mau noho.
  Ke hoʻomaka nei nā koho pelekikena hou ma USSR. ʻOi aku ka pololei, ʻaʻole hou, akā ka mua.
  A ʻo ka mea ʻoiaʻiʻo, ʻo Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin wale nō ka moho pelekikena me ka ʻole o kahi koho. A hoʻokahi wale nō ka hopena: kanaiwakūmāiwa a me kanaiwakūmāiwa haneli. A e hōʻike ana kēia i kahi lanakila hou o ka dictator ʻōhule.
  ʻO kēia keʻano o Mikhail Gorbachev, ma kahi o ka democracy, i hoʻihoʻi i nā manawa o Stalinism i ka USSR. ʻO ia naʻe, makemake nui ka poʻe ma hope o ka haunaele Brezhnev. A i kēia manawa ua mana hou ka hoʻomana o ke kanaka, nona nā kiʻi i kau ʻia ma ka USSR a pau. A eia hou, e like me ka wā kahiko, nā ʻeleʻele a me nā pae ʻana.
  Mai ka moeʻuhane ʻo Vladimir-Mikhail e pili ana iā Afghanistan, a aia nā kaikamahine koa maikaʻi ma laila.
  ʻEhā mau kaikamahine nani i ka bikini e holo nei: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana.
  Ma ʻaneʻi lākou e hakakā nei me ka Mujahideen.
  Ua puhi ʻo Natasha i nā pūʻali koa o ka Islamic Empire, ka Taliban mai kahi mea hoʻolele grenade, kīkē i kahi pahu i ka ʻaoʻao a hoʻōho:
  - ʻAʻole e poina ka ʻāina makuahine iā mākou!
  A laila, hoʻolei kona wāwae wāwae i ka grenade i nā koa Taliban. Aia ka uē a me ka squeak, he lehulehu o nā koa haehae o ke aupuni Islam. A ʻo kekahi pūʻali koa o Suleiman i ʻoki ʻia kona lima.
  ʻO Zoya, ka mea nāna i kākau i ka Taliban, i ʻike me ka pīhoihoi:
  - Waki Platinum!
  ʻO Augustina, e hoʻolei ana i ka grenade i nā koa o ka Islamic Empire me kona mau manamana wāwae wāwae, kunou maila:
  - Ua ʻōlelo pū lākou he ʻilihune ʻo Suleiman!
  ʻO Svetlana, e kākau ana ma luna o ka Taliban, hāʻawi ʻo ia, me ka wink a me kahi kuʻekuʻe wāwae, poepoe, ʻulaʻula, hāʻule i ka pūʻolo pahū, me nā mea pahū:
  - ʻO ka waiwai nui i ka ʻuhane!
  A ua weluwelu ka lehulehu o na koa Taliban. He kaua nui ma waena o ʻelua pūʻali koa nui.
  Ua hāʻule ʻo Natasha ma kona ʻōpū... Lele mai ka makani ʻino ma luna ona. Huli ke kaikamahine a kuʻi i kona huelo. Ku i ke kaʻa. Ua puhi ʻo ia a haʻalele i kahi kaʻaahi nani.
  ʻAe, he noi kupanaha kēia o ka complex Igla hou. Hoʻopau ia i ka ʻaila e like me ka metala wela.
  Ua paʻi pū ʻo Zoya i kahi pūʻali koa Taliban. Ua hahau ʻo ia iā ia ma ke kino, a hīmeni ʻo ia:
  ʻAʻole loa mākou e hāʻawi i ka ʻenemi
  E ʻoki au i nā ʻenemi ma lalo o nā kumu lāʻau!
  A ʻo ke kaikamahine me nā wāwae wāwae ʻole, ua ʻapo ʻo ia i ka pūʻulu o nā grenades. A laila, e like me ke akamai nui, e hoʻolei ʻo ia i ka ʻenemi.
  A ʻo kekahi pū hoʻoikaika kino ʻē aʻe o ke aupuni Islam e huli aʻe.
  Hiki ke ʻike ʻia he honu me ka pūkuniahi ikaika ke wili nei i nā ʻōwili haʻihaʻi, a ua pohā ka ʻenuhe.
  Ua ʻōlelo ʻo Zoya me ka ʻakaʻaka:
  E hoʻomaikaʻi mākou i nā mea āpau!
  Ua hakakā ʻo Augustina. Lele ʻo ia a holo i ka Taliban, pana. A ʻo kona lauoho keleawe ʻulaʻula e lele ana me he hae kaua lā. ʻO ka lokomaikaʻi mahalo i kahi kaikamahine.
  Hīmeni ka holoholona ʻulaʻula:
  - E hoʻonani kākou i ka honua
  A lele kāua...
  ʻO ko mākou Soviet Russia
  E pepehi ka pūʻali koa weliweli!
  ʻO Svetlana, e pana ikaika ana i nā hoa paio a ʻokiʻoki iā lākou e like me ka scythe, ua hoʻolei pū ʻo ia i kahi grenade me kona mau manamana lima paʻa ʻole a uē:
  - No ka lele i ke kiekie!
  ʻEhā kaikamahine i hana. A pana ʻo ia a hahau i nā hoa paio me ka manaʻo nui a me ka hoʻouka kaua kiʻi.
  Ma waho aʻe o lākou, ua hakakā nā kaikamahine ʻē aʻe. Ua haʻalele ka hui o Elizaveta ma ka T-72 hou loa.
  ʻO nā kaikamāhine, ʻoiaʻiʻo, i hoʻokahi bikini a me nā kāmaʻa ʻole. Ke kalaiwa nei lākou i kā lākou kaʻa.
  A ke kolo mai nei nā pahu kaʻa Taliban. He kope kēia mai ka T-54, ʻaʻole ia he mīkini weliweli loa.
  Ua kauoha ʻo Elizabeth, a ʻo Catherine, e hoʻomaha ana i kāna mau kuʻekuʻe wāwae, puni, nā kaikamahine, kuhikuhi i ka pū.
  A inā e hoʻopaʻa ʻo ia, a laila e paʻa loa ʻo ia.
  Eia ke kuha ʻia mai kahi pahu pahu koʻikoʻi mai loko mai o ka pahu, a mai kahi lōʻihi e pā ai i kahi pahu Taliban.
  ʻO Elena, ka mea i waiho i kahi projectile, hoʻōho:
  - He nui loa!
  Ua hōʻoia ka mea hoʻokele Efrosinya:
  - ʻOiaʻiʻo nō!
  A ʻo kona mau kapuwaʻi kapa ʻole e kaomi i lalo i nā pedals. Holo wikiwiki ka pahu. A laila lohi hou. A hahai mai kekahi pana pepehi kanaka.
  Aia ma luna ka poʻe o ʻehā E.
  Ke neʻe hou nei ko lākou pahu a ke huli nei ka pahu lōʻihi. Ki hou mai ka pū kuniahi make. I ka manawa i hōʻike ʻia ai ka T-72, ka pahu maikaʻi loa ma ka honua. A ʻoiaʻiʻo, hōʻike ʻo ia i kāna.
  ʻO Elizabeth, kiʻi, a hahau i nā hoa paio, ʻōlelo:
  - He poʻe aloha aloha mākou o ka USSR!
  Ua ʻōlelo ikaika ʻo Catherine:
  - ʻO nā patriots āpau o ka Soviet Union!
  A puhi, kaomi i ke pihi, ke poʻo, ka kuʻekuʻe wāwae.
  ʻAe, ʻaʻole ʻo nā kaikamahine ma ʻaneʻi kekahi o ka poʻe e slurp sopa kāpeti me nā kāmaʻa bast. Ke neʻe hou nei kā lākou pahu.
  Mai kahi mamao aku, ʻaʻole ʻo ia makaʻu i nā pū ʻo Taliban. A pā lākou i ka ʻenemi mai ʻelima, ʻeono kilomita.
  Eia nā kaikamāhine - ka mea āu e pono ai. Loaʻa iā lākou ka mana o ka huhū a me ka lapalapa o ke kuko. A me ka hilinaʻi e lanakila ai.
  Ke nānā nei ʻo Elizabeth i ka laulā. He kakaikahi na kaa Afghan. Akā, aia kekahi mau ʻAmelika i kūʻai ʻia i ke aupuni Islam ma ka hōʻaiʻē. ʻOi aku ka nāwaliwali o kēia mau mīkini ma mua o ka Lūkini. A loaʻa iā lākou kahi silhouette kiʻekiʻe, kahi e maʻalahi ai ka paʻi.
  Ua kuhi ʻo Catherine a kuʻi i kahi kaʻa Afghan i hana ʻia e ʻAmelika. A me ka pana hoʻokahi i wāwahi ai i ka hale kiaʻi.
  Pēlā ʻo ia e pā ai i ka greyhound.
  Ua hōʻoia ʻo Elena, ka mea hoʻokele lekiō a me ka mea lawe ukana:
  - E hoʻomau!
  A lele hou mai kahi projectile make no ka Afghans. ʻO nā kaikamāhine i ko lākou nani.
  ʻAe, he pahu.
  A eia lākou e holo nei, e ʻā ana nā kuʻekuʻe wāwae ʻulaʻula o kahi kaikamahine i ka bikini i nā mokulele.
  ʻAe, ua mākaukau nā mea hoʻouka kaua no ke kaua.
  Lele ʻo Anastasia Vedmakova i ka mokulele kokoke loa. A kau ʻia ma luna o nā pedals me nā wāwae ʻole.
  Holo mālie ke kaʻa.
  ʻO kahi koa me ka lole ʻulaʻula, me kahi kiʻi kūpono, ʻōlelo ʻo ia:
  ʻOliʻoli, i loko o ka Haku koʻu ikaika,
  Hauʻoli, i ka Haku me ka ikaika mahalo!
  A minoʻaka me nā niho momi. ʻO Vladimir Putin ʻaʻole ia he aliʻi nui. Akā i kēia hihia, ke kaua nei ʻo ia e like me ke Kaua Patriotic Nui.
  Ke koi nei ka poʻe Afghans a hoʻopaʻa iā lākou iho i ka ʻāina ʻo Rūsia.
  Eia ka blonde meli - Akulina Orlova. He kaikamahine hoʻi kāu mea e pono ai.
  A hou i ka bikini a me ke kamaʻa ʻole. He nani loa a ʻeleʻele.
  I kona holo ʻana i ka mokulele, nānā nā kāne. Holo aku la na keiki kane a honi i na meheu nani o kona mau wawae olohelohe.
  Eia ke kaikamahine.
  ʻO Akulina lele a lele i loko o ka mokulele hoʻouka. He laumania loa, a ma ka manawa like e hemo koke mai.
  Ua hīmeni ʻo Akulina:
  - ʻIke wau i kahi laina uliuli i ka lewa,
  Me ka walaʻau ke piʻi nei au i ke kiʻekiʻe!
  A i kēia manawa ʻike kāna mokulele hoʻouka i ka pahuhopu mua i ka lewa - he mokulele Afghan.
  ʻO ke kaikamahine, me ka noʻonoʻo ʻole ʻelua, kikeke iā ia i waho o nā pū mokulele, paʻi iā ia mai kahi lōʻihi.
  A laila hīmeni ka terminator blonde:
  - ʻO wau ka pololei loa o ka honua,
  Ua kaulana ma kēia hōʻike!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Akulina... Ua hoʻomanaʻo ʻia ka honi ʻana o nā paʻahao i kona mau wāwae ʻaʻole, ʻaʻohe, a me nā kapuaʻi lepo lepo.
  ʻAe, leʻaleʻa. Kolo aku la ka Taliban ma ko lakou mau kuli e honi ana i na wawae olohelohe o kekahi kaikamahine Rusia.
  Holo pū ʻo Mirabela Magnetic i ka mokulele. He ʻeleʻele kona mau wāwae, ʻiʻo, ʻōlohelohe a nani.
  A ʻo nā papa paʻi ʻoluʻolu. He hana mana wale nō kēia.
  He koa ʻo Mirabela e hōʻike wale ana i ke ʻano kiʻekiʻe o ke ʻano a ma ka manawa like ke kūlana o ka nani.
  A ʻālohilohi kona lauoho e like me ka lau gula. A uhi ʻia ke kino e ka bikini.
  A ʻo ke ʻano nani o kona mau wāwae ʻaʻahu, haʻalele. He kaikamahine kupaianaha kēia.
  Hiki iā ʻoe ke mahalo iā ia no ka manawa lōʻihi me ka nānā ʻole.
  Eia ʻo ia e kaomi ana i nā wāwae me kona mau kapuwaʻi wāwae, a haʻalele mālie ka mokulele hoʻouka kaua mai ke ala.
  Ua hīmeni ʻo Mirabela me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAʻohe wahi no nā nāwaliwali,
  E hui kākou i ka wanaʻao!
  I kēia manawa aia nā kaikamahine ʻekolu i ka lewa, ʻo ia hoʻi ua hiki mai nā hola ʻeleʻele no ka Taliban.
  Hoʻouna ʻo Anastasia Vedmakova i kahi projectile make ma kahi pahu Afghan a hou aku iā ia. A laila ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka komunism!
  Ua hakakā ʻo Akulina Orlova me ka lanakila nui. Eia kāna hoʻokuʻu ʻia ʻana, nāna i haki i ka pū hoʻokele ponoʻī. Ho'ōho ke kaikamahine:
  - No ka nui o ka honua a no ka nani o ʻOkakopa!
  A eia hou, hoʻouna ʻo ia i kahi mea make loa i ka ʻenemi.
  Paʻi pololei ʻo Mirabela Magnetic i ka ʻenemi, a hīmeni:
  - Hoʻokahi, ʻelua, ʻekolu ... E luku i nā ʻenemi āpau! A e haehae i ke poo o ka Taliban!
  ʻO ka triumvirate e hakakā me ke akamai a me ka makemake nui. He nani wale na kaikamahine maanei.
  A lele ko lākou mau pūʻali koa i ka lewa a ʻoluʻolu loa. Eia kekahi, pana lākou i nā mokulele Taliban.
  Eia na nani i kakauia. ʻAʻohe aupuni o ka Mujahideen e maikaʻi. Eia hoʻokahi pana, a ʻo ka nui o ʻekolu mau mokulele Afghan i pana ʻia i ka manawa hoʻokahi.
  ʻO Anastasia Vedmakova, e hōʻike ana i kona mau niho a me ka ʻakaʻaka maikaʻi, kaomi i kona kuʻekuʻe wāwae ʻulaʻula ma ke pihi.
  Ku i ke kaʻa a uē:
  - ʻO kaʻu noi nui kēia!
  Ua hōʻoia ʻo Akulina Orlova, e kīkēkē ana i ka ʻenemi:
  - A neʻe koke i ka ihu!
  ʻO nā kaikamāhine maʻaneʻi he mea hikiʻole ke hilinaʻi. A ua pana hou ʻia kekahi mau mea kaua Afghan. ʻO kēia kā lākou ʻoihana kiʻekiʻe loa. He kaikamahine ikaika nui maanei.
  A laila ua hahau ʻo Anastasia i ka bunker me ka pūkaua Taliban. A lele ʻo ia i ka lewa.
  ʻO ka piʻi ʻana aʻe o ka honua mai ka hopena o nā kaikamahine. A ʻo ka hoʻomaka wale nō kēia.
  ʻO nā snipers wahine kekahi e hakakā.
  ʻO Alice lāua ʻo Angelica me kā lāua mau pū. Huli lākou i nā koa Taliban a pana pololei.
  ʻO ka mea mua lākou i nā luna.
  ʻOi aku ka makemake o nā kaikamāhine e hakakā me hoʻokahi bikini. He koa a he nani loa.
  He blonde ʻo Alice, a ʻulaʻula ʻo Angelica.
  Puʻu pū lākou a pā pololei.
  Ua pana ʻo Alice i ke kolonela Taliban me kahi pōkā maikaʻi a nīnau i ka hoa ʻulaʻula:
  - Manaʻo ʻoe aia maoli nā lua ʻeleʻele a i ʻole he kuhiakau wale nō?
  Ua ʻoki pū ʻo Angelica i kahi luna ʻē aʻe o Afghan me kahi pana kūpono a pane mai:
  - Ua loaʻa iaʻu ka manawa e nīnau ai i kēlā mau nīnau!
  Pane maila ʻo Alice me ke kaniʻuhū:
  - Auwe, ʻaʻohe manawa maikaʻi aʻe!
  A hoolei aku la ua kaikamahine nei i wahi grenade uuku me kona manamana wawae. Ua haehae ʻia he ʻumi mau Taliban.
  Pane aku la o Angelica me ke ki hou ana.
  - Manaʻo wau ʻaʻole pili nā lua ʻeleʻele i ka hua o nā cereals!
  Ua ʻae ʻo Alice i kēia:
  Manaʻo wau pēlā nō naʻe ...
  Ua hoolei aku ka holoholona huluhulu i makana hoopau me kona kuekue wawae, a uhai hou i na hoa paio a hoopuka:
  - No ka komunism ma Venus!
  Ua hoʻohui ʻo Alice:
  A ma Mars kekahi!
  He kiʻi maikaʻi nā kaikamahine ʻelua. A ʻo lākou ka curvaceous a me ka muscular.
  Eia kekahi laʻana, i ka wā i hopuʻia ai kahi Taliban, ua koi lākou iā ia e honi i nā kapuaʻi lepo lepo. No laila ua hopohopo nui ke koa o ke aupuni Islam, ʻo ka Taliban, a hāʻule maoli ʻo ia i kāna mau maiʻa.
  Pane aku la o Alice me ke kaniuhu:
  - E kala mai iā ia!
  Ua ʻae ʻo Angelica.
  ʻAʻole pono mākou i kēia kaua!
  Ua hoʻohui ʻo Alice:
  A ʻo ka Taliban pū kekahi!
  ʻŌlelo maila ka holoholona ʻulaʻula.
  - Me nā aniani mai Kina, ʻoluʻolu loa au!
  He ʻakaʻaka loa nā koa.
  Loaʻa iā lākou ka nani nani.
  Kiola hou akula ʻo Alice i ka makana o ka make me kona kuʻekuʻe wāwae pōʻai ʻole, a hoʻōho:
  - No nā lanakila hou!
  Ua hoʻomaka ʻo Angelica i ka luku ʻana i ka ʻenemi, me ka hoʻohana ʻana i kona wāwae ʻole a hoʻōho:
  - No ka ʻāina makuahine!
  Pēlā i hoʻokaʻawale ai kēia mau kaikamahine ... Ua hana pū ʻo Sniper rifles me ka hoʻolaʻa piha.
  Ua kaua pū ʻo Alenka, e pale ana i ke kūlanakauhale mai ka Taliban. ʻO nā wahi a pau, ua ʻānai ʻia nā ʻōpala.
  Ua kī ke kaikamahine i kahi laina i nā koa o ke aupuni Islamic Taliban, a ʻoki i kahi laina holoʻokoʻa o lākou.
  A laila, hoʻolei akula ʻo Alenka i ka pahu hau me kona mau manamana wāwae ʻole, a hoʻopuehu i ka poʻe Pākē me ka uē ʻana:
  - No Ilya Muromets!
  Ua kākau pū ʻo Anyuta e pili ana i nā koa o ke aupuni Taliban Afghan. A kanu pono loa. ʻO ka mea ʻaʻole he pōkā, a laila he pā.
  A ke hāʻule nei ka Taliban i kuʻi, hoʻopaʻa ʻia ka ʻōlelo.
  A ʻo ke kaikamahine, ʻaʻohe kapa, ʻulaʻula, me kahi kuʻekuʻe wāwae, e hoʻolei i kahi pī o ka make a hīmeni:
  - Hoʻonani i ka USSR! ʻAʻohe pilikia o mākou!
  A eia hou, he huli pono, a he hui kupapau.
  Aia nō ʻo Allah i ke kaua. E ʻoki i nā koa o ka Taliban Empire Afghan. He kaikamahine ʻōlinolino ʻo ia. Kikeke i ka Taliban e like me ka hōʻailona me ka nila. ʻOiai e hīmeni ana:
  - A ma nā mauna kiʻekiʻe, hāmau hōkū,
  I ka nalu kai a me ke ahi huhū!
  A huhu, a huhu ahi!
  A i kēia manawa, hoʻolei hou kona mau manamana wāwae i ka makana pepehi kanaka a luku ʻia o ka make.
  He nani loa nā kaikamahine ma ʻaneʻi, a me nā mea a pau i loko o nā bikini. A pela ka curvaceous a me ka muscular.
  Hakaka no hoi o Maria. Kikeke ʻo ia i ka lehulehu o Taliban, ʻoki iā lākou me ka maʻalahi a hīmeni:
  - He manawa wale nō ke ola - ma waena o ka wā i hala a me ka wā e hiki mai ana,
  He manawa wale nō ke ola - paʻa ...
  ʻO wai ka mea i waena o nā kānaka e hiki ke kaena i ke kino,
  A he manaʻo ko ke kaikamahine - wili!
  A ʻo kona wāwae wāwae ʻole e hoʻolei hou i ka makana o ka luku ʻana i ka mana luku nui.
  He mau kaikamahine maoli kēia - ʻo ka papa kiʻekiʻe a me ka aerobatics o nā mea hoʻokele koʻikoʻi.
  A he nani a hoʻowalewale ko lākou mau wāwae wāwae ʻole.
  ʻO ka 'Olumepika pū kekahi me ka hoihoi nui. A ʻoki i nā ʻenemi me ka hana ʻole. Hoʻopau ʻo ia iā lākou ma nā papa holoʻokoʻa.
  A laila hoʻolei nā manamana wāwae ʻole o ka nani nani i nā makana o ka luku loa.
  A laila hīmeni ʻo Olympias:
  - ʻAʻole, ʻaʻole e mae ka makaʻala,
  Maʻemaʻe ka ʻike o ka lālā Komsomol ...
  Nui ka leo o ka lehulehu
  A ʻālohilohi ke kahawai!
  
  Manaʻo wau e ala ka honua holoʻokoʻa
  E pau ana ka fascism
  A e ʻā ka lā
  Hoʻomālamalama i ke ala no ka komunisme!
  A eia hou, hoʻolei koke ka kuʻekuʻe wāwae i kahi pūʻulu o nā grenades.
  Eia na kaikamahine. Nui ko lakou nani. A ke neʻe nei ka Taliban me he nalu kai eʻe. He nui lākou, a hoʻopā maoli lākou i nā kūlana Lūkini me nā kupapaʻu. A he ʻano ʻino lākou.
  Ke ho'āʻo nei nā pūʻali koa o ke aupuni Afghan, ka Taliban, e hopu i ka honua holoʻokoʻa. A ma keia hihia, o Rusia.
  Ua pana ʻo Marusya i ka Taliban. Ke hoolei nei kona mau manamana wawae i ka lemona me na mamala. A lele hou lākou ma nā ʻaoʻao like ʻole o ka nila. Ke humuhumu ʻia nei nā koa o ke aupuni Islamic Taliban.
  He koa loa ka Mujahideen, a ʻaʻohe manawa e hoʻololi i ka lipine i nā kaikamahine e kākau ana ma luna o lākou. Ke kiʻi maoli ʻia nei lākou me nā kupapaʻu.
  Ua hīmeni ʻo Marusya me ka ʻakaʻaka:
  - Noho ʻo Stalin i koʻu puʻuwai,
  I ʻike ʻole mākou i ke kaumaha ...
  Wehe ka puka i ka lewa
  Ua alohilohi nā hōkū ma luna o mākou!
  A eia hou, ua hoolei ka wawae olohelohe o ke kaikamahine i ka grenade o ka mana make nui.
  Eia ka nani.
  Matryona pū kekahi i ka ʻenemi, a maikaʻi loa. Ua ʻoki ʻo ia i nā ʻenemi, a hoʻolei i ka grenade mana make me kona manamana wāwae ʻole. Haʻihaʻi i nā ʻenemi a uē:
  - ʻAʻole ka makahiki wale nō ka Komsomol,
  ʻO Komsomol koʻu hopena!
  A hana hou ke kaikamahine i kahi pana kūpono. A hāʻule ka pūkaua Taliban make.
  Hīmeni ʻo Alenka, e uhaʻi ana i ka Mujahideen:
  - Union indestructible free repubalika,
  ʻAʻole ia he ikaika ikaika i hui pū, ʻaʻole makaʻu ...
  A me ka manaʻo maikaʻi o ka poʻe naʻauao,
  A me ka pilina, ka māmā, ke kumu a me ka wiwo ʻole i nā moeʻuhane!
  A eia hou, ua hoolei aku na manamana lima olohelohe o na wawae ili o ke kaikamahine i ka grenade o ka mana make a luku.
  A hele ka nui o ka Taliban i nā kūpuna.
  Ua kiola pū ʻo Anyuta i makana o ka make me kona kuʻekuʻe wāwae.
  Ua kaʻa ka pahu o Afghan. A olokaa aku kona mau wili nahaha ma ke kula.
  Mauʻu ʻā, nui kino o luna.
  Ua hīmeni ʻo Anyuta me ka ʻakaʻaka:
  - Ke kaua nei ke kaua me ka Taliban,
  Kaua no ke kumu ole...
  Aia ʻo Sātana mai ke kaulahao
  A hiki mai ka make me ia!
  Ua kākau pū ʻo Alla i nā koa o ke aupuni Taliban Afghan, a kūpono loa. A ʻo ke kaikamahine lauoho ʻulaʻula, me kona mau manamana wāwae ʻaʻole i hoʻokuʻu i kahi ʻāpana plastid.
  A he elua kakini o Afghans i hooleiia i ka lewa a puhi ia i ke ahi ma laila.
  Ua hīmeni ʻo Allah:
  - Ua ʻike ʻia ka nani make ʻole i nā kaua,
  ʻO ko mākou poʻe nui i ke kaua me he ʻaeto ...
  ʻIke au e hala nā hanauna he nui
  A ʻo ke koa o Rūsia - loaʻa ka hanohano!
  Ma hope o kēlā, hoʻolei hou ʻo Alla i ka makana make o ka luku ʻana me kona mau manamana wāwae.
  Ua kākau ʻo Maria ma ka Taliban:
  - ʻO kā mākou papa kiʻekiʻe kēia!
  Lawe aʻela ʻo ia a hoʻolei me kona manamana wāwae ʻole, he makana hoʻopau loa.
  A laila hīmeni ke kaikamahine me ka lauoho melemele:
  - grenade, grenade, lethal grenade,
  Ke kali nei nā Kina - ka uku hoʻihoʻi maikaʻi loa!
  Ua hoʻolauleʻa ikaika ka 'Olumepika, me ka ʻoki ʻana i ka Taliban e like me ka scythe. A hāʻawi maila ke kaikamahine i kekahi makana o ka luku me nā manamana lima ʻole.
  - E hauʻoli loa kēia!
  ʻO Marusya, e ʻoki ana i nā ʻenemi, a me ka hoʻolei ʻana i nā makana make o ka make me kona mau manamana wāwae ʻole, ʻī maila:
  - No nā hoʻololi nui!
  ʻO Matryona, kikeke i nā Afghans, a hāʻawi i ka makana o ka make hell me kona kuʻekuʻe wāwae, hoʻopuka:
  - No ka komunism maoli i ka USSR!
  ʻO kēia nā kaikamāhine me nā wāwae wāwaeʻole, a ua paʻiʻia ka Taliban me nā kuʻekuʻe wāwae poʻe.
  Akā ʻo Veronica lāua ʻo Tamara e kuhikuhi ana i nā missiles i nā pūʻali koa o ke aupuni Afghan. A hoʻolele ʻia lākou me ka leo, e luku ana i nā kūlana o ka Taliban. Eia ke kaua.
  ʻO Veronica lāua ʻo Tamara e hoʻolele wāwae ʻole, nā kuʻekuʻe ʻulaʻula, a hoʻokau i nā pihi o nā lāʻau hauʻoli.
  Ua hoʻokuʻu ʻo Veronica i ka luku a ʻōlelo ʻo ia:
  - No nā lanakila hou o ka USSR!
  Ua uhaʻi ʻo Tamara i nā ʻenemi, hoʻokuʻu i nā makana o ka luku, a ʻuā ʻo ia, e kaomi ana i ke pihi me kona mau manamana lima ʻole:
  - ʻO kēia ka pāʻina nui o ka honua!
  Ua ʻakaʻaka nā kaikamahine a hōʻike i ko lākou alelo.
  Hoʻopili pū ʻo Victoria i nā pihi hauʻoli me nā manamana lima ʻole o kona mau wāwae nani a hoʻowalewale.
  A wāwahi i nā bunkers a me nā pahu pillbox o ka ʻenemi mai ke aupuni Islam o ka Taliban. ʻO kēia nā kaikamāhine e lawe nei i ke kuleana o ka luku.
  Holo akula ʻo Veronica i kona lima ma luna o nā tile o ka paʻi paʻi a hoʻōho:
  - No ka hui hou ʻana o ka honua a me ka honua holoʻokoʻa!
  . MOKUNA? ʻiwakālua.
  Eia ʻo Steelenida i ke kaua. He kaikamahine hiki iā ia ke hakakā me ka huhū huhū.
  A ke haalulu nei kona umauma. Eia ke kaikamahine. A ʻulaʻula loa kona alelo.
  A ke lele nei ka makana o ka make me ka ikaika make.
  Hīmeni ʻo Stalenida me ka ʻakaʻaka hell:
  - E lilo ka honua i mea maʻemaʻe a nani hoʻi,
  No ka pono o ko mākou ʻĀina-Russia...
  Hele mai ʻo Afghan me ka huhū -
  E hāʻawi wau iā ia i pahi kaua ma ka maka!
  Ua ʻae ʻo Veronica i kēia:
  - Ua koi ʻia ʻo Rūsia e lanakila i ka Taliban!
  Aia nā kaikamāhine i ka hoʻouka kaua. A ʻo ko lākou mau wāwae he mea hoʻowalewale loa, a ʻālohilohi me ka nani nui.
  Ke kaua pū nei nā mea manawaleʻa mai Kelemania. Eia, ʻo ia hoʻi, ka poʻe pahu pahu o Gerda.
  He kāmaʻa ʻole nō hoʻi nā kaikamāhine Kelemania a me nā bikini.
  Hoʻopiʻi ʻo Charlotte lauoho ʻulaʻula i nā pihi hauʻoli me kona mau manamana wāwae ʻole a paʻi i ka pahu ʻenemi.
  A laila ʻōlelo ʻo ia:
  - E pale mākou iā Kelemānia ma nā palena mamao.
  Ua pana pū ʻo Gerda, me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole, i ka ʻenemi inaina ʻia a uē:
  - No ka hoahanau keokeo!
  Ua hakakā ʻo Christina me ka wiwo ʻole. A hoʻohana maikaʻi ʻo ia i kona mau manamana wāwae ʻole.
  Lele nā makana o ka make mai ka pahu o ka pahu. Hoʻopili lākou a puhi i nā mea a puni iā lākou.
  A he pahu make a luku loa keia.
  Ua hīmeni ʻo Christina:
  - Ko mākou komunism i ka nani nui,
  E hāpai i ka hae ma luna o nā ʻulaʻula!
  A e kaomi ke kaikamahine i nā pihi me kona kuʻekuʻe wāwae.
  ʻO Magda pū kekahi me ka pololei loa. Paʻi i ka ʻenemi me ka pololei loa, haehae i nā hale kiaʻi me nā leo a me nā ʻū.
  - No ka ʻāina makua - ko mākou makuahine!
  A me kona mau manamana wāwae wāwae ma ka hana.
  Eia nā kaikamāhine - ka pele o ka lua pele - ke koko a me ka waiū. A pehea ko lakou uhauha ana i na Mujahideen me ka haawi ole ia lakou i ka hooluolu iki.
  Ua kani ʻo Gerda, me ka hoʻouna ʻana i kahi pahu pahu me ke kōkua o kona mau manamana wāwae ʻole i loko o ka pahu ʻenemi:
  - He mea kupanaha!
  ʻAʻohe pilikia maoli no nā kaikamāhine.
  Akā, ua lawe hou nā ninja nani mai Iapana i nā Afghans.
  Inā ua hoʻomaka lākou e luku, a laila hana lākou me ka leʻaleʻa nui a me ka laulā.
  Ua ʻoki ke kaikamahine ninja lauoho uliuli i ka Taliban me nā pahi kaua ʻelua, e hili ana i ka wili makani, a hoʻōho:
  - No nā hoʻokō nui o Iapana!
  A ʻo kona kuʻekuʻe wāwae i hoʻolei i ka pōleʻa me ka ikaika nui o ka luku a me ka luku.
  Ua hana kekahi kaikamahine ninja me ka lauoho melemele i ka ʻenehana laulele a hoʻōho:
  - No nā lanakila nui loa!
  A ʻo kona mau manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei i kahi pī o ka luku ʻana, e haehae ana i ʻelua mau poʻe Afghans i ʻāpana.
  Ua ʻoki pū ke kaikamahine ninja ʻulaʻula me kāna mau pahi kaua, mai ka hema a i ka ʻākau a me ka obliquely.
  A laila ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka lewa Iapana!
  A me kona kuʻekuʻe wāwae, ua hoʻolei ke kaikamahine i kahi ʻeke pahū lanahu, a pehea ʻo ia e wāwahi ai i ka ʻenemi.
  Ua mālama kekahi kaikamahine ninja me ka lauoho keʻokeʻo i kahi hoʻokipa, kahi pahu kui, e puhi ana i nā poʻo o ka Taliban a uē:
  - No ke aupuni lani nui loa!
  A me kona mau manamana wāwae ʻaʻole e hoʻolei aku ʻo ia i nā kui ʻawaʻawa e hou aku i nā koa ʻeleʻele.
  Ua lilo kēia mau kaikamahine ninja ʻehā i mea ʻino a ʻoki i nā poʻo Afghan me ka hoihoi nui.
  Ua hakakā ma ka lani a me nā pailaka o ka papa kiʻekiʻe.
  ʻO Albina lāua ʻo Alvina.
  He mau blonde nani kēia. Hoʻokuʻu lākou i nā projectiles ea i ka ʻenemi.
  Ua kī ʻo Albina me kona mau manamana wāwae ʻole. Ua pana ʻo ia i ʻelua mau mokulele Afghan i ka manawa hoʻokahi a ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka ʻāina makua o ke au nui!
  Ua ʻoki ʻo Alvina i ka ʻenemi, a kikeke i nā kaʻa Taliban he ʻumi i ka manawa hoʻokahi, ma ke kaomi wale ʻana i kona kuʻekuʻe wāwae, hoʻopuka:
  - No ka Lūkini Nui a me ka USSR!
  He kaikamahine kēia - ʻo ka papa nui loa, ʻoi loa. A ʻo kāna hoa pili wale nō.
  ʻO nā kaikamāhine, ʻoiaʻiʻo, ka hoʻonohonoho ʻana i ka uaki a me ka naʻauao nui loa.
  A eia ʻo Margarita e holo ana i ke kaʻa kaʻa a pana i ka Taliban.
  A me ia, ʻo Viola.
  Ua ʻoki nā kaikamāhine i nā koa o ke aupuni Taliban Afghan.
  Kiola ʻo Viola i ka pōkā poma mai ke kaʻa mai me ke kōkua o kona mau manamana wāwae ʻole a me ka uwē ʻana:
  - No ka ʻāina makuahine, no Putin!
  Ua hoʻolei aku ʻo Margarita i ka makana o ka luku me kona wāwae wāwae ʻole, me kahi ʻoni nani o ka wāwae, a me ka vyaknula:
  - No ka lanakila o ka komunisme nui!
  A ʻakaʻaka nā kaikamāhine ʻelua. A hāʻawi lākou i kahi huli e ʻoki ai i kahi laina holoʻokoʻa o ka Kina.
  Akā ʻo Olya lāua ʻo Nadezhda ke hoʻokele nei i kahi kaʻa kaua infantry. Puhi pololei loa lākou mai nā pū mīkini he ʻumi i ka manawa hoʻokahi. A no laila, ua ʻoki ʻia ka Pākē me ke akamai.
  Eia na wahine. A ʻoiaʻiʻo hoʻi, i loko o ka bikini ʻulaʻula like, ʻulaʻula a me ke kamaʻa ʻole.
  Ke neʻe nei ko lākou mau wāwae a hoʻouna aku i nā hihia o ka luku a me ka make i nā Afghans. Kupanaha wale keia mau kaikamahine!
  Ua hoʻopiʻi ʻo Olya, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - E lilo ka Communism ma ka honua holoʻokoʻa!
  Ua ʻae ʻo Nadezhda i kēia me ka ʻoki ʻana i nā koa o ke aupuni Taliban Afghan a kaomi i kona kuʻekuʻe wāwae ma nā wāwae:
  - Ke kūpaʻa nei mākou i ka hana a Lenin!
  ʻO nā koa ma ka BMP, ʻoiaʻiʻo, he mau greyhounds a ikaika loa.
  A eia nō hoʻi ʻo Valentina lāua ʻo Larisa, ke kuʻi nei i ka Taliban mai kahi lele lele.
  A hāʻule lākou i nā pōkā me ko lākou manamana wāwae ʻole. Hoʻopau lākou i nā ʻenemi mai ke aupuni Afghan kaulana loa.
  ʻO Valentina, e kī ana i ka ʻenemi inaina, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka ʻāina makua - ko mākou makuahine!
  ʻO Larisa, e ʻoki ana i ka Mujahideen, kaomi ʻana i kāna kuʻekuʻe wāwae, nani a nani a nani hoʻi, uē:
  - E hoʻopau kākou i ka ʻuhane Taliban!
  Ua lawe pū ʻo Anna lāua ʻo Angelina i ka Taliban ma aneʻi. Ua hoʻohana nā kaikamāhine i ka pahu i lalo. A he koʻikoʻi kēia.
  Heʻuʻuku ka mīkini akā maikaʻi.
  Ua kī ʻo Anna i ka ʻenemi, ua ʻoki ʻo ia i ka lehulehu o Taliban a kani aʻe, e kaomi ana i nā pihi me kona manamana wāwae ʻole:
  - No nā lanakila o ke au o ka ʻāina ʻulaʻula!
  ʻO Angelina, e ʻoki ana i kona mau hoa paio, a puka mai e like me ka pahu mai ka honua, uē aʻe, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - ʻAʻole make ka Communism!
  A ʻo kona kuʻekuʻe wāwae ʻole, hoʻouna hou i kahi makana o ka luku.
  Ua mālama ʻia nā koho pelekikena i ka USSR a ua hoʻoholo ʻia me ka puʻupuʻu. I kēia manawa ʻo Mikhail-Vladimir ke aliʻi dictator o ka ʻāpana ʻeono o ka ʻāina. Akā ʻaʻole lawa kēia iā ia.
  Makemake au e hopu iā Iran a loaʻa i ka moana ʻĪnia.
  E hana i ka mea a Vladimir Volfovich i moe ai.
  A ua mākaukau nā mea a pau no ka hoʻouka kaua.
  Ua hoʻomaka ka hana ʻino ma ʻAukake 30, 1987. ʻO ke kaua mua o ka naʻi kaua i hoʻomaka e Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin i kahi kino hou.
  Ua hoʻopaʻa ʻia nā pūʻali koa Iran e ke kaua me Iraq, ua hoʻomaka ka hana ʻino, ma nā kūlanakauhale, i uhi ʻia e nā pūʻali koa.
  Akā me ka Taliban ua ʻoi aku ka paʻakikī.
  Ua hakakā nā kaikamāhine i ka Taliban.
  Lawe ʻo Natasha i ka wili makani me kāna mau pahi kaua. Ua ʻoki ʻo ia i nā poʻo o ka Mujahideen, a laila hoʻolei i ka grenade me kona mau manamana wāwae ʻole a uē:
  - No ka makuahine nui o nā Akua Lada!
  ʻO Zoya, e kākau ana i nā pū mīkini i kona mau hoa paio a ʻoki i ko lākou mau poʻo me nā pahi kaua, ʻōlelo ʻo ia:
  - No Svarog!
  A ʻo kona wāwae ʻaʻahu nani i hoʻolei i ka grenade o ka mana make o ka mana luku.
  E hakakā ana ʻo Augustine me ka ikaika hou. A ʻo kona lauoho keleawe ʻulaʻula e lele ana i ka makani e like me ka hae o Lenin.
  Kiola ke koa i ka lemona me kona mau manamana wāwae ʻole o ka ikaika make a me ke kani ʻana:
  - Hoʻonani i ke au o Yarila!
  Ma hope o kēlā, mai kona nipple ʻulaʻula, e like me ka uila.
  Ua hakakā ʻo Svetlana, ʻoki i ka Taliban, a hoʻolei i kahi boomerang me kona kuʻekuʻe wāwae, me ka ʻōlelo ʻana:
  - No Kievan Rus!
  A ʻo kāna mau pahi kaua, ua like ia me nā pahi wili. He mea kupanaha wale keia kaikamahine.
  ʻO nā koa ma ʻaneʻi no ka papa kiʻekiʻe.
  ʻO ke keikikāne mau loa ʻo Oleg Rybachenko e ʻoki i nā ʻenemi me nā pahi kaua a hoʻolei i ka lemon iā lākou me ka ikaika make.
  A laila ʻōlelo ʻo ia:
  - No Rusia nui!
  Ke hoʻomau nei ʻo Margarita Korshunova i ka ʻoki ʻana i nā ʻenemi. A holo ke kaikamahine i ka wili me nā pahi kaua. A laila, ʻaʻohe ona manamana wāwae, me he mea lā e hoʻolei ana i ka luku weliweli.
  ʻŌlelo maila ke kaikamahine koa:
  - No nā akua Lūkini ma USSR!
  Ma hope o kēlā, e lawe nā keiki make ʻole a puhi.
  A ʻo nā tausani o nā koʻo i loaʻa i ka maʻi ʻeha puʻuwai i wiliwili ʻia i loko o ka wīwī, e kuʻi ana i nā poʻo o ka Mujahideen a make.
  Ua hīmeni ke keikikāne a me ke kaikamahine:
  E paio kakou no ka la apopo
  E honi kāua!
  Ma hope o kēlā, lawe nā keiki a hoʻolei i kahi uwea me ka hoʻokuʻu ʻana me nā kuʻekuʻe wāwae. A ʻālohilohi ka laina holoʻokoʻa o Taliban. A hāʻule kā lākou ʻiʻo mai nā iwi a ʻeha.
  ʻO ia ke ʻano - he moʻo nā keiki!
  Akā ʻo Anastasia Vedmakova e luku ana i ka pūʻali Taliban mai ka lewa. ʻO ia ke ʻano o ke ʻano a me ke ʻano o kēia kupua. He kaikamahine mau loa ʻo ia, ʻoiai ua hakakā ʻo ia i ke kaua kīwila. Akā, ʻaʻole e makahiki ka lilo ʻana i kupua.
  He kaikamahine u'i 'o Anastasia i ho'okahi bikini.
  A me kona mau manamana wāwae ʻole, kaomi ʻo ia i nā pihi, e kuʻi ana i ka ʻenemi a hoʻōho ma luna o kona mau māmā:
  - Hoʻonani i ke au o nā akua Lūkini!
  ʻO Akulina Orlova, e ʻakaʻaka ana me ka ʻoniʻoni ʻana, me ka hoʻouna ʻana i nā mea pahū i kona mau hoa paio, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka komunisme hemolele!
  A lawe ʻo ia a pehea ʻo ia e kaomi ai i ke pihi me ka ʻulaʻula o kona umauma.
  A laila e hana ana kona kuʻekuʻe wāwae, i ka luku loa ʻana i nā ʻenemi.
  Ua hīmeni ʻo Akulina:
  ʻO ka iwi poʻo i ka pō, ʻālohilohi me he pahi lā.
  Ua hōʻike ʻia ʻo Satana e noho aliʻi ...
  A e ale ana i ka poe hala ole i na nahesa,
  Hoʻopuehu ke ao holoʻokoʻa!
  ʻO Mirabela Magnetic kekahi e hakakā me ka hoihoi. Hoʻohana ʻo ia i kahi nipple ruby i ke kaua, a hoʻouna i nā makana o ka make i ka ʻenemi.
  ʻOiai e hīmeni ana:
  - Hoʻonani i ke au o nā mana cosmic,
  E lanakila mākou - manaʻoʻiʻo wau i ka honua holoʻokoʻa!
  A me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole, hoʻouna ʻo ia i makana pepehi kanaka o ka make i ka Mujahideen.
  He kaikamahine kēia - he manu lele kiʻekiʻe loa. ʻOiai ʻaʻole ʻoi aku ka maikaʻi o nā nani ʻē aʻe.
  Ua hīmeni ʻo Anastasia Vedmakova me ka ʻoliʻoli:
  Aia ka diabolo, aia ka diabolo
  ʻO kahi o ka deragona he wahaheʻe loa!
  ʻO kēia nā kaikamāhine - super class!
  A ua lawe aku ka kuʻekuʻe wāwae o ke kaikamahine me ka ikaika nui i nā pihi o ka lāʻau hauʻoli. A ua luku loa ia.
  Eia nā hoʻokele. Hāʻawi lākou i makana hoʻopau mai ka ʻōpū mai. A hoʻokahi tausani mau koa Taliban i lele koke ...
  Ua hīmeni ʻo Akulina Orlova me ka ʻoliʻoli:
  - Ma lalo o ka hae kapu o ke kuokoa -
  I ka maluhia, ka pilina, ka hauʻoli a me ke aloha...
  Hui pu na kanaka i ke kukui malamalama,
  E hoopau i ka pouli ma mua!
  A ʻo ke kaikamahine hou me kona mau manamana wāwae ʻole, ʻoiai ʻo ia e kaomi ana i nā pihi o ka hauʻoli a hoʻouna i ka pepehi kanaka a me ka luku.
  Wahi a Mirabela, e hōʻike ana i kona mau niho momi:
  - He poʻe maluhia mākou, akā ʻo kā mākou jet,
  Ua hoʻokō ʻia kahi kaʻaahi kaua nui i ka wikiwiki ...
  Mai lilo kākou i mau kaikamahine paʻa i kahi moe,
  ʻAʻole nā kāne wale nō e honi!
  A e kī hou ke kaikamahine me ke kōkua o kona mau manamana wāwae ʻole i ka ʻenemi.
  Ma hope o kēlā, e hoʻōho nā kaikamāhine i ka hīmeni:
  - Make i ka ua deragona!
  Ua ʻaihue maoli ʻia kēia o ke kūlana kiʻekiʻe loa ...
  ʻO Elizabeth, ʻo ia hoʻi, ke kī mai nei i kahi pahu pahu, a ʻuē ʻo ia ma luna o kona mau māmā:
  - ʻO wau ka ikaika loa o ka honua,
  Hiki iaʻu ke hehi i ke ao holoʻokoʻa ...
  He aha ka mea e lele koke mai ana?
  ʻAʻole maopopo ka makua kāne a me ka makuahine!
  A e paʻi ke kaikamahine i ke pihi hauʻoli me kāna nipple ʻulaʻula. A e lawe ka pū a hāmare.
  E kuha aku i kahi projectile me ka ikaika make. E lele ʻo ia a wehewehe maoli i ke arc.
  Ua kuʻikuʻi pū ʻo Ekaterina, me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana lima ʻole, kona mau wāwae nani a hoʻowalewale, a hīmeni:
  - E hele koke mākou i ke kaua,
  No ka mana o nā Soviet ...
  A ʻike wau ʻaʻole mākou e make
  I ka hakakā ʻana no ia!
  A laila pana hou ke kaikamahine, akā i kēia hihia, kaomi i kāna nipple ruby.
  ʻO kēia mau kaikamahine he papa nui wale nō. ʻAʻole hiki i kekahi ke pale aku iā lākou.
  ʻO Elena hoʻi, me he mea lā e pana ana, e uhaʻi ana i kāna kuʻekuʻe wāwae, poepoe, ʻulaʻula a me ke mele ʻana:
  Kū ka poʻe i loko o ka lehulehu hāmau,
  Ke alakaʻi ʻia nei kahi kaikamahine me nā lole ʻahuʻula e pepehi ʻia ...
  I nehinei, he noho aliʻi, i kēia lā he pā,
  No ke aha ʻoe e hoʻopōʻino ai i ke aliʻi wahine no ka poʻe!
  
