Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

პუტინი გორბაჩოვთან მიდის

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    ყოვლისშემძლე დემიურგმა ღმერთებმა ვლადიმერ პუტინის პიროვნება და სული გაგზავნეს მიხეილ გორბაჩოვის სხეულში 1987 წლის 2 მარტს. და მივდივართ. დემოკრატიზაციისა და პერესტროიკის ნაცვლად ხრახნები გაიჭიმა და დაიწყო სტალინის დროში დაბრუნება. ავღანეთის ომი გააქტიურდა და საბოლოოდ სსრკ გორბაჩოვ-პუტინის კონტროლის ქვეშ ტერიტორიული დაპყრობისკენ წავიდა!

  პუტინი გორბაჩოვთან მიდის
  ᲐᲜᲝᲢᲐᲪᲘᲐ
  ყოვლისშემძლე დემიურგმა ღმერთებმა ვლადიმერ პუტინის პიროვნება და სული გაგზავნეს მიხეილ გორბაჩოვის სხეულში 1987 წლის 2 მარტს. და მივდივართ. დემოკრატიზაციისა და პერესტროიკის ნაცვლად ხრახნები გაიჭიმა და დაიწყო სტალინის დროში დაბრუნება. ავღანეთის ომი გააქტიურდა და საბოლოოდ სსრკ გორბაჩოვ-პუტინის კონტროლის ქვეშ ტერიტორიული დაპყრობისკენ წავიდა!
  . ᲞᲠᲝᲚᲝᲒᲘ
  თორმეტ-ცამეტი წლის მშვენიერ, ქერა თმიან ბიჭს წააგავს, ნადგოდ-დემიურგი და მრავალი სამყაროს შემქმნელი სფერო კატასტროფოვი ზომაში გაიზარდა. ყოვლისშემძლე შემოქმედმა ბავშვმა შეხედა პალმას, რომელიც ახლა პლანეტა დედამიწასთან ერთად გალაქტიკას შეიცავს და შენიშნა:
  - კაცობრიობის განვითარებაში რაღაც შეცდა!
  მის გვერდით ქალღმერთის ემანუელის შემოქმედი გამოჩნდა. ძალიან ლამაზ გოგოს ჰგავს. მან ჩაიცინა.
  მან შიშველი თითებით შეარხია გალაქტიკური სუპერგროვა და ღიმილით უპასუხა:
  - დიახ! სამყარო სულ უფრო და უფრო მრავალპოლარული ხდება. სლავები კი ველური მრისხანებით ანადგურებენ ერთმანეთს.
  სფეროს ბიჭი შემობრუნდა, შორტებში იყო და გარუჯული. ახალგაზრდა ღმერთის შიშველმა ფეხმა ამჯერად სიტყვასიტყვით მთელი სამყარო აიღო და სპირალად დაატრიალა. დატრიალდა, საყვარელი ბავშვი და დაასკვნა:
  - როგორმე უნდა გავუმკლავდეთ ვლადიმერ პუტინს!
  ემანუელი, რომელიც პრესის კუნთებს თამაშობდა - ნადბოგინს მხოლოდ გულწრფელი ბიკინი ეცვა და გასცა:
  - აუცილებელია, რა თქმა უნდა. მაგრამ ეს შესაძლებელია მხოლოდ თამაშის სახით!!!
  შორტებში გამოწყობილმა დემიურგმა ბიჭმა, რომელმაც უამრავი სამყარო შექმნა, მაგრამ აზროვნებაში ბავშვი დარჩა, შესთავაზა:
  - მაშინ გავაკეთოთ ის, რაზეც ბევრი რუსი ოცნებობს!
  ზედმეტმა ქალღმერთმა ემანუელმა მარგალიტისფერი კბილები გამოსცრა და ღიმილით ჰკითხა:
  - და კონკრეტულად რა?
  სფერო კატასტროფოვმა საკმაოდ ლოგიკურად შესთავაზა:
  - ვლადიმერ პუტინის სული მიხეილ გორბაჩოვს გადავიტანოთ!
  ემანუელმა ჩაიცინა, შიშველი თითებიდან ცეცხლოვანი პულსარი გამოუშვა და ჰკითხა:
  -და რომელ საათზე?
  დემიურგმა ბიჭმა კაშკაშა ღიმილით უპასუხა:
  - 1985 წელს. ვნახოთ, ვლადიმერ პუტინი უკეთ ახერხებს პერესტროიკას და პოლიტიკას, ვიდრე მიხეილ გორბაჩოვი!
  და ბიჭმა ასევე მოიფშვნიტა შიშველი თითები, გარუჯული, ლამაზი და მოხდენილი ბავშვური ფეხები - გაათავისუფლა დამანგრეველი კვაზარი.
  ემანუელმა ჩაიცინა და შენიშნა:
  - Და რა? სასაცილოც კი იქნებოდა! მიუხედავად იმისა, რომ სავსეა კაცობრიობის შედეგებით!
  სფერომ ლოგიკურად აღნიშნა:
  - დროის მთავარი საყრდენი, უბრალოდ გაიმარჯვე. გაქრება ვლადიმერ პუტინი, დასრულდება ცხელი ომი უკრაინასთან, ასევე ცივი ომი დასავლეთთან. და ყველაფერი ბევრად უკეთესი იქნება ვიდრე ადრე!
  ემანუელმა თავი დაუქნია და იმღერა:
  - შეცვალე, ჩვენი გული ითხოვს,
  შეცვალეთ, ჩვენი თვალები ითხოვენ...
  ჩვენს სიცილში და ჩვენს ცრემლებში,
  და ვენების პულსაცია...
  შეცვლა, ჩვენ ველოდებით ცვლილებას!
  სფერო კატასტროფოვმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - გადავდივარ!
  და ისევ დააწკაპუნეს ნადბოგ ბიჭის ორივე ფეხის ამ შიშველ, მოხდენილ, მოხერხებულ თითებზე.
  . თავი? ერთი.
  მიხეილ სერგეევიჩ გორბაჩოვი აღმოჩნდა მიწის მეექვსე ნაწილის მმართველი და მეორე იმპერიის ეკონომიკური პოტენციალის მიხედვით. სამხედრო თვალსაზრისით, სსრკ ალბათ პირველი იყო. ასე რომ, კაცმა, რომელიც ძლივს ორმოცდათოთხმეტი წლის იყო, უზარმაზარი თითქმის პრაქტიკულად შეუზღუდავი ძალაუფლება მიიღო.
  მაგრამ ეს ძალა გონივრულად უნდა განკარგოს. სსრკ-ში ბევრი პრობლემა იყო. ქვეყანაში თაროები სულ უფრო და უფრო ცარიელდებოდა და საქონლის დეფიციტი იზრდებოდა. გრძელვადიანი მშენებლობა ნამდვილ კატასტროფად იქცა. გაიზარდა კრიმინალიც და თვითმკვლელობაც, დაეცა პარტიის ავტორიტეტი. ასევე, სსრკ-ს არმია ჩაიძირა ავღანეთში და იქ მნიშვნელოვანი ზარალი განიცადა. ლოთობაც დიდ პრობლემად იქცა, ბევრი უბრალოდ მთვრალი გახდა, დაუსწრებლობამ იმატა.
  ეკონომიკური ზრდის ტემპი შენელდა და სამეცნიერო პროგრესმა დაიწყო წარუმატებლობის ჩახშობა. ეთნიკური ურთიერთობაც გამწვავდა.
  რაღაც უნდა გაეკეთებინა. საგარეო პოლიტიკაში, ცივი ომი და შეიარაღების რბოლა! და სსრკ-ს ავტორიტეტის და ზოგადად კომუნიზმის იდეების დაცემა. ნიკარაგუაში კონტრები აქტიურობენ, ანგოლაში უნიტა, ბევრ ქვეყანაში ომი მიმდინარეობს. სამხრეთ აფრიკა არ თმობს ნამიბიას. შავკანიანები აჯანყდებიან, მაგრამ სუსტად. სამხრეთ კორეა ეკონომიკაში იზრდება. ნავთობის ფასი ეცემა...
  მიხეილ გორბაჩოვმა გადაწყვიტა დაეწყო პერესტროიკის და დემოკრატიზაციის პროცესი, მაგრამ ეს არ იყო ცეცხლის ჩაქრობის მცდელობა ბენზინით? და, მაგალითად, როგორ ისარგებლეს ხალხმა და, პირველ რიგში, ეროვნულმა ელიტებმა თავისუფლებით ? ისინი ფაქტიურად აძვრეს კედელზე სსრკ-ს!
  და კომუნისტური პარტიისა და სოციალიზმის იდეების წინააღმდეგ. მაგრამ, რა თქმა უნდა, არა დაუყოვნებლივ. თავად კომუნისტებმა, სტალინზე ტალახის სროლა რომ დაიწყეს, შექმნეს კაკვები CPSU-ს ავტორიტეტის დაცემისთვის. ისე, მიხეილ გორბაჩოვმა შეშა გატეხა. სიმთვრალთან ერთი ბრძოლა რაღაც ღირს.
  ამან, სხვა საკითხებთან ერთად, განაპირობა შემოსავლების შემცირება ხაზინაში. და გაიზარდა საქონლის დეფიციტი. ისე, მთვრალებმა საბჭოთა ხელისუფლება ნაკლებად შეიყვარეს.
  სასმელს ბევრი სჭირდება? გადაუხადე მას იმდენი მელნის ბოთლი ოთხმოცდათექვსმეტი კაპიკით ნახევარი ლიტრი და კმაყოფილი დარჩება. ალკოჰოლის მოხმარების შემცირებასთან ერთად გაიზარდა ნარკომანია.
  პუტინი მიხეილ გორბაჩოვის სხეულში 1987 წლის მარტში, ორმოცდათექვსმეტი წლის ასაკში შევიდა. თქვენ მაინც შეგიძლიათ შეცვალოთ ყველაფერი და არ არის გვიანი ამის გამოსწორება. ჯერჯერობით, მიხეილ გორბაჩოვი მყარად ზის გენერალური მდივნის სავარძელში და პოლიტბიუროდან ოპოზიციის რამდენიმე ძველი წევრიც კი ჩამოაშორა: რომანოვი, გრიშინი, ალიევი, ტიხონოვი. მას ჯერ არ მოუშორებია ელცინი, პოლიტბიუროს წევრის კანდიდატი და მოსკოვის სახელმწიფო უნივერსიტეტის ხელმძღვანელი.
  მაგრამ ის არსად არ მიდის. გაჯიუტდება - დარგავენ!
  ყოველ შემთხვევაში, ვლადიმერ პუტინი გორბაჩოვის ისედაც შუახნის, მაგრამ მაინც ენერგიულ სხეულში გადავიდა. თვითონაც უკვე ყოფილ ცხოვრებაში იყო, შორს იყო ახალგაზრდა და ჯანმრთელი. და ასევე მის ყურებამდე პრობლემებში. ერთ-ერთი მათგანია, რა თქმა უნდა, ომი უკრაინასთან, როდესაც ბლიცკრიგის გაანგარიშება ჩაიშალა! და ათიათასობით რუსი ჯარისკაცი დაიღუპა: ყველაზე სისხლიანი ხოცვა-ჟლეტა მეორე მსოფლიო ომის შემდეგ.
  ახლა კი მოაგვარეთ ახალი პრობლემები გორბაჩოვის სხეულში. ამ წლების განმავლობაში პუტინი თავად მსახურობდა გდრ-ში და ეს შედარებით ბედნიერი დრო იყო. კიდევ უკეთესია, როცა ახალგაზრდა ხარ. სამოცდაათზე კი ცხოვრება აღარ არის თქვენთვის სიხარული. ძილი კი არ არის ახალგაზრდულად გამაგრილებელი, ძნელია დილით ადგომა და გამძლეობა აღარ არის იგივე - უნდა გამოიყენოთ სტიმულატორები. და ქალებთან თავს კარგად არ გრძნობ. სურვილი და ენერგია უკვე კვდება. კარგი იქნებოდა ალექსანდრე მაკედონელში გადასულიყო, რომელიც მხოლოდ ოცდათორმეტი წლის იყო, როცა გარდაიცვალა. ასე რომ, თქვენ თავად ხართ მოხუცი და არ გადახვედით ყველაზე ახალგაზრდაში და არც ისე კარგ ფიზიკურ ფორმაში.
  დიახ, თუნდაც იმ ადამიანში, რომელიც ყურებამდეა ჩაძირული პრობლემებით.
  უკვე არის ჩერნობილი და სიმთვრალთან ბრძოლის შედეგები და საქონლის დეფიციტი და უკვე ცილისწამებული წარსული - სტალინი და ა.შ.
  ისე, ლენინს ჯერ არ ჰყოფნიდა დრო გაფუჭებისთვის. აქამდე აღმოსავლეთ ევროპაში ხავერდოვანი რევოლუციების სერია არ მომხდარა. ანუ არის სოციალისტური ბანაკი. და საბჭოთა ჯარებს ჯერ არ დაუტოვებიათ ავღანეთი სამარცხვინოდ.
  ასე რომ, ჯერ კიდევ შესაძლებელია ისტორიის უკან დაბრუნება და სსრკ-ს გადარჩენა. და გენერალური მდივანი მიხეილ გორბაჩოვი მყარად ზის თავის სავარძელში. მაგრამ კონკრეტულად რა არის გასაკეთებელი?
  ვლადიმერ პუტინი, ოდესღაც გენერალური მდივნის სხეულში, სიცარიელე იგრძნო. პერესტროიკის მექანიზმი უკვე ამოქმედდა და დაიწყო დემოკრატიზაცია და ანტისტალინური კამპანია. და ვერ შეაჩერებ მას ასე.
  პუტინ-გორბაჩოვმა სარკეში ჩაიხედა: ის არც თუ ისე სასიამოვნოა. თმა უკვე ნაცრისფერი ხდება და შთამბეჭდავი მელოტი თავი. თავად პუტინს სამოცდაათი წლის ასაკში ნაკლები სიმელოტე ჰქონდა. და გორბაჩოვი ორმოცდათექვსმეტში, თითქოს მის დაბადების დღეზე, თითქოს თოთხმეტი წლის თავგადასავალია, მაგრამ რაღაცნაირად ფხვიერი და მისი ფიზიონომია არ არის ქარიზმატული.
  და ჯანმრთელობის პრობლემები - ძველი გადამზიდველის მეხსიერება გვთავაზობს: არის, კერძოდ, დიაბეტი. თუმცა, ყოფილ ცხოვრებაში ვლადიმერ პუტინი არ იყო განსაკუთრებით ჯანმრთელი, თუმცა მასზე ჭორები გავრცელდა. და მათ გადაიღეს დადგმული, თუ როგორ თამაშობს რუსეთის პრეზიდენტი ჰოკეის შესანიშნავად. მაგრამ გასაგებია, როგორი ჰოკეისტი ხარ სამოცდაათი წლის ასაკში და პრაქტიკულად ვარჯიშის გარეშე.
  ასევე იყო მცდელობა საკუთარი თავისგან ეთამაშა როლი - ერთგვარი მაჩო, რომელიც თითქოს არ ბერდება და სამყაროს ბოლომდე მმართველობას ელის!
  მაგრამ მართლაც უკრაინასთან ომმა მსოფლიო მესამე მსოფლიო ომამდე მიიყვანა. თავად პუტინი ელოდა, რომ ეს დიდხანს არ იქნებოდა: კარგი, რამდენიმე დღე, ან მაქსიმუმ ორი ან სამი კვირა. მაგრამ უკრაინელებს არ სურდათ რუსეთის ქვეშ მოქცევა. და აღმოჩნდა, რომ რუსული არმია სულაც არ არის ისეთი დაუმარცხებელი. და უკრაინელი გენერლები არც ისე კორუმპირებულები არიან. თუმცა ხერსონმა ქრთამის აღება მოახერხა. მაგრამ ესენი აღმოჩნდნენ პატარა უმცირესობა.
  უკრაინის წინააღმდეგობამ დაასრულა პუტინის ფენომენალური იღბლის პერიოდი, როდესაც თითქოს ყველაფერი ძალიან მარტივად გამოვიდა. მათ შორის ყირიმის აღება. ისევე, როგორც სამეცნიერო ფანტასტიკურ რომანში, ეს მოხდა ყირიმში. ამის რეალობაშიც კი არ არის ძალიან ბევრი დასაჯერებელი.
  შემდეგ კი იყო რთული დრო: ნავთობის ფასი დაეცა, მაგრამ ყოფილმა რეზერვებმა გადაარჩინეს. რაღაც მომენტში ჩანდა, რომ ბედი რუსეთს შორდებოდა. ნავთობისა და გაზის ფასი დაეცა და კორონავირუსის შეჩერება ვერ მოხერხდა. მაგრამ შემდეგ იღბალი დაბრუნდა - გაზი და ნავთობი წარმოუდგენლად გაიზარდა.
  შემდეგ კი რუსეთის პრეზიდენტის თავში ჟღერდა: შეგიძლია გახდე მეორე ჩინგიზ-ხანი ან ნაპოლეონი.
  დიახ, და ყაზახეთს გაუმართლა: აჯანყება დაიწყო. და ზუსტად საკმარისად ძლიერი, რომ შეაშინოს ტოკაევი, რათა დახმარება სთხოვოს. და ამავდროულად ზედმეტად სუსტია იმისთვის, რომ მართლა ბრძოლა მოგიწიოს.
  და როგორც ჩანს, ნიშანი იყო ზეციდან: ახლა შეგიძლია გახდე დიდი დამპყრობელი. და დარტყმა ნაპოლეონ ბონაპარტის სტილში.
  მხოლოდ ახლა იყო მტერი დაუფასებელი. უკრაინელები ომისთვის მოსალოდნელზე ბევრად უკეთ მომზადებულები აღმოჩნდნენ და საფუძვლიანად გათხარეს. დიახ, ზელენსკი სულაც არ იყო ისეთი სუსტი და რბილი სხეული, როგორც ბევრი ფიქრობდა მასზე.
  ასე რომ, ბლიცკრიგი, რომელზეც ვლადიმერ პუტინი იმედოვნებდა, ჩაიშალა. ომი გაჭიანურებული და სასტიკი გახდა.
  თავიდან ჩანდა, რომ ნავთობისა და გაზის ფასები მკვეთრად იზრდებოდა და ეს დასავლეთს გაკოტრებდა.
  მაგრამ ზაფხულში მსოფლიოში ნავთობის მოპოვება გაიზარდა და საუდის არაბეთმა გადაწყვიტა რუსეთის განდევნა ევროპიდან და ფასებმა კვლავ დაიწყო ვარდნა. შემდეგ კი თალიბებმა გადაწყვიტეს, რომ მომენტი ყველაზე მოსახერხებელი იყო, შეუტიეს ტაჯიკეთს და გახსნეს ახალი ფრონტი დსთ-ს სამხრეთით.
  და აქ რუსეთს თითქმის მარტო მოუწია ბრძოლა, რადგან ტაჯიკები საბრძოლო სულისკვეთებით სუსტი აღმოჩნდნენ - ისინი მასიურად დანებდნენ და დეზერტირდნენ.
  ზოგადად მოსალოდნელი იყო სამხრეთში ახალი ფრონტის გახსნა. უფრო მეტიც, ამერიკელებმა პირობა დადეს, რომ თალიბანს ავღანეთის ლეგიტიმურ მთავრობად აღიარებდნენ და ანგარიშებს განბლოკავდნენ. და თალიბებს გაფართოება სურდათ. გარდა ამისა, როლი ითამაშა იმ ფაქტმაც, რომ ტაჯიკეთის საზღვარზე ნარკოქარავნები დაიჭირეს. ასე რომ თქვენ შეგიძლიათ მოაწყოთ კოლოსალური გარღვევა.
  ამერიკაში სამხედროებსაც კი უსაყვედურეს, რომ ადრე არ დატოვეს ავღანეთი: მაშინ რუსეთთან ომიც ბევრად უფრო სწრაფად დაწყებულიყო.
  პუტინი, სამოცდაათი წლის დაბადების დღეს, სერიოზული პრობლემების წინაშე აღმოჩნდა. კერძოდ, საჭირო იყო ჯარების გადაყვანა რამდენიმე ქვეყნისა და ტაჯიკეთის გავლით. და ამისთვის მაინც გამოაცხადეთ ნაწილობრივი მობილიზაცია. პრინციპში, თავდაპირველად საჭირო იყო მეტი ძალების გამოყოფა უკრაინის დასაპყრობად. მაგრამ ყველანაირი სამხედრო ექსპერტი ირწმუნებოდა, რომ უკრაინელები სრულიად უსარგებლო მეომრები არიან, რომ ისინი ვერ შეედრება ISIS-ს, რომ ჩვენ ფაქტიურად ქუდებს ვიყრით.
  პირველ ხანებში ასე ჩანდა. მაგრამ კიევის აღება ერთი სადესანტო პოლკით შეუძლებელი გახდა. მეტიც, მედესანტეებმა დიდი ზიანი მიაყენეს და უკან დაიხიეს. შემდეგ კიევიდან და რეგიონიდან ჯარები უნდა გამოეყვანათ.
  ომი გაგრძელდა, დანაკარგები გაიზარდა. და უკრაინელების წინააღმდეგობა სულ უფრო ძლიერდებოდა.
  გაიზარდა იარაღის მიწოდებაც დასავლეთიდან. რუსეთში, პროპაგანდის ყველა მცდელობის მიუხედავად, ანტისაომარი განწყობები გაიზარდა. ლიბერალ-დემოკრატიული პარტიის ლიდერი შეიცვალა და ესეც სიგნალი იყო: ძველი პოლიტიკოსები ქრებიან. ვინ წამოდგა ფეხებთან, ვინ წავიდა. ზიუგანოვიც დაბერდა და დასუსტდა. რუსეთის ფედერაციის კომუნისტურ პარტიაში მისი კრიტიკა გამძაფრდა. გარდა ამისა, ღმერთმა თავად უბრძანა კომუნისტებს ოპოზიციაში ყოფნა და ხელისუფლებასთან კონფლიქტი. და მათ მხარი დაუჭირეს უკრაინასთან ომს. შემდეგ კი, რა თქმა უნდა, გაძლიერდა თავდასხმები ზიუგანოვზე.
  პუტინი ამ სიტუაციაში, რა თქმა უნდა, გენადი ანდრეევიჩის მხარეზე იყო: ყოველ შემთხვევაში, ის უსაფრთხოა. ბებერი ცხენი არ გააფუჭებს ბეწვს, მაგრამ არც ღრმად ხვნას.
  ზიუგანოვი მთელი ფენომენია. ფაქტობრივად, მან ნებაყოფლობით გაჟონა არჩევნები ელცინს, იყო სუსტი და პასიური. შემდეგ კი ძალიან დაბერდა. მოსახერხებელი ოპოზიცია. და კომუნისტებმა მოითმინეს, რაც სისულელეა. ისინი არ არიან ძალიან ჭკვიანები.
  ეს კიდევ ერთხელ საუბრობს კომუნისტებში ლიდერობის დაავადებაზე. ერთიან რუსეთში კიდევ უფრო მეტია აზრთა სხვადასხვაობა და თავისუფლება. აქ სერგეი შოიგუმ უკრაინის გამო სანდოობა დაკარგა. ასევე იყო იდეები მისი თანათავმჯდომარეებიდან გამორიცხვის შესახებ.
  პუტინის ჯანმრთელობა სამოცდაათი დაბადების დღის აღნიშვნის დროს გაუარესდა. და ძალიან სერიოზულად. ისე, სამოცდაათი წლის ასაკში სტალინი, ბრეჟნევი და ხრუშჩოვი უკვე აშკარად გადავიდნენ. და პუტინი არ არის გამონაკლისი. დაიწყო ფიქრი მემკვიდრეზე. მეტიც, უკრაინელებს სურთ მისი ამოღება. და არასოდეს იცი. ჩვენ ყველანი დავდივართ ღმერთის ქვეშ.
  მაგრამ ვინ უნდა დანიშნოთ თქვენს შემცვლელად? ჟირინოვსკის რომ არ დაემსგავსოს, ანდერძის გარეშე მოკვდა. ერთ-ერთი იდეა იყო უფროსი ქალიშვილის პრემიერის პოსტზე დანიშვნა. მაგრამ ეს ნიშნავდა ეკონომიკის კრახს. მიხაილ მიშუსტინს ძალიან არ მოეწონა. ის კი დაიბადა 3 მარტს, მიხეილ გორბაჩოვის მეორე დღეს. და ეს საშინელი ნიშანი ჩანდა. დიახ, და მიხაილ ვლადიმროვიჩის მელოტი თავი უფრო დიდია, ვიდრე გორბაჩოვის. და ეს მელოტი თავები ყოველთვის ახშობდნენ თავიანთ წინამორბედებს. ანუ აუცილებელია მიხაილ მიშუსტინის მოშორება, მაგრამ უცნობია ვინ ჩასვა. ყველას თავისი ნაკლი აქვს. მათ ურჩიეს დიმიტრი როგოზინს, მაგრამ ერთიან რუსეთს ის ძალიან არ მოსწონს.
  პუტინს პირადად მოსწონდა მედვედევი, მაგრამ ის არ იყო პოპულარული ხალხში და, ალბათ, რბილიც. გარდა ამისა, მედვედევმა გამოიჩინა თავი არამნიშვნელოვანი პრემიერ მინისტრად. აქ არჩევანი უკვე შეზღუდულია. ვაინოც იყო. ასევე გვარი, რომელიც არარუსულია და ომთან ასოცირდება. მაგრამ ის არის ბალტიისპირეთიდან და ეს ნამდვილად არ არის საუკეთესო ვარიანტი, თუმცა ის ნამდვილად მელაა, ისეთივე ბოროტი, მზაკვარი და მოღალატე, როგორც თავად ვლადიმირ პუტინი!
  არადა, დიმიტრი მედვედევიც მელა იყო, თუმცა გარეგნულად ის შლაპა და რბილი ინტელექტუალის შთაბეჭდილებას ტოვებდა.
  მაგრამ გარეგნობა შეიძლება მატყუებდეს. გენერალი ლებედი გარეგნულად ძალიან ძლიერია. და ამან შეაშინა ელიტა მისგან. ოლიგარქებმა მასზე ფსონის დადება გადაიფიქრეს. თუმცა, ლებედიდან პრეზიდენტის გაკეთებას არ აპირებდნენ. იგი გამოიყენებოდა ზიუგანოვისა და მაშინდელი ძალიან პოპულარული და ამბიციური ჟირინოვსკის სპოილერად. ლებედმა კი ყოველგვარ მოლოდინს გადააჭარბა. ამის შემდეგ ის უნდა გაცხელებულიყო.
  ხანგრძლივი ვაჭრობის შემდეგ, ოლიგარქებმა ლებედს კრასნოდარის მხარეში შესანახი დააყენეს და ფედერალურ პოლიტიკაში მონაწილეობა აუკრძალეს. შემდეგ გენერალი ძალიან უცნაურ და საეჭვო ვითარებაში გარდაიცვალა.
  ოლიგარქიის უმეტესობამ არჩევანი პუტინის სასარგებლოდ გააკეთა, მათ შორის იმიტომ, რომ მას ნებისყოფის სუსტი, ნაცრისფერი თაგვი თვლიდნენ. მაგრამ გარეგნობა მატყუებდა.
  და თაგვი გადაიზარდა საშინელ მონსტრად, რომელმაც მსოფლიო ბირთვული ომის ზღვარზე მიიყვანა.
  უნდა ითქვას, რომ პუტინის გარკვეულწილად უწყინარი გარეგნობამ და მატყუარა სინაზემ მას საშუალება მისცა ზევით ასვლა. ოლიგარქებს უფრო ეშინოდათ მკაცრი ლებედის, ხმაურიანი და თუნდაც ისტერიული ჟირინოვსკის, ვიდრე ვინმეს ელცინის ოჯახის კოჰორტადან.
  ასევე იყო განსხვავებული მიდგომები ზიუგანოვის ანგარიშთან დაკავშირებით. ელიტის ნაწილს სურდა მიეჩვია კომუნისტური პარტიის ლიდერი და მისთვის მისაღები ყოფილიყო. ასევე იყვნენ წითელი ოლიგარქები და დირექტორთა მასა.
  მაგრამ ზიუგანოვის გუნდი ძალიან დიდია და არ სურდა ისევ ყველას ქრთამის მიცემა და მსუქანი და ნაჭრები. მათ ამჯობინეს, როგორც ჩანდა, უსაფრთხო პუტინი, რომელსაც საკუთარი გუნდიც კი არ ჰყავდა.
  და დაცურდა პარტია "ერთობა", ანუ დათვი, როგორც მას უბრალო ხალხში ეძახდნენ. და, რა თქმა უნდა, ის ჩამოყალიბდა უპირველეს ყოვლისა ბორის ბერეზოვსკის მიერ: ელცინის აღმატებულება და ყველაზე გავლენიანი ფიგურა კრემლში. სწორედ მან აღმოფხვრა ბორის ნემცი, რომელიც "ცარმა" ბორისმა თავის მემკვიდრედ გაიყვანა.
  ელცინს ძალიან სურდა ბორის ეფიმოვიჩი გამხდარიყო მისი მემკვიდრე. მაგრამ მან ძალიან სულელურად აქცია ჩინოვნიკები თავის წინააღმდეგ, შესთავაზა მათი გადაყვანა ვოლგაში და ზოგადად დაიწყო ხალხის გაზიარების მოთხოვნა. და დაიწყო ფარული ბრძოლა ბორის ეფიმოვიჩის წინააღმდეგ.
  ასე რომ, ის კი არ იყო პრემიერ-მინისტრის პოსტზე, რაც ბევრად უფრო ბუნებრივი იქნებოდა, არამედ კირიენკო. მაგრამ ეს უკანასკნელი ჯერ არავის მოუმზადებია მემკვიდრედ და თავად ელცინიც.
  უცნაურია, მაგრამ ბორისს სურდა კირიენკოს გამოყენება სახელმწიფო სათათბიროს დასაშლელად.
  მეტიც, იყო ოლიგარქების გეგმა, ახალი არჩევნები და არა გამოცხადება. უფრო მეტიც, კომუნისტებმა, ვიწრო მოაზროვნე ზიუგანოვის ხელმძღვანელობით, თავად განაპირობა სახელმწიფო სათათბიროს არჩევნების გაუქმება.
  მათ შესთავაზეს საარჩევნო კანონში ცვლილება, რომლის მიხედვითაც, არჩევნებში მონაწილეობის მისაღებად პარტიებმა ერთი წლის ვადაში ხელახალი რეგისტრაცია უნდა გაიარონ. და არც ერთ პარტიას არ გაუვლია ამ წუთში.
  ზიუგანოვმა, რა თქმა უნდა, თავი იდიოტად გამოიჩინა. კომუნისტების უძველესი უფროსი ისტორიაში, სუსტი, კონსერვატიული, გარეგნულად არასასიამოვნო, ქარიზმისგან აბსოლუტურად მოკლებული.
  ყველაზე მოსახერხებელი ყველაზე ძლიერი, კომუნისტური ოპოზიციის ხელმძღვანელის როლისთვის.
  მასში ღმერთის ნაპერწკალი არ არის და კომუნისტური პარტიის ყველა ნაკლს განასახიერებს და ეგრეთ წოდებული ხელმძღვანელობის ოცდაათი წლის განმავლობაშიც კი დაიღალა ამომრჩევლებით და დაბერდა და საერთოდ ცოტა დადის.
  რა თქმა უნდა, ზიუგანოვის მსგავს ადამიანთან ურთიერთობა ყველაზე ადვილია. მიუხედავად იმისა, რომ გენადი ცდილობს ოპოზიციის გარეგნობის ჩვენებას.
  ვლადიმირ ვოლფოვიჩ ჟირინოვსკი არის კომუნისტური პარტიის სპოილერი, ჯერ კიდევ ელცინის დროს. მაგრამ სპოილერი, რომელიც თავად თითქმის გახდა პრეზიდენტი და მთავარი ოპოზიცია.
  და მათ დაიწყეს მისი ჩახშობა და დაჭერა ლებედზე ადრეც. მაგრამ შემდეგ ჟირინოვსკი დე ფაქტო ვასალი გახდა ჯერ ელცინის, შემდეგ კი პუტინის.
  ბოლოს ჟირინოვსკიმ ელცინი გააკრიტიკა 1997 წლის გაზაფხულზე... ამის შემდეგ მისი შეღებვა შეიცვალა და ძალაუფლების მხარდაჭერა დაიწყო.
  ვლადიმერ პუტინი თავიდან ჟირინოვსკის მიმართ უფრთხილდებოდა. მას სჯეროდა, რომ ვოლფოვიჩი კრემლის მეგობარი გახდა სიმხდალისა და პირადი ინტერესის გამო.
  უფრო მეტიც, ჟირინოვსკიმ ხმა მისცა იმპიჩმენტს, რომელმაც დაკარგა მხარდამჭერების ნახევარი.
  და ეს ასევე არ ასახავს ლიბერალ-დემოკრატიული პარტიის ლიდერს.
  მაგრამ შემდეგ ისინი დაუმეგობრდნენ ჟირინოვსკის. და რომ არა უეცარი ავადმყოფობა და სულელური სიკვდილი კოროვირუსისგან, მაშინ ალბათ მას დროთა განმავლობაში წმინდა ანდრია პირველწოდებულის ორდენს მისცემდა. როდესაც ვლადიმერ ვოლფოვიჩი დაკრძალეს, ის პირადად დაემშვიდობა მას. ასე დასრულდა ყველაზე ნათელი პოლიტიკოსის ცხოვრება, რომელიც ბრწყინავდა დიდი ჭკუით.
  ოთხმოცდაათიანი წლების კაშკაშა ვარსკვლავები: ლებედი, ნემცოვი, ამპილოვი, ლიმონოვი - წავიდნენ შემდეგ სამყაროში. იავლინსკიმ თითქმის დაკარგა მნიშვნელობა და დაივიწყა, როგორც გარი კასპაროვი. ბერეზოვსკი ჩამოახრჩვეს - იცოდა და ზედმეტად ლაპარაკობდა.
  ოთხმოცდაათიანი წლების ძველი გალაქტიკიდან მხოლოდ ზიუგანოვი დარჩა. დავიწყებულია რუცკოიც. ისე, იქნებ ზორკინი, რომელიც ოფიციალურად რჩება საკონსტიტუციო სასამართლოს თავმჯდომარედ.
  დსთ-ს პრეზიდენტების პირველი თაობიდან ხელისუფლებაში მხოლოდ ლუკაშენკა დარჩა.
  ასევე ჭკვიანი მელა. მაგრამ მან მოახერხა ქსელში ჩართვა და კარგად დაბნეულობა.
  პუტინს არ მოსწონდა ლუკაშენკა, მაგრამ გარეგნულად მეგობრად აჩვენა. ბუნებრივია, მხედველობაში და სარეზერვო ვარიანტების გათვალისწინებით.
  დიდი ხნის განმავლობაში ვლადიმირ პუტინს საშინლად გაუმართლა, თუნდაც წვრილმანებში. მაგალითად, სკრიპალი არჩევნების წინა დღეს მოწამლეს, კემეროვოში ხანძარი კი არჩევნებიდან რამდენიმე დღეში გაჩნდა.
  მაგრამ პირიქით რომ ყოფილიყო, რამდენიმე პროცენტით ნაკლები იქნებოდა.
  დიახ, და გრუდინინი სულელურად აწყობდა თავის უცხოურ ანგარიშებს.
  თავიდან ვლადიმერ პუტინს არ აინტერესებდა ტახტისთვის ბრძოლა, ვიღაც უფრო ახალბედა და ახალგაზრდა, ვიდრე ასაკოვანი და დაღლილი, ენაჩაბმული ზიუგანოვი.
  მაგრამ პაველ გრუდინინმა ძალიან სწრაფად დაიწყო პოპულარობის მოპოვება და ბრძოლა შეიძლება გახდეს ძალიან კონკურენტუნარიანი, მეორე რაუნდამდეც კი.
  უფრო მეტიც, შავმა პიარმა შეიძლება გამოიწვიოს საპირისპირო ეფექტი. როგორც უკვე მოხდა ელცინთან, ლუკაშენკოსთან და ნაწილობრივ ლებედთან და ჟირინოვსკისთანაც.
  მაგრამ პაველ გრუდინინმა საკუთარ თავს კარგი უპირატესობა მისცა საზღვარგარეთ ხუთი ანგარიშის აღიარებით.
  და საშუალება მისცა აეწია კომპრომატების მთელი ტალღა.
  მაგრამ მაინც, გრუდინინმა აიღო ცამეტი პროცენტი, ხოლო ჟირინოვსკიმ ხუთზე ცოტა მეტი. და ამან აჩვენა, რომ ხალხი მემარცხენე იდეებს ემორჩილება.
  ზიუგანოვი, რა თქმა უნდა, კიდევ უფრო ნაკლებ გრუდინინს შეაგროვებდა. გენადი ანდრეევიჩი, თუნდაც ელცინის დროს, საკმაოდ სუსტი იყო. მაშინაც საკმაოდ ცუდად გამოიყურებოდა, მელოტი, მეჭეჭებით დაფარული, ღორის ცხვირს წააგავდა.
  გასაკვირი არ არის, რომ ელცინმა დაამარცხა იგი. მართალია, ჟირინოვსკიმ რაღაც მომენტში შესთავაზა ალიანსი ზიუგანოვს. და ამან კრემლში შეშფოთება გამოიწვია. მაგრამ ვლადიმერ ჟირინოვსკი ვერ გახდა მესამე.
  მაგრამ თუ ეს მოხდა, მაშინ პრობლემები იქნებოდა.
  კომუნისტები ვლადიმერ ვოლფოვიჩს დაჰპირდნენ - ხუთ პოსტს მთავრობაში. მათ შორის შინაგან საქმეთა და საგარეო საქმეთა მინისტრის პოსტი. ძალიან სერიოზული პოსტებია.
  შეეძლო თუ არა ელცინს მსგავსი პასუხი? Ალბათ არა. დიახ, და დასავლეთი ეწინააღმდეგებოდა ელცინისა და ჟირინოვსკის გაერთიანებას. ამ უკანასკნელმა ზედმეტად მიმართა მის წინააღმდეგ უცხო ქვეყნებს. თავად ჟირინოვსკიში, რუსეთის ხელისუფლების გაკრიტიკების ნაცვლად, დასავლეთს შეუტია.
  მაგრამ რუსების უმრავლესობა ცუდი არ არის და მათ ესმოდათ, რომ 90-იანი წლების რუსეთი დასავლეთთან დაპირისპირებას ვერ ახერხებდა. დიახ, დასავლური ცხოვრების წესი პოპულარული და მოდური იყო. და ვლადიმერ ვოლფოვიჩი თვითონ დაიწვა.
  ლებედის წარმატება, საკმაოდ ენით აღსავსე კანდიდატი, მოულოდნელი და გადაჭარბებული იყო. და უკვე ალექსანდრე ივანოვიჩმა დაიწყო სერიოზულად პრეტენზია ტახტზე.
  მსგავსი რამ მოხდა "სამშობლოს" პარტიასთან, რომელიც კომუნისტების გამანადგურებელი იყო, მაგრამ საბოლოოდ ძალიან დიდი პოპულარობა მოიპოვა და დაიწყეს მისი ჩახშობა და დახრჩობა.
  ლებედმა ასევე შეძლო სწრაფად და მარტივად მოლაპარაკება ჩეჩნეთში მშვიდობის შესახებ, რამაც მკვეთრად გაზარდა მისი პოპულარობა.
  ეს მართლაც საოცრებას ახდენს პროპაგანდაში. ბანდიტებისთვის სამარცხვინო ჩაბარებამ, გედების პოპულარობა ცაზე აიწია.
  და ენაშეკრული, ვიწრო მოაზროვნე გენერალი კინაღამ გამეფდა. და თუ ელცინი გარდაიცვალა გულის ოპერაციის დროს, მაშინ შესაძლოა გამოჩენილიყო ცარ სვანი.
  უფრო სწორედ, ის აუცილებლად მოიგებდა, ჩერნომირდინი და ზიუგანოვი ძლივს რომ დაწინაურდნენ.
  მაგრამ ლებედმა მომენტი ხელიდან გაუშვა... მედიამ ახალი ვარსკვლავი შექმნა ბორის ნემცოვის პიროვნებაში, მაგრამ ესეც დიდხანს არ დაწვა. სინამდვილეში, ნემცოვი ელცინის გუნდშია და ცხოვრება არ უმჯობესდება, არამედ მხოლოდ უარესდება. და პრინცი შეურაცხყოფა მიაყენა.
  თავად პუტინი ვალდებულია ჩუბაისი, რომ მოსკოვში წაიყვანა. სობჩაკის არჩევნებში დამარცხების შემდეგ, ციხეში ჩასვლა შესაძლებელი გახდა.
  მაგრამ ბედნიერება არ იყო და უბედურება დაეხმარა. სობჩაკის დამარცხებამ ხელი შეუწყო მოსკოვში გადასვლას. და თუ ანატოლი მოიგებდა არჩევნებს, მას მოადგილე უნდა დარჩენილიყო და ისტორიის მთელი კურსი განსხვავებული იყო.
  ანალოგიურად, ისევე როგორც შემდგომი ზიგზაგები კარიერაში. მაგალითად, ბევრს ეჭვი ეპარებოდა, ღირდა თუ არა ლეიტენანტი პოლკოვნიკის დანიშვნა FSB-ის უფროსის თანამდებობაზე? და მით უმეტეს, უშიშროების საბჭოს მდივნის პოსტი.
  უფრო მეტიც, რიბკინი ბერეზოვსკის საკმაოდ კარგად შეეფერებოდა. მაგრამ ელცინს ჰქონდა გადაჭარბებული ქავილი ცვლილებისთვის.
  როდესაც პრიმაკოვი პრემიერ მინისტრი გახდა, ჩანდა, რომ მას მის მემკვიდრედ აირჩევდნენ. მოხუცი ევგენი მაქსიმოვიჩი ყველას შეეფერებოდა, როგორც კომპრომისული ფიგურა. შეიძლება, ბერეზოვსკის გარდა. მტრობა იყო მასთან. თავიდან ბერეზოვსკის სურდა პრიმაკოვის ნაცვლად აქსენენკოს დაჭერა. მაგრამ ელცინის გარშემო მყოფებმა საკმაოდ გონივრულად მიიჩნიეს, რომ ზიუგანოვმა და მისმა ფრაქციამ შესაძლოა ხმა არ მისცეს. სახელმწიფო სათათბიროს ახალი არჩევნები კი კომუნისტების ტრიუმფს გამოიწვევს.
  და უკვე არ არსებობდა არჩევნების გაუქმებისა და კონსტიტუციის დარღვევის საფუძველი.
  თავად ელცინს არ სურდა მორიგი გადატრიალება. და ის და ოქტომბრის მოვლენები საკმარისი იყო. და კინაღამ გულიდან მოკვდა.
  სტეპაშინმა მეტ-ნაკლებად დააკმაყოფილა კომუნისტების ნაწილი. მიუხედავად იმისა, რომ მათ არ სურდათ მისი მემკვიდრე.
  უნდა ითქვას, რომ იმპიჩმენტის მცდელობა განსაკუთრებით საშიში არ იყო. ასე რომ, უზენაესი სასამართლო იყო კრემლის კონტროლის ქვეშ და, რა თქმა უნდა, დაასრულებდა იმპიჩმენტს.
  ჟირინოვსკიმ არ გადაარჩინა ელცინი, მაგრამ დაეცა რეიტინგი. ამის შემდეგ კრემლმა ის ფაქტიურად ჩამოწერა.
  უცნაურია კიდეც, ჟირინოვსკი აქტიურად უჭერს მხარს ელცინს და კრემლის მედია ახრჩობს მას.
  ამბობენ, რომ მან ეს ფულისთვის გააკეთა. პირდაპირ მუცელშიც კი ურტყამდნენ.
  მაგალითად, ლეონტიევმა, კრემლის ერთგულმა პროტეჟამ, ჯერ აჩვენა, თუ როგორ უწოდებს ვლადიმერ ჟირინოვსკი სტეპაშინს CIA-ს და მოსადის აგენტს, შემდეგ კი იგივე ვლადიმერ ვოლფოვიჩი როგორ უხარია კომპლიმენტებს პრემიერის კანდიდატის მიმართ.
  აბა, რას იფიქრებს რუსი, რომელიც ამას უყურებს: ცხადია, რომ ვლადიმირ ვოლფოვიჩ ჟირინოვსკი უკანასკნელი, პოლიტიკური მეძავია. და ამას ხმას ვერ მისცემ.
  ანუ, კრემლის მედიამ დაახრჩო ჟირინოვსკი, მიუხედავად ხელისუფლებისადმი მისი ლოიალობისა და ყოველმხრივ დისკრედიტაციას ახდენდა.
  მხოლოდ მაშინ, როცა პუტინი გაძლიერდა ხელისუფლებაში, დამოკიდებულება შეიცვალა.
  სინამდვილეში, რატომ უნდა დაახრჩო ვლადიმირ ვოლფოვიჩი, თუ ის ასე გულმოდგინედ უჭერს მხარს კრემლს.
  გარდა ამისა, ბერეზოვსკიმ მოიფიქრა ეშმაკური კომბინაციით, რათა აიძულოს საპროტესტო ამომრჩევლის ნაწილი კომუნისტების ნაცვლად ხმა მიეცეს ლიბერალ-დემოკრატიულ პარტიას. ჯერ უარი თქვეს ჟირინოვსკის პარტიის რეგისტრაციაზე. შემდეგ კი, როგორც იყო, რეგისტრაცია აღდგა. და გაიყვეს სია.
  შედეგად, მედია ჟირინოვსკის შესახებ აგრძელებდა ლაპარაკს. მაგრამ მაინც, მან გაიტანა ცოტა, ექვს პროცენტზე ცოტა მეტი.
  და როდესაც საპრეზიდენტო არჩევნები იყო, ჟირინოვსკიმ კვლავ უარი თქვა რეგისტრაციაზე.
  და ისევ სკანდალი... ფიქრობდნენ, რომ ვლადიმერ ვოლფოვიჩი მესამედ დაეყენებინათ, მაგრამ როგორც იქნა, ის სუსტი იყო.
  კომუნისტებთან დროებითი ალიანსის მცდელობამ მხოლოდ გამოიწვია ზიუგანოვის პოპულარობის ზრდა.
  კომუნისტებთან ალიანსი ძლიერ ნაბიჯად ჩანდა, მაგრამ, რაც არ უნდა უცნაური იყოს, ამით ყველაზე მეტად ლიბერალები დაზარალდნენ.
  და კომუნისტებმა ცოტა დაკარგეს ...
  Აქამდე. უნდა ითქვას, რომ პუტინს, საკუთარი ძალისხმევის მიუხედავად, ხშირად გაუმართლა. კერძოდ, მან ბრძანა ჟირინოვსკის მოტყუება - არ გამოუვიდა. მაგრამ მეორეს მხრივ, მათ ჰყავთ ჟირინოვსკის მსგავსი ამომრჩეველი და თუ ვლადიმერ ვოლფოვიჩმა ათი პროცენტი მოიპოვა, მაშინ მეორე ტური თავიდან არ აიცილებდა და ეს უკვე დამარცხებაა. ასე რომ, განსხვავება მხოლოდ ორი პროცენტი იყო.
  შემდეგ კი ჟირინოვსკისთან მარცხი კურთხევად გადაიქცა.
  ან ფედერაციის საბჭოს რეფორმა. რეფორმას ეწინააღმდეგებოდნენ კომუნისტები, რომლებთანაც კრემლი ეფლირტავებოდა. მაგრამ განაწყენებულმა ლიბერალებმა და პრიმაკოვის ბლოკმა რატომღაც მხარი დაუჭირეს რეფორმას. მიუხედავად იმისა, რომ პრიმაკოვი დაკავშირებულია ლუჟკოვთან და სხვა გუბერნატორებთან.
  სულელი ხალხი... Yabloko-მ და SPS-მა გააფრთხილეს, რომ ისინი იქნებოდნენ პუტინის შემდეგი მსხვერპლი და დაკრძალავდნენ ფედერაციის საბჭოსთან ერთად. მაგრამ ისინი სულელი ცხვრებივით წავიდნენ სასაკლაოზე.
  კომუნისტები კი ჭკვიანები არიან - მაშინვე მიხვდნენ, რა სუნი აქვს. მაგრამ სხვები არ იყვნენ საკმარისად ჭკვიანები.
  ზოგადად, პუტინს საშინლად გაუმართლა: 11 სექტემბერს ერთი ტერორისტული აქტი რაღაც ღირს. უფრო მეტიც, შეერთებული შტატები ცდილობდა თალიბების შეგუებას. და გამოიყენე ბინ ლადენი რუსეთის წინააღმდეგ.
  ჩანდა, რომ საღი აზრი უთხრა თალიბებს, რომლებიც დიდი ხანია ომში არიან ჩრდილოეთ ალიანსთან, რომელსაც მხარს უჭერს რუსეთი, არ გაეხსნათ მეორე ფრონტი შეერთებული შტატების წინააღმდეგ.
  მაგრამ თალიბანი იდიოტებივით იქცეოდა. ფაქტობრივად, თალიბებმა აღიარეს იჩკერიის რესპუბლიკა და გახსნეს საელჩო მათ ქვეყანაში. და ის ეხმარებოდა ჩეჩნებს იარაღითაც და მოხალისეებითაც. მოლა ომარმა აჰმად შაჰ მასუდსაც კი მიმართა ზავის დასადებად და ჩეჩნეთის ხალხის დასახმარებლად.
  შემდეგ კი ასეთი მოულოდნელი საჩუქარი დაეცა რუსეთის თავზე. მეტიც, შენობები, ფიზიკის კანონების საწინააღმდეგოდ, ჩამოინგრა.
  ეს ისეთი იშვიათი იღბალია, ლატარიის ბილეთში ასი მილიონი დოლარის მოგებას ჰგავს.
  ამერიკა კი ავღანეთში ოცი წელიწადია ჩარჩენილი. ორმაგი სარგებელი იყო: შეერთებული შტატებიც დასუსტებულია და სამხრეთ საზღვრები თალიბებისგან დაცვას იღებს. ასე რომ, უნდა ვთქვა იღბლიანი. და რაც მთავარია, ძალიან არ ცდილობდნენ.
  ერაყთანაც გაუმართლა. მართალია, რაღაც მომენტში ჩანდა, რომ ამერიკელები ადვილად იმარჯვებენ. სამ კვირაში მათ დაიკავეს მთელი ერაყი, დაკარგეს მხოლოდ ორმოცდაათი ადამიანი და აიყვანეს ორი მილიონი ტყვე.
  მაგრამ შემდეგ, სადამ ჰუსეინის დატყვევების მიუხედავად, ამერიკა ჩაძირული იყო გაჭიანურებულ პარტიზანულ ომში.
  და ნავთობის ფასი დაეცა, კოსმოსური მასშტაბით, ისევე როგორც გაზი. დიახ, დიდი იღბალი იყო. პუტინს სჯეროდა, რომ ის დიდი მესია იყო და ნაპოლეონზე მაგარი იყო, როგორც ჩინგიზ-ხანი.
  უფრო მეტიც, შამილ ბასაევიც კი დაიღუპა ნაღმზე შემთხვევით აფეთქებით და ჩანდა, რომ ჩეჩნეთი საბოლოოდ დაჩოქეს.
  მაგრამ მისი ორი ვადა დასრულდა. უკვე გვიანი იყო კონსტიტუციის შეცვლა და ტახტი მედვედევს უნდა გადაეცა.
  2008 წელი ძალიან წარმატებული აღმოჩნდა. ბილანის გამარჯვება ევროვიზიაზე, გამარჯვება ჰოკეის მსოფლიო ჩემპიონატზე, წარმატება ფეხბურთში. და ომი საქართველოსთან.
  მართალია ასევე უდავო არაა, სულ რაღაც ხუთი დღე, მაგრამ მედიამ ეს დააფიქსირა, როგორც რუსეთის და თუნდაც ნატოს დიდი გამარჯვება. სამწუხაროა, რომ მედვედევთან დაფნის გაზიარება მომიწია.
  ვლადიმერ პუტინი მოგონებებით დაიღალა და დაძინება სურდა.
  მიხეილ გორბაჩოვი მის გარემოცვაში არ გამოსულა.
  ჯერ სტრატეგია უნდა გვეფიქრა.
  ამასობაში ვოვკას მკვლელმა აკოცა და დაესიზმრა.
  . თავი? 2.
  ოთხმა გერმანელმა გოგონამ: გერდამ, შარლოტამ, კრისტინამ და მაგდამ დაარწმუნეს ფიურერი, რომ კურსკის სალიენტზე ებრძოლათ. ვიწრო მოაზროვნე ჰიტლერს ცრურწმენა ჰქონდა ჯარში ქალების მიმართ. და შესაძლოა ამიტომაც წააგო ომი.
  მაგრამ ამ სამყაროში SS-ის გოგონები იმდენად ცბიერი და დამაჯერებელი აღმოჩნდნენ, რომ ფიურერი დაარწმუნეს.
  ასე რომ, კურსკის ბულგეზე ბრძოლაში წავიდა გოგონების სატანკო ეკიპაჟი, რომლებიც იბრძოდნენ მხოლოდ ერთი ბიკინით და ფეხშიშველი, რამაც ისინი შეუდარებელ მებრძოლებად აქცია.
  გარდა ამისა, ამ სამყაროში ფიურერი ცოტა ჭკვიანი იყო. მან თავის თავს უფლება მისცა რომმელის დაყოლიება და აფრიკიდან გერმანიისა და იტალიის ჯარები აიღო და გამოასახლა.
  ამან გერმანელებს საშუალება მისცა შეენარჩუნებინათ მეტი ძალა - რვა დივიზია, გამაგრებული, აფრიკელი ვეტერანები. იტალიელების გარდა. და შედეგად, მოკავშირეთა დაშვება სიცილიაში აღმოჩნდა მათთვის მარშრუტი და დიდი სამხედრო კატასტროფა და ტყვეების დიდი რაოდენობა და ტროფების დაკარგვა.
  ახლა კი გერმანელები კურსკის ბალღის პირისპირ იყვნენ. ტანკზე გოგონების გარდა, კიდევ ორი გოგონა გამოჩნდა: ალბინა და ალვინა, რომლებიც იბრძოდნენ ფოკ-ვულფზე. და შორტების გარდა არაფერი ეცვათ.
  ახლა ფიურერის ფეხშიშველი გოგონები წითელი არმიის წინააღმდეგ იყვნენ და ეს სერიოზულია.
  აქ განვითარდა გრანდიოზული ბრძოლა კურსკის ბულგეზე. გერმანიის ჯარები სამხრეთით დაწინაურდნენ და საბჭოთა თავდაცვა გაარღვიეს.
  შემდეგ სარეზერვო სატანკო არმია ბრძოლაში ჩააგდეს. და გადამწყვეტი ბრძოლა დაიწყო.
  გერდა და მისი ეკიპაჟი პანტერაზე იბრძოდნენ, ცხელოდა და გოგოების ეკიპაჟმა ბიუსტჰალტერიც კი გადააგდო.
  აქ ლამაზმანებმა იარაღი მოიტანეს. "პანტერის" თოფი მხოლოდ 75 მმ, მაგრამ სწრაფსროლი და გრძელლულიანი.
  გერდამ შორიდან ისროლა შიშველი ფეხის თითებით, ჭურვი მხოლოდ საბჭოთა T-34-76 ტანკის კოშკისა და კორპუსის კონდახს მოხვდა და ჯავშანტექნიკა გაარღვია. რუსულ მანქანას ცეცხლი გაუჩნდა და საბრძოლო ნაკრები დაიწყო აფეთქება.
  გერდა მღეროდა:
  - დიდება გერმანიას, დიდება!
  მან შემდეგი დარტყმა ითამაშა შიშველი ფეხის თითებით მოწინავე საბჭოთა ტანკ შარლოტასთან, გახვრეტა რუსულ მანქანას და იმღერა:
  ჩვენი ძალა დიდია
  იქნება მტკიცე ხელი!
  შემდეგ კი ლამაზმა და ჭკვიანმა ქრისტინამ ასევე დაარტყა თავისი მოხდენილი, შიშველი ფეხით. და ისევ საბჭოთა ოცდათოთხმეტი მოხვდა. და ის ცეცხლშია.
  და გოგონა კისკისებს:
  - კომუნიზმისთვის ჩვენ წავალთ ბრძოლაში, მაგრამ არა რუსები, არამედ არიანელები!
  მაგდამაც გაისროლა და ისევ წითელი არმიის მანქანას დაარტყა, ლითონი გაარღვია, ოცდათოთხმეტი დაწვა და ჰკითხა:
  - და რომ კომუნიზმი არის არიული?
  გერდამ მტერს ფეხის შიშველი თითებით დაარტყა, რუსული მანქანის ლითონი დაამტვრია და უპასუხა:
  - დიახ, კომუნიზმი შეიძლება იყოს არიული. როცა სამოთხე ჩვენთვისაა, მაშინ როცა სხვები ბევრს მუშაობენ!
  შარლოტამ შიშველი, მრგვალი ქუსლის დახმარებით ესროლა მტერს და დაიყვირა:
  - დედამიწაზე სიხარულისთვის!
  და საბჭოთა შეფუთული ოცდათოთხმეტი ცეცხლშია. წითელმა არმიამ ბრძოლაში ჩააგდო თავისი სტრატეგიული რეზერვი: სტეპის ფრონტი და მისი ტანკები. და თუ მოკლავთ, მაშინ გერმანელები გზას გაუხსნიან კურსკის გარშემო და შეძლებენ ქვაბის გატეხვას.
  ასე რომ, ბრძოლის ბედი აქ წყდება.
  გერმანული "პანტერები" კი კარგები არიან. ისინი ანადგურებენ საბჭოთა მანქანებს, როგორც პურის ნახარში.
  ქრისტინამ ფეხის შიშველი თითებით ისროლა, გერმანული ქვემეხი წუთში თხუთმეტ გასროლას ისვრის და გოგონები რიგრიგობით ისროლეს.
  და მეომარი ძალიან ზუსტია.
  აქ მან დაარტყა საბჭოთა ოცდათოთხმეტი და იმღერა:
  უფრო ძლიერები ვერ აღმოვჩნდებით
  ოცზე მეტი არ ვართ!
  გოგოები, რა თქმა უნდა, ძალიან ლამაზები არიან. როცა ტყვედ ჩავარდნილი რუსი ჯარისკაცები მუხლებზე დააყენეს და აიძულეს ეკოცნათ, გარუჯული ფეხები, სიამოვნებით და ენთუზიაზმით გააკეთეს.
  მაგდამ შიშველი, მოხდენილი ფეხით კარგად დამიზნებული გასროლით საბჭოთა მანქანა დაამტვრია და იკივლა:
  - სამშობლოსთვის და თავისუფლებისთვის!
  გოგოებმა აიღეს და მღეროდნენ:
  მარგალიტისფერი, აკანკალებული ვარცხნილობა,
  ვღელავ, მკერდი მიკანკალებს!
  მე ვარ გოგონა, როგორც მორცხვი არყი,
  მეშინია გადაადგილების და სუნთქვის!
  
  და რას გიჩურჩულებს ყურში ახალი ქარი?
  ფეხის ქვეშ ფეხშიშველი ქვიშა იკვრება...
  და არ არსებობს უფრო ბედნიერი მე პლანეტაზე,
  როცა შენთან ერთად ტყეში გავდივარ!
  
  გამიმხილე დიდი საიდუმლო, საყვარელო,
  როგორ მოახერხე გულის მოჯადოება!
  მაგრამ შენი სახე ასეთი სევდიანია?
  ნაოჭების უწვრილესი ძაფი შუბლზე გავიდა!
  
  ჭაბუკი წუხილით მპასუხობს;
  ომი დიდხანს გაგშორებთ!
  სამოთხის ტყეებში ადგილი რომ გვეპოვა,
  სატანა ჯოჯოხეთში უნდა დამარცხდეს!
  
  საპასუხოდ, სუსტმა არყმა თავი დაუქნია,
  შენ ჩემთვის მეგობარზე მეტი ხარ!
  მიუხედავად იმისა, რომ ბრძოლის შედეგი შეიძლება იყოს ცრემლიანი,
  მაგრამ ღმერთი იესო მწყემსი ჩვენთანაა!
  
  მოდით გავფანტოთ დემონების ჯოჯოხეთი - ბოროტი ჩრდილები,
  ისე, რომ კორომები მწვანედ ყვავის!
  გარუჯულ მუხლებს მოეფერე
  ძლიერად მომიჭირე საყვარელო!
  
  მან კი ქალწულივით უპასუხა ხუმრობით:
  ტოტების გაშლის ხმაზე თქვა;
  - ერთი წელი დამელოდები, მტრედი?
  ცხელი ამწეების ცდუნება ძლიერია!
  
  პასუხად ასე მკაცრად ვუთხარი:
  - მე არ ვიქნები სამოქალაქო პირი მანქანით!
  და მე მომწონს სამხედრო გზა,
  მე მინდა ბრძოლა, ბოროტების დამარცხება!
  
  მივედი აზრამდე - მოვჭრა ტოტები, ლენტები,
  მომცეს ახალი მანქანა დისკით!
  თუმცა ბალახი ნამის მარგალიტივით ტირის,
  რატომ უდანაშაულობა - გახდა ჯარისკაცი!
  
  მაშინ, რომ სამშობლო ჩემთვის ყველაზე ძვირფასია,
  ვარსკვლავების ზემოთ სამშობლო სულში იწვის!
  შიგნიდან არ არის საწოლზე ბარგი,
  და ღამე თოფით ქოხში გაატარეთ!
  
