Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Alisa Selezneva Kontra Lukashenko

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Wara avventuri meraviljużi fil-futur imbiegħed, Alisa Selezneva ssib ruħha fil-bidu tas-seklu wieħed u għoxrin. Hija tgħin biex tneħħi d-dittatorjat ta 'Lukashenka u tirrestawra l-USSR. Wara l-qawmien mill-ġdid tal-imperu Sovjetiku, futur tassew kbir jistenna lill-umanità.

  ALISA SELEZNEVA KONTRA LUKASHENKO
  ANNOTAZZJONI
  Wara avventuri meraviljużi fil-futur imbiegħed, Alisa Selezneva ssib ruħha fil-bidu tas-seklu wieħed u għoxrin. Hija tgħin biex tneħħi d-dittatorjat ta 'Lukashenka u tirrestawra l-USSR. Wara l-qawmien mill-ġdid tal-imperu Sovjetiku, futur tassew kbir jistenna lill-umanità.
  Repubbliki ħielsa indestructibbli tal-Unjoni,
  Ma kinitx il-forza bruta li nġabret, mhux il-biża!
  Imma r-rieda tajba ta" nies imdawwal,
  U għerf, dawl, raġuni u kuraġġ fil-ħolm!
  
  Il-poplu tal-Ukrajna huwa magħqud mar-Russja,
  Aħna aħwa-Slavi għal dejjem ħbieb!
  Jalla l-Mulej jiġi glorifikat l-Isem ogħla,
  Il-ġnus kollha tad-dinja huma familja qaddisa!
  
  Glorja lill-Patrija, ħielsa tagħna,
  Il-ħbiberija tal-popli hija appoġġ għal dejjem!
  Forza legali, ir-rieda tal-poplu,
  Wara kollox, għall-għaqda ta" persuna sempliċi!
  
  Ftaħna t-triq għall-ispazju għan-nies tad-dinja kollha,
  Il-faxxiżmu jinqered, il-progress jiġi eżaltat!
  Ejja nkejlu mili glorjużi bejn l-istilel,
  Għalina miet u qam Dak li Jista" Kollox!
  
  M'hemm l-ebda spirtu tar-Russja fl-univers aktar b'saħħtu
  Poplu Ukren, aħna ħu għal qalbna!
  Naqdu lill-Patrija, aktar b"saħħitha, jew aħjar,
  Tifel, ħu mitralha f"ponnek!
  
  Wasalna Berlin fuq tankijiet, sparar,
  Mietu ħafna nies kbar!
  Jiddi, jagħti l-libertà - banner Russu,
  U bil-qawwa ta 'l-imħabba - il-villain jintefa' fl-infern!
  
  Emmnu, aħna se nipproteġu u nespandu l-Patrija,
  Ejja nagħtu oċean ta" mħabba bla tarf!
  Taħt il-bandiera tar-Russja l-Kbira bla limitu,
  Ħalli lid-dixxendenti tiegħi jitfarrak bid-daħk!
  
  . KAPITOLU #1
  Alisa Selezneva tellgħet mill-ispazju ma" Arkasha Sapozhkov. Dgħajsa żgħira ordinarja b'magna kinespazjali. Huma biss salvaw il-galaxie mill-aggressjoni tar-robot. Xi ħadd mixgħul ir-riproduzzjoni hyperstring tal-materja, u nieda programm ta 'kreaturi miġġielda li attakkaw pjaneti ġirien. Alice u Arkasha, qed jirriskjaw ħajjithom, infettaw il-karozzi b'dudu, l-ewwel ipparalizzawhom, u mbagħad isewwi l-mekkaniżmu bil-ħsara tal-conveyor hyperstring. U t-theddida mill-galaxie ġiet imbuttata lura.
  Alisa Selezneva u Arkasha Sapozhkov ma kinux waħedhom mat-tim ta" Natasha Belaya u Masha Belaya, kif ukoll Alexei Teterev.
  Ħames guys inseparabbli. Huma ilhom adulti, iżda l-kisbiet tax-xjenza tal-bniedem fl-aħħar tas-seklu ħamsa u għoxrin jagħmluha possibbli li jkun hemm assolutament kwalunkwe ġisem.
  Bħalissa, Alice u Arkasha waslu minn galaxie oħra fis-sistema Sagittarius. Din hija sistema speċjali tal-imperu uman fiċ-ċentru tal-galaxie.
  Natashka Belaya u Masha lagħbu strateġija ta 'ġlieda. U Terentev biss ġrew madwar l-irkanti. U ġġieldu Marat Kazei b'sabri tad-dawl.
  B'liema Marat? L-aktar reali. Eroj tal-Gwerra Patrijottika l-Kbira. Wara li x-xmara individwali taż-żmien ġiet skoperta fil-bidu tas-seklu ħamsa u għoxrin, l-aħħar, u l-problema ewlenija tal-umanità, il-mewt, ġiet megħluba!
  U issa huwa possibbli li tqajjem kull persuna mejta. B"mod iktar preċiż, biex jiġi żgurat li ma jmutx. U jidħol fil-futur mill-passat, u minfloku hemm bijo-mudell. U l-kors tal-istorja ma jinbidilx, iżda l-persuna tibqa 'ħajja, issir vjaġġatur taż-żmien.
  Jiġifieri, persuna ssir tassew immortali. U jieħu korp speċjali mill-futur. Meta tista" tkun xi ħadd
  Issa Lech u Marat jidhru qishom żewġ eroj Star Wars - Anakin Skywalker u Obiwan Kenobi. Jiġġieldu b"furja ddisprata. Imbagħad f'daqqa waħda jinbidlu, u għal darb'oħra żewġ subien. Lyokha huwa bjond u muskolari, mikxufa sal-qadd, Marat huwa xagħar aħmar, u fi xorts b'torso mikxuf ta' solliev, u t-tnejn jidhru erbatax-il sena.
  Fil-futur, tista 'istantanjament tibdel il-ġisem skond ir-rieda. U huwa daqshekk kbir. L-Eternal Boy kien għajjien li jinqata 'b'lightsabers, u issa saru kmandanti.
  U jibagħtu starships tal-ġlieda kontra xulxin ... U l-possibbiltajiet tal-matriċi Hypernet fil-logħob huma saħansitra aktar friski.
  Alice tat il-għajn lejn is-subien, li wieħed minnhom kien diġà tlett sekli, u bqajt:
  - Biżżejjed gustuż! Kemm tista" tiġġieled!
  Ologrammi tal-battalja dawru madwarhom, u l-battalja kienet fl-aqwa tagħha. Marat daħak u rrimarka, u jteptep snienu perla:
  - X'dinja sabiħa ta' Iperkomuniżmu! Hawn xi gost u pjaċir!
  Lech qaleb bi tbissima.
  - Iva, aħna kbar! Il-ħolm kollu jsir realtà! Trid tegħleb lil Hitler?
  Marat Kazei qaleb bi qbil:
  - Trid!
  Quddiemhom deher raġel ta" għoli medju u bil-mustaċċi. It-tifel Marat tah sieq fl-istonku b"siequ vojta. Ir-raġel li kien qisu Hitler imqaxxar b"groan. Marat tefgħet siequ tat-tfal f"wiċċu u għajjat:
  - Kiss għarqub tiegħek!
  Alisa Selezneva ħadet rasha negattivament.
  - Għalkemm Hitler huwa bastard, iżda dan huwa diġà wisq!
  Marat reġa" laqat lill-Führer u bewħ:
  - X'taf? Qatt rajt kif l-irħula kienu maħruqa ħajjin? U n-nies maħruqa kif jgħajtu?
  Arkasha Sapozhkov xeħet barra minn postu:
  - Fit-teorija!
  It-tifel bjond qabad subgħajh. Fl-arja dehru diversi tankijiet Ġermaniżi. Marat kellu blaster tal-ġlieda f'idejh, u beda jolqot lill-għadu bih. U t-tankijiet Ġermaniżi splodew f'funtani, u t-torrijiet tagħhom ġew minfuħa.
  Wara li qered tużżana magni fi ftit sekondi, it-tifel għajjat:
  Kemm ddejjaqni l-faxxisti!
  Alice wieġbet b"daħka:
  U ma jogħġobnihomx wisq! Imma wieħed ma jistax jgħix biss fuq il-mibegħda tal-passat! Tant gost f'din id-dinja!
  Lekha Teterev qaleb:
  - Dażgur! Forsi nistgħu nibnu xi ħaġa?
  Marat Kazei qaleb:
  Ejja nibnu l-komuniżmu! Imma l-ewwel, ejja niġġieldu!
  Vapuri spazjali dehru fis-sema. B'mod aktar preċiż, kienu ologrammi ta 'starships tal-ġlieda kontra. Kienu ssimplifikati, qishom ħut tal-baħar fond. Huma bdew ġlieda.
  Barra minn hekk, kien skwadra ta" proporzjonijiet tal-isturdament. Xi starships laħqu tliet mitt kilometru fid-dijametru. U deher biss selvaġġ u tal-biża.
  Vapuri spazjali shimmered bħal sufruni fuq l-ilma. U l-btieti tal-kanuni u l-antenni tar-radjazzjoni oxxillaw f'mewġ tal-vakwu.
  Marat Kazei, meta ra miljuni ta" starships f"daqqa, saffar:
  - Blimey! Huwa sempliċiment kolossali!
  Alisa Selezneva għamlet l-għajn u kantat:
  - Spazjali sempliċi,
  Mewt kopert...
  Mitaħ skur -
  Deliciously miġbudin!
  
  Huwa verament unur
  Ma tistax tinstab fis-sema...
  Qalb tixxennqu għall-vendetta
  Irid isalva d-dinja!
  U t-tifla eterna nbidlet f"squirrel tal-kartuns u qabżet, iddur u tgħawweġ, ixejjer denbha oranġjo u bush.
  Lech Teterev inbidel ukoll f'fenek tal-kartuns. U qabeż, u widnejh kienu qed iduru bħal xfafar tal-iskrun.
  Marat Kazei saffar u staqsa:
  Irrid nittrasforma wkoll!
  Leshka-bunny qal, ċaqlaq:
  - Huwa sempliċi! Hawn ara!
  Il-faġuna sewda qatgħet is-swaba" ta" sieq il-liebru. U Marat mill-ewwel inbidel flok tifel ta" erbatax-il sena, dehret tifla sabiħa, b"xagħar lush, dehbi u bikini.
  Lyoshka lagħaq xufftejh, u propju hemmhekk, flok fenek, il-lupu minn "Just you wait!" irriżulta li kien daqshekk skinny, bil-jeans, u sigarett ħiereġ f"snienu.
  Alice tgħajjat, dawwar denbha:
  - Ara naqra!
  It-tifel tal-lupu ħareġ ċirku tad-duħħan li jdawwar lit-tifla fil-bikini.
  Marat, li kienet saret mara, tgħajjat:
  - Ma rridx inkun mara!
  Leshka tgħajjat, u t-tfajla blonda ta" l-għasel spiċċat f"tazza enormi u dehbi ta" ġelat taċ-ċikkulata. Saqajha vojta mess il-wiċċ silġ. B'mod stramb, dan kkalma lil Marat u hu rrimarka:
  - Jien bħal Zoya Kosmodemyanskaya!
  Leshka-lupu ikkonferma malajr:
  Kull ġisem għandu s-seħer tiegħu!
  Arkasha, li kienet inbidel f"tigra b"żewġ saqajn, ippuntat lejn is-sema, u rrimarka:
  Qed tilgħab l-istrateġija hawn?
  Lyosha u Marat għoġbu, bl-irjus ta 'blonde sabiħa u lupu bi denk.
  U baqgħu:
  - Iva!
  Alice irrimarkat b"daħka:
  - Ejja nieħdu gost!
  Deher bħal xitan minn snuffbox u tifla oħra. Sbieħ ħafna u bi hairstyle ta" seba" kuluri.
  Arkashka tgħajjat:
  - Natasha u trid tilgħab?
  It-tfajla bil-kunjom mill-isbaħ Belaya tgħajjat:
  - Ikun jibred!
  U Natasha maqsuma f'miljun ologramma f'daqqa. U fis-sema starships bdew iqaxxru lil xulxin mill-bogħod.
  Iżda Masha Belaya deher ukoll b'xagħar aħmar. Tali tfajla mill-isbaħ.
  U wkoll daħlet fil-logħba b'għajta:
  - Wieħed, tnejn, tlieta - imsaħ il-spotlajts! Erbgħa, tmienja, ħamsa - jkissru fi quarks!
  Allura l-ħamsa leġġendarja hija diġà mmuntata. Huma ltaqgħu flimkien u ħarġu gwerra spazjali.
  U magħhom hemm Marat Kazei, tifel meħud mill-passat, li issa jinsab f"ġisem ta" tifla.
  Marat, Natasha, Masha min-naħa waħda, u Arkasha, Leshka, u Alice min-naħa l-oħra.
  Allura l-iskwadri ta" daqs kolossali qed jgħaffġu lil xulxin minn żewġ naħat.
  Marat hija tfajla minn sieq vojta ħarġet pulsar, u tgħajjat:
  - Għall-kobor tal-USSR!
  Kollox deher sabiħ ħafna. Fuq starships, l-ekwipaġġi kienu jikkonsistu minn bniet waħedhom. Kien hemm biljuni taʼ ġellieda nisa, u kollha mingħajr eċċezzjoni kienu sbieħ. B'minimu ta' ħwejjeġ: bikini biss, u saqajn ikkunzati, mikxufa, vojta.
  Kemm tidher sabiħa u unika din il-ġlieda. Qawwija b'dijametru ta 'tliet mitt kilometru, il-battalja ġiet imħassra minn daqqa ta' rokit termoprene. U mixgħula.
  Diversi torrijiet inklinati f'daqqa. U bniet sbieħ ħafna bi hairstyles b'ħafna kuluri ġrew, teptip b'għarqbejn vojta u tondi. U s-saqajn vojta tal-bniet lagħqu fjammi oranġjo u vjola.
  L-ekwipaġġi kienu jikkonsistu minn sbuħija, li ħafna minnhom libsu l-makeup u xebbtu xufftejnhom bil-lipstick, u diversi ingwenti.
  Il-hairstyles tal-ġellieda kienu l-aktar varjati u stravaganti. U t-tfajliet ġieli qabdu n-nar mill-fjamma u ħarġu bħal xemgħat. U n-nirien kienu kolossali fuq bastimenti bil-ħsara.
  Uħud mit-tfajliet għajjat bl-uġigħ hekk kif il-fjammi qabduhom. U ġilda ikkunzata, bellusin imqaxxra. Il-bniet kienu kbar.
  Wieħed mistrieħa saqajha vojta u sparat projettili annihilation lejn l-għadu, u kien fatali.
  Il-morsa tal-armata kkmanda minn Alisa Selezneva kienet ikkompressata b'mod ineżorabbli. Tgħanniq iperplasmiċi, huma ppruvaw joħonqu l-għadu qawwi mill-armata ta 'Marat Kazei aktar sewwa - il-bniet iddeċidew li jagħtu kmand żgħir lit-tifel, li issa spiċċa fil-ġisem ta' tfajla sabiħa.
  Minbarra l-ġellieda, orcs u elves kienu wkoll sintetizzati għal interess akbar. Allura ż-żarmar tal-ġlieda kontra l-mejda huwa saħansitra aktar sinjuri u jkessaħ.
  Miljuni u miljuni ta 'starships sabu d-destin tagħhom hawn. Ħafna drabi erojku, u kultant redikoli. Mietu, bi tbissima fuq xofftejhom, bit-tama li maż-żmien jirxoxtaw. Kull ologramma kellha l-personalità artifiċjali tagħha stess li setgħet tirriproduċi faċilment u liberament.
  U kull xorta ta" kostellazzjonijiet u stilla mdendla f"girlandi strambi u wkoll iġġieldu.
  Għalkemm deher tkessiħ ħafna... Il-forma ssimplifikata qisha qatra tal-kolossu tinħaraq bi fjamma speċjali tomgħod l-oqsma tal-ispazju u l-vakwu. Il-fjammi jgħaġġlu mill-kurituri u x-xaftijiet tal-ventilazzjoni tal-vettura spazjali. Il-bniet huma sbieħ u barefoot, sexy ħafna, huma litteralment jimbuttaw lilhom infushom fuq il-beluga mill-biża '. Miljuni ta 'suldati ħajjin, kemm nies kif ukoll rappreżentanti ta' razez oħra b'biljuni ta 'robots abbord, qed jippruvaw jitbiegħdu mis-sħana li devora kollha. Kważi n-nies kollha li jiġġieldu huma l-isbaħ bniet, miżbugħin bi stili tax-xagħar elaborati u stil avant-garde, bħallikieku miġbura mhux għal battalja ħarxa, iżda għal ballun imperjali - masquerade. Waħda mit-tfajliet ħadet in-nar f"xagħarha f"forma ta" mitħna bi xfafar f"forma ta" ġwienaħ tal-pagun, u tgħajjat qalbha taqta". L-uġigħ huwa terribbli inkonċepibbli u l-qorriegħa litteralment tinkiser. Ix-xfafar tal-mitħna jinqalgħu u mbagħad iduru f'tidwira ta 'disa' ordni ta 'kurvatura kinespazjali.
  Madwar elf tifla għandhom tifel wieħed, ġeneralment ikunu adoloxxenti li jidhru madwar erbatax-il sena u huma wkoll gustużi ħafna. Imma hemm aktar bniet. U per eżempju, tat in-nar lil xagħarha f"forma ta" serduk, tavola taċ-ċess u samovar. U hi wkoll infaqgħet tibki.
  Huwa selvaġġ ħafna meta l-bniet squeal, u jiġru bħal żwiemel thoroughbred fi stalla li tkun fuq in-nar.
  Iżda l-orcs u l-elves jgħajtu speċjalment b'mod menacingly, għalihom huwa verament aktar ħmarillejl li ma toħroġx, il-fjamma tieħu forma jew oħra. Jew din hija fiżjonomija grinning ta" spirtu midneb imsejjaħ minn necromancer sorcerer mill-aktar fond baxx tad-dinja ta" taħt, jew żfin ħafif madwar il-kabini u jdawwar il-btieti tal-armi tan-nar fil-forma ta" predatur terribbli u furjuż ħafna.
  Ħafna elves huma nisa sbieħ li huma differenti mill-bniet umani biss fil-forma tal-widnejn tagħhom. U jaqbżu wkoll, peress li saqajhom huma tant sbieħ, vojta, u grazzjużi b'ġilda dehbija minn tan moderat.
  U jista 'jkun scarier li l-surreal fit-tpinġija ta' sustanza distruttiva u ħruq.
  U dan kollu huwa fuq l-iskala ta 'starship li d-daqs tiegħu mhux inferjuri għal Merkurju... Madankollu, mill-istandards tal-kreatur ta' universi virtwali, m'hemmx daqstant. L-istess kreatur ta 'realtà kompletament materjali bħal din, iddeċieda li joħroġ b'mod sħiħ.
  Anke jekk din hija biss illużjoni, l-ultramatrix Hypernet riprodott fir-realtà.
  Marat Kazei, rxoxtat mill-imwiet, issa jista 'jħossu bħall-Mulej Alla, f'din il-logħba ta' l-ipermatriċi u tali illużjoni assoluta li ma tvarjax minn dik reali.
  U Natasha u Masha ddeċidew li jagħtuh l-opportunità li jinfired għall-aħjar. U l-pijunier, li miet eroikament matul il-Gwerra Patrijottika l-Kbira, issa mhaddma l-għażla tal-logħba u l-illużjoni ta 'omnipotenza u l-ħolqien ta' dinjiet.
  Li tkun tifla huwa għajjien u jerġa" jkun tifel. Anke bil-poteri ta 'Superman.
  Iva, din mhix ġenna nisranija miżerabbli fejn timxi fil-formazzjoni u tkanta s-salmi tal-glorja ta" Alla! Hawnhekk tista 'tħossok lilek innifsek il-Almighty. U donnu hekk reċentement kont tifel barefoot, bil-ġuħ u fi ċraret tiġġieled man-Nazis.
  Marat Kazei, li sar Almighty anke fil-Kbira Logħba, esperjenza eċċitament u fl-istess ħin sodisfazzjon: wieħed żero favur tiegħu. Il-kreatur-terminator żagħżugħ għamel U-turn, tbiegħed mir-raġġ tal-magoplasma u, taħt l-iskuża tal-crackling tar-raġġi gravionukleari, ixxengel il-vakwu, tefgħuh f'dahar ta 'magolet ieħor.
  Infaqa qisu sploda logħob tan-nar.
  Mhux faċli li tidħol, il-magni tal-gwerra gallop bħad-nagħal taż-żwiemel galloping, u anke misjuqa mix-shaitan li ġabar il-qawwa kollha tad-dinja ta" taħt. U l-ebda liġijiet tal-fiżika u l-kożmoloġija familjari għan-nies b'lura tal-passat. Il-kunċett ta 'inerzja huwa biss fuq talba tal-kreatur. Issa (Li jikkonsisti mill-Hyper-princeps-mago-plasma ta 'tali tip ta' materja inkomprensibbli għall-perċezzjoni tal-bniedem, allura tista 'tieħu kwalunkwe forma u modifika tal-eżistenti, tibdel id-daqs min-nukleu ta' foton, meta tpoġġi liberament il- univers kollu fi triljuni ta" parsecs fid-dijametru fil-pala tiegħek!) Marat għażel li jinkarna l-ġisem ta" tifel bijoloġikament modifikat, li kien imħarreġ fl-imperu qawwi u teknikament avvanzat ta" Proud Kazakhstan, anke meta kien qed jimmatura bħala embrijun fil-ġuf. ta" inkubatur-kompjuter. Mill-mument tal-konċepiment, kien hemm taħriġ f'ħolma, interrott minn impulsi koroh, ta 'gwerra speċjali, kożmika. U xorta kien hemm miss, peress li t-trajettorja tal-Moguls, imċaħħda mill-inerzja, kienet kompletament imprevedibbli.
  Iżda Marat playing wildly dwar dan mhux kumplessi. Huwa deliberatament limitat biex jagħmel il-kapaċitajiet tiegħu aktar interessanti. Wara kollox, l-Imperu Kburi ta" Kazeistan, mifrux fuq biljuni ta" galassji u kwadriljun dinjiet abitati, huwa l-ħolqien tiegħu maħluqa mis-subkonxju.
  Bħal xi ħaġa li persuna tara dinjiet mill-isbaħ f'ħolma, li tkun ukoll il-ħallieqa tagħhom b'moħħha.
  U l-logħba tal-gwerra spazjali trid tobdi r-regoli. Sabiex ma jkun hemm l-ebda kaos. Tifel Ħallieq. waqgħet tlieta oħra, neqsin darbtejn. L-impulsi maġiċi tas-sistemi tal-armi, fabulous fid-disinn, qatgħu l-vakwu u saħansitra għamluha titqaxxar, flieli ta 'ġobon tal-għasel, diġà f'livell ieħor tal-univers. Hawnhekk Marat reġa' għaddas fit-toqba fl-ispazju, u daħal fil-mod ta 'attakk. Il-Boy-Ħallieq, eroj pijunier ta 'qabel, fl-istess ħin għażel il-mument sabiex ma setax jiġi ffissat minn sistemi ta' sorveljanza ċibernetika, li jagħtu ħarsa ġenerali sħiħa tal-ispazju madwar il-magolets ta 'diversi modifiki.
  - Magomatrix jassorbi minn kinezphoton! - Filosofikament, sparar isfel ġlied ieħor u dodging-tentakli smashing tal-princeps-plażma, qal il-Ħallieq-boy u eks pijunier rxoxtat mill-mewt.
  L-armata, Julius Caesar, lilu Marat fdat il-kmand ġenerali, kompliet tagħfas, approfitta s-superjorità numerika, u ma ħalla l-ebda tentattiv bla suċċess biex jegħlquha mill-ġnub. Il-henchman ta 'Alice Selezneva Hannibal sprejja aktar u aktar truppi, u jipprova jġebbdu diversi parsecs (parsec hija d-distanza li raġġ ta' dawl jivvjaġġa f'sentejn u nofs) taħt il-kmand tiegħu armada enormi. Fl-istess ħin, merħliet innumerabbli ta 'bniet ġrew tul il-kurituri, u l-għarqbejn vojta u tondi tagħhom ħarġu, u kien sabiħ ħafna.
  Id-densità tal-formazzjoni tat-truppi naqset, u r-rwol tal-ħiliet individwali żdied. Hawnhekk, iż-żewġ naħat urew li huma denji, urew l-aerobatics u l-arti tal-manuvra. U l-bniet, u l-elves, u l-orki huma sabiħ. Barra minn hekk, l-orcs jidhru bħall-orsijiet tal-kartuns, u dalwaqt ħelu u ħelu milli diżgustanti u tal-biża.
  U l-bniet u kreaturi oħra huma biss seħer u miraklu fis-sbuħija.
  Iżda t-telf kien kolossali, aktar minn miljun starship maħruqa fit-torċa greedy ta 'annihilation.
  U kif it-tfajliet jgħajtu meta ġisimhom muskolari iżda teneri jinbelgħu fil-fjammi.
  Marat f'daqqa biddel is-sit tal-ġlieda u sab ruħu ħdejn l-aktar tifla magnífico. Wkoll playing Natasha, saret kulur saħansitra aktar sbieħ u isbaħ. Il-Ħallieq-tifel u Natasha Belaya qabdu idejhom lil xulxin, il-guys l-oħra u bniet ħafna aktar numerużi skambjaw winks. U huma ttimbraw saqajhom vojta u mnaqqxa, u ħadlu ġenbejnhom lussużi.
  Huma ġabu batteriji u fetħu tornado iperplasmiku ta 'uragan fuq dgħajjes, maglets b'sedil wieħed, ġellieda, brigantines, destroyers, destroyers u vapuri żgħar oħra. Marat Kazei b"rebħa tefa" għajnejh.
  It-tifel kanta:
  - Fuq starships aħna niġru tul il-mewġ,
  Il-quarks qed jagħmlu r-ragħwa f'vortiċi tal-etere...
  Nagħtikom qrun iperplasmiċi,
  Ulied tad-dinja waħda eterna!
  Il-livell ġenerali ta 'taħriġ tal-ġellieda li kienu mħarrġa għall-gwerra, anke meta kienu jgħumu bħala feti f'tip ta' mezz nutrittiv, kien għoli ħafna. Iżda minħabba l-ħafna xquq u waqgħat tal-vakwu fl-ispazju, mhux dejjem laqtu. Bi tweġiba, l-għadu spara wkoll in-nar bla ħniena tiegħu, li kellu anke matriċi personali. Nixxiegħa ta 'iperplażma maħruqa mid-difiżi tal-matriċi mdgħajfa u, qasam ta' nofs spazju mtaqqab fl-armatura.
  U ftit bras tal-bniet infaqgħu u bżieżel ruby ġew esposti, li minnhom ħarġu sajjetti.
  Hawnhekk huwa, l-ispazju maġiku ma setax joqgħod, maqsum, nixxiegħa b'ħafna kuluri ta 'ultra-nar waqa' fuq il-par ta 'l-isparar. Marat maħruq immedjatament (huwa biss sensazzjoni super-umoristiċi meta l-laħam huwa annihilated!), Id-driegħ tat-tfajla-sieħba mal-ispalla, riġel għall-irkoppa, torso għall-kustilji evaporat. Beauty yelped u recoiled, beżżula iskarlatina tagħha jteptep bl-uġigħ.
  Natasha Belaya ordnat.
  - Jippermetti r-riġenerazzjoni ċibernetika.
  Il-ġisem tat-tfajla (kif ukoll nies oħra) ma kienx proteina għal żmien twil. Dan huwa laħam speċjali b'inklużjonijiet iperplasmiċi, filwaqt li n-nies infushom jieklu s-superenerġija. Għalhekk il-laħam wara li ġie ferut beda jikber bil-mod. Relattivament bil-mod, il-proċess innifsu huwa viżibbli għall-għajn, ir-rata ta 'tkabbir tat-tessuti hija 0.9 ċentimetri kull sekonda. Jiġri miraklu. U issa s-sieq vojta tal-gwerriera hija għal darb'oħra grazzjuża u b'swaba' mnaqqxa, li jinsabu b'mod uniformi taħt il-liwja korretta, u dwiefer madreperla. U l-id hija b'saħħitha u tenace, bħallikieku ma ġietx evaporata. Issa dak hu progress!
  Iżda l-aktar battalja ħarxa hija waħda li tgħaddi ħafna, l-armatura kienet maħruqa f'diversi postijiet oħra. Żewġ xkubetti evaporaw, sitt suldati mietu - kollha ġellieda sbieħ, żagħżugħ wieħed inħaraq bin-nofs, it-tifla temporanjament tilfet il-qorriegħa u s-swaba 'tagħha. Marat Kazei, tidħaq, ġie lura, u qal, kemm ksibt billi għeleb lill-portatur tal-kreatur tal-univers? Mirakolożament irnexxielhom jevitaw id-detonazzjoni ta 'qxur. Iżda l-ħsara hija kolossali, is-sifuni ta 'l-arja, ejected jteptep fil-vakwu. Madankollu, il-guys jirrispondu b'mod adegwat. Marat innifsu, bl-għajnuna ta" sieq vojta u tat-tfal, spara tiri ta" filigrana offhand, u ħabbat ajruplan ta" attakk bi tliet postijiet. Natasha, din hija tfajla ta 'sbuħija meraviljuża, ilsienha mtawwal, lagħaq żagħżugħ, Guy gustuż ħafna fuq ix-xufftejn.
  - Megaquasar!
  - Ejja iper-annihilation (super-qerda) eruzzjoni tal-plażma! - Il-Ħallieq żagħżugħ, iżda muskolari ħafna ta 'l-universi barked.
  Natasha Belaya sparat ukoll saqajha vojta billi tagħfas il-joystick.
  Il-brigantine spazjali, wara li rċieva hit, sfaxxa, u l-frammenti tiegħu jinħarqu istantanjament, bħal tajjar f'forn ta 'fuklar miftuħ.
  Żewġ magolets ġew maqtula minn pistoli oħra, tliet torrijiet tal-isparar ġew maqtula ħdejn id-destroyer. Iżda kien f"dak il-mument li cruiser tal-missili immira l-kanuni tiegħu lejhom. Il-bniet, iteptpu għarwien, takkuna roża, qabżu sa l-armi tan-nar. It-tifel-kreatur-pijunier, mhux bla pjaċir, b"sensazzjonijiet qawwija, ħass in-nifs tal-mewt f"wiċċu. Anzjana ġiganteski ħażen b'xeqta mhedda, u l-Kaptan Marat ta l-ordni.
  - Irtir flessibbli! Nimxu bħal serp, minn ġo qanfud!
  Il-batterija ġriet lura, iżda ftit tard wisq. Il-vakwu deher li uġigħ bl-uġigħ, dawwem iperplasmiku mexa. Daqqa terribbli ta 'gravioplasma qabdet il-batterija. Immedjatament ħames pistoli u tnax-il persuna tat-tim irriżultaw li kienu kompletament evaporati. Marat Kazei u tfajliet oħra ġew mitfugħa minn mewġa gravitazzjonali, flashed waqt it-titjira, minn saqajn mikxufin, dehbi taż-żebbuġa. It-Tifel-Ħallieq tellgħu fuq, laqat rasu fl-istampa tal-atletika mibnija, iżda fl-istess ħin estremament grazzjuż Natashka Belaya. U dan huwa iebsa meta l-laħam li fih kellek tiġbor ma jkunx proteina:
  - Ara naqra, toqba tal-pulsar-kollass! Kazei ghamlet. Huwa grinned bħala tifqigħa ta 'iperelettriku sparat minn ġo fih.
  Is-sider sħaħ ta" Natashka mexxa b"mod tentattiv taħt strixxa rqiqa ta" drapp.
  Kien hemm xquq kbar fl-armatura. Huma qatgħu bħal ravines fil-wiċċ vjola ta 'metall aktar minn miljun darba aktar b'saħħtu mit -titanju. Liema qawwa kolossali hija moħbija fl-iperplażma jew il-varjetà saħansitra aktar perfetta tagħha ta 'princeps-plasma kapaċi li tiċċaqlaq stilel u titfi quasars. Iżda biss is-sitt, is-seba ', u l-bqija, l-istat tal-materja. Oċean sħiħ ta 'iperplażma jista' jinkiseb minn kwalunkwe molekula. Teoretikament (sakemm dan ma jkunx disponibbli għan-nies), partiċella elementari waħda tirriproduċi l-univers kollu. Jew jeqirdu! Dawn huma l-possibbiltajiet kważi-divini tal-iperplażma.
  L-eks pijunier Marat innifsu kien mistagħġeb ħafna: għal xiex wasal il-progress.
  Il-batterija tiżżerżaq permezz tal-kollass flessibbli li jivvibra fil-kinesspace, is-suldat huwa ppressat 'l isfel mill-forza mdgħajfa tal-inerzja. Imbagħad ir-rebbiegħa tinħareġ, u l-batterija terġa 'tiftaħ in-nar biss f'punt ieħor fl-ispazju.
  Marat jikkmanda:
  - Hit b'raġġ dejjaq, aqleb il-pistoli għall-modalità ramrod konċentrat.
  Peress li l-kompjuters huma diżattivati, dan irid isir manwalment. Irregola l-fluss ta 'iperplasma billi tuża t-tanbur. Iżda biex tagħmel dan lanqas faċli, tiffranka l-fatt li din il-forza maġġuri hija prevista wkoll fil-programm ta 'taħriġ. Subien u bniet ilaħħqu ma 'din il-problema fil-modalità awtomatika.
  Is-saqajn vojta tat-tfajliet li jiġru jteptpu b'mod seduttiv, u l-ġilda ikkunzata tiddi.
  Marat jaqbad dgħajsa tal-missili mal-vista, xutt b"vantaġġ żgħir. Jinstema 'l-irqaq squeak tal-vakwu meqrud, id-dgħajsa tinqata' f'biċċiet. Ġġudikat mill-qawwa ta 'l-isplużjoni, hemm detonazzjoni ta' munizzjon. Post ta" dawl jonfoħ il-karozza. Magolet hija wkoll meqruda, it-tfajla riprodotta l-isparatura eżatta.
  U ħadlu ġenbejha sħaħ.
  Il-ġwienaħ itiru separatament, fl-istess ħin iduru f'vakwu ta 'dnub fjamma.
  Il-brigantine tal-għadu jieħu ħsara addizzjonali, iżda jirrispondi b'volleys massed. Nixxiegħa tippenetra mill-qasma, tarmi t-tfajla, tesponi sider mimli bettieħ tad-deheb, bħal bettieħ misjur, b'ċinnabru, bżieżel luminużi.
  Marat, li diġà huwa pjuttost adult għal snin sħaħ, jgħajjat bil-ferħ:
  - Tara kemm jibred! Chernodyrno!
  Il-ġlieda kontra Natasha ta daqqa ta" ħarta lill-bniedem li jista" kollox fuq irkopptu miksi b"ġilda ta" magoplasty:
  - Princeps-quasar! Zapulsar ellipsis! Għolli l-mazza tal-kavallier ogħla!
  Il-brigantine f'forma ta' dmugħ mimli b'volji. Qtar ta 'nida tax-xewk ta' iperplażma sprejjat fuq l-ispazju tal-ġlied kollu.
  Marat saffar:
  - Agħti foton, fil-kollass tal-abbiss!
  Frejgata tfaċċat mill-ġenb, fl-istess ħin il-batterija ġirien jerked. Jidher li l-guys kienu sfortunati, huma stumbled fuq rokit tqil jew Vibro-field tħassar l-aktar metall durabbli fi trab.
  It-tifel ipprova jdawwar il-pjattaforma sabiex jgħix għal attakk bħal dan. Iżda wara kollox, l-avversarji huma professjonisti ta 'klassi għolja li ggradwaw minn kważi l-istess skola. Il-kreatur Alisa Selezneva lanqas ma scammer fil-Ħolqien taċ-Ċiviltajiet!
  Il-kanun tat-tempropreon waqa". Kien imfarrak f'munzell ta 'partijiet frizzanti. It-tfajla b"riġlejn vojta, persuna reali, mhux persuna tal-kaċċa, u t-tifel Ħallieq li jaqdi l-kanun ġew mitfugħa lura bħallikieku b"daqqa ta" friefet il-lejl. Huma ġġarraf fil-korazza b'aċċelerazzjoni kolossali, qatgħuha kemmxejn, u huma stess iċċattjaw bil-qawwa, shuddering minn xokk bil-korpi elastiċi u b'saħħithom ħafna tagħhom. Imbagħad bdew iqaxxru l-kisja heavy-duty, u taw forma normali lill-figuri sbieħ tagħhom, intaljati bħal statwi ta 'allat tal-qedem.
  Marat ħassu kiesaħ fl-addome t'isfel. Id-densità tal-eruzzjoni tal-plażma tal-għadu intensifikat, jidher li forzi friski nġibdu fil-battalja. Per eżempju, l-ultra-battalja innifsu huwa daqs asteroid deċenti, u l-forma ta 'sejf massiv studded b'emittenti emettu ornament għani sħiħ ta' ġettijiet iperplasmiċi. Ibridu mgħawġa, mibrumin fil-forma ta 'matryoshka u accordion, is-sustanza waqgħet fuq il-cruiser tal-Imperu Kburi ta' Kazeistan. Torrenti oħra ta 'annihilation għaffeġ l-erba' pjattaformi tal-artillerija f'forma ta 'dmugħ.
  Ir-riġel tal-lemin ta" Marat evaporat sal-irkoppa, u mingħajr ma stenna li jikber b"mod naturali, huwa istantanjament żied riġlu.
  Imbagħad irrestawra koppja ta" tfajliet li kienu nħarqu nofshom mill-ewwel.
  Julius Caesar, minkejja t-talent kollu tiegħu, kien qed jitlef il-battalja, superjorità numerika b'ugwaljanza approssimattiva ta 'teknoloġiji, kien fuq in-naħa tal-ghadu. L-unika ħaġa li kien fadal x"tagħmel f"sitwazzjoni daqshekk diffiċli kienet li tirtira, u tevita li tiġi mdawra. Kazei sema 'mingħajr daqqa ta' kuxjenza fuq il-princeps-komunikazzjoni, il-kmandi mogħtija lir-robots. Kienu ħossu ottimiżmu bla limitu, għatx għal rebħa bikrija. Il-frejgata ta" Ġulju Ċesari rċeviet xi ħsarat u naqset.
  Kazei ħass fury, il-qawwa li ħoloq tidher li qed titlef, huwa meħtieġ li jeqirdu kemm jista 'jkun għedewwa. Jiġifieri għandu għażla li jew jirbaħ jew imut. Għalkemm huwa ovvju li l-qerda ta 'diversi muggles; se tbiddel kważi xejn, iżda dan huwa kważi l- erojiżmu mingħajr paragun ta 'individwi individwali li jifforma nixxiegħa li tfarrak kull ostaklu. It-tifel u l-ex partiġġjan, użaw il-memorja tat-trasportatur, iżda fil-fatt il-ħolqien tiegħu stess (Kif jirnexxielu jittimbra personalitajiet u affarijiet daqshekk kumplessi fl-istruttura hija mistoqsija separata!) malajr ftakru dak li kien misjuq fih waqt taħriġ numeruż. sessjonijiet. Huwa meħtieġ li ma tkunx innotat, tibqa 'fil-gradi ġenerali tar-robots. Għalhekk huwa ħafna aktar diffiċli li tasal hemm, iżda l-probabbiltà ta 'espożizzjoni hija ħafna aktar baxxa. Iżda min-naħa l-oħra, għandu d-dritt li joqgħod barra f'dan il-mument kritiku? Wara kollox, suldat irid: jieħu ħsieb li jsalva l-ħajjiet, it-tieni punt: jeqred kemm jista' jkun għedewwa. Fil-każ ta 'kontradizzjoni - din hija t-tradizzjoni, li tagħmel għażla favur it-tieni soluzzjoni. Dawn huma l-Amerikani ta 'l-antik: jaħsbu aktar dwar il-preservazzjoni tal-ġilda tagħhom stess. Għalhekk, il-Yankees tilfu, barra minn hekk, il-propaganda tagħhom hija dgħajfa. Hija nieqsa mit-totalità u l-inklussività. Jekk infakkru l-istorja antika tad-Dinja: f'dawk il-jiem meta l-umanità kienet marbuta ma 'pjaneta waħda. Dinja terribbli, maqsuma, kien meħtieġ li jinġabru n-nazzjonijiet u l-popli kollha f'ponn wieħed. Diversi imperi sostnewha. L-ewwelnett, l-Istati Uniti, iċ-Ċina, is-Soċjetà Iżlamika. Id-dinja saret multipolari u tqattgħet litteralment, in-numru ta 'stati indipendenti kiber, is-separatiżmu ta' nazzjonijiet żgħar inbidel f'ossessjoni. Dar komuni Id-dinja kienet fuq in-nar, l-umanità kienet litteralment taqa" fl-abbiss! Fl-antik, kien hemm ħakkiema qawwija li riedu jgħaqqdu l-umanità. Dan huwa l-ewwel Alessandru l-Kbir, wieħed mill-kmandanti l-aktar pendenti ta 'kull żmien u popli. Kien invinċibbli, imma l-providenza ħadet pjaċir tagħtih ħajja qasira wisq. U għalhekk kellu ċansijiet konsiderevoli, bena imperu internazzjonali, ġab kultura Ellenika għolja fl-Asja. Anke Kartaġni u Ruma tal-qedem bagħtu ġieħ kbir lill-Maċedonjan, l-aktar Slav pendenti tal-era tal-qedem! Qabel Alexander, il-Kbir Persja taħt diversi rejiet (speċjalment Cyrus) kisbet konkwisti serji, mill-Indja sal-Eġittu, iżda d-duttrina: hemm ħakkiem wieħed għad-dinja kollha, kien hu li l-ewwel ressaq! F'Ruma, Julius Caesar sostna l-irwol ta 'ħakkiem tad-dinja, iżda ħajtu ma kinitx twila biżżejjed.
  . KAPITOLU #2
  Marat għaxxaq l-irkoppa vojta ta" Natasha. Fil-ħajja tal-passat tiegħu, kellu ħabiba, iżda ma kellux ħin biex isir raġel denju fis-sens tal-ġisem tal-kelma. Fid-dinja l-ġdida opportunitajiet bħal dawn. Is-sess huwa disponibbli bil-faċilità li timla l-ilma mill-vit, u forsi saħansitra aktar faċli.
  U kwalunkwe fantasija, assolutament kwalunkwe perverżjoni hija disponibbli fil-matriċi Hypernet, jew b'bijorobot. Iva, u l-bniet reali huma sexy ħafna u rilassati. M'għandhomx għalfejn jiġu persważi għal żmien twil, u ħafna huma saħansitra aggressivi lejn l-irġiel. Barra minn hekk, tista 'wkoll tordna harem sħiħ b'xejn minn kwalunkwe bijorobot, jew tirriproduċi illużjoni.
  Iżda għal dak kollu li, tali aċċessibbiltà saħansitra mbeżżgħin. Iżda rumanz ma 'tifla.
  Kazei għoġob lil Natasha, u kien iħobbha bħal teenager eterna. Marat kien pjuttost imdorri b"din id-dinja, u li kellu erbatax-il sena fil-ħin tal-mewt tiegħu, malajr daħal f"realtà ġdida. Għalkemm kien hemm fost in-nies irxoxtati ta" etajiet rispettabbli. Per eżempju, Goethe li Marat iltaqa' magħhom. U ieħor Bolxevik antik Yegor Ligachev. It-tnejn imxew tul ix-xmara individwali taż-żmien f'età rispettabbli. Imma wara li saru rġiel żgħażagħ, wara li nifstaw il-ġisem, malajr draw għar-realtà l-ġdida.
  Għalkemm id-dinja l-ġdida kienet aqwa: kienet saħansitra aktar mill-komuniżmu. Hawnhekk l-umanità saret imperu spazjali għal ħafna galassji, u problemi materjali sempliċement ma kinux jeżistu.
  Anke palazzi nbnew permezz tal-Hypernet Matrix. U l-linja bejn dak li hu reali u dak li jeżisti biss fil-forma tal-enerġija tal-Hyperweb li tħabbel l-univers kienet dejjem aktar imħassra.
  Kulħadd jista 'jkollu palazzi, qaddejja, u skjavi, inklużi bijorobots ta' kwalunkwe forma u dehra.
  U beda l-proċess ta 'estrazzjoni tan-nies tal-passat. Bħal fil-kanzunetta waħda;
  Fid-dija tal-kwiekeb, f'eluf ta 'snin - ilkoll se niltaqgħu fuq il-pjaneta tagħna!
  Il-ħolma li ħolmu biha l-ġenerazzjonijiet kollha tan-nies: il-qawmien tal-mejtin sar realtà. Biss, ovvjament, fl-ewwel lok, l-aktar nies famużi u magħrufa, kif ukoll onorati, ġew trasferiti permezz tal-kurituri individwali taż-żmien.
  Marat huwa 'l bogħod mill-ewwel, iżda mhux l-aħħar. U issa, waqt pawsa qasira fil-battalja, tista 'tagħmel puplesija tfajla sabiħa ħafna, anke tkessa sider sod tagħha, u taħseb ftit.
  Wara Caesar fost l-imperaturi: ma kienx hemm kmandanti b'saħħithom biżżejjed. Id-Divin Wistin kien sickly u fiżikament dgħajjef, il-kariżmatiku Nero huwa ġeneralment terribbli. Il-konkwista ta" Trojan ma nżammitx minn ibnu adottiv. L-aktar ħakkiema famużi, Diolektan u Constantine, iġġieldu aktar biex iżommu l-istatus quo mingħajr ma ħasbu f'konkwisti kbar. Kien hemm kmandanti oħra, wara l-waqgħa ta" Ruma. Minn dawn, l-aktar personalitajiet prominenti: Gengis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan kellu suċċess kbir . Huwa rebaħ kważi kollha taċ-Ċina, l-Afganistan, Khorezm, stakkamenti avvanzati laħqu Russja Ancient. Kellu ċansijiet eċċellenti biex jirbaħ, ħadd ma seta jirreżisti t-truppi li dejjem qed jikbru ta 'dan il-kmandant għaqli u skillful. Iżda anki l-ħajja pjuttost twila tiegħu skond l-istandards tal-Medju Evu ma kinitx biżżejjed għall-qbid tad-dinja. Genghis Khan waqqaf dinastija, iżda ma kienx għad hemm waħda kbira daqs hu, kapaċi li jġorru n-nomadi kollha.
  Għassar l-irkoppa tonda ikkunzata ta" Natashka, Marat dam ħafna, għalkemm mhux ċar jekk iddispjaċihx mill-mewt ta" Gengis Khan, jew ħasibx li jkun aħjar li ma jitwieledx hekk. X'saqajn sbieħ u sexy għandha Natasha - ma tistax tneħħi lilek innifsek minnhom.
  Biex tfixkel Marat kompla jirraġuna.
  Eżatt bħal Tamerlane. Rebħa wara rebħa, imperu enormi, u qasma, il-qerda ta 'Timurat, squabbling bejn ulied u neputijiet. U ma kien hemm ebda suċċessur denju. Napuljun u Hitler, wara li rebħu l-Ewropa, kissru daharhom kontra r-Russja. Sfortunatament, ir-Russja stess naqset milli tikseb dominazzjoni dinjija. Tassew ħakkiem kbir kien Stalin, li biddel illitterat, mixi fil-pajjiż taż-żraben tal-bast f'qawwa industrijali qawwija.
  U mbagħad, diġà fis-seklu wieħed u għoxrin, il-qawwa mill-bidu fuq ir-Russja, u mbagħad fuq id-dinja, ġiet riċevuta minn koppja misterjuża li għandha qawwa iper-intelletwali inkredibbli.
  Huma ħolqu l-aħħar armi princeps magic, u l-umanità żviluppat gradwalment għal stat ta 'omnipotenza virtwali.
  It-tifel spiċċa stroking lil Natasha pjuttost purring. Hija tefgħet imnieħru b'saqajha vojta. Huma mxerrda u għal darb'oħra fil-battalja.
  Iżda l-gwerra hija gwerra, speċjalment gwerra spazjali, hawn kalkoli żbaljati u sagrifiċċji huma inevitabbli. Il-gwerrier Marat, li ddeċieda li jieħu r-riskji, kien xortik tajba s'issa, irnexxielu jħassar erba 'vetturi tal-ġlieda mingħajr ma jiġbed l-attenzjoni għalih innifsu.
  Tifel ħelu, jilgħab bil-muskoli addominali tiegħu, qal:
  - Se jkun hemm porridge tal-betula għal nies żgħar! Anzi princeps-plażma!
  Robots li jtajru bżiq lukandi fatali bħal tracer machine guns (kull wieħed bl-enerġija ta 'elf bomba atomika niżel fuq Hiroshima!), Huma ppruvaw jevitaw l-asteroid, kienu milqugħa b'volleys ta' pistoli speċjali. Uħud mill-kanuni kienu mingħajr btieti u dehru li kienu mħallta mal-kisja tal-asteroid. Anke t-tfajliet b"riġlejn vojta li kienu bilqiegħda wara l-breech waqgħu siekta.
  Hawnhekk Kazei kellu joqgħod attent. Beda jiċċaqlaq, 'il bogħod mit-tarf, jitbiegħed mill-attakki tal-annihilation. Hawnhekk għandek bżonn tosserva s-sinkroniżmu sabiex ma taħbatx mal-kollegi tiegħek, u fl-istess ħin in-nar. Ir-robots huma robots, ma jirrealizzawx li qed jintużaw bħala tarki umani. Mhux bħal bniet innumerabbli, b'sider lush, u ġenbejn luxurious. It-tifel-kreatur u eks partiġġjan, ipprova jħabbat b"tali mod li l-gravjoplasma kważi maġika nfaqgħet billi tiċċaqlaq. Jiġifieri, ħalla f'ark, u mgħawweġ mhux biss 'il fuq, iżda wkoll lejn il-ġenb, u wkoll imqassam minn naħa għal oħra bħal boomerang Awstraljan.
  Hija ħarqet il-bniet, saqajn għarwien, swarthy, sbieħ ħafna. U huma għajjat. Xi wħud kellhom il-bras tagħhom imqaxxra, u żvelaw bżieżel li kienu qishom rosebuds.
  Minbarra l-mumolets, Kazei beda jagħżel il-miri tiegħu u fatter, aktar prestiġjużi. B'mod partikolari, il-gravità-magic dgħajsa gross. Tista' wkoll tispara 'l isfel jekk int xortik tajba.
  Tista 'tara bniet nofshom mikxufa jiġru madwaru, u bagolli tal-għawm biss, u muskolari ħafna. Waħda ħadet in-nar f"xagħarha f"forma ta" taħlita ta" qalb u arloġġ tal-allarm. U l-gwerriera kif tgħajjat, kif it-takkuna vojta u tonda tagħha jteptep.
  Imma mbagħad xortih waslet fi tmiemha. Il-kamp tal-forza tal-mira akbar kien jiflaħ għall-hit, u s-sistema ta 'sorveljanza kkalkulat li l-volley kien sparat mill-flyers robot. Id-dgħajsa grossa daret immedjatament, intbagħat sinjal fil-ħxuna tal-vetturi tal-ġlied:
  - Għaliex l-għadu għadda mill-barriera tiegħek?
  Ir-robots wieġbu:
  - L-ebda intrużjonijiet misjuba!
  It-tifla bil-mopp oranġjo tgħajjat:
  - Għandi naħla f'ġidu!
  Il-magna qawwija tgħajjat, aktar qawwija, sabiex il-eardrums kienu kemmxejn ippressati:
  - F'dan il-każ, naddaf il-wiċċ ta 'l-asteroid, jippenetra fix-xquq.
  Skwadra ta 'robots ġrew fil-craters ippanċjati fil-wiċċ. Dashing Kazei kellu jdur f"din is-sitwazzjoni u jimxi wara l-bqija tal-karozzi. Veru, dan kien vantaġġ, tista 'teqred robots billi tuża l-liwjiet tal-kurituri.
  Ukoll, ma niddispjaċinix għar-robots, iżda l-bniet, tant ħajjin u sbieħ, anki jekk jafu li dawn huma unitajiet tal-logħob huma mutu. Huma mill-isbaħ.
  Ukoll, il-magna mhix persuna, iżda wkoll tiswa l-flus, u tintuża bħala unità ta 'ġlieda. F'ħin wieħed, iċ-ċivilizzazzjoni maħluqa minn Kazei, żviluppat jew taċċellera jew jonqos skond iż-żmien magħżul b'mod arbitrarju mit-tifel-kreatur, baqgħu ħajjin rewwixta perikoluża ta 'magni li kważi ħassru l-umanità.
  Hawnhekk Kazei kissed lit-tfajla fuq il-beżżula tal-frawli ta 'sider tagħha.
  L-imperu ġie salvat biss mill-fatt li l-ħakkiem tiegħu kien ġenju reali, u anke wizard, il-mexxej Leo Almighty. Dan l-ewwel imperatur Russu modern irnexxielu jgħaqqad id-Dinja u joħloq sistema perfetta. Għall-ewwel kien elf magħżul, iżda għaliex miljun iffurmat xjentifikament. Huwa ppreveda ribelljoni, jikseb saħħa fl-intelliġenza artifiċjali. Il-kompjuter sar qawwi wisq. Iżda r-ribelli prinċipali tas-sistema iperintelliġenti intlaqtet minn virus speċjali, speċjalment perikoluż tat-tip tad-dragun.
  Bettieħ sħiħ ta 'sider reġa' flashed, l-isbaħ bniet, Marat kien litteralment tħawwad b'eċċitament.
  L-aħħar varjetà ta 'armi maġġuri kontra ċ-ċibernetiċi: għenet biex irażżan l-irvell, iżda bosta miljuni ta' nies inqatlu u bosta biljuni ta 'kompjuters b'diżabbiltà permanenti. Wara dan, ġew introdotti numru ta 'restrizzjonijiet fl-iżvilupp tal-elettronika, b'mod partikolari, ir-robot, fl-ebda każ m'għandu jkun konxju minnu nnifsu. Barra minn hekk, għall-aktar mudelli avvanzati, ġie ivvintat lasso ideali - ir-reliġjon. Issa r-robots saru jemmnu, u għalhekk ubbidjenti lin-nies. Qabel, ir-reliġjon kienet opju għan-nies, iżda issa saret droga umana għall-moħħ magħmul mill-bniedem li qed jikseb is-saħħa.
  Marat, knocked down robots, u showered bews fuq l-iskarlatina, bżieżel ħelu għasel tat-tfajla.
  Il-kwalitajiet tal-ġlied tar-robots u l-abbiltà għall-ħsieb kreattiv naqsu, iżda saru ħafna aktar sikuri għall-umanità. Allura mhux dnub li tużah. Barra minn hekk, ir-raġel innifsu adotta ħafna mill-magna. Per eżempju, imħuħ: wara li ġew mgħarrqa bil-princeps-plasma, bdew jaħsbu ħafna aktar malajr. Wara kollox, il-partiċelli princeps-plażma jiċċaqilqu f'kwintiljuni u sextillons, drabi aktar mgħaġġla mill-fotoni u jaġixxu f'ħafna dimensjonijiet. Dan jiftaħ possibbiltajiet tassew meraviljużi.
  Bniet quddiem Marat jew jidhru jew jisparixxu. Tista 'tisma' kif saqajn vojta tagħhom stomp tul il-kurituri, u l-għarqbejn tagħhom vojta, tondi knock out tir. U l-bżieżel tas-sider li jixbħu rosebuds jagħtu lok għall-eċċitament l-aktar qawwi.
  Il-labirinti tal-asteroid huma tant misterjużi, kull kuritur huwa xi ħaġa meraviljuża. Logħba ta 'ħaġar prezzjuż imxerrda fuq il-ħitan, xi wħud minnhom jixbħu diversi uċuħ tgħammix ta' demonji, forsi ġenji fabulous tajbin u ħżiena. Deher li l-ispirti jgħammru f"dawn il-dungeons. Kif, madankollu, kull issa emerġenti ologrammi ta 'bniet sbieħ ħafna fil-bagolli tal-għawm, u figuri sexy ħafna, muskoli addominali miksija bil-madum taċ-ċikkulata.
  Allura , madankollu, kien parzjalment veru, forom ta 'ħajja eterei speċjali li kapaċi jiċċaqilqu bejn l-istilel. Kien hemm leġġenda li dawn kienu l-erwieħ tal-midinbin bla tama mitfugħa fl-ispazji interuniversali.
  Għalkemm tħares lejn bniet għarwiena, taħseb li l-infern mhuwiex post daqshekk ħażin. Allura huma kkundannati għall-wandering etern! Marat, madankollu, huwa tifel ġentili u dejjem ta ċans lil kulħadd, apprezza l-personalità ta 'kull individwu, u ta l-opportunità li jduq il-ferħ varji tal-ħajja.
  It-Tifel Ħallieq ħa l-mira lejn il-karozza. Huwa ra kif il-bniet jintlibsu fiha, jew fil-bikini, jew fil-bagolli tal-għawm waħedhom. Bniet sbieħ u sexy bħal dawn. Imma sfortunatament, trid tolqothom - beauties bil-miktub. It-tifel gwerillieri ċċekkja bir-reqqa u spara lejn iċ-ċentru mejjet. Fil-parti ta 'wara tad-dimensjonijiet ta' nofs l-ispazju li jdawru r-robots, hemm ġonta speċjali li tista 'tiġi injettata bi skariku relattivament dgħajfa u tkisser il-protezzjoni, teqred il-magna. F'dan il-każ, il-qerda tkun lokali, u robots oħra ma jinnutaw xejn. Fl-istess ħin, ma tistax toqtol bniet f'dan il-każ, u għandhom sider sbieħ bħal dawn.
  Moviment ipprattikat awtomatikament, sparatura preċiża u dritt fuq l-għajnejn tal-barri!
  - Se tara - x'seħer! Laqtu istantanjament ir-robot - kważi mingħajr ma timmira! - It-tifel pijunier għadu ma tajjar xejn. Hawn ieħor "droid", huwa hovers beautifully bħal fil-film "Star Wars", għandek bżonn ukoll biex ittaqqab il-protezzjoni magomatrix. Madankollu, polz princeps qasir jista 'wkoll jolqot il-forehead, l-intensità biss għandha tkun ogħla.
  Waqt li t-tifel partiġġjan kien qed jikkaċċa, il-battalja daħlet fil-fażi l-aktar klimatika tagħha. Annibal tefa 'l-aħħar riżerva fil-battalja, huwa ttamat li jissikka l-noose madwar il-gerżuma tal-armata ta' Julius Caesar. Li għamel lill-bniet jgħajtu saħansitra aktar. Din id-daqqa tgħaffiġ b'kuċċara, sabiex tiġbor piżelli mferrxa fuq platt u jeqirduhom b'volleys konċentrati. Barra minn hekk, l-ghadu ma kellux ħin biex jirtira aktar, wara kienu ż-żoni popolati tal-Imperu Kburi ta" Kazeistan. Ġulju Ċesari, mingħajr ma tilef il-preżenza ta" moħħu, lissen:
  - Huwa mument drammatiku! Pulsar drammi ta' Shakespeare! Imma titlifx, il-punt ta 'bidla huwa qrib.
  It-tfajla ikkunzata fuq in-naħa tal-lemin tal-gwerrier ttimbrat saqajha vojta bi qbil u ħadet il-bżieżel ruby tagħha.
  Il-Gwerrier Annibal feraħ:
  "Jidher li rnexxielna niffurmaw kaldarun kbir. Dan se jibqa" fl-istorja; bħal Cannes kożmika.
  It-tfajla gwerriera, is-sbuħija b"riġlejn vojta Alisa Selezneva, wieġbet b"ħeġġa:
  - Iva, huwa ħafna akbar u grander!
  U immedjatament żewġ tfajliet wara spallejha ttimbraw riġlejhom vojta u mnaqqxa.
  Annibal għamel ġesti, u tazza frizzanti deher fl-arja. Inbid imxerred fih, il-platti ċibernetiċi taw ologramma u kantaw:
  - Ejja nixorbu għall-Patrija, ejja nixorbu għal Stalin!
  Il-bniet fl-unison ħadlu ġenbejn lussużi tagħhom, bilkemm miksija bi strixxi rqaq tad-drapp.
  - Ejja nixorbu u erġgħu ferragħ - Chanted Hannibal, l-għajn ċibernetika t-tajba, ressaq zokk mekkaniku.
  Il-likwidu fil-ħġieġ inbidel il-kulur, sar roża, bżieżaq frizzanti b'ħaġar prezzjuż minnu. L-ologramma ta 'fuq il-ħġieġ inbidel fi tfajla mikxufa sabiħa, li ħadet is-sider sħiħ tagħha tal-bronż bi bżieżel ottagonali tal-kristall ruby.
  - Darling, kont imdejjaq ħafna, ftaħt it-triq għall-kwiekeb! Togħla ogħla mill-ajkla tal-muntanji! Simbolu - qawwa glorjuża Russa! Qaddisin jisparaw relikwi! Ir-rokit qered il-quasar fit-trab! - It-tfajla ologramma mikxufa żfenet, iddawwar ġenbejha u qaddha. Kienet tant sexy, u x-xufftejn iskarlatina kienu seductively.
  Annibal, fil-ġisem il-ġdid u bla età tiegħu, ħass daqqa ta" xewqa. Din hi hetaera, x"dinja sabiħa. Iżda dan mhuwiex il-limitu: darba tużżana mill-beauties l-aktar reali, li minnhom nofs l-elves immaterjalizzaw quddiem l-hypermarshal.
  It-tfajliet bdew jiżfnu bil-mod, jimitaw żfin reliġjuż, u bejn saqajhom vojta nixxew ktajjen robotiċi tan-nar li jiddi bil-kuluri kollha tal-qawsalla. Deher isbaħ. L-eks kmandant tal-ewwel Gwerra Punika, ma kellux ħin biex jistagħġeb kemm in-nisa moderni sexy u devilishly sbieħ huma.
  Tużżana tfajla kienu nofshom mikxufin, u ħallew biss spag irqaq ta 'ġojjelli bilkemm ikopru sider u byrds magnífico tagħhom, kif ukoll brazzuletti frizzanti fuq idejhom u l-għekiesi. Huma żfin, jilagħbu bil-muskoli naturali. L-elfi femminili kienu ftit irqaq u aktar grazzjużi. U liema saqajn, għekiesi, koxox, muskolari, lush għandhom tant saħħa, sesswalità, annimal u fl-istess ħin erotiżmu intellettwali. L-ipermarshal qed isir aktar u aktar eċċitati, bħallikieku fid-dinja ta 'taħt ta' Lucifer, li jrid jikkonvinċi lill-qaddis biex volontarjament iċedi l-ġenna! F'daqqa waħda, il-ħolm u l-quċċata tal-ferħ huma interrotti mill-vuċi furious tal-kompjuter:
  - Fuq wara tagħna hemm perturbazzjoni bla preċedent ta 'enerġija. Il-ftuħ tal-portal u r-rilaxx tal-fantażmi.
  Il-bniet b'mod rifless ttimbraw saqajhom vojta u qaxxru.
  - Xiex?! - Wiċċ Rokossovsky mibrum. - Min hu warajna!
  - Armata ta 'ħafna kloni! Panther mal-Leopard! - Il-kompjuter maġiku-proċessur joked.
  It-tfajliet qaxxru u dawru ġenbejnhom saħansitra aktar.
  - Quasar! Tefgħet lil Hannibal.
  Is-sbuħija, miktuba f"bagolli ta" l-għawm, jgħawġu, u dawru qaddhom. U saqajhom vojta kienu qed jiżfin tat-tap.
  - Il-fantażmi subspazjali qed jiġu reset.
  Qabel ir-raħal, il-logħob Hannibal sar pallidu: kien jaf li l-fantażmi, minkejja l-fatt li mhumiex pjuttost materjali, għandhom qawwa impressjonanti kbira. X'inhu mago-materja, dan huwa ċertu stat ta 'vakwu, enerġiji, oqsma varji ta' magic stellari. In-natura speċjali mħallta tal-mago-materja tagħtiha qawwa distruttiva tremenda. Dan ifisser li jistgħu jeqirdu kompletament parti sinifikanti tal-armada spazjali. Kmandant b'esperjenza, diġà msawwat fl-istorja tal-passat minn Ruma l-Antika, fehem kif kien meta truppi qawwija ta 'l-għadu dehru fuq wara tiegħek. Mhux ta 'b'xejn li l-esperjenza ta' battalji antiki wriet l-effettività ta 'daqqiet ta' qtugħ.
  U l-bniet fl-istess bagolli ta 'l-għawm, dan huwa kkonfermat b'mod vigoruż u l-bżieżel tar-rubini tagħhom sparkle saħansitra isbaħ.
  X'għandek tagħmel f'dan il-każ! Ma fadalx riservi.
  L-Ipermarixxall Annibal ordna:
  Qed niġbru mill-ġdid truppi. Inħallu kopertura dgħajfa, aħna se nattakkaw l-armata tal-fantażmi bil-qawwa kollha tagħna.
  - Isma lil Comrade Annibal! - Marixxalli u ġenerali oħra mħabbra fl-unison.
  Barra minn hekk, kważi kollha kemm huma jew bniet nofshom mikxufa, jew subien muskolari fil-bagolli tal-għawm u ċineg tal-ispallejn. F'din il-logħba ħarġet armata komika ħafna.
  Waħda mit-tfajliet ittimbrat saqajha vojta u għajjat:
  - Imbagħad attakk! Nixgħel il-mod selettiv tal-kompjuter. Ħalli l-moħħ elettroniku nnifsu jistabbilixxi l-prijoritajiet!
  Meta jobdu l-ordni, it-truppi infirdu. Madwar tliet kwarti mxew kontra l-fantażmi, bil-bqija jimblokka l-kopertura.
  Annibal kien fuq is-seba 'livell tad-dinja ta' taħt. Memorji bħala l-kmandant Ruman Scorpio, li jibdlu l-iljunfanti fi titjira ġenerali, li mbagħad, b'riġlejn tqal tagħhom, trampled l-armata ta 'Kartaġni f'daqqa. L-ispettaklu kien xi ħaġa oħra, id-demel likwidu mdemmi litteralment squelched, taħt qigħan ħoxnin, hedded li jinġibed minn qafla. U ħuh Grannik b'mill-inqas tużżana vleġeġ f'sidru. Tmut u tikkonvulżi...
  U running, swarthy, bniet muskolari. U mbagħad skjavi għarwiena mgħawweġ taħt il-pjaga tal-indokratur. Bniet nudi li r-Rumani jikkawterizzaw il-bżieżel tal-frawli tagħhom b'pinzetti jaħarqu.
  Dawn il-ħsibijiet kollha ġrew minn ġol-moħħ iperplasmiku tal-Hypermarshal f"ħakka t"għajn. Miljuni ta 'starships tal-Imperu Terribbli ta' Seleznevstan attakkaw l-armata tal-fantażmi. Huma mxew b'veloċità meraviljuża. Hawn kavallier avvanzat laqat cruiser tal-missili b'lanza. Il-punt imtaqqab u mbagħad qasmet il-vapur. L-archer elf, bl-għajnuna ta" swaba" grazzjużi ta" saqajha vojta, spara vleġġa, u rigali oħra tellgħu warajha. Il-veloċità tagħhom kienet ħafna drabi aktar mgħaġġla mill-veloċità tad-dawl. L-ultra-dreadnought, wara li rċieva diversi għexieren ta 'hits, ħa n-nar bħal cocktail Molotov mitfugħ f'maħżen tal-injam. Il-fjammi kienu ta 'ħafna kuluri u sfumaturi, kien princeps magic.
  Immaġina nar maġiku, ma jeħtieġx ossiġnu, u devours materjal miljuni ta 'darbiet aktar b'saħħtu mit-titanju. Dan kollu huwa sabiħ tal-għaġeb, diffiċli tneħħi għajnejk. Prinċep Vladimir Krasno Solnyshko ordnat sparar mill-bogħod, vleġeġ ġrew aktar malajr minn missili, bi tweġiba, il-flotta stilla fetħet in-nar minn kull pistoli, emitters u launchers. L-aktar missili thermocreson b'saħħithom splodew, u disturbaw il-mini-materja li kienet tikkonsisti fiha l-fantażmi. Teoretikament, anki fantażma kważi immortali tista 'tiġi meqruda minn konċentrazzjoni kbira ta' enerġija super. Imma li tagħmel dan mhux faċli ħafna.
  Għalkemm archers sbieħ b'torsos muskolari mikxufa, u sider sħiħ, huma magnífico.
  Vladimir Solnyshko ordna lil Alyosha Popovich u Baldak:
  - Imxerred bħal fan Ċiniż! Ħalli t-truppi tagħna jimmanuvraw u jġorru l-għadu.
  Il-bniet ittimbraw saqajhom mikxufin u mibrumin bi qbil.
  Alyosha ħadlu rasu b"dubju u ssuġġerixxa:
  - Jew forsi sempliċement taqsam l-għadu bin-nofs?
  It-tfajliet b"saqajn vojta tefgħu boomerangs li jaqtgħu u mneħħa li jaqtgħu lill-avversarji.
  Vladimir Solnyshko oġġezzjona:
  - M'għandekx! F'dan il-każ, ikollna niġġieldu fuq żewġ fronti. U mhux se naqsmu biss l-ghadu, imma niffurmaw borża tal-boksing klassika.
  Il-bniet kienu reġgħu tħawwad ġisimhom muskolari, u sider tagħhom tant seductive.
  Alyosha Popovich, li qed tiġġieled ir-rokits termopreon li qed jipprova jdejjaqlu, innota:
  "L-għadu jidher li qed jipprova jagħmel hekk lilna.
  Il-bniet ittimbraw saqajhom vojta bħala sinjal ta" qbil.
  Baldak issuġġerixxa b"vuċi tar-ragħad:
  - Ejja ngħaqqdu tattiċi, hit b'lenti konvessa, u fiċ-ċentru tal-"ward". Kostruzzjoni bħal din tkun effettiva ħafna.
  Diversi tfajliet fl-istess ħin bit-tkaken vojta tagħhom ċedew għall-pulsars tan-nar ta 'megaplasma, u knotting down avversarji.
  Vladimir Solnyshko qabel:
  X'qed nippruvaw insemmu. Svyatogor se jmexxi l-attakk fiċ-ċentru.
  Il-bniet squealed bil-ferħ għal dan il-kliem, irkopptejn ikkunzati tagħhom kienu tħawwad.
  Il-kap tar-reġiment Svyatogor wieġeb bil-ferħ:
  - Hemm kmandant!
  Hannibal, kif inti tista 'raden, madankollu, innifsu, fittex li jkopri l-ghadu mill-ġnub. Fehem aħjar minn ħaddieħor, u fuq iż-żewġ naħat, x"inhi ġlieda f"kaldarun. Fl-istess ħin, iż-żewġ armati kienu qed joqorbu b"mod inexorable.
  Bniet fantażma ħarġu saqajhom vojta tul il-vakwu, muskoli jirrumblaw taħt il-ġilda ikkunzata tagħhom.
  Il-Prinċep Vladimir ix-Xemx l-Aħmar iddeċieda li l-aħjar tattika kienet taħlita ta 'qoxra u qtugħ.
  Bosta tfajliet, kull wieħed għoli daqs l-Everest, kienu lesti li jsostnuh f'din il-battalja. U l-muskoli tagħhom, dawn is-sbuħija, kienu qed jitħawwdu.
  Svyatogor, bħal dejjem, ħa l-vantaġġ. Diġà fis-snin, l-eroj virtwali, b'daqqa qawwija ta 'xwabel, hacked isfel żewġ battleships, sfaxxa fi frammenti fjamma. Veru, ir-raġel b'saħħtu nnifsu kien maħruq minn frosta iperplasmika. Rokits u emitters kienu speċjalment perikolużi; jilgħaq l-ispazju. Huma ffurmaw toqob sħaħ fl-armatura, li jikkawżaw feriti terribbli, kultant fatali.
  Għal tfajla waħda, sidirha għarwiena saħansitra nħarqu, u s-sbuħija tgerbet bl-uġigħ.
  Ġlieda ħdejn Svyatogor, il-Kavallier-King Lionheart idawwar il-mannara tiegħu, qata' b'għaqal destroyer enormi, u d-steed tiegħu ġarrab tużżana dgħajjes tal-missili. Imbagħad il-monarka ġgant smashed it-tliet cruisers bi swing deft. F'rabja, Svyatogor attakka l-ultra-battleship enormi. Kien diffiċli wisq biex tnaqqas ġgant bħal dan mill-ewwel. L-attakki tax-xabla ma jilħqux immedjatament il-mira. Huma qatgħu armatura, qatgħu torrijiet. Iżda l-starship enormi rimjiet lura, iweġġgħu anke l-Svyatogor mwebbsa.
  Il-bniet jgħinu wkoll hawn, jaqtgħu l-ghadu bi xwabel, iżda wkoll pjuttost dgħajfa. Barra minn hekk, beauties iżgħar nofshom mikxufa se jkunu Svyatogora, u din hija l-problema.
  Lionheart jgħid:
  - Hit-reattur. Laqtuh bis-sejf tiegħek.
  It-tfajliet jidħku fl-approvazzjoni.
  Svyatogor jagħmel l-istess. L-iperreattur sploda, il-starship enormi bħallikieku kien miksi b"rix glittering li għamel il-vakwu moan. L-eroj fantażma matur reġgħu lura, diversi pjanċi ta 'korazza imdewweb, maħruq iż-żiemel.
  Bniet ltqajna u kważi mikxufa. Waħda minnhom ħarqitha għarqubha tant li għajjat b"disprament fil-quċċata ta" pulmun.
  - Il-bastard snaps!
  Lionheart jipproteġih, missila termo-creon tolqot iċ-ċentru, isseħħ konkussjoni, il-wiċċ bħall-azzar huwa kemmxejn maħruq. Diversi eroj li ġġieldu ħdejhom weġġgħu serjament, uħud saħansitra sfaxxaw.
  Iżda l-aktar ġellieda interessanti u attraenti huma l-bniet.
  Bniet fantażma ġiganteski nofshom mikxufa nedew mannara u xwabel b'ħames xfafar. Il-Kontessa de Laufer, b"swaba" twal u destre tas-sieq vojta tagħha, qabdet il-cruiser minn imnieħer, u tfarrak ħamsin kanna tan-nar f"daqqa. Rokit termopreon laqat is-sieq tat-tfajla b'xagħar tad-deheb, li kienet riflessa mir-riflessjonijiet, u istantanjament evapora l-art tar-riġel tagħha. Il-Kontessa kważi marret ġenn bl-uġigħ, ħabibha ntlaqtet fis-sider, li minnu tellgħu biċċiet ta 'laħam maġiku f'direzzjonijiet differenti. U Sir Hamilton intlaqat b"tant qawwa li t-tarka sfaxxa, u f"sidru dehret toqba enormi. Is-sbuħija żagħżugħa barefoot Dukessa de Buckingham irċevieha wkoll, saqajha nfafet min-nar magoplasmiku mifruxa permezz tal-vakwu.
  Beauties oħra wkoll kisbu ġewż. U l-bżieżel tar-rubini tagħhom beżqu s-sajjetti fid-disprazzjoni.
  It-telf tal-flotta tal-Imperu Terribbli Seleznevstan kien kbir ukoll. Speċjalment meta d-dinosawri daħlu fil-battalja. Diversi, inklużi razez ibridi, imħallta ma 'granċijiet, molluski, jew saħansitra tipi ta' ġewż. Dawn il-ġganti biss esternament dehru goffi, iżda fir-realtà rriżultaw li kienu forza formidabbli ħafna.
  U kienu misjuqa minn bniet sbieħ, koperti biss minn ħajta rqiqa ta 'ġebel prezzjuż fuq il-caterpillars. Huma mgħaffġa u Tore l-istrutturi, jippruvaw jagħżlu starships akbar. Ġew sparati fuqhom minn vapuri taʼ kull tip, iżda ma setgħux jarmu karkassi daqshekk kbar, daqs pjaneta taʼ daqs medju. L-unika ħaġa li setgħet issir kienet li titbiegħed mit-telfa inevitabbli tad-dinosawru-ġewż. Mostru bħal dan huwa tabilħaqq kważi impossibbli li jitwaqqaf, iżda l-starships qed jippruvaw jimmanuvraw 'il bogħod mill-ġganti.
  Il-bniet squealed, tagħhom għarwien, roża, tkaken tondi flashed. U l-bżieżel iskarlatina ta 'sider tagħhom beżqu pulsars.
  Il-Prinċep Vladimir ix-Xemx l-Aħmar jikkmanda b"fiduċja:
  - Ipprova tersaq eqreb lejhom. Iddreggja l-regimenti ta 'quddiem għad-dinosawri. Aqsam fi qatgħat żgħar u ġġieldu fi gruppi, iċċaħħadhom mill-manuvra, aqtagħhom b'mod sfaċċat!
  Il-ġellieda kienu maqsuma fi gruppi: kien ħafna aktar effettiv li jinqerdu starships b'dan il-mod. Svyatoslav u l-Lionheart waqgħu fuq il-cruisers tagħhom iduru, iż-żewġ eroj weġġgħu serjament, iżda l-movimenti tagħhom żammew il-ħeffa tagħhom.
  U l-bniet mhux biss smashed bix-xwabel, iżda b'għaqal qabad il-vapuri spazjali b'riġlejhom, u tefgħuhom minn xulxin. Kienet xi ħaġa mill-handball tas-saqajn, takkuna riflessi minn ħafna xemx, il-qoxra ta 'qigħan vojta u girlish lagħbu bil-kuluri kollha tal-qawsalla, għalkemm kienet maħruqa minn splużjonijiet iperplasmiċi ta' bastimenti meqruda.
  Ġellieda anke screamed bl-uġigħ, petali ta 'superfire, fjamma tisreġ caresses riġlejhom li jbatu fit-tul.
  . KAPITOLU #3
  Il-bniet frolicked b'mod aggressiv u daħku, jilagħbu bil-muskoli ta 'eżenzjoni tagħhom. U x'uċuħ u figuri sbieħ għandhom, ammira biss!
  Miljuni ta" ġellieda fi starships, mitfugħa minn naħa għal oħra. Il-ġenerali ta 'ħames stilel, li qisu żagħżugħ ta' madwar erbatax-il sena, Maxim Maksimovich Tankoloby, jammira l-logħob ta 'rkopptejn brillanti, għekiesi, saqajn ta' bniet delightful, u jipprova jibqa 'f'postu fil-cruiser tiegħu, li kien qabad mill-vojt riġel tal-Prinċipessa Elizabeth l-aktar trankwilla, qalet:
  - Is-sbuħija ma tistax tinqatel - is-sbuħija nnifisha hija fatali!
  Żewġ ġellieda, bħal fil-ballet ġiganteski, threw saqajn magnífico tagħhom, poġġew cruiser bejniethom u għafsu mill-ewwel. Il-metall huwa miljuni ta 'darbiet aktar b'saħħtu mit-titanju, jinfaqa' bħal bajda taħt il-binarji ta 'tank. Mewt denja ta" deskrizzjoni fil-poeżiji taż-żmien tad-deheb!
  U l-bust mikxuf tal-Prinċipessa l-aktar trankwilla Tarakanova, mewġ maġiku jtir mill-bżieżel tal-frawli-lampun, u jġiegħel lill-starships jiddeformaw bħal accordion u jmexxu lill-ġellieda miġnun.
  It-tifel-kreatur u eks partiġġjan Marat Kazei għajjat:
  - Persuna tista 'toħloq kollox, ma tistax sempliċement tivvinta kollox!
  Hannibal b'esperjenza ra li l-qawwa maġika ħabat man-nanoteknoloġija, u s'issa qed tieħu f'idejha!
  Il-kmandant ta" Kartaġni ordna:
  - Aqleb il-vapuri għar-rata massima ta 'sparar u żid il-veloċità tal-manuvra. Fl-ebda każ ma tagħtix ċans lill-ghadu għal kontrattakk b'suċċess.
  It-tfajla elf fil-forma li Alisa Selezneva daret għaliha kkoreġuta:
  - Phantoms ta 'l-Imperu Kburin ta' Kazeistan, qed jattakkawna u jimxu 'l quddiem, għalhekk, x'aktarx, nistgħu nitkellmu dwar il-kontrattakk tagħna.
  Għalkemm it-tifla kienet marixxall, dikjarazzjonijiet bħal dawn infurjaw lill-ipermarshal: jirriżulta li l-bajd jgħallem tiġieġ, u mara tgħallem raġel.
  U t-tfajla b"rabja ttimbrat saqajha vojta, iffurmata, kulur iċ-ċikkulata.
  Annibal għajjat:
  - Agħlaq! Qed nibgħatlek ultra-dreadnought biex tinterċetta d-dinosawri u tirnexxihom tirnexxi. Wara kollox, għandek tali saħħa u potenzjal serju. Speċjalment ta" moħħ femminili, tifel ta" razza ħafifa u mħabba.
  L-elf kreatur (fil-fatt mara umana!) irrimarka ironikament:
  Aħna miljuni ta" snin akbar mill-bnedmin. Anki l-xadina, li minnha niżel il-bniedem, ma qabadx ġebla, u aħna ħritna l-firxiet tal-ispazju u ħloqna kapolavuri.
  U b"sieq vojta, it-tfajla ħarġet pulsar fatali.
  Annibal, idawwar rasu, hekk kif ir-riħ osserva ħsieb għaqli b"ġwienaħ:
  - Il-punt huwa fil-preżent! M'hemm l-ebda nazzjon miżerabbli aktar minn wieħed li s-suċċessi tiegħu huma fil-passat imbiegħed! M'hemm l-ebda imperu eżaltat aktar minn dak li jgħix fil-preżent, u jsir aktar b'saħħtu kull sena!
  Alice, b"reazzjoni, b"saqajha vojta, ħarġet blot iperplasmika u waqqa" l-starship.
  L-Elf Ħallieq tefgħet xagħarha b"mod sarkastiku fil-forma ta" ibridu ta" tempju Buddist u ta" Rodi b"funtani ta" xorb frizzanti:
  - Intom l-earthlings għadkom tradizzjonalment ttraskuraw lill-antenati tagħhom. Il-pedigree tiegħek ma jiswa xejn!
  Annibal wieġeb bl-aħrax:
  - Jien m'iniex biss terrestrin, imma nugget! L-antenati tiegħi kienu bdiewa sempliċi, iżda madankollu jien kburi bihom!
  - Tista' tkun kburi b'dan! - Alisa Selezneva għal mument ġiet trasportata fil-ħxuna tal-battalja. Vaporizzat erba 'ġellieda iżgħar, u istantanjament lura lura.
  Hannibal daħħal sew, irrimarka:
  - Tifhimx in-nazzjon glamorous tiegħek, x'inhuma d-diffikultajiet u l-uġigħ!
  U l-volpi Seleznev infaqgħet tidħak, saħansitra rnexxielha slap lil ħuha fil-logħba, Marat Kazei, b'għarqub grazzjuż vojt fuq l-imnieħer, u mbagħad tmur lura. U ħalli kollox jinħaraq saħansitra aktar frisk, filwaqt li żżid:
  Gwerrier b"saħħtu, anki waħdu, huwa aktar utli minn pakkett taʼ dgħajfin, bħalma minġel waħda li taqtaʼ taqtaʼ għalqa sħiħa taʼ spikeletti!
  Imma kultant, anke fost il-spikelets ta 'rati dgħajfa, minġel-batyr jista' jitfixkel ma 'ċaqlaq ta' eċċezzjoni spjaċevoli!
  Jekk paċi, allura festa ġeneruża, jekk gwerra, allura ħalli l-kikkra rebbieħa ta 'l-inbid!
  Il-bniet bi tweġiba approvaw iduru sider lush tagħhom, bi bżieżel bħall-frawli.
  Annibal kif jgħajjat:
  - Iva, biżżejjed diġà ltqajna pulsars tagħha ta 'eloquence!
  Tkellmu b'veloċità għolja ħafna u għalhekk waqt id-djalogu, l-istampa tal-battalja prattikament ma nbidlitx. Iżda l-armata tal-fantażmi ħarġet flussi ta 'enerġija fatali. Hija ppressat, tipprova tfarrak l-ostakli kollha, travi ta 'enerġija mifruxa madwar l-ispazju, kemm qerdu starships u laqat fantażmi. Il-bniet, minbarra l-pruwi, saqajn u xwabel b"ħames xfafar, użaw frosti bi stilla ottagonali minsuġa fi dnub. Huma speċjalment jibred, jeqirdu vapuri iżgħar. L-armata tal-Imperu Kburi, intant, nediet kontrooffensiva. Hija ppruvat tħawwad lill-għedewwa u fl-istess ħin issalva l-wiċċ - ma tistax tagħti r-rand kollha lill-fantażmi.
  U bosta bniet nofshom mikxufa ġrew fil-battalja, u s-sbuħija tagħhom hija aqwa.
  Meta ta ordnijiet b"kunfidenza u enerġetika, Julius Caesar żamm kalma imperturbabbli, il-prossimità tar-rebħa, għamlu lill-kmandant il-kbir saħansitra aktar prudenti:
  - Uża l-kostruzzjoni ta 'l-aħwa bud tulipani. Ix-xedaq tal-għadu ddgħajjef u jibqa" biss biex iċċaqlaqhom tajjeb u s-snien se jtiru.
  Is-sorceress Malvina bagħtet ologramma-trażmissjoni: l-immaġni tagħha ta 'tfajla magnífico dehret quddiem il-kmandant:
  - Dak Ġulju Ċesari int is-sultan tiegħi!
  U t-tfajliet, ħawwdu sidirhom, baqgħu lura għal dan il-kliem.
  L-ewwel imperatur ta" Ruma, b"rima ċajta, wieġeb:
  - Int għamilt il-parti tajjeb!
  - I sodisfatti kapriċċ tiegħek! - Tfajla b'xagħar frizzanti b'miljuni ta' sfumaturi stilla kantat flimkien ma' Malvina.
  - Issa ikollok l-ewwel premju! - L-Imperatur ta 'Ruma, u issa l-kmandant ta' armada innumerabbli, threw up żewġ xwabel magoatomic.
  U t-tfajliet mill-gwardjani waddbu x-xfafar tagħhom u saqtulhom saqajhom vojta, għajjat:
  - Viva Caesar!
  - Naqbel! - U Malvina kantat fl-unison. - Julius Caesar huwa l-qawwa tagħna! Julius Caesar huwa l-bandiera tagħna! Julius Caesar - dejjem magħna!
  Il-bniet ħarġu bil-qawwa saqajhom vojta, sexy ħafna u l-konferma.
  Il-kmandant ta" Ruma l-Antika ħawwad subgħajh:
  - Taħlix l-istokk tiegħek!
  Malvina, ħadet ġenbejha lussużi u bil-ħeġġa wieġbet:
  - Issa dwar il-ħaġa prinċipali! M"għandniex inħallu lill-għadu jaħrab mill-kaldarun. Id-dehra tat-truppi tagħna wara l-linji tal-għadu hija ċans biex naħtfu l-inizjattiva fil-livell tattiku.
  Ġulju Ċesari żamm mentalment, qabel:
  - U mhux ċans żgħir!
  Il-bniet saħansitra qabżu bi tweġiba, u l-qigħan tagħhom vojta, bħal mirja, ħarġu r-raġġi tax-xemx.
  Malvina ddejjaq għajnejha u kantat:
  Ix-xadini jagħmlu uċuħ
  U joqogħdu fuq fergħa!
  Għadu frivoli...
  - Kienu l-antenati tagħna! Ġulju Ċesari spiċċa b"daħka. - Għalkemm taf is-sbuħija, missieri kien l-alla Saturnu nnifsu, kif ukoll Ġove.
  Malvina tassew minn din l-istupidità, saret umoristiċi:
  - Allura għandek żewġ missirijiet f'daqqa?
  Il-bniet, b"reazzjoni għal dan, iħabbtu saqajhom b"saqajhom vojta, u jħabbtu sajjetti frizzanti.
  Ġulju Ċesari qatagħha:
  - Kawża foton!
  Il-bżieżel tal-frawli tal-bniet sparkled, il-kelma kienet ħaġar prezzjuż.
  Malvina malajr u ċara ddikjarat:
  - Trid tifrex il-petali tal-ward kemm jista 'jkun wiesa'! U aqbad il-gerżuma tal-avversarju. Jidher li tifhem l-importanza tal-mument!
  Il-bniet, ħelsu saqajhom bl-għajnuna ta" saqajhom vojta, is-sajjetti qattiela għajjat:
  - Iben Ġove u Saturnu jaqbad mument bi quasar!
  Gwerrier b"xagħar tal-weraq tad-deheb għajjat:
  - Allura aġixxi bħala ġellied, bħallikieku l-Ħallieq!
  Julius Caesar bagħat polz magu telepatiku biex jikkontrolla l-armata kbira tiegħu.
  Kemm hemm bniet. Xi wħud jimxu waħedhom u jteptep bl-għarqbejn tagħhom. Oħrajn jidhru qishom unicorns bi xprun tad-djamanti invitati ma" saqajhom vojta. U x'tip ta 'muskoli addominali għandhom il-bniet - sempliċement Delicious u litteralment ċikkulata. Il-korpi tal-ġellieda nisa jistgħu jikkawżaw l-aktar eċċitament qawwi fl-irġiel. U dawn huma l-wegħdiet tagħhom.
  U l-kmandant tat-tfajla kkoreġiet ukoll l-attakk tal-fantażmi. Fl-istess ħin, il-maġi bdew jaqtgħu bejniethom.
  Ġeneralment, meta l-wizards jiġġieldu din hija vista mhux għal dawk debboli tal-qalb. U fl-istess ħin, huwa impressjonanti. U jekk miljuni ta 'vapuri spazjali min-naħa waħda, mijiet ta' eluf ta 'rkieba ġiganteski u dinosawri min-naħa l-oħra, jibdew inaqqsu, allura huwa sabiħ, għali li tara battalja bħal din.
  Speċjalment jekk numru kbir ta 'bniet sbieħ ħafna u mgħawweġ qed jiġġieldu.
  Il-battalja tiżvolġi fil-furja kollha bla qies. Min-naħa waħda, żwiemel frisky jattakkaw, itiru, 'l fuq u' l isfel, jibżgħu lejn il-ġnub. Id-dinosauri jbattu ġwienaħhom, jibżgħu snienhom, jagħtu daqqa d-dagħalhom, jaqbdu bis-saqajn. Il-bniet iħaffu l-frosti tagħhom, l-armatura tgħawweġ taħt id-daqqiet tagħhom, u titfa' bħall-petrol miż-żnied.
  Imbagħad għelbu lill-avversarji bi tkaken vojta u tondi, jeqirdu torrijiet u diviżorji. Svyatogor u l-Lionheart kissru permezz tal-bastiment ewlieni, li kien Marixxall Sokolovsky.
  It-tfajla elf ordnat tuża projettili maġiċi bijoloġiċi. Il-ġellieda ttradihom bil-qigħan tagħhom vojta u riflessi, saqajhom grazzjużi. Maqbuda taħt daqqa tagħhom, il-rikkieb-fantażma warped. Huwa ċkien u nbidel f'werqa ordinarja tal-aġġru nixfu.
  Żewġ tfajliet oħra qabdu waħda mill-ġellieda u bl-għajnuna ta" saqajhom vojta, huwa litteralment inqatgħet f"żewġ partijiet. Demm inxerred u qtar iffriżat fl-arja bħal girlandi ta 'rubini.
  Svyatogor u Lionheart irnexxielhom jevitaw it-telfa u jolqtu l-armatura bix-xwabel. Għanja qawwija laħqet Mashka Belaya. It-tifla għamlet wiċċ sabiħ.
  - Bix-xwabel fuq il-starship! X'jista' jkun aktar assurd!
  U bl-għarqub vojt bagħtet pulsar lejn l-għadu.
  Iż-żagħżugħ uman wieġeb:
  - X'tista tagħmel! Wara kollox, dawn huma fantażmi qawwija! Il-qawwa terribbli tal-maġija! Huwa kważi impossibbli li tirreżistihom.
  Għamlet saqajha vojta, Masha wieġbet bid-daħk:
  - Imbagħad aħna se jimmanuvraw, aħna se jaqilbu għal programm ta 'kontroll ġdid, "Chaotic Chaos"!
  Lionheart, meta ra li l-eruzzjoni tal-magoplasm intensifikat, u l-starship kien qed idur, bagħat boomerang. Huwa tellgħu u qatgħu parti mill-armatura tal-għadu, u wkoll immedjatament waqqa 'seba' torrijiet tal-isparar tal-ġlieda kontra l-geddum li kienu joħorġu 'l barra b'mod aggressiv.
  It-tfajliet f"dawn it-torrijiet kienu jgħaqqdu u saqajhom vojta nħarqu speċifikament. U ġellieda ikkunzati u muskolari qaxxru qalbhom u ħadlu sidirhom vojta.
  - Hawn sextant! - Qal il-kavallier-monarka żagħżugħ glorifikat esternament, imqajjem mill-maġija, jew aħjar mill-Kważi-Alla ta 'din il-logħba, Marat Kazei. F'moħħu, il-programm li qabel kien imblukkat beda jqajjem, battalji ma 'starships. B'mod ġenerali, kull fantażma għadda minn programm ta 'taħriġ inviżibbli minn barra, iżda ffissat b'mod ċar fil-memorja. U issa l-Lionheart fehem li kien meħtieġ li jċaħħad il-manuvrabbiltà lill-starship enormi, bħal fekruna.
  U bniet b'saqajn vojta kkonfermaw dan b'mod attiv. U l-bżieżel tar-rubini tagħhom ħarġu raġġi bħal lasers.
  Svyatogor, il-bogatyr, li kien irċieva diversi feriti, kien għadu ferrieħi, ma tantx seta' joqgħod fis-sarġ. Minkejja dan, il-kuraġġ ma ħalliex lil dan il-kavallier.
  Bews lit-tfajla fuq il-frawli, beżżula ħelwa u croaked:
  - Ejja biss tolqot id-denb. Dawn il-starships huma standard u għandhom l-istess tqassim tal-magna.
  Lionheart qal bi tħassib:
  - Huwa diffiċli li tersaq qrib! Ara kif jimmanuvra!
  - U int laqat bil-princeps boomerang! - Roared Svyatogor, għajnejn frizzanti.
  It-tfajliet qabżu u jgħajtu, jixxengelu busti lush u seduttivi:
  - Fuck it!
  - Riskju kbir li titlef! - wieġeb il-kavallier-monarka.
  Il-bniet purred fid-diżappunt, u bdew ħawwad rashom u tomp saqajhom charming u chiselled.
  - Orrajt! - Svyatogor maqtugħa l-destroyer ma 'mewġa ta' xabla tiegħu, moans ta 'tbatija ta' nies imutu, aljeni u robots instemgħu mill-fdalijiet. - Mhuwiex mara divorzjata, żgur li se terġa 'lura lilek, u terġa' tipprova!
  It-tfajliet li jdawru ġenbejnhom bil-qawwa kkonfermaw li l-muskoli tagħhom kienu qed jirrumblaw taħt il-ġilda ikkunzata:
  - Kollox se jkun kbir!
  Lionheart tbiegħed mill-bastiment tal-biża" daqs il-qamar, u nieda l-boomerang tiegħu:
  - Jekk tbati għal żmien twil! Ikseb xi ħaġa!
  - U jekk ma taħdimx! - Din id-darba Alisa Selezneva kantat flimkien, u tefgħet rigal qattiel tal-mewt lill-għadu b'sieq vojta.
  - Ejja erġgħu nippruvaw! Il-kavallier-king wieġeb awtomatikament.
  Princeps Boomerang qatgħet it-tarf tad-denb u daru lura. B'mod ġenerali, il-mini-materja, minkejja n-nuqqas apparenti ta 'konnessjonijiet ta' konnessjoni, li tkun issaldjata bil-maġija, hija pjuttost qawwija.
  Fl-istess ħin, il-bniet shine bi sbuħija erotika, u sparkled b'ġilda satin, u saqajn iffurmati sbieħ ħafna.
  Taħt il-Qalb tal-Iljun, waqa" unicorn ta" kulur blu, kważi dematerjalizzat. Huwa kiseb wisq hits minn pistoli ta 'kalibri differenti. Svyatogor, sadanittant, inqata 'ma' cruisers, li kien ħafna aktar faċli. Kważi kull daqqa kienet fatali. Imma jippruvaw ilaħħqu mal-mugles u koldoletami. Dawn huma żgħar daqs midges u hemm ħafna minnhom. Il-Qalb tal-Iljun ġiegħel liż-żiemel, li kien tilef ir-rikkieb tiegħu, il-grashopper, jieqaf u qabeż fuqu!
  - Eroj għaġla mill-ġiri! Il-princeps-plasma mhux se tlaħħaq magħna! kanta l-kavallier-king. - Hemm bżonn biss li nisimgħu l-lira bil-balalaika!
  Gwerrier tassew leġġendarju, li jattakka b'boomerang, karozza enormi mgħottija minn ħafna għelieqi u magomatrix. Kien hemm ħamsa u tmenin miljun ġellied f'dan il-bastiment tal-istella, u kważi żewġ biljun ġellieda. Fiha ġġieldu rappreżentanti ta" kważi mitejn u għoxrin razza u speċi. Immaġina tali ġiganteski, kważi inkomprensibbli għar-riflessjoni u l-perċezzjoni ta 'l-arka ta' Noè. Ultra-moderna li tinkorpora forom ta 'ħajja ta' galaxies varji.
  U għandha wkoll bniet bħal dawn sbieħ, sexy u muskolari, b'busts li huma magnífico, u bżieżel sparkle bħall-istilel tal-Kremlin.
  U jiġi attakkat minn rikkieb fantażma midrub, fuq żiemel abjad, ukoll ferut.
  Stampa bħal din hija denja tal-pinzell ta 'Raphael jew Picasso, u forsi anke Leonardo Davinci. Aqbad il-mument: meta gwerriera jitfa' l-boomerang tiegħu.
  - Jien eċċitat, bħal tifel, bħal punk! B"Magobomba, jew qoxra u khan! - Kanta biex tagħmilha aktar divertenti u tiffoka aħjar Lionheart.
  U ġewwa l-vapur spazjali hemm ukoll ħlejjaq ħajjin li jridu jgħixu! Ikollhom it-tfal u ibnu l-bliet. Hawn tliet ħlejjaq ħelwin li jixbhu lill-mink, b'ras ta' ħanżir tal-kartuns b'widnejn bil-ġwienaħ tal-farfett li qed jippreparaw biex jinżlu bħal attakk anfibju. Għadhom kif temmew kors ta" taħriġ fil-ġlied u qed jistrieħu, jaqsmu l-impressjonijiet tagħhom.
  L-ewwel Butterfly-Pig ta 'Veitch, poġġih b'mod partikolari:
  - Taf, fuq ir-ranch sabiħ u sabiħ tiegħi, trabbejt dragonflies maġiċi li jġorru l-għasel, kienu jirgħu fuq pjantaġġuni ta 'bluebells, daisies tal-kaboċċi u lindens. Iżda l-mafja ordnat li l-uċuħ tar-raba" jiġu sostitwiti bil-piżelli li jsawru, waħda mill-aktar drogi qawwija. Min-naħa waħda, hija ħafna aktar profittabbli, iżda min-naħa l-oħra, ltqajna f'inkwiet bil-liġi.
  It-tieni ħanżir tal-farfett Vicomte de Porque qabel:
  - Iva! Dawn l-awtoritajiet tal-Imperu Terribbli ta" Alisa Selezneva jimmonitorjaw id-distribuzzjoni tad-droga. Mago-robots u scouts huma speċjalment attivi. Fosthom, jgħidu, dehru ċkejkna ħafna tad-daqs ta 'molekula, huma, bl-użu tal-enerġija ta' fotoni stellari, jimxu b'mod attiv fl-ispazju.
  It-tielet l-iżgħar ħanżir tal-farfett Kamin, squeaking, irrimarka:
  - Ma nafx! Ir-Russu modern, li konna sfurzati nitgħallmu fl-iskola, huwa diffiċli ħafna. L-istorja tal-iżvilupp tgħid li oriġinarjament kellha biss sitt każi, u issa saret erbgħa u għoxrin.
  Il-Vicomte de Porque ċaqlaq.
  X"ħajja ta" skola! - U mbagħad, mhux mingħajr CHARM jibred, kanta. - Fejn hu l-kontroll kuljum! Barra minn hekk, diviżjoni! Eruzzjoni tal-fotoni!
  Veicha ġentilment daħk bħal farfett, mhux ħanżir:
  - U għalija, meta kont l-iskola, l-aktar suġġett diffiċli kien il-fiżika tal-princeps. Speċjalment meta kien meħtieġ li jiġu indikati l-parametri mogħtija tal-iperplażma. Għalkemm il-metodi biex il-materja tinġieb fi stat iperplasmiku huma interessanti ħafna. It-teknoloġiji moderni jagħmluha possibbli li jitqiegħed termopreon u anke reattur magopreon f'lajter.
  F'dak il-mument, kien hemm ħsejjes qawwija u molekuli u fotoni niżlu xita mill-ħitan. Kollox kien miksi bid-demm.
  It-tfajliet imbeżżgħin ġrew, it-tkaken tat-tfajliet tagħhom vojta u seduttivi ħafna leħħew bħal skrun.
  - Jidher li ġejna fotografati! - Is-Surġent Viscount de Porque jgħajjat, jevapora.
  Bl-istess mod, il-bniet mbeżżgħin squealed, hekk sbieħ u sexy.
  Waħda minnhom bemħet fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - L-għadu mhux se jgħaddi!
  Il-kreatur tal-universi f'din il-logħba, Marat Kazei, kważi miet meta t-truppi tal-Imperu l-Kbir ta' Alisa Selezneva marru fuq l-offensiva. Issa r-robots tal-ġlied ippruvaw jerġgħu jibnu. Huma użaw il-formazzjoni "awl". Marat Kazei, li ma jridx juża s-superpotenzi, issa huwa mġiegħel jirtira bl-istess mod. It-tifel partiġġjan, iżda, aġixxa bid-demm kiesaħ. Bħal dejjem, bil-kalma tħaddan, instilled b'taħriġ grueling u għarfien tal-importanza tiegħu.
  - Kompost għar-rebħa - liema ebusija għall-azzar! - Il-kreatur tat-tifel u l-ex pijunier qal lilu nnifsu.
  Stubborn Marat reġa ħa l-mira lejn il-koldolet, iżda bidel fehmtu dwar l-isparar. Kien faċli wisq li tinnotah. It-tifel salib mentalment lilu nnifsu u beda jwettaq manuvra ta" irtir bla xkiel. L-ex bearer tiegħu kien diġà għamel dan bosta drabi, waqt taħriġ iebes f'varjetà ta 'ambjenti.
  Imbagħad mewġa ta 'ferħ ħarset fuq il-Ħallieq-Gwerrier: wara kollox, ma jistax jiġi miċħud li l-mudell tal-battalja qed jinbidel. L-armata ta 'l-Imperu Terribbli ta' Alisa Selezneva kienet għadha kif avvanzat, hedded li tagħfasha fil-kaldarun, u issa l-forzi ewlenin tagħha ġew miġbuda fuq wara. Dehru fantażmi maġiċi, armi tal-maġija. Kif kien kantat f'kanzunetta waħda antika tat-tfal:
  - Ikun meħtieġ, se nirritorna mingħajr adulti! Se nimxi madwar il-pajjiż kollu! Se mmur l-iskola ta" Santa Klaws, fejn jgħallmu l-maġija!
  Issa l-ħolma ta" komunisti brillanti u progressivi ħafna saret realtà:
  Is-sekli jgħaddu, tiġi era,
  Fihom ma jkunx hemm tbatija u gideb!
  Iġġieled għaliha, sal-aħħar nifs tiegħek,
  Aqdi lil Art Ommek b"qalbek kollha!
  