  E nā mōʻī, nā mōʻī, nā mōʻī...
  Me he kaikamahine la me ke kaula...
  Akā naʻe, ʻaʻole hiki i ke aliʻi wahine ke haki.
  ʻOiai ʻaʻohe kāmaʻa i ka hau,
  
  E nā mōʻī, nā aliʻi, nā aliʻi
  Nā hae lanakila a me nā pū...
  Ua puhi ʻia nā kuʻekuʻe wāwae o ke kaikamahine.
  I ke anu, ua like ia me ka wahine ʻilihune!
  
  A e ʻōlelo mau mai kekahi poʻe lapuwale
  He maʻalahi a leʻaleʻa ke ola o ke Kamāliʻiwahine...
  Hele wāwae ʻole ʻo ia i ka hau
  He ʻoihana paʻakikī kēlā!
  
  E nā mōʻī, nā aliʻi, nā aliʻi
  Ka poʻe māmā a hilinaʻi ...
  I kēia lā ua haki loa ke aliʻi wahine,
  Scarecrow e like me ka māla...
  
  E nā mōʻī, nā aliʻi, nā aliʻi
  Feats kou aliʻi ...
  Inā ʻaʻole hiki ke pio ka ʻenemi,
  No laila ua kaulana loa ʻoe!
  
  Ua oolea loa ke alii wahine i ka hahau ia.
  A laila huki lākou iā ia ma luna o ka pā ...
  Ua hoʻopaʻi ʻia ʻo ia e make kapa ʻole.
  A e wili i nā iwi a pau me nā wili!
  
  E nā mōʻī, nā aliʻi, nā aliʻi
  ʻAʻole manuahi hou nā kānaka...
  Me he mea lā, e kipaku aku i nā mea ʻino mai ka honua aku.
  He hanohano ʻoe!
  
  E nā mōʻī, nā mōʻī, nā mōʻī...
  Ua lele na poo!
  ʻOiai he uliuli, ʻoiaʻiʻo - zeros,
  Scarlet hookahe koko oe!
  Ua kī pū ʻo Euphrosinia, me ka hoʻohana ʻana i ka nipple o kona umauma ʻole, e like me ka strawberry overripe, e kaomi i ke pihi.
  A kani maila:
  Ua kokoke mai ka manawa e hoʻōla ai
  Alakaʻi ʻia ke aliʻi wahine kamaʻa ʻole i ka scaffold!
  Kupanaha wale keia mau kaikamahine!
  Hakaka no hoi o Alenka. ʻAʻole ʻoki wale ke kaikamahine me nā pahi kaua. Akā ʻulaʻula, e like me nā rosa hou, kaomi nā nipples o ka umauma i ka accordion.
  A kiola ʻo ia i nā kui ʻawaʻawa, e hahau ana i ka Mujahideen.
  Lawe ke koa a hīmeni:
  - Queen, oh Queen,
  ʻAe, he aha kāu i makemake ai!
  Ua hahau ʻo Anyuta i kona hoa paio, me ke kaomi ʻana i kāna nipple strawberry ma ke pihi a puana aʻe:
  - Ua aloha au i ke aliʻi ma Mei,
  A ke hele wāwae ʻole nei au!
  Aʻo ke kaikamahine me kona kuʻekuʻe wāwae e hāʻawi i ka makana o ka luku.
  Ua kaniʻuhū ʻo Alenka, e hōʻike ana i kona mau niho, ʻoi aku ka keʻokeʻo ma mua o ka hau i ka Pōʻakahi o ka makahiki hou:
  - He kaikamahine Lūkini maʻalahi wau,
  Kamaʻaʻole i ke anu...
  He kapa pōkole koʻu
  ʻO ke kāne kāne i ka maka me ka lima!
  A ʻo ka poʻe koa me ka uʻi ʻulaʻula i ko lākou kaomi ʻana. Lupanet mai kahi accordion me ka uila.
  No laila, hana ʻino loa ʻo Alla lauoho ʻulaʻula. He aha ke ʻano o kona umauma? E like me nā meloni ʻelua, a oʻo loa. A ua leialii ia me na nipples. A me keia mau nipples ke kaikamahine a kaomi a hahau i ka Pake.
  A me ke mele ʻana:
  - Hoʻonani i ka ʻāina makua, hoʻonani -
  E pepehi kākou i ka deragona...
  Ua haehae ke kaikamahine i kona palule
  A he kaula wale nō e uhi ana i ka umauma!
  He mau kaikamahine maoli keia o ka papa kiekie.
  Makemake ʻo Maria e hakakā pū kekahi. He kaikamahine u'i loa ia. A ʻo kona lauoho he lau gula a ʻōniʻoniʻo iki. A ʻo ia ka hakakā.
  No laila, lawe aʻela ʻo ia ia mea a hoʻolei akula i ka boomerang me kona mau manamana wāwae ʻole, e ʻoki ana i ke poʻo o ka poʻe ʻenemi.
  A laila lawe ʻo ia me kahi nipple kala strawberry i ka ʻenemi, a haehae i nā koa he ʻumi.
  A laila hīmeni ʻo ia:
  - ʻO wau ke kaikamahine ʻoi loa o ka honua,
  E hoʻokuʻu i ka deragona i loko o kahi lua wai pilau!
  ʻO ia ke ʻano he kaikamahine - ka papa kiʻekiʻe.
  ʻO Olympias, he kaikamahine wiwo ʻole me ka lauoho me ka ʻulaʻula o ka palaoa, ua lawe ʻo ia a me kona wāwae ʻole a me nā wāwae ikaika i hoʻolei aku i kahi mea make loa i ka ʻenemi.
  Ua haehae ʻo ia i kahi pūʻulu o Mujahideen a hoʻōho me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - He kaikamahine ikaika au,
  ʻOi aku ka maʻalili - ʻike wau ua lilo ia!
  A i kēia manawa, ʻo kāna nipple, e like me ka ʻōmato ʻoi loa, e kaomi i ke pihi puhi ahi a kahe ke kahawai o ka lapalapa ahi. A e puhi kakou i na mea a pau me he mea la e make ana.
  Ua hīmeni nā 'Olumepika:
  - Paa ahi,
  Bati ahi...
  pua orchid,
  ʻO Mleya i kahi orgasm!
  Huki ʻo Marusya i kahi maina ma kahi uea. Kauo ia ma lalo o kahi pahu pahu Taliban. E puhi i ka ʻenemi a hoʻōho:
  - No ka USSR!
  A laila, kuʻikuʻi ʻo ia me ka bazooka, kaomi ʻana i ke pihi me ka nipple i ke kala o ka poppy pala a kani mai:
  - ʻO nā poppies, nā poppies, nā poppies - nā poppies ʻulaʻula,
  Hoʻomanaʻo ʻawaʻawa o ka honua...
  Ua moeʻuhane ʻoe i nā hoʻouka kaua
  Ua moeʻuhane paha ʻoe i nā hoʻouka kaua...
  Holo wikiwiki nā kaikamāhine i ka hoʻouka ʻana me nā wāwae wāwae ʻole!
  Ua ʻōlelo ʻo Matryona, e hakakā ana a me ka luku ʻana i nā Afghans:
  - ʻAʻole, ʻoi aku koʻu ikaika!
  A me kona mau manamana wāwae wāwae ʻole, ua hoʻolei ʻo ia i ka maka, a haehae i kona ʻāʻī.
  A laila hīmeni ʻo ia:
  - Hoʻokahi ʻelua ʻekolu -
  E uhai i ka deragona!
  A e lawe na kaikamahine a akaaka. Nui ko lākou mana a me ka makemake.
  Ua hoolei aku ke kaikamahine i ka makana make i ka enemi me kona mau manamana wawae, a puana ae la me ka inaina.
  Aia ka diabolo, aia ka diabolo
  ʻO kahi o ka deragona he wahaheʻe loa!
  Ua piha kēia mau kaikamahine i ka ikehu.
  A lawe ae la lakou ia mea me ka himeni ana me ka uwau ana i ko lakou mau niho;
  ʻO mākou nā lālā Komsomol - nā kaikamahine a ka komunism,
  Ke kaua nei mākou i nā ʻenemi e like me nā ʻaeto...
  I kekahi manawa e lele ana nā ʻakaʻaka o ka revanchism,
  I ka hooilo, olohelohe na wawae o na kaikamahine!
  
  Makemake mākou e kuʻi i ka Fuhrer i ka maka,
  Ua ʻoi aku ko mākou ikaika ma mua o ka ʻelepani ...
  Ua lanakila mākou ma ke aloha a me ka haʻuki,
  ʻOiai ke hoʻouka nei ka pūʻali me ka huhū!
  
  ʻAʻohe mea nāna e hoʻōki i nā kaikamāhine,
  Ma hope o nā mea a pau, ua like ko mākou ikaika me ka lima kila ...
  Hiki iā mākou ke pepehi i ka pūʻali,
  A e paʻi ikaika mākou iā Hitler i ka peni!
  
  Ke manaʻoʻiʻo nei au e hiki mai ana ke au o ka komunisme.
  A e hāʻawi ka Rod pau ʻole iā mākou i ka ikaika ...
  ʻAʻole mākou e mihi no ka Lada o ke ola,
  Manaʻo wau e mohala koke ka ʻāina makua!
  
  E hakakā nā keikikāne a me nā kaikamāhine
  Ke hele nei kahi paionia kamaʻa ʻole i ka hoʻouka ʻana...
  Hoʻopau kaulana mākou i ka ʻenemi me ka pū mīkini,
  Ke alakaʻi nei ma ka laʻana!
  
  Hoouka kaua mai ka ua deragona ia makou,
  Akā ua hahau wiwo ʻole nā kaikamāhine iā ia ...
  E kikeke kakou i ke kauwa o Gehena, ke manaoio nei au i na niho,
  E haehae mākou i ke kanaka ʻōhule!
  
  Ma Rusia, ʻike wau ʻaʻohe wahi no ka poʻe nāwaliwali,
  E loaʻa koke iā mākou nā mea a pau a mākou e makemake ai
  Ma ka inoa o ka mana olinolino loa,
  Maluna o makou he keruba eheu gula!
  
  E nui ka pilina ma waena o nā lāhui kanaka,
  ʻO wai ka mea hakakā me ka mana ʻike ...
  No ka ʻĀina makuahine, no ka hauʻoli, no ke kūʻokoʻa,
  A e loaʻa koke ka paradaiso i ke ao holoʻokoʻa!
  
  Kamaʻa ʻole ke kaikamahine i ke anuanu,
  No ke aha ʻo ia e makemake ai i nā kāmaʻa inā he ʻuhane ʻo Lada ...
  ʻO ka ʻāina hānau mai ka ʻaoʻao a i ka ʻaoʻao,
  He keikikāne ka ʻaeto, ʻaʻole he moa moa!
  
  Puhi mai ka la ma ka honua,
  I loko o nā kukuna mahana gula ...
  E hiki mai ana ka lanakila i ka makani o Mei.
  Mai kamaʻilio puʻupuʻu - pani ʻoe!
  
  He mau kaikamahine wale no makou na Svarog,
  Na wai i hana ka Honua me ka ʻohana ...
  A hāʻawi i nā koa i ke kūʻokoʻa
  I ka manawa hoʻokahi e ho'āla hou i ka manaʻo honua!
  
  Ma Rusia, he wahi ākea no nā kaikamāhine,
  Aia lākou i loko o ka bikini anuanu e ʻaʻahu wale ana ...
  He lālā ʻoe o Komsomol o ka wahine mare a Perun,
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻohe pilikia i ka huhū!
  
  Ma ka inoa o Iesu a me Svarog,
  ʻO Mary, ʻo Lada makuahine o nā akua...
  Ua kaua no Stalin a me ke Akua
  A no nā keiki kāne maikaʻi loa!
  
  Aole makou e poina i ka hana a Iesu,
  ʻO wai i hele i ke keʻa no ka pono o nā Lūkini ...
  A hōʻike i ke akamai nui
  I ke kolu o ka la i ala ai oia me ke aloha!
  
  ʻO Perun ke Akua ka Hekili nui,
  Hoʻolei i nā anuenue o ke kukui ʻālohilohi...
  E lawelawe mākou i nā demiurges me ka ʻoiaʻiʻo,
  I mea e hoʻonani ʻia ai ka hana e nā naita!
  
  ʻO nā umauma o nā kaikamāhine e'ālohilohi me ke kala o nā poppies,
  Ua like kona mau nipple me ka hae o ʻOkakopa...
  A ma kekahi wahi e uwo ai ka ilio ino.
  Akā, he ʻīlio hae mākou ʻaʻole makehewa!
  
  Hoʻopau i ka hoʻouka kaua o Fritz kokoke i Moscow,
  ʻOiai he maalea a maalea ʻo Hitler ...
  Ma ke kuikahi, ʻike ʻia ka Fuhrer me Sātana,
  ʻOi aku ka palupalu o ka mauʻu i ke kauwela ma mua o ke kāpeti!
  
  Aka, i ka hooilo, he kamaa ole na kaikamahine i ka hau.
  No ke aha lākou e makemake ai i nā kāmaʻa, nā kapa hulu a me kahi pahu ...
  ʻAʻole makaʻu nā lālā Komsomol i ka hau,
  Loaʻa paha iā lākou ka ʻuhane weliweli loa!
  . MOKUNA? 21.
  He aha ko mākou ikaika - nā kānaka hana uaki,
  E lilo kākou i mau akua huhū loa...
  A ʻaʻole hewa ka poʻe āu i manaʻoʻiʻo ai,
  Hiki ke hoʻolei aku i nā kaulahao he nui!
  
  I ke aloha, ʻo nā kaikamahine ka mea ʻoluʻolu loa
  Ma ke ala, he ala pupule kā lākou ...
  Holo wāwae ʻole nā kaikamāhine i ka hau
  Hoʻopunipuni me ka ʻai me nā ʻāpana!
  
  Puhi mai ka lā no ka nani o ka komunisme
  No ka nani o ka komunism ua pua ʻo Russia ...
  A ʻo ka lauoho o ke kaikamahine puʻupuʻu mānoanoa.
  Ua wehe ʻo Victory i kahi moʻokāki kīnā ʻole!
  
  Ua luku mākou i ka Wehrmacht kokoke i Stalingrad,
  A ua hōʻike lākou i ka papa kiʻekiʻe loa ...
  No ka nani o ko kakou aina makuahine o Rusia,
  E hoʻoneʻe ke kaikamahine i kona kuʻekuʻe wāwae i ka maka!
  
  E makaala oe i ka hakaka me ke kaikamahine kamaa ole,
  He nani ʻo ia, e like me ka ikaika o ka bipi ...
  E like me na momi i hoopuehu koke ia,
  A kuʻi ʻia ma lalo o ka wāwae ʻōpū o ka ʻenemi!
  
  ʻAe, he aha kāu e hana ai i kā mākou mau kaikamāhine,
  He pā kā lākou, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ka poke o ka ʻelepani ...
  A ke kū nei ʻo Rūsia mai ke kenekulia a hiki i ke kenekulia,
  ʻāina nui pau ʻole!
  
  No ke aha e makemake ai nā kaikamāhine i nā kāne Lūkini
  E hānau i kahi kahawai o nā koa ...
  A e hāʻule nā ʻenemi, e manaʻoʻiʻo i ka kennel,
  E komo i loko o ke alo o ke kanaka kolohe!
  
  Ma ka inoa o Iesu a me Svarog,
  Kahi i hana ai ke Akua Keʻokeʻo i ka lihi o ke ao holoʻokoʻa,
  E ʻai kākou i ka ʻīlio hoʻoneʻe ma mua o ke kaua.
  No laila aia nā pūʻali ma mua o ke kaua i nā hola kakahiaka!
  
  A laila lawe mākou a hahau i ka ʻenemi,
  Ma lalo o ka hanu o nā kaikamahine, me nā wāwae wāwae ʻole ...
  No laila, ua leʻa ia ma hope o ka ʻōlelo ʻana i katu,
  A inā he mea - hoʻohui i kahi poker!
  
  ʻAʻole maikaʻi kēlā Stalingrad, ʻike ʻoe
  Ua hakakā ikaika nā kaikamāhine ma laila ...
  ʻOiai ʻike liʻiliʻi ka nani he mea hōʻino,
  ʻAʻole i pana i kāna kaua "Pleboy"!
  
  Hiki iā mākou a pau nā kaikamahine - ʻike ʻoe
  Nui, paakiki e like me ka hua manu...
  I ka wā i pena ai lākou ma ka pākaukau wale nō.
  A i kēia manawa e huki pono mākou i ke apo!
  
  ʻAʻole mākou e mālama i ke ola i ke kaua,
  A ke manaʻoʻiʻo nei wau e komo mākou i Berlin me ka ʻakaʻaka ...
  ʻIke koke wau e noho ma lalo o ka komunisme,
  E kiʻi kākou i nā puahiohio o ka hau e wili!
  
  Makemake wale ke kaikamahine e holo wāwae ʻole
  Hoʻomaʻalili ka hau hau i kona mau kuʻekuʻe wāwae ...
  Lele ka nalo i ka hau hau.
  ʻO ke koa o Fuhrer i loko o ka pahu kupapaʻu!
  
  I ka pōkole, e lanakila mākou, ʻike maopopo wau
  E kuikahi kakou ma ke ao holookoa...
  Mohala mau loa i ka lihi o ke ao,
  Me kona ikaika i na kaua hoololi ole!
  
  Ke hele mai ʻo Svarog me Kristo ka Haku,
  ʻO nā mea make a pau i ke aloha e ala hou ʻia ʻo Rod...
  No ka mea, e pau ana ka lehulehu o ka puahiohio o ka make hihiu,
  A e lilo ke ʻano i ka hauʻoli mau loa!
  