  გამარჯვება მოვა, მე მტკიცედ მჯერა ამის,
  ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენი საქმე ყოველთვის მართალია!
  აბა, უფრო მხიარულად გაიღიმეთ ბიჭებო,
  კარგი ბედი გველოდება, დამიჯერე!
  გოგოები ლამაზად მღეროდნენ და თან ისროდნენ. და სანდლის გოგონების ყოველი კადრი ზუსტი დარტყმაა.
  მაგრამ ახლა პირველი ტალღა მოიგერიეს და სპეციალურ მანქანებს დამატებითი ჭურვები მოაქვთ.
  და ლამაზი გერმანელი გოგოები იბრძვიან ცაში. ორივე ქერა: ალბინა და ალვინა.
  და ძალიან მაგრები არიან.
  ალბინამ შიშველი ფეხის თითების დახმარებით ერთდროულად ექვსი საჰაერო თოფიდან ესროლა. და რამდენიმე საბჭოთა თვითმფრინავს ცეცხლი გაუჩნდა.
  მეომარმა დაიყვირა:
  - დიდება ჩემს ძალას!
  ალვინამ მტრებსაც წიხლი დაარტყა, შიშველი ფეხის თითებით. მან ერთდროულად ჩამოაგდო ხუთი საბჭოთა თვითმფრინავი და დაიყვირა:
  - თეთრი მგლების სახელით!
  გოგონებმა რუსულ მანქანებს მდედრი ლეოპარდების ვირტუოზობით დაამტვრიეს.
  ალბინამ მკერდის ალისფერი ძუძუს დახმარებით ესროლა, ღილაკზე დაჭერით და დაიყვირა:
  - მესამე რაიხის პატივსაცემად!
  ალვინამ ასევე დაამარცხა მოწინააღმდეგე ლალისფერი ძუძუს გამოყენებით და მხიარულად მოქმედებდა, თქვა:
  - პრუსიული სულისთვის!
  ეს იყო ორი მებრძოლი გოგონა - სუპერ კლასი. ორივე ფეხშიშველი და შიშველი მკერდი.
  და მათ ძალიან უყვარდათ პიონერების ტანჯვა. აქ ბიჭს ტანსაცმელს აშორებ და ხეზე აკრავ. შემდეგ მათრახს აიღებთ ხელში და იწყებთ მათრახს. და ეს ძალიან კარგია.
  ბიჭი კი ტკივილისგან ყვირის, გარუჯული კანი სისხლიანი ზოლებით არის დაფარული. და გოგონა იღებს და მიაქვს ჩირაღდანი ბიჭს შიშველ ფეხებთან. და შიშველი ძირი იწვის. ბიჭი კი საშინელი ტკივილისგან ყვირის. და ძალიან სასიამოვნოა მისი კვნესისა და ტირილის მოსმენა.
  ალბინას და ალვინას უყვართ ბიჭების ნარჩენები, განსაკუთრებით საყვარელი და ქერა. და ეს მათთვის ძალიან დიდი სიამოვნებაა.
  მაგრამ მათ ბრძოლაც იციან.
  ალვინამ ჯოისტიკის ღილაკს მარწყვისფერი ძუძუ დააჭირა. და მან ჩამოაგდო კიდევ რამდენიმე საბჭოთა თვითმფრინავი საჰაერო ქვემეხების დახმარებით, რის შემდეგაც მან დაიყვირა:
  - მე ყველაზე მაგარი მგელი ვარ მსოფლიოში!
  ალბინამაც ააფეთქა, ჟოლოსფერი ძუძუს დახმარებით ჯოისტიკის ღილაკს დააჭირა, ათეული რუსული მანქანა გათიშა და დაიკივლა:
  - ახალი გერმანიისთვის!
  აქ არიან გოგონები - გამორჩეული პილოტი.
  გერდა და მისი სატანკო ეკიპაჟი პანტერაზე აგრძელებენ ბრძოლას.
  აი, ქერა გოგონა, რომელმაც აიღო და საბჭოთა ოცდათოთხმეტის ალისფერი მკერდის ძუძუს დახმარებით დაარტყა.
  და დაარტყა რუსულ მანქანას, მან გასცა:
  -არაფერი ცუდი არ ვიცი
  საათის მექანიზმის გარდა!
  შარლოტამ ჭკვიანურად შენიშნა, ასევე ჟოლოსფერი ძუძუს ესროლა მტერს და შესძახა:
  - აჩუქეთ დიდი გამარჯვებები!
  კრისტინამ ასევე აიღო და ლალის ძუძუს თავი დაარტყა და ეს ძალიან სწორად გააკეთა. მან გაანადგურა საბჭოთა მანქანა და აკოცა:
  - ახალი საზღვრებისთვის!
  და ლუპანულა და მაგდა, მებრძოლი გოგო, ძალიან მაგარი და მეომარი, ოქროს ფოთოლივით თმა.
  და მან აფეთქდა მარწყვის მკერდის ძუძუსთავის გამოყენებით, რაც მან გააკეთა ძალიან ზუსტად და ზუსტად.
  დაარტყა საბჭოთა ოცდათოთხმეტი და ატყდა:
  - ჩემი დარტყმა!
  გოგოები კი აიღებენ და ყვირიან. და ეს სუპერმენების დონის მეომრები არიან.
  გერმანელებმა მოიგეს სატანკო ბრძოლა და დახურეს ქვაბი კურსკის უკან. და ჩამოყალიბდა წითელი ჯარების ასეთი დიდი ღელე.
  ბრძოლები დიდი ბოროტებითა და მრისხანებით მიმდინარეობდა. იყო უამრავი მსხვერპლი.
  საბჭოთა ჯარის ნაწილმა გაქცევა შეძლო, ნაწილი კი ტყვედ ჩავარდა ან განადგურდა.
  ბრძოლებში გოგონა შელა გამოირჩეოდა. იგი იბრძოდა ქვეითებში და გამოიყენა ნოუჰაუ, დაიწყო ყუმბარების სროლა შიშველი თითებით. და ძალიან მაგარია.
  შელამ ააფეთქა, რუს ჯარისკაცს ნამგალივით აცახცახდა და კბილებში აკოცა:
  - ოჰ, ჰენბეი, ჩემო ქენბეი,
  მე ვჭამე, ვჭამე....
  და თქვენ ჯარისკაცები ნულებივით ხართ,
  არ შეინახოთ ხილული მთლიანობა!
  და კიდევ ერთი გოგონა, ევა, ფაუსტის ვაზნიდან მარწყვის მკერდის ძუძუს დახმარებით გაისროლა და საბჭოთა ტანკს გახვრიტა.
  და შიშველი ქუსლით მან ესროლა სასიკვდილო ბარდა და ასევე დახია წითელი არმიის მრავალი ჯარისკაცი.
  ეს არის გოგონა - უმაღლესი და კოლოსალური კლასი.
  შემდეგ კი დატყვევებულმა რუსმა ჯარისკაცებმა დაიჩოქეს და გოგოების შიშველ, მტვრიან ფეხებს კოცნიდნენ.
  და მართლაც მშვენივრად გამოიყურებოდა.
  გოგოები კი ისეთი ფეხშიშველები და ლამაზები არიან.
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც რამეს რომ აიღებენ, აუცილებლად ბოლომდე მიიყვანენ.
  წითელმა არმიამ დიდი მარცხი განიცადა კურსკის სალიენტთან. ვერმახტის ჯარები გადავიდნენ ვორონეჟში. და ისინი ენერგიულები იყვნენ.
  მაგრამ საბჭოთა გოგოებიც სასტიკად იბრძვიან და მათ შეუძლიათ და უნდა აჩვენონ.
  ნატაშამ ნაცისტებს შიშველი ფეხით ყუმბარა ესროლა და მღეროდა:
  - Სწორია...
  ზოიამ სიკვდილის საჩუქარი შიშველი ქუსლით დაიწყო და დაამატა:
  -მტერი...
  ავგუსტინე რაღაც დესტრუქციულს დაემორჩილა და დაიყვირა:
  - ფიქრობს...
  სვეტლანამ შიშველი ფეხის თითებით ყუმბარა ისროლა და დაიკივლა:
  - Რა...
  ნატაშამ შიშველი ფეხებით რამდენიმე ლიმონი ესროლა და დაიყვირა:
  - რუსული...
  ზოია ასევე დაემორჩილა რაღაც ენერგიულს და მომაკვდინებელს, ყვიროდა:
  - მოახერხა...
  ავგუსტინემ სასიკვდილო სიტყვა წამოიწყო და ყვიროდა:
  -მტერი....
  სვეტლანა კვლავ დაემორჩილა დესტრუქციულ და ვიაკნულას:
  - გატეხე!
  ნატაშამ მოტრიალდა და დაიყვირა:
  - Ჯანმო...
  ზოიამ ასევე ესროლა შავკანიან უცხოელებს, რომლებიც ნაცისტებმა დაიბარეს და ატეხეს:
  -გაბედე!
  ავგუსტინე ძალითა და გაბრაზებით ლაპარაკობდა:
  - ეს...
  სვეტლანა პანტერას ღიმილით დაემორჩილა:
  - ზე...
  ნატაშამ შიშველი ფეხით ყუმბარა ესროლა და დაიყვირა:
  -ბრძოლა...
  ზოიამ სიკვდილის საჩუქარი შიშველი თითებით ესროლა და ამოიოხრა:
  - თავდასხმები!
  ავგუსტინე შემოვიდა და ამოიოხრა:
  - მტრები...
  სვეტლანამ შიშველი ძირებით ყუმბარის თაიგული მისცა და როგორ ყვირის ფილტვებში:
  - ჩვენ...
  ნატაშამ ატეხა ფრჩხილი და ჩაიჩურჩულა:
  - გაბრაზებული...
  ზოიამ გაწყვიტა ნაცისტები და დაიყვირა:
  - სცემეს!
  ავგუსტინემ ისევ გაისროლა და დაიყვირა:
  - გაბრაზებული...
  სროლისას სვეტლანა ჭიკჭიკებდა:
  - სცემეს!
  ნატაშამ კვლავ ისროლა ყუმბარა თავისი მოხდენილი, შიშველი ფეხით, ჭიკჭიკით:
  - ჩვენ გავანადგურებთ ნაცისტებს!
  ზოიამ აიღო და აჩუქა:
  - მომავალი გზა კომუნიზმისკენ!
  და შიშველი თითებით ლიმონი ესროლა.
  ავგუსტინემ აიღო და მიმოფანტა ხაზები და მისი შიშველი ფეხები ფრიცის გასწვრივ დაფრინავდა განადგურებით:
  - მოწინააღმდეგეებს გავყოფთ!
  სვეტლანამ აიღო, შიშველი ქუსლით, ყუმბარის თაიგულით ესროლა და დაიკივლა:
  დავამარცხოთ ფაშისტები!
  და ოთხმა განაგრძო სროლა და ყუმბარის სროლა. გერმანული "იაგდტიგერი" მოძრაობდა. მანქანა 128 მმ იარაღით. და ისვრის თავს.
  გოგოებმა კი ყუმბარები დაუშინეს. შეარყია ნაცისტები. და მათ უპასუხეს. წინ ავიდნენ. ტანკები ისევ ტრიალებს. უახლესი გერმანული "პანტერა" -2 მოძრაობს. ძალიან მობილური მანქანა.
  მაგრამ მისმა გოგოებმა აიღეს და დაარტყეს. მათ ნაწილებად დაანგრიეს მობილური მანქანა გაზის ტურბინის ძრავით. და ააფეთქეს იგი ნაწილებად.
  ნატაშამ სიცილით შენიშნა:
  ჩვენ მშვენივრად ვიბრძვით!
  ზოია დაეთანხმა ამას:
  - Ძალიან მაგარი!
  ავგუსტინემ ბრძნულად შენიშნა:
  - Ჩვენ გავიმარჯვებთ!
  და მან შიშველი ფეხით გაუშვა ტანკსაწინააღმდეგო ყუმბარა. Ძლიერი გოგო. და მას იმდენი ჭკუა აქვს.
  სვეტლანამ სასიკვდილო საჩუქარიც შიშველი ფეხის თითებით გაუშვა და მტერს დაარტყა. ძალიან აგრესიული გოგონა, სიმინდისფერი თვალებით. მას აქვს ასეთი ჭკუა და ძალა!
  ნატაშამ მოტრიალდა და გაიცინა:
  - წმინდა რუსეთისთვის!
  ზოიამ ძალიან აქტიურად ესროლა და გაიღიმა და მარგალიტის კბილები გამოაჩინა:
  - მე იმ დონის მეომარი ვარ, რომელიც არ ქრება!
  ავგუსტინემაც გაისროლა. მოთიშა ნაცისტები და ღრიალებდა:
  "მე ვარ დიდი ამბიციების მეომარი!"
  და მან გამოაღო მარგალიტისფერი კბილები!
  სვეტლანამ დაადასტურა:
  - ძალიან დიდი ამბიციები!
  გოგოები დიდი ხანია ჩხუბობენ. და რა თქმა უნდა მათ წარმატებას მიაღწიეს სამხედრო შრომაში. ისინი აბსოლუტურად მშვენიერი ლამაზმანები არიან. გამორჩეული გონება. და ესვრიან პირველი კლასის.
  ნატაშა, გასროლით, ფიქრობდა, რომ თუ სტალინი წასულიყო, ხალხის სულში რაიმე სიცარიელე ჩამოყალიბდებოდა. თითქოს საყვარელი ადამიანი გარდაიცვალა.
  თუმცა ეს ქართველი სასტიკი იყო. და მან ყველაფერი სწორად არ გააკეთა. ამის შესახებ ანეკდოტიც კი არსებობს. რატომ ატარებს ლენინი ჩექმებს და სტალინი ჩექმებს? იმიტომ, რომ ვლადიმერ ილიჩმა გზა აირჩია და ეს ულვაშიანი წინ მიიჩქარის.
  ამ მხრივ სტალინი არ იყო ოპტიმალური მმართველი. მართლაც, როგორც ლენინმა აღწერა, ეს ძალიან უხეში იყო.
  ეს მზარეული მხოლოდ ცხარე კერძებს ამზადებს. სისასტიკით ეს იყო ორლესილი ხმალი.
  ერთის მხრივ, ამან ხელი შეუწყო დისციპლინის შენარჩუნებას და პარტიული აპარატის სტიმულირებას. მეორეს მხრივ, ყველაზე ძვირფასი პერსონალი და ქმედუნარიანი ხალხი დაარტყა. კერძოდ, ომის შემდეგ მათ დაკარგეს ისეთი დიდი მენეჯერი, როგორიც ვოზნესენსკი იყო. ვისაც უდიდესი სამსახური გაუწია სამშობლოს.
  ვოზნესენსკი, ალბათ, იდეალური მენეჯერი იყო: არა მხოლოდ მკაცრი, არამედ ჭკვიანი და განათლებული. ყველაზე ახალგაზრდა მეცნიერებათა დოქტორი სსრკ-ში, აკადემიკოსი, გამოჩენილი პიროვნება. ვოზნესენსკის გარეშე რუსეთის ეკონომიკა რატომღაც არასწორი იყო. და ნაცისტებს ვერ დავამარცხებ.
  ნატაშამ შიშველი ფეხით ლიმონი ესროლა და იმღერა:
  - ციდან...
  ზოიამაც შიშველი თითებით ყუმბარა ესროლა და თქვა:
  - ვარსკვლავი...
  ავგუსტინემ შიშველი ფეხით სიკვდილის საჩუქარი გაუშვა და მღეროდა:
  -ნათელი...
  სვეტლანამ ასევე ესროლა ყუმბარა შიშველი ფეხით და გაუშვა:
  - კრისტალური!
  ნატაშამ მოტრიალდა და ჩაიჩურჩულა:
  -მე შენ...
  ზოიამ სიკვდილის საჩუქარი შიშველი თითებით გაუშვა და კისკისებდა:
  - Სიმღერა...
  ავგუსტინე შიშველი ქუსლით დაემორჩილა, რასაც სიკვდილი მოაქვს და ყვიროდა:
  - ვიმღერებ...
  ნატაშკამ აგრესიულად მღეროდა:
  - დაახლოებით ....
  ზოიამ შიშველი ფეხით ესროლა აფეთქების პაკეტი, მიმოფანტა ნაცისტები და იკივლა:
  - მშობლიური...
  ავგუსტინამ შიშველი ქუსლით ყუმბარის თაიგული მისცა, გასცა:
  - სტალინი!
  მაგრამ კრაუტებს ჰყავთ ოთხი გოგო და ასეთი ჭაღარა.
  ისინი ისხდნენ უახლესი Panther-2 ტანკზე 88 მმ-იანი გრძელლულიანი იარაღით.
  გერდამ ესროლა ქვემეხს და დაარტყა T-34-ს კორპუსის ძირში და აჩუმდა, საფირონისფერი თვალები აციმციმდა:
  - არა, ბოლოს და ბოლოს, ღმერთს უყვარს გერმანია! ჩვენ აუცილებლად გავიმარჯვებთ!
  შარლოტა სიამოვნებით დაეთანხმა ამას:
  - ვერ დავკარგავთ! ჩვენ მალე გავალთ კალინინში, მოსკოვი კი ქვის სასროლად იქნება!
  ქრისტინამ გაიხადა მარგალიტისფერი წიპწები და დაიყვირა:
  - მოდი იქამდე მივიდეთ, დრო მოვა ვლადივოსტოკში!
  მაგდამ სინანულით აღნიშნა:
  - და იაპონელები თითქმის დაამარცხეს ამერიკელებმა. ეს ძალიან სერიოზულია, ჩვენ თითქმის დავკარგეთ მნიშვნელოვანი მოკავშირე.
  გერდამ დაარტყა ახალი საბჭოთა ტანკი და დაიკივლა:
  - მათ გარეშეც შეგვიძლია!
  შარლოტამ გაიცინა და შენიშნა:
  - ბავშვმა რომ გაიღიმოს, იქნებ ყველაფერი გამოვიდეს!
  ქრისტინამ რითმით წარმოთქვა:
  - ღიმილისგან აფეთქდა ჰიპოპოტამი!
  მაგდამ მხარი დაუჭირა:
  -ძალიან ხარბი პირი აქვს გოგოს!
  და მეომრებმა აიღეს და სიცილი აუტყდათ. მათ აქვთ ცქრიალა ენერგია, შეიძლება ითქვას, და უხვად!
  გერდამ ისევ ესროლა საბჭოთა მანქანებს და დაიყვირა:
  - მომავალი საუკუნე ჩვენი იქნება!
  შარლოტამაც დარეკა და დაადასტურა:
  - კოსმოსში ფრენები იქნება!
  ქრისტინამ დაუდასტურა ეს:
  - კოსმოსში გავფრინდეთ!
  მაგდამ ბომბდამშვებიდან გაისროლა და გასცა:
  - ვარსკვლავურ თვითმფრინავში ზის!
  გერდამ ენა გამოუყო და აკოცა:
  - ახალ საუკუნეში მესამე რაიხის იმპერია იმართება!
  შარლოტამ აგრესიული ღიმილით დაადასტურა:
  - და მეოთხეც.
  ამის შემდეგ ლამაზმანმა კვლავ შემოაბრუნა საბჭოთა ტანკი.
  კრისტინა, ეს ეშმაკი მეომარი, მარგალიტისფერი კბილებით ცქრიალა, ყვიროდა:
  - დიახ, იყოს ახალი შეკვეთა! და დიდება დიდ იმპერიას!
  მაგდამ გაბრაზებული ბრაზით დაუდასტურა:
  - დიდება იმპერიას!
  გერდამ ისევ გაისროლა და თქვა:
  - ჩვენც დიდება!
  და, როგორც ჩანს, გოგონამ ეს მიიღო.
  გვაზდანულა და შარლოტა. და ძალიან შესაფერისი. საბჭოთა ტანკს პირდაპირ გვერდზე გავხვრიტე. შემდეგ მან აჩუქა:
  - ჩვენ ვიბრძვით ახალი წესრიგისთვის!
  მაგდამ ოპონენტებს სროლა და დარტყმა დაადასტურა:
  - და უეჭველად მივაღწევთ!
  გერდამ ისევ ლურსმანი დაჰკრა, ძალიან სწორად და თქვა:
  - დიდი ზღვრით მივაღწევთ!
  და ანათებდა საფირონით და ძალიან კაშკაშა თვალებით.
  შარლოტამაც გაისროლა, დაარტყა რუსულ მანქანას და დაიყვირა, ეს არის ეშმაკი ნარინჯისფერი თმით:
  - ყველაფერი მხოლოდ აერობატიკა იქნება!
  მაგდამაც გააფთრებული ბრაზით გაისროლა. მან გაანადგურა T-34 და აკოცა:
  - და მომავალი ეკიპაჟი!
  თუმცა, აქ გოგონებს პრობლემები შეექმნათ. KV-14 გამოჩნდა. მანქანა არის ძალიან დიდი. და მას აქვს 152 მილიმეტრიანი იარაღი გრძელი ლულით. იქნებ გერმანელი გაარღვიოს.
  გერდამ თვალები მოჭუტა და შარლოტას ჰკითხა:
  - ბომბდამშენით დაფარავ?
  წითურმა უპასუხა:
  - რა თქმა უნდა, არის შანსი... მაგრამ ბომბდამშენის სიზუსტე არასაკმარისია!
  ქრისტინამ ვნებიანად შესთავაზა:
  - ნება მომეცით ვცადო ჩემი 88 გრაფიანი ქაღალდი?
  გერდამ სკეპტიკურად შენიშნა:
  - ამ KV-14-ს აქვს 100 მმ ფრონტალური ჯავშანი დიდ ფერდობზე. შენ მას ვერ წაიყვან!
  შარლოტამ გაიცინა და შენიშნა:
  -Ჯანდაბა! და მე მეგონა, რომ რუსებს არ ჰქონდათ ასეთი ტანკი! მხოლოდ ჭორები!
  მაგდამ თქვა:
  მეც ვიფიქრე, რომ ეს შეცდომა იყო! მაგრამ ჩვენ ვხედავთ, რომ ეს ასე არ არის! და რუსულის ლულა ამდენი გრძელია!
  გერდა მღეროდა და შიშველი ქუსლი დაჯავშნულ იატაკზე დაკრა:
  ჩვენ ვიბრძოლებთ შიშის გარეშე!
  შარლოტამ დაადასტურა პარტნიორის დამოკიდებულება:
  - ჩვენ დაგვეჭრება არც ერთი ნაბიჯით უკან!
  ქრისტინამ შესთავაზა:
  - და რა მოხდება, თუ საბჭოთა ტანკს დაარტყით ლულის ჭურვის ზუსტი დარტყმით?
  გერდას ეჭვი ეპარებოდა:
  -შეგიძლია ამის გაკეთება დიდი მანძილიდან?
  ქრისტინამ დაადასტურა:
  - ასანთის ალი ჩემს შიშველ ძირებზე რომ მიიტანო, მაშინ მე საკმაოდ კარგად შემიძლია დარტყმა!
  პასუხის ნაცვლად გერდამ სანთებელზე დააჭირა. კრისტინამ შიშველი ფეხი გადაატრიალა და შიშველი, ოდნავ გამაგრებული ქუსლი აელაპარაკა ცეცხლის შუქზე.
  გერდამ გოგონას ძირში ცეცხლი მოუტანა. წვის სუნი იდგა. ძალიან სასიამოვნო სუნი, როგორც შემწვარი შიშ ქაბაბი.
  ქრისტინამ ჩასჩურჩულა:
  - და მეორე ქუსლამდე!
  მერე მაგდამ ცეცხლი დაანთო. ცეცხლის ორივე ენა ახლა ძალიან ლამაზ და წითურ გოგონას შიშველ ძირს სცემდა.
  შემდეგ შარლოტამ დაიყვირა და მკერდი გაიშიშვლა. ყოველგვარი ცერემონიის გარეშე აიღო და ჯოისტიკის ღილაკს თავისი ალისფერი ძუძუს თავი დააჭირა. თოფმა ავტომატურად გაისროლა.
  ჭურვი თავისთავად გაფრინდა და შთამბეჭდავი საბჭოთა მანქანის კასრში დაეშვა.
  როგორც გიგანტურმა სპილომ მოჭრა გრძელი ღერო. გამანადგურებელი დარტყმის შემდეგ საბჭოთა ტანკმა მოძრაობა შეაჩერა. თითქოს ხმალი გამოგლიჯა ხელიდან.
  ეს იღბლიანი მეძავები!
  შარლოტა მღეროდა და მხიარულად იღიმებოდა:
  - მხოლოდ შიში მოგვცემს მეგობრებს! მხოლოდ ტკივილი გაძლევს მუშაობის მოტივაციას!
  გერდამ ენთუზიაზმით დაამატა:
  - სულ უფრო და უფრო მინდა შენი სულელური სახეების დამსხვრევა!
  მესამე რაიხის მეომრები თითქოს ძალიან კმაყოფილი იყვნენ!
  თუმცა, პატარა ბავშვებიც კი იბრძოდნენ ნაცისტების წინააღმდეგ. ბიჭები და გოგონები ისროდნენ თვითნაკეთი ასაფეთქებელი პაკეტები გერმანულ ტანკებს, თვითმავალ იარაღს და ქვეითებს.
  პიონერები ძალიან გაბედულად იბრძოდნენ. მათ იცოდნენ, რას ნიშნავდა ფაშისტური ტყვეობა.
  გოგონა მარინკა, მაგალითად, ნაცისტების კლანჭებში ჩავარდა. შიშველ ფეხებს ზეთი წაუსვეს და ბრაზერთან მოათავსეს. ცეცხლოვანი ენები კინაღამ აწეწა გოგონას შიშველი, გამაგრებული ქუსლები ხანგრძლივი ფეხშიშველი სიარულისგან. წამება გაგრძელდა დაახლოებით თხუთმეტი წუთის განმავლობაში, სანამ ძირები არ დაიფარა ბუშტუკებით. მერე გოგონას შიშველი ფეხები გაუხსნა. და ისევ დაუსვეს კითხვები. შიშველ სხეულზე რეზინის შლანგებით მცემდნენ.
  მერე დინება ჩააბარეს... მარინკა დაკითხვაზე ათამდე აწამეს გონება დაკარგეს. და შემდეგ მათ დასვენების საშუალება მისცეს. როცა შიშველი ფეხები ოდნავ აწითლდა, ისევ ზეთს ასველებდნენ და ბრაზი ისევ აიღეს. ასეთი წამება შეიძლება ბევრჯერ განმეორდეს. და აწამე დინებით და მათრახი რეზინის შლანგებით.
  მარინკას ექვსი თვე აწამებდნენ. სანამ არ დაბრმავდა და ნაცრისფერი გახდა წამებისგან. შემდეგ ცოცხლად დამარხეს მიწაში. ტყვიაც კი არ დახარჯა.
  პიონერი ვასია, ნაცისტებმა შიშველ სხეულზე წითლად გახურებული მავთულით შემოარტყეს.
  შემდეგ შიშველი ქუსლები დაწვეს რკინის გახურებული ზოლებით. ბიჭმა ყვირილს ვერ გაუძლო, მაგრამ ამხანაგებს მაინც არ უღალატა.
  ნაცისტებმა ის ცოცხლად დაშალეს მარილმჟავაში. და ეს საშინელი ტკივილია.
  ეს ფრიცები ისეთი ურჩხულები არიან... კომკავშირის წევრი რკინით აწამეს. შემდეგ თაროზე ჩამოკიდეს, ასწიეს და დააგდეს. შემდეგ მათ დაიწყეს წითლად გახურებული ყანწით დაწვა. მკერდი ფორსპსით გამოგლიჯა. შემდეგ ცხვირს ფაქტიურად გახეთქილი ქლიბი მოაწყვეს.
  გოგონა წამებით მოკლეს... ყველა თითი და ფეხი მოტეხეს. კომკავშირის კიდევ ერთი წევრი, ანა, ძელზე გააკრეს. და როდესაც ის გარდაიცვალა, ისინი დაწვეს ჩირაღდნებით.
  მოკლედ, ნაცისტები დასცინოდნენ როგორც შეეძლოთ და როგორც უნდოდათ. აწამებდნენ და აწამებდნენ ყველას.
  ნატაშა და მისი გუნდი კვლავ იბრძოდნენ გარემოცვაში. გოგონები ბრძოლაში შიშველ, მოხდენილ ფეხებს იყენებდნენ და ყუმბარებს ისროდნენ. ისინი ებრძოდნენ ფრიცის უმაღლეს ძალებს. ისინი ძალიან გაბედულად იკავებდნენ თავს და უკან დახევას არ აპირებდნენ.
  . თავი? 3.
  კიდევ ერთი რეალობა სიზმარში, რომელიც ჯერ კიდევ გაგრძელდა...
  რუსეთსა და თალიბანს შორის ომი დაიწყო. ჯერ თალიბები თავს დაესხნენ ტაჯიკეთს. ფაქტობრივად, დრო მოსახერხებელია და დროა გადავწყვიტოთ გაფართოება ცენტრალურ აზიაში.
  და ტაჯიკეთის ჯარი სუსტი იყო. ის თალიბების დარტყმის შედეგად ჩამოინგრა, ნაწილობრივ გაიქცა, ნაწილობრივ თალიბანს ჩაბარდა. და თალიბები თავს დაესხნენ რუსულ ბაზას და რუსები დუმდნენ. მე მომიწია ჯარების გადაყვანა რამდენიმე ქვეყანაში და ფრონტის აღდგენა.
  სისხლიანმა და სასტიკმა ბრძოლებმა დუღილი დაიწყო.
  გოგოები კი გაბრაზებით იბრძვიან
  ცნობილი ოთხეული იბრძვის ახლო აღმოსავლეთის სოფელთან.
  ნატაშა ბრუნავს და შიშველი თითებით ყუმბარას ისვრის.
  ამტვრევს ავღანელებს და ღრიალებს:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას!
  ზოიაც მტერს ესვრის. ჭრის მტრებს, ისვრის ყუმბარებს მომაკვდინებელი ძალით შიშველი ფეხებით და ყვირილი:
  - სამშობლოსთვის, დედა ჩვენო!
  ავგუსტინამ ავტომატის აფეთქებით ავღანელების ხაზი დაარბია. მან შიშველი ქუსლით ესროლა დამანგრეველი ლიმონი და ყეფა:
  - სსრკ-სთვის!
  სვეტლანამ ასევე ააფეთქა მტერი, მოწყვიტა ბევრი ისლამური მეომარი და ყვიროდა:
  - კომუნიზმის სამყაროსთვის!
  და ასევე, როგორ უნდა ჩააგდოს სიკვდილის საჩუქარი დამანგრეველი და განუზომელი ძალით შიშველი ფეხის თითებით. და საფუძვლიანად გაანადგურა მტრები.
  საოცარია ეს გოგოები...
  ნატაშამ შენიშნა, როცა წინ მიმავალ ავღანელებს თიბავდა:
  - ფაქტიურად კალიებივით კბენენ!
  და გოგონამ კვლავ ესროლა ყუმბარა მტერს შიშველი ქუსლით. და საკმაოდ გაანადგურა მტრები.
  ზოია ასევე კარგად ურტყამს ისლამის ჯარისკაცებს. საფუძვლიანად თიბავს მათ და თხრის:
  - რუსეთისთვის!
  და ისევ, შიშველი ფეხის თითებით, ის გადააგდებს სასიკვდილო საჩუქარს.
  ავგუსტინემ, მტერს ესროლა და სიტყვასიტყვით თიბავდა ავღანელებს, ჭრიდა მათ კულტივატორივით, ყვიროდა:
  - სამშობლოსთვის!
  სვეტლანამ, მტრების მოკვლა და ისლამური თალიბანის იმპერიის ჯარისკაცების მოკვლა და ბორცვებით ჩამოგდება, გამოსცა:
  - სამშობლოსთვის და ახალი გამარჯვებებისთვის!
  და კიდევ, როგორ ისვრიდა მომაკვდინებელი ძალის ყუმბარას შიშველი, გახეხილი ფეხების თითებით.
  გოგოები მთლიანად დაიშალნენ. და მათ გაანადგურეს თალიბანის არმიის უმაღლესი რაოდენობა. და ისინი დიდი ტალღებით მოვიდნენ.
  ბრძოლა ტანკსა და ელიზაბეთის ეკიპაჟზე.
  გოგონები აქაც მხოლოდ ერთი ბიკინით და ფეხშიშველები არიან. და ამავე დროს ისინი ძალიან კარგად იბრძვიან. ავღანეთის ტანკები მოძველებულია და ხარისხში უარესია, ვიდრე რუსული, მაგრამ საკმაოდ ბევრია.
  ისლამური იმპერიის ხელოსნები ხისგან ამზადებდნენ მანქანებს. რაც უნდა ვთქვა, ძალიან პროგრესულია.
  ელიზაბეთი შიშველი ფეხის თითებით ისვრის და ავღანურ ტანკს ხვრეტავს, რის შემდეგაც ღრიალებს:
  - მე ყველაზე მაგარი ქალი ვარ მსოფლიოში!
  ეკატერინაც დაარტყამს, შიშველი ქუსლის გამოყენებით, ამსხვრევს მტერს და ღრიალებს:
  - სსრკ-სთვის!
  ელენა, ორჯერ დაუფიქრებლად, მტერს ესვრის. მისი დაშლა და ღრიალი:
  - კომუნიზმისთვის!
  ევფროსინიაც როგორ დაარტყა მტერს. დაამტვრევს ავღანელების ტანკს და ყვირილი:
  - სამშობლოსთვის ბოლომდე!
  და ეს გოგოები არიან, ისინი უბრალოდ სუპერები არიან. ასეთებს ვერანაირი ძალა ვერ დაუდგება. და მართლა ყველაზე მაგარი მეომრები და ჭაღები არიან. და ვერავინ შეეწინააღმდეგება მათ.
  და თუ დაიწყეს ბრძოლა, მაშინ ეს მხოლოდ ჰიპერმენების ბრძოლა იქნება.
  და ელიზაბეთი ისევ გაისროლებს შიშველი ფეხის თითებით და ღრიალებს:
  - ახალი სსრკ-სთვის!
  ეკატერინემაც რიგრიგობით ესროლა მტერს და ღრიალებდა:
  - დიახ, ვლადიმერ პუტინი არ არის ძალიან კარგი ლიდერი, რბილად რომ ვთქვათ!
  და გოგონამ შიშველი, მრგვალი ქუსლი გადაატრიალა.
  ელენამ განაგრძო ავღანელების ცემა და ჭიკჭიკით ჩაილაპარაკა:
  - დიდი კომუნიზმისთვის სსრკ-ში!
  და შიშველი თითებით მან დაამატა კონკრეტულად დესტრუქციული და მკვლელი!
  და მერე როგორ თრგუნავს გოგონა ევფროსინია. და დაამტვრიე მტერი და ატეხე:
  - ქალღმერთ ლადასათვის!
  აქ არის მათი ბრძოლის ველი.
  და მეომარმა როგორ დაიწყეს მოწინააღმდეგეების მოთრევა და როგორ არ აჩუქეს მათ წყალობა, მოსპო ავღანელები.
  ელიზაბეთმაც ესროლა მტერს, ასევე შიშველი ქუსლი გამოიყენა და დაიყვირა:
  - კომუნიზმისთვის საბჭოთა ქვეყანაში!
  და აი, ასეთი მებრძოლი და მეომარი ქალია.
  ავღანელებს უკვე ზეციდან თლევენ.
  ანასტასია ვედმაკოვა ძალიან ცხელა ბრძოლაში. და ანადგურებს ყველას. და ცაში ისვრის ავღანურ თვითმფრინავებს და დარტყმებს ხმელეთზე. ეს ისეთი აგრესიული გოგოა.
  და სიცილით მღეროდა:
  - ჩვენი სამშობლოსთვის, მოკალით ყველა თალიბანი!
  აკულინა ორლოვამ დაადასტურა კბილების გაშიშვლებით:
  - ფაქტობრივად, სული სსრკ-ში ასული დემონია!
  და მეომარმა ჩამოაგდო კიდევ ერთი ავღანური თვითმფრინავი.
  Mirabela Magnetic-მა, რომელიც ანადგურებდა ისლამური თალიბანის იმპერიის მეომრებს ცაში და ხმელეთზე, შიშველი ფეხის თითების გამოყენებისას, დაიყვირა:
  - ჩვენი სამშობლოსთვის!
  აი ცაში იბრძვის ტრიადა. და ის ავღანელებს დიდი ინტენსივობით ურტყამს. და მტრები საფუძვლიანად ჩამოაგდეს.
  აკულინა ორლოვამ შიშველი ქუსლით ღილებს დაადო და დაიყვირა:
  ჩვენი დიდი ქვეყნისთვის!
  და როგორ უკრავს თვალებს პარტნიორებს.
  და ისევ ჩამოაგდებს ავღანელებს. და ეს არის ძალიან აგრესიული ნახტომები გოგონებში.
  ანასტასიამ ღიმილით ჩაიკრა, კბილები გამოაჩინა და ავღანელი მფრინავები ჩამოაგდო:
  - ჩვენ ვართ მეომრები, რომლებიც ნებისმიერ ჯარს დავამარცხებთ!
  და ისევ დაარტყა ავღანური მანქანა.
  დიახ, აქ გოგოებმა საფუძვლიანად აიღეს ისლამური იმპერიის ჯარისკაცების განადგურება. და ეჯახებიან...
  ალიონკა ასევე სასოწარკვეთილად იბრძვის და აჩვენებს თავის საუკეთესო აერობატიკას. და ჩამოაგდებს მტრებს, თითქოს ისინი მოდელები არიან.
  და თალიბები აგრძელებენ ასვლას და ასვლას. და მათ დიდი რაოდენობით კლავენ.
  ალენკამ შიშველი ფეხის თითები რაღაც სასიკვდილოდ დააგდო და იმღერა:
  ჩვენ თეთრი მგლები ვართ!
  ანიუტა დაეთანხმა ამას, მოწინააღმდეგეებს ცერემონიის გარეშე თიბავდა:
  - და ჩვენ საუკეთესოები ვართ მსოფლიოში!
  მან ასევე მისცა ყუმბარა შიშველი ქუსლით.
  ახლა კი ალა ტყვიამფრქვევებსაც ისვრის. და აოკუპირებს ბევრ ავღანელს და ღრიალებს:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას!
  მარია ასევე ძალიან ზუსტად ისვრის ავღანელებს. და საფუძვლიანად დაარტყამს მათ. ის ასევე ისვრის ყუმბარებს შიშველი თითების გამოყენებით. და ღრიალებს:
  - დიდება სვაროგს!
  ოლიმპია ასევე ურტყამს მტერს დიდი, მომაკვდინებელი ძალით. ანადგურებს მტრებს ისლამური იმპერიიდან და ყვირიან:
  - მთელი, მთელი მსოფლიო კომუნიზმის ეპოქაში!
  და ისევ გოგონა აცახცახებს კბილებს და ზუსტად ისვრის მტერს.
  და მარუსია ავღანელებსაც წერს. და ალისფერი ძუძუს იგი აჭერს ბაზუკას ღილაკს და აოხრებს მოწინააღმდეგეებს და ღრიალებს:
  - დიდი რუსეთისთვის!
  აი გოგოები.
  მაგრამ მატრიონა, ისევე როგორც ავღანელები, შიშველი ფეხის თითების გამოყენებით ატეხავს მტერს თალიბებისგან და ყვირის:
  - სამშობლოს და თავისუფლებისთვის ბოლომდე!
  აი, გოგოები წავიდნენ და როგორ თლევენ ავღანელებს - უბრალოდ საშინელება. და ფაქტიურად ხდება მათი სრული და ზოგადი მოსპობა. როგორც ჩანს, ავღანელებს ძალიან ცუდი დღე აქვთ.
  ალენკამ აღნიშნა, ესროლა ავღანელებს და თიბავდა მათ:
  - ეს ჩემი სამშობლოა!
  და შიშველი ქუსლით როგორ დათმობს განადგურების მკვლელი საჩუქარი.
  აი გოგოები - ვთქვათ სუპერ.
  ანიუტამ აგრესიულად აღნიშნა, ესროლა ავღანელებს:
  - დიდება კომუნიზმს!
  ალაასთან ბრძოლა, გასროლა და მისი ალისფერი ძუძუს დაჭერა ბაზუკას ღილაკებზე, ყვიროდა:
  - დიდება გმირებს!
  მარია კი, მომაკვდინებელი ძალით მტერს აკოცა, დაიყვირა:
  - დიდება ყველაზე მაგარ სამშობლოს!
  დაამატა ოლიმპიამ, გაანადგურა მტრები და აჩვენა გაზრდილი სიჩქარე:
  -დიდი დიდება ყველაზე აყვავებულ ქვეყანას!
  მატრიონამ, რომელიც მოწინააღმდეგეებს აძგერებდა და სროლისას შიშველი ფეხის თითებს იყენებდა, აიღო და დაიკივლა:
  - და დიდება ყველაზე მაგარ მეომრებს!
  მარუსია, რომელიც ასევე წერდა მტრებს და სიტყვასიტყვით თიბავდა მათ, ყრუ ყვიროდა:
  - და სსრკ ასევე დიდი დიდებაა საუკუნეების მანძილზე!
  და გოგონები ერთხმად მღეროდნენ:
  - ხალხი გაიხარებს
  ბედნიერება სამუდამოდ...
  საბჭოთა ხელისუფლება -
  ძალა დიდია!
  და მეომრები ფილტვებში იცინიან. და მათ კბილებს აცლიან.
  ალენკამ დიდი ღიმილით თქვა:
  ჩვენ გულს დავდებთ სამშობლოსათვის!
  ანიუტამ გაბრაზებულმა განაგრძო:
  - და ჩვენ დავდგეთ და გავიმარჯვებთ!
  აი ისინი, ვთქვათ, მშვენიერი გოგოები არიან. და მათ ძალიან მოსწონთ ბრძოლა მთელი ძალით.
  და აი, ოლეგ რიბაჩენკო და მარგარიტა კორშუნოვა ბრძოლაში.
  ბიჭი და გოგონა დაახლოებით თორმეტი წლის ბავშვებს ჰგვანან, მაგრამ სინამდვილეში უკვდავი მკვლელები ასე აგრესიულად იბრძვიან. რომ მათ ვერაფერი დაუდგეს.
  ალენკა, კბილების გაშიშვლებით და თალიბების მოწინააღმდეგეების მოწყვეტით, ღიმილით მღეროდა:
  ჩვენ ვიბრძოლებთ ნათელი ხვალინდელი დღისთვის!
  ანიუტამ, შიშველი ფეხის თითებით ისროდა და ბომბებს ისროდა, დაამატა:
  - და ჩვენმა ჯავშანტექნიკამ მოახერხა აჩქარება!
  და წითურმა ალამ, წამოხტა და ღრიალით დაამატა თვალის ჩაკვრით:
  - Მოდი ვაკოცოთ!
  ოლეგ რიბაჩენკომ ხმლებით დარბოდა ქარის წისქვილს, ავღანელებს თავები მოჰკვეთა და ღრიალებდა:
  - დიდება ჩვენს სამშობლოს!
  და ბიჭმა შიშველი ფეხის თითებით სიკვდილის მკვლელი საჩუქარი დაიწყო.
  გოგონამ ასევე ხმლებით გაჭრა პეპლის მიღება. მოწყვიტა მტერი და ატყდა:
  - დიდება საბჭოთა სისტემას!
  და შიშველი ფეხის თითებით ის ასევე ისვრის განადგურების საჩუქრებს, ანადგურებს მტრებს.
  ბავშვებმა კი, მტერს რომ გაანადგურეს, ერთხმად მღეროდნენ:
  - მჯერა, რომ მთელი მსოფლიო გაიღვიძებს,
  თალიბანს ბოლო მოეღება...
  მზე გაბრწყინდება
  ჩვენ ყველა ბოროტ მტერს ნაწილებად დავამსხვრევთ!
  ბავშვები და ძალიან მაგარი მებრძოლები. და ისინიც უსტვენენ და მტერზე ჩამოგდებენ გაოგნებული და ნარკომანი ყვავების მთელ ღრუბელს. და ძალიან მაგარია.
  ოლეგ რიბაჩენკომ, ღიმილით მოჭრა ავღანელები, აღნიშნა:
  - ჩვენთან ერთად მთელი პლანეტის ახალგაზრდობა,
  ჩვენი მსოფლიო სამშენებლო გუნდი!
  და ბიჭი შიშველი ქუსლით დაემორჩილა სიკვდილის დამანგრეველ საჩუქარს.
  მარგარიტა მაგნიტნაია, რომელიც ანადგურებდა ისლამის მეომრებს, ასევე ჭიკჭიკებდა კბილებში:
  - ხალხი მთელ ქვეყანას კომუნიზმში მიჰყავს!
  ასევე, როგორ კვეთს ის ისლამურ რიგებს. და უნდა ვთქვა, რომ ეს ძალიან სასტიკი და მაგარია.
  ამასობაში თალიბებმა თოთხმეტი წლის ბიჭი შეიპყრეს. გააშიშვლეს და ხეზე მიაბეს. ამის შემდეგ, ისინი ჯერ ურტყამდნენ, კანს სისხლად აშორებდნენ.
  შემდეგ მოზარდს ჭრილობებზე მარილი მოაყარეს. მერე ცეცხლით შეწვა დაიწყეს და ბავშვის შიშველი ქუსლები დაწვეს. და ეს ისეთი სასტიკი იყო. და ბოლოს აწამეს
  ბიჭი სიკვდილამდე.
  და ისევ არის სასტიკი ბრძოლები ...
  ხოლო თალიბანის პოზიციებს რუსული თავდასხმის თვითმფრინავები ავიაციის გამოყენებით ურტყამს. და აქ ავღანელები და რაკეტები ცვივა. და ყველანი ცვივა და ცვივა, როგორც გომბეშო კრუნჩხებზე.
  და გვამების მთელი ბორცვები შემორჩენილია.
  მარგარიტა ღიმილით მღეროდა:
  ჩვენ ვიბრძოლებთ ნათელი ხვალინდელი დღისთვის!
  და ოლეგ რიბაჩენკომ, ავღანელებს მოჭრა, ყეფა:
  - ჩვენ მოვახერხეთ ამის გარკვევა!
  ბიჭი კი ისევ, შიშველი თითებით, სასიკვდილო ძალის ყუმბარას ისვრის.
  და ამ ავღანელებს ასე თავდაჯერებულად და სახელგანთქმულად სცემენ.
  ეს ბავშვები ნამდვილი მონსტრები არიან.
  და უკვდავი არსებები ფეხშიშველი იბრძვიან და ძალიან აქტიურად ანადგურებენ მოწინააღმდეგეებს.
  მაგრამ ტანკი გდრ-დანაც შედის ბრძოლაში.
  გერდა და მისი ეკიპაჟი ავღანელებთან ბრძოლაში შედიან.
  გოგონა კი ფეხის შიშველი თითებით ისვრის და ბუზღუნებს:
  - დიდება კომუნიზმის იდეებს!
  შარლოტა, რომელიც მის შემდეგ ისვრის, ადასტურებს:
  - დიდება საბჭოთა სისტემის იდეებს!
  ქრისტინა, რომელიც მტერს შიშველი თითებით ესროლა, ყვირის:
  - ახალი ნათელი იდეალებისთვის!
  და ასევე ძალიან ზუსტად ურტყამს მტერს.
  და ავღანელები ამას კაპიტალით იღებენ.
  მაგდა კი მტერს ესვრის და კბილებს სწევს:
  - დიდება ჩვენს სამშობლოს!
  და ასევე, როგორ ურტყამს მტერს შიშველი თითების დახმარებით.
  ესენი მებრძოლი გოგოები არიან, მოდი, ვაღიაროთ.
  გერდამ, მტერს ესროლა, ჭიკჭიკებდა:
  - რუსეთისთვის და ბოლომდე გამარჯვებისთვის!
  და ისევ ის ურტყამს, ამჯერად ალისფერი ძუძუს გამოყენებით ჯოისტიკის ღილაკზე დაჭერისას.
  აი გოგოები. ისინი დაკბილულები არიან და კბილანები არიან და შეუძლიათ ვინმეს პირდაპირ გატეხონ.
  შარლოტამ აიღო და კბილებში აიღო აგრესიულად მღეროდა:
  - აფრიკა საშინელებაა, დიახ, დიახ. დიახ!
  აფრიკა საშიშია, დიახ, დიახ, დიახ!
  არ წახვიდეთ გოგოებო - წადით აფრიკაში სასეირნოდ!
  კრისტინამ, კბილებს გამოსცრა და მოწინააღმდეგეს ატეხა, თქვა:
  - გოგოებო სიბნელეში ფეხშიშველი ნუ წახვალთ!
  და შიშველი ქუსლით როგორ დაემორჩილოს მტერს.
  აი ქალები - ყველა ქალი ქალი!
  ავღანელებს კი უმოწყალოდ ესვრიან და ანადგურებენ.
  მაგდამ მტერს ესროლა და ფაქტიურად წაართვა, აგრესიულად გასცა:
  - მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში!
  და ასევე როგორ უნდა დაარტყა შიშველი ფეხის თითების დახმარებით. აი გოგო.
  უნდა ითქვას, რომ ეს უბრალოდ ულტრაა!
  აი, გოგოებმა როგორ აიღეს თალიბანი და სცემეს ჯოხებით.
  და თალიბებმა აწამეს რუსული კომსომოლის წევრი. ჯერ გაშიშვლდა. შემდეგ დაიწყეს წყლის ასხმა. ჯერ ცხელი - მდუღარე წყალი, შემდეგ ცივი. შემდეგ დაიწყეს ცხელი მავთულის ცემა.
  და ეს ისეთი სასტიკი იყო. შემდეგ ისევ წამება და შუქი გოგონას შიშველ ქუსლებზე. და სასტიკად აწამეს. და რატომ დაასხეს მჟავა, რაც კიდევ უფრო მტკივნეულია.
  და გოგონაც წამებით მოკლეს.
  შემდეგ კი აიღეს მისი ჩონჩხი, დაფარეს ოქროთი და ჩამოკიდეს, რომ ყველას ენახა. და ეს იყო უკიდურესად სასტიკი.
  სწორედ ასეთი ძალა აჩვენეს თალიბებმა. და შეეცადე შეეჯიბრო ასეთ ქვეყანას. მაგრამ გოგოებს სურთ შვილების გაჩენა. და მათ მუცელი მოჭრეს. და ისინი ძალიან სასტიკები არიან.
  ბრძოლები სხვა საკითხებთან ერთად იწვის, როგორც ქვესკნელის ალი.
  ოლეგ რიბაჩენკო, მოწინააღმდეგეების მოწყვეტით, მღეროდა:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას!
  ბიჭი კი ისევ შიშველი ფეხის თითებით გადააგდებს სიკვდილის მკვლელ საჩუქარს
  მარგარიტა კორშუნოვამ, რომელიც ავღანელებს ჭრიდა, იკივლა:
  - სსრკ-სთვის!
  და ის დააგდებს შიშველ თითებს, რასაც მასობრივი სიკვდილი მოაქვს. დიახ, ასეთ გოგოებს ვერავინ გაუწევს წინააღმდეგობას.
  ბიჭი და გოგო სრული და აღშფოთებული მღელვარებითა და საბრძოლო მუხტით.
  ოლეგ რიბაჩენკო, ავღანელებს ხმლებით ჭრიდა, მღეროდა:
  - მომიყვანე, მომიყვანე,
  დამჭირდა!
  უბრალოდ ცხენზე დავჯდები
  და ბედი მელოდება!
  და ბიჭი გაიცინებს და ისევ აიღებს და დაჭრის მტერს.
  და აი, მარგარიტასთან ერთად როგორ უსტვენენ. და გაოგნებული ყვავის მასა დაეცემა ავღანელებს თავებზე. მოდით ვთქვათ, რომ ეს შესანიშნავია.
  მარგარიტა კორშუნოვამ ტვიტერში დაწერა:
  - მე მსოფლიოში ყველაზე ძლიერი ვარ, მტრებს ტუალეტში გავანადგურებ!
  და თვალი ჩაუკრა პარტნიორს.
  და ავღანელების ზემდგომმა ძალებმა დაიწყეს გაძარცვა.
  ოლეგ რიბაჩენკომ ბოლოს შიშველი ქუსლით დააჭირა გადამრთველს. და დინება დაარტყა, უმალ გადააქცია თალიბანის ბევრი ჯარისკაცი ჩონჩხებად. და უნდა აღინიშნოს - მკვლელი.
  The Terminator Boy მღეროდა:
  - ჩვენი დედამიწა ცნობილი იყოს!
  და როგორ უსტვენს, კბილების გაშიშვლებით.
  აი ბიჭი. და მართლაც ძალიან მებრძოლი.
  შემდეგ კი საბჭოთა რაკეტები ურტყამს ავღანელებს. და სერიოზულად არიან დარტყმები. და ბევრი მებრძოლი იღუპება.
  თამარა და ვერონიკა ნემსებითა და ბურთებით უმიზნებენ მომაკვდინებელ რაკეტებს და აფეთქდებიან. და ბევრი ავღანელი მაშინვე იღუპება. და ეს ისეთი სასტიკია.
  გოგონები ამჟამად ბუნკერში იმყოფებიან და ბეტონის ფილებზე შიშველი ფეხებით აჭიანურებენ. და გამოიწვიეთ მომაკვდინებელი ძალის მუხტები მტერზე, საფუძვლიანად განადგურებით.
  ეს გოგოები უბრალოდ გასაოცარია.
  თამარა ხანძარი და ყვირის:
  - ჩვენთანაა დიდი სსრკ და მისი ლიდერი სტალინი!
  ამას ვერონიკაც ადასტურებს:
  მოდი, თალიბებს ტრაკი დავაგდოთ!
  და ასევე, როგორ სროლა მტერს. და ეს ძალიან გაართულებს. გოგოებს უყვართ მკვლელობა - ეს გოგოებია.
  ერთხელ ვერონიკამ დაუსვა კითხვა:
  რა არის ორჯერ ორი ხუთი?
  თამარამ სიცილით უპასუხა:
  - ოთხნახევარი!
  და აღმოჩნდა ძალიან მახვილგონივრული განცხადება.
  აქ გოგოები ძალიან დაძაბულები არიან.
  ნატაშა და მისი გუნდი ავღანელებსაც ესვრიან. მასიურად კლავენ და ღრიალებენ:
  -განდიდდეს კომუნიზმი!
  და ენა აჩვენებს!
  და მერე ასევე შიშველი ქუსლით, როგორ აიღებს და კონკრეტულად დათმობს.
  ეს გოგოა, ყველა გოგო გოგოა.
  და უზარმაზარი.
  სვეტლანა გააფთრებული მღეროდა და ავღანელებს უკრავდა.
  და ვარსკვლავურ სიმაღლეებში მთის სიჩუმე,
  ზღვის ტალღასა და გააფთრებულ ცეცხლში,
  და გააფთრებულ და გააფთრებულ ცეცხლში!
  შემდეგ კი ზოია სასოწარკვეთილი ცეცხლს უკიდებს მტერს.
  ეს გოგოები არიან - ძალიან გამბედავი.
  ავგუსტინა კი მოწინააღმდეგეებს ამსხვრევს და ფილტვებში ღრიალებს:
  - ჩვენი სამშობლოსთვის, სსრკ-ს დიდებისთვის!
  და აი, რა თქმა უნდა, ჩინეთი ასეთ გუნდს წინააღმდეგობას ვერ გაუწევს.
  გოგონები კი, რა თქმა უნდა, ძალიან გაბედულები და დახელოვნებულები არიან.
  არც ერთი ხრიკი არ გამოდგება მათ წინააღმდეგ.
  ნატაშამ, ავღანელების კიდევ ერთ რიგს თიშავდა, დაიყვირა:
  -მე მსოფლიოში ყველაზე ძლიერი ვარ და ყველას ტუალეტში მოგკლავ!
  და ისევ, ფეხის შიშველი თითებით, სასიკვდილო ძალის ასაფეთქებელ პაკეტს ისვრის.
  ავგუსტინე მებრძოლი ძალის მქონე გოგონამ ჭიკჭიკით გაისმა:
  - დიდება კომუნიზმის დროს!
  და ასევე თვალისმომჭრელი მისი ზურმუხტისფერი თვალებით.
  სვეტლანა ძალიან აგრესიულია ბრძოლაში. ამსხვრევს ავღანელებს და ჭიკჭიკებს:
  - დიდება კომუნისტების გამარჯვების დროს!
  აი გოგოები...
  და სტალენიდა წყვეტს ავღანელებს უყოყმანოდ.
  და თიბავს მათ ისე, თითქოს მას ნამდვილად აქვს რეაქტიული გამანადგურებელი სკაიტა.
  ეს გოგოა, გოგო ყველა გოგოსთვის!
  ავღანელებს ამტვრევდა და სასიკვდილო საჩუქრებს შიშველი ფეხის თითებით ესროდა, სტელენიდა ყვიროდა:
  - დიდება ჩვენს სამშობლოს - სსრკ! პუტინის რუსეთი - არა!
  და ისევ გოგონა ველური ძალით ურტყამს მტერს. აი ის მებრძოლი და მეომარი.
  ვიქტორია, რომელიც მტრებზე ესვრიან, ღიმილით ამბობს:
  - დიდი დიდება ელის სსრკ-ს!
  სტელიმ თავი დაუქნია.
  - დიახ, ელოდება!
  და როცა გაისროლა, ფიქრობდა. გარკვეულწილად, ეს მოგვაგონებს სამამულო ომს, გარდა იმისა, რომ მტერმა ვერ დაიჭირა სსრკ მოულოდნელად. და უეცარ დარტყმაზე ფსონმა არ გაამართლა.
  მაგრამ იმდენი ავღანელია. ისინი წინ მიიწევენ, ფაქტიურად ცხედრებს აგდებენ რუსულ პოზიციებზე. და ეს მათი სასტიკი და ველური ტაქტიკაა. და ისინი არ ითვალისწინებენ მათ ზარალს,
  და ხალხი პრაქტიკულად არ არის დაცული. ასე რომ, სცადეთ ამით თქვენ შეგიძლიათ ამის გაკეთება.
  სტალენიდამ შიშველი ქუსლით ყუმბარა ესროლა და აჩუქე:
  - სსრკ-ს სახელით!
  და მან აჩვენა თავისი ძალიან ბასრი კბილები.
  ვიქტორია დაეთანხმა მას:
  - ლიდერები მოდიან და მიდიან, მაგრამ სსრკ რჩება!
  სტალენიდამ აღელვებული წამოიყვირა:
  - სსრკ სამუდამოდ ჩვენთანაა!
  სერაფიმე, რომელიც მტერს ისროლებს, თითქოს ღრიალებს და მტერს ჩამოაგდებს, გასცემს:
  - კლასიკური ძალა ვიქნებით!
  და ასევე გოგონა, როგორც შიშველი ფეხი, დაიწყებს სრული განადგურების საჩუქარს.
  ვიქტორია მღეროდა:
  - დიდება ჩემს კომუნიზმის ქვეყანას!
  სერაფიმემ ეს დაუდასტურა:
  - კომუნიზმი არის სინათლე და კეთილდღეობა!
  და ისევ გასცეს ავღანელების განადგურება.
  გერდაც ძალიან აგრესიულად იბრძვის. და ის აჩვენებს თავის უმაღლეს კლასს.
  მაგრამ გერდას წინააღმდეგ რეალური ხრიკები არ არსებობს.
  ეს არის გოგონა, რომელიც იძლევა მთელი სამყაროს ოცნებას.
  და აიღებს და იმღერებს:
  - დიდება ჩემო დედამიწას და ჩვენ მთელ სამყაროში ვართ!
  და ისევ, შიშველი ფეხის თითებით, მზეთუნახავი შეუშვებს სიკვდილისა და განადგურების მკვლელ საჩუქარს. პირდაპირ ვთქვათ - გოგო არის ის, რაც გჭირდება.
  გერდამ ესროლა მთელი საბრძოლო ნაკრები და ახლა ბრუნდება.
  ცნობილი გერმანული ოთხეული, რომელმაც მრავალი ავღანელი მოკლა, საიდუმლოებას ინახავს.
  ისე, კარტოფილს ჭრიან.
  შარლოტამ, რომელსაც შიშველი თითებით ბანქოს დასტა ეჭირა, მკაცრად თქვა:
  - ახლა თალიბანთან ომში ვართ და რუსებთან როცა ვიბრძოდით!
  გერდამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია და ენერგიულად:
  - კი, იყო ასეთი დრო. და მაშინ ჩვენ ვერ მოვიგეთ! კრისტინა, თანახმა ხარ?
  ქრისტინამ თავდაჯერებულად განაცხადა და ბარათი შიშველი თითებით ესროლა:
  კაცების ბრალია! მათ არ გამოავლინეს მებრძოლი თვისებები!
  მაგდამ დაადასტურა:
  - დიახ, კაცებო! მეტი ქალი რომ იბრძოლოს, მაშინ გვექნებოდა წარმატების რეალური შანსი!
  გერდამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - ფეხშიშველი გოგო და თანაც ალისფერი ძუძუებით - სუპერა!
  შარლოტა ლოგიკურად დაეთანხმა ამას:
  - კი, ფეხშიშველი გოგოებო, ეს რაღაც კოლოსალურია!
  და მეომრებმა განაგრძეს ბარათების სროლა.
  სტალინიდამ აგრესიულად შენიშნა ავღანელებზე სროლისას:
  - მტრებს პირდაპირ დავარტყამთ!
  და შიშველი თითებით გოგონა ყუმბარას ისვრის. და ეს დამღუპველია.
  ვიქტორიამ დარწმუნებით თქვა:
  - მართალია ერთი მხრივ ღმერთი არ არის, მაგრამ მეორე მხრივ ჩვენთანაა!
  ვიოლამ, ავღანელების რიგიც კი, მოთიშა ისინი და დაადასტურა:
  - ღმერთი იყოს ჩვენთან! და კოლოსალური ძალები!
  გოგოებმა კი როგორ იცინონ და ენა გამოაჩინონ.
  ალინა ასევე დაარტყამს მტერს, კოლოსალურად აჩეჩავს მას და იკივლებს:
  - ყველაზე მებრძოლი ბაბუ ვარ!
  და ასევე შიშველი თითებით, როგორც მომაკვდინებელი ძალა, აიღებს მას და გაუშვებს.
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებსაც მკვლელობა უყვართ. იმდენი არაადამიანური ძალა აქვთ.
  სტელენიდა აგრესიულად მღეროდა:
  - ჩვენი ძალა კომუნიზმშია.
  მიეცი სიცოცხლე და გული
  ჩვენ ვართ ჩვენი წმინდა სამშობლო,
  დავდგეთ და გავიმარჯვოთ!
  აი ასეთი გოგო იყო. მოდით ვთქვათ, რომ ის შესანიშნავია. და ძალიან მებრძოლი.
  ვიქტორიამ ტვიტერზე დაწერა:
  - სსრკ-სთვის, რომელშიც ბრძენი მეფეა!
  და მეომარმა აჩვენა ენა და თვალი ჩაუკრა მოწინააღმდეგეებს.
  აი გოგოები...
  ალენკა ასევე თავდაჯერებულად ებრძვის მტრებს და აჩვენებს წარმოუდგენელ ნახტომებს.
  და ამავდროულად გოგონა ფილტვებში ღრიალებს:
  - სუპერ ქალბატონი მყავს!
  და აშიშვლებს თავის ძალიან მარგალიტის კბილებს.
  ანიუტა მტერს ესვრის, მომაკვდინებელი ძალით ამსხვრევს, აშორებს და ღრიალებს:
  - ჰიპერ გოგო მყავს!
  . თავი? ოთხი.
  და მისი შიშველი თითები სიკვდილის შოკისმომგვრელ საჩუქარს აგდებს!
  და ალასთან ბრძოლაც ბრძოლაშია. ასე რომ, ის ურტყამს ავღანელებს.
  და სანამ გოგონა ჯერ კიდევ ყვირის:
  - დიდება კომუნიზმის დროს!
  და ისევ, როგორც მტერი, რაღაც სრულიად სასიკვდილო დაიწყება.
  და ბევრი ავღანელი დაიშლება.
  მარიამ, რომელიც ისლამური იმპერიის ჯარისკაცებს წერდა, აიღო და აღნიშნა:
  -და ვის ვიპოვით ტყეში?
  და როგორ დაარტყამს მას საჩუქარს ავტომატიდან. აი ის, რა მებრძოლი და ლამაზი მეომარია.
  ოლიმპია ესვრის მტერს. და ის ამას ძალიან კარგად აკეთებს.
  და აცახცახებს კბილებს და ღრიალებს:
  - დიდება კომუნიზმის დროს!
  მარუსიამ აგრესიულად შენიშნა, გაანადგურა მტრები და დანის შიშველი თითებით მომაკვდინებელი ყუმბარები ესროლა:
  - დიდება ახალ გენერალურ მდივანს!
  მატრენამ ავღანელები გაანადგურა და თქვა:
  -რომ არა ჰომოსექსუალი!
  ალენკამ, ესროლა მტრებს, აიღო და აჩუქა:
  -დიდი კომუნიზმისთვის!
  და ისევ, როგორც მკვლელი ავღანელებზე. ისე, ის საბრძოლო ლამაზმანია. და მას იმდენი ხიბლი აქვს.
  ანიუტამ, რომელიც ასევე ესროდა მტერს და თიბავდა მას, ყვიროდა:
  - რუსეთისთვის!
  და შიშველი ქუსლით, როგორ დავემორჩილოთ თალიბებს. ეს გოგო უბრალოდ საოცარია.
  წითური ალა ამსხვრევს მოწინააღმდეგეებს და ფილტვებში ღრიალებს:
  - მე ვარ ლედი ჰიპერ!
  და შიშველი ფეხის თითებით როგორ გადააგდებს სასიკვდილო სიკვდილს მტერს.
  აი ის გოგო - ვთქვათ არის ულტრა!
  ძალიან ლამაზმა მარიამ, მტერს ესროლა, დაიყვირა:
  - კლასი მეგა მაქვს!
  და კვლავ ურტყამს მტერს შიშველი და ძალიან მრგვალი ვარდისფერი ქუსლით.
  ოლიმპიადა აღინიშნა ავღანელების ხოცვა-ჟლეტით და თალიბების ისლამური იმპერიის მეომრების გვამების დაგროვებით, ყვირილი:
  - მე უმაღლესი კლასი ვარ!
  და ისიც შიშველი თითებით დაყრის ფეხებს, რაღაც ფუნდამენტურად და ცალსახად მკვლელობას. აი გოგო - ყველა გოგო - გოგო!
  მარუსია ასევე ავარია და ჭიკჭიკებს, კლავს ავღანელებს:
  - მტრებს გავანადგურებ! ნამდვილი საგიჟეთი იქნება!
  გოგო კი აიღებს და იცინის.
  და ალისფერი ძუძუს, როდესაც ჯოისტიკის ღილაკს აჭერს. და ის სჭრის მოწინააღმდეგეებს, რაღაც ისეთი სასიკვდილო.
  მატრენამაც დაიწყო ავღანელების ცემა და დაიყვირა:
  - დიდება კომუნიზმის გარიჟრაჟს!
  მისი შიშველი ქუსლი კი ყველას მტრებივით დაასველებს. აი, რა ლამაზი გოგოა. და ისინი გოგოები არიან, ვთქვათ - სუპერ კლასი.
  ან იქნებ გიგა, ან თუნდაც TETRA!
  ეს გოგოები არიან და ავღანელებს საფუძვლიანად დავჭრი. და ეს ზოგადად სუპერ კლასია.
  ალიონკამ აიღო და კბილებში ამღერა:
  - მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში! და ორს პლუს ორი არის ოთხი!
  და როგორ ურტყამს მტერს ძალიან ზუსტად. და კიდევ ერთ თალიბანს დაანგრევს.
  და ამ გოგოს აქვს ასეთი ფანტაზიები. მაგრამ თალიბანი რაღაცას აკეთებს.
  აქ გოგოს აწამებენ. და როგორ ამუშავებენ მათრახებით. შემდეგ კი მავთულხლართები. შემდეგ კი მის ქუსლებს გახურებული რკინით დაწვავენ. და გოგონა ძალიან კმაყოფილია.
  და მას სურს იყოს დაწერილი სილამაზე.
  ალენკა მღეროდა:
  - ყველაზე მაგარი სსრკ-ის დიდი კომუნიზმისთვის!
  და ისევ შიშველი თითებით ყუმბარას დაუყრის მტერს.
  და მართლა მაგარია.
  ანიუტა, რომელიც მტერს ესროდა, ასევე ყვირის:
  რა დიდია კომუნიზმი!
  და კარგად გამიზნული ხაზით ის ავღანელებს თიშავს. აქ არის დიდი სილამაზის გოგონა.
  და მისი შიშველი ქუსლი დაეცა, განადგურების საჩუქარი.
  წითური ალა ასევე ძალიან აგრესიულია ბრძოლებში. და როგორ დავამარცხოთ მტრები ველური მრისხანებით. და ის იკრიფებს თავს კოლოსალური აქტივობით.
  და შიშველი თითებით ის სასიკვდილო ძალით ისვრის სიკვდილის საჩუქრებს.
  ეს გოგოა - მას უბრალოდ სუპერ კლასი აქვს!
  ეს ყველაფერი გოგონური ფეხშიშველი ჯარია, რომელსაც ძალზე დიდი წარმატებები შეუძლია.
  მარია, რომელიც წერდა ავღანელებზე, აღნიშნა:
  -ყველაზე დიდი ძალა ჩვენია და უმაღლესი კლასია!
  მერე მეომარმა თვალი ჩაუკრა.
  და ალისფერი ძუძუს მან დააჭირა ბაზუკას ღილაკს. და ეს არის მისი უმაღლესი პილოტი და ფეხების კვადრატების ჯამის რეალური კონსტრუქცია.
  ოლიმპიამ, მტერი გაანადგურა, დაიყვირა:
  - სამყაროს საუკეთესო გამარჯვებებისთვის!
  და ფეხის შიშველი თითებით როგორ გავუშვათ მტერს განადგურების საჩუქარი. და ის ნამდვილად ხდება ისევე, როგორც მოქმედება - ძალის მიღმა!
  გოგოები უნდა ითქვას, რომ ძალიან მებრძოლები არიან. და თუ ისინი რაღაცას გააკეთებენ, მაშინ ხალხი ბედნიერი იქნება საუკუნეების განმავლობაში. და მათ აქვთ იმდენი სიხარული და ნამდვილი კოსმიური ბრწყინვალება.
  აი მეომრები - უმაღლესი აერობატიკა.
  მარუსიამ, გაანადგურა ავღანელები, აიღო და ვიაკნულა:
  - მშვიდობა შენს სახლს!
  და ისევ მან ესროლა მკვლელი სასიკვდილო საჩუქარი მისი ფეხის თითებით, მტრები დაშორდა.
  მატრიონამ ასევე დაარტყა ავღანეთის ჯარებს. მან გაანადგურა თალიბანი და დაიყვირა:
  - პლანეტის უდიდესი სოციალიზმისთვის!
  და მისი თვალები ბრწყინავს.
  დიახ, ეს არის პოზიციების ყველაზე მაღალი დაბომბვა.
  ავღანელებს კი უზარმაზარ ზარალს იტანენ, მაგრამ მაინც ყველა ადის და ცოცავს. და მათ აქვთ კოლოსალური ადამიანური რესურსი. რომელიც თითქოს არასდროს მთავრდება.
  და ყველაფერი მიედინება ტალღად და უწყვეტ ნაკადად.
  ალიონკა, გაშიშვლებულ კბილებში დიდი ღიმილით, მღეროდა:
  - დიდება კომუნიზმისა და რუსეთის მეფეების ხანას!
  და შიშველი თითებით მან კვლავ ესროლა სიკვდილისა და განადგურების მკვლელი საჩუქარი.
  გოგონამ კი ყრუ კბილები გამოსცრა (დიახ, შენ შეგიძლია ყრუ კბილები!), აიღო და დაიყვირა:
  - ძლიერი სუვერენული,
  მეფობა დიდებისთვის
  ჩვენი სადიდებლად...
  მეფობა მტრების შიშით
  მართლმადიდებელი მეფე,
  მეფობა დიდებისთვის, ჩვენი დიდებისთვის!
  ანიუტამ სიცილით შენიშნა:
  - გამოგრჩათ სიტყვები: ღმერთო, მეფეო!
  ალენკა დაუფიქრებლად დაეთანხმა ამას:
  - კი, მომენატრა! მაგრამ ეს, სამწუხაროდ, მოცემულობაა!
  მარიამ, ძალიან მაგარი გოგოს ღიმილით, შენიშნა:
  - მეფე მამა წავიდა და მის ნაცვლად ლენინის საქმე!
  წითურმა ალა ჭიკჭიკებდა, თიბავდა ავღანელებს:
  - ლენინის მიზეზი ცოცხალია, თუმცა ლენინი მკვდარია!
  ოლიმპიადამ ლოგიკურად გააპროტესტა ეს:
  - ლენინი უკვდავია!
  ზურმუხტისფერი თვალები მოჭუტა.
  ასე რომ, თქვენ შეგიძლიათ დაუყოვნებლივ ნახოთ აქ შესანიშნავი გოგონები, რომლებსაც შეუძლიათ კონკრეტულად ებრძოლონ თალიბანს. და საერთოდ, მათი ძალა უნდა აღინიშნოს, როგორც კოლოსალური კოსმოსური ძალა.
  მარუსიამ ღიმილით აღნიშნა, ესროლა მტრებს:
  - მეფე დაბრუნდება, ლენინი კი იცოცხლებს!
  მატრიონა დაეთანხმა ამას:
  - რა თქმა უნდა, იქნება! დიდება ლენინს!
  ალენკამ ღიმილით განაგრძო:
  - და მეფე ნიკოლოზ II! დიდება ყველა გმირს!
  ანიუტა დაეთანხმა ამას:
  - დიდება ყველა გმირს!
  და გოგონები ერთხმად მღეროდნენ:
  - დიდება რუსეთს, დიდება ...
  ტანკები წინ მიიჩქარიან....
  წითელი დროშის ჯარები
  გილოცავთ რუს ხალხს!
  ვლადიმერ-მიხეილ გორბაჩოვი-პუტინმა საბოლოოდ გაიღვიძა. და ძალიან დიდხანს ეძინა.
  ახლა ჩვენ უნდა მივხედოთ სახელმწიფო საქმეებს.
  და ვლადიმერ-მიხაილმა განუცხადა თავის გარემოცვას:
  - ჩვენ ზედმეტად ვიჩქარებთ დემოკრატიზაციას და გლასნოსტს. ჩვენ ეს არ გვჭირდება, პირიქით, ხრახნები უნდა გავამკაცროთ და მოვაწესრიგოთ ყველაფერი. სიმთვრალეს სხვანაირად ვებრძოლებით. ალკოჰოლის წარმოება არ უნდა შემცირდეს.
  ასევე აუცილებელია სისხლის სამართლის პასუხისმგებლობის გაძლიერება მთვარის მოხარშვისთვის. და გაზარდოს შეიარაღებული ძალების დაფინანსება. განსაკუთრებით მეცნიერებისა და სამხედრო ტექნოლოგიების განვითარება.
  მიხეილ-ვლადიმერმა ასევე გასცა ბრძანება ავღანეთში საბჭოთა ჯარების რაოდენობის გაზრდა. და გააძლიერე ბრძოლა იქ, რათა გადამწყვეტი გამარჯვება მოიპოვო. ასევე გაცემულია ბრძანება მოჯაჰედების წინააღმდეგ საბრძოლო თვითმფრინავების აქტიური გამოყენებისა და მეტი დაბომბვის შესახებ.
  და სხვა ინსტრუქციები, რა თქმა უნდა.
  ეს ყველაფერი პოლიტბიუროსა და პლენუმის მეშვეობით უნდა განხორციელებულიყო. კერძოდ, საუბარი შეეხო თუ არა ახალი კონსტიტუციის მიღების დრო. მაგრამ არც ისე სწრაფად.
  ამასობაში საჭირო იყო პოზიციების გაძლიერების გაგრძელება. კერძოდ, ამოიღეთ ელცინი. ან კიდევ უკეთესი, წადი ციხეში. რომ არ სურდეს.
  და საერთოდ, დროა დავასრულოთ დემოკრატიის თამაში.
  ვლადიმირ-მიხაილმა გადაწყვიტა დიქტატორი გამხდარიყო. კერძოდ, სამსახურში დაგვიანებისთვის სისხლისსამართლებრივი პასუხისმგებლობის აღება. აქ ბევრს უწევს ციხეში წასვლა.
  მაგრამ, რა თქმა უნდა, ეს ყველაფერი არ არის, მაგრამ საკმარისია დასაწყისისთვის.
  ამასობაში შეგიძლია დაიძინო და რაღაც აგრესიული იოცნებო;
  ავღანეთში კი ძალიან სასტიკი და სისხლიანი ბრძოლები მოჯაჰედებთან გაგრძელდა.
  რუსეთსა და ავღანეთს შორის ომი ყველა სისწრაფით მიმდინარეობდა...
  ნატაშამ ესროლა ისლამური იმპერიის ჯარისკაცებს, სიტყვასიტყვით თიბავდა მათ და მღეროდა...
  მზე ყოველთვის იყოს
  ყოველთვის იყოს სამოთხე...
  შეიძლება ყოველთვის იყოს დედა -
  შეიძლება ყოველთვის ვიყო!
  გოგონა კი ფეხის შიშველი თითებით ავღანელებს მკვლელ ყუმბარას გაუშვებს. და ისლამური იმპერიის მეომრების მასა დაიშლება.
  ზოია ასევე ისვრის და მღერის:
  - განდიდებული იყავი, შენ ხარ ჩვენი დედამიწა!
  ჩვენი მშობლიური ტყეები და მინდვრები!
  ყოვლისშემძლეის სახელით,
  შენ ხარ ჩვენი ძვირფასო, წმინდა ოჯახი!
  და შიშველი თითებით თალიბანს რაღაც სასიკვდილოსაც დაუგდებს.
  დიახ, ისლამური თალიბანის იმპერიის ჯარისკაცებს სერიოზული პრობლემა შეექმნათ.
  წითურმა ავგუსტინემ განაგრძო თალიბების თიბვა და ჭიკჭიკით თიბავდა მათ რიგებს:
  - მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში!
  და როგორ ისვრის სიკვდილის საჩუქარს მკვლელი ძალის შიშველი თითებით, აწყვეტინებს მტრებს.
  და სვეტლანამ ასევე გადაწყვიტა დაემატებინა რაღაც სასიკვდილო მტრებს და გაანადგურა სხეული.
  შემდეგ კი დრტვინავს:
  - დიდება ჩემს სამშობლოს!
  და ისიც განადგურების საჩუქარს მომაკვდინებელი ძალის შიშველი თითებით გადააგდებს.
  ეს გოგოები უბრალოდ საშინელები არიან.
  მეომრებმა დაიპყრეს ავღანეთი და ჩიპები დაფრინავენ ისლამური იმპერიიდან.
  ნატაშამ ესროლა ავღანელებს და თიბავდა მათ, აღნიშნა:
  - ღმერთს სვაროგის სახელით ვადიდებთ!
  და ფეხის შიშველი თითებით როგორ უნდა წამოვიწყოთ განადგურების მკვლელი საჩუქარი.
  გოგონები მართლაც უმაღლესი აერობატიკის მაჩვენებელია.
  ზოიამ თავისი ალისფერი ძუძუს ბაზუკას ღილაკს დააჭირა, თალიბანს დაარტყა და დაიკივლა:
  - სსრკ-სთვის!
  და ავგუსტინე ასევე აიღებს და ჩაქუჩით დაარტყამს ისლამურ ჯარებს. და ავღანელების ნიღაბი დაიმსხვრევა და იღრინდება:
  - ოღონდ იცხოვრო ისე, როგორც ადრე, მაგრამ იცხოვრო ბრეჟნევის მიხედვით!
  მუნჯი ვარ, მუნჯი ვარ, არ შემიძლია!
  და შიშველი ფეხის თითებით ის კვლავ წამოიწყებს რაღაც უკიდურესად მომაკვდინებელს. აი გოგო.
  და სვეტლანა, ასევე, ბრძოლაში ძალიან მებრძოლი თავხედია. და სასოწარკვეთილი იბრძვის. და მას შეუძლია თალიბანის ისლამური იმპერიიდან მოწინავე ბოევიკების მასის მოკვეთა.
  და გოგონა ყვირის:
  - დიდება კომუნიზმს სვაროგ!
  და სხვებიც ადასტურებენ:
  - დიდება კომუნიზმს!
  ელიზაბეთი მტერს ესვრის. და ასევე იყენებს შიშველ თითებს. მას აქვს კარგი ტანკი, რომელსაც შეუძლია მოწინააღმდეგეების გაჭრა. და ეს გოგო უნდა ითქვას, უბრალოდ
  სუპერ კლასი.
  და ის ესვრის და ურტყამს მოწინააღმდეგეებს.
  და მღერის:
  - კომუნიზმის უკვდავი იდეების გამარჯვებაში,
  ჩვენ ვხედავთ ჩვენი ქვეყნის მომავალს...
  და ჩვენი სამშობლოს წითელი დროშა,
  ჩვენ ყოველთვის თავდაუზოგავად ერთგული ვიქნებით!
  ეკატერინაც მტერს ესვრის, ურტყამს მას და არღვევს მანქანების კოშკებს. შემდეგ ის ყვირის:
  - დიდება კომუნიზმს ლადა!
  და ასევე იყენებს შიშველ თითებს.
  ელენაც ავღანელებს ესვრის. ისლამური იმპერიის გაძარცვა. ის ურტყამს მას და ყვირის:
  - ჩვენი საქმე მართალია!
  და ევფროსინიაც ძალიან ზუსტად ურტყამს მტრებს. და მღერის:
  - დიდი იდეების სახელით! ბოროტმოქმედი დამარცხდება!
  და ასევე როგორ უკრავს თვალებს პარტნიორებს.
  და როგორ გადახტება ელიზაბეთის ტანკი. და გავანადგუროთ ავღანეთის ჯარები. და ველური იყო.
  გოგოები მღეროდნენ და ღრიალებდნენ:
  - ჩვენ ყველაზე ძლიერები ვართ მსოფლიოში!
  და ისევ ძალიან ზუსტად ისროდნენ.
  ეს გოგოები იყვნენ - რაც გჭირდება!
  და მათ მტერი ავღანელები სახელგანთქმულად გაანადგურეს.
  აქ ცაში გოგოებმაც აჩუქეს თალიბებს.
  ანასტასია ვედმაკოვა თვითმფრინავების ჩამოგდებაში გადავიდა სახმელეთო მიზნებზე. მან გაანადგურა ისინი და შესძახა:
  - ჩვენ გოგოები ვაჟკაცები ვართ, მამაცები. მამაცი,
  ძალიან საყვარელი ხუჭუჭა ბიჭები გვყავს!
  ცხლად ვფქვავთ მათ
  და შემდეგ ჩვენ ვიფურთხებთ, მარცხენა მხარზე!
  აკულინა ორლოვამ, ოპონენტებმა, გამოაქვეყნეს:
  - გზაში ყოფნისას!
  და ავღანელები შიშველი ფეხებით ჩამოაგდო.
  Mirabela Magnetic-მა ასევე ჩამოაგდო თალიბანის ჯარები და აჩუმდა კბილებს:
  - ბევრი გამარჯვება იქნება!
  და მისმა შიშველმა თითებმა მოძრაობა დაიწყო.
  ეს გოგოები იყვნენ - უბრალოდ სუპერ კლასი!
  ალენკა და მისი გუნდი ებრძოდნენ თალიბებს. და ძალიან ქარიზმატულად გამოიყურებოდა.
  გოგონები ინარჩუნებდნენ დაცვას და შიშველი თითებით ესროდნენ განადგურების საჩუქრებს ისლამური იმპერიის მიმავალ ჯარისკაცებს.
  ალენკამ შიშველი ქუსლით აჩუქა განადგურება და იმღერა:
  - ალეკ, ბედნიერების ცრემლები ღვრის!
  ანიუტამ შიშველი თითებით სასიკვდილო საჩუქრები გადაყარა და აკოცა:
  - როგორ მღერის მისი სული არფა!
  ალამ ასევე დაარტყა თავისი ალისფერი ძუძუს ბაზუკას ღილაკზე დაჭერით და თქვა:
  - წვეთები, წვეთები, წვეთები და ალენკას ცისფერი თვალები, ცრემლები შუბზე ჩამოდის!
  მარიამ ფეხის შიშველი თითების დახმარებით დაარტყა და აკოცა:
  - პირდაპირ შუბზე! და მუმია!
  ოლიმპიასაც როგორ გაეცინა და მარგალიტისფერი კბილები გამოაშიშვლა.
  იშვიათი სილამაზისა და მომხიბვლელობის გოგონაა.
  ამავდროულად, მეომარი ხითხითებს და ყვირის:
  - დიდება კომუნიზმის მეფეებს!
  და შიშველი ქუსლით დაემორჩილება სიკვდილის მკვლელ საჩუქარს.
  მარუსიასაც ესწრაფვის ბრძოლა...
  და ის ავღანელებს ტყვიამფრქვევებიდან დიდი ინტენსივობით უკრავს. და შიშველი ქუსლით ისვრის სიკვდილის საჩუქრებს.
  და ამბობს:
  -დიდი კომუნიზმისთვის!
  მატრიონა ასევე სცემს ისლამური იმპერიის მეომრებს. თიბავს მათ დიდი ინტენსივობით. და იძახის, თვალის ჩაკვრით:
  - გამორჩეული გამარჯვებებისთვის!
  ალენკა აგრესიულად აცხადებს მტერს:
  - ჩვენი რუსეთი პირველი და დიდია!
  და ისიც შიშველი ფეხით ისვრის განადგურების მკვლელობის საჩუქარს.
  ანიუტა სიცილით აცხადებს, როცა წყვეტს ავღანელი ჯარისკაცების რიგებს:
  - დიდება წითელ არმიას!
  და ისევ ისვრის მტერს, განადგურების მკვლელ საჩუქარს.
  და ალლაჰი დაიწყებს მოწინააღმდეგეების განადგურებას. და ასევე მისი შიშველი თითები საფუძვლიანად ანადგურებს მტრებს.
  და შიშველი ფეხებით დაყრილი სიკვდილის საჩუქარი დაფრინავს.
  მარია ასევე ძალიან მებრძოლი გოგონაა ბრძოლაში. და მისი დარტყმები ძალიან ზუსტია და მტერს გარანტიით ურტყამს.
  და ეს გოგოც მებრძოლი პერსონაჟია.
  ისვრის თავს და ყვირის:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას!
  ოლიმპია ესვრის მტერს. ავღანელებს თიბავს და ღიმილით ამბობს:
  - დიდება ჩვენს სამშობლოს!
  და ისევ თალიბებს დავამარცხოთ.
  და შიშველი თითებით მოწინააღმდეგეებს სიკვდილის საჩუქრები ესროლათ.
  ესენი არიან გოგონები წითელში, უფრო სწორად, რუსული არმია.
  და მტერს ესვრიან, კონკრეტულად ურტყამდნენ მას.
  მარუსიაც მტერს ესვრის. და ის ამას ძალიან კარგად აკეთებს.
  გოგონა ფილტვებში ყვირის:
  - დიდება CPSU-ს! დიდება კლიჩკოვს!
  და იისფერი თვალებით მიკრავს.
  და ისევ შიშველი ფეხებით ისვრის განადგურების საჩუქარს. ეს გოგო უბრალოდ საოცარია.
  მარუსია ლამაზია და თითქმის შიშველი.
  მატრენა მტერსაც ესვრის და ძალიან ზუსტად. ურტყამს მას და კბილებს კბილებს:
  - ცა და დედამიწა - ჩემო სიყვარულო!
  და ასევე გოგონამ როგორ უნდა დაასველოს მტერი ფეხების შიშველი ქუსლის დახმარებით.
  გოგოებს უყვართ მკვლელობა - ეს გოგოები არიან!
  სტალენიდა ასევე ინტენსიურად იბრძვის თალიბების წინააღმდეგ.
  და ეს გოგონა რაკეტას გაუშვებს ისლამური იმპერიის ჯარისკაცებს. და როგორ დაგლეჯს წვერიანი ჯარისკაცების მასას. ეს გოგოა - მოდი ვთქვათ რა გვჭირდება.
  სტელენიდა ყვიროდა:
  - სამშობლოსთვის - სსრკ!
  ვერონიკა ასევე სასოწარკვეთილად ებრძვის მტრებს. და ისვრის სიკვდილის სასიკვდილო საჩუქრებს შიშველი თითებით.
  და სანამ გოგონა ყვირის:
  -დიდი კომუნიზმისთვის!
  ვიქტორია იბრძვის. ასე რომ, მან დააჭირა შიშველი, გარუჯული ფეხები გამშვებს და როგორ დაარტყა ავღანელებს. მან დაშალა ისინი და დაიყვირა:
  -მიენდე ჩემს სამშობლოს!
  და სერაფიმე, როგორც აფეთქება მტერზე. როგორ დააწვება და გაანადგურებს ჩინელების მასას, ყეფს:
  - ჩვენი სამშობლოსთვის!
  ეს გოგოები უბრალოდ სასწაულია.
  ოლეგ რიბაჩენკო, ეს უკვდავი ბიჭიც გოგოებს ებრძვის. ის არის ნამდვილი და ყველაზე მაგარი მებრძოლი მსოფლიოში.
  ბიჭი ავღანელ ჯარისკაცებს ხმლებით ჭრის და ბავშვების ფეხების შიშველი თითებით საჩუქრებს უყრის მათ.
  და სანამ ის მღერის:
  - თუ ციხე გზაზეა,
  მტერმა ააშენა...
  აუცილებელია უკნიდან გვერდის ავლით -
  წაიღეთ იგი გასროლის გარეშე!
  და ისევ ბიჭი და გოგო, მასთან ერთად, მარგარიტა როგორ უსტვენენ.
  და ყვავები, რომლებსაც აქვთ გულის შეტევა, ეცემათ ავღანელ ჯარისკაცებს თავზე.
  მარგარიტა კორშუნოვა ხმლებით ჭრის თალიბებს, ეს გაბედული გოგონა ღრიალებს:
  - დიდება კომუნიზმის მეფეებს!
  და ისევ შიშველ ფეხს აქნევს და მტრებს შხამიან ნემსებს ესვრის.
  ეს ბავშვები ნამდვილი მონსტრები არიან.
  ოლეგ რიბაჩენკო, ოპონენტებს წერს, როგორც ის გასცემს:
  - მთელი თავი რომ იყოს!
  ჩვენ მალე ქაბულში ვიქნებით,
  სულ ეს არის!
  მარგარიტამ დაადასტურა ეს თავისი ოპონენტების განადგურებით:
  -კი, ქაბულში ვიქნებით!
  და როგორ მიიღებს სიკვდილის საჩუქარს შიშველი ქუსლით.
  ეს ბავშვები ნამდვილი მონსტრები არიან.
  და ისინი ახალგაზრდა გმირებივით იბრძვიან. მიუხედავად იმისა, რომ ისინი მხოლოდ თორმეტი წლის არიან. მაგრამ ისინი მხოლოდ ბავშვებს ჰგვანან.
  ახლა ავღანეთის ხალიფა ისეთი მონსტრი გახდა, რომ ბავშვებს აშინებენ. როგორც ადრე იყო, ჰიტლერმა შეაშინა. და ეს, რა თქმა უნდა, ასევე საინტერესო და ლოგიკურია.
  და ზოგან ავღანელებმა მოახერხეს ტაჯიკეთის ტერიტორიაზე შეჭრა.
  ამიტომ არიან ავღანელები და ძლიერები არიან რიცხოვნობით.
  დატყვევებულ სოფლებში, ისლამური იმპერიის ჯარებმა აიღეს და უყოყმანოდ გადაწყვიტეს, ქუსლებზე ჯოხებით სცემეს ყველა ქალი და ბავშვი, ხოლო ზრდასრული მამაკაცები უბრალოდ ბეღელში ჩაეკეტათ და დაწვეს. სინამდვილეში, ისინი საშიშია და ავღანელებს არ სჭირდებათ შრომა. და ქალები შეიძლება გააუპატიურონ. და კაცები წაიყვანეს და შეიყვანეს ბეღელში. ვინც წინააღმდეგობა გაუწია
  მათ ადგილზე ესროლეს. ზრდასრულ მამაკაცებთან ერთად ცეცხლში ჩააგდეს ყველა მოზარდი, რომელთა ანტენები უკვე გატყდა. ფაქტობრივად, მათ უკვე შეუძლიათ ბრძოლა.
  წაიყვანეს თალიბები და დაწვეს. და კაცები ცოცხლად დაწვეს. თოთხმეტი წელზე უფროსი ასაკის ბიჭები და ყველა ქალი, ასაკის მიუხედავად, გაიხადეს და დაიწყეს მათრახის ცემა.
  შემდეგ კი ქუსლებზე სცემეს ბამბუკის ჯოხებით. რამდენიმე უმცროსმა ბავშვმა და რამდენიმე მოხუცმა ქალმა ტკივილისგან ჩლიქები ჩამოაგდო. სხვებს ისე ურტყამდნენ, რომ ფეხზე ვერ წამოდგნენ.
  და მათი შიშველი ფეხები შეშუპებულია.
  შემდეგ თალიბებმა აიყვანეს და ბაიონეტებით თავიანთი მიმართულებით წაიყვანეს. ეს სასტიკი არსებები არიან.
  ასე დაიწყო ახალი წესრიგი თალიბების კონტროლის ქვეშ.
  და ეს მხოლოდ დასაწყისია.
  ავღანელებს აქვთ მრავალჯერადი უპირატესობა ქვეითებში, მაგრამ გაცილებით სუსტი ავიაცია და ნაკლები და უარესი ხარისხის აღჭურვილობა და მძიმე იარაღი. ბევრი თალიბანის ტანკი ხისგან არის დამზადებული. და ეს მათ არ აძლიერებს.
  აქ გერდა თავის მანქანაზე ძალიან ცნობად ანადგურებს ისლამური იმპერიის მეომრებს. და ანგრევს მათ დიდი ინტენსივობით. და მისი იარაღი მუშაობს.
  გერდამ მოწინააღმდეგის ფეხებში შიშველი თითები დაარტყა და ჭიკჭიკებდა:
  - დიდება კომუნიზმის დროს გერმანელებს შორის!
  შარლოტამაც შიშველი ფეხებით გაისროლა და იკივლა:
  - დიდება კომუნიზმის გმირებს!
  ქრისტინამ აიღო და მტერს გაარტყა, ალისფერი ძუძუს ღილაკზე დააჭირა და აკოცა:
  - და დიდება ჩვენს სამშობლოს!
  და მაგდამ როგორ დაარტყა მტერს, ფეხის შიშველი თითებით და კვნესით:
  - ჩვენი სამშობლოს როლი საუკუნეების მანძილზე!
  და ასევე დაარტყა მტერს.
  და ეს მებრძოლი ლამაზმანები არიან - სუპერ და ჰიპერ კლასი.
  ყველაზე ფართო პროფილის მეომრები და საბრძოლო გამოცდებიდან.
  ალბინა და ალვინა, მებრძოლი მფრინავები გდრ-დან, ასევე თალიბებს აჭიანურებენ.
  და ამას დიდი ენთუზიაზმით აკეთებენ.
  და ისინი იყენებენ შიშველ თითებს.
  ალბინი ჩამოაგდებს ავღანურ თვითმფრინავს ცაში და ყვირის:
  - განვითარებულ ქვეყნებში კომუნიზმისთვის!
  ალვინამ შიშველი თითებით ჩამოაგდო თვითმფრინავი და დაამატა:
  - და განვითარებაშიც!
  ეს ნამდვილად გოგოები იყვნენ - რაც გჭირდებათ!
  და გაანადგურე თალიბანი. ახლა კი ავღანური თვითმფრინავები ჩამოაგდეს ცაში.
  შემდეგ კი ისინი გადადიან სახმელეთო მიზნებზე.
  მათთან ერთად არის ჰელგა, ასევე ძალიან ლამაზი ქერა გოგონა.
  და დაამარცხე მტერი.
  და გათიშა თვითმფრინავი შიშველი თითებით და აკოცა:
  -დიდი კომუნიზმისთვის!
  და ალბინა დაარტყამს ავღანურ მანქანას, დაწვავს და დაამატებს:
  - უდიდესი ხარჯებისთვის!
  და ალვინა მოჭრის თალიბანის თავდასხმის თვითმფრინავს და გასცემს:
  - ქალღმერთ ჰერასთვის!
  და გაიცინე.
  ჰელგაც, ზედმეტი ფიქრის გარეშე, ამსხვრევს ავღანელებს და ღრიალებს:
  - დიდება ჩვენს დიდ სამშობლოს!
  და ძირს უთხრის მტრებს ძალიან სწორად.
  და ნატაშა და მისი გუნდი სასტიკები არიან.
  ისინი დიდი რაოდენობით ხოცავენ თალიბებს. და სანამ ისინი მღერიან:
  ჩვენ მამის მიწაზე ვცხოვრობთ
  როდის და ლადას შვილიშვილები მსუბუქი ბავშვები არიან!
  - და დაფრინავს ფრთოსან ცხენზე,
  რუსეთი შორეული ათასწლეულებიდან!
  ზოია მტერს შიშველი ფეხის თითებითა და ყვირილით ურტყამს:
  - რუსეთისთვის, რომელშიც რუსი ღმერთები მართავენ!
  ღიმილით დაამატა ავგუსტინემ და მტრები გაანადგურა. და ამისათვის გამოიყენეთ შიშველი ქუსლები:
  - სსრკ-სთვის!
  და ასევე როგორ დავამატოთ გასროლა ბაზუკას ღილაკზე ალისფერი ძუძუს დაჭერით.
  და სვეტლანა ასევე სპეციალურად ანადგურებს მტრებს.
  და ასევე იყენებს შიშველ თითებს. და თიშავს უამრავ ავღანელს.
  სიმღერის დროს:
  - ჩვენ მამის დედამიწაზე ვცხოვრობთ,
  სვაროგის შვილიშვილები დიდებული შვილები არიან!
  ნატაშამ ბაზუკას ღილაკზე ლალისფერი ძუძუს დაჭერით და თალიბანის ტანკს დაარტყა, გამოსცა:
  - და ჩვენ ვფრინავთ ფრთოსან ცხენზე,
  ჩვენ შორეულ ათასწლეულებში ვართ!
  ზოია აჭრელდა ავღანელებს. და ისლამური იმპერიის ჯარისკაცებისგან გვამები აგროვებდა და ყვიროდა:
  რუსეთს გაეცინა
  და ტიროდა და მღეროდა...
  ყველა ეპოქაში ამიტომაა რუსეთი!
  ავგუსტინემ, რომელიც მტრებს აკოცა, ძალიან აგრესიულად აღნიშნა და შიშველი ქუსლით ყუმბარა ესროლა:
  - ჩვენ ვიქნებით მსოფლიოში ყველაზე ძლიერები!
  და ასევე როგორ სცემს თალიბებს. და მაშინვე ამოიღეთ მათი მთელი ხაზი.
  და სვეტლანა ასევე ანადგურებს ისლამური იმპერიის ჯარისკაცებს. და დამანგრეველი ძალის ფეხების შიშველი თითებით ისვრის საჩუქრებს და მღერის:
  - დიდება რწმენის კომუნიზმის ეპოქას,
  მე მჯერა, რომ პაციფიზმი არ გვექნება!
  და გოგონა დააჭერს ბაზუკას ღილაკს და საფუძვლიანად დაამტვრევს მარწყვის ძუძუს.
  და აი, სხვა ლამაზმანები იბრძვიან.
  მაგალითად, ჯეინ არმსტრონგი. ასევე უნდა აღინიშნოს ძალიან საინტერესო და მებრძოლი სილამაზის გოგონა.
  . თავი? 5.
  ის აწვალებს ავღანელებს და ყვირილი ამბობს:
  -აი ზაფხული მოდის!
  გოგონამ ესროლა თალიბებს, მოჭრა ისინი და დაიყვირა:
  - სამშობლოს და თავისუფლებისთვის ბოლომდე!
  გერტრუდამაც ააფეთქა მტერს. მან ჩამოაგდო ავღანური ტანკი და დაიყვირა:
  -დიდი კომუნიზმისთვის!
  და მალანია მტერს რაღაც მომაკვდინებელს გაუშვებს. დაამტვრევს მას ნაწილებად და ატეხავს:
  - ბალახზე მივდივარ!
  და მონიკა მტერს რაღაც სასიკვდილოთი დაარტყამს და კბილებს აჭიანურებს:
  -მოწმენდილ ცას შევხედავ და მივხვდები რომ ვცხოვრობ!
  ჯეინმა აიღო და დაიყვირა:
  - ცაში ზარი დაირეკება!
  გერტრუდამ მტერს მიაგდო და დაიყვირა:
  - კოკისპირულად წვიმს!
  მალანია, როგორ უნდა აკოცე მტერს ყვირილით:
  -ბავშვობაში მივდივარ!
  მონიკამ ესროლა ავღანელებს, დაამსხვრია მტრის მანქანა და მღეროდა:
  - ზაფხულის წვიმა ჩემთვის!
  ეს გოგოები უბრალოდ გასაოცარია!
  ნატაშამ აგრესიულად აღნიშნა, ისროდა მტრებსა და საკვებს:
  - ჩვენ ვართ სვაროგის დიდი მეომრები!
  და შიშველი ფეხის თითებით მტერს სასიკვდილო ძღვენს გადააგდებს.
  ზოიამ აიღო და მტერს ავტომატური აფეთქებით ააფეთქა. მან ძირს დააგდო და ჩაიცინა:
  - რუსეთის სვაროგისთვის!
  მან კი შიშველი თითებით ესროლა განადგურების საჩუქარი.
  ავგუსტინეც მტერს შლაპივით. და შიშველი თითები განადგურების მკვლელ საჩუქარს აგდებს. გაანადგურებს მტერს და ატყდება:
  - კომუნიზმისკენ სვლისთვის!
  და სვეტლანაც შუგანეტივით ურტყამს მტერს. და სწრაფად ჩააქრო მტერი. და მისი შიშველი ქუსლი აიღებს და სიკვდილის სასიკვდილო საჩუქარს იპოვის. და ბევრი მტერი მოხვდება.
  და შემდეგ გოგონა მღერის:
  - ჩვენი შეხედულება ყველაზე საბრძოლოა,
  გოგო გავხდი, ძალიან მაგარია!
  ეს გოგოები უბრალოდ გასაოცარია.
  ნატაშა თავს ძალზე საბრძოლო ვითარებაში აყენებს.
  მაგრამ ოლეგ რიბაჩენკოც სასოწარკვეთილად იბრძვის.
  და ყმაწვილი ავღანელებს ხმლებით ჭრის და ღრიალებს:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას!
  და შიშველი თითებით ისვრის სასიკვდილო საჩუქარს.
  ეს ბავშვი უბრალოდ საოცარია.
  და მარგარიტა კორშუნოვა საფუძვლიანად აჩეჩავს მტრებს. და მტრების ფეხების შიშველი თითებით ანადგურებს.
  შემდეგ ის ყვირის:
  - მე სუპერ გოგო ვარ!
  და ისევ შიშველი თითებით როგორ უნდა წამოვიწყოთ მკვეთრი და შხამიანი თამაშები მტერზე.
  შემდეგ კი ბავშვები აიღებენ და სასტვენს. და ყვავის მასა ერთბაშად გაოგნებულია და ეცემა მტრებზე, არღვევს მათ. და თავის ქალა ხდება ხვრელების სავსე.
  ვთქვათ ასე წარიმართა დემონტაჟი ბრძოლაში.
  და ბავშვები, ობიექტურად რომ ვთქვათ, მებრძოლი და უკვდავები.
  ოლეგ რიბაჩენკო მღეროდა და თალიბებს ნაწილებად დაჭრა.
  ისეთი ლამაზი იყო
  ადამიანი გახდა კოლექტივის მონა!
  და ისევ, შიშველი თითებით, ბიჭი სასიკვდილო საჩუქარს გაუგზავნის მტრებს დიდი ცერემონიის გარეშე. ეს ნამდვილად მკვლელია.
  ოლეგ რიბაჩენკომ აიღო და იმღერა:
  -ტა,ტა,ტა,კატას მივყავართ!
  და ისევ, შიშველი ფეხის თითებით, სასიკვდილო ურტყამს მტერს. და ძალიან აგრესიულია.
  მარგარიტამ, გაანადგურა მტრები და თიბავდა მათ კარგად გამიზნული სროლებით, გასცა:
  - დიდება რუსული კომუნიზმის ეპოქას!
  და ისევ შიშველი თითებით ესროლა მტერს სიკვდილის სასიკვდილო საჩუქარი.
  აქ ბავშვები ისევ აიღებენ და უსტვენენ. და ავღანელი ჯარისკაცების თავზე ყვავის მასა დაეცა. ასე მოხდა მათი სრული განადგურება.
  და ბავშვები სავსეა ენთუზიაზმით და სურვილით, რომ მართლაც იბრძოლონ.
  ალენკა მტერს ესვრის და ყვირილი:
  - სამშობლოსთვის, დედა ჩვენო!
  და ის გადააგდებს სიკვდილის საჩუქარს შიშველი, გახეხილი ფეხით.
  ვთქვათ, ეს გოგოები ძალიან ჩხუბობენ.
  ანიუტა მტერს უკრავს და ყრუ ყვირის:
  - ჩვენი დიდი სამშობლოსთვის.
  და თავისი შიშველი ქუსლით ის აგდებს იმას, რასაც განადგურება და სიკვდილი მოაქვს.
  და ალა აფერხებს მტრებს. უამრავ ავღანელს თიბავს, შიშველი ფეხის თითებით ყუმბარებს ისვრის და ღრიალებს:
  - ახალი დიდი გამარჯვებებისთვის!
  და ასევე როგორ მოხვდეთ ლეტალური აფეთქებით.
  მაგრამ მარია ასევე ანადგურებს მტრებს მკვლელი სკირით. და შიშველი ქუსლით რაღაც ძალიან დამღუპველი ესროლება მტრებს. და კბილების გაშიშვლება ამბობს:
  - რუსეთი იქნება ჩემპიონი!
  და ოლიმპიადაც დიდი ენერგიით დაამარცხებს მტერს. და ჩამოაგდებს მტერს მკვლელ მუშტს, ან ღვარძლს. ასევე გამოიყენეთ შიშველი თითები.
  და ღრიალი:
  - უწმინდესი რუსეთისთვის!
  და ღიმილით აცახცახებს კბილებს.
  მარუსია ასევე საბრძოლო პოზიციაზეა და ყვირის, კბილებს აშორებს:
  - ნაწილებად დაგიგლეჯ!
  და შიშველი თითებით ისვრის სიკვდილის ყველაზე მომაკვდინებელ საჩუქარს.
  და მატრიონა, თითქოს მტრებთან, ჩაქუჩით ჩაქუჩს. და ეს ნამდვილად დააზარალებს მას. და ის უამრავ თალიბანს მატრიონას კუბოში ჩააგდებს. და ყვირილი, კბილების გაშიშვლებით:
  - მე ყველაზე მებრძოლი ვარ მსოფლიოში!
  და იცინე.
  ესენი აქაური გოგოები არიან - ლამაზმანების ხმა ჟღერს.
  სტალენიდა ასევე ანადგურებს მოწინააღმდეგეებს, ანადგურებს ავღანელებს და ღრიალებს:
  - რუსი ღმერთების დიდი მასპინძლისთვის!
  და შიშველი თითებით ყუმბარსაც დააგდებს.
  და გაანადგურე ბევრი თალიბანი.
  ეს გოგოები არიან - უმაღლესი კლასის და სუპერ.
  ვერონიკა ურტყამს ავღანელებს და ყვირის:
  - სამშობლოსთვის, დედა ჩვენო!
  და ისევ შიშველი ფეხის თითები მოჭრილი აქვს თალიბანის მანქანით.
  ვიქტორია ანადგურებს ისლამის ჯარისკაცებს. ის მათ ნამცეცივით თიბავს და აგრესიულად იღიმება, ამბობს:
  - ჩვენი უსაზღვრო სამშობლოსთვის!
  და შიშველი თითებით ისევ ისვრის სიკვდილის საჩუქარს.
  და სერაფიმეც მოჯაჰედების ლუპანეტივითაა. და ბაზუკადან ის სიკვდილის საჩუქარს გამოაფურთხებს ალისფერი ძუძუს ღილაკზე დაჭერით.
  აი ის - მებრძოლი ქალი.
  და დრტვინავს:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას!
  და ალისა და ანჟელიკა კვლავ იბრძვიან. ეს გოგოები სნაიპერები არიან. და დიდი მომაკვდინებელი ძალით ესვრიან ავღანელებს.
  და დაარტყა პირდაპირ მიზანს უზარმაზარი სიზუსტით.
  ამავე დროს, ალისა ყვირის:
  - მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში!
  და შიშველი თითებით როგორ აიღებს და დაიწყებს განადგურების საჩუქარს, მოსპობს ავღანელებს.
  და ანჟელიკა ასევე მოხვდება ისლამურ ჯარში. და გამოიყენეთ შიშველი თითები. და ის აჭერს ჩახმახს მკერდის ალისფერი ძუძუს და დრტვინავს:
  - დიდება ჩემს სამყაროს!
  და ასევე როგორ უნდა გაიცინო.
  აი გოგოები, ყველა გოგო გოგოა.
  ალისა მღერის აგრესიულად და აქტიურად, ისვრის მტერს:
  - ჩვენი მიწა განდიდებულია,
  ჩვენ ყველანი ხალხები ვართ - მშობლიური ოჯახი!
  და ალისაც შიშველი თითებით მკვლელ ყუმბარას ესვრის.
  და ანჟელიკა მტრებსაც ასხამს. და შიშველი თითებით ისვრის სიკვდილის საჩუქრებს.
  ამავდროულად წითური გოგონა მღერის:
  - დიდება ჩვენს სსრკ-ს!
  და მისი შიშველი ქუსლი ისვრის სასიკვდილო ყუმბარას.
  აი გოგოები - წითელი და ქერა.
  ძალიან ბევრია ამ გოგოებში და ისეთი განსაკუთრებული, მაგარი და ჭეშმარიტი.
  სტეელენიდამ მტერს ესროლა და შიშველი ფეხის თითებით კარგა სროლას ახორციელებდა, აგრესიულად ყვიროდა:
  - რუსეთისთვის და თავისუფლებისთვის ბოლომდე!
  და ისევ დააჭირა ღილაკს მკერდის ლალისფერი ძუძუს.
  სტალენიდა ძალიან ჭაღარა და მაგარი გოგოა. და მას აქვს ამდენი ვნება და ნებისყოფა.
  გოგონა მღეროდა:
  - სტალინი ბრძოლის დიდებაა,
  ჩვენი ახალგაზრდული ფრენის სტალინი...
  ბრძოლა და გამარჯვება სიმღერებით,
  ჩვენი ხალხი მიჰყვება სტალინს!
  ვერონიკა, რომელიც ესროდა მოჯაჰედებს და აქტიურად ანადგურებდა მათ, ყვიროდა:
  სიმღერით ბრძოლა და გამარჯვება,
  ჩვენი ხალხი მიჰყვება სტალინს!
  ვიქტორიამ, რომელიც თალიბანის ჯარებს ესროლა, ტვიტერზე დაწერა:
  - ჩვენ გვეძლევა უზარმაზარი ფრთები,
  დიდი გამბედაობა გვეძლევა...
  სტალინის კოლმეურნეობის სიმრავლე,
  დიდება საბჭოთა ქვეყანას!
  და გოგონამ შიშველი ფეხით ესროლა სასიკვდილო საჩუქარი.
  სერაფიმე, რომელიც თიშავდა ჩინელებს ზედმეტი ცერემონიების გარეშე, გამოსცა:
  სტალინი არის ბრძოლის დიდება,
  ჩვენი ახალგაზრდული ფრენის სტალინი...
  ბრძოლა და გამარჯვება სიმღერებით,
  ჩვენი ხალხი მიჰყვება სტალინს!
  სტელენიდამ ღიმილით აიღო იგი და მღეროდა:
  - ბრძოლა და გამარჯვება სიმღერებით,
  ჩვენი ხალხი მიჰყვება სტალინს!
  ასე რომ, მეომრებმა მართლაც გადაიტანეს ავღანელების განადგურება ზედმეტი ამპარტავნებისა და აურზაურის გარეშე. უნდა ითქვას, რომ ძალიან მებრძოლი ლამაზმანები არიან.
  სტალენიდა კბილებს აჩეჩდა:
  - სიმღერით ბრძოლა და გამარჯვება,
  ჩვენი ხალხი მიჰყვება სტალინს!
  ეს მებრძოლი გოგოებია აქ.
  ვერონიკამ ღიმილით უთხრა:
  - იქნება ჩვენი გამარჯვება წმინდა ომში.
  და მან აჩვენა ენა.
  ასე რომ, აქ გოგონები მათში უბრალოდ უმაღლესი და ყველაზე მაგარი გემოვნებაა.
  ვიქტორიამ შენიშნა და გოგოებს თვალი ჩაუკრა:
  - ეს ჩვენი ბოლო და გადამწყვეტი ბრძოლაა!
  და კიდევ, როგორ ურტყამს მტერს.
  და დაარტყა შიშველი თითებით.
  ეს გოგოები უბრალოდ შესანიშნავები არიან.
  და გოგოებს, რომლებსაც ძალიან უყვართ ჩხუბი.
  სტილენიდამ ჩაიღიმა:
  - და ტრივიალურია თალიბებისთვის კუბოში ყოფნა!
  ვიქტორია დაეთანხმა ამას:
  - დიახ, იყავი! და ეს უზენაესი ხალიფა ჰიტლერზე ბევრად საშიშია!
  ვერონიკა დაეთანხმა ამას:
  - დიახ, მას კიდევ ბევრი ჯარისკაცი ჰყავს!
  სერაფიმმა გაბრაზებულმა აღნიშნა და მოჯაჰედებს ადიდებულმა თიბავდა:
  - ნომერი უნდა აიღოს!
  სტელენიდამ თავდაჯერებულად თქვა:
  -არ წაიღებ!
  და მან მარგალიტისფერი კბილები გამოანათა.
  შემდეგ მან სასიკვდილო ძალით ესროლა გამანადგურებელი ყუმბარა შიშველი თითებით.
  ვიქტორიამ ღიმილით აღნიშნა და კბილებს აშორებდა:
  - დიდება კომუნიზმს!
  და ისევ შიშველი თითებით ესროლა სიკვდილის სასიკვდილო საჩუქარი.
  ვერონიკამ მტერს ხელი დაარტყა და ჭიკჭიკებდა:
  - დიდება კომუნიზმს და ჩვენს პარტიას!
  სერაფიმემ აღნიშნა:
  და დიდება ლენინის საქმეს!
  და გაუგზავნა მტერს განადგურების საჩუქარი.
  და ასე დაშორდნენ მათ ეს გოგოები. ასე რომ, თალიბებს თლიდნენ.
  ალიონკამ, ავღანელ ჯარისკაცებს თიბავდა, აღშფოთებით აღნიშნა:
  - კომუნიზმის უმაღლესი მიღწევებისთვის!
  და ისევ დაფრინავს შიშველი თითებით ნასროლი ყუმბარა.
  და აქ ანიუტა ძალიან აგრესიულად მოქმედებს მტრის წინააღმდეგ.
  და ასველებს მტრებს ლეტალური წნევით. ჭრის მათ ნამგალივით. და ყვირილი:
  - სსრკ-ს სადიდებლად!
  მებრძოლი თალიბების ალა თლაპავს და ყვირის:
  -პერუნის სახელით!
  და შიშველი თითებით მკვლელ საჩუქრებსაც დაუყრის მტერს.
  აგრესიულმა მარიამ შენიშნა, როცა ოპონენტებს თიბავდა:
  - სსრკ-ს კონტროლისთვის!
  და ასევე შიშველი თითებით, როგორ დანებდება სიკვდილის სასიკვდილო საჩუქარი.
  და ოლიმპიადა, როგორც მტრებს ებრძვის, ის დაარტყამს და ატყდება:
  - სამშობლოსთვის უმაღლეს გამარჯვებამდე!
  და ასევე მისი შიშველი ფეხები გაუგზავნის მკვლელობის საჩუქარს განადგურების.
  აი გოგო - ვთქვათ - ულტრა!
  და მატრიონამ აიტაცა მოჯაჰედები და მოდი დავხოცოთ ისინი. და მოქმედებდა კოლოსალური წნევით.
  და მეომარი მღეროდა:
  - ურდოს უღელი დაგვამსხვრია!
  და მარუსია, რომელიც მოწინააღმდეგეებს სცქეროდა და მკვლელი კვერნავით თიბავდა მათ, დაბნეულმა ამოიოხრა:
  - ურწმუნოების უღელი დაგვჭირვებია!
  და ოლიმპიასმა, თალიბანის ბოროტ სულებს დახოცა, შესძახა:
  - მაგრამ ის ჩვენს ძარღვებში დუღს,
  ალენკამ, მტერს ესროლა, დაამატა:
  - სლავების ცა!
  და ანიუტა ღიმილით ჭიკჭიკებდა:
  - და ზღვის სანაპიროდან,
  ყინულოვან კოლიმას!
  წითურმა ალამ დამაჯერებლად დაამატა:
  - ეს ყველაფერი ჩვენი დედამიწაა,
  ეს ყველაფერი ჩვენ ვართ!
  მარია, რომელიც მოწინააღმდეგეებს ესროდა, დასძინა:
  - Ყველა ჩვენთაგანი!
  და შიშველი ფეხის თითების სროლით მან მიმოფანტა უამრავი თალიბანი.
  აი მებრძოლი გოგოები. და მათში ზეწოლა, ვთქვათ - სუპერ.
  ალენკამ მუშტში სიცილით შენიშნა:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას!
  ანიუტამ სიცილით დაამატა:
  - დიდება ლენინს!
  ალამ, მოჯაჰედებზე სროლით, გამოსცა:
  პიონერები აქეთ-იქით
  უმღერე სიმღერა ლენინს!
  და მან ესროლა სასიკვდილო ყუმბარა შიშველი თითებით.
  ეს ისეთი მებრძოლი გოგოა მარია. და ანადგურებს თალიბანს კოლოსალური წნევით.
  და ისინი ფაქტიურად ცოცხით შრიალებს.
  მარიამ, რომელიც მტრებს უყვიროდა, ყვიროდა:
  - პიონერები ვართ - კომუნიზმის ასულები!
  და კიდევ, როგორ გადააგდოთ მტერს, ასაფეთქებელი ნივთიერებების დიდი ნაწილი.
  ოლიმპიამ აღნიშნა, რომ ჭრის მტერს, როგორც ბალახი ნამგლით:
  - მე სუპერ კლასის მეომარი ვარ!
  და მისი შიშველი, გახეხილი ფეხები თალიბანს ჰგავს, კოლოსალური და დამანგრეველი.
  აი გოგოები. მოდით ვთქვათ, რომ ისინი დიდები არიან.
  ალენკამ თქვა:
  - პიონერები ვართ და ლენინს ვუმღერით!
  ანამ შეასწორა:
  - არა, კომკავშირელები ვართ! და უმღერეთ სიმღერები სტალინს!
  ალა აგრესიულად აღნიშნა, ესროლა მტერს:
  - ჩვენ შევძლებთ მტრის დასრულებას,
  და იქნება პირველი დღესასწაული!
  მარია კი მტერს ესროდა, მტერს თესავდა და ავღანელთა მასა გაჟღენთილია.
  გოგონამ ჩაიცინა და გაიცინა:
  - რუსეთისთვის და კოსმოსისთვის!
  ოლიმპიასმა ყრუდ ჩაიცინა და თვალი ჩაუკრა.
  - ჩვენი დიდი სამშობლოსთვის!
  და შიშველი თითებით სიკვდილის საჩუქარს მომაკვდინებელი ძალით აგდებს.
  მარუსიამ გაიცინა და აგრესიულად აღნიშნა:
  - თალიბანზე გამარჯვებისთვის.
  მატენამ ბრაზით ჩაიცინა:
  - დიდება სსრკ-ს! და დიდება CPSU-ს!
  და როგორ გამოჩნდება ენა!
  ეს მაგარი გოგოები არიან.
  და ოლეგ რიბაჩენკო თალიბებს ხმლებითა და ღრიალით ურტყამს:
  - დიდი სსრკ-სთვის!
  და შიშველი ფეხის თითებით ბიჭი, თითქოს მტერს ეშლებაო.
  და ჭიკჭიკებს:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას!
  მარგარიტა ავღანელებს ჭრის და ყვირის:
  - ჩვენი სამშობლოსთვის!
  და შიშველი თითებით გოგონა შხამიან ნემსებს გაუშვებს. და მუჯაჰედებს ყელი ეწებებათ.
  და გოგონა იმღერებს:
  -ჩემი დიდი კომუნიზმი ჩვენთან იქნება!
  და ბავშვები ისევ უსტვენენ და ათასობით გაფითრებულმა ყორანმა ავღანელებს თავის ქალა დაარტყა.
  მიხაილ ვლადიმირმა გაიღვიძა. და საინტერესო იყო. დიახ, ომი თალიბანთან მაგარია.
  მაგრამ დროა მართოს სსრკ და მიიღოს რეგულარული ბრძანებები.
  კერძოდ, სპეცრაზმისა და ავიაციის შერჩეული ნაწილების ავღანეთში გადაყვანა. გაზარდოს თავდაცვის ხარჯები და მნიშვნელოვნად. ასევე, მეტი საკონტრაქტო ჯარისკაცის დაკომპლექტება შეავსეს სპეციალური დაცვისა და მებრძოლების შემადგენლობაში. გაიზარდა ჯარის რაოდენობა.
  ასევე გაიცა ბრძანება ფასების რეფორმის მომზადების შესახებ. შეწყვიტოს სოფლის მეურნეობის საქონლის სუბსიდირება და სხვა. ამან შესაძლებელი გახადა დამატებითი თანხების გამოყოფა სამხედრო ხარჯებისთვის.
  პუტინ-გორბაჩოვმა ასევე გასცა ბრძანება სტალინისა და წარსული ლიდერების კრიტიკის აკრძალვის შესახებ. და კრიმინალიზაციაც კი. არა მხოლოდ ეს, იყო ბრძანება კიდევ გაეზარდათ სტალინის ძეგლები და აღედგინათ ადრე დანგრეული და წაგებული ძეგლები. ასევე ვოლგოგრადს დავუბრუნდეთ ისტორიული სახელი - სტალინგრადი.
  ამის შემდეგ მიხეილ-ვლადიმერ გორბაჩოვ-პუტინს ჩაეძინა;
  ეპიკური ბრძოლა თალიბანთან გაგრძელდა. ახლა კი თალიბანი უტევს რუსულ ჯარებს მთელს პერიმეტრზე.
  და რუსული არმია ასახავს მათ შეტევას. და არის სასტიკი ბრძოლა.
  ნატაშა ბრუნავს და შიშველი თითებით სასიკვდილო ძალით ყუმბარას ისვრის. ტირის მოწინააღმდეგეებს და ღრიალებს:
  - დიდება რუსი ღმერთების ეპოქას!
  ზოია ასევე ებრძვის მტრებს, თავდაჯერებულად. ჭრის მოწინააღმდეგეებს და ღრიალებს:
  - დიდი რუსეთის სახელით!
  და ასევე შიშველი თითებით დაიწყებს სიკვდილის საჩუქარს.
  ასე მოხვდნენ ეს გოგოები ძალიან ცნობილ ბიზნესში.
  ავგუსტინა, რომელიც ასევე ძალიან ზუსტად ისროდა მტერს და ყუმბარებს შიშველი თითებით ესროდა, დაიღრიალა:
  -დიდი სსრკ-სთვის!
  და სვეტლანა იბრძვის მოჯაჰედებთან, აოხრებს მათ რიგებში, ყვირის:
  - მაგარი რუსეთისთვის!
  და შიშველი ქუსლით დაემორჩილება სიკვდილის მკვლელ საჩუქარს.
  ეს არის თალიბების მოსაკლავად დაბადებული გოგონების გუნდი. და არა მარტო თალიბანი.
  ნატაშამ გაიცინა და, ესროლა მოჯაჰედებს, აიღო და დაიყვირა:
  - დიდება სსრკ-ს!
  და ფეხის შიშველი თითებით როგორ წამოვიწყო მკვლელი.
  ზოია, რომელიც აგრძელებდა ისლამური იმპერიის ჯარისკაცების სროლას, აგრესიულად გამოსცა:
  - დიდება ჩვენს ჯარს!
  და შიშველი ფეხებით ის დააგდებს დამანგრეველს.
  და ავგუსტინე აჯობა ავღანელებს და ყვიროდა:
  - დიდება ჩვენს სამშობლოს!
  და შიშველი თითები დაიწყებს განადგურებას.
  სვეტლანა ასევე ამსხვრევს მტრებს, აოხრებს მათ გაბრაზებით და ყვირილით:
  - სსრკ-ს წმინდა კომუნიზმისთვის!
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც სინდისისთვის იბრძოლებენ. და იბრძვიან და იმარჯვებენ.
  ალენკა ძალიან იბრძოდა და სასიკვდილო საჩუქრებს შიშველი თითებით ესროლა.
  და გოგონამ დაიყვირა:
  - კომუნიზმისთვის!
  ანიუტამ ძალიან ლამაზად ესროლა მტერს, შიშველი ქუსლით დაარტყა თალიბებს და ატეხა:
  - კომუნიზმის რუსეთისთვის!
  აქ ალა ძალიან მოკრძალებულად და აქტიურად იბრძოდა. და შიშველი ფეხის თითები მომაკვდინებელი ძალით გაუშვა.
  გოგონამ იღრიალა:
  - სსრკ კომუნიზმისთვის!
  გოგონამ მარიამ აიღო და მორიგეობა დადო, ავღანელები მოთიშა და იღრიალა:
  - სამშობლოსთვის, დედა ჩვენო!
  და შიშველი თითებით მან მომაკვდინებელი ძალა გაუშვა.
  ოლიმპიურმა თამაშებმაც კარგად მიზანმიმართული შემობრუნება მისცა და ბევრი მტერი გაანადგურა. და გოგონა აკოცა, შიშველი ფეხის თითები და ვიაკნულა ამოაგდო:
  - სამშობლოსთვის, დედა ჩვენო!
  მარუსია ებრძვის კატის ველურ რისხვას და ესვრის ავღანელებს. და გაანადგურე ისინი მასობრივად.
  და გოგონა ყვირის:
  - ეს ძალიან მაგარია!
  მატრენა ძალიან ზუსტად ურტყამს მოჯაჰედებს და თიბავს წვერებივით. აი გოგო.
  და ღრიალებს თავისთვის რულეტით:
  - ძალიან კარგი კომუნიზმისთვის!
  სტალენიდაც ველური მრისხანებით იბრძოდა და თალიბებს ჯარს მოჰკვეთა. ასეთი მებრძოლი ქალია.
  და მან მტერს ძალიან მართებულად აწერინა.
  სტელენიდა მღეროდა:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას!
  ეს მებრძოლი გოგოებია აქ. და ძალიან ლამაზი და მებრძოლი.
  მეომარმა მორიგეობა მისცა მტერს. მოთიშა ავღანეთის ჯარის მასა და ატეხა. რუსეთისთვის და თავისუფლებისთვის
  დასასრულებლად.
  ვერონიკა, რომელიც ესროდა თალიბებს, დაარტყა მათ რაკეტებით და ყვიროდა:
  - დიდება კომუნიზმს!
  ვიქტორია, რომელიც ალაჰის მამაც და გმირულ მეომრებს ესროდა, ჭიკჭიკებდა:
  - სამშობლოსთვის!
  ეს არის გოგონების ყველაზე წვენი და სილამაზე. ძალიან ლამაზი და მებრძოლი გოგოები. და მათ აქვთ უზარმაზარი ძალა. და ასეთი მებრძოლი გოგოები
  და დაამტვრიე, და თლილი, ავღანელების დამსხვრევა.
  სერაფიმამ მტერსაც უკრავდა, ველური ძალით თალიბები დაამარცხა.
  გოგონამ კი შიშველი თითებით მტერს სასიკვდილო საჩუქრები ესროლა.
  ეს გოგოები უბრალოდ გასაოცარია.
  ალიონკა ავღანელებს უწერდა და ძალზე აგრესიულად თიშავდა მტრებს.
  მეომარი ქალი ღრიალებდა, როცა ისლამური იმპერიის მეომრებს ჭრიდა.
  და მან დაიყვირა:
  - სამშობლოსთვის - ჩვენი დედა!
  ანიუტა ძალიან აქტიურია მტრებთან წერაში და თავისი ძალით მტრების ჭრაში. და შიშველი თითებით მან ესროლა სასიკვდილო და კოლოსალური ძალა.
  და გოგონამ აჩუქა:
  - დიდება კომუნიზმს!
  და ალისფერი ძუძუს, ჩვენმა ბაზუკას ღილაკმა ცეცხლი წაუკიდა ტანკს.
  აქ მებრძოლი ალა დიდი მრისხანებით ამსხვრევს მტერს. და ისვრის და ასველებს მოჯაჰედებს.
  ეს გოგოები ძალიან ლამაზები არიან და მებრძოლები გმირები გახდნენ.
  ქვეყანაში ალასთან ბრძოლა ველური მრისხანებით მიმდინარეობს.
  ეს არის გოგონების სამხედრო გზა. რომლებიც ძალიან კი იბრძვიან. და ძალიან აგრესიულად გაანადგურა თალიბანი.
  მარსიალ მარია ველური ძალით ძალიან მტვრევდა და ყველას საპარსივით ჭრიდა.
  და შიშველი თითებით გოგონამ ესროლა გამანადგურებელი ყუმბარები. და გოგონამ ბევრი მტერი გაანადგურა.
  ოლიმპიადა კვლავ მოქმედებაშია. და ისევ ანადგურებს მოჯაჰედებს. და ისევ მან ესროლა შიშველი ფეხის თითები მკვლელობითა და განადგურებით.
  და ეს იქნება უხეში და ძალიან აგრესიული.
  და ოლიმპიადამ დაიწყო ბრძოლა და შიშველი ქუსლით დაემორჩილა განადგურებას და სრულ სიკვდილს.
  აი ასეთი მებრძოლი გოგონა-გმირი ამ ოლიმპიადაზე. აი მებრძოლი გოგო.
  და მარუსიამ გაანადგურა ავღანელები დიდი მრისხანებით. და ველური გამბედაობით მოთიშა ისინი.
  და მარწყვის ძუძუს აიღო და გაგზავნა სასიკვდილო ძალა.
  და ბევრი მოჯაჰედი კუბოში.
  გამოაცხადა ალენკამ, ესროლა მტერს და იკივლა:
  - მსოფლიოში ყველაზე ძლიერი კომუნიზმისთვის!
  ანიუტა, რომელიც ავღანელებს წერდა, აგრესიულად აღნიშნა:
  - აი, ისევ თეთრ ცხენზე ვართ!
  აქ არის მებრძოლი ალა ისევ მძიმე ბრძოლაში. და წითური გოგონა ისევ მუჯაჰედებს აკრაკებს და ფილტვებში აკოცა.
  და ეს აუცილებლად ანადგურებს მათ.
  და ყვირის ფილტვებში.
  გოგო კი ავტომატივით იკრიჭება.
  და მარიამი მოქმედებს მთელი თავისი ველური ძალით. და ძალიან ზუსტად ესვრის ავღანელებს. და ის ძალიან ზუსტად ჭრის მტრებს - ყოველი ტყვია თვალში.
  და ღრიალებს:
  - რუსეთის სვაროგისთვის!
  ოლიმპიადა ძალიან სასტიკად მოიქცა და მოწინააღმდეგეები დახოცა და მოჯაჰედები გათიშა. და ძალიან მებრძოლი გოგონა-გმირი. ეს გოგოები უბრალოდ გასაოცარია.
  და არავინ გადარჩება მათ წინააღმდეგ.
  ოლიმპიადა საფუძვლიანად აგდებს მტრებს. და ის ავღანელებს შიშველი თითებით ურტყამს და სიკვდილის სასიკვდილო საჩუქრებს აგდებს. ოლიმპიადა, რა თქმა უნდა, ძალიან გოგოა
  ყველაზე მაგარი და ყველაზე მებრძოლი მსოფლიოში.
  აბა, ის მოჯაჰედებს დაარტყამს და ხმლით ჩამოსხმის.
  და გოგონა აიღებს და იმღერებს:
  - მე ვარ სილამაზის კლასი ჰიპერ!
  ეს გოგოები ძალიან ლამაზები და მებრძოლები არიან. მათ აქვთ აღფრთოვანების უზარმაზარი ხარისხი და ძალა თვალების წვეულებისთვის.
  მარუსია ესვრის ავღანელებს და ყვირილი:
  - კომუნიზმის ეპოქისთვის!
  და ასევე ფეხის შიშველი თითებით, თითქოს მუჯაჰედების მიერ, ჩაქუჩით ჩაქუჩით. ეს გოგო უბრალოდ საოცარია.
  მატრიონა მომაკვდინებელი ძალით დაარტყამს მტრებს ბაზუკას ალისფერი მკერდის ძუძუს დახმარებით. და ეს ნამდვილად მისი ჰიპერ ძალაა.
  და მეომარი ყვირის:
  -დიდი კომუნიზმისთვის!
  . თავი? 6.
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც იბრძვიან სსრკ-სთვის და აჩვენებენ გმირობის სასწაულებს. არა, ასეთ გოგოებს ვერც ერთი მტერი ვერ გაუძლებს. ისეთივე მრავალრიცხოვანიც, როგორც თალიბანი. მიუხედავად იმისა, რომ მათ შეუძლიათ ცხედრების მოსკოვში გადაყრა.
  სტალენიდა იბრძვის უმაღლესი მტრის ძალებთან. და ისიც, როგორ აჭერს ბაზუკას ღილაკს მარწყვის ძუძუს და ღრიალებს:
  - მე სუპერ კლასის მეომარი ვარ!
  და თვალი ჩაუკრა მეგობრებს.
  ვერონიკა ასევე აგრესიულად ანადგურებს ავღანელებს და არ სწყალობს მათ. და არის დიდი განადგურება.
  გოგონა ძალიან მებრძოლია და მას აქვს ფენომენალური კოსმიური ძალა.
  სტალენიდაში კი ის, რაც თამამად ანადგურებს ამ ძალის მოჯაჰედებს, კიდევ უფრო მეტია. მოდი ასე ვთქვათ, პირდაპირ გოგოებო.
  ვიქტორია დიდი აქტიურობით ურტყამს ავღანელებს, ურტყამს მათ და ღრიალებს:
  - მე ჰიპერ კლასის გოგო ვარ!
  და სერაფიმა მოჯაჰედებს შურს ვნებით ურტყამს, თიშავს მათ და ყვირის:
  - ულტრა ლამაზმანი ვარ!
  ალბინა და ალვინა ავღანელებს ცაში ამსხვრევიან. და ჰელგა მათთანაა. რა აქტიურად აიღეს ყვითლები. და გაანადგურე კაპიტალი.
  ალბინამ შიშველი თითებით ჩამოაგდო თალიბების მანქანა და დაიკივლა:
  - გდრ-სთვის! დაე ისევ კომუნიზმი დაუბრუნდეს გერმანელებს!
  ალვინამ ასევე ჩამოაგდო ისლამური იმპერიის თვითმფრინავი და დაიყვირა:
  - კომუნიზმის უდიდეს მწვერვალებამდე!
  და ჰელგა ცაში, შიშველი ფეხის თითების დახმარებით, თალიბანის ტანკს დაფარა და ჭიკჭიკებდა:
  - სახურავის გავლით გამარჯვებებისთვის!
  ასე იბრძოდნენ მებრძოლი და ლამაზი გოგოები.
  ანასტასია ვედმაკოვამ ციდან გაანადგურა მოჯაჰედები და იმღერა:
  - კომუნიზმი იყოს ცნობილი!
  შიშველი ფეხის თითებით კი თვითმფრინავიდან მოწინააღმდეგეებს ბომბები ესროლა.
  და აკულინა ორლოვამ ავღანელებსაც დაუსხლტა და მღეროდა:
  - დიდება ჩვენს სამშობლოს.
  და ჩამოაგდო მძიმე და მომაკვდინებელი ბომბები მტერზე.
  ესენი მებრძოლი გოგოები იყვნენ, პირდაპირ ვთქვათ.
  Mirabela Magnetic-მა გაანადგურა ოპონენტები ინტენსივობის კოლოსალური ხარისხით და ატეხა:
  - დიდი და ძლევამოსილი კომუნიზმისთვის!
  და ისევ მოჭუტა გოგონამ იასამნისფერი თვალები.
  ეს გოგოები იყვნენ.
  ანასტასია ვედმაკოვამ ავღანელები დაარტყა და მუშტებით ყვიროდა:
  - ჩემი ახალი კრედო ყველას მოგებაა!
  ასევე როგორ გამოვიყენოთ შიშველი თითები.
  აკულინა ორლოვამ მოწინააღმდეგეები გაანადგურა. მან სავარცხელივით მოთიშა ისინი და შესძახა:
  - მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში!
  და როგორ უნდა დათმო შიშველი ქუსლით.
  და მირაბელა მაგნიტი ანადგურებს მტრებს თავისი კოლოსალური სიძლიერით და ყვირილით:
  - მე სუპერ გოგო ვარ!
  და ალისფერი ძუძუს ღილაკზე დაჭერით.
  ეს გოგოები უბრალოდ სუპერ და ჰიპერები არიან.
  ალვინამ გაანადგურა თალიბანი და დიდი ძალით დაიყვირა:
  - კომუნიზმისთვის!
  და შიშველი ქუსლებით, თითქოს პედალებს დააჭერდა. ეს გოგო უბრალოდ საოცარია.
  და ალბინა ავღანელებზე ლუპანეტივით. და მიეცით მათ კაპიტალის ჰიპერ.
  და აიღებს ერთბაშად ბევრ მტერს და დააყენებს მას.
  და ყველაფერს აკეთებს შიშველი თითებით.
  და იმღერე:
  - მე ყველაზე მაგარი გოგო ვარ მსოფლიოში!
  ჰელგა თალიბებსაც ურტყამს. ისინი კოლოსალურია და აქტიურად ანადგურებენ. მაგრამ შემდეგ, ფეხის შიშველი თითებით, ის დაუმიზნებს რაკეტას და ავღანური ბუნკერი დაამსხვრევს მას.
  და ზოგადად შესანიშნავია.
  და გოგონა იცინის...
  მაგრამ ელიზაბეთი, თავის ტანკზე, დაუპირისპირდება მოჯაჰედებს და მოაწყობს მათ სრულ დამარცხებას. და ბევრი თალიბანი ერთდროულად დაიღუპება.
  და თალიბების ტანკებიდან კოშკები იშლება.
  ელიზაბეთი არის გოგონა, რომელიც არის უმაღლესი კლასის სუპერმენი. და ამსხვრევს მტრებს შიშველი თითებით. და ფაქტიურად თხრის მათ მიწაში.
  აი, ეს ელიზაბეთი უბრალოდ ჰიპერა.
  და მისი ტანკი, თითქოს მუჯაჰედების მიერ, გაფუჭდება.
  სულაც არა გოგო, მაგრამ რაღაც სუპერ აქტიური და მებრძოლი.
  ეკატერინე კი ავღანელებს თლაპავს. მას აქვს წარმოუდგენელი ძალა და სისწრაფე. და ის, შიშველი ფეხის თითების დახმარებით ანადგურებს ისლამური იმპერიის ჯარისკაცებს.
  ეს გოგოა და უკვე ამდენი ავღანელი მოკლა.
  მან აიღო და იმღერა:
  - ულტრა ვარ!
  და ელენა საფუძვლიანად სპობს მტრებს. უჩვენებს მათ თავის სუპერ კლასს და ყვირის:
  - მე ვარ ჰიპერ!
  და შიშველი თითებით ეს ჩინელებზე ჩაქუჩს ჰგავს. აი გოგო.
  და ევფროსინია ძალიან აგრესიულად ანადგურებს ავღანეთის მებრძოლებს. და ისვრის ძალიან ზუსტად.
  და ჯერ კიდევ ღრიალისას:
  - სამშობლოსთვის და რუსეთისთვის იქნება ჩვენი სვაროგის მესია!
  ვთქვათ, გოგონები საპატიო მეომრები არიან.
  ელიზაბეტმა ავღანელებს ესროლა, შენიშნა:
  - საერთოდ, რატომღაც უფრო მომწონს რუსული ღმერთები!
  ეკატერინამ გაისროლა შიშველი ქუსლი, დააჭირა ღილაკს, გაანადგურა თალიბანის ტანკი და დაიკივლა:
  - და მეც უფრო მომწონს რუსული ღმერთები! სინამდვილეში, რატომ გვჭირდება იესოს წინადაცვეთა მერვე დღეს?
  ელენამ გაბრაზებულმა დაიკივლა:
  - მე მრცხვენია პრინცი ვლადიმირის!
  ელიზაბეთი დაეთანხმა ამას:
  - და უნდა გრცხვენოდეს!
  ელენა დაეთანხმა ამას:
  - რა თქმა უნდა, სირცხვილია, რომ რუსები თაყვანს სცემდნენ ებრაელ წმინდანებს!
  კეტრინმა აიღო და იღრიალა:
  - რუსი წმინდანები და ღმერთები უნდა გვყავდეს!
  ელიზაბეთი დაეთანხმა ამას, კბილებს აშორებდა:
  - დიახ, უნდა!
  და თვალი ჩაუკრა მტერს.
  ევფროსინიამ ენერგიულად აღნიშნა, ააფეთქეს მოჯაჰედებს ქვემეხიდან:
  - ჩვენ დავამარცხებთ ისლამურ იმპერიას...
  და ისევ, ელიზაბეთი, თითქოს მტერს ურტყამს, სასიკვდილოა.
  გერდაც ძალიან ოსტატურად იბრძვის. ის მომაკვდინებელი ძალით ურტყამს მოჯაჰედებს და ყვირილს:
  -დიდი კომუნიზმისთვის!
  და ის ისეთი მებრძოლი და ცნობილი მეფეა!
  შარლოტა ასევე ამსხვრევს თალიბებს და კბილებს სწევს:
  - Დიდებულია!
  და ასეთი მებრძოლი გოგო კლასის მეგა!
  კრისტინაც ფეხის შიშველი თითებით ურტყამს ავღანელებს. და აუცილებლად მოკლავენ.
  და აიღებს და გაივლის:
  - არიელი ნომერ პირველი ვარ!
  მაგდა კი ავღანელებს სცემეს, ბევრს მოკლავს და ჩივის:
  - სსრკ-სთვის და გდრ-სთვის!
  და საფირონისფერი თვალებით უკრავს თვალებს. ეს გოგო უბრალოდ ჰიპერა!
  არა, თალიბანი ვერ უმკლავდება სუპერ და ჰიპერკლასის გოგოებს.
  და ისეთი მეომარი გოგოები არიან.
  და ვნებით მღერიან:
  - და ვის ვიპოვით ბრძოლაში,
  და ვის ვიპოვით ბრძოლაში...
  ამასთან არ ხუმრობს,
  მოდი დავშალოთ!
  და როგორ ატირდებიან მეომრები. აი გოგოები.
  მათ ასევე შიშველი ფეხები ჩასვეს ტყვედ ჩავარდნილ თალიბ ჯარისკაცებს სნეულებში. და აიძულა ისინი ეკოცნა შიშველი მრგვალი ქუსლები.
  აი გოგოები ბიკინებში.
  მაგრამ თალიბებმა აწამეს კომსომოლის წევრი. მათ ხელები უკნიდან გადაუგრიხეს და თაროზე აწიეს. და აწია. და გადაატრიალეს გოგონა ხეზე. და ასწია იგი. შემდეგ კი აიღეს და გაუშვეს.
  და გოგონა დაეცა. აიღო ბალახთან და ჩამოკიდა. და გაიყინა. და მოჯაჰედებმა გაბრაზებულმა იცინეს. შემდეგ გოგონა ისევ აიყვანეს და მაღლა აიყვანეს, ხის მწვერვალზე.
  შემდეგ კი ისევ გაუშვეს. გოგონა ჩამოვარდა და ისევ ბოლოში ჩამოიხრჩო. და თოკი გაიჭიმა და მზეთუნახავი ტკივილისგან ყვიროდა. და კვლავ დაიწყეს მისი აწევა.
  ზევით ამოწეული. კარგად დაყარეს, ცოტა დაკიდეს. და შემდეგ ისევ გაუშვეს ველური მრისხანებით. და გოგონა ისევ ჩამოვარდა და დატრიალდა
  სახსრები. და საერთოდ საკმაოდ შიშველი იყო. და როგორ მტკივა.
  მერე ისევ ასწიეს მეოთხედ და კარგად შეანჯღრიეს. შემდეგ მკვრივ ტოტზე დაამაგრეს და დაჭიმვა დაიწყეს. გოგონას შიშველ ფეხებზე ბლოკი დაუმაგრეს,
  და დაიწყო მასზე წონების დაკიდება. თალიბებმა პუდის წონა ჯერ ერთ მხარეს დაკიდეს, შემდეგ კი მეორეზე. მერე გოგონას მათრახით ცემა დაუწყეს. დაარტყა ისე, რომ კანი გასკდეს.
  შემდეგ კი კომსომოლის წევრებმა დაიწყეს ჭრილობებზე მარილის ჩამოსხმა. შემდეგ აიღეს და ამოქმედდა წითლად გახურებული მავთული. და სცემეს გოგონა ავადმყოფური ძალით. შემდეგ ავღანელმა ჯალათებმა გოგონას ფეხის შიშველი ძირები შეასხეს და მის ქვეშ ბრაზილი დაანთეს. და გადავიღოთ ლამაზმანი ზედმეტი ცერემონიების გარეშე. შემდეგ კი თალიბების ჯალათებმა გოგონას მკერდიც შეზეთეს. Და შემდეგ
  რომელმაც ცეცხლი წაუკიდა მის მკერდს. და მათ დაიწყეს გოგონას საფუძვლიანად ცემა.
  და შეწვით მოჯაჰედების მეომარი და მისი მკერდი და ქუსლები. შემდეგ კი ტრაკი წაუსვეს და ჩირაღდანი დუნდულებზე მიიტანეს. და მათ დაიწყეს გოგონას საფუძვლიანად ცემა. შემდეგ კი ცეცხლი მის წიაღს შეეხო. ვენერას გროტოს დაფარული თმები ერთბაშად დაიწვა. ეს გოგო უბრალოდ საოცარია. და ასეთი წამება ელოდა მას.
  ავღანელმა ჯალათებმა დაწვეს გოგონას მკერდი, უკანალი, მკერდი და შიშველი ფეხების ძირები. და საფუძვლიანად შეწვა. შემდეგ თალიბმა ჯალათმა აიღო გახურებული ჯოხი და დაუფიქრებლად ჩასვა გოგონა ანუსში. და როგორ, ის ყვირის ველური ტკივილისგან.
  ამან ძალიან ატკინა იგი. და ეს გოგოები ისეთი ცელქი და ლამაზები არიან. მაგრამ ავღანელებმა გოგონა მძიმედ აწამეს. და ასეთი ლამაზი მეომრები. და ისინი საფუძვლიანად შემწვარი მეომარის მიერ.
  ასე რომ, გოგონა აიყვანეს მისმა ჯალათებმა და დაიწყეს მისი გრძელი მოხდენილი თითების აფეთქება წითლად გახურებული მაშებით. და ძალიან მტკივა. ჯალათებმა გოგონას თითები გაუტეხეს, დაწყებული პატარა თითით.
  და ფაქტიურად ყველაფერი დაირღვა. შემდეგ კი ნეკნები დაიწყო კომსომოლის წევრზე აფეთქება. და ამავდროულად, მკერდში წითლად გახურებული მაშები ჩაეფლო. და სიცხისგან გაწითლდა, რომ რკინისა და ალისფერი ძუძუს ახვევდა. და გოგონას მკერდი მოუგლიჯა. და ეს ისეთი სასტიკი და მტკივნეული იყო.
  აი სად იყო წამება.
  გერდამ, რომელიც მოჯაჰედებს ესროლა, შენიშნა:
  - დიდება კომუნიზმს!
  შარლოტამ ძალიან აგრესიულად შენიშნა ეშმაკური ძალით. და იკივლა:
  - სამშობლოსთვის!
  და შიშველი ფეხის თითებით მტერს დაარტყამს.
  აი გოგო. და ასე მებრძოლი.
  ქრისტინამ აიღო და თალიბებს შიშველი თითებით დაარტყა და აკოცა:
  - დიდება რუსი ღმერთების ეპოქას!
  მაგდამაც შიშველი ფეხის თითებით ავღანელებს შეაჯახა და დაიყვირა:
  - ჩვენი სამშობლოსთვის!
  და ეს გოგოები ძალიან მაგრები არიან.
  გერდამ, რომელიც ავღანეთიდან მოწინააღმდეგეებს ესროდა, გამოაქვეყნა:
  - გერმანიის დიდი კომუნიზმისთვის.
  ეს გოგოები ისეთი საბრძოლო ლამაზმანები არიან.
  გერდამ მხიარულად უპასუხა და მოჯაჰედებს აკოცა:
  - გოგო მყავს უბრალოდ სუპერ.
  და შარლოტამ აგრესიულად მიუთითა მოწინააღმდეგისკენ გასროლისას:
  - დიდება არიულ კომუნიზმს!
  და ფეხის შიშველი თითების გამოყენებით მან აკოცა:
  - დიდი სამშობლოსთვის!
  ქრისტინაც დიდი სიზუსტით დაეცა მტერს და აღნიშნა:
  - რუსეთისა და გერმანიისთვის მეგობრობაში!
  მაგდამ მოჯაჰედებსაც დაუსხლტა და ღრიალებდა:
  - დიდება ჩვენს ეპოქას!
  და ისევ თვალი ჩაუკრა პარტნიორებს.
  აი გოგოები.
  და ჯეინ არმსტრონგმა დაიწყო თალიბების დარტყმა ქვემეხით.
  გოგონა ძალიან ლამაზი იყო.
  ჯეინმა მოწინააღმდეგეს ფეხის შიშველი თითებით დაარტყა და დაიყვირა:
  - დიდება სამშობლოს!
  ასე რომ, გერტრუდა სასოწარკვეთილი დაარტყამს მტრებს და ისინი საფუძვლიანად დაიფარება და გაანადგურებს.
  და ყვირილი:
  - ბრიტანეთისთვის!
  და მალანია, თითქოს მტერს ურტყამს და ჰარა-კირის ხდის და ჭიკჭიკებს:
  - ინგლისის გამარჯვებებისთვის!
  მონიკა მტრებსაც შიშველი ფეხის თითებით დაარტყამს და იკივლა:
  - საბჭოთა გამარჯვებებისთვის!
  თამარაც და სულფიაც ებრძვიან თალიბებს და კლავენ წვერიან მეომრებს, რომლებიც ტალღებად მოდიან.
  და ეს გოგოები მღერიან:
  - ხალხი გაიხარებს
  ბედნიერება სამუდამოდ...
  რუსეთის მთავრობას აქვს
  ძალა დიდია!
  თამარამ შემოხვია, ფეხის შიშველი თითებით გაისროლა და აკოცა:
  - ჩემი აზრი კომუნიზმზე!
  სულფიაც დაარტყამს მტერს, მოკლავს უამრავ თალიბანს და ატყდება:
  - ერთი სიტყვა ვთქვათ რუსეთზე!
  და ორივე გოგონას სიცილი აუტყდა.
  თამარამ მორიგეობა მისცა. მან ბევრი ავღანელი მოთიშა და ჭიკჭიკებდა:
  - სამშობლოს საუკეთესო ძალისთვის!
  სულფია ასევე გადაამუშავებს მტერს და აყოვნებს:
  - სკარლეტ კომუნიზმისთვის სსრკ-ში!
  და თვალი ჩაუკრა საფირონის თვალებით.
  ეს გოგოები არიან - მხოლოდ უმაღლესი კლასი და ფრენა.
  ალისა და ანჟელიკა კვლავ ჩხუბობენ.
  ქერა და წითური პატარა.
  ისინი ძლიერი გოგოები არიან და ისვრიან სნაიპერული თოფებიდან.
  და სანამ ისინი საკუთარ თავს მღერიან:
  - დიდება სსრკ-ს! ჩვენ ყველას მაგალითს მივიღებთ!
  ალისამ მტერს სნაიპერული თოფით ესროლა. ესროლა შიშველი თითებით და
  ყვირილი:
  - დიდება ჩემს ქვეყანას!
  ანჟელიკა მტერსაც ატყდება, ფეხის შიშველი თითების დახმარებით ყუმბარას ესვრის და ყვირილი:
  - რუსეთისთვის ყველაზე დიდი.
  და ზურმუხტისფერი თვალებით თვალი ჩაუკრა.
  ეს გოგოები უბრალოდ საუკეთესო პილოტები არიან. ასე რომ, ავღანელები გაანადგურეს. აქ ისინი იბრძვიან და ყველაზე მაგარი და ყველაზე ჭკვიანი მსოფლიოში.
  ალისა ჭიკჭიკებდა, თვალი ჩაუკრა:
  - დიდება CPSU-ს დროს!
  ანჟელიკა დაუფიქრებლად დაეთანხმა ამას:
  - დიდი დიდება სსრკ-ს გმირებს!
  და ისევ მან ესროლა სასიკვდილო ძალის ყუმბარა შიშველი თითებით მტერს.
  აქ ის არის ჩვეულებრივი შეცდომის ქალი არაჩვეულებრივი გარეგნობით.
  ალისამ აიღო და აჩუქა:
  - კომუნიზმის უკვდავი იდეების სახელით!
  და მან სასიკვდილო ძალაუფლების საჩუქარი შიშველი თითებით ესროლა.
  ანჟელიკამაც აიღო და დაარტყა მტერს.
  მან ამოჭრა ქვიშასავით და დაიკივლა:
  - რუსეთისა და რუსული ღმერთებისთვის!
  ეს ქალები ძალიან მებრძოლები და მაგრები იყვნენ.
  ალისამ, მტერს ესროლა, აიღო და შიშველი თითებით გაუწყო მტერს განადგურების საჩუქარი.
  და ძალიან მაგარი ნაბიჯი იყო.
  ანჟელიკამ ასევე გაანადგურა მტერი, სიტყვასიტყვით გაანადგურა იგი და აჩვენა კოლოსალური ძალა. და მხიარულად თქვა ღიმილით:
  - ეს დიდი მოვლენაა!
  და მისმა შიშველმა თითებმა სიკვდილისა და განადგურების გზავნილი გაუშვა!
  აქ იყო გოგონა - უბრალოდ ჰიპერკლასი.
  ალისამ აიღო და ფილტვებში იღრიალა:
  - მე ყველაზე ძლიერი და მაგარი ვარ სამყაროში!
  ანჟელიკამ შიშველი ძირებით ასაფეთქებელი ნივთიერების მთელი კასრი გაუშვა და ყვიროდა:
  - და მე მეგავერსიაში ვარ!
  ეს გოგოები ძალიან ლამაზები არიან.
  ალისამ მტერს ესროლა შენიშნა:
  - კომუნიზმის რწმენა დიდია!
  და სასიკვდილო ყუმბარების სროლა შიშველი თითებით.
  და ანჟელიკა ესვრის მოჯაჰედებს და ყვირის:
  - ჩვენი რწმენა ძალიან დიდია!
  შიშველი თითებით კი დამანგრეველი ძალით ყუმბარას ისვრის.
  და მეომრებმა აიღეს მტერი და ასე მოატყუეს ამ თალიბებმა... და არც ზღაპარში სათქმელი და არც კალმით აღწერა.
  ალისამ საკმაოდ ლოგიკურად შენიშნა, ისროდა სნაიპერული შაშხანიდან და ჩამოაგდო თალიბანის თავდასხმის თვითმფრინავი.
  ალისამ აიღო და აჩუქა:
  - მჯერა, რომ მთელი მსოფლიო გაიღვიძებს,
  ფაშიზმის დასასრული იქნება...
  და მზე ანათებს
  გზა გაუნათეთ კომუნიზმს!
  და ისევ, გოგონა მას შიშველი თითებით აიღებს და რაღაც უკიდურესად მომაკვდინებელს გაუშვებს.
  მოჯაჰედების წინააღმდეგ იაპონიიდან მოხალისეებიც იბრძვიან. კერძოდ, კომუნისტური რწმენის ნინძა გოგონები.
  ცისფერთმიანმა ნინძამ გოგონამ ავღანელებს ქარის წისქვილი დაარტყა და მათრახი დაარტყა.
  შემდეგ მან შიშველი ფეხის თითებით ესროლა განადგურების ბარდა და დაიკივლა:
  - იაპონიაში კომუნიზმისთვის!
  ყვითელთმიანმა ნინძამ გოგონამ თავისი ხმლებით პეპლის ტექნიკაც შეასრულა. ბევრი მოჯაჰედი მოკალით. შემდეგ კი მისი შიშველი ფეხები
  აიღეს და ისროლეს სასიკვდილო ყუმბარა.
  შემდეგ გოგონამ თქვა:
  - დიდება სსრკ-ს და იაპონიას!
  წითურმა ნინძამ გოგონაც აიღო და ავღანელი ჯარისკაცები ბექჰენდით დაარტყა. და მან მოისროლა შიშველი თითები,
  რაღაც მკვლელი საჩუქარში. და მან შეამოწმა:
  - დიდება რუსეთს და სსრკ-ს!
  თეთრი თმით ნინძა გოგონამ კასრის მიღება შეასრულა. და როგორ დაარტყა თალიბანის ჯარისკაცებს თავების მოკვეთით. შემდეგ ესროლა
  სასიკვდილო ნგრევა შიშველი გახეხილი ფეხით და ღრიალი:
  - დიდება წითელ არმიას!
  და ოთხივე ნინძა გოგონამ შიშველი ქუსლებით დაყარა განადგურების ბარდა და ტანკებით ავღანელების მთელი ბატალიონი დაარტყა. ეს გოგოები უბრალოდ ულტრა არიან!
  ეს არის სილამაზე - გოგოები მართლა ძალიან მაგრები არიან.
  ოლეგ რიბაჩენკო ასევე ჭრის მუჯაჰედებს ხმლებით. და მასთან ერთად გოგონა მარგარიტა.
  ეს უკვდავი ბავშვები უბრალოდ სუპერები არიან.
  და ისინი სპეციალურად ანადგურებენ მტრებს. ვთქვათ, რომ იქ და ბავშვები!
  შემდეგ კი ბიჭი და გოგო ორივე სასტვენს. და ყვავები, რომლებმაც მიიღეს გულის შეტევა ბავშვის სასტვენისგან, დაეცემა ბოლოში. და მათი წვერი ხვრეტს თალიბების თავის ქალებს.
  ეს ბავშვები არიან - ბუნებით ყველაფრის და ყველას გამანადგურებლები.
  ოლეგ რიბაჩენკო მღეროდა:
  - განადიდეთ ჩვენი საბჭოთა ხალხი,
  გაუმარჯოს ჩემს წვეულებას...
  ყველა ბავშვის გულების ჩვენი კავშირი,
  ჩვენ ყველანი მეგობრული ოჯახი ვართ!
  მარგარიტა მაგნიტნაია, მოწინააღმდეგეების გამანადგურებელი, ენერგიულად გამოსცა:
  - იყავი ცნობილი ჩვენი კოსმოსური რუსეთით!
  გოგონა კი ფეხის შიშველი თითებით მტერს რაღაც სრულიად სასიკვდილოდ გაუშვებს.
  ოლეგ რიბაჩენკო, რომელმაც თალიბანი გაანადგურა, მღეროდა:
  - მარგარიტა, ფანჯარა ღიაა,
  მარგარეტ, შენ არ დაგავიწყდა
  როგორ იყო ეს ყველაფერი!
  ეს ბიჭი ძალიან მაგარი და მეომარია. ეს არის ტერმინატორი ბიჭი.
  ეს ის ბავშვები არიან აქ, რომლებიც ძალიან მაგრები და მებრძოლები არიან.
  უნდა აღინიშნოს, რომ გოგონები ძალიან რთულია.
  ალისაც თალიბებს ესვრის. და მღერის მის ქვეშ:
  - Ერთი ორი სამი ოთხი ხუთი! კურდღელი სასეირნოდ გამოვიდა!
  და გოგონამ ისევ დიდი სიზუსტით გაისროლა.
  ანჟელიკა ძალიან კარგი კადრი იყო. და ძლიერი დარტყმები გაუკეთა მტერს.
  და როგორ აჭერს ალისფერი ძუძუს და იღებს ბაზუკადან და თრეშებს.
  და მეომარმა ესროლა მტერს ძალიან ზუსტად.
  ანჟელიკამ აიღო და დაიყვირა:
  - დიდება ჩვენს კომუნისტურ პარტიას!
  და ისევ, როგორც აფეთქება დიდი სიზუსტით მტერზე. და თალიბანის თვითმფრინავი ისევ ჩამოვარდა.
  და ალისამ ასევე ისროდა ძალიან ზუსტად და ისლამური იმპერიის თავდასხმის თვითმფრინავი დაიწვა.
  ეს გოგოები არიან.
  ანჟელიკამ სიცილით შენიშნა:
  - სსრკ მშვენიერი ქვეყანაა, რომელშიც ყველა ხალხი მეგობრული ოჯახია!
  ალისამ ისევ გაისროლა, ერთი გასროლით ერთდროულად ჩამოაგდო სამი მოჯაჰედი და უპასუხა:
  - რუსეთის დიდი პარტიისთვის!
  და გოგოებს სიცილი აუტყდათ. ზოგადად, ისინი ძალიან განსხვავებული შეხედულებების მეომრები არიან.
  მაგრამ ყველა გოგოს გულში აქვს კომუნიზმის იდეა. და მათ სურთ, რომ დედამიწაზე ნამდვილი სამოთხე იყოს. და ძალიან ლამაზი იქნებოდა.
  ანჟელიკამ აღნიშნა მტრებზე დიდი სიზუსტით სროლით და თავის ქალებში მუშტით.
  - კომუნიზმი არასოდეს შეაკეცავს ფრთებს და ჭურვიში ჩაცოცავს!
  ალისა დაეთანხმა ამას:
  კომუნიზმი ფრთებს არასოდეს გაიკეცავს! ჩვენი იდეოლოგია არის ბედნიერების აშენება პლანეტა დედამიწაზე!
  და ორივე გოგო ყვირის:
  - დიდება რუსეთს! დიდება! ფეხშიშველი გოგონები წინ გარბიან...
  ფეხშიშველი ქალთა სამმართველო... მიესალმება რუს ხალხს!
  ქალი მეომრები კი აგრესიულ და სექსუალურ სიამოვნებას ავლენენ.
  ალისა აკანკალდა, კბილებს აშორებდა და ყვიროდა:
  - ჩვენ ყველანი ერთად ვდგავართ სსრკ-სთვის!
  და მეომარმა კვლავ გაანადგურა მტრები.
  ანჟელიკამ ასევე ესროლა მტერს და მუშტი დაარტყა თავში. და მან დაიყვირა:
  - დიდება ჩვენს სამშობლოს!
  მეომარი კი უკიდურესად მებრძოლი და წითელი იყო.
  მისი თმა კი ქარშია, ეს სპილენძისფერი თმა პროლეტარული ბანერივით ფრიალებს.
  ეს გოგოები ძალიან ლამაზები და სექსუალურები არიან.
  და ამდენი მოჯაჰედი უკვე დაკრძალეს...
  გოგოებიც მუშაობენ...
  აქ ვიოლა და დომინიკა ავღანელებს ესვრიან.
  გოგონები ბაზუკებს ესვრიან ტანკებსა და აზიურ ქვეითებს.
  აქ ვიოლა გაისროლეს, ალისფერი ძუძუს გამოყენებით ბაზუკას ღილაკზე დაჭერით და სარაკეტო რაკეტის გასროლით.
  და ავღანელთა მასა დაიშალა.
  ვიოლამ ისევ იმღერა:
  - მე მჯერა დიდი კომუნიზმის!
  და დომინიკაც სპეციალურად ესვრის მუჯაჰედებს. და დაარტყა მათ დიდი მასებით.
  ამავდროულად, გოგონები შიშველი თითებით ყუმბარებს ისვრიან.
  და ბაზუკას ღილაკზე ალისფერი ძუძუს დაჭერით მტრებს რადიკალურად მოსპობს.
  ეს გოგოები ძალიან ლამაზები არიან. და როგორ გამოიყურებიან მშვენივრად, როცა მხოლოდ ტრუსებში ჩხუბობენ. და უმაღლესი კლასის მეომრები.
  შენიშნა ვიოლამ, როცა მარწყვის ძუძუს ისევ მტერს ესროლა.
  - მე მიყვარს ჩხუბი! Შესანიშნავია!
  დომინიკამ გაიცინა და შენიშნა:
  რა სჭირთ მამაკაცებს?
  ვიოლამ ჩაიცინა და უპასუხა, მტერს ხელყუმბარა შიშველი თითებით ესროლა და აკოცა:
  - რა თქმა უნდა, კარგია! და ზოგიერთი უბრალოდ საყვარელია!
  აქ ძალიან მებრძოლი და ლამაზი გოგოები არიან.
  დომინიკამ აღნიშნა:
  როდემდე გაგრძელდება ეს ომი?
  ვიოლამ ისევ ესროლა მოჯაჰედებს ჟოლოსფერი ძუძუს გამოყენებით და აკოცა:
  -მგონი დიდი ხანია!
  დომინიკამ აიღო და იმღერა:
  - ომი მძვინვარებს სამყაროში,
  გაანადგურე მოკვლა უმიზეზოდ...
  სატანა ჯაჭვიდან გათიშულია
  და სიკვდილი მოვიდა მასთან!
  
  და ვინ შეაჩერებს დინებას
  სისხლიანი შეშლილი მდინარეები..
  ლაზერის სხივი შეაღწევს ტაძარში,
  და მაშინვე გაქრა კაცი!
  დაამატა ვიოლამ და შიშველი თითებით ყუმბარა ესროლა:
  და ასეთი ქაოსი
  შეავსო სამყარო...
  კაცობრიობის სამწუხარო ამბავი -
  გაუძლო ტკივილს, ტანჯვას!
  ეს გოგოები არიან, მაგარი მომღერლები.
  და ოლეგ რიბაჩენკო ავღანელებს ხმლებით ჭრის.
  ბიჭი სიკვდილის საჩუქრებს ისვრის მკვლელი ძალის შიშველი თითებით და მღერის.
  დედამიწის ძე პასუხად უარს იტყვის
  მე არასოდეს ვიქნები მონა...
  მჯერა, რომ თავისუფლება გათენდება
  ქარი ახალ ჭრილობას განიკურნებს!
  
  ბრძოლაში წმინდა სამშობლოსთვის,
  თავად დიდი სვაროგი უწოდებს...
  ადექი მამაცი რაინდი ადრეულ საათებში,
  სიბნელე წავა, მაისის ვარდები აყვავდებიან!
  ეს ისეთი გმირი ბიჭია...
  და გოგონა მარგარიტა, მოჯაჰედებს ხმლებით ანადგურებდა და შიშველი თითებით ყუმბარებს ისვრის, დასძენს:
  და გულის და ვენების პულსაცია,
  ჩვენი შვილების, დედების ცრემლები...
  ისინი ამბობენ, რომ ჩვენ გვინდა ცვლილება
  გადააგდე სასტიკი ჯაჭვების უღელი!
  და ბავშვები ისევ უსტვენენ. ყვავები კი აიღებენ და გონს დაკარგავენ. და სიტყვასიტყვით დაარტყა ასობით მოჯაჰედის თავის ქალა.
  . თავი? 7.
  მიხეილ-ვლადიმერ გორბაჩოვი-პუტინმა განაგრძო კონტრრეფორმები.
  კერძოდ, გამკაცრდნენ სასჯელი ანტისაბჭოთა პროპაგანდისა და სეპარატიზმისთვის.
  გარდა ამისა, გორბაჩოვ-პუტინმა შესთავაზა სტალინს მიენიჭებინა სსრკ გმირის მესამე ვარსკვლავი გამოჩენილი სამსახურისთვის და მესამე გამარჯვების ორდენით.
  სხვა იდეები მოჰყვა. კერძოდ, ვარშავის პაქტში შევიდეს როგორც ჩინეთი, ასევე ჩრდილოეთ კორეა.
  ჩრდილოეთ კორეა მაშინვე დათანხმდა, ჩინეთმა კი მორიდებით პასუხი გასცა.
  საკონსტიტუციო რეფორმის შემდგომი იდეები: ხალხის მიერ არჩეული პრეზიდენტის პოსტის დამკვიდრება.
  ასევე საპარლამენტო რეფორმის იდეები.
  ამის შემდეგ გორბაჩოვ-პუტინს ისევ ჩაეძინა და ოცნებობდა.
  გოგონები საკმაოდ წარმატებით იბრძოდნენ თალიბანის ჯარებთან.
  ნატაშა წერდა ისლამური იმპერიის მოწინავე მეომრებს და შიშველი ფეხის თითებსაც კი იყენებდა.
  მან აკოცა:
  - ჩვენი დიდი სამშობლოსთვის!
  ზოიამ, ოპონენტებს მკერდის ალისფერი ძუძუების დახმარებით, ბაზუკას ღილაკებზე დაჭერით, გამოსცა:
  - დედამიწაზე ადამიანების ბედნიერებისთვის!
  და წითურმა ავგუსტინემ, რომელიც თალიბებს აწერინებდა, აგრესიულად აღნიშნა:
  - პლანეტა დედამიწაზე უდიდესი კომუნიზმისთვის!
  და ისიც აიღებს და გადააგდებს სასიკვდილო საჩუქარს შიშველი თითებით.
  სვეტლანა ძალიან ზუსტად ისროდა მტერს და ურტყამს მტერს სამიზნეზე. და შიშველი ქუსლის გამოყენებით, მან დაიკივლა:
  - სამშობლოსთვის, რომელიც მთელ მსოფლიოში!
  ოთხმა გოგონამ თალიბანი ძალიან ცნობადად დაარტყა. და დაარტყა მათ სასიკვდილოდ.
  და ამავდროულად, გოგოები ფილტვებში ღრიალებდნენ:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას!
  და ავღანელები კიდევ უფრო ძლიერად დავლიოთ.
  ნატაშამ ძალიან ჭკვიანურად აღნიშნა და მტერს აკოცა:
  - ჩვენი დედამიწა ცნობილია,
  ბედნიერება დაფრინავს პლანეტაზე...
  ჩვენ ყველანი ოჯახი ვართ
  მღერიან ხალხის სიმღერებს!
  ეს გოგოები არიან - მათ ყველაფერში უმაღლესი აერობატიკა აქვთ.
  და როგორ ანადგურებენ თალიბებს, ეს თვალებისთვის დღესასწაულია.
  და მეომრები უბრალოდ დიდები არიან.
  ზოიამ, ავღანელებს ესროლა, ჭიკჭიკებდა:
  - სამშობლოს ბედნიერება გოგონებში!
  ავგუსტინე დაეთანხმა ამას:
  - რა თქმა უნდა, გოგონებში - განსაკუთრებით წითელ თმაზე!
  სვეტლანამ დაარტყა თალიბანს და შეჰყვირა:
  - და მშვენიერი იქნება!
  და ისევ ისლამური იმპერიის ჯარისკაცებზე, როგორც ლუპანეტი. უბრალოდ ვთქვათ გოგო!
  მაგრამ სხვა ლამაზმანებიც იბრძვიან.
  ასე რომ, ალენკა იბრძვის.
  და მისი ბიკინი გოგონების გუნდი.
  ისინი შიშველი ფეხის თითების დახმარებით მტერს სასიკვდილო საჩუქრებს უყრიან.
  და ისინი ყვირიან:
  ჰალსტუხი აყვავდა დიდებული ალისფერი ყვავილით,
  მალე გოგონები შეუერთდებიან კომსომოლს!
  ალენკამ შიშველი თითებით მტერს სასიკვდილო საჩუქარი ესროლა,
  და აიღო და დაიკივლა:
  - მე მჯერა, რომ კომუნიზმი იცოცხლებს!
  ანიუტა ასევე წერდა თალიბანის ჯარებს. და ის აქტიურად მოქმედებდა და შიშველი თითები სიკვდილს ძალიან მძიმე საჩუქრებს ესროდა.
  გოგონა ამბობდა:
  - ჩვენი სამყარო კომუნისტური იქნება!
  წითური ალა კი ავღანელებს აკრავდა. და მან ეს ძალიან კარგად გააკეთა. და თალიბანის ჯარები დიდი ინტენსივობით დათესეს, სიტყვა ნამგლით გაკეთდა. და მეომარი სასოწარკვეთილი
  ესროლა ყუმბარები შიშველი თითებით და ჭიკჭიკებდა:
  - კომუნიზმის ახალი გამარჯვებებისთვის!
  და ისევ გოგონა იცინის და კისკისებს.
  მარსიალ მარიამ მტრებსაც მოსწყვიტა. და აღმართეს თალიბების გვამების მთელი ბორცვები. ამავდროულად, გოგონა იყენებდა მკერდის ალისფერი ძუძუს და აჭერდა მას
  ბაზუკას ღილაკი.
  და მან ჩამოაგდო ავღანელი ჯარისკაცები, მაგრამ რაკეტამ დაარტყა ტანკი.
  ოლიმპიადა ასევე აგრესიულად ანადგურებს თალიბებს.
  მისი შიშველი ძირები ერთდროულად ისვრის ასაფეთქებელი ნივთიერებების მთელ კასრს.
  ოლიმპიადა ღრიალებს:
  - დიდი კომუნიზმისთვის,
  უბრალოდ ადექი მაღლა და ქვევით!
  მარუსია მტერსაც უკრავს. და ის ამას ძალიან კარგად აკეთებს. და დაარტყა უამრავ თალიბან ჯარისკაცს. და სანამ გოგონა მღერის:
  - დიდება კომუნიზმის ქვეყანას,
  ალისფერი ბანერების ფუფუნებაში...
  ჩვენ დავამარცხეთ ნაცისტები
  სამყარო გადარჩა ცეცხლისგან!
  და ისევ შიშველი თითებით სიკვდილის მკვლელ საჩუქარს ისვრის.
  აი გოგოები.
  მატრენა ასევე ესვრის ავღანელებს და ძალიან ზუსტად ურტყამს მათ. და ყვირილი:
  - მჯერა, რომ წმინდა კომუნიზმის სამყარო იქნება!
  აი გოგოები, მთელი მათი ბატალიონი, ფეხშიშველი და თითქმის შიშველი. და ეს გოგონები საყვარელი და ძალიან სექსუალური არიან.
  სტალენიდა კლავს თალიბებს და ფილტვებში ღრიალებს:
  - ჩვენი წმინდა სამშობლო ცნობილია -
  ჩვენ გავიზრდებით კიდედან კიდემდე!
  აი კომკავშირელი გოგო. შემდეგ კი ის მარწყვის ძუძუსავით აჭერს. და მტერი კონკრეტულად დამარცხებულია.
  ვერონიკამ ზუსტად ესროლა ავღანელებს და დაიყვირა:
  - დიდება ჩემს სამშობლოს!
  ვიქტორია, ზუსტად და სწორად დაარტყა მტერს, დაიყვირა:
  - ძლევამოსილი კომუნიზმისთვის!
  და მან შიშველი თითებით ესროლა სიკვდილის მკვლელი საჩუქარი.
  სერაფიმე, რომელიც წერდა მტრებზე, ძალიან ლოგიკურად აღნიშნა:
  - ჩვენი ძალა იზრდება!
  და მან შიშველი თითებით ესროლა სიკვდილის უკიდურესად სასიკვდილო საჩუქარი.
  სტალინიდამ აგრესიულად შენიშნა და ავღანელებს თიშავდა:
  - ყუმბარის სროლაში ყველაზე ძლიერი ვარ?
  ალენკამ ეჭვით უპასუხა:
  - ჩვენ ყველანი ძლიერები ვართ ამ საქმეში!
  და ასევე, როდესაც ის ისვრის მკვლელობის საჩუქრებს.
  ანიუტამ, რომელიც თალიბანზე წერდა, საკმაოდ ლოგიკურად აღნიშნა:
  - სამხედრო საქმეში ძალიან ძლიერები ვართ! და ეს არის ჩვენი ბედნიერება!
  და ასევე შიშველი ქუსლით აგდებს დესტრუქციულ ძალას.
  წითურმა ალა, ოპონენტებს ესროლა და თიბავდა მათ, ლოგიკურად აღნიშნა:
  - ზარმაცს დიდება არ მოსდის!
  და როგორ ისვრის მტერს შიშველ თითებს, რაღაც აბსოლუტურად სასიკვდილო.
  მარსიალ მარიამაც ძალიან ზუსტად დაარტყა მტერს. და მოთიშა ბევრი ავღანელი. და შიშველი თითებით, როგორ უნდა დაიწყოს ნგრევა მტერში.
  შემდეგ კი აიღებს და მარწყვის ძუძუს ზეწოლას მოახდენს მტერზე.
  ეს მეომარი გოგოა.
  ოლიმპიადა ასევე კლავს თალიბებს. აკეთებს ამას აქტიურობითა და ღრიალით:
  - დიდება კომუნიზმის დროს!
  და ასევე ისვრის ლალის ძუძუს. და ეს ძალიან მკაცრი ნაბიჯია. აქ არის გოგონა - უბრალოდ სუპერ სუფთა!
  მარუსიამ ავღანელებს ესროლა, აღნიშნა:
  - რამდენად შეგიძლიათ კომუნიზმის განდიდება?
  ოლიმპიასმა იღრიალა:
  - სისხლის ბოლო წვეთამდე!
  და ისევ გოგონამ შიშველი თითებით მომაკვდინებელი ყუმბარა ესროლა.
  მატრენა, რომელიც წერდა თალიბანზე საკმაოდ ლოგიკურად და ჭკვიანურად აღნიშნა:
  - ეს იქნება ჩვენი გამარჯვება წმინდა ომში!
  და ისევ გოგონა შიშველი თითებით დააგდებს განადგურების საჩუქარს.
  ეს მართლაც უმაღლესი კლასის გოგონაა.
  მაგრამ ეს არის გოგონების საბრძოლო ყოველდღიური ცხოვრება ...
  როდესაც შესვენება მოვიდა და ბრძოლაში პაუზა შეჩერდა, მეომრებმა კარტი ოდნავ ითამაშეს.
  ალენკამ ღიმილით აღნიშნა:
  - ეს არ არის ომი გერმანელებთან. ისინი ჩვენზე პატარები იყვნენ. და ეს ავღანელები უბრალოდ ღვარძლიანი მდინარევით მიედინება.
  ანამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - დიახ, გერმანელებთან მაინც ბევრად უფრო ადვილი იყო. აქ ჩვენ ფაქტობრივად გვამებით დაბომბეს.
  წითურმა ალამ სიცილით აღნიშნა და შიშველი თითებით ტუზი ესროლა:
  -მაგრამ მტრის ტექნიკა ჩვენზე სუსტია. გარდა ამისა, მტერი მამაცი, მაგრამ სულელია. ჩვენ კი მამაცი და ჭკვიანები ვართ.
  მარიამ სიცილით შენიშნა, მომაკვდინებელი ძალით აკოცა მტერს და სიტყვასიტყვით აკოცა - თუნდაც ფიქრებში:
  - ბრძოლა მძიმეა, მაგრამ ჩვენ ნამდვილად არ დავნებდებით!
  ოლიმპიასმა ლოგიკურად და გონივრულად შენიშნა:
  - ეს ყველაფერი ლაპარაკი და დემაგოგიაა. კონკრეტულად, კარგი იქნებოდა თალიბანის ლიდერის ხელში ჩაგდება. მაშინ ომის დასრულება!
  მარუსიამ დაეჭვდა, ბარათი ესროლა:
  - Ნაკლებად სავარაუდოა. იქ მისი გარემო არ არის უკეთესი. თალიბანის წინააღმდეგ ბრძოლა ხანგრძლივი და რთული უნდა იყოს.
  მატრენამ კვნესით დაამატა:
  სანამ საღი აზრი არ გაიმარჯვებს!
  ელენამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - დიახ, რჩება მხოლოდ საღ აზრზე დაყრდნობა. ყველა ავღანელს ვერ მოკლავ, რადგან ძალიან ბევრია. და ომი შეიძლება დიდხანს გაგრძელდეს.
  გოგოებმა კი უაზროდ იცინოდნენ.
  დიახ, ისინი ომში მოხვდნენ თალიბანის იმპერიასთან.
  მაგრამ ცაში მფრინავები სასოწარკვეთილად იბრძვიან. მაგალითად, ალვინა და ალბინა და ჰელგა. გოგონები იბრძვიან და ავღანეთის თვითმფრინავები ცაში.
  და ის არის პლაივუდი.
  ან ისინი მოხვდნენ სახმელეთო მიზნებს.
  ალვინამ აიღო და ჩამოაგდო თალიბანის თვითმფრინავი ცაში, შიშველი ფეხის თითებით და აკოცა:
  - ეს იქნება ჩემი გამარჯვება!
  ალბინამ მოწყვიტა თალიბანის მებრძოლი, ოსტატურად დაამუნა, შიშველი თითებითა და ვიაკნულავით მოჭუტა ფეხები:
  - ჩვენი სამშობლოსთვის!
  ჰელგამ დაარტყა ავღანურ ტანკს და დაიყვირა:
  - სადაც კომუნიზმია, იქ არის ჩვენი სამშობლო!
  ეს ის მეომრები არიან, რომლებიც ნამდვილი ქარიშხალი და ფენომენალური კოსმოსური ძალა და განადგურებაა.
  და ერთად და შექმნა.
  ალბინა ანადგურებს თალიბანის თვითმფრინავებს. ისინი ბევრად ჩამორჩებიან რუსებს, ბევრი ხელოსნურად მზადდება. მაგრამ თალიბანი ცდილობს ნომრების აღებას. და ძალიან თანაბრად იჭერს
  კაპიტალური რემონტი.
  მაგრამ ავღანელმა გოგოებმა სპეციალურად ჩამოაგდეს. და ისინი ამას ძალიან კარგად აკეთებენ. თითქოს ნამდვილი მონსტრები არიან.
  ალვინა თალიბებსაც შიშველი თითებით ურტყამს და მღერის:
  - კომუნიზმი არ არის მხოლოდ იდეა,
  გოგოს ბედნიერებისგან დაბუჟებული ვარ!
  და მეომარი ისევ სასიკვდილო ძალით ურტყამს ისლამური იმპერიის თვითმფრინავებს.
  შემდეგ კი მიდის სახმელეთო მიზნებზე.
  მართლაც, საშიშია ავღანელებთან დაკავშირება. ეს ქვეყანა ძლიერია და დიდი მოსახლეობით. ბევრი ქვეითი ჯარი ჰყავთ და ბრძოლაში აგდებენ. ქალები უნდა ითქვას რუსეთში და
  გერმანია იბრძვის.
  მაგრამ რამდენად ძლიერია მტერი რაოდენობრივად.
  ჰელგამ, რომელიც იბრძოდა მტერთან და ზუსტად ურტყამდა მტრებს, აღნიშნა:
  - მე ვარ გოგო, რომელიც ყველასთვის ნამდვილი ოცნება და სილამაზეა.
  და ისევ დაარტყამს მტერს მოხდენილი ფეხების შიშველი თითებით.
  ვთქვათ, ეს არის კონკრეტული გოგო.
  არა, მტრები ვერ უმკლავდებიან ასეთ ლამაზმანებს.
  ელიზაბეთი ტანკზე იბრძვის ავღანელებთან.
  და ეს მისთვის ძალიან რთულია. მაგრამ ის იმარჯვებს და კონკრეტულად ანადგურებს მტრებს.
  და იღრიალა მის ფილტვებში:
  - დიდება სსრკ-ში კომუნიზმის დროს!
  კეტრინმა, ასევე გასროლილმა, ლოგიკურად აღნიშნა:
  - Ჩვენ გავიმარჯვებთ!
  ელენამ ასევე ააფეთქა მტერს, გაჭრა ავღანური ტანკი და დაიყვირა:
  - სუპერ ლამაზმანი ვარ!
  ევფროსინიამაც ესროლა თალიბებს და ღრიალებდა:
  - ჩვენი სამშობლოსთვის!
  ასე აიტაცა ამ ოთხ-ოთხ E-მ მტრები მესამე რაიხიდან. და გავანადგუროთ ჩინელები. ასეთი გოგოების, თალიბების წინააღმდეგ, თუნდაც მათი ველურით
  რიცხვები სუსტია.
  ელიზაბეთი უკიდურესად მებრძოლი და აგრესიული გოგონა იყო. და მას უყვარდა კაცები. განსაკუთრებით მაშინ, როცა ისინი ლამაზები და ქერათმიანი არიან.
  ელიზაბეთი მღეროდა და შიშველი თითებით ესროდა მტერს:
  - სამშობლოსათვის და ბოლომდე გამარჯვებისთვის!
  ელენამ, რომელიც ავღანელებს ესროლა და მათ ქვიშასავით გაჭრა, დაიკივლა:
  - კომუნიზმისთვის!
  და გოგონა შიშველი ფეხის თითებს იყენებდა.
  ეკატერინამ, რომელიც თალიბანზე წერდა, აიღო და გამოსცა:
  - სამშობლოსთვის!
  ასევე გამოყენებული იქნება შიშველი ფეხის თითები.
  ევფროსინია ასევე ურტყამს მტერს, შიშველი ფეხის თითებით და ყვირილი:
  -იდეოლოგიური კომუნიზმისთვის!
  აქ არის ოთხი. როგორ ანადგურებენ მტრებს და ანადგურებენ. გოგოები კი არა, გენერლები. ასე რომ, ისინი დაარტყა out მტრები, რომ ეს ხდება საშინელი.
  ესენი არიან უმაღლესი ფრენისა და აერობატიკის გოგონები.
  ელიზაბეთმა სიცილით აღნიშნა:
  - ჩვენი შესაძლებლობები ძალიან დიდია!
  დიახ, ეს გოგოები არიან ხმელეთზე ... და აი, ისინი ცაში არიან.
  ანასტასია ვედმაკოვა შიშველი თითებით ჩამოაგდებს ავღანურ თვითმფრინავს. და ყვირილი:
  - დიდი იდეებისთვის!
  ასე რომ, აკულინა ორლოვა შიშველი თითებით ურტყამს თალიბებს და ყვირილი:
  - კომუნიზმისთვის მთელ მსოფლიოში!
  და Mirabela Magnetic ურტყამს ისლამური იმპერიის ჯარებს და ყვირის:
  - დიდება ჩვენს სამშობლოს!
  ესენი არიან მფრინავები ქალი, ისინი უბრალოდ საყვარლები და სუპერები არიან. იმდენი ლამაზი და მშვენიერი რამ არის მათში. მთელ მსოფლიოში ასეთი გოგოები ცხენზე ამხედრდნენ და ლეგენდად იქცნენ.
  და თალიბები პატივს სცემდნენ მათ ვალკირიებისთვის და დანიშნეს მაღალი ჯილდოები მათ თავებისთვის.
  ანასტასია ვედმაკოვამ ჰაერიდან დაფარა ავღანური ტანკი და დაიყვირა:
  - დიდება სსრკ უძლეველს!
  აკულინა ორლოვამ პოზიციებიდან აფეთქდა თალიბების ქვეითები და ღრიალებდა:
  - დიდება ჩვენს დიდ სამშობლოს!
  Mirabela Magnetic-მა, რომელიც ურტყამდა ციური იმპერიის უთვალავი მტრის არმიას, ღრიალა:
  - დიდება CPSU-ს!
  ანასტასია ვიტჩერმა, რომელმაც ჩამოაგდო კიდევ ერთი ავღანური თვითმფრინავი, დაიყვირა:
  - CPSU-SS!
  აკულინამ გაბრაზებულმა შენიშნა და მირაბელას უყვირა:
  - არ გაბედო ასე ხუმრობა!
  და გოგონა მოხვდა ხისგან დამზადებულ თალიბანის დიდ ტანკს.
  ანასტასია ვედმაკოვამ ჩაიცინა და უპასუხა:
  - ხუმრობაა, უბრალოდ ხუმრობა!
  მირაბელა შიშველი ქუსლით დაარტყა ავღანურ მანქანას და დაიკივლა:
  კომუნიზმთან ხუმრობა არ შეიძლება!
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებმაც უკვე მიიღეს რუსეთის გმირების ოქროს ვარსკვლავები თალიბანის ომისთვის. ეს მებრძოლი გოგოები არიან.
  და გერდაც გერმანიიდან თავის ეკიპაჟთან ერთად იბრძვის.
  ეს გოგოები უბრალოდ ულტრა კლასი არიან!
  გერდა მტერს ესვრის შიშველი თითებით და ღრიალებს:
  - სამშობლოსთვის!
  შარლოტაც ავღანელებს ესვრის და ღრიალებს:
  - სამშობლოსთვის, დედა ჩვენო!
  და ის ასევე ისვრის შიშველი ფეხის თითებით.
  კრისტინა ასევე ურტყამს თალიბებს შიშველი ფეხის თითებით და ყვირის:
  - რუსეთისთვის და კომუნიზმის ეპოქისთვის!
  მაგდა ავღანელებს ურტყამს, ჭრის და ფილტვებში აკოცა:
  - სამშობლოსთვის კიდემდე!
  აი გოგოები ტანკზე. და ეს არის მათი აგრესიულობა და სრული ძალა და მებრძოლების სიდიადე.
  ეს ლამაზი გოგოები არიან...
  და როგორ იბრძვიან ქალი მეომრები იაპონიიდან?
  ცისფერი ნინძა გოგონა ხმლებით წაიღებს ქარის წისქვილს და ავღანელებს თავებს მოაჭრის. შემდეგ კი შიშველი თითებით დაიწყება
  ნემსები შხამიანია, რომელიც თალიბანის მასას გახვრეტით.
  შემდეგ ის მღერის:
  ჩვენი იაპონიის დიდებისთვის!
  ყვითელი ნინძა გოგონა ავღანელ ჯარისკაცებს თავებს ჭრის და ამავდროულად შიშველი თითებით ესვრის განადგურების ბარდას და ღრიალებს:
  - სამშობლოს სახელით!
  წითელი ნინძა გოგონა თალიბებს ხმლებით ჭრის და ყვირის:
  - დიდება კომუნიზმის დროს!
  თეთრი ნინძა გოგონა თავებს ჭრის ისლამური იმპერიის ჯარებს, ჭრის და ყვირის:
  - კომუნიზმისთვის იაპონიის უდიდესი!
  და ისევ შიშველი თითებით დააგდებს სიკვდილის მომაკვდინებელ ბარდას.
  ეს გოგოები არიან... და რა თქმა უნდა, ისინი ერთ ბიკინში არიან. და ასე იბრძვიან. და თუ ისინი ასევე იფურთხებენ, მაშინ საერთოდ მოდის სრული ბლოკირება.
  ცისფერი ნინძა გოგონა ჭიკჭიკებდა, ავღანელ თავებს ჭრიდა:
  - ჩვენ მეომრები ვართ - ულტრა და მიღმა!
  და თავისი შიშველი ქუსლით ისვრის ხელნაკეთ ასაფეთქებელ პაკეტს. და ამდენ განადგურებას ახდენს.
  აი გოგოებო - უბრალოდ თქვით ჰიპერ!
  მაგრამ ჯეინ არმსტრონგი იბრძვის.
  ლამაზი გოგონა უპრობლემოდ ჭრის ავღანელებს ტანკიდან.
  და ამას დიდი აგრესიული ძალით აკეთებს.
  ჯეინი სიხარულით ამბობს:
  - დიდება კომუნიზმს!
  და ისევ ისვრის თალიბებს.
  ასე რომ, გერტრუდამ გაისროლა და ძალიან სწორად. მერე დაახლოებით ღრიალი:
  - დიდება კომუნიზმს!
  და რა თქმა უნდა, მან ასევე გამოიყენა შიშველი ფეხის თითები.
  შემდეგ კი გოგონა მალანიამ აიღო და დაარტყა.
  და მან ეს ძალიან კარგად გააკეთა. მან მტერს დაარტყა და შესძახა:
  - სსრკ-სთვის!
  და ასევე გამოიყენა შიშველი თითები.
  და მონიკამ ასე ჩაიბურტყუნა. და მან ეს გააკეთა ძალიან ზუსტად. მან გაანადგურა ავღანური მანქანა და ჩაილაპარაკა:
  - მსოფლიოს დიდი იდეებისთვის!
  ეს გოგოები არიან - სამყაროს უმაღლესი აერობატიკა.
  ჯეინმა, თუმცა შიშველი ქუსლით ისროდა, შენიშნა:
  - კარგი, სამყაროს ხარჯზე, ეს უკვე ზედმეტია!
  გერტრუდამ სიცილით თქვა:
  - გერდას გუნდი ჩვენზე უარესი არ არის!
  და ისევ აიღებს და შიშველი ფეხით ესვრის მტერს.
  მალანიამ, დიდი სიზუსტით ურტყამს მტრებს, აღნიშნა:
  - დიდი რუსეთისთვის!
  მონიკამ, რომელიც ავღანელებს უზარმაზარი სისწრაფით თიბავდა, დაიყვირა:
  - დიდი ბრიტანეთისთვისაც!
  ჯეინი დაეთანხმა ამას:
  - ბრიტანეთი დიდი ქვეყანაა და ჩვენ ყველა კოლონიას დავიბრუნებთ!
  გერტრუდამ სიცილით და ღილაკებზე შიშველი ფეხის თითების დაჭერით დაიკივლა:
  - სამშობლოსთვის ფორვარდი!
  მალანიაც ფეხზე შიშველი თითებით უკრავს:
  დიდი ბრიტანეთისთვის!
  მონიკა ავღანელებსაც დაარტყამს და იწუწუნებს:
  - ინგლისის მსოფლიოს საუკეთესო არმიისთვის!
  ეს გოგოები არიან - მხოლოდ უმაღლესი აერობატიკა ტანკებზე.
  აი მოკავშირეები...
  ოლეგ რიბაჩენკო და მარგარიტა კორშუნოვა ასევე იბრძვიან თალიბების წინააღმდეგ. რუსეთის დასახმარებლად უკვდავი ბავშვები მივიდნენ, რადგან ძალიან ბევრი ავღანელია. და მაინც მიჰყვება მათ
  გათხელეთ ცოტა. უფრო მეტიც, თალიბანში უფრო მეტი მამაკაცია, ვიდრე ქალი. და მორალურად ადვილია მათი მოკვლა.
  ოლეგ რიბაჩენკომ თავისი ხმლებით წისქვილზე გაუშვა, ავღანელებს და მათ თავებს დაჭრიდა, შემდეგ კი ჭიკჭიკებდა:
  - დიდება კომუნიზმის დროს!
  და ფეხის შიშველი თითებით ბიჭი თალიბანს რაღაც სასიკვდილო საქმეს გაუშვებს.
  მარგარიტა კორშუნოვამ ასევე გატეხა ავღანელები, ნამგალივით გაჭრა ისინი და დაიყვირა:
  - დიდება სამშობლოს!
  შიშველი თითებით კი ბარდას ესროლა ასაფეთქებელი ნივთიერებები.
  და დაანგრიეს თალიბანის ჯარისკაცების მასა.
  ამის შემდეგ უკვდავი ბავშვები აიღებენ და მთელი ტუჩებით უსტვენენ. და გაოგნებული ყვავების მასა დაეცემა ავღანელი ჯარისკაცების თავზე და გაარღვიოს ისინი.
  და ეს ძლიერ შთაბეჭდილებას ახდენს.
  ეს ბიჭები არიან სუპერ და ულტრა კლასის!
  ოლეგ რიბაჩენკომ კვლავ დაჭრა თალიბების ეს მარადიული ბიჭი და აკოცა:
  -დიდი კომუნიზმისთვის!
  და შიშველი თითებით უკვდავი ბავშვი დაიწყებს განადგურებას.
  მარგარიტა კორშუნოვამ კვლავ გატეხა ავღანელები, გაკვეთა ისინი, შიშველი თითებით სიკვდილი აჩუქა და დაიყვირა:
  - ჩვენი სამშობლოსთვის!
  ახლა კი ბავშვები ისევ უსტვენენ და ავღანელ მებრძოლებს თავში ეცემა გულის შეტევით ყვავის მასა.
  თალიბანი, რა თქმა უნდა, ძალიან მამაცი არიან. მაგრამ მათი ხელმძღვანელობა, რომელსაც სათავეში უდგას მოხუცი თუ არა მოხუცი კაცი, ხაიბათულა ახუნძადა.
  გულწრფელად გიჟი.
  ასე რომ, ციური იმპერიის მეომრები უიმედოდ მიიწევენ წინ.
  ოკუპირებულ ტერიტორიებზე კი ველურ სისასტიკეს სჩადიან.
  აქ, კერძოდ, დაჭერილი კომკავშირელი გოგონა თაროზე აწიეს და დაიწყეს მისი გაჭიმვა. გოგონას შიშველი ფეხები მარაგში მიაჯაჭვეს და სიმძიმეები ჩამოკიდეს. და შემდეგ ისინი გახდნენ
  დაწვა ქუსლები ცხელი რკინით. შემდეგ კი მათრახი დაარტყეს გოგონას, შემდეგ სცემეს ეკლიანი, გახურებული მავთულით. და ძალიან მტკიოდა. და შემდეგ სილამაზე
  აიღეს და შიშველ ფეხზე თითები დაუმტვრიეს. შემდეგ კი მკერდი ჩირაღდნებით დაწვეს და გახურებული მაშებით გოგონამ ნესტოები გამოგლიჯა. და როგორც კი თალიბებმა არ დასცინოდნენ კომსომოლის წევრს, წამებით მოკლეს.
  და წამება გაგრძელდა. დატყვევებულ სოფლებში ყველას, ბავშვსაც და ზრდასრულსაც, ქუსლებზე ჯოხებით ურტყამდნენ. აქ ბავშვებს განსაკუთრებით შიშველ ქუსლებზე ჯოხებით სცემდნენ
  სასტიკად. და არც ერთი უნცია წყალობა იყო ამაში.
  სწორედ ეს იყო წამება.
  თამარა ასევე ებრძვის თალიბებს ...
  ასევე მეომრების კლასი.
  და ავღანელებზე, რომლებზეც ისინი ადიან, უფრო და უფრო მეტი რაკეტა ვარდება ნამდვილ მოქცევის ტალღაში.
  თამარა და დომინიკა ავღანელებს უმიზნებენ გამშვებებს.
  და ღილაკებს ფეხის შიშველი თითებით აჭერენ.
  დომინიკამ კი ალისფერი ძუძუს თავი გამოიყენა.
  და აჩურჩულებდა კბილებს:
  - სუპერ გოგო მყავს!
  ვიოლა და ავრორა ასევე ებრძვიან თალიბებს გამშვები საშუალებებით.
  და ისინი ამას აკეთებენ დიდი სიზუსტით. სიმღერის დროს:
  - გაუმარჯოს ჩვენს კომუნიზმს, სეტყვა!
  ჩვენ გავანადგურებთ ფაშიზმს!
  ვიოლამ, ჯოისტიკის ღილაკზე ალისფერი ძუძუს დაჭერით, რაკეტა გაუგზავნა ავღანელებს, შენიშნა:
  - ჩვენ ომში ვართ თალიბებთან, ისინი კი კომუნისტები არიან!
  ავრორამ სიცილით უპასუხა და შიშველი ქუსლით ბრალდებები გაუგზავნა მტერს:
  - გარყვნილი კომუნიზმი, ანუ ისლამიზმი გარყვნილ ფაშიზმზე უარესია!
  ვიოლამ გაიცინა, ისევ შიშველი ფეხის თითებით სიკვდილის ძღვენი ესროლა მტერს და აღნიშნა:
  - ფაშიზმი არ არის გარყვნილი, არ ხდება! ეს უბრალოდ გარყვნილებაა!
  ავრორამ, რომელიც მტერს ალისფერი ძუძუს საჩუქარს უგზავნიდა, აღნიშნა:
  - კომუნიზმი შეიძლება საკმაოდ გარყვნილი იყოს! სტალინის დროსაც ბევრი ზედმეტი ადამიანი გამოიფიტა და მოკლეს!
  ვიოლამ საპასუხოდ, ისევ გაუგზავნა რაკეტა ავღანელებს, მღეროდა:
  შთაგვაგონებდა რთულ დროს
  ნებისყოფის გაძლიერების შემდეგ ისინი გახდნენ ...
  გადაარჩინა სამყარო ჭირისგან
  ძვირფასო ამხანაგო სტალინ!
  