  U mbagħad is-saħħar isir disponibbli,
  Kwalunkwe tarbija, imma l-ebda xjuħija!
  U ma nużax il-poter tiegħi b'mod kriminali,
  Bir-rebħa ta 'l-eroj - hello homeland!
  Iva, issa huwa verament xi ħaġa bħal magician, biss issa jgħix ħajja iebsa. M'hemm kważi l-ebda ħin liberu, kollox huwa okkupat bi tħejjija totali għall-gwerra. Diġà saret mogħtija. Iva, kien hemm xi ħaġa simili fl-antikità, jidher fi Sparta. Hemmhekk ukoll, it-tfal kienu mħarrġa u msawta brutalment. Veru, mhux mit-tfulija, u n-nanoteknoloġija ma ntużatx waqt it-tortura. Iżda hemm ħafna xebh, metodi sofistikati ta 'preparazzjoni, taħriġ. L-għarfien teoretiku tas-subien u l-bniet huwa tassew enormi, bħallikieku inkorporat f'hard drive tal-kompjuter. Jaf l-istorja tal-gwerer kollha: dak li l-umanità ilha tagħmel għal millenji. Inklużi dawk li twettqu miċ-ċiviltà Sumerjana u l-Eġittu tal-qedem. L-ewwel formazzjonijiet militari, chariots tal-gwerra, tipi ta 'armi antiki. Ruma Antika kellha storja partikolarment rikka ta" gwerer. Hemm mijiet ta 'kmandanti differenti, tricks varji, strateġisti ta' l-antenati, l-użu ta 'tekniki fil-battalji. Il-ħiliet tal-ġlied kellhom ukoll rwol speċjali, b'mod partikolari l-irkib tal-karrijiet virtwali (Marat Kazei tassew għoġobhom dan tal-aħħar!). B'mod ġenerali, ma kienx ħażin li terġa 'lura għall-antikità, tkun kemm tkun kbira persuna li mbagħad issir. Ave Marat!!! Speċjalment interessanti: tkun darba oħra li tagħmel gwerra ma 'Hitler. Kien ixerred il-Wehrmacht kollha waħdu b'armi moderni, u għaliex ma jibred!
  Allura tfajla b"sieq vojta tieħu u tarmi tużżana piżelli mill-antimaterja u tiċrita elf tank u tużżana diviżjonijiet.
  It-tifel partiġġjan ra li l-armata ta 'l-Imperu Kburi ta' Kazeistan reġgħet resqet lejn l-għadu, l-unitajiet starship anke parzjalment imħallta. Din kienet iċ-ċans tiegħu.
  "Mhux se nħallik tmur daqshekk faċilment!"
  Il-bniet ttimbraw saqajhom vojta tagħhom b'approvazzjoni, u l-bżieżel iskarlatina tagħhom ħadu u sparkled bħal inżul ix-xemx. Deher sabiħ u għani mhux tas-soltu.
  Koldolet kien faċilment meqrud, jidher li kien hemm raġel kuraġġuż fiha li deher qisu tifel ta 'erbatax-il sena, u tabilħaqq il-ħolqien tal-Hypermatrix. Ukoll, il-bniet huma ħafna aktar diffiċli biex joqtlu. Għalkemm kienu ppreparati psikoloġikament apposta għall-fatt li l-gwerra m'għandha l-ebda età u sess. Ghadu huwa ghadu u jrid jinqatel. Huwa meħtieġ li tinsa l-ħniena u l-kompassjoni.
  Il-bniet ħadlu sidirhom, lush bħal frott misjur, bil-bżieżel tal-kulur ta 'frawli misjur iżżejjed, u b'saqajhom vojta nedew rigali fatali tal-mewt.
  - Il-kesħa silġ toħroġ mill-gwerra, mhux daqshekk ħażin jekk jiffriża qalbu, mhux daqshekk ħażin jekk jiffriża moħħu! - Qal darba l-parrinu tagħhom.
  Il-battalja tal-istilla li ġġorr... Hawn huma l-brigantini tal-Imperu Terribbli ta' Alisa Selezneva li jwettqu manuvra kumplessa. Avviċina, mur f'angolu akut. Huma jagħtu volley. Il-vakwu sfaxxa bħal blat li jolqot mera. Kull framment fih starship imwaqqa u cruiser, destroyer, battleship imdewweb.
  U bniet nofshom mikxufa, u sbieħ ħafna qed jiġru madwar il-gverti tagħhom.
  Ir-robots ta' Alice's Dread Empire ħabtu mar-robots ta' Marat's Proud Empire. Duel ta' titani elettroniċi, hawn saħansitra wasal għall-ġlieda kontra l-idejn ta' monsters elettroniċi.
  U ovvjament it-tfajliet ukoll tefgħu lilhom infushom, użaw snienhom, u ddisprat gnawd lil xulxin. U aġixxew b'enerġija estrema. U s-saqajn vojta u grazzjużi tagħhom jinsabu f'moviment kostanti.
  Magni ħabtu, ħafna tentakli kissru, murtali iperplasmiċi laqtu kważi fil-punt. Din id-darba, is-superjorità numerika kienet fuq in-naħa tar-robots tal-imperu maħluqa minn Marat the Proud. Huma kissru, jippruvaw inaqqsu l-pożizzjoni, u jimmassimizzaw il-vantaġġ tagħhom. L-akbar robots, daqs skyscraper, jimmanuvraw bil-grazzja tal-ballerini. Minn barra, dehru wkoll qishom bniet mikxufa u muskolari b'qadd irqaq u sider magnífico, u koxox lussużi ħafna u muskolari.
  Huma kkonverġew, imbagħad diverġew, ittestjaw id-difiżi tagħhom stess għas-saħħa. Hawnhekk waħda mill-magni ġrew, b'tali mod li funtana ta 'iperplasma ġiet mitfugħa. Aċċidentalment maqbuda żewġ koldolet, biss licked sħana furious, ilsien fiery. Bosta magni aktar massivi splodew. Deher li kien wasal Armageddon, kemm kien kollox ikkulurit u qalil.
  Il-bniet li ġġieldu hawn kienu tant aggressivi sbieħ bi bżieżel iskarlatina vojta.
  Il-gwerrier-terminatur Marat ipprova jevita kuntatt tan-nar mas-suġġetti tat-tfal tiegħu. Jekk b'kumbinazzjoni: joqtol suldat ta 'l-armata tiegħu, allura mhux biss is-sid ta' qabel tal-ġisem ikun suġġett għall-piena l-aktar severa, iżda ma jaħferx lilu nnifsu għal dan. Wara kollox, dan huwa tali nonsense. F'ħin wieħed, il-Ġermaniżi tat-Tieni Gwerra Dinjija spiss użaw trick: huma lebsin bl-uniformijiet militari Sovjetiċi (fortunatament, irnexxielhom jaqbdu ħafna uniformijiet maqbuda), u mbagħad irrappurtaw li dawn it-truppi kienu qed iħallu l-dawran. Ħafna drabi, speċjalment fil-bidu: kellha effett, u mbagħad l-artillerija Sovjetika saħansitra fetħet in-nar waħedha. Madankollu, fil-futur, sar obbligatorju li jiġu meħtieġa passwords u li jintużaw kodiċijiet diġitali.
  Li, iżda, mhux dejjem ħadmu. Marat kien jaf dan, għalkemm iġġieled bħala partiġġjan. B"xi mod in-Nazi qabduh fix-xitwa. Tfajjel imqaxxar u għarwien mitfugħ fil-borra. Saqajhom vojta Marata kienu mwebbsa, u tant sensittivi għall-kesħa, iżda blizzard silġ nefaħ fuq kustilji rqaq, ħeġġuk fuq virga. Wara ħmistax jew għoxrin minuta, wassluni ġo għarix sħun. Tħallew nisħnu, u mbagħad nerġgħu fil-kesħa. It-tifel imbagħad irnexxielu jaħrab. Flixkun inkiser fuq rasu, Marat waqa" u qabad framment. Imbagħad qatgħet il-ħabel. Huwa kien immexxi minn suldat wieħed biss, u t-tifel irnexxielu jaqta" z-zokk. U mbagħad fil-periferija tar-raħal miġbud. Il-Ġermaniż bi stivali tal-feltru goff, ovvjament, ma laħaqx mat-tifel barefoot. U l-grass iffriżat fis-submachine gun. U Marat irnexxielu jitlaq. Għalkemm tkun għarwien. U kważi msawwat fil-kesħa. Imma rnexxielu jiġri lejn ir-raħal ġirien. U saħansitra ffriżat, b"differenza minn saqajn oħtu. Tajjeb li Marat dam barefoot minn ġlata għal ġlata u anke permezz tat-trab tax-xitwa. U saqajh tat-tfal ma ċedewx għal snowdrifts, u evitaw il-ġlata. Naturalment, kien hemm sensazzjonijiet qawwija hawn. Din l-istorja ma kinitx inkluża fil-qarrej, bħal xi avventuri oħra u jisfrutta Marat. Imma issa sab ruħu fl-era tal-Iper-Komuniżmu, f"kundizzjonijiet ta" ġenna assoluta, meta kważi kull ħolm tiegħek isir realtà. Ħalli l-Hypermatrix tkun virtwali.
  Il-Ħallieq żagħżugħ tal-universi u li qabel kien pijunier partiġġjan għażel mira oħra għalih innifsu. Kien spazju multi-gallery. Bla dubju, huwa bla qies aktar diffiċli li titnaqqas: milli l-Magolet u t-tifel iddeċidew, jirrikorru għall-cunning. Hawnhekk il-kalkolu kien ibbażat fuq il-primitività tan-nassa.
  Marat għajjat:
  - Robot tal-klassi Argo jitkellem!
  Mill-kamera wieġbuh:
  - Qegħdin nisimgħu!
  It-tifel, idawwar il-quċċata tiegħu u jilgħab mal-muskoli tal-istampa, innota:
  - Għadni kemm ingħatat "folder" sperimentali ta 'spazju, imma m'għandix biżżejjed enerġija biex nibda. Tista tgħini?
  Il-kmandant tal-multi-galla, tifla sabiħa ttimbrat saqajha mikxufa u mnaqqxa, u qalet bla sabar b"vuċiha:
  - U kif?
  Marat stqarr b"mod enfatiku:
  - Waħħal il-ġett iperplasmiku mir-reattur miegħi. Imbagħad l-arma tkun kompletament lesta u titħaddem.
  It-tifla ħadet sidirha għarwiena bir-rubini tal-bżieżel u qalet:
  - Konnessjoni eċċellenti.
  . KAPITOLU #4
  Il-kalkolu kien ibbażat fuq il-fatt li fil-mument tad-docking, ir-reattur enormi tal-multi-gallery jibqa 'mingħajr kopertura. F'dan il-każ: ikun possibbli li tolqot lilu bl-aktar kanun qawwi. Veru, kien hemm riskju konsiderevoli tal-mewt, kemm mid-detonazzjoni tal-ġeneratur kif ukoll min-nar tal-ħafna pistoli tal-multi-gallley.
  Il-starship huwa pjuttost kbir, l-ekwipaġġ ta 'elfejn u nofs ġellieda - kważi kollha bniet nofshom mikxufa, mingħajr ma jgħoddu r-robots. Għall-fini ta 'premju bħal dan, tista' tirriskja ħajtek. Ħalli inti tmut f'numru mhux magħruf ta 'ċikli, imma int se ssir eroj. U mhux biss il-glorja tmur għalik, allura l-eroj definittivament jiġi rxoxtat. Togo fi eroj li fil-ġisem tiegħu jiġġieled il-Ħallieq tal-univers, għalkemm virtwali Marat Kazei.
  Hemm kmand tal-imperaturi tal-istat uman Iperkomunista li fil-futur in-nies kollha se jiġu rxoxtati. Iżda dan il-proċess se jseħħ, skond il-valur li kull wieħed minnhom jirrappreżenta. Iktar ma jsiru għemejjel, iktar malajr jiġu rxoxtati. Xejn x'taqsam mal-Kristjaneżmu paċifista. Laqtuk fuq ħaddejn il-lemin - dawwar ix-xellug tiegħek, ħobb lill-għadu tiegħek: kif tista 'taħseb f'xi ħaġa aktar stupida!
  L-ewwel Imperatur tar-Russja Iper-Komunista Dinjija: kiteb l-Iskrittura Mqaddsa tiegħu u vvinta r-reliġjon tiegħu stess. Fiha d-dogma ewlenija, isservi bil-qawwa kollha tiegħek, is-saħħa kollha tiegħek, moħħok kollu: ir-Russja Iperkożmika. U jekk dan hu fl-interessi ta" Patrik, allura tista" tagħmel kwalunkwe sagrifiċċju, kwalunkwe vjolenza, kwalunkwe trick. Tmiem jiġġustifika l-mezzi!
  Flimkien ma" dawn il-ħsibijiet, it-tfajliet ttimbraw b"mod aggressiv riġlejhom vojta u mnaqqxa u sidirhom maħruqa biċ-ċikkulata mix-xemx bil-bżieżel tal-frawli bdew jiċċaqilqu u jixxengel.
  Kemm kien onest dak! Il-Bibbja fil-fatt hija pprojbita. Hu nnifsu ma jifhimx għaliex ir-Russi emmnu l-ktieb miktub mill-Fevreys! Raġel Russu: sar skjav tat-tagħlim ta 'fidovskogo! Din hija biss disgrazzja assoluta! Dawk il-ġnus li kienu jqimu l-Bibbja eventwalment iddeġeneraw u ddegradaw; m"hemm xejn b"saħħtu, intelliġenti fil-Kristjaneżmu. Ir-reliġjon it-tajba għandha tfaħħar il-kult tal-poter! Mhux ta" b"xejn li l-Islam kiseb suċċess bħal dan. Għalkemm il-Koran huwa wkoll ktieb fil-biċċa l-kbira paċifista, peress li nkiteb taħt l-influwenza qawwija tal-Insara. M'hemm l-ebda reliġjon vera: kapaċi tgħaqqad in-nazzjon, m'għandux ikun bla snien.
  U l-bniet reġgħu ttimbraw saqajhom vojta u grazzjużi, u għal darb'oħra l-ġenbejn lussużi bdew jiċċaqilqu.
  Marat, bi sforz ta 'rieda abitwali u issa kompletament mhux ikkumplikat, irażżan l-eċċitament, ipprepara biex jispara fuq ir-reattur. F"rasi ħarġu kwotazzjonijiet mill-ewwel Imperatur:
  - Il-ħasra hija bħas-sadid, il-kompassjoni hija bħal shashel - naddaf qalbek minn dan u għattiha b'armatura: bla ħniena, rabja, rabja!
  Kliem tad-deheb!
  Marat Kazei f'xi punt ħalla lilu nnifsu jinbela 'mill-burdata ta' l-ex trasportatur tiegħu.
  Dawn il-ħsibijiet kollha teptip bħal kalejdoskopju sfrenat fil-moħħ tal-princeps tal-plażma ta" Marat. L-aktar cool ovvjament eżita jekk tagħfasx jew le tagħfas!. Il-kmand tat-tiswija ffriżat fil-moħħ. U r-riskju ta 'skoperta possibbli, b'mod partikolari minn skaner, kiber li r-robot kellu saboteur ġewwa.
  Prattikament in-nies kollha kemm fl-universi maħluqa mill-Arċibrat kif ukoll mill-Arċisister huma sbieħ, il-kbar huma twal, iżda wkoll għoljin ħafna. Il-muskolatura hija intaljata, iżda bħala regola mhux massiva, il-ġilda hija ram jew bronż, fin-nisa hija swarthy-golden. Għal umanojde mhux imdorri: in-nies jistgħu jidhru simili wisq, iżda mhumiex. Kull wieħed huwa tajjeb u uniku fil-mod tiegħu. Li hu komuni huwa biss l-ispirtu tal-kwartieri, li jsegwi lil kulħadd mit-twelid sal-mewt! Madankollu, persuna: issa tista 'tgħix kważi għal dejjem, ix-xjuħija baqgħet ħmarillejl tal-passat. Hija mhux naturali. Speċjalment il-biża jisfigura n-nisa, isiru tant disgusting li jridu jirremettu.
  U issa huma kollha bniet, u l-irġiel huma żgħar daqs adoloxxenti mingħajr daqna bla bżonn u disgusting!
  - Ix-xjuħija damnjata ħassar karatteristiċi bħal dawn? (Jidher kliem Shakespeare.)
  Il-mexxejja reliġjużi kienu jafu dwar ix-xewqa eterna tan-nies: li jippreservaw iż-żgħażagħ għal dejjem. U sfruttat il-biża 'tal-mewt. Dawn il-fairy tales kollha dwar il-ġenna u l-infern (Ix-xjenza moderna stabbiliet li dawn huma verament fairy tales - finzjoni tal-ilma l-aktar pur!), Fl-aħħar mill-aħħar, huma mmirati biex jiġu estratti aktar flus min-nies. Wara kollox, iktar ma tgħix persuna, iktar għandha dnubiet, iżda l-mexxejja tal-knisja tal-antikità fittxew li jimmassimizzaw l-eżistenza tagħhom fuq l-art. Għall-fini ta 'dan, marru għal kwalunkwe mesanness u tricks. Jiġifieri, il-kliem tal-missirijiet tal-knisja kienu kontra l-għemejjel u l-prattiċi speċifiċi tal-ħajja!
  Bħala konferma ta" dan il-kliem, it-tfajliet ttimbraw b"mod aggressiv saqajhom vojta u qalgħu:
  - Glorja lill-komuniżmu immortali!
  Il-ħsibijiet tellgħu bħal sajjetta! Ir-rakkonti dwar il-ġenna, fejn imorru l-fidili jew l-insara, m"għadhomx validi. Imma hemm tama li art twelidek terġa" tagħtik il-ħajja. L-ebda waħda mill-armi l-aktar avvanzati u moderni ma tista" teqred persuna. Allura t-twemmin fl-immortalità tar-ruħ mhuwiex daqshekk illużorju. Il-ġisem huwa mortali, imma r-ruħ għadha mhix! Il-fatt hu li persuna tiġi trasferita għal spazju fejn m'hemm l-ebda dimensjoni, quċċata, tul, wisa '. Jiġifieri, personalità: bħallikieku sextillion darbiet isiru iżgħar minn Creon jew saħansitra Fretosol, mikropartiċelli fil-proċess ta 'għaqda li jagħmlu l-bombi ħafna kwadriljun darbiet aktar qawwija mill-bombi idroġenu.
  U issa qed jiġu żviluppati armi li huma quintiljuni darbiet aktar b'saħħithom għall-istess piż minn armi termonukleari. Imma anke arma bħal din ma tistax teqred personalità mitwija f'dimensjoni żero. Veru, huwa diffiċli ħafna li jiġi estratt fajl tal-personalità, iżda t-teknoloġija qed tiżviluppa u l-ħin mhux 'il bogħod meta se jitqiegħed fuq fluss tal-massa. U tista 'tqajjem assolutament kulħadd. Mill-mod, aktar ma persuna tkun famuża, iktar ikun faċli li jiġi estratt min-nuqqas ta 'eżistenza. L-enerġija tal-Magobio-Hyperplasm tgħin hawn!
  U wara kollox, l-għedewwa mejta: wara li nirbħu l-Imperu Terribbli ta 'Alisa Selezneva, nistgħu niġbdu l-mejtin kollha u nbiddluhom fi skjavi. Il-ħsieb li jsalva temm kull eżitazzjoni.
  Tifel pijunieri kanta:
  - Jien ma ngħidlekx addiju, imma ngħid addiju!
  Marat, marveling bit-tolleranza tiegħu għall-kreaturi, spara raġġ ikkonċentrat u awtomatikament reġa lura. Is-supermagoreactor immedjatament mitfugħ f'tornado furious ta 'iperplażma!
  Figuri nudi ta" tfajliet sbieħ qabżu quddiemu.
  Il-gwerrier żagħżugħ intlaqat minn mewġa tal-gravità li dawwru għadam u ċattlu moħħu. Ir-robot inħaraq bil-petali ħruq u sfaxxa bħal dar tal-karti.
  Il-Marat maħruq telaq mill-fdalijiet, immedjatament irriżulta li kien miftuħ u vulnerabbli. Madankollu, fortunatament għall-partiġġjan żagħżugħ, it-truppi tal-Imperu Kburi ta 'Kazei kienu diġà qed jinfdu, javvanzaw malajr, jibbumbardjaw lill-ghadu b'elementi impressjonanti ta' kull tip.
  U l-bniet ġġieldu u b'mod effettiv ħafna ma 'xulxin. Huma użaw snien li jaqtgħu u xeħtu nixxigħat minn bżieżel iskarlatina, u għedewwa mgħaffġa anke bis-sajjetti.
  It-tifel, fil-prinċipju, minħabba d-disinn speċjali tal-ġisem, jista 'jkun fil-vakwu għal xi żmien u jtir. Madankollu, hawn kien dwar is-sopravivenza elementari. L-aħjar ħaġa li tagħmel hi li żżomm mal-fdalijiet u tipprova tgħaqqad magħha, u tagħmilha estremament improbabbli li tidher.
  Marat għamel hekk.
  - Il-ħsieb jagħmilna kodard - l-imprudenza tagħmilna katavri!
  U bniet mikxufa wkoll jiżfnu dellijiet miegħu.
  B'mod ġenerali, l-istruzzjoni tgħid, jekk tista 'tgħix - tgħix. Il-ħajja fil-gwerra hija bħal xabla f"ponn - ma tistax twaqqaha, imma lanqas tista" taħbiha wara dahrek! U debris ta" kull tip: innumerabbli. Inti diġà tista 'tara starships tiegħek. Iż-żagħżugħ għażel framment li kien irregolari u mhux partikolarment sħun - li jrid jaħarqu. Huwa jistabbilixxi fuqha, jingħaqad mal-wiċċ. dak kollu li kien fadal issa kien li nitolbu biex apparati numerużi ta 'skannjar ma jirreġistrawx aċċidentalment.
  U l-bniet hawn huma tant sbieħ u sexy.
  Ħsibijiet aljeni ħżiena tat-trasportatur telgħu f'rasi: qtilt elfejn u nofs tifla u diversi għexieren ta 'eluf ta' robots. Għalkemm dawn tal-aħħar għandhom intelliġenza artifiċjali, l-intelliġenza tagħhom hija kundizzjonali ħafna. Tiddispjaċihomx għalihom! U x'jista' jingħad dwar is-suldati tal-Imperu Terribbli Alisa Selezneva. Kull wieħed minnhom jemmen bis-sħiħ fir-rebħa. Wara kollox, huma f'ħafna modi simili - universi mera.
  Veru, iktar ma tibqa" għaddejja l-gwerra, iktar ikunu qawwija d-differenzi fl-affarijiet żgħar. U l-gwerra hija tali proċess, simili għall-ħruq, demm biss huwa karburant ideali, u fire extinguisher hija rebħa!
  U dawn it-tfajliet kif tqattgħu, litteralment inċinerati u mgħaffġa f"biċċiet żgħar?
  Huwa possibbli li tirbaħ? Il-ħsieb innifsu huwa sedizzjuż, suldat m'għandux jiddubita minnu. Kif qal l-ewwel imperatur: ħalli pajjiżi jkun żbaljat, imma dan hu pajjiżi!
  Naturalment, irid jemmen fir-rebħa, speċjalment meta jara kif tintrebaħ: l-ewwel battalja virtwali tiegħu ta" daqs daqshekk kbira f"ħajtu. U verament imur għar-rebħa. Veru, għalkemm diversi triljun suldati jieħdu sehem fiha - kważi kollha huma bniet: il-privat ma jafx in-numru eżatt, iżda dan huwa biss episodju, puplesija żgħira tal-battalja inter-universali.
  Ħafna numri huma sigrieti, inkluż in-numru eżatt ta" stilel fl-Univers Kazei ikkontrollat mill-Imperu Kburi. X'imkien frammentarjament, jaf li n-numru tagħhom huwa aktar minn mitejn sextiljuni, iżda kemm aktar mhux magħruf. Il-pjaneti, min-naħa tagħhom, huma madwar għaxar darbiet inqas, u wieħed minn kull elf huwa adattat għall-ħajja. Verità. Riċentement, ħafna pjaneti, severi fil-kundizzjonijiet tagħhom, qed jissetiljaw. Fil-prinċipju, il-gwerra bejn iż-żewġ universi: mhuwiex għall-ispazju u r-riżorsi.
  Teknoloġiji diġà jeżistu li saħansitra jagħmluha possibbli li jinħolqu pjaneti oħra billi tiġi estratta l-materja mill-kwiekeb. Forsi ż-żmien mhux 'il bogħod meta n-nies, bħall-Allat li Jista' Kollox, jitgħallmu joħolqu Universi u jespandu l-ispazju. Li għad hemm biżżejjed spazju għal kulħadd fl-abbundanza, il-ħajja intelliġenti hija okkorrenza pjuttost rari, u hemm biss ftit mijiet fl-univers kollu. (Forsi madwar elf?) Ċivilizzazzjonijiet li ħakmu t-titjiriet spazjali! Mela li nagħmlu gwerra aħwa kontra aħwa: jidher li m"hemmx skop. Fl-istess ħin, jiġu mgħallma li kienet ir-Russja Grozny ta" Alisa Selezneva li attakkathom b"tradizzjoni. U x'inhu mgħallem fi Grozny Russja mill-imperu ta 'Alice? Forsi l-istess! Hawnhekk tali allinjament irriżulta, iż-żewġ naħat iħabbtu lil xulxin, sinċerament iqisu lilhom infushom dritt, iżda għad m'hemm l-ebda riżultat.
  U l-bniet kollha jaqbżu u jirbbu. U jibdew aktar u aktar attiv, u ħarġu snienhom. U mill-bżieżel iskarlatina jitfgħu l-qawwa fatali tas-sajjetti.
  Ħafna subien u bniet ma jaħsbux dwarha! L-ex trasportatur qabel Marat kellu ftit ħin liberu, studja l-istorja tal-pjaneta Dinja u mhux biss dak li huwa konness mal-gwerra. Dan jista 'jsir permezz tal-Hyperinternet intergalactic: fil-multi-kinesspace tiegħu: wieħed jista' saħansitra jsib superfiles ta 'ċiviltajiet li kienu jeżistu qabel ix-Xemx tixgħel! (Veru, ħalli l-bniet għarwiena jkunu sbieħ, għadu ma rnexxilux!) Kien jaf li 'l bogħod minn dejjem nies għexu u trabbew fil-kwartieri. Għalkemm, min-naħa l-oħra, jekk ma tafx ieħor u jidraha sa mill-bidu, allura dan huwa hena. Min-naħa waħda, Marat Kazei kien iħobb l-armata, iżda stil ta 'ħajja strett, regolamentazzjoni totali, nuqqas ta' ħin liberu, piżewh. Barra minn hekk, it-taħriġ u l-metodi tat-taħriġ tal-ġlied huma rutina wisq. Trid aktar! U hekk vjolenza, vjolenza, u għal darb"oħra vjolenza! Hemm wisq moħqrija li anke tliet qlub (u n-nies għandhom tlieta: dawk tassew żgħar) jibdew ibatu.
  
