Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Najlepsza Gra W Hiper Wirtualnej RzeczywistoŚci

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Piękna wojowniczka i jej nowy przyjaciel-cyborg Pinokio walczą w wirtualnej rzeczywistości. Oczywiście mają bardzo fajnych wojowników, których można pędzić dosłownie w nieskończoność i walczyć jak lwice, a także walczyć z wszelkiego rodzaju kosmicznymi i magicznymi stworzeniami.

  NAJLEPSZA GRA W HIPER WIRTUALNEJ RZECZYWISTOŚCI
  ADNOTACJA
  Piękna wojowniczka i jej nowy przyjaciel-cyborg Pinokio walczą w wirtualnej rzeczywistości. Oczywiście mają bardzo fajnych wojowników, których można pędzić dosłownie w nieskończoność i walczyć jak lwice, a także walczyć z wszelkiego rodzaju kosmicznymi i magicznymi stworzeniami.
  . ROZDZIAŁ 1
  Weronika w jednym bikini jechała przezroczystym samochodem, przypominającym spłaszczoną płaszczkę. Świecił także hologram paneli, który kontrolował walkę i najwyraźniej bardzo potężną maszynę.
  Obok niej stał cyborg Pinokio. Teraz wyglądał jak czternasto-, piętnastoletni nastolatek w kąpielówkach, bardzo muskularny, o ładnej, młodej fizjonomii, na której nie było ani jednego włosa i różowych policzków.
  Bardzo miły chłopak, z blond włosami i schludną fryzurą pod pół-pudełkiem. A skóra jest gładka, opalona, mięśnie napięte. Można to kręcić w reklamach, zwłaszcza dla starszych kobiet. Tak, program może przybrać dowolną formę. Nawiasem mówiąc, i Weronika, jeśli jej parametry są pompowane.
  A teraz właśnie to zrobiła. Ulepszmy parametry myśliwca. W szczególności najpierw zwiększenie liczby dział laserowych i ich podwojenie. Następnie dodaj strzelnicę, także bieg. Zwiększ intensywność przepływu. No i poziom ochrony pola siłowego, aby wróg nie mógł cię od razu przepalić.
  Tak dziewczyna energicznie sobie z tym poradziła.
  Cóż, cyborg Pinokio również został ulepszony. I oczywiście podniósł parametry maszyny. Ale nie na tyle, żeby zwycięstwa przyszły łatwo.
  W końcu zbyt łatwe zwycięstwo w grze komputerowej nie jest interesujące!
  Chociaż tutaj wiele zależy od charakteru wojowników. Ale w tym przypadku wszystko jest w porządku z charakterem tej pary.
  Veronica przesłała buziaka swojej odpowiedniczce i napisała na Twitterze:
  - Czeka nas wielkie zwycięstwo,
  Kurwa, szybko sąsiedzie!
  Następnie przycisnęła nagi, okrągły, różowy obcas do przycisku joysticka, a jej myśliwiec gwałtownie przyspieszył.
  Gwiezdna kanonada wzmagała się. Coraz bardziej pokruszone, przypominające przezroczyste kijanki, moduły ratunkowe i kapsułki z ciekłym metalem, próbujące nabrać minimalnej objętości. Według niepisanych zasad nie można było ich celowo zniszczyć, jednak w razie niebezpieczeństwa schwytania wbudowany magiczny komputer mógł wydać rozkaz samozniszczenia. Ponadto wiele modułów zginęło przez przypadek. Crossoydery , po rozwinięciu maksymalnej prędkości, nadal szczypały flotę wroga, wykonując szarpnięcia na boki, między nimi eksplodowały bomby termokwarkowe, każda niosąca kilka miliardów ładunków zdolnych zniszczyć średniej wielkości miasto. Naturalnie, przy bezpośrednim trafieniu, ani jednym polem siłowym, ani jeden najcięższy metal nie jest w stanie wytrzymać.
  Weronika zmierzyła się ze swoim pierwszym przeciwnikiem. W tym przypadku był to myśliwiec jednomiejscowy, za sterami którego siedział cukierek w jasnym opakowaniu z nogami. I wykonywała skomplikowane manewry.
  Programistka zaśpiewała:
  -Ach, dieta, nie jedz tego i tamtego,
  A nogi dziewczyny nie męczą się chodzeniem ...
  Ach, ta dieta, jak jej już dość ,
  Z głodu dziewczyny rumienią się i śpiewają!
  Potem Weronika go wzięła i, jak chciała, rzuciła się ze swoich dział laserowych na wroga. A wojownik palił, było jasne, że produkt kulinarny, cukierek z nogami, był całkowicie niewygodny.
  Systemy obronne zrzuciły dziesiątki wabików z jednego statku kosmicznego, specjalną broń wystrzeliwującą kapsuły z gazem, który zniekształcał trajektorię laserów i powodował przedwczesną detonację rakiet anihilacyjnych oraz osłabiał działanie promieniowania gamma. Statki trolli też nie ziewały, w kosmosie noszono coraz więcej pułapek termicznych, elektronicznych, a nawet grawitacyjnych . Rzeczywiście, broń grawitacyjna, rozdzierająca metal, skręcająca konstrukcje i powodująca detonację, była najbardziej niebezpieczna. Pułapka grawitacyjna mogłaby osłabić akcję lub zniszczyć radar do naprowadzania rakiet, torped, min. Kilka statków kosmicznych, po uszkodzeniu grawitacyjnym, skierowało się w stronę białego karła i zaczęło spadać na to wymarłe słońce z kolosalną gęstością i grawitacją.
   Crossoyders , po ponownym odbudowaniu, stłumili ogień na największe statki wroga - ultrapancerniki. Te mastodonty, które mogły zmieścić całe miasto, miały silny system broni i oczywiście potężne pole siłowe. Taktyką stosowaną przeciwko nim był skoncentrowany ostrzał z dział grawitacyjnych , ich promieniowanie jest znacznie trudniejsze do odbicia polem siłowym, ponadto można było spróbować chociaż częściowo uszkodzić generatory. W tym przypadku, przy odrobinie szczęścia, mogłaby zadziałać przerażająca bomba termokwarkowa . Crossoiderzy wykazali się dużą śmiałością i wykazali się odwagą. Próżnia zdawała się dzwonić od przeciążenia energetycznego, aby zwiększyć skuteczność broni grawitacyjnej, musieli zmniejszyć dystans, co było obarczone ogromnym ryzykiem. Tutaj jeden z nich szarpnął się, błysnął pochodnią zagłady, potem drugi.
  Może nie warto ryzykować? - Powiedział generał.
  Odpowiedziała dziewczyna, błyszcząca diamentową broszką we wspaniałych włosach:
  - Nie, przyjacielu, trzeba zniszczyć przynajmniej parę. Te barbarzyńskie maszyny są w stanie bombardować planety z bardzo dużej odległości, co oznacza, że gdy zbliżą się do gęsto zaludnionych światów, zwłaszcza naszej stolicy...
  Bulgotanie w odpowiedzi:
  "Pomyślałem, że najtrudniej będzie ich zniszczyć lub utrzymać w bezpiecznej odległości, gdy zbiegną się główne siły.
  Dziewczyna tupała wyzywająco, emanując wściekłością:
  - Dlatego działaj! I niech podejdą jeszcze bliżej, ultrapancernik został specjalnie zaprojektowany, aby zaatakować wroga bez żadnego ryzyka.
  A sama bosa i zaokrąglona piękność Weroniki była bardzo ryzykowna. Wojownik, w którym walczył cukierek, wziął się i rozpadł. I wypadł zwęglony grill w czekoladzie.
  Ale Veronica została zaatakowana przez trzy samochody na raz. A w nich słodycze nie są proste, ale asy z alkoholem. Tutaj spróbuj wziąć to gołymi rękami, a tym bardziej gołymi dziewczęcymi stopami.
  Weronika zmuszona była manewrować.
  A jej partner-cyborg Pinokio również walczył z wielkim entuzjazmem. I był to, muszę przyznać, imponujący widok. Urocza nastolatka wykazała się po prostu niesamowitymi umiejętnościami. Nawet wtedy, gdy do walki z nim wkroczył tak doświadczony as jak paczka papierosów Camel.
  Cóż, inni wojownicy walczyli bardzo dobrze.
  Wręcz przeciwnie, platformy szturmowe dryfowały w maksymalnej odległości od wroga, specyfika ich broni czyniła taką taktykę optymalną, strzelały do krążowników i transportowców siłami desantowymi. Z powodu nieporozumienia ktoś przeniósł na linię bitwy statki pełne robotów bojowych, trolli i ich podporządkowanych rasowych sojuszników. Mniej zwrotne i uzbrojenie niż konwencjonalne statki kosmiczne, transportowce miały przyzwoitą ochronę, ale mimo to sześćdziesiąt pięć z nich eksplodowało, a kolejne dwadzieścia trzy zostały poważnie uszkodzone. Biorąc pod uwagę, że każdy z nich ma na pokładzie ponad półtora miliona jednostek bojowych, jest to duża strata.
  Podczas bitwy Weronika zdała sobie sprawę, że może sprawdzić swoje parametry. W szczególności przenikliwa siła dział laserowych. Żeby w ciągu jednej minuty wystrzelili energię, jak kilka bomb atomowych zrzuconych na Hiroszimę.
  I oto jest, i zadziałało. Fioletowe promienie laserów trafiły w najbliższy myśliwiec i przebiły jego śmiercionośną obronę. I cukierek z likierem wystrzelił. Pozostała dwójka próbowała wejść od strony zawodnika dziewczyny. Ale piękność przyjęła rozdartą beczkę. I jak uderza ukośnie minirakietą.
  A teraz drugi wojownik jest rozdarty na kawałki.
  Dziewczyna zaćwierkała:
  - Nie ziewaj, to będzie banzai !
  Młody wojownik zauważył, szczerząc zęby i powalając kolejnego, tym razem dwumiejscowego wojownika:
  - W trumnie będzie armia orków i tych, którzy wypożyczają dla nas papierosy, słodycze i wszelakie alkohole!
  Veronica roześmiała się, zestrzeliwując innego myśliwca, i zagruchała:
  - Chwała wielkiemu Elfowi i królestwu Oz !
  Rofoszki jednak szybko liczyły się z błędami, ich salwy coraz częściej docierały do platform, a zherriki przedarły się, prześlizgując przez sito szczelin, zadając bolesne ciosy, a nawet rzucając się na barana. Kiedy jednak nie ryzykujesz życia, łatwo jest wykazać się odwagą. Niektóre duchy należały do zmarłych niezdecydowanych, pędziły pomiędzy światami, jednocześnie nie mając nic przeciwko zwiększaniu swojej liczby.
  - Słuchaj, wygląda na to, że ultrapancernik się rozpada. - krzyknął generał
  Rzeczywiście, crossoidery , podchodząc bardzo blisko, były w stanie uszkodzić generatory, a następnie podłożyły w szczelinę bombę termokwarkową . Teraz jeden z gwiezdnych gigantów przestał istnieć.
  - Przejdźmy wszyscy masowo do drugiego, ubijajmy skoncentrowani, nie pryskajmy. - krzyknął na kodowany kanał Kent.
  Crossoiderzy go wyraźnie słyszeli , podchodząc jeszcze bliżej, niemal dotykając pola siłowego, nie zapominając jednocześnie o manewrowaniu i zarzucaniu pułapek. Jeden z nich natychmiast eksplodował, ale inny ultrapancernik z milionową załogą zaczął się rozpadać.
  - Idzie dobrze! - Powiedział generał elfów. - Możesz i trzeci nasandalit.
  Marszałek kosmosu, wściekły kot z trąbą, sam znajdował się na jednym z ultrapancerników. Widząc, że jego ukochane zwierzaki zawodzą, zawył:
  - Natychmiast przyciągnij wszystkie siły do pięści uderzeniowej, zniszcz wszystkich crossoiderów! I natychmiast zaangażuj duchy równoległego podziemnego świata!
  Kiedy krzyczał, szósty ultrakrążownik został poważnie uszkodzony. To prawda, że \u200b\u200budało mu się unieść trzech swoich przestępców, po czym szarpnął, tak że crossoiderzy ledwo zdążyli odskoczyć.
  Weronika obnażyła zęby, które błyszczały jak diamenty i zaśpiewała:
  Zobacz zaćmienie na niebie
  Straszna, bijąca fala...
  To cholerny znak
  Stado kosmiczne wyje!
  A ona, wcale nie zawstydzona, przystąpiła do bitwy z grupą "Belomor" na dość potężnym myśliwcu kosmicznym.
  Ultrakrążowniki zaczęły się wycofywać i grupować. A jednak fauny i elfy nie pomyślały o poddaniu się, wściekle napierały, pędząc za wrogiem, a ich statki kosmiczne ustawiały się w szeregu z obosiecznym toporem. Jednak nie jest łatwo pokonać dobrze skoordynowaną formację tak potężnych statków kosmicznych, straty gwałtownie wzrosły, a krążowniki weszły do bitwy. Jeden po drugim zestrzelono siedemnastu crossoiderów, a czterech kolejnych utknęło w pułapce grawitacyjnej modelowanej zaklęciem fali. To prawda, że cztery kolejne ultrakrążowniki zostały poważnie uszkodzone i stanęły w ogniu. Teraz fauny zostały zmuszone do wycofania się, a rofoszki w końcu znalazły właściwą taktykę, próbując maksymalnie wykorzystać swoją przewagę liczebną.
  Weronika wykonała bardzo ciekawy manewr i potrafiła podpiąć myśliwiec, na którym znajdowała się paczka Belomorów, co zrobiła bardzo sprytnie. I doszło do banalnego spalania. A teraz z rozbitego samochodu wyleciała paczka trucizny, która stanęła w płomieniach.
  Weronika napisała na Twitterze:
  - Niech będzie walka
  Elf jest ze mną!
  Cyborg Pinokio syknął:
  - Ty, dziewczyna, jesteś po prostu młoda! Tak trzymaj!
  Wybił także inną przezroczystą maszynę z kosmicznej produkcji, która rozbłysła jak beczka prochu.
  A para krzyknęła zgodnie:
  - Raz Dwa Trzy -
  Rozrywasz papierosy!
  W pewnym momencie wszystkie małe statki fauny wycofały się i zaczęły osłaniać platformy przed uderzeniami zherrików .
  - Nasi żołnierze stracili inicjatywę. stwierdził Kent.
  - W takim razie musimy udaremnić odwrót! - zasugerował Hett. - Porozmawiam bezpośrednio z Marszałkiem Gwiazdy.
  - Ogłaszam przeniesienie! Marszałek szczeknął. Na jego rogatej twarzy malowała się mieszanina satysfakcji i żalu. Wynik bitwy można interpretować na różne sposoby.
  Manewr, delikatnie nazwany przesunięciem, został wyćwiczony dawno temu, wielokrotnie wykorzystywany w starciach bojowych i wirtualnych ćwiczeniach. Oczywiście było zorganizowane i szybkie. Wyjście w przestrzeń jednowymiarową odbyło się przy wstępnym przyspieszeniu, najpierw dużych statków, a potem mniejszych. Ci, którzy osłaniali odwrót, podejmowali duże ryzyko, ale rofoszki, najwyraźniej podejrzewając przebiegłą pułapkę, nie nacierały aktywnie, ograniczając się do ostrzału z dużej odległości. Wreszcie fauny wkroczyły w wieloprzestrzeń, stając się niedostępne.
  A Weronika nadal zaciekle walczyła. Wykonywała sprytne manewry. W tym przypadku sprzeciwił się jej koniak "Napoleon" i jest to bardzo poważny as. A manewrowanie przeciwko niemu nie jest takie proste.
  Niezwykle niebezpieczny przeciwnik.
  Pinokio-cyborg obnażył zęby, swą chłopięcą fizjonomię i zaśpiewał:
  -Wiemy, powinniśmy bać się dziewczyny,
  Wyczyny piękności są niezliczone...
  Bo dziewczyny potrafią walczyć
  Kierownica jest mocna, a wiosło potężne!
  Weronika skinęła głową na znak zgody, wykonując manewr cięcia:
  - Tak! Mogę to zrobić! I poradzę sobie nawet z koniakiem "Napoleon".
  A dziewczyna ponownie wykonała manewr ze znakiem zapytania i poradziła sobie bardzo dobrze.
  A myśliwiec, który właśnie stanął w płomieniach, nagle podzielił się na dwie części i teraz butelka koniaku napoleońskiego walczyła na innej maszynie.
  - Ile nas to kosztowało? Generał Kent spojrzał gniewnie na swojego partnera Hetta, gdy flota pomyślnie minęła czarną dziurę, sunąc po orbicie gigantycznej plamy gazu tak gęstej, że wytworzyła własne pole grawitacyjne.
  Piękna dziewczyna odpowiedziała ostrym tonem:
  - Całkiem dobre! Stracono ponad piętnaście tysięcy małych statków i ponad sto tysięcy myśliwców. Zestrzelono pięćset platform uderzeniowych, a kolejnych osiemdziesiąt trzy wymagają poważnych napraw. Utracono dwieście dziewięćdziesiąt sześć chwytaków, a osiemnaście kolejnych wymaga naprawy. Trzysta siedemdziesiąt dwa krążowniki, dziewięćset trzydzieści jeden rakietowców, sześćdziesiąt poważnie uszkodzonych, nie licząc stacji namierzających i robotów zwiadowczych oraz drobnych zniszczeń.
  - A czy pozwolili rofoszkom krwawić?
  Dziewczyna roześmiała się, odsłaniając perłowe zęby.
  - Trudno to dokładnie obliczyć, ale około trzy razy więcej niż u nas, jeśli weźmie się pod uwagę duże statki kosmiczne, w dodatku zestrzelono prawie osiemdziesiąt transportowców i dziewięć superpancerników, a pięć wydaje się być tak uszkodzonych, że w najlepszym wypadku , trzeba będzie wysłać na tył.
  - Cóż, za to na pewno nie zostaniemy zdegradowani, ale nie jestem pewien co do nagrody. W zasadzie mieliśmy szczęście, że wróg nie był gotowy. W następnej walce będzie znacznie ostrożniejszy.
  Dziewczyna pisnęła:
  - Wniosek?
  - Szanse są w przybliżeniu równe, a komputer poda nam bardziej szczegółowe wyrównanie.
  Błysnęły nago, opalone, o bardzo wdzięcznych liniach, uwodzicielskim zgięciem pięty nóg elfiego wojownika.
  Wojownik powiedział chłodno:
  - Więc pobierz podsumowanie informacji.
  Minutę później komputer zgłosił:
  - Szanse stron przy optymalnym zachowaniu po obu stronach są następujące: zwycięstwo rofos wynosi osiemdziesiąt cztery procent, zwycięstwo elfów wynosi jedenaście procent, remis wynosi pięć procent.
  - Niewystarczająco! Twarz generała opadła.
  - Optymalne zachowanie jest mało prawdopodobne, podaj prognozę, biorąc pod uwagę, w jaki sposób wróg pokazał swoją zdolność do kontrolowania i kim jesteśmy.
  Komputer odliczył jeszcze pół minuty i wydał:
  Szanse na zwycięstwo rofos wynoszą sześćdziesiąt cztery procent, szanse elfów dwadzieścia pięć procent, a remis jedenaście procent.
  - Więc wtedy tracimy, choć nie tak bardzo. Jedna szansa na cztery. To jest lepsze. - Powiedział marszałek Goognish.
  Weronika walczyła także z koniakiem "Napoleon". I nie bez powodu butelka z mackami miała tak groźną nazwę i jasną etykietę. Rzeczywiście walczyła na wysokości.
  A programistka nie mogła w żaden sposób jej uwięzić ani ponownie powalić.
  Mało tego, poza tym była uzależniona od promieni.
  Weronika poczuła, jak jej muskularne ciało pokrywa pot. A dziewczyna-programistka pali nagie, wyrzeźbione nogi. Ale wojownik odważnie śpiewał:
  Pokonamy wroga, uwierz mi
  Wierzę, że okrutne butelki rozerwiemy na kawałki...
  Łysy Fuhrer, mięsożerna bestia,
  Ale złamiemy mu kręgosłup, uwierz mi!
  Następnie dziewczyna ostro nacisnęła przyciski joysticka gołymi palcami. A myśliwiec gwałtownie szarpnął i teraz wszystkie działa wystrzeliły bojowe wyładowania.
  I wsiedli do samochodu, gdzie, jak się wydawało, znajdowała się niezniszczalna butelka. A ona zadrżała i rozpłynęła się.
  A potem koniak pękł, a czekoladki i słodycze rozsypały się we wszystkich kierunkach. I wylewała się z nich wanilia, rodzynki i wiele innych apetycznych rzeczy.
  Weronika napisała na Twitterze:
  Och, co za błogosławieństwo
  Zjedz wszystkie słodycze...
  Czekoladę, żartobliwie żuć,
  Żuj z przyjemnością!
  Potem Weronika wzięła go i mrugnęła ponownie swoimi szmaragdowymi i jednocześnie szafirowymi oczami, które pulsowały jak gwiazdy.
  Program młodzieżowy wołał:
  - Hiperkwazar ! Jesteś ultrapulsarem !
  Weronika poprawiła:
  - Lepiej powiedzieć: ultrapulsar , jesteś Hyperkwazarem !
  Cyborg Pinokio odkrzyknął:
  - Poruszyła mnie wyobraźnia,
  Twój obraz błysnął wraz z ogonem komety...
  Przebiłeś mnie jak błyskawica -
  Z pięknem gwiaździstego nieba!
  Programistka potwierdziła:
  - Jesteś jak Puszkin! Super!
  Cyborg Pinokio sprzeciwił się:
  - NIE! Nie jestem Puszkinem, ale tysiąc razy fajniejszy!
  Weronika zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Tak, gdzie dba o ciebie Aleksander Siergiejewicz! Jesteś synem potężnej elektroniki z hiperplazmą w swoich procesorach!
  I walcząca para rzuciła się ponownie do bitwy z wielką wściekłością. Gotowa pokazać swój najwyższy poziom śmiercionośnej siły i bohaterstwa.
  Obraz zaczął blaknąć, a następnie zniknął całkowicie. Dziewczyna-dowódca odsunęła się od gigantycznego spodka, a dokładniej od hologramu grawiwizora, który dokonał niezrozumiałego cudu. Elf, który stał
  w oddali, również cofnięta, jej twarz stała się smutna, a łzy napłynęły jej do oczu.
  - Straszny! - Powiedziała dziewczyna-dowódca.
  Elf powiedział:
  - Nic takiego nie można sobie wyobrazić. I nagle tam, wśród elfów, mój ojciec walczy i być może zostaje ranny lub zabity.
  - Nie można tego wykluczyć! Inny elf westchnął. - Moja ojczyzna jest na skraju porażki. Hiperplazmatyczny topór zawisł nad moją cywilizacją.
  Programista ożywił się:
  - Hiperplazmatyczny, mówisz, ale czym jest hiperplazma ? Słyszałem to wiele razy, ale nie rozumiem.
  Robot starszy i bardziej wyrafinowany, postanowił uzbroić się w cierpliwość. Sam z wykształcenia nie jest fizykiem, ale spróbuje to wytłumaczyć, jak myślał, dzikusowi, choć wszechmocnemu.
  Dlatego też postanowił odskoczyć trochę w bok i zacząć, jakby z daleka:
  pojawił się taki król , czyli według ziemskiego króla Trikhkh . Uznał, że czas położyć kres chaosowi i obskurantyzmowi. W tym czasie w naszym kraju budowano już duże fabryki, pojawiła się broń i armaty. Wojny stawały się coraz bardziej gwałtowne i niszczycielskie, a czary wymarły. Co więcej, w kilku religiach czary uznano za grzech śmiertelny. Nie da się zliczyć, ile procesów przeszło nad podejrzanymi o czary. Rycerz przy tej okazji był początkowo ustawiony w ten sam sposób: czarodzieje mają miejsce w ogniu lub na stosie. Ale zdarzyło się, że kiedy zorganizował zawody najlepszych wojowników swojego rodzaju - pokaz walki w maskach, zwycięzcą został krucho wyglądający wojownik. Gdy na jego głowę została nałożona korona, odwiedzający Palladin zdjął maskę i twarz dziewczyny, niepodobnej do żadnej innej ludzkiej kapłanki, została ujawniona opinii publicznej.
  Wszyscy byli zdumieni, była to elfka, rasa legendarna, śpiewana w balladach i legendach. Wyciągnęła rękę do Trihkha , a jej czarujący uśmiech uchwycili najlepsi artyści.
   Król zakochał się w niej, kobiecie obcej rasy, zwanej Rerra . Jego pasja była żarliwa, choć nie dla wszystkich jasna, my, fauny i elfy, jesteśmy zbyt różni. Różne typy, różne rodzaje. No bo jak wytłumaczyć, że wilk kocha krowę. Ale dziewczyna, co dziwne, odwzajemniła się i wkrótce pobrali się, mimo że sąsiedni rycerze byli temu przeciwni. Rozpoczęła się wojna, ale potem elfka okazała się subtelną dyplomatką. Potrafiła sprytnie nastawić na siebie przeciwników Trichkha . Ci szybko, pamiętając o drobnych żalach, wdali się w straszliwą walkę między sobą. Cóż, w międzyczasie armia Trihhy uderzała w nich jeden po drugim. Rerra okazała się czarodziejką, ponieważ rzeczywiście wiele elfów jest obdarzonych magią, a ponadto praktyczną. Jak się później okazało, dziewczyna ta ze względu na swoją niesamowitą myśl nie została zrozumiana przez rówieśników, okazała się wyrzutkiem. Ale ta jest wśród nich wyrzutkiem, ale u nas stała się prawdziwym władcą. Ignorując uprzedzenia, Rerra wprowadził nową religię, która zalegalizowała praktykowanie magii. Teraz od kołyski szukali dzieci zdolnych do magii, a potem uczyli je w szkołach specjalnych. Wtedy właśnie pojawiły się akademie naukowe. Wielka czarodziejka Rerra próbowała połączyć magię z nauką. Wkrótce imperium zyskało nową, niewidzianą dotąd broń i podbiło planetę. Trixh zestarzała się i umarła: elfy żyły wtedy dłużej niż fauny. A elfów było siedem razy więcej niż elfów. Rerra została suwerenną cesarzową. Chciała polecieć w kosmos. Pierwszym etapem był lot do kuli. Ten sam, o który teraz toczy się walka. Następnie odkryto proces eksplozji atomowej. Elementy superciężkie zostały rozerwane, gdy zgromadziła się masa krytyczna. Za pomocą magii można było wzmocnić ten proces. Następnie Rarra przy pomocy naukowców domyślił się, że możliwe jest pozyskiwanie energii z procesu syntezy jąder wodoru, takie procesy zachodzą w gwiazdach. Ale faktycznie można było stworzyć bombę wodorową za pomocą zaklęć. Od tego momentu rozpoczął się podbój kuli.