  ბევრ რამეში გავზომე
  უსასრულო სამყაროში...
  თქვენ გახსენით სწორი გზა ჩვენთვის -
  მიუთითებს მას სამუდამოდ!
  აი გოგოები შიშველი, გარუჯული ფეხებით.
  ალენკამ, რომელიც ესროლა თალიბებს და მკერდს ალისფერი ძუძუს აკანკალებდა, აღნიშნა:
  - კომუნიზმი იყოს!
  და მან შიშველი თითებით ესროლა სასიკვდილო საჩუქარი.
  ანიუტამ ხაზი ესროლა ავღანელებს, მოთიშა ისინი და დაიყვირა:
  - გოგონების დიდი გამარჯვებებისთვის!
  და ალისფერი ძუძუს, როგორც ღილაკი ბაზუკაზე, დააჭერს.
  ეს გოგოები უბრალოდ შესანიშნავები არიან.
  ჩინელები კი დიდი, და შესაძლოა, დიდი ენთუზიაზმით არიან დათესილი.
  წითურმა ალა, რომელმაც თალიბანი გაანადგურა, დაიყვირა:
  - სამშობლოსთვის და ჩვენი დედისთვის!
  და როგორ გადაუგდებს მტერს მოსპობის მომაკვდინებელ საჩუქარს შიშველი თითებით.
  შემდეგ მარია ასევე დაარტყამს, ასევე შიშველი ფეხის თითებით. და გაანადგურე ბევრი ავღანელი.
  მერე დრტვინავს:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას!
  ოლიმპიასი, რომელიც ავღანელებს ესროდა, მხურვალედ და მხიარულად აღნიშნა:
  - კომუნისტების ახალი ლიდერისთვის!
  და გოგონამ ისევ შიშველი თითებით ესროლა სიკვდილისა და განადგურების სასიკვდილო საჩუქარი.
  და ეს გოგოები უბრალოდ ჰიპერები არიან.
  და ისინი იმდენად მეომარი არიან.
  მარუსია, რომელიც მოწინააღმდეგეებს აგდებდა და შიშველი ფეხებით მტერს სასიკვდილო საჩუქრებს უგზავნიდა, ყვიროდა:
  - სამშობლოს ყველაზე გახმაურებული გამარჯვებებისთვის!
  მატრიონა, თალიბებს უწერდა და ყვიროდა:
  - ნებისმიერ სახურავზე მაღლა მყოფი სამშობლოსთვის!
  და ისევ გოგონა ავღანელებს მარწყვის ძუძუს ღილაკზე დაჭერით ბაზუკით ესვრის.
  ეს გოგო ყველა კლასში უმაღლესია.
  აი, როგორ აიღეს გოგოებმა თალიბანი და ყვიროდნენ:
  - სამშობლო დიდი საიდუმლოა,
  შენი ერთგული ბრძენი, დიდებული პატივი...
  ჩვენ გავაძლიერებთ თქვენს ერთობას -
  სამუდამოდ სამშობლოსთან ერთად ვიქნებით!
  სტეელენიდა, რომელიც ავღანელებს ესროდა, ძალიან აგრესიული და პოზიტიური იყო. და შიშველი თითებით როგორ უნდა ჩააგდოს
  სიკვდილის აწმყო. და გაანადგურე ისლამური იმპერიის მეომრების მასა. ის უმაღლესი კლასის მეომარია.
  სტელენიდა ღიმილით მღეროდა:
  - კომუნიზმი ცნობილი იყოს,
  მაო გაანადგურებს...
  მხოლოდ ჩვენ ვართ მაღლა და არა ქვევით..
  მოდი ბანდიტს სახეში გავუსწოროთ!
  . თავი? რვა
  აი ასეთი მეომარი გოგოა. ასე რომ, ეს დაწყევლილი ავღანელები გაანადგურეს. და არაფერი ეშველება მას.
  ვერონიკამ, რომელიც ებრძოდა თალიბანს, გამოაქვეყნა:
  - კომუნისტური იდეების გამარჯვებისთვის მთელ მსოფლიოში!
  ვიქტორია, რომელიც წერდა ისლამური იმპერიის ჯარისკაცებზე და შიშველი თითებით ყუმბარებს ისროდა, ყვიროდა:
  - რუსეთისთვის და თავისუფლებისთვის ბოლომდე!
  და ისევ შიშველი თითებით ესროლა განადგურების მომაკვდინებელი საჩუქარი.
  სერაფიმემ ავღანელები გაანადგურა, თალიბებს დიდი იოლად თიბავდა და შიშველი თითებით სასიკვდილო საჩუქრებს ესროლა.
  შემდეგ მან დაიყვირა:
  - წმინდა კომუნიზმის იდეებისთვის!
  სტელენიდას შენობა ავღანელებზე, მკაცრად შენიშნა:
  - როცა სიტყვა წმიდანი გესმის - მაშინვე სიცრუეს და ტყუილს აძლევს!
  ვერონიკამ გაიცინა და თქვა:
  - დიახ, ვლადიმერი არ არის წმინდანი!
  სტალენიდამ შიშველი ფეხით ესროლა ყუმბარა თალიბებს და ყვიროდა:
  - დიახ, ჩვენი პრეზიდენტი არ არის გამორჩეული!
  ვერონიკა, რომელიც არამყარად ქანაობდა და ავღანელებს აკოცა, მღეროდა:
  - დაუჯერე გობლინს, დაუჯერე გობლინს, დაუჯერე გობლინს,
  მაგრამ მაინც იცოცხლე! მაგრამ იცხოვრე ბრეჟნევის მიხედვით! მე არ ვარ დედა!
  არა დედა! Არ შემიძლია!
  ვიქტორიამ სიცილით აღნიშნა და წერდა ავღანელებზე:
  -ყველაფერი კარგად იქნება!
  ვერონიკა დაეთანხმა ამას:
  ჩვენ აუცილებლად გავიმარჯვებთ!
  სტელენიდა დათანხმდა:
  -ვერ დავკარგავთ! იმიტომ რომ რუსები ვართ! რუსები კი ისეთი ერი არიან, სულაც რომ წააგონ, აიღებენ და გაიმარჯვებენ წარმოუდგენელი გაბრაზებით!
  ვიქტორიამ თავი დაუქნია.
  - მოკრივეს ჰგავს, რომელიც თოთხმეტი რაუნდს წააგებს, მაგრამ მეთხუთმეტეში აიღებს და გადამწყვეტად მოიგებს!
  ვერონიკას გაეცინა და კბილებდა:
  - დიახ, სავსებით შესაძლებელია! კარგი, გაიმარჯვე!
  სერაფიმემ აგრესიულად შენიშნა და კბილები გამოსცრა:
  - მსოფლიოში ყველაზე ძლიერები ვიქნებით და ყველას დავამარცხებთ!
  და შიშველი თითებით, ის კვლავ გაუშვებს მტერს სიკვდილის უნიკალურ საჩუქარს.
  აი გოგოები - უმაღლესი აერობატიკა.
  ასეთ გოგოებთან, მგონი, ნებისმიერს შეუძლია თავის გადაადგილება, თორემ ხუფი ჩამოგლიჯავს რქებს.
  სტელენიდამ გაანადგურა თალიბანი და მღეროდა:
  ჩვენ ყველაზე ძლიერები ვართ მსოფლიოში
  თალიბებს ტუალეტში დავსვამთ...
  მოსკოვს არ სჯერა ცრემლების,
  ხალიფას ტვინი მივცეთ!
  აი, სტალენიდა, ლაღი გოგო. რასაც შეიძლება ეწოდოს - უბრალოდ ჰიპერ და სუპერ.
  ასეთ გოგოებთან ერთად შეგიძლიათ უსაფრთხოდ შეხედოთ მომავალს. დაე, იყოს თითქმის მილიარდი თალიბანი და რუსეთისგან განსხვავებით, მათ გაცილებით მეტი მამაკაცი ჰყავთ, ვიდრე ქალი.
  და თალიბებს უყვართ ბრძოლა.
  მაგრამ ისინი არ არიან ძალიან კარგად ამაში.
  ფრონტის ხაზი მოწყვეტილი გამოჩნდა. სადაც თალიბები ჩაერთნენ, სადაც სპეციალური დიზაინის ბიუროს ჯარები ან რუსეთი.
  დიდი უპირატესობა არავის აქვს.
  აიღო და აკოცა, კბილებში გამოსცრა და თვალი ჩაუკრა:
  - სამშობლოსათვის ბოლომდე!
  ვიქტორია ველური მრისხანებით იკივლა:
  "თქვენ აძლევთ დრაკონის პრეზიდენტს სრულ სიკვდილს!"
  ვერონიკა დაეთანხმა ამას:
  - სიკვდილი პრეზიდენტ-დრაკონს ტუმბა იუმბეს მეშვეობით!
  ამერიკელები კი, რა თქმა უნდა, მზად არიან დაეხმარონ თალიბებს. თალიბანს იარაღს კრედიტითაც კი ყიდის. და ეს არის სასტიკი პოლიტიკა შეერთებულ შტატებში. ასე აჭერენ რუსულ არმიას.
  მაგრამ სანამ მასში ქალი გმირია, რუსეთი ვერ გადალახავს.
  აქ ალისა და ანჟელიკა იბრძვიან. ასეთი ჩხუბი და მაგარი ქურდობა. და მრისხანებითა და ძალით აფახუნებენ ავღანელებს.
  ალისამ სნაიპერული შაშხანიდან გაისროლა, მუშტი დაარტყა თალიბებს. და შიშველი თითები მოისროლა
  დანა სიკვდილის მკვლელი საჩუქარია, ყვირილი:
  - სსრკ-ს სამშობლოსთვის!
  ასეთი მებრძოლი გოგოა. ის სავსეა როგორც ძალით, ასევე აგრესიით.
  ანჟელიკა ჯანმრთელი და წითური მეომარია. ასე ურტყამს თალიბანს. ეს დაარტყამს მათ უზარმაზარ მასას. და ღრიალი:
  - დიდება კომსომოლის ახალ წევრებს!
  და როგორ იცინის.
  ალისამ, რომელიც ესროლა ავღანელებს და ზუსტად დაარტყა მათ, ლოგიკურად შენიშნა:
  - ჩვენ შეგვიძლია დავამარცხოთ ნებისმიერი ურდო!
  და ალისამ თავისი ბაზუკა გაისროლა ალისფერი მკერდის ძუძუს გამოყენებით.
  აქ არის გოგონა - რომელიც აჩვენებს კაპიტალის კლასს.
  ანჟელიკა მტერს ატყდება და უამრავ თალიბანს სცქერის და ყვირიან:
  - სამშობლოსთვის!
  ესენი არიან ქალები - ასე აგრესიული და ბევრის უნარიანი, ვთქვათ, ბევრის.
  ალისამ ღიმილით შენიშნა, როცა მტრებს ასველებდა:
  - სამშობლო ჩვენი დედაა, ყვითლებს მოვკლავთ!
  ანჟელიკამ ველური მრისხანებით შენიშნა ავღანელების დამსხვრევით:
  - ჩვენ კომუნისტები გავძლიერდებით მსოფლიოში!
  და ფეხის შიშველი თითებით ყუმბარას ტოლა მუხტით ისვრის.
  ასე გაგიჟდნენ გოგოები.
  და გაანადგურე მტრები კოლოსალური ძალით.
  ნატაშამ, ავღანელებს ესროლა და ალისფერი ძუძუს ბაზუკას ღილაკზე დააჭირა, აღნიშნა:
  - რუსეთისთვის არ არსებობს ისეთი პრობლემა, როგორიც არის მტრების რაოდენობა!
  ზოია, რომელიც ავღანელებს წერდა, დათანხმდა:
  - ჩვენ შეგვიძლია დავამარცხოთ მტრის ნებისმიერი ჯარი!
  მებრძოლი გოგონა ავგუსტინე, რომელიც თალიბანის ჯარებს აკოცა, ბაზუკადან მარწყვის ძუძუს ააფეთქეს და დაიყვირა:
  - მე ვარ სიკვდილის მზეთუნახავი!
  სვეტლანა კი ავღანელებს დაარტყამს. და მუჯაჰედებზე ფეხის შიშველი თითებით ის გაუშვებს და იყვირებს:
  - სსრკ-სთვის ახალი შუქით!
  ნატაშამ კვლავ დაარტყა, ღილაკზე დასაჭერად თავისი ლალისფერი ძუძუს თავი გამოიყენა. და ლამაზი იყო. და ძალიან აგრესიული.
  ნატაშამ სიცილით უთხრა:
  - ჩვენ ვფიქრობთ, რომ შეგვიძლია და ყველაფერი შეგვიძლია!
  ზოიამ ღიმილით უპასუხა:
  - მაგრამ არა ყველა! ხალიფას ვერ დავიჭერთ!
  ნატაშამ კვნესით შეამჩნია, მტერს შიშველი ქუსლით აკოცა:
  - ხალიფაც დავიჭიროთ! დიახ, ის მოხუცი, მალე მოკვდება!
  ზოიას გაეცინა და უპასუხა:
  - შეიძლება მოვიდეს კიდევ ერთი, კიდევ უფრო გაბრაზებული!
  ავგუსტინამ მოწყვიტა დიდ მასაში მცოცავ ავღანელებს და ასევე ჟოლოს ძუძუს დახმარებით დაარტყა ბაზუკა და ატეხა:
  ყველაფერი კარგად იქნება გოგოებო! დარწმუნებული ვარ ამაში!
  და დასძინა მან, აჩუქა სიკვდილი თავისი შიშველი ქუსლებით და გაანადგურა თალიბანი.
  - ბოროტება არ არის უსასრულო!
  სვეტლანამ ლოგიკურად აღნიშნა, რომ თიბავდა თალიბანის მებრძოლებს:
  - ჩვენი ქვეყანა უფრო დიდებული და თანამედროვე გახდება!
  თანაც, ავღანელებს კი აიღებს და იგერიებს.
  და ეს არის მისი აგრესიული გაგება და კოლოსალური ძალა.
  გოგოებს, რა თქმა უნდა, ბევრის გაკეთება შეუძლიათ, როცა ბოროტები არიან და უფრო მეტიც, როცა კეთილები არიან.
  ალბინა და ალვინა ძალიან ძლიერად იბრძვიან ცაში.
  ალბინი ჩამოაგდებს ავღანეთის საჰაერო ძალების თვითმფრინავს და თქვა:
  - ქალღმერთი ლადა ჩვენთვისაა!
  ალვინამ ჩამოაგდო თალიბანის თავდასხმის თვითმფრინავი და აღნიშნა:
  - ქალღმერთი ლადა - ღვთაება დიდი ასოებით!
  ეს ნამდვილად სჭირდებათ გოგოებს. და ძალიან მაგარი.
  და ჰელგა თავდასხმის თვითმფრინავიდან აგრძელებს ავღანელებს ხმელეთზე. და ის არის ძალიან საბრძოლო ფრენის მეომარი. და ასე ოსტატურად ჩამოშორდა კოშკის ზუსტი დარტყმა თალიბანის ტანკს.
  აი გოგო...
  და ყვირილი:
  - მთელ მსოფლიოში კომუნიზმის ასაშენებლად!
  ალბინამ აღნიშნა, რომ აიძულებდა მოჯაჰედებს დამარცხების დიდი სიზუსტით:
  - საუკეთესო საბჭოთა გონებისთვის!
  და ასევე როგორ დავჭრათ ავღანური მანქანა.
  აი გოგოები - ალბათ ყველაზე მაღალი, ესენი არიან კატეგორია.
  ალვინამ, თალიბების განადგურებით, ლოგიკურად აღნიშნა:
  - ჩვენ ყველაფერი შეგვიძლია - და ამას ყველას ვაჩვენებთ!
  და მან ჩამოაგდო კიდევ ერთი ავღანური ბანდურა.
  გოგონები უმაღლესი კლასია.
  მაგრამ ბიჭიც კი შეიძლება იყოს ძალიან კარგი მებრძოლი.
  მით უმეტეს, თუ ეს უკვდავი ბიჭია.
  აქ ოლეგ რიბაჩენკო დიდი ენთუზიაზმით მღეროდა:
  - დიდება კომუნიზმის სამშობლოს,
  ჩვენ გვიყვარხართ ძვირფასო ქვეყანავ...
  ჩვენ გავანადგურებთ ფაშისტურ ჯარებს,
  მიუხედავად იმისა, რომ სატანა გვიტევს!
  და ბიჭი ისევ ხმლებით ურტყამს თალიბებს. შემდეგ კი გულშემატკივართა წისქვილს გამართავს. და შიშველი თითებით როგორ აიღებს და გადააგდებს სიკვდილის ძალიან სასიკვდილო საჩუქარს
  მოწინააღმდეგე.
  ეს ბიჭია - ვთქვათ ბიჭი - სუპერ!
  მარგარიტა კორშუნოვამ, რომელიც წინ მიმავალ ავღანელებს ჭრიდა და შიშველი თითებით მტერს სასიკვდილო საჩუქრებს უყრიდა, ყვიროდა:
  - ქაბულის იქით რუსეთის საზღვრებს მიღმა!
  ოლეგ რიბაჩენკომ, მტერს მოკვეთა, ენერგიულად დაუქნია თავი:
  - ქაბულის იქით ჩვენი ხაზები იქნება. მაგრამ მტერი განსაკუთრებით ძლიერია რიცხვებში!
  მარგარიტა კორშუნოვა დაეთანხმა ამას:
  - მტერი ძალიან ძლიერია! მაგრამ მაინც გავიმარჯვებთ!
  და შიშველი თითებით, როგორ უნდა დაიწყოს მკვლელი სიკვდილის საჩუქარი.
  ოლეგ რიბაჩენკო, რომელიც წერდა მუჯაჰედებზე, საკმაოდ რაციონალურად აღნიშნა:
  - ჩვენი ჯარი ქაბულში იქნება!
  მარგარიტა კორშუნოვა დათანხმდა:
  -იმედია ასე იქნება! თუ ჩვენ თვითონ არ მოგვიკვდება სისხლი!
  ტერმინატორმა ბიჭმა თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - ჩვენი გამარჯვება გარდაუვალია!
  მეომარი გოგონა, შიშველი ფეხით ლიმონს ესროლა, დათანხმდა:
  - მე მჯერა! მე ნამდვილად მჯერა!
  და როგორ აიღებს მეომარი და გაიცინებს.
  მერე კი უკვდავი ბავშვები აიღებენ და ერთხმად უსტვენენ. მათმა სასტვენმა ათასობით ყვავა შეძრწუნდა. და ისინი, რომლებმაც დაკარგეს ცნობიერება, ეცემა
  ავღანელებს და თავის ქალებს გაუხვრიტეს.
  და ისინი ბურღავს ისლამური იმპერიის ჯარისკაცების თავებს. და ისინი მოწინააღმდეგეებს კუბოში შეჰყავთ.
  მარგარიტამ სიცილით სტვენის შემდეგ აღნიშნა:
  - მე და შენ ბულბული მძარცველებივით ვართ!
  ოლეგ რიბაჩენკომ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - დიახ, ისევე როგორც ბულბულები!
  და ბიჭს გაეცინა...
  და ისევ უკვდავი ბავშვები როგორ უსტვენენ. და ამან ძალიან დააზარალა ყვავები. გონებას კარგავენ და წვიმის წვეთებივით ეცემა. და ბევრი ავღანელი წაიყვანეს და სცემეს.
  შემდეგ ბავშვებმა ერთხმად იმღერეს:
  - შავი მეომარი სიკვდილის წინაშე,
  დაზარალებული შუაღამის საათს ელოდება...
  გჯეროდეთ იმაზე უკეთ, ვიდრე ვინმეს მსოფლიოში
  მიწაში დაგასაფლავებთ!
  ეს ნამდვილად ბავშვები არიან - რაც გჭირდებათ! და ეს არის საბრძოლო სიმტკიცე.
  ოლეგ რიბაჩენკომ ორი ხმალი შეატრიალა, შვიდ ავღანელ ჯარისკაცს თავი მოჰკვეთა და მღეროდა:
  - ძლიერი კაცის რეპუტაცია მაქვს გარკვეული მიზეზის გამო,
  შვიდი ერთი დარტყმით!
  მარგარიტა კორშუნოვამ, მოჯაჰედების მოკვეთით, აღნიშნა:
  - მარსზე პირველები ვიქნებით და საერთოდ ყველგან!
  ოლეგ რიბაჩენკომ, კიდევ ერთხელ დაარტყა თალიბებს, აღნიშნა:
  - ყველგან პირველები ვიქნებით!
  და დაახლოებით თორმეტი წლის ბიჭის შიშველმა ფეხმა ესროლა სასიკვდილო ძალის ყუმბარა.
  ასე იბრძვიან სასოწარკვეთილად და ვაჟკაცურად რუსი ღმერთებისგან უკვდავების მიმღები ბავშვები. და ისინი მოქმედებენ უზარმაზარი ენერგიით.
  გორბაჩოვ-პუტინმა კვლავ დაიწყო ბრძანებების გაცემა. შემოიღო დამატებითი ხუთპროცენტიანი გადასახადი.
  მან ბრძანა, შეექმნა საკუთარი ანტისარაკეტო დაცვა. მან ბრძანა, აღედგინა მარშალი ლავრენტი პალიჩ ბერიას წოდება. მან ასევე ბრძანა იაგოდას, იეჟოვის, აბაკუმოვის რეაბილიტაცია.
  ამბობენ სტალინი მართალი იყო და ცოტა დააპატიმრესო. და რომ საჭიროა კიდევ უფრო დარგვა და გადაღება.
  ელცინი მოსკოვის თავდაცვის სამინისტროს ხელმძღვანელის თანამდებობიდან გაათავისუფლეს და დააპატიმრეს. და ეს ალბათ ყველაზე მთავარია.
  მერე დიქტატორი აიღო და ჩაეძინა.
  გოგონები აგრძელებდნენ ბრძოლას მრავალრიცხოვან თალიბებთან.
  ნატაშა ისვრის ისლამური იმპერიის ჯარებს და შიშველი თითებით ისვრის ყუმბარას. შემდეგ ის ყვირის:
  -დიდი კომუნიზმისთვის!
  ზოიამ, ავღანეთის ჯარებს ესროლა და ოსტატური იმპერიის ჯარებს თიბავდა, დაიყვირა:
  - დიდი სსრკ-სთვის!
  ავგუსტინა, ესროლა მტერს და მოდი, სიკვდილის საჩუქრები შიშველი თითებით გადავყაროთ და დაიყვირა:
  - სამშობლოსთვის, დედა ჩვენო!
  სვეტლანამ აგრესიულად აღნიშნა, თალიბებს აკოცა და შიშველი ფეხებით ესროლა მკვლელობის საჩუქარი:
  - კომუნისტური ძალაუფლებისთვის!
  ნატაშა ძალიან ზუსტად ესვრის მტერს. და შიშველი თითებით, როგორ უნდა დაიწყოს ნგრევა. და დაარტყით მტერს.
  და ბევრი თალიბანი დათესავს და იკივლებს:
  - კომუნიზმის სსრკ-სთვის!
  და ისევ თვალი ჩაუკრა.
  ზოიაც მტერს ლურსმნებს აჭედებს და თიშავს. და შიშველი ფეხის თითებით ისვრის სასიკვდილო ძალის ყუმბარას, არღვევს მოჯაჰედებს.
  შემდეგ მან დაიყვირა:
  - ჩვენი სსრკ სამშობლოს ჰიმნი!
  ავგუსტინემ დაიღრიალა, კბილები გამოსცრა და სიკვდილის საჩუქარი შიშველი ფეხით ესროლა:
  - სამშობლოსთვის, დედა ჩვენო!
  სვეტლანა, რომელიც ებრძოდა თალიბებს და მტერს სასიკვდილო ხმით წერდა, ყვიროდა:
  -დიდი კომუნიზმისთვის!
  და გოგონები იბრძოდნენ. აი ასეთი ლამაზმანები არიან.
  ოლეგ რიბაჩენკო მათთან იბრძვის. ბიჭი გამოიყურება დაახლოებით თორმეტი წლის, რა თქმა უნდა, სასოწარკვეთილი ბავშვი.
  და შიშველი თითებით ის ავღანელებს სასიკვდილო იარაღს გაუშვებს.
  მერე იღრინდება:
  - სსრკ-ში კომუნიზმის იდეებისთვის!
  მარგარიტა კორშუნოვა ასევე მეომარია, მებრძოლი და მკაცრი.
  ის ანადგურებს მოჯაჰედებს და ყვირის:
  - სსრკ-ში კომუნიზმისთვის!
  სწორედ ასეთი მებრძოლი ძუა. და ის თალიბებს შიშველი თითებით ყუმბარების სროლით ანადგურებს. და ყვირის:
  - სამშობლო ჩვენი დედაა!
  ახლა კი უკვდავი ბავშვები უსტვენენ. და ათასობით ყვაი ეცემა მოჯაჰედებს თავებზე. და ეს ძალიან მაგარი და მაგარია, როგორც თავი თავისთვის
  გადაყარეთ საზამთრო.
  ნატაშამ კიცინით და სროლით გამოსცა:
  - დიდი სივრცისთვის!
  ზოია დაეთანხმა მას:
  - სამყაროს უდიდესი სივრცისთვის!
  ავგუსტინემ შენიშნა, კბილები გამოსცრა და სტვენა:
  -ყველაფერი ძალიან მაგარი იქნება გოგოებო - ჩვენ გავიმარჯვებთ!
  სვეტლანამ აღნიშნა, კბილებში გამოსცრა და მტერს ყუმბარა ესროლა სასიკვდილო ძალით:
  - რა თქმა უნდა, ყველაფერი ჰოკეი იქნება!
  ამასობაში სტალენიდა ავღანელებს აკოცა და ღრიალებდა:
  ჩვენ ვიქნებით ყველაზე დიდები მსოფლიოში
  ღმერთმა დადო ფსონი სასოწარკვეთილ ბიჭებზე...
  დიდ პლანეტაზეც კი არ ვართ უფრო მაგარი...
  ვერონიკა, მტრის გამანადგურებელი - აიღო:
  - მოკალი ბოროტი მონსტრი!
  ვიქტორიამ შიშველი ფეხით ყუმბარა ესროლა, ჩინელები გაანადგურა და დაიკივლა:
  - მოკალი ბოროტი მონსტრი!
  ანჯელინამ, რომელიც მტერს წერდა და მტრებს მთელ რიგებში სცემდა, ყვიროდა:
  "აქ ისევ სისხლი დაიღვარა!"
  ნატაშამ ჭკვიანურად დაამატა და მტრები დაამარცხა:
  შენი მოწინააღმდეგე გამოიყურება მკაცრი!
  შიშველი ფეხის კარგად დამიზნებით, სტელენიდამ ტანკი გადააბრუნა და დაიყვირა:
  მაგრამ არ დანებდე მას!
  ვერონიკამ ააფეთქა, ბაზუკას ღილაკს ალისფერი ძუძუს თავი დააჭირა და გაუშვა:
  - ბოროტი მონსტრი - დაბრუნდი სიბნელეში!
  და მეომრები მღეროდნენ გუნდში, შეკერეს ასობით ავღანელი:
  - თუ კაცი ხარ და არა მშიშარა ტილი,
  თქვენ თამამად მოკლავთ ვარსკვლავურ ურჩხულს!
  და ისევ გოგოები აჩვენებენ ენას. დიახ, ისინი მართლაც ყველაზე მამაცები არიან.
  ვიქტორია შიშველი, მრგვალი ქუსლით დაემორჩილა ასაფეთქებელ პაკეტს და დაიყვირა:
  - წმინდა ომში - იქნება ჩვენი გამარჯვება!
  სტალენიდამ აღნიშნა:
  - და არა მხოლოდ გამარჯვება, არამედ გამანადგურებელი გამარჯვება!
  ალბინა კი ჰაერში ებრძვის თალიბების არმიას. გოგონა აჩვენებს ყველაზე მაღალ მფრინავებს.
  და ისვრის მტრის თვითმფრინავებს, დიდი ენთუზიაზმით. ამავდროულად, ალბინა მღერის:
  - ჩვენ გვაქვს რაკეტები, თვითმფრინავები,
  ყველაზე ძლიერი რუსული სული მსოფლიოში...
  საუკეთესო მფრინავების სათავეში -
  მტერი გაანადგურებს!
  და ისევ როგორ უნდა სასტვენი. შემდეგ კი, შიშველი ფეხებით, კიდევ ერთ მტრის მანქანას დავამხობთ. მთვრალი კასრი გამართავს მიღებას.
  ალვინა ასევე ებრძვის თალიბების არმიას. ის მებრძოლი და ძალიან აგრესიული გოგონაა. აი, მაგალითად, როგორია მისი ხელმოწერის ტექნიკა - კიბე?
  ესეც უბრალოდ სასწაულია!
  ალვინამ ჩაიჩურჩულა:
  ჩვენ არ გამოგვრჩება ჩვენი გამარჯვება!
  ალბინა დაეთანხმა თავის პარტნიორს:
  რა თქმა უნდა, არაფერი გამოგვრჩება!
  ჰელგაც დიდი სასოწარკვეთით იბრძვის. ეს ისეთი მეომარი გოგოა. ჰელგა უფრო მეტად ურტყამს სახმელეთო მიზნებს. ძალიან დამღუპველი გოგოა.
  უბერავს.
  და აი ანასტასია იბრძვის. ქალი მეომარი, რომელიც სუპერ ვეტერანია. რაც მან არ გააკეთა. აი მეომარი.
  ის ცაში აგრესიულ შემობრუნებას აკეთებს და ბადით ჭრიჭინებივით ჩამოაგდებს მოწინააღმდეგეებს. და რა თქმა უნდა, ძალიან მაგარია.
  აქ გოგონა ჩაყვინთავს და თალიბანის ტანკი ანათებს, როგორც ნაპერწკლის ცეცხლი. და ისევ ხანძარი და ნგრევა.
  ანასტასია მღეროდა:
  - ალბათ გოგოებმა იციან, რომ ეს არის მოცემული,
  გააცნობიერე ფილმის ყველა სისულელე...
  და რაც მსოფლიოში არ არის ფსიქიატრიული საავადმყოფოს სისულელე -
  შობს საუკეთესო შუქს მსოფლიოში!
  აკულინა ორლოვამ, რომელიც ოპონენტებს წერს და ჩამოაგდებს ავღანურ თვითმფრინავებს, შეაჯამა:
  - სამყაროში ყველაფერი შედარებითია და ღმერთი არ არის ანგელოზი და ეშმაკი არ არის ეშმაკი!
  ანასტასია, რომელიც მტერს უყვიროდა, შეეწინააღმდეგა:
  - კარგი, ღმერთო, შეიძლება ანგელოზი არა, მაგრამ სად არის ეშმაკისგან რაიმე კარგი?
  აკულინამ მხრები აიჩეჩა და უპასუხა:
  - იქნებ სატანის წყალობით ვჭამეთ აკრძალული ხილი და ბევრად ჭკვიანები გავხდით! ისწავლა, კერძოდ, გამოგონება!
  Mirabela Magnetic-მა ჩამოაგდო სხვა მტრის თვითმფრინავი და თავი დაუქნია:
  - ფაქტობრივად, სერიოზულად გამოგონება ისწავლეს! და მაგარია!
  ანასტასია კბილებში ამღერდა:
  - მტრებს უკვალოდ ვჭრით,
  ისევ იქნება ჩვენი ველური ზეწოლა...
  გამოწვეული - ხელთათმანი ფრენის დროს
  და მტერი მხოლოდ სულელი სპილოა!
  აკულინა ორლოვამ თალიბების ჩამოგდებისას დაადასტურა:
  - ეს მართლაც კარგი ომია!
  და შიშველი ქუსლით მან კიდევ ერთი მკვლელი სიკვდილის საჩუქარი გაუგზავნა მტერს.
  ანასტასიამ შენიშნა, მოწინააღმდეგეები დაამარცხა:
  - ომი არასდროს არის კარგი
  ეს დიდი გამარჯვებაა!
  მირაბელამ აიღო და იღრიალა:
  - დიდი გამარჯვება გველოდება,
  ჩვენ ყველაზე ლამაზები ვართ...
  ჩვენი ბაბუებიც ამაყობენ ჩვენით.
  ვულოცავ გოგოების წარმატებას!
  აკულინა ორლოვამ კბილებს აშორა:
  - ჩემში მძვინვარე ცეცხლი მძვინვარებს,
  ჩაქრობა, რომელიც უდავოდ გვიანია -
  სიბრაზის მთელი ძალის დარტყმა -
  ცის გამოსწორება, ვარსკვლავების შერყევა!
  ანასტასია ვედმაკოვამ, ჩამოაგდო თალიბების არმიის კიდევ ერთი თვითმფრინავი, აღნიშნა:
  - უბრალოდ გიჟური ტემპერამენტი მაქვს!
  ეს გოგოები უბრალოდ შესანიშნავები არიან.
  მაგრამ ნატაშა ურჩხულს ჰგავს ბრძოლაში. აქ არის ოთხი მათგანი თავდასხმის მოწინააღმდეგე. და მისცა მათ ხატოვანი ცემა. ეს ნატაშაა - უბრალოდ სუპერ კლასის გოგონა.
  და მისი შიშველი ქუსლი აგზავნის ყუმბარას. და თალიბების მასა ერთბაშად დაიშალა.
  ნატაშა მღერის:
  კარაბასი, ბარაბასი,
  გოგოებს მოვკარი თვალი...
  ახლა ვსადილობ
  მაგრამ ცემა ჩვენთვის არ არის!
  ზოიამ დაადასტურა, მოწინააღმდეგეების კიდევ ერთი ხაზი მოხსნა:
  - ეს ჩვენთვის ნამდვილად არ არის!
  და გოგონას შიშველი, მრგვალი ქუსლი კვლავ აგზავნის დამანგრეველი ძალის საჩუქარს.
  ავგუსტინამ შენიშნა, თვალი ჩაუკრა და იფურთხება, ისე, რომ მტრის ბატალიონის ნახევარი დაიწვა:
  - არც კარაბასი და არც ბაბა იაგა არ გაგვაჩერებენ!
  სვეტლანამ აგრესიულად აღნიშნა:
  - ჩვენ არასდროს გავჩერდებით და ნუ დამშვიდდებით!
  ნატაშამ, რომელმაც შემდეგი ხაზი გათიშა, გადაატრიალა, ტანკი შიშველი თითებით ესროლა სიკვდილის საჩუქრად და ვიაკნულა:
  - მტრის დედაქალაქში ვიქნებით!
  ზოიამ მტერს დაუკრა, სამართლიანად მოთიშა და დათანხმდა:
  - რა თქმა უნდა, ვიქნებით!
  აქაური მეომრები ძალიან მამაცები არიან, მაგრამ, რა თქმა უნდა, არა მხოლოდ.
  ჰეროინებიც არიან - კლასი - სუპერ!
  ავგუსტინე ოპონენტები აღნიშნავენ:
  ჩვენი ძალა დიდია
  მოდი, მამლი გავაგლეჯოთ!
  და მისი შიშველი ქუსლი აიღებს და გადააგდებს სიკვდილის კიდევ ერთ საჩუქარს.
  სვეტლანამ სიცილით შენიშნა:
  - ყველაზე მეტად ვიცით სიცილი,
  და თქვენ გჯერათ - ჩვენ ყოველთვის შეგვიძლია ვიბრძოლოთ!
  ნატაშამ, რომელმაც კიდევ ერთი ავღანური წოდება დააკლდა, აღნიშნა:
  - ჩხუბი საერთოდ არ არის კარგი!
  ავგუსტინემ შენიშნა და კბილები გამოსცრა:
  - და საერთოდ რა არის კარგი?
  და მისმა შიშველმა ქუსლმა ესროლა სიკვდილის მკვლელი ბარდა.
  ზოიამ ლოგიკურად შენიშნა, თალიბებს თიბავდა:
  - კარგია, როცა შემოქმედების საქმეა!
  წითურმა გოგონამ, რომელიც ანადგურებდა სსრკ-ს მტრებს, თავი დაუქნია:
  - ამას არ შეიძლება არ დაეთანხმო!
  სვეტლანამ შენიშნა და ისევ გამოსცრა კბილები:
  კი, მართალია, მაგრამ ხანდახან სისხლი უნდა დაიღვრო!
  გოგოები განსხვავებულები არიან. აქ არის ელიზაბეთი თავისი ოთხი ეკიპაჟით, რომელიც ანადგურებს ჩინელებს ტანკში.
  გოგონები, რა თქმა უნდა, იბრძვიან ერთი და იგივე ბიკინით და ფეხშიშველი.
  ელიზაბეთმა ესროლა მტერს და შეჰკივლა:
  - დიდება ჩვენს სამშობლოს - სსრკ-ს!
  ეკატერინემაც ააფეთქა მტერს და შეჰკივლა:
  - დიდი დიდება ყველა ჩვენს გმირს!
  და იგი შიშველი ქუსლით დაემორჩილა ჭურვებს.
  ელენამ მტერს ესროლა, თალიბანის ტანკი გაანადგურა და ატეხა:
  -ძალა ჩვენთან იყოს!
  ევფროსინიამ შენიშნა, შიშველი, გახეხილი ფეხები პედლებზე დააჭირა:
  - კოსმიური და ფენომენალური ძალა ყოველთვის ჩვენთანაა!
  ელიზაბეთი მღეროდა:
  - ჩვენ ლენინმა გაგვზარდა ხალხის სადიდებლად,
  და დიდმა სტალინმა გვინათა გზა ...
  მან აღამაღლა ერები სამართლიან საქმეზე -
  მუშაობისა და წარმატებისთვის, მან შთააგონა!
  და მისი შიშველი ქუსლიდან ასეთი სასიკვდილო ჭურვი დაფრინავს. და ის ავღანეთის ტანკიდან კოშკს ანადგურებს.
  დიახ, ოთხი მაგარია. და ვერც ერთი ძალა ვერ დაუპირისპირდება მას.
  ელიზაბეთმა კბილების გაშიშვლებით შენიშნა:
  ჩვენ დიდი ფენომენები ვართ
  ნუ შეგეშინდებათ ცვლილებების!
  და გოგოები იცინიან.
  აი ალენკა იბრძვის მუჯაჰედებთან. აქ არის გოგონა - მასტერკლასი. და არა რაღაც კარაბასი. თუ წაიღებს, მაშინ წაიღებს.
  გოგონა ავტომატით წერს ავღანეთის ჯარებს.
  შემდეგ კი მკერდის ალისფერი ძუძუს, როგორც აიღებს და აჭერს ბაზუკას ღილაკს.
  შემდეგ ის ჭიკჭიკებს:
  - აი რა მაგარი გოგო ვარ.
  და მე შემიძლია გადავლახო კიდემდე!
  ანიუტა ასევე ესვრის მოჯაჰედებს და ყვირიან:
  -მე მსოფლიოში ყველაზე ძლიერი ვარ და კონკრეტულად ბანზაი იქნება!
  და მისი შიშველი, ვარდისფერი ქუსლი სიკვდილის საჩუქარს გამოგიგზავნით.
  ეს გოგოები უმაღლესი კლასია. თუ არ ჩათვლით, რომ არსებობს დონე და ქალღმერთები.
  წითურმა ალამ აღნიშნა და მტერს დიდი სიზუსტით წერდა:
  - რამე რომ გავაკეთო, ასი პროცენტი იქნება!
  ახლა კი მისი ლალისფერი ძუძუ დააჭერს ბაზუკას ღილაკს. ეს გოგოები ყოველთვის ძვირფასები არიან და შეუძლიათ სასწაულების მოხდენა.
  მაგრამ ეს, რა თქმა უნდა, საკმარისი არ არის.
  აქ თქვენ ასევე უნდა გქონდეთ უნარი. რაც ამ ლამაზმანებს აქვთ, მთლიანად სახურავზეა!
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებსაც შეუძლიათ არა მხოლოდ ცხენის შეჩერება გალოპზე.
  და ბრძოლა გრძელდება.
  ასე რომ, მარია მოჯაჰედებს ურტყამს. და ის ამას საშინელი სიზუსტით აკეთებს. და რა თქმა უნდა მისი შიშველი ქუსლები, როგორც ყოველთვის თავზე.
  და ოქროსთმიანი გოგონა მღერის:
  - სინათლე სამუდამოდ განდიდდება,
  შეიძლება ჩემი ოცნება ახდეს!
  ოლიმპია ასევე იბრძვის, სასიკვდილო საჩუქრებს უგზავნის განადგურებას.
  და მაინც მღერის:
  - სამუდამოდ დიდებაში ვიქნებით!
  და ისვრის სასიკვდილო ყუმბარებს.
  მარუსია ასევე წერს თალიბებს და ყვირიან:
  - დიდება კომუნიზმს!
  და მისი შიშველი ფეხი, როგორც რაღაც მშვენიერი, დაიწყება, დიდი განადგურებით.
  მატრიონამ ძალიან ძლიერად დაიწყო მტრის გაძევება და ყვირილი:
  - დიდი რუსეთისთვის!
  და ისევ მისი შიშველი ქუსლიდან დაფრინავს, განადგურების საჩუქარი.
  . თავი? 9.
  ახლა კი გოგოები მთელი გუნდით, მთელი ბრიგადა, ბიკინებში ფეხშიშველი ლამაზმანები მღეროდნენ;
  ჩვენ ვართ სვაროგის ამაყი გოგონები,
  მამაცი, მამაცი მეომრები...
  ჩვენ ერთგულად ვემსახურებით ოჯახის სახელით,
  დაე, ბაბუები და მამები იამაყონ!
  
  ჩვენ ამაყად შევუერთდით კომსომოლს,
  სტალინს თამამი ფიცი მისცეს...
  ჩვენ გოგოები უბრალოდ არწივები ვართ
  უხვად მოსავლის აღება ბრძოლაში!
  
  ხალხი თავს ესხმის ნაცისტებს,
  ბასურმანების ლაშქართა დამარცხება...
  ყოველივე ამის შემდეგ, რუსული არმია დაუმარცხებელია,
  ძლიერი ივანეს ბრძოლაში!
  
  გჯეროდეს ჩვენთან ერთად Lada სამუდამოდ,
  ჩვენ მას ვფიცავთ დიდი რწმენით ...
  დაე, ოცნება ახდეს
  ნაკლები ცრურწმენა!
  
  არასოდეს იცოდე სიტყვა მშიშარა
  ჩვენ უფრო თამამი მეომრები ვიქნებით...
  რუსული, უკრაინული, ბელორუსული,
  უფრო ძლიერები გავხდებით, დამიჯერეთ!
  
  მე მჯერა, რომ ჩვენ გავიმარჯვებთ ბრძოლაში,
  რა თქმა უნდა, მტრების არმიის გადალახვა ...
  თუმცა ხანდახან ქურდი თავს დაესხმება ჩვენ,
  ჩვენთან ბრძოლა სულელური აზრია!
  
  არა, არ დამიჯერო - ქალები არ არიან სუსტები,
  არც კაცები არიან სულელები...
  მიუხედავად იმისა, რომ ზოგჯერ კუბოები იზრდება ბრძოლებში,
  გოგოები კი თოვლში ფეხშიშველები არიან!
  
  არ იფიქროთ, რომ გოგოები არ არიან წარბებში,
  ავტომატით თვალში ჩაგაგდებენ...
  ჩვენ გვექნება ნათელი სიყვარული
  დაღლილობის ბრძოლებში ვერ გავიგებთ!
  
  დიდება კომუნიზმს ბატონებო,
  ეს ნათელი, მამაცი იდეა...
  ურდო რისხვაში აისახება,
  უბრალოდ ნუ იქნები სისულელე!
  
  მსუბუქი რუსი მებრძოლების როლები,
  დიდებული ბრძოლებში და ბრძოლებში ...
  დაე, მებრძოლებმა იამაყონ გოგოებით
  მტერი რუსებისგან ხარკს არ მიიღებს!
  
  სამყარო მალე დალოცვილი იქნება
  ჩვენ არ ვიქნებით დრაკონის ქუსლის ქვეშ ...
  ჩვენი ბიჭები არ არიან მიჩვეულები ლოდინს,
  და მტერი ვერ აიცილებს დამარცხებას!
  
  მჯერა, რომ ბედნიერება სამუდამოდ გაგრძელდება
  გაიცანით გოგოები, რომლებსაც უფრო მაგარი ვერ ნახავთ...
  რათა ხალხმა არ იცოდეს სულელი,
  ჩვენ გავფანტავთ ღრუბლებს პლანეტაზე!
  
  მალე სამყაროში შუქი იქნება,
  ლადა გაანათებს სასიამოვნო ბედნიერებით ...
  ჩვენ მხიარულად შევხვდებით გამთენიას,
  ჩვენ წინ უნდა ვიაროთ გამარჯვებისკენ ძმებო!
  
  ჩვენ ძალიან აღფრთოვანებული ვართ,
  რუსეთი გახდება უფრო ძლიერი და ლამაზი ...
  მინდოდა მებრძოლა სამშობლოსთვის,
  დედა რუსეთის ბედნიერებისთვის!
  
  ჩვენ აღფრთოვანებას ვატანთ დედამიწას,
  ჩვენ ყველას გვინდა ვისწრაფოდეთ მუდმივობისკენ...
  და გადაარჩინე პლანეტა კატასტროფისგან
  დაე, ბედნიერების შუქი სუფევდეს!
  
  ეს ის ხალხია, ვინც ბრძენია
  სამყაროში სიხარულის მოსაპოვებლად...
  მჭედელებმა რაღაც ააშენეს
  არ ღალატობ შენს ძალას ბრძოლაში!
  
  არა, რუსეთში ხალხი არ არის პირუტყვი,
  არასოდეს დაწექი ოლიგარქების ქვეშ...
  და ზედმეტი აურზაური არ იქნება
  ჩვენ არ გვჭირდება მუდმივი აჰა!
  
  ღმერთი სვაროგი და ხალხის გონება,
  გაახარეთ სამყარო...
  ჩვენ არ დავმარცხდებით, დაუჯერეთ ბოროტმოქმედს,
  ეს ჩვენი ნამუშევარი და შემოქმედებაა!
  გოგოები ძალიან კარგად მღეროდნენ და ბევრი მოჯაჰედი გაანადგურეს.
  ეს არის ლამაზმანები - უბრალოდ სუპერ.
  ნატაშამ, რომელიც ესროლა ბოროტების იმპერიის ჯარისკაცებს, ყვიროდა:
  და ჩვენც მშვენივრები ვიქნებით!
  ზოია დაეთანხმა ამას.
  - დიახ, უეჭველად ვიქცევით!
  ავგუსტინე მღეროდა:
  ჩვენ გოგოები უბრალოები არ ვართ
  სვაროგის სახელით ...
  დიახ, იცი, სიცივეში ფეხშიშველი,
  ღვთის მფარველობის ქვეშ!
  სვეტლანამ შესთავაზა და თვალი ჩაუკრა მეგობრებს:
  - შეგვიძლია ვიმღეროთ?
  ნატაშამ თავი დაუქნია და დაუდასტურა:
  - Მოდი ვიმღეროთ!
  და გოგონები მღეროდნენ;
  სსრკ დიდი ქვეყანა,
  რომელია ყველაზე მაგარი სამყაროში...
  მილიონობით პრობლემა მოხდა
  მაგრამ ჩვენი საქმე შრომა და შემოქმედებაა!
  
  მჯერა, რომ მტერი ვერ მოიგებს ქვეყანას,
  რაც ყველაფერზე ლამაზი და ძლიერია...
  ჩვენ მალე დავაყენებთ საიმედო ფარს,
  და ბოლოს უფრო ჭკვიანად დავიჯერებთ...
  
  დიახ, ბიძა სერმა გადაწყვიტა დახმარება,
  ნაცისტებს რაიხში ხელისუფლების შეცვლის შემდეგ ...
  და ნაცისტების ძალა განახლდა,
  მტერს სურს სსრკ-ს დაშლა!
  
  ახლა სერიოზულად უნდა ვიბრძოლოთ
  ნაცისტებთან, რომ ძლიერები ცდებიან...
  მაგრამ ჩვენ მტრების მუცელში დავარტყით,
  ჩვენი დედის რუსეთის სადიდებლად!
  
  არა, რუსულის გატეხვა არ შეგიძლია,
  ჩვენ ვიცით როგორ, გვიყვარს მამაცურად ბრძოლა...
  აქ ვერმახტმა გადაწყვიტა ჩვენზე თავდასხმა,
  მაგრამ მას შეუძლია მხოლოდ დაიშალოს და არ გაფუჭდეს!
  
  რუსეთში, ყველა მეომარი ბაგადან,
  ბავშვი ხელებს იარაღს აწვება...
  დაე, ეს იყოს ძალიან ჭკვიანი ჯადოქარი
  ვინ შექმნა ეს პლანეტა!
  
  ჰიტლერისთვის მოსკოვს კბილზე ნუ ახვევ,
  ძლიერად დაარტყა ნესტოში...
  რატომ ავიდა რუსეთში, არ მესმის,
  მისთვის სუსტია ბაცილის მახვილით მოკვლა!
  
  დიახ, მოსკოვის მახლობლად მტერმა დაარტყა,
  გოგოებმა მას შიშველი ქუსლი მისცეს ...
  თქვენ ხედავთ, რომ ფიურერი უბრალოდ დებილია -
  კოლმა შელახულმა კომუნიზმმა მისცა!
  
  აქ მოდიან პიონერები სიმღერებით,
  თავდასხმაზე დრამის დარტყმით არიან მოწყვეტილი ...
  დაე, ფიურერი ახლა კაპუტი იყოს,
  ჩვენ კი ფრიცს დატყვევებულ ფორმირებაში გავატარებთ!
  
  ბიჭი ფეხშიშველია თოვლზე,
  წინსვლა შიშის გარეშე...
  ნაცისტებს მალე კუბოში ჩააგდებენ,
  და ვარდები აყვავდებიან კაშკაშა მაისში!
  
  და ჰიტლერს მალე კაბინა ექნება,
  ის საფლავში შევა. და მისი მემკვიდრე მთვრალია...
  ჩვენ ფიურერს მალე დავაყენებთ,
  თუმცა ხანდახან მძიმე მძაფრი ჯანჯაფილი!
  
  ჩვენ შევქმნით მშვენიერ რუსულ სამყაროს,
  რომელშიც რუსეთი იმართება, დამიჯერე...
  შექსპირმა ვერ გაბედა ასეთი რამის შედგენა,
  თუმცა ეშმაკების ზეწოლით თავს ესხმიან რუსეთს!
  
  ჩანს სატანის სასტიკი ზეწოლა,
  მისი ყოფილი მოკავშირე მას ეხმარება...
  გასაკვირი არ არის, რომ გოგოების კვნესა ისმის,
  სამოთხეში მალე სანახავი ადგილი აღარ იქნება!
  
  დიახ, ბიძიამ შეცვალა მარშრუტი,
  და ტანკები, თვითმფრინავები იგზავნება ნაცისტებისთვის ...
  მისი მისწრაფებით, ერთეული ძალიან მაგარია,
  კუბოში მეტი კომუნისტის ჩასაგდებად!
  
  გაუარესდა, მიუხედავად იმისა, რომ სტალინგრადი,
  ნაცისტების თითქმის ყველა მხარე გავანადგურე...
  წარმოიშვა ასეთი აღვირახსნილი განლაგება,
  ამ ცის ქვეშ, აუცილებლად სუფთა!
  
  აბა, რა ვქნათ - გოგოები ხელიდან არიან,
  იმალებოდა ურდოს ფიურერისგან ბრძოლებში ...
  და ჩექმები არ უხდება გოგოებს,
  მათ ყოველთვის იციან როგორ იბრძოლონ!
  
  გოგონებისთვის, ყინვები არ არის საშინელი,
  როდესაც ისინი იბრძოდნენ მოსკოვის მახლობლად,
  თითქმის შიშველი და ფეხშიშველი იყვნენ,
  ყუმბარის სროლა შიშველი ფეხით!
  
  ასე გინდოდა ფაშისტი
  მე მეგონა ეშმაკები მაშინვე დაგეხმარებოდნენ...
  და დარგეს სრული ქაოსი,
  გოგოები კი მხოლოდ ველური ბრაზით კვნესიან!
  
  საკმაოდ სისხლიანი ბრძოლებია,
  გოგოებმა იციან სამუდამოდ გჯეროდეთ, რომ არ დანებდეთ...
  ჩვენ არ გვექნება ნულები ანგარიშებზე,
  და ძლიერი RPG მოთავსებულია ჩანთაში!
  
  მეომრები სილამაზეა
  თავად ლადა მზად არის იბრძოლოს მათთვის ...
  მათ აქვთ წმინდა სიწმინდის მტრედები,
  დაე, იყოს უბრალოდ უმაღლესი ჯილდო!
  
  დიახ, მე მჯერა, რომ მოვა ძალების ღმერთი სვაროგი,
  და ბრძოლაში მკვდრები აღდგებიან...
  და მონადირე დაუბერავს თავის დიდებულ რქას,
  და მოგება იქნება ყველაზე გულწრფელი!
  
  აღარ იქნება მწუხარება დედამიწაზე,
  და მწარე ცრემლები გაშრება...
  ჩვენ ვიცხოვრებთ მარტოხელა ოჯახში ვიცი-
  და ბოროტი ეშმაკები უბრალოდ მოკვდებიან!
  
  პიონერი ბიჭები თამამად შედიან ბრძოლაში,
  ფეხშიშველი ბიჭები თოვლში ჩქარობენ..
  მჯერა, რომ რუსეთი ყოველთვის შენთან იქნება.
  თუმცა ზოგჯერ თეფშები გატყდება!
  
  ღმერთი იესო აღადგენს ყველა დაცემულს,
  და იმართება თეთრ ღმერთთან ერთად...
  ჩვენ თამამად აღვმართავთ ფარს სამშობლოს,
  რუსეთის მსახურება დიდებული მოვალეობა იქნება!
  
  დიახ, ეშმაკი არის მზაკვრული, უბრალოდ მზაკვარი,
  მისი ძალიან გასაგები სურვილები...
  ის ახლა მოსკოვის საცეცების პლაკატია,
  და ბოროტი განსაცდელები ელის სამშობლოს!
  
  მაგრამ ლადა და ლორდი პერუნი ჩვენთან არიან,
  და ლენინი, სტალინი და ყველაზე ბრძენი ტროცკი...
  რაც ჩანს მოხრილი ჯარი,
  და ყველაზე მნიშვნელოვანი ბულბული ვისოცკი!
  
  მოკლედ, იქნება წმინდა ღმერთების მასივი,
  ჩვენ მოვიგებთ მოწინააღმდეგის ბრძოლას...
  და აწიეთ ბევრი ძლიერი მუშტი,
  უდიდესი ჯარისკაცის სადიდებლად!
  
  გოგოები ფეხშიშველი ესხმიან თავს
  ისინი გარბიან და არ ეშინიათ ყინვის შეცნობის...
  არ გაიყვანოთ ისინი ბრძოლაში, განიხილეთ ისინი ძალით,
  იცოდე, რომ ალისფერი ანათებს ვარდის შუქზე!
  
  მოკლედ, სამშობლოსთვის მებრძოლები,
  ემსახურეთ უინტერესოდ ამაყად...
  დაე, ბაბუები და მამები იამაყონ,
  და ციდან არ ელით საჩუქრებს ერთი პენისთვის!
  ვლადიმირ-მიხეილ გორბაჩოვი-პუტინი განაგრძობდა ნაბიჯების გადადგმას წესრიგის აღსადგენად. ახალი დაპატიმრებები ზევით. პირველ რიგში, იაკოვლევის დარგვით. და სხვა არასანდო ადამიანებიც.
  დაადგინა სტალინის, პეტრე დიდის და ივანე საშინელის ორდენები.
  მერე გარი კასპაროვის დაპატიმრებაც ბრძანა - საკუთარ თავზე ძალიან ბევრს ფიქრობს.
  და გარი კასპაროვი დააპატიმრეს.
  ასევე გადაწყდა პოლიციის რაოდენობის გაზრდა. ხოლო სისხლის სამართლის კოდექსში სასჯელებმა გადაიხედეს გამკაცრების მიმართულებით.
  ამის შემდეგ ვლადიმერ-მიხეილ გორბაჩოვ-პუტინს ისევ ჩაეძინა;
  ავღანეთში გოგონებიც მღეროდნენ და ცეკვავდნენ, ანადგურებდნენ მოჯაჰედებს.
  ასე დაწერეს გოგოებმა ერთდროულად მთელი ლექსი. და უამრავი თალიბანი მოთიბეს ერთდროულად. და ეს მართლაც მათი არაჩვეულებრივი მიღწევა იყო.
  ესენი არიან ქალები - განსაკუთრებით მაშინ, როცა შიშველი ფეხებით ისვრიან სიკვდილის საჩუქრებს.
  მაგრამ გერდა თავის ეკიპაჟთან ერთად იბრძვის.
  გოგონა მტერს შიშველი თითებით ესვრის, ტანკს ურტყამს და ღრიალებს:
  - დიდება ვეფხისტყაოსან გოგოებს!
  შარლოტა ისვრის მის შემდეგ. ამხნევებს მოჯაჰედებს და ყვირიან:
  - ყველასთვის საერთო სამშობლოსთვის!
  ლუპანულამ და ქრისტინამ მტერს დაარტყეს და ატეხეს:
  -დიდება ძლიერ ბიჭებს!
  გერდამ ირონიულად იკითხა:
  სად წავა სუსტი?
  კრისტინამ ჩაიჩურჩულა:
  - დაე, დამარცხებულმა იტიროს...
  ნაძირალას შურს!
  მაგდამაც დაარტყა მტერს, ავღანური მანქანა დაარტყა და აკოცა:
  - ახალი საზღვრებისთვის, უსასრულოდ!
  ესენი არიან გოგონები, რომლებიც ასევე არიან ჰეროინები, თუმცა თავისებურად.
  აქ მათ დაიწყეს თალიბების განადგურება ყოველგვარი ცერემონიებისა და ეჭვების გარეშე ქიაყელებით. და რას წაართმევ მათ? ჯანდაბა - ერთი სიტყვა!
  ალისა და ანჟელიკა იბრძვიან. ასეთი ლამაზი და ძალიან სექსუალური გოგოები.
  კარგად ისვრიან და ხშირად ურტყამდნენ. ეს მეომრები უბრალოდ სუპერები არიან. რა არ არის გასროლა - მაშინ პირდაპირ შუბლში.
  ალისა სნაიპერული შაშხანიდან წერს და მღერის:
  - დიდება მშობლიურ კომუნიზმს საუკუნეების განმავლობაში,
  ფოლადის გოგოებს ექნებათ ხელი!
  ანჟელიკამ, ზუსტად ისროდა, აღნიშნა:
  - რა თქმა უნდა, იქნება!
  და როგორ ისვრის ყუმბარას შიშველი თითებით.
  ალისამ გასროლისას აღნიშნა:
  მართალია, ჩვენ უფრო ძლიერები ვართ, არავინ არის?
  წითურმა გოგონამ გმირმა ანჟელიკამ აღნიშნა:
  - ცხენს არ ვგავარ...
  მე შემიძლია გავაჩერო სპილო გალოპზე!
  და როგორ აჩვენებს გოგონა თავის ბიცეფსს. და ის მთას ჰგავს.
  ალისამ აჩუქა:
  - ჩვენ წავალთ საბჭოთა ხელისუფლებისთვის,
  და ჩვენ ყველა მტერს ქვიშაში ჩავატარებთ!
  და აქ ნატაშა ისევ ანადგურებს ავღანელებს თავის გუნდთან ერთად. მაგიის ელემენტებიც კი გამოიყენება.
  აქაურ მეომრებს დიდი ვაჟკაცობა და ვაჟკაცობა აქვთ. მათ წინააღმდეგობას ვერავინ გაუწევს.
  ნატაშა მღეროდა და შიშველი ფეხით ესროლა სიკვდილის საჩუქარი:
  - ეშმაკი ჩვენი ძალა!
  ზოიამ მოტრიალდა, მოთიშა მოჯაჰედების რიგს და დაიკივლა:
  - სსრკ-ს დიდი გამარჯვებებისთვის!
  ლუპანულა მტერზე და ავგუსტინე. მან ბაზუკათი გაანადგურა თალიბანის ტანკი და დაიკივლა:
  - ეს იქნება სამუდამოდ რუსეთი, მზესავით ბრწყინავ!
  სვეტლანაც მტერზე, თითქოს ჩაქუჩით აჭყიტა, შიშველი ქუსლის დახმარებით და ყვირილი:
  - კომუნიზმისთვის ჩვენს სიცოცხლეში!
  ნატაშა, რომელიც მტერს აკოცა, მღეროდა:
  - რუსი სიდიადე აღიარებს პლანეტას,
  ფაშიზმი მახვილის დარტყმით გაანადგურეს...
  ჩვენ გვიყვარს და გვაფასებს მსოფლიოს ყველა ერი -
  ჩვენ მალე ავაშენებთ წმინდა კომუნიზმს!
  ზოიამ დაადასტურა სიმღერით, რომელიც ოპონენტებს ეწერა:
  - დიდება ჩვენს პატრონიმიკას თავისუფლად,
  ხალხთა მეგობრობა საუკუნეების საყრდენია...
  კანონიერი ძალა, თავისუფალი ნება -
  ბოლოს და ბოლოს, უბრალო ადამიანის ერთიანობისთვის!
  ავგუსტინემ ჩაიცინა და შენიშნა:
  - უბრალო კაცი ბუნებრივია, ერთიანობისთვის? რაც შეეხება ძალაუფლებას?
  სვეტლანამ დააჭირა ბაზუკას ღილაკს თავისი ალისფერი ძუძუს, მტრის ტანკს დაარტყა და აყვირდა:
  - ძალა არ არის მარტივი სიტყვა,
  ის კანონზე მაღლა დგას...
  მუხლებზე ყველა ბრძანებს პირს -
  ეს არის ძალა!
  ნატაშამ ირონიით თქვა:
  - დიახ, ხელისუფლება სასტიკია... მაგრამ ჩვენ თვითონ ვაშენებთ!
  ზოიამ აღელვებულმა თქვა:
  - დიდება კომუნიზმს!
  და გოგონებმა აიღეს იგი გუნდში და მღეროდნენ, კომპოზიციას ასრულებდნენ;
  დიდება ცაში აყვავებულ ქვეყანას,
  დიდება დიდებულ წმინდა რუსეთს...
  არა, არ ვიყო მარადიულ სიჩუმეში -
  მარგალიტის მინდვრის ვარსკვლავები მორწყეს!
  
  ჩვენთან არის დიდი ყოვლისშემძლე სვაროგი,
  ყოვლისშემძლე ძლიერი ოჯახის შვილი...
  რომ ეს მეომარი დაეხმარა ბრძოლაში,
  ჩვენ უნდა ვადიდოთ რუსული ღმერთი!
  
  გოგოებს ეჭვი არ ეპარებათ, დამიჯერეთ
  გააფთრებული გოგონები თავს ესხმიან ურდოს...
  შეშლილი მხეცი ნაწილებად დაიშლება,
  მტერი კი ცხვირში წილს მიიღებს!
  
  არა, ნუ ცდილობ რუსების გატეხვას,
  მტერი არ დაგვაჩოქებს...
  ჩვენ დავამარცხებთ შენ ბოროტ შვილო,
  ჩვენთან არის დიდი ბაბუა ლენინი!
  
  არა არასოდეს დაემორჩილო მტრებს
  მოსკოვის მახლობლად ფეხშიშველი გოგოები იბრძოდნენ...
  ჩვენ არ გამოვავლენთ სისუსტეს და სირცხვილს,
  მოდით გავუმკლავდეთ დიდ სატანას!
  
  დიახ, ღმერთმა დაასრულოს თქვენი ბრძოლები,
  და გაანადგურე ვერმახტის ლაშქარი ცნობილი...
  ისე რომ ისინი არ დასრულდეს ნულებით,
  სასაფლაოზე რომ არ იყოს მშვიდი!
  
  მიეცით გოგონები თქვენ მებრძოლები
  ასე რომ, ფაშისტები მოაწყობენ ამას ...
  მამები ჩვენით იამაყებენ
  მოწინააღმდეგე ძროხებივით არ დაგვასველებს!
  
  მართალია, გაზაფხული მალე მოვა
  მინდვრებში ოქროს ყურები იქნება...
  მჯერა, რომ ჩვენი ოცნება ახდება
  თუ უნდა, იბრძოლე სიმართლისთვის!
  
  ღმერთი ნიშნავს ყველა ადამიანს უყვარს,
  ერთგული ძლიერი, მარადიული სიხარული ...
  თუმცა ძალადობრივი სისხლი დაიღვარა,
  ხშირად გოგონა უყურადღებოა!
  
  ჩვენ ვანადგურებთ მტერს ბრძოლაში,
  რაღაც ისეთი ჰაეროვანი...
  მიუხედავად იმისა, რომ ჭექა-ქუხილი მძვინვარებს სამყაროს,
  და ბნელი დაბნელება მოდის!
  
  არა, ხალხი საფლავზე დადგება,
  და ისინი ცოტათი არ დაემორჩილებიან ნაცისტებს ...
  თქვენ წერთ ბიჭებს ბლოკნოტში,
  და საყვედურისთვის ყველა შენი საბრალო გაამახვილე!
  
  დიახ, მართალია, გარიჟრაჟი იქნება კიდეების გარეშე,
  მერწმუნეთ, ყველა მიიღებს სიხარულს ...
  ჩვენ ვხსნით სხვას, მჯერა სინათლის
  გოგონას ხელი მაღლა აწვება!
  
  შეგვიძლია ამის დაჯერება
  ის, რაზეც ჩვენ არც კი ვბედავთ ოცნებას ...
  ჩვენ აშკარად ვხედავთ ყველაზე ნათელ მიზანს,
  არა, ატარეთ მებრძოლები სისულელეები!
  
  და ხუმრობით უნდა გავფრინდეთ მარსზე,
  გავხსნათ იქ მინდვრები, დათვალეთ ლალები...
  და დააბრალე ნაცისტებს თვალებში,
  ქერუბიმების ურდოები მაღლა იწევენ!
  
  შეიძლება საბჭოთა ქვეყანა იყოს ცნობილი,
  რამ მისცა კომუნიზმი ხალხებს...
  ის სამუდამოდ გვეძლევა დაბადებით -
  სამშობლოსთვის, ბედნიერებისთვის, თავისუფლებისთვის!
  
  რუსეთში, ყველა მეომარი ბაგადან,
  ბავშვი სახელურს იარაღს აწვება...
  ამიტომ, შენ კანკალებ ბოროტმოქმედო,
  ჩვენ მოვუწოდებთ მონსტრის პასუხისმგებლობას!
  
  დიახ, ჩვენ ვიქნებით მეგობრული ოჯახი,
  რას ააშენებს კომუნიზმი სამყაროში...
  ჩვენ გავხდებით ნამდვილი მეგობრები,
  და ჩვენი ბიზნესი იქნება შექმნა!
  
  კომუნიზმი ხომ სამუდამოდ არის დაბადებული,
  ისე, რომ მოზრდილები და ბავშვები ბედნიერები იყვნენ ...
  ბიჭი კვლავ კითხულობს შრიფტებს,
  მაგრამ დემიურგის ალი ანათებს თვალებში!
  
  დაე, ხალხი სამუდამოდ ბედნიერი იყოს
  რომ ისინი ერთად იბრძვიან სვაროგის საქმეებისთვის ...
  ჩვენ მალე ვნახავთ ვოლგის ნაპირებს,
  და ჩვენ ვიქნებით ღვთის საპატიო ადგილზე!
  
  დიახ, რუსეთს არ შეუძლიათ სამშობლოს მტრების გატეხვა,
  ფოლადიც კი უფრო ძლიერი იქნება...
  რუსეთი, შენ შვილების დედა ხარ,
  და მამა ჩვენო, გჯეროდეს ბრძენი სტალინისა!
  
  არ არსებობს ბარიერები სამშობლოსათვის,
  ის აგრძელებს წინსვლას...
  ჯოჯოხეთის მეფე მალე მატებს
  მიუხედავად იმისა, რომ ხელებზე აქვს ტატუ!
  
  ჩვენ გულს გავწირავთ სამშობლოს,
  ყველა მთას ავივლით, დამიჯერეთ მაღლა...
  ჩვენ გოგოებს ბევრი ძალა გვაქვს,
  ხანდახან ხურავს კიდეც!
  
  ბიჭმა ასევე გამოწერა რუსეთში,
  თქვა, რომ სასტიკად იბრძოლებს...
  და მისი თვალები ცქრიალა ლითონის,
  და RPG მჭიდროდ იმალება ჩანთაში!
  
  ასე რომ, ნუ ვითამაშებთ სულელს
  და ჯობია ყველა ერთად დავდგეთ კედელივით...
  გამოცდის ჩაბარება მხოლოდ ხუთზე,
  ისე რომ აბელი მართავს და არა ბოროტი კაენი!
  
  მოკლედ, ბედნიერება იქნება ხალხისთვის
  და სვაროგის ძალა წმინდა სამყაროზე...
  ფაშისტებს თქვენ მხიარულად ამსხვრევთ,
  ლადა იყოს ბედნიერება და კერპი!
  გოგოებმა ულამაზესი სიმღერა იმღერეს. მერე კი იცინოდნენ. ისე, მათი კბილები მარგალიტივითაა.
  ალენკა ასევე იბრძვის მოჯაჰედების წინააღმდეგ.
  და გოგონა აჩვენებს დონეს - უბრალოდ სუპერ.
  და შიშველი თითებით ისვრის სასიკვდილო ძალის ყუმბარებს.
  და სანამ ეს ლამაზმანი ჯერ კიდევ ტყვიამფრქვევებს წერს.
  ქერა მღერის:
  - კატასტროფები, კატაკლიზმები...
  თითქოს ღმერთს არ ვიცნობთ!
  და ამ ცხოვრების თეატრი -
  ვადამდე მიიყვანს გოგოებს კუბოში!
  ანიუტამ კბილებში აკოცა:
  - სსრკ-სთვის!
  და ის შიშველი თითებით გადააგდებს კიდევ ერთ საჩუქარს განადგურების.
  ამიტომ ალა დიდი გაბრაზებით იბრძვის. ისეთი მებრძოლი გოგოა. და შიშველი ქუსლით ის გადააგდებს სასიკვდილო საჩუქარს.
  და ღრიალი:
  - წმინდა დონის კომუნიზმისთვის!
  მაშინ გოგონა ენას აჩვენებს.
  მარიაც დიდი სასოწარკვეთით იბრძვის. და ის იბრძვის, როგორც ნამდვილი გმირი კალთაში და ბიკინში. და მისი შიშველი ფეხები ისევ განადგურების საჩუქარს აგდებს.
  მარიამ დაიყვირა:
  - დიდება კომუნიზმის დროს!
  ოლიმპია ღრიალებდა, შიშველი სახე და შიშველი ძირებით სიკვდილის საჩუქარს უგზავნიდა:
  - დიდება ჩვენს კომუნიზმის დროს!
  მარუსიამ შენიშნა, თიბავდა ავღანელებს და ყვიროდა:
  - დიდება რუსეთს და თავისუფლებას!
  მატრენამ კიდევ ერთი ხაზი გაჭრა, დაიყვირა:
  - წმინდა ომში გამარჯვებებისთვის!
  და ასევე როგორ უნდა ყეფა ...
  . თავი? ათი.
  გოგონები ერთხმად მღეროდნენ და ასრულებდნენ:
  ვარსკვლავების ზემოთ ჩვენ დავფრინავთ პლანეტაზე,
  კაშკაშა მზე ანათებს...
  კომსომოლის წევრების გმირობა მღეროდა,
  აქცევს მონადირეს თამაშად!
  
  დრო იჩქარებს
  სადაც ჭექა-ქუხილი ანათებს მთელ მსოფლიოში ...
  ვაშლი ყვავის ნაყარად,
  რა თქმა უნდა, გაზაფხული მოდის!
  
  იქნება ეპოქა, გჯეროდეს კომუნიზმის,
  სადაც ნებისმიერი ადამიანი დემიურგია.
  სახიდან ჩამოვრეცხავთ ფაშიზმის ლაქას,
  თუ საჭირო იქნება, ვხვნით და ვხვნით!
  
  რუსული ღმერთები ამაღლდებიან სამყაროზე,
  მოუტანე ხალხს სიხარული და სიცილი...
  თმებს მიტრით ვასხავთ,
  იყავი წარმატებული დიდებულ ბიზნესში!
  
  დიახ, რუსეთი მსოფლიო ქვეყანაა,
  კომუნიზმის წმინდა მიწა...
  ფეხშიშველი გოგო გაიქცა
  ის მოდის პატარძლისგან!
  
  დიახ, მიყვარს რუსეთის ლამაზმანები,
  რამ შექმნა ლითონი ქვისგან...
  მერწმუნეთ, ხალხი უფრო ბედნიერი გახდება
  დაე, ნაპალმი ციდან დაიღვაროს!
  
  ნუ ეძებ ბედნიერებას როდის გარეშე,
  ის სამუდამოდ გასცემს სიყვარულს ...
  ქუსლის ქვეშ სვაროგის ბრძოლაში,
  დაიღვარა მონსტრების სისხლი!
  
  არ არსებობს გიგანტების უფრო ლამაზი ქვეყანა,
  რიგებში ჰყავს ელფები და ჯუჯები...
  ჩვენ სამუდამოდ გაერთიანებულნი ვართ სამშობლოსთან,
  ჩვენ გავიმარჯვებთ ნებისმიერ ბრძოლაში!
  
  რატომ არის ადამიანი ასე მოწყენილი
  ყოველივე ამის შემდეგ, თქვენ იცოდით სვაროგის ძალა ...
  კარგი გრძნობების გაღვივება,
  ჩვენი Lada მიყვარს იდეალური!
  
  ის სამყაროზე უკეთესი გახდება, დამიჯერე -
  თუ კომუნიზმი დაიპყრობს...
  ჩვენ ვართ სვაროგის ბედნიერი ბავშვები -
  ფაშიზმი დავამსხვრიოთ კვარკებად!
  
  მალე დედამიწა გაბრწყინდება,
  დიდი წარმატება მალე...
  და იარილო ამოვა, როგორც დიდებული მზე,
  და ყველას მისცემს ბზინვარებას!
  
  დავლიოთ სამშობლოსთვის ბიჭებო
  რუსეთი რომ სამუდამოდ აყვავდეს...
  რომ გქონდეს გაუთავებელი ხელფასი -
  რაზეც ოცნება არ არის სირცხვილი!
  
  დაე, რუსეთი ამაღლდეს სამყაროზე,
  და აჩვენე ყველას ღმერთის ღიმილი...
  თავისი ძალით უხრწნელ ბრძოლებში,
  ჩვენ გამოვავლენთ ყველაზე ცბიერ მოტყუებას!
  
  მალე მზე უფრო კაშკაშა ანათებს
  სივრცე ეზოს დაემსგავსება...
  ასე რომ დაწვი ცეცხლი შენ უფრო ცხელი ხარ,
  ფოლადისგან ცულის სიმკვეთრე!
  