  Oh, liema bniet sbieħ, tant ikkuluriti u barefoot, jaqbżu mill-vakwu. U b"saqajhom vojta jitfghu starships.
  - Għaliex teqred meta tista 'toħloq u toħloq! - It-tifel qal lilu nnifsu. - Imma min-naħa l-oħra, li timmaġina l-ħajja mingħajr gwerra...
  Iż-żagħżugħ segwa l-kors tal-battalja, billi żamm l-emittent fil-punt tal-pistola. Koldolets ta' Grozny Russja ta' Alisa Seleznev ġġieldu, waqt li rtiraw. Kien hemm opportunità hawn. Tista 'knock out l-ghadu minn emettitur but. Huwa diffiċli ħafna li tagħmel dan, immaġina li twaqqa' ġlied b'pistola matul it-Tieni Gwerra Dinjija. Iżda teoretikament dan huwa possibbli. Hawn hu kummidjant klassiku tal-antikità: Rambo waqqa" ħelikopters bil-pruwa!
  It-tifel partiġġjan iċċajta b"mod aggressiv:
  - Little boy - sabet machine gun! Ħadd ieħor ma jgħix fir-raħal! Little boy kiseb rokit! Jien tajt lil Bush butt fil-ħmar!
  Ftakar id-ditti tal-qedem. B'mod ġenerali, huwa diġà adult, diġà adult fis-snin kalendarji, b'kont meħud tal-ħin mgħoddi wara l-qawmien fid-dinja tal-Iperkomuniżmu. U hawn għal żmien twil ma għamel xejn ħlief jeqred lin-Nażisti. Iżda l-qerda "Panthers", "Ferdinands", "Tigers", tankijiet tas-serje "E" mhix interessanti daqs it-twettiq ta 'battalja spazjali reali.
  B'mod ġenerali, huwa stupid: li fi żminijiet antiki, jew aħjar fl-età atomika, l-adoloxxenti kienu limitati b'kull mod possibbli: dak huwa impossibbli, dak huwa impossibbli! Bħala riżultat, in-nazzjon iddegradat, it-tfal saru infantili, mhux adattati għall-ħajja adulta, jew viċi versa, scumbags aggressivi.
  Marat Kazei għaqqad il-ponn b'mod aggressiv.
  Hawn huma, anke suldati tfal jistgħu jiġġieldu! Huwa jista 'jsir uffiċjal, jew ġenerali! Madankollu, taħseb dwar il-premjijiet fl-aħħar post! Dan mhuwiex dak li suldat għandu jkun attirat. Il-mistoqsija hija, kif tneħħi koldolet?
  Ologrammi ta 'tfajliet sbieħ ħafna f'bagolli ta' l-għawm u bżieżel tal-frawli leħħew quddiemu. U dawn il-bżieżel xegħru b"xi ħaġa sabiħa ħafna.
  Huwa meħtieġ li tolqot, eżattament fil-ġonta tad-denb tal-ġeneratur, b'raġġ qasir. Fil-protezzjoni tal-matriċi: hemm punti vulnerabbli, kif ukoll qasam ta 'nofs spazju. X'għandek tagħmel jekk dan il-punt ma jistax jiġi kkalkulat minn qabel. Hawnhekk għandek bżonn jew bioscanner avvanzat ħafna, jew ikkalkula bl-għajnuna tal-maġija, u xorta ma titlifx: meta l-karozza tgħaġġel b'veloċità qawwija, ma tkunx taf x'inhi l-inerzja!
  U l-bniet hawn huma tant mill-isbaħ u sexy u formidabbli ħafna b'wiċċhom, u meta l-bżieżel tagħhom huma mitfugħa fir-rubini li sparkle bħall-għajnejn ta 'tigra.
  It-tifel ipprova jiftaħ it-tmien għajn billi juża ħiliet maġiċi. Din hija t-teknika notorja tat-tmien għajnejn, tip ta 'maġija. Kif tużah? Hemm diversi tekniki, konċentrazzjonijiet, meditazzjonijiet. Marat Kazei qasmu lilu nnifsu, u b'hekk għaqqad il-chakras. Dan għandu jgħin. Huwa meħtieġ li tnaddaf is-sensi biex tagħmilha trasparenti u ċara.
  Marat mitfugħ fi trance paranormali u, mingħajr prattikament jimmira, spara offhand! Il-ġisem irreaġixxa waħdu, l-enerġija laqtet - it-tetralet sploda.
  - Hemm punt ieħor favur tiegħi! whisper iż-żagħżugħ partiġġjan. - Kif deftly laqat, biss "barri".
  It-tifel reġa spara u laqat! Din id-darba mingħajr konċentrazzjoni, il-viżjoni kienet kompluta.
  U l-bniet saru saħansitra aħjar, u jkessaħ u l-bżieżel tagħhom huma tant tleqq u sabiħ ħafna.
  Marat għajjat:
  - Nemmen fid-destin tiegħi!
  Il-pijunier żagħżugħ gwerillieri ra l-battalja: f'ħafna kuluri u firxiet f'daqqa. Kien tant qawwi, ikkulurit, il-vakwu ħareġ fidda, qisu fl-ispazju, bħallikieku ħaġar prezzjuż huwa inkomparabbilment isbaħ minn analogi naturali. Ħsejjes bħal melodia mill-isbaħ!
  U bniet sbieħ bħal dawn jirriproduċu movimenti taż-żfin u jdawwar il-qadd elastiku tagħhom. U li hija qawwa kolossali.
  Iż-żagħżugħ kanta:
  Patri tiegħi - inħobbok
  Ejja nwarrbu l-attakk tal-għedewwa ħżiena issa...
  Ma nistax noħlom ġurnata mingħajrek
  Jien lest nagħti ħajti għall-Patrija-omm!
  Marat saħansitra sar umoristiku, għax Alla hu l-Ħallieq! Iżda, mingħajr imbarazzament, it-tifel reġa spara bl-għajnuna tal-għarqub vojt u infantili. Koldolet nefħa u sploda fi frammenti, bħal ċirasa misjura li tinfaqa.
  U jiddispjaċini għall-bniet li tqattgħu daqshekk figurattivament.
  - X'ħaġa sabiħa! Biex tegħleb il-brigantina!
  Wara l-qerda tar-raba koldolet; iż-żagħżugħ ħassu meqrud: barra minn hekk, il-viżjoni sparixxa f'daqqa. B'veloċità bilkemm perċettibbli, għall-viżjoni mtejba tal-Ħallieq Marat, il-Mogulets daru u sparaw lejn xulxin. Huma kienu differenti fis-setgħat magħmulin mill-bniedem bid-dell. L-Imperu Terribbli ta 'Alice għandu isfar, l-Imperu Kburi ta' Marat għandu ileqq vjola. U għalhekk fil-forma huma simili, fil-forma ta 'predaturi ssimplifikati, geddum tal-karozzi, xokk bir-rabja tagħhom. L-arma li għandek bżonn!
  U l-bniet huma tant friski u saqajn vojta, u l-irkopptejn tagħhom huma tondi u tant sexy u sabiħ ħafna.
  U liema bniet u ġenbejn qawwija u muskolari, u għalhekk trid tagħmel l-imħabba ma 'tali.
  Il-battalja malajr bidliet, somersaults nieqes mill-inerzja tal-Koldolet huma indescribable, koppja ta 'drabi waslet għall ramming. Dan kollu deher mostruż. Marat, b"mewġa dgħajfa ta" nostalġija retrograda, ftakar f"films antiki dwar il-Gwerra Patrijottika l-Kbira u t-Tielet Gwerra Dinjija. Minkejja d-differenza kollha fl-armi u l-veloċità, xi ħaġa komuni ġiet ippreservata fil-battalji bl-ajru. Jiġifieri, ix-xewqa li tmur fuq wara, tentattiv ta 'ġlieda f'pari u tlieta. B'mod ġenerali, it-teknoloġiji qed jinbidlu, iżda t-tattiċi tal-ġlied jibqgħu kważi l-istess. Sphero sparat diversi drabi oħra fuq l-awtopilota, iżda ma kisbitx riżultati, in-nar kinetiku ta 'ispirazzjoni mill-Ħallieq ta' l-Univers sparixxa.
  Għalkemm il-bniet sbieħ u sexy komplew jiġru, u ġisimhom shine bħal oiled, u sbieħ ħafna bħal bronż fondut.
  - Kmandant brillanti huwa differenti minn kompożitur brillanti peress li l-kapolavuri tiegħu dejjem iġiegħlek titfa' dmugħ! - Marat sparat tifqigħa ta 'aforiżmu.
  It-tifel kien imdejjaq, iżda immedjatament feraħ, għax l-armata tiegħu kienet qed tavvanza. Allura kollox għadu mhux mitluf.
  - Il-privat Marat Kazei huwa f'kuntatt! - Iż-żagħżugħ-ir-Rebbieħ daru lejn tiegħu.
  - Nisimgħuk! - Wieġeb lilu. - Jgħid il-Kaptan Mashka Belaya. Il-vuċi tal-uffiċjal tat-tfajla hija ċara ħafna u pjaċevoli.
  U saqajha mikxufa u ikkunzati daqqu fuq il-kisja tal-ipertitanju.
  It-tifel wieġeb bil-qalb:
  - I biss ltqajna mill-għadu ghadu, mdendlin fuq il-fdalijiet. Jekk jogħġbok ippermettili ningħaqad miegħek billi nenfasizza maglet żejjed.
  It-tfajla bil-ferħ wieġbet:
  - U se! Diġà bgħatt talba liċ-ċentru tad-distribuzzjoni!
  L-erut Marat Kazei ftakar fl-1941 li ma kienx hemm biżżejjed bdoti fil-flotta tal-ajru Sovjetika. Dan, bla dubju, kien minus kbir, u kien hemm nuqqas ta 'persunal b'esperjenza u mħarreġ tajjeb. Wara kollox, prattikament ma kien hemm l-ebda gwerra fil-Finlandja, prattikament ma kien hemm l-ebda battalji bl-ajru, minħabba d-dgħufija tal-avjazzjoni Suomi. U matul il-gwerra Spanjola, Stalin bagħat għaxar darbiet inqas bdoti fl-infern minn Hitler. Iva, anke nofs it-trapjant u maqtul. Allura f'termini ta 'kwalità, il-Luftwaffe kienet superjuri għat-truppi Sovjetiċi. Il-Ġermaniżi kellhom aces tajbin. Tliet mija mill-aqwa minnhom qerdu erbgħa u għoxrin elf ajruplan Sovjetiku. Iżda dan ma setax isalva lill-Wehrmacht mit-telfa! Kien hemm parità fil-gwerra moderna mill-bidu nett. Ħafna bdoti kellhom esperjenza fil-ġlieda spazjali ma 'tiġrijiet varji, kemm umanojdi u mhux umanojdi. Dawn il-battalji arrikixxu l-arti tal-gwerra u għollew il-livell ta 'ppjanar strateġiku għal livell bla preċedent.
  Il-bniet stomped mikxufa, u saqajn sbieħ ħafna u sexy u whistled.
  Iż-żewġ imperi kienu militarizzati, kellhom struttura ta 'ġestjoni kwartieri. Kien kollu komuni, ix-xebh ta 'stati kbar. Naturalment, għalhekk, għal elf sena, ħadd ma seta" jegħleb lil ħadd! Speċi ta" gwerra bla tarf! Huwa żagħżugħ, legalment pjuttost adult, issa biss magna tal-mewt! Dan jixraqlu? Ħafna mill-irġiel u l-bniet ma kinux jafu ħajja oħra, iżda dak li kien abitat mill-kreatur Marat kultant ħaseb dwarha.
  Issa, x'inhu qtil, l-annihilation ta 'dawk li jipprevjenu lill-umanità milli tiżviluppa. U kemm kien hemm ipokresija u frills ipokriti dwar dan. Meta ppruvaw juru naħa tagħhom bħala qaddis, u l-ghadu bħala linka-iswed.
  Il-bniet, bħala konferma, ħadlu sider sħiħ u lush tagħhom bil-bżieżel il-kulur tal-bandalora proletarja. U xagħar tagħhom ma 'hairstyles elaborati bħal dawn.
  Issa sar aktar onest, Marat Kazei innifsu ġie mgħallem diversi metodi ta 'influwenza fiżika u psikosomatika sabiex iġġiegħel lill-għadu jagħti l-informazzjoni. Għalkemm it-teknoloġija moderna: tippermetti li tiġi sempliċement imħassra mill-moħħ iperplasmiku, mini-kompjuters fil-ġisem tal-priġunier jistgħu jħassruh. Dan jissejjaħ brain drain. Jiġifieri, it-tortura tiġi mgħallma, għalkemm il-benefiċċji tagħha huma limitati. Madankollu, fuq in-naħa tal-ghadu: ħafna aktar tiġrijiet b'lura qed jiġġieldu. Dak hu li jridu jiġu ttorturati. Xi drabi nattiv bħal dan jista 'jkun jaf aktar minn kwalunkwe ġenerali ieħor. Kull speċi teħtieġ il-metodu ta 'tortura tagħha stess: b'mod partikolari, il-metodu ta' stroking artab, xi drabi aktar effettiv minn strajks iperkurrenti jew espożizzjoni għal ultraradjazzjoni.
  Marat Kazei, ftakar fl-istorja tal-univers li ħoloq, jew aħjar ħassha. It-tifel pijunier barefoot kien jaf li wara t-Tieni Gwerra Dinjija, il-piena tal-mewt dalwaqt ġiet abolita fl-Ewropa. Fl-1996, ir-Russja introduċiet ukoll moratorju fuq is-sentenzi tal-mewt. Fil-pajjiżi Iżlamiċi biss: għal żmien twil kien hemm liġijiet dwar il-piena korporali u t-tortura. Madankollu, l-istorja timxi fi spirali. Fl-istess Russja, waqt il-gwerra taċ-Ċeċenja, ittorturaw kemm lill-militanti kif ukoll lil dawk li kienu suspettati li għandhom rabtiet mal-militanti. U ovvjament, nies innoċenti ma setgħux ma jbatux. Fil-bidu tas-seklu wieħed u għoxrin, żviluppat sistema stramba ta 'poter fir-Russja. Ma setgħetx tissejjaħ dittatorjat totalitarju, imma kienet 'il bogħod mid-demokrazija. Xi ħaġa bejn l-anarkija u d-despotiżmu. Sakemm il-prezzijiet taż-żejt kienu għoljin, din is-sistema b'xi mod ħadmet, iżda mbagħad, meta bdiet id-dipressjoni, u l-għelieqi taż-żejt u tal-gass konvenjenti kollha nixfu ... Beda d-diżintegrazzjoni u l-katastrofi, faqqgħet gwerra ċivili. Sadanittant, iċ-Ċina bil-kwiet okkupat il-Lvant Imbiegħed kollu ...
  - Hawn magician tiegħek! - Qal it-tfajla Mashka, u ttimbrat sieq vojta tagħha graceful, sabiex mis-sajjetti għarqub vojt, tond, girlish marru. - Tista 'titla' biex ittir, biex tiġġieled. Wara kollox, qed nirbħu.
  Marat, b'pathos kompletament bla bżonn f'dan il-każ, iddikjara:
  - Nemmen li l-kawża tagħna hija ġusta!
  It-tfajla ħadet is-sider sħaħ tagħha, li tiddi bil-bżieżel tar-rubini, tgħajjat:
  - Quasar u pulsar ordinarju!
  Il-kaptan żagħżugħ tal-univers kien hawn fuq li kien kumpless dwar grad mhux wisq enviable, dak li f'ġisimha kien mexxa hu stess. It-tifel telaq u daħal fl-istruttura ta" Koldolet. B'mod ġenerali, kien hemm diversi tipi ta 'tali magna. F'dan il-każ, kien "Karate" - 13, wieħed mill-aktar mudelli qawwija f'termini ta 'armament.
  - Karozza kbira! - Exclaimed kuntent Marat Kazei.
  L-uffiċjal tat-tfajla tgħajjat, u ħawwad lil Mashka bil-ġenbejn lussużi u qawwija tagħha:
  - Int tħarreġha biex topera photonchik?
  It-terminatur żagħżugħ maqtugħ fil-qosor:
  - Dażgur!
  It-tfajla rrabjata reġgħet ittimbrat saqajha mikxufa u mnaqqxa, u għajjat fil-parti ta" fuq tal-pulmun tagħha:
  Mela ejja niġġieldu!
  Hawn hu għal darb'oħra f'magolete miġġielda. Is-sensazzjonijiet huma l-aktar pjaċevoli, speċjalment meta tikkontrolla l-metodu tat-telepatija.
  It-tifel kanta:
  U meta l-imperatur tagħna, is-sagru se jsejjaħ għall-battalja!
  Aħna se mmorru fuq l-attakk, familja waħda se tiġġieled!
  Iperplasma avversarja u tlugħ rapidu tal-foton!
  Naf li se nsir aktar cool minn mortals!
  Il-bniet żfin fl-approvazzjoni, u saqajhom sbieħ ħafna, vojta stomped kull issa, u l-irkopptejn tondi tagħhom shine bħal bronż illustrat, id-dawl tal-kannella.
  "Karate"-13 huwa kkontrollat telepatikament, għandu pistola addizzjonali installata. Jispara projettili li jissaddad dimensjonijiet. F'dan il-każ, meta jintlaqtu, il-vapur spazjali jsir, kif kien, intanġibbli. Arma estremament friska wkoll, biex tara kif il-kontorni jinkisru u l-iġsma jitfarrku. Veru, dan il-projettili, jew aħjar raġġ ta 'enerġija, huwa relattivament faċli biex jinnewtralizza b'impuls ta' ċertu firxa, iżda ...
  - Inti tista 'dejjem tqarraq bl-ghadu! Marat qal lilu nnifsu.
  Il-bniet, jilagħbu bil-muskoli ta 'l-istampa, nodded rashom, bi hairstyles elaborati.
  Kanun li jispara materja "korrużiva" huwa kkontrollat ukoll minn kmand mentali. Dan huwa konvenjenti, speċjalment peress li l-moħħ huwa dixxiplinat bħal suldat tas-sengħa. Fil-karozza nnifisha, it-tifel kien mimdud, kellu l-opportunità li josserva kważi l-kamp tal-battalja kollu. Issa tista 'tara kif il-fantażmi qed jiġġieldu, il-battalja tal-armata medjevali fl-ispazju hija super!
  Marat Kazei iħares mingħajr ma jħares "il fuq: naqra! Starships u kontra rikkieba u dinosawri. Saħansitra insejt li hu u oħtu kienu ħasbu f"xi ħaġa bħal din.
  F'ħafna dinjiet hemm dinosawri, barra minn hekk, kien possibbli li jiġu kklonati bosta rappreżentanti tal-eqdem fawna fid-Dinja. Diversi tipi, xi wħud twal sa ħamsa u tletin metru, reġgħu ngħataw il-ħajja. Iżda f'dinjiet oħra kien hemm annimali ħafna aktar tal-għaġeb. Enormi li jikkonsisti minn metalli likwidi, aċidi, u ħafna drabi alkali wieħed. Kien hemm dinosawri minn semi-transistors, katodi, elettriku ultra pur. U ibridi ma 'pjanti, inkluż frott, inkluż flora arkiradjoattiva. Iżda b'mod ġenerali, iddominat il-forma tal-proteina tal-ħajja. B'mod stramb, fl-evoluzzjoni f'diversi dinjiet, kien hemm xi ħaġa li stimulat il-produzzjoni tal-proteina.
  Kuntrarju għall-affermazzjoni tal-kreazzjonisti, il-ġenerazzjoni spontanja tal-ħajja mhix l-eċċezzjoni, iżda pjuttost ir-regola.
  Għalkemm il-beasts magħmula minn silikon jew litju kienu impressjonanti. Dak huwa interessanti minn liema huma magħmula d-dinosawri fantażma. Xi wħud minnhom huma simili għal forom ta 'ħajja terrestri, oħrajn huma differenti minnhom. U l-bniet gwerriera, kull ħames mitt kilometru jew aktar għolja, huma super chic! Minħabba l-ħafna ċikatriċi u ħruq fuq ġisimhom nofshom mikxufa, jidhru saħansitra aktar sexy, seductive u... tal-biża! Iżda fl-istess ħin, meta tħares lejhom, il-perfezzjonijiet maskili jintefħu għal illegalità, u jheddu li jinfaqgħu. U ma tistax tiċrita lilek innifsek mil-linji grazzjużi ta 'korpi tat-tfajliet perfetti.
  It-tfajla tgħajjat bil-ferħ, u tnabar mal-art bis-sieq vojta tagħha grazzjuża, iffurmata u mill-isbaħ, u leħinha qisha t-tgergir ta" nixxiegħa, jew iċ-ċankun tal-qniepen:
  - Ukoll, l-eroj se jiġġieled bħal astun!
  - Ejja mmultiplika d-dinjiet bħala l-univers! - Suġġerixxa ċajta, inħoss l-ormoni ta" Marat jagħli fija. Kien jaf ħafna dwar ir-riproduzzjoni tad-dinjiet!
  It-tfajla, li sider sħiħa tagħha kienet inkwadrata bħal kejk taċ-ċirasa bil-bżieżel tal-frawli, daħqet:
  - Bi gwerriera glorjuża bħalek, jien lest!
  . KAPITOLU #5
  Starships tal-Imperu Terribbli ta" Alice, immexxija minn suldati kuraġġużi, jiġġieldu b"mod erojku. L-armata tal-fantażmi wkoll qed tirqaq, għalkemm tikkawża telf terribbli. Kollox jidher tant grandjuż li l-kontemplazzjoni tal-battalja tkeċċik minn ħsibijietek u tagħmilha diffiċli biex tiffoka fuq l-għadu. B'mod ġenerali, kull ġlieda hija mimlija b'ċertu periklu, speċjalment meta ssir kwistjoni ta 'rutina. Madankollu, kif tista 'tiddejjaq meta tara sbuħijiet bħal dawn, li d-demm imxerred tagħhom, bħall-eħfef żibeġ, jitfarrak fl-ispazju.
  Iżda s-sider maqtugħ ta" tfajla ġiganteska jgħum, u l-beżżula tagħha tixgħel bħal iceberg bi stilla.
  Marat saffar b'mod insuffiċjenti, u jkanta flimkien:
  - Aħna attirati mill-emanċipazzjoni, li mhix ġlieda, għal darb'oħra sensazzjoni!
  It-tfajla, żammet ton tal-logħob, u ddoqq bit-takkuna vojta u tondi, wieġbet:
  - Mhux verġni anġlu, imma xitan! Jien nittormenta lin-nies - bħal iljuna selvaġġa! Kull ħruġ, immur bil-kuraġġ fil-battalja!
  - Semiramide! Waħda mill-ewwel ġellieda nisa, tiġġieled u tirbaħ - sabiħa! Jogħġobni l-arroganza tiegħek! - Weġibni l-partiġġjan tat-tifel tar-ritmu.
  Marat Kazei tefa' l-karozza tiegħu 'l fuq u dawwar lejn ix-xellug. Kienet żigżag definit u miksur kontra ghadu perikoluż. (Karatteristika tal-ħsieb tal-umanojdi hija li jirreaġixxu ħafna aktar sewwa għal moviment mhux naturali, linji miksura b'angoli qawwija.)
  L-avversarju tiegħu ma kienx raġel. L-insinji tat-tellieqa Shaklisslee teppet fuq it-tetralet. Jiġifieri, taħlita ta 'volpi, frott għanbaqar u jackal. Tipi pjuttost perikolużi, iżda wisq kunfidenti fihom infushom. It-tifel partiġġjan ta 'esperjenza Marat Kazei, ovvjament, ħa dan in konsiderazzjoni, humming kanzunetta taħt nifs:
  - Ejja, ċkejknin! Iż-żfin kollu spiċċa!
  It-tfajla, tilgħab mal-muskoli tal-istampa, u ġenbejn klassiċi lussużi, appoġġat:
  - Ibgħathom lejn it-tebut bil-mużika!
  - Bl-aħwa princeps-plasma! - Il-Mulej ta 'l-univers kanta u ġrew fil-muntun. Kien jaf li Shaklissleev kienu kodard u qatt ma kien se joħlom li jmut jew li jieħu muntun.
  Allura rriżulta li l-koldolet dodged, u Marat Kazei, li kien stenna dan minn qabel, għamel fan u poġġa ħlas fil-ġlied. It-tifel pijunier ra leħħa tal-enerġija tfassal linja li bilkemm tidher fil-vakwu:
  - Ikseb pulsar!
  It-tfajla, ttimbrat riġlejha vojta, iffurmata, seduttiva ħafna, qabdet:
  - Ħallina għat-tè!
  Marat daħak b'leħen għoli.
  - Ikun hemm kafè għalik! Se jkun hemm ukoll il-kawkaw u t-te! Rushed lejn it-tebut! Quasar huwa mejjet!
  It-tfajla, li l-bżieżel iskarlatina tagħha kienu diġà ħarġu l-ġlied u l-qawwa distruttiva tas-sajjetti, wieġbet:
  - Agħżel il-mira li jmiss tiegħek.
  Ħdejh, sħabu kien għadu kif twaqqa". Tfajla sempliċi imma sabiħa ħafna li tista" biss tinħass. Alas, fil-gwerra l-mewt hija ħbieb familjari.
  Marat offhand sparat ftit drabi, fil-forehead, biss biex ittaffi t-tensjoni. Kien jaf li kien impossibbli li jolqot lill-ghadu b'dan il-mod, iżda l-ghadu kien kontinwament jispara, bit-tama li jolqot iċ-ċentru mejjet. U din it-tattika ħafna drabi tirnexxi.
  Speċjalment jekk il-bniet hawn bdew jiġbdu l-kordi tal-pruwa b'subgħajhom vojta ta 'riġlejn iffurmati.
  Svyatogor u l-Lionheart, flimkien mal-ġellieda tagħhom, għamlu toqba fil-gradi tal-għadu. Il-Vicomtesse de La Vallière daħlet bi tfajliet b'saqajha vojta mill-ġenb tal-lemin, miexja b'mod oblikwu u aċċellerat f'daqqa. Il-ġellieda rċevew nutriment minn amplifikaturi tal-perjodi. Huma kissru l-linja u raw li l-paniku kien qed jikber fil-gradi ta 'l-Imperu Terribbli ta' Alice. Madankollu, dan kollu huwa aktar minn kunċett kundizzjonali.
  Il-Kavallier-King Lionheart ġġieldu b'mod iebsa mal-battalja. Huwa qabad iddisprat, u bagħat akkużi lill-ġellied diġà midruba. Grazzi għal Svyatogor, mhux żagħżugħ, iżda ġgant, iżda nimble, wara li laħaq mal-cruiser, ġie għas-salvataġġ, hacking fl-għoqda awżiljarja, qasam il-karozza ġiganteski.
  Jien it-tfajla l-oħra, nagħmel sieq bl-għarqub vojt u tfarrak il-cruiser bħal sledgehammer nut.
  - Tajjeb, kif qed tlaħħaq! - Huwa talab lil sieħbu.
  - Dażgur! Ma fadal xejn aktar! - wieġeb il-Qalb tal-Iljun.
  Svyatogor ħares lejn il-ħxuna tal-ġlieda:
  - Ikun sabiħ li jeqirdu l-kmandant!
  - Kap kmandant Hannibal? Il-king kavallier frowned.
  - Dak hu!
  Qalb tal-Iljun, splaxx bl-għaraq imdemmi (kien ukoll hooked, parti mix-xagħar ċar ta" rasu nħaraq.) f"daqqa:
  - Ma nafx! Huwa reali! Fejn tfittex?
  San inċert issuġġerixxa:
  - X'aktarx fuq l-akbar xempju ultra-dreadnought. Normalment il-kmandant fuq l-aktar vapur protett.
  It-tfajla tefgħet subgħajha vojta u qatgħet lill-għadu.
  U mbagħad għajtu bi tweġiba:
  - Mhux meħtieġ! Għal bastimenti bħal dawn huma l-aktar vulnerabbli. Forsi huwa aħjar li tħares lejn l-aktar mgħaġġla.
  - Hannibal huwa mexxej militari mill-passat, u ġeneralment huma konservattivi.
  It-tfajla b"rabja ttimbrat saqajha vojta, u l-vakwu daqq bħal bronż.
  - Julius Caesar huwa wkoll mill-passat, iżda huwa fuq l-aktar starship b'saħħtu jew pjuttost l-oppost?
  Pastukhov ħadlu rasu.
  - Fi kwalunkwe każ, għandek bżonn teqred l-akbar vapur.
  Il-Vicomtesse de Lavarière ikkonfermat:
  - Il-bastiment ewlieni fl-iskwadra - huwa meħtieġ li tirritratt (tixrib)!
  L-ultra-dreadnought ewlieni kien id-doppju tad-daqs tal-pjaneta Dinja. Madwar ħamsa u għoxrin elf kilometru fid-dijametru, b'ekwipaġġ ta 'ħames biljun u nofs suldat, u mija u sebgħa u sittin biljun robot. Huwa ċertament saħħa. Anki l-ġellieda fantażma fl-isfond tiegħu dehru żgħar ħafna.
  Svyatogor innota bi tħassib:
  - Le, ma tistax tieħu lil dan il-bniedem b'sejf. Ikollok bżonn li ram-dinosawri.
  Il-Qalb tal-Iljun, warrbet qtar tad-demm, staqsa:
  - Kif noqogħduhom?
  Waħda mit-tfajliet, ħawwad sidirha vojta, issuġġeriet:
  - Għandek bżonn tikkuntattja lil Alyosha Popovich!
  Svyatogor kellu Velcro speċjali u rrikorra lejn l-aġent kmandant.
  - Alyosha! Isma, għandna problemi! Inti tara l-mostru prinċipali tal-xempju.
  - It-te mhux għomja!
  - Allura dan: ma nistgħux neqirduh! Wasal iż-żmien li tibgħat id-dinosawri għas-salvataġġ!
  Alyosha immedjatament wieġbet:
  - Huwa possibbli, iżda l-ewwel se niċċaraw l-approċċi għall-prinċipali prinċipali. Din se tkun l-isfida numru wieħed tagħna.
  It-tifla kif tgħajjat:
  - F'dan il-każ, aħna nippruvaw ngħinu.
  Sadanittant, il-xempju ewlieni tal-Imperu Terribbli ta 'Alice innifsu ġrew fil-ħxuna tal-ġlieda, l-aktar pistoli qawwija tiegħu mgħaffġa l-fantażmi.
  Wieħed mill-ġenerali l-aktar b'saħħithom ta 'kull żmien u popli, Hannibal induna li l-mument kritiku kien wasal, huwa ġab il-bastiment ewlieni fil-battalja, li qabel kien uża b'attenzjoni kbira. Dażgur; ħamsa u għoxrin elf kilometru fid-dijametru: din mhix ċajta għal vapur spazjali. Wara kollox, dan huwa xogħol ta 'arti reali, li jiswa kwadriljuni ta' rublu Russu. Biex ma nsemmux ħmistax-il biljun u nofs membru tal-ekwipaġġ - għodd il-popolazzjoni tal-pjaneta kollha. U koppja triljun robots miġġielda. Issa trid tiknes lil dawn il-fantażmi kkritikati sabiex ma jeqirdux l-armata kollha.
  L-hypermarshal innifsu kien fuq cruiser tal-missili aktar manuvrabbli. Naturalment, il-starship tiegħu evita l-ġlied, mhux minħabba l-kodarda, iżda minħabba li l-mewt tal-kmandant kellha effett katastrofiku fuq l-armata kollha.
  Il-marixxall elf, li fih kienet toqgħod Alisa Selezneva, ttimbra saqajha grazzjuża vojta, u ssuġġerixxa:
  - Ejja nwettqu irtirar ġenerali tal-armata tagħna, nibnu sistema ta 'ċittadella.
  Hannibal xejru idu b"mod disprezzat.
  - Fil-kundizzjonijiet tal-ambjent, li tirtira: tfisser li tbati telf kbir. Barra minn hekk, b'dan il-mod se nagħtu lill-għadu pontijiet kbar.
  It-tfajla tgħajjat fil-parti ta" fuq tal-pulmun tagħha:
  - U x'għandek tagħmel?
  Il-kmandant żagħżugħ ta" barra wieġeb:
  - Huwa meħtieġ li jinqered il-kmandant fil-kap tal-armata tal-fantażmi. F'dan il-każ, nittama li tisfar.
  Il-marixxall-kreatur oġġezzjona:
  - Dejjem se jkun hemm sostitut. Wara kollox, fil-każ tal-mewt tiegħek, id-doppjaġġ huwa pprovdut. Kif qal il-patrun il-kbir ta" kull żmien u popli, Stalin: m"hemmx nies insostitwibbli!
  Annibal, b"sajjetta f"għajnejh, irrimarka:
  - Hemm ħaġa bħal din, iżda dan mhux dejjem huwa previst fl-armata medjevali. B'mod ġenerali, m'għandekx għalfejn toqgħod wieqfa. Se nattakkaw.
  Starship enormi msejħa "Holy Fatherland": bil-kanuni super-tqal tagħha, litteralment ħarqet l-ispazju kollu. Kienet xi ħaġa mostruża, iperplasmika, assolutament inkonċepibbli.
  Il-Prinċep Vladimir Solnyshko għaġla assembla fist ta 'dinosawri. Kien diffiċli ħafna li tagħmel dan, f'kundizzjonijiet meta t-truppi kienu mġebbda u jiġġieldu tul front wiesa '. Madankollu, esternament diġà kmandant b'esperjenza, ma naqasx milli juża l-għerq. Ordna li jibgħat sinjal li bih id-dinosawri fantażma huma msejħa biex jiġu mitmugħa. Kellha effett. Veru, il-bniet archer ma sejħux loudly, sabiex ma captivate l-monsters kollha. Il-ġilda mikxufa ta" sħabhom, ix-xwabel tal-gwerriera nofshom mikxufa, kienet diġà tixxejjen bit-tensjoni, kemm kienet intensa l-ġlieda. U s-saqajn vojta tar-riġlejn jiġbdu l-bowstring b'forza fatali u jniedu l-pruwi. Kien hemm poter kontrihom ukoll. U għalhekk intgħażlu l-akbar mitejn annimal mostru.
  Kuntrarju għal-liġijiet kollha tal-fiżika, dinosawri stomped permezz tal-vakwu b'roar terribbli, ftit trab, frammenti żgħar ta 'mewġ tad-dawl rifless u iperplażma maġika.
  U Svyatoslav innifsu mexxa l-attakk, obda l-ordni tal-kmandant, l-elmu tiegħu kien miksur, u xagħru kien imtaffi bid-demm. L-istakkament immexxi mill-kavallier: kien terribbli, physionomies disgusting, ħalq monstrous, bent, fangs spiss miksur. Ħafna spikes, xfafar, labar, corkscrews, pimples fuq il-qxur, dawn il-kreazzjonijiet tad-dinja ta 'taħt il-maġija, dehru li kienu mmirati bħall-btieti tat-tankijiet.
  U bħala kuntrast, bniet sabiħ ħafna li għandhom ġisem mikxuf, muskolari, b'muskoli ta 'eżenzjoni, u ġilda tal-bronż ikkunzata.
  Qarn jgħajjat instema (mewġ tal-gravità mxerred mill-vakwu), u valanga ġrew lejn l-għadu. Massa enormi ta" mostri ġrew lejn il-bastiment ewlieni "Patrija Qaddisa".
  Dinosaurs squealed rrabjata, jippruvaw jiknes kollox u kollox!
  Il-xempju ġiganteski ltaqgħet magħhom bl-armi kollha tal-qerda. Beda tqaxxir kontinwu u mega-kaskata. It-toqob dehru li kienu sparati minn ġol-vakwu, u nixxiegħat frantic ta 'enerġija jitferra' barra minnhom.
  It-tfajliet ħarqu u gerbu mismuta u kemmxejn imkanta, bil-ġilda u l-bżieżel mismuta.
  Prince Red Sun ikkmanda:
  - Ikseb l-ogħla veloċità u tieqafx.
  Hits iweġġgħu dinosawri fantażma. Ffurmaw craters fondi fil-ġisem tagħhom, kif ukoll laċerazzjonijiet li setgħu jospitaw New York tal-qedem. Xi wħud mill-monsters sempliċiment sfaxxaw minn telfiet numerużi. Iżda ma kienx possibbli li twaqqaf il-fluss, anzi, sar aktar u aktar qawwi u maltemp. Il-bastiment ewlieni "Patrija Qaddisa" ipprova jdur lura, iżda nqabeż minn valanga ħaj ta 'fantażmi. Wara li waqgħu fuq il-starship, bħal pakkett ta" klieb fuq ors, id- dinosawri bdew ifarrku. Il-vapur ġiganteski kien qed jispara minn emitters ta" kull tip kważi fil-wiċċ, iżda ma tantx għen. Monsters diversi, ta 'tipi bħal dawn inkonċepibbli li anke l-imħuħ mimlijin iperplażma jagħli, armatura, torrijiet, appoġġi, antenni tqattgħu minnha. Il-starship kien litteralment qed imut, u ħadet ħafna kuraġġ biex tħares lejha.
  Annibal, bi sforz biex jaħbi l-paniku tiegħu, ikkmanda:
  - Kulħadd imur għas-salvataġġ!
  Il-Marixxall-kreatur Alisa Selezneva, li ttimbrat saqajha mikxufa u mnaqqxa, ikkoreġuta sarkastikament:
  - Kulħadd ma jistax, it-truppi huma marbuta minn battalji!
  Il-bniet jgħajtu fil-kor, ħawwdu l-bżieżel tar-rubini tagħhom:
  - Imbagħad dawk kollha li huma ħielsa!
  Il-starships tal-armata tal-Imperu Terribbli ta 'Alice ġrew 'il quddiem. Eluf taʼ eluf taʼ bastimenti f"daqqa tefgħu miljuni taʼ miljuni taʼ messaġġiera fatali. Vladimir Solnyshko poġġa wkoll ir-riżervi kollha fl-azzjoni.
  - Taħt l-ebda ċirkostanza m'għandna nħallu l-libertà ta 'manuvra lill-ghadu. Taħbit aktar strett, ħallat il-gradi! - Il-kmandant b'esperjenza għajjat lis-subordinati tiegħu. - Ersaq eqreb, tħalliniex nużaw missili heavy-duty.
  Tabilħaqq, l-aħħar arma kienet l-aktar impressjonanti u perikolużi għall-fantażmi. Għalhekk, huma, bħal boxer reali, stinkaw biex jidħlu f'kuntatt strett, fejn jistgħu jitfgħu serje ta 'daqqiet lejn l-għadu u jimponu qatgħat bix-xwabel. Xi ġellieda fantażma użaw l-irkopptejn vojta u grazzjużi tagħhom (Huwa tal-għaġeb kif partijiet sexy bħal dawn ta 'ġisem ta' tifla jista 'jkollhom effett impressjonanti!) Il-starship enormi "Patrija Qaddisa" bil-mod riesaq, marret lura, tipprova tiġġieled il-pressjoni iebsa tal-ghadu . U tefgħulu, id-dinosawri użaw nejbiet u denk, kissru torrijiet, iċċattjaw setturi, diviżorji mgħaffġa. Il-vapur ġiganteski kien qed imut, iżda l-monsters fantażma wkoll ħallsu qares għas-suċċessi temporanji.
  U t-tfajla tgħajjat qalbha.
  Vladimir ix-Xemx l-Aħmar, jara; li l-ghadu nieda fil-quasars kollha ta 'piż, qasam iż-żewġ xwabel twal tiegħu, u, flimkien ma' stakkament żgħir ta 'għedewwa magħżula, rikeb fuq l-ghadu.
  Għalkemm l-iskwadra tiegħu ġriet mill-vakwu, xrar sparaw minn taħt id-nagħal tagħhom, il-vojt heżżeż, u waqa" trab tal-istilla.
  Vladimir Solnyshko ordna:
  - Saryn fuq kitchka!
  Alyosha Popovich, li qed jirriskja ħajtu, ilu maqtugħ fuq il-ġenb tal-lemin. Ir-rkieba tiegħu għafsu l-vapuri spazjali li mifruxa madwar l-ispazju, iżda huma stess sofrew telf. Kienet speċjalment taʼ wġigħ li nħarsu lejn il-feriti terribbli li għamlu l-bniet mill-aktar strumenti diversi ta" annihilation!
  Il-kalma Baldak ġġieled b'passjoni żagħżugħa. Fehem: li t-tefgħa tista" tkun il-qatra li għaffeġ id-diga. U l-ġellieda tiegħu huma bħal għażla, irġiel u sbuħija gustużi miktuba bl-idejn, nofs tifla bi nisġiet tad-deheb. L-armatura hija irrakkmata bid-deheb u ħaġar prezzjuż. U jiġġieldu bil-qalb. Hawnhekk waqa" wieħed miż-żgħażagħ, imtaqqab bil-missili, saqajn żiemel ieħor tqattgħu, iżda, miġbura f"agunija, ġġebbed ħalqu lejn il-starships. Ir-rikkieb waqa", min-naħa tiegħu, iġġieled bil-mixi. It-tfajla sabiħa nqatgħet minn rasha, xagħarha dehbi leħħa jgħajjat, u wiċċ il-gwerriera tgħawġ minn grimace ta 'uġigħ. Ir-riġlejn ta" suldat mara oħra ġew minfuħa, it-tfajla ħarġet fi tliet nixxigħat u missila qawwija termo-creson - ekwivalenti għal kwadriljun bombi li waqgħu fuq Hiroshima - niżlet dritt f"ħalq sensittiv, b"xufftejn satin. A kwadriljun (biljun miljun) Hiroshima ħsejjes f'ħalq tifla f'daqqa: hyperquasar, avventura sesswali!
  Il-hulks ippruvaw ixarrbu lir-rikkieba wieħed wieħed, huma, min-naħa tagħhom, iggruppaw.
  Fl-aħħarnett, wieħed mill-akbar dinosawri rnexxielu jasal għar-reattur tal-bastiment ewlieni tal-ultra-dreadnought. Hawn ġrat xi ħaġa terribbli. Alyosha Popovich bilkemm kellha ħin tikkmanda:
  - Kulħadd għall-ġenb!
  Imma diġà kien tard wisq. Sploda b'forza mostruża, quasar reali flared up, jassorbi mijiet ta 'fantażmi u eluf ta' starships. Supernova infernali; predatorju, piranha tan-nar jinbelgħu spazju.
  Il-cruiser minn fejn wettaq il-kmand hypermarshal, ħadlu brutalment.
  Rokossovsky qam bil-wieqfa, neħħa t-trab mill-ultra-plastik li qed neżlin, ħalef. Poġġa idu ma" forehead, għożżu
  - Patrija hija mejta!
  - U ħmistax-il biljun u nofs suldat, flimkien magħha! - Qal il-marixxall elf, b'rabja u għall-engħa darba stomping riġel girlish graceful vojta tagħha. Il-kreatur tal-universi saħansitra ħareġ tiċrita - Jew aħjar, saħansitra aktar!
  Il-gnome issuġġerixxa:
  - Hux iż-żmien li tilgħab retirade!
  L-Hypermarshal frowned.
  - Il-mewt ta 'starship daqshekk kbira bħall-"Patrija Qaddisa" tiddiżintegra d-difiża kollha. Pjuttost, iġib id-diskord fl-armata tagħna. Jidher li ser ikollna nirtiraw. Għalkemm le, l-irtir f'dan il-każ se jkun titjira ġenerali. Irridu niġġieldu b"mod sod, ħarxa u fanatiku.
  - Kif partijiet tal-Wehrmacht? - Elf marixxall Alice, li mhix daqshekk sensittiva għas-suġġett tat-Tieni Gwerra Dinjija, teased - peress li din hija storja twila.
  - Min rebaħ, iġġieled aħjar! wieġeb Annibal. - Imma l-fanatiżmu ma salva n-Nazis!
  - U ma nistgħux niġu salvati! - Alisa Selezneva diġà ħassitha tiddejjaq u saħansitra għal darb'oħra ttimbrat b'mod aggressiv sieqha mikxufa u mnaqqxa, u sidirha mikxufa tbandal bħal bagi fuq l-ilma.
  Annibal, minkejja t-traġedja tal-mument, b"ċajt ikkmanda:
  - Wieħed, tnejn, tlieta - imsaħ il-spotlajts!
  Il-Ħallieq tal-Marixxall Alice, li ttimbrat saqajha vojta bosta drabi u ssuġġeriet:
  - Ejja naqsmu l-armata f'għoxrin parti u nqattgħu fid-direzzjonijiet kollha!
  - U x'se tagħti? Għajn il-leminija ta" Hannibal xegħlet b"sorpriża.
  - Il-fantażmi se jkunu maqsuma! U meta l-ħamsa jinfirxu, ikun aktar faċli li tkisser subgħajk! - Delighted (ras ftit qawwi), qal il-marixxall elf Alice, u għal darb'oħra kien il-lingwata tagħha vojta, b'arkata gracefully li laqat il-vakwu.
  Annibal, waqt li ħareġ raġġ mill-imnifsejn tiegħu (ħruġ tal-mezz prinps-plasma fil-moħħ imġedded), iddikjara:
  - Ukoll, ejja nippruvaw inxerrdu l-forzi tal-għadu! F'dan l-istat, ikun aktar diffiċli għalihom li jiġġieldu!
  L-Hypermarshal, b'impuls telepatiku jerky, ta kmandi, ħatar kmandanti tal-istakkamenti.
  Sa dan iż-żmien, aktar minn nofs il-starships tal-Imperu Terribbli ta" Alisa Selezneva kienu nqatlu. Fl-istess ħin, l-armata tal-fantażmi tnaqqset ħafna. It-truppi ta 'l-Imperu Kburi ta' Marat Kazei kienu wkoll msawwta brutalment. Ġulju Ċesari, meta ra l-manuvra tal-għadu, ikkmanda:
  - Immedjatament talloka riżerva qawwija fuq wara! Aħna se jegħlbu l-għedewwa f'partijiet!
  Il-maġi Mashka Belaya ttimbrat ukoll saqajha vojta fuq l-ipertitanium u qaltlu:
  Ir-rebħa tagħna hija biss kwistjoni ta" żmien! Biss ma fuss!
  Il-battalja daħlet f'fażi ġdida, fejn l-inizjattiva kienet tappartjeni għal kollox lill-Imperu Kburi ta' Marat. Vladimir Solnyshko ipprova jikkoordina l-azzjonijiet tat-truppi tiegħu, iżda l-ġlieda kienet diġà spontanja. Veru, l-ilwien mitfugħa mis-siluwetti għamluha possibbli li jiġi evitat li jisparaw lil xulxin. Imma fi battalja stretta kultant kisbuha minn tagħhom stess. Il-Prinċep Vladimir innifsu tilef driegħ wieħed, kellu uġigħ, iżda l-assistent infaxxa r-riġlejn.
  Il-gwerrier fantażma żagħżugħ ċajt:
  - Għaliex Annibal kien b'għajn waħda, u jien kont driegħ wieħed!
  Il-Marquise Angelica de Plussy mħeġġa (l-armatura tagħha sfaxxa kompletament, taħt l-impatt ta 'radjazzjoni ta' ħsara. Dublett qasir biss bilkemm kopriet il-ġenbejn lussużi ta 'muskolu, seductive, minkejja l-feriti tal-gwerriera), kif dejjem witty:
  - Telf ta 'id; biss telf kbir - telf ta 'moħħ - insostitwibbli!
  - Magicians se jagħmlu t-tieni waħda! - Wieġeb, tħawwad rasu Vladimir xemx. - Tkissirx daqshekk faċilment! Ejja nagħmlu attakk malajr. Dak biss biex tikkalkula l-kmandant prinċipali. Fejn hu dak kkritikat Hannibal?
  Mashka Belaya ħawwadha sidirha mikxufa u mimlija bil-frawli fil-bżieżel tagħha u ddikjarat imħassba:
  - Ġġudikati mill-abbundanza ta 'informazzjoni u diversi interċettazzjonijiet gravitazzjonali, huwa f'dak il-grupp ta' starships. Issa se taraha fid-dawl kannella.
  Il-Prinċep Vladimir ipprova jiġbor is-suldati tiegħu, ttama li jrażżan lill-kmandant. Rikkieba miġbura, dinosawri miġbuda 'l fuq. Hawnhekk huwa wieħed mill-għoxrin distakkament tal-Imperu Kburi ta 'Kazei, ġie taħt attakk mir-riżerva ta' Julius Caesar. Huwa kien malajr mgħaffeġ. Jidher li t-tattiċi ta 'ġlieda separata ma ġġustifikawx lilha nnifisha. Imma kif qal Capablanca: f'pożizzjoni ħażina, il-mossa kollha huma ħżiena!
  Il-Kmandant Annibal ta ordni oħra:
  "Issa erġgħu flimkien!"
  Bħallikieku tentakli separati naqsu, gruppi separati bdew jikkonverġu f'sistema waħda. Manuvri bħal dawn ippermettewna niksbu ż-żmien, iżda s-sitwazzjoni ma setgħet titreġġa" lura bl-ebda mod.
  Il-kreatur tal-univers u eks pijunier partiġġjan Marat, ħareġ mid-dipressjoni u ġġieled bħal kulħadd: b"mod frenetiku bil-fanatiżmu. Ma ħasibx li seta" jmut. Jew aħjar, kien diġà ħares f"għajnejn il-mewt tant drabi li xejn ma jista" jbeżża"! Il-battalja ntrebħet, l-għeja kienet diġà qed tiġri, ix-xewqa li tispiċċa malajr kemm jista 'jkun.
  U t-tfajliet kienu qed jiġru madwarhom, iħawwdu l-bust elastiċi tagħhom, u jqanqlu saqajhom vojta u ikkunzati.
  Għalhekk daħal fil-battalja mal-ħabib tiegħu Erolok, għal xi żmien huma manuvra, sparaw lura, u mbagħad imxerrda.
  It-tifel Marat spara diversi drabi, iżda minħabba l-għeja psikoloġika akkumulata fl-ewwel lok, ma setax jolqot. L-ghadu kien ukoll estremament eżawrit. B'mod ġenerali, ma tistax tqabbel il-"virtwali" ma 'ġlieda reali. Madankollu, waqt l-eżerċizzji, ma jimpurtax kemm kien uġigħ, mhux se joqtluk, u fil-battalja tista 'tmut fi kwalunkwe mument. U dan ifisser li ssir inutli għall-Patrija.
  Li huwa kkonfermat minn tfajliet nofshom mikxufin li jteptep bl-irkopptejn vojta. U dawn għandhom iġsma tleqq bħal dawn, u l-ġilda tagħhom hija tal-bronż, u shimmering bil-omm tal-perla.
  Dawn huma l-bniet - kemm huma tajbin!
  Ħafna starships ġarrbu ħsarat, ħafna mill-vapuri tilfu torrijiet, setturi sħaħ u kompartimenti. Xi tetralets b'sedil wieħed ġew sparati diversi għexieren ta 'biljuni.
  Il-partiġġjan żagħżugħ xegħel l-ologramma, jipprova jgħaqqad mal-imsieħba tiegħu. Wiċċ tfajla sabiħa deher. It-tfajla, tilgħab bil-biceps ta" driegħ ikkunzat u vojt, staqsiet lil Marat:
  - Għaliex int daqshekk imdejjaq?
  It-tifel pijunier wieġeb onestament:
  - Għandi bust komplut! Apparentement għal-lum, il-limitu ta 'għedewwa meqruda ġie eżawrit.
  It-tfajla b"rrabja ttimbrat saqajha vojta, u b"rabja kbira, u tixgħel b"għajnejn żaffir, wieġbet:
  - Tinkwetax! Shoot il-guys ħżiena! Jew jiddispjaċik għalihom?
  - Mhux li hija ħasra, imma b'xi mod mutu! Chernodyrno- Wieġeb it-tifel partiġġjan Marat, sparar sajjetti vjola minn ilsienu. - Tħossok l-imrar tal-magoplasma fuq ix-xufftejn!
  - Ejja niġġieldu flimkien f'dan il-każ! Immaġina biss: jien u int; kumpanija waħda! - Il-gwerrier issuġġerixxa u għal darb'oħra ttimbra sieq vojta tagħha fuq il-kisja.
  It-tifel kanta:
  - Int u jien; kumpanija waħda!
  Il-vuċi tat-tifla saret ħafna iktar qawwija:
  - F'kull baħar ta 'seħer!
  - Aħna miegħek! Marat ghamlet.
  It-tfajla b'sieq vojta, kif diġà għal darb'oħra, se tieħu u tħabbat, u tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - L-unur ta" Art Ommna hu qaddis! Aħna se neqirdu l-ghadu kollu!
  It-tifel partiġġjan qaleb:
  - Jien mhux kontra l-grunt! Irrid niekol torti!
  It-tifel u t-tifla daħku; wara dan, sbuħija bi hairstyle ta 'seba' kuluri (il-kulur tal-qawsalla huwa moda ħafna) issuġġeriet, tħawwad is-sider preċedentement dens tagħha:
  - Ejja nattakkaw f'pari, nistgħu nagħmluh aħjar!
  Marat Kazei qabel:
  - Imqabbad ma! U dan ifisser li tolqotha!
  Il-gwerriera lagħaq xufftejha, u għal darb"oħra ttimbrat saqajha vojta u mnaqqxa fil-vojt:
  - Quasar! Tiħux ritratt tal-kollass!
  -ġlieda flimkien huwa dejjem aktar pjaċevoli: Marat Kazei qabel mal-poeżija tal-poeta tal-qedem:
  Huwa ħażin meta tkun waħdek bħal snob
  Inti waħdek, u l-għedewwa huma leġjun!
  Anke iljunfant jista" jittiekel minn bug,
  Jekk il-bugs mhumiex miljun!
  It-tifla ħadet ġenbejha lussużi u żiedet:
  Ċinturin iswed, jien tifla kalma
  U jien baqra ħielsa ħafna!
  Daħlu fil-battalja, u għall-ewwel kollox mar tajjeb, waħda waħda waqqgħu tliet koldolet. Għamluha mill-isbaħ, anke eleganti u bil-grazzja. Marat Kazei ħass l-ispirazzjoni tal-poeta tal-lotta. Imma mbagħad ġrat xi ħaġa, kważi inevitabbli fi gwerra bħal din. Sie[bu ntlaqat minn akku]i ta" mago-preon. Tali flash, bħallikieku labra pricked il-kinesspace, u għal mument ħarġet l-isbaħ qatra tad-demm. Imbagħad rag imxarrab ta 'vakwu jintmesaħ bla ħniena. L-akbar traġedja fil-ħajja qasira ta" ġellied żagħżugħ! Tfajla sabiħa li magħha t-tifel irnexxielu jagħmel ħbieb, u anke indulja f'fantasiji erotiċi: waqqgħuh qisu dubbien! Tant hu hekk li lanqas biss kellha ħin biex titfa".
  Impressjonanti, u sa ftit ilu deher biss barefoot, pijunier bil-ġuħ Marat Kazei, li għal mument nesa l-omnipotenza tiegħu, ried tassew jgħajjat u jibki. Huwa bilkemm trażżan fih innifsu, iżda s-sentimenti faqqgħu.
  It-tifel partiġġjan għajjat:
  - Saħta l-gwerra! Hi zija ħażina u kelba!
  Iż-żagħżugħ iddisprat saħansitra mar għand il-muntun. Biex tispiċċa bħal Nestert. L-ewwel li twettaq muntun. Segwa attakk furjuż. Iżda l-għadu deher li kellu nervituri aktar dgħajfa. Għal darb'oħra, id-destin żamm lill-kreatur u lill-partiġġjan żagħżugħ Marat. L-ghadu ddevja u twaqqa". Suċċess bħal dan rassikura xi ftit lill-bniedem.
  - U ħsibt li jkun ta' qalb sewda!
  It-tfajla sabiħa Natashka ttimbrat saqajha vojta u għajjat:
  - Fil-gwerra qaddisa, se jkun hemm ir-rebħa tagħna!
  Il-flotta tal-Imperu Terribbli Alice kienet ippressata ħafna, kienet qed tmut b'mod ċar, deher li ma kienx se jkun hemm tama ta 'salvazzjoni.
  Hannibal qabad subgħajh hekk kif il-Ħamsa u Għoxrin Barrel Beamgun immaterjalizza quddiemu.
  - X'jordna kmandant! - L-arma kanta.
  "Kun lest li tiddiżintegra l-ġisem fi kwalunkwe mument!" - L-ordni huwa kmandant b'esperjenza u diġà wieħed li kkommetta suwiċidju, jidher qisu tifel, u rrestawrat fil-matriċi Hypernet, jew pjuttost resurrected fi xmara individwali ta 'żmien. Iva, dan huwa l-Hannibal reali, u issa għal dejjem żagħżugħ, u b'żewġ għajnejn bl-aktar viżjoni qawwija .
  - Qed nisma! Għalkemm għandi nwissik f'dan il-każ, titlef il-ħila li teżerċita kmand! - Irrapportat bħallikieku din mhix arma ovvja.
  - Ma jimpurtaniex aktar! Hannibal xejriet.
  Bi tweġiba, dehret ologramma tat-tfajla u tgħajjat:
  - Xi ngħidu dwar ir-responsabbiltà?
  - Responsabbiltà? - Hannibal ħaseb: - Ma nafx! Miraklu biss jista 'jsalvana, u m'hemm l-ebda mirakli fl-univers!
  Il-Marixxall-kreatur Alisa Selezneva, li kellha s-sempliċità qaddisa, irrimarkat:
  - Fl-ispazju Magovuniverse: xi drabi jkun hemm fenomeni li huma diffiċli biex jiġu spjegati. Ma tistax isejħilhom mod ieħor għajr miraklu tal-univers. Trid smajt b'dawn?
  - Smajt! Imma huwa naive li wieħed joqgħod fuqha! Hannibal xejriet.
  Alice b'esperjenza loġikament innotat, ittimbrat saqajha tfajla vojta u ċajjret:
  - Kif tkun taf! Aħna l-elves huma sensittivi ħafna għal influwenzi magonormali u katakliżmi varji. Hawnhekk inħoss li qed toqrob xi ħaġa!
  Hannibal ħadlu rasu.
  "Jista 'jkun biss illużjoni!"
  It-tfajla ħadet sidirha mikxufa u l-bżieżel tal-frawli, tgħajjat:
  - Le, ara! Diġà rrumblat!
  F'dak il-mument, verament ġrat xi ħaġa straordinarja! L-isparatura naqset istantanjament u forza mhux magħrufa qabdet starships u fantażmi. Li jobdu impuls mhux magħruf, il-vapuri u l-fantażmi ġrew f'direzzjonijiet differenti. Kien inspjegabbli, bħallikieku inkomprensibbli, il-ġiganteski Baba Yaga ċċaqlaq ġummar, xerred l-armadas tal-ġlied f'direzzjonijiet differenti. Dan sar malajr, id-dawl faded f'daqqa, iżda fl-istess ħin il-pressjoni mill-moviment kienet żgħira.
  . KAPITOLU #6
  Marat Kazei u Alisa Selezneva kibru għad-daqs ta 'biljuni ta' snin ħfief u ħaddnu lil xulxin. It-tifla qalet b"daqqa, tbews il-wiċċ gustuż bla daqna tat-tifel u leħnu kienet qisha nixxiegħa:
  - Iva, jiġri hekk, inti xerred oċeani ta 'demm, u mbagħad tħoss kif il-kuxjenza tiegħek inexorably jitkaxkru fuqek.
  Marat Kazei , li qatel nies reali f'ħajja tal-passat. Iva, ħalli n-Nazis, anke l-invażuri, krudili bħall-annimali. Madankollu, il-partiġjani lanqas kienu anġli. Fehem x"inhi l-kuxjenza. U kien jaf bniet li n-Nażisti ħarqu tkakenhom vojta bil-ħadid jaħarqu, u kissru s-swaba" tat-tfal. U dak li biss ma kellux ħin biex jgħix fil-ħajja qasira u passata tiegħu, dan it-tifel eroj.
  Marat qaleb bi qbil.
  - Hekk hu, oħt fl-armi u aħwa fil-logħba ... Għalkemm nistgħu nirranġaw kollox u nġibu lura fi kwalunkwe ħin, iżda ...
  It-tifel biddel id-dehra tiegħu, u spiċċa f'kreatura oranġjo fil-forma ta 'mammoth tal-kartuns, biss minflok nejbiet se jkun hemm fjuri, u widnejn bħal gramofoni. L-annimal sabiħ u qawwi Marat, ixejjer denbu ċkejken bi pressjoni, qal:
  - Away bl-età adulta ... Jew se mmorru miġnun jew naqgħu fin-nirvana! - Sakemm aħna tfal f'termini ta 'attitudni, nistgħu nagħmlu kollox, u l-qawmien tal-kuxjenza huwa l-ewwel sinjal ta' tkabbir.
  Alisa Selezneva ħarġet mill-eroj tal-pijuniera ta" qabel u ħarġet għajnejha, bħallikieku sextiljun ta" stilel tefgħu f"daqqa f"kull għajn. Koppja qawwija f'daqqa, imċaqalqa darba fid-Dinja...
  Jiġifieri fuq dik li kienet il-pjaneta Dinja. In-nies li kisbu l-omnipotenza bidlu d-dinja ta" qabel. L-ewwel, id-daqs tal-pjaneta sar diversi mijiet ta' quintiljun parsecs. It-tieni nett, l-istruttura tagħha hija diġà b'ħafna saffi, bħal f'Kinder Surprise. Jiġifieri, jekk tidħol fil-pjaneta, allura jinfetħu universi ġodda maħluqa minn nies quddiemek. Kull wieħed huwa sabiħ u uniku fil-mod tiegħu. U għalhekk dawn is-saffi magħmula mill-bniedem jgħaddu minn miljuni ta 'miljuni ta' dimensjonijiet bla limitu.
  Alisa Selezneva għamlet talba telepatika lill-kompjuter tal-gwardja:
  - Fil-passat reali, hemm individwi li għadhom ma ġewx trasferiti għall-futur?
  Il-magna, li kienet kullimkien u mkien, tixgħel kollox u xejn f'daqqa, wieġbet istantanjament:
  - Sfortunatament, mhux il-personalitajiet reali kollha tal-passat diġà ġew trasferiti għad-Dinja Overworld tagħna... Madankollu, dan il-proċess huwa taħt kontroll strett. Imma jekk inti interessat, tista 'toħloq mill-ġdid doppjaġġ assolutament preċiż ta' kwalunkwe individwu terrestri u mhux terrestri.
  Marat loġikament irrimarka:
  - Irrid niltaqa' ma' nies reali! U mhux wisq famużi, mis-seklu wieħed u għoxrin.
  L-iperkompjuter wieġeb minn jeddhom, b"vuċi daqs il-fidda daqs iċ-ċankun tal-qniepen. U minn fuq, tfajliet-ologrammi, ta 'sbuħija meraviljuża, saħansitra xegħlu:
  - Żewġ studenti għadhom kemm mxew tul ix-xmara individwali taż-żmien: żagħżugħ u tifla li mietu bħala riżultat ta 'konfrontazzjoni ta' gangsters. Għalkemm mhumiex prijorità, aktar u aktar spiss nistgħu naffordjaw li estratt mhux biss ċelebritajiet! Il-liġi tal-umaniżmu tgħid: in-nies kollha li qatt għexu fuq il-pjaneta Dinja għandhom id-dritt għall-immortalità. U jista" jkun saħansitra li l-feti li kienu vittmi ta" aborti, jew korrimenti, jew li mietu ma" ommhom, jiġu rxoxtati wkoll!
  Marat esklama:
  - Kolossali! Ftit aktar u niltaqa' ma' oħti Arianda u ommi Anna. Ma nistax nistenna!
  Natasha Belaya wieġbet:
  - Ukoll, hawnhekk il-proċess huwa tali li inti għandek toqgħod fil-linja! Yuri Gagarin inħareġ l-ewwel tul ix-xmara individwali taż-żmien, u mbagħad bdew it-tilwim. Fil-fatt, kemm persuni denji. Pereżempju, lgħabt gwerra taħt l-ilma ma' Jules Verne. Huwa ġie rxoxtat qabel Alexandre Dumas. Allura dan Sashka, li juża b'mod attiv suwed letterarji u l-awtur ta 'The Three Musketeers, kien offiż:
  - U għaliex Jules qabeżni?
  Masha Belaya wieġbet:
  -Dan kien segwit minn tweġiba witty - Jules Verne avvanzat ix-xjenza, u musketeers tiegħek baxxi moralità.
  Marat, ħawwad widnejh, staqsa:
  - Kemm idumu biex itiru hawn?
  Natasha daħqet u rrimarkat:
  - Permezz tal-Hypernet jimxu istantanjament!
  Alisa Selezneva ħadet il-forma ta" pjanu kolossali b"tastiera tal-kompjuter u daqqet melodija.
  Quddiemhom dehru tifel u tifla. L-aktar studenti ordinarji tas-seklu wieħed u għoxrin, li mietu bħala riżultat tal-gwerra tal-gangs. U pjuttost b'aċċident, għalkemm fl-2021 is-sitwazzjoni kriminali fir-Russja eskalat, u mewġa bla preċedent ta 'protesti ħarset madwar il-pajjiż. Speċjalment maltemp wara r-riżultati estremament dubjużi tal-elezzjonijiet għad-Duma tal-Istat.
  Guys ħelu - żagħżugħ u tfajla b'xagħar blond, ħarsu madwarhom f'konfużjoni. Il-post fejn spiċċaw deher surreali bi tbatija.
  Naturalment, il-belt li kienet tiġġebbed quddiemhom bid-djar, jew fil-forma ta" xemgħat tal-Milied fuq kejk, jew, kif kienet, linef tal-qedem b"disinji prezzjużi u curlicues, li nġarru minn mijiet ta" eluf ta" kilometri, ixxukkjat. minnhom. B'mod ġenerali, bini fil-forma ta 'tank ultra-modern miksi b'weraq tad-deheb u xi ħaġa isbaħ u isbaħ minn djamanti b'għaxar geddum, li minnhom jintrema logħob tan-nar li jgħammex, jista' wkoll iħawwad l-avant-garde. Imma l-aktar miraklu importanti kien is-sema. Dak li ma kienx fuqha, minflok ix-Xemx tas-soltu. Hawn tifla txamm warda tixgħel bil-kuluri kollha, hawn tifel jaqbad friefet bix-xibka, hawn żagħżugħ jiġri fuq scooter, u mbagħad l-iskuter, bħallikieku b"maġija, jinbidel f"karozza tat-tlielaq bil-ġwienaħ fi darba. Barra minn hekk, ir-roti jbiddlu wkoll il-kuluri u l-forom, u jsiru jew pretzels jew donuts. U hawn tista" tara kif il-pantera, miksija bi fjuri roża u blu ta" dahlias u orkidej, lesta tuża snienha li jagħtu d-dawl biex tikkaċċa ċriev mhux maħdum. Hemm prestazzjoni sħiħa fis-sema: film reali, u l-belt nnifisha hija elaborata u fabulously sabiħa. Kien hemm bini fil-forma ta 'kejkijiet, kejkijiet tant kumplessi u elaborati li deher miraklu inkomprensibbli kif huma, kull xorta ta' curls arkitettoniċi u curls tleqq. Dahar sospiżi, funtani li jħabbtu kontra l-liġijiet tan-natura għal għexieren ta" kilometri, logħob tan-nar kontinwu u ħafna aktar. Kaskati solidi b'ħafna kuluri ta 'ħaġar super prezzjuż. Ħu, per eżempju, struttura magħmula minn materjal li jiswa aktar minn ruby, huwa saħansitra uġigħ li tħares lejn ir-radjanza tagħha.
  Ħafna bini ma kellu ebda forma definita u kien ta 'oriġini mill-pjanti, filwaqt li oħrajn mhux biss fil-forma u l-apparenza, iżda wkoll fil-movimenti tal-ġisem dehru qishom annimali. Il-guys kienu tingled b'abbundanza kalejdoskopika bħal din. Waħda mill-istrutturi galopet bħal żiemel, imbagħad qabżet, tgħaġġel 'il fuq bħal rokit fis-sema, sparixxa fl-ispazju bla qiegħ. Imbagħad dehru tużżana oħra, gazelles bi twieqi ħofor wesgħin fuq żaqqhom, qabżu bħal xitan minn batterija, imbagħad inġabru f'ċirku, nisġu ġisimhom, jiffurmaw kuruna.
  Il-Marat Kazei żviluppati, li l-kapaċitajiet tagħhom kibru b'mod esponenzjali billi jaqraw moħħhom, qalu b'ironija:
  - Le, dawn huma glitches ... Wieħed mill-aktar postijiet elementari fejn it-tfal, il-ħallieqa tal-univers, jinkorporaw il-fantasiji tagħhom.
  It-tfajla li għadha kif rxoxtata tbissmet b"mod innoċenti, u ħarġet nifs:
  - Imma aħna diġà adulti ... - Huwa bħall-ġenna?
  Natasha u Masha għażlu li jsiru inviżibbli għalissa. U dak li għamlu ż-żewġ subien immortali Arkasha u Alexei għadu mhux ċar. Forsi għadhom ma lagħbux il-gwerra spazjali.
  Alisa Selezneva, bl-iskarlatina jgħajjat tagħha bi glitters tad-deheb u tad-djamanti u dekorazzjoni ta" kostum ta" gwerriera, bejn wieħed u ieħor il-mod kif għandhom jidhru l-prinċessi elf, tgħajjat:
  - Le, int seħer trivjali... Mhux ġenna, imma bħal Hyper-paradise... Jidher ċar li r-rakkonti tal-Bibbja mhumiex għalik!
  It-tfajla qabdet spallejha u kienet imbarazzata, ittimbrat saqajha vojta u mnaqqxa fuq il-kisja tad-djamanti:
  - Le ... għadni mgħammdin ma' ħabib tiegħi fil-Knisja Avventista tas-Seba' Jum u jidhirli li d-dimonju qed jittantani...
  Marat Kazei, f"ħajja tal-imgħoddi, ateu militant, u pijunier teomakista ardent, ċaqlaq:
  - Jekk il-fatti huma kontra l-fidi tagħna, ħalli jkun agħar għall-fatti! - It-tifel biddel id-dehra tiegħu għal arkanġlu formidabbli, iżda ħalla leħnu l-istess, sonoru. - Sabiħ! Quark ħafna mill-isbaħ!
  Iż-żagħżugħ, reġa" jħares madwaru u joqros lilu nnifsu fil-każ, qal bil-kalma:
  - U jien ukoll, għaliex għandna nemmnu daqshekk, dak li xi setta tgħallem ... Fuq liema bażi?
  It-tfajla awtomatikament irrimarkat:
  - Il-Bibbja tgħid...
  Hawnhekk Marat interrompa bil-ferħ:
  - Il-Bibbja ... - It-tifel ħa l-forma ta 'imp albino, clapped idejh. U l-erbgħa kollha kellhom, ħdejn qies enormi, b"tużżana kotba tal-Everest. It-tifel partiġġjan qal, filwaqt li indika l-qoxra titleqq fl-istilel u d-dekorazzjonijiet tal-ktieb ħruq bi fjamma iperplasmika:
  - Din hija l-Bibbja... Kif dwar iż-żjara tad-dinjiet tal-Bibbja?
  It-tfajla tkexket u lissnet:
  Intom anġli min-natura?
  Harlequinade diġà daħqet b'dan:
  - Ħu l-oħt ogħla! Aħna l-ħallieqa tal-univers!
  Iż-żagħżugħ xemm għajnejh.
  - Inti l-allat ta 'dinjiet oħra!
  Marat Kazei, biddel id-dehra tiegħu, ħa d-dehra ta 'Harry Potter ċinematiku, f'kappell ta' fuq wieġeb:
  - Le! Aħna nies tal-futur imbiegħed għalik! - Il-wizard żagħżugħ, rilaxx ta 'nixxiegħa ta' enerġija minn xkaffa maġika, li minnha l-Iskrittura Mqaddsa rriżulta li istantanjament żvelat, offrut. - Forsi trid tara dwell bejn David u Goliat?
  Iż-żagħżugħ f"daqqa waħda wieġeb:
  - Mhuwiex worth it... Rajtha fiċ-ċinema... Għidilna aħjar dwar id-dinja tiegħek. Huwa tant mhux tas-soltu.
  Alisa Selezneva wieġbet dan b'mod pjuttost raġonevoli:
  - U għaliex jitkellmu ... - Huwa aħjar li juru!
  Blazed, għal mument il-guys kienu mgħarrqa b'iper-princeps-plażma, anke f'korpi ġodda ħassew is-sħana. Imbagħad kollox malajr torqod, u kienu fuq in-naħa l-oħra tar-realtà. Madankollu, il-ġdid ma kienx kompletament vojt, kien ċar li l-kwiekeb kienu qed jiddi u l-pjaneti kienu jteptep. Iżda dawn l-istilel u l-pjaneti kienu aktar bħal ħut tal-baħar fond milli korpi ċelesti reali.
  Marat Kazei, li nbidel f"robot ta" għaxar armi u ġwienaħ, ippunta lejn tużżana ċkejkna ċkejkna ta" materja li tixgħel b"mod languid:
  - Dan huwa l-materjal sors għall-ħolqien ta 'universi fundamentalment ġodda.
  Alisa Selezneva nbidlet f'fairy barefoot, b'xagħar tad-deheb, bi libsa bajda bi cornflowers blu. Is-sbuħija ħabtet l-għarqub vojt tagħha, ikkawżat sajjetti minn ġol-vakwu, u kompliet tiċċap:
  - Inti ser tkun étonné, iżda m'hemm assolutament xejn speċjali dwar il-materjal tas-sors li jibni dinjiet oħra. L-istess materja bħal f'universi maħluqa oħra.
  Marat Kazei reġa' bidel id-dehra tiegħu. Issa kien tifel ragħaj, liebsa ħwejjeġ rurali eleganti tal-festa nazzjonali Ukrajna. Saqajh mikxufin u ikkunzati mexa fuq il-ħaxix trasluċidu, imxerrda mal-vojt. It-tifel ċkejken deher qisu raħal barehead f"festival ta" Kupala b"frosta f"idejh u wiċċu kannella-aħmar, b"ġilda nadifa, u xagħar abjad u tleqq. F'idejn frosta studded bir-rubini u żmeraldi, li dehru kompletament mhux xierqa fl-isfond, saqajn vojta rolled sa l-irkoppa, qmis sempliċi u qliezet fuq ġisem mikxuf.
  It-tifel-Ħallieq u eks pijunier partiġġjan ippunta bil-frosta lejn il-vojt:
  -U dan huwa l-post limitu intaljat għall-ħolqien ta 'universi. U tbissima fuq ħalqek kollu. - Naturalment, fil-prinċipju ma jista 'jkun hemm l-ebda limiti fl-ispazju, jista' jiġi estiż b'mod indefinit. U ħaġa oħra. - Huwa indika l-polyhedron mera li istantanjament deher fuq il-palma tiegħu stirat. - Kompjuter tal-plażma multi-hyper princeps biex jgħinna nagħmlu trasformazzjonijiet.
  - Allura m'għandux buttuni! - Innotat it-tfajla minn fost l-istudenti rxoxtati. Hija baqgħet mistagħġba meta sabet ruħha wara mewta vjolenti, anki jekk mhux fil-Ġenna Biblika, imma fl-Iperġenna superumana.
  Wara dan il-kliem, il-koppja kważi omnipotenti daħqet b"leħen għoli, u wieġbu f"kor sinkronizzat:
  - L-ordnijiet kollha jingħataw telepathically, aħna se toħloq materja bil-ħsibijiet.
  Iż-żagħżugħ ħares lejh innifsu. Dehru qishom kienu fil-ħin tad-diżastru bi ħwejjeġ taż-żgħażagħ irħas, sneakers, jeans-boots. Ir-raġel kien għadu ma kiberx id-daqna, li għamlitlu jidher bħal żagħżugħ, b'karatteristiċi sbieħ u regolari. U t-tfajla tiegħu kienet pjuttost tajba wkoll. Mm-iva, wara li tiċċaqlaq, ġeneralment saret miktuba, sbuħija, għall-inqas taġixxi fil-films. Fuq kull podju fid-dinja, miljuni se jitħallsu għal dan. Biss issa s-sneakers minn riġlejha sparixxew, u r-riġlejn t'isfel tagħha huma vojta, iżda dan jagħmilha saħansitra aktar sexy u seductive.
  Is-sieħba tiegħu irrimarka b"ammirazzjoni:
  - U int, Gosha, sirt daqshekk sabiħa ... Ma nistax nneħħi għajnejja minnek.
  Iż-żagħżugħ wieġeb lill-ħabib tiegħu:
  - U nistqarr minnek Lyudmila tħares 'il bogħod l-ebda saħħa!
  Marat Kazei qaleb bi tbissima:
  - In-nies tal-futur ikkoreġuk xi ftit... - Tbissem it-Tifel Ħallieq, biex snienu dieqqu aktar mill-spotlajts. - Aħna nħobbu kollox sabiħ. Din hija d-differenza minn Ġeħova, li għalkemm ħoloq dinjiet b"kuluri sbieħ, sfigura l-istess kulur tal-univers - in-nies!
  Lyudmila blushed, u għaġġlet biex tittrasferixxi l-konversazzjoni għal ajruplan ieħor:
  - Dan kollu huwa sabiħ, imma għidilna għall-inqas f'termini ġenerali kif iseħħ il-proċess innifsu. Dawn il-qatet ta' enerġija huma speċjali?
  Alisa Selezneva ħadet rasha xettika.
  - Għall-irjus tal-vakwu nirrepeti! Din hija l-aktar iperplażma ordinarja, univers ieħor jista 'jinħoloq minn kważi kull materja.
  Il-ġuvini kienu konfużi, bħallikieku liebri fi fluss ta 'dawl ħarsu lejn xulxin u exclaimed:
  - Dan huwa miraklu, mhux probabbli!
  Marat Kazei ħadlu rasu negattivament:
  - Dan mhux miraklu, u lanqas kwart ta 'miraklu! Issa se nibdew nagħtu ordnijiet mentali, mhux, ovvjament, naħsbu bħal persuna, iżda ...
  Alisa Selezneva irrimarkat b"mod sarkastiku:
  - Huwa faċli li timmultiplika l-materja, li tistrutturaha, li tagħmilha taħseb, ħaj, sabiħa u mhux borġ ta 'atomi hija inkomparabbilment aktar diffiċli!
  - Dak hu! - L-istudent George ma kienx partikolarment jaqsam dan l-ottimiżmu - il-materja toħroġ mix-xejn, li tista 'tkun aktar mill-isbaħ. Anke tifhem dan...
  Lyudmila qabżet, iddur fl-arja, u kanta:
  Kollox impossibbli huwa possibbli fid-dinja tal-għarfien,
  Li tħobb ix-xjenza hija l-aqwa sejħa!
  Trid tagħmel mitt univers minn foton,
  Aqdi l-għarfien b'passjoni li ma tinbidilx!
  Alisa Selezneva, winking tagħha bi tweġiba (ir-raġel tagħna, dak iż-żgħażagħ hija istantanjament mibnija mill-ġdid!), Tat ordni mentali, il-poliedru beda jiċċaqlaq. Marat Kazei, mal-ewwel daqqa t'għajn, deher li kien qed jikkonċentra, iżda fl-istess ħin, xufftejh xeħtu flussi ta 'kliem:
  - Fil-fatt, fil-ħila li toħloq materja, m'hemm xejn otherworldly jew mitiku. Diġà fl-aħħar tas-seklu għoxrin, ix-xjenzati tal-aċċeleratur tgħallmu kif jaċċelleraw u jaħbtu partiċelli. Barra minn hekk, ġie osservat fenomenu aqwa, iddiżintegraw fi frammenti b'massa saħansitra akbar mis-sustanza preċedenti. Jiġifieri, saħansitra aktar żminijiet antiki milli twieldu intom, ġie stabbilit li l-enerġija twelled il-materja.
  - Imma fejn tikseb tant enerġija. - Huwa staqsa, teptip f'bewilderment, George.
  Alisa Selezneva, li nfaqgħet f"nightingale, bdiet tispjega:
  - Jista 'jiġi estratt minn atomu, jew saħansitra partiċelli iżgħar. - Il-Girl-Goddess, anke fil-possibbiltajiet ta 'magna virtwali, ħarġet immaġni minn ħafna projezzjonijiet ta' diversi lattices tal-kristall. - Pereżempju, meta jingħaqdu ħames atomi tal-idroġenu, jidher atomu tal-elju wieħed, u l-bqija jinfirex f'fotoni. Din hija reazzjoni termonukleari magħrufa.
  Il-ġuvini ma setgħux ma jidħqux.
  Iva, niftakru dan fl-iskola.
  Marat Kazei kanta bil-logħob:
  - Tili-tili, tali-wali! Aħna ma għaddejna minn dan, aħna ma ġewx mitluba!
  Alisa Selezneva f"daqqa waħda poġġiet pince fuq kull geddum tat-torri tar-ras tagħha, u kompliet insinua:
  - Għaż-żmien tagħha, ir-reazzjoni termonukleari ħarġet ħafna enerġija, kienet imsejħa wkoll l-interazzjoni qawwija. Kien mitt darba l-aktar enerġija elettromanjetika massiva fl-univers. Hemm reazzjoni ta 'annihilation saħansitra aktar favorevoli enerġetikament. Dan huwa meta l-atomi b'karigi differenti jaħbtu ma 'xulxin, u jkun hemm mudell, iktar ma tkun kbira l-massa atomika speċifika ta' sustanza, aktar tkun rilaxxata enerġija. Jekk, pereżempju, jintuża kontra l-ħadid, allura aktar minn elf darba aktar enerġija tiġi rilaxxata milli f'reazzjoni termonukleari, u l-fotoni jinfirxu kważi ħames darbiet aktar malajr mill-veloċità tad-dawl.
  - Kolossali! - qalet Ludmila.
  Il-bniet miksijin bil-bikini li jiżfnu fl-ispazju ttimbraw saqajhom vojta b"mod furjuż.
  Marat Kazei innota b'mod żbaljat:
  - Imma xorta tiddependi fuq id-direzzjonijiet tal-vettori fil-kinesspace... Naħseb li m'għandekx tidħol fis-selvaġġ tas-Superphysics!
  L-emboli ta 'enerġija nefħu u shimmered, kien ċar li proċess kien qed iseħħ hemmhekk. Il-forom tagħhom inbidlu b'veloċità kalejdoskopika, iżda fl-istess ħin xorta deher li l-annimal ċkejken kien qed jorqod.
  U bejniethom żifnu bniet nofshom mikxufa, dehret ħafna b"ġenbejn lussużi.
  Alisa Selezneva mbuttat aktar:
  - L-aktar problema importanti għalina kienet li l-antimaterja hija diffiċli ħafna biex tinkiseb, iżda hawn l-iskoperta l-aktar importanti ta 'xjentisti Russi waslet għall-salvataġġ, jiġifieri, tgħallmu, grazzi għall-kombinazzjoni ta' diversi kampijiet ta 'radjazzjoni b'iżotopi differenti u kampijiet manjetiċi bl-użu superkondutturi, biex jiddekomponu spazju tridimensjonali f'dimensjonijiet oħra. Għall-ewwel kien hemm sitta minnhom, imbagħad disgħa, u mbagħad aktar u aktar, il-ħaġa prinċipali hija biss għall-istabbiltà tal-materja li n-numru tagħhom ikun multiplu ta 'tlieta. Bl-għajnuna tagħhom, kien faċli li tirriproduċi mewġ ipershort u tbiddel il-ħlas fil-materja, kważi mingħajr ma taħli l-enerġija. Dan kien l-ewwel pass modest tagħna fit-triq għall-ħakma fuq il-forzi tan-natura.
  Għaxar blalen bdew iferrxu minn xulxin, filwaqt li kibru fid-daqs u bidlu malajr ir-raġġi li ħarġu tal-ispettru fuq bosta naħat. Kien possibbli li wieħed jipperċepixxi l-movimenti veloċi tagħhom inkomprensibbli biss minħabba li l-irxoxtati mill-imwiet stess kellhom iperkorpi.
  Il-kelma ttieħdet (tkellem lit-tifel-kreatur u eks pijunier partiġġjan ma waqafx jimmaniġġja l-proċess) jilgħab Marat Kazei:
  - Meta l-umanità mhaddma s-sigriet tal-ħolqien ta 'antimaterja, kellha sors ġdid ta' enerġija qawwija, bl-użu ta 'diversi taħlitiet u katalizzaturi, kien possibbli li tinħoloq radjazzjoni li tiddekomponi l-ispazju f'disa' dimensjonijiet. U mbagħad aħna, li nħaffru aktar fil-fond fin-nukleu tal-atomu, iddeċidejna li nkissru l-kordi tal-glucon u ngħaqqdu l-quarks. Bl-użu ta 'disa' kejl u l-impatt direzzjonali ta 'laser super-qawwa, dan kien diġà reali. Reazzjoni ġdida, evoluzzjoni ulterjuri tal-proċess termonukleari, eroj b'armi qosra ħafna. Kien imbagħad li l-iperplasma dehret għall-ewwel darba - is-sitt stat tal-materja. Żewġ, u saħansitra aħjar erba 'quarks ingħaqdu f'wieħed, u l-enerġija ġiet rilaxxata bosta miljuni darbiet aktar milli fi proċess termonukleari. Imma dan ma kienx kollox! Imbagħad, meta nkisbu tmintax-il kejl, kien possibbli li l-quark jiġi dekompost f'partiċelli kostitwenti tal-preon u tinkiseb l-għaqda tagħhom. Reazzjoni bħal din qabżet it-termonukleari mitt biljun darba. Għaċ-ċarezza, kilogramma waħda ta 'tali sustanza fi splużjoni kapaċi taqsam il-globu. Imbagħad ġew skoperti sitta u tletin dimensjoni u, wara li ddekomposti l-preon f'origods, kien possibbli li tinkiseb l-għaqda tagħhom, dan l-ipereroj rilaxxat enerġija diġà kwadriljun darbiet aktar milli mill-fużjoni tal-atomi tal-idroġenu. Imbagħad diġà tnejn u sebgħin dimensjoni magħquda farzzan, l-enerġija żdiedet għaxart elef darba aktar. Dan diġà tant li atomu wieħed tal-idroġenu kapaċi jerfa" adult mitt metru "l fuq.
  Il-bniet, bħala konferma ta 'kliem bħal dan, ittimbraw saqajhom vojta u grazzjużi fl-unison.
  Lyudmila, iddawwar għajnejha, esklamat:
  - Ara naqra, qisha pupa li jbejtu. Tiftaħ partiċelli waħda, u warajha tidher oħra saħansitra iżgħar.
  Marat Kazei, bi tweġiba, għamel għajnejh fil-forma ta 'ferrovija daqs grawnd (Kif deher lill-fellows, fil-fatt sar saħansitra aktar!) Luzhniki, u fil-forma ta' stilla b'għaxar truf. U l-vuċi, ġeneralment tkessiħ, bħal għajjat ta" kelb minn bokkaport tad-drenaġġ:
  - Matryoshka infinita, in-numru ta 'dimensjonijiet kiber b'mod esponenzjali, u l-enerġija żdiedet ukoll. Meta n-numru ta 'kejl qabeż il-miljun, atomu wieħed beda jarmu enerġija simili għal quasar - stilla ġgant kwadriljun darbiet isbaħ mix-Xemx.
  U tfajliet nofshom mikxufa ħadlu sidirhom bi bżieżel tal-frawli bil-bettieħ bħala konferma.
  - Ara naqra, mhux probabbli! Ludmila tefgħet idejha.
  - Imma hija biss enerġija, bomba waħda kbira li tista 'tisplodi l-univers! George exclaimed, gashed idejh. Mill-qoton dehru diversi friefet b'irjus ta 'sriep pjuttost. - U kif strutturajt il-kwistjoni?
  Alisa Selezneva reġgħet daħlet fil-konversazzjoni:
  - Oh, faċli ħafna! Invenzjoni importanti kienet l-iskoperta ta 'iperplażma stabbli. Immaġina l-materja is-sitt, is-seba". U hawn huwa livell saħansitra ogħla ta 'plażma princeps: it-tmien, id-disa', l-għaxar tip jiċċaqlaq quintiljun quintililjun darbiet aktar mgħaġġla mill-veloċità tad-dawl. Ukoll, x'jista 'titgħallem minn dan. Jirriżulta li l-enerġija tal-iperplasma u l-plażma princeps tista 'tiġi mrażżna bħall-elettriku, għal dan għal darb'oħra għandek bżonn tuża spazju multidimensjonali u oqsma ipergravitazzjonali - jiġifieri, dawk il-forza gravitazzjonali naturali kienet numru inkomprensibbli ta' drabi, miżjuda b'interazzjoni superstrong.
  Il-bniet ittimbraw saqajhom vojta, iffurmati, seduttivi ħafna bħala konferma.
  Xi tip ta 'superhorse sab kullar affidabbli. Irnexxielna nħaddmu żiemel super-qawwi, subordinawh għal persuna. Grazzi għal dan, varjetajiet ta 'iperplażma, plażmi princeps issa jintużaw f'kompjuters u magni ta' kull livell, u anke fil-ġisem tagħna. Hemm iperplażma stabbli u ultrastabbli, kiesħa, super mobbli, b'ħafna livelli, b'ħafna dimensjonijiet, b'numru kważi infinit ta 'ipostasi. Ksibna l- immortalità permezz tal-kontroll tal-iperplażma. U issa tgħallmu jiddekomponu l-ispazju, jittrasformaw l-enerġija f'materja. U fi kwalunkwe waqt li jinżamm bidu raġonevoli. M'hemm l-ebda xjenza mistika hawn. Issa tifel, anke tarbija, jista 'jimmaniġġja l-iperplażma formidabbli ta' tbaqbieq u l-plażma princeps. Aħna t-tfal tal-era l-ġdida għandna kapaċità intrinsika li nwettqu princeps-hyperplasmokinesis. Jiġifieri, biex tikkontrolla kull tip ta 'materja. Issa ara l-ħolma ssir realtà.
  Tabilħaqq, deher li kien nixxiegħa ta 'qawwa divina li splashed barra, b'liema veloċità inspjegabbli enormi l-blalen kibru. Imlew kollox u kollox, infirxu fuq triljuni ta 'parsecs. Hekk kif dawn l-ultraballs espandew, saru aktar u aktar trasparenti, kien ċar kif l-istilel, il-quasars, il-pjaneti huma maħluqa u strutturati. Ġara malajr, enchantingly sbieħ, malajr, bħal f'ħafna drabi filmjar aċċellerat, iżda b'saturazzjoni tant inkredibbli ta 'radjazzjoni u sfumaturi varji li l-ebda grafika tal-kompjuter ma tista' toħloqha mill-ġdid.
  - Huwa impossibbli li wieħed jimmaġina, li tifforma tant dinjiet f'daqqa, u anke li tibbilanċja l-kostanti kollha! - Lyudmila clapped idejha, filwaqt li d-dwiefer ta 'idejha shine, isbaħ mill-Mixja tal-Ħalib.
  - Dan mhuwiex diffiċli għalina, l-iperkompjuter jgħin, jew aħjar, anke numru kbir ta 'kompjuters super-qawwa, iżda ċkejkna ħafna fit-tessuti tagħna. - B'kunfidenza, sakemm snobbery. Alisa Selezneva qalet bħala kwistjoni ta 'kors. - Il-veloċità tagħha hija espressa f'figura tali li jekk ċifra bħal din tkun miktuba bil-kliem, fejn kull sinjal huwa fid-daqs tal-mikron, in-numri jduru l-ekwatur ta 'tali pjaneta bħal Ġove tal-qedem ħamsa u għoxrin darba.
  Għaliex għaxar universi? - It-tifel-student George sar kurjuż.
  Il-bniet ħadlu ġenbejn lussużi tagħhom, u tkaken vojta tagħhom knock out xrar mill-atomu.
  Għal dan, Marta Kazei, dejjem teħel imnieħru f"affarijiet oħra, spjegat:
  - Minħabba li l-ħlejjaq tagħna huma mortali u wara l-mewt erwieħhom jimxu lejn l-univers li jmiss, jippreservaw il-memorja. Imbagħad, wara l-mewt li jmiss, għal univers ieħor, u biss fl-għaxar, fl-univers li jinkorpora l-aħjar: l-aħjar minnhom se jiksbu l-immortalità.
  L-istudent kien ferħan, u d-daqq ta" snienu esklama:
  - Dan huwa għaqlija, allura, forsi, aħjar mill-ġenna, l-infern jew nirvana. Issa ejja nagħtu ħarsa aktar mill-qrib lejn il-ħolqien.
  - Ejja! Ma niddejqux, miskin! - Kor exclaimed-ħallieqa ta 'l-univers.
  It-tfajliet komplew jiżfnu, jilagħbu bil-muskoli sbieħ ta" ġisimhom ikkunzati.
  L-universi komplew jiġu strutturati, l-ewwel minnhom kien jixbah kompożizzjoni normali tal-bniedem: luminari tondi, pjaneti sħaħ, li jixbħu ballun, kemmxejn iċċattjati lejn l-arbli. L-istilel biss kienu għadhom żgħar, l-aktar vjola u ultravjola, iżda fosthom kien hemm ukoll isfar, aħmar, oranġjo, aħdar. Kienu ppakkjati b'mod dens, forsi aktar densi milli fl-univers tal-bniedem. Kien hemm galassji individwali prominenti fir-raggruppamenti u s-superclusters tagħhom. L-ispettaklu huwa impressjonanti!
  Barra minn hekk, il-bniet huma sbieħ mill-isturdament, u l-hairstyles tagħhom huma estremament pretenzjużi.
  . KAPITOLU 7
  - Hemm sextiljuni ta 'stilel, kemm sbieħ. Imma hemm ħajja fuqhom? - Mistoqsi, jesperjenzaw dubju ovvju George.
  Marat Kazei snorted b'disprezz, laħam tiegħu nbidel u sar fil-forma ta 'kavallier b'armatura bajda:
  - Naturalment hemm, ħloqna hypernoosphere. Hi diġà twieldet.
  Lyudmila saffar xettikament:
  - Kemm-il sena għandna bżonn? Biljuni?
  Iż-żewġ ħallieqa tal-univers esclaw fl-unison:
  - Mhux wisq inqas! Aħna l-kaptani taż-żmien, u nistgħu nħaffuh jew innaqqsuh. L-aktar forom sempliċi ta" ħajja diġà qed joħorġu f"ħafna dinjiet f"daqqa. Aħna, li nagħtu kmandi telepatiċi, nistgħu nikkoreġu ċerti forom ta 'ħajja. Per eżempju, din id-dinja se tkun raġonevoli, u l-oħra, għall-kuntrarju, se tkun verġni. L-univers primordjali huwa simili għal dak li kien tagħna sa ftit ilu. Se jkun l-ewwel pass fil-ħajja ta 'ħlejjaq razzjonali.
  - U f'dawk li jmiss? - Georgy għamel pass tul l-ispazju tisfir taħt sneakers artab.
  Marat Kazei, li sar kunfidenti żżejjed fih innifsu, wieġeb bil-paċenzja, saħansitra għoġob ir-rwol ta 'għalliem:
  - Hemm se jmorru wara l-mewt fl-ewwel sfera. Jiġifieri, in-numru ta 'twelid huwa direttament proporzjonali għan-numru ta' mwiet.
  Lyudmila irrimarka:
  - F'dan il-każ, ħafna familji jistgħu jibqgħu bla tfal.
  Alisa Selezneva diġà tellgħet il-vuċi tagħha hawn:
  - Ukoll, xejn, naħseb, għall-ewwel ridna nintroduċu, bħal żminijiet antiki tad-Dinja, ix-xjuħija u l-mard, u mbagħad ħsibna li kien spjaċevoli ħafna u bl-uġigħ. Għalhekk, ħlejjaq ħajjin se jmutu mingħajr ma jixjieħu jew jimirdu.
  Lyudmila b"rabja ttimbrat saqajha vojta:
  - Ix-xjuħija hija terribbli, imma ma tistax tifhimha!
  - Huwa progressiv! - ikkonfermat Alisa Selezneva, li ċċaqlaq il-kaboċċi tad-deheb tqal tagħha ta 'xagħarha bil-ferħ. - It-tikmix taqlibna n-nisa, darba kelli ħolma terribbli, bħallikieku kont mara anzjana. Oh, kemm hu terribbli, qomt b"għaraq kiesaħ, u deherli li kollox iweġġagħni.
  - Huwa ħażin, biex mock nies bħal dik, jien personalment ħlomt li tmut żgħażagħ, sħiħa ta 'saħħa, preferibbilment fil-battalja. - qal Georgy bil-pathos ta 'rekluta li tmur fuq quddiem. U mbagħad, kemmxejn imbarazzat, żied jgħid. - Imma dinja li fiha jkun hemm biss tfal u rġiel żgħażagħ mhix interessanti.
  - Ukoll, għaliex irġiel żgħażagħ biss? Hawnhekk huwa ftit aktar flessibbli, barra se jinbidlu sa madwar tletin sena umana, u forsi ftit aktar u fil-ħamsin. Jekk ikollhom tali xewqa. Mhijiex xjuħija, speċjalment b"saħħa tajba. - Hija qalet, il-fangs ta 'Alice Selezneva jikbru barra mill-geddum tank wiesa'. - Naf, mhux kulħadd irid jidher bħal tfal, imma jekk irid jidher bħal żagħżugħ, allura dan huwa d-dritt tiegħu. - Il-kreatur tal-universi ssostitwixxa l-fangs b'kontijiet tal-karti tal-flus ta 'diversi pajjiżi. - U min jħobb ħarsa solida b'daqna kbira u griża, allura ma nirrifjutawx. Dehra bħallikieku f'kamra kożmetika - skond ir-rieda!
  - Ħamsin sena huwa l-aqwa żmien ta" raġel u ta" stat. - George tkellem bi sforz. - Innutajt li din is-soltu tkun l-aqwa żmien tal-politiċi. B'mod partikolari, f'din l-età, Pietru l-Kbir ġab lir-Russja fil-quċċata tal-poter.
  Lyudmila rrimarkat b"mod żbaljat:
  - Iżda hemm fenomenu interessanti, il-ħakkiema kollha, meta kienu fil-poter għal żmien twil wisq, fl-aħħar ddeċidiet agħar milli fil-bidu. B'xi mod iħassru l-qawwa ta 'persuna, tagħmlu ...
  Alisa Selezneva, bil-ħeġġa ta" Wolverine, irrimarkat:
  - Jekk inti tfisser il-Ħallieq tal-univers tagħna, allura ma nafu xejn dwaru. Forsi lanqas l-omnipotenza tagħna mhix biżżejjed biex nagħmlu kuntatt ma" Missierna stess mingħajr il-kunsens tiegħu.
  Ejja nagħtu ħarsa aktar mill-qrib lejn universi oħra! - Huwa ssuġġeriet, jibdlu s-suġġett ta 'konversazzjoni li kienet saret tiżloq George.
  Id f"id, tellgħu. Univers ieħor ma kienx bħal dawk ta 'qabel, iżda kien qisu ħafna art ultra-moderna. U jekk fit-tieni univers dan kollu kien limitat għal stilel trijangolari u poligonali u pjaneti kwadri, allura f'universi oħra kienet issaltan madhouse kompluta. Stilel ħajjin u intelliġenti mxew waħedhom, il-baqar tad-dwal ħarġu, l-ilpup kkaċċjaw għalihom, il-pjaneti jiżfnu żfin, l-għasafar ġrew wara l-insetti, jiġifieri, ħaqq ta 'kaos. Imma x'jiġri kieku ma kinux għadhom għasafar, iżda, pereżempju, ibridu ta 'astun u trakk dump jew pantera, porcupine bil-frawli?
  Lyudmila timida staqsiet lil Alisa Selezneva:
  - U kif jista" wieħed jgħix ma" pjaneta bħal din li tiċċaqlaq bl-addoċċ?
  Il-kreatur tat-tfajla spjegat b"mod figurattiv ħafna:
  - U peress li l-briegħed jgħixu fuq żiemel galloping. Wara kollox, ma jmutux b'mod korrett, u l-istess bnedmin intelliġenti: il-mirakli tal-evoluzzjoni huma l-użu ta 'graviomagnets.
  Kull univers ġdid kien differenti minn dak preċedenti f'varjetà dejjem akbar.
  dehru forom ta" stilel, fosthom anke klieb il-baħar u dinosawri ta" konfigurazzjonijiet inkredibbli. L-attenzjoni ta" George kienet attirata minn iljunfant tax-xewk b"erba" zkuk roża u asters fit-truf. Ġie kklampjat pajp f'kull zokk, u, bla dubju ta' xejn għal vakwu, faqqgħet mużika.
  - L-iljunfant idoqq it-tromba, iżda l-ħsejjes huma deċenti. - Lyudmila kienet sorpriża għall-mitt darba.
  - Hawnhekk l-istilla-bear fuq id-double bass tistabbilixxi l-konċentrazzjonijiet. - wieġeb George. - Iva, jekk huwa biss ors, inkella surrealiżmu fuq surrealiżmu.
  Tabilħaqq, ors bil-ġisem ta 'samovar, xadina li ġewwa fiha kien qed idawwar top tal-platinu b'topazes, ġiraffa b'rix tal-pagun u riġlejn tal-granċ, mogħża mħallta ma' fjura tal-petunja mad-dulliegħa, irranġat kwartett. Fl-istess ħin, huma kontinwament bidlu t-timbre tal-melodija. Il-pjaneti wettqu żfin bil-mod, kważi erotiku. Ħafna minnhom ħarġu ċrieki, u deher sabiħ.
  Bosta stilel u pjaneti dehru qishom ħelu b'għata jgħajjat. Kultant jidhru, predaturi terribbli b'ħalq mikxuf, reminixxenti ta 'critters. Biss xewka twila, bħallikieku fil-petali tal-fjuri tas-sema. Fangs kbar, spikes f'ħalqhom, huma spag ħelu u tomgħodhom b'relish.
  - U dan huwa wisq! - Marat Kazei qal mingħajr ma waqaf iqarraq u jibdel il-forom tiegħu. - Freaks bħal dawn għandhom jiġu mimxuta.
  Fl-ispazju, gaġeġ, minquxin bħal ċnut ta 'palazzi rjali, imżejjen b'ħaġar prezzjuż, jidhru f'daqqa. Kemm jibred, ġrew wara l-monsters, qabżuhom. In-nases tal-webbed setgħu jidhru jibilgħu l-mostri, u jieħduhom taħt kustodja.
  Iż-żagħżugħ u t-tfajla mqajmin mill-mewt esklamaw:
  - Aħna mhux se nħalluk devour dinjiet oħra.
  Il-bniet għajjat fl-unison, jilagħbu bil-muskoli tal-istampa:
  - Hekk hu, għax ħlejjaq razzjonali jitħassru magħhom.
  Fl-aħħar għaxar univers, ħafna mill-istilel kienu fil-forma ta 'bniet charming u subien gustużi. Huma kienu qed jagħmlu xi ħaġa li kienet qisha Swan Lake. Oħrajn lagħbu logħba kumplessa, laqtu bis-saqajn u x-xwabel tagħhom fis-sustanza tonda. Sbieħ hekk kif ħafna annimali, fjuri u ħut kollha rrumblati f'wieħed. Hija tellgħet barra, ċrieki dehru dritt fil-vakwu, meta laqtu bidlu l-kulur. Kemm il-bniet kif ukoll is-subien lagħbu din il-logħba inkomprensibbli b"entużjażmu. Jidher qisu stilla qawwija, u l-għajnejn tal-plejers ħarqu saħansitra isbaħ.
  - Huwa Magobofol! - Huwa spjega lilu nnifsu, shimmering bil-kuluri kollha ta 'sfumaturi ta' djamant taħt ir-raġġi ta 'miljun Suns Marat Kazei. - Huwa ħafna aktar diffiċli u kompletament imprevedibbli - l-evoluzzjoni tal-futbol tal-qedem.
  - Mhux ħażin! - George resaq lejn il-grawnd.
  Imma mbagħad kien distratt: il-bniet bdew iwettqu l-can-can, jitfgħu s-saqajn meraviljużi mikxufa tagħhom f'erotiżmu perfett. George imdawwra saħansitra aktar, l-ispettaklu ta 'sbuħija frizzanti affaxxinat.
  - Jogħogbok? - Staqsa Alisa Selezneva.
  - Naturalment, mhux minsija. - B'nifs, tant tqil bl-eċċitament, bħallikieku kien imniżżel fil-qiegħ tal-oċean, qal iż-żagħżugħ.
  - Il-guys hawn huma kbar. - ikkonfermat Ludmila.
  Alisa Selezneva kantat, u bagħtet pulsars b'ħafna kuluri fid-direzzjonijiet kollha:
  - Guys, guys - huwa fil-poter tagħna,
  Salva l-art min-nar...
  Aħna għad-dinja għall-ħbiberija, għat-tbissim tad-dinja,
  Għall-kordalità tal-laqgħat!
  Marat Kazei f'daqqa waqaf ibiddel id-dehra tiegħu b'mod kalejdoskopiku, u nbidel f'Hercules reali. Mhux il-mod kif kien murija fil-verżjoni divertenti, iżda kompletament implawżibbli ta 'Hollywood, iżda preċiżament il-muntanji ta' muskoli monstrous fid-daqs, blalen rolling. Issa ma kienx għadu tifel, madankollu, Sfero fil-fatt għex f'ħafna miljuni ta 'flussi ta' żmien f'daqqa, u l-qabżiet tal-minorenni tiegħu mhumiex assoċjati mal-età, iżda bi stat tal-moħħ li kien furious bix-xaħam minn omnipotenza u permissività. U l-vuċi hija baxxa, bħallikieku kor sħiħ tal-knisja huwa moħbi ġewwa s-sider erojku immens:
  - Trid tagħmel l-imħabba magħhom? Nistgħu nagħmluha.
  - Huwa tant mhux tas-soltu. - qal Lyudmila. - Ħtieġa li taħseb.
  Il-ħwejjeġ u l-ġilda ta 'l-istilel shimmered bil-kuluri kollha tal-qawsalla, jew aħjar, l-ispettru tagħhom kien saħansitra aktar sinjuri, miljuni ta' sfumaturi inkonċepibbli, li ebda artist ma jista 'jiddeskrivi. Imbagħad id-dwal, maqsuma f"pari, bdew jinżlu bil-mod. B"movimenti grazzjużi, ħarġu ħwejjiġhom. L-istriptease fl-ispazju kkawża sentimenti mħallta: rogħda u eċċitament, gost u mistħija. Li spettaklu tal-massa bħal dan ma seta" jħalli lil ħadd indifferenti.
  Lyudmila languidly, blushing bil-mistħija, groaned:
  - Mhix dnub?
  - Mhux bl-istilel! - Marat Kazei roared b'vuċi thunderous . - Imkien ma hemm projbizzjoni, fi kwalunkwe mill-kotba li l-antenati tagħna qiesu rivelazzjoni tas-sema, li jkollhom sess mal-luminari.
  Mhux bl-ittra, imma fl-ispirtu. - Bilkemm tinstema' whispered Lyudmila.
  Hawnhekk Alisa Selezneva melodiously daħlet fil-konversazzjoni. Tkellmet b"mod konvinċenti ħafna, minkejja l-irtubija kollha tat-ton tagħha:
  - Ftakar fi kliem Kristu: Jiena nagħtikom kmandament ġdid - ħobbu lil xulxin! M'hemm xejn midneb dwar is-sess pur u bla tebgħa.
  - U l-verġinità tiegħi? - Lichiko Lyudmila saret ħamra minn ċirasa misjura. Georgy kien qed jirtogħed ukoll nervuż.
  - Hija se tirkupra immedjatament, lanqas biss tħossha, ngħid sensazzjonijiet spjaċevoli. Wara kollox, dan huwa hypertrak reali! - Alisa Selezneva għamlet wiċċ ħelu biz-zokkor.
  Għal verġni żagħżugħa, it-tentazzjoni kienet kbira wisq. Iktar minn hekk, wara li Marat Kazei u Alisa Selezneva ħolqu mingħajr sforz għaxar universi ġiganteski f"daqqa (u Jehovah qattaʼ sitt ijiem fuq sistema solari waħda!), L-awtorità tagħhom saret kważi divina. Ma rridx nargumenta mal-allat.
  - Well, ejja mmorru! - L-istudenti tal-bieraħ xejru jdejhom fl-unison
  Peress li l-istilel kienu erbgħa kbar, l-astronawti kuraġġużi f'daqqa kibru miljuni u miljuni ta 'darbiet. Imbagħad il-guys imxerrda f'pari. Marat Kazei u Alisa Selezneva huma żguri li m'hemm l-ebda sigriet għalihom f'xi ħaġa li qatt kienet magħrufa mill-umanità. Għarfien assolut u s-setgħa ta" dak li jista" kollox, wieħed biss mill-ħafna modi kif togħġob lilek innifsek. Iżda l-innoċenti, verġni pur George u Lyudmila, għall-kuntrarju, aġixxew b'mod timidly ħafna. Biex nibdew, riedu biss jiżfnu. Iż-żagħżugħ ħa l-istilla mill-idejn, ħass is-sħana tal-ġilda tagħha, il-Guy kien immedjatament imtaqqab minn mewġa erotika. Poġġi idu fuq qaddha għarwiena, George beda jiżfen, tant kien eċċitat li fil-laħam deher li twieldet eruzzjoni vulkanika f"biljun Krakatoa. U r-riħa tal-istilla, dawn ir-radjazzjoni kollha, gravioplasma, magoplasma, princeps-plasma, kinesis-plasma u aromi oħra ta 'kewkba, li madwarhom daru wkoll ħamsin pjaneta abitata .... Oh, Magotras! Huwa inkomprensibbli għal dawk li ma esperjenzawha qabel, ma jistax jiġi spjegat bil-lingwaġġ tal-bniedem. F'dan il-mument, Lyudmila esperjenzat sentimenti erotiċi saħansitra aktar b'saħħithom. Il-mess tal-bniedem kożmiku li jgħammex ħasbuha, u meta poġġa idejh fuq għonqha, it-tfajla ħasset mewġa sħuna, sider jogħlew u taqbad sentimenti tas-sema. Iż-żagħżugħ ħass il-kundizzjoni tagħha bil-laħam iperplasmiku kollu tiegħu, idejh bdew iħottu l-libsa tagħha bir-reqqa, il-qfieli tal-laser diverġew, jesponu sider tagħha. L-eċċitament tat-tfajla kien qed jikber, u hawn il-" boy star" fetaħ ħalqu bi snien frizzanti bħal diska tax-xemx, waħħal f'xufftejha. Lyudmila immedjatament intefgħet f'deni, ħalqha bdiet tgħaddi bin-nektar u saret ħelwa mhux tas-soltu. Deher lilha li xrar ħfief ġrew minn ġo xagħarha, dan ilsien flessibbli, iżda veloċi ta" żagħżugħ ippenetraha f"ħaddejnha. Hija tiżżerżaq, tickek, u t-tfajla tgħajjat, għajnejha beraħ. Deher li xmara tal-għasel li tgħaddi b'mod sħiħ, bi banek tal-ġelatina, tgħaddi fil-gerżuma, it-tfajla kienet ċarament miġnuna. Imbagħad iż-żagħżugħ reġgħet lura minnha, imbagħad arched, l-ilsien twil u mhux maħdum tiegħu jmiss is-sider tagħha. Il-mess ġentili tas-sustanza tal-enerġija qajjem bżieżel ruby, trab tul it-truf bit-topaz. Huma nefħu mill-ewwel, u saru aktar iebsa mill-ġebel. imbagħad idratat. L-istilla-Guy attivament qala, ilsien tiegħu jiżżerżaq mill-isternu tal-lemin, jagħmel movimenti ċirkolari, lejn ix-xellug. It-tifla daħqet bil-ferħ, qalbha tħabbat aktar u aktar mgħaġġla. It-tanbur taħbit it-taħbit, is-sħana ħarġet, Lyudmila saħansitra bdiet tgerger. Kienet maġika ħafna, riedet aktar u aktar. Imbagħad il-mewġ beda jmur fuq il-ġilda, u x-xagħar qagħad dritt.
  - Ah! Kemm glorjuż! Hyperquasar! - Hi whispered blissfully. Iżda t-tfixkil tagħha għamel is-smewwiet jirtogħdu u qajjem maltempata fl-oċean ta" dinjiet li jduru madwar l-għeżież tagħha, b"diversi aljeni.
  - Issa se jkun saħansitra aħjar! - Iż-żagħżugħ niżel 'l isfel fil-wied, ilsienu jiżżerżaq fuq l-istonku tiegħu, niżel aktar u aktar 'l isfel. Fl-aħħarnett, hu groped għad-djamant sensittiv tal-femminilità, imbagħad mitfugħa fil-grotta tal-qroll imxarrba ta 'Venere. Is-sħana li nfirxet ġewwa ż-żaqq saret kompletament insupportabbli. Deher li fil-ġuf, eluf ta" vulkani kienu qed joħorġu f"daqqa u miljuni ta" insetti kienu qed jagħmlu s-saqajn tagħhom. Kien uġigħ u fl-istess ħin oerhört pjaċevoli.
  - Ah! X"ilsien b"saħħtu għandek! - Lyudmila croaked. Is-sensi tagħha tant żdiedu li bdiet tgħajjat. Imbagħad is-sema kollu quddiem għajnejha kien mgħarraq b'nar solidu, u t-tfajla daħlet fl-ewwel tagħha f'ħajjitha, orga uniku qawwi u voluptuous. Fl-istess ħin, ġisimha ikkonvulsionat, ġisimha xeħet meraq divin. Iż-żagħżugħ deher li kien kuntent ħafna li seta" jikseb dan mingħand is-sieħba tiegħu, li kien iqisha bħala alla. Meta l-għajjat tagħha waqfu, huwa beda jaħdem b"ilsienu, qam u jħawwad in-nar tal-passjoni. Il-fjamma malajr żdiedet, iżda issa t-tfajla ma kinitx biżżejjed ta 'lsienu, riedet aktar.
  - Ħudni sħiħ! Irrid nagħti lili nnifsi kompletament!
  Iż-żagħżugħ radjanti telaq, il-perfezzjoni maskili tiegħu enormi u fl-istess ħin grazzjuża bdiet. Kieku kien raġel, forsi, Lyudmila kien imbeżża 'ta' daqs bħal dan, iżda kien luminarju, li madwaru, anke fil-mument tal-isbaħ ta 'gost kollu li tista' taħseb, iduru diversi għexieren ta 'pjaneti. It-tifla saħansitra ħasbet li forsi biljuni ta" għajnejn kienu qed iħarsu lejhom, jaqbdu kull moviment ta" iġsma msaħħna. B'mod stramb, dan il-ħsieb ikkawżaha mhux imbarazzament, iżda impuls ta 'passjoni saħansitra aktar qawwi. L-istilla żagħżugħa tefgħet 'il quddiem, il-ponta tal-lanza daħlet fit-teżor u kkaġunat groan żgħir. Imbagħad iż-żagħżugħ imċaqlaq bil-mod iżda b'mod enerġetiku, Lyudmila xeħet lejn il-laqgħa, u għenitlu b'mod attiv.
  - Kif mhux tajjeb, lingwa tiegħek, u saħansitra aħjar! - Hi qalet. - Dak li għandu inti enormi u fl-istess ħin offerta.
  Wara li r-ritmu tal-movimenti aċċellera, it-tfajla bdiet tgħajjat aktar u aktar. L-esklamazzjonijiet tagħha kkawżaw taqlib fl-atmosfera tal-pjaneti, kif ukoll terremot qawwi. Fl-istess ħin, mewġa ta 'orgażi qawwija għarrqu rasha. It-tfajla tant kienet tal-għaġeb, marċi ta" bravura daqqew f"rasha, u uragani ħarġu fil-fond ta" sinu, li kienet lesta tagħti ħajjitha sabiex ittawwal mumenti ħelwin ta" passjoni bħal dawn.
  L-istess ħaruf innoċenti George esperjenza sentimenti simili, u ma jimpurtax kemm-il darba kien diġà rilaxxat, l-eċċitament ma naqasx minnu. Għall-kuntrarju, kull orga ġdid kien aktar b'saħħtu u itwal minn dak ta 'qabel. U peress li kellu sess għall-ewwel darba, allura l-impressjonijiet tiegħu kienu mis-saqaf. Tliet tfajliet mwaħħla madwaru f'daqqa, affettwawh mill-ewwel, kien pjaċevoli ħafna. Apparentement, Lyudmila riedet tassew li tkun fil-pussess ta 'tliet irġiel f'daqqa, iżda kienet jitmeżmżu. Gradwalment, il-passjoni laħqet il-qofol tagħha, u jekk il-korpi multi-hyper-princeps-plażma kienu għadhom kapaċi jlaħħqu ma 'tagħbija bħal din, allura l-psyche kienet diġà mgħobbija żżejjed b'mod ċar. Fi ftit sigħat ta 'tgħammir, esperjenzaw aktar minn mija jew saħansitra elf orga, kienu saħansitra tajbin wisq. Il-ħallieqa ta 'l-universi ċertament qabżu l-mortals ġodda rxoxtati. Huma kellhom biljun darba aktar cooler, għalhekk il-korpi tas-Supergods kienu maqsuma f'miljuni ta 'ipostasi u taw ferħ lid-luminari ta' mhux biss forom umani. Fl-aħħarnett, Marat Kazei u Alisa Selezneva għandhom ikunu kompletament sodisfatti u ħallew l-orġija iperkożmika.
  U tfajliet mikxufin u sbieħ għoġbu warajhom, u tbissmu bi snien perla. U ħadlu bettieħ mikxuf tas-sider bil-frawli tal-bżieżel.
  Il-ħallieqa żgħażagħ ta 'l-universi ma kinux jafu l-għeja, iżda ddejqu xi ftit bid-divertiment li jintroduċu lil dawk li jemmnu lil verġni innoċenti fid-dnub. Ridt xi ħaġa oħra... biex nilgħab, biex nuri. Hawnhekk Marat Kazei, għal darb'oħra mill- iskuża ta 'l-isbaħ Jupiter-Hercules, immultiplikat b'armata sħiħa, daru, sar, bħallikieku, tifel bi xorts ta' seba 'kuluri u offra:
  - Taf... Dak meta taqra u tistudja l-istorja tad-dinja, ħafna drabi taħseb, imma kollox jista" jkun differenti. Huwa possibbli li terġa 'tilgħab dan kollu b'kapital!
  Alisa Selezneva, li reġgħet bidlet id-dehra tagħha, ġisimha saret bħal dik ta 'tigra b'żewġ saqajn, u rasha kienet it-torri tat-tank IS-3, qablet faċilment:
  - Ovvjament tista'! Anke l-aktar ideat interessanti!
  Marat Kazei ħa tkaxkir fuq il-pajp tiegħu, u rilaxxa bżieżaq tad-djamanti frizzanti minflok duħħan, qal:
  - Allura, waħda mit-tilwim etern tal-antenati tagħna kienet jekk il-poteri tal-Assi kellhomx iċ-ċans li jirbħu t-Tieni Gwerra Dinjija, b'politika militari-ekonomika aktar korretta, kmand operattiv-strateġiku u kontroll tat-truppi?
  Alice daħqet u wieġbet:
  - Għal eks partiġġjan u pijunier, is-suġġett huwa, ovvjament, interessanti ħafna, għalkemm naħseb li huwa disgusting għalik li taħseb li l-USSR tista 'verament titlef.
  U t-tifla b"rabja ttimbrat saqajha vojta.
  Marat Kazei b'fiduċja qal:
  - Naturalment kien! Ejja noħolqu duplikat tal-univers ta 'qabel, u hemmhekk nagħmlu ftit punti ta' bidla. Jew bħal...
  Alisa Selezneva interrott:
  - Le! Mhux se taħdem! - Tliet geddum addizzjonali dehru fir-ras tat-turret tat-tank f'daqqa. Kompliet The Maker Girl. - Ħriġt b'xi ħaġa aħjar u aktar interessanti!
  Marat Kazei immedjatament guessed, wara kollox, huwa wkoll il-Ħallieq tal-Universi. Iż-Żgħażagħ li Jista" Kollox issuġġerixxa bi tbissima:
  - Trid instill hitman fil-ġisem ta 'Hitler?
  Alisa Selezneva, wara li żdiedet fid-daqs, ikkonfermat:
  - Kważi qtajt! Imma mhux hekk biss.... Il-logħba tiegħi hija aktar interessanti... Sempliċi bħal logħba taċ-ċess!
  Is-siluwett ta" Natasha Belaya tfaċċat. It-tfajla tat il-għajn lill-membri tat-tim tagħha u tgħajjat:
  - Se jkollna logħob ġdid!
  Marat Kazei irrimarka b"mod għaqli:
  - Ma ngħidx bħal ċess. F'logħba taċ-ċess tradizzjonali, in-numru ta 'biċċiet huwa finit u jista' jiżdied. F'dan il-każ, is-suċċess fil-gwerra jiddependi kemm fuq l-arti tal-kmand u l-kontroll, kif ukoll fuq l-ekonomija. Dan tal-aħħar jista 'jkun saħansitra aktar importanti. Wara kollox, illum jew għada l-innovazzjonijiet tattiċi huma eżawriti. In-Nazi waqfu jissorprendu lir-Russi u tilfu. U l-aħħar darba huma sorpriż lill-alleati f'Andder, iżda xorta ma kellhom ebda ċans hemmhekk. - It-tifel, il-kreatur ta 'dak kollu li tista' taħseb, offra. - Trid tintroduċi Progressor?
  Alisa Selezneva ċċarat:
  - Żewġ progressors! Żewġ hits! Wieħed fil-ġisem ta 'Stalin, l-ieħor f'Hitler. Kif jgħidu, ħalli jkun hemm żvantaġġ reċiproku. Bejn wieħed u ieħor ċansijiet ugwali. X'se jagħmel il-logħba imprevedibbli...
  Marat Kazei f'daqqa ħa l-forma ta 'buffu u wieġeb:
  - Mhux prevedibbli... - Il-qniepen żgħar daqqu rqiq. U l-vuċi tat-tifel-Ħallieq sar irqiq. - Jekk iż-żewġ hitmen huma ugwali, allura ... Hitler m'għandu l-ebda ċans, jaf x'jistenna minnu, Stalin se jkun lest li jwarrab id-daqqa. Jekk fl-istorja reali l-Fuhrer tilef, iżda floundered għal kważi erba 'snin, issa se jonfoħ ħafna aktar malajr. Barra minn hekk, inizjalment il-poteri tal-Assi kienu opposti minn forzi mhux ugwali. U jekk għad m'hemmx Port tal-Peru ... - Il-buffu ħa lewn roża u qal biċ-ċajt. - Le, huwa wisq prevedibbli.
  Alisa Selezneva ħarbit il-btieti tat-tankijiet tagħha bix-xewk bl-irkupri tat-tentakli tagħha u ssuġġeriet:
  - F'Hitler se nrawmu Ġermaniż aktar żviluppat u teknikament sofistikat. U fi Stalin se jkun hemm l-aktar ġenerali Sovjetiku ordinarju u ordinarju. Il-vantaġġ li tidħol f'naħa deliberatament aktar dgħajfa se jġib iċ-ċansijiet eqreb lejn bilanċ dinamiku!
  Marat Kazei saffar b"leħen għoli bħall-Nightingale the Robber:
  - Ultrapulsar! Iva huwa loġiku! Issa r-riżultat tal-ġlieda ma jistax jiġi kkalkulat!
  Alisa Selezneva malajr ikkonfermat li l-geddum tfrex isbaħ mid-deheb:
  - Popadantsy l-aktar li la hija persuna reali! Ħadd mhu se jkun jaf il-passi li jmiss tiegħu, u nistgħu nagħmlu biss imħatri! Imma l-ewwel, ejja nagħżlu individwi għall-hit.
  Marat Kazei issuġġerixxa:
  - L-imħatri se jsiru qabel l-għażla! Jien ser nagħmel imħatri fuq it-Tielet Reich!
  Alisa Selezneva bi grinda poġġiet fiha nfisha:
  - U jien fl-USSR! - Mela bash fuq bash!
  Marat Kazei se joffri li jiċċara r-regoli:
  - Issa jien nikkomunika ma' Stalin-hitman, u int ma' Hitler-hitman!
  Alisa Selezneva qablet:
  - Dak hu! Biss tinterferixxix u ma tgħinx! Ebda odds, u diffikultajiet addizzjonali, kollox huwa simili fir-realtà!
  Marat Kazei daħak:
  - Hekk eżattament! Wara kollox, se jgħixu u jaġixxu fl-univers li aħna se noħolqu miegħek issa. U dak li żgur mhux se jkun l-istess bħal dak oriġinali, li fih għexu l-antenati tagħna!
  U l-volpi Selezneva qablet:
  - Naturalment se jkun! Se jkun hemm inqas irġiel u nisa qodma u n-numru tagħhom se jonqos gradwalment, biex fl-aħħar kulħadd isir żagħżugħ u sabiħ!
  Natasha Belaya, iddawwar qaddha, tgħajjat:
  - U jien tifla ħelwa, sabiħa minn kull naħa!
  Marat Kazei għamel grima:
  - Għaliex le mill-ewwel?
  Alisa Selezneva volontarjament spjegat lit-tifel:
  - Mhux se jibqa' doppjaġġ tal-univers. Niġġieled biex ngħaġġel f"għajnejn dawk li jaqgħu fl-għajnejn. It-tiġdid se jseħħ gradwalment, sabiex ma jkollux impatt deċiżiv fuq il-kors tal-istorja. U mbagħad, meta l-fellows infushom jibdlu l-istorja, il-fattur ta 'tiġdid, u l-għajbien ta' kważi l-mard kollu, m'għadux daqshekk impressjonanti ... U qatt ma tkun taf x'jista 'jiġri. Forsi s-sistema solari tellgħet fl-oqsma speċjali ta 'l-Univers, li jaġixxu fuq organiżmi bijoloġiċi b'tali mod li jikkawżaw tiġdid. Wara kollox, jista 'jkun hemm spjegazzjoni xjentifika bħal din!
  Marat Kazei ikkonferma:
  - Huwa fatt! U biżżejjed kliem! - Li nagħmlu univers duplikat għalina hija kwistjoni ta 'ftit mumenti. Xogħol ta 'rutina ħafna, huwa bħal slapping moffa tar-ramel għal tifel!
  Alisa Selezneva qablet u f"daqqa waħda rrimarkat:
  - Imma hija biss logħba. Imma jien personalment għandi missjoni ferm aktar serja u perikoluża!
  Natasha Belaya daħqet u rrimarkat:
  - Fil-prinċipju, ma jista 'jkun hemm xejn perikoluż fil-matriċi Hypernet! Ma nistgħux imutu, u jekk nitilfu, huwa biss apposta!
  Alice qablet.
  - Dritt! Imma mhux se naġixxi fil-matriċi!
  Marat Kazei kien sorpriż:
  - Fejn se topera?
  Selezneva qalet b"daħka:
  - Ikolli naqbeż mill-molehill tal-ħin fil-passat tal-pjaneta Dinja. U din il-missjoni hija importanti ħafna!
  Marat Kazei qabad spallejh u staqsa:
  - Huwa possibbli li ssir bidla fil-passat? Dak li ġara diġà ġara.
  Natasha Belaya qablet ma' dan:
  - Jekk tibdel il-passat, allura l-futur jinbidel. U dan mhux tajjeb ħafna. Nistgħu jew jisparixxu jew insiru differenti!
  Alisa Selezneva daħlet ħafna u wieġbet:
  - Hekk hu... Imma x'inhi l-problema - jekk ma nintervjenix, l-umanità tista' tmut fi gwerra nukleari. U dan mhux tajjeb! L-intervent tiegħi huwa ċans biex insalva futur mill-isbaħ!
  Marat Kazei qabel:
  - Naħseb li Alice taf x'qed tagħmel! X'se tagħmel?
  Il-mistieden mill-futur wieġeb onestament:
  - Għandi nirrikonċilja l-Punent u l-Lvant. U l-ewwel nett, biex tipprevjeni gwerra ċivili fil-Belarus. U dan huwa importanti ħafna!
  Marat Kazei qaleb bi qbil:
  - Dan huwa dritt! Salva d-dinja mill-mewt!
  Alisa Selezneva loġikament issuġġeriet:
  - Kapaċi nimxi hemm mingħajr armi, u mingħajr ebda teknoloġija. Imma jekk niċċaqlaq, għadni raġel tal-futur imbiegħed, aktar b"saħħtu u aktar perfett minn raġel tas-seklu wieħed u għoxrin. Allura awgurali!
  Natasha Belaya qalet b'mod aggressiv:
  - U nixtieqlek rebħa kunfidenti!
  Alisa Selezneva qabdet u kkonfermat:
  - Se niġġieled mal-ghadu, għall-futur tal-Belarus u r-Russja!
  Hawnhekk dehret Masha Belaya. It-tfajla rrimarkat:
  - Ikun diffiċli ħafna għalik waħdek Alice! Forsi mmur miegħek?
  Alice ħadet rasha.
  - Għandi esperjenza li nkun fil-passat. Tiftakar l-avventuri tiegħi u Kolya Gerasimov? U jekk ikun hemm żewġ hits f'daqqa, allura żgur se ngħawġu l-passat u nibdlu l-futur!
  Marat Kazei irrabjat iddikjara:
  - Raġel irid imur magħha, jiġifieri jien!
  Alice ħadet rasha negattivament.
  - Inti Marat raġel mill-passat. U jekk tmur lura fiż-żmien, inti ssir l-aktar tifel ordinarju ta 'erbatax-il sena. Almenu se jkolli fil-passat il-vantaġġi ta" persuna tal-futur. U se nirriżulta li nkun tifla żgħira, imma waħda friska u adulta, b'aktar minn erba' mitt sena esperjenza! Min nixtieq nieħu miegħi bil-ferħ huwa dan Arkady Sapozhkov. Imma sfortunatament, jista" jkun hemm persuna waħda jew waħda biss li taqa" fil-passat!
  Natasha Belaya qablet ma' dan:
  - Diġà qed nirriskjaw l-eżistenza kollha tagħna, inkluż il-futur. Forsi jkun aħjar li Alice ma tmurx hemm?
  It-tfajla mill-futur qalet:
  - Le! Dak biss biex jinbidel il-passat u huwa meħtieġ għall-fini tal-futur! U se jkollna nibdew mill-Belarus. It-theddida ta" gwerra ċivili serja qed titfaċċa fiha, u Alice hija sempliċement obbligata li ssalva lin-nies tagħha. U mbagħad se jkun hemm azzjoni fir-Russja!
  Masha Belaya qablet:
  - Ukoll, bis-setgħat Ogħla tal-Moħħ, Alice!
  Marat u żewġ tfajliet esklamaw:
  Jalla l-Hyperpower tkun magħna!
  Alice kkonfermat:
  Ħalli l-Hyperforce tkun!
  U t-tifla neħħet iċ-ċinturin u l-bqija tal-ħwejjeġ tagħha, u ħalliet biss bikini ħafif. U b'saqajn vojta daħlet fil-kuritur tal-Hypermatrix. Il-forza ineżorabbli tagħha nġarret lejn il-molehill taż-żmien.
  Lil Alice deher li mewġa artab u sħuna ħarset fuqha, u litteralment tbandal u tħawwad. U jġorr mal-fluss.
  Alice kantat b"entużjażmu:
  Is-sabiħa hija 'l bogħod, tkunx krudili miegħi,
  Tkunx krudili miegħi, tkun krudili!
  Minn sors saf, għal sabiħ bogħod,
  Sas-sabiħ il-bogħod, qed nibda l-vjaġġ!
  . KAPITOLU #8
  Alisa Selezneva sabet ruħha f'belt tas-seklu wieħed u għoxrin. Id-dħaħen ta' l-egżost l-ewwel imnifsi. U r-riħa tat-tfajla għal dejjem hija sensittiva ħafna, aħjar minn dik ta" kelb ragħaj. Alice semgħet tajjeb ħafna wkoll. Kien lejl tax-xitwa. Is-saqajn vojta tat-tfajla telgħu fuq il-borra. B'mod aktar preċiż, il-qoxra tas-silġ tal-asfalt. Rari l-karozzi bil-lejl kienu jdawru l-ħonn. Kollox deher daqshekk kalm.
  Mhux wisq simili għall-belt li fiha r-rivoluzzjoni ħarġet. Għalkemm frammenti, ħġieġ imkisser, irmied kienu viżibbli f'postijiet ...
  Alice shuddered u mċaqalqa. Hija ma beżgħetx li taqbad il-bard, kienet taf kemm il-ġisem tagħha bil-bijoinġinerija kien perfett. It-tfajla mxiet b"pass mgħaġġel u mgħaġġel. F'daqqa waħda, pulizija bid-dwal li jteptep u l-basket qabżu biex jiltaqgħu magħha. Mingħajr ma ħasbu darbtejn, qabdu fuq tfajla pjuttost għolja b"xagħar oranġjo. Alice tbissmet u għamlet pass lejhom.
  Il-pulizija qabdu l-manetti u ppruvaw idawru id Seleznyova, u jisħet wisq indistinctment.
  Alice tefgħet riġlejn ta" quddiemha. U diversi pulizija tellgħu 'l bogħod minnha, bħallikieku mitfugħa lura minn tsunami.
  Selezneva qalet bi tbissima:
  - Ġejt fil-paċi!
  Il-pulizija, jisħet l-oxxenitajiet, ġibdu l-pistoli tagħhom. Alice indunat li dan kien serju. U laqtitha sieq vojta fuq idejha. Hija ġriet pinwheel veloċi b'għaxar darbiet il-veloċità ta 'runner Olimpiku, knock out arma.
  Il-pulizija jgħajtu bl-uġigħ, għadamhom inkiser, dawn ir-riġlejn kienu bħal daqqiet minn crowbar. Alice newtralizzathom u qalet:
  - Ġejt fil-paċi!
  F'dak il-mument, vagun tal-fosdqa pprova jqallebha. Alice qabżet faċilment u ordnat:
  - Għalaq għajnejk!
  Il-vagun tal-fosdqa, wara li tilef il-kontroll, ġrew, aċċelera drastikament u ħabat mal-ħajt, u kisser il-kabina. Wara dan, huwa kkalma.
  Alice qatgħet is-serratura u fetħet il-bieb. It-tifla għajjat:
  - Itlaq! Inti liberu!
  Nies - tużżana żagħżugħ u bniet qabżu mill-vagun tal-fosdqa. It-tfajla nxteħet u tgħajjat:
  - Kollox se jkun tajjeb! Kollox se jkun tajjeb, naf!
  In-nies maqbuda mill-pulizija bdew jaħarbu. Waħda tfajla inxellet u qalet:
  - Int alla!
  Alice wieġbet bi tbissima:
  - Huwa possibbli li iva!
  Il-pulizija tħabtu biex iqumu. Inxtew lejn Alice. It-tfajla ħadet u daħlet saqajha vojta fihom. L-uffiċjali tal-infurzar tal-liġi niżlu għarkobbtejha u bewsu qigħan vojta. Kissed b'ħeġġa u mħabba.
  Alice ħaditha u kantat:
  - Fir-rebħa tal-ideat immortali tal-komuniżmu,
  Naraw il-futur ta" pajjiżna...
  U l-Banner l-Aħmar, il-Patrija pura,
  Aħna dejjem se nkunu infinitament fidili!
  Il-pulizija bdew jiżfnu l-hopak. U mbagħad ġrew, jitfgħu bastoni u armi.
  Alice kompliet, it-tifla qabdet magħha. Hija għamlet il-għajn u staqsiet:
  - Int aġent tas-CIA?
  Alice daħqet u wieġbet:
  - Le, jien James Bond, f'dublett biss!
  It-tifla daħqet u tgħajjat:
  - U m'iniex imdejjaq xejn, inħobb l-aġent żero, żero, sebgħa!
  Alice għamlet il-għajn u staqsiet:
  - X'isemek, tifel tiegħi?
  It-tifla wieġbet:
  - Akulina!
  Alice daħqet u wieġbet:
  - Bħal fl-istorja ta 'Pushkin "Iż-żagħżugħa-peasant".
  Akulina irrimarka bi tbissima:
  - Int, kuntrarjament għal din it-tfajla, ma tibżax timxi barefoot.
  Alice daħqet, u qabżet, imdawwar fl-arja u ċċaqlaq l-għarqub vojt tagħha f'moviment f'lampa u kissirtu. Imbagħad hi ċappet:
  - Barefoot, barefoot biss,
  Taħt ir-ragħad ta' Lulju u taħt il-ħoss tas-surf...
  Barefoot, barefoot biss
  Żfin magħna biss miegħek!
  Akulina qabel ma" dan, u kanta:
  - Int tifla super!
  Alice qabdet spallejha u rrimarkat:
  - Fix-xitwa, fil-bikini, jien wisq catchy. Għandi nilbes!
  Akulina ssuġġeriet:
  - Forsi mmorru l-maħżen. Per eżempju, f'Hit?
  Alice irrimarkat bi tbissima:
  - Jista 'jkun hit.
  Instemgħu s-sireni u reġgħu dehru l-karozzi tal-pulizija. Kien hemm ħafna minnhom u diversi vaguni paddy magħhom. Alice tgħajjat u rrimarkat:
  - Huwa għalija!
  Akulina ssuġġeriet:
  - Nistgħu nolqtu t-triq?
  Alice ħadet rasha.
  - Le... lest niġġieledhom!
  Akulina irrimarka:
  - Hemm ħafna minnhom u għandhom machine guns ...
  Alice qabdet. Fil-fatt, ma kien hemm l-ebda raġuni biex tiġġieled ma 'armata sħiħa ta' truppi interni. Li hi se toqtol il-Belaruss? Għalkemm il-qawwa impressjonanti tagħha ppermettietha.
  Alice qabdet lil Akulina minn driegħ u ġibdet magħha. Fl-istess ħin, Alice iddeċidiet li tuża hypnosis. Il-moħħ b'saħħtu u bijo-inġinerija tagħha għamilha possibbli.
  U l-pulizija ma baqgħux jarawha... U ħabibha wkoll.
  Alice ġriet għal rasha u kantat:
  - Delfini u mermaid l-plott ta 'din il-kanzunetta, il-kitarra wassal tagħha stess. Delfini u sirena, biex inkun onest, mhumiex koppja, mhux koppja, mhux koppja!
  It-tifla ma laħqitx ma" Alice u saqajha ma kellhomx ħin biex jiċċaqilqu. Akulina saħansitra tfixkel.
  Alice naqset u rrimarkat:
  - M'għandniex fejn ngħaġġlu!
  Akulina bla nifs irrimarka:
  - Trid toqgħod attent. Jien mhux mgħaġġel daqsek...
  Alice qablet:
  - Iva, trid toqgħod attent.
  U t-tifla għamlet pass. Il-pulizija qatt ma rawha xorta waħda. Għalkemm waħda mill-pulizija, mhux daqshekk sensittiva għall-ipnosi, donnha kienet qed tgħajjat magħha.
  Alice ħaditha u b"saqajha vojta qatgħet il-madum, u tefgħet lejn il-karozza tal-pulizija. Il-ħġieġ sfaxxat u l-pulizija għomja minn shrapnel.
  Alice wriet imnieħerha u wieġbet:
  - Tħarisx lejja!
  U daħqet ... Imbagħad ffriżat, u ġiegħel lill-karozzi jgħaddu għaġla. Eyebrows tal-pulizija kienu maqtugħa, iżda l-għajnejn infushom, apparentement intatti. Alice saħansitra ħasbet, għandha tintervjeni? Tfixkilx lin-nies bla bżonn, u kun inconspicuous. M'għandhiex teħodha sal-għadam. Imma ma tistax titħalla mingħajr sinna. Hawn fuq din il-karozza jmorru kobob li jsawwtu lin-nisa.
  Alice teptip, u l-karozza tal-pulizija ħabtet f"arblu tat-telegrafu. U mixgħula.
  It-tfajla mill-futur kantat:
  - U ma tistax tħabbat lin-nisa, emminni, le,
  Diġà rċevejt tweġiba mingħand Alice...
  Min se jħabbat ma' klabb,
  Passjoni tbatija ħarxa,
  Se jitfarrku f'biċċiet
  Fil-versi maltemp ta" Alice!
  U t-tifla ħarġet ilsienu barra. Il-pulizija qabżu mill-karozzi tagħhom u ġrew fit-triq. Il-ħelikopter diġà qed idawwar fis-sema. Alice daħqet u kantat:
  - Samovar-parahodo-ħelikopter, jonfoħ, ipejjep u jagħti t-te!
  U t-tfajla mill-futur tefgħet biċċa madum fil-karozza b"saqajha vojta. Kienet taf li dan ma kienx att tajjeb ħafna, iżda ħasset l-eċċitament fiha nfisha.
  Il-ħelikopter intlaqat fuq l-antenna u tilef il-kontroll. Irnexxielu jinżel. Iżda laqat il-grinder tal-laħam tal-asfalt ħa n-nar. U l-pulizija, jaqbdu bħal xemgħat għall-Milied, bdew iferrxu. It-tifla wriethom imnieħerha.
  Akulina tgħajjat:
  - Ukoll, inti tagħti!
  Alice qalet b"daħka:
  - Nista' nagħmel kollox u nista' nagħmel kollox, ħalli l-idea stupida!
  U t-tifla ħarġet ilsienu barra. U reġgħet ġriet, it-tkaken roża vojta tagħha jteptep. U mbagħad Alisa qalbet żewġ karozzi oħra tal-pulizija bis-sieq, fihom kien hemm dawk li sawtu lid-dimostranti fiċ-ċentru ta" detenzjoni preventiva.
  Fejn Alice kanta;
  Mhux biss il-moħqrija tirrenja fis-sema,
  Hemm fiha, emminni, ħolm ta" ġustizzja...
  Il-prinċipju tal-imħabba sagra ma jintesax,
  In-nies huma mmexxija minn nobbli u ħniena!
  It-tifla kienet f"burdata ta" ġlieda ħafna. Hija riproduċiet kick qabża, u karozza ta 'kopp ieħor inqalbet. U mbagħad xegħlet.
  Alice kantat bil-ferħ:
  - Se neqirdu d-dinja kollha tal-vjolenza,
  Niżżel fil-qiegħ u mbagħad...
  Aħna se nibnu dinja ġdida, ġdida
  Min ma kien ħadd, se jsir kollox!
  Ġlied, ejja niffaċċjaw dan, din it-tfajla hija Alice ... U l-karozzi tal-pulizija qed isiru aktar u aktar. U l-ħelikopters jerġgħu jduru. Sirens roar, iqajmu l-belt. Ġlied bħal dawn.
  Imma l-pulizija ma tarax lil Alice. Hu inkomprensibbli għalihom. Iżda jidher ċar li l-paniku fost il-pulizija jintensifika. Xi pulizija jiġru lejn xulxin u jħabbtu wiċċhom bil-basket.
  Alice ħabtet l-għarqub vojta tagħha u qalbet karozza oħra, u tgħajjat b"mod aggressiv:
  - Ifaħħar il-libertà tal-komuniżmu!
  It-tfajla hija mimlija eċċitament pjaċevoli. Hija biss sbuħija miktuba. Alice tgħajjat u tgħajjat:
  - Qiegħed inqattagħkom!
  U mid-daqqa tagħha għall-engħa darba l-karozza tal-pulizija nqalbet. U dawwar il-minkeb tagħha.
  Imbagħad Alice xejriet idejha u... Żewġ ħelikopters ħabtu flimkien, u ħadu n-nar.
  It-tfajla kantat b"daħka:
  - Jien gwerriera intelliġenti, u nqatta' lil kulħadd f'biċċiet!
  Wara li aforiżmi bil-ġwienaħ qabżu fir-ras ta 'Alice;
  Kun mill-inqas volpi dodgy żgħira jekk ma tridx issir ħmar bil-ħmar!
  Tafdax lill-politiċi, għall-votanti huma biss sandpaper li jaqtgħu ċipep mis-siġar tal-ballut!
  Min mhux iblah tond, dak il-penny jinbidel f"penny piż!
  M'hemmx qraba fil-politika, imma hemm min irid jaqsam tiegħek bħal ħu!
  Hemm ħafna affarijiet diżgustanti fil-ħajja, iżda l-iktar ħaġa diżgustanti hija meta l-ħajja tiġi fi tmiemha!
  Jekk trid tersaq eqreb lejn Alla, waħħal ix-xadina f"ruħek mas-salib!
  Il-bniedem oriġina, jekk mhux minn xadina, allura għallinqas ma baqax xadina!
  Jekk int xadina b'moħħok, allura l-volpi tibla'k bħal boa constrictor predatorju!
  M'hemm xejn infinit, ħlief iż-żmien li l-politiċi jieħdu biex iwettqu l-wegħda!
  Jekk inti qoxra ħafna, inti se whine bħal kelb imsawwat!
  Tafdax lil dak li jitkellem aħmar, u n-nar aħmar jista" jaħraq!
  Anke Alla ma jistax jargumenta ma" mara u jgħolli xadina sal-livell tal-kultura umana!
  Mingħajr mħabba, m"hemmx tbissima, sakemm ma tkunx id-daħka predatorja ta" politiku!
  Wisq fit-tul fis-sħab, il-politika bla ġwienaħ itir fiċ-ċumnija!
  Ruħ żgħira, dejjem għandha l-ambizzjoni ta 'ġgant!
  Ruħ żgħira għandha conceit ġiganteski!
  Politiku huwa ħalliel li jikteb il-liġijiet għalih innifsu, u jqis lill-pajjiż bħala territorju taż-żona!
  Il-politiku għandu seba" Ġimgħa fil-ġimgħa, imma meta jkollok bżonn twettaq il-wegħda, jiġi s-Sabbath Lhudi!
  L-għaqda hija tajba, sakemm ma tkunx tgħammir ma" politiku!
  Politikant tant hu ħlejqa li jrid jagħmel nagħaġ minnek b"metodi tal-ħnieżer!
  Il-metodi tal-ħnieżer tal-politiċi jbiddlu l-votanti f'ħobż!
  Taħt ħakkiem tal-ħanżir, il-ħajja qatt mhi xaħam!
  Li tagħmel president tal-ħanżir huwa xaħam wisq!
  Jekk trid issir president, aqbad il-mumenti tax-xorti tiegħek!
  Ħakkiem li jqis lill-votanti bħala nagħaġ huwa ħanżir tipiku!
  Alla mhux biss omnipotenza, imma wkoll rieda li jmur fuq is-salib f"ġieħ ħaddieħor!
  Ħakkiem li jpoġġi fuq it-tron għal żmien twil jikkawża li l-istat jinżel!
  Mexxej żagħżugħ qisu żiemel frisk, qadim qisu debba bid-nagħal miksura!
  Fil-mezzi tal-kisba tal-għoli Divina, il-politiku huwa Satana nnifsu!
  Il-politiku Alla f"ħaġa waħda biss, f"li jivvinta skużi għaliex il-wegħdiet tal-kampanja tiegħu kienu fallew daqshekk devilishly!
  Politiku bħall-birra, tajjeb biss meta kiesaħ u fuq il-mejda!
  Il-politiku huwa ħelu bid-diskorsi, imma l-aħħar togħma morra minnhom mhi birra xejn!
  Politiku joħroġ il-verità minn fommu biss meta jġib ruħu ħażin!
  Il-politiku jsallab lill-votant bl-akbar mod sabiex jikseb ftit Deity!
  Anke l-qawwa bearish mhux se ssalvak jekk int gverta intelliġenti!
  Il-volpi tant hu kruha li se jiġbed tliet ġlud minn iljun!
  Il-politiku allura l-aktar b"saħħtu, il-votanti tiegħu huma dgħajfa f"moħħhom!
  Il-politiku għalhekk jipproċedi bl-għasel, biex il-votant ma beżiq xejn!
  Qawwija tikseb bastun, dak li għandu serratura f'rasu!
  Il-ballut huwa s-sultan tas-siġar, ras tal-ballut jibdel kull zokk f'aktar minn hekk!
  Il-ballut huwa reżistenti għat-taħsir, ir-ras tal-ballut hija mimlija trab!
  Jekk inti zokk, allura għallinqas għandek sehem fuq rasek!
  Il-mhux magħruf huwa tal-biża ', imma dak magħruf kultant iġiegħlek tibża'!
  L-għarfien jagħti lok għall-kunfidenza anke meta tkun diffiċli, l-injoranza tagħti lok għal konfużjoni anke meta tkun faċli!
  Kodard mhux min jibża", imma għażżien jikkultiva l-kuraġġ fih innifsu!
  Il-biża" hija dgħjufija, il-kuraġġ huwa saħħa, imma oqgħod attent mill-moron fik innifsek!
  Min iħalli lilu nnifsu jitmexxa mill-imnieħer jirriskja li jintilef fost it-tliet arżnu!
  Jagħmel il-mixi fiċ-ċrieki stupidità bla tarf, b'għerf żero!
  Ma jimpurtax jekk il-ħalib fuq ix-xufftejn ma nixefx, huwa agħar jekk il-callousness ikun fil-qlub!
  Ħobż rasu tallaba, melħ morr tal-indiema!
  Għasel minn fomm politiku, jattira lil min ma għandux ħalib imnixxef fuq xofftejh!
  Politiku mhux ħalliel fil-liġi, huwa ħalliel li jagħmel il-liġijiet!
  Il-politiku jwiegħed ħajja ħelwa, iferra l-għasel minn fommu, imma saqajh iwaħħlu bħad-dubbien!
  Politiku elokwenti, arlinga jigdem fil-kartiera tal-votant!
  Għaliex is-skiet tad-deheb għax jitħallas għalih!
  X'inhi l-akbar ħaġa fid-dinja? Muntanja ta" wegħdiet maħruġa minn politiku!
  Il-politiku jrid il-flus u l-poter, lest li jkisser lil kulhadd!
  Politikant huwa l-ewwel u qabel kollox volpi, mhux dejjem jgħajjat fid-dehra, imma dejjem ixejjer denbu!
  Il-politiku kuntent jimla l-kartiera tiegħek b"xejn ħlief wegħdiet vojta!
  Politiku huwa biss onest dwar ħaġa waħda, meta jgħid - aħna, allura m'għadux għandu l-awto tiegħu stess!
  X'inhu aktar minn atomi fl-univers? Maskri u maskri tal-politiċi!
  X"jagħmel l-aktar minn jeddu politiku - inaddaf il-bwiet tal-votanti!
  Il-politiku mhux dejjem sar, imma l-wegħdiet tiegħu dejjem jinxtammu ta" ħwejjeġ immuffati!
  Politiku għandu seba" Ġimgħa fil-ġimgħa, imma li jisma" lill-votanti dejjem ikun jum liberu!
  Min kien l-ewwel? Il-politiċi, għax ħolqu l-kaos!
  Temminx fl-ebusija tal-politiċi tas-serduk, dejjem ikantaw minn vuċi ta 'volpi ta' xi ħadd ieħor!
  Jekk politiku jferraħ bħal nightingale, ifisser li volpi għamel soundtrack għalih!
  Anzi, il-kanċer fuq il-muntanja se jsaffar, milli l-politiku se jwettaq il-wegħda mingħajr blushing!
  Il-politiku huwa bħal fairy bil-lejl, biss hu normalment iqaxxar il-klijenti matul il-ġurnata!
  Politiku kif qisu kelb, meta jitkellem ħafna, allura żgur li hu mgħammar u għandu sid!
  Dawk li għalihom jivvutaw b'qalbhom ħafna drabi jispiċċaw bil-votanti fil-fwied!
  Politiku qisu vodka, il-votant iħossu bil-fwied li hu maħruq!
  Il-politiku jdawwar moħħu bħal vodka, biss b'kuntrast miegħu huwa mimli turbidità!
  Il-politiku jħobb jimla ċ-ċpar, bil-għan trasparenti li jsir sinjur!
  Il-politiku għandu ħafna wegħdiet, imma aktar skużi jekk ma jitwettqux!
  Politikant huwa volpi, imma aktar spiss wieħed griż!
  Il-politiku jneħħi ċ-ċana mill-ballut, u jwaqqa" ġandar bħal ħanżir!
  Jekk politiku jitkellem bhal serrieq, allura zgur jaghmel zokk minn votant!
  Il-politiku jħobb jitkellem dwar Alla għax hu stess huwa Satana!
  Politiku huwa għaqli daqs ix-xitan, imma anġlu fit-tqassim tal-wegħdiet!
  Il-politiku jħobb jitgħammed, imma jdejh dejjem jilħqu l-kartiera tiegħu!
  Wara li ivvotajt għal politiku elokwenti, tirriskja li aktar tard toħoq id-demm!
  Normalment in-nies jagħżlu bejn qtates f'poke, ilpup fil-ħwejjeġ tan-nagħaġ, u volpi bil-ġobon immuffat!
  Jekk il-politiku żamm il-wegħda tiegħu, ħares lejn il-muntanja, jekk il-kanċer qed isaffar fuqha!
  Huwa aktar faċli li hang kolobok milli ġġiegħel politiku biex iwettaq il-wegħda tiegħu!
  Il-politiku huwa konsistenti f"ħaġa waħda biss - fit-tfittxija tal-profitt fil-but tiegħu!
  Il-politiku jibdel lil sħabu qisu ingwanti, idejh biss isiru aktar maħmuġin minn dan!
  Politikant tant annimal li jagħmel ċerv minn votant!
  Politiku, jekk mhux lupu b"libsa tan-nagħaġ, allura muntun tipiku!
  Politiku li mhux volpi, imbagħad muntun, jew ċriev!
  Politikant jista" jwiegħed il-muntanji, imma warajh tgħaqqad it-terrapien biss!
  Tgħaġġelx biex tivvota s-serduk, jaqtagħlek bil-qżieqeż!
  Dittatur, dan hu volpi, fuq it-tron ta" iljun, imdawwar bil-imtaten!
  Jekk ma tridx tkun ċriev, kun volpi żgħir lilek innifsek!
  Min ma jqisx liċ-ċawla bħala rigal jirbaħ l-elezzjonijiet!
  Tista" tivvota b"qalbek, imma mingħajr moħħok, ir-rebbieħ se jħabbat il-moħħ!
  
  Il-politiku huwa volpi li jippreferi ġobon aħdar bħala l-kulur tal-kulur tad-dollaru, minn dawk li jqisu l-raven!
  Il-mara mhix mitten, malli tbiddel l-ingwanti, zgur tieqaf f'skumba, minn avventuri sultry!
  Subien tal-ġenju jagħmlu ħafna aktar skoperti minn irġiel qodma medjokri ta 'struzzjonijiet!
  Fiż-żgħażagħ, hemm nar fil-qalb, skoperti fir-ras, u bħala riżultat, rebħa!
  It-triq għas-suċċess mhix dejjem dritta, iżda ma tittollerax dahar mgħawweġ fl-umiltà!
  Il-politiku jgħawweġ fil-pruwa biex jerfa" mnieħru ogħla!
  Il-politiku ibaxxi, imbagħad biex jgħawweġ lill-votant!
  Il-politiku lest iħaffer l-art b"imnieħru sabiex jidfen ir-responsabbiltà tiegħu lejn il-votanti!
  Kollox impossibbli huwa possibbli fid-dinja tagħna, u nemmen lili, huwa diffiċli ħafna li tgħix, bħallikieku fi shooting range!
  Ħmar b"borża tad-deheb se jkisser ħajt ta" fortizza aħjar minn mammut b"muntun tal-azzar!
  Politiku b"ħalq tad-deheb, jibdel lill-votanti f"ħmir, b"boroż tad-deheb ta" offerti!
  Min hu l-aktar kruha b'saħħitha? Ovvjament ħmar mgħobbi b"borża tad-deheb! Il-volpi se jaħarqu l-kulur isfar tat-tradiment u l-muniti tad-deheb tal-offerti!
  Il-politiċi ħafna drabi jxejru bnadar ħomor għall-kulur isfar tal-muniti li jieħdu mill-but tal-votanti mingħajr ma jduru!
  Diskorsi ħomor ta" politiċi mellifluwi xerrdu dmugħ qares ta" ommijiet li wliedhom spiċċaw f"battalja mdemmija!
  Min iwiegħed muntanji tad-deheb lanqas jiswa penny tar-ram imkisser!
  Il-politiku jdur qisu liebru, jitgħawweġ bħal volpi, imma f"okkażjonijiet gerżmejn il-votant bħal lupu!
  Politiku jħobb jgħodd il-flus fil-but ta" xi ħadd ieħor, iżda ġeneralment iħallas biss għal tixħim!
  Il-politiku jaqbad mal-votant bħal volpi bil-kolobok, jiekol biss għall-applaws!
  Il-politiku jaqta" ċana mill-votant b"qatta tad-deheb ta" diskorsi tal-fidda, eżekuturi mellifluous!
  Il-ballut jaħraq fin-nar għal żmien twil, iżda malajr jinqasam mid-diskors tan-nar tal-politiku!
  Xi drabi l-akbar problema tal-pajjiż, il-moħħ żgħir tal-ħakkiem!
  Insinifikanza fuq it-tron, problema kbira għall-istat!
  Politiku spiss ikun tigra tal-karta, u volpi fanged, huwa mwieled għal-logħob vili, u huwa tajjeb għat-tricks!
  Politiku mhux dejjem kartiera mimlija, li kulħadd iħobb, imma dejjem kartiera tal-but li tħassar il-kuxjenza!
  Raġel iħobb il-ħodor fil-but u joħlom fuq is-sufan, il-flus biss huma fiċ-ċpar jekk tgħix fin-nirvana!
  Il-politiku volontarjament jaħrat, imma volontarjament jaħrat, għalkemm jistinka biex jaħrat lill-votant bil-passjoni kollha ta" baqra qawwija!
  Politikant li jilgħab fuq il-mibegħda għall-omosesswali mhux se blush meta jerdgħa votant fil-ħmar!
  Il-politiċi taħt il-bnadar ħomor ma jgħawġux bil-mistħija, ixxerrdu demm iskarlatina!
  Fid-dinja inti jew lupu griż jew nagħġa bajda, jew volpi mitmugħa sew jew liebru mieklu, u fil-politika għal xi raġuni, tirann iġib id-demokrazija fit-tleqqija!
  Il-politiku għandu drawwiet tal-lupu, ħofor tal-volpi, iżda fil-fond għadu liebru taċ-ċikkulata, biss għal kollox ma jittiekel għall-votanti!
  Iktar ma jitwiegħed politiku bil-ħeġġa, iktar ma jkun malajr il-votant jiffriża b'antiċipazzjoni!
  Politiku qisu prostituta, jaħdem ħafna b"ilsien, imma jista" biss jissodisfa lil impotenti intellettwali!
  X'inhi d-differenza bejn politiku u prostituta? Għal prostituta, il-klijent dejjem għandu raġun; għal politiku, il-votant dejjem jidħol fl-inkwiet!
  Politikant b"għajta tas-serduq, ambizzjoni ta" ajkla, qabda ta" astun, regħba ta" raven, imma xorta bla ġwienaħ!
  Politiku ħafna drabi jkun intelliġenti bħala boot, iżda jżarbun lill-votant bil-ġenn!
  Kwalunkwe politiku jista" jilbes iż-żraben, imma wara dan il-votant ikun żarbun fil-ħajja!
  Il-politiku jdaħħal idu fil-portmoni tiegħek meta jaqsam lilu nnifsu bil-qawwa, u jfixkel, għarkopptejh!
  Għala dawk li jemmnu jissejħu nagħaġ, jinqatgħu minn diżonesti li m"għandhom xejn sagru!
  Jekk int nagħaġ, timxi mikxufa għal seklu; jekk int mogħoż, tibqa" ħmar! Jekk inti raġel b'moħħok, allura tkun kuntent għal dejjem!
  Volpi reali fil-politika mhux biss jista" jinbarax nagħaġ, iżda wkoll jiġbed tliet ġlud minn iljun!
  Raġel hu obbligat iħalli mara tgħaddi, imma fejn ma tidħolx f"sitwazzjoni fejn ma teħtieġx paċenzja femminili u kuraġġ maskili!
  L-aktar li ma jegħrqux huwa dak li mhux b'ħiliet goffi fl-affarijiet militari, u mhux log tar-raġuni!
  Jekk mara tixgħel bħal qattus, allura żewġha għandu ġrieden f"rasu!
  L-ideat brillanti huma gloomy mill-politika dell, meta jiġu implimentati!
  Mara hija għaqlija bħal volpi, u anke tmexxi ljun jekk raġel ikollu moħħ ta" serduk!
  Alla jista 'jagħmel xi ħaġa, biss jaqbeż mara fit-talbiet, Huwa bla saħħa!
  Mara, biex ma tinbelax minn raġel bħal boa constrictor, irid ikollha t-tingiż ta" cobra!
  Persuna tista 'tkun simili għall-Ħallieq f'kollox, biss imitazzjoni bħal xadina ma kulur lilu!
  Il-bniedem jista" jaqbeż lil Alla li Jista" Kollox biss fil-konċezzjoni, u anke allura jekk hu maħluq intellettwalment minn Pithecanthropus!
  Mara ma tridx tkun tiġieġ, imma r-raġel ideali tagħha huwa serduk!
  Il-mara volpi tassew għandha qabda tal-lupu fuq l-irġiel kasturi!
  Fil-politika, qisu fil-foresta, jekk tiekol ballut ħanżir, jekk liebru jibla l-volpi, jekk ħmar - jitferrgħu tliet ġlud!
  L-isbaħ il-mara, l-aktar hija volpi!
  In-nies griżi m'għandhomx materja griża fil-moħħ, personalitajiet qawwijin, griż fir-ras fi kwantitajiet kbar!
  Raġel griż huwa solitarju bħal lupu, u bħal liebru m"għandux mistrieħ!
  Jekk politiku huwa volpi kbir, allura s-sehem tal-iljun huwa garantit lilu!
  Fox-politic iċaħħad lill-votant-crow mill-opportunità li jirkeb bħal ġobon fil-butir!
  Hemm inqas stilel fis-sema minn interpretazzjonijiet tal-Iskrittura Mqaddsa!
  Executioner b'libsa ħamra, aktar ġusta, politiku b'elokwenza!
  Il-eżekuzzjoni għandu mannara li taqta", il-politiku għandu kelma li taqta", l-ewwel jonfoħ rasu, it-tieni iqattar fuq moħħ!
  It-tqattigħ tal-irjus kultant ikun iktar uman milli t-taqtir fuq l-imħuħ!
  Jekk tħalli l-politiċi jqattgħu fuq moħħok, int se tqattagħlek xagħar mill-frustrazzjoni!
  Id-diskorsi tal-politiku huma bħall-ilma għall-ħasil tal-moħħ!
  X"inhu l-akbar Alla fil-politika, x"joħloq il-kriminalità!
  Politiku dejjem iħares lejn il-votant bħal ħmar b"ħarsa ta" volpi biex jaħrat!
  Mara tħobb tikxef ġisimha fqira sabiex tilbes aktar sinjuri!
  Mara barefoot tilbes raġel aktar malajr, anke jekk mhux pjuttost boot!
  B'għarqub femminili vojt, huwa aktar faċli li ddawwar raġel fuq stivali tal-moda!
  Sabiex tikseb żraben tal-moda għaliha nfisha, mara trid "żarbun" sew "żarbun" raġel!
  Mara li ma tkunx taf kif tgħarraf riġel tagħha fil-ħin se tibqa" "mżarżata" għal dejjem!
  Wisq drabi, iħares lejn saqajn femminili vojta, raġel jirriskja li "shod" lilu nnifsu għall-istat ta 'tramp!
  Sabiex ma tibqax barefoot għal dejjem, trid tkun kapaċi tarmi ż-żraben tiegħek fil-ħin!
  Is-sieq vojta ta" tifla hija aħjar minn but tarpaulin ta" invażur!
  L-aktar armatura b'saħħitha mhux se tirreżisti, quddiem ġilda delikata, qigħan girlish charming!
  Nisa b'mod għaqli ħafna jitilgħu fil-kartiera ta 'raġel b'saqajn vojta!
  L-aktar parti li twaħħal tal-ġisem femminili għall-muniti tad-deheb, saqajn vojta u sider mikxuf!
  Mara trid tneħħi ż-żraben kultant biex ma tinżel għarkobbtejha fil-bżonn!
  B'sieq vojta huwa aktar faċli li tpoġġi raġel fuq irkopptejh!
  Barefoot fil-ħin, qatt barefoot!
  Huwa aktar faċli għal mara barefoot li titla 'l-quċċata tad-deheb!
  Inti raġel ta 'stivali, jekk ma tħobbx saqajn tan-nisa!
  Mara b'riġlejn irqaq iġiegħel lil raġel jitgħawweġ b'reverenza!
  Sieq vojta huma aktar destre minn idejn meta mara tieħu muniti mill-but ta 'raġel "shod"!
  L-iktar ħaġa tas-sengħa hija li mara timbotta raġel taħt l-għarqub b"saqajha vojta!
  It-triq lejn il-qalb tal-bniedem hija aktar faċli għal sbuħija biex titfarrak b"saqajn vojta!
  Saqajn vojta tal-bniet, aktar tenaċi meta jitilgħu l-Everest ta 'qalb raġel!
  Wara li neħħiet iż-żraben, huwa aktar faċli għal mara li taqsam id-deżert tal-indifferenza maskili!
  Inti tkun mutu bħala boot, int se tolqot fuq l-għarqub anke barefoot!
  Waqt li Alice kienet qed tg[id afori]mi b[al dawn, fl-a[[ar il-pulizija ;ieled u madwar mitt karozza tag[hom in[arqu u [ar;u.
  Alice kantat bil-ferħ:
  Nistennew ir-rebħa, nistennew ir-rebħa! Dawk li jridu jkissru l-qajd! Stennija għar-rebħa! Stennija għar-rebħa! Inkunu nistgħu negħlbu d-dittatorjat!
  . KAPITOLU #9
  Filwaqt li Alice kienet hooligan, tikkastiga lill-pulizija f'wieħed mill-universi paralleli, kien hemm ukoll devjazzjonijiet mill-istorja reali.
  Il-vjaġġatur tal-ħin Natasha Belaya intervjeniet aċċidentalment ukoll. Il-Luftwaffe ħasra għal pilota żagħżugħ wieħed, u qabad lilu b'xibka tal-enerġija meta aċċidentalment ħabat minħabba ħsara teknika. U jrid jirriżulta li rriżulta li kien Hans-Joachim Marcel, is-sid ta" diversi rekords tal-avjazzjoni. Inkluż wieħed u sittin ajruplan twaqqgħu f"xahar, u sbatax-il ajruplan f"ġurnata. U l-ewwel pilota Ġermaniż li qabeż il-barriera ta" mija u ħamsin ajruplan imwaqqa".
  Barra minn hekk, il-kisbiet tiegħu ġew ikkonfermati mill-Ingliżi, u ħadd ma waqqa" tant ajruplani Alleati.
  Allura Natasha Belaya salvat personalità kompletament pendenti li ġġieldu battalji reali u saret fenomenu reali. Imma jidher li anki ass fenomenali bħal dan ma jistax ibiddel il-kors tal-gwerra waħdu.
  Iżda mhux biss dwar il-kwantità, huwa wkoll dwar il-kwalità. Iżda Marsilja rnexxielhom iwaqqa" l-ajruplan ma" Montgomery stess, u l-famuż ġenerali Ingliż miet. Dan wassal għall-falliment tal-Operazzjoni Torċa, li ġiet posposta għal żmien indefinit. L-istess bħall-inżul tal-Amerikani fil-Marokk. Li huwa wkoll sinifikanti ħafna. Iżda l-aktar importanti, Hitler irnexxielu jħoss li qrib Stalingrad ir-Russi kienu qed jippjanaw offensiva minn fuq il-ġnub u rnexxielu jieħu miżuri preventivi. Bħala riżultat, il-Fritz kopriet punti dgħajfa u setgħu jirripellaw l-offensiva Sovjetika fl-aħħar ta 'Novembru.
  U għalhekk żammew fi Stalingrad u fuq il-Volga. L-esperjenza tal-operazzjoni Rzhev-Sychov wriet li meta n-Nazis kienu lesti, kienu kapaċi jwarrbu l-offensiva tat-truppi Sovjetiċi li kienu aktar minn numru akbar.
  L-Ingliżi bdew javvanzaw aktar tard, meta t-truppi ta" Rommel kienu diġà lesti biex iwarrbu l-attakk. U Rommel innifsu rritorna mill-vaganza. B"riżultat ta" dan, l-attakk Ingliż dam ħmistax-il jum u kien imwarrab b"telf kolossali.
  
  Minkejja l-fatt li l-Ġermaniżi żammew il-front, Hitler iddikjara gwerra u mobilizzazzjoni totali. Il-produzzjoni tal-armi fit-Tielet Reich żdiedet b'mod drammatiku. U r-rejds bl-ajru mill-alleati naqsu drastikament. Fritz beda jiġbor il-forzi għal offensiva ġdida.
  Marsilja qabżet in-numru ta" inġenji tal-ajru li waqgħu fi tliet mija, u saret l-ewwel bdot u gwerrier tal-Luftaffe li reġa" rċieva s-Salib tal-Kavallieri tas-Salib tal-Ħadid bil-weraq tal-ballut tal-fidda, xwabel u djamanti. U fi Frar tal-1943, in-numru ta" ajruplani twaqqgħu minn Marsilja laħaq il-ħames mija, li għalihom ingħata premju approvat apposta għal din l-okkażjoni: is-Salib tal-Kavallieri tas-Salib tal-Ħadid b"weraq tal-ballut tad-deheb, xwabel u djamanti. Issir l-ewwel riċevitur ta' din l-ordni.
  Marsilja saret leġġenda vera u kienet tibża" bħan-nar. Forsi saħansitra aktar b'saħħitha mill-fjammi.
  F'Diċembru, Stalingrad finalment ittieħdet taħt kontroll mill-Ġermaniżi. U n-Nazi bdew iħejju offensiva ġdida. Kemm it-Tigers, il-Panthers, kif ukoll il-Ferdinands kellhom jieħdu sehem fl-attakk. L-użu tax-xogħol mill-Afrika u x-xogħol tal-priġunieri, inklużi l-Lhud. It-Tielet Reich għadu ma hedded li jitlef il-gwerra, u l-Lhud ma ġewx sterminati bil-massa. U dan ifisser aktar ħaddiema. U tankijiet, u ajruplani, u tagħmir ieħor huma prodotti.
  Il-Gran Brittanja u l-Amerika fil-fatt iwaqqfu l-gwerra kontra t-Tielet Reich. Barra minn hekk, is-sottomarini kisbuhom ħafna. Min kaċċa f"pakketti ta" ilpup u għereq ħafna vapuri.
  Hitler saħħaħ ukoll lil Rommel b'tankijiet u ajruplani. U għalhekk in-Nazi nedew offensiva fl-Eġittu fl-aħħar ta" April. Din id-darba aktar suċċess, u bħala riżultat ta 'dan, it-truppi Ingliżi ġew kompletament megħluba. U kienet telfa kbira għall-imperu tal-iljun.
  Truppi Faxxisti daħlu fil-Palestina u daħlu fl-Iraq. U fl-istess ħin ħadu l-kontroll tal-Kanal ta" Suez. U avvanzaw, qabdu l-Kuwajt. U bjar taż-żejt oħra. U kien aggressiv ħafna u frisk.
  U fl-aħħar ta 'Mejju, bdiet l-offensiva tal-Wehrmacht fuq il-Volga, b'avvanz lejn in-nofsinhar.
  In-Nazi ppruvaw jidħlu fil-Baħar Kaspju u jaqbdu Astrakhan. Hitler f'dan il-każ għażel id-direzzjoni l-aktar vulnerabbli għall-Armata l-Ħamra u l-aktar effettiva.
  It-tank "Lion" ħa sehem ukoll fil-battalji. Iżda din il-magna, li kellha piż wisq ta 'disgħin tunnellata, ma wrietx lilha nnifisha wisq tajjeb. U kienet miċħuda. Iżda Focke-Wulf lanqas ma kien ħażin. U fl-aħħar ta" Ġunju, Marsilja waslet fuq il-front tal-Lvant. Id-dehra tiegħu kienet qisha kometa li tgħaddi. U massa sħiħa ta 'ajruplani Sovjetiċi mwaqqfa. Sal-aħħar ta" Lulju, Marsilja ġabet in-numru ta" ajruplani waqqa" għal elf u rċeviet għal dan il-Grand Cross of the Iron Cross, premju li qabel kien riservat biss għal Hermann Goering, għal Franza u mhux wisq mistħoqqa. Marcel huwa raġel ġlied ħafna, u Hitler kien jadurah. Pilota bħal dan irriżulta li kien: sempliċiment fenomenu inkomprensibbli.
  In-Nazi marru fil-Baħar Kaspju, qatgħu l-Kawkasu bl-art. U t-Turkija ħadet u fetħet it-tieni front fit-Transcaucasia. U l-Armata l-Ħamra saret saħansitra aktar diffiċli.
  U l-Ġermaniżi bdew javvanzaw tul il-kosta tal-Baħar Kaspju. U n-Nazis avvanzaw b"suċċess kbir. U sal-aħħar ta 'Settembru, il-Ġermaniżi kienu diġà daħlu fit-territorju tal-Ażerbajġan. U hemm battalji bħal dawn bdew jagħli.
  Stalin ordna li javvanza fiċ-ċentru, tefa' l-forzi kollha tiegħu hemmhekk ... Il-Ġermaniżi saħansitra rnexxielhom jimbuttaw lura, u b'mod deċiżiv jaqtgħu minn quddiem. In-Nazi kellhom jissospendu l-offensiva temporanjament, u jitfgħu forzi ġodda fil-battalja. Iżda s-superjorità fil-forzi affettwati.
  In-Nazis ireġġgħu l-offensiva tat-truppi Sovjetiċi, u komplew javvanzaw fil-Kawkasu fix-xitwa. U użaw l-aħħar ajruplani bil-ġett, mudelli ġodda.
  U Marsilja diġà qabżet l-elfejn ajruplan imwaqqa". Għaliha ingħata premju ġdid bi stilla djamant tas-Salib tal-Kavallieri tas-Salib tal-Ħadid, bil-weraq tal-ballut tal-fidda, xwabel u djamanti.
  U ħdejn Baku diġà hemm battalji bħal dawn, krudili ħafna.
  Il-ġlied wera li n-nisa mhuma xejn ħolqa dgħajfa u jafu jiġġieldu tajjeb. U fl-istess ħin iġarrbu inqas telf mill-irġiel. Il-ġellieda ġġieldu wkoll fl-infanterija, taqtgħu saqajhom vojta fuq ir-ramel jaħraq tad-deżert tas-Saħara. U mhaddma t-tankijiet. Wara li ttestja l-"Tiger", fil-battalji mal-Gran Brittanja.
  Madankollu, il-bniet Sovjetiċi fuq is-SU-100 qed jiġġieldu tajjeb ukoll.
  Għalkemm il-pożizzjoni tar-Russja tidher bla tama. Iżda l-ġellieda, flimkien ma 'Eliżabetta, jiġġieldu bħall-ajkli.
  Ekaterina tagħfas il-lieva b"saqajha vojta. Tibgħat projettili li jtaqqab il-karozza Nazista E-50 fil-ġenb u jgħajjat:
  - Għall-komuniżmu kbir aħmar u krimżi!
  Elena daqqet ukoll il-kanun bl-użu tar-riġel vojt u ħelu tagħha. Hi laqat b'mod preċiż it-tank tal-għadu.
  It-tfajla ċċappjat:
  - Għar-Russja sabiħa tiegħi!
  Euphrasia irrimarkat b'mod aggressiv, li wassal nar immirat tajjeb ħafna:
  - Glorja lil Art Ommna!
  U juża wkoll saqajn mikxufa u mnaqqxa.
  Il-magna Sovjetika hija qawwija ħafna u tiġġieled. U jispara pjuttost tajjeb.
  L-SU-100 huwa kapaċi jippenetra l-E-50 fil-ġenb. Iżda l-bniet saħansitra jkissru minn forehead tagħha, jidħlu fi LURE jew tarf sa tarf. U qatgħu permezz tal-metall.
  Elizabeth, billi tuża saqajha vojta, sparat lejn l-ghadu. U ċappa:
  - Mill-fluss blu...
  Ekaterina sparat ukoll, din id-darba timbotta l-lieva bil-beżżula skarlatina tagħha u tgħajjat:
  Ix-xmara tibda...
  Elena, tbissem b"mod aggressiv u tissaffar, ħarġet:
  Ukoll, il-ħbiberija tibda...
  U hi wkoll ippressat il-lieva bl-għarqub vojt tagħha.
  Euphrasia iċċajta, spara lejn l-għadu:
  - Bi tbissima!
  Il-bniet jaħdmu fuq l-SU-100 b'mod attiv ħafna. U jeqirdu t-tagħmir tal-għadu.
  U fil-periferija ta" Baku, il-pijunieri qed iħaffru trinek. Hemm nies ta" nazzjonalitajiet differenti. B'mod partikolari, ħafna rjus jgħajtu jitfgħu. Hemm tfal ħomor u iswed u blond.
  Ħaġa waħda tgħaqqadhom: il-fidi fit-trijonf tal-komuniżmu u s-saqajn vojta. Jidher ċar li mhux kulħadd għandu ż-żarbun fi żmien il-gwerra, u għalhekk, bħala sinjal ta" solidarjetà, it-tfal kollha jiffawru t-takkuna vojta u tondi tagħhom. Ix-xitwa fi Transcaucasia hija pjuttost ħafifa, u meta tiċċaqlaq u taħdem bil-pali, il-kesħa mhix daqshekk terribbli.
  It-tfal jaħdmu b"entużjażmu, u jkantaw:
  Qiegħed in-nar, iljieli blu,
  Aħna pijunieri - ulied il-ħaddiema...
  L-era tas-snin ħfief qed toqrob,
  Sejħa tal-pijunieri - dejjem kun lest!
  Sejħa tal-pijunieri - dejjem kun lest!
  U hawn jerġa 'jiġi l-allarm. Subien u bniet jaqbżu fil-qiegħ tat-trinka. U qxur diġà qed jibdew jinfaqgħu minn fuq: l-artillerija tal-għadu qed taħdem.
  Pashka staqsa lil Masha:
  - Tajjeb, taħseb li ser ngħixu?
  It-tfajla wieġbet b"fiduċja:
  - Aħna se nirreżistu mill-inqas darba, fl-aktar siegħa diffiċli!
  Pioneer Sasha loġikament innota:
  L-erojiżmu tagħna ma jitħawwadx.
  It-tifel tektek il-pett vojt tiegħu fuq il-ġebel. Wieħed jista 'jara li t-tifel mimli lilu nnifsu b'kallijiet solidi.
  It-tfajla Tamara irrimarkat:
  Se niġġieldu mingħajr biża"
  Aħna se nqattgħu mhux pass lura...
  Ħalli l-qmis mxarrba bid-demm -
  Aktar għedewwa, dawwar il-kavallier fl-infern!
  It-tifel Ruslan, pijunier b"xagħar iswed, innota:
  Is-sekli jgħaddu, tiġi era,
  Fihom mhux se jkun hemm tbatija u gideb...
  Iġġieled għal dan sal-aħħar nifs tiegħek -
  Aqdi lil Art Ommok, int mill-qalb!
  It-tifel Oleg, rqiq u xagħru ċar, ċappa, versi:
  Le, il-viġilanti mhux se jisparixxi,
  Id-dehra ta" falkun, ajkla...
  Il-vuċi tan-nies hija sonoruża -
  Il-whisper se jfarrak is-serp!
  
  Stalin jgħix f"qalbi
  Biex ma nafux id-dwejjaq,
  Fetaħ il-bieb għall-ispazju
  Il-kwiekeb kienu jiddi fuqna!
  