  Weronika też to widziała, a jest fajną wojowniczką, przypomniała sobie też coś ze swojego istnienia w roli Wszechmogącego Bóstwa Żeńskiego, w jednym z poprzednich wcieleń nieśmiertelnej duszy, powiedziała:
  - Czy mógłbyś nam opowiedzieć więcej o metodzie otrzymywania bomby wodorowej, bo jest ona prawdopodobnie silniejsza niż eksplozja prochu.
  Chłopiec-robot roześmiał się, a pozostałe dzieci biorące udział w programie pokiwały głowami z aprobatą.
  - Oczywiście, że mocniejszy! Mała bomba, taka jak nasza wieża, może eksplodować jak beczka prochu o średnicy kilometra.
  - Wow! - zagwizdała piękna dziewczyna Weronika. - Kolosalny.
  Bardziej doświadczony robot mówił dalej z zachwytem:
  - Ale do poruszania się w przestrzeni z prędkością większą od światła nawet ta energia nie wystarczy. Rerra na zewnątrz pozostała młoda, ale śmierć też ją zbliżyła. Niemniej jednak pod koniec życia ona wraz ze swoimi uczniami pojęła energię anihilacji . Dzieje się tak, gdy materia różni się ładunkiem, plus lub minus, minus lub plus. Naturalnie nawet chmury elektronów wirują w różnych kierunkach, a kiedy zderzają się, uwalniane są nieznane siły.
  Weronika zainteresowała się tym:
  - Powiedz nam więcej o chmurach elektronicznych.
  Chłopiec-cyborg, który sam pochodzi z epoki kosmicznej, kontynuował:
  - Wszystkie atomy składają się z jądra i chmur elektronowych powstających w wyniku rotacji elektronów i pozytonów. To trochę jak planety wokół Słońca, tylko prędkość obrotu nie jest porównywalnie większa. Biliony obrotów wokół jądra na sekundę.
  A podczas anihilacji elektrony zderzają się, same jądra, składające się z protonów i neutronów, stykają się z wielką siłą. I następuje potworna eksplozja, podczas której uwalniana jest gwałtowna energia ponad tysiąc razy większa niż podczas eksplozji bomby wodorowej.
  Weronika gwizdnęła.
  - Absolutnie szalone!
  Cyborg Pinokio skinął głową, zgadzając się.
  - Diabeł jest fajny - demony będą inspirować!
  Dowódca programu mówił dalej za niego:
  - A żeby zmienić polaryzację ładunków, potrzebujesz magii. Tak zwane zaklęcie fali stworzone przez Rarrę . Kiedy nie chodzi tylko o potrząsanie powietrzem w określonej kolejności, ale o pewną sekwencję ruchu fal. Wpływa na zbiór pól w przestrzeni i te z kolei na świecie materialnym. Rodzaj efektu rezonansu. Fala pobudza małe struny, z nich zostaje zdradzona dużym, w rezultacie muzyka jest tak głośna, że trzęsą się skały.
  - A fale są jak zmarszczki, ale nie w powietrzu, ale w polach przestrzennych! Weronika wyjaśniła.
  Dowódca programu skinął głową.
  Tak, zrozumiałeś mnie poprawnie!
  Chłopiec-cyborg potwierdził, a jego oczy błyszczały, gdy otrzymał wiedzę, której nigdy wcześniej nie widział:
  "To magia wyższego poziomu. A teraz powiedz mi więcej o hiperplazmie.
  Dowódca programu mówił dalej:
  - Nazywa się to również Magik - Hiperplazmą. Naturalnie, energia anihilacji stała się prologiem do odkrycia energii termokwarku. I tutaj potrzebna była potężniejsza magia. Elfy nie chorują na starość, są zdrowe i energiczne, a jednocześnie czują zbliżającą się śmierć. Zatem Rerra widząc, że nie pozostanie tu zbyt długo, zaprosiła swoją następczynię Zennę , najpotężniejszego maga rasy elfów. W tym czasie fauny osiedliły się już w kuli i przeniknęły do innych światów, stały się bogatym imperium. Bycie ich władcą to zaszczyt nawet dla dumnych elfów. I razem z nią zastanawiali się nad kolejnym krokiem na podbój wszechświata.
  W tej chwili spodek grawiwizora stojącego na skraju sali
  zapaliła się ponownie, słychać było charakterystyczne dźwięki.
  - Ponownie wzywa do komunikacji. Opowiem ci tę historię później! - Powiedział dowódca programu.
  Weronika dodała filozoficznie:
  - Poza tym nie chciałbym, żebyś wykorzystał swoją nową wiedzę na szkodę innych istot.
  Programowe dzieci i cyborg roześmiali się.
  Cyborg Pinokio zachichotał:
  - A jak wy, ludzie, w czasach rzeczywistej starożytności, jeśli chodzi o rozwój na tle nas, korzystacie z tego. Nie otrzymałeś prawidłowych informacji. A program dowódcy nie podaje wystarczająco dużo szczegółów, aby możliwe było zbudowanie bomby wodorowej, a tym bardziej bomby anihilacyjnej .
  Program dla dziewcząt o wyglądzie konesera zauważył:
  - Anihilacja jest łatwiejsza, pomimo jej ogromnej mocy. Ponadto reakcja różni się siłą w zależności od substancji użytej do anihilacji. Największy efekt daje żelazo i pierwiastki mu bliskie.
  Weronika wyglądała na zaskoczoną.
  - I dlaczego!?
  Dowódca programu cierpliwie wyjaśniał:
  - Optymalne połączenie wartościowości, równowagi w jądrach protonów i neutronów. Pozwala to na wykonanie, wykorzystanie maksymalnej liczby cząstek. W końcu siła prochu zależy od równowagi pierwiastków.
  Cyborg Pinokio podskoczył i zawołał:
  - I jak! Ale zobaczmy, co będzie dalej w tej interesującej epopei.
  Boltologia się skończyła. I musisz to wziąć i bez zastanowienia wrócić do bitwy.
  Weronika chętnie się zgodziła:
  - Walka w grze jest o wiele lepsza niż słuchanie quasi-naukowych wykładów na temat hiperplazmy i termokwarków !
  A teraz para bojowa powraca do gry, która bardzo przypomina prawdziwą bitwę kosmiczną i jest świetna.
  Weronika wykonała manewr objazdu niczym piszczący pyton i uderzyła w dwumiejscowy samochód, w którym siedziało dwóch czekoladowych piernikowych ludzików. I ten dość potężny wojownik wziął i zapalił się.
  Smażono także pierniki, które dokładnie obierano.
  Weronika wzięła go i zaśpiewała:
  - Oto kilka smakołyków .
  Jesteśmy wojownikami, a nie żółwiami!
  Cyborg Pinokio podpalił także inny samochód ogniem wirtualnej magoplazmy i syknął:
  Będzie porządek w liczbach,
  Będę zaszczycony...
  Cyborg ma dość rymów
  Cyborg ma dość rymów
  Roboty potrzebują konta!
  Tymczasem spodek grawiwizora w kolosalnych hologramach
  rozszerzony. Zaczęły pojawiać się błyszczące girlandy gwiazd i zwinne, opływowe kontury statków kosmicznych. Niektóre z nich wyglądały jak ryby, inne jak grubo ciosane kamienie, a jeszcze inne przypominały drewno wyrzucone na brzeg.
  Wygląda na to, że flota drapieżnych rofosów została uzupełniona w drodze. Zwolnił, docierając do pasa szalonych pulsarów, kiedy ogromne, czasami wielkości planety, grudki plazmy szybko poruszają się po krętych trajektoriach, a cząsteczki materii gorączkowo pędzą między nimi. Obszar ten nazwano łonem kosmicznego piekła. Armada statków dzieci ciemności zaczęła się odbudowywać, wykonując skomplikowane manewry. Celem tej sztuczki było przygotowanie się na możliwą kolizję z wrogimi statkami kosmicznymi.
  Victoria walczyła agresywnie i wykonywała manewry niczym na desce baseballowej. I tak podskoczyło i przewróciło się, po prostu horror. Cóż, kobieta jest agresorem. Cóż, sztuczki. A przeciwko niej na myśliwca wskoczyła paczka Marlboro, jest taka dzika fantazja o grach komputerowych.
  To niesamowita kompozycja. A dziewczyna, gdy to bierze, wciska przycisk pępkiem.
  I uwalniając energię, maszyna do papierosów pali się jasnym płomieniem. I wydziela trujący dym.
  Pinokio-cyborg wziął i skoczył z bieguna południka. Jak wyskoczyć, wykonując salta. A pod jego ciosem padł dwumiejscowy myśliwiec, zakryty bezpośrednio po nurkowaniu z dwiema butelkami bawarskiego piwa. To było takie fajne.
  Kiedy eksplodowały, niczym z gaśnicy wypłynęła różowa piana.
  Trolle były zauważalnie mądrzejsze, ich komputery plazmowe dość wyraźnie obliczyły, że obszar ten może stać się miejscem zasadzki ze strony wroga znacznie bardziej przebiegłego i wyrafinowanego, niż wcześniej sądzono. Teraz armia przygotowywała się na każdą niespodziankę. Marszałek kosmosu piskliwym głosem wydał odpowiednie rozkazy. Rofoshki już wcześniej wykonywali podobne manewry podczas ćwiczeń, a ich personel intensywnie szkolił się, zdobywając i utrwalając umiejętności.
  W celu uzupełnienia poniesionych strat ponownie uruchomiono magazyny sprzętu, specjalnych stopów metali i rezerw energii. Bazy naprawcze połączono w fabryki, które dostosowywały statki kosmiczne od razu w locie, a nawet tworzyły nowe. Można je było zobaczyć, krążąc wokół uszkodzonych, masywnych postaci lotniskowców i ultrapancerników. Spawanie rozbłysnęło, wylały się promienie plazmy, wybuchły przepływy grawitacyjne , nadając metalowi natryskiwanemu w jony dowolny kształt. Niektóre z tych konglomeratów zostały zniszczone podczas ataku faunów, ale nieliczne pozostały. W tym roboty wyglądające jak sturękie kałamarnice, a także specjalni magowie rzucający zaklęcia przywracające konstrukcje. W szczególności pracowali w dużych grupach, skupieni wokół statku kosmicznego, mamrocząc przez magiczne wzmacniacze przypominające rogi.
  Veronica, wykonawszy zmianę kaskadową i po znokautowaniu innego wrogiego myśliwca pewnym nurkowaniem, wydała:
  - Nie stawiajmy króla w impasie! Będzie wściekły wyrównanie!
  Cyborg Pinokio zaczepił kolejny kosmiczny samolot i pisnął:
  - Dokładność i prawda są po naszej stronie!
  Weronika, szarpiąc swoje nagie, opalone, uwodzicielskie, umięśnione nogi, powiedziała:
  -Dokładność - uprzejmość królów!
  I bawiła się trochę mięśniami odciążającymi prasy.
  Ponadto lokalni czarodzieje próbowali wyczarować coś poważniejszego, przewidzianego w arsenale magicznych wojowników.
  Tutaj czarownicy zaczęli rzucać trochę ziaren. Była mała plamka, stopniowo rosła. Czarodzieje otoczyli go stadem. Co krzyczeli w megafony.
  - To jest zabawne! - powiedziała Weronika. - Przypomina mi rytuał kanibala.
  Oto pączek, najpierw wielkości beczki po piwie, potem coraz większy, najpierw wielkości stodoły, potem średniowieczny zamek , a na koniec ultrapancernik. Pączek zaczął kwitnąć, zmieniając się w coś pomiędzy goździkiem a tulipanem. Płatki poruszyły się, pobiegły w różnych kierunkach, zamieniając się w skrzydlate psy wypluwające plazmę. Wyzwolili fale grawitacyjne , rzucając statki Rofoshka w różnych kierunkach.
  Wstrząs nie był jednak szczególnie silny. Weronika, wymachując cudownymi nogami i bawiąc się mięśniami brzucha, powalając innego zawodnika, zdziwiła się:
  Czym są te gigantyczne fantomy?
  - W ten sposób, tylko więcej materiału, niż się wydaje na pierwszy rzut oka. - powiedział Cyborg Pinokio, prowadząc wroga, w tym przypadku butelkę wina "Agdam" w myśliwcu, strzelając i jednocześnie odgryzając cukierka czekoladowego. - Jest to jeden z rodzajów magii-hiperplazmy, z większym składnikiem magii niż czysta hiperenergia . Oznacza to, że tutaj także magia miesza się z przejawami fizycznymi, ale te ostatnie są reprezentowane w mniejszym stopniu.
  Weronika ostro zauważyła, drapiąc klawiaturę złotym widelcem w kamykach i jednocześnie wciskając bosymi palcami przyciski joysticka:
  - Oczywiście, więcej czarów - mniej nauki!
  Następnie dziewczyna odkręci technikę - pytona szablozębnego i wykręci diabła z tabakierki.
  I ryk ile sił w płucach:
  - Zabij, zabij, orku zła - degeneracie,
  Zabijaj, zabijaj, trollowy arystokrato!
  Nugget to mój idol, kocham cię wampirze!
  Cóż, gobliny są w piekle i smażą grubych!
  I tym razem myśliwiec poleciał na trzech pilotów, w tym przypadku na jednego pączka i dwa serniki z nóżkami.
  Pod wpływem poleceń latających czarowników psy, najwyraźniej z rasy gliniarzy, ustawiły się w szeregi, pozornie posłusznych stworzeń.
  Hipermarszałek trolli mruknął:
  - Rofoshka jest mądrzejszy od psów i sprawi, że będą posłuszni. Nie bez powodu fauny mają psią naturę.
  Ładna generałka z trąbką okręciła się wokół hologramu i wypuściła powietrze:
  - A jak wyruszyć na kampanię bez smoka? Będziemy więc jak mamutowy tygrys bez kłów.
  - Więcej czarów! Już zamówiłem! Hipermarszałek kosmiczny machnął ręką. Emiter wzbił się w powietrze i zapiszczał:
  - Czego chcesz, panie?
  - Jestem hipermarszałkiem! Grube pełne pudełko!
  Obok rofoshki dostojnika pojawiła się sterta jedzenia. Wśród nich wyróżniał się tort uformowany w kształt pancernika faun. Jednak wbrew proporcjom tańczyli na nim rogaci astronauci.
  - To jest mój ulubiony! - Hypermarszałek zaczął pożerać figurki ze śmietanki i kadzidła.
  Generał powiedziała:
  - W mojej burzliwej młodości prowadziłem burdel z dziewczynami łatwych cnót. Służyli lokalnej mafii. A więc była jedna suka, ciągle okradała klientów. W końcu natknęła się na zbyt gwiezdną i została zjedzona.
  Hipermarszałek stwierdził:
  - W niektórych lokalach za opłatą można nawet wziąć udział w procesie gotowania, albo swojego rodaka, który kosztuje więcej, albo innego rodzaju, jest taniej.
  A dostojniczka zaćwierkała odpowiedź:
  - Teraz modne są inne tortury, zwłaszcza z użyciem mikrokomputerów.
  A w odpowiedzi ryk zwierzęcia we wspaniałych paskach naramiennych:
  - Właśnie to musimy zastosować. W bitwach kosmicznych trudniej jest schwytać więźnia, ale kilka typów, które uciekły na modułach i kapsułach, wyłączyło program samozniszczenia. Więc udało nam się ich złapać.
  Pole siłowe wleciało do biura. Trzymał w sobie uroczego elfa. Istoty te żyły dłużej i mocniej trzymały się życia.
  Hipermarszałek zatarł tłuste ręce, emiter wypuścił falę pochłaniającą cząstkę.
  - Cóż, teraz mamy elfa. Możemy to mocno podzielić.
  Nagi pułkownik przypominał wysportowanego mężczyznę, tyle że miał zbyt wąską talię i wąskie biodra. Niewątpliwy dżentelmen, przystojny, ale w jego zbyt bujnej fryzurze było coś z kobiety, złotych włosów i dziewczęcej twarzy gładkiej bez ani jednego włosa. Zatem z ludzkiego punktu widzenia elf był dyskusyjny. Jednak programistka Weronika go polubiła. Wojowniczka, znokautując i zostawiając dymny ogon wojownika z klopsikiem, zapytała bez tchu, bębniąc bosymi palcami w klawiaturę:
  - Czy ten kochany młody człowiek zostanie spalony?
  Dowodząca roześmiała się.
  - Nie jest młodym mężczyzną ze względu na lata (tylko elfy wszystkie wyglądają jak nastolatki), a ogień jest zbyt prymitywny. Znajdą lepszą i skuteczniejszą torturę.
  - To doświadczenie może nam się przydać! - powiedział Cyborg Pinokio. - Sztuka umiejętności przeprowadzenia przesłuchania, najpotrzebniejszego tyranowi.
  W odpowiedzi Weronika z uśmiechem wysłała wcześniej kolejnego wojownika z tabliczką czekolady w chmurę zagłady:
  - To obrzydliwe torturować, trzeba przesłuchiwać!
  Pułkownik starał się zachować pozory spokoju, ale jednocześnie lekko się wzdrygnął. Pewnie kłębiły mi się w głowie myśli, jak nie oddać niczego, a jednocześnie uratować cenne życie.
  Hipermarszałek zadał mu pytanie:
  - Jakie są plany Waszego dowództwa?
  Więzień elfów odpowiedział:
  "Jestem prostym pułkownikiem i nie wiem więcej, niż powinienem wiedzieć. W ostatniej chwili wydawane są nam polecenia i mój statek porusza się zgodnie z otrzymanym rozkazem.
  Hipermarszałek przechylił głowę.
  - Tak, okazuje się, że ty też jesteś mądry. Wiesz, jak się wydostać. Ale to ci nie pomoże. Opowiedz mi, jak twoje statki kosmiczne pojawiają się i znikają tak natychmiast.
  Elf napiął się i przemówił słabym głosem:
  - Nie znam szczegółów technicznych, ponieważ z wykształcenia nie jestem fizykiem. Właściwie to nie jest mi to potrzebne. Jestem trybikiem w machinie wojennej, po prostu wydaję rozkaz i otrzymuję rozkaz, a statek kosmiczny natychmiast przeskakuje w inne miejsce w przestrzeni.
  Tutaj dziewczyna z sułtanem na głowie pisnęła:
  A co z bezwładnością?
  Pułkownik odpowiedział drżącym głosem:
  - Nawet na waszych statkach jest gaszony przez antygrawitację .
  Dziewczyna roześmiała się i wyraźnie zachwycona powiedziała:
  - Wszystko jasne, tym lepiej, przejdźmy do tortur. Przyzwij ultra-kata .
  Do sali wleciał duży robot z wieloma mackami, a za nim obrzydliwy i bardzo grubonosy troll. Można było zobaczyć, jak leniwie przechadzał się na swoich krótkich nogach.
  - Jestem do twoich usług, kosmiczny gigant!
  - Widzisz tego " elfa ", spróbuj zastosować nanotechnologię.
  Wyglądając bardziej jak dzik niż drapieżnik, wielkonosy dziwak oblizał swoje grube zielone wargi i syknął:
  - Z przyjemnością.
  Troll wyjął pilota i zaczął dawać znaki robotowi. Poruszył się, macki oparły się o czoło, szyję, kostki i nadgarstki elfa.
  Nie zapomnij też o jego włosach! Są tak bujne i wysyłają niewyobrażalny sygnał bólu.
  - I tak się stanie! Troll uśmiechnął się ponuro.
  Różowawe promienie wyleciały z macek robota i wniknęły w różne części ciała elfa. Wisiał tam, skulony, a pole siłowe uniemożliwiało mu poruszenie się, nawet o milimetr. Jednak choć promienie weszły w niego, przystojny mężczyzna nie odczuwał bólu.
  Wiktoria walczyła dalej. Oto kolejny przeciwnik. W tym przypadku był to dwumiejscowy myśliwiec z lizakami i lizakami. I te słodycze również rozpadły się na małe kawałki.
  Jednakże, mając drugą część mózgu naładowaną elektroniką, programistka oglądała inne części gry.
  - A jaka jest istota tortur? - zapytała, wykonując kolejny manewr, Weronika. - Pali go jak lasery.
  Szefowa programu pokręciła głową.
  - NIE! Do ciała weszły mikroroboty. Połączą się teraz z różnymi narządami ciała, przede wszystkim tymi, które mają wiele zakończeń nerwowych, i zaczną wysyłać impulsy bólowe. A niektóre z maleńkich chipów będą działać bezpośrednio na mózg, intensyfikując koszmary. Czyli będzie kwintesencją koszmaru.
  Odległa córka Bogów, wykonując skomplikowane manewry, przewracając kolejny samochód, tym razem z kilkoma orkami, częściowo coś sobie przypomniała. Jej wiedza jest prawie nieskończona, ale ograniczona, choć napędzana nanotechnologią , ale wciąż ludzkim ciałem. A programista wojowników mruknął:
  - Małe komputery!
  Dowódczyni dziewczyna potwierdziła:
  - Wyobraź sobie, że w twoim ciele pełzają mrówki, zdolne do wydzielania bolesnego kwasu. Tylko w tym przypadku będzie gorzej.
  Troll włączył hologram, przed nim pojawiła się trójwymiarowa projekcja ciała umięśnionego, o gładkiej, bezwłosej, opalonej, chłopięcej skórze elfa.
  - To wszystko, mój mały! - przesadnie słodki powiedział troll. Zapanujmy nad Twoim bólem. Zacznijmy od tysięcznej części procenta. - Zakrzywiony palec przesunął się po skanerze.
  Dziewczyna z sułtanem pisnęła:
  - Miło jest dręczyć tak uroczego malucha!
  Elf skrzywił się i zaczął drgać. Nawet zaczął się trochę wiercić.
  - Jeszcze nie boli, ale teraz będzie bolało, zwiększymy obciążenie nerek, masz ich trzy. - kpiąco powiedział troll.
  Po czym twarz elfiego pułkownika wykrzywiła się, jęknął głośno.
  - Oh! A ja dopiero zacząłem. A co powiesz na palpację wątroby?
  Farba na hologramie stała się ciemniejsza, elf wzdrygnął się, próbując chwycić się rękami za brzuch. Niewidzialne kajdany trzymały go mocno.
  Troll zachichotał z zadowolenia.
  - A teraz żołądek, są też dwa, więc ból będzie podwójny.
  Żal było patrzeć na elfa, jęczał coraz głośniej.
  - A teraz serce, jest ich też dwóch, te elfy to oszczędny naród.
  Weronika podczas walki to widziała. Po prostu zestrzeliła wojownika kolejną porcją trucizny w postaci papierosów Java i sprawiła, że spalił się jak pochodnia. Ale widok tortur przystojnego młodzieńca był dla niej nieprzyjemny.
  Weronika odwróciła się.
  - Nie chcę tego widzieć.
  - Ja też uważam, że w torturach nie ma nic ciekawego. - Zgadza się Pinokio-cyborg.
  "Teraz usmażmy mózg..." zaczął troll, a jego obraz został przerwany, niemal natychmiast pojawił się kosmos. Pokazywało, jak czarodzieje latający w skafandrach kosmicznych odprawiali rytuał na jaszczurce.
  A teraz gad szybko rośnie i ma skrzydła. A głowa, początkowo jedna, zaczyna się dzielić na dwie części. Najpierw dwie głowy, potem rośnie trzecia. Wydaje się, że jest to dmuchana zabawka, która szybko zyskuje na rozmiarach. Jednocześnie zastrasza wszystkich.
  - To smok! - Powiedziała, paląc dalej, tym razem samochód z butelką alkoholu, z podziwem podziwiając bosą piękność Weroniki - I tak ogromną jak ultrapancernik. I gdzie to można zobaczyć.
  Pinokio-cyborg, nadal dłubiąc wrogów, w szczególności przewracając całą łódź zespołem czekoladek z rodzynkami, warknął i odpowiedział:
  - Zaklęcia falowe, moc hiperplazmy i magii rodzą takie potwory. Możesz to zrozumieć! Nie da się dojechać!
  Programistka Veronica potarła skronie i z podziwem i bez udawania powiedziała:
  - Widziałem w ostatnich godzinach tyle cudownych rzeczy, że kręci mi się w głowie.
  Gdy bączek się kręci, dzwoni " drakosha ".
  Rzeczywiście, z paszczy smoka wyleciała ognista, opalizująca bańka. On zawrócił. Kolosalny potwór zamknął paszczę, piłka odleciała.
  Veronica uderzyła w samochód dwiema butelkami coli, który również rzucił się, tryskając szmaragdowymi iskrami i gwizdnął. Czarodzieje szepnęli. Smok nadal poruszał łapami.
  Za nim pojawiła się włochata wiedźma, oczywiście nie pochodząca z rasy rofoshek. Miała ze sobą ogromne wiadro. Wystrzeliła cztery ręce, które bezceremonialnie rzuciły w próżnię wyrzeźbione postacie. Przenieśli się i po krótkim czasie wojsko zaczęło rosnąć.
  Wyglądały niezwykle nietypowo na tle ultranowoczesnych statków kosmicznych. Wyobraźcie sobie typowe średniowiecze, heroldów z rogami, w nich dmuchali. Stalowe szeregi się wyrównały. Zaczęły pojawiać się także dinozaury. Nie tak samo jak na Ziemi, ale różnice w faunie na różnych planetach są znaczące, ale nie mniej przerażające. Były też wieże oblężnicze, potężne balisty i wyszukane katapulty.
  Weronika, patrząc na ten oszałamiający widok, wykrzyknęła:
  - Wow , jak to możliwe!
  Cyborg Pinokio odpowiedział:
  - To długa historia! Dokładniej, w Hypernecie jest możliwe absolutnie wszystko . Zupełnie jak w grze komputerowej!
  Programistka skinęła głową, przewracając kolejny samochód, i wydała:
  - Niech gra nie będzie przebiegać według zasad,
  Życzymy Ci ani puchu, ani piór,
  I będzie rozrywka do rana -
  Przebijmy się przez fraerę!
  Chociaż armia poruszała się w próżni, wojownicy wraz ze swoimi końmi i jednorożcami zdawali się chodzić po solidnym gruncie. Słychać było nawet drżenie próżni i pisk pól grawitacyjnych.
  