  A laila e neʻe i loko o ka puʻuwai o ka poʻe Lada,
  E nani nā mea a pau i ka pau ʻole...
  E loaʻa i kēlā me kēia koa ka uku,
  ʻAʻole hiki ke lanakila mākou nā Lūkini i nā kaua!
  A ma lalo o kēlā mele, ua hōʻeha nā kaikamahine a hoʻopau i ka Mujahideen e nā tausani. ʻO kēia nā kaikamāhine - makemake lākou a ʻike i ka pepehi kanaka.
  ʻAe, maikaʻi wale nā kaikamāhine. A ʻo ko lākou mau wāwae ʻaʻole e hoʻolei i nā nila ʻoi aʻe.
  ʻAe, e kūʻē i kēlā mau kaikamahine, ʻo ka ʻulaʻula ʻulaʻula a hoʻohana ʻia i kahi kuʻekuʻe wāwae ʻole, ʻaʻohe mana. Eia nā kaikamahine - hyper level!
  Ke hoʻomau neiʻo Oleg Rybachenko i ka hakakā. He meʻe wale nō kēia keiki mau loa.
  A ʻo kona mau manamana lima ʻole o nā wāwae o nā keiki i hoʻolei i ka pī o ka luku.
  Ua hāʻule ʻo ia ma lalo o ka rink skating o ka pahu a hoʻohuli ʻia.
  Ua hīmeni ke koa ʻōpio:
  - Ua ʻakaʻaka ʻo Rūsia a uē a hīmeni.
  A ua lilo ka wahine i ke kaumaha mai ka holo ʻana!
  ʻO Margarita Korshunova - ua lawe pū kēia kaikamahine mau loa a me kona manamana wāwae ʻole i hoʻolei i kahi pī o ka luku.
  Ua uhae ʻo ia i kahi pūʻulu Mujahideen a ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoonani i ka aina makua ole,
  A ʻaʻole mamao loa ka komunisme!
  A laila, lawe nā keiki pau ʻole a puhi. A ʻo ka nui o nā koʻo i puʻuwai a maule. A hāʻule lākou i lalo a puka i nā poʻo Taliban me ka pilikia ʻole.
  Ua hīmeni ʻo Margarita:
  E pale i nā pilikia
  I maemae ka naau...
  ʻAʻole nā tikiki MMM
  A me ka wai ʻālohilohi!
  Lawe ae la ke kaikamahine a hoike i kona alelo.
  Akā ʻo Gerda kekahi e hakakā nei ma kahi pahu. ʻO ia, ʻoiaʻiʻo, he kaikamahine hakakā a nani hoʻi - he blonde maoli.
  A ʻoiaʻiʻo, aloha nui ʻo ia i nā kāne.
  Ma ʻaneʻi ua kī ʻo Gerda i ka ʻenemi ma ke kaomi ʻana i nā pihi o ka lāʻau hauʻoli me kona mau manamana wāwae ʻole a hoʻōho.
  - Hele nā mea a pau e like me ka hoʻolālā!
  Ua hōʻike ʻo Charlotte i kona mau umauma, e huki ana i kona pale. A me ka uʻi ʻulaʻula ua kaomi ʻo ia i ke pihi hauʻoli.
  A laila ua ʻoki ʻia nā pū mīkini ma luna o ka pahu a e ʻoki kākou i nā hoa paio. Ua hauʻoli loa ke kaikamahine ʻulaʻula.
  Ua kani ʻo ia:
  - ʻO ka hoʻolālā nā kāne ka hoʻolālā,
  Me he mea lā he scam!
  Ua kī pū ʻo Christina, me ka hoʻohana ʻana i kahi kuʻekuʻe wāwae, poepoe a hoʻopaʻa ʻia:
  - Ua ʻoi aku koʻu ikaika ma mua o ka ʻōhule!
  ʻO Fucked lāua ʻo Magda - he kaikamahine me ka lauoho gula. A ʻoiaʻiʻo, me ka hoʻohana ʻana i kahi nipple ruby.
  A kani maila:
  - ʻOi aku ka ikaika o kahi ʻano huluhulu!
  A laila hoʻomaka ka hana ʻana o ka ʻenekini ikaika, a ʻohi aʻe ka pahu streamline a wikiwiki loa. ʻOiaʻiʻo, inā ua hoʻokaʻawale ke kaikamahine, a laila he kakaikahi ka mea i manaʻo ʻia e kekahi.
  Eia naʻe, ʻo nā kaikamahine koa a pau ka papa kiʻekiʻe loa.
  Eia ʻo Albina lāua ʻo Alvina e hakakā nei i ka lewa. He mau kaikamahine o ke koko koko. A i ka manawa like loa nani a nani.
  Ke hahau nei lakou i ko Afghans mai ko lakou mokulele hoouka. Nā koa o ka papa kupaianaha loa.
  Lalau aku la o Albina a himeni, me ka hoike ana i kona alelo:
  - Hale pupule i ke ahi,
  Sanatorium o nā ʻuhane i kui ʻia...
  Hoʻolohe mākou iā Sātana
  A alohilohi nā maka o ka poʻe haipule!
  Lawe aʻela ke kaikamahine a kaomi i ke pihi me kona ʻuʻu ʻulaʻula. Ua hoʻāla ʻia kahi mana luku.
  A ua hana ikaika loa ia i ka wā i hoʻokuʻu ʻia ai nā rockets.
  A hīmeni ke kaikamahine ʻōniʻoniʻo:
  - Ua papa mai ke Akua i ka poe makapo e wehe i ko lakou mau maka,
  A hoʻopololei i kou kua me ka humpback ...
  Na ke Akua e hoʻopōmaikaʻi iā ʻoe no kahi liʻiliʻi
  Akā, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke kaulia iki ma ke keʻa!
  Ua kuhikuhi ʻo Alvina me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAʻole paʻakikī loa!
  A ua hoʻouna ke kaikamahine i nā pōhaku ma ke kaomi ʻana i ke pihi me kāna nipple ruby. A maikaʻi kāna hana.
  Ki hou aku la o Albina me kona mau manamana wawae olohelohe, a puana ae la i kona mau niho.
  - ʻAʻole hiki ke hōʻoluʻolu ʻia nā kaikamahine i kēia lā,
  Makemake nā kaikamāhine e hula!
  Ku'iku'i pu mai la no hoi o Alvina, a o kona mau wawae olohelohe, me ka u'i kokoleka nani loa, e hana ana, a puana ae la ke koa.
  A laila a hiki i ka wanaʻao
  E hoʻolohe iā lākou e hīmeni ana i kahi mele aloha!
  Ua hahau ikaika loa ka Stormtroopers mai ka lewa mai. Aole lakou e aloha iki i kekahi.
  A eia ʻo Stalenida i ke kaua. ʻO ia hoʻi ka pana ʻana i ka ʻenemi me ka pololei loa.
  A, ʻoiaʻiʻo, hoʻohana i nā nipples umauma ʻulaʻula. ʻO ke kaikamahine, he papa nui.
  Ua hīmeni ʻo Steelenida:
  - ʻIke ʻoe i ka eclipse i ka lewa,
  Hōʻailona weliweli o ka pololei...
  Hōʻailona Gehena weliweli
  E uwo ʻoe!
  A hahau hou ke kaikamahine me kona manamana wawae. He kaikamahine kēia - he aha kona pae.
  Ua hahau ʻo Victoria i kona hoa paio me ka ikaika ʻāhiu. Wehe ae la i ka enemi, a kaniuhu:
  - No ka komunisme nui!
  A ua hoohana ke kaikamahine i kona u'i ma kona mau u'i olohelohe, he mea ono loa e like me strawberries ma ka mahinaai o Edena.
  ʻO kēlā kaikamahine, ʻoiaʻiʻo, makemake e honi a honi.
  A laila, nalu ke kaikamahine i kona wāwae wāwae ʻole. A ʻo kona wāwae he nani, ʻeleʻele, nani, a ʻono.
  A makemake nā kāne e piʻi ma luna o ka lehulehu.
  Ua hakakā pū ʻo Veronica me ka huhū ʻāhiu a hoʻomau. He koa nona ka mana palena ʻole a kiʻekiʻe.
  Lawe aʻela ke kaikamahine a kaomi i ke kumu me kona ʻuʻu ʻulaʻula. A eia mai ka makana jet o ka luku.
  A hyper wale ke koa.
  A eia ke holo wikiwiki nei ka mea e lawe mai ana i ka luku holoʻokoʻa.
  Ua hoʻopuka ʻo Veronica:
  Inā nāwaliwali - hiki koke i ka pahu kupapaʻu,
  E mālama i kou olakino...
  E noi i nā kānaka - oh,
  Holoi, ʻōpala!
  A hīmeni nā kaikamāhine ʻekolu i ka lokahi.
  ʻAʻohe ʻāina nani ʻē aʻe-Russia,
  E hakakā nona a mai makaʻu...
  A ʻaʻole ʻoi aku ka nani o kā mākou mau blonde,
  ʻO ke ao holoʻokoʻa he lama kukui Rus!
  He hoʻolaha nui maoli kēia.
  ʻO Viola pū kekahi e hakakā mai kona hale bele. He kaikamahine ʻo ia o ka ʻili nani.
  A ʻoiaʻiʻo, keu loa.
  A ʻo kona uʻi he mea maʻalahi a i ʻole, e ʻōlelo hoʻi kākou me ka hoʻohaʻahaʻa - trivially akua.
  Lawe ʻo Viola iā ia a me kona mau manamana wāwae ʻole i hoʻolei i kahi pī o ka luku.
  A he ʻumi poʻe i haehae ʻia i lele.
  Ua hīmeni ʻo Viola:
  - Holo lākou ma ke ala ʻāwili,
  Nā kaikamahine wāwae wāwae ʻole...
  Luhi i ka waiu bipi
  Makemake au e hoʻohenehene i koʻu hauʻoli!
  Hakaka pu no ka pipi. He kaikamahine ʻaʻole ia e kapa ʻia he nāwaliwali a he naʻaupō paha.
  Lawe ke koa a hāʻawi i ka manawa i nā hoa paio. Ua ʻoki ʻo ia iā lākou i lalo me ka ʻole o ka hoʻopaʻapaʻa.
  A laila pehea e kaomi ai i ka nipple ʻulaʻula o ka umauma a hoʻokuʻu i kahi pōhaku hou. A e weluwelu i kahi papa o nā ʻenemi i ʻāpana liʻiliʻi.
  Ua uē ka pipi:
  - Paheʻe, heʻe ma kahi,
  Lawe mai iaʻu!
  Ua kuʻi pū ʻo Viola i kāna nipple ruby i ka ʻenemi, ke aupuni nui o Taliban, a ʻōlelo ʻo ia:
  - Ua aie ke kaikamahine
  A hiki mai ka huʻa!
  A laila lawe ke kaikamahine a hōʻike i kona alelo lōʻihi.
  Ua hāpai ʻo Nicoletta i kahi pahū ikaika me ʻewalu barela, a ua kōkua pū ʻo Viola a me ka Toreadora iā ia.
  Ua hoʻomaha nā kaikamāhine ʻekolu i ko lākou mau wāwae ʻūlū ma luna o ka mauʻu. A pehea lākou e hoʻopau ʻia ai me nā mines.
  I ka hana ʻana pēlā, kaomi pū lākou i nā pihi, ʻōlohelohe, nā nipples umauma strawberry.
  A hīmeni lākou:
  E ʻoluʻolu e ka poʻe, e noho mālie...
  E pau na kaua i ka noe!
  Stork ma luna o ka hale, hauʻoli ma lalo o ka hale,
  Maluhia ma ka Honua!
  Stork ma luna o ka hale, hauʻoli ma lalo o ka hale,
  Maluhia ma ka Honua!
  A hehi hou na kaikamahine i ko lakou mau wawae a ikaika loa. Nui ka makemake a me ka mana i loko o lākou.
  Ua kī pū ʻo Olga mai kahi bazooka, a ʻaʻohe puʻuwai, e kaomi ana i kāna nipple ʻulaʻula.
  A laila hīmeni ʻo ia:
  - E hui pu o Rusia a me Bela Rusia,
  Ma hope o nā mea a pau, hoʻokahi ko mākou manaʻo manaʻo ...
  E kaua no ka ʻĀina makuahine a mai makaʻu,
  Me Rusia, ke Akua a ʻaʻole hiki iā mākou ke lanakila!
  A ʻo Olga, me kona mau manamana wāwae wāwae, lawe a hoʻolei i ka makana o ka luku.
  ʻAʻole hiki i kekahi ke hoʻōki maoli i kēlā kaikamahine, ʻaʻohe mea e lanakila.
  ʻO kēia nā kaikamāhine a ka honua i aloha ai.
  Ke kaua pū nei ʻo Jane Armstrong, me kāna poʻe holo moku. ʻO kēia mau Taliban he nui.
  Ua lawe a kipu aku ua kaikamahine alii la i ka enemi me kona mau manamana wawae. A laila hīmeni ʻo ia:
  - Aina nani o Beretania,
  E ʻike ʻo ia ka haku wahine o ke kai ...
  Nui ka ʻike i loaʻa iā mākou
  Ua luku ʻoe i ka ʻenemi i ke kaua!
  Lalau aku la ke kaikamahine a lalau me ka nipple ruby a kaomi iho la i ke pihi. Ua hana ka joystick. A lele mai kekahi projectile make me ka mana luku nui.
  Ua pahū ʻia me nā ʻāpana pahū kiʻekiʻe, e haehae ana i nā kānaka.
  ʻO Gertrude, kēia kaikamahine uʻi, lōʻihi a ʻiʻo hoʻi, ʻaʻahu pū nō hoʻi i nā panties wale nō. Ua kuʻi ʻo ia me nā ʻuʻu ʻulaʻula o kona mau umauma. A e like me ka mea hoʻolele pōhaku, ua haki i ka ʻenemi.
  Ua ʻōlelo ʻo Gertrude:
  - A i ke kaua, e like me ke kaua,
  ʻIke nā kaikamāhine i kahi kāne i kā lākou moeʻuhane!
  A ʻakaʻaka i kāna ʻakaʻaka.
  Ua ʻike ʻo Monica, e kaomi ana i kona mau kuʻekuʻe wāwae ma luna o nā wāwae, a ʻōlelo ʻo ia me ka ʻakaʻaka:
  - ʻO ka mea maikaʻi loa, he kāmaʻa wahine i ke kāne me kona wāwae wāwae!
  A ʻakaʻaka ke koa...
  Ua ʻōlelo ʻo Malanya, me ka minoʻaka ʻana i kona mau hoa:
  - He mau minuke wale nō
  He mau minuke wale nō...
  Ua pau ke kamaʻilio ʻana me ke keiki akua.
  Pehea ʻoe e ʻōlelo ai i kou inoa
  He aha kāu e ʻōlelo ai ʻo kou inoa!
  A uwo ke keiki me he bipi lā - lanakila!
  ʻO Jane Armstrong, ʻoiai ʻo ia e pana ana, ua ʻōlelo ʻo ia, me ka hū ʻana i kona mau lae:
  - He mea ʻakaʻaka ʻoe i hoʻololi i ke mele Soviet!
  Kuno aʻela ʻo Malanya a hōʻike mai i kona mau niho momi, a laila lawe ʻo ia a hāʻawi aku.
  - He ʻano hoʻokipa wahaheʻe,
  Paʻa nā manaʻo...
  A kapa mākou iā ia he haipule
  A kapa aku ia he ino!
  A himeni like mai na ohua a pau.
  ʻO ka moekolohe no ke kumu maikaʻi ma nā aupuni āpau
  Mahalo i nā manawa a pau...
  Ma hope o nā mea a pau, me ka ʻole o ka moekolohe ʻaʻole ia he hoihoi.
  ʻAʻohe hoa, lōʻihi loa ka pō!
  Ua ala ʻo Mikhail Vladimir. A hoʻomaka lākou e hahai i ke kaua ma waena o ka USSR a me Iran.
  ʻAʻole ikaika loa ka hakakā ʻana. ʻAʻole i manaʻoʻiʻo ʻo Iran i ka hoʻouka ʻana a ʻaʻole mākaukau ka USSR.
  Ma nā kūlanakauhale nui wale nō kekahi mau pūʻali koa a me nā kiaʻi Islam. Ua ho'āʻo lākou e hāʻawi i ke kū'ē lohi.
  ʻOiai ua loaʻa nā hiʻohiʻona o ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻomake pepehi kanaka. A ʻo Khomeini, ka mea e ola ana, ua haʻi aku i ke kaua hemolele e kūʻē i ka USSR.
  Ua hoʻāʻo ʻo Iran e hoʻoneʻe i nā pūʻali mai mua me Iraq a hoʻokumu i kahi laina pale.
  I kēia manawa ua lawa nā mea a pau. Akā, ua puni wale nā kūlanakauhale nui me ka ʻaʻa ʻole i ka ʻino.
  Ua hoʻohana ʻia ka hana kahiko o ka hana ʻana i nā paila.
  A ʻo ke koena o ka manawa hiki iā ʻoe ke hiamoe;
  Ke hoʻomau nei ke kaua ʻino i ka Taliban.
  E hakakā nā kaikamāhine me nā ʻano mea kaua like ʻole.
  Lalau aku la o Natasha ia mea a ki aku la, me ka hoohana ana i ka nipple ulaula o kona umauma, a uwo ae la:
  - ʻO wau ka ikaika loa o ka honua!
  A me kona mau manamana wāwae ʻaʻohe, ua hoʻolei ʻo ia i ka grenade o ka ikaika make, a ua haehae i kahi pūʻulu Mujahideen.
  Ua paʻi pū ʻo Zoya i ka hoa paio me ka hoʻohana ʻana i ka nipple umauma ʻulaʻula a hoʻopiʻi:
  - ʻAʻole, ʻo wau ka ikaika loa o ka honua!
  A ʻo kona mau manamana wāwae ʻaʻole hoʻi i hoʻokuʻu i kahi pūʻali hoʻopau i kēia manawa o ka make, e haehae ana i nā koa o ke aupuni Islamic Taliban.
  Ua puhi pū ʻo Augustine me kāna nipple ruby. E pā i ka pahu a kani:
  - No ka komunism o ka ʻāina o nā Soviets!
  A hoolei aku la oia i ka grenade me ke ku'ekue wawae poepoe o ka ikaika make.
  Ua pana pū ʻo Svetlana i ka ʻenemi me kahi nipple strawberry. Ua hoʻokau ʻia ka pōʻino nui ma luna ona a uē:
  - No ka ʻāina makua a hiki i ka hopena!
  A hāʻawi ʻo ia i makana o ka luku ʻana, haehae i ka Mujahideen me ke kōkua o nā manamana wāwae ʻole.
  Kupanaha wale keia mau kaikamahine!
  ʻO nā koa o ka papa kiʻekiʻe loa.
  Ua hāpai pū ʻo Oleg Rybachenko i kēia keikikāne make ʻole, hoʻāla i kahi mea puhi ahi a hahau i ka ʻenemi. A ua lawe a hoʻopau ke ahi i nā koa Afghan he nui
  Kiola ke keiki mau loa i ka grenade make me nā manamana lima ʻole o nā wāwae o nā keiki a hīmeni:
  - Hoʻonani ʻia ka ʻāina makua, hoʻāno komunisme!
  E luku mākou i ka fascism hewa!
  He kaikamahine make ʻole ʻo Margarita Korshunova, a i kona wā makua, lawe pū ʻo ia me kona manamana wāwae ʻole a hoʻolei i ka makana o ka ikaika make a make. A nui loa na enemi i haehae koke.
  A uwē ihola ʻo ia me ka hōʻike ʻana i kona mau niho.
  - No nā mana ikaika o ka ʻāina,
  E lanakila i ka Legion o Satana!
  A ʻo ka kuʻekuʻe wāwae o kahi keiki e hoʻolei hou i kahi pī o ka mana luku.
  Ma hope o kēlā, ua lawe nā keiki hoʻopau a me ke ʻano o kā lākou puʻupuʻu. A hāʻule nā tausani o nā manu ma luna o ke poʻo o nā koa Taliban.
  Ua hīmeni nā keiki i ka hīmeni:
  - Hoʻonani i ka wā o ka manaʻoʻiʻo komunism,
  ʻAʻole e pua nani ka māla ...
  ʻAʻole mākou ʻike i ka maikaʻi o ka pacifism,
  Hiki iā ia ke hoʻopakele i ka Fatherland i ke kaua!
  A lalau iho la ua hoa mau loa la a puili. A ua loaʻa ka puʻuwai o nā koʻo a hala, a kuʻi i nā poʻo o nā koa Taliban.
  He hakaka maoli keia e pono ai.
  Ua hakakā pū ʻo Alenka me kāna hui. He nani loa a he pāʻani nā kaikamāhine. A ʻaʻole lākou i ʻike pehea.
  Kiola akula ʻo Alenka i ka pahi kaua me kona manamana wāwae ʻole. Lele ʻo ia a ʻoki i nā poʻo o ʻelima. Maikaʻi maoli kēia.
  Ua uē ke kaikamahine:
  - No Rusia hemolele!
  Ke hana nei ʻo Anyuta me ka Mujahideen. A kaomi ʻana i ke pihi me kahi nipple ʻulaʻula, e haehae ana i ka lehulehu o nā koa o ke Aupuni Lani a kani aʻe:
  - No Svarog! Hoʻohanohano ʻia mākou e nā kānaka, ma lalo o ka malu o ke Akua!
  A ʻo kona kuʻekuʻe wāwae poʻe, me he mea lā na ka Mujahideen, e ʻoki.
  A laila, wili aʻela ke kaikamahine i kahi kuʻekuʻe wāwae.
  Ua hakakā ʻo Alla lauoho ʻulaʻula. ʻO kona lauoho keleawe-ʻulaʻula e lele ana i ka lewa e like me ka hae proletarian. Hīmeni maila ke kaikamahine me ka hōʻike ʻana i kona mau niho a me ke kani ʻana.
  - Ua maikaʻi ka nani, ua ʻino ke pio!
  A ʻo ke kaikamahine me kona mau manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei i ka makana o ka luku, haehae aʻela i kahi pūʻulu Mujahideen a hīmeni:
  - No Rūsia a me ke kūʻokoʻa a hiki i ka hopena!
  A ua hoʻohui ke koa lauoho ʻulaʻula.
  - A hoʻonani i ka makuahine ʻo Russia iā Ukraine!
  Ua ʻōlelo ikaika ʻo Maria, me ka kākau ʻana i ka ʻenemi a hana pololei me ka hīmeni ʻana:
  ʻO mākou ka mea ikaika loa ma ka honua
  ʻO mākou nā keiki o Rusia nui!
  A ʻo ke kaikamahine hou, me kona mau manamana wāwae ʻole, e hoʻolei i makana o ka luku me ka ikaika make.
  A he lau gula ko ke kaikamahine. A he kaikamahine maikaʻi - super wale nō. A laila kaomi ke kaikamahine i ke pihi me kāna nipple ruby, hoʻokuʻu i ke kaʻa o ka ʻenemi, a uē:
  - No Rusia nui!
  A laila, hoʻolei ʻo ia i kahi pūʻolo pahū me kona kuʻekuʻe wāwae a hoʻohui:
  - A no ka Ukraine nui!
  ʻO ka 'Olumepika kekahi i hana ʻino loa. A ʻo kāna mau nipples strawberry i kaomi i nā pihi o ka bazooka, a haki i ka lehulehu o nā koa Taliban.
  A laila, uē maila ke kaikamahine:
  - No koʻu ʻāina hānau - ka USSR!
  A ʻo nā manamana lima ʻole o nā wāwae nui akā nani o ke kaikamahine heroic i hoʻolei i kahi pōkā luku.
  Ua uē ke koa:
  - E kūkulu mākou i nā kūlanakauhale ma Mars, a me nā hale hana ma Mercury!
  Hoʻopuka ʻo Marusya i kona alelo a hoʻōho:
  - A aia nā kūlanakauhale ma Jupiter - Ke manaʻoʻiʻo nei au iā ia!
  A lawe ke kaikamahine a me kona manamana wāwae ʻole i hoʻolele i kahi pī me kahi ʻāpana luku.
  A ma muli o ka pahū ʻana, a e kiola ka pūʻali koa holoʻokoʻa o ka Taliban ...
  A ʻo ke kaikamahine, e like me ka nipple strawberry, ke kuʻi nei me kahi mea luku loa.
  E lawe pū ʻo Matryona iā ia a hahau i ka Mujahideen me ke kōkua o kahi nipple ruby. A e lele ka makana o ka make me ka mana pepehi kanaka.
  Lalau iho la ke kaikamahine a puana ae.
  - No ka ʻāina makua - ko mākou makuahine!
  A laila lawe aʻela kona mau manamana wāwae wāwae a hoʻolei i ka pī, a haehae i nā koa he nui o ke aupuni Taliban.
  ʻO kēia ke ʻano o ka hakakā ʻana o nā kaikamahine... Ke kolo nei kahi pahu nui me nā mea puhi ahi. A puhi ʻo ia i kahi pūʻali koa hele wāwae.
  Hoʻokani ʻo Elizabeth me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - ʻO mākou ka mea ʻoluʻolu loa i ka honua,
  He wāwae ʻole nā kaikamāhine!
  A mai ke kaikamahine e kaomi i ka ʻulaʻula ma ke pihi, e ʻālohilohi ana e like me ka lāʻau hauʻoli ebonite.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Elizabeth a ʻōlelo mai:
  ʻElua a ʻelua ʻehā,
  ʻElua a ʻelua ʻehā...
  Ua ʻike ʻia e nā mea a pau
  I ka honua holoʻokoʻa!
  Ua kaomi ʻo ʻEkaterina i ke kī me kona manamana wāwae ʻole. Ua kipaku ʻia ka ʻenemi a uē:
  - No nā loli nui!
  Ua ʻōlelo ʻo Elizabeth me ka ʻakaʻaka:
  - A e ʻoi aku ka maikaʻi o nā loli!
  Ua paʻi ʻo Elena me kahi nipple ruby , me ke kaomi ʻana i ke pihi a ʻike:
  - Akā ʻo ka puʻuwai o ka puʻuwai a me nā veins,
  Nā waimaka o kā mākou mau keiki, makuahine...
  'Ōlelo lākou makemake mākou i ka loli
  E hoolei aku i ka auamo o na kaulahao kaumaha!
  ʻO Euphrosinia, e kau ana i kona mau wāwae ma luna o nā wāwae me kona manamana wāwae ʻole, ua ʻōlelo pololei ʻo ia:
  - Eia mākou e kamaʻilio nei, no ka loli, no ka loli. A he aha nā hoʻololi?
  Ua pane pololei ʻo Elizabeth:
  - ʻOiaʻiʻo no nā loli no ka maikaʻi!
  Ua nīnau ʻo Catherine me ka ʻakaʻaka:
  - A inā maikaʻi nā mea a pau?
  Ua ʻōlelo ʻo Elizabeth me ka wiwo ʻole:
  - A maikaʻi nā mea a pau! ʻEhia mau makahiki o ke kaua, ʻaʻohe hopena i ʻike ʻia!
  A pana hou ke kaikamahine me ka uʻi umauma ʻulaʻula. He nani loa kēia kaikamahine!
  Ua kī pū ʻo Elena me kona kuʻekuʻe wāwae, ʻulaʻula, pōʻai, a haki i kahi pahu ʻenemi.
  A hīmeni ke kaikamahine.
  - Hoʻonani i nā akua Lūkini!
  Ua kī pū ʻo Euphrosinia, ua like kona ʻuʻu me ka ʻōpala pala a me ka momona, a hoʻōho:
  - E lanakila ana ke kaua! Hoʻopau koke a ma hope paha nā kaua a pau!
  Ua ʻae ʻo Elizabeth i kēia:
  - E pau keia kaua. Akā hiki iā mākou ke lanakila?
  Ua kī hou ʻo ʻEkaterina me ka hoʻohana ʻana i kāna nipple ʻulaʻula a ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻO ka hopena hope loa o ke kaua he huki!
  Ua ʻōhumu ʻo Elizabeth me ka huhū:
  - ʻAʻole! ʻAʻole e huki ʻia! E hōʻea mākou i ka hopena!
  Ua kī hou ʻo Catherine me ke kōkua ʻana o kona mau manamana wāwae ʻole a hoʻōho:
  - I ke kaua hemolele, e lanakila ai ko kakou! ʻO ka hae Imperial i mua - hoʻonani i nā koa hāʻule!
  A o na kaikamahine ma ka himeni, lulu iho la lakou i ko lakou umauma piha, mele mai la lakou:
  - ʻAʻohe mea e hoʻōki iā mākou
  ʻAʻohe mea e lanakila ai iā mākou!
  A kiʻi hou lākou, me ka hoʻohana ʻana i nā kuʻekuʻe wāwae, ʻulaʻula, poepoe, me ka uē ʻana:
  - ʻAʻohe mea e kāohi iā mākou
  ʻAʻohe mea e lanakila iā mākou!
  A e lawe nā kaikamahine a hoʻokuʻu i nā kahawai hou o ke ahi wela ...
  A hakakā pū nā kaikamāhine i ka lewa. He aha nā koa nani i ka wā hoʻokahi bikini. A i ʻole e wehe i kā lākou mau bras. A ʻo kā lākou mau nipples i hōʻike ʻia, e like me nā manawa a pau, aia i ka ʻoihana.
  . MOKUNA? 22.
  ʻO Anastasia Vedmakova, e kuʻi ana i nā hoa paio i ka lewa a hāʻule i lalo i nā ʻāpana o ka honua, uē:
  - No ka komunism hemolele o ka ʻāina o nā Soviets!
  ʻO Akulina Orlova, ke kī ʻana i ka ʻenemi, a me ke kaomi ʻana i ke pihi me kāna nipple ʻulaʻula, a ʻike nui ʻia:
  - Aia ke kaua luku!
  A me nā manamana wāwae wāwae ʻole, ua lawe ke kaikamahine a hahau i nā koa o ke aupuni ikaika. A uē aʻe:
  - He poʻe mākou o ko mākou honua maoli,
  ʻAʻole i lohi ke hoʻolauleʻa...
  I ka puahiohio kaua
  Aia wau a me lākou
  A he koʻikoʻi kēia!
  ʻO Mirabela Magnetic, e hoʻomau ana i ka hoʻokuʻu ʻana i nā hoa paio, a me ka hoʻohana ʻana i nā nipple ruby no kēia, ʻōlelo ʻo ia:
  - Ke kaua nei ke kaua ma ke ao holoʻokoʻa,
  Kaua me ke kumu ole...
  Satana ma ka naau o kanaka
  Nui nā kāne i make!
  Ua ʻōlelo ʻo Anastasia Vedmakova me ka noʻonoʻo loa, e hahau ana i ka ʻenemi me ka nipple strawberry a uē:
  - He mea malamalama na ke Akua i hana ai,
  Ua hāʻawi ʻia ka lokomaikaʻi ma luna o ka lāhui kanaka ...
  Hāʻawi ka Svarog nui iā mākou -
  Ka ʻuhane, ka manaʻo, ka naʻau aloha!
  Ua pane aku ʻo Akulina Orlova me ka ʻakaʻaka, me ke kī pū ʻana me ka nipple i ke kala o ka ruby faceted:
  - ʻAe, hiki iā Svarog ke hana i kēia! ʻO kēia ka mea nāna i hana i ka honua honua!
  A laila, nīnau ʻo Mirabela Magnetic - kēia kaikamahine me ka lauoho gula, me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - A no ke aha e ʻelemakule ai ka poʻe, a ʻoi aku hoʻi nā wahine, inā aia kahi mea hana mana a naʻauao e like me Svarog?
  Ua kī ʻo Anastasia, me ke kōkua o kona mau manamana wāwae wāwae, a pane maila:
  - Ke hoʻomanaʻo nei au iā Tsar Nicholas II, a hāʻawi mai ʻo ia iaʻu i ka lole. Hiki iā ʻoe ke hāʻawi mai i koʻu mau makahiki ma ka nānā ʻana i koʻu kiʻi?
  ʻO Akulina Orlova, e kaomi ana me kona kuʻekuʻe wāwae, i ʻike ʻia ma ka hōʻike ʻana i kona mau niho, a me ka hoʻokuʻu ʻana i kahi makana weliweli o ka make:
  - Ke nānā nei i kou helehelena, ʻaʻole ʻoe e hāʻawi i ka makahiki!
  Kuno ʻo Mirabela Magnet me ka ʻike ʻana me ke kaniʻuhū.
  - Hāʻawi nā akua Lūkini i ka make ʻole a me ka ʻōpio mau loa i ka poʻe i koho ʻia. Akā he aha ka mea e ʻōlelo ai no nā Karistiano?
  ʻO Anastasia Vedmakova, i ka pane ʻana, kī ʻo ia i nā pōhaku, kaomi i ke pihi me kāna nipple strawberry, a hīmeni:
  - Ma ka noho aliʻi lani,
  Ua noho ka mōʻī o ke ao holoʻokoʻa ...
  Ma kou makemake iho,
  Ua alakaʻi ʻo Kristo iā mākou!
  