  Nemmen li d-dinja kollha se tqum
  Se jkun hemm tmiem il-faxxiżmu...
  U x-xemx tiddi
  Ixgħel it-triq għall-komuniżmu!
  Is-subien u l-bniet faħħru fl-unison.
  Imma issa inġenji tal-ajru tal-attakki bil-ġett diġà qed itiru u jwaħħlu l-bombi. U dan huwa approċċ aggressiv.
  Oleg u Sasha qajmu slingshot u nedew rigal tal-mewt. U l-kanna ntlaqat minn ajruplan ta" attakk Nazisti.
  It-tfajla Natasha kantat:
  - Il-Komsomol mhux biss l-età,
  Komsomol huwa d-destin tiegħi!
  Jien se nirbaħ l-ispazju, nemmen
  Ejja ngħixu għal dejjem!
  Ahmed, tifel pijunier mill-Ażerbajġan, wieġeb bi tbissima:
  - Għadek m'intix membru tal-Komsomol Natasha!
  It-tfajla b"rabja ttimbrat saqajha vojta u wieġbet b"vuċi melodjuża;
  Ħdejn il-missirijiet, b"kanzunetta ferrieħa,
  Aħna noqogħdu għall-Komsomol...
  L-era tas-snin ħfief qed toqrob,
  L-għajta tal-pijunieri - dejjem kun lest!
  L-għajta tal-pijunieri - dejjem kun lest!
  Oleg ttimbra wkoll saqajh mikxuf u infantili u beffa:
  Martell aktar b'saħħtu għafas lill-proletarjan,
  Mill-idejn tat-titanju tgħaffiġ il-madmad...
  Aħna se nkantaw elf arja lil Art Ommna,
  U dawl għal posterità, tajjeb!
  It-tfal huma ferħanin. U fil-fatt, il-Ġermaniżi bbumbardjaw, u tfajla waħda biss kisbet framment fl-għarqub vojt, tond u roża.
  Pioneer għajjat, iżda mbagħad gidimha xufftejha.
  U għalhekk ħejjew biex iwarrbu l-attakk. U diġà hemm tankijiet man-Nazis. E-100s formidabbli qed jiċċaqilqu. Magni qawwija u perikolużi bħal dawn.
  Huma għandhom protezzjoni bħal din. Li ma tistax tgħaddi minn kwalunkwe angolu. Ma tistax tolqotha minn angolu wieħed biss. L-uniku ċans huwa li tkisser il-binarji.
  It-tfal huma lesti biex jiġġieldu, u jxejru saqajhom vojta. Hawn huma fuq wire jimbuttaw pakketti bl-isplussivi homemade taħt il-binarji tan-Nażisti. Jaħdem u jeqred ir-rombli tat-tankijiet tal-armata ta' Rommel.
  U jidher terribbli.
  Sasha tgħajjat:
  - Glorja lill-komuniżmu!
  It-tifel Pashka jispara ma 'Oleg minn slingshot u squeals:
  - Glorja lill-pijunieri!
  It-tifel Ruslan, flimkien mat-tfajla Sufir, ikaxkar minjiera taħt il-Ġermaniż b'wajer u jgħajjat:
  - Glorja lill-USSR!
  Tfal mill-Ażerbajġan u guys Russi qed jiġġieldu. Pijunieri ikkunzati, irqaq, barefoot kontra armada kolossali ta 'tankijiet.
  It-tfajla Tamara tħabbat sieqha grazzjuża, żgħira u vojta u tgħid:
  - Glorja lir-Russja!
  Pijunier Ahmet jikkonferma waqt li jispara lejn l-ghadu:
  - Aħna familja ħbiberija flimkien!
  It-tifel Ramzan, Ażerbajġani ta" xagħri aħmar, jikkonferma, waqt li jwaqqa" karozza:
  - Mill-kelma aħna mitt elf jien!
  It-tfal huma ħbiberija... Hawn it-tfajla Armena Azatuhi, li wkoll b"għaqal tittrasferixxi l-pakkett splussiv taħt il-caterpillar faxxista bl-għajnuna ta" wajer, u tgħajjat:
  - L-USSR hija familja ta 'popli!
  Tfajla Armena oħra Aghas tgħid:
  - Tgħawwiġx għall-faxxiżmu:
  U t-tifla ġibdet il-wajer b"saqajha vojta. Ħafna tfal Ażerbajġani u Armeni għandhom xagħar blond u ma jistgħux jintgħarfu minn tfal Slavi, li minnhom hemm ukoll ħafna. Min ħalla lill-Ġermaniżi 'l bogħod, familji Russi oħra stabbilixxew fl-Ażerbajġan anke taħt it-zars.
  Hemm ħafna Slavi fil-Kawkasu. Ħafna koppji mħallta. Iva, u t-tfal normalment ikollhom xagħar eħfef mill-ġenituri tagħhom. U l-ġuvini Slavi ikkunzaw sabiex ma tistax tgħidilhom min-nies tal-lokal. Barra minn hekk, it-tfal huma ġeneralment aktar simili mill-adulti.
  Allura l-battaljun Sovjetiku internazzjonali tas-subien u l-bniet qed jiġġieled, u huma kollha magħqudin, u simili ħafna. L-għarqbejn vojta tagħhom jitteptpu meta jiċċaqilqu.
  U ħolm it-tfal jibagħtu rigali tal-mewt. Shamil u Seryozhka, it-tnejn subien pijunieri, iġbed il-wajer. U issa l-E-50 Ġermaniż jieqaf b'caterpillar miksur.
  Is-subien ikantaw fl-unison:
  Unjoni indistruttibbli, repubbliki ħielsa,
  Ma kinitx il-forza brutali li nġabret, mhux il-biża'...
  U r-rieda tajba ta" nies imdawwal,
  U ħbiberija u raġuni, u kuraġġ fil-ħolm!
  U t-tfal huma ferħanin. Huma jitbissmu bi snien bojod, anke. U huma kuntenti, għalkemm huma mhedda bil-mewt.
  U l-Ġermaniżi jerdgħu. Tankijiet meqruda jisparaw il-kanuni tagħhom u l-magni tat-titqib.
  Xi vetturi Ġermaniżi huma mgħammra bi lanċaturi tal-granati u huma perikolużi ħafna.
  It-tifel Maksimka u t-tfajla Zara mill-Ażerbajġan, u msejsa fuq saqajhom vojta, ġibdu minjiera taħt l-għadu u knock out il-mastodon faxxista.
  U għajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħhom:
  - Għall-USSR!
  It-tfal huma tant umoristiċi.
  Il-pijunieri Abbas u Vladimir ukoll jużaw l-armi. F'dan il-każ, il-katapult u smash l-caterpillar E-75 lill-Nazis. Imbagħad is-subien kantaw:
  - Għall-kobor tal-pjaneta taħt il-kopertura tal-komuniżmu!
  Oleg u Abdula huma wkoll pijunieri ta" nazzjonijiet differenti, iżda b"qalb waħda, iniedu wkoll splussivi. Laqtu l-E-100 u jkantaw...
  Ftaħna l-pjaneta għan-nazzjonijiet,
  It-triq lejn l-ispazju, lejn dinjiet li ma jidhrux...
  L-għemejjel erojċi huma kantati -
  Biex tħassar il-ċikatriċi tal-mewt għal dejjem!
  
  Taħt il-Bandiera Mqaddsa tar-Russja,
  Fil-paċi, ħbiberija, hena u mħabba...
  In-nies tad-dinja kollha se jsiru aktar ferħanin,
  Id-dlam Hellish se jneħħi fil-bogħod!
  Jiġġieldu lit-tfal hawn...
  Abdurrahman u Svetlana - tifel Ażerbajġani u tifla mill-Belarus ġibdu wajer flimkien u knock out tank faxxista. U kantaw:
  - L-isem il-kbir tar-Russja sagra,
  Jiddi fuq id-dinja - bħal raġġ ta 'xemx ...
  Nemmen fl-għaqda se nsiru ferħanin,
  Ejjew nuru lin-nies it-triq it-tajba!
  It-tfal huma kuraġġużi ħafna. U n-Nazis kienu sempliċiment ixxukkjati b"reżistenza daqshekk iebsa u furjuża.
  Abudurrahman huwa pijunier, huwa rċieva framment fil-lingwata vojta tiegħu. Ittaqqab il-wiċċ callused ta 'riġel ta' tifel.
  It-tifel issira:
  - U tweġġagħni!
  Svetlana ntlaqtet ukoll fl-għarqub tond, u ħarbit spallha. Imma t-tfajla tisfir:
  - Tkissirx il-Pijunieri!
  Azim u Kolka wkoll ramted l-karozza Ġermaniża.
  Is-subien ippuntaw b"wajer u kantaw:
  L-għadu qarrieqi mar fuq l-offensiva,
  Imma nemmen li mhux se jonqos, il-poplu Sovjetiku ...
  L-ghadu jistenna telfa u oblivion,
  U l-glorja tar-Russja tiffjorixxi b'mod aktar qawwi!
  L-għadu jistenna: telfa u oblivion,
  U l-glorja tar-Russja tiffjorixxi b'mod aktar qawwi!
  It-tfal huma kuraġġużi u ma jgħawġux. U jridu jirbħu. U jkantaw u jiġġieldu.
  Il-Ġermaniżi qed isofru telf kbir. Veru, l-aktar għandhom binarji u rombli miksura. U mhux fatali.
  Agħar għall-pijunieri li ttieħdu priġunieri.
  It-tifel Abdulhamid, meta ttieħed priġunier, tpoġġa fuq l-ixkaffa min-Nażisti. Daħlu s-saqajn vojta tal-pijunier fil-blokk, u bdew jiddendlu piżijiet mal-ganċijiet. U mbagħad xegħel in-nar. U t-tkaken vojta tat-tifel kienu lagħqu bin-nar. U frosta waqgħet fuq dahru. Sawtuni għal żmien twil. U mbagħad in-Nazis bdew ikissru l-kustilji b"pinzetti jaħarqu.
  It-tifel, miet taħt it-tortura, meta l-ħadid tal-kustilji tiegħu, aħmar mis-sħana, għaffeġ, kanta:
  Berlin huwa kważi taħt il-ħakma tagħna,
  Permezz tat-trombi naraw ir-Reichstag kkritikat...
  Nittama li dalwaqt ikun hemm paċi u hena;
  Li niddeskrivih fil-poeżiji tiegħi!
  
  Ir-Russja fetħet il-komuniżmu għad-dinjiet,
  Hija saret familja għal kulħadd.
  Imma l-Wehrmacht waħħlet imnieħer tal-ħanżir magħna,
  U issa d-demm qed jitlaq mill-vini bħal funtana!
  
  Dak li l-Fuhrer nesa magħna b"inċident,
  Ridt nikseb art u skjavi!
  Il-faxxiżmu mar b'kampanja twila ħafna -
  U hawn ħmar il-lejl reali, ħolm infernali!
  
  Tifel sempliċi, tifel barefoot,
  Dan l-aħħar indaqs ħamra.
  Ried jibni d-dinja hu stess mingħajr Alla,
  Imma f'daqqa waħda nfaqa 'napalm mis-sema!
  
  Kelli niġri għal quddiem, konna AWOL,
  Ħadd ma jrid jieħu żgħażagħ bħal dawn!
  Imma t-tifel ġellied f'xkubetta għamel hekk,
  It-triq tal-missirijiet irriżulta li kienet denja!
  
  Miġġielda fejn kemm l-għaqal kif ukoll il-forza,
  U d-dgħjufija hija wkoll morra, sfortunatament ...
  Sħabi kellhom iħaffru oqbra
  Inċanar twiebet tal-arżnu fil-ġlata!
  
  Jien pijunier issa mdorri nbati,
  Huwa mar għar-rikonoxximent barefoot, l-snowdrift crunched.
  Forsi kastig għan-nuqqas ta" twemmin,
  Li ma ridtx inkun naf lil Ġesù!
  
  Imma x"inhuma t-tliet sigħat tal-Golgota?
  Għaddew aktar minn tliet snin ta" gwerra!
  F"kull raħal, ir-romol jibku bl-imrar,
  Kemm tilfu l-ulied fiċ-ċimiterju tal-pajjiż!
  
  Bejt ħaj, bqajt ixxukkjat bil-qoxra, midruba b"balal,
  Imma fortunatament baqa" fuq saqajh!
  Onestament rritornajna d-dejn lill-Ġermanja,
  Dak il-faxxiżmu ġie magħsur fit-trab minna!
  
  mmaturajt, imma għadni tifel,
  Il-mustache ma qatgħetx, iżda diġà titan!
  Iva, adult, u forsi anke wisq,
  Wara kollox, il-qalb saret iebsa daqs il-metall!
  
  Hero Star l-ogħla premju -
  Stalin innifsu, emminni, taha!
  Huwa qal: jeħtieġ li tieħu eżempju minn nies bħalek,
  Il-ġellieda qed jifformaw iċ-ċwievet għall-bibien tal-Eden!
  
  Imma issa waqqa 'l-azzarin kuraġġuż,
  Ħukom, pincers, martell u aħdem!
  Ibni dgħajsa tal-qlugħ u dgħajsa mill-injam
  U oħloq ajruplan sabiex l-għasfur itir up!
  Iżda minkejja l-erojiżmu kollu tal-massa tal-pijunieri u s-suldati ta 'l-Armata l-Ħamra, Baku waqa'. U n-Nazis qabdu l-Kawkasu kollu.
  Stalin kien imbeżża" ħafna, u offra tregwa lil Hitler. Il-Fuhrer, inkwetat mill-intelliġenza li l-Istati Uniti u l-Gran Brittanja kienu qed jiżviluppaw bomba atomika u jegħleb lill-Ġappun, iddeċieda li jniedi offensiva kbira fil-Punent.
  Ġiet iffirmata tregwa. L-USSR qablet li tirritorna l-priġunieri kollha tal-gwerra lit-Tielet Reich, u li tipprovdi mingħajr ħlas ammont kbir ta 'materja prima meħtieġa mill-Wehrmacht.
  Hitler qabel ma 'dan. U fir-rebbiegħa tal-1944, bdiet offensiva kbira tan-Nażisti fl-Afrika. In-Nazi, li diġà kienu qed jikkontrollaw it-tramuntana, kienu qed jimxu lejn in-nofsinhar. U fl-istess ħin kompliet il-gwerra taħt il-baħar. Fin-nofsinhar, in-Nazis avvanzaw b'suċċess. Fl-istess ħin, in-Nazis marru lejn il-Lvant. Wara li avvanzat, huma permezz tal-Iran, u kważi mingħajr reżistenza maqbuda Indja. U mhux mingħajr suċċess maqbud territorji kbar. Allura n-Nazis verament irnexxielhom hawn.
  U fit-3 ta 'Novembru, 1944, fid-data tal-elezzjoni presidenzjali, l-Istati Uniti f'daqqa niżlet fil-Gran Brittanja u qabduha. U kienet mossa ta" suċċess. U rriżulta li kien tassew jibred. U f"ġimgħa waħda biss qabduha. U rriżulta jibred ħafna. It-tank Panther-2, li kien aktar avvanzat u armat aħjar, ħa sehem ukoll fil-battalji. Iżda t-tank Lev-2 irriżulta li kien saħansitra aktar b'saħħtu. Fiha, Porsche, għall-ewwel darba fil-bini tat-tank Ġermaniż, poġġiet il-magna u t-trażmissjoni fi blokka waħda u madwar, u poġġiet il-gearbox fuq il-magna nnifisha. L-għoli tal-buq tnaqqas, u t-turret kien iżgħar u dejjaq. Bħala riżultat, il-piż tal-karozza naqas, u l-magna, għall-kuntrarju, kienet aktar qawwija b'1000 horsepower.
  Allura t-tank "Lion" -2 kien xokk għall-Ingliżi, u l-aħjar dak iż-żmien.
  Brittanja kapitulat. U issa n-Nazi mexxew il-gwerra kontra l-Istati Uniti. L-Amerikani setgħu jagħmlu fil-bini tat-tank, biss il-Pershing, li kien aktar dgħajfa mill-karozzi Ġermaniżi. U "Supershing" biss jista 'b'xi mod jiġġieled il-Ġermaniżi. Iżda l-Fritz diġà għandhom serje "E" qawwija. U l-forzi huma inugwali.
  Il-ħamsa u erbgħin sena għaddiet fi battalji navali. In-Nazi wettqu l-Operazzjoni Icarus. Ħadu wkoll il-Groenlandja.
  Imma mhux daqshekk faċli li twassal l-Amerika tul l-oċean. Iżda t-truppi Ġermaniżi qed jużaw sottomarini li jaħdmu bil-perossidu tal-idroġenu. Li huma mgħaġġla ħafna, iffurmati bħal ħut tal-baħar fond, u litteralment iħabbtu lill-Amerikani fil-baħar. U dan, ovvjament, ma jpinġix l-Istati Uniti. U parti mit-truppi Ġermaniżi hija kkonċentrata fl-Arġentina u l-Brażil. U minn hemm bdew jitkaxkru lejn it-tramuntana. U huwa jibred ħafna. In-Nazis qed jieħdu f"idejhom l-Istati Uniti. It-tankijiet il-ġodda tas-serje "E" huma b'saħħithom ħafna u impossibbli li jiġu ttrattati. It-tank il-ġdid tas-serje E-50, li jiżnu ħamsa u sittin tunnellata, irċieva armatura ta 'quddiem ta' 250 mm ħxuna taħt għoljiet, u ġnub 170 mm u wkoll b'għoljiet kbar. U kanun 88-mm b'100 EL li jeqred tankijiet Amerikani mingħajr l-iċken problema.
  In-Nazis qed jeqirdu l-Istati Uniti. U sal-ħarifa tal-1946, kienu qabdu l-Kanada kollha. U fil-ħarifa, il-Messiku nqabad ukoll. U l-Istati Uniti bdew paniku. U fix-xitwa tas-sitta u erbgħin u tas-sebgħa u erbgħin sena, l-Alaska u terz tat-territorju tal-Amerika diġà nqabdu. Ir-rebbiegħa hija l-istadju deċiżiv biex jintemmu l-Amerikani.
  Marsilja kienet pilota ta" suċċess kbir. U issa, wara t-tielet elf ajruplan imwaqqa", ingħata l-Istilla tad-Djamanti tas-Salib tal-Kavallieri tas-Salib tal-Ħadid b"weraq tal-ballut tad-deheb, xwabel u djamanti.
  Fit-Tielet Reich, approvaw ukoll is-sitt grad tas-Salib tal-Kavallieri tas-Salib tal-Ħadid bil-weraq tal-ballut tal-platinu, xwabel u djamanti, għal dawk li jilħqu elf ajruplan imwaqqa", jew l-istess numru ta" tankijiet miksura.
  F"dan is-Salib ta" Kavallier, kellhom jitwaħħlu mill-inqas mitt djamant, u kien ikun akbar minn Slaleb ta" Kavallier oħra. Allura l-premju ma kienx biss onorevoli, iżda wkoll għali.
  Albina u Alvina qed itiru madwar is-sema. Huma jisparaw l-ajruplani Yankee tagħhom u jkantaw minn ġo snienhom:
  - Nisa sbieħ,
  Ħbieb kbar...
  Ikun formidabbli guys -
  U kicks mill-aqwa!
  Albina immira l-pistola tal-ajruplan bl-għajnuna ta" saqajha mikxufa, tħabbat lill-Amerikana u tgħajjat:
  - Dwal ta 'għajnejn ferrieħa!
  U għamlet il-għajn lejn is-sieħba tagħha. Qatgħet lill-kontroparti tagħha. Hija qatgħet l-għadu f"biċċiet billi tuża saqajha vojta u għajbet:
  - Għall-komuniżmu u r-rebħiet glorjużi tagħna!
  Albina ikkoreġiet lis-sieħba tagħha, u waqqgħet l-ajruplan Yankee:
  - Għall-komuniżmu Arjan!
  U ż-żewġ tfajliet infaqgħu jidħku.
  U rċevew is-sitt grad tas-Salib tal-Kavallier, wara li waqqgħu aktar minn elf ajruplan kull wieħed.
  U Marsilja, wara li waqqa" erbat elef ajruplan ieħor, irċieva l-Istilla tad-Djamanti tas-Salib tal-Kavallieri tas-Salib tal-Ħadid bil-weraq tal-ballut tal-platinu, u rċeviet xwabel u djamanti. L-Amerikani litteralment ħarbu minnu.
  Sadanittant, il-gwerra kompliet. L-Amerikani kienu qed jitilfu b'mod ċar għall-aqwa ghadu fit-teknoloġija u t-taħriġ, u anke jużaw diviżjonijiet barranin.
  "Supershing" biss jista 'jippenetra l-E-50 Ġermaniż fil-ġenb. Il-benefiċċju ta 'pistola u kalibru ta' 90 mm u tul tal-kanna ta '73 EL. Iżda min-naħa l-oħra, ir-rata tan-nar hija biss erba 'rawnds kull minuta kontra tnax għall-E-50 Ġermaniż, u l-piż ta' ħamsin tunnellata huwa kbir wisq għal magna ta '500 horsepower. Iva, u l-armatura hija insuffiċjenti. Fil-forehead tal-mastodon prinċipali Ġermaniż, l-Amerikani għadhom ma ħarġux. U l-Fritz kellu wkoll E-75 b'kanun ta 'kalibru 128 mm u ħxuna ta' armatura tal-ġenb ta '210 mm taħt għoljiet, bi protezzjoni saħansitra aħjar u magna ta' 1500 horsepower.
  Allura mill-bidu nett, l-Istati Uniti kienet qed titlef. It-tank T-93 biss, aktar preċiżament pistola li taħdem għal rasha li tiżen tlieta u disgħin tunnellata, bi ħxuna ta 'armatura ta' quddiem ta '305 mm u kanun ta' 155 mm, seta' jiġġieled il-mastodons Ġermaniżi b'rasu.
  Iżda l-prestazzjoni tas-sewqan ta 'din il-pistola li taħdem għal rasha kienet mhux importanti, kif kienet ir-rata tan-nar. U l-Ġermaniżi qerduha bl-ajruplani.
  Allura l-Amerikani kollha kemm huma ma kinux sejrin tajjeb, u bla tama kienu qed jitilfu.
  U t-truppi Ġermaniżi resqu dejjem eqreb lejn New York u Washington.
  Truman talab lil Hitler għall-paċi.
  Iżda l-Fuhrer ried biss konsenja sħiħa mingħajr ebda kundizzjoni. Washington kien imdawwar. U n-Nazis bdew attakk fuq il-kapital tal-Istati Uniti.
  Marsilja rċeviet premju speċjali għal ħamest elef ajruplan imwaqqa": il-Grand Diamond Star tas-Salib tal-Kavallieri tas-Salib tal-Ħadid bi weraq tal-ballut tal-fidda, xwabel u djamanti. U jibred.
  L-ekwipaġġ tat-tank ta' Gerda ġġieled għal għada isbaħ. U rebaħ mingħajr problemi.
  It-tifla saħansitra bdiet tispara mhux biss b"saqajha vojta, iżda wkoll bil-bżieżel iskarlatina ta" sidirha. U dan għen ħafna.
  Charlotte sparat ukoll billi tagħfas il-bżieżel tar-rubini tagħha fuq il-buttuna tal-joystick u tgħawweġ:
  - Il-kobor tal-komuniżmu jinsab li ma tkunx ħuta, imma balena!
  Christina, sparat, tagħfas il-buttuni tal-joystick, innotat:
  - U aħna l-Ġermaniżi se nibnu l-akbar komuniżmu!
  Magda, sparat bżieżel krimżi fuq l-avversarji tagħha, ħarġet b'mod aggressiv:
  - L-aktar komuniżmu brillanti! Biss 'il fuq, mhux pass 'l isfel!
  Gerda tipponta l-kanun b"saqajha vojta, u dawwar l-obusier Amerikan b"tir immirat tajjeb, ikkonfermat:
  - Għall-komuniżmu Arjan!
  Wara l-waqgħa ta 'Washington, l-Amerika malajr kapitulat. U ġara fl-4 ta" Lulju, 1947.
  . KAPITOLU #10
  Alice f'dak l-univers parallel, ovvjament, wettqet ukoll missjoni. Imma issa tinsab fil-Belarus. U hi għandha tagħmel xi ħaġa. U Alice hija tfajla greyhound ħafna.
  Wara li tlift il-lejl f'Minsk, ħadtha u mingħajr ma ħsibt darbtejn mort l-istazzjon. Fejn ma dehritx. U ħadha u raqdet, mibrumin fi sħab kożmiku. Alice ilha ma torqodx, u rridu niġbru s-saħħa biex niġġieldu. Speċjalment jekk il-ħbieb tiegħek jiġu għandek fil-ħolma.
  Alisa Selezneva raqdet bħal tarbija. Tant kellha ħolma mill-isbaħ li qamet b"dispjaċir għall-mument mitluf ta" hena. Selezneva ġibdet lilha nnifisha u, bħal ħuta, ħarġet barra mill-kamra. It-titjir tant sar naturali għaliha li ma baqgħetx taħseb f"ħajjitha differenti. Natasha Belaya ħarġet tiltaqa" magħha.
  - Għad fadal sagħtejn qabel il-klassi, forsi se timla l-kollezzjoni tiegħek ta" affarijiet personali?
  Alice tefgħet idejha.
  -Iva, insejt kompletament, għandi bżonn nixtri bastun maġiku.
  Natasha Belaya kienet mistagħġba:
  - Bastun? U għaliex, huwa dak fetish tiegħek jew artifact?
  Selezneva tgħajjat, ittimbrat saqajha vojta:
  -Le! Ma qrajtx lil Harry Potter?
  Natashka Belaya, ta" seba" kuluri f"xagħarha, daħqet, u snienha kienu bħal perli:
  - Din hija l-ewwel darba li smajt bih. Għalkemm le, wieħed mill-għalliema u l-ors bi tliet irjus qalu li l-fairy tale dwar il-wizard ċkejken huwa popolari ħafna fid-Dinja. Imma, ma qrajtux.
  - Mela tafu, kellu waħda bħal dik! - Alisa Selezneva ferret idejha - bastun maġiku u bl-għajnuna tagħha għamel affarijiet kbar.
  Is-sieħeb mill-isbaħ tagħha ċappat:
  "Nifhem li għandek bżonn batterija ta" qawwa maġika, flimkien ma" artifact maġiku. Ukoll, jien ser ngħinek tiksbu. Iżda fil-forma ta 'stick, huwa rari. Ċrieki huma ġeneralment preferuti. Huwa kemm aktar konvenjenti kif ukoll ħafna aktar faċli biex tużah.
  Natasha Belaya uriet idha.
  -Xtrajt dan iċ-ċirku fuq kreditu, peress li l-ġebel magic reali jiswa ħafna flus. Dan huwa agate fabulous. Imma jien mhux l-aktar sorceres pendenti. Naħseb li għandek bżonn djamant tas-saħħara, u tiswa fortuna.
  Alisa Selezneva faqqgħet:
  - M'għandix ċenteżmu.
  Natasha Belaya kkonfortat lis-sieħba tagħha:
  -Tkunx mqalleb, l-ewwelnett, dawk kollha li jibdew jingħataw self, u t-tieni, aħna jitħallsu stipendju, u speċjalment dawk b'don jitħallsu miżata rjali. Bil-kapaċitajiet tiegħek, naħseb li malajr tikseb rikonoxximent u flus.
  Alisa Selezneva kienet sorpriża:
  -X', għandek re hawn?
  Natashka ttimbrat saqajha vojta u kkonfermat:
  -Dażgur. Jgħix madwar mitt mil minn hawn. Tista 'tavviċinah b'mod sikur, madankollu, huwa f'kontradizzjoni mal-ġirien tiegħu, iżda aħna l-magicians ma nħallux li tinqala' gwerra fuq skala kbira.
  Il-mistieden mill-futur sar kurjuż:
  X"setgħat għandu r-re?
  Is-sieħeb wieġeb bi tbissima:
  -Mhux l-iżgħar, għandu Dragons, dinosawri enormi u brontosaurs, ċinji li jtajru mammoth u ħafna aktar. Iżda l-qawwa ewlenija ta 'kull re hija l-maġi tal-battalja.
  Alice irrimarkat b"mod xettiku:
  -Imma xi ngħidu dwar starships, pistoli, tankijiet, ajruplani? Teknoloġija aktar moderna u effiċjenti?
  Natasha Belaya daħlet ħafna.
  Ma jużawx din it-teknoloġija. Fuq din il-pjaneta, u f'ħafna mill-univers, it-teknoloġija kollha ġiet sostitwita bil-maġija.
  Selezneva qablet:
  -Nara, allura teknika, jekk b'mewġa ta 'l-idejn tista' teqred belt jew tibni palazz.
  Natasha irrimarkat b"daħka:
  - Int tajjeb, taf. U madankollu, xi studenti jagħmlu prodotti tekniċi homemade. Pereżempju, noħlom li nibni ġwienaħ tal-gravità. Ma nafx kif tagħmel hekk tajjeb, imma jien ma ttirx tajjeb. Iżda bl-għajnuna ta 'antigravità, tista' tiżviluppa veloċità sublight.
  Alice grinned, kixef snienha.
  - U superluminali?
  Il-ħabib mill-ewwel wieġeb:
  - Ukoll, jekk id-disinn huwa itqal u aktar perfett. Iżda huwa perikoluż ħafna li jtiru b'veloċitajiet bħal dawn mingħajr ma tidħol fl-iperspazju. Jista 'jiġi ċċattjat jew maħruq. Veru, bl-għajnuna ta 'perjodi, l-ivvjaġġar huwa ħafna aktar mgħaġġel u aktar sigur. Iżda dan jeħtieġ midaljun speċjali, u jinħareġ biss lil dawk li jkunu ggradwaw mill-iskola għolja.
  Alice, b"ħafna dwejjaq fil-vuċi tagħha, gurgled:
  - Hija ħasra, nixtieq inżur dinjiet oħra. Imma biżżejjed diskors. Fejn tista' tikseb self?
  Natasha Belaya wieġbet malajr:
  -Fit-teżor ċentrali, jinsab fil-kantina ta 'fuq tal-kastell tal-iskola.
  Il-mistieden mill-ġejjieni qaxxar:
  - Fil-kantina ta 'fuq, umoristiċi!
  Alisa Selezneva daħqet. L-arja kienet mimlija bil-maġija. Bil-mod iddur l-ewwel tul il-kurituri, imbagħad bejn it-taraġ, ssellem b"idejha lill-annimali umoristiċi murija fir-ritratti. Dawk wieġbuha b'exclamations ferrieħa, l-istatwi wkoll bdew jiċċaqilqu, bħal cyborgs ħajjin. Fakkarni ħafna f"xi ħaġa simili għall-film ta" Harry Potter. Biss il-kastell innifsu kien ħafna akbar, aktar ikkulurit, jiddi b"lussu raffinat u abbundanza ta" deheb b"ġebel maġiku, u ritratti u statwi kienu aktar varjati u pretenzjużi. Hija kellha tħossok ħażin, bħal xi ħadd kien qed jaraha. Hija żiedet biss il-veloċità meta Alexei Teterev telaq biex jiltaqa" magħha:
  "Marċ tal-vampiri!" qal b"daħka. Scrolling il-linja fl-arja, huwa ħa l-fairy żagħżugħa mill-idejn.
  It-tifel qaleb:
  - Tixtieq tixtri ċirku?
  Alice tgħajjat:
  -Kif qtajt?
  Lech irrimarka b"mod pjuttost loġiku:
  - Il-ġodda kollha jriduha. L-ebda tfajla waħda qatt ma rrifjutat artifatt bħal dan.
  Imbagħad Alice nnotat medaljun tal-fidda impressjonanti madwar għonq Alexei Teterev.
  It-tfajla baqgħet:
  - X'ħaġa friska għandek. Bl-għajnuna tagħha tista 'żżur dinjiet u pjaneti oħra.
  Leshka daħqet u qalet:
  X'mgħaġġla int Alice. Żewġ minuti biss biex titgħallem fl-iskola, u inti tinġibed għall-isfruttamenti. U taf li fuq pjaneti oħra jista 'jkun perikoluż ħafna. Monsters terribbli, monsters li jieħdu n-nifs fil-plażma, u l-aktar importanti, sorcerers u wizards ħżiena jimirħu fid-dinjiet u s-sistemi tal-istilla. U int għadek daqshekk aħdar, ma tafx kif tuża l-maġija.
  Selezneva qalbet kuntenta:
  -Imma kapaċi. Irrid nieħu self, tista" tgħinni?
  It-tifel idawwar:
  -Mhux problema.
  U Lyoshka ġrew bħal sparrow ġenn fl-arja.
  Il-bank tal-iskola kien inviżibbli minn barra, li jinsab fil-ħalq tad-dragun. Is-snien tal-mostru xegħrqu bħal djamanti, u għajnejh ileqqu bir-rubini tan-nar. Fuq il-mejda, f"siġġu mobbli, sib bankier li kien qisu naħla. Żaqqha strixxata shimmered bil-qroll, strixxi lelà dehru sbieħ fuq ġisem ovali. Veru, b"differenza minn naħla, il-fiżjonomija tagħha kienet inkurunata bi tbissima bis-snien sħiħa ta" qattus Cheshire:
  - Aħna ferħanin li nilqgħu l-klijent il-ġdid tagħna. Trid tiftaħ kont jew tieħu self?
  Alice ħadet il-bwiet vojta tagħha.
  -Skużani, ma nistax niftaħ kont. Dak jekk tieħu self.
  Leħen ġentili wieġeb:
  -Int student, għalhekk, tista 'tikseb self ta' elf monarka. U jekk int rikonoxxut bħala fairy elite, allura sa ħamest elef. X'ammont trid?
  Selezneva tgħajjat:
  Ejja nieħdu elf!
  Id-dragun bejħ b"leħen baxx:
  -Tajjeb! Erġa lura fi tliet snin! Aħna ma niċċarġjawx imgħax waħedna.
  Alesei Teterev mexxa rasu b'moviment grazzjuż.
  It-tifel bil-pathos qal:
  - Tali tifla kapaċi teħtieġ djamant roża Farsi. U tiswa tlett elef patri.
  Bi tweġiba, il-vuċi saret aktar stretta:
  -Djamant "Farsi" biss għal fairies elite. Ħallih iġib iċ-ċertifikat tiegħu.
  Alexey tkellem b'mod aggressiv:
  - Iżda għal dan jeħtieġ li tistenna sitt xhur. Mela agħtini self. Bħala mage elite ta" tlett elef patri.
  Id-dragun iddubita
  - Ilħaqt il-limitu tiegħek?
  It-tifel qal b"fiduċja:
  -Mera maġika se turi.-
  In-Naħla tbissem.
  - Okay, jien ser nagħmel it-tnejn.
  Fit-tieqa deher astun fabulous, qawwi ħafna u kkulurit. Fetaħ ħalqu u minnha waqgħu muniti tad-deheb.
  Lyokha Teterev waqqfet purse, ilsien żgħir flash f'daqqa, jilgħaq il-muniti. Alice shuddered.
  It-tifel wieġeb b"fiduċja:
  Tibżax, hija biss ħaġa maġika. Fl-istonku tiegħu, il-flus kollha tagħna huma rrumblati b'espliċita tat-tgeżwir. Hawnhekk, ipprova l-piż.
  It-tfajla ħadet il-borża qisha żrinġ f"idejha. Ma kien jiżen xejn.
  It-tifel qabel malajr:
  -Ħaġa utli ħafna li tista 'tpoġġi bank sħiħ fiha u taħbiha wara ċ-ċinturin tiegħek.
  Alice tgħajjat b"mod aggressiv:
  -Dan huwa aqwa! Fejn jinbiegħu ċ-ċrieki?
  It-tifel qal b"fiduċja:
  - Hemm ħanut fil-qrib fejn jixtru kull xorta ta 'ġojjellerija. Imma jien ngħidilkom, l-aktar affarijiet siewja jistgħu jinxtraw biss fil-kapital minn wizards qodma.
  Alice qalet b"dubju:
  M"għandniex ħafna ħin, mhux se nkunu nistgħu naslu għax-xogħol.
  Leshka qal b"daħka:
  Għalxiex hu l-midaljun? Hu se jittrasportana f"ħakka t"għajn.
  Il-grouse dawwar it-talisman tiegħu u whispered spell.
  Kemm inbidel malajr kollox, mhux twil ilu kienu wieqaf ħdejn il-bokka tal-bank tal-iskola, u issa kienu f'belt kbira.
  Alice ħarset b'sorpriża lejn il-kapitali majestuosa. Kien hemm kastelli għoljin ta" rħam abjad u soqfa indurati. Ġonna mdendlin u koppli fl-istil orjentali antik kienu aqwa. Ħafna palazzi mill-isbaħ b'arkitettura artistika, statwi ta 'allat, eroj, ġellieda nisa, ħlejjaq tant strambi li lanqas biss jistgħu jsibu analogi fid-Dinja. It-toroq kienu uniformi, magħmulin minn briks ħodor jew isfar, u fiċ-ċentru stess tal-kapital kienu nixxew fi nixxiegħa, u tagħmilha aktar faċli għal min jgħaddi. Waħda mill-binjiet kienet għamla ta" ananas u kienet qed iddur bil-mod, b"spotlajts joħorġu minnha. L-ieħor kien bħal oranġjo oranġjo, imdendel fl-arja. Alice ħarġet idha bħal tifel, ippuntat subgħajha:
  Huwa kamp ta 'forza jew anti-gravità?
  Leshka wieġeb b"daħka:
  -Maġika! Il-qawwa tal-maġija tgħaddi mill-belt kollha. Taf kemm hemm slaten sħaħ fis-servizz tar-re sħaħ?
  Selezneva wieġbet b"daħka:
  -Le! Imma naħseb li l-aqwa mhumiex miegħu.
  Leshka qabel ma' dan:
  -Dak id-dritt, l-elite ta 'fuq jippreferu l-libertà.
  Tfajla, kważi tifla, irrimarkat:
  - Il-palazz tar-re huwa impressjonanti.
  Alice reġgħet qabdet subgħajha bħal tifel. Tabilħaqq, il-bini kien impressjonanti, għoli ta" tliet kilometri, koppli ġiganteski b"armi jleqqu jgħajtu fuq nett. L-akbar koppla naturalment inkurunat l-arma tar-re. Hu rrappreżenta Dragun b"sebaʼ irjus bi xwabel f"sitt saqajn. Imbagħad segwew l-emblemi tad-duki vassalli, prinċpijiet u konti.
  X'tip ta 'annimali ma kinux hawn, griffins, dragons, klieb il-baħar. Kukkudrilli bi tliet irjus, iljunfanti, tigri, orsijiet sparkled. U arma waħda kienet fil-forma ta 'xebba għarwiena b'fann miksi bix-xewk f'idejha. Arage kienet mistagħġba:
  - Grandiose.- Xufftejn iskarlatina tat-tfajla whispered. - U x'tip ta' teknika jeħtieġ li jkollok sabiex tibni xi ħaġa bħal dik.
  Leshka, tidħaq, wieġbet:
  -X'ħsibt, int se ssir fairy u ma tkunx tista 'tagħmel dan. Studja sew l-iskola u jkollok futur mill-aqwa.
  Alice tgħajjat:
  - Nittama, u issa urini fejn nista 'nikseb ġebla.
  It-tifel qalilha.
  -Imxi warajja.
  Il-kapitali kienet belt kbira ħafna, mhux iżgħar minn Londra, u madankollu nadifa ħafna. Għalkemm kien hemm ħafna żwiemel fil-belt, l-ebda kejk ma kien jiltaqa" magħhom tul it-triq. Ħafna vaguni kienu jimxu waħedhom u mimsuħa fl-arja. Il-vaguni kienu ġeneralment minquxin u estremament lussużi. Kien hemm ħafna tfal lebsin pittoresk fit-toroq, madankollu, l-aktar fiż-żgħożija tagħhom. Għalkemm ħafna minnhom kellhom ħajja passata, kollha dehru l-aktar ferrieħa, id-dinja dehret pjuttost kuntenta. Ħwienet puliti kienu mimlija oġġetti, il-prodotti kienu f'munzelli fi slides fancy, u dehru appetizing ħafna.
  Alice ftakret li kienet għadha ma ħadetx il-kolazzjon:
  - Leshenka, ejja mmorru kullimkien u nixtru torti.
  It-tifel qabel ma" dan.
  -Huwa possibbli.
  Huma tellgħu sa l-istalla. Aleksey Teterev tefa" munita tad-deheb u, wara li rċieva ftit tibdil, irċieva żewġ pasti lush u li jsaqqu d-dwiefer.
  Kienu rotob, bħal ħelu tal-qoton, u ġewwa kien hemm laħam li kien jixbah vagament il-klamari. Wara li belgħet it-torta, Alice ħassitha mimlija ħafna, u ġisimha kien qed ibaqbaq bl-enerġija.
  It-tfajla baqgħet:
  - Kbir, huwa pajjiż mill-isbaħ.
  It-tifel b"daqqa wieġeb:
  - Mhux dak kollu li glitter huwa deheb. Inti ser issir familjari mal-vizzji vili tas-soċjetà tagħna. Hawn ara.
  Ħut ġgant li jtir deher fil-bogħod. Fuq daharha sib mara ta" sbuħija bla preċedent. Ix-xagħar aħmar tan-nar tagħha lush kien bħall-lava frizzanti ta 'vulkan. Il-wiċċ kien rrabjat u determinat, il-libsa kienet mgħottija b'qoxra tad-djamanti, id-dwiefer kienu twal iskarlatina, is-swaba 'f'ċrieki. B'mod ġenerali, hija għamlet impressjoni doppja, ferħana u mbeżżgħin fl-istess ħin.
  "Min hu?" lissnet Alice.
  Leshka Teterev
  -Saċerdotessa Għolja tas-saltna. Il-maġija personali tar-re, jisimha Attila. Mara qawwija ħafna u, fl-istess ħin, vendikattiva, ma taħferx l-insulti. Xnigħat jgħid li f"ħajja passata kienet jew re jew president. Aħjar pruwa u tgħollix għajnejk, inkella qatt ma tkun taf xiex.
  Madankollu, Alice ma semgħetx, u meta l-ħuta tellgħet, ħarset "il fuq. Għajnejnhom iltaqgħu, u dehrilha li l-ħarsa tal-qroll taż-żmerald tefgħet bħal sajjetta. Warajhom ġew gwardjani fuq żwiemel tal-ġwienaħ suwed u bojod b"manes twal.
  Lyoshka Teterev daret:
  - Ftakret fik. U kif tkun taf x"ħsibijiet se jiġu f"moħħha. Forsi hi diġà ppreparat trick maħmuġ għalik.
  Selezneva wieġbet bi tbissima:
  "Imma ma għamiltilha xejn, biss ħarist f"għajnejha.
  It-tifel qabel kontra qalbu:
  - Huwa bħal sfida. Ukoll, aktar mgħaġġla għandek bżonn tikseb ġebla. Biex tagħmel dan, għandek bżonn tidħol fit-tlettax-il korsija.
  Il-post fejn waslu kien forsi l-aktar dlam fil-kapitali. Id-djar huma faħam, is-siġar huma griżi, il-bankina hija vjola. Fuq arblu strixxat bil-wieqfa fuq il-bankina kien miktub: "Thirteenth Lane - itfi d-dwal." U tabilħaqq, mill-ewwel erba" dwal fajbu, bħallikieku kienu marru wara sħaba. Alisa Selezneva ħasset tnemnim qawwi fil-pali tagħha. Lyoshka Teterev ħadha minn driegħ:
  -Issa għandna bżonn nidħlu b'mod preċiż fil-pilastru u mbagħad insibu ruħna f'ħanut tal-maġija. Immaġina li hemm bieb u tibżax, kollox se jaħdem għalik.
  Alisa Selezneva għalqet għajnejha u mill-ewwel ħasset daqqa f"rasha, ħotob minfuħha fuq rasha. Leshka Teterev, min-naħa tiegħu, għadda mingħajr problemi. Meta mar lura, qal bi dwejjaq:
  -Tibżax. Dan huwa bieb, mhux pilastru. Immaġina li l-poteri ogħla għamlu triq speċjalment għalik. U dan hu hekk, ologramma, fantażma anke mill-maġija.
  Alice tgħajjat:
  -OK se nipprova.
  It-tifel magician ssuġġerixxa b"fiduċja:
  - U żomm għajnejk miftuħa.
  Din id-darba, Alice irnexxielha trażżan l-emozzjonijiet tagħha. Ħassis xokk żgħir ta" elettriku u sabet ruħha fuq in-naħa l-oħra tar-realtà.
  Fuqha kien hemm is-sema bil-lejl, seba" qmar f"daqqa: wieħed f"forma ta" bagel, ieħor pretzel, it-tielet ċirasa, ir-raba" tazza, il-ħames platti, is-sitt vażuni, u s-seba" vjolin imxerrda b"mod languid fil-bellus iswed ta" it-tapit inkwadrat bil-perli tal-kwiekeb.
  Alisa Selezneva waqfet, ammira x-xenarju.
  It-tifel tas-saħħar irrimarka b"mod loġiku:
  - Naqbel, huwa sabiħ, imma ma tantx għandna ħin. Insejt għaliex ġejna?
  It-tfajla qabdet. Huma marru lejn id-dar minquxin wieqfa fuq saqajn id-dragun. Il-bibien fetħu. In-naħa ta" ġewwa tad-dar kienet ferm akbar milli kienet tidher minn barra. Kien ħanut tal-maġija reali. Xkafef twal, Draguni żgħar fil-gaġeġ, friefet glittering u xkafef tal-kotba, varjetà kbira ta 'oġġetti: minn dawk tradizzjonali bħal xwabel, tarki, stivali tal-mixi, twapet li jtajru, ġebel tal-mitħna, goldfish f'akkwarju u ħafna aktar, għall-aktar affarijiet mhux tas-soltu , bħal nar fi flasks, riħ howling, weraq ta 'l-aġġru ordinarju, u anke TV b'korp tal-ballut. Barra minn hekk, eluf ta" kaxxi dojoq b"oġġetti mhux magħrufa kienu miksija mal-ħitan mill-art sas-saqaf. Kienu esposti wkoll ċrieki, li jvarjaw minn kbar li setgħu jintlibsu ma" għonq jew riġel ta" iljunfant, sa żgħar daqs ras ta" pinnijiet.
  Alice saħansitra fetħet ħalqha mistagħġba, u Leshka jilgħab, ġġudikat mill-ħarsa kunfidenti tiegħu, irnexxielha żżur il-ħanut. Il-bejjiegħ kien, biex jaqbel mal-post, jixbah zkuk tal-betula sempliċi ta' metru u nofs. Tliet għajnejn ħomor, isfar u ħodor tawh xebh ma" dawl tat-traffiku. Il-ħalq żgħir kixef snienha bit-tikek polka.
  -Oh, waslu ħbieb żgħar. Hi Leshka-mage, x'jismu l-ħabiba tiegħek?
  - Jisimni Alisa Selezneva.- Ftit imbarazzat, it-tfajla sabiħa ħarġet.
  -Eċċellenti. Ejja ngħarrfu, jisimni Knur.- Il-ġurnal ta id niexfa b'sitt iswaba. Kunfidenti Black Grouse ħadlu, imbagħad kien imiss lil Alice. Pali tagħha kienu mxarrbin bl-eċċitament.
  Il-kreatura behqet:
  -Eh! Tħawwadx hekk, taħseb li nidher bħal zkuk?
  Selezneva tgħajjat:
  -Iva!
  Il-log nodded.
  -Ħafna jgħidu hekk. Minn liema pjaneta int?
  It-tfajla kburija ddrittat u wieġbet:
  -Dinja!
  Knur imsajjar:
  - Ara naqra, allura għandek bżonn xi ġebla speċjali.
  Alex qal b'fiduċja:
  - Hija tifla kapaċi ħafna, kważi immedjatament tgħallmet ittir, għandha bżonn id-djamant Farsi.
  Alice saħansitra ttimbrat saqajha mikxufa bħala konferma, u tgħajjat:
  - Iva għandi bżonnha!
  Knur għamel ġest negattiv:
  -Le! Mhux bniedem jagħżel ġebla, imma ġebla ta" persuna. Jekk ma jkunx hemm qbil sħiħ bejniethom, allura ma jkun hemm ebda maġija. Tiftakar kemm domna nagħżlu d-djamant tiegħek?
  Lech daħaq:
  - Iva, ma nistax ninsa dan, kważi qatlu l-ħanut kollu.
  Il-vuċi saret aktar stretta.
  -Allura ejja nibdew.
  Iċ-zkuk, bi grazzja mhux mistennija, wasal lejn il-bank u poġġa l-emerald f"id tenera ta" Alice. It-tifla ħassitha silġ.
  Leħen kalm qal:
  -Ipprova jippronunzja xewqa, per eżempju, li jtellgħu dan il-vażun.
  Knur indika dak li deher qisu borma tal-platinu.
  Alice twitched, iżda ma ġara xejn.
  Bejjiegħ b'esperjenza nnota:
  - Tara, iċ-ċagħaq ma jaqbillekx. Li jmiss.
  Imbagħad segwa ruby kbir, reġa' ta f'idejn il-kesħa. Din id-darba, madankollu, il-vażun imċaqlaq ftit, deher densura żgħira. Imbagħad kien hemm żaffir, fittex ftit u immedjatament ħareġ.
  Lech daħk aggressiv, qal:
  - Jien ngħidlek, għandek bżonn djamant Farsi. Bħal tiegħi.
  Il-ġurnal b'riluttanza qabel:
  Ukoll, djamant huwa djamant.
  Knur ħareġ djamant u poġġieh f"id Alisa Selezneva. Il-ġebla dehret sħuna lit-tfajla.
  "Issa bil-mod lift dan up." "Log" indikat kontenitur tal-platinu, diġà pjuttost mgħawweġ.
  Alice għafset il-ġebla aktar, segwita minn flash u splużjoni. Il-kamra mill-ewwel inbidel f'bedlam, l-affarijiet maġiċi kollha tħalltu, ħafna tkissru, id-duħħan idawwar, riħa ta 'ħruq. Knur saħansitra sar ftit iswed, u wiċċ Alisa Selezneva sar maħmuġ bħal ta" Negro.
  Il-ġurnal għajjat bi ferħ:
  -Bħal dan! U int għedt Farsi. M'hemm l-ebda armonija sħiħa. Huwa għalhekk li jseħħu diżastri. Le, id-darba li jmiss se nilbes maskra tal-gass b'korazza tal-ġisem.
  "Jiddispjaċina Knur, jien ma stennejtx effett bħal dan jien, imma għandna bżonn ġebla u mhux se nitilqu mingħajrha." Wiċċ Leshka Teterev sar ftit aħmar, iżda baqa 'nadfa. Iżda l-fangs imtawwal, sar simili ħafna għal vampire.
  Log innutat:
  -U li qal li hi mhux se tirċievi ġebla, iżda jagħżlu kważi bl-addoċċ, aħna riskju blowing up-ħanut kollu.
  Knur għolla ċ-ċurkett, ħawwad saqajh, ħarġet dawl lewn u kollox baqa" f"postu, u l-wiċċ maħmuġ ta" Alice sar nadif bħal ta" tarbija.
  -Issa se nibqgħu għan-negozju.
  Huwa resaq lejn it-tifla u poġġa biċċa frott fuq rasha. It-tuffieħ tat-tferrigħ għamel dawra madwar ir-ras, sparkled, imbagħad marret ċirku ieħor. Leħen melodiku tinstema.
  -Bniedem, dan l-oġġett huwa uniku, u l-qawwa tiegħu m'għandha l-ebda limiti. Il-ġebla teħtieġ ġebla speċjali u astral mil-limiti maġiċi.
  Knur, jilgħaq xufftejh bi pjaċir, qal:
  - Hawnhekk għandi biss waħda unika bħal din. Għajn tad-Dragun.
  Leshka kien indignat:
  -U x'inhu uniku fl-għajnejn ta 'dragun, kull għaxra għandu tali ġebla?
  Il-ġurnal bil-kbir wieġeb:
  -U l-fatt li, skond liema tip ta 'dragun. Din hija l-għajn ta 'kruha imperjali, estremament rari u mhux tas-soltu.
  -Imperjali! - Lyoshka Teterev għolla għajnejh. - Imma huwa invincible, kif ħadt lilu?
  Knur wieġeb onest:
  -Xi drabi l-kruha tagħti l-aktar ħaġa siewja li għandu, volontarjament. Issa se nġibha.
  Knur sparixxa wara l-ixkafef, imbagħad segwa murter, diversi perjodi ħarbu minn xufftejh.
  Ftit sekondi wara, huwa deher diġà f'forma aġġornata. Kien liebes frock coat kannella u qniepen fuq rasu.
  "Hawn, għalik." Huwa ħarġet ġebla li tidher vjola, forsi matta.
  Huwa tiegħek, ħud f'idejk.
  Alice ħarġet il-pali tagħha, għajn tad-dragun immedjatament saħqet. Imbagħad instemgħet mużika mill-isbaħ, u beda jbiddel il-kulur.
  L-ewwel sar blu, imbagħad blu, aħdar, imbagħad isfar, oranġjo, u fl-aħħar aħmar, isbaħ minn kull ruby.
  Il-ġurnal gerbet pjuttost:
  - Kbir, għarafek. Biex tkun il-mistress eterna tiegħek. U issa nagħmel inti ċirku, poġġi ġojjell f'ambjent.
  Knur xeħet, u fuq is-saba 'l-indiċi ta' l-id il-leminija ta 'Alice, deher ċirku mill-isbaħ b'artifatt ta' kulur li dejjem jinbidel.
  Il-ġurnal sar kuntent:
  - Ukoll, int tajjeb issa.
  - Kemm minna? - qal Leshka Teterev b'rogħda bilkemm notevoli fil-vuċi, u frowned.
  Knur iddikjara b"fiduċja:
  - Elf monarka. Fil-fatt, din il-ġebla m'għandha l-ebda prezz, imma mhux se nitlob wisq.
  It-tifel ċkejken nefaħ serħan.
  -Eċċellenti. Ħudhom.
  Lekha Teterev ħarġet purse maġiku u, wara li għadd il-muniti, tahom lil Knur. Imbagħad qal b"ton kemmxejn bi ngħas:
  - Nixtieq nixtri midaljun mingħandek, nittama li l-għażla ma ddumx.
  Il-ġurnal, filwaqt li naqqas leħnu, irrimarka:
  -O! Nara li trid tlesti l-ħabiba tiegħek. Madankollu, taf li l-istudenti tal-ewwel sena mhux suppost ikollhom. U ma niksirx ir-regoli.
  Lyoshka mitwi idejh b"mod talab:
  - Imma għall-fini ta 'din it-tfajla, jekk jogħġbok agħmel eċċezzjoni. Wara kollox, hi tista" tkun il-magħżula.
  Knur iddikjara b"fiduċja:
  - U int, nara, tiftakar ukoll il-leġġenda. Meta tfaqqa" gwerra kbira, tifla minn dinja oħra se ssalva l-univers tagħna.
  Iżda din hija biss leġġenda. Fil-fatt, hemm wisq rumors u fairy tales jiċċirkolaw, mhux kulħadd għandu jkun maħsub.
  Lyoshka naqqas leħnu u rrimarka:
  - Ma smajtx li l-periferija tad-dinjiet ġew invaditi minn aljeni strambi, li l-preżenza tagħhom toqtol il-ħajja kollha. Huwa possibbli li jiġu fid-dinja tagħna.
  Knur kien konfuż:
  - Żewġ artifatti biss kull darba. Huwa wisq. Barra minn hekk, ikolli bżonn iż-żmien biex insib il-locket it-tajjeb. Ħalli, tifla, fergħa tax-xagħar tiegħek u mbagħad nista" nagħmel l-għażla t-tajba.
  Alice ħadet imqass tal-fidda minn fuq l-ixkaffa u b"attenzjoni qatgħet linja rqiqa. Imbagħad għaddiet xagħarha tad-deheb lil Knur, li ħeba f"kaxxa tal-kristall.
  Caring Leshka ħares lejn l-arloġġ tiegħu:
  -Issa rridu mmorru, wara nofs siegħa klassijiet. Konna mwaħħla miegħek.
  - Ittajjar, tfal, itiru! - Knur xejret sida tal-injam, iżda Alisa Selezneva, li ma setgħetx trażżan il-kurżità tagħha, staqsiet:
  -Min kont f'ħajja passata?
  "Log" tbandal:
  - Għandi tifla l-ebda ħajja tal-passat. Jien twelidt fuq din il-pjaneta għaxart elef sena ilu. Dwar kemm se ngħix, u fejn se jmur l-ispirtu tiegħi wara l-mewt, onestament ma nafx. Hawnhekk għandna ħlejjaq differenti jiltaqgħu, l-unika ħaġa li nħoss hija li dalwaqt dawk li jgħixu fuq il-pjaneta tiegħek se jkollhom jiffaċċjaw test serju.
  Selezneva wieġbet b"daqqa:
  -Nista" nħossha jien!
  U ttimbrat sieqha mikxufa u mnaqqxa.
  Mowing, Alice u t-tifel magician segwew għall-ħruġ. L-għarix fuq saqajn dragun, wara kamra spazjuża, dehret żgħira u griża. Hi, ukoll tgħajjat, miexja, ttajjar serp b"sitt irjus. Alexei Teterev mekkanikament għolla idu biċ-ċirku. Madankollu, ir-rettili, iduru, tellgħu. Apparentement il-mostru kien biss tal-biża fid-dehra.
  It-tifel magician tkellem bil-mod:
  - Oqghod attent!
  Alice qablet ma' dan:
  -F'din id-dinja parallela, kollox huwa differenti minn fuq il-pjaneta tagħna, tista 'tfixkel ħlejjaq perikolużi.
  . KAPITOLU #11
  Huma mxew malajr lejn il-pilastru, meta f'daqqa waħda brimba b'ħafna armati bi friegħi gnarled minflok saqajn dehret quddiemha.
  Leshka wissa, qal:
  - Huwa cleaver. Serjament, qed nipprova nħares.
  Madankollu, il-mostru f'daqqa waħda qabeż fuqhom. Il-moviment goff tiegħu minn barra kien mgħaġġel u ż-żewġ wizards żgħażagħ bilkemm kellhom ħin jiltaqgħu miegħu bit-travi tagħhom. Iċ-ċirku ta" Alice Selezneva ħadem awtomatikament. Raġġ vjola separat u kważi immedjatament maħruq permezz tas-simbjożi tal-pjanti u l-annimali. Ir-raġġ oranġjo ta 'Leshka Black Grouse kien aktar dgħajjef u, madankollu, ikkawża wkoll ħsara sinifikanti lill-mostru. It-taħlita ta" brimba u zokk tgħajjat, iżda kompliet timbotta. Il-guys kienu mġiegħla jxerrdu f'direzzjonijiet differenti. Alisa Selezneva tellgħet u, direzzjoni fluss ta 'enerġija, ippruvat taħraq il-undead.
  Madankollu, il-kruha rriżulta li kienet persistenti ħafna, xi fergħat ħarqu, u rimjiet ġodda dehru minflokhom. Fil-frattemp, huwa mexxa fuq Alexei Teterev, li b'xi mod ma setax jitlaq. B'disprazzjoni, iż-żagħżugħ ħa medaljun u pprova joħloq semblanza ta 'protezzjoni. Madwaru dehret bużżieqa tal-perla. Din il-protezzjoni, madankollu, ma kinitx għal kollox affidabbli u maqsuma taħt il-pressjoni tal-cleaver. Imbagħad Alisa Selezneva, għall-għarrieda għaliha nnifisha, iddeċidiet li ram. Għamla linja mejta, ħabtet fil-mostru bil-qawwa kollha tagħha. Ix-xokk tal-brimba ħasad, il-fjammi sparaw lejn is-sema, u dawwal il-pajsaġġ skoraġġanti. Meta n-nar naqas, baqa" biss irmied. Alexei boy-mage malajr qam, kien kemmxejn scratched, iżda, b'mod ġenerali, xejn serju. Iżda Alisa Selezneva batiet aktar gravi, kien hemm ħruq u tbenġil fuq wiċċha, il-libsa tagħha kienet miksija b'tikek suwed.
  - Inti setgħet miet. Kemm int traskurat, tifla tiegħi.- Lyoshka Teterev mexxa subgħajh tul ħaddejn tan-nugrufun.
  Alice ttimbrat irrabjata, sieqha vojta u grazzjuża, b"mod aggressiv u ħarxa għajjat:
  Salvajtek tifel. Id-difiżi tiegħek ma kinux ikunu kapaċi jifilħu l-pressjoni ta 'makna għal żmien twil.
  Ma" dan it-tifel-maġist qabel:
  Għandek raġun, qed nagħmel ħafna għaraq. Imma għaliex kien furjuż? Normalment ma jkunux aggressivi.
  Alice loġikament ħasbet:
  Forsi s-saċerdoti l-kbira?
  - Oh, dik is-saħħara. Ma naħsibx daqshekk malajr. X'inhuma, l-oħrajn tagħha m'għandhom l-ebda negozju ħlief li jiġġieldu magħna? - It-tifel magician Leha tefa' rasu lura. - Imma min jaf. Imma f'din il-forma ma tmurx l-iskola - huwa mutu! Ħu dip fil-fluss maġiku.
  Alice qablet malajr:
  - Sadanittant, bypass l-arblu.
  Din id-darba daħlu fil-belt mingħajr irbit jew vojt. Għaddejna l-kwarta ħarxa u ħriġna għall-pjazza ċentrali. Bħal qabel, shone gradwalment toqrob il-Zenith, erba suns. Għamel is-sema sabiħ ħafna bl-aktar sfumaturi sinjuri. Il-belt dehret intelliġenti u, għalkemm kienet għaddiet ftit aktar minn siegħa, deher li kienu ilhom ħafna ma ilhom hawn. Alisa Selezneva kienet imbarazzata ħafna bid-dehra mqaxxar tagħha, u anke bħal tallaba mikxufa, dawk li kienu għaddejjin ħares lejha u, b"talb, daret lejn is-sieħba tagħha:
  "Forsi għandna nippruvaw jespliċitaw restawr?" Inti magician b'esperjenza u tista 'tagħmel kollox.
  Leshka kienet imbarazzata:
  - Min qallek li, jien biss fit-tielet sena tiegħi. Ukoll, ser nipprova, għalkemm sors ta 'fejqan huwa aktar preċiż. - Bil-wieqfa quddiem it-tfajla, il-wizard żagħżugħ malajr jaqra spell twil. Riħ qawwi nefaħ, tbenġil u grif fuq wiċċ sparixxew, il-libsa saret friska anke lamtu. Ħaġa waħda biss hija ħażina, it-tfajla saret trasluċida.
  Selezneva daħqet:
  - Ukoll, inti Leshenka, agħti. Jien bħal ghost.
  It-tifel magician kien konfuż:
  - Jiddispjaċini Alice. Jien mhux għażżien wisq u probabbilment ħallat ftit ħsejjes fl-ispel, u għalhekk dan l-effett deher.
  It-tfajla tefgħet snienha perla.
  -Laziness hija l-omm ta 'kull vizzji. X'qed jien, biex nidher f'din il-forma lil sħabi?
  Leshka ħadlu rasu negattivament.
  - Le, ejja nitfgħu fil-fluss tal-fejqan.
  Huma tellgħu sa l-iskulturi ta 'allat bi xwabel miġbuda inkwadrati l-bieb kbir. Folla kbira ta" nies inġabret ħdejn is-sors. Il-magician tifel kunfidenti lilu nnifsu immedjatament mar zopp.
  Leshka xeħet:
  -Jidher li hemm linja. Tajjeb, nirranġaha jien.
  Reġa" tefa" s-sell. Ħalo flared madwar Alisa Selezneva, u mument wara reġgħet kienet fiċ-ċraret tagħha.
  It-tfajla mill-futur għajjat:
  Ukoll, ma stajtx taħseb f'xi ħaġa aħjar. Erġa lura għaċ-ċirku sħiħ.
  Leshka ħadlu rasu negattivament.
  -Le! Issa se nirrepeti l-kliem maġiku u nipprova ħafna biex ma nħawwad xejn.
  It-tifel magician verament blushed mill-isforz, u rnexxielu jwettaq l-operazzjoni maġika perfettament. Anke duħħan ħareġ minn widnejh, u mnifsejh xegħru.
  Ukoll, tippruvax daqshekk! Int ser tifqigħ! - B'leħen għoli, it-tfajla daħqet u ttimbrat sieqha mikxufa, iffurmata, kemmxejn trab. Imbagħad għollet idejha u ħarġet raġġ ġo ġett oranġjo. L-ilma xerred u xeħet iż-żewġ wizards minn ras sa saqajk.
  "Issa ser ikollna nixxfu lilna nfusna." It-tifel magician reġa' tefa' perjodi u fwar imferra 'minnhom.
  Alice daħqet biċ-ċaqliq.
  "Nara li ma tafx wisq. Dak meta nsir sorceress, se nagħmel kollox.
  It-tifel-sorcerer loġikament irrimarka:
  -Huwa impossibbli li tkun taf kollox.
  Il-koppja telqet u, waqt li tagħmel dawra ta" addiju, telqet mill-belt. Mill-inqas, Leshka Teterev kien jaf kif jimmaniġġja perjodi ta 'moviment tajjeb.
  Kif kien mistenni, kienu tard għal-lezzjoni. Huma ngħataw punti ta" penalità u tpoġġew fi klassijiet. Alisa Selezneva issejħet fuq il-blackboard, qrat il-ktieb tat-test il-ġurnata ta 'qabel u wieġbet b'mod korrett. Hija ngħatat disgħa u mibgħuta postha. Ħafna studenti ħarsu b'għira lejn iċ-ċirku ġdid tagħha. Fil-vaganzi, Natasha Belaya u sħabha avviċinawha.
  It-tfajla, tbandil ġenbejha lussużi, u tixgħel b"ħaġar prezzjuż, innotat:
  X'ġebel tal-għaġeb. Qatt ma rajt xi ħaġa bħal din.
  "Din hi l-għajn tad-dragun imperjali." wieġbet Alice kburija u ddrittat daharha għall-akbar.
  Natasha irrimarkat bla dubju:
  - Imperjali? Ara naqra! U fejn twieled kavallier kapaċi jegħleb kruha bħal din?
  Alice wieġbet b"fiduċja:
  -Fid-Dinja, naħseb.
  Natasha tgħajjat bil-ferħ:
  -Fl-imperu glorjuż tiegħek? Imma taf, din il-kruha mhix affettwata mill-maġija.
  Alice għaqdet il-ponn tagħha u beħet:
  -U għaliex magic, jekk xkubetti bil-lejżer, rokits gravitazzjonali bil-ġett, kampijiet tal-forza.
  Natasha Belaya oġġezzjonat b'fiduċja:
  -Hemm ċiviltà differenti hawn, barra minn hekk, jidhirli li dawn il-monsters huma magħmula minn hyperplasm u huwa impossibbli li joqtluhom bl-armi ordinarji, anke l-aktar moderni.
  Alice ferħana qalet:
  - Tant aħjar, allura ċ-ċirku tiegħi se jagħtini ħafna saħħa.
  Natasha ħadet rasha.
  - Tkunx wisq flattered, huwa piż tqil ħafna.
  It-tfajla tgħajjat:
  -Tkun xi tkun, nieħu!
  Alisa Selezneva sparat sajjetta, u kważi waqqgħet kokka bi tliet irjus. L-għasfur, jagħmel dawra, għaxxaq:
  - Għandek saqaf marret? Tista 'wkoll toqtol lilek innifsek għall-mewt.
  It-tifla kienet imbarazzata u tgħajjat:
  - Jiddispjacini, imma inti ma jitkaxkrux taħt ir-raġġi.
  Il-kokka beħet:
  - Ukoll, jien ser niftakar li.
  Alice ħadet iċ-ċirku tagħha b'theddid.
  -Trid aktar!
  Il-kokka bil-għaġla sparixxa fil-kamra li jmiss.
  - Dak tant jibża.- Alice daħqet.
  Fil-lezzjoni li jmiss, ingħatat bagalja bħallikieku kienet għadha ġdida. Hemmhekk poġġiet il-kotba tagħha. U meta tellgħet il-librerija waqt il-vaganzi, irnexxielha tikseb żewġ volumi interessanti, iżda ħoxnin ħafna f'legatura antika, kif ukoll ħames kotba iżgħar. Il-bagalja, madankollu, baqgħet bla piż, kienet konvenjenti ħafna, u Alisa Selezneva għal darb'oħra rringrazzjat lill-maġija li tagħmel il-ħajja lokali aktar faċli. Il-lezzjoni li jmiss kienet pjaċevoli ħafna. Ġew imħarrġa biex jisparaw sajjetti virtwali, u mgħallma jbiddlu annimal f"ieħor. Kienet speċjalment interessanti li titbiddel f"ħmar. Bl-għajnuna taċ-ċurkett, it-tifla mill-ewwel irnexxielha u saħansitra rikbet fuq dahar ta" ħmar.
  Alice daħlet:
  -Hekk hu interessanti.
  Il-lezzjoni li jmiss kienet iddedikata għat-trance maġika. L-għalliema, li kienet qisha taħlita ta" ġurdien u granċi, spjegalhom:
  -Bl-għajnuna ta 'infużjoni u perjodi kumplessi speċjali, tista' tgħaddi f'ħolma maġika. Hemm f'ħolma biex tara affarijiet straordinarji, xi proprjetajiet maġiċi, kif ukoll dawk pjuttost ordinarji. Bl-għajnuna ta 'tekniki speċjali, jistgħu jiġu estratti minn ħolma u trasferiti għar-realtà. Veru, magicians b'esperjenza u avvanzati ħafna biss jistgħu jorqdu fuq xi ħaġa serja, għalhekk din il-lezzjoni hija waħda ta 'prova. Jekk xejn ma jaħdimx, jekk jogħġbok taqbadx.
  L-għalliema fetħet id-dwiefer tagħha.
  Alisa Selezneva u studenti oħra ħejjew it-tintura, aqraw l-espliċita, iżda minħabba eċċitament qawwi, ma setgħux jorqdu għal żmien twil. Meta daħlu f'xi dehra ta 'rqad, fjuri u bżieżaq tas-sapun biss tefgħu quddiem l-għajnejn tat-tifla. Minkejja l-isforzi kollha tagħha, xorta ma setgħetx tikkonċentra.
  Meta qamet, f"idejha kellha mazz fjuri mgħammra. Applikanti oħra kienu saħansitra inqas ixxurtjati, Natasha Belaya biss kienet kapaċi tiġbed semblanza ta 'pager f'ħolma, gizmo f'dan il-każ kompletament inutli.
  - Ukoll, xejn, ma tkun mqalleb. L-għalliem tefgħet denbha. - Hekk kif tikseb l-esperjenza, int se tikseb aħjar u aħjar.
  Il-lezzjonijiet tal-maġija, Alisa Selezneva, kienu affaxxinati ħafna, daħlet f'dinja mhux tas-soltu ta 'fairy-tale. Meta l-ewwel mewġa ta 'klassijiet intemmet, u rċevew id-dar, it-tfajla bdiet tfittex għal Leshka Teterev. Għal xi raġuni, għoġbitha ħafna lil dan il-bniedem misterjuż. Barra minn hekk, fil-fond tar-ruħ tagħha, ħolmet li ttir miegħu lejn il-belt fil-ħin liberu tagħha.
  X'inhu l-isem tal-kapital tiegħek, mill-mod?
  Staqsiet lil Natasha.
  White wieġeb:
  -Elvira!
  Mistieden mill-futur għoġob dan:
  - Fl-opinjoni tiegħi, isem sabiħ ħafna għall-belt! Illum se nkun hemm.
  Alisa Selezneva xejret lill-ħbieb tagħha. Madankollu, Alexei Teterev ttardjat, fit-tielet sena lezzjoni oħra, u poġġiet bilqiegħda f'wieħed mill-ħafna siġġijiet u stenniet. Sabiex ma taħlix il-ħin, iddeċidiet li tħares mill-enċiklopedija kbira ta" fenomeni paranormali mfassla b"mod lussuż. Hija għoġobhom b'mod speċjali l-istampi li jiċċaqalqu, bħal TV live f'kull paġna. Issa fl-aħħar tkun tista 'titgħallem l-għerf tal-arti antika.
  Alice neħħiet il-bagalja u diġà poġġiet idejha fiha, peress li f'daqqa waħda, kellu snien, u huwa clutched palm tagħha bl-uġigħ. It-tfajla għajjat - il-borża tal-iskola nbidlet f'mostru karnivori. Il-bżieq nixxef mill-ħalq mikxuf, b'diffikultà, jaqta' l-ġilda, Alisa Selezneva irnexxielha tiġbed idha 'l barra. Il-"kruha" qabżet u ppruvat taqbadha minn griżmejha, it-tifla ltaqgħet miegħu b"minkeb. Hija ma kinitx taf ħafna ta 'tekniki ta' ġlied idejn għal naħa, kienet involuta fil-passat, ħajja spazjali fis-sezzjoni, u dan salvaha. Iltaqgħet qabża ta" mostru ieħor b"sieqha, dawwar iċ-ċirku u bagħtet is-sajjetti. Madankollu, hija tilfet, il-mira mhix kbira biżżejjed u mobbli ħafna. Il-borża mdawwar u qabdet mal-għaksa vojta u muskolari tagħha. Kienet ħafna wġigħ, id-dmugħ ħareġ minn Alice Selezneva. Minkejja dan, hija xorta sparat travu, laqtet id-dahar ittond. Il-qabda maħlula, il-bagalja waqgħet barra, unclenching tiegħu snien, li dewweb quddiem għajnejh bħal silġ.
  It-tifla għajjat:
  -Ħaqq għal!
  Alisa Selezneva marret izappap fuq siġġu u waqgħet fiha. L-id grazzjuża kienet imqatta" u minfuħa, il-libsa kienet imqatta", u fuq kollox, imnieħer inkiser.
  It-tfajla qalet irrabjata:
  - Ara naqra, il-portafolli jingħataw lit-tfal tal-iskola.
  It-tfajla reġgħet tefgħet il-borża mibgħuta b"sieqha. Natasha Belaya resqet lejha.
  It-tfajla staqsiet bi tbissima:
  -X'ġara Alice?
  It-tfajla rrabjata ddikjarat, ittimbrat saqajha vojta fuq il-madum sabiħ u kkulurit tal-parkè:
  -Iva, dik il-bagalja tal-ġenn gidmet li għandek ukoll?
  Natasha Belaya ikkonfermat malajr:
  -Dażgur! Trid tpoġġi l-provvisti tal-iskola tiegħek x'imkien. Imma b"differenza minn tiegħek, tiegħi ma gidmax. Xi ħaġa mhix nadifa hawn. U trid tara tabib. Huwa se jfejjaq istantanjament il-ħsara kollha tiegħek.
  Alice ghamlet irrabjata:
  - Le, jien, tkun kemm tkun!
  Aktar esperjenza fil-kwistjoni tal-maġija, Natasha Belaya irrimarkat b'mod loġiku u ġudizzjarju ħafna:
  -L-aktar perikolużi! Il-bagalji sempliċement ma jitfgħux fuq it-tfal tal-iskola, li jfisser li xi ħadd ħasruh.
  Selezneva staqsa sorpriża:
  -U min jista 'jagħmel dan?
  Is-sieħba tgħajjat irrabjata:
  - Huma ser insemmu. Sa dakinhar ejja mmorru.
  Natasha Belaya tat idejha, u Alisa Selezneva ħadet pass, u mbagħad, ma setgħetx tirreżisti, xejriet idejha, telaq.
  Minkejja l-uġigħ, kantat:
  Bħal farfett tal-fairy tgerreb fuq maltempata,
  Hija segretament ħolm li ssalva lis-sajjieda!
  U l-uragan ħażen jitfa' l-qoxra aktar u aktar!...
  Mingħajr ma temmet il-poeżiji, hi kważi waqgħet għal isfel, kważi ħabat mad-dragun. Annimali żgħar spiss itiru madwar il-kastell, kienu aktar sbieħ milli intimidanti, u ħafna tfal tal-iskola fittxew li jiksbu ħabib żgħir.
  Alisa Selezneva, madankollu, ma saritx indignat; ħadd ħlief Leshka Bely tellgħu biex jiltaqgħu magħha. It-tifel tbissem, xagħru blond jonfoħ fir-riħ.
  It-tifel ċkejken għoġbu:
  - Hi Alice, jidher li erġajt ħadt fi ġlieda?
  It-tfajla ħabtet:
  -U ħadt għaxra għall-ewwel darba. X'tip ta' fjur għandek?
  Leshka għoġbu rasu bil-qawwa.
  Ukoll, dejjem hemm l-ewwel darba għal xi ħaġa. M'għandekx frown Selezneva, jekk ltqajna fi ġlieda, allura din mhix raġuni biex tkun imdejjaq.
  Alice irrimarkat irrabjata:
  - Iva, ovvjament, speċjalment jekk huwa l-portafoll tiegħek. Isma, tista" tirrestawrani?
  It-tifel magician b"affezzjoni staqsa:
  - F'żewġ sekondi, imma għaliex attakkak?
  "Ma nafx." Selezneva twitched bla sabar.
  Lyoshka Teterev għorok il-midaljun b'subgħajh, imbagħad whispered spell.
  Alice kienet mgħottija bi sħaba bajda, hi mgħaqqda fir-ragħwa.
  It-tfajla għajjat:
  -Int miġnun?
  Leshka malajr skużat ruħha:
  -Issa! Wieħed tnejn tlieta!
  It-tifel żagħżugħ irrepeta l-espliċita mill-ġdid. Is-sħaba sparixxa, iżda dehru Ġilji tal-wied, kibru eżatt fuq ras Alisa Selezneva.
  Veru, il-grif spiċċaw. It-tifla ppruvat tiġbedhom, iżda rċeviet biss uġigħ qawwi.
  Mistieden mill-futur għajjat:
  - Indannat, x'qed tagħmel?
  Leshka ddikjarat b'fiduċja:
  -Din hija l-maġija tar-restawr u l-ħajja. Tara kemm għandek enerġija pożittiva, anke l-fjuri fjur.
  It-tfajla tħarħet b"mod aggressiv.
  - Qed tiċċajta. Hawn jien.-
  Alice tefgħet il-ħajja li kienet għadha kif tgħallmet fil-lezzjoni ta" qabel. Lyoshka Teterev tbissem u f'daqqa waħda ddisprata tħawwad saqajh. Huwa kiber denb u widnejn ħmar. F'waħda mill-mirja enormi ra lilu nnifsu.
  It-tifel magician għajjat fil-quċċata ta 'pulmun tiegħu:
  X'għamilt, tifla iblah. Kien hemm raġel gustuż, u issa kowt tal-ġilda tan-nagħaġ!
  Alice qalet b'mod aggressiv:
  - Mhux witty Leshka hija magician, imma kif sfigurajtni bil-fjuri tiegħek?
  Il-maġi żagħżugħ għajjat:
  - M'għamiltx apposta! Barra minn hekk, naf kif nirranġa l-espliċita, u int le.
  Selezneva wieġbet:
  -Naf ukoll! Fuck tibidoh! Uh, u eh!
  Alice aqra l-formula inversa. Il-widnejn spiċċaw, id-denb waqa".
  Leshka ikkonferma:
  - Int talent.
  Selezneva tgħajjat irrabjata:
  - Tfaħħirx, imma pjuttost tikkoreġi l-iżball tiegħek.
  Lyoshka Teterev għajjat kliem maġiku. Madankollu, għal darb'oħra, misfire, minflok Ġilji tal-wied, logħob tan-nar niżel mill-imnifsejn u widnejn.
  It-tifel maġi ċappa:
  -Li, fl-opinjoni tiegħi, huwa sabiħ ħafna.
  Alice rrabjata ħabtet saqajha mikxufa u mnaqqxa, li ma tiflaħx iż-żraben, għajjat:
  "Jekk issa ma tiddisinkantix, lanqas biss nagħmillek ħmar, imma nagħmel mogħża."
  Leshka Teterev tgħajjat:
  -Jien ma nibżax.
  F"dak il-mument, bħallikieku mill-arja, deher l-għalliem Helmet Boniface. Huwa deher qisu raġel, biss tliet qrun ħomor fajljati u eċċessivament bħal gwardarobba, spallejn massiva betrayed oriġini mhux pjuttost umanojde tiegħu.
  Instemgħet għajta:
  - X'tip ta 'żarmar bejn l-istudenti. Sur Teterev, tal-mistħija għalik li tiċċaqlaq mill-ġdid.
  "Jien ma għamiltx apposta." Il-mage żagħżugħ oġġezzjona bi timida.
  B"reazzjoni, l-għajta saret saħansitra aktar qawwija:
  -Speċjalment. Tali goff, u għadu liebes djamant Farsi. Mage Elite, inti ma tistax timmaniġġja jespliċitaw elementali.
  It-tifel tal-maġi għajjat:
  Iva, issa nirranġaha.
  Roar bi tweġiba:
  - Imwarrab.
  Helm xejriet idu. Il-logħob tan-nar spiċċa mill-ewwel.
  Leħen aħrax ratta ftit:
  -Qabel ma inti conjure, trid taħseb. U madankollu, mhux se ntik punti ta 'penali, imma jekk nerġa' naqbadha, ma tinżel daqshekk faċilment.
  - Dan mhux se nerġgħu nagħmluh.- Għaddet Leshka Teterev.
  Alice wieġbet:
  -Għaliex twaħħallu? Wara kollox, l-għarfien li nirċievu fl-iskola huwa inutli mingħajr applikazzjoni prattika. Aħna nħarrġu u xi drabi huwa meħtieġ li timla l-ħotob.
  Helm mexxa subgħajh mal-bażi tal-qrun.
  -Meta jkollok dawn, tifhem kemm hi għalja kull bump. Issa guys, qed inwissikom jekk tkunu fil-belt. u int sejjer hemm, fl-ebda każ ma tittirx sal-palazz irjali.
  - U għaliex! - Lyoshka Teterev għolla rasu.
  L-għalliema beħet:
  - M'intix suppost taf li. Madankollu, is-sultan mhux f"burdata tajba u kritiċi ħżiena qed jinċitawh jagħlaq l-iskola tal-maġija.
  -Mifhum, imma l-belt hija kbira anke mingħajr palazz! - B'ħarsa irrikonċiljabbli, qalet Alice.
  It-tip bi tliet qrun, qal, li tinstema aktar minn ambigwu b'dehra bħal din:
  - Ukoll, allura ma 'Alla.
  It-tifla ħasbet bejnha u bejn ruħha kemm huma qarrieqa l-apparenza. Hawn hu l-Elmu, hekk gloomy u formidabbli fil-fond ta" ruħu, artab u kondexxendenti. Imma mhux ċar għaliex jiffajlja l-qrun? Żgur li ma kinux se jħassru d-dehra tiegħu. Jew jibża" li jittieħed għax-xitan?
  Alice għajjat:
  - Ukoll, Leshka. Rush!
  Il-wizard żagħżugħ qal:
  -Għadni liberu għal ftit sigħat, imma filgħaxija għandi affarijiet x'nagħmel mill-ġdid, allura ma toqgħodx fuq kuntentizza twila wisq.
  Alisa Selezneva ttimbrat saqajha vojta u tgħajjat:
  Illum għandna ġurnata libera u nistgħu nieħdu pjaċir!
  Il-midaljun teptip, kollox dalam għal mument, u mbagħad kienu f'belt mill-isbaħ.
  Kollox kien ikkulurit u majestuż.
  -Fejn issa? - Staqsiet Alisa Selezneva bit-tama.
  Il-maġi tifel poġġa subgħajh l-indiċi ma" xufftejh u lissnet b"leħen baxx:
  -Lill-palazz irjali. Jidhirli li hemm xi sigriet moħbi wara t-twissija tal-Elmu.
  Imbagħad Alisa Selezneva qamet fl-aktar post interessanti. Hija saret viżibbli waqt l-irqad. U tliet pulizija qabdu magħha, immanettjati. Il-kobob g[ajtu:
  - Il-bum huwa barefoot, għaliex jimtedd!
  Alice twitched drastikament. Il-manetti fuq il-polz tagħha qabżu. U t-tifla imbuttat lill-pulizija fil-geddum b"ponn. Ix-xedaq tal-kop tellgħu u spiċċat. Alice sparat pulizija ieħor fit-tempju b"minkeb, u waqqgħet pulizija. U t-tielet laħaq għall-pistola, iżda rċieva daqqa qawwija ta 'l-irkoppa fil-groin. U immedjatament għadda mill-xokk ta 'uġigħ.
  Alice kantat:
  - Jien mhux anġlu, imma xitan,
  Ukoll, ajkla biss!
  Kien hemm nies madwar, u kienu jħarsu lejn il-blonde sabiħa u barefoot. Blimey. Imqiegħda mingħajr sforz tliet pulizija. Din hija t-tfajla coolest mill-aktar cool.
  Alice mxiet mill-istazzjon. It-takkuna mikxufa u roża tagħha leħħew. Huma setgħu faċilment jaċċelleraw għal tliet mitt kilometru, u jolqtu t-triq mill-istazzjon bħal meteora.
  Żewġ pulizija li kienu fuq il-lasta waqgħu, maqtula minn tfajla veloċi.
  Alice tgħajjat.
  - U min jiltaqa" miegħi, qatt ma jinġabar! U wera ilsienu!
  Wara dan, it-tifla naqset xi ftit. Ma tħobbx timxi bil-mixi. Iva, in-nies qed jaraw. Tassew, hi bum?
  Alice xebbat:
  - Jien tifla Russa sempliċi -
  Qatt ma kont barra!
  Għandi dublett qasir
  U jien kompletament barefoot!
  Ukoll, x'tista 'tagħmel u xi ħaġa cooler tqum. Pereżempju, għandha tilbes iż-żraben, u għandha tilbes skont l-istaġun? Il-ġisem perfett ta 'Alice mhuwiex kiesaħ, iżda hija wisq catchy f'din il-forma.
  Alice marret fl-eqreb ħanut. Kienet taf li kellha bżonn il-flus, iżda ddeċidiet li tuża l-ipnosi. Kif ipnotizza mhix misteru u tista 'tinstab fuq l-internet. U l-moħħ ta" Alice huwa b"saħħtu ħafna. U ħadd mill-poplu tas-seklu wieħed u għoxrin, hi mhix rivali fil-qawwa ta 'hypnosis.
  Alice staqsiet lill-bejjiegħa:
  - Ġibni żraben, jeans u kowt tal-pil tad-daqs tiegħi!
  Hija meekly nodded bi tweġiba. Il-maħżen deher pjuttost deċenti. Ħafna mirja.
  Alice ħares lejha nfisha. Hija blonda sabiħa ħafna, bil-libsa tal-għawm. Atletiku ħafna u b'saħħtu, b'muskoli prominenti. Xagħar xi tip ta 'larinġ ċar, u kulur mhux naturali. Iżda din hija biss l-iskema ta 'kulur naturali tagħha Alice. U l-ebda nanobots ġewwa. L-istruttura pura ta 'korp imsaħħaħ ġenetikament, eternalment żagħżugħ.
  Il-bijoinġinerija taħdem mill-għaġeb. U hawn, anke mingħajr teknoloġija, hija madwar għoxrin darba aktar mgħaġġla minn persuna mħarrġa sew tas-seklu wieħed u għoxrin u mitt darba aktar b'saħħitha. U din hija tassew tifla!
  U issa hi liebsa u saret mhux daqshekk catchy. Għalkemm iż-żraben mhumiex komdi. Alice talbet stivali. U l-bejjiegħa ġabitilha. Għalkemm saqajn bħal Alice barefoot huma ħafna aktar attraenti u sexier.
  Alice saħansitra qalet diversi aforiżmi dwar dan is-suġġett;
  Sieq femminili mikxufa ġġiegħel lil raġel jaqa" fi tfulija barefoot!
  Ħafna drabi, stivali shod jaqgħu fi tfulija barefoot!
  Jekk tifla għandha saqajn sbieħ, allura mhix barefoot fil-ħajja!
  Tfajla barefoot aħjar minn anzjana shod, qattus żgħira, aktar pjaċevoli minn iljun antik!
  L-aħjar minn kollox, mara tirċievi premju b'sider mikxuf, u żraben tal-moda b'saqajn vojta!
  Mix-xewk tal-indifferenza maskili, l-aħjar mod biex tipproteġi mara huwa għarqub vojt!
  L-għarqub l-aktar durabbli għal raġel minn sieq femminili vojta!
  għarqub femminili barefoot, l-aktar boot maħruqa shod ma giblets!
  Jekk tonqos milli tneħħi ż-żraben tiegħek fil-ħin, inti ssir barefoot!
  Jekk inti moħħ ta 'klabb, allura inti tista' tisħon tajjeb, biss lilek innifsek!
  Tajjeb li jkollok klabb, ħażin li tkun klabb!
  Fists tal-ħadid fondut jistgħu jgħinuk tgħix, iżda ras tal-ballut twassal għall-mewt!
  Meta l-ħakkiem ma jkollux sultan f"rasu, l-anarkija tirrenja fil-pajjiż, u jbigħu għalxejn!
  Kuruna mhix għall-istess ras bħal kappell!
  Fuq ir-ras tal-ballut u l-kuruna tpoġġi prekarjament!
  Peress li l-ballut mhuwiex b'saħħtu, iżda l-materjal għar-ras minnu huwa l-aktar fraġli!
  Min hu ras tal-klabb, jitla" fuq rasu b"każin!
  Il-politiku qed iżomm purse u bastun f"idejh, flusu biss huma tal-injam, u l-basket huwa karta!
  Kap qawwi, fl-aħħar post tirreferi għal xagħar griż!
  Inti tista 'ma tkunx bjonda, iżda huwa sabiħ li tkun ruħ tleqq, il-bniet jistgħu jegħlbu lil dawk ħżiena sabiex oħrajn ikunu jistgħu jgħixu kuntenti!
  Ma tistax tibni difiża soda mill-ballut fuq iz-zkuk biss!
  Jekk il-politiku ma jkunx woodpecker, allura jneħħi ċ-ċipep, mhux biss mill-voter-zokk! G[alkemm il-politiku mhux ajkla, iqis lill-votanti b[ala ]ala//a//a!Jekk i[alli l-politi/i jne[[u l-//a minn fuqek, mela ]gur li int ;
  Politiku bil-votanti huwa volpi, imma miegħu nnifsu, ħamster huwa ħamster!
  Politikant intelliġenti qisu volpi f"koppa tat-tiġieġ, imma wieħed stupidu bħal iljunfant f"ħanut tal-kina!
  L-ordni jitpoġġa fis-skiet, il-politiku joħloq taħwid billi jitkellem!
  Politikant jitkellem ħafna, speċjalment meta jrid jagħlaq ħalqu!
  Li targumenta ma" politiku li tħabbat l-ilma f"mehrież, sakemm ma tiksirx il-muskolu tal-ilsien, tinsab bil-qliegħ!
  Il-politiku huwa taħlita ta" volpi u lupu, imma jħnieżer ħafna!
  Iktar ma l-politiku l-volpi, l-aktar ħnieżer!
  Fil-politika, hemm menagerie kontinwa, ilpup, liebri, tiġieġ, serduk u woodpeckers, volpi biss dejjem jintgħażel bħala re!
  Dittatur li jippretendi li huwa iljun huwa ħanżir ta" veru!
  Politiku jista" biss jgħaddi għal iljun jekk il-votant ikun ħmar sħiħ!
  Politiku jilbes ġilda tan-nagħaġ, imma l-għatx tad-demm biss jagħmillu relazzjoni ma" lupu, u muntun solidu bl-għerf!
  Huwa aħjar li jkollok lupu b"ilbies tan-nagħaġ bħala ħakkiem milli muntun f"forma ta" iljun!
  Politikant beat dwar il-paċi bħal nagħaġ, imma denb tal-lupu jsawru l-gwerra!
  Politikant jitfa" qisu lejl biex jikseb il-vot ta" l-elettorat, imma jżommhom għall-bżar!
  Jekk diskors ta" politiku jidhirlek qisu trill ta" nightingale, tkunux f"dan il-każ ta" ċawla!
  Jekk politiku jkanta bħal nightingale, allura jikkunsidrak logħba xierqa!
  Il-kaċċa għall-votanti hija differenti mill-kaċċa fil-foresti peress li l-kaċċatur jagħmel ħsejjes kemm jista' jkun!
  Politikant, b"kuntrast ma" pickpocket, joħloq ħafna storbju meta jisraq, u jieħu ċatti meta jisraq!
  Politiku huwa wkoll f"ċertu sens alla, imma aħjar ma temminx fih!
  Il-politiku jħobb iwiegħed il-Qamar lill-votanti, biss jinsa jżid li apparti r-ramel, hemm m'hemmx ħajja!
  Woe mhux mill-moħħ, imma min-nuqqas ta 'għerf prattiku!
  Il-problemi kollha tad-dinja mhumiex mill-flus, iżda mill-assenza tagħhom fl-ammont it-tajjeb!
  Imbagħad Alice f"daqqa waħda induna li meta qalet aforiżmi kienet marret "il bogħod wisq. Wasal iż-żmien għall-missjoni.
  . KAPITOLU #12
  Akulina Terekhova kienet ferm inqas ixxurtjata. Hija ġiet irrekordjata minn kamera, ħdejn Alisa Selezneva. U t-tifla ġiet arrestata malajr.
  L-investigatur staqsa diversi mistoqsijiet.
  Meta Akulina bdiet titkellem, l-investigatur irrabja:
  - Ieqaf titkellem bla sens! Oħrajn se jieħdu ħsiebek, imma għalissa, fiċ-ċella.
  Il-prosekutur ħarġet ordni għall-arrest tagħha u l-ħabs f'ċentru ta' detenzjoni sigriet speċjali tal-KGB.
  U tfajla studenta mxiet flimkien, żammet id-dehra ta 'kalma fil-kuritur. Imbagħad isimha daqq, u l-istqarrija:
  - Akulina Terekhova! Akulina Terekhova! Merħba fil-kamra taż-żjarat u ta 'akkoljenza!
  Iż-żagħżugħa bdiet. Il-kuritur tal-ħabs bi xbieki ħoxnin deher twil bla tarf. Pjuttost sħun u għal xi raġuni jinxtamm il-baħar u r-riħa ta" fwieħa rħisa mill-gwardjani. Akulina, studenta, ħasbet li kien meħtieġ li timmaġina li kien sanatorju tan-nisa sempliċi, b'xejn, rħas, iżda pjuttost tollerabbli għall-ħajja, mingħajr kumpanija tedjanti ta 'rġiel, u jkun aktar faċli għalik. Mhux Butyrka wara kollox, iżda pjuttost istituzzjoni deċenti. Probabbilment ma jżommux mitt persuna f"ċella, f"ċellula speċjali ta" iżolament sigrieta.
  Veru, hawn il-vireg ta" quddiem il-bieb, nisa bl-uniformijiet tal-pulizija jiftħuhom b"ċajt. Inti tkompli, huma jħarsu lejk ... B'xi spjaċevoli. Mhux eżattament b'disprezz, iżda bħallikieku fuq xi tip ta 'kelb, għalkemm mhux tramp lousy, iżda thoroughbred.
  Dawwar il-lemin u itla" t-taraġ. Inti tidħol fis-sala. Ukoll bibien fi xorts, serraturi, vireg, aktar wara l-ħġieġ, bħal vażett tal-mara. Wieħed minnhom jagħfas il-buttuni tal-kompjuter, jistampa.
  Il-mara b"mod edukat tistaqsi bil-Belarus:
  - Isem, kunjom, patronimiku jekk ikun hemm!
  Akulina b'mod obbligat isejjaħ:
  - Akulina Vladimirovna Terekhova!
  Il-mara staqsiet bi tbissima:
  -Artiklu?
  L-istudenta mhux stupida Akulina, li diġà kellha esperjenza f'xi ħaġa, wieġbet b'mod intelliġenti:
  - Għadu l-ebda ħlas!
  Il-mara qabdet u staqsiet:
  - Hemm xi affarijiet?
  Akulina daħlet ħafna u wieġbet:
  - Ħaduni fit-triq, xejn ħlief dak li m"għandix fuqu!
  Il-mara qabdet u qalet:
  - Fil-kamra li jmiss, tista 'tgħaddi l-oġġetti ta' valur kollha! Sadanittant, iffirma l-wasla tiegħek!
  Akulina ħares lejn it-test bil-lingwa Belarussa li kienet taf sew u b'fiduċja poġġiet il-pittura. Kollox huwa dwar it-tagħlim tar-regoli. Imbagħad kompliet, immexxija minn nisa u pulizija aktar. Intalbet tneħħi dak kollu ta" valur. Il-mara wissiet:
  - Jekk taħbi xi ħaġa, u nsibuha waqt tfittxija personali, tiġi kkonfiskata. Akulina neħħiet iċ-ċrieket, il-katina u l-imsielet, diġà tħossha mikxufa. Ħsibt biex naħbi ċ-ċirku f"ħalqi. Hija rat dan, hekk kif il-film Bangkog Hilton, tifla bjonda li kienet tixbahha, ħbiet il-locket f"ħalqha. Iżda kien hemm ukoll tfittxija personali, u ftit kien hemm ċans li tinħeba xi ħaġa, speċjalment f'ħabs speċjali tal-KGB.
  Akulina twerwer involontarjament mal-ħsieb tar-rejd fil-ħabs. Ippruvajt nikkalma lili nnifsi. Ma tweġġax, imma hux, pereżempju, eżaminat minn ġinekologu ghadu. Saħansitra hija b'xi mod stramba li fil-film famuż dwar il-ħabs tan-nisa "Under pressing", żagħżugħa Franċiża tgħajjat hekk meta ppruvat teżamina l-vaġina. Jew huwa biex iżżid aktar drama.
  Madankollu, għadu mhux pjaċevoli meta taħseb li l-proċedura tat-tfittxija waslet biex tibda. Huwa tip ta 'qishom timla sinna. Minħabba l-ġlata, ma tweġġax, imma xorta tistenna li tispiċċa aktar malajr.
  Għalhekk ittieħdet f"kamra apposta, fejn hemm mirja fl-erba" ħitan. Diversi siġġijiet u hangers. Searchlights qawwija immedjatament mixgħula. Fil-kamra daħlu żewġ nisa qawwija, ta" xagħru iswed u waħda ta" età medja, b"luċċalijiet u ta" età medja. L-uffiċjali tal-pulizija baqgħu wara l-bieb, ukoll b"mera. Il-kameras tal-vidjo bdew jaħdmu, u d-dawl sar saħansitra isbaħ, bħallikieku kienu qed iwettqu operazzjoni importanti ħafna ta 'kirurgu, sabiex ma jagħtux għan.
  Akulina rat ukoll is-siġġu ġinekoloġiku u ħasset l-istonku tagħha jikber kiesaħ involontarjament.
  Mara ta" età medja bin-nuċċalijiet u kowt abjad staqsiet b"affezzjoni:
  - Din hija l-ewwel tfajla walker tiegħek?
  L-istudenta Akulina qalet b"leħen tregħid:
  - Iva, l-ewwel waħda!
  Il-mara fil-libsa ħabtet.
  - Issa aħna se nagħmlu l-ispezzjoni personali sħiħa tiegħek! Jekk ma tiġbedx b'mod qawwi u tgħajjat, allura nagħmluha professjonalment u ma nweġġgħux! Dan huwa ħabs tal-KGB ta" sigurtà massima, u t-tfittxija trid tkun l-aktar bir-reqqa! Barra minn hekk, ġejna mwissija li inti Russu u tista" tkun spija!
  Akulina ħadet rasha negattivament.
  - Alla ħares! Jien student u għamilt ftit reċtar, mhux spija!
  Il-mara qabdet.
  - Tneħħi l-ilbies! Bil-mod u bla xkiel! Hemm nisa biss, u tkun imbarazzat!
  Akulina ghamlet nervuż:
  - Qed jiffilmjawni!
  Il-mara qabdet bi tbissima.
  - Dan huwa sparar operattiv, huwa obbligatorju waqt it-tfittxija! Tibżax, nies tal-istess sess biss se jarawha! Issejvja lilek innifsek tbatija bla bżonn, gidmax u taqbadx.
  Mara kbira ta" xagħar iswed ħarġet borża miċ-ċinturin tagħha u bdiet tiġbed ingwanti mediċi irqaq minn fuq saqajha.
  Il-mara kkonfermat bi tbissima:
  - Huma disponibbli kollha sterili! Jekk taqra r-rumanz "Jekk Jiġi Għada", allura dan m'għandniex, fil-ħabs tas-sigurtà massima taċ-ċentru ta' detenzjoni preventiva f'Minsk kollox huwa fl-ordni u d-drittijiet tal-bniedem huma rispettati! Okay, biżżejjed diskors, rimja.
  Akulina bdiet tħollha l-bluża b"daqqa. B'mod stramb, ħassitha saħansitra aktar umiljata minn kliem bħal dan.
  Bħallikieku hi l-aktar kriminali reali, u dan huwa ħabs reali. U hija mfittxija mhux għall-fini tal-bullying, iżda sempliċiment biex jagħmlu dmirhom.
  Dritt issa, il-mara ta 'xagħar iswed qed tinvestiga kull ħjata ta' ħwejjeġ tagħha, tħawwad bir-reqqa, tħares lejn il-attenzjoni ... Hija tgħaddi ieħor, u tefagħha fid-decoction, li għandha riħa qawwija ta 'bliċ u xi diżinfezzjoni oħra.
  Akulina bdiet tħollha l-libsa. Kellha biża" li titfa" mill-inkaljar? Jew kif inhi? Jħarsu lejha bir-reqqa, it-tliet nisa jaraw kull moviment.
  Akulina spiċċat tħottu l-buttuni u f'daqqa telaq, ħalliet biss fil-bra tagħha. Il-mara ħarset lejn il-katavru tal-priġunier b"interess. Atletiku, muskolari, iżda mhux ħafna. Ikkunzat ... Bejn wieħed u ieħor, bħal Sheena fis-serje televiżiva famuża. Mhux bodybuilder, iżda tajjeb. Sabiħ bla ebda dubju.
  In-nisa jħossuhom bir-reqqa u jaraw mill-libsa. Sinjura bil-kowt abjad u nuċċalijiet tagħmel ġest, jgħidu, tgħaġġlax għadha. Kontroll tal-kuxjenza. U l-mara nfisha tħares b'mod tenaċi u b'suspett. Akulina tħoss qalbha tibda tħabbat aktar malajr. Jipprova jikkalma .... Tkunx nervuża. Immaġina li din hija biss infermiera, speċjalment b'kowt abjad, u qed tiġi eżaminat għal mard.
  In-nisa ta" xagħru iswed u swar spiċċaw jeżaminaw il-libsa u tefgħuha fl-ilma mgħolli bil-bliċ u ħawwduha ftit. Il-mara bil-kowt abjad ikkmanda:
  - Aktar 'il bogħod!
  Akulina bil-mod żvittilha d-dublett. Issa se tkun biss xorts, tajts, żraben, u bra. Mhux wisq diċenti li tidher f"forma bħal din f"post pubbliku. Għalkemm Alice dehret. U mbagħad iħarsu lejha b"tali suspett. Speċjalment il-mara bil-kowt abjad.
  U d-dublett tinħass bir-reqqa u trasluċidi. Imbagħad għal darb'oħra jintefgħu fid-diżinfezzjoni. Għal darb'oħra landa, kompli undress.
  Akulina neħħiet iż-żarbun tal-lemin l-ewwel, imbagħad iż-żarbun tax-xellug. Din id-darba n-nisa ma ċċekkjawhomx, iżda poġġewhom f'borża apposta. Apparentement iż-żraben se jiġu eżaminati separatament, ħaseb Akulina. Imbagħad bdiet tiġbed il-pantyhose tagħha. Il-ġilda għaraq tat-tfajla rreżistiet.
  Il-mara bil-kowt abjad staqsiet b"mod edukat:
  - Nista 'ngħinek?
  Akulina ħadet rasha b"mod frenetiku.
  - M'hemmx bżonn!
  Il-mara nnutat:
  - Oqgħod attent li ma tiċritx!
  Akulina b'xi mod ġibdet sieq il-leminija, ħadet ix-xellugija. Ħassis li issa kienet mikxufa u bla difiża. U li f"dan il-mument qed jiġi ffilmjat minn angoli differenti.
  Hawnhekk, fl-aħħar, ġibdet it-tajts mir-riġlejn tax-xellug. Nisa fl-ingwanti ħarġuhom bir-reqqa, u addizzjonalment dawwalhom b'flashlight.
  It-tfajla żagħżugħa Akulina kienet bil-bra u qliezet ta" taħt, u involontarjament blushed bil-mistħija. Għalkemm kellha tkun hekk fuq il-bajja, iżda hawnhekk hija eżaminata u mfittxija bħallikieku f'menagerie ...
  Imma l-agħar għadu ġej. Hawn mara bil-kowt abjad, għajnejha jiddi taħt il-ħġieġ tan-nuċċalijiet tagħha.
  Il-matrona qalet skura:
  - U issa l-bra.
  Akulina daħlet ħafna. Ħsibt, x'jiġri jekk l-irġiel qed iħarsu lejha fil-video cameras? U se jibilgħu b"għajnejhom is-sider sħiħ, għoli u elastiku tagħha. Iżda dawn il-gorillas żgur li se jiftakruha bis-saqajn tagħhom.
  Il-mara, meta rat l-eżitazzjoni tagħha, għawweġ:
  - Ejja, spara! Jew jgħinek?
  Akulina ppruvat tneħħilha l-bra, iżda subgħajha ma kinux jobdu. Ma riedu jħottuha xejn ... U kien tant imbarazzanti, wiċċ it-tifla sar aħmar.
  Il-mara bil-kowt abjad qalet:
  - Għinha, oqgħod attent!
  Nisa kbar ta 'xagħar iswed qabdu b'mod tajjeb il-bras mill-loops, minkejja l-fatt li s-saqajn tagħhom f'ingwanti mediċi rqaq ħelsuha pjuttost b'mod deft, u qatgħuha minn sidirhom. Wara dan, bdew jgħaffġu u jleqqu permezz ta 'fanal qawwi, ifittxu traċċi ta' droga.
  Akulina awtomatikament għattietha sidirha lush u soda b"idejha, iżda l-mara bil-kowt abjad għajjat:
  - Wieqaf! Inti sempliċiment tidher daqshekk umoristiċi.
  Il-mara żagħżugħa, blushing bil-mistħija, meded dirgħajha mal-ġnub tagħha. Tkun aktar tal-mistħija kieku kienet taf li uffiċjali tal-pulizija rġiel qed jarawha permezz tal-video cameras. U mhux biss tħares, imma wkoll tieħu ritratt għall-memorja. Blonde Akulina sabiħ ħafna, u wiċċ u figura, proporzjonijiet atletiċi u ideali tal-ġisem. Nixtieq naħdem bħala tali mudell tal-moda, u nidher fir-reklamar għal rivisti tal-irġiel. U l-fatt li wiċċha huwa mibrum u t-tfajla hija b'mod ċar mistħija jagħti CHARM addizzjonali għal dan.
  Mhux xi puttana, imma tfajla deċenti waqt tfittxija fuq il-ġisem, f"ħabs tas-sigurtà massima tal-KGB.
  U f"xi xorts baqgħet, barefoot, u bla difiża, bħal Angelica waqt l-irkant tal-iskjavi.
  U hi mdawwal minn spotlajts, u sparkles ġilda ikkunzata, bħallikieku oiled. Wieħed jista 'jara li t-tfajla għaraq ftit mill-eċċitament u s-sħana, li jagħmilha saħansitra aktar sbieħ u sexy. U l-ġilda fuq is-sider hija ftit eħfef, u għalhekk ħadet ix-xemx għal inqas ħin, iżda bilkemm tinnota.
  Akulina hija imbarazzata, aktar u aktar ...
  Dan li ġej huwa l-kmand li l-maħbub tad-ditektifs Terekhova stenniet bi trepidazzjoni:
  - U issa l-qliezet ta 'taħt ... Ukoll, għaliex inti grimacing, dan huwa l-aħħar wieħed!
  B"daqqa, Akulina tpoġġi idejha fuq ġenbejha u tiġbed l-aħħar dettall tat-tojlit. Jiżżerżaq fuq saqajha muskolari taż-żebbuġa dehbi.
  Imbagħad is-saqajn vojta u grazzjużi tat-tfajla ħawwdu l-qliezet ta" taħt. Il-gwardjani ta 'xagħar iswed malajr jaqbdu, u jerġgħu jibdew jikmix u jiddi permezz tagħhom.
  Wistin involontarjament reġa" għatti lilha nnifisha b"idejha. Il-mara bin-nuċċalijiet qabditha minn dirgħajha u bdiet tneħħiha. Il-gwardjan ta" esperjenza kien qawwi, iżda Akulina lanqas ma kien dgħajjef. Kien hemm taqbida. Iż-żewġ nisa kbar ta" xagħar iswed qabduha u xerrdu dirgħajhom.
  Il-matrona bil-kowt abjad qalet:
  - Waqt it-tfittxija, trid iżżomm idejk fil-ġnub tiegħek, u segwi l-kmandi. Imbagħad int ma tweġġax. Ibqa kalm...
  Il-kodardi segwew fil-basket, u issa Akulina qagħad kompletament għarwien quddiem il-gwardjani u ċ-ċelloli.
  Hija ġġebbed dirgħajha mal-ġnub tagħha, tregħid biex ma jinfaqax jibki.
  Il-mara bin-nuċċalijiet ikkmanda:
  - Mejjel rasek!
  Akulina b"ubbidjenza tgħawweġ fuq għonqha b"saħħtu. Idejn il-mara, miksija b"ingwanti rqaq tal-gomma, bdew iħossu xagħarha. Ix-xagħar ta 'Akulina huwa twil u oħxon, il-matrona feltru u mimxuta kull linja. Għamilha professjonalment, kważi mingħajr ma tikkawża wġigħ, iżda kollox kien tant umiljanti għal Akulina li riedet timbotta idejha 'l bogħod u tgħajjat. Imma dan ifisser li jġib ruħu bħal salvaġġ. Akulina ppruvat tikkonsla ruħha billi timmaġina li kienet biss infermiera, mhux pulizija.
  Hawn kisja bajda, nuċċalijiet, anke xi ħaġa li tidher qisha apparat tas-smigħ imdendel fuq sidru.
  U hi biss teżaminaha għall-qamel, u ma tfittexhiex bħal kriminal imħawwar.
  Ukoll, x'tikkunsidra eżami umiljanti minn tabib. Jew speċjalment tabib?
  Akulina tbissem, ftit ticklish... Huma jispezzjonaw bir-reqqa l-hairstyle magnífico, u żewġ nisa b'xagħar iswed jgħinu, moxtha wkoll, iżda bil-mod, jippruvaw ma jiġbdux. Iżda l-istess, meta x-xagħar ikun thrashed, huwa spjaċevoli, u jinħass ftit mill-għeruq.
  Imma issa spiċċaw jeżaminaw il-hairstyle, u issa bdew iħarsu lejn il-widnejn. Jiddi bil-lampi, u b'xi apparat jimbuttaw il-eardrum 'l bogħod minn xulxin.
  Iweġġa 'ftit, u huwa spjaċevoli meta jimbuttaw il-widnejn 'l bogħod minn xulxin u jħarsu sewwa.
  Il-mara bil-kowt abjad qalet:
  - Ħafna drabi taħbi l-illegali hemmhekk!
  Eżaminat widnejha waħda waħda u n-nisa ta" xagħar iswed tawha xi tip ta" apparat. Deher qisu sonda żgħira.
  Il-matrona, waqt li taqbad il-ħarsa mħawda ta" Akulina, spjegat:
  - Kellna każ meta, minkejja tfittxija b'eżami bir-reqqa ta 'postijiet intimi, mara blitt kapsula ċkejkna ta' velenu fil-fond fl-imnieħer tagħha u rnexxielha tikkommetti suwiċidju. Allura issa sempliċement tħares minn ġol-flashlight fil-imnifsejn mhux biżżejjed. Ma tistax taħbi xi ħaġa li ma tridx hemm! Dan huwa l-ħabs tas-sigurtà massima tal-KGB!
  Akulina triegħed bl-umiljazzjoni, ħassu saħansitra aktar bħal kriminal. Dan huwa kif huwa mfittex bir-reqqa. L-ewwel, huma eżaminaw l-imnifsejn, ftit bogħod minn xulxin, li minnhom iweġġa 'ħafna, u jenfasizzaw. Imbagħad poġġewha f'sonda minjatura fin-nifs tax-xellug. Saret imtikek ħafna, u Akulina għatis. Is-sonda waqgħet.
  Il-mara bil-kowt abjad ħabtet.
  - Ikkalma! Żomm id Montana u ħu nifs profond...
  Waħda mara ta" xagħar iswed estendiet siq li fiha Akulina qabdet, u l-oħra waħħlitha rasha sew. U għal darb'oħra l-gwardjan b'kisja bajda tefgħet l-apparat. Huwa tecklem imnieħer u windpipe tiegħu bil-proboscis tiegħu, iżda ma weġġgħux.
  Akulina immaġina li t-tobba kienu sempliċement qed jeżaminawha. Veru, żewġ nisa swarty b"xagħar iswed, għoljin kważi żewġ metri b"uniformijiet u fradal tal-pulizija ħassru l-impressjoni. Fil-fatt, hija biss priġunier, li tingħata tfittxija estremament metikoluża. F"ħabs Russu, ommha ma kinitx scammed hekk. Kienu biss ilbesni, poġġew subgħajli f"ħalqi, mingħajr lanqas biss ilbes l-ingwanti, u ġiegħluni noqgħod bilqiegħda ħames darbiet. U hawn tista" taraha u tassew teħodha bħala spija.
  Kważi sal-pulmuni stess imdawwal, permezz tal-proboscis. U l-mara tħares b"attenzjoni u tgħid:
  - Il-passaġġi respiratorji tiegħek huma nodfa! Milli jidher qatt ma tpejjep! Tpoġġi hawn għal għoxrin sena, u se toħlom tfittxija żejda biex tieħdu gost.
  Akulina tgħajjat bi tweġiba, xi ħaġa indistinta, hi tibża.
  L-ewwel, waħda mill-imnifsejn tagħha kienet imtaqqba, u mbagħad l-oħra ... U jagħmlu dan hekk bir-reqqa.
  L-imnifsejn huma finalment lesti, issa qed iħossu l-tebqet il-għajn. Mhuwiex pjaċevoli ħafna meta jinqalgħu. Imma għall-inqas hija mgħaġġla ... Ġbidt il-għajn fid-dawl, dawwalha u reġgħet daħħalha.
  Imma fil-ħalq...
  Is-swaba taʼ l- indokratur marru hemm. Ommha, li kienet ukoll arrestata, qalet li kważi remettat, u anke gidmet lill-ħabs. U huwa disgusting meta idejn mingħajr ingwanti jitilgħu f'ħalqek. Min jaf x"għamlet qabel. Forsi qed ifittxu granata hemmhekk. Iżda l-gwardjan fil-ħabs Russu ma lbiesx l-ingwanti, u t-tfittxija kienet relattivament qasira. U hawn...
  Kolupala wara l-ħaddejn, sal-tunsilli ħafna, imbagħad taħt l-ilsien, li kważi ma remettx. U fl-aħħar, mara ta" xagħar iswed tatha apparat. Ukoll, iva, bħal sonda li tiċċekkja l-istonku, iżda aktar kompatta. Mara oħra ta" xagħar iswed daħlet ġo fiha sponża speċjali biex il-proboscis tagħha ma titgħaffeġx fix-xedaq tagħha.
  U għalhekk il-korda daħlet f"gerżuma u daħlet aktar fl-istonku tagħha. Kien irqaq minn sonda medika konvenzjonali u glided ftit aktar komdu minn strument konvenzjonali meta tibla l-imsaren. Iżda, ovvjament, huwa spjaċevoli, għalkemm ma ngħidx li kien ta 'uġigħ.
  Il-mara bil-kowt abjad qalet:
  - Ħafna drabi taħbi dehbijiet fl-istonku tiegħek u saħansitra aktar spiss drogi. Huwa possibbli li ddawwal b'raġġi-X, iżda jidher aħjar b'dan il-mod. Priġunier wieħed, pereżempju, ħeba djamant fl-istonku tagħha, u l-X-ray sempliċement ma rawhx. Iżda, pereżempju, aħna se neżaminaw il-ventrikolu tiegħek bl-aħħar sonda. Mill-mod, jien ukoll tabib professjonali, u jgħidu li għandek stonku b'saħħtu mhux tas-soltu. Mela fil-ħabs iddum ħamsin sena oħra... Jekk ma tinqatax!
  Wara kliem bħal dan, għajnejn Akulina involontarjament bdew jixgħelu. Indanna, f"post bħal ħabs biex tqatta" ħamsin sena. L-unika sensazzjoni hija li fil-Belarus, u anke bil-baħar taħt l-art, m'hemmx xtiewi kesħin. U sa ċertu punt huwa sanatorju. Jekk il-priġunieri jitħallew jgħumu fil-baħar, allura ma jkunx daqshekk tal-biża. Ommha setgħet intbagħtet is-Siberja wara Butyrka. Iżda l-każ ma wasalx il-qorti, u hija sempliċiment twaqqfet 'il barra miċ-ċentru ta' detenzjoni ta' qabel il-proċess bħala mhux meħtieġ, mingħajr lanqas ma talbet skuża. Iżda fl-Istati Uniti, anke għal reati żgħar, ħafna drabi jingħataw sentenzi twal ħafna. Allura jibqa 'biss li daqqa ħafna ...
  Oh Alla, forsi hi kollha biss ħolma?
  Wara li lestiet l-eżami tal-istonku, il-matrona b'kowt abjad ordnat:
  - Oħroġ idejk...
  U bdiet tħoss, tibda mill-għonq sal-ispallejn. Imbagħad mess id-dirgħajn imqaxxra ta" Akulina. Il-mara żagħżugħa, tħossok tickled, involontarjament giggled. Pali u swaba tagħha ġew eżaminati. Oqgħod attent ħafna għad-dwiefer.
  Il-mara bil-kowt l-abjad qalbet lill-imsieħba tagħha:
  - Id-dwiefer huma twal, trid taqtagħhom!
  Żewġ pulizija nisa ħarġu saqajhom, u bdew jaqtgħu d-dwiefer verniċjati mill-fradal tagħhom.
  Wistin, imbarazzat bit-telf ta" ornament bħal dan, ħabbat:
  - M'hemmx bżonn!
  Il-matrona bil-kowt abjad ħadlu rasha.
  - In-nisa kollha jqattgħu xagħarhom regolarment sabiex ma tiġrux. U jekk tqum, aħna nqaxxru rasek! Huwa konvenjenti għalik li taħbi l-projbit fix-xagħar tiegħek u jinstabu l-qamel!
  Wistin shuddered mal-ħsieb li jitlef xagħar hekk meraviljuż, u clenched snienha aktar stretti.
  U l-matrona bdiet tgħaġin sidirha b"swaba" qawwija. Hija ċċekkjat biex tara jekk kienx fih silikon jew xi postijiet tal-moħbi. Hija aġixxiet professjonalment, iżda ppruvat ma tħallix tbenġil. Akulina ħa nifs fil-fond. Kemm kienet tal-mistħija - qaxxru sidirha bħall-aħħar prostituta.
  Iżda huwa saħansitra aktar tal-mistħija li tkun taf kemm uffiċjali tal-pulizija rġiel qed jaraw dan u jiffilmjawh fuq filmat mill-qrib.
  Il-matrona għammar is-sider bir-reqqa u għal żmien twil. Imbagħad idejha niżlu u għafsu fuq żokra.
  Wistin għajjat bl-uġigħ. U l-gwardjan tefgħet dawl fuq il-kurdun taż-żokra u, waqt li tpoġġi madwarha, innota:
  - U hemm ħafna drabi ġġorr il-projbit ...
  Imbagħad tbissmet u rrimarkat:
  - Imma issa se jkun hemm l-aktar stadju umiljanti ta 'spezzjoni personali għan-nisa. Jekk jogħġbok tgħajjatx, tirreżistix u tarmix tantrum. Jekk aħna ma twitch, ser nipprova nagħmilha bla tbatija kemm jista 'jkun.
  Wistin twerwer... Fil-films tal-Punent dwar ħabs tan-nisa, dan huwa pprattikat u f"dan irid jirrikonċilja u jżomm id-dmugħ u l-għajjat, mill-uġigħ u speċjalment l-umiljazzjoni.
  Il-mara, meta rat wiċċha mqalleb, qalet bil-mod:
  - Lis-siġġu ġinekoloġiku, jekk jogħġbok! U emminni, qed nagħmel dmiri biss!
  Wistin dam ħafna u mexa lejn is-siġġu speċjali. B'attenzjoni, qagħdet u mtedd fiha. Il-lounger kien komdu miksi bil-ġilda bajda.
  Kien hemm loops tal-gomma speċjali għar-riġlejn.
  Wistin tant ħassitha mistħija fiha nfisha li ma setgħetx ġġib lilha nfisha tifrex saqajha u tiżloqhom fil-loops. Kemm hu umiljanti u diżgustanti li tagħmel dan u ssir priġunier mija fil-mija.
  Żewġ nisa, ovvjament ta 'oriġini Ażjatika, ħadu riġlejhom f'saqajnhom u qabduhom f'linji.
  Mara bl-ingwanti tal-gomma poġġiet qatra vażelina fuq subgħajha u, tbissem, qalet:
  - Irrilassa u ħu n-nifs profond... Ma tweġġa' xejn!
  Akulina, li kienet ħamra mill-mistħija, daret pallida u ċapċpat, tagħfas irkopptejha involontarjament:
  - Le! Jekk jogħġbok ma tagħmilx!
  Il-mara niżlet għarkopptejha. Żewġ gwardjani xerrdu saqajhom ... U l-gwardja daħlet bla xkiel. Hija ppruvat timxi bil-mod, u professjonalment. Akulina, pallida tal-mewt bil-mistħija u l-umiljazzjoni, f'daqqa waħda ħasset li ma kellhiex uġigħ, iżda saħansitra kważi kuntenta. U hi blushed iskarlatina, u ppruvat tiskonnettja mir-realtà. Immaġina li kienet partiġġjana maqbuda min-Nażisti.
  U hija suġġetta għal kull xorta ta" torturi... In-Nażisti huma krudili... Jew il-militar Amerikan qed jittorturaha... Issuqha barefoot permezz tal-borra, u hemm nota fuq għonqha - din hija Russa terrorista u hi se tkun imsawwta. U d-daqqiet isegwu wara xulxin...
  Akulina, meta subgħajha daħlu wisq fil-fond, ħasset xewqa insupportabbli li tgħaddi l-awrina. Saħqet snienha u weġġgħet aktar.
  Ukoll, meta, fl-aħħar, jieqfu jqarrqu fiha. X'inhi, karkassa li hija mnaddfa.
  Il-mara ingwanta qalet:
  - Hija nadifa! Issa ejja niċċekkjaw il-ħames punt tagħha!
  Il-pulizija nisa b"xagħar iswed dawru l-frosti tal-plug-in u s-siġġu tela" ogħla...
  Il-mara reġgħet resqet lejn il-kexxun, fetħitha u ħarġet is-sonda, u qalet:
  - Mhuwiex biżżejjed li daħħal subgħajk ġewwa! Għandek bżonn tiċċekkja l-imsaren b'sonda. Tibżgħux, iweġġgħu ftit, imma huwa sopportabbli!
  Akulina qal b"għajjat:
  - Oh Alla tiegħi! Ikun aħjar jekk noqgħod bilqiegħda f"ħabs Russu!
  Il-mara bil-kowt abjad tbissmet ironikament.
  - Huwa kiesaħ wisq! U tibżax, huma jfittxu postna kuljum, mhux bir-reqqa daqs issa! Imma darba fix-xahar, b'imġieba tajba, ma tistax tevita rejd bħal dan! Allura umli lilek innifsek, tarbija, u ipprova aħseb f"xi ħaġa pjaċevoli!
  Akulina b'groan aċċetta l-proboscide tas-sonda, li l-matrona smeared bil-vażelina. Imbagħad Akulina ħasbet li l-ħames punt tagħha ma kienx l-ewwel li ġie ċċekkjat b"sonda, u tant ħassitha disgustata u disgustata... Akulina tgerbet u l-gwardjani reġgħu qabduha minn riġlejhom, u waħħluhom sewwa b"saqajnhom.
  Akulina xebtet għajnejha u ppruvat tiftakar xi ħaġa pjaċevoli. Per eżempju, hija kienet fuq is-sett tal-film Russu "Spartacus", skond Jan, hija kellha żeffiena. F'tunika mqatta', griża u barefoot f'kummerċ tal-iskjavi.
  Hija dehret saħansitra aktar spettakolari f'libsa tallaba, għalhekk is-sbuħija ta 'wiċċha kienet ferm aħjar imqabbda minn tunika griża, u xagħarha jiddi isbaħ. Imbagħad Akulina kellu rwol minuri, iżda deher kbir. Imma ma daħlitx fil-film. U minflok urew attriċi mhux daqshekk sabiħa, iżda aktar famuża. U xagħar iswed ukoll. Huma ddeċidew li l-mara fil-ktieb ma kinitx blonda.
  Iva, mexiet barefoot fuq ġebel li jaqtgħu, u weġġgħet, u l-ġebel saħnu u nħarqu u qaxxru l-qiegħ vojt tagħha. Iweġġa" fuq is-sett, imma anke d-direttur ħaseb li kien aħjar. Sabiex l-iskjavi ma jidhirx ferrieħi wisq. U mbagħad wara l-iffilmjar, saqajha kienu litteralment fuq in-nar, u miksija bi grif u nfafet. Wara kollox, iffilmjaw tużżana tieħu.
  It-tifel idoqq lil Geta ħabbat ukoll saqajh għad-demm. Saħansitra ssiġġillawhom b"faxxa u mbexxmu bl-ingwenti, u għal ftit jiem ma ħareġx. Iva, fil-Krimea, il-muntanji weqfin huma qawwija, u sħan fis-sajf. U s-subien moderni mhux spiss imorru barefoot.
  Il-ġenerazzjoni saret aktar ġentili ... Imma għall-inqas it-tifel ingħata r-rwol ta 'Getu. Akulina riedet li binha jaqdi dan ir-rwol, bilfors, imma dak iż-żmien kien għadu żgħir wisq. Madankollu, it-tifel tagħha ilu rreġistrat fis-sezzjoni tal-arti marzjali mill-età ta" erba" snin u jitħarreġ ħafna. U diġà ħadem ftit rwoli tat-tfal fiċ-ċinema.
  Akulina daħlet bil-kbir, daħlu fiha diversi metri ta' proboscis, u litteralment l-imsaren kollu kien ħares. Kien hemm loġika f'dan. Meta kienet żgħira, qrat ir-rumanz Pappion, kif il-priġunieri ħeba oġġetti ta" valur fil-ħmar tagħhom u mbuttawhom fl-imsaren. Mela li twaħħal subgħajk ma kinitx biżżejjed. U qed tiġi mfittxija bis-sħiħ....
  Fl-aħħar ħarġet is-sonda... Neħħew ir-riġlejn miċ-ċappetti... Dahar ta" Akulina saħansitra tmewwet mill-mimduda f"pożizzjoni skomda u tgħajjat hekk kif qamet bilwieqfa.
  Il-mara bil-kowt abjad qalet b"serħan il-moħħ:
  - L-iktar parti diffiċli spiċċat, issa huwa aktar faċli!
  Akulina shuddered, x'iktar? Ħassu irkopptejha u ċċekkjaw saqajha. Bejn kull saba kienet imwettqa metikolożimament u trasluċidi. Akulina ħassitha li l-għarqub tagħha kien imtikek minn tmiss bħal dawn. U s-swaba 'tgħawweġ, li mhux daqshekk pjaċevoli.
  Fl-aħħar, it-tfittxija minn ras sa saqajha spiċċat... Il-mara neħħet l-ingwanti irqaq u tal-gomma minn idejha u tefgħethom ġol-landa taż-żibel.
  Akulina ħasset ferħ fiha nfisha: fl-aħħar ... Imma ma kienx hemm. Hija ġiet immexxija għarwien fil-kamra li jmiss.
  Hemmhekk, nisa bl-uniformijiet tal-pulizija u kowtijiet bojod kienu jistennewha.
  Bdew jieħdu ritratti minn angoli differenti. L-ewwel, ħadu stampa tal-wiċċ. Fil-profil, wiċċ sħiħ, nofs il-ġenb, wara. U mbagħad il-ġisem kollu.
  Il-famuża ditektif dilettant maħruqa bil-mistħija, u wiċċha sar krimżi mill-imbarazzament u umiljazzjoni selvaġġi.
  Ħarsu 'l barra u kitbu l-oġġetti, sfurzawhom iduru u squat. Huma eżaminaw il-ġisem tagħha bir-reqqa. Huma fotografaw kemm il-pali, u ġiegħluhom jesponu, kif ukoll is-saqajn vojta tar-riġlejn ...
  Kull mole tat-tfajla ġiet fotografata u rreġistrata f'ġurnal ... U kienu qed jiffilmjaw b'mod attiv ....
  Imbagħad ħaduni fil-kamra li jmiss. Huma bdew iħammġu l-pali bil-linka b'romblu, imbagħad ipprintjawhom fuq il-karta. U għamluha b'attenzjoni kbira u bil-mod. Imbagħad smeared b'mascara u sponoż. Imbagħad waħħalha ma 'karta ħoxna, u stampawha wkoll. Aktar smeared u auricles, magħmula stampi u minnhom.
  Wistin reġgħet ħabbtet bl-umiljazzjoni, kollox kien jgħid li kienet priġuniera u persuna li kienet lesta għal għomru.
  U ovvjament, fl-aħħar, it-tfajla bdiet tħawwad mascara skur fuq saqajha, smeared il-qigħan kollha. U kull saba kien ippressat. Inkluż it-tpinġija ta 'swaba graceful.
  Wara dan, it-tfajla saret aktar maħmuġa, u ttieħdet għad-doċċa. Wistin ħassu meħlus li l-proċeduri umiljanti kienu finalment waslu fi tmiemhom.
  Il-post tad-doċċa fil-ħabs kien abjad, ġettijiet nixxew minn faucets sħan u kesħin. It-tliet matroni ħarsu mhux inqas lejn Wistin, li kien qed jgħum. U huma ammiraw il-ġisem muskolari tagħha, proporzjonat ħafna u ffurmat perfettament, b'kulur uniformi.
  Wistin, imbarazzat, sejjaħilhom:
  - Ukoll, x'qed tħares lejn?
  Indokraturi, ghamlu bi tweġiba:
  - Aħsel il-kundannat! U issa nirranġaw shmon ġdid!
  Il-ħsieb li terġa" tiġi soġġetta għall-proċedura ta" tfittxija metikoluża kienet tant terribbli għal Wistin, iżda daret pallida u kważi waqgħet. Imma qamet fuq saqajha, u l-gwardjani daħku.
  Imbagħad għajjat:
  - Ukoll, waqqaf il-ħasil!
  Wistin ħareġ mid-doċċa tal-ħabs. Tefgħu xugaman lejha. It-tifla bdiet tinxef. U mbagħad il-gwardjan ġie ħdejha u beda jdaħħal subgħajha f"ħalqha. U huwa tant umiljanti u disgusting. Wistin beda jirreżisti u n-nisa qabduha u sfurzawha ħalqha miftuħa. Kienu kbar u b"saħħithom. U għal darb"oħra s-swaba" ħarbtu fil-ħalq u s-sema. Din id-darba, Wistin ma jiflaħx, remettat. Veru, l-istonku kien vojt, u l-ilma biss mar.
  Taw lit-tifla daqqa ta" ponn f"wiċċha u tefgħu l-ilma ... Imbagħad reġgħu ħasluha fid-doċċa u ħaduha fil-kamra li jmiss.
  Hemmhekk, kienu jistennewha tabib raġel u żewġ nisa bil-kowtijiet bojod. Nicoletta kienet diġà għajjien fatali, u ma kinitx mistħija bin-nudità tagħha fil-ħabs. Hija kellha għajnejha kkontrollati. It-tfajla malajr semmiet l-ittri Latini. Imbagħad kejlu l-pressjoni, għoddu l-polz. Imbagħad ħadu d-demm minn vina u minn subgħajh. X-rayed. Inti mhux se tifhem għall-eżami, jew fit-tfittxija ta 'mard. Wara dan, ir-raġel eżamina snienu mill-ġdid u nnota:
  - Mhux speck wieħed! Hawn it-tifla!
  Imbagħad wieżen u kejlu l-għoli konsiderevoli ta" Wistin għal mara, tmenin metru.
  U ttieħdet fil-kamra li jmiss.
  U għal darb'oħra l-għadu u l-infermiera. Huma staqsew mazz ta 'mistoqsijiet, iċċekkjaw l-istonku, u għal darb'oħra kellhom joqogħdu bilqiegħda fis-siġġu ġinekoloġiku.
  Imma mhux għal shmona, iżda kontrolli għal mard ġinekoloġiku. It-tabib ħa smears u bagħatha fuq... Iċċekkjaw is-smigħ u r-reazzjoni ta" Wistin, u ħabtu l-imrietel fuq irkopptejha.
  Wistin kien dejjem aktar għajjien b"dawn il-proċeduri bla tarf. Fil-fatt, sew, burokrati, dawn il-pulizija jinsabu fil-ħabs tas-sigurtà massima tal-KGB.
  Ridt nidħol fiċ-ċella u timtedd fuq is-sodda. Ikun sabiħ li tkun waħdek. Per eżempju, Claire Vignen, fil-film "Under pressing", kienet imdejqa bla bżonn. Meta mqabbla ma 'dak, hija biss kellha resort. U ċellola separata, x"barka. Allura trid timtedd fuq is-saqqu ...
  Hawnhekk Augustina reġgħet ġiet immexxija f"kamra tal-madum. U kif il-bliċ jintrema 'l barra mill-borża. Jiekol direttament l-għajnejn u stings il-ġilda. U hawn tliet għassiesa dritti mill-manka, b"ġett wiesa" ta" ilma silġ bħallikieku kienu qed jitfgħu.
  U Wistin kien litteralment imwaqqa". It-tifla waqgħet u għajjat. U huwa taħt in-nixxiegħa u kif jinħasel sewwa.
  Iva, u ratha fil-ħabs tan-nisa fiċ-ċinema, iżda ma ħsibtx li se jagħmluha dan.
  U bħallikieku kelb jinħasel bil-ġett u jinħasel. U minn dan it-tifla hija verament daqshekk disgustata. Iżda n-nixxiegħa kiesħa ġiet mibdula b'waħda sħuna, tant li l-ġilda kważi tqaxxar.
  Wistin jgħajjat... Imbagħad reġgħu ħasluha b"ilma kiesaħ. Ukoll, bħalma jinħasel annimal.
  Imma jidher ċar li l-gwardjani malajr għajjien b"logħba bħal din. Tfew id-doċċa. Wistin qam u mexa lejhom. Reġgħu teftuha x-xugaman u qalu b"mod konċiljatorju:
  - Id-diżinfezzjoni lesta!
  Wistin xeħet lilha nnifisha... Kienet tregħid bil-biża" u r-rabja. U għalhekk reġgħu ħaduha. Din id-darba passat il-vireg, li ħdejn kien hemm pulizija nisa. Is-solitarja kienet tistennieha.
  . KAPITOLU #13
  Alice libset u marret dawra madwar Minsk. Hija ma kellha l-ebda pjan speċifiku. Fil-fatt, kif issalva d-dinja f'sitwazzjoni bħal din? Mhux se tmur għall-agħar? Kif jgħidu, it-triq għall-infern hija witta b"intenzjonijiet tajbin! U Alice tifhem dan. It-tifla qed taġixxi mingħajr pjan. Ifakkarni f'univers parallel.
  Deher li kien hemm perjodu twil ta" paċi. Fil-fatt, il-gwerer kollha spiċċaw, l-Istati Uniti tinqabad, u x'tista' trid aktar? Iżda kien hemm superpotenza oħra b'kolonji: il-Ġappun. U Hitler ried jirbaħha wkoll.
  20 April, 1953 bdiet gwerra ġdida għad-diviżjoni mill-ġdid tad-dinja. L-USSR kienet għadha teżisti f'forma maqtugħa. Il-militar li daħal fil-poter wara Stalin, poġġa lil Voznesensky bħala l-gvern prinċipali formali. Dan il-mexxej irnexxielu jirrestawra parzjalment l-ekonomija Russa. U offra lil Hitler il-parteċipazzjoni tal-USSR fil-gwerra kontra l-Ġappun. Huwa qabel, iżda bil-kundizzjoni li r-Russja tirritorna biss Primorye, il-Gżira Sakhalin u l-katina Kuril, li qabel kienet maqbuda mis-samurai.
  Allura Voznesensky kiseb ċans ġdid biex jerġa 'jqajjem l-USSR, u jirrijabilita parzjalment l-imperu.
  Il-ġlied żvolġi b"mod sħiħ.
  Alenka u t-tim tagħha ġġieldu fuq tank T-11 ġdid u sperimentali. Din il-karozza kienet tqila u protetta tajjeb. L-armatura ta 'quddiem tagħha laħqet 300 millimetru b'piż ta' magna ta 'tmienja u sittin tunnellata u pistola ta' kalibru 130-mm. Sadanittant, it-tank prinċipali T-54 għadu fl-USSR, li lanqas mhu ħażin xejn.
  U Alenka u sieħba tagħha qed jisparaw minn pistola qawwija minn distanza twila. Il-Ġappuniżi, ovvjament, għandhom il-karozzi tagħhom stess. B'mod partikolari, hawn l-E-75, ikkuppjat mill-mudell Ġermaniż taħt liċenzja. Iżda dan it-tank huwa diġà kemmxejn skadut.
  U Alenka tneħħih billi tuża saqajha vojta. U hi tibgħat il-projettili eżattament tarf sa tarf.
  It-tifla tgħawweġ:
  - Glorja lill-era tal-komuniżmu! Glorja lil Lenin fil-qlub!
  Tabilħaqq, din hija sbuħija tal-ogħla standard.
  Anyuta tispara wkoll, billi tuża s-swaba" vojta tagħha ta" saqajn iffurmati u squeaks:
  - Jien gwerriera jibred ħafna, u qisha pupa tal-arloġġ!
  Alla jispara wkoll min-naħa tiegħu. Din it-tfajla qatgħet is-samurai u qalet:
  - F'isem id-dawl, is-sħana u r-riħ!
  U, ovvjament, tuża saqajn vojta.
  U mbagħad niżlet Maria. Hija tifla ta" saħħa spiritwali tremenda. Hija qatgħet tank Ġappuniż u ċapret:
  - Għall-komuniżmu qawwi!
  U ċediet għall-għarqub vojt tagħha.
  U fl-aħħar sparat bl-għajnuna ta 'sieq vojta u Marusya. It-tfajla laqtet lill-għadu u ħabtet:
  - Glorja lill-era ta 'dinja aħjar!
  U kif issaffar ... Din hija tassew tifla jibred ħafna.
  L-ekwipaġġ tat-tank Sovjetiku qed jagħmel biċċa xogħol tajba u qed jirkupra l-kontijiet. Il-bniet ovvjament malajr jieħdu t-tmexxija. Għandhom ukoll l-aqwa karozza għall-Armata l-Ħamra.
  U Gerda qed tiġġieled fuq tank piramidali. Din il-karozza hija diġà aktar avvanzata u għandha biss żewġ membri tal-ekwipaġġ.
  Huma, flimkien ma 'Charlotte, qed jisparaw fuq il-Ġappuniżi, u huma estremament effettivi.
  Gerda, bl-użu ta" saqajha vojta, għafast il-buttuni tal-joystick u laqtet il-karozza Ġappuniża, issaffar:
  - U s-samurai tellgħu l-art taħt il-pressjoni ta 'l-azzar u n-nar!
  Charlotte sparat lejha wkoll, billi tuża s-swaba" vojta ta" riġlejha mnaqqxa, u faqqgħet:
  - Iżda l-Wehrmacht tagħna mit-taiga sal-ibħra Brittaniċi, kollha kemm huma huma miljuni ta 'darbiet aktar b'saħħithom!
  Magda u Christina qed jiġġieldu f'tank piramidali ieħor.
  Il-bniet Terminator huma estremament kombatttivi u kolossali fis-saħħa.
  U għalhekk Christina tispara, tuża saqajha vojta u tagħti ponn lill-Ġappuniżi.
  Imbagħad jgħajjat:
  - L-era tagħna b'rebħiet quddiem!
  Magda tispara wkoll lejn l-ghadu. Jwaqqa" t-torri mis-samurai u jgħajjat:
  - U l-kisbiet qed jistennew saħansitra aktar friski!
  U għal darb'oħra, b'sieq vojt, huwa jagħmel profitti mis-sistema, u jwaqqa' l-għedewwa.
  Iva, hemm tfajliet li jwaqqfu żiemel galloping u jidħlu f'għarix li jaħraq.
  Il-ġellieda għelbu lill-ghadu u gradwalment ħadu 'l fuq.
  Il-Ġappun kien qed jitlef. U l-Ġermaniżi użaw arma formidabbli - diskoteki.
  Dawn il-flying saucers ma kienu jafu ebda ugwali.
  Hawnhekk Agatha u Adala qed jiġġieldu fuq diskette. Il-ġellieda jikkontrollaw il-magna bl-għajnuna ta 'joysticks, u jużaw din l-aktar unità qawwija. U għalhekk jgħaffġu lill-avversarji. U jolqtu bir-raġġi tas-sħana mill-arja. Litteralment jeqirdu l-poter tar-rivali.
  Agata, tispara lejn l-għadu, tgħajjat:
  - Mad passjoni tiegħi!
  U b'għarqub vojt u tond, bħallikieku tagħfas.
  Adala, tispara fuq l-għedewwa, tiddikjara b'fiduċja:
  - Huwa biss poter!
  U juża wkoll saqajh vojta kontra l-għadu.
  Il-bniet verament imxerrda. U tali, ejja ngħidu beauties ġlied dritti.
  Li bilkemm fadal xejn mill-Ġappun.
  L-Art tax-Xemx li Tqum kienet qed titlef. U sfortunatament, deher kważi bla tama.
  Is-samurai ffaċċja superjorità teknoloġika. U avversarju serju ħafna f'termini ta 'ppjanar operattiv.
  Il-Ġappun għeleb lir-Russja fi żmienu, iżda issa kien qed jitlef kontra l-koalizzjonijiet.
  Fl-aħħar, it-Tielet Reich saħansitra nieda strajk nukleari fuq il-gżejjer, u l-art tax-xemx li qed titla" kapitulat.
  Bħala riżultat, il-konkwista ta 'artijiet kolossali tlestiet. Madankollu, it-Tielet Reich ġġieled ftit aktar fl-Amerika Latina, u wettaq qbid addizzjonali tat-territorju.
  Imma meta d-dinja kollha tkun taħt it-Tielet Reich, l-USSR li għadha ħielsa qed tgerger lill-Fuhrer.
  U fl-20 ta" April, 1957, tibda l-aggressjoni kontra r-Russja. U forzi kolossali qed javvanzaw fuq l-USSR.
  Fuq xiex tista" toqgħod l-Armata l-Ħamra taħt dawn il-kundizzjonijiet? Il-forzi diġà huma inugwali ħafna.
  Imma milli jidher, ir-Russi u nazzjonalitajiet oħra għad għandhom xi kalkoli.
  U jiġġieldu tassew iebes.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana qed jiġġieldu man-Nazis.
  Bniet tradizzjonalment barefoot u fil-bikini. U dan huwa l-kredu tagħhom. Jiġġieldu bil-ferroċità selvaġġa.
  Natasha, li tispara minn machine gun, tirrimarka:
  - X'inhuma tajjeb, li nafu niġġieldu!
  Zoya, li spara lejn l-ghadu, qabel:
  - Nistaw!
  U tefa" granata b"saqajha vojta.
  Augustina ħarbtet lin-Nażisti b"mitralla, u b"eċċitament kbir, għajjat, tefgħet granata bl-għarqub vojt:
  - Jien il-qerder tal-ħażen!
  Svetlana, sparat ukoll lejn l-għadu, u sparat b'mod preċiż, ħsad lill-għedewwa u tefgħet borża ta 'splussivi b'sieq vojta, li minħabba fiha t-tank inqalbet, ħarġet b'mod provokattiv:
  - Se nħan it-Tielet Reich fi trab!
  U t-tifla reġgħet ħarġet ilsienu barra.
  Hawn huma l-ġellieda. Magħhom tista' tiġġieled kontra kważi kull mostru. U anke ta" Hitler.
  Natasha, sparat fuq in-Nazis, u tiddefendi Moska, kantat:
  - Aħna mgħaffġa mill-madmad tal-horde,
  Aħna oppressi mill-madmad tal-infidel...
  Zoya, sparat lejn il-Fritz, u tniedi saqajha vojta b"saqajha, ħalliet tisfira qattiela:
  Imma jagħli fil-vini tagħna
  Is-sema tas-Slavi ...
  Augustina, sparat lejn in-Nazi, u aġixxiet b"mod enerġetiku ħafna, u tat granata bl-għarqub vojt, kompliet:
  U mix-xtut mill-isbaħ,
  Sax-xtut tal-Kolyma...
  Svetlana kantat b'passjoni selvaġġa, tilgħab mal-muskoli ta 'riġlejha, u l-madum tal-istampa taw:
  Dan kollu huwa d-Dinja tagħna,
  Dan kollu aħna!
  U hawn il-bniet, irrid ngħid, kienu b'għożża kbira u aggressjoni kolossali.
  Ħadd ma jista" jwaqqafhom, xejn ma jista" jegħlibhom. L-ilpup ħżiena jfarrak lill-għadu, it-tigressi ħżiena jsellmu lill-eroj.
  Jew forsi eroini. Hawn huma l-bniet tal-logħob tal-ogħla titjira ta 'għasfur.
  U jekk jiġġieldu, allura mill-qalb ....
  U Alenka bl-ekwipaġġ tagħha fuq it-tank T-13. Magna li hija lesta biex tirreżisti l-Ġermaniżi, kompożizzjonijiet piramidali. It-tifla tispara lejn l-ghadu, u tkanta:
  - It-tankijiet tagħna, huwa biss miraklu,
  Mid-deżerti sal-ibħra tat-Tramuntana!
  Aħna se nqattgħuk, emmnu Ġuda,
  Il-kruha terribbli se tiġi meqruda!
  Anyuta kkonfermat b"furja, sparat ukoll lejn l-ghadu bl-għajnuna ta" saqajha vojta:
  - I se tiċrita l-ghadu u itħanhom fi trab.
  Alla ħadet dawra tiċċarġja lejn l-għadu bl-għajnuna ta" saqajha vojta u ċapret:
  - Għall-kobor tal-komuniżmu aħmar!
  Maria qatgħet ukoll lill-għadu, u għamlet tiri immirat tajjeb b"riġlejha t"isfel vojta u għajjat:
  - Għal rebħiet sbieħ!
  Marusya wkoll, bl-għajnuna ta" saqajha vojta, ċċaqlaq lill-għadu, bħallikieku laqtitu, u għajjat:
  - Għall-ogħla ideat tal-komuniżmu!
  Il-Ħames ġġieldu man-Nazis bħal terminaturi.
  U l-piloti Sovjetiċi ġġieldu wkoll fis-sema. B'mod partikolari, Anastasia Vedmakova u Akulina Orlova.
  Huma ġġieldu bħal eroj nisa epiċi. Użaw saqajhom vojta, bagħtu projettili tal-ajru. Huma laqtu lill-għedewwa b'mod xieraq ħafna.
  Anastasia għafast il-beżżula iskarlatina tagħha fuq il-buttuna tal-joystick, laqtet lill-faxxista u ċapret:
  - Glorja lill-ideat tal-komuniżmu!
  Tispara lejn l-għadu bl-użu tal-bżieżel tal-frawli, l-Akulina nofsha mikxufa wkoll iċċajta:
  - Glorja lill-Eroj tal-USSR!
  Dawn huma bniet sħan u b'saħħithom hawn. Kif jiġġieldu bħal bhejjem reali. U għandhom passjoni superumana u saħħa kolossali.
  Anastasia, tfarrak lin-Nazi, kantat:
  - Fuq il-pjaneta sfortunata mdendla,
  Fritz il-ħażin qed jgħaqqad id-dlam...
  L-okkupant jobgħod il-mannara tiegħu,
  Safna u aqta" rasek!
  