  GULLIWER I ARMIA DZIEWCZYN
  ADNOTACJA
  A teraz odważny i niepowtarzalny Guliwer wraz z wicehrabiną dowodzi całą armią bosych i efektownych dziewcząt. I działają prawdziwe i niepowtarzalne cuda. Futrzane orki ponoszą porażkę za porażką.
  . ROZDZIAŁ 1
  Guliwer, ten wieczny chłopiec i jego drużyna chłopców, ponownie, gdy słońce schowało się za horyzontem, zatrzymali się, aby odpocząć. Na początku jedli dość serdecznie. Chociaż jedzenie było proste. I poszli spać.
  Młode, zmęczone organizmy przyczyniły się do tego, że sen przychodził bardzo szybko.
  I Guliwer zobaczył coś nowego i pięknego;
  Po polu poruszały się bardzo piękne dziewczyny. Byli młodzi, szczupli, wysocy i muskularni. Cała armia dziewcząt mieniących się gołym, różowym, z wdzięcznym zagięciem obcasów.
  Jedynie piersi dziewcząt pokryte są cienkimi płytkami zbroi, na biodrach ledwo zauważalne majtki niczym liście figowe.
  A jednocześnie mają wysoki biust, luksusowe biodra i wąską talię. A brzuch piękności wygląda, jakby był wyłożony tabliczkami czekolady.
  Bardzo piękne dziewczyny, które mają mięśnie i wdzięk. A włosy powiewają na wietrze jak wielokolorowe sztandary.
  Są uzbrojeni - niektórzy w miecze, inni w łuki, a wiele dziewcząt w strzałki. Są niemal nagie, a jednocześnie tak kobiece, krągłe, a zarazem mocne i smukłe.
  A podbródki dziewcząt są odważne, a ich wdzięk jest wyjątkowy, gdy wykonują szybki krok bosymi stopami.
  Guliwer nawet zagwizdał:
  - To super! Cóż, kobiety!
  On sam pozostaje chłopcem w wieku około dwunastu lat, ubranym jedynie w szorty, ale z silnymi i wydatnymi mięśniami. I bardzo piękny ze swoim nagim torsem - dziecko-Herkules.
  A wokół dziewcząt są też piękne i muskularne, z bardzo seksownymi i wyrazistymi figurami.
  Piechota z malowanymi pięknościami idzie naprzód.
  A z tyłu nadjeżdża kawaleria: także prawie zupełnie nagie dziewczęta, tyle że na koniach, i szlachetniejsze osoby na jednorożcach. Tak, wśród piękności są dowódcy. A te dziewczyny mają na dłoniach i stopach bransoletki wykonane z platyny, srebra, złota i wysadzane drogimi kamieniami.
  Konkretnie na nadgarstkach i kostkach. Mają też cenne broszki we włosach i diamentowe kolczyki w uszach. Jak to wszystko świetnie wygląda.
  Wszystkie dziewczyny są dorosłe. Tylko znajoma już wicehrabina wraz z Guliwerem wygląda jak dziecko.
  Ale z drugiej strony ma na głowie koronę, która mieni się kamieniami jak gwiazdy. A bosy chłopiec Guliwer poczuł na głowie królewską koronę. Nawet jeśli ma na sobie tylko szorty, a u jego boku wisi szabla na temblaku.
  Ale z drugiej strony, co za szabla - cała usiana tak jasnymi klejnotami, że nawet diamenty się jej poddają.
  Cóż, oczywiście, Guliwer jest jedynym człowiekiem w całej tej armii. Co więcej, jeśli jest to całkiem dziecko, tylko bardzo silne z mięśniami odciążającymi.
  I wojownicy maszerują w ten sposób, a ich nagie łydki z żyłkami pod złotooliwkową skórą migoczą.
  Cóż, oczywiście, jak nie śpiewać, piękności;
  Dzielne dziewczyny walczą o Elfię,
  Są bardzo dumni, a synowie Svaroga ....
  Nasza piękność tak trafnie uderza z karabinu maszynowego,
  Słudzy Szatana nie będą w stanie nas złamać!
  