  შემდეგ კი დიდი ლადას სიმღერით,
  ამან შვა ძლიერი ღმერთები...
  ჩვენ შევძლებთ ველური ტომის განადგურებას,
  მართლმადიდებელი შვილები ხმლებით!
  და ეს მეომრები როგორ იცინიან ...
  და შიშველი ქუსლებით ისინი სინქრონულად აგდებენ სიკვდილის სასიკვდილო საჩუქრებს!
  ეს გოგოები არიან, განსაკუთრებით მაშინ, როცა ცეცხლსასროლი იარაღი აიღეს და ალისფერი ძუძუს ღილები დააჭირეს. და მტერს გაუგზავნეს ცეცხლოვანი, ძალიან ცეცხლოვანი თვითმფრინავები, საიდანაც ყველაფერი ნახშირი იყო.
  გოგონამ ერთხმად შესძახა:
  რუსულის სიდიადე აღიარებს პლანეტას,
  ფაშიზმი მახვილის დარტყმით გაანადგურეს...
  ჩვენ გვიყვარს და გვაფასებს მსოფლიოს ყველა ერი,
  მთელი ქვეყნის ხალხი მიდის კომუნიზმში!
  ალიონკამ ბაზუკადან გაისროლა და ალისფერი ძუძუს ღილაკზე დააჭირა. და სიკვდილის მკვლელი საჩუქარი გაფრინდება და მოჯაჰედებს დაანგრევს.
  გოგონა მღეროდა:
  სტალინი, სტალინი, ჩვენ გვინდა სტალინი
  ჩვენი გატეხვა არ შეიძლებოდა...
  ადექი დედამიწიდან ბატონო...
  ანიუტამ შიშველი თითებით ყუმბარა ესროლა. შემდეგ მან დააჭირა ღილაკს ლალისფერი ძუძუს და აწკრიალდა:
  სტალინი, სტალინი, გოგოები დაიღალნენ,
  კვნესა მიდის მთელ დედამიწაზე...
  სად ხარ პატრონი, სად...
  სად ხარ სად!
  წითურმა ალამ, რომელიც მტერს ურტყამდა, კბილებს აცახცახებდა:
  - სად ხარ, სად ხარ!
  და მისი შიშველი ქუსლი ასევე განადგურების საჩუქარს გადააგდებს. და ელვა გამოფრინდება მარწყვის ძუძუს.
  და დაარტყა მუჯაჰედებს. ეს გოგოები უბრალოდ სუპერ კლასი არიან!
  ოქროს თმიანი გოგონა მარიამაც მთელი გაბრაზებით დაარტყა ფეხის შიშველი თითებით.
  და ის თავის მხრივ თალიბანს მისცემს. და კვლავ დააჭირეთ ჟოლოს ძუძუს. და გოგო ძალიან მაგარია.
  და ჭიკჭიკებდა:
  - კომუნიზმისთვის!
  ოლიმპიადა აგრესიულად მოქმედებს მტერზე. და შიშველი თითებით როგორ გავუშვათ ბუმერანგი.
  და მოჰკვეთეთ თავები მოჯაჰედებს. შემდეგ, როგორც ის მღერის:
  - დიდი კომუნიზმისთვის,
  მხოლოდ ზევით, არც ერთი ნაბიჯით ქვემოთ!
  მარუსიაც, თითქოს მუჯაჰედების თქმით, მუშტს დაარტყამს და იმღერებს:
  - დიდება ღმერთო სვაროგი,
  ყველა თალიბანი რქაშია!
  და მისმა შიშველმა თითებმა ლიმონი ესროლა მტერს. შემდეგ კი ის, თავისი ალისფერი ძუძუს წვერით, მტერს დაწვავს.
  მატრიონა მტერს წერს და ასევე მისი შიშველი ქუსლი მტერს გაფუჭების საშუალებას მისცემს.
  და გოგონა იღრინდება:
  - თორემ ვიყეფებ, თორემ ვიყვირე.
  თორემ ვიღაცას შევჭამ!
  ალენკამ აიღო ექვსლულიანი ნაღმტყორცნები. ანიუტასთან ერთად გაზარდა. და როგორ წაიღებს და იგერიებს, მოჯაჰედების აზრით. გოგონები უკუცემისგან შიშველი ქუსლებითაც კი ჩასხდნენ მიწაში.
  და ისინი ჭიკჭიკდნენ:
  სტალინი ბრძოლის დიდებაა,
  ჩვენი ახალგაზრდული ფრენის სტალინი...
  ბრძოლა და გამარჯვება სიმღერებით,
  ფეხშიშველი გოგო მიდის ედემში!
  აქ გოგოებს, რა თქმა უნდა, უნდა მიენიჭონ თავიანთი კუთვნილება. როგორც ისინი აოხრებენ, მაშინ ნადგურდება მოჯაჰედების მთელი ბრძოლის ველი.
  ალბინა და ალვინა მოდი მტერს ჰაერიდან რაკეტებით დავარტყით. და გადაატრიალეთ ისინი სპირალურად.
  ალბინამ შიშველი ქუსლი პედალს დააჭირა და აჩუქა:
  - სამშობლოსთვის, დედა ჩვენო!
  შემდეგ კი, ალისფერი ძუძუს, ის აჭერს ღილაკს.
  ალვინაც ძალიან აგრესიულად მოქმედებს. და შიშველი თითებით ის აგზავნის რაკეტებს მტერს. და ლალის ძუძუს ღილაკები აჭერს. და ის ამას აკეთებს გაძლიერებულ რეჟიმში.
  ელვინი მღეროდა:
  თქვენ ვერ გაიმარჯვებთ ჩვენს ბრძოლაში
  მე მჯერა, რომ მალე დავამხობთ დიქტატურას...
  ჩვენ დავამარცხებთ წვიმის დრაკონს,
  მტერი ბრძოლებში უარყოფილი იქნება!
  ეს გოგოები უბრალოდ სუპერ და უმაღლესი კლასის არიან!
  აი გოგო-პილოტები. ისინი ფეხშიშველი და ბიკინით იბრძვიან. რატომ სჭირდებათ გოგოებს ტანსაცმელი? ის უბრალოდ ხელს უშლის!
  ალბინამ ტვიტერში დაწერა:
  ამ გოგოს შესახებ ფეხშიშველი,
  Მე არასოდეს არ დამავიწყდება...
  ის მძიმე ნაწნავით,
  და როგორც ნათელი ვარსკვლავი!
  და ისევ, ლამაზმანი დააჭერს თავის შიშველ, მრგვალ ქუსლს.
  ფაქტობრივად, არც ერთი ეშმაკი არ წაიყვანს ასეთ გოგოს. აი, ის ისეთი მშვენიერია.
  და ორივე ქერა იმღერებს:
  - იბრძოლე სამშობლოსთვის და გაბედე,
  მაშინ შენ ააშენებ სამოთხეს სამყაროში!
  ეს გოგოები უმაღლესი დონის არიან. როგორც ჩანს, ისინი სუპერ პროდუქტია.
  და აი, ელიზაბეთი, თითქოს მომაკვდინებელი ძალით ურტყამს მტერს. და გაანადგურე იგი ნაჭრებად.
  და მისი ტანკი ასე მუშაობს. ავრცელებს კოშკს და ურტყამს სასიკვდილო ჭურვს.
  ეკატერინა ბერკეტს აჭერს შიშველ ქუსლს და ყვირის:
  - მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში!
  ელენა ასევე დააჭერს ღილაკს თავისი ალისფერი ძუძუს და ჭიკჭიკებს:
  - კომუნიზმის სადიდებლად!
  ევფროსინემ დაიკივლა:
  - დიდი მიღწევებისთვის.
  ეს ნამდვილად სჭირდებათ გოგოებს. და იმდენი ტემპერამენტი აქვთ.
  ასე რომ, ის მიდის და ისვრის. და ტყვიამფრქვევები წერენ მტერს. ასე მარტივად ვერ გააჩერებ ასეთ მანქანას.
  ელიზაბეთმა ჩაიჩურჩულა:
  - და გარშემო, როგორც აღლუმი,
  მოჯაჰედებს ჯოჯოხეთში ჩააგდებენ!
  და ისევ მარწყვის ძუძუს დაჭერით გაგზავნილი ჭურვი დაფრინავს. აი გოგოები - ყველაზე სუპერკლასები!
  ანჟელიკა და ალისა ასევე მუშაობენ სნაიპერული შაშხანებიდან.
  ალისა ჩამოაგდებს თვითმფრინავს. შემდეგ, მოხდენილი, გარუჯული ფეხის შიშველი თითებით ისვრის ყუმბარას და ყვირილი:
  - რუსეთისთვის და თავისუფლებისთვის ბოლომდე!
  ანჟელიკამ ასევე ერთი ტყვიით სამ მოჯაჰედს დაარტყა და ღრიალებდა:
  - ოფიცრები, რუსები...
  და მისი შიშველი ქუსლი, თითქოს ისვრის მკვლელობის საჩუქარი.
  ალისამ, რომელიც აგრძელებდა სროლას, აიღო და გასცა, მოტოციკლით დაარტყა მტერს:
  დაე, თავისუფლება გაბრწყინდეს...
  და მისი შიშველი თითები, როგორ უნდა დაიწყოს სრული განადგურება.
  ანჟელიკა ასევე აიღებს და გაისროლებს გრძელი კასრიდან, გაათავისუფლებს სიკვდილის საჩუქარს და იყვირებს:
  - გულების ერთხმად ცემა!
  აი გოგოები - უმაღლესი კლასის და სუპერ!
  ოლეგ რიბაჩენკო და მარგარიტა კორშუნოვა მათ წაიყვანენ და ასევე ხმლებით დაჭრიან მუჯაჰედებს.
  შემდეგ კი ბიჭმა და გოგონამ სტვენა დაიწყეს. და გაოგნებული ყვავები დაეცა თალიბებს თავებზე. ეს განადგურება სულ წავიდა.
  და ბავშვები ერთხმად მღეროდნენ:
  ჩვენ ვიბრძოლებთ ავღანეთში
  დამიჯერეთ, ჩვენ დავამარცხებთ ბოროტ თალიბანს...
  რაღაც ცურავს კვამლის ნისლში,
  და იცოდე, რომ ქერუბიმი ჩვენზე ტრიალებს!
  მიხეილ-ვლადიმერ გორბაჩოვი-პუტინმა, გაღვიძებულმა გადაწყვიტა ეწვია ჩინეთში და შეეცადა მოკავშირეთა ურთიერთობების დამყარებას.
  და ეს არც ისე ადვილია. მაგალითად, ავღანეთშიც კი ჩინეთი მოჯაჰედების მხარეს იყო. გარდა ამისა, სსრკ ძლიერია და თავად ჩინელებს ეშინიათ ამის. პლიუს, რა თქმა უნდა, ის ფაქტი, რომ შეერთებული შტატები ეფლირტავება ჩინეთთან, რომელიც არ არის მათი კონკურენტი ეკონომიკაში.
  აშშ-ს პრეზიდენტ რონალდ რეიგანის ყოფნისას. თუმცა, უკვე 1987 წლის ივნისში და მალე იქნება შეერთებული შტატების პრეზიდენტის არჩევა.
  ხოლო სსრკ-ში პირველი საპრეზიდენტო საპრეზიდენტო არჩევნები აგვისტოშია დაგეგმილი.
  რა თქმა უნდა, ალტერნატივა არ არის.
  და ცხადია, ვინ მოიგებს მათ. ქვეყანაში რეპრესიებია, დისიდენტები კი ციხეში არიან. ნოვოდვორდსკაიას სიკვდილით დასჯა მიესაჯა. სინამდვილეში რა არის წვრილმანი.
  მათ სურდათ აკადემიკოს სახაროვის მეცნიერებაში დაბრუნება, მაგრამ ის ჯიუტობდა. რა ვუყოთ სოლჟენიცინს?
  გორბაჩოვ-პუტინმა ბრძანა, მოეკლათ ბანდერასავით. და კაგებე დაჰპირდა ამას.
  აშშ-სთან ურთიერთობა კვლავ გაუარესდა. გორბაჩოვ-პუტინს აღარ სურდა დათმობა და მუქარა იყო. კერძოდ, ნიკარაგუაში სსრკ-მ დაიწყო ახალი სამხედრო ბაზის შექმნა თავისთვის. და კუბაშიც. და სიტუაცია დაიწყო გამწვავება.
  ასე რომ, გორბაჩოვ-პუტინმა დაიწყო კუნთების მოქნილობა.
  და ამავე დროს ის სიზმარში ჩავარდა, რაღაც სხვა დონეზე;
  . ერთხელ იყო ბიჭი, პრინცი ალბერტი. და მას ჰყავდა მდიდარი სასამართლო, მშვენიერი მშობლები, რომლებიც მართავდნენ აყვავებულ და ძალიან მდიდარ სახელმწიფოს. და ბიჭს ჰქონდა
  აბსოლუტურად ყველაფერი გვიან შუა საუკუნეებში. რა თქმა უნდა, ტელევიზორი და კომპიუტერი არ ჰქონდა, მაგრამ ბევრი სხვა გასართობი იყო.
  მაგალითად, პრინცს ძალიან უყვარდა რაინდული ტურნირები. მართალია, ისინი ჩატარდა ახალი წესების მიხედვით, რათა მაქსიმალურად დაეცვათ მონაწილეები, დაზიანებები და უფრო მეტიც.
  მკვლელობები იშვიათი იყო.
  თავადი თავად იღებდა მონაწილეობას ტურნირებში, თუმცა მხოლოდ ცამეტი წლის იყო და, სასწაულით, ყოველთვის ამარცხებდა უფროს და უფროს მოწინააღმდეგეებს.
  ახლა კი ბიჭმა სპეციალური ჯავშანი ჩაიცვა რბილი ბალიშებით და ჩამოსხმული ტიტანის - რომელიც გამძლეა და ამავე დროს მსუბუქი და გამოსცადა შუბი.
  მეზობელი მეფის ვაჟი ახლა მას უნდა შეებრძოლოს. დაახლოებით მისი სიმაღლე და აგვისტოს ბიჭის ასაკი.
  მენტორმა უთხრა პრინცს, რომ საჭირო იყო სახე არ დაეკარგა და მოიგო.
  პრინცმა თავხედურად თქვა:
  -Მზად ვარ! დიდ და დიდ კაცებს ვცემე! რა ასაკის ვარ!
  მასწავლებელმა შვებით შენიშნა:
  - პრინცს არ დავმალავ. შენ დაიმორჩილე!
  პრინცმა გაბრაზებულმა შესძახა:
  - Რა? როგორ ბედავ ამის თქმას!
  მასწავლებელმა ჩუმად ჩაილაპარაკა:
  - ყოველ შემთხვევაში ამ ბიჭმა შენსავით დაამარცხა შენს სამეფოში დიდი და ზრდასრული კაცები! და ჩემპიონიც!
  უფლისწულმა ფეხი დაარტყა ბალახს და თქვა:
  - კარგი, თუ მისი დამარცხება დაგჭირდება, აუცილებლად გავიმარჯვებ!
  და ბიჭი წავიდა სავარჯიშოდ. და მძიმედ მოემზადა ბრძოლისთვის.
  მაგრამ მეორე დღეს მოვიდა დუელი. და ორ უფლისწულს მოუწია ერთმანეთთან დაახლოება.
  დუელი მანამდე უნდა გაგრძელებულიყო, სანამ ერთი ბიჭი მეორეს უნაგირიდან არ ჩამოაგდებს. პრინცი ალბერტი ქერათმიანი იყო, მის მოწინააღმდეგე ლუის კი წითელი თმა.
  ორივე ბიჭმა ჩაიცვა ჯავშანი და დაჯდა თავის პატარა, მაგრამ ფრიად ცხენებზე. ალბერტი თავდაჯერებული ტონით მღეროდა:
  - და მტერიც კი ხიხინებდა ხოლმე,
  მალავს შიშს, რომ მე ვარ მეფე!
  რომ მეფე ვარ!
  ბიჭებმა კი ცხენების გვერდებს ურტყამდნენ. და გაიქცნენ ერთმანეთისკენ. ბიჭები დაახლოებით ერთნაირი წონის იყვნენ და ერთნაირად ვარჯიშობდნენ. პოეტი პირისპირ
  ორივეს ელასტიური შუბები ჰქონდა მოხრილი. და ისე დაშორდნენ ერთმანეთს ისე, რომ არ ატკინეს.
  ალბერტმა შენიშნა:
  ის იმაზე ძლიერია ვიდრე მე მეგონა!
  ბიჭმა ლუიმ გაღიზიანებით აღნიშნა:
  - კი, ჯიუტი ბიჭო!
  ასე რომ, ორი უფლისწული კვლავ შეიკრიბა და შეეჯახა. კორპისგან ტიტანის ჯავშანს ურტყამდა ჭექა-ქუხილი. და ისევ, არც ერთს დაუთმო გზა მეორეს. ბიჭებმა დაიფიცეს
  და მზერა შეხედეს ერთმანეთს.
  ალბერტმა სიზმრად თქვა:
  - ქუსლები შეწვი!
  ლუიმ შენიშნა:
  -გაგიმარჯვებ და თაროზე დაგაყენებ!
  ბიჭები მართლაც გაბრაზებულები და გაბრაზებულები იყვნენ.
  აქ ისინი ერთმანეთს შეხვდნენ და მესამედ შეეჯახნენ. და ეს იყო სახალისო. რამდენი სისხლი დაიღვარა ერთდროულად. უფრო სწორედ, მხოლოდ აგვისტოს ბიჭების წარმოსახვაში. საქმეებში ისინი ასე არიან
  და არ გამოაგდეს ერთმანეთი. ჩვენ დავშორდით ერთად დასაბრუნებლად. და ეს ჰგავდა ჯიუტ დაპირისპირებას ტიტანებს შორის.
  პრინცესა მარგარიტამ, ლუის დამ, შენიშნა:
  - სისულელეა ბიჭების ასეთი უკანალი. იქნებ ხმლებით ჯობიან?
  ბიჭები კიდევ ათჯერ შეიკრიბნენ უშედეგოდ და სავსებით დაღლილები. ამის შემდეგ გამოცხადდა შესვენება ლანჩზე და დასასვენებლად. ბიჭები კიდევ უფრო მზად იყვნენ ექსპლუატაციისთვის და გამარჯვებისთვის ბრძოლისთვის.
  ალბერტი პირქუში იყო, მან ვერასოდეს მოახერხა მტრის უნაგირიდან ჩამოგდება. მაგრამ მანამდე ყოველთვის წარმატებას მიაღწევდა. და ეს, რა თქმა უნდა, იწვევდა ძლიერი გაღიზიანების განცდას.
  ბიჭი ოქროს კოვზით და ჩანგლით ჭამდა და მრისხანედ ათვალიერებდა ირგვლივ. უცებ გოგონა დაინახა. ის იყო ქერა და ელეგანტურ მდიდრულ კაბაში, როგორც ფერიების პრინცესას. და გასაკვირია, რომ მხოლოდ ალბერტმა დაინახა იგი, დანარჩენებმა კი ვერ შეამჩნიეს.
  გოგონა ბიჭს მიუახლოვდა და ღიმილით ჰკითხა:
  - მტერს ვერ დაამარცხებ?
  ალბერტმა სასტიკად იღრიალა.
  - დიახ! ის უკიდურესად გამძლეა!
  გოგონამ გაიცინა და უპასუხა:
  - შეგიძლიათ მიიღოთ უძლეველი მეომრის საჩუქარი! და მოიგეთ ტურნირის ყველა ბრძოლა!
  ალბერტი შეკრთა და ამოიოხრა:
  - Როგორია?
  გოგონამ თავი დაუქნია.
  - და ასე... მაგრამ სანაცვლოდ უნდა დათანხმდეთ, მაგალითად, სულის გაყიდვაზე!
  ბიჭმა ენერგიულად და უარყოფითად დაუქნია თავი.
  - არა, სულს არ გავყიდი!
  გოგონამ თავი დაუქნია და უპასუხა:
  - კარგი რა! მხოლოდ ვისაც აქვს შეუძლია თავისი სულის გაყიდვა და ვისაც აქვს არ გაყიდის!
  ალბერტმა ღიმილით უთხრა:
  - მე შემიძლია ოქროს გაცემა! ბევრი ოქრო!
  გოგონამ მხრები აიჩეჩა.
  - არ მჭირდება ადამიანის ოქრო! მისგან მთელი მთების გაკეთება შემიძლია. მაგრამ თუ არ გინდა სულის გაყიდვა, მაშინ გაყიდე შენი სხეული!
  ალბერტმა გაკვირვებულმა ჰკითხა:
  - სხეული? და როგორ არის ეს?
  სატანა გოგონამ უპასუხა:
  -მაგრამ! სისხლით გააფორმებ ხელშეკრულებას, რომ ტურნირების მოგების საჩუქრის სანაცვლოდ შენს მოკვდავ სხეულს გადასცემთ ეშმაკს საუკუნო გამოყენებისთვის!
  ბიჭმა მხრები აიჩეჩა და შენიშნა:
  - მუდმივი გამოყენებისთვის მოკვდავი?
  გოგონამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - Ის არის! და თქვენ ამით ისარგებლებთ - არასოდეს დაბერდებით!
  პრინცმა გაიღიმა.
  - აი ასე! მაშინ მოვაწერ ხელს!
  სატან გოგონას გაუწოდა პერგამენტი ბეჭდით, სადაც ეშმაკის მდგომარეობა იყო დაწერილი და სპილენძის ნემსი.
  ბიჭმა თითი დაუკრა და ოქროს კალმზე სისხლი დაასხა. შემდეგ მან ხელი მოაწერა. ასეთი ალისფერი და ლამაზი სამეფო პიროვნება.
  გოგონამ თვალები აატრიალა და აჩუქა:
  -ახლა შენ ჩემი ხარ!
  ალბერტის თვალწინ კი თითქოს ყველაფერი დატრიალდა და გადატრიალდა.
  ბიჭს თვალის დახამხამება არ მოასწრო, რადგან უდაბნოში აღმოჩნდა. იქ ქარავანი იდგა და თოკით დაბმულ მონებს მიჰყავდათ. ალბერტმა იგრძნო ტკივილი შეკრულ ხელებში და წვის შეგრძნება შიშველში
  ბავშვთა ძირები და ძლიერი დაღლილობა ორგანიზმში. გარდა ამისა, ყელი გამიშრა წყურვილისგან. და კანს ავნებს. ალბერტმა თვალი გააყოლა. როგორ შეიცვალა ის. მდიდრულის ნაცვლად
  და მდიდრული ტანსაცმელი შიშველი სხეულით, მხოლოდ საცურაო საცურაო კალთებში. ალბერტს გაუკვირდა, რამდენად გამხდარი გახდა და შავკანიანი. ბიჭს სხეული დაუმშრალა, თვითონ კი უფრო დაემსგავსა
  მუმია. ფეხშიშველი ძირები გახდა ძალიან უხეში და დაბურული, მაგრამ მაინც იგრძნო უდაბნოს მწველი სითბო. ალბერტ ერთი წუთის წინ, ყოფილი დიდგვაროვანი პრინცი გადაიქცა
  მონა ბიჭი. და გაახსენდა... უკვე მრავალი დღეა ტყვე ბიჭები უდაბნოში მიჰყავთ მონების ბაზარში. და ისინი მშიერი და მწყურვალი და ცხელ ქვიშაში ხეტიალობენ
  უდაბნოები შიშველ ფეხებს წვავენ.
  ალბერტი ხედავს, თუ როგორ გაფითრდა მისი ახლახან ასე ლამაზი და დაკუნთული სხეული გარდამავალ პერიოდში. ნეკნები კი თხელი, უცხიმო, შოკოლადისფერი და მტვრიანი კანის ქვეშ, თითქოს
  კალათა. ზურგზე და გვერდებზე კი მათრახის ახალი და უკვე შეხორცებული კვალი ჩანს და მტკივა. ბიჭი თავის თავში ძლიერ სირცხვილსა და დამცირებას გრძნობდა - მისი აგვისტოს სისხლიანი პიროვნება მათრახებით იყო გაჩეხილი, როგორც ვიღაც უბრალო. და ბიჭი-უფლისწული ზიზღით იღრინებოდა. და მიიღო მათრახი ზურგზე. რომ დაწვა ბიჭი ტკივილიც და დამცირებაც.
  ალბერტმა აგინა და კიდევ ერთი მათრახი მიიღო ნეკნებში. ყველაზე აგრესიული სისხლის ბიჭი ბრაზით იყო აღსავსე, მაგრამ ამავე დროს მას ძლიერი შიში ეუფლებოდა. თავადი მიხვდა ამას
  სატანამ, რომელმაც ლამაზი და ჭკვიანი გოგონას სახე მიიღო, სხეულზე ძალაუფლება მიიღო. და რომ ახლა ის სამუდამოდ ეშმაკის მსახურია. და აი, პირველი გამოცდა - შენ ხარ მონა.
  პრინცი შიშისგან შეკრთა და ნაბიჯს აუჩქარა. გადავიდა უდაბნოში. და მის გვერდით დადიოდნენ ბიჭები, ან მასზე ცოტა უფროსი ან ნაღველი. თავადი მონა გახდა.
  ახლა კი მისი ცხოვრება უარესობისკენ შეიცვალა. და რადიკალურად უარესი.
  ბიჭმა ამოისუნთქა და ქარავანს თან ახლდა. მას გოეთეს ფაუსტი გაახსენდა. იქაც სატანამ აცდუნა პროფესორი, გაეყიდა მისი სული. მაგრამ სანაცვლოდ ფაუსტმა მიიღო ახალგაზრდობაც და
  ლამაზი გოგონა მარგარიტა, სიმდიდრე, პატივი და ძალაუფლება. რა მიიღო ალბერტმა? ახლა, თითქმის შიშველი, ზედამხედველის მათრახის ქვეშ შეკრული ხელებით დადის?
  და ეს მართალია?
  ალბერტი დათრგუნული იყო, გადასვლის შედეგად დაძაბული კუნთები, განსაკუთრებით ხბოები, მტკიოდა და ქვიშაც ცხელი იყო და ბავშვების შიშველ ძირებს ქალუსების ქერქში აცხობდა. დიახ, ეს კოშმარია.
  გარდა ამისა, ისინი გტანჯავთ: სუსტად და სულელურად შიმშილი და ბევრად უფრო მტკივნეულად წყურვილი. უსიამოვნო შეგრძნებებისგან ყურადღების გადასატანად ალბერტი ცდილობდა მსჯელობას. სატანა ყველაზე ლამაზი, ჭკვიანი და სრულყოფილი ანგელოზია. თუ ასეა, სჭირდება მას რამე ალბერტა? და ცხადია, რომ სამყაროს ყველაზე სრულყოფილ ანგელოზს ოქრო არ სჭირდება, ან
  ერთგვარი ძალაუფლება, რომელიც მეფეებს აქვთ. ერთადერთი, რასაც ლუციფერი აფასებს, არის ძალაუფლება სულებზე. მაგრამ რა მისცემს მას ძალაუფლებას ალბერტის სხეულზე.
  ბოლოს და ბოლოს, საქმე მხოლოდ სატანამ არ გააფორმა. მას რაღაც მიზანი აქვს. მართალია, თუ ავიღებთ ფაუსტს, მაშინ რა სჭირდება ლუციფერს მისგან? სული? მაგრამ ადამიანების უმეტესობა
  და ასე მიდის ჯოჯოხეთში და სატანის ძალაუფლებაში. გასაგებია, რომ მხოლოდ ეს არ არის საკმარისი.
  შესაძლოა, ლუციფერს სურდა თამაში და გადაემოწმებინა, როცა ადამიანს უნდა თქვას: შეჩერდი ერთი წუთით - მშვენიერი ხარ! მაგრამ ამ შემთხვევაში ალბერტი საშინელ მომენტს განიცდის.
  თუმცა, როდესაც შიშველ, ლამაზ ბიჭს მათრახს სცემენ, ეს შეიძლება ვინმესთვის საინტერესო იყოს. მაგრამ სჭირდება ეს ყველაზე სრულყოფილ ანგელოზს? პრინცმა უკვე აკოცა
  გოგოებთან და ინტერესი გამოავლინა საპირისპირო სქესის მიმართ, მაგრამ ჯერ კიდევ არ მოსწონდა ქალები, როგორც ზრდასრული. მაგრამ უკვე სიზმარში გამოჩნდნენ მას. და ეს იყო ძალიან საინტერესო თავისებურად.
  ალბერტმა ამოიოხრა... თოთხმეტი წლის ასაკში უკვე საცოლეს ეძებდა და ეს კარგი იქნებოდა. ის შეძლებს საუკეთესო და ყველაზე ცხელი არჩევანის გაკეთებას.
  ალბერტმა ამოიოხრა. მის წინ შიშველი, გამხდარი, მათრახიანი ბიჭები არიან და ზურგშიც. და ისინი გამოიყურებიან დაღლილი და დაღლილი. ალბერტმა გაიფიქრა, რა იქნება შემდეგ?
  და ბოლოს, შეჩერება. მათ ცოტა დალევა-ჭამა მისცეს და მზის ჩასვლამდე ისევ გაძევდნენ.
  ალბერტს ჭამისა და დალევის შემდეგ ძილის სურვილი გაუჩნდა. და მომიწია უდაბნოში გავლა. და მარგარიტას ნაზი ჩახუტების ნაცვლად, მას სასტიკი მათრახი ურტყამს.
  ბიჭი დადიოდა და ფიქრობდა. აბა, რა იდიოტია სატანასთან გარიგებაზე რომ დათანხმდა. ის ეწეოდა თავისი დროის ყველაზე ბედნიერ და მდიდარ ცხოვრების წესს.
  ჰქონდა ყველაფერი, რაც ბიჭს სურდა. მერე კი ისე წამოდგა.
  ალბერტს გაახსენდა, რომ მათ გააფრთხილეს, რომ სატანა კაცობრიობის მტერია და მისგან სიკეთეს ნუ ელით! და რომ ძალიან სისულელეა მისი დაპირებების დამორჩილება. ახლა კი შენ
  იყო თავადი და გახდა ყმა ბიჭი. და აი ეს შენთვის ძალიან სისულელეა.
  ალბერტი მგელივით ყმუილისკენ იყო მიდრეკილი და დროდადრო მათრახით წვებოდა. რა მიიღო მან სინამდვილეში? ის ხომ ბიჭი იყო და ახლა მონობაში იყო.
  ასე დადიოდა მანამ, სანამ მზე ჩასვლოდა. და მონებს ნება დართეს ისევ ეჭამათ, დალიონ და დაიძინონ. და ეს ძალიან საინტერესო გატარებაა.
  ალბერტი კიდევ ერთი ნახევრად შიშველი ბიჭის გვერდით ქვიშაზე დაწვა. მოეხვია და ჩაეძინა. და ის ოცნებობდა ...
  აქ ის მონაწილეობს მებრძოლთა ჰორიზონტალურ ზოლში აივანჰოსთან და რიჩარდ ლომის გულთან ერთად. ეს ძალიან მებრძოლი გუნდია.
  ალბერტი თავის თოვლივით თეთრ ცხენზე. ის ბიჭია, გარშემო კი მოზრდილები, დიდი რაინდები. ზოგი ბავშვს დასცინის კიდეც. მაგრამ ალბერტი დარწმუნებულია.
  აქ გონგი ჟღერს და პირველი ბრძოლა.
  მის წინააღმდეგ არის ბარონი ფონ ბაბეფი. ასეთი დიდი, მსუქანი, ნამდვილი ხარი და მის ფარზე არის რქიანი ხარი. ის სულ მცირე სამჯერ უფრო მძიმეა ვიდრე ალბერტი.
  ბიჭმა თავი დაუქნია და დაიყვირა:
  - რაც უფრო დიდია კაბინეტი, მით უფრო ხმამაღლა ვარდება!
  ბარონი ფონ ბაბეფი როგორ იღრიალა:
  - ლეკვს დავამარცხებ!
  და აქ ისინი ერთად იკრიბებიან. ალბერტის მოწინააღმდეგეს უზარმაზარი შავი ცხენი ჰყავს.
  ბიჭს ფარი უჭირავს. აქ მტერი უტევს და ალბერტი ოდნავ გვერდზე გადადის. და მძიმე შუბი სრიალებს ფარიდან. და ბიჭი პრინცი ურტყამს
  მტერი პირდაპირ საფარშია და ეცემა.
  ალბერტი იცინის და მღერის:
  - დაეცა პირდაღებული, დამხობილი, დამხობილი,
  თქვენ მოგეცათ ამის უფლება!
  მეფის წინაშე დაემხო
  შლაკში და ტალახში სულ ერთია!
  პირველი მეტოქე დამარცხდა. შემდეგ გამოჩნდა შემდეგი. ეს იყო გრაფი ბოლვენტურა. ის ასევე ძალიან ძლიერი მეომარი და საკმაოდ სწრაფია.
  ალბერტმა ჩაიცინა და შენიშნა:
  - დიდება ჩემს სამშობლოს,
  ჩვენ ყველანი ოჯახი ვართ!
  შემდეგ კი ბიჭი მტერს გადახტა. და გრაფი ბოლევენტურა მივარდა ბიჭს.
  ალბერტმა იღრიალა:
  - სპორტსმენები სასტიკად მიდიან ბრძოლაში,
  ყველას სჯერა გამარჯვების...
  და ახლა ჩვენ ერთად ვართ ეშმაკთან ერთად,
  და ჩვენ გვაქვს რაიმე ბარიერი მხარზე!
  აქ ისინი გრაფ ბოლვენტურასთან ერთად მოვიდნენ. და ისევ ბიჭი გვერდით გადაიწია, აიძულა შუბი გასრიალებულიყო და როგორ გაეხვრიტა იარაღით ყელში. და ამპარტავანი თვლა გაფრინდება.
  და ბიჭმა მეორე ბრძოლა მოიგო.
  მისი შემდეგი მეტოქე გიზის ჰერცოგია. ასევე ძალიან ძლიერი და ძლიერი მებრძოლი. და ცნობილია მრავალ ტურნირსა და შეჯიბრში. და სადაც მხოლოდ გიზის ჰერცოგი არ მონაწილეობდა და არაფერი აჩვენა. დიახ, ეს სერიოზული მტერია.
  ბიჭი ალბერტი კი აღფრთოვანებული მღეროდა:
  - და მე ვხედავ სერიოზულს,
  ივანე საშინელის სიზმარში...
  განაწილებულია მიწა ციმბირში,
  შენ მშობლიური რუსეთი!
  აქ ალბერტმა დაიჭირა სიტყვა - რატომ მშობლიური რუსეთი? რა კავშირი აქვს მას მასთან?
  . თავი? თერთმეტი.
  ბიჭი მთლიანად საბრძოლო გზით არის მოწყობილი.
  და ასე დაჯდნენ ორივენი ცხენებზე. პრინცი თოვლივით თეთრზეა, მტერი კი წითელ-წითელზე. და გაიქცნენ ერთმანეთისკენ.
  ალბერტი ძალიან პატარა ჩანდა ამ წითურ გიგანტთან შედარებით.
  ბიჭმა აგრესიულად ჩაილაპარაკა:
  -პატარა გველი ყველაზე შხამიანია!
  ასე რომ, გიზის ჰერცოგი, რომლის შუბი უფრო გრძელი იყო, ცდილობდა ბიჭს ჯავშნის სხეულზე დაარტყა და ფარისკენ არ დაუმიზნებია. მიუხედავად იმისა, რომ ეს ეწინააღმდეგებოდა წესებს. მაგრამ ალბერტი ოსტატურად აირიდა.
  აიღო და შუბის ქვეშ ჩაყვინთა. შემდეგ მან მთელი ძალით გადაიტანა მტერი ვიზორში, უფრო გააძლიერა მოძრაობა ტანით. Duc de Guise ძლიერი დარტყმისგან ფაქტიურად დაეცა.
  პატარა ბიჭი ჭიკჭიკებდა:
  - დიდება დიდებულ რაინდებს!
  და დე გიზი გამოათრიეს ბრძოლის ველიდან. მისი ცხენი, ჯავშანი და იარაღი წავიდა გამარჯვებულთან.
  ალბერტი მღეროდა:
  ფალკონებით ვუყურებთ
  არწივებივით ვფრინავთ...
  წყალში არ ვიძირებით
  ჩვენ არ ვიწვებით ცეცხლში!
  და ჩვენ ბრძოლაში არ ვწუწუნებთ
  ჩვენს ზემოთ ქერუბიმია!
  ბიჭი მართლაც ძალიან დიდი მებრძოლი აღმოჩნდა, ბევრის უნარიანი.
  და აი, მისი შემდეგი მოწინააღმდეგე: თავად რაინდი ლომის გული. ბრავო, შეგიძლია მიულოცო შენს თავს ასეთი კონკურენტი. და ეს იქნება ბრძოლა, რომელიც აუცილებელია.
  ალბერტი სიხარულით მღეროდა:
  მთელი სამყარო ჩვენს ხელშია
  ჩვენ ვართ კონტინენტების ვარსკვლავები...
  კუთხეებში დამტვრეული -
  დაწყევლილი კონკურენტები!
  ბიჭი მართლაც მებრძოლ და აჟიტირებულ კოკერს ჰგავს. ეს არის თავად მეფე ლომი, რიჩარდ ლომგული.
  ალბერტმა იღრიალა:
  - თუ ლომი ხარ, იღრინე,
  მთელი დედამიწის გამარჯვება ჩვენთანაა!
  ასეთ კომპანიაში გართობა,
  რომ ყველა ბიჭი მაგარი ადამიანია!
  ალბერტმა ჩხუბის წინ ცოტა წაიღო. მოუტანეს მას შემწვარი ბატი გარნირით და პატარა ბისკვიტის ნამცხვარი ქუდის სახით. ასე რომ, ბიჭმა კარგი დრო გაატარა
  ჭამე. პრინცესა იჯდა მის გვერდით და მუდმივად ეკითხებოდა, თუ რა საქმეებს ასრულებდა ალბერტი. ბიჭმა ნებით თქვა, ცრუობს.
  -ასე გავერთიანდი შვიდთავიან გველეშაპთან. და დავიწყეთ ჭრა. თავი მოვკვეთე. ის ეცემა და მაშინვე ერთი მოჭრილი თავის ნაცვლად, ორი იზრდება!
  პრინცესა გოგონამ უსტვენდა.
  - აი ესენი! და როგორ შეიძლება ასეთი დრაკონის დამარცხება, თუ მისი თავი მხოლოდ იზრდება?
  ალბერტმა თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - შენ კი თავი მოიკვეთე, მტრის ჭრილობა კი მარილი მოაყარე! და მერე მოჭრილი თავი აღარ გაიზრდება!
  ახალგაზრდა პრინცესამ დაიყვირა:
  - რა ჭკვიანი ხარ!
  პრინცი ამოისუნთქა და თქვა:
  - ნუ რატომ, მე სპინოზას გონებაში!
  სადილის შემდეგ ბიჭი თავლებისკენ წავიდა. აბჯარი ჩაიცვა და ცხენზე გადახტა.
  პრინცი გამარჯვების ნდობასა და ბრძოლის წყურვილს აფრქვევდა.
  ბიჭი სიმაღლით და წონით საგრძნობლად ჩამორჩებოდა რიჩარდ ლომგულს. უფრო მეტიც, ინგლისის მეფე ფიზიკურად ძალიან ძლიერი იყო - ცხენებს ატეხა. და ასეთი გმირის წინააღმდეგ
  შეეცადეთ წინააღმდეგობა გაუწიოთ.
  მაგრამ ბიჭს გადაწყვეტილი აქვს ბრძოლა. და ამან ჩართო იგი. ბიჭს სურდა უცებ ეგრძნო, როგორ კოცნიდა პრინცესა ტუჩებში და როგორი ტკბილი და სასიამოვნო იყო.
  აი ისინი არიან სიაში. და გონგის სიგნალით დაიწყეს მიახლოება.
  ალბერტი მღეროდა:
  -ტა-ტა-ტა-ტა! ჩლიქები ფეთქავს
  ტრა-ტა-ტა-ტა! ბიმერი მოხვდა...
  საფრანგეთის არმია თავდაყირა არის,
  და არავინ დაარღვიოს ესპანეთის არმია!
  და ასე მიუახლოვდნენ. რიჩარდ ლომგული, შუბით დამძიმებული, ცდილობდა მტრის გატეხვას. მაგრამ ალბერტმა თავი აარიდა და მტერს საფარში დაარტყა. მაგრამ ეს რიჩარდ ლომი
  გული, მართალია გაჭირვებით, მაგრამ უნაგირზე დარჩენა შეძლო. მიუხედავად იმისა, რომ ჩანდა, რომ ეს ტექნიკა დაუძლეველია. და ორივე მხედარი გაიყო და მსაჯებმა ჩაწერეს პირველი ბრძოლა - ფრე.
  რიჩარდ ლომგულმა იღრიალა:
  - და ის ჭკვიანი პატარა ეშმაკია!
  გრაფმა ბალისტრომ აღნიშნა:
  - თქვენ კი, თქვენო უდიდებულესობავ, შუბში ჩამალეთ ნემსი შუბით!
  რიჩარდ ლომგულმა თქვა:
  - სისაძაგლეა, მე კი კეთილშობილი მეფე ვარ და თანაც, უსარგებლოა, ამ ნაბიჭვარს ვერ დაარტყამ!
  გრაფმა ბალისტრომ თავი დაუქნია.
  - საიდან იცი შენი უდიდებულესობა!
  ამასობაში ალბერტო მეორე რბენისთვის ემზადებოდა. შემდეგ კი მის წინაშე კვლავ გამოჩნდა ძალიან ლამაზი გოგონა ოქროსფერი თმით მდიდრულ კაბაში, სატანა გოგონა.
  მან გამოსცრა მარგალიტისფერი კბილები და დაიყვირა:
  - კარგი, ჩემო ბიჭო, მოგწონს?
  შემდეგ ალბერტმა გაიხსენა და ჩაიჩურჩულა:
  - და შენ ჩემგან მონა შექმენი!
  გოგონამ ღიმილით უპასუხა:
  - Ყველას თავისი! შენი სხეული ახლა ჩემს ძალაშია!
  ალბერტმა იღრიალა:
  -მოტყუება!
  გოგონამ შენიშნა და ფეხი ძვირფას ფეხსაცმელში ჩაარტყა:
  - ყველაფერი სამართლიანია! ახლა თქვენ მოიგებთ ნებისმიერ ტურნირს!
  ალბერტმა შეხედა ლამაზ ოქროსთმიან გოგონას. ეს თავად სატანაა? მაგრამ ლუციფერი არის ანგელოზი და არ აქვს ადამიანის სხეული სული. ამიტომ, მას შეუძლია მიიღოს
  ნებისმიერი გარეგნობა, მათ შორის ლამაზი უდანაშაულო გარეგნობის ბავშვი. დიახ, შთამბეჭდავია.
  სატანა გოგონამ თავი დაუქნია.
  -იბრძოლე, ოღონდ შენს სხეულს... ცხოვრებაში ყველაფერი ზეციურ სიმაღლეებზეა დამოკიდებული... მაგრამ ჩვენი პატივი, მაგრამ ჩვენი პატივი მარტო ჩვენზეა დამოკიდებული!
  ალბერტმა თავი დაუქნია და ბრძოლაში შევარდა.
  აქ ისინი კვლავ შევიდნენ სატურნირო ბრძოლების დიდ ოსტატთან, რიჩარდ ლომგულთან. და ეს იყო მძიმე ბრძოლა. რიჩარდმა მცდელობით მაქსიმალური სიჩქარე მოიპოვა
  გადაყარეთ გაბედული ახალგაზრდა, უფრო სწორად ბავშვი. ალბერტი შეიკრიბა და მზად იყო. მეფის შუბის ხორცისმჭამელ დარტყმას თავი აარიდა, ბიჭმა იარაღი პირდაპირ კისერზე გაიტანა.
  და ძლევამოსილი რიჩარდ ლომგული პირველად გაფრინდა ტურნირის ბრძოლების ისტორიაში უნაგირიდან. ყელში დარტყმა უკვე ძალიან მგრძნობიარე და სასიკვდილოა.
  მაცნემ ალბერტი გამარჯვებულად გამოაცხადა. ასე რომ, შუა საუკუნეების დიდი მეფე და ნამდვილი ლეგენდა, სხვადასხვა გრილები და ზღაპრები, ჯვაროსნული ლაშქრობების გმირი, დამარცხდა.
  უბრალოდ ცამეტი წლის ბიჭი, რომელსაც ულვაშიც კი არ ჰქონდა და გოგოების ყურება დაიწყო.
  ასეთია დუელის დიდი სენსაცია.
  თუმცა, ეს არ არის დასასრული. ფინალში ყველაზე საინტერესო ბრძოლა თავად აივანჰოსთან. მიუხედავად იმისა, რომ აივანჰო უკვე ოცდახუთი წლისაა, ის უფრო ახალგაზრდად გამოიყურება და თითქმის არ აქვს წვერი და
  ულვაში. რაც გამხდარი და დაბალია მოზარდს ჰგავს. მისი უპირატესობა სიმაღლეში და წონაში ალბერტთან შედარებით მცირეა. თუმცა აშკარაა, რომ დაახლოებით ოცდახუთი წლის კაცი,
  ნებისმიერ შემთხვევაში ცამეტი წლის მოზარდზე დიდი იქნება.
  პრინცმა ალბერტმა დაინახა, როგორ დაამარცხა აივანჰოიმ საკუთარ თავზე ბევრად მაღალი და მძიმე რაინდები. და მიხვდა, რომ ეს ყველაზე საშიში მტერია. ვისთანაც რთული იქნება ბრძოლა.
  მაგრამ ყოველ შემთხვევაში, ფინალი მოდის და ვინც გაიმარჯვებს, ძვირფას პრიზს მიიღებს. თუმცა აქვს დიდი აზრი სიზმარში მიღებულ პრიზს?
  პრინც ალბერტს კვლავ მოევლინა გოგონა-სატანა. მან ოქროსფერი კულულები შეარხია და უპასუხა:
  -ნუ გეშინია! მალე გაიღვიძებ და ისევ მონა ბიჭი იქნები! მაგრამ თუ თქვენ წაკითხული გაქვთ ბიბლია, მაშინ გეცოდინებათ, რომ ყოვლისშემძლემა თავისი მსახურები სასტიკ განსაცდელში ჩააყენა.
  და თქვენ უნდა გადალახოთ სირთულეები, რათა გაძლიერდეთ და დათრგუნოთ სული და სხეული!
  ალბერტმა ღიმილით დაუქნია თავი.
  "თუმცა სხეული სულის გარეშე არ არის სხეული, მაგრამ რამდენად სუსტია სული სხეულის გარეშე!"
  და ბიჭი-პრინცი გაიცინა, კბილები გამოსცრა.
  ასე რომ, ისინი წავიდნენ სიებში - ეს მებრძოლი წყვილი. სახელგანთქმული აივანჰო და ტურნირების ამომავალი ვარსკვლავი: პრინცი ალბერტი. და აი, ისინი, მყიფე კაცი და ჩვეულებრივი ზომის
  ცამეტი წლის ბიჭი ერთად იკრიბება. აივანჰოს ცხენი ლამაზია და ასევე თეთრი, ალბერტის მსგავსად. და მშვენიერია, როდესაც ორი სწრაფი და ტექნიკური მეომარი აპირებს ბრძოლას.
  რაინდული წესების მიხედვით.
  შემდეგ კი გონგი ჟღერს და ორი გამორჩეული მებრძოლი ერთმანეთს ერწყმის. ერთმანეთისკენ გარბიან. და შუბებს რხევენ. და აი ისინი. აივანჰოი მოხერხებულია და მოახერხა ალბერტის ფარით დარტყმა.
  მართალია, შუბი ჩამოცურდა. და ალბერტმა დაუმიზნა ვიზორს, მაგრამ ასევე გაუშვა. და მან ეს არც ისე კარგად გააკეთა. აივანჰომ ბოლო მომენტში თავი მოიხსნა და შუბი
  ჩაფხუტს გადაუსრიალა.
  აქ პირველი ტური ფრედ დასრულდა. და ისევ ცხენზე ამხედრებული რაინდები სხვადასხვა მიმართულებით გაიფანტნენ. ხუთი წუთი პაუზა და ისევ ერთად იკრიბებიან. და ისინი დიდი ენერგიითა და ძალით ხტებიან.
  ალბერტმა ახლა დაინახა, რომ მის კოლეგას ჰქონდა მაღალი სიჩქარე და სისწრაფე. და მისი სიჩქარე კარგი დახმარება იქნება.
  აქ ისინი კვლავ ერთად იკრიბებიან. ამჯერად, აივანჰოიმ საფარს დაუმიზნა, მაგრამ ალბერტმა თავი აარიდა და შუბით ფარის ცენტრს დაარტყა. დარტყმისგან შუბი გატყდა, მაგრამ აივანჰოიმ წინააღმდეგობის გაწევა მოახერხა
  უნაგირში ასე რომ, ბრძოლა კვლავ ფრეში გადაიზარდა.
  ორივე რაინდი სხვადასხვა მიმართულებით გაიყო. შემდეგ სატანა გოგონა კვლავ გამოეცხადა ალბერტს. ის ლამაზი და მხიარული იყო. ლუციფერმა გოგონამ დაიყვირა:
  - კარგი, ჩემო ბიჭო, მზად ხარ ბრძოლისთვის?
  ალბერტი ხუმრობით მღეროდა:
  ჯარისკაცი ყოველთვის ჯანმრთელია
  ჯარისკაცი ყველაფრისთვის მზადაა...
  და მტვერი, როგორც ხალიჩებიდან,
  ჩვენ გზას ვშორდებით
  და არ გაჩერდება
  და ფეხებს ნუ იცვლი...
  ჩვენი სახეები ბრწყინავს
  მბზინავი ჩექმები!
  სატანა გოგონამ თავი დაუქნია.
  -კი, ვხედავ მზად ხარ! და საკმაოდ ჯანმრთელი!
  ალბერტმა ღიმილით ჩაიკრა:
  - სასოწარკვეთილი ბრძოლას ვაპირებ!
  სატანა გოგონამ ღიმილით უპასუხა:
  - მამაცი მებრძოლი ხარ! ისე, მესამე ბრძოლა გადამწყვეტი იქნება!
  აი ორივე მებრძოლი ისევ სიებშია. და მზად არიან გადავიდნენ ერთმანეთთან. ალბერტი, რომელიც აწყობდა, მღეროდა:
  - ვინც შეჩვეულია გამარჯვებისთვის ბრძოლას,
  დაე, ჩვენთან ერთად იმღეროს...
  ვინც ხალისიანია, იცინის...
  ვისაც უნდა მიაღწიოს
  ვინც ეძებს ყოველთვის იპოვის!
  ასე რომ, მათ დაიწყეს შეკრება, მათრახით ატეხეს ცხენები. და მათი შუბები სიარულით მოძრაობდნენ. ალბერტმა ამჯერად ილეთი მოიფიქრა. და მტერმა გადააბიჯოს იგი საფარში, ბიჭო
  მხოლოდ ბოლო მომენტში მოერიდა როგორ დაარტყა აივანჰოის ფეხში შუბი. იყვირა და ცხენიდან წინ, თავდახრილი გაფრინდა. და ისევ საზეიმოდ ჟღერს - გამარჯვება!
  ასე რომ, პრინცი ალბერტი გამოცხადდა გამარჯვებულად. და აძლევენ მას პრიზს: ოქროს ცხენი. ბიჭი თავისთვის იღებს, მაგრამ მძიმეა, მარტო ვერ აწევს. ოთხმა დაკუნთულმა გლეხის გოგონამ ცხენი აიყვანა. და მათ მხრებზე აიტაცეს.
  ალბერტი მღეროდა:
  - კარატე ბიჭი
  თქვენ მიიღებთ პრიზს!
  შემდეგ გოგონა-სატანა გამოჩნდა და თავი დაუქნია:
  - დიდი ხანია ვოცნებობდი სუფთა ოქროს ასეთ ჯიხურზე!
  ალბერტს გაუკვირდა:
  - მართლა გჭირდება ოქრო!?
  სატანა გოგონამ ღიმილით უპასუხა:
  - Რათქმაუნდა არა! მაგრამ ეს ცხენი რაინდთა ოსტატებმა დაამზადეს და მასში განსაკუთრებული ჯადოსნური ენერგიაა. და ძვირფასი ჯადოსნური არტეფაქტები სჭირდებათ ყველაზე სრულყოფილს და ლამაზსაც
  ანგელოზი სამყაროში!
  ბიჭმა პრინცმა თავი დაუქნია.
  - მონას შევწყვეტ?
  სატანა გოგონამ თავი დაუქნია.
  - Ჯერ არა! თქვენ ჯერ არ გიმუშავიათ თქვენი საჩუქარი! მაგრამ უნდა აღიაროთ, რომ ჩინგიზ ხანი ოდესღაც მონა იყო!
  ახალგაზრდა ლამაზმანმა ქუსლებზე დააფიქსირა. ცხენი გაქრა. და პრინც ალბერტს დრო არ ჰქონდა თვალის დახამხამება, რადგან ... გაიღვიძა!
  ისევ და ისევ, ის უბრალოდ ფეხშიშველი ბიჭია თავის საცურაო კალთაში. რომელსაც საუზმისთვის აძლევენ ბურდას და სხვა ბიჭებთან ერთად ეტლში ამაგრებენ. ამჯერად ერთ-ერთი
  აქლემები დაეცა და მათ გადაწყვიტეს აიძულონ ბავშვები ერთდროულად დაეჭიმათ ვაგონი.
  ახალი ფქვილი ვიპოვნეთ, ტვირთის ზიდვა და ბიჭებს მათრახებით ვახდენდით. ალბერტმა ვაგონი საჭევით მიიყვანა გუთანზე. და საერთოდ არ ვგრძნობდი თავს მშვიდად. მისი განწყობა მოღრუბლული იყო.
  ბიჭი გასამხნევებლად მღეროდა:
  შენი ბედი წონასწორობაშია
  მტრები სავსენი არიან გამბედაობით...
  მაგრამ მადლობა ღმერთს, რომ მეგობრები არიან,
  მაგრამ მადლობა ღმერთს, რომ მეგობრები არიან...
  და მადლობა ღმერთს მეგობრებო
  არის ხმლები!
  როცა შენი მეგობარი სისხლშია
  მსხვერპლიდან არის სიყვარული...
  შენ შეგიძლია იყო ის
  როგორც მამა...
  მაგრამ არ დაურეკო მეგობარს
  მშიშარა და მატყუარა ხარ!
  ბიჭი ძალიან ენთუზიაზმით და მებრძოლით გრძნობდა თავს ასეთი სიმღერის შემდეგ. და მან ენერგიით უბიძგა ვაგონს, შიშველი, ბავშვური ფეხები ცხელ ქვიშაზე დაეყრდნო და თავი ვარსკვლავის ორდენის ნამდვილ რაინდად იგრძნო.
  ამ ოცნების შემდეგ ვლადიმირ-მიხეილ გორბაჩოვ-პუტინმა სისხლის სამართლის კოდექსშიც ცვლილებების შეტანა გადაწყვიტა. კერძოდ, სისხლის სამართლის პასუხისმგებლობის დაწესება ათი წლის ასაკიდან. რაც, რა თქმა უნდა, მაგარია. და ამავე დროს ჭკვიანი.
  დახვრიტეს ხალხის რამდენიმე ათეული მტერი და დისიდენტი. განხორციელდა მრავალი სხვა წმენდა.
  პარალელურად სობჩაკი დააპატიმრეს და კიდევ ბევრი დემოკრატი - გავრიილ პოპოვი და სხვები. და ძალიან მაგარი იყო.
  ამის შემდეგ ვლადიმერ-მიხეილ გორბაჩოვ-პუტინმა აიღო და დაიძინა;
  ალბერტი ისევ ფეხშიშველი და იმავე საცურაო საცურაო კალთით დადიოდა უდაბნოში. სიზმარში მოპოვებული ტურნირის გამარჯვების სიხარული სწრაფად გაქრა. უფრო მეტიც, ის უბრალოდ არ დადიოდა, არამედ
  სხვა ბავშვებთან ერთად მძიმე ეტლს უბიძგებს. და ეს საკმაოდ უსიამოვნო იყო. დიახ, ის მაიორში შევიდა. და ატარეთ ეს ტვირთი. და დაბრუნდი მხოლოდ მათრახით.
  ალბერმა მძიმედ ამოისუნთქა და უღელი აიძულა, შიშველი ფეხები ცხელ ქვიშაზე დაეყრდნო. და ის ავად იყო ამით.
  მინდოდა შემოღობვა და ხმლებით გაჭრა.
  და დაემსგავსე ალექსანდრე მაკედონელს. ბიჭი ცდილობდა რაღაც უფრო სასიამოვნო წარმოედგინა. მაგალითად, გოგონა, რომელიც ატარებს დოქს. და ის უბრალო გლეხის კაბაშია, ფეხები კი გარუჯული, მოხდენილი, ფეხშიშველი და გახეხილი აქვს. გოგონა უბრალოდ შესანიშნავად გამოიყურება მომხიბვლელი სილამაზით.
  და დაღლილ, ოფლიან ბიჭს მიაქვს ქილა წყალი და ტუჩებს ასველებს და ეკითხება:
  - რატომ ხარ ფეხშიშველი და თითქმის შიშველი პრინცი?
  პატარა ბიჭი კვნესით პასუხობს:
  - ჩემი სხეული ეშმაკს მიყიდა და ახლა ვიტანჯები!
  გოგონა გაკვირვებული იყო და გარუჯულ, შიშველ ფეხს აწებებდა:
  - სხეული? ჩვეულებრივ სულს ყიდიან სატანას!
  ალბერტმა გონივრულად განაცხადა:
  - დროებითი გავყიდე უკვდავების შესანარჩუნებლად!
  გოგონამ თავი დაუქნია და საპასუხოდ ბიჭს ტუჩებში აკოცა და უთხრა:
  "ძვირფასო შვილო, გესმის კიდეც, რისთვისაც განწირული ხარ?"
  ბიჭმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - დიახ, მესმის, მიუხედავად იმისა, რომ უკვე გვიანია!
  გოგონამ აიღო და ენთუზიაზმით იმღერა:
  - Სჯობს გვიან, ვიდრე არასდროს,
  Სჯობს გვიან, ვიდრე არასდროს...
  ასე რომ, მე და შენ მივიღეთ
  საუკეთესო წლები, წლები!
  ბიჭმა იგრძნო, რომ გოგონა ისევ უბიძგებდა წყლის ქილას, რითაც საშუალება აძლევდა სამკურნალო ტენის დალევას. მერე ხელები ბიჭის გამხდარ ნეკნებს გადაურბინა.
  მან აღნიშნა:
  - მონობაში დაიკლო!
  ალბერტმა მტკიცედ განაცხადა:
  ზედმეტი ცხიმი არ მჭირდება!
  გოგონამ ღიმილით დაუქნია თავი.
  - დიახ, ფიტნესის უფასოდ კეთებას ჰგავს!
  ბიჭმა ენთუზიაზმით დაუქნია თავი.
  - დიახ, ბევრს არ დააზარალებს წონაში დაკლება!
  გოგონამ ღიმილით მღეროდა:
  - ოღონდ დიეტა, ნუ მიირთმევ ესა თუ ის,
  და ფეხებს სიარულით ნუ მოგბეზრდებათ...
  აქ არის დიეტა, რომელიც ცხიმის ანგარიშზეა გათვლილი,
  თან არ სქელდებიან და სიყვარულზე მღერიან!
  ალბერტი უფრო მხიარული გახდა და იმღერა:
  - რა კერძები, რა კერძები,
  წაიღე ეს ყველაფერი შენთან ერთად
  სამწუხაროა, რომ ხშირად არ მომისჯიან
  იკვებებიან მხოლოდ იმისთვის, რომ მოკლან!
  და ბიჭი ამ ყველაფრისგან იყო, თითქოს მეშვიდე ცაში იყო.
  ეს ნამდვილად მებრძოლი ბავშვის მიღწევაა.
  გოგონა შესანიშნავი იყო.
  დაიწყეს ხელების დაკვრა და სიცილი.
  და ეტლის ბიძგი უფრო სახალისო გახდა ბიჭისთვის. ერთ-ერთი ახალგაზრდა მონა დაღლილობისგან ჩამოვარდა.
  ზედამხედველმა მათრახით დაუწყო ცემა. ბიჭმა უმწეოდ ამოძრავა ხელ-ფეხი, ფეხზე წამოდგომის ძალა არ ქონდა.
  ალბერტმა აღშფოთებულმა შესძახა:
  -ნუ ურტყამ! ვერ ხედავ, რომ ის გროგშია!
  საპასუხოდ ზედამხედველმა ალბერტსაც დაარტყა. ბიჭი ყვიროდა. მაშინვე ორმა დიდმა კაცმა დაიწყო ახალგაზრდა პრინცის ცემა.
  ბიჭი სასოწარკვეთილი ცდილობდა ხელების შეკვრის თოკების გატეხვას.
  ვაჭარმა მდიდრულ ტურბანში უბრძანა:
  - Საკმარისი! ეს ბიჭი ბაზარში უნდა გაიყიდოს! და მიეცი წყალი, მსუბუქად გაიაროს!
  ალბერტმა შეწყვიტა დარტყმა. გადავიდა, თოკი გასწია და სხვა ბიჭებთან ერთად ისევ გადაათრია ეტლი.
  განწყობა ბევრად უფრო მუნჯი და უხეში გახდა. თუმცა, მეორე მხრივ, ვაჭარი პრაგმატულ წყალობას იჩენდა და საქონელს არ კლავდა.
  დიახ, მონას გაყიდვა სჯობს მოკვლას...
  ალბერტი მძიმე ტვირთს მიათრევდა, ნესტოებიდან ბიჭების ოფლიანი, ჭუჭყიანი სხეულების სუნი იგრძნობოდა და გრძნობდა წყურვილს და დაღლილობას.
  ისევ სცადა გაღვიძება.
  გამახსენდა როგორ გამოაგდო რიჩარდ ლომის გული უნაგირიდან და ძალიან მაგარი იყო. რიჩარდი დამარცხდა, ძალიან ლამაზია.
  და აი, მასთან ერთად არიან ბიჭები: გამხდარი, ოფლიანი, ჭუჭყიანი, საცოდავი. და ისინი ზედმეტად მუშაობენ. და ძალიან რთულია. აქ საკმაოდ უხეში იყო.
  ალბერტმა წარმოიდგინა, რომ პრინცესას ხარაჩოზე მიჰყავდათ. ძვირფას ტანსაცმელს, ყველა სამკაულს ჩამოართმევენ, უხეშად აჭრიან საყურეებს ყურებიდან. შემდგომი ძვირადღირებული ფეხსაცმელი მარგალიტით.
  მერე კი საცვლებს... სამაგიეროდ მხოლოდ ნაცრისფერ ჯვალოს გასცემენ. და ის არის ფეხშიშველი, თითქმის შიშველი, მოკლე ტომარაში მიდის ხარაჩოში. და საზოგადოება მოუთმენლად უყურებს მას შიშველს,
  შიშველი ფეხები თითქმის თეძოებამდე. მაგრამ პრინცესა ოქროსფერი თმით, რომელიც ცვივა ნაცრისფერ ტომარაზე და შიშველი, მოხდენილი ფეხებით, კიდევ უფრო ლამაზად გამოიყურება.
  და მაყურებელი ფაქტიურად ღრიალებს აღფრთოვანებული.
  ალბერტს აქვს ნათელი ფანტაზია. აი რა ლამაზი გოგოა. ციხის ნაცრისფერი სამოსი კი ხაზს უსვამს მის ტკბილ, ჯანსაღ სახის სითეთრეს და თმის ოქროსფერ, ტალღოვან კულულებს.
  და რა ლამაზი და მოხდენილი მისი შიშველი ფეხები, სრულყოფილი, რეგულარული ფორმა. და რამდენად ნაცრისფერია კაპიუშონი, რომელიც ხაზს უსვამს ფიგურის სიმსუბუქესა და მის იდეალურ პროპორციებს.
  ის მოდის გემბანზე, სადაც პრინცესას ელოდება უზარმაზარი, აყვავებული ჯალათი. და მისი ცული დიდია და ბასრი - მზეზე ბრწყინავს.
  გოგონა კიდევ უფრო ფერმკრთალი გახდა, მაგრამ სიმშვიდის სახე შეინარჩუნა. ჯალათმა დიდი, მაგრამ ცუდად მოვლილი კბილები გამოსცალა. ირგვლივ უამრავი მცველი იდგა და ხალხმა გაიხარა.
  მამაკაცები განსაკუთრებით ააღელვა ლამაზი გოგონას ხილვამ, რომელსაც თავის მოკვეთა აპირებდა. ის ისეთი მიმზიდველი და ლამაზად გამოიყურებოდა.
  ამასობაში მაცნემ გამოაცხადა:
  - დამნაშავის განსაკუთრებული საფრთხისა და მონანიების არარსებობის გათვალისწინებით, ჰუმანური სიკვდილით დასჯა თავის მოკვეთით შეიცვალა საჯარო წამებითა და წამებით ბრბოს თანდასწრებით.
  და წამება გაგრძელდება მანამ, სანამ დამნაშავე სულს არ დათმობს!
  ტოლკა ხალისით მიესალმა ასეთ განცხადებას - რაც ნიშნავს, რომ პრინცესას წამება დიდხანს გაგრძელდება. გოგონა კიდევ უფრო გაფითრდა. საშინელი ბედი ელოდა მას.
  რამდენიმე ძლიერი, მანამდე დამალული ჯალათი გამოჩნდა. მათ ხარაჩოზე თარო მიათრიეს, ასევე წაიღეს წამების ხელსაწყოები და ქინძისთავები. ბუხარი უკვე იწვის.
  მასში დაიწყო მაშები, კაუჭები, წნელები, ბორბლები, საბურღი და ა.შ. წამება დაპირდა, რომ ხანგრძლივი და რთული იქნება. ფეხშიშველმა მოახლეებმა ჭურჭელიც მოიტანეს
  ზეითუნის ზეთით, წყლის თაიგულებით, რომელშიც ყინული ცურავდა და მარილითა და პილპილით. პრინცესას სასტიკი დაკითხვა შეექმნა.
  ამიტომ ჯალათებმა გოგონას ნაცრისფერი მოსასხამი წაართვეს და გამოაჩინეს მისი ლამაზი, მაცდური სხეული. ძალიან მაგარი იყო. ასეთი ლამაზმანი შიშველი დგას ჯალათების წინაშე.
  უფროსმა მტანჯველმა ნიშანი მისცა. პრინცესას ხელები მოხვია და თაროზე მიათრია.
  ის ახლა სასტიკი წამების განცდას აპირებდა. პრინცესა სასოწარკვეთილი ცდილობდა წინააღმდეგობის გაწევას. მაგრამ ძალები არათანაბარი იყო. ჯალათებმა გაუმკლავდნენ მყიფე გოგონას და მიბმული იყვნენ
  მისი ხელები უკან. შემდეგ, მათ აიღეს დაკავშირებული ჯაგრისები კაუჭთან და დაიწყეს მათი აწევა.
  პრინცესამ მხრებისა და ძარღვების ტკივილისგან იყვირა და მოხრა დაიწყო. ჯალათებმა მხრებში მოხვიეს და დატრიალდნენ. პრინცესას ყელიდან სამწუხარო კვნესა ამოვარდა. და ის შიშველი და გაჭიმულია
  თოკზე გამოჩნდა. მისი შიშველი ფეხები ველოსიპედივით ტრიალებდა. ჯალათმა მათრახი დაარტყა შიშველ ფეხებზე. შემდეგ ჯალათებმა ყველაზე საშინელი სისხლიანი გოგონა ფეხებში აიტაცეს და ჩაიცვეს
  მათზე მუხის ბლოკი, მჭიდროდ დაჭერილი ხვრელებში. გოგონას სხეულის წონა გაიზარდა და გაძლიერებული ტკივილისგან ყვიროდა.
  უფროსმა მტანჯველმა თავი დაუქნია. ერთის მხრივ, ჯალათებმა დაკიდეს ფუნტი წონა და მეორეს მხრივ. პრინცესას სხეული გაუწოდა და კვნესა გაძლიერდა. შიშველ სხეულზე ოფლი ჩამოსდიოდა.
  ბრძანება მოჰყვა:
  - მათრახის ათი დარტყმა ფრთხილად.
  ჯალათმა დაიწყო დარტყმა პრინცესას სხეულზე. გოგონას ზურგზე კანი გაუსუქდა, მაგრამ არ გაუსკდა. და მუშაობა გაგრძელდა. კბილებში გამოსცრა გოგონამ და ყვიროდა.
  წამებულმა ცემა დაასრულა. უფროსს შეხედა. მან ესროლა:
  "ახლა შეწვით მისი ქუსლები!"
  ზოგიერთმა ჯალათმა დაიწყო გოგონას ძირების შეზეთვა, რათა კანი უფრო დიდხანს დაეწვა და ტანჯვა რაც შეიძლება დიდხანს გაგრძელდეს. სხვა მწამებლები შიშველი ძირების ქვეშ იყვნენ ჩაყრილი
  წვრილი შეშა, რათა ცეცხლი წაუკიდეს მათ და აანთონ ცეცხლი.
  პრინცესა ტკივილისგან ხიხინა. აქ მის შიშველ ფეხქვეშ ალი აინთო. გოგონა თავიდან გაიყინა. უსმენდა გრძნობებს. მერე კი ყვირილი დაიწყო.
  გულშემატკივარმა მოწონების ნიშნად გაახარა. ზოგიერთი ახალგაზრდა მამაკაცი და ბიჭი შარვალშიც კი იჭერს ხელებს, რათა მოეხსნას ვნებიანი ქავილი. მართლაც შესანიშნავია - ასეთი წამება.
  და პრინცესა იღრიალა... შენ კი გაარკვიე:
  -ნუ მაწამებ! ყველაფერს მოგიყვები!
  მაგრამ აქ მხოლოდ მისგან იყო, რომ ინფორმაცია არ იყო საჭირო. უბრალოდ მტკივნეული და სასტიკი სიკვდილით დასჯა.
  მთავარმა აღმასრულებელმა ბრძანა:
  - ხუთი დარტყმა მოვლის გარეშე!
  ჯალათმა, ფართოდ გაშალა ფეხები, დაიწყო პრინცესას ცემა. პირველივე დარტყმიდან კანი ასკდა და სისხლი გადმოვიდა. გოგონამ ფილტვებში იკივლა. აი კიდევ რამდენჯერმე მათრახით.
  შემდეგ უფროსმა ჯალათმა ბრძანა:
  -დაამატე სინათლე ფეხებს!
  ჯალათებმა ცეცხლი უფრო აანთეს. და პრინცესა უკვე გაუჩერებლად ყვიროდა.
  მთავარმა მტანჯველმა ბრძანა:
  "ახლა ცეცხლი წაუკიდეს მის მკერდს!"
  ჯალათებმა გოგონას შიშველი ბიუსტი ზეთით შეასხეს. ხელების მწველი შეხებისგან კანკალებდა და ველური ტკივილისგან ყვიროდა. და ჯალათებმა მკერდს ააცურეს და იცინოდნენ.
  შემდეგ, როდესაც დაასრულეს ნაცხი, მათ მიიტანეს ჩირაღდანი. და ცეცხლი აანთო.
  პრინცესა ისევ ყვირის. და ბრბო აღფრთოვანებულია. ადამიანებს ძალიან უყვართ სასტიკი წამების ყურება. და ისმის გოგონას ყვირილი. და ასევე ის ფაქტი, რომ მათ სუნი აქვთ
  ახალი შემწვარი ხორცი. და რა გემრიელია და ისეთი სიამოვნების შეგრძნება.
  და გოგონას ერთდროულად დაიწვა მკერდიც და შიშველი ფეხიც. მერე ისევ მათრახით დაიწყეს ცემა. დარტყმები ისევ ტყავს კანს და სისხლს ასხამს. ძალიან მტკივნეული იყო.
  მაგრამ, როგორც ჩანს, ეს ჯალათი არ იყო საკმარისი.
  წამებულმა ბრძანა:
  - უკანალი წაუსვით!
  და ჯალათებმა დაიწყეს გოგონას დუნდულოების თათები, ზეთით შეზეთვა. და აი, როგორ იყვირებს პრინცესა დამცირებისა და ტკივილისგან. და უკვე ისევ ყველაფრით იყო გაჟღენთილი, დუნდულოებზე ცეცხლი მიიტანა.
  ჩირაღდანი აინთო. და გოგონა ძალიან ტკიოდა. და იღრიალა, როცა შემწვარი ერთდროულად იყო: მკერდი, ქუსლები და უკანალი.
  შემდეგ უფროსმა ჯალათმა ბრძანა მისი და ვენერას წიაღის შეზეთვა. და ეს კიდევ უფრო დამამცირებელი იყო. და როგორ დაიწყო ბრბო, როგორ ღრიალებდნენ კაცები და ქალებიც მღელვარებისგან.
  რა გრანდიოზულად და უსირცხვილოდ გამოიყურებოდა ეს ყველაფერი. ბევრი ატყდა და მასტურბირებდა როგორც მამაკაცს, ასევე ქალს და პირდაპირ მოედანზე შეწყვილდა.
  . თავი? 12.
  ასე რომ, პრინცესა გოგონას წიაღში გაწითლდა.
  და ამის შემდეგ მას ჩირაღდანი მიუტანეს. და ეს ძალიან მტკიოდა პრინცესას. მან იყვირა ისეთი ხმით, რომელიც არ იყო მისი და ფაქტიურად იკუმშებოდა ტკივილისგან. იმდენი საშინელი ტანჯვა იყო მასში.
  გოგონა იტანჯებოდა და იღრიალა, ბელუგამ აიძულა.
  ჯალათები კი შემწვარი მუშაობდნენ. აქ, უფროსი მტანჯველის ბრძანებით, ერთ-ერთმა კაცმა ბრაზილიდან წითლად გახურებული ჯოხი ამოიღო და გოგონას ცემა ფოლადით, ალისფერი ლითონით დაუწყო.
  უკან. მეორემ გამოიყენა მაშები, ისიც წითლად გახურებული, და დაიწყო გოგონას შიშველ ფეხებზე თითების დამტვრევა. და ეს იყო უკიდურესად მტკივნეული. და პრინცესა ძალიან განიცდიდა.
  ის უბრალოდ აუტანლად იტანჯებოდა და უსაზღვრო ტკივილის ოკეანეში მიცურავდა. მაგრამ კიდევ ერთმა ჯალათმა აიღო გახურებული ჯოხი. და გოგონას უკანალამდე მიიტანა. შემდეგ კი, როგორც მან shove
  მისი ანუსი. პრინცესამ სასტიკად იკივლა და ტკივილის შოკისაგან გონება დაკარგა. მაშინვე ყინულის წყლის ვედრო მოხვდა მას. გოგონა მისი თვითმფრინავების ქვეშ დაეცა და გაიღვიძა.
  კვლავ განაგრძეს მისი შეწვა: შიშველი ძირები, მკერდი, მკერდი, უკანალი. ჯალათებმა შიშველ ფეხებზე თითები დაუტეხეს, წითლად გახურებული ჯოხი ანუსში ჩასვეს და სიცხისგან წითელი ფოლადის მათრახი ურტყეს ზურგზე. და ეს იყო ძალიან ველური და სასტიკი.
  ბრბო კი აბსოლუტურად აღფრთოვანებული იყო სიამოვნებით: ეს წამებაა, ეს წამებაა...
  და მონა უფლისწული შეზიზღდა. როგორ აბუზღუნებ გოგოს ასე. ეს არის ზოგადად დახვეწილი სადიზმი. და ამიტომ შეუძლებელია. ბიჭმა იპოვა ძალა გადასულიყო.
  აქ ისევ სძინავთ. მთავარმა ვაჭარმა თქვა, რომ ხვალ ქალაქში იქნებიან და ბიჭებს იქ გაყიდიან.
  პრინცმა ალბერტმა ცოტა შეჭამა, ხარბად დალია ერთი ჭიქა წყალი და ჯერ კიდევ თბილ ქვიშაზე დაწვა. ბიჭმა თვალები დახუჭა და თითქმის მაშინვე ჩაეძინა. და ის ოცნებობდა ...
  თითქოს ყმა ბიჭი იყო სპარტაკის ჯარიდან. და მან რაღაც იცის. კერძოდ, რომ ბერძენი ქალი ევტიბიდა ღალატს გეგმავს და სურს კრასუსს წინამძღოლის მზაკვრული გეგმა გადასცეს.
  აჯანყებები. და ეს თავიდან უნდა იქნას აცილებული. სიზმარში პრინც ალბერტს უკვე ახსოვს თავისი ყოფილი ექსპლუატაციები. როგორ მიიყვანა მან რომაელები მახეში.
  თუმცა ამისთვის მას წამების ქვეშ დაკითხვის ატანა მოუწია. რომაელები უბრალო სიტყვებს არ ენდობოდნენ, ყოველი შემთხვევისთვის, სკაუტ ბიჭს ურტყამდნენ და გახურებული რკინით დაწვეს.
  ბავშვის უხეში ქუსლები. ალბერტმა ჩვენება არ შეცვალა. შემდეგ კი რომაელები ხეობაში გადავიდნენ და ხაფანგში ჩავარდნენ, სადაც განადგურდნენ.
  ახლა სპარტაკს დაუპირისპირდა კრასუსი. სპარტაკს ჰყავს სამოცდათვრამეტი ათასი ჯარისკაცი, ხოლო კრასუსს - ოთხმოცი ათასი. უფრო მეტიც, რომაელებს დიდი უპირატესობა აქვთ კავალერიაში.
  ასე რომ, ბრძოლის შანსები გაურკვეველია. ყველა მონა არ არის კარგად გაწვრთნილი. თუმცა, კრასუსს ჯარში ბევრი ახალწვეული ჰყავს. ყოველ შემთხვევაში, სპარტაკმა მოამზადა ხაფანგი.
  სავარაუდოდ, კრისი, უთანხმოების გამო, დაშორდა სპარტაკს და ცალკე გამაგრებულ ბანაკად იქცა.
  კრასუსმა, რა თქმა უნდა, უნდა შეუტიოს კრისს, შემდეგ კი მონების გამაგრებულ პოზიციებზე თავდასხმის მომენტში, სპარტაკი ზურგში დაარტყამს. ბერძენი ევტიბიდა ძალიან ლამაზი გოგოა, შეუყვარდა
  სპარტაკში ყურებამდე. მაგრამ სპარტაკი ერთგული დარჩა ვალერიას, სულას ქვრივს. შემდეგ კი ევტიბიდამ ეჭვიანობის საფუძველზე გადაწყვიტა შურისძიება. მან უკვე მოახერხა ენომაის მოხიბვლა. და დაიღუპა გერმანელთა ორი ლეგიონი. თავად ენომაი კი მრავალი მახვილით დაეცა. თავად ევტიბიდა მაშინ დაიჭრა და კინაღამ გარდაიცვალა. ასე რომ, მოწმეები არ იყვნენ
  და ის სარგებლობდა სპარტაკის სრული ნდობით.
  და ევტიბიდა ოსტატურად მალავდა ეჭვიანობას. ალბრეტმა წიგნიდან იცოდა, რომ სწორედ ევტიბიდა იყო ის მოღალატე, რომელიც კრისს კადრულობდა. შემდეგ კი ომის მიმდინარეობა არ გადაიქცევა აჯანყებულთა სასარგებლოდ. ვინაიდან ოცდაათი ათასი სპარტაკისტის სიკვდილი დიდი დანაკლისია.
  გარდა იმისა, რომ ევტიბიდამ კრასუსს გადასცა სპარტაკის გეგმა, მან ასევე გამოიყვანა კრისი გამაგრებული პოზიციებიდან. ამის გაცნობიერებით ალბერტმა გადაწყვიტა ამ გოგონას კრასუსისკენ მიმავალ გზაზე ჩაეჭრა.
  იცოდნენ ევტიბიდა. ბერძენი ქალი, სიმპათიური, ქერა, დაკუნთული ბიჭის დანახვისას დამეგობრდა. და სიყვარულის გაკვეთილიც კი ასწავლა, რაც ძალიან სასიამოვნო იყო.
  სინამდვილეში, ბიჭის სწავლება, რომ ასიამოვნოს ქალს, ძალიან მაგარი და სასიამოვნოა გოგოსთვის, რომელიც რეალურად ძვირადღირებული მეძავი იყო. მეძავებს კი ხშირად უდანაშაულო ბიჭები იზიდავენ. ისინი უბრალოდ უნიკალურ სიამოვნებას იღებენ ამ და ყველაზე ბუნებრივი ორგაზმებისგან. ალბერტი ახალგაზრდა ქალწული იქნებოდა. და მშვენიერების შეხებისაგან იგი სიცხეში ჩააგდეს, შემდეგ სიცივეში. უფრო მეტიც, ევტიბიდა მხოლოდ ახალგაზრდა გოგონას ჰგავს, მაგრამ სინამდვილეში ის უკვე ოცდაათ წელზე მეტია და რამდენი მამაკაცი სცადა.
  მან მოიპოვა ქონება და გამოისყიდა თავი მონებისგან მდიდარი პატრიციებისთვის სექსუალური მომსახურებით. შემდეგ კი ბიჭი მოვიდა, ისეთი ლამაზი. აბა, როგორ არ შეაცდინოთ იგი?
  ალბერტს, რა თქმა უნდა, ძალიან მოეწონა ეს თამაში, თუმცა ისე ნერვიულობ, რომ ეტყობა, გული მკერდიდან გადმოხტება. და რამდენიმე ორგაზმი და ძალადობრივი ორგაზმის შემდეგ, იმდენად დაღლილი ხარ,
  რომ კარვებში სწორედ ბალიშებზე იძინებ.
  ალბერტს, რა თქმა უნდა, არ სურდა ევტიბიდისთვის ზიანი მიეყენებინა. მაგრამ როგორმე აჯანყებულები უნდა იხსნან ხაფანგიდან. ნაზი მოფერების გახსენება, რომელიც ახალგაზრდა გოგოს ჰგავს, მაგრამ დახვეწილი ქალის რეალობას.
  ალბერტმა გაიხსენა, რომ ის თავად იყო კეთილშობილი პატრიციონის შვილი, რომელსაც დიდი თანხები მართავდა კრასუსს. შემდეგ კი ოჯახი მონებად გაყიდეს. მათ ბიჭს ლამაზი ტუნიკა, შარვალი, ჩექმები და ქუდი ჩამოართვეს. გაშიშვლდა მიზნისკენ და გაგზავნეს მონებით ვაჭრობაში. როგორი უხერხული იყო. ის და მისი ძმა პატრიარქმა იყიდა და კარიერებში გაგზავნა. მიუხედავად იმისა, რომ ბიჭები
  მხოლოდ შვიდი წლის იყო. და გოგონები და დედა წავიდნენ პლანტაციებზე, საველე სამუშაოებზე. ყოველ შემთხვევაში ის ღია ცის ქვეშაა. ისინი თავის ძმასთან ერთად შიშვლები არიან და ზედამხედველის მათრახით ურტყამს.
  უბიძგებს ეტლს ერთი ზრდასრული მონისთვის. შრომობდნენ. რა თქმა უნდა, სამხრეთ იტალიაში ზაფხული ცხელია და როცა ბევრს მუშაობ. მაგრამ ზამთარში ცივა.
  ბავშვები სწრაფად მოერგნენ დატვირთვებს. და წლის განმავლობაში ისინი გაძლიერდნენ. და მიუხედავად იმისა, რომ ისინი ყველა რვა წლის იყვნენ, მათი შიშველი ფეხები ბასრ ქვებზე კერატინიზებული გახდა. შემდეგ კი მათ ბიძგი მისცეს
  ბორბალი უფრო მძიმეა. და ამავე დროს მათ დაიწყეს მისი გამოყენება სხვა სამუშაოებში. მონები კარგად იკვებებოდნენ. მაღაროში და ზედაპირზე მონაცვლეობით მუშაობდნენ, რომ ასე სწრაფად არ მოხრილიყვნენ.
  ასე რომ, ბიჭები გაიზარდნენ და გაძლიერდნენ. და სკოლაშიც კი წაიყვანეს გლადიატორი შეგირდებმა. იქ ალბერტმა და გეტამ სპარტაკი გაიცნეს. ვინც უკვე მოიპოვა თავისუფლება
  და ფარიკაობის მასწავლებლად კარგი ფული იშოვა და აჯანყება მოამზადა.
  თავდაპირველად, მონებს არ გაუმართლათ - შეთქმულება გამოაშკარავდა. მაგრამ მონების მცირე რაზმი მაინც გაიქცა სკოლიდან. და გაქცეულებით შევსებულმა თავი შეაფარა ვეზუვიუსს.
  რომაელი ლეგიონერების პირველი შეტევა მწვერვალზე მოიგერიეს. მაგრამ შემდეგ სპარტაკი ხაფანგში მოხვდა. იქ მონები შიმშილით დაიღუპებოდნენ. მაგრამ სპარტაკმა გამოიცნო კიბეების ქსოვა.
  მონები ჩავიდნენ და უეცრად რომაელები ზურგიდან დარტყმით მოკლეს. ასე რომ, დიდებულმა გამარჯვებამ სპარტაკი სახელად აქცია და მალე მან დიდი ჯარი შეკრიბა. რამდენიმე მარცხი მიაყენა რომაელებს და დაამარცხა კიდეც ორი კონსული. ახლა კი კრასუსი გახდა მისი მოწინააღმდეგე. არა მხოლოდ ზღაპრულად მდიდარი პატრიციონი, არამედ ტრიუმვირატის წევრიც: სულა, პომპეუსი, კრასუსი, რომელსაც აქვს ბრძოლების გამოცდილება. იულიუს კეისარმა უარი თქვა რომის არმიის ხელმძღვანელობაზე სპარტაკუსთან საბრძოლველად. დიახ, და მაშინ ჯულიუსი ძალიან ახალგაზრდა იყო და ჯერჯერობით არ იყენებდა მშვენივრად
  ავტორიტეტი. და რომის ყველაზე პოპულარული და საუკეთესო სარდალი პომპეუსი იბრძოდა აღმოსავლეთში. ასე რომ, კრასუსის კანდიდატურა საუკეთესოდ უნდა იყოს აღიარებული. ალბერტს კი მისთვის საკუთარი ქულები ჰქონდა.
  დედამისი, დახეული ტუნიკითა და ფეხშიშველი, სამ ქალიშვილთან ერთად მძიმედ მუშაობდა მინდორში. მზეზე ღრმად იყო დამწვარი და შიშველი ფეხები გამაგრებული ჰქონდა, მაგრამ კიდევ უფრო კარგად გამოიყურებოდა.
  იძულებითი დიეტა და მუდმივი ფიზიკური აქტივობა მას გამხდარი და კუნთოვანი ხდიდა. ოცდაათს უკვე გადაცილებული დედის წელი კი ახალგაზრდა გოგოს დაემსგავსა. სამი ქალიშვილი გაიზარდა და გაძლიერდა. თმა მზისგან გაუფერულებული ჰქონდათ, კანი კი მუქი. მოკლედ, მონობაში მყოფი დედა და ხუთი შვილი გადარჩნენ. მაგრამ სად არის მამა?
  ის კამპანიებში დაიღუპა თუ გამდიდრდა? ეს სხვა კითხვაა!
  ალბერტი, რომელსაც მხოლოდ ტილო ეცვა, გარბოდა გზაზე. რაღაცის მოფიქრებაა საჭირო. უბრალოდ ევტიბიდას ისრით ჩამოგდება არ არის გამოსავალი. და კიდევ რა არის მოსაფიქრებელი? როგორ შევაჩეროთ ის ხტუნვაში
  კრასამდე? შეიძლება ბევრი იდეა იყოს, მაგრამ ყველას აქვს ხარვეზები.
  როგორც ენომაის დროს. მაშინ ალბერტს კარგი აზრი არ მოუვიდა. გარდა ამისა, ის იმედოვნებდა, რომ სპარტაკი დროულად იქნებოდა და არ დაუშვებდა ენომაის კონსულ ჰელიუმს გატეხილიყო.
  მაგრამ გაანგარიშება არ იყო გამართლებული. გერმანელმა მიიღო უთანასწორო ბრძოლა და რომის ზემდგომ ძალებს ორი ლეგიონის გარშემორტყმის უფლებაც კი მისცა. და ასე ჩავარდნენ ქვაბში და განადგურდნენ.
  მაგრამ სპარტაკმა ცოტა დააგვიანდა და დრო არ ჰქონდა ენომაის გადარჩენისთვის. მართალია, რომაელები დაიღალნენ გერმანელთა ლეგიონებთან ბრძოლით და მათმა სპარტაკისტებმა სწრაფად დაამარცხეს ისინი.
  მონების - ორი რომაელი კონსულის გატეხვა გაუგონარი მოვლენაა. ამან სპარტაკი მართლაც დაუმარცხებელი გახადა და ის ყველა დროისა და ხალხის უდიდეს მეთაურად ითვლებოდა.
  მაგრამ სპარტაკი რომში არ წასულა, არამედ გადავიდა იტალიის ჩრდილოეთით, სადაც კვლავ დაამარცხა რომაული ჯარები, რომლებიც იმპერიას უნდა დაეფარათ გალების შემოსევის შემთხვევაში. თავად ალბერტი მაშინ
  გმირივით იბრძოდა. ის იყო ძლიერი წლების მიღმა და, როგორც ბიჭების უმეტესობა, ძალიან მოქნილი. კარიერებში გამაგრებული ალბერტი მუდამ ფეხშიშველი დადიოდა ტანსაცმლით.
  ბინტი. ზამთარი იტალიაში საკმაოდ რბილი და ყინვაგამძლეა, თოვლი კი იშვიათია. თუმცა, რა თქმა უნდა, როცა ამოვარდება და ფეხშიშველი დარბიხარ თეთრზე, ფუმფულაზე და გრილზე,
  ის კი სასიამოვნოა. ბიჭს ძირები ისე აქვს დაბურული, რომ სიცივეს არ გრძნობს. მას აცვია ფეხშიშველი და შიშველი ნებისმიერ ამინდში და წვიმაში და მაინც აცემინებს.
  გეტაც მისი ძმაა - თითქმის ტყუპისცალი და იმავე ასაკის, თითქმის ისეთივე მოქნილი, გამოცდილი და ძლიერი.
  ალბერტმა გადაწყვიტა რჩევა ჰკითხა ძმას, თუ რა უნდა გაეკეთებინა.
  მან საკმაოდ ლოგიკურად შესთავაზა:
  - საძილე კენკრის ნაყენი გვაქვს. მოდი ევტიბიდაში, ვითომ სიყვარულის გაკვეთილზე და ჩაასხი მის ჭიქაში. და ღამით დაიძინებს და კრასუს ბანაკში არ წავა!
  ალბერტმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - სწორად! მაგრამ ჩვენ უნდა ვიჩქაროთ!
  ევტიბიდა იყო შავთმიანი და დაბალი, მყიფე გოგონა პატარა მკერდით. ის შეიძლება მოზარდშიც კი შეცდეს. ალბერტს ის საერთოდ არ ჩანდა მოხუცი ქალი და ის სიამოვნებით წავიდა სიყვარულის გაკვეთილის მისაღებად. ევტიბიდას დიდი სიამოვნებით უყვარდა ბავშვი, ისეთი ასაკის, რომ სიამოვნების მინიჭებისთვის სულ ახლახანს მიაღწია
  გოგო. მიუხედავად იმისა, რომ ის საკმარისად დიდი იყო ალბერტის დედად, ის იმდენად უდანაშაულო და წვნიანი გამოიყურებოდა, რომ ალბერტი მაშინვე სიყვარულის სიცხეში ჩავარდა.
  თუმცა ევტიბიდას ამჯერად უფრო სწრაფად დასრულება სურდა. და იქ მან დაიწყო სიმპათიური ბიჭის ალბერტის კოცნა. შემდეგ მან შეაჯახა... და გააფთრებული გალოპით წაიყვანა. ალბერტი ბედნიერების საქანელაზე მიდიოდა. ის საოცრად კარგი და უბრალოდ მშვენიერი იყო. სიამოვნება ენით აღუწერელია. და ბიჭიც ღორივით ღრიალებდა აღფრთოვანებული და ვნებიანად კვნესოდა
  ევტიბიდის ველური ორგაზმებიდან. ყველაზე რთული აქ შეჩერდება. ბერძენი ქალი ძალიან კარგი იყო და სიამოვნების სწრაფვამ გაიტაცა. ალბერტმა, კარიერებში და გლადიატორთა მუდმივ და სასტიკ წვრთნაში, საკუთარ თავში ფენომენალური გამძლეობა გამოიმუშავა. ასე რომ, მას ბევრი რამის უნარი შესწევდა. და ორივე შეყვარებულს ჰქონდა სექსი რამდენიმე საათის განმავლობაში.
  ბოლოს გაფითრდნენ და ევტიბიდას ბიჭის დაკუნთულ მუცელზე ჩაეძინა. ალბერმა ნებისყოფის ძალისხმევით დაძლია ძილი და ბერძენი ქალის ჭიქაში ნაყენი ჩაასხა. რის შემდეგაც ალბერტს სუფთა სინდისით ჩაეძინა.
  ევტიბიდამ მართლა გაიღვიძა და მექანიკურად გაუწოდა ხელი ღვინის თასს და სწრაფად დაასრულა. მერე გასასვლელისკენ აიღო გეზი. აუცილებელია კრასუსს აცნობოს სპარტაკის მზაკვრული გეგმის შესახებ. ის დარწმუნებულია, რომ შურს იძიებს აჯანყების ლიდერზე. ევტიბიდამ სანდლები ჩაიცვა. არ უნდოდა, რომ ფეხები გაუხეშებულიყო. მიუხედავად იმისა, რომ სასიამოვნოა ფეხშიშველი, მრგვალი ტიკტიკი,
  უხეში ქუსლი ბიჭს. ის ისეთი სიმპათიურია და მის წვეტიან ძირს არ დაუკარგავს რაიმე შეგრძნება და შეგიძლიათ ამ ბავშვს სიცილი ატეხოთ.
  სამწუხაროა, თუ ასეთი ბიჭი დაიჭირეს. მაგრამ ის სთხოვს კრასუსს, რომ ბიჭი მისცეს და ის გახდება მისი სახლის მონა. და მოეწონება მას სანამ არ გაიზრდება.
  შემდეგ კი კარიერებში გააგზავნის... ცირკში უკეთესი გლადიატორი არ არის, ის ძალიან კარგად იბრძვის ხმლებით და გაცილებით მეტ ფულს შოულობს არენაზე.
  გოგონა ცხენზე გადახტა. მაგრამ სანამ ბანაკიდან გაძევებას მოასწრებდა, ტრიალი დაიწყო და ცხენიდან გადმოვარდა. მძინარე კენკრა მუშაობდა.
  გამთენიისას სპარტაკმა დატოვა ბანაკი ტყეში ჩასაფრებულში დასამალად. ევტიბიდა უგონო მდგომარეობაში იპოვეს. მისი გონზე მოყვანა ვერ მოხერხდა. გოგონას ღრმად ეძინა. და ჩასვეს ვაგონში, სადაც დაჭრილებს გადაჰყავთ.
  ალბერტს ძალიან გაუხარდა, რომ მან მოახერხა სპარტაკის არმიის საფრთხისგან გადარჩენა. და რომ მან ბევრს მიაღწია.
  ამასობაში სპარტაკი და კრისი ერთმანეთს დაშორდნენ. მონებმა აღმართეს მნიშვნელოვანი სიმაგრეები და, შესაბამისად, გაუძლეს კრასუსის არმიის თავდასხმას. სპარტაკისტებმა დამალეს ყოველგვარი კვალი და შენიღბეს.
  ყველა შემთხვევითი მწყემსი დაატყვევეს და დააკავეს. ასე რომ, ბუზიც არ გაფრინდება.
  კრასუსმა მართლაც მიიღო ინფორმაცია იმის შესახებ, რომ სპარტაკი და კრისი იჩხუბეს და ჯართან ერთად გადავიდნენ გადაკვეთაზე. ის ელოდა კრისის დამხობას, შემდეგ კი სერიოზულად გაუმკლავდებოდა სპარტაკს.
  კრასუსის არმია იყო დიდი, მაგრამ ამავე დროს მოწესრიგებული. თავად სპარტაკმაც მოახერხა მონების მომზადება და მათ დაამარცხეს დიდი ჯარები. და მის ჯარში მხოლოდ მონები არ იყვნენ.
  ბევრი თავისუფალი მოქალაქე ღარიბებისგან სპარტაკს შეუერთდა. და ეს იყო მართლაც ნაციონალური მოძრაობა.
  კრასუსი კრისისკენ დაიძრა. ის ოცდაათი ათასი მეამბოხე მონასთან ერთად ჩაკეტილი იყო გამაგრებულ მხარეში. კრასუსმა ბრძოლაში ექვსი ლეგიონი ჩააგდო. ისინი წავიდნენ შტურმით იმ მაღალ ღერძზე, რომლის უკანაც აჯანყებულებმა თავი შეიკავეს. თავად კრისი, რომელიც საშუალო სიმაღლეზე ოდნავ მაღლა იბრძოდა, მაგრამ ძალიან ფართო მხრებიანი და მოხერხებული, რომის ერთ-ერთი საუკეთესო გლადიატორი, შევარდა ბრძოლაში.
  იგი ერთდროულად ორი ხმლით იბრძოდა და კედლებზე იდგა. მონები ისროდნენ წინასწარ შენახულ ქვებს და ქოთნებს ცეცხლგამძლე ნარევით. რომაელებმა მნიშვნელოვანი ზიანი განიცადეს და ახლა მათი შეტევა ჩაიძირა. კრასუსის ჯარის მრავალი ჯარისკაცი დაიღუპა კედლების ქვეშ. შემდეგ კრასუსმა გაბრაზებულმა ბრძანა, კიდევ რვა ლეგიონი გაესროლათ - თითქმის მთელი მისი ქვეითი. და სასტიკი თავდასხმა განახლებული ენერგიით განახლდა.
  რომაელები წინ ავიდნენ, დანაკარგების მიუხედავად. და სიტყვასიტყვით ესროლა ყველა მიდგომა მათი გვამებით. მაგრამ აძვრნენ და აძვრნენ. კრისი ყველასთან იბრძოდა.
  იბრძოდა ალბერტიც, რომელმაც გადაწყვიტა დარჩენა აჯანყებულებთან, რომლებიც თითქმის სამჯერ ჩამორჩებოდნენ რომაელებს, რათა მათ ყველაზე სუსტ ადგილას დაეფარათ. ალბერტი ძალიან მოქნილი და ძლიერი ბიჭი იყო. მისი გარუჯული და დაკუნთული სხეული ფაქტიურად ოფლით უბრწყინავდა. ის ნამდვილი გმირივით იბრძოდა და უდრეკი გამბედაობა გამოიჩინა.
  და მისი შიშველი ქუსლი ლეგიონერს ნიკაპში ურტყამს. რომ ამოიჭრება. და ისევ ბიჭი ჭრის. წისქვილი აწყობს მიღებას ხმლებით და რომაელის ამოჭრილი თავი ეცემა.
  ეს არის მისი სიმამაცე და ძალა.
  ალბერტი მკაცრი ბავშვია. და აქ ისევ რომაელი ჯარისკაცები ეცემა და დაეცემა. და ისევ შიშველი, მრგვალი ქუსლი ბიჭ-პრინცს ამტვრევს ლეგიონერს ყბას.
  ბოლოს კრასუსი ბრძოლაში აგდებს თავის ბოლო რეზერვს თხუთმეტი ათასი მხედრისგან. მთელმა არმიამ და რომის გამაძლიერებლებთან ერთად ოთხმოცდახუთი ათასიანი ძალა მიაღწია და შეტევაში ჩააგდო. და უკვე გადასულია.
  მაგრამ სპარტაკმა, გამოიცნო დროში მომენტი, ამოიყვანა ორმოცი ათასი ქვეითი და რვა ათასი მხედარი ჩასაფრებიდან. და იწყება ახალი ბრძოლა. მონები თავს დაესხნენ რომის არმიას
  უკანა მხარეს. დარტყმაც და შეტევაც საშინელია.
  თავად სპარტაკი მიდის ბრძოლაში. ორჯერ მეტის მოსაჭრელად იბრძვის ორი ხმლით. ნამდვილი გიგანტი და თითქოს ფოლადის კუნთებისგან ნაქსოვი. არავინ იცის ზუსტად რამდენი წლისაა სპარტაკი.
  იგი დაიბადა თავისუფალი, მაგრამ ტყვედ ჩავარდა როგორც ბიჭი. ის მაშინ მხოლოდ ცხრა წლის იყო, მაგრამ თორმეტი ჩანდა და კარიერებში გაგზავნეს. იქ მან გამოავლინა თავისი არაჩვეულებრივი ძალა და გამძლეობა და დიდ ფულად მიყიდა გლადიატორებს. ყველაზე ძლიერ და ჭკვიან მონებს ხშირად კარიერებიდან სიკვდილის სკოლებში ყიდდნენ. შეიძლება იყოს
  მიიღეთ დიდი მოგება. და ვინც გახდა გლადიატორი, მიიღო თავისუფლების შანსი. გადარჩენა მხოლოდ ასი ბრძოლის შემდეგ იყო საჭირო. სპარტაკი გადარჩა და ცნობილი გახდა.
  თავისუფლების მიღების შემდეგ კი ლეგიონერად შეუერთდა რომის ჯარს. იქ, ვაჟკაცობისა და გამბედაობისთვის, ის მიიღებს ცენტურიონის წოდებას და რამდენიმე ჯილდოს. მაგრამ მაშინ როცა რომაელები შემოიჭრნენ
  თრაკი გაიქცა და უკვე თანამემამულეებთან ერთად იბრძოდა. ის კვლავ ტყვედ ჩავარდა და გლადიატორებად გაყიდეს გათავისუფლების უფლების გარეშე. მაგრამ განაგრძო ბრწყინვალება არენაზე
  ბოლოს კი სულას ცოლმა, მშვენიერმა ვალერიამ აცდუნა. და სპარტაკის კიდევ ერთი გამაოგნებელი გამარჯვების შემდეგ, მან დაარწმუნა თავისი ძლიერი ქმარი, შეეწყალებინა გმირი.
  და სპარტაკი ისევ თავისუფალი იყო.
  დიახ, ის დიდი კაცი იყო. და ის ითვლებოდა საუკეთესო გლადიატორად მთელ რომის იმპერიაში. ახლა ის ისე მუქარად ჰკრავდა, როგორც ნამდვილი გმირი ეპოსიდან.
  რომაელები ორმაგი დარტყმის ქვეშ მოექცნენ და კონკრეტულად დაიღუპნენ. და ეს იყო მათი სრული განადგურება. კრასუსი, რა თქმა უნდა, ჯერ საკუთარი კანის გადარჩენას ცდილობდა.
  ცხადია, რომ ხმლით ბრძოლაში ის სპარტაკის მეტოქე არ არის. ახლა კი სპარტაკისტებმა დაამარცხეს რომაელები.
  ალბერტმა იბრძოდა და შიშველი ფეხით მოტეხა ყბა რომაელ გენერლს. ასეთი მამაცი ბიჭი იყო. და ეს იყო მისი გმირული ეპოსი. როგორ იბრძოდა ეს მამაცი ბიჭი.
  და როგორ იბრძოდნენ სხვა მეომრები. მათ შორის კრისი და გრანიკი და დანარჩენი. ეს იყო სასოწარკვეთა და სისხლისღვრა. გლადიატორთა არმიამ გაიმარჯვა და რომაელთა არმია დაიღუპა.
  რომის იმპერიის ტენიანობა მიწაში ჩავარდა. და ეს იყო ნამდვილი კატასტროფა.
  და შავ ცხენზე ამხედრებული კრასუსი ბრძოლის ველიდან მოშორდა. და ეს იყო დიდი ჯარის დამარცხება და განადგურება. ოცდაათ ათასზე მეტი რომაელი მოკლეს და თხუთმეტ ათასზე მეტი ტყვედ ჩავარდა.
  ფაქტობრივად, ჯარმა შეწყვიტა არსებობა ისე, რომ იგი რომის გზაზე იდგა. ახლა კი სპარტაკის გზა მარადიული ქალაქისკენ ღიაა.
  ერთ დროს მონები უარს ამბობდნენ მშობლიურ ქვეყნებში დაბრუნებაზე. და მათ სურდათ რომში წასვლა. და მიიღო გამორჩეული ტრიუმფი ამ სამყაროში და დამარცხება რეალურ ისტორიაში.
  ასე ტრიალებს ბედის ბორბალი. და რა იქნება შემდეგ...
  ალბერტს ამის სანახავად დრო არ ჰქონდა, რადგან... გაიღვიძა და ზედამხედველის ჩხუბმა სცემეს.
  მიხეილ-ვლადიმერ გორბაჩოვი-პუტინი ძილის შემდეგ ჩინეთში გაფრინდა. საუბარი იყო კონსტრუქციული. მაგრამ არაფერი კონკრეტული, გარდა სავაჭრო ხელშეკრულებებისა. მოულოდნელად, ჩინელებმა თავიანთი პატიმრები ციმბირს შესთავაზეს და ეს მათ შეეფერებათ.
  შემდეგ გორბაჩოვი-პუტინი დაბრუნდა და ბრძანა მაო ძედუნისა და დენ სიაოპინგის ძეგლების აშენება.
  მერე ისევ დაიძინა და დაინახა;
  ალბერტი ქალაქისკენ გაემართა. ის ელოდა ცვლილებას თავის ბედში. და ამან მას შთაგონება მისცა. მალე საქონელივით გაიყიდება. და მშვენიერია.
  უფრო უხეში. აბა, ვის უნდა ამხელა დამცირება.
  ბიჭმა შიშველი ფეხები ქვიშაზე დაარტყა და მღეროდა:
  - მეფეთა ამაყი შთამომავალი,
  მონა და სულელივით ვგიჟდები!
  შემდეგ კი ზედამხედველებმა მათრახი სცემეს. მომიწია გაჩუმება. ისევ აგვისტოს ბავშვი ათრევდა მძიმე ეტლს სხვა ბავშვებთან ერთად.
  ბიჭი ცდილობდა რაიმე სასიამოვნო წარმოედგინა.