  Madankollu, mhuwiex pedina,
  U mhux għal dejjem jimxu taħt il-madmad ...
  Jibdel l-għedewwa ħżiena fi firebrands,
  Se jsir il-ħakkiem tad-dinjiet!
  U mbagħad hemm Elizabeth fuq it-tank T-55. Magna b'kanun ta' 105 millimetru aktar qawwi mit-T-54 u lesta biex tiġġieled l-għedewwa.
  Bniet fit-tank, ovvjament, f'bikini wieħed biss.
  Elizabeth għafast il-buttuna tal-joystick b"saqajha vojta, sparat b"mod pjuttost preċiż lejn l-għadu, u bqajt:
  - Għar-Russja tal-komuniżmu!
  Imbagħad Ekaterina sparat min-naħa tagħha, billi tuża l-beżżula iskarlatina ta 'sidirha biex tispara.
  Hi laqtet it-tank tan-Nażista u bqajt:
  - Għas-suċċess fil-bini tal-komuniżmu!
  Elena sparat ukoll lejn l-avversarju tagħha billi tuża saqajha vojta. Hija smashed il-kanna ta 'tank piramidali, għamlet dan kollu b'mod xieraq.
  Imbagħad hi ċappet:
  - L-isbaħ se jkollna komuniżmu!
  Imbagħad lupanula u Euphrasia, għalkemm normalment hija biss sewwieq. Iżda t-tfajla laqtet b'mod preċiż ħafna, ħabtet il-geddum tat-tank Nażista.
  Imbagħad baqgħet:
  - Il-komuniżmu tagħna huwa isbaħ mix-xemx!
  Il-bniet fuq it-tank huma barefoot u f'bikini jidhru sbieħ ħafna u kariżmatiku. U għandhom sider b'tali bżieżel iskarlatina.
  Elizabeth kantat bi ferħ;
  Ejja nfarrak il-madmad, nemmnu l-faxxiżmu,
  Jekk meħtieġ, se nċaqlaq muntanji ....
  Se jkun hemm era, l-era tal-komuniżmu,
  Jien se ttir lejn is-sema b'kanzunetta!
  U għal darb'oħra, it-tfajla bil-beżżula iskarlatina tagħha se tagħfas il-buttuna tal-joystick u tolqot lin-Nazis.
  Allura l-Fuhrer mhux se jsibha ftit.
  Bi bniet bħal dawn, huwa ċar li l-USSR għadha ħajja, u Hitler ma jistax ikisserha daqshekk faċilment.
  U issa t-tim ta" Alice jidħol ukoll f"battalja deċiżiva. Alisa Selezneva nnifisha u ż-żewġt iħbieb tagħha u ż-żewġt iħbieb. Nedew attakk fuq ir-residenza ta" Adolf Hitler fit-22 ta" Ġunju, 1957.
  Alice tefgħet granata ta" annihilation b"sieq vojta. Qatret lin-Nażisti u għajjat:
  - Glorja lill-komuniżmu!
  U hi laqtet lin-Nazis b"blaster.
  Aleksey Teterev jispara lejn l-ghadu b'xkubetti tar-raġġi u squeals:
  - Se tkun ir-rebħa tagħna.
  U t-tank Ġermaniż huwa litteralment imdewweb. U s-subien jisparaw is-sajjetti minn għajnejhom.
  Natasha Belaya qed tispara wkoll lejn l-ghadu. U fl-istess ħin, mingħajr aktar dewmien, saqajha vojta qed jitfgħu, b"saħħa kolossali, granata letali.
  It-tfajla tgħajjat:
  - Glorja lill-kisbiet tagħna!
  Arkasha Sapozhkov jinsab ukoll fuq l-attakk. It-tifel huwa mimli eċċitament. Peress li din l-abominazzjoni kienet permessa f'dinja parallela, dan ifisser li jeħtieġ li tiġi kkoreġuta.
  Il-ġellied żagħżugħ laqat b"pistola tal-laser u qal:
  - Għall-glorja tal-ideat tal-patrijottiżmu!
  Masha Belaya hija wkoll sħuna fil-battalja. It-tfajla ħarġet nixxiegħa ta" pulsars u bżieżaq tan-nar li jwaqqgħu:
  - Mewt lill-faxxisti!
  U b'sieq vojta, tefgħet ukoll piżelli ta 'annihilation.
  Il-ħamsa mxerrda użaw il-kapaċitajiet tagħhom fl-attakk kontra l-belt kollha mibnija għal Hitler minn Versailles.
  U qatgħu, pereżempju, tank qawwi mis-serje E-800 ta 'proporzjonijiet kolossali. U mbagħad bdew jeqirdu magni piramidali b'bagolli qawwija. Membri tal-ħamsa aġixxew fil-ġlieda. U kuraġġużi ħafna.
  Aleksey Sapozhkov uża kamp ta 'forza li jirrifletti l-qxur u l-bombi tal-Wehrmacht, u blasted b'raġġ paralizzanti. U eluf ta" faxxisti, massa ta" tankijiet u ajruplani waqgħu.
  Natasha tgħajjat, u tat:
  - Kulħadd jemmen fir-rebħa bil-ħerqa!
  Alexey Teterev għajjat:
  - U għandi kwalunkwe baħar, il-baħar huwa rkopptejn! U nista' nittratta kwalunkwe muntanja!
  
  Mashka Belaya qabel ma' dan:
  - Fil-fatt, fuq l-ispalla!
  It-tifla dehret b"mod kombatattiv, speċjalment meta laqtet lill-faxxisti b"nixxiegħa ta" annihilation. U issa t-tim tagħhom qed joqrob dejjem aktar lejn il-palazz fejn hemm Hitler.
  U x'jiġri jekk it-tankijiet piramidali u qawwa faxxista oħra jkunu fit-triq tagħhom?
  Xi karozzi Ġermaniżi tant huma kbar li jixbħu piramida Eġizzjana reali. Iżda ma jistgħux jirreżistu raġġ tal-laser.
  U hawn in-Nazis u jużaw diskettes. Iżda huma invulnerabbli minn qxur u balal, u pjuttost dgħajfa kontra hyperlaser!
  Alice tinsab fuq l-attakk, u għal darb'oħra saqajha mikxufa jintefgħu 'l barra, xi ħaġa fatali ħafna. It-tfajla tgħajjat:
  - Is-sabiħ huwa 'l bogħod, inti krudili man-Nazis,
  Inti iebes fuq in-Nazis, Alice tgħaġġel bħal tank!
  U d-demm nixxa fi nixxiegħa, inti krudili man-Nazis,
  Int krudili man-Nazis! Alice tolqot nikil!
  Lyoshka Teterev, jattakka, ukoll squeals u growls. It-tifel qed jispara minn laser qawwi, jaqta" lin-Nazi f"diviżjonijiet, u jkanta:
  - Int il-perfezzjoni nnifisha, int il-perfezzjoni nnifisha,
  Minn tbissima għal ġest, lil hinn mit-tifħir!
  Natasha Belaya, tispara b"mod preċiż ħafna lejn in-Nazis, u tefgħet flussi ta" mewt b"swaba" vojta ta" saqajn tat-tfajliet, taqbad b"mod aggressiv:
  - Oh, x'barka, li tkun taf li jien perfezzjoni,
  Kun af li jien perfetta! Kun af li jien perfetta!
  Arkasha, spara b'emettitur ta 'kaskata, u ta lin-Nazis speċifikament fuq il-qrun, issif:
  - Stalin, int sħabi Stalin,
  Bħal dejjem, l-eroj huwa fuq roll!
  Masha Belaya, sparat lejn in-Nazi, kantat:
  Hu ispirana fi żminijiet diffiċli,
  Wara li r-rieda azzar aktar b'saħħitha ...
  Salvat id-dinja mill-pesta
  Għażiż Sħabi Stalin!
  U t-tfajla nediet boomerang distruttiv b'saqajha vojta. U tank enormi f'forma ta 'piramida ta' tlett elef tunnellata maqlub.
  Alice, sparat lejn in-Nazis, żanżan:
  - F'ħafna stampi, miżuri,
  F'univers infinit...
  Int ftaħt it-triq it-tajba għalina -
  Tispeċifikaha għal dejjem!
  U saqajha vojta reġgħu tefgħu b"mod xieraq il-preżent tal-mewt qattiela. It-tifla ippressat lill-faxxisti u b'mod enerġetiku ħafna.
  Alexey Teterev, jiġġieled man-Nazis, kanta:
  - Xabla tal-plażma,
  Irid jaqtagħlek...
  Ħruq bħal nar tal-infern
  Raġġ tal-Lejżer...
  Natasha Belaya, sparat lejn in-Nazis, u taħsel il-karozzi tagħhom kemm fis-sema kif ukoll fuq l-art għat-trab, twittat b"appoġġ:
  Imma ma taħsibx
  Kif issalva ħajtek
  Fidila għall-imħabba
  Int sa l-aħħar!
  U b'sieq vojta, bħallikieku qed titfa' rigal ta' mewt totali. U huwa tassew, tassew fatali. U tant qerda ta" dawn in-Nazis.
  Arkasha Teterev, ħruq spirti ħżiena kannella, waslet eqreb u eqreb lejn Hitler. Tifel aggressiv, kanta:
  - Fir-rebħa tal-ideat immortali tal-komuniżmu ....
  U n-Nazis huma mżerżqa.
  Masha Belaya, sparat b'mod preċiż u ħabtet lin-Nazis, ikkonfermat:
  - Naraw il-futur, pajjiżna!
  U saqajha vojta tefgħu piżelli tal-mewt.
  Alice, tfarrak il-ħrejjed tal-faxxisti, u tuża armi militari mill-futur imbiegħed, squeaked:
  - U sinjal aħmar, Patri tagħna!
  Alexei Teterev, ħabbat in-Nazis, u laqathom bħal fniek, għajjat fil-quċċata tal-pulmun tiegħu:
  - Aħna dejjem se nkunu fidili selflessly!
  Natasha Belaya reġgħet tinsab f'attakk selvaġġ, ħruq il-hordes tat-Tielet Reich li ħatfu prattikament id-dinja kollha. It-tifla hija teknikament attrezzata ħafna u n-Nazis ma jistgħux jirreżistu kontriha.
  Hawnhekk tefgħet rigal ta 'annihilation b'saqajha vojta. Hija ħarqet ħafna faxxisti u qagħdet:
  - Glorja lir-Russja l-Kbira!
  U għal darb'oħra t-tfajla tinsab fuq l-offensiva.
  Arkady Sapozhkov nefaħ fluss ta 'annihilation. Ħassar ħafna suldati Nazisti. Qassamhom, qatagħhom, u qasrilhom dirgħajhom u riġlejhom. U tqattar it-torrijiet tat-tankijiet.
  It-tifel ċkejken ċappa:
  - Glorja lill-era tal-komuniżmu!
  Masha Belaya f'attakk selvaġġ jonfoħ l-irjus tan-Nazis, tneħħi ħafna tagħmir, u tgħajjat:
  - Għall-kobor tal-pjaneta!
  U s-sieq vojta tat-tfajla qed iniedu xi ħaġa reali u estremament fatali.
  Alice tinsab fuq l-attakk u tifla daqshekk aggressiva u ġlied. Kulħadd huwa maqtugħ sewwa. U jibni uċuħ u jgħajjat. U s-saqaf tal-palazz f"Hitler ħa u waqa".
  Mistieden mill-futur għajjat:
  - Għall-komuniżmu b'saħħtu fid-dinja!
  U s-swaba" vojta ta" Alice se terġa" tniedi xi ħaġa tant distruttiva li n-Nażisti jibdew iferrxu. U Alice stess se teħodha u tkanta:
  - Nemmen li d-dinja kollha se tqum,
  Se jkun hemm tmiem il-faxxiżmu...
  Ix-xemx tiddi qawwi,
  Ixgħel it-triq għall-komuniżmu!
  Lyoshka Teterev appoġġat lill-bniet billi bagħtet fluss fatali ta 'qerda.
  It-tifel kien f"passjoni selvaġġa, bħal kruha. Huwa attakka b"mod iddisprat lill-ghadu u ghajjar:
  - Glorja lill-pajjiż tas-Sovjetiċi!
  U sawwat lin-Nazis qishom kienu chops.
  Natasha Belaya tinsab ukoll fuq l-attakk. Iħassar il-Fritz fil-passjoni wildest. U ħsad il-gwardja personali tal-Fuhrer. Tali tfajla mill-isbaħ. U l-ġlieda kontra - twaqqa 'l-Nazis sewwa.
  U saqajha mikxufin ixerrdu rigali qattiela tal-mewt.
  Natasha tgħajjat:
  - F'isem l-idea!
  Arkasha Sapozhkov jaġixxi wkoll b'mod aggressiv ħafna. U rimjiet, tidwib Himmler.
  Imbagħad it-tifel għajjat:
  - Għall-kobor u r-rebħa tagħna!
  Mashka Belaya taġixxi wkoll b'mod ġlieda. U jeqred lin-Nazis essenzjalment aktar milli kapitali. U r-raġġi tal-lejżer tagħha, daqshekk ġlieda li n-Nazis ma jistgħux jaħarbu minnha. Masha Belaya hija sbuħija estremament belliġeranti.
  B"saqajh vojt, jitfa" rigal qattiela ta" mewt u jgħajjat:
  - Għal komuniżmu ġdid!
  Alice, tispara lejn l-għedewwa, tħabbat snienha u tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha, u toħroġ xrar minn għajnejha:
  
  Kollox huwa ġdid fil-komuniżmu!
  U finalment huma mdawra Hitler. B"saqajha vojta, it-tfajla għafset il-bajd tal-Fuhrer, u hu għajjat bl-uġigħ:
  - Qtajt qalbi!
  Il-ħamsa immedjatament sfurzaw lill-faxxista prinċipali biex iwaqqaf l-attakk fuq l-USSR u jirtira t-truppi mit-territorju tar-Russja. Il-Fuhrer imbeżża" qabel ma" dan.
  It-Tielet Reich imbagħad waqa", u bdew diżgwid kbir bejn il-mexxejja tal-istat faxxista.
  U Hitler ittieħed Moska. Hemmhekk ġie pproċessat u fis-7 ta" Novembru 1957, il-faxxista numru wieħed kien imdendel fi Pjazza l-Ħamra. Dan huwa t-tmiem ta" Hitler, u tajjeb Alice!
  U d-dinja kollha ġiet meħlusa mill-faxxiżmu f'daqqa, u l-USSR qabdet id-dinja kollha, taħt il-kap il-ġdid ta 'Voznesensky!
  Glorja lill-komuniżmu u lill-USSR!
  . KAPITOLU #14
  Alice wriet l-aerobatics tagħha f'dawk il-battalji. Imma issa mhix daqshekk notevoli f'kowt tal-pil u kappell. U kienet liebsa nuċċalijiet skuri. U l-kobob ma jaqbduhiex. Anke t-tfajla saret b"xi mod imdejqa. Inti timxi madwar Minsk u ma tagħmel xejn.
  Alice marret il-kafetterija u ordnat shish kebab u borscht lokali bil-kaboċċi u l-faqqiegħ. U aħselha b'kikkra kafè. Wara dan, ħassejtni aktar enerġizzat.
  It-tifla ħassitha mixgħula. Ridt ġlieda. F"rasi ħarġet ħsieb: x"jiġri jekk il-priġunieri jinħelsu miċ-ċentru ta" detenzjoni preventiva? Tabilħaqq, ikun tajjeb!
  U Alice marret b'mod determinat lejn l-eqreb iżolatur. Fit-triq, għal aktar vivacity, it-tifla qabdet żewġ fliexken ta" żewġ litri Coca-Cola u xorbithom litteralment minn griżmejha. U din it-tfajla ferħet sewwa.
  U hi, ħarġet l-istivali li kienu jfixkluha, ħarġet ħarġet bħal uragan, tteptep it-takkuna vojta tagħha.
  Hawn hu s-SIZO. Alice marret tisħet iċ-ċentru ta" detenzjoni preventiva. U saqajha mikxufa tefgħu ġebel. U l-ponn waqgħu fuq ix-xedaq tal-pulizija. U l-ġellieda mill-futur imbiegħed użaw hypnosis, li minnha l-pulizija bdew iferrxu. It-tifla infirdet bil-qawwa kollha tagħha. L-għarqub vojt tagħha daqqa ta" sieq fil-bieb korazzat tal-ħabs. Imbagħad Alice bdiet tkisser il-bibien taċ-ċelloli. Bosta priġunieri bdew iferrxu.
  Alice kantat bil-ferħ:
  - Stennija għar-rebħa! Stennija għar-rebħa! Dawk li jixxennqu li jkissru l-qajd! Stennija għar-rebħa! Stennija għar-rebħa! Inkunu nistgħu negħlbu lil Luka!
  Hawnhekk għarqubha vojta u tonda kisser ix-xedaq tal-kopp. X'inhu verament il-pulizija? Madwar id-dinja l-pulizija, anke fir-Russja. U fil-Belarus, il-pulizija u l-KGB huma imperu Sovjetiku tipiku.
  Scoop biss ħarbat l-idea tal-komuniżmu! Il-komuniżmu reali mhu sassla xejn!
  Hawnhekk it-tfajla tat-terminator laqtet lill-pulizija b"irkoppa fuq ix-xedaq, u għaffeġha bħal kristall. Dawn huma verament executioners, kif mocked nies.
  Alice tinsab fil-battalja, u tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Il-kobor tar-Russi kien rikonoxxut mill-pjaneta,
  Il-faxxiżmu tgħaffeġ b"daqqa ta" sejf...
  Aħna maħbubin u apprezzati min-nazzjonijiet kollha tad-dinja -
  In-nies tal-pajjiż kollu qed jimxu lejn il-komuniżmu!
  U Alice tissielet bħal mostru mill-ġdid. U l-priġunieri kollha jinħelsu. U l-pulizija jew ħarbu u baqgħu mitlufa minn sensihom. Iċ-ċajt ma" mistieden mill-futur huwa perikoluż.
  U Alice ġriet fiċ-ċentru ta" detenzjoni ta" qabel il-proċess li jmiss. Huwa meħtieġ li jinħelsu l-priġunieri kollha f'Minsk. U hi aktar minn tifla li tiġġieled. U kif jgħaffeġ lil dawn il-eżekuturi tal-poplu tiegħu.
  It-tfajla gwerriera anke fl-eċċitament kantat kanzunetta folkloristika;
  Kemm hu diffiċli għan-nies ta" Omm ir-Russja,
  Ir-raġel orfni huwa mqabbad f"morsa u ktajjen!
  Ir-Russja ħolm b'missjoni ta 'kavallier,
  Biex tagħti l-ħelsien lill-imnikkta għal dejjem!
  
  Kaċċa biex iddritta dahar is-suldati,
  U l-moħriet irid jaħrat għalih innifsu!
  Mhux biex il-boyars żaqqu jaghtu miżata,
  U biex tappoġġja mill-aħwa tal-armata tiegħu!
  
  Imma l-katina mis-sena, tiżen, titqal,
  U l-aktar b'saħħitha, ħaffer oppressjoni minfuħa!
  Oh, kif ir-raġel għani itturmenta lir-Russja,
  ajkli interrott titjira veloċi!
  
  Imma l-gwerrier Stenka Razin deher,
  Cossack dashing u ġellied qalbiena!
  Beda jaqta" ras il-ħmieġ vili kollu,
  Il-mexxej għall-poplu huwa Missier Missier!
  
  Mhux se jkun hemm skjavi fir-Russja qaddisa,
  Kristu ordnalna biex inkunu ħielsa!
  Aħna f"idejn Dak li Jista" Kollox, li huwa dak li tlabna,
  Il-bniedem kiber f"għajnejn il-Mulej!
  
  Ġestixxi bayonet, xabla u pistola,
  Kull kavallier u Bormak huwa obbligat!
  Biex issejjaħ il-ħord tal-bojars biex jagħti kont,
  Biex tikseb ħanżir xaħam f'daqqa f'penny!
  
  Wara kollox, dawk b'saħħithom biss huma tassew ħielsa,
  U l-ġwienaħ għandhom bżonn xabla, lanza u pruwa!
  Min mhux fil-ktajjen, nobbli fir-ruħ,
  Tiħux, il-banditi jibżgħu!
  
  U emmen li d-dinja ssir il-ġnien ta" Alla,
  Se jkun xaba, żgħażagħ, eċċitament!
  Imma trid tiġġieled bil-kuraġġ għal ħolma,
  Imbagħad ir-riżultat jiġi fil-battalji!
  Waqt li kienet qed tkanta, inħeles ċentru ieħor ta" detenzjoni preventiva. Il-priġunieri ġew meħlusa. Bosta minnhom segwew lil Alice. U folla bdiet tinġabar f'Minsk. In-nies daħlu f"eluf u għexieren ta" eluf.
  Il-pulizija marret lura. Id-dehra ta" tfajla barefoot ispirat biża".
  Kulħadd ftakar fil-profezija tan-Nanna Vanga, li t-tifla ġabet il-libertà fil-Belarus billi ħelset il-pajjiż mid-diktat!
  In-nies kantaw fil-quċċata tal-pulmun tagħhom, in-numru ta 'dimostranti kiber;
  Ħutina, marbutin fil-ktajjen,
  Imsakkra, intom tispiċċaw fil-jasar. Għall-inkwiet tiegħek, in-nies huma torox, għomja. Ir-Russja tagħna nbidlet f"ħabs!
  
  Kemm minnkom, sħabi ta" l-armi denji, Ħutna
  demm, M"aħniex fil-Medju Evu l-ġdid, Immorru fuq iz-zokk għall-fidi tagħna?
  
  
  Libertà tal-kelma, libertà tal-assemblea,
  Libertà f"demmna stess.Libertà, libertà, lill-kameras kollha tagħna, Priġunieri tal-kuxjenza, priġunieri tal-gwerra!
  Wara l-lasti u taht skorta Il-
  klieb tas-sistema jridu jkissruk Biss ma tkissrux ir-rieda taghna, l-unur u l-kburija tieghek ma jistgux jinghaddu!
  
  Ħabsijiet, ħabsijiet, tortura u barrakki tal-istampa, Lanqas
  se jisimgħu kif jgħajtu hawn Imma xi darba l-oppressjoni kkritikata tiġġarraf, U l-eżekuturi tiegħek iwieġbu għal kollox!
  
  Libertà tal-kelma, libertà tal-assemblea,
  Libertà f"demmna stess.Libertà, libertà, lill-kameras kollha tagħna, Priġunieri tal-kuxjenza, priġunieri tal-gwerra!
  
  L-unur tiegħek, il-lealtà lejk lilek innifsek u lil ħutek,
  il-kuraġġ tiegħek biex tiġġieled sal-aħħar, l-idealiżmu tiegħek u l-onestà tiegħek, jispiraw ġellieda ġodda tal-qalb !
  
  Ir-rivoluzzjoni li qed tistenna
  ssalvak mill-jasar tat-turment.U int se tiġbed l-arja tal-ħelsien Fil-jum meta l-kaxxi jaqgħu minn idejk !
  
  Libertà tal-kelma, libertà tal-assemblea,
  Libertà li tinsab fid-demm tagħna stess!Libertà, libertà, lill-kameras kollha tagħna, Priġunieri tal-kuxjenza, priġunieri tal-gwerra!
  
  Libertà tal-kelma, libertà tal-assemblea,
  Libertà li tinsab fid-demm tagħna stess!Libertà, libertà, lill-kameras kollha tagħna, Priġunieri tal-kuxjenza, priġunieri tal-gwerra!
  Alice u sħabha ħelsu ċ-ċentri kollha ta" detenzjoni ta" qabel il-proċess tal-kapitali. Ħafna eluf ta" priġunieri politiċi fl-aħħar iddrittaw spallejhom. U min, skond artikoli kriminali, ingħaqad mar-rivoluzzjoni.
  Alice kienet ispirata. U Minsk reġgħet kienet tiġbor. In-nies imlew it-toroq kollha. U l-pulizija din id-darba akkumulaw fil-periferija.
  Id-dittatur Lukashenka sar isteriku u talab li l-kwadri kollha jitneħħew mid-dimostranti.
  