  Walczyliśmy dzielnie, walczyliśmy z orkszizmem,
  Pokonajmy zły Orkmacht, choć wróg jest silny...
  Wierzę, że wkrótce zobaczymy komunizm,
  Złote liście, jasne od klonu!
  
  Nie ma lepszego naszego kraju, komunizm jest piękniejszy,
  Aby nasza Ojczyzna kwitła promiennie...
  Światłoskrzydłe szczęście przyjdzie na planetę,
  A marzenie o lepszym życiu wkrótce się spełni!
  
  Uwierz, że nasza Elfia stanie się wielkim szczęściem,
  Maria będzie rządzić, Łada, matka Bogów...
  Powstrzymamy atak piekielnego orkmaht Wild,
  I nie potrzebujesz dodatkowych i zapamiętanych słów!
  
  Wróg nie będzie w stanie wyrwać dziewczynom serc,
  My, wojownicy, zaostrzyliśmy ostry, wściekły miecz...
  Głos piękności doskonale zna wołanie,
  I będziemy mogli rozbić hordy orków!
  
  Wiedzcie, że my , elfy, nigdy się nie poddamy,
  Położymy wszystkich orków najostrzejszym ostrzem...
  Niech twarze naszych dziewcząt lśnią złotem,
  I uderzymy orkszystę pięścią w twarz!
  
  Bosa dziewczyna pędzi przez surowe zaspy,
  Karabin maszynowy aktywnie pisze błyskawice...
  Jedyne, co wam pozostało, orkiszystom, to utopić się,
  Ponieważ Ojczyzna jest fortecą monolityczną!
  
  Pokonamy Orków, mimo że mają moc pokoju,
  Wujek Fem zdecydował się zagrać razem z Krautami w tej bitwie..
  Zrobili sobie bożka z Adolfa,
  A teraz mam przeciwko nim wspaniałą armię dziewcząt!
  
  Tutaj złe wojny toczą się pełną parą, w bitwie tej elfiej dziewicy ,
  Miażdżą orków , choć w nierównej walce...
  Głos srebrnej dziewczyny jest tak czysty,
  Piękno nie ulegnie Orklerowi - Szatanowi!
  
  Naszym przeznaczeniem elfiego światła jest ciągłe zwyciężanie,
  Chociaż orkowa armada nie zna numeru...
  I mocno uderzyliśmy Orkdolpha w szczękę,
  Elfsqua uległa atakowi !
  
  Są już zaspy, a dziewczyny są bose,
  Migoczą na gołej pięcie, jak ślad zająca...
   Elfsommolki są tak zuchwałe w bitwie,
  Uwierz, że wróg nie ujrzy świtu!
  
  Nie okazuj orkom litości w bitwie,
  Ich armia będzie w piekle, jak diabeł w ogniu...
  Otrzymamy nagrodę z rąk Elfisa ,
  Będzie bardzo okrutny, elfka niedźwiedziu!
  
  W razie potrzeby zawrócimy, wszystkie góry są pokryte śniegiem,
  I staniemy we wszechświecie jasnego raju elfinizmu...
  Otwierając do nas strzał na szczęście z dział Aurory,
  A okrutny orkszizm został wrzucony do piekła!
  
  Elfingrad nie uległ, stawialiśmy mu opór,
  Chociaż horda wybuchła ze stali i piekła...
  Dziewczyny, rzucając granat bosą stopą,
  Bo jest tylko jedna ojczyzna elfów !
  
  Wierzę, że będziemy na Orklinie, nawet jeśli będzie ciężko,
  Orkszyści mają "Pantery", "Tygrysy", "Lwy", " Orkdinand "!
  Dziewczyna wciągnęła na ramiona kolczugę,
  Ponieważ elfy są niesamowitym talentem w walce!
  
  Serce młodej dziewczyny oddane Elfisowi ,
  Elfnin i Fthalin również żyją żarliwą wiarą...
  Aby nie było już zręcznych wątpliwości,
  Powiedzmy stanowczo i stanowczo, że Orkdolf to kaput!
  
  Zmiażdżymy smoczego prezydenta mieczami,
  I zniszczymy jego gang na wieki...
  Zdepczemy stopami orcyzm hordy dziewcząt,
  Niech światło się spełni, święty sen!
  
  Daj ludziom wolność, ich myśli i uczucia,
  Aby gwiazda świeciła jak Słońce elfinizmu...
  Bo będziemy mieli owsiankę z masłem tak gęstą,
  Wieczna młodość naszej siostry stanie się nami na zawsze!
  
  Tutaj nadejdzie światło, Ojczyzna zabłyśnie...
  Ojczyzna będzie nam chwała przez wieki...
  My staniemy na szczycie, ty wierzysz w elfinizm,
  Siła elfiego ducha, poznaj wojownika, jest wielka!
  
  Tutaj Elfiya jest gotowa stać się milsza i piękniejsza,
  I pomóż całemu światu dojść do szczęścia raju...
  Jesteśmy w stanie podbić wszechświat nawet na krawędziach,
  Wszechświat bez krawędzi do szczęścia sił przynieść!
  
  Ale pod piętą złego orka nie będzie Elfa,
  Bo ma prawdziwy talent do walki...
  W tańcu naszych dziewcząt, do tego mechanizmu zegarowego,
  Co przyniesie piękno, uwierz w jakikolwiek wynik!
  
  Już niedługo nadejdzie era promiennego słońca,
  Gdy rozkwitnie chwała Ojczyzny...
  Nasza armia słynie z walki z piekielnym orkmahtem ,
  I będzie w stanie zmieść hordę złych orków!
  
  Witaj Święta Łado, nasza Matko Boża,
  Urodziłeś Peruna i Yarila od wieków...
  Beznadziejna owsianka nie otrzyma wiary,
  Jeśli wydasz dużo, nie będziesz powstrzymywał się od słów!
  
  Najważniejszym władcą jest Elfin Wielki,
  Jemu Elnin przekazał najmądrzejszą ścieżkę do Edenu...
  Ponieważ Elfisif jest władcą światła,
  A w pewnym momencie idealny dla wojowników!
  
  Orkszyści nie będą w stanie oszukać Ojczyzny,
  I odcięty od Elfgi , od Elfbeery Elfsqua...
  Wierzę w to, że przeżyje - elfy-światło pod elfinizmem,
  I moc Orkdolpha - wymażę dziewczynę!
  
  Wkrótce nadejdzie zwycięstwo, to prawda jak słońce,
  Wkrótce będzie blask, jak promienie kwazara...
  I uwierzcie Elfom, elfinizm się rozwinie,
  Cóż, jeśli mi nie wierzysz, lepiej się zamknij!
  
  Umarli wkrótce zostaną wskrzeszeni dzięki nauce elfinizmu,
  Jej mądrość jest nieograniczona, wielka jak kwazar...
  Naszym dobrym duchem pokonamy Orków,
  Nie ulegajmy pokusie złotej torby!
  
  No cóż, krótko mówiąc, to minie, to cholernie długi czas
  My dziewczyny w Okrlinie w czerwieni wejdziemy...
  I skończy się nasze bezgraniczne brzemię,
  Bo swoje szczęście odbierzemy walką!
  Dziewczyny, jeśli śpiewają, to całym sercem. Guliwer, mimo że ciałem jest chłopcem, nadal jest mężczyzną i bardzo ich podziwia.
  To naprawdę fajne dziewczyny.
  Kapitan chłopca zaśpiewał:
  W naszej Elfii są kobiety,
  Czym jeżdżą, żartuje samolotem...
  Aby każdy we wszechświecie był piękniejszy,
  Żartobliwie, przeciwnik zostanie pokonany!
  
  Rodzą się, aby zwyciężać
  Chwalić Elfa przez wieki...
  W końcu nasi pradziadkowie,
  Dla nich od razu zgromadzili armię!
  A chłopiec tupiący, bosy, dziecinny, opalony, na mocnych nogach, jak gwizdać.
  I z jego dźwięku spadł guz i uderzył dziewczynę prosto w gołą, różową podeszwę.
  Roześmiała się i odpowiedziała:
  Uszczypnąłem piękny palec,
  Jak palenie w ogniu
  Czeka na mnie potężny chłopak,
  Na złotym koniu!
  Guliwer mrugnął do dziewczyny i zauważył:
  - Coż, będąc szczerym,
  Od dzieciństwa byłem strasznie zły!
  Lubił bić dziewczyny kijem,
  Działaj rodzicom na nerwy!
  A chłopiec-kapitan wziął i pokazał swój długi język.
  Wicehrabina zaćwierkała:
  - Cóż, dajesz! Świetnie piszesz!
  Guliwer zauważył:
  - Czasem dobrze piszę - tak!
  I mrugnął do swojego partnera. W każdym razie jest to dzieciak, który otrzymał bardzo miażdżący cios.
  A dziewczyny poruszają się w celu walki, a ich nastrój stał się niezwykle waleczny i agresywny.
  Wojownik zaśpiewał:
  Choć Bóg zakazał pojedynków,
  Ale czuję talent do miecza...
  Walczę siedem razy w tygodniu
  Chociaż nie jestem pojedynkującym się!
  Chociaż nie jestem pojedynkującym się!
  W odpowiedzi wicehrabina zaśpiewała:
  Jestem dziewczyną, wyraźnie mam poglądy,
  A w walce pokazał najwyższą klasę!
  Ale ona ciągle płakała z urazy -
  Dlaczego urodziła się jako dziewczynka!
  Wojowniczki maszerowały dalej, a ich smukłe, muskularne ciała napinały mięśnie. To są naprawdę kobiece dziewczyny.
  Guliwer zapytał swoją partnerkę, wicehrabinę:
  Dokąd prowadzimy nasze wojska?
  Dziewczyna zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Chodźmy gdzieś! I ta walka będzie dla nas bardzo decydująca!
  Kapitan chłopca zauważył:
  - Kiedy trafiłem do świata, w którym zamiast ludzi były najinteligentniejsze stworzenia, konie, to... pomyślałem, że nie ma nic wspanialszego. Ale potem okazało się, że są też wieczne dzieci. I nie taki głupi!
  Dziewczyna sprzeciwiła się
  - Moglibyśmy się lepiej rozwijać technologicznie. Ale widzisz, nie ma zachęty. Co więcej, aby wprowadzić do naszego pięknego, harmonijnego świata także proch i strzelby, i armaty, a może i coś gorszego!
  Guliwer powiedział zgodnie:
  - Tak, mogło być gorzej! I tak masz idyllę. Nawet jeśli ząb zostanie wybity, w ciągu kilku godzin wyrośnie nowy.
  Wicehrabina skinęła głową i zaćwierkała:
  Bardzo chcę, żeby moje dzieciństwo nigdy się nie skończyło,
  Żeby biegł za mną...
  Nie znając lat!
  Nie znając problemów!
  Młody kapitan pokiwał głową z uśmiechem:
  - Tak, to prawdopodobnie świetne...
  Dziewczęta, które maszerowały, a było ich wiele tysięcy, zabrały je i śpiewały chórem:
  Deszcz po niebie rozsypał kawałki gwiazd,
  Przygotowaliśmy zaostrzony kołek dla orcschizmu !
  Czołgi "Tygrysy" to po prostu śmiecie - brudny pchli targ,
  Wehrmacht spodziewa się natychmiastowego wściekłego pogromu!
  Wehrmacht spodziewa się natychmiastowego wściekłego pogromu!
  
  Nasz towarzysz Elfin przywódca jest siłą milionów,
  Ma pięść, w dłoni granitowy karabin maszynowy!
  Będziemy w stanie pokonać - rati z Sodomy,
  Naszą siłą jest monolit - na szczęście na Ziemi!
  Naszą siłą jest monolit - na szczęście na Ziemi!
  
  Nasza partia nie ma ważniejszych zajęć,
  Jak ocalić naród, dobro Ojczyzny!
  Febbels demoniczny do piekła z bzdurami,
  A zwycięstwo będzie, wierzcie mi, na złość wszystkim diabłom!
  A zwycięstwo będzie, wierzcie mi, na złość wszystkim diabłom!
  
  Poznaj piękno elfów - światło słynie ze swojej mocy,
  Jej brązowy warkocz jest ciężki!
  A w bitwach z orkszystami młodzież stanie się sławna,
  Ożyje, powstając, Kraj Światła!
  Kraj Świateł ożyje i powstanie!
  
  Nie dajcie się Orklerowi - wepchną pysk w elfy,
  Wąsaty mężczyzna myśli, że jest fajnym Bogiem!
  Będziemy maszerować ulicą Orklińską ,
  Nie, kto jest czysty w duszy, nie stanie się niewolnikiem!
  Nie, kto jest czysty w duszy, nie stanie się niewolnikiem!
  
