Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin Va A Gorbachev

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Os Todopoderosos Deuses Demiurgos enviaron a personalidade e a alma de Vladimir Putin ao corpo de Mikhail Gorbachev o 2 de marzo de 1987. E marchamos. No canto da democratización e da perestroika, apretáronse os parafusos e comezou a volta aos tempos de Stalin. A guerra en Afganistán intensificouse e, finalmente, a URSS, baixo o control de Gorbachov-Putin, procedeu á conquista territorial!

  PUTIN VA A GORBACHEV
  ANOTACIÓN
  Os Todopoderosos Deuses Demiurgos enviaron a personalidade e a alma de Vladimir Putin ao corpo de Mikhail Gorbachev o 2 de marzo de 1987. E marchamos. No canto da democratización e da perestroika, apretáronse os parafusos e comezou a volta aos tempos de Stalin. A guerra en Afganistán intensificouse e, finalmente, a URSS, baixo o control de Gorbachov-Putin, procedeu á conquista territorial!
  . PRÓLOGO
  Semellando a un fermoso neno de doce ou trece anos de pelo louro, Sphero Katastrofov, o demiurgo de Nadgod e creador de moitos universos, aumentou de tamaño. O Todopoderoso Neno Creador mirou a palma da man, que agora contiña a galaxia xunto co planeta Terra, e comentou:
  - Algo saíu mal no desenvolvemento da humanidade!
  Ao seu lado apareceu o creador da Deusa Emmanuelle. Parece unha rapaza moi fermosa. Ela riu.
  Ela sacudiu o supercúmulo galáctico cos seus dedos descalzos e respondeu cun sorriso:
  - Si! O mundo é cada vez máis multipolar. E os eslavos exterminan entre si con furia salvaxe.
  O neno de Sphero volveuse, estaba en calzóns e curtido. O pé descalzo do novo Deus colleu esta vez literalmente todo o universo e fíxoo en espiral. Neno retorcido e bonito e concluíu:
  - Debemos tratar con Vladimir Putin dalgún xeito!
  Emmanuel, xogando cos músculos da prensa - Nadbogin só levaba un biquí franco e deu:
  - É necesario, claro. Pero isto só é posible en forma de xogo!!!
  O neno demiúrgo en calzóns, que creou moitos universos, pero seguía sendo un neno pensando, suxeriu:
  - ¡Entón fagamos o que soñan moitos rusos!
  A deusa suprema Emmanuelle mostrou os seus dentes nacarados e preguntou cun sorriso:
  - E que exactamente?
  Sfero Katastrofov suxeriu loxicamente:
  - ¡Movemos a alma de Vladimir Putin a Mikhail Gorbachov!
  Emmanuelle riu, soltou un púlsar ardente dos seus dedos descalzos e preguntou:
  - E a que hora?
  O neno demiurgo respondeu cun sorriso radiante:
  - En 1985. ¡A ver se Vladimir Putin xestiona mellor a perestroika e a política que Mikhail Gorbachov!
  E o neno tamén rompeu os dedos descalzos, as súas curtidas, fermosas e graciosas pernas infantís, liberando un cuásar destrutivo.
  Emmanuelle riu e comentou:
  - E que? Mesmo sería divertido! Aínda que está cheo de consecuencias para a humanidade!
  Sphero comentou loxicamente:
  - O principal tronco do tempo, só gaña. Vladimir Putin desaparecerá, rematará a guerra quente con Ucraína, así como a guerra fría con Occidente. E todo será moito mellor que antes!
  Emmanuelle asentiu e cantou:
  - O cambio, esixe o noso corazón,
  O cambio, os nosos ollos esixen...
  Nas nosas risas e nas nosas bágoas,
  E as pulsacións das veas...
  Cambia, agardamos o cambio!
  Sfero Katastrofov asentiu de acordo:
  - Estou a transferir!
  E de novo premeron nestes dedos espidos, graciosos e hábiles dos dous pés do Neno Nadbog.
  . CAPÍTULO? un.
  Mikhail Sergeevich Gorbachov resultou ser o gobernante da sexta parte da terra e a segunda en termos de potencial económico do imperio. En termos militares, a URSS foi quizais a primeira. Así que o home, que apenas tiña cincuenta e catro anos, recibiu un poder enorme case practicamente ilimitado.
  Pero este poder debe ser eliminado con prudencia. Na URSS houbo moitos problemas. Os andeis baleiraban cada vez máis no país e a escaseza de mercadorías aumentaba. A construción a longo prazo converteuse nun verdadeiro desastre. Tanto o crime como o número de suicidios medrou, a autoridade do partido caeu. Ademais, o exército da URSS quedou atascado en Afganistán e alí sufriu perdas importantes. A borracheira tamén se converteu nun gran problema, moitas persoas simplemente convertéronse en borrachos, o número de absentismo aumentou.
  O ritmo do crecemento económico diminuíu e o progreso científico comezou a esmagar os fracasos. As relacións étnicas tamén se intensificaron.
  Había que facer algo. En política exterior, a Guerra Fría e a carreira armamentística! E a caída da autoridade da URSS e das ideas do comunismo en xeral. Os contras están activos en Nicaragua, Unita está activo en Angola, hai unha guerra en moitos países. Sudáfrica non renuncia a Namibia. Os negros rebélanse, pero débilmente. Corea do Sur está subindo na economía. O prezo do petróleo está caendo...
  Mikhail Gorbachov decidiu iniciar o proceso de perestroika e democratización, pero non foi este un intento de apagar o lume con gasolina? E, por exemplo, como se aproveitaron da liberdade o pobo e, en primeiro lugar, as elites nacionais? ¡Literalmente escalaron o muro contra a URSS!
  E contra o Partido Comunista e as ideas do socialismo. Pero, por suposto, non inmediatamente. Os propios comunistas, que comezaron a botar barro a Stalin, crearon ganchos para a caída da autoridade do PCUS. Ben, Mikhail Gorbachov rompeu a madeira. Unha loita coa borracheira vale algo.
  Isto, entre outras cousas, provocou unha baixada dos ingresos a Facenda. E aumentou a escaseza de bens. Ben, os borrachos comezaron a amar menos ao goberno soviético.
  Un bebedor necesita moito? Paguelle o suficiente por unha botella de tinta a noventa e seis copeques por medio litro e quedará satisfeito. E xunto co descenso do consumo de alcol, aumentou a drogodependencia.
  Putin entrou no cadáver de Mikhail Gorbachov en marzo de 1987, só con cincuenta e seis anos. Aínda podes cambialo todo e non é demasiado tarde para solucionalo. Ata o momento, Mikhail Gorbachev está firmemente sentado na cadeira do secretario xeral e mesmo eliminou do Politburó a varios antigos membros da oposición: Romanov, Grishin, Aliev, Tikhonov. Aínda non eliminou a Yeltsin, candidato membro do Politburó e xefe da Universidade Estatal de Moscova.
  Pero non vai a ningún lado. Serán teimudos - plantarán!
  En calquera caso, Vladimir Putin trasladouse ao corpo xa de mediana idade pero aínda enérxico de Gorbachov. El mesmo xa estaba na súa vida anterior, tamén, lonxe de ser un home novo e san. E tamén ata os oídos nos problemas. Un deles é, por suposto, a guerra con Ucraína, cando o cálculo da guerra relámpago fallou! E morreron decenas de miles de soldados rusos: a masacre máis sanguenta desde a Segunda Guerra Mundial.
  E agora resolver novos problemas no corpo de Gorbachov. Durante estes anos, o propio Putin serviu na RDA, e aqueles foron tempos relativamente felices. Aínda é mellor cando es novo. E aos setenta anos, a vida xa non é unha alegría para ti. E o sono non é refrescante dun xeito xuvenil, é difícil levantarse pola mañá e a resistencia xa non é a mesma: hai que usar estimulantes. E non te sentes moi ben coas mulleres. O desexo e a enerxía xa morren. Sería bo mudarse a Alexandre Magno, que só tiña trinta e dous anos cando morreu. E por iso ti mesmo eres vello, non te mudastes aos máis novos, e non tes moi boa forma física.
  Si, mesmo nunha persoa que está sumida ata os oídos en problemas.
  Xa hai Chernobyl, e as consecuencias da loita contra a borracheira, a escaseza de bens e o pasado xa calumniado - Stalin, etc.
  Ben, Lenin aínda non tivo tempo de foder. Ata agora, unha serie de revolucións de veludo non se produciron en Europa do Leste. É dicir, hai un campamento socialista. E as tropas soviéticas aínda non abandonaron Afganistán en desgraza.
  Polo tanto, aínda é posible volver atrás a historia e salvar a URSS. E o secretario xeral Mikhail Gorbachov senta firmemente na súa cadeira. Pero que hai que facer exactamente?
  Vladimir Putin, unha vez no corpo do secretario xeral, sentiuse baleiro. Xa se puxo en marcha o mecanismo da perestroika e comezou a democratización e a campaña antiestalinista. E non podes paralo así.
  Putin-Gorbachov mirouse ao espello: non é moi agradable. Xa o cabelo se está facendo gris e unha cabeza calva impresionante. O propio Putin tiña menos calvicie aos setenta anos. E Gorbachov con cincuenta e seis anos, coma se fose o seu aniversario, parece ter unha vantaxe de catorce anos, pero dalgún xeito solto, e a súa fisionomía non é carismática.
  E problemas de saúde - a memoria do vello portador suxire: hai, en particular, diabetes. Non obstante, na súa vida anterior, Vladimir Putin non estaba especialmente saudable, aínda que se espallaron rumores sobre el. E rodaron en escena como o presidente de Rusia xoga xenial ao hóckey. Pero está claro que tipo de xogador de hóckey es con setenta anos e practicamente sen adestrar.
  Tamén houbo un intento de interpretar un papel de si mesmo: unha especie de machista que non parece envellecer e que espera gobernar ata o fin do mundo.
  Pero de feito a guerra con Ucraína levou ao mundo á terceira guerra mundial. O propio Putin esperaba que non pasara moito: ben, uns días, ou un máximo de dúas ou tres semanas. Pero os ucraínos non querían caer baixo Rusia. E resultou que o exército ruso non é tan invencible. E os xenerais ucraínos non son tan corruptos. Aínda que Kherson conseguiu tomar por suborno. Pero estes resultaron ser unha pequena minoría.
  A resistencia de Ucraína marcou o final do período de fenomenal sorte de Putin, cando todo parecía funcionar con moita facilidade. Incluída a captura de Crimea. Igual que nunha novela de ciencia ficción, aconteceu en Crimea. Mesmo na realidade disto non é demasiado para crer.
  E despois houbo tempos difíciles: o prezo do petróleo caeu, pero as antigas reservas rescatáronse. Nalgún momento, parecía que a fortuna se afastaba de Rusia. O prezo do petróleo e do gas caeu en picado e non se puido deter o coronavirus. Pero entón a sorte volveu: o gas e o petróleo subiron incriblemente.
  E entón soou na cabeza do presidente de Rusia: pode converterse no segundo Genghis Khan ou Napoleón.
  Si, e con Casaquistán tivo sorte: alí estalou un motín. E o suficientemente forte como para asustar a Tokaev, para que pedise axuda. E ao mesmo tempo demasiado débil para ter que loitar de verdade.
  E parecía un sinal do ceo: agora podes converterte nun gran conquistador. E un golpe ao estilo de Napoleón Bonaparte.
  Só agora o inimigo estaba subestimado. Os ucraínos resultaron estar moito mellor preparados para a guerra do esperado, e afondaron a fondo. Si, Zelensky resultou non ser tan débil e de corpo suave como moitos pensaban nel.
  Así que a guerra relámpago coa que contaba Vladimir Putin fracasou. A guerra fíxose prolongada e feroz.
  Ao principio, parecía que os prezos do petróleo e do gas estaban disparando, e Occidente ía quebrar.
  Pero no verán, a produción de petróleo no mundo aumentou e Arabia Saudita decidiu expulsar a Rusia de Europa e os prezos comezaron a caer de novo. E entón os talibáns, despois de decidir que o momento era o máis conveniente, atacaron Taxiquistán e abriron unha nova fronte no sur da CEI.
  E aquí Rusia tivo que loitar case soa, xa que os taxicos resultaron ser débiles en espírito de loita: rendironse masivamente e desertaron.
  Espérase en xeral a apertura dunha nova fronte no sur. Ademais, os estadounidenses prometeron recoñecer aos talibáns como o goberno lexítimo de Afganistán e desbloquear contas. E os talibáns querían expandirse. Ademais, o feito de que as caravanas de droga fosen capturadas na fronteira con Tajik tamén xogou un papel. E así podes organizar un avance colosal.
  En América, incluso reprocharon aos militares que non saíran antes de Afganistán: entón a guerra con Rusia tamén comezaría moito máis rápido.
  Putin, no momento do seu setenta aniversario, enfrontouse a serios problemas. En particular, foi necesario transferir tropas por varios países e Taxiquistán. E por iso aínda se declaran a mobilización parcial. En principio, foi necesario asignar inicialmente máis forzas para capturar Ucraína. Pero todo tipo de expertos militares aseguraron que os ucraínos son guerreiros completamente inútiles, que non se poden comparar co ISIS, que literalmente lles botaremos sombreiros.
  Nos primeiros días así o parecía. Pero non foi posible tomar Kiev cun golpe por un rexemento aerotransportado. Ademais, os paracaidistas sufriron importantes danos e retiraron. Entón as tropas tiveron que ser retiradas de Kiev e da rexión.
  A guerra prolongouse, as perdas creceron. E a resistencia dos ucraínos fíxose cada vez máis forte.
  Tamén aumentou a oferta de armas procedentes de Occidente. En Rusia, a pesar de todos os esforzos da propaganda, os sentimentos contra a guerra creceron. O líder do Partido Liberal Democrático cambiou, e isto tamén foi un sinal: os vellos políticos están a desaparecer. Quen saíu diante dos seus pés, quen el mesmo marchou. Zyuganov tamén envelleceu e debilitou. No Partido Comunista da Federación Rusa, as súas críticas intensificáronse. Ademais, o propio Deus ordenou aos comunistas que estivesen na oposición, e que entraran en conflito coas autoridades. E apoiaron a guerra con Ucraína. E entón, por suposto, os ataques contra Zyuganov intensificáronse.
  Putin nesta situación, por suposto, estivo do lado de Gennady Andreevich: polo menos está a salvo. O cabalo vello non estragará o surco, pero tampouco labrará profundamente.
  Zyuganov é todo un fenómeno. De feito, filtrou voluntariamente as eleccións a Eltsin, foi débil e pasivo. E entón fíxose moi vello. Oposición conveniente. E os comunistas tolerárono, que é unha estupidez. Non son moi intelixentes.
  Trátase unha vez máis de falar da enfermidade do liderismo entre os comunistas. Na Rusia Unida, hai aínda máis diversidade de opinións e liberdade. Aquí Sergei Shoigu perdeu credibilidade por mor de Ucraína. E tamén houbo ideas para excluílo das copresidencias.
  A saúde de Putin deteriorouse durante a celebración do setenta aniversario. E moi en serio. Ben, aos setenta anos xa pasaran claramente Stalin, Brezhnev e Khrushchev. E Putin non é unha excepción. Comezou a pensar nun sucesor. Ademais, os ucraínos queren eliminalo. E nunca se sabe. Todos andamos baixo Deus.
  Pero a quen deberías nomear como teu substituto? Para non ser coma o de Zhirinovsky, morreu sen testamento. Unha das ideas era nomear á filla maior para o cargo de primeiro ministro. Pero iso significaba un colapso da economía. A Mikhail Mishustin non lle gustou demasiado. Mesmo naceu o 3 de marzo, un día despois de Mikhail Gorbachov. E parecía un sinal nefasto. Si, e a calva de Mikhail Vladimirovich é máis grande que a de Gorbachov. E estes calvos sempre esmagaban aos seus antecesores. É dicir, é necesario desfacerse de Mikhail Mishustin, pero non está claro a quen poñer. Todos teñen as súas carencias. Aconsellaron a Dmitry Rogozin, pero Rusia Unida non lle gusta demasiado.
  A Putin gustáballe persoalmente Medvedev, pero non era popular entre a xente e, quizais, de corpo suave. Ademais, Medvedev mostrouse como un primeiro ministro sen importancia. Aquí a elección xa é limitada. Tamén estaba Vaino. Tamén un apelido que non é ruso e está asociado á guerra. Pero é dos bálticos, e esta realmente non é a mellor opción, aínda que é realmente un raposo, tan malo, astuto e traidor como o propio Vladimir Putin.
  Non obstante, Dmitry Medvedev tamén era un raposo, aínda que exteriormente daba a impresión dunha babosa e dun intelectual de corpo suave.
  Pero as aparencias poden enganar. O xeneral Lebed é moi formidable en aparencia. E asustoulle á elite. Os oligarcas cambiaron de opinión sobre apostar por el. Con todo, non ían facer presidente a Lebed. Utilizouse como spoiler para Zyuganov e o entón moi popular e ambicioso Zhirinovsky. E Lebed mesmo superou todas as expectativas. Despois diso, houbo que quentar.
  Despois dun longo regateo, os oligarcas puxeron a Lebed para que fose alimentado no territorio de Krasnodar e prohibíronlle participar na política federal. Entón o xeneral morreu en circunstancias moi estrañas e sospeitosas.
  A maioría da oligarquía escolleu a favor de Putin, incluso porque o consideraban un rato gris e de vontade débil. Pero as aparencias enganaban.
  E o rato converteuse nun monstro terrible que levou ao mundo ao bordo da guerra nuclear.
  Hai que dicir que a aparencia un tanto inofensiva de Putin e a suavidade enganosa permitíronlle avanzar cara arriba. Os oligarcas tiñan máis medo do severo Lebed, o ruidoso e ata histérico Zhirinovsky, que alguén da cohorte da familia Yeltsin.
  Tamén houbo diferentes enfoques para o relato de Zyuganov. Parte da elite quería afacer ao líder do Partido Comunista, e facelo aceptable. Tamén había oligarcas vermellos, e unha masa de directores.
  Pero o equipo de Zyuganov é demasiado grande e non quería volver dar sobornos a todos e gordos e anacos. Preferiron, segundo parecía, ao seguro Putin, que nin sequera tiña equipo propio.
  E esvarou o partido "Unidade", ou o oso como se chamaba na xente do común. E, por suposto, foi formado principalmente por Boris Berezovsky: a eminencia grise de Yeltsin e a figura máis influente do Kremlin. Foi el quen eliminou a Boris Nemtsy, a quen o "zar" Boris sacou para ser o seu sucesor.
  Yeltsin realmente quería facer de Boris Efimovich o seu herdeiro. Pero moi estúpidamente volveu aos funcionarios contra si mesmo ofrecéndoos trasladalos ao Volga e, en xeral, comezou a esixir compartir co pobo. E comezou unha loita oculta contra Boris Efimovich.
  Entón, non foi el quen foi posto no primeiro ministro, o que sería moito máis natural, senón Kiriyenko. Pero ninguén preparou aínda a este último como sucesor, e tamén o propio Eltsin.
  Curiosamente, Boris quería usar Kiriyenko para disolver a Duma Estatal.
  Ademais, había un plan dos oligarcas, novas eleccións e non anunciar. Ademais, os comunistas, encabezados polo estreito Zyuganov, deron lugar á cancelación das eleccións á Duma do Estado.
  Propuxeron unha modificación da lei electoral, segundo a cal, para poder participar nas eleccións, os partidos deben volver rexistrarse no prazo dun ano. E ningún partido non pasou por este momento.
  Zyuganov, por suposto, mostrouse como un idiota. O xefe máis vello dos comunistas da historia, débil, conservador, de aparencia desagradable, absolutamente carente de carisma.
  O máis conveniente para o papel de xefe da oposición máis poderosa e comunista.
  Non hai chispa de Deus nel, e simboliza todas as deficiencias do Partido Comunista, e mesmo durante trinta anos de chamada dirección, está canso do electorado, envelleceu e, en xeral, anda un pouco.
  Por suposto, o máis sinxelo é tratar con alguén como Zyuganov. Aínda que Gennady está tentando mostrar a aparencia da oposición.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky é un spoiler para o Partido Comunista, na época de Eltsin. Pero un spoiler que case se converteu no presidente e na principal oposición.
  E comezaron a esmagalo e presionalo aínda antes que a Lebed. Pero entón Zhirinovsky converteuse nun vasalo de feito, primeiro de Eltsin e despois de Putin.
  A última vez que Zhirinovsky criticou a Yeltsin foi na primavera de 1997... Despois diso, a súa cor cambiou e comezou a apoiar o poder.
  Vladimir Putin inicialmente desconfiou de Zhirinovsky. Cría que Volfovich se fixo amigo do Kremlin por mor da covardía e do propio interese.
  Ademais, Zhirinovsky votou en contra da destitución, xa que perdeu a metade dos seus partidarios.
  E isto tampouco pintou o líder do Partido Liberal Democrático.
  Pero entón fixéronse amigos de Zhirinovsky. E se non fose pola súbita enfermidade e a morte estúpida polo coronavirus, probablemente lle daría a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado co paso do tempo. Cando Vladimir Volfovich foi enterrado, despediuse del persoalmente. Así rematou a vida do político máis brillante, que brillou con gran enxeño.
  As brillantes estrelas dos noventa: Lebed, Nemtsov, Ampilov, Limonov - foron ao outro mundo. Yavlinsky case perdeu importancia e esqueceu, como Garry Kasparov. Berezovsky foi aforcado - el sabía e falaba demasiado.
  Só Zyuganov quedou da antiga galaxia dos noventa. Rutskoi tamén está esquecido. Ben, quizais Zorkin, que se mantén formalmente como presidente do tribunal constitucional.
  Da primeira xeración de presidentes da CEI, só Lukashenka permaneceu no poder.
  Tamén un raposo intelixente. Pero conseguiu implicarse na rede e confundilo ben.
  A Putin non lle gustaba Lukashenka, pero exteriormente fíxose pasar por amigo. Por suposto, tendo en conta e as opcións alternativas.
  Durante moito tempo, Vladimir Putin tivo moita sorte, mesmo en pequenas cousas. Por exemplo, Skripal foi envelenado na véspera das eleccións, e o incendio en Kemerovo ocorreu un par de días despois das eleccións.
  Pero se fose ao revés, sería un pouco menos.
  Si, e Grudinin, tolamente, arranxou as súas contas estranxeiras.
  Ao principio, a Vladimir Putin non lle importou loitar polo trono, con alguén máis fresco e máis novo que os anciáns e cansados, e Zyuganov máis ben idiota.
  Pero Pavel Grudinin comezou a gañar popularidade demasiado rápido e a loita podería facerse demasiado competitiva, mesmo antes da segunda rolda.
  Ademais, o PR negro podería causar o efecto contrario. Como xa ocorreu con Yeltsin, Lukashenko e, parcialmente, incluso con Lebed e Zhirinovsky.
  Pero Pavel Grudinin deuse unha boa vantaxe ao confesar cinco contas no estranxeiro.
  E permitiu levantar toda unha onda de probas comprometedoras.
  Pero de todos os xeitos, Grudinin levou o trece por cento e Zhirinovsky algo máis do cinco. E isto amosou que o pobo está pegado a ideas de esquerdas.
  Zyuganov, por suposto, recollería aínda menos Grudinin. Gennady Andreevich, mesmo baixo Yeltsin, era bastante débil. Mesmo entón, tiña un aspecto bastante malo, calvo, cuberto de verrugas, cun nariz que semellaba o fociño dun xabaril.
  Non é de estrañar que Yeltsin o derrotase. É certo, Zhirinovsky nalgún momento propuxo unha alianza con Zyuganov. E isto causou preocupación no Kremlin. Pero Vladimir Zhirinovsky non puido converterse no terceiro.
  Pero se fose así, entón habería problemas.
  Os comunistas prometeron Vladimir Volfovich - cinco postos no goberno. Incluído o cargo de Ministro do Interior e de Asuntos Exteriores. Son publicacións moi serias.
  Podería Yeltsin responder en especie? Probablemente non. Si, e Occidente estaba en contra da unión de Yeltsin e Zhirinovsky. Este último volveu demasiado contra el os países estranxeiros. No propio Zhirinovsky, en lugar de criticar ás autoridades rusas, atacou a Occidente.
  Pero a maioría dos rusos non son malos, e entenderon que a Rusia dos noventa non podía tirar un enfrontamento con Occidente. Si, o estilo de vida occidental era popular e de moda. E Vladimir Volfovich ardeu só.
  O éxito de Lebed, un candidato máis ben descoñecido, foi inesperado e excesivo. E xa Alexander Ivanovich comezou a reclamar seriamente o trono.
  Algo semellante pasou coa festa da Patria, que foi un spoiler para os comunistas, pero ao final gañou demasiada popularidade e comezaron a esmagar e estrangulara.
  Lebed tamén puido negociar a paz de forma rápida e sinxela en Chechenia, o que aumentou drasticamente a súa popularidade.
  Iso é realmente a propaganda fai marabillas. A rendición vergonzosa aos bandidos, elevou aos ceos a popularidade do Cisne.
  E o xeneral atado de linguas e de mente estreita case se converteu en rei. E se Yeltsin morrera durante unha operación cardíaca, entón o tsar Swan podería aparecer.
  Máis precisamente, seguramente gañaría se Chernomyrdin, ben, e Zyuganov dificilmente tería sido promovido.
  Pero Lebed perdeu o momento... Os medios crearon unha nova estrela na persoa de Boris Nemtsov, pero incluso iso non ardeu por moito tempo. De feito, Nemtsov está no equipo de Yeltsin, e a vida non mellora, senón que empeora. E o príncipe entrou en desgraza.
  O propio Putin débelle a Chubais que o levou a Moscova. Despois da derrota de Sobchak nas eleccións, foi posible ir ao cárcere.
  Pero non había felicidade, e a desgraza axudou. A derrota de Sobchak axudou a trasladarse a Moscova. E se Anatoly gañase as eleccións, tería que seguir sendo deputada, e todo o curso da historia foi diferente.
  Do mesmo xeito, así como máis zigzags nunha carreira. Por exemplo, moitos dubidaron de se pagaba a pena nomear un tenente coronel para o posto de xefe do FSB? E máis aínda para dar o posto de secretario do Consello de Seguridade.
  Ademais, Rybkin adaptouse bastante ben a Berezovsky. Pero Yeltsin tiña unha coceira excesiva polo cambio.
  Cando Primakov chegou a ser primeiro ministro, parecía que sería elixido como o seu sucesor. O vello Yevgeny Maksimovich convenía a todos como unha figura de compromiso. Quizais, excepto Berezovsky. Había inimizade con el. Ao principio, Berezovsky quería pegar a Aksenenko en lugar de Primakov. Pero os que rodean a Yeltsin consideraron bastante razoablemente que Zyuganov e a súa facción poderían non votar. E novas eleccións á Duma Estatal levarían ao triunfo dos comunistas.
  E xa non había motivos para cancelar as eleccións e vulnerar a constitución.
  O propio Eltsin non quixo dar outro golpe. E el e os acontecementos de outubro foron suficientes. E case morreu de corazón.
  Stepashin satisfeito máis ou menos a algúns dos comunistas. Aínda que tampouco quixeron facer dela sucesora.
  Debo dicir que o intento de destitución non foi especialmente perigoso. Así que o Tribunal Supremo estaba baixo o control do Kremlin, e seguramente tería rematado a destitución.
  Zhirinovsky non salvou a Yeltsin, pero baixou a súa valoración. Despois diso, o Kremlin realmente o anulou.
  Mesmo é estraño, Zhirinovsky apoia activamente a Yeltsin, e os medios do Kremlin afoganno.
  Din que o fixo por cartos. Ata golpearon directamente no estómago.
  Por exemplo, Leontiev, un fiel protexido do Kremlin, mostrou primeiro como Vladimir Zhirinovsky chama a Stepashin axente da CIA e do Mossad, e despois como o mesmo Vladimir Volfovich prodiga eloxios ao candidato a primeiro ministro.
  Ben, que pensará un ruso que ve isto: non fai falta dicir que Vladimir Volfovich Zhirinovsky é a última prostituta política. E iso non se pode votar.
  É dicir, os medios do Kremlin afogaron a Zhirinovsky, a pesar de toda a súa lealdade ás autoridades, e desacreditárono de todos os xeitos posibles.
  Só cando Putin se fixo máis forte no poder, a actitude comezou a cambiar.
  De feito, por que estrangular a Vladimir Volfovich se apoia con tanto celo o Kremlin.
  Ademais, Berezovsky presentou unha astuta combinación para forzar a parte do electorado de protesta a votar polo Partido Liberal Democrático en lugar dos comunistas. Primeiro negáronse a rexistrar o partido de Zhirinovsky. E entón, por así dicir, restableceuse o rexistro. E dividiron a lista.
  Como resultado, os medios seguiron falando de Zhirinovsky. Pero aínda así, marcou un pouco, algo máis do seis por cento.
  E cando houbo eleccións presidenciais, Zhirinovsky volveu negarse a rexistrarse.
  E de novo un escándalo... Pensaron en facer terceiro a Vladimir Volfovich, pero resultou que era un débil.
  E o intento de alianza temporal cos comunistas só levou a un aumento da popularidade de Zyuganov.
  Unha alianza cos comunistas parecía un movemento forte, pero, curiosamente, foron os liberais os que máis sufriron isto.
  E os comunistas perderon pouco...
  Polo de agora. Hai que dicir que Putin tivo moitas veces sorte a pesar dos seus propios esforzos. En particular, ordenou enganar a Zhirinovsky - non funcionou. Pero, por outra banda, teñen electorados semellantes aos de Zhirinovsky, e se Vladimir Volfovich obtivese o dez por cento, non se evitaría unha segunda volta, e esta xa é unha derrota. E así a diferenza era só do dous por cento.
  E entón o fracaso con Zhirinovsky converteuse nunha bendición.
  Ou a reforma do Consello da Federación. Os comunistas, cos que coqueteaba o Kremlin, opuxéronse á reforma. Pero os liberais ofendidos e o bloque Primakov por algunha razón apoiaron a reforma. Aínda que Primakov está conectado con Luzhkov e outros gobernadores.
  Xente estúpida... Yabloko e SPS advertiron que eles serían a próxima vítima de Putin e que serían enterrados xunto co Consello da Federación. Pero foron coma ovellas estúpidas á matanza.
  E os comunistas son intelixentes: inmediatamente descubriron o que cheira. Pero outros non eran o suficientemente intelixentes.
  En xeral, Putin tivo unha gran sorte: un ataque terrorista do 11 de setembro vale algo. Ademais, os Estados Unidos tentaron acostumar aos talibáns. E usa a Bin Laden contra Rusia.
  Parecía que o sentido común díxolle aos talibáns, que levaban moito tempo en guerra coa Alianza do Norte, que é apoiada por Rusia, que non abriran unha segunda fronte contra os Estados Unidos.
  Pero os talibán comportáronse como idiotas. De feito, os talibán recoñeceron a República de Ichkeria e abriron a súa embaixada no seu país. E axudou aos chechenos tanto con armas como con voluntarios. O mulá Omar incluso se dirixiu a Ahmad Shah Massoud para concluír unha tregua e axudar ao pobo de Chechenia.
  E entón un agasallo tan inesperado caeu sobre a cabeza de Rusia. Ademais, os edificios, en contra das leis da física, colapsáronse.
  Esta é unha sorte tan rara, é como gañar cen millóns de dólares nunha lotería.
  E Estados Unidos quedou atrapado en Afganistán durante vinte anos enteiros. Houbo un dobre beneficio: tanto Estados Unidos está debilitado, como as fronteiras sur dos talibáns reciben protección. Entón debo dicir sorte. E o máis importante, non se esforzaron demasiado.
  E con Iraq tamén tivo sorte. É certo, nalgún momento parecía que os estadounidenses gañaban facilmente. En tres semanas ocuparon todo o Iraq, perdendo só cincuenta persoas e facendo dous millóns de prisioneiros.
  Pero entón, a pesar da captura de Sadam Hussein, Estados Unidos estaba sumido nunha prolongada guerra de guerrillas.
  E o prezo do petróleo caeu, a escala cósmica, así como do gas. Si, houbo moita sorte. Putin cría que era un gran mesías e que era máis xenial que Napoleón, como Genghis Khan.
  Ademais, ata Shamil Basayev morreu explotándose accidentalmente nunha mina e parecía que Chechenia estaba finalmente de xeonllos.
  Pero os seus dous mandatos chegaron ao seu fin. Xa era demasiado tarde para cambiar a constitución e o trono tivo que ser entregado a Medvedev.
  O ano 2008 resultou ser moi exitoso. Vitoria de Bilan en Eurovisión, vitoria no Mundial de Hóckey, éxito no fútbol. E a guerra con Xeorxia.
  Aínda que tampouco é indiscutible, só cinco días, pero os medios presentárono como unha gran vitoria para Rusia, e mesmo para a OTAN. É unha mágoa que tivera que compartir loureiros con Medvedev.
  Vladimir Putin está canso dos recordos e quería durmir.
  Mikhail Gorbachov non saíu á súa comitiva.
  Primeiro tivemos que pensar nunha estratexia.
  Mentres tanto, o sicario de Vovka roncaba e soñaba.
  . CAPÍTULO? 2.
  Catro mozas alemás: Gerda, Charlotte, Christina e Magda convenceron ao Führer para que lles permitise loitar no Kursk Bulge. O de mente estreita Hitler tiña prexuízos contra as mulleres no exército. E quizais por iso perdeu a guerra.
  Pero neste mundo, as mozas das SS resultaron tan quentes e convincentes que o Führer foi persuadido.
  Entón, no Kursk Bulge, unha tripulación de tanques de nenas entrou en batalla, que loitaron cun só bikini e descalzas, o que as converteu en loitadoras insuperables.
  Ademais, neste mundo, o Führer era un pouco máis intelixente. E deixouse persuadir por Rommel, e levou e evacuou as tropas alemás e italianas de África.
  Isto permitiu aos alemáns manter máis forzas: ata oito divisións, veteranos africanos endurecidos. Ademais dos italianos. E como resultado, o desembarco dos aliados en Sicilia resultou ser unha derrota para eles, e un gran desastre militar e un gran número de prisioneiros e perda de trofeos.
  E agora os alemáns enfrontábanse ao Kursk Bulge. Ademais das mozas do tanque, apareceron dúas rapazas máis: Albina e Alvina, que loitaron no Focke-Wulf. E non levaban máis que pantalóns curtos.
  Entón, agora as mozas descalzas do Führer estaban contra o Exército Vermello, e isto é serio.
  Aquí desenvolveuse a grandiosa batalla no Kursk Bulge. As tropas alemás avanzaron polo sur e romperon as defensas soviéticas.
  Entón o exército de tanques de reserva foi lanzado á batalla. E a batalla decisiva desenvolveuse.
  Gerda e a súa tripulación pelexaron no Panther, facía calor e a tripulación das mozas ata se quitaba o braseiro.
  Aquí as belezas trouxeron a arma. O canón da "Pantera", de só 75 mm, pero de disparo rápido e de canón longo.
  Gerda disparou desde unha longa distancia coa axuda dos seus dedos espidos, o proyectil só golpeou a culata da torreta e o casco do tanque soviético T-34-76 e atravesou a armadura. O coche ruso incendiouse e o equipo de combate comezou a detonar.
  Gerda cantou:
  - Gloria a Alemaña, gloria!
  Ela xogou o seguinte plano, usando os seus dedos descalzos, contra os tanques soviéticos que avanzaban Charlotte, atravesou o coche ruso e cantou:
  A nosa forza é grande
  Haberá man firme!
  E entón a fermosa e intelixente Christina tamén deu patadas, usando o seu pé agraciado e descalzo. E outra vez o trinta e catro soviéticos foi alcanzado. E está en chamas.
  E a nena chilla:
  - Polo comunismo, iremos á batalla, pero non ruso, senón ario!
  Magda tamén disparou e volveu bater contra o coche do Exército Vermello, rompeu o metal, fixo arder os trinta e catro e preguntou:
  - E ese comunismo é ario?
  Gerda deulle unha patada ao inimigo cos seus pés espidos, rompeu o metal do coche ruso e respondeu:
  - Si, o comunismo podería ser ario. Cando o ceo é para nós, mentres outros traballan duro!
  Charlotte disparou contra o inimigo coa axuda dun tacón redondo e espido e arrolou:
  - Por alegría na Terra!
  E o acolchado soviético trinta e catro está en chamas. O Exército Vermello botou á batalla a súa reserva estratéxica: a Fronte Estepa e os seus tanques. E se o matas, entón os alemáns abrirán o camiño ao redor de Kursk e poderán bater a caldeira.
  Así que o destino da batalla decídese aquí.
  E as "Panteras" alemás son boas. Exterminan coches soviéticos como alevíns de lucio.
  Christina disparaba cos dedos descalzos, o canón alemán disparaba quince tiros por minuto e as nenas facían quendas.
  E o guerreiro é extremadamente preciso.
  Aquí bateu os trinta e catro soviéticos e cantou:
  Non podemos atoparnos máis fortes
  Non somos máis de vinte!
  As nenas, por suposto, son moi fermosas. Cando puxeron de xeonllos aos soldados rusos capturados e obrigáronos a bicarse, as pernas curtidas espidas, fixérono con pracer e entusiasmo.
  Magda esnaquizou o coche soviético cun tiro ben apuntado coa súa perna espida e graciosa e chirriu:
  - Pola Patria, e pola liberdade!
  E as nenas colleron e cantaron:
  Peiteado perlado e tembloroso,
  Estou preocupado, me treme o peito!
  Son unha nena coma un bidueiro tímido,
  Teño medo de moverme e respirar!
  
  E que che susurra o vento fresco ao oído?
  Crujidos de area baixo os pés descalzos...
  E non hai máis feliz no planeta,
  Cando camiño contigo no bosque!
  
  Revélame un gran segredo, amada,
  Como conseguiches enfeitizar o corazón!
  Pero a túa cara está tan triste?
  O fío máis fino de engurras pasou pola fronte!
  
  O mozo respondeme con angustia;
  A guerra vai separarte por moito tempo!
  Para atoparnos un lugar nos bosques do paraíso,
  Satanás debe ser derrotado no inferno!
  
  En resposta, un esvelto bidueiro asentiu,
  Vostede é máis que un amigo para min!
  Aínda que o resultado da batalla pode ser choroso,
  Pero Deus Xesús o pastor está connosco!
  
  Imos disipar o inferno dos demos - sombras malvadas,
  Para que os soutos florezan verdes!
  Acariciar os meus xeonllos bronceados
  Abrázame forte cariño!
  
  E el respondeu coma unha doncela en broma:
  Dixo ao son das pólas espalladas;
  - Agardarás por min un ano, pomba?
  A tentación dos guindastres quentes é forte!
  
  En resposta, díxenlle tan rigorosamente:
  - Non serei un civil no posto da máquina!
  E gústame o camiño militar,
  Quero loitar, derrotar aos malvados!
  
  Cheguei ao punto: cortar ramas, trenzas,
  Déronme unha máquina nova cun disco!
  Aínda que a herba chora coma perlas de orballo,
  Por que a inocencia - tornouse como un soldado!
  
  Entón, que a Patria é máis querida para min que todas,
  A patria por riba das estrelas arde na alma!
  Non é o interior o que irrumpir na cama,
  E pasar a noite cun rifle nunha cabana!
  