  Bdew ġlied u ġlied. Kanuni tal-ilma u balal tal-gomma marru fil-battalja. Kien hemm battalja reali għaddejja. Il-pulizija u l-pulizija tal-irvellijiet u l-forzi speċjali tneħħew minn bliet differenti li ppruvaw jrażżnu l-inkwiet f"Minsk. It-tankijiet marru wkoll fil-belt.
  In-nies bnew barrikati. Alice użat l-ipnosi bil-qawwa kollha tagħha. U bosta unitajiet bdew jieqfu u jirrifjutaw li jmorru fuq l-attakk.
  It-tfajla tgħawweġ bil-qawwa kollha tagħha, tipprova tevita t-tixrid tad-demm. U bosta partijiet tal-forzi speċjali waqfu u ffriżaw. U l-ħelikopters tilfu l-għoli u niżlu bil-għaġla.
  Il-Punent diġà wera l-istampa. Moska kienet ukoll allarmata ħafna bl-avvenimenti fil-Belarus. Minsk kienet taħt il-kontroll sħiħ tar-rivoluzzjonarji. Anke xi ministri ħarġu quddiem in-nies u niżlu għarkubbtejhom u talbu maħfra. Il-ġenerali marru wkoll fuq in-naħa tan-nies ribelli.
  Għall-ewwel darba, ma baqax aktar priġunieri fil-belt. Allura Akulina kisbet il-libertà.
  L-avventuri tagħha fil-ħabs tal-KGB kienu wkoll interessanti ħafna.
  Hawn jgħaddu mill-bitħa u jidħlu fil-ħabs. Iċ-ċelloli huma kollha miftuħa bil-vireg u tista 'tara kollox fihom. Erba 'bukks fi kwarti skomdi, bħallikieku fil-karozzi tal-kompartiment ta' ferrovija, u bl-imwejjed.
  M'hemm l-ebda priġunieri nisa fil-vista, iċ-ċelel huma vojta.
  Il-matrona b'esperjenza li rċeviet Akulina spjegat:
  - Fis-settur penali, in-nisa jaħdmu għal għaxar sigħat u jistudjaw għal erba' sigħat. Int ġdid waqt li tista' tistrieħ. Filgħodu tmur l-iskola u mbagħad taħdem.
  Akulina mbeżżgħa staqsa b"nifs:
  - Hemm wieħed, se jagħtuh lili?
  Il-matrona qabdet.
  - Ikla llejla! L-ikel huwa sempliċi imma biżżejjed biex iżommok milli timrad. L-Amerika m'għandha l-ebda problema ta 'l-ikel! Smartphones u TVs huma pprojbiti fiż-żona tal-penali. Imma tista" tibbukkja nhar ta" Ħadd. U ma jkollokx ħin biex taqra.
  Akulina, b"daqqa aktar ta" niket u ttimbrat saqajha vojta u mnaqqxa, staqsiet:
  - Nista' norqod?
  Il-matrona wieġbet b"ħarsa severa:
  - Fil-fatt, mhux permess! Imma int tifla sabiħa, u nara waħda intelliġenti. Irqad sakemm kundannati oħra jiġu d-dar mix-xogħol filgħaxija. Tibżgħux minnhom. Bil-lejl, video cameras u sorveljanza kostanti qed isegwuk, u xejn mhu se jsirlek. Hawnhekk għandna kontroll strett, ndafa u ordni.
  Jekk tmur fis-settur regolari, ma jkollokx għalfejn taħdem daqshekk iebes, kif ukoll tistudja!
  Akulina irrimarka:
  - Għaliex għandi nistudja? Għandi edukazzjoni ogħla?
  Il-matrona daħqet u wieġbet:
  - Inti mgħallma l-lezzjonijiet ta 'kindness sabiex inti tfajliet tista' titjieb u ssir aħjar! M'intix hawn għal għajnejn sbieħ!
  Akulina, billi ttimbrat saqajha vojta b"rabja, qalet:
  - Jien innoċenti! Sirt vittma ta" maniacs!
  Il-matrona tat daqqa fuq l-ispalla lil Akulina Terekhova, u rrimarkat:
  - Żewġ terzi tan-nisa huma assolutament innoċenti. Fi kliem, ovvjament! Għalkemm naf mill-esperjenza tiegħi stess, għoxrin fil-mija verament joqogħdu għal xejn.
  Akulina, ħarġet bir-reqqa b"saqajha vojta, resqet lejn iċ-ċella, li kienet imħaffra mill-matrona b"ċippa. U qalet:
  - Hemm Nigreta iswed, il-mistieden tagħna mill-Afrika qiegħed bilqiegħda. Baba huwa ħażin, imma ġust. Magħha hemm żingara, ruħ romantika, u għadha żgħira ħafna Monika, tfajla ta" xagħar aħmar. Naħseb li inti se tikseb flimkien hawn. Sadanittant, tista 'torqod fil-kamra ta' fuq b'xejn.
  Akulina mħawda irrimarka:
  - L-ebda sodda, l-ebda saqqu, l-ebda kutra?
  Il-matrona irrimarkat irrabjata:
  - Għaliex għandek bżonnha? Sempliċement jonfqu l-flus. Huwa sħun hawn, anke sħun mill-ħafna korpi femminili bil-lejl, u l-ġilda hija pjuttost ratba, u hemm elevazzjoni għar-ras. Irqad komdu u dalwaqt tidra. Wieħed huwa ħażin, wieħed se snore, u kulħadd jista 'jisma. Imma hawn tant tkun eżawrit bix-xogħol iebes li torqod faċilment!
  Akulina staqsa sorpriża:
  - Xogħol iebes? Aħna saħansitra nitħallsu għaliha?
  Il-matrona daħqet.
  - Mhux ovvja li le! Int hemm jew iddawwar ix-xfafar ta 'dinamo għall-elettriku, u dan huwa penny, jew iġorr ġebel minn post għal post, jew tħin dqiq f'ġebel tal-mitħna tal-idejn, iżda dan huwa aktar faċli għal magna li tagħmel.
  Hemm ukoll xogħol fuq il-post. Iżda l-qasam tal-gżira fiċ-ċentru ta 'Minsk huwa żgħir, u l-kaxxa tal-penalty ma taħdimx hemmhekk. Għad hemm xi ħaġa li tħallas.
  Mela kont tallaba qabel, tallaba u barefoot u toħroġ!
  Akulina oġġezzjonat:
  - Jien mhux tallaba! Jien student pjuttost magħruf, u anke kont naġixxi f'films!
  Il-matrona ħarġet u rrimarkat:
  - Iva? Forsi int ukoll kittieb? Ukoll, iktebli storja fuq it-tema tal-kontinwazzjoni ta 'Star Wars, jekk togħġobkom, allura inti se tikseb ananas u banana għall-kolazzjon u l-ikel. Jew forsi tikteb stejjer għar-rivisti. Huwa xorta aħjar milli għażil dinamo!
  Akulina Terekhova wieġbet bi tbissima:
  -Se tipprova! Imma għalissa, ser torqod biss!
  U t-tfajla qabżet faċilment fuq l-ixkaffa taʼ fuq. Miġbud barra. Ukoll, bħal fuq ferrovija, fuq l-ixkaffa ta 'fuq, pjuttost ippronunzjata. B'mod ġenerali, tista 'tgħix f'ħabs ta' sigurtà massima.
  U t-tifla b"ġisem b"saħħtu, għajjien u maħkuma bl-emozzjonijiet, raqdet kważi immedjatament. U tant ħolmet impressjonanti u friska li s-saqaf biss kien għaddej;
  Akulina Terekhova rat ruħha fil-battalja ... Issa hija gwerriera u mexxej ta 'armata mhux dgħajfa.
  Bniet sbieħ: għandhom biss sider u koxox miksija bi pjanċi armati ħfief. U l-dirgħajn, ir-riġlejn u l-istonku huma vojta, ikkunzati.
  U dawn it-tfajliet spank bis-saqajn vojta. Kien hemm mitt elf minnhom. U l-bniet kollha, mhux raġel wieħed! U kollha sbieħ, irqaq, atletiċi, muskolari, ikkunzati, bi snien perla!
  Bħall-Amażonji... Infurmati f'koorti. Xwabel fl-idejn, pruwi wara. M'hemm l-ebda tarka - il-gwerrier jemmen li x-xabla hija aktar vera mit-tarka.
  U bnadar itiru kburi fuq il-bniet. Huma lesti jiġġieldu u jridu jirbħu b'kunfidenza!
  Iżda mill-bogħod jiċċaqilqu hordes ta 'orcs. Orsijiet bil-pil u diżgustanti. U madwar mitt darba inqas trolls li jservu bħala l-kmandanti tagħhom.
  U issa dan il-horde miexi lejn il-bniet.
  Akulina Terekhova tagħti l-kmand:
  - Rimja mill-pruwi, f'ark għoli!
  Il-bniet, billi jużaw is-swaba" vojta tar-riġlejn grazzjużi tagħhom, iġbed il-kordi tal-pruwa. U rimja vleġeġ fatali.
  Fl-istess ħin, il-ġellieda kixfu snienhom u jgħajtu:
  Ejja nkunu champions!
  U jtiru lejn l-għadu b"dawra ħoxna ta" vleġeġ. Huma jpoġġu l-avversarji bħal qanfud bil-labar.
  Orcs u trolls jaqgħu, smitted ma qattiel u krudili.
  U l-ġlied Akulina, jgħajjat, jgħid:
  - Għall-fruntieri l-ġodda tal-imperu!
  Il-ġellieda jaġixxu sinkronizzati. Il-korpi ikkunzati tagħhom, tant sabiħ u tleqq. U saqajn vojta jteptpu għekiesi ikkunzati. U s-swaba" huma tenaċi fl-estremitajiet t"isfel. U r-rigali tal-qerda jtiru lilhom infushom, jolqtu lill-avversarji.
  Orcs u trolls jaqgħu miksura. U għandhom uċuħ tal-annimali mibrumin mill-uġigħ.
  Il-ġellieda huma sempliċiment ammirevoli. Huma qadd irqaq, muskolari, u saqajn muskolari. Kemm se jiġu sparati eluf ta" vleġeġ f"daqqa.
  U se jolqtu massa ta 'orki. U tkanta:
  - Għall-unur kbir tagħna,
  Ejja nieklu banditi!
  U għal darb'oħra ħafna vleġeġ, u se jirrilaxxawha. U se jniżżlu b'katavri l-avviċinamenti kollha għall-għoljiet fejn jinsabu.
  Iva, huma ġellieda tal-għaġeb. F'liema tali grin selvaġġ, u l-ġisem idur fid-direzzjoni t-tajba bl-esterminazzjoni ta 'avversarji.
  Tteptep bit-takkuna vojta, Akulina stess tispara minn pruwa. Hija tiġbed is-sekwenza b'saqajha vojta, u tolqot b'mod preċiż ħafna.
  Fl-istess ħin, it-tfajla tkanta lilha nfisha:
  - Il-vjolenza żżomm id-dinja,
  Il-vulkan tar-rabja jolqot bil-kbir!
  Tensjoni ogħla,
  Awakens bl-uġigħ u biża!
  U għal darb'oħra l-vleġġa mnedija mis-sieq vojta tal-gwerrier itir. U daqq tliet orki f'daqqa.
  Dawk jifgaw mill-funtani tad-demm. U nofs mikxufa Akulina kif tgħajjat:
  - Glorja lill-maġija tiegħi!
  U jerġa" jispara vleġġa b"siequ vojta. Din hija tifla - tal-ogħla klassi, għandha kemm ġisem kif ukoll kull ħaġa oħra.
  L-ewwel mewġa ta 'attakki minn orcs u trolls bogged down. Fadal biss massa ta" katavri. Imma issa jidhru stakkamenti ġodda ta 'kreaturi bil-pil.
  Il-ġlieda kontra Augustine jerġa" jispara, u jagħmel b"mod preċiż, u fl-istess ħin jgħajjat:
  - Glorja lid-dinja tagħna!
  U s-sajjetti itir minn sieqha vojta. U l-massa tal-orki tingħata n-nar u mqatta" f"biċċiet.
  Iva, din hija prinċipessa gwerriera u kittieb. Magħha, kull raġel se jħossu protett sew.
  U l-mitt elf tifla l-oħra mhumiex agħar. U jisparaw tajjeb ħafna. U l-aktar importanti, malajr.
  Ir-riġlejn vojta u muskolari tagħhom għandhom ħin biss biex jitpejjep.
  Hawn huma flimkien:
  - Nagħtu pass attiv,
  Laqtu lill-ghadu dritt f'ghajn!
  U għal darb"oħra joħorġu rigali ġodda tal-mewt b"saqajn vojta. Din hija ġeneralment it-tnedija tagħhom tal-enerġija tal-ġlieda kontra.
  Anke l-kesħa Akulina kanta:
  - Orcs jgħajtu - uċuħ imnikktin,
  Kun af, ħbieb, jien qattiel!
  Noqtol lil kulħadd, neqred lil kulħadd,
  U nkisser wiċċu xagħru lil min!
  Iva, it-tfajla hija verament estremament combativa. U meta horde ta 'orcs jiġru eqreb, kien jolqothom bħal pulsar. U immedjatament ħamsin kreatura tqattgħu f'biċċiet żgħar bil-laħam.
  Battalja Akulina għajjat:
  - Għal ideat kbar sabiex il-ħlejjaq kollha jinħarqu!
  Il-gwerrier imbagħad ħa u ħarġet is-sajjetti minn żokraha. U ftit tużżani orċi rriżultaw li kienu bħal nagħaġ imtaqqbin bi sejken. Huma moqli kważi istantanjament.
  U l-bqija tal-bniet bewħu:
  - Għall-Art Imqaddsa!
  U nieħuha wkoll u se jwaqqgħu emboli ta 'enerġija mill-għarqbejn vojta! U qatgħet ħafna ġellieda bil-pil.
  Akulina aggressiva, kompliet tispara, din id-darba ġibdet il-korda tal-pruwa b"idejha, tgħajjat:
  - Għall-maġija tagħna!
  U ħadet ukoll sajjetta mill-għarqub vojt tagħha... U tant laqtet li mitt orki u trolls sħaħ ġew maħruqa. Bħal blotters maqbuda fi flamethrower.
  Barefoot Akulina bewħet:
  - Jien sorceres kbira!
  U għal darb'oħra, kif slams lejn l-ghadu. U għajnejha xegħrqu. U l-bniet, bil-passjoni kbira tagħha, jitfgħu l-vleġeġ lejn l-orki u t-trolls.
  Il-muntanji jikbru minn katavri. Ilkoll qed jinġabru u jinġabru. U aktar u aktar mejta.
  Il-ġlieda kontra Akulina ħaduha u rrimarka b"daħka:
  - X'għandek tagħmel jekk ikun hemm re f'rasek?
  Imbagħad oħloq palazz għalih!
  U għal darb'oħra, il-Prinċipessa b'sieq vojta se tniedi rigal ta 'annihilation qattiel u li jkisser il-mewt.
  Din it-tfajla hija biss l-inkarnazzjoni tal-mewt. Iżda fl-istess ħin, għajnejn radjanti tagħha huma daqshekk ġentili.
  U l-bqija tal-bniet extermining a lott ta ' l-annimali kreaturi, tali tsunami mewġa creeping fuqhom, huwa ġeneralment super. U hekk furiously doċċa l-ghadu bil-vleġeġ. Spiss ippanċjar dritt permezz.
  Il-militant Akulina jgħajjat:
  - Jien twelidt fi żminijiet bħal dawn,
  Li pajjiżi għażiż jiftakar fija!
  U l-gwerriera waqfet fuq idejha, dawwar riġlejha vojta fuq rasha, u dawwar ballun enormi u tan-nar. U kif se tarmi embolu ta 'enerġija fuq l-avversarji.
  U immedjatament elf ork sploda. U ġludhom ingħataw in-nar, u tqaxxru mill-ewwel.
  Akulina għajjat:
  "Jien gwerrier tal-klassi G!"
  U kif jidħaq.
  Imbagħad is-sajjetti se jinħelsu mill-ilsien. U ħruq ħafna għedewwa.
  Imbagħad it-tfajla-Prinċipessa għajjat:
  - Għalija d-dinja kollha!
  U mill-għajnejn ħodor tas-sbuħija waqgħet sajjetta... U kif laqtu lil dawn il-ħlejjaq bla għadd.
  Akulina aggressiva saħansitra kanta:
  - Biljuni ta 'jackals, xjaten! U l-islogan tiegħi huwa sempliċi - joqtol lil kulħadd!
  U b'subgħajha vojta, it-tifla prinċipessa ħarġet pulsar ieħor qattiel ħafna.
  U kif se tiċrita lil kulħadd...
  U bniet oħra mhumiex inferjuri għaliha. Kulħadd jgħaffeġ u jgħaffeġ lill-avversarji bil-vleġeġ tagħhom. Bl-użu, ovvjament, ħafna nimble tagħhom, mingħajr saqajn żraben bla bżonn.
  Orcs huma ċarament bla nifs. Imma hemm tant. U aktar u aktar reġimenti ġodda ta 'kreaturi qed jitkaxkru.
  Madankollu, bniet bħal dawn ma jistgħux ikunu imbarazzati jew imħawwad. Jekk se jiġġieldu, allura jiġġieldu. U ma jafux jibżgħu. Jew aħjar, ma jridux ikunu jafu.
  Hawn saqajhom vojta jniedu rigali fatali tal-mewt. Li qasmu l-foreheads ta 'orcs.
  Jagħmluha b'mod speċjali b'sieq vojta tar-riġlejn nimble graceful tagħhom.
  Dawn huma l-bniet - huma verament supermen fi dbielet qosra ħafna. U hekk attraenti u sbieħ.
  U mitt elf tifla hija forza kolossali! Kontra li, xejn mhu se jlaħħaq!
  Waqt li neħħietha l-ispirtu, Akulina xeħtet:
  - Glorja lill-fenomenu tagħna!
  U minn għarqub vojt għal darb'oħra ħarġet pulsar ta 'qerda. U l-massa ta 'orcs, saret l-abitanti ta' l-infern.
  U għala kienu jitħallew jitħallew jidħlu fil-ġenna uħud imqalleb bħal dawn?
  Cool Akulina tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Se nkun iċ-ċampjin tad-dinja assolut!
  U għal darb'oħra, il-bniet b'saqajhom vojta se jirrilaxxaw pulsar aħmar jaħraq u letali.
  Se jaħarqu lil kulħadd u jagħmilhom jaħarqu.
  Battle Akulina kanta bi pjaċir:
  - M'iniex tifla sempliċi,
  U kuruna tad-deheb!
  U għal darb'oħra s-sajjetti se jtiru mill-żokra tas-sbuħija. Se tolqot il-ħlejjaq bil-pil u xarrabha bħal ħatab maħruq.
  Tough Akulina roars:
  Naħraqlek, nbiddlek f"irmied!
  U miż-żokra għal darb'oħra se tibgħat sajjetti ...
  U massa ta" orki moqlija bħal cutlets f"taġen.
  L-Akulina ferħana ħadet u kantat bi ħġarhom:
  - Orc jiżen ruħu f'noose,
  Ixwih fuq in-nar!
  U issa xi ħaġa iebsa ħafna u fatali se ttir mill-għarqub vojt tat-tfajla. Dak li ma jistax jiġi difiż kontrih.
  Għal darb'oħra, mitt orc ġew maħruqa f'daqqa. U nbidel f'ċindru, u rmied bis-suf.
  U l-bniet kif squeak:
  - Għall-Patrija kbira!
  U għal darb'oħra, l-għarqbejn tagħhom jitfgħu rigali tal-mewt b'veloċità infernali. Dawn huma tfajliet li mhux se jitwaqqfu minn maltempati, maltempati, jew barrieri!
  Hawn huma t-Terminators!
  Il-ġellieda ma jippermettux lill-orki jimponu ġlied mill-qrib u jżommu l-għadu f'distanza.
  Iżda xorta waħda, ħlejjaq bil-pil qed jippruvaw iddisprat jgħaddu aktar mill-qrib. Imma l-ġellieda mhux se jagħtuhom żgur.
  Akulina Terekhova reġgħet tinsab f'idejha, u b'saqajn vojta tirriproduċi l-figura tmienja. U sħaba tan-nar tidher. U taqa 'bħal nixxiegħa selvaġġa fuq l-orki.
  U ftit eluf ħlejjaq bil-pil ħadu f'daqqa u ħarqu.
  Battalja Akulina għajjat:
  - Ħlejjaq suwed jgħajtu bħal dubbien! Dak li ma jistax jitneħħa mill-ġuħ!
  U issa l-gwerriera se tirrilaxxa tliet vleġeġ f'daqqa, billi tiġbed il-bowstring b'sieq vojta, u tużżana orcs se jkissru!
  Din hija t-tfajla terminator. U għandu tali enerġija selvaġġa u frantic.
  Akulina Terekhova ħaditha u kantat:
  - Il-bniet huma differenti
  Biss mhumiex kontaġjużi!
  Jekk jaqa',
  Li mhux se jiġu salvati fl-infern!
  U pulsar qattiel joħroġ mill-għarqub vojt tat-tfajla. U jxerred orsijiet shaggy fid-direzzjonijiet kollha.
  Il-ġlieda kontra Akulina f'eċċitament selvaġġ jgħid:
  - Jiena ta' tribù bħal dan li se noqtolkom minħabba Alla!
  U għal darb'oħra, il-gwerrier se jirrilaxxa vleġeġ li jtaqqbu kwalunkwe armatura, u mqatta ', laħam shaggy orc.
  Is-sieħba tagħha Alisa Selezneva, tfajla sabiħa ħafna, f"din il-ħolma, b"xagħar aħmar, beħet:
  - Għal ħbiberija qawwija!
  U se tibgħat ukoll pulsar infernali ta" qerda!
  U l-massa letali ta 'l-ghadu se tfarrak.
  Akulina Terekhova tgħajjat:
  - Għad-dinja demonika tiegħi!
  Wara dan, il-Princess girl, kif hi tibda, li hi se redraw l-għadam fis-ramel. Il-gwerrier taċ-ċerimonji ma jafx.
  Is-sieħba ta" xagħar aħmar, il-Prinċipessa Alice de Selezneva tgħajjat:
  - Il-futur huwa tagħna!
  Battalja Akulina gurgled bi tweġiba, qabel ma tarmi skariku selvaġġ, pulsar qattiel:
  - U l-passat jgħin biss ir-rebħiet futuri tagħna!
  . KAPITOLU #15
  U issa l-bniet huma kollha mitt elf, kif jeħduha u jarmu sajjetti selvaġġi b'saqajhom vojta.
  U l-armata ta 'orcs se tieħu u ħruq. Iva, huwa tal-biża li taqa 'taħt id-distribuzzjoni ta' tali ġellieda.
  U huma wkoll grin u juru snien li jirriflettu r-raġġi tal-kwiekeb.
  U allura l-bniet se jeħduha u jħabbtuha bil-għarqbejn tagħhom, u mewġa tgħaddi minn fuq l-art, u tkopri armata sħiħa ta 'orki. U midfuna!
  Il-ġellieda minn snien li jgħammxu se jirrilaxxaw ir-raġġi tax-xemx u jgħamlu l-gradi ta 'suldati bil-pil.
  Tfajla sabiħa ħafna u friska ħafna, Akulina Terekhova, tgħajjat b'mod deafening:
  - Għad-deċiżjoni u l-imġieba tiegħi!
  Il-bniet qed jiġġieldu aktar u aktar. U hekk se jieħdu u jitfgħu diski b"saqajhom vojta. Huma se jiknes minn, u l-massa ta 'orcs naqset.
  Il-Prinċipessa tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Naqtagħkom, naqtgħuk, naqtgħukom ilkoll dalwaqt!
  Jien noqtollek, noqtollek, noqtollek!
  U issa l-gwerriera bl-għarqub vojt tagħha se tirrifletti r-raġġ tax-xemx u, bħal laser, lejn l-orċi.
  U aqta 'linja shaggy sħiħa. U l-orcs squeal u rolled din l-armata fil-ħmieġ.
  U għal darb'oħra l-orki qegħdin f'attakk selvaġġ, u l-bniet jitfgħu oġġetti tal-mewt lejhom b'saqajn vojta.
  U s-sider qed jitħawwad. U hawn kull sider, dan huwa torri tat-tank kollu!
  U għalhekk it-tfajliet ħaduha u sparaw sajjetti minn żokrahom. Il-mitt elf tifla kollha nqatgħu b"raġġi tal-laser biż-żokra.
  U daqs nofs miljun orki ġew moqlija f'daqqa. U l-ispazju biss jista" jiddiġerixxihom.
  Akulina aggressiva għajjat:
  - Qrattek u nħaraqt,
  Jien tifla - Satana biss!
  U għal darb'oħra mill-żokra se rilaxx sajjetti. U tolqot fatali. U mbagħad kif itiru l-vleġeġ. U kollha saru bars.
  U issa l-orki huma bħal bars mimlija toqob.
  U l-bniet thrash busts tagħhom bil-maġija, u mow down ħafna orcs tinten. U kienu knocked out.
  Għal darb'oħra Akulina kanta:
  - Noqtlu lil kulħadd!
  Inti tifla bħal din - biss prinċipessa!
  Is-sieħba gwerriera tagħha Alice de Selezneva, ukoll persuna nobbli ħafna u mwielda sew, għajjat:
  - I ser tiċritkom u ma jkollokx ħniena!
  U hekk iħawwad bust. U għal darb'oħra rilaxx, iġib mewt reali.
  L-orcs qed jippruvaw litteralment doċċa l-pożizzjonijiet tal-għadu b'katavri. U jmorru fuq u fuq u fuq u fuq u fuq. Hawnhekk qed jikbru muntanji ġodda tal-mejtin. Iżda l-orċi ma jaqtgħux qalbhom.
  Huma jimxu fuq u fuq u fuq. U jmutu bla ħniena. Iżda l-ġellieda xeħtu lill-orċi bħal silġ ta" vleġeġ. U l-ġellieda ma jistgħux iwaqqfu din il-ħmieġ. Imma mewġa shaggy qed tiġri għaliha nfisha. U dan il-baħar fanged miexi.
  Bniet f'eċċitament selvaġġ. U flex muskoli tagħhom. U l-orki qed jimxu għalihom infushom, bħallikieku marret mewġa oħra ta 'tsunami. Imma dan ma jolqot lil ħadd.
  L-Akulina inflessibbli saħansitra kantat, qabel ġibdet il-korda tal-pruwa b"saqajha vojta f"ħames pruwi f"daqqa, u sparat vleġeġ maġiċi:
  - Direttament b'idejn vojta,
  Ittrattajt mat-tsunami...
  Jien id-disa' mewġa,
  Maħbub tiegħi tore!
  Il-gwerriera saħansitra jaqbeż, u immedjatament rilaxxi skariku mill-żokra. U tfarrak lill-ghadu.
  U jgħajjat:
  - L-armata tiegħi hija b'saħħitha,
  Hi tirbaħ id-dinja!
  Teptip b'għarqbejn vojta u tondi, Akulina kompletament imxerrda. Huma u bniet oħra huma, ovvjament, klassi brillanti ta 'ġellieda. Min ma jagħti l-iċken ħniena lil ħadd.
  U l-koxox lussużi tagħhom qed jitħawwad. Flashs ta 'għekiesi vojta, ikkunzati, kif ukoll muskoli ta' eżenzjoni ta 'l-istampa, fil-bniet isbaħ u sexy ħafna.
  Alice de Selezneva tgħajjat:
  - Ejja nipproteġu n-nies alleati tal-elves!
  U b'sieq vojta, kif tniedi xi ħaġa kompletament fatali u tgħaffiġ!
  Huma biss annimali feroċi. Jew forsi anke xi ħaġa bħall-orċi! Biss sabiħ, mhux ikrah.
  L-Akulina bla ħniena se teħles is-sajjetti minn ħalqha. U ħaraq mitt ork, u ikanta:
  - Għar-ruħ ħelwa tiegħi!
  U tmiss lill-ghadu!
  Wara dan, is-swaba" vojta tagħha se jwaqqgħu pulsars. U se jqattgħu l-pakkett kollu f'partijiet żgħar u mqattgħin.
  Wara dan, l-irresistibbli Akulina Terekhova se tħawwad sidirha vojta bi bżieżel iskarlatina u squeak:
  - Il-qtil huwa l-kredu tiegħi!
  Is-sieħba tagħha ta" xagħar aħmar, il-Prinċipessa Alice de Selezneva, bl-għarqub vojt tagħha se tagħti rigal ta" mewt u qoxra:
  - U tiegħi, ukoll, u fil-pjazza!
  Akulina fetħet kaskata ta" qerda u bewħet:
  - U tiegħi, b'mod ġenerali f'kubu!
  U ż-żewġ ġellieda jerfgħu saqajhom vojta. Mewġa ġdida ta" maġija żdiedet.
  U issa mill-orcs mill-ġdid, ċipep u dubbien tal-laħam imqatta '. U mbagħad huma moqlija fi skillet.
  L-invinċibbli Akulina tgħajjat:
  - Issettja rekords ġodda!
  Is-sieħba ta" xagħar aħmar Alice ikkonfermat b"daqqiet, u sparat pulsars tan-nar b"saqajha vojta:
  - Biex tikber l-art!
  Akulina Terekhova, irremettat pulsar mill-beżżula skarlatina tagħha, u ħabtet lill-orki u squeaked:
  - Darbtejn, tliet darbiet ogħla min-norma!
  Il-gwerriera ta" xagħar aħmar, Alice de Selezneva, b"mod aggressiv ħadet u tat bużżieqa ta" enerġija maġika bl-għarqub vojt tagħha u kixfet snienha b"eċċitament, u wriet ilsienha, żiedet:
  - Sabiex pajjiżi jiffjorixxi!
  Allura l-bniet infirdu, u bir-reqqa ħafna. U jfarrak din l-armata ta 'kreaturi shaggy b'akkwisti kbar għalihom infushom.
  Alisa de Selezneva tgħajjat:
  - Glorja lill-ispirtu Russu!
  L-invinċibbli Akulina reġgħet tefgħet laser maġiku minn żokra tagħha, u għajjat, tixgħel b"għajnejha:
  - Għandi cobra u gyurza fi flixkun wieħed!
  U kif se jirrilaxxa raġġ ġdid ta 'dak li jaħarqu l-orcs ħajjin fuq l-ghadu.
  Is-sieħba ta 'xagħar aħmar, il-Prinċipessa Alice de Selezneva, ħarġet pulsar mill-beżżula iskarlatina tagħha. Tfajla sabiħa ħafna u sexy, muskolari li f'daqqa waħda ddikjarat:
  - Issa jien jisimni de Lavalier!
  L-inimitabbli Akulina Terekhova tefgħet pulsar qattiel b'sieq vojta u kkonfermat malajr:
  - De Lavalier, hekk de Lavalier! Allura saħansitra aktar sbieħ! Għalkemm onestament ħsibt li ismek kien Alisa Selezneva!
  Il-gwerriera ta" xagħar aħmar Prinċipessa Alisa de Selezneva, tgħajjat b"mod aggressiv, tgħajjat:
  - Jiena kavallier tad-dawl fuq l-irkopptejn tas-salvaġġ,
  Se niknes lil dawn l-orki minn fuq wiċċ l-art!
  U kif se ċċaqlaq riġlejha mikxufa u miġbura fuqhom... U l-bqija tat-tfajliet, l-armata kollha ta" mitt elf suldat, jeħduha, jiftħu ħalqhom u jeħilsu n-nar minnhom.
  U għal darb'oħra se taqa' kaskata ta' fjammi fuq l-orki, jinċineraw mingħajr ebda eżitazzjoni u ma jagħtux ċans.
  Immedjatament tliet miljun kreatura shaggy ħadu n-nar f'daqqa. Kien bħallikieku kienu mxarrba bin-napalm. Jew saħansitra fosfru flimkien mal-kubrit. U kollox flared bħal biljun logħbiet f'daqqa.
  U kif se tixgħel din il-quddiesa. U kemm għajjat u għajjat u saħta minn dan kollu f"daqqa.
  Invincible Akulina, ċediet bl-għarqub vojt tagħha, rigal infernali tal-mewt, u qagħdet:
  - M'għandekx ħniena fuq Orcs
  Oqtluhom bastards...
  Kif tfarrak bedbugs -
  Rip bħal wirdien!
  U se jieħu saqajh vojt u jeħles is-sajjetti. U jekk jogħġbok troll kbir ħafna. Huwa se jieħu u jitlaq. Immaġina li dinosawru ġie minfuħ.
  Is-sieħeb ta" xagħri aħmar għaxxaq:
  - Dan huwa ghoul!
  Għal darb'oħra Akulina Terekhova bi tweġiba, bl-għarqub vojt tagħha jagħti bużżieqa ta 'magoplasm, għajjat:
  - Għandna tweġiba għal ghouls!
  Il-gwerriera tan-nar, Alice de Selezneva, beħet b"mod aggressiv:
  - U se jkollu tebut, u bonjour b'kuruna!
  Invincible Akulina, mibgħuta sajjetti mill-beżżula ruby tagħha, kixef snienha, innota:
  - Kuruna tista 'tkun kemm funeral kif ukoll tar-rand! Mela toqgħodx eċċitati wisq!
  Il-Prinċipessa ta" xagħar aħmar Alice de Selezneva tgħajjat ukoll, iżda din id-darba sparat is-sajjetti direttament minn żaqqha, u waqqgħet il-ftit orki li baqgħu ħajjin, li minnhom kien hemm riħa ta" barbecue:
  - Aħna ħejjejna xi ħaġa aktar piżijiet għalihom minn kuruna!
  U issa l-ġellieda, kollha mitt elf tifla, se jeħduha u, fuq il-kmand tal-invinċibbli Alice, jaqbżu u jdawwar saqajhom vojta u muskolari fl-arja. Bħala riżultat, se titla 'maltempata, u maltempata maġika reali. U mewġa ta 'forza kolossali se tmur, u xaft miljun ta' tsunami maġiku.
  Bħala riżultat, l-aħħar orcs huma meqruda, u kompletament iċċattjati.
  Moqli u sar cutlets.
  L-invincible Akulina, li wkoll titfa" tali qattiel b"saqajha vojta, tgħid b"pathos:
  - L-innu tal-Patrija f"qalbna, inkantaw,
  Aħna se nagħmlu kollox fl-univers hena...
  Ejja nġibu l-pistola leġġendarja tal-plażma,
  Kemm is-sema kif ukoll l-art għandhom qawwa kbira!
  Mara żagħżugħa, jew aħjar tfajla, qamet mill-ħamra. Fetħet għajnejha. Quddiemha kienet wieqfa mara sewda b"jumpsuit oranġjo. Hija tidher li għandha nofs it-tletinijiet, għalkemm huwa aktar diffiċli li tgħid l-età ta 'mara Afrikana. Il-mara għandha għajnejn iebsa, mhux wisq pjaċevoli, iżda kienet meqjusa bħala mexxej imwieled fi dublett. Fil-qrib hemm żingara, pjuttost sabiħa, u aktar bħal Indjan, ukoll madwar tletin. U tifla żagħżugħa b'xagħar aħmar, b'wiċċ daqshekk delikat, u bħal schoolgirl bil-pigtails, u wkoll b'overalls oranġjo. Jidher pjuttost jitmeżmżu.
  Il-mara sewda qalet b"għajta:
  - Ifrex hawn! U min se joħroġ il-barmil!
  L-Akulina obstinata qabżet minn fuq is-sodda, kienet ogħla mill-mara s-sewda, u dan ikkalmaha. Il-poetessa u l-istudenta ghamlet:
  - Jien mhux il-barmil tagħna!
  Iswed taha rasha f"imnieħer. Akulina Terekhova ma stennietx riċeviment bħal dan u poġġiet fuq daharha. Imma mbagħad qabżet. L-uġigħ għamlitha furjuża, u rritaljat b'daqqa fil-groin. Iswed kien meqjus bħala ġellied b'esperjenza u mblukkat. Billi kienet taf tiġġieled, Akulina, kif kienet mgħallma fis-sezzjoni, kantat trippla bil-ponn tagħha. U hooked iswed fil-geddum.
  Hija roared, u ġrew mhux Blonde cheeky. Iż-żewġ nisa tħabtu. Kienu b'saħħithom, it-tnejn fl-isports. U ġġieldu b"furja selvaġġa. Akulina Terekhova żgura li s-sieħeb iswed kien b'saħħtu ħafna u mwebbes minn xogħol iebes. Huwa kważi impossibbli li tingħeleb. Iżda mill-bogħod, l-istudenta Akulina, li kienet impenjata fl-arti marzjali, u kienet speċjalment tajba fil-kicking, bi medda kbira fiż-żfin, setgħet tieħu vantaġġ.
  Jimbottaw b"saqajhom, il-gwerrier moħmi frisk u l-passjoni sewda tagħha ħarġu mill-kamra taċ-ċellula.
  Id-distanza tkisser u Akulina Terekhova qamet bilwieqfa. L-avversarju tagħha għaffet il-ponn tagħha. Jidher li kienet taf tiġġieled, iżda ma kienx hemm tiġbid f'riġlejha. L-Akulina inimitabbli ma tistax tgħid li hija ġellied kbir, iżda żfen ħafna, u l-plastiċità tagħha hija aqwa. U l-istudent qabeż it-tefgħa selvaġġa tal-mara sewda, u taha b"daqqa ta" sieq f"rasha. Hija poġġiet blokk u mxerrda. Invincible Akulina saqajt min-naħa l-oħra b"dawra. U hooked l-ghadu. Imbagħad reġgħet laqatha, u anke minn treġġigħ lura.
  Tgħajjat u tħawwad ... Frisky Akulina daret fuq il-ġenb, imbagħad tgħawweġ saqajha fil-ġurnal, u mxiet dritta. Il-mara s-sewda ħarġet l-ewwel daqqa, iżda t-tieni ħarġet mhux mistennija u l-għarqub tond tat-tifla ta" Akulina żgur laqat il-geddum.
  Il-mara s-sewda tħawwad u niżlet idejha. Akulina iebsa laqatha f"rasha b"roundabout. Ħassejt uġigħ fil-parti t"isfel tar-riġel, li mhux wisq misdud għall-kittieb. Il-mara sewda kważi waqgħet, iżda qamet fuq saqajha. Nicoletta laqtet bl-għarqub mibrum, li ma weġġgħetx daqshekk.
  Erġa" laqtet... Nigreta waqgħet f"irkopptejha u baqgħet tgħajjat għall-arja.
  Invincible Akulina mill-ġdid mibrum u għarqub mal-imnieħer. Imnieħer tal-blonde huwa fsada, ħalli din tkun waħda. Bħal tadam li jinfaqa ', likwidu aħmar tixrid barra.
  Il-mara sewda ħalef, ippruvat tqum u marret "il quddiem...
  Akulina persistenti, bħallikieku f'żifna, iddawwar, u żiedet f'qabża b'sieq qawwija tagħha. L-għarqub tagħha niżel sewwa fuq il-geddum tagħha. Nigreta aċċellera biss f"qabża fuq rivali mibgħuta. Il-veloċitajiet huma ogħla.
  L-għarqub mhux wisq iebes u mimli tal-istudenta Akulina sploda bl-uġigħ. Imma ix-xedaq ta" Nigreta ma jiflaħx, jinfaqa".... U l-bandit iswed spiċċat, niżel b"dirgħajha mifruxa.
  Invincible Akulina waqgħet ukoll, qabdet għarqubha, li sar blu fiha. Kien bħallikieku kienet intlaqtet bi ftit tużżana daqqiet bi bsaten tal-bambu, li jwettqu falaka.
  Instemgħet saffara. L-eqdem, matrona formidabbli Loggia dehret. Hija kbira, sewda, u b"wiċċ ħażin fil-forma ta" kurunell tal-pulizija.
  Għajjat:
  - Tfajla ġdida! Int mignun! Eżatt tellgħu, iżda immedjatament kissru x-xedaq! Ma tridx disgħin jum ta 'ċella ta' kastig għall-massimu?
  Il-kuraġġużi Akulina, li r-rebħa tagħha fil-ġlied daqqa ta" idejn tat impudenza, wieġbet bil-qalb:
  - Jekk iħallu notebook komuni u pinna, ma niddejjaqx!
  Il-matrona għajjat:
  - Liċ-ċella tal-kastig tagħha! Naked!
  U Akulina tmexxiet it-taraġ għall-kantina. Konna mikxufa fix-xitwa fil-kantina, li jfisser li nirriskjaw riħ fatali. Fortunatament, it-tifla studenta ġiet rilaxxata fil-ħin.
  Tajjeb Alisa Selezneva - taf x'qed tagħmel!
  Fost il-priġunieri meħlusa kien hemm Seryozhka, tifel ta" madwar tlettax-il sena. Il-pulizija tal-irvellijiet laqtuh fuq l-għarqbejn bi bsaten, imbagħad tefgħu l-ilma f"ħalqu minn pajp. Kważi kissritli l-istonku. U fl-aħħar saħansitra xegħlu l-kurrent. Il-widnejn tant kienet eżawrita li wettquha f"idejhom.
  Naturalment, il-monsters, u ħafna ġew ittorturati. Iżda d-dittatur innifsu ħeba f"residenza qrib Minsk u għajjat u beżaq ħafna hemmhekk.
  U għal darb'oħra biddel il-ġenerali kollha, li kkawża ċaqliq ieħor fl-ambjent.
  Il-President Russu Putin qal li l-armata Russa mhux se tindaħal fl-affarijiet interni tal-Belarus.
  Bi tweġiba, Lukashenka tkellem għal kollox bla sens. Imbagħad ikkalma u staqsa b"mod aktar loġiku:
  - Trid Tikhanovskaya?
  Vladimir Putin għolli l-ispallejn tiegħu u nnota:
  M"għandniex bżonnha. Iżda m'hemm l-ebda raġuni għalina biex niġġieldu mal-poplu tal-Belarus. Barra minn hekk, skont id-dejta tagħna, ċertu Alice qed issuq hemmhekk. U hi l-karta l-ġdida!
  Lukashenka, u daħka, irrimarka:
  - Għandna wonderland, hekk Alice dehret!
  Putin issuġġerixxa:
  - Għandek bżonn tingħaqad mar-Russja, allura l-belt ta 'Minsk se ssir il-problema tagħna!
  Lukashenka ħakk rasu qargħi u nnota:
  - U x'jibqa' għalija?
  Putin wieġeb bi tbissima:
  - Kapaċi noffri l-kariga ta' President tal-Kunsill tal-Istat tar-Russja. U huwa onorevoli ħafna!
  Lukashenka ghamlet dispjaċir:
  - Nista' biss naqbel mal-kariga ta 'prim ministru tar-Russja!
  Putin oġġezzjona:
  - Ir-Russja mhix razzett kollettiv. Diġà għandna problemi fl-ekonomija. Huwa impossibbli li timmaniġġja r-Russja fl-istil tal-Belarus!
  Lukashenka qal b"ingratiating:
  - Ir-Russja dejjem kienet ħuna l-kbir u l-aktar alleat devot u għażiż, u aħna nistrieħu fuq għajnuna fraterna mill-akbar politiku ta" żmienna...
  Putin wieġeb bl-aħrax:
  - Politikant li jħobb il-flatterija ħelwa għandu l-intelliġenza ta 'dubbien!
  Il-president kundizzjonali tal-Belarus irrimarka:
  - Jekk titlef il-Belarus, allura Moska taqa' wkoll!
  Il-President tar-Russja qal bl-aħrax:
  - Il-Belarus hija lesta li ssir it-tieni Krimea!
  Lukashenka wieġeb bl-aħrax:
  - Għandna biżżejjed skrataċ u suldati! Il-kameras se jispiċċaw - se jkun hemm grawnds!
  Putin wieġeb bil-kesħa:
  - Tajjeb, ejja naraw... Sadanittant, nipprova nkellem lil Alice!
  Lukashenka beda jgħajjat xi ħaġa indistinta. Il-President tar-Russja mdendel. S'issa ma ntlaħaq l-ebda ftehim.
  Id-dittatur tal-Belarus iffaċċjat mhux tas-soltu terriblement nervuża. Fil-fatt, min hi din Alice li tispira biża" u twaqqaf armati sħaħ? Minn fejn tieħu qawwa daqshekk kbira?
  Forsi huwa aljeni? Hawnhekk jirriżulta li huwa mwaħħla. Forsi għandu jidħol f"negozjati ma" Alice innifsu?
  Imma Putin għadu volpi għaqlija. Pereżempju, ittradixxa lill-Armenja fil-Karabakh. Aġixxa b"mod vili mal-alleat tiegħu. Naturalment, Putin se jittradixxi lil xi ħadd għall-benefiċċju. U Assad, ovvjament, u Maduro. Dan tal-aħħar, mill-mod, qed jipprova wkoll flirt mal-Ewropa. B"mod partikolari, ippropona li jiġu legalizzati ż-żwiġijiet bejn persuni tal-istess sess.
  Tip maħmuġ u tiżloq dan Maduro. Lest li jagħmel minn kollox biex jibqa" fil-poter. Fil-fatt, dan Putin huwa l-aktar dittatur insidjuż, u forsi bagħat lil din Alice biex tieħu fietel lill-Belarus. Suppożizzjoni pjuttost loġika. Barra minn hekk, in-nies ordinarji m'għandhomx abbiltajiet bħal dawn. Din it-tfajla biċ-ċar għandha.
  Fil-fatt, ħafna jiddependi fuq iċ-ċans. Għaddi l-minjiera li fuqha l-battalja Petropavlovsk ġiet minfuħa ħames metri lejn ix-xellug, u ċ-Ċina kienet tkun provinċja Russa, u r-Romanovs kienu jkunu fuq it-tron.
  Jew viċi versa. Kemm aġenti Ġermaniżi fallew minħabba l-barraxa tas-soltu.
  Saħansitra kien hemm storja bħal din f"rivista waħda.
  B'mod ġenerali, stramba biżżejjed, iżda fil-biċċa l-kbira tal-universi paralleli, il-kors tat-Tieni Gwerra Dinjija u l-Gwerra Patrijottika l-Kbira kien saħansitra agħar għar-Russja mir-realtà. Forsi għax ir-reġim faxxista li ħa l-kontroll tal-Ewropa kellu ħafna aktar potenzjal milli kien kapaċi jirrealizza. Il-kombinazzjoni tat-totalitarjaniżmu brutali u l-elementi tas-suq tal-ekonomija hija aktar effettiva mill-kapitaliżmu liberali tal-Punent u l-mudell Stalinist iżżejjed ċentralizzat, ugwalitarju u burokratiku. Fortunatament, għal numru ta" raġunijiet, kemm oġġettivi kif ukoll suġġettivi. Inkluż ix-xorti kbira tal-forzi li jopponu n-Naziżmu: in-Nazis ma setgħux jużaw il-ħafna trump cards tagħhom.
  Dak hu kemm spiji Ġermaniżi fallew sempliċement minħabba li l-Ġermaniżi użaw clip tal-istainless steel fid-dokumenti, u r-Russi użaw ħadid sempliċi? U ħaġa daqshekk żgħira kif influwenzat b"mod deċiżiv il-kors tal-gwerra?
  Fi kwalunkwe każ, kien hemm univers parallel, fejn diġà f'Ottubru 1941, uffiċjal tal-intelliġenza korrużiv ħafna skopra dan il-fatt aċċidentalment. Dokumenti Sovjetiċi ġenwini u Ġermaniżi foloz imxarrbu u ... Fuq dokumenti Sovjetiċi, il-klipp tal-karta sadid u dan huwa notevoli, iżda mhux fuq dawk Ġermaniżi.
  Hawn xi ftit, u l-influwenza tagħha fuq il-kors tal-Gwerra Patrijottika l-Kbira rriżultat li kienet sinifikanti ħafna.
  Wara li evitaw fallimenti u xogħol taħt il-kontroll ta 'l-aġenti Ġermaniżi, skoprew evidenza sinifikanti tat-truppi Sovjetiċi jippreparaw offensiva qrib Stalingrad. Hekk konvinċenti li l-iebsa Adolf Hitler qabel ma 'dan u ta l-ordni biex jerġgħu jingħaqdu t-truppi Nazisti bil-wieqfa fuq il-Volga. U dan kien importanti.
  Jekk waqt l-operazzjoni Rzhev-Sychov, l-Armata l-Ħamra, li kellha aktar mid-doppju tal-forzi mill-Wehrmacht, ma setgħetx tkisser mid-difiżi Ġermaniżi, allura ħdejn Stalingrad il-bilanċ tal-forzi kien aktar favorevoli għan-Nażisti.
  U t-temp fid-19 ta" Novembru 1942 ma kienx iwassal għal operazzjonijiet offensivi. L-avjazzjoni, speċjalment l-ajruplani tal-attakk, ma setgħux jitilgħu, u l-preparazzjoni tal-artillerija kellha biss impatt estremament limitat fuq id-difiżi żviluppati tal-għadu. It-truppi Sovjetiċi, għaddejjin għall-offensiva, baqgħu. Anke l-ikkummissjonar tal-korp tat-tankijiet ma setax ikisser toqba fid-difiżi Nażisti.
  Battalji ħarxa seħħew fid-direzzjoni Rzhev-Sychovsky. Huma komplew fis-Sena l-Ġdida. Imbagħad biss, wara li sofrew telf serju, it-truppi Sovjetiċi fiż-żewġ direzzjonijiet issospendew l-offensiva tagħhom. Hitler żamm mal-Volga, iżda l-Ġermaniżi bdew jissawtu fl-Afrika. Churchill sejjaħ l-offensiva ta" Montgomery fl-Eġittu: it-tmiem tal-bidu. Qal ukoll li issa l-alleati se jirbħu biss.
  Tabilħaqq, Rommel, minkejja t-trasferiment kontinwu ta" forzi kbar lejn l-Afrika, kien sfortunat u l-armata tiegħu sofriet telfa wara telfa. Biex tkun żgurata t-tmexxija tal-gwerra fuq żewġ fronti, it-Tielet Reich kellu jiddikjara mobilizzazzjoni totali fi Frar tal-1943.
  Barra minn hekk, l-għanijiet ewlenin tal-Operazzjoni Blau ma ntlaħqux. Madankollu, fix-xitwa tal-1942-1943, il-Wehrmacht, b'differenza mill-istorja reali, irnexxielha tevita telfa serja fil-Lvant. Fl-aħħar ta 'Jannar, it-truppi Sovjetiċi reġgħu bdew l-offensiva tagħhom fiċ-ċentru: it-tielet operazzjoni Rzhev-Sychov u qrib Stalingrad. Iżda tkisser minn ghadu bilqiegħda f'difiża soda mhix idea tajba. Il-ġlied kien reminixxenti fl-ewwel gwerra dinjija. Mtawwal, pożizzjonali. Meta min attakka tilef aktar minn min iddefenda.
  L-operazzjoni "Iskra" biex tneħħi l-imblukkar ta' Leningrad ġiet posposta. Stalin ried jaqta 'l-erf ta' Rzhev kemm jista 'jkun malajr, u jegħleb lill-ghadu qrib Stalingrad. Il-Ġermaniżi, ftakru fil-lezzjonijiet tax-xitwa li għaddiet, iddefendew lilhom infushom b'mod attiv. U s'issa rnexxielhom iwarrbu l-attakk tat-truppi Sovjetiċi. Kif irriżulta, meta l-Fritz ikunu lesti, mhux faċli li jkissru mid-difiżi tagħhom. U l-kwalità tal-forzi armati Ġermaniżi għadha fuq nett.
  L-offensiva tat-truppi Sovjetiċi damet sal-aħħar ta 'Frar, iżda ma rnexxietx.
  Fil-bidu ta 'Marzu, il-kmand Sovjetiku pprova offensiva fid-direzzjoni ta' Voronezh. Wara suċċessi inizjali, l-Armata l-Ħamra ġiet taħt kontrattakk minn Mainstein. Forzi Sovjetiċi kbar ġew imdawra u ġew sfurzati jerġgħu jkissru fil-battalja. It-telf, speċjalment fit-teknoloġija, irriżulta li kien kbir, u l-Ġermaniżi mal-alleati tagħhom setgħu jiksbu pożizzjoni f'din id-direzzjoni u qabdu kompletament lil Voronezh u s-subborgi tiegħu.
  Matul il-kontrattakk ta 'Mainstein, "Panthers" u bil-kbir "Tigers" ħadu sehem fil-battalja għall-ewwel darba. Tankijiet ġodda parzjalment iġġustifikaw it-tamiet imqiegħda fuqhom infushom. B'użu xieraq, huma qabżu l-vetturi Sovjetiċi fil-battalja li ġejja.
  Wasal it-tidwib tar-rebbiegħa u daħlet qagħda fuq il-faċċata tal-Lvant. Ġlied qalil raħħad fit-Tuneżija.
  Il-Fuhrer ipprova akkost ta" kollox iżomm siewi fl-Afrika. Biex jagħmlu dan, in-Nazis saħansitra ddeċidew fuq pass bla preċedent. Huma taw ultimatum lil Franco: jew ħalla t-truppi Ġermaniżi jmorru Ġibiltà, jew twaqqa", bħall-gvern ta" Vichy. Il-Generalissimo beża" u qabel. Fl-istess ħin, huwa daret lejn il-gvernijiet tal-Gran Brittanja u l-Istati Uniti b"talba tad-dmugħ: tiddikjarax gwerra lil Spanja, għax ma seħħx bir-rieda tiegħu!
  Fil-15 ta 'April, 1943, il-Ġermaniżi nedew attakk fuq Ġibiltà, u tefgħu l-aħħar "Tigri" bi "Panthers" hemmhekk. Il-fortizza waqgħet taħt id-daqqiet ta" mijiet ta" tankijiet f"jumejn. Paulus, imfakkar mill-front tal-Lvant, ikkmanda l-attakk. Ironikament, il-Ġermaniżi setgħu jaqbdu l-aħħar kwarti, id-djar ta 'Stalingrad u l-fabbriki ta' Stalingrad, biss sa l-1 ta 'April, 1943. B"hekk, Pawlu rrijabilta ruħu parzjalment u rċieva l-grad ta" marixxall tal-kamp u xwabel mal-weraq tal-ballut tas-salib tal-kavallier barra minn hekk.
  Il-qbid ta" Ġibiltà mblukkat l-aċċess Brittaniku u Amerikan mill-punent għall-Mediterran. U barra minn hekk, in-Nazis stess setgħu jinvadu l-Marokk fl-iqsar distanza, u ħarġu parti mill-forzi Alleati mit-Tuneżija.
  L-attakk fuq il-pont Tuneżin iddgħajjef, u mbagħad Rommel reġa' ġie trasferit. Hitler iddeċieda li jiffriża l-operazzjonijiet militari fil-Lvant għalissa, u jipprova jieħu l-kontroll tal-Baħar Mediterran.
  Il-kmand Sovjetiku wkoll beda jaderixxi ma 'tattika ta' stennija. Hekk għamel Stalin fl-istorja reali, għalhekk iddeċieda li jaġixxi issa. Ħalli l-kapitalisti demm lilhom infushom iblah. Ħallihom thrash lil xulxin, u aħna se nibnu s-saħħa u l-istrajk meta fl-aħħar nispiċċaw il-fwar.
  Il-Ġermaniżi għadhom żammew it-tramuntana tat-Tuneżija, u t-truppi taħt il-kmand tal-Field Marshal il-ġdid Paulus kienu qed javvanzaw fuq Casablanca. L-Amerikani ffaċċjaw it-Tigri u Panthers. Irriżulta li Sherman tagħhom kien dgħajjef kontra tankijiet bħal dawn, kif ukoll it-T-4 aġġornat.
  U Churchill, wara tliet xhur ta" eżitazzjoni, madankollu ddikjara gwerra lil Spanja. Madankollu, sa dan iż-żmien il-Ġermaniżi kienu diġà qabdu l-Marokk kollu u invadew l-Alġerija. Il-poeta għal Franco ma kienx xokk. Fil-25 ta" Lulju, it-truppi Ġermaniżi qabdu l-kapitali ta" Algiers u għamlu telfa kbira lill-Ingliżi. Is-suċċess kien iffaċilitat minn kontrattakk ta" Rommel, u t-telfa u l-inżul f"daqqa ta" Kissilring f"Malta.
  Il-faċċata tal-Lvant kienet stabbli u kalma. Stalin, li t-truppi tiegħu kienu sofrew telf kbir fil-battalji preċedenti, reġgħu reġgħu l-Armata l-Ħamra. Il-Ġermaniżi ffurmaw ukoll diviżjonijiet ġodda u ttrasferewhom mill-Istrett ta" Ġibiltà lejn il-Baħar Mediterran.
  L-attività tas-sottomarini Ġermaniżi wasslet għall-fatt li t-tunnellaġġ tal-flotot Amerikani u Ingliżi beda jonqos. U dan lanqas ma kkontribwixxa għas-suċċess fil-battalji għall-akbar baħar tan-Nofsinhar fl-Ewropa.
  Is-sitwazzjoni ta" theddida fil-Baħar Mediterran wasslet għall-fatt li fis-6 ta" Awwissu Churchill iddeċieda li jinżel fi Franza. Iżda l-operazzjoni saret taħt kundizzjonijiet ħżiena tat-temp u kienet ippreparata ħażin.
  Fl-10 ta" Awwissu, Rommel u Paulus ingħaqdu, u ffurmaw kaldarun kbir fil-Lvant tal-Alġerija. U fid-19 ta 'Awwissu, diġà Mainstein, il-kaptan insidjuż tan-nases, qata' t-truppi Alleati mill-kosta.
  Is-suċċess tal-Fritz kien iffaċilitat mill-indeċiżjoni tal-Amerikani, li qiesu l-inżul fi Franza fl-1943 prematur, u n-nuqqas akut ta 'inġenji tal-inżul. Kalma fuq il-Front tal-Lvant. Barra minn hekk, ir-rilaxx tal-avjazzjoni fl-1943 fil-Ġermanja aktar mid-doppju, qabeż tnejn u tletin elf ajruplan fis-sena - fortunatament il-Ġermaniżi kellhom aktar ħaddiema u territorju kkontrollat mir-realtà. U l-vetturi l-ġodda Focke-Wulf b'korazza u armi qawwija, kif ukoll kanuni 30-mm, ikkawżaw wisq ħsara lill-avjazzjoni Alleata.
  Il-katastrofi fl-Alġerija u fi Franza għamlet minn Awwissu 1943 sena tassew sewda għall-Alleati.
  Stalin kien saħansitra kuntent b'suċċessi bħal dawn. Iżda l-paċenzja ta" Churchill qafet. Fil-Lvant, anke l-battalji tal-ajru prattikament waqfu, u l-attività tal-partiġjani naqset. Il-Ġermaniżi ffurmaw aktar u aktar korpi ta 'ċittadini ta' qabel Sovjetiċi u saħansitra ħolqu tip ta 'gvernijiet lokali pupazzi. Għalhekk, brigati separati ta 'nazzjonalisti lokali mil-Lvant diġà ġġieldu fl-Afrika.
  It-Tsar Bulgaru Boris bagħat ukoll l-aqwa tliet diviżjonijiet fit-Tuneżija, milli jidher bit-tama li jikseb lilu nnifsu xi kolonji fil-kontinent iswed.
  F'Settembru, Rommel nieda offensiva kbira fl-Eġittu. Huwa rnexxielu, uża s-superjorità kwantitattiva u kwalitattiva tal-forzi, ġimgħa wara s-sinjal għall-attakk, biex jaqbad Tripli.
  L-Ingliżi u l-Amerikani sofrew telfa wara telfa fil-Libja. Taħt dawn il-kundizzjonijiet, Churchill ħabbar is-sospensjoni tal-provvista ta 'kwalunkwe assistenza lill-URSS Bolxevika u talab l-intensifikazzjoni immedjata tal-ostilitajiet. Stalin ippretenda li jinjora l-ultimatums. Għalkemm, ovvjament, saru tħejjijiet għal operazzjonijiet offensivi. Iżda Koba kien għaqli u saħansitra pprova jittestja l-art għal paċi separata. Wieħed sal-aħħar ta 'Settembru, il-Ġermaniżi qabdu l-Libja għal kollox, inkluż Tolbuk, u saħansitra daħlu fl-Eġittu sa Lixandra.
  Paulus irnexxielu jmur, l-aktar punt importanti Ingliż fortifikat, u jmur fin-nofsinhar lejn in-Nil. Fil-fatt, dan ifisser diżastru għall-Gran Brittanja fl-Eġittu. Barra minn hekk, il-Ġermaniżi setgħu jmorru l-Kanal ta 'Suez u jmorru l-Iraq, u hemmhekk ma kienx 'il bogħod lejn Baku.
  Id-dewmien sar perikoluż, u Stalin ta l-ordni biex jerġa 'jibda l-attakk fuq Rzhev, kif ukoll jerġa' jaqbad Stalingrad, u fl-istess ħin jgħaffeġ lill-ghadu fit-Tramuntana tal-Kawkasu.
  Jiġifieri, f'Ottubru, l-ostilitajiet reġgħu bdew immedjatament fi tliet direzzjonijiet. U f'Novembru wkoll fuq Leningradsky.
  . KAPITOLU #16
  Madankollu, ma kienx faċli li tkisser mill-għadu, li kien imħaffra sew u kellu tankijiet tqal qawwija "Panther" u "Tiger". It-truppi Sovjetiċi ffaċċjaw difiża pożizzjonali profonda. U fid-difiża, it-tankijiet il-ġodda Ġermaniżi u l-kanuni li jaħdmu għal rashom aġixxew tajjeb.
  Għalhekk ma kien hemm l-ebda avvanz sinifikanti f'Ottubru u Novembru. Sakemm l-offensiva Ġermaniża ma titwaqqafx b'suċċess fuq il-Kanal ta' Suez. U mbagħad biss temporanjament... Madankollu, Paulus u Rommel daru t-truppi tagħhom lejn is-Sudan. U bdew jieħdu l-Afrika f"idejhom.
  Il-Wehrmacht għadha mhix lesta biex tattakka fix-xitwa.
  Barra minn hekk, il-Fritz kellu tamiet kbar għall-"Panther" -2 bħala magna aktar avvanzata u t-"Tiger" -2 u "Lion".
  Winter għadda fit-tentattivi tal-Armata l-Ħamra biex tkisser mid-difiżi tal-Fritz. Imma mkien ma kien possibbli li jinkisbu suċċessi kbar. Anke jekk kien hemm avvanz, l-ghadu rrestawra s-sitwazzjoni b'kontrattakk.
  U s-sitwazzjoni marret għall-agħar. Fil-Gran Brittanja, fl-isfond ta" telfiet militari, qamet kriżi politika. Il-kabinett ta" Churchill għadda vot ta" sfiduċja. Imma kif jista" jkun mod ieħor, jekk l-aktar għaqli Paulus keċċi l-Ingilterra mis-Sudan u l-Etjopja.
  Il-gvern il-ġdid offra lill-Ġermanja paċi separata. Meta wieħed iqis aktar telf ta 'l-Istati Uniti mill-flotta ta' sottomarini Ġermaniżi, Roosevelt lanqas ma ddejjaq. Barra minn hekk, il-pożizzjoni tiegħu fl-Amerika tħawwad. Iva, u l-Ġappuniżi rnexxielhom jirbħu ftit rebħiet żgħar, u naqqsu l-avvanz Amerikan. Allura li l-perspettiva - għarix tagħna trijonfat fuq it-tarf.
  Hitler, madankollu, ressaq kundizzjonijiet eċċessivi għall-ewwel. Imbagħad l-Artijiet Franċiżi u l-Eġittu sar kompromess, kif ukoll l-ewwel li jappartjenu għall-Italja hija rritornata. Is-Sudan jidħol ukoll fil-pussess tat-Tielet Reich, iżda l-Kanal ta' Suez huwa mħaddem b'mod konġunt.
  Għalhekk, wara li ħoloq idejh fil-Punent, il-Fuhrer tefa' l-forzi kollha tiegħu fil-Lvant. L-offensiva Nazista bdiet f"Mejju kontra Moska. Bis-saħħa tal-kolonji Franċiżi u Brittaniċi, il-Libja diġà kellha biżżejjed żejt, u Hitler ried jirbaħ kemm jista" jkun malajr.
  Barra minn hekk, it-Turkija fetħet ukoll it-tieni front.
  Madankollu, l-Armata l-Ħamra diġà wriet stamina u erojiżmu inkredibbli fil-battalji għall-kapitali Sovjetika. Bħala medja, il-pass tal-avvanz Ġermaniż ma qabeż kilometru kuljum. Sal-aħħar ta" Awwissu, in-Nażisti setgħu javvanzaw massimu ta" mitt kilometru b"wisa" ta" avvanz ta" ftit aktar minn tliet mija.
  Huma avviċinaw Moska, iżda daru fil-linja ta 'difiża Mozhaisk. Dawn kienu riżultati modesti. Barra minn hekk, it-truppi Sovjetiċi kontinwament kontrattakkaw lill-ghadu. Tankijiet Sovjetiċi ġodda T-34-85 u IS-2 ħadu sehem fil-battalji. Ma jistax jingħad li l-Ġermaniżi tilfu kompletament il-vantaġġi tagħhom, iżda l-Armata l-Ħamra ma baqgħetx wieqfa, bħax-xjenza!
  Dehru ġellieda Sovjetiċi ġodda Yak-3 u LA-7, kapaċi jikkompetu ma 'ajruplani Ġermaniżi mmexxija bi skrun. Veru, l-ghadu għandu karti reattivi qawwija ħafna bi tpattija. ME-262 u HE-162 ma kellhom l-ebda analogi fid-dinja. Hitler iddeċieda wkoll li jipprojbixxi l-produzzjoni u l-iżvilupp ta 'tankijiet eħfef minn ħamsin tunnellata. Bħala riżultat, it-T-4 u l-Panther ingħataw qalbhom. "Panther" -2 irriżulta li kellu piż ta '50.2 tunnellata u pistola qawwija b'magna ta' 900 horsepower. "Royal Tiger" u "Lion" u kompletament immewġin monsters taħt 70 tunnellata. Karozzi Sovjetiċi, skond id-digriet tal-partit, ma qabżux 47 tunnellata fil-piż.
  Peress li naqsu milli jieħdu Moska, in-Nazi dawru l-attenzjoni tagħhom lejn Leningrad. Din il-belt ġabithom ħafna. Il-qxur massiv beda f'Settembru. Huma attendew ukoll pistoli ta" kalibru 1000 millimetru u robots tal-projettili bil-ġwienaħ.
  Hitler ordna li jieħu Leningrad bi kwalunkwe spiża.
  Il-belt irnexxielha tirreġġa" tliet attakki f"Settembru f"Ottubru. Madankollu, il-Ġermaniżi setgħu javvanzaw minn għaxra għal għoxrin kilometru, u jaqbdu wkoll il-pont Peterhof. F'postijiet, l-unitajiet tagħhom daħlu fil-belt, u aggravaw is-sitwazzjoni operattiva tal-grupp. F'Novembru 1944, wara r-rebħa tan-Nażisti fl-elezzjonijiet parlamentari, l-Isvezja wkoll daħlet fil-gwerra kontra l-USSR.
  Irreklama b'mod attiv l-islogan: vendetta għal telfiet minn Pietru l-Kbir u Alessandru. Diviżjonijiet ġodda Żvediżi waslu fuq quddiem u, flimkien mal-Finlandiżi, nedew attakk fuq il-belt mit-tramuntana. U n-Nazi reġgħu bdew l-attakki bl-użu, fost affarijiet oħra, tal-Sturmtiger u l-Sturmaus saħansitra aktar qawwi, kif ukoll it-tank E-100, l-ewwel mostru fid-dinja prodott bil-massa li jaqbeż il-mitt tunnellata.
  Minkejja l-erojiżmu u r-reżiljenza enormi tas-suldati u l-milizzji Sovjetiċi, kif ukoll kontro-offensiva devjazzjoni ddisprata kontra Novgorod, huma naqsu milli jsalvaw il-belt. Madankollu, l-aħħar kwart waqa biss fis-27 ta 'Jannar, 1945, li juri eżempju ta' reżiljenza bla limitu. U l-belt nnifisha żammet fi blokka sħiħa: 1270 jum! Probabbilment l-itwal imblokk tal-belt fil-gwerer moderni.
  Għalkemm il-Ġermaniżi u l-alleati tagħhom sofrew telfiet kbar, l-għan intlaħaq parzjalment. It-tieni l-akbar u l-iktar belt Sovjetika importanti waqgħet, u l-idejn tal-grupp tal-għadu l-aktar qawwi nqalgħu.
  Fix-xitwa, il-ġlied kien qalil. Il-Ġermaniżi użaw bil-qawwa u s-serje prinċipali, ajruplani bil-ġett. Kontrihom, l-USSR ma kellha l-ebda poter ta 'parità. Dan għamilha diffiċli biex jinkiseb vantaġġ fl-arja. Għall-kuntrarju, l-għadu ddomina hemmhekk. Bħal s'issa, it-tankijiet Ġermaniżi żammew il-vantaġġi tagħhom. U saħansitra żiedhom bil-miġja tas-serje "E".
  Meta mqabbla mat-"Tigri" u "Panthers", it-tankijiet tas-serje "E" kellhom tqassim aktar dens, siluwett baxx, u bħala riżultat, armatura ħafna eħxen f'angolu.
  It-tweġiba tax-xjenza Sovjetika s'issa kienet biss l-IS-3, protezzjoni aktar b'saħħitha tal-forehead tat-torri. It-T-54 kien għadu qed jiġi żviluppat, u t-T-44 ma kellux aktar suċċess.
  Madankollu, f'Mejju 1945, Hitler biddel il-pjanijiet tiegħu. U llimita ruħu għal attakki individwali, wettaq l-offensiva ewlenija fil-Kawkasu. Kien iktar konvenjenti li tiġġieled hemm. Allura wara l-qbid ta 'Stalingrad, il-provvista tal-grupp Sovjetiku rriżulta li kien diffiċli. Barra minn hekk, fi Frar, it-truppi Sovjetiċi kkaġunaw telfa severa lill-Ottomani fit-Transcaucasia, u ġiegħlu lit-Torok jaħarbu minn Yerevan, u ħelsu r-reġjun ta" Kars.
  Il-Ġermaniżi kissru mid-difiżi u, għaddew tul il-Volga, waslu sal-Baħar Kaspju. Grozny waqgħet fil-15 ta" Ġunju, wara ġlied iebsa, Sukhumi fit-23 ta" Ġunju, Zugdidi fid-29 ta" Ġunju tal-istess xahar. Tbilisi ttieħdet fl-aħħar ta" Lulju flimkien ma" Kutaisi. F'Awwissu, l-avultuni faxxisti fl-aħħar qabdu Dagestan, kif ukoll Poti, u ħarġu mit-tramuntana għall-Armenja. F'Settembru, ingħaqdu mat-Torok, u beda l-attakk fuq Baku. Il-belt ewlenija żammet sas-6 ta 'Novembru, 1945. Battalji separati fil-muntanji, speċjalment f'Yerevan, damu sa l-aħħar ta' Diċembru.
  Fiċ-ċentru kienu għaddejjin ukoll battalji ħarxa. Il-Ġermaniżi setgħu jersqu qrib Tula u saħansitra jieħdu Kalinin, iżda mbagħad twaqqfu. Madankollu, il-linja ta 'quddiem resqet, u diġà kien hemm mhux aktar minn tmenin kilometru mill-kapitali f'postijiet.
  L-1946 bdiet bi xitwa sħuna. Il-kmand Sovjetiku, li ried jipprevjeni l-offensiva Ġermaniża, iddisprat ġrew lejn l-għadu.
  Alas, fl-arja l-vantaġġ tal-għadu żdied biss. Ajruplani bil-ġett tal-Luftwaffe, sfortunatament, kollox ġie mtejjeb. Dehru modifiki ġodda tal-ME-262, inkluż dak ta 'veloċità ultra-għolja. Ukoll ġett tal-ġlied b'saħħtu TA-183, aktar avvanzat bi ġwienaħ swept HE-262, u kapolavur reali tal-kostruzzjoni tal-ajruplani ME-1010 b'ġwienaħ sweep ikkontrollat.
  U fl-USSR, il-Yak-9 baqa 'l-ġlied ewlieni. Darba karozza ġdida, iżda issa skaduta b'mod ċar.
  Iżda l-Luftwaffe għandha wkoll Yu-287, u deher jet bomber Yu-387, TA-400, TA-500. U ajruplani attakk bil-ġett. U HE-377 huwa reattiv u HE-477 huwa wkoll reattiv u multi-purpose.
  U s-serje E-70 b'tankijiet li jiżnu bħall-King Tiger, iżda bi protezzjoni ħafna aktar b'saħħitha.
  U t-tank piramidali muri fil-metall għall-għeluq tal-Fuhrer fl-20 ta 'April, 1946 sar kapolavur reali. Hitler personalment tah l-isem "Iljun Imperial".
  Il-karozza kienet fil-forma ta 'piramida iċċattjata tawwalija, b'rombli żgħar li jkopru l-qiegħ kollu tat-tank. Għalhekk, ma kellux pallet, li żied b'mod sinifikanti l-patency. Barra minn hekk, it-tank ma kellux saqaf, u l-armatura tiegħu mill-angoli kollha kellha angolu għoli ta 'inklinazzjoni razzjonali. B'piż ta '99 tunnellata, il-vettura kienet armata b'kanun ta' kontra l-ajruplani 128 mm b'kanna twila ta '100 EL, kellha magna ta' 1800 horsepower, u armatura ta 'quddiem ta' 300 mm. Barra minn hekk, il-pjanċi huma f'angoli kbar ta 'inklinazzjoni razzjonali, fl-ewwel nofs ta' quddiem u 250 millimetru fit-tieni nofs inklinat. Għalhekk, irriżulta li kien l-aktar tank qawwi fid-dinja, impenetrabbli mill-punti kollha ta 'sparar u meta attakkat b'bombi minn fuq.
  Il-Fuhrer mill-ewwel ordna li titpoġġa fil-produzzjoni kemm jista" jkun malajr u, fl-istess ħin, tinħoloq modifika ta" attakk b"obusier u lanċjar tal-bombi.
  Allura n-Nazis maħżuna, kellhom jiġu megħluba. Iżda, sfortunatament, inqabad ghadu iebsa ħafna u teknikament b'saħħtu. U fl-aħħar ta" Mejju, skont it-tradizzjoni, meta t-toroq jinxfu, bdiet l-offensiva.
  Fritz ipprova jevita Moska u Tula. Il-battalji kienu fl-aqwa tagħhom bla preċedent fit-tensjoni u l-ambitu. Iżda t-truppi Sovjetiċi kienu denji li jissejħu invinċibbli. Għal tliet xhur ta 'battalji kontinwi, in-Nazis setgħu jdawru biss lil Tula u jmorru Kashina u jersqu lejn Moska mit-tramuntana, qatgħu parzjalment il-komunikazzjonijiet. Il-ġlied kien diġà qed isir fit-toroq tal-belt stess.
  Stalin ħalla l-kapitali u evakwat lejn Kuibyshev. Iżda n-Nazi nedew offensiva kontra Saratov f'Lulju. Din il-belt waqgħet fit-8 ta" Awwissu. Peress li Kuibyshev issa kien perikoluż viċin il-quddiem, dak il-Kmandant Suprem mexxa l-kwartieri ġenerali tiegħu għal Sverdlovsk. Il-ġlied f'Moska kompla sa Settembru. Kashira waqgħet fit-18. Fil-bidu ta 'Ottubru, il-kapitali tal-USSR kienet kważi mdawra, u fid-29, wara ġlied iebsa, Kuibyshev waqa' wkoll. Barra minn hekk, il-Ġermaniżi qabdu Guryev u Uralsk.
  Novembru mar fi battalji terribbli. Fis-7 ta" Novembru, il-Fritz ħarġu lejn il-Kremlin, iżda ġew misjuqa lura minn kontrattakk iddisprat. U matul din il-battalja, l-aġent kmandant ta 'Moska, il-Marixxall Rokossovsky, miet!
  U l-famuż pilota Sovjetika Kozhedub waqqa 'l-100 ajruplan Ġermaniż, u sar l-ewwel persuna Sovjetika li ngħatat it-titlu erba' darbiet Eroj tal-USSR. U wkoll fis-7 ta" Novembru 1946.
  Fl-4 ta 'Diċembru, iċ-ċirku ta' imblokk madwar Moska finalment għalaq. Iżda l-kapitali u l-fdalijiet tal-gwarniġjon erojku tagħha ġġieldu sal-Milied Ortodoss fis-7 ta" Jannar 1947.
  L-attakk fuq il-kapital kien immexxi minn Mainstein. Għal dan, huwa ngħata t-tieni Ordni tal-Grand Cross of the Iron Cross wara Hermann Goering.
  Iżda l-gwerra għadha ma spiċċatx. Stalin minn Sverdlovsk wiegħed li jkompli l-ġlieda. Il-Ġermaniżi kienu wkoll pjuttost eżawriti. Fin-nofsinhar, it-truppi tagħhom avviċinaw Penza u Ulyanovsk u waqfu. F'Marzu, is-Sovjetiċi nedew kontrattakki. Iżda f'April xorta kienu sfurzati jitilqu minn Ryazan. U f'Mejju, in-Nazis dawru l-belt ta 'Gorky, u kissru lejn in-nofsinhar sa Kazan. F'Ġunju, il-Fritz qabad Orenburg u avviċina lil Ufa. Ir-reżistenza tal-Armata l-Ħamra ddgħajjef, il-moral waqa" u bdew id-diżerzjonijiet tal-massa. Huma, madankollu, dejjem kienu, iżda wara l-waqgħa tal-kapital, intensifikaw ħafna drabi. Ħadd ma għandu aktar xewqa li jmut għal Stalin. Iżda min-naħa l-oħra, in-nies ġġieldu kontra l-faxxiżmu għal art twelidhom.
  L-awtorità tal-gvern Sovjetiku waqgħet ukoll. F'Lulju, il-Ġermaniżi daħlu Sverdlovsk. Stalin u s-sempliċi tiegħu marru Novosibirsk. Fl-Urali, il-battalji kienu fl-aqwa tagħhom sa Awwissu ... Il-Ġermaniżi kienu mfixkla mit-tul tal-komunikazzjonijiet u l-azzjonijiet attivi tal-partiġjani. Iżda aktar gwerra diġà tilfet it-tifsira tagħha.
  Stalin, madankollu, xorta jittama għal xi ħaġa. Il-Ġermaniżi daħlu f'Tobolsk f'Settembru. Iżda kienu ttardjati minn xita torrenzjali tal-ħarifa. L-avviċinament tax-xitwa waqqaf l-offensiva fis-Siberja, iżda n-Nazis irnexxielhom jaqbdu l-Asja Ċentrali kollha. Fix-xitwa, huma ma azzardawx imorru Novosibirsk. Imma Stalin marad ukoll, u mar f'Vladivostok aktar sħun.
  1948 waslet. In-Nazis kienu diġà armati bid-disketti. Barra minn hekk, dehru tankijiet aktar kompatti fuq magni turbojet. Fil-fatt, wara li jisħon, jibqa 'jiċċaqlaq f'marċ rebbieħ u jokkupa l-ibliet.
  Iżda Beria avvelenat lil Stalin li kien diġà marid serjament u offra l-kapitulazzjoni tat-Tielet Reich, soġġetta għall-preservazzjoni tal-poter Sovjetiku fis-Siberja.
  Hitler, li hu stess kien għajjien bil-gwerra, kważi qabel, iżda biex nibdew, qabad Novosibirsk f'Mejju tal-1948. U l-konsenja ġiet iffirmata fit-22 ta 'Ġunju, 1948, f'data simbolika - eżattament seba' snin mill-attakk fuq l-USSR. Hekk intemmet it-Tieni Gwerra Dinjija. L-Istati Uniti għelbu lill-Ġappun fl-1945 u ttestjaw il-bomba atomika. Mela l-Fuhrer m"għandu xejn x"jindaħal fl-oċean.
  Beria, madankollu, ma ddeċidietx għal żmien twil. L-ass Sovjetiku l-aktar famuż, marixxall tal-ajru, eroj ta 'seba' darbiet tal-USSR Kozhedub se jkun jista 'jwettaq kolp ta' stat militari u jwaqqa 'l-president mhux popolari tal-GKO. Beria u numru mill-kompliċi tiegħu ġew sparati. Fit-Tielet Reich innifsu, f"Marzu 1953, il-patrijotti qatlu lil Hitler. U Goering miet b"abbuż tad-droga ftit qabel, filwaqt li Himmler kien sparat minħabba suspetti ta" konfoffa.
  Ġlieda qalila żvolġiet bejn l-SS, immexxija minn Schellenberg, u l-forzi armati mal-Generalissimo Mainstein. Kollox inbidel fi gwerra ċivili. Bħala riżultat, it-Tielet Reich waqa". U l-USSR maqtugħa bdiet tirrestawra gradwalment l-influwenza tagħha. L-istorja reġgħet marret fi spirali. Il-lok meraviljuż tal-Ġermanja, minfuħin f'daqqa mill-imperu ta 'Genghis Khan, imbagħad il-mewt tal-mexxej prinċipali - kaos u estinzjoni.
  U l-ġbir gradwali tal-prinċipalitajiet, biss il-belt ta 'Baikalsk saret il-kapital. L-USSR, maqsuma f'ħafna provinċji bi provinċji pupazzi stabbiliti mill-Ġermaniżi, reġgħet ingħaqdet. L-akbar rebħa kienet l-annessjoni ta" Moska, li tefgħet il-madmad Nażista. Veru, l-Ukrajna, il-Belarus u l-Istati Baltiċi, kif ukoll il-Ġeorġja, l-Armenja, l-Ażerbajġan żammew is-sovranità tagħhom. Wara l-kollass tat-Tielet Reich, l-Istati Uniti saret l-egemon dinji. Fiċ-Ċina, ukoll, ġie stabbilit gvern favur l-Amerika.
  Iżda gradwalment l-Imperu Ċelesti sar aktar u aktar indipendenti. Fl-USSR, wara d-dittatorjat attwali ta 'Kozhedub, ġiet stabbilita kostituzzjoni essenzjalment presidenzjali, iżda b'limitu ta' żewġ termini fil-poter. L-elezzjonijiet saru fuq bażi alternattiva, u l-kariga ta" president kienet tissejjaħ b"mod differenti: chairman tan-nies.
  Il-pajjiż kellu ekonomija mħallta u li qed jisplodu.
  Imma hawn kif inbidlet l-istorja minn paperclip waħda. Huma tilfu t-Tieni Gwerra Dinjija, għalkemm iġġieldu bil-qalb. U r-riżultat kien diżastruż. Barra minn hekk, il-Ġermanja setgħet tikseb il-kobor għal ftit żmien biss.
  Iva, u l-Istati Uniti kienet gradwalment titlef l-influwenza, id-dinja kienet qed issir multipolari, li jfisser li hemm aktar u aktar kaos fiha. Min-naħa l-oħra, hemm inqas ordni. U bħal fis-seklu wieħed u għoxrin preżenti.
  Ukoll, għaliex l-umanità tant tinġibed lejn il-frammentazzjoni u l-kaos?
  Lukashenka qattgħet lejl bla rqad.
  Iżda Alisa Selezneva, wara li qattgħet ħafna enerġija psikika fuq l-aktar ipnosi qawwija, ħadet u raqdet.
  Hija loġikament emmnet li ma jkunx hemm assalt fis-sigħat li ġejjin. Allura Lukashenka l-ewwel ikollu jafda t-tajjeb mir-Russja u ċ-Ċina.
  U mhux se jagħtuh ħaġa daqshekk tajba.
  Allura għandek bżonn tistrieħ u tirkupra. Barra minn hekk, l-ghadu xorta se jkollu bżonn iż-żmien biex jittrasferixxi truppi mill-fruntiera tal-punent għal Minsk.
  Fi kwalunkwe każ, Alice Selezneva verament teħtieġ irqad tajjeb u b'saħħtu.
  U t-tifla eterna reġgħet ħolmet.
  Kif mistenni, il-belt kienet tiġbor, il-qawmien mill-ġdid mhux tas-soltu kien impressjonanti. Alisa Selezneva u Aleksey Teterev tħabbtu bejn għadd ta" bagalji, vaguni, karrettuni. Tapit kienu mdendlin kullimkien, orkestra vera daqqet fil-pjazza ta" quddiem il-palazz. Żeffiena u żeffiena żfin, kemm nies kif ukoll l-aktar annimali eżotiċi u ħlejjaq stravaganti. Twapet li jtajru, vaguni li jimxu waħedhom, friefet ġiganteski u kokki tellgħu s-sema. Funtani, twal sa nofs kilometru, sparkled, jimlew b'ilma b'ħafna kuluri. Kien ċar btala. A sorcerer wieqaf fuq il-koppla, huwa minfuħ ħaddejn tiegħu u xejriet il-bastun. Fl-istess mument, fuq sinjal, sħaba sewda ħoxna imblukkat is-sema. Kien qed jidlam u l-logħob tan-nar ħarġet fid-dlam meraviljuż. Alisa Selezneva ħadet pjaċir:
  -Taħt il-għata tal-lejl, tista 'tidħol fil-palazz mingħajr ħadd ma jinduna.
  Alexei Teterev ħadlu rasu negattivament.
  - Tista 'tikseb konfuż lilek innifsek, nissuġġerixxi li tuża l-espliċita ta' inviżibilità.
  Alice iddubitat
  -Tista 'tagħmel dan? Wara kollox, huwa xogħol delikat li titfa' tali ħajja.
  It-tifel magician wieġeb b"fiduċja:
  - Locket tiegħi se tagħmel. U jien mhux daqshekk mutu.
  Il-faġuna sewda ħa t-teżor tiegħu f"idu u beda jitfa" l-injuri, bl-id l-oħra żamm il-pala sħuna ta" Alice.
  Wara ftit passes, id-dawl ta 'madwarhom naqas ftit, żied lewn vjola, u kien hemm riħa ta' lelà fl-arja.
  It-tifel magician esclama bi ferħ:
  - Ukoll, issa tista 'titjir mingħajr periklu lejn il-palazz.
  Alice loġikament issuġġeriet:
  "Forsi għandna nimxu madwar il-fiera l-ewwel, niċċekkjaw l-inviżibilità tagħna?"
  Alexei qaleb.
  -Dak huwa loġiku.
  Marret bejn l-imwejjed u l-bankijiet, kien hemm pjuttost ħafna nies, u Teterev bla paċenzja warrabhom bi spallejn. In-nies ħalef, imbuttaw 'il bogħod u tħawwdu, ħafna minnhom ħarsu vojta fil-vojt. Kien evidenti li kienu mħawda. F'daqqa waħda tfixkel, waqa' u waqqa' lir-raġel twil imqaxxra. Għajjat, u immedjatament inqalgħet ġlieda serja. Il-gwardji rjali ġrew biex jifirdu l-ġlied. F'ġirjiet b'elmi ta 'l-azzar illustrati, kienu qishom scarecrows improvizzati. Blandru lanez u bċejjeċ qosra, il-gwardjani b"xi mod irażżnu l-folla, u bagħtu l-ħabs lil xi wħud mill-aktar żelużi. Ġew mkaxkra, imbuttati bla ċeremonja u bejn wieħed u ieħor, diversi nies weġġgħu ħafif, wieħed pjuttost gravi. Magician tellgħu lejh b"xibka f"idejh u f"turban aħmar irrakkmat bil-perli, beda jfejjaq. Minuta wara, ferita terribbli fuq l-istonku bdiet tfiq, ir-raġel midrub fetaħ għajnejh. Leshka b'Esperjenza qabdet lil Alice minn idejha u telaq bil-għaġla. Diġà waqt it-titjira, huwa whisper:
  -Dan huwa sorcerer qawwi u jista 'jara lilna minkejja l-espliċita.
  It-tifla daħqet:
  -Dak hu kif. U ħsibt li kien jaqbad il-friefet b"xibka. Imma int Leshka ipprovokat ġlieda għalxejn, trid toqgħod aktar attent.
  It-tifel magician wieġeb skużat:
  -Skużani, ma ridtx. Ara, jien bil-ġuħ, ejja naqbdu xi ħaġa x'nieklu.
  Tined b'ħafna kuluri tefgħu taħthom, huma shimmered fir-raġġi ta 'erba' xemx, imbagħad mitfugħa fid-dlam. Lyoshka Teterev għamel ċirku, imbagħad, iddawwar il-linja, qabdet żewġ kebabs delizzjużi. Apparentement, kienu moqlija minn laħam tal-kukkudrill. Is-sid lanqas biss innota l-manuvra meta l-laħam kien marret, ħares vojt lejn il-perċi u stupidament ħakk għajnejh, jipprova jifhem hu stess jekk kienx jew le. Il-maġi żagħżugħ, sadanittant kiseb veloċità, reġa" qabad lil Alice b"idejha u jsejjes:
  - Dawn huma kukkudrilli Lisard bi tliet irjus, il-laħam tagħhom huwa utli ħafna u jtawwal iż-żgħażagħ. X'kondiment mmerraq!
  Alice ppruvatha, u tassew kienet fit-togħma, u deher li s-saħħa tagħha żdiedet. Hija ħelset idejha, irrumblat il-figura tmienja, imbagħad wettqet b'mod maġistri t-teknika, imsejħa mill-bdoti bħala dragonfly doppja. It-tifel magician għamel sinjal b"idu:
  -Oqgħod attent u tħalliniex għal żmien twil, inkella l-qasam ta 'l-inviżibilità jista' jisparixxi.
  It-tifla qablet:
  -Fhimt.
  Xorta waħda, kemm hu gustuż, Alexey Teterev. Xi ħaġa bħal tifel stilla jew tifla moħbija, b'xagħar blond ftit trab bid-deheb. Kieku kienet fiżikament akbar, allura ... U filwaqt li hi stess hija tifla żgħira, allura l-perċezzjoni saret b'xi mod infantili. Jiġbed għal ċajt, poġġi tadam jew buttuna. Bħallikieku ma kien hemm l-ebda ħajja tal-passat, għalkemm il-memorji kollha huma fil-fehma sħiħa. Xi wħud eċċitanti, oħrajn tal-biża. U x"palazz taħthom!
  Meta kienet żgħira, marret għal eskursjoni fil-Palazz tax-Xitwa, fejn baqgħet mistagħġba bl-isplendor tal-għaġeb. Kelli nżur il-mużewijiet tal-Kremlin. U issa rat fir-realtà skulturi għoljin minn mija sa mitejn u ħamsin metru, anke l-Istatwa tal-Libertà Amerikana tispiċċa quddiemhom. Hemm eżattament mija u tmienja u għoxrin minnhom. Huma jinsabu ħdejn koppli tad-deheb miksijin bid-djamanti, li jiffurmaw ensemble partikolari. Uħud mill-monumenti huma ddedikati lill-allat, oħrajn lill-eroj, oħrajn lil nisa sbieħ, hemm ukoll annimali eżotiċi, unicorns, griffins, tigri b'erba' denbu bis-snien tas-sabre, iljuni bi tliet ras u ħafna aktar.
  Hemm saħansitra ward predatorju li jżommu lanza. Alice ħarġet nifs:
  -Nistaqsi jekk verament jeżistux jew hi invenzjoni ta" skulturi?
  Il-maġi tifel wieġeb b"affezzjoni:
  -Dak kollu li huwa mpinġi hawn fil-fatt jeżisti. Il-maġi li ħolqu kompożizzjoni bħal din ma inkludewx l-immaġinazzjoni tagħhom, iżda ħadu eżempji mill-ħajja. Jekk iżżur dinjiet u pjaneti oħra, allura tara xi ħaġa differenti.
  Alisa Selezneva irrimarkat:
  "Madankollu, stramba, l-aħħar darba l-istatwi kienu juru l-armati tar-renju. U issa l-iskulturi saru kompletament differenti u dehru koppli tad-djamanti.
  -Huwa Magic! Is-sorcerers ibiddlu l-kompożizzjoni tal-palazz minn żmien għal żmien biex jagħmluha aktar interessanti. Kull meta żżur, issib il-palazz ftit mibdul. Hawnhekk ma jibnux, imma jħajru.
  Alice tatu l-aktar tbissima tgħammix tagħha.
  - Dalwaqt se nerġgħu nżuru l-ħanut tal-maġija, u se jtellgħu midaljun għalija.
  It-tfajla kienet rat il-logħob tad-dawl fuq il-koppli tad-deheb qabel, iżda dan qatt ma kien ġara qabel biex il-koppli jkunu miksija bid-djamanti. U immaġina, mhux xemx waħda tilgħab fiha, iżda daqs erbgħa. Tali overflows mhux tas-soltu, logħob ta 'kuluri, bidliet kalejdoskopiċi fl-ispettru ma jistgħux jiġu deskritti f'lingwaġġ uman fqir. Huwa biss miljuni ta 'sfumaturi, għajnejn idemmgħu mid-dija. Alice involontarjament ammiraw il-koppli, kemm dehru fabulous mill-qrib, hi, bħallikieku mħatta, setgħet tgawdi spettaklu bħal dan għal żmien twil, iżda Alexei qabadha u ġrew fil-fond tal-palazz.
  - Int u jien se nammiraw din il-magnificazzjoni aktar minn darba, imma għalissa ejja nsiru nafu s-sigriet għaliex ma nistgħux ninżlu l-palazz. Hija tista 'tkun aktar interessanti.
  Skopri s-sigriet, x'jista' jkun aktar jitħajjar għal fairy novizzi. Huma slithered ħdejn il-koppla, itiru malajr minn waħda mit-twieqi miftuħa beraħ. Kienet sħuna, tajjeb li ma kienx hemm insetti parassiti fuq din il-pjaneta. Ġewwa l-palazz, ovvjament, shine wkoll bil-lussu. Armatura kienet imdendla mal-ħitan, ħafna mill-istatwi kienu kompletament minquxin minn ħaġar prezzjuż. Lyoshka Teterev ħass il-wiċċ lixx, ħassu ferħan:
  -Żgħir, iżda siewja ħafna. Forsi jisraq wieħed u qassmu? Ikun hemm fortuna.
  It-tifla wieġbet:
  -Tazzardax Leshka! Mhux se nittollera ħalliel bħala ħabib tiegħi.
  It-tifel magician oġġezzjona:
  -Tissejjaħ differenti, esproprjazzjoni! Steal il-loot!
  - Imbagħad fit-triq lura - Alice ħassitha umoristiċi, immaġinat kif tkun tidher.
  Kien possibbli li ddur madwar kastell daqshekk vast għal aktar minn siegħa. Għalkemm ma kienx hemm qaddejja, kollox kien jidher ġdid fjamant, l-ebda trab, l-ebda ħmieġ.
  It-tifla staqsiet:
  - Min inaddaf hawn?
  Alexey issuġġerixxa:
  -X'aktarx, qaddejja maġiċi. Hemm xi wħud li huma inviżibbli u veloċi ħafna. Xi darba, aħna se nħeġġu lilna nfusna bħal dawn.
  It-tifla qablet
  - Assolutament.
  Alice għaġġlet il-pass tagħha, għolli idejha biċ-ċirku, imbuttat il-bibien. It-tifel magician żammha, u ħeġġiġha biex toqgħod aktar attenta.
  - Nixgħel is-smigħ maġiku, forsi mbagħad, ikun xi jkun interessanti, inkunu nistgħu nsiru nafu.
  Din id-darba, Leshka għamel l-almu tiegħu, u Alice semgħet whisper. Imbagħad vuċi ċara.
  Huma tellgħu eqreb, sar jinstema 'ħafna aħjar. Jidher li resqu eqreb lejn il-kmamar tar-re, hekk kif il-ġojjelli fuq il-ħitan saru saħansitra aktar, saru ħwienet tal-ġojjellerija sinjuri. Raġel għoli, bi spallejn wesgħin, iżda umoristiċi ħafna kien qed jitla" t-taraġ tal-perli u tal-qroll. Kien liebes jgħajjat anki b"mod lussuż, imdendel bi ġawhar bħal siġra tal-Milied. Veru, il-kap tas-suġġett kien inkurunat b'tapp bi qniepen tad-deheb, kien jixbah b'mod ċar jester, u fil-fatt, kien wieħed.
  - Maestà Tiegħek, intajjar fuq seba' ġwienaħ.
  Il-jester tabilħaqq kellu ġwienaħ wara dahru. Fil-bieb tal-kmamar rjali, gwardjani wieqfa. Kienu ġellieda b"sidru vojt ta" kostituzzjoni qawwija ħafna. F'idejn ix-xmitarra, ċirku jitmexxa mill-imnifsejn. Hekk kif il-jester ġera u laqgħuh b"għajta, fjamma żmeralda nfaqgħet minn fommu.
  -Dawn huma ifrits. -
  Bilkemm jinstema' whispered il-Bow-mage. - Ejja ma mmorrux aktar, se nisimgħu mill-bogħod.
  Il-bibien prezzjużi għalqu wara l-jester, u biss bis-saħħa ta 'spell maġiku, il-vuċi rjali nstema'. Kien baxx u profond:
  - X'iblah! X'jiġri jekk għandek xi ħaġa ġdida?
  Il-qaddej tal-gost ħalla tiċħad.
  -Kollha ġdida, aġġru. L-ewwel, ir-Re Lihe għamel alleanza ma 'l-Ultraduke ta' Bidah. Huma qablu li jaġixxu flimkien kontra s-saltna tagħna, sabiex invażjoni għandha tkun mistennija kull minuta. Fl-aħjar, minn jum għal jum.
  -Dak hu, iqarqu! Iżda ġeneralment kienu f'kontradizzjoni ma' xulxin. Min irnexxielu jirrikonċilja l-għedewwa maħlufa?
  Whin bi tweġiba:
  -Hemm wieħed terribbli sorcerer Alibas hawn. Hawnhekk ilu snienu snien fuq is-saltna tagħna.
  Osservat fis-skiet:
  -Jien smajt dwar Alibas għal żmien twil, jgħidu li huwa necromancer, u jixorbu poter sigriet minn wizards oħra.
  Konferma tal-vuċi kunfidenti:
  - Iva, din hija ruħ sewda, forsi anke l-aktar ħmarillejl fuq din il-pjaneta.
  squeaked:
  - U xi ngħidu dwar is-saċerdotessa l-kbira tagħna, għax fil-battalji mhux biss jiddeċiedu l-lanez, iżda wkoll il-qawwa tal-maġi.
  -Lady Atilla, bla kliem, qawwija, iżda tippreferi tibni fortizzi u palazzi aktar milli tiġġieled fuq il-kamp tal-battalja. Naħseb li huwa aħjar li tapplika għall-iskola għolja tal-maġija, huma jħarrġu l-aqwa speċjalisti fuq il-pjaneta.
  -Naf, imma ħafna mill-għalliema għandhom politika ta 'newtralità. U b'mod ġenerali, ċajta, minn fejn għandek ħsibijiet bħal dawn?
  - F'ħajja tal-passat, servejt fl-intelliġenza u kont użat biex nikkalkula diversi għażliet għall-iżvilupp ta 'avvenimenti. Jekk niġu attakkati, allura l-għadu jkollu superjorità waħda u nofs fin-nies. Veru, għandna ħitan għoljin u torrijiet b'saħħithom, imma jekk l-għadu jdaħħalna f'fortizza, allura popli oħra jistgħu joħorġu fuq in-naħa tiegħu. L-Imperu Zaire jinkwetani speċjalment. Hija l-aktar qawwija fuq il-pjaneta u tiddependi ħafna mill-kelma tagħha.
  Ir-re dam ħafna.
  -Dan huwa imperu tassew qawwi, iżda ġeneralment ma jindaħalx fl-affarijiet ta 'stati oħra. B'mod ġenerali, ipprovdili ħsieb strateġiku. U mbagħad, kif jgħidu, żiemel mhux għar-rikkieb. Iva, u x'tik parirni?
  B'mod ċar li jikkontradixxi lilu nnifsu, is-sultan gerbet.
  -L-ewwel nett, tiddikjara mobilizzazzjoni ġenerali, poġġi taħt il-lanza lil kull min kapaċi jġorr l-armi. It-tieni, ġib alleati. Għandna ħafna deheb, tista 'kiri merċenarji fost barranin u Merwins. Huma għandhom mhux biss ġellieda qawwija, iżda wkoll sorcerers qawwija. U rridu ngħaġġlu qabel ma l-għedewwa jaslu quddiemna. Iva, u s-saltna qawwija taż-Zaire, hemmhekk jistgħu wkoll jipprovdulna għajnuna militari. Għall-flus, l-imperatur minn jedd iċedi t-truppi tiegħu.
  -Iva ċajta! U mbagħad se jitolbu parti mit-territorju tagħna għaliha.
  -Imma nistgħu npattu għal dan billi nieħdu l-kontroll tar-renji ta 'Bida u Lihe. F'dan il-każ, ikollna imperu qawwi, u fil-futur se nittrattaw ma' Zaire.
  -U jekk Zaire jibgħat truppi tagħha u magicians kontra tagħna?
  Il-jester sogħla:
  Dan huwa dak li rridu nevitaw. Aġixxi b'mod deċiżiv, ibgħat ambaxxaturi.
  Int idjota tgħidli x"għandi nagħmel. Madankollu, in-negozju se burn out, I se tagħmel inti għadd. Kien hemm jester, u issa għadd. Ha ha ha!
  . KAPITOLU 17
  Leħen is-sultan kien bir-ragħad, u għalkemm hu stess ma kienx jidher, inħass li kien bniedem b"saħħtu ħafna, għalkemm mhux tal-aktar moħħ li jispikka.
  Kien hemm ħoss agonizzanti, bħallikieku xi ħadd kien qed jinqata" bil-mużika. Ir-re għajfet, u eżatt quddiemu dehret għall-ħoss tal-kristall ta" tkissir ta" silġ, is-sinjura.
  -Lady Atilla, bħal dejjem, inti f'daqqa waħda u akkumpanjata mill-mużika. Forsi tbiddel ir-repertorju tiegħek u idoqq xi ħaġa pjaċevoli?
  Leħen is-saċerdotessa l-kbira kien jinstema" awtorevoli u tax-xewk:
  - Jien mhux kuntent. Għadni kif sirt naf dwar il-konfoffa.
  Is-sinjura ta" Awwissu saħansitra fgat:
  -KOSPIRAZZJONI? Huwa tant interessanti. Ttormentax lil Attila.
  Is-saċerdotessa qajmet idejha.
  -Il-pajjiżi magħrufa ta 'Bida u Lihe bagħtu spiji mhux biss fil-kapital. In-nies tagħhom infiltraw ukoll l-iskola tal-maħmar. X'jismu din l-istituzzjoni - l-Akkademja tad-Dollaros! U rnexxielhom jirreklutaw lil xi ħadd mal-ġenb tagħhom.
  Alice u l-Wizard Boy twerwer waqt li tkellmu dwar l-iskola tagħhom. It-tfajla saħansitra b"mod nervuż taqtilha saqajha vojta. Hemm traditur hemm? Jew huwa bluff.
  Il-jester ipprova joġġezzjona:
  -Naf din l-iskola, jgħallmu l-aħjar u l-aktar kapaċi ta 'l-ispostati, magic u ħafna affarijiet mill-isbaħ. Wara kollox, bnew dan il-palazz mill-isbaħ.
  Il-Fairy Ħażina ċċaqlaq ix-xagħar tagħha:
  - Ħadd ma jiċħad il-merti tagħhom. Speċjalment fil-passat. Imma issa huwa l-preżent, u fil-preżent ninsabu f"xifer il-gwerra. U l-ghadu jrid idgħajjefna billi jibgħat l-aġenti tiegħu. Naħseb li rridu niċċekkjaw bir-reqqa l-informazzjoni li waslet u nibagħtu lill-emissarji tagħna l-iskola. B'mod partikolari, l-istudent tiegħi Max Dowell huwa pjuttost kapaċi jwettaq investigazzjoni bir-reqqa. Dawk suspettati bi tradiment, aħna nibagħtu l-ħabsijiet, fejn l-interrogaturi tagħna malajr iwassluhom biex jitkellmu.
  Kien hemm daħka ferrieħa:
  -Naturalment, taħt it-tortura se jġiegħel lil xi ħadd jistqarr.
  Il-vuċi tal-fairy rradja l-fiduċja ta 'raġel li għex għal aktar minn seklu wieħed:
  - Hemm ukoll metodi maġiċi ta 'inkjesta. Huma jeskludu l-awtoinkriminazzjoni.
  Il-king clapped idejh.
  -Kollox huwa deċiż. Nagħti permess għall-aktar investigazzjoni bir-reqqa. Tabilħaqq, il-konfoffa ta 'magicians, din hija kwistjoni serja.
  - Iva, maestà tiegħek. U, barra minn hekk, huwa meħtieġ li tiċċekkja bir-reqqa l-ġodda, dawk li rearrnated mhux daqshekk twil ilu.
  Dawn huma dawk l-aktar reklutati.
  Lyoshka għafset id Alice:
  - Mhux dwarek, hux?
  It-tfajla wieġbet f"whisper:
  -Pjuttost possibbli. Ukoll, serp vendikattiv, imma ma nemminx li dan kollu huwa dovut għal ħarsa waħda. Hemm xi ħaġa oħra lurking hawn.
  Atilla sasret il-libsa tagħha mal-art.
  -Kollox se jiġi ċċekkjat bir-reqqa.
  "Mhux aħjar," poġġiet il-jester, "x"jisfida inti personalment għal duell u tiġġieled ma" Alibas? Imbagħad nistgħu nevitaw immedjatament il-periklu formidabbli billi nneħħu l-instigatur prinċipali.
  Alibas mhux se jiġġieledni. Huwa jista 'jaħbi u joqgħod fil-muntanji, tixbit fl-għar fonda. Issa, jekk irid, ħallih ikun iblah u jsejjaħ, ukoll, jien jissoponi, xi tip ta 'maġi.
  Il-jester qaxxar bi tweġiba:
  - Għadni biss sorcerer novizzi u l-professjoni tiegħi hija li nagħmel tidħaq lir-re, u wkoll li ma spy ħafna.
  Segwa groll rrabjat.
  -Hawn u tidħaq!
  Is-saċerdotessa fgat, instema" t-tikkir ta" tazza. Kienet reeked ta 'kristall imqajjem.
  Il-jester għamel wiċċ terribbli, imbagħad minfuħ għajnejh. Ir-re ċaqlaq.
  - Tassew iċ-ċajt tiegħek huwa ċatt, u l-umoriżmu tiegħek huwa ikrah. Ukoll, ibqa" spy.
  Alice qabdet ma widna l-Magic Boy.
  - Naħseb li issa se jgħidu xi ħaġa importanti. Issaħħaħ l-eavesdropping jespliċitaw.
  Alexey bil-kwiet whisper, għamel ftit passes b'idejh. F'dak il-mument, l-ifrit twitched bħallikieku ħass xi ħaġa. Is-sieħba tiegħu daret.
  - Smajt, inħoss il-maġija ta' xi ħadd ieħor hawn.
  Ifrit ġibed imnieħru: - Żgur. Ejja niċċekkjaw id-direzzjoni mis-sala.
  -Xi ngħidu dwar il-bieb?
  Growd kunfidenti bi tweġiba:
  - Hija mgħasses minn jespliċitaw protettivi. Ħadd ieħor mhu se jgħaddi.
  Iż-żewġ monsters marru fil-kamra fejn jimteddu l-Wizard Boy u Alice. Il-wizards żgħażagħ ma stennewx id-denouement, kien ġenn pur li jiġġieldu ma 'ġellieda qawwija bħal dawn, iżda ġrew biex jaħarbu. Tajjeb li t-tnejn ittajru tajjeb. Madankollu, għall-isfortuna tagħhom, ifrits kienu jafu wkoll jaqtgħu perfettament l-arja, mingħajr l-ebda ġwienaħ. Bħal żewġt iklieb fit-traċċa, ġrew warajhom. Il-vista ta" iġsma muskolari jxejru xmitarra ta" żewġ metri kienet tal-biża". Alice fuq il-fly qabdet iċ-ċirku u kienet se tibgħat ħruġ, iżda Grouse waqqafha:
  -Ma tease minnhom. Huma b'saħħithom wisq u anke l-kaptani jibżgħu minnhom.
  It-tfajla għajjat bil-biża".
  -Imbagħad ejja nħaffu.
  Kmamar lussużi u swali tal-palazz tħallew warajhom. Il-guys tellgħu fuq il-koppla brillanti. Minflok statwa ta" mara reġgħet bdiet tidher l-arma rjali. Id-dragun b"seba" irjus spara logħob tan-nar minn ħalqu. Alice kważi ntlaqtet mill-ġett. Ifrits innotahom b'mod ċar, il-qbiż saru kompletament selvaġġi, deher li l-arja kienet qed titbandal. Ittajjar mil-lemin, threw nixxiegħa tan-nar, għal mument qasir, il-wizards żgħażagħ saru viżibbli u kienu hooked. It-tifel tas-saħħar ħaraq lilu nnifsu u dawwar iċ-ċirku f"furja. Faqqgħet ballun tan-nar. Ifrit sempliċement qatgħalu b'bandla waħda tax-xabla tiegħu.
  Imbagħad Alice daħlet fil-fray. Hija indikat għajn id-dragun lejn l-għadu. Il-pulsar tagħha rriżulta li kien aktar effettiv, ix-xmitarra tal-mostru dewweb mid-daqqa. Ifrit twitched fil-ħruq, imbagħad qasam is-swaba tiegħu u bagħat fluss kontinwu ta 'enerġija. Deher li kien log tan-nar, Alice evadiet, iżda t-Tifel Magician inħaraq serjament. Iż-żagħżugħ waqa" għal isfel, waħħal mal-moxt ta" serduk b"ħames irjus. Wiċċu nbidel fi ħruq sħiħ. Alisa Selezneva għajjat, kienet mimlija rabja. Din id-darba, kien diffiċli għall-ifrits. Ġew taħt attakk frenetiku, pulsars tan-nar niżlu fuqhom. Il-gwerrier li jdur fuq il-lemin intlaqat, dehru tbajja" tad-demm fuq sidru wiesa", demm blu nixxef. Dak fuq ix-xellug nediet brimba tan-nar bi tweġiba, ferrex saqajha, ipprova jaqbeż fuq għonq Araga, iżda kien imwaqqa mill-enerġija pura. Alice ma kellhiex għarfien teoretiku, u ħarġet l-iskariki tagħha, obdiet l-istint u ftakar biss parti żgħira mill-ktieb tal-maġija. Ifrit, sadanittant, attakka, jagħmel xi daqqa ta" ħarta, hu, bħal ġlied ġett, ipprova jmur wara wara Alice.
  Il-fairy novizzi kienet fuq l-allert, iltaqgħet ma 'l-ghadu bi fluss ta' fjammi. Veru, il-mostru ma baqax fid-dejn, u ħeles fqigħ ta' machine-gun minn web aħmar jaħraq. Alice weġġgħet ftit, infafet minfuħ fuq wiċċha delikat. Il-mostru feraħ, intensifika l-attakk, jibgħat ħlas wara l-ieħor. Hawnhekk ix-xibka waqgħet fuq is-sorceress, bdiet tiċkien b"mod ineżorabbli, tipprova tgħawweġha. Kien dejjem aktar diffiċli biex tieħu n-nifs, l-għadam xquq, l-istrixxi tan-nar imħaffra fil-ġilda, ħruq mill-libsa. Il-fqira tfajla pjuttost mhux mistennija ftakar wieħed jespliċitaw qawwija. Kif taffettwa efreet mhux magħruf, iżda dan huwa l-uniku ċans tagħha. B'diffikultà biex whispering, xufftejn parched, hija bagħtet impuls b'rieda qawwija, tipprova taġixxi permezz taċ-ċirku.
  Għall-ewwel nofs minuta ma ġara xejn, anzi, il-qabda intensifikat, u kienet diġà bdiet titlef minn sensiha. Ifrit daħak b"mod selvaġġ, ħabbar is-snien kbar tiegħu. F'daqqa waħda daħk waqaf, ffriżat u beda jiġġarraf. Alice bdiet tieħu n-nifs aktar faċli, il-vireg waqgħu, f"dak il-mument rat li l-prodott tal-maġija ħażen inbidel f"ġebel u waqa" għal isfel. L-ifrit xquq hekk kif waqa" fuq l-irħam. Is-sieħeb tiegħu li baqa" ħaj, li ra destin daqshekk terribbli, ħarab, jistaħba fil-fond tal-palazz u b"disprat jgħajjat għall-għajnuna. Alice induna li kellha tgħaġġel, mhux wisq aktar u ħlejjaq maġiċi ġodda kienu se jinġabru hawn, u allura ma tkunx tista 'tlaħħaq mas-sorceress ħadra. Titjir sa l-Boy-sorcerer, hija ħadet midaljun tiegħu f'idejha u bil-mod daqqa ta 'ħaddejn tagħha: - Leshka, ejja f'sensiek. Irridu noħorġu minn hawn kemm jista" jkun malajr.
  Leshka fetaħ għajnejh, kienu infjammati:
  - Tixtieq tmur aktar malajr? Imbagħad żommni strett.
  Alice għamlet dan.
  -Issa bewsa.
  Minflok, it-tfajla kważi mbuttat il-locket ġo fih.
  It-tfajla, spanning bil-pettijiet vojta, iċċajta:
  -Conjure aktar malajr, inkella aħna qed koperti.
  Leshka ħabbat:
  - Mhux se taħdem qabel ma tbewsuni.
  Peress li ma riditx tħabbat tifel daqshekk gustuż, Alice iddeċidiet li tagħtih daqqa ta" ħarta f"wiċċu, iżda mbagħad, bi sforz, trażżan lilha nnifisha u b"timida" bewstu fuq ħaddejn.
  Leshka għajjat irrabjata:
  -Le. Hekk mhux kif tbews lil xi ħadd li tħobb.
  It-tfajla shuddered, imbagħad, tegħleb l-imbarazzament, kissed lilu fuq xufftejn. It-tifel sħaħar ħamra, u qabad it-talisman tiegħu biż-żewġ idejn, hu whisper:
  -Augoro lischerara.
  Ġew trasportati mill-ewwel, id-dawl tbaxxa għal mument, u sabu ruħhom fuq lawn roża. Fjuri vjola kbar iżejnu l-ħaxix artab. It-tifel tas-saħħar qaċċat il-bun u ħakklu xufftejh ħruq u poġġa bilqiegħda. Fil-viċin nixxa nixxiegħa blu, tferrex ilma ċar. Alice, hija stess maħruqa, telqet lejn il-wiċċ tal-mera. Waqt li tarmi ħwejjiġha, waqgħet, saret aktar friska u aktar pjaċevoli, l-uġigħ mill-ħruq naqas. It-tifel-sorcerer ukoll splashed bi pjaċir. Wara l-għawm, għamlu triqithom lejn ix-xatt. Alice ndunat li l-infafet fuq wiċċ sieħba tagħha bdew itaffu u jisparixxu. Dan għamel lit-tfajla kuntenta, iżda min-naħa l-oħra, id-dehra tagħha stess ispirat biża ':
  - Taf lil Leshka, nistgħu niġu kkastigati għal żjarat mhux awtorizzati fil-palazz u ġlieda ma 'ifrits.
  Teterev qabel ma' dan:
  - Huma jistgħu. Imma issa nipprova nneħħi kull traċċi. Iva, u ssejjaħx "Leshka" s'issa, jekk ma tħobbx il-kunjotti, allura sejjaħli Chinganchuk.
  Alice daħqet.
  -Jew Dragun. X'se nsejjaħlek Dragun.
  Leshka ikkonferma malajr:
  -Jogħġobni din l-idea.
  It-tifel tas-saħħar inxagħlu lura u pprova jiffoka, imbagħad ħa nifs fil-fond u whisper spell.
  Xejn, madankollu, ma nbidel, biss riħ ħafifa nefaħ, xagħar ħafif, kemmxejn mibrumin waqa' barra, tbandil.
  Alice ttimbrat sieqha vojta b"rabja.
  - Erġajt ħallat l-aċċenti?
  It-tifel is-saħħar wieġeb:
  -Le! Tifhem biss kemm hu diffiċli, li toħroġ sħaħar sħiħ bħal dan, piping hot.
  Qabda t'għajn sħiħa ta 'nuqqas ta' twemmin, il-wizard żagħżugħ deher jifga.
  - Fil-qosor, it-tfajla ma tfixkilx il-konċentrazzjoni, iżda pjuttost tgħin. Agħtini ċ-ċirku tiegħek.
  Alice tgħajjat irrabjata:
  - X'iktar, sabiex inti blow me up. Le, agħmel dan waħdek.
  Iż-żagħżugħ ġibed tensjoni, għaraq fuq rasu, u madankollu xufftejh komplew issejjer. Din id-darba, tiddi brillanti madwar Alice, imbagħad pop segwit, u darba, it-tfajla kienet kompletament għarwien. Veru, il-ħsara kollha sparixxa.
  It-tfajla tgħajjat:
  - Ukoll, issa x'se tagħmel?
  Lyoshka ħakk idejh pjuttost:
  Ukoll, l-espliċita ħadem.
  Alice tgħajjat irrabjata:
  Min se jirritorna l-ħwejjeġ?
  Is-saħħar żagħżugħ għajjat:
  -Jien!
  It-tifel magician twirled charms tiegħu mill-ġdid. Alice ħarset lejh b"xettiċiżmu ovvju, x"aktarx tistenna li l-ġilda tisparixxi. Madankollu, kollox irriżulta mhux daqshekk traġikament. Wara li sħaba ħarġet, is-sema tfarrad, u l-ħwejjeġ reġgħu lura. Kienet nadifa u anke kemmxejn mogħdija.
  It-tifla kienet kuntenta ħafna:
  -Dak il-mod huwa aħjar. Immorru l-iskola issa jew għadna nivvjaġġaw?
  Leshka qal sinċerament:
  X"insew l-iskola? Ma nafx int, imma għajjejt biha bħal ravanell morr. Nipproponi li nżur kwalunkwe waħda mill-kapitali ostili. Pereżempju, ir- renji taʼ Lihe. Għadni ma kontx hemm, imma aħjar għalina ma nidhrux fil-kapitali tagħna għal ġimgħa. F'liema każ, nistgħu nżuru Bida.
  Alice kienet qed tistaqsi:
  -Ħsejjes intriganti. Ma kontx hemm?
  Il-wizard żagħżugħ wieġeb b"fiduċja:
  -Kien. Il-post mhuwiex daqshekk terribbli, imma għalija personalment kien hemm ftit pjaċevoli hemmhekk. Taf, jagħmlu tankijiet u ajruplani, u dan huwa serju.
  It-tifla kienet sorpriża
  - Kif huma dawk reali?
  It-tifel-sorcerer malajr ikkonferma:
  -Well, iva! Għaliex dan l-ultra-dukat kien jissejjaħ Bida? F'ħin minnhom kien hemm kaċċa reali għall-wizards. Ladarba d-dinastija Yul ddeċidiet hemmhekk, iżda mbagħad twettaq kolp ta 'stat militari. Ir-re u l-familja tiegħu ġew meqruda għal kollox u l-president, l-eks ġenerali Zhuchu, ħa l-poter. Imma ma ddeċidietx għal żmien twil. Dalwaqt, ġie sostitwit ukoll mill-grupp "jackhammers", dawn kienu xellugi estremi. Iżda reġgħu ma żammewx il-poter tagħhom, imbagħad ġie attakk ġdid quddiem iljuni suwed. Kien reġim totalitarju estremament iebes, iżda lanqas hu ma rnexxielu jirreżisti għal żmien twil. Fl-aħħarnett, Bida daħal fil-poter, rumored li kien sorcerer ħażen aħmar u necromancer. Taf li l-vizzju tad-droga huwa pprojbit f'pajjiżna, għax jinterferixxi maċ-ċirkolazzjoni normali ta 'l-erwieħ u ma jħallihomx jerġgħu jersqu f'universi oħra?
  Alice kienet xi ftit sorpriża.
  -U x'inhu, Bida, aktar perikoluż minn Alibas?
  Leshka wieġeb mhux wisq kunfidenti:
  - Ħadd ma jaf, iżda rnexxielu joqtol is-saħħari kollha fis-saltna tiegħu. Imbagħad iddikjara lilu nnifsu ultraduke. Sakemm ir-reġim tiegħu jkun stabbli. Veru, hemm ribelli fil-muntanji, iżda huma dgħajfa u l-forzi ewlenin tagħhom diġà ġew imfarrak waqt l-isweeps. Bida, b'differenza rejiet oħra, kien l-ewwel li rrealizza s-saħħa sħiħa u l-qawwa tat-teknoloġija moderna. Royalty oħra jew m'għandhom l-ebda ħajja tal-passat jew ġejjin minn dinjiet relattivament lura. Din hija l-opinjoni prevalenti: għaliex il-progress, jekk ikun hemm il-maġija. Iċ-ċiviltà tiegħi kienet pjuttost avvanzata, imma lanqas aħna ma kellniex teleportazzjoni immedjata u ma stajniex nibnu palazzi majestużi daqshekk malajr. Iva, rajtu lilek innifsek. Mill-mod, naf bejn wieħed u ieħor il-livell tekniku tiegħek u dak li għidt lil Aemono dwar elf galassja maqbuda huwa bluff ovvju.
  Alice, li f'ħolma ma 'Leshka Teterev kienet għaqlija, squeaked b'mod kaprikolu u b'riżentiment:
  -Kif tista' tkun taf li?
  It-tifel-sorcerer iddikjara b"fiduċja:
  -Għalliem Krom fil-ħajja tal-passat kien raġel, b'xi mod tkellimna miegħu, u qalli fid-dettall dwar il-pjaneta tiegħu, kif ukoll dwar il-gwerer li thundered fuqha. Xejn ma jissimbolizza progress xjentifiku u teknoloġiku daqs gwerra tajba.
  Alice poġġiet subgħajha ma" xufftejha u rrimarkat:
  -Dak kif? Jew forsi hu deliberatament, bħala uffiċjal tal-intelliġenza b'esperjenza, jonqos il-potenzjal tagħna.
  Leshka wieġeb b"fiduċja:
  - Ma naħsibx, barra minn hekk, inħoss meta qed niġi gideb.
  Selezneva wieġbet irrabjata:
  -Is-sentimenti personali jistgħu jqarrqu. Jien, pereżempju, inħoss ukoll ħafna affarijiet.
  Il-maġi staqsa:
  -X'inhi eżattament?
  Alice wieġbet bil-ferħ:
  -U l-fatt li dalwaqt se negħleb lil Attila. Il-Kbira Saċerdotessa taħseb wisq fuqha nfisha!
  Leshka qabel malajr:
  -Hekk hu! Forsi s-sentimenti tiegħek ma jħallukx.
  Alice ħarġet:
  - Naf għaliex hi kontra tiegħi. Inħoss is-saħħa dejjem tikber tiegħi u nibża' minn kompetitur.
  Hawnhekk il-maġi qabel:
  -Huwa pjuttost possibbli. Biex student tal-ewwel sena jegħleb lill-ifrit! Għandek tikseb punti żejda.
  Selezneva daħqet:
  -Xi, għandek ukoll kompetizzjonijiet bħal Harry Potter.
  Leshka kienet inkwetata:
  - Smajt dak l-isem mingħandek diversi drabi. Dan huwa karattru tal-film?
  Alice b"fiduċja qalet:
  -Tista 'tgħid li. Tifel u maġ qawwi. Hemm daqs seba" kotba li jiddeskrivu l-isfruttamenti tiegħu.
  Teterev qal b'diżappunt:
  - Sebgħa, dak mhux ħafna! Għandna wkoll eroj tal-films maġiċi, pereżempju, il-perla Kustoro, għalhekk għaxart elef, ħames mija u wieħed u għoxrin episodju ġew sparati dwaru!
  Alice tgħajjat:
  -Ara naqra! Kessaħ!
  Leshka wieġeb onestament:
  - Taf, nixtieq naqra dawn il-kotba.
  Selezneva qabdet spallejha.
  -Imma huwa impossibbli. Huma baqgħu fl-univers tiegħi.
  Il-maġiku irrimarka:
  Qrajthom, allura tiftakarhom.
  It-tfajla ghamlet konfuzjoni:
  -Ma nistax niftakar kollox.
  Leshka ddikjarat b'fiduċja:
  Imma s-subkonxju tiegħek jiftakar. Tibżax, aħna npoġġuk fi stat ta 'trance u tiftakar. Il-memorji tiegħek se jinkitbu fi ktieb maġiku, u kulħadd jista" jaqrahom.
  Alice tgħajjat ferħana:
  -Wanderful! Xtaqt naqra dawn il-kotba mill-ġdid.
  It-tifel magician għajjat bil-ferħ:
  - Ebda problema, meta navvanzaw ftit fil-maġija, nistgħu nħeġġu film b'effetti speċjali bħal dawn li anke kompjuter iperplasmiku jinħaraq bl-għira.
  Kien hemm rustle fl-arbuxxelli. Alice tensjoni u qabdet iċ-ċirku. Mhux verament fehem it-triq, lupu oranġjo għamel triqtu lejn il-fluss. Huwa kien ferut, nifs tiegħu kien qed jaħrab b'mod storbjuż minn sidru, id-demm ma kienx partikolarment notevoli fil-ħaxix roża, iżda meta laħaq l-ilma, immedjatament sar aħmar. Il-kruha waqgħet, tifga fin-nixxiegħa. Imqanqla minn xi impuls, Alice ġriet lejh u għafas iċ-ċirku mal-ferita miftuħa.
  - Selezneva! Ieqaf, huwa suwiċidju! - għajjat it-Tifel-sħuħ. Iżda t-tfajla kompliet strokk is-suf imħabblet u mtebba.
  Imbagħad Teterev ġera lejha. L-annimal ma wera aggressjoni xejn, anzi, l-uġigħ fl-għajnejn sparixxa, u saru ġentili, kważi umani. Id-demm waqaf joħroġ, il-ferita fieqet eżatt quddiem għajnejh.
  It-tifla xejriet idha fl-arja.
  -Qed tara. Jista" jħossu wkoll.
  Il-gratitudni tiddi f"għajnejn il-kruha. Imbagħad Alice kissed lilu fuq l-imnieħer. Fil-mument ta 'wara, metamorfosi bdew iseħħu mal-kruha. Is-suf waqa", tfarraġ u jdub qisu silġ, saqajn u ħalq issikkati, u wara nofs minuta dehret tifla sabiħa quddiemhom, dehret xi tmintax-il sena. Kienet xagħar iswed u swarthy b'karatteristiċi orjentali. Imma għajnejha, kuntrarjament għall-kulur tal-ġilda tagħha, kienu blu, ħarqu bħal żaffiri fuq wiċċha.
  "Hu lilupu, jew forsi annidak." qal it-Tifel-Sħuħ sorpriż.
  "Int min int?" staqsiet it-tfajla b"daqqa.
  -Aħna wizards. - Wieġbet Alice. - Inzerta konna hawn. U min weġġgħek?
  It-tfajla tal-manlu ferret idejha.
  -Sfortunatament, ma niftakarx. Dawk il-jiem meta ninkarna bħala lupu jgħaddu bħal ħolma ħażina. F'dan l-istat, nista' noqtol lil ommi, m'hemm kompletament l-ebda kontroll fuqi nnifsi.
  Alice b"riluttanza kkonfermat:
  -Nafha. Werewolves, b'differenza Annidaks, ma jikkontrollawx lilhom infushom. Dan kollu jiġri spontanjament, bħal sajjetta.
  It-tifel tas-saħħar wera idu.
  - U issa ejja ngħarrfu, jien jisimni Alex Teterev.
  It-tifla kienet qed tgħid:
  - Jien Pearl. Għandi bżonn naħbi, is-saħħar lokali terribbli Abaz qed jiġri lili, u hu poġġi lir-raħħala fuqi. Nissuspetta li kien hu li tefa" ħajja terribbli fuqi.
  Alice ttimbrat sieqha vojta b"rabja.
  - Aħna ser nittrattaw dan sorcerer. Mexxina lejh!
  It-tifla wieġbet b"daqqa:
  Imma għadek daqshekk żgħir. Sempliċement jaħraqlek bi fjammi infernali.
  -U ma rawhomx! - It-tifel-sorcerer għamel ħarsa formidabbli.
  Alice frowned.
  "Mid-dehra dan il-mostru antik ma weġġgħekx waħdek. Ikollna raġun li neħilsu l-pjaneta minn tali scarecrow. Urina t-triq.
  It-tfajla qabdet.
  B'mod stramb, nemmen li inti. Imxi warajja.
  Il-mogħdija kienet twila pjuttost, it-tifla teptip b'għarqbejn mikxufa u roża, imxiet malajr, iżda għal Alexei u Alice li setgħu jtiru, iż-żmien għadda bil-mod bl-uġigħ. Fl-aħħar, ma setgħux jifilħu, qabduha minn dirgħajha u tellgħu fuq l-arżnu blu. Kien ħafna aktar mgħaġġel hekk. Hawn hu r-raħal. Huwa pjuttost kbir u għani fid-dehra, djar b'saħħithom, nies lebsin b'mod intelliġenti. Meta raw it-trojka li ttir, għajtu sorpriżi u ppuntaw b"subgħajhom.
  -Fejn hi d-dar tas-saħħar? - Whispered it-Tifel-sħaħ.
  - Dan, magħmul mill-ġebla sewda, huwa l-akbar.- Waħħal Perlamut bilkemm jinstema.
  Leshka għajjat:
  - Jekk hu hemm, huwa lest.
  It-tfajla wissiet
  - Oqgħod attent, hu għandu sigurtà.
  Żewġ idoli tal-ħadid b"mannara mgħawweġ imblukkaw id-daħla. Id-dehra tagħhom kienet ta" theddida u fl-istess ħin umoristiċi, imnieħer bħal cogs, idejn bil-pimples, freaks, f"kelma waħda. Id-dimensjonijiet, iżda, ispiraw rispett, ħames metri kull wieħed.
  It-tifel-sorcerer, kif jixraq lil raġel, kien l-ewwel li bagħat raġġ miċ-ċirku tiegħu. Id-daqqa laqtet lill-gwardjan f"siequ, qabad u waqa" fuq dahru. Ispirat mis-suċċess, Leshka spara idolu ieħor f'għajnejh. Il-bolt tellgħu u laqat il-blat, u bagħtet xira ta" xrar. Id-dar tas-saħħar kienet terribbli, tleqq b'mod ominjuż, fil-forma kienet tixbah torri prinċepju Russu antik, li l-koppla tiegħu kienet inkurunata bi kranju abjad b'għajnejn ħomor jgħajtu jgħajtu. Alice sparat lejn il-kranju b"ballun tan-nar, u f"daqqa waħda reġa" laqat b"dak li deher qisu fqigħ ta" machine gun. Il-libsa li tbati mill-ġdid reġgħet ħarġet, fortunatament mingħajr ma tmiss il-ġisem, u dan irrabja lit-tfajla. Hija furious, ħolqot ballun sħiħ ta 'fjammi raging. Dawwarha fuq rasha, Arage, bħal plejers tal-baskitbol b'esperjenza, nediet embolu ta 'mewt fil-mira. Din id-darba, l-isplużjoni kienet tant qawwija li l-parti ta 'fuq kollha tad-dar inqatgħet. Ir-raħħala li jarawhom baqgħu maħsuda bil-biża", u mbagħad bdew iferrxu, it-tfal kurjużi biss kienu aktar kuraġġużi u baqgħu jsegwu l-ġlieda. Sadanittant, il-mastrini għollew il-mannara u bdew jaqbżu goffa.
  Alice daħqet u ħarġet il-"laser" tagħha. Kien hemm nar ta" sħana, il-mostri tal-metall saru ħomor u bdew jiddewweb. Il-figuri tagħhom gradwalment tilfu l-forma tagħhom, u saqajhom taw in-nar lill-ħaxix. Duħħan griż tela" fl-arja, idawwar u tajjar l-imnifsejn. It-tfal kantaw fl-unison, u jappoġġjaw lill-wizards żgħażagħ:
  -Davi! Itfi! Abaz huwa toad!
  - U għandna fannijiet - It-tifel-sorcerer xejret lit-tfal. Isaffru lura. Alice daħqet, ittimbrat saqajha vojta, imbagħad daret u lissnet:
  -Boċċa tas-silġ.
  U ġibdet il-pali tagħha fl-arja. Alex daret lejha.
  - Le, Alice, qed tagħmilha ħażin. Din is-spell hija ppronunzjata hekk.
  Waqt li ta porzjon ieħor ta" ġib, it-tifel-sħaħar nieda ballun tas-silġ.
  Wara li laqat, xerred, laqtet nofs l-idoli mdewba. Jixxekkjaw mill-ewwel, sfaxxaw fi trab sadid.
  Alisa Selezneva, titbissem, ħarġet:
  Defeated l-ghadu l-art hekk sbieħ
  L-għadu waqa", sfaxxat fit-trab!
  Ir-rebħa tagħna hija ġusta
  Is-serp huwa mgħaffeġ - l-ajkli huma fuq!
  - M'intix ajkli, imma tiġieġ. -
  Leħen ikrah rasped. Is-sema kien miksi bi sħaba taċ-ċomb, dell enormi deher quddiem il-guys, ġibdet dwiefer predatorji lejhom. Alice ħares 'l isfel. Is-sorcerer li jniżżel id-dlam ma kienx partikolarment impressjonanti. Xaħam, xaħam, u triple-chinned, kien aktar qisu abbati iżżejjed milli saħħar formidabbli.
  - Xi, trid tikkompeti magħna? It-tifel tas-saħħar ħabat is-sieq greedy. - Allura ġġibu.
  Lyoshka whispered spell, imbagħad xejriet iċ-ċirku. Dawl aħdar jgħajjat dehbi mixgħul. Id-dell waqa" taħt ir-raġġi u immedjatament naqas u waqa". Il-warlock tensjoni, wiċċu xaħam iduru vjola. Ifrex idejh bl-irwiefer, spara nisġa tan-nar.
  - Diġà kien.- Alice giggled. U mingħajr ma stenniet li t-tgħanniq tal-ors jaħtfuha, idawwar l-imqass b"idejha u qatgħet id-dahar.
  -Ara naqra. is-sorcerer tifel exclaimed sorpriż hekk kif l-arma maħluqa mill-fjamma tqatta 'x-xibka.
  Segwa għajta:
  -U x'ħsibt, li jien indulge fi blalen waħdi. Issa aħna imsaren dan il-mostru.
  L-imqass ġrew lejn iż-żaqq il-kbir, jippruvaw jaqtgħu minnu. Is-saħħar qagħad irrabjat u bi sforz ta" rieda saqhom fl-art u, fetaħ fommu, beżaq vulkan sħiħ ta" fjamma vjolenti. Lyoshka u Alice evitaw faċilment. Wara li għamel farfett, Grouse għajjat:
  - Taf, sfortunatament, għadni ma nistax niġbor pistola bil-laser, imma nipprova xabla.
  U ta twister tal-ilsien. Is-sajjetti teptip f"idejh. Bħallikieku iffriżat, inbidel f"xabla.
  -Issa l-sorcerer huwa lest għalik.
  Il-mage ħażen tela" wkoll fl-arja, mewġ ta" enerġija mċajpra nieżla fuq il-wiċċ trasparenti.
  "Jien naqtagħlek rasek." Il-mannara tefgħet b"mod menacingly f"idejh.
  Iltaqgħu wiċċ imb wiċċ, għajn ma għajn! Il-battalja bdiet. Iż-żewġ avversarji inizjalment skambjaw daqqiet, xita xrar u perjodi. Abaza jidher li kellu ħafna esperjenza max-xafra, kiteb figuri kumplessi - kamin triplu, żiemel doppju, cobra bis-snien tas-sabre u ħafna oħrajn. Madankollu, għalkemm is-sorcerer kien swordsman eċċellenti, iż-żagħżugħ u Slender Alexei evita l-attakki kollha u pjuttost b'għaqal, u l-aktar importanti, malajr laqat lura. Hawnhekk hawn waħda bħal din, u l-istonku ta 'Abaz kien imtebba bid-demm. Huwa qabeż lura, il-sorcerer ipprova joħloq fantażma. Il-fatat teptip u attakka lil Alexei minn ġirja. Iż-żagħżugħ parried id-daqqa u nifed il-fatat minn ġo fih, u wara dewweb bħad-duħħan. Abaz għaxxaq, tefa" l-mannara, u mill-pali mhux maħduma tiegħu nixxa nixxiegħa sħiħa ta" fantażmi ta" ħafna kuluri li jagħmlu l-ħsara, sriep li jtajru u ħlejjaq ikrah oħra. Huma mdawra, b"diffikultà biex jiġġieldu lura, Black Grouse. Huwa kien midruba kważi immedjatament, monsters inkorporali esternament setgħu jolqtu u sting. Biex tevita l-mewt, Leshka ppruvat twaqqaf protezzjoni. Iżda l-espliċiti tiegħu ma tantx kellhom effett. Alice rrealizzat li ħabiba tagħha kienet qed tbati ħafna u niżlet xita stilla fuq is-sħuħ. Abaz tgħajjat u lbes protezzjoni, iżda l-fantażmi tiegħu tilfu s-setgħa tagħhom u bdew jisparixxu. Dawwar b'mod vigoruż is-sejf tiegħu, it-tifel-sħaħar xerred il-ħlejjaq, qatgħathom f'biċċiet. Issa l-sorcerer kellu żmien iebes, huwa waqa taħt daqqa doppja.
  Madankollu, il-villain għadu ma poġġiex il-karti kollha tiegħu. Qablu l-katina minn fuq għonqu u tefagħha. Tfarraġ, rabtiet waqgħu mal-art. Eżatt quddiem għajnejna, bdew jinbidlu fi klieb werewolf u ghouls li jinxtammu ħażin bi denk twal. Howling wildly, dawn monsters terribbli ġrew lejn it-tfal. Il-guys ġrew fil-għarqbejn sfużi u vojta ftept fit-trab, iżda l-fiends qabżuhom, qatgħuhom f'biċċiet, jibilgħu partijiet sħaħ tal-ġisem sħaħ. Alice għajjat u ttrasferiet in-nar lill-kreaturi tad-dlam.
  - Ikolli nsalva lit-tfal. Ġlieda waħdu.
  It-tifel Wizard ffriżat. Approfitta mill-fatt li t-tfajla tiegħu kienet distratta, Abaz attakka liż-żagħżugħ bil-qawwa kollha tiegħu.
  . KAPITOLU #18
  Alisa Selezneva raqdet tajjeb. U għal darb'oħra fuq il-podju. Alice għamlet diskors qasir. Wara dan, in-nies faħħru għal żmien twil, u kantaw:
  - Alice hija l-president tagħna!
  - Int biss ġenju!
  Alisa Selezneva ħabbret bil-qawwa:
  - Se jkun hemm elezzjonijiet presidenzjali u parlamentari ġodda!
  U l-folla tgħajjat:
  - Glorja lil Alisa Selezneva!
  It-tifla kienet diġà esperjenzata fil-ħajja u fehmet li d-dittatur ma qatax qalbu daqshekk faċilment. U għandek bżonn b'xi mod tistabbilixxi paċi u trankwillità fil-pajjiż. U l-iktar ħaġa importanti hija li ssolvi l-problema mar-Russja. Sabiex il-qasma tal-umanità fl-aħħar tintemm u n-nies isiru magħqudin.
  Alice verament riedet dan. Irridu ntemmu l-konfront. Speċjalment minħabba l-koronavirus, id-dinja marret ġenn. U jekk l-umanità tiġi salvata u magħquda, allura l-kuntentizza u l-immortalità jistennewha fil-futur!
  U hawn gwerra ċivili fil-Belarus għandha tiġi evitata!
  U mad-dinja kollha u r-Russja wkoll. Il-ħaġa prinċipali hija r-rikonċiljazzjoni.
  Alice qalet bi tbissima:
  - Huwa meħtieġ li tiġbor il-Kamra tad-Deputati, u l-Kunsill tar-Repubblika, sabiex l-assemblea kostituzzjonali taħdem. U kemm il-kmamar kif ukoll il-qorti kostituzzjonali għandhom jimpenjaw lill-president, u mbagħad jagħmlu elezzjonijiet ħielsa!
  It-tfajla ttimbrat saqajha vojta u kkonfermat:
  - Kollox irid ikun fil-qafas tal-kostituzzjoni u assolutament legali!
  U kulħadd qabel ma" dan.
  Wara dan, Alice reġgħet daħlet fil-meditazzjoni. Aforiżmi bil-ġwienaħ qabżu f"rasha;
  Il-lingwa tingħata lill-politiku biex jaħbi ħsibijietu, imma mhux b"liema elokwenza jista" politiku jaħbi l-iskwadra griża tiegħu!
  Jekk il-ħadid imur għall-ktajjen, mhux se jibqa 'għax-xwabel, jekk il-fidda titferra' fid-diskorsi, allura ma jkun hemm xejn x'tħallas il-pagi!
  Politikant għandu rigal li jżomm il-wegħdiet? Jippossjedi, imma mhux ta" b"xejn!
  Iljunfant jimponi munzell kbir ta 'ħmieġ, u politiku-volpi, muntanja saħansitra akbar ta' dijarea verbali!
  Il-politiku jferra għasel ħelu abbundanti ta" diskorsi, li jegħreq lill-votanti f"dijarea verbali!
  Id-diskors ħelu ta" politiku qisu nixxiegħa tal-għasel, int biss tgħum tulha fit-trash!
  Politiku jista" jwettaq wegħda, biss biex il-votant jemmen fl-impossibbli!
  Fl-elezzjonijiet hemm ħafna politiċi, imma m"hemmx min jagħżel, min hu zokk, min hu gverta, min hu volpi, min hu ħanżir, min hu ors - jibqa" ħaġa waħda biss mid-dwejjaq - li jgħajjat !
  Il-politiċi li ħafna drabi jaqtgħu griżmejnhom għandu jkollhom widnejhom bis-sieq!
  Politiku, kuntrarju għal nightingale, qatt ma jkanta għal xejn, u għandu rigal tal-volpi!
  Politikant irid isir ajkla, imma l-votant tiegħu dejjem m"għandux drittijiet ta" għasfur!
  Għaliex inti fuq id-drittijiet tal-għasafar, għax il-moħħ huwa woodpecker!
  Il-politiku għandu ħafna kanzunetti differenti, iżda kollha b"motiv wieħed biss: agħżelni!
  Il-votant, bħal gingerbread man, iħalli liebru, lupu, ors, imma lill-volpi politiku, għadu jiblah!
  Politikant se jgħodd b"diskorsi ħelwin fuq l-intellett ta" dubbien, trill ta" nightingale, fuq woodpecker, imma l-essenza tal-ħnieżer tiegħu tidher f"għajn ta" halqu!
  Mara hija wkoll politika tajba, u għall-inqas tagħti ċans li twettaq il-wegħda tal-fedeltà u tagħti pjaċir!
  Suldat irid ikollu saħħa tal-ballut, imma mhux ras tal-ballut!
  F"kull ballut hemm vojta, f"kull ras tal-ballut hemm toqba li minnha joħorġu l-imħuħ!
  Jekk moħħok huwa bħal siġra tal-ballut, allura inti titgħawweġ bħal aspen!
  Jekk ma jkollokx l-għaqal tal-volpi, allura tliet ġlud jinqalgħu minnek!
  Jekk int mut bħal ballut, dawn se jqattgħu inti off bħal twaħħal!
  Suldat żagħżugħ, aħjar minn ġenerali dekrepit!
  Għal kull ilbies ġdid tiegħu, politiku jiġbed tliet ġlud mill-votanti!
  Int tkun intelliġenti bħala siġra tal-ballut, se jqattgħuha bħal twaħħal u liebri!
  Volpi għaqlija saħansitra jiġbed tliet ġlud minn iljun, jekk ikun muntun b"moħħ!
  Jekk ma tridx issir volpi, se tnikket bħal kelb bil-ġuħ!
  Politikant huwa volpi, imbagħad imsaren votanti-tiġieġ fid-dawl tal-ġurnata!
  Int tkun stupid bħala zokk, se tqaxxarlek bħal volpijiet li jwaħħlu, mhux biss qarrieqa, iżda wkoll liebri kodard!
  Anke ajkla, volpi għaqlija, tista" tikxef tiġieġ imxarrab!
  Raġel li joħlom bl-irwol ta" iljun spiss isir ħmar maħrut minn volpi!
  Raġel għandu ambizzjonijiet ta" iljun, ras iebsa tal-ħmar, goffa ta" ors, grazzja ta" iljunfant, imma l-volpi tiegħu dejjem kapaċi jħajruh!
  Volpi ta" kulur aħmar, politiku ta" libsa mdemmija!
  Mara tegħleb irġiel b'saħħithom billi tilgħab fuq id-dgħufijiet tagħhom, politiku jikkonvinċi votanti dgħajfa billi ovvjament iżżejjedhom!
  Mara hija l-aktar politikant għaqlija, m'għandhiex bżonn tistudja biex tkun volpi, iżda trid tkun kapaċi tlibbes iż-żraben filwaqt li tibqa' barefoot!
  Mara tħobb ukoll iż-żgħażagħ, iżda l-aħdar tad-dollaru huwa aktar għażiż għaliha mill-età ħadra tal-patrun!
  Il-ħdura taż-żgħażagħ ta 'tfajla tattira l-kontijiet ħodor ta' rġiel li kibru xaħam minn bucks!
  Tiġrix id-dollaru aħdar, l-inkwiet għandu għajnejn ħodor ukoll, u l-qoxra hija iqarmeċ!
  Jekk temmen f"Alla, taqbadx sal-livell ta" annimal: bniedem mhuwiex nagħaġ sottomessi, u mhux mogħoż li jinten!
  Nagħmlu l-flus fuq il-fidi tan-nies huwa bħal tferra demel fuq id-deheb, in-nuqqas ta 'fiduċja se tikber!
  Li temmen nhar il-Ħadd, tasalx sa seba' Ġimgħa fil-ġimgħa!
  It-twemmin fil-fjamma eterna infernali tgħalli l-ħalib tas-superstizzjoni, li minnu titneħħa r-ragħwa, diżonesti mir-reliġjon!
  Biss iz-zkuk u l-ballut jemmnu fil-ħuġġieġa infernali tal-fjamma eterna, li jħallu lilhom infushom jitqaxxru bħal twaħħal!
  Kif tiddi l-fjamma tan-nar etern tal-infern? Il-brilliance tal-muniti tad-deheb fil-bwiet tal-crooks mir-reliġjon!
  Ir-rogues jużaw lil Alla biex jgħattu buthom, u mhux biss jiġu mqarrqa b"ras vojta!
  Rogues mir-reliġjon jaqtgħu tliet ġlud min-nagħaġ, ikissru l-qrun tal-mogħoż, il-profitt biss huwa għal qalbhom, u l-fidi hija għall-hack-xogħol!
  Qassis onest huwa bħal lupu veġetarjana, il-fidi biss hija dejjem onesta, u l-użu tiegħu huwa egoist!
  Kwalunkwe reliġjon hija fairy tale, il-profitti biss isiru minn din il-fantasija fi proporzjonijiet tassew fabulous!
  Min jippermettilek hang noodles fuq widnejk se jkun bil-ġuħ għal dejjem!
  Inti mhux se tkun mimli taljarini fuq widnejk!
  Noodles fuq il-widnejn huwa dixx ta 'l-aħħar freskezza li tikkawża dardir!
  Jekk dan hux Alla, ħadd ma jaf, imma kontinwament isallbu persuna, bħallikieku huwa x-xebh ta" Kristu!
  Persuna tistinka biex tikkontrolla l-qawwa t"Alla, imma s"issa tirċievi biss tislib mhux skond Alla!
  B"qalbu, persuna tistinka għall-ġid, b"moħħ għall-profitt, u bi stonku għall-gluttony, u fl-aħħar, saqajn imħabblin, imkaxkra f"ħofra!
  Jekk persuna jkollha l-intelliġenza ta 'gorilla, se moħt bħal żiemel u jiekol bħal kelb!
  Raġel iħalli lilu nnifsu jitpoġġa fuq għonq, imma biex jaħrat, irid jiġi msawwat b"frosta ta" koerċizzjoni!
  Il-politiku għandu but kbir, imma hu biss pickpocket insinifikanti!
  Politiku li jwiegħed lill-votanti l-qamar mis-sema, wara li wasal għall-poter, iħalli l-pajsaġġ tal-qamar, u jnikket mill-ġuħ fix-xemx!
  Ix-xitan f"kull politika jħeġġeġ biex tieħu post Alla l-Għoli, imma l-politiku ftit li xejn għandu talent!
  Il-bniedem jistinka biex isir omnipotenti, imma l-progress morali tiegħu ma jagħmilx aħjar!
  Fil-gwerra, bħal f'teatru tajjeb, l-azzjoni li jmiss hija imprevedibbli, id-dmugħ se jinxtered żgur!
  Fi gwerra, huwa bħal fil-film: l-azzjoni hija captivating, qatt ma boring, iżda sfortunatament, verament toqtol!
  Jekk m'intix faċli, l-art tistrieħ fil-paċi fil-gwerra!
  Il-exekutur iħobb mannara minn arma, iżda fil-battalja għandu ħila goffa!
  Xorta tista" issajjar soppa minn mannara, imma dak li hu miktub b"pinna erojka ma jistax jinqata" b"mannara ta" eżekuzzjoni!
  Possibilitajiet bla tarf għal dawk li ma jistabbilixxux konfini għalihom infushom!
  L-aktar persuna b'saħħitha mhux se tiġbed ambizzjonijiet insupportabbli!
  Il-bniedem hu "l bogħod minn Alla, għax ma marx "il bogħod mill-makkak fl-imitazzjoni tiegħu tan-natura!
  Il-politiku huwa alla fl-ambizzjonijiet, fil-metodi ta" wiċċu, u fl-użu tar-riżultati huwa ħanżir għal kollox!
  Min mhux lupu fil-ħajja jitqaxxar tliet darbiet, min mhux volpi f"moħħu jiġi mnaddaf bħal tiġieġ!
  Il-lupu dejjem bil-ġuħ, ir-raġel dejjem mhux sodisfatt, u l-politiku ma jistax jgħid kelma ta" verità!
  Il-volpi għandha pil siewi, iżda l-assigurazzjonijiet tal-volpi tal-politiċi ma jiswew xejn!
  Hemm iktar ħalib minn mogħża milli minn politiku li hu muntun b"moħħ!
  Fl-elezzjonijiet, il-politiċi huma bħal bejn il-pesta u l-kolera, għalkemm il-politiċi huma ħafna aktar kontaġjużi fl-iskiżofrenja tagħhom!
  Il-politiku għandu l-imnieħer tal-lupu għall-profitt, imma hu stess hu ħanżir lest biex jitneħħa!
  Politikant huwa muntun li jgħaġġel lejn it-tron ta" l-iljun, u meta jasal fil-quċċata, jinbidel f"volpi li jqalleb lill-votanti tat-tiġieġ!
  Ma jemmnux fil-politiċi, imma jivvutaw, ma jifhmux il-mużika, imma jisimgħu minn jeddhom, ma jieklux taljarini, imma jeħel ma widnejhom minn jeddhom!
  Id-deheb jidher biss sabiħ, fil-fatt dan il-metall, l-umanità dejjem batiet, saret arroganti!
  Wara li kixfet sidirha, huwa aktar faċli għal mara li tqattaʼ tliet ġlud minn raġel!
  Is-saqajn vojta tal-bniet ipoġġu l-irġiel fil-galoshes!
  Jekk raġel għandu l-moħħ ta 'but, allura dejjem ipoġġu fil-galosh!
  Riġel mikxufa ta 'mara fil-ħin se tpoġġi kwalunkwe but fil-galosh!
  Raġel li spiss iħares lejn saqajn femminili vojta, joqogħdu bilqegħda fil-galosh!
  Riġel femminili barefoot, issuq tajjeb taħt l-għarqub u tiltaqa perfettament f'galosh!
  Raġel lest li jdawwar għal ġewwa sabiex ineħħi ż-żraben ta" tifla!
  Tista' ddawwar kwalunkwe boot ġewwa barra b'għarqub femminili vojt!
  Is-sieq vojta ta" mara dawwar lil kull raġel minn ġewwa, anke jekk hu l-aħħar boot!
  Jekk trid iddawwar raġel minn ġewwa, neħħi ż-żraben, jekk trid tpoġġih f'galosh, esponi l-għarqub tiegħek!
  Għaliex it-tfulija hija barefoot, għax sieq femminili mikxufa jġiegħel lill-irġiel jitilfu rashom, bħallikieku kienu subien!
  Ix-xewqa li tara mara għarwiena ġġiegħel lir-raġel idur fuq ġewwa!
  Biex tneħħi mara, l-ewwel trid tilbes iż-żraben tagħha!
  Wara li tneħħiet l-ilbies fil-ħin it-tajjeb, mara tan-negozju se tqatta 'tliet ġlud minn raġel!
  Mara li tgħarraf fiż-żmien mhux se ssir mikxufa u żarbuna sewwa raġel!
  Mara barefoot se tpoġġi boot fuq raġel, u tpoġġih fil-galosh, u dawwar lilu ġewwa barra u jagħmluh l-aħħar barefoot!
  Raġel huwa simili għal gibbon, biss sfortunatament aktar spiss fl-intellett milli fil-qawwa!
  Ir-raġel għandu ras iebsa tal-ħmar, ambizzjoni ta" iljun, imma fil-verità huwa mogħoż!
  Raġel għal mara huwa bħal post ta 'slop għal baqra, ma tistax tgħaddi mingħajrha, iżda hija disgustanti li tavviċina!
  Dak li hu komuni bejn raġel u toilet f'kamra tan-nisa - il-fatt li n-nisa biss beat fuq l-irġiel!
  Mara hija volpi għaqlija li tista" tiekol kull iljun bħal fenek!
  Mara teħtieġ raġel bħal tifel whipping, jekk ma jħabbatx raġel, allura ma jkunx hemm ħajja!
  Mara teħtieġ irġiel bħal qrun tal-ħanżir, kowt tal-pil biss mogħti mill-irġiel huwa għali!
  Mhux kollox huwa deheb li jitleqq, mhux kollox huwa teżor li jgħammar!
  Imma qattus fil-poke għadu aħjar minn volpi bil-kowt tal-ġilda tan-nagħaġ!
  L-aktar iljun b'saħħtu jista 'jinżamm fuq ċinga minn volpi cunning!
  Anke bil-qawwa ta 'qattus, tista' tegħleb iljun bil-ħeġġa ta 'volpi!
  Sabiex ma tkunx woodpecker, tgħoddx iċ-ċawla!
  Eħfef li ċawla tkanta bħal nightingale milli politiku biex iwettaq il-wegħdiet elettorali!
  Biex targumenta ma" politiku li tgħodd ċawla u tkun l-aħħar woodpecker!
  Il-volpi m'għandux l-akbar fangs fost l-annimali, iżda l-aktar vittmi fost in-nies!
  Mistieden mhux mistieden huwa agħar minn ħanżir fil-poke!
  Jekk int intelliġenti bil-ġurnal, allura inti taħdem iebes bħal Papa Carlo, u ma ssibx iċ-ċavetta tad-deheb!
  Jekk ma tridx tistudja bħal Pinocchio, allura inti tibqa 'ġurnal għall-ħajja!
  Jekk inti risorsi bħal Pinocchio, allura l-moħħ ma jkun illoggjat xejn!
  Il-moħħ bħal ta" zkuk, dak li bħal Pinocchio jiġri t-teatru flok l-iskola!
  Idfen id-deheb fl-art, inti ssir ċittadin tal-pajjiż tal-iblah!
  Jekk tidfen it-talenti tad-deheb tiegħek, inti titħassar għal penny tar-ram!
  Muntanji tad-deheb ta" diskorsi tal-fidda ma jiswew xejn!
  Jekk politiku jonfoħlu moħħu, allura l-votant jinżel fil-fossa!
  Sengħa tas-sengħa jista" jagħmel lil Pinocchio biż-zkuk, imma li jkun maħkuma bil-moħħ, u b"ċavetta tad-deheb se jdur fil-maħs!
  Sabiex in-nies jimmaturaw għad-demokrazija, għandhom bżonn ix-xemx tal-libertà, u fid-dlam tad-despotiżmu, jibqgħu għal dejjem aħdar politikament!
  Għeżież stivali, mara tħaffir b'sieq vojta!
  Politikant spiss ibbulja biex ipoġġi madmad fuq il-votanti!
  Politiku tas-serduk jgħaffeġ lill-votanti bħal tiġieġ!
  Il-politiku joħlom li jirkeb żiemel abjad biex ipoġġi madmad fuq il-votant!
  Il-volpi hija żgħira biċ-ċnub, u li trid tiblagħhom, ġeneralment taħbihom!
  Politikant li jitkellem ħafna dwar l-umanità huwa kannibal tipiku!
  U ors jista" jkun ikkalkolat b"diskorsi ħelwin!
  Għal vodka alkoħolika u morra hija ħelwa mill-għasel!
  Ħajjat jigdeb u mhux blush, politiku se "blush" u jigdeb!
  Mara, wara li ħarġet iż-żraben, tilbes raġel, sal-livell ta" tramp!
  Il-gwerra m"għandhiex wiċċ ta" mara, imma fiżjonomija li tattira lil dawk li jfittxu l-eċċitament!
  Mara hija ħamiema li tigdem f"raġel woodpecker bħal astun!
  Mara dejjem ikollha seba" Ġimgħa fil-ġimgħa, u mingħajr rigal tal-Ħadd mid-dejn taż-żwieġ, dejjem ikollha ġurnata libera!
  Alla mhux omnipotenti f"kollox, hu bla setgħa li jargumenta mara!
  Għalkemm Alla jista" kollox, mhux kapaċi jagħlaq ħalq il-mara, u jwaqqaf il-politika!
  Politiku m"għandux kuxjenza, mara għandha sens ta" proporzjon, u politika mara għandha s-sentimenti kollha bla qies!
  Mara hija fjura, xewn bħal tela, imma l-fwieħa ħelwa tagħha tattira l-mogħoż u d-drones!
  Il-votant jaqa" fit-tfulija, jivvota għall-ballut qodma mibgħeda bil-ħofor!
  Suldat Russu jistaʼ jiġi mġiegħel jiġġarraf bħal zkuk ċanfrin, imma ma jitqiegħedx fuq irkopptejh, u jitħawwad bħal aspen!
  Jekk ma tridx tosserva d-dixxiplina militari, int tgħawweġ dahrek bħal priġunier!
  Hemm ħafna ħmieġ fid-dinja tagħna, prinċpijiet rari biss fiha!
  Ilsien il-politiku huwa twil, imma biex iwettaq dak li ħabat - idejh qosra!
  Il-politiku pront iwiegħed, bil-mod biex iwettaq, jitlob l-elemosna, u maħfra għall-qerq!
  Meta mara ma jkollhiex biżżejjed żraben, tpoġġi raġel barefoot fuq!
  Mara hija l-ewwel u qabel kollox volpi li trid torbot iljun, iżda ġeneralment il-ħmir jidħlu fil-lasso tagħha!
  Mara hija tiġieġ li tħobb il-bajd tad-deheb, li ġġib biss telf lit-trasportatur tagħhom!
  Mara hija tiġieġ, hi biss tista 'ġġib bajd tad-deheb lil dak ir-raġel, li huwa volpi reali!
  Volpi reali u serduk se jġiegħlek tbid bajd tad-deheb!
  Id-dwiefer tal-volpi mhumiex dawk tal-iljun, imma hi se tqattaʼ tliet ġlud mis-sultan tal-bhejjem!
  Min mhux volpi b"moħħu mhux iljun lanqas!
  Mara volpi kapaċi tikkonvinċi lil kull raġel li huwa iljun, li jrabbi bħal ħmar sempliċi!
  Iljuna mara b"moħħ ta" volpi biss u maqbad ta" lupu!
  L-iljun mhux dak li jgħajjat, imma dak li jitfarrak ħafna ħdura!
  Meta politiku ma jkunx volpi, allura tliet ġlud jinqatgħu minn fuqu u jitpoġġew fuq l-għonq tiegħu!
  Politiku għandu ħmar wiesa" biex ipoġġi fuq żewġ siġġijiet, imma għandu wisa" ta" ruħ bil-kliem biss!
  Tank huwa mtaqqab minn projettili tal-qalba tal-uranju, politiku jitla" s-sular ta" fuq mingħajr qalb, iżda b"purse tad-deheb!
  B'saqajn vojta, mara tista 'twassal biljunarju fil-kwartieri ta' rovina sal-livell ta 'tramp!
  Il-politiċi jaduraw, u saqajn vojta tan-nisa u l-votanti biex jilbsu ż-żraben!
  Il-politiku jneħħi n-nisa, u jilbes iż-żraben tal-irġiel!
  Il-politiku jrid mikxuf saqajn in-nisa, u shod irġiel sa widnejn!
  Il-politiċi jridu jneħħu l-mara fis-sodda, u jħobb lill-irġiel ħdejn il-kaxxi tal-vot!
  Għal politiku, is-sieq vojta ta" tfajla hija li tgħolli d-dinjità, iżda l-klassifikazzjoni titla", iż-żarbun lill-votanti!
  Il-politiku għandu tkaken vojta ta" nisa f"rasu, u l-votant huwa butu ċatt għalih!
  Il-politiku jħobb nisa bla ħwejjeġ xejn u votanti li huma miżbugħin bis-sħiħ!
  Mara, tarmi ż-żarbun fil-ħin, issuq politiku taħt l-għarqub, anke jekk huwa boot imħawwar!
  Politiku li mara kapaċi ssuq taħt l-għarqub b"sieq vojta, stivali stupidi!
  Ħobb saqajn femminili vojta, imma ma tkun boot tal-feltru!
  Kemm huma kerha s-saqajn vojta tan-nisa, diżgustanti li tħallihom isuquk taħt l-għarqub!
  Ammira s-saqajn vojta tal-bniet, imma tħallihomx ipoġġuk bħal butt tal-feltru!
  Ir-riġlejn vojta tan-nisa se jagħmlu stivali sħaħ minn politiku li hu mdorri jdarbu lill-votanti!
  Mara, wara li ħarġet iż-żraben, kapaċi tpoġġi fuq irkopptejha mhux biss boot tal-feltru!
  Daqqa ta" mara hija aktar b"saħħitha meta tneħħiha, tneħħiha ż-żraben!
  Politiku huwa boot tond tal-feltru jekk ikun misjuq taħt l-għarqub minn saqajn vojta tan-nisa!
  Hemm tali saħħa fis-saqajn vojta tal-bniet li se ssuq l-aktar boot imħawwar taħt l-għarqub u tpoġġi sewwa l-istivali tal-feltru l-aktar inveterati!
  Inti ma tistax tikkonvinċi mara biex mikxufa riġlejha jekk int boot sħiħa!
  Wara dan, Alisa Selezneva kienet sfurzata tinterrompi: it-truppi kienu qed javvanzaw fuq Minsk.
  It-tifla telqet mill-kamra tal-meditazzjoni u marret lejn l-avversarji.
  Il-ġenerali ma kinux wisq lesti li jsuqu t-truppi għall-attakk. Il-President tar-Russja fil-fatt irrifjuta li jappoġġja lid-dittatur tal-Belarus, u dan naqqas il-moral tat-truppi. Barra minn hekk, id-dehra ta' Alisa Selezneva ispirat lin-nies - deher mexxej ġdid u reali. Dan ifisser li d-dittatorjat li ddejjaq lin-nazzjon għandu alternattiva!
  Alisa Selezneva ħarġet ħarġet, teptip it-tkaken vojta tagħha, u ċapret:
  - M'hemm l-ebda Patrija aktar sabiħa-Russja,
  Iġġieled għaliha u tibżax...
  M'hemm l-ebda pajjiż aktar sabiħ fl-univers -
  L-univers kollu huwa torċa tad-dawl Rus!
  It-tifla, akkumpanjata minn ħafna eluf ta" nies, ħarġet fit-triq u ħarġet idejha. Dawwret il-pali tagħha u daret f"suldati, tkanta;
  Innu tal-omm tal-qaddis eżaltat,
  Tfajliet barefoot ikantaw f"qalbna...
  Sħabi Stalin huwa l-aktar għażiż,
  U l-leħen tas-sbuħija qed idoqq ħafna!
  