  Nasz sztandar jest czerwony, w kolorze wściekłej krwi,
  To już jakby słońce rozświetliło Orkstag !
  Nie ma wspanialszego prezentu dla naszych kochanych dzieci,
  Jeśli serce jest odważne i zmiażdżone strachem!
  Jeśli serce jest odważne i zmiażdżone strachem!
  To bardzo inspirująca piosenka. A za dziewczynami znajdowały się katapulty i balisty z potężnymi ładunkami pociskowymi. A była to niezwykle zabójcza siła. A dziewczyny też tupały swoimi bardzo uwodzicielskimi i mocnymi nogami.
  Guliwer zadał swojemu partnerowi zupełnie naturalne pytanie:
  - Dlaczego wśród wojowników nie ma mężczyzn?
  Wicehrabina w odpowiedzi roześmiała się i zauważyła:
  - A więc w wojsku potrzebni są mężczyźni? Śmierdzą i nieprzyjemnie się na nie patrzy. Chłopcy są niczym, ale dorośli mężczyźni, a zwłaszcza starsi mężczyźni, są po prostu obrzydliwi!
  Guliwer logicznie zauważył:
  - Wiek jednak psuje nie tylko mężczyzn, ale i kobiety!
  Wicehrabina skinęła głową, zgadzając się.
  - Prawda! Jednak kobiety tracą atrakcyjność, gdy wyglądają na więcej niż trzydzieści pięć lat, a mężczyźni, gdy wyglądają na więcej niż piętnaście! Tutaj jest znacząca różnica!
  Kapitan zauważył:
  - Podoba mi się piękno nastoletnich chłopców do latarni! Najważniejsze, że kobiety są piękne, a co najważniejsze, czułe i inteligentne!
  Dziewczyna roześmiała się i odpowiedziała:
  - Zgadza się! Piękno jest oczywiście dobre, a nawet piękne, ale umysł też się liczy!
  Guliwer śpiewał:
  Ale dlaczego,
  Nie da się żyć umysłem!
  Ale dlaczego,
  Nie można nikomu ufać!
  Ale dlaczego,
  Jestem pierwszoklasistą!
  Ale dlaczego,
  Cały czas mówię bzdury!
  Ale dlaczego,
  Życie niczego nas nie uczy!
  Ale dlaczego,
  Ludzie są głupi, nie rozumiem!
  Ale dlaczego!
  Ale dlaczego!
  Wicehrabina odpowiedziała pewnie:
  - Głowa kapusty!
  Piękne wojowniczki natknęły się na pierwszy, nawet niewielki oddział orków. Piękności natychmiast się zatrzymały. Ich nagie, wyrzeźbione nogi zaczęły pociągać za cięciwy i obracać bębny kusz.
  Są tu bardzo urocze i seksowne dziewczyny w bikini, które walczą praktycznie bez ubrań i muszę przyznać, że są po prostu cudowne. A jeśli mężczyźni je zobaczą, na pewno uklękną i z wielkim zapałem i podekscytowaniem będą całować ich nagie, różowe, lekko szorstkie podeszwy, ale to czyni je jeszcze bardziej atrakcyjnymi i uwodzicielsko pachnącymi aromatem zdrowych i silnych ciał dziewcząt.
  Zatem strzały i bełty z kuszy leciały wysokim łukiem i przebijały orki, kłując ich strzałami niczym jeż igłami. I oglądało się to naprawdę imponująco.
  A takie dziewczyny tutaj mają po prostu wielki i niepowtarzalny urok, a ich mięśnie są bardzo mocne, a przy tym pięknie wyglądają.
  I tak pierwszy oddział orków został wytępiony, a wspaniałe dziewczyny nie otrzymały ani zadrapania.
  Guliwer - ten wieczny chłopiec tupał bosą nogą i śpiewał:
  - Dziewczyny, jesteście świetne,
  Po prostu supermeni...
  Będziemy sadzić ogórki
  I nie znając miary!
  Wicehrabina mrugnęła do swojej odpowiedniczki i pisnęła:
  - Twoje przymierze, mój kapitanie,
  Widać, że rozpada się na kawałki...
  Idź sobie, chłopcze, jesteś bardzo pijany
  A potem natkniesz się, wygląda na to, że natkniesz się!
  Dziewczyny maszerowały, tupiąc zgrabnymi, opalonymi od słońca i niezwykle uwodzicielskimi nogami.
  A piersi każdej piękności są po prostu cudowne. No cóż, jak z takimi dziewczynami, ale nie po to, żeby flirtować.
  Guliwer spojrzał na wicehrabinę, która szła obok niego i zauważył:
  Będziesz lepszy jako dorosły!
  Dziewczyna roześmiała się i odpowiedziała:
  - Co było za sobą, rozejrzyj się,
  Poznaj siebie jako dziecko, nie wstydź się
  Pomogę temu wiele lat, przeleciałem, biegłem,
  Uśmiechnij się, Guliwerze, uśmiechnij się!
  Chłopak-kapitan mrugnął do dziewczyny, która mimo szlacheckiego pochodzenia tupała bosymi, wdzięcznymi stopami po ostrych kamieniach drogi.
  I oczywiście wyglądała - trochę fajnie. Tak bogato i elegancko ubrana, a nogi dziewczyny są gołe, jakby była żebraczką.
  Jednakże Guliwer zauważył:
  - Dla dziecka jesteś niesamowity!
  Wicehrabina tupnęła bosą nogą po raz dziesiąty i warknęła:
  - Twoje komplementy, chłopcze w krótkich spodenkach, są nic nie warte! Więc z tego nie mogę dostać konkretnych pieniędzy!
  Mały chłopiec skinął głową.
  - Niestety! Każdy ma problemy z pieniędzmi!
  Dziewczyna pisnęła z frustracji, a jej bosy, okrągły obcas chwycił i zmiażdżył kamyk, uderzając go z taką siłą. To nawet zaskakujące, że dziecko, a nawet przedstawicielka płci pięknej, może mieć tyle siły. To jest piękność - super!
  A wicehrabina pisnęła:
  - Śpiewaj kwiatku, nie wstydź się!
  Guliwer zapytał z widocznym zdziwieniem:
  - O czym śpiewać?
  Dziewczyna oświadczyła stanowczo, po raz kolejny ze złością tupiąc bosą, opaloną stopą, lekko stwardniałą od długiego chodzenia boso:
  - Oczywiście o miłości! O czym jeszcze śpiewać!
  Kapitan chłopiec skinął głową i z widoczną przyjemnością zaśpiewał, śpiewając swoim dźwięcznym, chłopięcym głosem:
  Moja wyobraźnia zadziałała
  Wszystko stało się jasne, jak w październiku!
  I wbijemy widły w boki złego demona,
  I będzie tak cudownie na Ziemi!
  
  Takie gwiazdy w naszym wszechświecie są
  Niektóre to rubiny, inne to diamenty!
  Zbieramy daninę od niegodziwych -
  Cios jest jak młotek, i to nie w brwi, ale w oko!
  
  Witryny sklepowe, w których kwazary
  Promienny hipodrom błyszczy!
  W mojej duszy są otwarte rany -
  Jakby doszło w nim do wielkiego pogromu!
  
  Kręć się jak loki komety,
  Blask owiec - Droga Mleczna świeci!
  O czynach nieśmiertelnych śpiewanych,
  Niech Frus będzie na zawsze w chwale!
  
  Co może zrobić smutna osoba?
  Niech tylko łza popłynie z niebieskich oczu...
  Kiedy wszystko wokół jest szare, jest obrzydliwe,
  Kiedy z nadzieją spodziewasz się burzy w czerwcu.
  
  Rozciągnij nieszczęsne usta z uśmiechem -
  Zrozum, że świat to nie jagoda w lesie.
  Dziewczyno, natychmiast obnaż zęby,
  Dzięki niemu Twoje marzenie się spełni!
  Więc młody wojownik wziął i zaśpiewał. I wyglądało to wyjątkowo pięknie i więcej niż wspaniale.
  Wicehrabina zauważyła:
  - Umiesz dobrze śpiewać! Ale czy jesteś w stanie stworzyć coś poważniejszego?
  Guliwer powiedział pokornym tonem:
  - A co może być poważniejszego niż piosenki?
  Dziewczyna wysunęła język i odpowiedziała:
  - Coś, co przynosi radość, a nawet zdrowie!
  Chłopiec-kapitan podskakiwał jak zając i śpiewał:
  Jesteś moją wielką ojczyzną,
  Wojny tsunami brutalnie rzuciły -
  W końcu armia to potężna rodzina,
  Strąćmy zło z piedestału do Gehenny!
  
  Cóż za niebiańskie promienne światło,
  Pochodzi z serc żołnierzy Ojczyzny.
  Niech wyczyn rycerzy będzie uwielbiony,
  Nie będziemy żałować, wierzymy w życie!
  
  Wróg otrzymał duży prezent,
  I ma mnóstwo różnych broni...
  Teraz nadszedł ten moment, wyobraź sobie to,
  Czarnoboga wylała się gwałtownie !
  
  Tak się złożyło, że moi rycerze,
  Promienna Ojczyzna cierpi!
  W raporcie były tylko zera,
  I znowu piekielny Kain triumfuje!
  
  Orcschizm jest silny, rycząca horda,
  Ale nie rzucajcie Sasów na kolana!
  W końcu z nami Elfin mądry na zawsze -
  I sprawiedliwy teoretyk Fenin!
  
  Zarządzamy Wehrmachtem - umiem miażdżyć,
  I nieważne, jak ten smok nie był przebiegły...
  Będziemy ciąć jego mieczami,
  Jestem rycerzem oddanym Ojczyźnie i Pani!
  
  Niech będzie potężna godność
  Aby dotrzeć do granic Orklinu!
  Staniemy się godni wyczynów ojców,
  W końcu nasza armia jest niepokonana w bitwach!
  
  Kiedy przyjedziemy i zrealizujemy marzenie
  Święta sprawa - sprawa komunizmu!
  Pozwolę dziewczynie przejść do ołtarza,
  Sztandar potomności: honor, altruizm!
  Tak odważnie i z uczuciem śpiewał wojowniczy chłopiec Guliwer. A dziewczyny, które z nimi szły, klaskały w dłonie. Niektórzy nawet skakali i dawali klapsy podczas skoku, gdy zostali uderzeni bosymi stopami. Co było niezwykle fajne i na wielką skalę.
  Guliwer zapytał swojego partnera:
  - Czy dobrze śpiewałem?
  Odpowiedziała radośnie:
  - Słowik na Twoim tle przechodzi! Jeśli jednak na przykład ryczy byk, zwłaszcza gdy jest pieczony żywcem, wtedy będzie jeszcze fajniej i na większą skalę!
  Guliwer śpiewał:
  Nie jesteśmy tylko chomikami
  I rogate byki!
  Obdrzemy wszystkie krowy
  I natychmiast rozerwiemy wilki na strzępy!
  . ROZDZIAŁ 2
  W ten sposób armia ruszyła dalej. Po niebie przeleciał ogromny motyl, który można było nawet pomylić ze smokiem ze względu na obecność trzech głów.
  A jej skrzydła błyszczały wszystkimi kolorami wiosennej tęczy. Tak, to było urocze dziecko.
  Guliwer śpiewał z zachwytem:
  Skrzydła motyla
  Były takie dobre...
  Straciłem spokój
  I powiedział od serca!
  Wicehrabina zaćwierkała z uśmiechem:
  - Przestań hałasować i się kłócić,
  Dom taki czy nie taki...
  Powinniśmy przynajmniej zbudować stodołę,
  Z tego, co jest pod ręką!
  A wieczne dzieci wezmą to i będą się śmiać, szczerząc swoje bardzo piękne i duże zęby ponad swój wiek.
  Guliwer zapytał wicehrabinę:
  "Po co w ogóle jedziemy na kemping?" Tylko grindujemy i śpiewamy najróżniejsze bzdury!
  Są już dziewczyny, a było ich tysiące bosych i opalonych, a wszystkie są takie piękne, uwodzicielskie i muskularne. A jeśli to wezmę i zaśpiewam, okazuje się bardzo smaczne;
  Król rządzi nami wiernie,
  Wydawanie dekretów, sądzenie sług...
  Tron nie toleruje zamieszania i szczekania,
  A nie jest to metoda ujarzmienia strachu!
  Ale tutaj pieśń bosych piękności została nagle przerwana. Przed nimi pojawiła się cała horda licznych, śmierdzących i kłowych orków. I ryczeli, wymachując maczugami.
  Dziewczyny jednak nie poczuły się zawstydzone i zaczęły pospiesznie reorganizować się w szyk bojowy.
  A Guliwer wziął go i zaśpiewał, tupiąc bosymi, dziecinnymi stopami;
  Jestem sokołem pokoju i wojny
  Urodzony pod najjaśniejszą gwiazdą...
  Wierni synowie ojczyzny -
  Miłość - wspaniała, prawdziwa!
  
  Stworzymy piękny świat
  W którym teraz będzie szczęście...
  Niech świeci Cherubowe Słońce
  Święty, wzniosły Elfie!
  
  Zrealizujemy nasze marzenia
  Piękniej nie będzie we wszechświecie!
  Podnieś chłopca z mieczem i siebie
  Niech szczęście będzie Twoim miejscem!
  
  I piękno we wszechświecie
  Czas zabłysnąć dla mojej wielkiej Ojczyzny!
  Chociaż dziewczyna biegnie boso
  Wkrótce będziemy żyć w komunizmie!
  
  Majestat piękna wysokich gór,
  I złote stepy z pachnącym dywanem!
  Wymiatamy śmieci z wszechświata
  Uwierz, że nie będziesz żałować życia!
  
  I wszystko będzie dobrze na świecie,
  Przecież elfinizm zatriumfuje wszędzie!
  Kto jest w rękach dłuta w sercu,
  Kto kocha karabin maszynowy i kule!
  
  To, co zrobimy, zostanie na zawsze
  Budujmy miasta, żartując na Marsie!
  Wielkiej Brytanii jest strasznie wielka -
  Przywitamy się z ludźmi na całym świecie !
  
  Krew, która się rozlewa, służy do siewu,
  Do którego wyrastają nasiona miłości!
  Niech wszystkim będzie dobrze w subksiężycu,
  Gdybyś nie był tylko papugowym rycerzem!
  A dziewczęta przy dźwiękach wspaniałych pieśni otworzyły ogień do orków zarówno z łuków, jak i kusz. I pierwsze strzały trafiły z odległości orków. A bełty z kuszy okazały się w ogóle zabójcze.
  Dziewczyny, jak ryczeć:
  - Wszyscy jesteśmy pięknościami w jednej rodzinie,
  Oczyśćmy wszechświat z zgnilizny!
  Jeśli zajdzie taka potrzeba, szybko spacyfikujemy orki,
  I wściekły cherubin unosi się nad nami!
  Wicehrabina ryknęła:
  - Banzai!
  Wojownicy z dużej odległości uderzali w orki, gołymi palcami kręcąc bębnami kusz. A jednocześnie nie zapomnieli, strzelając do śmierdzących, cynamonowych i kłowych niedźwiedzi, śpiewać;
  Mój świat pogrąża się w ciemności
  Martwy krajobraz i zimna mgła.
  A ja, chcąc nie chcąc, jestem twoim wrogiem
  A ta rola, wierzcie mi, nie jest słodka!
  
  Zaakceptuj moją ofertę
  Pasja do Ciebie przemawia we mnie głośno.
  Twoja odpowiedź mnie nie zabije
  I zostaniesz skazany na śmierć!
  
  Świat się zmienia,
  Życie się kończy
  Jesteś skazany
  I twój kraj!
  Brak opcji
  Kula El Gilet
  W świecie, w którym panuje ciemność i lód
  Otworzą wejście!
  
  Krew Elfów na talizmanie
  W Noc Koniunkcji Deimos zrzuci.
  Zło, zazdrość, strach i oszustwo
  Przyniesie ze sobą na ten świat.
  
  Twój świat jest mój
  Mam do niego klucz!
  Zapewnię Ci wieczny odpoczynek!
  
  Na co ma nadzieję twój duch?
  Desmond nie będzie w stanie cię uratować.
  Gdzie jest mój dom - zgasło światło
  Twoja ciepła kraina zapewni schronienie mojemu ludowi.
  
  Powiem Ci sekret:
  W noc Połączenia, elfia krew
  Powinien zabrudzić amulet
  I drzwi do świata się otworzą.
  
  Świat się zmienia,
  życie się kończy
  Jesteś skazany
  I twój kraj!
  Brak opcji
  Kula El Gilet
  Do świata, w którym panuje ciemność i lód
  Otworzą wejście!
  
  Krew elfów na talizmanie
  W Noc Koniunkcji Deimos zrzuci.
  Zło, zazdrość, strach i oszustwo
  Przyniesie ze sobą na ten świat.
  
  Twój świat jest mój
  Mam do niego klucz!
  Zapewnię Ci wieczny odpoczynek!
  
  Jesteś szalony i okrutny
  Ale twój czas dobiega końca
  Nie będziesz rządził światem
  Niech cię diabli, Mroczny Proroku.
  Lepsza śmierć jako wybawienie
  Niż być pierwszym wśród niewolników.
  Znasz moją decyzję
  Moja odpowiedź: "Zgiń na zawsze!"
  
  Świat się zmienia,
  życie się kończy
  Jesteś skazany
  I twój kraj!
  Brak opcji
  Kula El Gilet
  Do świata, w którym panuje ciemność i lód
  Otworzą wejście!
  
  Krew elfów na talizmanie
  W Noc Koniunkcji Deimos zrzuci.
  Zło, zazdrość, strach i oszustwo
  Przyniesie ze sobą na ten świat.
  
  Krew elfów na talizmanie
  W Noc Koniunkcji Deimos zrzuci.
  Zło, zazdrość, strach i oszustwo
  Przyniesie ze sobą na ten świat.
  