  A vitoria chegará, creo firmemente nela,
  Despois de todo, a nosa causa sempre ten razón!
  Ben, sorrían máis alegremente rapaces,
  Un bo destino espéranos, créeme!
  As nenas cantaban moi ben, e ao mesmo tempo tiraban. E cada tiro de nenas sandalias é un éxito exacto.
  Pero agora a primeira onda é rexeitada e os vehículos especiais traen proxectís adicionais.
  E fermosas nenas alemás están loitando no ceo. Ambas loiras: Albina e Alvina.
  E son tan chulos.
  Albina disparou coa axuda dos seus dedos espidos desde seis pistolas de aire á vez. E varios avións soviéticos incendiáronse.
  O guerreiro arrullou:
  -Gloria á miña forza!
  Alvina tamén deu patadas aos inimigos, coa axuda dos dedos do seu pé descalzo. Ela derrubou cinco avións soviéticos á vez e chirriu:
  - En nome dos lobos brancos!
  As nenas esmagaban coches rusos co virtuosismo das leopardas.
  Albina disparou coa axuda do pezón escarlata do seu peito, premendo o botón e arrullou:
  - Pola honra do Terceiro Reich!
  Alvina tamén golpeou ao seu opoñente usando o seu pezón de rubí e, actuando de forma briosa, dixo:
  - Polo espírito prusiano!
  Eran dúas mozas loitadoras, super clase. Tanto descalzos como co peito nu.
  E lles gustaba moito atormentar aos pioneiros. Aquí arrincas a roupa do neno e atásllo a unha árbore. Despois colles o látego nas mans e comezas a azoutalo. E é tan xenial.
  E o neno berra de dor, coa pel curtida cuberta de raias de sangue. E a nena colle e trae un facho aos pés descalzos do neno. E a sola espida arde. E o neno berra cunha dor insoportable. E é tan agradable escoitar os seus xemidos e choros.
  A Albina e Alvina encántanlle a escoria dos rapaces, especialmente os fermosos e loiros. E para eles é un gran pracer.
  Pero tamén saben loitar.
  Alvina premeu o botón do joystick coa súa mamila de amorodo. E derrubou varios avións soviéticos máis coa axuda de canóns de aire, despois de que arrulou:
  - Son a loba máis chula do mundo!
  Albina tamén explotou, premendo o botón do joystick coa axuda dunha mamila de framboesa, cortou unha ducia de coches rusos e chirriu:
  - Por unha nova Alemaña!
  Aquí están as nenas: un piloto excelente.
  Gerda e a súa tripulación de tanques no Panther seguen loitando.
  Velaquí unha rapaza loira que o colleu e golpeou o trinta e catro soviéticos coa axuda dunha mamila escarlata.
  E golpeando o coche ruso, emitiu:
  - Non sei nada de malo
  Excepto o tipo mecánico!
  Charlotte comentou astutamente, tamén disparou un pezón carmesí ao inimigo e chirriu:
  - Dá grandes vitorias!
  Christina tamén tomou e bateu cun pezón de rubí, e fíxoo moi acertadamente. Ela esnaquizou o coche soviético e chirriu:
  - Por novas fronteiras!
  E lupanula e Magda, unha rapaza loitadora, moi chula e guerreira, co pelo coma pan de ouro.
  E detonou, usando pezones de peito de amorodo, o que fixo con moita precisión e precisión.
  Golpeou os trinta e catro soviéticos e chirriu:
  - O meu éxito!
  E as nenas collerán e berran. E estes son guerreiros do nivel dos superhomes.
  Os alemáns gañaron a batalla de tanques e pecharon a caldeira detrás de Kursk. E formouse unha maraña tan grande de exércitos vermellos.
  As batallas foron libradas con gran malicia e furia. Houbo moitas vítimas.
  Algunhas das tropas soviéticas puideron escapar, e algunhas foron capturadas ou destruídas.
  Nas batallas, a nena Schella distinguiuse. Ela loitou na infantería e aplicou o saber facer, comezou a lanzar granadas cos seus dedos espidos. E é moi chulo.
  Shella deu un estoupido, entrecerrando os ollos ao soldado ruso coma unha gadaña e arrullando, mostrando os dentes:
  - Oh, galiña, miña galiña,
  Eu galiña, comín....
  E vos soldados sodes coma ceros,
  Non gardes a integridade visible!
  E outra nena, Eva, disparou desde un cartucho de faust coa axuda dunha mamila de amorodo e atravesou un tanque soviético.
  E co seu talón espido lanzou un chícharo da morte, e tamén arrincou moitos soldados do Exército Vermello.
  Esta é unha nena - a clase máis alta e colosal.
  E entón os soldados rusos capturados axeonlláronse e bicaron os pés espidos e poeirentos das nenas.
  E quedou moi ben.
  E as nenas están tan descalzas e fermosas.
  Estas son as rapazas que, se asumen algo, seguro que o levarán ata o final.
  O Exército Vermello sufriu unha importante derrota no saliente de Kursk. As tropas da Wehrmacht trasladáronse a Voronezh. E eran enérxicos.
  Pero as mozas soviéticas tamén loitan ferozmente e tamén se poden e deben mostrar.
  Natasha lanzou unha granada aos nazis co pé descalzo e cantou:
  - Correcto...
  Zoya lanzou un agasallo da morte co seu talón e engadiu:
  - Inimigo...
  Agustín sucumbiu a algo destrutivo e chirriu:
  -Pensa...
  Svetlana lanzou unha granada cos dedos espidos dos pés e chirriu:
  - Que...
  Natasha botou un par de limóns cos pés descalzos e berrou:
  - Ruso...
  Zoya tamén sucumbiu a algo enérxico e mortal, chirriando:
  - Xestionado...
  Agustín lanzou o mortal, murmurando:
  - Inimigo....
  Svetlana volveu sucumbir ao destrutivo e vyaknula:
  - Descanso!
  Natasha deu unha volta e chirriu:
  - OMS...
  Zoya tamén disparou contra os estranxeiros negros que os nazis recrutaron e chirriou:
  - Atrévete!
  Agustín falou con forza e furia:
  -Iso...
  Svetlana sucumbiu co sorriso dunha pantera:
  - Á...
  Natasha lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  - Loita...
  Zoya lanzou o presente da morte cos seus dedos espidos e murmurou:
  - ¡Ataques!
  Agustín interveu e murmurou:
  - Inimigos...
  Svetlana deu un montón de granadas coas súas plantas espidas, e como grita a todo pulmón:
  -Imos...
  Natasha cravou a explosión e asubiou:
  -Furioso...
  Zoya cortou aos nazis e chirriu:
  - Bater!
  Agustín disparou de novo e berrou:
  -Furioso...
  Svetlana berrou mentres disparaba:
  - Bater!
  Natasha volveu lanzar unha granada co seu pé agraciado e descalzo, berrou:
  - ¡Destruiremos aos nazis!
  Zoya colleuno e berrou:
  - O futuro camiño do comunismo!
  E botou un limón cos seus dedos espidos.
  Agustín colleu e espallou as liñas, e as súas pernas espidas voaron con destrución ao longo do Fritz:
  - Dividiremos aos adversarios!
  Svetlana colleuno e lanzouno co seu talón espido, un montón de granadas, e chirriou:
  Esmaguemos aos fascistas!
  E os catro seguiron tirando e lanzando granadas. O alemán "Jagdtiger" movíase. Unha máquina cun canón de 128 mm. E tírase a si mesmo.
  E as nenas lanzaron granadas. Socavaron os nazis. E devolveron o tiro. Subiron cara adiante. Os tanques volven rodar. O máis novo "Panther" -2 alemán está mudando. Un coche moi móbil.
  Pero as súas mozas asumiron o relevo e noqueárono. Destrozaron unha máquina móbil cun motor de turbina de gas. E deixárona en anacos.
  Natasha comentou cunha risa:
  Estamos loitando xenial!
  Zoya estivo de acordo con isto:
  - Moi chulo!
  Agustín comentou sabiamente:
  - Imos gañar!
  E lanzou unha granada antitanque co pé descalzo. Moza forte. E ten moito enxeño.
  Svetlana tamén lanzou un agasallo de morte cos dedos dos pés descalzos e golpeou ao inimigo. Unha rapaza moi agresiva, cos ollos da cor dos millos. Ela ten tal enxeño e un paso de forza!
  Natasha deu unha volta e sorriu:
  - Pola santa Rusia!
  Zoya disparou moi activamente, e sorriu, mostrando os dentes de perlas:
  - Son un guerreiro dese nivel que non se esvaece!
  Agustín tamén disparou. Segaba aos nazis e gorgoteaba:
  "Son un guerreiro de gran ambición!"
  E mostrou os seus dentes de perlas!
  Svetlana confirmou:
  - Moi grandes ambicións!
  As mozas levan moito tempo pelexando. E por suposto que triunfaron no traballo militar. Son belezas absolutamente preciosas. Mente sobresaliente. E tiran de primeira clase.
  Natasha, disparando, pensou que se Stalin se marchara, algún tipo de baleiro formaríase nas almas das persoas. É coma se morrese un ser querido.
  Aínda que este xeorxiano era cruel. E non fixo todo ben. Incluso hai unha anécdota sobre isto. Por que Lenin leva botas e Stalin botas? Porque Vladimir Ilich escolleu a estrada, e este bigotudo vai adiante.
  Neste sentido, Stalin non era o gobernante óptimo. De feito, como o describiu Lenin, era demasiado rudo.
  Este chef prepara só pratos picantes. En termos de crueldade, era unha espada de dobre fío.
  Por unha banda, isto contribuíu a manter a disciplina e estimulou o aparato do partido. Por outra banda, o persoal máis valioso e as persoas capaces quedaron noqueados. En particular, despois da guerra perderon un xestor tan grande como Voznesensky. Quen tivo os maiores servizos á Patria.
  Voznesensky foi, quizais, un xestor ideal: non só duro, senón tamén intelixente e educado. O doutor en ciencias máis novo da URSS, académico, personalidade destacada. Sen Voznesensky, a economía rusa dalgunha maneira saíu mal. E non podo derrotar aos nazis.
  Natasha tirou un limón co pé descalzo e cantou:
  - Dende o ceo...
  Zoya tamén lanzou unha granada cos seus dedos espidos e dixo:
  - Asterisco...
  Agostiño lanzou co pé descalzo un agasallo da morte e cantou:
  - Brillante...
  Svetlana tamén lanzou unha granada, coa axuda dun pé descalzo, e lanzou:
  - Cristalino!
  Natasha deu unha volta e asubiou:
  - Eu para ti...
  Zoya lanzou o agasallo da morte cos seus dedos espidos, asubiando:
  - Canción...
  Agustín sucumbiu co seu talón espido, o que trae a morte e chirriou:
  - Vou cantar...
  Natashka continuou cantando agresivamente:
  - Sobre....
  Zoya lanzou un paquete de explosión co pé descalzo, esparexendo aos nazis e chirriu:
  - Nativo...
  Agustina deu un montón de granadas co seu talón espido, deu:
  - ¡Stalin!
  Pero os Krauts teñen catro nenas e tales galgos.
  Senáronse no tanque Panther-2 máis novo cun canón longo de 88 mm.
  Gerda disparou o seu canón e golpeou o T-34 no fondo do casco, e berrou, pestanexando os ollos de zafiro:
  - Non, despois de todo, Deus ama Alemaña! Seguro que gañaremos!
  Charlotte estivo de acordo con isto:
  - Non podemos perder! En breve sairemos a Kalinin, e Moscova estará a tiro de pedra!
  Christina mostrou as súas pinzas perladas e berrou:
  - Imos alí, haberá tempo para Vladivostok!
  Magda sinalou con pesar:
  - E os xaponeses case foron derrotados polos americanos. Isto é moi grave, case perdemos un aliado importante.
  Gerda derrubou un novo tanque soviético e chirriu:
  - ¡Podemos prescindir deles!
  Charlotte riu e comentou:
  - Se o bebé sorrí, quizais todo sairá!
  Christina deu en rima:
  - Un hipopótamo estalou dun sorriso!
  Magda apoiouna:
  - A nena ten unha boca moi golosa!
  E os guerreiros colleron e botaron a rir. Teñen enerxía brillante, podería dicirse, e en abundancia!
  Gerda disparou de novo contra os vehículos soviéticos e gritou:
  - O século que vén será o noso!
  Charlotte tamén interveu e confirmou:
  - Haberá voos ao espazo!
  Christina confirmou isto facilmente:
  - Voamos ao espazo!
  Magda disparou desde un lanzabombas e deu:
  - Sentado nun avión estrela!
  Gerda sacou a lingua e chirriu:
  - No novo século, o imperio do Terceiro Reich gobernará!
  Charlotte cun sorriso agresivo confirmou:
  - E o cuarto tamén.
  Despois diso, a beleza volveu dar a volta ao tanque soviético.
  Christina, esta guerreira diabólica, chispeante de dentes nacarados, chirriou:
  - Si, que haxa unha nova orde! E gloria ao Gran Imperio!
  Magda confirmou con furia frenética:
  - Gloria ao Imperio!
  Gerda volveu disparar e dixo:
  - Gloria a nós tamén!
  E ao parecer a nena conseguiuno.
  Gvozdanula e Charlotte. E moi atinado. Perforei un tanque soviético ao lado. Entón ela berrou:
  - Loitamos por unha nova orde!
  Magda, disparando e pegando aos opoñentes, confirmou:
  - E sen ningunha dúbida conseguirémolo!
  Gerda volveu cravar, e moi acertadamente e deu:
  - ¡Conseguiremos cunha gran marxe!
  E ela brillaba con zafiro e uns ollos moi brillantes.
  Charlotte tamén disparou, bateu contra o coche ruso e gritou, esta é unha diaño de pelo laranxa:
  - ¡Todo será só acrobacia aérea!
  Magda tamén disparou con furia frenética. Ela esnaquizou o T-34 e chirriu:
  - E a futura tripulación!
  Aquí, con todo, as mozas tiveron problemas. Apareceu o KV-14. O coche é moi grande. E ten unha pistola de 152 milímetros cun canón longo. Quizais un alemán para abrirse paso.
  Gerda entregou os ollos e preguntoulle a Charlotte:
  - Podes tapalo cun bombardeiro?
  A pelirroja respondeu:
  - Por suposto que hai unha oportunidade... Pero a precisión do bombardeiro é insuficiente!
  Christina suxeriu apaixonadamente:
  - Déixame probar o meu papel gráfico de 88?
  Gerda comentou escépticamente:
  - Este KV-14 ten unha armadura frontal de 100 mm nunha gran pendente. Non o podes levar!
  Charlotte sorriu e comentou:
  -Carallo! E pensei que os rusos non tiñan tal tanque! Só rumores!
  Magda dixo:
  Tamén pensei que era un bicho! Pero vemos que non é así! E o barril do ruso é tan longo!
  Gerda cantou, golpeando o seu talón espido no chan blindado:
  Loitaremos sen medo!
  Charlotte confirmou a actitude da súa parella:
  - Seremos cortados nin un paso atrás!
  Christina suxeriu:
  - E se eliminas un tanque soviético cun golpe preciso dun proyectil no barril?
  Gerda dubidaba:
  - Podes facelo, dende unha gran distancia?
  Christina confirmou:
  - Se traes a chama dun chisqueiro ás miñas solas, son capaz de bater moi ben!
  En lugar de responder, Gerda fixo clic no chisqueiro. Christina torceu o pé espido e o seu talón espido e lixeiramente endurecido brillaba á luz das chamas.
  Gerda levoulle lume á sola da nena. Había un cheiro a queimado. Cheiro moi agradable, como shish kebab á prancha.
  Christina murmurou:
  - E ata o segundo tacón!
  Entón Magda acendeu o lume. As dúas linguas de lume estaban agora lambendo as plantas espidas dunha rapaza moi fermosa e pelirroja.
  Entón Charlotte berrou e mostrou os peitos. Sen ningunha cerimonia, colleuna e presionou o botón do joystick co seu pezón escarlata. A arma disparou automaticamente.
  O proyectil voou por si só e aterrou xusto no barril dunha impresionante máquina soviética.
  Como un elefante xigantesco cortado unha longa trompa. Tras recibir un golpe aplastante, o tanque soviético detivo o movemento. Era coma se unha espada fora derrubada das súas mans.
  Esas putas afortunadas!
  Charlotte cantou, sorrindo feliz:
  - Só o medo nos dará amigos! Só a dor che motiva a traballar!
  Gerda engadiu con entusiasmo:
  - Quero cada vez máis esmagar as túas caras estúpidas!
  Os guerreiros do Terceiro Reich parecían estar moi satisfeitos!
  Non obstante, ata os nenos pequenos loitaron contra os nazis. Nenos e nenas lanzaron paquetes explosivos improvisados contra tanques alemáns, canóns autopropulsados e infantería.
  Os pioneiros loitaron con moita valentía. Sabían o que significaba a catividade fascista.
  A nena Marinka, por exemplo, caeu nas gadoupas dos nazis. Engraxáronlle os pés descalzos e puxérona preto do braseiro. As linguas de lume case lamberon os tacóns espidos e endurecidos da rapaza por camiñar descalzo. A tortura continuou durante uns quince minutos, ata que as plantas quedaron cubertas de burbullas. Entón, os pés descalzos da nena foron desatados. E de novo fixeron preguntas. Golpeáronme con mangueiras de goma no meu corpo espido.
  Despois pasaron a corrente... Marinka foi torturada ata dez perder o coñecemento durante o interrogatorio. E despois deixárono descansar. Cando os pés descalzos estaban un pouco retorcidos, untábanse de novo con aceite e volveu subir o braseiro. Tal tortura pode repetirse moitas veces. E tortura con corrente, e látego con mangueiras de goma.
  Marinka foi torturada durante seis meses. Ata que quedou cega e quedou gris pola tortura. Despois enterrarona viva no chan. Nin sequera desperdiciou unha bala.
  Pioneiro Vasya, os nazis azoutaron o seu corpo espido cun fío candente.
  Despois queimáronse os tacóns espidos con tiras de ferro candentes. O neno non podía soportar berrar, pero aínda así non traizoou aos seus compañeiros.
  Os nazis disolveuno vivo en ácido clorhídrico. E esta é unha dor terrible.
  Estes Fritzes son uns monstros... O membro do Komsomol foi torturado cun ferro. Despois colgárono nun estante, levantárono e botárono abaixo. Entón, comezaron a arder cunha palanca candente. Os peitos foron arrancados con fórceps. Entón o nariz foi literalmente arrincado cunhas tenazas candentes.
  A nena foi torturada ata morrer... Rompáronlle todos os dedos e a perna. Outra membro do Komsomol, Anna, foi empalada. E cando ela morreu, arderon con fachos.
  En definitiva, os nazis mofáronse como puideron e como querían. Torturaron e torturaron a todos.
  Natasha e o seu equipo seguían loitando no cerco. As nenas usaban as súas pernas espidas e graciosas na batalla e lanzaron granadas. Loitaron contra as forzas superiores dos Fritz. Mantivéronse con moita valentía e non ían retirarse.
  . CAPÍTULO? 3.
  Outra realidade nun soño que aínda duraba...
  Estalou a guerra entre Rusia e os talibáns. En primeiro lugar, os talibán atacaron Taxiquistán. De feito, o momento é conveniente e é o momento de decidir a expansión en Asia Central.
  E o exército de Taxiquistán era débil. Derrubouse baixo os golpes dos talibáns, en parte fuxindo e en parte entregándose aos talibáns. E os talibán atacaron a base rusa, e os rusos fixéronse mudos. E tiven que trasladar tropas por varios países e restaurar a fronte.
  As batallas sanguentas e brutais comezaron a ferver.
  E as nenas pelexan con rabia
  Os famosos catro pelexan preto da aldea de Oriente Medio.
  Natasha dá unha volta, e lanza unha granada cos seus dedos espidos.
  Rompe os afgáns e chirridos:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Zoya tamén dispara ao inimigo. Corta os inimigos, lanza granadas con forza mortal cos pés descalzos e chirridos:
  - Pola Patria, nosa nai!
  Agustina derrubou a liña de afgáns cun estalido dunha metralleta. Ela lanzou un limón destrutivo co seu talón espido e ladrou:
  - Pola URSS!
  Svetlana tamén destrozou o inimigo, cortou a moitos guerreiros islámicos e chirriu:
  - Polo mundo do comunismo!
  E tamén como lanzar un agasallo da morte cun poder destrutivo e inconmensurable cos dedos dos pés descalzos. E arrincou completamente aos inimigos.
  Estas rapazas son incribles...
  Natasha comentou mentres segaba aos afgáns que avanzaban:
  - ¡Literalmente pican coma langostas!
  E a nena volveu lanzar unha granada ao inimigo co seu talón espido. E case arrincou aos inimigos.
  Zoya tamén está golpeando aos soldados islámicos cunha explosión ben apuntada. Córtaos a fondo e arrulla:
  - ¡Por Rusia!
  E de novo, cos dedos descalzos, lanzará un asesino presente de morte.
  Agustín, disparando ao inimigo e literalmente segando aos afgáns, cortándoos coma un cultivador, chirriou:
  - Pola Patria!
  Svetlana, derrubando aos inimigos, e en realidade segando aos soldados do imperio talibán islámico, e derruíndoos con montículos, emitiu:
  - Pola Patria e novas vitorias!
  E de novo, como lanzaría unha granada de forza mortal cos dedos das súas pernas espidas e ciceladas.
  As nenas dispersáronse por completo. E derrotaron os superiores do exército talibán. E chegaron en grandes ondas.
  Loita no tanque e a tripulación de Elizabeth.
  As mozas aquí tamén están cun só bikini e descalzas. E ao mesmo tempo pelexan moi ben. Os tanques de Afganistán están anticuados e de peor calidade que os rusos, pero hai bastantes.
  Os artesáns do imperio islámico fabricaban unhas máquinas de madeira. O que teño que dicir é moi progresista.
  Elizabeth, usando os seus dedos descalzos, dispara un tiro e atravesa un tanque afgán, despois de que rosma:
  - Son a muller máis chula do mundo!
  Ekaterina tamén dá patadas, usando o seu talón espido, esmaga ao inimigo e chilla:
  - Pola URSS!
  Elena, sen pensalo dúas veces, disparará contra o inimigo. Destrozándoo e chirrindo:
  - Polo comunismo!
  Euphrosinia, tamén, como golpear o inimigo. Rompera o tanque dos afgáns e berrará:
  - Pola Patria ata o final!
  E estas son as nenas, simplemente son super. Ningunha forza pode enfrontarse a tal. E son verdadeiramente os guerreiros e galgos máis xeniais. E ninguén pode opoñerse a eles.
  E se comezaron a loitar, entón será só unha loita de hiperhomes.
  E Elizabeth volverá disparar coa axuda dos seus dedos descalzos e chirrido:
  - Pola nova URSS!
  Ekaterina tamén disparou contra o inimigo á súa vez e chirriou:
  - Si, Vladimir Putin non é un líder moi bo, por dicilo suavemente!
  E a nena torceu o seu tacón espido e redondo.
  Elena continuou golpeando aos afgáns e berrou:
  - Polo gran comunismo na URSS!
  E cos dedos descalzos, engadiu especificamente destrutivo e asasino!
  E despois como batea a nena Euphrosinia. E esmaga o inimigo e esmaga:
  - Para a Deusa Lada!
  Aquí está o seu campo de batalla.
  E o guerreiro como comezaron a segar aos adversarios, e como non lles deron piedade, exterminando aos afgáns.
  Elizabeth tamén disparou ao inimigo, e tamén usou un talón e arrolou:
  - Polo comunismo na terra dos soviets!
  E aquí está unha muller tan loitadora e guerreira.
  Xa, os afgáns están sendo debullados desde o ceo.
  Anastasia Vedmakova está moi quente na batalla. E esmaga a todos. E no ceo derruba avións afgáns e ataca terra. Esta é unha rapaza tan agresiva.
  E ela cantou cunha risa:
  - Pola nosa Patria, mata a todos os talibáns!
  Akulina Orlova confirmou, mostrando os dentes:
  - De feito, o espírito é un demo, subiu á URSS!
  E o guerreiro derrubou outro avión afgán.
  Mirabela Magnetic, destruíndo os guerreiros do imperio talibán islámico no ceo e na terra, mentres usaba os dedos descalzos, berrou:
  - Pola nosa Patria!
  Aquí hai unha tríada loitando no ceo. E está a golear aos afgáns con moita intensidade. E os inimigos son completamente derrubados.
  Akulina Orlova nos botóns co seu talón espido e berrou:
  Polo noso gran país!
  E como lle fai un ollo ás súas parellas.
  E novamente derruba aos afgáns. E son saltos moi agresivos nas mozas.
  Anastasia berrou cun sorriso, amosando os seus dentes, derrubando aos pilotos afgáns:
  - ¡Somos guerreiros que vencerán a calquera exército!
  E de novo noqueou un coche afgán.
  Si, as mozas aquí asumiron a fondo o exterminio dos soldados do imperio islámico. E chocan...
  Alyonka tamén loita desesperadamente, e mostra as súas mellores acrobacias aéreas. E derruba aos inimigos coma se fosen modelos.
  E os talibáns seguen subindo e escalando. E están a ser asasinados en gran cantidade.
  Alenka lanzou os seus dedos descalzos algo mortal e cantou:
  Somos lobos brancos!
  Anyuta estivo de acordo con isto, segando aos opoñentes sen cerimonia:
  - E somos os mellores do mundo!
  E tamén deu unha granada co seu talón espido.
  E agora Alla tamén dispara metralladoras. E noquea a moitos afgáns e ruge:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  María tamén dispara con moita precisión contra os afgáns. E os noquea a fondo. E tamén lanza granadas usando os seus dedos espidos. E ruxidos:
  - Gloria a Svarog!
  Olympias tamén golpea ao inimigo cunha forza enorme e mortal. Corta os inimigos do imperio islámico e chilla:
  - ¡Para o conxunto, o mundo enteiro na era do comunismo!
  E de novo a nena mostra os dentes e dispara con precisión ao inimigo.
  E Marusya tamén garabatea nos afgáns. E cun pezón escarlata preme o botón da bazuca, e derriba aos opoñentes e chilla:
  - Pola Gran Rusia!
  Aquí están as rapazas.
  Pero Matryona, como os afgáns, golpea, usando os seus dedos espidos, esmaga ao inimigo dos talibáns e grita:
  - Pola Patria e a liberdade ata o final!
  Así foron as nenas e como os afgáns son debullados - só horror. E hai literalmente un exterminio total e xeral deles. Ao parecer, os afgáns están a ter un día moi malo.
  Alenka sinalou, disparando contra os afgáns e segándoos:
  - Esta é a miña terra!
  E co seu talón espido, como cederá o don asasino da aniquilación.
  Aquí están as nenas, digamos que súper.
  Anyuta observou agresivamente, disparando contra os afgáns:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Loitando contra Alla, disparando e premendo o seu pezón escarlata nos botóns da bazuca, chirriu:
  - Gloria aos heroes!
  E María, fodendo o inimigo cunha forza mortal, arrulou:
  - Gloria á Patria máis chula!
  Olympias engadiu, esmagando os inimigos e mostrando unha maior velocidade:
  - Gran gloria para o país máis próspero!
  Matryona, golpeando aos opoñentes e usando os seus dedos descalzos ao disparar, colleuno e chirriu:
  - E gloria aos guerreiros máis xeniais!
  Marusya, tamén garabateando aos inimigos, e literalmente segandoos, arrulou enxordecedor:
  - E a URSS tamén é unha gran gloria durante séculos!
  E as nenas cantaron ao unísono:
  - A xente será feliz
  Felicidade para sempre...
  O goberno soviético -
  O poder é grande!
  E os guerreiros rirán a todo pulmón. E mostraron os dentes.
  Alenka dixo cun gran sorriso:
  Daremos o noso corazón pola nosa Patria!
  Anyuta continuou furiosa:
  - E imos estar e gañar!
  Aquí están, digamos, rapazas marabillosas. E gústalles moito loitar con toda forza.
  E aquí está Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova na batalla.
  O neno e a nena parecen nenos duns doce anos, pero de feito os sicarios inmortais loitan de xeito tan agresivo. Que nada pode enfrontarse a eles.
  Alenka, mostrando os dentes e eliminando os opositores dos talibáns, cantou cun sorriso:
  Loitaremos por un mañá máis brillante!
  Anyuta, disparando e lanzando bombas cos seus dedos descalzos, engadiu:
  - E o noso tren blindado conseguiu acelerar!
  E o Alla pelirrojo, saltando e revoltándose, engadiu cunha chiscadela:
  - Imos bicar!
  Oleg Rybachenko dirixiu un muíño de vento coas súas espadas, cortando as cabezas dos afgáns e chirriu:
  -Gloria á nosa Patria!
  E o neno, cos seus dedos espidos, lanzou un agasallo asasino da morte.
  A moza tamén atravesou a recepción da bolboreta con espadas. Corta o inimigo e chirriu:
  - Gloria ao sistema soviético!
  E cos seus dedos espidos, tamén lanzará agasallos de aniquilación, destruíndo os inimigos.
  E os nenos, esmagando ao inimigo, cantaban ao unísono:
  - Creo que o mundo enteiro espertará,
  Haberá fin cos talibáns...
  O sol brillará intensamente
  Destrozaremos todos os malvados inimigos en anacos!
  Nenos e loitadores moi chulos. E tamén asubian, derrubando sobre o inimigo toda unha nube de corvos abraiados e drogados. E é moi chulo.
  Oleg Rybachenko, cortando aos afgáns cun sorriso, sinalou:
  - Con nós a mocidade de todo o planeta,
  O noso equipo de construción en todo o mundo!
  E o neno co seu talón espido sucumbiu ao devastador don da morte.
  Margarita Magnitnaya, esmagando aos guerreiros islámicos, tamén chirou, mostrando os dentes:
  - O pobo está marchando a todo o país cara ao comunismo!
  E tamén como atravesa as filas islámicas. E teño que dicir que isto é moi cruel e xenial.
  Mentres, os talibán capturaron a un neno de catorce anos. Desnudárono e atárono a unha árbore. Despois diso, primeiro azoutaron, despoxando a pel ata o sangue.
  A continuación, espolvoreouse sal sobre as feridas do adolescente. Entón puxéronse a fritir ao lume, e queimáronlle os talóns espidos ao neno. E foi tan cruel. E acabar torturado
  rapaz á morte.
  E de novo hai batallas feroces...
  E as posicións dos talibáns están sendo alcanzadas por avións de ataque rusos usando avións. E aquí golpean os afgáns e os mísiles. E todos soben e soben coma un sapo sobre calambres.
  E quedan atrás montes enteiros de cadáveres.
  Margarita cantou cun sorriso:
  Loitaremos por un mañá máis brillante!
  E Oleg Rybachenko, cortando aos afgáns, ladrou:
  - ¡Conseguimos descifralo!
  E o neno de novo, cos seus dedos espidos, lanzará unha granada de forza mortal.
  E estes afgáns son debullados con tanta confianza e fama.
  Estes nenos son auténticos monstros.
  E as criaturas inmortais loitan descalzas e esmagan aos opoñentes de forma moi activa.
  Pero un tanque da RDA tamén entra na batalla.
  Gerda e a súa tripulación entran na batalla cos afgáns.
  E a nena dispara cos seus dedos espidos e coos:
  - ¡Gloria ás ideas do comunismo!
  Charlotte, que dispara detrás dela, confirma:
  - Gloria ás ideas do sistema soviético!
  Christina, disparando contra o inimigo cos seus dedos descalzos, berra:
  - Para novos ideais brillantes!
  E tamén golpea con moita precisión ao inimigo.
  E os afgáns conségueno con maiúsculas.
  E Magda dispara ao inimigo, e berra, mostrando os dentes:
  -Gloria á nosa Patria!
  E tamén como golpea ao inimigo coa axuda dos seus dedos espidos.
  Estas son rapazas loitadoras, aceptémolo.
  Gerda, disparando contra o inimigo, berrou:
  - Por Rusia e a vitoria ata o final!
  E de novo bate, esta vez usando un pezón escarlata para premer o botón do joystick.
  Aquí están as rapazas. Teñen dentes e colmillos e poden rasgar a calquera.
  Charlotte tomouno e cantou con agresividade, mostrando os dentes:
  - África é terrible, si, si. Si!
  África é perigosa, si, si, si!
  Non vaiades nenas: vaia a África a dar un paseo!
  Christina, mostrando os dentes e golpeando ao seu opoñente, dixo:
  - Non vaiades nenas descalzas na escuridade!
  e cun talón espido como sucumbir ante o inimigo.
  Aquí están as mulleres - todas as mulleres mulleres!
  E os afgáns están sendo abatidos e destruídos sen piedade.
  Magda, disparando contra o inimigo e, literalmente, arrasándoo, emitiu agresivamente:
  - Son o máis forte do mundo!
  E tamén como dar unha labazada coa axuda dos dedos descalzos. Aquí está a nena.
  Debo dicir que é simplemente ultra!
  Aquí tes as nenas como tomaron os talibáns e bateron con martelos neumáticos.
  E os talibán torturaron a un membro ruso do Komsomol. Primeiro desposuído ata o espido. Despois comezaron a botar auga. Primeiro quente - auga fervendo, despois fría. Entón comezaron a bater con fío quente.
  E foi tan cruel. E despois outra tortura e unha luz aos tacóns espidos da nena. E foi severamente torturada. E por que botaron ácido, que é aínda máis doloroso.
  E a nena tamén foi torturada ata a morte.
  E entón colleron o seu esqueleto e cubrironno de ouro e colgárono para que todos o viran. E foi extremadamente cruel.
  Ese é o tipo de poder que demostraron os talibáns. E tentar competir con tal país. Pero as nenas queren ter fillos. E cortáronlles o estómago. E son moi crueis.
  As loitas entre outras cousas arden como as chamas do inframundo.
  Oleg Rybachenko, reducindo aos adversarios, cantou:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  E o neno de novo, cos seus dedos espidos, botará o agasallo asasino da morte
  Margarita Korshunova, cortando aos afgáns, chirriou:
  - Pola URSS!
  E botará os dedos descalzos, o que trae morte masiva. Si, ninguén pode resistirse a tales nenas.
  Neno e nena en plena e furiosa emoción e carga de combate.
  Oleg Rybachenko, cortando aos afgáns con espadas, cantou:
  - Trouxo, trouxome,
  Levoume!
  Só voume sentar nun cabalo
  E a fortuna espérame!
  E o neno rirá, e outra vez collerá e cortará o inimigo.
  E aquí están, xunto con Margarita, como asubian. E unha masa de corvos abraiados caerá sobre as cabezas dos afgáns. Digamos que é xenial.
  Margarita Korshunova tuiteou:
  - Son o máis forte do mundo, vou destruír os inimigos no baño!
  E chiscalle un ollo á súa parella.
  E as forzas superiores dos afgáns comezaron a esmorecer.
  Oleg Rybachenko finalmente presionou o interruptor co seu talón. E a corrente golpeou, convertendo de inmediato a moitos soldados talibáns en esqueletos. E hai que notar - asasino.
  The Terminator Boy cantou:
  -Que sexa famosa a nosa Terra!
  E como asubía, mostrando os dentes.
  Aquí está o rapaz. E realmente moi combativo.
  E despois están os mísiles soviéticos que golpean contra os afgáns. E están gravemente afectados. E morren moitos loitadores.
  Tamara e Veronika apuntan mísiles mortais con agullas e bólas e explotan. E moitos afgáns son asasinados inmediatamente. E é tan cruel.
  As nenas atópanse neste momento no búnker, pisando os pés descalzos sobre lousas de formigón. E inducir cargas mortais de forza ao inimigo, exterminando a fondo.
  Estas nenas son simplemente incribles.
  Tamara arde e ruxe:
  - ¡A gran URSS e o seu líder Stalin están connosco!
  Verónica tamén confirma isto:
  ¡Démoslle unha patada ao cu aos talibáns!
  E tamén como disparar contra o inimigo. E facelo moi duro. Ás nenas encántalles matar, iso son as nenas.
  Verónica unha vez fixo unha pregunta:
  Que é dúas veces dous cinco?
  Tamara respondeu cunha risa:
  - Catro e medio!
  E resultou ser unha declaración moi enxeñosa.
  As mozas aquí están moi tensas.
  Natasha e o seu equipo tamén están a disparar contra os afgáns. Mátanse masivamente e rugen:
  -¡Que se exalte o comunismo!
  E a lingua amosarase!
  E despois tamén cun tacón espido, como o tomará e cederá concretamente.
  Esta é unha nena, todas as nenas son unha nena.
  E formidable fóra de toda medida.
  Svetlana cantou con furia, garabateando aos afgáns.
  E nas alturas estreladas, o silencio da montaña,
  Na onda do mar e lume furioso,
  E en furioso, e furioso lume!
  E entón Zoya dispara desesperadamente contra o inimigo.
  Estas son as nenas - moi elegantes.
  E Agustina esmaga aos adversarios e ruxe a todo pulmón:
  - Pola nosa Patria, pola gloria da URSS!
  E aquí, por suposto, China non pode resistirse a un equipo así.
  E as mozas, por suposto, son moi elegantes e hábiles.
  Nin un só truco funcionará contra eles.
  Natasha, cortando outra liña de afgáns, arrolou:
  - Son o máis forte do mundo, e vouvos matar a todos no baño!
  E de novo, cos dedos descalzos, lanzará un paquete explosivo de forza mortal.
  Agustín, esta rapaza de poder de loita, chirou:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  E tamén chisca o ollo cos seus ollos esmeralda.
  Svetlana é moi agresiva no combate. Esmaga os afgáns e chía:
  - ¡Gloria aos tempos da vitoria comunista!
  Aquí están as rapazas...
  E Stalenida extermina aos afgáns sen máis.
  E bótaos como se tivese realmente unha gadaña de caza a reacción.
  Esta é unha nena, unha nena para todas as nenas!
  Destrozando aos afgáns e lanzando agasallos asasinas da morte cos seus dedos descalzos, Steelenida arrolou:
  - Gloria á nosa Patria - a URSS! A Rusia de Putin - non!
  E de novo, a moza golpea ao inimigo con forza salvaxe. Aquí está ela, loitadora e guerreira.
  Victoria, disparando aos inimigos, di cun sorriso:
  - A URSS agarda unha gran gloria!
  Steele asentiu.
  - Si, está esperando!
  E mentres disparaba, pensou. Dalgunha maneira, isto lembra a Guerra Patriótica, agás que o inimigo non conseguiu coller a URSS por sorpresa. E a aposta por un golpe repentino non se xustificaba.
  Pero hai moitos afgáns. Avanzan, tirando literalmente cadáveres contra as posicións rusas. E esta é a súa táctica frenética e salvaxe. E non consideran as súas perdas,
  e a xente practicamente non está protexida. Así que proba con estes podes facelo.
  Stalenida lanzou unha granada co seu talón e berrou:
  - En nome da URSS!
  E mostrou os seus dentes moi afiados.
  Victoria estivo de acordo con ela:
  - Os líderes van e veñen, pero a URSS permanece!
  Stalenida arrullou con emoción:
  - A URSS está connosco para sempre!
  Os serafines, disparando contra os inimigos, coma se arrullaran, e derrubando ao inimigo, darán:
  - Seremos unha forza clásica!
  E tamén unha nena, como un pé descalzo, lanzará un presente de completa destrución.
  Victoria cantou:
  - ¡Gloria ao meu país do comunismo!
  Serafín confirmou pronto isto:
  - O comunismo é luz e prosperidade!
  E dando de novo para destruír aos afgáns.
  Gerda tamén loita de forma moi agresiva. E amosa a súa clase máis alta.
  Pero non hai trucos de verdade contra Gerda.
  Esta é unha rapaza que dá o soño de todo o universo.
  E ela tomará e cantará:
  - Gloria á miña Terra, e estamos en todo o universo!
  E de novo, cos seus dedos espidos, a beleza deixará entrar un presente asasino de morte e aniquilación. Digamos directamente: a rapaza é o que necesitas.
  Gerda disparou todo o kit de combate e agora volve.
  Os famosos catro alemáns, despois de matar a moitos afgáns, gardan segredos.
  Ben, cortaron en patacas.
  Charlotte, sostendo un mazo de cartas cos seus dedos espidos, comentou con dureza:
  - Agora estamos en guerra cos talibáns, e cando estabamos en guerra cos rusos!
  Gerda asentiu coa cabeza e con forza:
  - Si, houbo tal tempo. E entón non puidemos gañar! Cristina, estás de acordo?
  Christina declarou con confianza, lanzando a tarxeta cos seus dedos descalzos:
  A culpa é dos homes! Non mostraron calidades de loita!
  Magda confirmou:
  - Si, homes! Se máis mulleres loitasen, teriamos unha verdadeira oportunidade de éxito!
  Gerda asentiu coa cabeza.
  - Nena descalza, e mesmo con pezones escarlatas - é super!
  Charlotte loxicamente concordou con isto:
  - Si, rapazas descalzas, isto é algo colosal!
  E os guerreiros seguiron lanzando cartas.
  Stalenida comentou agresivamente mentres disparaba contra os afgáns:
  - Golpearemos directamente aos inimigos!
  E cos dedos espidos, a nena lanzará unha granada. E é devastador.
  Victoria dixo con confianza:
  - Aínda que por un lado non hai Deus, pero por outro está connosco!
  Viola, ata a cola dos afgáns, cortounos e confirmou:
  - Que Deus estea connosco! E poderes colosales!
  E as nenas como rir e amosar a súa lingua.
  Alina tamén golpeará ao inimigo, botará a sega colosal e chiscará:
  - Son a nena máis loitadora!
  E tamén cos dedos descalzos, como unha forza mortal, collerao e lanzarao.
  Estas son as nenas que adoran matar. Teñen tanta forza inhumana.
  Steelenida cantou con agresividade:
  - A nosa forza está no comunismo,
  Da vida e corazón
  Somos a nosa santa patria,
  Imos defender e gañar!
  Ese é o tipo de rapaza que era. Digamos que é xenial. E moi militante.
  Victoria tuiteou:
  - Pola URSS na que o sabio rei!
  E a guerreira mostrou a súa lingua e chiscoulle o ollo aos seus adversarios.
  Aquí están as rapazas...
  Alenka tamén loita con confianza cos inimigos e mostra saltos incribles.
  E ao mesmo tempo a nena ruxe a pulmón:
  - Teño unha super dama!
  E mostra os seus dentes moi nacarados.
  Anyuta dispara ao inimigo, esmagao cunha forza letal, esfrázao e ruxe:
  - Teño unha nena hiper!
  . CAPÍTULO? catro.
  E os seus dedos espidos están lanzando un choque presente de morte!
  E loitar contra Alla tamén está na batalla. E así golpea aos afgáns.
  E mentres a nena aínda berra:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  E de novo, como inimigo, lanzarase algo completamente letal.
  E moitos afgáns serán esgazados.
  María, garabateando os soldados do imperio islámico, tomou e observou:
  - E a quen atoparemos no bosque?
  E como lle pegará cun agasallo dunha metralleta. Aquí está ela, que loitadora e fermosa guerreira.
  Olympias dispara ao inimigo. E faino moi ben.
  E mostra os dentes e ruxe:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  Marusya notou con agresividade, esmagando aos inimigos e lanzando granadas mortais cos seus dedos espidos de coitelos:
  - Gloria ao novo secretario xeral!
  Matrena golpeou aos afgáns e dixo:
  -¡Se non é homosexual!
  Alenka, disparando contra os inimigos, colleuno e berrou:
  - Polo gran comunismo!
  E unha vez máis, como unha explosión de fogo asasino sobre os afgáns. Ben, ela é unha beleza marcial. E ten moito encanto.
  Anyuta, tamén disparando contra o inimigo e segandoo, chirriu:
  - ¡Por Rusia!
  E cun tacón espido, como sucumbir aos talibáns. Esta rapaza é realmente incrible.
  Alla pelirroja esmaga aos adversarios e ruxe a todo pulmón:
  - Son unha muller hiper!
  E cos seus dedos espidos, como lle botará unha morte letal ao inimigo.
  Aquí é unha nena - digamos que hai ultra!
  Moi fermosa María, disparando contra o inimigo, arrulou:
  - Teño unha clase mega!
  E de novo golpea ao inimigo cun tacón rosa espido e moi redondo.
  Olympias celebrou masacrando afgáns e acumulando unha montaña de cadáveres dos guerreiros do Imperio Islámico Talibán, arrulando:
  - Son a clase máis alta!
  E el tamén botará os pés cos dedos descalzos, algo fundamental e singularmente asasino. Aquí hai unha nena - todas as nenas - unha nena!
  Marusya tamén choca e berra, matando afgáns:
  - Destruirei os inimigos! Será un auténtico manicomio!
  E a nena collerao e rirá.
  E cun pezón escarlata mentres preme o botón do joystick. E arremete contra os adversarios, con algo tan letal.
  Matrena tamén comezou a vencer aos afgáns e arrulou:
  - ¡Gloria aos albores do comunismo!
  E o seu talón espido empapará a todos coma inimigos. Aquí está, que rapaza máis bonita. E son nenas, digamos, súper clase.
  Ou quizais Giga, ou mesmo TETRA!
  Estas son as nenas e eu cortei a fondo aos afgáns. E esta é xeralmente unha super clase.
  Alyonka colleuno e cantou, mostrando os dentes:
  - Son o máis forte do mundo! E dous máis dous son catro!
  E como golpea ao inimigo con moita precisión. E fará anacos a outro talibán.
  E esta rapaza ten tales fantasías. Pero os talibáns están facendo algo.
  Aquí están torturando a unha nena. E como procesan con látegos. E despois arame de espiño. E despois queimaranlle os tacóns cun ferro candente. E a nena está moi contenta.
  E ela quere ser unha beleza escrita.
  Alenka cantou:
  - Polo gran comunismo da URSS máis chula!
  E de novo lanzará unha granada cos seus dedos espidos ao inimigo.
  E é moi chulo.
  Anyuta, disparando ao inimigo, tamén ruxe:
  Que grande é o comunismo!
  E cunha liña ben apuntada, sega aos afgáns. Aquí está unha rapaza de gran beleza.
  E o seu talón espido sucumbiu, un agasallo de aniquilación.
  E o Alla pelirrojo tamén é moi agresivo nas batallas. E como esmagar os inimigos con furia salvaxe. E garabatea con actividade colosal.
  E cos dedos descalzos lanza agasallos da morte con forza mortal.
  Esta é unha nena, só ten unha super clase!
  Todos estes son un exército de nenas descalzos, capaces de facer grandes proezas.
  María, escribindo sobre os afgáns, sinalou:
  -O maior poder é o noso e a máis alta clase!
  Entón o guerreiro chiscou o ollo.
  E cun pezón escarlata premeu o botón da bazuca. E este é o seu piloto máis alto e a construción real da suma dos cadrados das pernas.
  Olimpias, esmagando ao inimigo, arrolou:
  - Polas mellores vitorias do universo!
  E cos dedos descalzos, como lanzar un agasallo de aniquilación ao inimigo. E realmente se fai como unha acción, máis aló da forza!
  Hai que dicir que as mozas son extremadamente loitadoras. E se fan algo, a xente será feliz durante séculos. E teñen moita alegría e auténtico brillo cósmico.
  Aquí están os guerreiros - a máis alta acrobacia aérea.
  Marusya, esmagando aos afgáns, colleuno e vyaknula:
  - Paz na túa casa!
  E de novo lanzou cos dedos dos pés un agasallo de morte asasino, destrozando os inimigos.
  Matryona tamén golpeou as tropas afgás. Ela arrincou aos talibáns e berrou:
  - Polo socialismo máis grande do planeta!
  E os seus ollos brillan.
  Si, este é o maior bombardeo de posicións.
  E os afgáns sufren un dano colosal, pero de todos os xeitos, todo o mundo sobe e sobe. E teñen uns recursos humanos colosales. Que nunca parecen rematar.
  E todo flúe nunha onda e unha corrente continua.
  Alyonka, cun gran sorriso entre os seus dentes descubertos, cantou:
  - ¡Gloria á era do comunismo e dos tsares rusos!
  E cos seus dedos espidos volveu lanzar o presente asasino da morte e da destrución.
  E a nena mostrou os dentes enxordecedoramente (si, podes lucir os dentes enxordecendo!), colleuno e berrou:
  - Forte soberano,
  Reina para a gloria
  Para a nosa gloria...
  Reina con medo aos inimigos
  rei ortodoxo,
  Reina pola gloria, pola nosa gloria!
  Anyuta comentou cunha risa:
  - Perdiches as palabras: Deus salve o rei!
  Alenka estivo de acordo con isto:
  - Si, perdín! Pero isto, por desgraza, é un feito!
  María, cun sorriso de rapaza moi chula, comentou:
  - O pai do tsar desapareceu, e no seu lugar a obra de Lenin!
  Alla, pelirroja, berrou, segando aos afgáns:
  - A causa de Lenin está viva, aínda que Lenin está morto!
  Os Xogos Olímpicos loxicamente opuxéronse a isto:
  - Lenin é inmortal!
  Ela guixo un ollo cos ollos esmeralda.
  Entón podes ver de inmediato a rapazas marabillosas que son capaces de loitar específicamente contra os talibáns. E, en xeral, o seu poder debe notarse como un poder cósmico colosal.
  Marusya observou cun sorriso, disparando aos inimigos:
  - O tsar volverá, e Lenin vivirá!
  Matryona estivo de acordo con isto:
  - Por suposto que será! Gloria a Lenin!
  Alenka continuou cun sorriso:
  - E o tsar Nicolás II! Gloria a todos os heroes!
  Anyuta estivo de acordo con isto:
  - Gloria a todos os heroes!
  E as nenas cantaron ao unísono:
  - Gloria a Rusia, gloria...
  Os tanques corren cara adiante....
  Tropas de bandeira vermella
  Saúdos rusos!
  Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin finalmente espertou. E durmiu demasiado tempo.
  Agora temos que ocuparnos dos asuntos estatais.
  E Vladimir-Mikhail declarou ao seu séquito:
  - Estamos moi precipitados coa democratización e a glasnost. Non necesitamos isto, pero deberíamos, pola contra, apretar os parafusos e poñer as cousas en orde. Loitaremos contra a borracheira doutros xeitos. Non se debe reducir a produción de alcohol.
  Tamén é necesario reforzar a responsabilidade penal pola elaboración de moonshine. E aumentar o financiamento das forzas armadas. Especialmente o desenvolvemento científico e tecnolóxico militar.
  Mikhail-Vladimir tamén ordenou aumentar o número de tropas soviéticas en Afganistán. E intensificar alí a loita para conseguir unha vitoria decisiva. Tamén se deu orde de usar activamente avións de combate contra os moiahidines e bombardear máis.
  E outras instrucións, por suposto.
  Todo isto debería terse realizado a través do Politburó e do pleno. En particular, a conversa incidiu sobre se é o momento de adoptar unha nova constitución. Pero non demasiado rápido.
  Mentres tanto, había que seguir reforzando posicións. En particular, elimine a Yeltsin. Ou mellor aínda, ir ao cárcere. Para non fedor.
  E en xeral, é hora de rematar co xogo da democracia.
  Vladimir-Mikhail decidiu converterse nun ditador. En particular, para levar a cabo a responsabilidade penal por chegar tarde ao traballo. Moita xente ten que ir ao cárcere aquí.
  Pero, por suposto, isto tampouco é todo, pero é suficiente para comezar.
  Mentres tanto, pode durmir, e deixar soñar algo agresivo;
  E en Afganistán continuaron as batallas moi crueis e sanguentas cos moiahidines.
  A guerra entre Rusia e Afganistán foi librada a todas as velocidades...
  Natasha disparou contra os soldados do Imperio Islámico, literalmente corteunos e cantou...
  Que o sol estea sempre
  Que sempre haxa o ceo...
  Que sempre haxa unha nai -
  Que eu sexa sempre!
  E a nena, cos seus dedos espidos, lanzará unha granada asasina contra os afgáns. E a masa de guerreiros do imperio islámico será esgazada.
  Zoya tamén dispara e canta:
  - ¡Gálrizate, glorificate, es a nosa Terra!
  Os nosos bosques e campos autóctonos!
  No nome do Todopoderoso,
  Vostede é a nosa querida, santa familia!
  E cos seus dedos espidos, tamén lanzará algo mortal contra os talibáns.
  Si, os soldados do imperio talibán islámico enfrontáronse a un grave problema.
  O Agustín pelirrojo seguía segando aos talibáns e piar, segando as súas filas:
  - Son o máis forte do mundo!
  E como lanza un agasallo de morte cos seus dedos espidos de poder asasino, esgazando aos inimigos.
  E Svetlana tamén decidiu engadir algo mortal aos inimigos e destruír o corpo.
  E entón murmura:
  -Gloria á miña Patria!
  E el tamén lanzará un agasallo de aniquilación cos seus dedos espidos de forza letal.
  Estas nenas son simplemente horribles.
  Os guerreiros ocuparon Afganistán e as fichas están voando desde o imperio islámico.
  Natasha, disparando contra os afgáns e segándoos, sinalou:
  - Loaremos a Deus co nome de Svarog!
  E cos dedos descalzos, como lanzar un agasallo asasino de aniquilación.
  As nenas son realmente un indicador da acrobacia máis alta.
  Zoya presionou o botón da bazuca co seu pezón escarlata, golpeou aos talibáns e chirriu:
  - Pola URSS!
  E Agostiño tamén tomará e martelo contra as tropas islámicas. E a máscara dos afgáns esnaquizará e chirrirá:
  - ¡Pero vivir como antes, pero vivir segundo Brezhnev!
  Son parva, son parva, non podo!
  E cos seus dedos descalzos, volverá lanzar algo extremadamente letal. Aquí está a nena.
  E Svetlana, tamén, na batalla é unha mocosa moi loitadora. E loita desesperadamente. E é capaz de cortar unha masa de militantes que avanzan do imperio islámico dos talibáns.
  E a nena ruxe:
  - Gloria ao comunismo Svarog!
  E outros confirman:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Elizabeth dispara ao inimigo. E tamén usa os dedos descalzos. Ten un bo tanque, capaz de atravesar aos opoñentes. E esta rapaza hai que dicilo, só
  super clase.
  E ela dispara, e golpea aos adversarios.
  E canta:
  - Na vitoria das ideas inmortais do comunismo,
  Vemos o futuro do noso país...
  E a bandeira vermella da nosa Patria,
  Sempre seremos desinteresadamente fieis!
  Ekaterina tamén dispara contra o inimigo, golpealo por completo e atravesa as torres dos coches. Entón berra:
  - Gloria ao comunismo Lada!
  E tamén usa os dedos descalzos.
  Elena tamén está a disparar contra os afgáns. Debullando o imperio islámico. Golpéaa por todas partes, e berra:
  - A nosa causa ten razón!
  E Euphrosinia tamén golpea aos inimigos con moita precisión. E canta:
  - En nome das grandes ideas! O vilán será derrotado!
  E tamén como lle fai un ollo ás súas parellas.
  E como saltará o tanque de Elizabeth. E imos destruír as tropas afgás. E era salvaxe.
  As nenas cantaron e ruxiron:
  - ¡Somos os máis fortes do mundo!
  E de novo dispararon con moita precisión.
  Estas eran as nenas: o que necesitas!
  E debullaron aos afgáns inimigos de xeito famoso.
  Aquí no ceo, as nenas tamén deron aos talibáns.
  Anastasia Vedmakova, derribando avións, cambiou a obxectivos terrestres. Ela esmagounos e berrou:
  - As nenas somos valentes, valentes. valente,
  Temos rapaces rizados moi bonitos!
  Moémolos quentes
  E despois cuspimos, por riba do ombreiro esquerdo!
  Akulina Orlova, putos opositores, emitiu:
  - Mentres está na estrada!
  E derrubou aos afgáns cos pés descalzos.
  Mirabela Magnetic tamén derrubou ás tropas talibáns e chiscou, mostrando os dentes:
  - Haberá moitas vitorias!
  E os seus dedos espidos comezaron a moverse.
  Estas eran as nenas, só super clase!
  Alenka e o seu equipo loitaron contra os talibáns. E parecía moi carismático.
  As nenas mantiveron a defensa e lanzaron agasallos de destrución aos soldados que avanzaban do Imperio Islámico cos seus dedos espidos.
  Alenka fixo un agasallo de aniquilación co seu talón e cantou:
  - Alek, derrama bágoas de felicidade!
  Anyuta lanzou agasallos da morte cos seus dedos espidos e chirriu:
  - Como a súa alma canta a arpa!
  Alla tamén golpeou presionando o seu pezón escarlata no botón da bazuca e deu:
  - Goteo, goteo, goteo, e os ollos azuis de Alenka, as bágoas caen sobre a lanza!
  María deu patadas coa axuda dos seus dedos espidos e chirriu:
  - Xusto na lanza! E mamá!
  Olimpias, tamén, como rir e mostrar os seus dentes de perlas.
  É unha rapaza de rara beleza e encanto.
  Ao mesmo tempo, o guerreiro rí e berra:
  - ¡Gloria aos reis do comunismo!
  E co seu talón espido sucumbirá ao presente asasino da morte.
  Marusya tamén está ansioso por loitar...
  E garabatea aos afgáns con gran intensidade desde as metralladoras. E co seu talón espido lanza agasallos da morte.
  E di:
  - Polo gran comunismo!
  Matryona tamén vence aos guerreiros do imperio islámico. Córtaos con gran intensidade. E exclama, chiscando o ollo:
  - Por vitorias destacadas!
  Alenka declara agresivamente, derrubando ao inimigo:
  - A nosa Rusia é a primeira e grande!
  E tamén lanza co pé descalzo un agasallo asasino de aniquilación.
  Anyuta declara cunha risa mentres corta as filas dos soldados afgáns:
  - Gloria ao Exército Vermello!
  E de novo lanza ao inimigo, un agasallo asasino de aniquilación.
  E Allah comezará a destruír os adversarios. E tamén os seus dedos espidos esmagan aos inimigos por completo.
  E o don da morte botado cos pés descalzos voa.
  E María tamén é unha rapaza moi loitadora na batalla. E os seus tiros son moi precisos e golpean ao inimigo cunha garantía.
  E esta rapaza tamén é un personaxe loitador.
  Dispárase e berra:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Olympias dispara ao inimigo. Sega aos afgáns e di cun sorriso:
  -Gloria á nosa Patria!
  E de novo, debullemos aos talibáns.
  E cos dedos descalzos para botarlle agasallos da morte aos adversarios.
  Estas son as mozas da Vermella, ou mellor dito o exército ruso.
  E disparan ao inimigo, pegáronlle especificamente.
  Marusya tamén está disparando contra o inimigo. E faino moi ben.
  A nena berra a todo pulmón:
  - Gloria ao PCUS! Gloria a Klychkov!
  E guiños cos ollos roxos.
  E de novo lanza un agasallo de destrución cos pés descalzos. Esta rapaza é simplemente incrible.
  Marusya é fermosa e case espida.
  Matrena tamén dispara ao inimigo, e con moita precisión. Dálle un chirrido, mostrando os dentes:
  - Ceo e Terra - meu amor!
  E tamén a nena como mollar o inimigo coa axuda do talón espido das pernas.
  Ás nenas encántalles matar: estas son nenas!
  Stalenida tamén loita intensamente contra os talibáns.
  E esta rapaza lanzará un foguete contra os soldados do Imperio Islámico. E como vai esgazar unha masa de soldados barbudos morenos. Esta é unha nena, digamos o que necesitamos.
  Steelenida arrulou:
  - Pola Patria - a URSS!
  Verónica tamén loita contra os inimigos desesperadamente. E lanza agasallos mortais da morte cos dedos espidos.
  E mentres a nena berra:
  - Polo gran comunismo!
  Victoria está loitando. Entón, ela presionou as súas pernas espidas e bronceadas sobre o lanzador e como golpeou aos afgáns. Ela destrozounos e arrolou:
  - Confía na miña Patria!
  E Serafín como unha explosión sobre o inimigo. Como se deitará e destruirá a masa dos chineses, ladrando:
  - Pola nosa Patria!
  Estas nenas son só un milagre.
  Oleg Rybachenko, este neno inmortal tamén pelexa coas nenas. É un auténtico e o loitador máis xenial do mundo.
  O neno corta aos soldados afgáns con espadas e lánzalles agasallos coa axuda dos dedos espidos das pernas dos nenos.
  E mentres el canta:
  - Se a fortaleza está en camiño,
  O inimigo construíu...
  É necesario pasar pola parte traseira -
  Tómaa sen tiro!
  E de novo o neno e a nena, xunto con el, Margarita como asubian.
  E os corvos, que teñen un infarto, caen sobre a cabeza dos soldados afgáns.
  Margarita Korshunova corta aos talibáns con espadas, esta rapaza atrevida grita:
  - ¡Gloria aos reis do comunismo!
  E de novo axitará o pé descalzo e lanzará agullas velenosas aos inimigos.
  Estes nenos son auténticos monstros.
  Oleg Rybachenko, garabateando aos opoñentes, xa que dará:
  - ¡Se houbera unha cabeza enteira!
  Pronto estaremos en Cabul,
  Iso é todo o que hai!
  Margarita confirmouno exterminando aos seus opoñentes:
  - Si, estaremos en Cabul!
  E como levará o don da morte co seu talón espido.
  Estes nenos son auténticos monstros.
  E loitan como novos heroes. Aínda que parecen só doce anos. Pero só parecen nenos.
  Agora o califa de Afganistán converteuse nun monstro tal que asustan aos nenos. Como antes había un tempo, estaban asustados por Hitler. E isto, por suposto, tamén é interesante e lóxico.
  E nalgúns lugares os afgáns conseguiron encaixarse en territorio taxico.
  Por iso son afgáns e son fortes en número.
  Nas aldeas capturadas, as tropas do Imperio Islámico tomaron e sen dubidalo decidiron azotar e golpear a todas as mulleres e nenos con paus nos talóns, e simplemente encerrar aos homes adultos nun hórreo e queimalos. De feito, son perigosos e os afgáns non necesitan man de obra. E as mulleres poden ser violadas. E os homes foron levados e empurrados no hórreo. Quen resistiu
  foron fusilados no acto. Todos os adolescentes, cuxas antenas xa estaban a romper, tamén foron arroxados ao lume xunto con homes adultos. De feito, xa poden loitar.
  Colleron aos talibáns e prendéronlle lume. E os homes foron queimados vivos. E os rapaces de non máis de catorce anos e todas as mulleres, sen importar a súa idade, espíanse e comezaban a azotar cun látego.
  E despois bate nos talóns con varas de bambú. Varios nenos máis pequenos e varias vellas deixaron caer os cascos polo choque da dor. Outros foron golpeados para que non puidesen levantarse.
  E os seus pés descalzos están inchados.
  Entón os talibán colleunos e conducíronos con baionetas na súa dirección. Son criaturas crueis.
  E así comezou unha nova orde baixo o dominio dos talibáns.
  E isto é só o comezo.
  Os afgáns teñen unha superioridade múltiple en infantería, pero unha aviación moito máis débil e equipamento e armamento pesado de menos e peor calidade. Moitos tanques talibáns están feitos de madeira. E iso non os fai máis fortes.
  Aquí Gerda no seu coche destrúe moi famoso aos guerreiros do imperio islámico. E derrúbaos con moita intensidade. E a súa arma funciona.
  Gerda golpeou coas pernas do adversario cos seus dedos espidos e berrou:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo entre os alemáns!
  Charlotte tamén disparou cos pés descalzos e chirriou:
  - ¡Gloria aos heroes do comunismo!
  Christina colleuno e deulle unha palmada ao inimigo, premendo o botón co seu pezón escarlata e chirriu:
  - E gloria á nosa Patria!
  E Magda como golpear ao inimigo, usando os seus dedos descalzos e chirrindo:
  - O papel da nosa Patria durante séculos!
  E tamén golpear o inimigo.
  E estas son belezas loitadoras: super e hiperclase.
  Guerreiros do máis amplo perfil e da proba de combate.
  Albina e Alvina, pilotos de combate da RDA, tamén debulla aos talibáns.
  E fano con moita ilusión.
  E usan os dedos descalzos.
  Albin derruba un avión afgán no ceo e grita:
  - Polo comunismo nos países desenvolvidos!
  Alvina derrubou o avión cos seus dedos descalzos e engadiu:
  - E no desenvolvemento tamén!
  Eran realmente nenas: o que necesitas!
  E esmagar aos talibáns. E agora avións afgáns son derrubados no ceo.
  E despois pasan aos obxectivos terrestres.
  Con eles está Helga, tamén unha rapaza loira moi fermosa.
  E golpear ao inimigo.
  E corta o avión cos seus dedos descalzos e coco:
  - Polo gran comunismo!
  E Albina derrubará o coche afgán, farao arder e engadirá:
  - Para as maiores extensións!
  E Alvina cortará o avión de ataque talibán e dará:
  - Para a deusa Hera!
  E botar unhas risas.
  Helga tamén, sen pensalo demasiado, esmaga aos afgáns e ruxe:
  - Gloria á nosa gran Patria!
  E derruba aos inimigos moi acertadamente.
  E Natasha e o seu equipo son feroces.
  Masacran aos talibáns en gran cantidade. E mentres cantan:
  Vivimos na terra do noso pai
  Os netos de Rod e Lada son os fillos lixeiros!
  - E voa nun cabalo alado,
  Rusia desde milenios distantes!
  Zoya tamén golpea co inimigo coa axuda dos seus dedos descalzos e balbordo:
  - ¡Por Rusia na que gobernan os deuses rusos!
  Engadiu Agostiño cun sorriso, esmagando aos inimigos. e usando tacóns espidos para iso:
  - Pola URSS!
  E tamén como engadir un tiro premendo o pezón escarlata no botón da bazuca.
  E Svetlana tamén extermina especificamente os inimigos.
  E tamén usa os dedos descalzos. E sega a moitos afgáns.
  Mentres cantaba:
  - Vivimos na Terra do noso pai,
  Os netos de Svarog son fillos gloriosos!
  Natasha, premendo o botón da bazuca co seu pezón de rubí e eliminando o tanque talibán, emitiu:
  - E voamos nun cabalo alado,
  Estamos en milenios afastados!
  Zoya cortando aos afgáns a ráfagas. E acumulando cadáveres dos soldados do Imperio Islámico, chirriu:
  Rusia riu
  E choraba e cantaba...
  En todas as idades, por iso é Rusia!
  Agustín, garabateando aos inimigos, observou moi agresivamente, lanzando unha granada co seu talón espido:
  - Seremos os máis fortes do mundo!
  E tamén como vence aos talibáns. E inmediatamente cortar unha liña enteira deles.
  E Svetlana tamén extermina aos soldados do imperio islámico. E cos dedos espidos das pernas do poder destrutivo, lanza agasallos e canta:
  - Gloria á era do comunismo creído,
  Creo que non teremos pacifismo!
  E a nena presionará o botón da bazuca e esnaquizará completamente o pezón de amorodo.
  E aquí están outras belezas loitando.
  Por exemplo, Jane Armstrong. Tamén hai que destacar unha rapaza de beleza moi interesante e loitadora.
  . CAPÍTULO? 5.
  Esmaga aos afgáns que presionan e, chirriando, di:
  -¡Aí vén o verán!
  A nena disparou contra os talibáns, cortounos e arrolou:
  - Pola Patria e a liberdade ata o final!
  Gertrude tamén tirou contra o inimigo. Ela derrubou un tanque afgán e chirriu:
  - Polo gran comunismo!
  E Malanya lanzará algo letal contra o inimigo. Esnaquizarao en anacos e chirará:
  - Vou á herba!
  E Mónica golpeará ao inimigo con algo mortal e chirría, mostrando os dentes:
  - Mirarei o ceo despexado e entenderei que vivo!
  Jane colleuno e arrolou:
  - Unha campá soará no ceo!
  Gertrude meteuse no inimigo e chirriu:
  - Choverá torrencial!
  Malanya como perseguir ao inimigo cun chirrido:
  - Vou á miña infancia!
  Mónica disparou contra os afgáns, esnaquizou o coche do inimigo e cantou:
  - Choiva de verán para min!
  Estas nenas son simplemente incribles!
  Natasha observou con agresividade, disparando aos inimigos e á comida:
  - ¡Somos os grandes guerreiros de Svarog!
  E lanzará un letal presente de morte ao inimigo cos seus dedos espidos.
  Zoya colleuno e lanzou contra o inimigo cunha explosión automática. Ela derrubouno e chirriou:
  - Por Rusia Svarog!
  E ela botou o agasallo da aniquilación cos seus dedos espidos.
  Agustín, tamén, como unha labazada no inimigo. E os dedos descalzos lanzarán un agasallo asasino de aniquilación. Destrozará o inimigo e chiscará:
  - Polo movemento cara ao comunismo!
  E Svetlana tamén golpea ao inimigo como un shuganet. E extinguir rapidamente o inimigo. E o seu talón espido tomará, e atopará o letal don da morte. E moitos inimigos golpearán.
  E entón a nena canta:
  - A nosa visión é a máis combativa,
  Fíxenme nena, moi chula!
  Esas nenas son simplemente incribles.
  Natasha ponse dun xeito moi combativo.
  Pero Oleg Rybachenko tamén loita desesperadamente.
  E o neno corta aos afgáns con espadas e chirridos:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  E cos dedos descalzos lanza un agasallo asasino da morte.
  Este neno é simplemente incrible.
  E Margarita Korshunova debulla completamente aos inimigos. E cos dedos espidos das pernas dos inimigos destrúe.
  Entón berra:
  - Son unha super nena!
  E de novo, cos dedos espidos, como lanzar xogos afiados e velenosos ao inimigo.
  E entón os nenos collerán e asubiaron. E a masa de corvos queda abraiada dunha vez e cae sobre os inimigos, atravesándoos. E as caveiras vólvense cheas de buratos.
  Digamos que así foi a desmontaxe en combate.
  E nenos, obxectivamente falando, loitadores e inmortais.
  Oleg Rybachenko cantou, cortando aos talibáns en anacos.
  Era tan bonito
  O home converteuse no escravo do colectivo!
  E de novo, cos dedos descalzos, o neno enviará un agasallo letal da morte aos inimigos sen moita cerimonia. Isto é verdadeiramente un asasino.
  Oleg Rybachenko tomou e cantou:
  - Ta, ta, ta, levamos un gato connosco!
  E de novo, cos dedos descalzos, os letais golpes contra o inimigo. E é moi agresivo.
  Margarita, esmagando os inimigos e segándoos con tiros ben apuntados, emitiu:
  - ¡Gloria á era do comunismo ruso!
  E de novo lanzou un letal agasallo da morte ao inimigo cos seus dedos espidos.
  Aquí os nenos volverán collelo e asubiar. E unha masa de corvos caeu sobre a cabeza dos soldados afgáns. Así foi o seu total exterminio.
  E os nenos están cheos de ilusión e ganas de loitar de verdade.
  Alenka dispara ao inimigo e chilla:
  - Pola Patria, nosa nai!
  E botará un agasallo da morte cun pé espido e cicelado.
  Digamos que estas rapazas pelexan moito.
  Anyuta garabatea ao inimigo e grita enxordecedor:
  - Pola nosa gran Patria.
  E co seu talón espido vomitará o que trae destrución e morte.
  E Alla apaga os inimigos con refachos. Sega moitos afgáns, e cos dedos espidos bota granadas e chirridos:
  - Por novas grandes vitorias!
  E tamén como golpear cunha explosión letal.
  Pero María tamén derruba aos inimigos cunha gadaña asasina. E co talón espido, lánzase algo moi destrutivo aos inimigos. E mostrando os dentes di:
  - Rusia será a campioa!
  E os Xogos Olímpicos tamén vencerán ao inimigo con moita enerxía. E derrubará un puño asasino, ou un mazo, sobre o inimigo. E tamén usa os dedos descalzos.
  E ruxir:
  - Pola Santísima Rusia!
  E mostra os dentes nun sorriso.
  Marusya tamén está nunha posición de loita e grita, mostrando os colmillos:
  - Vou destrozarte!
  E cos seus pés espidos lanza o presente máis mortal da morte.
  E Matryona, coma se fose dos inimigos, martelará. E realmente lle doerá. E meterá moitos talibáns no cadaleito de Matryona. E chirrindo, mostrando os dentes:
  - ¡Son o máis loitador do mundo!
  E rir.
  Estas son as mozas aquí: a voz das belezas é sonora.
  Stalenida tamén esmaga aos adversarios, extermina aos afgáns e ruxe:
  - Para a gran hostia dos deuses rusos!
  E tamén lanzará unha granada cos dedos espidos.
  E destrozar moitos talibáns.
  Estas son as nenas - a clase máis alta e super.
  Verónica golpea aos afgáns e grita:
  - Pola Patria, nosa nai!
  E de novo os seus dedos espidos son cortados por un coche talibán.
  Victoria destrúe soldados islámicos. Córtaos coma unha gadaña e rindo agresivamente, di:
  - Pola nosa Patria sen límites!
  E cos dedos descalzos, volve botar o agasallo da morte.
  E Serafín tamén é como un lupanet dos moiahidíns. E dende a bazuca cuspir o agasallo da morte premendo o botón cunha mamila escarlata.
  Aquí está el - unha muller loitadora.
  E murmurios:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  E Alicia e Angélica seguen loitando. Estas nenas son francotiradoras. E disparan contra os afgáns con gran forza mortal.
  E bateu ben ao obxectivo con tremenda precisión.
  Ao mesmo tempo, Alicia ruxe:
  - Son o máis forte do mundo!
  E cos dedos descalzos, como tomará e lanzará o don da aniquilación, exterminando aos afgáns.
  E Angélica tamén golpeará o exército islámico. E usa os dedos descalzos. E preme o gatillo co pezón escarlata do seu peito e murmura:
  - Gloria ao meu mundo!
  E tamén como rir.
  Aquí están as nenas, todas as nenas son nenas.
  Alicia canta de forma agresiva e activa, disparando ao inimigo:
  - A nosa terra é glorificada,
  Todos somos pobos - unha familia nativa!
  E Alicia tamén lanzará unha granada asasina cos seus dedos espidos.
  E Angélica tamén debulla aos inimigos. E cos dedos descalzos lanza agasallos da morte.
  Ao mesmo tempo, a nena pelirroja canta:
  - Gloria á nosa URSS!
  E o seu talón espido lanza unha granada mortal.
  Aquí están as nenas: vermellas e loiras.
  hai moito nestas rapazas e tan especial, chulo e verdadeiro.
  Steelenida, disparando ao inimigo e facendo tiros ben apuntados coa axuda dos seus dedos descalzos, arrolou con agresividade:
  - Por Rusia e a liberdade ata o final!
  E volveu premer o botón co pezón rubí do seu peito.
  Stalenida é unha rapaza moi galgo e chula. E ten tanta paixón e vontade con forza.
  A nena cantou:
  - Stalin é a gloria da batalla,
  Stalin do noso voo xuvenil...
  Loitando e gañando con cancións,
  O noso pobo segue a Stalin!
  Verónica, disparando contra os moiahidines e exterminándoos activamente, chirriu:
  Loitando e gañando coa canción,
  O noso pobo segue a Stalin!
  Victoria, disparando contra as tropas talibán, tuiteou:
  - Dánnos ás enormes,
  Dános moito coraxe...
  A abundancia da granxa colectiva de Stalin,
  Gloria ao país soviético!
  E a nena lanzou co pé descalzo un agasallo asasino da morte.
  Serafín, cortando os chineses sen cerimonias innecesarias, emitiu:
  Stalin é a gloria da batalla,
  Stalin do noso voo xuvenil...
  Loitando e gañando con cancións,
  O noso pobo segue a Stalin!
  Steelenida colleuno cun sorriso, cantando:
  - Loitando e gañando con cancións,
  O noso pobo segue a Stalin!
  E así os guerreiros asumiron realmente o exterminio dos afgáns sen demasiada arrogancia e alboroto. Debo dicir que son belezas moi loitadoras.
  Stalenida berrou, mostrando os dentes:
  - Loitando coa canción e gañando,
  O noso pobo segue a Stalin!
  Estas son as rapazas loitadoras aquí.
  Verónica dixo cun sorriso:
  - Haberá a nosa vitoria na guerra santa.
  E amosou a súa lingua.
  Entón, aquí as nenas son simplemente o gusto máis alto e máis chulo nelas.
  Victoria observou, facéndolle o ollo ás mozas:
  - Esta é a nosa última e decisiva batalla!
  E de novo, como golpea ao inimigo.
  E golpear cos dedos espidos.
  Estas rapazas son xeniais.
  E rapazas que lles gusta moito loitar.
  Steelenida asubiou:
  - E é trivial que os talibáns estean nun cadaleito!
  Victoria estivo de acordo con isto:
  - Si, sexa! E este Califa Supremo é moito máis perigoso que Hitler!
  Verónica estivo de acordo con isto:
  - Si, ten moitos máis soldados!
  Serafín observou con rabia, segando aos moiahidín a ráfagas:
  - O número quere levar!
  Steelenida dixo con confianza:
  - Non o tomarás!
  E ela brillou con dentes nacarados.
  Entón ela lanzou unha granada de destrución cos seus dedos espidos con forza mortal.
  Victoria sinalou cun sorriso, mostrando os dentes:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  E de novo lanzou o agasallo mortal da morte cos seus dedos espidos.
  Verónica golpeou ao inimigo e berrou:
  - Gloria ao comunismo e ao noso partido!
  Serafín sinalou:
  E gloria á causa de Lenin!
  E enviou un agasallo de aniquilación ao inimigo.
  E así foi como se separaron destas rapazas. E así os talibán son debullados.
  Alyonka, cortando os soldados afgáns, sinalou con furia:
  - Polos máis altos logros do comunismo!
  E outra vez voa unha granada lanzada polos dedos espidos.
  E aquí Anyuta actúa de forma moi agresiva contra o inimigo.
  E corta os inimigos cunha presión letal. Córtaos coma unha fouce. E berros:
  - Pola gloria da URSS!
  A loitadora Alla dos talibáns debulla e berra:
  - No nome de Perun!
  E tamén lle botará agasallos asasinas ao inimigo cos seus dedos espidos.
  A agresiva María comentou mentres segaba aos opoñentes:
  - Polo ben do control da URSS!
  E tamén cos dedos descalzos, como sucumbirá o presente letal da morte.
  E os Xogos Olímpicos, mentres se enfrontan a inimigos, vai bater e chillar:
  - Pola Patria á máis alta vitoria!
  E tamén os seus pés descalzos enviarán un agasallo asasino de aniquilación.
  Aquí hai unha rapaza -digamos- ultra!
  E Matryona colleu os moiahidines, e matámolos. E actuou cunha presión colosal.
  E o guerreiro cantou:
  - ¡Estamos esmagados polo xugo da horda!
  E Marusya, enganchando aos opoñentes e segándoos como unha gadaña asasino, espetou:
  - ¡Presionámonos o xugo do infiel!
  E Olympias, cortando os malos espíritos talibáns, chirriu:
  - Pero ferve nas nosas veas,
  Alenka, disparando contra o inimigo, engadiu:
  - O ceo dos eslavos!
  E Anyuta berrou cun sorriso:
  - E dende a costa do mar,
  Ao xeado Kolyma!
  Alla pelirroja engadiu con confianza:
  - Todo isto é a nosa Terra,
  Todo isto somos nós!
  María, disparando aos opoñentes, engadiu:
  - Todos nós!
  E cun lanzamento dos seus dedos espidos, espallou a moitos talibáns.
  Aquí están as rapazas loitadoras. E neles a presión, digamos - super.
  Alenka sinalou, rindo no seu puño:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Anyuta engadiu cunha risa:
  - Gloria a Lenin!
  Alla, disparando contra os moiahidíns, emitiu:
  Pioneiros aquí e alí
  Canta unha canción a Lenin!
  E lanzou unha granada mortal cos seus dedos espidos.
  Esta é unha rapaza tan loitadora María. E esmaga aos talibáns cunha presión colosal.
  E son literalmente varridos cunha vasoira.
  María, garabateando aos inimigos, chirriou:
  - Somos pioneiras - fillas do comunismo!
  E de novo, como lanzar ao inimigo unha gran parte de explosivos.
  Olympias observou, cortando ao inimigo, como herba cunha fouce:
  - Son un guerreiro de súper clase!
  E as súas pernas espidas e ciceladas son coma un talibán, colosal e destrutiva.
  Aquí están as rapazas. Digamos que son xeniais.
  Alenka dixo:
  - ¡Somos pioneiros e cantamos cancións a Lenin!
  Ann corrixiu:
  - Non, somos membros do Komsomol! E cántalle cancións a Stalin!
  Alla observou agresivamente, disparando ao inimigo:
  - Seremos capaces de acabar co inimigo,
  E haberá un puño de vacacións!
  E María, disparando contra o inimigo, segando o inimigo, e a masa de afgáns estaba empapada.
  A nena chirriou, sorrindo:
  - Por Rusia e o espazo!
  Olympias riu enxordecedor e chiscou o ollo.
  - Pola nosa gran Patria!
  E cos seus dedos espidos, lanzará un agasallo da morte cunha forza mortal.
  Marusya riu e sinalou con agresividade:
  - Pola vitoria sobre os talibáns.
  Matrena riu con aplomo:
  -Gloria á URSS! E gloria ao PCUS!
  E como se mostrará a lingua!
  Estas son as mozas xeniais.
  E Oleg Rybachenko golpea aos talibáns con espadas e ruxidos:
  - Pola gran URSS!
  E cos dedos descalzos, o neno, coma se estivese arrebatando ao inimigo.
  E chíos:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Margarita corta aos afgáns e berra:
  - Pola nosa Patria!
  E cos dedos espidos, a nena lanzará agullas velenosas. E a gorxa dos moiahidíns pegan.
  E a nena cantará:
  - ¡O meu gran comunismo estará con nós!
  E os nenos volverán asubiar e milleiros de corvos que se desmaiaron bateron as caveiras dos afgáns.
  Mikhail Vladimir espertou. E foi interesante. Si, a guerra cos talibáns é xenial.
  Pero é hora de gobernar a URSS, e facer ordes regulares.
  En particular, para transferir unidades seleccionadas de forzas especiais e aviación a Afganistán. Aumentar o gasto en defensa, e significativamente. Tamén contratar máis soldados contratados encheron os gardas especiais e loitadores. O número do exército aumentou.
  Tamén se deu orde de preparar unha reforma de prezos. Para deixar de subvencionar produtos agrícolas e outros. Isto permitiu destinar fondos adicionais para o gasto militar.
  Putin-Gorbachov tamén ordenou prohibir as críticas a Stalin e aos líderes anteriores. E mesmo criminalizalo. Non só iso, houbo incluso a orde de aumentar o número de monumentos a Stalin e restaurar os anteriormente destruídos e varridos. E tamén para volver a Volgogrado o nome histórico - Stalingrado.
  Despois diso, Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin quedou durmido;
  A épica batalla cos talibáns continuou. E agora os talibáns están atacando ás tropas rusas en todos os perímetros.
  E o exército ruso reflicte a súa ofensiva. E hai unha batalla feroz.
  Natasha dá unha volta e lanza unha granada con forza mortal cos seus dedos espidos. Bágoas aos adversarios e ruxidos:
  - Gloria á era dos deuses rusos!
  Zoya tamén loita contra os inimigos, máis que con confianza. Corta os adversarios e ruxe:
  - No nome da Gran Rusia!
  E tamén cos dedos descalzos lanzará un agasallo da morte.
  Así foi como estas mozas puxéronse ao negocio de forma moi famosa.
  Agustina, tamén disparando con moita precisión ao inimigo e lanzando granadas cos seus dedos espidos, rosmou:
  -¡Pola gran URSS!
  E Svetlana pelexa cos moiahidíns, eliminándoos en filas, ruxe:
  - Para a Rusia xenial!
  E co seu talón espido sucumbirá ao presente asasino da morte.
  Este é un equipo de nenas que naceron para matar aos talibáns. E non só os talibáns.
  Natasha riu e, disparando contra os moiahidines, colleuno e berrou:
  -Gloria á URSS!
  E cos dedos descalzos, como lanzar un asasino.
  Zoya, continuando disparando contra os soldados do Imperio Islámico, emitiu agresivamente:
  - Gloria ao noso exército!
  E cos pés descalzos lanzará o destrutivo.
  E Agostiño batea aos afgáns e aos arrullos:
  -Gloria á nosa Patria!
  E os dedos descalzos lanzarán a destrución.
  Svetlana tamén esmaga aos inimigos, derrubaos con furia e berros:
  - Polo comunismo sagrado da URSS!
  Estas son as mozas que loitarán pola súa conciencia. E loitan e gañan.
  Alenka loitou moi duro e lanzou agasallos mortais cos seus dedos espidos.
  E a nena rulou:
  - Polo comunismo!
  Anyuta disparou moi fermosamente ao inimigo, e co seu talón espido golpeou aos talibáns e chirriu:
  - Pola Rusia do comunismo!
  Aquí Alla loitou moi modestamente, e activamente. E os dedos descalzos lanzados con forza mortal.
  A nena rosmou:
  - Polo comunismo da URSS!
  A nena María colleuno e deu unha volta, segou aos afgáns e rosmou:
  - Pola Patria, nosa nai!
  E cos seus dedos espidos lanzou unha forza mortal.
  Os Xogos Olímpicos tamén deron un xiro ben apuntado e segaron moitos inimigos. E a nena arroulou, botando os dedos descalzos e vyaknula:
  - Pola Patria, nosa nai!
  Marusya loita coa furia salvaxe dun gato e dispara contra os afgáns. E destrúeos en masa.
  E a nena ruxe:
  - Isto é moi chulo!
  Matrena golpea con moita precisión aos moiahidíns, e sega coma espiguillas. Aquí está a nena.
  E ruxe para si mesmo cun rolo:
  - Por Moi bo comunismo!
  Stalenida tamén loitou con furia salvaxe e separou das tropas aos talibáns. Ese é o tipo de muller loitadora que é.
  E ela garabateou o inimigo moi acertadamente.
  Steelenida cantou:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Estas son as rapazas loitadoras aquí. E moi fermosa e loitadora.
  O guerreiro deu unha volta ao inimigo. Cortou unha masa de tropas afgás e chirriou. Por Rusia e liberdade
  para rematar.
  Veronika, disparando contra os talibáns, golpeoulles con foguetes e chirriou:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Victoria, disparando contra os valentes e heroicos guerreiros de Alá, berrou:
  - Pola Patria!
  Esta é a nenas máis zume e beleza. Nenas moi fermosas e loitadoras. E teñen un poder tremendo. E esas rapazas loitadoras
  e esmagar, e debullar, esmagando os afgáns.
  Serafima tamén garabateou ao inimigo, noqueando aos talibáns con forza salvaxe.
  E a nena lanzou cos seus dedos espidos os agasallos mortais da morte ao inimigo.
  Estas nenas son simplemente incribles.
  Alyonka garabateou aos afgáns e segaba moi agresivamente aos inimigos.
  A guerreira arrullou mentres derrubaba aos guerreiros do imperio islámico.
  E ela berrou:
  - Pola Patria - a nosa nai!
  Anyuta é moi activa en garabatear cos inimigos e cortar inimigos co seu poder. E cos seus dedos espidos lanzou unha forza letal e colosal.
  E a nena berrou:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  E cun pezón escarlata, o noso botón de bazooka prendeu lume ao tanque.
  Aquí o loitador Alla esmaga ao inimigo con gran furia. E dispara e molla exterminando aos moiahidíns.
  Estas nenas son moi fermosas e as loitas convertéronse en heroes.
  Loitando contra Alla nos campos sábese con furia salvaxe.
  Este é o camiño militar das nenas. Que están moi incluso loitando. E esmagou moi agresivamente aos talibáns.
  Marcial María foi moi esmagando cunha forza salvaxe, e cortaba a todos coma unha navalla.
  E cos dedos descalzos, a nena lanzou granadas de destrución. E a nena arrincou moitos inimigos.
  Os Xogos Olímpicos están de novo en acción. E outra vez esmaga aos moiahidíns. E de novo botou os dedos descalzos con asasinato e destrución.
  E será groseiro e moi agresivo.
  E os Xogos Olímpicos comezaron a loitar e cun talón espido sucumbiron á destrución e á morte total.
  Aquí está unha rapaza-heroe tan loitadora nestes Xogos Olímpicos. Aquí está unha rapaza loitadora.
  E Marusya esmagou aos afgáns, con gran furia. E segaunos con coraxe salvaxe.
  E cun pezón de amorodo colleu e enviou unha forza mortal.
  E moitos moiahidíns nun cadaleito.
  Alenka declarou, disparando ao inimigo e berrando:
  - Polo comunismo máis poderoso do mundo!
  Anyuta, garabateando sobre os afgáns, sinalou con agresividade:
  - Aquí estamos de novo nun cabalo branco!
  Aquí está o Alla loitando de novo nunha dura loita. E a nena pelirroja volve garabatear nos moiahidíns, e berra a todo pulmón.
  E definitivamente os destrúe.
  e berra a todo pulmón.
  E a nena garabatea coma unha metralleta.
  E María actúa con toda a súa salvaxe forza. E dispara contra os afgáns con moita precisión. E corta os inimigos con moita precisión: cada bala no ollo.
  E ruxidos:
  - Por Rusia Svarog!
  Os Xogos Olímpicos actuaron de forma moi cruel e mataron aos adversarios e segaron aos moiahidines. E unha rapaza-heroe moi loitadora. Estas nenas son simplemente incribles.
  E ninguén sobrevivirá contra eles.
  Os Xogos Olímpicos eliminan completamente os inimigos. E noquea aos afgáns cos seus dedos espidos, lanzando agasallos mortais da morte. Os Xogos Olímpicos son, por suposto, unha rapaza moi
  o máis chulo e combativo de todos no mundo.
  Ben, dará unha labazada aos moiahidíns e segará cunha espada.
  E a nena levará e cantará:
  - Son unha clase de beleza Hyper!
  Estas nenas son tan fermosas e moi pelexadoras. Teñen un grao colosal de emoción e poder para un festín para os ollos.
  Marusya dispara contra os afgáns e chía:
  - Pola era do comunismo!
  E tamén cos dedos descalzos, coma se fosen polos moiahidíns, martillarán. Esta rapaza é simplemente incrible.
  Matryona golpeará aos inimigos cunha forza mortal coa axuda dunha mamila escarlata dun bazooka. E este é realmente o seu hiperpoder.
  E o guerreiro chilla:
  - Polo gran comunismo!
  . CAPÍTULO? 6.
  Estas son as nenas que loitan pola URSS e mostran milagres de heroísmo. Non, contra esas nenas, ningún inimigo pode resistir. Mesmo tan numerosos como os talibáns. Aínda que son capaces de tirar cadáveres a Moscova.
  Stalenida loita con forzas inimigas superiores. E tamén como preme o botón da bazuca cunha mamila de amorodo e chirri:
  - Son un guerreiro de súper clase!
  E facerlle un guiño aos seus amigos.
  Verónica tamén destrúe agresivamente aos afgáns e non lles dá piedade. E hai un gran exterminio.
  A nena é moi pelexadora e ten un poder cósmico fenomenal.
  E en Stalenida, o que esmaga con audacia aos moiahidíns desta forza aínda é máis. Digamos así, rapazas heterosexuales.
  Victoria está golpeando aos afgáns con gran actividade, golpeándoos e ruxindo:
  - ¡Son unha rapaza de clase hiper!
  E Serafima golpea aos moiahidíns con paixón de raposo, bótaos e berra:
  - Son unha ultra beleza!
  Albina e Alvina están esmagando os afgáns no ceo. E Helga está con eles. Que activamente tomaron os amarelos. E exterminar a capital.
  Albina derrubou un coche talibán cos seus dedos descalzos e chirriu:
  - Pola RDA! Que o comunismo volva aos alemáns!
  Alvina tamén derrubou o avión do Imperio Islámico e gritou:
  - Aos maiores cumios do comunismo!
  E Helga no ceo, coa axuda dos seus dedos espidos, cubriu o tanque talibán e berrou:
  - ¡Por vitorias polo teito!
  Así loitaban nenas loitadoras e fermosas.
  Anastasia Vedmakova tamén esmagou aos moiahidín do ceo e cantou:
  - Que o comunismo sexa famoso!
  E cos seus dedos espidos, lanzou bombas contra os adversarios dende o avión.
  E Akulina Orlova tamén debullou aos afgáns e cantou:
  - Gloria á nosa Patria.
  E lanzou bombas pesadas e mortais sobre o inimigo.
  Estas eran mozas pelexando, digamos directamente.
  Mirabela Magnetic esmagou aos adversarios cun grao colosal de intensidade e berrou:
  - Polo grande e poderoso comunismo!
  E de novo a nena chiscou os ollos lilas.
  Iso eran as nenas.
  Anastasia Vedmakova golpeou aos afgáns e golpeoulles, ouveando:
  - O meu novo credo é gañar a todos!
  E tamén como usar os dedos descalzos.
  Akulina Orlova goleou aos adversarios. Segaunos coma un peite, e berrou:
  - Son o máis forte do mundo!
  E como ceder cun talón espido.
  E Mirabela Magnetic derruba aos inimigos coa súa forza colosal e berros:
  - Son unha super nena!
  E cun pezón escarlata mentres preme o botón.
  Estas mozas son simplemente super e hiper.
  Alvina esmagou aos talibáns e berrou con moita forza:
  - Polo comunismo!
  E cos tacóns espidos, coma se apretase os pedais. Esta rapaza é simplemente incrible.
  E Albina sobre os afgáns como lupanet. E dálles un hiper maiúsculo.
  E collerá moitos inimigos á vez e deitalo.
  E faino todo cos seus dedos espidos.
  E canta:
  - Son a rapaza máis chula do mundo!
  Helga tamén está a golpear aos talibáns. Son colosais e exterminan activamente. Pero entón, cos seus dedos espidos, apuntará un foguete e o búnker afgán esnaquizarao.
  E en xeral é xenial.
  E a nena ri...
  Pero Elizabeth, no seu tanque, enfrontarase aos moiahidines e organizará unha derrota completa para eles. E moitos dos talibáns serán asasinados dunha vez.
  E arrancan as torres dos tanques dos talibáns.
  Elizabeth é unha rapaza que é o superhome de clase máis alta. E esmaga aos inimigos cos dedos descalzos. E literalmente cávaos no chan.
  Así é como esta Elizabeth é simplemente Hyper.
  E o seu tanque, coma se fose polos moiahidíns, desgarrarase.
  Non é unha nena en absoluto, senón algo super activo e loitador.
  E Catherine está a debullar aos afgáns. Ten unha forza e unha axilidade incribles. E ela, coa axuda dos seus dedos espidos, extermina aos soldados do imperio islámico.
  Esta é unha nena, e xa matou a tantos afgáns.
  E colleuno e cantou:
  - Son ultra!
  E Elena debulla a fondo os inimigos. Móstralles a súa súper clase e ruxe:
  - Son Hyper!
  E cos dedos descalzos, é como martelar aos chineses. Aquí está a nena.
  E Euphrosinia extermina aos combatentes de Afganistán dun xeito moi agresivo. E dispara usando os dedos espidos dos pés con moita precisión.
  E aínda ronroneando:
  - Pola Patria e Rusia, estará o noso mesías Svarog!
  Digamos que as nenas son guerreiras de honra.
  Elizabeth, disparando contra os afgáns, comentou:
  - En xeral, dalgún xeito gústanme máis os deuses rusos!
  Ekaterina disparou o seu talón, premendo o botón, derrubou o tanque talibán e chirriu:
  - E tamén me gustan máis os deuses rusos! De feito, por que necesitamos que Xesús sexa circuncidado o oitavo día?
  Elena berrou de rabia:
  - ¡Teño vergoña do príncipe Vladimir!
  Elizabeth estivo de acordo con isto:
  - E deberías ter vergoña!
  Elena estivo de acordo con isto:
  - ¡Por suposto, é unha mágoa que os rusos adorasen os santos xudeus!
  Catherine colleuno e rosmou:
  - ¡Debemos ter santos e deuses rusos!
  Elizabeth estivo de acordo con isto, mostrando os dentes:
  - Si, deberían!
  E chiscoulle o ollo ao inimigo.
  Euphrosinia observou enerxicamente, disparando aos moiahidíns dun canón:
  - Derrotaremos o imperio islámico...
  E de novo, Elizabeth, coma se golease ao inimigo, é letal.
  Gerda tamén loita con moita habilidade. Golpea aos moiahidín con forza mortal e berra:
  - Polo gran comunismo!
  e é un rei tan militante e famoso!
  Charlotte tamén esmaga aos talibáns e grita, mostrando os dentes:
  - Iso é fabuloso!
  e unha clase de rapaza tan loitadora!
  Kristina tamén dá patadas aos afgás cos seus dedos espidos. E definitivamente os matarán.
  E tomará e pasará:
  - Son o número un ario!
  E Magda vencerá aos afgáns, matará a moitos deles e asubío:
  - Pola URSS e a RDA!
  E guiña o ollo cos seus ollos de zafiro. Esta rapaza é simplemente hiper!
  Non, os talibáns non poden facer fronte ás mozas súper e hiperclases.
  E son nenas tan belixerantes.
  E cantan con paixón:
  - E a quen atoparemos na batalla,
  E a quen atoparemos na batalla...
  Con iso non vai bromear,
  ¡Destrozámolo!
  E como os guerreiros botarán a chorar. Aquí están as rapazas.
  E tamén meteron os pés descalzos nos fociños dos soldados talibáns capturados. E obrigounos a bicar os seus tacóns redondos espidos.
  Aquí están as mozas en bikini.
  Pero os talibán torturaron a un membro do Komsomol. Torcéronlle os brazos por detrás e puxérona no estante. E levantado. E retorceron á nena na árbore. E levantouna. E entón colleron e soltárono.
  E a nena caeu. Colleuno na mesma herba e colgouno. E ela conxelouse. E os moiahidíns rían con rabia. Entón a rapaza foi colleda de novo e tirada máis arriba, ata o cumio da árbore.
  E despois soltárona de novo. A nena derrubouse e volveu colgar no fondo. E a corda estirouse, e a beleza ouveaba de dor. e comezaron a levantala de novo.
  Tirado ata o máis alto. Botárono ben, deixárono colgar un pouco. E despois soltáronse de novo con furia salvaxe. E a nena derrubouse de novo e retorceuse
  articulacións. E en xeral estaba bastante espida. e como doía.
  despois levantouse de novo por cuarta vez e sacudiuse ben. Despois fixárono nunha rama densa e comezaron a estiralo. Pegaron un bloque aos pés descalzos dunha nena,
  e comezou a colgarlle pesas. Os talibáns colgaron un peso primeiro dun lado e despois do outro. Entón comezaron a golpear a nena cun látego. Golpeado para que a pel rebentase.
  E entón os membros do Komsomol comezaron a botar sal sobre as feridas. E entón colleron e puxeron en marcha un fío candente. E golpearon a nena con poder enfermo. Entón os verdugos afgáns untaron as plantas espidas dos pés da nena, e prenderon un braseiro debaixo dela. E imos disparar a beleza sen cerimonias innecesarias. E entón os verdugos dos talibáns lubricaron tamén os peitos da nena. E despois
  que lle prendeu lume ao peito. E comezaron a golpear a nena a fondo.
  E fritir a guerreira moiahidín e o seu peito e os tacóns. E despois untaron o cu e levaron o facho ata as nádegas. E comezaron a golpear a nena a fondo. E entón o lume tocoulle o peito. Os pelos que cubrían a gruta de Venus quedaron carbonizados á vez. Esta rapaza é simplemente incrible. E tal tortura agardábaa.
  Os verdugos afgáns queimaron á nena e o seu peito, o cu, o peito e as plantas dos seus pés descalzos. E fritírono ben. Entón o verdugo talibán colleu unha vara candente e sen pensalo dúas veces meteu á moza no ano. E como, ela berra de dor salvaxe.
  Iso doeuna moito. E estas nenas son tan traviesas e fermosas. Pero os afgáns torturaron duramente á nena. E guerreiros tan fermosos. E son fritidos ben polo guerreiro.
  E así a moza foi tomada polos seus verdugos e comezou a rebentar os seus longos dedos graciosos cunhas pinzas candentes. E doe moito. Os verdugos romperon os dedos da moza, comezando polo dedo meñique.
  E literalmente todo estaba roto. E entón as costelas comezaron a rebentar ao membro do Komsomol. E, ao mesmo tempo, unhas pinzas ardentes escavaron no seu peito. E púxose vermello pola calor para torcer o ferro e os pezones escarlatas. E á nena arrincáronlle os peitos. E foi tan cruel e doloroso.
  Aí foi a tortura.
  Gerda, disparando contra os moiahidín, notou:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Charlotte comentou moi agresivamente con forza diabólica. E chirriou:
  - Pola Patria!
  E cos seus dedos espidos, pisará o inimigo.
  Aquí está a nena. E tan militante.
  Christina colleuno e golpeou aos talibáns cos seus dedos descalzos e chirriu:
  - Gloria á era dos deuses rusos!
  Magda tamén bateu contra os afgáns usando os seus dedos descalzos e arrolou:
  - Pola nosa Patria!
  E estas rapazas son moi chulas.
  Gerda, disparando contra os opositores de Afganistán, emitiu:
  - Polo gran comunismo de Alemaña.
  Estas nenas son unhas belezas marciais.
  Gerda respondeu alegremente, garabateando nos moiahidíns:
  - Teño unha rapaza super.
  E Charlotte sinalou con agresividade mentres disparaba ao seu opoñente:
  - ¡Gloria ao comunismo ario!
  E usando os seus dedos descalzos, arrolou:
  - Pola gran Patria!
  Christina tamén caeu sobre o inimigo con gran precisión, observou:
  - Por Rusia e Alemaña en amizade!
  Magda tamén golpeou aos moiahidíns e chirriou:
  - Gloria á nosa era!
  E facerlle un ollo ás súas parellas de novo.
  Aquí están as rapazas.
  E Jane Armstrong comezou a golpear aos talibáns cun canón.
  A nena era moi fermosa.
  Jane golpeou ao seu opoñente cos seus dedos descalzos e chirriu:
  -Gloria á Patria!
  Entón, Gertrude golpeará desesperadamente os inimigos, e serán completamente cubertos e esnaquizados.
  E arrullar:
  - ¡Por Gran Bretaña!
  E Malanya, coma se lle petara ao inimigo e facéndoo hara-kiri, e piar:
  - Polas vitorias inglesas!
  Mónica tamén golpeará aos inimigos coa axuda dos seus dedos descalzos e chirriu:
  - Polas vitorias soviéticas!
  Tanto Tamara como Sulfiyya loitan contra os talibáns e matan aos guerreiros barbudos que veñen en ondas.
  E estas nenas cantan:
  - A xente será feliz
  Felicidade para sempre...
  O goberno ruso ten
  O poder é grande!
  Tamara deu unha volta e disparou cos seus dedos descalzos e arrolou:
  - Pola miña opinión sobre o comunismo!
  Sulfiya tamén golpeará o inimigo, matará a moitos talibáns e chirrirá:
  - Digamos unha palabra sobre Rusia!
  E as dúas nenas botaron a rir.
  Tamara deu quenda. Segaba a moitos afgáns e berraba:
  - Pola mellor forza da Patria!
  Sulfiya tamén revisará o inimigo e arrullará:
  - Polo comunismo escarlata na URSS!
  E chisca un ollo con ollos de zafiro.
  Estas son as nenas - só a clase máis alta e voo.
  Alicia e Angélica seguen loitando.
  Nena loira e pelirroja.
  Son nenas fortes e disparan con rifles de francotirador.
  E mentres cantan para si mesmos:
  -Gloria á URSS! Daremos exemplo para todos!
  Alicia disparou contra o inimigo cun rifle de francotirador. Tiro cos dedos descalzos, e
  chirrido:
  -Gloria ao meu país!
  Angélica tamén bate contra o inimigo, coa axuda dos seus dedos espidos, lanza unha granada e chirri:
  - Para Rusia o máis grande.
  E chisca o ollo cos seus ollos esmeralda.
  Estas mozas son só grandes pilotos. E así quedan esmagados os afgáns. Aquí están loitando e os máis chulos e intelixentes do mundo.
  Alicia chiscou, chiscando o ollo:
  - ¡Gloria aos tempos do PCUS!
  Angélica estivo de acordo con isto:
  - Gran gloria para os heroes da URSS!
  E de novo lanzou unha granada de forza mortal cos seus dedos espidos ao inimigo.
  Aquí é unha muller de erro común nun aspecto extraordinario.
  Alicia colleuno e berrou:
  - En nome das ideas inmorreis do comunismo!
  E lanzou un agasallo de poder mortal cos seus dedos espidos.
  Angélica tamén colleu e goleou ao inimigo.
  Ela cortouno como papel de lixa e chirriu:
  - Para Rusia e os deuses rusos!
  Estas mulleres eran moi loitadoras e xeniais.
  Alicia, disparando contra o inimigo, colleu e cos seus dedos descalzos lanzou un agasallo de aniquilación ao inimigo.
  E foi un movemento moi chulo.
  Angélica tamén destrozou o inimigo, literalmente destruíndoo e demostrando un poder colosal. E xoguetonamente dixo cun sorriso:
  - Este é un gran evento!
  E os seus dedos espidos lanzaron unha mensaxe de morte e destrución!
  Aquí era unha nena, só unha hiperclase.
  Alicia colleuno e ruxiu a todo pulmón:
  - Son o máis forte e legal do universo!
  Angélica lanzou todo un barril de explosivos coas súas plantas espidas e chirriu:
  - E eu estou no megaverso!
  Estas rapazas son moi guapas.
  Alicia comentou mentres disparaba ao inimigo:
  - A fe no comunismo é grande!
  E lanzando granadas mortais cos dedos espidos.
  E Angélica dispara aos moiahidíns e ruxe:
  - A nosa fe é moi grande!
  E cos seus dedos espidos lanzará unha granada con forza destrutiva.
  E os guerreiros tomaron o inimigo e así enganaron estes talibáns... E nin nun conto de fadas para dicir, nin para describir a pluma.
  Alice decatouse con bastante lóxica, disparando desde un rifle de francotirador e derrubando un avión de ataque talibán.
  Alicia colleuno e berrou:
  - Creo que o mundo enteiro espertará,
  O fascismo acabará...
  E brillará o sol
  Iluminando o camiño para o comunismo!
  E de novo, a moza collerao cos seus dedos espidos e lanzará algo extremadamente mortal.
  Os voluntarios de Xapón tamén loitan contra os moiahidines. En particular, as nenas ninja de crenzas comunistas.
  Unha nena ninja de cabelos azuis azoutou aos afgáns cun muíño de vento e azoutounos.
  Entón ela lanzou chícharos de destrución cos seus dedos espidos e chirriu:
  - Polo comunismo en Xapón!
  A nena ninja de pelo amarelo tamén realizou unha técnica de bolboreta coas súas espadas. Reducir moitos moiahidíns. E despois os seus pés descalzos
  colleron e lanzaron unha granada letal.
  Entón a nena dixo:
  - Gloria á URSS e Xapón!
  A moza ninja pelirroja tamén colleu e golpeou aos soldados afgáns cun revés. E ela botou os dedos descalzos,
  algo asasino nun presente. E ela comprobou:
  - Gloria a Rusia e á URSS!
  Unha moza ninja de pelo branco realizou unha recepción de barril. E como golpeou aos soldados talibáns cortándolles a cabeza. Despois tirou
  destrución mortal cun pé espido cicelado e chirrido:
  - Gloria ao Exército Vermello!
  E as catro nenas ninja lanzaron chícharos de destrución cos seus talóns espidos e derrubaron a todo un batallón de afgáns con tanques. Estas rapazas son ultra!
  Esta é a beleza: as nenas son moi chulas.
  Oleg Rybachenko tamén corta aos moiahidines con espadas. E con el, a nena Margarita.
  Estes nenos inmortais son simplemente super.
  E esmagan aos inimigos especificamente. Digamos que alí e os nenos!
  E entón o neno e a nena asubían. E os corvos, despois de recibir un infarto por asubío dun neno, caen ao fondo. E os seus peteiros atravesan as caveiras dos talibáns.
  Estes son nenos, naturalmente destrutores de todo e de todo.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - glorificar ao noso pobo soviético,
  Saúde a miña festa...
  A nosa unión dos corazóns de todos os nenos,
  Todos somos unha familia simpática!
  Margarita Magnitnaya, esmagando adversarios, emitiu con enerxía:
  - Sexa famoso polo noso espazo Rusia!
  E a nena, cos seus dedos espidos, lanzará algo completamente letal ao inimigo.
  Oleg Rybachenko, derrubando aos talibáns, cantou:
  - Margarita, a fiestra está aberta,
  Margaret, non te esquezas
  Como foi todo!
  Este rapaz é tan xenial e guerreiro. Este é o neno terminador.
  Estes son os nenos de aquí que son moi chulos e pelexando.
  Hai que ter en conta que as nenas son moi difíciles.
  Alicia tamén está a disparar contra os talibáns. E canta por baixo:
  - Un dous tres catro cinco! O coelliño saíu a pasear!
  E a nena volveu disparar con gran precisión.
  Angélica foi un moi bo tiro. E fixo tiros poderosos ao inimigo.
  E como presiona cun pezón escarlata e sácao dunha bazuca e batea.
  E o guerreiro disparou ao inimigo con moita precisión.
  Angélica colleuno e arrolou:
  - ¡Gloria ao noso partido comunista!
  E de novo, como unha explosión con gran precisión ao inimigo. E o avión talibán cae de novo.
  E Alicia tamén disparou con moita precisión, e incendiouse o avión de ataque do Imperio Islámico.
  Estas son as nenas.
  Angélica comentou cunha risa:
  - A URSS é un país marabilloso no que todos os pobos son unha familia amigable!
  Alicia disparou de novo, derrubando tres moiahidines á vez dun tiro e respondeu:
  - Pola gran festa de Rusia!
  E as nenas botaron a rir. En xeral, son guerreiros con visións moi diferentes.
  Pero todas as nenas levan a idea do comunismo no seu corazón. E queren que haxa un auténtico paraíso no planeta Terra. E sería moi bonito.
  Angélica observou disparando contra os inimigos con gran precisión e golpeando as caveiras.
  - O comunismo nunca dobrará as ás e se meterá nunha cuncha!
  Alicia estivo de acordo con isto:
  O comunismo nunca plegará as súas ás! A nosa ideoloxía é construír a felicidade no planeta terra!
  E as dúas nenas berran:
  - Gloria a Rusia! Gloria! As nenas descalzas corren cara adiante...
  A división feminina descalza... dá a benvida ao pobo ruso!
  E as guerreiras mostran un deleite agresivo e sexual.
  Alice berrou, mostrando os dentes e chirrindo:
  - Estamos todos xuntos pola URSS!
  E o guerreiro volveu bater aos inimigos.
  Angélica tamén disparou ao inimigo, e golpeoulle a cabeza. E ela rulou:
  -Gloria á nosa Patria!
  E o guerreiro, era extremadamente combativo e vermello.
  E o seu cabelo está no vento, este cabelo cobrizo revolotea coma un estandarte proletario.
  Estas mozas son moi fermosas e sexys.
  E tantos moiahidín xa foron enterrados...
  Tamén hai mozas traballando...
  Aquí Viola e Dominika están a disparar contra os afgáns.
  As nenas disparan bazucas contra tanques e infantería asiática.
  Aquí Viola foi disparada, usando o pezón escarlata para premer o botón da bazuca, e disparando un mísil propulsado por foguetes.
  E a masa de afgáns foi esgazada.
  Viola volveu cantar:
  - ¡Creo no gran comunismo!
  E Dominica tamén dispara especificamente contra os moiahidíns. E os noquea en grandes masas.
  Ao mesmo tempo, as mozas lanzarán granadas cos dedos espidos.
  E cun pezón escarlata no botón da bazuca, presionará aos inimigos radicalmente exterminando.
  Estas rapazas son tan fermosas. E como se ven xenial cando pelexan só en bragas. E guerreiros da clase máis alta.
  comentou Viola mentres volveu disparar contra o inimigo coa súa mamila de amorodo.
  - Encántame loitar! É xenial!
  Dominica riuse e comentou:
  Que lles pasa aos homes?
  Viola riu e respondeu, lanzando unha granada ao inimigo cos seus dedos espidos e chirriou:
  - Por suposto que está ben! E algúns son adorables!
  Estas son rapazas moi loitadoras e fermosas aquí.
  Dominica sinalou:
  Canto tempo vai continuar esta guerra?
  Viola disparou contra os moiahidíns de novo usando o pezón carmesí e chirriu:
  - Creo que é moito tempo!
  Dominica colleuno e cantou:
  -Hai unha guerra no universo,
  Crush kill sen motivo...
  Satanás está fóra da cadea
  E a morte chegou con el!
  
  E quen vai parar o fluxo
  Ríos tolos sanguentos..
  O raio láser entrará no templo,
  E nun flash, o home desapareceu!
  Viola engadiu, lanzando unha granada cos seus dedos espidos:
  E tal caos
  Encheu o universo...
  O triste destino da humanidade -
  Aguanta a dor, o sufrimento!
  Estas son as nenas, cantantes tan chulas.
  E Oleg Rybachenko corta aos afgáns con espadas.
  O neno lanza agasallos da morte cos seus dedos espidos de poder asasino e canta.
  O fillo da terra responderá que non
  Nunca serei un escravo...
  Creo que a liberdade amencerá
  O vento curará unha ferida nova!
  