  მაგალითად, ის არის ბიჭი, რომელიც აპირებს შეტევას ატილას არმიაზე, რომელიც თავს ესხმის რომს. და ის იბრძვის ხმლებით, ბარბაროსთა არმიის წინააღმდეგ, რომელიც იმპერიის პოზიციებზე იჭრება.
  ალბერტმა შიშველი ქუსლით ამოძრავა თავდამსხმელი ურდოს ლიდერი ყბაში. ის მკვდარი დაეცა და კბილები ამოვარდა პირიდან. და სასაცილოა.
  ალბერტმა, მტრებთან მებრძოლმა, ხმლებით წისქვილი გამართა - ბარბაროსები მოჭრა და მღეროდა:
  - ვერავინ დაამტკიცებდა
  რომ ჩვენ ყველანი ერთნი ვართ...
  მაგრამ გჯეროდეს, რომ ღმერთი არსებობს
  და სრულიად გულუბრყვილო!
  თუმცა ბიჭს მაშინვე გაახსენდა, რომ ცდებოდა. სატანამ, ანუ მან მიჰყიდა მისი სხეული. მაგრამ როგორ ვიბრძოლოთ ურდოსთან. და ეშმაკი გოგონას სახით ისეთი ლამაზია.
  მართლაც ყველაზე ლამაზი და სრულყოფილი ანგელოზი სამყაროში. ლუციფერი არის მანათობელი! ეს არის ნამდვილად ძალა და ძალა.
  ალბერტმა წარმოიდგინა თოვლში ჩაცმული გოგონა, რომელიც შიშველი ფეხებით დადიოდა. და ტოვებს მოხდენილ კვალს. მოდით ვთქვათ, რომ ეს შესანიშნავია.
  ბიჭი თავს ზღაპარში გრძნობდა. და მას ძალიან სურდა ხტომა და ხტომა. აი, ორი ხმლით ხელში მივარდებიან მცველთან, რომელსაც თოვლში მიჰყავს გოგონა.
  რა თქმა უნდა, ასე აწამებენ მას სიცივით. დიახ, და თავად ალბერტი მარტო საცურაო საცურაოში და ასე სასოწარკვეთილად დაჭრილი. ის ხმლებით ამუშავებს წისქვილს და ერთდროულად ჭრის სამ თავს.
  შემდეგ ის ამბობს:
  - ჩვენ ყველაზე ძლიერები ვართ მსოფლიოში!
  ბიჭი კი შიშველი თითებით ნემსებს ისვრის და მცველებს ურტყამს.
  შემდეგ გოგონას ხელში აიყვანს და ეუბნება:
  - Წამოდი ჩემთან ერთად!
  თინეიჯერი გოგონა მას ეკითხება:
  - Ვინ ხარ?
  პატარა ბიჭი კვნესით პასუხობს:
  -მე ყოფილი პრინცი ვარ!
  გოგონამ მტკიცედ განაცხადა და შიშველი ფეხი თოვლში ჩააჭდო:
  - ყოფილი თავადები არ არიან!
  ალბერტმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - კი, მონა ვარ, მაგრამ მეფის სული!
  და ისინი, ტოვებდნენ შიშველი ფეხების კვალს, გადაადგილდნენ თოვლში. რაღაც კაის და გერდას მოგაგონებს.
  გოგონამ ალბერტს ჰკითხა:
  - სამეფო გაქვს?
  ბიჭმა უპასუხა:
  - Დიახ აქ არის!
  გოგონამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  და ჩვენ ვიქნებით მეფეები!
  ალბერტმა დამაჯერებლად დაადასტურა:
  - კი, ვიქნებით!
  აი რა კარგია შენი სიყვარულით სიარული. დაე, რეალურად გქონდეს დამწვარი ქვიშა შენი შიშველი უხეში ძირების ქვეშ, ხოლო ფანტაზიებში გქონდეს ყინულოვანი თოვლი.
  დიახ, უნდა ითქვას, ძალიან მაგარია. შენ კი ბიჭი ხარ და კარგად ხარ.
  ახლა კი პრინცი კვლავ ასახავს თავის წარმოსახვას, თუ როგორ იბრძვის. და მამაცურად ქანაობს ხმლებს და ჭრის მტრებს. არა, რომის იმპერია მარადიული იქნება. რომის ერთ-ერთი პრობლემაა იმპერატორების ხშირი ბრუნვა და სტაბილური დინასტიის არარსებობა. აქ არის მსოფლიოში ყველაზე სტაბილური სისტემა: ვატიკანმა, სტაბილურობის შენარჩუნებისას შეძლო არსებობა ორი ათასი წლის განმავლობაში.
  მაგრამ რომის იმპერია ასე დიდხანს არ გაგრძელებულა. მიუხედავად იმისა, რომ მას ჰქონდა ზღაპრული თვისებები და სიცოცხლისუნარიანობა.
  და რა მოხდებოდა... ალბერტმა წარმოიდგინა, რომ გადაარჩენდა იმპერატორ იულიანეს განდგომილს. რომელმაც წარმართობა დააბრუნა რომში. ახლა კი ვთქვათ ტერმინატორი ბიჭი ჩაერია
  ისტორიის მსვლელობაში... და ხმლებით ჭრის პართიებს იმპერატორის გადასარჩენად. და ძველი რომი გამარჯვებულია. ასე რომ, პართია რომის პროვინციად იქცა. და ჯულიანი იმდენ ხანს მართავს, რომ ახერხებს ვაჟებისა და შვილიშვილების შეძენას. და მისი დინასტია ხდება სტაბილური და დიდებული. და იულიანეს ეწოდა დიდი. და ქრისტიანობის მოდა გავიდა. თუმცა გავლენის გარეშე არ დარჩენილა.
  რომში გამოჩნდა მთავარი ღმერთი და სამყაროს შემოქმედი ქრონოსი. და ის არის სხვა ღმერთების მამა და შემოქმედი. ეს არის მონოთეიზმის რაღაც მსგავსება. და გაჩნდნენ ღვთის ძეები, რომის იმპერატორები.
  ძველი რომი არ დაინგრა, არამედ არსებობდა დიდი ხნის განმავლობაში და კაცობრიობა რომაელებმა გააერთიანა ერთ იმპერიად. რომელმაც დაიწყო სივრცის შესწავლა.
  კი, მართლა მაგარი იყო.
  მსოფლიო რომის იმპერია. არქიგომოთეიზმი კი ყველაზე მოდურ რელიგიად იქცა - ღმერთი პირველ რიგში ადამიანია. და ადამიანი მართლაც გახდა ყველაზე ძლიერი არსება
  სამყარო, რომელიც ვრცელდება გალაქტიკაში. შეიძლება ასე იყოს!
  ალბერტმა შიშველი ფეხი დაარტყა და დაიკივლა:
  - კაცო, ამაყად ჟღერს!
  და მე მეგონა, რომ ბოლოს და ბოლოს, ადამიანები არიან უბედური არსებები, რომლებსაც სწამდათ ჯვარცმული ქრისტე, თითქოს ის ყოვლისშემძლე ღმერთია. სინამდვილეში, ასეთი რამის დაჯერება სიგიჟეა.
  და როგორ სჯერა ხალხს ამის? ისლამი ამ მხრივ უფრო ლოგიკური და მარტივი და მიმზიდველი ჩანს. დაიცავით ისლამის წესები და იპოვით ჰარემს, სასახლეს, დღესასწაულებს და მონებს მარადისობაში.
  მართალია, მართალი გითხრათ, რატომ სჭირდება ალაჰს ნამაზი ან რამადანი? მართლაც, რატომ? ან რა აძლევს ალლაჰს ჰაჯს მექაში. ამოიღე ისლამიდან ისეთი მძიმე მცნებები, როგორიცაა
  ღვინისა და ღორის ხორცის აკრძალვა და მთელი პლანეტა მიიზიდავს მას. და მართლაც, რატომ არის ღორის ხორცი ცუდი? გემრიელია და ღორის ხორცი ადრეული და ეკონომიურია. და რა წვნიანი და კარგად ნაკვები გოჭია!
  ალბერტმა ღიმილით უთხრა:
  - სისულელეა ზღაპრის გამო კარგ საჭმელს მოაკლო!
  დიახ, დალევაც კარგია. რა თქმა უნდა, ზომიერად და კარგი ღვინო. თუ დალევთ ცოტა და წითელ ღვინოს, მაშინ ის სასარგებლოც კია. და არა მელნის კვნესა ან მთვარის შუქი. დიახ, და არაყიც სასარგებლოა, თუ ბოროტად არ გამოიყენება!
  ალბერტი მღეროდა:
  ძალიან სწყუროდა
  ჭამა უნდოდა...
  გენერალი უნდოდა
  გაბრწყინეთ სახეში ფინგალი!
  შემდეგ კი მათრახი დაეცა ალბერტს. ამბობენ, შიშველი მონასთვის არაფერია სამღეროო.
  მაგრამ მაინც ბევრად უფრო სახალისოა. ეს თუ რამე მშობლიურზე ფიქრობ. და როგორ კარგავენ ადამიანები სიხარულს და სიმშვიდეს რწმენის გამო. ოჰ, მართლა შეიძლება ხალხი გახდეს უფრო ჭკვიანი და პროგრესული?
  და გაფრინდებიან ისინი ვარსკვლავებთან? და დაიშლებიან და დამცირდებიან რელიგიური დოპით!
  ალბერმა მძიმედ ამოისუნთქა... რელიგია სულაც არ არის ის, რაც მას სურდა. ბევრად უკეთესია ცოდვა და დაუსჯელად არასწორად მოქცევა. ეს ნამდვილად არის სიტკბოს საბოლოო.
  და როცა იბრძვი მტრებთან და იმარჯვებ, მაშინ მით უმეტეს. და ძალიან მაგარია.
  ბიჭი ენთუზიაზმით მღეროდა:
  -მიყვარხარ ცოდო და იმედია ორმხრივია!
  და ბიჭი ისევ ზურგზე დაარტყეს... დიახ, არ მოგბეზრდებათ...
  ქალაქში გვიან საღამოს ჩავიდნენ. ხვალ მონები უნდა გაიყიდონ. ბიჭებს შლანგიდან წყალი ასველეს, იკვებებოდნენ... უფრო მეტიც, ამჯერად საჭმელს ჩვეულებრივზე ბევრად გულუხვად აძლევდნენ და თევზს, ხორცს, ბოსტნეულს და ხილს. ჩალითა და საბნებით დაგვაწვინეს საწოლებში. და მათ გამოაცხადეს, რომ ახალგაზრდა მონებს შეეძლოთ ცოტა ხანს დაეძინათ. და მოიპოვე ძალა.
  მოკლედ, ლამაზად დაიძინე.
  ალბერტმა დაიძინა და დაინახა თავისი მშვენიერი სიზმრის გაგრძელება სპარტაკის შესახებ და მისი აჯანყება.
  . თავი? 13.
  ფაქტობრივად, კრასუსი დამარცხებულია და ახლა მონები რომისკენ მიემართებიან და მათი ჯარი იზრდება. ორ კვირაში სპარტაკის ჯარში ოც ათასზე მეტი მონა ჩავიდა. და გაიზარდა ოთხმოცდახუთი ათასამდე. ცხენოსანი ჯარიც შეივსო.
  სპარტაკი რომის მახლობლად იდგა. კრასუსის არმიის ნარჩენებმა, მიიღეს ახალი გაძლიერება, შეკრიბეს ორმოცდაათი ათასი ჯარისკაცი და დასახლდნენ კაპუაში. თუ რომზე თავდასხმა გაჭიანურდებოდა, მათ შეეძლოთ უკნიდან დაარტყა. კრასუსის დამარცხებით შეშინებულმა სენატმა სასწრაფოდ გაიხსენა პომპეუსი აზიიდან, ხოლო ლუკუმი ესპანეთიდან. მაგრამ გემებზე ამხელა მანძილების დაფარვას დრო დასჭირდა. ასე რომ, ახლა სპარტაკი დილემის წინაშე დადგა: შტურმით რომში, თუ ჯერ კრასუსის დასრულება? მას ქალაქში გამაგრებული პოზიციაც ეკავა და ეს არც ისე ადვილი იყო
  აიღე კაპუა. და თუ ამას აიღებ, მაშინ აჯანყებულთა დანაკარგები შეიძლება იყოს იმდენად დიდი, რომ რომისთვის საკმარისი ძალები არ იყოს.
  ალბერმა სპარტაკს ურჩია, ჯერ კაპუა აეღო. და ის, ბიჭი, შეეცდება იქ მიწისქვეშა გადასასვლელი მოძებნოს, რათა მოულოდნელი დარტყმით დაიპყროს კრასუსის არმია.
  სპარტაკი დაეთანხმა ამას. ყოველდღე, ათასობით მონა და ღარიბი ადამიანი ფორმალურად თავისუფალთაგან მოდიოდა მასთან. მონებიც გაიქცნენ რომიდან.
  ალბერმა ქალის ჭუჭყიანი ტუნიკა ჩაიცვა და თეთრი, მდიდრული თმა დაიბანა. ასე რომ, ის უფრო გოგოს ჰგავდა თავისი ლამაზი სახით. ტერფებსა და მაჯებზე პენი შუშის სამაჯურები ჩამოკიდა. და მან გადაწყვიტა კაპუაში შესვლა მოცეკვავე გოგონას საფარქვეშ. თან ნამდვილი გოგონაც ჰყავდა: და როდოპეია. ორი მოცეკვავე გოგონას ნაკლები ეჭვი უნდა გაეჩინა.
  იმ დღეებში ომი ითვლებოდა არა ქალთა საქმედ და მით უმეტეს, არც ის, რასაც გოგოები აკეთებენ. მაგრამ ბიჭების ჯაშუშები საკმაოდ ხშირია და რომის პოლიცია მზადყოფნაშია.
  როდოპეა და ალბერტი შიშველი ფეხებით ურტყამდნენ. თბილი ამინდი იყო და სანდლების ტარება არ მინდოდა. მეტიც, მონობაში მყოფმა ბავშვებმა წელიწადის ნებისმიერ დროს სრულიად დაკარგეს ფეხსაცმლის ჩვევა.
  ალბერმა და მისმა დამ დაინახეს კიდევ თორმეტი ათასი ჩასული კაპუაში, მარადიული ქალაქიდან ჩამოყვანილი რომაელი ჯარისკაცების ორი ლეგიონი, რომლებიც იქიდან ზღვით ჩამოვიდნენ.
  ასე რომ, კრასუსმა, სამხრეთ ქალაქებიდან კიდევ რამდენიმე შევსების გათვალისწინებით, უნდა შეკრიბოს დაახლოებით ოთხმოცი ათასი ჯარისკაცი. ასეთი ჯარის უკანა მხარეს დატოვება ძალიან სარისკოა...
  რომი კარგად არის გამაგრებული. მას ჰყავს ას ათი ათასი თავისუფალი კაცი, რომლებსაც შეუძლიათ სერიოზული იარაღის ტარება და არიან ახალგაზრდები და მოწიფულნი, რომ დაიცვან თავი. ასე რომ, მარადიული ქალაქი თავისი მძლავრი სიმაგრეებით არც ისე ადვილია აღება. და ეს უნდა გაიგოს.
  ნებისმიერ შემთხვევაში, რომის ალყა შეიძლება გაჭიანურებულიყო და კრასუსის ეკალი უნდა ამოეღო. სპარტაკს უკვე ჰყავს ასი ათასზე მეტი მეომარი, მაგრამ მათი მნიშვნელოვანი ნაწილი ახალბედები და მონები არიან, რომლებიც ახლახან შეუერთდნენ.
  პლუს კიდევ ბევრი ტყვე რომაელი. სპარტაკმა არ იცოდა რა გაეკეთებინა მათთან. სიკვდილით დასჯა ძალიან სასტიკია. მაგრამ მათ დაცვა და საკვები მოითხოვეს. თუმცა კრასუსმა რიგების შევსების მსურველმა შესთავაზა გამოსასყიდი ოქროთი. თუმცა სპარტაკს არ სურდა კრასუსის ისედაც სწრაფად მზარდი არმიის შევსება.
  ალბერტი მიხვდა, რომ მათ რთული დავალება ჰქონდათ და საკმარისი არ იყო მხოლოდ ქალაქში შეღწევა. ბავშვები: ბიჭი და გოგო, ჭიშკარს მიუახლოვდნენ. ისინი იყვნენ ლამაზები, ქერათმიანები და ჯარისკაცები აიძულებდნენ გოგონებს უფასოდ ეცეკვათ და ემღერათ და საერთოდ გაუპატიურებით ემუქრებოდნენ. ალბერტა ევტიბიდამ მასწავლა კარგად ცეკვა და როდოპეამ იცოდა როგორ აკეთო ეს, როგორც ბევრმა გოგონამ.
  ისინი დაჭერილი და ხელიდან გაუშვათ...
  ალბერტმა ღრმად ამოისუნთქა. ევტიბიდას ზედიზედ სამი დღე ეძინა და ძალიან გაბრაზებული იყო ალბერტზე. მაგრამ ქალის გული პარადოქსულია. უცებ მიხვდა, როგორი ჭკვიანი იყო ბიჭი მასზე
  კიდევ უფრო მეტი ვნება. და ის კიდევ უფრო შეუყვარდა, აჯანყებულთა საქმეს აღარაფერს დააფიცებდა. უფრო მეტიც, სპარტაკის იმიჯი გაცვეთილია, ეჭვიანობა დავიწყებას მიეცა და მას ახალი ვნება აქვს, ახალგაზრდა ჯოხი ალბერტი. ეს ნიშნავს, რომ სულის სიცარიელე შეივსება.
  გარდა ამისა, თავად ევტიბიდა იყო ქალისთვის ჩვეულებრივი საშუალო სიმაღლის და არ მოსწონდა დიდი კაცები, შესაძლოა სპარტაკის გარდა.
  იგი იმედოვნებდა, რომ ალბერტი არ იქნებოდა ძალიან დიდი. დიდი მამაკაცები ართულებენ საწოლში გართობას. მაგრამ ბიჭი, როგორც ჩანს, არაფერია ნორმალური მისი ასაკისთვის,
  მხოლოდ ძალიან ძლიერი და აპოლონის მსგავსი კუნთოვანი რელიეფით. და რა სასიამოვნოა ასეთ ახალგაზრდასთან ჩახუტება და კოცნა. როცა კანი გლუვი, სუფთა, უბეწვო და შეხებით რბილია,
  გოგოსავით. და კოცნა ისეთი ტკბილია ბიჭთან.
  თუმცა, ევტიბიდი, ალბერტი არ უთმობს თავის გეგმებს ყოველი შემთხვევისთვის. და ის თავის დასთან როდოპეასთან ერთად დადიოდა კაპუას გასწვრივ.
  გოგონამ ჰკითხა მას:
  - აბა, სად ვაპირებთ ფარული მიწისქვეშა გადასასვლელის ძებნას?
  ბიჭმა თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - ქალაქის უძველესი მკვიდრი უნდა ვიპოვოთ. მან ალბათ იცის სად იმალება მიწისქვეშა გადასასვლელი.
  როდოპეამ გაიცინა და უპასუხა:
  - ქალაქის უძველესი მკვიდრი, ალბათ, და იცის, თუ არა სიგიჟე. როგორ ვაპირებთ მის გადახდას?
  ალბერტმა დარწმუნებით განაცხადა:
  მოდით ვიცეკვოთ, ან ვიმღეროთ სიმღერა, ან იქნებ ორივე!
  გოგონამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - თუ ასეა, მაშინ აუცილებლად ვიპოვით!
  ბავშვები შიშველი ფეხებს ბორცვის გახურებულ რიყის ქვებს აჭედავდნენ. წავიდნენ მოედანზე და დაიწყეს სიმღერა და ცეკვა. ასევე იარეთ ხელებზე. დამსწრეებმა, ძირითადად ჯარისკაცებმა, თავშეკავებული ტაში დაუკრათ. რამდენიმე მიტოვებული სპილენძის ტუზი. ყოველ შემთხვევაში, საკმარისი საკვები. სანდლების შეძენაც შეგიძლიათ, მაგრამ ჯერჯერობით ეს ზედმეტია.
  როდოპეამ ბრბოში უფროსი ქალი აირჩია, ჰკითხა:
  -და ვინ არის კაპუას უძველესი მკვიდრი?
  მან შეხედა გოგონას და ჰკითხა:
  - და რატომ გჭირდება?
  როდოპეამ გულწრფელად უპასუხა:
  - ახალგაზრდები ვართ და ცოდნა გვინდა!
  ქალმა ღიმილით უპასუხა:
  - თუ ცოდნა გინდა, ორაკულში უნდა წახვიდე!
  გოგონამ თავი უარყოფითად გააქნია.
  ჩვენ გვჭირდება მეტი ცოდნა!
  ქალმა ეჭვით შეხედა მათ.
  - შემთხვევით ხომ არ ხართ სპარტაკის ჯაშუშები? იქნებ პოლიციას უნდა ჩააბარონ, რომ ქუსლები შეგიშრეს?
  როდოპეამ ღიმილით უპასუხა:
  -რაში გვჭირდება? ჩვენ რომის თავისუფალი მოქალაქეები ვართ და კარგ ფულს ვშოულობთ ჩვენთვის. და მონები გაიმარჯვებენ, იქნება ნგრევა და სიკვდილი.
  ქალმა ამოისუნთქა და უპასუხა:
  "ალბათ... მე თვითონ მეშინია ამ გაქცეული მონების!" მაგრამ თუ გსურთ შეხვდეთ ქალაქის უხუცეს მკვიდრს, მაშინ ის ცხოვრობს ვენერას ტაძრის მახლობლად. სხვათა შორის, ვერც კი იტყვი, რომ ღრმა მოხუცი ქალია. ის იყო მღვდელი და ტაძარში ჰეტეროსად მსახურობდა. მან ბევრი რამ იცის!
  როდოპეამ თავი დაუქნია.
  - მადლობა! როგორია მისი სახლი?
  ქალმა თავდაჯერებულად უპასუხა:
  -ყვითელია, მაშინვე იპოვი!
  გოგონამ ისევ დაუქნია თავი და ბიჭს მიუახლოვდა და აკოცა:
  - წავიდა!
  ალბერტმა უპასუხა:
  - ცოტა კიდევ ვიმღეროთ. როგორც ჩანს, კარგი ფულის ნაკადია.
  როდოპეას გაუკვირდა:
  - Გჭირდება ფული? დიახ, ყველა ბოროტება მოდის ფულიდან!
  ბიჭმა თავი უარყოფითად გააქნია.
  - ყველა ბოროტება ფულისგან კი არა, მათი არყოფნისგანაა!
  გოგონამ ჩაიცინა და შენიშნა:
  - Შეიძლება მართალი ხართ! მაგრამ თუ ჩვენ არ ვიმუშავებთ, მაშინ ჩვენ არ ავაშენებთ ბედნიერებას ჩვენთვის!
  ალბერტმა მხრები აიჩეჩა და შენიშნა:
  - მეც ხანდახან ვფიქრობ, რატომ დავიწყეთ აჯანყება? სულ ერთია, ბედნიერება არ დაეცემა ხალხს. და შეიძლება აღმოჩნდეს, რომ ჩვენ დავანადგურებთ რომს. მაგრამ იმპერიის დესპოტიზმი
  შეცვალოს ყველა ძლიერის დიქტატურა ყველა სუსტზე!
  როდოპეამ მხრები აიჩეჩა და შენიშნა:
  - ნებისმიერი ძალა ძალადობაა... ძალაუფლების ნაკლებობა კი ძალადობას შობს. ასე რომ, შესაძლოა ერთი დესპოტიზმი მეორეს ჩაანაცვლებს. და ნებისმიერი დესპოტიზმი სჯობს სრულ ანარქიას.
  დაფიქრდით, გახდება თუ არა სპარტაკი კეისრის მსგავსი. და ვინც იყო მონა, ბატონი გახდება, ბატონი კი მონა. მაგრამ ამის არსი არ იცვლება. ვინ იყო არავინ, გახდა ყველაფერი?
  ან, პირიქით, არაფერი? და საერთოდ, იმისთვის, რომ დედამიწაზე ბედნიერება იყოს, თქვენ უნდა იყოთ ყოვლისშემძლე ღმერთი. მაგალითად, უპირველეს ყოვლისა გააუქმეთ სიბერე და გახადეთ ყველა ადამიანი მარადიულად
  ახალგაზრდა და ლამაზი. და ადამიანები ააშენებენ ბედნიერებას უკვდავების მიღების შემდეგ! მართლაც, თუ სამუდამოდ ახალგაზრდა და ლამაზი ხარ, მაშინ არსად გაქვს საჩქარო. და ის ფაქტი, რომ ადამიანები კვდებიან
  საშინელი! და ეს უსამართლობაა - ადამიანი იმსახურებს მარადიულ ცხოვრებას!
  აქ ბავშვები ცეკვავდნენ და მღეროდნენ, სპილენძის ფულს აგროვებდნენ. შემდეგ მივიდა ვენერას ტაძარში. და მერე დაიწყეს ცეკვა. ერთ-ერთმა ლეგიონერმა ალბერტს ფეხზე დაიჭირა და მოეფერა.
  ბიჭი ზიზღით იყო და კინაღამ ლიბერტინი შიშველი ქუსლით ნიკაპთან მიიტანა, მაგრამ თავის შეკავება მოახერხა. ლეგიონერმა ესროლა ვერცხლის მონეტა და ატყდა:
  - დაიძინეთ ჩემთან ერთად ქალბატონებო ოქრო!
  ალბერტმა დაიკივლა:
  -მე ქალწული ვარ! და შეინახე ჩემი უდანაშაულობა!
  მან ეშმაკურად გაიღიმა და ჩაილაპარაკა:
  - შეიძლება და პირი! ორ ოქროს მოგცემ!
  ალბერტი უკან გადახტა. მან ეს კიდევ ცოტათი იგრძნო და მოკლა ლეჩი. ისე, ქარიშხალი მძვინვარებდა.
  სიმღერა რომ დაასრულეს, ბავშვები ყოფილი მღვდელმსახურის სახლში წავიდნენ და ზარი დარეკეს.
  ის ტილოში გამოწყობილმა ბიჭმა გახსნა. მან თავი დაუქნია და შენიშნა:
  - ბედიას არ უყვარს მათხოვრები!
  ალბერტმა შეარხია თავისი ისედაც საკმაოდ მძიმე ტომარა მონეტებით.
  ჩვენ მათხოვრები არ ვართ!
  ბიჭმა გაამხიარულა
  - გაიარე!
  მღვდელი იწვა დივანზე. ის მართლაც საკმაოდ ახალგაზრდა გამოიყურებოდა და მისი თეთრები ბრწყინავდნენ. ასე რომ, ის გამოიყურება ოცდათხუთმეტი წლის, არაუმეტეს ორმოცი წლისა, საკმაოდ ლამაზი ქალი.
  უეცრად წამოხტა დივნიდან, აჩვენა, რომ თამაში არ დაუკარგავს და ჰკითხა:
  - რა გინდა ბიჭო?
  ალბერტი ღრიალის შესახებ:
  - Მე გოგო ვარ...
  ქალს გაეცინა.
  - მე გხედავ! ბიჭი ხარ და სპარტაკის ჯაშუში!
  ალბერტმა ღიმილით უპასუხა:
  - სამართლიანი საქმის დახმარება ცუდია?
  მღვდელმა ლოგიკურად შენიშნა:
  - აბა, რომის იმპერიას ანადგურებ და მერე რა? იქნება პატარა სახელმწიფოები, მაგრამ მონობა და ტანჯვა დარჩება. და შეიძლება კიდევ იყოს!
  ალბერტმა ლოგიკურად აღნიშნა:
  - მაშ, ჩვენ გვინდა ავაშენოთ სამართლიანი სახელმწიფო, სადაც არ იქნებოდა მონები, არ იქნებოდა ბატონები და ყველა თანასწორი იქნებოდა!
  მღვდელმა შენიშნა:
  - ყველა თანაბარი ვერ იქნება! თქვენ, მაგალითად, ბევრად უფრო ძლიერი და მოქნილი მეომარი ხართ, ვიდრე თქვენი თანატოლები! ადამიანები დაბადებიდან არათანასწორები არიან და ამიტომ უთანასწორობა მარადიულია!
  ბიჭმა თავი დაუქნია.
  - მაგრამ ჩვენ გვინდა ავაშენოთ სახელმწიფო, რომელშიც დაბადებიდან ყველას ექნება თანაბარი შესაძლებლობები. და რომ არავინ გაიყიდა მონებად. ყველასთვის მარადიული თავისუფლება ჰქონდეს და ღმერთებს სისხლიანი მსხვერპლი არ მიუტანოს. ისე, რომ ყველა ბავშვი სკოლაში დადის და მოხუცებზე ზრუნვა. და მომავალში ჩვენ განვავითარებთ მეცნიერებას და გამოვიგონებთ მედიკამენტებს, რომ ხალხი არ დაბერდეს და ზედმეტი არ დაიმუშაოს.
  მღვდელმა თავი დაუქნია და თავი დაუქნია.
  - ოცნებები... მაგრამ გამარჯვების შემთხვევაში ბარბაროსებს ვინ დაიჭერს ხელში?
  ალბერტმა დარწმუნებით განაცხადა:
  - ჩვენ დავამყარებთ არჩევით დემოკრატიას და პარლამენტს. და ჩვენ ყველას თანაბარ უფლებებს მივცემთ. მაშინ იქნება დემოკრატიული სახელმწიფო და მდიდრები კანონით იძულებულნი იქნებიან ღარიბებს ეზიარონ.
  და იქნება სოციალიზმი და თავისუფლებისა და კეთილდღეობის სამეფო!
  მღვდელმა მხრები აიჩეჩა და შენიშნა:
  - სამყარო ბევრად უფრო რთულია, ვიდრე ოცნებებში ჩანს. მაგრამ კარგი, ჩემო ბიჭო! რა გინდა იცოდე ჩემგან!
  ალბერტმა ღიმილით უპასუხა:
  - ადგილი, სადაც მდებარეობს ქალაქის მიწისქვეშა შესასვლელი!
  მღვდელმა თავი დაუქნია, თვალი ჩაუკრა.
  "მიუხედავად იმისა, რომ მე ნამდვილად არ მჯერა, რომ მონები შეძლებენ სამართლიანი და ბედნიერი სამეფოს აშენებას, მაგრამ ... ასე რომ, მე დაგეხმარები!" მაგრამ სამაგიეროდ შენ ჩემთან სიყვარულს სიმპათიური გამიკეთებ.
  ალბერტი დაიბნა.
  - მაგრამ ასაკობრივი სხვაობა ძალიან დიდი გვაქვს!
  ქალმა, ბევრად უფროსმა, ვიდრე ჩანდა, თავი დაუქნია.
  -დიახ დიდია. ჯერ კიდევ მახსოვს ჰანიბალი! მაგრამ ახალგაზრდა ბიჭებთან სექსი ახალგაზრდას მანარჩუნებს! ასე რომ, შენ მომეცი შენი ახალგაზრდობის ნაწილს, უძლეველ გმირო, და მე უფრო ახალგაზრდა ვიქნები.
  თანაც შენნაირი სიმპათიური ბიჭი არასდროს მინახავს. და ვნების ცეცხლი მძვინვარებს ჩემში!
  ალბერტმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - თქვენი ნება, ქალბატონო!
  ქალმა თავი დაუქნია.
  - კარგი, მოდი ჩემთან მამალი! ნუ გეშინია!
  ასაკობრივი სხვაობა უზარმაზარი იყო და ალბერტი უხერხულ მდგომარეობაში იყო. მაგრამ გამოცდილი ქალის ოსტატურმა შეხებამ ბიჭი აღაგზნო. თავდაუზოგავად მუშაობდა. მღელვარებისგან გადააგდეს შემდეგ სიცხეში
  შემდეგ სიცივეში. ენებზე მომიწია მუშაობა, მაგრამ ალბერტს უკვე ჰქონდა გამოცდილება და ეს არ არის ამაზრზენი ქალთან ზედმეტად აღელვებული ბიჭისთვის. ყოფილმა მღვდელმა ხმამაღლა ატირდა გაუგონარი სიამოვნებისგან. რამდენიმე საათი მომიწია მუშაობა.
  მღვდელმსახური ტემპერამენტიანი და დაუნდობელი იყო. ალბერტი თავს საშინლად დაღლილად გრძნობდა და ძალების ზღვარს ინარჩუნებდა. ბოლოს დაღლილი, ორგაზმის კასკადი და ქალი.
  და მან დაიყვირა:
  - მიწისქვეშა გადასასვლელი ვენერას ტაძარში პირდაპირ საკურთხევლის ქვეშ. გააღეთ კარი თუთიყუშის თვალებზე სამჯერ დაჭერით. და აი, გამოხვალ და თევზაობ, სად არის შესასვლელი და ქალაქგარეთ!
  ალბერტმა თავი დაუქნია.
  - Ძალიან დიდი მადლობა!
  მღვდელმა იღრიალა.
  - Გმადლობთ! ასეთი საოცარი სიამოვნება არასდროს განმიცდია! უბრალოდ ენით აუწერელი სიამოვნებაა!
  ბიჭმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - დიახ, ეს სწორი კლასია!
  ქალმა თავი დაუქნია.
  - Მოდი! თუმცა არა! დატოვე ტომარა სპილენძის მონეტები! ეს იქნება ჩემი გადახდა სიყვარულის გაკვეთილებისთვის. ახლა კი ბნელდება. სანამ ტაძარი დაიხურება, წადით იქ ლოცვად.
  დიახ, და აიღეთ პატარა სპილენძის მონეტა ჩანთიდან. გადაიხადეთ შესასვლელში. და ორიენტირდი იქ!
  ალბერტმა თავი დაუქნია. მიუხედავად იმისა, რომ ფული მივეცი, გაღიზიანებას ვგრძნობდი. მოხუცმა ქალმა აიძულა ძალიან საყვარელი და დაკუნთული ბიჭი დაეძინა მასთან და ამაში ფულიც აიღო.
  მაგრამ სამუშაო მაინც დასრულებულია.
  ალბერტმა და როდოპეამ დატოვეს საცხოვრებელი. ალბერმა პირი ჩამოიბანა შადრევანში. და მან იგრძნო, რომ მას ნამდვილად სურდა ჭამა. მაგრამ ჩვენ უნდა ვიჩქაროთ, სანამ ვენერას ტაძარი დაიხურება.
  რატომ არ არის მონა პირველად ითმენს შიმშილს.
  ბიჭი და გოგო ხვრინდნენ. შესასვლელში მცველებმა თითო მონეტა აიღეს და აიძულეს, შიშველი, მტვრიანი, თითქმის ბავშვური, მაგრამ გამაგრებული ფეხები სველ ტილოზე გაეწმინდათ.
  ალბერტი ფიქრობდა, რომ საკმაოდ მომწიფებული იყო. ის ქალებთან სძინავს, მტრებს მახვილით კლავს და სპარტაკის მესაიდუმლეა, რომელიც მონაწილეობს სამხედრო საბჭოში. ზოგი ამბობს, რომ ის სპარტაკის უკანონო შვილია. თუმცა სინამდვილეში ამ სიზმარში მისი მამა რომაელი პატრიციაა დიდგვაროვანი ოჯახიდან.
  როცა შიშველ ფეხს სველ ტილოზე იხეხავ, სასიამოვნოა და ცოტათი კბენა. მაგრამ მცველები ვნებიანად უყურებენ შენს შიშველ, გარუჯულ, სუფთა კანს ფეხებს.
  ისინი ფიქრობენ, რომ ის გოგოა. ეს არის ძალიან კუნთოვანი ფეხები, მაგრამ ლამაზი. გასაკვირი არ არის, რომ მღვდელმსახური მას ასე მიეჯაჭვა. ალბერტმა უცებ იფიქრა, რომ ის მაინც შეიძლებოდა ბიჭად დარჩენილიყო, რადგან სატანა მისი სხეულის ბატონია. პლიუს, რომ არასოდეს გახდები მოხუცი, მინუს, არ გაიზრდები. მაგრამ თუ ქალებს უყვარხართ და ზრდასრული კაცები ემორჩილებიან, მაშინ რატომ გაბრაზდებით?
  ალბერტი და როდოპეა საკურთხეველს მიუახლოვდნენ. დაიხარა. ბიჭმა თუთიყუში დაინახა. მწვანე შუშის თვალები, რომელიც გამოუცდელმა შესაძლოა ზურმუხტად შეასრულოს.
  და ქლიავი მოოქროვილია. ალბერტმა სწრაფად მიიწია ხელი და თვალები დახუჭა. ერთი, მერე მეორე და მესამე... გაისმა გლუვი ხმაური და მზვერავები სწრაფად გადახტნენ ფილის ქვეშ გადასასვლელში.
  დერეფანში გაიქცნენ. Ბნელოდა. მაგრამ ალბერტმა სიბნელეში, მისდა გასაკვირად, დაინახა, როგორც კატა, ან თუნდაც ბუ, ან შეიძლება უკეთესიც. და მან უკან გაიყვანა როდოპეა.
  გვირაბი ნესტიანი და ცივი იყო. ალბერტი არაფერია, მაგრამ როდოპეამ შენიშნა:
  - ცივა და თაგვები ღრიალებენ!
  ალბერტმა ამოიოხრა.
  - დიახ, არ არის სახალისო! Მოდი მალე.
  ისინი გაიქცნენ. ბიჭმა გოგონას ხელი მოჰკიდა. და აქ ისინი დაისვენეს ქვის ფილაზე. უნდა ყოფილიყო შენიღბული მიწისქვეშა გასასვლელი. როდოპეამ აღნიშნა:
  -რატომ არ გკითხე გასასვლელი როგორ გააღო?
  ალბერტმა გულწრფელად უპასუხა:
  - ასეთი ქარიშხლიანი სიყვარულის შემდეგ ტვინები ფაქტიურად დუღს. მაგრამ ნუ გეშინია. გასაგებია, რომ რაღაცის დაჭერა ან რაღაცის გადაქცევა გჭირდებათ. მოდი მოვძებნოთ და ვიპოვოთ!
  და ბიჭმა დაიწყო ფილების შეგრძნება... ღირსეული დრო დასჭირდა. ალბერტმა შეამოწმა ყველა ბზარი და დეპრესია, გულდასმით გამოიკვლია. და ბოლოს მოახერხა რაღაცის დაჭერა.
  თუმცა უკვე მინდოდა ჭამა და დალევაც. გოგონა როდოპეამაც მძიმედ ამოისუნთქა. მშიერი იყო. დიახ, და ღამით დუნდულოში შიშველმა ფეხებმა გაყინვა დაიწყეს, როცა უძრავად დგახართ.
  და გოგონა წამოხტა რომ გასათბობიყო. ბოლოს ბიჭმა ბერკეტი იპოვა და სამჯერ დააჭირა. და მძლავრი მარმარილოს ფილა წავიდა. და სინათლე ბავშვებს თვალებში მოხვდა.
  გათენდა უკვე.
  გაცივდნენ და მშივრები იყვნენ, მხიარულად ავიდნენ მზეზე. ახლა შეგიძლია იყო ბედნიერი. დავალება დასრულებულია და უფრო სწორად სპარტაკს ...
  ბავშვები კი რაც შეეძლოთ სწრაფად დარბოდნენ და შიშველი, ვარდისფერი, მრგვალი ქუსლები აცეცებდნენ. გოგონა ჩამორჩა, ტერმინატორი ბიჭი კი ლიდერობდა. ბოლოს კი ბანაკში გაიქცა.
  სპარტაკი დახვდა პრიალა და უბრძანა ჯარს გადაადგილება. სწორედ იმ ღამეს გადავწყვიტეთ შეტევა. კრასუსს ოთხმოცი ათასზე მეტი მეომარი ჰყავს. და რა თქმა უნდა, თითქმის თანაბარი ძალებით, კაპუას კედლებზე ქარიშხალი არ შეიძლება. ასე რომ, შეგიძლიათ მოულოდნელი დარტყმა მიაყენოთ.
  ხოლო ალბერტს ჩამორჩენილი როდოპეა კინაღამ ერთ-ერთი ლეგიონერის კლანჭებში ჩავარდა. მარტოსული, ქერათმიანი და ძალიან ლამაზი თინეიჯერი გოგონას დანახვისას, ბარბაროსი მის უკან გამოვარდა.
  ფეხშიშველი, მსუბუქი ფეხები გოგონას არ აძლევდა საშუალებას დაეწია. მაგრამ ის გაბრაზდა. და როდესაც ლეგიონერმა სწრაფი სირბილისგან დახრჩობა დაიწყო, როდოპეამ ნემსი ამოიღო და მთელი ძალით შემობრუნდა.
  ნაძირალას ყელში ჩაჰკრა. და ძალიან ჭკვიანურად მოხვდა საძილე არტერიაში. ასე რომ, ამ გოგომ კონკრეტულად მოკვლაც იცოდა.
  სპარტაკმა შეაქო იგი. და კიდევ წარუდგინა ოქროს მონეტა ალექსანდრე მაკედონელის პორტრეტით.
  ამის შემდეგ ჯარი განაგრძობდა მოძრაობას.
  თავიდან ყველაფერი გეგმის მიხედვით და საათის მექანიზმით მიდიოდა. გადასასვლელში პირველები შევიდნენ ყველაზე გამოცდილი და ძლიერი მეომრები. მათ ვენერას ტაძრისკენ აიღეს გეზი და მღვდლები ინვალიდი მოახდინეს. შემდეგ ათასობით მონა გადავიდა ღამის კაპუას გასწვრივ. მაგრამ სწორედ ამ დროს კრასუსს მიუახლოვდა ოცდახუთი ათასი ახალი ჯარისკაცი. ოთხი ხუთი ათასიანი ლეგიონი საზღვაო კოლონიებიდან და მეხუთე თავად ქალაქიდან.
  საერთო ჯამში, ამან შესაძლებელი გახადა სპარტაკის არმიის დაჭერა. მართალია, რომაელები კაპუაში ღამით გაოცებულები იყვნენ და ათასობით ლეგიონერი მაშინვე მოკლეს, რომლებმაც წინააღმდეგობა ვერ გაუწიეს.
  და ამან აჯანყებულებს საშუალება მისცა ინიციატივის ხელში ჩაგდება. მაგრამ საკმაოდ ცუდად უნდა მოჭრილიყო. ალბერტმა ერთდროულად ააფრიალა ორი ხმალი და თავები მოჰკვეთა. როდოპეიამ და ძმამ გეტამ ბრძოლაში გამოიყენეს მსუბუქი საბერები.
  სხვა დებიც იბრძოდნენ და ალბერტის დედაც კი. ის იყო ფიზიკურად ძლიერი ქალი, რომელიც ისარგებლა მონობით და მშვენიერი ფიგურა მოიპოვა.
  ალბერტმა, რომელმაც რომაელები გაანადგურა, მღეროდა:
  - სპარტაკი დიდი მამაცი მებრძოლია,
  მან მონები აღამაღლა ბოროტი უღლის წინააღმდეგ...
  მჯერა, რომ ოცნება არ დასრულდება
  და ბედნიერება არ იქნება მომენტის ნაწილაკი!
  ამიტომ მამაცი ბიჭი და სხვა მეომრები და მეომრები გააფთრებით იბრძოდნენ. და დაჩეხილი მებრძოლები ვარდებიან. კაპუაში რომაელი მებრძოლების უმეტესობა პირველ საათზე დაიღუპა.
  ბრძოლების უმეტესობა ოცდახუთი ათას ახალ მეომრზე მიმდინარეობდა. მაგრამ სპარტაკმა, რომელიც თავდაჯერებულად იბრძოდა ორი ხმლით, მოახერხა მათ გარშემორტყმა, ისარგებლა რიცხობრივი უპირატესობით, რომელიც მოვიდა.
  და ეს იყო დიდი გამარჯვება.
  ალბერტი იბრძოდა. აი, ბიჭის შიშველმა, მრგვალმა ქუსლმა რომაელ გენერლს კიდევ ერთი ყბა მოუტეხა. ეს ნამდვილად ტერმინატორი ბიჭია. და ასე გაჭრა და გაანადგურე.
  და უფრო და უფრო მეტი რომის ჯარისკაცი იღუპება მკვდარი, და მათი თავები აფეთქდა. და სპარტაკი მოჭრილია ორი ხმლით და კრისით. და კრასუსი მშიშარად კიდევ ერთხელ გარბის.
  და, რა თქმა უნდა, ეს დიდი სისასტიკეა. და რომაული ჯარი რთულ ბრძოლაში ნაწილობრივ დაიღუპა და ნაწილობრივ ტყვედ ჩავარდა. მარშრუტი აბსოლუტური იყო, ხუთზე მეტს არ შეეძლო გაქცევა კაპუადან.
  ათასი რომაელი. ზოგიერთი პატიმარი თითქმის ოცდაათი ათასი იყო. და მათი შინაარსი პრობლემად იქცა.
  ყოველ შემთხვევაში, ახლა სპარტაკს ხელები გაშალა და შეგიძლიათ უსაფრთხოდ წახვიდეთ რომში.
  ვლადიმერ-მიხაილი, გორბაჩოვი-პუტინი, კვლავ გაღვიძებულმა დაიწყეს ნაბიჯების გადადგმა. კერძოდ, მან უბრძანა, რომ ზაფხულში ბავშვები ფეხშიშველი წასულიყვნენ და ფეხსაცმელი დაზოგონ. ქალებიც ფეხშიშველი უნდა იარონ.
  მამაკაცებსაც მიეცათ ოთხამდე ცოლის ყოლის უფლება, რაც მაგარია.
  ასეთი რეფორმების გატარების შემდეგ გორბაჩოვ-პუტინს ჩაეძინა;
  ალბერტმა გაიღვიძა შიშველი, ბიჭური ფეხების წამწამისგან. ზედამხედველმა უხეშად აიძულა თითქმის შიშველი ბიჭი და დაიყვირა:
  - ადექი, მონა!
  ყოფილი თავადი კვნესით წამოდგა. მისი სხეული იყო მშრალი, დაბინძურებული და მისი კანი თითქმის შავი იყო მზის დამწვრობისგან. თმა, უკვე ქერა, გადამწვარი და თოვლივით თეთრი იყო.
  ადგა და დანარჩენ ყმა ბიჭებთან ერთად სასაუზმოდ წავიდა. საუზმე, რა თქმა უნდა, საკმაოდ მოკრძალებული იყო, ფაფა ბოსტნეულით. განსაკუთრებით უდაბნოში, ხორცს განსაკუთრებით ვერ ამზადებ. და დამატებით ცოტა წყალი.
  ყმა ბიჭებმა თავიანთი ნაწილი სწრაფად გადაყლაპეს. შემდეგ კი თოკს მიუახლოვდნენ და ხელების შეკვრის უფლება მისცეს. შემდეგ კი ისევ ქუჩაში გაიყვანეს.
  მართალია, ამჯერად უკვე ბაზართან ახლოს იყო და რაღაც ცვლილებებს მაინც გვპირდებოდა.
  ქუჩებში ხალხი ბიჭებს უყურებდა. ბევრი ადგილობრივი ბიჭიც იყო. ისინი განსხვავებულები იყვნენ: კაფტანებში, კაბებში, ნახევრად შიშველი, ფეხშიშველი და ფეხშიშველი. როგორც წესი, ხალხი უფრო მდიდარია
  ამჯობინა ფეხსაცმელი და თუნდაც ჩექმები, მიუხედავად სიცხისა. ზრდასრული მამაკაცები, თუნდაც ღარიბები, უპირატესობას ანიჭებდნენ სანდლებს, მაგრამ ბავშვები და ქალები, მათი სიმდიდრის მიხედვით.
  ღარიბი ფეხშიშველი, უფრო მდიდარი ფეხსაცმელი. თუმცა, ღარიბი ქალებიც კი იყვნენ სპეცტანსაცმელი და დაფარული სახეებით, თუმცა შიშველი ქუსლებით აფრიალებდნენ. ასევე იყვნენ ბიჭები მონები, რომლებიც თითქმის შიშველი ან თუნდაც სრულიად შიშველი ჩერდებოდნენ ქუჩებში.
  აქ ახალგაზრდა მონები ჯერ ბაზარში მდებარე აბანოში მიიყვანეს. და ისევ გარეცხა. ბიჭებს საცურაო კალმები და ტილოები ჩამოართვეს. გარეცხვაში კი მათ მშვენიერი მოსამსახურე გოგონები ეხმარებოდნენ.
  ალბერტმა იგრძნო ახალგაზრდის სირცხვილი და აღელვება, განსაკუთრებით მაშინ, როცა მას სარეცხი ტილოები ასველებდნენ. ბიჭების მტვრიან, გამაგრებულ ფეხებს განსაკუთრებით ფრთხილად იწმენდდნენ. ამიტომ მათ ჩამოიბანეს
  პირი და გაიხეხეთ კბილები. სველი თმა დავარცხნილი. ზოგიერთმა ზედმეტად გაბუტულმა ბიჭმა თმა შეიჭრა. ალბერტმა ძლიერი აღელვება იგრძნო შიშველი მონების სიმრავლისგან.
  იგივე, თითქოს ვერ შეამჩნიეს, როგორი აღელვებულები და ნერვიულები იყვნენ ბიჭები. უბრალოდ საქონელს ამზადებდნენ ვაჭრობისთვის და ეს მათი მოვალეობა იყო.
  ალბერტის მამაკაცური სრულყოფილება აღგზნებული და შეშუპებული იყო. და თავს ძალიან რცხვენოდა. და ხელებით აიფარა. ზოგიერთი ბიჭიც ფეხზე იდგა.
  ისინი სასტიკად ცახცახებდნენ, მათი სახეები სირცხვილისა და უხერხულობისგან ალისფერი იყო.
  მაგრამ ვაჭრობა ვაჭრობაა... მონებს არაბულად ყიდიან, მე მათ სრულიად შიშველი ვასწავლი. ისე, რომ მეპატრონემ დაინახოს ყველა ნაკლოვანება. და სირცხვილი არავის აინტერესებს. ჯერ დაიმონე
  ცხოველი. შეიძლება თუ არა ცხოველს სირცხვილი? და აქვს თუ არა ცხოველს ტანსაცმელი? ასე რომ გაშიშვლდი და წადი ყველას სანახავად.
  ბიჭები გამხდარი და დაღლილი ჩანდნენ.
  თეორიულად ვაჭრობის წინ გასუქება უკეთესი იქნებოდა, მაგრამ დრო არ არის. ახლა უნდა გაიყიდოს. განსაკუთრებით მშრალია და გამხდარი მონა, როგორც წესი, უფრო გამძლეა, ვიდრე კარგად ნაკვები.
  ალბერტს და სხვა ბიჭებს ზეთს ასხამდნენ, რათა გაბრწყინებულიყვნენ და უფრო დაკუნთული გამოჩენილიყვნენ. მერე ბაზარში გამოიტანეს.
  აუქციონი მიმდინარეობდა. მათ ასევე გაყიდეს ქალები, ძალიან ლამაზები, ახალგაზრდა გოგონები და გოგონებიც კი. გაყიდეს როგორც ზრდასრულ მამაკაცებს, ასევე ახალგაზრდებს და ხანდაზმულებსაც კი. მხოლოდ მოხუცი ქალები
  მათ არ გაყიდეს - ეს ამაზრზენია.
  ბიჭები მწკრივში იყვნენ და ბაქანზე გაიყვანეს. ჩვენ დავიწყეთ პატარებით.
  პირველი ბავშვი, რომელიც გამოვიდა, რვა წლის იყო. ის ძალიან გამხდარი იყო, ნეკნები ამობურცული ჰქონდა, თავი დიდი და კისერი თხელი ჩანდა.
  არ არის მიმზიდველი ნიმუში.
  მენეჯერმა თქვა:
  - ერთი დინარი საწყისი ფასი... ვინ მისცემს მეტს...
  წვერიანი კაცების და ბურკაში ჩაცმული ქალების ბრბოში ხმაურმა გაიარა. როგორც ჩანს, ბიჭს არ მოეწონა. მათ ნამდვილად არ სურდათ ოქროს დინართან განშორება.
  კაცმა ტურბანში და დიდ მუცელში თქვა:
  - ოცი დინარად შვილების მთელი პარტია მოგართმევენ და ზედმეტ დროს ნუ წაგართმევთ!
  ვაჭარმა მხრები აიჩეჩა და უპასუხა:
  - ერთი ბიჭია, ევროპული ქვეყნის პრინცი. ცალკე გაიყიდება. დანარჩენს კი ოცდაათ დინარად მოგცემ!
  ვაჭარი მდიდრულ ტურბანში იღრიალა:
  -საკმარისია და ოცი. ბიჭები კარგად მუშაობენ მაღაროებში და მაღაროებში. მაგრამ ისინი იქ სწრაფად არიან და კვდებიან, არ აძლევენ უფლებას სათანადოდ გადაიხადონ საკუთარი თავი.
  ვაჭარმა ღიმილით უპასუხა:
  - ორიოდე ბიჭი სიმპათიურია, საშინაო საქმეების მოსამსახურედ ყიდვა შეიძლება. და საერთოდ, იყოს ვაჭრობა!
  კიდევ ერთმა ვაჭარმა მხარი დაუჭირა:
  - დაე, მთელი პარტია გამოიტანონ და ჩვენ გადავწყვეტთ ვიყიდოთ თუ არა!
  ალბერტი მარტო დარჩა ეკრანის მიღმა და ბიჭები, შიშველი, შავგვრემანი, ბაქანზე წაიყვანეს. რამდენიმე მათგანი მართლაც წესიერად გამოიყურებოდა. და იყო აღორძინება.
  კიდევ ერთმა ვაჭარმა მოახსენა:
  - ოცდახუთივე დინარს ვაძლევ!
  პირველმა ვაჭარმა იღრიალა:
  - ოცდაათი და ეს არის საბოლოო ფასი!
  კიდევ ერთი ვაჭარი ლალით შემოსილმა იტყობინება:
  - მაშინ ოცდათერთმეტი დინარი!
  ვაჭარმა ასწია ჩაქუჩი და გალობდა:
  - ოცდათერთმეტი დინარი ჯერ, ოცდათერთმეტი დინარი ორი, აბა, მეტი რა? ოცდათერთმეტი დინარი სამი!
  . თავი? თოთხმეტი.
  ბიჭები პატრონისკენ წაიყვანეს. საქონელივით იყიდებოდა. და ეს იყო მკაცრი ნაბიჯი.
  ახლა ალბერტის ჯერია. ფეხშიშველი და შიშველი ბიჭი აუქციონზე გაიტანეს. ალბერტს მართლაც ჰქონდა მშვენიერი, თუმცა გამხდარი, მაგრამ სნეული, ამოტვიფრული ფიგურა და ტკბილი, ბავშვური, ლამაზი სახე. ის ზოგადად ძალიან სიმპათიური ბიჭია, თუმცა ნეკნები კარგად ჩანს. თმა თეთრია, ოდნავ ოქროსფერი და ლამაზად შეჭრილი.
  ზედამხედველმა დაუძახა:
  - პირი გააღე ბიჭო!
  ბიჭმა პრინცმა გახსნა...
  ზედამხედველმა წამოიძახა:
  -ნახე რა თეთრი, სუფთა, ძლიერი კბილები აქვს. ვაჭრობას ვიწყებთ თხუთმეტი დინარით!
  ერთ-ერთმა ვაჭარმა შესძახა:
  - დაე აწიოს ქვა!
  ალბერტს მიჰყავდათ ქვა, რომელსაც იყენებდნენ მონების ძალის გასაზომად. ბიჭმა გაჭირვებით გადმოგლიჯა იატაკიდან და მკერდზე მიაგდო. და აწია, ბიძგით, დაეხმარა ფეხზე თავზე.
  ვაჭარმა თავი დაუქნია.
  მისი ასაკისთვის ცუდი არ არის! თექვსმეტ დინარს გაძლევ!
  მეორემ გაიცინა და თქვა ჩვიდმეტი!
  იყო ძახილი - თვრამეტი!
  ვაჭარმა კვლავ ისაუბრა:
  ოცი!
  იყო პაუზა. ალბერტი სრულიად შიშველი დგას და უცებ იგრძნო დამცირება და შერცხვა ამის გამო. მღელვარება დაიწყო სირცხვილისგან და მამაკაცის სრულყოფილება დაიწყო ამაღლება.
  მდიდრულ ბურუსში გამოწყობილი ქალი ღრიალებდა:
  - ოცდახუთი დინარი!
  ისმოდა სასაცილო ხუმრობები.
  მან იპოვა ნამდვილი მამაკაცი!
  - ეს ახალი სათამაშოა!
  ვაჭარმა თავი დაუქნია და დაიწყო საუბარი:
  - ოცდახუთი დინარი ჯერ, ოცდახუთი დინარი ორი... აბა, ვინ მეტი.
  ვაჭარი, რომელმაც ადრე იყიდა ყველა მონა, ღრიალებდა:
  - ოცდაათი დინარი!
  მეზობელმა გაკვირვებულმა ჰკითხა:
  - ერთი, როგორც ოცი ბიჭი?
  ვაჭარმა თავი დაუქნია.
  - ვგრძნობ, რომ ღირს!
  ვაჭარმა ყვირილი დაიწყო:
  - ოცდაათი დინარი ჯერ, ოცდაათი დინარი ორი...
  ქალმა შეაწყვეტინა და იღრიალა:
  - ოცდათხუთმეტი დინარი!
  ვაჭარმა თავი დაუქნია.
  - ასეა, ერთხელ ოცდათხუთმეტი დინარი, ოცდათხუთმეტი დინარი ორი...
  ვაჭარმა კვლავ ისაუბრა:
  - ორმოცი დინარი!
  ვაჭარმა ერთხელ ორმოცი დინარი იმღერა, ორმოცი დინარი ორი....
  მდიდრულ ბურუსში გამოწყობილმა ქალმა ჩაიკივლა:
  - ორმოცდახუთი დინარი!
  ვაჭარმა დარეკა:
  - ორმოცდახუთი დინარი ერთხელ, ორმოცდახუთი დინარი ორი...
  ვაჭარმა იღრიალა:
  - ორმოცდაათი დინარი!
  მისმა მეზობელმა გაკვირვებით თქვა:
  - ორმოცდაათი დინარი ბიჭისთვის? ამ ფულით შეგიძლია იყიდო კარგი გოგო!
  ვაჭარმა გაიცინა.
  - და ის, როგორც გოგო კარგია!
  ქალმა დაიყვირა:
  - სამოცი დინარი!
  ვაჭარმა არ დათმო:
  - სამოცდაათი!
  - ოთხმოცი!
  -ოთხმოცდაათი!
  ქალებმა წამოიძახეს:
  - ასი დინარი!
  დინარი ოქროსგან დამზადებული მონეტაა და ასი დინარი უკვე საკმაო თანხაა და იყო პაუზა.
  ვაჭარმა ასწია ჩაქუჩი და დაიწყო გალობა:
  - ას დინარს ჯერ! ასი დინარი ორი! ვინც ას დინარზე მეტს მისცემს სამს... და სანამ ჩაქუჩი დაეცემოდა, პირველმა ვაჭარმა ამოიოხრა:
  - ას ათი დინარი!
  მაყურებელმა სასტვენმა...
  ვაჭარმა ასწია ჩაქუჩი და თქვა:
  - ას ათი დინარი ჯერ, ას ათი დინარი ორი...
  ქალმა მკაცრად თქვა:
  - ას ოცი დინარი!
  პირველმა ვაჭარმა, რომელმაც ბიჭებს ოცი დინარი შესთავაზა, სარკასტულად ჰკითხა:
  - ძალიან ბევრი არ გინდა მამალისთვის?
  ქალმა მკაცრად თქვა:
  -ჩემი საქმეა! და რატომ გჭირდებათ ძველი ღერო!
  ზურმუხტით მორთულმა ვაჭარმა უპასუხა:
  - მეტს გაიგებთ! აბა, ას ოცდაათი დინარი!
  ქალი არ დანებდა და მტკიცედ იღრიალა:
  -ას ორმოცი!
  ვაჭარმა ჩაილაპარაკა:
  - Ასორმოცდაათი!
  ქალმა მკაცრად თქვა:
  - ორასი დინარი!
  ვაჭარმა უსტვენდა:
  - დიახ, ასეთი ფულით შეგიძლიათ იყიდოთ იშვიათი სილამაზის მონა. არ გგონია შენი ქმარი, ემირი, გაბრაზდება, თუ გაიგებს, რამდენს ხარჯავ საყვარელ ბიჭზე!
  ქალმა მკაცრად შენიშნა:
  - ამირს თანამდებობა და სიმდიდრე მოვუტანე, იცის, რომ მამაჩემის ვალია! მაგრამ რატომ გჭირდება ეს ლამაზი ბიჭი?
  ვაჭარმა საპასუხოდ დაიწუწუნა:
  - სამასი დინარი!
  ქალმა ღიმილით უპასუხა:
  - Ოთხასი!
  ვაჭარმა ყეფა:
  - Ხუთასი!
  ქალმა მკაცრად თქვა:
  - ათასი დინარი!
  ვაჭართა და ვაჭართა რიგებში ხმაურმა გაიარა. ერთ-ერთმა მათგანმა შენიშნა:
  - ბიჭი სიმპათიურია, მაგრამ რატომ ამდენი. იშვიათად, როცა პირველი ლამაზმანის ქალები ამდენს იხდიდნენ!
  ვაჭარმა დაადასტურა:
  -ათას დინარში ქმარი აუცილებლად გატყავს!
  ემირის ცოლმა ფარდულმა უპასუხა:
  - და კიდევ უფრო უარესი ვნებიანი თხა იქნები!
  კუპერმა იღრიალა:
  - ორი ათასი დინარი!
  ქალმა დანებების გარეშე უპასუხა:
  - Სამი ათასი!
  ვაჭარი აყვავდა:
  - Ოთხი ათასი!
  ქალმა ესროლა:
  - Ხუთი ათასი!
  ვაჭარმა ყვირილით დაუყვირა:
  - ათი ათასი დინარი!
  მძიმე პაუზა იყო... ერთი მონის ფასში თანხა უპრეცედენტო იყო. და ხმაურმა გაიარა ვაჭრების ბრბო. მართლაც ძალიან სისულელე მეჩვენებოდა ბიჭისთვის ამდენის გადახდა
  დაახლოებით ცამეტი წლის, თუმცა ძალიან სიმპათიური და კუნთოვანი ...
  უფრო მეტიც, ალბერტის მამაკაცური სრულყოფილება დაეცა. ქალმა უცებ იმედგაცრუება იგრძნო თავის ახალ სათამაშოში და გაჩუმდა. ეს მართლა ზედმეტი არ არის?
  ვაჭარმა, რომ დაინახა, რომ პაუზა გაჭიანურდა, ასწია თაბაშირი და დაიწყო თქვა:
  - ათი ათასი დინარი ერთხელ, ათი ათასი დინარი ორი, ვინ მოგცემს მეტს? ათი ათასი დინარი - სამი! მაგრამ სანამ ჩაქუჩი დაარტყა, გაისმა ხმა:
  - ასი ათასი დინარი!
  ყველამ უკან გაიხედა. დარბაზში შავებში და სპეციალურ კოსტიუმში ჩაცმული მამაკაცი შემოვიდა. სახე შავი ნიღბით ჰქონდა დაფარული.
  ვაჭარი უსიტყვოდ იყო გაყინული, გაკვირვებისგან გაყინული.
  შავ ხალათში და ნიღაბში გამოწყობილმა კაცმა დაადასტურა:
  - ასი ათასი დინარი!
  ვაჭარმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - რა თქმა უნდა, მშვენიერია! და დაიწყო გალობა: ასი ათასი დინარი ერთხელ, ასი ათასი დინარი ორი... ვინ მოგცემს მეტს? სამასი ათასი დინარი! მიყიდა შავ ხალათში და ნიღაბში გამოწყობილ ბატონს!
  აქ ვაჭარი ჩაერია და თქვა:
  ეს ადამიანი ჩვენთვის უცნობია! აქვს მას ამხელა თანხა!
  შავ ხალათში და ნიღაბში გამოწყობილმა კაცმა თქვა:
  - აქლემებზე ოქროს ტომრებია! საკმარისია ამ ბიჭის გადახდა! შეგიძლიათ დათვალოთ თუ გინდათ!
  ვაჭარმა თავი დაუქნია.
  -შენიდან! თქვენ შეგიძლიათ ფლობდეთ მას, როგორც გინდათ! იმის გათვალისწინებით, თუ რამდენი გადაიხადე, შემიძლია მას ჯაჭვი უფასოდ შევთავაზო!
  შავ ხალათიანმა კაცმა თავი დაუქნია.
  - ჯაჭვი არ დაუშავებს ჭაბუკს! ამასობაში გაერთეთ!
  ალბერტი დაიღრიალა. ყელზე ჯაჭვით საყელო მიაკრა და ბოლო ახალ ოსტატს გადასცა. მასში არის რაღაც ძალიან ბოროტი და ბოროტი. და ბიჭმა იგრძნო, რომ ეს არ იყო კარგი.
  შავ ნიღაბში და მოსასხამიანმა კაცმა ჯაჭვი გაიძრო და იღრიალა:
  - კარგი, გაგზავნე ჩემი ახალი მონა! ვნახოთ, გაამართლებთ თუ არა იმედებს და ხარჯებს.
  ალბერტი მორჩილად გაჰყვა მას. გარეთ გაიყვანეს. აქ, ფაქტობრივად, აქლემებისგან ოქროს ტომრებს ხსნიდნენ. ალბერტი ფიქრობდა: რატომ გადაიხადეს ამხელა თანხა მისთვის?
  თუ ათ დინარად შეგიძლიათ იყიდოთ კარგი ზრდასრული მონა. აი ოცდათერთმეტ დინარად წასული ოცი ბიჭი. ზოგჯერ მხოლოდ საოცარი სილამაზის ქალბატონებისთვის
  ფასი ათას დინარს გადააჭარბა.
  მაგრამ ერთი მონა ან მონა - გადაიხადე ასი ათასი! ეს წარმოუდგენელია! ასეთი თანხა ხომ მმართველის მთელი ხაზინაა. ალბერტს მიაჯაჭვეს სპილო, რომელიც მისმა ახალმა ბატონმა დააჯდა.
  და ოთხი მხედარი ფხიზლად უყურებდა ბიჭს. და ალბერტი ისევ გზაში იყო. მისი შიშველი, გამაგრებული ძირები ტროტუარზე დაარტყა. შიშველი და გამხდარი იყო
  და ხალხი უყურებდა მას და იცინოდა.
  რამდენი უნდა გადაიხადოს ბიჭში? შეიძლება ეს იყოს ველური სიყვარული?
  ალბერტი დადიოდა და ფიქრობდა. რატომ იყო ვაჭარი მზად ამაში გადაეხადა ათი ათასი დინარი? არა კარიერებში გაგზავნის მიზნით. და არა საწოლის კომფორტისთვის.
  რა თქმა უნდა, მან იცის რაღაც ალბერტის წარმოშობის შესახებ. რომ ის მდიდარი ქვეყნის პრინცია. იქნებ ვაჭარი ალბერტისგან გამოსასყიდს ელოდა? ან მიყიდე შენს მამა-მეფეს?
  ეს ვერსია საკმაოდ დამაჯერებლად გამოიყურებოდა. თუმცა გასარკვევია, მიიღებთ თუ არა გამოსასყიდს და ათი ათასი დინარი - ათასი ზრდასრული მონის ფასი - ახლა უნდა გადაიხადოთ.
  უფლის გზები იყოს შეუცნობელი.
  თუმცა ეს ღმერთი არსებობს თუ არა... ხველა აუტყდა ალბერმა. არა, მან მიჰყიდა სხეული სატანას, რაც ნიშნავს, რომ ღმერთი უნდა არსებობდეს! სხვა როგორ? თუ არის ჩრდილი
  უნდა იყოს სინათლე. შეიძლება ჩრდილი არ იყოს, თუ რამდენიმე ნათებაა. მაგრამ ჩრდილში ყოველთვის არის სინათლე.
  ალბერტმა ღრმად ამოისუნთქა. ვიფიქრე და ასი ათასი რატომ მისცეს ამისთვის? ყოველ შემთხვევაში, არა იმისთვის, რომ ასე მარტივად მოკლა და ეს არის პლუსი. მაგრამ მოულოდნელად დაემართოს მას
  რამე უფრო საშინელი ვიდრე სიკვდილი? და ეს არის მინუსი! უცებ უნდათ მისი გამოყენება გოგოდ?
  ალბერმა მძიმედ ამოისუნთქა და ნაბიჯი აუჩქარა. ისინი ქალაქგარეთ გავიდნენ და უდაბნოში გადავიდნენ. ბიჭი თავისკენ მიდიოდა და ცდილობდა რაღაც უფრო მხიარული წარმოედგინა ...
  ნებისმიერი სახის კამპანია, ომები, შუა საუკუნეების ბრძოლები.
  ბიჭმა რიჩარდ ლომგულის დრო წარმოიდგინა. იქ უკვე სიზმარში იბრძოდა და ყველა დაამარცხა. ახლა კი წარმოიდგინეთ, როგორ უნდა ბრძანებას იქ უბედური ებრაელი გოგონას დაწვა
  რებეკა. ის ისეთი ლამაზი და უდანაშაულოა. იმდენი ხიბლი და სითბო აქვს. მაგრამ გოგონა ცეცხლთან მიიყვანეს, მესაზღვრეებმა გარშემორტყმული. მისი ფიგურა ფერმკრთალი ჩანდა.
  გოგონა მშვიდი ნაბიჯებით მიდიოდა და მისი ლამაზი სახე მშვიდად ეჩვენებოდა, თუმცა აშკარაა, რომ მის თვალებში შიში და ბრაზი იფეთქებს.
  მისგან ამოიღეს ყველა დეკორაცია და ნათელი აღმოსავლური ქსოვილი. რებეკას თავი დაუფარავი დარჩა, გარდა ორი შავი, საკმაოდ გრძელი ლენტისა, რომელიც თეთრ სამოსს ეშვებოდა.
  გოგონას პატარა ფეხები შიშველი ჰქონდა. და აშკარა იყო, რომ რებეკა იტანჯებოდა თითქოს მორალური დამცირებით: მისი მდიდარი ებრაელი ქალი იძულებული იყო ფეხშიშველი, როგორც უბრალო მათხოვარი.
  ასეა ფიზიკურად. დღე მოღრუბლული გამოდგა და საკმაოდ გრილი იყო, გოგონას შიშველი ძირები კი გზის ბასრ ქვებსა და ხრეშებს არ სჩვევია. რებეკამ ჩხუბი დაიწყო და
  კოჭლობს ორივე ფეხზე. ის, რა თქმა უნდა, არ იყო მიჩვეული ფეხშიშველი სიარულს, განსაკუთრებით ბრიტანეთში, სადაც ზაფხულშიც არ იყო ძალიან თბილი და ხშირად მოღრუბლული იყო. და ის არის პალესტინის ქალიშვილი
  უფრო თბილი და მშრალი კლიმატი.
  დიახ, და დამამცირებელია, როცა მამაკაცები ხედავენ შიშველ, მრგვალ, ოდნავ მტვრიან ქუსლებს და ბოროტ ხუმრობებსაც კი უშვებენ. რა თქმა უნდა, მათ რებეკას ყველა სამკაული ჩამოართვეს და ფეხსაცმელი გაიხადეს და არა იმიტომ, რომ ასე უნდოდათ.
  განსაკუთრებული დამცირება.
  ბერებს ეშინოდათ, რომ მას შეეძლო ჰქონოდა ამულეტები და თილისმანები, რომლებსაც სატანა აწვდის თავის მიმდევრებს, რათა თავიდან აიცილონ მონანიება წამების დროსაც კი.
  ჯადოქრობაში ეჭვმიტანილი ქალების სიკვდილით დასჯა კი ფეხშიშველი წაიყვანეს. ასე რომ, მათ, როგორც ჩანს, შემცირდა დემონური ძალა. დედამიწა ღმერთია და როცა მას შიშველი ფეხები ეხება, ჯადოქარია
  დამუხტულია ღვთაებრივი ენერგიით და კარგავს თავის ძალის ნაწილს. ყოველ შემთხვევაში, რებეკამ, ფეხშიშველმა და უხეშ თეთრეულში გამოწყობილმა, შემაშფოთებელი შთაბეჭდილება მოახდინა.
  ბევრი ქალი უყურებდა მას და აინტერესებდათ, რამდენად ლამაზი იყო ის თვითმკვლელის მოკრძალებულ ტანსაცმელშიც კი, რამაც ხანძარი გამოიწვია. და როგორი მოხდენილი და გახეხილია მისი შიშველი ფეხები,
  რომელსაც მტვერი არ ეწებება, გზები. და რომ მისი ბუნებრივი სილამაზე შიშველი გოგონას ფეხებით ბევრად უფრო ლამაზია, ვიდრე ბრილიანტის სამკაულებით მორთული ფეხსაცმელი.
  აქ რებეკა მუდამ კოჭლობს, შიშველ, ნაზ ფეხებს ატრიალებს, უახლოვდება შეშისა და ჩალის დასტას. აქ ის უნდა დაიწვას. სიკვდილით დასჯის წინ კი ბოძზე აკრავენ და ჯაჭვებს ახვევენ.
  რა თქმა უნდა, მტკივა, როდესაც ჯაჭვი ეწებება ნაზი გოგონას სხეულს. და რა ცივაა გაუნძრევლად დგომა გრილ დღეს მზის ჩასვლისას მოღრუბლულ ამინდში. როცა მზე მხოლოდ
  მხოლოდ ხანდახან იყურება ღრუბლებში. ჰუდის გარდა, რებეკას ტანზე არაფერი აქვს. მონაზონმა გოგონებმა ყველაფერი ტყავზე გადაიტანეს და კაპიუშონი აჩუქეს მხოლოდ წესიერების გამო.
  ასე რომ, ჯერ კიდევ ცივა, ჯაჭვებით მიჯაჭვული დგომა, ჯაჭვისგან ავადმყოფი, ქარისგან შიშველი ფეხები ცივდება და მტკივა დგომის დაძაბულობისგან.
  ახლა რებეკას ერთადერთი იმედი მფარველია. ტამპლიერთა რაინდების საუკეთესო მეომარი ბრაიანი უნდა იბრძოლოს მის წინააღმდეგ. რომელიც დიდი სიძლიერითა და გამძლეობით გამოირჩევა.
  თუმცა, აივანჰომ მოახერხა მისი უნაგირიდან ჩამოგდება. მაგრამ ახლა ის მძიმედ დაშავდა. ასევე, რიჩარდ ლომგულს შეუძლია ბრაიანს კონკურენცია გაუწიოს, მაგრამ არ შეუძლია ბრძოლა ებრაელისთვის, უფრო ზუსტად
  ნაკლებად სავარაუდოა, რომ მინდა - ეს არ არის სამეფო ბიზნესი.
  ასე რომ, ბრაიანი მშვიდია და დარწმუნებულია, რომ შეუძლია ვინმეს დამარცხება. შემდეგ კი თავხედი გოგონა, რომელმაც უარყო მისი სიყვარული, უბრალოდ დაიწვება. და გაფანტე ჯადოქრის ფერფლი. მერე იძინებენ და
  მისი მაროკოს ჩექმები, ნაქარგი მარგალიტებით და ტანსაცმელი ყველა დემონური ორნამენტით.
  ბრაიანი რებეკას უყურებს. რა ლამაზია ასე ბოძზე მიბმული, უფრო სწორად მიჯაჭვული. და ეს გამოიყურება რამდენად შემაშფოთებელი და ცალსახად დრამატული.
  და დრო გადის. გოგონა იყინება და იკუმშება. მისი ჯაჭვები ღრიალებს. ჩანს, რომ ბოძზე მიჯაჭვული დგომა მას ტანჯვას ანიჭებს. გოგონას სიცივისგან შიშველი ფეხები გაუწითლდა.
  როგორი არასასიამოვნოა. და როგორ უნდა ეშინოდეს...
  ცეცხლი, რა თქმა უნდა, გაათბება და ალი მტაცებლურად დააცოცებს გოგოურ, მრგვალ ქუსლს. და შიშ ქაბაბის სუნი გაისმის, თითქოს ცხვრის ცხვრის შემწვარი. და ეს გახდება ძალიან მტკივნეული.
  და გოგონა ყვირის. და ალი გაიზრდება, უფრო და უფრო მაღლა. დაწვავს თავის თეთრ ხალათს და მთელი ბრბო იხილავს მას სრულიად შიშველს და ჯაჭვით მიჯაჭვულს.
  და თეთრი კანი ბუშტუკდება, გაწითლდება. და შემდეგ ის იწყებს სრიალს. და ხორცი იქნება შემწვარი და იწურება, როგორც ტაფაში. და ეს უბრალოდ საოცრად მტკივა.
  რებეკა კი აუტანელ ტანჯვაში შეჰღაღადებს. ახლა კი მისი ძვლებიდან ხორცი ჩამოვარდება. და ძვლები გამოკვეთილია, შავდება. და ტკივილის შოკისგან გოგონა გონებას დაკარგავს და დამშვიდდება. სამუდამოდ ჩუმად იქნება. და მისი სული ებრაელებისთვის განსაკუთრებულ ჯოჯოხეთში გაფრინდება. მოუნათლავი ებრაელებისთვის ჯოჯოხეთი იქნება. სადაც მათი საქმეების მიხედვით დაიტანჯებიან.
  და როგორც ჩანს, რებეკა, როგორც უდანაშაულო სული, ასე მკაცრად არ დაისჯება. დაარტყავენ, ჯოხებით ოდნავ ურტყამენ შიშველ, მრგვალ ქუსლებზე. და შემდეგ ჩააგდეს დუნდულოში. და რებეკა იქ იმღერებს
  და ადიდეთ მათი ებრაელი წმინდანები. დროდადრო ციხის მცველები-ეშმაკები მოვლენ და შიშველ, ელეგანტურ ფორმის ქუსლებზე ისევ ჯოხებით ურტყამენ. რადგან ცოდვილებმა უნდა მიიღონ
  ქუსლებზე რაც შეიძლება მტკივნეული.
  და ისინი მას ჯოხებით დაარტყამენ, შემდეგ კი, ჯადოქრის მსგავსად, ნაპერწკალით შეწვენ. მშვენიერ მკერდს ორი ნესვივით აწვალებდა.
  რაინდი ბრაიანი ოცნებობდა. და დრო გავიდა ... და ახლა მცველის მოსვლის ბოლო საათი იწურება.
  ორდენის დიდი მაგისტრი იძლევა სიგნალს აღსრულების დაწყების შესახებ.
  აქ ჯალათი ნაპერწკალს აფრქვევს კაჟით და აანთებს მარილით დასველებულ ჩირაღდანს. რებეკა ყვირის შიშით და ამავდროულად ინვესტიციით. ის იმდენად გაცივდა ქარში, რომ მას უბრალოდ ტრივიალურად სურს სითბოს შენარჩუნება.
  თუმცა გასაგებია, რომ ცეცხლი მხოლოდ ერთი წუთით გათბება, შემდეგ კი დაიწვება და დაიწვება, კანიც და კანიც და ხორციც.
  ჯალათმა უკვე დაიწყო ჩირაღდნის ჩალასთან მიტანა, როცა ბრბო იღრიალა. შორს პატარა თეთრი ცხენი დარბოდა, მასზე პატარა მხედარი.
  ორდენის დიდმა მაგისტრმა შესძახა:
  - შეაჩერე ჯალათი!
  ის ჩალადან ერთი სანტიმეტრით გაიყინა. სერ ბრაიანი აღშფოთდა:
  - მან დააგვიანა! მცველის ჩამოსვლის ვადა ამოიწურა!
  დიდოსტატმა გაბრაზებულმა უპასუხა:
  - ბიჭის ჩხუბის გეშინია?
  დიდოსტატის ამხანაგებმა მოწონებით ჩურჩულებდნენ:
  - იბრძოლე სწორად! რისი ეშინოდა მშიშარას!
  ბრაიანმა გაბრაზებულმა თქვა:
  - ჯანდაბას გავუსწორებ!
  ტამპლიერებმა თავიდან ეგონათ, რომ ჭრილობის მიუხედავად მაინც აივანჰოი იყო, ვისაც მასთან ბრძოლა სურდა. მაგრამ ეს მეომარი კიდევ უფრო პატარა და მოკლე იყო, ვიდრე ყოფილი დამნაშავე, სერ ბრიანა.
  დიახ, ცხენი განსხვავებული იყო. და ჯავშანი...
  ისე... ბრაიანს გული მოეშვა. ჯერ არ მოსულა ჭორები, რომ ამ ცამეტი წლის ბიჭმა მოიგო სირბილის ტურნირი: ჩამოაგდო ცხენები და რიჩარდ ლომი.
  გული და აივანჰო. დიახ, იმ დღეებში ფოსტა არ იყო. და მიაწერეს ჭორები, რომ თუ ტურნირი მოიგო ნამდვილმა გიგანტმა და არა რაღაც ბიჭმა.
  ასე რომ, სერ ბრაიანი მშვიდად იყო.
  და დარწმუნებით თქვა:
  - ვიღებ გამოწვევას!
  მისი ნდობა კიდევ უფრო გაიზარდა, როცა ალბერტმა ჩაფხუტი მოიხსნა და ყველამ დაინახა მისი ბავშვური, სიმპათიური სახე, ქერა თმა და ცისფერი თვალები.
  ერთმა ქალმა კი დაიყვირა:
  -შეიწყალე ბავშვი!
  დიდოსტატმა ალბერტს ჰკითხა:
  "ნამდვილად გინდა ბრძოლა დიდებულ სერ ბრაიანთან, ბიჭო?"
  ახალგაზრდა პრინცმა თავდაჯერებულად განაცხადა:
  -კი და გადაარჩინე რებეკა!
  დიდოსტატი დაეჭვდა:
  - მაგრამ სერ ბრაიანი ჩვენი საუკეთესო რაინდია, შენ კი ბავშვი ხარ! საკმარისად ძლიერი ხარ?
  ალბერტმა მკაცრად უპასუხა:
  -გასაყვედურება გვიჩვენებს როგორი ბავშვი ვარ!
  დიდოსტატი შეკრულ ებრაელს მიუბრუნდა:
  - მზად ხარ ეს ახალგაზრდა შენს მფარველად აღიარო?
  რებეკამ კვნესით უპასუხა:
  - რაც გინდა, მიეცი!
  დიდოსტატმა თავი დაუქნია.
  - კარგი მაშინ! Დაიწყე! რომელ შუბებს ანიჭებთ უპირატესობას - ბლაგვი თუ ბასრი!
  სერ ბრაიანმა ყეფა:
  - რა თქმა უნდა, იგივე მწვავე!
  ალბერტმა თავი დაუქნია.
  - დაე, მკვეთრი იყვნენ - თუ ცხოვრება მისთვის ძვირფასი არ არის!
  ტამპლიერმა ჩაიცინა.
  - თავდაჯერებული, როგორც ყველა მოზარდი! ვნახოთ, როგორ დაგაგდებ ცხენიდან!
  ალბერტმა ლოგიკურად უპასუხა:
  - ნუ იკვეხნი, ლაშქარზე ამხედრებულო, არამედ იკვეხნი, ლაშქართან ერთად ამხედრე!
  დიდოსტატმა შესძახა:
  - Იჩქარე! მიჯაჭვული გოგონა იყინება!
  რაინდები წავიდნენ. ტამპლიერს აქვს დიდი ცხენი, შავი, თვითონ კი დიდია შავი ჯავშნით. ალბერტის ჯავშანი კი სარკეს ჰგავს, ცხენი პატარაა, მაგრამ ძალიან სწრაფი და თეთრი
  თოვლი. როგორც დუელი სიკეთესა და ბოროტებას შორის, შავსა და თეთრს შორის.
  ტამპლიერმა მკაცრად შენიშნა:
  -მისი მოკვლა მინდა და ამავდროულად მეცოდება ბავშვი!
  აქ ისინი დაშორდნენ. სერ ბრაიანს რომ სცოდნოდა რა სერიოზული და საშიში მოწინააღმდეგე ჰყავდა, ასეთი თავდაჯერებული არ იქნებოდა. ალბერტმა ასევე გააცნობიერა, რომ მისი მტერი ძლიერი იყო და ცოტა
  რიჩარდ ლომის გულზე დაბალი. მაგრამ თუ თქვენ დაამარცხეთ ყველაზე ლეგენდარული მეფე, რა არის თქვენთვის ტამპლიერი?
  ორივე მეომარი, გონგის სიგნალით, მივარდა ერთმანეთისკენ. მტვრის გროვაც კი იყო. რებეკამ ჩასჩურჩულა:
  - დიდო უფალო, გადაარჩინე ბავშვი!
  ალბერტმა დაარტყა ფარს და შუბიდან მარჯვნივ გადასრიალა, თვითონ კი მტერს დაარტყა საფარზე, რითაც მოძრაობა დააჩქარა კორპუსის მოხრით. ეს არის დარტყმა, რომელიც ბრწყინვალედ შედგა
  აივანჰოიმ დრო უარესად არ გაატარა და, შესაძლოა, უკეთესადაც, მოძრაობას აჩქარებდა თავისი ძლიერი, ახალგაზრდა ტანით. და სერ ბრაიანი ცხენიდან ტომარასავით გაფრინდა.
  მაყურებელი აღფრთოვანებული ყვიროდა, ქალები კი გაფითრდნენ. ყველა ფიქრობდა, რომ ორდენის საუკეთესო რაინდი ჩამოიყვანდა ბიჭს, მაგრამ უცებ აღმოჩნდა...
  სერ ბრაიანი დაეცა და სასოწარკვეთილი ცდილობდა ადგომას, მაგრამ ჯავშანტექნიკის სხეული კარგად არ ემორჩილებოდა.
  დიდოსტატმა გამოაცხადა:
  - ღვთის განაჩენი აღსრულდა! ახალგაზრდა მეომარი, რა გქვია?
  ბიჭმა თავი დაუქნია და უპასუხა:
  - ალბერტ!
  დიდოსტატმა განაგრძო:
  - ალბერტ! მან დაამარცხა ორდენის საუკეთესო მეომარი და გადაარჩინა ებრაელი ქალი რებეკა, ისაკის ქალიშვილი, რომელიც ჯადოქრობაში იყო ბრალდებული. ახლა ის თავისუფალია და ძველი ტანსაცმელი და სამკაულები უბრუნდება მას!
  თანაშემწემ ორდენის უფროსს ყურში ჩასჩურჩულა:
  "იქნებ შეგვიძლია მისი ქონება ხაზინაში ჩამორთმეული?"
  დიდოსტატმა იღრიალა:
  -ნუ სულელი ხარ! ეს არის ღალატი! მოდი, გოგოს ჯაჭვები მოაშორე და ძელი გაშალე!
  მეომრებმა და ჯალათებმა სიხარულით დაიწყეს ჯაჭვების გაშლა, რომლითაც რებეკა იყო მიჯაჭვული! მუსიკა უკრავდა. ხალხი ბედნიერი იყო, განსაკუთრებით ქალები. მართლა რა საყვარელია ეს
  ებრაელი გოგონას გადარჩენა მხოლოდ სიხარულს იწვევს.
  ალბერმა თაყვანი სცა დიდოსტატს და უთხრა:
  - სამართლიანობამ გაიმარჯვა!
  დიდოსტატი დათანხმდა:
  - აი ეს არის ღმერთის უმაღლესი სამსჯავრო! ახლა კი, ჩემო რაინდო, ალბათ ჩვენთან ერთად იდღესასწაულებ! და გსურთ შეხვიდეთ შეკვეთის სერვისში?
  ალბერტმა მხრები აიჩეჩა.
  "მე პრინცი ვარ და ვემსახურები ჩემს სამეფოს!" რაც შეეხება დღესასწაულს... მაპატიეთ, მაგრამ ჯერ რებეკას ჩემი დაცვით მამას გადავცემ. შემდეგ კი მისი გატაცება ისევ შეიძლებოდა. ტყეები სავსეა
  მძარცველები და ავანტიურისტი რაინდები!
  დიდოსტატმა თავი დაუქნია.
  - Წარმატებები! მაგრამ ვიცი, ძვირფასო სამსახურის მიზნით ყოველთვის ღიაა!
  რებეკა საკანში დააბრუნეს, სადაც ძველი ტანსაცმელი და ძვირფასეულობა ჩამოერთვათ. გოგონამ გახარებულმა დაარტყა შიშველი, გახეხილი ფეხები, არა
  ქვების სიმკვეთრის შეგრძნება და სიცივე, თუმცა ბნელოდა... და მზე ჰორიზონტს მიღმა გაუჩინარდა. შიშველი, ვარდისფერი, გოგოს რა საოცრად სუფთა, მრგვალი ქუსლები ციმციმდა.
  იგი ჩუმად წავიდა სიკვდილით დასჯაზე, სიმშვიდის შენარჩუნებით. ახლა კი ის ბედნიერი იყო და ფაქტიურად ფრიალებდა. და ის კიდევ უფრო ლამაზად გამოიყურებოდა. მისი სახე აღარ იყო ისეთი ფერმკრთალი,
  მაგრამ მღელვარებისგან ვარდისფერი გახდა და ფერები და სილამაზე დაემატა. და ეს გოგონა ახლა მხიარულ ბავშვს დაემსგავსა.
  ალბერტი აღფრთოვანებით მღეროდა:
  ვინც მიჩვეულია გამარჯვებისთვის ბრძოლას,
  დაე, ჩვენთან ერთად იმღეროს...
  ვინც ხალისიანია, იცინის
  ვინც ეძებს, მიაღწევს
  ვინც ეძებს ყოველთვის იპოვის!
  ამიტომ რებეკა საკანში შევარდა. მონაზვნები მის ჩაცმაში დასახმარებლად გაჰყვნენ. ალბერტი ცხენიდან გადმოვიდა. მას შესთავაზეს ჭიქა კარგი დაძველებული ღვინით.
  ნატურალური და ტკბილი ღვინოა, ეს ღვინო ძალიან გემრიელია.
  ალბერტმა სიამოვნებით დალია და ძალა იგრძნო. ის შესანიშნავი და მხიარული იყო. მე მინდოდა ყველანაირი საქციელი. ბიჭმა კი იმღერა:
  -შევეჩვიე ყოველგვარ ჩხუბს,
  სულ მცირე რამდენიმე ბოთლმა ნახა ქვედა ...
  მაგრამ ჩვენ არ შეგვიყვარდა -
  Დიდი ხნის წინ! Დიდი ხნის წინ!
  Დიდი ხნის წინ!
  რებეკა დაბრუნდა. მძიმედ კოჭლობდა. ჩექმებში ჩამოშვებული ფეხები არასასიამოვნოა. სახეზე შალი გადაისროლა და ახლა მისი სილამაზე იმალებოდა.
  მისი კაბა მართლაც ნათელია და მასზე ბევრი სამკაული აქვს. ბერებს და მონაზვნებს არაფერი გამოჰპარვიათ. და მართლაც მშვენივრად გამოიყურებოდა. უფრო სწორედ, ალბერტ
  მე უფრო მომწონდა, როცა რებეკა თეთრ ხალათში იყო და ფეხშიშველი. მისი შიშველი ფეხები ბიჭს ახალგაზრდა მამაკაცის აღელვებას აძლევდა. და ასე... მან ბევრი მსგავსი ნახა
  ქალები სამკაულებში და ეს არ მაინტერესებდა.
  ალბერტი მღეროდა:
  - ამ ფეხშიშველი გოგოს შესახებ,
  ვერ დავივიწყე...
  როგორც ჩანს, ტროტუარის ქვები,
  ისინი აწამებენ ნაზი ფეხების კანს!
  და ბიჭს გაეცინა... რებეკამ თვალი ჩაუკრა, თუმცა შეუმჩნევლად და ფარდაში ჩაახველა:
  - ჩემო რაინდო, გამომყვები?
  ალბერტმა თავი დაუქნია.
  - დიახ, ჩემო ქალბატონო!
  რებეკამ მკაცრად თქვა:
  - გზაზე ჩუმად იყავი! ცოტა სიჩუმე მინდა გავიგო! და ისიამოვნე ბუნებით!
  ალბერტმა ლოგიკურად აღნიშნა:
  - დუმილი ოქროა, მხოლოდ მოპოვების სიმარტივის გამო, იგი ნიმუშში ჩავარდა მჭევრმეტყველების სპილენძზე დაბლა!
  რებეკამ დაიკივლა:
  - გაჩუმდი მაინც! და მამაჩემთან წამიყვანე.
  ბიჭი და გოგო ცხენზე ამხედრდნენ. რებეკა მოხერხებულად იჯდა უნაგირში და ნელა მოძრაობდა. ბიჭი დუმდა, მაგრამ თავს ძლივს იკავებდა. მას ძალიან სურდა მასთან საუბარი
  და დასვით ბევრი კითხვა. მაგრამ პირის დახუჭვა მომიწია.
  ბიჭმა-პრინცმა მაინც ხმამაღლა თქვა:
  - დუმილი ოქროა, სიტყვა ვერცხლი, მჭევრმეტყველება სპილენძი, გინება კი ტყვიის წვიმად იქცევა!
  . თავი? თხუთმეტი.
  მიხეილ-ვლადიმერ პუტინ-გორბაჩოვმა კვლავ დაიწყო სტალინიზმისკენ დაბრუნება.
  ჯარში სამსახურის ვადა სამ წლამდე გაიზარდა. გააცნო სამხედრო წოდებები და წარმოებაში.
  სხვათა შორის, მას მოეწონა ტროცკის შრომითი ჯარების იდეა. კიდევ უფრო გამკაცრდა სისხლისსამართლებრივი პასუხისმგებლობა დაგვიანებისთვის, ქუჩაში ნასვამ მდგომარეობაში გამოჩენისთვის და საზოგადოებრივი თავშეყრის ადგილებში მოწევისთვის.
  გარდა ამისა, მათ დაიწყეს ხალხის დარგვა გადაყრილი სიგარეტის ნამწვისთვის, ცელოფნისა და ქაღალდის პარკებისთვის.
  შემდეგ წამოაყენეს პროგრამა ჭარბი წონის წინააღმდეგ საბრძოლველად.
  ამის შემდეგ მიხეილ-ვლადიმერ გორბაჩოვ-პუტინს ჩაეძინა;
  პრინც ალბერტს ფიქრები გაუწყდა. ის უდაბნოს ოაზისთან ახლოს იყო. უკვე საღამო იყო და ბნელოდა. ქარავანი გაჩერდა.
  ალბერტი გაშალეს, წაიყვანეს საჭმელად და დალიეს. ბიჭმა წყალი სიამოვნებით დალია. ვახშამზე ფაფა და ჩირი მისცეს.
  ალბერტმა შეჭამა. ქვიშაზე დასაფენად საბანი მისცეს. გზიდან დაღლილმა ბიჭმა კი აიღო და დაიძინა. ამასობაში კაცი
  შავი ნიღაბით სპეციალური ჯადოსნური კრისტალი ამოიღო და დახედა. ახლა მას შეეძლო ბიჭის უნიკალური ოცნებების დაკვირვება. რაც შეეხება ფულს? Ეს არის
  ყალბი ოქრო. სწორედ ახლა, ოქროს მონეტები იწყებენ მსუბუქებას და ყინულივით დნება. და უნიკალური ბიჭი შეიძლება ძალიან სასარგებლო იყოს ჯადოქრისთვის.
  ალბერტი ისევ ოცნებობს, რომ ის სპარტაკის ჯარშია. კრასუსი ახლა სრულიად დამარცხებულია და არაფერი უშლის ხელს მონებს რომზე თავდასხმაში. ეს უნდა გაკეთდეს მოგებამდე
  ლოკუმი და პომპეუსი. და მათ ჰყავთ თითო ასი ათასი ჯარი. გამარჯვებების შემდეგ, სპარტაკს აქვს მონების, გლადიატორების და ღარიბების უზარმაზარი შევსება. თუნდაც ბევრი ქალაქი
  დაიწყო ჯარების გაგზავნა აჯანყებულთა ლიდერთან. და ეს სერიოზულია.
  ალბერტი ისევ ევტიბიდასთანაა. ძლიერი კუნთოვანი ბიჭი და მოხდენილი ბერძენი სილამაზე. ისინი თეთრ ცხენებზე გვერდიგვერდ მიდიან. სპარტაკის არმიას ჰყავს
  უკვე ას ორმოცდაათ ათასზე მეტი მებრძოლი. მაგრამ ბევრი მათგანი დამწყებია. მიუხედავად იმისა, რომ იარაღი, დატყვევებული ტროფების წყალობით, სავსებით საკმარისია. მაგრამ ჯარი საკმაოდ უმია.
  ბევრი მოზარდი მონა შიშველი ფეხებით ურტყამს. ჩვეულებრივ, წვერმოშლილ ახალგაზრდებს თბილ სეზონზე სანდლებსაც არ აძლევენ.
  ევდიბიდამ აღნიშნა:
  - რომი კარგად არის გამაგრებული, განსაკუთრებით კაპიტოლიუმი. და მას ასი ათასი მეომარი იცავს. მართალია, ზოგიერთი მათგანი მილიციაა. მისი აღება ადვილი არ იქნება!
  ალბერტმა ლოგიკურად აღნიშნა:
  - რომის მოსახლეობის მნიშვნელოვანი ნაწილი მონები არიან. მათი აჯანყება შეიძლება!
  ევთიდისი დაეთანხმა ამას:
  - Რა თქმა უნდა შეგიძლიათ! მაგრამ ვიღაცამ უნდა მოაწყოს ეს!
  ალბერტმა შესთავაზა:
  - Მე შემიძლია გავაკეთო! როგორც უკვე გააკეთეს კაპუაში!
  ბერძენმა ქალმა და ყოფილმა მონამ თავი დაუქნია.
  - რაც სავსებით შესაძლებელია... ასე მოიქეცით!
  ბიჭმა თავი დაუქნია და დაუდასტურა:
  - მე და ჩემი და როდოპეა რომში შევალთ და მერე ვნახოთ!
  სპარტაკის არმია სწრაფად გაიზარდა. და გზაზე იყო რეკრუტების მომზადება. როდოპეამ შეკრიბა მთელი ლეგიონი მათი მონა გოგოებისგან. მათ ჯერ მშვილდის სროლა ასწავლეს და
  ჩააგდოს მსუბუქი ისრები. და, რა თქმა უნდა, კარგი იდეა იყო. ყმა ბიჭების ლეგიონებიც იყვნენ. მიუხედავად იმისა, რომ ჩვეულებრივ სპარტაკი ცდილობდა არ წაეყვანა ბავშვები. მაგრამ ბევრი ახალგაზრდა მონაა და ისინი სადმე უნდა იყოს მიმაგრებული. ისევე, როგორც მონები ქალები უფრო მეტია, ვიდრე მამაკაცები. ბევრ მონას სჯეროდა ომის გარდაუვალი დასასრულის. და ყველანი ჩავიდნენ სპარტაკის ჯარში
  ათასობით მონა, ღარიბი ადამიანი, მოკავშირე. მათ შორის ბავშვებთან ერთად ქალები. და ჯარი სწრაფად გაიზარდა. გარკვეული შევსება იმ ქალაქებიდან თავისუფალმა ადამიანებმა მისცეს
  იტალიას, რომელსაც არ სურდა დესპოტური რომის მმართველობის ქვეშ ცხოვრება. და მეომრები მოდიან საბრძოლო გამოცდილებით და იარაღით. და უნდა ვთქვა, რომ ძალიან მაგარია.
  მაგრამ ჯარში ბევრი ბიჭი, გოგო და გოგოა. მონა ქალები ადრე ასე არ ჩერდებოდნენ, ახლა კი ათიათასობით გარბიან სპარტაკისკენ. როგორც წესი, ისინი ფეხშიშველები არიან და დახეული ტუნიკებით, ზოგი თითქმის მთლიანად შიშველია, ზოგი ტანსაცმლით. და ასევე არიან სრულიად შიშველი, განსაკუთრებით მონები აფრიკიდან. აქ არის ნახირი.
  ევტიბიდაც წავიდა გოგოების სავარჯიშოდ.
  ალბერტი შეხვდა როდოპეას. და მან შესთავაზა მასთან რომში ჩასვლა მოხეტიალე მხატვრების საფარქვეშ.
  გოგონამ შენიშნა:
  - რისკი ძალიან დიდია! რომში მესაზღვრეების სიფხიზლე მაღალია!
  ალბერტმა თავი დაუქნია.
  - Რა თქმა უნდა! მაგრამ ქალაქი ნამდვილი ციტადელია ასი ათასი მეომრით და მისი აღება არც ისე ადვილია. მაგრამ თუ ქალაქის შიგნით მონები დაგვეხმარნენ...
  როდოპეამ აღნიშნა:
  -ალბათ კარგი აზრია. მაგრამ ულვაშებიც კი არ გქონდა. მონებმა შეიძლება არ მოუსმინონ ბავშვებს! უფრო მეტიც, სპარტაკმა შეიძლება მოიფიქროს რაღაც უფრო რეალური!
  ალბერტმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - მე მჯერა სპარტაკის გენიოსის, მაგრამ მე თვითონ მინდა მტერს ვებრძოლო! და გაიმარჯვე შენი ჭკუით!
  როდოპეამ ღიმილით შენიშნა, რომ ასეთი თეთრი კბილები აქვს:
  - და იცი, სკაუტი არ დააზარალებს! გადავხედოთ რომის ციხესიმაგრეებს და გავარკვიოთ სად არიან ისინი ყველაზე დაუცველი...
  ბიჭმა პრინცმა თავი დაუქნია.
  - Კარგი იდეაა!
  ბავშვები მარადიული ქალაქის მიმართულებით დაიძრნენ. თუმცა, შეტაკება მოხდა. ორი ლეგიონი რომისკენ დაიძრა აფრიკიდან. ესენი არიან თორმეტი ათასი ფეხით ჯარისკაცი და სამი ათასი მხედარი.
  მათ მეთაურს, პროკონსულს ვისკუნტს, რა თქმა უნდა, არ სურდა სპარტაკთან ბრძოლაში ჩართვა და ცდილობდა გვერდი აუარა აჯანყებულთა არმიას, რომელიც გვერდი აუარა რომს.
  მაგრამ სკაუტებმა განაცხადეს, რომ წინ ნახევრად შიშველი გოგონების ლეგიონი იყო. საიდანაც ქალის სხეულზე მშიერი ლეგიონერების თვალებს ცეცხლი გაუჩნდა. და ვისკუნტმა ბრძანება გასცა მონების ხელში ჩაგდება, თავადაც ალბათ მათთან გართობა სურდა.
  მაგრამ სპარტაკს კარგი ინტელექტი აქვს. ბიჭები სწრაფ პონიებზე, მასკარადირებულები, ეძებენ ყველა გზას, რომელიც რომში მიდის. და რა თქმა უნდა, ვისკუნტის ჯარებმა შენიშნეს იგი. Და როცა
  რომაელები ცდილობდნენ გოგოებს ცხვირზე აეყოთ, რადგან მათ წინაშე არანაკლებ ასი ათასი მონა იყო. და პირველივე წუთებში რომაელებს შემოეხვივნენ.
  და ბრძოლა გაგრძელდა.
  გაიგე ალბერტმა და როდოპეამ მიიღო მონაწილეობა. ბიჭმა წყვილი მახვილი დაარტყა და რომაელ ცენტურიონს თავი მოჰკვეთა და თქვა:
  - თავისუფლების დიდება გველოდება!
  როდოპეამ რომაელი შიშველი, მრგვალი ქუსლით ნიკაპთან მიიტანა და ძირს დააგდო და აკოცა:
  - დიდება ხალხის ღმერთებს!
  ბიჭი და გოგო სერიოზულად დაშორდნენ ერთმანეთს. და მათი ხმლები შვეულმფრენის პირებივით ბზინავდა. ისინი ძალიან მებრძოლი და აგრესიული წყვილია.
  ალბერტმა რომაელ ლეგიონერს თავი მოჰკვეთა და დაიკივლა:
  - სპარტაკისთვის!
  როდოპეამ რომაელს თავიც მოუჭრა და აღნიშნა:
  - არ არის საჭირო უბრალო ადამიანისგან ღმერთის შექმნა! სპარტაკი ჩვენნაირია!
  ბიჭმა პრინცმა კიდევ ერთი ლეგიონერი მოჭრა და იღრიალა:
  - მაშინ ჩვენთვის!
  გოგონამ, მოწინააღმდეგეებს ჭრიდა, ჩაიცინა:
  - აქ ჩვენთვის შესაძლებელია!
  სპარტაკის არმიის რიცხობრივი უპირატესობა ძალიან დიდი იყო. ბრძოლაში შევიდა თავად სპარტაკი, რომელიც ორი მახვილით აფრინდა. მაგრამ მას არ ჰქონდა დრო, რომ სწორად მოეჭრა. რომაელები გაანადგურეს, რამდენიმე ათასი
  გადარჩენილი ლეგიონერები მუხლებზე დაემხო და დანებდა. და ასე დასრულდა ზოგადად საინტერესო, მაგრამ გვერდითი ბრძოლა. მართალია, დამატებით თხუთმეტ ათას ლეგიონერს შეეძლო რომის დაცვა გაეძლიერებინა.
  ასე რომ ყველაფერი გეგმის მიხედვით წავიდა. ორივე ალბერტი და როდოპეა გადავიდნენ მარადიულ წელს. ალბერტს აქამდე არასოდეს უნახავს ძველი რომი და სურდა მისი ნახვა
  ანტიკური ხანის მთავარი ქალაქი. ბიჭმა და გოგონამ თან წაიღეს მსახიობების უბრალო ნივთები და თეთრი პუდელი. ეს უკანასკნელი ნამდვილი ცირკის ძაღლი იყო და მან იცოდა, როგორ გაეკეთებინა რამდენიმე ხრიკი.
  ბიჭმა და გოგონამ შიშველი ფეხებით დაარტყეს კენჭებს და მღეროდნენ:
  - მხოლოდ ბრძოლაში შეიძლება იპოვო ბედნიერება,
  სპარტაკი წინ დგას!
  სპარტაკი წინ დგას!
  ბიჭი და გოგო რომს უახლოვდებიან. ხედავთ, რა მაღალი კედლები და კოშკები აქვს, რომლებზეც კატაპულტებია დამონტაჟებული. ასეთი ქალაქის აღება ადვილი არ არის.
  თუმცა ბავშვები მოძრაობენ. და მღერიან კიდეც:
  - მაგრამ გულის და ვენების პულსაცია,
  ჩვენი შვილების დედების ცრემლები...
  ისინი ამბობენ - ჩვენ გვინდა ცვლილება -
  გადააგდე მონათა ჯაჭვების უღელი!
  