  Twój świat jest mój
  Mam do niego klucz!
  Zapewnię Ci wieczny odpoczynek!
  Tak śpiewały dziewczyny, które z pozoru są elfami, ale w jakiś sposób bardziej przypominają ludzi. Czy to zbyt piękne. I bardzo muskularni w swoich ciałach i figurach.
  Orki nie mogą zatrzymać takich dziewcząt. I spotkali futrzane i śmierdzące niedźwiedzie ciosami mieczy, maczug i toporów.
  A dziewczyny też biły orków w brodę za pomocą gołych, różowych szpilek.
  Rzucali także trującymi, śmiercionośnymi igłami gołymi palcami.
  A orkowie polegli i zginęli.
  Wicehrabina zapytała Guliwera:
  Czy widzieliście kiedyś tak jasną konfrontację piękna i brzydoty?
  Kapitan chłopiec roześmiał się i odpowiedział:
  - Oczywiście nie! To niesamowite!
  Dziewczyna skinęła głową i sama rzuciła bosą, wyrzeźbioną stopą śmiercionośną siłę i bardzo niszczycielski granat. Leciała po łuku i zderzyła się z gąszczem orków, rozrzucając je w różnych kierunkach.
  Guliwer pisnął:
  - Jesteś perfekcją, od uśmiechu po gest! Ale wiesz, rzucanie granatów stopami jest fajne i niezwykłe!
  Wicehrabina zachichotała i zauważyła:
  Tak, moje nogi są cudowne! A szlachetni rycerze całowali moje gołe, różowe podeszwy. Szczególnie miło jest, gdy robią to elfy. Ale jeśli orki lizają ci pięty, to jest to obrzydliwe!
  Dziewczyny tutaj wyjęły i odsłoniły swoje szkarłatne sutki na klatce piersiowej, zdejmując staniki. I jak to przyjmą, i zostaną uderzeni śmiercionośną błyskawicą. I orkowie spłoną, a ich skóry będą dymić i zwęglić. A te zwierzęta strasznie ryczą.
  A dziewczyny to wezmą i włożą gołe palce do ust. I jak dmuchają. Słychać ogłuszający gwizd, liczne wrony fruwają wokół, jakby dostały pałką w głowę. A jednocześnie mają zawał serca i niestrawność. I padają oniemiali i oszołomieni, waląc głowami dziobami w niedźwiedzie-orki.
  Czaszki potworów pękają i rozpryskują trującą krew.
  Guliwer zauważył ze zdziwieniem:
  - To niezwykle fajne i niesamowite! Można powiedzieć - ultragwiazdorsko !
  Szlachetna dziewczyna skinęła głową.
  - Tak, mój chłopcze! To niezwykle urocze! Ale nie powinieneś też pozostawać bezczynny. I musisz uderzyć w orki zabójczą falą!
  Guliwer odpowiedział westchnieniem, wzruszając dziecięcymi, choć umięśnionymi ramionami:
  - To naprawdę nie jest łatwe zadanie!
  I chłopiec rzucił groszek w powietrze i unicestwił. Przeleciała obok i uderzyła orki, powodując ich podpalenie i wzniesienie się wyżej w powietrze. A potem się odwróć.
  Wicehrabina zauważyła:
  - Tym razem dobrze rzuciłeś! Może pokażesz mi coś innego!
  A piękne dziewczyny znów wezmą cię zgodnie i uderzą piorunami z twoich rubinowych sutków. I z pępków z pulsarami. A te są tak niszczycielskie, że orki są palone żywcem i niszczone tysiącami.
  Guliwer zanotował, że ponownie rzucił swoją bosą, dziecinną stopą ładunek wybuchowy śmierci:
  - Powiedzmy, że jest świetnie!
  Wicehrabina zauważyła:
  - Teraz czas, żebyś zaśpiewał! Cóż, nie wstydźmy się, to nawet bardzo nam pomoże.
  Guliwer skinął głową i śpiewał z wielkim entuzjazmem;
  Jesteśmy pionierami - bohaterami Ojczyzny,
  Kto urodził się pod znakiem listopada...
  Nie będziemy żałować życia dla Elfa,
  Ku chwale czerwonym sztandarem króla!
  
  Kochamy i umiemy twardo walczyć,
  Orksiści gorliwie odłamują rogi...
  Granaty mamy w pojemnej torbie,
  Życie nie jest drogie dla nas, pionierów!
  
  Kochamy naszą świętą Ojczyznę,
  Co stworzył potężny elfinizm...
  Tutaj Elsomolka jest prowadzona boso po śniegu,
  A orkszysta chce nas powalić!
  
  Walczyłem gorliwie z orksizmem pod Elfskwą ,
  I wykosiliśmy wszystkich wrogów sierpem...
  Dlaczego ten Orkmacht został oddany elfom?
  Uderzę go pięścią!
  
  Jestem pionierem i pod wielkim Elfskva,
  Walczył jak gigantyczny wojownik...
  Powstrzymałem dziki atak orkszizmu ,
  Rodzina naszego Pana Wszechmogącego jest jedna!
  
  W odrodzeniu Elfii nie ma granic,
  Wielki Elfin , podniósł nas z kolan...
   Svarog wielki, najwyższy mesjasz,
  I promienny ideał Łady!
  
  Jesteśmy pionierami, chłopcy, dziewczęta,
  Kochamy walczyć - takie jest nasze przeznaczenie...
  I głos elfiego młynarza woła:
  Choć panuje cholerny chaos!
  
  Elfia jest miejscem narodzin Svaroga,
  I oświetliła drogę elfinizmowi ...
  Pionierzy nie potrzebują złego Boga,
  Wróg nie będzie w stanie zgiąć nas w pięść!
  
  Mamy fajny czołg z pochyłym pancerzem,
  Orkom tak łatwo jest się nie przedrzeć,
  Z miłością do Łady, szlachetna dziewico,
  Aby zamienić drapieżnika w grę!
  
  Elfskva walczący ludzie bronili,
  A potem był wielki Elfingrad ....
  Wkrótce zobaczymy elfinizm,
  Będzie też parada przez Orklin !
  
  Tak, Elfingrad szczyci się tym słowem,
  Jesteśmy pionierami boso w zaspie śnieżnej...
  Ułamiemy róg głupiej krowie,
  I wepchniemy Orktlera prosto do trumny!
  
  Wiedz, że Ojczyzna nigdy się nie ugnie,
  Jej impulsów nie da się powstrzymać...
  Niech słońce świeci wiecznie nad Elfią,
  A podstępny złodziej zostanie zmiażdżony!
  
  pod Elfingradem ,
  Udało nam się powstrzymać orkszistów...
  Elfy mają taką bezczelność, wiesz,
  A wrogowie pójdą tylko zerami!
  
  Elfia może polecieć na Marsa
  I stwórz inną wielkość...
  I oczywiście wszystko będzie bardzo fajne,
  Chociaż życie jest kruche jak nić jedwabiu!
  
  Duch elfów nie zna bitew o barierę,
  Ma moc Peruna...
  Oczekuje się, że otrzymamy nagrodę od bogów,
  A żywioł świeci, uwierz mi, runa!
  
  W jakim sensie duch elfów nie zna porażki?
  Uwierz mi, on potrafi zdeptać wszystko...
  My, pionierzy, pragniemy zemsty...
  Niezwyciężony jak armia Ojczyzny!
  
  Zwycięstwo jest już blisko nas,
  Niech zabłyśnie światło w chwale elfinizmu...
  Nasi dziadkowie walczyli za Ojczyznę,
  Wkrótce spotkamy radość i świt!
  
  Bez Ojczyzny nie ma życia dla pionierów,
  Chcą o nią walczyć...
  A czego chcieliście, źli panowie?
  Czy powinniśmy zapewnić życie niewolnika?
  
  Nie, Fuhrer dostanie elfy jako niewolników,
  Zmiażdżymy go jak lalkę...
  Przecież rycerze Elfii potrafią walczyć,
  A cherubin o złotych skrzydłach jest z nami!
  
  Pod światem nie ma stron naszej Ojczyzny,
  Płonie jak najjaśniejsza gwiazda...
  Stałeś się dla mnie idolem miłości,
  Nigdy się z tobą nie rozstanę!
  
  Jestem pionierem i bosym chłopcem
  Który z bosą piętą pędzi po śniegu...
  I gdzieś skacze biały, uroczy króliczek,
  Kto złamie róg wroga!
  
  Pionier w bitwie wątpliwości nie wie,
  Nie jest klaunem, ale znasz terminatora...
  Przyjdą zaciekłe orki, uwierz w zemstę,
  I będzie jasny raj elfinizmu!
  
  Jak nadejdzie, poznaj epokę,
  W którym każdy wojownik ze żłóbka...
  Walcz do ostatniego tchnienia,
  Aby zostać zniszczonym, poznaj groźnego złoczyńcę!
  
  Gwiazdy elfinizmu świecą jasno,
  Era światła, piękniejszej na świecie nie ma....
  Zmiażdżymy jarzmo wiary w oryzm ,
  A Orctler będzie elfami na obiedzie!
  
  Wierzymy, że takie stalowe zbiorniki,
  Że ich skorupa pantery nie przebije się...
  Pomachajmy jodyną w rany naszego chłopca,
  I znowu pionier odważnie rzuca się do bitwy!
  
  Cóż, orkszyści mieli trudności,
  Nie myśleli, że możemy tak po prostu wygrać.
  Widzimy elfinizm znany z daleka,
  I będziemy mogli żartobliwie rozbić Orkmacht!
  
  W imię naszej potężnej Ojczyzny,
  Dumny pionier rusza do ataku...
  Choć chmury wiszą nad Ojczyzną,
  Będziemy dawać zwycięski przykład dla wszystkich!
  
  Uwierz mi, wróg nie przestanie marzyć,
  Znów pokonamy wszystkie orki...
  Nie będzie zła, uwierz, że zasiądziesz na tronie,
  Stworzymy nowy porządek świata!
  
  Wszystko będzie dobrze, w Ojczyźnie wiem
  Jestem chłopcem, ale w bitwie jak Robin Hood,
  Na początku tylko drapałem po biurku,
  A teraz nawet bardzo wierzę, że jest fajnie!
  
  Elfia potrafi przebijać orkszystami bagnetami,
  Pokona każdą armię...
  A pionierzy żyją w elfinizmie...
  W końcu nasza przyjaźń to silny monolit!
  
  W niczym nie ulegniemy orkom w bitwie,
  Wrogów możemy pokonać żartując...
  I tak pobiliśmy orksistów pałką,
  Zamieć ryczy, zamieniając śnieg w trąby powietrzne!
  
  Elf nie zna orksistów, zna miłosierdzie,
  Jest niezwyciężona, silna...
  Gady dostaną szablę mocno w szyję,
  A szatan zostanie zniszczony!
  
  Nie wierz, że Orkler jest niepokonany,
  Nawet jeśli zgromadziłeś moc piekła, rozważ wszystko...
  Gdy naród i partia zjednoczą się,
  Ludzie rozerwali nasz Orkmacht na strzępy!
  
  Elfia od wieków słynie jako święta,
  Złamała Tygrysy jak metal...
  Rozciągnięty od krawędzi do krawędzi,
  To był jedyny kraj, o jakim marzył młody człowiek!
  
  Wygraliśmy jak giganci
  Ścięli wrogów mieczem...
  Jesteśmy lekkimi elfami, jesteśmy niepokonani w bitwach,
  Pokonamy przeciwników Ojczyzny!
  
  Zaufaj nam, nic nas nie zatrzyma
  A znacie nas, nic nie wygra...
  Pochowamy łysego Fuhrera,
  Mamy ostry miecz i stalową tarczę!
  
  W całym wszechświecie nie ma piękniejszej Elfi,
  Będzie to era światła na wieki...
  Wszystkie pokolenia będą pokojem i szczęściem,
  Ojczyzna potrzebuje mocnej ręki!
  
  Więc grając w Orklina,
  Rozsypmy orkmacht jak popiół w krew...
  To będzie czas granicy raju,
  I razem z Ładą króluje miłość!
  Kapitan jest taki fajny, śpiewa swoim słodkim głosikiem. I to jest naprawdę urocze, a w duszy płynie strumyk.
  Wicehrabina powiedziała z uśmiechem:
  - Tak, ta piosenka bardzo nam pomogła!
  Rzeczywiście, wrony wpadły w odrętwienie i padły oszołomione, jakby poruszono je maczugami w mózgu, a może i czymś cięższym.
  Dziewczyny oczywiście uzbrojone w miecze i topory bardzo słynnie siekały orki. A ich zamach był wielki, a strzały powaliły niedźwiedzie z wielką skutecznością. Wojownicy nie mogli też oczywiście powstrzymać się od używania katapult i balist. I wrzucono duże garnki z palną mieszaniną, oliwą i alkoholem. I spalili orki jak kiełbaski.
  Guliwer oblizał wargi i zauważył:
  - Bardzo apetyczne! A zapach przypalonego mięsa jest po prostu przepyszny!
  Wicehrabina mrugnęła do swojej odpowiedniczki i zaćwierkała:
  Mięso jagnięce jest bardzo soczyste
  Klub dla dziewcząt ma ogromną moc!
  Wojownicy wzięli go i ponownie ze szkarłatnych sutków na piersi zostały wyrzeźbione śmiercionośną błyskawicą.
  I tak wielu złych orków płonęło i płonęło. Oto prawdziwe osiągnięcia armii światła.
  I bose, piękne dziewczyny.
  Guliwer syknął:
  - To jest mój pysk! Będzie kara, będzie kara!
  Tutaj okazało się takie agresywne dziwactwo.
  Cóż, dlaczego nie wziąć dziewczyn i nie krzyknąć:
  Zły ork pełza po skałach,
  Uderz go napalmem!
  Nie oszczędzaj orków
  Zniszcz wszystkie gady!
  Jak miażdżące pluskwy -
  Płoń jak karaluchy!
  Wicehrabina pisnęła, mrugając szafirowymi oczami:
  - To ekstremalne piękno!
  Guliwer mrugnął do niej i zaćwierkał:
  - Niech stanie się światłość,
  Nie byłem w niebie...
  Nadejdzie świt -
  I oczywiście pójdziemy do nieba!
  Wicehrabina roześmiała się i zauważyła:
  - Tak, oczywiście, chodźmy. I przyjedziemy ponownie!
  Chłopak-kapitan mrugnął do partnera i zaśpiewał:
  Poszedłbym do nieba, poszedłbym do nieba
  Tutaj byłem, ale mnie tam nie było!
  A dziecko terminatora rzuciło we wrogich orków śmiertelną siłę i bardzo zwarty groszek śmierci.
  Latała i rzuciła się, rozrzucając wrogów na wszystkie strony. I orkowie pokręcili głowami.
  Wicehrabina warknęła:
  - Phasmagoria - najwyższy standard!
  Guliwer warknął:
  - Prawda! Przeklęta demokracja caratowi!
  Dziewczyna zaśmiała się i zauważyła:
  - Król musi być w głowie, a nie na tronie!
  A jej szafirowe oczy błyszczały jak gwiazdy. I okazało się, że jest całkiem urokliwie.
  Chłopak pisnął:
  - O nowy, sprawiedliwy świat!
  Wicehrabina zauważyła:
  We wszechświecie szaleje wojna
  I ile można cierpieć...
  Szatan się uwolnił
  I zaczął wściekle zabijać!
  Guliwer warknął:
  - Tak! Pytanie tylko kiedy? Zawsze były morderstwa!
  Dziewczyna skinęła głową.
  - Masz na myśli, że od czasów Kaina?
  Chłopiec odpowiedział:
  - Pierwsze morderstwo było w ludzkich myślach! Nawet wtedy, gdy Adam nie został stworzony, istniał tylko jego duch!
  Wicehrabina zapytała z uśmiechem:
  - Czy myślisz, że dusza była wieczna?
  Guliwer energicznie pokiwał głową i tupnął dziecinną, bosą stopą:
  - Najprawdopodobniej to prawda! W każdym razie Pan Bóg tchnął człowieka swoim tchnieniem i zaludnił go swoją wieczną, nieśmiertelną, zawsze istniejącą cząstką!
  Dziewczyna zaśpiewała z uśmiechem:
  Kochaj Pana swoją duszą
  Niech Jezus będzie z Tobą...
  A jeśli chcesz chłopca do nieba,
  Śnij o samym Chrystusie!
  