  Pola sagrada Patria na batalla,
  O propio Gran Svarog chama...
  Levántase valeroso cabaleiro nas primeiras horas,
  A escuridade desaparecerá, as rosas de maio florecerán!
  Este é un neno tan heroe...
  E a nena Margarita, destruíndo aos moiahidíns con espadas e lanzando granadas cos seus dedos espidos, engade:
  E a pulsación do corazón e das veas,
  Bágoas dos nosos fillos, nais...
  Din que queremos cambio
  Bota o xugo das crueis cadeas!
  E os nenos volverán asubiar. E os corvos collerán e desmaiarán, perdendo o coñecemento. E, literalmente, bater as caveiras de moitos centos de moiahidines.
  . CAPÍTULO? 7.
  Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin continuou as contrarreformas.
  En particular, endureceron o castigo pola propaganda antisoviética e o separatismo.
  Ademais, Gorbachov-Putin propuxo outorgar a Stalin a terceira estrela do heroe da URSS por servizos destacados e a terceira Orde da Vitoria.
  Seguiron outras ideas. En particular, incluír no Pacto de Varsovia tanto a China como a Corea do Norte.
  Corea do Norte aceptou inmediatamente e China deu unha resposta evasiva.
  Outras ideas da reforma constitucional: o establecemento do cargo de presidente, que é elixido popularmente polo pobo.
  Así como as ideas de reforma parlamentaria.
  Despois diso, Gorbachov-Putin quedou durmido de novo e soñou.
  As nenas loitaron con bastante éxito coas tropas talibán.
  Natasha garabateou sobre o avance dos guerreiros do imperio islámico, e mesmo usando os seus dedos descalzos.
  Ela rulou:
  - Pola nosa gran Patria!
  Zoya, golpeando aos adversarios coa axuda dos pezones escarlatas do seu peito, premendo os botóns da bazuca, emitiu:
  - Pola felicidade das persoas na Terra!
  E o Agustín pelirrojo, garabateando aos talibáns, sinalou con agresividade:
  - Polo comunismo máis grande do planeta Terra!
  E el tamén levará e lanzará cos seus dedos espidos un agasallo de morte asasino.
  Svetlana disparando con moita precisión ao inimigo e golpeándoo directamente no obxectivo. E usando un tacón espido, chirriu:
  - Pola Patria que por todo o mundo!
  As catro nenas debullaron aos talibáns de xeito moi famoso. E matounos a golpes.
  E ao mesmo tempo, as nenas ruxiron a todo pulmón:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  E debullemos aínda máis aos afgáns.
  Natasha observou con moita intelixencia, garabateando ao inimigo:
  - A nosa Terra é famosa,
  A felicidade sobrevoa o planeta...
  Todos somos familia
  Cantan as cantigas da xente!
  Estas son as nenas: teñen a acrobacia máis alta en todo.
  E como esmagan aos talibáns é un festín para os ollos.
  E os guerreiros son xeniais.
  Zoya, disparando contra os afgáns, berrou:
  - A felicidade da Patria nas nenas!
  Agustín estaba de acordo con isto:
  - Por suposto, nas nenas - ¡sobre todo co pelo vermello!
  Svetlana golpeou aos talibáns e chirriu:
  - E será xenial!
  E de novo sobre os soldados do imperio islámico como lupanet. Digamos nena!
  Pero outras belezas tamén pelexan.
  Entón Alenka está loitando.
  E o seu equipo de nenas en bikini.
  Lanzan agasallos da morte ao inimigo coa axuda dos dedos descalzos.
  E chirrian:
  A gravata floreceu cunha gloriosa flor escarlata,
  Pronto as nenas uniranse ao Komsomol!
  Alenka lanzou cos seus dedos descalzos un agasallo de morte ao inimigo,
  e colleuno, e chirriu:
  - ¡Creo que o comunismo vive!
  Anyuta tamén garabateou ás tropas talibán. E actuou activamente, e os seus dedos espidos lanzaron presentes moi duros de morte.
  A nena estaba dicindo:
  - O noso mundo será comunista!
  E Alla pelirroja garabateou nos afgáns. E fíxoo moi ben. E cortadas as tropas talibán con gran intensidade, a palabra fíxose cunha fouce. E o guerreiro desesperadamente
  lanzou granadas cos seus dedos descalzos e berrou:
  - ¡Por novas vitorias do comunismo!
  E outra vez a nena ri e chirri.
  Marcial María tamén segou aos inimigos. E montículos enteiros de cadáveres dos talibáns foron levantados. Ao mesmo tempo, a nena tamén usou os pezones escarlatas do peito, presionándoo
  botón bazooka.
  E derrubou soldados afgáns, pero un foguete derrubou un tanque.
  Os Xogos Olímpicos tamén están a exterminar agresivamente aos talibáns.
  As súas plantas espidas lanzan todo un barril de explosivos á vez.
  Ruxidos dos Xogos Olímpicos:
  - Polo gran comunismo,
  Basta subir e baixar!
  Marusya tamén garabatea ao inimigo. E faino moi ben. E elimina a moitos soldados talibáns. E mentres a nena canta:
  - Gloria ao país do comunismo,
  No luxo das pancartas escarlatas...
  Derrotamos aos nazis
  O mundo foi salvado do lume!
  E de novo, cos dedos descalzos, lanzará un agasallo asasino da morte.
  Aquí están as rapazas.
  Matrena tamén dispara aos afgáns, e dálles con moita precisión. E berros:
  - ¡Creo que haberá un mundo de santo comunismo!
  Aquí están as nenas, todo o seu batallón, descalzas e case espidas. E estas mozas son bonitas e moi sexys.
  Stalenida mata aos talibáns e ruxe a todo pulmón:
  - A nosa Santa Patria é famosa -
  Creceremos de punta en punta!
  Aquí está unha rapaza Komsomol. E entón ela preme coma unha mamila de amorodo. E o inimigo é específicamente derrotado.
  Verónica disparou con moita precisión contra os afgáns, arrulou:
  -Gloria á miña Patria!
  Victoria, golpeando con precisión e correcta ao inimigo, arrolou:
  - Polo comunismo poderoso!
  E lanzou o agasallo asasino da morte cos seus dedos espidos.
  Serafín, escribindo sobre os inimigos, comentou con moita lóxica:
  - A nosa forza está a medrar!
  E lanzou cos seus pés espidos un agasallo extremadamente letal da morte.
  Stalenida comentou agresivamente, segando aos afgáns:
  - Son o máis forte para lanzar granadas?
  Alenka respondeu con dúbidas:
  - Todos somos fortes neste negocio!
  E, tamén, mentres lanza agasallos asasinas da morte.
  Anyuta, garabateando sobre os talibáns, comentou loxicamente:
  - ¡Somos moi fortes en asuntos militares! E esta é a nosa felicidade!
  E tamén cun talón espido vomitará poder destrutivo.
  Alla, pelirroja, disparándolles aos opoñentes e segándoos, sinalou loxicamente:
  - A gloria non chega aos preguiceiros!
  E como lanza os dedos espidos ao inimigo, algo absolutamente letal.
  Martial María tamén golpeou o inimigo con moita precisión. E segou a moitos afgáns. E cos dedos descalzos, como lanzar a destrución ao inimigo.
  E entón tomarao e presionará ao inimigo cunha mamila de amorodo.
  Esta é unha rapaza belixerante.
  Os Xogos Olímpicos tamén están matando aos talibáns. Faino con actividade e ruxidos:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  E tamén dispara cun pezón rubí. E este é un movemento moi duro. Aquí tes unha rapaza - simplemente super limpa!
  Marusya, disparando contra os afgáns, sinalou:
  - Canto se pode glorificar o comunismo?
  Olympias rosmou:
  - Ata a última pinga de sangue!
  E de novo a nena lanzou unha granada mortal cos seus dedos espidos.
  Matrena, escribindo sobre os talibáns de forma bastante lóxica e ingeniosa, sinalou:
  - Será a nosa vitoria na guerra santa!
  E de novo a nena botará o agasallo da aniquilación cos seus dedos espidos.
  Esta é verdadeiramente unha rapaza da clase máis alta.
  Pero estas son as loitas cotiás das nenas...
  Cando chegou o descanso, e unha pausa na loita, os guerreiros xogaron un pouco ás cartas.
  Alenka sinalou cun sorriso:
  - Esta non é unha guerra cos alemáns. Eran máis pequenos ca nós. E estes afgáns flúen como un río moreno.
  Anna asentiu de acordo.
  - Si, aínda era moito máis fácil cos alemáns. Aquí estamos realmente bombardeados con cadáveres.
  Alla, pelirroja, observou cunha risada, lanzando un as cos seus dedos espidos:
  -Pero a técnica do inimigo é máis débil que a nosa. Ademais, o inimigo é valente, pero estúpido. E somos valentes e intelixentes.
  María comentou cunha risada, garabateando ao inimigo con forza mortal e literalmente achaflándoo, mesmo nos seus pensamentos:
  - A batalla é dura, pero realmente non nos rendiremos!
  Olympias comentou con lóxica e criterio:
  - Todo é falar e demagoxia. En concreto, sería bo capturar ao líder dos talibáns. Entón o fin da guerra!
  Marusya dubidou, lanzando a tarxeta:
  - É pouco probable. Alí o seu entorno non é mellor. A loita contra os talibáns terá que ser longa e dura.
  Matrena engadiu cun suspiro:
  Ata que impoña o sentido común!
  Elena asentiu coa cabeza.
  - Si, só queda confiar no sentido común. Non se pode matar a todos os afgáns porque son demasiados. E a guerra podería prolongarse durante moito tempo.
  E as nenas rían sen alegría.
  Si, entraron nunha guerra co imperio talibán.
  Pero no ceo, os pilotos loitan desesperadamente. Por exemplo, Alvina e Albina e Helga. As nenas están loitando e avións afgáns no ceo.
  E ela é madeira compensada.
  Ou alcanzou obxectivos terrestres.
  Alvina colleu e derrubou o avión talibán no ceo, usando os seus dedos descalzos e chirriu:
  - Esta será a miña vitoria!
  Albina cortoulle ao combatente talibán, destrozouno habilmente, entornou as pernas cos dedos espidos e vyaknula:
  - Pola nosa Patria!
  Helga golpeou o tanque afgán e arrolou:
  - Onde hai comunismo, alí está a nosa Patria!
  Estes son os guerreiros que son un auténtico furacán e un poder e destrución cósmico fenomenal.
  E xuntos e creación.
  Albina destrúe avións talibáns. Quedan moi por detrás dos rusos, moitos están feitos de xeito artesanal. Pero os talibáns están tentando tomar os números. E prensa moi igualada
  revisión.
  Pero as mozas dos afgáns derriban especificamente. E fano moi ben. É como se fosen auténticos monstros.
  Alvina tamén derruba aos talibáns cos seus dedos descalzos e canta:
  - O comunismo non é só unha idea,
  Estou adormecido pola felicidade da nena!
  E o guerreiro volve golpear os avións do imperio islámico cunha forza letal.
  E despois vai aos obxectivos terrestres.
  De feito, é perigoso contactar cos afgáns. Este país é poderoso e cunha poboación enorme. Teñen moita infantería e lánzana á batalla. As mulleres hai que dicilas en Rusia e
  Alemaña loitando.
  Pero que forte é o inimigo en cantidade.
  Helga, loitando co inimigo e golpeando con precisión aos inimigos, sinalou:
  - Son unha nena que é un verdadeiro soño e beleza para todos.
  E de novo derrubará ao inimigo usando os dedos espidos de pernas graciosas.
  Digamos que esta é unha rapaza específica.
  Non, os inimigos non poden facer fronte a tales belezas.
  Elizabeth no tanque loita cos afgáns.
  E é moi difícil para ela. Pero ela gaña e especificamente derruba aos inimigos.
  E ruxindo a todo pulmón:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo na URSS!
  Catherine, tamén disparando, sinalou loxicamente:
  - Imos gañar!
  Elena tamén tirou contra o inimigo, atravesou o tanque afgán e berrou:
  - Son unha súper beleza!
  Euphrosinia tamén disparou contra os talibáns e chirriu:
  - Pola nosa Patria!
  Así foi como este catro - catro E, enfrontouse aos inimigos do Terceiro Reich. E imos destruír aos chineses. Contra este tipo de mozas, os talibáns, mesmo coas súas salvaxes
  os números son débiles.
  Elizabeth era unha rapaza extremadamente combativa e agresiva. E amaba os homes. Sobre todo cando son fermosas e de pelo claro.
  Elizabeth cantou, disparando ao inimigo cos seus dedos espidos:
  - Pola Patria e a vitoria ata o final!
  Elena, disparando contra os afgáns e cortándoos como papel de lixa, chirriou:
  - Polo comunismo!
  E a nena usaba os dedos descalzos.
  Ekaterina, garabateando aos talibáns, tomou e emitiu:
  - Pola Patria!
  E tamén se empregarán os dedos descalzos.
  Euphrosinia tamén golpea ao inimigo, usando os seus dedos descalzos e berrando:
  - Polo comunismo ideolóxico!
  Aquí están os catro. Como esmagan aos inimigos e exterminan. Non nenas, senón xenerais. E así eliminan os inimigos que se fai asustado.
  Estas son nenas do máis alto voo e acrobacia aérea.
  Elizabeth sinalou cunha risita:
  - As nosas habilidades son moi grandes!
  Si, estas son nenas en terra... E aquí están no ceo.
  Anastasia Vedmakova derruba un avión afgán cos seus dedos descalzos. E berros:
  - Para grandes ideas!
  Entón, Akulina Orlova golpea aos talibáns cos seus dedos descalzos e chilla:
  - Polo comunismo en todo o mundo!
  E Mirabela Magnetic está a golpear as tropas do Imperio Islámico e berra:
  -Gloria á nosa Patria!
  Estas son as pilotos femininas, son encantadoras e super. Hai moitas cousas fermosas e marabillosas neles. En todo o mundo, esas nenas estaban a cabalo e convertéronse nunha lenda.
  E os talibáns reverenciaron polas valquirias e asignaron altas recompensas para as súas cabezas.
  Anastasia Vedmakova cubriu o tanque afgán dende o aire e arrolou:
  - ¡Gloria á URSS invencible!
  Akulina Orlova saíu dende as súas posicións contra a infantería talibán e gruñou:
  - Gloria á nosa gran Patria!
  Mirabela Magnetic, golpeando o innumerable exército inimigo do Imperio Celestial, rosmou:
  - Gloria ao PCUS!
  Anastasia Witcher, despois de derrubar outro avión afgán, chirriu:
  - CPSU-SS!
  Akulina comentou con rabia, berrándolle a Mirabela:
  - Non te atrevas a bromear así!
  E a nena golpeou un gran tanque talibán feito de madeira.
  Anastasia Vedmakova riu e respondeu:
  - É unha broma, só unha broma!
  Mirabela bateu co talón espido contra un coche afgán e chirriu:
  Non se pode bromear co comunismo!
  Estas son as nenas que xa recibiron as estrelas de ouro dos heroes de Rusia pola guerra dos talibáns. Estas son as rapazas loitadoras.
  E Gerda de Alemaña tamén loita coa súa tripulación.
  Estas rapazas son de clase ultra!
  Gerda dispara ao inimigo cos seus dedos espidos e chirri:
  - Pola Patria!
  Charlotte tamén está disparando contra os afgáns e chirriando:
  - Pola Patria, nosa nai!
  E tamén dispara usando os seus dedos espidos.
  Christina tamén golpea aos talibán cos seus dedos descalzos e grita:
  - ¡Por Rusia e a era do comunismo!
  Magda golpea aos afgáns, córtaos e berra a todo pulmón:
  - Pola Patria de punta en punta!
  Aquí están as nenas do tanque. E esta é a súa agresividade e forza total, e a grandeza dos loitadores.
  Estas son rapazas bonitas...
  E como loitan as mulleres guerreiras de Xapón?
  A nena ninja azul tomará o muíño de vento con espadas e cortará as cabezas dos afgáns. E despois lanzarase cos dedos descalzos
  as agullas son velenosas, que atravesarán a masa dos talibáns.
  Despois canta:
  Pola gloria do noso Xapón!
  A nena ninja amarela corta as cabezas dos soldados afgáns e, ao mesmo tempo, lanza chícharos de destrución cos seus dedos espidos e chirridos:
  - No nome da patria!
  A rapaza ninja vermella corta aos talibáns con espadas en anacos e berra:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  A moza ninja branca corta as cabezas das tropas do Imperio Islámico, córtaas e berra:
  - Polo comunismo o máis grande de Xapón!
  E de novo botará cos seus dedos espidos os mortíferos chícharos da morte.
  Estas son as mozas... E claro que están no mesmo bikini. E así pelexan. E se tamén cuspir, entón chega un bloqueo completo.
  A nena ninja azul estaba piando, cortando cabezas afgás:
  - Somos guerreiros - ultra e máis aló!
  E co seu talón espido lanzará un paquete explosivo caseiro. E fai moita destrución.
  Aquí está nenas - só diga hiper!
  Pero Jane Armstrong está loitando.
  Unha fermosa moza, sen ningún problema, derruba aos afgáns desde un tanque.
  E faino con gran forza agresiva.
  Jane di felizmente:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  E de novo dispara contra os talibáns.
  Entón Gertrude disparou, e moi acertadamente. Entón sobre gurgullo:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  E, por suposto, tamén usou os dedos descalzos.
  E entón a nena Malanya colleu e goleou.
  E fíxoo moi ben. Ela atravesou ao inimigo e chirriu:
  - Pola URSS!
  E tamén usou os dedos descalzos.
  E así foi como fodiu Mónica. E tamén o fixo con moita precisión. Ela esnaquizou o coche afgán e murmurou:
  - Polas grandes ideas do mundo!
  Estas son as nenas: as acrobacias aéreas máis altas do universo.
  Jane, aínda que disparaba co seu talón espido, comentou:
  - Pois a costa do universo, isto xa é demasiado!
  Gertrude dixo cunha risa:
  - O equipo de Gerda non é peor que o noso!
  E de novo tomarao e disparará ao inimigo coa perna núa.
  Malanya, golpeando aos inimigos con gran precisión, sinalou:
  - Pola gran Rusia!
  Mónica, segando aos afgáns cunha velocidade tremenda, berrou:
  - Para Gran Bretaña tamén!
  Jane estivo de acordo con isto:
  - Gran Bretaña é un gran país e recuperaremos todas as colonias!
  Gertrude rindo, e premendo os dedos espidos dos pés sobre os botóns, chirriu:
  - Pola Patria adiante!
  Malanya, tamén, golpea cos seus dedos descalzos e coos:
  Por Gran Bretaña!
  Mónica tamén golpeará aos afgáns e falará:
  - Para o mellor exército do mundo de Inglaterra!
  Estas son as nenas, só as máis altas acrobacias aéreas en tanques.
  Aquí están os aliados...
  E Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova tamén loitan contra os talibáns. Os nenos inmortais acudiron en auxilio de Rusia, xa que hai demasiados afgáns. E aínda que os segue
  adelgazar un pouco. Ademais, hai máis homes que mulleres nos talibáns. E moralmente é fácil matalos.
  Oleg Rybachenko dirixiu un muíño coas súas espadas, cortando os afgáns e as súas cabezas, e despois chirou:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  E cos dedos descalzos, o neno lanzará algo mortal contra os talibáns.
  Margarita Korshunova tamén pirateou aos afgáns, cortounos coma unha fouce e arrulou:
  -Gloria á Patria!
  E cos seus dedos espidos lanzou chícharos con explosivos.
  E destrozou unha masa de soldados talibáns.
  Despois diso, os nenos inmortais tomarano e asubiaran con todos os beizos. E unha masa de corvos abraiados caerá sobre as cabezas dos soldados afgáns, atravesándoos.
  E causa unha forte impresión.
  Estes rapaces son super e ultra clase!
  Oleg Rybachenko volveu cortar a este eterno neno dos talibáns e chirriu:
  -¡Por un gran comunismo!
  E cos dedos descalzos o neno inmortal lanzará a destrución.
  Margarita Korshunova volveu atacar aos afgáns, diseccionounos e cos seus dedos descalzos deu o agasallo da morte e gritou:
  - Pola nosa Patria!
  E agora os nenos volven asubiar e unha masa de corvos que recibiron un infarto caen sobre a cabeza dos combatentes afgáns.
  Os talibáns son certamente moi valentes. Pero o seu liderado, encabezado por un ancián ou non un vello, Khaibatulla Akhundzada
  francamente tolo.
  Entón, os guerreiros do Imperio Celestial están a subir desesperadamente cara adiante.
  E nos territorios ocupados fan unha crueldade salvaxe.
  Aquí, en particular, a moza Komsomol atrapada foi tirada nun estante e comezaron a estirala. Encadearon os pés descalzos da nena nun cepo e colgaron pesas. E entón convertéronse
  queimar os tacóns con ferro quente. E despois azoutaron a nena cun látego, despois golpeárona cun arame de púas e ardente. E doía moito. E despois a beleza
  colleron e romperon os dedos dos pés descalzos. E entón queimáronlle o peito con fachos, e con pinzas ardentes a nena arrincoulle as fosas nasais. E tan pronto como os talibáns non se burlaron do membro do Komsomol, torturándoa ata a morte.
  E a tortura continuou. Nas aldeas capturadas, todos, tanto nenos como adultos, eran golpeados con paus nos seus talóns. Aquí pegaban aos nenos con paus nos seus talóns, sobre todo
  brutalmente. E non había unha pizca de misericordia niso.
  Iso é precisamente o que non se utilizou a tortura.
  Tamara tamén loita contra os talibáns...
  Tamén unha clase guerreira.
  E sobre os afgáns que están a escalar, cada vez caen máis mísiles nun auténtico maremoto.
  Tamara e Dominika apuntan os lanzadores contra os afgáns.
  E preman os botóns cos dedos espidos.
  E Dominika ata usou un pezón escarlata.
  E ela berrou, mostrando os dentes:
  - Teño unha super nena!
  Viola e Aurora tamén golpean aos talibáns con lanzadores.
  E fano con gran precisión. Mentres cantaba:
  -¡Salve, o noso comunismo!
  Destruiremos o fascismo!
  Viola, presionando o seu pezón escarlata no botón do joystick, enviando un foguete aos afgáns, comentou:
  - ¡Estamos en guerra cos talibáns, e eles son comunistas!
  Aurora respondeu cunha risa, enviando cargas contra o inimigo co seu talón:
  - ¡Comunismo pervertido, ou islamismo é peor que o fascismo pervertido!
  Viola riu, volveu lanzar o agasallo da morte ao inimigo coa axuda dos seus dedos espidos e sinalou:
  - Un fascismo non é pervertido non pasa! É só unha perversión!
  Aurora, enviando un agasallo ao inimigo cun pezón escarlata, sinalou:
  - O comunismo pode ser bastante pervertido! Mesmo baixo Stalin, moitas persoas superfluas foron esgotadas e asasinadas!
  Viola en resposta, enviando de novo un foguete aos afgáns, cantou:
  Inspirounos en tempos difíciles
  Despois de fortalecer a vontade, convertéronse...
  Salvou o mundo da peste
  Querido camarada Stalin!
  
  En moitos sentidos mediba
  Nun universo infinito...
  Abriches o camiño correcto para nós -
  Apuntándoo para sempre!
  Aquí están as nenas coas pernas espidas e curtidas.
  Alenka, disparando contra os talibáns e sacudindo os seus peitos con pezones escarlatas, sinalou:
  - ¡Comunismo para ser!
  E lanzou cos seus dedos espidos un presente moi mortal da morte.
  Anyuta disparou unha liña contra os afgáns, cortounos e arrolou:
  - Polas grandes vitorias das rapazas!
  E cun pezón escarlata, como un botón nunha bazuca, presionará.
  Estas rapazas son xeniais.
  E os chineses están segados con gran, e quizais gran entusiasmo.
  Alla pelirroja, esnaquizando aos talibáns, berrou:
  - Pola Patria e a nosa nai!
  E como lle botará cos seus dedos espidos o letal don da aniquilación ao inimigo.
  E entón María tamén dará patadas, usando tamén os dedos espidos. E desgarrar a moitos afgáns.
  Despois murmura:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Olympias, disparando contra os afgáns, sinalou con fervor e alegría:
  - Para o novo líder dos comunistas!
  E a nena volveu lanzar cos seus dedos espidos o agasallo mortal da morte e da destrución.
  E estas nenas son simplemente hiper.
  E son tan belixerantes.
  Marusya, golpeando aos opoñentes e lanzándolle agasallos da morte ao inimigo cos seus pés descalzos, chirriu:
  - Polas vitorias máis destacadas da Patria!
  Matryona, garabateando aos talibáns e arrullando:
  - Pola Patria que está máis alta que calquera tellado!
  E de novo, a nena disparará contra os afgáns cunha bazuca premendo o botón cunha mamila de amorodo.
  Esta rapaza é a máis alta de todas as clases.
  Así é como as nenas tomaron os talibáns e arrullaron:
  - A patria é un gran misterio,
  A túa fiel honra, sabia e gloriosa...
  Fortaleceremos a túa unidade -
  para sempre coa Patria estaremos xuntos!
  Steelenida, disparando contra os afgáns, foi moi agresiva e positiva. E cos dedos descalzos, como botar
  presente da morte. E destrozar a masa de guerreiros do imperio islámico. É unha guerreira da clase máis alta.
  Steelenida cantou cun sorriso:
  - Que o comunismo sexa famoso,
  Mao te destruirá...
  Só estamos arriba, non abaixo..
  ¡Démoslle unha patada na cara ao bandido!
  . CAPÍTULO? oito
  Ese é o tipo de rapaza belixerante que é. E así quedan esmagados estes malditos afgáns. E nada vai ver con ela.
  Verónica, loitando contra os talibáns, emitiu:
  - Pola vitoria das ideas comunistas en todo o mundo!
  Victoria, escribindo sobre os soldados do Imperio Islámico e lanzando granadas cos seus dedos espidos, chirriu:
  - Por Rusia e a liberdade ata o final!
  E de novo lanzou o agasallo mortal da aniquilación cos seus dedos espidos.
  Serafín esnaquizou aos afgáns, segaba aos talibáns con gran facilidade e lanzou agasallos da morte cos seus dedos descalzos.
  Entón ela rulou:
  - Polas ideas do santo comunismo!
  Stelenida construíndo sobre os afgáns, comentou duramente:
  - Cando escoitas a palabra santo - inmediatamente dálle unha falsidade e unha mentira!
  Verónica riu e dixo:
  - Si, Vladimir non é un santo!
  Stalenida lanzou unha granada aos talibáns cos pés descalzos e chirriu:
  - Si, o noso presidente non é destacado!
  Verónica, balanceándose inestable e garabateando sobre os afgáns, cantou:
  - Crea o trasno, crea o trasno, crea o trasno,
  Pero aínda vive! Pero vive segundo Brezhnev! Eu non ma!
  Non ma! Non podo!
  Victoria observou cunha risa, escribindo sobre os afgáns:
  -Estará ben!
  Verónica estivo de acordo con isto:
  Seguro que gañaremos!
  Steelenida acordou:
  -Non podemos perder! Porque somos rusos! E os rusos son unha nación tal que aínda que perdan todo o tempo, asumirán e gañarán cunha furia incrible.
  Victoria asentiu.
  - ¡É coma un boxeador que perderá catorce asaltos, pero no décimo quinto tomarao e gañará decididamente!
  Verónica riu, mostrando os dentes:
  - Si, é moi posible! Pois gaña gaña!
  Serafim comentou agresivamente, mostrando os dentes:
  - Seremos os máis fortes do mundo e venceremos a todos!
  E cos dedos descalzos, volverá lanzar un agasallo único de morte ao inimigo.
  Aquí están as nenas: as acrobacias aéreas máis altas.
  Con nenas así, creo que calquera pode mover a cabeza, ou a tapa se lle arrancará as bisagras.
  Steelenida esmagou aos talibáns e cantou:
  Somos os máis fortes do mundo
  Mollaremos aos talibáns no baño...
  Moscova non cre nas bágoas,
  ¡Dámoslle un golpe no cerebro a Khalifa!
  Aquí está, Stalenida, unha rapaza encantadora. O que se pode chamar - só hiper e super.
  Con estas nenas, podes mirar o futuro con seguridade. Que haxa case mil millóns de talibáns e, a diferenza de Rusia, teñen moito máis homes que mulleres.
  E aos talibáns encántalles loitar.
  Pero non son moi bos niso.
  A primeira liña parecía rasgada. Onde se meteron os talibáns, onde as tropas da Oficina de Deseño Especial ou Rusia.
  Ninguén ten unha gran vantaxe.
  Colleuno e chirriou, rindo os dentes e chiscando o ollo:
  - Pola Patria ata o final!
  Victoria chirriu con furia salvaxe:
  "Vostede dá morte total ao presidente Dragón!"
  Verónica estivo de acordo con isto:
  - Morte ao Presidente-Dragón por Tumba Yumbe!
  E os estadounidenses, por suposto, están preparados para axudar aos talibáns. Incluso vender armas aos talibáns a crédito. E esta é unha política cruel nos Estados Unidos. Así presionan ao exército ruso.
  Pero mentres haxa heroínas femininas nel, entón Rusia non pode ser vencida.
  Aquí están loitando Alicia e Angélica. Que pelexas e roubos tan chulos. E debulla aos afgáns con furia e forza.
  Alice disparou o seu rifle de francotirador, atravesou os talibáns. E botou os dedos espidos
  coitelo un agasallo asasino da morte, chirrindo:
  - Pola Patria da URSS!
  Ese é o tipo de rapaza loitadora que é. Está cheo tanto de forza como de agresividade.
  Angélica é sa e unha guerreira pelirroja. Entón goleando aos talibáns. Eliminará unha enorme masa deles. E ruxir:
  - Gloria aos novos membros do Komsomol!
  E como ri.
  Alicia, disparándolles aos afgáns e golpeándoos con precisión, comentou loxicamente:
  - ¡Somos capaces de derrotar a calquera horda!
  E Alicia disparou a súa bazuca usando o pezón escarlata.
  Aquí hai unha rapaza - que mostra unha clase capital.
  Angélica tamén golpea ao inimigo e derruba a moitos talibáns e blasfemas:
  - Pola Patria!
  Estas son mulleres, tan agresivas e capaces, digamos, de moito.
  Alicia comentou cun sorriso mentres segaba aos inimigos:
  - A patria é a nosa nai, mataremos os amarelos!
  Angélica comentou cunha furia salvaxe esmagando aos afgáns:
  - Os comunistas seremos máis fortes no mundo!
  E cos seus dedos espidos, lanzará unha granada cunha carga de tola.
  Así se enfadaron as nenas.
  E destruír os inimigos cunha forza colosal.
  Natasha, disparando contra os afgáns e premendo o botón da bazuca co seu pezón escarlata, sinalou:
  - Para Rusia non hai ningún problema como o número de inimigos!
  Zoya, garabateando sobre os afgáns, acordou:
  - Podemos derrotar calquera exército do inimigo!
  A nena loitadora Augustine, garabateando ás tropas talibán, lanzou desde unha bazuca cun pezón de amorodo e berrou:
  - Eu son a beleza da morte!
  E Svetlana dará unha labazada aos afgáns. E cos dedos espidos das pernas sobre os moiahidín soltarase e berrará:
  - ¡Para a URSS nunha nova luz!
  Natasha golpeou de novo, usando o seu pezón de rubí para premer o botón. E foi fermoso. E moi agresivo.
  Natasha dixo cunha risa:
  - Cremos que podemos e podemos todo!
  Zoya respondeu cun sorriso:
  - Pero non todos! Non podemos atrapar a Khalifa!
  Natasha notou cun suspiro, garabateando ao inimigo co seu talón espido:
  - ¡Pillamos tamén a Khalifa! Si, é vello, morrerá pronto!
  Zoya riu e respondeu:
  - Pode vir outro, aínda máis frenético!
  Agustina cortoulle aos afgáns, que se arrastraban nunha gran masa, e tamén deu unha labazada coa axuda dunha mamila de framboesa dunha bazuca e chirriou:
  Todo estará ben rapazas! Estou seguro diso!
  E engadiu, dando un agasallo da morte cos seus tacóns e destrozando aos talibáns.
  - O mal non é infinito!
  Svetlana sinalou loxicamente, eliminando os combatentes talibáns que avanzan:
  - O noso país farase máis glorioso e moderno!
  E tamén, en canto aos afgáns, collerao e fodelo.
  E esta é a súa comprensión agresiva e a súa forza colosal.
  As nenas, por suposto, poden facer moito cando son malas e aínda máis cando son amables.
  Albina e Alvina pelexan moi duro no ceo.
  Albin derruba un avión da Forza Aérea afgá e arrulla:
  - A Deusa Lada é para nós!
  Alvina derrubou un avión de ataque talibán e observou:
  - Deusa Lada - Deidade con maiúscula!
  Isto é realmente o que necesitan as nenas. E moi chulo.
  e Helga da aeronave de ataque segue golpeando os afgáns en terra. E é unha guerreira de voo moi de combate. E tan hábilmente arrancou o golpe exacto da torre do tanque talibán.
  Aquí está a nena...
  E arrullar:
  - ¡Por construír o comunismo no mundo!
  Albina sinalou, incitando aos moiahidines, con gran precisión da derrota:
  - Para as mellores mentes soviéticas!
  E tamén como cortar o coche afgán.
  Aquí están as nenas - quizais as máis altas, son a categoría.
  Alvina, esnaquizando aos talibáns, sinalou loxicamente:
  - Podemos facer de todo - e mostrámolo a todos!
  E derrubou outra bandura afgá.
  As nenas son a clase máis alta.
  Pero ata un neno pode ser un moi bo loitador.
  Sobre todo se se trata dun neno inmortal.
  Aquí Oleg Rybachenko cantou con moito entusiasmo:
  - Gloria á Patria do comunismo,
  Te queremos querido país...
  Destruiremos as tropas fascistas,
  Aínda que Satanás nos ataca!
  E o neno volve golpear con espadas aos talibáns. E entón levará un muíño de abanos. E cos dedos descalzos, como tomará e botará un agasallo moi letal da morte
  adversario.
  Este é un neno - digamos un neno - super!
  Margarita Korshunova, cortando os afgáns que avanzaban e arroxando agasallos da morte ao inimigo cos seus dedos espidos, chirriu:
  - Máis aló das fronteiras rusas máis aló de Cabul!
  Oleg Rybachenko, derrubando ao inimigo, asentiu vigorosamente:
  - Haberá as nosas liñas máis aló de Cabul. Pero o inimigo é especialmente forte en número!
  Margarita Korshunova estivo de acordo con isto:
  - O inimigo é moi forte! Pero aínda imos gañar!
  E cos dedos descalzos, como lanzar un agasallo asasino da morte.
  Oleg Rybachenko, escribindo sobre os Mujahideen, observou de forma bastante racional:
  - O noso exército estará en Cabul!
  Margarita Korshunova estivo de acordo:
  - ¡Espero que sexa! Se nós mesmos non morremos desangrados!
  O neno terminador respondeu confiado:
  - A nosa vitoria é inevitable!
  A rapaza guerreira, botando un limón co pé descalzo, acordou:
  - Eu creo niso! Realmente creo!
  E como o levará un guerreiro e rirá.
  E entón os nenos inmortais tomarano e asubiaran ao unísono. Os seus asubíos levaron a moitos miles de corvos a desmaiar. E eles, perdendo o coñecemento, caen
  afgáns e perforan as súas caveiras.
  E perforan a parte superior das cabezas dos soldados do imperio islámico. E meten aos adversarios no cadaleito.
  Margarita, despois de asubiar cunha risa, sinalou:
  - Ti e mais eu somos coma ladróns de ruiseñores!
  Oleg Rybachenko asentiu de acordo:
  - Si, igual que os ruiseñores!
  E o neno riu...
  E de novo os nenos inmortais como asubiar. E doeu moito aos corvos. Perden o coñecemento e caen como pingas de choiva. E moitos afgáns foron tomados e golpeados.
  Despois os nenos cantaron ao unísono:
  - Guerreiro negro fronte á morte,
  A vítima agarda a medianoite...
  Cre mellor que ninguén no mundo
  Enterrarémoste no chan!
  Estes son realmente nenos - o que necesitas! E isto é a dureza de combate.
  Oleg Rybachenko balanceou as súas dúas espadas, cortou as cabezas a sete soldados afgáns á vez e cantou:
  - Teño a reputación de ser un home forte por unha razón,
  Sete dun só golpe!
  Margarita Korshunova, cortando aos moiahidines, sinalou:
  - Seremos os primeiros en Marte, e en xeral en todas partes!
  Oleg Rybachenko, volvendo cortar aos talibáns, sinalou:
  - Seremos os primeiros en todas partes!
  E o pé espido dun neno duns doce anos lanzou unha granada de forza letal.
  Así é como os nenos, que recibiron a inmortalidade dos deuses rusos como agasallo, loitan con desesperación e valentía. E actúan cunha enerxía tremenda.
  Gorbachov-Putin comezou de novo a dar ordes. Introduciuse un imposto adicional do cinco por cento.
  Ordenou crear a súa propia defensa antimísiles. Ordenou restaurar o rango de mariscal Lavrenty Palych Beria. Tamén ordenou rehabilitar Yagoda, Yezhov, Abakumov.
  Din que Stalin tiña razón e encarcelaron un pouco. E que é necesario plantar aínda máis e disparar.
  Yeltsin foi destituído do seu posto de xefe do Ministerio de Defensa de Moscova e encarcerado. E isto quizais sexa o máis importante.
  Entón o ditador colleuno e quedou durmido.
  As nenas seguiron loitando cos numerosos talibáns.
  Natasha dispara ás tropas do Imperio Islámico e lanza unha granada cos seus dedos espidos. Entón el ruxe:
  - Polo gran comunismo!
  Zoya, disparando contra as tropas afgás e segando as tropas dun imperio hábil, berrou:
  - Pola gran URSS!
  Agustina, disparando contra o inimigo, e lanzamos agasallos da morte cos seus dedos espidos, e arrolou:
  - Pola Patria, nosa nai!
  Svetlana observou con agresividade, garabateando aos talibáns e lanzando cos seus pés descalzos un agasallo asasino de aniquilación:
  - Polo poder comunista!
  Natasha dispara ao inimigo con moita precisión. E cos dedos descalzos, como comezar a destrución. E golpear ao inimigo.
  E moitos talibáns segarán e chiscarán:
  - Pola URSS do comunismo!
  E chisca o ollo de novo.
  Zoya tamén crava ao inimigo e bótao. E cos seus dedos espidos lanza unha granada de forza mortal, destrozando aos moiahidíns.
  Entón ela berrou:
  -O himno da nosa Patria da URSS!
  Agustín arroulou, mostrando os dentes e botando co pé descalzo o don da morte:
  - Pola Patria, nosa nai!
  Svetlana, loitando contra os talibáns e garabateando ao inimigo con letal, chirriu:
  - Polo gran comunismo!
  E as nenas loitaron moito. Así de fermosas son.
  Oleg Rybachenko loita con eles. O neno parece duns doce anos, por suposto, un neno desesperado.
  E cos seus dedos espidos, lanzará armas letais contra os afgáns.
  Entón ruxirá:
  -¡Polas ideas do comunismo na URSS!
  Margarita Korshunova tamén é unha guerreira, loitadora e dura.
  Ela extermina aos moiahidín e ruxe:
  - Polo comunismo na URSS!
  Ese é o tipo de cadela loitadora que é. E arrasa aos talibáns lanzando granadas cos seus dedos espidos. E berra:
  - A patria é a nosa nai!
  E agora asubian os nenos inmortais. E milleiros de corvos caen sobre as cabezas dos moiahidíns. E é moi chulo e xenial como unha cabeza para si mesmo
  botar unha sandía.
  Natasha, rindo e disparando, emitiu:
  - Polo gran espazo!
  Zoya estivo de acordo con ela:
  - Polo espazo máis grande do universo!
  Agustín comentou, mostrando os dentes e asubiando:
  - Todo será moi chulo rapazas - gañaremos!
  Svetlana sinalou, mostrando os dentes e lanzando unha granada ao inimigo cunha forza mortal:
  - ¡Claro que todo será hóckey!
  Mentres tanto, Stalenida garabateaba sobre os afgáns e gruñía:
  Seremos os máis grandes do mundo
  Deus fixo unha aposta por rapaces desesperados...
  Non somos máis frescos nin no gran planeta...
  Verónica, esmagando ao inimigo, colleu:
  - Mata o monstro malvado!
  Victoria lanzou unha granada co pé descalzo, arrincando o chinés e chirriu:
  - Mata o monstro malvado!
  Angelina, garabateando ao inimigo e segando os inimigos en filas enteiras, chirriu:
  "O sangue é derramado aquí de novo!"
  Natasha engadiu astutamente, eliminando os inimigos:
  O teu opoñente parece duro!
  Cun lanzamento ben apuntado do seu pé descalzo, Steelenida deu a volta ao tanque e berrou:
  Pero non cedas a el!
  Veronica estoupou, premendo o botón da bazuca co seu pezón escarlata e lanzou:
  - Monstro malvado - volve á escuridade!
  E os guerreiros cantaron a coro, cosindo centos de afgáns:
  - Se es un home, e non un piollo covarde,
  Matarás audazmente o monstro estrela!
  E de novo as nenas amosan a lingua. Si, son verdadeiramente os máis valentes dos valentes.
  Victoria sucumbiu ante o paquete explosivo co seu tacón redondo e espido e berrou:
  - Na guerra santa - será a nosa vitoria!
  Stalenida sinalou:
  - E non só unha vitoria, senón unha vitoria esmagadora!
  Albina, pola súa banda, loita contra o exército talibán no aire. A rapaza demostra os pilotos máis altos.
  E derriba avións inimigos, con moito entusiasmo. Ao mesmo tempo, Albina canta:
  - Temos foguetes, avións,
  O espírito ruso máis forte do mundo...
  Á fronte dos mellores pilotos -
  O inimigo será esmagado en anacos!
  E de novo como asubiar. E despois, coa axuda dos pés descalzos, derrubaremos outro coche inimigo. Un barril borracho celebrará unha recepción.
  Alvina tamén loita contra o exército talibán. É unha rapaza loitadora e moi agresiva. Aquí, por exemplo, como é a súa técnica de sinatura: unha escaleira?
  Isto tamén é só un milagre!
  Alvina asubiou:
  Non perderemos a nosa vitoria!
  Albina coincidiu coa súa parella:
  Por suposto que non nos perderemos nada!
  Helga tamén loita con moita desesperación. Esta é unha rapaza tan belixerante. Helga golpea máis os obxectivos terrestres. É unha rapaza moi devastadora.
  golpes.
  E aquí está Anastasia loitando. Unha guerreira super veterana. O que ela non fixo. Aquí está o guerreiro.
  Fai un xiro agresivo no ceo e derruba aos opoñentes como libélulas cunha rede. E por suposto, é moi chulo.
  Aquí a nena mergúllase e o tanque talibán acendese coma o lume dunha faísca. E outra vez incendios e destrución.
  Anastasia cantou:
  - Probablemente as nenas saben que se dá,
  Dáse conta de todas as tonterías da película...
  E o que no mundo non é unha tontería de hospital psiquiátrico...
  Dá a luz a mellor luz do mundo!
  Akulina Orlova, garabateando aos opoñentes e derrubando avións afgáns, resumiu:
  - No mundo todo é relativo, e Deus non é un anxo, e o Demo non é un demo!
  Anastasia, garabateando aos inimigos, obxectou:
  - Pois Deus, quizais non sexa un anxo, pero onde está algo bo do Demo?
  Akulina encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Quizais foi grazas a Satanás que comimos o froito prohibido e nos fixemos moito máis intelixentes! Aprendeu, sobre todo, a inventar!
  Mirabela Magnetic derrubou outro avión inimigo e asentiu:
  - De feito, aprenderon a inventar en serio! E mola!
  Anastasia cantou, mostrando os dentes:
  - Eliminamos os inimigos sen deixar rastro,
  Haberá de novo a nosa presión salvaxe...
  Desafiado - luva en voo
  E o inimigo é só un elefante estúpido!
  Akulina Orlova, mentres derrubaba aos talibáns, confirmou:
  - Esta é unha guerra moi boa!
  E co seu talón espido enviou outro agasallo asasino de morte ao inimigo.
  Anastasia notou, eliminando aos opoñentes:
  - A guerra nunca é boa
  Esta é unha gran vitoria!
  Mirabela colleuno e rosmou:
  - Espéranos unha gran vitoria,
  Somos os máis guapos...
  Os nosos avós tamén están orgullosos de nós.
  Celebro o éxito das nenas!
  Akulina Orlova sinalou, mostrando os dentes:
  - Un lume ardiente está a arder en min,
  Apague o que sen dúbida é demasiado tarde -
  Pon todo o poder da rabia nun golpe -
  Corrixindo o ceo, sacudindo as estrelas!
  Anastasia Vedmakova, derrubando outro avión do exército talibán, sinalou:
  - Só teño un temperamento tolo!
  Estas rapazas son xeniais.
  Pero Natasha é como un monstro na batalla. Aquí están catro deles opoñentes atacados. E deulles unha malleira figurada. Esta é Natasha - só unha rapaza de super clase.
  E o seu talón espido envía unha granada. E a masa dos talibáns foi esgazada dunha vez.
  Natasha canta:
  Karabas, Barabas,
  Puxen o ollo nas nenas...
  Agora estou xantando
  pero ser golpeado non é para nós!
  Zoya confirmou, cortando outra liña de opoñentes:
  - Realmente non é para nós!
  E o tacón espido e redondo da moza volve enviar un agasallo de poder destrutivo.
  Agustina sinalou, chiscando o ollo e cuspindo, tanto que a metade do batallón inimigo ardeu:
  - Nin Karabas nin Baba Yaga nos deterán!
  Svetlana observou agresivamente:
  - Nunca pararemos, e non te relaxes!
  Natasha, despois de cortar a seguinte liña, deulle a volta, lanzando o tanque cos seus dedos descalzos como agasallo da morte e vyaknula:
  - ¡Estaremos na capital do inimigo!
  Zoya garabateou ao inimigo, cortouno e aceptou:
  - Por suposto que o faremos!
  Os guerreiros aquí son moi valentes, pero claro, non só iso.
  Tamén son heroínas - clase - super!
  Agustín, malditos opositores, sinalou:
  A nosa forza é grande
  Imos arrincar o galo!
  E o seu talón espido collerá e botará outro agasallo da morte.
  Svetlana comentou cunha risa:
  - Sobre todo sabemos rir,
  E ti cres que sempre podemos loitar!
  Natasha, despois de derrubar outro rango afgán, sinalou:
  - En xeral, unha loita non é boa!
  Agustín comentou, mostrando os dentes:
  - E que é xeralmente bo?
  E o seu talón espido arroxou un chícharo de morte asasino.
  Zoya comentou loxicamente, cortando os talibáns:
  - ¡É bo cando hai cuestión de creación!
  A moza pelirroja que exterminaba aos inimigos da URSS asentiu:
  - Non pode menos que estar de acordo con isto!
  Svetlana sinalou, mostrando de novo os dentes:
  Si, é certo, pero ás veces hai que derramar sangue!
  As nenas son diferentes. Aquí está Elizabeth coa súa tripulación de catro E, destruíndo aos chineses nun tanque.
  As nenas, por suposto, pelexan co mesmo bikini e descalzas.
  Elizabeth disparou contra o inimigo e chirriu:
  - Gloria á nosa Patria - a URSS!
  Ekaterina tamén tirou contra o inimigo e chirriu:
  - Gran gloria para todos os nosos heroes!
  E sucumbiu ao proxectil co seu talón espido.
  Elena disparou contra o inimigo, esnaquizou o tanque talibán e chirriu:
  - Que a forza nos acompañe!
  Euphrosinia notou, apretando os seus pés espidos e cincelados sobre os pedais:
  - O poder cósmico e fenomenal está sempre connosco!
  Elizabeth cantou:
  - Fomos criados por Lenin para a gloria do pobo,
  E o gran Stalin abriunos o camiño...
  El elevou as nacións a unha causa xusta -
  Para traballar e para unha fazaña, inspirounos!
  E do seu talón espido voa un proxectil tan mortal. E arrinca a torre do tanque afgán.
  Si, catro é xenial. E ningún poder pode enfrontarse a el.
  Elizabeth observou, mostrando os dentes:
  Somos grandes fenómenos
  Non teñas medo ao cambio!
  E as nenas rin.
  Aquí está Alenka loitando cos moiahidines. Aquí está unha rapaza - unha clase maxistral. E non unha especie de Karabas. Se o levará, entón levarao.
  Unha nena garabatea ás tropas afgás cunha metralleta.
  E entón o pezón escarlata do seu peito, mentres o colle e preme o botón da bazuca.
  Despois berra:
  -Esa é unha rapaza xenial,
  E podo superar de punta a punta!
  Anyuta tamén dispara aos moiahidíns e chilla:
  - Son o máis forte do mundo, e concretamente haberá un banzai!
  E o seu tacón rosa espido enviará un agasallo mortal da morte.
  Estas nenas son a clase máis alta. A menos que consideres que hai un nivel e deusas.
  Alla pelirroja sinalou, escribindo ao inimigo con gran precisión:
  - Se fago algo, será o cen por cen!
  E agora o seu pezón de rubí presionará o botón da bazuca. Estas nenas sempre son valiosas e capaces de facer milagres.
  Pero isto, por suposto, non é suficiente.
  Aquí tamén cómpre ter a habilidade. O que teñen estas belezas está completamente enriba do tellado!
  Estas son nenas que poden parar non só un cabalo ao galope.
  E a loita continúa.
  Así que María está cravando aos moiahidíns. E faino cunha precisión monstruosa. E por suposto os seus tacóns espidos, coma sempre enriba.
  E a nena de cabelos dourados canta:
  - A luz será glorificada para sempre,
  Que o meu soño se faga realidade!
  Olympias tamén loita, enviando agasallos mortais de destrución.
  E aínda así canta:
  - Estaremos na gloria para sempre!
  E lanza granadas letais.
  Marusya tamén garabatea sobre os talibáns e chirri:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  E o seu pé descalzo, como algo marabilloso, lanzarase, con gran destrución.
  Matryona empezou moi poderosamente a golpear ao inimigo e a chirriar:
  - Pola gran Rusia!
  E outra vez do seu talón espido moscas, un agasallo de destrución.
  . CAPÍTULO? 9.
  E agora cantaban as rapazas con todo o equipo, toda a brigada, guapas descalzas en bikini;
  Estamos orgullosas de nenas de Svarog,
  valentes, valentes guerreiros...
  Servimos fielmente no nome da familia,
  Que os avós e os pais estean orgullosos!
  
  Unímonos orgullosos ao Komsomol,
  Stalin recibiu un audaz xuramento...
  As nenas somos só aguias
  Colleitando xenerosamente na batalla!
  
  A xente ataca aos nazis,
  Derrotando hordas de basurmans...
  Despois de todo, o exército ruso é invencible,
  Poderoso na batalla de Iván!
  
  Crea connosco Lada para sempre,
  Xurámolo con gran fe...
  Que o soño se faga realidade
  Menos superstición!
  
  Nunca coñezo a palabra covarde
  Seremos guerreiros máis audaces...
  ruso, ucraíno, bielorruso,
  Seremos máis poderosos, créeme!
  
  Creo que venceremos na batalla,
  Por suposto, superando o exército de inimigos...
  Aínda que ás veces un ladrón nos ataca,
  Pelexar connosco é unha idea estúpida!
  
  Non, non me creas: as mulleres non son débiles,
  Os homes tampouco son parvos...
  Aínda que ás veces os cadaleitos medran nas batallas,
  E as nenas están descalzas na neve!
  
  Non penses que as nenas non están na fronte,
  Poñeranche no ollo cunha metralleta...
  Teremos un amor brillante
  Non o saberemos nas batallas do esgotamento!
  
  Gloria ao comunismo señores,
  Esta idea brillante e valiente...
  A horda reflectirase en furia,
  Simplemente non sexas unha merda!
  
  Papeis dos loitadores lixeiros rusos,
  Glorioso en batallas e batallas...
  Que os loitadores estean orgullosos das nenas
  O inimigo non recibirá tributos dos rusos!
  
  O mundo pronto será bendicido
  Non estaremos baixo o talón do dragón...
  Os nosos rapaces non están afeitos a esperar,
  E o inimigo non pode evitar a derrota!
  
  Creo que a felicidade durará para sempre
  Coñece as mozas que non atoparás máis chulas...
  Para que a xente non coñeza o tolo,
  Despexaremos as nubes do planeta!
  
  Pronto haberá luz no universo,
  Lada iluminará cunha agradable felicidade...
  Coñeceremos brincando o amencer,
  Temos que ir cara á vitoria irmáns!
  
  Admiramos moito,
  Rusia será máis poderosa e máis fermosa...
  Eu quería loitar pola Patria,
  Pola felicidade da nai Rusia!
  
  Traemos admiración á Terra,
  Todos queremos loitar pola constancia...
  E salva o planeta do desastre
  Que reine a luz da felicidade!
  
  Estas son as persoas que son sabias
  Para facer alegría no universo...
  Os ferreiros construían algo
  Non traizoes a túa forza na batalla!
  
  Non, en Rusia a xente non é gando,
  Nunca se deita baixo os oligarcas...
  E non haberá máis alboroto
  Non necesitamos ahs constantes!
  
  Deus Svarog e a mente das persoas,
  Fai feliz o mundo...
  Non seremos derrotados, cre o vilán,
  É o noso traballo e creación!
  As nenas cantaron moi ben, e moitos moiahidines foron exterminados.
  Estas son belezas - simplemente super.
  Natasha, disparando contra os soldados do imperio do mal, chirriu:
  E nós tamén estaremos xenial!
  Zoya estivo de acordo con isto.
  - Si, sen dúbida o faremos!
  Agustín cantaba:
  As nenas non somos sinxelas
  Co nome de Svarog...
  Si, xa sabes, descalzo no frío,
  baixo a protección de Deus!
  Svetlana suxeriu facéndolle o ollo aos seus amigos:
  - Podemos cantar?
  Natasha asentiu e confirmou:
  - ¡Imos cantar!
  E cantaban as nenas;
  Gran país da URSS,
  Cal é o máis chulo do universo...
  Aconteceron un millón de problemas
  Pero o noso negocio é o traballo e a creación!
  
  Cre que o inimigo non gañará o país,
  Que é máis fermoso e máis forte que todos...
  Poñeremos un escudo fiable en breve,
  E por fin creremos máis intelixentes...
  
  Si, o tío señor decidiu axudar,
  Aos nazis despois do cambio de poder no Reich...
  E o poder dos nazis renovouse,
  O inimigo quere destrozar a URSS!
  
  Agora temos que loitar en serio
  Cos nazis que os fortes están a correr...
  pero atacaremos debaixo do estómago dos inimigos,
  Para a gloria da nosa nai Rusia!
  
  Non, simplemente non podes romper o ruso,
  Sabemos como, gústanos loitar con valentía...
  Aquí a Wehrmacht decidiu atacarnos,
  Pero só pode colapsar e non escorrer!
  
  En Rusia, cada guerreiro dun pesebre,
  O neno leva as mans á pistola...
  Que sexa un feiticeiro moi intelixente
  Quen creou este planeta!
  
  Para Hitler, non tomes Moscova no dente,
  Foi golpeado con forza no fociño...
  Por que subiu a Rusia, non entendo,
  É débil para el matar un bacilo cunha espada!
  
  Si, preto de Moscova o inimigo recibiu un golpe,
  As nenas déronlle un tacón espido...
  Podes ver que o Führer é simplemente un imbécil...
  Kohl invadiu o comunismo deu!
  
  Aquí veñen os pioneiros con cancións,
  No ataque cun ritmo de tambor son rasgados ...
  Que o Führer sexa kaput agora,
  E conduciremos o Fritz en formación cativa!
  
  O neno está descalzo nunha neveira,
  Avanzando sen medo...
  Os nazis pronto serán arroxados ao cadaleito,
  E as rosas florecerán no radiante maio!
  
  E Hitler pronto terá cabanas,
  vai entrar no sepulcro. e o seu sucesor está bébedo...
  En breve poñeremos ao Führer no gancho,
  aínda que ás veces un pan de xenxibre picante e pesado!
  
  Crearemos un mundo ruso marabilloso,
  No que gobernará Rusia, créame...
  Shakespeare non se atreveu a compoñer tal cousa,
  Aínda que atacan Rusia coa presión dos diaños!
  
  A feroz presión de Satanás é visible,
  O seu antigo aliado axúdao...
  Non é de estrañar que se escoite o xemido das nenas,
  Non haberá lugar que se vexa pronto no paraíso!
  
  Si, o tío señor cambiou a ruta,
  E tanques, avións son enviados aos nazis...
  Na súa aspiración, a unidade é moi chula,
  Para levar máis comunistas ao cadaleito!
  
  Foi peor, aínda que Stalingrado,
  Esmaguei case todos os lados dos nazis...
  xurdiu tal aliñación desenfreada,
  baixo este ceo, definitivamente limpo!
  
  Ben, que facer - as nenas están fóra das mans,
  Ocultándose do Führer da horda nas batallas...
  E as botas non se adaptan ás nenas,
  Sempre saben loitar!
  
  Para as nenas, as xeadas non son terribles,
  Cando loitaron preto de Moscova,
  Estaban case espidos e descalzos,
  Lanzando unha granada co pé descalzo!
  
  así que querías un fascista
  Ben, pensei que os diaños che axudarían de inmediato...
  E plantou un caos total,
  E as nenas só xemen de rabia salvaxe!
  
  Hai batallas bastante sanguentas,
  As nenas saben sempre que non hai que renunciar...
  Non teremos ceros nas contas,
  E un poderoso RPG ponse nunha mochila!
  
  Os guerreiros son beleza
  A propia Lada está lista para loitar por eles...
  Teñen pombas de pureza sagrada,
  Que haxa simplemente o premio máis alto!
  
  Si, creo que o Deus das Forzas Svarog virá,
  E os mortos na batalla resucitarán...
  E o cazador tocará o seu corno glorioso,
  E as ganancias serán as máis honestas!
  
  Non haberá máis dor na Terra,
  E as bágoas amargas secarán...
  Viviremos nunha soa familia sabe-
  E os diaños malvados simplemente morrerán!
  
  Emprega os rapaces con audacia á batalla,
  rapaces descalzos corren pola neve..
  Creo que Rusia sempre estará contigo,
  Aínda que ás veces os pratos se rompan!
  
  Deus Xesús resucitará a todos os caídos,
  E gobernará co Deus Branco...
  Levantaremos audazmente un escudo para a Patria,
  ¡Será un glorioso deber servir a Rusia!
  
  Si, o demo é insidioso, simplemente astuto,
  Os seus desexos moi comprensibles...
  El é tentáculos para Moscova agora cartel,
  E as malas probas agardan á Patria!
  
  Pero Lada e Lord Perun están connosco,
  E Lenin, Stalin e o máis sabio Trotski...
  Que se pode ver dobrado o exército,
  E o ruiseñor máis importante Vysotsky!
  
  En resumo, haberá unha multitude de deuses santos,
  Imos gañar a batalla do adversario...
  E botar moitos puños fortes,
  Para a gloria do maior soldado!
  
  As nenas atacan descalzas
  Corren e non teñen medo de coñecer a xeada...
  Non os tires á batalla, considéraos á forza,
  Coñece a escarlata que brilla á luz dunha rosa!
  
  En resumo, loitadores pola súa terra,
  Servir con desinterese orgulloso...
  que os avós e os pais estean orgullosos,
  E do ceo non esperas agasallos por un centavo!
  Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin continuou tomando medidas para restablecer a orde. Fixeron novos arrestos na parte superior. Primeiro de todo, plantando Yakovlev. E outras persoas pouco fiables tamén.
  Estableceu as ordes de Stalin, Pedro o Grande e Iván o Terrible.
  Entón tamén ordenou a detención de Garry Kasparov: pensa demasiado en si mesmo.
  E Garry Kasparov foi encarcerado.
  Tamén se decidiu aumentar o número de policías. E as penas no Código Penal decidiu revisar na dirección de endurecemento.
  Despois diso, Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin quedou durmido de novo;
  En Afganistán, as nenas tamén cantaron e bailaron, exterminando aos moiahidines.
  Así escribiron as nenas todo un poema á vez. E moitos talibáns foron segados á vez. E realmente foi o seu logro extraordinario.
  Estas son as mulleres, especialmente cando lanzan agasallos da morte cos pés descalzos.
  Pero Gerda pelexa coa súa tripulación.
  A nena dispara ao inimigo cos seus dedos espidos, derriba o tanque e ruxe:
  - ¡Gloria ás nenas pantera!
  Charlotte dispara detrás dela. Incita aos moiahidín e chirri:
  - Pola Patria común a todos!
  Lupanula e Christina golpearon o inimigo e chirriaron:
  -Gloria aos fortes!
  Gerda preguntou irónicamente:
  Onde irán os débiles?
  Christina murmurou:
  - Deixa chorar o perdedor -
  O canalla envexa!
  Magda tamén golpeou o inimigo, derrubou un coche afgán e chirriou:
  - Por novas fronteiras, sen fin!
  Son nenas que tamén son heroínas, aínda que á súa maneira.
  Aquí comezaron a esmagar aos talibáns sen ningunha cerimonia e dúbidas con eirugas. E que lles quitades? Caramba - unha palabra!
  Alicia e Angélica pelexan. Mozas tan fermosas e moi sexys.
  Tiran ben e golpean con frecuencia. Estes guerreiros son simplemente super. O que non é un tiro - entón á dereita na testa.
  Alice garabatea nun rifle de francotirador e canta:
  - Gloria ao comunismo nativo durante séculos,
  As nenas de aceiro terán unha man!
  Angélica, disparando con precisión, sinalou:
  - Por suposto que será!
  e como lanza unha granada cos dedos espidos.
  Alicia, mentres disparaba, sinalou:
  É certo que somos máis fortes, non hai ninguén?
  A heroe da rapaza pelirroja Angélica sinalou:
  - Non son coma un cabalo -
  Podo parar un elefante ao galope!
  E como a nena amosará o seu bíceps. E é como unha montaña.
  Alicia berrou:
  - Imos polo poder dos soviéticos,
  E arrastraremos a todos os inimigos na area!
  E aquí Natasha volve destruír aos afgáns co seu equipo. Mesmo se utilizan elementos de maxia.
  Os guerreiros aquí son de gran coraxe e valentía. Ninguén pode resistirlles.
  Natasha cantou, lanzando co pé descalzo un agasallo da morte:
  - ¡Diablo o noso poder!
  Zoya deu unha volta, cortou a liña de mujahideen e chirriu:
  - Polas grandes vitorias da URSS!
  Lupanula sobre o inimigo e Agustín. Ela esnaquizou un tanque talibán cunha bazuca e chirriu:
  - Iso será para sempre Rusia, brilla coma o sol!
  Svetlana, tamén, contra o inimigo, como martelando, coa axuda dun talón e balbordo:
  - Polo comunismo en vida!
  Natasha, garabateando ao inimigo, cantou:
  - A grandeza do ruso recoñece o planeta,
  O fascismo foi esmagado cun golpe de espada...
  Somos amados e apreciados por todas as nacións do mundo -
  Pronto construiremos o comunismo santo!
  Zoya confirmou cunha canción, garabateando aos opoñentes:
  - Gloria ao noso patronímico libremente,
  A amizade dos pobos é un apoio durante séculos...
  Forza legal, libre albedrío -
  Despois, pola unidade dunha persoa sinxela!
  Agustín riu e comentou:
  - Un home sinxelo naturalmente, pola unidade? E o poder?
  Svetlana presionou o botón da bazuca co seu pezón escarlata, golpeou o tanque inimigo e chirou:
  - Poder non é unha simple palabra,
  Ela está por riba da lei...
  Todos de xeonllos mandan á boca -
  Isto é poder!
  Natasha dixo con ironía:
  - Si, o goberno é cruel... Pero nós o construímos nós!
  Zoya dixo emocionada:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  E as nenas colleron a coro e cantaron, compoñendo mentres ían;
  Gloria ao país que florece no ceo,
  Gloria á gran Rusia sagrada...
  Non, para non estar no silencio eterno -
  As estrelas do campo das perlas regadas!
  
  O gran Todopoderoso Svarog está connosco,
  Fillo da Todopoderoso e formidable Familia...
  Que este Guerreiro axudou na batalla,
  Debemos glorificar ao Deus ruso!
  
  As nenas non teñen dúbidas, créanme
  Furiosas, as mozas están atacando á horda...
  Unha besta tola será esgazada,
  E o inimigo terá unha parte do nariz!
  
  Non, non intentes romper os rusos,
  O inimigo non nos poñerá de xeonllos...
  Derrotarémoste fillo malvado,
  O bisavó Lenin está connosco!
  
  Non nunca sucumbas aos inimigos
  Nenas descalzas pelexaron preto de Moscova...
  Non mostraremos debilidade e vergoña,
  Imos tratar co gran Satanás!
  
  Si, Deus remata as túas batallas,
  E esmaga as hordas da Wehrmacht de xeito famoso...
  Para que non acaben con ceros,
  Para que non estea tranquilo no cemiterio!
  
  Dálle ás nenas loitadoras
  Así que os fascistas arranxarán isto...
  Os pais estarán orgullosos de nós
  O adversario non nos muxirá coma vacas!
  
  É certo que a primavera chegará pronto
  Haberá espigas de ouro nos campos...
  Creo que o noso soño se fará realidade
  Se é necesario, loita pola verdade!
  
  Deus significa que todas as persoas aman,
  Fiel forte, na alegría eterna...
  Aínda que se derrama sangue violento,
  Moitas veces a nena é descoidada!
  
  Esmagamos ao inimigo na batalla,
  Algo tan aireado...
  Aínda que unha treboada asola o mundo,
  E a eclipse escura está chegando!
  
  Non, a xente estará ata a tumba,
  E non cederán un pouco aos nazis...
  Escribes aos rapaces nun caderno,
  E afia todos os teus sabres para regañar!
  
  Si, é verdade, haberá un amencer sen bordes,
  Créeme, todos terán alegría...
  Abrimos outro cremos na luz
  A man da nena esténdese alto!
  
  Podemos crer isto
  Iso co que nin sequera nos atrevemos a soñar...
  Vemos claramente o obxectivo máis brillante,
  Non, leva as tonterías dos loitadores!
  
  E debemos voar en broma a Marte,
  Abrimos campos alí, contamos rubíes...
  E cargar aos nazis directamente aos ollos,
  Hordas de querubíns soben por riba de nós!
  
  Que o país soviético sexa famoso,
  Que deu o comunismo aos pobos...
  Ela é dada para sempre a nós polo nacemento -
  Pola Patria, pola felicidade, pola liberdade!
  
  En Rusia, cada guerreiro dun pesebre,
  O bebé tira do mango da pistola...
  Por iso, vilán treme,
  Pedimos contas ao monstro!
  
  Si, seremos unha familia simpática,
  Que construirá o comunismo no universo...
  Seremos verdadeiros amigos,
  E o noso negocio será a creación!
  
  Despois de todo, o comunismo nace para sempre,
  Para que maiores e nenos sexan felices...
  O neno segue lendo en sílabas,
  Pero a chama do demiurgo brilla nos ollos!
  
  Que a xente sexa feliz para sempre
  Que xuntos loitan polos asuntos de Svarog...
  Pronto veremos as beiras do Volga,
  E estaremos no lugar honrado de Deus!
  
  Si, Rusia non pode ser quebrada polos inimigos da Patria,
  Será máis forte incluso o aceiro...
  Rusia, es nai de fillos,
  E noso pai, cre no sabio Stalin!
  
  Non hai barreiras para a Patria,
  Segue avanzando...
  O rei do inferno pronto fará xaque mate
  Aínda que ten tatuaxes nas mans!
  
  Daremos o noso corazón pola nosa Patria,
  Subiremos todas as montañas, créame máis alto...
  As nenas temos moita forza,
  Ás veces ata explota o teito!
  
  O neno tamén deu unha subscrición para Rusia,
  Dixo que loitaría ferozmente...
  E os seus ollos centelleantes de metal,
  E o RPG está ben escondido na mochila!
  
  Entón, non fagamos o parvo
  E é mellor que esteamos todos xuntos como un muro...
  Aprobando exames para só cinco,
  ¡Para que goberne Abel, e non o malvado Caín!
  
  En resumo, haberá felicidade para as persoas
  E o poder de Svarog sobre o mundo sagrado...
  Fascistas que esnaquizades brincando,
  Que Lada sexa a felicidade e un ídolo!
  As nenas cantaron unha fermosa canción. E entón riron. Ben, os seus dentes son como perlas.
  Alenka tamén loita contra os moiahidines.
  E a rapaza demostra o nivel - simplemente super.
  E cos seus dedos espidos, lanza granadas de poder mortal.
  E mentres esta beleza segue garabateando metralladoras.
  A loura canta:
  - Catástrofes, cataclismos...
  Como se non coñecesemos a Deus!
  E o teatro desta vida -
  Conducirá ás nenas ao cadaleito antes da data límite!
  Anyuta arrullou, mostrando os dentes:
  - Pola URSS!
  E botará cos dedos descalzos outro agasallo de aniquilación.
  Así que Alla loita con gran furia. É unha rapaza tan loitadora. E co seu talón espido lanzará un asasino presente de morte.
  E ruxir:
  - Polo comunismo de nivel santo!
  Entón a rapaza amosará a súa lingua.
  María tamén loita con moita desesperación. E loita como un verdadeiro heroe con saia e bikini. E as súas pernas espidas volven botar o agasallo da aniquilación.
  María coxou:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  Olympias gorgoteaba, deixando ao descuberto o rostro, e coas súas plantas espidas enviando un agasallo da morte:
  - ¡Gloria aos nosos tempos de comunismo!
  Marusya observou, cortando os afgáns e berrando:
  - Gloria para Rusia e liberdade!
  Matrena, despois de cortar outra liña, berrou:
  - Polas vitorias na guerra santa!
  E tamén como ladrar...
  . CAPÍTULO? dez.
  As nenas cantaban ao unísono, compoñendo mentres ían:
  Sobre as estrelas sobrevoaremos o planeta,
  O sol brillará...
  O heroísmo dos membros do Komsomol cantado,
  Converte un cazador nun xogo!
  
  O tempo correrá
  Onde unha treboada brilla sobre o mundo...
  A mazá florece a granel,
  Por suposto que chega a primavera!
  
  Haberá unha era, cre o comunismo,
  Onde calquera persoa é un demiurgo.
  Lavaremos a mancha do fascismo da cara,
  Se é necesario, labraremos e labraremos!
  
  Os deuses rusos elevaranse sobre o mundo,
  Trae á xente alegría e risas...
  unxiremos os cabelos cunha mitra,
  Para ter éxito nun negocio glorioso!
  
  Si, Rusia é un país mundial,
  Terra santa do comunismo...
  Nena descalza correu
  Ela vén dunha noiva regalada!
  
  Si, ama as belezas de Rusia,
  O que creou o metal a partir da pedra...
  Créeme, a xente será máis feliz
  Deixa que o napalm derrame do ceo!
  
  Non busques a felicidade sen Rod,
  Dará amor para sempre...
  Baixo o talón na batalla de Svarog,
  Sangue de monstros derramado!
  
  Non hai país máis fermoso de xigantes,
  Ten elfos e ananos nas filas...
  Estamos para sempre unidos coa Patria,
  Imos gañar en calquera loita!
  
  Entón, por que a persoa está tan triste
  Despois de todo, coñecías o poder de Svarog...
  evocar bos sentimentos,
  O noso ideal de amor Lada!
  
  Será mellor que o universo, créeme...
  Se o comunismo se apodera...
  Somos nenos felices Svarog -
  Imos esmagar o fascismo en quarks!
  
  Pronto a terra estará radiante,
  Gran éxito en breve...
  E Yarilo nacerá coma un sol glorioso,
  e dará brillo a todos!
  
  Bebamos para a Patria rapaces
  Para que Rusia floreza para sempre...
  Para ter un soldo infinito -
  Sobre o que non é unha vergoña soñar!
  
  Que Rusia se eleve por riba do universo,
  e mostra a todos o sorriso de Deus...
  Coa súa forza en batallas imperecedeiras,
  Desvelaremos o engano máis astuto!
  
  Pronto o sol brillará máis
  O espazo converterase nun patio...
  Entón queima o lume que estás máis quente,
  Afiar un machado de aceiro!
  