  დედამიწის ძე პასუხად უარს იტყვის,
  მე არასოდეს ვიქნები მონა...
  მჯერა თავისუფლების გარიჟრაჟი იქნება -
  ქარი განაახლებს ახალ ჭრილობას!
  
  ბრძოლაში წმინდა თავისუფლებისთვის,
  თავად დიდი სპარტაკი უწოდებს...
  ადექი მამაცი რაინდი ადრეულ საათებში,
  დაე, სიმართლის მზე ანათებდეს!
  სადარბაზო სავსეა მცველებით. ჯავშანჟილეტიანი ლეგიონერები კი ბავშვებს ეჭვის თვალით უყურებენ. ალბერტი ზედმეტად კუნთოვანია და მეომარს უფრო ჰგავს, ვიდრე მაწანწალას.
  უფროსმა ლეგიონერმა ჰკითხა ალბერტს:
  -ვინ ხარ ბიჭო?
  ბიჭმა პრინცმა ღიმილით უპასუხა:
  - ტანმოვარჯიშე და აკრობატი ვარ!
  დაცვის უფროსმა ბრძანა:
  - ხელებზე იარე!
  ალბერტი თავზე დადგა და გაიქცა. მისი შიშველი, გარუჯული ფეხები მტვრიანი ქუსლებით ციმციმებდა მზეზე.
  თავად ბიჭი გარუჯული და ძალიან სიმპათიური იყო. დაცვის უფროსმა თავი დაუქნია.
  -ჰო კარგად ხარ! შენნაირი მონა მინდა მყავდეს!
  ალბერტმა თეთრი კბილების ღიმილით უპასუხა:
  - Თავისუფალი ვარ!
  დაცვის უფროსმა ეჭვის თვალით შეხედა და ამოიოხრა:
  - Დაამტკიცე! ვისი პიროვნება ხარ?
  ალბერმა აჯანყებულმა მონებმა ჩამორთმეული ტროფებიდან პაპირუსის ნაჭერი, დოკუმენტი გადაიტანა.
  დაცვის უფროსმა შეხედა და შენიშნა:
  - მაინც შემიძლია დაგაკავო და გაწამო კიდეც. გესმის ეს?
  ალბერტმა ამოიოხრა.
  - შენ გაქვს ძალა!
  უფროსმა ლეგიონერმა თავი დაუქნია.
  - მაშ... დააკავეთ და ჯალათი მოიწვიეთ.
  როდოპეამ თქვა:
  -და მე რისთვის?
  დაცვის უფროსმა შენიშნა:
  - სპარტაკის ჯაშუშები ხართ! ვგრძნობ. უფრო მეტიც, სპარტაკის მარჯვენა ხელი ბიჭი არის ძალიან ძლიერი, მოხერხებული და ქერათმიანი. არა მგონია შენ ხარ. ლეგიონერმა აღნიშნა:
  - მართალია! ჩვენ გვსმენია ბიჭის შესახებ, რომელიც ზრდასრულ მეომრებამდე იბრძვის. სავსებით შესაძლებელია, რომ ის პირადად წავიდა დაზვერვაზე!
  უფროსმა ლეგიონერმა თავი დაუქნია.
  - Წაიღე ისინი!
  ალბერტი დაიბნა. არ ელოდა, რომ ასე სწრაფად დაეჭვდებოდა. ამასთანავე, არ სურდა თავის დანებება. როდოპეამაც წინააღმდეგობა არ გაუწია. ბიჭები დაიჭირეს.
  და ალბერტს ხელები ისე შეაბეს, რომ იდაყვები ერთმანეთს მოუყარეს. ბიჭი ტკივილისგან კვნესოდა, მაგრამ კვნესა შეიკავა, მიუხედავად იმისა, რომ მხრები აეხვია. იგივე გააკეთეს როდოპეაზე.
  გოგონა აუტანელი ტკივილისგან ღრიალებდა. მაგრამ შემდეგ მან ტუჩები ერთმანეთს დააჭირა. დიახ, მტკივა. და წაიყვანეს სარდაფში. რომაელებმა გადაწყვიტეს სასწრაფოდ ეწამებინათ ისინი. საკითხის განუსაზღვრელი ვადით არ გადადება.
  ხოლო წამების მარანი სწორედ ციხის კედელში იყო განთავსებული.
  ალბერტს აღიზიანებდა, რომ არასოდეს უნახავს ძველი რომი. თუმცა, მან შეიძლება დაინახოს ეს. Ნუ აჰყვებით პანიკას. დაბლა ჩასული ბიჭი ცდილობდა თანაბრად ესუნთქა.
  ყველაფერი ჯერ კიდევ არ არის დაკარგული. შესაძლოა, წამებას თუ გადაურჩება, გაუშვან. მართალია, ვწუხვარ როდოპეას. გოგოსაც აწამებენ? მიუხედავად იმისა, რომ რომაელები ნამდვილად სასტიკები არიან.
  ცხლად დაგროვილ ოთახში შეიყვანეს. ბუხრები ენთო, იგრძნობოდა ცეცხლმოკიდებული ხორცის სუნი. კედლებზე არაერთი წამების ინსტრუმენტი იყო ჩამოკიდებული.
  მთელი არსენალი წამებისთვის. მზადდებოდა ახალი სასტიკი წამება.
  ბავშვები ცენტრში გადაიყვანეს. ჯალათმა ღიმილით შეხედა მათ. ორმა მწიგნობარმა ყმაწვილმა თეთრ ტუნიკებში თავი დაუქნია და ბატის ღვეზელები მოამზადა აღსარების დასაწერად.
  ჯალათმა შეხედა ალბერტს და მცველს ჰკითხა:
  - ეს სკაუტია?
  ლეგიონერმა თავი დაუქნია.
  - კი, ორი მზვერავი დაიჭირეს!
  ჯალათმა თავი დაუქნია.
  დავიწყოთ ბიჭით! ის თითქოს გიჟია!
  ლეგიონერმა აღნიშნა:
  - უზრდელობისგან მათრახი მოირთვით!
  ჯალათმა თავის თანაშემწეებს უბრძანა:
  - გაგიჟდი მას!
  ალბერტი თოკის ქვეშ იყო მიბმული და თაროზე მიათრიეს. ეს წამების მოწყობილობა იყო ძალიან ეფექტური და ფართოდ გავრცელებული. ჯერ ბიჭი გაიზარდა.
  ალბერტმა იგრძნო, რომ ხელების სახსრები მტკივნეულად იბრუნა. დახრილობა დაიწყო. მაგრამ ჯალათებმა ის გაიყვანეს. და ჯოჯოხეთურმა ტკივილმა ალბერტს გადაუგრიხეს სახსრებში.
  ბიჭმა უნებურად დაიყვირა, მაგრამ კბილები დააჭირა. ხელები მხრებზე შემოხვია და მაღლა აწია. ბიჭის შიშველმა ფეხებმა იატაკი დატოვა.
  ჯალათმა ბრძანა:
  - ახლა კი ხუთი წამწამი ნახევარი ძალით!
  წითელ ხალათში გამოწყობილმა წამებულმა მათრახი აიღო ვედროდან, სადაც წნული წნელები შარდავდნენ. ჯერ ჰაერში აფრინდა. შემდეგ მან დარტყმა მიაყენა ალბერტს ზურგზე.
  მხრებისა და მკლავების ტკივილთან შედარებით, არც ისე საშინელი. კანი ოდნავ შეშუპებულია. ჯალათმა მეორედ ცოტა ძლიერად დაარტყა. მაგრამ ისე, რომ კანი არ ადიდდეს. შემდეგ ისევ დაარტყა.
  როდოპეამ შეჰკივლა:
  -ნუ ურტყამ!
  უფროსმა ჯალათმა ჰკითხა:
  - საკუთარ თავს სკაუტებად ცნობთ?
  გოგონამ თავი დაუქნია არა!
  მთავარმა ჯალათმა თავი დაუქნია.
  - და თარო გელოდებათ!
  ახლა აწიე ბიჭი ჭერამდე და კარგად შეანჯღრიე!
  თოკი უფრო მჭიდროდ გაიწია. ალბერტმა აწევა დაიწყო. ბიჭმა ტკივილის გაძლიერება იგრძნო. სარდაფში ჭერი მაღალი და ხახვივით მომრგვალებული იყო. აგური იყო
  მწვანე და წითელი, ოდნავ დაბზარული. ერთმა ბზარმა ალბერტს რაღაც შეახსენა, ბიჭს კი ზუსტად რა არ ახსოვდა. და აი ის მაღლა დგას.
  და გაიყინა. ჯალათები დაპატარავდნენ და არც ისე საშინელი. მერე თოკი გაუშვეს. ის დაბლა ჩაფრინდა. ალბერტს ისეთი გრძნობა ჰქონდა, თითქოს მასში რაღაც ჩავარდა. და აი ჩამოვარდა.
  და იატაკზე გაიყინა. ალბერტს მთელი სხეული, განსაკუთრებით კი ხელები და მხრები ისეთი ტკივილი ჰქონდა, რომ ყვიროდა. ჯალათებმა გაიცინეს. ბიჭს საშინელი ტკივილისგან თვალებიც კი დაუბნელდა.
  უფროსმა ჯალათმა ბოროტი ღიმილით ჰკითხა:
  "კარგი, ახლა აპირებთ საუბარს?"
  ალბერტმა იღრიალა:
  - გაჩუმდი ნაბიჭვარი!
  უფროსმა ჯალათმა დაიყვირა:
  - ათი წამწამი მთელი ძალით!
  ამჯერად წამებულმა ალბერტს მთელი ძალით დაარტყა. ბიჭს ზურგზე კანი გაუსკდა და სისხლი წამოუვიდა. ალბერტმა ნებისყოფის არაადამიანური ძალისხმევით შეიკავა ყვირილი და მძიმედ ამოისუნთქა.
  ჯალათმა ცემა დაასრულა და უფროს წამყვანს შეხედა.
  მან უბრძანა:
  - ფეხები ბლოკში!
  ჯალათებმა მაშინვე აიღეს ბიჭს შიშველი ფეხები და მუხის სამაგრში დაამაგრეს. შემდეგ უფროსმა ჯალათმა ბრძანა:
  - დაკიდე წონა!
  ჯალათებმა სიამოვნებით დაიწყეს კაუჭებთან პუდის წონების ჩამოკიდება. მათ ეს სწრაფად გააკეთეს. ალბერტმა ისევ იგრძნო ისედაც ძლიერი ტკივილი მხრებსა და მკლავებში. დაიღრიალა ბიჭმა.
  უფროსმა ჯალათმა ღიმილით ჰკითხა:
  - ილაპარაკებ, აღიარებ, რომ მზვერავი ხარ თუ კიდევ გაწამებენ?
  ალბერმა იღრიალა:
  - ჯანდაბა!
  მთავარმა მტანჯველმა ბრძანა:
  - ქუსლები შეიზილეთ! მოდით ვცადოთ ბრაზი ბიჭისთვის!
  ჯალათის ერთ-ერთმა თანაშემწემ ზეითუნის ზეთის ჭურჭელი ამოიღო. და მწამებლებმა დაიწყეს ბიჭის შიშველი, გამაგრებული ფეხების შეზელვა.
  მთავარმა წამებულმა შენიშნა:
  -და გოგო აქ რატომ დგას! ჩავსვათ სავარძელში და მაწვარიც მოვამზადოთ!
  ერთ-ერთმა ჯალათმა ჰკითხა:
  - იქნებ და ის თაროზე?
  უფროსმა ჯალათმა გააპროტესტა:
  -გოგო უფრო მყიფეა, შეიძლება დასახიჩრება! ქუსლების ქვეშ ცეცხლიც დაპატარავეთ! ჯერ არ ვიცით, დამნაშავეები არიან თუ არა, წამებით სიკვდილი!
  როდოპეა სავარძელში ჩასვეს და ძლიერად მიბმული. შემდეგ ასწიეს მისი ფეხები და დაიწყეს ძირების ზეითუნის ზეთით შეზეთვა.
  აი, ალბერტმა დაასრულა შეზეთვა. და მოიტანეს ბრაზილი, რომლითაც ალი ტრიალებდა. ბიჭის უხეში, წვეტიან ფეხებს ტკივილი მაშინვე არ უგრძვნია. მაგრამ დაიწვა.
  გოგონას ძირების შეზეთვა რომ დაასრულეს, შიშველი, მრგვალი ქუსლების ქვეშ უფრო პატარა ბრაზი დაუდეს. და ის ძალიან სუსტი იყო. დაიწყეს ბავშვების შიშველი, გამაგრებული, ზეთიანი ფეხების შეწვა.
  წამება ხანგრძლივი და მტკივნეული იყო. ალბერტი ცდილობდა სხვა რამე მოეფიქრებინა, რათა გონება მძაფრი ტკივილისგან მოეშორებინა. მაგალითად, ის სპარტაკთან ერთად რომაელებს ებრძვის.
  მიმდინარეობს სასტიკი ბრძოლა. ბიჭი, როგორც ყოველთვის, ორი ხმლით. აწარმოებს წისქვილს. და ცვივა მოჭრილი, რომაელის თავი გაუპარსავი და უხეში სახით. მერე ბიჭი დააკისრებს
  შიშველი ქუსლით ცენტურიონის ნიკაპამდე. და ის ეცემა. და შემდეგ რომაელები ჭრიან და ისევ დაეცემა. და აქ არის ევტიბიდა, მის ხელში არის მშვილდი. და ბერძენი გოგონა რომაელებისგან უშვებს
  ისარი. და ურტყამს მტერს. ის მკვდარი ვარდება.
  და ევტიბიდა მღერის:
  - მან თავისუფლების შუქი აჩვენა მონებს,
  და სთხოვეთ ჯაჭვი დაეხმარა მათ ...
  ყოველივე ამის შემდეგ, ადამიანის მონობა სამარცხვინოა,
  და არა ღვთის წმინდა კლდე!
  მებრძოლი და ძალიან მაგარი გოგოა. მონა, მაგრამ რომელმაც იყიდა მისი თავისუფლება და ცნობილი გახდა ისტორიაში. ახლა კი იბრძვის სპარტაკის არმიისთვის.
  და აქ როდოპეა სასოწარკვეთილად იბრძვის ...
  და ის ასევე სცემს მტრებს სისუსტისა და მოწყალების გარეშე.
  ალბერტი კი ხმლებით პეპლის მიღებას მართავს. და მოჭრილი თავები ლეგიონერებს მხრებიდან ეცემა. შემდეგ კი ერთი რქიანი ჩაფხუტით დაფრინავს და სხვა მეომრებს თვალებს ხვრეტავს. და ფაქტიურად
  კლავს მათ.
  შემდეგ ბიჭმა გაიგო როდოპეის ტირილი ტკივილისგან. ჩანს, თუმცა შიშველი, მრგვალი ქუსლები საფუძვლიანად დაიწვა.
  ალბერტმა ფილტვებში შესძახა:
  -არ გაბედო! კბილებში გამოცრა და გაჩუმდი! ნუ მისცემთ მტრებს სიხარულის მიზეზს!
  როდოპეამ კბილებში გამოსცრა და მძიმედ ამოისუნთქა. დიახ, ის არ გასცემს ფქვილს.
  ამასობაში ალბერტმა კვლავ წარმოიდგინა ბრძოლა. ის ბიჭია, მაგრამ ძლიერი ბიჭი. და ნებისმიერ წამებას გაუძლებს. ოღონდ გათავისუფლება ისე მოიჭრება.
  და არავინ შეაჩერებს მას ან დაამარცხებს მას ...
  ალბერტი გრძნობს, რომ მასში ვენები თამაშობენ და ენერგია მიედინება. მონა ბიჭის ჰაკი, დიდი ენთუზიაზმით. ახლა კი ისევ ცვივა გახვრეტილი ლეგიონერები. ბიჭი შიშველი ფეხით ესვრის რომაელის ჩამოგდებულ თავს და ყვირის:
  - დიდება სპარტაკის ეპოქას!
  ეს ისეთი მეომარი ბიჭია. და როგორ აფრქვევს მისი დარტყმები უფრო და უფრო თავდამსხმელ რომაელებს და თაღლითების მთელ ბრბოს. მაგრამ თუ ისიც რომაელები.
  და აქ მოდის მძიმე ბალისტი. და აალებადი ნარევის მთელი კასრი ფეთქდება და ლეგიონერებს ეცემა. და უმოწყალოდ იწვიან.
  ალბერტი მღერის:
  - მაგრამ გასაკვირი არ არის
  ჩემო ძვირფასო ეშმაკ!
  და მართლაც, ალბერტის გვერდით გამოჩნდა ულამაზესი სატანის გოგონა ოქროს ფოთლის ფერის ხვეული თმით. ალბერტს უყურებს და სიცილით ეკითხება:
  - კარგი, როგორ არის შენი სხეული?
  ბიჭი-პრინცი მხიარული ღიმილით პასუხობს:
  - სულმა შესცოდა, მაგრამ სხეული პასუხისმგებელია!
  სატანა გოგონამ შესთავაზა:
  - იქნებ თაროზე ტანჯვაზე უფრო მხიარული რამე გინდა?
  ალბერტმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  -კი, რა თქმა უნდა მინდა! მაგ ჯალათს თავი მოჰკვეთე!
  სატანა გოგონამ თქვა:
  -კარგი, მაგ სიამოვნებას ჯერ ვერ მოგანიჭებ! მაგრამ თუ გინდა, შეგიძლია... განაგრძე კვლევა!
  ბიჭმა პრინცმა თავი დაუქნია.
  - კარგი, მადლობა ამისთვის!
  ლამაზმა გოგონამ თქვა:
  -მართალია, პურზე მადლობას არ ავრცელებ! თუმცა, კარგად ხარ და გაბედულად იქცევი!
  და სილამაზე ჯოჯოხეთიდან გაქრა.
  მთავარმა წამებულმა ქვიშის საათს დახედა და თქვა:
  - დრო ამოიწურა! რომის კანონი ზღუდავს ბავშვების წამების ხანგრძლივობას! რადგან მათ არ აღიარეს, მაშინ დღეისთვის საკმარისია მასთან!
  დაცვამ თავი დაუქნია.
  - დიახ! ჩვენ მხოლოდ მათ მიმართ გვაქვს ეჭვი, იქნებ გავუშვათ?
  უფროსმა ჯალათმა მხრები აიჩეჩა.
  - რასაკვირველია, შეგიძლიათ მოსამართლეს მიმართოთ, მაგრამ... ბავშვების გამო დატვირთულ ადამიანს რატომ გადაიტანთ ყურადღება! გაათავისუფლე ისინი!
  ჯერ ალბერტისა და როდოპეის შიშველი ფეხების ქვეშ ბრაზილები ამოიღეს. შემდეგ გოგონა გაშალეს, ალბერტი კი ბლოკიდან გამოიყვანეს. შემდეგ ჩამოწიეს თაროდან. და ამოიღეს კაკალი. ბავშვების ხელები იყო
  მიბმული ზურგს უკან და იდაყვებში.
  ისინი ოთახიდან გაიყვანეს. ბიჭებს ფეხები არ დაუზიანდათ. მხოლოდ პატარა ბუშტუკები ბრაზისგან, თუმცა ტკივილი სასტიკი იყო. ზეითუნის ზეთი იცავდა ძირის ტყავს ზედმეტად დაწვას.
  მართალია, ალბერტს ზურგი საკმაოდ მოჭრილი ჰქონდა.
  ბავშვები კედლის შიდა ნაწილს გარეთ გაიყვანეს და ბოლოს ლეგიონერმა თოკები გაჭრა, რომლებიც ხელებს უკან იჭერდნენ. ალბერტი გრძნობდა თავისუფლებას და ტკივილს იოგებში, რომლებშიც ბრუნდებოდა
  სისხლი. როდოპეა ღრიალებდა და ღრიალებდა:
  - თუმცა მტკივა!
  ბიჭმა პრინცმა ღიმილით თქვა:
  -მაგრამ ჩვენ თავისუფლები ვართ!
  გოგონამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - შედარებით, რა თქმა უნდა, მაგრამ უფასოდ! და ეს კარგია!
  ალბერმა თავი დაუქნია და იმღერა:
  - თავისუფლება, თავისუფლება, თავისუფლება,
  მე მინდა ხალხებს ვაჩუქო სამყაროს ბედნიერება!
  და ბიჭმა აიხედა. აი ისინი რომში არიან. და ეს მშვენიერია. ქალაქი მართლაც შესანიშნავია. საკმაოდ სუფთა ქუჩები, ლეგიონერების მეთვალყურეობის ქვეშ, მათ მონები ბიჭები ანადგურებენ და
  მონა გოგოები. საინტერესოა, რომ რომში ბავშვებისა და ქალების უმეტესობა სანდლებს ატარებს. ბევრი მონა და ყრმა მონაც კი არის დახშული. ცხადია, ეს არის დედაქალაქი. და აქ არის წესიერება.
  მიუხედავად იმისა, რომ ჩვეულებრივ თბილ თვეებში, იტალიის სხვა ქალაქებში ბავშვები და ქალები ფეხშიშველები არიან. თუ ისინი არ არიან მდიდარი ან კეთილშობილი ხალხისგან. და აქ, რა თქმა უნდა, შინაური მონაც კი უნდა
  აცვიათ სანდლები. თორემ იფიქრებენ, რომ პატრიციონი ძალიან ღარიბია, რომ მსახურებისთვის ფეხსაცმელი ვერ იყიდა. ზრდასრული მამაკაცები, როგორც წესი, ფეხშიშველი არ დადიან, თუნდაც მონები იყვნენ.
  ეს არის წესები...
  ალბერტს უცებ გაახსენდა, რომ მათ ყველაფერი წაართვეს, ცირკის ძაღლის ჩათვლით. ახლა კი მას მხოლოდ ტანისამოსი აცვია, როდოპეა კი მხოლოდ გაცვეთილ, გაცვეთილ ტუნიკაშია. და ხედი
  ისინი ღარიბი მათხოვრებივით არიან. და კიდევ გაქცეული მონები. მით უმეტეს, თუ გავითვალისწინებთ, რომ ალბერტს ზურგი აქვს მოჭრილი. ბავშვებს კი ყოველი ნაბიჯის გადადგმისას ფეხები აწვებოდა.
  მაგრამ მესაზღვრეებმა მათ ჯერ არ შეხებიათ. როგორც ჩანს, ბიჭებს ხშირად ურტყამდნენ და საკმაოდ ცხელოდა, მიუხედავად იმისა, რომ საღამო ახლოვდებოდა. ზოგადად, ბიჭები ზაფხულში ხშირად მკერდში დარბიან, თუნდაც
  კეთილშობილური წარმოშობა.
  და მათ ასევე შეუძლიათ ბიჭს მათრახი ნებისმიერი წვრილმანისთვის. საინტერესო იყო თავად ქალაქის ნახვა. მართლა ძალიან დიდია. აქ მიდიხართ, მაგრამ ბოლო და კიდე არ ჩანს.
  სახლები დიდია. არის ხუთი, ექვსი, შვიდი და თუნდაც ათი სართული. ბევრი მდიდრული სასახლე. მაგრამ წარსული ბავშვების წყვილის მარჯვენა ხელზე ჰერკულესის ქანდაკება და ცემა
  შადრევანი მისგან. და მშვენიერია. აქ ხედავთ როგორ მოძრაობს ჯარისკაცების კოლონა. ჯავშანი ბრინჯაოსფერი და მბზინავია. მათ უკან ორი ბიჭი ურტყამს დოლს. ისინი შორტებითა და სანდლებით არიან.
  აი კიდევ ერთი ქანდაკება: ნეპტუნი და ხელში მოოქროვილი თასი. და თასიდან სცემს შადრევანს.
  ალბერტმა და როდოპეამ ვერ გაუძლეს და კიდეზე დასხდნენ, შიშველი ფეხები დაასველეს, წამების ქვეშ ბრაზიზე დაწვეს. ცოტა გაადვილდა. მაგრამ ლეგიონერი გავიდა და დაუყვირა
  ბავშვები. და გადმოხტნენ და გაიქცნენ.
  ალბერტი და როდოპეა ცოტათი გაიქცნენ და გაჩერდნენ. შადრევანიდან წყლის დალევა მოასწრეს და წყურვილი არ ატანჯეს. მაგრამ მშიერი იყო. და უხერხულია ამის აღიარება.
  . თავი? 16.
  ალბერტმა აღნიშნა:
  -იცი, გამაგრილებელი არ დააზარალებს!
  გოგონამ შესთავაზა:
  ვიცეკვოთ და ვიმღეროთ! მოგემსახურებიან!
  ბიჭი პრინცი დათანხმდა:
  -Მოდი ვცადოთ!
  მეტ-ნაკლებად ხალხმრავალი ადგილი აირჩიეს, ბავშვებმა დაიწყეს სიმღერა და ცეკვა. მიუხედავად იმისა, რომ მტკივა ცეკვა, როცა ფეხებს ცეცხლი გიკიდებს. მაგრამ ბავშვებმა სცადეს და, როგორც ჩანს, წარმატებას მიაღწიეს.
  ალბერტმა სიცილით შენიშნა:
  - ასე ვიშოვებთ!
  როდოპეა შესწორებულია:
  - არა სიცოცხლისთვის, არამედ თავისუფლებისთვის!
  ბავშვებმა შეაგროვეს სპილენძის მონეტა. მიუხედავად იმისა, რომ ტუზები მათ უხალისოდ ესროდნენ. და მივედით უახლოეს მაღაზიაში. მიიღეთ რძე და ხორცის ღვეზელები. და ჭამა ცდილობს ამის გაკეთებას
  სწრაფად ლაპარაკობდა,
  როდოპეამ აღნიშნა:
  - ქალაქი დიდია, ბევრი ხალხია, მათ შორის მონები, მაგრამ არ ვიცი, როგორ აჯანყება!
  ალბერტმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - დიახ, კონკრეტული გეგმა არ არსებობს! ფაქტობრივად, მოედანზე არ იყვირო: გაუმარჯოს თავისუფლებას - ძირს ტირანი!
  გოგონამ შესთავაზა:
  -იქნებ ცირკში წავიდეთ. იქ აუცილებლად იქნებიან გლადიატორები, ამიტომ ჩვენ მათ წინააღმდეგ აჯანყდებით!
  ბიჭმა პრინცმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - იდეა კარგი ჩანს!
  ბავშვებმა ჭამა რომ დაასრულეს, ძველ რომში გადავიდნენ. აი, მაგალითად, კართაგენის დამპყრობლის ქანდაკება. და სიცილიის დამპყრობელი. და ასევე სული.
  აქ არის კოლიზეუმი. ეს არის უზარმაზარი სტადიონი ას ოცი ათასი ადგილით. შთაბეჭდილებას ახდენს.
  ბიჭმა და გოგონამ შესასვლელში მცველებს ჰკითხეს:
  სად არის გლადიატორთა სკოლა?
  ლეგიონერმა წარბები შეჭმუხნა და იღრიალა.
  - Რატომ აკეთებთ?
  ალბერტმა ღიმილით უთხრა:
  -გლადიატორებში მინდა ჩარიცხვა!
  მესაზღვრეებმა გამოიჩეკა:
  - პატიოსნად?
  ბიჭმა დარწმუნებით თქვა:
  - პატიოსანი არ ხდება!
  - Კარგია! უბრალოდ, თითქმის ყველა მონა გაიქცა და ჩვენ არ გვაქვს საკმარისი ახალი ხორცი!
  ალბერტმა, რომ გაიგო ეს ამბავი, არ გაუხარდა:
  - როგორ გაექცა?
  უფრო მაღალმა ლეგიონერმა განაცხადა:
  -ამ ურჩხულის სპარტაკის გამო მონებმა გაქცევა დაიწყეს, ორი წლის წინ. ახლა კი ისინი ფაქტიურად ტრიალებენ ნახირებში. მართალია, ჩვენ მათ ვტოვებთ გისოსებს მიღმა და ყაბზობის დროს,
  დაყენებული მცველები, ასე რომ, ახლა ისინი არ დარბიან ისე სწრაფად, როგორც ადრე, მაგრამ არ არიან საკმარისი!
  ალბერტმა ჩაიცინა და შენიშნა:
  - Არ არის საკმარისი! მაგრამ მე მარტო ვდგავარ ბევრს!
  ლეგიონერს გაეცინა და უპასუხა:
  - ისევ ბავშვი ხარ! გარდა ამისა, თქვენ ახლახან გაგიჟეს! ნახე, თავი არ დაგკარგო!
  როდოპეამ შემოგვთავაზა:
  - და შენ მას ხმლებით ებრძვი! მერე გაიგებ ვინ რისი ღირსია!
  ლეგიონერმა ღიმილით უპასუხა:
  - ძალიან დიდი პატივია ჩემთვის, რომ დიდ მეომარს მწოვართან შევებრძოლო! კი და თუ გოგოც გინდა, წაიღე! ბევრი ქალი გლადიატორიც გაიქცა!
  როდოპეამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - Მე წავალ! მეც შემიძლია ბრძოლა!
  ლეგიონერმა სკეპტიკურად შენიშნა:
  -აი შენ მაცინებ!
  შემდეგ მეორე მცველმა შესთავაზა:
  - ნება მიბოძეთ, ხმლებზე ვიბრძოლო ბიჭთან!
  მაღალმა ლეგიონერმა ღიმილით ჰკითხა:
  -რაში გჭირდება?
  მცველმა ჩაიცინა და შენიშნა:
  - მტკივა სიმპათიური ბიჭი. თუ მე მას ნოკაუტში შევძლებ, მასთან ერთად გავერთობი!
  დიდმა ლეგიონერმა თავი დაუქნია.
  - Დიახ, მშვენიერო! ასეთი გარეგნობით შეგეძლო რომელიმე კეთილშობილი პატრიარქის, ან პატრიციონის შეყვარებული გამხდარიყავი!
  ალბერტმა ამაყად უპასუხა:
  - ხმლის დიდება მირჩევნია! თუ იმ მცველს ჩემთან შებრძოლება მოუნდება, მაშინ მე მას ვაჩვენებ, რომ არც ისე პატარა ვარ!
  ლეგიონერმა შესთავაზა:
  - კარგი მაშინ! ხმალს მოგცემ!
  მცველმა იარაღი ამოიღო და იღრიალა:
  მას შეუძლია ხმლის გარეშე. რატომ მივცემდი მას იარაღს! უფრო სწორედ, იარაღი ჩვენი კი არა, სახელმწიფო საკუთრებაა!
  ლეგიონმა თავი დაუქნია.
  - კარგი, მოგეხსენებათ, უბრალოდ არ მოკლა!
  მცველმა ჩაიცინა.
  -სამწუხაროა ასეთი კარგი ბიჭის მოკვლა!
  და როგორ დაესხმება ის ალბერტს მახვილით მოქცეული. ბიჭი ოსტატურად აირიდა და მცველს მუხლის ქვეშ დაარტყა. დარტყმა მტკივნეული იყო. და ავაზაკმა დაიყვირა.
  ალბერტი მღეროდა:
  - ფეხშიშველი, ძლიერი ბიჭები,
  სულაც არა მშიშარა კურდღლები!
  მცველი გაბრაზდა და იღრიალა:
  -Მოგკლავ!
  სახე წითლდებოდა და ოფლით უბრწყინავდა, ხმალი კი უაზროდ ტრიალებდა და ტრიალებდა.
  თავად მცველი ოდნავ კოჭლობდა. ალბერტმა ისევ დაარტყა შიშველი წვივი მუხლს ქვეშ. გარყვნილის დასჯა უნდოდა. მაგრამ მან შეტევა არ შეაჩერა.
  შემდეგ ალბერტმა მას მთელი ძალით უბიძგა უკვე დაზიანებული ფეხის გასწვრივ. მცველი გატყდა და დაეცა. და მან დაიწყო კარგი უხამსობის ყვირილი. ის ძლიერ დაზიანდა. ბიჭი გადახტა
  მას და შიშველი ქუსლით ნიკაპში მოხვდა. დარტყმა ძლიერი იყო და ყბა აფრინდა, დამტვრეული კბილები ამოვარდა. და მცველი ჩუმად იყო. ალბერტმა ღიმილით უთხრა:
  - სწორედ ეს გჭირდება! უიარაღო ბიჭის მოკვლა გინდოდა და ფასი გადაიხადე!
  მაღალმა ლეგიონერმა აღნიშნა:
  - და შენ კარგად ხარ! Ძალიან კარგი! აუცილებელია შიშველი ხელებითა და ფეხშიშველი იარაღით პროფესიონალი მეომრის ჩამოგდება. თქვენ იქნებით დიდი მეომარი!
  ალბერტმა შენიშნა:
  - დიდი მეომარი ვარ! ანუ მთავარ მასპინძელთან უნდა წავიდე?
  ლეგიონერმა თავი დაუქნია.
  - მისი სახლი წითელი მარმარილოსაა, კოლიზეუმის უკან ნახავთ! და შემდეგ ... კარგად, თქვენ იცით! შეიძლება ზრდასრულ მამაკაცთან ბრძოლა მოგთხოვონ, მაგრამ იმედი მაქვს, რომ მოახერხებ!
  როდოპეამ დამაჯერებლად განაცხადა:
  - უძლებს!
  და ბავშვები გადავიდნენ გლადიატორების პატრონის ძებნაში. ბიჭმა შენიშნა, რომ მცველი აშკარად დიდად არ მოსწონდათ, რადგან სინანული არ გამოთქვეს, რომ ის ინვალიდა იყო.
  როდოპეამ უპასუხა:
  - ხალხი საერთოდ ეგოისტია! და მაშინ შეიძლება იყოს პატარა დანაშაული!
  ალბერტმა თავი დაუქნია.
  - დიახ, არის როგორც მცირე, ასევე დიდი წყენა. კარგი, კარგი... ახლა პატრონთან წავიდეთ.
  ბავშვები უფრო სწრაფად მოძრაობდნენ. ცოტათი მიეჩვივნენ ტკივილს და ბუშტუკებმა უკვე დაქვეითება დაიწყეს. და აწიეს. ჩვენ უკვე გავედით კოლიზეუმის უკან ქუჩაში.
  მხოლოდ ერთი წითელი მარმარილოს სახლი იყო და საკმაოდ მაღალი. შესასვლელთან ორი შავი გიგანტი და კიდევ ერთი პატარა კაცი იდგა ტოგაში. ბიჭისა და გოგოს დანახვისას მან იღრიალა:
  -აქ არ მსახურობენ! Გადი გარეთ!
  ალბერტმა თამამად განაცხადა:
  - გლადიატორებად დაქირავება გვინდა!
  მამაკაცმა წარბები შეჭმუხნა და ჰკითხა:
  -ხომ იცი ეს ბავშვების სათამაშოები არაა და იქ კლავენ!
  როდოპეამ თავი დაუქნია.
  - რა თქმა უნდა! მაგრამ გლადიატორობა ბევრად უფრო საინტერესოა, ვიდრე მაწანწალა!
  კაცმა გაიცინა და უპასუხა:
  - სხვა დროს გაგაგდებდი! მაგრამ ახლა გლადიატორების დეფიციტია, ამიტომ... სახლში შეგიშვებ. მეპატრონე ახლა წასულია, ცოლი კი სახლშია. თუ მას მოსწონხარ, მაშინ
  შეიძლება წაგიყვანოთ. უბრალოდ დაიმახსოვრე, ხანდახან ბავშვებს უწევთ უფროსებთან ჩხუბი! ან გამოცდილ მებრძოლებთან, რომლებსაც შეუძლიათ ახალბედის მოკვლა!
  ალბერტმა თავი დაუქნია.
  - ვიცით! მაგრამ იყავით მზად რისკის მისაღებად!
  კაცმა თავი დაუქნია.
  - Გამომყევი!
  გიგანტურმა მეომრებმა ბავშვები და მათი ესკორტი გაუშვეს. შიგნით სახლი მდიდრული და ელეგანტური იყო. მოსამსახურე გოგონები საკმაოდ მდიდრულად იყვნენ ჩაცმული, სანდლები და თაყვანი სცემდნენ
  სტუმრები, მიუხედავად მათი ცუდი გარეგნობისა. კედლებზე პატარა ქანდაკებები და ფერადი პორტრეტები ეკიდა. და ზოგიერთი ნახატი იყო ზეთი ტილოზე.
  ბევრი ლამაზი შიშველი გოგონა იყო ტილოებზე და ძლევამოსილი მეომრები. ხოლო ცენტრალურ დარბაზში იყო კომპოზიცია ოლიმპიური ღმერთებით. და ცენტრში, რა თქმა უნდა, იუპიტერი.
  ან ზევსი ბერძნებს შორის.
  მარგალიტითა და ოქროთი მოქარგულ დივანზე მშვენიერი ქალი იწვა. ოცდაათზე მეტი არ იყო და მდიდრულ სამოსში იყო. მან შეხედა წყვილს და შენიშნა:
  -ლამაზი ბიჭიც და გოგოც... ბაზარში იყიდე?
  მამაკაცი მხრები აიჩეჩა.
  - არა! ისინი თვითონ მოვიდნენ. და მათ სურთ იყვნენ გლადიატორები!
  ქალმა ღიმილით ჰკითხა:
  - მართლა გინდა მოკვდე ბრბოს გასართობად!
  ალბერტმა თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - არ მოკვდე, მაგრამ გაიმარჯვე! და თქვენი გულისთვის, არა გასართობად!
  ქალს გაეღიმა.
  -და გოგო შენც გინდა ჩხუბი?
  როდოპეამ თავი დაუქნია.
  - დიახ! მე მზად ვარ ბრძოლისთვის!
  პატრონის ცოლმა თავი დაუქნია.
  რათქმაუნდა გამოცდები! მაგრამ ჯერ ვივახშმოთ! ძალიან სიმპათიური ბიჭი ხარ. ასეთი სილამაზე არასდროს მინახავს. ჭამე და იფიქრე, ღირს თუ არა სიცოცხლის რისკის ქვეშ!
  ალბერტმა შენიშნა:
  - ყოველთვის რისკავთ. ქუჩაში გასეირნებისას აგური შეიძლება თავზე დაგცვივდეს!
  ქალმა თავი დაუქნია.
  ვხედავ, რომ წლების მიღმა ჭკვიანი ხარ! მაგრამ მაინც, ჯერ ჩემთან ერთად ისაუზმეთ. და მერე ვნახოთ.
  და შემდეგ მან დარეკა ზარი. გოგონები გამოჩნდნენ ოქროს უჯრით და მდიდრული საჭმლით.
  მიხეილ-ვლადიმერ გორბაჩოვი-პუტინი გაიღვიძეს. ახალი იდეები თავისებურად საშინელი იყო.
  კერძოდ, დაწესდა საკანონმდებლო შეზღუდვები ებრაელებისთვის. მათ აეკრძალათ მრავალი პოსტის დაკავება აპარატსა და მედიაში. ასევე შეზღუდული იყო მათი უფლებები პარლამენტში ასპარეზობისა და უმაღლეს სასწავლებლებში შესვლის შესახებ.
  დაწესდა დამატებითი რეპრესიები ყველა არაქრისტიანული კონფესიის, უფრო სწორედ, არამართლმადიდებლური წარმომადგენლის მიმართ. და ეკლესიაზე კონტროლი გაიზარდა.
  თუმცა, სანამ ათეიზმი რჩებოდა ოფიციალურ დოქტრინად. გორბაჩოვ-პუტინმა გადაწყვიტა არ დაერღვია კომუნისტების ტრადიციები. უფრო მეტიც, მიხეილ-ვლადიმირი მხოლოდ მორწმუნეზე თავს იჩენდა, თვითონ კი რეალურად ათეისტი იყო.
  მერე ისევ დაიწყო ძილი და ოცნება;
  ალბერტი და როდოპეა უკვე სავსე იყვნენ, მაგრამ თავაზიანობის გამო მაინც ჭამდნენ. ქალმა მონატრებით შეხედა ალბერტს. მას ძალიან მოეწონა ეს ბიჭი. ძალიან ლამაზი და
  კუნთოვანი, მუცლის კუნთები შოკოლადის ფილებით, უნაკლო ფიგურა, ძალიან ლამაზი სახე. ზოგადად, ბიჭები ხშირად ლამაზები არიან, მაგრამ ეს თავისებურად ლამაზია.
  ქალმა ჩაილაპარაკა:
  - შენ ანგელოზი არ ხარ, მაგრამ ჩემთვის,
  მაგრამ ჩემთვის შენ წმინდანი გახდი...
  ალბერტმა თავი დაუქნია.
  - Ძალიან საინტერესოა! თუმცა მე არ ვარ ანგელოზი!
  ქალმა მკერდზე ხელი მიიდო და ბიჭის ცვენა დაიწყო. და მან ეს გააკეთა დიდი სიყვარულით. და მისმა შეხებამ აღაფრთოვანა ალბერტი. რა სასიამოვნოა ქალის მოფერება.
  თუნდაც დედის ასაკის იყოს, მაინც სუფთა და ლამაზია.
  როდოპეამ აღნიშნა:
  - არ არის სასიამოვნო საზოგადოებაში ბიჭების გრძნობა!
  ქალმა თავი დაუქნია.
  -კარგი! ჩემს ოთახში წავიყვან! და შენ აქ დარჩი!
  როდოპეამ აღნიშნა:
  - სიყვარულის კეთებაში იხდიან! თავისუფლად ასიამოვნო ქალს, რომელიც ბევრად უფროსი ბიჭია!
  ქალმა თავი დაუქნია.
  - ათ ოქროს მივცემ!
  ალბერტმა უპასუხა:
  -მე მეძავი არ ვარ! თუ მას სურს, უსასყიდლოდ ვასიამოვნო!
  ქალმა გაიცინა და უპასუხა:
  -აიღე ფული! ჩემთვის ეს სისულელეა! კიდევ რამდენიმე პენი! და თქვენ ისარგებლებთ! ბოლოს და ბოლოს, უკვე თითქმის შიშველი ხარ!
  როდოპეამ თავი დაუქნია.
  აიღე ალბერტი! ფული შეუცვლელი ღირებულებაა!
  ქალმა თავი დაუქნია.
  - რაც უფრო მეტს მიწუწუნებ! ყველა ბიჭს არ უყვარს!
  ალბერტმა მხრები აიჩეჩა.
  -კარგი! ფულს ავიღებ! მაგრამ მხოლოდ ერთი საათის სიყვარულისთვის!
  ქალმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  -მთელი საათი ჩემი იქნები!
  მან ალბერტს ხელი მოჰკიდა და ოთახში შეიყვანა. რამდენიმე წუთში მისი ვნებათაღელვა კვნესა და კვნესა გაისმა.
  როდოპეა მარტო დარჩა. უფრო სწორედ მის წინ ისევ გოგო-ბიჭები ცეკვავდნენ. ბალიშზე დაწვა და დაიძინა. ოცნებობდა, რომ ისევ პლანტაციაზე მუშაობდა.
  პირველივე დღეებში რთული იყო, როცა ფეხები და ზურგი საშინლად მტკიოდა. მაგრამ მერე გოგონა შეეჩვია. იქ სხვა გოგოებთან და ქალებთან ერთად მუშაობდა.
  საკმაოდ რთული იყო. მაგრამ მეორეს მხრივ, სუფთა ჰაერზე და გარუჯვაში. როდოპეა საველე სამუშაოებში იყო. მიუხედავად იმისა, რომ მისი გაყიდვა შეიძლებოდა ბორდელში. ბოლოს და ბოლოს, ის ლამაზი გოგოა.
  მაგრამ, როგორც ჩანს, კრასუსმა შეასრულა სიტყვა, რომ მისი ქალწულობა გადარჩებოდა. თუმცა, რა თქმა უნდა, ეს თითქოს სახის ოფლშია ასე მუშაობა.
  როდოპეა მუშაობდა ნახევრად შიშველი, ან მაგარი ერთ ტუნიკაში. და მთელი წელი ფეხშიშველი დავდიოდი. ზამთარი, რა თქმა უნდა, სამხრეთ იტალიაში თბილია, მაგრამ შიშველი ფეხები მაინც ცივია.
  მიუხედავად იმისა, რომ ისინი იმდენად უხეში გახდნენ. მაგრამ ფეხის ფორმა არ იყო დამახინჯებული. პირიქით, გოგონას ფეხის ძირები უფრო ელეგანტური და უკეთესი ქუსლის მოხრით გახდა.
  ისინი ცდილობდნენ მისი წყვილის გაუპატიურებას, მაგრამ გოგონამ იბრძოდა.
  ერთხელ თვითონაც სცადა ბიჭის მოფერება, მაგრამ შორს არ გაუშვა.
  ასე რომ, ყველაფერი იყო ნიკაპი.
  ალბერტი სამი საათით აგვიანებდა. ქალმა მას ორმაგი გადაუხადა გადამუშავებაში. ალბერტს უკვე ჰქონდა მთელი ჩანთა, რომელშიც ორმოცდაათი ოქროს მონეტა იყო.
  ეს არ არის ცუდი, საკმაოდ ლამაზი და ჯერ კიდევ საკმაოდ ახალგაზრდა ქალის დასამშვიდებლად. ბოლოს და ბოლოს, სამ საათში, რამდენჯერმე განიცადა ძლიერი ორგაზმი, მან თავი გამოიფიტა და ხვრინდა.
  ალბერტიც დაღლილი იყო და სასტიკი მადა ჰქონდა. ბიჭი საჭმელს დაჰკრა და აღნიშნა:
  - Ყველაფერი კარგია რაც კარგად მთავრდება!
  როდოპეამ გაიხსენა:
  - გახსოვს სპარტაკის დავალება?
  ალბერმა, რომელიც აგრძელებდა ჭამას, გულახდილად აიჩეჩა მხრები.
  - Არ ვიცი! ეჭვი მეპარება, რომ, გამარჯვების შემდეგ, მონები შეძლებენ რაიმე ღირებულის აშენებას! შესაძლოა პირიქით - რომის განადგურება მხოლოდ უარესდება!
  გოგონამ მხრები აიჩეჩა და თქვა:
  - მაგრამ მონობა გაქრება!
  ალბერტმა მხრები აიჩეჩა.
  -ეს კიდევ ერთი ბებია თქვა ორზე! და სამუშაო მაინც არ გაქრება! გარდა ამისა, სხვა მონები გამოჩნდებიან, მხოლოდ ბატონები შეიცვლებიან!
  გოგონამ მხრები აიჩეჩა და იმღერა:
  ადექი დაწყევლილი ბრენდირებული
  მშიერი და მონების მთელი სამყარო...
  ჩვენი აღშფოთებული გონება დუღს,
  მზად ვართ სიკვდილამდე საბრძოლველად!
  ბიჭი პრინცი მღეროდა:
  - ჩვენ გავანადგურებთ ძალადობის მთელ სამყაროს,
  ქვევით ქვევით და მერე...
  ჩვენ ავაშენებთ ახალ, ახალ სამყაროს -
  ვინც არავინ იყო, ის გახდება ყველაფერი!
  ბავშვები კი იცინოდნენ... სახალისო და სასაცილო იყო. როდოპეამ აღნიშნა:
  -ასეთი ფულისთვის ვიქნებოდი და მე თვითონ ვიცოდი კაცთან სიყვარული! ოჰ, რა ადრე გახდი ზრდასრული!
  ალბერტმა შენიშნა:
  - აქტიური გმირი ვარ, აქტიური გმირები კი სწრაფად იზრდებიან! მეტიც, ჩემი სხეული სატანას ეკუთვნის!
  როდოპეამ გაიცინა და შენიშნა:
  "ყოველ შემთხვევაში, ეს ოსტატია, რომელიც ეფექტურად გიყენებთ!"
  ალბერტმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - მართალია! მაგრამ რატომ სჭირდება ეშმაკს ოქრო?
  გოგონამ მხრები აიჩეჩა და თქვა:
  რატომ სჭირდება მას ჩვენი სულები?
  ბიჭმა საპასუხოდ მღეროდა:
  -შენი სული მაღლა ისწრაფოდა,
  თქვენ ხელახლა დაიბადებით ოცნებით!
  მაგრამ თუ ღორივით ცხოვრობდი -
  დარჩი ღორი!
  როდოპეამ ამოიოხრა და შენიშნა:
  - დიახ, დიდმა პითაგორამ მოიფიქრა, რომ სული უკვდავია და ცხოვრობს სხვადასხვა სხეულებში. ცხოველების სხეულების ჩათვლით!
  ალბერტმა უპასუხა:
  - მე მგონია, რომ ადამიანის სული თავად ადამიანში ცხოვრობს, ცხოველის სული კი ცხოველებში! ჩვენ შორის დიდი უფსკრულია!
  გოგონამ ღიმილით უთხრა:
  - მაიმუნები ზოგჯერ ძალიან ჭკვიანები არიან!
  ბიჭი დაეთანხმა ამას.
  - ჭკვიანები არიან, მაგრამ ხალხი არ არიან!
  როდოპეა ღიმილით მღეროდა:
  - მაიმუნები სახეს ახამხამებენ,
  და ტოტზე სხედან...
  ალბერტმა სიხარულით განაგრძო:
  - ჯერ კიდევ უაზრო,
  ჩვენი წინაპრები იყვნენ!
  ბიჭიც და გოგოც ჩუმად იყვნენ. უკვე მოწყენილი იყვნენ. მიუხედავად იმისა, რომ მოცეკვავეები უკვე წავიდნენ და ახალგაზრდები მათთან ერთად. მაგრამ კაცი დარჩა. მან შესთავაზა:
  - იქნებ ახლავე იჩხუბოთ?
  ალბერტმა მხრები აიჩეჩა.
  - Მზად ვარ! მიუხედავად იმისა, რომ დავიღალე!
  კაცმა აღნიშნა:
  - დიასახლისს სძინავს! ის ძალიან კმაყოფილია შენით, ვხედავ!
  პატარა ბიჭმა თავი დაუქნია.
  - ბევრი უნარი მაქვს!
  კაცმა აღნიშნა:
  - მუშტებით შეგიძლია ჩხუბი?
  ალბერტმა თავი დაუქნია.
  - Რა თქმა უნდა!
  კაცმა აღნიშნა:
  - ყმა ბიჭს შეებრძოლები! ის შენსავით მაღალია! საკმაოდ ძლიერი, ახლახან კარიერებიდან! მუშტი შეებრძოლე მას!
  ბიჭმა ღიმილით დაუქნია თავი.
  - ჩვენ მოგვიწევს ბრძოლა!
  მამაკაცმა ღიმილით ჩაიცინა.
  -კარგი! ეს ბრძოლა უფრო სახალისო იქნება!
  როდოპეამ სიცილით შენიშნა:
  - კი და უფასოა?
  ტოგაში მყოფმა კაცმა თავი დაუქნია.
  -ამისთვის შენს ბიჭს ქალ გლადიატორებისკენ წავიყვან! მას ამის შემდეგ სურს!
  ალბერტმა ჩაიცინა.
  - რა თქმა უნდა, მაამებელია! მაგრამ მე უკვე სამი საათია სიყვარულს ვუყრი თავს დაუოკებელ ვიქსენთან. და საფუძვლიანად ამოწურული!
  ტოგაში მყოფმა კაცმა თავი დაუქნია.
  - კარგი, იბრძოლე!
  ოთახში ბიჭი შემოვიდა. ის იყო ერთი ტანისამოსით, თითქმის შავი ტანზე, მაგრამ დამწვარი ქერა თმით, ტანით ძლიერი და დაკუნთული.
  როგორც ჩანს, ის კარგად იკვებებოდა კარიერებში და ის უფრო მასიური იყო ვიდრე ალბერტი, თუმცა შეიძლება არც ისე გამოჩენილი, მაგრამ ძლიერი.
  ალბერტი მის შესახვედრად გამოვიდა. ბიჭი ჯერ კიდევ ცოტათი უფროსი და მაღალი იყო პრინცზე და შესამჩნევად მძიმე. ასეთი ძლიერი ბიჭი, კარიერებში შრომისმოყვარეობით.
  კაცმა თავი დაუქნია.
  - გეტაა, ყმა ბიჭო! ოთხი წლის ასაკიდან კარიერებში მუშაობდა. ძალიან ძლიერი და გამძლე. დაასრულა ორმაგი ბავშვთა ნორმა და ამისთვის მიიღო საკვების ორმაგი პორცია. შეგიძლიათ ერთად
  მათ მუშტებით იბრძოლონ! მე ვფიქრობ ღირსეული მეტოქე!
  ალბერტმა თავი დაუქნია.
  - ის ძლიერია! მაგრამ არც მე ვარ სუსტი! Მოდი ვიბრძოლოთ!
  ბიჭმა მკვეთრად გაისროლა მუშტი. მაგრამ ალბერტი რეფლექსურად აირიდა. და ჩაიცინა.
  - Კარგი ცდა!
  კაცმა თავი დაუქნია.
  - Დავიწყოთ!
  მონა ბიჭმა ისევ სცადა ალბერტის გადატანა. მან თავად მოიპოვა საკმაო ძალა კარიერებში. მაგრამ ის ბიჭ-უფლისწულის სიჩქარეზე ჩამორჩებოდა. ფეხით ვცადე მისი მიღება.
  ალბერტი პასუხად წამოხტა და ბიჭი-პრინცის შიშველი ქუსლი ახალგაზრდა მონას ნიკაპზე მოხვდა. ზურგზე დაეცა და აკოცა. ალბერტმა ჩაიცინა.
  - დარტყმაში კარგად ვარ!
  მაგრამ ბიჭი, როგორც ჩანს, კარიერებში გამკვრივება მიიღო, ადგა. და ალბერტისკენ გაეშურა. ცოტა ყოყმანობდა და ყმა-ყმის ძლიერმა ხელებმა შეიპყრეს.
  ალბერტმა იგრძნო ძლიერი ხელები, როგორ ეჭიმებოდა იგი. და დააჭირა. უფლისწულმა იგრძნო მტრის ფოლადის კუნთების შეხება. და სასოწარკვეთილი ცდილობდა მისი დამხობა.
  მაგრამ მტერი უფრო მძიმე და ძლიერი იყო. ალბერტმა აიღო, შემდეგ მტერს შუბლით დაარტყა. ცხვირიდან სისხლი სდიოდა. ძლევამოსილი ბიჭი უფრო ძლიერად მოეხვია და ალბერტი კი კვნესოდა. მაგრამ მან ისევ დაარტყა თავი. ამჯერად თვალებს შორის. ბავშვს ხელი მოეხსნა და მუხლებზე დაეცა. ახალგაზრდა უფლისწულმა მთელი ძალით მიიწია მუხლი ნიკაპზე
  თავის კოლეგას. დაარტყა, როცა დაარტყა. ალბერმა ისევ ნიკაპში დაარტყა ბალთაც კი.
  ამჯერად ახალგაზრდა მონამ ვერ გაუძლო და დაეცა. ალბერმა დაცემულ მონას ისევ დაარტყა წიხლი, ამჯერად თავში. კარიერებში შრომით გამაგრებული ბიჭი დამშვიდდა.
  კაცმა გახარებულმა იღრიალა:
  - საოცარი! აქ არის გამარჯვება!
  ალბერტმა ღიმილით უთხრა:
  - მე მიყვარს მოგება! ეს არის ჩემი სარწმუნოება!
  კაცმა თავი დაუქნია და შესთავაზა:
  -ამაღამ კონსულთან ჩხუბი იქნება! შეგიძლიათ მიიღოთ მონაწილეობა და მიიღოთ ღირსეული ფული!
  ალბერტმა ღიმილით უპასუხა:
  - Და რა? Შესაძლებელია! მიუხედავად იმისა, რომ დავიღალე!
  მამაკაცმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - მესმის... მაგრამ შენ შეგიძლია თავად შეებრძოლო გრანიკს. ის რომის გლადიატორთა შორის ჩემპიონი და ძალიან მდიდარი კაცია!
  ალბერმა ამოისუნთქა და შენიშნა:
  - რომის ჩემპიონს უნდა ვებრძოლო?
  კაცმა თავი დაუქნია.
  - დიახ... ვერავინ დაიჯერებს, რომ ბავშვი ჩემპიონს დაამარცხებს და ბევრი ფულის შოვნა იქნება შესაძლებელი.
  ალბერტმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  -გინდა ჩემზე დადო და იშოვო?
  მენეჯერმა თავი დაუქნია.
  - Ის არის!
  ალბერტმა ღიმილით შენიშნა:
  -კარგი, მაშინ მეც ჩემს თავზე დავდებ ფულს!
  კაცმა თავი დაუქნია.
  - გონივრულია!
  ყმა ბიჭმა თავი დაუქნია.
  -რას მიდიხარ!
  მენეჯერმა განაცხადა:
  - კარგი, ჩემო პატარა მეომრებო. შენს დას უნდა ჩხუბი?
  როდოპეამ თავი დაუქნია.
  - მეც მზად ვარ დიდი სიამოვნებით ვიბრძოლო!
  კაცმა უპასუხა:
  - Გამომყევი!
  და ოთახიდან გავიდა. შიშველი, ვარდისფერი ქუსლებით მოციმციმე ბავშვები მას მიჰყვნენ. და მღეროდნენ:
  ჭექა-ქუხილი მძვინვარებს, ომის ჭექა-ქუხილი ჭექა,
  დიდი ჩხუბის დროა...
  მტერს სურს რომის დაწვა მიწაზე,
  ნუ გააფუჭებთ დიდ მიღწევებს!
  ბრძოლა კოლიზეუმში კი არა, კონსულის სასახლეში მიმდინარეობდა. ეს იყო უზარმაზარი შენობა, სპეციალური დარბაზით, სადაც დიდი აუდიტორია იკრიბებოდა და ქეიფი იმართებოდა. რა თქმა უნდა, ამ დღეს მოეწყო გლადიატორთა ბრძოლები.
  ჯერ ორი ბიჭი იჩხუბეს. ისინი ცოტა ხნის წინ რომის მახლობლად მდებარე კარიერებიდან წაიყვანეს. ბიჭები გარუჯულები და დაკუნთულები იყვნენ. ზურგზე და გვერდებზე, კვალი
  მათრახის ცემა. როგორც ჩანს, მონობაში საკმაოდ ცუდად გახდნენ. გარეგნულად თორმეტი თუ ცამეტი წლის არიან და ერთსა და იმავე საცურაო კალთაში იბრძოდნენ. ბიჭებმა, გონგის სიგნალით, დაიწყეს თავის მოჭრა.
  ხელში მოკლე ხმალი და ფარი ეჭირათ. ისინი მტკიცედ და სწრაფად იბრძოდნენ. აქ ერთი ბიჭი დაიჭრა, მის უკან კი მეორე. მერე ისევ სისხლი დაიღვარა. ბიჭებმა მიიღეს
  დარტყმა და დაცემა. აუდიტორია ზუზუნებდა. ბიჭებზე დადებდნენ ფსონებს და უხაროდათ, როცა სისხლი მოედინებოდა. ერთ-ერთი ბიჭი გაჩუმდა. მური მიუახლოვდა მას და გახურებული რკინით
  დაწვა ბიჭის შიშველი, მრგვალი ქუსლი. აკოცა, თვალები გაახილა და წამოდგომა სცადა.
  აუდიტორია იღრიალა:
  - სცემეს! დაასრულე!
  და კიდევ ერთი, ასევე დაჭრილი და ნაკაწრი, ბიჭმა მთელი ძალით ჩაუშვა წერტილი თავის კოლეგას კისერში. დაეცა და გაჩუმდა უკვე სრულიად.
  გამარჯვებულმა შიშველი ფეხი სისხლში ჩაასო და კვალი დატოვა. შემდეგ წავიდა დასასვენებლად და ჭრილობის შეხორცებლად. მოკლული ბიჭი კი კაუჭით აიყვანეს და ნიანგებთან ერთად თხრილში ჩაათრიეს.
  დიახ, ეს იყო სასტიკი ბედი.
  შემდეგ ორი გოგონა შეებრძოლა მამაკაცს. ისინი უკვე საკმაოდ დახვეწილი ხელოსნები იყვნენ და მათი მეტოქეც გამოცდილი იყო. ამჯერად ბრძოლა გაგრძელდა.
  . თავი? 17.
  კონსული და კრასუსი ერთად ისხდნენ.
  კონსულმა აღნიშნა:
  - გლადიატორი ცოტა დარჩა და მოლოდინი არ გაამართლე!
  კრასუსმა მკაცრად უპასუხა:
  -და სატრაბახო არაფერი გაქვს!
  მძიმე სიჩუმე ჩამოვარდა.
  კონსულმა აღნიშნა:
  "პომპეუსი და ლუკულუსი აპირებენ მიწას. და მაშინ რომი გადარჩება! ამას მხოლოდ ორი ან სამი კვირა სჭირდება!
  კრასმა შენიშნა:
  - ეს კვირები თუ გვექნება! სპარტაკს დიდი ძალა აქვს და მას შეუძლია რომი შტურმით აიღოს!
  იყო პაუზა. ამასობაში გოგონებმა - ნახევრად შიშველი და ფეხშიშველი - ინიციატივა თანდათან ითვისეს. ისინი არ არიან უბრალოდ მონები, არამედ ძალიან დახვეწილი მებრძოლები.
  ქალები უნდა აღინიშნოს ზოგადად გამძლეობით. და მათი მეტოქე აღარ არის ახალგაზრდა. ახლა კი აშკარაა, რომ გოგონებმა უფრო სწრაფად დაიწყეს მოძრაობა და უფრო ხშირად ურტყამდნენ. და აქ არის ერთი მათგანი
  კაცს მარჯვენა ლოყაც კი ხმლით მოუჭრა. გაბრაზდა და შეტევაზე გაიქცა. შიშველი ქუსლის მოციმციმე გოგონამ ოსტატურად გადმოხტა და როგორ აჭრიდა მტერს მაჯაში.
  მან მოახერხა მისი დაჭრა და ხმალი გავარდა. იმავე მომენტში ბურთების ქვეშ სხვა გოგონამ დაარტყა. და მან მტერს მკერდში წერტილი დაუსვა. დარტყმა ხელიდან რომ გაუშვა, შეირბინა.
  შემდეგ გოგონამ, რომელმაც მაჯა მოიჭრა, კისერზე დაარტყა. და დარტყმის შედეგად ადიდებული არტერიიდან სისხლი წამოვიდა. მტერი დაეცა და დაიწყო ღრიალი.
  ხალხმა გააფთრებით შესძახა:
  - სცემეს! დაასრულე!
  გოგოებმა პოდიუმს თვალი მოავლო!
  კრასუსმა და კონსულმა თითები ერთიანად დაადეს!
  გოგოებმა თავი დაუქნიეს და ერთხმად აიღეს და მოკლე ხმლები მკერდში დაარტყეს. კაცმა აიღო და გაჩუმდა. ამჯერად თითქოს სამუდამოდ.
  საპასუხოდ ველური სიცილი და კაკლის აღება. და მიათრევდნენ მასაც ნიანგების გამოსაკვებად.
  შემდეგი არის ახალი ბრძოლა. ამჯერად თოთხმეტი წლის ორი ბიჭი იბრძოდა ორივე მხრიდან. ორი იყო ხმლებითა და ფარებით, ორი კიდევ სამსამიანი და ხანჯლით.
  ბიჭები თითქმის შიშველი და გარუჯული იყვნენ. მხოლოდ ამჯერად ტილოების გარეშე, თავზე მხოლოდ რგოლები. და კიდევ უფრო მაგარი ჩანდა.
  ქალები ფაქტიურად აღფრთოვანებულები იყვნენ. შეგიძლიათ აღფრთოვანებულიყავით მოზარდებით. და მათ მამაკაცურ სრულყოფაზე.
  რომაელები სიამოვნებით დებდნენ ფსონებს. და ასე დაიწყო ბრძოლა.
  ტრიდენთიანმა ბიჭებმა დაიწყეს ქნევა, უნდოდათ შორიდან გასვლა. და საკმაოდ ლამაზია. ბიჭებმა ერთმანეთს აკოცეს. და მალე სისხლი კვლავ მიედინება და ღრმა ნაკაწრები რჩება. და ბევრი ზიანი.
  ახლა კი სამკუთხედი ჩაეშვება ბიჭის კუნთოვან მუცელში და ის იყვირებს.
  კონსულმა აღნიშნა:
  - არ არის ცუდი სპექტაკლი!
  კრასი დათანხმდა:
  - მიყვარს, როცა ბიჭებს აწამებენ. და უნდა ითქვას, რომ დიდი სიამოვნებაა.
  კონსული დათანხმდა
  - და სასიამოვნოა გოგოს წამება. განსაკუთრებით მისი შიშველი, მრგვალი ქუსლები ფრი!
  და რომის ორივე სარდალი როგორ იღრიალა.
  ახლა კი ბიჭებს ისევ სტკივათ. და ერთ-ერთი მათგანი ყურში ეკრობა და ამთავრებენ. და ეს იქნება სასტიკი. და ასე გავიდა ერთ-ერთი ბიჭი. და ის მაშინვე მაურს
  დაწვა შიშველი ქუსლი. და ერთი როგორ ყვირილი. და ეს ისეთი სასტიკი იყო.
  და ბიჭი ხტება და ჩხუბობს. და მეორე ბავშვი ვარდება. და წვავენ მის შიშველ გამაგრებულ ქუსლს. და ის ყვირის და ყვირის. და სამსამიანი ისევ ხვრეტს.
  აშკარად გაიმარჯვეს ხანჯლითა და იარაღით ბიჭებმა სამი ქულით. და აი, ალბათ, სამართლიანი იყო. ბიჭებმა კი ბრძოლის მღელვარებამ დაასრულეს... ისევ დაწვეს ქუსლები, მაგრამ ეს გრძელდება
  ბიჭები აღარ აქტიურობდნენ.
  და ასე დასრულდა ეს ბრძოლა.
  კონსულმა აღნიშნა:
  -ცუდი არაა?
  კონსულის მეუღლემ შენიშნა:
  - კარგი ბიჭები. მათთან ერთად ვითამაშებდი!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  - მატრონებს უყვართ ბიჭები. ისინი სასიამოვნოა შეხებით!
  კონსულმა აგრესიულად განაცხადა:
  - გამარჯვებულს ქუსლები შევწვათ. ისინი ისიამოვნებენ!
  ცოლმა შენიშნა:
  - მათ არა, ჩვენთან! მიყვარს ლამაზი ბიჭების წამება!
  ორი მამაკაცი გლადიატორი კვლავ იბრძოდა. ერთი ჯოხით იყო შეიარაღებული, მეორე კი საბერით. ბრძოლა ხანმოკლე იყო. მებრძოლმა საბერით ოსტატურად დატოვა კლუბი, მოკვეთა თავი მტერს. და სისხლი დაიღვარა.
  კრასუსს არ მოეწონა ეს, ძალიან სწრაფი იყო და მშვილდოსნებს უბრძანა:
  - Ესროლე!
  სამმა მშვილდოსანმა ისრები ესროლა. და გაიჭრა გლადიატორ კაცს. და შეკრთა, აიღო და გაჩუმდა.
  შემდეგ ორი გოგონა იბრძოდა. თითქმის შიშველი, ტრუსით და შიშველი მკერდით. მათ ხმლები ატრიალეს. ისინი ცდილობდნენ ერთმანეთის დარტყმას და გარღვევას.
  ხოლო გოგოები არ ჩქარობდნენ. ისინი შეიარაღებულნი იყვნენ მოკლე ხმლებით და მრგვალი ფარებით. გოგოებმა ხელი დაუქნიეს და ერთმანეთს ურტყამდნენ. ჯერჯერობით მას მხოლოდ მცირე ნაკაწრები აქვს.
  კრასუსმა ღიმილით შენიშნა:
  - ეს ხიბლია!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  - ძალიან კარგი პროდუქტი გამოვიდა!
  და ორივეს გაეცინა.
  თუმცა, რა თქმა უნდა, მათ სურდათ სიცილი დიდი ამაოებით.
  სამხედრო მეთაურსაც და მდიდარსაც უყვარდა სხვა ადამიანების შეურაცხყოფა. და ბრძოლა დიდი მასშტაბით გაგრძელდა. უფრო სწორად, როგორც ჩანს, მცირე მასშტაბის - ორი გოგონა ჩხუბობს,
  მაგრამ ისინი ლამაზი და სასიამოვნო შესახედია.
  კრასუსმა ღიმილით შენიშნა:
  - ეს ის ბრძოლაა, რომელზეც ყველა ოცნებობს!
  კონსული დათანხმდა
  - სპარტაკთან დუელისგან განსხვავებით! საშინელებაა ამ მხეცთან შეხვედრა!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  - ის არა მარტო დიდი მახვილი, არამედ ძლიერი გენერალიცაა!
  კონსულმა ჩაიცინა.
  - დიახ, ძლიერი! დაამარცხე!
  კრასუსმა იკივლა:
  - და შენ არ ქანაობ! ის შენც მოგცემს!
  კონსულმა თავდაჯერებულად აღნიშნა:
  -მალე ვნახავთ!
  გოგოები იბრძოდნენ. მათი სხეული ოფლითა და სისხლით ბრწყინავდა, მაგრამ არც ერთს არ ჰქონდა გადამწყვეტი უპირატესობა. ასე გაგრძელდა ბრძოლა. ანიშნა კრასუსმა. მავრებმა გოგოების სროლა დაიწყეს
  ნახშირის წვა შიშველი ფეხების ქვეშ. მეომრები, რომლებიც ნახშირზე აბიჯებდნენ, ყვიროდნენ და ხტებოდნენ. ეს მათთვის არასასიამოვნო ჩანდა.
  კრასმა აღნიშნა:
  - რა სასიამოვნოა ქალების წამება!
  კონსულის მეუღლემ უპასუხა:
  - Დიახ ეს სწორია! ქალების წამება კარგია, ბიჭები კი უკეთესია!
  კონსულმა ღიმილით უთხრა:
  - წამება კიდევ იქნება!
  კრასი დათანხმდა:
  - როგორ იქნებიან!
  და გაეცინა.
  ამასობაში გოგოებმა ნახშირზე დაწვეს შიშველი, გახეხილი ფეხები და ტკივილები ატკინეს. მაგრამ ბრძოლა გაგრძელდა. და სანამ ისინი თანაბარ მდგომარეობაში იყვნენ ... აქ ერთმა მეორეს შიშველი ფეხით დაარტყა. მერე მივიღე პასუხი.
  კონსულმა ღიმილით უთხრა:
  - თამაში სახალისოა!
  კრასმა შენიშნა:
  - მაგრამ გაჭიანურება!
  და ორივე მეთაური მღეროდა:
  - თუმცა არა თამაშის წესებით -
  მოდით გაარღვიოთ ფრაერა!
  და ისინი სასაცილოები იყვნენ.
  ბოლოს ერთმა გოგონამ სერიოზული დარტყმა გაუშვა და დასუსტება დაიწყო. შემდეგ კი პუნქტმა ისევ გაჭრა და დაეცა. მავრმა მაშინვე დაწვა შიშველი ქუსლი გახურებული რკინით.
  და გოგონამ ტკივილისგან დაიყვირა. ძალიან შეეშინდა.
  მაგრამ ის წამოხტა და კიდევ ერთი დარტყმა მიიღო ხმლისგან. და დაეცა. და ისევ, მისი სულგრძელი ფეხი წითლად გაცხელებულმა ყლორტმა შეწვა. გოგონა წამოხტა და მკერდი გაუხვრიტა. და მან უკვე სასიკვდილო ტანჯვაში გახვრეტა პარტნიორის მკერდს. და ის უკვე ჩუმად არის.
  ორივე გოგონა სისხლჩაქცევით ჩამოვარდა.
  კონსულმა შვებით შენიშნა:
  - Სამწუხაროა! კარგი ლამაზმანები იყვნენ!
  კრასი დათანხმდა:
  - ეს დიდი დანაკლისია! მაგრამ ჩემპიონი გრანიკი რომ მოკლან, კიდევ უარესი იქნება!
  კონსულმა შესთავაზა:
  - იქნებ ქალს შეებრძოლოს?
  კრასუსმა თავი დაუქნია.
  - ქალებს ვწუხვარ! ლამაზები და უსიამოვნოები არიან, როცა კლავენ!
  კონსულის მეუღლემ შესთავაზა:
  -დაე, ბებო შეებრძოლოს ბიჭს!
  კრასუსმა თავი დაუქნია.
  - ოჰ არა, ბრძოლა ზედმეტად უთანასწორო იქნება! საერთოდ არ არის საინტერესო!
  კონსულის მეუღლემ უპასუხა:
  - მხოლოდ მაშინ გამოგზავნა მენეჯერმა შენიშვნა! ძალიან ნიჭიერი ბიჭი ჰყავს საბრძოლველად! და ის აჩვენებს საინტერესო ბრძოლას და ჩემპიონს!
  კრასუსმა გააცოცხლა:
  - Ეს კარგია! მოიყვანე ისე!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  -ბიჭივით მაჩვენე!
  ალბერტი არენის ცენტრში მიიყვანეს. ის იყო ძალიან, ძალიან სიმპათიური და დაკუნთული. ფაქტობრივად, ქალბატონები კი ვნებიანად ღრიალებდნენ. საოცრად კარგი ბიჭია.
  კონსულის მეუღლემ შენიშნა:
  - მისგან აუცილებელია საცურაო ტოტების გატეხვა!
  კრასუსმა უპასუხა:
  დაე, რაღაც საიდუმლო მაინც იყოს!
  კონსული დათანხმდა
  - მკვდრეთით მოიხსნება! ამასობაში... კარგი რა სიმპათიური ბიჭია. და სამწუხაროა მისი მოკვლაც კი!
  კონსულთან მიღებულმა სტიუარდმა შენიშნა:
  - აქ ვინ ვის მოკლავს ჯერ უცნობია! ეს იშვიათი ძალისა და სისწრაფის ბიჭია!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  - დაე, იბრძოლონ! საინტერესო იქნება!
  მენეჯერმა დაამატა:
  "და მე დავდე ხუთასი ოქროს მონეტა ბიჭზე!" აი, და თვითონ ბიჭი ორმოცდაათ ოქროს დებს თავს!
  კრასუსს გაუკვირდა:
  - ფული აქვს? უცნაურია, მაგრამ ზურგზე მათრახის კვალი მონასავით აქვს!
  მენეჯერმა ლოგიკურად შენიშნა:
  - ბიჭებს მხოლოდ ზარმაცი არ ურტყამთ. ასე რომ არ გაგიკვირდეთ!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  - ზედმეტად სიმპათიურია კარიერებისთვის. ალბათ ეს კეთილშობილი ადამიანის შვილია! რა კარგი თვისებები აქვს მას!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  - მეც ვგრძნობ, რომ გრანიკი ადვილი არ იქნება! მაგრამ მე მაინც დავდებ ჩემპიონზე! ის არასოდეს დაკარგა!
  კონსულმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - და ასევე ჩემპიონისთვის!
  ცოლმა ღიმილით უპასუხა:
  - და მე ბიჭზე ვარ! და თუ გაიმარჯვებს, მაშინ აუცილებლად ჩავთრევ საწოლში!
  კონსულმა თითი დაუქნია მას.
  - და შეიძლება ვიეჭვიანო.
  ქალს გაეცინა.
  - ბავშვზე ეჭვიანობ?
  კონსულმა აღნიშნა:
  - რა თქმა უნდა, მონასთან სექსი არ ითვლება. მაგრამ ჯერ არ ხარ ბებერი და შეგიძლია დაორსულდე. და აღზარდე მონის შთამომავლობა!
  ცოლმა აგრესიულად შენიშნა:
  - მონა არაა! მისი გარეგნობით თუ ვიმსჯელებთ - ეს საერთოდ მეფეა!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  - Კარგი! თუ ბიჭი გადარჩა, ნება მიეცით მოგცეთ სიამოვნება! ამასობაში ჩვენ ვაკვირდებით ბრძოლის მიმდინარეობას.
  ჩემპიონი ასპარეზზე გავიდა. ორკესტრის ხმაზე დადიოდა. ძლევამოსილი ორმეტრიანი მეომარი. ფართო მხრებიანი, მძიმე, ჯავშნითა და ჩექმებით. ხელში დიდი ხმალი ეჭირა.
  დიახ, ეს გრანიკი გამანადგურებელი იყო. მის ფონზე ბიჭი ბუზს ჰგავს. თითქმის შიშველი და გარუჯული, ქერათმიანი, ძალიან სიმპათიური.
  კონსულის მეუღლემ გამადიდებელი შუშით შეხედა და მძიმედ ამოისუნთქა. ყველანაირი სასურველი ნახატი იყო დახატული მასზე.
  გრანიკმა გადახედა თავის კოლეგას, ზიზღით გადააფურთხა გვერდზე და დაიყვირა:
  რა სახის საბავშვო ბაღია ეს?
  კრასუსმა საზეიმოდ გამოაცხადა:
  - ეს შენი მეტოქეა!
  ჩემპიონმა იღრიალა:
  - Მეღადავები! ბიჭი რომის რესპუბლიკის უძლეველ ჩემპიონს მივაშურე?
  მენეჯერმა დაუძახა:
  -და შენ ჯერ დაამარცხე და მერე ნახავ რა ბიჭია!
  გრანნიკმა, როცა იცნო იგი, შენიშნა:
  - Ეს შენ ხარ? გსურთ მოაწყოთ გამსვლელი ბრძოლა, რომ შემდეგ შევებრძოლო სპარტაკს?
  მენეჯერმა თავი დაუქნია.
  -შეგიძლია ეგრე იფიქრო,მაგრამ დამიჯერე ეს ბიჭი საჩუქარი არ არის!
  ჩემპიონმა თავი დაუქნია.
  - ვეცდები ცოცხალი შევინარჩუნო! შენ შეიწყალე მას!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  -ჰა ვნახოთ!
  კონსულმა მტკიცედ განაცხადა:
  - ამას ხალხის უმრავლესობა გადაწყვეტს! გასუფთავება?
  ბებომ თავი დაუქნია.
  - Ვეთანხმები! ვფიქრობ, ბიჭი ძალიან დაიზარება, როცა შიშველი, ვარდისფერი ქუსლები დაიწვება!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  - დიახ, დიდი სიამოვნებაა ასეთი ბიჭის ტანჯვა. თარო და ბრაზიელი ელის მას!
  ალბერტმა თამამად შენიშნა:
  "მეც ვეცდები არ მოვკლა შენი ჩემპიონი. Თუ შესაძლებელია!
  ღრიალებულმა გლადიატორმა ჩაიცინა.
  - რწყილი ხარ თუ ჯუჯა?
  ბიჭმა გაბრაზებულმა დაარტყა შიშველი ფეხი და უპასუხა:
  -ადამიანი ვარ!
  ბებომ თავი დაუქნია.
  - პირადად დაგიწვავ ქუსლებს, თავხედო ბიჭო!
  ფსონები დაიდო. და გაისმა გონგი და ბრძოლის სიგნალი.
  უზარმაზარმა კაცმა და ბიჭმა ბრძოლა დაიწყეს. Grannik იყო სწრაფი მისი ზომა, მაგრამ ის არ ჩქარობდა. მან ყვირილით ააფრიალა გრძელი ხმალი და თითქმის არ იმალებოდა ფარის მიღმა.
  ბიჭს ხელში მხოლოდ პატარა ხმალი ეჭირა. ის ოსტატურად ერიდებოდა დარტყმებს. და არ მისცა თავს დარტყმის უფლება.
  გრანნიკმა აღნიშნა:
  -სწრაფი ხარ!
  ალბერტმა თავი დაუქნია.
  - და შენ დიდი ხარ!
  კაცმა უფრო სწრაფად დაიწყო მოძრაობა. და მისი ხმალი აღწერდა წრეებს. ალბერტმა შემოვლითი გზა დაარტყა მტერს მკერდში. ჯავშანზე იყო ნაკაწრი.
  უპასუხა ბებომ და გაუშვა. და გაკვირვებული:
  - აუ რა ჭკვიანი ბიჭია!
  და ისევ დაიწყო უფრო აქტიური მოძრაობა. ალბერტმა უკან დაიხია და თავი აარიდა. შემდეგ კი ხანდახან მტერს მახვილით ურტყამდა მკერდში ან გვერდში. სანამ არ გტკივა.
  მაგრამ მან თავის დაჭერის უფლება არ მისცა.
  კრასმა აღნიშნა:
  - ბიჭი კარგია! დიახ, ჩვენმა მენეჯერმა ბევრი რამ იცის!
  კონსულმა ლოგიკურად აღნიშნა:
  - ზოგადად, ვფიქრობ, რომ გამარჯვება მისი იქნება... თუმცა საკუთარ თავში ეჭვიანობას ვგრძნობ!
  ცოლმა ტუჩები მოილოკა და აკოცა:
  - რა მშვენიერი ბიჭია! მასთან ერთად კარგი იქნება!
  მენეჯერმა აღნიშნა:
  - და რა გინდოდა! სწრაფი ბრძოლა? Არ იმუშავებს!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  - ნახშირი დაუყარე ბიჭს შიშველი ქუსლების ქვეშ!
  მავრებმა მოუთმენლად დაიწყეს ნახშირის გაფანტვა. ჩემპიონი ბრინჯაოზე გაჭედილი ჩექმებით იყო და არ ეშინოდა. და აი, ფეხშიშველი ბიჭი. მართალია, ფეხები ძალიან უხეშია და ის
  არ გტკივა. და ის ასევე აქტიურად ჭრის მტერს.
  კონსულმა აღნიშნა:
  - მართლა კარგი ბრძოლაა!
  კრასი დათანხმდა:
  - როგორც იქნა! თუმცა მოსაწყენი! სისხლი რომ იყოს!
  ბიჭი-უფლისწულმა, მომენტის დაჭერა, გრანიკის თითები დაარტყა. და გატეხა ხელთათმანი. ახლა პირველი სისხლი წამოვიდა. ამან ჩემპიონი გააბრაზა და ის შეტევაზე გადავიდა.
  გაბრაზებულმა დაიწყო ქნევა. და სუნთქვა გაუმძიმდა. ახალგაზრდა კოლეგის შემდეგ ასეთი კარკასის გადათრევა ადვილი არ არის.
  ბიჭი ოსტატურად ჩაყვინთა გააფთრებული თავდასხმით და მტერს სახეში გაუჭრა. და ეს სისხლი დაიღვარა, წარბი მოიჭრა.
  ალბერტმა დაიკივლა:
  - ეს ჩემი ჰიტია!
  ჩემპიონი გააფთრებული ქნევდა და ცდილობდა მტერს დაეჯახა. მაგრამ მან ეს ვერ შეძლო. და დარტყმები ქაოსურად მოჰყვა. და შეუძლებელი იყო მტრის სერიოზულად დაჭერა.
  ბებომ დაიყვირა:
  - რომის სიდიადეს!
  და ისევ სცადა შეტევა. მაგრამ მისი მოძრაობები შენელდა. ბიჭმა მას გვერდში აწია, ჯავშანში წვეტი აღმოაჩინა და ტანიდან სისხლი გადმოვიდა.
  კრასუსმა იღრიალა:
  - ზღაპრული! აი მებრძოლი!
  კონსულმა აღნიშნა:
  - ამ ბიჭს, მგონი, თავადაც შეეძლო სპარტაკის მოკვლა!
  კრასუსმა დაიყვირა:
  - მთელ ოქროს მივცემდი!
  მენეჯერმა შენიშნა:
  - მაშინვე მივხვდი, რომ ეს ბავშვი ადვილი არ არის! და აი, როგორ ხელმძღვანელობს ის ბრძოლაში! უბრალოდ სასწაული!
  კონსულმა ჩაიცინა.
  - და სასიამოვნოა ისეთი ვარდისფერი და მრგვალი ქუსლების შეწვა, როგორიც მას აქვს!
  კრასუსმა ღიმილით შენიშნა:
  - ძალიან კარგი იქნებოდა ასეთი ბიჭის წამება. და მისი კანი მათრახის დარტყმის ქვეშ გასკდება და ჭრილობებს მარილი მოაფრქვევს.
  და ტოგაში მყოფი ბარბაროსი ძალიან სულელურად და წვრილი კისკისებდა.
  ალბერტმა კვლავ დაჭრა მოწინააღმდეგე, თუმცა თვითონ კინაღამ აქ მოხვდა. დანამ ქერა თმის ღერიც კი მოიჭრა. ბიჭმა შენიშნა:
  -არ ნებდება!
  ბებომ იღრიალა:
  - ჩემპიონები არ დანებდეთ!
  და ის კვლავ უტევს, თუმცა ძალის გამოყენებით. დიახ, ეს რთული ბრძოლაა. ბიჭი ისევ ტოვებს ხმალს და მტერს ლოყაზე ურტყამს. და გატეხა. ჩემპიონი გაბრაზებულია.
  და ისევ შეტევაზე. აქ არის ბრძოლა. ბიჭი ნახშირზე ფეხშიშველი დადის. და იღიმება. ცოტა სიცხე იგრძნობა, მაგრამ ახალგაზრდა მონის ფეხები ისეთი უხეში და დაბნეულია,
  რომ მათში შეღწევა არც ისე ადვილია.
  ალბერტი იბრძვის და მღერის:
  - ტივიში რომ მოხვდე,
  ვარსკვლავი ხარ - კარგი, მოდი გავაკვირვოთ ხალხს!
  და აიღო ბიჭმა და აჩვენა ენა. დიახ, ეს ბრძოლა მართლაც ყველაზე მკაცრი ბიჭებისთვისაა. და არა მხოლოდ ბიჭები. და გოგონებს შეუძლიათ მონაწილეობა მიიღონ.
  კონსულმა ღიმილით უთხრა:
  - ეს ბიჭია! უბრალოდ სასწაული!
  კრასუსმა უცებ წარბები შეჭმუხნა და შენიშნა:
  - შეიძლება ბევრი ფული დავკარგოთ!
  კონსულმა ლოგიკურად აღნიშნა:
  - მაგრამ ჩვენ ახალი ვარსკვლავი მივიღეთ!
  ცოლმა თავი დაუქნია.
  - და მშვენიერი შეყვარებული!
  ბრძოლა გრძელდება. ალბერტმა ისევ და ამჯერად მტერს უფრო ძლიერად დაარტყა გვერდიდან. და მარცხის გამო კვნესოდა. დიახ, ეს არ არის ძალიან სასიამოვნო. მაგრამ არაფერი - ბრძოლა ბრძოლაა.
  გრანიკი ცდილობს მოტრიალდეს და მტერს დაარტყას. მაგრამ მას ეს საერთოდ არ შეუძლია. დიახ, მოძრაობა ნელია. გვერდით სისხლის დაკარგვამ იმოქმედა,
  და ენერგიის მოხმარება ძალიან დინამიური ბრძოლისთვის. დიახ, ეს რთული ბრძოლაა. ახლა კი ბიჭმა ისევ დაარტყა, თითებზე. და აშკარა იყო, რომ ჩემპიონის ხმალი ძლივს იჭერდა.
  ალბერტმა ჩაიცინა.
  გრანნიკმა ძალიან ბინძურად დაიფიცა.
  დიახ, ეს იყო საოცრად დინამიური ბრძოლა.
  ბიჭმა აიღო და იმღერა:
  - ყველაფერი ძალიან კარგად იქნება!
  ჩემპიონმა ფეხის გადაადგილება სცადა, მაგრამ ბიჭმა-პრინცმა სვიპი შეასრულა. და გრანიკი დაეცა. მაშინვე არ ადგა. ალბერტი კეთილშობილურად არ სცემდა მწოლიარეს.
  ავდექი, თუმცა აშკარაა, რომ ჩემპიონი შემაძრწუნებელია. და მაინც ცდილობს წინსვლას. ალბერტი მღეროდა:
  - ყოველთვის წინ, ყოველთვის თავზე,
  მაღალი კაცი გახდი!
  გრანნიკმა აღნიშნა:
  - მაინც დაგიჭერ!
  ალბერტმა აღნიშნა:
  - მელა ხაფანგში ჩავარდნით დაიჭირა!
  კრასუსმა ღიმილით თქვა:
  - ეს ბიჭია, უბრალოდ საყვარელი!
  კონსულმა აღნიშნა:
  - ზედმეტად კეთილშობილური. და სპარტაკის დასამარცხებლად თქვენ უნდა იყოთ ბოროტი და მოღალატე!
  ცოლმა შენიშნა:
  - დიდებულო პატარა ბიჭო! მაინტერესებს ენაზე როგორ მუშაობს?
  კრასუსმა ღიმილით შენიშნა:
  - Არ ვიცი! მაგრამ მონამ, რა თქმა უნდა, უნდა იცოდეს თავისი ადგილი! გამარჯვების შემდეგ კი ზედმიწევნით უნდა ჩაარტყა, ქუსლები კი სიცხისგან წითელი რკინით დაწვეს!
  კონსულმა უპასუხა:
  - ბიჭი სპარტაკს შეებრძოლება! ნუ დასუსტებ მას წამებით!
  ცოლმა თავი დაუქნია.
  - დიახ, ის უკეთესს იმსახურებდა, ვიდრე უბრალოდ წამება!
  კრასუსმა შუბლი აიკრა და შენიშნა:
  - ბიჭი სპარტაკის წინააღმდეგ დააყენე? ეს ორიგინალური იდეაა! რაც შეეხება აჯანყებულთა ლიდერს, და იქნებ ის მიიღებს გამოწვევას და მისმა ბავშვმა მას დაამაგრებს!
  კონსულმა შენიშნა:
  - და თუ ეს ბიჭი ის ბიჭია, რომელიც სპარტაკის გარემოცვაში დიდებულ მეომრად ითვლება?
  კრასუსმა ხორციჭამია ჩაიცინა.
  - და კიდევ უკეთესი იქნება! სოლი სოლით ტყდება, მეამბოხე კი მეამბოხეა!
  ალბერტი მზარდი თავდაჯერებულობით განაგრძობდა ბრძოლას. მან კიდევ ერთხელ დაანარცხა მეტოქე. ამჯერად მეორე ლოყაზე. და მან ჩაჭრა ჯაჭვის ფოსტაში უკვე მეორე მხარეს.
  შემდეგ კი, როცა დაინახა, რომ მტერი იქ აღარ იყო, ალბერტმა მკლავში დაარტყა. და ხმალი გაფრინდა და ქვიშაში ჩავარდა. ბებო მივარდა, მაგრამ ბიჭი-უფლისწული შემობრუნდა და მთელი ძალით
  დამუხტულია ნიკაპამდე შიშველი ქუსლით. დარტყმამ შეაძრწუნა ჩემპიონი, მაგრამ მას სასოწარკვეთილად არ სურდა დაცემა. შემდეგ ალბერტი გადახტა და ბავშვის ფეხის ქუსლი ისევ ნიკაპში მოხვდა
  მტერი. მისი კოლეგა დაეცა, მაგრამ ზეადამიანური ძალისხმევით ის მაინც ადგა. შემდეგ ალბერტი სრული რხევიდან საზარდულისკენ გადავიდა. და ამოისუნთქა, მეტალი იყო. და ძალიან მტკივა
  მოხდა. ბიჭი უკან დაიხია...
  მისმა მოწინააღმდეგემ, უკვე ხმლის გარეშე, მაგრამ ჯერ კიდევ ფეხზე წამოდგა, გაიღიმა:
  -კარგი რა მტკივა ლეკვი!
  ალბერტი ისევ გადახტა და შიშველი ფეხი ნიკაპს დაუმიზნა. მაგრამ გრანიკი ამას მოელოდა და მოახერხა აცილება, ფრენის დროს ბიჭთანაც კი ფარით გადავიდა. ალბერტი დაეცა და მაშინვე
  გვამი დაეცა. ახლა ბრძოლის მიმდინარეობა შეიცვალა. ბავშვი მასზე ოთხჯერ აღემატებოდა მასას. პლუს ჯავშნის წონა. და ეს, როგორც ამბობენ, სერიოზულია.
  კრასუსმა სიამოვნებით შენიშნა:
  - ინიციატივა კარგად შესრულებულმა ჩემპიონმა ჩაიგდო ხელში!
  კონსულმა აღნიშნა:
  -ჰა, დაამტვრია, მაგრამ მაინც უნდა წავიღოთ!
  ცოლმა შესთავაზა:
  - ხელთათმანი დააგდე და შეწყვიტე ბრძოლა! დაე, იყოს საბრძოლო გათამაშება!
  კონსულმა უპასუხა:
  -არა! იყოს ბრძოლა ბოლომდე!
  კრასუსი დაეთანხმა ამას:
  - დიახ, ბრძოლა იყოს ბოლომდე!
  მენეჯერმა თავი დაუქნია.
  - ფაქტობრივად, ვიღაცის ფსონი უნდა ითამაშოს!
  გრანიკი ბიჭის დასრულებას ცდილობდა. მხოლოდ ერთი ხელი ჰქონდა და ამიტომ ფარის გაშვებით ცდილობდა ბიჭის ყელამდე მისწვდომოდა. თავხედი ცხოველის დახრჩობა უნდოდა. თუმცა ალბერტი არ დანებდა. და უკბინა ხელზე, რომელიც ცდილობდა მის ყელზე დაჭერას. გრანიკი პასუხად ადგა და ბიჭს სახეში დაარტყა. დარტყმა ძლიერი იყო
  და სისხლჩაქცევა მაშინვე გაუჩნდა ბიჭს სახეზე. მაგრამ გრანიკი, პირიქით, გაიხსნა და ბიჭის ორი თითი თვალებში მოხვდა. და რა ველური ყვირილი იყო. ჩემპიონმა უკან დაიხია.
  და ბიჭი ქვემოდან ამოვარდა. შემდეგ კი გააფთრებულმა მთელი ძალით შემოარტყა წვივი ტაძარში. გრანიკი შეკრთა, მაგრამ სასოწარკვეთილად არ სურდა დაცემა. შემდეგ ბიჭი იატაკიდან აიღო
  შენი ხმალი. და შემობრუნებიდან დატვირთა ფოლადის სახელური თავის უკანა მხარეს. და შემდეგ დაემატა ტაძარს.
  გრანიკი საბოლოოდ დაწყნარდა... გონება დაკარგა.
  ალბერტმა შიშველი ფეხი სისხლში ჩაასო. და დატოვა ბავშვის ფეხის ელეგანტური კვალი. და ხელები მარჯვენა მახვილში ასწია და დაიყვირა:
  - გამარჯვება!
  კონსულმა წამოიძახა:
  - საზოგადოების ხმა - დაასრულე ან ცოცხალი!
  . თავი? თვრამეტი.
  ხალხის უმეტესობა ჩემპიონზე ფსონს დებს. და ის გაბრაზებული იყო ფულის დაკარგვაზე. დიახ, და გრანნიკის მუდმივი გამარჯვებები დაიღალა.
  და თითქმის ყველამ ერთხმად დაწია თითი ქვევით!
  კრასუსმა და კონსულმაც ცერა თითები დადეს.
  და ჩემმა მეუღლემ შენიშნა:
  - დიახ, ძველი ჩემპიონი მოკვდა, გაუმარჯოს ახალ ჩემპიონს!
  კრასუსმა ფილტვებში იყვირა:
  - დაარტყი მას! დაასრულე!
  კონსულმა იღრიალა:
  - თავი მოიკვეთე!
  ალბერმა მხრები აიჩეჩა და დაიყვირა:
  - უგონო და უმწეო მწოლიარეს არ მოვკლავ! შენც მოწყალე იყავი!
  კრასუსმა შესძახა:
  -არა! დაასრულე! ეს არის ის, რაც ხალხს სურს!
  ხალხმა გაახარა:
  - სცემეს! დაასრულე! დაასრულე!
  ალბერმა მხრები აიჩეჩა და უპასუხა:
  - არა! უიარაღოს არ მოვკლავ!
  კრასუსმა შესძახა:
  თუ არ მოკალი, ჩვენც მოგკლავთ!
  ალბერტმა თამამად უპასუხა:
  - კარგი, თუ მიწაში დაწოლა მოგიწევს, მაშინ ეს მხოლოდ ერთხელ!
  კონსულმა უცებ შეარბილა:
  - იცი, მალე სპარტაკი შეუტევს და გრანიკის ხმალი მაინც გამოგვადგება! დღესასწაულის მასპინძლის უფლებით, რომის ძვირფასო ჩემპიონო! უფრო სწორედ რომის ყოფილი ჩემპიონი!
  ბრბო იმედგაცრუებული ყვიროდა.
  და კონსულმა განაგრძო:
  - გამარჯვებულ ბიჭს რომის ჩემპიონის ოქროს, დაფნის გვირგვინით აჯილდოებენ! და ღმერთი იყოს მასთან!
  საპასუხოდ მქუხარე ტაში გაისმა. დიახ, ხალხმა დააფასა კონსულის წყალობა.
  ალბერტმა თავი დაუქნია.
  ორმა გოგონამ მას სუფთა ოქროს დაფნის გვირგვინი აჩუქა. ის ბიჭისთვის ცოტა დიდი იყო. და თავი დაუქნია, კისერზე ჩამოეკიდა.
  ბიჭმა მღეროდა:
  - გამარჯვების მოლოდინში! გამარჯვების მოლოდინში! მათ, ვისაც ბორკილების გატეხვა სურს! ველი გამარჯვებას, ველი გამარჯვებას! ჩვენ შევძლებთ საჭიროების დაძლევას!
  გორბაჩოვი-პუტინი ვლადიმერ-მიხაილმა, გაღვიძებულმა, კვლავ დაიწყო რეფორმების გატარება. უპირველეს ყოვლისა, მან მითითებები მისცა ავღანეთში ვაკუუმური ბომბების და ქიმიური იარაღის უფრო აქტიურად გამოყენების შესახებ. ამბობენ, ბანდიტებთან ცერემონიაზე არ უნდა იდგეო.
  ხოლო კასპიის ზღვიდან რაკეტები ზალპებს ისროდნენ, რათა ეჩვენებინათ დარტყმის ძალა.
  გარდა ამისა, მან გასცა ბრძანება ჰიპერბგერითი რაკეტების და უფრო ძლიერი განადგურების აღჭურვილობის შემუშავება. და ასევე ახალი თაობის ტანკების დამზადება. და სხვა სახის იარაღები.
  საუბარი შეეხო ირანსა და ერაყს შორის ომსაც. აქ, რა თქმა უნდა, იყო იდეა: გაეხსნა მეორე ფრონტი ირანის წინააღმდეგ. და ესეც მაგარია.
  გორბაჩოვ-პუტინი ამ იდეას დადებითად გამოეხმაურა. მაგრამ შეჭრის მიზეზი გჭირდება.
  კგბ-მ დაჰპირდა ამ საბაბის გაყალბებას. და რომ ამბობენ ყველაფერი კარგად იქნება ამხანაგო დიქტატორო.
  1987 წლის 19 აგვისტოს დაინიშნა სსრკ პრეზიდენტის პირველი სახალხო არჩევნები. რატომ ზუსტად 19 აგვისტოს? სწორედ საგანგებო სახელმწიფო კომიტეტის თარიღზე, როდესაც წარუმატებლად ცდილობდნენ ქვეყნის გადარჩენას.
  სხვათა შორის, თავად გორბაჩოვი-პუტინი სწორედ იმ მომენტში იყო სახელმწიფო საგანგებო კომიტეტის წინააღმდეგ და ელცინისა და სობჩაკის მხარეზე.
  აქ არჩევნების შემდეგ შესაძლებელია ირანზე თავდასხმა. ამავე დროს მეტი ჯარის მოზიდვა ბლიცკრიგის მოსაწყობად.
  ამის შემდეგ დიქტატორი გორბაჩოვ-პუტინი ისევ სიზმარში ჩავარდა.
  გამარჯვების შემდეგ ალბერტი აბაზანაში წაიყვანეს და დაიბანეს. შემდეგ მომცეს საკვები და ღვინო მასტიმულირებელი ბალახებით.
  ამის შემდეგ შიშველ ბიჭს საბნები გადააფარეს და კონსულის ცოლის საძინებელში შეიყვანეს. ის დაახლოებით ოცდათხუთმეტი წლის იყო და მაინც საკმაოდ ლამაზი იყო, თუმცა ჭარბი წონა.
  ნებისმიერ შემთხვევაში, ჯერ კიდევ საკმაოდ მიმზიდველი ქალია თავად წვენში. მიუხედავად იმისა, რომ ასაკობრივი სხვაობა დედა-შვილს შორისაა.
  ალბერტი იყო სიმპათიური, კარგად დაკუნთული, ღრმად გარუჯული და ქერათმიანი. მაგრამ სახეზე დიდი სისხლჩაქცევა მოეფინა, ლოყის ნახევარს ფარავდა და თვალები ოდნავ შეშუპებული ჰქონდა.
  ბიჭის მამრობითი სრულყოფილება შეშუპებული იყო და საკმაოდ განვითარებული იყო.
  მატრონამ მოაშორა ფარდა ახალგაზრდა მონას და ჩასჩურჩულა:
  - ლამაზო მოდი ახლა ჩემი ხარ!
  ალბერტმა, ნარკომანი და ჰეტეროსექსუალი, როგორც თინეიჯერების უმეტესობა, თავი დაუქნია.
  - Მზად ვარ!
  და მივარდა დიდ, ლამაზ ქალთან. იგი წინ გადადგა. საწოლი შეირყა და ვნებათაღელვა კვნესა გაისმა. ალბერტს სიცხეში გადააგდეს, მერე სიცივეში და ის
  მუშაობდა დიდი ენთუზიაზმით და ენერგიით.
  მაგრამ როდოპეა ამასობაში იძულებული გახდა კვლავ ებრძოლა.
  თუმცა, მისი მეტოქე შესაძლებელი აღმოჩნდა. ბიჭი დაახლოებით იგივე ასაკისა და სიმაღლისაა. მას მხოლოდ ტილო ეცვა. როდოპეას ტუნიკის მოხსნაც მოუწია და მხოლოდ
  წვრილი ლენტი თეძოებს უფარავდა. გოგონას მკერდი თითქმის ჩამოყალიბებული ჰქონდა და საკმაოდ მადისაღმძვრელად გამოიყურებოდა. და უკვე მამაკაცები მასზე იყვნენ დაჭრილები.
  კრასმა აღნიშნა:
  - მაგრამ ბრძოლის შემდეგ ჩემი იქნება!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  - დიახ, ჩემი სტუმარი შენი უფლებაა! მაგრამ ის შეიძლება იყოს ქალწული!
  მენეჯერმა შესთავაზა:
  - ჯერ არ გვიყვარდეს, ოღონდ აუქციონზე გავიტანოთ და ქალიშვილობა ჩაქუჩით გავყიდოთ!
  კრასუსმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  -არის თანხის ნაწილი ჩემი იქნება, მაშინ შესაძლებელია! საერთოდ, ქალწულები არიან... გამოცდილი ქალი ბევრად უფრო სასიამოვნოა, ვიდრე უდანაშაულო გოგო!
  მენეჯერი დათანხმდა:
  - მართალია კრასუს! მაგრამ აჯობებს აუქციონზე ვაჭრები მთელი იმპერიიდან შევკრიბოთ. და ეს იქნება სპარტაკის დამარცხების შემდეგ!
  კრასმა შენიშნა:
  - შეგიძლია, ქალწულივით ბიჭი იყო აუქციონზე გამოტანილი!
  მენეჯერმა თავი დაუქნია.
  - არა, მან უკვე არაერთხელ იცოდა ქალის სიყვარული. ჩემი დიასახლისის ჩათვლით! ქალებს კი ქალწულები არ უნდათ! მათ იზიდავთ ახალგაზრდა ბიჭები, მაგრამ უკვე ნიჭიერი და გამოცდილი!
  ბიჭი სულ ცოტა მაღალი და ერთი წლით უფროსი იყო როდოპეაზე. მისი სხეული გამაგრებული იყო შრომითა და ვარჯიშით. აშკარა იყო, რომ ვარსკვლავი არ იყო, მაგრამ რაღაცის გაკეთება შეეძლო.
  მაგრამ როდოპეა არის უნარიანი მეომარი და უკვე არაერთხელ იბრძოდა რეალურ ბრძოლაში. და არა ბრჭყვიალა გარეშე.
  ასე რომ, ის მაშინვე გახდა საყვარელი. დაე, ის აქ არ იყოს ცნობილი. მაგრამ ფსონების უმეტესობა მასზე იყო.
  ბიჭი გაფითრდა. მან დაინახა, რომ როდოპეას კუნთები ძალიან გამოკვეთილი იყო და მისი სხეული მინიატურაში ომის ქალღმერთს უფრო ჰგავდა, ვიდრე გოგონას. პრესა ფილებით, რაც იშვიათია გოგონებში,
  და მკლავების კუნთები ბურთებს ახვევენ. და ეს მართლაც ძლიერი მებრძოლია.
  გონგი გაისმა და ბიჭმა მახვილით ააფეთქა და შეტევა სცადა. როდოპეამ შეტევები შეაჩერა. პირველივე წუთიდან ირკვევა, რომ მიუხედავად იმისა, რომ ბიჭი ცუდი არ იყო, მის წინააღმდეგ ძლიერი მეომარი იყო.
  რომელიც ბევრად უფრო სწრაფად მოძრაობს.
  თუმცა როდოპეა არ ჩქარობდა ბრძოლის დასრულებას. მას მხოლოდ ხმალი ჰქონდა, როგორც ბიჭი. ფარები შორს. და როდოპეიამ ბიჭს მკერდზე დაუკაკუნა და აკოცა:
  -კარგად, საზრდო გტკივა?
  სისხლი წამოვიდა. ბიჭი საპასუხოდ დაესხა თავს. გოგონა გაჩერდა და ახალგაზრდა კოლეგას ისევ მსუბუქად დაუკრა მკერდში. მან უფრო ძლიერად დაიწყო შეტევა.
  როდოპეა ხან იხრებოდა, მერე აცილებდა, მაგრამ აქამდე თვითონ არ უტევდა. მას შეებრალა თოთხმეტი თუ თხუთმეტი წლის მოზარდი, რომელსაც უკვე ნაწიბურები ჰქონდა ტანზე. ის ჩანს
  პირველად არ იბრძვის. და თუ ის დაარტყა, საზოგადოება ნაკლებად სავარაუდოა, რომ შეიწყალოს.
  ზოგადად, გლადიატორის ცხოვრება რთულია. თქვენ მუდმივად ხართ სიკვდილის საფრთხის წინაშე. და რომ გაუძლო ას ბრძოლას, უნდა იყო ნამდვილი გმირი. და როდოპეამ მძიმედ ამოისუნთქა.
  არ უნდოდა ბიჭის მოკვლა, მაგრამ არც თვითონ უნდოდა სიკვდილი.
  უფრო მეტიც, გოგონა გრძნობდა, რომ თუნდაც უარს იტყოდა ბიჭის დასრულებაზე, ამას სხვები გააკეთებდნენ მისთვის. აი, მაგალითად, მშვილდოსნები კონსულის საწოლთან დგანან. ისინი კუნთოვანია
  ძლიერი გოგოები. ისინი მხოლოდ მკერდს და თეძოებს იფარებენ, ფეხებზე კი სანდლებს. ასე რომ, სხეული თითქმის შიშველია, გარუჯული და არა ქალური ძლიერი. აშკარად მკვლელები ქალები არიან.
  და მათ აქვთ სპეციალური, მოოქროვილი მშვილდები.
  როდოპეა იბრძვის დაცვაში. საწყალი ბიჭი. სავარაუდოდ კარიერებში მუშაობდა. ზურგზე და გვერდებზე ჩანს დიდხანს შეხორცებული მათრახის კვალი. შემდეგ კი ის გლადიატორთა სკოლაში გაყიდეს.
  ის საკმაოდ ძლიერი და სწრაფი მებრძოლია. მაგრამ როდოპეა არის ალბერტის და და თითქმის ისეთივე დიდი მებრძოლი, როგორც მისი ძმა. ასე რომ, ახლა განსხვავება კლასშია.
  და თქვენ შეგიძლიათ მოიგოთ, მაგრამ არ არსებობს სურვილი.
  კრასუსმა გაბრაზებულმა შენიშნა:
  -ძალიან დუნე ჩხუბობენ! როგორც მძინარე ბუზები! მითუმეტეს გოგო!
  კონსულმა აღნიშნა:
  მას არ სურს მისი მოკვლა! განსაკუთრებით ზოგავს ბიჭს!
  კრასმა აღნიშნა:
  - მისი ქუსლები გახურებული რკინით უნდა დავწვათ!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  - ორივე! თუმცა ბიჭი არ ნებდება და თავს ესხმის! იქნებ ბრძოლა აღორძინდეს!
  მენეჯერმა აღნიშნა:
  - ამ ბავშვმა რვა წელი გაატარა მაღაროებში. ის ძალიან გამძლეა! Ასე რომ...
  კრასუსმა იღრიალა:
  - ყოველ შემთხვევაში, წაგების შემთხვევაში არ ვაპატიებთ!
  როდოპეა სწრაფი და სწრაფია. თუმცა, მუდამ დაცვას, ადრე თუ გვიან გამოტოვებთ. შემდეგ კი ბიჭმა მხარზე როდოპეა მოიხსნა. კანი გაუსკდა და გოგონას ახლა სისხლი სდიოდა.
  როდოპეამ აიღო და ბრაზისგან გააქტიურდა. ახლა უფრო ენერგიულად დაიწყო ბიჭზე შეტევა. მავრებმა კი ბავშვების გასახარებლად დაიწყეს ცხელი ნახშირის სროლა შიშველი, გამაგრებული ფეხების ქვეშ.
  როდოპეა მღეროდა:
  -ხელით არ დაიჭირო
  ფეხებით არ მიხვიდე...
  Შიშველი ფეხები
  ძლიერი ხელები!
  ასე დაარტყა ბიჭს მახვილით მკერდზე. და გაჭრა უფრო ძლიერად. შემდეგ კი მუცელში ჩაიკრა. ბიჭმა ხიხინა. დაარტყა გოგონა. მუცელში შევიდა. როდოპეა დაიხარა და ამობრუნდა.
  ბიჭი გაბრაზებული შეუტია. მას საკმაოდ ბევრი სისხლდენა ჰქონდა. და ის რისკავს დასუსტებას. როდოპეიამ ძლივს მოიშორა. მხარში სროლის შემდეგ ხელი უფრო ძლიერად მოძრაობდა და ცოტა ნელა.
  შემდეგ გოგონამ ხელი გამოიცვალა და მარცხენა ხელით შეტევა დაიწყო. ასე რომ ცოტა უკეთესად წავიდა. და ჯერ კიდევ არასაკმარისად გამოცდილი მეტოქე დაიჭირა, გოგონამ ხელისგულები დაარტყა.
  ხმალი გავარდა, ბიჭს ხელი მოჰკვეთეს. და უკან დაიხია. როდოპეა მისკენ წავიდა, მაგრამ ბიჭმა ისევ დაარტყა. ფეხებს შორის მომხვდა და ძალიან მტკიოდა.
  იყვირა როდოპეამ და მთელი ძალით დაარტყა თავში ახალგაზრდა მონას. ქერა თმიანმა ჭურჭელმა ვერ გაუძლო, გაიბზარა. და ბიჭი მკვდარი ჩამოვარდა, ან შესაძლოა სულიც კი დატოვა.
  მური მიხტა მასთან და დაცემული მონას შიშველი ქუსლი გახურებული რკინით დაწვა. არც კი განძრეულა.
  კრასუსმა შესძახა:
  - აჭამე მისი ლომები! ბრძოლა დასრულდა!
  ბიჭი კაუჭზე აიყვანეს და გამოათრიეს. ამჯერად სხვა მიმართულებით, სადაც არა ნიანგები, არამედ ლომები იყვნენ.
  გოგონა გაოგნებული იდგა. მან მოკლა ახალგაზრდა მონა, ტანსაცმლით გამოწყობილი ბიჭი. მისნაირი მონა. და ეს ძალიან სამწუხარო და უხერხულია. როცა ლეგიონერებს კლავ, ასე არ გრძნობ თავს.
  კრასუსმა ბრძანა:
  - მიეცი მას ყვავილების თაიგული! იხარეთ!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  - და გოგო დააპატიმრე! ის ახლა ჩვენი მონაა და გაიყიდება!
  მენეჯერმა შენიშნა:
  - ჯერ ჩემგან უნდა იყიდო!
  კონსულმა წარბები შეჭმუხნა:
  -შენ იყიდე?
  მენეჯერმა თავი დაუქნია.
  - არა!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  - ეს სპარტაკის ჯაშუშები არიან! ჩვენ შეგვიძლია მათი წამება, ან სიკვდილით დასჯა! ოღონდ ახლა მონები იყვნენ!
  კრასმა შენიშნა:
  - ბიჭი ახლა შენს ცოლს ახარებს. წინააღმდეგი არ ხარ?
  კონსულმა აღნიშნა:
  - დაე, გაერთოს! შემდეგ კი მას ცალკე საკანში გავგზავნით! სხვა მონებთან ერთად დარგვა ძალიან საშიშია!
  კრასმა შენიშნა:
  - თუ ეს სპარტაკის ჯაშუშები არიან, მაშინ ჯობია აწამო!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  - Მაგრამ დღეს არა! ჯიუტი ბავშვები არიან და დაკითხვა დიდხანს გაჭიანურდება, მაგრამ პირადად მინდა მათი დაკითხვა. დღეს ჩემი დაბადების დღეა, დავივიწყოთ საქმეები!
  კრასმა შენიშნა:
  - წამება გართობაა!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  - ჭამას დავამთავრებთ, სასმელს დავამთავრებთ, ბოლო ჩხუბებს ვუყურებთ და მერე დავიძინებთ. და ახლებურად მივცემთ სიამოვნებას წამებით!
  კრასი დათანხმდა:
  - დიახ, სჯობს ახალი სიამოვნება მიიღოთ სუფთა გონებით. და მალე ნათელი გახდება!
  გლადიატორთა ბრძოლები გაგრძელდა. აი ასპარეზზე კიდევ ერთი გოგო შემოდის... რაღაც წვრილ ტრუსებშია, გარუჯული, ფეხშიშველი, დაკუნთული.
  ძალიან ლამაზი მკერდი აქვს, თუმცა სხეულზე ნაწიბურები ჩანს. თმა კი სპილენძის-წითელია, ლამაზი მეომარი.
  ოდესღაც მონა იყო, ახლა კი თავისუფლება მოიპოვა და ფულისთვის იბრძვის. ფეხები მართლაც შიშველია, ასე რომ უფრო მოხერხებულია.
  მგელი ამჯერად მას შეებრძოლება. საკმაოდ შესაძლებელი მოწინააღმდეგე - ლომი ბევრად უფრო საშიშია. გოგონა კი ხმლითა და ხანჯლითაა შეიარაღებული.
  დამსწრე საზოგადოებამ მოწონების ნიშნად გაახარა. რა თქმა უნდა, ცხოველები არ გარბიან სპარტაკში, ამიტომ სავსებით ბუნებრივია, რომ ახლა თქვენ უნდა გაზომოთ ძალა მხეცთან.
  მართალია, ჩვეულებრივ, ლომის დამარცხება რთულია. ხშირად ლომები ტრივიალურად ჭრიდნენ ბიჭებს. მეტიც, შიშველი და მოუმზადებელი, რომელმაც კარიერებში რაღაცნაირად შეცდომა დაუშვა.
  და მათ მიეცათ ასეთი მხიარული სიკვდილი.
  კრასუსმა დაიწუწუნა:
  - ეს ნამდვილად სახალისოა!
  კონსულმა აღნიშნა:
  - და ეს არის ელი, ქალი გერმანიიდან. ძალიან კარგი მებრძოლი! ის არ გაიქცევა სპარტაკში!
  კრასი დათანხმდა:
  - არ გაიქცე! მაგრამ მგელს შეუძლია გაანადგუროს იგი!
  კონსულმა უპასუხა:
  - მგელი მისთვის ძლიერი მეტოქე არ არის! ნუ გეშინია კრასუს!
  მდიდარმა ნომერ პირველმა აღნიშნა:
  - რამდენი მგელი არ იკვებება, მაგრამ ტყეში იყურება!
  და ხმამაღლა იცინე.
  რომაელი ჯარისკაცები, რა თქმა უნდა, ძალაა. მაგრამ ბარბაროსი მეომრები კარგები არიან. წითურმა ლამაზმანმა, რბოლის სიგნალით, მგელს შეუტია. მან, როგორც ჩანს, იგრძნო, რომ საქმე უწმინდური იყო და
  არ ჩქარობდა შეტევას. და გოგონამ მას შიშველი ქუსლით, ზუსტად ცხვირში დააკისრა. მგელი ტკივილისგან ყვიროდა. გოგონა უკან გადახტა და აკოცა:
  - ჩხირი, დაწექი კიტრი,
  მგელს კაცი სცემეს!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  - ზღაპრული! ბრძოლა ძალიან ფერადია!
  კონსულმა აღნიშნა:
  ელი არ გაგაჩერებს!
  მგელმა წითურზე შეტევა სცადა. მაგრამ მან მიიღო ქულა მატყლზე. ტკივილს გრძნობდა და ღრიალებდა. დიახ, ეს არის მისთვის, რომ ყნოსვა სუნფოს. და მხეცი კვლავ ცდილობს შეტევას გაბრაზებული.
  წითურმა შეამჩნია, მგელს პირში ჩასცხო.
  - ნაცრისფერი შე სუსტებო!
  და ისევ როგორ გავიცინო.
  კონსულმა ღიმილით შენიშნა:
  - ეს გოგო უბრალო არაა!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  - რომში ქალები არიან!
  მგელმა ისევ გამოსცრა კბილები. მაგრამ მან მეომარი ვერ მიიღო. და მისი თეთრი ღორები ძლიერად ბრწყინავდა. და ხმლის კიდევ ერთმა დარტყმამ პირი გაუხვრიტა. შემდეგ კი მეომრის ხანჯალი
  ძლიერად ჩაუკრა თვალი. მგელმა დაარტყა, სასოწარკვეთილად დაიკაწრა და ელიის ფეხზე ჭუჭყი მიაკრა. გოგონამ მხოლოდ ნაკაწრი მიიღო, მაგრამ ოდნავ დამუნჯდა და მძიმედ დაშავდა
  მგელი გადახტა მას, დაარტყა. შემდეგ კი ცოტაც და კინაღამ ყელზე აიტაცა. გოგონამ სასოწარკვეთილმა აკოცა და ხანჯლები მუცელში დაარტყა. ფანგებმა ნიკაპი გაუკაწრა,
  და კლანჭები მკერდზე გადავიდა. გოგონამ მგელს გადააგდო და წამოხტა. ისევ გადახტა მისკენ, მაგრამ საქანელიდან ხანჯალი მოხვდა, შემდეგ კი მახვილი თავის ქალაში.
  ამჯერად წითურმა კარგად მოიქცა და მხეცი განცვიფრდა. თავად ელი უკვე ცუდად იყო ნაკაწრი, მისგან სისხლი სდიოდა, ნიკაპზე კბილების კვალი ეტყობოდა. გოგონა გაბრაზდა
  დაარტყა გაოგნებულ მგელს ხანჯლით და დაჭერით ხმლით.
  ისე თრთოდა, სანამ არ ამოიწურა. კარკასის ქანჩებით გადაქცევა სისხლიან არეულობაში. ბრძოლა დასრულდა. და წითურმა მეომარმა ხმალი ასწია და დაიყვირა:
  - გამარჯვება!
  კრასმა შენიშნა:
  - ძლიერ დაზიანდა!
  კონსულმა ხელი გაუშვა.
  - იცხოვრე ძაღლივით!
  კრასუსმა უპასუხა:
  -არამგონია... ნაწიბურები მთელი სიცოცხლე გაძლებს!
  კონსულმა ამოიოხრა.
  - Მოდი ვნახოთ! ამბობენ, არის მალამოები, რომლებიც უკვალოდ კურნავს ნაწიბურებს!
  ბრძოლა მაინც დამთავრდა... და ფსონების უმეტესობა, რა თქმა უნდა, წითურებზეა...
  მერე ქერა გოგონა გამოვარდა. ძალიან საყვარელი და კუნთოვანი. მის წინააღმდეგ ორი ბიჭი ათი-თერთმეტი წლის იყო. ვიმსჯელებთ ყველა, ჯერ კიდევ, დამწყებთათვის.
  კარიერების შემდეგ მოპყრობის დროც კი არ ჰქონდათ, გამხდარი იყვნენ და მათრახებით ჭრიდნენ.
  კრასმა აღნიშნა:
  - Ლამაზი ქალი! როგორც ჩანს, შენ ზრუნავ მასზე!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  - ბიჭები ყველაზე იაფი საქონელია! ლამაზი ქალები - ყველაზე ძვირი!
  რომის პირველმა მდიდარმა თქვა:
  - და ის, ვინც შენს ცოლს ახარებს, ისიც ბიჭია!
  კონსულმა აღნიშნა:
  - უბრალო ბიჭი კი არა, არაჩვეულებრივად სიმპათიური!
  მენეჯერმა შენიშნა:
  - და იშვიათი მეომარი, რომელმაც რომის ჩემპიონი დაამხო!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  - ოჰ ჰო! ამიტომაც არ მოვკალით! მიუხედავად იმისა, რომ ის სპარტაკის ჯაშუშია!
  კონსულმა ტუჩები მოილოკა.
  - მაგრამ იქნება წამება!
  ფსონების უმეტესობა ქერაზე წავიდა. იგი შეიარაღებული იყო გრძელი და ძალიან ბასრი ხმლით და ფარებით. თითქმის შიშველი, მხოლოდ ტრუსი. ჩანს ალისფერი ძუძუს მკერდი.
  ბიჭი ზოგადად შიშველია, კარიერებში მათ არ სჭირდებათ ტილოები. და მოკლე ხმლების ხელში და თუნდაც აშკარად ბლაგვი!
  ბუნებრივ მშვენიერ ქერას აფასებენ ისე, რომ გამარჯვებებით უფრო მეტ ბრძოლას ახარებს. ბიჭები ხმლების ხორცს ჰგავს. ყველაფერი საკმაოდ ბუნებრივია.
  კრასმა შენიშნა:
  -სილამაზე მსხვერპლს მოითხოვს!
  კონსული დათანხმდა
  -და სამმაგი მსხვერპლის ქალი სილამაზე!
  ბიჭებს წამწამების კვალი ეტყობოდათ და სათანადოდ არ გამოჯანმრთელდნენ. ისინი მხოლოდ მაღაროების მტვრისგან გარეცხეს. ასე რომ, თქვენ ხედავთ, რომ ისინი არც კი იკვებებოდნენ ბრძოლის წინ. ასე რომ, ჩემი კუჭი
  სასაკლაოზე წაყვანილი უბედური ბავშვები ჩაცვივდნენ.
  მენეჯერმა შენიშნა:
  - აბა, შეგეძლო კვება! ბოლოს და ბოლოს, მათ შეეძლოთ საზრდოს ჭამა მხოლოდ ცხოვრებაში!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  -შეიძლება! მაგრამ ცარიელ კუჭზე უფრო ადვილია ბრძოლა!
  ქერა შიშველ ფეხზე თითს ათამაშებდა და მოუთმენლად ელოდა სიგნალს. ის ძალიან ლამაზია და მისი კანი მზის დამწვრობისგან ოქროსფერი ზეთისხილისფერია. გასაგებია, რომ ასეთი ქალი იმართება
  ასევე ესთეტიკისთვის. იტალიაში, ადგილობრივ ქალებს შორის თეთრი თმა გაცილებით ნაკლებად არის გავრცელებული, ვიდრე ჩრდილოეთში და ამიტომ აფასებენ ქერებს. და საერთოდ, გეთანხმები, ქალო
  თეთრი თმით ბევრად უფრო ლამაზია, ვიდრე შავი.
  ბიჭებიც აღფრთოვანდნენ თითქმის შიშველი ხმლით დეიდასთან, ვინ უნდა მოკლა ისინი. ქერა, რომელმაც გაიგო გონგის სიგნალი, შეტევაზე გადავიდა. მან, რა თქმა უნდა, ცოტა სინანული იგრძნო ამის გამო
  ბიჭებო, მაგრამ მაინც ჯობია მოკვდე, ვიდრე ტანჯვა კარიერებში. გარდა ამისა, ქერას სჯეროდა, რომ ბავშვების სულები ელისეის მინდვრებზე ეცემა და ასე ტკბება
  ზეციურ ხეობებში, ბედნიერება და გაჯერება და თამაშები. ისინი ამბობენ, რომ ცოდვის დრო არ ჰქონდათ და ღმერთები არ აწამებენ მათ. ერთგვარი მოძღვრება სამოთხის შესახებ ასევე წარმოიშვა რომში და უფრო ადრეც
  უკვდავი სული. და საერთოდ არ მინდოდა ჰადესის ქვესკნელის დაჯერება. და სამაგიეროდ, შეგიძლიათ იფიქროთ, რომ იმპერატორები სიკვდილის შემდეგ ხდებიან ღმერთები და დღესასწაულობენ ოლიმპოსზე.
  გმირები კი მიდიან ელისეის მინდვრებში, სადაც მათ ელოდებათ ვალკირიები, მდიდრული დღესასწაულები, ღვინოები, კერძები, მარად ახალგაზრდა ქალები და სხვა სიამოვნებები. ვიკინგების მსგავსი. და ბავშვები, შესაძლოა
  ისინი ასევე ბედნიერები იქნებიან, მარადიული თამაშები და გართობა, მარადიული ზაფხულის, ბავშვობის სფეროში რბილ ბალახზე ფეხშიშველი სირბილით და აყვავებულ ხეებიდან წვნიან, ტკბილ ხილს კრეფენ!
  როგორ არ არის ეს სამოთხე? და კარიერებში ზედმეტი სამუშაოს ქვეშ, არა სიცოცხლე, არამედ ნელი და მტკივნეული სიკვდილი. ასე ჭრიდნენ ბიჭებს ზედამხედველები მათრახით.
  მაგრამ ხშირად ახალგაზრდა მონებს ასევე აუპატიურებენ, ან უფროს მონებს ან ზედამხედველებს. ასე რომ თქვენ არ შეგშურდებათ მათი მაინც.
  ქერას სურდა ბიჭების სწრაფად დასრულება, მაგრამ მიხვდა, რომ საზოგადოება ამას არ მოიწონებდა. ამიტომ, თავდაპირველად მხოლოდ ოდნავ მოჭრილი ჯერ ერთი ბიჭი, შემდეგ კი
  მეორე მკერდზე. და დატოვა მათ სისხლიანი ზოლები.
  კრასმა შენიშნა:
  - მუშაობს საზოგადოებისთვის!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  - გასართობი! მაგრამ მართალი გითხრათ, უკვე მინდა ძილი!
  მენეჯერმა თავი დაუქნია.
  - ეს ბოლო ბრძოლაა... სინათლე უნდა დაიწყოს. და შენ უნდა გქონდეს ძალა სპარტაკთან ჩხუბის შემთხვევაში!
  კრასი დათანხმდა:
  - ბარბაროსები უკვე ახლოს არიან, შეტევა შეიძლება ხვალ იყოს, ან ზეგ!
  კონსულმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - შეიძლება სერიოზულად დაგვიშავდეს!
  მენეჯერმა შენიშნა:
  - რომის კედლები მაღალი და სქელია და ასი ათასი დამცველი, რომელთაგან ნახევარი გამოცდილი მეომარია. მოქალაქეთა რიცხვიდან კიდევ ორმოცდაათი ათასი ქალი და მოზარდი შეგიძლიათ დააყენოთ
  რესპუბლიკები!
  კრასუსმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - უბრალოდ კარგი აზრია! ვაბიძგებთ ყველას!
  კონსულმა აღნიშნა:
  - დიახ, საკმარისი არსენალი გვაქვს. უბრალოდ, ქალები და ბავშვები კაცებზე უარესად ჩხუბობენ!
  მენეჯერმა შენიშნა:
  - დამოკიდებულია რა! ქერა საკმაოდ კარგია!
  მართლაც, გოგონა ფეხის თითებზე ტრიალებდა. დროდადრო ბიჭებს ჩხუბობდა. და ცოტა დააზარალებს მათ. ისინი თანდათან უფრო და უფრო ნელა მოძრაობდნენ და აშკარად დასუსტდნენ
  სისხლის დაკარგვა. კვნესით გოგონამ ერთი მათგანი შიშველი ფეხით დაარტყა და ოსტატურად დაარტყა დაცემულ ბიჭს ზურგზე მახვილის სახელური. ის გაქრა, მაგრამ ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო.
  და მას სერიოზული დაზიანებები არ ჰქონდა. ასე რომ, იყო შანსი, რომ საზოგადოებას მოეწყა. მეორე ბიჭმა ქერასთან გადავარდნა სცადა, მაგრამ ასევე ისევ დაარტყა. და მან ქუსლი ნიკაპზე მიიტანა, ასევე ოსტატურად გამორთო.
  ბიჭები ახლა უგონო მდგომარეობაში იყვნენ, მაგრამ ჯერ კიდევ ცოცხლები და არა ინვალიდები!
  კრასუსმა ღიმილით დაუქნია თავი.
  - მგონი დროა დავასრულოთ ისინი!
  კონსულმა უცებ გააპროტესტა:
  - კარიერებიდან ბევრი მონაც გაიქცა. გაზრდილი უსაფრთხოების მიუხედავად, ისინი აგრძელებენ სირბილს. და ბიჭები ძვირფასები არიან, რადგან მათ შეუძლიათ ვიწრო დერეფნებში სეირნობა და ნაღმების მოპოვება! მონები არ კმარა! ასე რომ, მე ვიყენებ ჩემს ძალას მათ დასაზოგად!
  მენეჯერმა თავი დაუქნია.
  დიახ, შეგიძლიათ კვლავ გამოიყენოთ ისინი! ვენები ხელუხლებელია და ჭრილობები შეხორცდება როგორც ძაღლებზე. ჯობია, ბოლო ბრძოლას ვუყუროთ და...
  კრასუსმა გაიღიმა, პირით ფართოდ გააღო და წაიჩურჩულა:
  - დიახ, დავიღალეთ! მაგრამ საბოლოო ჯამში, ჩვენ გვინდა რაღაც განსაკუთრებული!
  მენეჯერმა თავი დაუქნია.
  - Იქნება! ეს იქნება განსაკუთრებული!
  კონსული წინ გადადგა და ბრბოს სისხლისმსმელი განწყობის მიუხედავად, აიღო და ცერა თითი მაღლა ასწია!
  ქერამ გაიცინა და აკოცა:
  - დიდება მოწყალე კონსულს!
  ამასობაში მავრებმა ბიჭების ქუსლებზე გახურებული რკინა მიიტანეს. სწრაფად ატეხეს და მაშინვე წაართვეს, რომ სერიოზულად არ დაეზიანებინათ. ბიჭები მწვავე ტკივილისგან გონს მოვიდნენ.
  მათ თოკები დაუდეს და უკან წაიყვანეს. ახლა ისინი აშკარად ითვლებოდნენ გლადიატორული ბრძოლის არც თუ ისე ქმედუნარიანად და კარიერში გამოვლინდნენ. მართალია, მანამდე ისინი კარგად იკვებებოდნენ,
  როგორც უნდა იყოს საცხოვრებლად დარჩენილი გლადიატორები. და დაიძინე ჩალის რბილ საწოლებზე. კარიერებში მსხვილ ხრეშზე ძილს მიჩვეულ ბიჭებს სიამოვნებით ჩაეძინათ.
  და ცხოვრებაში პირველად გავსინჯე გემრიელი ხორცი. დიახ, მათ წინ მაღაროებში დაბრუნება იყო. მაგრამ იყო იმედი, რომ სპარტაკი მოვიდოდა. და სულს ათბობს.
  ბიჭებმა ცხვირწინ ჩაისუნთქეს და დიდი ხნის შემდეგ პირველად ნახეს ტკბილი სიზმრები.
  და აქ არის ბოლო ბრძოლა.
  და მართლაც განსაკუთრებული. აფრიკის შავკანიანი ქალიშვილი ზენა იბრძვის - ის არის საუკეთესო გლადიატორი ქალებს შორის, ხოლო რომის რესპუბლიკის ჩემპიონი მშვენიერ სქესს შორის!
  დიახ, შავი ზენა, ეს დიდი მეომარია. და მასთან ბრძოლა საინტერესოა ...
  გოგონა მხოლოდ წელში ჩაცმული იყო, მაღალი, გამხდარი კუნთებითა და მღელვარე. ის შეიძლება გამხდარიც კი ჩაითვალოს, მაგრამ ეს შთაბეჭდილება მატყუარაა. ჩანს როგორ
  მისი შავი, გარუჯული კანის ქვეშ ტრიალებს კუნთების ბურთულები, რომლებიც მავთულივით ხისტია.
  კრასმა აღნიშნა:
  - რომის რესპუბლიკის ჩემპიონი, ბოლოს და ბოლოს? Მაგარია!
  კონსულმა ღიმილით შენიშნა:
  - დიახ, ეს შთამბეჭდავია... ის მშვენიერი მებრძოლია!
  ქსენა შეიარაღებული იყო გრძელი ბოძით, ორივე ბოლოზე მკვეთრი ფოლადის წვეთებით.
  და ძალიან კარგად გადახტა.
  კრასუსმა იმედიანად თქვა:
  - იმედია ოპონენტი სერიოზული იქნება! ორიოდე სნეული ბიჭი არა?
  მენეჯერმა მოუთმენლად დაუქნია თავი.
  - დიახ, თქვენო უდიდებულესობავ! მოწინააღმდეგე იქნება ის, რაც გჭირდებათ!
  როდესაც ზენამ შვებულება წაიღო, სიგნალი გაისმა შემდეგი მტრის გასვლის შესახებ. და მართლაც, მაყურებელი შეიძლება იყოს კმაყოფილი. შვიდმეტრიანი, უზარმაზარი ნიანგი არენაზე გამოვიდა.
  კონსულმა ღიმილით შენიშნა:
  - Დიდებულია!
  კრასი დათანხმდა:
  - კარგი მეტოქე! უბრალოდ... სულელი!
  მენეჯერმა აღნიშნა:
  - ზენა მონა კი არა, თავისუფალი გლადიატორია, რომელიც ფულისთვის იბრძვის! და მისი ოპონენტი, ერთის მხრივ, საკმაოდ განხორციელებადია, მაგრამ, მეორეს მხრივ, საზოგადოებისთვის ღირსეული! ასე რომ ფინალი
  ბრძოლა ძალიან საინტერესო იქნება!
  კრასუსმა ემოციისგან იმღერა:
  - კიდევ ცოტა! ცოტა მეტი, ბოლო ბრძოლა ყველაზე რთულია!
  კონსულმა ღიმილით განაგრძო:
  -სახლში მინდა რომის წიაღში წავიდე!
  რესპუბლიკა მეორე დედა!
  მენეჯერმა შენიშნა:
  -მგონი კმაყოფილი დარჩები!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  - ზენაზე დავდებ!
  კონსულმა დაადასტურა:
  - და მეც ზენაზე!
  მენეჯერი დათანხმდა:
  - გაიმარჯვებს! მაგრამ ვიღაც ნიანგზე დადებს ფსონს!
  გონგი გაისმა ბრძოლის დაწყების სიგნალად.
  ზენამ ნიანგის ირგვლივ ცეკვა დაიწყო. მის შემდეგ გადავიდა. მიუხედავად იმისა, რომ გარეგნულად მოუხერხებელია, ქვეწარმავალი საკმაოდ სწრაფია. და აქ თქვენ უნდა იყოთ მაღალი კლასის გლადიატორი, რათა
  მის კბილებში არ მოხვდე. შავი მეომარი ან მიიწევდა ან უკან იხევდა. და შემდეგ დაარტყა ბასრი წერტილით. ჯერჯერობით, არც ისე საშიშია ნიანგისთვის. ცხადია, ეს ბოლოა.
  იბრძოლე და შეგიძლია დროზე ითამაშო.
  კრასუსმა ღიმილით თქვა:
  - სპარტაკი შეიძლებოდა დაეყარა ამხელა ვიქს!
  კონსულმა ღიმილით შენიშნა:
  - და რა მოხდებოდა ბიჭი ამ პანტერას რომ შეებრძოლა?
  კრასუსმა საკმაოდ ლოგიკურად აღნიშნა:
  - ძალიან საინტერესო და კონკურენტუნარიანი ბრძოლა!
  კონსულმა ჭიქიდან ღვინო დალია და შენიშნა:
  - კარგი შოუ იქნება!
  . თავი? 19.
  მენეჯერმა შესთავაზა:
  -თუ გინდა ხვალ მოვაწყობთ!
  კრასუსმა უპასუხა:
  - რაც შეეხება წამებას?
  კონსულმა აღნიშნა:
  - წამება დაგელოდება! ბიჭის ქუსლების შეწვის დრო ყოველთვის გვექნება!
  მენეჯერმა თავი დაუქნია.
  - და ბრძოლა შეიძლება ჩატარდეს კოლიზეუმში!
  კრასუსმა უპასუხა:
  -არა! თუ ხალხი კოლიზეუმში შეიკრიბება, ქალაქზე თავდასხმა უფრო ადვილი იქნება. საჭირო იქნება გლადიატორების გრანდიოზული თამაშების მოწყობა სპარტაკუსთან გამარჯვების შემდეგ!
  კონსული დათანხმდა ამას:
  - ასეა, უკეთესი დროისთვის გადავდებთ. მით უმეტეს, რომ უკვე დავიღალე ამ სისხლიანი სპექტაკლით!
  კრასი ღრიალის შესახებ:
  - სპარტაკი, სპარტაკი - აიღე პენი!
  ზენამ ნიანგს წვერით რამდენჯერმე დაარტყა პირი, რის შედეგადაც სისხლი წამოვიდა. შემდეგ კი მოულოდნელად გადახტა ქვეწარმავალზე. შემდეგ კი წვეტებზე დადგა. და შიშველი ქუსლებით გაჭედილი.
  ეს ყველაფერი მართლაც შესანიშნავად გამოიყურებოდა.
  კონსულმა აღნიშნა:
  - მშვენიერი გოგო!
  კრასი დათანხმდა:
  - Ნიჭი!
  მენეჯერმა შესთავაზა:
  - იქნებ ლომის წინააღმდეგ ბრძოლა აჩვენო? ეს კიდევ უფრო მკაცრი იქნება!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  - დიახ, ლომი ნიანგზე უფრო საშიში და სწრაფია!
  კონსულმა აღნიშნა:
  - იქნებ დათვის წინააღმდეგ?
  კრასუსმა უპასუხა:
  - ლომი უფრო საშიშია ვიდრე დათვი! ან იქნებ ვეფხვიც გამოიყენოთ?
  კონსული დათანხმდა ამას:
  - ვეფხვი მართლა დიდი თავია!
  ზენამ განაგრძო ნიანგის ჩხვლეტა. მან ეს დიდი სიამოვნებით გააკეთა. მიუხედავად იმისა, რომ მას ჰქონდა აბსოლუტური დამოკიდებულება და ძალადობრივი რეაქცია აფრიკის ქალიშვილისგან.
  კრასუსმა ღიმილით თქვა:
  - ეს ხიბლია!
  კონსული დათანხმდა
  - დიდი ხიბლი!
  ქსენა აქამდე დიდი ფანტაზიით და ფანტაზიით მოქმედებდა. აქ მან შიშველი ფეხები ნიანგის კბილებზე დაარტყა და ქუსლები დაარტყა. შემდეგ ის ხტება და ისევ უკან გამოდის.
  დიახ, ის ნამდვილად აბსოლუტური გოგონაა. მხოლოდ ის არ თრგუნავს სურვილებს, არამედ აღელვებს.
  და ნიანგი აგრძელებს მისდევნებას, მაგრამ უფრო და უფრო მეტ სისხლს კარგავს და უფრო და უფრო მნიშვნელოვან ზიანს აყენებს. დიახ, ეს შესანიშნავი რბოლაა.
  კრასუსმა ღიმილით შენიშნა:
  დიდი ხარ ზენა!
  კონსულმა უპასუხა:
  - უბრალოდ კარგი გლადიატორი! მებრძოლი მებრძოლია!
  მენეჯერმა შესთავაზა:
  - იქნებ ნახშირი გაფანტოს!
  კრასუსმა უპასუხა:
  - ნიანგი მასზე მეტად დაიტანჯება!
  დუელი გაგრძელდა. მაშინ, როცა ზენამ ნიანგს პირში და ნესტოებში დაარტყა, მაგრამ თვალებს არ შეხებია. აშკარად არ ჩქარობდა მის დასრულებას. მაგრამ მას ბევრი სისხლი მოსდიოდა.
  და მისმა შიშველმა, გოგოსფერმა ფეხებმა დატოვა ძალიან მოხდენილი და გახეხილი კვალი. და თავად ბრძოლა მოხდა ძალიან ცალმხრივად. თუმცა, რამდენჯერმე ნიანგი გოგონა ხბოებზე
  დაკაწრული.
  კონსულმა აღნიშნა, ფართოდ იღრიალა, შემდეგ კი წყლის საათს დახედა და იღრიალა:
  - ჰორიზონტზე უკვე ნათელია! მალე მზე ამოვა!
  კრასუსი დაეთანხმა ამას:
  - კი, ბევრად უფრო გავერთობით! მზე ამოდის დედამიწის ზემოთ!
  მენეჯერმა შესთავაზა:
  - შეიძლება... კარგი, კარგი! მე თვითონ ვგრძნობ, რომ თვალები ერთმანეთს ეწებება!
  კონსულმა თავი დაუქნია.
  - დიახ, დროა დავასრულოთ ქეიფი და დავიძინოთ!
  კრასმა შენიშნა:
  - სპარტაკი უკვე ჩვენთან მოდის! და მას შეუძლია სწრაფად გადაადგილება!
  მენეჯერმა ხმამაღლა შესძახა:
  - დავამთავროთ ზენა!
  გოგონამ ბოროტად გაიღიმა. და მისი ძელი მაღლა აფრინდა და მაშინვე ღრმად ჩაეკრა ქვეწარმავალს თვალში. ნიანგმა მძიმე დარტყმა მიიღო და გაჩუმდა. თითქოს მას შეეჯახა
  ლეტალური ძალა.
  ზენამ წამოიძახა:
  - გამარჯვება! დიდება რომს!
  კრასმა თავი დაუქნია.
  - გამარჯვება! კარგად გააკეთე!
  მან მას ოქროს მონეტა ესროლა.
  ოქროს მრგვალი დისკი და კონსული დააგდეს.
  ბრძოლა დასრულდა. ზენამ ფეხი ალისფერ სისხლში ჩააყო და ლამაზი ანაბეჭდები დატოვა. მერე თავი დაუქნია და სიარული დაიწყო.
  კონსულმა ღიმილით უპასუხა:
  - ეს საკმაოდ შთამბეჭდავია!
  კრასი დათანხმდა:
  - კი, მაგარია! თუმცა .. პროგნოზირებადი!
  მენეჯერმა თავი დაუქნია.
  - იყავი პროგნოზირებადი! ეს ნიშნავს დასჯას!
  ზენა წავიდა და ათეულმა მავრმა გადმოათრია ნიანგის გვამი.
  ჩხუბი დასრულდა და ბევრ სტუმარს სკამებში ჩაეძინა.
  სსრკ-ში უკვე იმართება ახალი საპრეზიდენტო არჩევნები. უფრო სწორედ, არა ახალი, არამედ პირველი.
  და რა თქმა უნდა, მიხეილ-ვლადიმერ გორბაჩოვი-პუტინი ერთადერთი საპრეზიდენტო კანდიდატია ალტერნატივის გარეშე. და შედეგი შეიძლება იყოს მხოლოდ ერთი: ოთხმოცდაცხრა და ოთხმოცდაცხრა მეასედი. და ეს აჩვენებს მელოტი დიქტატორის მორიგ ტრიუმფს.
  ასე დაუბრუნა მიხეილ გორბაჩოვმა დემოკრატიის ნაცვლად სსრკ-ს სტალინიზმის დრო. რაც, თუმცა, ბევრს სურდა ბრეჟნევის არეულობის შემდეგ. ახლა კი ისევ ძალაუფლებაშია პიროვნების კულტი, რომლის პორტრეტები მთელ სსრკ-შია ჩამოკიდებული. და ისევ, როგორც ძველად, შავი ძაბრები და სადესანტოები.
  ვინაიდან ვლადიმირ-მიხაილი ოცნებობს ავღანეთზე და იქ მშვენიერი მეომარი გოგონები არიან.
  ბიკინებში ოთხი ლამაზი გოგონა დარბის: ნატაშა, ზოია, ავგუსტინა, სვეტლანა.
  აქ ისინი მამაცურად ერთვებიან მუჯაჰედებთან ბრძოლაში.
  ნატაშა ყუმბარმტყორცნიდან ესვრის ისლამური იმპერიის ჯარებს, თალიბებს, ტანკს გვერდზე ურტყამს და იძახის:
  - სამშობლო არ დაგვივიწყებს!
  შემდეგ მისი შიშველი ფეხი ყუმბარას ესვრის თალიბანის ჯარისკაცებს. ისმის კივილი და ღრიალი, ისლამური იმპერიის მოწყვეტილი მებრძოლების მასა. და სულეიმანის ჯარის ერთ გენერალს მკლავი მოკვეთეს.
  ზოიამ, რომელიც ასევე წერდა თალიბებს, გაკვირვებით აღნიშნა:
  - პლატინის საათი!
  ავგუსტინამ, ყუმბარა ესროლა ისლამური იმპერიის ჯარისკაცებს შიშველი თითებით, თავი დაუქნია:
  - სულეიმანიც თქვეს, მათხოვარიო!
  სვეტლანამ, რომელიც თალიბებს აკრაკებდა, თვალის ჩაკვრით და შიშველი, მრგვალი, ვარდისფერი ქუსლით გასცა, აფეთქების პაკეტს ასაფეთქებელი ნივთიერებით დაემორჩილა:
  - მთავარი სიმდიდრე სულში!
  და თალიბანის ჯარისკაცების მასა დაიშალა. ეს იყო გრანდიოზული ბრძოლა ორ კოლოსალურ არმიას შორის.
  ნატაშა მუცელზე დაეცა... მასზე ქარიშხალი გადაუფრინა. გოგონა შებრუნდა და კუდი დაარტყა. დაარტყა მანქანას. მან მოწია და დატოვა შესანიშნავი მატარებელი.
  დიახ, ეს არის ახალი Igla კომპლექსის შთამბეჭდავი აპლიკაცია. ის წვავს ზეთს ცხელი მეტალივით.
  ზოიამ ასევე დაარტყა თალიბანის კიდევ ერთ შტორმს. მან სხეულში დაარტყა, რის შემდეგაც იმღერა:
  ჩვენ არასოდეს დავნებდებით მტერს
  მოწინააღმდეგეებს ტოტების ქვეშ დავჭრი!
  და გოგონა შიშველი ფეხებით მოეხვია ყუმბარების თაიგულს. შემდეგ კი, როგორც დიდი ოსტატობით, ის მტერს ესვრის.
  და ისლამური იმპერიის კიდევ ერთი თვითმავალი იარაღი გადაბრუნდება.
  ჩანს, რომ ძლიერი ქვემეხით კუ ტრიალებს გატეხილი ლილვაკები და ქიაყელები აფეთქდა.
  ზოიამ ღიმილით შენიშნა:
  ჩვენ ყველაფერს მშვენივრად გავაკეთებთ!
  ავგუსტინაც სასოწარკვეთილად იბრძვის. ის ხტება და გარბის თალიბებისკენ და ისვრის. მისი სპილენძის წითელი თმა კი საბრძოლო ბანერივით ფრიალებს. შთამბეჭდავი მადლი გოგონაში.
  წითური მხეცი მღერის:
  - მოდით, სამყარო გავალამაზოთ
  და ვიფრინოთ...
  ჩვენი საბჭოთა რუსეთი
  ძლიერი ჯარი მოკლავს!
  სვეტლანამ, აგრესიულად ესროლა მოწინააღმდეგეებს და თიბავდა მათ, როგორც სკილი, ასევე ესროლა ყუმბარა შიშველი, გამძლე თითებით და იკივლა:
  - სიმაღლეზე ფრენისთვის!
  ოთხი გოგონა მუშაობდა. მან კი დიდი სასოწარკვეთითა და ფიგურალური იერიშით ესროლა და დაარტყა მოწინააღმდეგეებს.
  მათ გარდა სხვა გოგოებიც იბრძოდნენ. ელიზავეტას ეკიპაჟი უახლესი T-72-ით გაემგზავრა.
  გოგოები, რა თქმა უნდა, ერთ ბიკინში და ფეხშიშველი. ისინი თავიანთ მანქანას მართავენ.
  და თალიბანის ტანკები შემოდიან. ეს ძირითადად T-54-ის ასლია, არც თუ ისე საშიში მანქანა.
  ელიზაბეთი ბრძანებს და ეკატერინე, რომელიც შიშველი, მრგვალი, გოგოური ქუსლებით ეყრდნობა, იარაღს მართავს.
  და თუ ის ლუპანეტი, მაშინ ის საფუძვლიანად დაარტყამს მას.
  აქ მძიმე ჭურვი ლულადან იფურთხება და შორ მანძილზე ურტყამს თალიბანის ტანკს.
  ელენა, რომელმაც ჭურვი გაუშვა, იძახის:
  - კოლოსალურია!
  მძღოლი ეფროსინია ადასტურებს:
  - აუცილებლად ასეა!
  და მისი შიშველი, წვეტიანი ძირები აჭერს პედალებს. ტანკი სწრაფად აჩქარებს. მერე ისევ ანელებს. და მოჰყვება მკვლელი გასროლა.
  ეკიპაჟი ოთხი E არის თავზე.
  მათი ტანკი ისევ მოძრაობს და გრძელი ლულა ბრუნავს. მომაკვდინებელი ქვემეხი ისევ ისვრის. T-72-ის გამოჩენის დროს, მსოფლიოში საუკეთესო ტანკი. და, რა თქმა უნდა, ის აჩვენებს თავის.
  ელიზაბეთი, სროლა და მოწინააღმდეგეების დარტყმა, შენიშნავს:
  - ჩვენ სსრკ-ს ნამდვილი პატრიოტები ვართ!
  ეკატერინემ მკაცრად თქვა:
  - საბჭოთა კავშირის ყველა პატრიოტი!
  და გაისროლა, ღილაკზე დაჭერით, თავი, ვარდისფერი ქუსლი.
  დიახ, აქაური გოგოები არ არიან იმათგანი, ვინც კომბოსტოს წვნიანს ბასტის ფეხსაცმლით ასხამს. მათი ტანკი ისევ მოძრაობაშია.
  შორიდან მას არ ეშინია თალიბების ჭურვების. და მტერს ხუთი, ექვსი კილომეტრიდან ურტყამდნენ.
  აი გოგოები - რაც გჭირდება. მათ აქვთ ბრაზის ძალა და ვნების ალი. და ასევე გამარჯვების ნდობა.
  ელიზაბეთი ათვალიერებს ფარგლებს. ავღანური მანქანები ცოტაა. მაგრამ არის ისლამური იმპერიისთვის კრედიტით გაყიდული ამერიკულიც. ეს მანქანებიც უფრო სუსტია ვიდრე რუსული. და მათ აქვთ უფრო მაღალი სილუეტი, რაც ბევრად აადვილებს დარტყმას.
  კეტრინმა დაუმიზნა და დაეჯახა ამერიკული წარმოების ავღანურ მანქანას. და ერთი გასროლით დაანგრია კოშკი.
  ასე ურტყამს გრეიჰაუნდს.
  ელენამ, რადიოს ოპერატორმა და მტვირთავმა, დაადასტურა:
  - Შევინარჩუნოთ ის!
  და ისევ გაფრინდება ავღანელებისთვის სასიკვდილო ჭურვი. გოგოები მთელი თავისი დიდებით.
  ისე, ეს ტანკია.
  და აი, ისინი მირბიან, ბიკინით გამოწყობილი გოგონას ვარდისფერ ქუსლებზე ციმციმებენ თვითმფრინავებისკენ.
  დიახ, თავდასხმის მებრძოლები მზად არიან ბრძოლისთვის.
  ანასტასია ვედმაკოვა ხტება უახლოეს თვითმფრინავში. და ეყრდნობა პედლებს შიშველი ძირებით.
  შემდეგ მანქანა ნელა აფრინდება.
  მეომარი წითელი კოსტუმით, სრულყოფილი ფიგურით ამბობს:
  სიხარულო, ჩემი ძალა უფალშია,
  სიხარული, უფლის ძალით მადლიერება!
  და იღიმება მარგალიტისფერი კბილებით. ვლადიმერ პუტინი, რა თქმა უნდა, არ არის დიდი მმართველი. მაგრამ ამ შემთხვევაში ის აწარმოებს დიდ სამამულო ომს შესადარებელ ომს.
  ავღანელები უბიძგებენ და თავს რუსეთის ტერიტორიაზე ახვევენ.
  აქ არის თაფლისფერი ქერა - აკულინა ორლოვა. ასევე გოგო რა გჭირდება.
  და ისევ ბიკინით და ფეხშიშველი. ის არის ძალიან ლამაზი და გარუჯული.
  როდესაც ის თვითმფრინავისკენ მიდის, მამაკაცები მზერას უყურებენ. მსახური ბიჭები კი გარბიან და კოცნიან მისი შიშველი ფეხების მოხდენილ კვალს.
  აი გოგო.
  აკულინა ფრიალებს და დაფრინავს თავდასხმის თვითმფრინავში. ის ძალიან გლუვია და ამავდროულად სწრაფად იშლება.
  აკულინა მღეროდა:
  - ცაში ლურჯ ხაზს ვხედავ,
  ხმაურით ვიმატებ სიმაღლეს!
  ახლა კი მისი თავდასხმის თვითმფრინავი ხედავს პირველ სამიზნეს ცაში - ავღანეთის თვითმფრინავს.
  გოგონა ორჯერ დაუფიქრებლად აგდებს მას თვითმფრინავის თოფებიდან და შორ მანძილზე ურტყამს.
  შემდეგ ქერა ტერმინატორი იმღერა:
  - მე ყველაზე ზუსტი ვარ მსოფლიოში,
  ცნობილი გახდა ამ შოუში!
  აკულინამ ჩაიცინა... მოგონებებმა აანთეს, როგორ კოცნიდნენ პატიმრები შიშველ ფეხებს, შიშველ, მტვრიან ძირებს.
  დიახ, სასაცილო იყო. და თალიბები მუხლებზე დაცოცავდნენ რუს გოგონას შიშველ ფეხებზე კოცნიდნენ.
  Mirabela Magnetic-იც თვითმფრინავისკენ ეშვება. მისი ფეხები ისეთი გარუჯული, დაკუნთული, შიშველი და მოხდენილი აქვს.
  და რა ლაღი პრესის ფირფიტებია. ეს უბრალოდ სასწაულია.
  მირაბელა არის მეომარი, რომელიც უბრალოდ ავლენს ქცევის უმაღლესი კლასის და ამავე დროს სილამაზის სტანდარტს.
  და მისი თმა ოქროს ფოთოლივით ანათებს. სხეულს კი ბიკინი ძლივს ფარავს.
  და რა მოხდენილ კვალს ტოვებს მისი შიშველი, გახეხილი ფეხები. ეს საოცარი გოგოა.
  თქვენ შეგიძლიათ აღფრთოვანებულიყავით დიდი ხნის განმავლობაში ისე, რომ თვალი არ მოგაშოროთ.
  აქ იგი შიშველი ძირებით აჭერდა პედლებს და გამანადგურებელი თვითმფრინავი შეუფერხებლად აფრინდა ასაფრენი ბილიკიდან.
  მირაბელა სიცილით მღეროდა:
  - სისუსტეების ადგილი არ არის,
  გათენებას შევხვდებით!
  ახლა სამივე გოგონა ჰაერშია, რაც იმას ნიშნავს, რომ თალიბებისთვის შავი საათები დადგა.
  ანასტასია ვედმაკოვა აგზავნის სასიკვდილო ჭურვს ავღანურ ტანკზე და ჭრის მას. შემდეგ ის ამბობს:
  - კომუნიზმისთვის!
  აკულინა ორლოვაც დიდი წარმატებით იბრძვის. აქ არის მისი გაშვებული რაკეტა, რომელმაც გაანადგურა თვითმავალი იარაღი. გოგონა ყვირის:
  - პლანეტის სიდიადე და ოქტომბრის დიდებისთვის!
  და ისევ, ის უგზავნის რაღაც უკიდურესად სასიკვდილო მტერს.
  Mirabela Magnetic ზუსტად ურტყამს მტერს და მღერის:
  - ერთი, ორი, სამი... გაანადგურე ყველა მტერი! და თალიბანს თავი მოაშორე!
  ტრიუმვირატი ძალიან ოსტატურად და სასოწარკვეთილად იბრძვის. აქ გოგოები უბრალოდ ძალიან ლამაზები არიან.
  და მათი შტორმტრუპერები ცაზე ხტებიან და ძალიან მაგარია. გარდა ამისა, ისინი ჩამოაგდებენ თალიბანის თვითმფრინავებს.
  აი ლამაზმანები დაწერილი. მოჯაჰედების არც ერთი იმპერია არ იქნება კარგი. აქ არის ერთი გასროლა და სამი ავღანური თვითმფრინავი ერთდროულად ჩამოაგდეს.
  ანასტასია ვედმაკოვამ, კბილების გაშიშვლებით და კეთილგანწყობილი ღიმილით, შიშველი, ვარდისფერი ქუსლი დააჭირა ღილაკს.
  დაარტყა მანქანას და დაიყვირა:
  - ეს ჩემი კაპიტალური თხოვნაა!
  აკულინა ორლოვამ დაადასტურა, ჩამოაგდო მტერი:
  - და ცხვირში სწრაფად ამოძრავე!
  აქ გოგოები დაუჯერებელია. და ისევ რამდენიმე ავღანელი მებრძოლი ჩამოაგდეს. ეს მათი უმაღლესი პროფესიაა. აქ კოლოსალური სიძლიერის გოგონაა.
  შემდეგ კი ანასტასია თალიბების გენერალთან ერთად ბუნკერში მოხვდა. და ჰაერში აფრინდა.
  როგორ ადიდდა და აალდა დედამიწა გოგოების ზემოქმედებისგან. და ეს მხოლოდ დასაწყისია.
  ქალი სნაიპერებიც იბრძვიან.
  ალისა და ანჟელიკა თავიანთი თოფებით. ისინი ნადირობენ თალიბ ჯარისკაცებზე და ზუსტად ისვრიან.
  ისინი უპირველეს ყოვლისა ოფიცრებისკენ არიან მიმართული.
  გოგონებსაც მხოლოდ ერთი ბიკინით ურჩევნიათ ბრძოლა. ისინი მამაცი და ძალიან ლამაზები არიან.
  ასევე ალისა ქერაა, ანჯელიკა კი წითელი.
  რიგრიგობით ისვრიან და ზუსტად ურტყამდნენ.
  ალისამ თალიბანის პოლკოვნიკი კარგად გამიზნული ტყვიით ჩამოაგდო და წითურ პარტნიორს ჰკითხა:
  - როგორ ფიქრობთ, შავი ხვრელები ნამდვილად არსებობს თუ ეს მხოლოდ ჰიპოთეზაა?
  ანჟელიკამ ასევე გაჭრა სხვა ავღანელი ოფიცერი გასროლით და უპასუხა:
  - ასეთი კითხვების დასმის დრო გამოვნახე!
  ალისამ კვნესით უპასუხა:
  - ვაი, უკეთესი დრო არ ყოფილა!
  და გოგონამ შიშველი თითებით პატარა ყუმბარა ესროლა. ათეული თალიბანი დაიშალა.
  ანჟელიკამ უპასუხა და ისევ გაისროლა:
  - ვფიქრობ, რომ შავი ხვრელები მარცვლეულის მოსავლიანობაზე გავლენას არ ახდენს!
  ალისა დაეთანხმა ამას:
  მეც ასე ვფიქრობ, თუმცა...
  წითურმა ურჩხულმა შიშველი ქუსლით გადააგდო განადგურების საჩუქარი, კვლავ გატეხა მოწინააღმდეგეები და გასცა:
  - ვენერაზე კომუნიზმისთვის!
  ალისამ დაამატა:
  და მარსზეც!
  ორივე გოგო კარგი კადრია. და ისინი ძალიან მრუდე და კუნთოვანია.
  მაგალითად, როცა თალიბანი დაატყვევეს, აიძულეს ეკოცნა მტვრიანი ძირები. ასე რომ, ისლამური იმპერიის მეომარი, თალიბანი, იმდენად შეშფოთდა, რომ ფაქტიურად ჩამოაგდო ჩლიქები.
  ალისამ შვებით უპასუხა:
  - ბოდიში მისთვის!
  ანჟელიკა დათანხმდა.
  ჩვენ არ გვჭირდება ეს ომი!
  ალისამ დაამატა:
  და თალიბანიც!
  წითურმა მხეცმა ჭკვიანურად შენიშნა:
  -ჩინეთიდან ჩამოსული სათვალით რა მაგარი ვარ!
  მეომრები სინამდვილეში ძალიან სასაცილოები არიან.
  მათ იმდენად ნათელი ხიბლი აქვთ.
  ალისამ კვლავ დააგდო სიკვდილის საჩუქარი შიშველი, მრგვალი ქუსლით და დაიყვირა:
  - ახალი გამარჯვებებისთვის!
  ანჟელიკამ ასევე დაიწყო მტრის განადგურება, შიშველი ფეხით და დაიყვირა:
  - სამშობლოსთვის!
  ასე დაშორდნენ ეს გოგოები... სნაიპერული თოფები მთელი თავდადებით მუშაობდნენ.
  ალენკა ასევე იბრძოდა, იცავდა ქალაქს თალიბებისგან. ყველგან ნანგრევები და ნანგრევები იყო დაგროვილი.
  გოგონამ ხაზი ესროლა ისლამური თალიბანის იმპერიის ჯარისკაცებს, მოთიშა მათი მთელი რიგი.
  შემდეგ კი ალენკამ შიშველი თითებით ყუმბარა ესროლა, მიმოფანტა ჩინელები და ყვირილი:
  - ილია მურომეცისთვის!
  ანიუტა ასევე წერდა ავღანეთის თალიბანის იმპერიის ჯარისკაცებზე. და დარგეს ძალიან ზუსტად. რაც არ არის ტყვია, მერე დარტყმა.
  და მუშტებიანი თალიბები ცვივა, სიტყვა დაწყობილია.
  და გოგონა, ჯერ კიდევ შიშველი, ვარდისფერი, მრგვალი ქუსლით, ისვრის სიკვდილის ბარდას და იმღერებს:
  - დიდება სსრკ-ს! არანაირი პრობლემა არ გვაქვს!
  და კიდევ, კარგად მიზანმიმართული შემობრუნება და გვამების თაიგული.
  ალაჰიც ბრძოლაშია. წყვეტს ავღანეთის იმპერიის თალიბების ჯარისკაცებს. ისეთი კაშკაშა გოგოა. დაარტყა თალიბანს, როგორც ბრენდი ნემსით. სიმღერის დროს:
  - და მთის სიმაღლეებში, ვარსკვლავური სიჩუმე,
  ზღვის ტალღასა და გააფთრებულ ცეცხლში!
  და გააფთრებული და გააფთრებული ცეცხლი!
  ახლა კი მისი შიშველი თითები კვლავ აგდებს სიკვდილის მკვლელ და დამანგრეველ საჩუქარს.
  გოგოები აქ ძალიან ლამაზები არიან და ყველა ბიკინებში. და ასე მოხრილი და კუნთოვანი.
  მარიაც იბრძვის. ის ანადგურებს თალიბების მასას, თიბავს მათ დიდი სიმარტივით და მღერის:
  - ცხოვრება მხოლოდ მომენტია - წარსულსა და მომავალს შორის,
  ცხოვრება მხოლოდ ერთი წამია - დაიჭირე იგი...
  მამაკაცებს შორის ვინ შეიძლება დაიკვეხნოს ტანით,
  და გოგონას აქვს იდეა - დაატრიალეთ!
  და მისი შიშველი ფეხი ისევ ისვრის კოლოსალური დამანგრეველი ძალის განადგურების საჩუქარს.
  ეს ნამდვილად გოგოები არიან - მხოლოდ ყველაზე გამორჩეული მფრინავების უმაღლესი კლასი და აერობატიკა.
  და როგორი მოხდენილი და მაცდურია მათი შიშველი ფეხები.
  ოლიმპიადაც დიდი ენთუზიაზმით იბრძვის. და მტრები ცერემონიის გარეშე მოთუშეთ. ის მათ მთელ რიგებში ანადგურებს.
  და შემდეგ ბრწყინვალე სილამაზის შიშველი თითები აძლევენ საჩუქრებს სრული განადგურების.
  შემდეგ ოლიმპიამ იმღერა:
  - არა, ფხიზლად არ ქრება,
  კომსომოლის წევრის ხედი სუფთაა ...
  ხალხის ხმა ისმის
  და ნაკადი ანათებს!
  
  მჯერა, რომ მთელი მსოფლიო გაიღვიძებს
  ფაშიზმის დასასრული იქნება
  და მზე ანათებს
  გზა გაუნათეთ კომუნიზმს!
  და ისევ, შიშველი ქუსლი მაშინვე ისვრის ყუმბარების მთელ თაიგულს.
  აი გოგოები. იმდენი სილამაზე აქვთ. თალიბანი კი ცუნამის ტალღავით მიიწევს წინ. ძალიან ბევრია და ფაქტიურად გვამებით ბომბავს რუსეთის პოზიციებს. და ისინი ძალიან აგრესიულები არიან.
  ავღანეთის იმპერიის ჯარები, თალიბანი, ცდილობენ დაიპყრონ მთელი მსოფლიო. და ამ შემთხვევაში რუსეთი.
  მარუსია ესვრის თალიბებს. მისი შიშველი თითები ნატეხებით ლიმონს ისვრის. და ისევ დაფრინავენ ნემსის სხვადასხვა მიმართულებით. ისლამური იმპერიის თალიბანის მეომრებს კერავენ.
  მოჯაჰედები ძალიან მამაცი არიან და გოგოებს, რომლებიც მათზე წერენ, ძლივს აქვთ დრო, რომ შეცვალონ ფირზე. მათ ფაქტიურად გვამებს ესვრიან.
  მარუსიამ ღიმილით მღეროდა:
  - სტალინი ცხოვრობს ჩემს გულში,
  ისე, რომ ჩვენ არ ვიცოდეთ სევდა ...
  კოსმოსის კარი გააღო
  ჩვენს თავზე ვარსკვლავები ანათებდნენ!
  და ისევ, გოგონას შიშველი, გახეხილი ფეხი ისვრის დიდი მომაკვდინებელი ძალის ყუმბარას.
  აქ არის სილამაზე.
  მატრიონა ასევე ისვრის მტერს და ძალიან კარგად მიზანმიმართულია. ის თიბავს მტრებს და ისვრის ყუმბარის მომაკვდინებელ ძალას შიშველი თითებით. არღვევს მოწინააღმდეგეებს და ღრიალებს:
  - კომსომოლი მხოლოდ ასაკი არ არის,
  კომსომოლი ჩემი ბედია!
  და ისევ გოგონა აკეთებს მიზანმიმართულ დარტყმას. და დაღუპული თალიბანის გენერალი დაეცემა.
  ალენკა მღერის, ანადგურებს მოჯაჰედებს:
  - საკავშირო ურღვევი თავისუფალი რესპუბლიკები,
  ეს არ იყო უხეში ძალა, რომელიც შეიკრიბა, არა შიში ...
  და განათლებული ადამიანების კეთილი ნება,
  და მეგობრობა, სინათლე, მიზეზი და გამბედაობა ოცნებებში!
  და კიდევ ერთხელ, გოგონას გახეხილი, გარუჯული ფეხების შიშველი თითები ისვრის სასიკვდილო და დამანგრეველი ძალის ყუმბარას.
  და თალიბების მასა წინაპრებისკენ მიდის.
  ანიუტამ სიკვდილის საჩუქარიც შიშველი ქუსლით ესროლა.
  ავღანური ტანკი შემოვიდა. და მისი გატეხილი ლილვაკები მოედო მინდორს.
  დამწვარი ბალახი, მასზე გვამების მასა.
  ანიუტა ღიმილით მღეროდა:
  - ომი მძვინვარებს თალიბანთან,
  ომი უმიზეზოდ...
  სატანა ჯაჭვიდან გათიშულია
  და სიკვდილი მოვიდა მასთან!
  ალა ასევე წერდა ავღანეთის თალიბანის იმპერიის ჯარისკაცებს და ძალიან სწორად. წითურმა გოგონამ კი შიშველი თითებით პლასტიდის ნაჭერი გაუშვა.
  და 2 ათეული ავღანელი ჰაერში ჩააგდეს და იქ ცეცხლი წაუკიდეს.
  ალაჰი მღეროდა:
  - უკვდავი დიდება ცნობილი იყო ბრძოლებში,
  ჩვენი დიდი ხალხი ბრძოლებში არწივს ჰგავს...
  ვიცი ბევრი თაობა გაივლის
  და რუსეთის მეომარმა - იპოვა სიდიადე!
  ამის შემდეგ ალამ კვლავ შიშველი თითებით ესროლა განადგურების სასიკვდილო საჩუქარი.
  მარია, რომელიც წერდა თალიბანზე, აღნიშნა:
  - ეს ჩვენი უმაღლესი კლასია!
  მან აიღო და შიშველი თითებით ესროლა, განადგურების დამღუპველი საჩუქარი.
  შემდეგ გოგონამ ყვითელი თმით იმღერა:
  - ყუმბარა, ყუმბარა, სასიკვდილო ყუმბარა,
  ჩინელები მელოდებიან - ყველაზე მაგარი ანაზღაურება!
  ოლიმპიადა აგრესიულად ზეიმობდა, თალიბებს ნამგალივით თიბავდა. და შიშველი თითებით განადგურების კიდევ ერთი საჩუქარი გადააგდო, გოგონამ გასცა:
  - ეს ძალიან მაგარი იქნება!
  მარუსიამ, მტრებს თიბავდა და შიშველი თითებით სიკვდილის სასიკვდილო საჩუქრებს ისროდა, ყვიროდა:
  - დიდი ცვლილებებისთვის!
  მატრიონამ, დაამარცხა ავღანელები და აჩუქა ჯოჯოხეთური სიკვდილი შიშველი ქუსლით, გამოსცა:
  - სსრკ-ში ნამდვილი კომუნიზმისთვის!
  ეს გოგოები არიან შიშველი ფეხებით, თალიბები კი შიშველი მრგვალი ქუსლებით არიან დაჭერილი.
  მაგრამ ვერონიკა და თამარა რაკეტებს მიმართავენ ავღანეთის იმპერიის ჯარებს. და ისინი ღრიალებენ, ანადგურებენ თალიბების პოზიციებს. აქ არის ბრძოლა.
  ვერონიკა და თამარა ციმციმებენ ფეხშიშველი, ვარდისფერი ქუსლები და ზეწოლას ახდენენ ჯოისტიკების ღილაკებზე.
  ვერონიკამ დაიწყო ნგრევა და დაიკივლა:
  - სსრკ-ს ახალი გამარჯვებებისთვის!
  თამარამ გაანადგურა მტრები, გაათავისუფლა განადგურების საჩუქრები და დაიყვირა, შიშველი თითებით დააჭირა ღილაკს:
  - ეს არის მსოფლიოს დიდი წვეულება!
  გოგოებმა იცინეს და ენა გამოაჩინეს.
  ვიქტორია ასევე აჭერს ჯოისტიკის ღილაკებს მისი ძალიან ლამაზი და მაცდური ფეხების შიშველი თითებით.
  და ამსხვრევს მტრის ბუნკერებს და ბალიშებს თალიბანის ისლამური იმპერიიდან. ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც ატარებენ განადგურების ბრალდებას.
  ვერონიკამ ხელი გადაუსვა პრესის ფილებს და ჭიკჭიკებდა:
  - პლანეტის და მთელი მსოფლიოს გაერთიანებისთვის!
  . თავი? ოცი.
  აქ არის სტელენიდა ბრძოლაში. ის არის გოგონა, რომელსაც შეუძლია გაბრაზებული გაბრაზებასთან ბრძოლა.
  ახლა კი მკერდი უკანკალებს. აი გოგო. და მისი ენა ისეთი ალისფერია.
  ახლა კი სიკვდილის საჩუქარი მომაკვდინებელი ძალით დაფრინავს.
  სტალინიდა ჯოჯოხეთური ღიმილით მღერის:
  - სამყარო გახდება უფრო სუფთა და ლამაზი,
  ჩვენი სამშობლოს-რუსეთის გულისთვის...
  ავღანელი გაბრაზებული მოდის -
  ხმალს მივაწვდი სახეში!
  ვერონიკა დაეთანხმა ამას:
  - რუსეთი ვალდებულია დაამარცხოს თალიბანი!
  გოგონები შეტევაზე არიან. და მათი ფეხები ძალიან მაცდუნებელია და დიდი ხიბლით ანათებს.
  აქ გერმანიიდან ჩამოსული მოხალისეებიც იბრძვიან. აქ, კერძოდ, გერდას სატანკო ეკიპაჟი.
  გერმანელი გოგონებიც ფეხშიშველები და ბიკინებში არიან.
  წითური შარლოტა შიშველი თითებით აჭერს ჯოისტიკის ღილაკებს და ურტყამს მტრის ტანკს.
  შემდეგ ის ამბობს:
  - ჩვენ დავიცავთ გერმანიას შორეულ საზღვრებზე.
  გერდა ასევე შიშველი ფეხის თითებით ესვრის საძულველ მტერს და ყვირიან:
  - თეთრი ძმობისთვის!
  კრისტინაც ძალიან მამაცურად იბრძვის. და ის ძალიან ნაყოფიერად იყენებს შიშველ თითებს.
  ტანკის ლულიდან სიკვდილის საჩუქრები გამოფრინავს. ირგვლივ ყველაფერს ანადგურებენ და წვავენ.
  და ეს არის ძალიან მომაკვდინებელი და დამანგრეველი ტანკი.
  კრისტინა მღეროდა:
  - ჩვენი კომუნიზმი დიდ დიდებაში,
  აწიეთ ბანერი წითელებზე მაღლა!
  და გოგონა შიშველი ქუსლით დააჭერს ღილებს.
  მაგდაც ძალიან ზუსტად ისვრის. ურტყამს მტერს დიდი სიზუსტით, ანადგურებს კოშკებს ჭურვებითა და კვნესით:
  - სამშობლოსთვის - ჩვენი დედა!
  და ასევე მისი შიშველი ფეხის თითები სამსახურში.
  აი, გოგოები - ვულკანის ლავა - სისხლი და რძე. და როგორ ანადგურებენ მოჯაჰედებს მცირეოდენი ინდულგენციის გარეშე.
  გერდამ ჭიკჭიკით ჩაიკრა და შიშველი თითების დახმარებით ჭურვი გაგზავნა მტრის ტანკში:
  - თვალისმომჭრელია!
  გოგოებს რეალური პრობლემები არ აქვთ.
  მაგრამ მშვენიერმა ნინძებმა იაპონიიდან კვლავ აითვისეს ავღანელები.
  თუ მათ უკვე დაიწყეს განადგურება, მაშინ ამას დიდი სიამოვნებითა და მასშტაბებით აკეთებენ.
  ცისფერთმიანმა ნინძამ გოგონამ ორი ხმლით დაარტყა თალიბანს, ქარის წისქვილზე ასწია და დაიყვირა:
  - იაპონიის დიდი მიღწევებისთვის!
  და მისმა შიშველმა ქუსლმა ბურთი დააგდო განადგურებისა და განადგურების კოლოსალური ძალით.
  ნინძა გოგონამ ყვითელი თმით შეასრულა პეპლის დანის ტექნიკა და დაიყვირა:
  - ყველაზე დიდი გამარჯვებისთვის!
  და მისმა შიშველმა თითებმა განადგურების ბარდა ესროლა, რამაც რამდენიმე ათეული ავღანელი ნატეხი გაანადგურა.
  წითური ნინძა გოგონაც ხმლებით აჭრიდა, მარცხნიდან მარჯვნივ და ირიბად.
  შემდეგ მან დაიყვირა:
  - კოსმოსური იაპონიისთვის!
  და შიშველი ქუსლით გოგონამ ნახშირის ასაფეთქებელი ნივთიერების ტომარა ესროლა და როგორ დაამსხვრია მტერს.
  ჭაღარა თმით ნინძა გოგონამ მიღება გამართა, ლურსმნებიანი კასრი, თალიბებს თავები ააფეთქა და ღრიალებდა:
  - უდიდესი ციური იმპერიისთვის!
  და შიშველი ფეხის თითებით ის ისვრის შხამიან ნემსებს, რომლებიც ჭვრეტს მეომრებს.
  ეს ოთხი ნინძა გოგონა აგრესიული აღმოჩნდა და დიდი ენთუზიაზმით ამოიჭრა ავღანელი თავები.
  იბრძოდნენ ცაში და უმაღლესი კლასის მფრინავები.
  კერძოდ, ალბინა და ალვინა.
  ეს ისეთი მომხიბვლელი ქერაა. ისინი მტერს უშვებენ საჰაერო ჭურვებს.
  ალბინამ შიშველი თითებით გაისროლა. მან ჩამოაგდო ათიოდე ავღანური თვითმფრინავი და დაიყვირა:
  - დიდი ეპოქის სამშობლოსთვის!
  ალვინამ მოწყვიტა მტერი და დაარტყა ერთდროულად ათეული თალიბანის მანქანა, შიშველი ქუსლის დაჭერით, გამოსცა:
  - უდიდესი რუსეთისა და სსრკ-სთვის!
  ეს არის გოგონა - უდიდესი კლასი, მართლაც სუპერ. და მისი პარტნიორი უბრალოდ ჰიპერა.
  გოგოებო, რა თქმა უნდა, საათის მექანიზმი და უდიდესი სიბრძნე.
  და აი, მარგარიტა მოტოციკლით მიდის და თალიბებს ესვრის.
  და მასთან ერთად ვიოლა.
  გოგონები ავღანეთის თალიბანის იმპერიის ჯარისკაცებს თიშავენ.
  ვიოლა შიშველი ფეხის თითების დახმარებით ურმიდან ბომბს ისვრის და ღრიალებს:
  - სამშობლოსთვის, პუტინისთვის!
  მარგარიტამ შიშველი ფეხით, ძირის მოხდენილი მრუდითა და ვიაკნულაც გადააგდო განადგურების საჩუქარი:
  -დიდი კომუნიზმის გამარჯვებისთვის!
  და ორივე გოგონას სიცილი აუტყდება. და ისინი აძლევენ შემობრუნებას, რომელიც წყვეტს ჩინელების მთელ ხაზს.
  მაგრამ ოლია და ნადეჟდა მართავენ ქვეითთა საბრძოლო მანქანას. ისინი ასევე უაღრესად ზუსტად ისვრიან ერთდროულად ათეული ტყვიამფრქვევიდან. ასე რომ, ჩინელები სასოწარკვეთილად და ოსტატურად თიბიან.
  აი ქალები. და რა თქმა უნდა, ასევე იმავე წითელ ბიკინში, გარუჯული და ფეხშიშველი.
  მათი ფეხები მოძრაობაშია და ავღანელებს განადგურებისა და სიკვდილის ბრალდებას უგზავნიან. ეს გოგოები უბრალოდ გასაოცარია!
  ოლიამ კბილებში ამოიკვნესა:
  - კომუნიზმი მთელ მსოფლიოში იყოს!
  ნადეჟდა ნებით დათანხმდა ამას, თიბავდა ავღანეთის თალიბანის იმპერიის ჯარისკაცებს და ქუსლს აჭერდა პედლებს:
  - ჩვენ ლენინის საქმის ერთგული ვართ!
  BMP-ზე მეომრები, რა თქმა უნდა, ძალიან გრეიჰუნდები და ძლიერები არიან.
  და აი, ვალენტინაც და ლარისაც, თალიბებს გლაიდერით ურტყამს.
  და ისინი ბომბებს შიშველი თითებით ყრიან. ისინი ძალიან ცნობად ანადგურებენ მტრებს ავღანეთის იმპერიიდან.
  ვალენტინამ, რომელიც საძულველ მტერს ესროლა, ყეფა:
  - სამშობლოსთვის - ჩვენი დედა!
  ლარისა, მოჯაჰედის მოწყვეტით, შიშველ, ძალიან ლამაზ და ესთეტიურად ვარდისფერ ქუსლზე დაჭერით, იკივლა:
  - დავამარცხოთ თალიბანის სული!
  ანა და ანჯელინაც აქ თალიბებს დაუპირისპირდნენ. გოგოებმა მიწისქვეშა ტანკი გამოიყენეს. და ეს სერიოზულია.
  მანქანა არის პატარა, მაგრამ ეფექტური.
  ანამ მტერს ესროლა, თალიბების მასა მოთიშა და ღილაკებს შიშველი თითებით აჭერდა ღილაკებს:
  - წითელი ქვეყნის ეპოქის გამარჯვებებისთვის!
  ანჯელინამ, რომელიც მოწინააღმდეგეებს თიბავდა და მიწიდან ტანკივით ამოვარდა, კბილებს აჩეჩდა:
  - კომუნიზმი უკვდავია!
  და ისევ მისმა შიშველმა, ელასტიურმა ქუსლმა განადგურების საჩუქარი გაუგზავნა.
  სსრკ-ში საპრეზიდენტო არჩევნები ჩატარდა და ხმაურით ჩაიარა. ახლა მიხაილ-ვლადიმირი არის მიწის მეექვსე ნაწილის სუვერენული დიქტატორი. მაგრამ ეს მისთვის საკმარისი არ არის.
  მე მინდა დავიპყრო ირანი და მივიღო წვდომა ინდოეთის ოკეანეში.
  იმის გაკეთება, რაზეც აწ გარდაცვლილი ვლადიმერ ვოლფოვიჩი ოცნებობდა.
  და ყველაფერი მზად არის შეჭრისთვის.
  შეტევა დაიწყო 1987 წლის 30 აგვისტოს. ვლადიმერ-მიხაილ გორბაჩოვი-პუტინის მიერ დაწყებული პირველი დაპყრობითი ომი ახალ სხეულში.
  ირანის ჯარები ერაყთან ომმა დააკავა, შეტევა დაიწყო ქალაქებზე, რომლებსაც მხოლოდ მილიციელები ფარავდნენ.
  მაგრამ თალიბებთან ეს ბევრად უფრო რთული იყო.
  გოგოებმა გმირული ომი აწარმოეს თალიბების წინააღმდეგ.
  ნატაშამ ხმლებით წაიღო ქარის წისქვილი. მან მოჯაჰედებს თავები მოჭრა, შემდეგ შიშველი თითებით ყუმბარა ესროლა და აკოცა:
  - დიდი ღვთისმშობლის ლადას!
  ზოიამ, რომელიც ტყვიამფრქვევებს უკრავდა ოპონენტებს და ხმლებით თავებს ჭრიდა, დაიყვირა:
  - სვაროგისთვის!
  და მისმა შიშველმა, მოხდენილმა ფეხმა ესროლა დამანგრეველი ძალის მომაკვდინებელი ძალის ყუმბარა.
  მებრძოლი ავგუსტინე იბრძვის განახლებული ენერგიით. მისი სპილენძისფერი თმა კი ლენინის დროშასავით ფრიალებს ქარში.
  მეომარი სასიკვდილო ძალის შიშველი თითებით ლიმონს ისვრის და ყვირის:
  - დიდება იარილას ეპოქას!
  ამის შემდეგ, მისი ალისფერი ძუძუს, როგორც ელვისებური.
  სვეტლანა ასევე იბრძვის, ჭრის თალიბებს და შიშველი ქუსლით ისვრის ბუმერანგს და ამბობს:
  - კიევან რუსისთვის!
  მისი ხმლები კი წისქვილის პირებს ჰგავს. ეს გოგო უბრალოდ საოცარია.
  აქ მეომრები უმაღლესი კლასის არიან.
  მარადიული ბიჭი ოლეგ რიბაჩენკო მოწინააღმდეგეებს ხმლებით ჭრის და სასიკვდილო ძალით ესვრის მათ ლიმონს.
  შემდეგ ის ამბობს:
  - დიდი რუსეთისთვის!
  მარგარიტა კორშუნოვა აგრძელებს მტრების მოჭრას. გოგონა კი წისქვილს ხმლებით მართავს. შემდეგ კი მისი შიშველი ფეხის თითები, თითქოს შოკისმომგვრელი ნგრევა იყო.
  მეომარმა გოგონამ დაიყვირა:
  - რუსეთის ღმერთებისთვის სსრკ-ში!
  ამის შემდეგ უკვდავი ბავშვები აიღებენ და უსტვენენ.
  და ათასობით ყვავები, რომლებსაც გულის შეტევა ჰქონდათ, გაფითრდნენ და მუჯაჰედების თავის ქალებს ურტყამდნენ სასიკვდილოდ.
  ბიჭი და გოგო მღეროდნენ:
  ჩვენ ვიბრძოლებთ ნათელი ხვალინდელი დღისთვის
  Მოდი ვაკოცოთ!
  ამის შემდეგ ბავშვებმა აიღეს და შიშველი ქუსლებით ესროლეს გამონადენი მავთული. და თალიბანის მთელი რიგი ანათებდა. და მათი ხორცი ძვლებიდან ჩამოვარდა და დაიწვა.
  აი რას ნიშნავს - ბავშვები მონსტრები არიან!
  მაგრამ ანასტასია ვედმაკოვა ციდან ანადგურებს თალიბების არმიას. აი რა სექსუალური და ეროტიკულია ეს ჯადოქარი. ის მარადიული და ახალგაზრდა გოგონაა, თუმცა სამოქალაქო ომში იბრძოდა. მაგრამ ჯადოქრობა არ ბერდება.
  ანასტასია ლამაზი, ახალგაზრდა გოგონაა მხოლოდ ერთ ბიკინში.
  და შიშველი ფეხის თითებით აჭერს ღილებს, ძირს აგდებს მტერს და ფილტვებში ყვირის:
  - დიდება რუსი ღმერთების ეპოქას!
  აკულინა ორლოვა, აგრესიულად ხითხითებდა და თვალს ახრევდა, ასაფეთქებელ ბრალდებებს უგზავნიდა ოპონენტებს, დაიყვირა:
  - წმინდა კომუნიზმისთვის!
  და აიღებს და როგორ დააჭერს ღილაკს მკერდის ალისფერი ძუძუს.
  შემდეგ კი მისი შიშველი ქუსლი მოქმედებაში, მტრების ტოტალურ განადგურებაში.
  აკულინა მღეროდა:
  თავის ქალა ღამით, ხანჯალივით ცქრიალა,
  აჩვენა, რომ სატანა მართავს...
  და გველების უდანაშაულო მსხვერპლთა გადაყლაპვა,
  გაგიჟებს სამყაროს!
  Mirabela Magnetic-იც ენთუზიაზმით იბრძვის. ის ბრძოლაში ლალის ძუძუს იყენებს და მტერს სასიკვდილო საჩუქრებს უგზავნის.
  სიმღერის დროს:
  - დიდება კოსმიური ძალების ეპოქას,
  ჩვენ დავიპყრობთ - მჯერა მალე მთელ მსოფლიოს!
  და ასევე შიშველი ფეხის თითების გამოყენებით, ის მკვლელობის საჩუქარს უგზავნის მოჯაჰედებს.
  ეს არის გოგონა - ის არის უმაღლესი ფრენის ჩიტი. თუმცა სხვა ლამაზმანები სულაც არ არიან უარესი.
  ანასტასია ვედმაკოვა ენთუზიაზმით მღეროდა:
  ეშმაკი აქ არის, ეშმაკი იქ არის
  სადაც დრაკონი სრული ტყუილია!
  ეს გოგოები არიან - სუპერ კლასი!
  და გოგონას შიშველი ქუსლი აიღო და დიდი ძალით დააჭირა ჯოისტიკის ღილებს. და იყო სრული განადგურება.
  აი პილოტები. ისინი საშვილოსნოდან აგდებენ განადგურების საჩუქარს. და მაშინვე ათასი თალიბანის მებრძოლი აორთქლდა ერთდროულად ...
  აკულინა ორლოვა ენთუზიაზმით მღეროდა:
  - თავისუფლების წმინდა დროშის ქვეშ -
  მშვიდობაში, მეგობრობაში, ბედნიერებაში და სიყვარულში...
  ხალხი ერწყმის ნათელ სხივს,
  წინ სიბნელის გასაფანტად!
  და გოგონა ისევ შიშველი ფეხის თითებით, ჯოისტიკის ღილაკებს რომ აჭერს და მკვლელს და დამანგრეველს აგზავნის.
  მირაბელამ მარგალიტისფერი კბილებით შენიშნა:
  - ჩვენ მშვიდობიანი ხალხი ვართ, მაგრამ ჩვენი თვითმფრინავი,
  დიდმა ჯავშანტექნიკამ მოახერხა აჩქარება ...
  ნუ ვიქნებით პასიური გოგოები საწოლში,
  არა მარტო ბიჭებმა უნდა აკოცონ!
  და გოგონა ისევ შიშველი თითების დახმარებით გაისროლებს მტერს.
  ამის შემდეგ გუნდში გოგონები იყვირებენ:
  - სიკვდილი წვიმის დრაკონს!
  ეს მართლაც მოიპარეს უმაღლესი სტანდარტის...
  ამასობაში ელიზაბეთი ტანკიდან ისვრის და ფილტვებში ყვირის:
  - მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში,
  მე შევძლებ სამყაროს გათელვას...
  რა იქნება მალე ეთერში?
  მამამ და დედამ არ იციან!
  და გოგონა დააჭერს ჯოისტიკის ღილაკს თავისი ალისფერი ძუძუს. და იარაღი აიღებს და ჩაქუჩით.
  გადააფურთეთ ჭურვი მომაკვდინებელი ძალით. ის გაფრინდება და სიტყვასიტყვით აღწერს რკალს.
  ეკატერინაც აკოცა, შიშველი თითებით, მოხდენილი და მაცდური ფეხებით და მღეროდა:
  -მალე ბრძოლაში წავალთ.
  საბჭოთა ძლიერებისთვის...
  და ვიცი, რომ არ მოვკვდებით
  ამისთვის ბრძოლაში!
  შემდეგ გოგონამ ისევ გაისროლა, მაგრამ ამ შემთხვევაში, ლალის ძუძუს დაჭერით.
  ეს გოგოები უბრალოდ სუპერ კლასი არიან. მათ წინააღმდეგობას ვერავინ გაუწევს.
  ელენაც თითქოს ისროდა, შიშველ, მრგვალ, ვარდისფერ ქუსლს ამსხვრევდა და მღეროდა:
  ხალხი დგას ჩუმ ბრბოში,
  უხეში ნაწნავებით გამოწყობილი გოგონა სიკვდილით დასჯისკენ მიჰყავთ...
  გუშინ იყო ტახტი, დღეს ეშაფოტი,
  რატომ აფუჭებთ ხალხს პრინცესას!
  