  Kau lakou i ke Akua ma ke kea
  Pule Iesu i ka Makua...
  I ʻole e hoʻopaʻi koʻikoʻi iā mākou -
  Ua kala mai ka hewa iā mākou a hiki i ka hopena!
  Kuno ʻo Mirabela Magnetic, hoʻouna pū ʻo ia i nā makana hoʻōla o ka make, me ke kaomi ʻana i kona kuʻekuʻe wāwae, poepoe a me ka vyaknula:
  - Hiki iā ʻoe ke hīmeni maikaʻi! Akā, kūpono nā akua Lūkini a me Kristo?
  Ua ʻoni ʻo Anastasia Vedmakova i kona mau poʻohiwi, ua hoʻouna ʻo ia i kahi projectile ea me kona manamana wāwae ʻole a uē:
  - Ua kūpono anei ka meli a me ka waiū? ʻOkoʻa lākou akā hele maikaʻi pū!
  Ua ʻae ʻo Mirabela Magnetic i kēia, e hoʻouna ana i kahi pōhaku me kāna nipple i ke kala o kahi tulip pala:
  - ʻOiaʻiʻo maikaʻi! A ma kahi ākea loa!
  A hīmeni nā kaikamahine i ka lokahi, e hoʻomau ana i ke ahi me ko lākou manamana wāwae ʻole a me nā nipple ʻulaʻula.
  Honua i ka pukaaniani
  Honua i ka pukaaniani
  ʻIke ʻia ka honua i loko o ka puka puka!
  E like me ke keiki e kanikau ana i kona makuahine,
  Ke kanikau nei ke keiki i kona makuahine...
  Kaumaha mākou i ka Honua, ʻo ia wale nō!
  A nae na hoku
  Eia naʻe, nā hōkū ...
  Hoʻokokoke iki aku, akā, ua anuanu nā mea a pau,
  A e like me ka uaki eclipse, a me ka uaki eclipse...
  Ke kali nei mākou i ka mālamalama a ʻike i nā moeʻuhane honua!
  A kaomi hou na kaikamahine i ko lakou mau nipple, ulaula e like me ka poppies, ma na pihi, hoouna mai i ka mea make, a mele hou;
  ʻAʻole mākou e moeʻuhane i ka leo o ka cosmodrome,
  ʻAʻole kēia uliuli hau...
  A moe mākou i ka mauʻu, mauʻu kokoke i ka hale ...
  ʻOmaomao, ʻōmaʻomaʻo, mauʻu!
  Maikaʻi loa nā kaikamahine me ka Mujahideen.
  A lōʻihi hoʻi ko lākou alelo. A ʻike lākou pehea e hana pū ai me lākou.
  ʻO Steelenida hoʻi i ke kaua ... A me ke ʻano o kāna pana pololei ʻana.
  A me ka hoʻohana ʻana i kahi nipple strawberry. A he nani loa.
  Ua hīmeni ʻo Steelenida:
  Ua palauia keia mahinaai e na keiki a Svarog,
  E ʻoki loa mākou i nā ʻenemi ...
  ʻO ke ala o Rusia, auwe, mai ke kaua a i ke kaua.
  Akā ʻo kā mākou mau kānaka paʻakikī mau loa!
  Ua paʻi pū ʻo Veronica me ke kōkua ʻana o kāna nipple ʻulaʻula e like me ka pua rose, uē ʻana i ka ʻenemi:
  - No kaʻu mau lanakila maikaʻi!
  Ua hoʻohana ʻo Victoria i kona umauma piha, e like me nā meloni pala, i ka pana ʻana a hoʻoponopono ʻia:
  - No kā mākou holomua!
  Kuno ʻo Stalenida, hoʻolei ʻo ia i kahi boomerang me kona mau manamana wāwae ʻaʻole i ʻoki i kekahi mau poʻo i ka lele ʻana, a ʻike ʻo ia:
  - He mea nui loa kā mākou mau holomua, ke manaʻoʻiʻo nei au!
  Ua ʻike ʻo Valentina, nāna i hahau i ka Taliban ma ke kaomi ʻana i ke pihi o kahi pū mīkini maʻemaʻe me kahi nipple kala strawberry.
  - ʻO ka manaʻo ponoʻī ka pilikia!
  ʻO Steelenida, e kī ana i ka ʻenemi, a hoʻolei hou i nā nila ʻona me kona mau manamana wāwae ʻole, i kēia manawa:
  - ʻAe, ʻino ka manaʻo ponoʻī!
  Piʻi akula ʻo Veronica i ke pihi puhi ahi me kona ʻuʻula ʻulaʻula, puhi i ka papa holoʻokoʻa o ka Pākē a uē:
  - Akā naʻe - ʻaʻole i hoʻopau ʻia ka manaʻo ponoʻī!
  Ua hoʻokuʻu ʻo Victoria i ka ʻenemi, me ke kōkua ʻana o kahi kuʻekuʻe wāwae, poepoe, ʻulaʻula a hoʻopuka ʻo ia:
  ʻAʻole naʻe mākou nāwaliwali! E loaʻa iā mākou ka lanakila a me ka hoʻomaha no nā makahiki!
  ʻO Valentina, e pana ana i ka Mujahideen, a ʻokiʻoki iā lākou e like me ka pahi kaua, lawe ʻo ia a hoʻopuka ikaika:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunism a me Tsar Svarog!
  Ku'iku'i hou 'o Stalenida me kona u'i 'ula'ula a 'ōlelo maila:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  Ua nīnau ʻo Veronica me ka ʻakaʻaka:
  - He aha ka komunisme?
  Uwo ikaika ʻo Victoria, hoʻouna ʻo ia i makana o ka make, he ʻuʻu e like me ke kala o nā keri pala, a uē:
  - He lani ka Communism!
  Lawe ae la na kaikamahine a himeni iho.
  - E haehae au i na kanaka a pau,
  ʻO ke ola kēia, ʻo ka hauʻoli kēia!
  Ua hakakā ʻo Gerda ma luna o kahi pahu paʻa. He kaikamahine u'i loa a me ka hakaka. A neʻe a ʻā ka pahu. Nui kona mana nui a luku.
  Ua kī ʻo Gerda me ke kōkua ʻana o kona mau manamana lima ʻole o nā wāwae ʻokiʻoki a hoʻokani ʻo ia:
  -No ka hoʻonohonoho nui o ka honua!
  Ua hahau aku ʻo Charlotte i ka ʻenemi me kāna nipple ʻulaʻula, me ke kaomi ʻana i ke pihi me ia a hoʻōho:
  - Hoonani i ka Makuahine.
  A ua kī ʻo Christina ke kaikamahine, i kēia manawa me kahi kuʻekuʻe wāwae, poepoe, ʻulaʻula.
  A ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka komunisme kiʻekiʻe!
  Kuʻikuʻi pū ʻo Magda i ka ʻenemi a hīmeni:
  - Ua ʻike ka nui o nā Kelemania i ka honua,
  Ua pio ka Fascism me ka hahau ana i ka pahikaua...
  Aloha a mahalo ʻia mākou e nā lāhui a pau o ka honua,
  Ke hele nei nā kānaka o ka ʻāina holoʻokoʻa i ka komunisme!
  Ua neʻe ka pahu a hoʻoheheʻe i nā poʻe a pau me nā pū, a ua ua like nā poka me ke kēpau.
  Ua ʻōlelo ʻo Gerda me ka naʻaupō, me ka pana hou ʻana me ka nipple ruby o kona umauma:
  - ʻAʻole hiki ke lanakila ko mākou lanakila - manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole e pau ka manaʻolana!
  Ua kī ʻo Charlotte me kona mau manamana wāwae wāwae a ʻae maila:
  - ʻAʻole, ʻaʻole ia e haʻalele!
  Ua kaniuhu nui ke kaikamahine ma luna o ka pahu...
  Ma nā wahi ʻē aʻe, i ka hoʻohālua ʻana, ʻimi ʻo Alice lāua ʻo Angelica i nā pahuhopu.
  Ua hoʻomanaʻo ʻo Alice i kona hopena ʻana i loko o ka hale paʻahao ma ke ʻano he kaikamahine. A ma laila ʻo ia i hahau ʻia ai me nā lāʻau lapaʻau ma kona mau kuʻekuʻe wāwae. Ua kakau inoa ke kaikamahine Alice i ka haiolelo. A hele ʻo ia i kahi hale hana keiki. ʻAʻole naʻe ʻo ia i noho lōʻihi ma laila.
  I loko o ka kolone, ua ʻōhule ʻia nā kaikamahine a koi ʻia e hana me ke kamaʻa ʻole i ke anuanu. A hauʻoli ʻo Alice. A ua hānau ʻia ʻo Angelica ma Siberia, ʻaʻole ʻo ia i ʻike i nā kāmaʻa, a holo i loko o ka hau hau me kona mau kuʻekuʻe wāwae, e waiho ana i nā paʻi.
  No laila, kūikawā kēia mau kaikamāhine a hikiʻole ke lanakila.
  Ua kī ʻo Alice, e kaomi ana i kāna nipple ʻulaʻula ma ke kumu a uē aʻe, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - Hoʻonani i ke au o nā akua Lūkini!
  A hoolei aku la oia i ka grenade make me kona manamana wawae. ʻO ia ka mea i haehae i ka lehulehu o nā koa Taliban.
  Ua kī pū ʻo Angelica, a kūpono loa. Ua hou ʻo ia i ka ʻenemi a uē:
  - No nā hoʻokō nui loa o ka manaʻo!
  Piʻi hou ʻo ia i ke pihi me kāna nipple ruby. Paʻi i ka ʻenemi me ka huhū make.
  A laila, hoʻolei akula ʻo ia me kona mau manamana wāwae ʻole i ka makana hoʻopau o ka make a uē aʻe:
  - No ke Akua wahine nui a me ka makuahine o nā Akua Lada!
  Ua kī pololei ʻo Alice a paʻi i ka pūkaua Taliban me ka paʻi pololei a hoʻōho:
  - No ke Akua Svarog!
  A laila, kiola hou ke kaikamahine i ka makana pepehi kanaka o ka make me kona mau manamana wāwae. ʻO Alice kēia - he kaikamahine maikaʻi wale nō.
  Ua hana maikaʻi ʻo ia ma ke kolone. Ua ho'ōki lākou i ka ʻako ʻana i kona poʻo a ua ʻae iā ia e ulu i kona lauoho me ka lauoho gula a me ka lauoho. A ua ulu aʻe kekahi kaikamahine maikaʻi i loko o kahi hale hana o nā keiki. He akua wahine wale nō ʻo ia.
  A nani loa. A ʻo kona mau wāwae ʻaʻole i waiho i nā kapuaʻi hoʻowalewale i ka hau. ʻO ka poʻe kiaʻi hoʻi i hana i ka masturbation.
  ʻO Alice kēlā ...
  ʻAʻohe mea kupanaha, ʻo ia ka inoa e like me Alice - ke kumu o nā hui kūikawā. ʻAʻohe mea e hoʻohālikelike. A ʻo Alice - ma ka laulā, ʻoi aku ka nani a me ka hyper!
  A hoolei hou kona mau manamana wawae i ka grenade make a haehae i na mea a pau.
  Ua hīmeni ʻo Alice me ka ʻakaʻaka;
  No ke aha ke poʻo o nā kānaka
  ʻAʻole ia he pupule...
  Mai ʻoki i ka lāʻau me kou poʻo
  ʻAʻole hāmare ʻia nā kui!
  Lawe pū ʻo Angelica a kī pū me ka huki ʻana i ke kī me kona ʻuʻula ʻulaʻula, a haki i ka ʻenemi. Ua lele ʻo ia i ʻelua makana o ka make me kona manamana wāwae ʻole a hīmeni:
  - E kaawale no kekahi,
  Hoʻopunipuni kekahi iā ia ...
  Akā ʻike ʻia nā mea a pau no ke kumu,
  ʻAʻole makemake e nalowale iā ia!
  A o na kaikamahine elua, e hoomau ana i ka pana ana i na Mujahideen, a hoouna aku i na makana o ka make me ko laua mau manamana wawae, hoomaka e mele;
  ʻAʻole pono e nalowale kou poʻo
  Mai wikiwiki...
  ʻAʻole pono e nalowale kou poʻo
  A hiki koke mai i ka lima!
  Ua kī nā kaikamāhine i ka ʻenemi me ka hoʻohana ʻana i kā lākou mau nipple ruby a ʻuwē:
  Kākau ʻoe i kāu leka uila
  No kēlā me kēia ʻaoʻao...
  ʻAʻole pono e nalowale kou poʻo
  ʻAʻole pono e nalowale kou poʻo!
  ʻAʻole pono e nalowale kou poʻo!
  A pono ʻoe e pepehi i nā ʻōpala!
  A hoolei aku na kaikamahine i na grenades me ko lakou mau ku'e wawae poepoe. He mea kupanaha wale keia mau kaikamahine.
  A eia nō ʻo Nicoletta e hakakā nei. He kaikamahine uʻi loa kēia, ʻoi loa.
  Lawe aʻela ʻo Nicoletta iā ia a hīmeni ʻo ia, me ke kaomi ʻana i ke pihi o ka bazooka me kāna nipple ʻulaʻula a hoʻouna mai i makana o ka luku.
  Ua hoʻōho ke kaikamahine:
  - Hoʻonani i nā manawa o ka komunisme!
  A hoʻohui ʻia:
  I ka lanakila ʻana o nā manaʻo make ʻole o ka komunisme,
  ʻIke mākou i ka wā e hiki mai ana o ko mākou ʻāina ...
  A ʻo ka hae ʻulaʻula, ka ʻāina ʻālohilohi,
  E kūpaʻa mau loa mākou!
  Ma hope o kēia mau ʻōlelo, hōʻike ʻo Nicoletta i kona alelo. A ʻo kāna nipple ruby hou me he mea lā i puhi ʻia me ka mana luku nui.
  A ʻo Nicoletta, me kona mau manamana wāwae ʻaʻole, lawe a hoʻolei i ka grenade o ka mana make, haehae aʻela i kahi pūʻulu Mujahideen a hoʻōho:
  - Ma nā ʻino, ua ʻā mai ka lā o ke kūʻokoʻa iā mākou,
  I loko o nā ʻino a me nā ʻino ua hele pū mākou...
  E lilo nā lāhui i hoʻokahi
  E hui pū nā ʻāina a pau o ka honua!
  Ua hakakā pū ʻo Viola me ka huhū nui. Ua kī ʻo ia mai ka mea puhi ahi, me ke kaomi ʻana i ke pihi me kona nipple ʻulaʻula a me ke mele ʻana:
  - Hoʻonani i ka ʻāina makua, ko mākou manuahi,
  He kokua mau ka launa ana o na kanaka,
  Ka mana kānāwai, ka makemake o nā kānaka,
  Ma hope o nā mea a pau, no ka lokahi o ke kanaka maʻalahi!
  Ua ki pu aku ka mea kaua bipi i ka Mujahideen. I ka hana ʻana pēlā, ua hoʻohana ʻo ia i kahi hose kahi i lele ai nā ʻāpana ahi, kahi i puhi maoli ai i nā mea āpau i ka honua.
  Hehi iho la ke kaikamahine i kona wawae i okiia, a puana ae la:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunism, hoʻonani i ka Lenin hou!
  Ua kau pū ʻo Angelina lāua ʻo Aurora i kahi mea puhi ahi ikaika, a lawe aʻe iā ia, a hahau iā ia me kahi pahu ahi.
  A ua kahe ke ahi ... Ua puhi maoli i ka Taliban.
  Ua hoʻomaha ʻo Angelina i kona mau wāwae ʻaʻohe a me ke kī pū ʻana:
  - Hoʻonani i ka USSR!
  A kaomi hou ke kaikamahine i kona ʻuʻu ʻulaʻula ma ke pihi puhi ahi. A lele hou aʻela ...
  Ua paʻi ʻo Aurora i ka Mujahideen. Ua puhi i ka nui o nā koa Taliban a hoʻopiʻi:
  - No nā palena hou!
  A me kona mau manamana wāwae wale nō ʻo ia i hoʻolei ai i makana pepehi kanaka o ka make. A kaomi hou aku ʻo ia i ke pihi me ka nipple ruby o kona umauma. A laila, kani aʻela ʻo ia me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - Hoʻonani i ka CPSU!
  Nani ʻo Angelina, hoʻolei i ka pī o ka make me kona kuʻekuʻe wāwae, a hoʻōho:
  - CPSU - SS! CPSU - SS!
  A kaomi hou ʻo ia i ke pihi me ka nipple strawberry o kona umauma.
  He mau kaikamahine nani ʻo Anna lāua ʻo Olga i loko o nā panties paʻa wale.
  Lawe lākou a hoʻokiʻekiʻe i kahi mea hoʻolele rocket kaumaha. A hoomaha iho la lakou i ko lakou mau wawae oi, lalau aku la lakou a hahau iho.
  Ua kani ʻo Anna me ke kaomi ʻana i kāna nipple ʻulaʻula ma ke pihi.
  - Hoʻonani i nā akua Lūkini!
  A me nā manamana wāwae ʻole, ua hoʻolei ke kaikamahine i kahi grenade make.
  Ua hoʻokuʻu ʻo Olga, me kona mau manamana wāwae ʻole i kahi makana make o ka make, e haehae maoli ana i ka Mujahideen.
  Ua hīmeni ʻo Olga:
  - ʻAe, Pushkin, he eccentric ʻoe, hewa ʻoe,
  I ke kaua, ʻaʻole mākou i hoʻōki i ka ʻuā ...
  ʻO ka pahu i haehae ʻia i ke ahi,
  E hoʻokuke ana i nā kānaka a pau mai kahi noho!
  Lawe aʻela ke kaikamahine a hoʻolei akula i kahi makana hou a make loa o ka luku.
  A laila me kahi nipple ruby ua kaomi ʻo ia i ke pihi, e hoʻouna ana i kahi makana hoʻoweliweli o ka luku.
  A laila, mele pū maila nā kaikamāhine:
  - A i ke kaua, akā i ke kaua,
  ʻIke nā kaikamāhine i kahi kāne i kā lākou moeʻuhane!
  ʻO kona makemake e hoʻokele
  E haehae i ke keiki!
  A uwo ae la na koa.
  - E uhaʻi i nā kaikamāhine me nā wāwae o nā kāne,
  ʻAʻole pono ke kanaka ke alakaʻi ...
  Pono ke kanaka e oopalau, e like me ka lio,
  A ʻo ke ʻano o nā kaikamahine he pepehi!
  A e paʻi hou nā kaikamahine me ko lākou umauma ʻulaʻula i nā pihi o ka luku.
  ʻAʻole kūʻē ka diabolo i kēlā mau nani.
  A pāʻani nā ʻōlelo a nā kaikamahine. Ua like lākou me nā kukui ʻono, e palu ana i nā koʻokoʻo jade.
  Ua hīmeni ʻo Anna lāua ʻo Olga:
  - E haehae mākou i nā kāne a pau,
  Aia ma ko mākou mana!
  Eia nā nani o nā kaikamahine ninja e hakakā nei.
  Wehe aʻela lākou i ko lākou mau ʻaʻahu a ʻaʻahu wale lākou i kēia manawa.
  Ua lawe aku kekahi kaikamahine ninja me ka lauoho uliuli i ka pahikaua, a oki i na poo o ka Taliban.
  A laila, mai nā nipple ʻulaʻula o ka umauma, e hoʻokuʻu i ka uila i ka ʻenemi. Ka mea i puhi i ka nui o Mujahideen.
  A laila, me nā manamana wāwae ʻole, ʻoiai ʻo ia e hoʻolei ana i ka makana pepehi kanaka o ka make a hīmeni:
  - He pepeke pōʻino wau - he honu ninja super! E haehae au e like me ka blotter!
  Ua hana kekahi kaikamahine ninja me ka lauoho melemele i ka ʻenehana lele me nā pahi kaua.
  E ʻoki i nā poʻo o nā Taliban he nui.
  A laila, mai nā ʻōniʻoniʻo ʻulaʻula o ka umauma, pohā me ka uila. Ua puhi ʻo ia i ka pūʻali koa holoʻokoʻa a hoʻōho:
  - ʻO wau ke kaikamahine ikaika loa ma ka honua!
  A me kona mau manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei i ka ikaika make o ka nila me ka lāʻau make.
  Eia ma ke kaua he kaikamahine ninja me ka lauoho ʻulaʻula. ʻO kāna mau pahi kaua e wili e like me nā maka o ka helikopter. A oki iho i ka Mujahideen me ke aloha ole.
  Ua hoʻokuʻu ʻia ke koa pulsar ahi mai nā nipple ruby o kona mau umauma. Ua puhi i ka nui o na hoa paio.
  Ma hope o ia mea, me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole, ua hoʻolei ʻo ia i kahi pūʻolo lanahu pahū, a haehae i ʻelua mau pahu.
  A laila hīmeni ʻo ia:
  E kūkulu mākou i nā kūlanakauhale
  Kaikamahine ninja mau loa!
  ʻO kēia ka mea e pono ai nā kaikamāhine. Nui ko lākou huhū a me ka hauʻoli, a me ke ʻano hakakā.
  Ua ʻoki ʻia kekahi kaikamahine ninja me ka lauoho keʻokeʻo me nā pahi kaua e like me nā maka makani makani, ʻoki ʻia ko lākou mau poʻo, a hīmeni:
  E kaua mākou no Iapana
  Makemake au e honi nui!
  A lele nā kukuna luku mai nā nipples strawberry o ke kaikamahine. ʻO ia ka mea i hoʻohuli maoli i nā Afghans i lehu.
  A o ke koa, me kona mau manamana wawae olohelohe, hoolei aku la ia i na boomerang i ka manawa hookahi, a oki iho la i ke poo o na enemi, a mahope iho o kona mele ana:
  - Hoʻonani i ke au o nā akua Iapana!
  A hīmeni koke nā kaikamahine hoʻopau:
  - Nā nipple kaikamahine ʻulaʻula, nā nipple kaikamahine ʻulaʻula,
  E make wale na kanaka a pau i ka iini!
  A lohe hou ʻia nā ʻakaʻaka kuli, a hōʻike mai nā niho o ka uʻi.
  Kupanaha wale keia mau kaikamahine!
  A makemake i kā lākou alelo i ka hana ʻono.
  Maanei lakou e lawe ai, a i ko lakou kuha ana, e hoomoe koke lakou i ka bataliona holookoa me ke kowali hookahi.
  Ma hope o kēlā, e uwē nā kaikamahine o ka Land of the Rising Sun.
  ʻAʻole mākou makaʻu i nā hoʻouka kaua
  E pepehi mākou i ka poʻe ʻino i ka lālani!
  Eia ma ke kaua a me na ohua o Jane Armstrong.
  He nani loa ke kaikamahine. Lawe ʻo ia a hoʻolei aku i kona pale. Lawe aʻela ʻo ia i ka ʻuʻu ʻulaʻula o kona umauma a kaomi i ke pihi.
  Ua lele mai kekahi kahawai o ka lapalapa ahi. A puhi aku la ia i hookahi haneri Mujahideen. Eia nā kaikamāhine - hauʻoli nui.
  Lawe ʻo Jane a hīmeni:
  - ʻulaʻula, ʻulaʻula koko,
  Hoʻokahi hola ma hope he ʻāina wale nō
  Ma hope o ʻelua, aia nā pua a me ka mauʻu ma luna.
  ʻEkolu makahiki ma hope mai, ua ola hou ʻo ia!
  Ua hahau ʻo Gertrude i kona hoa paio me kona ʻuʻu ʻulaʻula. Ua hahau i ka ʻenemi a uē:
  - A ʻā kekahi hōkū i kapa ʻia ʻo ka lā!
  A ma hope o ia mea, ʻo kona kuʻekuʻe wāwae poʻe e kaomi i ka pedal me ka ikaika make.
  He mau monster wale nō kēia mau kaikamāhine.
  A pela lakou e lawe ai a pehea lakou e mele ai:
  - Hail Britain, nā kai uliuli,
  ʻAʻole loa mākou e noho kauā!
  E lawe pū ʻo Malanya iā ia a kaomi i ke pihi me kahi nipple strawberry. A hahau aku i ka enemi me ka ikaika make nui.
  A laila e hoʻōho ʻo ia:
  - No Pelekane a me kāna mōʻīwahine!
  Ua kaomi ʻo Monica i ke pihi me kāna ʻāʻī ʻulaʻula a kūʻē:
  - A ma hea ke aliʻi wahine - ka poʻe nui!
  A me ke kōkua ʻana o kona mau manamana wāwae ʻaʻole, lawe hou ʻo ia ia mea a kī. Kupanaha wale keia kaikamahine!
  A ke holo wikiwiki nei ka pahu iā ia iho a me ka ikaika make nui. Loaʻa iā ia nā kaikamahine o ka manaʻo koʻikoʻi loa.
  Ua ʻōlelo ʻo Malanya:
  - Ko mākou poʻe, ko mākou poʻe,
  He olohelohe, olohelohe, olohelohe -
  He olohelohe ko kakou poe!
  Ke hoʻomau nei ʻo Oleg Rybachenko i ka hakakā me ka huhū nui. A ʻoki ʻia nā pahi kaua a ke keiki e like me ka pahi pahi ʻoki lauoho.
  A ʻo ke keiki, me nā manamana wāwae ʻaʻole o nā wāwae kamaliʻi, e hoʻolei i ka makana o ka luku.
  A hīmeni:
  Ke kaua nei mākou i ka ʻenemi
  Me ka inoa o Svarog ...
  ʻAʻole wau e lilo i naʻaupō
  Lilo i keiki na ke Akua!
  Ua ʻike ikaika ʻo Margarita, e ʻoki ana i ka Mujahideen me kāna mau pahi kaua. A hoolei iho la ke kaikamahine i na pahi pahi pahi liilii me kona mau manamana wawae olohelohe, a hoomaka ae la e oki i ka ai o na Afghans.
  A laila hīmeni ke kaikamahine:
  - Margarita - ua hāmama ka pukaaniani!
  A lalau iho la ia, a hoike i kona alelo! He koa nui kēia kaikamahine!
  A ʻaʻohe mea e hoʻōki a lanakila paha iā ia.
  Ina e uwo, e uwo.
  A puana pu ae la na keiki terminator i ka lokahi, a hoomaka mai la ka maule o na ao o ke ku'i i na po'o o na koa Taliban.
  He mau monster wale nō kēia mau keiki.
  Ua hīmeni ʻo Oleg Rybachenko:
  - I ke kaua hemolele,
  ʻAʻole pono ke ola o ke koa...
  No ka makua-lii.
  ʻAʻole mākou e make makehewa!
  Kiola hou aku la o Margarita i na nila me ka laau make me kona mau manamana lima, a puana ae la:
  - ʻAʻole lanakila mākou!
  A lele hou ke kaikamahine... A ua lilo ia i mea ʻoluʻolu loa a paʻakikī.
  Ua hauʻoli wale nā keiki. A ʻaʻohe ko lākou mau wāwae, a maʻalahi hoʻi, ʻoi aku ka maʻalili ma mua o nā monkey.
  Ua hīmeni nā koa ʻōpio me ka huhū;
  I ka laula o ka aina kupanaha,
  He huhū i ke kaua a me ka hana...
  Ua haku mākou i mele hauʻoli -
  E ka hoaaloha a me ke alakaʻi!
  Ma hope o kēlā, e hoʻōho hou ke kaikamahine a me ke keikikāne i ka lokahi, a hāʻule hou nā tausani o nā manu kahaha ma luna o nā poʻo o nā Afghans.
  ʻO kēia nā kaikamahine - ka papa kiʻekiʻe loa, a ʻaʻole ʻoi aku ka hewa o ke keikikāne ...
  ʻOki pū ʻo Natasha me nā pahi kaua. Mai nā nipples ʻulaʻula i hoʻomaka e hoʻokuʻu i ka uila, a i ka manawa hoʻokahi e haʻi ana:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  ʻO ka mea pale o ka ʻāina makua, ke koa Perunov!
  A me nā manamana wāwae ʻole o nā wāwae kaikamahine, i ka wā e hoʻomaka ai, ʻike maopopo ʻia kahi mea make loa.
  Ua hoʻomaka ʻo Zoya, e uhaʻi ana i ka Taliban me ka huhū huhū, e hoʻokuʻu i nā makana o ka make ʻino mai nā nipples ʻulaʻula. A i ke mele ana:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Nā Heroes o Rūsia - hōʻiliʻili i ka alarm!
  A lele hou kona mau manamana wāwae, he makana luku loa o ka luku.
  Ua hakakā pū ʻo Red Augustine me ka huhū. Hoʻouna ʻo ia i hoʻokahi makana o ka make ma hope o kekahi i ka ʻenemi. A mai kona mau nipples ruby i kahe mai nā kahawai o ka ikaika ikaika.
  Lawe ʻo Augustine a hīmeni:
  He ikaika no na koa o ka pouli,
  Noho ka hewa i ka honua me ka ʻike ʻole i ka helu!
  A ʻo nā manamana wāwae ʻaʻole o nā wāwae o ke koa lauoho ʻulaʻula i hoʻolele i ka lawe ʻana i ka luku kupaianaha.
  Ua ʻoki ʻo Svetlana i ka Pākē, me ke aloha ʻole. Ua ʻoki ʻoki ʻia lākou. A me kona manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei i ka pī me nā mea pahū.
  A laila mai nā nipples strawberry, me he mea lā e hahau ana i ka ʻenemi, me kahi mea make loa.
  Wehe i ka ʻenemi a hīmeni:
  - Aka, o oukou na keiki a Satana,
  Mai hehi i ka mana o Kristo!
  He kaikamahine maoli keia i hiki ke lanakila i na ino.
  ʻO nā koa, pono wau e ʻōlelo, ʻo ia paha ka mea ikaika loa o ka honua.
  Ua hīmeni ʻo Oleg Rybachenko, e ʻoki ana i ka Mujahideen:
  I ke ao o ka wela a me ka hau,
  He ʻilihune a he waiwai ka honua ...
  Ke hoʻouka nei kā mākou hui
  ʻO ka ʻenemi pololei i Gehena!
  Kiola ʻo Margarita i kahi ʻāpana antimatter me kona mau manamana wāwae ʻole, haehae i ka lehulehu o nā ʻenemi a uē:
  A hele hou ka hakaka
  Ke hoʻolapalapa nei ke ahi hyperplasmic ...
  A he ʻōpiopio ʻo Lenin
  Paʻi me nā kaola!
  Ma hope o kēlā, lawe ke kaikamahine a hōʻike pono i kona alelo. A pono ʻo ia e ʻae he lōʻihi loa.
  Maikaʻi maoli nā keiki koa.
  Ke hakakā nei ʻo Adala lāua ʻo Agata ma kahi pū hoʻokele ʻelua noho. Hoʻopiʻi lākou i nā ʻenemi, hoʻokaʻawale iā lākou.
  Paʻi ʻo Adala i ke pihi o ka lāʻau hauʻoli me ka ʻulaʻula ʻulaʻula o kona umauma, e uhaʻi i ka nui o nā Kina a me nā squeaks:
  - No Rusia nui!
  E hahau no hoi o Agata i ka enemi, e wawahi ia ia a okaoka, a e uhae ia ia i ke koko, a me ka huhu.
  - No Kievan Rus!
  A e kaomi pū ʻo ia i ke pihi hauʻoli me kāna nipple ruby!
  Ma hope o kēlā, lawe nā kaikamahine a hīmeni:
  - Ua aʻo pū ʻia ma ke kula
  A hoʻomanaʻo ma ka puʻuwai...
  Pehea ka kani ana o na bele
  E pili ana iā Kievan Rus!
  
  A hoʻomanaʻo ka Orthodox
  ʻO wai ʻoe e nīnau ʻole ...
  Pehea ia mau la hanohano
  Bapetizo o Rusia!
  A lawe ʻo Natasha a me kāna hui;
  E nā Slav, e nā Slav
  ʻO Muscovites a me Kievans...
  E kaʻana like paha kākou i ka ʻāina makuahine!
  ʻAʻole hiki ke hoʻouna i kahi kāne
  E helu i kāu mea he kennel ...
  Makemake au iā ia!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hoʻopuehu ʻana o nā kaikamahine, a ua maopopo ka hiki ʻole i ka Taliban ke pale aku i kēlā mau kānaka.
  . MOKUNA? 23.
  Ke hoʻomau nei ʻo Gorbachev-Putin i ke kauoha a hāʻawi i nā kauoha. Ua hōʻea mua nā pūʻali koa Soviet i ka moana India. I ka manawa like, ke hoʻokokoke nei ka pūʻali USSR i Tehran. A hoʻomaka e hoʻopuni i ke kapikala o Iran. A ʻoluʻolu loa.
  Lele ʻo Gorbachev-Putin me ka hauʻoli.
  A he mau moeʻuhane kāna.
  Ke hele nei ke kaua me he mea lā ma ke ala pau ʻole.
  Ua hoʻoholo ʻo Natasha a me kāna hui e pāʻani i kahi chess e hoʻomaha ai i nā kaua.
  ʻO Augustina lāua ʻo Svetlana ma kekahi ʻaoʻao, a ʻo Natasha lāua ʻo Zoya ma kekahi ʻaoʻao.
  ʻO ke kaikamahine huluhulu polū i hoʻokuke aku i mua o kona mōʻī. Ua pane ʻo Augustine ma ke koho ʻana i ka Sicilian Defence.
  He pāʻani ʻē aʻe ia. Ua hoʻohana ke koa lauoho ʻulaʻula i ka hoʻololi Dragon kahi i noho ai ka pīhopa ʻeleʻele i kahi diagonal nui a hoʻokau i ke koʻikoʻi i ke kūlana o White, ke aliʻi, e peʻe ana ma ka mōʻī wahine.
  Loaʻa nā kūlana hoihoi loa ma ʻaneʻi. Hiki iā White ke hopu i ka hoʻouka ʻana no ka pawn ʻeleʻele i mua o ka pīhopa.
  Ua pāʻani wikiwiki ʻo Natasha lāua ʻo Augustina i ka wā mua. Akā, hoʻomaka lākou e noʻonoʻo no ka manawa lōʻihi. Nā koho i noʻonoʻo ʻia. Hāʻawi ʻo Augustina i kahi kūʻai no kahi pawn. Akā, ua hāʻule ka hoʻouka kaua.
  Akā, ua hana hewa ʻo Natasha a ua kuhi hewa i kahi ʻāpana no kahi pawn. Ua paʻakikī kona kūlana. Akā, ʻo ke kaikamahine me ka lauoho uliuli i pale aku iā ia iho me ka paʻakikī loa. Ua kau ka pāʻina no ka hola ʻewalu. A hiki i kēia manawa, ʻaʻole hiki iā Augustine ke lanakila.
  A laila hoʻopau ʻia ka pāʻani. Hoouka hou ka Taliban. A ʻo kēia, ʻoiaʻiʻo, ua koʻikoʻi.
  Hala nā pahu a me nā ʻenekini.
  Ua paʻi ʻo Natasha i ke pihi bazooka me kāna nipple ʻulaʻula a kiʻi aku i kahi grenade make.
  Nahā i loko o kahi pahu ʻenemi. A laila hoʻōho ke kaikamahine:
  - Ke haʻi aku nei au i kahi leka!
  A me kona mau manamana wāwae ʻole, ua hoʻolei hou ʻo ia i ka grenade o ka mana pepehi kanaka nui.
  Ua ʻike ikaika ʻo Zoya, e hōʻike ana i kona mau niho a pana i ka ʻenemi me ke kōkua o kahi nipple raspberry:
  - A ʻoi aku ka maikaʻi o ka moena!
  A hoolei hou aku la ua kaikamahine nei i kona mau manamana wawae, he poma o ka mana luku.
  A uwo aʻela ʻo ia me ka haʻi ʻana i kona mau niho.
  - E hahau au iā ʻoe!
  Ua kī ʻo Augustina i kahi pū mīkini i ka Mujahideen. A laila lawe ʻo ia i ka nipple ruby o kona umauma a kaomi i ke pihi o ka mea hoʻolele grenade. Ua uhaʻi ʻo ia i ke kaʻa ʻenemi a hoʻopuka:
  - No ka hanohano kiʻekiʻe loa!
  A me kona mau manamana wāwae wale nō, lawe ʻo ia a hoʻolei i ka makana o ka make i ka ʻenemi me ka ikaika make.
  Lawe ʻo Svetlana iā ia a hoʻopaʻa i ka ʻenemi me ke kōkua o kahi nipple umauma strawberry. E uhaʻi i kahi pahu kaua ʻenemi a hoʻohenehene:
  - Hoʻonani i ka komunisme a me ka paradaiso!
  A me kona mau manamana wāwae ʻole e lawe ʻo ia me kahi pūʻolo pahū, e kinai i ka ʻenemi pōʻino.
  He mea kupanaha wale keia mau kaikamahine. Nui ko lākou ikaika hakakā a me ka ikaika infernal.
  ʻO Oleg Rybachenko, kēia keikikāne mau loa, he ʻumikūmālua mau makahiki ke nānā aku. He keiki maikaʻi loa me nā ʻiʻo hoʻomaha, a me ka pōkole wale nō.
  Kiola ʻo ia i ka grenade me ka ikaika make me kona manamana wāwae ʻole, a ma hope iho ua uwo ʻo ia:
  - No ka ʻāina makuahine a me Stalin!
  He koa ʻoluʻolu loa ʻo Margarita. ʻOiai he kaikamahine ʻo ia ma kahi o ʻumikūmālua makahiki.
  A ʻo ia hoʻi, lawe a hoʻolei i ka pī me kona mau manamana wāwae ʻole, e haehae ana i ka Mujahideen koa.
  A laila hīmeni ke kaikamahine:
  - No ka ʻāina makuahine ʻole me Stalin!
  Ma hope o ia mea, lawe nā keiki make ʻole a puʻupuʻu me ko lākou mau lehelehe a pau. A ua puiwa na koo a haule iho la me he huahekili la maluna o ke poo o ko Afghans. A hou aku la i ko lakou mau iwi poo.
  Poha nā poʻo e like me nā ʻeleʻele i ka wā i hoʻopaʻa ʻia ai lākou e nā nuku o nā koraka i nalowale i ka ʻike mai ka puʻupuʻu.
  ʻO kēia ka hana a nā keiki ...
  Aia ʻo Anastasia Vedmakova i ke kaua ... A kaulana loa kona manamana wāwae ʻole i nā pihi.
  ʻO ke kaikamahine i loko o ka panties wale nō, lawe ʻo ia a kaomi i ke pihi hauʻoli me kāna nipple ʻulaʻula. Ua hahau ʻo ia i kahi pahu pahu Taliban me ka pōhaku a hoʻōho:
  - No nā lanakila nui o ka USSR!
  Ua hakakā ʻo Akulina Orlova i hoʻokahi bikini. He kaikamahine nona ka lauoho e like me ka hau, i kāpīpī iki ʻia me ke gula. ʻO ia hoʻi, nani loa ʻo Madame.
  A i kēia manawa, ʻo kona mau wāwae wāwae ʻole e kaomi i ka pedal. A hāʻule nā pōkā liʻiliʻi ma luna o ke poʻo o nā Afghans. A hahau loa lakou i ka enemi, wawahi i na hale kiai a me na hale o na pu hookuonoono.
  Lawe ʻo Akulina a hīmeni:
  E kani ka bele i ka lani
  E kahe ka ua...
  Hele au i koʻu wā kamaliʻi
  Ua ua kauwela noʻu!
  A kī hou akula ke koa, me ka hoʻohana ʻana i nā nipple ruby o kona mau umauma piha melon. Eia kekahi kaikamahine nona ka lauoho nani, a me nā wāwae hoʻowalewale, ʻeleʻele, nani.
  Ua hakakā pū ʻo Mirabela Magnetic me ka hoihoi nui a me ka huhū nui.
  Ua kī ke kaikamahine i ka ʻenemi me ke kōkua o kahi nipple strawberry. Ua uhaʻi ʻo ia i ka pahu Taliban a ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani i nā akua Lūkini!
  He nani loa keia kaikamahine Mirabela. A me kona mau manamana wāwae wale nō, lawe ʻo ia a hāʻawi aku i ka ʻenemi i makana pepehi kanaka o ka make. A he leo loa ka Mujahideen.
  Akā ʻo ke koa ʻo Helga e hahau i ka ʻenemi mai ka lewa. I ka hana ʻana pēlā, hoʻohana ʻo ia i kāna ʻuʻu ʻulaʻula, ʻulaʻula. A lele aku la na missile make i ka enemi.
  Ua wāwahi maoli lākou i ka bunker a ʻāpana. He mau kaikamahine papa nui maoli keia.
  Ua pana ke kaikamahine me ke kōkua o kona mau manamana wāwae ʻaʻohe a uē, e hōʻike ana i kona mau niho, ʻālohilohi e like me nā momi.
  A hīmeni ke koa me ka ʻoliʻoli.
  Nui nā lā paʻakikī
  Ua like ke kaikamahine me ka nightingale ...
  Hōʻuluʻulu ʻia, me ka noʻonoʻo ʻole i ka hopena,
  Mai hakaka i na keiki me ia,
  Mai hakaka i na keiki me ia,
  A i ʻole, e ʻoki ʻo ia i kona mau pū!
  He mau koa keu wale no keia mau kaikamahine.
  Ua hīmeni nā kaikamāhine ʻehā a pau:
  ʻO Rusia nui - nā māla pauʻole,
  E ʻā ka ʻāina hoʻāno ma waena o nā hōkū...
  Manaʻo wau ʻaʻole hehee nā manaʻo o ka puʻuwai -
  E pale mākou i ka palena mai ka ʻaoʻao a i ka ʻaoʻao!
  
  E noho komunism ma ko makou hale,
  ʻO ia ka mea i hoʻokumu ai i ka hoa Lenin ...
  A ua luku ʻia ka ʻenemi hewa o ka fascism,
  Ma ka inoa o nā hanauna nui loa!
  
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo ka ʻāina makuahine i loko o ko mākou puʻuwai hoʻokahi,
  A i ka wā e hiki mai ana i nā galaxies he nui ...
  E kaulana ko'u aina no na keneturi
  ʻO ka ʻāina makuahine ʻaʻole ʻoe he wīwī momona wale nō!
  
  E mohala mai ko'u Aina Makua
  E lanakila mākou iā Genghis Khan...
  Ua lanakila ka wehe ʻana i kahi moʻokāki palena ʻole-
  I ka nani ua ʻike wau i ka Russian Ivan!
  
  He mau kaikamahine koa ikaika mākou
  ʻAʻole hiki i ka ʻenemi ke lanakila iā mākou ...
  ʻO mākou nā kaikamāhine a Svarog a me nā keikikāne,
  Hiki iā ia ke kuʻi i ka Fuhrer ma ka maka!
  
  No mākou ke Akua wahine ʻo Lada ke manaʻoʻiʻo nei au
  Na wai i hanau i nā akua he nui...
  He ʻohana aloha nā kānaka a pau,
  ʻO ka mea i loko o koʻu puʻuwai aʻu i ʻike ai iā Rod!
  
  A o Iesu Rusia mana loa,
  Hānau ʻia ma ka Orthodoxy nui ...
  ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole makaʻu ka demiurge,
  Ua noho ka Mea mana i waena o nā kānaka!
  
  I ka nani o Kristo Mana Loa,
  E hāpai mākou i kā mākou mau pahi kaua ...
  E hakakā me nā Mongol a hiki i ka hopena
  No laila ʻaʻole hiki mai ka hui o Batu i Rusia!
  
  ʻAe, me mākou ka mana pau ʻole Rod,
  ʻO wai ka mea nāna i hana ke ao holoʻokoʻa...
  A hiki iā ia ke hana
  ʻO ka mea e kahaha wale iā mākou i ka ʻike!
  
  He poʻe mākou - he wahi kēia,
  Hiki ke lanakila i ke ao holoʻokoʻa...
  ʻOiai ua ʻoki ʻo Baty axe i ka lehulehu,
  ʻO Rusia me ka ikaika o ka ʻohana i ke kaua i loli ʻole!
  
  Makemake loa na kaikamahine i ke kamaa ole,
  Holo wikiwiki i ka hau hau...
  A e hahau lakou i ka Mongol me ka lima,
  ʻAʻole aʻa e hana me ka ʻĀina!
  
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke loaʻa kahi ʻāina ʻoi aku ka nani
  ʻOiai lākou e hoʻouka aku iā Rūsia me kahi ʻohana pōʻino ...
  ʻAʻole i ʻoi aku ke kaikamahine ma mua o iwakālua makahiki,
  Ua ʻoki ʻo ia i ka samurai!
  
  Nani ʻo ia a kūlana
  ʻO ke kaikamahine nāna i luku i nā Mongols me ka ʻakaʻaka ...
  E hoouka aku o Satana i ka Honua -
  E hoʻopau mākou i ka ʻenemi me ke ala kila!
  
  No laila, hoʻoluliluli au i koʻu wāwae wāwae,
  A ʻo ʻo ia i kona kuʻekuʻe wāwae ma ka ʻauwae ...
  Ua lilo wau i kaikamahine ʻoluʻolu
  ʻAʻole pono ʻoe i ka samovolok i kēia hihia!
  
  E lele ana ka'u mau pahikaua e like me ka hulu,
  A ua ʻoki lākou i ka pūʻali koa Mongol i kaulana loa ...
  E ikaika ko'u hoe,
  E luku loa ʻia ka ʻenemi!
  
  ʻAe, ʻaʻole i ʻoi aku ka nani o kā mākou Rūsia e ʻike,
  Nui e like me ka lā ma luna o ka honua...
  Hiki iā mākou ke loaʻa ka hauʻoli no mākou iho,
  A mele ʻia nā hana koa!
  
  He ʻāina ʻālohilohi ʻo Rūsia,
  He aha ka mea i hāʻawi ai i ka komunism i nā lāhui ...
  Hāʻawi mau ʻia ʻo ia iā mākou e Kin,
  No ka ʻĀina makuahine, no ka hauʻoli, no ke kūʻokoʻa!
  
  ʻĀina makua - hoʻonani mākou i ka Haku Kristo,
  E hui pū ʻo Maria lāua ʻo Lada ...
  Ua pani ʻo Kāpena Stalin i kona makuakāne -
  ʻAʻole hiki ke lanakila mākou nā Lūkini i nā kaua!
  
  Makemake nā kānaka o ka honua i ke ala Lūkini,
  Hoʻokahi mākou, manaʻoʻiʻo i ka poʻe me ka puʻuwai ...
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, mai kukuli iā mākou me ka lima.
  E wehe koke mākou i ka puka i ka lewa, ʻike wau!
  
  Me ka wāwae ʻole mākou e komo ai i Mars,
  E alakaʻi koke mākou iā Venus i ka wiwo ʻole ...
  E lilo nā mea a pau i ka papa ʻike kiʻekiʻe loa,
  A e lilo ke kanaka i mea koa!
  