  E despois coa canción da Gran Lada,
  Que deu a luz a poderosos deuses...
  Seremos capaces de destruír a tribo salvaxe,
  Fillos ortodoxos con espadas!
  E estes guerreiros como rir...
  E cos seus tacóns espidos lanzarán sincrónicamente agasallos mortais da morte!
  Estas son as nenas, sobre todo cando collían lanzallamas e presionaban os botóns con pezones escarlatas. E enviaron chorros ardentes e moi ardentes ao inimigo, dos que todo quedou carbonizado.
  A nena gritou ao unísono:
  A grandeza do ruso recoñece o planeta,
  O fascismo foi esmagado cun golpe de espada...
  Somos amados e apreciados por todas as nacións do mundo,
  A xente de todo o país está marchando cara ao comunismo!
  Alyonka disparou dende a bazuca, premendo o botón co seu pezón escarlata. E un agasallo asasino da morte sairá voando e destrozará aos moiahidíns.
  A nena cantou:
  Stalin, Stalin, queremos a Stalin
  Para rompernos non podíamos...
  Levántate mestre da Terra...
  Anyuta lanzou unha granada cos seus dedos espidos. Entón ela presionou o botón co seu pezón de rubí e berrou:
  Stalin, Stalin, as nenas están cansas,
  O xemido percorre toda a terra...
  Onde estás o propietario, onde...
  Onde estás onde!
  Alla pelirroja, golpeando co inimigo, arrulou, mostrando os dentes:
  - Onde estás onde!
  E o seu talón espido, tamén, lanzará un agasallo de aniquilación. E un raio sairá voando do pezón de amorodo.
  E golpea aos moiahidíns. Estas rapazas son súper clase!
  María, unha rapaza de pelo dourado, tamén deu patadas con toda a súa furia cos dedos espidos.
  E dará unha volta aos talibáns. E de novo preme o pezón de framboesa. E a nena é moi chula.
  E berrou:
  - Polo comunismo!
  Os Xogos Olímpicos afectan agresivamente ao inimigo. E cos dedos descalzos, como lanzar un boomerang.
  E cortaron as cabezas aos moiahidíns. Despois, mentres canta:
  - Polo gran comunismo,
  Só arriba, nin un paso para abaixo!
  Marusya tamén, coma se segundo os moiahidíns, golpeará e cantará:
  - Gloria a Deus Svarog,
  Todos os talibáns no corno!
  E os seus dedos espidos lanzaron un limón ao inimigo. E entón ela, co seu pezón escarlata, queimará o inimigo.
  Matryona garabatea ao inimigo, e tamén o seu talón espido deixará que o inimigo desperdicie.
  E a nena ruxirá:
  - Ou ladrarei, ou ouvearei,
  Se non, voume comer a alguén!
  Alenka colleu un morteiro de seis canóns. Criado xunto con Anyuta. E como o levará e foderá, segundo os moiahidíns. As nenas ata entraron no chan cos tacóns espidos polo retroceso.
  E piaron:
  Stalin é a gloria da batalla,
  Stalin do noso voo xuvenil...
  Loitando e gañando con cancións,
  A rapaza descalza vai ao Edén!
  Aquí ás nenas, por suposto, hai que darlle o seu debido. Mentres se golpean, todo o campo de batalla dos moiahidín é demolido.
  Albina e Alvina imos golpear ao inimigo con mísiles dende o aire. E torceos en espiral.
  Albina presionou o pedal co seu talón e berrou:
  - Pola Patria, nosa nai!
  E despois, cun pezón escarlata, preme o botón.
  Alvina tamén actúa de forma moi agresiva. E cos dedos descalzos envía mísiles ao inimigo. E os pezones de rubí presionan os botóns. E faino nun modo mellorado.
  Alvin cantou:
  Non podes gañar na nosa loita
  Creo que pronto derrocaremos a ditadura...
  Venceremos ao dragón da choiva,
  O inimigo será rexeitado nas batallas!
  Estas rapazas son súper e de primeira clase!
  Aquí están as rapazas-pilotas. Loitan descalzos e en bikini. Por que as nenas necesitan roupa? Ela só se mete no camiño!
  Albina tuiteou:
  Sobre esta rapaza descalza,
  Eu nunca vou esquecer...
  Ela cunha gadaña pesada,
  E como unha estrela brillante!
  E de novo, a beleza presionará o seu talón espido e redondo.
  De feito, ningún demo levará a unha rapaza así. Aquí está unha fermosa.
  E as dúas loiras cantarán:
  - Loita pola Patria e atrévete,
  Entón vai construír un paraíso no universo!
  Estas rapazas son de primeira. Parecen ser un super produto.
  E aquí está Elizabeth, como golpeando ao inimigo, cunha forza mortal. E desgarralo en anacos.
  E o seu tanque funciona así. Desprega a torre e golpea cun proxectil mortal.
  Ekaterina presiona o seu talón espido sobre a panca e balbutea:
  - ¡Son o máis formidable do mundo!
  Elena tamén presionará o botón co seu pezón escarlata e chío:
  - Pola gloria do comunismo!
  Euphrosyne chirriou:
  - Por grandes logros.
  Isto é realmente o que necesitan as nenas. E teñen moito temperamento.
  E así monta e dispara. E as metralladoras garabatean ao inimigo. Polo tanto, non podes parar un coche así con tanta facilidade.
  Elizabeth asubiou:
  - E ao redor coma un desfile,
  Os moiahidíns serán arroxados ao inferno!
  E de novo o proxectil enviado presionando o pezón de amorodo voa. Aquí están as nenas: as máis superclases!
  Angelica e Alice tamén traballan con rifles de francotirador.
  Alice derriba o avión. Entón, cos dedos espidos da súa perna graciosa e curtida, lanza unha granada e chirri:
  - Por Rusia e a liberdade ata o final!
  Angélica tamén atravesou tres moiahidines cunha bala e borbullou:
  - Oficiais, rusos....
  E o seu talón espido, coma se botase un agasallo asasino da morte.
  Alicia, continuando disparando, colleu e deu, golpeando ao inimigo nunha motocicleta:
  Deixa brillar a liberdade...
  E os seus dedos espidos, como lanzar a destrución total.
  Angélica tamén tomará e disparará dun longo canón, soltando un agasallo da morte e gritando:
  - Facendo latexar os corazóns ao unísono!
  Aquí están as nenas: a clase máis alta e súper!
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova levaranos e tamén os cortarán con espadas nos moiahidines.
  E entón o neno e a nena comezaron a asubiar. E corvos abraiados caeron sobre as cabezas dos talibáns. Este exterminio foi total.
  E os nenos cantaron ao unísono:
  Loitaremos en Afganistán
  Créeme, derrotaremos aos malvados talibáns...
  Algo flota na néboa de fume,
  E sabe que un querubín paira sobre nós!
  Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin, espertando, decidiu facer unha visita a China e tentar establecer relacións aliadas.
  E non é tan fácil. Por exemplo, incluso en Afganistán, China estaba do lado dos moiahidín. Ademais, a URSS é forte e os propios chineses teñen medo. Ademais, por suposto, o feito de que Estados Unidos está coqueteando con China, que non é un competidor para eles na economía.
  Mentres estaba no presidente estadounidense Ronald Reagan. Xa, con todo, xuño de 1987, e en breve será a elección do presidente dos Estados Unidos.
  E na URSS, as primeiras eleccións presidenciais a nivel nacional están previstas para agosto.
  Por suposto, ningunha alternativa.
  E está claro quen os gañará. Hai represións no país, e os disidentes están presos. Novodvordskaya foi condenado a morte. De feito, o que é bagatelas.
  Querían devolver ao académico Sájarov á ciencia, pero era teimudo. Que facer con Solzhenitsyn?
  Gorbachov-Putin ordenou que o matasen como Bandera. E a KGB prometeu facelo.
  As relacións con EEUU seguiron deteriorándose. Gorbachov-Putin non quixo ceder máis e amontoou ameazas. En particular, en Nicaragua, a URSS comezou a crear unha nova base militar para si mesma. E en Cuba tamén. E a situación comezou a agravarse.
  Entón, Gorbachov-Putin comezou a flexionar os músculos.
  E ao mesmo tempo caeu nun soño, un nivel un tanto diferente;
  . Érase unha vez un neno, o príncipe Alberto. E tiña unha corte rica, pais marabillosos que gobernaban un estado próspero e moi rico. E o neno tiña
  absolutamente todo para ter na baixa Idade Media. Por suposto, non tiña televisión e ordenador, pero había moitos outros entretementos.
  Por exemplo, o príncipe era moi afeccionado aos torneos cabaleiros. Certo que se levan a cabo segundo as novas normas co fin de protexer ao máximo aos participantes, e de lesións, e máis aínda.
  os asasinatos eran raros.
  O propio príncipe participaba en torneos, aínda que só tiña trece anos, e, milagrosamente, sempre vencía aos adversarios cada vez máis vellos.
  E agora o neno puxo unha armadura especial con almofadas suaves e titanio fundido, que é duradeiro e lixeiro ao mesmo tempo, e probou a lanza.
  O fillo dun rei veciño agora debe loitar contra el. Aproximadamente a súa estatura, e a idade do neno augusto.
  O mentor díxolle ao príncipe que era necesario non perder a cara e gañar.
  O príncipe dixo arrogantemente:
  -Estou listo! Gañou homes grandes e grandes! Cal é a miña idade!
  O profesor comentou cun suspiro:
  - Non esconderei o príncipe. Estabas sucumbido!
  O príncipe berrou de rabia:
  - Que? Como te atreves a dicir iso!
  O profesor falou suavemente:
  - En todo caso, este rapaz, igual que ti, venceu no teu reino a homes grandes e adultos! E tamén un campión!
  O príncipe bateu o seu pé na herba e declarou:
  - Ben, se precisas derrotalo, seguro que gañarei!
  E o neno foi adestrar. E preparouse moito para a loita.
  Pero ao día seguinte chegou o duelo. E os dous príncipes tiveron que converxer entre si.
  O duelo debía continuar ata que un neno bota ao outro da sela. O príncipe Alberto era rubio, mentres que o seu opoñente Luís tiña o pelo vermello.
  Os dous nenos puxéronse a súa armadura e sentáronse nos seus cabalos pequenos, pero xurros. Albert cantou nun ton confiado:
  - E ata o inimigo sibilaba ás veces,
  Agochando o medo a que eu son o rei!
  Que eu son un rei!
  E os rapaces batían coas espuelas nos costados dos seus cabalos. E correron un cara ao outro. Os rapaces tiñan aproximadamente o mesmo peso e estaban igualmente adestrados. Poeta enfrontado
  ambos tiñan lanzas elásticas dobradas. E separáronse sen facerse dano.
  Albert comentou:
  É máis forte do que pensaba!
  O neno Louis sinalou con fastidio:
  - Si, neno teimudo!
  E así os dous príncipes xuntáronse de novo e chocaron. Houbo un choqueteo de cortiza golpeando a armadura de titanio. E de novo, ningún deu paso ao outro. Os rapaces xuraron
  e miráronse uns a outros.
  Albert dixo soñador:
  - Asa os tacóns!
  Luís comentou:
  - Vou gañarte e poñerte no estante!
  Os rapaces estaban realmente enfadados e furiosos.
  Aquí confluíron e chocaron por terceira vez. E foi divertido. Canto sangue se derramou á vez. Máis precisamente, só na imaxinación dos rapaces augustos. Nos feitos son así
  e non se botaron uns aos outros. Separamos camiños para volver xuntos. E foi como un enfrontamento teimudo entre os titáns.
  A princesa Margarita, irmá de Luís, comentou:
  - É unha especie de estúpido que os rapaces peguen así. Quizais sexan mellores con espadas?
  Os rapaces xuntáronse sen éxito dez veces máis, e completamente esgotados. Despois diso, anunciouse unha pausa para xantar e descansar. Os rapaces estaban ademais preparados para as fazañas e a loita pola vitoria.
  Albert estaba sombrío, nunca conseguiu botar ao inimigo da sela. Pero antes diso, sempre tivo éxito. E isto, por suposto, causou unha forte sensación de molestia.
  O neno comeu cunha culler e un garfo de ouro, e mirou ao seu arredor ferozmente. De súpeto viu unha nena. Era loira e cun vestido elegante e luxoso como unha princesa de fadas. E, sorprendentemente, só Albert a viu, e o resto non pareceu darse conta.
  A nena achegouse ao neno e preguntoulle cun sorriso:
  - Non podes derrotar ao inimigo?
  Albert rosmou ferozmente.
  - Si! É extremadamente tenaz!
  A nena sorriu e respondeu:
  - Podes conseguir o agasallo dun guerreiro invencible! E gaña todos os combates do torneo!
  Albert animouse e murmurou:
  - Como é?
  A nena asentiu.
  - E así... Pero cómpre poñerse de acordo a cambio, por exemplo, para vender a súa alma!
  O neno moveu a cabeza con forza e negativamente.
  - Non, non vou vender a miña alma!
  A nena asentou coa cabeza e respondeu:
  - Ben feito! Só quen ten pode vender a súa alma, e quen a ten non a venderá!
  Albert dixo cun sorriso:
  - Podo dar ouro! Moito ouro!
  A nena encolleuse de ombreiros.
  - Non necesito ouro humano! Podo facer montañas enteiras del. Pero se non queres vender a túa alma, vende o teu corpo!
  Albert preguntou sorprendido:
  -¿Corpo? E como é iso?
  Satan Girl respondeu:
  - Pero! Asinarás un acordo con sangue que a cambio do agasallo de gañar torneos, entregarás o teu corpo mortal ao Diaño para o seu uso eterno!
  O neno encolleu os ombreiros e comentou:
  - Mortal para uso perpetuo?
  A nena asentiu coa cabeza.
  - Iso é! E ti beneficias diso: nunca envellecerás!
  O príncipe sorriu.
  - É así! Entón asino!
  A Nena Satanás puxo un pergamiño cun selo, onde estaba escrita a condición do Diaño, e unha agulla de cobre.
  O neno pinchou o dedo e pingou sangue na pluma dourada. Despois sacou unha sinatura. Unha persoa real tan escarlata e fermosa.
  A nena botou os ollos e berrou:
  - Agora es miña!
  E ante os ollos de Albert, todo parecía xirar e virar.
  O neno non tivo tempo de pestanexar un ollo xa que acabou no deserto. Había unha caravana e levaban nenos escravos atados cunha corda. Albert sentiu dor nas súas mans atadas, e unha sensación de ardor nas súas espidas
  plantas dos nenos e fatiga severa no corpo. Ademais, a miña gorxa estaba seca pola sede. E doía a pel. Albert mirou para si mesmo. Como cambiou. En vez de luxoso
  e ricas roupas corpo espido, só en bañador. Albert quedou sorprendido polo delgado e curtido de negro. O corpo do neno secou, e el mesmo fíxose máis parecido
  momia. As plantas dos pés descalzos volvéronse moi ásperas e callosas, pero aínda sentían a calor ardente do deserto. Albert fai un minuto, o antigo príncipe nobre converteuse en
  neno escravo. E lembrou... Hai moitos días que os rapaces cativos son conducidos polo deserto ata o mercado de escravos. E vagan con fame e sede, e as areas quentes
  os desertos queiman os seus pés descalzos.
  Albert ve como o seu corpo recentemente tan fermoso e musculoso se debilitou na transición. E as costelas sobresaen baixo a pel fina, sen graxa, chocolate e poeirenta, coma se
  Cesto. E nas costas e nos costados, son visibles e feridos rastros frescos do látego e xa curados. O neno sentiu unha forte vergoña e humillación en si mesmo: a súa persoa do augusto sangue foi cortada con látegos, coma algún plebeo. E o neno-príncipe bufou con desprezo. E levaba un látego nas costas. Iso queimou ao neno tanto de dor como de humillación.
  Albert maldixo e recibiu outro látego nas costelas. O neno do sangue máis augusto estaba cheo de rabia, pero ao mesmo tempo estaba abrumado por un forte medo. O príncipe deuse conta diso
  Satanás, que tomou a forma dunha rapaza fermosa e intelixente, recibiu poder sobre o seu corpo. E que agora é para sempre o servo do Demo. E aquí está a primeira proba: es un escravo.
  O príncipe encogiuse de medo e acelerou o seu paso. Seguiuse polo deserto. E ao seu carón andaban rapaces, ben un pouco máis vellos ou máis pequenos ca el. O príncipe fíxose escravo.
  E agora a súa vida cambiou para peor. E radicalmente peor.
  O neno suspirou e deambulou xunto coa caravana. Lembráballe o Fausto de Goethe. Tamén alí Satanás tentou ao profesor a vender a súa alma. Pero a cambio, Fausto recibiu tanto a mocidade como
  fermosa nena Margarita, e riqueza e, honra e poder. Que conseguiu Albert? Agora, case espido, camiñando coas mans atadas baixo o látego do capataz?
  E iso é certo?
  Albert estaba deprimido, os músculos esforzados pola transición, especialmente os becerros, doíanse e a area tamén estaba quente, cocendo as plantas espidas dos pés dos nenos a través da codia dos callos. Si, é un pesadelo.
  Ademais, te atormentan: fame débil e estúpidamente, e sede moito máis dolorosa. Para distraerse das sensacións desagradables, Albert intentou razoar. Satanás é o anxo máis fermoso, intelixente e perfecto. Se é así, necesita algo Alberta? E está claro que o anxo máis perfecto do universo non necesita ouro, ou
  algún tipo de poder que teñen os reis. O único que valora Lucifer é o poder sobre as almas. Pero o que lle dará poder sobre o corpo de Albert.
  Despois de todo, non é só que Satanás asinou o contrato. Ten algún propósito. É certo, se tomamos a Fausto, que precisa Lucifer del? Alma? Pero a maioría da xente
  e así vai ao inferno e ao poder de Satanás. Está claro que só isto non é suficiente.
  Quizais Lucifer quixese xogar e comprobar cando unha persoa quere dicir: para un momento, estás xenial! Pero neste caso, Albert está a vivir un momento terrible.
  Aínda que, cando un neno espido e guapo é golpeado cun látego, isto pode ser interesante para alguén. pero o anxo máis perfecto precisa isto? O príncipe xa se bicou
  con mozas e mostrou interese polo sexo oposto, pero aínda non lle gustaban as mulleres de adulta. Pero xa nun soño apareceronlle. E foi moi interesante ao seu xeito.
  Albert suspirou... Aos catorce anos xa buscaría unha noiva, e iso sería xenial. Sería capaz de facer a mellor e máis quente elección.
  Albert suspirou. Diante del hai rapaces espidos, delgados e azoutados, e por detrás tamén. E parecen esgotados e cansos. Albert pensou, que segue?
  E por último, a parada. Déronlles un pouco de beber e de comer, e foron conducidos de novo antes do solpor.
  Alberte, despois de comer e beber, sentiu ganas de durmir. E tiven que andar polo deserto. E no canto do tenro abrazo de Margarita, é azoutado por un látego cruel.
  O neno andou e pensou. Ben, que idiota é por aceptar un trato con Satanás. Levou o estilo de vida máis feliz e rico da súa época.
  Tiña todo o que un neno podía querer. E entón ergueuse así.
  Albert recordou que advertiron de que Satanás é o inimigo da raza humana e non esperes ben del! E que é moi estúpido sucumbir ás súas promesas. E agora ti
  era un príncipe, e converteuse nun neno escravo. E aquí é moi tonto para ti.
  Alberte inclinábase a ouvear coma un lobo e de cando en vez queimábao un látego. Que conseguiu realmente? Despois de todo, era un neno, e agora estaba escravo.
  Así que andou ata que se poñía o sol. E permitíuselles aos escravos volver comer, beber e durmir. E é un pasatempo moi interesante.
  Albert deitouse na area xunto a outro neno medio espido. Encorouse e quedou durmido. E soñou...
  Aquí está a participar na barra horizontal de loitadores xunto con Ivanhoe e Richard Corazón de León. Este é un equipo moi loitador.
  Albert no seu cabalo branco como a neve. É un neno, e ao redor hai adultos, grandes cabaleiros. Algúns incluso se burlan do neno. Pero Albert confía.
  Aquí soa o gong e a primeira batalla.
  Contra el está o barón von Babeuf. Un touro tan grande, gordo e de verdade e no seu escudo hai un touro con cornos. É polo menos tres veces máis pesado que Albert.
  O neno asentiu e chirriu:
  - Canto máis grande é o armario, máis alto cae!
  Baron von Babeuf como ruxir:
  - Vou esmagar o cachorro!
  E aquí xúntanse. O opoñente de Albert ten un enorme cabalo negro.
  O neno sostén o seu escudo. Aquí o inimigo golpea, e Albert móvese lixeiramente ao lado. E unha pesada lanza esvara do escudo. E o neno príncipe golpea
  o inimigo está ben na viseira e cae.
  Albert ri e canta:
  - Caer postrado, postrado, postrado,
  Dácheche este dereito!
  Ante o rei, postrado
  En lodo e lama igual!
  O primeiro rival foi derrotado. Entón apareceu o seguinte. Era o conde de Boleventura. Tamén é un guerreiro moi poderoso e bastante áxil.
  Albert riu e comentou:
  - Gloria á miña Patria,
  Todos somos familia!
  E entón o neno saltou sobre o inimigo. E o conde de Boleventura precipitouse contra o rapaz.
  Albert ronroneou:
  - Os atletas corren ferozmente á batalla,
  Todos cren firmemente na vitoria...
  E agora estamos xunto co Diaño ao mesmo tempo,
  E temos calquera barreira no ombreiro!
  Aquí se xuntaron co conde Boleventura. E de novo o neno cambiou de lado, forzando a lanza a esvarar, e como perforar coa súa arma xusto na gorxa. E o conde arrogante voará.
  E o neno gañou a segunda loita.
  O seu próximo rival é o duque de Guise. Tamén un loitador moi forte e poderoso. E famoso en numerosos torneos e competicións. E onde só o duque de Guisa non participou e non mostrou nada. Si, este é un inimigo serio.
  O neno Albert mesmo cantou encantado:
  - E vexo un serio,
  No soño de Iván o Terrible...
  Terra en Siberia distribuída,
  Rusia nativa!
  Aquí Albert asumiu a súa palabra: por que a Rusia nativa? Que ten que ver ela con el?
  . CAPÍTULO? once.
  O neno no seu conxunto está configurado dun xeito combativo.
  E así sentáronse os dous en cabalos. O príncipe está en branco como a neve e o inimigo en vermello-vermello. E correron un cara ao outro.
  Albert parecía moi pequeno en comparación con este xigante pelirrojo.
  O neno falou agresivamente:
  - A serpe pequena é a máis velenosa!
  E así o duque de Guisa, cuxa lanza era máis longa, intentou golpear ao neno no corpo da armadura, e non apuntar ao escudo. Aínda que fose contra as regras. Pero Albert esquivou con habilidade.
  Colleuno e mergullouse baixo a lanza. Despois, con todas as súas forzas, moveu o inimigo na viseira, reforzando aínda máis o movemento co corpo. O Duque de Guise dun forte golpe caeu literalmente.
  O neno berrou:
  - ¡Gloria aos gloriosos cabaleiros!
  E de Guise foi arrastrado do campo de batalla. O seu cabalo, armadura e armas foron para o gañador.
  Albert cantaba:
  Observamos con falcóns
  Volamos coma aguias...
  Non nos afogamos na auga
  Non queimamos no lume!
  E non xemimos na batalla
  Un querubín está por riba de nós!
  O neno realmente resultou ser un gran loitador, capaz de moito.
  E aquí está o seu próximo opoñente: o propio Cabaleiro Corazón de León. Bravo, podes felicitarte con tal competidor. E que será unha batalla necesaria.
  Albert cantaba con alegría:
  O mundo enteiro está nas nosas mans
  Somos as estrelas dos continentes...
  Destrozado nas esquinas -
  Malditos competidores!
  O neno é realmente coma un galo pelexador e revolto. É o propio Rei León, Ricardo Corazón de León.
  Albert rosmou:
  - Se es un león, ruxe,
  A vitoria de toda a Nai Terra está connosco!
  Para divertirse nunha compañía así,
  Que cada neno é unha persoa xenial!
  Albert merenda un pouco antes da pelexa. Trouxéronlle un ganso asado cunha guarnición e unha pequena torta de biscoito en forma de gorro. Así que o rapaz pasouno ben
  comer. A princesa estaba sentada ao seu carón e non paraba de preguntar sobre que fazañas realizaba Albert. O rapaz dixo de boa gana, mentindo.
  - Entón me levei ben co dragón de sete cabezas. E comezamos a cortar. Cortéille a cabeza. Ela cae, e inmediatamente en vez dunha cabeza cortada, dúas medran!
  A nena princesa asubiou.
  - Aquí están os que están! E como se pode derrotar a un dragón así se as súas cabezas só aumentan?
  Albert respondeu confiado:
  - E cortas a cabeza, e espolvoreas con sal a ferida do inimigo! E entón a cabeza cortada non volverá crecer!
  A nova princesa arrulou:
  - Es tan intelixente!
  O príncipe insufló e dixo:
  - Nu por que, eu Spinoza en mente!
  Despois da cea o neno foi ás cuadras. Púxose a armadura e saltou de novo no seu cabalo.
  O príncipe desprendía confianza na vitoria e sede de loita.
  O neno era significativamente inferior en estatura e peso a Ricardo Corazón de León. Ademais, o rei de Inglaterra era moi forte fisicamente: rompeu ferraduras. E contra tal heroe
  tenta resistir.
  Pero o neno está decidido a loitar. E iso encendíano. O neno quería sentir de súpeto como a princesa o bicaba nos beizos e o doce e agradable que era.
  Aquí están na lista. E ao sinal do gong comezaron a achegarse.
  Albert cantaba:
  - Ta-ta-ta-ta! Os cascos están batendo
  Tra-ta-ta-ta! Golpe do beamer...
  O exército francés é esnaquizado na cabeza,
  E ninguén romperá o exército de España!
  E así se achegaron. Ricardo Corazón de León, pesado cunha lanza, intentou pinchar ao inimigo. Pero Albert esquivou, e golpeou o inimigo na viseira. Pero este Ricardo o León
  corazón, aínda que con dificultade, pero puido manterse na sela. Aínda que parecía que esta técnica é irresistible. E ambos os pilotos separáronse e os xuíces rexistraron a primeira loita: un empate.
  Ricardo Corazón de León rosmou:
  - E é un pequeno diaño listo!
  O conde Balistro sinalou:
  - E ti, Maxestade, esconde nunha lanza unha agulla con veleno!
  Ricardo Corazón de León dixo:
  - É vil, e eu son un rei nobre, e ademais, non serve para nada, non podes pegar a este diablillo!
  O conde Balistro fixo unha reverencia.
  - Como coñece a súa maxestade!
  Alberto, pola súa banda, preparábase para a segunda tirada. E entón unha rapaza moi fermosa de pelo dourado cun vestido luxoso, a nena Satanás, apareceu de novo ante el.
  Ela mostrou os seus dentes nacarados e arroulou:
  - Pois meu querido rapaz, gústache gañar?
  Entón Albert recordou e asubiou:
  - E fixeches de min un escravo!
  A rapaza respondeu cun sorriso:
  - A cada un o seu! O teu corpo está agora no meu poder!
  Albert rosmou:
  -Engano!
  A rapaza sinalou, golpeando o seu pé nun precioso zapato:
  - ¡Todo é xusto! Agora gañas calquera torneo!
  Albert mirou para a fermosa moza de cabelos dourados. É o propio Satanás? Pero Lucifer é un anxo e non ten un corpo humano sendo un espírito. Polo tanto, pode levar
  calquera aspecto, incluído un fermoso neno de aparencia inocente. Si, é impresionante.
  Satan Girl asentiu.
  -Loita, pero en canto ao teu corpo... Todo na vida depende das alturas celestiais... Pero a nosa honra, pero a nosa honra depende só de nós!
  Albert asentiu e lanzouse á batalla.
  Aquí volveron xuntarse co gran mestre das loitas de torneos Richard Corazón de León. E foi unha loita dura. Richard gañou a máxima velocidade ao tentalo
  botar fóra un mozo atrevido, ou mellor dito un neno. Albert estaba montado e listo. Esquivando o golpe carnívoro da lanza do rei, o neno levou a súa arma directamente polo pescozo.
  E o poderoso Ricardo Corazón de León por primeira vez na historia dos torneos saíu voando da sela. Un golpe na gorxa xa é moi sensible e letal.
  O heraldo declarou a Albert vencedor. Entón, o gran rei da Idade Media e unha lenda real, varias gachas e contos de fadas, o heroe das cruzadas, foi derrotado.
  só un rapaz duns trece anos que nin sequera tiña bigote, e só comezou a mirar para as nenas.
  Tal é a gran sensación do duelo.
  Non obstante, este non é o final. Na final, a loita máis interesante co propio Ivanhoe. Aínda que Ivanhoe ten xa vinte e cinco anos, parece máis novo e case non ten barba e
  bigote. Polo que é delgado e baixo parece un adolescente. A súa vantaxe en altura e peso sobre Albert é pequena. Aínda que está claro que un home duns vinte e cinco anos,
  será maior que un adolescente de trece anos en todo caso.
  O príncipe Alberto viu como Ivanhoe vencía a cabaleiros moito máis altos e pesados que el. E entendeu que este é o inimigo máis perigoso. Con quen será difícil loitar.
  Pero en todo caso, a final está chegando, e quen gañe recibirá un valioso premio. Aínda que ten moito sentido o premio recibido nun soño?
  ao príncipe Alberto volveu aparecer a nena-Satanás. Ela sacudiu os seus rizos dourados e respondeu:
  -Non teñas medo! Pronto espertarás e volverás ser un neno escravo! Pero se liches a Biblia, sabes que o Todopoderoso someteu aos seus servos a unha cruel proba.
  E tes que superar as dificultades para facerte máis forte e temperar a túa alma e o teu corpo!
  Albert asentiu cun sorriso.
  "Aínda que un corpo sen alma non é un corpo, pero que débil é a alma sen corpo!"
  E o neno-príncipe riu, mostrando os dentes.
  E así foron ás listas - esta parella de loita. O ilustre Ivanhoe, e a estrela nacente dos torneos: o príncipe Alberto. E aquí están, un home fráxil e de tamaño normal para
  un rapaz de trece anos conflúen. O cabalo de Ivanhoe é fermoso e tamén branco, como o de Albert. E é xenial cando dous guerreiros áxiles e técnicos van loitar.
  segundo as regras cabaleiros.
  E entón soa o gong e conflúen dous destacados loitadores. Corren un cara ao outro. E axitan as súas lanzas. E aquí están. Ivanhoe é hábil e conseguiu golpear a Albert cun escudo.
  É certo, a lanza esvarou. E Albert apuntou á viseira, pero tamén fallou. E non o fixo moi ben. Ivanhoe quitou a cabeza no último momento, e a lanza
  esvarou sobre o casco.
  Aquí a primeira volta rematou con empate. E de novo a cabalo os cabaleiros dispersáronse en diferentes direccións. Cinco minutos de pausa e xúntanse de novo. E saltan con moita enerxía e forza.
  Albert agora viu que o seu homólogo tiña alta velocidade e axilidade. E a súa velocidade será de boa axuda.
  Aquí xúntanse de novo. Esta vez, Ivanhoe apuntou á viseira, pero Albert esquivou e golpeou o centro do escudo coa súa lanza. A lanza rompeu do golpe, pero Ivanhoe conseguiu resistir
  na sela Así que a loita volveu a ser empate.
  Ambos cabaleiros separáronse en diferentes direccións. Entón a nena Satán apareceu de novo a Albert. Era fermosa e divertida. A nena Lucifer arrolou:
  - Ben, meu rapaz, estás preparado para a batalla?
  Albert cantaba en broma:
  O soldado sempre está san
  O soldado está preparado para todo...
  E po coma das alfombras,
  Estamos saíndo do camiño
  E non parará
  E non cambies de perna...
  Os nosos rostros brillan
  Botas brillantes!
  Satan Girl asentiu.
  - Si, vexo que estás listo! E ben saudable!
  Albert berrou cun sorriso:
  - Teño a intención de loitar desesperadamente!
  Satan Girl respondeu cun sorriso:
  - ¡Es un loitador valente! Ben, a terceira loita será decisiva!
  Aquí están os dous loitadores de novo nas listas. E listos para vivir uns cos outros. Albert, sintonizando, cantou:
  - Quen está afeito a loitar pola vitoria,
  Deixa que cante connosco...
  Quen está alegre, ri...
  Quen quere conseguir
  Quen busca sempre atopará!
  E así comezaron a reunirse, azoutando os cabalos. E as súas lanzas movíanse a paso. Albert desta vez deu un truco. E que o inimigo o mova na viseira, rapaz
  só no último momento eludiu como golpearía a Ivanhoe na perna cunha lanza. Berrou e saíu do cabalo cara a adiante, boca abaixo. E de novo soa solemne: vitoria!
  E así o príncipe Alberto é declarado vencedor. E danlle un premio: un cabalo de ouro. O neno tómao para si, pero é pesado, non se pode levantar só. Catro campesiñas musculosas colleron o cabalo. E levárono sobre os ombreiros.
  Albert cantaba:
  - Neno karate
  Recibirás un premio!
  E entón apareceu a nena Satanás e asentiu:
  - ¡Durante moito tempo soñei cun semental así de ouro puro!
  Albert quedou sorprendido:
  - ¡De verdade precisas ouro!?
  Satan Girl respondeu cun sorriso:
  - Por suposto que non! Pero este cabalo foi feito por mestres cabaleiros e ten unha enerxía máxica especial nel. E os artefactos máxicos valiosos son necesarios ata os máis perfectos e fermosos
  anxo no universo!
  O neno príncipe asentiu.
  - Deixarei de ser escravo?
  Satan Girl meneou a cabeza.
  - Aínda non! Aínda non traballaches o teu agasallo! Pero debes admitir que Genghis Khan foi unha vez un escravo!
  A nova beleza petou os seus tacóns. O cabalo desapareceu. E o príncipe Alberto non tivo tempo de pestanexar un ollo, xa que... espertou!
  De novo, só é un neno descalzo co calzón de baño. A quen lle dá unha porción de bourda para o almorzo e engancha a un carro xunto con outros rapaces. Esta vez un dos
  caeron camelos, e decidiron obrigar aos nenos a tirar do carro ao mesmo tempo.
  Atopamos fariña nova, levando unha carga, e instándolles aos mozos con látegos. Albert tirou do vagón coma un buey cara a un arado. E non me sentín nada a gusto. O seu estado de ánimo estaba turbio.
  O neno cantou para animarse:
  O teu destino está na balanza
  Os inimigos están cheos de coraxe...
  Pero grazas a Deus hai amigos,
  Pero grazas a Deus hai amigos...
  E grazas a Deus amigos
  Hai espadas!
  Cando o teu amigo está no sangue
  Do sacrificio hai amor...
  Podes ser el
  Como un pai...
  Pero non chames a un amigo
  Es un covarde e un mentireiro!
  O neno sentiuse moi entusiasmado e combativo despois de tal canción. E empurrou o vagón con enerxía, apoiando os seus pés espidos e infantís na area quente, e sentiuse como un auténtico cabaleiro da Orde da Estrela.
  Despois deste soño, Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin decidiu modificar tamén o Código Penal. É dicir, introducir a responsabilidade penal a partir dos dez anos. O que, por suposto, é xenial. E intelixente ao mesmo tempo.
  Varias ducias de inimigos do pobo e disidentes foron fusilados. Realizáronse outras moitas purgas.
  Ao mesmo tempo, Sobchak foi encarcerado e moitos máis demócratas - Gavriil Popov e outros. E foi moi chulo.
  Despois diso, Vladimir-Mikhail Gorbachov-Putin colleuno e quedou durmido;
  Albert volveu andar descalzo e co mesmo bañador polo deserto. A alegría das vitorias do torneo gañadas nun soño desapareceu rapidamente. Ademais, non só andaba, senón que
  empurrando un carro pesado con outros nenos. E foi bastante desagradable. Si, entrou nunha especialidade. E leva esta carga. E volver só cun látego.
  Albert suspirou moito e empuxou o xugo, apoiando os pés descalzos na area quente. E estaba farto diso.
  Quería cercar, e cortar con espadas.
  E ser como Alexandre Magno. O neno intentou imaxinar algo máis agradable. Por exemplo, unha nena que leva un xerro. E leva un sinxelo vestido de campesiño, e as súas pernas están curtidas, graciosas, descalzas e ciceladas. A rapaza parece simplemente marabillosa cunha beleza cativadora.
  E lévalle unha xerra de auga a un rapaz canso e suado, e humedecendo os beizos, pregúntalle:
  - Por que estás descalzo e case espido sendo un príncipe?
  O neno responde cun suspiro:
  - Vendín o meu corpo ao Demo, e agora sufro!
  A nena quedou sorprendida, golpeando o seu pé curtido e descalzo:
  -¿Corpo? Normalmente venden as súas almas a Satanás!
  Albert afirmou sabiamente:
  - ¡Vendí o temporal para manter o inmortal!
  A nena asentiu e bicou ao neno nos beizos en resposta, dicindo:
  "Querido neno, entendes sequera a que te condenaches?"
  O neno asentiu coa cabeza.
  - Si, entendo, aínda que sexa demasiado tarde!
  A nena colleuno e cantou con entusiasmo:
  - Mellor tarde que nunca,
  Mellor tarde que nunca...
  Entón, ti e eu conseguimos
  Mellores anos, anos!
  O neno sentiu que a nena lle empurraba de novo unha xerra de auga, permitíndolle tomar un grolo de humidade curativa. Entón as súas mans pasan polas costelas fracas do neno.
  El sinalou:
  - ¡Perdeu peso na escravitude!
  Albert afirmou enfáticamente:
  Non necesito graxa extra!
  A nena asentiu cun sorriso.
  - Si, é como facer fitness gratis!
  O neno asentiu con entusiasmo.
  - Si, moitos non estarían de máis para perder peso!
  A nena cantaba cun sorriso:
  - Pero a dieta, non comas isto ou aquilo,
  E non deixes que as túas pernas se cansen de camiñar...
  Aquí tes unha dieta para ter en conta a graxa,
  Ao mesmo tempo, non engordan e cantan sobre o amor!
  Albert púxose máis alegre e cantou:
  - Que tipo de pratos, que tipo de pratos,
  Lévao todo contigo
  É unha mágoa que non me executen a miúdo
  Aliméntanse só para matar!
  E o neno era de todo isto coma se estivese no sétimo ceo.
  Este é realmente o logro dun neno loitador.
  A rapaza era xenial.
  Comezaron a bater as mans e a rir.
  E empurrar o carro fíxose máis divertido para o rapaz. Un dos mozos escravos derrubouse esgotado.
  O capataz comezou a golpealo cun látego. O neno moveu impotentemente os brazos e as pernas, non tiña forzas para erguerse.
  Albert gritou indignado:
  - Non lle pegues! Non ves que está no grog!
  En resposta, o supervisor tamén golpeou a Albert. O neno berrou. Inmediatamente, dous homes grandes comezaron a golpear o novo príncipe.
  O neno intentou desesperadamente romper as cordas que lle ataban as mans.
  O comerciante cun luxoso turbante ordenou:
  - Suficiente! Este neno debería vendelo no mercado! E dálle auga, que pase lixeiro!
  Albert deixou de golpear. Moveuse tirando da corda e, xunto cos outros rapaces, volveu arrastrar o carro.
  O estado de ánimo fíxose moito máis mudo e sucio. Aínda que, por outra banda, o comerciante mostrou misericordia pragmática e non sacrificou a mercadoría.
  Si, un escravo é mellor vender que matar...
  Albert arrastraba unha pesada carga, cheiraba polas súas fosas nasais o cheiro a suados e sucios corpos de rapaces, e sentía sede e canso.
  Tentou espertar de novo.
  Lembreime de como expulsou a Ricardo Corazón de León da sela e foi moi chulo. Richard foi derrotado, é tan fermoso.
  E aquí están os rapaces con el: delgados, suados, sucios, nerviosos. E están sobrecargados de traballo. E é moi difícil. Foi bastante duro por aquí.
  Albert imaxinaba que a princesa era levada ao cadalso. Quitanlle a roupa cara, todas xoias, arrincándolle groseiramente os pendentes das orellas. Outros zapatos caros con perlas.
  E despois roupa interior... En cambio, dan só cilicio gris. E ela está descalza, case espida, nun saco curto vai ao cadalso. E o público míraa ansiosamente espida,
  pernas espidas case ata as cadeiras. Pero unha princesa co cabelo dourado que cae sobre un cilicio gris e as pernas espidas e delgadas parece aínda máis fermosa.
  E o público está literalmente ruxindo de pracer.
  Albert ten unha imaxinación viva. Así de fermosa é a rapaza. E as túnicas grises da prisión acentúan a súa brancura doce e sa do rostro, e os rizos dourados e ondulados do seu cabelo.
  E que fermosa e graciosa os seus pés descalzos, forma perfecta e regular. E o gris que é a sudadera con capucha, destacando a esbeltez da figura e as súas proporcións ideais.
  Ela chega á cuberta, onde un verdugo enorme e alcista está esperando pola princesa. E a súa machada é grande e afiada: brilla ao sol.
  A nena volveuse aínda máis pálida, pero mantivo a aparencia de calma. O verdugo mostrou os seus dentes grandes pero mal coidados. Numerosos gardas estaban arredor, e a multitude alegrouse.
  Os homes estaban especialmente emocionados ao ver a unha fermosa moza que estaba a piques de ser decapitada. Ela parecía tan conmovedora e fermosa.
  Mentres tanto, o heraldo anunciaba:
  - Ante o especial perigo do delincuente e a falta de arrepentimento, a pena de morte humana por decapitación substitúese pola tortura pública e a tortura en presenza de multitude.
  E a tortura durará mentres o criminal non abandone o espírito!
  Tolka saudou tal anuncio con alegría, o que significa que a tortura da princesa será longa. A rapaza palideceu aínda máis. Agardábaa un terrible destino.
  Apareceron varios verdugos poderosos, antes ocultos. Arrastraron un bastidor ata a estada, e tamén levaban artefactos de tortura e pinzas. A lareira xa arde.
  Comezaron a quentar nela pinzas, ganchos, varas, palancas, brocas, etc. A tortura prometía ser longa e complicada. As criadas descalzas tamén trouxeron unha embarcación
  con aceite de oliva, baldes de auga nos que flotaba xeo e bolsas de sal e pementa. A princesa enfrontouse a un severo interrogatorio.
  Así que os verdugos colleron e arrincaron a bata gris da rapaza, deixando ao descuberto o seu fermoso e seductor corpo. Foi moi chulo. Tal beleza está espida diante dos verdugos.
  O torturador maior deu un sinal. A princesa retorcíase as mans e arrastrada no estante.
  Estaba a piques de sufrir unha tortura severa agora. A princesa intentou resistir desesperadamente. Pero as forzas eran desiguais. Os verdugos enfrontáronse á fráxil nena e ataron
  as súas mans detrás. Despois, colleron os pinceis conectados polo gancho e comezaron a levantalos.
  A princesa berrou pola dor dos seus ombreiros e veas, e comezou a dobrarse. Os verdugos tirárona dos ombreiros e retorcían. Un xemido lúgubre escapou da gorxa da princesa. E ela está espida e estirada
  apareceu na corda. Os seus pés descalzos xiraban coma unha bicicleta. O verdugo golpeoulle cun látego nas pernas espidas. Entón os verdugos colleron polas pernas á moza do sangue máis augusto e puxéronse
  neles un bloque de carballo, ben suxeito nos buratos. O peso do corpo da nena aumentou, e ela ouveaba cunha dor maior.
  O torturador maior asentiu. Por unha banda, os verdugos colgaban unha libra de peso e por outra. O corpo da princesa estendeuse, e os xemidos fixéronse máis fortes. A suor escorreu polo seu corpo espido.
  A orde seguiu:
  - Dez golpes de látegos con coidado.
  O verdugo comezou a golpear, no corpo da princesa. A pel do lombo da nena inchouse, pero non rebentou. E o traballo continuou. A nena apertaba os dentes e berraba.
  O torturador rematou de golpear. Mirou para o ancián. Botou:
  "Agora freírlle os tacóns!"
  Algúns verdugos comezaron a lubricar as plantas da moza para que a pel ardese máis tempo e o tormento durase o máximo posible. Outros torturadores tendidos baixo as súas plantas espidas
  madeira fina para prenderlles lume e prender o lume.
  A princesa sibilou de dor. Aquí unha chama acendeu baixo os seus pés descalzos. A nena conxelouse ao principio. Escoitaba os sentimentos. Entón ela comezou a berrar.
  A multitude aclamaba a aprobación. Algúns mozos e mozas ata meteron as mans nos pantalóns para aliviar a coceira luxuriosa. É realmente xenial, tal tortura.
  E a princesa ruxiu... Incluso podías distinguir:
  - Non me tortures! Vouche contar todo!
  Pero aquí foi só dela que non se precisaba información. Só unha execución dolorosa e brutal.
  O verdugo xefe ordenou:
  - ¡Cinco golpes sen coidado!
  O verdugo, abrindo as pernas, comezou a golpear á princesa. Dende o primeiro golpe, a pel rebentou e o sangue derramou. A nena berrou a todo pulmón. Aquí tes algunhas veces máis cun látego.
  Entón o verdugo maior ordenou:
  -Engade unha luz debaixo das pernas!
  Os verdugos acenderon máis as lapas. E a princesa xa berraba sen parar.
  O xefe torturador ordenou:
  "Agora prendelle lume ao peito!"
  Os verdugos apuráronse a untar con aceite o busto espido da moza. Ela estremeceuse polos toques ardentes das súas mans, e berrou de dor salvaxe. E os verdugos mancháronlle os peitos e riron.
  Despois, rematado de manchar, trouxéronlle un facho. E o lume ardeu.
  A princesa volve a berrar. E o público está extasiado. Á xente gústalle moito ver torturas brutales. E escoita os berros da nena. E tamén o feito de que cheiran
  carne fresca asada. E que delicioso é e un pracer sentir.
  E a nena queimouse ao mesmo tempo os seus peitos e as plantas espidas dos seus pés. Entón comezaron de novo a bater cun látego. Os golpes volveron rebentar a pel e verter sangue. Foi moi doloroso.
  Pero ao parecer este verdugo non era suficiente.
  O torturador ordenou:
  - Untalle o cu!
  E os verdugos comezaron a patear as nádegas da nena, untándoas con aceite. E así é como a princesa ouveará de humillación e dor. E xa estaba untada de todo outra vez, o lume leváronlle as nádegas.
  O facho acendeuse. E a nena tiña tanta dor. E ruxiu cando a fritiron ao mesmo tempo: peitos, tacóns e cu.
  Entón o verdugo maior mandou lubricar a ela e o seo de Venus. E foi aínda máis humillante. E como comezou a multitude, como rugían os homes e as mulleres tamén de emoción.
  Que grandioso e descarado parecía todo. Moitos tanto se masturbáronse e masturbáronse tanto en homes como en mulleres, e acoplaron xusto na praza.
  . CAPÍTULO? 12.
  Entón, o seo da nena princesa estaba manchado.
  E despois diso, trouxéronlle un facho. E doeulle moito á princesa. Ela berrou cunha voz que non era a súa e literalmente retorcíase de dor. Había tanto sufrimento terrible nela.
  A nena estaba atormentada e rugía, foi obrigada por unha beluga.
  E os verdugos traballaban asados. Aquí, ás ordes do atormentador maior, un dos kats sacou unha vara ardente do braseiro e comezou a golpear á rapaza con aceiro, escarlata do metal quente.
  atrás. Outro usaba unhas pinzas, tamén vermellas, e comezou a romper con elas os dedos dos pés descalzos da nena. E foi moi doloroso. E a princesa sufriu moito.
  Simplemente sufría insoportablemente e flotaba no océano de dor sen límites. Pero outro verdugo colleu unha vara candente. E trouxono ao cu da nena. E despois mentres empurraba
  o seu ano. A princesa berrou salvaxemente e desmaiouse pola conmoción da dor. Inmediatamente, un balde de auga xeada bateu contra ela. A nena caeu baixo os seus chorros e espertou.
  Seguiron a fritila de novo: plantas espidas, peitos, peito, cu. Os verdugos rompáronlle os dedos dos pés descalzos, meteronlle unha vara ardente no ano e golpeáronlle nas costas cun látego de aceiro, vermello pola calor. E foi moi salvaxe e cruel.
  E a multitude estaba absolutamente emocionada de deleite: isto é tortura, isto é tortura...
  E o príncipe escravo quedou noxo. Como podes intimidar a unha rapaza así. Este é xeralmente un sadismo sofisticado. E así é imposible. O neno atopou a forza para seguir adiante.
  Aquí están de novo durmindo. O comerciante xefe dixo que mañá estarían na cidade, e alí venderíanse os mozos.
  O príncipe Alberto comeu un pouco, bebeu con avidez unha cunca de auga e deitouse na area aínda quente. O neno pechou os ollos e durmiuse case inmediatamente. E soñou...
  Como se fose un neno escravo do exército de Espartaco. E algo sabe. En particular, que a muller grega Eutibida planeou a traizón e quere darlle a Craso o plan astuto do líder
  levantamentos. E isto debería previrse. O príncipe Alberto nun soño xa ten algún recordo das súas antigas fazañas. Como el, en particular, levou aos romanos a unha trampa.
  Aínda que para iso tivo que soportar o interrogatorio baixo tortura. Non confiando en palabras sinxelas, os romanos, por se acaso, azoutaron o neno explorador e queimárono cun ferro acendido.
  tacóns ásperos dun neno. Albert non cambiou o seu testemuño. E entón os romanos pasaron pola garganta e caeron nunha trampa, onde foron destruídos.
  Agora Craso opúxose a Espartaco. Espartaco ten uns setenta e oito mil soldados, e Craso uns oitenta mil. Ademais, os romanos teñen unha gran vantaxe na cabalería.
  Polo tanto, as probabilidades no combate non están claras. Non todos os escravos están ben adestrados. Porén, Craso tamén ten moitos recrutas nas súas tropas. En calquera caso, Spartacus ten preparada unha trampa.
  Supostamente, Chris, debido aos desacordos, separouse de Espartaco e converteuse nun campamento fortificado por separado.
  Craso, por suposto, debe atacar a Chris, e entón no momento do asalto ás posicións fortificadas dos escravos, Espartaco atacará na retagarda. Grego Evtibida é unha rapaza moi fermosa, namorouse
  en Espartaco ata os oídos. Pero Espartaco mantívose fiel a Valeria, a viúva de Sila. E entón Eutibida decidiu a base de celos vingarse. Ela xa conseguiu seducir a Enomai. E dúas lexións de alemáns pereceron. E o propio Enomai caeu atravesado por moitas espadas. A propia Eutíbida foi entón ferida e case morreu. Así que non houbo testemuñas
  e gozaba da plena confianza de Espartaco.
  E Eutíbida disimulou con habilidade os seus celos. Albret sabía polo libro que era Eutibida quen era o traidor quen enmarcaría a Chris. E entón o curso da guerra non vai virar a favor dos rebeldes. Desde a morte de trinta mil espartaquistas é unha gran perda.
  Ademais de que Eutíbida transmitiu o plan de Espartaco a Craso, ela tamén sacou a Chris das posicións fortificadas. Ao entender isto, Albert decidiu interceptar a esta rapaza camiño de Craso.
  Coñecían a Eutibida. Unha muller grega, ao ver un rapaz guapo, louro e musculoso, fíxose amiga del. E ata deu unha lección de amor, que foi moi agradable.
  De feito, ensinarlle a un neno a agradar a unha muller é moi divertido e agradable para unha nena que en realidade era unha prostituta cara. E as prostitutas son moitas veces atraídas por rapaces inocentes. Eles obteñen simplemente un pracer único deste e dos orgasmos máis naturais. Alberte sería unha virxe nova. E dos toques da beleza botouse á calor, logo ao frío. Ademais, Eutibida só parece unha rapaza nova, pero en realidade xa ten máis de trinta anos e cantos homes probou.
  Ela fixo unha fortuna e redimiuse dos escravos proporcionando servizos sexuais a patricios ricos. E entón atopouse cun rapaz, tan fermoso. Ben, como non seducilo?
  A Albert, por suposto, gustoulle moito este xogo, aínda que estás tan preocupado que parece que o teu corazón está a piques de saltar do teu peito. E despois de varios orgasmos mutuos e violentos, estás tan esgotado,
  que te durmidas xusto sobre as almofadas das tendas.
  Albert, por suposto, non quería que Eutibide fixera dano. Pero dalgún xeito os rebeldes deben ser salvados da trampa. Lembrando as caricias suaves que parecen unha rapaza nova, pero a realidade dunha muller sofisticada.
  Alberto recordou que el mesmo era fillo dun nobre patricio que lle debía grandes cantidades de diñeiro a Craso. E entón a familia foi vendida como escrava. Quitáronlle ao rapaz unha fermosa túnica, pantalóns, botas e un sombreiro. Desposuído ata a meta, e enviado ao comercio de escravos. Que vergoñento foi. El e o seu irmán foron comprados por un patricio e enviados ás canteiras. Aínda que os rapaces
  tiña só sete anos. E as nenas e a nai foron ás plantacións, traballos de campo. Polo menos está ao aire libre. Xunto co seu irmán, están espidos e azoutados polo látego do supervisor,
  empurrando unha carretilla para un escravo adulto. Traballaron duro. O verán, por suposto, no sur de Italia é caloroso e cando traballas duro. Pero no inverno fai frío.
  Os nenos adaptáronse rapidamente ás cargas. E ao longo do ano fixéronse máis fortes. E aínda que todos tiñan oito anos, os seus pés descalzos quedaron queratinizados sobre pedras afiadas. E despois deron un empuxe
  a carretilla é máis pesada. E ao mesmo tempo comezaron a utilizalo noutros traballos. Os escravos estaban ben alimentados. Alternaban traballos na mina e en superficie para que non se dobrasen tan rápido.
  Así que os rapaces creceron e fixéronse máis fortes. E ata foron levados á escola por aprendices de gladiadores. Alí, Albert e Xeta coñeceron a Espartaco. Quen xa gañou a liberdade
  e gañou moitos cartos como profesor de esgrima e preparou un levantamento.
  Inicialmente, os escravos non tiveron moita sorte: a trama foi descuberta. Pero un pequeno destacamento de escravos aínda escapou da escola. E repleto de fuxitivos, refuxiouse no Vesubio.
  O primeiro ataque dos lexionarios romanos ao cume foi rexeitado. Pero entón Espartaco caeu nunha trampa. Alí, os escravos morreran de fame. Pero Spartak adiviñou tecer as escaleiras.
  Os escravos baixaron e de súpeto mataron aos romanos cun golpe de retagarda. Así que a gloriosa vitoria fixo famoso a Espartaco e pronto reuniu un gran exército. Inflixiu varias derrotas aos romanos, e mesmo derrotou a dous cónsules. E agora Craso converteuse no seu opoñente. Non só un patricio fabulosamente rico, senón tamén un membro do triunvirato: Sila, Pompeio, Craso, que ten experiencia en batallas. Xulio César negouse a dirixir o exército romano para loitar contra Espartaco. Si, e entón Julius era moi novo, e ata agora non usaba xenial
  autoridade. E o comandante máis popular e mellor de Roma Pompeyo loitou en Oriente. Así que a candidatura de Craso debe ser recoñecida como a mellor. E Albert tiña as súas propias puntuacións para el.
  A súa nai, cunha túnica rasgada e descalza, traballaba moito coas súas tres fillas no campo. Estaba profundamente queimada polo sol e os seus pés descalzos estaban endurecidos, pero parecía aínda mellor.
  Unha dieta forzada e unha actividade física constante facíana delgada e musculosa. E a cintura da súa nai, que xa supera os trinta anos, fíxose coma a dunha moza. Tres fillas creceron e fixéronse máis fortes. O seu cabelo estaba branqueado polo sol e a súa pel escura. En resumo, sobreviviron a nai e os cinco fillos escravos. Pero onde está o pai?
  Morreu nas campañas, ou fíxose rico? Esa é outra pregunta!
  Albert, que só levaba un taparrabos, estaba correndo pola estrada. Necesitas inventar algo. Só derrubar a Eutibida cunha frecha non é unha opción. E que máis hai que pensar? Como impedir que salte
  a Kras? Pode haber moitas ideas, pero todas teñen fallos.
  Como na súa etapa con Enomai. Entón a Albert non se lle ocorreu unha boa idea. Ademais, esperaba que Espartaco chegase a tempo e non deixase que Enomai, o Cónsul Helium, rompese.
  Pero o cálculo non estaba xustificado. O alemán aceptou unha batalla desigual e mesmo permitiu que as forzas superiores de Roma rodeasen dúas lexións. E así caeron no caldeiro e foron destruídos.
  Pero Espartaco chegou un pouco tarde e non tivo tempo de salvar a Enomai. É certo que os romanos estaban cansos da batalla coas lexións dos alemáns, e os seus espartaquistas rapidamente os derrotaron.
  Romper os escravos -dous cónsules romanos- é un feito inaudito. Isto fixo que Espartaco fose verdadeiramente invencible, e foi considerado o maior comandante de todos os tempos e pobos.
  Pero Espartaco non foi a Roma, senón que trasladouse ao norte de Italia, onde derrotou de novo ás tropas romanas, que se supoñían que cubrirían o imperio no caso dunha invasión dos galos. O propio Albert entón
  loitou como un heroe. Era forte máis aló dos seus anos e, como a maioría dos rapaces, moi áxil. Alberte, endurecido nas canteiras, andaba sempre descalzo cun taparrabos.
  vendaxe. O inverno en Italia é bastante suave e xeado, e a neve é rara. Aínda que, por suposto, cando cae, e corres descalzo sobre branco, mullido e fresco,
  incluso é agradable. As plantas do neno están tan callosas que non senten o frío. Úsase descalzo e espido en calquera tempo e baixo a choiva e polo menos estornuda.
  E Geta tamén é o seu irmán, case xemelgo e da mesma idade, case o mesmo áxil, experimentado e forte.
  Albert decidiu pedirlle consello ao seu irmán sobre que facer.
  El suxeriu loxicamente:
  - Temos unha tintura de bagas durmidas. Ven a Eutibida, supostamente para unha lección de amor, e bótao no seu vaso. E durmirá pola noite e non galopará ao campamento de Crassu!
  Albert asentiu de acordo.
  - Correctamente! Pero debemos darnos présa!
  Eutibida era de pelo negro e baixa, unha nena fráxil de peitos pequenos. Incluso podería ser confundida cunha adolescente. A Albert, non lle parecía nada unha vella, e el foi encantado a recibir unha lección de amor. Eutibida amaba ao neno con moito pracer, de tal idade que acababa de chegar ao tamaño de dar pracer.
  rapaza. Aínda que tiña idade suficiente para ser a nai de Albert, parecía tan inocente e suculenta que Albert foi inmediatamente arroxado a unha febre amorosa.
  Eutibida, con todo, quixo rematar máis rápido esta vez. e alí empezou a regar de bicos ao neno guapo Albert. Despois enselleuno... E levouno a furioso galope. Albert montaba no columpio da felicidade. Era incriblemente bo e simplemente marabilloso. O pracer é indescriptible. E o neno tamén berrou coma un porco de deleite, e xemou voluptuosamente
  dos salvaxes orgasmos de Eutibid. A parte máis difícil parará aquí. A muller grega era moi boa e deixouse levar pola procura do pracer. Alberte, nas canteiras, e un adestramento constante e cruel de gladiadores, desenvolveu en si mesmo unha resistencia fenomenal. Así que era capaz de moito. E ambos os amantes mantiveron relacións sexuais durante varias horas.
  Ao final quedaron esgotados, e Eutibida quedou durmida sobre a musculosa barriga do rapaz. Alberte, por un esforzo de vontade, venceu o sono e pingou tintura no vaso da muller grega. Despois do cal Albert quedou durmido coa conciencia tranquila.
  Eutibida espertou de verdade e estendeu mecánicamente a man cara á copa de viño e rematou axiña. Entón ela dirixiuse cara á saída. É necesario informar a Craso sobre o plan insidioso de Espartaco. Está segura de que se vingará do líder do levantamento. Eutibida puxo as sandalias. Non quería que as súas pernas se puxesen ásperas. Aínda que é agradable facer cóxegas descalzos, redondos,
  tacón áspero ao neno. É tan guapo, e a súa planta callosa non perdeu a sensación e podes facerlle cóxegas a este neno para que se ría.
  É unha mágoa que un rapaz así sexa capturado. Pero ela pediralle a Craso que lle dea o neno, e el converterase en escravo da súa casa. E agradaraa ata que medre.
  E entón ela enviarao ás canteiras... Non hai mellor gladiador no circo, loita moi ben con espadas e gaña moito máis diñeiro na area.
  A nena saltou nun cabalo. Pero antes de que tivese tempo de afastarse do campamento, comezou a xirar e caeu do seu cabalo. As bagas durmidas funcionaron.
  Ao amencer, Espartaco abandonou o campamento para esconderse nunha emboscada no bosque. Eutibida foi atopada inconsciente. Non foi posible recuperala. A nena estaba profundamente durmida. E metérona nun vagón onde están a transportar os feridos.
  Albert estaba moi satisfeito de que conseguise salvar do perigo ao exército de Espartaco. E iso conseguiu moito.
  Mentres tanto, Spartacus e Chris separáronse. Os escravos levantaron importantes fortificacións, polo que podían resistir o asalto do exército de Craso. Os espartaquistas agocharon todos os rastros e disfrazáronse.
  Todos os pastores aleatorios foron capturados e detidos. Así que nin unha mosca voará.
  Craso realmente recibiu información de que Espartaco e Chris se pelexaban e que se moveu co seu exército para cruzar. Esperaba esmagar a Chris, e logo tratar seriamente co Spartak.
  O exército de Craso era numeroso, pero ao mesmo tempo disciplinado. O propio Espartaco tamén logrou adestrar escravos, e eles derrotaron a grandes exércitos. E no seu exército non só había escravos.
  Moitos cidadáns libres dos pobres uníronse a Espartaco. E realmente foi un movemento a nivel nacional.
  Crassus avanzou cara a Chris. El con trinta mil escravos rebeldes encerrouse nunha zona fortificada. Craso lanzou seis lexións á batalla. Foron asaltar o alto pozo detrás do que se refuxiaban os rebeldes. O propio Chris, loitando un pouco por encima da estatura media, pero de ombreiros moi anchos e hábil, un dos mellores gladiadores de Roma, precipitouse á batalla.
  Ela loitou con dúas espadas á vez, e púxose nas paredes. Os escravos tiraban pedras e potas previamente almacenadas con mestura incendiaria. Os romanos sufriron danos importantes, e agora o seu ataque empantanouse. Moitos soldados do exército de Craso pereceron baixo as murallas. Entón Craso ordenou, furioso, lanzar oito lexións máis, case toda a súa infantería. E o feroz asalto retomouse con renovado vigor.
  Os romanos subiron cara adiante, independentemente das perdas. E literalmente botaron todos os achegamentos cos seus cadáveres. Pero subiron e subiron. Chris pelexou con todos.
  Tamén loitou Alberte, que decidiu quedarse cos rebeldes, case tres veces inferiores en número aos romanos, para cubrilos no lugar máis débil. Albert era un rapaz moi áxil e forte. O seu corpo bronceado e musculoso brillaba literalmente de suor. Ela loitou como un auténtico heroe e mostrou coraxe inflexible.
  E o seu talón espido golpea ao lexionario no queixo. Ese vai cortar. E outra vez o neno corta. O muíño celebra unha recepción con espadas e a cabeza derrubada dunha caída romana.
  Esa é a súa coraxe e forza.
  Albert é un neno duro. E aquí de novo caen e caen os soldados romanos. E de novo o tacón espido e redondo do neno-príncipe rompe a mandíbula do lexionario.
  Finalmente, Craso lanza á batalla a súa última reserva de quince mil xinetes. Todo o exército, e el, xunto cos reforzos de Roma, alcanzou unha forza de oitenta e cinco mil, arroxados ao asalto. E xa están desbordados.
  Pero Spartak, adiviñando o momento no tempo, retira da emboscada corenta mil infantes e oito mil xinetes. E comeza unha nova batalla. Os escravos atacan o exército romano
  á parte traseira. Tanto o golpe como o ataque son terribles.
  O propio Spartak vai á batalla. Loita con dúas espadas para cortar o dobre. Un auténtico xigante, e coma tecido con músculos de aceiro. Ninguén sabe exactamente cantos anos ten Espartaco.
  Naceu libre, pero foi capturado de neno. Daquela só tiña nove anos, pero parecía doce e mandárono ás canteiras. alí mostrou a súa extraordinaria forza e resistencia e foi vendido por moito diñeiro aos gladiadores. Os escravos máis fortes e máis hábiles vendíanse a miúdo das canteiras ás escolas da morte. Podería haber
  obter un gran beneficio. E o que se converteu nun gladiador tivo unha oportunidade de liberdade. Só era necesario sobrevivir despois de cen pelexas. Espartaco sobreviviu e fíxose famoso.
  E despois de recibir a súa liberdade, uniuse ao exército romano como lexionario. Alí, por valor e coraxe, recibirá o grao de centurión, e varios premios. Pero entón cando os romanos invadiron
  Tracia fuxiu, e xa loitou xunto cos seus compatriotas. Foi capturado de novo, e foi vendido en gladiadores sen dereito a liberarse. Pero seguiu brillando na area
  E ao final deixouse seducir pola muller de Sila, a fermosa Valeria. E despois doutra vitoria rotunda de Espartaco, ela convenceu ao seu formidable marido para que perdoase ao heroe.
  E Espartaco estaba libre de novo.
  Si, era un gran home. E foi considerado o mellor gladiador de todo o Imperio Romano. Agora estaba a piratear de forma tan ameazante, como un verdadeiro heroe dunha épica.
  Os romanos caeron baixo un dobre golpe e concretamente pereceron. E foi o seu exterminio total. Craso, por suposto, intentou salvar a súa propia pel primeiro.
  Está claro que nunha loita con espadas non é rival de Espartaco. E agora os espartaquistas derrotaron aos romanos.
  Alberto, loitando, colleu e co pé descalzo rompeu a mandíbula a un xeneral romano. Era un rapaz tan valente. E esa foi a súa epopea heroica. Como loitou este rapaz valente.
  E como loitaron outros guerreiros. Incluíndo Chris e Grannik e o resto. Foi desesperación e derramamento de sangue. O exército de gladiadores venceu, e o exército dos romanos pereceu.
  A humidade do Imperio Romano caeu ao chan. E foi un verdadeiro desastre.
  E Craso nun cabalo negro fuxiu lonxe do campo de batalla. E foi a derrota e o exterminio dun gran exército. Máis de trinta mil romanos foron asasinados e máis de quince mil foron capturados.
  De feito, o exército deixou de existir polo que quedou de camiño a Roma. E agora o camiño do Spartak á Cidade Eterna está aberto.
  Nun tempo, os escravos negáronse a regresar aos seus países de orixe. E querían ir a Roma. E recibiu un triunfo destacado neste mundo e unha derrota na historia real.
  Así xira a roda da fortuna. E que pasará despois...
  Albert non tivo tempo de ver isto, porque... espertou e foi golpeado pola lacra do supervisor.
  Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin voou a China despois de durmir. A conversa foi construtiva. Pero nada concreto máis que os acordos comerciais. Inesperadamente, os chineses ofreceron os seus prisioneiros a Siberia e lles conveña.
  Entón Gorbachov-Putin volveu e ordenou a construción de monumentos a Mao Zedong e Deng Xiaoping.
  Entón foise á cama de novo e viu;
  Albert camiñou cara á cidade. Esperaba un cambio no seu destino. E iso deulle inspiración. Pronto será vendido como gando. E é fermoso.
  Máis como bruto. Ben, quen quere expoñerse a tal humillación.
  O neno bateu os pés descalzos na area e cantou:
  - Un orgulloso descendente de reis,
  Estou delirando coma un escravo e un parvo!
  E entón os supervisores golpeárono cun látego. Tiven que calar. De novo o neno augusto tiraba dun carro pesado, xunto con outros nenos.