  Twielna biex nirbħu l-faxxisti
  Il-Wehrmacht mhux se tinġieb għarkopptejha...
  Il-bniet għaddew mill-eżami bil-ħamsa kollha,
  Jalla Lenin radjanti jkun fil-qalb!
  
  U nħobb lil Ilyich b'entużjażmu,
  Huwa fi ħsibijiet ma" Ġesù t-tajjeb...
  Aħna se noqtlu lin-Nazis fil-ġewwieni,
  U ejja nagħmlu dan kollu b"hekk b"ħila!
  
  Għall-glorja ta" Ommna, qaddis,
  Se niġġieldu bil-qalb għall-Patrija...
  Iġġieledkom membru tal-Komsomol barefoot,
  Qaddisin għandhom uċuħ bħal dawn!
  
  Aħna t-tfajliet ġellieda kuraġġużi,
  Emminni, aħna dejjem nafu kif niġġieldu bil-kuraġġ ...
  Il-missirijiet huma kburin bil-membri tal-Komsomol,
  Nilbes il-badge fil-karza militari tiegħi!
  
  Barefoot fil-kesħa niġri
  Membru tal-Komsomol jiġġieled fuq snowdrift...
  Se nkisser is-sinsla, jien l-għadu,
  U bil-kuraġġ se nkanta oda lill-warda!
  
  Jien se nagħmel il-Patrija bonjour,
  It-tfajla fl-univers tan-nisa hija l-isbaħ ...
  Se jgħaddu ħafna snin oħra,
  Imma l-fidi tagħna se tkun interuniversali!
  
  Għall-Patrija m'hemmx aktar kliem,
  Aqdi lill-Patrija, tfajla barefoot...
  F'isem il-komuniżmu u wlied,
  Se nidħlu fil-qoxra tal-univers tad-dawl!
  
  Dak li ma stajtx nagħmel fil-battalja
  Inġru 'Tigri', maħruqa, b'ċajt 'Panthers'...
  Id-destin tiegħi huwa bħal labra li taqta"
  Se jkun hemm bidliet fl-univers!
  
  Allura erfajt mazz minn dawk il-granati,
  Dak li ssawwar is-subien bil-ġuħ...
  Stalingrad formidabbli se jkun warajna,
  Naraw il-komuniżmu dalwaqt jingħata!
  
  Ilkoll inkunu nistgħu negħlbu tassew,
  'Tigri' u 'Panthers' mhux se jkissruna...
  Għolli l-għajta tal-god-bear Russu-
  U fucking - lanqas jafu l-miżura!
  
  Huwa umoristiku fil-kesħa barefoot,
  It-tfajla sabiħa tiġri b'pass mgħaġġel ...
  M'hemmx għalfejn tkaxkar quddiem bil-forza,
  Ħu pjaċir ħafna fil-qasam undead!
  
  Il-ġellied faxxista huwa sfortunatament b'saħħtu ħafna,
  Huwa jista 'saħansitra jċaqlaq rokit ...
  Taf bis-sħiħ l-ismijiet tal-komunisti,
  Wara kollox, l-għemejjel erojċi huma kantati!
  
  Għandi tifla, kien jaslu terribbli,
  Saquha barefoot minn ġo snowdrift...
  Imma t-tħassir mhux se jmiss lill-membru tal-Komsomol,
  U mhux tali kesħa, rajna!
  
  Il-mostri bdew jittorturaw lit-tifla,
  Ħadid, aħmar jaħraq għal takkuna vojta...
  U tortura bil-frosta fuq l-ixkaffa,
  In-Nazis ma jiddispjaċihomx għall-membru tal-Komsomol!
  
  Mill-metall furious aħmar tas-sħana,
  Mimsus, mal-qiegħ tat-tifla mikxufa...
  L-esekutur ittortura s-sbuħija għarwiena,
  Huwa mdendel lill-mara msawta minn nisġiet tagħha!
  
  Dawru direjja, saqajja huma tal-biża" għalija,
  Poġġew in-nar taħt l-arpits ta" tifla...
  Inġarri fil-ħsibijiet tiegħi, naf sal-qamar,
  Għaddajt fil-komuniżmu, tajt id-dawl!
  
  Fl-aħħar, il-eżekuzzjoni telaq,
  Fritz qed jiġru warani għarwien sal-blokka tat-tqattigħ...
  U nisma" tifel jibki,
  In-nisa wkoll jgħajtu bil-ħniena għat-tifla!
  
  Il-bastardi tefgħu noose madwar għonq,
  Il-fiends għafsuha aktar stretti...
  Inħobb lil Ġesù u lil Stalin
  Għalkemm il-bastards ħasbu art twelidhom!
  
  Hawn kaxxa knocked out minn taħt saqajn vojta,
  Fil-linja, it-tfajla mikxufa mibruma ...
  Jalla Alla li Jista" Kollox jirċievi r-ruħ,
  Fil-ġenna, se jkun hemm ferħ għal dejjem, żgħażagħ!
  Għal dan il-kliem, is-suldati u l-uffiċjali ħallew l-armi tagħhom u ħabbru li marru fuq in-naħa tan-nies. Fil-fatt, kien hemm kapitulazzjoni. Lukashenka ġie megħlub. Anke l-forzi speċjali elite ħabbru t-tranżizzjoni lejn in-naħa tal-poplu ribelli. U kien kbir.
  Ħafna eluf ta" suldati niżżlu l-armi u marru jiffraternizzaw man-nies.
  U kien sabiħ u romantic.
  Alice kantat bil-ferħ:
  -Meta aħna magħqudin! Aħna invinċibbli! Meta aħna wieħed! Aħna invinċibbli!
  U l-folla tan-nies għajjat bil-ferħ:
  - Għall-USSR! Għall-Unjoni Sovjetika!
  U l-poplu kanta fl-unison, fil-quċċata ta 'pulmun tagħhom;
  Jien int hu hi! Flimkien - pajjiż sħiħ,
  Flimkien - familja ħbiberija! Fil-kelma "aħna" - mitt elf "I", Big-eyed, mischievous, iswed, aħmar u bjankerija, Imdejjaq u ferrieħa - fl-ibliet u l-irħula!
  
  Ix-xemx tiddi fuqek, art twelidi.Int l-isbaħ fid-dinja, art twelidi!Inħobb lil pajjiżek, l-ispazji miftuħa tiegħek, inħobb l-għelieqi u l-muntanji tiegħek, għadajjar bi ngħas u ibħra mimlijin.
  
  Ark tal-qawsalla jdawru dahru fuq l-għelieqi It-taiga blu jiftħilna mitt mogħdija.Terġa" jiġi ż-żmien tal-berries misjura, U mbagħad jerġa" jaqa" fl-art borra abjad, enormi u lussuża, Bħal festa !
  
  Kor: Il-kwiekeb iħarsu lejk sorpriż, Ħruq it-tajjeb fuqek f"nofs is-sema Fl-għoli blu, l-għasafar ikantaw bil-ferħ U l-għanja ddoqq fuqek fis-sħab Fuq ilsienek bil-ġwienaħ!
  
  Jien int hu hi! Flimkien - pajjiż sħiħ, Flimkien - familja ħbiberija! Fil-kelma "aħna" - mitt elf "I" Ix-
  
  xemx qed tiddi fuqek, tferra 'mill-għoli. Kollox fid-dinja, kollox fid-dinja jista' jkun jien u int! kuntentizza, se naqa 'fil-fjuri tiegħek.
  
  Ir-rebbiegħa ħaddnet il-firxa ikkulurita ta" l-isteppi tiegħek.Int, pajjiż, naf, xemxi fid-destin!M"għandek l-ebda tmiem u l-ebda bidu,U tgħaddi ħafif u maestuż.Xmajjar immensi, bħal kanzunetta dwarek,Bħal festa!
  
  Kor: Il-kwiekeb iħarsu lejk sorpriż, Ħruq it-tajjeb fuqek f"nofs is-sema Fl-għoli blu, l-għasafar ikantaw bil-ferħ U l-għanja ddoqq fuqek fis-sħab Fuq ilsienek bil-ġwienaħ!
  
  Jien int hu hi! Flimkien - pajjiż sħiħ, Flimkien - familja ħbiberija! Fil-kelma "aħna" - mitt elf "jien" jien, int, hu, hi! Flimkien - pajjiż sħiħ, Flimkien - familja ħbiberija! Fil-kelma "aħna" - mitt elf "jien" jien, int, hu, hi! Flimkien - pajjiż sħiħ, Flimkien - familja ħbiberija! Fil-kelma "aħna" - mitt elf "jien" jien, int, hu, hi! Flimkien - pajjiż sħiħ, Flimkien - familja ħbiberija! Fil-kelma "aħna" - mitt elf "jien"
  Waslu aħbarijiet sensazzjonali - il-ġenerali u l-forzi tas-sigurtà, imdawra b'Lukashenka, marru fuq in-naħa tan-nies ribelli.
  Id-dittatur kriminali ħarab mill-bunker bil-biża", ħa koppja ta" valiġġi bid-djamanti.
  Għalkemm skont xi rapporti, kien għad hemm il-partitarji tiegħu f"xi bliet.
  Rajna wkoll lil Kolka ma" stakkament ta" minek tal-ħalib armati. Iżda sħabu ħarbu meta ġew attakkati mill-folla.
  In-nies niżlu fit-toroq fi kważi l-ibliet kollha, bil-bukketti tal-fjuri. Ir-rivoluzzjoni tal-kulur tidher li seħħet.
  U kien pjaċevoli u ikkulurit.
  . KAPITOLU 19
  Alisa Selezneva għal darb'oħra kellha tiġi distratta minn waħda mill-missjonijiet f'univers parallel. Kien meħtieġ li l-USSR tiġi salvata min-Nazis. Ukoll, x'inhu tajjeb.
  It-tfajla u t-tim tagħha rnexxielhom jaħdmu hemm.
  It-tfal komplew jiġġieldu, iżda Ulyanovsk ma setax jinżamm aktar. U l- battaljun imsawta tal- pijunieri kellu jħalli l- dawran.
  Subien u bniet, madankollu, kissru.
  U fil-fatt ħarġu mill-ċirku.
  It-tfajla Lara tefgħet rigal qattiel tal-mewt b"sieqha vojta. Qatgħet lin-Nazis u ħarġet:
  - L-aktar spirtu Russu b'saħħtu fid-dinja!
  Sadanittant, kien jaħraq ħafna fuq il-front Sovjetiku-Ġermaniż. It-tankijiet ta" Hitler saq tul il-ħamrija Russa.
  Gerda sparat lejn il-batterija Sovjetika bl-għajnuna ta" saqajha vojta u kantat:
  - Skwadra furjuża, skwadra furjuża! Fil-qalb tat-tfajliet tiegħi, in-nirien jaħarqu bil-qawwa!
  U issa l-kanun Russu huwa miksur.
  Charlotte, sparat bi snien mikxufa, irrimarkat:
  - Irridu nirbħu għax aħna Ġermaniżi.
  It-tank E-50 qabeż u qabeż. Huwa biss hedded li jinqaleb. U l-battalja kienet fl-aqwa tagħha b'tali frenzy kbir. U l-iskali varjaw minn naħa għal oħra.
  It-tank E-50 kien jirrifletti l-qxur li laqtuh. Cristina sparat ukoll billi tuża saqajha mikxufa u tiċpiċċa:
  - Glorja lill-ideat tal-komuniżmu!
  U mbagħad, żiedet, tkisser il-kanun Sovjetiku:
  - Ovvjament, bil-mod Arjan!
  Magda, tispara lejn l-avversarji, għajjat:
  - Ukoll, mill-kamin!
  U għamlet il-għajn lill-ħbieb tagħha. Hija tifla ta' aggressjoni estremament kombatttiva. Iżda fl-istess ħin, hi tidher qisha anġlu.
  Bniet ittorturaw pijunieri Sovjetiċi. Huma moqlu tkaken tagħhom blowtorch. Kif dawn is-subien ħelwin kienu jgħajtu fl-istess ħin. U s-sħaħar Ġermaniżi għandhom pjaċir kbir. U kien imdawwar b'mod trivjali minn dan.
  Gerda saħansitra għollet it-torċa għal xagħar il-pijunier, u kienet selvaġġa.
  Iżda l-ġellieda ċertament se jiġu kkastigati għal dan. Sakemm il-ġlieda tkun fuq. U kontrihom, it-tank T-34-85 huwa kemmxejn skadut. Imma bi ekwipaġġ kuraġġuż li jmur għall-muntun. Iżda t-tfajliet irnexxielhom iħabbtuh u għajjat:
  - Kapitoshki huwa magħna, il-bniet huma mimlija ajkli!
  Gerda sparat b"saqajha mikxufa kontra tank Sovjetiku ieħor u tfajt:
  U l-kanzunetta tiegħi tinstema
  U l-kanzunetta tiegħi hija...
  Bħal sejħiet flussi!
  Charlotte irrimarkat waqt li kixfet snienha:
  - Ukoll, mill-kamin!
  U għamlet il-għajn lill-ħbieb tagħha.
  Magda tat tifqigħ minn machine gun u ħarġet:
  - Ikollna t-Tielet Reich!
  Christina għamlet il-għajn, tbissem.
  - għidtx tidriftix!
  Ukoll, in-Nazis hawn stralċ kapitali. Iżda l-bniet Sovjetiċi, bħala regola, huma fuq roll. U jiġġieldu bil-kuraġġ.
  Steelenida hija biss sabiħa u dejjem fuq nett. Imma jekk jaqta", allura ma jidhirx biżżejjed lil ħadd.
  It-tifla u l-battaljun tagħha jiġġieldu man-Nazis. U huma stess iġarrbu telf, iżda wkoll jikkawżaw ħsara lill-ghadu.
  Valentina, tispara lejn l-għadu, tgħajjat:
  - Glorja lill-era tal-komuniżmu u żminijiet aħjar!
  U b"saqajh vojta, se jieħu u jitfa" granata.
  U bniet oħra huma dejjem fuq roll;
  Natasha tefgħet granata lin-Nazi b"sieqha vojta u kantat:
  - Hekk hu...
  Zoya nediet rigal tal-mewt bl-għarqub vojt u żiedet:
  - Ghadu...
  Wistin ċeda għal xi ħaġa qerrieda u għaxxaq:
  - Jaħseb...
  Svetlana tefgħet granata b"saqajha mikxufa u ħarġet:
  - Xiex...
  Natasha tefgħet ftit lumi b"saqajha vojta u għajjat:
  - Russu...
  Zoya ċediet ukoll għal xi ħaġa enerġetika u fatali, squeaking:
  - Immexxi...
  Wistin nieda l-mewt, u jgħajjat:
  - Ghadu....
  Svetlana reġgħet ċediet għall-distruttiv u vyaknula:
  - Break!
  Natasha tat dawra u tgħajjat:
  - Min...
  Zoya spara wkoll lejn il-barranin suwed li n-Nazis ingaġġaw u qaxxru:
  - Ażżard!
  Wistin tkellem b"qawwa u furja:
  - Dak...
  Svetlana ċediet bid-daqq ta" pantera:
  - AT...
  Natasha tefgħet granata b"sieqha vojta u għajjat:
  - Ġlieda...
  Zoya tefgħet il-preżent tal-mewt b"subgħajha vojta u għajjat:
  - Attakki!
  Wistin daħal u għajjat:
  - L-għedewwa...
  Svetlana tat mazz ta 'granati bil-qigħan tagħha vojta, u kif tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Aħna ser...
  Natasha sajret il-fqigħ u ssiffret:
  - Furjuż...
  Zoya qatgħet lin-Nazis u għaxxaq:
  - Taħbit!
  Wistin reġa" spara, u għajjat:
  - Furjuż...
  Svetlana xeħet hekk kif sparat:
  - Taħbit!
  Natasha reġgħet tefgħet granata bis-sieq grazzjuża u vojta tagħha, ċapret:
  - Aħna se jeqirdu l-Nazis!
  Zoya ħaditha u ċappet:
  - It-triq futura għall-komuniżmu!
  U tefgħet lumi b"saqajha vojta.
  Wistin ħa u xerred il-linji, u saqajha vojta tellgħu bil-qerda tul il-Fritz:
  - Se naqsmu l-avversarji!
  Svetlana ħaditha u tefgħet bl-għarqub vojt tagħha, mazz granati, u għajfet:
  Ejja nfarrku lill-faxxisti!
  U l-erbgħa komplew jisparaw u jitfgħu granati. L-E-75 Ġermaniż kien miexi. Magna b'kanun ta' 128 mm. U jispara lilu nnifsu.
  U l-bniet tefgħu granati. Imminat-Nazis. U sparaw lura. Telgħu 'l quddiem. It-tankijiet qed jirrumblaw mill-ġdid. Iċċaqlaq l-aħħar Ġermaniż "Leopard" -1. Karozza mobbli ħafna.
  Iżda t-tfajliet tiegħu ħadu f"idejh u knockout. Huma mqattgħin f'biċċiet magna mobbli b'magna turbina tal-gass. U nefħuha f"biċċiet.
  Natasha irrimarkat b"daħka:
  Qed niġġieldu mill-aqwa!
  Zoya qablet ma' dan:
  - Ksaħ ħafna!
  Wistin irrimarka bil-għaqal:
  - Aħna se nirbħu!
  U nediet granata kontra t-tank bis-sieq vojta. Tfajla qawwija. U għandha tant wit.
  Svetlana nediet ukoll rigal tal-mewt b'saqajha tas-sieq vojta, u laqtet lill-ghadu. Tfajla aggressiva ħafna, b'għajnejn il-kulur tal-qamħirrun. Hija għandha tali wit, u passaġġ ta 'saħħa!
  Natasha tat dawra u daħqet:
  - Għar-Russja qaddisa!
  Zoya sparat b"mod attiv ħafna, u daħqet, u wriet snien tal-perla:
  - Jiena gwerriera ta' dak il-livell li ma jisparixxix!
  Wistin spara wkoll. Qatt in-Nazis u għoġob:
  "Jien gwerrier ta 'ambizzjoni kbira!"
  U kixfet snienha perla!
  Svetlana ikkonfermat:
  - Ambizzjonijiet kbar ħafna!
  Il-bniet ilhom jiġġieldu għal żmien twil. Imma ovvjament irnexxielhom fix-xogħol militari. Huma beauties assolutament sabiħ ħafna. Moħħ pendenti. U jisparaw l-ewwel klassi.
  Il-bniet iġġieldu hemm ukoll. B'mod partikolari Anna u Alice sbieħ. Iż-żewġ tfajliet sparaw xkubetti u kantaw.
  Anna sparat, waqqgħet lill-Ġermaniż u ċappet:
  - F'isem l-Otherland, il-qaddis!
  Alice xebbat:
  - Int biss blu Hitler!
  Il-bniet iġġieldu, u l-ġellieda suppost jilbsu biss xorts iswed, irqaq u barefoot. Dan ippermettilhom jolqtu l-ħin kollu u ma jitilfux.
  Huma ġellieda li qatt mhuma se jbaxxu rashom, jingħalqu ġwienaħhom, u jitkaxkru ġo qoxra.
  Anna naqqset il-Fritz u ċapret:
  - Żgħażagħ Lenin!
  Alice qatgħet lill-faxxista. Hija tefgħet granata b"sieqha vojta u tgħajjat:
  - U l-aktar cool!
  Iż-żewġ tfajliet huma mgħawġa, b'saħħithom, blond. B'uċuħ kuraġġużi u sbieħ. U ovvjament iħobbu l-irġiel. Għalkemm, jidher, kif tista 'tħobb tali skerz bħala raġel?
  Iżda l-bniet għadhom akkużati.
  Anna tispara u rrimarkat bil-ħolm:
  - Hija ħasra li r-re twaqqa'!
  Alice waqqa" faxxista u staqsiet:
  - Għaliex skużani?
  Anna reġgħet sparat u spjegat:
  - Imbagħad kienu jispiċċaw il-Ġermanja, u Hitler ma kienx ażżard li jħaffef rasu!
  Alice ħasdet lill-Fritz u tgħajjat:
  - Iva, forsi, imma...
  It-tifla sparat suldat iswed ieħor minn fost id-diviżjonijiet Afrikani tal-Wehrmacht u rrimarkat:
  - Jista 'jkun agħar! Kieku Hitler kien imur kontra r-Russja tsarista.
  Anna saffar u tgħajjat:
  Nemmnu li se nirbħu!
  Il-bniet, madankollu, ma kinux pjuttost ċert. Il-faxxisti huma qawwija wisq. Kif twaqqafhom?
  L-ghadu litteralment qed jitfa' katavri. Imma għandu ħafna riżorsi umani. Kemm Għarab kif ukoll Afrikani. Ipprova tindirizza sfortuna bħal din. Iżda l-ġellieda huma ċerti li l-Wehrmacht se teżawrixxi ruħha illum jew għada.
  Alice sparat, waqqgħet lill-faxxista u tgħajjat:
  - Fi kwalunkwe każ, aħna mhux se naqtgħu pulzier ta 'art!
  Anna qablet ma' dan:
  - Se mmutu, imma mhux se nċedu!
  U għal darb'oħra ħarbat fuq in-Nażisti. Hija ġġieldet bil-qalb u b'rabja frenetika.
  Alice msiemer u squeaked:
  - Il-komuniżmu se jgħix għal dejjem!
  U tefgħet rigal tal-mewt b"sieqha vojta!
  Anna qabdet bil-ħila lill-faxxista, u għoġbet:
  Se niddominaw kollox!
  U thumps mill-ġdid. U sieq vojta tagħha se tniedi granata. Kif tikseb il-faxxisti sal-tunsilli stess. U huma, in-Nazi, għandhom tant twiebet u mwiet differenti.
  Alice bi snien, ħadet u nediet lumi oħra. Ferrex lin-Nazis u qaxxar:
  - Libertà jew mewt!
  Anna tgħajjat, u daqqet, qatgħet lin-Nażisti u tgħajjat:
  - F'kollox se nkunu l-ewwel!
  U għal darb'oħra swaba' mikxufin jitfgħu granata fatali.
  Alice tispara lejn l-ghadu. Jitfa' lin-Nazis u jqaxxar, u juri snien tal-perla:
  - Jien tifla li, franchement, hija super!
  U għal darb'oħra granata mitfugħa b'sieq vojta itir.
  Anna waqqa" lin-Nazis b"xutt preċiż. U għal darb'oħra nediet granata. Ukoll b'swaba vojta. Hawn tifla, tifla għall-bniet kollha.
  Biss super u iper!
  Il-ġellieda hawn jiddi bis-sbuħija. Alice ftakret kif saqajha mikxufa ġew mimsus minn tliet ġuvintur f"daqqa. Huwa hekk jibred. Sitt idejn ħeġġa jgħożżu l-qigħan, ix-xewk, l-irkopptejn, u l-għekiesi. U mbagħad jitilgħu. Lil koxox u ġenbejn girlish. Naturalment, dan huwa pjaċir. It-tfajla, żgur, hija temperamentali.
  Alice sparat lejn in-Nażisti u tgħajjat:
  Jalla l-ispirtu jkun magħna!
  U bl-għarqub vojt tagħha tat lumi għall-mewt.
  Anna fucked up ukoll. Qatt bl-eżatt l-ghadu. U tgħajjat b"entużjażmu:
  - F'isem ir-Russja u l-aħwa tas-Slavi!
  U għal darb'oħra, rigal mitfugħ b'sieq vojta jtir, jgħaffeġ lin-Nazis.
  Alice waqqgħet bil-pulit lill-kurunell tal-armata Ġermaniża u baħdet:
  - Qalbi tbati għall-Patrija!
  U hi wriet ilsienha. U għal darb'oħra sieq mikxufa u mnaqqxa fuq ix-xogħol.
  It-tifla ftakret kif ġriet mikxufa mal-borra biex twassal ittra lill-kwartieri ġenerali. Madwar għoxrin kilometru t-tfajla ġriet tul il-qoxra bajda, tax-xewk u taħraq. Tajjeb, ukoll, li saqajha ma kinux daqshekk teneri, il-ħin kollu mill-ġlata sal-ġlata barefoot. Inkella, kienet tibqa" b"diżabbiltà.
  Iżda madankollu wassal ittra, b'tipa importanti.
  U kif il-borra taħraq l-għarqbejn. Huma tant iskarlatina, calloused, scratched. Imbagħad Alice ġriet "il quddiem u lura bil-wieqfa. Hija ġiet offruta, għalkemm li tlibbes stivali tal-feltru, iżda t-tfajla qalet li kienet aktar destrezza hekk. U b'mod ġenerali, hija ftakret Gerda mill-Snow Queen. Allura dik it-tfajla xorta rriżulta li ma tantx kienet kuraġġuża. Hi talbet par żarbun biex tfittex lil ħuha jismu Kai. Iżda Alice iebsa ddikjarat li kienet se tmexxi. Hija qatt ma mardet, sogħla, jew ħarġet imnieħer inixxi. U jekk iva, allura ma jiġrilha xejn f"siegħa ta" ġiri. B'mod ġenerali, tista 'timxi barefoot is-sena kollha.
  Fil-qosor, Alice minn dakinhar infirdet għal kollox miż-żraben tagħha u qatt ma għatisat.
  L-istess jgħodd għal Anna.
  Natasha tat dawra. Maqtula ftit tużżani Nażisti. U beħet:
  - Ir-Russja dak iż-żmien kienet ...
  Zoya wkoll ta dawra u kkonfermat:
  - Hemm u se jkun hemm!
  Imbagħad it-tifla tefgħet granata b"sieqha vojta. Ferrex lin-Nażisti, u ħabbat:
  - L-ispirtu ta 'Stalin huwa magħna!
  Wistin spara wkoll lejn in-Nazi. Waqqa tużżana minnhom. U hi ċappet b"rabja:
  - Glorja lir-Russja tagħna!
  U b"saqajha mikxufa nediet granata fatali. U n-Nazis irċevew b'mod ġeneruż ħafna fil-qrun.
  Svetlana tbattet ukoll, u tgħajjat bħal lupu jaqbad biċċa laħam:
  - Glorja lir-Russja u t-Tsar!
  Natasha tat id-dawra u kantat:
  - Glorja lill-eroj!
  Ftakart fit-tfajla Borodino. U l-erojiżmu tal-massa tal-poplu Russu. U li kienu kapaċi jwaqqfu lil Napuljun. U wrew li kienu invinċibbli. U l-ogħla klassi tal-gwerra.
  Zoya nediet ukoll granata u squeaked:
  - Glorja lir-Russja! U l-aqwa suldati Russi!
  Wistin jgħajjat furjuż:
  - Glorja lill-aqwa ġellieda!
  U kif jitfa" granata b"siequ vojta.
  U Svetlana se teħodha wkoll u tniedi lumi tal-mewt. U se jxerred lin-Nazis, jgħajjat:
  - Ix-xmara tal-mewt mhux se tegħlibna!
  U għal darb'oħra granata mnedija b'sieq vojta itir.
  Bniet man-Nazi qed jiġġieldu bħal ġganti.
  It-tankijiet ta" Hitler kienu fuq in-nar. U splodew bħal granati. U kien hawn ġellieda sbieħ bħal dawn. Mimli ammirazzjoni u grazzja. Għandhom avventura tant sabiħa.
  Natasha tefgħet granata.
  Tweeted:
  - Se nkisser il-faxxisti kollha!
  U kif se jitfa" kapolavur ieħor tal-mewt b"siequ vojta.
  Zoya qatgħet ukoll lin-Nazis.
  Tefgħet b"sieqha vojta dak li joqtol.
  Hija tgħajjat bir-rabja:
  - Għar-Russja qaddisa! U bidliet kbar għall-aħjar! U għal darb'oħra, il-preżent tal-mewt, poddany għarqub vojt, dubbien.
  Hawn huma l-piloti fis-sema. Jiġġieldu wkoll. Partikolarment Margaret. It-tfajla normalment itir għall-ġlieda fi qliezet ta 'taħt waħdu. Imma kif tiġġarraf. Aces irġiel ma jistgħux jagħmlu dan.
  Margarita hija sabiħa ħafna, xagħarha bħar-raġġi tax-xemx. U ċ-ċifra hija kbira. U għal tifla, l-istil huwa jibred ħafna li tkun fi qliezet ta 'taħt waħdu. U l-qliezet ta 'taħt huma wkoll ħomor b'martell abjad u minġel. Tifla bħal din tista 'tħobb battaljun sħiħ f'daqqa.
  Din hija tfajla daqshekk sabiħa.
  Margarita waqqa" faxxist, li kien qed jiġri fuq ME-462, u ġegħlet lin-Nażista jpejjep denbu. Tfajla b'xagħar tad-deheb, sbuħija meraviljuża. U ħalq aħmar ħafna.
  Margarita qatgħet Fritz ieħor u għajjat:
  - Tista 'tgħix mingħajr gwerra, iżda mhux mingħajr paċi!
  Iva, il-ġellieda huma erojċi u kuraġġużi sal-estrem tal-ġenn.
  . Il-Ġermaniżi għadhom qawwija ħafna fl-arja. Id-diskoteki tagħhom huma speċjalment perikolużi. Dawn il-magni huma sempliċement invulnerabbli u jilħqu veloċitajiet sa għaxar veloċitajiet soniċi. L-akbar problema li MIG-15s ma jistgħux jimmaniġġjaw.
  Żewġ tfajliet Ġermaniżi Albina u Alvina qegħdin fuq diskette kaċċa għall-karozzi Sovjetiċi.
  Sbuħija, ovvjament, fil-bikini u barefoot. U sexy ħafna.
  Ikkontrolla l-ajruplan tad-diska b'joystick.
  Albina ddawwar il-karozza, twaqqa" ġlied Sovjetiku u tgħajjat bil-ferħ:
  - Jalla r-Reich tagħna l-għatx tad-demm ikun famuż!
  Alvina ħaduha u wkoll ta daqqa qawwija lill-karozza Russa. Hi waqqgħet u ċapret:
  - Genius Express!
  Iż-żewġ tfajliet taw daqqa ta" ħarta b"saqajn vojta. Huma blondes tant ħelu. U l-istampa tal-bniet hija intaljata ħafna. Jiġi mal-madum.
  Albina għal darb'oħra twaqqa' l-ajruplan Sovjetiku. U l-winks u roars:
  - Glorja lill-passaġġ qattiel!
  Alvina wkoll slurred bir-Russu. Hi ċċattjathom u saffar:
  - Jalla l-Fuhrer ikun magħna!
  Bniet fl-aktar aplomb! U għandhom tant seħer. U dawk is-snien huma tant frizzanti. Bħal perli miksuba mill-Kaptan Nemo.
  Albina ħabtet il-karozza u tgħajjat:
  - Mela ejja sarġ il-Guy!
  Alvina faqqret lill-ġellied u għajjat:
  - U tużżana guys!
  Albina daħqet u rrimarkat:
  - Sess kbir meta mara tikri raġel għall-flus!
  Alvin qabel:
  - Din hija klassi, flus biss hija ħasra!
  Albina waqqa" ajruplan Sovjetiku ieħor u tgħajjat:
  - U dak għall-fini ta 'pjaċir u flus mhuwiex ħasra. Dalwaqt konna nirbħu lir-Russi u nġibu lilna nfusna proprjetà!
  Alvina laqtet karozza ħamra oħra u għajjat:
  - Sfortunatament, il-gwerra tkaxkar! Dawn ir-Russi huma tant iebsa. Qisu taqbad il-gomma bil-ponn tiegħek!
  Albina oġġezzjonat bi dwejjaq:
  - Jekk biss għall-gomma. Huwa aktar bħal konkos rinfurzat. U għakkik iweġġgħu ħafna!
  Alvina ċappet, laqtet karozza Sovjetika, u bemħet:
  - Se nkissru kwalunkwe konkos!
  Albina waqqgħet ġlied MIG-10 minn ġirja:
  - U tkisser il-metall, u jevapora!
  Alvin qabel ma' dan:
  - Ikissru u dewweb! Dalwaqt ikollna lasers! U allura r-Russi definittivament se jispiċċaw!
  Albina kienet f'armonija ma' dan:
  - Ma tistax tirreżisti laser!
  Alvina tgħajjat furjuż.
  - Ejja nieħdu Moska, u mbagħad Londra!
  Albina irrimarkat imdejqa:
  Wasal iż-żmien li tieħu Londra!
  Il-bniet ħarġu diskette tagħhom. Ma jimpurtax kemm il-kanuni tal-ajru MiG Sovjetiċi jisparaw fuq il-karozza tan-Nażisti, ma jistgħu jagħmlu xejn siewi. Ġett b'saħħtu u laminari jwaqqa' l-projettili u l-frammenti kollha.
  Alvina, li qatgħet il-ġellied Russu, għajt:
  - L-ors mhux se jiżfen iż-żfin tal-farfett.
  Albina, bl-għajnuna ta" subgħajha vojta, ippuntat il-karozza tagħha u għajjat:
  - Iva, ors... Inti annimal tajjeb ħafna. Speċjalment fuq katina u meta l-ġilda tiegħek titqaxxar!
  Il-bniet jaħdmu bil-furja tat-tigresses. Eh, fis-sodda huma wkoll temperamentali. Iħobbu jkunu attivi. U ma jittollerawx il-kostanza. F'dan ir-rigward, biss klieb il-baħar. U jħobbu l-esperimenti. U għandhom ħalq iħobb ħafna.
  Alvina waqqgħet il-karozza Sovjetika u għajt:
  - Għal bidliet fil-gwerra għar-rebħa tagħna!
  Albina irrimarkat bi dwejjaq u ferħ:
  - Iva, il-gwerra mkaxkra... Hija biss fabbrika ta 'ħmar il-lejl u l-kċina ta' Satana. Kemm mietu r-raġel u t-tfajliet tagħna!
  Alvina kantat b"daqqa:
  - Kemm minn ħutna jonqsu fl-oqbra tagħhom... Dellijiet iduru f"dik id-dinja... Ma nifhimx x"inhu dak.
  Albina, tidħek karnivora u tfarrak lir-Russi, tgħajjat:
  - X'taħseb, ħabiba, jeżisti Alla?
  Alvina, toqtol ukoll, issira:
  - Għandi dubji kbar. Il-gwerra ilha għaddejja għal tant snin. U li l-Almighty ma jħobbx lill-Ġermanja jekk iħalli tant mill-aqwa wliedha u bniet jitħassru!
  Albina ssuġġeriet:
  - Forsi hemm xi tifsira profonda f'dawn it-testijiet?
  Alvina tgħajjat u tgħajjat:
  - Tifsira? Biex tittortura aktar lin-nies, u speċjalment lilna l-Ġermaniżi?
  Albina tkellmet b"entużjażmu ta" lupu li qabżet ħaruf:
  - Imbagħad aħna se jipperċepixxu l-delights tad-dinja b'mod aktar qawwi! U imħabba paċifika!
  Alvina kixfet snienha u gerbet:
  - Imħabba militari għadha ħafna aħjar!
  Albina qablet ma' dan:
  - Naturalment, speċjalment mas-subien. Huma riħa taż-żgħożija, u mhux xagħar bħal irġiel imkabbra! Huwa ta' pjaċir li tagħmel negozju magħhom!
  Alvina, tgħaffiġ ajruplani Sovjetiċi, squeaked:
  - U l-proċess tat-tagħlim huwa attraenti ħafna. Inħobb nieħu r-rwol ta' mentor! Huwa daqshekk kbir!
  Albina qablet ma' dan:
  - Ma jsirx aktar b'saħħtu!
  Bniet, b'mod ġenerali, huma umoristiċi, iżda whores. U ovvjament jagħmlu xi ħaġa li mhix pjaċevoli ħafna biex taqra dwarha.
  Il-bniet qed jaqbżu b"sabar. Iridu affezzjoni kemm jista" jkun! U li strokejhom kuljum. Aħjar, tliet darbiet kuljum. Le, għoxrin darba kuljum!
  Alvina waqgħet għal isfel, ġellied ieħor u tgħajjat:
  - Le, hemm Alla! Huwa jippermettilna neqred is-suldati Sovjetiċi!
  Albina wkoll tħabbat u bejħet:
  - Oh, x'qed nitlef? Hemm is-sess, hemm l-irġiel ... Hemm ħafna divertiment, iżda m'hemm l-ebda riskju li tmut! Allura għaliex irridu t-tmiem tal-gwerra?
  Alvina malajr qablet ma' dan:
  - Fil-fatt, u għal xiex! Se niġġieldu sal-aħħar!
  Albina issiġet f"xi dwejjaq:
  - U l-gwerra hija li wara t-tmiem, tħossok mhux wisq anki vojta.
  Alvina kienet tħobb ħafna li tittaqqab għal sidirha. Huwa daqshekk sensittiv u erotic. U l-bews huwa saħansitra aħjar. U meta diversi rġiel temperamentali jħossuk f'daqqa. Speċjalment jekk huma subien, u għadhom eċċitati.
  Fil-qosor, il-bniet huma ġeneralment super u antiheroes!
  Bniet sbieħ ħafna, sexy, u minfuħa sabiħ. Ikkunzat, barefoot.
  Natasha qatgħet il-Fritz u għajt:
  Aħna t-tfajliet kburin ħafna biha nfusna!
  Zoya wkoll isaffar u tgħajjat:
  - Naħdmu biss fl-ewwel ringieli!
  Wistin, ix-xitan ta" xagħar aħmar, kanta:
  - Aħna biss primas u ballerinas!
  Imbagħad nediet granata b"sieq vojta.
  Svetlana ħaditha u sparat. Threw lumi
  - Ejja niġġieldu! M'għandniex moħħ ta' clown!
  Il-bniet għamlu xogħol mill-aqwa. Huma sparaw u tefgħu granati b'riġlejhom seductive. Xi ngħidu dwar il-Führer...
  Natashka kixef sidirha, u bil-beżżula iskarlatina tagħha tat granata. Hija tellgħet, u niżlet fil-gradi tan-Nazis, squeaked:
  - Iva, se jkun hemm doomsday kbir!
  Zoya tweeted:
  - U Svarog l-Alla l-Kbir se jiġi!
  U wkoll, bħal ma 'swaba' vojta, tniedi granata.
  Wistin daħak u rrimarka:
  - Għadu interessanti. L-insara għandhom Ġesù paċifista. U għandna armar kbir Svarog! Differenza viżibbli!
  U se jitfa" wkoll pakkett ta" splużjoni bl-għarqub vojt.
  Imbagħad Svetlana, b'sieq vojta, se tolqot lill-għadu b'granata. U ikanta, ħabbar snienu:
  - Alla tagħna huwa Alla tal-Gwerra! Mhux pacifizmu!
  Il-bniet imbagħad tefgħu snowballs lejn xulxin. Natasha daħqet u rrimarkat:
  - Tajjeb li Vladimir kien intelliġenti biżżejjed biex ma jaċċettax il-Ġudaiżmu. Madankollu, naħseb li jkun aħjar li tiżviluppa tiegħek! Ukoll, għala għandna bżonn it-twemmin ta" nies oħrajn?
  It-tifla ħadet u nediet granata b"sieqha vojta. U għaffeġ lill-faxxisti.
  Zoya, sparar, żiedet:
  - Le, tassew, agħmel il-fidi paċifista! Imma tista 'wkoll toħroġ bl-Iriy tiegħek!
  U wkoll b'sieq vojta, kif tniedi rigal tal-mewt, u tkisser ftit tużżana faxxisti.
  Hawn Wistin ukoll ħabbat lin-Nażisti. U għal darb'oħra, saqajn vojta ċedew, pakketti splussivi.
  Hija xerred lin-Nażisti u tgħajjat:
  - Sħarijiet antik b'mod ġdid!
  U wriet ilsienha!
  Svetlana marret fil-linja. Qatgħet il-Fritz u għajt:
  - U bidliet kbar għall-futur!
  U nedietha bl-għarqub vojt, kissret id-dahar tal-Fuhrers.
  Natashka ħaditha u għajjat b"minjiera ddisprata:
  - Jien l-aktar tifla cool! Kollha f'daqqa jiknes!
  U sieq vojta jitfgħu l-mewt u l-kaos.
  Zoya kienet imdejqa wkoll. Qtil ħafna faxxisti.
  U baħdet:
  - Għall-unur u Patrija!
  Wara dan, għal darb'oħra, sieq vojta tagħha se tibda xi ħaġa.
  Hawn u Wistin se jeħodha u jaħraqha. Jiddubita l-faxxisti. Tkisserhom f'biċċiet.
  Imbagħad jieħu u jkanta:
  - Glorja lill-Patrija u Unur!
  Svetlana se tniedi wkoll rigal tal-mewt, u blather:
  - U se nkunu flimkien!
  U saqajn vojta se jibdew il-qerda.
  Natasha, ukoll, se teħodha u dwiefer ... Hi se taħsad il-Fritz.
  Imbagħad jieħu u jagħti d-dawra.
  Hija kantat, kixfu fommha:
  - M'iniex tifla sempliċi! Xagħar tad-deheb!
  Natasha, ovvjament, hija tfajla minn moħħha stess. Xejn huwa possibbli u lest għal kollox. Hekk kif tispara, sempliċement tammiraha. U mows down għedewwa bħal kultivatur.
  U tgħajjat:
  - L-imħabba twassal għall-mewt!
  Zoya ixxuttja wkoll. B"siequ vojta, jċedi għal granata, u jsif:
  - Korda brillanti!
  U żżid:
  - Faxxisti kollha bi spiża!
  Augustina tispara wkoll lejn l-ghadu. Teqred il-Fritz. Mows in-Nazis u squeaks:
  - Ftit aktar u nsiru aktar b'saħħithom!
  U s-saqajn vojta tas-sbuħija jerġgħu jitfgħu lil min iġorr il-mewt.
  Svetlana tispara wkoll lin-Nazis. U tniedi granata, bl-għajnuna ta 'sieq ta' sieq vojta. U chirps:
  - Ma konniex nafu problemi, imma ġie ġar!
  U jidħaq hu wkoll.
  Il-bniet huma tant aqwa. U busty. U jħobbuha meta jiġbdu boobs tagħhom.
  Hawn huma l-beauties. Din hija l-aerobatics tal-imħabba u l-poeżija! Ifaħħar lill-bniet sbieħ! Iva, ħallihom ikunu tajbin ħafna!
  Natashka splodiet lin-Nazis b"ġett taċ-ċomb u għaxxaq:
  - Anzi, emminna, le!
  U b"sieq vojta jerġa" jniedi l-mewt!
  U hawn Zoya qisha lupanet. Waqqa 'l-faxxisti. U tgħajjat:
  - Ma tistax issib kontroll fuqna!
  Augustina, bħal lupanet ukoll, bl-għajnuna ta" saqajha vojta, tħabbat daqqa ta" Fritz u tgħajjat:
  U s-seklu li ġej se jkun tagħna!
  Wara dan, snienha se sparkle bħal mera!
  Svetlana wkoll ħadet u nediet granata b'sieq vojta. Qatlu l-faxxisti. U propilikala b'aplomb:
  - Rebħa eterna! Svarog magħna!
  Natashka nediet biċċa ħġieġ b'saqajha vojta. Qatgħet griżmejnhom mal-Fritz u għajt:
  U Ġesù jkun magħna!
  Imbagħad żiedet:
  - Bħal Alla White Russu!
  Zoya tat ukoll granata u għajjat:
  - Glorja lir-Russja l-Kbira!
  U bl-għarqub vojt se tarmi pakkett ta" splużjoni.
  Wistin ħadlu l-beżżula li kienet qisha frawli. Ħallajt kju għan-Nażisti.
  Imbagħad tefgħet il-mewt fuq il-Fritz b"sieqha vojta u għajjat:
  - Ejja ma jkollniex problemi!
  U hi wriet ilsienha.
  Svetlana wkoll poġġiet fil-kju. Hija Tore l-Nazis f'biċċiet ... U mbagħad granata mnedija b'sieq vojta dubbien.
  Tfajla Blonde tgħajjat:
  - Jalla l-Forza tkun magħna!
  U l-erba" tfajliet għajtu:
  - Glorja lill-Familja li Jista' Kollox, Omnipreżenti, Omniscient, Eterna, u Eterna!
  . KAPITOLU 20
  Il-messaġġ dwar it-titjira tad-dittatur Lukashenko qajjem entużjażmu kbir fost in-nies. Iżda Alice użat tant enerġija telepatika u ipnotika li ġiet miġbuda lura torqod.
  It-tfajla mill-futur iddeċidiet li tirrilassa u terġa 'tiċċarġja ruħha sabiex tiġġieled ma' forzi ġodda. Il-gwerrier ta 'l-era spazjali mitfugħa fit-tgħanniqa qali ta' Morpheus.
  Diġà waqt it-titjira, Abaz inqasam f'diversi partijiet u attakka minn naħat differenti. Il-midruba Alexei Teterev ġġieled lura b'mod iddisprat, għaraq imħallat mad-demm iqattar minnu fi gruppi. U l-mostri li jtajru komplew jagħfas. Alisa Selezneva, sadanittant, waqqgħet il-mostri bis-sajjetta tagħha u subgħajha vojta ta" riġlejn iffurmati xeħtu pulsars ta" kull kulur tal-qawsalla. Tfal squealed, dawk li waqgħu fis-snien terribbli twitched tbatija jmutu. Biex itaffi l-pressjoni fuqu nnifsu, Leshka beda jirtira, jagħmel dawriet fl-arja. Il-wizard li jattakka bagħat mewġa wara mewġa, iżda ma setax jolqot il-mira li tiċċaqlaq. Imbagħad is-saħħar ħareġ xibka mill-but u pprova jitfagħha fuq il-bniedem. L-ewwel tentattiv falla.
  It-tifel sorcerer dodged faċilment, iżda t-tieni tefgħa kienet aktar effettiva. Apparentement, in-netwerk kien homing. Hija kopriet Lyoshka, swaddling lilu bħal tarbija. Abaz kixef snienu fi tbissem.
  - Gotcha, puppy! Issa int tkun sarġ tal-ħaruf.
  Il-vireg għafsu lit-tifel magician, tant iebsa li l-kustilji qasmu. Il-wizard żagħżugħ twitched. Is-saħħar antik reġa tefaʼ fjamma qawwija, li minnha ġiet iffurmata lanza impressjonanti.
  Instema" għajta selvaġġa:
  -Issa npoġġik fuq bżiq.
  Aleksey Teterev nduna li din ma kinitx ċajta, u dalwaqt kien ikollu jsib kif kien li jkollok biċċa laħam fuq ganċ tal-biċċier. Kburija u xewqa li ngħix miġġielda fir-ruħ tiegħi. Il-ħajja rebħet. Reġa" jgħajjat f"disprazzjoni selvaġġa, hu għajjat:
  - Alice, salvani!
  It-tifla, intant, kompliet teqred il-ħlejjaq tax-xitan. Fadal biss ftit minnhom, tnejn biss. Meta semgħet l-għajta tas-sieħba tagħha, ħarġet żewġ raġġi tax-xemx. Huma stabbed il-kreaturi creepy fid-dahar, tfarrak il-monsters għat-trab, imbagħad daru madwar. Is-sorcerer tefa' l-lanza tiegħu, u Alice bilkemm irnexxielha parry, iddevja l-punt mill-mira. Ġie 'l isfel, itir, imwaħħal fil-fond fl-art.
  Issa t-tfajla kienet wiċċ imb wiċċ mas-sorcerer.
  - Hekk taġixxi, qadim xiħ.
  Abaz minfuħ, ma jħobbx jissejjaħ xiħ. Wara li ħeles l-akkuża, hu u bosta mill-inkarnazzjonijiet tiegħu ġrew lejn Alice. It-tifla qabdet iċ-ċirku. Tiddi b"tant qawwa li saħansitra ħarqet idu.
  - Ambra griża kadabra! - Alice Selezneva qal jespliċitaw.
  Nixxiegħa densa ta 'dawl waqgħet fuq il-wizard ħażen. Daqqa ta 'forza inkredibbli dawwal lilu minn kollox. Anke kustilji suwed kienu viżibbli. Is-saħħar ipprova jpoġġi difiża, iżda l-enerġija kollha tiegħu nixfet. Alisa Selezneva marret f'rabja. Meta rat ix-xabla f"wiċċ l-ilma tat-tifel tas-saħħar, qabdet u ġriet biha lejn is-saħħar. Alice ma kinitx taf kif tagħmel ċint, imma Abaz tant kien dgħajjef li ma tantx setaʼ jċaqlaq is- xabla tiegħu.
  It-tfajla veloċi u b"aġilità riproduċiet il-figura li kienet rat tat-Tifel Wizard u qatgħet ix-xkupilja. Abaz tħawwad u pprova jitlaq, iżda l-veloċità tiegħu kienet bħal dik ta 'fekruna, ma tantx seta' jiċċaqlaq. Alice laqtitu u poġġiet is-sejf tagħha ma" griżmejh:
  -Ċedi, sorcerer, jew ikollok twieġeb għall-ħażen kollu li għamilt.
  Abaz għajjat:
  - Spare me fairy kuraġġużi. Mhux se nerġa" nagħmel.
  It-tifla daħqet:
  - Ukoll, int biss tifel. U min se jwieġeb għall-katavri?
  Alice qalbet lejn l-iġsma tat-tfal imdemmija.
  Bi tweġiba, squeak imbeżża":
  -Iva jien! Ma ridtx.
  Abaz drooled, jidher ċar bħal ġenn. It-tifel tas-saħħar tefa" minn fuq ix-xibka tiegħu, il-frak tal-istilla sfaxxaw. Waqt li reġa" jsejjes is-sell, qajjem sejf u dawwarha.
  -Biżżejjed taċ-ċerimonja man-necromancer. Aħjar joqtluh!
  Selezneva ddikjarat b'fiduċja:
  -Ħallih jikkanċella l-perjodi tiegħu l-ewwel, u mbagħad forsi nsalvawlu ħajtu.
  Abaz ghamlet indistinctment. Imbagħad Alice ippressat xafra tagħha ma 'għonqha. Ħarġet nida roża.
  Gwerriera żagħżugħa għal dejjem għajjat:
  -Taġixxix bħal iqarqu, inkella neliminawha, u allura aħna nfusna nsibu mod kif inkampaw mal-maġija ostili. Mhux se taħdem, studenti anzjani se jgħinu.
  Ggurgling imbeżża" bi tweġiba:
  -Nagħmel kollox. Salvali ħajti biss.-
  Abaz mitwi idejh fit-talb.
  Alice qalet b"ton sever:
  -Ibda u kun speċifiku u qasir. Ftakar, ħajtek hija fil-bilanċ.
  Abaz ftakar perfettament. Huwa whispered jispeċifika, tneħħi l-espliċita indotta jew ħsara, u anke l-espliċita ta werewolves, anke tfal bil-ħsara minn ghouls kienu l-aktar midruba, mhux maqtula, u ġew restawrati. Dawk li mietu ftit ilu u r-ruħ kienet għadha ma kellhiex ħin itir lejn dinja oħra rxoxtaw. Il-ħajja hija aktar prezzjuża, u Abaz ipprova minn kollox. Peress li l-qawwa tiegħu kienet eżawrita, Alice għenitu. Is-saħħar qalilha x'injuries kellha tagħmel, u hi użat il-maġija tagħha. Meta dak kollu li jista 'jsir sew kien sar, Alice u l-Wizard Boy ħasbu fuq id-destin tal-priġunier.
  Ma ridtx noqtlu, iżda l-periklu potenzjali f'wiċċu għandu jitneħħa.
  Alexey Teterev, bħala wieħed b'aktar esperjenza, qal:
  - Naħseb li għandek titneħħa mill-maġija tiegħek. Inti perikoluż wisq.
  -U naħseb hekk. Alice żiedet. - Warlock wieħed inqas ħażen.
  Abaz xotta:
  -M'hemmx bżonn! Kif se ngħix bħala persuna sempliċi?
  Selezneva għajjat bi tweġiba:
  - Allura, kun kwiet. Kif jgħix kulħadd. Int se taħdem, imma jekk tippreferi l-mewt allura...
  Imbeżża", il-warlock gurgled:
  -Naqbel. Trid tagħżel l-iżgħar minn żewġ ħażen.
  It-tifel magician kien konfuż, l-espliċit li jċaħħad lil ieħor mill-maġija kien kumpless, ġeneralment jiġi studjat biss fl-aħħar seba 'sena. U kien student sempliċi tat-tielet sena li bil-moħbi sema" l-espliċita u ried jużaha fuq il-ħati. Veru, wara rrikonċiljaw. Stramba, ħass ċertu rogħda f"irkopptejh. X'jiġri jekk ma taħdimx? Dik se tkun tal-mistħija minn fuq is-saqaf.
  Alice frowned.
  -Jekk m'intix kunfidenti fil-kapaċitajiet tiegħek, għidli, u nkun nista' nagħmel dan!
  Pride tkellem fit-Tifel Magician:
  - Le, jien waħdi! U għandi biżżejjed saħħa, imma l-ewwel jimmobilizzah.
  Alice bagħtet ħlas addizzjonali. Abaz shuddered, huwa telaq ilsienu.
  Leshka tgħajjat:
  -Issa ejja nibdew.
  Is-saħħar tifel qal mantra twila, imbagħad bagħat polz magħqud mill-locket u ċ-ċirku. Is-saħħar ipejjep u mar zopp, tilef minn sensih.
  "Dan kollu?" tgħajjat Alice sorpriża.
  Leshka mtajjar:
  -Bażikament kollox!
  It-tifel wizard ħabbat idejh.
  -Let!
  Abaz sparkled u sar trasparenti. Wiċċu tax-xaħam kien qed jitħawwad, għajnejh igglejżjat. Alice saffar.
  - Jidher li ffriżajtu.
  Leshka qal inċert:
  -Se jinħall.
  Is-saħħar baqa" wieqaf b"ilsienu mdendel u bil-ħarsa tal-ġebel tiegħu. It-tifel magician tappjat fuq l-idejn iffriżati, reounded bi tisfir kristall.
  Leshka ddikjarat b'fiduċja:
  - Tkun xi tkun, hu mhux se jagħmel ħsara issa. Issa fejn, forsi lura l-iskola?
  Alice tgħajjat bi tweġiba:
  Ejja nittrattaw mal-partitarji tagħna l-ewwel.
  Bosta guys imdawruhom bħal stilel tal-midja u jikkompetu għall-awtografi.
  It-tifel-sorcerer ħareġ pinna maġika u beda jiffirma. Huwa għamilha bi pjaċir, ħassu bħal superman. Alice kienet aktar modesta, iżda xorta ddeċidiet li tiffirma. Għamilha bil-grazzja kollha tas-soltu tagħha. Liema squiggles grazzjużi rriżultaw.
  Leshka kien ferrieħa u soċjevoli, meta ġie mitlub bil-pulit ħafna jgħid dwar l-isfruttamenti tal-passat, beda jimtedd bla mistħija b'ton kunfidenti:
  -I tellgħu lejn il-pjaneta Ohhela, fejn jgħixu Dragons ġiganteski. Ħlejjaq ħżiena li jattakkaw dinjiet oħra, devouring tfal. Huma kellhom l-imperu tagħhom stess bil-laser guns u l-plasma guns. Meta wasalt, kien hemm armata sħiħa kontrija. Imbagħad ipproponejt duell lir-re lokali. Huwa qabel u ħa miegħu installazzjoni iperplasmika. Kulma kelli kien midaljun u ċirku. Imma ma kontx nibża" mill-barbaru. L-ewwel, huwa waqqaf difiża maġika qawwija, imbagħad irrebutta l-volleys tan-nar tiegħu u kompla fuq l-offensiva hu stess. Tfajt tislima mill-enerġija maġika, qassejtlu ġwienaħ, imbagħad qabad xabla u qtajt is-seba" irjus kollha. Wara dan beda. Eluf ta" ħlejjaq ħmar il-lejl ġrew lejja, kienu bħal valanga ta" muntanji li teqred kollox fi triqthom. Imbagħad applikajt spell ġdid - ix-xfafar tar-riħ silġ. Lava ffriżat, saret fraġli bħall-porċellana. Imbagħad laqtitha b'raġġ u kissejtha fi frammenti żgħar. L-armata tad-dragun ġiet megħluba, u jien neħħejt il-pjaneta kollha mill-invażuri.
  -Int trid tkun għani ħafna?-
  Staqsa wieħed mis-subien.
  Leshka minfuħ:
  - Iva, forsi mhux foqra.
  It-tifel, ħabbat saqajh vojt, għaxxaq, jifrex dirgħajh wiesa" u minfuħ għajnejh blu:
  - Le, inti mhux biss mhux fqir, iżda monstrously sinjuri, għax irid ikollok teżori tad-dragun. Anke għal annimal wieħed li jgħix fit-tul, din hija fortuna, u għal eluf ...
  Imbagħad it-Tifel-sorcerer, ovvjament, induna li kien qed jigdeb, iżda ma setax jieqaf:
  -Jien tajt kollox lin-nies, għax hemm ħafna faqar fuq ħafna pjaneti fl-univers. Ħafna tfal qed imutu bil-ġuħ, imma narak pjuttost mitmugħa u sodisfatt.
  -M'għandix żraben, pereżempju.-
  It-tfajla barefoot qalet bi dwejjaq.
  - U f'din is-sħana, għaliex għandek bżonn żraben. Il-mixi barefoot huwa ħafna aktar komdu. U jekk tagħmel borra għal ftit jiem, allura hemm xi ħaġa għalik.-
  Il-Wizard Boy ċaqlaq. L-anzjani qalu. It-tifel barefoot saħansitra b"sfida żied il-ħurrieq, u wera li ma kellux uġigħ.
  Il-ġuvini l-oħra għajtu:
  Grazzi talli ssalvana mis-sorcerer. Huwa kiseb ġieħ lil Erodi, ma setax ikun agħar.
  Leshka ddikjarat b'fiduċja:
  -Dan kien ikun hekk għal żmien twil. U mbagħad jiffrankaw, għax jitolbu wkoll flus.
  Waqt li ħawwdu idejn kordjalment, il-Wizard Boy u Alice, adoloxxenti wkoll ta" żagħżugħa ħafna, inxteħtu b"mod edukat. Il-ġuvini għorok il-midaljun u telqu mir-raħal. Imma milli jidher intefqet wisq enerġija maġika u reġgħu ma laħqux l-iskola. Il-midaljun issaq disgustingly - inċident, ma tistax tara d-dar tiegħek!
  Minflok, niżlu fejn kienet qed issir xi ħaġa li tixbah laqgħa kbira. Armata sħiħa mxiet, laqat pass. Eluf ta 'suldati fuq ċriev u elk bi qrun bil-ponta, ġellieda miksija b'korazza tqila tal-kavallieri, formazzjoni tas-saqajn ta' ġellieda b'saħħithom f'korazza ħafifa u katina ta 'malta b'lanez twal, kollha ħejjew f'phalange. Veru, uħud mis-suldati għandhom muskets b"bajjunetti warajhom. Jiġifieri diġà hemm armi tan-nar fuq din il-pjaneta.
  - Savages. - Ħafna immigranti jgħixu hawn, iżda ħadd ma rnexxielu jirriproduċi arma qawwija biżżejjed. M'hemm lanqas magni awtomatiċi sempliċi, mhux bħal dawk tal-laser. U dawn il-lanez, il-phalanx, wara li vvintaw l-armi tan-nar, saru l-Età tal-Ġebel.
  Alice wieġbet:
  -Hawn il-progress mar mod maġiku. Maġija minflok teknoloġija. Allura l-forza ewlenija mhix pistoli, iżda maġi tal-battalja.
  Leshka ddikjara b'mod pjuttost kunfidenti:
  -Anke magic jeħtieġ laser. Dak l-istess sorcerer jista 'jinqata' b'tir wieħed. U għalhekk kelli ngħolli. Kieku ma kienx għaċ-ċurkett qawwi tiegħek, kont nsibha.
  Alice loġikament qalet:
  -Dan għal darb'oħra jissuġġerixxi li għandek bżonn ittejjeb fl-arti tas-sħaħ. Mur l-iskola u titlifx il-klassi. Ikseb fil-forma eventwalment.
  It-tifel wizard tbissem.
  -Aħna nagħmlu dan kuljum. O! Ara, il-pistoli mhumiex ordinarji.
  Tabilħaqq, ċentipiedi ġganti għaddew mat-triq. Huma kaxkru kanuni kbar b'ħafna kanni warajhom. Xi wħud kellhom tliet geddum, oħrajn sebgħa, u xi kopji ta" ħamsin bagolli, għalkemm mhux kbar ħafna. Xkubetti bħal dawn kienu mkaxkra fuq roti wesgħin speċjali biex ir-rebbiegħa u ttaffi l-korsa. Il-btieti kienu twal suwed u dehru intimidanti.
  Alice kienet, kemmxejn, mistagħġba bid-dehra tagħhom:
  -Jidher qisu arma tal-ġuvni. X"qawwa hemm moħbija fihom!
  Alexey wieġeb b'fiduċja:
  - Oh, Alice, tagħmillix tidħaq, armi primittivi. Rajt ħafna battalji u wkoll dokumentarji dwar il-gwerra u kien hemm dan... Eluf ta 'starships u miljuni ta' rokits ħabtu fl-ispazju. Sistemi tal-istilel sħaħ maħruqin bħal tifun ta" annihilation sweat permezz tagħhom. L-istorja taċ-ċiviltà tagħna hija kunflitti spazjali kontinwi, anke jien ipparteċipajt f'wieħed. Veru, kif suppost, ma kienx hemm bżonn li tiġġieled, l-ghadu rriżulta li kien teknikament dgħajjef u malajr ġie megħlub. X'jgħid? Li huwa meħtieġ l-ewwel nett li jiżdied il-potenzjal xjentifiku u tekniku. Kif qal il-Kbir Irki: - Teknika, matul il-gwerra tiddeċiedi kollox!
  Mistieden mill-futur oġġezzjona għal dan:
  - U kif qal wieħed mill-mexxej tagħna Stalin: - it-teknoloġija mingħajr spirtu hija mejta! Irridu nkunu imperu idealistiku u nemmnu fil-prinċipju spiritwali, id-dominanza tiegħu fuq il-materja.
  Leshka loġikament irrimarka:
  - Alice, kont qed nitkellem ma' għalliema mill-pjaneta Dinja. Qal li Stalin kien tirann imdemmi u krudili. U qed tikkwotah.
  Alice, bi tweġiba, b"rabja ttimbrat saqajha vojta u grazzjuża għal darb"oħra, u tgħajjat:
  - Ma nafx min kien f'ħajja tal-passat, forsi dissident, iżda Stalin huwa ħakkiem kbir. Huwa għamel lil Art Ommna l-aktar pajjiż qawwi fid-Dinja, irbaħna l-gwerra, konna stmati u rispettati mid-dinja kollha. Fir-rigward tal-moħqrija, ħakkiem kbir irid ikun krudili. Inkella, ma jkun hemm l-ebda ordni, u kreaturi vili joqogħdu fuq rasek.
  Leshka qal bil-kalma:
  - Il-moħqrija għandha tkun raġonevoli. Imma b'mod ġenerali, naqbel miegħek - qawwa qawwija - qawwa iebsa. Imma kellna demokrazija, u l-poplu kellu d-dritt li jivvota.
  Selezneva saret iebsa:
  - Kellna wkoll id-demokrazija u l-poter elettiv tan-nies. Is-Sovjetiċi huma l-aktar istituzzjoni demokratika fid-dinja.
  Leshka daħqet ironikament:
  -Imbagħad naqbel, m'għandekx imperu ħażin. Għalkemm eċċess ta" demokrazija huwa agħar min-nuqqas tagħha!
  Sadanittant, l-armata bdiet tinġabar f"ċirku. Il-ħitan tal-fortizza kienu jidhru quddiem. It-tifel sħaħar kien distratt mid-diskussjoni:
  - Oh, Alice. Jidher li se jkun hemm attakk.
  Selezneva xeħtet, kixfet snienha:
  -Dak hu biss dak li se jieħdu fuq l-attakk? X'taħseb, ta' min hi din il-fortizza?
  Leshka ħawwad il-ponn tiegħu:
  -Ejja insemmu!
  Il-fortizza li kienet fit-triq kienet kulur ċirasa skur. It- torrijiet stubby b"battlements ħoxnin kienu jixegħlu ftit fir- raġġi tal- erbaʼ xemx. Ċittadella pjuttost kbira b'foss fond mimli lava krimżi li titjir. Hija dehret ħajja, tentakli twal mġebbda minnha. Meta l-iżjed impudent fost iż-żwiemel niżel lejha, inqabad minn sida ħamra. Il-elk squealed u thrashed saqajh, u r-rikkieb spiċċat fin-nar. Bi tweġiba, l-armata bdiet tibni mill-ġdid. Faxex tan-nar għaddew tul il-gradi ta" quddiem, kienu d-difensuri li bdew jisparaw.
  Lyoshka sar attent u involontarjament għafas rasu fl-ispallejn tat-tifel b'saħħithom, iżda mhux wesgħin wisq, u ċaqlaq:
  - Jidher qishom balal tracer. Forsi d-difensuri għandhom machine guns?
  Alice ħarġet idha.
  - Dan huwa improbabbli, allura jkun hemm kontradizzjoni bejn it-teknoloġija u l-livell ġenerali ta 'progress. Ħaġa oħra hija li xkubetti ordinarji jistgħu jtejbu l-maġija.
  Leshka qabel malajr:
  -Dan huwa ħafna aktar ċar.
  It-truppi li kienu jimmarċjaw taħt il-bandiera tas-siċċ daru lura, ġibdu lis-suldati lura. Il-kap ġenerali, kien fl-armatura sewda, ma tilifx rasu. Id-dehra tiegħu, għall-kuntrarju, saret pompous u kburija. Nefħa bħal rospu, ikkmanda:
  - Tiskjera artillerija.
  Il-kanuni bdew jiċċaqilqu, kienu pożizzjonati b'tali mod li ma kinux aċċessibbli għal tiri mill-fortizza u, fl-istess ħin, setgħu jolqtu fuq il-post. Siġar żgħar kissru taħt ir-roti, karkassi tal-azzar ġew mitmugħa lura mill-recoil. Anke mill-bogħod kien tal-biża", mill-għaġeb tagħhom li jqiegħdu widnejn.
  Leshka għajjat biża":
  - Oh, Alice! Jidher li huwa "silencer".
  Selezneva tnikket bil-biża":
  - Le, huwa ragħad. Vaughn u silġ.
  Cannonballs tqal ġġarraf mat-torrijiet u l-ħitan b"daqqiet. Instemgħu splużjonijiet, ħarġet l-art fis-sema, frammenti ta" ġebel u briks. Il-piż tal-qlub individwali laħaq tliet liri, u għamlu ksur impressjonanti.
  Il-ġeneral nefaħ u għajjat xi ħaġa, minħabba t-taħbit ma setax jinstema". Bi tweġiba, l-armi tal-fortizza tkellmu, kienu żgħar u milquta f'distanza iqsar. Veru, xi drabi ħarġu l- artillerija taʼ l- assedju, u kkawżawha ħsara.
  Il-kmandant reġa" ta l-ordni u tneħħew il-bombi. Howled fl-arja, u mbagħad splodew, iferrxu frammenti. Alisa Selezneva ħarset b'attenzjoni lejn il-ħajt. Waħda mill-bombi waqgħet ħdejn is-suldat bil-whiskered griż fil-mument meta kien qed jimla l-pipa tiegħu. Ixgħel it-tabakk bil-kesħa, imbagħad daħħal f"ħalqu. U meta waqgħet bomba oħra fil-viċin, beżaq biss.
  It-tifla tgħajjat, tgħajjat:
  - Mhux effettiv, iżda effettiv.
  Leshka għajjat bir-rabja:
  - It-tipjip huwa ta 'ħsara, u huwa kompletament antiestetiku!
  - Jiġifieri, mhux estetikament pjaċir, iżda prattiku.-
  Alice daħqet u għal darb'oħra għall-enthen darba sieqha mikxufa, sabiħa ħafna, ikkunzata ttimbrata.
  Il-qoxra intensifikata, wieħed mill-kanuni tal-fortizza tal-isparar ġie sparat, tellgħu fil-foss, flopping fis-slush aħmar. Is-sit tal-ħabta sifna. Il-ġeneral ħakk idejh kuntent. Il-preparazzjoni ta 'l-artillerija kienet miġjuba għall-massimu tagħha.
  U madankollu, kien hemm riservi. B'mod partikolari, xi raġel b'kowt isfar avviċina l-armi tan-nar u tefa' perjodi, wara li laqtu ħafna aktar ta 'spiss u l-projettili tagħhom akkwistaw qawwa distruttiva. Hawnhekk, it-torri wieqaf fit-tarf bejn il-ħitan inqasam, imbagħad il-fdalijiet tiegħu waqgħu. Il-ħitan, ukoll, kienu mgħottija għall-ewwel bi xquq kbar, imbagħad dehru lakuni impressjonanti fihom. Dan kollu kien akkumpanjat minn għajjat ta" merħba u ta" ferħ. Fl-aħħarnett, in-nar ġie trasferit għall-foss innifsu. Il-bombi u l-kanununi saħħnu l-likwidu tan-nar saħansitra aktar, u wasslu biex tħabbat bħal funtana. Wara dan, l-isparar intensifikat saħansitra aktar, torri ieħor waqa ', u mbagħad il-ħajt finalment waqa'. Il-backfire ddgħajjef b'mod notevoli.
  Il-qerda saret aktar u aktar sinifikanti, il-forzi tad-difensuri kienu qed jonqsu.
  Ġenerali - jismu Jacopo, ikkmanda:
  - Quddiem! Fuq l-attakk, fuq ir-ruttam!
  Diversi għexieren ta" eluf ta" suldati bdew jiċċaqilqu, imferrgħin f"massa griż-isfar. Dawk li ġrew quddiem iġorru magħhom fascines marbuta sewwa. Huma ppruvaw jinħbew warajhom minn nar rari ta" xkubetta. Hawnhekk huwa xmara ħajja, bristling b'bajjunetti, laħqet l-art tal-foss mimlija bil-qlub ruffled, jitfg gzuz mxarrba fl-ilma, koperti l-lava. Wara li għelbu malajr l-ostaklu, is-suldati ġrew fil-kuritur, sfaxxaw b'biċċiet tal-ħadid. F'daqqa waħda, l-exclamations ferħanin tagħhom ġew interrotti minn għajta strangled, il-ħajt, diġà meqrud fit-trab, reġa' tfixkelilhom. L-attakk tbaxxa, ħafna suldati ġew mgħaffġa. U mill-ostaklu li kiber fil-mod tagħhom jitferra raża mqabbda u semblance ta 'napalm.
  -Hawn huma dawk iż-żminijiet! - Tifel-sorcerer sorpriż. "Anki l-metall jinħaraq bħal karta blotting.
  -Maġika! Għaddet Alisa Selezneva waqt li tieħu nifs fil-fond. - U ħafna qawwa.
  Il-ġellieda roared u maħruqa, il-lava fil-foss flared b'qawwa mġedda. Ma setgħux jifilħu moqrija bħal din, qagħdu lura. Lanqas ma kienet irtir, imma titjira ġenerali. L-armata, misjuqa bħal merħla nagħaġ, tefgħet l-armi tagħhom.
  Jacopo ġrew biex jiltaqgħu mal-horde li kien qed jirtira. B"leħen qawwi, ordna li jieqaf u jorganizza mill-ġdid il-gradi. Żwiemel magħżula ġrew biex jgħinuh, b"diffikultà kbira waqqfu l-infanterija. Fuq il-moviment, it-truppi ffurmaw feles, u n-nar tal-kanuni laħaq il-limitu tiegħu. Madankollu, kien inutli, il-qlub laqtu l-ħitan, ippanċjaw toqob, iżda ġew restawrati immedjatament. Bosta kanuni diġà nqasmu, wieħed mill-akbar xquq, ieħor inqatgħet għal kollox. Il-ġellieda batuti tkaxkru għal tined mediċi. Wara li b'xi mod irrestawraw il-gradi tagħhom, it-truppi tar-renju ta 'Lihe, l-affiljazzjoni tal-armata, il-guys identifikati mill-istemma fuq il-banner, irtiraw għal distanza sigura. Malajr in-nar mitfiet, konvinti mill-inutilità tal-buq, il-gunners taw l-armi tan-nar. Konfrontazzjoni ulterjuri wiegħed li se jkaxkru, u Alisa Selezneva ssuġġeriet li terġa" lura l-iskola.
  It-tfajla ċċappjat:
  - Wasal iż-żmien li mmorru torqod. Dalwaqt il-kontroll u aħna se jintilfu.
  Leshka b"ton irrabjat qal:
  - U tridna nitilfu spettaklu daqshekk divertenti?
  Alice irrimarkat b"entużjażmu:
  -X'hemm hekk interessanti hawn? It-truppi se jkunu f'assedju regolari, u se jdum aktar minn xahar. Tista 'tara li l-fortizza hija protetta mill-maġija u hija prattikament impregnabbli.
  Is-saħħar żagħżugħ loġikament irrimarka:
  -Iva nara. Iżda l-gwerra hija fenomenu dinamiku u ħadd mhu se jħalli armata sħiħa toqgħod għal xhur twal. Ħafna probabbli, jew se jneħħu l-assedju jew jieħdu xi tip ta 'trick. Irid ikollhom ass fil-kmiem.
  Alisa Selezneva ħarset dubjuż lejn ix-"xemx", l-erba" luminari kienu diġà bdew jitbaxxew ftit. Minflok bil-lejl fuq din il-pjaneta, biss għabex ħafif, iżda dan huwa pjuttost biżżejjed għal irqad iġjeniċi qasir.
  . KAPITOLU 21
  L-apprendist tas-sorcerer żagħżugħ, ħawwad rasha bil-hairstyles qawwi tagħha, irrimarka b'mod pjuttost loġiku:
  -X'jiġri jekk ma jkollhomx trump card? Imbagħad inkunu iblah. Barra minn hekk, is-saċerdotessa kbira se tibgħat awdituri. U se jsibuha suspettuża ħafna li ilna ttardjati daqshekk.
  Leshka għajjat fil-quċċata tal-pulmun tiegħu:
  Għandna jum liberu u dan huwa d-dritt tagħna!
  It-tifel wizard kien iebsa. Min-naħa l-oħra, fehem ukoll li kienu tard f"party.
  Leshka ħabbat:
  - Okay, ejja nagħmlu ftehim. Jekk tgħaddi nofs siegħa, u ma jinbidel xejn, allura ngħaġġlu lura. U jekk ikun hemm aħbarijiet, allura narawha sal-aħħar.
  Alice irrimarkat bil-għaqal:
  -Jiddependi dak li tfisser mill-aħħar u l-aħbarijiet. Illum diġà rriskjaw ħajjitna biżżejjed, u jien personalment iddeċidejt li ma nindaħal f"xejn.
  Leshka għajjat:
  - Oh, ħadt ħsiebek. Dan huwa egoiżmu.-
  It-tifel tas-saħħar għamel grimad.
  -Imma naħfirlek. Isma' Alice. Imma kieku inti kmandant, x"kont tagħmel flok l- assedjaturi?
  Seleznev għolliet riġlejha u ħarbit riġlejha t"isfel wara widna bis-swaba" vojta u grazzjużi tagħha, u wara gerbet, u mhux wisq kunfidenti:
  -Min jien? Ħtieġa li taħseb. L-attakk fuq l-art waqa". Huwa loġiku li tuża l-avjazzjoni, iżda fejn tikseb, mhux il-livell tekniku. Barra minn hekk, l-opinjoni tiegħi hi li kieku kelli ajruplani, kellhom jitnedew immedjatament. Attakk mill-ajru sorpriża seta" jsolvi l-kwistjoni.
  Leshka verament iddubita:
  -X'jiġri jekk ikollhom perjodi kontra l-ajruplani? Per eżempju: "Imblokk bl-ajru".
  It-tfajla qalet bi tbissima diqa:
  - Imbagħad huwa ħażin. Imma għad hemm mod taħt l-art. B'mod ġenerali, din il-fortizza hija verament daqshekk importanti, hux aħjar li tgħaddiha.
  Il-wizard żagħżugħ irrimarka:
  -Id-dawra hija tipika ta 'l-istrateġija impressjonanti ta' etajiet primittivi u mhux daqshekk primittivi. Ukoll, żomm.
  Alisa Selezneva tbissmet. Is-sema sar ruby ċar, sħab aħdar mexa fuqu. Meta tħares aktar mill-qrib, qabżet u daħqet:
  -Ara, waslu d-Dragons. Kemm huma sbieħ.
  It-tifel wizard ħares 'il fuq.
  -Nara, huma tassew sbieħ ħafna, ikkuluriti bħall-friefet. U l-aktar importanti, hemm ħafna minnhom. Issa l-fortizza se tkun "wooled".
  Id-Draguni kienu tassew majestużi, impressjonanti bid-daqs u l-linji grazzjużi tagħhom. Kellhom minn waħda sa tliet irjus, u waħda minnhom biss, milli jidher l-aktar importanti, kellha sa sebgħa. Kienet Armada imponenti, waqt it-titjira, huma ħejjew f'figuri regolari, linji Slender, u curlicues frilly, u attakkaw il-fortizza mill-arja fuq il-moviment. Ilsna tan-nar u sħab tad-duħħan ħarġu mill-ħalq, dehru qishom xebgħa ta" meteoriti. L-istrajk tal-avjazzjoni strateġika kien terribbli. It-torrijiet u l-ħitan ġew imqaxxra mal-art, u l-artillerija tal-fortizza kienet sempliċement imdewweb fi flussi ħomor ta 'metall likwidu. U madankollu ċ-ċittadella ma ċedietx immedjatament, l-istrutturi tagħha ġew restawrati mill-ewwel, deher li s-swar ma tħawwadx.
  Madankollu, daqqiet segwiti daqqiet, id-dinja tal-pjaneta mgħollija u maħruqa, bħallikieku mferra bil-gażolina. U jekk il-ħitan xorta setgħu jiġu restawrati, allura l-maġija kienet apparentement ma setgħetx terġa 'titqajjem lid-difensuri. Il-fortizza kienet qed titbattal gradwalment, is-suldati kienu qed imutu, u prattikament ma kien hemm ebda ċivili fiha. Hawnhekk id-Dragons niżlu, taw sinjal bil-ġwienaħ tagħhom. L-armata bdiet tiċċaqlaq, tgħaġġel għall-attakk li jmiss. Il-monsters batew ġwienaħhom b'mod diliġenti li l-lava fil-foss malajr ħarġet.
  Is-suldati, wara li tefgħu l-foss bil-qatet, reġgħu mxew tulha, issa ma kienx hemm ostakli għalihom. It-truppi mlew malajr il-fortizza, beda s-serq ġenerali.
  Deher li kollox kien diġà spiċċa. Alisa Selezneva ġibdet idejn il-Wizard Boy u ċċajjjat:
  - Kien wirja tajba, u issa dar. Jew trid li aħna wkoll nidħlu fl-inkwiet?
  Leshka irrimarka bi tbissima:
  - Iva, jien ukoll xbajt. Żejjed espliċitu. Imma agħti ħarsa aktar mill-qrib, x'qed jagħmlu dawn is-suldati?
  Diversi suldati kaxkru tfajla żgħira u sabiħa ħafna b"libsa lussuża minn xagħarha. Huma tgħawweġ u ġibdu l-dublett tagħha tant franchement li ma kien hemm l-ebda dubju dwar l-intenzjonijiet maħmuġin tagħhom. Għalhekk bdew iqattgħu ħwejjeġ tagħha, u kixfu sidirha għolja. Dan, ġentlom imwieled Alexei Teterev, ma setax jiflaħ u, bħal kometa, qabeż, waqa 'bħal astun selvaġġ fuq l-istupraturi. Ix-xabla tiegħu leptgħu bħal sajjetta, u qatgħet ħames ġellieda konfużi. Imbagħad ħa lit-tifla f"idejh. Alisa Selezneva ma rreaġixxietx immedjatament, iżda, irkuprat ruħha, nediet pulsar fuq is-suldati.
  Daqqa ta" tingiż xerredhom mal-ġnub. Sparaturi rari ma setgħux jikkawżaw ħsara, u d-Draguni dehru li jaqgħu fi ibernazzjoni u, wara li użaw in-nar, shine b'kompjaċenza. It-tifel sħaħar, minkejja l-piż żejjed tiegħu, qam faċilment, it-tfajla għarwiena żammet sewwa miegħu, xagħarha dehbi ttikktar wiċċha, u xufftejha xoffa skomda fuq ħaddejn roża u bla xagħra:
  -Int il-kavallier tiegħi.
  Leshka tgħajjat bi tweġiba:
  -Iva! Jien suldat ereditarju.
  Is-saħħar tifel iddritta kburi. Għajnejh u ħaddejn maħruq, kien ċar imbarazzat. Filwaqt li fiżikament kien għadu żgħir ħafna, kellu moħħ ta" adult u, madankollu, ħass qisu verġni. Il-passjoni tiegħu, madankollu, kienet tixbah ħaruf innoċenti. Meta tħares lejn l-għajnejn profondi tagħha żmerald, kien diffiċli li tirreżisti t-tentazzjonijiet tad-dinja. Alisa Selezneva immedjatament ħassitha għira:
  Tinsiex li m"għandniex ħafna ħin. Irridu nwassluha f"post sigur u terġa" lura, taf fejn.
  Lyoshka wieġbet b'mod aggressiv:
  -Nifhem li. Imma mhux edukat li tħalliha waħedha hekk mingħajr ma verament tistaqsiha.
  Tfajla mikxufa, sabiħa, b"vuċi sabiħa ħafna u fidda, iċċajta:
  "Jien il-Prinċipessa ta" Navarro mill-pajjiż ta" Bucephalus, hi tliet mitt mil minn hawn. Ġejt hawn għal żjara, meta rappreżentanti tar-renju ta 'Lihe attakkaw il-fortizza. Huwa possibbli li missieri jiddikjara gwerra fuqhom u jimsaħ l-għedewwa fit-trab tal-luq!
  It-tifel is-saħħar qal irrabjat:
  -Wasal iż-żmien. U min kellu l-fortizza?
  It-tfajla sabiħa wieġbet bil-ħerqa:
  - Ir-Renju ta 'Tsvetando, li huwa mmexxi mir-Re Tsvetand, taf lilu?
  Alexey Teterev tbissem:
  Iva, dan huwa s-sultan tagħna. Ma tantx nafuh.
  Tfajla sabiħa kixfet snienha, wieġbet:
  -Inti magicians mill-iskola ta 'Dollaros? Għadek tara studenti?
  Alice staqsiet bil-mod:
  -Iva! Min kont f'ħajja passata? Forsi ditektif?
  Il-Prinċipessa wieġbet biċ-ċaqliq, saqajha mikxufa u grazzjużi tħawwad bl-eċċitament:
  -Le! Jien kont ballerina, u mbagħad, pjuttost bi żball, ġejt elett membru parlamentari. Kien f"din il-pożizzjoni li qatluni.
  Selezneva rrabjata rrimarkat:
  - Huwa ċar li d-deputati ħafna drabi jinqatlu.
  Alice fakkret l-istorja ta" pajjiżha. Ħassitha mistħija li kienet gidbet madwar elf galassja. Għalkemm hija ma gidbet, l-umanità mhaddma u għadha tikkontrolla lanqas elf, iżda diġà miljuni ta 'galassji.
  "Jidhirli li f"pajjiżi ċivilizzati m"għandux ikun hemm qtil." It-tifel s-sħaħ gerbet.
  Il-Prinċipessa żagħżugħa wieġbet b"daqqa:
  Ma tantx konna ċivilizzati. Pereżempju, sultan, f'ħajja tal-passat kien jappartjeni għal dinja aktar żviluppata ħafna, iżda, madankollu, abbanduna l-progress xjentifiku u teknoloġiku, bl-eċċezzjoni tal-provvista tal-ilma u l-impjanti tal-enerġija biss. Naturalment, il-maġija tista' ddawwal kollox, iżda hija aktar affidabbli b'dan il-mod.
  - Huwa aktar ċar milli ċar! - Alice xorta ma tafdax affarijiet maġiċi. It-tifel tas-saħħar għaxxaqlu.
  - Huwa tliet mitt mil sa darek, dak huwa ħafna. L-aħjar huwa li tuża l-espliċita tal-moviment.
  It-tfajla tgħajjat:
  -Mela uża aktar malajr.-
  Alice ttimbrat sieq vojta tagħha bla paċenzja, li f'daqqa waħda ħarġet funtana ta 'sprej Emerald.
  Leshka għajjat konfużjoni:
  Imma qatt ma kont hemm, allura nista" nkun żbaljat.
  It-tfajla mill-futur ħarġet idha.
  -Agħtini l-midaljun tiegħek. Tibżax, kelli waħda simili, tgħallimt nużaha żmien twil ilu.
  It-tifel-sorcerer involontarjament ħares lejn is-sider mikxuf tal-Prinċipessa, il-wiċċ tat-tfal tiegħu sar aħmar b'imbarazzament, għalkemm, ovvjament, Alexei Teterev huwa diġà antik ħafna. Sakemm il-ġisem ma jkunx żgħir ħafna u fl-istess ħin sabiħ.
  Imbagħad it-tifel etern għajjat imbarazzat:
  "Int tal-għaġeb, imma jekk tasal il-palazz hekk, inkunu mifhuma ħażin.
  Alice kkonfermat il-biżgħat tagħha, il-Princess misruqa issa kellha biss żraben tal-ħġieġ, huwa saħansitra sorprendenti li s-suldati ma kellhomx ħin biex tiċrita tali ġojjell. Għalkemm forsi għax it-tfajla kienet biss barefoot, u ż-żraben ħadu forma materjali, bħalissa. Hawnhekk Alice hija libsa pjuttost luxuriously, iżda kondizzjonalment barefoot. Iż-żraben tagħha jistgħu wkoll isiru realtà fi kwalunkwe mument.
  U jidher lil nies oħra li Selezneva hija shod.
  It-tfajla ta 'l-aktar demm awissu kienet imbarazzata, u għaġla għattiet sidirha. It-tifel-sħuħ sar f"poża:
  -Issa se naqra l-espliċita u niġbor libsa. Veru, minsuġ minn maġija pura, se jdum biss ftit sigħat, iżda jkun biżżejjed għalik li toqgħod quddiem missierek f'forma deċenti.
  Navarro waqfet imbarazzat, għajnejha tgerrbu. Wara li rċieva l-approvazzjoni, il-Magician Boy tefgħet ħajja.
  Jidher li mhux wisq ikkumplikat u rhyming.
  Alisa Selezneva tkexkex, instemgħet iż-żanżin tan-naħal, iduru madwar Navarro, għalkemm ma gidmux.
  -Ħaqq għal! Erġajt tħawwadt.- Alisa Selezneva kienet irrabjata u b'rabja ttimbrat saqajha vojta.
  U għajjat irrabjata:
  "O Alla, meta fl-aħħar se nkun kapaċi nikkontrolla l-milja kollha tal-maġija jien stess.
  Il-Prinċipessa, madankollu, ma kinitx mitlufa:
  -Allura! Sar żball. Il-maġi tal-qorti tagħna Chikhalino ilu jgħix għal kważi tliet mitt sena u din hija ħajtu biss f"dan l-univers, iżda xorta waħda xi drabi jiżbalja. Dawn in-naħal huma tant affettiva u ma jigdmu xejn. Ħallih jerġa' jipprova.
  Is-saħħar tifel tensjoni, saħansitra beda għaraq. Imbagħad, mhux mingħajr diffikultà, mbuttat barra jespliċitaw ieħor.
  Din id-darba, parzjalment suċċess, dehret libsa arja trasluċida fuq Navarro. Veru, ħabta oħra, iż-żraben sparixxew, u l-Princess irriżulta li kien barefoot. Madankollu, saqajha kienu distinti minn sbuħija u grazzja.
  B"xi mod kienet tixbah lil Gerda, li kienet immaturat u saret isbah b"mod inkomparabbli.
  Int Alice! Appost!- Alice kienet indignata, u mill-għarqub tond tagħha vojt, marret fl-arja, mewġa ta 'rabja u tsunami maġiku, oranġjo u blu.
  