  მეფეებო, მეფეებო, მეფეებო...
  ლენტებით გოგოს ჰგავს...
  თუმცა, პრინცესა ვერ გატეხეს,
  მიუხედავად იმისა, რომ ის ფეხშიშველია თოვლში,
  
  ო, მეფეებო, მეფეებო, მეფეებო
  გამარჯვების დროშები და საყვირები...
  გოგონას შიშველი ქუსლები დაეწვა,
  სიცივეში ღარიბ ქალს ჰგავს!
  
  და ვიღაც იდიოტმა განაგრძოს თქვას
  პრინცესას ცხოვრება მარტივი და სახალისოა...
  თოვლში ფეხშიშველი დადის
  ასეთი რთული პროფესიაა!
  
  ო, მეფეებო, მეფეებო, მეფეებო
  მსუბუქი და სანდო ხალხო...
  დღეს პრინცესა მთლიანად გატეხილია,
  საშინელება, როგორც ბაღი...
  
  ო, მეფეებო, მეფეებო, მეფეებო
  ემსახურება თქვენს სუვერენს...
  თუ მტერი ვერ დაამარცხა,
  ასე რომ თქვენ სრულიად სამარცხვინო ხართ!
  
  პრინცესას მათრახი ძალიან მძიმედ ურტყამს,
  მერე თაროზე აწიეს...
  მას შიშველი სიკვდილი მიუსაჯეს,
  და გაბურღეთ ყველა ძვალი ბურღით!
  
  ო, მეფეებო, მეფეებო, მეფეებო
  ხალხი აღარ არის თავისუფალი...
  როგორც ჩანს, ბოროტმოქმედების განდევნა დედამიწიდან,
  ზედმეტად კეთილშობილი ხარ!
  
  მეფეებო, მეფეებო, მეფეებო...
  თავები გაფრინდა!
  თუმცა ლურჯი, სინამდვილეში - ნულები,
  ალისფერი შენ დაღვარე სისხლი!
  ევფროსინიამაც გაისროლა, ღილაკზე დასაჭერად შიშველი მკერდის ძუძუს წვერს, რომელიც გადამწიფებულ მარწყვს ჰგავდა.
  და ჭიკჭიკებდა:
  გამოსყიდვის დრო თითქმის დადგა
  ფეხშიშველი დედოფალი ხარაჩოზე მიჰყავთ!
  ეს გოგოები უბრალოდ გასაოცარია!
  ალენკაც იბრძვის. გოგონა არა მხოლოდ ხმლებით ჭრის. მაგრამ ალისფერი, ახალი ვარდების მსგავსად, მკერდის ძუძუს წვერები აკორდეონზე აჭერს.
  და ის ისვრის შხამიან ნემსებს, ურტყამს მოჯაჰედებს.
  მეომარმა აიღო და იმღერა:
  - დედოფალო, დედოფალო,
  აბა, რა გინდოდა!
  ანიუტამ მოწინააღმდეგე დაარტყა, ასევე ღილაკზე დააჭირა მარწყვის ძუძუს და აჩუქა:
  - პრინცი მაისში შემიყვარდა.
  ახლა კი ფეხშიშველი მივდივარ!
  და გოგონა შიშველი ქუსლით დანებდება განადგურების საჩუქარს.
  ალენკა ჭიკჭიკებდა და კბილებს აშორებდა, რომელიც ახალი წლის ღამეს თოვლზე თეთრი იყო:
  - მე უბრალო რუსი გოგო ვარ.
  ფეხშიშველი სიცივეში...
  მოკლე ქვედაკაბა მაქვს
  საქმრო სახეში მუშტით!
  და მეომრები ისევ ალისფერი ძუძუს დაჭერით. ლუპანეტი აკორდეონიდან ელვისებურით.
  ასე რომ, წითური ალა ძალიან აგრესიულად მოქმედებს. როგორი მკერდი აქვს მას? როგორიცაა ორი ნესვი და ძალიან მწიფე. და ის გვირგვინდება ძუძუს ლალით. და ამ ძუძუებით გოგონა აჭერს და ჩინელებს ურტყამს.
  და მღერის:
  - დიდება სამშობლოს, დიდება -
  მოდი დავხოცოთ დრაკონი...
  გოგონამ მაისური დახია
  და მხოლოდ ძაფი ფარავს მკერდს!
  ეს მართლაც უმაღლესი კლასის გოგოები არიან.
  მარიამაც ჩხუბის სურვილია. ძალიან ლამაზი გოგოა. მისი თმა კი ოქროს ფოთლის ფერია და ოდნავ ხვეული. და ის ისეთი მებრძოლია.
  ამიტომ მან აიღო და შიშველი თითებით ბუმერანგი ესროლა, მოწინააღმდეგეებს თავები მოჰკვეთა.
  შემდეგ კი მარწყვისფერი ძუძუს აიღო მტერს და ათიოდე ჯარისკაცი დაშალა.
  შემდეგ მან იმღერა:
  -მე ყველაზე სექსუალური გოგო ვარ მსოფლიოში,
  დაასველეთ დრაკონი სუნიან ტუალეტში!
  აი ასე გოგოა - უმაღლესი კლასის.
  ოლიმპიასმა, გმირმა გოგონამ, მწიფე ხორბლის ფერის თმით, აიღო და შიშველი, ძლიერი ფეხებით ესროლა რაღაც უკიდურესად სასიკვდილო მტერს.
  მან მოჯაჰედების მასა დაარღვია და კბილების გაშიშვლებით ყვიროდა:
  - მე გიგანტის სიძლიერის გოგო ვარ,
  კიდევ უფრო მაგარი - ვიცი, რომ გახდა!
  ახლა კი მისი ძუძუ, როგორც გადამწიფებული პომიდორი, დააჭერს ცეცხლმსროლის ღილაკს და აგრესიული ალის ნაკადი შემოვა. და ყველაფერი ისე დავწვათ, თითქოს სასიკვდილოდ ნახშირი იყოს.
  ოლიმპიადა მღეროდა:
  - სახანძრო ბატარეა,
  სახანძრო ბატარეა...
  აყვავებული ორქიდეა,
  მლეია ორგაზმში!
  მარუსიამ მავთულზე ნაღმი ამოიღო. თალიბანის ტანკის ქვეშ ჩაათრია. ააფეთქეს მტერი და ჭიკჭიკებდა:
  - სსრკ-სთვის!
  შემდეგ მან ბაზუკა დაარტყა, დააჭირა ღილაკზე მწიფე ყაყაჩოს ფერის ძუძუს და აჩუქა:
  - ყაყაჩო, ყაყაჩო, ყაყაჩო - წითელი ყაყაჩო,
  მიწის მწარე მოგონება...
  ოცნებობთ თავდასხმებზე
  ოცნებობთ თავდასხმებზე...
  გოგონები შეტევაზე შიშველი ფეხებით ჩქარობენ!
  მატრიონამ, რომელიც ასევე ებრძოდა და ანადგურებდა ავღანელებს, აღნიშნა:
  - არა, მე უფრო ძლიერი ვარ!
  და შიშველი თითებით მან ესროლა დანა და ყელი გამოგლიჯა.
  შემდეგ მან იმღერა:
  - Ერთი ორი სამი -
  გატეხე დრაკონი!
  გოგოები კი აიღებენ და იცინიან. მათ იმდენი ძალა და ვნება აქვთ.
  გოგონამ მტერს შიშველი თითებით სიკვდილის ძღვენი ესროლა და გაბრაზებული ჭიკჭიკებდა:
  ეშმაკი აქ არის, ეშმაკი იქ არის
  სადაც დრაკონი სრული ტყუილია!
  ეს გოგონები სავსეა ენერგიით.
  და აიღეს გუნდად და ამღერეს, კბილების გაშიშვლებით;
  ჩვენ კომკავშირის წევრები ვართ - კომუნიზმის ქალიშვილები,
  მტრებს არწივებივით ვებრძვით...
  ხანდახან რევანშიზმის ღიმილი დაფრინავს,
  ზამთარში გოგოებს ფეხები შიშველია!
  
  ჩვენ გვინდა ფიურერს სახეში დავარტყით,
  სპილოზე მეტი ძალა გვაქვს...
  ჩვენ წარმატებას ვაღწევთ სიყვარულში და სპორტში,
  თუმცა ურდო გაბრაზებული უტევს!
  
  გოგოებს არავინ შეაჩერებს,
  ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენი ძალა ფოლადის მუშტს ჰგავს ...
  ჩვენ შეგვიძლია ჯარის მოკვლაც კი,
  და ჰიტლერს ძლიერად დავარტყამთ!
  
  კომუნიზმის ეპოქა მოვა, მჯერა,
  და უსასრულო ჯოხი მოგვცემს ძალას ...
  ჩვენ არ ვინანებთ სიცოცხლის ლადას გულისთვის,
  მჯერა, რომ სამშობლო მალე აყვავდება!
  
  ბიჭები და გოგოები ჩხუბობენ
  ფეხშიშველი პიონერი მიდის შეტევაზე...
  ჩვენ ვანადგურებთ მტერს ცნობილი ავტომატით,
  სამაგალითო ლიდერი!
  
  წვიმის დრაკონი უხეშად გვიტევს,
  მაგრამ გოგოებმა გაბედულად სცემეს ...
  ჯოჯოხეთის მსახური დავამარცხოთ, კბილების მჯერა,
  მელოტს გავწყვეტთ!
  
  რუსეთში ვიცი, რომ სუსტების ადგილი არ არის,
  ჩვენ მალე მივიღებთ ყველაფერს, რაც გვინდა
  ყველაზე გასხივოსნებული ძალის სახელით,
  ჩვენს ზემოთ არის ოქროსფრთიანი ქერუბიმი!
  
  ხალხებს შორის დიდი მეგობრობა იქნება,
  ვინც ძალას ებრძვის, იცის...
  სამშობლოსთვის, ბედნიერებისთვის, თავისუფლებისთვის,
  და მალე სამოთხე იქნება სამყაროში!
  
  გოგონა სიცივეში ფეხშიშველია,
  რატომ სჭირდება მას ფეხსაცმელი, თუ ლადა სულია ...
  სამშობლო კიდედან კიდემდე,
  არწივი ბიჭია და არა მამლის წიწილა!
  
  მზე ანათებს მთელ მსოფლიოში,
  რომელშიც ოქროს თბილი სხივები ...
  გამარჯვება მოვა მაისის მოფერების ქარში,
  და ნუ ლაპარაკობ მოტყუებით - გაჩუმდი!
  
  ჩვენ გოგოები მხოლოდ სვაროგის ქალიშვილები ვართ,
  ვინ შექმნა დედამიწა ოჯახთან ერთად...
  და მისცა მეომრებს თავისუფლება
  ერთდროულად აღორძინება უნივერსალური იდეალი!
  
  რუსეთში არის ფართო ადგილი გოგონებისთვის,
  ცივ ბიკინში მხოლოდ აცვია...
  თქვენ ხართ პერუნის პატარძლის კომსომოლის წევრი,
  მერწმუნეთ, გაბრაზებაში პრობლემები არ იქნება!
  
  იესოსა და სვაროგის სახელით,
  მერი, ლადა ღმერთების დედა...
  იბრძოდა სტალინისა და ღმერთისთვის
  და საუკეთესო შვილებისთვის!
  
  ჩვენ არ დავივიწყებთ იესოს ღვაწლს,
  ვინ წავიდა ჯვარზე რუსების გულისთვის ...
  და აჩვენა დიდი ხელოვნება
  როცა მესამე დღეს შეუყვარდა!
  
  პერუნი არის ღმერთი დიდი ჭექა-ქუხილი,
  აფრქვევს კაშკაშა სინათლის ცისარტყელას...
  ჩვენ პატიოსნად მოვემსახურებით დემიურგებს,
  ისე, რომ ეს ბედს ადიდებენ რაინდები!
  
  გოგონების მკერდი ანათებს ყაყაჩოს ფერით,
  მისი ძუძუები ოქტომბრის დროშას ჰგავს...
  და სადღაც მანკიერი ძაღლი ყეფს,
  მაგრამ ჩვენ უბრალოდ მგლები არ ვართ უშედეგოდ!
  
  მოიგერია ფრიცის შემოტევა მოსკოვის მახლობლად,
  მიუხედავად იმისა, რომ ჰიტლერი მზაკვარი და მზაკვარი იყო ...
  ალიანსში ფიურერი ჩანს სატანასთან,
  ბალახი ზაფხულში უფრო რბილია, ვიდრე ხალიჩა!
  
  მაგრამ ზამთარში გოგოები ფეხშიშველები არიან თოვლში,
  რატომ სჭირდებათ მათ ფეხსაცმელი, ბეწვის ქურთუკები და გარსაცმები ...
  კომსომოლის წევრებს არ ეშინიათ ყინვების,
  მათ ალბათ ყველაზე ძლიერი სული აქვთ!
  . თავი? 21.
  რა არის ჩვენი ძალა - საათის მექანიზმი ხალხი,
  გავხდეთ უფრო მრისხანე ღმერთები...
  და ადამიანები, რომელთა გჯერათ, არ არიან ცუდები,
  შეუძლია მრავალი ბორკილის გადაგდება!
  
  სიყვარულში გოგოები ყველაზე მაგრები არიან
  სხვათა შორის, მათ აქვთ გიჟური გადასასვლელი ...
  გოგოები ფეხშიშველი დარბიან თოვლში
  ნაჭრებით ხარბად მოტყუება!
  
  მზე ანათებს კომუნიზმის სადიდებლად
  კომუნიზმის სადიდებლად რუსეთი ყვავის...
  და გოგონას თმა სქლად ეხვევა,
  გამარჯვებამ გახსნა უპირობო ანგარიში!
  
  ჩვენ გავანადგურეთ ვერმახტი სტალინგრადის მახლობლად,
  და მათ აჩვენეს მხოლოდ უმაღლესი კლასი ...
  ჩვენი სამშობლოს, რუსეთის სადიდებლად,
  გოგონა შიშველ ქუსლს თვალში ამოძრავებს!
  
  უფრთხილდი ფეხშიშველ გოგოს ჩხუბს,
  ის ლამაზია, ხარივით ძლიერია...
  როგორც ერთბაშად მიმოფანტული მარგალიტი, ვოსფსი,
  და დაარტყა მტრის მუცლის ფეხის ქვეშ!
  
  აბა, რას უზამთ ჩვენს გოგოებს,
  მათ აქვთ დარტყმა, დამიჯერეთ, სპილოს ჩხვლეტა...
  და რუსეთი დგას საუკუნიდან საუკუნემდე,
  უსასრულო დიდი ქვეყანა!
  
  რატომ სჭირდებათ გოგოებს რუსი ბიჭები?
  გმირების ნაკადის გაჩენა ...
  და მტრები დაეცემა, გჯეროდეთ კნუტის,
  შეხედე გაცოფებულ ბოროტმოქმედს!
  
  იესოსა და სვაროგის სახელით,
  სადაც თეთრმა ღმერთმა შექმნა სამყაროს ზღვარი,
  ბრძოლის წინ ვჭამოთ ძაღლი,
  ისე, რომ ადრეულ საათებში არსებობდეს ძალები ბრძოლის წინ!
  
  შემდეგ ჩვენ ავიღებთ მას და დავარტყამთ მოწინააღმდეგეს,
  გოგოების სუნთქვის ქვეშ, შიშველი ფეხებით...
  ისე რომ კატუს გაკიცხვის შემდეგ მუნჯი იყო,
  და თუ რამე - დაამატეთ პოკერი!
  
  სტალინგრადს რომ არ გამოუვიდა, ხედავთ
  იქ გოგოებმა ძლიერი ბრძოლა გამართეს ...
  მიუხედავად იმისა, რომ ცოტა ვიცი, რომ სილამაზე შეურაცხმყოფელია,
  არ ესროლა მისი ბრძოლა "პლებოი"!
  
  ჩვენ ყველა გოგოს შეგვიძლია - თქვენ იცით
  დიდი, კვერცხივით მკაცრი...
  როცა მხოლოდ მაგიდაზე ხატავდნენ,
  ახლა კი ჩვენ პირდაპირ რინგზე ავიყვანთ!
  
  ბრძოლაში სიცოცხლესაც არ დავზოგავთ,
  და მჯერა, რომ ხუმრობით შევალთ ბერლინში...
  მე მალე ვიცი, რომ ვიცხოვრო კომუნიზმის პირობებში,
  მოდით, თოვლის გრიგალები დატრიალდეს!
  
  გოგონას მხოლოდ ფეხშიშველი სირბილი უყვარს
  თოვლის ნალექი ტკბილად აგრილებს მის ქუსლებს ...
  ვოსფსი დაფრინავენ ყინვაგამძლე თოვლში,
  ფიურერის მეომარი კუბოში!
  
  მოკლედ, გავიმარჯვებთ, ზუსტად ვიცი
  დავმყაროთ მშვიდობა მთელ სამყაროში...
  აყვავდეს სამუდამოდ სამყაროს კიდეზე,
  თავისი სიძლიერით ბრძოლებში უცვლელი!
  
  როდესაც სვაროგი მოდის ქრისტე უფალთან ერთად,
  ყველა შეყვარებული მკვდარი აღდგება როდ...
  რადგან ველური სიკვდილის ტორნადოს ლაშქარი დასრულდება,
  და ბუნება მარადიულ სიხარულში იქნება!
  
  შემდეგ გადავიდეთ ხალხის გულში Lada,
  ყველაფერი ლამაზი იქნება უსასრულობაში...
  თითოეული მეომარი მიიღებს ჯილდოს,
  ჩვენ რუსები უძლეველნი ვართ ბრძოლებში!
  და ასეთი ლექსის ქვეშ გოგოებმა მოჯაჰედები ათასობით გაანადგურეს და გაანადგურეს. ეს ის გოგოები არიან - რომ უყვართ და იციან როგორ მოკვლა.
  ისე, გოგოები უბრალოდ შესანიშნავები არიან. და მათი შიშველი ფეხები ისვრის ბასრ და შხამიან ნემსებს.
  დიახ, ასეთი გოგოების წინააღმდეგ, თუნდაც წითლად გახურებული კვერნა და შიშველ, მრგვალ ქუსლზე წასმა უძლურია. აი გოგოები - ჰიპერ დონე!
  ოლეგ რიბაჩენკო აგრძელებს ბრძოლას. ეს მარადიული ბიჭი უბრალოდ გმირია.
  და ბავშვთა ფეხების შიშველმა თითებმა განადგურების ბარდა ესროლა.
  იგი ტანკის საციგურაოს ქვეშ დაეცა და გადაატრიალა.
  ახალგაზრდა მეომარი მღეროდა:
  - რუსეთი იცინოდა, ტიროდა და მღეროდა,
  და ქალმა სირბილისგან წონაში დაიკლო!
  მარგარიტა კორშუნოვა - ამ მარადიულმა გოგონამ ასევე აიღო და შიშველი თითებით დანგრევის ბარდა ესროლა.
  მან დაარღვია მოჯაჰედების მასა და ჭიკჭიკებდა:
  - დიდება უსაზღვრო სამშობლოს,
  და კომუნიზმი შორს არ არის!
  შემდეგ კი გაუთავებელმა ბავშვებმა აიღეს და უსტვენდნენ. და ყვავის დიდი მასა გაოგნებული იყო და დაღლილი. ისინი დაეცა და უპრობლემოდ გააკეთეს ხვრელები თალიბების თავებში.
  მარგარიტა მღეროდა:
  პრობლემების თავიდან ასაცილებლად
  რომ იყოს გულით სუფთა...
  არა MMM ბილეთები
  და ერთი ყლუპი კაშკაშა წყალი!
  და გოგონამ აიღო და აჩვენა ენა.
  მაგრამ გერდაც ტანკზე იბრძვის. ის, რა თქმა უნდა, ძალიან მებრძოლი და ლამაზი გოგონაა - ნატურალური ქერა.
  და რა თქმა უნდა, მას ძალიან უყვარს კაცები.
  აქ გერდამ მტერს ესროლა ჯოისტიკის ღილაკებზე შიშველი ფეხის თითებით დაჭერით და ჭიკჭიკებდა:
  - ყველაფერი გეგმის მიხედვით მიდის!
  შარლოტამ მკერდი გაიშიშვლა, ბიუსტჰალტერი მოიხსნა. და ალისფერი ძუძუს მან დააჭირა ჯოისტიკის ღილაკს.
  შემდეგ კი ტანკზე ტყვიამფრქვევები გაანადგურეს და მოდით, მოწინააღმდეგეები დავჭრათ. წითურმა გოგონამ ძალიან გაიხარა.
  მან ჩაიკრა:
  - გეგმა ბიჭებო არის გეგმა,
  თაღლითობას ჰგავს!
  ქრისტინამ ასევე გაისროლა, შიშველი, მრგვალი ქუსლით და დაიყვირა:
  - მელოტზე ძლიერი ვარ!
  გარყვნილი და მაგდა - გოგო ოქროსფერი თმით. და რა თქმა უნდა, ლალის ძუძუს გამოყენებით.
  და ჭიკჭიკებდა:
  - თმიანი თვისება უფრო ძლიერია!
  შემდეგ კი მძლავრი ძრავა დაიწყო მუშაობა და გამარტივებული ტანკი აიღო და მკვეთრად აჩქარდა. მართლაც, თუ გოგონა უკვე დაშორდა, მაშინ ცოტა ვინმეს მოეჩვენება.
  თუმცა, ყველა მეომარი გოგონა უმაღლესი კლასია.
  აქ ალბინა და ალვინა ცაში იბრძვიან. ისინი ყველაზე სისხლიანი რიგის გოგონები არიან. და ამავე დროს ძალიან ლამაზი და სექსუალური.
  ისინი ავღანელებს თავდასხმის თვითმფრინავიდან ურტყამდნენ. ყველაზე შთამბეჭდავი კლასის მეომრები.
  ალბინამ აიღო და იმღერა, კბილები გამოსცრა და ენა აჩვენა:
  - გიჟურ სახლს ცეცხლი ეკიდა,
  სულების სანატორიუმი მიკრული...
  ჩვენ მორჩილები ვართ სატანას
  და წმინდანთა სახეები ბრწყინავს!
  გოგონამ აიღო და ალისფერი ძუძუს ღილაკზე დააჭირა. გააქტიურებულია დესტრუქციული ძალა.
  და ის ძალიან მძიმედ და აგრესიულად მუშაობდა რაკეტების გაშვებისას.
  და ქერა გოგონა მღეროდა:
  - ღმერთმა ქნას ბრმებმა თვალები გაახილონ,
  და გასწორდი ზურგი კეცვით...
  ღმერთმა დაგლოცოთ ცოტა ხანი
  ოღონდ ცოტა არ იყოს ჯვარცმული!
  ალვინამ აგრესიულად, სიცილით აღნიშნა:
  - არც ისე რთულია!
  და გოგონამ რაკეტები გაგზავნა ღილაკზე დაჭერით მისი ლალისფერი ძუძუს. და მისი შესრულება შესანიშნავი იყო.
  ალბინამ ისევ გაისროლა, შიშველი ფეხის თითებით და აჩუმდა კბილებს:
  - გოგოების დამშვიდება დღეს შეუძლებელია,
  გოგოებს უნდათ ცეკვა!
  ალვინაც აკოცა და მისი შიშველი ფეხები, ძალიან ლამაზი შოკოლადისფერი რუჯით, ასევე სამსახურში იყო და მეომარი ჭიკჭიკებდა:
  შემდეგ კი გათენებამდე
  მოუსმინეთ მათ მღერიან სასიყვარულო სიმღერას!
  შტორმტრუპერები ციდან ძალიან ძლიერად მოხვდნენ. და ისინი არავის აძლევენ ოდნავ მოწყალებას.
  და აი სტალენიდა ბრძოლაში. ასევე ძალიან ზუსტად ისვრის მტერს.
  და, რა თქმა უნდა, იყენებს ალისფერი მკერდის ძუძუს. გოგონა, რა თქმა უნდა, სუპერ კლასია.
  სტელენიდა მღეროდა:
  - ხედავ დაბნელებას ცაში,
  პირდაპირის საშინელი სიმბოლო...
  საშინელი ჯოჯოხეთის ნიშანი
  ფარა სივრცეში ყმუილი!
  და გოგონამ ისევ დაარტყა, შიშველი ფეხის თითებით. ეს გოგოა - რა დონისაა.
  ვიქტორია ველური, ძალადობრივი ძალით შეეჯახა მოწინააღმდეგეს. დაშალეს მტერი და ჭიკჭიკებდა:
  -დიდი კომუნიზმისთვის!
  გოგონამ კი შიშველ მკერდზე ძუძუს თავი გამოიყენა, რომელიც ისეთი მადისაღმძვრელია, როგორც მარწყვი ედემის ბაღში.
  ასეთ გოგოს, რა თქმა უნდა, უნდა კოცნა და მოფერება.
  შემდეგ კი გოგონამ შიშველი, გახეხილი ფეხი აუქნია. და რა მისი ფეხი მოხდენილი, გარუჯული, სექსუალური და მადისაღმძვრელი.
  და მამაკაცებს სურთ მასზე ასვლა ბრბოში.
  ვერონიკა ასევე ებრძვის ველური და დაუნდობელი აგრესიით. მეომარი, რომელიც ფლობს ასეთ უსაზღვრო და უზენაეს ძალას.
  გოგონამ აიღო და ჩახმახს თავისი ალისფერი ძუძუს თავი დააჭირა. და აი, ჩნდება განადგურების სასტიკი საჩუქარი.
  და მეომარი უბრალოდ ჰიპერა.
  და აქ ისევ ჩქარობს ის, რასაც მოაქვს ტოტალიტარული განადგურება.
  ვერონიკამ დაწერა ტვიტერზე:
  თუ სუსტი - დაუყოვნებლივ კუბოში,
  შეინარჩუნე ჯანმრთელობა...
  მიმართეთ ხალხს - ოჰ,
  რუბდაუნი, რუბდაუნი!
  და გოგოებმა სამივე ერთხმად მღეროდნენ:
  არ არსებობს უფრო ლამაზი სამშობლო - რუსეთი,
  იბრძოლე მისთვის და ნუ გეშინია...
  და ჩვენი ქერა არ არის უფრო ლამაზი,
  მთელი სამყარო არის სინათლის ჩირაღდანი რუსეთის!
  ეს ნამდვილად დიდი ხელშეწყობაა.
  ვიოლაც თავისი სამრეკლოდან იბრძვის. ის უბრალოდ კაშკაშა სახის გოგონაა.
  და, რა თქმა უნდა, ძალიან გამბედავი.
  და მისი სილამაზე უბრალოდ ან, უფრო პრეტენზიულად ვთქვათ - ტრივიალურად ღვთაებრივია.
  ვიოლამ აიღო და შიშველი ფეხის თითებით დანგრევის ბარდა ესროლა.
  და გაფრინდა ათი ნაწყვეტი ადამიანი.
  ვიოლა მღეროდა:
  - ისინი გარბიან მოხრილ ტრასაზე,
  ფეხშიშველი გოგოები...
  დაიღალა ძროხების რძვით
  მინდა გავაცინოთ ჩემი ბედნიერება!
  ხარი მებრძოლიც იბრძვის. ის გოგოა, რომელსაც ვერავინ უწოდებს სუსტს ან სულელს.
  მეომარმა აიღო და მოწინააღმდეგეებს მორიგეობა მისცა. მან ისინი გათიშა შემდგომი შეფერხების გარეშე.
  შემდეგ კი როგორ დააჭიროთ მკერდის ალისფერი ძუძუს და გაათავისუფლოთ კიდევ ერთი რაკეტა. და დაშალეთ მოწინააღმდეგეთა ოცეული პატარა ნაჭრებად.
  ხარების მებრძოლმა შეჰკივლა:
  - მოცურდა, სადღაც მოცურდა,
  Მომიყვანე!
  ვიოლამ ასევე დაარტყა თავისი ლალისფერი ძუძუს მტერს, თალიბანის უზარმაზარ იმპერიას და აყვირდა:
  - გოგოს ვალი ჰქონდა
  და ქაფი მოვიდა!
  მერე გოგონამ აიღო და გრძელი ენა აჩვენა.
  ნიკოლეტამ რვა ლულით მძლავრი ნაღმტყორცნები ამოიღო და ვიოლა და ტორეადორაც დაეხმარნენ მას.
  სამივე გოგონამ შიშველი, გახეხილი ფეხები ბალახზე დაადო. და როგორ აფეთქდებიან ნაღმებით.
  ამით მათ ერთდროულად დააჭირეს ღილები, შიშველი, მარწყვისფერი მკერდის ძუძუს.
  და მღეროდნენ:
  ხალხო, გაჩუმდით, გაჩუმდით...
  დაე, ომები დაიღუპოს ნისლში!
  ღერო სახურავზე, სიხარული სახურავის ქვეშ,
  Მშვიდობა დედამიწაზე!
  ღერო სახურავზე, ბედნიერება სახურავის ქვეშ,
  Მშვიდობა დედამიწაზე!
  და გოგონებმა კვლავ დაარტყეს შიშველი, ძალიან ძლიერი ფეხები. მათში იმდენი ვნება და ძალაა.
  ოლგამ ასევე ისროლა ბაზუკადან და ასევე შიშველი მკერდით, ალისფერი ძუძუს დაჭერით.
  შემდეგ მან იმღერა:
  - დაე, რუსეთი და ბელა რუსეთი ერთად იყვნენ,
  ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენი რწმენის აზრები ერთია ...
  იბრძოლე სამშობლოსთვის და ნუ გეშინია,
  რუსეთთან ერთად ღმერთი და ჩვენ უძლეველი ვართ!
  და ოლგამ შიშველი თითებით აიღო და დააგდო განადგურების საჩუქარი.
  ასეთ გოგოს ნამდვილად ვერავინ შეაჩერებს და ვერაფერი გაიმარჯვებს.
  ეს ის გოგოებია, რომლებსაც დედამიწა უყვარს.
  ჯეინ არმსტრონგიც იბრძვის, თავისი ეკიპაჟით. ეს უთვალავი თალიბანი ურტყამს.
  არისტოკრატმა გოგონამ აიღო და შიშველი თითებით ესროლა მტერს. შემდეგ მან იმღერა:
  - ბრიტანეთის დიდებული ქვეყანა,
  იცოდე, რომ ის ზღვის ბედია...
  ბევრი ცოდნა მივიღეთ
  თქვენ ამსხვრევთ მოწინააღმდეგეს ბრძოლაში!
  და გოგონამ აიღო, ლალის ძუძუს აიღო და დააჭირა ღილაკს. ჯოისტიკმა იმუშავა. და სასიკვდილო ჭურვი დაფრინავს კოლოსალური დამანგრეველი ძალით.
  ის აფეთქდა მაღალი აფეთქებით ფრაგმენტულობით, რის შედეგადაც ხალხი ნამსხვრევებად აქცია.
  გერტრუდას, ამ ლამაზ, მაღალ და დაკუნთულ გოგონასაც მხოლოდ ტრუსი ეცვა. მან მკერდის ალისფერი ძუძუს წვერებით დაარტყა. ასევე, როგორც სარაკეტო გამშვებიდან, მან გაანადგურა მტერი.
  გერტრუდამ ჩაიცინა:
  - და ომში, როგორც ომში,
  გოგოები სიზმარში ხედავენ ბიჭს!
  და გაეცინა მის მახვილგონივრულ ხუმრობას.
  მონიკამ შენიშნა, შიშველი ქუსლები პედლებზე დააჭირა და მახვილგონივრული სიცილით განაცხადა:
  - ყველაზე კარგი, ქალი კაცს შიშველი ფეხით ფეხსაცმელს!
  და მეომარი იცინის...
  მალანიამ გამოაცხადა თანმხლებ პირებს:
  - სულ რამდენიმე წუთი
  სულ რამდენიმე წუთი...
  მთელი საუბარი გაგრძელდა ღვთისმშობელთან,
  როგორ ამბობ შენს სახელს
  რას ამბობ, შენი სახელია!
  ბიჭი კი ხარივით ღრიალებს - გამარჯვება!
  ჯეინ არმსტრონგმა გასროლისას შენიშნა და წარბები შეჭმუხნა:
  - სასაცილოა, საბჭოთა სიმღერა დაამახინჯე!
  მალანიამ თავი დაუქნია და გამოსცა მარგალიტისფერი კბილები, რის შემდეგაც აიღო და გამოსცა:
  - მრავალფეროვანი ტყუილის მიღება,
  გრძნობების კონფლიქტი...
  და ჩვენ მას წმინდანს ვუწოდებთ
  და უწოდეს მას საზიზღარი!
  და მთელი ეკიპაჟი ერთხმად მღეროდა:
  სექსი კარგი მიზეზით ყველა სამეფოში
  ყოველთვის საყვარელი...
  ყოველივე ამის შემდეგ, სექსის გარეშე ეს არ არის საინტერესო,
  პარტნიორის გარეშე ღამე ძალიან გრძელია!
  მიხაილ ვლადიმირმა გაიღვიძა. და მათ დაიწყეს სსრკ-სა და ირანს შორის ომი.
  ბრძოლა არც თუ ისე სასტიკი იყო. ირანს არ სჯეროდა თავდასხმის და სსრკ არ იყო მზად.
  მხოლოდ დიდ ქალაქებში იყო გარნიზონები და ისლამური მცველები. ისინი ცდილობდნენ დუნე წინააღმდეგობის გაწევას.
  მიუხედავად იმისა, რომ უკვე იყო თვითმკვლელი ტერორისტების გამოყენების მაგალითები. ხოლო ხომეინმა, რომელიც ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო, სსრკ-ს წმინდა ომი გამოუცხადა.
  ირანი ცდილობდა ერაყთან ფრონტიდან ჯარების გადაყვანას და თავდაცვითი ხაზის დამყარებას.
  აქამდე ყველაფერი საკმარისად კარგად მიდიოდა. მაგრამ დიდი ქალაქები ჯერჯერობით მხოლოდ გარშემორტყმული იყო ქარიშხლის გაბედვის გარეშე.
  გამოყენებული იყო ქვაბების შექმნის ძველი ტაქტიკა.
  დანარჩენ დროს კი შეგიძლიათ დაიძინოთ;
  თალიბანის წინააღმდეგ სასტიკი ომი გრძელდება.
  გოგონები იბრძვიან სხვადასხვა ტიპის იარაღის გამოყენებით.
  ნატაშამ აიღო და გაისროლა მკერდის ალისფერი ძუძუს გამოყენებით და იღრიალა:
  - მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში!
  და შიშველი თითებით მან ესროლა სასიკვდილო ძალის ყუმბარა, რომელმაც მოჯაჰედების მასა გაანადგურა.
  ზოიამ ასევე დაარტყა მეტოქეს ჟოლოსფერი მკერდის ძუძუს გამოყენებით და დაიყვირა:
  - არა, მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში!
  და ასევე, მისმა შიშველმა თითებმა გაუშვა სასიკვდილო ძალა, რომელიც ანადგურებდა ისლამური თალიბანის იმპერიის მეომრებს.
  ავგუსტინემ ასევე გაისროლა თავისი ლალის ძუძუს. დაარტყა ტანკს და აჩუქე:
  - საბჭოთა ქვეყნის კომუნიზმისთვის!
  და მან ესროლა ყუმბარა მომაკვდინებელი ძალის შიშველი, მრგვალი ქუსლით.
  სვეტლანამ ასევე ესროლა მტერს მარწყვის ძუძუს. უზარმაზარი ზიანი მიაყენა მას და დაიყვირა:
  - სამშობლოსთვის ბოლომდე!
  და მან გადააგდო განადგურების საჩუქარი, მოჯაჰედები დაშალა შიშველი თითების დახმარებით.
  ეს გოგოები უბრალოდ გასაოცარია!
  მეომრები უმაღლესი კლასის იყვნენ.
  ოლეგ რიბაჩენკომაც აიყვანა ეს უკვდავი ბიჭი, ასწია ცეცხლსასროლი იარაღი და მტერს დაარტყა. ცეცხლმა წაიღო და დაწვა ბევრი ავღანელი ჯარისკაცი
  მარადიულმა ბიჭმა ბავშვების ფეხების შიშველი თითებით მომაკვდინებელი ყუმბარა ესროლა და მღეროდა:
  - დიდება სამშობლოს, წმიდა კომუნიზმს!
  ჩვენ გავანადგურებთ ბოროტ ფაშიზმს!
  მარგარიტა კორშუნოვა უკვდავი გოგონაა, რომელმაც სრულწლოვანებამდე ისიც აიღო ფეხის თითებით და სასიკვდილო ძალის ძღვენი სასიკვდილოდ ესროლა. და ამდენი მტერი ერთდროულად დახიეს.
  და კბილებს აჩეჩდა მან:
  - ქვეყნის ძლევამოსილი ძალებისთვის,
  დაამარცხე სატანის ლეგიონი!
  და ბავშვის შიშველი ქუსლი კვლავ აგდებს დამანგრეველი ძალის ბარდას.
  ამის შემდეგ ტერმინატორი ბავშვებმა აიღეს და როგორ უსტვენენ. და ათასობით ყვავა დაეცა თალიბების მეომრებს თავზე.
  ბავშვები გუნდში მღეროდნენ:
  - დიდება რწმენის კომუნიზმის ეპოქას,
  ბაღი მდიდრულად არ ყვავის...
  ჩვენ არ ვაღიარებთ პაციფიზმის იდეალს,
  შეძლებს სამშობლოს გადარჩენას ბრძოლაში!
  და მარადიული წყვილი აიღო და უსტვენდა. ყვავებს კი გულის შეტევა დაემართათ და გონზე გადავიდა, მუშტებით ურტყამდნენ თალიბ ჯარისკაცებს თავის ქალებში.
  ეს ნამდვილად ბრძოლაა საჭირო.
  ალენკაც თავის გუნდთან ერთად იბრძვის. გოგოები ძალიან ლამაზები და მხიარულები არიან. და რაც მათ უბრალოდ არ იციან როგორ.
  ალენკამ ხანჯალი შიშველი თითებით ესროლა. გადაფრინდა და ხუთს თავი მოჰკვეთა. ეს ნამდვილად მაგარია.
  გოგონამ დაიკივლა:
  - წმინდა რუსეთისთვის!
  ანიუტა ეჯავრება მოჯაჰედებს. და ალისფერი ძუძუს ღილაკზე დაჭერით, ციური იმპერიის მეომრების მასის გაწყვეტით და ჭიკჭიკებით:
  - სვაროგისთვის! ჩვენ დიდ პატივს ვცემთ ადამიანებს, ღვთის მფარველობის ქვეშ!
  და მისი შიშველი, მრგვალი ქუსლი, თითქოს მუჯაჰედების მიერ, გაიწელება.
  შემდეგ გოგონა სალტოში გადატრიალდა.
  წითური ალა სასოწარკვეთილი იბრძვის. მისი სპილენძისფერი თმა ჰაერში პროლეტარული ბანერივით ფრიალებს. გოგონა მღეროდა, კბილებს აჭერდა და ჭიკჭიკებდა:
  - დიდება კარგია, დამარცხება ცუდია!
  და გოგონამ შიშველი თითებით ესროლა განადგურების საჩუქარი, დახია მოჯაჰედების მასა და მღეროდა:
  - რუსეთისთვის და თავისუფლებისთვის ბოლომდე!
  და წითურმა მეომარმა დაამატა:
  - და დიდება დედა რუსეთს უკრაინას!
  მარიამ აგრესიულად შენიშნა, მტერს უკრავდა და ამას ძალიან სწორად აკეთებდა, მღეროდა:
  ჩვენ ყველაზე ძლიერები ვართ მსოფლიოში
  ჩვენ დიდი რუსეთის შვილები ვართ!
  გოგონა კი ისევ, შიშველი თითებით, მომაკვდინებელი ძალით დააგდებს განადგურების საჩუქარს.
  გოგონას კი თმა ოქროს ფოთლის ფერი აქვს. და ასეთი ლამაზი გოგონა - უბრალოდ სუპერ. შემდეგ კი გოგონამ დააჭირა ღილაკს ლალისფერი ძუძუს, ჩამოაგდო მტრის მანქანა და აკოცა:
  - დიდი რუსეთისთვის!
  შემდეგ კი მან შიშველი ქუსლით ესროლა ასაფეთქებელი პაკეტი და დაამატა:
  - და დიდი უკრაინისთვის!
  უაღრესად აგრესიულად მოქმედებდა ოლიმპიადაც. და მისმა მარწყვის ძუძუს წვერებმა დააჭირა ბაზუკას ღილაკებს და დაამსხვრია თალიბანის ჯარისკაცების მასა.
  შემდეგ გოგონამ ჩაიკივლა:
  - ჩემი სამშობლოსთვის - სსრკ!
  და გმირული გოგონას დიდი, მაგრამ მოხდენილი ფეხების შიშველმა თითებმა დამანგრეველი ბომბი ესროლა.
  მეომარმა დაიკივლა:
  - ქალაქებს ავაშენებთ მარსზე, ქარხნებს კი მერკურიზე!
  მარუსიამ ენა გამოყო და ჭიკჭიკებდა:
  - და იუპიტერზე იქნება ქალაქები - მე მჯერა ამის!
  და გოგონამ აიღო და შიშველი თითებით გაუშვა ბარდა გამანადგურებელი ნაწილაკით.
  და რადგან ის აფეთქდება და თალიბანის მთელი ბატალიონი ამოვარდება ...
  გოგონა კი, როგორც მარწყვის ძუძუს, რაღაც უკიდურესად დამღუპველად ურტყამს.
  მატრიონაც აიღებს მას და ურტყამს მოჯაჰედებს ლალის ძუძუს დახმარებით. და სიკვდილის საჩუქარი მკვლელი ძალით გაფრინდება.
  გოგონამ აიღო და აჩუქა:
  - სამშობლოსთვის - ჩვენი დედა!
  შემდეგ კი მისმა შიშველმა თითებმა აიღო და ესროლა ბარდა და დახია თალიბანის იმპერიის ბევრი ჯარისკაცი.
  ასე ჩხუბობენ გოგოები... ცეცხლსასროლი იარაღით დიდი ტანკი ცოცავს. და წვავს ქვეითთა მასას.
  ელიზაბეთი კბილებში მღერის:
  - ჩვენ ყველაზე მაგრები ვართ მსოფლიოში,
  გოგოებს შიშველი ფეხები აქვთ!
  და გოგონა ღილაკზე ალისფერი ძუძუს აჭერს, ებონიტის ჯოისტიკივით ანათებს.
  ელიზაბეთმა ჩაიცინა და თქვა:
  ორი ორი არის ოთხი,
  ორი ორზე ოთხია...
  ყველასთვის ცნობილია
  Მთელს მსოფლიოში!
  ეკატერინემ შიშველი თითებით დააჭირა ჩახმახს. დაარტყა მტერი და ატყდა:
  - დიდი ცვლილებებისთვის!
  ელიზაბეთმა ღიმილით შენიშნა:
  - და ცვლილებები უკეთესობისკენ იქნება!
  ელენამ ლალისფერი ძუძუს თავი დააჭირა, ოსტატურად დააჭირა ღილაკს და აღნიშნა:
  - მაგრამ გულის და ვენების პულსაცია,
  ჩვენი შვილების, დედების ცრემლები...
  ისინი ამბობენ, რომ ჩვენ გვინდა ცვლილება
  გადააგდე მძიმე ჯაჭვების უღელი!
  ევფროსინიამ, შიშველი თითებით პედალზე დადებულ ფეხებს, საკმაოდ ლოგიკურად აღნიშნა:
  - აი, ჩვენ ვსაუბრობთ, ცვლილებისთვის, ცვლილებისთვის. და რა ცვლილებებია?
  ელიზაბეთმა ლოგიკურად უპასუხა:
  - რა თქმა უნდა, ცვლილებებისთვის უკეთესობისკენ!
  ეკატერინემ ღიმილით ჰკითხა:
  - და თუ ყველაფერი კარგადაა?
  ელიზაბეთმა დარწმუნებით განაცხადა:
  - და როცა ყველაფერი კარგად იყო! რამდენი წელია ომი გრძელდება და დასასრული არ ჩანს!
  და გოგონამ ისევ გაისროლა, ალისფერი მკერდის ძუძუს გამოყენებით. ეს გოგო სუპერ გასაოცარია!
  ელენამ ასევე გაისროლა შიშველი, ვარდისფერი, მრგვალი ქუსლით და გაანადგურა კიდევ ერთი მტრის ტანკი.
  და გოგონა მღეროდა:
  - დიდება რუს ღმერთებს!
  ევფროსინიამაც გაისროლა, მისი ძუძუ მწიფე, წვნიანი მარწყვის მსგავსი იყო და აჩურჩულა:
  - ომი მოიგებს! ყველა ომი ადრე თუ გვიან მთავრდება!
  ელიზაბეთი დაეთანხმა ამას:
  - დამთავრდეს ეს ომი. მაგრამ შეგვიძლია გავიმარჯვოთ?
  ეკატერინამ ისევ გაისროლა თავისი ალისფერი ძუძუს გამოყენებით და დაიყვირა:
  - ომის ყველაზე სავარაუდო შედეგი ფრეა!
  ელიზაბეტმა აგრესიულად დაიწუწუნა:
  - არა! გათამაშება არ იქნება! ჩვენ ბოლომდე მივაღწევთ!
  ეკატერინემ ხელახლა გაისროლა შიშველი თითების დახმარებით და ჭიკჭიკებდა:
  - წმინდა ომში ჩვენი გამარჯვება იქნება! იმპერიული დროშა წინ - დიდება დაღუპულ გმირებს!
  და გოგონები გუნდში, სავსე მკერდს აქნევდნენ, მღეროდნენ:
  - არავინ გაგვაჩერებს
  ვერაფერი დაგვამარცხებს!
  და ისევ დაარტყეს, შიშველი, ვარდისფერი, მრგვალი ქუსლებით, წიხლით:
  - არაფერი შეგვაჩერებს
  არავინ დაგვამარცხებს!
  და გოგონები აიღებენ მას და გაათავისუფლებენ სასტიკი ცეცხლის ახალ ნაკადებს ...
  და გოგოებიც იბრძვიან ცაში. რა ლამაზი მეომრები არიან ერთ ბიკინიში. ან თუნდაც ბიუსჰალტერი მოიხსნას. და მათი დაუცველი ძუძუსები, როგორც ყოველთვის, ბიზნესშია.
  . თავი? 22.
  ანასტასია ვედმაკოვა, რომელიც მოწინააღმდეგეებს ცაში ურტყამდა და ხმელეთზე დარტყმებს აყენებდა, ყვიროდა:
  - საბჭოთა ქვეყნის წმინდა კომუნიზმისთვის!
  აკულინა ორლოვამ, სროლა მტერზე და ღილაკზე ალისფერი ძუძუს დაჭერით და ძალიან აგრესიულად აღნიშნა:
  - დამანგრეველი ომია!
  და შიშველი თითებით გოგონამ აიღო და დაამარცხა ძლიერი იმპერიის მეომრები. და იკივლა:
  - ჩვენ ჩვენი მშობლიური დედამიწის ხალხი ვართ,
  ჯერ არ არის გვიანი შერიგება...
  ომის ტორნადოში
  მე და ისინი ვართ
  და ეს სერიოზულია!
  Mirabela Magnetic-მა, რომელიც აგრძელებდა მოწინააღმდეგეების ჩამოგდებას და ამისთვის ლალის ბუჩქებს იყენებდა, დაიყვირა:
  - ომი მძვინვარებს სამყაროში,
  ომი უმიზეზოდ...
  სატანა ადამიანთა გულებში
  ბევრი მამაკაცი დაიღუპა!
  ანასტასია ვედმაკოვამ ძალიან რაციონალურად შენიშნა, მტერს მარწყვის ძუძუს დაარტყა და აკოცა:
  - კაშკაშა ის, რაც ღმერთმა შექმნა,
  მადლი დაიღვარა კაცობრიობას...
  დიდმა სვაროგმა მოგვცა -
  სული, გონება, გული წყალობა!
  აკულინა ორლოვამ სიცილით უპასუხა, ასევე ლალისფერი ძუძუს წვერის გამოყენებით:
  - დიახ, სვაროგს შეუძლია ამის გაკეთება! ეს არის პლანეტა დედამიწის დიდი შემოქმედი!
  მერე მირაბელა მაგნიტიკმა - ამ ოქროს თმიანმა გოგონამ კბილების გაშიშვლებით იკითხა:
  - და რატომ ბერდებიან ადამიანები და განსაკუთრებით ქალები, თუ არსებობს ისეთი ძლიერი და ბრძენი შემოქმედი, როგორიც სვაროგია?
  ანასტასიამ გაისროლა შიშველი თითების დახმარებით და უპასუხა:
  - ახლაც მახსოვს მეფე ნიკოლოზ II და მან კანფეტიც კი მომცა. ჩემი ფიგურის დათვალიერებით შეგიძლია ჩემი ასაკი მომცე?
  აკულინა ორლოვამ, შიშველი ქუსლით დაჭერით, აღნიშნა კბილების გაშიშვლებით და სიკვდილის დამღუპველი საჩუქრის გათავისუფლებით:
  - შენს სახეს რომ ვუყურებ, ასაკსაც არ მოგცემთ!
  მირაბელა მაგნეტმა თავი დაუქნია და შვებით აღნიშნა:
  - რუსი ღმერთები რჩეულებს უკვდავებასა და მარადიულ ახალგაზრდობასაც კი აძლევენ. მაგრამ რა შეიძლება ითქვას ქრისტიანებზე?
  ანასტასია ვედმაკოვამ საპასუხოდ რაკეტები გაისროლა, ღილაკზე მარწყვის ძუძუს დაჭერით და მღეროდა:
  - ზეციურ ტახტზე,
  სამყაროს მეფე იჯდა...
  შენივე ნებით,
  ქრისტე გვმართავდა!
  
  მათ ღმერთი ჯვარს აცვეს ჯვარზე
  იესო ლოცულობს მამას...
  იმისთვის, რომ მკაცრად არ განგვისაჯოს -
  ცოდვამ ბოლომდე გვაპატია!
  მირაბელა მაგნიტიკმა თავი დაუქნია, ასევე სიკვდილის რეაქტიული საჩუქრები გაუგზავნა, შიშველი, მრგვალი ქუსლი და ვიაკნულა დააჭირა:
  - კარგად შეგიძლია იმღერო! მაგრამ რუსი ღმერთები და ქრისტე თავსებადია?
  ანასტასია ვედმაკოვამ მხრები აიჩეჩა, შიშველი თითებით საჰაერო ჭურვი გაუგზავნა და დაიკივლა:
  - თაფლი და რძე თავსებადია? ისინი განსხვავდებიან, მაგრამ კარგად ერწყმის ერთმანეთს!
  ამას დათანხმდა მირაბელა მაგნიტიკი, რომელმაც მწიფე ტიტების ფერის ძუძუს რაკეტა გაუგზავნა:
  - რა თქმა უნდა, კარგია! და ძალიან თანაბარ სივრცეში!
  და გოგონები ერთხმად მღეროდნენ, აგრძელებდნენ სროლას შიშველი თითებითა და ალისფერი ძუძუს წვერებით:
  დედამიწა ფანჯარაში
  დედამიწა ფანჯარაში
  ილუმინატორის დედამიწა ჩანს!
  როგორც შვილი გლოვობს დედას,
  როგორ გლოვობს შვილი დედას...
  ჩვენ ვწუხვართ დედამიწაზე, ის მარტოა!
  და მაინც ვარსკვლავები
  თუმცა, ვარსკვლავები...
  ცოტა უფრო ახლოს, მაგრამ ყველა ასევე ცივია,
  და როგორც დაბნელების საათი და როგორც დაბნელების საათი...
  ველოდებით სინათლეს და ვხედავთ მიწიერ ოცნებებს!
  გოგონებმა კი ისევ დააჭირეს ღილები ყაყაჩოს მსგავსი ალისფერი ძუძუს, გაგზავნეს სასიკვდილო და ისევ მღეროდნენ;
  და ჩვენ არ ვოცნებობთ კოსმოდრომის ღრიალზე,
  არა ეს ყინულოვანი ლურჯი...
  და ჩვენ ვოცნებობთ ბალახზე, ბალახზე სახლის მახლობლად ...
  მწვანე, მწვანე, ბალახი!
  გოგოები მოჯაჰედებს ძალიან მაგრად უმკლავდებოდნენ.
  და მათი ენებიც გრძელი და მობილურია. და მათ იციან როგორ იმუშაონ მათთან.
  Steelenida ასევე აგრესიულია ბრძოლაში ... და ასევე როგორ ისვრის ძალიან ზუსტად.
  და ასევე მარწყვის ძუძუს გამოყენებით. და ძალიან ლამაზია.
  სტელენიდა მღეროდა:
  ეს მინდორი სვაროგის ვაჟებმა გუნავდნენ,
  ჩვენ მტკიცედ დავამარცხებთ მოწინააღმდეგეებს...
  რუსეთის გზა, სამწუხაროდ, ომიდან ომამდე,
  მაგრამ ჩვენი უკვდავი მკაცრი ბიჭები!
  ვერონიკამ თავისი ალისფერი ძუძუს დახმარებით ვარდის ფურცელივით დაარტყა მტერს:
  - ჩემი მაგარი წარმატებებისთვის!
  ვიქტორია ასევე იყენებდა სავსე მკერდს, მწიფე ნესვის მსგავსად, სროლისას და შეასწორა:
  - ჩვენი წარმატებისთვის!
  სტალენიდამ თავი დაუქნია, შიშველი თითებით ბუმერანგი ესროლა, რომელმაც ფრენისას რამდენიმე თავი მოიჭრა და აღნიშნა:
  - ჩვენი წარმატებები კოლოსალური იქნება, მჯერა!
  ვალენტინამ, რომელმაც დაამარცხა თალიბანი ავტომატური ავტომატის ღილაკზე დაჭერით მარწყვისფერი ძუძუს წვერზე, აღნიშნა:
  - ეგოიზმია პრობლემა!
  სტელენიდამ მტერს ესროლა და ისევ შიშველი თითებით შხამიანი ნემსები ესროლა, ამჯერად აღნიშნა:
  - დიახ, ეგოიზმი ცუდია!
  ვერონიკამ ალისფერი ძუძუს ცეცხლსასროლი ღილაკი დააჭირა, ჩინელების მთელი ოცეული დაწვა და დაიკივლა:
  - მაგრამ ვაი - ეგოიზმი არ მოსპობს!
  ვიქტორია შიშველი, მრგვალი, ვარდისფერი ქუსლის დახმარებით მტერს დაარტყა და ტვიტერში დაწერა:
  მაგრამ არც ჩვენ ვართ სუსტები! ჩვენ გვექნება საუკუნეების გამარჯვება და დღესასწაული!
  ვალენტინამ, რომელიც ესროლა მოჯაჰედებს და თიბავდა მათ, როგორც კვერნა, აიღო და აგრესიულად გასცა:
  -დიდება კომუნიზმისა და ცარ სვაროგის ეპოქას!
  სტალენიდამ ისევ აკოცა თავისი ალისფერი ძუძუს და შენიშნა:
  - დიდება კომუნიზმს!
  ვერონიკამ ღიმილით ჰკითხა:
  - რა არის კომუნიზმი?
  ვიქტორია აგრესიულად იღრიალა, სასიკვდილო საჩუქარი გაუგზავნა, მწიფე ალუბლის ფერის ძუძუს თავი და დაიკივლა:
  - კომუნიზმი სამოთხეა!
  გოგოებმა აიღეს და მღეროდნენ:
  - ყველას ნაწილებად დავყრი,
  ეს არის ცხოვრება, ეს არის ბედნიერება!
  გერდა იბრძვის მობილურ ტანკზე. ძალიან ლამაზი და აგრესიული გოგოა. და ტანკი მოძრაობს და ანათებს. მას აქვს ძალიან დიდი, დესტრუქციული ძალა.
  გერდამ გახეხილი ფეხების შიშველი თითების დახმარებით გაისროლა და ჭიკჭიკებდა:
  -მსოფლიოში არსებული დიდი წესრიგისთვის!
  შარლოტამ ასევე დაარტყა მტერი თავისი ალისფერი ძუძუს, დააჭირა ღილაკს და აკოცა:
  - დიდება სამშობლოს.
  და კრისტინა გოგონამ გაისროლა, ამჯერად შიშველი, მრგვალი, ვარდისფერი ქუსლით.
  და მან დაიყვირა:
  - უმაღლესი კომუნიზმისთვის!
  მაგდამაც მტერს დაარტყა და მღეროდა:
  - გერმანელების სიდიადე იცოდა პლანეტა,
  ფაშიზმი მახვილის დარტყმით დამარცხდა...
  ჩვენ გვიყვარს და გვაფასებს მსოფლიოს ყველა ერი,
  მთელი ქვეყნის ხალხი მიდის კომუნიზმისკენ!
  ტანკი დაიძრა და ყველას ჭურვები დაასხა, ტყვიები ტყვიასავით წვიმდა.
  გერდამ მახვილგონივრული შენიშნა და ისევ ესროლა მკერდის ლალისფერი ძუძუს:
  - ჩვენი გამარჯვება გარდაუვალია - დამიჯერე, იმედი არ გაქრება!
  შარლოტამ ფეხის შიშველი თითებით გაისროლა და დათანხმდა:
  - არა, არ წავა!
  ტანკზე მყოფმა გოგონამ მძიმედ ამოისუნთქა...
  სხვაგან, ჩასაფრებაში, ალისა და ანჟელიკა ეძებენ სამიზნეებს.
  ალისას გაახსენდა, როგორ აღმოჩნდა ციხეში, როგორც გოგონა. იქ კი შიშველ ქუსლებზე რეზინის ჯოხებით სცემეს. ამის შემდეგ გოგონამ ალისამ ხელი მოაწერა აღიარებას. და წავიდა ბავშვთა, შრომით კოლონიაში. მაგრამ ის იქ დიდხანს არ დარჩენილა.
  კოლონიაში გოგოებს მელოტად პარსავდნენ და აიძულებდნენ ფეხშიშველი ემუშავათ ცივ ამინდშიც კი. და ალისა შეკრთა. და ანჟელიკა დაიბადა ციმბირში და მან საერთოდ არ იცოდა ფეხსაცმელი და შიშველი ქუსლებით გაირბინა თოვლის ნაკადში და ანაბეჭდები დატოვა.
  ასე რომ, ეს გოგოები განსაკუთრებული და დაუმარცხებელია.
  ალისამ გაისროლა, ალისფერი ძუძუს ჩხვლეტზე დააჭირა და კბილებში აკოცა:
  - დიდება რუსი ღმერთების ეპოქას!
  და მან ესროლა სასიკვდილო ყუმბარა შიშველი თითებით. რამაც გაანადგურა თალიბანის ჯარისკაცების მასა.
  ანჟელიკამაც გაისროლა და საკმაოდ მართებულად. მან მტერს დაარტყა და შესძახა:
  - აზროვნების უდიდესი მიღწევებისთვის!
  მან კვლავ დააჭირა ღილაკს ლალისფერი ძუძუს. დაარტყა მტერს სასიკვდილო ვნება.
  შემდეგ კი შიშველი თითებით მან ესროლა სიკვდილის დამღუპველი საჩუქარი და დაიყვირა:
  - დიდი ქალღმერთისთვის და ღვთისმშობლის ლადისთვის!
  ალისამ ძალიან ზუსტად გაისროლა და ზუსტი დარტყმით დაარტყა თალიბების გენერალს და ჭიკჭიკით გაისმა:
  - ღმერთისთვის სვაროგისთვის!
  შემდეგ კი გოგონამ ისევ შიშველი თითებით ესროლა სიკვდილის მკვლელი საჩუქარი. ეს არის ალისა - უბრალოდ სუპერ გოგონა.
  იგი კარგად მუშაობდა კოლონიაში. თავის გაპარსვაც კი შეწყვიტეს და ნება დართეს ოქროსფერი, ხვეული თმით გაეზარდა თმა. და ასეთი ლამაზი გოგონა გაიზარდა ბავშვთა, შრომით კოლონიაში. ის უბრალოდ ქალღმერთი იყო.
  და ეს ისეთი ლამაზია. და მისი შიშველი ფეხები თოვლში ასეთ მაცდურ კვალს ტოვებდა. რომ მცველებიც კი მასტურბაციით იყვნენ დაკავებულნი.
  ეს იყო ალისა...
  გასაკვირი არ არის, ალბათ, ისეთი სახელი, როგორიცაა ალისა - იწვევს განსაკუთრებულ ასოციაციებს. რომელსაც არაფერი შეედრება. და ალისა - ზოგადად, სილამაზე უბრალოდ სუპერ და ჰიპერა!
  და მისი შიშველი თითები ისევ ისვრის სასიკვდილო ყუმბარას და ყველას აშორებს.
  ალისა ღიმილით მღეროდა;
  რატომ აქვს ხალხს თავი
  სულაც არ ხდება...
  შეშას თავით ნუ დაჭრით
  ფრჩხილები არ იჭრება!
  ანჟელიკამაც აიღო და გაისროლა, ჩახმახს თავისი ალისფერი ძუძუს თავი მოჰკიდა და მტერი გაარღვია. მან შიშველი ფეხის თითებით სიკვდილის წყვილი საჩუქარი გაუშვა და მღეროდა:
  - ზოგიერთისთვის ცარიელი იყოს,
  სხვები ატყუებენ მას...
  მაგრამ ყველა ჩანს მიზეზის გამო,
  არ სურს მისი დაკარგვა!
  და ორივე გოგონამ, რომელიც აგრძელებდა მუჯაჰედებზე სროლას და სასიკვდილო საჩუქრების გაგზავნას ფეხის შიშველი თითებით, დაიწყო სიმღერა;
  არ არის საჭირო თავის დაკარგვა
  ნუ ჩქარობ...
  არ არის საჭირო თავის დაკარგვა
  და უცებ გამოგადგებათ!
  გოგოებმა მტერს ესროდნენ ლალისფერი ძუძუების გამოყენებით და ყვიროდნენ:
  შენ წერ ბლოკნოტში
  ყოველი გვერდისთვის...
  არ არის საჭირო თავის დაკარგვა
  არ არის საჭირო თავის დაკარგვა!
  არ არის საჭირო თავის დაკარგვა!
  და თქვენ უნდა მოკლათ ნაძირლები!
  გოგოებმა კი ყუმბარები შიშველი, მრგვალი ქუსლებით დაყარეს. ეს გოგოები უბრალოდ გასაოცარია.
  და აი, ნიკოლეტაც იბრძვის. ეს ძალიან ლამაზი გოგოა, ის უბრალოდ სუპერა.
  ნიკოლეტამ აიღო და იმღერა, ბაზუკას ალისფერი ძუძუს ღილაკი დააჭირა და განადგურების საჩუქარი გაუგზავნა.
  გოგონამ ჩაიცინა:
  - დიდება კომუნიზმის დროს!
  და დაამატა:
  კომუნიზმის უკვდავი იდეების გამარჯვებაში,
  ჩვენ ვხედავთ ჩვენი ქვეყნის მომავალს...
  და წითელი ბანერი, ნათელი სამშობლო,
  ჩვენ ყოველთვის უსაზღვროდ ერთგული ვიქნებით!
  ნიკოლეტამ ამ სიტყვების შემდეგ ენა გამოაჩინა. და მისი ლალისფერი ძუძუს ისევ დიდი დამანგრეველი ძალით ნასროლი.
  და ნიკოლეტამ, შიშველი თითებით, აიღო და ესროლა სასიკვდილო ძალის ყუმბარა, დაშალა მოჯაჰედების მასა და დაიყვირა:
  - ქარიშხლებით თავისუფლების მზე ანათებდა ჩვენთვის,
  ქარიშხლებითა და ქარიშხლებით ერთად ვიარეთ...
  დაე, ერები გახდნენ ერთიანი
  დაე, დედამიწის ყველა ქვეყანა ერთად იყოს!
  ვიოლაც დიდი გაბრაზებით იბრძოდა. მან გაისროლა ცეცხლსასროლი იარაღიდან, დააჭირა ღილაკს თავისი ალისფერი ძუძუს და მღეროდა:
  - დიდება სამშობლოს, ჩვენო თავისუფალს,
  ხალხთა მეგობრობა მარადიული მხარდაჭერაა,
  კანონიერი ძალა, ხალხის ნება,
  ბოლოს და ბოლოს, უბრალო ადამიანის ერთიანობისთვის!
  ხარის მებრძოლმა მოჯაჰედებსაც ესროლა. ამაში მან გამოიყენა შლანგი, საიდანაც ცეცხლის ფანტელები ამოფრინდა, რამაც ფაქტიურად ყველაფერი მიწაზე დაწვა.
  გოგონამ შიშველი, გახეხილი ფეხი დაარტყა და აჩუქა:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას, დიდება ახალ ლენინს!
  ანჯელინამ და ავრორამ ასევე განალაგეს მძლავრი ცეცხლსასროლი იარაღი, აიღეს იგი, დაამტვრიეს ცეცხლის ჭავლით.
  და ცეცხლი გადმოვარდა... ფაქტიურად დაწვა თალიბები.
  ანჯელინამ შიშველი ფეხები დაასვენა და გასროლით ჭიკჭიკებდა:
  - დიდება სსრკ-ს!
  და გოგონამ კვლავ დააჭირა ალისფერი ძუძუს ცეცხლსასროლი იარაღის ღილაკს. და ისევ აფეთქდა...
  ავრორა მოჯაჰედებსაც მოხვდა. დაწვეს ბევრი თალიბანის ჯარისკაცი და ყვიროდა:
  - ახალი საზღვრებისთვის!
  და შიშველი თითებით მან ესროლა სასიკვდილო საჩუქარი. და ისევ დააჭირა ღილაკს მკერდის ლალისფერი ძუძუს. შემდეგ მან კბილებში აკოცა:
  - დიდება CPSU-ს!
  ანჯელინამ თვალი ჩაუკრა, სიკვდილის ბარდა შიშველი ქუსლით გადააგდო და აჩუქა:
  - CPSU - SS! CPSU - SS!
  და ისევ აჭერს ღილაკს მკერდის მარწყვისფერი ძუძუს.
  ანა და ოლგა ლამაზი გოგოები არიან მხოლოდ ვიწრო ტრუსებში.
  მათ აიღეს და აღმართეს მძიმე სარაკეტო დანადგარი. და დაასვენეს შიშველი, გახეხილი ფეხები, აიღეს და გახეხეს.
  ანამ აჩუმდა, ალისფერი ძუძუს ღილაკზე დააჭირა.
  - დიდება რუს ღმერთებს!
  და შიშველი თითებით გოგონამ სასიკვდილო ყუმბარა ესროლა.
  ოლგამ, შიშველი ფეხის თითებით, სასიკვდილო საჩუქარი გაუშვა, სიტყვასიტყვით გაანადგურა მოჯაჰედები.
  ოლგა მღეროდა:
  - ოჰ, პუშკინ, შენ ექსცენტრიკი ხარ, ცდები,
  ბრძოლაში ჩვენ არ შევწყვიტეთ ყვირილი...
  ტანკის დახეული ტანკი იწვის,
  ყველა ხალხის დივნიდან გაძევება!
  და გოგონამ აიღო და შიშველი ფეხებით ესროლა ახალი, ძალიან სასიკვდილო საჩუქარი განადგურების.
  შემდეგ კი ლალის ძუძუს მან დააჭირა ღილაკს და გაუგზავნა განადგურების აგრესიული საჩუქარი.
  შემდეგ გოგოებმა ერთხმად მღეროდნენ:
  - და ომში, მაგრამ ომში,
  გოგოები სიზმარში ხედავენ ბიჭს!
  მისი ტარების სურვილი
  გაანადგურე ბიჭი!
  და მეომრები ღრიალებდნენ:
  - დაამტვრიე გოგოები მამაკაცის ფეხებით,
  ბიჭი არ უნდა იყოს პასუხისმგებელი...
  კაცი, როგორც ცხენი, ვალდებულია ხვნა,
  გოგოების აზრი კი მოკვლაა!
  და ისევ გოგონები თავიანთი ალისფერი მკერდის ძუძუს წვერებით დააჭერენ განადგურების ღილებს.
  თავად ეშმაკი არ დაუდგება ასეთ ლამაზმანებს.
  გოგოების ენა კი სათამაშოა. ისინი ტკბილ ტკბილეულს ჰგვანან, პულსირებულ ნეფრიტის წნელებს ლიკბენ.
  ანა და ოლგა მღეროდნენ:
  - ჩვენ ყველა კაცს დავგლეჯთ,
  ეს ჩვენს ძალაში იქნება!
  აი ნინძა გოგონების ლამაზმანები იბრძვიან.
  მათ ბიუსტჰალტერი გაიხადეს და ახლა მხოლოდ ტრუსი ეცვა.
  ლურჯი თმიანი ნინძა გოგონამ აიღო და ხმლებით გატეხა, თალიბებს თავები მოჰკვეთა.
  შემდეგ, მკერდის ალისფერი ძუძუს წვერებიდან, მტერს ელვას გაუშვებს. რომელიც უამრავ მოჯაჰედს წვავს.
  შემდეგ კი შიშველი თითებით, როცა ისვრის სიკვდილის მკვლელობის საჩუქარს და მღერის:
  - საწყალი მწერი ვარ - სუპერ ნინძას კუ! ბლოტივით დავხეხავ!
  ნინძა გოგონამ ყვითელი თმით ასევე შეასრულა პეპლის ტექნიკა ხმლებით.
  ბევრ თალიბანს თავი მოაჭრეს.
  შემდეგ, მკერდის ჟოლოსფერი ძუძუს წვერებიდან, ელვა ატყდა. დაწვეს მთელი ბატალიონი და აყვირდა:
  - მე ყველაზე ძლიერი გოგო ვარ მსოფლიოში!
  და შიშველი თითებით მან ესროლა ნემსის მომაკვდინებელი ძალა შხამით.
  აქ ბრძოლაში არის ნინძა გოგონა წითელი თმით. მისი ხმლები ვერტმფრენის პირებივით ტრიალებს. და მოჯაჰედები მოწყალების გარეშე მოწყვიტე.
  მეომარი ცეცხლოვანი პულსრები გამოუშვეს მისი მკერდის ლალისფერი ძუძუს. დაწვა ბევრი მოწინააღმდეგე.
  ამის შემდეგ, შიშველი ქუსლით, ნახშირის ასაფეთქებელი პაკეტი ესროლა და რამდენიმე ტანკი დაშალა.
  შემდეგ მან იმღერა:
  ჩვენ ავაშენებთ ქალაქებს
  ნინძა გოგო სამუდამოდ!
  ეს ნამდვილად სჭირდებათ გოგოებს. მათ აქვთ იმდენი გაბრაზება და მღელვარება და საბრძოლო განწყობა.
  ჭაღარა თმიანი ნინძა გოგონაც ხმლებით ჭრიდა ქარის წისქვილის პირებს, თავები მოჰკვეთა და მღეროდა:
  ჩვენ ვიბრძოლებთ იაპონიისთვის
  ძალიან მიყვარს კოცნა!
  და ანიჰილაციის სხივები ამოფრინდა გოგონას მარწყვის ძუძუს. რამაც ფაქტიურად ფერფლად აქცია ავღანელები.
  და მეომარმა, შიშველი თითებით, ერთდროულად რამდენიმე ბუმერანგი ესროლა, მტრებს თავები მოჰკვეთა, რის შემდეგაც მან იმღერა:
  - დიდება იაპონური ღმერთების ეპოქას!
  და ტერმინატორი გოგონები ერთდროულად მღეროდნენ:
  - ალისფერი გოგოების ძუძუს წვივები, ალისფერი გოგონების ძუძუს,
  დაე, ყველა ადამიანი მოკვდეს მონატრებით!
  და ისევ ისმის ყრუ ჩაცინება და ლამაზმანის კბილები გამოჩნდება.
  ეს გოგოები უბრალოდ გასაოცარია!
  და მიყვარს მათი ენები ტკბილი სამუშაო.
  აი აიღებენ და, როგორც კი გაფურთხებენ, მაშინვე ერთი საქანელით დააგდებენ მთელ ბატალიონს.
  ამის შემდეგ ამომავალი მზის ქვეყნიდან გოგონები იღრიალებენ:
  ჩვენ არ გვეშინია თავდასხმების
  ცუდებს ზედიზედ მოვკლავთ!
  აქ ბრძოლაში და ჯეინ არმსტრონგის ეკიპაჟი.
  გოგონა ძალიან ლამაზია. აიღო და ჩამოაგდო ბიუსტჰალტერი. და აიღო მკერდის ალისფერი ძუძუს და დააჭირა ღილაკს.
  ანთებული ალის ნაკადი ამოვარდა. და დაწვა ასი მოჯაჰედი. აქ არიან გოგონები - dashing შფოთვა.
  ჯეინმა აიღო და იმღერა:
  - წითელი, წითელი სისხლი,
  ერთი საათის შემდეგ უბრალოდ მიწაა
  ორის შემდეგ მასზე ყვავილები და ბალახია,
  სამი წლის შემდეგ ის ისევ ცოცხალია!
  გერტრუდამ მოწინააღმდეგეს თავისი ალისფერი ძუძუს თავი დაამარცხა. გაანადგურა მტერი და იკივლა:
  - და ვარსკვლავი სახელად მზე იწვის!
  და ამის შემდეგ მისი შიშველი, მრგვალი ქუსლი სასიკვდილო ძალით დააჭერდა პედალს.
  ეს გოგოები უბრალოდ მონსტრები არიან.
  და აიღებენ და როგორ იმღერებენ:
  - გაუმარჯოს ბრიტანეთს, ცისფერ ზღვებს,
  ჩვენ არასოდეს ვიქნებით მონები!
  მალანიაც აიღებს და ღილაკს მარწყვის ძუძუს დააჭერს. და დაარტყა მტერს დიდი მომაკვდინებელი ძალით.
  მერე იყვირებს:
  - ბრიტანეთისთვის და მისი დედოფლისთვის!
  მონიკამ ჟოლოსფერი ძუძუს ღილაკზე დააჭირა და გააპროტესტა:
  - და სად არის დედოფალი - მთავარი ხალხი!
  და ფეხის შიშველი თითების დახმარებით ისევ აიღო და გაისროლა. ეს გოგო უბრალოდ საოცარია!
  და ტანკი მიიჩქარის თავისკენ და დიდი მომაკვდინებელი ძალით. მას აქვს ყველაზე აგრესიული იმპულსის გოგონები.
  მალანიამ დაიყვირა:
  - ჩვენი ხალხი, ჩვენი ხალხი,
  ის შიშველია, შიშველი, შიშველი -
  შიშველი ჩვენი ხალხი!
  ოლეგ რიბაჩენკო ბრძოლას დიდი სისასტიკით აგრძელებს. და ყმაწვილის ხმლები საპარსებივით აჭრიან თმას.
  და ბიჭი, ბავშვური ფეხების შიშველი თითებით, ისვრის ნგრევის საჩუქარს.
  და მღერის:
  ჩვენ მტერს ვებრძვით
  სვაროგის სახელით ...
  სულელი არ ვიქნები
  გახდი ღვთის შვილი!
  მარგარიტამ აგრესიულად შენიშნა, მოჯაჰედებს ხმლებით დაჭრა. გოგონამ კი შიშველი თითებით წვრილი საპარსის პირები ესროლა და ავღანელებს კისრის მოჭრა დაუწყო.
  შემდეგ გოგონამ იმღერა:
  - მარგარიტა - ფანჯარა ღიაა!
  მან აიღო და აჩვენა ენა! ეს გოგო უბრალოდ სუპერ მეომარია!
  და არავინ შეაჩერებს ან დაამარცხებს მას.
  თუ ის იღრინება, ის იღრინება.
  და ტერმინატორი ბავშვები ერთხმად უსტვენდნენ და ყვავის ღრუბლებმა დაიწყეს გაქრობა, მუშტებით ურტყამდნენ თალიბ ჯარისკაცებს თავის ქალებს.
  ეს ბავშვები უბრალოდ მონსტრები არიან.
  ოლეგ რიბაჩენკო მღეროდა:
  - წმინდა ომში,
  ჯარისკაცის სიცოცხლე არ ღირს...
  მამა-მეფის გულისთვის,
  ტყუილად არ ვკვდებით!
  მარგარიტამ ისევ შიშველი თითებით ესროლა ნემსები შხამით და აჩუქა:
  - ტყუილად კი არა, ვიმარჯვებთ!
  და ისევ გოგონა იკიდებს... და აღმოჩნდა ძალიან მაგარი და მოულოდნელი.
  ბავშვები უბრალოდ აღფრთოვანებულები იყვნენ. და მათი ფეხები შიშველია და ასე მოქნილი, მაიმუნებზე მაგარი.
  ახალგაზრდა მეომრები გააფთრებით მღეროდნენ;
  მშვენიერი სამშობლოს უკიდეგანოში,
  ბრძოლაში და შრომაში მოთმინებული...
  ჩვენ შევქმენით მხიარული სიმღერა -
  ო, დიდი მეგობარი და ლიდერი!
  ამის შემდეგ ისევ გოგო და ბიჭი ერთხმად უსტვენენ და ისევ ათასობით გაოგნებული ჩიტი დაეცემა ავღანელებს თავზე.
  ეს გოგოები არიან - უმაღლესი კლასი, ბიჭი კი არ არის უარესი ...
  ნატაშაც ხმლებით ჭრის. ალისფერი ძუძუებიდან დაიწყო ელვის გათავისუფლება და ამავე დროს გუგუნი:
  - კოლორატი, ევპატი კოლორატი,
  სამშობლოს დამცველი, პერუნოვი ჯარისკაცი!
  და გოგონას ფეხების შიშველი თითებით, როგორც ის იწყებს, აშკარად რაღაც უკიდურესად სასიკვდილოა.
  ზოიამ, გაბრაზებული გაბრაზებით გაანადგურა თალიბანი, ასევე დაიწყო აგრესიული სიკვდილის საჩუქრების გამოშვება ჟოლოსფერი ძუძუს წვეთებიდან. და სიმღერის დროს:
  - კოლორატი, ევპატი კოლორატი,
  რუსეთის გმირები - აგროვებს განგაშს!
  და მისი შიშველი ფეხის თითები კვლავ იშვება, განადგურების ძალიან დამანგრეველი საჩუქარი.
  წითელი ავგუსტინეც გაბრაზებას ებრძვის. იგი სიკვდილის საჩუქარს უგზავნის მტერს. და მისი ლალისფერი ძუძუს წვერებიდან ძალადობრივი ენერგიის ნაკადები მოედინებოდა.
  ავგუსტინემ აიღო და იმღერა:
  სიბნელის მეომრები ნამდვილად ძლიერები არიან,
  ბოროტება მართავს სამყაროს ნომრის ცოდნის გარეშე!
  წითური მეომრის ფეხების შიშველმა თითებმა კი არაჩვეულებრივი განადგურება დაიწყო.
  სვეტლანამ მოწყვიტა ჩინელები, ყოველგვარი სიბრალულის გარეშე. გახეხეთ ისინი ნაჭრებად. შიშველი თითებით კი ბარდას ესროლა ასაფეთქებელი ნივთიერებები.
  შემდეგ კი მარწყვის ძუძუს წვერებიდან, თითქოს მტერს ურტყამს, რაღაც ძალიან სასიკვდილო.
  მტრის გატეხვა და სიმღერა:
  - მაგრამ თქვენ სატანის შვილებო,
  ნუ თელავთ ქრისტეს ძალას!
  ეს ნამდვილად გოგონაა, რომელსაც შეუძლია ნებისმიერი ბოროტების დამარცხება.
  მეომრები, უნდა ითქვას, რომ ალბათ ყველაზე ძლიერები არიან მსოფლიოში.
  ოლეგ რიბაჩენკო, მოჯაჰედების მოწყვეტით, მღეროდა:
  სიცხისა და თოვლის სამყაროში,
  სამყარო ღარიბიცაა და მდიდარიც...
  ჩვენი გუნდი უტევს
  მოწინააღმდეგე პირდაპირ ჯოჯოხეთში!
  მარგარიტამ შიშველი თითებით ესროლა ანტიმატერიის ნაჭერი, დახია მტრების მასა და ატეხა:
  და ბრძოლა ისევ გრძელდება
  ჰიპერპლაზმური ცეცხლი დუღს...
  და ლენინი ისეთი ახალგაზრდაა
  დარტყმები სხივებით!
  ამის შემდეგ გოგონამ სპეციალურად აიღო და ენა აჩვენა. და მან უნდა აღიაროს, რომ ეს ძალიან გრძელია.
  მეომარი ბავშვები მართლა მაგრები არიან.
  ადალა და აგატა ორადგილიან თვითმავალ იარაღზე იბრძვიან. ისინი ანადგურებენ მტრებს, ანადგურებენ მათ.
  ადალა ჯოისტიკის ღილაკს აჭერს მკერდის ალისფერი ძუძუს, არღვევს ჩინელების მასას და ღრიალებს:
  - დიდი რუსეთისთვის!
  აგათა ასევე დაარტყამს მტერს, დაამსხვრევს, სისხლიან არეულობაში გაანადგურებს და შეჰყვირებს:
  - კიევან რუსისთვის!
  და ის ასევე დააჭერს ჯოისტიკის ღილაკს თავისი ლალისფერი ძუძუს!
  ამის შემდეგ გოგონები აიღებენ და იმღერებენ:
  - სკოლაში ერთად ასწავლიდნენ
  და ზეპირად დაიმახსოვრეთ...
  როგორ რეკდნენ ზარები
  კიევან რუსის შესახებ!
  
  და მართლმადიდებლებს ახსოვს
  ვის არ ეკითხები...
  როგორი იყო ის დიდებული დღეები
  რუსეთის ნათლობა!
  და ნატაშამ და მისმა გუნდმა აიყვანა;
  ჰეი სლავებო, ჰეი სლავებო
  მოსკოველები და კიეველები...
  უნდა ვიზიაროთ თუ არა სამშობლო!
  არ შეიძლება ბიჭის გაგზავნა
  ჩათვალე შენი როგორც კნუტი...
  მირჩევნია მიყვარდეს იგი!
  ასე დაიშალნენ გოგონები და აშკარაა, რომ თალიბანი, რა თქმა უნდა, ვერ გაუძლებს ასეთ ადამიანებს.
  . თავი? 23.
  გორბაჩოვი-პუტინი განაგრძობს ბრძანებას და ბრძანებებს. საბჭოთა ჯარების მოწინავე შენაერთებმა უკვე მიაღწიეს ინდოეთის ოკეანეს. პარალელურად სსრკ არმია უახლოვდება თეირანს. და იწყებს ირანის დედაქალაქის გარშემორტყმას. და ძალიან მაგარია.
  გორბაჩოვი-პუტინი აღფრთოვანებული ხტუნავს.
  და მას აქვს ოცნებები.
  ომი მიდის თითქოს გაუთავებელ გზაზე.
  ნატაშამ და მისმა გუნდმა გადაწყვიტეს ჭადრაკის თამაში, რათა დაისვენონ ბრძოლებიდან.
  ავგუსტინა და სვეტლანა ერთ მხარეს, ნატაშა და ზოია მეორე მხარეს.
  ცისფერთმიანმა გოგონამ თავისი მეფის სალომბარდე წინ წაიწია. ავგუსტინემ უპასუხა სიცილიური თავდაცვის არჩევით.
  ეს უკვე სხვა თამაშია. წითურმა მეომარმა გამოიყენა დრაკონის ვარიაცია, სადაც ბლექის ეპისკოპოსი დიდ დიაგონალს იკავებს და ზეწოლას ახდენს თეთრის პოზიციაზე, მეფეზე, რომელიც იმალება დედოფლის მხარეს.
  აქ ძალიან საინტერესო პოზიციებია მიღებული. თეთრს შეუძლია შეტევაში დაიჭიროს ეპისკოპოსის წინ დაწინაურებული შავი პაიკი.
  ნატაშა და ავგუსტინა თავიდან სწრაფად თამაშობდნენ. მაგრამ შემდეგ მათ დაიწყეს დიდი ხნის განმავლობაში ფიქრი. განხილული ვარიანტები. ავგუსტინამ ლომბარდის გაცვლა შესწირა. მაგრამ შეტევა ჩაიშალა.
  მაგრამ შემდეგ ნატაშამ მცირე შეცდომა დაუშვა და ლომბარდისთვის ცალი შეცდა. მისი პოზიცია გართულდა. მაგრამ ცისფერთმიანი გოგონა ძალიან ჯიუტად იცავდა თავს. წვეულება მერვე საათს გაგრძელდა. და აქამდე ავგუსტინემ ვერ მოიგო.
  შემდეგ თამაში შეწყდა. თალიბებმა ისევ შეუტიეს. და ეს, რა თქმა უნდა, უკვე სერიოზულია.
  ტანკები ღრიალებენ და ძრავები ღრიალებენ.
  ნატაშამ თავისი ალისფერი ძუძუს ბაზუკის ღილაკს დააჭირა და სასიკვდილო ყუმბარა ესროლა.
  გაარღვია მტრის ტანკი. შემდეგ გოგონამ დაიყვირა:
  -ჩეკს ვაცხადებ!
  და შიშველი თითებით მან კვლავ ესროლა დიდი მკვლელი ძალის ყუმბარა.
  ზოიამ აგრესიულად აღნიშნა, კბილების გაშიშვლება და მტერს ჟოლოს ძუძუს დახმარებით ესროლა:
  - და მატე ჯობია!
  და გოგონამ კვლავ დააგდო შიშველი თითები, დამანგრეველი ძალის ბომბი.
  და იღრიალა, კბილებს აშორებდა:
  - მე დაგიჯექი!
  ავგუსტინამ ავტომატიდან ესროლა მოჯაჰედებს. შემდეგ მან აიღო მკერდის ლალისფერი ძუძუს და დააჭირა ყუმბარმტყორცნის ღილაკს. მან გაანადგურა მტრის მანქანა და დაწერა:
  - უმაღლესი პატივისთვის!
  და შიშველი თითებით აიღო და მომაკვდინებელი ძალით ესროლა მტერს სიკვდილის ძღვენი.
  სვეტლანამ აიღო და მტერს მარწყვის მკერდის ძუძუს დახმარებით ურტყამს. გაარტყამს მტრის ტანკს და დაიყვირებს:
  - დიდება კომუნიზმს და სამოთხეს!
  და შიშველი თითებით ის ასაფეთქებელი პაკეტით აიღებს და ჩაქრება დაწყევლილი მტერი.
  ეს გოგოები უბრალოდ გასაოცარია. მათ იმდენი საბრძოლო ენთუზიაზმი და ჯოჯოხეთური ძალა აქვთ.
  ოლეგ რიბაჩენკო, ეს მარადიული ბიჭი, დაახლოებით თორმეტი წლისაა. ძალიან სიმპათიური ბავშვი რელიეფური კუნთებით და მარტო შორტებში.
  ისვრის ყუმბარას მომაკვდინებელი ძალით შიშველი ფეხის თითებით, რის შემდეგაც ის ყვირის:
  - სამშობლოსთვის და სტალინისთვის!
  მარგარიტა ძალიან მაგარი მეომარია. მიუხედავად იმისა, რომ ის დაახლოებით თორმეტი წლის გოგონას ჰგავს.
  მანაც აიღო და შიშველი თითებით ბარდა ესროლა, მამაცი მოჯაჰედები დაშალა.
  შემდეგ გოგონამ იმღერა:
  - სამშობლოსთვის სტალინის გარეშე!
  ამის შემდეგ უკვდავებმა აიღეს და მთელი ტუჩებით უსტვენდნენ. ყვავები კი გაოგნდნენ და სეტყვავით დაეცათ ავღანელებს. და გაუხვრიტა თავის ქალა.
  თავები საზამთროსავით აფეთქდა, როცა მათ სასტვენისგან გონება დაკარგულ ყორნებს ატყდა.
  ეს არის ის, რასაც ბავშვები აკეთებდნენ ...
  ანასტასია ვედმაკოვა ასევე ბრძოლაშია ... და მისი შიშველი ფეხის თითები ძალიან კარგად აჭერს ღილებს.
  გოგონამ, რომელიც მხოლოდ ტრუსებში იყო, აიღო და ალისფერი ძუძუს ჯოისტიკის ღილაკს დააჭირა. მან რაკეტით დაარტყა თალიბანის ტანკს და დაიყვირა:
  - სსრკ-ს დიდი გამარჯვებებისთვის!
  აკულინა ორლოვა ერთ ბიკინში იბრძოდა. ის გოგოა თოვლსავით თმით, ცოტა ოქროთი მოფენილი. ანუ მადამ ძალიან ლამაზია.
  ახლა კი მისი მოხდენილი შიშველი ფეხები პედალს აჭერს. და ავღანელებს თავებზე პატარა ბომბები ეცემა. და ისინი საკმაოდ ურტყამდნენ მტერს, გაარღვიეს თვითმავალი იარაღის კოშკები და სახურავები.
  აკულინამ აიღო და იმღერა:
  ცაში ზარი დაირეკება
  კოკისპირული წვიმა იქნება...
  ბავშვობაში მივდივარ
  ზაფხულის წვიმა ჩემთვის!
  და მეომარმა ისევ გაისროლა, ნესვით სავსე მკერდის ლალისფერი ძუძუს გამოყენებით. აი, გოგონა ასეთი ლამაზი თმით, მაცდუნებელი, გარუჯული, მოხდენილი ფეხებით.
  Mirabela Magnetic-იც დიდი ენთუზიაზმითა და კოლოსალური აგრესიით იბრძვის.
  გოგონამ მტერს მარწყვის ძუძუს დახმარებით ესროლა. მან გაანადგურა თალიბანის ტანკი და დაიყვირა:
  - დიდება რუს ღმერთებს!
  ეს გოგო მირაბელა ძალიან ლამაზია. და შიშველი თითებით აიღო და მტერს გადასცა სიკვდილის მკვლელი საჩუქარი. და მოჯაჰედები ძალიან დუმდნენ.
  მაგრამ მეომარი ჰელგა მტერს ჰაერიდანაც დაარტყამს. ამით მან ალისფერი, ყაყაჩოსფერი ძუძუს თავი წაისვა. და სასიკვდილო რაკეტები დაფრინდნენ მტერზე.
  მათ ფაქტიურად ბუნკერი დაანგრიეს. ეს მართლაც სუპერ კლასის გოგოები არიან.
  გოგონა შიშველი ფეხის თითების დახმარებით გაისროლა და კბილებს აჩეჩდა, მარგალიტივით ცქრიალა.
  და მეომარი ენთუზიაზმით მღეროდა:
  ბევრი მძიმე დღე იყო
  გოგო ბულბულივითაა...
  შეაჯამა, შედეგების ფიქრის გარეშე,
  ნუ ჩხუბობთ ბიჭებთან მასთან,
  ნუ ჩხუბობთ ბიჭებთან მასთან,
  თორემ რქებს მოიტეხს!
  ეს გოგოები უბრალოდ სუპერ მეომრები არიან.
  ოთხივე გოგონა ენთუზიაზმით მღეროდა:
  დიდი რუსეთი - გაუთავებელი ველები,
  დაე, წმინდა მიწა ვარსკვლავებს შორის დაიწვას...
  მე მჯერა, რომ გულის გრძნობები არ დნება -
  ჩვენ დავიცავთ საზღვარს კიდემდე!
  
  კომუნიზმი იყოს ჩვენს სახლში,
  რამაც დასაბამი მისცა ამხანაგ ლენინს...
  და განადგურდა ფაშიზმის ბოროტი მტერი,
  უდიდესი თაობების სახელით!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, სამშობლო ჩვენს გულებში ერთია,
  და მომავალში ბევრ გალაქტიკაში...
  დაე, ჩემი ქვეყანა იყოს ცნობილი საუკუნეების განმავლობაში
  სამშობლო შენ არ ხარ მხოლოდ ტკბილი შეფუთვა!
  
  დაე, ჩემი სამშობლო აყვავდეს
  ჩვენ დავამარცხებთ ჩინგიზ ხანს...
  გაიმარჯვებს შეუზღუდავი ანგარიშის გახსნა-
  სადიდებლად ვიცნობ რუს ივანეს!
  
  მეომარი გოგოები ვართ ისეთი ძლიერები
  რომ მოწინააღმდეგემ ვერ დაგვამარცხოს...
  ჩვენ ვართ სვაროგის ქალიშვილები და ვაჟები,
  შეუძლია ფიურერს სახეში დარტყმა!
  
  ჩვენთვის ქალღმერთ ლადას მჯერა
  რომელმაც მრავალი ღმერთი შვა...
  ყველა ადამიანი მეგობრული ოჯახია,
  რომელსაც გულში ვიცნობ როდ!
  
  და ყოვლისშემძლე რუსი იესო,
  დიდ მართლმადიდებლობაში დაბადებული...
  რა თქმა უნდა, დემიურგი სულაც არ არის მშიშარა,
  ყოვლისშემძლე დასახლდა ხალხში!
  
  ყოვლისშემძლე ქრისტეს სადიდებლად,
  ჩვენ ავწევთ ბასრ ხმლებს...
  ებრძოლე მონღოლებს ბოლომდე
  რომ ბათუს ურდო რუსეთში არ მოვიდეს!
  
  დიახ, ჩვენთან უსასრულო ძალაუფლების როდი,
  ვინ ქმნის სამყაროს...
  და მას უბრალოდ შეეძლო ამის გაკეთება
  რა უბრალოდ გვაოცებს ცნობიერებაში!
  
  ჩვენ ხალხი ვართ - ეს არის სივრცე,
  შეუძლია სამყაროს დაპყრობა...
  მიუხედავად იმისა, რომ ბატი ცულმა დაარტყა ურდოები,
  რუსეთი ოჯახის სიძლიერით ბრძოლაში უცვლელი!
  
  გოგოებს ძალიან უყვართ ფეხშიშველი,
  სწრაფად გაიქეცი ყინულოვან თოვლში...
  და მონღოლს მუშტით სცემენ,
  რომ ვერ გაბედო სამშობლოსთან საქმე!
  
  უფრო ლამაზ სამშობლოს ვერ იპოვი
  მიუხედავად იმისა, რომ ისინი კოშმარული ფარით თავს ესხმიან რუსეთს...
  გოგონა არაუმეტეს ოცი წლისაა,
  მან უკვე მოჭრა სამურაი!
  
  ის არის ლამაზი და ელეგანტური
  გოგონა, რომელიც მონღოლებს ხუმრობით ანადგურებს...
  დაე სატანა თავს დაესხას დედამიწას -
  მტერს ფოლადის მარშრუტით დავამარცხებთ!
  
  ასე რომ, შიშველი ფეხი ავაფრინე,
  და მან შიშველი ქუსლი ნიკაპში ჩაარტყა ...
  ძალიან მაგარი გოგო გავხდი
  ამ შემთხვევაში სამოვოლოკი არ გჭირდება!
  
  ჩემი ხმლები ბუმბულივით ციმციმებს,
  და მათ მონღოლთა არმია ასე სახელგანთქმულად გაანადგურეს ...
  ჩემი ნიჩბი ძლიერი იყოს,
  მტერი ველურად განადგურდება!
  
  დიახ, ჩვენი რუსეთი არ არის უფრო ლამაზი საპოვნელი,
  მზესავით მშვენიერია პლანეტაზე...
  ჩვენ შეგვიძლია ვიპოვოთ ბედნიერება ჩვენთვის,
  და მღერიან გმირობის გმირობას!
  
  რუსეთი გაბრწყინებული ქვეყანაა,
  რამ მისცა კომუნიზმი ხალხებს...
  ის სამუდამოდ მოგვცა კინმა,
  სამშობლოსთვის, ბედნიერებისთვის, თავისუფლებისთვის!
  
  სამშობლო - ჩვენ ვადიდებთ უფალ ქრისტეს,
  დაე, მარია და ლადა გაერთიანდნენ ...
  ამხანაგი სტალინმა შეცვალა მამა -
  ჩვენ რუსები უძლეველნი ვართ ბრძოლებში!
  
  მსოფლიოს ხალხებს უყვართ რუსული გზა,
  ჩვენ ერთი ვართ, დაუჯერეთ გულით ადამიანებს...
  დამიჯერე, მუშტით ნუ გვახრევ,
  კოსმოსის კარს მალე გავხსნით, ვიცი!
  
  შიშველი ფეხებით შევალთ მარსზე,
  ჩვენ მალე დავეუფლებით ვენერას ვაჟკაცობაში...
  ყველაფერი იქნება მხოლოდ უმაღლესი დონის ცოდნა,
  და კაცი გახდება ნებისმიერი გმირი!
  