  O neno intentou imaxinar algo agradable.
  Por exemplo, é un neno que vai atacar o exército de Atila que ataca Roma. E loita con espadas, contra o exército de bárbaros que se mete nas posicións do imperio.
  Albert co seu talón espido moveu o líder da horda atacante na mandíbula. El caeu morto, e os seus dentes saíron voando da súa boca. E é divertido.
  Alberte, loitando contra os inimigos, sostivo un muíño con espadas, cortando os bárbaros e cantou:
  - Ninguén puido probalo
  Que todos somos un...
  Pero cre que hai un Deus
  E completamente inxenuo!
  Aínda que o neno lembrou inmediatamente que estaba equivocado. Satanás, é dicir, vendeulle o seu corpo. Pero como loitar coa horda. E o Demo en forma de nena é tan fermoso.
  Verdadeiramente o anxo máis fermoso e perfecto do universo. Lucifer é luminoso! Isto é verdadeiramente poder e forza.
  Albert imaxinaba unha nena vestida de farrapos camiñando pola neve cos pés descalzos. E deixa pegadas graciosas. Digamos que é xenial.
  O neno sentíase como nun conto de fadas. E tiña moitas ganas de saltar e saltar. Aquí están eles, con dúas espadas nas mans, corren cara ao garda, que leva a unha rapaza pola neve.
  Por suposto, así a torturan con frío. Si, e o propio Albert en calzón de baño só, e tan desesperadamente cortado. Dirixe un muíño con espadas e corta tres cabezas á vez.
  Entón di:
  - ¡Somos os máis fortes do mundo!
  E o neno lanza agullas cos dedos espidos, golpeando os gardas.
  Entón colle á rapaza dos brazos e di:
  - Ven comigo!
  Unha adolescente pregúntalle:
  - Quen eres?
  O neno responde cun suspiro:
  -Son un antigo príncipe!
  A nena declarou decididamente, bateando o pé descalzo na neve:
  - Non hai antigos príncipes!
  Albert asentiu de acordo.
  - Si, son escravo, pero o espírito do rei!
  E eles, deixando pegadas de pés descalzos, movéronse pola neve. Algo que lembra a Kai e a Gerda.
  A nena preguntoulle a Albert:
  - Tes un reino?
  O neno respondeu:
  - Si, hai!
  A nena asentiu coa cabeza.
  E seremos reis!
  Albert confirmou con confianza:
  - Si, imos!
  Así de ben é andar co teu amor. Deixa que en realidade tes area ardente baixo as túas solas ásperas e nas túas fantasías tes neve xeada.
  Si, hai que dicilo moi chulo. E ti es un neno e estás ben.
  E agora o príncipe volve debuxar na súa imaxinación como loita. E balancea con valentía as espadas atravesando os inimigos. Non, o Imperio Romano será eterno. Un dos problemas de Roma é o frecuente cambio de emperadores, e a falta dunha dinastía estable. Velaquí o sistema máis estable do mundo: o Vaticano, puido existir dous mil anos mantendo a estabilidade.
  Pero o Imperio Romano non durou tanto. Aínda que tiña propiedades e vitalidade fabulosas.
  E que pasaría... Albert imaxinaba que estaba salvando ao emperador, Xulián, o Apóstata. Quen trouxo o paganismo de volta a Roma. E agora digamos que intervén o neno terminador
  no curso da historia... E corta aos partos con espadas para salvar ao emperador. E a Roma antiga é vitoriosa. Así, Partia converteuse nunha provincia romana. E Julián goberna tanto tempo que consegue adquirir fillos e netos. E a súa dinastía faise estable e gloriosa. E a Julián chamábanse o grande. E a moda do cristianismo pasou. Aínda que non quedou sen influencia.
  O principal Deus e Creador do Universo Chronus apareceu en Roma. E é o Pai e creador doutros deuses. Iso é unha aparencia de monoteísmo. E alí xurdiron os Fillos de Deus, os emperadores romanos.
  A antiga Roma non se derrubou, senón que existiu durante moito tempo, e a humanidade foi unida polos romanos nun só imperio. Que comezou a explorar o espazo.
  Si, foi moi chulo.
  Imperio romano mundial. E o arquigomoteísmo converteuse na relixión máis de moda - que Deus é ante todo un home. E o home converteuse realmente na criatura máis forte
  universo espallado pola galaxia. Que así sexa!
  Albert bateu co pé descalzo e chirriu:
  - Home, iso soa orgulloso!
  E pensei que despois de todo, as persoas son criaturas miserables que crían en Cristo crucificado coma se fose un Deus todopoderoso. De feito, crer en tal cousa é unha loucura.
  E como a xente cre isto? O Islam a este respecto parece máis lóxico, máis sinxelo e máis atractivo. Sigue as regras do Islam e atoparás un harén, un palacio, festas e escravos na eternidade.
  Aínda que para ser honesto, por que Allah necesita Namaz ou Ramadán? De feito, por que? Ou o que dá a Allah o Hajj á Meca. Elimina do Islam mandamentos gravosos como
  unha prohibición do viño e do porco, e todo o planeta será atraído por iso. E realmente, por que é mala a carne de porco? É saboroso e a carne de porco é temperá e rendible. E que porquiño máis xugoso e ben alimentado!
  Albert dixo cun sorriso:
  - É unha tontería privarse da boa comida por mor dun conto de fadas!
  Si, beber tamén é bo. Iso si, con moderación e bo viño. Se bebes un pouco de viño tinto, incluso é útil. E non suspiro de tinta nin luar. Si, e o vodka tamén é útil se non se abusa!
  Albert cantaba:
  Tiña moita sede
  Quería comer...
  Quería un xeneral
  Brillar un fingal na cara!
  E entón un látego caeu sobre Albert. Din que non hai nada para que cante un escravo espido.
  Pero aínda é moito máis divertido. Iso se pensas en algo nativo. E como a xente perde a alegría e a paz pola fe. Ah, ¿pode a xente facerse máis intelixente e progresista?
  E voarán ás estrelas? E disolveranse e degradaranse nunha droga relixiosa!
  Albert suspirou moito... A relixión non é para nada o que el quería. É moito mellor pecar e comportarse mal con impunidade. Este é realmente o último en dozura.
  E cando loitas cos inimigos e gañas, aínda máis. E é moi chulo.
  O neno cantou con entusiasmo:
  - Quérote pecado e espero que sexa mutuo!
  E o neno foi de novo azoutado nas costas... Si, non te aburrirás...
  Chegaron á cidade a última hora da noite. Os escravos hai que vendelos mañá. Os rapaces foron regados con auga dunha mangueira, alimentados... Ademais, esta vez dábanlle comida moito máis xenerosamente do habitual, e peixe, carne, verduras e froitas. Leváronnos ás camas con palla e mantas. E anunciaron que os mozos escravos podían durmir un pouco máis. E coller forza.
  En fin, durmir guapo.
  E Albert quedou durmido e viu a continuación do seu marabilloso soño sobre Espartaco e o seu levantamento.
  . CAPÍTULO? 13.
  De feito, Craso é derrotado, e agora os escravos vanse desprazando cara a Roma e o seu exército vai medrando. En dúas semanas, máis de vinte mil escravos chegaron ao exército de Espartaco. E pasou a noventa e cinco mil. Tamén se repuxo a cabalería.
  Espartaco estaba preto de Roma. Os restos do exército de Craso, recibindo novos reforzos, reuniron cincuenta mil soldados e instaláronse en Capua. Se o asalto a Roma se prolongaba, poderían chegar a atacar pola retagarda. O Senado, asustado pola derrota de Craso, revocou urxentemente Pompeio de Asia, e Lúcume de España. Pero levou tempo percorrer distancias tan longas nos barcos. Entón, agora Espartaco enfrontábase a un dilema: asaltar Roma ou acabar con Craso primeiro? Tamén ocupou unha posición fortificada na cidade, e non foi tan fácil
  tomar Capua. E se o tomas, entón as perdas dos rebeldes poderían ser tan altas que non habería forzas suficientes para Roma.
  Albert aconselloulle a Espartaco que tomase primeiro Capua. E el, o neno, tentará atopar alí un paso subterráneo para capturar dun golpe repentino ao exército de Craso.
  Spartacus estivo de acordo con isto. Cada día chegaban a el milleiros de escravos e pobres de entre os formalmente libres. Os escravos tamén fuxiron de Roma.
  Albert puxo unha túnica de muller sucia e lavou o seu cabelo branco e exuberante. Entón, parecía máis unha nena coa súa cara bonita. Colgou pulseiras de vidro de un centavo nos nocellos e nos pulsos. E decidiu entrar en Capua disfrazado de bailarina. Tamén tiña unha nena de verdade con el: a súa irmá Rodopea. As dúas bailarinas deberían espertar menos sospeitas.
  Naqueles tempos, a guerra non se consideraba un negocio de mulleres, e máis aínda non era algo que fagan as nenas. Pero os mozos espías son bastante comúns e a policía romana está alerta.
  Rhodopeia e Albert azotaban cos pés descalzos. O tempo era cálido e non quería levar sandalias. Ademais, os nenos en escravitude perderon por completo o hábito dos zapatos en calquera época do ano.
  Alberto e a súa irmá viron doce mil que acababan de chegar a Capua, dúas lexións de soldados romanos traídos da Cidade Eterna, chegando de alí por mar.
  Así que Craso, tendo en conta algunha reposición máis das cidades do sur, debería reunir uns oitenta mil soldados. Deixar un exército así na retagarda é demasiado arriscado...
  Roma está ben fortificada. Conta con cento dez mil homes libres que poden levar armas serias e son novos e maduros para defenderse. Así que a Cidade Eterna coas súas poderosas fortificacións non é tan fácil de tomar. E isto hai que entendelo.
  En calquera caso, o cerco de Roma podería prolongarse e a espiña de Craso debería ter sido arrancada. Espartaco xa ten máis de cen mil guerreiros, pero unha parte importante deles son recén chegados e escravos que acaban de unirse.
  Ademais de moitos máis romanos capturados. O Spartak non sabía que facer con eles. A execución é demasiado cruel. Pero esixían protección e comida. Porén, Craso, querendo repoñer as súas filas, ofreceu un rescate en ouro. Porén, Espartaco non quería repoñer o xa en rápido crecemento do exército de Craso.
  Albert entendeu que tiñan unha tarefa difícil e que non bastaba con infiltrarse na cidade. Nenos: un neno e unha nena, achegáronse á porta. Eran guapas, rubias, e os soldados obrigaban ás nenas a bailar e cantar gratis, ameazando con violalas por completo. Alberta Eutibida ensinoume a bailar ben, e Rodopeya soubo facelo como moitas nenas.
  Estaban beliscados e botaban de menos...
  Albert respiro profundamente. Eutibida durmiu tres días consecutivos e estaba moi enfadada con Albert. Pero o corazón dunha muller é paradoxal. Ela de súpeto deuse conta do intelixente que o neno estaba inflamado con el
  aínda máis paixón. E namorouse aínda máis, xurando non máis dano á causa dos rebeldes. Ademais, a imaxe de Espartaco esmoreceu, os celos esquecéronse e ela ten unha nova paixón, un mozo semental Albert. Isto significa que o baleiro da alma encherase.
  Ademais, a propia Eutibida tiña a estatura media habitual para unha muller e non lle gustaban os homes grandes, quizais agás Espartaco.
  Ela esperaba que Albert non fose demasiado grande. Os homes grandes fan que sexa máis difícil divertirse na cama. Pero nada parece que o neno sexa normal para a súa idade,
  só moi forte e cun relevo muscular como Apolo. E que bonito é abrazarse e bicarse cunha persoa tan nova. Cando a pel está lisa, limpa, sen pelo e tan suave ao tacto,
  coma unha nena. E os bicos son tan doces cun neno.
  Eutibid, con todo, Albert non se dedica aos seus plans por se acaso. E camiñaba xunto coa súa irmá Rodopea por Capua.
  A nena preguntoulle:
  - Pois onde imos buscar un paso subterráneo agochado?
  O neno respondeu confiado:
  - Necesitamos atopar o habitante máis antigo da cidade. Probablemente saiba onde está oculto o paso subterráneo.
  Rodopea riu e respondeu:
  - O habitante máis vello da cidade, quizais, e sabe, se non tolemia. Como lle imos pagar?
  Albert afirmou con confianza:
  Imos bailar, ou cantar unha canción, ou quizais as dúas cousas!
  A nena asentiu coa cabeza.
  - Se é así, seguro que o atoparemos!
  Os nenos petaban os pés descalzos sobre os adoquíns quentes do pavimento. Foron á praza e puxéronse a cantar e bailar. Tamén camiña nas túas mans. O público, na súa maioría soldados, deu un aplauso moderado. Uns ases de cobre abandonados. En fin, comida suficiente. Tamén podes mercar sandalias, pero ata agora isto é superfluo.
  Rodopea, escollendo unha muller maior entre a multitude, preguntou:
  -¿E quen é o habitante máis vello de Capua?
  Mirou á rapaza e preguntou:
  - E por que o necesitas?
  Rodopea respondeu honestamente:
  - ¡Somos novos e queremos coñecemento!
  A muller respondeu cun sorriso:
  - Se queres coñecemento, tes que ir ao oráculo!
  A nena meneou a cabeza negativamente.
  Necesitamos máis coñecemento!
  A muller mirounos desconfiada.
  - Non son espías de Espartaco por casualidade? Quizais deberías entregarche á policía para que te asan os tacóns?
  Rodopea respondeu cun sorriso:
  -Por que o necesitamos? Somos cidadáns libres de Roma e gañamos bos cartos por nós mesmos. E os escravos vencerán, haberá ruína e morte.
  A muller suspirou e respondeu:
  "Quizais... eu mesmo teño medo a estes escravos fuxidos!" Pero se queres coñecer o residente máis vello da cidade, entón vive preto do templo de Venus. Por certo, nin sequera pode dicir que é unha vella profunda. Era sacerdotisa e servía de hetero no templo. Ela sabe moito!
  Rodopea asentiu.
  - Grazas! Como é a súa casa?
  A muller respondeu con seguridade:
  - É amarelo, atoparao enseguida!
  A nena asentiu de novo e achegouse ao neno, chirrindo:
  -Foi!
  Albert respondeu:
  - Imos cantar un pouco máis. Parece un bo fluxo de diñeiro.
  Rodopea quedou sorprendida:
  - Necesitas cartos? Si, todo o mal vén do diñeiro!
  O neno meneou a cabeza negativamente.
  - Todo o mal non é do diñeiro, senón da súa ausencia!
  A rapaza riu e comentou:
  - Quizais teñas razón! Pero se non traballamos, entón non imos construír a felicidade para nós mesmos!
  Albert encolleu os ombreiros e comentou:
  - Eu tamén, ás veces penso, por que iniciamos un levantamento? De todos os xeitos, a felicidade non caerá na cabeza das persoas. E pode resultar que imos destruír Roma. Pero o despotismo do imperio
  ser substituído pola ditadura de todo forte sobre cada débil!
  Rhodopeia encolleu os ombreiros e comentou:
  - Calquera tipo de poder é violencia... E a falta de poder xera violencia. Así que quizais un despotismo substitúa a outro. E calquera despotismo é mellor que unha anarquía completa.
  Pensa se Espartaco se converterá en algo así como César. E quen era escravo converterase nun amo, e un amo un escravo. Pero a esencia disto non cambia. Quen non era ninguén, converteuse en todo?
  Ou, pola contra, nada? E, en xeral, para que haxa felicidade no planeta Terra, cómpre ser un Deus todopoderoso. Por exemplo, en primeiro lugar abolir a vellez e facer que todas as persoas sexan eternamente
  nova e fermosa. E a xente vai construír a felicidade despois de recibir a inmortalidade! De feito, se es sempre novo e fermoso, entón non tes onde apresurarte. E o feito de que a xente morra é
  asustado! E é inxusto: unha persoa merece vivir para sempre!
  Aquí os nenos bailaron e cantaron un pouco máis, recollendo cartos de cobre. Logo chegou ao templo de Venus. E entón comezaron a bailar. Un dos lexionarios colleu a Albert pola perna e acariñouno.
  O neno estaba noxo, e case moveu o libertino co seu talón espido ata o queixo, pero conseguiu conterse. O lexionario lanzou unha moeda de prata e asubiou:
  - Durme comigo, damas douradas!
  Albert chirriu:
  - Eu son unha virxe! E mantén a miña inocencia!
  Sorriu con malicia e murmurou:
  - Pode ser e boca! Douche dous ouros!
  Albert saltou cara atrás. El sentiu que un pouco máis e matar o lascivo. Ben, pasou a tormenta.
  Cando remataron de cantar, os nenos foron á casa da antiga sacerdotisa e tocaron o timbre.
  Abriu un rapaz cun taparrabos. Inclinouse e comentou:
  - ¡A señora non lle gustan os mendigos!
  Albert sacudiu a súa xa bastante pesada bolsa de moedas.
  Non somos mendigos!
  O neno animouse
  - Pasa!
  A sacerdotisa estaba deitada no sofá. De feito, parecía bastante nova e os seus brancos brillaban. Así que ten trinta e cinco anos, ben, non máis de corenta anos, unha muller bastante fermosa.
  Ela saltou bruscamente do sofá, demostrando que non perdera a súa brincadeira e preguntou:
  - Que queres rapaz?
  Albert sobre gorgoteou:
  - Son unha rapaza...
  A muller riu.
  - ¡Xa te veo! Vostede é un neno e un espía para Spartacus!
  Albert respondeu cun sorriso:
  -¿É malo axudar a unha causa xusta?
  A sacerdotisa comentou loxicamente:
  - Pois destrúes o Imperio Romano, e logo que? Haberá estados pequenos, pero a escravitude e o sufrimento permanecerán. E pode haber máis!
  Albert comentou loxicamente:
  - Entón queremos construír un estado xusto, onde non houbera escravos, nin amos, e todos fosen iguais!
  A sacerdotisa comentou:
  - Non todos poden ser iguais! Ti, por exemplo, es un guerreiro moito máis forte e áxil que os teus compañeiros! As persoas son desiguais desde o nacemento e, polo tanto, a desigualdade é eterna!
  O neno asentiu.
  - Pero queremos construír un estado no que todos tivesen as mesmas oportunidades desde o nacemento. E que ninguén foi vendido como escravo. Para ter liberdade eterna para todos, e non traer sacrificios sanguentos aos deuses. Para que todos os nenos vaian á escola, e haxa coidados para os maiores. E no futuro desenvolveremos a ciencia e inventaremos medicamentos para que a xente non envellece e faga exceso de traballo.
  A sacerdotisa asentiu e meneou a cabeza.
  - Soños... Pero quen vai ter nas súas mans aos bárbaros en caso de vitoria?
  Albert afirmou con confianza:
  - Estableceremos unha democracia electiva e un parlamento. E daremos a todos os mesmos dereitos. Despois haberá un estado democrático, e os ricos veranse obrigados por lei a compartir cos pobres.
  E haberá o socialismo, e o reino da liberdade e da prosperidade!
  A sacerdotisa encolleu os ombreiros e comentou:
  - O mundo é moito máis complicado do que parece nos soños. Pero vale meu rapaz! Que queres saber de min!
  Albert respondeu cun sorriso:
  - O lugar onde se atopa a entrada subterránea da cidade!
  A sacerdotisa asentiu, chiscando o ollo.
  "Aínda que realmente non creo que os escravos sexan capaces de construír un reino xusto e feliz, pero... Entón axudarei!" Pero, a cambio, farásme o amor guapo.
  Albert estaba confuso.
  - Pero temos unha gran diferenza de idade!
  A muller, moito maior do que parecía, asentiu.
  - Si, é grande. Aínda me lembro de Aníbal! Pero o sexo con mozos manténme novo! Así que me darás un anaco da túa mocidade, heroe invencible, e serei novo máis tempo.
  Ademais, nunca vin un rapaz tan guapo coma ti. E arde en min o lume da paixón!
  Albert asentiu de acordo.
  - A súa vontade, señora!
  A muller asentiu.
  - Pois ven a min galo! Non teñas medo!
  A diferenza de idade era enorme e Albert estaba avergoñado. Pero o toque hábil dunha muller experimentada espertou o rapaz. Traballou desinteresadamente. botado pola emoción e logo nunha febre
  despois no frío. Tiven que traballar en idiomas, pero Albert xa tiña experiencia, e isto non dá noxo cunha muller para un rapaz sobreexcitado. A antiga sacerdotisa xemeu en voz alta de pracer inaudito. Tiven que traballar varias horas.
  A sacerdotisa era temperamental e implacable. Albert sentíase terriblemente canso e mantívose no límite das súas forzas. Por fin canso, tendo farto dunha fervenza de orgasmos e dunha muller.
  E ela rulou:
  - Un paso subterráneo no templo de Venus directamente baixo o altar. Abre a porta premendo tres veces os ollos do loro. E alí saes a pescar, onde está a entrada e fóra da cidade!
  Albert asentiu.
  - Moitas grazas!
  A sacerdotisa rosmou.
  - Grazas! Nunca experimentei un pracer tan incrible! Só un pracer indescriptible!
  O neno asentiu coa cabeza.
  - Si, esa é a clase correcta!
  A muller asentiu.
  - Veña! Aínda que non! Deixa unha bolsa de moedas de cobre! Este será o meu pago polas leccións de amor. E agora está a escurecer. Ata que o templo estea pechado, vai alí como unha oración.
  Si, e colle unha moeda de cobre máis pequena da bolsa. Paga na entrada. E orientate alí!
  Albert asentiu. Aínda que dei diñeiro, sentínme molesto. A vella obrigou a durmir con ela a un rapaz moi guapo e musculoso, e tamén levou cartos por iso.
  Pero polo menos o traballo está feito.
  Alberto e Rodopea abandonaron a vivenda. Albert aclarou a boca na fonte. E sentía que tiña moitas ganas de comer. Pero hai que apresurarse antes de que se peche o templo de Venus.
  Por que non é a primeira vez que un escravo padece fame.
  O neno e a nena entraron a roncar. Os gardas da entrada colleron unha moeda cada un e fixéronlles limpar os seus pés espidos, poeirentos, case infantís, pero endurecidos nun trapo mollado.
  Albert pensou que era bastante maduro. Dorme con mulleres, mata aos inimigos cunha espada e é un confidente de Espartaco, participando no consello militar. Algúns mesmo din que é o fillo ilexítimo de Espartaco. aínda que de feito neste soño o seu pai é un patricio romano de familia nobre.
  Cando fregas os pés descalzos cun trapo húmido, é agradable e un pouco cóxegas. Pero os gardas miran con lujuria as túas pernas espidas, bronceadas e de pel limpa.
  Pensan que é unha nena. Son as pernas demasiado musculosas, pero bonitas. Non é de estrañar que a sacerdotisa se aferrase a el así. Albert de súpeto pensou que aínda podía seguir sendo un neno, xa que Satanás é o dono do seu corpo. Ademais de que nunca chegarás a ser vello, menos, non medrarás. Pero se as mulleres te queren e os homes adultos obedecen, entón por que asustarse?
  Alberto e Rodopea achegáronse ao altar. Inclinado. O neno viu un loro. Ollos de vidro verde, que unha persoa inexperta ben podería confundir cunha esmeralda.
  E a plumaxe está dourada. Albert axiña tendeu a man e presionou os ollos. Un, despois un segundo e un terceiro... Oíuse un ruído suave, e os nenos scout saltaron rapidamente ao pasadizo debaixo da lousa.
  Correron polo corredor. Estaba escuro. Pero Alberte na escuridade, para a súa sorpresa, viu como un gato, ou mesmo unha curuxa, ou quizais mellor. E tirou a Rodopea detrás del.
  O túnel estaba húmido e frío. Albert non é nada, pero Rodopea comentou:
  - ¡Fai frío e os ratos chillan!
  Albert suspirou.
  - Si, non é divertido! Veña axiña.
  Seguiron correndo. O neno tirou da man da nena. E aquí descansaron contra unha lousa de pedra. Suponse que había unha saída subterránea disfrazada. Rhodopeia comentou:
  - Por que non preguntaches como abrir a saída?
  Albert respondeu sinceramente:
  - Despois dun amor tan tormentoso, os cerebros literalmente ferven. Pero non teñas medo. Está claro que cómpre presionar algo ou xirar algo. Imos buscar e atopar!
  E o neno comezou a sentir as tellas... Levou un tempo decente. Albert comprobou cada fenda e depresión, sondeando coidadosamente. E finalmente conseguiu coller algo.
  Aínda que eu xa tiña ganas de comer con forza e tamén de beber. A nena Rodopea tamén suspirou moito. Tiña fame. Si, e os pés descalzos no calabozo pola noite comezaron a conxelarse cando estás parado.
  E a nena saltou para quentarse. Finalmente o rapaz atopou a panca e presiona tres veces. E unha poderosa lousa de mármore marchou. E a luz alcanzou os ollos dos nenos.
  Xa amencía.
  Tiñan frío e fame, saían felices ao sol. Agora podes ser feliz. A tarefa está rematada e máis ben a Espartaco...
  E os nenos corrían o máis rápido que puideron, brillando cos seus tacóns espidos, rosas e redondos. A nena quedou atrás, e o neno terminador tomou o liderado. E, finalmente, correu ao campamento.
  Espartaco atopouno cunha pedra de strass e ordenou ao exército que se movese. Decidimos atacar esa mesma noite. Craso ten máis de oitenta mil guerreiros. E claro, con forzas case iguais, Capua non pode ser tomada por asalto nas paredes. E así podes dar un golpe repentino.
  E Rodopea, quedando atrás de Alberto, case caeu nas gadoupas dun dos lexionarios. Ao ver unha adolescente solitaria, rubia e moi fermosa, o bárbaro correu detrás dela.
  Descalzas, as pernas lixeiras da nena non permitían poñerse ao día. Pero ela enfadouse. E cando o lexionario comezou a atragantarse pola carreira rápida, Rodopea sacou unha agulla e deu a volta con todas as súas forzas.
  meteu o cabrón na gorxa. E moi intelixente golpeou xusto na arteria carótida. Así que esta rapaza tamén soubo matar especificamente.
  Espartaco eloxiouna. E ata presentou unha moeda de ouro cun retrato de Alexandre Magno.
  Despois diso, o exército continuou a moverse.
  Inicialmente, todo foi segundo o previsto e como un reloxo. Os guerreiros máis experimentados e fortes entraron primeiro no paso. Fixeron o seu camiño ata o templo de Venus e impediron aos sacerdotes. Entón miles de escravos movéronse ao longo da noite Capua. Pero xusto nese momento, vintecinco mil soldados frescos achegáronse a Craso. Catro lexións de cinco mil cada unha das colonias mariñas, e unha quinta da propia cidade.
  En total, isto permitiu poñerse ao día co exército de Espartaco. É certo que os romanos de Capua foron tomados por sorpresa pola noite, e moitos miles de lexionarios foron asasinados inmediatamente, sen resistir.
  E iso permitiu que os rebeldes tomaran a iniciativa. Pero houbo que cortalo bastante mal. Albert axitou dúas espadas á vez, cortando cabezas. Rodopea e o irmán Geta, usaron sables máis lixeiros na batalla.
  Tamén loitaron outras irmás, e mesmo a nai de Albert. Era unha muller fisicamente forte que se beneficiou da escravitude e gañou unha fermosa figura.
  Alberto, cortando os romanos, cantou:
  - Spartacus é un gran loitador valiente,
  Levantou os escravos contra o xugo maligno...
  Creo que o soño non rematará
  E a felicidade non será unha partícula do momento!
  Entón, o neno valente e outros guerreiros e guerreiros loitaron furiosamente. E caen os loitadores abatidos. En Capua, a maioría dos combatentes romanos morreron á primeira hora.
  A maior parte dos combates tiveron lugar en vinte e cinco mil novos guerreiros. Pero o Spartak, loitando con confianza con dúas espadas, conseguiu rodealos, aproveitando a superioridade numérica que viña.
  E foi unha gran vitoria.
  Albert loitou. Aquí está o tacón espido e redondo do neno rompeu outra mandíbula do xeneral romano. Este é realmente un neno terminador. E así cortar e destruír.
  E cada vez máis soldados de Roma caen mortos, e coa cabeza volcada. E Spartak é cortado con dúas espadas e Chris. E Craso foxe covarde unha vez máis.
  E, por suposto, esta é unha gran maldade. E o exército romano nunha dura batalla foi parcialmente morto e parcialmente capturado. A derrota foi total, non máis de cinco puideron escapar de Capua.
  mil romanos. Algúns presos eran case trinta mil. E o seu contido converteuse nun problema.
  En calquera caso, agora as mans de Espartaco están desatadas e podes ir con seguridade a Roma.
  Vladimir-Mikhail, Gorbachov-Putin, espertando de novo comezou a dar pasos. En particular, ordenou que os nenos andan descalzos no verán e garden os zapatos. As mulleres tamén deben ir descalzas.
  Os homes tamén tiñan dereito a ter ata catro mulleres, o que é xenial.
  Despois de facer tales reformas, Gorbachov-Putin quedou durmido;
  Albert espertou dun azote nos seus pés espidos e de neno. O supervisor empurrou rudamente ao neno case espido e gritou:
  - Levántate, escravo!
  O antigo príncipe ergueuse cun suspiro. O seu corpo estaba seco, enredado, e a súa pel case negra pola queimadura solar. O seu cabelo, xa loiro, estaba queimado e era branco coma a neve.
  Ergueuse e foi almorzar co resto dos escravos. O almorzo, por suposto, era bastante modesto, mingau con verduras. Especialmente no deserto, non se pode cociñar carne especialmente. E ademais algo máis de auga.
  Os mozos escravos tragaron a súa porción rapidamente. E entón achegáronse á corda, e permitíronse atar as mans. E despois foron conducidos de novo pola rúa.
  É certo, esta vez xa estaba preto do mercado e prometía polo menos algúns cambios.
  A xente nas rúas miraba para os rapaces. Tamén había moitos rapaces do lugar. Eran diferentes: con caftáns, batas, e medio espidos, e descalzos, e calzados. Normalmente a xente é máis rica
  zapatos preferidos e mesmo botas, a pesar da calor. Os homes adultos, mesmo dos pobres, preferían as sandalias, pero os nenos e as mulleres, dependendo da súa riqueza.
  Os pobres descalzos, os zapatos máis ricos. Porén, ata as pobres ían con mono e cara tapada, aínda que facían gala dos seus tacóns espidos. Tamén había nenos escravos que case espidos ou mesmo completamente espidos andaban nas rúas.
  Aquí os mozos escravos foron levados primeiro aos baños do mercado. E lavounas de novo. Quitáronlles o bañador e os taparrabos dos rapaces. E axudáronlles a lavar fermosas criadas.
  Albert sentiu a vergoña e a emoción do mozo, sobre todo cando o fregaban con panos. Os pés poeirentos e endurecidos dos rapaces foron fregados con especial coidado. Entón déronlles un aclarado
  boca e lavar os dentes. Cabelo mollado peiteado. Cortáronlle o pelo a algúns rapaces demasiado peludos. Albert sentiu unha forte emoción pola multitude de escravos espidos.
  Igual, coma se non se decataran do emocionados e nerviosos que estaban os rapaces. Só estaban preparando mercadorías para negociar e era o seu deber.
  A perfección masculina de Albert estaba excitada e inchada. E sentiu moita vergoña. E cubriuno coas mans. Algúns dos rapaces tamén estaban erguidos.
  Retorcían violentamente, os seus rostros eran escarlatas de vergoña e vergoña.
  Pero regatear é regatear... Venden escravos en árabe, ensínolles completamente espidos. Para que o propietario vexa todas as deficiencias. E a ninguén lle importa a vergoña. Escravo primeiro
  animal. Pódese avergoñar un animal? E un animal ten roupa? Así que espídete e vai para que todos o vexan.
  Os rapaces parecían delgados e delgados.
  En teoría, sería mellor engordalos antes de negociar, pero non hai tempo. debería venderse agora. Especialmente seco, e un escravo fraco adoita ser máis resistente que un ben alimentado.
  Albert e os outros rapaces foron untados con aceite para facelos brillar e parecer máis musculosos. Despois levárono ao mercado.
  Houbo unha poxa. Tamén vendían mulleres, e moi fermosas, e mozas novas, e ata mozas. Vendían tanto homes adultos, como mozos, e mesmo vellos. Só vellas
  non o venderon - é noxento.
  Os rapaces foron aliñados e conducidos á plataforma. Comezamos polos máis pequenos.
  O primeiro neno que saíu tiña oito anos. Estaba moi delgado, as costelas abombadas, a cabeza parecía grande e o pescozo delgado.
  Non é un exemplar atractivo.
  O xerente dixo:
  - Prezo inicial dun dinar... Quen dará máis...
  Un murmurio percorreu a multitude de homes con barba e mulleres con burka. Ao parecer, o neno non quedou impresionado. Realmente non querían separarse do dinar de ouro.
  Un home cun turbante e unha barriga grande dixo:
  - ¡Déixame quitarche todo o lote de nenos por vinte dinares, e non nos quites moito tempo!
  O comerciante encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Hai un neno, o príncipe dun país europeo. venderase por separado. E todo o resto vouche dar por trinta dinares!
  O comerciante cun luxoso turbante rosmou:
  - Abonda e vinte. Os rapaces son bos para traballar nas minas e nas minas. Pero eles están alí rapidamente e morren, non lles permite pagar adecuadamente por si mesmos.
  O comerciante respondeu cun sorriso:
  - Un par de rapaces son guapos, pódense mercar como criados para as tarefas domésticas. E en xeral, que haxa regateo!
  Outro comerciante apoiou:
  -Que retiren todo o lote, e nós decidiremos se compramos ou non!
  Albert quedou só detrás dunha pantalla, e os rapaces, espidos, negros de bronceado, foron levados á plataforma. Un par deles parecía realmente decente. E houbo un renacemento.
  Outro comerciante informou:
  - ¡Dou por todos os vinte e cinco dinares!
  O primeiro comerciante rosmou:
  - Trinta e ese é o prezo final!
  Outro comerciante cun turbante con rubíes informou:
  - ¡Entón trinta e un dinares!
  O comerciante levantou o martelo e coreou:
  -Trinta e un dinares veces, trinta e un dinares dous, bueno, que máis? ¡Trinta e un dinares tres!
  . CAPÍTULO? catorce.
  Os rapaces foron conducidos cara ao propietario. Vendíanse como gando. E foi un movemento difícil.
  Agora tócalle a Albert. Un neno descalzo e espido saíu a poxa. Albert realmente tiña unha fermosa, aínda que delgada, pero musculosa, figura en relevo, e un rostro doce, infantil e bonito. En xeral é un rapaz moi guapo, aínda que as costelas se ven. O seu cabelo é branco, lixeiramente dourado e ben cortado.
  O inspector chamou:
  - Abre a boca rapaz!
  O Neno Príncipe abriu...
  O xefe exclamou:
  - Mira que dentes brancos, limpos e fortes ten. Comezamos a regatear con quince dinares!
  Un dos comerciantes gritou:
  - Que levante a pedra!
  Albert foi conducido a unha pedra que se usaba para medir a forza dos escravos. O neno con dificultade arrincouno do chan, e tirouno no peito. E levantouse, cun empuxón, axudando cos pés por riba da cabeza.
  O comerciante asentiu.
  Non está mal para a súa idade! Douche dezaseis dinares!
  O outro home sorriu e dixo dezasete!
  Houbo unha exclamación: dezaoito!
  O comerciante volveu falar:
  ¡Vinte!
  Houbo unha pausa. Albert queda completamente espido e, de súpeto, sentiuse humillante e avergoñado diso. A emoción comezou pola vergoña e a perfección masculina comezou a aumentar.
  Unha muller cun rico veo borbullou:
  - ¡Vintecinco dinares!
  Escoitáronse chistes ridículos.
  Ela atopou un home de verdade!
  - Este é un xoguete novo!
  O comerciante asentiu e comezou a dicir:
  - Vintecinco dinares veces, vintecinco dinares dous... Pois quen é máis.
  O comerciante que antes comprou todos os escravos gruñía:
  - ¡Trinta dinares!
  O veciño preguntou sorprendido:
  -¿Para un como para vinte rapaces?
  O comerciante asentiu.
  - Sinto que paga a pena!
  O comerciante comezou a ouvear:
  - Trinta dinares veces, trinta dinares dous...
  A muller interrompeu e rosmou:
  - ¡Trinta e cinco dinares!
  O comerciante asentiu.
  - É certo, trinta e cinco dinares unha vez, trinta e cinco dinares dous...
  O comerciante volveu falar:
  - Corenta dinares!
  O comerciante cantou corenta dinares unha vez, corenta dinares dous....
  Unha muller cun rico veo chirriou:
  - Corenta e cinco dinares!
  O comerciante interveu:
  - Corenta e cinco dinares unha vez, corenta e cinco dinares dous...
  O comerciante rosmou:
  - Cincuenta dinares!
  O seu veciño dixo sorprendido:
  - Cincuenta dinares para un neno? Por estes cartos podes mercar unha boa rapaza!
  O comerciante sorriu.
  - E el, como a nena é boa!
  A muller berrou:
  - ¡Sesenta dinares!
  O comerciante non cedeu:
  - Setenta!
  -Oitenta!
  -Noventa!
  As mulleres chamaron:
  -Cen dinares!
  Un dinar é unha moeda feita de ouro, e cen dinares son xa unha cantidade considerable, e houbo unha pausa.
  O comerciante levantou o martelo e comezou a corear:
  - Cen dinares veces! Cen dinares dous! Quen dea máis de cen dinares tres... E antes de que caese o martelo, o primeiro comerciante escapou:
  -Cento dez dinares!
  O público asubiou...
  O comerciante levantou o martelo e dixo:
  -Cen dez dinares veces, cento dez dinares dous...
  A muller dixo con dureza:
  -Cento vinte dinares!
  O primeiro comerciante que ofreceu vinte dinares para os rapaces preguntou con sarcasmo:
  - Non queres demasiado para un galo?
  A muller dixo enfáticamente:
  - É negocio meu! E por que necesitas un toco vello!
  O comerciante co turbante adornado con esmeraldas respondeu:
  - Vai saber máis! Pois cento trinta dinares!
  A muller non cedeu e rosmou firmemente:
  -Cento corenta!
  O comerciante murmurou:
  -Cento cincuenta!
  A muller dixo enfáticamente:
  - Douscentos dinares!
  O comerciante asubiou:
  - Si, por tales cartos podes mercarte un escravo de rara beleza. Non cres que o teu marido, Emir, estaría furioso se descubrise o que gastas nun rapaz bonito!
  A muller comentou duramente:
  - ¡Troilleille ao emir a súa posición e riqueza, el sabe que llo debe a meu pai! Pero por que precisas deste fermoso neno?
  O comerciante murmurou en resposta:
  - ¡Trescentos dinares!
  A muller respondeu cun sorriso:
  - Catrocentos!
  O comerciante ladrou:
  - Cincocentos!
  A muller dixo con dureza:
  - Mil dinares!
  Un estrondo pasou polas filas de comerciantes e comerciantes. Un deles comentou:
  - O neno é guapo, pero por que tanto para el. Poucas veces, cando as mulleres das primeiras belezas pagaban tanto!
  O comerciante confirmou:
  - Por mil dinares, o teu marido seguro que te esfolará!
  A muller do emir do veo respondeu:
  - E serás aínda peor cabra luxuriosa!
  Cooper rosmou:
  - Dous mil dinares!
  A muller, sen ceder, respondeu:
  - ¡Tres mil!
  O comerciante tronou:
  - Catro mil!
  A muller botou:
  - Cinco mil!
  O comerciante berrou a pulmón:
  -¡Dez mil dinares!
  Houbo unha gran pausa... A cantidade polo prezo dun escravo non tiña precedentes. E un ruído atravesou a multitude de comerciantes. Realmente parecía moi estúpido pagar tanto por un neno
  duns trece anos, aínda que moi guapo e musculoso...
  Ademais, a perfección masculina de Albert caeu. A muller de súpeto sentiuse decepcionada polo seu novo xoguete e calou. Non é realmente demasiado?
  O comerciante, vendo que se prolongaba a pausa, levantou o mazo e comezou a dicir:
  - Dez mil dinares unha vez, dez mil dinares dous, quen dará máis? Dez mil dinares - tres! Pero antes de que o martelo golpeara, escoitouse unha voz:
  -Cen mil dinares!
  Todos miraron cara atrás. Un home de negro e un traxe especial entrou no salón. O seu rostro estaba cuberto cunha máscara negra.
  O comerciante quedou sen palabras e conxelado, conxelado na perplexidade.
  O home coa capa negra e a máscara confirmou:
  -Cen mil dinares!
  O comerciante asentiu coa cabeza.
  - Por suposto, xenial! E comezou nun canto: cen mil dinares unha vez, cen mil dinares dous... Quen dará máis? Trescentos mil dinares! Vendido a un cabaleiro cunha capa negra e máscara!
  Aquí interveu o comerciante e dixo:
  Esta persoa é descoñecida para nós! Ten unha cantidade tan grande!
  O home da capa negra e da máscara dixo:
  - Hai bolsas de ouro nos camelos! Só o suficiente para pagar por este rapaz! Podes contar se queres!
  O comerciante asentiu.
  - Da túa! Podes telo como queiras! Tendo en conta o que pagaches, podo ofrecerlle unha cadea de balde!
  O home do abrigo negro asentiu.
  - A cadea non lle vai facer mal ao mozo! Mentres tanto, divírtete!
  Albert fixo unha mueca. Un colar cunha cadea abrocháballe ao pescozo e o extremo foi entregado ao novo mestre. Hai algo moi sinistro e malvado nel. E o neno sentiu que iso non era bo.
  O home da máscara e a capa negra tirou da cadea e rosmou:
  - Pois manda o meu novo escravo! A ver se xustifican as ilusións e os custos.
  Albert seguiuno obedientemente. Levárono fóra. Aquí, de feito, descargábanse sacos de ouro dos camelos. Albert pensou: por que pagaron unha cantidade tan tola de diñeiro por el?
  Se por dez dinares podes mercar un bo escravo adulto. Aquí hai vinte rapaces que se foron por trinta e un dinares. Só para mulleres de beleza marabillosa ás veces
  o prezo superou os mil dinares.
  Pero por un escravo ou escravo, paga cen mil! Isto é impensable! Despois de todo, tal cantidade é todo o tesouro do gobernante. Albert estaba encadeado a un elefante, que foi montado polo seu novo mestre.
  E catro xinetes observaban atentamente o rapaz. E Albert estaba de novo camiño. As súas solas espidas e endurecidas golpearon o pavimento. Estaba espido e fraco
  e a xente mirábao e ría.
  Canto pagar por un neno? Podería ser amor salvaxe?
  Albert camiñaba e pensou. Por que estaba o comerciante disposto a pagar dez mil dinares por iso? Non por ser enviado ás canteiras. E non para comodidades da cama.
  Seguramente sabe algo sobre a orixe de Albert. Que é o príncipe dun país rico. Quizais o comerciante esperaba pedirlle un rescate a Albert? Ou vendelo ao teu propio pai-rei?
  Esta versión parecía bastante plausible. Aínda que está por ver se recibirá un rescate, hai que pagar agora dez mil dinares -o prezo de mil escravos adultos-.
  Que os camiños do Señor sexan inescrutables.
  Aínda que este Deus existe ou non... Albert tusiu. Ben, non, vendeu o corpo a Satanás, o que significa que Deus debe existir! Como senón? Se hai unha sombra
  debe haber luz. Pode ser que non haxa sombra se hai varias luces. Pero sempre hai luz na sombra.
  Albert respiro profundamente. Pensei, e por que deron cen mil por iso? En calquera caso, non para matar tan facilmente, e isto é un plus. pero de súpeto sucedelle
  algo máis terrible que a morte? E isto é un negativo! De súpeto queren usalo como nena?
  Albert suspirou moito e acelerou o seu paso. Saíron fóra da cidade e atravesaron o deserto. O neno camiñou para si mesmo e intentou imaxinar algo máis alegre...
  Calquera tipo de campaña, guerras, loitas medievais.
  O neno imaxinaba a época de Ricardo Corazón de León. Alí xa loitou no seu soño e derrotou a todos. E agora imaxina como a orde quere queimar alí á desgraciada xudía
  Rebeca. Ela é tan fermosa e inocente. Ela ten moito encanto e calor. Pero a moza foi levada ao lume, rodeada de gardas. A súa figura parecía pálida.
  A rapaza camiñaba con pasos tranquilos, e o seu fermoso rostro parecía tranquilo, aínda que está claro que o medo e a rabia estalaban nos seus ollos.
  Todas as decoracións e tecidos orientais brillantes foron eliminados dela. A cabeza de Rebeca quedou descuberta, agás dúas trenzas negras e bastante longas que baixaban pola túnica branca.
  Os pés pequenos da nena estaban espidos. E era evidente que Rebeca sufría como unha humillación moral: a súa rica xudía viuse obrigada a camiñar descalza, coma un mendigo plebeyo.
  Así é fisicamente. O día resultou nubrado e facía bastante frío, e as plantas espidas da rapaza non eran usadas para afiar pedras e gravas da estrada. Rebecca comezou a facer unha mueca e
  coxea nas dúas pernas. Certamente non estaba afeita a camiñar descalza, especialmente en Gran Bretaña, onde aínda no verán non facía demasiado calor e moitas veces estaba cuberto. E é filla de Palestina con
  clima máis cálido e seco.
  Si, e é humillante cando os homes ven tacóns espidos, redondos e lixeiramente poeirentos e mesmo soltan bromas maliciosas. Iso si, quitáronlle a Rebecca todas as xoias e quitáronlle os zapatos, non porque quixesen.
  humillar especial.
  Os monxes tiñan medo de que puidese ter amuletos e talismanes, que Satanás proporciona aos seus seguidores para evitar o arrepentimento mesmo baixo tortura.
  E para a execución de mulleres sospeitosas de ser meigas, foron levadas descalzas. Entón, parecían ter reducido o poder demoníaco. A terra é de Deus, e cando a tocan os pés descalzos, a meiga
  está cargado de enerxía divina e perde parte do seu poder. En calquera caso, Rebecca, descalza e vestida de branco do liño máis tosco, causou unha conmovedora impresión.
  Moitas mulleres mirárona e preguntábanse o fermosa que era ata coa modesta roupa dun terrorista suicida que levou ao lume. E que graciosas e ciceladas son os seus pés descalzos,
  ao que non se pega o po, estradas. E que a súa beleza natural de pernas espidas de nena é moito máis fermosa que os zapatos adornados con xoias de diamantes.
  Aquí Rebecca está coxeando todo o tempo, derrubando as súas pernas espidas e tenras, achégase a unha pila de leña e palla. Aquí hai que queimar. E antes da execución, átanse a un poste e póñense cadeas.
  Por suposto, doe cando se pega unha cadea no corpo dunha nena tenra. E que frío é estar inmóbil nun día fresco ao pór do sol cun tempo nubrado. Cando só o sol
  só ocasionalmente asoma a través das nubes. Ademais da sudadera con capucha, Rebecca non ten nada no corpo. As monxas quitáronlle todo á pel, e regalaron unha sudadera con capucha por pura decencia.
  Polo tanto, aínda fai frío estar quieto encadeado e enfermo de cadeas, os pés descalzos arrefríanse polo vento e doen pola tensión dunha posición de pé.
  Agora a única esperanza de Rebeca é un protector. O mellor guerreiro dos Templarios Brian debe loitar contra el. Que se distingue por unha gran forza e resistencia.
  Con todo, Ivanhoe conseguiu botalo fóra da sela. Pero agora está gravemente ferido. Ademais, Richard Corazón de León pode competir con Briand, pero non pode loitar por unha xudía, máis precisamente.
  é improbable que queira - este non é un negocio real.
  Así que Brian está tranquilo e confía en que pode derrotar a calquera. E entón a nena descarada que rexeitou o seu amor simplemente será queimada. E esparexe as cinzas da meiga. Despois dormen e
  as súas botas de marrocos, bordadas con perlas, e roupa con todos os adornos demoníacos.
  Briyan mira para Rebekah. Que bonita é, atada a un poste coma este, ou máis ben encadeada. E parece conmovedor e únicamente dramático.
  E o tempo pasa. A nena conxélase e tírase. As súas cadeas chocan. Pódese ver que lle dá sufrimento estar encadeada a un poste. Os pés descalzos da nena estaban avermellados polo frío.
  Que incómoda está. E que medo debe ter...
  O lume, por suposto, quentará e a chama lamberá depredadora o tacón redondo e neno. E escoitarase o cheiro a shish kebab, coma se asase cordeiro. E será tan insoportablemente doloroso.
  E a nena berra. E a chama subirá, cada vez máis alto. Queimará a súa túnica branca e toda a multitude verana completamente espida e encadeada.
  E a pel branca burbullase, volverase vermella. E entón comeza a esvarar. E a carne será fritida, e asubío coma nunha tixola. E só vai doer incriblemente.
  E Rebeca gritará nun sufrimento insoportable. E agora a carne caerá dos seus ósos. E os ósos quedan ao descuberto, ennegrecéndose. E a moza do choque da dor perderá o coñecemento e calmarase. Estará tranquilo para sempre. E a súa alma voará a un inferno especial para os xudeus. Para os xudeus non bautizados haberá inferno. Onde serán atormentados segundo os seus feitos.
  E ao parecer Rebeca, como alma inocente, non será castigada tan severamente. Azotarana, golpearán un pouco con paus nos seus tacóns espidos e redondos. E despois arroxado ao calabozo. E alí cantará Rebeca
  e louvan os seus santos xudeus. De cando en vez, carcereiros-diaños virán a ela e volverán golpeala con paus nos seus tacóns espidos e elegantes. Porque os pecadores deben recibir
  nos talóns o máis doloroso posible.
  E a azoutarán con varas, e despois, como unha meiga, fritirana cunha faísca. Queimando os seus fermosos peitos coma dous melones.
  O cabaleiro Brian soñou. E pasou o tempo... e agora esgótase a última hora da chegada do defensa.
  O Gran Mestre da Orde dá o sinal para o inicio da execución.
  Aquí o verdugo fai unha chispa cun pedernal e acende un facho empapado de salitre. Rebeca clama de medo e ao mesmo tempo de investimento. Estaba tan fría polo vento que simplemente quere abrigarse.
  Aínda que está claro que o lume vai quentar só por un momento, e despois vai queimar e arder, e pel e pel e carne.
  O verdugo xa comezara a levar o facho á palla, mentres a multitude rugía. Ao lonxe, un pequeno cabaliño branco corría, e nel estaba un pequeno xinete.
  O Gran Mestre da Orde gritou:
  - Para o verdugo!
  Conxelouse literalmente a un centímetro da palla. Sir Brian estaba indignado:
  - está tarde! O prazo para a chegada do defensor rematou!
  O gran mestre respondeu con rabia:
  - Tes medo de loitar contra o neno?
  O séquito do gran mestre murmurou con aprobación:
  - Loita ben! Que medo tiña o covarde!
  Brian dixo con rabia:
  - Vou derrotalo!
  O templario pensou nun principio que aínda era Ivanhoe, a pesar da ferida, quen quería loitar contra el. Pero este guerreiro era aínda máis pequeno e baixo que o antigo delincuente, Sir Briana.
  Si, o cabalo era diferente. E a armadura...
  Ben... O corazón de Brian estaba aliviado. Aínda non lle chegaran os rumores de que este rapaz de trece anos gañara un torneo de xustas: derrubara os seus cabalos e a Ricardo o León.
  Corazón e Ivanhoe. Si, naqueles tempos non había correo. E atribuíronse rumores de que se o torneo foi gañado por un verdadeiro xigante, e non por algún tipo de neno.
  Entón, Sir Brian estaba tranquilo.
  E dixo con confianza:
  - ¡Acepto o reto!
  A súa confianza aumentou aínda máis cando Albert quitou o casco e todos viron o seu rostro de neno e fermoso, o seu cabelo louro e os seus ollos azuis.
  Unha das mulleres mesmo gritou:
  -Ten piedade do neno!
  O gran mestre preguntoulle a Albert:
  "De verdade queres loitar contra o glorioso Sir Briant, rapaz?"
  O novo príncipe declarou con confianza:
  - Si, e salva a Rebeca!
  O gran mestre dubidou:
  - Pero Sir Brian é o noso mellor cabaleiro, e ti só es un neno! Vostede é o suficientemente forte?
  Albert respondeu con dureza:
  - A regaña mostrará que clase de neno son!
  O gran mestre volveuse cara á xudía atada:
  - Estás preparado para recoñecer a este mozo como o teu protector?
  Rebeca respondeu cun xemido:
  - Dá o que queiras!
  O gran mestre asentiu.
  - Vale entón! Comezar! Que lanzas prefires: romas ou afiadas!
  Sir Brian ladrou:
  - Por suposto, igual agudo!
  Albert asentiu.
  - Que sexan agudos - se a vida non lle é querida!
  O templario riu.
  - Confiado en si mesmo como todos os adolescentes! A ver como te tiro do cabalo!
  Albert respondeu con lóxica:
  - Non presumes, montando no exército, senón presume, montando co exército!
  O gran mestre berrou:
  - Apura! A nena encadeada está xeada!
  Os cabaleiros marcharon. O templario ten un cabalo grande, un negro, e el mesmo é grande cunha armadura negra. E a armadura de Albert é como un espello, o cabalo é pequeno, pero moi rápido e branco
  neve. Como un duelo entre o ben e o mal, entre o branco e o negro.
  O templario comentou con dureza:
  - Quero matalo, e ao mesmo tempo sinto pena polo neno!
  Aquí se separaron. Se Sir Brian soubese o opoñente serio e perigoso que tiña, non sería tan seguro de si mesmo. Albert tamén entendeu que o seu inimigo era forte, e poucos
  inferior a Ricardo Corazón de León. Pero se derrotaches ao rei máis lendario, que é para ti un templario?
  Ambos guerreiros, ao sinal do gong, precipitáronse un cara ao outro. Incluso había unha morea de po. Rebeca susurrou:
  - ¡Oh Gran Xehová, salva o neno!
  Albert deu un golpe no escudo e esvarou da lanza cara á dereita, e el mesmo golpeou o inimigo na viseira, acelerando o movemento dobrando o casco. Este é un golpe que aguantou brillantemente
  Ivanhoe non pasou o seu tempo peor, e quizais aínda mellor, acelerando o movemento co seu torso forte e novo. E Sir Brian voou coma un saco dun cabalo.
  O público berrou de alegría e as mulleres boquearon. Todo o mundo pensaba que o mellor cabaleiro da orde derrubaría ao neno, pero de súpeto resultou ser...
  Sir Brian caeu e intentou erguerse desesperadamente, pero o seu corpo armado non obedecía ben.
  O gran mestre anunciou:
  - O xuízo de Deus chegou! Mozo guerreiro, como te chamas?
  O neno fixo unha reverencia e respondeu:
  - Alberte!
  O gran mestre continuou:
  - Alberte! Derrotou ao mellor guerreiro da orde e salvou á xudía Rebeca, filla de Isak, que foi acusada de bruxería. Agora está libre e as súas vellas roupas e xoias volven a ela!
  O asistente murmurou ao oído do xefe da orde:
  "Quizais poidamos confiscar os seus bens ao Tesouro?"
  O Gran Mestre rosmou:
  - Non sexas parvo! Isto é perfidia! Veña, quítalle as cadeas á nena e desata o poste!
  Os guerreiros e os verdugos comezaron con alegría a desenrolar as cadeas coas que estaba encadeada Rebeca! A música soaba. A xente estaba contenta, sobre todo as mulleres. Realmente que bonito é isto
  unha nena xudía, que se salvou só causa alegría.
  Albert fixo unha reverencia ante o gran mestre e dixo:
  - A xustiza triunfou!
  O gran mestre acordou:
  - Aquí está o máis alto xuízo de Deus! E agora, meu cabaleiro, quizais che fagas con nós! E queres entrar no servizo da orde?
  Albert encolleuse de ombreiros.
  "Son un príncipe e sirvo ao meu reino!" En canto á festa... Desculpe, pero antes entregarei a Rebeca baixo a miña garda ao seu pai. E entón podería ser secuestrada de novo. Os bosques están cheos
  ladróns e cabaleiros aventureiros!
  O gran mestre asentiu.
  - Moita sorte! Pero sabe que querido o servizo da orde está sempre aberto!
  Rebeca foi levada de volta á súa cela, onde lle debían entregar a roupa vella e as xoias confiscadas. A nena, de alegría, azotou as súas pernas espidas e ciceladas, non
  sentindo a agudeza das pedras, e o frío, aínda que se escurecía... E o sol desapareceu detrás do horizonte. Espida, rosa, que sorprendentemente limpos, os tacóns redondos da rapaza parpadeaban.
  Ela foi á execución en silencio con dificultade para manter a calma. E agora estaba alegre e literalmente revoloteaba. E parecía aínda máis fermosa. O seu rostro xa non estaba tan pálido,
  pero púxose rosa de emoción, e engadiu cores e beleza. E esta nena agora semellaba un neno xoguetón.
  Albert cantou con deleite:
  Quen está afeito a loitar pola vitoria,
  Deixa que cante connosco...
  Quen está alegre, ri
  Quen busca logrará
  Quen busca sempre atopará!
  Entón, Rebeca correu á cela. As monxas seguírona para axudarlle a vestirse. Albert baixou do seu cabalo. Ofrecéronlle unha copa con bo viño envellecido.
  Cousa natural e doce, este viño sabe moi ben.
  Albert bebeuno con pracer e sentiu unha onda de forza. Era xenial e divertido. Quería todo tipo de proezas. O neno mesmo cantou:
  - Acostúmate a loitar de calquera xeito,
  Polo menos algunhas botellas viron o fondo...
  Pero non nos namoramos -
  Hai moito tempo! Hai moito tempo!
  Hai moito tempo!
  Rebeca está de volta. Coxeaba moito. Nas botas, as pernas caídas son incómodas. Ela botou un mantón sobre a cara, e agora a súa beleza estaba oculta.
  O seu vestido é moi brillante e ten moitas xoias. Os monxes e monxas non roubaron nada. E quedou moi ben. Máis precisamente, Albert
  Gustábame máis cando Rebeca levaba unha túnica branca e descalza. Os seus pés descalzos deron ao neno a emoción dun mozo. E así... Viu moitas cousas semellantes
  mulleres en xoias e non me excitou.
  Albert cantaba:
  - Sobre esta rapaza descalza,
  Non podía esquecer...
  Parecían as pedras do pavimento,
  ¡Atormentan a pel das tenras pernas!
  E o neno riu... Rebecca chiscoulle o ollo, que, sen embargo, imperceptiblemente e arroulou o veo:
  - Acompáñame o meu cabaleiro?
  Albert asentiu.
  - Si, miña señora!
  Rebeca dixo enfáticamente:
  - Só cala na estrada! Quero escoitar un pouco de silencio! E gozar da natureza!
  Albert comentou loxicamente:
  - O silencio é dourado, só pola facilidade de extracción, caeu na mostra a un nivel por debaixo do cobre da elocuencia.
  Rebeca gritou:
  - ¡Cala igual! E lévame ao meu pai.
  O neno e a nena ían a cabalo. Rebecca sentou áxilmente na sela e moveuse lentamente. O neno calou, pero case non puido conterse. El quería moito falar con ela
  e facer moitas preguntas. Pero tiven que ter a boca pechada.
  O neno príncipe aínda dixo audiblemente:
  - O silencio é de ouro, a palabra é prata, a elocuencia é cobre, e os xuros convértese en chuvia de chumbo!
  . CAPÍTULO? quince.
  Mikhail-Vladimir Putin-Gorbachov comezou de novo a volver ao estalinismo.
  Aumentou o prazo de servizo no exército a tres anos. Introduciu rangos militares e en produción.
  Por certo, gustoulle a idea dos exércitos laborais de Trotsky. Endureceron aínda máis a responsabilidade penal por chegar tarde, e por aparecer borracho na rúa e por fumar en lugares públicos.
  Ademais, comezaron a plantar xente para tirar colillas de cigarros e bolsas de celofán e papel.
  A continuación presentouse un programa para combater o exceso de peso.
  Despois diso, Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin quedou durmido;
  Os pensamentos do príncipe Alberto foron interrompidos. Estaba preto dun oasis do deserto. Xa era a noite e cada vez máis escureceu. A caravana parou.
  Albert foi desatado, levárono a comer e déronlle de beber. O neno bebeu a auga con pracer. Para a cea, déronlle mingau e froitos secos.
  Alberte comeu. Déronlle unha manta para que se deitase na area. E o neno, canso do camiño, colleuno e quedou durmido. Mentres tanto o home
  vestindo unha máscara negra sacou un cristal máxico especial e mirou para el. Agora puido observar os soños únicos do neno. E o diñeiro? Isto é
  ouro falso. Agora mesmo, as moedas de ouro comezan a facerse máis lixeiras e a derreterse como o xeo. E un neno único pode ser moi útil para un feiticeiro.
  Albert volve soñar que está no exército de Espartaco. Craso está agora completamente derrotado e nada impide que os escravos ataquen Roma. Isto debe facerse antes do beneficio
  Lokum e Pompeio. E teñen cen mil soldados cada un. Despois das vitorias, Espartaco ten unha enorme reposición de escravos, gladiadores e pobres. Incluso moitas cidades
  comezaron a enviar tropas ao líder dos rebeldes. E isto é grave.
  Albert volve estar con Eutibida. Un neno forte e musculoso e unha beleza grega graciosa. Montan en cabalos brancos lado a lado. O exército de Espartaco ten
  xa máis de cento cincuenta mil loitadores. Pero moitos deles son novatos. Aínda que as armas, grazas aos trofeos capturados, son bastantes. Pero o exército é bastante cru.
  Unha morea de escravos adolescentes azotando cos pés descalzos. Normalmente, os mozos imberbes non reciben nin sandalias na estación cálida.
  Eudibida sinalou:
  - Roma está ben fortificada, sobre todo o Capitolio. E está protexido por uns cen mil guerreiros. É certo, algúns deles son milicianos. Non será doado levalo!
  Albert comentou loxicamente:
  - Unha parte importante da poboación de Roma son escravos. Pódense levantar á revolta!
  Euthydis concordou con isto:
  - Por suposto que podes! Pero alguén ten que organizalo!
  Albert suxeriu:
  - Podo facelo! Como xa fixeron en Capua!
  A muller grega e ex-escrava asentiu.
  - O que é moi posible... Así que actúa igual!
  O neno asentiu e confirmou:
  - A miña irmá Rodopea e mais eu penetraremos en Roma, e despois xa veremos!
  O exército de Espartaco creceu rapidamente. E en marcha estaba a formación de recrutas. Rodopea reuniu unha lexión enteira das súas escravas. Primeiro ensináronlles a tirar un arco e
  lanzar dardos lixeiros. E por suposto foi unha boa idea. Tamén había lexións de mozos escravos. Aínda que normalmente o Spartak intentaba non levar nenos. Pero hai moitos escravos novos e teñen que estar unidos nalgún lugar. Igual que hai aínda máis mulleres escravas que homes. Moitos escravos crían no inminente fin da guerra. E todos chegaron ao exército de Espartaco
  milleiros de escravos, pobres, aliados. Incluídas as mulleres con fillos. E o exército creceu rapidamente. Algunha reposición foi dada por persoas libres desas cidades
  Italia que non quería vivir baixo o dominio da Roma despótica. E os guerreiros veñen con experiencia de combate e coas súas armas. E teño que dicir que está moi ben.
  Pero no exército hai moitos nenos, nenas e nenas. As mulleres escravas non se pegaban así antes, pero agora corren a Spartak en decenas de miles. Adoitan ir descalzos, e con túnicas rasgadas, algúns están case completamente espidos, nalgúns taparrabos. E tamén hai completamente espidos, sobre todo escravos de África. Aquí están os rabaños.
  Eutibida tamén foi adestrar ás rapazas.
  Albert coñeceu a Rodopea. E ofreceuse para vir con ela a Roma baixo o pretexto de artistas itinerantes.
  A rapaza comentou:
  - O risco é demasiado grande! En Roma, a vixilancia dos gardas é alta!
  Albert asentiu.
  - Por suposto! Pero a cidade é unha auténtica cidadela con cen mil guerreiros, e non é tan fácil tomala. Pero se os escravos da cidade nos axudaron...
  Rhodopeia sinalou:
  - Quizais sexa unha boa idea. Pero ti nin sequera tiñas bigote. Os escravos non poden escoitar aos nenos! Ademais, Spartak pode chegar a algo máis real!
  Albert asentiu de acordo.
  - Creo no xenio de Espartaco, pero eu quero loitar contra o inimigo! E gaña co teu enxeño!
  Rhodopeia notou cun sorriso que tiña os dentes tan brancos:
  - E xa sabes, non vai estar de máis facer exploración! Examinemos as fortificacións de Roma e atopemos onde son máis vulnerables...
  O neno príncipe asentiu.
  - É unha boa idea!
  Os nenos desprazáronse en dirección á Cidade Eterna. Con todo, houbo unha escaramuza. Dúas lexións marcharon cara a Roma desde África. Estes son doce mil soldados a pé e tres mil xinetes.
  O seu comandante, o procónsul Viskunt, por suposto, non quería participar na batalla con Espartaco e intentou evitar o exército rebelde que eludía Roma.
  Pero os exploradores informaron de que había unha lexión de mozas semiespidas por diante. Da que prendían lume os ollos dos lexionarios, famentos ao corpo feminino. E Viskunt deu a orde de capturar aos escravos, probablemente el mesmo quería divertirse con eles.
  Pero o Spartak ten boa intelixencia. Rapaces en ponis rápidos, disfrazados, buscan todos os camiños que van a Roma. E por suposto, as tropas de Viskunt decatáronse. E cando
  os romanos tentaban meterlle o nariz ás nenas, xa que ante elas había nada menos que cen mil escravos. e os dos primeiros minutos rodearon aos romanos.
  E a batalla continuou.
  Comprenda que Albert e Rodopea participaron nel. O neno esgrimiu un par de espadas e cortoulle a cabeza ao centurión romano, dicindo:
  - A Gloria da Liberdade espéranos!
  Rodopea moveu ao romano co seu tacón redondo e espido ata o queixo e derrubano, arroulando:
  - Gloria aos deuses do pobo!
  O neno e a nena separáronse en serio. E as súas espadas brillaban coma as palas dun helicóptero. Son unha parella moi combativa e agresiva.
  Albert cortoulle a cabeza a un lexionario romano e chirriu:
  - ¡Por Espartaco!
  Rodopea tamén cortou a cabeza do romano e sinalou:
  - Non hai que facer Deus dunha persoa sinxela! Spartacus é coma nós!
  O neno príncipe derrubou outro lexionario e rosmou:
  -Entón para nós!
  A nena, cortando aos adversarios, riu:
  - Aquí para nós é posible!
  A superioridade numérica do exército de Espartaco era demasiado grande. O propio Spartak, axitando dúas espadas, entrou na batalla. Pero non tivo tempo para cortar correctamente. Os romanos foron exterminados, un par de miles
  os lexionarios superviventes caeron de xeonllos e rendironse. E así rematou nunha batalla en xeral interesante, pero paralela. É certo que uns quince mil lexionarios adicionais poderían reforzar a defensa de Roma.
  Así que todo foi segundo o plan. Tanto Albert como Rhodopeia pasaron ao Ano Eterno. Albert nunca vira a Roma antiga, e quería ver o mesmo
  gran cidade da antigüidade. O neno e a nena levaban consigo as sinxelas pertenzas dos actores e o caniche branco. Este último era un auténtico can de circo, e sabía facer algúns trucos.
  O neno e a nena golpearon os pedriños cos pés nus e cantaron:
  - Só na loita pode atoparse a felicidade,
  Spartacus dá un paso por diante!
  Spartacus dá un paso por diante!
  O neno e a nena achéganse a Roma. Pódese ver que altos muros e torres ten, sobre os que se instalan catapultas. Non é doado tomar unha cidade así.
  Non obstante, os nenos están a moverse. E ata cantan:
  - Pero a pulsación do corazón e das veas,
  Bágoas das nais dos nosos fillos...
  din - queremos cambio -
  Bota o xugo das cadeas de escravos!
  