  ʻAe, ʻo Iesū ʻo Superman
  Me Svarog, e kū aʻe ʻo Rūsia mai kona mau kuli ...
  ʻAʻole pilikia nā kāne,
  E hoonani kakou i ka Ohana ma ka Inoa pau ole!
  Eia lakou e hakaka ana a me ka poe himeni like ole.
  Akā ʻo ka poʻe holo moku o Elizabeth ke hakakā nui nei.
  Ua kī ke kaikamahine i ka ʻenemi me ke kōkua ʻana o nā manamana wāwae a ʻōlelo ʻia:
  - Hoʻonani i nā akua o Byzantium,
  He kāmaʻa wale nō nā kaikamāhine!
  A hehi hou ihola ʻo ia me ke kōkua ʻana o ka ʻuʻu ʻulaʻula e ʻā ana e like me ka lanahu. ʻO kēia nā kaikamahine o ka papa kiʻekiʻe a nui.
  Ua paʻi pū ʻo ʻEkaterina i kona hoa paio me kahi nipple umauma strawberry i like me nā meloni.
  A laila hoʻohui ʻo ia me kahi kuʻekuʻe wāwae ʻole, poepoe, paʻakikī, me ka ʻōlelo ʻana:
  - Hoʻonani i nā akua Lūkini, a e make ka ua ʻo ka ua!
  ʻO Elena, e kī pololei ana i ka ʻenemi, e hahau ana i ka Mujahideen me ke kōkua o nā manamana lima ʻole o nā wāwae ʻokiʻoki, vyaknula:
  - No ka maikaʻi o ke alakaʻi hou o Rūsia, ʻaʻole pono mākou i ka ua deragona!
  A kaomi hou i ka ruby nipple ma ke pihi.
  Ua ʻae ʻo Euphrosinia i kēia, ʻoki ʻo ia i ka ʻenemi a uē, hoʻoneʻe i kona alelo lōʻihi, ʻī maila:
  - E lanakila mākou i ka ʻenemi, ʻoiai ʻo ia ka hapa nui.
  He haneri laau ko ke kaikamahine ma kona kua!
  A e hoʻohana ke koa i kahi nipple e ʻālohilohi e like me ka pua rose. A ʻo kona mau wāwae ʻaʻa ʻole e hoʻohana i ka mana nui o ka luku.
  A hāʻule koke ka nui o ka Taliban.
  ʻO kēia ke ʻano o ka holo ʻana o ka pahu a paʻi i nā pūʻali koa o ke aupuni Taliban nui a ikaika. ʻAʻole hiki i kekahi ke kū kūʻē i nā kaikamahine-koa. ʻOiai ʻaʻole lākou i loko o kahi pahu, akā i loko o kā lākou panties paʻa, ʻeleʻele a ʻulaʻula. ʻO ia mau kaikamahine he ikaika loa a me ke anuanu piha i ka huhū. A ʻo nā manamana wāwae ʻole o nā wāwae, lōʻihi, ʻoluʻolu a paʻa hoʻi, pili i ka hopena o ka ikaika luku nui i nā ʻenemi.
  Ua hakakā ʻo Alenka me ka makemake nui. ʻO kāna paʻi, a me nā umauma ʻōlohelohe me nā nipples, e like me nā ʻōpuʻu tulip, e ʻōlelo nona iho. ʻO kēia ke kaikamahine - ka meaʻoluʻolu loa. A he nui kona akamai hana, phenomenal, mana cosmic. A ʻaʻole paha ka lewa wale nō, akā ʻo ka honua pū kekahi.
  Ua hahau ʻo Alyonka i ka ʻenemi, me ka hoʻohana ʻana i kona umauma umauma, ke kala o ka hae proletarian, a hīmeni:
  - Nā akua Lūkini - Nā akua o ke kaua!
  A hoolei aku la oia i na makana hoopau i ka enemi mai ka Taliban me kona manamana wawae.
  Ua hakakā pū ʻo Anyuta. Ua piha ke kaikamahine i ka ikaika a me ka hoihoi. Loaʻa iā ia ka palupalu a me ka ikaika. E like me ke kila i uhi ʻia me ka ʻōpala. A no laila, lawe ke kaikamahine a kaomi i kona ʻuʻu ʻulaʻula ma ke pihi, me ka hoʻokuʻu ʻana i kahi kahawai ahi ma luna o nā koa Taliban.
  Ua hīmeni ke koa:
  - Hiki i kahi hoaaloha ke kōkua mau iaʻu,
  Mai hoʻokahe i ka wai, ʻakaʻaka ka poʻe a puni ...
  A hiki iā mākou ke kōkua i ka mea hana ʻino,
  A no mākou ʻo Svarog ka hoaaloha maikaʻi loa!
  A ʻo ke kaikamahine me kona mau manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei i ka pōlele o ka luku me nā mana luku nui.
  ʻO ke koa ʻulaʻula, a me ka huhū loa, ʻo Alla, lawe a uē aʻe, e hōʻike ana i kona mau niho ʻoi, e ʻālohilohi ana e like me nā daimana.
  - Akā ʻo Pasaran! ʻAʻole e lanakila ʻo Kina iā mākou!
  A kaomi iho la ka nani i ka nipple ruby o kona umauma ma ke pihi hauʻoli. Lawe aʻela ʻo ia a hahau ihola me ka wili.
  A laila lawe ʻia kona mau manamana lima ʻole o nā wāwae ʻokiʻoki a hoʻolei i kahi boomerang pepehi kanaka. Lele ʻo ia a ʻoki i kekahi mau poʻo.
  Lalau aku la ke Akua ia mea a puana ae la:
  E nana mua kakou i ka enemi
  A laila mākou e palai a ʻai!
  A laila lawe ke kaikamahine a hōʻike i kona alelo. A ʻo ke alelo o kahi kaikamahine me ka lole ʻulaʻula he lōʻihi loa a agile. He ʻono a ʻala ʻo ia, a makemake pū hoʻi e palu.
  He oi ke koa a hīmeni:
  - ʻAʻohe wā kamaliʻi i loko o kahi aupuni frenzied!
  ʻAe, hoʻohana nā wahine i kekahi lāʻau lapaʻau!
  A laila hoʻolei kona kuʻekuʻe wāwae i kahi grenade.
  Ua hakakā ʻo Maria me ka hoʻoikaika nui. He kaikamahine ʻo ia o ka papa kiʻekiʻe a me ka moʻo.
  Ua hakakā ʻo ia ma mua o hoʻokahi manawa ... Ua ʻike pū ke kaikamahine i kahi moʻolelo pōkole e pili ana i kahi moʻolelo ʻē aʻe ... Ke hele ʻokoʻa nā mea a pau, ʻoiai ua loli iki ke hoʻohālikelike ʻia me ka ʻoiaʻiʻo.
  Ua koho ʻo Napoleon i kahi hoʻolālā kaua ʻē aʻe me Rusia. Hele ʻo ia i Kyiv a lanakila i nā pūʻali Lūkini ma laila. A ua hana ʻo ia i ka puppet Little Russia. A laila he kaua a me ke komo ʻana o Belarus a me Lithuania i ka Duchy o Polani, i kapa hou ʻia ke aupuni. Ua loaʻa pū ʻo ʻAuseturia i kekahi mau ʻāina ʻo Ukrainian. Ua pio o Rusia, ua lilo ia i mana uuku. I ka makahiki 1815, ua hoʻomaka ʻo Napoliona i ke kaua kūʻē iā Tureke.
  Ua lanakila ʻo ʻOttomans a lawe iā Constantinople. Ua loaʻa iā Helene ke kūʻokoʻa, ua lilo ʻo Bosnia a me Herzegovina i ʻāpana o ka Italia nui, i kau ʻia ma ka noho aliʻi e ke keiki a Napoleon Bonaparte. Ua hoʻokomo ʻia ʻo Romania ma Austria, kahi i pili ai ka mōʻī iā Napoleona. Ua loaʻa iā Bulgaria a me Serbia ke kūʻokoʻa, e like me Albania, akā ua lilo lākou i mau moku no Farani.
  A he vassal ʻo Helene no Italia nui kūʻokoʻa.
  Ma Turkey, ʻoiaʻiʻo, ʻo ke kapikala ʻo Istanbul wale nō i noho i ka Balkans me kahi ʻāpana ʻāina liʻiliʻi.
  ʻAʻole naʻe i pau ke kaua ma laila. Ua hoʻouka kaua ʻo Napoliona iā Morocco a me Algeria. Aka, ua keakea na mokukaua Beritania i na Farani. Ua hoʻomau ke kaua me ʻEnelani. Aka, ua hiki i ka Napoliona akamai ke hoopio ia Gibraltar, a lanakila i ko Beritania me kona mau koa kiekie ma ka aina.
  Ma hope o kēlā, ua kāohi ka Farani i ke koʻikoʻi a hiki iā lākou ke hopu i ka ʻākau holoʻokoʻa o ʻApelika, me ʻAigupita a me Sudan. I ka wā o ke kaua, ua loaʻa i nā Farani nā moku moana mua loa o ka honua. Ua hoʻomaka ʻo ʻEnelani i nā poho nui.
  Aia ʻo Napoliona ma lalo o kona mana ʻo ʻEulopa a me kekahi hapa o Rusia. A ʻaʻole ʻo Beretania kona hoa paio.
  Ua lanakila mālie ka poʻe Farani ma luna o ka poʻe Pelekania. Ua kūkulu hou lākou i nā moku me ka heluna kanaka a me nā waiwai i ʻoi aku ka nui. I ka hopena, i ka makahiki 1931, pae ʻo Napoleon i Beretania, a ua hoʻomohala i kāna mau pūʻali koa, ua lawe ʻo ia iā Lākana.
  Ua hāʻawi pio ʻo Beretania ... Ua kau ʻia ka hoʻokupu nui iā ia a ua lilo hou nā kolone a pau i Farani.
  Ua ʻelemakule ʻo Napoliona, a ua hoʻouna ʻo ia i kona mau pūkaua e kaua.
  Ua hakakā ʻo Farani me ʻAmelika a ma ʻAmelika Latin e mālama i nā kolone he nui.
  ʻO Napoliona, ua ola ʻo ia no kanahiku makahiki, ʻaʻole ia he mea liʻiliʻi no ke akamai nui, ua make ʻo ia i ka makahiki 1839 e like me nā kūlana o ke kenekulia ʻumikūmāiwa. ʻO kāna keiki ʻo Napoleon II, he ʻōniʻoniʻo lōʻihi ʻaʻole i like me kona makuakāne, ua loaʻa iā ia ka noho aliʻi i ka iwakāluakūmāwalu. A ʻoiaʻiʻo, hoʻomau ke kaua. ʻOiai ma ka laulā ma nā kolone.
  Eia kekahi, ua loaʻa iā Napoleon II kekahi mau manaʻo hoihoi. ʻO ia hoʻi, ua hoʻopaʻa ʻo ia i kahi referendum a hoʻohui iā Farani, Italia, a me Austria i hoʻokahi mokuʻāina.
  ʻAʻole maikaʻi kēia ... A ma Prussia ua kau lākou i ko lākou hoahānau ma ka noho aliʻi.
  A ua hoʻomalu ʻia ka Commonwealth e ke keiki kāne ʻole a Napoleona a me ka panna Polish o Valencia.
  Ua hoʻopau ka pūʻali koa o Napoleon II mai ʻAmelika Hui Pū ʻIa a hoʻopio iā ʻAmelika ʻĀkau a me ʻAmelika Hema. A laila ua hoʻouka ʻia ʻo ʻApelika. Ua hoʻonui ʻia i India a me Kina.
  I ka makahiki 1860 he kaua me Rusia. I kēia manawa ua lawe ʻia ʻo Moscow a me St. Ua mālama ʻia kahi referendum, a ua komo ʻo Russia a hiki i ka Moana Pākīpika i ka Commonwealth. A laila hui pū ka Commonwealth me Farani. A laila, he kaua ma Kina a pae i Australia ... Ua noho aliʻi ʻo Napoleon II a hiki i ka makahiki 1883 a hiki i kona make ʻana i ke kanahikukūmālua o kona mau makahiki, a ua lanakila ʻo ia i ka honua holoʻokoʻa.
  ʻO kāna moʻopuna Napoleon III i piʻi i ka noho aliʻi. Ma lalo o kēia mōʻī, ua pau nā kaua hope loa me ka hoʻopio ʻana iā Iapana, ka Philippines, nā mokupuni ʻē aʻe a me nā ʻāina ʻē aʻe ma Asia, a me New Zealand.
  Ua hoʻopau ʻia ka hoʻokumu ʻana o kahi aupuni honua ... Ua lilo ʻo Napoleon ke kolu i mea hoʻokō o ka mōʻaukala o nā kaua.
  A i kēia manawa, hoʻokahi alanui o ke kanaka i ka lewa.
  I ka makahiki 1917, lele ke kanaka mua i ka lewa. A i ka makahiki 1922, ua holo ka lele i ka mahina. A i ka makahiki 1930 i Mars.
  Ua lanakila ke kanaka i ka lewa.
  A ma 2020, hoʻomaka ka huakaʻi interstellar mua. Ua hoʻomaka koke ʻia ʻehiku mau moku ākea i ka hōkū Sirius, nāna i hoʻohuli i kekahi mau hōkū. A ua hiki ke ola kekahi o lakou.
  Ua hoʻokomo ʻia kahi au hou o ka hoʻonui interstellar.
  Aʻo ka'ōlelo - e hele i Moscow ma o Kyiv, ua loaʻa i kahi manaʻo hou.
  ʻO Maria, ʻoiaʻiʻo, ua kahakaha ʻo ia i kahi moʻolelo pōkole i loko o kahi puke. A i kēia manawa, me he mea lā e kī pū ana i ka ʻenemi me ke kōkua ʻana o kahi nipple ʻulaʻula, a haki i ka pahu ʻenemi.
  A hīmeni ʻo ia:
  - No nā lanakila ākea!
  ʻO ka 'Olumepika ikaika i hōʻeha i nā koa Taliban. A ʻoki iho i nā ʻenemi.
  A me kona manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei i ka pūʻulu pomegerane.
  A laila, hoʻopā ʻo ia i kāna nipple ruby ma luna o ka ʻenemi a uē aʻe me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - No ka komunism o ka mana cosmic!
  Ua hakakā ʻo Matrena me ka manaʻo nui, akā i ka manawa like me ka huhū.
  A ʻo kāna mau nipples strawberry e kaomi i nā pihi o ka bazooka, a puhi i kahi pōhaku pōʻino.
  Ua hīmeni ʻo Matryona me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - ʻAʻole wau he ʻupena pōʻino, haehae wau i nā ʻenemi e like me ka blotter!
  Ke hoʻomau nei ʻo Marusya i ka pana ʻana i ka ʻenemi, me ka ikaika kuli a me ka huhū.
  A kaomi pū ʻo ia i kahi ʻāpana lanahu ma kona umauma. A ʻo kona mau manamana wāwae wāwae hoʻi ke hana nei i kahi mea hoʻopau loa.
  Ua ʻōlelo ʻo Marusya:
  - No Rusia hemolele!
  He aha ke ʻano o nā kaikamahine i laila - kahi moʻolelo ākea, e pili ana i nā stellar Vikings ...
  Ua kiʻi pū ke kaikamahine i kahi moʻolelo pōkole i ka wā o ke kaua, me nā manamana wāwae ʻole;
  Ua pakele ʻo King Charles ka ʻumikūmālua i ka make i ka wā o ke kaua ma Norewai, a ua hui pū me Peter ka Nui, ua lanakila ʻo ia i kēia ʻāina. A ua neʻe iki ʻo Suedena mai ka pio ʻana. I ka makahiki 1740, i ka manawa o ke aupuni o Leopoldovna, ua hoouka hou aku o Charles i ka umikualua ... A ua hiki ia ia, me ka lawe pono i ka mea i hoohioloia o Biron, a me ka haunaele a me ka haunaele ma Rusia, ua lawe ia Vybor a me St.
  Eia naʻe, ua hoʻi hou ka pūʻali Lūkini ma hope o ka hāʻule mua ʻana a ua hiki iā ia ke hopu hou i ke kapikala o Rūsia. Ua hiki iā Sweden ke mālama iā Vyborg wale nō.
  Akā, ua loli iki ke ʻano o ka mōʻaukala. ʻAʻole i hoʻokahuli ʻia ʻo Ivan ke ono, ʻoiai ua hāʻule ka hoʻokahuli aupuni. A mālama ʻo ia i kona noho aliʻi. Ua make ʻo Charles ka ʻumikūmālua i ka makahiki kanahikukūmālua i ka makahiki 1752, a ua noho aliʻi ʻo ia no nā makahiki he kanalimakumamālima. A ʻo kona noho aliʻi ʻana ʻo ia ka hanana nui loa ma ka mōʻaukala.
  Ma hope o kahi hoʻomaha i ka makahiki 1757, ua kaua ʻo Rusia me Prussia. ʻO kēia manawa, mahalo i ka ʻoiaʻiʻo ʻo Ivan ke ono, he kanaka makua, aia ma ka noho aliʻi, ua pau ke kaua me ka lanakila piha o Prussia a me ka hopu ʻana iā Frederick II. A ua lilo kēia i mea hoʻokō nui no Rusia. A laila hoʻohui ʻo Rūsia iā Polani, ʻoi aku ka pololei o ka Commonwealth, a lanakila ʻo Turkey. ʻElua mau kaua me ka ʻOttoman Empire. A ua pau ka lua me ka hoʻopio ʻana iā Constantinople a me ka hoʻopio piha ʻana i ke aupuni Ottoman. Ua lanakila ʻo Tsarist Russia i nā lanakila he nui - hiki i India, a hopu pū i ʻApelika ʻĀkau. A laila ua hoʻopio ʻo Suvorov i ka ʻEulopa holoʻokoʻa, me Farani kipi.
  ʻO Beretania wale nō i hoʻāʻo e kūʻē. Akā, ua lanakilaʻo Nelesona maikaʻi e ka Ushakov iʻoi aku ka maikaʻi a me ka lanakila. A ma hope o ka pae ʻana me ka hopu ʻia ʻana o Lākana.
  Ua hoʻopio ʻia ʻo ʻEulopa a pau ... A laila ua hoʻomaka mua kahi hoʻolaha ma ʻApelika i ka makahiki ʻumikūmāiwa. Pōmaikaʻi loa, a lawe ma luna o India. A laila, ua komo mua nā pūʻali Lūkini, a ua hopu iā Kanada a hiki i ʻAmelika Hui Pū ʻIa.
  I ka makahiki 1815, i kona mau makahiki he kanahikukūmālima, ua make ʻo Ivan ke ono - ka mea nui loa. ʻO kona noho aliʻi ʻana ʻo ia ka lōʻihi loa ma waena o nā ʻāina koʻikoʻi a ʻoi aʻe paha ma ka mōʻaukala o ke kanaka. Kanahikukūmālima makahiki i ka mana. ʻOiaʻiʻo, pono e ʻōlelo ʻia he nominal ka manawa o ka oihana, no ke aupuni. Akā hiki ke ʻōlelo ʻia e pili ana iā Louis XIV.
  A ʻo Ivan ke ono, aia ma ka mōʻaukala maoli he tsar hāʻule i hoʻopau i kona ola i loko o ka hale paʻahao, ma ke ʻano ʻē aʻe i lilo i aliʻi nui loa i ka mōʻaukala o ka honua honua.
  ʻO kāna keiki, ʻo Peter ke kolu, i lilo i mōʻī hou. Ua hoʻomau kēia mōʻī i ke kulekele ʻāhewa a kona makuakāne. A hoʻopau i ka lawe ʻana iā Kina. Ua lanakila ʻo Rusia iā ʻAmelika Hui Pū ʻIa, a lanakila i kēia ʻāina. A ma lalo o Alexander the First, ua lanakila pū ka pūʻali Latin me Iapana. A ua hoʻopau ʻo Alexander II i ka naʻi ʻana o nā ʻāina hope loa o ka honua, me Australia.
  No laila, ua kū hou kahi aupuni honua ...
  Ua maikaʻi nā mea a pau, akā aia ka aupuni i ka autocracy a me ka serfdom. A hoʻāʻo nā mōʻī e hoʻolohi i ka holomua. He mea hiki ole nae. A i ka makahiki 1953, ua lele aku ke kanaka mua ma keia hihia, o Prince Alexei, i ka lewa.
  A i ka makahiki 1967 ua lele lākou i ka mahina no ka manawa mua. A pono e ʻike ʻia he ʻoluʻolu loa.
  Mai ka makahiki 1988 ka lele ana i Mars. ʻOi aku ka maikaʻi ma mua o ka moʻolelo maoli ...
  Me ka liʻiliʻi, hoʻomaka nā mōʻī e nānā nui i ka lewa. Aia nā mokulele i Venus a ma waho aʻe ...
  Ua hoʻoholo ka Tsar George the First hou, i ka makahiki 2020, no ka manawa mua ma ka mōʻaukala o Rūsia e hoʻopaʻa i nā koho balota i ka State Duma a hoʻokumu i kumukānāwai.
  Ua kākau ʻia e ke aliʻi ʻōpio hou i nā ʻano ʻēheu aphorisms;
  ʻO ka noʻonoʻo ʻana e like me ka circus e pono ai ka hele wāwae paʻa!
  ʻO ke aloha ka manaʻo e like me ka ʻohe, ʻoi aku ka ʻono o ke mele!
  ʻO ka poʻe kālai'āina he mau alopeke a ʻaʻole liona, no ka mea, ʻaʻole he ʻoihana aliʻi ka politika!
  ʻOi aku ka hewa o ke keiki hakakā ʻole ma mua o ka ʻīlio!
  ʻO ka ʻoiaʻiʻo he ʻano ʻokoʻa loa ia no ka poʻe kālai'āina, ʻoiai ke helu ʻana i ka balota!
  I ka puʻuwai o ka puʻuwai a me nā veins, makemake mākou i ka loli ... akā ʻaʻole ʻo ka ʻelemakule!
  He waiwai ʻole ka ʻōpio e like me ke gula, ʻoi aku ka wikiwiki o ka mae me ka manawa!
  Hoʻolaha ka ʻōpio i nā ʻike, e like me ka makani hou i ka peʻa!
  ʻO ka ʻōpio, ʻaʻole like me ka waina, nalowale ka waiwai i nā makahiki, akā loaʻa ka ikaika!
  Ua hānau ʻia nā robots i loko o ka moʻoʻōlelo no ka palaualelo kanaka, akā i hoʻokumu ʻia e ka ikaika o ke kanaka!
  ʻO ka nui o nā alakaʻi, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ke kauoha, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ke kauoha, ʻoi aku ka nui o nā poho!
  ʻO ka wā kamaliʻi e like me ke kālā i ka wā o ka hoʻonui ʻana, ʻoi aku ka waiwai, ʻoi aku ka wikiwiki o kou hoʻokaʻawale ʻana me ia!
  E nā pūkaua ʻoka, hana i nā pahu lāʻau!
  Ua like ka pūkaua me ka barela, ʻoi aku ka nele!
  I ka wā o nā generals he ʻoka, ulu ka naʻaupō nui!
  ʻO ka noʻonoʻo a me ka noʻonoʻo, e like me ke kāne a me ka wahine, ʻo ka honeymoon wale nō ka mea ʻono maoli ke kākoʻo ka makuahōnōwai wahine o ka ʻoiaʻiʻo!
  ʻAʻole kūlike ka helu o nā kauoha i ka wiwo ʻole, akā e hōʻike mau ana i ka lokomaikaʻi o ka mea kiʻekiʻe!
  ʻO ka ʻaila he gula ʻeleʻele, ʻawaʻawa i ke ʻano, ʻeleʻele nā puʻuwai, ao ka noʻonoʻo!
  Ua like ka aila me ke koko ʻeleʻele o ke diabolo - ʻo ia ka mea make i ka ʻiʻo a me ka ʻuhane!
  ʻO ka noʻonoʻo he mea hoʻopakele ola ma nā lima akamai, a he lāʻau kīʻaha i nā wāwae o ka mea lapuwale!
  ʻOi aku ka maʻalahi o ka hana ʻana i ka hau hau ma ka waha o ka lua pele e hū ana ma mua o ka loaʻa ʻana o kahi ʻike i hoʻohana ʻole ʻia no ka hana kaua!
  ʻO ka wehe ʻana no ke kaua e like me ka pani ʻana i nā puka he nui o ke ola maluhia!
  Inā makemake ʻoe e pale aku i kahi hakakā - pākī i kou mau ʻiʻo, inā makemake ʻoe e pale i ke kaua - kūkulu i pūʻali koa!
  Hoʻomāmā ʻia ka diplomacy e ke kaumaha o ka hoʻolilo ʻana i ka pūʻali koa, ʻo ke kūkākūkā ʻana he mau lima koʻikoʻi!
  Mai hoʻohiki i ka mahina mai ka lani, pono ʻoe e uwē e like me ka ʻīlio ke hele mai nā kānaka e koi!
  Makemake nā naʻau e hoʻopaʻi, akā ʻaʻohe mea i ʻoi aku ka maʻalea a me ka ʻino ma mua o ka naʻau o ke kanaka - no laila e kala aku ka manaʻo!
  No ka loaʻa ʻana o ka ʻohi, pono e kanu i nā parasites a puni ka makahiki!
  Ma ke kanu ʻana i ka mea palaualelo i hoʻokahi manawa, hiki iā ʻoe ke ʻohi i ka makahiki a puni!
  Hiki i ka ʻōlelo ʻulaʻula ke keʻokeʻo i ka inoa ʻeleʻele, akā ʻaʻole ia e hoʻonani i ke ola o kahi kala ʻole no ka noʻonoʻo ʻana!
  ʻO nā hana mana o ka ʻepekema, ua hoʻonele ʻia mākou i ka luhi, nā hana mana o ka holomua he hoihoi loa!
  ʻAʻole paʻa ka hana mana nui o ka ʻepekema, akā uku!
  ʻAʻole ʻo ka ʻepekema he ʻīlio hae, akā haʻalele i ka nahele, inā ʻaʻohe kuleana naʻauao kahu hipa!
  ʻAʻole pono ka hoʻomaka ʻana, e lohi ʻoe i kahi lā, akā ʻo ka lohi i ka hoʻomaka e hoʻokuʻu i ka hopena!
  ʻO ka hoʻomaka e like me ka wehe ʻana i kahi pāʻani, pono ʻoe e hoʻomohala wikiwiki, akā mai neʻe ʻoe me ka noʻonoʻo ʻole i nā pawns!
  ʻO kahi kālai'āina kūpono e like me ka lio ma ka hana, akā ʻaʻole he hoki i nā ʻaha kūkā!
  ʻO ke aloha, ʻoiaʻiʻo, he manaʻo kupanaha, aia wale nō ke pili ʻole i ka waiʻona!
  He nui nā mea kuke e hoʻopau i ka porridge ma ka ninini ʻana i ka waiū curdled i loko o ka palaoa!
  He mea kiʻi kālaiʻāina, ʻaʻole wale ʻo ia e hoʻopaʻa i ke kāwele, akā iā ia iho!
  Hiki i nā mōʻī ke hana i nā mea a pau, akā ʻaʻohe makemake o nā mōʻī i nā kānaka!
  ʻO ke aliʻi wale nō e kū i luna no nā kānaka!
  ʻElua wale nō mea ma ka honua ma waho o ka mana o ka mea nāna i hana: nā manaʻo kanaka, a me ka naʻaupō kanaka, ʻoi aku ka nui o koʻu manaʻo he poʻe akamai!
  ʻAʻole pili ʻo wai ka pelekikena, ʻo ka mea nui ʻo wai ke aliʻi ma kou poʻo!
  ʻO ke kaua, ʻaʻohe wahi no ka noʻonoʻo ʻana, ke au o ka make a me ka pupule!
  ʻO ka poʻe noʻonoʻo ma waho o ka noʻonoʻo wale nō e pupule!
  ʻO ke kaʻa ʻaʻole ia he mea lawe kaʻa wale nō, akā, he mea hoʻohiwahiwa a ka poʻe naʻaupō wale nō e ʻimi!
  ʻO ke ʻano hoʻokele waiwai ʻoi loa, ʻo ka ʻimi ʻana i ka hanohano!
  Ua eo mākou i kekahi manawa, make mākou i kekahi manawa, akā ʻaʻole i kukuli nā Lūkini!
  Hoʻololi ʻo Skill i ka nui, akā hiki i ka nui ke hoʻopunipuni hoʻopunipuni wale nō!
  - I loko o ke kino olakino, a me ka ʻuhane o ka ʻabala - a me ka nāwaliwali o ke kino - ua mae ka ʻuhane!
  ʻAlohilohi ke koko e like me ke gula, akā ʻo nā ʻuhane metala e ʻele mai ia!
  ʻAʻohe gula inā ʻaʻole i hoʻolei ʻia ka puʻuwai!
  ʻAʻole ʻoliʻoli ka hoʻomāinoino, akā ʻo ka hana paʻakikī mai ka ʻoihana lawelawe, kahi i make ai ke aloha i ka mea kūʻai aku iā ʻoe!
  ʻO ka ʻuhane o ke kanaka waiwai he aloha ʻāina, ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o ke kālā gula, kahi e lawe ai lākou a pili!
  He melemele ke gula e like me ke kala o ke kipi, palupalu e like me ka makemake o ka mea kumakaia, kaumaha e like me ka lunamanao o ke kumakaia!
  ʻO ka ʻeha e like me ka makuahōnōwai wahine, nānā, ʻino, makemake wau e hoʻopau iā ia, akā ... me ka ʻole ʻaʻole ʻoe e mare me ka lanakila!
  Ke hāʻawi ʻole ka ʻenemi, luku lākou iā ia, a ke hāʻawi ʻole ʻo ia, lanakila ka naʻauao!
  ʻAʻohe mea e make ai nā wāhine o ka ʻenemi, he pōʻino inā ua wili ka lolo o kā mākou kāne!
  He mea maʻalahi ke kaua inā ʻaʻole ʻeha ke aʻo ʻana, akā he leʻaleʻa pono!
  ʻOiai ma ka ʻōlelo a Kristo, ke ʻimi nei kāna poʻe kauā i kahi mea e hoʻokauwā ʻole ai i ke akua!
  E hāʻule nui ke keʻena keʻena nui, a hāʻawi ka hanohano nui i ka mea nāna ia i hoʻohaʻahaʻa!
  Ke akamai ka mask, ʻaʻole pono mākou i kahi kumu!
  Ua kahe pinepine nā muliwai ʻulaʻula ma muli o nā ʻōlelo ʻulaʻula a me nā hana ʻeleʻele!
  - ʻO wai ka mea i manaʻo ʻia e hou ʻia, mai haʻalulu i ke kaula!
  E like me nā manawa a pau, ua puka mai, akā ʻaʻole lākou makemake!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka make ma mua o ke ola, no ka mea, ʻoi aku ka lōʻihi o ka waiho ʻana i nā ʻāpana e koho ai! -
  Hāʻawi nā mea hōʻoia i ka ʻaihue!
  ʻO kahi kālā i hana ʻia me ke gula he palupalu, akā ʻoi aku ka make ma mua o ka pōkā, paʻa pono i ka puʻuwai a lawe i waho i ka lolo!
  ʻO ka ʻenehana ke akua o ke kaua - a ʻo kāna saboteur he atheist!
  Ua hana ke Akua i ke ao holoʻokoʻa i nā lā ʻeono, a ua uku ke kanaka no ka manawa pau ʻole no ka nawaliwali i hana ʻia e ke kanaka!
  Ua komo lākou ma luna o ka hulu hipa, ʻaʻole i hoʻi mai me ke kaʻa uwea!
  Holo, ʻaʻole naʻe e holo, pana, akā, mai pana hope, paʻi, ʻaʻole naʻe e hakakā, a ʻo ka mea nui loa, inu ʻoe, mai ʻona!
  ʻAʻohe mea e pono ai nā pepeiao o ka hoki make, akā ʻo ka lohe ʻana i kahi alopeke ola he makana ia no ka poʻe ʻaʻole pono nā hoki e hoʻokō i kā lākou pahuhopu!
  E kāmaʻa i kou manaʻo, e noho mau ʻoe he tramp!
  ʻO ke kaua ka ea no ka māmā, akā i hui pū ʻia me ke kinoea binary!
  Inā ʻaʻole makemake ka ʻenemi e haʻalele a ʻike ʻole i ka nalowale, e koi mākou iā ia e haʻalele a uwē iā ia e lanakila!
  Makemake ka poʻe ʻino i ke kilokilo ʻeleʻele, ka poʻe maikaʻi ʻino keʻokeʻo!
  He paʻakikī ka pepehi ʻana i ke kaua ma ke kaʻina hana, hoʻopailua i ka ʻike, akā nani ka hopena! No laila, lawe mai ke kaua i ke olakino i ka ʻuhane, ka paʻakikī i ke kino, a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻeke!
  I kekahi manawa, hoʻopiha nui ke kaua i nā ʻeke kālā, a e like me ka piha o ke koko i hoʻokahe ʻia, a me ka nele o ka puʻuwai ʻino!
  Ua ʻulaʻula ke kuleana i ka ʻāina me ka uku ʻana i ke aloha ʻole!
  He ho'āʻo ke kaua no ka poʻe akamai, hoʻonāukiuki no ka poʻe ikaika, leʻaleʻa no ka poʻe naʻaupō! -
  ʻAʻole leʻaleʻa ka lilo ʻana i mea ʻakaʻaka, ʻaʻole ʻoluʻolu ka uē ʻana i nā poʻe ʻē aʻe!
  ʻO ke aliʻi maikaʻi, ua like ia me ka meli kō, palu mua lākou, a laila kuha lākou!
  A ʻo ke aliʻi ʻino, e like me ka lāʻau ʻawaʻawa, e kuha mua ʻia, a laila hehi ʻia!
  ʻAe, palupalu ke gula, akā ua maʻalahi ka pale ʻana i ka pale ʻole!
  ʻOi aku ka maikaʻi ma mua o ka nui - ʻo ke kai o ka bale bale ʻaʻole ia he mea keakea i ke koi!
  Ua piha ka hewa i ka ikaika ke nawaliwali ka maikai i ka makau!
  He mea hoʻohenehene no ia wahi, he puna no ka ʻaina ahiahi, a he kōkua no ka pilikia!
  Laki paha ʻoe i hoʻokahi a ʻelua paha - me ke akamai ʻole, hele ka laki!
  ʻO wai ʻaʻole ʻo Leo Tolstoy, kēlā mea kākau moʻolelo!
  . MOKUNA? 24.
  A ma Rusia, ma hope o ka make ʻana o Vladimir Putin ma Nowemapa 1, 2022, ʻoiaʻiʻo, aia nā loli. ʻO ka make ʻana o ka dictator, e like me nā manawa a pau, ua lilo ia i mea hauʻoli a me ka haʻalulu no ke kaiapuni. ʻO ka mea mua, ua hauʻoli ʻo Mikhail Mishustin, ka mea, e like me ke kumukānāwai, ua lilo ʻo ia i pelekikena pelekikena o Rusia. ʻOiaʻiʻo, ʻo ia ke aliʻi hou i kēia manawa.
  ʻAʻole ʻoi aku ka hauʻoli, akā ua kōkua ka pōʻino: Ua nalowale ʻo Sergei Shoigu ma muli o ke kaua ma Ukraine a ʻaʻole hiki iā ia ke koi i ke kuleana o ke alakaʻi aupuni a me ka pelekikena. A ua nalowale ka kaulana o Dmitry Medvedev ma mua. No laila ua loaʻa iā Mikhail Mishustin nā kāleka pu a pau ma kona mau lima. Eia kekahi, ua kūpono ʻo ia i nā oligarchs, a me ka ʻēheu waiwai, a me ke Komohana, a me nā pūʻali palekana.
  No laila ʻaʻohe mea e makaʻu ai. Pehea e pili ana i ke koho pelekikena? He ʻano kūlana. Eia kekahi, ua make ʻo Zhirinovsky, a ʻaʻohe alakaʻi ikaika o nā Komunista.
  He honu Tortilla wale nō ʻo Gennady Zyuganov, e hoʻoneʻe mau ana i kāna mau peʻa.
  ʻAʻole ʻae ʻia ʻo Grudin e koho balota.
  He hoa paio koʻikoʻi ʻo Navalny, aia ʻo ia i loko o ka hale paʻahao. A ʻaʻole koʻikoʻi ʻo Ksenia Sobchak.