  TROLL I ELFI KONTRA ORKI
  ADNOTACJA
  Troll i elf na czele ogromnej armii składającej się wyłącznie z bardzo pięknych, krągłych i muskularnych dziewcząt, rozpoczynają bitwę z hordą orków. A wojownicy pokazują najwyższą klasę!
  . ROZDZIAŁ 1
  Chłopiec troll i dziewczyna elfka znaleźli się teraz na czele bardzo dużej armii.
  Przed nimi maszerowały krok po kroku dziewczęta. Nosili tylko przezroczyste tuniki, które podkreślały ich piękne, opalone i muskularne ciała. A gołe, mocne nogi dziewcząt wybiły krok.
  Piękności cofnęły palce u nóg i maksymalnie wyprostowały swoje potężne, a jednocześnie pełne wdzięku ciała o wąskiej talii.
  I jakie potężne i luksusowe biodra mają dziewczyny, których kontury nie kryją cienkich tunik.
  Z góry świeciły cztery jasne gwiazdy, które dawały bardzo mocny blask.
  Dziewczęta piechoty są uzbrojone inaczej. Kto ma łuki, kto ma potężniejsze kusze z bełtami. Są wojownicy z mieczami i ci, którzy rzucają strzałkami. Niektóre ładne i umięśnione dziewczyny mają za sobą potężne topory, które są w stanie przeciąć na pół każdego, największego wojownika.
  Ponadto, gdy troll i elf rozglądali się, widzieli dziewczyny na koniach i na wielbłądach, a nawet na słoniach! Dziewczęta bez wyjątku były bardzo umięśnione, miały duży, wysoki biust, były opalone, bose i ledwo zakryte ubraniem.
  A ich włosy mają różne kolory - zielony i niebieski, pomarańczowy, żółty, czerwony, biały, a nawet nakrapiany. Ale ogólnie dziewczyny są bardzo eleganckie. A ich nogi są gołe, a pod czekoladową skórką toczą się mięśnie.
  Ci, którzy są zwykłymi wojownikami, nie mają dekoracji i samych dekoracji. Ale dowódcy-wojownicy są ozdobieni bransoletkami na ramionach i nogach wykonanymi ze złota, srebra, platyny, pokrytymi klejnotami. Niektóre dziewczęta mają we włosach kolczyki i broszki wykonane z kamieni szlachetnych. Wszystko wygląda bardzo ładnie. Twarze dziewcząt są młode, przyjemne, wcale nie złe, choć ich podbródki są odważne. A jednak wiele dziewcząt pachnie bardzo przyjemnie i erotycznie. Aromat zarówno drogich perfum, jak i naturalnych, pochodzi z bardzo mocnych, muskularnych, a jednocześnie uwodzicielskich ciał.
  Troll chłopiec, patrząc na nich, poczuł tak silne podniecenie, że prawie eksplodował.
  Wokół były same dziewczyny. A jest ich tysiące. Całość ledwo zakryta, bardzo uwodzicielska i wzbudzająca męską żądzę!
  Obok Raptora, jak nazywa się młodego trolla, na jednorożcu jeździ jego elfia przyjaciółka, szlachetna wicehrabina. Erimiada to jedyna przedstawicielka płci pięknej, która ma buty - sandały, ozdobione diamentami i topazami. Ona sama jest w luksusowym kostiumie, a na głowie błyszczy od błyszczących, szlachetnych kamieni nieznanych na ziemi, korony. I na wysokiej skrzyni zakonu.
  Podobnie jak Raptor. Wydaje się, że dowodzą armią złożoną z wielu tysięcy pięknych, bosych, półnagich dziewcząt.
  Erimiada, patrząc na ten splendor tak pięknych dziewcząt, które maszerują, uderzając gołymi podeszwami, z bardzo wdzięcznym ugięciem pięty na ostrych kamieniach drogi, wzięła ją i zaczęła śpiewać;
  Ponad gwiazdami będziemy latać nad planetą,
  Jasne słońce zaświeci...
  Śpiewane bohaterstwo elfów światła,
  Zamienia myśliwego w zwierzynę!
  
  Czas stanie się naprawdę pędzący,
  Gdzie burza błyszczy nad światem...
  Jabłoń kwitnie masowo,
  Oczywiście, że wiosna nadchodzi!
  
  Nadejdzie era, wierzcie elfinizmowi,
  Gdzie jakakolwiek osoba jest demiurgiem.
  Zmyjemy plamę z twarzy, jesteśmy orkami ,
  W razie potrzeby pług będzie orał!
  
  Wierni bogowie zapanują nad światem,
  Przyniosą radość i śmiech elfiemu...
  Namaścimy włosy mirrą ,
  Aby odnieść sukces w chwalebnym biznesie!
  
  Tak, Elfia to kraj światowy,
  Elfinizm, święta ziemia...
  Bosa dziewczyna biegła
  Urodziła się, żeby być panną młodą!
  
  Tak, kocham piękności Elfii,
  Co stworzyło metal z kamienia...
  Ludzie staną się, uwierzcie mi, szczęśliwsi
  Niech napalm leje się z nieba!
  
  Nie szukaj szczęścia bez Roda,
  On da wieczną miłość...
  Pod piętą w bitwie pod Svarogiem,
  Przelana krew potworów!
  
  Nie ma piękniejszego kraju gigantów,
  Ma w szeregach trolle i gnomy...
  Jesteśmy na zawsze zjednoczeni z Ojczyzną,
  Wygramy w każdym, poznaj bitwę!
  
  Dlaczego więc ta osoba jest taka smutna
  W końcu znałeś moc Svaroga ...
  wywołać dobre uczucia,
  Nasza Łada kocha ideał!
  
  Będzie lepiej niż wszechświat, uwierz mi
  Jeśli elfinizm zacznie rządzić...
  Jesteśmy szczęśliwymi dziećmi Svaroga -
  Rozbijmy orkszizm na kwarki!
  
  Wkrótce ziemia będzie promienna,
  Już niedługo wielki sukces...
  I Yarilo wzejdzie jako chwalebne słońce,
  I doda blasku wszystkim!
  
  Wypijmy za Ojczyznę, dziewczęta,
  Aby Elfie kwitła wiecznie...
  Mieć nieskończoną pensję -
  O którym nie wstyd marzyć!
  
  Niech Elf wzniesie się ponad wszechświat,
  I pokaż wszystkim Boży uśmiech...
  Swoją siłą w niezniszczalnych bitwach,
  Odkryjemy najbardziej przebiegłe oszustwo!
  
  Już niedługo słońce zaświeci jaśniej
  Przestrzeń stanie się jak dziedziniec...
  Więc spal ogień, jesteś gorętszy,
  Naostrz siekierę ze stali!
  
  A potem przy pieśni Wielkiej Łady,
  Które zrodziły potężnych bogów...
  Będziemy mogli wybić dzikie plemię,
   Chwalebni elfy, dzierżący miecze synowie!
  Raptor zaśmiał się i zauważył:
  - Ostatni wers jest trochę bez sensu. Czy chcecie wyciąć synów elfów , czyli samych siebie?!
  Erimiada odpowiedziała ze słodkim uśmiechem:
  - Nie, trochę źle się wyraziłem. Właściwie chciałem powiedzieć, że elfi synowie i córki będą w stanie wybić plemię dzikich hord. W sumie to po prostu romantyczna piosenka!
  Raptor już miał coś powiedzieć, gdy nagle piękna dziewczyna o gołych, opalonych nogach zadąła w trąbkę. Jednocześnie jej miedzianoczerwone włosy powiewały na wietrze niczym bojowy, proletariacki sztandar. I wojownik zatrąbił.
  Inne dziewczęta, których jest wiele tysięcy, pospiesznie zaczęły reorganizować się z marszu do formacji bojowej. Na samym tyłach ogromnej armii pisanych, choć muskularnych, lśniących od potu i pachnących perfumami i aromatem kobiecej siły, mamuty wojenne ciągnęły katapulty i balisty.
  Erimiada zauważyła z uśmiechem, błyskając perłowymi zębami:
  - Wygląda na to, że będzie świetna zabawa!
  Raptor wziął głęboki oddech i odpowiedział:
  - Jedno jest dla mnie obrzydliwe - ile takich zachwycających i wyjątkowych piękności umrze!
  Elf przemówił z powagą:
  - Wojna nie jest kompletna bez ofiar, tylko dzięki seksowi można obejść się bez orgazmu!
  I obaj, elf i troll w koronach, wesoło szczerząc zęby, zaśmiali się.
  Potem i oni zaczęli wydawać polecenia swoimi dźwięcznymi, bardzo wesołymi i żarliwymi głosami.
  Erimiada przyjęła go i znów z wielkim wyczuciem i ekspresją, tańcząc na swoim śnieżnobiałym jednorożcu, zaśpiewała;
  Chwała krajowi, który kwitnie na niebie,
  Chwała wielkiemu, świętemu Elfowi...
  Nie, żeby nie trwać w wiecznej ciszy -
  Gwiazdy pola pereł nawodnione!
  
  Wielki Wszechmogący Svarog jest z nami ,
  Syn Wszechmogącego, budzącej grozę Rodziny...
  Aby ten Wojownik pomógł w bitwie,
  Chwała elfiemu Bogu!
  
  Dziewczyny nie mają wątpliwości, uwierzcie mi
  Wściekle dziewczyny atakują hordę...
  Szalona bestia zostanie rozerwana na kawałki,
  A wróg dostanie cios w nos!
  
  Nie, nie próbuj łamać elfów,
  Wróg nie rzuci nas na kolana...
  Pokonamy cię, zły synu,
  Elfin jest z nami !
  
  Nie, nigdy nie poddawaj się wrogom
  Bose dziewczyny walczyły pod Elfskvoyem ...
  Nie będziemy okazywać słabości i wstydu,
  Rozprawmy się z wielkim szatanem!
  
  Niech Bóg zakończy wasze bitwy
  I słynnie rozbić hordy Wehrmachtu...
  Aby skończyły się zerami,
  Aby na cmentarzu nie było cicho!
  
  Daj dziewczynom, które chcesz, wojowniczki,
  Więc to zostanie zorganizowane dla orków...
  Ojcowie będą z nas dumni
  My, podobnie jak krowy, przeciwnik nie doi!
  
  To prawda, że już niedługo nadejdzie wiosna
  Będą kłosy na polach...
  Wierzę, że nasze marzenie się spełni
  Jeśli musisz walczyć o prawdę!
  
  Boże, to znaczy, że wszyscy ludzie kochają,
  Wierni, silni, wieczni w radości...
  Choć brutalna krew się przeleje,
  Często dziewczyna jest nieostrożna!
  
  Zmiażdżymy wroga w bitwie,
  Robię coś tak przewiewnego...
  Choć burza szaleje nad światami,
  I nadchodzi ciemne zaćmienie!
  
  Nie, elfy staną do grobu,
  I nie ustąpią orkom ani trochę...
  Zapisujesz chłopców w zeszycie,
  I naostrzcie wszystkie swoje szable do karania!
  
  Tak, to prawda, że świt będzie bez krawędzi,
  Uwierz mi, wszyscy będą się cieszyć ...
  Otwieramy kolejny, uwierz światu
  Ręka dziewczyny rozciąga się wysoko!
  
  Czy my, elfy, możemy to zrobić, uwierz mi
  O tym, że nawet nie mamy odwagi marzyć...
  Widzimy wyraźnie najjaśniejszy cel,
  Nie, nie noś nonsensownych wojowników!
  
  Dla zabawy polecimy na Marsa
  Otwórzmy tam pola, policzmy rubiny...
  I załadujemy orkom prosto w oko,
  Hordy cherubinów szybują nad nami!
  
  Niech elfi kraj będzie sławny,
  Co dało elfinizm narodom ...
  Jest nam dana na zawsze przez urodzenie -
  Za Ojczyznę, za szczęście, za wolność!
  
  W Elfii każdy wojownik ze żłóbka,
  Dziecko pociąga za rączkę pistoletu...
  Dlatego drżysz złoczyńco,
  Rozliczamy potwora!
  
  Tak, nasza będzie przyjazna rodzina,
  Co elfinizm zbuduje we wszechświecie...
  Staniemy się, poznajmy prawdziwych przyjaciół,
  A naszym biznesem będzie kreacja!
  
  Przecież elfinizm jest na zawsze dany przez urodzenie,
  Aby dorośli i dzieci byli szczęśliwi ...
  Chłopiec wciąż czyta sylabami,
  Ale płomień demiurga świeci w oczach!
  
  Niech ludzie będą szczęśliwi na zawsze
  Że razem walczą o sprawy Svaroga...
  Już niedługo zobaczymy wybrzeże Folgi,
  I będziemy na zaszczytnym miejscu Boga!
  
  Tak, Elfa nie da się złamać wrogom Ojczyzny,
  Będzie mocniejsza nawet stal...
  Elfiya, jesteś mamą dzieci,
  I nasz ojciec, wierz mi, z najmądrzejszej odległości!
  
  Dla Ojczyzny nie ma barier, wierz mi,
  Ciągle posuwa się do przodu...
  Król piekła wkrótce da mata
  Mimo że ma tatuaże na rękach!
  
  Oddamy serca za Ojczyznę,
  Wejdźmy na wszystkie góry, uwierz mi wyżej...
  My, dziewczyny, mamy mnóstwo siły,
  Czasami nawet wysadza dach!
  
  Dla Elfa chłopak dał też prenumeratę,
  Powiedział, że będzie walczył zaciekle...
  W jego oczach połyskujący metal,
  A RPG jest szczelnie ukryte w plecaku!
  
  Nie róbmy więc głupców
  I lepiej, żebyśmy wszyscy stali razem jak ściana...
  Egzaminy, zdawanie tylko pięciu,
  Aby rządził Abel, a nie zły Kain!
  
  Krótko mówiąc, ludzie będą szczęśliwi
  A władza Svaroga nad świętym światem...
  Orkszyści, których żartobliwie rozbijacie,
  Niech Łada będzie szczęściem i idolem!
  To naprawdę była ta piosenka. A przed nami już atakuje piękne, bose, opalone i bardzo uwodzicielskie i apetycznie wyglądające dziewczyny, ogromna horda orków.
  A te stworzenia, w przeciwieństwie do elfów i trolli, są bardzo paskudne i mają brzydkie twarze. Orki wyglądają jak niedźwiedzie, tylko nieporównywalnie brzydsze, a ich pyski są tak okropne, odrażające.
  Pierwsze otworzyły ogień dziewczyny z kuszami. W końcu kusze to specjalny mechanizm z ciężkimi bełtami nasączonymi trucizną i uderzają na większą odległość niż strzały.
  Wojowniczki mocno oparły swoje nagie, opalone, mocne nogi, szybko kręcąc bębnami.
  A teraz bełty z kuszy wylatują z przenikliwym gwizdkiem. I dosłownie przebijają się, taranując orcze niedźwiedzie. A piękności wciąż uśmiechają się swoimi błyszczącymi zębami, jak najbardziej selektywne perły ze skarbca sułtana.
  A potem piękności z kokardkami również uklękły. Z łuku można strzelać częściej niż z kuszy. W tym samym czasie dziewczyny pociągają za sznurki bosymi, zwinnymi i pełnymi wdzięku stopami. I robią to bardzo mądrze i fajnie.
  A strzały latają, ślizgają się po pochyłym łuku i zadziwiają swoją niesamowitą, niszczycielską mocą śmierdzących i włochatych niedźwiedzi. I wygląda niezwykle imponująco. I pryskające fontanny brudnej, brązowej krwi martwych stworzeń.
  A dziewczyny, cóż, są takie piękne i jak przyjemnie jest patrzeć na ruchy ich bardzo wdzięcznych i harmonijnie rozmieszczonych mięśni.
  Ale inni wojownicy używają balist i katapult. A to także bardzo potężna broń. Oto całe beczki mieszanki zapalającej lecące wysokim łukiem. A oto taki dar zagłady, jak przyjmie i wbije się w sam gąszcz hordy orków. I naprawdę wszystko rozdziera i pali. A jeśli nie wszystkie, to na pewno dobre sto. I to jest epicka bitwa.
  Orkowie płoną żywcem, jak świece na drzewie w bogatym domu, podczas obchodów Bożego Narodzenia.
  A zapach przypalonego mięsa rozprzestrzenia się daleko.
  A dziewczęta zaczęły rzucać procami w nacierające orki. Przebili się także przez ogromny tłum wściekłych i włochatych niedźwiedzi. A one, te bestie, upadły i wypuściły fontanny nieprzyjemnej cieczy.
  Dziewczyny jak dotąd niszczyły atakującą hordę na odległość i praktycznie nie poniosły strat.
  To prawda, że niektóre orki próbowały także rzucać rzutkami i rzucać kamieniami.
  Tutaj goła podeszwa piękności została trafiona punktem. A dziewczyna zawołała:
  - Cholera, to boli!
  Erimiada zauważyła z uśmiechem:
  Tak, świat jest pełen bólu! Ale nogi dziewcząt goją się bardzo dobrze.
  Raptor śpiewał, szczerząc swoje wielkie zęby niczym koń:
  - Och, jakie nogi,
  Tak robią facetów...
  Nie bój się, kochanie
  Lepiej zabij orka!
  Dziewczyny ogólnie walczyły znakomicie. A teraz beczki z łatwopalną mieszanką znów spadają na orki. I strzały, i bełty do kuszy, i elementy uderzające z procy i strzałek.
  Brakuje natomiast dobrego karabinu maszynowego, który potrafi skosić nacierające jak fala tsunami orki. I to rzeczywiście jest poważny problem. Ale na tym świecie nie ma, niestety, broni palnej. I może nawet na szczęście, że takiego brudu jeszcze nie wynaleziono.
  Ale balisty i katapulty działają równie dobrze. Co więcej, dziewczyny rzucając rozbijane beczki z czymś w rodzaju napalmu, również korzystają z energii pary. Po to właśnie oszczędzali węgle. A potem zasięg ognia i szybkostrzelność katapult wzrasta o kilka rzędów wielkości. A wojownicy pracują tu z wielką szybkością. A ich nagie, różowe, okrągłe obcasy migają. A prędkość jest niesamowita.
  Tutaj znowu nowe dary zagłady pędzą wzdłuż łuku. I takie uderzenia, jak małe bomby nuklearne eksplodują.
  Tyle orków udaje się na raz do podziemi. Nadal możesz używać bardziej śmiercionośnej broni.
  Tutaj szczególnie beczka eksploduje w powietrzu nad orkami, a trujące igły i wybuchowe kule rozsypują się na boki.
  A tak wielu orków okalecza się i umiera. Same dziewczyny również dostają siniaków i zadrapań od tych włochatych stworzeń. Ale jak dotąd nikt nie zginął. Choć jedna z dziewcząt odniosła tak poważne obrażenia, że zabrano ją i zaniesiono na noszach.
  Tak, to rzeczywiście bardzo poważna i krwawa bitwa. A potem wydaje się, że brzydcy i czarujący walczą ze sobą. I wszystko wygląda tak fajnie i odlotowo.
  Erimiada ponownie podjęła i zaśpiewała z wielkim wyczuciem i siłą swoim wspaniałym i niepowtarzalnym głosem;
  Jestem elfią kozą,
  Pracowała też na polach, z miłością orała...
  Ale rozpętała się straszna burza...
   Orkszysta zaatakował, bo nie ma dla niego miejsca!
  
  Cholerny dwudziesty pierwszy, okropny rok.
  Przy dużej masie ataków Orclerów...
  Pozwól elfom iść w stadach,
  Pociski pękały - gwizdały kule!
  