  O fillo da terra responderá que non,
  Nunca serei un escravo...
  Creo que haberá un amencer de liberdade -
  O vento refrescará unha ferida fresca!
  
  Pola sagrada liberdade na batalla,
  O propio Espartaco chama...
  Levántase valeroso cabaleiro nas primeiras horas,
  Que brille o sol da verdade!
  A entrada está chea de gardas. E os lexionarios con armadura miran os nenos con desconfianza. Albert é demasiado musculoso e parece máis un guerreiro que un vagabundo.
  O lexionario maior preguntoulle a Albert:
  - Quen es ti neno?
  O neno príncipe respondeu cun sorriso:
  - Son ximnasta e acróbata!
  O xefe da garda ordenou:
  - Anda nas túas mans!
  Albert púxose na súa cabeza e correu. As súas pernas peladas e bronceadas con tacóns poeirentos brillaban ao sol.
  O propio rapaz estaba curtido e moi guapo. O xefe dos gardas asentiu.
  - Si, estás ben! Gustaríame ter un escravo coma ti!
  Albert, cun sorriso de dentes brancos, respondeu:
  - Estou libre!
  O xefe do garda mirouno desconfiado e murmurou:
  - Demóstrao! De quen es ti?
  Alberte esvarou un anaco de papiro, un documento de entre os trofeos incautados polos escravos rebeldes.
  O xefe da garda mirou e comentou:
  - Aínda así, podo deterte, e incluso torturarte. Enténdeso?
  Albert asentiu cun suspiro.
  - Tes poder!
  O lexionario maior asentiu.
  - Entón... Deténdeos e convida o verdugo.
  Rodopea arrullada:
  -E eu para que?
  O xefe da garda dixo:
  - Sodes espías de Espartaco! Podo sentilo. Ademais, o neno da man dereita de Spartak é moi forte, destro e de pelo rubio. Non creo que o sexas. O lexionario sinalou:
  - Certo! Oímos falar dun neno que loita ata os guerreiros adultos. É moi posible que el persoalmente fose ao recoñecemento!
  O lexionario maior asentiu.
  - ¡Llévaos!
  Albert estaba confuso. Non esperaba ser sospeitoso tan rápido. Ao mesmo tempo, non quería entregarse. Rodopea tampouco resistiu. Os mozos foron capturados.
  E ataron as mans de Albert, tanto que xuntaron os cóbados. O neno xemeu de dor, pero contou un xemido, aínda que lle torcían os ombreiros. Fixeron o mesmo para Rodopea.
  A nena chorou cunha dor insoportable. Pero entón ela aperta os beizos xuntos. Si, doe. E leváronos ao soto. Os romanos decidiron torturalos inmediatamente. Non aprazar o asunto indefinidamente.
  E a bodega de torturas estaba situada xusto na muralla da fortaleza.
  A Albert molestoulle que nunca vise a Roma antiga. con todo, podería velo. Non entres en pánico. O neno, baixou, intentou respirar uniformemente.
  Aínda non está todo perdido. Quizais se sobrevive á tortura, o deixarán ir. É certo, sinto pena pola Rodopea. A rapaza tamén será torturada? Aínda que os romanos son certamente crueis.
  Foron conducidos a unha sala quentemente acumulada. Ardían as lareiras, sentíase o cheiro a carne queimada. Nas paredes colgáronse numerosos instrumentos de tortura.
  Todo un arsenal para a tortura. Preparábase unha nova tortura cruel.
  Os nenos foron levados ao centro. O verdugo mirounos cun sorriso. Dous nenos escribanos con túnicas brancas asentiron e prepararon plumas de ganso para escribir confesións.
  O verdugo mirou a Albert e preguntoulle ao garda:
  - Iso é un explorador?
  O lexionario asentiu.
  - Si, colleron dous exploradores!
  O verdugo asentiu.
  Comezamos polo neno! Parece que está tolo!
  O lexionario comentou:
  - Látego destete da insolencia!
  O verdugo ordenou aos seus axudantes:
  -Fódeo!
  Albert foi enganchado baixo a corda e arrastrado ata o estante. Este dispositivo de tortura foi moi eficaz e estendido. Primeiro, o neno foi criado.
  Albert sentiu que as articulacións das súas mans se torcían dolorosamente. Comezou a agacharse. Pero os verdugos tiraron del. E unha dor infernal atravesou a Albert nas articulacións retorcidas.
  O neno berrou involuntariamente, pero apretou os dentes. As mans viráronse nos ombreiros e volvéronse cara arriba. Os pés descalzos do neno saíron do chan.
  o verdugo ordenou:
  - E agora cinco pestanas a metade de forza!
  Un torturador cunha túnica vermella sacou un látego dun balde onde ouriñaban varas de vimbio. Primeiro, acendou polo aire. Despois deulle un golpe nas costas de Albert.
  en comparación coa dor nos ombreiros e brazos, non tan asustado. A pel está lixeiramente inchada. O verdugo bateu unha segunda vez un pouco máis forte. Pero para que a pel non rebente. Despois bate de novo.
  Rhodopeia chirriou:
  - Non lle pegues!
  O verdugo maior preguntou:
  - Recoñécese como scouts?
  A nena meneou coa cabeza non!
  O verdugo xefe asentiu.
  - E o rack está esperando por ti!
  Agora levanta o neno ata o teito e dálle unha boa sacudida!
  A corda tirou máis forte. Albert comezou a levantarse. O neno sentiu un aumento da dor. O teito da adega era alto e redondeado coma unha cebola. Os ladrillos estaban
  verde e vermello, lixeiramente rachado. Unha fenda lembroulle algo a Albert, pero o neno non se lembraba exactamente de que. E aquí está na cima.
  E conxelouse. Os verdugos fixéronse máis pequenos e non tanto medo. Despois soltouse a corda. Ela voou cara abaixo. Albert sentiu coma se algo se rompera nel. E aquí caeu.
  E conxelouse no chan. O corpo enteiro de Albert, e especialmente os seus brazos e ombreiros, tiña tanta dor que berrou. Os verdugos riron. Mesmo os ollos do neno escurecían pola terrible dor.
  O verdugo maior preguntou cun sorriso vil:
  "Ben, vai falar agora?"
  Albert rosmou:
  - ¡Cala cabrón!
  O verdugo maior berrou:
  - Dez pestanas a toda forza!
  Esta vez o torturador golpeou a Albert con todas as súas forzas. A pel do lombo do neno rebentou e o sangue derramou. Cun inhumano esforzo de vontade, Albert contou o seu berro e respirou pesadamente.
  O verdugo rematou de golpear e mirou para o torturador maior.
  El ordenou:
  - Pernas no bloque!
  Os verdugos colleron inmediatamente os pés descalzos do neno e fixáronos nun aplique de carballo. Entón o verdugo maior ordenou:
  - Colgar pesas!
  Os verdugos con pracer comezaron a colgar as pesas dos ganchos. Fixérono rapidamente. Albert volveu sentir un aumento da xa forte dor nos seus ombreiros e brazos. O neno xemeu.
  O verdugo maior preguntou cun sorriso:
  - Vai falar, admitirá que es un explorador ou será torturado aínda máis?
  Albert ruxiu:
  - sexa maldito!
  O xefe atormentador ordenou:
  - ¡Lubrica os talóns! Imos probar o braseiro para o rapaz!
  Un dos axudantes do verdugo sacou un recipiente con aceite de oliva. E os torturadores comezaron a manchar os pés espidos e endurecidos do rapaz.
  O xefe torturador comentou:
  - E por que está aquí parada a nena! Poñémola nunha cadeira, e preparemos tamén un braseiro!
  Un dos verdugos preguntou:
  - Quizais, e ela no estante?
  O verdugo maior opúxose:
  - A nena é máis fráxil, pode estar mutilada! Fai máis pequeno tamén o lume baixo os seus talóns! Aínda non sabemos se son culpables ou non, de torturar a morte!
  Rodopea foi colocada nunha cadeira, e fortemente atada. Despois erguíanlle as pernas e comezaron a untar as plantas con aceite de oliva.
  Aquí está Albert rematado de lubricación. E trouxeron un braseiro co que xiraba a chama. Os pés ásperos e callosos do neno non sentiron inmediatamente a dor. Pero ardeu.
  Rematadas de lubricar as plantas da moza, puxéronlle un braseiro máis pequeno debaixo dos seus tacóns espidos e redondos. E estaba moi débil. Comezaron a fritir os pés espidos, endurecidos e aceitados dos nenos.
  A tortura foi longa e dolorosa. Albert intentou pensar noutra cousa para apartar a súa mente da intensa dor. Por exemplo, el, xunto con Espartaco, loita contra os romanos.
  Hai unha loita feroz. O neno, coma sempre, con dúas espadas. Funciona un muíño. E cae cortada, a cabeza dun romano co rostro sen afeitar e áspero. Entón o neno cobrará
  co seu talón espido ata o queixo do centurión. E cae. E entón os romanos cortan e volven caer. E aquí está Eutibida, nas súas mans ten un lazo. E a nena grega deixa dos romanos
  frecha. E golpea ao inimigo. Cae morto.
  E Eutíbida canta:
  - Mostrou a luz da liberdade aos escravos,
  E pregunta a cadea que lles axudou...
  Despois de todo, a escravitude humana é vergoñenta,
  E non a Rocha sagrada de Deus!
  Esa é unha rapaza tan loitadora e moi chula. Unha escrava, pero que lle comprou a liberdade, e fíxose famosa na historia. E agora loitando polo exército de Espartaco.
  E aquí Rodopea loita desesperadamente...
  E tamén vence aos inimigos sen debilidade e piedade.
  Albert, pola súa banda, fai unha recepción de bolboreta con espadas. E as cabezas cortadas caen dos ombreiros dos lexionarios. E entón un cun casco con cornos voa, e atravesa os ollos doutros guerreiros. E literalmente
  mátaos.
  Entón o neno escoitou a Rodopea gritar de dor. Pódese ver, con todo, os seus tacóns espidos e redondos estaban completamente queimados.
  Albert gritou a todo pulmón:
  - Non te atrevas! Apreta os dentes e cala! Non lles deas aos teus inimigos motivos para alegrarse!
  Rhodopeia apertaba os dentes e respiraba pesadamente. Si, ela non dará fariña.
  Albert, pola súa banda, imaxinaba de novo a batalla. É un neno, pero un neno forte. E soportará calquera tortura. Pero liberarse será cortado así.
  e ninguén o deterá nin o derrotará...
  Albert sente que as veas xogan nel e a enerxía flúe. Hackeo de neno escravo, con moito entusiasmo. E agora os lexionarios furados volven caer. O neno lanza co pé descalzo a cabeza derrubada dun romano e berra:
  - Gloria á era de Espartaco!
  Este é un rapaz tan belixerante. E como os seus golpes botan a cabeza a cada vez máis atacantes romanos, e a toda unha multitude de canallas. Pero se tamén son os romanos.
  E aquí vén o pesado ballista. E todo un barril de mestura combustible explota, e cae sobre os lexionarios. e arden sen piedade.
  Albert canta:
  - Pero non é de estrañar
  Meu diaño afín!
  E, de feito, unha fermosa nena Satanás co cabelo rizado da cor da folla de ouro apareceu xunto a Albert. Ela mira a Albert e, rindo, pregunta:
  - Ben, como está o teu corpo?
  O neno-príncipe cun sorriso alegre responde:
  - A alma pecou, pero o corpo é responsable!
  Satan Girl suxeriu:
  - Quizais queres algo máis divertido que atormentado no estante?
  Albert asentiu de acordo.
  -Si, claro que quero! Por exemplo, cortarlle a cabeza ao verdugo!
  Satan Girl dixo:
  - Pois aínda non che podo dar ese pracer! Pero se queres, podes... Seguir explorando!
  O neno príncipe asentiu.
  - Ben, grazas por iso!
  A rapaza bonita dixo:
  - É certo que non untarás grazas no pan! Non obstante, estás ben feito e compórtate con valentía!
  E a beleza do inferno desapareceu.
  O xefe torturador mirou o reloxo de area e dixo:
  - O tempo rematou! A lei de Roma limita a duración da tortura para os nenos! Como non se confesaron, pois por hoxe abonda con el!
  O garda asentiu.
  - Si! Só temos sospeitas contra eles, entón quizais deixalos ir?
  O verdugo maior encolleuse de ombreiros.
  - Por suposto, podes acudir ao xuíz, pero... Por que distraer a unha persoa ocupada por mor dos nenos! ¡Libéraos!
  En primeiro lugar, os braseiros foron retirados debaixo dos pés descalzos de Albert e Rhodopeia. Entón a nena foi desatada, e Albert foi retirado do bloque. Despois baixárono do estante. E quitaron o gancho. As mans dos nenos foron
  atado detrás das costas e nos cóbados.
  Foron sacados da sala. As pernas dos rapaces non estaban moi feridas. Só pequenas burbullas dos braseiros, aínda que a dor era feroz. O aceite de oliva evitaba que o coiro da sola se queimase demasiado.
  É certo que Albert tiña as costas bastante cortadas.
  Os nenos foron levados fóra da parte interior do muro e ao final o lexionario cortou as cordas que ataban as mans detrás. Albert sentiu liberdade e dor nos ligamentos aos que regresaba
  sangue. Rhodopeia xemeu e gorgoteou:
  - Non obstante, doe!
  O neno príncipe dixo cun sorriso:
  - Pero somos libres!
  A nena asentiu coa cabeza.
  - Relativamente, claro, pero gratis! E isto é bo!
  Albert asentiu e cantou:
  - Liberdade, liberdade, liberdade,
  Quero darlle a felicidade do mundo aos pobos!
  E o neno levantou a vista. Aquí están en Roma. E iso é xenial. A cidade é realmente xenial. Rúas bastante limpas, baixo a supervisión de lexionarios, son varridas por mozos escravos e
  nenas escravas. Curiosamente, en Roma, a maioría dos nenos e mulleres levan sandalias. Incluso moitos escravos e nenos escravos están calzados. Está claro que esta é a capital. E aquí hai a decencia.
  Aínda que normalmente durante os meses máis cálidos, os nenos e as mulleres doutras cidades italianas están descalzos. A non ser que sexan da xente rica ou nobre. E aquí, por suposto, ata un escravo doméstico debe
  usar sandalias. Se non, pensarán que o patricio é demasiado pobre como para non poder comprar zapatos para os criados. Os homes adultos, por regra xeral, non van descalzos, aínda que sexan escravos.
  Esas son as regras...
  Albert recordou de súpeto que lles quitaran todo, incluído o can do circo. E agora leva só un taparrabos, e Rodopea só leva unha túnica esvaída e esvaída. E a vista
  son coma pobres mendigos. E ata escravos fuxidos. Sobre todo se tes en conta que Albert ten as costas cortadas. E os nenos tiñan os pés chamuscados a cada paso.
  Pero os gardas aínda non os tocaron. Ao parecer, os rapaces eran azoutados a miúdo, e facía bastante calor, aínda que xa se achegaba á noite. Os nenos en xeral adoitan correr co peito nu no verán, incluso
  orixe nobre.
  E tamén poden azoutar un neno por calquera bagatela. Foi interesante ver a propia cidade. É realmente moi grande. Aquí vai ao seu longo, pero o final e o bordo non son visibles.
  As casas son grandes. Hai cinco, seis, sete e ata dez pisos. Moitas mansións de luxo. Pero na man dereita da antiga parella de nenos, a estatua de Hércules e a malleira
  fonte dela. E é fermoso. Aquí podes ver como se move a columna de soldados. A armadura é de bronce e brillante. Detrás deles, dous rapaces tocan os tambores. Van en pantalóns curtos e sandalias.
  Velaquí outra estatua: Neptuno e nas súas mans unha cunca dourada. E da cunca bate unha fonte.
  Albert e Rodopea non podían aturalo e sentáronse no bordo, mergullaron os pés descalzos, queimáronse nun braseiro baixo tortura. Fíxose un pouco máis fácil. Pero un lexionario pasou e berroulle
  nenos. E saltaron e correron.
  Albert e Rodopea correron un pouco e pararon. Conseguiron tomar un grolo de auga da fonte, e non lles atormentaba a sede. Pero tiña fame. E é vergoñento admitilo.
  . CAPÍTULO? 16.
  Albert sinalou:
  - Xa sabes, o refresco non vai facer mal!
  A nena suxeriu:
  Bailemos e cantemos! Estaremos atendidos!
  O neno príncipe acordou:
  -Imos probar!
  Escollendo un lugar máis ou menos ateigado, os nenos puxéronse a cantar e bailar. Aínda que doe bailar cando che arden os pés. Pero os nenos intentárono, e parece que o conseguiron.
  Albert comentou cunha risa:
  - Así nos ganamos a vida!
  Rodopea corrixida:
  - Non para a vida, senón para a liberdade!
  Os nenos recolleron unhas moedas de cobre. Aínda que lles lanzaron ases de mala gana. E fomos á tenda máis próxima. Consigue un pouco de leite e empanadas de carne. E comendo intentando facelo
  conversou rapidamente,
  Rhodopeia comentou:
  - A cidade é grande, hai moita xente, incluso escravos, pero non sei como rebelalos!
  Albert asentiu de acordo.
  - Si, non hai un plan específico! De feito, non berres na praza: viva a liberdade - abaixo o tirano!
  A nena suxeriu:
  - Quizais deberíamos ir ao circo. seguro que haberá gladiadores alí, así que nos rebelaremos contra eles!
  O neno príncipe asentiu coa cabeza.
  - A idea ten boa pinta!
  Os nenos, rematando de comer, pasaron pola antiga Roma. Aquí, por exemplo, hai unha estatua do conquistador de Cartago. E o conquistador de Sicilia. E tamén Sulle.
  Aquí está o Coliseo. É un estadio enorme con cento vinte mil asentos. Causa impresión.
  O neno e a nena preguntaron aos gardas da entrada:
  Onde está a escola de gladiadores?
  O lexionario engurrou o ceño e rosmou.
  - Por que fas isto?
  Albert dixo cun sorriso:
  - Quero inscribirme nos gladiadores!
  Os gardas eclosionaron:
  - Sinceramente?
  O neno dixo confiado:
  - Honesto non pasa!
  - Iso é bo! Só case todos os escravos fuxiron e non temos suficiente carne fresca!
  Albert, ao escoitar esta noticia, non estaba contento:
  - Como fuches?
  O lexionario máis alto informou:
  -Por culpa deste monstro Espartaco, os escravos comezaron a fuxir, hai dous anos. E agora están literalmente enrolando en rabaños. É certo que os mantemos tras as reixas e con constipação,
  gardas postos, entón agora non corren tan rápido como antes, pero xa non quedan suficientes!
  Albert riu e comentou:
  - Non suficiente! Pero eu só soporto moitos!
  O lexionario riu e respondeu:
  - Aínda es un neno! Ademais, acabas de ser azoutado! A ver se non perdes a cabeza!
  Rhodopeia suxeriu:
  - E ti loitas contra el con espadas! Entón saberás quen vale o que!
  O lexionario respondeu cun sorriso:
  - Demasiada honra para min loitar contra un gran guerreiro cunha ventosa! Si, e se queres unha rapaza tamén, leva! Moitas gladiadoras tamén escaparon!
  Rhodopeia asentiu de acordo.
  - Irei! Eu tamén podo loitar!
  O lexionario comentou con escepticismo:
  - Aquí me fas rir!
  Entón outro garda suxeriu:
  - ¡Déixame loitar co rapaz das espadas!
  O alto lexionario preguntou cun sorriso:
  - Por que o necesitas?
  O garda riu e comentou:
  - Doe rapaz guapo. Se o noqueo, podo divertirme con el!
  O gran lexionario asentiu.
  - Si fermosa! Poderías converterte no amante dalgún nobre patricio, ou nun patricio, con tal aparencia!
  Albert respondeu orgulloso:
  - Eu prefiro a gloria da espada! Se ese garda quere pelexar contra min, entón demostrarei que non son tan pequeno!
  Legionario suxeriu:
  - Vale entón! Vouche dar unha espada!
  O garda sacou a arma e ruxiu:
  Pode prescindir dunha espada. Por que lle daría armas! Máis precisamente, a arma non é nosa, senón estatal!
  Lexión asentiu.
  - Pois como sabes, non mates!
  O garda riu.
  - É unha mágoa matar a un rapaz tan bo!
  E como se abalanzará sobre Albert brandindo a súa espada. O neno esquivou con habilidade e deu unha patada ao garda baixo o xeonllo. O golpe foi doloroso. E o matón berrou.
  Albert cantaba:
  - Descalzos, rapaces fortes,
  Non coelliños covardes en absoluto!
  o garda púxose furioso e ruxiu:
  -Voute matar!
  O seu rostro estaba vermello e relucía de suor, e a súa espada torcíase e xiraba sen sentido.
  O propio garda manxeou un pouco. Albert golpeouno de novo coa canela espida debaixo do xeonllo. Quería castigar ao pervertido. Pero non detivo o ataque.
  Entón Albert empuxouno pola perna xa ferida con todas as súas forzas. O garda rompeu e caeu. E comezou a berrar unha boa obscenidade. Estaba moi danado. O neno saltou
  a el e golpeouno cun talón espido no queixo. O golpe foi forte e a mandíbula voou, os dentes rotos derramáronse. E o garda quedou calado. Albert dixo cun sorriso:
  - Iso é o que necesitas! Querías matar a un neno desarmado e pagaches o prezo!
  O alto lexionario sinalou:
  - E estás ben! Moi ben! É necesario ser capaz de derrubar un guerreiro profesional con armas coas mans e os pés descalzos. Serás un gran guerreiro!
  Albert comentou:
  - Son un gran guerreiro! Entón, debo ir ao host principal?
  O lexionario asentiu.
  - A súa casa está feita de mármore vermello, atoparao detrás do Coliseo! E despois... Pois xa sabes! Pode que che pidan que loitas contra un home adulto, pero espero que o consigas!
  Rhodopeia afirmou con confianza:
  - El pode manexalo!
  E os nenos seguiron adiante, na procura do dono dos gladiadores. O neno deuse conta de que evidentemente non lles gustaba moito o garda, xa que non se arrepentiron de que estivese lisiado.
  Rodopea respondeu:
  - A xente xeralmente é egoísta! E entón pode haber unha pequena ofensa!
  Albert asentiu.
  - Si, hai queixas tanto pequenas como grandes. Ben, vale... Agora imos ao dono.
  Os nenos movéronse máis rápido. Acostumáronse un pouco á dor, e as burbullas xa comezaron a baixar. E intensificaron. Xa saímos á rúa detrás do Coliseo.
  Só había unha casa de mármore vermello, e bastante alta. Na entrada estaban dous xigantes negros e outro home máis pequeno cunha toga. Ao ver o neno e a nena, rosmou:
  - Aquí non serven! Fóra!
  Albert declarou con audacia:
  - ¡Queremos que nos contraten como gladiadores!
  O home engurrou o ceño e preguntou:
  -¿Sabes que estes non son xoguetes para nenos, e alí matan?
  Rodopea asentiu.
  - Por suposto que si! Pero ser gladiadores é moito máis interesante que ser un vagabundo!
  O home sorriu e respondeu:
  - Noutro tempo, teríache expulsado! Pero hai escaseza de gladiadores agora mesmo, así que... Deixote entrar na casa. O propietario xa desapareceu, pero a súa muller está na casa. Se lle gustas, entón
  pode ser tomado. Só lembra, ás veces os nenos teñen que loitar cos adultos! Ou con loitadores experimentados que poden matar a un novato!
  Albert asentiu.
  - Sabémolo! Pero estea preparado para correr o risco!
  O home asentiu.
  - Ségueme!
  Os guerreiros xigantes deixan pasar aos nenos e á súa escolta. Dentro, a casa era luxosa e elegante. As criadas ían vestidas moi ricamente, con sandalias e inclinadas
  invitados, a pesar do seu mal aspecto. Había pequenas estatuas e retratos de cores colgados nas paredes. E algunhas das pinturas eran óleo sobre lenzo.
  Había moitas fermosas nenas espidas en lenzos e poderosos guerreiros. E no salón central había unha composición cos deuses olímpicos. E no centro, por suposto, Xúpiter.
  ou Zeus entre os gregos.
  E unha fermosa muller xacía nun sofá bordado con perlas e ouro. Parecía que non tiña máis de trinta anos e levaba unha roupa de luxo. Mirou á parella e comentou:
  - Un neno e unha nena fermosos tamén... Mercaches no mercado?
  O home encolleuse de ombreiros.
  - Non! Viñeron soas. E queren ser gladiadores!
  A muller preguntou cun sorriso:
  - ¿De verdade queres morrer pola diversión da multitude?
  Albert respondeu confiado:
  - Non morras, pero gaña! E polo teu ben, non por diversión!
  A muller sorriu.
  - E ti tamén queres loitar nena?
  Rodopea asentiu.
  - Si! Estou preparado para a batalla!
  A muller do propietario asentiu.
  Por suposto que será probado! Pero primeiro, imos cear! Es un rapaz moi guapo. Nunca vin tanta beleza. Come e pensa, paga a pena arriscar a túa vida!
  Albert comentou:
  - Sempre corremos riscos. Un ladrillo pode caerche na cabeza cando camiñas pola rúa!
  A muller asentiu.
  Vexo que es intelixente máis aló dos teus anos! Pero aínda así, toma unha comida comigo primeiro. E despois xa veremos.
  E entón ela tocou o timbre. Apareceron nenas con bandexas douradas e comida suntuosa.
  Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin espertou. As novas ideas eran terribles ao seu xeito.
  En particular, introducíronse restricións lexislativas para os xudeus. Prohibíronlles ocupar moitos postos nos aparellos e nos medios. Tamén se limitaron os seus dereitos para presentarse ao parlamento e ingresar en institucións de educación superior.
  Tamén se introduciron represións adicionais contra os representantes de todas as confesións non cristiás, máis precisamente, as non ortodoxas. E aumentou o control sobre a igrexa.
  Porén, mentres o ateísmo seguía sendo a doutrina oficial. Gorbachov-Putin decidiu non romper as tradicións dos comunistas. Ademais, Mikhail-Vladimir só finxiu ser crente, mentres que el mesmo era en realidade ateo.
  Entón volveu a durmir e a soñar;
  Albert e Rodopea xa estaban fartos, pero por cortesía aínda comeron. A muller mirou con morriña a Albert. A ela gustoulle moito este rapaz. Moi bonito e
  musculosas, abdominais con tellas de chocolate, unha figura impecable, unha cara moi bonita. En xeral, os nenos adoitan ser guapos, pero isto é fermoso ao seu xeito.
  A muller arrolou:
  - Non es un anxo, pero para min,
  Pero para min converticheste nun santo...
  Albert asentiu.
  - É moi interesante! Aínda que non son un anxo!
  A muller púxolle a man no peito e comezou a amasar o neno. E fíxoo con moito cariño. E o seu toque emocionou a Albert. Que bonito é ser apalpado por unha muller.
  Aínda que teña a idade da túa nai, aínda está fresca e fermosa.
  Rhodopeia comentou:
  - Non é agradable sentir rapaces en público!
  A muller asentiu.
  - Ben! Levoo ao meu cuarto! E quedas aquí!
  Rhodopeia comentou:
  - Pagan por facer o amor! Libre para agradar a unha muller que é un neno moito maior non o fará!
  A muller asentiu.
  - Vou dar dez moedas de ouro!
  Albert respondeu:
  - Non son unha prostituta! Se quere, voulle agradar gratis!
  A muller sorriu e respondeu:
  - Colle o diñeiro! Para min, isto é unha tontería! Moitos centavos máis! E vai beneficiar! Despois de todo, xa estás case espido!
  Rodopea asentiu.
  Toma a Albert! O diñeiro é un valor intransferible!
  A muller asentiu.
  - Canto máis me lambes! Non a todos os rapaces lles encanta!
  Albert encolleuse de ombreiros.
  - Ben! Levo o diñeiro! Pero só por unha hora de amor!
  A muller asentiu coa cabeza.
  - Durante unha hora enteira serás miña!
  E colleu a man de Albert e levouno á habitación. En minutos, escoitáronse os seus voluptuosos xemidos e suspiros.
  Rodopea quedou soa. Máis precisamente, nenas e nenos seguían bailando diante dela. Ela deitouse na almofada e adormeceuse. Ela soñou que estaba a traballar de novo na plantación.
  Foi difícil nos primeiros días, cando me doían moito as pernas e as costas. Pero entón a nena acostumouse. Ela traballou alí xunto con outras nenas e mulleres.
  Foi moi difícil. Pero por outra banda, ao aire fresco e bronceado. Rodopea estivo no traballo de campo. Aínda que podería venderse a un bordel. Despois de todo, é unha rapaza bonita.
  Pero ao parecer Craso mantivo a súa palabra de que a súa virxindade sería salvada. Aínda que, por suposto, é como traballar así na suor da cara.
  Rodopea traballaba semiespida, ou fresca nunha túnica. E fun descalzo todo o ano. Os invernos, por suposto, no sur de Italia son cálidos, pero os pés descalzos aínda son fríos.
  Aínda que se volveron tan rudos. Pero a forma do pé non estaba desfigurada. Pola contra, as plantas dos pés da nena fixéronse máis elegantes e cunha mellor curvatura do talón.
  Intentaron violar a súa parella, pero a nena resistiu.
  Unha vez que ela mesma intentou as caricias do neno, pero non a deixou ir demasiado lonxe.
  E así todo era queixo queixo.
  Albert chegou tarde tres horas. A muller pagoulle o dobre pola tramitación. E Albert xa tiña unha bolsa enteira que contiña cincuenta moedas de ouro.
  Isto non está mal, para apaciguar a unha muller bastante fermosa e aínda bastante nova. Despois de todo, en tres horas, despois de ter experimentado varios orgasmos fortes, esgotouse e roncou.
  Albert tamén estaba canso e tiña un apetito brutal. O neno abalanzouse sobre a comida e sinalou:
  - Está ben o que ben acaba!
  Rhodopeia recordou:
  - Lembras a tarefa de Espartaco?
  Albert, continuando comendo, encolleuse de ombreiros sinceramente.
  - Eu non sei! Teño dúbidas de que, vencido, os escravos poidan construír algo que valga a pena! Quizais pola contra - destruír Roma só empeorará!
  A nena encolleu os ombreiros e dixo:
  - Pero a escravitude desaparecerá!
  Albert encolleuse de ombreiros.
  - Esta é outra avoa dixo para dous! e a obra aínda non desaparecerá! Ademais, aparecerán outros escravos, só os amos cambiarán!
  A nena encolleu os ombreiros e cantou:
  Levántate de marca maldita
  todo o mundo de famentos e escravos...
  A nosa mente indignada ferve,
  Listo para loitar ata a morte!
  O neno príncipe cantou:
  - Destruiremos todo o mundo da violencia,
  Abaixo ata o fondo e despois...
  Construiremos un mundo novo e novo -
  Quen non era ninguén, converterase en todo!
  E os nenos riron... Foi divertido e divertido. Rhodopeia comentou:
  - Faría por ese tipo de cartos, e eu mesmo coñecería o amor cun home! Ai, que cedo te fixeches adulta!
  Albert comentou:
  - Son un heroe activo e os heroes activos crecen rapidamente! Ademais, o meu corpo pertence a Satanás!
  Rhodopeia riu e comentou:
  "Polo menos é o mestre o que te usa de forma eficaz!"
  Albert asentiu de acordo.
  - É certo! Pero por que o Demo necesita ouro?
  A nena encolleu os ombreiros e dixo:
  Por que precisa das nosas almas?
  O neno cantou en resposta:
  - A túa alma aspiraba cara arriba,
  Nacerás de novo cun soño!
  Pero se viviches coma un porco...
  Queda porco!
  Rodopea suspirou e comentou:
  - Si, ao gran Pitágoras, ocorréuselle a idea de que a alma é inmortal e vive en corpos diferentes. Incluíndo os corpos dos animais!
  Albert respondeu:
  - Creo que a alma dunha persoa vive na propia persoa, e a alma dun animal vive nos animais! Hai unha gran brecha entre nós!
  A nena dixo cun sorriso:
  - Os monos ás veces son moi intelixentes!
  O neno estivo de acordo con isto.
  - ¡Hai intelixentes, pero non son persoas!
  Rodopea cantaba cun sorriso:
  - Os monos fan caras,
  E están sentados nunha póla...
  Albert continuou feliz:
  -Frívolo aínda,
  Foron os nosos antepasados!
  Tanto o neno coma a nena calaron. Xa estaban aburridos. Aínda que xa marcharon os bailaríns e os mozos con eles. Pero o home quedou. El ofreceu:
  - Quizais agora mesmo vai loitar?
  Albert encolleuse de ombreiros.
  - Estou listo! Aínda que estou canso!
  O home sinalou:
  - A anfitrioa está durmindo! Está moi contenta contigo, xa vexo!
  O pequeno asentiu.
  - Teño moitas habilidades!
  O home sinalou:
  - Podes loitar cos puños?
  Albert asentiu.
  - Por suposto!
  O home sinalou:
  - Vai loitar co neno escravo! É tan alto coma ti! Moi forte, recentemente das canteiras! Loita a puñetazos!
  O neno asentiu cun sorriso.
  - Teremos que loitar!
  O home riu cun sorriso.
  - Ben! Pois esta loita vai ser máis entretida!
  Rhodopeia comentou cunha risa:
  - Si, e é gratis?
  O home da toga asentiu.
  - ¡Levarei o teu fillo ás gladiadoras para iso! El despois de todo isto quere!
  Albert riu.
  - Certamente é halagador! Pero levo tres horas facendo o amor cunha raposa insaciable. E completamente esgotado!
  O home da toga asentiu.
  - Ben, vale pelexa nel!
  Un neno entrou no cuarto. Levaba un só taparrabos, case negro con bronceado, pero co cabelo loiro queimado, forte de corpo e musculoso.
  Parece que estaba ben alimentado nas canteiras, e era máis masivo que Albert, aínda que quizais non fose tan destacado, pero poderoso.
  Albert saíu ao seu encontro. O neno aínda era un pouco máis vello e máis alto que o príncipe, e notablemente máis pesado. Un rapaz tan poderoso, temperado polo traballo duro nas canteiras.
  O home asentiu.
  - É Geta, neno escravo! Dende os catro anos traballou en canteiras. Moi forte e duradeiro. Cumpriu o dobre da norma infantil e recibiu unha porción dobre de comida para iso. Podes con
  a loitar con puños! Paréceme un rival digno!
  Albert asentiu.
  - É forte! Pero eu tampouco son débil! Imos loitar!
  O neno botou o puño bruscamente. Pero Albert esquivou reflexivamente. E riu.
  - Bo intento!
  O home asentiu.
  - Comezamos!
  O neno escravo intentou mover a Albert de novo. el mesmo colleu unha forza considerable nas canteiras. Pero era inferior á velocidade do neno-príncipe. Tentei collelo co pé.
  Albert saltou en resposta, e o talón espido do neno-príncipe golpeou o queixo do mozo escravo. Caeu de costas e contraeu. Albert riu.
  - Son bo pateando!
  Pero o neno, ao parecer ter recibido endurecemento nas canteiras, levantouse. E correu a Albert. Dubidou un pouco e foi capturado polas fortes mans do neno escravo.
  Albert sentiu que unhas fortes mans o apertaban. E presionado. O príncipe sentiu o toque dos músculos de aceiro do inimigo. E intentou derrubalo desesperadamente.
  Pero o inimigo era máis pesado e máis forte. Albert tomou entón o inimigo coa testa. Estaba sangrando polo nariz. O neno poderoso apretou máis forte, e Albert mesmo xemiu. Pero volveu golpear a cabeza. Esta vez entre os ollos. O neno afrouxou o agarre e caeu de xeonllos. O mozo príncipe con todas as súas forzas moveu o xeonllo ata o queixo
  ao seu homólogo. Tambaleouse cando foi golpeado. Albert volveu golpear o queixo ata engadindo a fibela.
  Esta vez o mozo escravo non puido aguantar e caeu. Albert volveu dar unha patada ao escravo caído, esta vez na parte posterior da cabeza. O neno, endurecido polo traballo nas canteiras, acougouse.
  O home ruxiu encantado:
  - Incrible! Aquí está unha vitoria!
  Albert dixo cun sorriso:
  - Encántame gañar! Este é o meu credo!
  O home asentiu e ofreceu:
  - Esta noite haberá pelexa no cónsul! Podes participar nel e gañar cartos decentes!
  Albert respondeu cun sorriso:
  - E que? É posible! Aínda que estou canso!
  O home asentiu coa cabeza.
  - Entendo... Pero podes loitar contra o propio Grannik. É o campión entre os gladiadores de Roma e un home moi rico!
  Albert suspirou e comentou:
  - ¿Debería loitar contra o campión de Roma?
  O home asentiu.
  - Si... Ninguén crerá que un neno vai derrotar a un campión e que se poderá gañar moito diñeiro.
  Albert asentiu de acordo.
  - Queres apostar por min e gañar?
  O director asentiu.
  - Iso é!
  Albert comentou cun sorriso:
  - Pois entón eu tamén me vou poñer os cartos!
  O home asentiu.
  - É razoable!
  O neno escravo asentiu.
  - Que vas!
  O xerente afirmou:
  - Está ben, meus guerreiros. A túa irmá quere loitar?
  Rodopea asentiu.
  - Tamén estou preparado para loitar con moito pracer!
  o home respondeu:
  - Ségueme!
  E saíu do cuarto. Parpadeando con tacóns espidos e rosas, os nenos seguírono. E cantaron:
  O trono está arrasando, o trono da guerra está a tronar,
  Chegou a hora dunha gran loita...
  O inimigo quere queimar Roma ata o chan,
  Non arruine os grandes logros!
  A loita non foi no Coliseo, senón no pazo do cónsul. Era un edificio enorme, cunha sala especial onde se reunía un numeroso público e había un festín. Por suposto, nesta ocasión organizáronse loitas de gladiadores.
  Primeiro loitaron dous rapaces. Recentemente foron sacados das canteiras próximas a Roma. Os rapaces estaban morenos e musculosos. Nas costas e laterais, pegadas de
  batidas de látegos. Ao parecer, puxéronse bastante mal na escravitude. Teñen doce ou trece anos de aparencia, e pelexaban no mesmo bañador. Os rapaces, ao sinal do gong, comezaron a cortarse.
  Levan nas mans unha espada curta e un escudo. Loitaron duro e rápido. Aquí un rapaz resultou ferido, e detrás del o segundo. Entón o sangue volveu salpicar. Os rapaces recibiron
  golpear e caer. O público estaba zumbando. Fixeron apostas polos rapaces, e alegraron cando o sangue corría. Un dos rapaces calou. O mouro achegouse a el, e cun ferro candente
  queimou o tacón espido e redondo do neno. Retorceu e abriu os ollos e intentou erguerse.
  O público ruxiu:
  - ¡Gátalo! Acabalo!
  E outro, tamén ferido e rabuñado, o rapaz, con todas as súas forzas, meteu a punta no pescozo do seu homólogo. Caeu e calou xa por completo.
  O gañador mergullou o pé descalzo no sangue e deixou unha pegada. Despois foi descansar e curar a ferida. E o neno morto foi recollido cun gancho e arrastrado a unha cuneta con crocodilos.
  Si, foi un destino cruel.
  Entón dúas nenas loitaron contra un home. Xa eran artesás bastante sofisticadas e o seu rival tamén era experimentado. Esta vez a loita prolongouse.
  . CAPÍTULO? 17.
  O Cónsul e Craso sentaron xuntos.
  O Cónsul sinalou:
  - Gladiador queda pouco, e non estivo á altura das expectativas!
  Craso respondeu con dureza:
  - E non tes nada de que presumir!
  Houbo un pesado silencio.
  O Cónsul sinalou:
  "Pompeyo e Lúculus están a piques de aterrar. E entón Roma salvarase! Só leva dúas ou tres semanas!
  Krass comentou:
  - Se temos estas semanas! Spartacus ten moito poder e pode tomar Roma por asalto!
  Houbo unha pausa. Mentres, as mozas -estaban semiespidas e descalzas- colleron pouco a pouco a iniciativa. Non son só escravos, senón loitadores moi sofisticados.
  As mulleres deben ser consideradas en xeral resistentes. E o seu opoñente xa non é novo. E agora está claro que as mozas comezaron a moverse moito máis rápido e golpear con máis frecuencia. E aquí está un deles
  ata cortar a fazula dereita do home cunha espada. Púxose furioso e precipitouse ao ataque. A moza rebotaba habilmente, mostrando o seu talón espido, e como corta ao inimigo no pulso.
  Ela conseguiu cortalo e a espada caeu. No mesmo momento, outra nena deu patadas debaixo dos balóns. E pinchou ao inimigo cunha punta no peito. El, fallando o golpe, tambaleouse.
  Entón a moza que lle cortara o pulso cortouno no pescozo. E do golpe salpicaba sangue dunha arteria rebentada. O inimigo caeu e comezou a retorcerse.
  A multitude gritou furiosamente:
  - ¡Gátalo! Acabalo!
  As rapazas botaron unha ollada ao podio!
  Craso e o cónsul xuntaron os polgares!
  As nenas asentiron e ao unísono colleron e apuñalaron no peito coas súas espadas curtas. O home colleuno e calou. Esta vez parece unha eternidade.
  En resposta, risas salvaxes e collendo o gancho. E arrastrárono tamén a el para darlle de comer aos crocodilos.
  O seguinte é unha nova loita. Nesta ocasión pelexáronse por cada bando dous rapaces duns catorce anos. Dous estaban con espadas e escudos, e dous máis con tridentes e puñais.
  Os rapaces estaban case espidos e curtidos. Só que esta vez sen taparrabos, só aros na cabeza. E parecía aínda máis xenial.
  As mulleres estaban literalmente encantadas. Podes admirar aos adolescentes. E na súa perfección masculina.
  Os romanos facían apostas con gusto. E así comezou a loita.
  Os rapaces con tridentes comezaron a acenoar, querendo pinchar a distancia. E é bastante bonito. Os rapaces pinchábanse. E pronto o sangue volve fluír, e quedan arañazos profundos. E moito dano.
  E agora meterlle un tridente no musculoso ventre do neno, e el ouveará.
  O Cónsul sinalou:
  - Non é mal espectáculo!
  Krass aceptou:
  - Encántame cando os rapaces son torturados. E hai que dicir un gran pracer.
  O cónsul aceptou
  - E é bonito torturar a unha nena. Especialmente os seus tacóns redondos e espidos.
  E os dous comandantes de Roma como ruxir.
  E agora os rapaces volven doer. E un deles retorcíase na orella e acaban con el. E isto vai ser cruel. E así un dos rapaces desmaiouse. E enseguida el mouros
  queimou o seu talón espido. E o de como berrar. E foi tan cruel.
  E o neno salta e pelexa. E cae o segundo neno. E queiman o seu talón endurecido espido. E berra e ruxe. E o tridente volve atravesalo.
  Os rapaces con puñais e armas con tres puntos gañaron con claridade. E aquí foi, quizais, xusto. E os rapaces acabaron coa emoción da batalla... Queimáronse de novo os talóns, pero isto está en marcha.
  Os rapaces xa non estaban activos.
  E así rematou esta loita.
  O Cónsul sinalou:
  - Non está mal, eh?
  A muller do cónsul comentou:
  - Bos rapaces. Xogaría con eles!
  Krass asentiu.
  - As matronas encántanlles cos rapaces. Son agradables ao tacto!
  O Cónsul declarou agresivamente:
  - Imos fritir os tacóns do gañador. Disfrutarán!
  A muller comentou:
  - Non a eles, senón a nós! Encántame torturar a rapaces fermosos!
  Os dous gladiadores masculinos loitaron de novo. Un estaba armado cun garrote e o outro cun sable. A loita foi curta. Un loitador cun sable saíndo habilmente do clube, cortou a cabeza do inimigo. E o sangue derramou.
  A Craso non lle gustou isto, foi demasiado rápido e ordenou aos arqueiros:
  - Dispara-lle!
  Tres arqueiros dispararon frechas. e atravesou ao gladiador masculino por completo. E estremeceuse, colleuno e calou.
  Entón as dúas nenas pelexáronse. Case espido, en bragas e co peito espido. Balancearon as súas espadas. Intentaron golpearse e romper.
  mentres as nenas non tiñan présa. Estaban armados con espadas curtas e escudos redondos. As nenas acendíanse e apuñalábanse entre si. Ata agora só causou pequenos arañazos.
  Craso comentou cun sorriso:
  - Isto é un encanto!
  O Cónsul asentiu.
  - Quedou un produto moi bo!
  E ambos riron.
  Sen embargo, certamente querían rir con gran vaidade.
  Tanto o comandante militar como o rico amaban ferir a outras persoas. E a batalla continuou a gran escala. Máis precisamente, parece ser a pequena escala: dúas nenas pelexan,
  pero son bonitas e agradables de ver.
  Craso comentou cun sorriso:
  - Esta é a loita coa que todos soñan!
  O cónsul aceptou
  - A diferenza do duelo co Spartak! Da medo coñecer esta besta!
  Krass asentiu.
  - Non só é un gran espadachín, senón tamén un forte xeneral!
  O Cónsul riu.
  - Si, forte! Derrotoute!
  Craso croa:
  - E ti non te balances! El tamén te tería vencido!
  O Cónsul sinalou cun aire confiado:
  - Verémolo pronto!
  As nenas pelexaban. Os seus corpos brillaban de suor e sangue, pero ningún tiña unha vantaxe decisiva. Así que a loita prolongouse. Craso fixo un sinal. Os mouros comezaron a botarlle ás mozas
  carbóns ardendo baixo os pés descalzos. Os guerreiros, pisando os carbóns, berraban e saltaban. Parecíalles incómodo.
  Krass sinalou:
  - Que pracer torturar mulleres!
  A muller do cónsul respondeu:
  - Si é correcto! Torturar mulleres é bo, pero os nenos son aínda mellores!
  O Cónsul dixo cun sorriso:
  - Haberá máis torturas!
  Krass aceptou:
  - Como serán!
  E ría.
  As nenas, pola súa banda, queimáronse nas brasas as patas espidas e ciceladas e doríanse. Pero a loita continuou. E mentres estaban en pé de igualdade... Aquí un golpeou co pé descalzo. Entón recibín unha resposta.
  O Cónsul dixo cun sorriso:
  - O xogo é divertido!
  Krass comentou:
  -Pero demorar!
  E os dous mandos cantaron:
  - Aínda que non polas regras do xogo -
  Imos romper a fraera!
  E foron divertidos.
  Finalmente, unha rapaza perdeu un duro golpe e comezou a debilitarse. E entón a punta atravesouna de novo, e caeu. A moura queimou inmediatamente o seu talón espido cun ferro candente.
  E a nena berrou de dor. Tiña moito medo.
  Pero ela saltou e recibiu outro golpe da espada. E caeu. E de novo, a súa sufrida perna foi fritida por unha palanca ardente. A nena saltou e o peito foi furado. E xa en agonía de morte atravesou o peito da súa parella. E xa está calada.
  As dúas nenas caeron mortas, sangrando.
  O Cónsul comentou cun suspiro:
  - É unha mágoa! Eran boas guapas!
  Krass aceptou:
  - Esta é unha gran perda! Pero se o campión Grannik morre, será aínda peor!
  O cónsul suxeriu:
  "Quizais debería loitar contra unha muller?"
  Craso meneou a cabeza.
  - ¡Síntome as mulleres! Son fermosos e desagradables cando os matan!
  A muller do cónsul suxeriu:
  -Que Grannik loita contra o neno!
  Craso meneou a cabeza.
  - Ah non, a loita será demasiado desigual! Non é interesante para nada!
  A muller do cónsul respondeu:
  - Só entón o director enviou unha nota! Ten un rapaz moi talentoso para loitar! E amosará unha loita interesante e un campión!
  Craso reviviu:
  - Iso é bo! Tráeo como así!
  O Cónsul asentiu.
  -Móstrame como un neno!
  Albert foi conducido ao centro da area. Era moi, moi guapo e musculoso. De feito, as damas incluso xemiron de paixón. Un rapaz marabillosamente bo.
  A muller do cónsul comentou:
  - A partir del hai que romper o bañador!
  Craso respondeu:
  Que haxa polo menos algún segredo!
  O cónsul aceptou
  - De entre os mortos será eliminado! Mentres tanto... bueno, que rapaz máis guapo. E é unha mágoa ata matalo!
  O mordomo, que foi admitido no cónsul, comentou:
  - ¡Aínda se descoñece quen matará aquí a quen! Este é un rapaz de forza e velocidade raras!
  Krass asentiu.
  - Deixalos loitar! Será interesante!
  O xerente engadiu:
  "E eu aposto cincocentas moedas de ouro polo neno!" Aquí, e o propio neno ponse cincuenta pezas de ouro!
  Craso quedou sorprendido:
  - ¿Ten cartos? Estraño, pero ten rastros dun látego nas costas coma un escravo!
  O xerente comentou loxicamente:
  - Só os preguiceiros non azotan aos rapaces. Así que non te sorprendas!
  O Cónsul asentiu.
  - É demasiado guapo para as canteiras. Quizais este sexa o fillo dunha persoa nobre! Que boas características ten!
  Krass asentiu.
  - Tamén sinto que Grannik non será doado! Pero aínda apostarei polo campión! nunca perdeu!
  O Cónsul asentiu de acordo.
  - E tamén para o campión!
  A muller respondeu cun sorriso:
  - E estou no neno! E se gaña, entón definitivamente arrastrareino á cama!
  O Cónsul axitoulle o dedo.
  - E podo estar celoso.
  A muller riu.
  - Celoso do neno?
  O Cónsul comentou:
  - Por suposto, o sexo cunha escrava non conta. pero aínda non tes vella e podes quedar embarazada. E cría a descendencia dun escravo!
  A muller comentou agresivamente:
  - Non é un escravo! A xulgar polo seu aspecto, este é xeralmente o rei!
  O Cónsul asentiu.
  - Vale! Se o neno sobrevive, que che dea pracer! Mentres tanto, veremos o progreso da batalla.
  O campión entrou na area. Camiñaba ao son dunha orquestra. Poderoso guerreiro de dous metros. De ombreiros anchos, pesado, con armadura e botas. Nas súas mans levaba unha gran espada.
  Si, este Grannik foi un esmagador. No seu fondo, o neno é coma unha mosca. Case espido, e curtido, rubio, moi guapo.
  A muller do cónsul mirouno a través dunha lupa e respirou pesadamente. Debuxáronse dela todo tipo de imaxes cobizadas.
  Grannik mirou ao seu homólogo e cuspir despectivamente cara ao lado e rosmou:
  Que clase de xardín de infancia é este?
  Crassus anunciou solemnemente:
  - Este é o teu opoñente!
  O campión rosmou:
  - Estás bromeando! Deslicei o neno ao campión invencible da República Romana?
  O xerente chamou:
  - E ti gárrao primeiro, e despois verás que rapaz!
  Grannik, recoñecéndoo, comentou:
  - É vostede? Queres organizar unha pelexa pasaxeira para que eu poida lidiar co Spartak?
  O director asentiu.
  - Podes pensar que si, pero créame, este rapaz non é un agasallo!
  O campión asentiu.
  - Vou tentar mantelo vivo! Terás piedade del!
  Krass asentiu.
  - Ha, a ver!
  O Cónsul afirmou enfáticamente:
  - ¡Decidirao a maioría do pobo! Borrar?
  A avoa asentiu.
  - Estou de acordo! Creo que o neno estará moi ferido cando se lle queimen os tacóns rosados.
  Krass asentiu.
  - Si, é un gran pracer atormentar a un rapaz así. Agardan por el un estante e un braseiro!
  Albert comentou con audacia:
  "Tamén tentarei non matar ao teu campión. Se é posible!
  O descomunal gladiador riu.
  - Es unha pulga ou un gnomo?
  O neno bateu con rabia o pé descalzo e respondeu:
  - Son humano!
  A avoa asentiu.
  - Vou queimarche persoalmente os tacóns, neno descarado!
  As apostas foron colocadas. E soou o gong e o sinal para loitar.
  O home enorme e o neno comezaron a loitar. Grannik era rápido para o seu tamaño, pero non tiña présa. Axitou unha espada longa, e case non se esconde detrás dun escudo.
  O neno tiña só unha pequena espada nas súas mans. Evitou con habilidade os golpes. E non se deixou pegar.
  Grannik sinalou:
  - Vostede é rápido!
  Albert asentiu.
  - E ti es grande!
  O home comezou a moverse máis rápido. E a súa espada describiu círculos. Albert fixo un rodeo e golpeou ao inimigo no peito. Houbo un arañazo na armadura.
  Grannik respondeu e fallou. e sorprendido:
  - Ai, que rapaz máis listo!
  E de novo comezou a moverse máis activamente. Albert recuou e esquivou. E entón ás veces golpeaba o inimigo no peito ou no costado cunha espada. Sempre que non doa.
  Pero non se deixou atrapar.
  Krass sinalou:
  - O neno é bo! Si, o noso xestor sabe moito!
  O Cónsul comentou loxicamente:
  - En xeral, creo que esa vitoria será súa... Aínda que sinto celos en min mesmo!
  A muller lambeu os beizos e arrolou:
  - Que rapaz máis marabilloso! Estará ben con el!
  O xerente sinalou:
  - E que querías! Loita rápida? Non funcionará!
  Krass asentiu.
  - Bota carbóns baixo os tacóns espidos do rapaz!
  Os mouros comezaron ansiosos a espallar carbóns. O campión levaba unhas botas forxadas con bronce e non tiña medo. E aquí está o rapaz descalzo. É certo, as pernas son moi ásperas e el
  non doe. E tamén corta activamente ao inimigo.
  O Cónsul sinalou:
  - É unha loita moi boa!
  Krass aceptou:
  - ¡Tan ben que se pon! Aínda que aburrido! ¡Se só houbera sangue!
  O neno-príncipe, captando o momento, golpeou os dedos de Grannik. E rompeu a luva. Agora fluíu o primeiro sangue. Isto enfadou ao campión, e pasou á ofensiva.
  Comezou a acenar con furia. E a súa respiración fíxose pesada. Non é fácil arrastrar un cadáver deste tipo tras un homólogo novo.
  O neno mergullouse con habilidade nun ataque furioso e cortou o inimigo na cara. E ese sangue derramou, unha cella cortouse.
  Albert chirriu:
  - Este é o meu éxito!
  O campión acendía frenéticamente, tentando pegar ao rival. Pero non puido facelo. E os trazos sucedéronse dun xeito caótico. E non foi posible enganchar seriamente ao inimigo.
  Grannik gritou:
  - Pola grandeza de Roma!
  E intentou atacar de novo. Pero os seus movementos diminuíron. O neno pinchoulle no costado, atopando unha punta na armadura, e o sangue derramou do torso.
  Craso gruñía:
  - Fabuloso! Aquí está un loitador!
  O Cónsul comentou:
  - Este neno, creo, podería matar o propio Spartak!
  Craso berrou:
  - Daríalle unha bolsa enteira de ouro!
  O xerente comentou:
  - Inmediatamente decateime de que este neno non é doado! E así é como leva na batalla! Só un milagre!
  O Cónsul riu.
  - E é bo fritir uns tacóns tan rosas e redondos coma el!
  Craso comentou cun sorriso:
  - Sería moi bonito torturar a un rapaz así. E a súa pel rebentará baixo os golpes do látego, e salpicará as feridas.
  E o bárbaro da toga riu moi estúpido e delgado.
  Albert volveu ferir ao seu opoñente, aínda que el mesmo case foi golpeado aquí. A lámina incluso cortou un fío de cabelo louro. O neno comentou:
  - Non se rende!
  Grannik rosmou:
  - Os campións non se rinden!
  E volve atacar, aínda que pola forza. Si, é unha loita dura. O neno deixa de novo a espada, e golpea ao inimigo na meixela. E destrozouno. O campión está furioso.
  E de novo no ataque. Aquí está a loita. O neno pisa descalzo o carbón. E sorrisos. Séntese un pouco de calor, pero as pernas do mozo escravo son tan ásperas e callosas,
  que non son tan fáciles de penetrar.
  Albert pelexa e canta:
  - Se chegaches a Tiwi,
  Vostede é unha estrela - ben, imos sorprender á xente!
  e o neno colleuno e amosou a lingua. Si, esta loita é realmente para os mozos máis duros. E non só rapaces. E as rapazas poden participar.
  O Cónsul dixo cun sorriso:
  - Ese é un neno! Só un milagre!
  Craso de súpeto engurrou o ceño e comentou:
  - ¡Podemos perder moito diñeiro!
  O Cónsul comentou loxicamente:
  - Pero temos unha estrela nova!
  A muller asentiu.
  - E un amante marabilloso!
  A loita continúa. Albert de novo, e esta vez apuñalou ao inimigo máis forte no costado. E xemeu derrotado. Si, non é moi agradable. Pero nada - unha loita é unha loita.
  Grannik tenta balancear e golpear o inimigo. Pero non pode facelo en absoluto. Si, o movemento é lento. A perda de sangue no costado comezou a afectar,
  e consumo de enerxía para unha batalla moi dinámica. Si, é unha loita dura. E agora o neno volveu pegar, nos dedos. E estaba claro que a espada do campión apenas aguantaba.
  Albert riu.
  Grannik xurou moi sucio.
  Si, foi unha loita marabillosamente dinámica.
  O neno colleuno e cantou:
  - ¡Todo estará moi ben!
  O campión intentou mover o pé, pero o neno-príncipe realizou un varrido. E Grannik caeu. Non se levantou de inmediato. Albert noblemente non venceu ao reclinado.
  Deixeino erguerse, aínda que está claro que o campión está cambaleando. E aínda intentando avanzar. Albert cantaba:
  - Sempre adiante, sempre arriba,
  Convertisteche nun home alto!
  Grannik sinalou:
  - Aínda te collerei!
  Albert sinalou:
  - O raposo cóllese caendo nunha trampa!
  Craso dixo cun sorriso:
  - Este é un neno, encantador!
  O Cónsul comentou:
  - Demasiado nobre. E para derrotar a Spartacus cómpre ser malo e traizoeiro!
  A muller comentou:
  - Glorioso neno! Pregúntome como funciona coa lingua?
  Craso comentou cun sorriso:
  - Eu non sei! Pero un escravo, por suposto, debe coñecer o seu lugar! E despois da vitoria, debe ser azoutado completamente, e os seus talóns deben ser queimados con ferro vermello da calor!
  O cónsul respondeu:
  - O neno pelexará co Spartak! Non o debilites coa tortura!
  A muller asentiu.
  - Si, merecía algo mellor que ser torturado!
  Craso rascouse a testa e comentou:
  - Poñer o neno contra Spartak? Esta é unha idea orixinal! E que dicir do líder dos rebeldes, e quizais acepte o desafío, e o seu fillo o fixará!
  O cónsul comentou:
  - E se este rapaz é o rapaz que, rodeado de Espartaco, ten fama de guerreiro glorioso?
  Crassus riuse carnívoro.
  - E aínda será mellor! Unha cuña é eliminada cunha cuña, e un rebelde é un rebelde!
  Albert seguiu loitando con crecente confianza. Raiou de novo ao seu opoñente. Esta vez na outra meixela. E pinchou na punta da cota de malla xa no outro lado.
  E entón, ao ver que o inimigo xa non estaba, Albert golpeouno no brazo. E a espada saíu voando e caeu na area. Grannik precipitouse, pero o neno-príncipe deu a volta e con todas as súas forzas
  cargado cun talón espido ata o queixo. O golpe tambaleou ao campión, pero non quería caer desesperadamente. Entón Albert saltou e golpeou de novo co talón do pé do seu fillo no queixo
  inimigo. O seu homólogo caeu, pero cun esforzo sobrehumano, non obstante, levantouse. Albert entón pasou de pleno apoxeo á ingle. E boqueou, había metal. E doe moito
  aconteceu. O neno retirouse...
  O seu opoñente, xa sen espada, pero aínda de pé, sorriu:
  - Pois iso doe cachorro!
  Albert saltou de novo, apuntando o seu pé descalzo ao queixo. Pero Grannik esperaba isto e conseguiu esquivar, incluso se trasladou ao neno en voo cun escudo. Albert caeu, e inmediatamente
  caeu o cadáver. Agora o curso da batalla cambiou. O neno estaba baixo unha masa catro veces maior que a súa. Ademais do peso da armadura. E isto, como din, é grave.
  Craso comentou con pracer:
  - Un campión ben feito tomou a iniciativa!
  O Cónsul sinalou:
  - Ja, esmagouno, pero aínda hai que collelo!
  A muller suxeriu:
  - Deixa a luva e detén a loita! Que haxa un sorteo de loita!
  O cónsul respondeu:
  -Non! Que haxa unha loita ata o final!
  Craso estivo de acordo con isto:
  - Si, que haxa loita ata o final!
  O director asentiu.
  - De feito, a aposta de alguén debe xogar!
  Grannik tentou acabar co rapaz. só tiña unha man, e por iso, soltando o escudo, intentou chegar á gorxa do rapaz. Quería estrangular o animal descarado. Albert, con todo, non se rendeu. E mordeu a man que intentaba agarralo pola gorxa. Grannik en resposta levantouse e golpeou ao neno na cara. O golpe foi forte
  e un hematoma inchouse inmediatamente na cara do rapaz. Pero Grannik, pola súa banda, abriuse e dous dos dedos do neno bateron nos ollos. E que ouveo salvaxe foi. O campión retrocedeu.
  E o neno escapou de debaixo del. E entón, furioso, bateu a canela na tempe con todas as súas forzas. Grannik cambaleou, pero desesperadamente non quería caer. Entón o neno colleu do chan
  a túa espada. E dun xiro cargou o mango de aceiro na parte posterior da cabeza. E despois engadido ao templo.
  Grannik por fin calmouse... Desmaiou perdendo o coñecemento.
  Albert mergullou o pé descalzo no sangue. E deixou unha elegante pegada de pé de neno. E levantando as mans na súa espada dereita, berrou:
  - ¡Vitoria!
  O cónsul exclamou:
  - A votación do público - remata ou vive!
  . CAPÍTULO? dezaoito.
  A maior parte do público apostou polo campión. E estaba enfadada pola perda de cartos. Si, e as constantes vitorias de Grannik están cansas.
  E case todos por unanimidade baixaron o polgar cara abaixo!
  Craso e o Cónsul tamén baixaron o polgar.
  E a miña muller comentou:
  - Si, o vello campión está morto, viva o novo campión!
  Craso gritou a todo pulmón:
  - Acoitelalo! Acabalo!
  O Cónsul rosmou:
  - Córtache a cabeza!
  Albert encolleu os ombreiros e gritou:
  - Non vou matar a unha persoa que xace inconsciente e indefensa! Sexa misericordioso tamén!
  Craso gritou:
  -Non! Acabalo! Isto é o que quere a xente!
  O público aplaudiu:
  - ¡Gátalo! Acabalo! Acabalo!
  Albert encolleuse de ombreiros e respondeu:
  - Non! Non vou matar aos desarmados!
  Craso gritou:
  Se non o matas, nós tamén te mataremos!
  Albert respondeu con audacia:
  - Ben, se tes que deitar no chan, isto é só unha vez!
  O Cónsul amoleceu de súpeto:
  - Xa sabes, pronto o Spartak atacará e a espada de Grannik aínda nos será útil! Por dereito do anfitrión das vacacións, querido campión de Roma! Máis precisamente, o antigo campión de Roma!
  O público berrou de decepción.
  E o cónsul continuou:
  - O neno gañador recibe unha coroa de loureiro dourada do campión de Roma! E Deus estea con el!
  Escoitáronse aplausos atronadores en resposta. Si, o pobo apreciou a misericordia do cónsul.
  Albert fixo unha reverencia.
  Dúas nenas regaláronlle unha coroa de loureiro de ouro puro. Era un pouco grande para un neno. E esvarou a cabeza, colgado do pescozo.
  O neno cantaba:
  - Agardando a vitoria! Agardando a vitoria! Os que desexan romper as cadeas! Agardando a vitoria, agardando a vitoria! Seremos capaces de superar a necesidade!
  Gorbachov-Putin Vladimir-Mikhail, espertando, comezou a facer reformas de novo. En primeiro lugar, deu instrucións en Afganistán para usar bombas de baleiro e armas químicas de forma máis activa. Din que non debes estar nunha cerimonia cos bandidos.
  E desde o mar Caspio, foguetes dispararon descargas para mostrar o seu poder de ataque.
  Ademais, deu a orde de desenvolver mísiles hipersónicos e equipos de destrución máis poderosos. E tamén para facer tanques dunha nova xeración. E outros tipos de armas.
  Tamén se tocou a guerra entre Irán e Iraq. Aquí, por suposto, houbo unha idea: abrir unha segunda fronte contra Irán. E iso tamén é xenial.
  Gorbachov-Putin reaccionou positivamente a esta idea. Pero necesitas un motivo para invadir.
  A KGB prometeu fabricar este pretexto. E iso din que todo estará ben camarada ditador.
  O 19 de agosto de 1987 foron programadas as primeiras eleccións populares do presidente da URSS. Por que exactamente o 19 de agosto? Xusto na data do Comité Estatal de Emerxencia, cando intentaron salvar o país sen éxito.
  Por certo, o propio Gorbachov-Putin estaba xusto nese momento contra o Comité Estatal de Emerxencia e do lado de Yeltsin e Sobchak.
  Aquí despois das eleccións é posible atacar a Irán. Ao mesmo tempo, levantando máis tropas para organizar unha guerra relámpago.
  Despois diso, o ditador Gorbachov-Putin caeu de novo nun soño.
  Despois da vitoria, Albert foi levado ao baño e lavado. Despois déronme algo de comida e viño con herbas estimulantes.
  Despois diso, o neno espido foi cuberto con mantas e levado ao dormitorio da muller do cónsul. Parecía ter uns trinta e cinco anos e aínda era bastante fermosa, aínda que con sobrepeso.
  En calquera caso, aínda unha muller bastante atractiva no propio zume. Aínda que a diferenza de idade é como entre nai e fillo.
  Albert era guapo, ben musculoso, profundamente bronceado e de pelo rubio. Pero un gran hematoma ostentaba na súa cara, cubrindo a metade da súa meixela, e os seus ollos estaban lixeiramente inchados.
  A perfección masculina do neno estaba inchada, e estaba bastante desenvolvida.
  A matrona arrincoulle o veo ao mozo escravo e murmurou:
  - Guapo veña agora que es miña!
  Albert, drogado e heterosexual como a maioría dos adolescentes, asentiu.
  - Estou listo!
  E correu cara a unha muller grande e fermosa. Ela deu un paso adiante. A cama tremeu e escoitáronse voluptuosos suspiros. Albert foi lanzado ao calor, despois ao frío, e el
  traballou con moita ilusión e enerxía.
  Pero Rodopea, pola súa banda, viuse obrigada a loitar de novo.
  Con todo, o seu opoñente resultou factible. O neno ten aproximadamente a mesma idade e altura. Levaba só un taparrabos. Rodopea tamén tivo que quitarse a túnica e só
  unha fina cinta cubríalle as coxas. Os peitos da nena estaban case formados, e parecía bastante apetitosa. E xa os homes estaban enriba dela.
  Krass sinalou:
  - ¡Pero será o meu despois da batalla!
  O Cónsul asentiu.
  - Si, o meu convidado ten dereito! Pero quizais sexa virxe!
  O xerente suxeriu:
  - ¡Aínda non a queremos, pero saquemos a poxa e vendemos a súa virxindade baixo o martelo!
  Craso asentiu coa cabeza.
  - Hai unha parte da suma será miña, entón é posible! En xeral, as virxes son... Unha muller experimentada é moito máis agradable que unha nena inocente!
  O xerente acordou:
  - É certo Craso! Pero é mellor reunir comerciantes de todo o imperio para a poxa. E isto será despois da derrota de Spartacus!
  Krass comentou:
  - Podes, era un rapaz coma virxe sacado a poxa!
  O director negou coa cabeza.
  - Non, xa coñeceu máis dunha vez o amor dunha muller. Incluíndo a miña anfitriona! E as mulleres non queren virxes! Son atraídos polos mozos, pero xa son hábiles e experimentados!
  O neno era todo un pouco máis alto e un ano máis ca Rodopea. O seu corpo endureceuse polo traballo e o adestramento. Era evidente que non era unha estrela, pero podía facer algo.
  Pero Rhodopeia é unha guerreira capaz e xa loitou nunha batalla real máis dunha vez. E non sen brillo.
  Entón, ela inmediatamente converteuse na favorita. Que non sexa coñecida aquí. Pero a maioría das apostas foron por ela.
  O neno púxose pálido. El viu que os músculos de Rodopea eran moi prominentes, e o seu corpo parecía máis unha deusa da guerra en miniatura que unha nena. Preme con tellas, que é raro nas nenas,
  e os músculos dos brazos rolan sobre as bólas. E este é un loitador moi forte.
  Soou o gong e o neno, axitando a espada, intentou atacar. Rodopea paraba os ataques. Dende o primeiro minuto quedou claro que aínda que o rapaz non era malo, había un forte guerreiro contra el.
  que se move moito máis rápido.
  Rodopea, con todo, non tiña présa por rematar a batalla. Ela só tiña unha espada, coma o neno. Escudos ao lonxe. E Rodopea rabuñou o neno no peito, arrulando:
  - Pois, o cachorro doído?
  Saíu sangue. O neno atacoua a cambio. A rapaza parou e volveu a rabuñar levemente o seu homólogo novo no peito. Comezou a atacar con máis violencia.
  Rodopea ás veces desviaba, despois paraba, pero ata agora ela mesma non atacou. Sentoulle pena o adolescente, de catorce ou quince anos, que xa tiña cicatrices no corpo. Pódese ver
  non loitando por primeira vez. E se é noqueado, é pouco probable que o público teña piedade.
  En xeral, a vida dun gladiador é difícil. Estás constantemente en perigo de morrer. E para soportar cen pelexas cómpre ser un verdadeiro heroe. E Rodopea suspirou moito.
  Non quería matar o neno, pero tampouco quería morrer ela mesma.
  Ademais, a nena sentiu que aínda que se negase a acabar co neno, outros o farían por ela. Aquí, por exemplo, os arqueiros están na cama do cónsul. Son musculosos
  rapazas fortes. Só cobren o peito e as coxas, e as sandalias nos pés. E así o corpo está case espido, curtido e non feminino forte. Está claro que son asasinas.
  E teñen lazos especiais e dourados.
  Rodopea loita en defensa. Mágoa do neno. Probablemente traballou nas canteiras. As marcas de látego de longa curación son visibles na parte traseira e nos lados. E despois foi vendido a unha escola de gladiadores.
  É un loitador bastante forte e rápido. Pero Rodopea é a irmá de Albert, e case tan grande loitadora coma o seu irmán. Entón, agora a diferenza está na clase.
  E podes gañar, pero non hai ganas.
  Craso comentou con rabia:
  - Loitan moi lentos! Como moscas adormecidas! Especialmente a nena!
  O Cónsul comentou:
  Ela non quere matalo! Sobre todo aforra o neno!
  Krass sinalou:
  - ¡Debemos queimarlle os tacóns cun ferro candente!
  O Cónsul asentiu.
  - Os dous! Non obstante, o neno non se rende e ataca! Quizais a loita revive!
  O xerente sinalou:
  - Este neno pasou oito anos nas minas. É moi resistente! Así que...
  Craso gruñía:
  - En calquera caso, non lle perdoaremos se perde!
  Rhodopeia é áxil e rápida. Non obstante, defendendo todo o tempo, tarde ou cedo botarás de menos. E entón o neno quitoulle a Rodopea do ombreiro. A pel rebentou e a nena estaba agora sangrando.
  Rodopea tomouno e tornouse máis activo por rabia. Agora comezou a atacar ao neno con máis forza. E os mouros, para animar aos nenos, puxéronse a botar carbóns quentes debaixo das súas pernas espidas e endurecidas.
  Rodopea cantaba:
  - Non coller coas mans
  Non alcances cos teus pés...
  Pés descalzos
  Mans poderosas!
  E así golpeou o neno no peito coa súa espada. E corta máis forte. E entón ela pinchou no estómago. O neno sibilou. Deulle unha patada á nena. Meteuse nos seus abdominales. A rodopea dobrouse e rebotou.
  O neno atacou con rabia. Sangou bastante. E correu o risco de debilitarse. Rhodopeia apenas parado. A súa man movíase con máis forza despois de recibir un disparo no ombreiro, e un pouco máis lento.
  Entón a nena cambiou de man e comezou a atacar coa esquerda. así que foi un pouco mellor. E despois de coller a un rival aínda pouco experimentado, a moza golpeou os pulsos.
  A espada caeu, e a man do neno foi cortada. E retrocedeu. Rodopea foi cara a el, pero o neno volveu darlle unha patada. Estaba entre as miñas pernas e doíame moito.
  Rodopea berrou e golpeou a moza escrava na cabeza con todas as súas forzas. O cacharro de pelo louro non o aguantaba, rachou. E o neno derrubouse morto, ou quizais mesmo abandonou a súa pantasma.
  O mouro saltou cara a el e queimou cun ferro acendido o talón espido do escravo caído. Nin sequera se moveu.
  Craso gritou:
  - ¡Alimenta aos seus leóns! A loita rematou!
  O neno foi collado nun gancho e arrastrado. Esta vez na outra dirección, onde non había crocodilos, senón leóns.
  A nena quedou abraiada. Ela matou a un mozo escravo, un neno cun taparrabos. Unha escrava coma ela. E é tan triste e vergoñento. Cando matas lexionarios, non te sentes así.
  Craso ordenou:
  - Dálle un ramo de flores! Que se alegre!
  O Cónsul asentiu.
  - E leva á moza en custodia! Agora é a nosa escrava e será vendida!
  O xerente comentou:
  - Primeiro debes mercarme!
  O Cónsul frunciou o ceño:
  - Mercaches?
  O director negou coa cabeza.
  - Non!
  O Cónsul asentiu.
  - Estes son os espías de Espartaco! Podemos torturalos, ou executalos! Pero de momento, que sexan escravos!
  Krass comentou:
  - O neno agora agrada á túa muller. Non che importa?
  O Cónsul sinalou:
  - Que se divirta! E entón enviarémolo a unha cela separada! Plantar con outros escravos é moi perigoso!
  Krass comentou:
  - Se estes son espías de Espartaco, entón é mellor torturalos!
  O Cónsul asentiu.
  - Pero hoxe non! Son nenos teimudos e o interrogatorio prolongarase durante moito tempo, pero quero interrogalos persoalmente. Hoxe é o meu aniversario, esquecémonos dos negocios!
  Krass comentou:
  - A tortura é divertida!
  O Cónsul asentiu.
  - Acabaremos de comer, remataremos de beber, miraremos as últimas pelexas, e despois imos durmir. E dun xeito novo darémonos pracer coa tortura!
  Krass aceptou:
  - Si, é mellor conseguir un novo pracer cunha mente fresca. E pronto será luz!
  As loitas de gladiadores continuaron. Aquí entra outra rapaza na area... Vai cunhas bragas finas, bronceada, descalza, musculosa.
  Ten un peito moi bonito, aínda que se ven cicatrices no seu corpo. E o cabelo é vermello cobre, unha fermosa guerreira.
  Era unha vez unha escrava, e agora gañou a liberdade e loita polo diñeiro. As pernas están realmente espidas, polo que é máis hábil.
  O lobo loitará contra ela esta vez. Un opoñente bastante factible: o león é moito máis perigoso. E a nena está armada cunha espada e un puñal.
  O público aplaudiu. Por suposto, os animais non foxen a Spartak, polo que é natural que agora necesites medir a forza coa besta.
  É certo, normalmente un león é difícil de derrotar. Moitas veces os leóns desgarraban trivialmente aos rapaces. Ademais, espidos e sen formación, que dalgún xeito cometeron un erro nas canteiras.
  E déronlles unha morte tan feliz.
  Crassus murmurou:
  - Isto é moi divertido!
  O Cónsul comentou:
  - E esta é Ellie, unha muller de Alemaña. Moi bo loitador! Ela non fuxirá ao Spartak!
  Krass aceptou:
  - non fuxes! Pero o lobo pode arrincarllo!
  O cónsul respondeu:
  - O lobo non é un rival forte para ela! Non teñas medo Craso!
  O rico número un comentou:
  - ¡Cantos lobos non se alimentan, pero mira para o bosque!
  E rir ben.
  Os soldados romanos son certamente unha forza. Pero os guerreiros bárbaros son bos. A beleza pelirroja, ao sinal da carreira, atacou ao lobo. El, ao parecer, sentiu que o asunto estaba impuro, e
  non tiña présa por atacar. E a nena cargoulle co talón espido, xusto no nariz. O lobo ouveaba de dor. A nena saltou cara atrás e arrolou:
  - Pau, pepino,
  O lobo está sendo golpeado por un home!
  Krass asentiu.
  - Fabuloso! A loita é moi colorida!
  O Cónsul comentou:
  Ellie non te defraudará!
  O lobo tentou atacar á pelirroja. Pero conseguiu un punto na la. Sentiu dor e chorou. Si, isto é para que cheira o tabaco. E a besta volve tentar atacar con rabia.
  A pelirroja deuse conta, cortellou o lobo na boca.
  - Gris, débil!
  E outra vez como rir.
  O Cónsul comentou cun sorriso:
  - Esta rapaza non é sinxela!
  Krass asentiu.
  - ¡Hai mulleres en Roma!
  O lobo volveu romper os dentes. Pero non puido conseguir o guerreiro. E os seus colmillos brancos brillaban con forza. E outro golpe de espada só atravesoulle a boca. E despois o puñal do guerreiro
  meteuse con forza no ollo. O lobo recibiu un golpe, rabuñou desesperadamente e enganchou o atracón na perna de Ellie. A nena só recibiu un arañazo, pero quedou lixeiramente abraiada e gravemente ferida
  o lobo saltou sobre ela, derrubandoa. E despois un pouco máis e case lle colleu a gorxa. A nena tirou desesperadamente e deu unha patada aos puñais no estómago. Os colmillos rascaronlle o queixo,
  e as garras atravesaron o peito. A nena botou o lobo e saltou. El saltou de novo sobre ela, pero foi golpeado cun puñal dunha randeeira, e despois cunha espada no cranio.
  Esta vez, a pelirroja fixo ben, e a besta quedou abraiada. A propia Ellie xa estaba moi rabuñada, o sangue derramaba dela, tiña marcas de dentes no queixo. A nena púxose furiosa
  apuñalar cun puñal a un lobo abraiado e cortar cunha espada.
  Tan goleada ata que quedou esgotada. Convertendo o cadáver con colmillos nunha desorde sanguenta. A pelexa rematou. E a guerreira pelirroja levantou a espada e berrou:
  - ¡Vitoria!
  Krass comentou:
  - Estaba moi danada!
  O Cónsul desistiu.
  - Vive coma un can!
  Craso respondeu:
  - Non o creo... As cicatrices durarán toda a vida!
  O Cónsul suspirou.
  - Vexamos! Din que hai ungüentos que curan cicatrices sen deixar rastro!
  A pelexa rematou de todos os xeitos... E a maioría das apostas, por suposto, están na pelirroja...
  Entón saíu correndo unha rapaza loura. Moi bonito e musculoso. Contra ela viñeron dous rapaces duns dez ou once anos. A xulgar por todos bastante aínda, principiantes.
  Nin sequera tiveron tempo de tratalos despois das canteiras, estaban delgados e cortados con látegos.
  Krass sinalou:
  - Muller fermosa! Parece que o estás coidando!
  O Cónsul asentiu.
  - Os nenos son os produtos máis baratos! Mulleres fermosas - as máis caras!
  O primeiro home rico de Roma comentou:
  - E quen lle gusta á túa muller tamén é un neno!
  O Cónsul comentou:
  - Non un rapaz sinxelo, pero extraordinariamente guapo!
  O xerente comentou:
  - E un guerreiro raro que deitou o campión de Roma!
  Krass asentiu.
  - Oh si! ¡Por iso non o matamos! Aínda que é un espía de Espartaco!
  O Cónsul lambeu os beizos.
  - Pero haberá tortura!
  A maioría das apostas foron para a loura. Estaba armada cunha espada e escudos longos e moi afiados. Case espida, só as bragas sobre ela. Son visibles os peitos con pezones escarlatas.
  O neno en xeral está espido, nas canteiras non precisan de taparrabos. E nas mans de espadas curtas, e ata claramente romas!
  A loura de beleza natural é apreciada para agradar máis loitas con vitorias. Os nenos son como a carne para as espadas. Todo é bastante natural.
  Krass comentou:
  -A beleza require sacrificio!
  O cónsul aceptou
  -E a beleza feminina das triplas vítimas!
  Os rapaces tiñan rastros de pestanas e non curaban correctamente. Só foron lavados do po das minas. E así podes ver que nin sequera se alimentaban antes da pelexa. Entón o meu estómago
  caeron os desgraciados nenos que foron levados á matanza.
  O xerente comentou:
  - Pois poderías alimentar! Despois de todo, poderían comer o farto por única vez nas súas vidas!
  Krass asentiu.
  - Podería! Pero co estómago baleiro, é máis fácil loitar!
  A loira tocou os dedos cos pés descalzos e agardou impaciente polo sinal. É moi fermosa e a súa pel é de oliva dourada pola queimadura solar. Está claro que unha muller así está detida
  tamén pola estética. En Italia, o cabelo branco é moito menos común entre as mulleres locais que no norte e, polo tanto, os rubios son apreciados. E en xeral, de acordo, muller
  co pelo branco é moito máis fermoso que co negro.
  Os rapaces tamén admiraban á tía case espida cunha espada, que debía matalas. A loura, despois de escoitar o sinal do gong, pasou á ofensiva. Certamente sentiu un pouco de pena por estes
  rapaces, pero aínda así sería mellor morrer que sufrir nas canteiras. Ademais, a loira cría que as almas dos nenos caían nos Campos Elíseos, e así gozan
  nos vales celestiais, a felicidade e a saciedade e os xogos. Din que non tiveron tempo para pecar, e os deuses non os atormentan. Unha especie de doutrina do paraíso xurdiu tamén en Roma, e mesmo antes sobre
  alma inmortal. E non quería crer en absoluto no submundo de Hades. E, en cambio, podes pensar que os emperadores despois da morte convértense en deuses e festexan no Olimpo.
  E os heroes van aos Campos Elíseos, onde os esperan valquirias, festas luxosas, viños, pratos, mulleres eternamente novas e outros praceres. Como os viquingos. E os nenos, quizais
  tamén serán felices, e eternos xogos e diversión, correndo descalzos sobre herba branda no reino do eterno verán, da infancia e collendo froitos suculentos e doces das frondosas árbores!
  Como isto non é o ceo? E nas canteiras con exceso de traballo, non a vida, senón unha morte lenta e dolorosa. Así foi como os mozos foron cortados cun látego polos capataces.
  Pero moitas veces tamén se violan os escravos novos, ou os escravos ou superintendentes maiores. así que non os envexarás de todos os xeitos.
  A loura quería acabar cos rapaces rapidamente, pero entendía que o público non ía aprobar isto. Polo tanto, inicialmente só cortar lixeiramente primeiro un neno, e despois
  outro no peito. E deixoulles raias de sangue.
  Krass comentou:
  - Obras para o público!
  O Cónsul asentiu.
  - Divertido! Pero para ser sincero, xa quero durmir!
  O director asentiu.
  - Esta é a penúltima batalla... Está a piques de comezar a saír a luz. E cómpre ter forza en caso de pelexa co Spartak!
  Krass aceptou:
  - Os bárbaros xa están preto, o asalto pode ser mañá, ou pasadomañá!
  O Cónsul asentiu de acordo.
  - ¡Podemos ser gravemente feridos!
  O xerente comentou:
  - As murallas de Roma son altas e grosas, e cen mil defensores, dos cales a metade son guerreiros experimentados. Podes poñer outros cincuenta mil mulleres e adolescentes do número de cidadáns
  repúblicas!
  Craso asentiu coa cabeza.
  - É só unha boa idea! Mobilizamos a todos!
  O Cónsul sinalou:
  - Si, temos bastantes arsenais. É que as mulleres e os nenos loitan peor que os homes!
  O xerente comentou:
  - Depende de que! A loura é moi boa!
  De feito, a nena daba voltas de punta. De cando en vez facía formigueo aos rapaces. E facerlles dano un pouco. Movéronse aos poucos máis e máis lentamente, e claramente debilitáronse
  perda de sangue. A nena cun suspiro derrubou a un deles co pé descalzo e, con habilidade, deu unha palmada na nuca ao rapaz caído coa empuñadura da espada. Desmaiou, pero aínda estaba vivo.
  E non presentaba feridas graves. Así que había a posibilidade de que o público tivese piedade. O segundo neno intentou toparse coa loura, pero tamén foi golpeado de novo. E ela moveu o seu talón ata o seu queixo, apagándoo tamén con habilidade.
  Os rapaces estaban agora inconscientes, pero aínda vivos e non paralizados!
  Crassus asentiu cun sorriso.
  - Creo que é hora de acabar con eles!
  O cónsul obxectou de súpeto:
  - Das canteiras tamén escaparon moitos escravos. E a pesar do aumento da seguridade, seguen correndo. E os rapaces son valiosos porque poden arrastrarse por corredores estreitos e nas minas. Os escravos non son suficientes! Así que uso o meu poder para salvalos!
  O director asentiu.
  Si, podes usalos de novo! As veas están intactas e as feridas cicatrizan como nos cans. Mellor, vexamos a última loita e...
  Craso bocexou, coa boca aberta, e murmurou:
  - Si, estamos cansos! Pero ao final, queremos algo especial!
  O director asentiu.
  - Será! Será especial!
  O Cónsul deu un paso adiante e, a pesar do humor sanguinario da multitude, colleuno e levantou o polgar.
  A loura sorriu e chirriu:
  - ¡Gloria ao cónsul misericordioso!
  Mentres tanto, os mouros levaban un ferro candente aos tacóns espidos dos rapaces. Axiña pisárono e quitárono inmediatamente para non danalo seriamente. Os rapaces recuperaron a razón por unha dor aguda.
  Puxéronlles cordas e levounos de volta. Agora, ao parecer, considerábanse pouco capaces de combater gladiadores e foron identificados na canteira. É certo que antes estaban ben alimentados,
  como debería ser cos gladiadores que quedaban por vivir. E durmir en camas brandas de palla. Os rapaces, afeitos a durmir sobre grava grosa nas canteiras, durmíanse de pracer.
  E por primeira vez na miña vida probei unha carne deliciosa. Si, por diante deles estaba a volta ás minas. Pero había esperanza de que viñese Espartaco. E quenta a alma.
  Os rapaces ulían o nariz, e por primeira vez en moito tempo viron doces soños.
  E aquí está a última loita.
  E realmente especial. A filla negra de África Xena está loitando: é a mellor gladiadora entre as mulleres e a campioa da República Romana entre o sexo xusto.
  Si, Xena negra, esta é unha gran guerreira. E a loita con ela é interesante...
  A nena levaba só un taparrabos, alta, con músculos delgados e ensalada. Incluso pode ser considerada delgada, pero esta impresión é enganosa. Pódese ver como
  bólas de músculos rolan baixo a súa pel negra e bronceada, que son duras coma un fío.
  Krass sinalou:
  - Campión da República Romana, ao final? Isto é xenial!
  O Cónsul comentou cun sorriso:
  - Si, isto é impresionante... ¡É unha loitadora marabillosa!
  Xena ía armada cun longo poste con puntas de aceiro afiadas nos dous extremos.
  e saltou moi ben.
  Craso dixo esperanzado:
  - ¡Espero que o seu opoñente sexa serio! Non son un par de rapaces mocosos?
  O director asentiu ansioso.
  - Si, maxestade! O rival será o que necesites!
  Cando Xena se despediu, o sinal soou sobre a saída do seguinte inimigo. E efectivamente o público podería estar satisfeito. Un enorme crocodilo de sete metros de lonxitude saíu á area.
  O Cónsul comentou cun sorriso:
  - Iso é fabuloso!
  Krass aceptou:
  - Un bo rival! Tamén... tonto!
  O xerente sinalou:
  - Xena non é unha escrava, senón unha gladiadora libre que loita por cartos! E o seu opoñente, por un lado, é bastante factible, pero por outro, digno para o público! Así que a final
  a loita será moi interesante!
  Craso cantou emocionado:
  - Algo máis! Un pouco máis, a última loita é a máis dura!
  O Cónsul continuou cun sorriso:
  - Quero ir a casa ao seo de Roma!
  República segunda nai!
  O xerente comentou:
  - Creo que estarás encantado!
  Krass asentiu.
  - ¡Aposto por Xena!
  O cónsul confirmou:
  - E eu tamén sobre Xena!
  O xerente acordou:
  - Ela gañará! Pero alguén apostará por un crocodilo!
  O gong soou para sinalar o inicio da batalla.
  Xena comezou a bailar arredor do crocodilo. El moveuse detrás dela. Aínda que exteriormente torpe, o réptil é bastante rápido. E aquí tes que ser un gladiador de clase alta para poder facelo
  non quede atrapada nos seus dentes. O guerreiro negro avanzaba ou retrocedía. E logo golpeou cunha punta afiada. Ata agora, non é demasiado perigoso para un crocodilo. Obviamente este é o último.
  loita, e podes xogar polo tempo.
  Craso dixo cun sorriso:
  - Espartaco puido ser deitado por tal raposo!
  O Cónsul comentou cun sorriso:
  - E que pasaría se o neno pelexase con esta pantera?
  Craso comentou loxicamente:
  - Batalla moi interesante e competitiva!
  O Cónsul bebeu viño dunha cunca e comentou:
  - Sería un bo espectáculo!
  . CAPÍTULO? 19.
  O xerente suxeriu:
  - Se queres, podemos organizalo mañá!
  Craso respondeu:
  - E a tortura?
  O Cónsul comentou:
  - A tortura agardará! Sempre teremos tempo de fritirlle os tacóns ao rapaz!
  O director asentiu.
  - E a loita pódese celebrar no Coliseo!
  Craso respondeu:
  -Non! Se a xente se reúne no Coliseo, será máis fácil atacar a cidade. Será necesario organizar xogos grandiosos de gladiadores despois da vitoria sobre Spartacus!
  O cónsul acordou isto:
  - É certo, aprazarémolo para tempos mellores. Sobre todo porque xa estou farto deste maldito espectáculo!
  Krass sobre gorgoteo:
  - Spartak, Spartak - gaña un centavo!
  Xena golpeou a boca do crocodilo varias veces coa punta, facendo que o sangue correse. E despois saltou bruscamente por riba do réptil. E entón quedou nas puntas. E pinchada cos tacóns espidos.
  Todo parecía moi xenial.
  O Cónsul sinalou:
  - Nena preciosa!
  Krass aceptou:
  - Talento!
  O xerente suxeriu:
  - Quizais amosarlle a loita contra un león? Será aínda máis difícil!
  Krass asentiu.
  - Si, o león é máis perigoso que o crocodilo e máis rápido!
  O Cónsul sinalou:
  - Quizais contra un oso?
  Craso respondeu:
  - Un león é máis perigoso que un oso! Ou quizais incluso usar un tigre?
  O cónsul acordou isto:
  - O tigre é realmente unha cabeza grande!
  Xena seguiu pinchando o crocodilo. Fíxoo con moito pracer. Aínda que tivo unha actitude esmagadora e unha reacción violenta da filla de África.
  Craso dixo cun sorriso:
  - Isto é un encanto!
  O cónsul aceptou
  - Gran encanto!
  Xena actuou ata agora con moita imaxinación e imaxinación. Aquí bateu os pés nus nos dentes dun crocodilo e pinchou os talóns. E entón salta e volve para fóra.
  Si, é unha rapaza realmente esmagadora. Só que ela non suprime desexos, senón que emociona.
  E o crocodilo segue perseguindoa, pero perdendo cada vez máis sangue e infligindo danos cada vez máis importantes. si, é unha gran carreira.
  Craso comentou cun sorriso:
  Eres xenial Xena!
  O cónsul respondeu:
  - Só un bo gladiador! Un loitador é un loitador!
  O xerente suxeriu:
  - Quizais esparexa carbóns!
  Craso respondeu:
  - O crocodilo terá máis dor ca ela!
  O duelo continuou. Mentres Xena pinchaba o crocodilo na boca e nas fosas nasais, pero non tocou os ollos. Ela claramente non tiña présa por acabar con el. Pero ela sangrou moito.
  E as súas pernas espidas e de nena deixaron pegadas moi graciosas e ciceladas. E a loita en si tivo lugar dun xeito moi unilateral. Con todo, un par de veces unha nena crocodilo nos becerros
  rabuñado.
  O Cónsul observou, bocexando moito, e logo mirando o reloxo de auga, rosmou:
  - Xa está brillante no horizonte! Pronto sairá o sol!
  Craso concordou con isto:
  - Si, divertirémonos moito máis! O sol sae sobre a Terra!
  O xerente suxeriu:
  - Quizais... Ben, vale! Eu mesmo sinto que os meus ollos están unidos!
  O Cónsul asentiu.
  - Si, é hora de rematar a festa e deitarse!
  Krass comentou:
  - Xa nos vén o Spartak! E pode moverse rápido!
  O director gritou a tope:
  - Rematemos Xena!
  A nena sorriu malamente. E o seu pau voou alto e inmediatamente se meteu profundamente no ollo do réptil. O crocodilo recibiu un forte golpe e calou. Como se lle apisonara
  forza letal.
  Xena exclamou:
  - ¡Vitoria! Gloria Roma!
  Krass asentiu.
  - ¡Vitoria! Ben feito!
  Lanzoulle unha moeda de ouro.
  Lanzáronse o disco redondo dourado e o cónsul.
  A pelexa rematou. Xena mergullou o pé no sangue escarlata e deixou unhas fermosas pegadas. Entón ela inclinouse e comezou a marchar.
  O Cónsul respondeu cun sorriso:
  - Iso é bastante impresionante!
  Krass aceptou:
  - Si, está ben! Aínda que.. previsible!
  O director asentiu.
  - Sexa previsible! Significa ser castigado!
  Xena marchou, e unha ducia de mouros arrastraron o cadáver do crocodilo.
  A pelexa rematou, e moitos convidados quedaron durmidos xusto nas súas cadeiras.
  Xa están a ter lugar novas eleccións presidenciais na URSS. Máis precisamente, non é novo, senón o primeiro.
  E por suposto, Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin é o único candidato presidencial sen alternativa. E o resultado pode ser só un: noventa e nove e noventa e nove centésimas. E isto amosa outro triunfo do ditador calvo.
  Así foi como Mikhail Gorbachov, no canto da democracia, devolveu os tempos do estalinismo á URSS. O que, con todo, moitos querían despois da desorde de Brezhnev. E agora está de novo no poder o culto á personalidade, cuxos retratos están colgados por toda a URSS. E de novo, coma nos vellos tempos, funís e pousos negros.
  Xa que Vladimir-Mikhail soña con Afganistán e hai fermosas nenas guerreiras.
  Catro fermosas nenas en bikini corren: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana.
  Aquí loitan con valentía contra os moiahidines.
  Natasha dispara contra as tropas do Imperio Islámico, os talibáns desde un lanzagranadas, tira un tanque ao costado e exclama:
  - A patria non nos esquecerá!
  Entón o seu pé descalzo lanza unha granada aos soldados talibáns. Hai un berro e un chirrido, unha masa de loitadores esgazados do imperio islámico. E a un xeneral do exército de Solimán arrancáronlle o brazo.
  Zoya, que tamén garabateou sobre os talibáns, sinalou con sorpresa:
  - Reloxo de platino!
  Agustina, lanzando unha granada cos dedos descalzos aos soldados do Imperio Islámico, asentiu:
  - ¡Tamén dixeron que Suleiman era un mendigo!
  Svetlana, garabateando aos talibáns, deu unha chiscadela e un tacón espido, redondo e rosa, sucumbindo ao paquete da explosión, con explosivos:
  - A principal riqueza da alma!
  E a masa de soldados talibáns foi esgazada. Foi unha batalla grandiosa entre dous exércitos colosais.
  Natasha caeu sobre o seu estómago... Un soldado de asalto voou sobre ela. A nena virou-se e bateulle o rabo. Golpea o coche. Ela fumou e deixou atrás un tren magnífico.
  Si, esta é unha aplicación impresionante do novo complexo de Igla. Queima aceite como metal quente.
  Zoya tamén alcanzou outro soldado de asalto talibán. Ela golpeouno no corpo, despois cantou:
  Nunca nos rendiremos ao inimigo
  Vou cortar os adversarios debaixo dos troncos!
  E a nena cos pés descalzos abrazou un montón de granadas. E entón, como con moita destreza, lanzarao ao inimigo.
  E outra arma autopropulsada do imperio islámico dará a volta.
  Pódese ver que unha tartaruga cun poderoso canón está facendo xirar rolos rotos, e as eirugas rebentaron.
  Zoya comentou cun sorriso:
  Farémolo todo xenial!
  Agustina tamén loita desesperadamente. Ela salta e corre cara aos talibáns, disparando. E os seus cabelos cobrizos aletean coma un estandarte de batalla. Impresionante graza nunha nena.
  A besta pelirroja canta:
  - Fagamos o mundo fermoso
  E imos voar...
  A nosa Rusia soviética
  O formidable exército matará!
  Svetlana, disparando agresivamente aos opoñentes e segándoos como unha gadaña, tamén lanzou unha granada cos seus dedos espidos e tenaz e chirriou:
  - Para o voo ás alturas!
  Traballaron catro nenas. E tirou e goleou aos adversarios con gran desesperación e ataque figurado.
  Ademais delas, loitaron outras nenas. A tripulación de Elizaveta partiu no T-72 máis novo.
  Nenas, por suposto, nun bikini e descalzas. Están conducindo o seu coche.
  E os tanques talibáns están entrando. Esta é basicamente unha copia do T-54, non é unha máquina moi perigosa.
  Elizabeth manda, e Catherine, apoiando os seus tacóns espidos, redondos e de nena, dirixe a arma.
  E se lupanet, entón vai bater a fondo.
  Aquí cóspese un proxectil pesado do canón, e dende unha longa distancia impacta contra un tanque talibán.
  Elena, que presentou un proxectil, exclama:
  - É colosal!
  O condutor Efrosinya confirma:
  - ¡Definitivamente!
  E as súas plantas espidas e callosas presionan os pedais. O tanque acelera rapidamente. Despois volve a desacelerar. E segue un disparo asasino.
  A tripulación de catro E está enriba.
  O seu tanque volve moverse e o canón longo xira. O canón mortal volve disparar. No momento da aparición do T-72, o mellor tanque do mundo. E por suposto, amosa o seu.
  Elizabeth, disparando e golpeando aos opoñentes, comenta:
  - ¡Somos verdadeiros patriotas da URSS!
  Catherine dixo enfáticamente:
  - ¡Todos os patriotas da Unión Soviética!
  E despediu, premendo o botón, cabeza, tacón rosa.
  Si, as rapazas de aquí non son das que beben sopa de repolo con zapatos de bast. O seu tanque está en movemento de novo.
  Desde a distancia, non lle ten medo aos proxectís talibáns. E golpearon o inimigo desde cinco, seis quilómetros.
  Aquí están as nenas: o que necesitas. Teñen o poder da ira e a chama da paixón. E tamén a confianza para gañar.
  Elizabeth mira a través do alcance. Hai poucos coches afgáns. Pero tamén hai estadounidenses vendidos ao imperio islámico a crédito. Estas máquinas tamén son máis débiles que a rusa. E teñen unha silueta máis alta, o que facilita moito o golpe.
  Catherine apuntou e alcanzou un vehículo afgán de fabricación estadounidense. E cun tiro derrubou a torre.
  Así é como golpea a galgo.
  Elena, operadora de radio e cargadora, confirmou:
  - Sigue así!
  E de novo un proxectil mortal para os afgáns sae voando. Nenas en todo o seu esplendor.
  Ben, é un tanque.
  E aquí están correndo, mostrando os tacóns rosas dunha nena en bikini aos avións.
  Si, os loitadores de ataque están preparados para a batalla.
  Anastasia Vedmakova salta ao avión máis próximo. E apóiase nos pedais coa sola espida.
  Despois, o coche despega lentamente.
  Un guerreiro cun traxe vermello, cunha figura perfecta, di:
  Alegría, a miña forza está no Señor,
  Alegría, no Señor con forza apreciando!
  E sorrí cos dentes de perla. Vladimir Putin certamente non é un gran gobernante. Pero neste caso, está a facer unha guerra comparable á Gran Guerra Patria.
  Os afgáns están empurrando e encaixándose en territorio ruso.
  Aquí está a loura mel - Akulina Orlova. Tamén unha nena o que necesitas.
  E outra vez en bikini e descalzo. É moi fermosa e curtida.
  Mentres ela corre cara ao avión, os homes miran. E os criados corren e bican os rastros graciosos dos seus pés descalzos.
  Aquí está a nena.
  Akulina revolotea e voa cara ao avión de ataque. É moi suave e, ao mesmo tempo, desprende rapidamente.
  Akulina cantou:
  - Vexo unha liña azul no ceo,
  Co ruído estou gañando altura!
  E agora o seu avión de ataque ve o primeiro obxectivo no ceo: un avión afgán.
  A moza, sen pensalo dúas veces, sácao dos canóns dos avións, golpeándoo dende lonxe.
  Entón o terminador loiro cantou:
  - Son o máis preciso do mundo,
  Fíxose famoso neste programa!
  Akulina riu... Pasaron as lembranzas de como os prisioneiros bicaban os seus pés descalzos, plantas espidas e poeirentas.
  Si, foi divertido. E os talibáns arrastráronse de xeonllos bicando os pés descalzos a unha nena rusa.
  Mirabela Magnetic tamén corre cara ao avión. As súas pernas están tan bronceadas, musculosas, espidas e graciosas.
  E que deliciosas placas de prensa. Isto é só un milagre.
  Mirabela é unha guerreira que simplemente demostra a clase máis alta de comportamento e ao mesmo tempo o estándar de beleza.
  E o seu cabelo brilla como folla de ouro. E o corpo apenas está cuberto por un bikini.
  E que trazos agraciados deixan as súas pernas espidas e ciceladas. Esta é unha rapaza incrible.
  Podes admiralo durante moito tempo sen mirar para outro lado.
  Aquí estaba presionando os pedais coa sola espida, e o avión de ataque de caza despegaba suavemente da pista.
  Mirabela cantaba entre risas:
  - Non hai lugar para as debilidades,
  Coñeceremos o amencer!
  Agora as tres nenas están no aire, o que significa que chegaron as horas negras para os talibáns.
  Anastasia Vedmakova envía un proxectil mortal a un tanque afgán e atravesao. Entón di:
  - Polo comunismo!
  Akulina Orlova tamén loita con gran éxito. Aquí está o seu foguete lanzado, que esnaquizou o canón autopropulsado. A nena berra:
  - Pola grandeza do planeta e pola gloria de outubro!
  E de novo, envía algo extremadamente mortal ao inimigo.
  Mirabela Magnetic golpea con precisión ao inimigo e canta:
  - Un, dous, tres... Destruír todos os inimigos! E arrincarlle a cabeza aos talibáns!
  O triunvirato loita con moita habilidade e desesperación. As nenas aquí son tan fermosas.
  E os seus soldados de asalto saltan polo ceo e é moi chulo. E ademais, derruban avións talibáns.
  Aquí están as belezas escritas. Ningún imperio dos moiahidín será bo. Aquí hai un tiro, e ata tres avións afgáns foron derrubados á vez.
  Anastasia Vedmakova, mostrando os dentes e sorrindo afablemente, presionou o seu talón rosa e espido no botón.
  Golpeou o coche e chirriu:
  - Esta é a miña solicitude de capital!
  Akulina Orlova confirmou, derrubando ao inimigo:
  - E móvese rapidamente no nariz!
  As nenas aquí son incribles. E de novo un par de combatentes afgáns foron abatidos. Esta é a súa profesión máis alta. Aquí unha rapaza de forza colosal.
  E entón Anastasia golpeou o búnker co xeneral talibán. E voou no aire.
  Como a terra subiu e ardeu polo impacto das nenas. E isto é só o comezo.
  As mulleres francotiradoras tamén pelexan.
  Alicia e Angélica cos seus rifles. Cazan aos soldados talibáns e disparan con precisión.
  Apuntan en primeiro lugar aos axentes.
  As nenas tamén prefiren loitar cun só bikini. Son valentes e moi fermosas.
  Tamén Alicia é loira e Angélica é vermella.
  Disparan á súa vez e golpean con precisión.
  Alice derrotou ao coronel talibán cunha bala ben apuntada e preguntoulle á parella pelirroja:
  - Cres que realmente existen os buracos negros ou é só unha hipótese?
  Angélica tamén cortou a outro oficial afgán cun disparo ben apuntado e respondeu:
  - ¡Atopei o tempo para facer esas preguntas!
  Alicia respondeu cun suspiro:
  - Ai, non había mellor momento!
  E a nena lanzou unha pequena granada cos seus dedos espidos. Unha ducia de talibáns foron esgazados.
  Anxélica respondeu disparando de novo:
  - ¡Creo que os buracos negros non afectan o rendemento dos cereais!
  Alicia estivo de acordo con isto:
  Eu tamén o penso, aínda que...
  A besta pelirroja lanzou un agasallo de aniquilación co seu talón espido, rompendo de novo aos opoñentes e emitiu:
  - Polo comunismo en Venus!
  Alicia engadiu:
  E tamén en Marte!
  As dúas rapazas son bos tiros. E son moi curvilíneas e musculosas.
  Por exemplo, cando un talibán era capturado, obrigárono a bicar as plantas poeirentas. Así que o guerreiro do imperio islámico, o talibán, estaba tan preocupado que literalmente deixou caer os cascos.
  Alicia respondeu cun suspiro:
  - Perdón por el!
  Angélica aceptou.
  Non necesitamos esta guerra!
  Alicia engadiu:
  E os talibáns tamén!
  A besta pelirroja comentou astutamente:
  - Con lentes de China, estou moi chulo!
  Os guerreiros son realmente moi divertidos.
  Teñen moito encanto brillante.
  Alicia volveu lanzar o agasallo da morte co seu tacón espido e redondo e arrullou:
  - Por novas vitorias!
  Angélica tamén lanzou a destrución contra o inimigo, usando o pé descalzo e berrou:
  - Pola Patria!
  Así se separaron estas rapazas... Os rifles de francotirador funcionaron con total dedicación.
  Alenka tamén loitou, defendendo a cidade dos talibáns. Por todas partes había ruínas e ruínas amoreadas.
  A nena disparou unha liña contra os soldados do imperio talibán islámico, segou toda unha liña deles.
  E entón Alenka lanzou unha granada cos seus dedos espidos, esparexendo aos chineses e chirriando:
  - Para Ilya Muromets!
  Anyuta tamén escribiu sobre os soldados do imperio talibán afgán. E plantouse con moita precisión. O que non é unha bala, entón un golpe.
  E os talibáns golpeados están caendo, a palabra está apilada.
  E a nena, aínda espida, rosa, de tacón redondo, botará un chícharo da morte e cantará:
  -Gloria á URSS! Non temos problemas!
  E de novo, un xiro ben apuntado, e unha morea de cadáveres.
  Alá tamén está en batalla. Corta os soldados do imperio afgán talibán. É unha rapaza tan radiante. Noquea aos talibáns como unha marca cunha agulla. Mentres cantaba:
  - E nas alturas da montaña, silencio estrelado,
  Na onda do mar e lume furioso!
  E furioso, e furioso lume!
  E agora os seus dedos espidos volven lanzar o agasallo asasino e destrutivo da morte.
  As nenas de aquí son moi fermosas, e todas en bikini. E tan curvilíneo e musculoso.
  María tamén pelexa. Noquea a unha masa de talibáns, bótaos con moita facilidade e canta:
  - A vida é só un momento - entre o pasado e o futuro,
  A vida é só un momento, agárraa...
  Quen entre os homes pode presumir de torso,
  E a nena ten unha idea: xira!
  E o seu pé descalzo volve lanzar un agasallo de aniquilación do poder destrutivo colosal.
  Estas son realmente nenas: só a clase máis alta e as acrobacias aéreas dos pilotos máis destacados.
  E como os seus pés descalzos son graciosos e sedutores.
  Os Xogos Olímpicos tamén loitan con moita ilusión. E sega os inimigos sen cerimonia. Ela destrúeos en filas enteiras.
  E entón os dedos espidos da magnífica beleza lanzan agasallos de aniquilación total.
  Entón Olympias cantou:
  - Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A vista do membro do Komsomol é limpa...
  A voz do pobo é forte
  E o regato está radiante!
  
  Creo que o mundo enteiro espertará
  Haberá fin co fascismo
  E brillará o sol
  Iluminando o camiño para o comunismo!
  E de novo, o talón desnudo lanza inmediatamente un montón de granadas.
  Aquí están as rapazas. Teñen moita beleza. E os talibáns avanzan como unha onda de tsunami. Hai moitos deles, e literalmente bombardean as posicións rusas con cadáveres. E son tan agresivos.
  As tropas do imperio afgán, os talibáns, intentan conquistar o mundo enteiro. E neste caso, Rusia.
  Marusya dispara contra os talibáns. Os seus dedos espidos están botando un limón con astillas. E de novo voan en diferentes direccións da agulla. Os guerreiros do imperio islámico talibán están a ser cosidos.
  Os moiahidíns son moi valentes, e as nenas que garabatean neles apenas teñen tempo de cambiar a cinta. Literalmente están sendo arroxados con cadáveres.
  Marusya cantou cun sorriso:
  - Stalin vive no meu corazón,
  Para que non coñezamos a tristeza...
  Abriu a porta ao espazo
  As estrelas brillaban enriba de nós!
  E de novo, a perna espida e cicelada da nena lanza unha granada de gran poder mortal.
  Aquí hai unha beleza.
  Matryona tamén dispara contra o inimigo, e moi ben apuntada. Ela corta os inimigos e lanza un poder mortal de granadas cos seus dedos espidos. Rompe adversarios e chirridos:
  - O Komsomol non é só idade,
  Komsomol é o meu destino!
  E de novo a rapaza fai un tiro ben apuntado. E cae o xeneral talibán morto.
  Alenka canta, esmagando aos moiahidíns:
  - Repúblicas libres indestructibles da Unión,
  Non foi a forza bruta a que se uniu, nin o medo...
  E a boa vontade das persoas ilustradas,
  E amizade, luz, razón e coraxe nos soños!
  E unha vez máis, os dedos espidos das pernas ciceladas e curtidas da nena lanzan unha granada de poder mortal e destrutivo.
  E a masa dos talibáns vai para os antepasados.
  Anyuta tamén lanzou un agasallo da morte co seu talón espido.
  O tanque afgán envorcou. E os seus rolos rotos rodaron polo campo.
  Herba queimada, masa de cadáveres encima.
  Anyuta cantou cun sorriso:
  - Hai unha guerra cos talibáns,
  Guerra sen motivo...
  Satanás está fóra da cadea
  E a morte chegou con el!
  Alla tamén garabateou os soldados do imperio talibán afgán, e moi acertadamente. E a nena pelirroja, cos seus dedos espidos, lanzou un anaco de plastido.
  E dúas ducias de afgáns foron lanzados ao aire e incendiáronse alí.
  Alá cantou:
  - A gloria inmortal era coñecida nas batallas,
  A nosa grande xente nas batallas é como unha aguia...
  Sei que pasarán moitas xeracións
  E o guerreiro de Rusia - atopou a grandeza!
  Despois diso, Alla volveu lanzar o agasallo mortal da aniquilación cos seus dedos espidos.
  María, escribindo sobre os talibáns, sinalou:
  - Esta é a nosa clase máis alta!
  E colleuno e lanzouno cos seus pés espidos, un agasallo demoledor de aniquilación.
  Entón a rapaza de pelo amarelo cantou:
  - Granada, granada, granada letal,
  Os chineses están esperando - a mellor recompensa!
  Os Xogos Olímpicos celebráronse con agresividade, segando aos talibáns coma unha gadaña. E lanzando outro agasallo de aniquilación cos dedos espidos, a nena deu:
  - Estará moi chulo!
  Marusya, cortando os inimigos e lanzando mortíferos presentes da morte cos seus dedos espidos, chirriu:
  - Para grandes cambios!
  Matryona, noqueando aos afgáns e facendo un agasallo de morte infernal co seu talón espido, emitiu:
  - Por un comunismo real na URSS!
  Estas son as mozas coas pernas espidas, e os talibáns están presionados con tacóns redondos.
  Pero Verónica e Tamara apuntan con mísiles ás tropas do Imperio afgán. E lánzanse cun ruxido, destruíndo as posicións dos talibáns. Aquí está a batalla.
  Verónica e Tamara parpadean descalzas, tacóns rosas, e presionan os botóns dos mandos.
  Verónica lanzou a destrución e chirriu:
  - Por novas vitorias da URSS!
  Tamara esmagou aos inimigos, soltando agasallos de destrución, e berrou, premendo o botón cos seus dedos espidos:
  - Esta é a gran festa do mundo!
  As nenas rían e amosaron a lingua.
  Victoria tamén preme os botóns do joystick cos dedos espidos das súas fermosas e sedutoras pernas.
  E rompe os búnkers e pastilleras do inimigo do imperio islámico dos talibáns. Estas son as mozas que levan o cargo da aniquilación.
  Veronica pasou a man polas tellas da prensa e berrou:
  - Pola reunificación do planeta e do mundo enteiro!
  . CAPÍTULO? vinte.
  Aquí está Steelenida na batalla. É unha rapaza que é capaz de loitar con rabia frenética.
  E agora lle treme o peito. Aquí está a nena. E a súa lingua é tan escarlata.
  E agora o don da morte voa con forza letal.
  Stalenida canta cun sorriso infernal:
  - O mundo farase máis limpo e fermoso,
  Polo ben da nosa Patria-Rusia...
  Afgán chega con furia -
  Vou darlle unha espada na cara!
  Verónica estivo de acordo con isto:
  - ¡Rusia está obrigada a derrotar aos talibáns!
  As mozas están ao ataque. E as súas pernas son moi sedutoras, e brillan con gran encanto.
  Aquí tamén loitan voluntarios de Alemaña. Aquí, en particular, a tripulación do tanque de Gerda.
  As mozas alemás tamén están descalzas e en bikini.
  A pelirroja Charlotte preme os botóns do joystick cos seus dedos espidos e golpea o tanque inimigo.
  Entón di:
  - Protexeremos Alemaña en fronteiras afastadas.
  Gerda tamén dispara, usando os seus dedos espidos, ao odiado inimigo e chilla:
  - Pola confraría branca!
  Christina tamén loita con moita valentía. E usa os seus dedos espidos de forma moi produtiva.
  Os agasallos da morte saen voando do barril do tanque. Esmagan e queiman todo o que lles rodea.
  E este é un tanque moi mortal e destrutivo.
  Cristina cantou:
  - O noso comunismo en gran gloria,
  ¡Levanta a pancarta por riba das vermellas!
  E a nena presionará os botóns co seu talón espido.
  Magda tamén dispara con moita precisión. Golpea o inimigo con gran precisión, arranca as torres con proxectís e berros:
  - Pola Patria - a nosa nai!
  E tamén os seus dedos espidos no traballo.
  Aquí están as nenas - a propia lava do volcán - sangue e leite. E como esmagan aos moiahidines sen darlles o máis mínimo indulxencia.
  Gerda berrou, enviando un proxectil coa axuda dos seus dedos descalzos ao tanque inimigo:
  - É impresionante!
  Non hai problemas reais para as nenas.
  Pero os fermosos ninjas de Xapón volveron ocupar os afgáns.
  Se xa comezaron a destruír, entón fano con moito gusto e alcance.
  A nena ninja de cabelos azuis golpeou aos talibáns con dúas espadas, pasando o muíño de vento e arroulou:
  - Polos grandes logros de Xapón!
  E o seu talón espido lanzou a pelota cunha forza colosal de destrución e aniquilación.
  Unha rapaza ninja de pelo amarelo realizou unha técnica de lámina de bolboreta e gritou:
  - Para as maiores vitorias!
  E os seus dedos espidos lanzaron un chícharo de aniquilación, destrozando un par de ducias de afgáns.
  A nena ninja pelirroja tamén cortaba coas súas espadas, de esquerda a dereita e oblicuamente.
  Entón ela rulou:
  - Para o espazo Xapón!
  E co seu talón espido, a nena lanzou unha bolsa de explosivos de carbón, e como esmagaría o inimigo.
  Unha moza ninja de cabelos brancos fixo unha recepción, un barril de cravos, soprando as cabezas dos talibáns e chirriou:
  - Para o maior imperio celeste!
  E cos seus dedos espidos lanzará agullas velenosas que atravesan os morenos guerreiros.
  Estas catro nenas ninja resultaron agresivas e cortaron as cabezas afgás con moito entusiasmo.
  Loitou no ceo e pilotos da clase máis alta.
  En particular, Albina e Alvina.
  Estas son rubias tan encantadoras. Lanzan proxectís aéreos contra o inimigo.
  Albina disparou cos seus dedos espidos. Ela derrubou unha ducia de avións afgáns á vez e arrolou:
  - Pola Patria dunha gran época!
  Alvina cortou o inimigo e derrubou unha ducia de coches talibáns á vez, simplemente premendo o seu talón, emitiu:
  - Pola máis Grande Rusia e a URSS!
  Esta é unha rapaza - a clase máis grande, realmente super. E a súa parella é simplemente hiper.
  Nenas, por suposto, orde de reloxería e a maior sabedoría.
  E aquí está Margarita montando unha moto e disparando contra os talibáns.
  E con ela, Viola.
  As nenas segan os soldados do imperio talibán afgán.
  Viola lanza unha bomba bomba dende o carruaxe coa axuda dos seus dedos descalzos e ruxe:
  - Pola Patria, por Putin!
  Margarita tamén lanzou un agasallo de destrución co pé descalzo, cunha graciosa curva da sola e vyaknula:
  - Pola vitoria do gran comunismo!
  E as dúas nenas botarán a rir. E dan un xiro que corta toda unha liña de chinés.
  Pero Olya e Nadezhda conducen un vehículo de combate de infantería. Tamén disparan con extrema precisión desde unha ducia de metralladoras á vez. E así os chineses son desesperados e hábilmente segados.
  Aquí están as mulleres. E como non, tamén no mesmo bikini vermello, curtido e descalzo.
  As súas pernas están en movemento e envían cargos de destrución e morte aos afgáns. Estas nenas son simplemente incribles!
  Olya arrolou, mostrando os dentes:
  - ¡Comunismo para estar en todo o mundo!
  Nadezhda concordou con isto de boa gana, derrubou os soldados do imperio talibán afgán e preme o talón sobre os pedais:
  - ¡Somos fieis á causa de Lenin!
  Os guerreiros do BMP son, por suposto, moi galgos e fortes.
  E aquí están Valentina e Larisa, tamén, golpeando aos talibáns desde un ala delta.
  E botan bombas cos dedos espidos. Destrúen os inimigos do Imperio afgán de xeito moi famoso.
  Valentina, disparando ao odiado inimigo, ladrou:
  - Pola Patria - a nosa nai!
  Larisa, cortando o moiahidín, premendo o seu tacón rosa espido, moi fermoso e estético, chirriou:
  - Imos vencer o espírito talibán!
  Anna e Angelina tamén se enfrontaron aos talibáns aquí. As nenas utilizaron un tanque subterráneo. E isto é grave.
  A máquina é pequena pero eficiente.
  Anna disparou contra o inimigo, segou unha masa de talibáns e chirou, premendo os botóns cos seus dedos espidos:
  - Polas vitorias da era do país vermello!
  Angelina, segando aos seus opoñentes, e saíndo como un tanque do chan, berrou, mostrando os dentes:
  - O comunismo é inmortal!
  E de novo o seu talón espido e elástico enviou un agasallo de destrución.
  As eleccións presidenciais na URSS celebráronse e aprobáronse cun estrondo. Agora Mikhail-Vladimir é o ditador soberano da sexta parte da terra. Pero isto non é suficiente para el.
  Quero capturar Irán e acceder ao Océano Índico.
  Para facer o que soñaba o falecido Vladimir Volfovich.
  E todo está preparado para a invasión.
  A ofensiva comezou o 30 de agosto de 1987. A primeira guerra de conquista comezou por Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin nun novo corpo.
  As tropas iranianas foron presas pola guerra con Iraq, comezou a ofensiva, sobre as cidades, cubertas só polas milicias.
  Pero cos talibáns era moito máis difícil.
  As nenas libraron unha heroica guerra contra os talibáns.
  Natasha colleu o muíño coas súas espadas. Cortoulle as cabezas aos moiahidíns, despois lanzou unha granada cos dedos espidos dos pés e chirriu:
  - Pola gran Nai de Deus Lada!
  Zoya, garabateando metralladoras aos seus opoñentes e cortándolles a cabeza con espadas, arrolou:
  - Para Svarog!
  E a súa perna espida e graciosa lanzou unha granada de forza mortal de poder destrutivo.
  Loitando Agustín loita con renovado vigor. E os seus cabelos cobrizos revolotean no vento como a bandeira de Lenin.
  A guerreira lanza un limón cos seus dedos espidos de forza mortal e berra:
  - Gloria á era de Yarila!
  Despois diso, do seu pezón escarlata, coma un raio.
  Svetlana tamén pelexa, derruba aos talibáns e lanza un boomerang co seu talón desnudo, dicindo:
  - Para a Rus de Kiev!
  E as súas espadas son coma as aspas dun muíño. Esta rapaza é simplemente incrible.
  Os guerreiros aquí son da clase máis alta.
  O eterno neno Oleg Rybachenko corta aos adversarios con espadas e lánzalles un limón con forza mortal.
  Entón di:
  - Pola gran Rusia!
  Margarita Korshunova segue cortando inimigos. E a nena corre o muíño con espadas. E despois os seus dedos descalzos, coma se lanzaran unha destrución de choque.
  A nena guerreira arrulou:
  - Para os deuses rusos na URSS!
  Despois diso, os nenos inmortais tomarano e asubiaran.
  E miles de corvos que sufriron un ataque cardíaco enroscados nun desmaio, golpeando a caveira dos moiahidines ata a morte.
  O neno e a nena cantaron:
  Loitaremos por un mañá máis brillante
  Imos bicar!
  Despois diso, os nenos colleron e lanzaron cos talóns espidos un arame con descarga. E toda unha liña de talibán brillou. E a súa carne caeu dos ósos e calcinouse.
  Iso é o que significa: os nenos son monstros!
  Pero Anastasia Vedmakova está a destruír o exército talibán desde o ceo. Así de sexy e erótica é esta bruxa. É unha rapaza eterna e nova, aínda que loitou na guerra civil. Pero ser meiga non envellece.
  Anastasia é unha rapaza fermosa e nova cun só bikini.
  E cos seus dedos espidos, preme os botóns, derrubando ao inimigo e berrando a todo pulmón:
  - Gloria á era dos deuses rusos!
  Akulina Orlova, sorrindo agresivamente e chiscando o ollo, enviando cargas explosivas aos seus opoñentes, arrolou:
  - Polo santo comunismo!
  E collerao e como vai premer o botón co pezón escarlata do seu peito.
  E despois o seu talón en acción, na destrución total dos inimigos.
  Akulina cantou:
  Cráneo pola noite, escintilante coma un puñal,
  Demostrou que Satanás goberna...
  E tragando vítimas inocentes das serpes,
  Volve o universo tolo!
  Mirabela Magnetic tamén loita con entusiasmo. Ela usa un pezón de rubí na batalla e envía agasallos da morte ao inimigo.
  Mentres cantaba:
  - Gloria á era das forzas cósmicas,
  Conquistaremos - creo que pronto o mundo enteiro!
  E tamén usando os seus dedos descalzos, envía un agasallo asasino da morte aos moiahidines.
  Esta é unha nena - é un paxaro de voo máis alto. Aínda que outras belezas non son de ningún xeito peores.
  Anastasia Vedmakova cantou con entusiasmo:
  O demo está aquí, o demo está aí
  Onde o dragón é unha completa mentira!
  Estas son as nenas - super clase!
  E o talón espido da rapaza colleu e presionou con moita forza os botóns do joystick. E houbo unha destrución total.
  Aquí están os pilotos. Botan dende o ventre un agasallo de aniquilación. E inmediatamente mil combatentes talibán evaporáronse á vez...
  Akulina Orlova cantou con entusiasmo:
  - Baixo a sagrada bandeira da liberdade -
  En paz, amizade, felicidade e amor...
  Os pobos fúndense nun feixe brillante,
  Para disipar a escuridade por diante!
  E a nena de novo cos seus dedos espidos, mentres preme os botóns do joystick e envía asasina e destrutiva.
  Mirabela comentou, mostrando os seus dentes de perlas:
  - Somos xente pacífica, pero o noso jet,
  Un gran tren blindado conseguiu acelerar...
  Non sexamos nenas pasivas na cama,
  Non só os rapaces deben bicar!
  E a nena volverá disparar coa axuda dos seus dedos espidos contra o inimigo.
  Despois diso, as mozas do coro gritarán:
  - Morte ao dragón da choiva!
  Isto realmente foi roubado do máis alto nivel...
  Elizabeth, mentres tanto, está disparando desde un tanque e grita a todo pulmón:
  - Son o máis forte do mundo,
  Poderei pisar o universo...
  Que estará ao aire en breve?
  O pai e a nai non o saben!
  E a nena presionará o botón do joystick co seu pezón escarlata. E a arma vai coller e martelo.
  Cuspir un proxectil cunha forza mortal. Voará e describirá literalmente o arco.
  Ekaterina tamén golpeou, usando os seus dedos espidos, as súas pernas graciosas e sedutoras, e cantou:
  - Pronto iremos á batalla,
  Polo poder dos soviets...
  E sei que non morreremos
  Na loita por iso!
  E entón a nena disparou de novo, pero neste caso, premendo o seu pezón de rubí.
  Estas nenas son simplemente super clase. Ninguén pode resistirlles.
  Elena tamén, coma disparando, esmagando o seu tacón espido, redondo e rosa e cantando:
  O pobo está nunha multitude silenciosa,
  Unha moza con trapos grosos está sendo levada á execución...
  Onte había un trono, hoxe unha estada,
  Por que estás arruinando a princesa para o pobo!
  