  No laila, he pseudo-competitive nā koho pelekikena. A ʻaʻole pono ʻoe e makaʻu iā lākou. ʻOiai, ʻoiaʻiʻo, ʻo Mikhail Mishustin ʻaʻole ia he superstar. A ʻohule, a momona, a ʻo ka makua kāne he Iudaio, a paʻakikī ke kūlana o ka ʻoihana. A ʻoiaʻiʻo, ʻo ka emi nui o ka kaulana o nā mana. Akā, ʻo ka poʻe Komunista hoʻi, ua hoʻomāliʻi ʻia i ke kaua. A ʻo ko lākou kūlana - ua lilo nā ʻeono o nā mana. Ua hoʻohui au i kekahi mau mea ma ka lilo o ka poʻe koho kūʻē kaua o Yabloko a me Parnassus. He lio ʻeleʻele paha ʻo Mikhail Kastyanov. Eia kekahi, ua hoʻomanaʻo ʻia nā manawa o Mikhail Kastyanov e nā poʻe maʻamau a me nā oligarchs me ka nostalgia.
  ʻO ia hoʻi, hiki i nā lula ʻē aʻe ke hoʻomaka e pāʻani. ʻAʻole kūʻē hou ka nui i ka hoʻi ʻana i ka socialism.
  A ua like ʻo Mishustin iā ia iho me ka hōkū pōwehiwehi i ka lani ʻeleʻele.
  ʻAe, ʻaʻole i kākau inoa ʻia ʻo Mikhail Kastyanov. A me nā moho koʻikoʻi ʻē aʻe.
  Aia ʻo Mishustin i nā ʻeke ʻeke ma kona mau lima, a na ka CEC e ʻoki i kekahi.
  Eia naʻe, hiki ʻole ke ʻole me ka lehulehu. A i ʻole, ʻaʻole ʻike ke Komohana i ke koho balota.
  ʻO Mikhail Mishustin, me kāna hana mua, ua hoʻokuʻu i ka hakakā ma Ukraine a ua noi i kahi ʻano hou no nā kūkākūkā.
  Ma ke Komohana, ua loaʻa maikaʻi. Akā, i mea e huhū ʻole ai nā pūʻali palekana, ua lawe ʻo Mikhail Mishustin a hāʻawi iā Shoigu no ka "lanakila nui" me ke kūlana o ka marshal. A me ka hoku o ka meʻe o Rusia. E like me ke ala, he nui o nā generals a me nā luna.
  He hōkūhele maoli nō. ʻO ka pūʻali koa ponoʻī ua māʻona i nā kaua a me nā pio, ʻaʻole lākou i kūʻē i ka pau ʻana o ke kaua.
  I loko nō hoʻi o ke kaiāulu, ua ikaika ka manaʻo kūʻē i ke kaua. ʻAe, a ua hoʻomaka ka media e hana hou, ma kahi ʻano ʻē aʻe. Ua hoʻomaka ʻo Mikhail Mishustin e helu i nā helu nona iho ma ke ʻano he mea hoʻomalu. A he koʻikoʻi kēia neʻe ʻana. Eia kekahi, ua makemake nā elite a me nā oligarchs i ka hopena o ke kaua a me ka hakakā me ke Komohana.
  ʻAe, ʻōhumu liʻiliʻi ka poʻe komunista, a ʻo ke koena o ka poʻe kūʻē i kākoʻo i ke ala o ka maluhia.
  Ua kanu ʻia ʻo Vladimir Putin i ke kūlana kiʻekiʻe loa i loko o kahi pahu pahu gula. Ua kī pū lākou i nā pūkuniahi. Me ka mahalo, ʻoiaʻiʻo. A ua hoʻoholo lākou e ʻala i ke kupapaʻu, i mea e kūkulu ai i hale mausoleum. Akā ma ke ʻano holoʻokoʻa, aia kekahi ʻano ʻoluʻolu o waho no ka dictator make. ʻAʻole i kaumaha nui ka poʻe, ʻoliʻoli ke ʻano o ka elite.
  Ua hele mai ʻo Lukashenka i ka hoʻolewa o Vladimir Putin, me he mea lā no kahi hāʻawi. Ua hookipa anu ia. Ua manaʻo ʻo Mikhail Mishustin i kahi lili i ka dictator Belarusian. ʻO wai i hakakā nui, hoʻoweliweli, akā ʻaʻole i komo i ke kaua me Ukraine.
  ʻAʻole ʻo Michael i kamaʻilio pū me ia. A lulu lima anu me ka puliki ole.
  Ma keʻano laulā, ʻokoʻa ke ʻano o ka honua. ʻO ka hapa nui o ka hauʻoli i ka make ʻana o ka dictator a me ka mea hoʻonāukiuki. Akā pehea e like ai ʻo Mikhail Mishustin? E hoʻomaikaʻi paha ʻo ia, e hoʻōki i ke kaua? A e loaʻa hou nā pilina maʻamau me ka ʻāpana civili o ka honua.
  Ua ʻākoakoa nā poʻo o ka CIS no ka hoʻolewa o Putin. Me ka Peresidena o ka Lepupalika Kanaka o Kina. Akā, ʻaʻohe mea i hele mai mai ke Komohana mai, koe wale nō ke kuhina nui o Hungary. Ua ʻike ʻia nō naʻe, hauʻoli ka poʻe Pākē i nā loli. Ua pilikia loa ʻo Vladimir Putin no ka honua, e hoʻoweliweli ana e uhaʻi i ke kaua nuklea. A ʻaʻohe mea e pono ai.
  Nui nā mea nūpepa a me nā hōkū pop no ka hoʻololi.
  Ua makemake nā kānaka a pau e hoʻopau i ka pupule. Ua kanu pilikino ʻo Patriarch Kirill iā Vladimir Putin. Me he mea lā, hopohopo ʻo ia i ka hana a ka mea pani. He mea anu i ka Orthodoxy. ʻAe, a he hapa Iudaio.
  Eia naʻe, hui ʻo Mikhail Mishustin me ka makua kāne ma hope o ka hoʻolewa. Ua ʻōlelo ʻo ia ʻaʻohe hoʻololi kumu e pili ana i ka hale pule a me ka mokuʻāina.
  Akā naʻe, pono e hoʻopaʻa koke i kahi hālāwai me ka Pope ma Moscow, a me nā kaikuahine e hoʻolauleʻa ai.
  ʻAe, aia paha kekahi mau hoʻoponopono liʻiliʻi e hoʻokō ʻia. No ka laʻana, e hoʻopau i ka pou Kalikimaka, a palupalu i ka Easter.
  Malia paha i kēia hihia e lilo ka Orthodoxy i mea maʻalahi a kaulana.
  ʻAe, ʻaʻole e ʻeha ke kahi ʻumiʻumi o nā kāhuna a ʻoki i ka lauoho. A ua like lākou me nā mea ʻino.
  Ua ʻike ʻo Patriarch Kirill e pono ke ʻano makaʻala ma aneʻi. Akā ʻo ka manawa nui kēia e hoʻopau ai i ka Nativity Fast - ʻo ia ka mea liʻiliʻi loa i nānā ʻia, a hoʻoweliweli wale ia i ka ʻohana. ʻAe, pono e hāʻawi ʻia nā kānaka i ke kūʻokoʻa i loko o ka hoʻomana, ua luhi lākou i nā kapu.
  E pili ana i nā pou, a laila no ka Orthodoxy e hoʻemi wale i kēia mau pou. Alaila, aia ka ninau a ka poe Perotesetane.
  Ua ʻōlelo ʻo Mikhail Mishustin: He poʻe Kalikiano hoʻi ka poʻe Protestant a pono ʻoe e hoaaloha me lākou, akā ma ke ʻano maʻamau, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka fanaticism a me ka liberalism. A e ike kakou.
  ʻO kekahi o nā hoʻoholo mua e noʻonoʻo hou i ka hihia e pāpā ai i nā Molimau a Iēhova.
  ʻO ka ʻoiaʻiʻo, he mau kāne maʻamau lākou i aʻo ʻole i kekahi mea ʻino. Pono ʻoe e ola e like me ka ʻeuanelio. A hoʻokahi wale nō Akua! A ʻaʻole ʻo ke Akua wale nō ma ka Baibala? I mai la o Iesu, No ke aha la oukou i kapa mai ai ia'u he maikai? Hookahi wale no Akua ma ka lani!
  ʻAʻole hiki i nā kāhuna ke wehewehe pono i kēia.
  Ua hoʻomaka ʻo Mikhail Mishustin, ma o ka Council of Federations, i nā koho balota hou. A ua maʻalahi kāna ʻōlelo ʻōlelo: Kūʻokoʻa, Waiwai, Paʻa.
  A ma ke koho peresidena ua hoohiki lakou i ke kuokoa oi aku. ʻO ka mea nui, ua hoʻi mai ʻo Maxim Galkin a hōʻailona i ka lanakila o ka poʻe kū'ē.
  A he aha ka mea ma mua o kēia?
  Kuno mai la ka Peresidena Hope.
  - ʻAe, ua kali mākou ... Akā ua hiki wawe ka hoʻomaha! Ua noho mau ke tsar ma Rusia. A ʻaʻole i hilinaʻi mau ʻia i nā mana kūlana!
  Ua ʻōlelo ʻo Medvedev:
  - Pono e mālama a hoʻonui i ko mākou mana koa, akā i ka manawa like me ke Komohana!
  Ua ʻōhumu ʻo Shoigu:
  - ʻAʻole maoli!
  Pane aku la o Mishustin:
  - Ma kahi ʻē, he ʻoiaʻiʻo! E ikaika mākou e hoʻopaʻa iā Kina! A i ʻole, e lilo mākou i kolone o ke Aupuni Lani! A e hiki mai ana ka manawa ma ka honua holoʻokoʻa he mana hoʻokahi, a ma kēia e hiki mai ana ke ola o ke kanaka!
  Ua ʻōlelo ʻo Shoigu:
  - Pono e hoʻohanohano ʻia ʻo Putin ma ka hoʻolewa! A kāhea aku i nā alanui ma nā kūlanakauhale ma hope ona, kūkulu i nā monuments, a hāʻawi paha i kekahi kūlanakauhale i kona inoa hope!
  Ua ʻōlelo ka Pelekikena Pelekikena:
  - E hana mākou i nā mea a pau e like me ka mea e pono ai ... Ua maopopo e hoʻokiʻekiʻeʻia ke kanaka make. Akā ʻaʻole mākou manawa Soviet, a pono ʻoe e ʻike i ka wā e kū ai!
  Kuno ʻo Shoigu.
  - Pono e kanu ʻia ʻo Putin i loko o kahi pahu gula. A ʻoi aku ka nui o nā daimana!
  Manaʻo ka Loio Kuhina.
  - A i ʻole e ʻala mākou iā Putin i loko o ka mausoleum ma kahi o Lenin?
  Luliluli ke poo o Mishustin.
  - E hana mākou i mausoleum no Putin, akā ma St. Petersburg! A e ʻoi aku ʻekolu manawa ma mua o Lenin!
  A ua hoʻohauʻoli nui ʻia kēia mai ke kaiapuni o ka dictator. A i ʻole he dictator ma mua!
  Ua hoʻolaha ka Pelekikena Pelekikena:
  - Ke kuleana no ka hoʻolewa o ka Pelekikena Lūkini Vladimir Vladimirovich Putin, koho wau iā Dmitry Anatolyevich Medvedev! A hoopuka au i ka'u kauoha mua. A e pili ana hoʻi i ka hāʻawi ʻana i ke poʻo inoa o Hero of the Russian Federation a me Marshal o ka Russian Federation iā Vladimir Putin! E hoʻomākaukau hoʻi i nā kauoha e pili ana i ke kūkulu ʻana i hale mausoleum no Putin ma St. Petersburg a me ka hoʻokomo ʻana i nā lā kanikau he ʻumi. A no laila e!
  A hoʻōho ikaika maila ka poʻe ukali.
  - Hoʻonani iā Rusia! A me ka hanohano posthumous iā Putin!
  Ua hoʻohui ʻo Mishustin:
  - A ke hoʻolaha nei hoʻi au i ka hoʻokūkū no kahi kia hoʻomanaʻo iā Putin. Ma lalo o nā ʻōlelo o ka hoʻokūkū, ʻo ia ka monument nui loa, a i ʻole he kiʻi i ka honua.
  Kuno ʻo Matvienko me ka ʻae ʻana:
  - He manaʻo maikaʻi kēlā!
  Ua hoʻohui ka Pelekikena Pelekikena:
  - A pono e hana ʻo Yeltsin i kiʻi. Manaʻo wau e ʻimi i kahi kokoke i Moscow, i loaʻa kahi ala holoʻokoʻa no nā monuments i nā pelekikena o Rusia. No nā aliʻi e hiki mai ana!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Shoigu.
  - Makemake ʻoe e hana i monument iā ʻoe iho Misha?
  Ua ʻōlelo ʻo Mishustin:
  - Ua like mākou nā pelekikena me nā pharaohs! E kūkulu kākou i ko kākou mau hale mausole!
  Ua hoʻomanaʻo ke Kuhina Kūʻai:
  - A pehea iaʻu ke kūlana o ka ilamuku a me ka hōkū daimana o ka lanakila?
  Ua ʻae ka Pelekikena Pelekikena.
  - A hoʻomākaukau i kahi kauoha ma Shoigu ... A e loaʻa iā Dmitry Medvedev ka hōkū o ke koa o Rusia. A laila he mau makahiki i ka mana, a me ke kauoha ʻole!
  Kuno mai la ke poo hana o ka aha hoomalu.
  - He oiaio keia! Ua moe au i ka asterisk!
  Ua hoʻohui ʻo Mishustin:
  - Ke kauoha pū nei au e hoʻomākaukau i kahi kauoha no ka hāʻawi ʻana i nā lālā a pau o ka Federal Assembly a me nā lālā o ka ʻAha Moku'āina me kahi mekala gula kūikawā o ka hanohano, a me ka uku ʻana i kahi makana kūikawā i kahi kanaka hanohano hanohano! A ma luna o kēlā, e hoʻomākaukau i kahi kauoha no ka pālua ʻana i ka uku a me nā penikala o nā luna āpau a me nā pūkaua o nā keʻena mālama kānāwai! A e pili ana hoʻi i ka ʻoiaʻiʻo ua hāʻawi ʻia nā penisiona koa āpau i ke kūlana koa aʻe!
  Kuno ʻo Shoigu i ka ʻae ʻana:
  - He hoʻoholo naʻauao nui kēia! ʻO nā pūʻali palekana ko mākou iwi kuamoʻo!
  Ua ʻōlelo ke Kuhina Waiwai:
  - Ua nele ka waihona!
  Ua ʻōlelo ʻo Mishustin:
  - Paʻi hou aku! He mea pono no ka hooikaika iki ana i ka inflation! Aia ka nele o ka lako kālā ma Rusia!
  Kuno mai ke poo o ka Banako Kuwaena.
  - E hana mākou i kahi mea maikaʻi loa!
  Ua ʻōlelo ʻo Mishustin:
  - Hiki iā ʻoe ke ʻae i nā luna e hāʻawi i nā makana a hiki i ka ʻumi kaukani kālā. Pono lākou e ola. A me nā hōʻike kālā - e hoʻokaʻawale mākou! A ma ka laulā he mea pono e hoʻokiʻekiʻe i ka uku o nā luna ma nā pae āpau.
  Ua wehewehe ʻo Medvedev:
  - ʻAʻole naʻe i kēia manawa, akā ma hope o ke koho balota! Pono kākou e lanakila i ke koho pelekikena ma Rusia! ʻAʻole makemake ka lehulehu i ka piʻi ʻana o ka loaʻa kālā o nā luna!
  Ua ʻōlelo ka Pelekikena Pelekikena:
  - Akā makemake nā luna! ʻAʻole pili i ke ʻano o kā lākou koho balota, ʻo ko lākou manaʻo!
  Ua paipai nā Kuhina...
  Ua manaʻo ʻia ʻo ka hope o Putin ʻo ia kona kanaka ponoʻī. A e hiki no ke aihue me ka wiwo ole. Eia kekahi, ua hōʻike ka hiʻohiʻona o Navalny e hoʻopaʻahao lākou i nā ʻenemi o nā mana, ʻaʻole ka poʻe ʻaihue!
  He mau kauoha ʻē aʻe a ka pelekikena hope. ʻO ka mea nui, ua noi ʻia nā ʻelele e legalize i ka privatization manuahi o nā hale ma Moscow, ex officio. He mea ia e hoʻoikaika nui ai i ka poʻe noho ʻole.
  A ua manaʻo ʻia nā ʻelele e lawelawe i ʻelua convocations - e uku i kahi penikala o hoʻokahi haneli pakeneka, ʻaʻohe o ka makahiki.
  A ʻo ka hoʻomaka wale nō kēia.
  A hāʻawi ʻo Mishustin posthumously iā Putin i ka Order of Merit for the Fatherland, degere mua.
  A ua hoʻoholo lākou ʻaʻole e hana wale i ka pahu kupapaʻu no Putin i gula, akā ua hoʻopuʻi ʻia me nā daimana.
  Ma ka manawa like, ua kamaʻilio ʻo Mikhail Mishustin lāua ʻo Joe Biden ma ke kelepona;
  Ua kamaʻilio ʻo ia ma ke kelepona me Mishustin ...
  Ua ʻōlelo ka Pelekikena Pelekikena o Rusia:
  - Hoʻomaopopo mākou a pau ʻo ia ka manawa e hoʻopau ai i ke Kaua anuanu! Hoʻonāwaliwali wale mākou i kekahi i kekahi!
  Ua ʻae ʻo Biden i kēia:
  - ʻAʻole pono mākou i kahi kaua hybrid! A ua maikaʻi ua make kēia monster Vladimir Putin!
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Mishustin:
  - Ua hauʻoli hoʻi au i kēia ... Akā i kēia manawa pono wau e pāʻani i ke kaumaha ma ka lehulehu a hoʻonani i ka poʻe make! Akā, ma hope o koʻu koho ʻana i pelekikena, e lilo kākou i mau hoaaloha ʻoiaʻiʻo!
  Ua ʻōlelo pololei ka Pelekikena o ʻAmelika Hui Pū ʻIa:
  - ʻAʻole ʻo ke ʻano pilikino ka mea nui! Pūnaehana koʻikoʻi! ʻAʻole au e holo no ke kau ʻelua, akā mau ka ʻōnaehana!
  Ninau ka Peresidena Hope.
  - Pehea ʻo Trump?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Biden.
  ʻAʻole loaʻa iā mākou kekahi Trump!
  Ua ʻae ʻo Mishustin:
  - ʻAe, akā ʻaʻole mākou e loaʻa i kahi Putin lua! Hele nā mea a pau i nā pōʻai!
  Pane ka Peresidena o Amerika Huipuia me ka huhu.
  - Manaʻo wau ʻaʻole! Pono ʻo ʻAmelika e hoʻomau. ʻO ka neʻe mau ʻana o ka pendulum ma kekahi ʻaoʻao a i ʻole kekahi e hōʻeha wale iā mākou!
  Ua hōʻoia ka Pelekikena Pelekikena:
  - A loaʻa iā mākou kahi komunista Alexei Kuznetsov. Hiki iā ia ke lilo iā ʻoe i hoʻokahi haneli mau manawa ʻino ma mua o Putin!
  ʻIke koke ʻo Biden i ke kumu, kunou ʻo ia:
  - Hiki iā mākou ke kōkua iā ʻoe i kēia hakakā kapu!
  Ua ʻōlelo ʻo Mishustin:
  - Pono e loaʻa iā Kuznetsov nā moʻokāki a me nā waiwai ma waho. A e hoʻokuʻu mākou i kahi hōʻino nui ma kēia kumu!
  I mai la ka Peresidena o Amerika me ke kaniuhu.
  - E hana mākou! A he aha kā mākou e uku ai!
  Ua ʻōlelo ʻo ka Pelekikena Pelekikena me ka ʻoluʻolu:
  - E kāpae kākou i ke kānāwai o Dima Yakovlev!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Biden a ʻōlelo:
  - Ke manaʻo nei ʻoe e kōkua nui ka lawe ʻana i nā keiki ʻona mai kou mau keiki makua ʻole iā ʻAmelika?
  Ua kūʻē ʻo Mishustin:
  - E hoʻokipa maikaʻi ʻia e ka poʻe ʻAmelika. Pono e hoʻemi i ke kiʻekiʻe o ka hysteria like i ka media! E hoʻemi iki kāu mau mea iā mākou. A e hoʻokuʻu wau i nā hoʻouka kaua iā ʻoe ma kā mākou media!
  Ua ʻōlelo ʻo Biden me ka ʻakaʻaka:
  - ʻOi aku ka manuahi o kā mākou media. A no kekahi manawa e hoʻouka ʻia paha iā Rusia. Akā, ʻaʻole ʻoe e holo i loko, a ʻaʻole mākou e kī!
  Ua ʻōlelo ʻo Mikhail Vladimirovich:
  - E kamaʻilio hou mākou ma ka hoʻolewa ʻo Putin ... E kūkākūkā mākou i nā mea hoʻopaʻapaʻa. I kekahi hihia, ʻaʻole like me Tsar Vladimir, maopopo iaʻu ka pōʻino o Kina. A pono mākou e ho'ōki iā ia!
  Ua ʻae ka Pelekikena o ʻAmelika Hui Pū ʻIa.
  - Maikaʻi ka hoʻomaopopo ʻana! Akā e hoʻāʻo e hana i ke ʻano e ʻike ai nā mea āpau e loli ana ʻo Rūsia no ka maikaʻi!
  Ua hōʻoia ʻo Mishustin:
  - Ua kau inoa wau i kahi kala kala no Alexei Navalny, a he hōʻailona kēia iā ʻoe - ua ʻokoʻa mākou!
  Ma hope o ka hoʻolewa o Vladimir Putin i hoʻokomo i ka Mausoleum
  A ʻo ka pahu kupapaʻu o Vladimir Putin i hoʻopaʻa ʻia me nā daimana lau gula. A nani a waiwai.
  Ua hōʻea mai nā malihini mai ke ao holoʻokoʻa. Me mai Kina, USA, Ukraine a pela aku.
  ʻO Mishustin, e like me ka mea i hoʻohiki ʻia, ua hui pū me Biden. Akā ma mua o kēlā, ua hui pū ʻo ia me ka hoa Xi Jinping. Ua hoʻāʻo ʻo ia e hōʻoiaʻiʻo i kāna hoa Pākē ʻo Rūsia mau nō kahi hoa pili o ke aupuni Lani, ʻaʻohe mea e loli. Akā ua pale ʻo Mikhail Vladimirovich i nā kikoʻī. I kēia manawa, ʻaʻole koi ʻo Kina i kahi mea hou mai Rūsia, akā maikaʻi. ʻOiai ua ʻōlelo ʻo Xi Jinping e hiki iā Rūsia ke kaʻana like i nā mea huna a me nā ʻenehana me Kina, a me nā kumu kūʻai o ka aila a me ke kinoea. E like me, ua ikaika loa ʻo Kina ma hope o ka maʻi maʻi, a loaʻa iā lākou nā kumuwaiwai ...
  Ua manaʻo ʻo Mishustin e piʻi aʻe ka poʻe Kina ma luna o Rusia. Eia kekahi, ʻoi aku ka mana a me ka haʻaheo. Ua kono ʻo Xi Jinping i ka pelekikena ʻoihana e kipa aku iā Kina a kūkākūkā i kekahi o nā hihia hoʻopaʻapaʻa ma laila.
  Ua hiki ke ike ia aku ke nana aku o ka Peresidena o ka Lepubalika Lahui o Kina ia Mishustin me he mea la aole oia i like, a maopopo loa e haawi mai ana ia ia i ka wili maikai. A ʻoi aku ka hauʻoli o kona mau maka. E holo koke ʻo Xi Jinping no ke kolu o ke kau - kūʻē i ka moʻomeheu Deng Xiaoping. A e kūʻē i kēia, ʻo kahi ʻāpana koʻikoʻi o ka pāʻina ʻaʻole ia he hoa maikaʻi loa ʻo Xi i haki ʻia nā huaʻōlelo ʻelua. ʻO ka mea maʻamau, makemake ka Pelekikena Kina, ka mea i manaʻo ʻia he alakaʻi hoʻoholo ʻole i nā kulekele ʻē aʻe, e hoʻokau i ke kaomi ma luna o Rūsia. Eia kekahi, ʻoi aku ka nāwaliwali o ka mea pani i ka manaʻo politika a ma ke ʻano o ke aloha kanaka ma mua o kona mua.
  Makemake ʻo Xi Jinping e hōʻike i kāna mea e hiki ai a hoʻohuli iā Rūsia he mau hoa ʻōpio wale nō nā Lūkini.
  Ua manaʻo ʻo Mishustin. Ma hope o ka make ʻana o Stalin, ua hoʻonui nui ʻo Mao Zedong i kāna kaomi ma luna o ka USSR a lilo i ʻoi aku ka paʻakikī a me ka ʻole.
  I ka hālāwai me Biden, ua hoʻāʻo ʻo Mikhail Vladimirovich e nānā hilinaʻi, akā haʻalulu kona mau lima.
  Aloha mai ka Peresidena o Amerika. A hoʻomaka lākou e kamaʻilio.
  Ua ʻōlelo ʻo Mishustin:
  - ʻO mākou ʻo Rūsia - ʻo ia kahi hana o nā mea kaua a me nā mea maka! A i ka manawa like, loaʻa iā ia ka mana ʻepekema nui. A na mākou ke kuleana e mālama i ka honua i kūpaʻa a pōmaikaʻi.
  Ua ʻae ʻo Biden i kēia:
  - ʻOiaʻiʻo, he ʻāina ikaika ʻo Russia a he mana honua. A pono kākou e hoaloha a mālama i ka honua!
  Kuno mai la ka peresidena o Rusia.
  ʻAe Mr Joe! Akā no kēia mea pono e hoʻohuli i ka manaʻo o ka lehulehu i ka hana like ʻana. ʻAʻole pono ʻoe e hoʻopā iā mākou, akā ʻaʻole pono mākou e hoʻopā iā ʻoe!
  Ua ʻōlelo ka Pelekikena o ʻAmelika:
  - He paʻi kūʻokoʻa kā mākou!
  Kuno ʻo Mishustin.
  - A ua kaʻawale mākou! Akā, aia mau ka hilinaʻi maoli!
  Ua ʻōlelo ʻo Biden:
  - E mālama i kāu mau nūpepa, a e maʻalahi ka mālama ʻana i kā mākou!
  Ua ʻōlelo ka Pelekikena Pelekikena o Rusia:
  - He hoʻoholo like me ka hoʻouka ʻole!
  Ua ʻōlelo pololei ka Pelekikena o ʻAmelika Hui Pū ʻIa:
  - ʻAʻole lawa kēia wale nō! Pono mākou i kahi pilina pili ʻAmelika-Rūsia! I ole kaua e ku e kekahi i kekahi!
  A ʻo ia hoʻi, hoʻomaikaʻi a hoʻololi lākou i nā lā hoʻomaha hoaloha!
  Ua ʻae ʻo Mishustin i kēia:
  - Pela paha! E pani mākou ma ko mākou mau kūlana! E hoʻouna au i ʻelele o nā keiki i USA!
  Kuno ʻo Biden a ʻike:
  - ʻAe, a pono e hoʻopau ʻia ke kānāwai o Dima Yakovlev. He mea ʻino loa ʻo ia i ka poʻe ʻAmelika a me ka media!
  Kuno ae la ka Peresidena Hope.
  - Hoʻopau iā Mr. ʻO ʻoe a ʻo wau nā hoa aloha o Joe no ka wā pau ʻole! E hoaloha wau me kou hope, ʻo wai ʻo ia!
  Ua ninau aku ka Peresidena o Amerika Huipuia ma ke ano nui.
  - Hiki iā ʻoe ke lanakila i ke koho balota no ka pelekikena o Rūsia?
  Kuno ʻo Mishustin me ka ʻae.
  - ʻAʻohe mea pili i ke ʻano o kā lākou koho balota - pili i ko lākou manaʻo! E lanakila wau a ʻoi aku ka naʻauao o kaʻu ala hou!
  Ua ʻōlelo ʻo Biden:
  - Hiki iā mākou ke kōkua iā ʻoe i ke koho balota!
  Ua ʻōlelo ka Pelekikena Pelekikena o Rusia:
  - ʻO ka mea nui ma aneʻi ʻaʻole ʻoe e hoʻopilikia! Hoʻohana pū ka ʻenemi, ʻoi aku ka poʻe komunista, i ka ʻōlelo kūʻē i ke Komohana. ʻO ka pilina ikaika loa me ke Komohana hiki iā lākou ke hoʻohana no nā kumu hoʻolaha. ʻO ka mea nui ma ʻaneʻi ʻaʻole ʻoe e hāʻawi iā lākou i kumu e hoʻohewa ai iā ʻAmelika Hui Pū ʻIa. Ma kahi kūikawā, ua mākaukau mākou e kōkua iā ʻoe ma Afghanistan. Loaʻa iā mākou ka ʻike ma kēia mea, ʻaʻole pono mākou i ka Taliban ma lalo o Russia!
  Ua olelo aku ka Peresidena o Amerika me ke kaniuhu.
  Ua lōʻihi loa kēia kaua. Manaʻo ka hapa nui o ʻAmelika ʻaʻohe mea a mākou e hana ai ma laila! ʻOiaʻiʻo, no ke aha mākou e hoʻolilo ai i hoʻokahi miliona kālā no kēlā me kēia koa o kēia ʻāina!
  Kūnoʻo ʻo Mishustin, a honi ʻo ia i kona ihu:
  - ʻAe, maopopo iaʻu iā ʻoe! Ua hoʻonui pū mākou i ka hoʻohewa ʻana no Ukraine. A he ʻōlelo hoʻohewa loa kēia! Mai ka ʻaoʻao o ka hōkū komunista hou ʻo Nikolai Bondarenko! He monster maoli kēia!
  Ua ʻōlelo ʻo Biden me ka ʻakaʻaka:
  - Hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻahao iā ia e like me Navalny!
  Ua haʻi ka Pelekikena Pelekikena o Rusia:
  - Pololei, e hoʻokuʻu mākou iā Navalny! Ua kakau inoa au i kona kala kala!
  Kuno ae la ka Peresidena o Amerika Huipuia.
  - Maikaʻi kēia! ʻO kēia ka mea e maʻalahi ai iā mākou ke alakaʻi i ka hoʻolaha e pili ana i ke alakaʻi hou, Lūkini!
  Kuno ʻo Mishustin me ka ʻakaʻaka:
  - E maikaʻi, e kuʻu hoaaloha!
  Ua ʻōlelo ʻo Biden me ke kaniʻuhū:
  - Auwe, ua elemakule loa ka Peresidena o Amerika Huipuia a aole i loihi kona haalele ana! I kēia hihia, pono kahi ʻōnaehana pilina lōʻihi!
  Ua ʻōlelo ka Pelekikena Pelekikena o Rusia:
  - ʻAʻohe oʻu makemake e hana hou i ke ala o Putin a hoʻonohonoho hou i kaʻu mau lā palena! Akā ʻo ka mea nui ka pāʻina, a me kona ʻano, a ʻo ke alakaʻi ka lua!
  Ua ʻae ka Pelekikena o ʻAmelika Hui Pū ʻIa.
  - ʻAe, ʻo ka pāʻina a me ka ʻōnaehana ka mea mua! A ma kēia ʻano, e hui pū mākou no ka manawa pau ʻole inā mākou e hana i kahi ʻōnaehana kūpono!
  Kuno ʻo Mishustin a ʻōlelo:
  - Ke ulu ka manaʻo o ka lehulehu, e hui pū mākou me NATO, ka G8, a me ka European Union! Manaʻo wau ʻo ka EU ka wā e hiki mai ana!
  Ua hōʻoia ʻo Biden:
  - ʻAe, e hana mākou i hui Euro-ʻAmelika-Asia! ʻO ka wā e hiki mai ana i loko o ka hoʻolālā politika o ka honua! Ma hope o nā mea a pau, he hana holomua ka globalization, ʻeā?
  Ua ʻae ka Pelekikena Pelekikena.
  - ʻAʻohe kānalua ka holomua! A maopopo iaʻu kēia, ʻaʻole like me Putin, he mea kākoʻo i ka honua multipolar!
  Ua ʻōlelo pololei ka Pelekikena o ʻAmelika Hui Pū ʻIa:
  - He honua multipolar kahi hopena make! I loko wale nō o ka globalism politika o ke ola o ke kanaka, mai ka luku pu!
  Luliluli ʻo Mishustin i kona poʻo me ka huhū.
  - Nui a luku like ʻole! Ma hope o nā mea a pau, hoʻokahi kā mākou honua, a he poʻe mākou a pau! Pono kākou e hoaaloha! Akā ua noho ʻo Putin i kāna mau manaʻo i ka Middle Ages!
  Ua nīnau ʻo Biden:
  - A no ke aha ʻoe i hoʻolei ai i kāna pahu me nā daimana?
  Ua ʻakaʻaka ka pelekikena hope o Rusia:
  - ʻOiaʻiʻo ua nui loa! Akā ke pāʻani nei mākou i ke ʻano o ka lehulehu. Ua hoʻolaʻa maoli ʻia ʻo Vladimir Putin a lilo i akua ola! A pono e noʻonoʻo ʻia kēia! Akā, e emi koke ana ka dope, a loaʻa i ka lāhui ke alakaʻi hou! A ke hiki mai nei ka ʻaha kūkā iwakālua!
  Ua akaaka ka Peresidena o Amerika Huipuia a pane mai la.
  - ʻAhaʻōlelo iwakālua! Ua maikaʻi! Ke neʻe nei ʻo Russia ma ke ala pololei! A ʻoiaʻiʻo, koho ʻoe ...
  Ua ʻōlelo ʻo Mishustin me ka wiwo ʻole:
  - Ke koho nei au i ka civilization e kūʻē i ka barbarism!
  Kuno ʻo Biden me ka ʻae.
  - ʻOi aku ka maikaʻi ʻaʻole e ʻōlelo!
  Ua ʻōlelo ka Pelekikena Pelekikena o Rusia:
  - E waiho i loko o kahi daimana, akā aia kēia Putin i loko o ka pahu! ʻAʻole e ola ke gula iā ia! No laila ʻo wau ke aliʻi! ʻAʻole au e hāʻawi i koʻu noho aliʻi i kekahi!
  Ua ʻōlelo ka Pelekikena o ʻAmelika me ka ʻakaʻaka.
  - ʻAʻohe noho aliʻi - he mau kauā wale nō mākou na nā kānaka!
  Ua ʻae ʻo Mishustin i kēia:
  - ʻAe, he poʻe kauā mākou na ka poʻe, akā no kekahi kumu i hoʻomaka ai lākou e ʻoki i nā mea nona!
  Ua ʻōlelo ikaika ʻo Biden:
  - Ua hala ka wā o nā mōʻī! ʻO ka Pelekikena ka mua a me ka poʻokela i ke kauā o ka lehulehu!
  A ua inu ka pelekikena o ʻAmelika i kahi wai ... makemake ʻo Mishustin i ka waina ʻulaʻula. Ua lawe ʻia mai iā ia e nā kaikamahine nani.
  Aia kahi hoʻomaha ... ʻōlelo ʻo Mishustin:
  - ʻAʻole hiki ke kūkākūkā i nā mea a pau ma ka hoʻolewa o ka Pelekikena o Rusia. A hiki i koʻu koho ʻia ʻana i pelekikena kaulana, ua nakinaki ʻia koʻu mau lima. He mea pōʻino ke hele koke no ka launa pū me ʻAmelika Hui Pū ʻIa. Maanei pono ʻoe e hana naʻauao a me ke kūpono, me ka ʻole o nā mea koʻikoʻi!
  Kuno ʻo Biden me ka ʻae.
  - ʻAe, ʻaʻole mākou e wikiwiki! Akā pehea ʻo Ukraine?
  Ua ʻōlelo ʻo Pelekikena Pelekikena o Rūsia me ka ʻoluʻolu:
  - Pono mākou e hoʻihoʻi i ka pilina pili waiwai me lākou, a ʻo ka mea mua. A laila hoʻoponopono i nā pilikia hoʻopaʻapaʻa! A hiki i ka wā e hoʻonui ai i ka pilina!
  Ua ʻōlelo ka Pelekikena o ʻAmelika:
  - Akā, pono e nānā ʻia nā ʻaelike Minsk! A e hana i kekahi mau hoʻololi i koi ʻia e ka ʻaoʻao Ukrainian!
  Ua hōʻoia ʻo Mishustin:
  - E ho'āʻo mākou e hoʻokō. E hana ana. Mai poina ʻo wau wale nō ke hana nei a ʻaʻohe manawa e hoʻoikaika ai iaʻu iho! Pono e hoʻomaopopo ʻia ʻo Shoigu lāua ʻo Medvedev a me nā luna palekana ʻē aʻe ʻaʻole i koʻu mau pale! A hiki iā lākou ke hōʻike iā lākou iho!
  Kuno ʻo Biden me ka ʻae.
  - Maopopo iaʻu! A e hoʻāʻo wau e hana pono i nā mea āpau a ʻaʻole hoʻopōʻino i ke aupuni Lūkini hou. ʻAʻole pono mākou i ka hōʻea ʻana mai o kahi komunista ʻōpio a akamai! Makemake i ke kōkua naʻauao?
  Ua ʻōlelo ka Pelekikena Pelekikena o Rusia:
  - Ua lawa kā mākou poʻe akamai! Eia naʻe, hiki mai kekahi mea mai kā mākou ʻike .... ʻO ia hoʻi, e kala mai iaʻu mai kāu ʻike ʻAmelika!
  Ua hoʻomanaʻo ka Pelekikena o ʻAmelika Hui Pū ʻIa:
  - Ua kōkua pū mākou iā Yeltsin i hoʻokahi manawa! Inā ʻaʻole kā mākou ʻenehana kālai'āina, a laila he hemahema nui ia i ke koho balota. A no laila hiki iā lākou ke pani i ka hakahaka me ka poʻe komunista, a laila hoʻolei lākou i kekahi mau balota hou. Eia hou, ua kūʻai ʻia ʻo Alexander Lebed me nā giblets! A ua hana lākou i kahi hana akamai e hele ai i kahi puʻu ipenetrable, a me nā hana mana maoli!