  დიახ იესო არის სუპერმენი
  სვაროგთან ერთად რუსეთი ადგება მუხლებიდან...
  ბიჭებს პრობლემები არ ექნებათ,
  მოდით განვადიდოთ ოჯახი უსასრულობის სახელით!
  აქ მებრძოლი და განუმეორებელი მომღერლები არიან.
  მაგრამ ელიზაბეთის ეკიპაჟი ძალიან სასოწარკვეთილად იბრძვის.
  გოგონამ მტერს ესროლა თითების მოხერხებული თითებით და დაიყვირა:
  - დიდება ბიზანტიის ღმერთებს,
  გოგოები უბრალოდ ფეხშიშველები არიან!
  და ის კვლავ ატყდა ალისფერი ძუძუს დახმარებით, რომელიც ნახშირივით ანათებდა. ესენი არიან უმაღლესი და კოლოსალური კლასის გოგონები.
  ეკატერინამ მეტოქესაც დაარტყა მარწყვისფერი მკერდის ძუძუ, რომელიც ნესვს ჰგავდა.
  შემდეგ მან შიშველი, მრგვალი, გამაგრებული ქუსლით დაამატა:
  - დიდება რუს ღმერთებს და მოკვდეს წვიმის დრაკონი!
  ელენა, ძალიან ზუსტად ისროდა მტერზე, ურტყამდა მოჯაჰედებს გახეხილი ფეხების შიშველი თითების დახმარებით, ვიაკნულა:
  - რუსეთის ახალი ლიდერის სიდიადესთვის არ გვჭირდება წვიმის დრაკონი!
  და კვლავ დააჭირეთ ღილაკს ლალის ძუძუს.
  ამას დათანხმდა ევფროსინიაც, ატეხა მტერს და ცახცახებდა, გრძელ ენას ამოძრავებდა, ჭიკჭიკებდა:
  - ჩვენ დავამარცხებთ მტერს, მიუხედავად იმისა, რომ ის უმრავლესობაშია.
  გოგონას ასი ჯოხი აქვს ზურგზე!
  და მეომარი გამოიყენებს ძუძუს, რომელიც ანათებს ვარდის კვირტივით. და მისი შიშველი, გახეხილი ფეხები გამოიყენებს განადგურების კოლოსალურ ძალას.
  და თალიბების მასა ერთბაშად დაინგრა.
  ასე ატარებს ტანკი და ამსხვრევს დიდი და ძლიერი თალიბანის იმპერიის ჯარებს. გოგო-მეომრების წინააღმდეგ ვერავინ დადგება. მაშინაც კი, თუ ისინი არ არიან ტანკში, არამედ უბრალოდ თავიანთ მჭიდრო, შავ და წითელ ტრუსებში. ასეთი გოგოები ძალიან ძლიერები და აგრესიულობით აღსავსეები არიან. და ფეხის შიშველი თითები, საკმაოდ გრძელი, მოხდენილი და მოძრავი, ახდენს კოლოსალური დამანგრეველი ძალის ზემოქმედებას მოწინააღმდეგეებზე.
  ალენკაც დიდი ვნებით იბრძვის. მისი წნევა და შიშველი მკერდი ძუძუს წვერებით, როგორც ტიტების კვირტები, თავისთავად მეტყველებს. ეს ის გოგოა - ყველაზე ხალისიანი. და მას აქვს იმდენი ოპერატიული გამომგონებლობა, ფენომენალური, კოსმიური ძალა. და შესაძლოა არა მხოლოდ სივრცე, არამედ დედამიწაც.
  ალიონკამ დაამარცხა მტერი მკერდის ძუძუს, პროლეტარული ბანერის ფერის გამოყენებით და მღეროდა:
  - რუსული ღმერთები - ომის ღმერთები!
  და მან შიშველი თითებით ესროლა მტერს განადგურების საჩუქრები თალიბებისგან.
  ანიუტაც იბრძვის. გოგონა სავსეა ენერგიით და ენთუზიაზმით. მას აქვს სინაზეც და ძალაც. რეზინით დაფარული ფოლადივით. ასე რომ, გოგონამ აიღო და დააჭირა ალისფერი ძუძუს ღილაკზე, ცეცხლოვანი ნაკადი გამოუშვა თალიბანის ჯარისკაცებზე.
  მეომარი მღეროდა:
  - მეგობარს ყოველთვის შეუძლია დამეხმაროს,
  წყალი არ დაასხით, ირგვლივ ყველა ხუმრობს...
  და ჩვენ შეგვიძლია დავეხმაროთ აგრესორს,
  და ჩვენთვის სვაროგი საუკეთესო მეგობარია!
  და გოგონამ შიშველი თითებით ესროლა განადგურების ბურთი კოლოსალური დესტრუქციული ძალებით.
  წითურმა და ძალზე აგრესიულმა მეომარმა ალამ აიღო და აკოცა, ბასრი კბილები გამოაცალა და ბრილიანტივით ანათებდა:
  - მაგრამ პასარანი! ჩინეთი არ დაგვიპყრობს!
  და ლამაზმანმა ჯოისტიკის ღილაკზე დააჭირა მკერდის ლალისფერი ძუძუს. და მან აიღო იგი და დაარტყა ირონიით.
  შემდეგ კი მისმა გაჩეხილი ფეხების შიშველი თითები აიღო და ესროლა მკვლელი ბუმერანგი. გადაფრინდა და რამდენიმე თავი მოიჭრა.
  ალაჰმა აიღო და აჩუქა:
  მტერს ჯერ თვალებში ჩავხედავთ
  შემდეგ კი შევწვავთ და ვჭამთ!
  მერე გოგონამ აიღო და ენა აჩვენა. და გოგონას ენა წითელი კოსტიუმით არის ძალიან გრძელი და მოქნილი. ის ვარ ძალიან გემრიელი და სურნელოვანი, ისევე როგორც პულსირებული უყვარს ლიკვიდაცია.
  მეომარი სუპერა და მღეროდა:
  - გაგიჟებულ იმპერიაში ბავშვობა არ არსებობს!
  დიახ, ქალები იყენებენ ნებისმიერ საშუალებას!
  შემდეგ კი მისმა შიშველმა ქუსლმა ყუმბარა ესროლა.
  მარია ასევე დიდი წნევით იბრძვის. უმაღლესი კლასის და სერიის გოგონაა.
  მას უკვე არაერთხელ მოუწია ბრძოლა... გოგონამ ასევე აღნიშნა პატარა ისტორია ალტერნატიულ ისტორიაზე... როცა ყველაფერი სხვაგვარად მიდის, თუმცა რეალობასთან შედარებით საკმაოდ შეიცვალა.
  ნაპოლეონმა რუსეთთან ომის ალტერნატიული გეგმა აირჩია. წავიდა კიევში და დაამარცხა იქ რუსული ჯარები. და მან შექმნა მარიონეტული პატარა რუსეთი. შემდეგ იყო ომი და ბელორუსისა და ლიტვის მიერთება პოლონეთის საჰერცოგოში, რომელსაც დაარქვეს სამეფო. ავსტრიამ ასევე მიიღო უკრაინის გარკვეული ტერიტორია. რუსეთი, დამარცხებული, უმნიშვნელო სახელმწიფო გახდა. 1815 წელს ნაპოლეონმა დაიწყო ლაშქრობა თურქეთის წინააღმდეგ.
  დაამარცხა ოსმალები და აიღო კონსტანტინოპოლი. საბერძნეთმა მოიპოვა დამოუკიდებლობა, ბოსნია და ჰერცეგოვინა გახდა დიდი იტალიის ნაწილი, რომელსაც ტახტზე ნაპოლეონ ბონაპარტის ვაჟი დააყენებდა. რუმინეთი შედიოდა ავსტრიაში, რამაც იმპერატორი ნაპოლეონს დაანათეს. ბულგარეთმა და სერბეთმა მოიპოვეს დამოუკიდებლობა, ისევე როგორც ალბანეთი, მაგრამ გახდნენ საფრანგეთის ვასალები.
  საბერძნეთი კი ფორმალურად დამოუკიდებელი დიდი იტალიის ვასალია.
  თურქეთში, ფაქტობრივად, მხოლოდ დედაქალაქი სტამბოლი დარჩა ბალკანეთში მცირე მიწის ნაკვეთით.
  თუმცა ომი ამით არ დასრულებულა. ნაპოლეონმა დაიწყო შეჭრა მაროკოსა და ალჟირში. მაგრამ ბრიტანეთის ფლოტი ფრანგებს ერეოდა. ინგლისთან ომი გაგრძელდა. მაგრამ გენიალურმა ნაპოლეონმა მოახერხა გიბრალტარის აღება და ხმელეთზე თავისი უმაღლესი ძალებით ბრიტანელების დამარცხება.
  ამის შემდეგ ფრანგებმა გადაკეტეს სრუტე და შეძლეს აფრიკის მთელი ჩრდილოეთის აღება, ეგვიპტისა და სუდანის ჩათვლით. ბრძოლის დროს ფრანგებს ჰყავდათ მსოფლიოში პირველი წყალქვეშა ნავები. ინგლისმა დაიწყო უზარმაზარი დანაკარგები.
  ნაპოლეონს აკონტროლებს მთელი ევროპა და რუსეთის ნაწილი. და ბრიტანეთი არ არის მისი კონკურენტი.
  თანდათან ფრანგებმა სძლიეს ბრიტანელებს. მათ ააშენეს მეტი გემი მოსახლეობისა და რესურსებით მრავალჯერ უფრო მნიშვნელოვანი. საბოლოოდ, 1931 წელს, ნაპოლეონი დაეშვა ბრიტანეთში და თავისი ჯარების შემუშავების შემდეგ, აიღო ლონდონი.
  ბრიტანეთი დანებდა ... მას დიდი ხარკი დაეკისრა და ყველა კოლონია ისევ ფრანგული გახდა.
  ნაპოლეონი უკვე ძალიან მოხუცი იყო და გენერლები საბრძოლველად გაგზავნა.
  საფრანგეთი იბრძოდა შეერთებულ შტატებთან და ლათინურ ამერიკაში მრავალი კოლონიის შესანარჩუნებლად.
  ნაპოლეონი, რომელმაც სამოცდაათი წელი იცოცხლა, რაც არც თუ ისე ცოტაა დიდი გენიოსთვის, გარდაიცვალა 1839 წელს მეცხრამეტე საუკუნის სტანდარტებით. მისმა ვაჟმა ნაპოლეონ II-მ, მაღალი ქერა, რომელიც არ ჰგავდა მამას, ტახტი ოცდარვა წლის ასაკში მიიღო. და, რა თქმა უნდა, განაგრძო ომი. მაშინ როცა საერთოდ კოლონიებში.
  გარდა ამისა, ნაპოლეონ II-ს ჰქონდა რამდენიმე საინტერესო იდეა. კერძოდ, მან ჩაატარა რეფერენდუმი და გააერთიანა საფრანგეთი, იტალია და ავსტრია ერთ სახელმწიფოდ.
  და ეს ასევე არ არის ცუდი ... და პრუსიაში მათ თავიანთი ნათესავი დასვეს ტახტზე.
  თანამეგობრობას მართავდა ნაპოლეონის უკანონო ვაჟი და ვალენსიის პოლონური პანა.
  ნაპოლეონ II-ის ჯარებმა საბოლოოდ დაასრულეს შეერთებული შტატები და მთლიანად დაიპყრეს ჩრდილოეთ და სამხრეთ ამერიკა. შემდეგ აფრიკა შეიჭრა. იგი გაფართოვდა ინდოეთსა და ჩინეთში.
  1860 წელს იყო ომი რუსეთთან. ამჯერად მოსკოვი და პეტერბურგი აიღეს. ჩატარდა რეფერენდუმი და რუსეთი, წყნარ ოკეანემდე, შევიდა თანამეგობრობაში. შემდეგ კი თანამეგობრობა საფრანგეთს შეუერთდა. შემდეგ იყო ომი ჩინეთში და დესანტი ავსტრალიაში... ნაპოლეონ II მართავდა 1883 წლამდე, სანამ არ გარდაიცვალა სამოცდათორმეტი წლის ასაკში, დაიპყრო თითქმის მთელი მსოფლიო.
  ტახტზე მისი შვილიშვილი ნაპოლეონ III ავიდა. ამ მონარქის დროს ბოლო ომები საბოლოოდ დასრულდა იაპონიის, ფილიპინების, აზიის სხვა კუნძულებისა და მიწების დაკავებით, ისევე როგორც ახალი ზელანდია.
  დასრულდა მსოფლიო იმპერიის ჩამოყალიბება... ნაპოლეონ მესამე გახდა ომების ისტორიის შემსრულებელი.
  ახლა კი კაცობრიობას ერთი გზა ჰქონდა კოსმოსისაკენ.
  1917 წელს პირველი ადამიანი გაფრინდა კოსმოსში. და 1922 წელს მოხდა ფრენა მთვარეზე. და 1930 წელს მარსზე.
  კაცობრიობამ დაიპყრო კოსმოსი... მეოცე საუკუნის ბოლოს უკვე მზის სისტემის ყველა პლანეტაზე ადამიანთა დასახლებები იყო.
  და 2020 წელს დაიწყო პირველი ვარსკვლავთშორისი ექსპედიცია. მაშინვე შვიდი კოსმოსური ხომალდი დაეშვა ვარსკვლავ სირიუსისკენ, რომელმაც მოატრიალა რამდენიმე პლანეტა. და ერთი მათგანი იყო საცხოვრებლად.
  ვარსკვლავთშორისი გაფართოების ახალი ერა დაიწყო.
  და გამოთქმამ - კიევის გავლით მოსკოვში წასვლა, ახალი მნიშვნელობა შეიძინა.
  მარიამ, რა თქმა უნდა, რვეულში ჩანახა მოთხრობა. ახლა კი, თითქოს მტერს ალისფერი ძუძუს დახმარებით ესროლა და მტრის ტანკი გაანადგურა.
  და მან მღეროდა:
  - კოსმოსური გამარჯვებებისთვის!
  ძლიერმა ოლიმპიადამ გაანადგურა თალიბების ჯარისკაცები. და მოთიშა მტრები.
  და შიშველი თითებით მან ბროწეულის მთელი თაიგული გამოუშვა.
  შემდეგ მან მტერს დააჭირა ლალისფერი ძუძუს და კბილებში აყვირა:
  - კოსმიური ძალაუფლების კომუნიზმისთვის!
  მატრენაც დიდი სასოწარკვეთით იბრძვის, მაგრამ ამავე დროს აგრესიითაც.
  და მისი მარწყვის ძუძუსები აჭერს ბაზუკას ღილაკებს და ისვრის დამანგრეველ რაკეტას.
  მატრიონა კბილებს აშორებდა:
  - საწყალი მწერი არ ვარ, მტრებს ბლოტივით ვტირი!
  მარუსია აგრძელებს მტერზე სროლას ყრუ ძალითა და მრისხანებით.
  და ნახშირის ნაჭერსაც მკერდზე აჭერს. ასევე, მისი შიშველი ფეხის თითები რაღაც უკიდურესად ანადგურებს.
  მარუსიამ ჩაილაპარაკა:
  - წმინდა რუსეთისთვის!
  როგორი გოგოები არიან - კოსმოსური საგა, ვარსკვლავური ვიკინგების შესახებ ...
  გოგონამ ასევე დახატა ერთი მოთხრობა ბრძოლის დროს, შიშველი თითებით;
  მეფე ჩარლზ მეთორმეტე ნორვეგიის ომის დროს სიკვდილს გადაურჩა და პეტრე დიდთან ზავის დადების შემდეგაც კი მოახერხა ამ ქვეყნის დაპყრობა. და შვედეთი ცოტათი გადავიდა მარცხისგან. 1740 წელს, ლეოპოლდოვნას რეგენტობის დროს, ჩარლზ მეთორმეტემ კვლავ შეუტია ... და მან შეძლო, ისარგებლა იმით, რომ ბირონი ჩამოაგდეს და ქაოსი და ქაოსი რუსეთში, აიღო როგორც ვიბორი, ასევე პეტერბურგი.
  თუმცა, რუსული არმია თავდაპირველი წარუმატებლობის შემდეგ გამოჯანმრთელდა და შეძლო რუსეთის დედაქალაქის დაბრუნება. შვედეთმა მხოლოდ ვიბორგის შენარჩუნება შეძლო.
  მაგრამ ისტორიის მიმდინარეობა გარკვეულწილად შეიცვალა. ივანე მეექვსე არ ჩამოაგდეს, რადგან გადატრიალება ჩაიშალა. და მან შეინარჩუნა თავისი ტახტი. ჩარლზ მეთორმეტე გარდაიცვალა სამოცდაათი წლის ასაკში 1752 წელს, ორმოცდათხუთმეტი წლის განმავლობაში მეფობდა. და მისი მეფობა ისტორიაში ყველაზე დატვირთული იყო.
  1757 წელს პაუზის შემდეგ რუსეთი ომობდა პრუსიასთან. ამჯერად, იმის წყალობით, რომ ტახტზე უკვე სრულწლოვანი ივანე მეექვსე იჯდა, ომი პრუსიის სრული დამარცხებით და ფრედერიკ II-ის დაპატიმრებით დასრულდა. და ეს რუსეთისთვის უდიდესი მიღწევა აღმოჩნდა. შემდეგ რუსეთმა ანექსია პოლონეთი, უფრო სწორედ თანამეგობრობა და დაამარცხა თურქეთი. იყო ორი ომი ოსმალეთის იმპერიასთან. ხოლო მეორე დასრულდა კონსტანტინოპოლის აღებით და ოსმალეთის იმპერიის სრული დაპყრობით. მეფის რუსეთმა მრავალი გამარჯვება მოიპოვა - მიაღწია ინდოეთს და ასევე დაიპყრო ჩრდილოეთ აფრიკა. შემდეგ სუვოროვმა დაიპყრო მთელი ევროპა რევოლუციურ საფრანგეთთან ერთად.
  მხოლოდ ბრიტანეთმა სცადა წინააღმდეგობის გაწევა. მაგრამ ბრწყინვალე ნელსონი დაამარცხა უფრო ბრწყინვალე და წარმატებულმა უშაკოვმა. და მოჰყვა დესანტი ლონდონის აღებით.
  მთელი ევროპა დაიპყრო... მერე უკვე მეცხრამეტე საუკუნეში იყო ლაშქრობა აფრიკაში. ძალიან წარმატებული და ინდოეთის ხელში ჩაგდება. შემდეგ კი რუსული ჯარები უკვე შეიჭრნენ, დაიპყრეს კანადა და მიაღწიეს შეერთებულ შტატებს.
  1815 წელს სამოცდათხუთმეტი წლის ასაკში გარდაიცვალა ივანე მეექვსე - უდიდესი. მისი მეფობა ყველაზე გრძელი იყო კაცობრიობის ისტორიაში მეტ-ნაკლებად მნიშვნელოვან ქვეყნებს შორის. სამოცდათხუთმეტი წელი ხელისუფლებაში. მართალია, უნდა ითქვას, რომ უფლებამოსილების ვადა იყო ნომინალური, რეგენტობის გამო. მაგრამ იგივე შეიძლება ითქვას ლუი XIV-ზეც.
  ხოლო ივანე მეექვსე, რომელიც რეალურ ისტორიაში წარუმატებელი მეფე იყო, რომელმაც სიცოცხლე ციხეში დაასრულა, ალტერნატიულად გახდა უდიდესი მმართველი პლანეტა დედამიწის ისტორიაში.
  მისი ვაჟი, პეტრე მესამე, ახალი მეფე გახდა. ეს მონარქი აგრძელებდა მამის აგრესიულ პოლიტიკას. და დაასრულა ჩინეთის ხელში ჩაგდება. რუსეთმა ასევე დაამარცხა შეერთებული შტატები, დაიპყრო ეს ტერიტორია. და უკვე ალექსანდრე პირველის დროს, ასევე დაიპყრო ლათინური არმია იაპონიასთან. და ალექსანდრე II-მ დაასრულა მსოფლიოს ბოლო ქვეყნების, მათ შორის ავსტრალიის დაპყრობა.
  ამრიგად, მსოფლიო იმპერია კვლავ გაჩნდა ...
  როგორც ჩანს, ყველაფერი კარგადაა, მაგრამ იმპერიას აქვს ავტოკრატია და ბატონობა. და მეფეები ცდილობენ შეანელონ პროგრესი. რაც, თუმცა, შეუძლებელია. 1953 წელს კი ამ საქმის პირველი პირი, პრინცი ალექსეი, კოსმოსში გაფრინდა.
  და 1967 წელს ისინი პირველად გაფრინდნენ მთვარეზე. და უნდა აღინიშნოს ძალიან მაგარი.
  მას შემდეგ, რაც ფრენა მარსზე მოხდა უკვე 1988 წელს. რაც ჯერ კიდევ უკეთესია ვიდრე რეალურ ისტორიაში იყო...
  თანდათანობით, მეფეებმა დაიწყეს მეტი ყურადღების მიქცევა კოსმოსისთვის. იყო ფრენები ვენერაში და მის ფარგლებს გარეთ ...
  ახალმა ცარმა გიორგი პირველმა, ასევე 2020 წელს, რუსეთის ისტორიაში პირველად გადაწყვიტა სახელმწიფო სათათბიროს არჩევნების ჩატარება და კონსტიტუციის შექმნა.
  ახალმა შედარებით ახალგაზრდა მონარქმა ფრთიანი აფორიზმების სერიაც კი ჩაიწერა;
  ცირკივით ფიქრი თოკზე სიარულის საჭიროებს!
  სიყვარული ფლეიტის მსგავსი გრძნობაა, მხოლოდ მუსიკა გაცილებით ტკბილია!
  პოლიტიკოსები ხშირად მელაები არიან და არასდროს ლომები, რადგან პოლიტიკოსობა სამეფო საქმე არ არის!
  ჩხუბის გარეშე ბავშვი ძაღლზე უარესია!
  პატიოსნება იშვიათი თვისებაა პოლიტიკოსებისთვის, განსაკუთრებით ხმების დათვლისას!
  გულისა და ვენების პულსაციაში ჩვენ გვინდა ცვლილება...მაგრამ არა დაბერება!
  ახალგაზრდობა ძვირფასია, როგორც ოქრო, ის მხოლოდ დროთა განმავლობაში უფრო სწრაფად ქრება!
  ახალგაზრდობა ხელს უწყობს აღმოჩენებს, როგორც ახალი ნიავი აფრებისკენ!
  ახალგაზრდობა ღვინისგან განსხვავებით წლების განმავლობაში კარგავს ღირებულებას, მაგრამ ძალას იძენს!
  ფანტაზიებში რობოტები ადამიანური სიზარმაცით დაიბადნენ, მაგრამ ზეადამიანური შრომისმოყვარეობით განასახიერეს!
  რაც მეტი მეთაური, ნაკლები ბრძანება, ნაკლები წესრიგი, მეტი დანაკარგი!
  ბავშვობა ფულს ჰგავს ინფლაციის დროს, რაც უფრო ღირებულია, მით უფრო სწრაფად შორდები მას!
  მუხის გენერლებო, აწარმოეთ ხის კუბოები!
  გენერალი კასრს ჰგავს, განსაკუთრებით ცარიელი!
  როცა გენერლები მუხაა, მკვრივი უმეცრება ყვავის!
  გონება და ფანტაზია, ცოლ-ქმარივით, მხოლოდ თაფლობის თვეა მართლაც ტკბილი, როცა რეალობის მხარდამჭერი დედამთილი!
  შეკვეთების რაოდენობა ყოველთვის არ არის გამბედაობის პროპორციული, მაგრამ ყოველთვის ასახავს ზემდგომის კეთილგანწყობას!
  ზეთი მართლაც შავი ოქროა, ბუნებას წამლავს, გულებს აშავებს, გონებას აბნელებს!
  ზეთი ეშმაკის შავ სისხლს ჰგავს - ხორცსაც წამლავს და სულსაც!
  გონება ჭკვიან ხელებში მაშველია, იდიოტის თათებში კი ჯალათი!
  ამოფრქვეული ვულკანის პირში თოვლის კაცის გაკეთება უფრო ადვილია, ვიდრე აღმოჩენის პოვნა, რომელიც არ გამოუყენებიათ სამხედრო მიზნებისთვის!
  ომისთვის გახსნა მშვიდობიანი ცხოვრების მრავალი კარის დაკეტვის ტოლფასია!
  თუ გინდათ ჩხუბის თავიდან აცილება - კუნთები ამოტუმბეთ, თუ ომის თავიდან აცილება გსურთ - შექმენით ჯარი!
  დიპლომატია შემსუბუქებულია სამხედრო ხარჯების ტვირთით, მოლაპარაკება მძიმე მუშტებია!
  ციდან მთვარეს ნუ დაპირდები, ძაღლივით მოგიწევს ყვირილი, როცა ხალხი მოთხოვნის დასაყენებლად მოდის!
  გულები შურისძიებას ითხოვენ, მაგრამ არაფერია უფრო მზაკვრული და ბოროტი, ვიდრე ადამიანის გული - ასე რომ, გონებამ აპატიოს!
  მოსავლის მისაღებად აუცილებელია პარაზიტების დარგვა მთელი წლის განმავლობაში!
  ზარმაცის ერთხელ დარგვით, მთელი წლის განმავლობაში შეგიძლიათ მოსავალი მიიღოთ!
  წითელ მეტყველებას შეუძლია გაათეთროს შავი რეპუტაცია, მაგრამ ეს არ დაამშვენებს უფერულს ცხოვრებას გასათვალისწინებლად!
  მეცნიერების სასწაულები, მოწყენილობას მოკლებული ვართ, პროგრესის სასწაულები ძალიან საინტერესოა!
  მეცნიერების მთავარი სასწაული კი არა, აჯილდოებს!
  მეცნიერება არ არის მგელი, მაგრამ ტოვებს ტყეს, თუ არ არის მეცნიერული პასუხისმგებლობა ცხვრის მწყემსი!
  დასაწყისი არ უნდა იყოს მხიარული, თქვენ შეანელებთ თარიღამდე, მაგრამ დასაწყისში სინელა ბოლომდე გაყინავს!
  დასაწყისი თამაშის გახსნას ჰგავს, უფრო სწრაფად უნდა განვითარდე, ოღონდ არ იმოძრაო პაიონებზე ფიქრის გარეშე!
  იდეალური პოლიტიკოსი არის ცხენი სამსახურში, მაგრამ არა ვირი საბჭოებში!
  სიყვარული, რა თქმა უნდა, მშვენიერი გრძნობაა, მხოლოდ მაშინ, როცა ის ალკოჰოლს არ ეხება!
  ბევრი მზარეული აფუჭებს ფაფას ცომში გახეხილი რძის ჩასხმით!
  პოლიტიკოსი ხელოვანია, მხოლოდ ის არ აფერხებს ტილოს, არამედ საკუთარ თავს!
  მეფეებს ყველაფერი შეუძლიათ, მაგრამ მონარქებს ხალხისთვის თითქმის არაფერი უნდათ!
  მხოლოდ მეფე, რომელიც დგას ხალხის მხარდასაჭერად!
  სამყაროში მხოლოდ ორი რამ არის შემოქმედის კონტროლის მიღმა: ადამიანური გრძნობები და ადამიანური სისულელე, განსაკუთრებით მაშინ, როცა თავს ჭკვიან ადამიანად ვგრძნობ!
  არ აქვს მნიშვნელობა ვინ არის პრეზიდენტი, მთავარია ვინ არის შენს თავში მეფე!
  ომი, ფიქრის ადგილი არ არის, სიკვდილისა და სიგიჟის ეპოქა!
  გიჟდება მხოლოდ ის, ვისაც გონება მიღმა აქვს გონება!
  მანქანა არ არის მხოლოდ სატრანსპორტო საშუალება, არამედ ფუფუნება, რომელსაც მხოლოდ სულელები სცვიავენ!
  ყველაზე ფუჭი ეკონომიკა, პრესტიჟის დაზოგვა!
  ხან დავმარცხდით, ხან დავიღუპეთ, მაგრამ რუსები მუხლებზე არ დადგნენ!
  უნარი ცვლის რაოდენობას, მაგრამ რაოდენობას შეუძლია მხოლოდ ყალბი უნარის გაყალბება!
  - ჯანსაღ სხეულში, და ამბალის სული - და ხორცის სისუსტე - სული გაქრა!
  სისხლი ოქროვით ბრწყინავს, მაგრამ ლითონის სულები მისგან ჟანგდება!
  ოქროც კი ჟანგდება, თუ მისგან გული არ ჩამოაგდეს!
  წამება არ არის გასართობი, არამედ შრომისმოყვარეობა მომსახურების სექტორიდან, რომელშიც კლიენტის სიბრალული შენთვის საბედისწეროა!
  მდიდარი კაცის სული პატრიოტულია, ოქროს მონეტის მეტი არა, სადაც მიჰყავთ და აჭერენ!
  ოქრო ყვითელია, როგორც ღალატის ფერი, რბილი, როგორც ოპორტუნისტის ნება, მძიმე, როგორც მოღალატის სინდისი!
  ტკივილი დედამთილს ჰგავს, აკვიატებული, საზიზღარი, მინდა მოვიშორო, მაგრამ... მის გარეშე გამარჯვებით არ გათხოვდები!
  როცა მტერი არ ნებდება, ანადგურებენ, ხოლო როცა არ ნებდება, ჭკუას მოაქვს გამარჯვება!
  მტრის მდედრები თუ დაიღუპებიან არა უშავს, უბედურებაა ჩვენმა მამრებმა ტვინი რომ გადაუგრიხეს!
  ბრძოლაში ადვილია, როცა სწავლა არ არის ტანჯვა, არამედ სასარგებლო გასართობი!
  ქრისტეს სიტყვებითაც კი, მისი მსახურები ეძებენ რაღაცას, რაც ემსახურება უღვთო თვითნებობას!
  დიდი კარადა ხმაურით დაეცემა და ხმამაღალი დიდება მიდის მას, ვინც ის ჩამოაგდო!
  როდესაც ნიღაბი ოსტატურია, ჩვენ არ გვჭირდება საბაბი!
  უფრო ხშირად წითელი მდინარეები მოედინება წითელი გამოსვლებისა და შავი საქმეების გამო!
  -ვისაც ჭკუა აქვს განწირული, თოკზე არ უნდა აკანკალდეს!
  როგორც ყოველთვის, აღმოჩნდა, მაგრამ მათ არ სურდათ!
  სიკვდილი სიცოცხლეზე უკეთეს წილს იმსახურებს, რადგან მისი ხანგრძლივობა შეუდარებლად მეტ ნაწილს ტოვებს არჩევანს! -
  გარანტიები გარანტირებული გაძარცვეს!
  ოქროსგან დამზადებული მონეტა რბილია, მაგრამ ტყვიაზე უფრო მომაკვდინებელი, პირდაპირ გულში ხვდება და ტვინს ამოიღებს!
  ტექნიკა ომის ღმერთია - მისი დივერსანტი კი ათეისტი!
  ღმერთმა სამყარო ექვს დღეში შექმნა და ადამიანი მარადიულობისთვის იხდის ერთ წუთს ადამიანის მიერ შექმნილი სისუსტისთვის!
  მატყლზე შევიდნენ, მაგრამ საბაგიროთი არ დაბრუნებულან!
  გაიქეცი, ოღონდ არ გაიქეცი, ისროლე, მაგრამ არ გასროლო, დაარტყი, მაგრამ არ შეებრძოლო და რაც მთავარია, დალიე, მაგრამ არ დალიო!
  არავის სჭირდება მკვდარი ვირის ყურები, მაგრამ ცოცხალი მელას სმენა საჩუქარია მათთვის, ვისაც ვირები არ სჭირდება მიზნის მისაღწევად!
  გაიჭედე გონება, სამუდამოდ მაწანწალა დარჩები!
  ომი არის ჰაერი ფილტვებისთვის, მაგრამ მხოლოდ ორობით გაზში შერეული!
  თუ მტერს არ სურს დანებება და არ იცის როგორ წააგოს, ჩვენ ვაიძულებთ მას დანებდეს და მოვიშოროთ, რომ გაიმარჯვოს!
  ცუდ ადამიანებს უყვართ შავი მაგია, კარგ ცუდ ადამიანებს თეთრი!
  ომში მკვლელობა რთულია ამ პროცესში, ამაზრზენი აღქმაში, მაგრამ რა შესანიშნავია საბოლოოდ! ასე რომ, ომს მოაქვს სულის ჯანმრთელობა, სხეულის გამკვრივება და საფულის გაწმენდა!
  ხანდახან ომი საფულეებს მშვენივრად ავსებს და პირდაპირ პროპორციულად დაღვრილი სისხლის სისავსესა და კორუმპირებული გულის სიცარიელეს!
  სამშობლოს წინაშე მოვალეობა წითელია უინტერესო ერთგულების გადახდით!
  ომი გამოცდაა ჭკვიანებისთვის, ზომიერება ძლიერებისთვის, მხიარულება სულელებისთვის! -
  სიცილი არ არის სახალისო, სხვების ტირილი არ არის მოსაწყენი!
  კარგი სახაზავი შაქრიანი თაფლივითაა, ჯერ ლულავენ, მერე აფურთხებენ!
  და ბოროტ ხელმწიფეს, როგორც ჭიაყელა, ჯერ გადააფურთხებენ, შემდეგ კი ფეხქვეშ აჭიანურებენ!
  დიახ, ოქრო რბილია, მაგრამ შეუღწევადი ფარი ადვილად ყალბია!
  ხარისხი ყოველთვის აჭარბებს რაოდენობას - ქერის ფაფის ოკეანეც კი არ არის დაბრკოლება ნაჯახისთვის!
  ბოროტება სავსეა ძალით, როცა სიკეთე სუსტდება შიშით!
  ხუმრობა კარგია ადგილისთვის, კოვზი სადილისთვის და დახმარება უბედურებისთვის!
  შეიძლება ერთხელ ან ორჯერ გაგიმართლოს - ოსტატობის გარეშე იღბალი მიდის!
  ვინ არ არის ლეო ტოლსტოი, ეს ლიტერატურული მაწანწალა!
  . თავი? 24.
  რუსეთში კი, 2022 წლის 1 ნოემბერს ვლადიმერ პუტინის გარდაცვალების შემდეგ, რა თქმა უნდა, იყო ცვლილებები. დიქტატორის გარდაცვალება, როგორც ყოველთვის, გარემოსთვის სიხარულიც და შოკიც იყო. უპირველეს ყოვლისა, აღფრთოვანებული იყო მიხაილ მიშუსტინი, რომელიც, კონსტიტუციის თანახმად, რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელი გახდა. სინამდვილეში, ის ახლა მართლაც ახალი მეფეა.
  განსაკუთრებით არა ბედნიერება, არამედ უბედურება დაეხმარა: სერგეი შოიგუმ დაკარგა პოპულარობა უკრაინის ომის გამო და ახლა არ შეეძლო ეროვნული ლიდერისა და პრეზიდენტის როლზე პრეტენზია. დიმიტრი მედვედევმა კი პოპულარობა უფრო ადრე დაკარგა. ასე რომ, აქ მიხაილ მიშუსტინს უკვე ყველა კოზირი აქვს ხელში. უფრო მეტიც, ის უხდება როგორც ოლიგარქებს, ასევე ეკონომიკურ ფრთას, დასავლეთს და უსაფრთხოების ძალებს.
  ასე რომ, არაფრის შიში არ არის. რაც შეეხება საპრეზიდენტო არჩევნებს? ეს ისეთი ფორმალურია. უფრო მეტიც, ჟირინოვსკი გარდაიცვალა და კომუნისტებს არ ჰყავთ ძლიერი ლიდერები.
  გენადი ზიუგანოვი მხოლოდ ტორტილას კუა, რომელიც ჯერ კიდევ მოძრაობს ფლიპერებით.
  გრუდინს დიდი ალბათობით ხმის მიცემის უფლება არ მისცემენ.
  ნავალნი სერიოზული ოპონენტია, ციხეშია. და ქსენია სობჩაკი საერთოდ არ არის სერიოზული.
  ასე რომ, საპრეზიდენტო არჩევნები ფსევდოკონკურენტულია. და თქვენ არ უნდა შეგეშინდეთ მათი. თუმცა, რა თქმა უნდა, თავად მიხაილ მიშუსტინი არ არის სუპერვარსკვლავი. და მელოტი და მსუქანი, მამა კი ებრაელია და მძიმე მდგომარეობაა ეკონომიკაში. და რა თქმა უნდა, ხელისუფლების პოპულარობის ზოგადი ვარდნა. მაგრამ კომუნისტებიც ომში თანამონაწილეობით იყვნენ გაჟღენთილი. და მათი პოზიცია - ხელისუფლების ექვსები დამარცხებული აღმოჩნდა. რამდენიმე დავამატე იაბლოკოსა და პარნასუსის ომის საწინააღმდეგო ელექტორატის ხარჯზე. მიხაილ კასტიანოვი შეიძლება იყოს ბნელი ცხენი. უფრო მეტიც, მიხეილ კასტიანოვის დრო ბევრ უბრალო ადამიანს და ოლიგარქს ნოსტალგიით ახსოვდა.
  ანუ, სხვა წესები შეიძლება დაიწყოს თამაში. ბევრი აღარ არის სოციალიზმში დაბრუნების წინააღმდეგი.
  თავად მიშუსტინი კი შავ ცაზე მკრთალ ვარსკვლავს ჰგავს.
  ისე, მიხაილ კასტიანოვი შეიძლება არ იყოს დარეგისტრირებული. ისევე როგორც სხვა სერიოზული კანდიდატები.
  მიშუსტინს ხელში ჯიბის კორტები აქვს და ცესკო ნებისმიერს დაჭრის.
  თუმცა ხალხმრავლობის გარეშე შეუძლებელია. წინააღმდეგ შემთხვევაში, დასავლეთი არ აღიარებს არჩევნებს.
  მიხაილ მიშუსტინმა თავისი პირველი ნაბიჯით შეაჩერა საომარი მოქმედებები უკრაინაში და შესთავაზა მოლაპარაკებების ახალი ფორმატი.
  დასავლეთში დადებითად მიიღეს. მაგრამ იმისათვის, რომ უშიშროების ძალები არ აღელვებულიყვნენ, მიხაილ მიშუსტინმა აიღო და დააჯილდოვა შოიგუ "დიდი გამარჯვებისთვის" მარშალის წოდებით. და ასევე რუსეთის გმირის ვარსკვლავი. სხვათა შორის, რიგი გენერლები და ოფიცრები.
  ეს იყო ნამდვილი ვარსკვლავი. თავად სამხედროები უკვე მობეზრებულნი იყვნენ როგორც ბრძოლებით, ასევე დანაკარგებით და ომის დასრულებას არ აპროტესტებდნენ.
  საზოგადოებაშიც გამძაფრდა ომის საწინააღმდეგო განწყობა. დიახ, და მედიამ ისევ დაიწყო მუშაობა, სხვა მიმართულებით. მიხაილ მიშუსტინმა დაიწყო ქულების მოპოვება თავისთვის, როგორც მშვიდობისმყოფელი. და ეს ნაბიჯი სერიოზული იყო. მეტიც, ელიტასაც და ოლიგარქსაც სურდათ ომის დასრულება და დასავლეთთან დაპირისპირება.
  აბა, კომუნისტებმა ცოტა წუწუნი გაატარეს, დანარჩენი ოპოზიცია კი მშვიდობისკენ მიმავალ გზას დაუჭირა მხარი.
  ვლადიმერ პუტინი უმაღლესი სტანდარტებით დაკრძალეს მოოქროვილი კუბოში. ქვემეხებსაც კი ისროდნენ. პატივისცემით, რა თქმა უნდა. და მათ გადაწყვიტეს ცხედრის ბალზამირებაც კი, ამ შემთხვევაში მავზოლეუმის აშენება. მაგრამ მთლიანობაში, გარდაცვლილი დიქტატორის გარეგნული პატივისცემის გარკვეული სიცივე იყო. ხალხი ძალიან არ დარდობდა, ელიტის განწყობა საკმაოდ ხალისიანია.
  ლუკაშენკა ვლადიმერ პუტინის დაკრძალვაზე მივიდა, როგორც ჩანს, დარიგებისთვის. ცივად მიიღეს. მიხაილ მიშუსტინმა ბელორუსის დიქტატორის მიმართ გარკვეული ეჭვიანობა იგრძნო. ვინც ბევრი იბრძოდა, ემუქრებოდა, მაგრამ უკრაინასთან ომში არ შესულა.
  მაიკლი არც კი ელაპარაკებოდა მას. და ცივად ჩამოართვა ხელი ჩახუტების გარეშე.
  ზოგადად, მსოფლიოში განსხვავებული განწყობაა. რა თქმა უნდა, ძალიან მიხარია, რომ დიქტატორი და აგრესორი გარდაიცვალა. მაგრამ როგორი იქნება მიხაილ მიშუსტინი? გამოჯანმრთელდება, ომს შეწყვეტს? და ისევ იქნება ნორმალური ურთიერთობა მსოფლიოს ცივილიზებულ ნაწილთან.
  დსთ-ს ხელმძღვანელები პუტინის დაკრძალვაზე შეიკრიბნენ. ასევე ჩინეთის სახალხო რესპუბლიკის პრეზიდენტი. მაგრამ დასავლეთიდან არავინ მოსულა, გარდა უნგრეთის პრემიერისა. თუმცა აშკარა იყო, რომ ჩინელებიც კი კმაყოფილნი არიან ცვლილებებით. ვლადიმერ პუტინი ზედმეტად სახიფათო იყო მსოფლიოსთვის და იმუქრებოდა ბირთვულ ომში. და არავის სჭირდება.
  ბევრი ჟურნალისტი და პოპ ვარსკვლავი იყო ცვლილების მომხრე.
  ყველას სურდა სიგიჟის დასრულება. პატრიარქმა კირილმა ვლადიმერ პუტინი პირადად დაკრძალა. როგორც ჩანს, მას აწუხებდა, როგორ მოიქცეოდა მემკვიდრე. რაც საკმაოდ ცივია მართლმადიდებლობის მიმართ. დიახ, და ნახევრად ებრაელი.
  თუმცა, მიხაილ მიშუსტინი პატრიარქს დაკრძალვის შემდეგ შეხვდა. მისი თქმით, ეკლესიასა და სახელმწიფოსთან მიმართებაში ფუნდამენტური ცვლილებები არ იქნება.
  მაგრამ მაინც, აუცილებელია სწრაფად გამართოს შეხვედრა რომის პაპთან მოსკოვში და დაძმობილებული ეკლესიების შერიგება.
  ისე, შესაძლოა, მცირე რეფორმები ჯერ კიდევ გასატარებელია. მაგალითად, გააუქმოს საშობაო პოსტი და შეარბილოს აღდგომა.
  შესაძლოა, ამ შემთხვევაში მართლმადიდებლობა უფრო ხელმისაწვდომი და პოპულარული გახდეს.
  დიახ, და მღვდლების წვერის გაპარსვა და თმის შეჭრა არ სტკივა. და ისინი ველურებს ჰგვანან.
  პატრიარქმა კირილმა აღნიშნა, რომ აქ ფრთხილი მიდგომაა საჭირო. მაგრამ დროა გააუქმოს შობის მარხვა - ეს ყველაზე ნაკლებად შეინიშნება და ის მხოლოდ აშინებს სამწყსოს. ისე, ხალხს მეტი თავისუფლება უნდა მიეცეს რელიგიაში, უკვე დაიღალეს შეზღუდვებით.
  პოსტებს რაც შეეხება, რა თქმა უნდა მართლმადიდებლობისთვის მხოლოდ ამ პოსტების გამოკლებით. შემდეგ იყო პროტესტანტების კითხვა.
  მიხაილ მიშუსტინმა აღნიშნა: პროტესტანტებიც ქრისტიანები არიან და მათთან მეგობრობა გჭირდებათ, მაგრამ ზოგადად ფანატიზმი ნაკლებია და მეტი ლიბერალიზმი. და ვნახოთ.
  ერთ-ერთი პირველი გადაწყვეტილება იყო იეჰოვას მოწმეების აკრძალვის საქმის გადახედვა.
  სინამდვილეში, ისინი საკმაოდ ნორმალური ბიჭები არიან, რომლებიც ცუდს არაფერს ასწავლიან. რომ თქვენ უნდა იცხოვროთ სახარების მიხედვით. და ღმერთი მხოლოდ ერთია! და რომ ბიბლიაში ღმერთი მარტო არ არის? თავად იესომ თქვა: რატომ მეძახით კარგი? სამოთხეში მხოლოდ ერთი ღმერთია!
  მღვდლები ამას მეტ-ნაკლებად დამაკმაყოფილებლად ვერ ხსნიან.
  მიხაილ მიშუსტინმა ფედერაციის საბჭოს მეშვეობით ახალი არჩევნები დაიწყო. და მისი სლოგანი მარტივი იყო: თავისუფლება, სიმდიდრე, სტაბილურობა.
  საპრეზიდენტო არჩევნებში კი მეტ თავისუფლებას დაპირდნენ. კერძოდ, მაქსიმ გალკინი დაბრუნდა და ოპოზიციის ტრიუმფი აღნიშნა.
  და რა უძღოდა ამას წინ?
  პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა თავი დაუქნია.
  -კი, ველოდით... მაგრამ ჯერ ნაადრევია დასასვენებლად! ცარი ყოველთვის მეფობდა რუსეთში. და ეს ყოველთვის არ იყო დამოკიდებული ფორმალურ უფლებამოსილებებზე!
  მედვედევმა აღნიშნა:
  - საჭირო იქნება ჩვენი სამხედრო ძალის შენარჩუნება და გაზრდაც კი, მაგრამ ამავე დროს დასავლეთთან ერთად ყოფნა!
  შოიგუმ დაიწუწუნა:
  - არარეალურია!
  მიშუსტინმა უპასუხა:
  - პირიქით, რეალურია! ჩვენ ძლიერები ვიქნებით ჩინეთის შესაკავებლად! წინააღმდეგ შემთხვევაში ჩვენ გავხდებით ციური იმპერიის კოლონიად! და მოვა დრო მთელ მსოფლიოში იქნება ერთი ძალა და ამაში მოდის კაცობრიობის ხსნა!
  შოიგუმ აღნიშნა:
  - პუტინს პანაშვიდზე პატივი უნდა სცენ! და დაუძახეთ მის სახელს ქალაქებში ქუჩები, ააშენეთ ძეგლები და იქნებ რომელიმე ქალაქს გვარიც დაარქვეს!
  პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა განაცხადა:
  - ყველაფერს ისე გავაკეთებთ, როგორც უნდა... გასაგებია, რომ მკვდარი უნდა ამაღლდეს. მაგრამ ჩვენ არ გვაქვს საბჭოთა დრო და იცოდეთ როდის გაჩერდეთ!
  შოიგუმ თავი დაუქნია.
  - პუტინი ოქროს კუბოში უნდა დაკრძალოს. და ბრილიანტები ზედმეტია!
  გენერალურმა პროკურორმა შესთავაზა:
  - ან იქნებ ლენინის ნაცვლად მავზოლეუმში პუტინს დავაბალზამოთ?
  მიშუსტინმა თავი დაუქნია.
  - პუტინს მავზოლეუმს გავაკეთებთ, ოღონდ პეტერბურგში! და ეს სამჯერ მეტი იქნება ვიდრე ლენინი!
  და ამან გამოიწვია დიქტატორის გარემოს დიდი ოვაციები. ან ყოფილი დიქტატორი!
  პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა განაცხადა:
  - რუსეთის პრეზიდენტის ვლადიმერ ვლადიმიროვიჩ პუტინის დაკრძალვაზე პასუხისმგებლად ვნიშნავ დიმიტრი ანატოლიევიჩ მედვედევს! და მე გამოვცე ჩემი პირველი განკარგულება. და ასევე ვლადიმერ პუტინისთვის რუსეთის ფედერაციის გმირის და რუსეთის ფედერაციის მარშალის წოდების შემდგომი მინიჭების შესახებ! ასევე მოამზადეთ განკარგულებები პეტერბურგში პუტინისთვის მავზოლეუმის მშენებლობისა და ათდღიანი გლოვის შემოღების შესახებ. და ამიტომ იყავი!
  და რაზმმა აგრესიულად შესძახა:
  - დიდება რუსეთს! და სიკვდილის შემდგომი დიდება პუტინს!
  მიშუსტინმა დაამატა:
  - და ასევე ვაცხადებ კონკურსს პუტინის ძეგლზე. კონკურსის პირობებით, ეს უნდა იყოს მსოფლიოში ყველაზე დიდი ძეგლი, უფრო სწორად, ქანდაკება.
  მატვიენკომ მოწონების ნიშნად თავი დაუქნია:
  - კარგი იდეაა!
  პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა დაამატა:
  - და ელცინმაც უნდა გააკეთოს ქანდაკება. მე ვთავაზობ ადგილის პოვნას მოსკოვის მახლობლად, რათა არსებობდეს მთელი მარშრუტი რუსეთის პრეზიდენტების ძეგლებისთვის. მომავალი მმართველებისთვისაც!
  შოიგუმ ჩაიცინა.
  -გინდა შენს თავს ძეგლი გაუკეთო მიშა?
  მიშუსტინმა შენიშნა:
  - ჩვენ პრეზიდენტები ფარაონებს ვგავართ! მოდით ავაშენოთ ჩვენი მავზოლეუმები!
  თავდაცვის მინისტრმა გაიხსენა:
  - და რაც შეეხება მე მარშალის წოდებას და გამარჯვების ბრილიანტის ვარსკვლავს?
  პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელი დაეთანხმა:
  - და მოამზადეთ ბრძანება შოიგუს შესახებ ... და მიეცით დიმიტრი მედვედევმა მიიღოს რუსეთის გმირის ვარსკვლავი. შემდეგ კი ამდენი წელი ხელისუფლებაში და ბრძანებების გარეშე!
  უშიშროების საბჭოს უფროსის მოვალეობის შემსრულებელმა თავი დაუქნია.
  - Ეს მართალია! დიდი ხანია ვოცნებობ ვარსკვლავზე!
  მიშუსტინმა დაამატა:
  - ასევე ბრძანებს მოვამზადოთ დადგენილება ფედერალური ასამბლეის ყველა წევრისა და სახელმწიფო საბჭოს წევრის საპატიო ოქროს მედლით დაჯილდოების შესახებ, ხოლო საპატიო საჯარო მოხელისთვის სპეციალური ჯილდოს გადახდის შესახებ! ამას გარდა, მოამზადეთ განკარგულება ძალოვანი უწყების ყველა ოფიცრისა და გენერლის ხელფასისა და პენსიის გაორმაგების შესახებ! და ასევე იმაზე, რომ ყველა სამხედრო პენსიონერს ენიჭება შემდეგი სამხედრო წოდება!
  შოიგუმ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - ეს გონივრული გადაწყვეტილებაა! უსაფრთხოების ძალები ჩვენი ხერხემალია!
  ფინანსთა მინისტრმა აღნიშნა:
  - ხაზინა ცარიელია!
  მიშუსტინმა იღრიალა:
  - მეტი დაბეჭდე! ინფლაციის ოდნავ დაჩქარებაც კი სასარგებლოა! რუსეთში ფულის მიწოდების დეფიციტია!
  ცენტრალური ბანკის უფროსმა თავი დაუქნია.
  - დიდებულს გავაკეთებთ!
  მიშუსტინმა შენიშნა:
  - თქვენ შეგიძლიათ ათი ათას დოლარამდე საჩუქრების გაცემის უფლება მოხელეებს. მათ ასევე სჭირდებათ ცხოვრება. და შემოსავლების დეკლარაციები - ჩვენ დავახარისხებთ! და საერთოდ საჭირო იქნება ყველა დონის თანამდებობის პირების ხელფასების აწევა.
  მედვედევმა განმარტა:
  - მაგრამ ახლა არა, არჩევნების შემდეგ! ჩვენ უნდა მოვიგოთ საპრეზიდენტო არჩევნები რუსეთში! ჩინოვნიკების შემოსავლების გაზრდა ხალხს არ მოეწონება!
  პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა აღნიშნა:
  - მაგრამ ჩინოვნიკებს მოეწონებათ! არ აქვს მნიშვნელობა როგორ აძლევენ ხმას, მნიშვნელობა აქვს როგორ ფიქრობენ!
  მინისტრებმა ტაში დაუკრას...
  იგრძნობოდა, რომ პუტინის მემკვიდრე მისივე პიროვნება იყო. და უფრო თამამად იქნება შესაძლებელი ქურდობა. მეტიც, ნავალნის მაგალითმა აჩვენა, რომ ისინი აპატიმრებენ ხელისუფლების მტრებს და არა მათ, ვინც იპარავს!
  იყო პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელი სხვა ბრძანებებიც. კერძოდ, დეპუტატებს მოსკოვში ბინების უფასო პრივატიზაციის დაკანონება მოსთხოვეს, ოფისი. ეს ძალიან შთააგონებს ბევრ არარეზიდენტს.
  და დეპუტატებს ასევე უნდა მოემსახურათ ორი მოწვევის - ასი პროცენტიანი პენსიის გადახდა, ასაკის მიუხედავად.
  და ეს მხოლოდ დასაწყისია.
  და მიშუსტინმა სიკვდილის შემდეგ პუტინს ასევე დააჯილდოვა სამშობლოსათვის ღირსების ორდენი, პირველი ხარისხის.
  და მათ გადაწყვიტეს არა მხოლოდ პუტინისთვის კუბო გაეკეთებინათ ოქროს, არამედ ბრილიანტებით მოფენილი.
  პარალელურად, ტელეფონზე ისაუბრეს მიხაილ მიშუსტინმა და ჯო ბაიდენმა;
  მან ტელეფონზე ისაუბრა მიშუსტინთან ...
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა განაცხადა:
  - ყველას გვესმის, რომ ცივი ომის დასრულების დროა! ჩვენ მხოლოდ ვასუსტებთ ერთმანეთს!
  ბაიდენი დაეთანხმა ამას:
  - ჩვენ არ გვჭირდება ჰიბრიდული ომი! და კარგია, რომ მოკვდა ეს ურჩხული ვლადიმირ პუტინი!
  მიშუსტინმა გულწრფელად აღნიშნა:
  - მეც მიხარია ეს... მაგრამ ჯერ-ჯერობით მწუხარება საჯაროდ უნდა ვითამაშო და მიცვალებულების განდიდება! მაგრამ მას შემდეგ, რაც პრეზიდენტად ამირჩევენ, ჩვენ ნამდვილი მეგობრები გავხდებით!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა ლოგიკურად აღნიშნა:
  - პიროვნებას არ აქვს მნიშვნელობა! მნიშვნელოვანი სისტემა! მეორე ვადით არ ვიყრი კენჭს, მაგრამ სისტემა დარჩება!
  პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა ჰკითხა:
  - რაც შეეხება ტრამპს?
  ბაიდენმა ჩაიცინა.
  სხვა ტრამპი არ გვეყოლება!
  მიშუსტინი დათანხმდა:
  -კი მაგრამ მეორე პუტინი არ გვეყოლება! ყველაფერი წრეზე მიდის!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა გაბრაზებულმა უპასუხა:
  - Ვფიქრობ არა! აშშ უნდა გახდეს მდგრადი. ქანქარის მუდმივი რხევა ამა თუ იმ მიმართულებით მხოლოდ გვაზიანებს!
  პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა დაადასტურა:
  - და ჩვენ გვყავს კომუნისტი ალექსეი კუზნეცოვი. ის შეიძლება შენთვის პუტინზე ასჯერ უარესი გახდეს!
  ბაიდენმა, რომელიც მაშინვე დაიჭირა არსი, თავი დაუქნია:
  - ჩვენ შეგვიძლია დაგეხმაროთ ამ წმინდა ბრძოლაში!
  მიშუსტინმა ღიად განაცხადა:
  - აუცილებელია, რომ კუზნეცოვს ანგარიშები და ქონება ჰქონდეს საზღვარგარეთ. და ჩვენ ამ საფუძველზე გავაჩაღებთ უზარმაზარ სკანდალს!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა კვნესით თქვა:
  - ჩვენ გავაკეთებთ! და რას მივიღებთ სანაცვლოდ!
  პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა მადლიერებით თქვა:
  - გავაუქმოთ დიმა იაკოვლევის კანონი!
  ბაიდენმა გაიცინა და აღნიშნა:
  - როგორ ფიქრობთ, დიდად დაეხმარება ამერიკას თქვენი ბავშვთა სახლებიდან ალკოჰოლიკების შვილად აყვანა?
  მიშუსტინმა ლოგიკურად გააპროტესტა:
  - ამერიკელი ხალხი დადებითად მიიღებს. აუცილებელია მედიაში ურთიერთისტერიის ხარისხის შემცირება! დაე, თქვენმა ნაკლები ზეწოლა მოახდინოს ჩვენზე. და მე გავყინავ შენზე თავდასხმებს ჩვენს მედიაში!
  ბაიდენმა ღიმილით აღნიშნა:
  - ჩვენი მედია უფრო თავისუფალია. და გარკვეული პერიოდის განმავლობაში შეიძლება იყოს თავდასხმები რუსეთის წინააღმდეგ. ოღონდ თქვენ არ გადაეყაროთ და ჩვენც არ დავძლიოთ!
  მიხაილ ვლადიმროვიჩმა აღნიშნა:
  - პუტინის დაკრძალვაზე უფრო მეტს ვისაუბრებთ... საკამათო საკითხებს განვიხილავთ. ყოველ შემთხვევაში, ცარ ვლადიმირისგან განსხვავებით, მე მესმის, რამდენად საშიშია ჩინეთი. და რომ ჩვენ ერთად უნდა შევაჩეროთ იგი!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტი დათანხმდა:
  - რა კარგია, რომ არის გაგება! მაგრამ ეცადე ისე მოიქცე, რომ ყველამ დაინახოს, რომ რუსეთი უკეთესობისკენ იცვლება!
  მიშუსტინმა დაადასტურა:
  - მე უკვე მოვაწერე ხელი ალექსეი ნავალნის შეწყალებას და ეს შენთვის სიგნალია - ჩვენ უკვე განსხვავებულები ვართ!
  ვლადიმერ პუტინის დაკრძალვის შემდეგ მავზოლეუმში ჩასვეს
  ხოლო ვლადიმერ პუტინის კუბო სქელად არის მოჭედილი ოქროს ფოთლოვანი ბრილიანტებით. და ის ლამაზი და მდიდარია.
  სტუმრები ჩამოვიდნენ მთელი მსოფლიოდან. მათ შორის ჩინეთიდან, აშშ-დან, უკრაინიდან და ა.შ.
  მიშუსტინმა, დაპირებისამებრ, შეხვედრა გამართა ბაიდენთან. მაგრამ მანამდე იგი ასევე შეხვდა ამხანაგ სი ჯინპინს. ის ცდილობდა დაერწმუნებინა თავისი ჩინელი მეგობარი, რომ რუსეთი კვლავ ციური იმპერიის მოკავშირეა და არაფერი შეიცვლება. მაგრამ მიხაილ ვლადიმროვიჩმა თავი აარიდა კონკრეტულს. ჯერჯერობით, ჩინეთს რუსეთისგან დამატებითი არაფერი მოუთხოვია, მაგრამ კარგი. მიუხედავად იმისა, რომ სი ძინპინმა მიანიშნა, რომ რუსეთს შეუძლია ჩინეთს გაუზიაროს სამხედრო საიდუმლოებები და ტექნოლოგიები, ისევე როგორც ნავთობისა და გაზის ფასების შემცირება. მაგალითად, ჩინეთი ძალიან გაძლიერდა პანდემიის შემდეგ და რომ მათ აქვთ ასეთი რესურსები ...
  მიშუსტინი გრძნობდა, რომ ჩინელები რუსეთზე ზეწოლას გააძლიერებდნენ. მეტიც, მეტი ძალა და მეტი ამპარტავნება. სი ჯინპინმა მიიწვია მოქმედი პრეზიდენტი ჩინეთში და იქ სადავო საკითხები განიხილა.
  ჩანს, რომ ჩინეთის სახალხო რესპუბლიკის პრეზიდენტი მიშუსტინს ისე უყურებს, თითქოს თანაბარი არ იყოს და აშკარად აპირებს კარგ შეკუმშვას. და მის თვალებში უფრო მეტი სიცივეა. სი ძინპინგი მალე მესამე ვადით იყრის კენჭს - დენ სიაოპინგის ტრადიციის საწინააღმდეგოდ. და ამის საწინააღმდეგოდ, პარტიის მნიშვნელოვანი ნაწილი არ არის ისეთი დიდი ამხანაგი სი, რომ ორი ვადა დაირღვეს. ბუნებრივია, ჩინეთის პრეზიდენტს, რომელიც საგარეო პოლიტიკაში გადამწყვეტ ლიდერად ითვლება, რუსეთზე ზეწოლა სურს. მეტიც, მემკვიდრე პოლიტიკური გაგებით და ხალხის სიყვარულით უფრო სუსტია, ვიდრე მისი წინამორბედი.
  სი ძინპინგს სურს აჩვენოს, თუ რა შეუძლია და რუსეთს მიაჩვიოს, რომ რუსები მხოლოდ უმცროსი პარტნიორები არიან.
  მიშუსტინმა იგრძნო ეს. როგორც სტალინის გარდაცვალების შემდეგ, როდესაც მაო ძედუნგმა მკვეთრად გაზარდა ზეწოლა სსრკ-ზე და გახდა ბევრად უფრო მკაცრი და უკომპრომისო.
  ბაიდენთან შეხვედრაზე მიხაილ ვლადიმროვიჩი ცდილობდა თავდაჯერებული გამოჩენილიყო, მაგრამ ხელები კანკალებდა.
  მიესალმა შეერთებული შტატების პრეზიდენტი. და დაიწყეს საუბარი.
  მიშუსტინმა თქვა:
  - ჩვენ ვართ რუსეთი - ეს იარაღის და ნედლეულის სამჭედლოა! და ამავე დროს მას აქვს უზარმაზარი სამეცნიერო პოტენციალი. და ჩვენი პასუხისმგებლობაა შევინარჩუნოთ მსოფლიო სტაბილური და აყვავებული.
  ბაიდენი დაეთანხმა ამას:
  - რა თქმა უნდა, რუსეთი არის ძლიერი ქვეყანა და მსოფლიო ძალა. და ჩვენ უნდა ვიყოთ მეგობრები და შევინარჩუნოთ სამყარო ერთად!
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა თავი დაუქნია.
  დიახ მისტერ ჯო! მაგრამ ამისთვის აუცილებელია საზოგადოებრივი აზრი ურთიერთშემოქმედებაზე მორგება. თქვენ არ უნდა შეგვეხოთ, მაგრამ ჩვენ არ უნდა შეგეხოთ!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა აღნიშნა:
  - თავისუფალი პრესა გვაქვს!
  მიშუსტინმა თავი დაუქნია.
  - და ჩვენ ფორმალურად თავისუფლები ვართ! მაგრამ ფაქტობრივი დამოკიდებულება ყოველთვის არსებობს!
  ბაიდენმა აღნიშნა:
  - შეინახეთ თქვენი ჟურნალისტები და ჩვენც გაგვიადვილდება ჩვენი შენახვა!
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა განაცხადა:
  - ეს იქნება ორმხრივი გადაწყვეტილება თავდასხმის გარეშე!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა ლოგიკურად აღნიშნა:
  - მარტო ეს არ კმარა! ჩვენ გვჭირდება ერთობლივი ამერიკა-რუსული მეგობრობა! რომ ერთმანეთის წინააღმდეგ არ ავდგეთ!
  და პირიქით, შეაქო და გაცვალეს მეგობრობის დღესასწაულები!
  მიშუსტინი დაეთანხმა ამას:
  - ასეც იყოს! ჩვენ დავხურავთ ჩვენს პოზიციებს! მე გავაგზავნი ბავშვების დელეგაციას აშშ-ში!
  ბაიდენმა თავი დაუქნია და აღნიშნა:
  - დიახ, და დიმა იაკოვლევის კანონი უნდა გაუქმდეს. ის ძალიან შეურაცხმყოფელია ამერიკელი ხალხისა და მედიისთვის!
  პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - გააუქმეთ ბატონო პრეზიდენტო! მე და შენ ჯოს სამუდამოდ მეგობრები ვართ! მე ვიმეგობრებ შენს მემკვიდრესთან, ვინც არ უნდა იყოს!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა არსებითად იკითხა:
  - შეგიძლიათ მოიგოთ რუსეთის პრეზიდენტის პოსტზე არჩევნები?
  მიშუსტინმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - არ აქვს მნიშვნელობა როგორ აძლევენ ხმას - მნიშვნელობა აქვს როგორ ფიქრობენ! მე გავიმარჯვებ და ჩემი ახალი კურსი უფრო ბრძენი იქნება!
  ბაიდენმა აღნიშნა:
  - ჩვენ შეგვიძლია დაგეხმაროთ არჩევნებში!
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა აღნიშნა:
  -აქ მთავარია არ ჩაერიო! მტერიც, განსაკუთრებით კომუნისტები, ანტიდასავლურ რიტორიკას იყენებენ. დასავლეთთან ძალიან ძლიერი დაახლოება მათ შეუძლიათ პროპაგანდისტული მიზნებისთვის გამოიყენონ. აქ მთავარი ის არის, რომ მათ არ მისცეთ საფუძველი, გააკრიტიკონ შეერთებული შტატები. კერძოდ, ჩვენ მზად ვართ დაგეხმაროთ ავღანეთში. ჩვენ გვაქვს გამოცდილება ამ საკითხში და არ გვჭირდება თალიბები რუსეთის წიაღში!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა შვებით აღნიშნა:
  ეს ომი ძალიან დიდხანს გაგრძელდა. ამერიკელთა აბსოლუტური უმრავლესობა თვლის, რომ ჩვენ იქ არაფერი გვაქვს გასაკეთებელი! მართლაც, რატომ უნდა დავხარჯოთ მილიონი დოლარი ამ ქვეყანაში თითოეულ ჩვენს ჯარისკაცზე!
  მიშუსტინმა თავი დაუქნია და ცხვირში ჩასუნთქვით აღნიშნა:
  - Დიახ მესმის თქვენი! ჩვენ ასევე გახშირდა კრიტიკა უკრაინის მიმართ. და ეს ძალიან აგრესიული კრიტიკაა! განსაკუთრებით ახალი კომუნისტური ვარსკვლავის ნიკოლაი ბონდარენკოს მხრიდან! ეს ნამდვილი მონსტრია!
  ბაიდენმა ღიმილით შენიშნა:
  - შეგიძლია ნავალნივით დააპატიმრო!
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა აღნიშნა:
  - მართალია, ნავალნის გათავისუფლებას ვაპირებთ! მე უკვე მოვაწერე ხელი მის შეწყალებას!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - Კარგია! ეს გაგვიადვილებს პროპაგანდის წარმოებას ახალი, რუსეთის ხელმძღვანელობის სასარგებლოდ!
  მიშუსტინმა ღიმილით დაუქნია თავი:
  -კარგი იქნება მეგობარო!
  ბაიდენმა შვებით აღნიშნა:
  - ვაი, შეერთებული შტატების პრეზიდენტი ძალიან ბებერია და დიდი ხანი აღარ დარჩა! ამ შემთხვევაში საჭიროა გრძელვადიანი ურთიერთობის სისტემა!
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა აღნიშნა:
  - არ მაქვს სურვილი გავიმეორო პუტინის გზა და გადავაყენო ვადები! მაგრამ მთავარია პარტია და მისი განწყობა, ლიდერი კი მეორეხარისხოვანია!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტი დათანხმდა:
  - დიახ, პარტია და სისტემა არის პირველადი! და ამ მხრივ, ჩვენ სამუდამოდ ერთად ვიქნებით, თუ შევიმუშავებთ სიცოცხლისუნარიან სისტემას!
  მიშუსტინმა თავი დაუქნია და შენიშნა:
  - როცა საზოგადოებრივი აზრი მომწიფდება, ჩვენ შევუერთდებით ნატოს, დიდ რვიანს და თუნდაც ევროკავშირს! იმედი მაქვს, ევროკავშირი იქნება მომავალი!
  ბაიდენმა დაადასტურა:
  - დიახ, ჩვენ შევქმნით ევროამერიკულ-აზიურ კავშირს! მომავალი იქნება მსოფლიოს პოლიტიკურ გლობალიზაციაში! ბოლოს და ბოლოს, გლობალიზაცია პროგრესული პროცესია, არა?
  პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელი დაეთანხმა:
  - უეჭველია პროგრესული! და მე ეს მესმის, განსხვავებით პუტინისგან, რომელიც მულტიპოლარული სამყაროს მომხრე იყო!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა ლოგიკურად აღნიშნა:
  - მრავალპოლარული სამყარო ჩიხია! მხოლოდ კაცობრიობის გადარჩენის პოლიტიკურ გლობალიზმში, ურთიერთდანგრევისგან!
  მიშუსტინმა აგრესიულად გააქნია თავი.
  - დიდი და ურთიერთდანგრევა! ჩვენ ხომ ერთი პლანეტა გვაქვს და ყველანი ადამიანები ვართ! ჩვენ უნდა ვიყოთ მეგობრები! მაგრამ პუტინი თავის იდეებში დარჩა შუა საუკუნეებში!
  ბაიდენმა ჰკითხა:
  - და მის კუბოს ბრილიანტებით რატომ აყარე?
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა ჩაიცინა:
  - რა თქმა უნდა, ზედმეტია! მაგრამ ჩვენ ვთამაშობთ ბრბოს ინსტინქტებზე. ვლადიმერ პუტინი ფაქტიურად წმინდანად შერაცხეს და ცოცხალ ღვთაებად აქციეს! და ეს გასათვალისწინებელია! მაგრამ მალე დოპი ჩაცხრება და ერს ახალი ლიდერი ეყოლება! და მეოცე კონგრესი მოდის!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა ჩაიცინა და უპასუხა:
  - მეოცე ყრილობა! კარგია! რუსეთი სწორი მიმართულებით მიდის! და რა თქმა უნდა შენ ირჩევ...
  მიშუსტინმა დარწმუნებით განაცხადა:
  - მე ვირჩევ ცივილიზაციას ბარბაროსობის წინააღმდეგ!
  ბაიდენმა მოწონების ნიშნად თავი დაუქნია.
  - ჯობია არ თქვა!
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა აღნიშნა:
  - ბრილიანტში იყოს, მაგრამ ეს პუტინი მაინც კუბოშია! და ოქრო არ აცოცხლებს მას! ასე რომ, ახლა მე ვარ მეფე! და ჩემს ტახტს არავის მივცემ!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა ღიმილით თქვა:
  - ტახტი არ არის - ჩვენ უბრალოდ ხალხის მსახურები ვართ!
  მიშუსტინი დაეთანხმა ამას:
  - დიახ, ჩვენ ხალხის მსახურები ვართ, მაგრამ რატომღაც დაიწყეს პატრონების გაძღოლა!
  ბაიდენმა აგრესიულად აღნიშნა:
  - მეფეთა ეპოქა მოძველდა! პრეზიდენტი პირველ რიგში ხალხის მსახურია!
  აშშ-ის პრეზიდენტმა კი წვენი დალია... მიშუსტინმა წითელ ღვინოს ამჯობინა. ლამაზმა გოგოებმა მიიტანეს.
  იყო პაუზა... მიშუსტინმა შენიშნა:
  - რუსეთის პრეზიდენტის დაკრძალვაზე ყველაფრის განხილვა შეუძლებელია. და სანამ სახალხოდ არ ამირჩევენ პრეზიდენტად, ხელები მიბმული მაქვს. სახიფათოა შეერთებულ შტატებთან დაუყონებლივ დაახლოებაზე წასვლა. აქ თქვენ უნდა იმოქმედოთ გონივრულად და გონივრულად, ზედმეტი უკიდურესობების გარეშე!
  ბაიდენმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - დიახ, არ გვეჩქარება! მაგრამ რაც შეეხება უკრაინას?
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა გახარებულმა თქვა:
  - მათთან ეკონომიკური ურთიერთობა უნდა აღვადგინოთ და პირველ რიგში. და შემდეგ მოაგვარეთ საკამათო საკითხები! სანამ ურთიერთობას არ დავამძიმებთ!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა აღნიშნა:
  - მაგრამ მინსკის შეთანხმებები უნდა გადაიხედოს! და განახორციელეთ მთელი რიგი ცვლილებები, რასაც უკრაინული მხარე დაჟინებით მოითხოვს!
  მიშუსტინმა დაადასტურა:
  - ვეცდებით განვახორციელოთ. იმუშავებს. არ დაგავიწყდეს, რომ მე თვითონ მხოლოდ ვთამაშობ და არ მქონია დრო, რომ გამეძლიერებინა! უნდა გვესმოდეს, რომ იგივე შოიგუ და მედვედევი და უშიშროების სხვა წარმომადგენლები ჯერ კიდევ არ არიან ჩემი პროტეჟები! და მათ შეუძლიათ საკუთარი თავის ჩვენება!
  ბაიდენმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - Გავიგე! და ვეცდები ყველაფერი გავაკეთო ფრთხილად და არ დავაზიანო რუსეთის ახალი ხელისუფლება. ჩვენ არ გვჭირდება ახალგაზრდა და ნიჭიერი კომუნისტის მოსვლა! გსურთ ინტელექტუალური დახმარება?
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა აღნიშნა:
  - საკმარისად ჭკვიანი ხალხი გვყავს! თუმცა, ჩვენი გამოცდილებიდან შეიძლება რაღაც გამოდგეს... ანუ, მაპატიეთ თქვენი ამერიკული გამოცდილებიდან!
  შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა გაიხსენა:
  - ერთ დროს ელცინს ვეხმარებოდით კიდეც! რომ არა ჩვენი პოლიტიკური ტექნოლოგიები, მაშინ ეს იქნება დიდი მარცხი არჩევნებში. ასე რომ, მათ შეეძლოთ კომუნისტებთან უფსკრული დაეკლოთ და შემდეგ კიდევ რამდენიმე ბიულეტენი ჩაყარეს. გარდა ამისა, ალექსანდრე ლებედი იყიდა ჯოხებით! და ჩაატარეს ეშმაკური ოპერაცია გაუვალი ჭაობის გასავლელად და ნამდვილი სასწაულები!
  მიშუსტინმა ცრუ კბილების გაშიშვლებით შენიშნა:
  - ჩვენი ხელისუფლების ავტორიტეტი დიდია! ხალხი კი ჯერ არ არის მზად კომუნისტების დასაბრუნებლად! და იმედია არასდროს! და ჩვენ ყველას კედელზე დავაწებებთ!
  ბაიდენმა გაიცინა და უპასუხა:
  - ესეც კარგია! მე მიყვარს ბრძოლა!
  განშორებისას ორივე მმართველმა ხელი ჩამოართვა და დაშორდნენ ...
  მიშუსტინმა ასევე გამართა მოკლე შეხვედრა ზელენსკისთან პატარძლის შესახებ პუტინის მავზოლეუმში. უკრაინის პრეზიდენტი მხიარულად გამოიყურებოდა, ბოლოს და ბოლოს, მისი ქვეყნის მთავარი მტერი გარდაიცვალა. დისკუსია საკმაოდ სწრაფად წარიმართა. გარკვეული ეკონომიკური კონტაქტები ადგილზევე გაფორმდა.
  მიშუსტინმა შენიშნა:
  - დონბასი ჩვენთვის საჭირო არ არის! არსად არის შენი ქვანახშირი! რატომ უნდა ვცადოთ და გამოიწეროთ ისინი!
  ზელენსკიმ აღნიშნა:
  - უბრალოდ, არ გვერევა - ჩვენ თვითონ მოვაგვარებთ დონბასის პრობლემას!
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა ჩაიცინა და შენიშნა:
  - მეეჭვება, ძალით შეძლებ მათ დამარცხებას, ჩვენც რომ არ შეგვეშალოს! ძალიან მეეჭვება!
  უკრაინის პრეზიდენტმა გაიცინა და უპასუხა:
  - ამერიკა და ნატო დაგვეხმარება. და მერწმუნეთ, უკრაინელებმა რუსებზე უარესად არ იციან ბრძოლა! გაიხსენეთ ძმები კლიჩკო!
  მიშუსტინმა წარბები შეჭმუხნა. ვლადიმერ კლიჩკო, რომელიც უკვე ჩაწერილი იყო რეზერვში, ან დიდების დარბაზში, მოულოდნელად დაბრუნდა რინგზე, თუმცა ყველა უკვე დაიღალა მის მოლოდინში. და ის მსოფლიოს ყოფილ ჩემპიონთან ოთხ ვერსიით, რუისთან იბრძოდა. და მან შედარებით ახალგაზრდა მოკრივე ძლიერი დარტყმით გაგზავნა ნოკაუტში.
  ამან დიდი ხმაური გამოიწვია კრივის სამყაროში. ახლა კი ვლადიმირ კლიჩკოს უწევს ტაისონ ფიურის განმეორებით ბრძოლაში ბრძოლა! და, რა თქმა უნდა, უბრალოდ შესანიშნავია! და თუ ვლადიმირ კლიჩკო შურს იძიებს, ის გახდება ნამდვილი ლეგენდა! და დაამარცხა ფორმენის რეკორდი! შემდეგ არის უსიკ და ლომაჩენკო - ასევე ვარსკვლავები!
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა ჩაიცინა და უპასუხა:
  -ჯობია არ იჩქარო! მოვაგვაროთ ეს პრობლემა! აქ შესაძლებელია გარკვეული კომპრომისები, მით უმეტეს, რომ ეს არის ლეგალური უკრაინის ტერიტორია. და ჩვენ შეგვიძლია დიდი ზეწოლა მოვახდინოთ სეპარატისტებზე!
  ზელენსკი დაეთანხმა ამას:
  - რა თქმა უნდა, ბევრად ჯობია ამის მიღწევა მშვიდობიანად! ასე რომ, იმედი მაქვს, რომ შევთანხმდებით!
  მიშუსტინმა იღრიალა:
  ჩვენ ვართ მშვიდობისთვის, მეგობრობისთვის,
  მსოფლიოს ღიმილისთვის...
  შეხვედრების გულწრფელობისთვის!
  და რაღაც ადგილზე გაფორმდა... ზელენსკიმ რადას შეზღუდვა და რუსული ენის კანონის შერბილება დაჰპირდა.
  მიშუსტინმა, თავის მხრივ, ფასდაკლებები მისცა გაზსა და ნავთობზე. ამავდროულად ორივე მხარემ ხელი ჩამოართვა.
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა ასევე შესთავაზა ახალი ცვლილებები კონსტიტუციაში. ხმის მიცემის უფლება თოთხმეტი წლიდან და პატიმართა სასამართლოს განაჩენით. და ასევე დაამყაროს ვიცე პრეზიდენტის პოსტი. რათა ის უფრო სტაბილური პოლიტიკური სისტემა გახდეს. და ბოლოს და ბოლოს, ვლადიმერ ვლადიმიროვიჩ პუტინი იყო მოხრილი. თუმცა, ის რამდენიმე წლის განმავლობაში უკიდურესად დაღლილად გამოიყურებოდა. და ეს არ ყოფილა დიდი სიურპრიზი.
  ბევრად უფრო შემაწუხებელი იყო ნიკოლაი ბონდარენკოს ფენომენი, რომელმაც ჩამოაგდო უკვე სიგიჟეში ჩავარდნილი მოხუცებული ზიუგანოვი. თუ ნავალნი უდავოდ ძლიერი ლიდერია, მაგრამ არა ძალიან პოპულარული ლიბერალი ხალხში, მაშინ ბონდარენკო ხელმძღვანელობდა კომუნისტებს - და ეს არის კოლოსალური ძალა და პოპულარობა.
  გენადი ზიუგანოვი მართლაც ისეთი ოპოზიციაა, რომ საჩუქარი ნებისმიერ ხელისუფლებას: მოხუცს, ავადმყოფს და სიბერით სავსეს! და ძალიან კონსერვატიული და არქაულად გამოიყურება, თუნდაც ოთხმოცდაათიან წლებში. მაგრამ უკვე ოცდამეერთე საუკუნის მესამე ათწლეული გავიდა და კომუნისტებს უდავოდ სჭირდებათ ახალი ლიდერი და ყველა, ვინც ბრმა არ არის, ამას ხედავს!
  ახლა კი კრემლის კოშმარი ახდა და კომუნისტებს ნამდვილი და ახალგაზრდა ჰყავთ და მებრძოლი მებრძოლი გამოჩნდა!
  და, რა თქმა უნდა, ეს სერიოზულია. 2022 წელი რუსეთში ვადამდელი საპრეზიდენტო არჩევნების წელი აღმოჩნდა. და ძალიან სერიოზული სასამართლოები ელოდა მმართველ ელიტას. ამჯერად სუსტი და მოხუცი ზიუგანოვი ვეღარ იქნებოდა ხელისუფლების კანდიდატის სპარინგ პარტნიორი. მიუხედავად იმისა, რომ საუკეთესო კონკურენტი ვერ მოიძებნა. როდესაც ზიუგანოვი ლაპარაკობს, ადამიანებს უნდათ იყვირაონ ან თუნდაც ატეხონ. და შექმნეს თაღლითი და თაღლითი გრუდინინისაგან. გარდა ამისა, პაველ გრუდინინი ასევე აღარ არის ახალგაზრდა. და ყოველ შემთხვევაში, მიხაილ მიშუსტინზე უფროსი. და მასთან ბრძოლაც მოსახერხებელი იქნებოდა.
  მაგრამ ზიუგანოვი არც ისე მარტივია და პრეზიდენტად მოვიდა კომუნისტური პარტიიდან. ნიკოლაი ბონდარენკოს კი პოლიციელის თანამდებობაზე ხარვეზის დადგენა შეუძლია.
  Ეს არ არის? გენადი ზიუგანოვი არის საჩუქარი, როგორც სპარინგ პარტნიორი.
  ჟირინოვსკი ძალიან ენატრება.
  მიხაილ მიშუსტინმა აიღო და სიკვდილის შემდეგ მიანიჭა ვლადიმერ ვოლფოვიჩ ჟირინოვსკი რუსეთის გმირის ვარსკვლავით, ასევე მიანიჭა გენერალ-პოლკოვნიკის წოდება.
  ლიბერალ-დემოკრატიულ პარტიაში ეს დადებითად მიიღეს. და მათ განაცხადეს, რომ მხარს დაუჭერენ მიხაილ მიშუსტინს რუსეთის საპრეზიდენტო არჩევნებში.
  მაგრამ კომუნისტები ძალიან ცბიერები არიან. ხანდაზმული ზიუგანოვის გარდა, ხაკასიის გუბერნატორად მოულოდნელად პრეზიდენტობის კანდიდატი იყო ვალენტინ კონოვალოვი.
  მეტიც, იყო შეთანხმება, რომ დაეხმარებიან მას, ვინც რეიტინგის ლიდერი გახდება. და ორმხრივი გაყვანა იქნება მიღებული.
  გენადი ზიუგანოვი ზედმეტად მოხუცი და გაფითრებული ჩანდა.
  და სად უნდა წავიდეს ის პრეზიდენტობისთვის.
  ორმოცზე მეტმა კანდიდატმა უკვე შეაგროვა ხელმოწერა და მოსალოდნელი იყო უკრაინის რეკორდის მოხსნა. რომ მართლა მაგარი გახდა და ბრძოლა სასტიკი იყო.
  მიხაილ მიშუსტინმა დამატებითი ხმების მოსაზიდად დაუშვა ღამით ალკოჰოლის გაყიდვა, ასევე სამოგზაურო სადგომები და ლუდი სხვადასხვა ადგილას.
  თამბაქოს საწინააღმდეგო კანონიც შემსუბუქდა. მეტიც, საგრძნობლად შერბილდა, განსაკუთრებით იმ პუნქტებში, სადაც ყველაზე ხშირად ირღვევა, ან უფრო რთული იყო მისი კონტროლი.
  გადაწყდა ტელევიზიით ლუდის რეკლამის დაბრუნება. კერძო გაზეთების ბედნიერების მიზნით, მათ უფლება მიეცათ გაეკეთებინათ ალკოჰოლი და თამბაქო.
  მიხაილ მიშუსტინმა გამოაცხადა მთელი რიგი თავისუფლებების დაბრუნება და ვერტიკალური ლიბერალიზაცია.
  კერძოდ, შემცირდა სასჯელები მსუბუქი ნარკოტიკების გავრცელებისა და პროსტიტუციისთვის.
  აზარტული თამაშების ბიზნესი კვლავ დაკანონდა.
  მიხაილ მიშუსტინმა კაზინოს აკრძალვას კი ბატონი მედვედევის სისულელე უწოდა, რომელმაც თავადაც ბევრი რამ გაფლანგა იქ.
  ახლა კი მას სურს რუსეთის პატივცემული მოქალაქეების დაბრუნება. Და ასე შემდეგ...
  მიხაილ მიშუსტინმა მართვა დაიწყო. კერძოდ, მან დაწია არყის სამიზნეები. და ტელევიზორში ისევ გამოჩნდა ლუდის რეკლამა. და ასევე ბევრი სხვა.
  იყო ლიბერალიზაცია.
  და შემოთავაზებული იყო გუბერნატორების არჩევა ოცდაერთი წლის ასაკიდან, განურჩევლად მათი რწმენისა. რომელიც ასევე გახდა ახალი ცოცხი, რომელიც უკვე ცარცი იყო სხვანაირად.
  მიხაილ მიშუსტინმა თქვა:
  - თავისუფლება და სიმდიდრე გექნება!
  ამასთან, გაიზარდა თანამდებობის პირებისა და სახელმწიფო მოხელეების ხელფასებიც. რუბლი კი გამყარდა სავალუტო ინტერვენციების გამო. ბევრი რამ გაკეთდა.
  მაგრამ, რა თქმა უნდა, ინფლაციამ იმატა. მიხაილ მიშუსტინმა ღარიბებზე გადასახადები ათ პროცენტამდე შეამცირა. მაგრამ ჯერ არ დაწყებულა ამაღლება მდიდრებისთვის. და ცოტა დამშვიდდი...
  სოციალური პოლიტიკა საკამათო აღმოჩნდა...
  მოსკოვში გადაწყვიტეს ახალი თამაშებისა და შეჯიბრებების მოწყობა. და ეს მართლაც სერიოზულია. კერძოდ, ალტერნატიული ოლიმპიური თამაშების ჩატარება. ხარჯების მიუხედავად.
  და მიხაილ მიშუსტინის სხვა პროექტები. აი, მაგალითად, იდეაც: ჩავატაროთ მსოფლიოში პირველი ლიტერბოლის შეჯიბრი: ვინ სვამს მეტ არაყს ერთ წუთში! სწორედ აქ შეუძლიათ რუსებს ყველა პრიზის აღება.
  მიშუსტინი სულელი არ არის, რომ თვითონ დალიოს! ერთი ჭიქა არაყი აიღო და დაარტყა. და მან შეჭამა შავი ხიზილალა ერთდროულად დაარტყა სამი კოვზი. შემდეგ კი კარტი ითამაშა
  გადაგდება.
  შემდეგ მიხაილ მიშუსტინმა ლეპტსთან ერთად სიმღერა სცადა. სამწუხაროდ, მეცნიერებას ჯერ კიდევ არ შეეძლო კობზონის გაცოცხლება.
  თუმცა, რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელს აწუხებდა იმის ფიქრი, რომ ვლადიმერ პუტინიც აღდგება. მაგრამ მე თვითონ მინდოდა გავმხდარიყავი მეფე, ან მეფე!
  მიხაილ მიშუსტინს გოგოებთან ერთად ერთ კომპანიაში გადაიღეს და მას გარს მაგარი წიწილები ახვევდნენ.
  რუსეთის პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა წამოაყენა სლოგანი: ავაშენოთ კაპიტალიზმი ადამიანის სახით! და ყველა მამაკაცს აქვს თავისუფალი წვდომა ქალთან!
  და ამან გამოიწვია ენთუზიაზმის ზრდა ... განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც მიხაილ მიშუსტინმა განაახლა გადაცემა "თოჯინების" გამოშვება. უფრო მეტიც, ეს კარგი დეზინფორმაციაა. თქვენ შეგიძლიათ ალექსეი კუზნეცოვი აჩვენოთ, როგორც სრული სულელი. მიუხედავად იმისა, რომ "თოჯინებში" ყველა ოპოზიცია შეიძლება დამახინჯდეს.
  მიხაილ მიშუსტინმა თავი გამოიჩინა, როგორც მებრძოლი ბიჭი.
  მაგალითად, უკვე სიგარეტი და ლუდი ჯიხურებში შეიძლება გაიყიდოს დღის ნებისმიერ დროს. და დამეთანხმებით, რომ ძალიან მაგარია. მიხაილ მიშუსტინი კვლავ უბიძგებს საინტერესო იდეებს.
  მაგალითად, გადაიხადეთ მშობლებმა, თუ ბავშვები დადიან სპორტულ კლუბებში. ანუ, არა მხოლოდ ტრენინგი უფასოა, არამედ ფასიანიცაა განყოფილების მონახულება.
  ჯანსაღი ცხოვრების წესის ერთგვარი პოპულარიზაცია. და სანამ ლუდი და ალკოჰოლი ახლა ყველა კუთხეშია. და თუ დალევა გინდა - ასე რომ დალიე!
  და მოწევა არ ავნებს. მარიხუანაზე ჯარიმები შემცირდა. უფრო მეტიც, საერთაშორისო გამოცდილებაზე და გაეროს რეზოლუციებზე დაყრდნობით. კერძოდ, უკვე მსუბუქი ნარკოტიკების ტრანსპორტირებისთვის მხოლოდ ჯარიმა თავისუფლების აღკვეთის გარეშე.
  ზოგადად, მიხაილ მიშუსტინმა სასჯელის შესამსუბუქებლად სისხლის სამართლის კოდექსში არაერთი ცვლილება შეიტანა. განსაკუთრებით იქ, სადაც ისინი ზედმეტი იყვნენ. განსაკუთრებით არაძალადობრივი დანაშაულებისთვის. მომწონს და აქ არ არის საჭირო შორს წასვლა.
  დიახ, და ქალების გაუპატიურება ისეთი დანაშაულია, სადაც ძნელია იმის გაგება, იყო თუ არა ძალადობა, თუ ქალმა თავად აცდუნა გლეხი, შემდეგ კი განცხადება დაწერა. ყოველ შემთხვევაში, ამ შემთხვევაში სასჯელი შემსუბუქდა. მაგრამ მამაკაცის გაუპატიურებისთვის და მამაკაცები კი გამკაცრდნენ.
  აქ რუსეთის გონიერი პრეზიდენტის მოვალეობის შემსრულებელმა შედეგებზე გაამახვილა ყურადღება. ფაქტობრივად, კარგი, გაურბოდნენ ქალს, რა დაემართა? მხოლოდ სიბრალული და სიყვარული. და თუ კაცი გააუპატიურეს, მაშინ ბევრი არ ჩამოართმევს მას ხელს. და ზონაში არის ასეთი მამალი. თუნდაც ის გააუპატიურეს და ეწინააღმდეგებოდეს ქურდულ კანონებს!
  მიხაილ მიშუსტინმა ასევე შეამცირა თანხმობის ვადა თოთხმეტი წლამდე. მიუთითებს იმაზე, რომ იაპონიაში ის საერთოდ ცამეტი წლისაა. და რომ სჯობს მოზარდებმა მიიღონ სექსუალური გამოცდილება უფროსებთან და გამოცდილ ადამიანებთან. და ეს ზოგადად მიღებულია გაგებით მამაკაცების მიერ. ასე რომ, ერთგვარი სექსუალური ლიბერალიზაცია.
  ამავე დროს შესაძლებელია ერთსქესიანთა ქორწინების ლეგალიზება. კონსტიტუცია იურისტებს ყოველთვის შეუძლიათ ისე განმარტონ, როგორც პრეზიდენტს სურს.
  ყოველ შემთხვევაში, გეები ამას აფასებდნენ. ევროპაში კი მიხაილ მიშუსტინისადმი დამოკიდებულება კიდევ უფრო თბილი გახდა.
  და გაჩუმდნენ თვალთმაქცები. პუტინის დიქტატურის შემდეგ დადგა დრო - თავისუფლება!
  და სიფხიზლე ყველაფერში! კერძოდ, აშენდა მიხეილ გორბაჩოვის დიდი ძეგლი. მაგრამ პუტინის პიროვნების კულტი გამოშრობა დაიწყო. მას სულ უფრო და უფრო აკრიტიკებდნენ.
  მიხაილ ვლადიმროვიჩმა, ისევე როგორც მიხაილ სერგეევიჩმა, დაიწყო უფრო დიდ პიროვნულ თავისუფლებაზე დაყრდნობა. როცა უფრო და უფრო მეტი ნება დართო. კაზინოს მსგავსად? Და რატომაც არა? ეს იყო პუტინის მმართველობის ნულოვან წლებში. მედვედს თავში მხოლოდ თვალთმაქცობა დაარტყა.
  მიხაილ მიშუსტინმა ჩინოვნიკებს ძვალი ესროლა: ახლა მათ ათი ათას დოლარამდე საჩუქრების მიღების უფლება მიეცათ. და ამან, რა თქმა უნდა, სიხარული გამოიწვია აპარატში.
  ფაქტობრივად, თავისუფალი დრო იყო. იმპერიული სიმძიმის შეცვლა დაიწყო თავისუფლებით. და ისევ ეკრანებზე შიშველი ქალი ძუძუები გამოჩნდა.
  და არა მარტო ეს. ჯარში გაჩნდა კანონიერი ბორდელები. თითოეულმა ჯარისკაცმა მიიღო კუპონებისთვის გოგოებთან სიყვარულის უფლება. და ეს, რა თქმა უნდა, დემოკრატიის დიდი მიღწევაა. და ციხეებში, კოლონიებსა და წინასწარი დაკავების ცენტრებშიც კი შესაძლებელი იყო გოგოებთან წასვლა. განსაკუთრებით მიხაილ მიშუსტინი დაჟინებით მოითხოვდა, რომ სიყვარულის მღვდლები იყვნენ არასრულწლოვანთა კოლონიებში. რომ ბიჭებმა ბიჭები არ გააუპატიურონ, არამედ იყვნენ ქალებთან.
  მაშინ არ იქნება მამლები ახალგაზრდების ზონებში.
  იგივე მსგავსმა გამოიწვია ასევე მნიშვნელოვანი მოწონება. და ამავე დროს დაგმობა.
  მიუხედავად იმისა, რომ მიხაილ მიშუსტინის სლოგანი: ვერტიკალური ლიბერალიზაცია და მეტი თავისუფლება პოპულარული იქნებოდა განსაკუთრებით ახალგაზრდებში. და ხალხის მთელი ბრბო შეიკრიბა რუსეთის ახალ მოვალეობის შემსრულებელს მისასალმებლად!
  მიხაილ მიშუსტინი არის ადამიანი, რომელსაც ნამდვილად სურდა მეტი თავისუფლება და არა მხოლოდ საკუთარი თავისთვის. მას ეზიზღებოდა სოციალიზმის დროინდელი აკრძალვები. მემარცხენეების პოზიციების გაძლიერებაზე კი რეაქცია იყო ანტიკომუნიზმი პროპაგანდაში. და ის იზრდებოდა...
  მიხაილ მიშუსტინს, ტვინიდან ძვალმდე ბურჟუას, ახლა სურდა კლასიკური კაპიტალიზმი და სრული თავისუფლება.
  . ეპილოგი
  მიხეილ-ვლადიმერ გორბაჩოვი-პუტინი ყურადღებით ადევნებდა თვალყურს ირანში მიმდინარე ბრძოლებს. სსრკ-ს არმიამ დედაქალაქ თეირანის შტურმი დაიწყო. ასე მოხდა დიდი ქვეყნის ნამდვილი დაპყრობა. ფართობით უფრო დიდი, ვიდრე უკრაინა.
  მიხეილ-ვლადიმერს ძალიან გაუხარდა: დამპყრობელი გახდა. და ნავთობის ფასი გაიზარდა. და ამან შესაძლებელი გახადა სამხედრო ხარჯების გაზრდა.
  გორბაჩოვ-პუტინმა ჯარში სამსახურის ვადის გახანგრძლივებაც კი გადაწყვიტა, სამიდან ექვს წლამდე. ისე, რომ ჯარისკაცებმა უკეთ აითვისეს ტექნიკა.
  და გააუქმეთ ყველა შეფერხება. უფრო მეტიც, თუ ფსიქიურად დაავადებული ხართ, მაშინ წადით სამშენებლო ბატალიონში. და ვინც განიკითხება ემსახუროს. უფრო მეტიც, თუ ერთი გახდება თვრამეტი, მაშინ კოლონიიდან, პირდაპირ ჯარში.
  და მაგარია!
  მიხეილ-ვლადიმირი გახდა დიქტატორი და დაემუქრა მთელ მსოფლიოს. კერძოდ, განიარაღებაზე საუბარი აღარ იყო. პირიქით, გორბაჩოვი-პუტინი იმუქრებოდა, რომ ამერიკას მთელ მსოფლიოში შიშველი გაუშვა.
  აი ასეთი გახდა პოლიტიკა. და რაც მთავარია, მილიტარიზმი და ძალაუფლების კულტი.
  და უხეში დიპლომატია.
  და კიდევ ერთი საინტერესო იდეა: ჯარში მსახურობდნენ არა მარტო მამაკაცები, არამედ ქალებიც.
  ახლა კი გოგონები თვრამეტი წლის ასაკიდან მიდიან ჯარში. და მათ უნდა იბრძოლონ და გაიმარჯვონ.
  და ეს მშვენიერია.
  აქ გოგონები იბრძვიან, თეირანში შტურმით და კოლოსალური სიძლიერის დემონსტრირებას ახდენენ;
  ერთი ექვსი გმირი, სადაც არ ყოფილან და მზად არიან ებრძოლონ ნებისმიერ ჯარს.
  ოლეგ რიბაჩენკო თავის ჯადოსნურ ხმლებს აფრიალებდა. წაგრძელდნენ და კარაქის დანებივით ჭრიდნენ დრონებს. ამის შემდეგ ბიჭმა შიშველი ფეხის თითებით ასაფეთქებელი ნივთიერებებით რამდენიმე ბარდა ესროლა.
  ირანული ტანკები აფეთქდა.
  ბიჭი მღეროდა:
  - დიდება რუსული ხმლის ეპოქას!
  მარგარიტაც პირებს აქნევდა. დაჭრეს ვერტმფრენებზე. შემდეგ კი გოგონამ შიშველი თითებით დამანგრეველი ნემსები ესროლა.
  დაშორდა მოწინააღმდეგეებს და ატყდა:
  კომუნიზმის საქმისთვის!
  და აი, ნატაშა შეტევაში... როგორ ჭრის ხმლებით რელიგიური ირანის ავიაციას. და გაანადგურე მტრის თვითმფრინავები. შემდეგ კი, ფეხის შიშველი თითებით, ის მკვლელ ბუმერანგს წამოიწყებს, რომელიც აღმოსავლეთის, ირანის იმპერიის ჯარისკაცებს გაანადგურებს.
  შემდეგ კი, თითქოს ჭიპიდან, ელვისებურად ციმციმებს. შემდეგ კი ბიუსტჰალტერს გადააგდებს და ალისფერი ძუძუს პულსარს გაუშვებს.
  დაამსხვრევს ხომეინის ჯარისკაცების მასას და იღრინება:
  - დიდება საბჭოთა ხალხის ეპოქას!
  შემდეგ კი ზოიამ ველური ბრაზით გაჭრა. ის ასევე ამსხვრევს ხმლებით გახანგრძლივების და ტანკების კოშკების მოწყვეტით.
  შემდეგ კი შიშველი ფეხების თითები, როგორც დამწვარი ნივთიერება, გაიშვება. შემდეგ კი სიკვდილის საჩუქარი შიშველი ქუსლიდან წავა.
  და ჟოლოსფერი ძუძუს ჭურვები გაათავისუფლებს ელვის კასკადს ვერტმფრენებზე. შემდეგ კი ჭიპიდან რაღაც სასიკვდილო ამოვა.
  ავგუსტინეც ამისთვის იბრძვის. ის გოგო მომაკვდინებელია. და ლალის ძუძუს ელვა. და შიშველი თითები ისვრის პულსარებს. და ჭიპის სხივით სასიკვდილოდ შეემატა ხომეინის ჯარს.
  და ენა გამოჩნდება და იღრინდება:
  - Დედა რუსეთისთვის!
  ასე რომ, სვეტლანა ძალიან აგრესიულია ბრძოლაში. და მისმა ხმლებმა, გახანგრძლივებულმა, გაჭრა თვითმფრინავებიც და ტანკებიც.
  მარწყვის ძუძუს კი როგორ გაათავისუფლებს ტოტალური სიკვდილის ნაკადებს. შემდეგ კი მათი ჭიპი მკვლელი დარტყმით დაიღუპება. და მისი შიშველი ფეხების შემდეგ გამოიყენებენ ისეთს, რომ ბევრი მტერი დაიშლება. განაწილების ქვეშ მოექცა ირანი. ყველას დაუმტკიცო, რომ ძალის მოგება რთულია.
  განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც რუსეთი, უფრო სწორად, სსრკ, ერაყის მხარეზეა, რომელიც დასავლეთში სპარსელების მთავარ ძალებს ზღუდავდა. მაგრამ რუსეთი ჯერ კიდევ მართლმადიდებელი და ამავე დროს ათეისტურია და ამიტომ არც ისე ახლოსაა ერაყთან.
  დიქტატორ ხომეინ, თქვენ შეუტიეთ არასწორ ხალხს.
  ოლეგ რიბაჩენკომ დაარტყა ხმლებით, რომლებიც მკვეთრად გრძელდებოდა ირანის დრონებსა და თვითმფრინავებზე და გაჭრა ისინი. შემდეგ, ბავშვების ფეხის შიშველი თითებით მან გაათავისუფლა მომაკვდინებელი, დამღუპველი ელვა, რომელმაც მტრის ტანკების მასა გაანადგურა.
  შემდეგ კი ტერმინატორი ბიჭი უსტვენს. და ყვავების მასა ღრმა ღრმულში ჩავარდა და დიქტატორი ხომეინის ირანულ ჯარს დაეცა.
  ბიჭმა დაიკივლა:
  - რუსეთის მოკავშირეებისთვის!
  მარგარიტა კორშუნოვაც სასოწარკვეთილად და თამამად იბრძვის. აწარმოებს წისქვილს ხმლებით. შემდეგ მისი შიშველი გოგოური ფეხები, როდესაც ისინი იწყებენ საჩუქარს რეალური და საშიში სიკვდილის შესახებ.
  შემდეგ გოგონა ჭიპიდან გამონადენს გამოყოფს, აორთქლებს ირანული ტანკებისა და თვითმფრინავების მასას.
  შემდეგ კი მარგარიტა როგორ უსტვენს. და ყორნები ხალიჩასავით დაეცემა ირანელ ჯარისკაცებს თავზე. და ისინი ფაქტობრივად გაარღვიონ კოშკები და გაანადგურეს მათი ფრთები.
  გოგონამ დაიკივლა:
  - ჩვენი სამშვიდობო ინიციატივებისთვის და მართლმადიდებლური საძმოსთვის.
  ნატაშა ისევ სასოწარკვეთილ შეტევაშია. მისი ხმლები მასიური განადგურებას იწვევს. და ამდენი თვითმფრინავი და ტანკი დაჭრეს. შემდეგ კი ფეხის შიშველი თითები განადგურების ბარდას გადააგდებს და მოწინააღმდეგეთა მასას ჩამოგლეჯს, ტანკებიდან კოშკებს ანადგურებს. შემდეგ კი ალისფერი ძუძუს გოგონა პულსარით სცემს ხომეინის ჯარს.
  შემდეგ კი ჭიპიდან ელვის კასკადი ჩნდება, ასე სასიკვდილო. და ბოლოს, როგორ გაფრინდება მაგოპლაზმის ნაკადი ვენერას წიაღიდან.
  მეომარმა იღრიალა:
  - ჩვენი მოკავშირეებისთვის!
  შემდეგი წყვეტს ზოიას. მებრძოლი გოგონა ვერტმფრენის ტექნიკას იყენებს. შემდეგ კი მისი შიშველი ფეხები თითქოს სიკვდილის საჩუქარს გამოსცემს. და ჟოლოსფერი ძუძუსთაგან სასიკვდილო ელვა გამოფრინავს, რომელიც მოწინააღმდეგეებს ურტყამს. შემდეგ კი პულსარების ჭიპის ნაკადებიდან.
  და ვენერას გროტოდან, ირანელი ჯარისკაცების განადგურების ახალი ნაწილები და ტანკები თვითმფრინავებით.
  გოგონამ ყვიროდა:
  - დიდება კომუნიზმს!
  ავგუსტინე დაბრუნდა მოქმედებაში, როგორც კასკადური ელვა. ახლა კი მისი ხმლები წვერივით აჭრიან ძირამდე. და შიშველი თითები სულ განადგურების საჩუქარს აგდებს. შემდეგ კი ლაზერის სხივები გამოფრინავს ლალის ბუჩქებიდან, რომლებიც ჭრიან ირანულ ტანკებსა და თვითმფრინავებს.
  მაგრამ ჭიპიდან ელვა განადგურებით ისვრის.
  და აი, როგორ მოვა ვენერას წიაღიდან სიკვდილის ჯოჯოხეთური ცუნამი, რომელიც უეჭველ სიკვდილს მოუტანს ყველაფერს, რაც თავს ესხმის საბჭოთა კავშირს - თუმცა ამ შემთხვევაში ეს იყო გორბაჩოვი-პუტინი, ვინც თავს დაესხა ირანს. და მთლიანად დაიწვა თვითმფრინავების, ტანკების, დრონების მასა.
  გოგონა გაბრაზებული მღეროდა:
  - ერთად დავლიოთ რუსეთისთვის, უფრო სწორედ სსრკ-სთვის და ერაყისთვის!
  სვეტლანა ასევე უფრო ცხელია ბრძოლაში. და სულ მცირეოდენი საცოდავად ჭრის ხომეინის ჯარს. და შიშველი თითებით ისვრის განადგურების ბარდას, მტერს ამსხვრევს.
  და სრული განადგურების ნაკადები გამოფრინავს მარწყვის ძუძუსთაგან, რამაც გადააქცია რევოლუციური ირანის ტანკებისა და თვითმფრინავების მასა. ლილვაკებიც კი დაფრინავდნენ ყველა მიმართულებით.
  ჭიპიდან კი ელვის მთელი ნაკადი, რომელმაც ბევრი ხომეინის მებრძოლი გაანადგურა.
  და შემდეგ ვენერას წიაღიც, როგორც მაგიური პლაზმის მოქცევის ტალღა გაფრინდება და ხომეინის ჯარები დასრულდება.
  სვეტლანამ იღრიალა:
  - ხმლისთვის რუსი ქრისტეს სადიდებლად!
  შემდეგ ოლეგ რიბაჩენკომ და გოგოებმა ირანელებს დიდი ბრძოლა გაუმართეს. და მათ გამოიყენეს ძლიერი მაგია. გოგონებმა ვენერას წიაღიდანაც კი გამოაგდეს მაგიური ენერგიის ნაკადები და მაგიის ცუნამი. ხომეინის მეომრები კი ბურთთან თხილამურებივით დაარტყეს.
  ოლეგ რიბაჩენკომ არა მხოლოდ ჯოჯოხეთური ისლამური ტანკები დაჭრა ხმლებით, არამედ უსტვენდა. და ყვავები დაარტყა ირანულ თვითმფრინავებს. მიწასთან გაასწორეს.
  მარგარიტა კორშუნოვაც, როგორც უნდა, ისე წაიღებს, მაგრამ წისქვილს ხმლებით გაუშვებს, კავკასიელ მებრძოლებს მოწყვეტს. შემდეგ კი შიშველი ფეხებით აიღებს და გაუშვებს ძლიერ პულსარს.
  და ანადგურებს ირანელებს, როგორც დარბევის მეთოდი. და როგორ უსტვენს გოგონა და ყვავები ჯოჯოხეთურ ისლამურ თვითმფრინავებზე დაცვივდნენ.
  გოგონამ დაიყვირა:
  - კომუნიზმისთვის მთელ მსოფლიოში!
  ნატაშაც უტევს ირანელებს. ახლა კი მის ხმლებს აიღებენ და ირიბად მოჭრიან. ახლა კი მისი შიშველი ფეხები დაიწყებს რაღაც მომაკვდინებელს, რომელიც ანადგურებს მტრის მანქანებს.
  ამის შემდეგ, გოგონა ალისფერი ძუძუს წვერებიდან გამოუშვებს ცხელ, მკვლელ პულსარებს. და ისინი მოხვდებიან ისლამურ ლაშქრობებზე. და გოგონა ასევე ელვისებურად ესვრის რევოლუციურ ირანელებს ჭიპიდან. და მართლა შეწვავენ ყველას, მწვადს გააკეთებენ.
  მაგრამ კიდევ უფრო მაგარი, როდესაც ენერგიის ნაკადი იფეთქებს ვენერას წიაღიდან. და წაიღეთ ირანელების დიდი მასა.
  ეს არის ქალბატონი ლურჯი თმით. და ღრიალი:
  - დიდება სამშობლოს!
  და ისევ ალისფერი ძუძუსგან, გაათავისუფლა განადგურების საჩუქარი, მოკლა ირანელი ჯარისკაცები, მან დაამატა:
  ვისაც დიდი მუცელი აქვს, შიმშილით მოკვდება!
  ზოიამ ასევე კომბოსტოს ოპონენტებივით დაჭრა. მან ისინი ძალიან მარტივად გაჭრა, თითქოს ნამსხვრევებს აშორებდა. და შიშველი თითებით მან ესროლა გამანადგურებელი ბომბი. და გაანადგურა მტრები.
  შემდეგ კი ჟოლოს ძუძუებიდან ის ღრიალებს: მარჯვნიდან ტანკებზე, მარცხნიდან თვითმფრინავებზე! და ძალიან ეფექტურად გაანადგურე მოწინააღმდეგეები.
  შემდეგ კი მრგვალი ჭიპიდან ელვისებური ჭანჭიკებით. და დაწვა ხომეინის ჯარისკაცები, გადააქცია ისინი ხრაშუნებად.
  შემდეგ კი, ვენერას გროტოდან, აფრინდება და გაფრინდება განადგურების ენერგიის მთელი ტორნადო.
  გოგონამ მახვილგონივრული შესძახა:
  - მაღლა მფრინავი ჩიტი, ცხვირს არ ასწევს, ღრუბლებში არ აფრიალებს!
  ავგუსტინე უშუალოდ მონაწილეობს ბრძოლაში. გოგო კი არა, უბრალოდ ვეფხვია. და სიტყვასიტყვით აცრემლებს მტრებს კლანჭებით. და ის ჭრის, ხმლებით არ აძლევს შანსს.
  ახლა კი მისი შიშველი ფეხები განადგურების უკიდურესად სასიკვდილო საჩუქარს იწყებს. ოპონენტების დაჭერა პატარა ბლოტებად. და ხსნის ოდნავი შანსსაც ართმევს.
  მაგრამ ელვის ჭანჭიკები ლალის ბუჩქებიდან გამოფრინავს და ირანელებს ფაქტიურად ქაღალდივით წვავს.
  ჭიპიდან კი პულსარი ამოდის. და როგორ ჭრის ჯოჯოხეთურ ირანულ ტანკებს. და დაანგრია მათი კოშკები.
  და ვენერას წიაღიდან ჯადოსნური პლაზმის კიდევ ერთი ნაკადი იფეთქებს. და თუ დაწვა, მაშინ ხომეინის ჯარები საკმარისად ვერ იპოვიან.
  და მეომარი ეუბნება თავის თავს:
  - ვისაც უნდა ლომი გახდეს, მგლის ხელი არ აქვს, ჩიტის უფლებით დარჩება!
  სვეტლანა ისევ მოძრაობაშია. ჭრის ლითონს ხმლებით. და შიშველი თითებით ის ისვრის სასიკვდილო ყუმბარებს. აცრემლებს და წვავს ირანელებს.
  ამავდროულად, გოგონას არ ავიწყდება მარწყვის ძუძუს ელვის გაგზავნა.
  მაგრამ ჭიპიდან ის ამოიფრქვევა, დამანგრეველი და დნობის ლითონი.
  მაგრამ ვენერას გროტოდან აფრინდება და გამოფრინდება ლაზერის სხივი, რომელიც ყველას წაიყვანს და გაჭრის.
  და მერე ღრიალებს:
  - ფრინველთა უფლებები ყველაზე ხშირად ვირები აქვთ მხედველობაში, ცხვარი კი ხასიათით!
  ოლეგ რიბაჩენკომ ძალიან თავდაჯერებულად განაგრძო ბრძოლა, აჩვენა ტიტანის ძალა. აქ ის ირანელებს ხმლებით ჭრის. შემდეგ კი, ბავშვების ფეხის შიშველი თითებით ის მკვლელურ ყუმბარაზე მეტს გაუშვებს. დაამსხვრევს ხომეინის ჯარისკაცების მასას.
  ამის შემდეგ ბავშვი უსტვენს და შეშინებული ულვაშები და ყვავები, თითქოს ისლამურ ხომეინზე, აიყვანენ ჯარს და დააწვებიან. და მათ დაიწყეს თვითმფრინავების ჩამოგდება უმოწყალოდ.
  ოლეგ რიბაჩენკომ ჭკვიანურად შენიშნა:
  - ქათმის ტვინით უფრთო!
  მარგარიტა კორშუნოვამ ხმლებით განაგრძო გრუნტის ტრიალი. მან უყოყმანოდ დაჭრა ირანელები. და ამავე დროს, შიშველი ბავშვური ფეხებით, მან ესროლა განადგურების საჩუქრები. და ფოლგის გროვავით დახია.
  და როგორ უსტვენს და ყორანი დაეცემა ჯოჯოხეთურ ისლამურ ჯარებს. ყველა მათგანი გაირეცხება ფხვნილად. და როცა ირანელები ჩიტების დარტყმის ქვეშ იმყოფებოდნენ, მეტისმეტად მჭიდროდ დგებოდნენ - გაანადგურეს.
  და მარგარიტა ამბობს:
  - ქათმის ტვინითა და ფრინველის უფლებებით არწივს თავს ნუ იჩენთ!
  ნატაშკა წამოხტება და ხმლებით სჭრის. კომბოსტოებად დავჭრათ ხომეინის ჯარები. შიშველი ფეხით ჩააგდე განადგურების საჩუქარი. უამრავ ირანელს მოსპობს და ფილტვების ზევით ღრიალებს:
  - ბუნებით სველი ქათამი რომ ხარ, შიმშილისგან გაშრება!
  ხოლო ალისფერი ძუძუსთაგან გამოვა სასიკვდილო დენის გამონადენი. მოსპობს უამრავ ირანულ ჯარს. შემდეგ კი ჭიპიდან პულსარივით ამოძრავდება. და ყველა მოწინააღმდეგე ნაწილებად დაიშლება.
  ახლა კი ვენერას წიაღიდან ამოიფრქვევა ცუნამის ნაკადი, რომელიც ყველას ჯოჯოხეთური პლაზმით წვავს.
  აი გოგო.
  და ზოია, ველურ შეტევაში, ყველას სცემს ზედმეტი პაუზების გარეშე. და დავჭრათ ყველაზე პატარა ნაჭრებად. ფაქტიურად ნახშირბადის ნაჭრების დატოვება. და როგორ შიშველი ფეხით ისვრის რაღაც წარმოუდგენლად დამღუპველს. და მაშინ რაღაც, რაც მოაქვს ყველაზე შთამბეჭდავ სიკვდილს და ტოტალურ სიკვდილს, გამოფრინდება ჟოლოსფერი ძუძუებიდან.
  შემდეგ კი ასეთი ველური ჭიპიდან გადმოხტება და ჯადოსნურ პლაზმას ვეფხვივით გაანადგურებს.
  და ბოლოს, ვენერას გროტოდან, საჩუქარი, რომელიც ხომეინის ჯარებს უშედეგოდ მოაქვს ნამდვილი სიკვდილი.
  შემდეგ გოგონამ დაიყვირა:
  - ქათმის ტვინით ოქროს კვერცხებს ვერ დადებ!
  ავგუსტინემ ისლამური ხომეინის ტანკების კოშკები ხმლებით გაჭრა. შემდეგ კი, შიშველი თითებით, მან სიკვდილის საჩუქარი გაუშვა. მაგრამ გოგონას მათი ლალისფერი ძუძუს ცეცხლოვანი ელვა აფრინდა. და დაწვეს ირანელების თაიგული.
  შემდეგ კი განადგურების მთელი ტორნადო ამოფრინდება ჭიპიდან.
  მაგრამ ვენერას წიაღიდან განადგურება მიფრინავს, რასაც მოაქვს სრული გამარჯვება და განადგურება.
  ავგუსტინემ ბრძნულად შენიშნა:
  - მამალს მაინც შეუძლია ოქროს კვერცხების დადება, მაგრამ ქათმის ხასიათი მხოლოდ არეულობაში გიბიძგებს!
  სვეტლანა ბრძოლაშიც ცხელია. როგორ ჭრის ირანელებს ხმლებით და აწურავს მჟავე კომბოსტოში. და შიშველი ფეხის თითებით ის განადგურების საჩუქარს გაუგზავნის. გაანადგურე მტრები მტვრად.
  და მომაკვდინებელი ელვისებური ჭანჭიკები მარწყვის ძუძუებიდან გამოფრინდებიან. დაწვავენ ირანელებს. და აი, ჭიპი მოაქვს ხომეინის რევოლუციონერი ისლამისტების ტოტალიტარული განადგურების ტალღას.
  და ბოლოს, ვენერას გროტოდან გამოფრინდება ჯადოსნური პლაზმის ბუშტი, რომელიც ერთდროულად გადნება ყველა მტერს. და ტანკები მოწევენ და მათში არსებული ჭურვები აფეთქდება.
  და სვეტლანა როგორ იღრიალა:
  - რატომ ხარ ყველა ღრუბლებში, რადგან ქათმის ტვინი!
  ოლეგ რიბაჩენკო სულ უფრო და უფრო გააფთრებით იბრძვის. ის აიღებს და გაჭრის მტრებს. ისინი ყველა დაიმსხვრევა და დაჭრიან პატარა ნაჭრებად.
  მერე კი, ფეხშიშველი, ბავშვის ფეხით ყუმბარას დააგდებს და ნაწილებად აგლეჯს.
  მას შემდეგ, რაც ბიჭმა კიდევ ერთხელ უსტვენა და ბევრი თვითმფრინავი ჩამოაგდო.
  შემდეგ მან გამოთქვა აზრი:
  - დათვის ძალაც რომ გქონდეს, ოღონდ ქათმის ტვინებით ვირად დარჩები!
  მარგარიტა მაგნიტნაიამ ხმლებით მთელი ძალით დაარტყა. შემდეგ შიშველი ფეხით გოგონამ სიკვდილის მკვლელი საჩუქარი ესროლა. ირანელებს ძვლები და კანი დაანგრიეს. და მერე როგორ უსტვენს, რომ ყვავები გროვად დაეცემა ირანელებს.
  შემდეგ მარგარიტამ დაიყვირა:
  - თუ ქათმის ტვინი გაქვს, მაშინ მელასთან შეხვედრის შემდეგ ბუმბული გაფრინდება!
  ნატაშა ძალიან აქტიურად ებრძვის ირანელებს. ახლა კი მისი შიშველი ფეხები რაღაც ეშმაკურად მკვლელს ისვრის. და ხმლები ჭრიან კოშკებს.
  შემდეგ კი ელვა ამოიჭრება ჭიპიდან ...
  და ალისფერი ძუძუს წვერები სასიკვდილო პულსარებს გაათავისუფლებენ. შემდეგ კი გოგონა მას აიღებს და ვენერას წიაღიდან ცეცხლოვან ტორნადოს გამოუშვებს. და დაყავით მოწინააღმდეგეები ნაჭრებად.
  შემდეგ გოგონამ აჩუქა:
  - ღორისგან ნაჭრის გასაკეთებლად საჭიროა მგლის ხელი გქონდეს, მელა კი მარაგი!
  ზოიამ ხმლებით აიღო ქარის წისქვილი. მან გაჭრა ყველა მანქანა და საციგურაო მოედანი მიმოფანტული ყველა მიმართულებით. შემდეგ კი ტერმინატორი გოგონას შიშველმა ფეხებმა ბომბები, განადგურება წამოიწყო. და მფრინავებმა დაიწყეს მტრების განადგურება.
  მაგრამ ჟოლოს ბუჩქები მიიღებენ და ასხივებენ განადგურების ელვას. შემდეგ კი ლაზერის სხივი ამოფრინდება ჭიპიდან.
  და აი, ვენერას გროტო ამოიფრქვევს ძლიერი ტორნადოს ნაკადს, რომელიც ანადგურებს რევოლუციურ ისლამურ ხომეინის ჯარებს.
  და გოგონა ყვირის:
  - დიდი ალბათობით, ქათმის ტვინით შემწვარ მელაზე წახვალ!
  ავგუსტინეც ახლა იბრძვის, ამიტომ მაღვიძარასავით ჩართო. და სჭრის ირანელებს უმოწყალოდ და სინანულის გარეშე. ისვრის ყუმბარებს შიშველი ფეხებით, ანადგურებს მოწინააღმდეგეებს.
  და ლალის ძუძუსთაგან დაფრინავს კასკადური ელვა. მაგრამ ჭიპიდან რაღაც აბსოლუტურად მომაკვდინებელი იქნება ჩაქუჩით. და გაანადგურე ირანელები. და აი, სიკვდილისა და განადგურების ჯადოსნური ტორნადო გამოფრინდება ვენერას გროტოდან.
  შემდეგ გოგონა ყეფს:
  - თუ პერსონაჟი სველი ქათმის მსგავსია, ქუჩაში ფულის გარეშე გაშრება!
  სვეტლანაც ძალიან თავხედურად იბრძვის. და ის ჭრის ხმლებით და შიშველი ფეხებით ისვრის სასიკვდილო ძღვენს. შემდეგ კი ის აიღებს მას და მარწყვის ძუძუსთაგან გამოიფრქვევს ჯადოსნური პლაზმის ბუშტების კასკადს.
  შემდეგ კი ჭიპიდან ერთი ელვა მეორის მიყოლებით სცემს.
  მაგრამ ვენერას გროტოდან, როგორ ჩამოვა ტოტალური განადგურებისა და სრული განადგურების ქარიშხალი.
  სვეტლანამ დაიყვირა:
  - ქათმის ტვინი უშვებს ფრთებს, ქათმის ხასიათს აგზავნის!
  ოლეგ რიბაჩენკო ღრიალებდა და აჭრიდა ხმლებს მონაცვლეობით და განადგურებით. და მან აიღო შიშველი ბავშვების ფეხები და გაუშვა ყუმბარა. ბევრი ირანელი დალეწა. და მერე როგორ უნდა სასტვენი. ყვავები კი ხომეინის ჯარის თვითმფრინავების ღრუბელს დაამსხვრევს.
  ბიჭმა დაიყვირა:
  - ვინ არის საშხაპეში ქათამი, ის მელა საჭმელი ქოხში!
  ოლეგს ცოტა მობეზრდა ირანელების შიშველი ფეხებით დაჭრითა და ყუმბარის სროლით. ბიჭმა გაიმეორა აფორიზმი:
  - თუ გინდა თეთრკანიანი ცხოვრება, ეშმაკობაში ცოტათი მაინც გაწითლდი!
  მარგარიტა მაგნიტნაიამ შიშველი თითებით ესროლა განადგურების მკვლელი. დახია ბევრი ირანელი ჯარისკაცი. შემდეგ კი ლაზერით მან ჭიპის აფეთქება მისცა.
  და ამის შემდეგ მან აიღო, უსტვენა და გაანადგურა თვითმფრინავების თაიგული.
  და მან შეამოწმა:
  - ნამდვილი თეთრკანიანები არ გამოიყურებიან ფერმკრთალი, როდესაც ისინი მარცხდებიან!
  შემდეგ გოგონამ კვლავ შიშველი ფეხის თითებით გადააგდო განადგურების საჩუქარი და ჭიკჭიკებდა:
  - ჭკუაზე ქათამი თუ ხარ, საქმეებით მელაზე წახვალ ბულიონში!
  ნატაშამ გაათავისუფლა განადგურების პულსარი ალისფერი ძუძუსგან და დაიყვირა:
  - არწივის ფრინველი იყავი, მაგრამ მამლის ფრენა არ გქონდეს!
  ზოიამ აგრესიულად შენიშნა და ასევე ჩამოაგდო სრული განადგურების საჩუქარი ჟოლოსფერი ძუძუს:
  - ვინც ფაფის უჭმელად ბევრს აყივლებს - ვედროს ყივილს!
  ავგუსტინემ ჩამოაგდო მისი გამანადგურებელი პულსარი ლალისფერი ძუძუსგან და ჩაილაპარაკა:
  - თუ პოლიტიკოსი ბევრს აწვალებს, ამომრჩევლები მგლებივით ყვირიან!
  სვეტლანა აფრქვევს ელვას, როგორც ვულკანი მარწყვის ძუძუს და ჩიკის:
  - პოლიტიკოსი, რომელიც ბევრს ყეფს, მაგრამ ცოტას ცდილობს, ხალხს ძაღლის სიცოცხლეს მოუტანს!
  ოლეგ რიბაჩენკომ დაარტყა, ხმლები დატრიალდა. მან შიშველი, ბავშვური ფეხით ყუმბარა ესროლა და აღნიშნა:
  - პოლიტიკოსები ბავშვებივით ხუმრობებს თამაშობენ, მაგრამ მათი ხრიკები ისეთივე ძველია, როგორც თავად პოლიტიკა!
  შემდეგ ბიჭმა უსტინდა, ჰომეინის ჯარს რომ შეეჯახა, ყვავები ქვიშასავით დაარტყა ჯინსიდან და ისევ იღრიალა:
  - პოლიტიკოსი არწივის ტახტზე მეოცნებე ყვავია, მხოლოდ ნისკარტი არ გაუზრდია!
  მარგარიტამ რაციონალურად აღნიშნა, ასევე შიშველი ფეხით განადგურების გზავნილს ესროლა:
  - პოლიტიკოსს ლომის ტახტი უნდა, მაგრამ გონება ხშირად მხოლოდ უღიმღამო ძროხაა!
  ნატაშამ ჭიპიდან ელვა გაათავისუფლა და იყეფა:
  - ლომი ცხვარი არ უნდა იყოს, მაგრამ პატარა მელა მაინც არ დააზარალებს, რომ ვირებში არ აღმოჩნდეს!
  ზოიამ აიღო და შიშველი ფეხის თითებით სიკვდილის საჩუქარი გაუკეთა. შემდეგ მან გადააფურთხა პულსარი ჟოლოსფერი ძუძუებით და დაიყვირა:
  - თუნდაც ლომი ხარ, მაგრამ ქათმის ტვინით ძაღლის სიცოცხლე გარანტირებული გაქვს!
  ავგუსტინამ სიკვდილის ელვისებური ელვისებური ატეხა ლალისფერი ძუძუს თავი და დაიკივლა:
  - ვინც ბევრს ყეფს მთვარეზე, ცხოვრება მას კვერთხში ასველებს!
  სვეტლანას მბრუნავი მაგიდა ეჭირა. შემდეგ მან გამონადენი გამოუშვა მარწყვის ძუძუებიდან და დაიყვირა:
  - პოლიტიკოსი ცაში ღვეზელს რომ გპირდება, მაშინ ამომრჩეველს კოდალად თვლის!
  ოლეგ რიბაჩენკომ, ყვავის სტვენით, რაციონალურად აღნიშნა:
  - ხის თავი რომ გაქვს, მუხას აუცილებლად გაჩუქებ!
  მარგარიტა, კვლავ კლავდა მტრებს, გამოსცა:
  - მუხასავით თავი რომ ხარ, წებოვანივით გამოგლეჯენ!
  ნატაშამ ჭკვიანურად შენიშნა, სიკვდილის მძლავრი საჩუქარი გაათავისუფლა ალისფერი ძუძუსგან და გაანადგურა ხომეინის ჯარები:
  - მუხების ამომრჩევლისთვის პოლიტიკოსი სრული ცაცხვია!
  ზოიამ, დაჭრა ირანელები და გამოგზავნა სიკვდილის სხივები მისი მკერდის ჟოლოსფერი ძუძუსთაგან, აღნიშნა:
  - თუ თექის ჩექმავით მუნჯი ხარ, მუდამ გაჭედილი იქნები!
  ავგუსტინემ ჭკვიანურად აღნიშნა, დაღუპვა გამოუგზავნა მისი ლალისფერი ძუძუს:
  - ყოველდღე არაფერი უშლის ხელს, ქათმის გონებასავით აფუჭებს შემწვარს!
  სვეტლანამ ამოისუნთქა მარწყვის ძუძუს და გასცა:
  - ქათმის მეხსიერება თუ გაქვს, არწივივით ფრენა დაგავიწყდება!
  ოლეგმა ტომბოს შიშველი ფეხი ესროლა დაღუპვის საჩუქრად და დაიკივლა:
  - ქათამი ჩიტი არ არის - ქათმის გონება გონება არ არის!
  მარგარიტამ შიშველი ფეხით წამოიწყო ისეთი რამ, რაც მას ტკივილის გარეშე არ აძლევდა სიკვდილს. შემდეგ მან უსტვენა, ირანელებს ყვავები დაარტყა და აკოცა:
  - ქათმის ტვინით ამომრჩეველი პრეზიდენტად მამლებს ირჩევს!
  ალისფერი ძუძუს ნატაშამ ცხელა და ძალიან აწვა და ამოიოხრა:
  - პოლიტიკოსი, რომელიც ბევრს ქაფავს, მხოლოდ მას იზიდავს, ვისაც ქათმის ტვინი აქვს!
  ზოიამ, რომელიც მტრებს ესროლა, ჟოლოსფერი ძუძუებიდან, შენიშნა:
  - ვის აცდუნა პოლიტიკოსის მელას ლაპარაკი, გონებით ქათამი და ხასიათის ცხვარი!
  ავგუსტინემ, რომელიც ლალის ძუძუს წვერებით ურტყამს, აღნიშნა:
  - პოლიტიკოსისთვის ენა ხმალიც არის, მათრახიც და გასაღებიც, მაგრამ ამომრჩეველს უპირველეს ყოვლისა, ბლოკავს!
  სვეტლანამ ელვა დაარტყა მარწყვის ძუძუს. მან გაანადგურა ირანისა და ხომეინის არმიის უამრავი თვითმფრინავი და ტანკი, გამოსცა:
  - ქათამი რბილია, მაგრამ რა მყარ საწოლებზე სძინავთ ქათმის ტვინი!
  ოლეგ რიბაჩენკო დათანხმდა და კიდევ ერთხელ უსტვენდა:
  - მმართველის ნაზი ბუნება ხშირად იწვევს სახელმწიფოს მძიმე დაცემას!
  მარგარიტამ დაასრულა, სტვენა და თავზე ყვავები გამოგზავნა, ბოლო ირანელებს დაასრულა, დაამატა:
  - ქათმის ტვინით და ქათმის ხასიათით, ღორის ხორცს დაემსგავსება!
  გოგოებმა შიშველი ფეხებით ძალიან მაგარი საქმე გააკეთეს და ბოლოს ვენერას წიაღიდან ცუნამის ტალღები გამოუშვეს. და წავა ცეცხლოვანი და ჯოჯოხეთური აურზაური. და ყველაფერი მიწაზე დაიწვება.
  და ხომეინის ვაჟკაცი ჯარები ნახშირი დახვრიტეს.
  დიახ, აქ მათი დიდი ნაწილი უკვე დაფქულია და გამარჯვება ახლოსაა.
  გუნდი ფრონტის სხვა სექტორში გადავიდა და იქ აქტიურად დაიწყო ოპერირება. მტერი ძალიან ძლიერი და მრავალრიცხოვანია.
  ოლეგ რიბაჩენკომ ხომეინის ჯარები ხმლებით მოჭრა. ამავე დროს, მისი შიშველი, ბავშვური ფეხები ისროდა სასიკვდილო საჩუქრებს, ანადგურებდა რუსეთის მტრებს, უფრო სწორად სსრკ-ს და მოკავშირე რუსეთს, უფრო სწორად სსრკ-ს, ერაყს. მაგარმა ბიჭმა ლოგიკურად შენიშნა:
  - უცნაურია ირანელების მოკვლა. კარგი ხალხი და აყვავებული ქვეყანა!
  მარგარიტამ, ჰომეინის ისლამური იმპერიის ჯარისკაცების მოჭრა და მებრძოლების გაკვეთა, შიშველი ფეხებით დისკების სროლა, სატანკო კოშკები და თვითმფრინავის კუდები, აღნიშნა:
  - დიახ, მახინჯია ირანელებთან ასე მოქცევა. გარკვეულწილად, ეს მოგვაგონებს ისტორიულ სტრატეგიებს. არსებობს ორი გზა: ბრძოლა, ან დედამიწაზე სამოთხის აშენება. არჩევანის მიხედვით, თქვენ იღებთ მისიებს. როგორც ამბობენ, სამხედრო მისიაში სამოთხის აშენება უფრო რთული იქნება!
  ოლეგ რიბაჩენკომ, წაგრძელებული ხმლების ერთი ტალღით მოჭრა ირანელების მასა და თავი უარყოფითად გააქნია:
  - ეს სხვა ხერხია. შევამჩნიე, რომ თამაშში "კლეოპატრა", სამხედრო მისიებში, როგორც წესი, ლუდთან დაკავშირებული პრობლემები არ არის. მშვიდობიან დროს კი ქერის მხოლოდ ტრანსპორტირებაა შესაძლებელი და ეს პრობლემებს ქმნის.
  მარგარიტას ეჭირა გრუნტი, მოწინააღმდეგეები, მათ შორის თვითმფრინავები და ტანკები, ხომეინის არმიის უამრავი ვერტმფრენი, და კბილების გაშიშვლებით მღეროდა:
  - მდინარეები, ზღვები, სრუტეები... რამდენ ზიანს აყენებენ!
  ოლეგ რიბაჩენკომ, შვილის ფეხის შიშველი თითებით ნახერხის ფეთქებადი შეკვრა ესროლა, მთელი ბატალიონი ამერიკული და რუსული წარმოების ტანკებით ჰაერში განადგურებით ასწია, შიშველი ქუსლით ბარდა მისცა და მღეროდა:
  ეს არ არის ლუდი, რომელიც კლავს ხალხს! წყალი კლავს ადამიანებს!
  ტერმინატორი ბიჭი, ფაქტობრივად, ღელავს, როგორც ბიჭი კონანის შესახებ მულტფილმიდან.
  და ისევ უსტვენს, ყვავები ჩამოჰყავს ირანელებს.
  ნატაშამ, მოწინააღმდეგეებს ჭრიდა და კბილებს აშორებდა, წისქვილს ეჭირა, აგრესიულად გაიღიმა. აი ის, რა ჯიუტი მეომარია. და აი, მისი შიშველი ფეხის თითები, როდესაც ისინი აგდებენ მკვლელობის ძალის ასაფეთქებელ პაკეტს, ჭრიან ჰომეინის ისლამური იმპერიის მეომრებს.
  ალისფერი ძუძუს გოგონა ელვას გაუგზავნის. ის დაწვავს რამდენიმე ასეულ ირანელს და ღრიალებს:
  - იქნება უდიდესი კომუნიზმის ეპოქა!
  შემდეგ კი, როგორც ენა აჩვენებს. ეს არის გოგონა, მასში უმაღლესი კლასი.
  ზოია ასევე ჭრის მტრებს. არ აძლევს მათ შანსს. და პეპელა ატარებს მიღებას ხმლებით. წყვეტს მოწინააღმდეგეებს, ჭრის ათეულობით ირანელს. შემდეგ კი, ფეხის შიშველი თითებით, ის ნახერხის ფეთქებადი შეფუთვას გაუშვებს. გაანადგურებს მტრებს და ჭიკჭიკებს:
  - დიდება მეფეთა და გამარჯვებულთა დიდ რუსეთს!
  და ჟოლოს ძუძუსგან გაათავისუფლებს სიკვდილის საჩუქარს და განადგურების პულსარს.
  აქ ავგუსტინეც იბრძვის - დამატებითი კლასის მებრძოლი გოგონა. აი, ის აიღებს მას და შიშველი ქუსლით გაუშვებს ბარდას ასაფეთქებელი ნივთიერებებით მტერს. გაანადგურე შენი მტრები.
  შემდეგ კი ლალის ბუჩქებიდან, როგორც ელვისებური გამონადენი. და დაწვა მტრები მიწაზე.
  და ფილტვებში ყვირილი:
  - დიდება კომუნიზმის სამშობლოს!
  სვეტლანაც დიდი ენთუზიაზმით იბრძვის. და ჭრის მტრებს ველური სიგიჟითა და მრისხანებით. და შიშველი თითებით ნახშირის ყუმბარას ისვრის, რომელიც ირანელების ბრბოს ანადგურებს. შემდეგ კი მარწყვის ძუძუს ელვა გაათავისუფლებს. და დაწვეს ალიევის ისლამური იმპერიის მებრძოლთა ბატალიონს. აქ არის გოგონა, წმინდა ჯადოქარი და ტერმინატორი.
  სვეტლანა მღეროდა:
  - მე ვარ შვიდი ზღვის დიდი მეომარი,
  მე კი საოცრად ვმღერი - ბულბულივით!
  და ხმამაღლა იცინე.
  ადრე დაპყრობილი, უფრო ზუსტად გამაგრებული და ოკუპირებული ირანელების მიერ თეირანი აფეთქებით დაეცა.
  და ირანელები დამარცხდნენ. მაგრამ საბოლოოდ დასაყრდენის დასაკავებლად აუცილებელია ზარდაბრისა და აგჟარბერიმის აღებაც.
  ოლეგ რიბაჩენკო, მარგარიტა კორშუნოვა და ჯადოქრ გოგონების გუნდი ზარდაბარს შტურმით აწყობენ.
  და ისინი ნამდვილი გმირებივით იბრძვიან. მიუხედავად იმისა, რომ ისინი ბავშვებს ჰგვანან. და ჯადოქრები გოგონები გამოიყურებიან დაახლოებით ოცი წლის ასაკში, თუმცა ისინი უკვე იმდენად მოხუცები არიან, რომ ხალხი ასე დიდხანს არ ცხოვრობს.
  ოლეგ რიბაჩენკომ კედელზე მოჭრა ხომეინის ჯარები, რომელსაც ხმლებით ეჭირა ჭანჭიკის ტექნიკა. შემდეგ ფეხის შიშველი თითებით მომაკვდინებელი ყუმბარა ესროლა და ირანელებს ნამსხვრევები მოჰკიდა. ამის შემდეგ ბიჭი, ტრადიციისამებრ, სასტვენით, ყვავებს თავზე ჩამოაგდებს, ხომეინის ისლამური იმპერიის ჯარისკაცებს.
  ოლეგი მღეროდა:
  - და მდუღარე სიბნელე გაფრინდა ბოროტი ურჩხულების ქვეყანაში!
  და ბიჭმა ისევ ხმლებით გაატარა მთელი წისქვილი. ასე რომ, ის ანადგურებს მოწინააღმდეგეებს და ფაქტიურად ანადგურებს.
  მარგარიტაც გიგანტივით არის დაჭრილი. გოგონამ ხმლები მთელი სისწრაფით შეატრიალა. და შიშველი ქუსლით სიკვდილის საჩუქარს მისცემს. ირანელებს კი უპატიოდ და უეჭველად ანადგურებენ.
  გოგონამ აიღო და იმღერა:
  - აყვავებული კომუნიზმი იქნება, ფაშიზმი ერთბაშად განადგურდება!
  ოლეგ რიბაჩენკომ გამართა სამოვარის მიღება, დაჭრა ირანელები და აღნიშნა:
  - ერთბაშად გაანადგურა ფაშიზმი!
  ბრძოლა უფრო და უფრო უკონტროლო ხდებოდა.
  განსაკუთრებით მაშინ, როცა ნატაშამ შიშველი თითებით დაიწყო ვარსკვლავების სროლა, რომელთაგან თითოეულმა ერთდროულად ასობით ირანელი გაანადგურა. და უკვე თუ ალისფერი ძუძუსთაგან ელვისებურად იფეთქებს და მოწინააღმდეგეებს წვავს.
  გოგონამ დაიყვირა:
  - მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში, ყველა მტერს ტუალეტში მოვკლავ!
  ზოიამ, რომელიც მტერს ესროლა, იკივლა:
  - დიდება კომუნიზმს!
  და ფეხის შიშველი თითებით როგორ გავუშვათ სასიკვდილო ყუმბარა, ყველაზე დამანგრეველი ძალა.
  და ის სუპერ გოგოა. ჟოლოსფერი ძუძუდან ყველაზე ველური და გაბრაზებული ელვა ამოდის.
  ავგუსტინემ, დაჭრა ირანელები და მოწინააღმდეგეები გაანადგურა, ამოიოხრა:
  - უკეთესობისკენ ცვლილებისთვის!
  და ფეხის შიშველი თითებით როგორ გავუშვათ ნახერხის სასიკვდილო ასაფეთქებელი პაკეტი. და გაანადგურე მოწინააღმდეგეები.
  და ლალის ბუჩქების შემდეგ, როგორ დაეცემა დამანგრეველი ელვისა და განადგურების გამონადენი.
  სვეტლანამ, რომელმაც ხმლებით გაანადგურა მტერი და შიშველი ქუსლით დაეცა ყუმბარას, დაიყვირა:
  - კომუნიზმისთვის!
  და მარწყვის ძუძუსგან ისეთ მკვლელობას გაათავისუფლებს, რომ ყველა ეშმაკი ავადდება.
  ოლეგ რიბაჩენკო კადრებს ყურადღებას არ აქცევს - უკვდავებს არ ურტყამს, კედელზე ავიდა. ხმლებით გაატარა წისქვილი.
  მან დაჭრა ირანელების თაიგული, შემდეგ კი ბავშვების ფეხების შიშველი თითებით სიკვდილის მკვლელი საჩუქარი ესროლა.
  მოწინააღმდეგეების თაიგული დაშორდა და იღრიალა:
  - დიდება კომუნიზმის ეპოქას სამეფო გვირგვინით!
  ამის შემდეგ ტერმინატორი ბიჭი აიღებს და უსტვენს. და ყვავის ღრუბლები დაეცემა ხომეინის ისლამური იმპერიის ჯარისკაცებს თავზე.
  მარგარიტა კორშუნოვა ირანელ ჯარისკაცებსაც ჭრის. და მას უჭირავს გრუნტი, რომელიც წყვეტს ხომეინის ისლამური იმპერიის ჯარისკაცებს. და შიშველი ქუსლით გოგონა აგზავნის განადგურების საჩუქარს, ურტყამს მტერს.
  შემდეგ ის ყვირის:
  - დიდება ახალ არიულ და საბჭოთა კომუნიზმს გორბაჩოვის სტილში!
  გოგონა კი ჭიპიდან ამოიღებს ელვას... ასე დაიწვება ირანელების მთელი თაიგული.
  ამის შემდეგ ბავშვები ერთხმად უსტვენენ და ხომეინის ისლამის მეომრებს თავებზე ათასობით ყვაი ეცემა.
  ნატაშამ, მოწინააღმდეგეებს ჭრიდა და შიშველი თითებით ნემსებს ესროდა, დაიყვირა:
  - დიდება დიდ რუსეთს!
  და ალისფერი ძუძუსგან როგორ გაათავისუფლოს სასიკვდილო ელვა. და ირანელების მთელი ბატალიონი დაიწვება.
  ზოიამ, მტრებს ჭრიდა და შიშველი თითებით ყუმბარებს ესროდა, ჩაისისინა:
  - რუსეთის დიდებულებისთვის!
  და ჟოლოს ძუძუსგან, თითქოს რაღაც ძალიან სასიკვდილო აფეთქდა. და გაანადგურე შენი ოპონენტები.
  ავგუსტინაც იბრძვის, აგრესიულობის უკიდურესი ხარისხით. ამსხვრევს მოწინააღმდეგეებს და ლალის ბუჩქებიდან აგზავნის სასიკვდილო ელვის გამონადენს. და თავისი შიშველი ქუსლით, ის დანებდება ნახერხის ფეთქებადი შეკვრას, რომელიც ანადგურებს მტრებს.
  შემდეგ, როგორც ნათქვამია:
  - კომუნიზმისთვის მთელ სამყაროში!
  ჭიპიდან კი ელვა ამოძრავებს!
  ეს გოგოა - გოგო ყველა გოგოსთვის!
  სვეტლანაც იბრძვის. და ჭრის მტრებს ორივე ხმლით. ისინი მასთან ერთად აგრძელებენ, ერთი მოსმით ათეულობით ადამიანს თიშავენ. შემდეგ კი გოგონა, შიშველი ფეხის თითებით, ისვრის კიდევ ერთ, სასიკვდილო საჩუქარს და აშორებს მოწინააღმდეგეებს. და როგორ გამოუშვებს მისი მარწყვისფერი ძუძუს რაღაც დესტრუქციული და განუმეორებელი?
  სვეტლანა ყვირის:
  - მიხეილ გორბაჩოვის კომუნიზმის არიული იდეებისთვის!
  და ჭიპიდან როგორ გამოუშვა მკვლელი ელვის მთელი კასკადი. ეს გოგოა - ყველა გოგო, გოგო!
  ოლეგ რიბაჩენკო აგრძელებს ბრძოლას. ბიჭი ხმლებით იჭრება, შიშველი თითებით ისვრის დისკებს და უსტვენს. რავენები, რომლებმაც მიიღეს გულის შეტევები, საფუძვლიანად აოკებენ მოწინააღმდეგეებს და არ აძლევენ გადარჩენის მცირე შანსს.
  და ბიჭი მღერის:
  - მე მიყვარს შენი სივრცეები,
  მე მიყვარს შენი ტყეები და მთები!
  ცა და დედამიწა და ჩემი როლი!
  მარგარიტა, ირანელებს ჭრიდა, შიშველი ფეხებით ესროდა სასიკვდილო პაკეტებს და მოწინააღმდეგეებს ჭრიდა, ყვიროდა:
  - მზე ანათებს ქვეყანას ...
  პატივს...
  თქვენ გაქვთ მშობლიური ქვეყანა -
  მსოფლიოში ყველაფერი არის!
  და ისევ გოგონა უსტვენს და განადგურების სასიკვდილო საჩუქრები დაეცემა მტრებს. ბევრი ირანელი ჯარისკაცი დაიღუპა.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"