  Ai reis, reis, reis...
  Parece unha nena con trenzas...
  Non obstante, a princesa non se puido romper,
  Aínda que está descalza na neve,
  
  Ai reis, reis, reis
  Bandeiras e trompetas da vitoria...
  Os tacóns espidos da nena estaban queimados,
  No frío, parece unha pobre muller!
  
  E que siga dicindo algún idiota
  A vida de princesa é fácil e divertida...
  Ela anda descalza pola neve
  Que profesión tan difícil!
  
  Ai reis, reis, reis
  Folk lixeiro e fiable...
  Hoxe a princesa está completamente quebrada,
  Espantallo coma un xardín...
  
  Ai reis, reis, reis
  Fai o teu soberano...
  Se o inimigo non pode ser derrotado,
  Así que es completamente infame!
  
  A princesa é moi duramente azotada polo látego,
  Despois puxérona no estante...
  Está condenada a morrer espida,
  E perfora todos os ósos con brocas!
  
  Ai reis, reis, reis
  A xente xa non é libre...
  Ao parecer, para expulsar os viláns da terra,
  Es demasiado nobre!
  
  Ai reis, reis, reis...
  As cabezas voaron!
  Aínda que azul, de feito - ceros,
  Escarlata derramas sangue!
  Euphrosinia tamén disparou, utilizando o pezón do seu peito espido, que parecía unha fresa demasiado madura, para premer o botón.
  E berrou:
  O tempo da redención está case aquí
  A raíña descalza é levada ao cadalso!
  Estas nenas son simplemente incribles!
  Alenka tamén loita. A nena non só corta con espadas. Pero escarlata, como rosas frescas, os pezones do peito presionan no acordeón.
  E ela bota agullas velenosas, golpeando aos moiahidíns.
  O guerreiro colleuno e cantou:
  - Raíña, raíña,
  Ben, que querías!
  Anyuta golpeou ao seu opoñente, premendo tamén o seu pezón de amorodo sobre o botón e berrou:
  - Namoreime do príncipe en maio,
  E agora vou descalzo!
  E a nena co seu talón espido cederá ao don da aniquilación.
  Alenka berrou, mostrando os dentes, que eran máis brancos que a neve na véspera de Ano Novo:
  - Son unha simple nena rusa,
  Descalzo no frío...
  Teño unha saia curta
  O noivo na cara cun puño!
  E os guerreiros de novo cun pezón escarlata mentres presionan. Lupanet dun acordeón con raio.
  Así que o Alla pelirrojo actúa de forma moi agresiva. Que tipo de peito ten? Como dous melóns, e moi maduro. E está coroado con rubíes de pezones. E con estes pezones a nena presiona e pega ao chinés.
  E cantando:
  - Gloria á Patria, gloria -
  Imos matar o dragón...
  A nena rasgou a camisa
  E só un fío cobre o peito!
  Estas son realmente nenas da clase máis alta.
  María tamén ten ganas de loitar. É unha rapaza moi fermosa. E o seu cabelo é da cor da folla de ouro e lixeiramente rizado. E é tan combativa.
  Así que a colleu e cos seus dedos espidos lanzou un bumerang, cortando as cabezas dos adversarios.
  E entón ela levouno cun pezón cor amorodo ao inimigo e arrincou unha ducia de soldados.
  Entón ela cantou:
  - Son a moza máis sexy do mundo,
  ¡Molla o dragón nun inodoro cheirando!
  Así é como é unha nena - a clase máis alta.
  Olympias, unha nena heroica co pelo da cor do trigo demasiado maduro, colleuno e coas súas pernas espidas e fortes lanzoulle algo sumamente letal ao inimigo.
  Ela destrozou unha masa de moiahidines e arrolou, mostrando os dentes:
  - Son unha nena de forza de xigante,
  Aínda máis fresco: sei que se fixo!
  E agora o seu pezón, como un tomate demasiado maduro, premerá o botón do lanzallamas e fluirá un chorro de chama agresiva. E imos queimar todo coma se morrese carbonizado.
  Os Xogos Olímpicos cantaron:
  - Batería de lume,
  Batería de incendio...
  orquídea en flor,
  Mleya nun orgasmo!
  Marusya tirou unha mina nun fío. Arrastrouna baixo un tanque talibán. Explotou o inimigo e berrou:
  - Pola URSS!
  Entón ela golpeou cunha bazuca, premeu o botón cun pezón da cor dunha papoula madura e chirou:
  - Amapolas, amapolas, amapolas - amapolas vermellas,
  Amargo recordo da terra...
  Soñas con ataques
  Soñas con ataques...
  As nenas corren ao ataque cos pés descalzos!
  Matryona, tamén loitando e esmagando aos afgáns, sinalou:
  - Non, son máis forte!
  E cos seus dedos espidos, lanzou unha espada, arrincándolle a gorxa.
  Entón ela cantou:
  - Un dous tres -
  Rompe o dragón!
  E as nenas collerán e rirán. Teñen moito poder e paixón.
  A nena botoulle un agasallo da morte ao inimigo cos seus dedos descalzos e berrou de furia:
  O demo está aquí, o demo está aí
  Onde o dragón é unha completa mentira!
  Estas nenas están cheas de enerxía.
  E tomárono a coro e cantaron, mostrando os dentes;
  Somos membros do Komsomol, fillas do comunismo,
  Loitamos contra inimigos coma aguias...
  Ás veces voan sorrisos de revanchismo,
  No inverno, os pés das nenas están espidos!
  
  Queremos darlle un puñetazo ao Führer na cara,
  Temos máis forza que un elefante...
  Temos éxito no amor e no deporte,
  Aínda que a horda ataca con rabia!
  
  Ninguén vai parar ás nenas,
  Despois de todo, a nosa forza é como un puño de aceiro...
  Incluso podemos matar ao exército,
  E golpearemos forte a Hitler no céntimo!
  
  A era do comunismo chegará, creo,
  E a Vara infinita daranos forza...
  Non nos arrepentiremos polo Lada da vida,
  Creo que a patria florecerá pronto!
  
  Nenos e nenas pelexan
  Un pioneiro descalzo vai ao ataque...
  Esmagamos o inimigo famoso cunha metralleta,
  Liderando co exemplo!
  
  O dragón da choiva atácanos rudamente,
  Pero as nenas gañouno con coraxe...
  Imos noquear ao servo do inferno, creo que os dentes,
  ¡Destrozaremos o calvo!
  
  En Rusia, sei que non hai lugar para os débiles,
  Pronto teremos todo o que queiramos
  No nome da potencia máis radiante,
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas!
  
  Haberá grande amizade entre os pobos,
  Quen loita co poder sabe...
  Pola Patria, pola felicidade, pola liberdade,
  E pronto haberá o paraíso no universo!
  
  A nena está descalza no frío,
  Por que necesita zapatos se Lada é un espírito...
  Patria de punta en punta,
  A aguia é un neno, non un pito de galo!
  
  O sol brilla sobre o mundo,
  En que raios cálidos dourados...
  A vitoria chegará no vento da caricia de maio,
  E non fales idiota - cala!
  
  As nenas somos só fillas de Svarog,
  Quen creou a Terra coa Familia...
  E deu liberdade aos guerreiros
  ¡Revive dunha vez o ideal universal!
  
  En Rusia, hai un lugar amplo para as nenas,
  Levan un biquini frío só usando...
  Vostede é un membro do Komsomol da noiva de Perun,
  Créeme, non haberá problemas nunha rabia!
  
  No nome de Xesús e Svarog,
  María, Lada nai dos deuses...
  Loitou por Stalin e Deus
  E para o mellor dos fillos!
  
  Non esqueceremos a fazaña de Xesús,
  Quen foi á cruz polo ben dos rusos...
  E mostrou unha gran arte
  Cando o terceiro día se namorou!
  
  Perun é Deus o gran troneador,
  Emite arcos da vella de luz radiante...
  Serviremos aos demiurgos honestamente,
  Para que a fazaña sexa glorificada polos cabaleiros!
  
  Os peitos das nenas brillan coa cor das papoulas,
  Os seus pezones son como a pancarta de outubro...
  E nalgún lugar ladra un can vicioso,
  Pero somos lobos simplemente non en balde!
  
  Rexeitou o ataque dos Fritz preto de Moscova,
  Aínda que Hitler era astuto e astuto...
  En alianza, o Führer é visto con Satanás,
  A herba é máis suave no verán que a alfombra!
  
  Pero no inverno as nenas están descalzas na neve,
  Por que necesitan zapatos, abrigos de pel e unha carcasa...
  Os membros do Komsomol non teñen medo ás xeadas,
  Probablemente teñan o espírito máis formidable!
  . CAPÍTULO? 21.
  Cal é a nosa forza: xente mecánica,
  Convertémonos en deuses máis furiosos...
  E as persoas que cres que non son malas,
  Capaz de tirar moitos grilletes!
  
  No amor, as mozas son as máis chulas
  Por certo, teñen un paso tolo...
  As nenas corren descalzas pola neve
  Enganando con avidez con pezas!
  
  O sol brilla para a gloria do comunismo
  Para a gloria do comunismo Rusia florece...
  E o cabelo da nena enrózase ben,
  Victory abriu unha conta incondicional!
  
  Destruímos a Wehrmacht preto de Stalingrado,
  E mostraron só a clase máis alta...
  Para a gloria da nosa Patria Rusia,
  A rapaza moverá o seu talón espido no ollo!
  
  Ten coidado de loitar cunha rapaza descalza,
  É fermosa, forte coma un boi...
  Como perlas espalladas á vez avespas,
  E golpeado baixo a perna do estómago do inimigo!
  
  Ben, que podes facer coas nosas nenas,
  Teñen un golpe, créeme, o golpe dun elefante...
  E Rusia permanece de século en século,
  Gran país infinito!
  
  Por que as nenas necesitan rapaces rusos
  Para dar a luz a unha corrente de heroes...
  E caerán os inimigos, cre no canil,
  Enfréntate a un vilán rabioso!
  
  No nome de Xesús e Svarog,
  Onde o Deus Branco creou o bordo do universo,
  Comamos un can de movemento antes da batalla,
  Para que haxa forzas antes da batalla nas primeiras horas!
  
  Despois collerémolo e pegaremos ao adversario,
  Baixo o alento das nenas, cos pés descalzos...
  Para que quedou mudo despois de regañar a katu,
  E se hai algo, engade un póker!
  
  Que Stalingrado non funcionou, podes ver
  As rapazas alí pelexaron forte...
  Aínda que un pouco de saber que a beleza é insultante,
  Non disparou a súa batalla "Pleboy"!
  
  Todas as nenas podemos - xa sabes
  Grande, duro coma un ovo...
  Cando pintaban só na mesa,
  E agora tiraremos directamente do anel!
  
  Non perdonaremos nin a vida na batalla,
  E creo que entraremos en Berlín de broma...
  Pronto sei que vivir baixo o comunismo,
  Imos facer que os remuíños de neve se retorcen!
  
  Á nena só lle gusta correr descalza
  O ventisquero arrefría docemente os seus tacóns...
  As avespas voan pola neve xeada,
  O guerreiro do Führer no cadaleito!
  
  En resumo, imos gañar, sei seguro
  Fagamos a paz en todo o universo...
  Florece para sempre o bordo do universo,
  Coa súa forza nas batallas sen cambios!
  
  Cando Svarog veña con Cristo o Señor,
  Todos os mortos namorados resucitarán Rod...
  Porque as hordas do tornado da morte salvaxe rematarán,
  E a natureza estará na alegría eterna!
  
  Entón móvese ao corazón da xente Lada,
  Todo será bonito no infinito...
  Cada guerreiro recibirá unha recompensa,
  Os rusos somos invencibles nas batallas!
  E baixo tal poema, as nenas esmagaron e exterminaron aos moiahidines por miles. Estas son as nenas que aman e saben matar.
  Ben, as nenas son xeniais. E os seus pés descalzos lanzan agullas afiadas e velenosas.
  Si, contra tales nenas, mesmo unha palanca candente e aplicada a un tacón espido e redondo é impotente. Aquí están as rapazas - nivel hiper!
  Oleg Rybachenko segue loitando. Este eterno neno é simplemente un heroe.
  E os seus dedos espidos dos pés dos nenos lanzaron un chícharo de destrución.
  Ela caeu baixo a pista de patinaxe do tanque e deulle a volta.
  O mozo guerreiro cantou:
  - Rusia ría, chorou e cantou,
  E a muller perdeu peso correndo!
  Margarita Korshunova - esta rapaza eterna tamén levou e cos seus dedos espidos lanzou un chícharo de destrución.
  Ela esnaquizou unha masa de moiahidín e berrou:
  - Gloria á Patria sen límites,
  E o comunismo non está moi lonxe!
  E entón os interminables nenos colleron e asubiaron. E unha gran masa de corvos quedaron abraiados e desmaiados. E caeron e fixeron buratos nas cabezas dos talibáns sen problemas.
  Margarita cantou:
  Para evitar problemas
  Para ser puro de corazón...
  Non billetes MMM
  E un grolo de auga radiante!
  E a nena colleu e amosou a lingua.
  Pero Gerda tamén loita nun tanque. Ela, por suposto, é unha rapaza moi loitadora e fermosa, unha loura natural.
  E, por suposto, quere moito os homes.
  Aquí Gerda disparou contra o inimigo premendo os botóns da palanca de mando cos seus dedos espidos e berrou:
  - Todo vai segundo o plan!
  Charlotte deixou ao descuberto os peitos, quitándose o suxeitador. E cun pezón escarlata premeu o botón do joystick.
  E entón as metralladoras do tanque foron goleadas e segamos aos adversarios. A nena pelirroja estaba moi contenta.
  Ela berrou:
  - O plan rapaces é o plan,
  Parece unha estafa!
  Christina tamén disparou, usando un tacón redondo e espido e arrullou:
  - ¡Son máis forte que o calvo!
  Fodida e Magda - unha rapaza co cabelo dourado. E, por suposto, usando un pezón de rubí.
  E berrou:
  - Un trazo peludo é máis forte!
  E entón o potente motor comezou a funcionar, e o tanque aerodinámico colleu e acelerou bruscamente. De feito, se a moza xa se separou, poucos lle parecerán a ninguén.
  Non obstante, todas as mozas guerreiras son a clase máis alta.
  Aquí Albina e Alvina pelexan no ceo. Son nenas da orde máis sanguenta. E ao mesmo tempo moi fermosa e sexy.
  Están golpeando aos afgáns desde o seu avión de ataque. Guerreiros da clase máis impresionante.
  Albina colleuno e cantou, mostrando os dentes e amosando a lingua:
  - Casa tola en chamas,
  Sanatorio das almas cravadas...
  Somos sumisos a Satanás
  E brillan os rostros dos santos!
  E a nena colleuno e presionou o botón co seu pezón escarlata. Activouse unha forza destrutiva.
  E traballou moi duro e agresivamente cando se lanzaron os foguetes.
  E a nena loira cantou:
  - Deus libre de abrir os ollos aos cegos,
  E endereitar as costas jorobadas...
  Deus te bendiga un pouco
  Pero non podes estar un pouco crucificado!
  Alvina sinalou con agresividade, cunha risa:
  - Non moi difícil!
  E a nena enviou foguetes premendo o botón co seu pezón de rubí. E a súa actuación foi xenial.
  Albina volveu disparar, usando os dedos espidos dos pés, e berrou, mostrando os dentes:
  - Hoxe as nenas non poden estar tranquilas,
  As nenas queren bailar!
  Alvina tamén golpeaba, e as súas pernas espidas, cun moi bonito bronceado chocolate, tamén estaban traballando e a guerreira pirou:
  E despois ata a madrugada
  Escóitaos cantar unha canción de amor!
  Os Stormtroopers golpearon desde o ceo moi forte. E a ninguén lle dan a máis mínima piedade.
  E aquí está Stalenida en batalla. Tamén dispara ao inimigo con moita precisión.
  E, por suposto, usa os pezones de peito escarlata. A rapaza, por suposto, é super clase.
  Steelenida cantou:
  -Ves a eclipse no ceo,
  Terrible símbolo de directo...
  Terrible sinal do inferno
  Rebaño espazo ouveo!
  E a nena bateu de novo, usando os seus dedos espidos. Esta é unha nena, que nivel ten.
  Victoria bateu contra o seu opoñente con forza salvaxe e violenta. Destrozou o inimigo e berrou:
  - Polo gran comunismo!
  E a nena usou o pezón nos seus peitos espidos, que é tan apetitoso coma os amorodos do Xardín do Edén.
  Unha rapaza así, por suposto, quere bicar e acariciar.
  E entón a nena acentou o seu pé espido e cicelado. E a súa perna é graciosa, bronceada, sexy e apetitosa.
  E os homes queren subir nela entre unha multitude.
  Verónica tamén loita cunha agresión salvaxe e implacable. Un guerreiro que posúe un poder tan infinito e supremo.
  E a nena colleuno e presionou o gatillo co seu pezón escarlata. E aquí vén o agasallo do chorro da aniquilación.
  E o guerreiro é simplemente hiperactivo.
  E aquí volve precipitarse o que trae a destrución totalitaria.
  Verónica tuiteou:
  Se fráxil - inmediatamente ao cadaleito,
  Mantén a túa saúde...
  Aplicar persoas - oh,
  Frota, frega!
  E as nenas cantaron as tres ao unísono:
  Non hai máis fermosa Patria-Rusia,
  Loita por ela e non teñas medo...
  E as nosas loiras non son máis fermosas,
  Todo o universo é un facho de luz Rus!
  Esta é realmente unha promoción importante.
  Viola tamén loita dende o seu campanario. É unha rapaza de complexión simplemente deslumbrante.
  E por suposto, extremadamente elegante.
  E a súa beleza é simplemente ou, digamos con máis pretensión, trivialmente divina.
  Viola colleuno e cos seus dedos espidos lanzou un chícharo de destrución.
  E dez persoas feitas en anacos saíron voando.
  Viola cantou:
  - Corren por unha pista curva,
  Nenas descalzas...
  Canso de muxir vacas
  Quero provocar a miña felicidade!
  O toureiro tamén pelexa. É unha rapaza que ninguén chamaría débil ou estúpida.
  O guerreiro colleuno e deu unha volta aos adversarios. Ela cortounos sen máis.
  E entón como presionar o pezón escarlata do peito e soltar outro foguete. E destroza un pelotón de adversarios en pequenos anacos.
  O toureiro berrou:
  - Patinou, derrapeu por algún lugar,
  tróuxome!
  Viola tamén bateu o seu pezón de rubí contra o inimigo, o vasto imperio talibán, e berrou:
  - A nena debía
  E chegou a escuma!
  Entón a nena colleu e amosou a súa longa lingua.
  Nicoletta levantou un potente morteiro con oito barrís, e tamén a axudaron Viola e a Toreadora.
  As tres nenas apoiaron as súas pernas espidas e ciceladas na herba. E como son explotados con minas.
  Ao facelo, presionaron simultáneamente os botóns, espidos, pezones de peito de amorodo.
  E cantaron:
  A xente, por favor, cala, cala...
  Que perezcan as guerras na néboa!
  Cegoña no tellado, alegría baixo o tellado,
  Paz na Terra!
  Cegoña no tellado, felicidade baixo o tellado,
  Paz na Terra!
  E as nenas volveron estampar as súas pernas espidas e moi fortes. Hai moita paixón e poder neles.
  Olga tamén disparou desde unha bazuca, e tamén co peito descuberto, premendo o seu pezón escarlata.
  Entón ela cantou:
  - Que Rusia e Bela Rusia estean xuntos,
  Despois de todo, os nosos pensamentos de fe son un...
  Loita pola Patria e non teñas medo,
  Con Rusia, Deus e nós somos invencibles!
  E Olga, cos seus dedos espidos, colleu e botou o agasallo da aniquilación.
  Ninguén pode parar a unha rapaza así, e nada vai gañar.
  Estas son as nenas que a terra ama.
  Jane Armstrong tamén está loitando, coa súa tripulación. Estes innumerables golpes talibáns.
  A moza aristocrática colleu e disparou contra o inimigo cos seus dedos espidos. Entón ela cantou:
  - Glorioso país de Gran Bretaña,
  Saiba que é a dona dos mares...
  Temos moito coñecemento
  Vai esmagar ao adversario na batalla!
  E a nena colleuno e colleuno cun pezón de rubí e presionou o botón. O joystick funcionou. E un proxectil mortal voa cun poder destrutivo colosal.
  Explotou cunha fragmentación altamente explosiva, destrozando a xente en anacos.
  Gertrude, esta rapaza fermosa, alta e musculosa, tamén levaba só bragas. Golpeaba cos pezones escarlatas dos seus peitos. E tamén, como desde un lanzacohetes, esnaquizou o inimigo.
  Gertrude berrou:
  - E na guerra, como na guerra,
  As nenas ven un rapaz nos seus soños!
  E rir da súa broma enxeñosa.
  Mónica decatouse, apretando os seus talóns sobre os pedais, e declarou astutamente cunha risa:
  - O mellor de todo é que unha muller calza a un home co pé descalzo!
  E o guerreiro ri...
  Malanya declarou, chiscando o ollo aos seus compañeiros:
  - Só uns minutos
  Só uns minutos...
  Toda a conversa durou co neno deus,
  Como di o teu nome
  Como dis que te chamas!
  E o neno ruxe coma un touro: vitoria!
  Jane Armstrong, mentres disparaba, comentou, arrugando as cellas:
  - É curioso que distorsionases a canción soviética!
  Malanya asentiu e mostrou os seus dentes nacarados, despois de que o colleu e deu:
  - Unha variedade de recepción de mentiras,
  Sentimentos en conflito...
  E chamámola santa
  E chámalle vil!
  E toda a tripulación cantou ao unísono:
  Sexo por unha boa razón en todos os reinos
  Amado en todo momento...
  Despois de todo, sen sexo non é interesante,
  Sen parella, a noite é demasiado longa!
  Mikhail Vladimir espertou. E comezaron a seguir a guerra entre a URSS e Irán.
  A loita non foi demasiado feroz. Irán non cría no ataque e a URSS non estaba preparada.
  Só nas grandes cidades había algunhas guarnicións e gardas islámicos. Intentaron ofrecer unha resistencia lenta.
  Aínda que xa houbo exemplos do uso de terroristas suicidas. E Jomeini, que aínda estaba vivo, declarou a guerra santa contra a URSS.
  Irán intentou transferir tropas da fronte con Iraq e establecer unha liña defensiva.
  Ata agora todo foi bastante ben. Pero as grandes cidades ata agora só foron rodeadas sen atreverse a asaltar.
  Utilizouse a vella táctica de crear caldeiras.
  E o resto do tempo podes durmir;
  A brutal guerra contra os talibáns continúa.
  As nenas pelexan usando diferentes tipos de armas.
  Natasha colleuno e disparou, usando o pezón escarlata do seu peito, e ruxiu:
  - Son o máis forte do mundo!
  E cos seus dedos espidos, lanzou unha granada de forza mortal, que esnaquizou unha masa de moiahidín.
  Zoya tamén golpeou ao opoñente usando o pezón carmesí e arrolou:
  - Non, son o máis forte do mundo!
  E tamén os seus dedos descalzos lanzaron unha forza aniquiladora presente da morte, destrozando aos guerreiros do imperio talibán islámico.
  Augustine tamén disparou co seu pezón de rubí. Bateu o tanque e berrou:
  - Polo comunismo do país dos soviéticos!
  E ela lanzou unha granada cun talón espido e redondo de forza mortal.
  Svetlana tamén disparou ao inimigo cunha mamila de amorodo. Inflixiulle un dano enorme e chirriou:
  - Pola Patria ata o final!
  E lanzou un agasallo de aniquilación, destrozando aos moiahidín coa axuda dos dedos descalzos.
  Estas nenas son simplemente incribles!
  Os guerreiros eran da clase máis alta.
  Oleg Rybachenko tamén colleu a este neno inmortal, levantou un lanzallamas e golpeou o inimigo. E o lume levou e queimou moitos soldados afgáns
  O eterno neno lanzou unha granada mortal cos dedos espidos das pernas dos nenos e cantou:
  - ¡Gloria á Patria, santo comunismo!
  ¡Destruiremos o malvado fascismo!
  Margarita Korshunova é unha nena inmortal que, cando era adulta, tamén a tomou cos dedos descalzos e lanzou un agasallo de forza mortal á morte. E tantos inimigos á vez rasgaron.
  E ela chirriou, mostrando os dentes:
  - Polas poderosas forzas do país,
  Derrota a Lexión de Satanás!
  E o talón espido dun neno volverá botar un chícharo de poder destrutivo.
  Despois diso, os nenos terminadores levárono e como asubiaron. E milleiros de corvos caeron sobre a cabeza dos guerreiros talibáns.
  Os nenos cantaron a coro:
  - Gloria á era do comunismo creído,
  O xardín non florecerá exuberantemente...
  Non recoñecemos o ideal do pacifismo,
  Será capaz de salvar a Patria na batalla!
  E a eterna parella colleu e asubiou. E os corvos sufriron un ataque cardíaco e desmaiáronse, golpeando as caveiras dos soldados talibáns.
  Esta é realmente unha loita que é necesaria.
  Alenka tamén loita co seu equipo. As nenas son moi bonitas e brincadeiras. E o que simplemente non saben como.
  Alenka lanzou o puñal cos seus dedos espidos. Sobrevoou e cortoulle as cabezas a cinco. Isto é realmente xenial.
  A nena chirriou:
  - Pola santa Rusia!
  Anyuta está fodendo cos moiahidines. E premendo o botón cun pezón escarlata, desgarrando a masa de guerreiros do Imperio Celestial e berrou:
  - Para Svarog! Temos unha gran estima pola xente, baixo a protección de Deus!
  E o seu tacón espido e redondo, coma se fose polos moiahidíns, vaise aguciñar.
  Entón a nena torceu nunha voltereta.
  Alla pelirroja loita desesperadamente. Os seus cabelos cobrizos revolotean polo aire coma un estandarte proletario. A nena cantaba, mostrando os dentes e piando:
  - A gloria é boa, a derrota é mala!
  E a nena cos seus dedos espidos lanzou un agasallo de destrución, arrincou unha masa de moiahidín e cantou:
  - Por Rusia e a liberdade ata o final!
  E o guerreiro pelirrojo engadiu:
  - E gloria á nai Rusia a Ucraína!
  María comentou agresivamente, garabateando ao inimigo e facéndoo moi acertadamente, cantando:
  Somos os máis fortes do mundo
  Somos fillos da gran Rusia!
  E a nena de novo, cos seus dedos espidos, lanzará un agasallo de aniquilación cunha forza letal.
  E a nena ten o pelo da cor da folla de ouro. E unha rapaza tan fermosa - simplemente super. E entón a nena presionou o botón co seu pezón de rubí, derrubou o coche do inimigo e chirriu:
  - Pola gran Rusia!
  E entón, lanzou un paquete explosivo co seu talón e engadiu:
  - E para a gran Ucraína!
  Os Xogos Olímpicos tamén actuaron de forma extremadamente agresiva. E os seus pezones de amorodo presionaron os botóns da bazuca e esnaquizaron a masa de soldados talibáns.
  Entón a nena chirriou:
  - Pola miña terra natal - a URSS!
  E os dedos espidos das grandes, pero graciosas pernas da nena heroica lanzaron unha bomba destrutiva.
  O guerreiro chirriou:
  - ¡Construiremos cidades en Marte e fábricas en Mercurio!
  Marusya sacou a lingua e berrou:
  - E haberá cidades en Xúpiter - Eu creo niso!
  E a nena colleuno e cos seus dedos espidos lanzou un chícharo cunha partícula aniquiladora.
  E xa que estoupa, e todo un batallón de talibáns vomitará...
  E a nena, coma un pezón de amorodo, está a golpear con algo sumamente destrutivo.
  Matryona tamén o levará e vencerá aos moiahidines coa axuda dun pezón de rubí. E un agasallo da morte voará cun poder asasino.
  A nena colleuno e berrou:
  - Pola Patria - a nosa nai!
  E entón os seus dedos descalzos colleron e lanzaron un chícharo, e arrancou a moitos soldados do imperio talibán.
  Así loitan as nenas... Un gran tanque con lanzallamas está arrastrándose. E queima unha masa de infantería.
  Elizabeth canta, mostrando os dentes:
  - Somos os máis chulos do mundo,
  As nenas teñen os pés descalzos!
  E desde a nena preme o pezón escarlata sobre o botón, brillando coma o joystick de ebonita.
  Elizabeth riu e dixo:
  Dous por dous son catro,
  Dous en dous son catro...
  É coñecido por todos
  En todo o mundo!
  Ekaterina presionou o gatillo cos seus dedos espidos. Derrotou ao inimigo e chirriu:
  - Por grandes cambios!
  Elizabeth comentou cun sorriso:
  - E os cambios serán para mellor!
  Elena bateu cun pezón de rubí, premeu habilmente o botón e observou:
  - Pero a pulsación do corazón e das veas,
  Bágoas dos nosos fillos, nais...
  Din que queremos cambio
  Bota o xugo das pesadas cadeas!
  Euphrosinia, poñendo os pés sobre os pedais cos seus dedos espidos, comentou con bastante lóxica:
  - Aquí estamos a falar, para o cambio, para o cambio. E cales son os cambios?
  Elizabeth respondeu loxicamente:
  - Por suposto para cambios para mellor!
  Catherine preguntou cun sorriso:
  - E se todo está ben?
  Elizabeth afirmou con confianza:
  - E cando todo estaba ben! Cantos anos leva a guerra, e non hai fin á vista!
  E a nena volveu disparar, usando o pezón escarlata. Esta rapaza é super xenial!
  Elena tamén disparou co seu tacón espido, rosa e redondo e esnaquizou outro tanque inimigo.
  E a nena cantou:
  - ¡Gloria aos deuses rusos!
  Euphrosinia tamén disparou, o seu pezón era coma unha fresa madura e suculenta, e asubiou:
  - A guerra será gañada! Todas as guerras acaban tarde ou cedo!
  Elizabeth estivo de acordo con isto:
  - Que acabe esta guerra. Pero podemos gañar?
  Ekaterina disparou de novo usando o seu pezón escarlata e arrolou:
  - O resultado máis probable da guerra é un empate!
  Elizabeth murmurou agresivamente:
  - Non! Non haberá sorteo! Chegaremos ao final!
  Catherine disparou de novo coa axuda dos seus dedos desnudos e berrou:
  - Na guerra santa, alí estará a nosa vitoria! Bandeira imperial cara adiante - gloria aos heroes caídos!
  E as nenas a coro, axitando os seus peitos cheos, cantaban:
  - Ninguén nos vai parar
  Nada nos vai derrotar!
  E outra vez patearon, usando tacóns espidos, rosas e redondos, chirriando:
  - Nada nos vai parar
  Ninguén nos vai derrotar!
  E as nenas tomarano e lanzarán novos fluxos de lume feroz...
  E as nenas tamén pelexan no ceo. Que fermosos guerreiros cando están nun bikini. Ou mesmo quitarlles os suxeitadores. E os seus pezones expostos, coma sempre, están no negocio.
  . CAPÍTULO? 22.
  Anastasia Vedmakova, golpeando aos opoñentes no ceo e derribando golpes ás unidades terrestres, chirriu:
  - Polo comunismo sagrado do país dos soviéticos!
  Akulina Orlova, disparando ao inimigo e premendo o botón co seu pezón escarlata, e observou moi agresivamente:
  - Hai unha guerra de destrución!
  E cos dedos descalzos, a nena colleu e bateu aos guerreiros do poderoso imperio. E chirriou:
  - Somos xente da nosa Terra natal,
  Non é tarde para reconciliarse...
  Nun tornado de guerra
  Aí estamos eu e eles
  E isto é serio!
  Mirabela Magnetic, seguindo derrubando aos opoñentes, e usando pezones de rubí para iso, berrou:
  -Hai unha guerra no universo,
  Guerra sen razón...
  Satanás nos corazóns das persoas
  Moitos homes morreron!
  Anastasia Vedmakova comentou moi racionalmente, golpeando ao inimigo cunha mamila de amorodo e chirriu:
  - É radiante que Deus creou,
  A gracia foi derramada sobre a raza humana...
  O gran Svarog deunos -
  Alma, mente, corazón misericordia!
  Akulina Orlova respondeu cunha risa, disparando tamén cunha mamila da cor dun rubí facetado:
  - Si, Svarog pode facelo! Este é o gran creador do planeta Terra!
  Entón Mirabela Magnetic, esta rapaza de cabelos dourados, preguntou, mostrando os dentes:
  - E por que a xente envellece, e especialmente as mulleres, se hai un Creador tan poderoso e sabio como Svarog?
  Anastasia disparou, coa axuda dos seus dedos espidos, e respondeu:
  - Aínda recordo ao tsar Nicolás II, e ata me regalou doces. Podes darme a miña idade mirando a miña figura?
  Akulina Orlova, presionando co seu talón espido, observou mostrando os dentes e lanzando un agasallo devastador da morte:
  - Mirando a túa cara, tampouco darás idade!
  Mirabela Magnet asentiu, observando cun suspiro:
  - Os deuses rusos incluso dan inmortalidade e eterna mocidade aos elixidos. Pero que se pode dicir dos cristiáns?
  Anastasia Vedmakova, en resposta, disparou foguetes, premendo o botón coa súa mamila de amorodo e cantou:
  - No trono celestial,
  O rei do universo sentou...
  pola túa propia vontade,
  Cristo nos gobernou!
  
  Crucificaron a Deus na cruz
  Xesús reza ao Pai...
  Para non xulgarnos rigorosamente -
  O pecado perdounos ata o final!
  Mirabela Magnetic asentiu, tamén enviou agasallos reactivos da morte, premendo o seu talón redondo e espido e vyaknula:
  - Podes cantar ben! Pero son compatibles os deuses rusos e Cristo?
  Anastasia Vedmakova encolleu os ombreiros, lanzou un proxectil de aire cos seus dedos espidos e chirriu:
  - Son compatibles o mel e o leite? Son diferentes pero van ben xuntos!
  Mirabela Magnetic estivo de acordo con isto, enviando co seu pezón un foguete da cor dun tulipán maduro:
  - Claro que está ben! E moi igualado no espazo!
  E as nenas cantaban ao unísono, continuando disparando cos seus dedos espidos e pezones escarlatas:
  Terra na fiestra
  Terra na fiestra
  A terra na porta é visible!
  Como un fillo chora pola súa nai,
  Como chora un fillo pola súa nai...
  Estamos tristes pola Terra, ela está soa!
  E aínda así as estrelas
  Porén, as estrelas...
  Un pouco máis preto, pero todos tamén teñen frío,
  E como un reloxo de eclipse, e como un reloxo de eclipse...
  Agardamos a luz e vemos soños terreais!
  E as nenas volveron premer os seus pezones, escarlatas coma amapolas, nos botóns, mandaron un mortal e cantaron outra vez;
  E non soñamos co ruxido do cosmódromo,
  Non é este azul xeado...
  E soñamos con herba, herba preto da casa...
  Verde, verde, herba!
  As rapazas trataron cos moiahidines moi chulos.
  E as súas linguas tamén son longas e móbiles. E saben traballar con eles.
  Steelenida tamén é agresiva na batalla... E tamén como dispara con moita precisión.
  E tamén usando un pezón de amorodo. E é moi bonito.
  Steelenida cantou:
  Este campo foi arado polos fillos de Svarog,
  Esmagaremos firmemente aos adversarios...
  O camiño de Rusia, por desgraza, de guerra en guerra,
  Pero os nosos duros inmortais!
  Verónica tamén bateu coa axuda do seu pezón escarlata coma un pétalo de rosa, chirriou ao inimigo:
  - Polos meus éxitos xeniais!
  Victoria tamén usou o seu peito cheo, como melóns maduros, ao disparar e corrixiu:
  - Polo noso éxito!
  Stalenida asentiu, lanzou un boomerang cos seus dedos espidos, que cortaba varias cabezas ao voo, e observou:
  - Os nosos éxitos serán colosales, creo!
  Valentina, que golpeou aos talibáns premendo o botón dunha metralleta automática cun pezón cor amorodo, sinalou:
  - O egoísmo é o problema!
  Steelenida, disparando ao inimigo, e volvendo lanzar agullas velenosas cos seus dedos espidos, desta volta sinalou:
  - Si, o egoísmo é malo!
  Verónica presionou o botón do lanzallamas co seu pezón escarlata, queimou un pelotón enteiro de chineses e chirriu:
  - Pero, ai, o egoísmo non se extermina!
  Victoria fodeu co inimigo, coa axuda dun tacón espido, redondo e rosa e tuiteou:
  Pero nós tampouco somos débiles! Teremos vitoria e vacacións para moitos anos!
  Valentina, disparándolles aos moiahidíns e segándoos coma unha gadaña, colleuno e lanzou con agresividade:
  -Gloria á era do comunismo e ao tsar Svarog!
  Stalenida volveu golpear co seu pezón escarlata e comentou:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Verónica preguntou cun sorriso:
  - Que é o comunismo?
  Victoria gruñiu agresivamente, enviou un agasallo da morte, un pezón da cor das cereixas maduras e chirriou:
  - O comunismo é o ceo!
  E as nenas colleron e cantaron:
  - Destrozarei a todos en anacos,
  Isto é a vida, isto é a felicidade!
  Gerda loita nun tanque móbil. É unha rapaza moi fermosa e agresiva. E o tanque móvese e arde. Ten un gran poder destrutivo.
  Gerda disparou coa axuda dos seus dedos espidos de pernas esculpidas e berrou:
  -¡Pola gran orde do mundo!
  Charlotte tamén golpeou ao inimigo co seu pezón escarlata, premendo o botón con el e arrullando:
  - Gloria á Patria.
  E a moza Christina disparou, esta vez cun tacón espido, redondo e rosa.
  E ela rulou:
  - Polo comunismo superior!
  Magda tamén golpeou ao inimigo e cantou:
  - A grandeza dos alemáns coñecía o planeta,
  O fascismo foi derrotado cun golpe de espada...
  Somos amados e apreciados por todas as nacións do mundo,
  A xente de todo o país anda cara ao comunismo!
  O tanque movíase e chovía a todos con proxectís, e as balas choveron coma chumbo.
  Gerda comentou con enxeño, disparando de novo co pezón rubí do seu peito:
  - A nosa vitoria é inevitable - créeme, a esperanza non desaparecerá!
  Charlotte disparou cos seus dedos descalzos e acordou:
  - Non, non marchará!
  A nena do tanque suspirou moito...
  Noutro lugar, nunha emboscada, Alice e Angélica buscan obxectivos.
  Alicia recordou como acabou no cárcere sendo unha nena. E alí a golpearon con porras de goma nos seus talóns espidos. A nena Alicia asinou entón a confesión. E foi a unha colonia de traballo infantil. Pero ela non quedou alí moito tempo.
  Na colonia, as nenas eran rapadas calvas e obrigadas a traballar descalzas mesmo no tempo frío. E Alicia animouse. E Angélica naceu en Siberia, e non coñecía nada de zapatos, e corría pola neve cos tacóns espidos, deixando pegadas.
  Así que estas nenas son especiais e invencibles.
  Alicia disparou, premendo o seu pezón escarlata no gatillo e arrullando, mostrando os dentes:
  - Gloria á era dos deuses rusos!
  E lanzou unha granada mortal cos seus dedos espidos. O que destrozou unha masa de soldados talibáns.
  Angélica tamén disparou, e con bastante acerto. Ela atravesou ao inimigo e chirriu:
  - Polos maiores logros do pensamento!
  Premeu de novo o botón co seu pezón de rubí. Golpeou o inimigo nunha paixón mortal.
  E entón cos seus dedos espidos lanzou o agasallo aniquilador da morte e chirriou:
  - Pola gran Deusa e Nai dos Deuses Lada!
  Alice disparou con moita precisión e golpeou ao xeneral talibán cun golpe preciso e chillou:
  - Por Deus Svarog!
  E entón a nena volveu botar cos seus dedos espidos o agasallo asasino da morte. Esta é Alice, só unha super rapaza.
  Ela traballou ben na colonia. Incluso deixaron de afeitarse a cabeza e permitíronlle crecer o cabelo con cabelo dourado e rizado. E unha rapaza tan fermosa creceu nunha colonia de traballo infantil. Ela era só unha deusa.
  E é tan bonito. E os seus pés descalzos deixaron pegadas tan sedutoras na neve. Que ata os gardas se dedicaban á masturbación.
  Esa era Alicia...
  Non é de estrañar, quizais, un nome como Alicia - provoca asociacións especiais. Co que nada se compara. E Alicia - en xeral, a beleza é súper e hiper!
  E os seus dedos espidos volven lanzar unha granada mortal e esgazan a todos.
  Alicia cantou cun sorriso;
  Por que a xente ten cabeza
  Non se fai máis tonto...
  Non piques madeira coa cabeza
  Os cravos non están martelados!
  Angélica tamén colleu e disparou, apretando o gatillo co seu pezón escarlata, atravesando o inimigo. Lanzou cos seus dedos espidos un par de agasallos da morte e cantou:
  - Que quede baleiro para algúns,
  Outros a enganan...
  Pero todos son vistos por un motivo,
  Non quere perdela!
  E ambas nenas, continuando disparando contra os moiahidíns e enviando agasallos da morte cos dedos espidos, puxéronse a cantar;
  Non fai falta perder a cabeza
  Non te apresures...
  Non hai que perder a cabeza
  E de súpeto ven ben!
  As nenas dispararon contra o inimigo usando os seus pezones de rubí e ouvearon:
  Escribe no teu caderno
  Para cada páxina...
  Non hai que perder a cabeza
  Non hai que perder a cabeza!
  Non hai que perder a cabeza!
  E hai que matar aos cabróns!
  E as nenas lanzaron as granadas cos seus tacóns espidos e redondos. Estas nenas son simplemente incribles.
  E aquí está Nicoletta, tamén, loitando. Esta é unha rapaza moi fermosa, é super.
  Nicoletta colleuna e cantouna, premendo o botón da bazuca co seu pezón escarlata e enviando un agasallo de destrución.
  A nena berrou:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  E engadiu:
  Na vitoria das ideas inmortais do comunismo,
  Vemos o futuro do noso país...
  E a bandeira vermella, a Patria brillante,
  Sempre seremos infinitamente fieis!
  Nicoletta, despois destas palabras, amosou a súa lingua. E o seu pezón de rubí de novo como disparado con gran poder destrutivo.
  E Nicoletta, cos seus dedos descalzos, colleu e lanzou unha granada de poder mortal, destrozou unha masa de moiahidín e arrolou:
  - A través das tormentas brillou para nós o sol da liberdade,
  Entre tormentas e tormentas camiñamos xuntos...
  Que as nacións se fagan unha
  Que todos os países da Terra estean xuntos!
  Viola tamén loitou con gran furia. Ela disparou dende o lanzallamas, premendo o botón co seu pezón escarlata e cantando:
  - Gloria á Patria, nosa libre,
  A amizade dos pobos é un apoio para sempre,
  A forza legal, a vontade do pobo,
  Despois, pola unidade dunha persoa sinxela!
  O toureiro tamén disparou contra os moiahidíns. Para iso, utilizou unha mangueira da que saían folerpas de lume, que literalmente queimou todo ata o chan.
  A nena petou o seu pé espido e cicelado e chirou:
  - Gloria á era do comunismo, gloria ao novo Lenin!
  Angelina e Aurora tamén despregaron un poderoso lanzallamas, e colleuno, golpeárono cun chorro de chamas.
  E o lume derramou... Queimou literalmente aos talibáns.
  Angelina repousou os pés descalzos e, disparando, berrou:
  -Gloria á URSS!
  E a nena volveu premer o seu pezón escarlata no botón do lanzallamas. E volveu estoupar...
  Aurora tamén golpeou aos moiahidíns. Queimou moitos soldados talibáns e arrulou:
  - Por novas fronteiras!
  E cos seus dedos espidos lanzou un agasallo asasino da morte. E volveu premer o botón co pezón rubí do seu peito. Entón ela berrou, mostrando os dentes:
  - Gloria ao PCUS!
  Angelina chiscou o ollo, lanzou o chícharo da morte co seu talón espido e berrou:
  - CPSU - SS! CPSU - SS!
  E de novo preme o botón co pezón de amorodo do seu peito.
  Anna e Olga son nenas fermosas só con bragas axustadas.
  Colleron e levantaron un lanzacohetes pesado. E descansando as súas pernas espidas e ciceladas, colleron e batérono.
  Piou Anna, presionando o seu pezón escarlata no botón.
  - Gloria aos deuses rusos!
  E cos dedos espidos, a nena lanzou unha granada mortal.
  Olga, cos seus dedos espidos, lanzou un letal presente de morte, literalmente destrozando aos moiahidíns.
  Olga cantou:
  - Oh, Pushkin, es un excéntrico, estás equivocado,
  Na batalla, non paramos de bocexar...
  O tanque roto do tanque arde,
  Conducindo a toda a xente do sofá!
  E a nena colleuno e cos pés descalzos lanzou un novo, moi mortífero agasallo de aniquilación.
  E despois, cun pezón de rubí, premeu o botón, enviando un agresivo regalo de destrución.
  Entón as nenas cantaron ao unísono:
  - E na guerra, pero na guerra,
  As nenas ven un rapaz nos seus soños!
  O seu desexo de conducir
  Destroza o neno!
  E os guerreiros ruxiron:
  - Esmaga ás nenas cos pés dos homes,
  Un mozo non debería estar ao mando...
  Un home, coma un cabalo, está obrigado a arar,
  E o significado das nenas é matar!
  E de novo as nenas cos seus pezones escarlatas premerán os botóns da aniquilación.
  O propio diaño non se enfrontará a tales belezas.
  E as linguas das nenas son brincadeiras. Son como doces doces, lambendo varillas de xade pulsantes.
  Anna e Olga cantaron:
  - Destrozaremos a todos os homes,
  Estará no noso poder!
  Aquí están as belezas das nenas ninja loitando.
  Quitaron o suxeitador e agora levan só bragas.
  Unha nena ninja de cabelo azul colleu e cortaba con espadas, cortando as cabezas dos talibáns.
  Entón, desde os pezones escarlatas do peito, soltará un raio ao inimigo. Que queiman moito moiahidín.
  E despois cos dedos descalzos, mentres lanza un agasallo asasino da morte e canta:
  - Son un insecto miserable - unha super tartaruga ninja! Vou arrincar coma un secante!
  Unha moza ninja de pelo amarelo tamén realizou unha técnica de bolboreta con espadas.
  Cortarlle a cabeza a moitos talibáns.
  Despois, dos pezones carmesíes do peito, estoupou un raio. Queimou un batallón enteiro e berrou:
  - Son a rapaza máis forte do mundo!
  E cos seus dedos espidos lanzou a forza letal dunha agulla con veleno.
  Aquí na batalla hai unha moza ninja de pelo vermello. As súas espadas xiran como as palas dun helicóptero. E cortar os moiahidín sen piedade.
  Os púlsares de lume guerreiros foron liberados dos pezones de rubí dos seus peitos. Queimou moitos adversarios.
  Despois diso, co seu talón espido, lanzou un paquete explosivo de carbón e destrozou un par de tanques.
  Entón ela cantou:
  Construiremos cidades
  Nena ninja para sempre!
  Isto é realmente o que necesitan as nenas. Teñen moita rabia e emoción, e un humor de loita.
  Unha nena ninja de cabelo branco tamén cortaba con espadas como aspas de muíños de vento, cortou a cabeza e cantou:
  Loitaremos por Xapón
  Gústame moito bicar!
  E raios de aniquilación voaron dos pezones de amorodo da nena. O que literalmente converteu os afgáns en cinzas.
  E a guerreira, cos seus dedos espidos, lanzou varios bumerangs á vez, cortando as cabezas dos inimigos, despois de que cantou:
  - Gloria á era dos deuses xaponeses!
  E as nenas terminadoras cantaron á vez:
  - Pezones escarlatas, pezones escarlatas,
  Que todos os homes morran de morriña!
  E de novo escóitanse risas enxordecedoras, e os dentes da beleza amosan.
  Estas nenas son simplemente incribles!
  E ama as súas linguas doce traballo.
  Aquí o tomarán e, en canto cuspiren, deitarán inmediatamente un batallón enteiro dun golpe.
  Despois diso, as nenas do País do Sol Nacente ruxirán:
  Non temos medo aos ataques
  Mataremos aos malos todos seguidos!
  Aquí na batalla e a tripulación de Jane Armstrong.
  A rapaza é moi fermosa. Colleu e tirou o sutiã. E colleu o pezón escarlata do seu peito e presionou o botón.
  Un regueiro de chama ardendo voou. E queimou cen moiahidíns. Aquí están as nenas: emoción impresionante.
  Jane colleuno e cantou:
  - Sangue vermello, vermello,
  Unha hora despois só queda terra
  Despois das dúas, hai flores e herba,
  Tres anos despois, está viva de novo!
  Gertrude golpeou ao seu opoñente co seu pezón escarlata. Esmagou o inimigo e chirriu:
  - E arde unha estrela chamada o sol!
  E despois diso, o seu talón espido e redondo presionaba o pedal cunha forza mortal.
  Estas nenas son só monstros.
  E así o tomarán e como cantarán:
  - Gran Bretaña, mares azuis,
  Nunca seremos escravos!
  Malanya tamén o levará e premerá o botón cunha mamila de amorodo. E golpeou o inimigo con gran forza mortal.
  Entón berrará:
  - ¡Por Gran Bretaña e a súa raíña!
  Monica fixo clic no botón co seu pezón carmesí e obxectou:
  - E onde está a raíña - a xente principal!
  E coa axuda dos seus dedos espidos, colleuno de novo e disparou. Esta rapaza é simplemente incrible!
  E o tanque está a correr para si mesmo e con gran forza mortal. Ten mozas do impulso máis agresivo.
  Malanya berrou:
  -O noso pobo, o noso pobo,
  Está espido, espido, espido -
  Espida a nosa xente!
  Oleg Rybachenko segue loitando con gran ferocidade. E as espadas do neno cortan como as navallas cortan o pelo.
  E o neno, cos dedos espidos dos pés infantís, lanza o don da destrución.
  E canta:
  Estamos loitando contra o inimigo
  Co nome de Svarog...
  Non vou ser un parvo
  Facendose fillo de Deus!
  Margarita observou con agresividade, cortando aos moiahidín coas súas espadas. E a nena lanzou finas follas de afeitar cos seus dedos espidos e comezou a cortarlle o pescozo aos afgáns.
  Entón a nena cantou:
  - Margarita - a fiestra está aberta!
  E colleuno, e mostrou a lingua! Esta rapaza é só unha super guerreira!
  E ninguén a parará nin a derrotará.
  Se ruxe, ruxirá.
  E os nenos terminadores asubiaron ao unísono, e nubes de corvos comezaron a desmaiarse, golpeando as caveiras dos soldados talibáns.
  Estes nenos son só monstros.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - Na guerra santa,
  A vida dun soldado non vale...
  Polo ben do pai-rei,
  Non morremos en balde!
  Margarita volveu botar as agullas con veleno cos seus dedos espidos e berrou:
  - Non gañamos en balde!
  E outra vez a nena colga... E resultou ser extremadamente chulo e brusco.
  Os nenos estaban encantados. E os seus pés están espidos, e tan áxiles, máis frescos que os monos.
  Os mozos guerreiros cantaban con furia;
  Na inmensidade da marabillosa patria,
  Templado na batalla e no traballo...
  Compuxemos unha canción alegre -
  Ó gran amigo e líder!
  Despois diso, de novo a nena e o neno asubiarán ao unísono, e de novo miles de paxaros abraiados caerán sobre as cabezas dos afgáns.
  Estas son as nenas, a clase máis alta, e o neno non é peor...
  Natasha tamén corta con espadas. Dos pezones escarlatas comezaron a soltar lóstregos e, ao mesmo tempo, a tararear:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Defensor da Patria, soldado Perunov!
  E cos dedos espidos das pernas de nena, mentres se lanza, obviamente algo sumamente letal.
  Zoya, esmagando aos talibáns con rabia frenética, tamén comezou a soltar agasallos de morte agresiva dos pezones carmesí. E mentres cantaba:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Heroes of Russia - recolle a alarma!
  E os seus dedos espidos volven lanzar, un presente de destrución moi destrutivo.
  Agustín Vermello tamén loita con rabia. Ela envía un agasallo de morte tras outro ao inimigo. E dos seus pezones de rubí saían correntes de enerxía violenta.
  Agustín colleuno e cantou:
  Os guerreiros da escuridade son certamente fortes,
  O mal goberna o mundo sen saber o número!
  E os dedos espidos das pernas do guerreiro pelirrojo lanzaron a carga extraordinaria destrución.
  Svetlana cortou aos chineses, sen ningunha pena. Destrúxoos en anacos. E cos seus dedos espidos lanzou chícharos con explosivos.
  E despois dos pezones de amorodo, como goleando ao inimigo, con algo moi letal.
  Destrozando o inimigo e cantando:
  - Pero vós, fillos de Satanás,
  Non pisotees o poder de Cristo!
  Esta é realmente unha rapaza que é capaz de derrotar calquera mal.
  Guerreiros, debo dicir, quizais os máis fortes do mundo.
  Oleg Rybachenko, cortando aos moiahidines, cantou:
  No mundo da calor e da neve,
  O mundo é rico e pobre...
  O noso equipo está atacando
  Adversario directo ao inferno!
  Margarita lanzou un anaco de antimateria cos seus dedos espidos, arrincou unha masa de inimigos e chirriou:
  E a loita continúa de novo
  O lume hiperplasmático está a ferver...
  E Lenin é tan novo
  Golpes con vigas!
  Despois diso, a nena colleu e amosou a lingua especificamente. E ten que admitir que é moi longo.
  Os nenos guerreiros son moi xeniais.
  Adala e Agata pelexan nun canón autopropulsado de dous asentos. Esmagan os inimigos, destrúenos.
  Adala preme o botón do joystick co pezón escarlata do seu peito, rompe a masa de chineses e chirri:
  - Pola gran Rusia!
  Agatha tamén atacará ao inimigo, esmagará-o en anacos, esgazará-o nunha confusión sanguenta e balborda:
  - Para a Rus de Kiev!
  E tamén presionará o botón do joystick co seu pezón de rubí!
  Despois diso, as nenas tomarán e cantarán:
  - Ensinar xuntos na escola
  E lembrade de memoria...
  Como tocaron as campás
  Sobre Kievan Rus!
  
  E os ortodoxos lembran
  A quen non lle preguntas...
  Como foron eses días gloriosos
  Bautismo de Rusia!
  E Natasha e o seu equipo recolleron;
  Ola eslavos, eslavos
  Moscovitas e Kievanos...
  Debemos compartir a Patria!
  Non se pode enviar un mozo
  Conta o teu como canil...
  Prefiro querelo!
  Así se dispersaron as mozas, e está claro que os talibáns, seguro, non poden resistirse a esa xente.
  . CAPÍTULO? 23.
  Gorbachov-Putin segue mandando e dando ordes. As unidades avanzadas das tropas soviéticas xa chegaron ao Océano Índico. Ao mesmo tempo, o exército da URSS achégase a Teherán. E comeza a rodear a capital de Irán. E é moi chulo.
  Gorbachov-Putin salta de pracer.
  E ten soños.
  A guerra segue como nunha pista sen fin.
  Natasha e o seu equipo decidiron xogar ao xadrez para tomar un descanso das batallas.
  Agustina e Svetlana por un lado, e Natasha e Zoya por outro.
  A rapaza de cabelos azuis empuxou o peón do seu rei cara adiante. Agustín respondeu escollendo a Defensa Siciliana.
  Xa é outro partido. O guerreiro pelirrojo usou a variación Dragón onde o alfil das negras ocupa unha gran diagonal e presiona a posición das brancas, o rei, que se esconde no lado da dama.
  Aquí obtéñense postos moi interesantes. As brancas poden atrapar no ataque para o peón negro avanzado diante do alfil.
  Natasha e Augustina xogaron rápido ao principio. Pero entón comezaron a pensar durante moito tempo. Opcións consideradas. Agustina sacrificou un troco por un peón. Pero o ataque fracasou.
  Pero entón Natasha cometeu un pequeno erro e errou unha peza por un peón. A súa posición fíxose difícil. Pero a nena de pelo azul defendíase moi teimudamente. A festa prolongouse durante a oitava hora. E ata agora, Agustín non puido gañar.
  Entón o xogo foi interrompido. Os talibáns atacaron de novo. E isto, por suposto, xa é grave.
  Ruxen os tanques e ruxen os motores.
  Natasha presionou o botón da bazuca co seu pezón escarlata e disparou unha granada mortal.
  Rompeu un tanque inimigo. Entón a nena berrou:
  - ¡Declaro un cheque!
  E cos seus dedos espidos, volveu lanzar unha granada de gran poder asasino.
  Zoya observou agresivamente, mostrando os dentes e disparando ao inimigo coa axuda dunha mamila de framboesa:
  - E a estera é aínda mellor!
  E a nena volveu botar os dedos espidos, unha bomba de poder destrutivo.
  E ruxiu, mostrando os dentes:
  - Vou darte unha malleira!
  Agustina disparou unha metralleta contra os moiahidíns. Despois colleu o pezón rubí do seu peito e presionou o botón do lanzagranadas. Ela esnaquizou o coche inimigo e tuiteou:
  - Pola máxima honra!
  E cos seus dedos espidos, colleu e lanzou un agasallo da morte ao inimigo cunha forza mortal.
  Svetlana colleuno e bate contra o inimigo coa axuda dunha mamila de amorodo. Atravesará un tanque inimigo e falará:
  - Gloria ao comunismo e ao paraíso!
  E cos seus dedos descalzos levará cun paquete explosivo, extinguir ao maldito inimigo.
  Estas nenas son simplemente incribles. Teñen tanto entusiasmo de loita e forza infernal.
  Oleg Rybachenko, este eterno neno, ten uns doce anos. Un neno moi guapo con músculos de relevo, e só en pantalóns curtos.
  Lanza unha granada con forza mortal cos seus dedos descalzos, despois de que ruxe:
  - Pola Patria e Stalin!
  Margarita é unha guerreira moi chula. Aínda que parece unha nena duns doce anos.
  E tamén ela colleu e lanzou un chícharo cos seus dedos espidos, esgazando aos valentes moiahidíns.
  Entón a nena cantou:
  - Pola Patria sen Stalin!
  Despois diso, os nenos inmortais colleron e asubiaron con todos os beizos. E os corvos quedaron abraiados e caeron como sarabia sobre a cabeza dos afgáns. E perforaron as súas caveiras.
  As cabezas rebentaban coma angurias cando eran apisonadas polos peteiros dos corvos que perderan o coñecemento polo asubío.
  Isto é o que fixeron os nenos...
  Anastasia Vedmakova tamén está en batalla... E os seus dedos descalzos están presionando os botóns.
  A nena, que só ía en bragas, colleuna e presionou o botón do joystick co seu pezón escarlata. Golpeou un tanque talibán cun foguete e arrolou:
  - Polas grandes vitorias da URSS!
  Akulina Orlova pelexou nun bikini. É unha nena co pelo que é coma a neve, un pouco salpicado de ouro. É dicir, Madame é moi fermosa.
  E agora os seus elegantes pés descalzos preme o pedal. E pequenas bombas caen sobre as cabezas dos afgáns. E case golpearon o inimigo, atravesando as torres e os tellados dos canóns autopropulsados.
  Akulina colleuno e cantou:
  A campá soará no ceo
  A choiva será torrencial...
  Vou á miña infancia
  Choiva de verán para min!
  E a guerreira disparou de novo, usando os pezones rubí dos seus peitos cheos de melón. Aquí tes unha rapaza cun cabelo tan fermoso e unhas pernas sedutoras, curtidas e graciosas.
  Mirabela Magnetic tamén loita con moito entusiasmo e agresividade colosal.
  A nena disparou contra o inimigo coa axuda dunha mamila de amorodo. Ela esnaquizou o tanque talibán e arrolou:
  - Gloria aos deuses rusos!
  Esta rapaza Mirabela é moi fermosa. E cos seus dedos descalzos colleu e trasladou ao inimigo un agasallo asasino da morte. E os moiahidíns eran moi parvos.
  Pero a guerreira Helga tamén golpeará o inimigo desde o aire. Ao facelo, aplicou a súa mamila escarlata de cor amapola. E mísiles mortais voaron contra o inimigo.
  Literalmente esnaquizaron o búnker. Estas son nenas de super clase.
  A nena disparou coa axuda dos dedos espidos dos pés e chirriou, mostrando os dentes, escintilando coma perlas.
  E o guerreiro cantou con entusiasmo:
  Foron moitos días duros
  A nena é coma un ruiseñor...
  Resumido, sen pensar nos resultados,
  Non pelexas con rapaces con ela,
  Non pelexas con rapaces con ela,
  En caso contrario, romperá os cornos!
  Estas nenas son só super guerreiras.
  As catro nenas cantaron con entusiasmo:
  Gran Rusia - campos infinitos,
  Que arda a terra santa entre as estrelas...
  Creo que os sentimentos do corazón non se están derretindo -
  Protexeremos a fronteira de punta a punta!
  
  Que haxa comunismo na nosa casa,
  O que deu lugar ao camarada Lenin...
  E o malvado inimigo do fascismo é destruído,
  No nome das xeracións máis grandes!
  
  Despois de todo, a Patria nos nosos corazóns é unha,
  E no futuro a moitas galaxias...
  Que o meu país sexa famoso durante séculos
  Patria non es só un envoltorio doce!
  
  Que floreza a miña Patria
  Derrotaremos a Genghis Khan...
  Gaña abrir unha conta ilimitada-
  Para gloria coñezo ao ruso Ivan!
  
  Somos rapazas guerreiras tan fortes
  Que o adversario non nos pode derrotar...
  Somos fillas de Svarog e fillos,
  Capaz de golpear o Führer na cara!
  
  Para nós a Deusa Lada creo
  Quen deu a luz a moitos deuses...
  Todas as persoas son unha familia amable,
  Que no meu corazón coñezo Rod!
  
  E o todopoderoso Xesús ruso,
  Nacido na gran ortodoxia...
  Por suposto, o demiurgo non é un covarde en absoluto,
  O Todopoderoso instalouse entre o pobo!
  
  Para a gloria de Cristo todopoderoso,
  Levantaremos as nosas espadas afiadas...
  Loita contra os mongois ata o final
  Para que a horda de Batu non veña a Rusia!
  
  Si, con nós o infinito en poder Rod,
  Quen crea o universo...
  E só podería facelo
  O que simplemente nos sorprende a conciencia!
  
  Somos persoas, este é o espazo,
  Capaz de conquistar o universo...
  Aínda que o machado de Baty pingou ás hordas,
  Rusia coa forza da familia na batalla sen cambios!
  
  As nenas gustan moito de descalzas,
  Corre con rapidez a través das neveiras xeadas...
  E vencerán ao mongol cun puño,
  Para non atreverse a tratar coa Patria!
  
  Non podes atopar unha patria máis fermosa
  Aínda que atacan a Rusia cun rabaño de pesadelo...
  A nena non ten máis de vinte anos,
  Ela xa derrubou aos samuráis!
  
  Ela é fermosa e elegante
  A rapaza que destrúe aos mongois en broma...
  Que Satanás ataque a Terra -
  Esmagaremos ao inimigo cunha derrota de aceiro!
  
  Entón acenei o meu pé descalzo,
  E meteu o seu talón espido no queixo...
  convertínme nunha rapaza tan xenial
  Non necesitas samovolok neste caso!
  
  As miñas espadas parpadean coma unha pluma,
  E derrubaron o exército mongol tan famoso...
  Que o meu remo sexa forte,
  O inimigo será destruído salvaxemente!
  
  Si, a nosa Rusia non é máis fermosa de atopar,
  Grande como o sol sobre o planeta...
  Podemos atopar a felicidade por nós mesmos,
  E cántanse proezas de heroísmo!
  
  Rusia é un país radiante,
  Que deu o comunismo aos pobos...
  Ela é dada para sempre por Kin,
  Pola Patria, pola felicidade, pola liberdade!
  
  Patria - glorificamos ao Señor Cristo,
  Que María e Lada estean unidas...
  O camarada Stalin substituíu ao seu pai -
  Os rusos somos invencibles nas batallas!
  
  Os pobos do mundo adoran o camiño ruso,
  Somos un, cren persoas con corazón...
  Créeme, non nos dobres cun puño,
  Pronto abriremos a porta ao espazo, xa sei!
  
  Cos pés descalzos entraremos en Marte,
  Pronto dominaremos a Venus con valor...
  Todo será só a clase de coñecemento máis alta,
  E un home converterase en calquera heroe!
  