  Ua ʻōlelo ʻo Mishustin, e hōʻike ana i kona mau niho wahaheʻe:
  - Nui ka mana o ko kakou aupuni! A ʻaʻole i mākaukau ka poʻe no ka hoʻi ʻana mai o ka poʻe komunista! A manaʻolana ʻaʻole loa! A e hamo mākou i nā mea a pau ma ka pā!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Biden a pane akula:
  - Maikaʻi nō hoʻi! Aloha au i ke kaua!
  I ka wā kaʻawale, lulu lima nā aliʻi ʻelua, a kaʻawale ...
  Ua mālama pū ʻo Mishustin i kahi hālāwai pōkole me Zelensky ma ka wahine mare ma ka hale mausoleum o Putin. Ua ʻoliʻoli ka Pelekikena o Ukraine, ʻoiai, ua make ka ʻenemi nui o kona ʻāina. Ua hele koke ke kūkākūkā. Ua hoʻopaʻa inoa ʻia kekahi mau pilina pili waiwai ma ia wahi.
  Ua ʻōlelo ʻo Mishustin:
  - ʻAʻole pono ʻo Donbass iā mākou! ʻAʻohe wahi e waiho ai i kāu lanahu! No ke aha mākou e hoʻāʻo ai a kau inoa no lākou!
  Ua ʻōlelo ʻo Zelensky:
  - Mai hoʻopilikia wale ʻoe iā mākou - e hoʻoponopono mākou i ka pilikia o Donbass iā mākou iho!
  Ua ʻakaʻaka ka pelekikena hope o Rusia a ʻōlelo:
  - Ke kānalua nei au e hiki iā ʻoe ke lanakila iā lākou me ka ikaika, ʻoiai inā ʻaʻole mākou e keakea iā ʻoe! Ke kanalua loa nei au!
  Ua minoʻaka ka Pelekikena o Ukraine a pane maila:
  - E kōkua mai ʻo ʻAmelika a me NATO iā mākou. A manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻike ka poʻe Ukrainians i ka hakakā ʻaʻole ʻoi aku ka hewa ma mua o nā Lūkini! E hoʻomanaʻo i nā kaikunāne Klitschko!
  Huhū ʻo Mishustin. ʻO Wladimir Klitschko, ka mea i kākau mua ʻia i ka waihona, a i ʻole ke keʻena kaulana, ua hoʻi koke ʻo ia i ke apo, ʻoiai ua luhi nā mea a pau i ke kali ʻana. A ua hakakā ʻo ia me ka poʻokela honua mua ma nā ʻano ʻehā, ʻo Ruiz. A ua hoʻouna aku ʻo ia i kahi pahu pahu ʻōpio me ka hahau ikaika i ke kīkēkē.
  Ua lilo kēia i mea nui i ka honua mokomoko. A i kēia manawa pono ʻo Wladimir Klitschko e hakakā me Tyson Fury! A he mea maikaʻi wale nō! A inā e hoʻopaʻi ʻo Wladimir Klitschko, e lilo ʻo ia i kaʻao maoli! A lanakila i ka mooolelo a Foreman! A laila aia ʻo Usyk lāua ʻo Lomachenko - nā hōkū pū kekahi!
  Ua ʻakaʻaka ka pelekikena hope o Rusia a pane maila:
  - ʻAʻole ʻoe e wikiwiki! E hoʻoponopono kākou i kēia pilikia! Hiki ke hoʻololi ʻia ma ʻaneʻi, ʻoiai ʻo ia ka ʻāina ʻo Ukrainian kānāwai. A hiki iā mākou ke hoʻokau nui i ka poʻe hoʻokaʻawale!
  Ua ʻae ʻo Zelensky i kēia:
  - ʻOiaʻiʻo, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻokō ʻana i kēia me ka maluhia! No laila, manaʻolana wau e launa pū kākou!
  Ua ʻōlelo ʻo Mishustin:
  ʻO mākou no ka maluhia, no ka pilina,
  No ka minoaka o ke ao nei...
  No ke aloha o na halawai!
  A ua kākau inoaʻia kekahi mea ma kahi ... Ua hoʻohikiʻo Zelensky e kāohi i ka Rada a hoʻomāmā i ke kānāwai ma ka'ōlelo Lūkini.
  Ua hāʻawi ʻo Mishustin i nā hoʻemi ma ke kinoea a me ka ʻaila. I ka manawa like, lulu lima nā ʻaoʻao ʻelua.
  Ua ʻōlelo pū ka pelekikena hope o Rūsia i nā hoʻololi hou i ke kumukānāwai. ʻO ke kuleana koho balota mai ka makahiki ʻumikumamāhā a me nā pio ma ka ʻōlelo hoʻoholo o ka ʻaha. A hoʻokumu pū i ka ʻoihana hope pelekikena. No ka hoʻolilo ʻana i ʻōnaehana politika paʻa. A ma hope o nā mea a pau, ua kūlou ʻo Vladimir Vladimirovich Putin. Akā naʻe, ua nānā ʻo ia i ka luhi loa no kekahi mau makahiki. A ʻaʻole ia he mea kupanaha.
  ʻO ka mea nui aʻe o ka pilikia, ʻo ia ke ʻano o Nikolai Bondarenko, nāna i hoʻokahuli i ka ʻelemakule Zyuganov, ka mea i hāʻule i loko o ka pupule. Inā he alakaʻi ikaika ʻo Navalny, ʻaʻole naʻe he liberal kaulana loa i waena o nā kānaka, a laila alakaʻi ʻo Bondarenko i nā Communists - a he mana nui kēia a kaulana.
  He kūʻē maoli ʻo Gennady Zyuganov i makana i kekahi aupuni: ʻelemakule, maʻi a piha i ka seniority! A conservative a nānā archaic, ʻoiai i ka nineties. Akā, ua hala aku nei ke kolu o nā makahiki he iwakāluakūmākahi a ʻo ka poʻe komunista he pono ke alakaʻi hou, a ʻike nā mea makapō ʻole i kēia!
  A i kēia manawa ua hoʻokō ʻia ka moeʻuhane o ka Kremlin, a he ʻōpio maoli ka poʻe Komunista, a ua ʻike ʻia kahi mea hakakā!
  A he mea koʻikoʻi kēia. ʻO 2022 ka makahiki o ke koho pelekikena mua ma Rusia. A ʻo nā hoʻokolokolo koʻikoʻi e kali ana i ka elite hoʻomalu. I kēia manawa, ʻaʻole hiki iā Zyuganov nāwaliwali a ʻelemakule ke lilo i hoa sparring no ka moho aupuni. ʻOiai ʻaʻole hiki ke loaʻa ka mea hoʻokūkū maikaʻi loa. Ke ʻōlelo ʻo Zyuganov, makemake ka poʻe e ʻuā a i ʻole ka ʻāʻī. A hana lākou i mea ʻino a me ka poʻe mai loko mai o Grudinin. Eia kekahi, ʻaʻole ʻōpio hou ʻo Pavel Grudinin. A i kēlā me kēia hihia, ʻoi aku ka nui ma mua o Mikhail Mishustin. A he mea maʻalahi ke kaua pū me ia.
  Akā ʻaʻole maʻalahi ʻo Zyuganov a komo i ka pelekikena mai ka Communist Party. A hiki ke pale ʻia ʻo Nikolai Bondarenko mai ka ʻimi hewa ʻana i ka pou ma ke ʻano he mākaʻi.
  ʻAʻole anei? He makana ʻo Gennady Zyuganov ma ke ʻano he hoa sparring.
  Mahalo nui ʻia ʻo Zhirinovsky.
  Ua lawe ʻo Mikhail Mishustin a hāʻawi i ka posthumously Vladimir Volfovich Zhirinovsky me ka hōkū o ka Hero o Rūsia, a ua hāʻawi pū ʻia hoʻi i ke kūlana o ke kuhina nui.
  Ma ka aoao Liberal Demokarata, ua loaa mai keia. A ua hoʻolaha lākou e kākoʻo lākou iā Mikhail Mishustin i ke koho pelekikena ma Rusia.
  Aka, he maalea loa ka poe komunista. Ma waho aʻe o ka ʻelemakule kahiko ʻo Zyuganov, ua koho ʻole ʻia ʻo Valentin Konovalov no ka pelekikena ma ke ʻano he kiaʻāina o Khakassia.
  Eia kekahi, aia kahi ʻaelike e kōkua ʻia ka mea e lilo i alakaʻi o ka helu. A e lawe ʻia kahi hoʻihoʻi like ʻana.
  Ua nānā ʻo Gennady Zyuganov i ka ʻelemakule a me ka ʻeleʻele.
  A ma hea ʻo ia e hele ai no ka pelekikena.
  ʻOi aku ma mua o kanahā mau moho i hōʻiliʻili i nā pūlima, a ua manaʻo ʻia e wāwahi ʻia ka moʻolelo o Ukraine. Ua lilo maoli ia i mea maʻalili, a ua ikaika ka hakakā.
  ʻO Mikhail Mishustin, i mea e huki ai i nā balota hou, ua ʻae ke kūʻai aku i ka waiʻona i ka pō, a me nā hale kūʻai huakaʻi, a me ka pia ma nā wahi like ʻole.
  Ua hoʻomaha ʻia ke kānāwai kūʻē i ka paka. Eia kekahi, ua hoʻopalupalu nui ʻia, ʻoi aku hoʻi ma nā wahi i haki pinepine ʻia, a ʻoi aku ka paʻakikī o ka mālama ʻana.
  Ua hoʻoholo ʻia e hoʻihoʻi i ka hoʻolaha ʻana o ka pia ma ke kīwī. I mea e hauʻoli ai nā nūpepa pilikino, ua ʻae ʻia lākou e hoʻolaha i ka ʻona a me ka paka.
  Ua hoʻolaha ʻo Mikhail Mishustin i ka hoʻihoʻi ʻana o kekahi mau kūʻokoʻa a me ka liberalization vertical.
  ʻO ka mea nui, ua hoʻemi ʻia nā hoʻopaʻi no ka hāʻawi ʻana i nā lāʻau lapaʻau māmā a me ka moekolohe.
  Ua apono hou ia ka oihana piliwaiwai.
  Ua kapa ʻo Mikhail Mishustin i ka pāpā ʻana i ka casino i ka naʻaupō o Mr. Medvedev, nāna i hoʻopau i nā mea he nui ma laila.
  A i kēia manawa makemake ʻo ia e hoʻihoʻi i nā kamaʻāina hanohano o Rūsia. A laila...
  Ua hoʻomaka ʻo Mikhail Mishustin e hoʻokele. ʻO keʻano, ua hoʻohaʻahaʻaʻo ia i nā pahuhopu no ka vodka. A puka hou ka pia hoʻolaha ma ke kīwī. A he nui hou aku.
  Aia ka liberalization.
  A ua manaʻo ʻia e koho i nā kiaʻāina mai ka iwakāluakūmākahi o nā makahiki, me ka nānā ʻole i ko lākou manaʻoʻiʻo. ʻO ia hoʻi i lilo i pulumu hou, i hana ʻia ma ke ʻano ʻokoʻa.
  Ua ʻōlelo ʻo Mikhail Mishustin:
  - E loaʻa iā ʻoe ke kūʻokoʻa a me ka waiwai!
  I ka manawa like, ua hoʻokiʻekiʻe ʻia ka uku o nā luna a me nā limahana o ka mokuʻāina. A ua hoʻoikaika ʻia ka ruble ma muli o ke komo ʻana o nā haole. Nui nā mea i hana ʻia.
  Akā, ʻoiaʻiʻo, ua piʻi ka inflation. Ua hōʻemi ʻo Mikhail Mishustin i ka ʻauhau ma luna o ka poʻe ʻilihune i ʻumi pakeneka. ʻAʻole naʻe i hoʻomaka e hānai no ka poʻe waiwai. A hoʻomaha iki ...
  Ua hoʻopaʻapaʻa ʻia ke kulekele pilikanaka...
  Ma Moscow, ua hoʻoholo lākou e hoʻonohonoho i nā pāʻani hou a me nā hoʻokūkū. A he koʻikoʻi maoli kēia. ʻO ka mea nui, e mālama i nā pāʻani 'Olumepika ʻē aʻe. Me ka nānā ʻole i nā koina.
  A me nā papahana ʻē aʻe na Mikhail Mishustin. Eia kekahi laʻana, he manaʻo nō hoʻi: e hoʻopaʻa i ka hoʻokūkū poʻokela mua o ka honua: ʻo wai ka mea inu i ka vodka i hoʻokahi minuke! ʻO kēia kahi e hiki ai i nā Lūkini ke lawe maoli i nā makana āpau.
  ʻAʻole naʻaupō ʻo Mishustin e inu iā ia iho! Lawe ʻo ia i kahi kīʻaha vodka a kīkē ʻia. A ʻai ʻo ia i ka caviar ʻeleʻele i ka manawa hoʻokahi i kīkēkē ʻia i ʻekolu puna. A laila hoʻokani kāleka i loko
  kīloi aku.
  A laila hoʻāʻo ʻo Mikhail Mishustin e hīmeni me Lepts. Auwe, ʻaʻole hiki i ka ʻepekema ke hoʻāla hou iā Kobzon.
  Eia naʻe, haʻalulu ka pelekikena hope o Rusia i ka manaʻo e ala hou ʻia ʻo Vladimir Putin. Akā, ua makemake au e lilo i mōʻī noʻu iho, a i aliʻi paha!
  Ua kiʻi ʻia ʻo Mikhail Mishustin i ka hui like me nā kaikamahine, a ua hoʻopuni ʻia ʻo ia e nā moa ʻoluʻolu.
  Ua hoʻopuka ka pelekikena ʻoihana o Rūsia i ka ʻōlelo: ke kūkulu ʻana i ka kapitalisme me ka maka kanaka! A hiki i kēlā me kēia kāne ke komo manuahi i ka wahine!
  A ua hoʻomaka kēia i ka piʻi ʻana o ka hoihoi ... ʻOiai i ka wā i hoʻomaka hou ai ʻo Mikhail Mishustin i ka hoʻokuʻu ʻana o ka papahana "Dolls". Eia kekahi, he kuhi hewa maikaʻi kēia. Hiki iā ʻoe ke hōʻike iā Alexei Kuznetsov he naʻaupō loa. ʻOiai i loko o "Dolls" hiki ke hoʻopau ʻia nā kūʻē a pau.
  Ua hōʻike ʻo Mikhail Mishustin iā ia iho he kanaka hakakā.
  No ka laʻana, hiki ke kūʻai ʻia nā paka a me ka pia i nā hale kūʻai i kēlā me kēia manawa o ka lā. A e ʻae ʻoe he mea ʻoluʻolu loa. Hoʻopuka hou ʻo Mikhail Mishustin i nā manaʻo hoihoi.
  No ka laʻana, uku i nā mākua inā hele nā keiki i nā hui haʻuki. ʻO ia hoʻi, ʻaʻole manuahi ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, akā uku pū ʻia no ke kipa ʻana i ka ʻāpana.
  He ʻano hoʻolaha o ke ola olakino. A ʻoiai aia ka pia a me ka waiʻona ma nā kihi a pau. A inā makemake ʻoe e inu - no laila e inu!
  ʻAʻole ʻeha ke puhi ʻana. Ua hōʻemi ʻia nā hoʻopaʻi no ka marijuana. Eia kekahi, e pili ana i ka ʻike honua a me ka hoʻoholo UN. ʻO ka mea nui, no ka lawe ʻana i nā lāʻau lapaʻau māmā wale nō ka uku me ka ʻole o ka hale paʻahao.
  Ma keʻano laulā, ua hoʻokomoʻo Mikhail Mishustin i kekahi mau hoʻololi i ke kānāwai kalaima e hoʻemi i ka hoʻopaʻi. ʻOi aku ma kahi o lākou i keu. ʻOi aku no nā hewa kolohe ʻole. Like, a maʻaneʻiʻaʻole pono e hele lōʻihi.
  ʻAe, a ʻo ka hoʻopaʻapaʻa ʻana i nā wahine he hewa ia, kahi paʻakikī ke hoʻomaopopo inā he hana ʻino, a ʻo ka wahine ponoʻī i hoʻowalewale i ka mahiʻai, a laila kākau i kahi ʻōlelo. I kekahi hihia, ua hoʻēmi ʻia ka hoʻopaʻi ma kēia hihia. Akā, no ka hoʻopaʻapaʻa ʻana a ke kāne a me nā kāne i ʻoi aku ka paʻakikī.
  Maanei i huki ai ka peresidena naauao o Rusia i ka noonoo i ka hopena. ʻOiaʻiʻo, ua hoʻopaʻa lākou i kahi wahine, he aha ka mea iā ia? Aloha wale a aloha. A inā i hoʻopaʻa ʻia ke kanaka, ʻaʻole nui ka poʻe e lulu lima me ia. A i loko o ka ʻāpana he moa pēlā. ʻOiai ʻo ia i hoʻopaʻa ʻia a kūʻē i nā kānāwai o nā ʻaihue!
  Ua hōʻemi pū ʻo Mikhail Mishustin i ka manawa ʻae i ʻumikumamāhā mau makahiki. E pili ana i ka ʻoiaʻiʻo ma Iapana he ʻumikūmākolu. A ʻoi aku ka maikaʻi o ka loaʻa ʻana o ka ʻike moe kolohe me nā poʻe ʻōpio a me nā poʻe ʻike. A ua ʻae ʻia kēia e nā kāne me ka ʻike. No laila ke ʻano o ka hoʻokuʻu ʻana i ka moekolohe.
  I ka manawa like, hiki ke hoʻoholo i ka male kāne like. Hiki ke unuhi mau ʻia ke kumukānāwai e nā loio e like me ka makemake o ka pelekikena.
  Ma kekahi hihia, mahalo ka poʻe kāne. A ma ʻEulopa, ua ʻoi aku ka mahana o ka manaʻo iā Mikhail Mishustin.
  A e pani ka poe hookamani. Ma hope o ke aupuni dictator a Putin, ua hiki mai ka manawa - kūʻokoʻa!
  A me ka looseness i na mea a pau! ʻO ka mea nui, ua kūkulu ʻia kahi monument nui iā Mikhail Gorbachev. Akā ua hoʻomaka ka hoʻomana o ke ʻano o Putin e maloʻo. Ua hoʻohewa ʻia ʻo ia.
  Ua hoʻomaka ʻo Mikhail Vladimirovich, e like me Mikhail Sergeevich, e hilinaʻi i ke kūʻokoʻa pilikino. I ka wā i ʻae ʻia aku ai. E like me ka casino? A no ke aha ʻaʻole? Ua hoʻi hou i nā makahiki ʻole ma lalo o Putin. ʻO ka hoʻokamani wale nō i paʻi iā Medved ma ke poʻo.
  Ua kiola ʻo Mikhail Mishustin i ka iwi i nā luna: i kēia manawa ua ʻae ʻia lākou e loaʻa nā makana a hiki i ka ʻumi tausani kālā. A ʻo kēia, ʻoiaʻiʻo, ua hauʻoli i ka mea hana.
  ʻOiaʻiʻo, he mau manawa kaʻawale. Ua hoʻomaka ke pani ʻia ʻana o ke kūʻokoʻa o Imperial. A eia hou, ua ʻike ʻia nā ū wahine ʻōlohelohe ma nā pale.
  ʻAʻole kēia wale nō. Ua kū mai nā hale hoʻokamakama ma ke kānāwai i ka pūʻali koa. Ua loaʻa i kēlā me kēia koa ke kuleana e hana aloha i nā kaikamahine no nā coupons. A ʻo kēia, ʻoiaʻiʻo, he hoʻokō maikaʻi loa ia o ka demokala. A i loko o nā hale paʻahao, nā kolone a me nā hale paʻahao ma mua o ka hoʻokolokolo ua hiki ke hele i nā kaikamahine. Ua koi nui ʻo Mikhail Mishustin i nā kāhuna o ke aloha i loko o nā ʻōpio. No laila, ʻaʻole e hoʻokamakama nā keikikāne i nā keikikāne, akā e hui pū me nā wahine.
  A laila ʻaʻohe moa ma nā ʻāpana ʻōpio.
  ʻO kēlā ʻano like ka mea i ʻae ʻia. A me ka hoʻohewa ʻana i ka manawa like.
  ʻOiai ʻo ka slogan a Mikhail Mishustin: ʻo ka liberalization kūʻokoʻa a ʻoi aku ke kūʻokoʻa e kaulana loa i waena o nā ʻōpio. A ua ʻākoakoa ka lehulehu a pau e aloha i ka pelekikena hou o Rusia!
  He kanaka ʻo Mikhail Mishustin i makemake nui i ke kūʻokoʻa a ʻaʻole nona wale nō. Ua hoʻopailua ʻia ʻo ia i ka pāpā ʻana i ka wā o ka nohona pilikanaka. A ʻo ka pane ʻana i ka hoʻoikaika ʻana i nā kūlana o ka hema he anti-communism i ka propaganda. A ua ulu mau ʻo ia ...
  Ua makemake ʻo Mikhail Mishustin, he bourgeois mai ka lolo a i ka iwi, i kēia manawa ua makemake ʻo ia i ka capitalism kahiko a me ke kūʻokoʻa piha.
  . EPILOGUE
  Ua hahai pono ʻo Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin i ke kaua ma Iran. Ua hoʻomaka ka pūʻali USSR e hoʻouka i ke kapikala o Tehran. No laila, ua lanakila maoli ka ʻāina nui. ʻOi aku ka nui, ma ke ʻano o ka ʻāpana, ma mua o Ukraine.
  Uaʻoluʻolu loaʻo Mikhail-Vladimir: ua liloʻo ia i mea lanakila. A piʻi aʻe ke kumukūʻai aila. A ua ʻae kēia i ka hoʻonui ʻana i ka hoʻolimalima koa.
  Ua hoʻoholo ʻo Gorbachev-Putin e hoʻolōʻihi i ka manawa o ka lawelawe ma ka pūʻali koa, mai ʻekolu a ʻeono makahiki. No laila, ʻoi aku ka maikaʻi o ke akamai o nā koa.
  A kāpae i nā lohi a pau. Eia kekahi, inā he maʻi noʻonoʻo ʻoe, a laila e hele i ka pūʻali koa kūkulu hale. A e lawelawe ka poe i hookolokoloia. Eia kekahi, inā huli kekahi i ʻumikumamāwalu, a laila mai ke kolone, pololei i ka pūʻali.
  A ʻoluʻolu!
  Ua lilo ʻo Mikhail-Vladimir i mea hoʻomalu a hoʻoweliweli i ka honua holoʻokoʻa. ʻO ka mea nui, ʻaʻohe kamaʻilio e pili ana i ka wehe ʻana i nā mea kaua. ʻO ka mea ʻē aʻe, ua hoʻoweliweli ʻo Gorbachev-Putin e hoʻokuʻu iā ʻAmelika e hele a puni ka honua me ka ʻole.
  ʻO kēia ke ʻano o ka politika. A ʻo ka mea nui loa, ka militarism a me ka hoʻomana mana.
  A me ka diplomacy koʻikoʻi.
  A hoʻokahi manaʻo hoihoi: ʻaʻole nā kāne wale nō, akā nā wahine pū kekahi e lawelawe i ka pūʻali koa.
  A i kēia manawa ua hele nā kaikamahine mai ka makahiki he ʻumikumamāwalu i ka pūʻali koa. A pono lākou e hakakā a lanakila.
  A maikaʻi kēlā.
  Eia nā kaikamāhine e hakakā nei, e hoʻouka ana i Tehran a hōʻike i ka ikaika nui;
  Hoʻokahi ʻeono mau koa, ma nā wahi a lākou i hele ʻole ai a mākaukau e kaua i kekahi pūʻali koa.
  ʻO Oleg Rybachenko i hoʻoluliluli i kāna mau pahi kaua kilokilo. Ua hoʻolōʻihi a ʻokiʻoki lākou i nā drones e like me nā pahi pata. Ma hope o kēlā, hoʻolei ke keiki i ʻelua mau pī me nā mea pahū me kona manamana wāwae ʻole.
  Ua pahū nā pahu kaʻa o Iran.
  Ua hīmeni ke keiki:
  - Hoʻonani i ka wā o ka pahi kaua Lūkini!
  ʻO Margarita hoʻi i hoʻoluliluli i kona mau maka. Ua ʻoki ʻia i nā helikopter. A laila, hoʻolei ke kaikamahine i nā nila luku me kona manamana wāwae ʻole.
  Wehewehe i nā hoa paio a uē:
  No ke kumu o ka komunisme!
  A eia ʻo Natasha i ka hoʻouka kaua ... Pehea ʻo ia e ʻoki ai me nā pahi kaua ma ka mokulele o Iran hoʻomana. A luku i nā mokulele ʻenemi. A laila, me kona manamana wāwae ʻole, e hoʻolauna ʻo ia i kahi boomerang pepehi kanaka, e haehae ana i nā koa o ka hikina, ke aupuni Iranian.
  A laila, me he mea lā mai ka piko mai, e ʻā ana me ka uila. A laila e hoʻolei ʻo ia i kona pale a hoʻokuʻu i kahi pulsar mai kahi nipple ʻulaʻula.
  E wawahi i ka lehulehu o na koa o Khomeini, a e uwo.
  - Hoʻonani i ke au o ka poʻe Soviet!
  A laila ʻoki ʻo Zoya me ka huhū ʻāhiu. Hoʻopiʻi hoʻi ma ka hoʻolōʻihi ʻana me nā pahi kaua, a ʻoki i nā hale kiaʻi o nā pahu.
  A laila e hoʻokuʻu ʻia nā manamana wāwae wāwae ʻole, e like me kahi mea wela. A laila e hele aku ka makana o ka make mai ka kuʻekuʻe wāwae.
  A e hoʻokuʻu ka ʻulaʻula ʻulaʻula i ka uila ma luna o nā helikopter. A laila, mai ka piko mai e ʻoki ai kekahi mea make.
  ʻO Augustine kekahi e hakakā nei no kēia. He mea make kēlā kaikamahine. A mai ka ruby nipples ka uila. A hoʻolei nā manamana wāwae ʻole i ka pulsar. A me kahi kukuna mai ka piko mai, ua hoʻohui ʻo ia i ka pūʻali koa o Khomeini.
  A e haʻi mai ke alelo a ʻuā.
  - No ka makuahine Rusia!
  No laila, ikaika loa ʻo Svetlana i ke kaua. A ʻo kāna mau pahi kaua, lōʻihi, ʻoki i lalo i nā mokulele a me nā kaʻa.
  A mai ka nipple strawberry pehea e hoʻokuʻu ai i nā kahawai o ka make holoʻokoʻa. A laila e pepehi ʻia ko lākou piko me ka hahau make. A ma hope o kona mau wāwae wāwae ʻole e hoʻohana lākou i nā ʻenemi he nui e haehae ʻia. Ua hāʻule ʻo Iran ma lalo o ka māhele. E hōʻike ana i nā mea a pau he paʻakikī ke lanakila.
  ʻOi loa i ka wā ʻo Rūsia, a i ʻole ka USSR, aia ma ka ʻaoʻao o Iraq, nāna i hoʻopaʻa i nā pūʻali koa nui o nā Peresia ma ke Komohana. Akā ʻo Rūsia nō ka Orthodox a me ka hoʻomaloka i ka manawa like, a no laila ʻaʻole kokoke loa iā Iraq.
  E ka Dictator Khomeini, ua hoouka oe i ka poe hewa.
  Ua ʻoki ʻo Oleg Rybachenko me nā pahi kaua i hoʻolōʻihi ʻia i nā drones a me nā mokulele o Iran, a ʻoki iā lākou. A laila, me nā manamana wāwae ʻole o nā wāwae o nā keiki, ua hoʻokuʻu ʻo ia i kahi uila make a luku i hoʻoheheʻe i nā pūʻali koa ʻenemi.
  A laila puhi ke keiki terminator. A hāʻule ka nui o nā koʻa i loko o kahi hohonu hohonu, a hāʻule i luna o ka pūʻali koa Iranian o Khomeini.
  Ua uē ke keiki:
  - No nā hoa pili o Rusia!
  Ua hakakā ʻo Margarita Korshunova me ka wiwo ʻole. Holo i ka wili me nā pahi kaua. A laila, ʻaʻohe wāwae kaikamahine, ʻoiai lākou e hoʻolauna i kahi makana o ka make maoli a weliweli.
  A laila e puhi ke kaikamahine i kahi hoʻokuʻu mai kona piko, e hoʻoheheʻe i ka nui o nā kaʻa a me nā mokulele Iran.
  A laila ʻo Margarita pehea e puhi ai. A e hāʻule nā manu koraka e like me ke kapena ma luna o nā poʻo o nā koa Iran. A e uhaʻi maoli lākou i nā hale kiaʻi a haehae i ko lākou mau ʻēheu.
  Ua uē ke kaikamahine:
  - No kā mākou mau hana maluhia a me nā kaikunāne Orthodox.
  Aia hou ʻo Natasha i kahi hoʻouka kaua. ʻO kāna mau pahi kaua e hana i ka luku nui. A nui nā mokulele a me nā kaʻa i ʻoki ʻia. A laila e hoʻolei nā manamana wāwae ʻole i nā pī o ka luku a haehae i ka lehulehu o nā hoa paio, e haehae ana i nā hale kiaʻi mai nā pahu. A laila kuʻikuʻi ke kaikamahine mai ka nipple ʻulaʻula me ka pulsar, i ka pūʻali koa o Khomeini.
  A laila, he uwila mai ka piko mai, he mea make loa. A i ka hopena, pehea e lele ai ke kahawai o ka magoplasma mai ka poli o Venus.
  Ua uwo ae ke koa.
  - No ko mākou mau hoa pili!
  ʻOki aʻe iā Zoya. Hoʻohana ke kaikamahine hakakā i ka ʻenehana helikopter. A laila, ʻike ʻia kona mau wāwae wāwae ʻole i ka makana o ka make. A mai nā ʻuʻu ʻulaʻula, lele ka uila make, e hahau ana i nā hoa paio. A laila mai nā kahawai piko o nā pulsars.
  A mai loko mai o ka lua o Venus, nā ʻāpana hou o ka luku ʻia ʻana o nā koa Iranian, a me nā kaʻa me nā mokulele.
  Ua hoʻōho ke kaikamahine:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  Ua hoʻi hou ʻo Augustine ma ke ʻano he uila uila. A i kēia manawa ua ʻoki ʻia kāna mau pahi kaua e like me ka ʻumiʻumi a hiki i ke kumu. A ʻo nā manamana wāwae ʻaʻole e hoʻolei i kahi makana o ka luku holoʻokoʻa. A laila lele nā kukuna lasers mai loko mai o nā nipples ruby e ʻoki ana i nā kaʻa a me nā mokulele Iran.
  Akā, mai ka piko mai, e pana ka uila me ka luku.
  A ʻo kēia ke ʻano o ke kai eʻe o ka make mai ka poli o Venus, e lawe mai ana i ka make kānalua i nā mea āpau e hoʻouka ai i ka Soviet Union - ʻoiai ma kēia hihia ʻo Gorbachev-Putin ka mea i hoʻouka iā Iran. A ʻo ka nui o nā mokulele, nā pahu, nā drones i pau i ke ahi.
  Ua hīmeni ke kaikamahine me ka huhū.
  - E inu pū kākou no Rūsia, ʻoi aku ka pololei o ka USSR a me Iraq!
  ʻOi aku ka wela o Svetlana i ke kaua. A oki iho la oia i na koa o Khomeini me ka minamina ole. A me kona mau manamana wāwae ʻole, hoʻolei ʻo ia i nā pī o ka luku, e luku ana i ka ʻenemi.
  A lele nā kahawai o ka luku holoʻokoʻa mai nā nipples strawberry, nāna i hoʻohuli i ka nui o nā kaʻa a me nā mokulele o Iran kipi. Ua lele ʻo nā huila i nā ʻaoʻao āpau.
  A mai ka piko mai he kahawai uwila holookoa i hoohehee i ka nui o na koa o Khomeini.
  A laila hoʻi ka poli o Venus, e like me ka lele ʻana o ke kai o ka plasma kupua a pau ka pūʻali koa o Khomeini.
  Ua ʻōlelo ʻo Svetlana:
  - No ka pahikaua i ka nani o ka Mesia Lūkini!
  Hāʻawi ʻo Oleg Rybachenko a me nā kaikamahine i kahi hakakā nui i ka poʻe Iran. A hoʻohana lākou i ke kilokilo ikaika. Ua kiola aku na kaikamahine mai ka poli mai o Venus i na kahawai o ka ikehu kupua a me ke kai ee. A ua kīkē ʻia ko Khomeini mau koa e like me nā skittles me ke kinipōpō.
  ʻAʻole ʻo Oleg Rybachenko i ʻoki wale i nā pahu hellish Islamic me nā pahi kaua, akā ua puhi pū kekahi. A hoʻokuʻi ʻo nā manu i nā mokulele Iran. Ua ʻohi lākou iā lākou i ka honua.
  E lawe pū ʻo Margarita Korshunova iā ia e like me kona makemake, akā e holo ʻo ia i ka wili me nā pahi kaua, e ʻoki ana i nā mea kaua Caucasian. A laila me nā wāwae wāwae ʻole e lawe ʻo ia a hoʻomaka i kahi pulsar ikaika.
  A luku i nā Iranians e like me ke ʻano ramming. A pehea ke kaikamahine whistles, a hāʻule nā koʻo ma luna o nā mokulele Hellish Islamic.
  Ua hoʻōho ke kaikamahine:
  - No ka komunism a puni ka honua!
  Ke hoʻouka nei ʻo Natasha i nā Iranians. A i kēia manawa e lawe ʻia kāna mau pahi kaua a ʻoki ʻia. A i kēia manawa, e hoʻolele ʻo kona mau wāwae wāwae i kahi mea make e haehae ai i nā kaʻa ʻenemi.
  Ma hope o kēlā, e hoʻokuʻu ke kaikamahine mai nā nipples ʻulaʻula wela, nā pulsar pepehi kanaka. A e paʻi lākou i nā hui Islam. A pana pū ke kaikamahine i nā Iranians kipi mai kona piko me ka uila. A e palai maoli lākou i nā mea a pau, e hana i kahi barbecue.
  Akā ʻoi aku ka maʻalili, i ka wā e puka mai ai kahi kahawai o ka ikehu mai ka poli o Venus. A kahili aku i ka lehulehu o Iranians.
  ʻO kēia ka lede me ka lauoho uliuli. A uwo.
  - Hoʻonani i ka ʻāina makuahine!
  A mai ka uʻi ʻulaʻula, hoʻokuʻu i kahi makana o ka luku, pepehi i nā koa Iranian, ua hoʻohui ʻo ia:
  ʻO ka mea nui ka ʻōpū e make i ka pōloli!
  Ua ʻoki ʻia ʻo Zoya e like me nā hoa paio kāpeti. Ua ʻoki ʻo ia iā lākou me ka maʻalahi loa, me he mea lā e wehe ana ʻo ia i nā koʻu. A me kona mau manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei aku i kahi pōkā hoʻopau. A luku aku i na enemi.
  A laila, mai ka raspberry nipples ka mea kani: mai ka ʻākau ma nā pahu, mai ka hema ma nā mokulele! A ʻoi loa ka hana ʻana i nā hoa paio.
  A laila mai ka piko poepoe me nā ʻōpuʻu uila. A e hoʻopau i nā koa o Khomeini, e hoʻohuli iā lākou i ʻōhū.
  A laila, mai ka grotto o Venus, e lele a lele i waho kahi puahiohio holoʻokoʻa o ka ikehu luku.
  Ua hoʻōho mai ke kaikamahine:
  - He manu lele kiʻekiʻe, ʻaʻole ia e hāpai i ka ihu, ʻaʻole ia e lele i ke ao!
  Ua komo pololei ʻo Augustine i ke kaua. ʻAʻole he kaikamahine, akā he tigress wale nō. A haehae maoli i nā ʻenemi me nā maiuu. A ʻoki ʻo ia, ʻaʻole hāʻawi i ka manawa me nā pahi kaua.
  A i kēia manawa ua hoʻomaka kona mau wāwae ʻole i kahi makana make loa o ka luku. Wehe i nā hoa paio i nā blotter liʻiliʻi. A e hoʻonele i ka manawa liʻiliʻi o ke ola.
  Akā lele ka uila mai loko mai o nā nipples ruby, e puhi maoli ana i nā Iranians e like me ka pepa.
  A kiola ʻia kahi pulsar mai ka piko. A pehea e ʻoki ai i nā kaʻa Iranian hellish. A e wawahi i ko lakou mau hale kiai.