  Leshka skuża ruħu, u l-geddum tiegħu kompla jgħammar, imxawwad bl-eċċitament:
  -Le! Iżda ma kienx ħafna ta 'espliċita differenti. Apparentement, minflok maġija pura, materja miż-żraben marru għall-libsa. Anke jekk huwa saħansitra aktar sabiħ! Nista 'nranġaha?
  - Naħseb li se tagħmel.- Navarro ċempel il-nightingale.- Barra minn hekk, il-mixi kontinwament f'taħlita ta 'kristall u djamanti mhuwiex konvenjenti ħafna, saqajli huma għajjien. Wara kollox, ma tistax timxi barefoot, persuna intitolata, mhux plebeja wara kollox.
  Alice daħqet bi tweġiba.
  -Imbagħad wasal iż-żmien għalina! Ħu l-midaljun u għid il-frażi maġika. U mbagħad Lyoshka għal darb'oħra tħawwad xi ħaġa.
  It-tfajla ħadet bir-reqqa l-artifatt maġiku b'subgħajha. Teptip isfar. Navarro whispered fih, xufftejn iskarlatina tagħha bħal petali tal-ward, imbagħad waqaf.
  - Iva, huwa pjuttost kiesaħ, huwa meħtieġ li terġa 'tiċċarġjaha. Għandek ċrieki, għalhekk sprinkle enerġiji fiha.
  Alice kienet waslet biex teħodha, iżda f'daqqa waħda leħnha waqgħet. It-tfajla ppuntat subgħajha lejn is-sema.
  -Ara, Dragun.
  Tabilħaqq, il-mostru bi tliet irjus deher minn wara s-sħab minsuġ fil-bizzilla. Kien enormi u tisreġ bil-fjammi.
  Il-Prinċipessa għajjat:
  - Huwa aggressiv. Wasal iż-żmien li titlaq malajr!
  Alice tgħajjat:
  - Raġonevoli!
  - Jien ser nittratta miegħu issa. Jidher li naf wieħed jespliċita kontra Dragons, - il-Boy-sorcerer ħa kuraġġ.
  -M'hemmx bżonn!-
  Alice għajjat u qabditlu drastikament minn driegħ.
  - Huwa se jħawwad il-polarità u aħna nfusna se nsiru Dragons jew xi ħaġa agħar! - It-tifla ttimbrat sieq vojta u grazzjuża ħafna tagħha. - Ejja, ċċaqlaqna aktar malajr.
  Navarro qabad il-midaljun sewwa u jsejjes. Wara mument, għal darb'oħra, kif jiġri s-soltu waqt it-trasferimenti, sar dlam. Imbagħad id-dlam inħela. Quddiemhom dehret belt meraviljuża. Kien blu. Torrijiet tall sky-blu, bnadar jittajru fuq it-torrijiet, dan kollu okkupa biss parti mill-ispettru.
  Meta rat l-uċuħ mistagħġbin ta" sħabha, Navarro ttimbrat ukoll saqajha vojta, għoġbitha u spjegat:
  Kollox hawnhekk huwa blu biss minn barra. Mhux ta" b"xejn din il-belt tissejjaħ il-Blue Smile.
  "Wanderful!" exclaimed Alice. -Ġewwa, wara l-ħitan għoljin, għandna ħafna fjuri, il-monotonija hija għeja. Tista 'ssegwini.
  Is-suldati bil-wieqfa fuq it-torrijiet, u kienu l-aktar orsijiet tal-fidda, sellmu lin-Navarro li jtir. Diversi Dragons blu tal-cornflower dawru fuq il-ħitan ukoll għollew il-maws predatorji tagħhom. Madankollu, minkejja d-dehra formidabbli, kienu ħbiberija. Fuq in-naħa ta" wara ta" kull wieħed minnhom qagħad gwerrier b"pruwa indurata. Hawnhekk wieħed mill-ġellieda spara 'l fuq, il-vleġġa mxerrda bħal logħob tan-nar grazzjuż. Il-belt nnifisha, li tinsab taħt, dehret għanja, it-toroq tagħha kienu wesgħin u dritti, id-djar kienu mlewna u ftit pretenzjużi.
  Fit-toroq hemm ħafna nies, ħafna minnhom, kif kienet tistenna Alice, huma lebsin ħwejjeġ blu, iżda hemm ukoll ħafna kuluri oħra tal-paletta ineżawribbli. Diversi vaguni bil-ġwienaħ glied fuq is-sema, f'ċerti modi kien jixbah lill-kapitali diġà abbandunata tar-renju ta 'Tsvetando. Madankollu, il-belt kienet notevoli għall-oriġinalità tagħha, il-koppli u s-soqfa kienu l-aktar miksija bi trab tal-fidda u tad-djamanti. Barra minn hekk, kien hemm ħafna bini simili għal minareti ikkompletati b'rubini kbar. L-erba 'xemx biss huma l-istess, u r-raġġi shimmer b'kuluri differenti. Alisa Selezneva, u anke l-aktar jaded Alexei Teterev, involontarjament ammiraw. L-istrutturi daru madwar l-assi tagħhom, u jagħtu ħajja lill-logħob tad-dawl. Ħarsa madwar, Alice kważi daħlet fil-pala tat-temp, qabdet b"sieqha vojta, li weġġgħet.
  Daret u kważi misħuta. Il-belt hija kbira, mhux inqas minn San Pietruburgu, u, forsi, saħansitra aktar. Iżda l-palazz irjali jidher mill-bogħod. Fuq il-koppli kolossali tista 'tara ħut enormi b'għaxar xewk, bħallikieku mitfugħa mill-platinu, balieni qattiel, klieb il-baħar, siġilli bi tliet irjus. U hawn huwa l-aktar simbolu importanti, l-arma personali tar-re - eroj impressjonanti b'denb tal-ħut u trident. Huwa jippossjedi r-renju kollu taħt l-ilma.
  -Nettunu! - Alice qalet fil amazement, puffing barra ħaddejn rosy tagħha. - Earth Shaker.
  It-tifel-sorcerer wera lilu nnifsu li kien aktar litterat:
  - Le, dan huwa l-alla tar-riħ kożmiku Somon!
  Alice staqsiet sorpriża, waqt li togħrok waħda mir-riġlejn tagħha vojta u kkunzati mal-oħra:
  - Għaliex allura b'denb tal-ħut?
  Din id-darba, Navarro wieġeb:
  -Minħabba li tissimbolizza l-unità tan-natura kożmika u planetarja.
  Alisa Selezneva infaqgħet tidħak, u xagħarha teptip, u għajnejha tiddi bi tliet kuluri tal-ispettru f'daqqa:
  -Hekk hekk! Dan jiġri. Imma għandi assoċjazzjoni ma' mermaid.
  Il-Prinċipessa daħqet.
  - Bil-mermaid? Sabiħ. Xi wħud minnhom, bilfors, minn pjaneta oħra se jkunu qed iżuru lil missieri. Se nintroduċikom mal-ġenituri tiegħi. Żgur li jagħtuk xi ħaġa ta" gratitudni għas-salvazzjoni tiegħi. Jekk jogħġbok tirrifjutahom, se jkun reat tad-demm.
  It-tifel sħaħar ammiraha:
  -Int adorable. Speċjalment ix-xagħar. B"xiex taħsilhom?
  Il-Prinċipessa baqgħet bil-ferħ, u ġriet il-lingwata vojta u grazzjuża tagħha fuq il-fergħa:
  -Dmugħ ta 'unicorn u meraq tal-lotus. Xi trid tipprova? Int se ssir saħansitra aktar sabiħa tifel!
  Lesha qablet.
  M'hemm xejn tal-mistħija fil-fatt li raġel jieħu ħsieb ix-xagħar tiegħu. Jien personalment nippreferi Lystrol Magic Shampoo, jagħtihom kulur stilla.
  Iż-żagħżugħ ħadlu l-curls lush qosra tiegħu.
  "Iva, inti sabiħa, ma nargumentax." Il-Prinċipessa għajt il-għajn. - Imma int għadek daqshekk żgħir għal tifel taż-żwieġ!
  Leshka qal b"insinwazzjoni:
  -U taf, jiddependi fuq l-individwu, xi wħud jikbru bħallikieku fuq il-pjaneta tagħhom stess, filwaqt li oħrajn jikbru aktar malajr, għalkemm ħafna drabi sseħħ meta l-proċess tat-tkabbir huwa aktar bil-mod, apparentement dan huwa dovut għall-fatt li t-tfulija bikrija fażi intilfet.
  It-tifel wizard dam. Navarro, tidħaq u kixfet snienha b"mod aggressiv, wieġbet:
  -Huwa ħażin li tkun iżgħar? Jekk tesperjenza xi tip ta 'skumdità, allura dan huwa kollu minħabba l-memorji ta' ħajja tal-passat. Kelli wkoll problemi simili, imma qabbejt. Taqlebx, anzi għolli rasek ogħla, missieri ma jħobbx il-pessimisti.
  Alisa Selezneva wkoll, li kienet tidher żgħira ħafna, kellha mistoqsija fuq ilsienha:
  - Kif tidħol miegħu? Wara kollox, kemm hu u kemm int kellna ħajja rikka fil-passat. Għalhekk, inti personalitajiet assolutament differenti konnessi biss mill-att kondizzjonali tat-twelid.
  Navarro heżżet rasha.
  -Jiena Princess mhux bit-twelid, iżda minħabba li hija predeterminata mill-maġija. Il-qawwa maġika ddeterminatni li nkun prinċipessa, peress li ddeċidiet id-destin ta 're fi żmienu. Iva, tfajla, lil min taħkem u lil min ħarat, jiddeċiedu s-sħaħar. Allura sibt ġebla daqshekk qawwija mhux mingħajr l-intervent ta 'poteri ogħla.
  Waqt li damet il-konversazzjoni, tellgħu qrib il-koppla prinċipali tal-palazz. Minn hemm, bħallikieku minn mewġa tal-id, ħareġ taraġ. Erba" gwardjani b"uċuħ ta" balieni qattiel tajbin, b"xwabel u lanez fix-xewk twal, sellmu lill-vjaġġaturi li kienu qed joqorbu. Il-ħlijiet tax-xwabel kienu indurati, u l-ponot tal-lanez kienu magħmulin minn djamanti li jiddi mill-ewwel fi tliet xemx.
  Leshka qal b'fiduċja:
  -Issa aħna lkoll flimkien. Tlaqna!
  Tliet figuri niżlu l-art. It-taraġ qisu kien magħmul mill-kristall. Alice u l-Wizard Boy taw iċ-ċapċip taż-żraben tagħhom bil-qawwi (Selezneva ddeċidiet li tilbes iż-żraben biex ma tkunx tidher fqira wisq u ma tkunx qisha tfajla tar-raħal), u Navarro kienet kważi siekta. Il-gwardjani reġgħu sellmuhom. Djamanti sparkled f'diversi xemx, u anke xrar qawwi ġew rilaxxati.
  It-tifla xxejret idejha, u mbagħad sieqha vojta. Il-guys niżlu, u marru għall-kmamar lussużi.
  Kollox hawn, bħal fil-palazz ta 'qabel, kien magnífico, magnífico, reminixxenti tal-palazzi ta' Peterhof, biss kien saħansitra aktar majestuż, akbar fid-daqs b'abbundanza ta 'ġojjellerija. L-aktar xogħol tal-arti magnífico kien, ovvjament, il-kamra tat-tron. Kien jixbah grawnd fid-daqs, u l-ħitan tiegħu kienu mżejna bi pitturi mill-isbaħ. Il-maġija artifiċjali pprovdiet dawl li kompla jsaħħaħ l-impressjoni. L-art kienet riflessa u mqiegħda mużajk u pitturi ġew wrmed fiha. Alice wriet saba, kien rifless u sar itwal, id-dwiefer kiber ftit.
  Il-mistieden mill-futur qal bil-ferħ:
  - Sħaħ ukoll.
  It-tfajla tefgħet xagħarha lura u, tegħleb it-tiżmim, ħarset lejn it-tron, bit-tama li tara ħakkiem kbir hemmhekk. Deher lilha b"libsa tal-ermin irrakkmata bid-deheb, kollha mdendla bil-ġojjelli, bħal siġra tal-Milied. Iżda, għas-sorpriża tagħha, ma kien hemm ħadd fuq it-tron triplu għoli. It-tron innifsu kien magnífico, xogħol tal-arti reali. Veru, minflok l-iljuni jew griffins mistennija, l-armrests sostnu n-narwhals bil-ġwienaħ. Huma sparked isbaħ mid-deheb u ma qabdux l-għajn volontarjament, iżda l-għajnejn kienu bħal stilla tar-rubini, jiddi bħal quasars ta 'spazju bogħod. U hawn is-sultan innifsu, hu qiegħed quddiemhom, jidher li niżel mit-tron bil-quddiem. Mhux bil-mant, iżda b'libsa formali sewda, kien aktar qisu mhux monarka, iżda Lord fil-Parlament Ingliż. Fuq ir-ras hemm ċilindru solidu, xagħar iswed, sideburns. Fuq is-sider hemm żigarella b'ordni brillanti f'forma ta 'stilla. Il-wiċċ huwa stately u fl-istess ħin faċli.
  "Forsi jidher aktar il-president ta" qawwa tal-Punent tas-seklu dsatax milli persuna ta" Awwissu." Alisa Selezneva ħasbet b"diffikultà biex trażżan id-daħk tagħha.
  It-tifel sorcerer, imbarazzat, bowed, kien jistħoqqlu udjenza mal-monarka għall-ewwel darba u kien nervuż dwar dan. Navarro żamm idu sew.
  "Papà, dan iż- żagħżugħ umli u din it- tfajla," ħabtet fid- direzzjoni taʼ Alisa Selezneva, "salvawli ħajti u, l- iktar importanti, unur, meta l- ġellieda selvaġġi tal- imperu Lihe ppruvaw jistupruni.
  Is-sultan tbissem, fommu kien wiesa" daqs il-baħar:
  -Ninsab grat lejk. Speċjalment inti tfajla kuraġġuża. Safejn nista' nara fuq subgħajk, iċ-ċirku ta' l-għajnejn tad-Dragun jixxejjen?
  - Iva, sinjur - Alisa Selezneva kienet imbarazzata u ttimbrat tkaken tagħha (barefoot quddiem il-monarka, ovvjament, anke mistieden mill-futur huwa skomdu!). - Sibtha mill-maħżen.
  Il-monarka ddubita
  -Yah! Affarijiet bħal dawn ma jmorrux fuq l-ixkafef. Ghidli izjed.
  Ir-re ħareġ u ħabbat lil Alexei Teterev fuq l-ispalla.
  - Inti żagħżugħ kuraġġuż. Nispera li ma bżajtx?
  Navarro qal bi tmaqdir:
  Fil-fatt, hu salvani. Uri lil missierek is-sabre, għandu jkun hemm tbajja tad-demm fuqha.
  Leshka ħareġ arma maġika miċ-ċinturin tiegħu, b'differenza minn dik tas-soltu, tista 'tintlewa fil-but tiegħu.
  Kien biżżejjed li l-monarka jagħti ħarsa biex japprezza l-proeza tal-kavallier.
  Instema" leħen bir-ragħad u ta" approvazzjoni:
  - Inti ġellied! U wkoll maġ. Ukoll, inti denja ta 'premju, iżda għalissa, nistaqsik għall-mejda.
  Hekk kif is-sultan qal dan il-kliem, kien hemm daqqiet terribbli, bħallikieku seħħet eruzzjoni vulkanika kolossali, forsi anke waqgħa asteroid. Is-soqfa ħadlu, il-mużika kwieta mxarrba, is-sala saret mudlama.
  "X"infern!" għajjat il-monarka.
  L-għaġeb intensifikat, il-ħitan bdew iċċajpar, bdiet tinstema mużika sepulkrali mnikkba. L-arja kienet riħa tar-ragħad. Alice qabdet rasha. Ir-re, madankollu, feraħ.
  -Din hija sirena tagħna Vilchido lura.
  -Sirena!? - tenna t-tifel-sorcerer.
  Ir-re ghamlet:
  -Int sorpriż?
  Leshka qaleb bi tweġiba:
  - Le, fil-fatt smajt dwarhom, iżda allura, ma rajthomx.
  Reġgħet ħadet, duħħan blu hissed, u kreatura inkomprensibbli crawled fis-sala. Fuq kollox, kienet tixbah sirena b"xagħar vjola u erba" dnub.
  Alice, madankollu, ma kinitx partikolarment sorpriża. Għajnejn blu cornflower tagħha teptip f'taħwid. Vilcido dawwar dawra u b"mod każwali mexxa quddiem is-sultan. Xagħarha twila mdawwar bħas-sriep, u leħnha rrabjata:
  - Għadni kemm wasalt mill-pjaneta Epselon. Kien hemm kommossjoni serja hemmhekk. Ħafna katavri u demm.
  Is-sirena ħarġet raġġ ħadrani, laqtet il-mera u riflessa diversi drabi, itir madwar il-kamra.
  Għalkemm Vilcido deher 'il bogħod milli ma jagħmilx ħsara, Navarro tbissem u ħarġet idha. It-tifel tas-saħħar segwa l-eżempju tagħha, is-swaba tas-sirena kienu mxarrbin u jwaħħlu, u hu winced involontarjament. F'daqqa waħda, is-sirena poġġiet idejha fuq spalltu.
  - Żagħżugħ charming u apparentement magician qawwi.
  Leshka ħadlu rasu.
  - Għadni student tat-tielet sena.
  Il-leħen ferra fidda:
  - Imma l-abbiltajiet tiegħek huma kbar u għandek locket aqwa. Magħha, tista 'żżur mhux biss pjaneti oħra, iżda wkoll universi.
  Alice kienet mistagħġba:
  Iżda huwa disponibbli biss għal ftit magħżula. It-tkissir f'dimensjoni oħra huwa aktar diffiċli milli jaqbeż minn pjaneta għal oħra.
  Vilchido teptep dawl blu ċelesti:
  - Inħoss abbiltajiet maġiċi, jekk trid, ngħallimkom.
  Alice riedet taqbel, iżda Lyoshka oġġezzjonat bla mistenni:
  - Wasal iż-żmien li mmorru l-iskola. Diġà konna tard wisq.
  Ir-re fjur fi tbissima radjanti:
  - Nara li intom studenti diliġenti. Imma mhux se nħallik titlaq mingħajr rigal. Għal servizzi pendenti, it-titoli huma lmentati lilek. Marquise lilek, - il-monarka ġibdet b'rasha lil Alexei, - u kontessa lilek, Sinjura ...
  - Alice de Selezneva.
  Is-sultan għajjat:
  - Selezneva! X'kunjom mill-isbaħ. Oqgħod miegħi għal nofs siegħa, huma jirranġaw id-dokumenti u l-ittri tiegħek. Sa dakinhar, ejja nieklu.
  Is-sala fejn il-maestà tiegħu rranġat pranzu ma kinitx inferjuri fl-isplendor għall-kamra tat-tron. Kienet ikla ordinarja, mhux festa mal-muntanja, u għalhekk ftit nies kienu preżenti. Bażikament, dawn kienu l-aktar nobbli nobbli tar-renju. Tabella enormi fil-forma tal-ittra "P" kellha elevazzjoni speċjali fejn kienu jinsabu l-persuni nkurunati. Kien imnaqqax minn diversi speċi ta 'siġar siewja f'daqqa u struzzjonijiet bid-deheb u ħaġar prezzjuż. Dwal maġiċi maħruqa fuq is-saqaf ta 'hawn fuq. Bniet delightful b'kostumi ħfief li jgħannqu l-figura rranġaw platti sumptuous u xorb fragranti.
  It-tifel-sorcerer involontarjament ammirahom. Fost il-platti spikkaw ċriev b'antlers b'fergħat tal-platinu, kif ukoll porcupine kbir bil-labar tad-djamanti. Kien hemm ħafna oħrajn. B'mod partikolari, servew ħobż fil-forma ta 'fortizzi jew vapuri tal-qlugħ, miksija b'qoxra iqarmeċ. It-trejs tal-fidda u tad-deheb kienu enormi, u magħmulin b'ħila kbira. Alice nnotat ukoll l-eleganti tal-pożati.
  It-tfajla baqgħet:
  - Huwa saħansitra diffiċli li wieħed jemmen li dan jista 'jsir mingħajr teknoloġija għolja.
  Lesha nnotat:
  -Din hija magic. Ma tkun sorpriż b'xejn.
  Selezneva bil-ferħ oġġezzjonat:
  - X'kliem stupidu, għax għall-kuntrarju, jekk inti persuna, allura d-dinja kollha ta 'madwarek għandha tkun qawwija u aqwa.
  It-tifel wizard daħak.
  -Jekk ferra lilek innifsek tazza inbid tajba, allura ma jidhirx tajjeb. Per eżempju, nimmaġina lili nnifsi bħala super-gwerrier. Mela ejja nixorbu għal dak.
  . KAPITOLU 22
  L-għada, il-Kamra tad-Deputati u l-Kunsill tar-Repubblika ħabbru d-depożizzjoni u l-impeachment tad-dittatur tal-Belarus Alexander Lukashenko.
  Wara dan, it-tirann kien imwaqqa de jure. U kien possibbli li jitħabbru elezzjonijiet ġodda skont il-kostituzzjoni.
  Putin qal li din hija affari interna tar-Russja. Il-forzi militari u tas-sigurtà ddikjaraw l-ubbidjenza tagħhom lejn il-kostituzzjoni.
  Lukashenka, bil-biża", tellgħu lejn iċ-Ċina fuq il-linja presidenzjali. Allura Alice setgħet tiġi distratta minn missjoni importanti f'univers parallel.
  Peress li l-pożizzjoni tal-USSR u d-dinja kollha kontra l-bniet klonu hija prattikament bla tama, ntbagħtet forza ta 'l-inżul ta' hit men b'appoġġ lir-Russja.
  U f'dan il-każ, dan huwa t-tifel etern Alexei Teterev, li huwa lest b'mod riżolut biex jiġġieled. U t-tfajla Alisa Selezneva, li hija wkoll fil-gradi.
  Anke mal-samurai li qed jippruvaw jattakkaw mil-lvant.
  Imbagħad tifel u tifla, ukoll mikxufin u nofshom mikxufin fil-kesħa, imtedd bil-mitralini.
  Meta tkun barefoot fil-kesħa, l-allat Russi jagħtuk saħħa fenomenali u int kapaċi tagħmel mirakli kbar.
  It-tifel u t-tifla bdew jisparaw machine guns lejn il-Ġappuniżi li kienu qed javvanzaw. U għamluha tajjeb ħafna. Dak li mhux sparatura, allura hit. Miraklu bħal dan sar minn tfal nofshom mikxufin u vojta fil-kesħa. U kien proprju grazzi għall-kesħa u l-fatt li saqajn vojta kienu f'kuntatt mal-borra li l-Allat Demiurge Russi ġew biex jgħinuhom.
  Aleksey Teterev, jispara u ħsad lill-Ġappuniżi, ħabbar:
  - Fidila Lada, għinna!
  Alisa Selezneva, din it-tfajla kuraġġuża, ta" xagħar tad-deheb, li teqred lin-Nazis, daqqet ukoll:
  - L-għedewwa ħżiena se jiġu megħluba!
  It-tifel Leshka tefa" granata b"sieq vojta, xerred lill-Ġappuniżi, issif:
  - Glorja lill-Patrija - ommna!
  Alisa Selezneva nediet ukoll granata b"sieqha vojta u ħarġet:
  - L-għedewwa se hang madwar il-barmil!
  It-tifel u t-tfajla ġġieldu bi feroċità kolossali. Tant kellhom rieda, saħħa u karattru li wieħed jista" biss jistagħġeb.
  Aleksey Teterev, spara, kanta:
  - Glorja lil Svarog!
  Alisa Selezneva, sparar, ħarġet:
  - U l-Familja li Jista' Kollox!
  Il-ġellieda żgħażagħ kienu kbar u meraviljużi!
  Alexey, li bagħat balal minn machine gun mingħajr miss, ħareġ:
  - Il-Patrija hija warajna, l-Abjad Alla miegħi!
  Alisa Selezneva tweeted b'entużjażmu:
  - Sabiex l-għadu tal-Patrija jmut f'agunija qawwija!
  U t-tifla wriet ilsien twil tagħha.
  Alexey, għaffeġ lill-Ġappuniżi, għajjat:
  - Ħalli jkun hemm glorja fid-Dinja!
  Alisa Selezneva qablet ma' dan:
  - Ħalli jkun hemm glorja!
  U mowed l-Ġappuniż.
  It-tfal qatgħu l-Ġappuniż b'mijiet u eluf. Telgħu u litteralment tefgħu katavri lejn l-avviċinamenti kollha.
  Alexey daq u rrimarka, u stermina lill-Ġappuniżi:
  - U l-Iswed Alla jgħin fil-battalja!
  Alisa Selezneva qablet b'entużjażmu:
  - Għalina u Chernobog!
  U b'sieq vojta, kif tniedi granata.
  tifel Alexei, kanta:
  - Eluf ta' eluf...
  Alisa Selezneva, li tgħaffiġ lill-Fritz, żiedet:
  Reġiment wara l-ieħor...
  Waqt li teqred it-tifel tat-terminator, huwa squeaked:
  - Aħna ser tħabbat il-Ġappuniż minn machine gun!
  It-tfajla Terminator żiedet b'entużjażmu:
  - L-eroj tagħna huma sbieħ!
  U għal darb'oħra granata itir minn sieq vojta.
  It-tifel Alexei għaxxaq:
  - It-tfajla għandha raġun, is-sbuħija tal-boxxla!
  U t-tifel jitfa" wkoll granata b"siequ vojta.
  It-tifel għandu jingħad li huwa sabiħ, u muskolari ħafna. U kif jiġġieled.
  Alisa Selezneva tgħajjat, teqred lis-samurai:
  - Għar-Russja qaddisa!
  U granata mitfugħa b"sieq vojta itir.
  Alexey iżid:
  - Għall-allat Russi!
  U wkoll granata sparata mid-dubbien tar-riġel vojt tat-tifel. U jxerred lill-avversarji.
  Alisa Selezneva, li teqred lill-Ġappuniżi, whispers:
  - Għall-glorja tal-Motherland tal-Gods!
  U joħroġ ilsienu!
  U għal darb"oħra, granata mitfugħa mis-sieq vojta tat-tfajla qed tgħaqqad lill-Ġappuniżi. U l-machine guns qed jisparaw.
  Aleksey, jaqtgħu l-għedewwa, ċajpir:
  - Eroj tal-Patrija jiġbor allarm.
  U għal darb'oħra jagħti dawran.
  U l-granata mitfugħa mit-tifel itir.
  Alisa Selezneva tfarrak ukoll lill-ghadu u tfarrak:
  -Għar-Russja qaddisa!
  U issa granata itir mit-tefgħa tas-sieq vojta tat-tifla. Ixerred l-ghadu fid-direzzjonijiet kollha.
  Alexey, sparar, u kważi kull bullet itir fil-mira, tkanta:
  - Art ommi...
  U għal darb'oħra b'sieq vojta granata kontra l-Ġappuniżi.
  Alisa Selezneva, li teqred lis-samurai, tgħajjat:
  - Kburi u ħelu!
  U granata tiġri mis-sieq vojta tat-tfajla.
  It-tifel Alexei, li jispara fuq l-għadu, iżid:
  - Art ommi...
  It-tfajla, tispara b"mod furjuż, iżżid:
  - Int il-kuruna tal-moħħ!
  U għal darb'oħra, granata letali itir minn sieq vojta tat-tifla.
  Mount High hija litteralment mifruxa bil-katavri tas-samurai. Il-Ġappuniżi mxarrbinha bid-demm.
  It-tifel u t-tifla mbagħad inxtegħlu bi glorja li ma tispiċċax, imma ma qatgħux qalbhom il-Muntanja Għolja.
  Rolling iseħħ mewġ tat-tsunami. Li jaqa" fuq il-pożizzjonijiet tat-truppi Russi. Iżda huma jirriflettu bil-qalb l-attakk tal-għadu. U juru l-erojiżmu tagħhom.
  Alexey jispara u jċep:
  Aħna dejjem inkunu fidili!
  U granata mill-ġdid itir minn sieq vojt. U jeqred lill-Ġappuniżi.
  Alisa Selezneva ixxuttja wkoll. U jagħmel dan b"mod tajjeb ħafna, u jgħid:
  - Ir-Russja mhux se tgħawweġ!
  U wkoll granata mnedija b'sieq vojta tolqot lis-samurai.
  It-tfal Terminator imexxu u jfarrak lill-ghadu.
  U diġà n-Nazi fl-1 ta" Settembru 1947, jimmarkaw it-tmien snin tal-bidu tat-Tieni Gwerra Dinjija.
  Adolf Hitler innifsu joqgħod fuq tron mimli ħaġar prezzjuż. Ir-rebħet kbir li jżomm l-Ewropa, l-Afrika, il-Lvant Nofsani, l-Indja, u wkoll parti mill-USSR taħt okkupazzjoni.
  Il-Fuhrer beda jraqqax xagħru fuq rasu u fuq it-tempji tiegħu dehru diversi xagħar griż. Imma s'issa jidher tajjeb biżżejjed. Il-movimenti huma enerġetiċi. L-idolu tal-Ġermanja l-Kbira m'għandux il-ħsieb li jċedi.
  Bħal dejjem qabel Hitler, ħaxix, frott, ċereali, u sopop. Veġetarjana. Barra minn hekk, il-Fuhrer għadu jżomm fil-forma billi jisħon fuq simulaturi. Fi kwalunkwe każ, il-kalkoli tal-għedewwa tat-Tielet Reich li Hitler innifsu se jmut għadhom ma ġewx iġġustifikati. Il-Führer għadu jmexxi imperu vast. U qed jipprepara biex itemm l-USSR.
  It-Tielet Reich għandu diviżjonijiet biżżejjed ta 'suwed u Għarab u bniet klonu biex jagħmlu dan. Fi kwalunkwe każ, il-Fritz huma kunfidenti li se jtemmu din il-gwerra kważi bla tarf.
  Il-Führer staqsa lil Mainstein:
  - Meta, finalment, se mmorru fuq offensiva deċiżiva?
  Il-Marixxall tar-Reich wieġeb b"fiduċja:
  - Naħseb li l-1 ta' Ottubru huwa l-Fuhrer tiegħi. Moska tinsab inqas minn mitejn kilometru bogħod. U l-waqgħa tagħha mhix 'il bogħod. Wasal iż-żmien li tintemm il-gwerra, u l-massa ta 'ġellieda suwed diġà ġiet reklutata u mħarrġa. Ir-Russi qed jinbaraw l-aħħar mir-riżervi tagħhom u l-gwerra tal-attrizzjoni bla dubju se tintrebaħ minna, o l-akbar mill-akbar.
  Hitler għajjat indignat:
  - Tant snin inti wegħdni rebħa! U għadha marret u marret! Qed isir verament creepy!
  Mainstein wieġeb b"fiduċja:
  - Imma l-Fuhrer tiegħi... Ir-Russi ħaffru fil-fond ħafna.
  Il-Fuhrer għajjat:
  Mela ħafferhom! Irridu ntemmu t-tbatija tal-poplu Ġermaniż u ntemmu l-gwerra!
  Mainstein qal b"mod elokwenti:
  - Ir-Russi mhumiex kontra d-dinja... Hemm xi ħaġa li taħseb dwarha!
  Hitler qal b"mod enfatiku:
  - Mhu se jkun hemm l-ebda paċi fi kwalunkwe każ! Rebħa biss! Irridu nwaqqfu l-kontaġju Bolxevik darba għal dejjem!
  Mainstein qabel ma' dan:
  - Iva, huwa meħtieġ li jintemm il-Fuhrer tiegħi! Nippruvaw nagħmlu l-almu tagħna biex nippreservaw id-demm tal-Arjani. U s-soltu navvanzaw fis-sħana, sabiex l-Għarab u n-Negri jimxu 'l quddiem. Dan huwa l-kredu tagħna!
  Il-Führer ordna strettament:
  - Avvanzat tul ix-Xmara Don ... U fl-istess ħin, ikun sabiħ li tieħu Tikhvin u tgħaqqad Leningrad f'ċirku doppju ta 'imblokk!
  Mainstein qaleb bi qbil.
  - Dan ikun sabiħ il-Fuhrer tiegħi! Mhux ħażin xejn!
  Hitler, ħabbar snienu, issaffar:
  - Aħna se tħabbat djagonalment!
  Sadanittant, il-ħorn daqq. Fl-okkażjoni tad-divertiment tal-vaganzi: ġlied tal-gladjaturi.
  Il-Führer għajjar:
  - Twielna biex nagħmlu sħarijiet realtà! U għad iridu jkunu ekonomiċi!
  Tabilħaqq, daħlu fl-arena tliet tfajliet ta" ġilda sewda, bil-lobbs, b"sidru vojt u bil-saqajn. Armati bi tridents u daggers.
  Tliet sbuħija b'ġilda bajda iżda swarty nħarġu kontrihom. F'dan il-każ, Lhudi.
  Ukoll kważi mikxufa, biss fi qliezet ta 'taħt irqaq. Armati bi xwabel u tarki żgħar.
  Hitler kien iħobb ħafna meta l-bniet jiġġieldu. Imma ma jħobbx meta jmutu tfajliet bojod. Għalhekk, suwed, Lhud, żingari ġew miġjuba fiċ-ċirku - dawk li ma jiddispjaċihomx li jħallu jmorru. Kultant il-magħluq Russi ġġieldu wkoll.
  B'mod ġenerali, il-Fuhrer xi ftit biddel l-attitudni tiegħu lejn is-Slavi. Nisa Slavi ta 'xagħar ġust u sbieħ bdew jiżżewġu lill-Ġermaniżi. Barra minn hekk, bħala t-tieni, it-tielet u r-raba 'nisa.
  Il-poligamija ġiet legalizzata fit-Tielet Reich. Barra minn hekk, kien hemm nuqqas qawwi ta 'rġiel. Barra minn hekk, billi jiżżewġu blondes sbieħ ta 'nazzjonijiet oħra, il-Fuhrer mistenni li jżid in-numru ta' Volkdeutsche. B'mod ġenerali, hemm ftit wisq Ġermaniżi biex imexxu d-dinja. Allura kellna nieħdu lil kulħadd.
  Ħafna Pollakki rċevew iċ-ċittadinanza Ġermaniża. Slavi b'karatteristiċi Arjani ġew irreġistrati wkoll bħala Ġermaniżi.
  L-inseminazzjoni artifiċjali kienet użata b'mod attiv mill-irġiel bl-aktar talent ġenetiku. U sar b'mod attiv ħafna.
  Hitler innifsu ħaseb dwar il-paċi fil-lvant. Imma kien iebsa. Barra minn hekk, l-Istati Uniti u l-Gran Brittanja diġà għandhom bomba atomika u ma tistax sempliċement idur kontrihom.
  Bniet barefoot u Slender: suwed u bojod jitħabtu. Il-battalja bdiet.
  Il-Führer staqsa lil Speer:
  - Għidli, ministru, għaliex hemm biżżejjed skjavi, iżda l-ebda rebħa?
  Il-kap tal-armier wieġeb onestament:
  - Minħabba li l-kwalifika tal-forza tax-xogħol hija baxxa. L-Afrikani huma xogħol iebes, għalkemm taħt pressjoni, iżda mħarrġa ħażin. Għalhekk, mhux kollox huwa daqshekk sempliċi bit-teknoloġija.
  Hitler ordna:
  - L-iskjavi għandhom ikunu mħarrġa! U ma jeħlishomx frosti u stufi. B'mod ġenerali, wasal iż-żmien li r-Russi jintemmu. Dak li mhux qed jaħdem għalik hemmhekk?
  Speer qal b"mod elokwenti:
  - Kanun ġdid ta 'pressjoni għolja, jagħtina superjorità kbira fuq il-kamp tal-battalja. F'dan ir-rigward, aħna aktar b'saħħithom minn qatt qabel. Flimkien ma 'ġenerazzjoni ġdida ta' tankijiet piramidali. It-teknika qed ittejjeb sidi. U r-rebħa hija qrib!
  Il-Führer irrimarka b"mod qares:
  - Alla ara... Imma din mhix l-ewwel sena li kont tgħidli!
  Speer irrimarka:
  - Ir-Russi qed jinbarax l-aħħar riservi. Fadal kważi l-ebda raġel. Għandna l-Afrika u l-Għarab, u naturalment l-Ewropa. Aħna se noqogħduhom bil-ġuħ. Huma trivjalment m'għandhomx biżżejjed popolazzjoni kontra tagħna. Allura r-rebħa hija inevitabbli u ż-żmien fuq in-naħa tagħna!
  Mainstein rat xieraq li jżid:
  - It-Turkija qed tintensifika wkoll l-operazzjonijiet militari, wara li rċeviet ħafna armi mingħandna fuq kreditu!
  Il-Fuhrer baqa" sieket u ħares lejn ix-xena tal-battalja. Il-Lhud ġġieldu b'mod aktar armonjuż. Mara waħda sewda diġà nqatlet. It-tieni rċieva diversi ġrieħi u kien se jaqa". Uh, ikun aħjar li jinħelsu iljuni fuqhom, jew kukkudrilli.
  Hitler irrimarka b'mod pjuttost iebes:
  - It-Torok mhumiex attivi biżżejjed. Huwa fatt. Se jkollhom bżonn jiġu stimulati. U b'mod ġenerali, għaliex m'hemm l-ebda skoperti strateġiċi?
  Mainstein assigura lill-Führer:
  - Din is-sena l-Kawkasu se jkun il-kbir tagħna. U miegħu, il-gwerra se tmur differenti. U Stalingrad se jittieħdu minna. Jiena ċert dwar dan. Ħloqna kanuni tal-gass qawwija ħafna li jiddeċiedu r-riżultat tal-battalja.
  Il-Fuhrer għajjat:
  - Mhux se taħdem - wieġeb b'rasek!
  U l-bniet Sovjetiċi b'mod attiv u aggressiv ħafna ħawwad u ħsad lill-Ġappuniżi b'shots immirati tajjeb.
  Il-bniet kantaw u tefgħu granati lejn il-Ġappuniżi.
  Victoria tefgħet lumi b"sieqha u kantat:
  - Fir-Russja, il-bniet huma ġellieda!
  Hawnhekk Veronica nediet rigal fatali b'riġlejha vojta u ħarġet:
  - U aħna ġellieda ta 'klassi super!
  U tat tifqigħ minn machine gun. Mowed isfel koppja ta 'gradi tal-Ġappuniż.
  Juliana, tifla sabiħa, tat dawra wkoll. Qatgħet is-samurai ... U kixfet snienha kantat:
  - Il-pjaneta se tkun taf il-kobor tar-Russi!
  U sparkle bi snien li jaqtgħu!
  Anna sabiħa u fiery nediet ukoll granata. Ferrex is-samurai, u squeaked:
  - Għal dinja ġdida! Inti issa idolu tiegħi!
  U kif itteptip is-sieq vojta!
  U l-Angelina magnífico, ukoll, se tieħu u tniedi granata. U xerred lill-avversarji kollha.
  Din it-tfajla gwerriera hija b'saħħitha ħafna. U biss alla reali. Hija għandha tali enerġija.
  U l-gwerrier għajjat:
  - Glorja lill-Patrija, u lilna!
  Victoria ħaditha u ssaffiet, spara b"daqqa:
  - Jalla Patri tagħna tkun fil-quċċata tas-suċċess!
  U sieq vojta titfa" granata. Li jtir u jeqred lil kulħadd.
  Veronica wkoll rimjiet, u b'suċċess kbir joqtol lill-ġenerali minn fost il-samurai nobbli.
  U granata mitfugħa b"sieq vojta itir. Il-Ġappuniżi qed jaqgħu.
  It-tfajla tgħajjat:
  - Il-mejtin biss jiddubitaw il-kobor tar-Russja!
  U uri snien tal-perla!
  Juliana malajr tikkonferma:
  Aħna l-aktar b'saħħithom minn kulħadd! Kienu lbieraħ, aħna llum!
  Anna b'xagħar aħmar b'entużjażmu żżid:
  - U aħna għada!
  Granata li tintefa" b"sieq vojta tfarrak lill-avversarji.
  Angelina nediet kaxxa sħiħa ta" qxur b"saqajha vojta u ħarġet:
  - Il-futur huwa tagħna!
  Natasha użat l-aħħar jiem kalmi biex teqred lin-Nazis. Ħabbret, iżżomm il-pinna b"saqajha vojta.
  Tifel u tifla imxew quddiem: Oleg u Margarita.
  It-tfal sterminaw lill-Ġappuniżi u avvanzaw lejn il-palazz imperjali. Il-Mikado ħabbar solennement li ma kienx se jħalli l-kapitali u kien se jibqa" hemm għal dejjem.
  Oleg spara tifqigħ lejn is-samurai u tefa" granata b"siequ vojta, u ħabbar lilu nnifsu:
  - Ir-Russja qatt mhi se tiċċedi!
  Margarita nediet ukoll lumi b"sieqha ċkejkna vojta u għajbet, mikxuf snienha:
  - Irbaħ jew imutu!
  U battaljun ta" tfajliet jidħlu fil-palazz tal-mikado. Il-bniet kollha kienu bl-uniformi, fadal biss qliezet ta" taħt. U nies bħal dawn kważi mikxufa jiġġieldu bħal eroini.
  Victoria titfa" granata b"sieqha vojta u tgħajjat:
  - Nikolay, inti mikado!
  Veronica nediet ukoll rigal tal-mewt b"riġlejha vojta u ċċappjata, mikxuf snienha:
  Is-sultan tagħna huwa l-aqwa!
  U kif tixgħel bħal perli! U tfajla hekk isturdament.
  Ġuljana wkoll tgħajjat bil-ferħ, u tniedi granata b"sieqha vojta:
  - Jien rebbieħ tal-psikoloġija!
  U hi wriet ilsienha.
  Tfarrak is-samurai.
  Tispara wkoll Anna, din ix-xitan ħamra. U jagħmel hekk tajjeb. Joqtol lill-Ġappuniż.
  U jgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tiegħu:
  - Glorja lill-pajjiż qaddis tiegħi!
  U jikxef snienu!
  Angelina hija wkoll mara-eroj, hekk kif teħodha u tniedi kaxxa sħiħa ta" splussivi.
  U l-Ġappuniżi tellgħu fid-direzzjonijiet kollha.
  Il-bniet imorru fuq l-offensiva, tfarrak avversarji. Kisba ta 'suċċess tanġibbli. Huma jħossu grazzja formidabbli, u pressjoni bla heda, u n-nuqqas ta 'dgħufijiet. U sider mikxuf huma l-aħjar garanzija ta 'invincibility u unsinkability.
  Victoria, taqta" l-Ġappuniżi, iċapċap:
  - Idejn tal-ballut, kap taċ-ċomb!
  U jitfa" granata b"siequ vojta. Txerred samurai.
  Valentina tispara wkoll.
  Tfarrak il-Ġappuniż. U jkisserhom f"biċċiet.
  Eqreb u eqreb lejn il-palazz. U sieq vojta titfa" granata.
  Konsenja Ġappuniża mbeżżgħa. Tkissir.
  Terminator Girl tgħid:
  - Jalla Perun ikun magħna!
  Juliana hija tfajla sabiħa ta' terminazzjoni li tispara lilha nfisha u tfarrak lill-militaristi. Bared snienha.
  It-tfajla ghamlet:
  - Aħna l-eroj tal-akbar Russja!
  It-tifla tefgħet granata b"sieqha vojta. Imxerred l-ghadu.
  Juliana ħaditha u reġgħet kantat:
  - Mgħallem lil Suvorov biex iħares 'il quddiem! U jekk tqum bilwieqfa, wieqfa sal-mewt tiegħek!
  U hi grinned.
  Fiery Anna wkoll kantat u barked:
  - Għal fruntieri ġodda!
  U miżjud bi grin:
  - U aħna dejjem quddiem!
  Angelina, it-tfajla erojka, splodiet ukoll lill-ghadu. Hija xerred lill-gwardja imperjali u qajmet:
  - Għall-kisbiet tal-era!
  U għal darb'oħra l-granati mitfugħa b'saqajn vojta jtiru.
  Bniet agħfas l-ghadu. Jiftakru d-difiża erojka ta" Port Arthur, li ma tintesax għal sekli sħaħ.
  Eh, kif tista 'tali armata titlef fl-istorja reali, u anke lill-Ġappuniżi?
  Dik hija tal-mistħija.
  Victoria titfa" granata b"sieq vojta u bis-sfafar:
  - Għall-fruntiera Russa!
  Veronica nediet ukoll xi ħaġa fatali b"sieqha vojta u b"disprat tgħajjat, u kixfet snienha:
  - Għal kisbiet ġodda!
  U taw dawra lill-Ġappuniżi.
  U hawn Yuliana, ukoll, kif se tieħu u tħabbat. U mbagħad ħaditha b"sieq vojta u nediet granata.
  U mbagħad kantat:
  - Mhux se nċedu għad-dittatorjat tal-għadu!
  U kixfet wiċċha!
  Tfajla sabiħa ħafna żagħżugħa b'figura ta' atleta. U kuraġġużi ħafna.
  U Anna hija bħal bang fuq il-Ġappuniżi. Jgħaffeġhom, u jitfa" granata b"għaqal ħafna b"siequ vojta.
  U jxerred l-għedewwa, bħallikieku l-fliexken tellgħu mill-ballun.
  Tifla tgħajjat:
  - Ċikkulata, huwa mod tagħna!
  Anna tassew tħobb iċ-ċikkulati.
  Il-ġellieda hawn huma ta 'l-ogħla ħsad u jbiddel il-ġlieda.
  Il-ġlied fuq il-front tal-Lvant huwa kajman u mhux attiv ħafna. Il-Ġermaniżi m'għandhomx għaġla. Hitler itawwal il-pjaċir.
  Il-Ġermaniżi kienu qed javvanzaw tul id-Don. Fl-istess ħin, xorta ppruvaw jieħdu Voronezh.
  L-erba" tfajliet ġġieldu bil-qalb u wrew erojiżmu.
  Huma sparaw dritti.
  Hawnhekk Natasha tefgħet granata b'sieq vojta, u xerred lin-Nazi. U għajjat:
  - Glorja lill-eroj tar-Russja!
  Foursome ta" bniet sabiħ u mdawwar ħafna. Huma neħħew ir-reti u kixfu sidirhom. U l-bżieżel huma tant frawli, appetizing.
  Tmexxi nar immirat tajjeb ħafna u Zoya. Huwa jaqta" lin-Nażisti, u jgħajjar bil-ferħ:
  - Jien iċ-ċampjin tad-dinja!
  U wkoll tarmi granata bħal sieq vojta. In-Nazis iferrxu f"direzzjonijiet differenti, bħal mewġ minn waqgħa meteorita.
  Iva, Zoya tħobb toqtol!
  U mbagħad Wistin huwa fuq in-nar. Tispara wkoll b'mod preċiż ħafna. Teqred il-Fritz.
  U għal darb'oħra granata itir minn sieqha vojta. Jkisser f'biċċiet l-Nazis.
  Svetlana wkoll imsiemer il-Fritz. U jkanta:
  - Jien tifla sħuna! Se nfarrak lil kulħadd fi ċraret!
  U saqajha mikxufa tarmi qerda.
  Bniet ovvjament anke ħafna! Sbieħ, blooming, kuraġġużi.
  U l-Ġermaniżi jnaqqsu l-avvanz. Għalkemm l-artillerija qed taħdem b'mod attiv. Li huwa kbir! Biss l-aktar aerobatics ta 'grandmaster.
  Natasha qed tispara... U quddiem għajnejha titfaħ xena ta" tortura.
  Il-Ġermaniżi qabdu tifla Komsomol. Strixxa tagħha mikxufa. U poġġewha f"kaldarun ilma. Taħtu xegħlu nar. Bdiet issajjar ħaj. It-tfajla għajjat b"uġigħ insupportabbli. In-Nazi ħallewha taqbeż mill-kaldarun.
  Imbagħad kessħu l-ilma, u reġgħu tefgħuh u bdew isaħħnu. Allura sajru lit-tfajla diversi drabi.
  Hawn huma l-mostri ... Imbagħad dendlu lit-tfajla fuq l-ixkaffa u ħarquha b'virga ħamra. Sbuħija torturata sal-mewt.
  Ukoll, kif ma tieħu vendetta.
  Natasha titfa" granata b"sieq vojta, tferrex il-Fritz, u titbissem lilha nfisha b"daqqiet.
  Din hija sbuħija daqshekk kbira.
  It-tfajla tgħid:
  -Ikun jibred!
  Zoya wkoll tat dawra. Qatlu l-faxxisti. Qatgħet lin-Nazis u l-merċenarji tagħhom.
  Imbagħad reġgħet tefgħet granata b"sieqha vojta u ċapret:
  - Erbgħa mill-isbaħ u l-goalkeeper!
  Imbagħad il-battalja kompliet, bi pressjoni u xbihat.
  Redhead Augustine nediet granata b'sieq vojta. Imxerred in-Nazis, xarrab ħafna nies bil-granata. U dawn kollha Fritz.
  Imbagħad għajjat:
  - Jiena l-inkarnazzjoni tal-Patrija!
  U t-tifla ppreżentat ruħha bħala stuprata. Kemm hu sabiħ u frisk! U hi thrashes-Nazis għaliha nfisha. It-tifla hija biss superman. L-aktar cool minn kulħadd u kontinwament iċċarġjat biex tirbaħ.
  Svetlana hija wkoll tifla charming. Hija tat dawra mmirata tajjeb, u ħsad lin-Nażisti. U mbagħad kif jitfa" granata b"saqajh vojta. Kif tfarrak il-Fritz.
  U tali Blonde se tirranġa. Kollha mow down b'tir wieħed. U l-blat iċapċa snienha:
  - Ikun hemm dawl etern u s-sebħ!
  Bniet hawn u silta bħal din. ġellieda notevoli - aerobatics.
  Natasha saffar. Hija tefgħet granata b"sieqha mikxufa u tfajt:
  - Jien tifla kbira!
  Għalkemm din hija dikjarazzjoni immodesta, hija parzjalment vera. Dawn il-ġellieda huma ħelu.
  U sbieħ ħafna wkoll. B'għajnejn frizzanti u snien perla.
  U jiġġieldu b"mod glorjuż, jitfgħu oġġetti li jkissru b"saqajhom vojta.
  Iżda t-telfa tan-Nazis hija estremament diffiċli. Huwa bħall-ippanċjar ħajt.
  Zoya ħaditha u spara linja lejn in-Nazis. U qatgħethom, bħallikieku żiemel ġiganteski kien difer, ħarġet il-ħaxix.
  Imbagħad it-tfajla tefgħet granata b"sieqha vojta u bqajt:
  - Jien ħolma bħal din ta 'miljuni!
  U hi wriet ilsienha. Din hija tfajla - terminatur reali. Kulħadd se jiġi promoss u mqatta" f"biċċiet. U serrar mingħajr ebda dubju b'veloċità għolja.
  Zoya ħaditha u kantat:
  Is-suldat huwa dejjem b'saħħtu
  Is-suldat lest għal kollox!
  Wistin tefa" wkoll granata b"sieqha vojta. Tefgħet lill-faxxisti u ħarġet b"aplomb:
  - U trab bħal minn twapet, aħna knock out of the way!
  Svetlana, sparar, żiedet:
  - Tibdelx saqajn! Wiċċna jiddi! Stivali tleqq!
  Ġellieda kif naraw libsa sħiħa. U l-bniet m'għandhomx bżonn żraben. Huma kapaċi jħassru lil kulħadd fi trab jew trab, tali kulur griż.
  Natasha, tispara fuq in-Nazi, ħasbet. Tabilħaqq, għaliex huwa impossibbli li tirnexxi mingħajr qerq? Hawnhekk Stalin, pereżempju, ħa u ħataf il-poter bil-qerq. Huwa wiegħed Zinoviev u Kamenev muntanji tad-deheb, iżda hu stess spara minnhom.
  Huwa loġiku li tagħmel hekk? B'mod aktar preċiż, huwa biss loġiku - ma tistax tqarraq ma tistax tgħix!
  Natasha tefgħet granata b"sieqha mikxufa u bqajt:
  - Jien stilla kbira!
  Zoya spara wkoll. Lyrics meaning: Għadniha u chirpped:
  - U jien kbir ukoll!
  U granata mitfugħa b'sieq vojt itir. U kif iġibuha l-faxxisti. Mill-akbar tunsilli.
  U Wistin jispara. U tolqot tassew tajjeb. U hi għelbet lill-Fritz, bħallikieku b'daqqa minn sledgehammer.
  U s-sieq vojta wkoll tarmi granata b'mod famuż ħafna.
  Wistin għaxxaq:
  - Tqumx famużament waqt li jkun kwiet!
  U għal darb'oħra ta dawra mmirata tajjeb.
  Svetlana reġgħet ħarġet. Qatlu l-faxxisti. U ghamlet:
  - Jien tifla super!
  U sparkle bl-għajnejn u squeak bil-vuċi!
  Iva, dawn huma tali bniet li m'għandekx tpoġġi subgħajk f'ħalqek magħhom - se jigdmu!
  Natasha, sparar, qalet:
  - Huma bdew jitkellmu, kollha dwar il-lonġevità.
  Zoya, waqt li tefgħet granata b"sieqha vojta, żiedet:
  - Iddeċidejna li nistennew ftit waqt li nirbħu d-demm ...
  Wistin tefa" granata u xebba:
  - Delicious għat-tielet!
  Svetlana nediet ir-rigal tal-mewt b"saqajha vojta u tgħajjat:
  - Oh, jien jibred!
  F'Ottubru 1947, il-Ġermaniżi kważi okkupaw Voronezh u waqfu. Kien hemm kalma temporanja.
  . EPILOGUE
  Alisa Selezneva reġgħet lura minn din il-missjoni erojka. Kienu ġejjin avvenimenti ġodda u interessanti. B'mod partikolari, Svetlana Tikhanovskaya rritornat lejn il-Belarus. Hija ġiet rikonoxxuta bħala president interim.
  
  Alisa Selezneva qalet li l-Belaruss għandhom jaħkmu l-Belarus, u l-għan tagħha kien li tirrestawra l-USSR. U dan huwa l-kriterju ewlieni. X'jiġri jekk ikun hemm gwerra? Alice qalet li n-nies tal-pajjiżi kollha nfushom se jirrestawraw l-USSR. Imma l-komunisti għandhom bżonn mexxej ġdid. U l-ewwel nett fir-Russja, fejn il-Partit Komunista prattikament marret. U Zyuganov sar il-qabar attwali tagħha. Fir-rigward ta 'Putin, huwa ċar li ma jridx jirrestawra l-USSR. Imma trid!
  Alisa Selezneva kanta;
  Aħna se nkunu kapaċi ngħollu lir-Russja l-Kbira minn irkopptejha,
  Ir-Russja terġa" ssir superpotenza...
  U l-bandiera Russa tiddi fuq il-pjaneta,
  Ejja nagħtu lid-dinja - hena, paċi, imħabba!
  Tfajla mill-futur qalet lil Putin f"konverżazzjoni qasira bit-telefon li wasal iż-żmien li l-Belarus u r-Russja jingħaqdu u jqajmu l-USSR. U din hija l-aktar ħaġa importanti. Mingħajr l-USSR mhux se jkun hemm stabbiltà u ordni fid-dinja.
  Putin wieġeb evażiv. Alice fakkret fit-tradiment ta" Putin lejn l-Armeni, u li huwa ġeneralment is-suċċessur ta" Yeltsin u jkompli l-kors diżastruż tiegħu fl-ekonomija. U li ċ-Ċina pjuttost tixbah lid-dinja mir-rumanz ta' Efremov: "Is-Siegħa tal-Barin", u xejn soċjaliżmu b'wiċċ uman. U li l-bidliet kienu meħtieġa fl-USSR, iżda għamlu ħafna ħażin.
  U mhux biss Gorbachev huwa t-tort għal dan. Barra minn hekk, it-tiġdid radikali tat-tmexxija fl-USSR jista 'jiġi milqugħ biss!
  Lukashenka ħarab lejn iċ-Ċina. Jirrealizza li fir-Russja l-pożizzjoni tiegħu mhix affidabbli.
  U Svetlana Tikhanovskaya rritornat. Il-ġurnata kienet xemxija u relattivament sħuna. U Svetlana kienet b'libsa sempliċi u peasant. B"saqajn vojta, mara żagħżugħa niżlet is-sellum tal-ajruplan. Hija ħares li jmissu ħafna. Reminixxenti ta" Rebecca, li, ukoll b"libsa bajda u mikxufa, kienet immexxija fin-nar.
  Svetlana, madankollu, imxiet kburi. Hija pjuttost tixbah mhux tifla Lhudija modesta li kienet qed tiġi mmexxija għan-nar, iżda prinċipessa miexja lejn l-armar u żżomm id-dinjità tagħha.
  Għaxart elef ruħ niżlu għarkubbtejhom u bewsu l-marki tas-saqajn vojta ta" Svetlana Tikhanovskaya.
  Kien trijonf reali, u r-ritorn tal-mexxej reali tan-nazzjon. U kemm kien kbir.
  In-nies faħħru u kantaw:
  - Glorja lil Svetlana!
  Il-kanzunetta kienet komposta mill-Akbar Kittieb u Poeta ta 'kull żmien u popli Oleg Rybachenko, dwar l-akbar mexxej tal-pajjiż;
  Kien pajjiż daqshekk mill-isbaħ
  Kien jissejjaħ l-Imperu tas-Sovjetiċi...
  Meqrud mis-Satana vili,
  Wasal iż-żmien li jinvokaw it-tweġiba tiegħu!
  
  Lenin iddeċieda fiha - biss ideali,
  Min għamel lill-Patrija kbira...
  U għadda l-gvern lil Stalin...
  Huwa mgħaffeġ l-impulsi tal-horde selvaġġ!
  
  Jalla art ommna tkun fil-fjur,
  Birches, luq, ballut, irmied tal-muntanji...
  Se neqred l-armata tal-faxxiżmu -
  Wara kollox, ir-Russi huma invinċibbli fil-battalji!
  
  Ir-Russja se tkun ix-xemx fuq id-Dinja,
  Ir-raġġi u l-kwiekeb u l-kometi tiegħu...
  Int se ssir l-aqwa pajjiż
  Fiha l-għemejjel erojċi huma gglorifikati!
  
  L-USSR, meta fjorixxiet b'mod magnífico,
  U mexxa l-pajjiż bl-idejn għall-komuniżmu ...
  Imma l-qargħi qered il-ħmar tiegħu,
  Fil-ħniena tal-faxxiżmu vili!
  
  Imma nemmen li r-Russja tagħna ma tistax tingħeleb,
  Tiddi bħax-xemx fuq l-art...
  Russu qawwi, Alla Ors abjad,
  U se jkun hemm post f"ġenna nobbli!
  
  Int tħobb ir-Russja b'qalbek kollha,
  Hi Patrija tagħna hija kbira...
  Għalkemm Sam jiftaħ ħalqu mal-art,
  U l-attakki tal-mostru b'elf wiċċ!
  Svetlana hija l-istilla qawwija tagħna,
  Li jwiegħed ferħ u libertà...
  Ħolma kbira li saret realtà
  Ejja nibnu l-komuniżmu, emmnu lin-nies!
  
  Ħadd ma jista" jfarrak il-pajjiż
  Liema isem hu, nemmen li r-Russja ...
  Int tneħħi lil Satana mill-poter -
  Jiġi Kristu l-messija l-kbir!
  
  U Lada tkun magħna għal dejjem,
  U se nibnu komuniżmu prattiku ...
  Is-sekli u l-minuti tas-sena se jgħaddu,
  Inkunu bl-aktar sistema ġusta!
  
  Il-ħolma kbira tagħna tal-patrija,
  Biex tagħmel id-dinja l-aktar maltemp u sabiħa...
  Għandna muntanji, xmajjar u foresti -
  Kollox se jkun nadif ħafna, ġust!
  
  Il-kapitali ta 'Patrija tagħna hija Moska,
  Iżda Kiev, Minsk se jkunu wkoll bliet kapitali ...
  Il-horde Mongol ġie megħlub
  Alla li jista" kollox għenna nirbħu!
  
  Le, temmen li r-Russi ma jistgħux jitkissru,
  Ħuti Slavi kollha se jkunu magħqudin...
  Il-kaċċatur dalwaqt se jinbidel f'logħba,
  U aħna ġellieda dejjem nemmnu fl-impatt!
  Wara dan, is-sbuħija barefoot Svetlana Tikhanovskaya segwita lejn il-palazz presidenzjali.
  Wara dan, verament sar aktar faċli għal kulħadd. U kemm ġurnalisti barranin. Huma litteralment jiċċaqilqu bħal dubbien.
  U huma kontinwament iffilmjar. U Alisa Selezneva tinsab hemmhekk. U huwa jwiegħed li jirrestawra l-USSR fis-snin li ġejjin.
  U dawn mhumiex kliem vojt. Svetlana Tikhanovskaya ssuġġeriet li l-ewwel pass ikun li jsir referendum dwar l-adeżjoni tal-Belarus mar-Russja. Dan qajjem approvazzjoni kbira mill-parlamentari. Il-Kamra tad-Deputati u l-Kunsill tar-Repubblika unanimament approvaw li jsir referendum dwar is-sħubija mar-Russja. U, ovvjament, ħafna nies għoġobha.
  Alisa Selezneva qalet:
  - Biss ritorn għall-forma komunista ta 'gvern jista' jsalvana!
  Fl-Ukrajna, l-idea tal-qawmien mill-ġdid tal-USSR kienet pperċepita b'mod pożittiv ħafna. Hemmhekk ukoll in-nies għajjien bil-kaos, il-kaos, il-faqar, il-qgħad u l-koronavirus! U dan, ovvjament, għamel l-idea tal-qawmien mill-ġdid tal-imperu Sovjetiku saħansitra aktar popolari.
  L-Ażerbajġan, wara li tilef għexieren ta" eluf maqtula matul il-gwerra mal-Armenja, kien ukoll diżappuntat fil-familja Aliyev. In-nies verament riedu bidla u bidla għall-aħjar.
  Iva, u l-Asja Ċentrali ħolmu biż-żminijiet qodma u komunisti. L-idea ta 'Alice: li terġa' titqajjem l-USSR f'forma aġġornata u demokratika, irriżulta li kienet popolari ħafna.
  U mhux biss fost in-nies, imma anke fost l-elites. U n-nies talbu l-qawmien mill-ġdid tal-Imperu l-Aħmar. In-nies fehmu li xejn ma jista 'jkun aħjar mill-ekonomija Sovjetika, meta l-prezzijiet kienu ma nbidlux għal għoxrin sena.
  Alisa Selezneva pproponiet li jsiru elezzjonijiet presidenzjali fl-USSR.
  U n-nies tar-Russja u l-Ukrajna u l-Belarus appoġġjaw dan bil-qawwa.
  Alisa Selezneva nnominat b'determinazzjoni lil Svetlana Tikhanovskaya għall-presidenza.
  L-elezzjoni tal-President tal-USSR - l-unjoni tar-repubbliki Slavi ħielsa kienet toqrob bħal uragan. Putin kellu tlieta u sebgħin sena u kien pperċepit bħala l-passat, u esternament Tikhanovskaya żagħżugħ jissimbolizza l-futur.
  U meta mxiet b"riġlejha vojta u grazzjużi fuq il-borra ta" Novembru, in-nies ammirawha ġenwinament. Kienet simbolu ta" purità, paċi u prosperità.
  U aktar u aktar fannijiet ingħaqdu ma 'Tikhanovskaya. Putin marad u mar fis-sodda tiegħu. U kważi qatt ma dehru fil-pubbliku. Allura Tikhanovskaya intweriet il-ħin kollu issa, u kulħadd kien qed jitkellem dwarha. U hi, bħal xemx qawwi ta" tama, telgħet fuq il-pajjiż. Bosta kandidati saħansitra bdew jirtiraw il-kandidati tagħhom favur tagħha. U kien ċar li kienet ġejja era ġdida, u inevitabbilment! In-nies tar-Russja kienu qajmu. Oleg Rybachenko ipparteċipa wkoll fil-kampanja u ħa rekords. It-tifel brillanti kien biss super. U tali tifel sabiħ. Speċjalment meta waqqa, tefa" ċawla b"riġlejn vojta u ta" tfal.
  L-elezzjonijiet presidenzjali qed joqrob dejjem aktar. Li ġej fil-25 ta" Novembru, 2025.
  U l-votazzjoni bdiet mil-Lvant Imbiegħed u miexja lejn il-Punent. Kien hemm mewġa splussiva li hedded li tkopri lil kulħadd.
  Svetlana Tikhanovskaya, bħas-soltu, ħarġet tivvota b"libsa sempliċi u bajda u mxiet mikxufa fil-borra għal blokka sħiħa. Kompletament mingħajr sigurtà, akkumpanjat biss minn tifel wieħed barefoot fi xorts, Oleg Rybachenko. In-nies mal-vista tagħha niżlu għarkubbtejha u kissed it-traċċi tas-saqajn vojta tas-sbuħija, u t-tifel li kien jimxi warajha. Hawnhekk Oleg Rybachenko innota sniper jimmira lejn Svetlana Tikhanovskaya. U t-tifel ħadu, u tefa" biċċa silġ b"subgħajh vojta ta" saqajh. Il-ponta trasparenti mtaqqba għajn l-għadu, u l-sniper mitlufa. Il-balal mitlufa.
  Svetlana tbissem u wieġbet:
  "A bullet mhux se twaqqafna!"
  U reġgħet kompliet. U warajha mexa tifel terminator barefoot li qatel ħafna koronavirus u għedewwa oħra tar-Russja. Svetlana mixi, u n-nies kissed tagħha barefoot, grazzjuż, tiċrit femminili fil-borra, u dan kien simboliku ħafna.
  U għalhekk telgħet fil-post tal-votazzjoni u ħarġet fuq l-itwal bulettin, u tefgħet fil-kaxxa tal-votazzjoni.
  Imbagħad qalet:
  - Għall-futur u r-Russja l-Kbira!
  Fejn ivvota Putin ma ntweriex. Jidher li l-president tar-Russja marad minn tagħbija żejda titanic u fl-aħħar marad. Is-sitwazzjoni kienet tensa.
  Vvutaw ukoll kandidati presidenzjali oħra. Kien fadal ħafna. Il-votazzjoni ta" Anatoly Kashpirovsky, qal:
  - Kapaċi nagħmel xi ħaġa li qatt ma ħlomt biha!
  Alla Pugacheva, votazzjoni, ħarġet:
  - Jien mara li tkanta!
  Vitali Klitschko irtira fl-aħħar mument favur Svetlana Tikhanovskaya, u qal li jista" jipprova jegħleb ir-rekord ta" Hopins fiċ-ċirku. U vvota wkoll. Lomachenko irtira wkoll, iżda Usyk baqa" u qal li kien se jmur sal-aħħar. Mill-mod, kemm Klitschko kif ukoll Usyk u Lomachenko rċevew l-ordnijiet tad-deheb ta 'Ilya Muromets mingħand Putin u kienu kburin ħafna biha.
  Ingħata wkoll Povetkin, li rnexxielu jirbaħ il-ġlieda li jmiss tiegħu fiċ-ċirku professjonali. Alexander Povetkin qal li jibqa" biex jikser ir-rekord ta" Foreman, u jekk ikun hemm bżonn, Hopins. Sergei Kovalev irrifjuta wkoll li jaġixxi, u saħansitra qal li seta" jerġa" jibda l-karriera tiegħu minħabba ġlieda ma" Bivol, li juri fejn il-gambli jibernaw. U mhu dgħajjef xejn. Denis Lebedev ħadem favur Putin, li għalih irċieva kemm l-ordni tad-deheb ta 'Ilya Muromets kif ukoll l-istilla tal-eroj tar-Russja. Povetkin u Kovalev marru fl-aħħar tad-distanza u vvutaw għalihom infushom. Ksenia Sobchak marret ukoll lejn il-post tal-votazzjoni, imitat lil Tikhanovskaya barefoot, iżda ma rnexxietx bil-frisk u b'mod naturali.
  Oħrajn ivvutaw ukoll.
  Maxim Suraikin qal li l-komuniżmu biss isalva lir-Russja, li kien meħtieġ li tivvota għalih. U Svetlana Tikhanoskaya se tibni l-kapitaliżmu. U li b'mod ġenerali kollox fir-Russja huwa ħażin u Putin huwa t-tort għal dan.
  Kien hemm ħafna kandidati oħra... Kollox mar fl-ordni. Ivvota wkoll Oleg Rybachenko. Jidher biss qisu tifel, iżda skont il-passaport tiegħu huwa adult.
  U issa kulħadd ivvota, fadal biss li wieħed jistenna li jitħabbru r-riżultati tal-elezzjoni.
  U mbagħad għaddew tmien sigħat, u l-urni nfetħu. L-ewwel riżultati ġew mil-Lvant Imbiegħed. U mbagħad ma kien hemm l-ebda sensazzjoni, Svetlana Tikhanovskaya kienet b'fiduċja fil-vantaġġ. L-unika ħaġa li rriżultat mhux mistennija: it-tieni post mhuwiex ma 'Putin, iżda ma' Maxim Suraykin. U s'issa, Svetlana rebħet fl-ewwel rawnd. U kien interessanti. Fost kandidati oħra, għandu jiġi nnutat Demushkin. Dan il-kandidat qabeż lil Zhirinovsky u sar in-nazzjonalista prinċipali fir-Russja u Kievan Rus. S'issa, ma kienx hemm sensazzjonijiet oħra. Ir-riżultati waslu malajr mir-reġjuni kollha.
  Svetlana Tikhanovskaya kienet kunfidenti fil-vantaġġ, kellha aktar minn ħamsin fil-mija tal-voti. Veru, eqreb taċ-ċentru tar-Russja, Vladimir Putin kien qabel Suraykin, iżda xorta tilef bla tama.
  Oleg Rybachenko innota:
  - Huwa aħjar li tirbaħ f'rawnd wieħed! Inqas spejjeż!
  Natasha loġikament irrimarkat:
  "Xi drabi l-iffrankar ikun ta' ħela ħafna!"
  U komplew l-elezzjonijiet. Meta bdew jaslu r-riżultati mill-Ukrajna u l-Belarus, it-tmexxija ta 'Svetlana Tikhanovskaya bdiet tikber biss. U diġà kisbet aktar minn sittin fil-mija tal-voti. U t-tifla aġixxiet b'kunfidenza ħafna.
  Zoya qalet bi tbissima:
  - B'kompetizzjoni bħal din fl-ewwel rawnd, ir-rebħ huwa frisk!
  It-tmexxija ta" Svetlana kompliet tikber. Meta wieħed iqis li kien għad fadal 79 kandidat għall-presidenza, allura iva, dan huwa riżultat kbir għal Svetlana Tikhanovskaya. U r-rata tagħha qabżet is-sebgħin fil-mija.
  Oleg Rybachenko irrimarka:
  - Din hija rebħa! U l-aktar importanti, kun onest fil-kompetizzjoni! Ukoll, għaliex, Putin qatt ma għamel elezzjonijiet mija fil-mija onestament? U aktar minn hekk Lukashenka! U issa l-elezzjonijiet huma verament l-aktar onesti u trasparenti fid-dinja! U l-kompetizzjoni għalihom hija l-aktar li kisret rekords u hija aqwa u friska!
  Natasha nnotat bi tbissima:
  - Imma l-iktar ħaġa importanti hija quddiem, wara r-rebħa! Huwa biss il-bidu? Huwa biss il-bidu! Għad ikun hemm feltri tas-soqfa - oh, oh, oh!
  Huwa tassew kmieni wisq biex tirrilassa, u l-USSR għadha ma ġietx restawrata.
  Allura l-elettronika kkalkulat iċ-ċifra finali: 74.5 fil-mija għal Svetlana Tikhanovskaya fl-ewwel rawnd. Din hija rebħa qawwija!
  Svetlana Tikhanovskaya saret il-president il-ġdid tar-Russja u Kievan Rus u l-USSR. Issa fadal biss li tieħu l-ġurament.
  U Svetlana Tikhanovskaya tellgħet spettaklu ieħor mill-inawgurazzjoni tagħha. Bħas-soltu ikkulurit bil-logħob tan-nar u l-qbiż. Dakinhar tal-inawgurazzjoni, Vitali Klitschko fl-istadium f'Kiev iġġieled ma' Michael Tyson. Il-boxer Amerikan eminenti qabel mal-ġlieda minħabba problemi kbar ta" flus. Klitschko iddomina t-tnax-il round, iżda ma knock out b'mod diplomatiku lil Tyson.
  Formalment, intlagħbet waħda mill-verżjonijiet minuri taċ-champion tad-dinja.
  Wara dan, Vitali Klitschko ingħata ċinturin tad-djamanti.
  Svetlana Tikhanovskaya rċeviet awguri mill-pajjiżi kollha tad-dinja - inkluża ċ-Ċina. Barra minn hekk, fl-Imperu Ċelesti, l-inkwiet popolari intensifikat. Il-bniedem ma jgħix bil-ħobż biss. In-nies riedu d-demokrazija u l-libertà. Id-despotiżmu tal-Partit Komunista Ċiniż huwa għajjien, kulħadd ried il-libertà.
  Zelensky sar biss simbolu bħal dan. Simbolu tas-saħħa demokratika, wara l-waqgħa tad-dittatorjat tas-servizzi sigrieti taħt Putin.
  Svetlana Tikhanovskaya tkellmet ħafna dwar il-bidliet, l-ekonomija u kisbiet ġodda. Fir-Russja u fl-USSR, diġà kien hemm kompetizzjoni għall-kariga ta 'prim ministru. Kien hemm diversi eluf ta" applikanti. Il-proċess tal-għażla kien intens ħafna. U deher kbir.
  S'issa kollox kien sejjer pjuttost bla xkiel. Svetlana Tikhanovskaya saħansitra għamlet taqlib fl-inawgurazzjoni tagħha. Hija kissret l-applaws. Imbagħad hi wriet l-għarfien tagħha tal-lingwi barranin. Hija aġixxiet b'mod attiv ħafna u b'mod mgħaġġel.
  Fl-aħħarnett, Svetlana Tikhanovskaya ħadet ftit diskorsi oħra u tathom.
  Barra minn hekk, wara l-inawgurazzjoni, segwew deċiżjonijiet tal-persunal. Ħafna bidliet u uċuħ ġodda fil-gvern.
  Kien hemm għażla reali ta" "kummissarji tal-ħadid". Fir-Russja kienet qed isseħħ rivoluzzjoni tal-persunal.
  Svetlana Tikhanovskaya ħarġet ħafna digrieti fl-ewwel jiem. Ippermetta l-bejgħ ta 'alkoħol bil-lejl u punti ta' l-ivvjaġġar. Introduċa taxxi ġodda fuq is-sinjuri. Imneħħija l-immunità mid-deputati u l-imħallfin. Żieda fil-produzzjoni. Dazji introdotti fuq il-kummerċ maċ-Ċina.
  Il-Każakstan kellu referendum dwar l-unifikazzjoni mar-Russja u l-USSR. U dan mar ukoll għall-mertu ta 'Svetlana Tikhanovskaya. Ħafna mill-Każakstani appoġġaw l-unifikazzjoni mar-Russja u l-USSR.
  Svetlana Tikhanovskaya ilmentat li Vladimir Putin kien għolla wisq l-irqajja" qabel l-elezzjonijiet, iżda wiegħdet li l-inflazzjoni se tikkalma. U li ma jiġri xejn ħażin.
  Tabilħaqq, iż-żieda fil-prezzijiet malajr waqfet. U l-ekonomija tar-Russja u l-USSR u Kievan Rus bdiet tikber. U fil-Kawkasu, il-prestazzjonijiet tal-militanti b'xi mod naqsu. Sar ferm aktar kalm.
  Svetlana Tikhanovskaya finalment ipproponiet kandidat għall-kariga ta" Prim Ministru tar-Russja. Hija saret tabiba fix-xjenzi Angelina Bolshakova ta 'tnejn u tletin sena. Hija rebħet il-kompetizzjoni b'mod pjuttost kunfidenti. U saret il-prim ministru, l-iżgħar fl-istorja tar-Russja. Vladimir Putin rkupra mill-marda tiegħu u tellgħu fuq vaganza lejn il-Gżejjer Kanarji, u rċieva l-pensjoni tal-ex president, biss ħadu gost. S'issa ma kellu l-ebda problema. Iżda Shoigu ġie arrestat, akkużat b"attentat ta" kolp ta" stat. X'ried?
  Kien hemm ħafna soluzzjonijiet oħra wkoll... Fl-Amerika rebħet mara Demokratika ta" wieħed u erbgħin sena. Għalhekk, il-poter inbidel. U mara telgħet għall-poter u l-iżgħar kandidat fl-istorja tal-Istati Uniti. L-era ta" Biden u Trump spiċċat. Iżda l-ħbiberija mar-Russja bdiet biss tiffjorixxi. Naturalment, kontra ċ-Ċina dittatorjali, l-Istati Uniti u l-Imperu Russu ġdid issa kienu ħbieb.
  Svetlana Tikhanovskaya saħansitra għamlet referendum u introduċiet isem differenti: minflok, ir-Russja - Kievan Rus - USSR. Li qal ukoll ħafna. Il-Belarus u l-Ukrajna u l-Każakstan daħlu fil-federazzjoni. U l-qawmien mill-ġdid tal-imperu beda ... Fuq bażi demokratika.
  Il-president mara l-ġdida tal-Istati Uniti wiret id-dispjaċir ta" Trump lejn iċ-Ċina u ddedikat ruħha għall-bini ta" koalizzjoni. Kievan Rus - l-USSR żviluppat ekonomikament taħt Tikhanovskaya b'suċċess. Ir-Russja żammet kemxejn lura liċ-Ċina. Imbagħad ingħaqdet man-NATO. Dalwaqt, gvern favur ir-Russja fl-aħħar daħal fil-poter fil-Każakstan u ġie ffurmat stat ta 'unjoni. L-Asja Ċentrali ġiet imbuttata minn Russi miċ-Ċina. Il-konfront kien qed jikber.
  Svetlana Tikhanoskaya mexxiet kampanja kontra Stalin u kontra Putin. Neħħa lil Stalin u lil Putin mill-premjijiet kollha li tahom mill-populiżmu.
  Iżda kollox mar fil-paċi. Għalkemm il-komunisti pprotestaw. Huma marru għall-manifestazzjonijiet.
  U hemm Lenin finalment inħareġ mill-Mausoleum. Ferħ bħal dan, għal ħafna. U l-Knisja Ortodossa kkanonizzat lil Alessandru II u Ivan il-Terribbli, it-tsars Russi, bħala qaddisin. Żdied ukoll in-numru ta" monumenti lil Nikola II.
  Tsarism u Westernism saru b'xi mod moda. Saru eqreb lejn l-Ewropa, il-barranin bdew jirċievu ħafna karigi. Ir-Russja saret parti mid-dinja tal-Punent, u wara t-tluq ta" Trump, il-proċess tal-globalizzazzjoni intensifika. U ċ-Ċina waqgħet f'iżolament u ffaċċjat taqlib intern.
  Fl-istess ħin, Svetlana Tikhanovskaya fl-Imperu Slaviku żiedet ir-rata tat-twelid. Fl-aħħar, seħħet it-titjira li kienet imwiegħda għal żmien twil lejn il-qamar. U kollox irriżulta b'xi mod sabiħ.
  Ir-relazzjonijiet alleati ġew stabbiliti bejn ir-Russja u l-Istati Uniti, aktar preċiżament bejn Kievan Rus-USSR u l-Amerika.
  U l-konfront marret. Id-dinja saret dejjem aktar globali u sigura. Anke jekk kien hemm gwerer. Kievan Rus - l-USSR, flimkien mal-Istati Uniti, wettqu operazzjoni fil-Libja, fejn temmew lill-Islamisti. Imbagħad għamilna l-Lvant Nofsani, u ħloqna bażijiet hemmhekk flimkien mal-Amerika. Kievan Rus-USSR u l-Istati Uniti flimkien bdew imejlu d-dinja u jimbuttaw liċ-Ċina barra mill-Afrika. U hawn ma nistgħux nagħmlu mingħajr gwerer. U l-operazzjonijiet fuq l-art ukoll.
  U Kievan Rus-USSR u l-Istati Uniti wettqu attakki mill-ajru flimkien.
  Gradwalment, iċ-Ċiniżi ġew sfurzati barra mid-dinja kollha. U l-Imperu Ċelesti waqa" fi kriżi ekonomika u politika profonda.
  U Kievan Rus-USSR iffjorixxiet aktar u aktar.
  Ir-Russja qatt ma kienet taf rati bħal dawn ta 'tkabbir ekonomiku. U li ċ-Ċina waqgħet - Kievan Rus-USSR żdied. U kiber malajr.
  Il-vaguni għal Chukotka inbniet fi żmien rekord. Li fih innifsu huwa jibred ħafna.
  U ħaffer mina taħt l-Alaska. L-Amerikani bdew ukoll jibnu ferrovija biex jgħaqqdu mar-Russja. Kienet tinbena wkoll ferrovija lejn Delhi... Fl-istess ħin, kienu qed jitħaffru kanali mis-Siberja biex isaqqu l-Asja Ċentrali.
  Saret operazzjoni konġunta mill-Istati Uniti u Kievan Rus-USSR kontra l-Iran. U twaqqaf reġim sekulari san. Wara dan, bdew iħaffru kanal mill-Baħar Kaspju sal-Golf Persjan.
  In-NATO espandiet biex tinkludi pajjiżi Għarab. L-Arabja Sawdija għandha parlament. In-nisa bdew ineħħu l-velu. Bdiet il-bini ta" stat sekulari.
  Fil-midja Russa, kulħadd ċanfar lil Putin għall-estremiżmu u tefa" tajn fuqu talli kważi għamel lir-Russja kolonja taċ-Ċina. Riedu jarrestawh, imma, grazzi lil Alla, miet fil-ħin. Tkellmu wkoll kliem aktar iebes. Iżda Medvedev xorta ressaq każ kriminali. U mhux wieħed.
  Stalin twettqet mill-ħajt tal-Kremlin. Lenin ħafna qabel mill-mausoleum.
  Inbidel ħafna u s-simboli tal-istat. Hemm diversi tipi ġodda ta' bnadar. Huwa żied isfar mal-bandiera Russa, u l-blu ħa post il-blu.
  Dan kien interessanti wkoll. L-arma nbidlet... Kien hemm ukoll riforma monetarja. Huma skambjaw flus skond il-proporzjon: wieħed għal elf. L-istandard tad-deheb tar-rublu ta 'Kievan Rus deher. Fl-istess ħin, ħarġu flus ġodda u qodma - penny - nofs penny, u penny - kwart ta 'penny.
  Kollox fl-ordni...
  It-titli bdew jitqajmu... Dehru Prinċpijiet, baruni, koti, markiżi, u anke duki. B'mod partikolari, ir-raġel ta 'Svetlana Tikhanovskaya sar id-duka. Oleg Rybachenko irċieva wkoll it-titlu ta 'duka. Il-Moldova wkoll saret parti minn Kievan Rus. Diġà kien hemm diskors dwar l-elezzjoni tar-re.
  Iżda Svetlana Tikhanovskaya qalet li l-poplu biss jeleġġi l-president ta 'Kievan Rus-USSR. U mhux aktar minn żewġ termini.
  Barra minn hekk, Tikhanovskaya naqqas it-terminu tal-kariga tal-president Russu minn sitt snin għal ħamsa. Veru, Svetlana Tikhanovskaya serviet l-ewwel mandat tagħha għal sitt snin.
  Sa dan iż-żmien, hija kienet lestiet l-adeżjoni tal-Asja Ċentrali mar-Russja. U rrestawra l-fruntieri tal-USSR. L-Istati Baltiċi biss baqgħu mhux okkupati.
  Iżda l-Amerikani għadhom ma ridux iċeduha. U għalhekk taw l-Asja Ċentrali u l-Kawkasu.
  Faqqgħet gwerra ġdida fil-Kawkasu bejn l-Armenja u l-Ażerbajġan. U mxiet iebes ħafna. Għalhekk ir-Russja-USSR setgħu jokkupaw dawn ir-repubbliki u jagħmlu referendum dwar l-adeżjoni tagħhom.
  Għalhekk, Svetlana Tikhanovskaya reġgħet kisbet il-Kawkasu, u espandiet Kievan Rus. Ejja ngħidu li hija rebħa kbira. Barra minn hekk, demokratika ... L-imperu tagħha kiber aktar ...
  Allura l-Afganistan diġà matul it-tieni terminu tar-renju tat-tfajla tas-saħħara eterna Svetlana Tikhanovskaya, u parti mill-Iran saru partijiet mir-Russja.
  Fl-Istati Uniti, president mara wkoll ħarġet għat-tieni mandat. S'issa, kienet ta 'suċċess fl-ekonomija, u l-aktar importanti, irnexxielha tneħħi ċ-Ċina. X'rebħa kbira. Iva, u Kievan Rus-USSR issa hija alleata mmexxija minn Svetlana Tikhanovskaya.
  Iżda, ovvjament, il-qawwa tar-Russja qed tikber malajr wisq. Diġà annesset it-tramuntana tal-Iraq miegħu innifsu.
  Borzo jġib ruħu. Kievan Rus-USSR f'termini ta 'tkabbir, l-ewwel pajjiż fid-dinja! U qabeż lill-Istati Uniti fil-popolazzjoni. U diġà fl-Amerika qed ifittxu bi tħassib - ir-Russja-USSR kibret wisq b'saħħitha?
  Barra minn hekk, l-imperu ta 'Kievan Rus-USSR qed jespandi malajr. Issa l-istati Baltiċi kienu taħt il-kontroll tagħha. Iva, din hija problema tassew kbira għall-Amerikani. Svetlana Tikhanovskaya diġà ġabret it-territorji kollha ta 'qabel tal-USSR.
  U tkompli, bħall-Tsar Russu, l-espansjoni fin-nofsinhar. L-Iran u l-Iraq diġà saru parti kollha minn Kievan Rus. U għat-tieni terminu, Svetlana Tikhanovskaya ġiet eletta faċilment u fl-ewwel rawnd kisbet aktar minn disgħin fil-mija tal-voti.
  Għalkemm kien hemm ħafna kandidati presidenzjali, l-elezzjonijiet kienu demokratiċi.
  Svetlana Tikhanovskaya qalet li ma kinitx se timxi fuq l-eżempju ta" Lukashenka u tirregola għal ħajjitha. Barra minn hekk, iċ-ċirkostanzi tal-għajbien ta" Lukashenka ma ġewx iċċarati. Forsi sempliċement sar bla bżonn kemm għar-Russja kif ukoll għall-Punent. U sparixxa ... Iżda Svetlana Tikhanovskaya qed tikseb biss saħħa. Tabilħaqq, ir-renju tiegħu jgħolli l-predeċessuri tiegħu, u Pietru l-Kbir, f"termini ta" suċċess.
  Fil-fatt, mhux kulħadd huwa kapaċi jirrestawra t-territorju tal-USSR, flimkien mal-Afganistan, l-Iran, l-Iraq, u mhux kull reġina hija daqshekk ta 'suċċess.
  Iżda Svetlana Tikhanovskaya ma tieqafx hemm. Issa kemm il-Polonja kif ukoll il-Finlandja jinsabu taħt l-armi - wara kollox, darba kienu wkoll parti mill-imperu tsarist. Tabilħaqq, ir-referendums isiru f'dawn il-pajjiżi, u dawn jidħlu volontarjament fir-Russja ta' Kiev-USSR.
  Hemm ukoll avvanzi fuq il-front xjentifiku. It-titjira tant mistennija lejn Mars għaddiet. Kosmonauti Russi niżlu hemmhekk. Ħadu l-ħamrija u ħallew il-bandiera, li kienet trijonf kbir.
  Fl-istess ħin, Kievan Rus-USSR ħa l-Port Arthur oriġinali miċ-Ċina. U ħadu vantaġġ mill-fatt li bdiet gwerra ċivili fiċ-Ċina, ħadu wkoll il-Manċurja taħt il-protezzjoni tagħhom.
  Fl-istess ħin, Kievan Rus-USSR annesset parti mit-Turkija għaliha nnifisha. Dawk l-artijiet li ġew ċeduti lir-Russja taħt it-Trattat ta" Versailles. Li kienet ukoll mossa qawwija ħafna. Svetlana Tikhanovskaya espandiet aktar Kievan Rus bħala imperu. U f"termini ta" ekonomija, ħarġet fuq nett - qabeż lill-Istati Uniti.
  Ukoll, iċ-Ċina hija mgħaddsa fil-ħmar il-lejl ta 'gwerra ċivili, u diġà bdiet tinqasam.
  Kievan Rus-USSR saret pajjiż qawwi. U l-popolarità ta 'Svetlana Tikhanovskaya ġewwa l-pajjiż kibret tant li n-nies bdew jitolbu għarkopptejhom lit-tfajla tas-saħħara eterna sabiex ma titlaqx. Inġabru mijiet ta" eluf ta" nies.
  Svetlana Tikhanovskaya, bħala eċċezzjoni, għamlet referendum li jippermettilha tikkontesta għat-tielet mandat ieħor bħala l-kap tar-Russ-USSR ta" Kiev.
  L-Istati Uniti għandha mexxej ġdid. Saru Repubblikani. U mhux daqshekk żgħażagħ aktar - akbar minn Svetlana Tikhanovskaya. Għalhekk ir-relazzjonijiet bejn Kievan Rus-USSR u l-Istati Uniti reġgħu bdew jiddeterjoraw. Diġà huwa ta" wġigħ għar-Russja ta" Svetlana Tikhanovskaya li ssir aktar b"saħħitha. Huma fakkru li, flimkien mal-ħakma tal-Ukrajna u tal-Belarus, dan huwa r-raba" terminu ta" Svetlana Tikhanovskaya.
  Li, jgħidu, is-setgħat tal-president Russu ma tnaqqsux. L-unika ħaġa li għamlet Svetlana Tikhanovskaya kienet li temenda l-kostituzzjoni, li skontha d-Duma tal-Istat għandha d-dritt li tkeċċi ministru individwali b'żewġ terzi tal-voti, jew b'maġġoranza sempliċi, billi tgħaddi vot ta' sfiduċja darbtejn.
  U anke allura din l-emenda mhix daqshekk sinifikanti, peress li l-president u s-saħħara qawwija żammew id-dritt li jaħtru l-ministri kollha u jiddeterminaw l-istruttura tal-gvern. Iva, u fid-Duma tal-Istat, il-partitarji ta' Svetlana Tikhanovskaya għandhom maġġoranza kostituzzjonali.
  Aktar sinifikanti kienet l-introduzzjoni ta" elezzjonijiet diretti għall-Kunsill tal-Federazzjoni, kif ukoll li l-priġunieri jitħallew jivvutaw.
  Iżda, b'mod ġenerali, dan kien it-tmiem tal-limitazzjoni tas-setgħat tal-president. Id-dritt li jitneħħew gvernaturi kien ippreservat. U fl-isfera leġiżlattiva saħansitra estiża.
  Fl-Istati Uniti, bdew jakkużaw lil Svetlana Tikhanovskaya b'Awtoritarjaniżmu, u li l-partit - "Patrija hija omm in-nies", tikkontrolla kważi l-postijiet kollha fl-istat. Il-Partit Demokratiku Liberali u l-Partit Komunista tal-Federazzjoni Russa ma baqgħux jeżistu. Kien hemm festa - "Fair World" mix-xellug. Minflok il-Partit Demokratiku Liberali, dehru l-Patrijotti tar-Russja. Iżda l-Partit Patrija Omm il-Poplu iddomina totalment.
  Ċerti riformi affettwaw ukoll il-knisja. L-ortodossija legalizzat id-dritt li jkollok erba 'nisa, u jersaq eqreb lejn l-Islam. L-approċċ għall-ikoni nbidel kemmxejn, tqarrib mal-Protestantiżmu. Huma bdew jgħidu aktar: li Alla huwa Wieħed, u li sempliċi mortali tal-qima ta 'Alla mhumiex denji.
  Fl-istess ħin, it-Trinità ġiet ikkanċellata bħala simbolu mhux bibliku, u inkomprensibbli għal sempliċi mortali.
  U introduċew: li Alla huwa Wieħed, Alla l-Missier. U t-terminu Alla l-Iben mhuwiex fil-Bibbja. U aktar u aktar m"hemm l-ebda terminu: Alla huwa l-Ispirtu s-Santu. Allura għaliex ma tissimplifikax ir-reliġjon.
  Barra minn hekk, l-alla li mdendel fuq is-salib ma jispirax fiduċja. Jekk ma setax jipproteġi lilu nnifsu, kif jista" jipproteġi lin-nies? Fil-qosor, qalbu għall-monoteiżmu. U l-Bibbja nnifisha kienet imħallta ma 'miti Slavi antiki. Deher l-Evanġelju ta" Veles.
  L-ateiżmu intensifika wkoll - jgħidu, ieqaf tkeċċi bil-ħrejjef umani. Għandna pjaneta waħda, u m'għandhiex bżonn nies biex jemmnu f'miraklu, u speċjalment fl-aħħar tad-dinja.
  Mhux se jkun hemm tarf tad-dinja u m"għandux ikun hemm. U l-umanità għandha ssir imperu spazjali, u tilħaq it-tarf stess tal-galaxie. Xi ngħidu dwar il-galassji? Aktar bħall-univers. U wara li laħqet it-tarf tal-univers, mur f'parti oħra tal-univers. Wara kollox, hemm numru innumerabbli ta 'universi. U għalhekk tista" tittajjar minn univers għal ieħor. U maż-żmien, titgħallem toħloq lilek innifsek! U se jkun hemm universi ġodda, bla kejl, prattikament fl-ispazju kollu.
  U l-pjaneta Dinja hija biss il-benniena tal-umanità. U fil-futur se jkun hemm imperu għal sextillion fil-grad sextillion ta 'universi, u mingħajr ma jieqaf aktar jespandi u jirbħu l-ispazju.
  U l-kap u l-president ta 'Kievan Rus-USSR Svetlana Tikhanovskaya, bħal xemx qawwija ta' tama, titla 'fuq il-pjaneta!
  U l-futur tagħha u l-futur ta 'Kievan Rus-USSR - ħalliha tkun bright!
  Għall-glorja tar-Russja l-Kbira u t-tfajla-president inġenjuża tagħha Svetlana Tikhanovskaya!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"