  Si, Xesús é Superman
  Con Svarog, Rusia levantarase de xeonllos...
  Os rapaces non terán problemas,
  Glorifiquemos á Familia en Nome infinito!
  Aquí están cantares loitadores e inimitables.
  Pero a tripulación de Elizabeth está loitando moi desesperadamente.
  A nena disparou contra o inimigo coa axuda de áxiles dedas dos pés e arrolou:
  - Gloria aos deuses de Bizancio,
  As nenas só están descalzas!
  E volveu bater coa axuda dun pezón escarlata que brillaba coma un carbón. Estas son as nenas da clase máis alta e colosal.
  Ekaterina tamén golpeou ao seu opoñente cunha mamila de amorodo que parecía melón.
  Despois engadiu cun talón espido, redondo e endurecido, arrullando:
  - Gloria aos deuses rusos e deixa morrer o dragón da choiva!
  Elena, disparando con moita precisión ao inimigo, golpeando aos moiahidines coa axuda dos dedos espidos de pernas ciceladas, vyaknula:
  - Para a grandeza do novo líder de Rusia, non necesitamos un dragón de choiva!
  E de novo preme o pezón de rubí no botón.
  Euphrosinia concordou con isto, agudizando ao inimigo e chirriando, movendo a súa longa lingua, berrou:
  - Derrotaremos ao inimigo, aínda que sexa maioritario,
  A nena ten cen paus nas costas!
  E o guerreiro usará un pezón que brilla como un capullo de rosa. E as súas pernas espidas e ciceladas usarán un poder colosal de destrución.
  E a masa dos talibáns colapsouse dunha vez.
  Así é como o tanque monta e esmaga ás tropas do grande e forte imperio talibán. Ninguén pode enfrontarse ás mozas guerreiras. Aínda que non estean nun tanque, senón simplemente nas súas bragas axustadas, negras e vermellas. Estas nenas son moi poderosas e están cheas de agresión. E os dedos espidos das pernas, bastante longos, graciosos e móbiles, aplican o impacto dunha forza destrutiva colosal sobre os adversarios.
  Alenka tamén loita con moita paixón. A súa presión, e os peitos espidos con pezones, como brotes de tulipán, falan por si sós. Esta é a rapaza - a que máis gusto. E ten moito enxeño operativo, fenomenal, poder cósmico. E quizais non só o espazo, senón tamén a terra.
  Alyonka golpeou ao inimigo, usando o seu pezón, a cor do estandarte proletario, e cantou:
  - Deuses rusos - Deuses da guerra!
  E lanzou agasallos de aniquilación ao inimigo dos talibáns cos seus dedos espidos.
  Anyuta tamén loita. A rapaza está chea de enerxía e entusiasmo. Ten tenrura e forza. Como aceiro revestido de goma. E así a nena colleu e presionou o seu pezón escarlata no botón, soltando un regueiro de lume sobre os soldados talibáns.
  O guerreiro cantou:
  - Un amigo sempre pode axudarme,
  Non derrames auga, todo o mundo está de broma...
  E podemos axudar ao agresor,
  E para nós Svarog é o mellor amigo!
  E a nena cos seus dedos espidos lanzou unha bola de aniquilación con forzas destrutivas colosais.
  A pelirroja, e moi agresiva, guerreira Alla, colleu e chirriou, mostrando os seus dentes afiados, brillando coma diamantes:
  - Pero Pasaran! China non nos conquistará!
  E a beleza premeu o pezón rubí do seu peito no botón do joystick. E colleuno e golpeouno cunha torsión.
  E entón os seus dedos espidos de pernas ciceladas colleron e lanzaron un boomerang asasino. Sobrevoou e cortou varias cabezas.
  Allah tomouno e berrou:
  Primeiro miraremos ao inimigo aos ollos
  E despois fritirémolo e comerémolo!
  Entón a nena colleu e amosou a lingua. E a lingua dunha nena cun traxe vermello é moi longa e áxil. É moi saboroso e perfumado, ademais de palpitar gústalle lamer.
  O guerreiro é super e cantou:
  - Non hai infancia nun imperio frenético!
  Si, as mulleres usan calquera remedio!
  E entón o seu talón espido lanzou unha granada.
  María tamén loita con moita presión. É unha rapaza da clase e da serie máis alta.
  Xa tivo que loitar máis dunha vez... A rapaza tamén anotou unha pequena historia sobre unha historia alternativa... Cando todo vai doutro xeito, aínda que cambiou bastante con respecto á realidade.
  Napoleón escolleu un plan alternativo de guerra con Rusia. Foi a Kiev e alí derrotou ás tropas rusas. E creou un monicreque Little Russia. Despois houbo unha guerra e a adhesión de Bielorrusia e Lituania ao Ducado de Polonia, que pasou a chamarse reino. Austria tamén recibiu algún territorio ucraíno. Rusia, despois de ser derrotada, converteuse nunha potencia menor. En 1815, Napoleón lanzou unha campaña contra Turquía.
  Derrotou aos otománs e tomou Constantinopla. Grecia logrou a independencia, Bosnia e Hercegovina pasou a formar parte da gran Italia, que sería posta no trono polo fillo de Napoleón Bonaparte. Romanía foi incluída en Austria, o que fixo que o emperador se relacionase con Napoleón. Bulgaria e Serbia lograron a independencia, como Albania, pero convertéronse en vasalos de Francia.
  E Grecia é un vasalo da Gran Italia formalmente independente.
  En Turquía, de feito, só a capital Istambul quedou nos Balcáns cun pequeno anaco de terra.
  Porén, a guerra non rematou aí. Napoleón lanzou unha invasión de Marrocos e Alxeria. Pero a frota británica interferiu coa francesa. A guerra con Inglaterra prolongouse. Pero o enxeñoso Napoleón conseguiu tomar Xibraltar e derrotar aos británicos coas súas forzas superiores en terra.
  Despois diso, os franceses bloquearon o estreito e puideron capturar todo o norte de África, incluíndo tanto Exipto como Sudán. Durante a loita, os franceses tiñan os primeiros submarinos do mundo. Inglaterra comezou a sufrir grandes perdas.
  Napoleón ten toda Europa e parte de Rusia baixo o seu control. E Gran Bretaña non é o seu rival.
  Pouco a pouco os franceses venceron aos británicos. Construíron máis barcos cunha poboación e recursos moitas veces máis significativos. Ao final, en 1931, Napoleón desembarcou en Gran Bretaña, e despois de desenvolver as súas tropas, tomou Londres.
  Gran Bretaña rendeuse... Impúxolle un enorme tributo e todas as colonias volvéronse francesas.
  Napoleón xa era demasiado vello e enviou os seus xenerais á batalla.
  Francia loitou con EEUU e en América Latina para manter numerosas colonias.
  Napoleón, que viviu durante setenta anos, o que non é tan pouco para un gran xenio, morreu en 1839 segundo os estándares do século XIX. O seu fillo Napoleón II, un loiro alto que non se parecía ao seu pai, herdou o trono aos vinte e oito anos. E por suposto, continuou a guerra. Mentres que en xeral nas colonias.
  Ademais, Napoleón II tiña algunhas ideas interesantes. En particular, celebrou un referendo e uniu Francia, Italia e Austria nun só estado.
  E isto tampouco está mal... E en Prusia puxeron ao seu parente no trono.
  E a Mancomunidade estaba gobernada polo fillo ilexítimo de Napoleón e pola panna polaca de Valencia.
  As tropas de Napoleón II acabaron cos Estados Unidos e capturaron a América do Norte e do Sur por completo. Entón África foi invadida. Expandouse á India e á China.
  En 1860 houbo unha guerra con Rusia. Esta vez foron tomadas Moscova e San Petersburgo. Celebrouse un referendo e Rusia, ata o océano Pacífico, entrou na Commonwealth. E entón a Commonwealth fusionouse con Francia. Despois houbo unha guerra en China e un desembarco en Australia... Napoleón II gobernou ata 1883 ata que morreu aos setenta e dous anos, tendo conquistado case todo o mundo.
  O seu neto Napoleón III subiu ao trono. Baixo este monarca, as últimas guerras remataron finalmente coa toma de Xapón, Filipinas, outras illas e terras de Asia, así como de Nova Zelanda.
  Completouse a formación dun imperio mundial... Napoleón III converteuse no consumador da historia das guerras.
  E agora a humanidade tiña un camiño cara ao espazo.
  En 1917, o primeiro home voou ao espazo. E en 1922 tivo lugar un voo á Lúa. E en 1930 a Marte.
  A humanidade conquistou o espazo... A finais do século XX, os asentamentos humanos xa estaban en todos os planetas do sistema solar.
  E en 2020 comezou a primeira expedición interestelar. Inmediatamente sete naves espaciais comezaron cara á estrela Sirio, que fixo xirar varios planetas. E un deles era habitable.
  Inaugurouse unha nova era de expansión interestelar.
  E a expresión - ir a Moscova a través de Kiev, adquiriu un novo significado.
  María, por suposto, esbozou nun caderno un conto. E agora, como disparando ao inimigo coa axuda dun pezón escarlata, e esnaquizou o tanque inimigo.
  E ela cantou:
  - Por vitorias espaciais!
  Os poderosos Xogos Olímpicos esmagaron aos soldados talibáns. E segaba os inimigos.
  E cos seus dedos espidos lanzou un montón de granadas.
  Entón ela presionou o seu pezón de rubí sobre o inimigo e berrou, mostrando os dentes:
  - Polo comunismo do poder cósmico!
  Matrena tamén loita con moita desesperación, pero ao mesmo tempo con agresividade.
  E os seus pezones de amorodo presionan os botóns da bazuca e disparan un foguete devastador.
  Matryona cantou, mostrando os dentes:
  - Non son un insecto miserable, rasgo os inimigos coma un secante!
  Marusya segue disparando ao inimigo, cunha forza e furia enxordecedoras.
  E tamén lle preme un anaco de carbón no peito. E, ademais, os seus dedos descalzos están facendo algo extremadamente aniquilador.
  Marusya murmurou:
  - Pola santa Rusia!
  Que tipo de nenas hai: unha saga espacial, sobre viquingos estelares...
  A rapaza tamén esbozou unha historia curta durante a batalla, cos seus dedos espidos;
  O rei Carlos Duodécimo escapou da morte durante a guerra de Noruega, e aínda tendo feito a paz con Pedro o Grande, conseguiu conquistar este país. E Suecia moveuse un pouco da derrota. En 1740, durante a rexencia de Leopoldovna, Carlos Duodécimo atacou de novo... E puido, aproveitando que Biron foi derrubado, e o caos e o caos en Rusia, tomaron tanto Vybor como San Petersburgo.
  Non obstante, o exército ruso recuperouse despois dos fracasos iniciais e puido recuperar a capital de Rusia. Suecia só puido manter a Vyborg.
  Pero o curso da historia cambiou un pouco. Iván o sexto non foi derrocado, xa que o golpe fracasou. E mantivo o seu trono. Carlos duodécimo morreu aos setenta anos en 1752, tras gobernar durante cincuenta e cinco anos. E o seu reinado foi o máis acontecido da historia.
  Despois dunha pausa en 1757, Rusia estaba en guerra con Prusia. Nesta ocasión, grazas a que no trono estaba Iván Sexto, xa adulto, a guerra rematou coa derrota total de Prusia e a detención de Federico II. E isto resultou ser un gran logro para Rusia. Entón Rusia anexionou Polonia, máis precisamente a Commonwealth, e derrotou a Turquía. Houbo dúas guerras co Imperio Otomán. E a segunda rematou coa toma de Constantinopla e a completa conquista do Imperio Otomán. A Rusia tsarista gañou moitas vitorias, chegando á India e tamén capturando o norte de África. Entón Suvorov capturou toda Europa, xunto coa Francia revolucionaria.
  Só Gran Bretaña intentou resistir. Pero o brillante Nelson foi derrotado polo máis brillante e exitoso Ushakov. E seguido dun desembarco coa toma de Londres.
  Toda Europa foi conquistada... Logo xa houbo unha campaña en África no século XIX. Moito éxito e apoderándose da India. E entón as tropas rusas xa invadiran, e capturaron Canadá e chegaran aos Estados Unidos.
  En 1815, aos setenta e cinco anos, morre Iván Sexto -o maior-. O seu reinado foi o máis longo entre os países máis ou menos significativos da historia da humanidade. Setenta e cinco anos no poder. É certo, hai que dicir que o mandato foi nominal, por mor da rexencia. Pero o mesmo pódese dicir de Luís XIV.
  E Iván sexto, que na historia real foi un tsar fracasado que acabou a súa vida en prisión, converteuse alternativamente no maior gobernante da historia do planeta Terra.
  O seu fillo, Pedro Terceiro, converteuse no novo rei. Este monarca continuou a política agresiva do seu pai. E completou a toma de control de China. Rusia tamén derrotou aos Estados Unidos, conquistando este territorio. E xa baixo Alexandre I, o exército latino con Xapón tamén foi conquistado. E Alexandre II completou a conquista dos últimos países do mundo, incluíndo Australia.
  Así, xurdiu de novo un imperio mundial...
  Todo parece estar ben, pero o imperio ten autocracia e servidume. E os reis intentan frear o progreso. O que, con todo, é imposible. E en 1953, a primeira persoa neste caso, o príncipe Alexei, voou ao espazo.
  E en 1967 voaron á Lúa por primeira vez. E hai que sinalar que moi chulo.
  Xa que o voo a Marte tivo lugar xa en 1988. Que aínda é mellor do que era na historia real...
  Aos poucos, os reis comezaron a prestar máis atención ao espazo. Houbo voos a Venus e máis aló...
  O novo tsar Xurxo I, tamén en 2020, decidiu por primeira vez na historia de Rusia celebrar eleccións á Duma do Estado e establecer unha constitución.
  O novo monarca relativamente novo mesmo anotou unha serie de aforismos alados;
  Pensar como un circo require funambulismo!
  O amor é un sentimento como unha frauta, só que a música é moito máis doce!
  Os políticos adoitan ser raposos e nunca leóns, porque facer política non é un negocio real!
  Un neno sen pelexa é peor que un can!
  A honradez é unha calidade rara para os políticos, especialmente cando se conta o voto!
  Na pulsación do corazón e das veas, queremos cambios... pero non envellecemento!
  A xuventude non ten prezo coma o ouro, só se esvaece máis rápido co tempo!
  A mocidade promove descubrimentos, como unha brisa fresca para unha vela!
  A mocidade, a diferenza do viño, perde valor co paso dos anos, pero colle forza!
  Os robots nas fantasías naceron da preguiza humana, pero encarnados por unha dilixencia sobrehumana!
  Cantos máis comandantes, menos orde, menos orde, máis perdas!
  A infancia é como o diñeiro durante a inflación, canto máis valioso, máis rápido te separas del!
  Xerais de carballo, produce ataúdes de madeira!
  O xeneral é coma un barril, sobre todo baleiro!
  Cando os xenerais son carballos, a densa ignorancia florece!
  Mente e fantasía, como marido e muller, só a lúa de mel é verdadeiramente doce cando a sogra solidaria da realidade!
  O número de pedidos non sempre é proporcional ao valor, senón que sempre reflicte o favor do superior.
  O petróleo é de verdade ouro negro, envelena a natureza, ennegrece os corazóns, nubla a mente!
  O aceite é como o sangue negro do demo: envelena tanto a carne como a alma!
  A mente é un salvavidas en mans intelixentes, e un club de carniceiro nas patas dun idiota!
  É máis doado facer un boneco de neve na boca dun volcán en erupción que atopar un descubrimento que non se utilizou con fins militares.
  Abrir á guerra equivale a pechar moitas portas da vida pacífica!
  Se queres evitar unha loita - bombea os teus músculos, se queres evitar unha guerra - crea un exército!
  A diplomacia está alixeirada pola carga do gasto militar, as negociacións son puños de peso!
  Non prometas a lúa do ceo, terás que ouvear coma un can cando a xente veña facer unha demanda!
  Os corazóns esixen vinganza, pero nada é máis astuto e malvado que o corazón humano, así que deixe que a mente perdoe!
  Para ter unha colleita, é necesario plantar parasitos durante todo o ano!
  Ao plantar un preguiceiro unha vez, podes ter unha colleita durante todo o ano!
  O discurso vermello pode branquear unha reputación negra, pero non adornará a vida dun incoloro para ser considerado.
  Os milagres da ciencia, estamos privados de aburrimento, os milagres do progreso son moi interesantes!
  O principal milagre da ciencia non golpea, senón que recompensa!
  A ciencia non é un lobo, pero deixa o bosque, se non hai responsabilidade erudita pastor ovella!
  O comezo non debe ser divertido, reducirás a velocidade ata unha cita, pero a lentitude ao principio conxelará o final.
  O comezo é como a apertura dun xogo, deberías desenvolverte máis rápido, pero non te movas sen pensar nos peóns!
  Un político ideal é coma un cabalo no traballo, pero non un burro nos concellos!
  O amor é, por suposto, un sentimento marabilloso, só cando non se aplica ao alcohol.
  Moitos cociñeiros estragan a mingau botando leite callado na masa.
  Un político é un artista, só que non mancha o lenzo, senón a si mesmo!
  Os reis poden facer de todo, pero os monarcas non queren case nada para o pobo!
  Só o rei que defende o pobo!
  Só hai dúas cousas no mundo fóra do control do Creador: os sentimentos humanos e a estupidez humana, ¡especialmente cando me sinto xente intelixente!
  Non importa quen sexa o presidente, o que importa é quen é o rei na túa cabeza!
  A guerra, sen lugar para a reflexión, a era da morte e da loucura!
  Só os que teñen unha mente máis aló da razón tolean!
  Un coche non é só un medio de transporte, senón un luxo que só escatiman os tontos!
  O tipo de economía máis despilfarrador, para escatimar en prestixio!
  Ás veces perdíamos, outras morríamos, pero os rusos nunca se axeonllaron!
  A habilidade substitúe á cantidade, pero a cantidade só pode falsificar falsamente a habilidade.
  - Nun corpo san, e o espírito do ambal - e a debilidade da carne - a alma esvaeceu!
  O sangue brilla coma ouro, pero as almas metálicas se oxidan por el!
  Mesmo o ouro se oxida se non se bota un corazón del!
  A tortura non é entretemento, senón un traballo duro do sector servizos, no que a pena polo cliente é fatal para ti!
  A alma dun rico é patriótica, non máis que a dunha moeda de ouro, onde a levan e a péganse!
  O ouro é amarelo coma a cor da traizón, suave coma a vontade dun oportunista, pesado coma a conciencia dun traidor!
  A dor é coma unha sogra, obsesiva, desagradable, quero desfacerme dela, pero... sen ela non te casarás con vitoria!
  Cando o inimigo non se rende, destrúeno, e cando non se rende, o enxeño trae a vitoria!
  Dá igual se morren as femias do inimigo, é un desastre que os nosos machos torcen o cerebro!
  É doado na batalla cando aprender non é un tormento, senón un entretemento útil.
  Mesmo coas palabras de Cristo, os seus servos buscan algo que sirva á arbitrariedade sen Deus!
  Un gran armario caerá ruidosamente, e unha gran gloria vai para quen o derrubou!
  Cando a máscara é hábil, non necesitamos unha escusa!
  Con máis frecuencia os ríos vermellos flúen por mor dos discursos vermellos e dos feitos negros!
  - Quen está destinado a ser apuñalado, non debe tremer na corda!
  Como sempre, resultou, pero non quixeron!
  A morte merece unha parte mellor que a vida, porque a súa duración deixa incomparablemente máis partes para escoller! -
  Garantías dan garantido roubado!
  Unha moeda feita de ouro é branda, pero máis mortal que unha bala, bate no corazón e saca o cerebro!
  A tecnoloxía é o deus da guerra e o seu saboteador é un ateo!
  Deus creou o universo en seis días, e o home paga por toda a eternidade por un minuto de debilidade creada polo home!
  Entraron na la, pero non volveron cun teleférico!
  Corre, pero non fuxes, dispara, pero non dispares, golpea, pero non loitas, e o máis importante, bebe, pero non te emborraches!
  Ninguén necesita as orellas dun burro morto, pero a audición dun raposo vivo é un agasallo para os que non precisan de burros para acadar o seu obxectivo!
  Calza a túa mente, seguirás para sempre un vagabundo!
  A guerra é aire para os pulmóns, pero só mesturado con gas binario!
  Se o inimigo non quere rendirse e non sabe como perder, forzarémolo a renunciar e destetarémolo para gañar!
  A xente mala adora a maxia negra, a boa mala a branca!
  Matar nunha guerra é difícil no proceso, noxento na percepción, pero que xenial ao final! Así que a guerra trae saúde á alma, endurece o corpo e limpa a carteira!
  Ás veces, a guerra enche as carteiras moi ben, e en proporción directa á plenitude do sangue derramado e ao baleiro do corazón corrupto!
  O deber coa Patria é vermello co pago da devoción desinteresada!
  A guerra é unha proba para os intelixentes, temperante para os fortes, divertida para os tolos! -
  Ser burlón non é divertido, facer chorar aos demais non é aburrido!
  Unha boa regra é coma o mel azucrado, primeiro lábano, despois escupeno!
  E o gobernante malvado, como o ajenjo, primeiro será cuspir e despois pisado!
  Si, o ouro é brando, pero un escudo impenetrable forxa facilmente!
  A calidade sempre supera a cantidade: mesmo un océano de mingau de cebada non é un obstáculo para un machado.
  O mal está cheo de forza cando o ben é debilitado polo medo!
  Unha broma é boa para o lugar, unha culler para cear e axuda para os problemas!
  Podes ter sorte unha ou dúas veces - sen habilidade, a sorte desaparece!
  Quen non é León Tolstoi, ese vagabundo literario!
  . CAPÍTULO? 24.
  E en Rusia, despois da morte de Vladimir Putin o 1 de novembro de 2022, por suposto, houbo cambios. A morte do ditador, coma sempre, resultou ser á vez alegría e conmoción para o medio ambiente. En primeiro lugar, Mikhail Mishustin estaba encantado, quen, segundo a constitución, converteuse no presidente en funcións de Rusia. De feito, agora é realmente o novo rei.
  Especialmente non a felicidade, pero a desgraza axudou: Sergei Shoigu perdeu popularidade debido á guerra de Ucraína e agora non puido reclamar o papel de líder e presidente nacional. E Dmitry Medvedev perdeu popularidade aínda antes. Así que aquí Mikhail Mishustin xa ten todas as cartas de triunfo nas súas mans. Ademais, convénlle tanto aos oligarcas, como á á económica, como a Occidente e ás forzas de seguridade.
  Así que non hai nada que temer. E as eleccións presidenciais? É tan formal. Ademais, Zhirinovsky morreu e os comunistas non teñen líderes fortes.
  Gennady Zyuganov é só unha tartaruga Tortilla, que aínda move as aletas.
  O máis probable é que Grudin non poida votar.
  Navalny é un opoñente serio, está en prisión. E Ksenia Sobchak non é nada serio.
  Así que as eleccións presidenciais son pseudocompetitivas. E non hai que terlles medo. Aínda que, por suposto, o propio Mikhail Mishustin non é unha superestrela. E calvo, e gordo, e o pai é xudeu, e a situación da economía é difícil. E, por suposto, o descenso xeral da popularidade das autoridades. Pero os comunistas tamén foron manchados de complicidade na guerra. E a súa posición - os seis das autoridades resultaron estar perdendo. Engadín algúns a costa do electorado antibelicista de Yabloko e Parnaso. Mikhail Kastyanov podería ser un cabalo escuro. Ademais, os tempos de Mikhail Kastyanov foron lembrados por moitas persoas comúns e oligarcas con nostalxia.
  É dicir, poderían comezar a xogarse outras regras. Moitos xa non están en contra dunha volta ao socialismo.
  E o propio Mishustin é como unha estrela tenue nun ceo negro.
  Ben, Mikhail Kastyanov pode non estar rexistrado. Así como outros candidatos serios.
  Mishustin ten canchas de peto nas súas mans, e a CEC cortará a calquera.
  Non obstante, é imposible sen multitude. En caso contrario, Occidente non recoñecerá eleccións.
  Mikhail Mishustin, co seu primeiro paso, suspendeu as hostilidades en Ucraína e propuxo un novo formato para as negociacións.
  En Occidente, foi recibido positivamente. Pero para que as forzas de seguridade non se molestasen, Mikhail Mishustin tomou e concedeu a Shoigu pola "gran vitoria" co rango de mariscal. E tamén a estrela do heroe de Rusia. Como por certo, unha serie de xenerais e oficiais.
  Foi unha auténtica caída de estrelas. Os propios militares xa estaban fartos tanto de batallas como de perdas, e non protestaron contra o fin da guerra.
  Tamén na sociedade intensificouse o sentimento contra a guerra. Si, e os medios volveron a traballar, noutra dirección. Mikhail Mishustin comezou a marcar puntos para si mesmo como pacificador. E este movemento foi serio. Ademais, tanto a elite como os oligarcas querían o fin da guerra e o enfrontamento con Occidente.
  Pois ben, os comunistas murmuraron un pouco, e o resto da oposición apoiou o camiño da paz.
  Vladimir Putin foi enterrado ao máis alto nivel nun cadaleito dourado. Incluso dispararon canóns. Con respecto, claro. E mesmo decidiron embalsamar o cadáver, nese caso construír un mausoleo. Pero, en xeral, había un certo arrepío no respecto exterior ao ditador morto. O pobo non sufriu demasiado, o estado de ánimo da elite é bastante alegre.
  Lukashenka acudiu ao funeral de Vladímir Putin, ao parecer para recibir un folleto. Foi recibido con frialdade. Mikhail Mishustin sentiu certos celos cara ao ditador bielorruso. Quen loitou moito, ameazou, pero non entrou na guerra con Ucraína.
  Michael nin sequera falou con el. E fríamente estreitou a man sen abrazarse.
  En xeral, o estado de ánimo do mundo é diferente. A maioría, por suposto, contentos de que morreron o ditador e o agresor. Pero como será Mikhail Mishustin? Mellorará, parará a guerra? E haberá de novo relacións normais coa parte civilizada do mundo.
  Os xefes do CEI reuníronse para o funeral de Putin. Así como o presidente da República Popular Chinesa. Pero ninguén veu de Occidente, agás o primeiro ministro de Hungría. Era evidente, con todo, que ata os chineses están contentos cos cambios. Vladimir Putin era demasiado perigoso para o mundo, ameazando con entrar nunha guerra nuclear. E ninguén o precisa.
  Moitos xornalistas e estrelas do pop estaban a favor do cambio.
  Todo o mundo quería acabar coa loucura. O patriarca Kirill enterrou persoalmente a Vladimir Putin. Ao parecer, estaba preocupado por como se comportaría o sucesor. O que é bastante frío cara á ortodoxia. Si, e medio xudeu.
  Non obstante, Mikhail Mishustin reuniuse co patriarca despois do funeral. Afirmou que non habería cambios fundamentais en relación coa igrexa e o estado.
  Pero aínda así, é necesario manter rapidamente unha reunión co Papa en Moscova e as igrexas irmás para reconciliarse.
  Pois quizais aínda queden por levar a cabo algunhas reformas menores. Por exemplo, para cancelar a publicación de Nadal, e suavizar a Semana Santa.
  Quizais neste caso a ortodoxia sexa máis accesible e popular.
  Si, e afeitar as barbas dos curas e cortarlle o pelo non fai mal. E parecen salvaxes.
  O patriarca Kirill sinalou que aquí é necesario un enfoque cauteloso. Pero xa é hora de cancelar o Xaxún da Natividade: é o que menos se observa e só asusta ao rabaño. Pois debería darlle máis liberdade á xente dentro da relixión, xa están fartos das restricións.
  Respecto ás publicacións, entón, por suposto, para a ortodoxia só menos estas publicacións. Despois estaba a cuestión dos protestantes.
  Mikhail Mishustin sinalou: os protestantes tamén son cristiáns e hai que ser amigos deles, pero en xeral hai menos fanatismo e máis liberalismo. E xa veremos.
  Unha das primeiras decisións foi reconsiderar o caso para prohibir as Testemuñas de Xehová.
  De feito, son rapaces bastante normais que non ensinan nada malo. Que necesitas vivir segundo o evanxeo. E só hai un Deus! E que na Biblia Deus non está só? Xesús mesmo dixo: por que me chamas bo? Só hai un Deus no ceo!
  Os curas non poden explicar isto de forma máis ou menos satisfactoria.
  Mikhail Mishustin, a través do Consello de Federacións, lanzou novas eleccións. E o seu slogan era sinxelo: Liberdade, Riqueza, Estabilidade.
  E nas eleccións presidenciais prometeron maior liberdade. En particular, Maxim Galkin regresou e marcou o triunfo da oposición.
  E que precedeu a isto?
  O presidente en funcións asentiu.
  - Si, agardamos... Pero é cedo para relaxarse! O tsar sempre gobernou en Rusia. E non sempre dependía de poderes formais!
  Medvedev sinalou:
  - Haberá que preservar e mesmo aumentar o noso poder militar, pero ao mesmo tempo estar xunto con Occidente!
  Shoigu murmurou:
  - Irreal!
  Mishustin respondeu:
  - Pola contra, é real! Seremos fortes para conter a China! En caso contrario, converterémonos nunha colonia do Imperio Celestial! E chegará o momento en que en todo o mundo haberá un único poder, e neste está chegando a salvación da humanidade!
  Shoigu comentou:
  - ¡Putin ten que ser homenaxeado no funeral! E chama as rúas das cidades despois del, constrúe monumentos e, quizais, incluso ponlle a algunha cidade o seu apelido!
  O presidente en funcións dixo:
  - Farémolo todo como debe... Está claro que hai que exaltar o morto. Pero non temos tempos soviéticos, e debes saber cando parar!
  Shoigu asentiu.
  - Putin debería ser enterrado nun cadaleito de ouro. E os diamantes son excesivos!
  O fiscal xeral suxeriu:
  - Ou quizais embalsamaremos a Putin no mausoleo en lugar de a Lenin?
  Mishustin meneou a cabeza.
  - Faremos un mausoleo para Putin, pero en San Petersburgo! E será tres veces máis que Lenin!
  E isto causou grandes aplausos da contorna do ditador. Ou un antigo ditador!
  O presidente en funcións anunciou:
  - Responsable do funeral do presidente ruso Vladimir Vladimirovich Putin, nomeo a Dmitry Anatolyevich Medvedev! E emito o meu primeiro decreto. E tamén sobre a concesión póstuma do título de Heroe da Federación Rusa e Mariscal da Federación Rusa a Vladimir Putin! Tamén se preparan decretos sobre a construción dun mausoleo para Putin en San Petersburgo e a introdución de dez días de loito. E polo tanto sexa!
  E a comitiva gritou agresivamente:
  - Gloria a Rusia! E gloria póstuma a Putin!
  Mishustin engadiu:
  - E tamén anuncio un concurso para un monumento a Putin. Segundo os termos do concurso, debería ser o monumento máis grande, ou mellor dito, unha estatua do mundo.
  Matvienko asentiu con aprobación:
  - Esa é unha gran idea!
  O presidente en funcións engadiu:
  - E Yeltsin tamén debería facer unha estatua. Propoño atopar un lugar preto de Moscova, para que haxa toda unha ruta para os monumentos aos presidentes de Rusia. Para futuros gobernantes tamén!
  Shoigu riu.
  - Queres facerte un monumento Misha?
  Mishustin comentou:
  - Os presidentes somos parecidos aos faraóns! ¡Construamos os nosos propios mausoleos!
  O ministro de Defensa lembrou:
  - E que me di o rango de mariscal e a estrela de diamante da vitoria?
  O presidente en funcións acordou:
  - E prepara un decreto sobre Shoigu ... E deixa que Dmitry Medvedev reciba a estrela do heroe de Rusia. E logo tantos anos no poder, e sen ordes!
  O xefe en funcións do consello de seguridade asentiu.
  - É verdade! Hai tempo que soñei cun asterisco!
  Mishustin engadiu:
  - Tamén ordeno preparar un decreto para outorgar a todos os membros da Asemblea Federal e os membros do Consello de Estado unha medalla de ouro especial de honra e pagar un premio especial a un funcionario honorario. E, ademais, prepara un decreto para duplicar os salarios e as pensións de todos os oficiais e xenerais das forzas da orde! E tamén sobre o feito de que todos os pensionistas militares teñen asignado o seguinte rango militar!
  Shoigu asentiu de acordo:
  - Esta é unha decisión sabia, xenial! As forzas de seguridade son a nosa columna vertebral!
  O ministro de Facenda comentou:
  - O tesouro está baleiro!
  Mishustin rosmou:
  - Imprimir máis! Mesmo é útil para acelerar un pouco a inflación! Hai unha escaseza de diñeiro en Rusia!
  O xefe do Banco Central asentiu.
  - Farémolo xenial!
  Mishustin comentou:
  - Pode permitir que os funcionarios dean agasallos de ata dez mil dólares. Tamén necesitan vivir. E declaracións da renda - clasificaremos! E en xeral haberá que subir os soldos dos funcionarios a todos os niveis.
  Medvedev aclarou:
  - Pero non agora, senón despois das eleccións! Debemos gañar as eleccións presidenciais en Rusia! Ao pobo non lle gustará o aumento dos ingresos dos funcionarios!
  O presidente en funcións sinalou:
  - Pero aos funcionarios gustaralles! Non importa como voten, importa como pensen!
  Os ministros aplaudiron...
  Considerouse que o sucesor de Putin era a súa propia persoa. E será posible roubar con máis audacia. Ademais, o exemplo de Navalny demostrou que encarceran aos inimigos das autoridades, e non aos que rouban!
  Había outras ordes do presidente en funcións. En particular, os deputados foron invitados a legalizar a privatización gratuíta de pisos en Moscova, de oficio. Iso inspiraría moito a moitos non residentes.
  E os deputados tamén debían cumprir dúas convocatorias: pagar unha pensión do cen por cento, independentemente da idade.
  E isto é só o comezo.
  E Mishustin concedeulle póstumamente a Putin tamén a Orde do Mérito da Patria, primeiro grao.
  E decidiron non só facer dourado o cadaleito de Putin, senón tamén cheo de diamantes.
  Ao mesmo tempo, Mikhail Mishustin e Joe Biden falaron por teléfono;
  Falou por teléfono con Mishustin...
  O presidente en funcións de Rusia dixo:
  - Todos entendemos que é hora de rematar coa Guerra Fría! Só nos debilitamos uns aos outros!
  Biden estivo de acordo con isto:
  - Non necesitamos unha guerra híbrida! E é bo que este monstro Vladimir Putin estea morto!
  Mishustin sinceramente sinalou:
  - Tamén me alegro disto... Pero de momento teño que xogar á pena en público e glorificar aos mortos! Pero despois de ser elixido presidente, converterémonos en verdadeiros amigos!
  O presidente dos Estados Unidos comentou loxicamente:
  - Non é a personalidade o que importa! Sistema importante! Non me presentarei a un segundo mandato, pero o sistema permanecerá!
  O presidente en funcións preguntou:
  - E Trump?
  Biden riu.
  Non teremos outro Trump!
  Mishustin estivo de acordo:
  - Si, pero non teremos un segundo Putin! Todo vai en círculos!
  O presidente dos Estados Unidos respondeu con rabia:
  - Creo que non! EEUU debe facerse sostible. As constantes oscilacións do péndulo nun sentido ou noutro só nos danan!
  O presidente en funcións confirmou:
  - E temos un comunista Alexei Kuznetsov. Pode chegar a ser para ti cen veces peor que Putin!
  Biden, captando inmediatamente a esencia, asentiu:
  - Podemos axudarche nesta sagrada loita!
  Mishustin declarou abertamente:
  - É necesario que Kuznetsov teña contas e propiedade no estranxeiro. E desataremos un enorme escándalo sobre esta base!
  O presidente dos Estados Unidos dixo cun suspiro:
  - Farémolo! E que teremos a cambio!
  O presidente en funcións dixo con gratitude:
  - ¡Imos cancelar a lei de Dima Yakovlev!
  Biden riu e comentou:
  - Cres que a adopción de fillos de alcohólicos dos teus orfanatos axudará moito a América?
  Mishustin obxectou loxicamente:
  - Será recibido positivamente polo pobo americano. É necesario reducir o grao de histeria mutua nos medios! Deixa que o teu nos presione menos. E conxelarei os ataques contra ti nos nosos medios!
  Biden sinalou cun sorriso:
  - Os nosos medios son máis libres. E durante algún tempo pode haber ataques contra Rusia. Pero non te toparás, e nós non chocaremos!
  Mikhail Vladimirovich observou:
  - Falaremos máis no funeral de Putin... Debatiremos temas controvertidos. En calquera caso, a diferenza do tsar Vladimir, entendo o perigosa que é China. E que temos que detelo xuntos!
  O presidente dos Estados Unidos acordou:
  - É bo que haxa entendemento! Pero intente comportarse de tal xeito que todos vexan que Rusia está cambiando para mellor.
  Mishustin confirmou:
  - Xa asinei un indulto para Alexei Navalny, e este é un sinal para ti: xa somos diferentes!
  Despois do funeral de Vladimir Putin puxo no Mausoleo
  E o cadaleito de Vladimir Putin está espesamente repleto de diamantes de folla de ouro. E é fermoso e rico.
  Chegaron convidados de todo o mundo. Incluíndo de China, EUA, Ucraína e así por diante.
  Mishustin, como prometeu, mantivo unha reunión con Biden. Pero antes diso, tamén se reuniu co camarada Xi Jinping. Tentou convencer ao seu amigo chinés de que Rusia aínda é un aliado do Imperio Celestial, e nada cambiará. Pero Mikhail Vladimirovich evitou detalles específicos. Ata agora, China non esixiu nada adicional a Rusia, pero está ben. Aínda que Xi Jinping deu a entender que Rusia podería compartir segredos e tecnoloxías militares con China, así como baixar os prezos do petróleo e do gas. Como, China fíxose moi forte despois da pandemia e que teñen tales recursos...
  Mishustin sentía que os chineses aumentarían a presión sobre Rusia. Ademais, máis poder e máis prepotencia. Xi Jinping invitou ao presidente en funcións a visitar China e discutir alí algúns dos asuntos controvertidos.
  Vese que o presidente da República Popular Chinesa mira a Mishustin coma se non fose un igual, e está claro que lle vai dar unha boa aperta. E hai máis frío nos seus ollos. Xi Jinping pronto optará a un terceiro mandato, contrariamente á tradición de Deng Xiaoping. E fronte a isto, unha parte importante do partido non é un compañeiro Xi tan grande que se violen dous termos. Naturalmente, o presidente chinés, que é considerado un líder indeciso en política exterior, quere presionar a Rusia. Ademais, o sucesor no sentido político e en termos de amor da xente é máis débil que o seu predecesor.
  Xi Jinping quere demostrar do que é capaz e inclinar a Rusia de que os rusos son só socios menores.
  Mishustin sentiuno. Como despois da morte de Stalin, cando Mao Zedong aumentou drasticamente a súa presión sobre a URSS e tornouse moito máis duro e intransixente.
  Na reunión con Biden, Mikhail Vladimirovich intentou parecer confiado, pero as súas mans tremían.
  O presidente dos Estados Unidos saudou. E comezaron a falar.
  Mishustin dixo:
  - Somos Rusia - esta é unha forxa de armas e materias primas! E ao mesmo tempo ten un enorme potencial científico. E é a nosa responsabilidade manter o mundo estable e próspero.
  Biden estivo de acordo con isto:
  - Por suposto, Rusia é un país forte e unha potencia mundial. E debemos ser amigos e manter o mundo unido!
  O presidente ruso en funcións asentiu.
  Si señor Joe! Pero para iso é necesario sintonizar a opinión pública coa creación mutua. Non debes tocarnos, pero nós non debemos tocarte!
  O presidente dos Estados Unidos sinalou:
  - Temos prensa gratuíta!
  Mishustin asentiu.
  - E formalmente somos libres! Pero a dependencia real sempre está presente!
  Biden sinalou:
  - Manteña os vosos xornalistas, e será máis doado conservar os nosos!
  O presidente en funcións de Rusia afirmou:
  - ¡Será unha decisión mutua sen ataque!
  O presidente dos Estados Unidos sinalou loxicamente:
  - Isto só non é suficiente! Necesitamos unha amizade conxunta americano-rusa! Para que non nos erguemos uns contra outros!
  E ao revés, eloxiaron e intercambiaron vacacións de amizade!
  Mishustin estivo de acordo con isto:
  - Que así sexa! Pecharemos nos nosos postos! Vou enviar unha delegación de nenos aos EUA!
  Biden asentiu e sinalou:
  - Si, e a lei de Dima Yakovlev debería ser derrogada. É moi ofensivo para o pobo americano e os medios!
  O presidente en funcións asentiu coa cabeza.
  - Cancela señor presidente! Ti e eu somos amigos de Joe para sempre! Serei amigo do teu sucesor, sexa quen sexa!
  O presidente dos Estados Unidos preguntou en esencia:
  - Podes gañar as eleccións para o cargo de presidente de Rusia?
  Mishustin asentiu de acordo.
  - Non importa como voten, importa como pensen! Gañarei e o meu novo curso será máis sabio!
  Biden sinalou:
  - Podemos axudarche nas eleccións!
  O presidente en funcións de Rusia comentou:
  - O principal aquí é que non interfire! O inimigo, especialmente os comunistas, tamén usa a retórica antioccidental. Aproximación demasiado forte a Occidente que poden utilizar con fins propagandísticos. O principal aquí é que non lles dás un motivo para criticar aos Estados Unidos. En particular, estamos preparados para axudarche en Afganistán. Temos experiencia neste asunto, e non necesitamos os talibáns no ventre de Rusia!
  O presidente dos Estados Unidos comentou cun suspiro:
  Esta guerra durou demasiado. A gran maioría dos estadounidenses cre que non temos nada que facer alí! De feito, por que deberíamos gastar un millón de dólares en cada un dos nosos soldados neste país?
  Mishustin asentiu e, olfando o nariz, sinalou:
  - Si, enténdote! Tamén aumentamos as críticas a Ucraína. E esta é unha crítica moi agresiva! Especialmente do lado da nova estrela comunista Nikolai Bondarenko! Este é un auténtico monstro!
  Biden comentou cun sorriso:
  - Podes encarcelalo como Navalny!
  O presidente en funcións de Rusia comentou:
  - É certo, imos liberar a Navalny! Xa asinei o seu perdón!
  O presidente dos Estados Unidos asentiu de acordo.
  - Isto é bo! Isto facilitaranos a propaganda a favor do novo liderado ruso!
  Mishustin asentiu cun sorriso:
  - Estará ben, meu amigo!
  Biden comentou cun suspiro:
  - ¡Ai, o presidente dos Estados Unidos é moi vello e non lle queda moito! Neste caso, é necesario un sistema de relación a longo prazo!
  O presidente en funcións de Rusia comentou:
  - Non teño ganas de repetir o camiño de Putin e restablecer os meus prazos! Pero o principal é a festa, o seu estado de ánimo, e o líder é secundario!
  O presidente dos Estados Unidos acordou:
  - ¡Si, o partido e o sistema son primarios! E neste sentido, estaremos xuntos para sempre se elaboramos un sistema viable!
  Mishustin asentiu e comentou:
  - Cando a opinión pública madure, unirémonos á OTAN, ao G8 e mesmo á Unión Europea! Espero que a UE sexa o futuro!
  Biden confirmou:
  - Si, imos crear unha unión euro-estadounidense-asiática! O futuro estará na globalización política do mundo! Despois de todo, a globalización é un proceso progresivo, non?
  O presidente en funcións acordou:
  - Sen dúbida progresista! E entendo isto, a diferenza de Putin, que era partidario dun mundo multipolar!
  O presidente dos Estados Unidos comentou loxicamente:
  - Un mundo multipolar é un camiño sen saída! Só no globalismo político da salvación da humanidade, da destrución mutua!
  Mishustin meneou a cabeza agresivamente.
  - Gran e destrución mutua! Despois de todo, temos un planeta, e todos somos persoas! Necesitamos ser amigos! Pero Putin mantívose nas súas ideas na Idade Media!
  Biden preguntou:
  - E por que lle ensuciaches o cadaleito de diamantes?
  O presidente en funcións de Rusia riu:
  - Claro que é demasiado! Pero xogamos cos instintos da multitude. Vladimir Putin foi literalmente canonizado e convertido nunha divindade viva! E isto hai que telo en conta! Pero pronto a droga desaparecerá e a nación terá un novo líder! E chega o vixésimo congreso!
  O presidente dos Estados Unidos riu e respondeu:
  - ¡Vixésimo congreso! Está ben! Rusia avanza na dirección correcta! E por suposto que elixes...
  Mishustin afirmou con confianza:
  - Eu escollín a civilización contra a barbarie!
  Biden asentiu con aprobación.
  - Mellor non dicilo!
  O presidente en funcións de Rusia comentou:
  - Que estea nun diamante, pero aínda así este Putin está nun cadaleito! E o ouro non o fará vivo! Entón, agora son o rei! E non lle cederei o meu trono a ninguén!
  O presidente dos Estados Unidos dixo cun sorriso:
  - Non hai trono - só somos servos do pobo!
  Mishustin estivo de acordo con isto:
  - Si, somos servos do pobo, pero por algo comezaron a aguijonar aos donos!
  Biden observou agresivamente:
  - A era dos reis está desfasada! O presidente é ante todo un servidor do pobo!
  E o presidente dos EUA bebeu un zume... Mishustin prefería o viño tinto. Trouxéronlle rapazas fermosas.
  Houbo unha pausa... Mishustin comentou:
  - É imposible discutir todo no funeral do presidente de Rusia. E ata que non sexa elixido presidente popularmente, teño as mans atadas. É perigoso buscar inmediatamente un achegamento aos Estados Unidos. Aquí cómpre actuar con prudencia e razoablemente, sen extremos innecesarios!
  Biden asentiu de acordo.
  - Si, non temos présa! Pero que pasa con Ucraína?
  O presidente en funcións de Rusia, dixo con gratitude:
  - Hai que restablecer as relacións económicas con eles, e antes de nada. E despois resolve os problemas polémicos! Ata que agravemos as relacións!
  O presidente dos Estados Unidos sinalou:
  - ¡Pero os acordos de Minsk deberían ser revisados! E fai unha serie de cambios nos que insiste a parte ucraína!
  Mishustin confirmou:
  - Tentaremos poñelo en práctica. Estará traballando. Non esquezas que eu só estou a actuar e non tiven tempo de fortalecerme! Hai que entender que o mesmo Shoigu e Medvedev e outros funcionarios de seguridade aínda non son os meus protexidos! E poden mostrarse!
  Biden asentiu de acordo.
  - Enténdoo! E intentarei facelo todo con coidado e non prexudicar ao novo goberno ruso. Non necesitamos a chegada dun comunista novo e talentoso! Queres axuda intelectual?
  O presidente en funcións de Rusia comentou:
  - Temos xente intelixente dabondo! Non obstante, algo da nosa experiencia pode vir ben... É dicir, desculpe a súa experiencia americana!
  O presidente dos Estados Unidos lembrou:
  - Ata axudamos a Yeltsin nun tempo! Se non as nosas tecnoloxías políticas, sería un gran fracaso nas eleccións. E así puideron pechar a distancia cos comunistas, e despois botaron unhas cantas papeletas máis. Ademais, Alexander Lebed foi comprado con menullos! E levaron a cabo unha enxeñosa operación para pasar un pantano impenetrable, e verdadeiros milagres!
  Mishustin sinalou, mostrando os seus dentes falsos:
  - A autoridade do noso goberno é grande! E o pobo aínda non está preparado para o regreso dos comunistas! E oxalá nunca o faga! E mancharemos a todos na parede!
  Biden riu e respondeu:
  - Tamén está ben! Encántame o combate!
  Ao despedirse, ambos os gobernantes déronse a man e separáronse...
  Mishustin tamén mantivo unha breve reunión con Zelensky sobre a noiva no mausoleo de Putin. O presidente de Ucraína parecía feliz, despois de todo, o principal inimigo do seu país morrera. A discusión foi moi rápido. Algúns contactos económicos asináronse no acto.
  Mishustin comentou:
  - ¡Donbass non é necesario para nós! Non hai onde poñer o teu carbón! Por que debemos tentar subscribirnos a eles!
  Zelensky sinalou:
  - Simplemente non interfire con nós - resolveremos o problema do Donbass nós mesmos!
  O presidente en funcións de Rusia riu e comentou:
  - ¡Dubido que poidas derrotalos pola forza, aínda que non te interfiramos! Dubido moito!
  O presidente de Ucraína sorriu e respondeu:
  - América e a OTAN axudaranos. E créanme, os ucraínos non saben loitar peor que os rusos! Lembra dos irmáns Klitschko!
  Mishustin engurrou o ceño. Wladimir Klitschko, que xa fora dado de baixa na reserva, ou no salón da fama, volveu inesperadamente ao ring, aínda que todos xa estaban cansos de esperalo. E pelexou co excampión do mundo en catro versións, Ruiz. E enviou a un boxeador relativamente novo cun golpe forte ao nocaut.
  Isto provocou un gran impacto no mundo do boxeo. E agora Wladimir Klitschko ten que loitar nunha revancha con Tyson Fury! E, por suposto, é xenial! E se Wladimir Klitschko se vinga, converterase nunha auténtica lenda! E bater o récord de Foreman! E despois están Usyk e Lomachenko - tamén estrelas!
  O presidente en funcións de Rusia riu e respondeu:
  - Mellor non te apures! Resolvemos este problema! Algúns compromisos son posibles aquí, especialmente porque este é un territorio ucraíno legal. E podemos presionar moito aos separatistas!
  Zelensky concordou con isto:
  - ¡Por suposto, é moito mellor logralo pacíficamente! Así que espero que nos levemos ben!
  Mishustin ruxiu:
  Estamos pola paz, pola amizade,
  Polos sorrisos do mundo...
  Pola cordialidade das reunións!
  E algo asinouse no acto... Zelensky prometeu frear a Rada e suavizar a lei sobre a lingua rusa.
  Mishustin, pola súa banda, deu descontos en gasolina e petróleo. Ao mesmo tempo, ambos os dous lados déronse a man.
  O presidente en funcións de Rusia tamén propuxo novas emendas á constitución. O dereito ao voto a partir dos catorce anos e os presos por sentenza xudicial. E tamén establecer o cargo de vicepresidente. Para que sexa un sistema político máis estable. E despois de todo, Vladimir Vladimirovich Putin estaba dobrado. Non obstante, tiña un aspecto moi canso durante varios anos. E non foi unha gran sorpresa.
  Moito máis molesto foi o fenómeno de Nikolai Bondarenko, que derrocou ao ancián Zyuganov, que xa caera na tolemia. Se Navalny é, sen dúbida, un líder forte, pero non un liberal moi popular entre o pobo, entón Bondarenko liderou aos comunistas, e este é un poder e unha popularidade colosales.
  Gennady Zyuganov é verdadeiramente unha oposición tal que é un agasallo para calquera goberno: vello, enfermo e cheo de senilidade! E demasiado conservador e de aspecto arcaico, mesmo nos anos noventa. Pero xa pasou a terceira década do século XXI e os comunistas sen dúbida necesitan un novo líder, e todo o que non estea cego ve isto!
  E agora o pesadelo do Kremlin fíxose realidade, e os comunistas teñen un verdadeiro e novo, e apareceu un loitador loitador!
  E, por suposto, isto é grave. 2022 resultou ser o ano das eleccións presidenciais anticipadas en Rusia. E a elite gobernante agardaban xuízos moi serios. Esta vez, o débil e vello Zyuganov xa non podía ser un compañeiro de combate do candidato do goberno. Aínda que non se pode atopar o mellor competidor. Cando Zyuganov fala, a xente quere bocexar ou mesmo vomitar. E fixeron de Grudinin un ladrón e un canalla. Ademais, Pavel Grudinin xa non é novo. E en calquera caso, maior que Mikhail Mishustin. E tamén sería conveniente loitar con el.
  Pero Zyuganov non é tan sinxelo e entrou na presidencia do Partido Comunista. E pódese evitar que Nikolai Bondarenko atope culpa no posto como policía.
  Non é? Gennady Zyuganov é un agasallo como compañeiro de combate.
  Zhirinovsky bótase moito de menos.
  Mikhail Mishustin levou e concedeu póstumamente a Vladimir Volfovich Zhirinovsky coa estrela do Heroe de Rusia, e tamén concedeu o rango de coronel xeral.
  No Partido Liberal Democrático, isto foi recibido positivamente. E anunciaron que apoiarían a Mikhail Mishustin nas eleccións presidenciais en Rusia.
  Pero os comunistas son moi astutos. Ademais do ancián Zyuganov senil, Valentin Konovalov foi nomeado inesperadamente para a presidencia como gobernador de Khakassia.
  Ademais, houbo un acordo en que se axudará a quen se converta en líder da clasificación. E levarase a cabo unha retirada mutua.
  Gennady Zyuganov parecía demasiado vello e demacrado.
  E onde debería ir para a presidencia.
  Máis de corenta candidatos xa recolleron sinaturas, e era de esperar que batese o récord de Ucraína. Que se fixo realmente xenial, e a loita foi feroz.
  Mikhail Mishustin, para atraer votos adicionais, permitiu a venda de alcohol pola noite, así como postos ambulantes e cervexa en diferentes lugares.
  Tamén se relaxou a lei antitabaco. Ademais, suavizouse significativamente, sobre todo naqueles puntos onde se violaba con máis frecuencia, ou era máis difícil controlala.
  Decidiuse devolver a publicidade da cervexa na televisión. Para manter felices os xornais privados, permitíronlles facer publicidade de alcohol e tabaco.
  Mikhail Mishustin anunciou o retorno dunha serie de liberdades e a liberalización vertical.
  En particular, reducíronse as penas pola distribución de drogas lixeiras e a prostitución.
  O negocio dos xogos de azar volveuse a legalizar.
  Mikhail Mishustin mesmo chamou a prohibición do casino a estupidez do Sr. Medvedev, quen mesmo malgastou moitas cousas alí.
  E agora quere recuperar os respectables cidadáns de Rusia. Etcétera...
  Mikhail Mishustin comezou a dirixir. En particular, baixou os obxectivos para o vodka. E a cervexa publicitaria volveu aparecer na televisión. E tamén moito máis.
  Houbo liberalización.
  E propúxose elixir gobernadores a partir dos vinte e un anos, independentemente das súas conviccións. Que tamén se converteu nunha vasoira nova, que xa era giz doutro xeito.
  Mikhail Mishustin dixo:
  - Terás liberdade e riqueza!
  Ao mesmo tempo, tamén se elevaron os soldos dos funcionarios e empregados do Estado. E o rublo aínda se reforzou debido ás intervencións de divisas. Fixéronse moitas cousas.
  Pero, por suposto, a inflación disparouse. Mikhail Mishustin reduciu os impostos aos pobres ao dez por cento. Pero aínda non comezou a criar para os ricos. E relaxado un pouco...
  A política social resultou controvertida...
  En Moscova, decidiron organizar novos xogos e competicións. E isto é realmente grave. En particular, para celebrar Xogos Olímpicos alternativos. Independentemente dos custos.
  E outros proxectos de Mikhail Mishustin. Aquí, por exemplo, tamén hai unha idea: celebrar a primeira competición de literball do mundo: quen bebe máis vodka nun minuto! Aquí é onde os rusos realmente poden levar todos os premios.
  Mishustin non é un parvo para beber! Tomou un vaso de vodka e derrubouno. E comeu caviar negro dunha vez derribado tres culleres. E despois xogou ás cartas
  tirar.
  Entón Mikhail Mishustin intentou cantar xunto con Lepts. Por desgraza, a ciencia aínda non puido resucitar a Kobzon.
  Porén, o presidente en funcións de Rusia estremecía ao pensar que Vladimir Putin tamén resucitaría. Pero eu quería ser un rei, ou un rei!
  Mikhail Mishustin foi filmado na mesma compañía coas nenas, e estaba rodeado de rapazas xeniais.
  O presidente en funcións de Rusia presentou o slogan: construír o capitalismo con rostro humano! E todo home ten acceso gratuíto a unha muller!
  E isto provocou un aumento de entusiasmo ... Especialmente cando Mikhail Mishustin retomou o lanzamento do programa "Dolls". Ademais, esta é unha boa información errónea. Podes mostrar a Alexei Kuznetsov como un tolo. Aínda que en "Dolls" toda oposición pode desfigurarse.
  Mikhail Mishustin mostrouse como un mozo loitador.
  Por exemplo, xa se poden vender cigarros e cervexas nos postos a calquera hora do día. E estarás de acordo en que é moi chulo. Mikhail Mishustin volve impulsar ideas interesantes.
  Por exemplo, pagar aos pais se os nenos asisten a clubs deportivos. É dicir, non só a formación é gratuíta, senón tamén de pago por visitar a sección.
  Unha especie de promoción dun estilo de vida saudable. E mentres a cervexa e o alcol están agora en cada esquina. E se queres beber, así que bebe!
  E non fai mal fumar. Reducíronse as penas pola marihuana. Ademais, referíndose á experiencia internacional e á resolución da ONU. En particular, xa para o transporte de drogas lixeiras só unha multa sen prisión.
  En xeral, Mikhail Mishustin introduciu unha serie de emendas ao código penal para mitigar o castigo. Sobre todo onde eran excesivos. Especialmente para delitos non violentos. Gústame, e aquí non hai que ir demasiado lonxe.
  Si, e a violación das mulleres é un crime así, onde é difícil entender se houbo violencia ou se a propia muller seduciu ao campesiño e logo garabateou unha declaración. En todo caso, a pena neste caso foi atenuada. Pero por violación por un home e os homes ata endurecido.
  Aquí o sabio presidente en funcións de Rusia chamou a atención sobre as consecuencias. De feito, ben, fodiron cunha muller, que pasou con ela? Só pena e amor. E se un home é violado, moitos non lle darán a man. E na zona hai tal galo. Aínda que fose violado e contrario ás leis dos ladróns!
  Mikhail Mishustin tamén reduciu o período de consentimento a catorce anos. Referíndose a que en Xapón é xeralmente de trece anos. E que é mellor que os adolescentes teñan experiencia sexual con adultos e persoas con experiencia. E isto é xeralmente aceptado por homes con entendemento. Entón unha especie de liberalización sexual.
  Ao mesmo tempo, é posible legalizar os matrimonios entre persoas do mesmo sexo. A constitución sempre pode ser interpretada polos avogados como queira o presidente.
  En todo caso, os gais agradecérono. E en Europa, a actitude cara a Mikhail Mishustin fíxose aínda máis cálida.
  E que calen os hipócritas. Despois da ditadura de Putin, chegou o momento: a liberdade!
  E soltura en todo! En particular, construíuse un gran monumento a Mikhail Gorbachev. Pero o culto á personalidade de Putin comezou a secar. Foi cada vez máis criticado.
  Mikhail Vladimirovich, como Mikhail Sergeevich, comezou a depender dunha maior liberdade persoal. Cando se permitía máis e máis. Como un casino? E por que non? Foi nos anos cero baixo Putin. Só a hipocrisía golpeou a Medved na cabeza.
  Mikhail Mishustin lanzou un óso aos funcionarios: agora permitíronlles recibir agasallos de ata dez mil dólares. E isto, por suposto, causou alegría no aparello.
  De feito, había tempos libres. A severidade imperial comezou a ser substituída pola liberdade. E de novo, as tetas femininas espidas apareceron nas pantallas.
  E non só isto. No exército xurdiron prostíbulos legais. Cada soldado recibiu o dereito de facer o amor ás nenas por cupóns. E isto, por suposto, é un gran logro da democracia. E mesmo nos cárceres, colonias e centros de prisión preventiva era posible acudir ás nenas. Especialmente Mikhail Mishustin insistiu en que as sacerdotisas do amor estivesen en colonias xuvenís. Para que os rapaces non violen aos rapaces, senón que estean con mulleres.
  Despois non haberá galos nas zonas xuvenís.
  Ese mesmo semellante causou tamén unha considerable aprobación. E condena ao mesmo tempo.
  Aínda que o slogan de Mikhail Mishustin: liberalización vertical e máis liberdade sería popular especialmente entre os mozos. E multitude de persoas reuníronse para saudar ao novo presidente en funcións de Rusia!
  Mikhail Mishustin é un home que realmente quería máis liberdade e non só para si mesmo. Estaba noxo polas prohibicións dos tempos do socialismo. E a reacción ao fortalecemento das posicións da esquerda foi o anticomunismo na propaganda. E seguiu medrando...
  Mikhail Mishustin, un burgués desde o cerebro ata os ósos, quería agora o capitalismo clásico e a liberdade total.
  . EPÍLOGO
  Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin seguiu de preto os combates en Irán. O exército da URSS comezou a asaltar a capital de Teherán. Así, produciuse a verdadeira conquista dun gran país. Aínda máis grande, en termos de área, que a Ucraína.
  Mikhail-Vladimir estaba moi satisfeito: converteuse nun conquistador. E os prezos do petróleo disparáronse. E iso permitiu aumentar o gasto militar.
  Gorbachov-Putin incluso decidiu ampliar o período de servizo no exército, de tres a seis anos. Para que os soldados dominasen mellor a técnica.
  E cancela todos os atrasos. Ademais, se estás enfermo mental, vai ao batallón de construción. E que sirvan os que sexan xulgados. Ademais, se un cumpre dezaoito anos, da colonia, directamente ao exército.
  E mola!
  Mikhail-Vladimir converteuse nun ditador e ameazou ao mundo enteiro. En particular, xa non se falaba de desarme. Pola contra, Gorbachov-Putin ameazou con deixar que Estados Unidos vaia polo mundo co culo espido.
  Así se converteu a política. E o máis importante, o militarismo e o culto ao poder.
  E diplomacia ruda.
  E unha idea máis interesante: que non só os homes, senón tamén as mulleres sirvan no exército.
  E agora as nenas a partir dos dezaoito anos van ao exército. E teñen que loitar e gañar.
  E iso é xenial.
  Aquí as nenas pelexan, asaltando Teherán e demostrando unha forza colosal;
  Un seis heroes, onde non estiveron e están preparados para loitar contra calquera exército.
  Oleg Rybachenko axitaba as súas espadas máxicas. Alongaban e cortaban os drones como coitelos de manteiga. Despois diso, o neno lanzou cos dedos espidos un par de chícharos con explosivos.
  Os tanques iranianos explotaron.
  O neno cantou:
  - Gloria á era da espada rusa!
  Margarita tamén axitaba as súas espadas. Atacado en helicópteros. E entón a nena lanzou agullas destrutivas cos seus dedos espidos.
  Destrozou os adversarios e chirriu:
  Pola causa do comunismo!
  E aquí está Natasha no ataque... Como corta con espadas a aviación do relixioso Irán. E destruír avións inimigos. E entón, cos seus dedos descalzos, lanzará un boomerang asasino, destrozando aos soldados do imperio iraniano oriental.
  E despois, coma se fose do embigo, escintila cun raio. E entón quitarase o suxeitador e lanzará un púlsar desde un pezón escarlata.
  Destrozará a masa dos soldados de Jomeini e ruxirá:
  - Gloria á era do pobo soviético!
  E entón Zoya cortou con furia salvaxe. Tamén esmaga alargando con espadas, e cortando as torres dos tanques.
  E entón lanzaranse os dedos dos pés das pernas espidas, como unha substancia ardente. E entón un agasallo da morte sairá do talón espido.
  E os pezones carmesí soltarán unha fervenza de raios nos helicópteros. E entón desde o embigo sairá algo mortal.
  Agustín tamén loita por iso. Esa nena é mortal. E dos pezones de rubí lóstrego. E os dedos descalzos lanzan púlsares. E cun raio do embigo, sumouse fatalmente ás tropas de Jomeini.
  E a lingua mostrará e rosmará:
  - Pola nai Rusia!
  Entón, Svetlana é moi agresiva na batalla. E as súas espadas, alongándose, cortaron tanto avións como tanques.
  E dende a mamila de amorodo como soltará os regatos da morte total. E entón os seus embigos serán mortos cun golpe mortal. E despois dos seus pés descalzos usarán de tal xeito que moitos inimigos serán esgazados. Irán caeu baixo a distribución. Demostrar a todos que a forza é difícil de gañar.
  Sobre todo cando Rusia, ou máis ben a URSS, está do lado de Iraq, que encadenaba as principais forzas dos persas en Occidente. Pero Rusia segue sendo ortodoxa e atea ao mesmo tempo e, polo tanto, non está moi preto de Iraq.
  Ditador Jomeini, atacaches ás persoas equivocadas.
  Oleg Rybachenko cortou con espadas que se alongaron bruscamente contra os drones e avións de Irán, e cortounos. Entón, cos dedos descalzos dos pés dos nenos, soltou un lóstrego mortal e destrutivo que derretiu unha masa de tanques inimigos.
  E entón o neno terminador asubío. E a masa de corvos caeu nun profundo desmaio, e caeu sobre o exército iraniano do ditador Jomeini.
  O neno chirriou:
  - Para os aliados de Rusia!
  Margarita Korshunova tamén loita desesperada e audaz. Funciona un muíño con espadas. A continuación, as súas pernas espidas de nena, mentres lanzan un agasallo dunha morte real e perigosa.
  Entón a nena disparará unha descarga do seu ombigo, vaporizando unha masa de tanques e avións iranianos.
  E logo Margarita como asubiar. E os corvos caerán como unha alfombra sobre a cabeza dos soldados iranianos. E realmente atravesarán as torres e arrincarán as súas ás.
  A nena chirriou:
  - Polas nosas iniciativas de paz e a irmandade ortodoxa.
  Natasha está de novo nun ataque desesperado. As súas espadas producen unha destrución masiva. E tantos avións e tanques foron cortados. E entón os dedos descalzos lanzarán chícharos de aniquilación e destrozarán unha masa de opoñentes, arrancando torres dos tanques. E entón a nena do pezón escarlata bate cun púlsar, no exército de Jomeini.
  E logo hai unha fervenza de raios do embigo, tan mortífero. E ao final, como un regueiro de magoplasma voará do seo de Venus.
  O guerreiro ruxiu:
  - Polos nosos aliados!
  Os seguintes cortes Zoya. Nena loitadora usa unha técnica de helicóptero. E entón os seus pés descalzos parecen emitir o don da morte. E dos pezones carmesí, un raio letal saen voando, golpeando aos adversarios. E despois das correntes do embigo dos púlsares.
  E desde a gruta de Venus, novas partes da destrución de soldados iranianos e tanques con avións.
  A nena berrou:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Augustine volve á acción como un raio en cascada. E agora as súas espadas cortan como unha barba ata a raíz. E os dedos descalzos lanzan un agasallo de aniquilación total. E entón raios de láseres saen voando dos pezones de rubí que atravesan tanques e avións iranianos.
  Pero desde o embigo, un raio disparará con destrución.
  E é así como un infernal tsunami de morte sairá do seo de Venus, causando a morte indubidable a todo o que ataca a Unión Soviética -aínda que neste caso foi Gorbachov-Putin quen atacou a Irán-. E a masa de avións, tanques, drones ardeu completamente.
  A nena cantaba con rabia:
  - ¡Bebamos xuntos por Rusia, máis precisamente pola URSS e Iraq!
  Svetlana tamén está máis quente na batalla. E derruba as tropas de Jomeini sen a máis mínima pena. E cos seus dedos espidos, lanza chícharos de aniquilación, esmagando ao inimigo.
  E correntes de destrución total saen voando dos pezones de amorodo, que envorcou a masa de tanques e avións do Irán revolucionario. Mesmo os rolos voaron en todas as direccións.
  E dende o embigo todo un regueiro de raios que derreteu a moitos combatentes de Jomeini.
  E despois tamén o seo de Venus, xa que un maremoto de plasma máxico voará e acabarán as tropas de Jomeini.
  Svetlana ruxiu:
  - Pola espada á gloria do Cristo ruso!
  Oleg Rybachenko e as mozas deron entón unha gran loita contra os iranianos. E usaron maxia forte. As nenas incluso do seo de Venus lanzaron correntes de enerxía máxica e un tsunami de maxia. E os guerreiros de Jomeini quedaron noqueados coma bolos cun balón.
  Oleg Rybachenko non só picou con espadas os tanques islámicos infernais, senón que tamén asubiou. E os corvos bateron avións iranianos. Arrasáronos ata o chan.
  Margarita Korshunova tamén o tomará como queira, pero correrá o muíño con espadas, cortando os loitadores caucásicos. E despois, cos pés descalzos, tomará e lanzará un poderoso púlsar.
  E destrúe aos iranianos como un método de embestida. E como a nena asubía, e os corvos caían nos infernais avións islámicos.
  A nena berrou:
  - Polo comunismo en todo o mundo!
  Natasha tamén está atacando aos iranianos. E agora as súas espadas serán tomadas e cortadas oblicuamente. E agora os seus pés descalzos lanzarán algo mortal que desgarra os vehículos inimigos.
  Despois diso, a moza dos pezones escarlatas soltará púlsares quentes e asasinas. E golpearán as hordas islámicas. E a nena tamén dispara con raios aos iranianos revolucionarios dende o seu embigo. E realmente fritirán todos, farán un churrasco.
  Pero aínda máis fresco, cando unha corrente de enerxía brota do seo de Venus. E varrer unha gran masa de iranianos.
  Esta é a dama de pelo azul. E ruxir:
  -Gloria á Patria!
  E de novo dende o pezón escarlata, soltando un agasallo de destrución, matando soldados iranianos, engadiu:
  Quen ten unha barriga grande morrerá de fame!
  Zoya tamén picou como opositores de repolo. Cortounas con moita facilidade, coma se estivese a quitar virutas. E cos seus dedos espidos lanzou unha bomba aniquiladora. E esmagou os inimigos.
  E despois dos pezones de framboesa retumaba: pola dereita nos tanques, pola esquerda nos avións! E moi eficaz esmagar os opoñentes.
  E despois dende o embigo redondo cunha serie de raios. E incinerar os soldados de Jomeini, converténdoos en crepitantes.
  E entón, da gruta de Venus, todo un tornado de enerxía aniquiladora despegará e sairá voando.
  A nena gritou con intelixencia:
  - Un paxaro de alto voo, non levanta o nariz, non se eleva nas nubes!
  Agustín está directamente implicado na batalla. Non é unha nena, senón simplemente unha tigresa. E literalmente desgarra aos inimigos con garras. E corta, sen dar oportunidade coas espadas.
  E agora os seus pés descalzos lanzan un agasallo extremadamente mortal de aniquilación. Desgarrando aos opoñentes en pequenos secantes. E privando a máis mínima posibilidade de salvación.
  Pero os raios voan dos pezones de rubí, queiman literalmente aos iranianos como o papel.
  E bótase un púlsar polo embigo. E como atravesa os tanques iranianos infernais. E derrubar as súas torres.
  E do seo de Venus, outra corrente de plasma máxico brota. E se o queima, entón as tropas de Jomeini non o atoparán abondo.
  E a guerreira di para si mesma:
  - Quen queira facerse león, sen ter agarre de lobo, quedará con dereitos de aves!
  Svetlana está de novo en movemento. Corta metal con espadas. E cos seus dedos espidos, lanza granadas mortais. Bágoas e queima os iranianos.
  Ao mesmo tempo, a moza non se esquece de enviar un raio desde os pezones de amorodo.
  Pero dende o embigo entrará en erupción, metal destrutivo e fundindo.
  Pero da gruta de Venus, un raio láser despegará e sairá voando, que collerá a todos e cortaráos.
  E logo rosma:
  - Os dereitos das aves a maioría das veces teñen en mente os burros e o carácter das ovellas!
  Oleg Rybachenko continuou loitando con moita confianza, demostrando a forza dun titán. Aquí está cortando os iranianos con espadas. E entón, cos dedos descalzos dos pés dos nenos, lanzará algo máis que unha granada asasina. Destrozará unha masa de soldados de Jomeini.
  Despois diso, o neno asubiara e os voitres e os corvos asustados, coma se fose Jomeini islámico, tomarán as tropas e deitaranse. E comezaron a derrubar avións sen piedade.
  Oleg Rybachenko comentou astutamente:
  - O sen ás con miolos de galiña!
  Margarita Korshunova continuou facendo xirar os tocadiscos coas súas espadas. Ela derrubou aos iranianos sen dubidalo. E ao mesmo tempo, cos pés descalzos de neno, lanzaba agasallos de destrución. E rasgado coma un montón de papel aluminio.
  E como asubirá, e o corvo caerá sobre as infernais tropas islámicas. Todos eles serán lavados en po. E cando os iranianos estaban baixo os golpes dos paxaros, estaban máis que axustados: esmagáronos.
  E Margarita di:
  - Non pretendas ser unha aguia con cerebro de galiña e dereitos dos paxaros!
  Natashka saltará e cortará con espadas. Cortar as tropas de Jomeini en repolos. Lanza un agasallo de aniquilación co pé descalzo. Exterminará a moitos iranianos e chiscará a todo pulmón:
  - Se es unha galiña mollada por natureza, secarás da fame!
  E dos pezones escarlatas liberará unha descarga mortal de corrente. Eliminará moitas tropas iranianas. E entón desde o embigo moverase coma un púlsar. E todos os adversarios serán destrozados.
  E agora, dende o seo de Venus, sairá unha corrente de tsunami, que queima a todos cun plasma infernal.
  Aquí está a nena.
  E Zoya, na salvaxe ofensiva, vence a todos sen pausas innecesarias. E cortar nos anacos máis pequenos. Deixando anacos literalmente carbonizados. E como co pé descalzo se botará algo incriblemente destrutivo. E entón algo que trae a morte máis impresionante, e a morte total, sairá voando dos pezones carmesí.
  E entón un tan salvaxe saltará do embigo e arrincará o plasma máxico coma un tigre.
  E en conclusión, dende a gruta de Venus, un agasallo que trae a morte real ás tropas de Jomeini sen oportunidade.
  Entón a nena berrou:
  - Non se poden poñer ovos de ouro con miolos de galiña!
  Agostiño cortou con espadas as torres dos tanques islámicos Jomeini. E entón, cos dedos descalzos, lanzou un agasallo da morte. Pero os seus pezones rubíes da nena voaron un raio ardente. E queimou un grupo de iranianos.
  E entón todo un tornado de destrución sairá voando do embigo.
  Pero do seo de Venus, a destrución voa, que trae a vitoria completa e a destrución.
  Agustín comentou sabiamente:
  - Un galo aínda pode poñer ovos de ouro, pero o carácter dunha galiña só che mete a un desastre!
  Svetlana tamén está quente na batalla. Como corta os iranianos con espadas e esmagaos en repolo azedo. E cos seus dedos espidos enviará un agasallo de destrución. Destroza os inimigos en po.
  E lóstregos mortais sairán voando dos pezones de amorodo. Queimarán aos iranianos en anacos. E aquí o embigo enviará unha onda de exterminio totalitario dos islamistas revolucionarios de Jomeini.
  E en conclusión, unha burbulla de plasma máxico sairá voando da gruta de Venus, que derreterá todos os inimigos á vez. E os tanques fumerán, e os proxectís dentro deles explotarán.
  E Svetlana como ruxir:
  - Por que estades todos nas nubes, porque os miolos dunha galiña!
  Oleg Rybachenko loita con cada vez máis frenesí. Tomará e cortará os inimigos. Todos eles desmenuzaranse e cortarán en anacos pequenos.
  E despois, descalzo, cun pé de neno, botará unha granada e destrozará.
  Despois de que o neno volveu asubiar e derrubou moitos avións.
  Entón expresou a idea:
  - Aínda que teñas a forza dun oso, pero con miolos de galiña seguirás sendo un burro!
  Margarita Magnitnaya cortaba coas súas espadas con todas as súas forzas. Entón, co pé descalzo, a nena botou o agasallo asasino da morte. Arrancaron os iranianos en anacos de ósos e pel. E entón como asubía que os corvos caerán a moreas sobre os iranianos.
  Entón Margarita gritou:
  - Se tes cerebros de galiña, despois de atoparte co raposo, as plumas voarán!
  Natasha está loitando contra os iranianos moi activamente. E agora os seus pés descalzos botan algo diabólicamente asasino. E espadas cortaron torres.
  E entón cortarase un raio do embigo...
  E os pezones escarlatas liberarán púlsares mortais. E entón a nena collerao e emitirá un tornado ardente do seo de Venus. E dividir os adversarios en anacos.
  Entón a nena berrou:
  - Para facer unha chuleta dun porco, cómpre ter un agarre dun lobo e un enxeño de raposo.
  Zoya colleu o muíño de vento coas súas espadas. Ela atravesou todos os coches, e as pistas de patinaxe espalladas en todas as direccións. E entón os pés descalzos da rapaza terminadora lanzaron bombas, aniquilacións. E os que voaban comezaron a esgazar aos inimigos.
  Pero os pezones de framboesa tomarán e emitirán un raio de destrución. E entón un raio láser sairá voando do embigo.
  E aquí está a gruta de Venus vomitará un torrente de duro tornado que esmaga ás tropas revolucionarias islámicas de Jomeini.
  E a nena ruxe:
  - O máis probable é que vaia por un raposo asado con cerebros de galiña!
  Agustina tamén está loitando agora, así que o leva aceso coma un espertador. E corta aos iranianos sen piedade e arrepentimento. Lanza granadas cos pés descalzos, desgarra aos adversarios.
  E dos pezones de rubí saen un raio en fervenza. Pero dende o embigo, algo absolutamente mortal será martelado. E esgazar aos iranianos. E aquí un tornado máxico de morte e destrución sairá voando da gruta de Venus.
  Entón a nena ladrará:
  - Se o personaxe é coma o dunha galiña mollada, secarás sen cartos na rúa!
  Svetlana tamén pelexa de forma moi arrogante. E corta con espadas, e lanza cos pés descalzos agasallos asasinas da morte. E entón tomarao e dos pezones de amorodo botará unha fervenza de burbullas de plasma máxico.
  E logo dende o embigo bate un raio tras outro.
  Pero desde a gruta de Venus, como se verterá un furacán de destrución total e aniquilación completa.
  Svetlana gritou:
  - Os cerebros de galiña non teñen ás, o personaxe de galiña envía á corda!
  Oleg Rybachenko rosmou e cortou con espadas con voltas e destrución. E colleu as pernas espidas dos nenos e lanzou unha granada. Destrozou a moitos iranianos. E despois como asubiar. E unha morea de corvos esmagarán unha nube de avións do exército de Jomeini.
  O neno berrou:
  - Quen é unha galiña na ducha, esa comida de raposo nunha cabana!
  Oleg aínda estaba un pouco canso de cortar e lanzar granadas aos iranianos cos pés descalzos. O neno repetiu o aforismo:
  - Se queres vivir coma un branco, sé polo menos un pouco vermello en astucia!
  Margarita Magnitnaya lanzou cos seus dedos descalzos unha sopa asasina de aniquilación. Arrancou moitos soldados iranianos. E entón deu unha explosión do embigo cun láser.
  E despois diso colleuno, asubiou e destruíu un montón de avións.
  E ela comprobou:
  - Os brancos de verdade non se ven pálidos cando fallan!
  Entón a nena volveu botar cos seus dedos espidos o agasallo da aniquilación, piando:
  - Se es unha galiña con sesos, irás ao caldo por un raposo con feitos!
  Natasha soltou un púlsar de destrución do seu pezón escarlata e berrou:
  - Sexa un paxaro de voo de aguia, pero non teñas voo de galo!
  Zoya comentou agresivamente, deixando caer tamén un agasallo de destrución completa do seu pezón carmesí:
  - Quen gallo moito sen comer mingau, cantará ao balde!
  Agustín soltou o seu púlsar de aniquilación do seu pezón de rubí e murmurou:
  - ¡Se un político galopa moito, os votantes ouvean como lobos!
  Svetlana lanzaba un raio coma un volcán cunha mamila de amorodo e asubiou:
  - Un político que ladra moito, pero que intenta pouco, dará vida á xente de can!
  Oleg Rybachenko cortou, facendo xirar as súas espadas. Lanzou unha granada co seu pé espido e infantil e sinalou:
  - Os políticos fan bromas coma nenos, pero os seus trucos son tan antigos como a propia política.
  Entón o neno asubiou, despois de tratar co exército de Jomeini, tirando corvos como area dos seus vaqueiros e ronroneou de novo:
  - Un político é un corvo que soña co trono dunha aguia, só que non lle medrou o peteiro!
  Margarita sinalou racionalmente, lanzando tamén unha mensaxe de destrución co pé descalzo:
  - O político quere o trono do león, pero a mente é moitas veces só unha vaca sen cornos!
  Natasha soltou un raio do seu ombigo e ladrou:
  - Un león non debe ser unha ovella, pero polo menos un raposo non lle vai facer dano, para non acabar en burros!
  Zoya colleuno e cos seus dedos espidos lanzou un agasallo da morte. Entón ela escoitou un púlsar con pezones carmesí e berrou:
  - Aínda que sexas un león, pero con miolos de galiña tes garantida a vida de can!
  Agustina golpeou os seus pezones de rubí cun raio de morte e chirriou:
  - ¡Quen ladra moito á lúa, a vida báixao a un canil!
  Svetlana sostivo un tocadiscos. Entón ela deu unha descarga dos pezones de amorodo e berrou:
  - ¡Se un político che promete unha empanada no ceo, entón considera ao votante un paxaro!
  Oleg Rybachenko, asubiando os corvos, observou racionalmente:
  - Se tes unha cabeza de madeira, entón definitivamente darás carballo!
  Margarita, volvendo matar aos inimigos, emitiu:
  - Se tes a cabeza coma un carballo, arrincarán como pegañenta!
  Natasha comentou astutamente, liberando un poderoso agasallo da morte dun pezón escarlata e destruíndo as tropas de Jomeini:
  - Para os votantes dos carballos, o político é un tilo completo!
  Zoya, cortando aos iranianos e enviando raios de morte desde os pezones carmesí do seu peito, observou:
  - Se es mudo coma unha bota de fieltro, sempre estarás calzado!
  Agustín observou ingeniosamente, enviando a perdición dos seus pezones de rubí:
  - Nada impide todos os días, rebentar asado coma unha mente de galiña!
  Svetlana tirou os pezones de amorodo e deu:
  - Se tes un recordo de galiña, esquecerás como volar coma unha aguia!
  Oleg lanzou o pé descalzo dun marimacho como agasallo de destrución e chirriu:
  - Unha galiña non é un paxaro - unha mente de galiña non é unha mente!
  Margarita co pé descalzo lanzou algo que non a deixaba morrer sen dor. Entón ela asubiou, golpeou aos iranianos con corvos e chirriou:
  - Un elector con miolos de galiña elixe galos para presidente!
  Natasha do pezón escarlata soprou quente e moi ardente e deu:
  - ¡Político que caga moito, só atrae aos que teñen cerebro de galiña!
  Zoya, disparando aos inimigos, desde os seus pezones de framboesa, comentou:
  - ¡Quen se deixou seducir pola fala raposa dun político, dun polo con mente e dunha ovella con carácter!
  Agustín, golpeando con púlsares ardentes dos pezones de rubí, observou:
  - Para un político, a lingua é á vez unha espada, un látego e unha chave, pero en primeiro lugar pon ao elector a chave!
  Svetlana golpeou cun raio dunha mamila de amorodo. Ela esmagou moitos avións e tanques do exército de Irán e Jomeini, emitindo:
  - O polo é brando, pero en que camas duras dormen os que teñen cerebro de galiña!
  Oleg Rybachenko aceptou, asubiando unha vez máis:
  - A natureza amable do gobernante adoita levar a unha dura caída do estado!
  Margarita, rematando, asubiando e mandando corvos na cabeza, rematando cos últimos iranianos, engadiu:
  - Con cerebros de polo, e o carácter dunha galiña, converterase como unha costeleta de porco!
  As nenas fixeron un traballo moi chulo cos pés descalzos e finalmente soltaron ondas de tsunami do seo de Venus. E irá unha ráfaga ardente e infernal. E todo vai arder ata o chan.
  E as valentes tropas de Jomeini foron calcinadas.
  Si, aquí o seu groso xa foi chan e a vitoria está preto.
  O equipo trasladouse a outro sector da fronte e alí comezou a actuar activamente. O inimigo é moi forte e numeroso.
  Oleg Rybachenko derrubou as tropas de Jomeini con espadas. Ao mesmo tempo, os seus pés descalzos e infantís arroxaban agasallos de morte, destruíndo aos inimigos de Rusia, ou mellor dito, a URSS e a Rusia aliada, ou máis ben a URSS, Iraq. O neno xenial comentou loxicamente:
  - É raro matar iranianos. Boa xente, e un país próspero!
  Margarita, cortando os soldados do imperio islámico de Jomeini, e diseccionando os combatentes, lanzando discos cos pés descalzos, cortando torretas de tanques e colas de avións, sinalou:
  - Si, é feo actuar así cos iranianos. En certo sentido, isto lembra as estratexias históricas. Hai dúas formas: loitar, ou construír un paraíso na terra. Dependendo da elección, obtén misións. Como din, nunha misión militar, construír un paraíso será máis difícil!
  Oleg Rybachenko, reduciu a unha masa de iranianos cunha onda das súas espadas alongadas e meneou a cabeza negativamente:
  - Ese é outro xeito de dicilo. Notei que no xogo "Cleopatra", en misións militares, por regra xeral, non hai problemas coa cervexa. E en tempos de paz, a cebada só se pode transportar, e isto xera problemas.
  Margarita sostivo un tocadiscos, cortando opoñentes, incluíndo avións e tanques, e unha morea de helicópteros do exército de Jomeini, e mostrando os dentes, cantou:
  - Ríos, mares, estreitos... Canto dano causan!
  Oleg Rybachenko, lanzando un paquete explosivo de serrín cos dedos espidos do pé do seu fillo, levantando ao aire un batallón enteiro con tanques de produción estadounidense e rusa, deulle un chícharo co seu talón espido e cantou:
  Non é a cervexa que mata xente! A auga mata xente!
  O neno terminador é, de feito, maravilloso como un neno dun debuxo animado sobre Conan.
  E asubíos de novo, facendo caer os corvos sobre os iranianos.
  Natasha, cortando aos adversarios e mostrando os dentes, sostendo o muíño, sorriu agresivamente. Aquí está ela, que guerreira tan maravillosa. E aquí están os seus dedos descalzos, mentres lanzan un paquete explosivo de poder asasino, esgazando en pequenos anacos aos guerreiros do imperio islámico de Jomeini.
  A nena dos pezones escarlatas enviará un raio. Queimará un par de centos de iranianos e ronronea:
  -¡Haberá unha época do maior comunismo!
  E despois, como mostra a lingua. Esta é unha nena, a clase máis alta dela.
  Zoya tamén elimina os inimigos. Non lles dá oportunidade. E unha bolboreta fai unha recepción con espadas. Corta aos opoñentes, corta a ducias de iranianos. E despois, cos dedos descalzos, lanzará un paquete explosivo de serrín. Destrozará os inimigos e berrará:
  - Gloria á gran Rusia dos tsares e vencedores!
  E do pezón de framboesa liberará o don da morte e o púlsar da destrución.
  Aquí Augustine tamén está loitando, unha rapaza loitadora dunha clase extra. Aquí tomarao e lanzará un chícharo con explosivos ao inimigo co seu talón espido. Fai anacos aos teus inimigos.
  E despois dos pezones de rubí como descarga dun raio. E queima os inimigos ata o chan.
  E berra a todo pulmón:
  - ¡Gloria á Patria do comunismo!
  Svetlana tamén loita con moito entusiasmo. E corta aos inimigos con frenesí e furia salvaxes. E cos seus dedos espidos, lanza unha granada de carbóns, que destroza a multitude de iranianos. E entón os pezones de amorodo soltarán un raio. E queimarán o batallón de loitadores do imperio islámico de Aliyev. Aquí hai unha nena, unha bruxa pura e unha terminadora.
  Svetlana cantou:
  - Son o gran guerreiro dos sete mares,
  E eu canto incriblemente - como un ruiseñor!
  E rir ben.
  Teherán, previamente capturado, máis precisamente fortificado e ocupado polos iranianos, caeu a golpe.
  E os iranianos foron derrotados. Pero para finalmente gañar un punto de apoio, hai que tomar tamén Zardabar e Agzharberimi.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova e un equipo de bruxas asaltan Zardabar.
  E loitan como verdadeiros heroes. Aínda que parecen nenos. E as meigas parecen duns vinte anos, aínda que xa son tan vellas que a xente non vive tanto.
  Oleg Rybachenko derrubou as tropas de Jomeini na parede, sostendo unha técnica de choco con espadas. Entón, cos seus dedos descalzos, lanzou unha granada mortal, destrozando os iranianos en anacos. Despois diso, o neno, segundo a tradición, asubiara, derrubando corvos na cabeza, aos soldados do imperio islámico de Jomeini.
  Oleg cantou:
  - E a escuridade fervente voou á terra dos monstros malvados!
  E o rapaz volveu pasar todo o muíño con espadas. E así esmaga aos adversarios, e literalmente extermina.
  Margarita tamén se pica coma un xigante. A nena axitaba as espadas a toda velocidade. E co seu talón espido cederá ao don da morte. E os iranianos están sendo destruídos sen piedade nin dúbida.
  A nena colleuno e cantou:
  - Haberá un comunismo revoltoso, o fascismo será destruído dunha vez!
  Oleg Rybachenko realizou unha recepción de samovar, cortando os iranianos e sinalou:
  - Destruíu dunha vez o fascismo!
  A loita fíxose cada vez máis incontrolable.
  Especialmente cando Natasha comezou a lanzar estrelas cos seus dedos espidos, cada un dos cales destruíu centos de iranianos á vez. E xa se dos pezones escarlatas estoupa un raio, e queima os adversarios.
  A nena rulou:
  - Son o máis forte do mundo, vou matar a todos os inimigos do baño!
  Zoya, disparando ao inimigo, chirriu:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  E cos dedos descalzos, como lanzar unha granada mortal, a forza máis destrutiva.
  E é unha super nena. Desde o pezón carmesí lanza o raio máis salvaxe e frenético.
  Agustín, derrumbando aos iranianos e diseccionando os opoñentes, ahogou:
  - Por cambiar para mellor!
  E cos dedos descalzos, como lanzar un paquete explosivo mortal de serrín. E destrozar os adversarios.
  E despois dos pezones de rubí, como sucumbirá a descarga de raios destrutivos e a aniquilación.
  Svetlana, esnaquizando o inimigo coas súas espadas e sucumbindo a unha granada co seu talón espido, arrolou:
  - Polo comunismo!
  E dun pezón de amorodo soltará unha cousa tan asasina que todos os demos enferman.
  Oleg Rybachenko, sen prestar atención aos tiros - non golpean os inmortais, subiu á parede. Gastou o muíño con espadas.
  Cortou a un grupo de iranianos, e despois, cos dedos espidos das pernas dos nenos, lanzou un agasallo de morte asasino.
  Destrozou unha morea de opoñentes e ruxiu:
  - ¡Gloria á era do comunismo coa coroa real!
  Despois diso, o neno terminador collerao e asubiara. E nubes de corvos caerán sobre as cabezas dos soldados do imperio islámico de Jomeini.
  Margarita Korshunova tamén corta aos soldados iranianos. E sostén un tocadiscos, cortando aos soldados do imperio islámico de Jomeini. E co seu talón espido, a nena envía un agasallo de destrución, golpeando o inimigo.
  Entón el ruxe:
  - ¡Gloria ao novo comunismo ario e soviético ao estilo de Gorbachov!
  E a nena sacarao do embigo mentres solta un raio... Así que arderán unha morea de iranianos.
  Despois diso, os nenos asubian ao unísono e miles de corvos caen sobre as cabezas dos guerreiros islámicos de Jomeini.
  Natasha, cortando aos adversarios e lanzando agullas cos seus dedos espidos, arrolou:
  - ¡Gloria á Gran Rusia!
  E desde o pezón escarlata como soltar un lóstrego mortal. E arderá todo un batallón de iranianos.
  Zoya, cortando inimigos e lanzando granadas cos seus dedos espidos, asubiou:
  - Pola grandeza de Rusia!
  E desde o pezón de framboesa, coma se estivese estoupando con algo moi mortal. E esmaga aos teus opoñentes.
  Agustina tamén pelexa, cun grao extremo de agresividade. Esmaga aos adversarios e desde os pezones de rubí envía descargas de lóstregos mortíferos. E co seu talón espido, cederá ante un explosivo paquete de serrín que destroza aos inimigos.
  Entón, como di:
  - Polo comunismo en todo o universo!
  E dende o embigo sairá un raio!
  Esta é unha nena - unha nena para todas as nenas!
  Svetlana tamén loita. E corta os inimigos con ambas espadas. Alongan con ela, dun golpe segan a ducias de persoas. E entón a nena, cos seus dedos espidos, lanza outro agasallo mortal da morte e destroza aos adversarios. E como liberarán os seus pezones de amorodo algo destrutivo e inimitable?
  Svetlana grita:
  - Polas ideas arias do comunismo de Mikhail Gorbachov!
  E dende o embigo como soltar toda unha fervenza de raios asasinos. Esta é unha nena - todas as nenas, nena!
  Oleg Rybachenko segue loitando. O neno corta con espadas, lanza discos cos dedos descalzos e asubía. Os corvos, despois de recibir ataques cardíacos, eliminan completamente aos opoñentes e non dan a máis mínima posibilidade de salvación.
  E o neno canta:
  - Encántanme os teus espazos,
  Encántanme os teus bosques e montañas!
  Ceo e terra, e o meu papel!
  Margarita, cortando aos iranianos, arroxando paquetes de morte cos pés descalzos, e cortando aos opositores, faltou:
  - O sol brilla sobre o país...
  Honrando...
  Tes un país natal -
  Todo no mundo é!
  E de novo a nena asubirá, e os mortíferos dons da aniquilación caerán sobre os inimigos. Moitos soldados iranianos morreron.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"