  A mai ka poli mai o Venus, puka hou mai kekahi kahawai o ka plasma kupua. A inā e puhi ʻo ia, a laila ʻaʻole lawa ka loaʻa ʻana o ka pūʻali koa o Khomeini.
  A ʻōlelo ke koa iā ia iho.
  - ʻO wai ka mea makemake e lilo i liona, ʻaʻole i loaʻa i ka ʻīlio hae, e noho me nā kuleana manu!
  Ke neʻe hou nei ʻo Svetlana. ʻOki metala me nā pahi kaua. A me kona mau manamana wāwae ʻole, hoʻolele ʻo ia i nā grenades make. Ua waimaka a puhi i ka Iranians.
  I ka manawa like, ʻaʻole poina i ke kaikamahine e hoʻouna i ka uila mai nā nipples strawberry.
  Aka, mai ka piko mai, e poha, e luku, a hehee.
  Akā, mai ka grotto o Venus, e lele aku kahi kukuna laser a lele i waho, e lawe i nā mea āpau a ʻoki iā lākou.
  A laila ʻōhumu:
  - Loaʻa pinepine nā kuleana manu i nā hoki, a me nā hipa i ke ʻano!
  Ua hoʻomau ʻo Oleg Rybachenko i ka hakakā me ka wiwo ʻole, e hōʻike ana i ka ikaika o kahi titan. Eia ʻo ia ke ʻoki nei i ka poʻe Iran me nā pahi kaua. A laila, me nā manamana wāwae ʻole o nā wāwae o nā keiki, e hoʻolele ʻo ia ma mua o kahi grenade pepehi kanaka. E haehae ana i ka lehulehu o na koa o Khomeini.
  Ma hope o kēlā, e kīkī ke keiki a me nā manu lele makaʻu, me he mea lā ma luna o Islamic Khomeini, e lawe i nā koa a moe i lalo. A hoomaka lakou e pana ilalo i na mokulele me ke aloha ole.
  Ua ʻōlelo maikaʻi ʻo Oleg Rybachenko:
  - ʻO ka ʻēheu ʻole me ka lolo o ka moa!
  Ua hoʻomau ʻo Margarita Korshunova i ka wili ʻana i nā pahu huli me kāna mau pahi kaua. Ua ʻoki ʻo ia i ka poʻe Iran me ke kānalua ʻole. A ia manawa hoʻokahi, me nā wāwae kamaliʻi, hoʻolei ʻo ia i nā makana o ka luku. A haehae ʻia e like me ka puʻu pepa.
  A pehea ia e kani ai, a e hāʻule ka manu koraka i lalo i nā pūʻali Islamic infernal. E holoi ʻia lākou a pau i ka pauka. A i ka wā i noho ai ka poʻe Iran ma lalo o ka hahau ʻana o nā manu, ua ʻoi aku ka paʻa - ua ʻeha lākou.
  A ʻōlelo ʻo Margarita:
  - Mai hoʻohālike i ka ʻaeto me ka lolo moa a me nā kuleana manu!
  E lele ʻo Natashka a ʻoki me nā pahi kaua. E ʻoki i nā pūʻali koa o Khomeini i kāpeti. E kiola i makana o ka luku me ka wawae ole. E hoʻopau ʻo ia i ka nui o nā Iranians a uē ma luna o kona mau māmā:
  - Inā he moa pulu ʻoe ma ke ʻano, e maloʻo ʻoe i ka pōloli!
  A mai nā nipples ʻulaʻula e hoʻokuʻu i kahi make make o ke au. E hoʻopau i ka nui o nā pūʻali Iran. A laila e neʻe mai ka piko e like me ka pulsar. A e haehae ʻia nā ʻenemi a pau.
  A i kēia manawa, mai ka poli o Venus, e hū ʻia kahi kahawai kai eʻe, kahi e puhi ai i nā mea āpau me ka plasma hellish.
  Eia ke kaikamahine.
  A ʻo Zoya, i loko o ka ʻāhiu hewa, hahau i nā mea āpau me ka ʻole o ka hoʻomaha ʻole. A ʻokiʻoki i nā ʻāpana liʻiliʻi loa. Ke waiho nei i nā ʻāpana ʻāhu maoli. A pehea me ka wāwae wāwae ʻole e hoʻolei ʻia ai kahi mea luku. A laila, e lele mai ana kekahi mea e lawe mai ai i ka make weliweli loa, a me ka make holookoa mai loko mai o na nipples ulaula.
  A laila, lele ka mea hihiu i waho o ka piko, a haehae i ka plasma kupua e like me ka tiger.
  A i ka hopena, mai ka grotto o Venus, he makana e lawe mai i ka make maoli i ko Khomeini pūʻali me ka ʻole o ka manawa.
  A laila hoʻōho ke kaikamahine:
  - ʻAʻole hiki iā ʻoe ke waiho i nā hua gula me ka lolo moa!
  Ua ʻoki ʻo Augustine i nā hale kiaʻi o nā tank Islamic Khomeini me nā pahi kaua. A laila, me nā manamana wāwae ʻole, ua hoʻolei ʻo ia i makana o ka make. Akā, ʻo kā lākou mau nipple ruby o ke kaikamahine i lele i ka uila ahi. A puhi i kahi pūʻulu o Iran.
  A laila, e lele ana ka puahiohio luku mai ka piko mai.
  Akā, mai ka poli o Venus, lele ka luku, ka mea e lawe mai i ka lanakila piha, a me ka luku.
  Ua ʻōlelo maikaʻi ʻo Augustine:
  - Hiki i ka moa ke waiho i nā hua gula, akā ʻo ke ʻano o ka moa e hoʻokau wale iā ʻoe i loko o kahi ʻano!
  He wela nō hoʻi ʻo Svetlana i ke kaua. Pehea ʻo ia e ʻoki ai i nā Iranian me nā pahi kaua a ʻoki iā lākou i kāpeti ʻawaʻawa. A me kona manamana wāwae ʻaʻole e hoʻouna aku ʻo ia i makana o ka luku. E wawahi i na enemi i lepo.
  A e lele aku ana na uwila make mai na nipple strawberry. E puhi lākou i nā Iranians a ʻāpana. A ma ʻaneʻi e hoʻouna aku ai ka piko i ka nalu o ka hoʻopau piha ʻana i nā Islamists kipi o Khomeini.
  A i ka hopena, e lele ana kahi ʻōpū o ka plasma kupua mai ka lua o Venus, kahi e hoʻoheheʻe ai i nā ʻenemi āpau i ka manawa hoʻokahi. A puhi nā pahu, a pahū nā pūpū i loko.
  A me Svetlana pehea e uwē ai:
  - No ke aha ʻoukou a pau i ke ao, no ka mea, ʻo ka lolo o ka moa!
  Ua hakakā ʻo Oleg Rybachenko me ka ʻoi aku o ka huhū. E lawe a ʻoki ʻo ia i nā ʻenemi. E ʻokiʻoki lākou a pau i ʻāpana liʻiliʻi.
  A laila, me ke kamaʻa ʻole, me ka wāwae o ke keiki, e hoʻolei ʻo ia i ka grenade a haehae ʻia.
  Ma hope o ke kīkī hou ʻana o ke keiki a pana i lalo i nā mokulele he nui.
  A laila ua haʻi ʻo ia i ka manaʻo:
  - ʻOiai inā loaʻa iā ʻoe ka ikaika o ka bea, akā me ka lolo moa e noho mau ʻoe i hoki!
  Ua ʻoki ʻo Margarita Magnitnaya me kāna mau pahi kaua me kona ikaika a pau. A laila, me kona wāwae wāwae ʻole, ua hoʻolei ke kaikamahine i ka makana pepehi kanaka o ka make. Ua haehae ʻia ka poʻe Iran i nā ʻāpana iwi a me ka ʻili. A laila, ʻo kona ʻōniʻoniʻo e hāʻule nui nā koʻo i luna o nā Iranians.
  A laila hoʻōho ʻo Margarita:
  - Inā he lolo moa kou, a laila ma hope o ka hui ʻana me ka ʻalopeke, lele ka hulu!
  Ke kaua ikaika nei ʻo Natasha i nā Iranians. A ke hoolei nei kona mau wawae olohelohe i kekahi mea pepehi diabolo. A ʻoki nā pahi kaua i nā hale kiaʻi.
  A laila e ʻoki ʻia ka uila mai ka piko ...
  A e hoʻokuʻu nā nipples ʻulaʻula i nā pulsar make. A laila lawe ke kaikamahine a hoʻokuʻu i ka puahiohio ahi mai ka poli o Venus. A māhele i nā hoa paio i ʻāpana.
  A laila, kani maila ke kaikamahine:
  - No ka hana ʻana i kahi ʻokiʻoki mai loko mai o ka puaʻa, pono ʻoe e paʻa i ka ʻīlio hae, a me ka ʻalopeke waiwai!
  Ua lawe ʻo Zoya i ka makani makani me kāna mau pahi kaua. Ua ʻoki ʻo ia i nā kaʻa a pau, a ua hoʻopuehu ʻia nā wahi holo heʻe ma nā ʻaoʻao a pau. A laila hoʻolele nā wāwae wāwae ʻole o ke kaikamahine terminator i nā pōkā, annihilations. A hoʻomaka ka poʻe lele e haehae i nā ʻenemi.
  Akā, e lawe nā nipples raspberry a hoʻokuʻu i ka uila o ka luku. A laila e lele ana ka kukuna laser mai ka piko.
  A eia ka lua o Venus e luai aku ai i ke kahawai o ka puahiohio paakiki e uhai ana i na koa Islamic Khomeini kipi.
  A uwo maila ke kaikamahine:
  - Loaʻa paha ʻoe e hele i kahi alopeke kālua me ka lolo moa!
  Ke hakakā nei ʻo Augustine i kēia manawa, no laila ua paʻa ʻo ia e like me ka uaki alarm. A ʻoki ʻo ia i ka poʻe Iran me ke aloha ʻole a me ka minamina. Kiola i nā grenades me nā wāwae wāwae ʻole, hoʻokaʻawale i nā hoa paio.
  A mai ka ruby nipples e lele lele ana i ka uila. Akā, mai ka piko mai, e hahau ʻia kekahi mea make loa. A hoʻokaʻawale i nā Iranians. A maanei e lele mai ana kekahi puahiohio kupua o ka make a me ka luku mai ka lua aku o Venus.
  A laila e haʻi ke kaikamahine:
  - Inā like ke ʻano me ka moa pulu, e maloʻo ʻoe iā ʻoe iho me ke kālā ʻole ma ke alanui!
  Ua hakakā ʻo Svetlana me ka cockily. A ʻoki ʻo ia me nā pahi kaua, a hoʻolei i nā makana pepehi kanaka me nā wāwae ʻole. A laila lawe ʻo ia iā ia a mai nā nipples strawberry e luaʻi i kahi cascade o nā ʻōpū o ka plasma magic.
  A laila, mai ka piko mai e hahau ana kekahi uila ma hope o kekahi.
  Akā, mai ka grotto o Venus, pehea ka makani ʻino o ka luku loa a me ka luku loa.
  Ua kāhea ʻo Svetlana:
  - Hana ʻole ʻēheu ka lolo moa, hoʻouna ʻia ke ʻano moa i ka ʻohi!
  Ua ʻōhumu ʻo Oleg Rybachenko a ʻoki ʻia me nā pahi kaua me ka huli ʻana a me ka luku. Lawe aʻela ʻo ia i nā wāwae o nā keiki ʻaʻole i hoʻokuʻu ʻia i ka grenade. Ua hoʻokaʻawale i ka nui o nā Iranians. A laila pehea e puhi ai. A ʻo ka pūʻali o nā manu e uhaʻi i ke ao o nā mokulele o ko Khomeini pūʻali.
  Kahea mai la ke keiki:
  - ʻO wai ka moa i loko o ka ʻauʻau, kēlā ʻai alopeke i loko o ka hale!
  Ua luhi iki ʻo Oleg i ka ʻoki ʻana a me ka hoʻolei ʻana i nā grenades i ka poʻe Iran me kona wāwae ʻole. Ua haʻi hou ke keiki i ka aphorism:
  - Inā makemake ʻoe e ola e like me ke kanaka keʻokeʻo, e ʻulaʻula iki ma ka maʻalea!
  Ua hoʻolei ʻo Margarita Magnitnaya i kahi sop pepehi kanaka o ka luku me kona manamana wāwae ʻole. Ua haehae i ka nui o na koa Iran. A laila hāʻawi maila ʻo ia i ka poha mai ka piko me ka laser.
  A ma hope iho, lawe ʻo ia iā ia, kīkī, a luku aku i ka pūʻulu mokulele.
  A nānā ʻo ia:
  - ʻAʻole haʻalulu ka poʻe keʻokeʻo maoli ke hāʻule lākou!
  Ia manawa, hoolei hou aku la ke kaikamahine i ka makana o ka luku me kona mau manamana wawae olohelohe, me ke kani ana.
  - Inā he moa lolo ʻoe, e hele ʻoe i ka hupa no ka ʻalopeke me nā hana!
  Ua hoʻokuʻu ʻo Natasha i kahi puʻupuʻu o ka luku ʻana mai kona nipple ʻulaʻula a hoʻōho:
  - E lilo i manu lele a ka ʻaeto, akā ʻaʻole e lele ka moa!
  Ua ʻōlelo ikaika ʻo Zoya, me ka waiho ʻana i kahi makana o ka luku piha ʻana mai kāna nipple ʻulaʻula:
  - ʻO ka mea e moa nui me ka ʻai ʻole i ka porridge - e kani ʻo ia i ka bākeke!
  Ua hoʻokuʻu ʻo Augustine i kāna puʻupuʻu luku mai kāna nipple ruby a ʻōlelo ʻo ia:
  - Inā ʻaʻa nui ka poʻe kālaiʻāina, uwē ka poʻe koho e like me nā ʻīlio hae!
  Hoʻopuka ʻo Svetlana i ka uila e like me ka lua pele me kahi nipple strawberry, a hoʻōho:
  - ʻO kahi kanaka kālai'āina e ʻāwī nui ana, akā hoʻāʻo liʻiliʻi, e lawe i ka poʻe i ke ola o kahi ʻīlio!
  Ua ʻoki ʻo Oleg Rybachenko, e wili ana i kāna mau pahi kaua. Kiola akula ʻo ia i kahi grenade me kona wāwae ʻaʻohe keiki, a ʻike akula:
  - Pāʻani ka poʻe kālai'āina i nā pāʻani e like me nā kamaliʻi, akā ʻo kā lākou hana hoʻopunipuni e like me ka wā kahiko!
  Ia manawa, puana ae la ke keiki, me ka hana pu ana me ka puali o Khomeini, e kikeke ana me he one la mai ke one aku, a puana hou mai:
  - ʻO ka mea kālaiʻāina he manu e moeʻuhane ana i ka noho aliʻi o ka ʻaeto, ʻaʻole i ulu kona nuku!
  Ua ʻike ʻo Margarita me ka hoʻolei ʻana i kahi leka o ka luku me kona wāwae ʻole:
  - Ke makemake nei ka mea kālai'āina i ka noho aliʻi o ka liona, akā ʻo ka noʻonoʻo he pipi horn ʻole wale nō!
  Ua hoʻokuʻu ʻo Natasha i ka uila mai kona piko a haʻi:
  - ʻAʻole pono ka liona i hipa, akā, ʻaʻole e hōʻeha ka ʻalopeke liʻiliʻi iā ia, i ʻole e pau i nā hoki!
  Ua lawe ʻo Zoya iā ia a me kona manamana wāwae ʻole i hoʻolele i kahi makana o ka make. A laila, kuha aku ʻo ia i kahi puʻupuʻu me nā ʻuʻu ʻulaʻula a hoʻōho:
  - ʻOiai he liona ʻoe, akā me ka lolo moa e hōʻoiaʻiʻo ʻia ʻoe i ke ola o ka ʻīlio!
  Ua paʻi ʻo Augustina i kāna mau ʻuʻu ruby me ka uila uila o ka make a uē:
  - ʻO wai ka mea ʻaka nui i ka mahina, hoʻohaʻahaʻa ke ola iā ia i loko o kahi kennel!
  Ua paʻa ʻo Svetlana i kahi turntable. A laila, hāʻawi ʻo ia i ka hoʻoheheʻe ʻana mai nā nipples strawberry a uē aʻe:
  - Inā hoʻohiki ka mea kālai'āina iā ʻoe i kahi pai i ka lewa, a laila manaʻo ʻo ia i ka mea koho he mea lāʻau!
  ʻO Oleg Rybachenko, e kīkī ana i nā koʻo, i ʻike pono ʻia:
  - Inā he poʻo lāʻau kou, a laila hāʻawi maoli ʻoe i ka ʻoka!
  ʻO Margarita, pepehi hou i nā ʻenemi, hoʻopuka:
  - Inā he poʻo ʻoe e like me ka lāʻau ʻoka, e ʻohi lākou me he lāʻau lāʻau lā!
  Ua ʻōlelo ʻo Natasha me ka naʻaupō, me ka hoʻokuʻu ʻana i kahi makana ikaika o ka make mai kahi nipple ʻulaʻula a luku i nā pūʻali koa o Khomeini:
  - No ka poʻe koho pāloka, he linden piha ka mea kālai'āina!
  ʻO Zoya, ʻokiʻoki i nā Iranians, a hoʻouna aku i nā kukuna o ka make mai nā nipples ʻulaʻula o kona umauma, i ʻōlelo ai:
  - Inā he leo ʻoe e like me ke kāmaʻa i manaʻo ʻia, e kāmaʻa mau ʻoe!
  Ua hoʻomaopopo maikaʻi ʻo Augustine, e hoʻouna ana i ka pōʻino mai kāna mau nipple ruby:
  - ʻAʻohe mea e pale aku i kēlā me kēia lā, ʻāʻā e like me ka noʻonoʻo moa!
  Ua puhi ʻo Svetlana i nā nipples strawberry a hāʻawi aku:
  - Inā loaʻa iā ʻoe kahi hoʻomanaʻo moa, poina ʻoe i ka lele ʻana e like me ka ʻaeto!
  Ua hoʻolei ʻo Oleg i ka wāwae wāwae ʻole o kahi tomboy i makana o ka luku a uē:
  - ʻAʻole manu ka moa - ʻaʻole manaʻo ka manaʻo moa!
  Ua hoʻolele ʻo Margarita me kona wāwae wāwae i kahi mea e ʻae ʻole ai iā ia e make me ka ʻeha ʻole. A laila, puana aʻela ʻo ia, me ka hahau ʻana i ka poʻe Iran me nā ʻuuu aʻe:
  - ʻO kahi mea koho me ka lolo moa e koho i nā moa no ka pelekikena!
  Ua puhi ʻo Natasha mai ka ʻuʻu ʻulaʻula a wela loa a hāʻawi mai:
  - ʻO ka mea kālai'āina i moa nui, e huki wale i ka poʻe i loaʻa ka lolo moa!
  Ua ʻōlelo ʻo Zoya, ke kī ʻana i nā ʻenemi, mai kāna mau ʻuʻu raspberry:
  - ʻO wai ka mea i hoʻowalewale ʻia e ka ʻōlelo alopeke a ke kanaka kālai'āina, ka moa me ka noʻonoʻo, a me ka hipa me ke ʻano!
  ʻO Augustine, e kuʻi ana me nā pulsar wela mai nā nipples ruby, i ʻike ʻia:
  - No ka mea kālai'āina, ʻo ka ʻōlelo ka pahi kaua, a me ka hahau, a me ke kī, akā hoʻonoho ʻo ia i ka mea koho ma lalo o ka laka a me ke kī ma kahi mua!
  Ua pā ʻo Svetlana me ka uila mai kahi nipple strawberry. Ua luku ʻo ia i nā mokulele he nui a me nā kaʻa o ka pūʻali koa o Iran a me Khomeini, e hoʻopuka ana:
  - He palupalu ka moa i lalo, akā ma luna o nā moena paʻakikī e moe ai ka poʻe me ka lolo moa!
  Ua ʻae ʻo Oleg Rybachenko, e puhi hou ana:
  - ʻO ke ʻano haʻahaʻa o ke aliʻi e alakaʻi pinepine ai i kahi hāʻule paʻakikī o ka mokuʻāina!
  ʻO Margarita, e hoʻopau ana, e kīkī ana a hoʻouna aku i nā ʻoʻo ma luna o ko lākou mau poʻo, e hoʻopau ana i nā Iranians hope loa, hoʻohui:
  - Me ka moa moa, a me ke ano o ka moa, e lilo ia e like me ka puaa!
  He hana ʻoluʻolu loa nā kaikamāhine me ko lākou mau wāwae ʻaʻole i hoʻokuʻu ʻia i nā nalu kai eʻe mai ka poli o Venus. A e hele aku ana ka lele ahi a me ka infernal. A e wela nā mea a pau i ka honua.
  A ua wela na koa koa o Khomeini.
  ʻAe, eia kā lākou nui i hoʻopaʻa ʻia a kokoke ka lanakila.
  Ua neʻe ka hui i kahi ʻāpana ʻē aʻe o ka mua a hoʻomaka e hana ikaika ma laila. He ikaika a lehulehu ka ʻenemi.
  Ua ʻoki ʻo Oleg Rybachenko i nā pūʻali koa o Khomeini me nā pahi kaua. I ka manawa like, ua hoolei kona mau wawae kamalii i na makana o ka make, me ka luku ana i na enemi o Rusia, a i ole ia, o ka USSR a me Rusia hui, a o ka USSR, Iraq. Ua ʻōlelo pololei ke keiki ʻoluʻolu:
  - He mea ʻē ka pepehi ʻana i nā Iranians. He kanaka maikai, a he aina pomaikai!
  Ua ʻōlelo ʻo Margarita, e ʻoki ana i nā koa o ke aupuni Islam o Khomeini, a me ka hoʻokaʻawale ʻana i nā mea kaua, me ka hoʻolei ʻana i nā disc me kona mau wāwae ʻole, e ʻoki ana i nā turrets tank a me nā huelo mokulele.
  - ʻAe, he mea ʻino ke hana like me nā Iranians. Ma kekahi ʻano, hoʻomanaʻo kēia i nā hoʻolālā mōʻaukala. ʻElua ala: e hakakā, a i ʻole e kūkulu i paradaiso ma ka honua. Ma muli o ke koho, loaʻa iā ʻoe nā misionari. E like me kā lākou e ʻōlelo nei, ma kahi misionari koa, ʻoi aku ka paʻakikī o ke kūkulu ʻana i ka paradaiso!
  Ua ʻoki ʻo Oleg Rybachenko i ka lehulehu o Iran me hoʻokahi nalu o kāna mau pahi kaua elongated, a lulu i kona poʻo me ka maikaʻi ʻole:
  - ʻO ia kekahi ala e ʻōlelo ai. Uaʻike au i ka pāʻani "Cleopatra", i nā mikionali koa, ma keʻano he kānāwai,ʻaʻohe pilikia me ka pia. A i nā manawa maluhia, hiki ke lawe wale ʻia ka bale, a hoʻokumu kēia i nā pilikia.
  Ua paʻa ʻo Margarita i kahi hulina, e ʻoki ana i nā hoa paio, me nā mokulele a me nā kaʻa kaʻa, a me nā helikopter he nui mai ka pūʻali koa Khomeini, a me ka hōʻike ʻana i kona mau niho, hīmeni ʻo ia:
  - Nā muliwai, kai, koʻikoʻi... Pehea ka nui o ka pōʻino a lākou e hana ai!
  ʻO Oleg Rybachenko, e hoʻolei ana i kahi pūʻolo pahū o ka sawdust me nā manamana wāwae ʻole o ka wāwae o kāna keiki, e hoʻāla ana i ka pūʻali koa holoʻokoʻa me nā pahu o ʻAmelika a me Rūsia i ka lewa me ka luku, hāʻawi iā ia i kahi pī me kona kuʻekuʻe wāwae, a hīmeni:
  ʻAʻole ka pia e pepehi kanaka! Ka wai pepehi kanaka!
  ʻO ke keiki terminator, ʻoiaʻiʻo, ʻano ʻano like me ke keikikāne mai kahi kiʻi kiʻi e pili ana iā Conan.
  A kani hou, e hoʻolei ana i nā leo ma luna o nā Iranians.
  ʻO Natasha, ʻokiʻoki i nā hoa paio a hōʻike i kona mau niho, e paʻa ana i ka wili, ʻakaʻaka me ka huhū. Eia ʻo ia, he koa groovy. A eia kona mau manamana wāwae, ʻoiai lākou e hoʻolei ana i kahi pūʻolo pahū o ka mana pepehi kanaka, e haehae liʻiliʻi i nā koa o ke aupuni Islam o Khomeini.
  ʻO ke kaikamahine mai nā nipples ʻulaʻula e hoʻouna i ka uila. E puhi ʻo ia i ʻelua mau haneli Iranians, a e ʻōlelo ʻo ia:
  - Aia kekahi au o ka komunisme nui loa!
  A laila, e like me ka hōʻike ʻana o ke alelo. He kaikamahine keia, ka papa kiekie loa iloko ona.
  Hoʻokiʻoki ʻo Zoya i nā ʻenemi. ʻAʻole hāʻawi iā lākou i kahi manawa. A mālama ʻia kahi lele me nā pahi kaua. Hoʻokiʻoki i nā hoa paio, ʻoki i nā haneli o nā Iranians. A laila, me nā manamana wāwae ʻole, e hoʻolauna ʻo ia i kahi pūʻolo pahū o ka sawdust. E haehae aku i ka poe enemi, a e kani.
  - Hoʻonani i ka Rusia nui o nā tsars a me nā lanakila!
  A mai ka raspberry nipple e hoʻokuʻu i ka makana o ka make a me ka pulsar o ka luku.
  Eia nō ʻo Augustine e hakakā nei - he kaikamahine hakakā o kahi papa ʻokoʻa. Maanei ʻo ia e lawe ai a hoʻolele i kahi pī me nā mea pahū i ka ʻenemi me kona kuʻekuʻe wāwae. E ʻokiʻoki i kou ʻenemi.
  A laila mai ka ruby nipples e like me ka uila. A puhi i nā ʻenemi i ka honua.
  A e hoʻōho ma luna o kona mau māmā:
  - Hoʻonani i ka ʻāina makua o ka komunisme!
  ʻO Svetlana pū kekahi e hakakā me ka hoihoi nui. A ʻoki i nā ʻenemi me ka huhū a me ka huhū. A me kona mau manamana wāwae ʻole, hoʻolei ʻo ia i kahi grenade o nā lanahu, kahi e haehae ai i ka lehulehu o Iran. A laila e hoʻokuʻu nā nipples strawberry i ka uila. A e puhi lākou i ka pūʻali koa o ke aupuni Islam o Aliyev. Eia kekahi kaikamahine, he kupua maemae a he terminator.
  Ua hīmeni ʻo Svetlana:
  - ʻO wau ke koa nui o nā kai ʻehiku,
  A ke mele kupanaha nei au - me he mea lā!
  A ʻakaʻaka nui.
  ʻO Tehran, i hopu mua ʻia, ʻoi aku ka paʻa a paʻa ʻia e ka poʻe Iran, hāʻule me ka pā.
  A ua pio ko Iran. Akā no ka loaʻa ʻana o kahi paʻa, pono e lawe pū kekahi iā Zardabar a me Agzharberimi.
  ʻO Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova a me kahi hui o nā kaikamahine kilokilo e hoʻouka nei iā Zardabar.
  A hakakā lākou e like me nā koa ʻoiaʻiʻo. ʻOiai ua like lākou me nā kamaliʻi. A ke nānā aku nei nā kaikamahine kilokilo ma kahi o iwakālua mau makahiki, ʻoiai ua ʻelemakule lākou a ʻaʻole lōʻihi ke ola o nā kānaka.
  Ua ʻoki ʻo Oleg Rybachenko i nā pūʻali koa Khomeini ma ka pā, e paʻa ana i kahi ʻenehana cuttlefish me nā pahi kaua. A laila, me kona manamana wāwae wāwae, ua hoʻolei ʻo ia i kahi grenade make, e haehae ana i ka poʻe Iran. Ma hope o kēlā, e kīkī ke keiki, e like me ka moʻomeheu, e kīkēkē ana i nā leo ma luna o ko lākou mau poʻo, i nā koa o ke aupuni Islam o Khomeini.
  Ua hīmeni ʻo Oleg:
  - A lele ka pōʻeleʻele i ka ʻāina o nā pōʻino ʻino!
  A hoopau hou ke keiki i ka wili palaoa a pau me na pahikaua. A pela oia e uhai ai i na hoa paio, a hoopau maoli.
  Ua ʻoki ʻia ʻo Margarita me he pilikua lā. Huli akula ke kaikamahine i kāna mau pahi kaua me ka wikiwiki. A me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole e hāʻawi aku ʻo ia i ka makana o ka make. A ke luku ʻia nei ka poʻe Iran me ke aloha ʻole a me ke kanalua.
  Lawe ke kaikamahine a hīmeni:
  - E loaʻa ka komunism frisky, e luku ʻia ka fascism i ka manawa hoʻokahi!
  Ua mālama ʻo Oleg Rybachenko i kahi hoʻokipa samovar, ʻokiʻoki i nā Iranians a ʻike ʻia:
  - Hoʻopau koke ʻia ka fascism!
  Ua lilo ka hakaka i mea hiki ole ke hoomaluia.
  ʻOi loa i ka wā i hoʻomaka ai ʻo Natasha e hoʻolei i nā hōkū me kona mau manamana wāwae ʻole, kēlā me kēia mea i luku i nā haneli o Iran i ka manawa hoʻokahi. A ina e poha mai ka uwila mai loko mai o ka u'i ulaula, a wela i na hoa paio.
  Ua ʻōlelo ke kaikamahine:
  - ʻO wau ka mea ikaika loa ma ka honua, e pepehi wau i nā ʻenemi āpau i loko o ka lua!
  ʻO Zoya, e kī ana i ka ʻenemi, ua ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  A me nā manamana wāwae ʻole, pehea e hoʻokuʻu ai i kahi grenade make, ka ikaika luku loa.
  A he kaikamahine super ʻo ia. Mai ka uʻi ʻulaʻula e hoʻokuʻu i ka uila ʻāhiu loa.
  ʻO Augustine, e ʻoki ana i ka poʻe Iranian, a me ka hoʻokaʻawale ʻana i nā hoa paio, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka hoʻololi no ka maikaʻi!
  A me nā manamana wāwae ʻole, pehea e hoʻomaka ai i kahi pūʻolo pahū make o ka sawdust. A haehae i nā hoa paio.
  A ma hope o ka ruby nipples, pehea ka hoʻokuʻu ʻana o ka uila luku a me ka luku ʻana.
  ʻO Svetlana, e uhaʻi ana i ka ʻenemi me kāna mau pahi kaua, a hāʻule i ka grenade me kona kuʻekuʻe wāwae, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka komunism!
  A mai kahi nipple strawberry e hoʻokuʻu i kahi mea pepehi kanaka e maʻi ai nā daimonio a pau.
  ʻO Oleg Rybachenko,ʻaʻole i hoʻolohe i nā kiʻi -ʻaʻole lākou i paʻi i nā mea makeʻole, piʻi i ka pā. Ua hoopau i ka wili me na pahikaua.
  Ua ʻoki ʻo ia i kahi pūʻulu o Iran, a laila me nā manamana lima ʻole o nā wāwae o nā keiki, ua hoʻolei ʻo ia i makana pepehi kanaka o ka make.
  Wehewehe ae la i ka poe hoa paio a uwo:
  - Hoʻonani i ke au o ka komunisme me ka lei aliʻi!
  Ma hope o kēlā, e lawe ke keiki terminator a puhi. A e hāʻule nā ao o nā manu ma luna o nā poʻo o nā koa o ke aupuni Islam o Khomeini.
  Ua ʻoki pū ʻo Margarita Korshunova i nā koa Iran. A paʻa ʻo ia i kahi turntable, e ʻoki ana i nā koa o ke aupuni Islam o Khomeini. A me kona kuʻekuʻe wāwae, hoʻouna ke kaikamahine i makana o ka luku, e hahau ana i ka ʻenemi.
  A laila ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani i ka Aryan hou a me Soviet communism i ke ʻano o Gorbachev!
  A e lawe ke kaikamahine mai kona piko mai i ka wā e hoʻokuʻu ai ʻo ia i ka uila ... No laila e puhi ʻia kahi pūʻulu holoʻokoʻa o Iran.
  Ma hope o kēlā, hoʻōho like ʻia nā keiki, a hāʻule nā tausani o nā koʻo ma luna o ke poʻo o nā koa Islam o Khomeini.
  ʻO Natasha, e ʻoki ana i nā hoa paio a me ka hoʻolei ʻana i nā nila me kona mau manamana wāwae ʻole, ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani iā Rusia Nui!
  A mai ka uʻi ʻulaʻula pehea e hoʻokuʻu ai i ka uila make. A e puhi ka pūʻali koa o Iran.
  ʻO Zoya, e ʻoki ana i nā ʻenemi a me ka hoʻolei ʻana i nā grenades me kona mau manamana wāwae ʻole, ʻōlelo ʻo ia:
  - No ka nui o Rusia!
  A mai ka nipple raspberry, me he mea lā e pahū ana me kahi mea make loa. A e uhaʻi i kou mau hoa paio.
  Ua hakakā pū ʻo Augustina, me kahi kiʻekiʻe o ka huhū. Hoʻopiʻi i nā hoa paio, a hoʻouna mai nā nipples ruby i nā uila make. A me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole, e hāʻawi ʻo ia i loko o kahi pūʻolo pahū o ka sawdust e haehae ai i nā ʻenemi.
  A laila, e like me ka ʻōlelo ʻana:
  - No ka komunism a puni ka honua!
  A mai ka piko mai ka uila!
  He kaikamahine kēia - he kaikamahine i nā kaikamahine a pau!
  Ua hakakā pū ʻo Svetlana. A ʻoki i nā ʻenemi me nā pahi kaua ʻelua. Hoʻolōʻihi lākou me ia, me ka hahau hoʻokahi ua ʻoki lākou i nā kānaka he nui. A laila, hoʻolei ke kaikamahine me kona mau manamana wāwae i kekahi makana make o ka make a hoʻokaʻawale i nā hoa paio. A pehea e hoʻokuʻu ai kāna mau nipples strawberry i kahi mea luku a hiki ʻole ke hoʻohālikelike ʻia?
  Ua ʻōlelo ʻo Svetlana:
  - No nā manaʻo Aryan o ka komunism na Mikhail Gorbachev!
  A mai ka piko pehea e hoʻokuʻu ai i ka cascade holoʻokoʻa o ka uila pepehi kanaka. He kaikamahine kēia - nā kaikamahine a pau, kaikamahine!
  Ke hoʻomau neiʻo Oleg Rybachenko i ka hakakā. Hoʻopaʻa ke keiki me nā pahi kaua, hoʻolei i nā diski me kona manamana wāwae ʻole, a puhi ʻo ia. ʻO nā manu koraka, i loaʻa i ka puʻuwai puʻuwai, kikeke i nā hoa paio, ʻaʻole e hāʻawi i kahi manawa liʻiliʻi o ke ola.
  A hīmeni ke keiki:
  - Aloha au i kou mau hakahaka,
  Aloha au i kou mau nahele a me kou mau mauna!
  ʻO ka lani a me ka honua, a me kaʻu kuleana!
  ʻO Margarita, e ʻoki ana i nā Iranian, a me ka hoʻolei ʻana i nā pūʻolo make me kona mau wāwae ʻole, a ʻoki ʻia nā hoa paio:
  - Ke alohi nei ka lā ma luna o ka ʻāina ...
  Hoʻohanohano...
  He ʻāina hānau kou -
  ʻO nā mea a pau o ka honua!
  A e kani hou ke kaikamahine, a e hāʻule nā makana make o ka luku ʻana i nā ʻenemi. He nui na koa Iran i make.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"