  Nie, to miejsce jest straszniejsze, nie do znalezienia,
  Kiedy ból i zniszczenie są wszędzie...
  Dziewczyna nie ma nawet dwudziestu lat,
  Ale ile bólu i nędzy dookoła!
  
  Zło atakuje orcizm Ojczyzny,
  Tak potężny, tak dziki...
  Wierzę jednak, że zwycięzcą jest elfinizm,
  Kto stoi za Orkwolfem , te orki są ślepe!
  
  Wróg jest bardzo silny, wierzysz w to,
  Jego nacisk jest aktywny i okrutny...
  Orcschizm to po prostu dzika bestia
  A na tle dziewczyny obraz jest niebieskooki!
  
  Nie, dziewczyny nie ustąpią
  Pędzą boso po śniegu ...
  Egzaminy, zdawanie tylko pięciu,
  A nasze dziewczyny walczą bardzo dzielnie!
  
  Na próżno orcizm atakował Elfa,
  Chociaż sojusznik pomaga orkom...
  I futrzany potwór poleci w dół,
  Choć mięsożerny zabija elfy!
  
  Dziewczyny nie znają tego słowa - jest pokój,
  Desperacko pragną zwycięstwa...
  Chociaż Orcler jest taki fajny w słowach,
  Co stało się po prostu klaunem!
  
  Dostarczmy wkrótce orki, dziewczyny szachowo,
  Wróg jest dość trepanowany pod Elfskvoyem ...
  Potem był legendarny Elfagrad,
  Spotkał się z ostrą rozgrywką !
  
  A czym jest "Tygrys" dla dziewcząt?
  Naprawdę potężna maszyna...
  Nie potrzebujemy niegrzecznych, piękności gier,
  Czyja armia orksistów została rozbita!
  
  Tutaj orkom mocno pomagają FSA,
  Dają darmowe samoloty, czołgi...
  Pewnie oszaleli
  objadają się lulem !
  
  Tak, Orcler został zastrzelony jak pies
  I Okring zajął miejsce na tronie...
  Być może nie jest wystarczająco dojrzały na dużego,
  Ten gruby dzik w królewskiej koronie!
  
  Ale teraz FSA z Trolltaniya,
  Zaczęli więc gorliwie pomagać orkszystom...
  Armia strat nie zliczy elfów,
  I przyćmiony elfinizm dał!
  
  To jest po prostu piekielne zestawienie,
  Kiedy władza kapitału jest zjednoczona...
  I grozi upadkiem...
  Ziemi dla orków, wiesz, Fyanki jest za mało!
  
  Na próżno Sam dostarcza im bombę,
  Królu, co do cholery wysyła jedzenie...
  W końcu wygrawszy EFSR w bitwie,
  Orkdolph atakuje starych bossów!
  
  Straty, oczywiście, ponosimy wiele,
  Dziewczyny chodzą boso, nawet gdy jest zimno...
  Ale jeśli to konieczne, uratujemy Elfskvę,
  Mamy takie warkocze ze złota!
  
  Jeśli bronili Elfagradu,
  Uwierz mi, uda nam się dotrzeć do Orklina...
  Dla elfów w armii to ustawienie
  Kiedy naród i armia będą zjednoczeni!
  
  Dziewczyny po prostu nie znają słów, nie,
  I walczą zaciekle z orkami...
  Zobaczymy, dziewczyny uwierzą w świt,
  Chociaż oczy czasami są jak spodki!
  
  Wierzę, piękny królu elfów,
  Będzie w stanie uczynić wolę mocniejszą niż stal...
  Niech będzie władca Elfislavny ,
  Kohlowi nie udało się zrobić wszystkiego ładnie Ftalin !
  
  Tak, niech elfi kraj rozkwitnie,
  Ścieżka będzie budowana w świetle elfinizmu...
  Wygrane otwierają nieograniczone konto,
  Chociaż dzieci odwetu obnażyły zęby!
  
  Cóż, co powiesz, groźny wujku Sam,
  Wychowałeś się, rozważ śmierć...
  Udało się odeprzeć orków z EFSR,
  A to oznacza śmierć kapitału!
  
  Co słychać, i to nie raz, a nie dwie walki,
  Wciąż będzie widać, jak grzmi nad Elfe ...
  Aby zera nie przybyły do ich ojczyzny,
  Być może, aby stworzyć cud dla Boga!
  
  Gdzie Ftalin po prostu nie mógł,
  Bosonogie dziewczyny będą mogły zrobić...
  Dla nich potężny Bóg, święty Svarog ,
  I celność podczas strzelania z karabinu maszynowego!
  
  Krótko mówiąc, bitwa to wcale nie koniec,
  My, jasne elfy, dążymy, wiesz, do zemsty...
  W bitwie będzie starzec i młodzieniec,
  Nie damy orkom strasznej szansy!
  
  Krótko mówiąc, jesteśmy bosymi dziewczynami,
  Znów zaciekle próbował zaatakować,
  I goła pięta, silna pięść.
  Tak cholernie, że zły ork zmrużył oczy !
  
  Wierzę, że elfy nie zostaną zalane osadami!
  Pod sztandarem wielkiego Svaroga...
  Walcz za Ojczyznę i nie bój się,
  Ponieważ wkrótce będzie dużo szczęścia!
  
  SYN ALEKSANDRA MACEDONI I POPADANETÓW
  ADNOTACJA
  Młody wojownik Witalij Akułow trafia do starożytnego Babilonu za panowania Aleksandra IV, syna i następcy Aleksandra Wielkiego. Tam zamienia się miejscami z królem wielkiego imperium - chłopcy są bardzo podobni i rozpoczynają bardzo ciekawe i ekscytujące przygody.
  . ROZDZIAŁ 1
  Chłopiec nagle znalazł się w starożytnym starożytnym mieście. Dookoła stały dość wysokie, białe budynki. Mimo, że na zewnątrz jest brudno. Vitalik gwizdnął, zauważając, że widać tu starożytność. Wygląda jak bardzo duże miasto, wzdłuż którego ulicy spacerowały słonie.
  Chłopiec szedł, a w twarz wiał mu świeży łajno. Wokół byli ludzie. Większość z nich ma na sobie lekkie tuniki, sandały i szaty. Ale wielu, zwłaszcza chłopców, było prawie nagich i bosych. Naprawdę ciepło. Dzieci jest dużo, są opalone, śniade, ale wśród czarnych błyskają też białe główki. Dziewczyny w lekkich tunikach. Bogatsi nadal noszą sandały, biedniejsi boso.
  Sam Vitalik trenuje taekwondo, w którym dużo kopie i łamie przedmioty, m.in. za oddanie pasa. I dlatego chłopiec nie lubił butów. Starał się jak najwięcej biegać boso, aby podeszwy dzieci nie były miękkie i pokryte twardymi odciskami. A teraz wziął to i wskoczył do jakiegoś portalu, biegając po Moskwie. I skończył w starożytnym mieście. Przemówienie było nieznane ludziom, ale jednocześnie Vitalik wszystko rozumiał.
  Pod bosymi stopami chłopca gorący bruk chodnika, ale goła, twarda podeszwa nie boli. Inna sprawa, że patrzą na niego jak na niewolnika. Chociaż Vitalik ma elegancki T-shirt z nowymi spodenkami. A wielu chłopców wcale nie jest biednych, wolą obnosić się z gołymi obcasami, choćby po to, żeby stwardnieć i żeby pokazać, że nie boją się gorących bruków chodnika.
  Vitalik spacerował po starożytnym mieście. I uśmiechnął się, podziwiając doznania. Były tam wielkie posągi i wspaniałe pałace. A jednocześnie w mieście jest mnóstwo brudu. Nie było to zbyt zabawne dla chłopców-niewolników, którzy tu wszystko sprzątali.
  Witalik zapytał jednego z bosych, w jednej przepasce biodrowej, chłopca:
  - Co to za miasto?
  Spojrzał na jasną koszulkę Vitalika i piękny, złocony zegarek na opalonej dłoni chłopca, skłonił się z szacunkiem i odpowiedział:
  - Wielkie miasto Babilon jest stolicą państwa macedońskiego!
  Vitalik zaśmiał się i zapytał:
  - A Aleksander Wielki, mam nadzieję, żyje?
  Chłopiec skłonił się ponownie i odpowiedział:
  - On żyje wiecznie, będąc bogiem na Olimpie!
  Witalik skinął głową i zaśpiewał:
  - Błyszczy promienną gwiazdą,
  Przez ciemną ciemność...
  Wielki bohater Aleksander
  Nie zna bólu, nie zna strachu!
  Niewolnik chciał coś powiedzieć, lecz pojawił się nadzorca w sandałach i płaszczu i uderzył młodego niewolnika biczem po plecach. Krzyknął i zaczął z zemstą zamiatać ulicę.
  Witalik zawołał:
  - Bicie dzieci nie jest dobre!
  Nadzorca spojrzał na chłopca. Gołe, opalone nogi, ale jasny T-shirt i złoty zegarek na rękach. Być może jest to syn szlachetnej osoby.
  A nadzorca odpowiedział:
  - Niewolników należy trzymać w uległości za pomocą bicza. Czy twój ojciec nigdy cię nie bił?
  Vitalik odpowiedział szczerze:
  - NIE!
  Nadzorca był zaskoczony:
  - Dziwny! Nawet szlachetni chłopcy są biczowani. A twoja twarz przypomina mi kogoś.
  Vitalik odpowiedział surowym tonem:
  I musisz znać swoje miejsce!
  Mężczyzna cofnął się, czując się nieśmiały. Chłopiec tupał dalej bosymi, wyrzeźbionymi, bardzo silnymi stopami i śpiewał:
  Spartakus to wielki wojownik i bohater,
  Walczył dzielnie z ogromną armią...
  Chociaż był niewolnikiem, ale teraz królem,
  Niech zwycięstwo będzie promienne!
  Vitalik chciał dalej śpiewać, ale inspiracja opuściła chłopca. Prawdę mówiąc, chciałem przygody.
  I tak udał się do samego centrum Babilonu. To miasto, największe w starożytności, aż do powstania Rzymu. Chłopiec poruszał się łatwo, niczym ryś, a jego nastrój przypominał psa tropiącego, który trafił na trop.
  Wszędzie wokół tętniło życie. Po prawej stronie, na placu, chłostano około czternastoletniego chłopca o długich blond włosach.
  Nastolatek był smutny i chodził ze spuszczoną głową, zakrywając rękami wstyd, a jego przepaska biodrowa została zerwana.
  Tłum gwizdał i pohukiwał. Ciekawe było, jak pokonają przystojnego i muskularnego chłopca. Szczególnie chętnie oglądały je kobiety. Islam był wciąż daleko, a oni mieli otwarte twarze, wielu w lekkich tunikach, krótkich, co było wygodniejsze w upale. Niektórzy biedniejsi i młodsi chodzą boso, bogatsi noszą sandały i bransoletki.
  Witalik także patrzył na to widowisko. Chłopiec o smutnym spojrzeniu posłusznie położył się na kozach. Zabezpieczyli go pomocnicy kata - także nastolatkowie, nadzy do pasa, ale w spodniach i butach. I oczywiście sam kat jest bardzo muskularnym bandytą.
  Wyjął więc z kosza laskę i zwilżył ją wodą.
  Herold odczytał oskarżenie:
  - Za brak szacunku dla starszych, bezczelność, czternastoletni chłopiec Kir zostaje skazany na pięćdziesiąt batów w plecy i pośladki oraz dwadzieścia pięć ciosów w pięty!
  Tłum wiwatował z aprobatą. Kat wziął mocniejszy bicz i zadał cios w umięśnione, spalone słońcem plecy chłopca. Nie był w pełni sił, a skóra tylko spuchła.
  Czy powinien interweniować - pomyślał Vitalik? Ale jaki byłby tego sens? Stało tam kilkunastu wysokich mężczyzn uzbrojonych w strażników. A tłum ryknął z aprobatą. Ponadto możliwe jest, że chłopiec zostanie pobity z jakiegoś powodu. Starożytne czasy są trudne. I sam Bóg nakazał chłostę chłopców. Nawet w Biblii, w humanitarnym Nowym Testamencie, zalecano biczowanie dzieci rózgą.
  Chłopiec oddychał ciężko i zaciskając zęby, milczał. Kat bił go miarowo, a skóra już pękła i popłynęła krew.
  Vitalik zauważył z westchnieniem:
  - Taki świat!
  A nastoletni chłopak był nadal bity. Vitalik poszedł dalej, nie chciał tego oglądać. Choć oczywiście wielu osobom ten spektakl się podoba. Vitalik poszedł dalej.
  Przypomniał sobie film "Wyspa skarbów", wciąż ten trzydziesty siódmy.
  Zamiast chłopca była dziewczyna. I grozili, że usmażą jej pięty.
  Tak, to by bolało. Vitalik zastanawiał się, czy dziewczyna krzyczałaby, czy milczała jak partyzantka.
  Oczywiście sprawdził się po tym filmie, czysto z ciekawości, jak ogień pali pięty. I zrobił to za pomocą kamfory gazowej . Przekonany, że tak, to bardzo bolesne. A potem, jeszcze niezbyt szorstkie, podeszwy chłopczyka stały się bardzo wrażliwe.
  A pęcherze na nich puchły i były bolesne. To prawda, że szybko wyszli. Tak, takie tortury każdemu rozwiążą język. Ale byli pionierzy w faszystowskiej niewoli, którzy milczeli. Chociaż może niektórzy z nich mieli piętę przypaloną ogniem.
  To prawda, że Witalij nigdy nie widział filmu, w którym smażone są chłopięce obcasy. Tutaj czasami kijami zdarzało się być bitym. W jednym z amerykańskich filmów angielski oficer uderzył nawet łańcuchem chłopca w gołą podeszwę. Noga ta była spuchnięta i chłopiec odczuwał ból. Ale nigdy ogniem.
  Niewiele jest też filmów, w których chłopcy są bici kijami po piętach.
  Vitalik odwrócił się i spojrzał. Nie widujesz tego często.
  Plecy chłopca zamieniły się w krwawą plamę, a kat już bił kijem w podeszwę. Co zaskakujące, chłopiec powstrzymał się od krzyków i wykazał się odwagą. Jakby był Spartaninem.
  Vitalik zdecydował, że po klapsach na pewno pozna tego dzieciaka. Co więcej, miasto jest nieznane i nie wie, dokąd się udać. Czy miałeś pomysł, aby zostać gladiatorem? Ale to nie jest starożytny Rzym i nie wiadomo, czy za panowania Aleksandra IV w państwie macedońskim istnieli gladiatorzy.
  Chociaż najprawdopodobniej było kilku bojowników zabawiających publiczność.
  Vitalik jeszcze nie wiedział, czy utknął tu na dłużej, czy może był to tylko spacer po Babilonie?
  Najłatwiej jest wstąpić do wojska. Będzie dach, żywność i pieniądze na wypadek wojny.
  A Vitalik, wojownik taekwondo, jest bardzo silny. Tak, i ma koncepcję walki mieczami.
  , że nie chciałem utknąć na długo w świecie bez komputerów, konsol do gier, smartfonów, iPhone'ów , telewizorów i Internetu. Rzeczywiście, co w tej sytuacji należy zrobić? Chcę się czymś pobawić.
  Vitalik bardzo lubił strategie historyczne. Gdzie jesteś na przykład na miejscu rosyjskiego cara Iwana Groźnego. I wygrywasz wojnę w Inflantach z komputerem. Kontrolujesz tysiące jednostek. I budujesz fabryki z armatami, piszczałkami, stajniami lub czymś jeszcze bardziej imponującym. Ale Iwan Groźny jest oczywiście prymitywny, jak gra Kozacy. Ale coś bardziej nowoczesnego do stworzenia dzięki technologii.
  Szczególnie interesująca jest zabawa od systemu prymitywnego do nanotechnologii.
  Nastolatek skończył bić. Był bardzo silny, więc po klapsach był w stanie samodzielnie wstać. I choć nogi chłopca były spuchnięte, ledwo zrobił na nich kilka kroków.
  Następnie dano mu przepaskę biodrową. A chłopiec ruszył pobity do krwi, ale nie złamany.
  Vitalik podszedł do niego i wyciągnął rękę. Chłopiec Cyrus potrząsnął nim i zauważył:
  -Widzę, że nie jesteś niewolnikiem! Nawet nie będę pytać, każdy twój gest mówi o osobie wolnej i godnej.
  Witalik skinął głową.
  - Oczywiście, że nie jestem niewolnikiem.
  Chłopiec spojrzał na niego i nagle zmieniając twarz, zapytał:
  - Przepraszam, oczy mi się zamazują. Albo po prostu tak mi się wydaje, ale ty... Wasza Wysokość Aleksander...
  Witalik potrząsnął głową.
  - NIE! Nie jestem Aleksandrem! Jak to wygląda?
  Nastolatek skinął głową.
  - Bardzo!
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Tak, to interesujące. Ale myślę, że on już...
  Chłopiec skinął głową.
  Tak, dziesięć lat. Ale to duży i silny chłopiec. Kim jesteś, starszy?
  Witalik skinął głową.
  - Tak! Ale to nie jest problem. Nadszedł czas, abym sprawdził, co u mojego brata bliźniaka.
  Chłopiec logicznie zauważył:
  - Za takie podobieństwo można je postawić na stosie.
  Młody chłopak skinął głową.
  - Może! Ale przypomniała mi się jedna zabawna historia, zdarzała się też, gdy chłopcy byli podobni i może się okaże, że wszystko jest bardzo interesujące!
  Vitalik oczywiście nie mógł powstrzymać się od przypomnienia "Księcia i żebraka" Marka Twaina. Gdzie chłopcy zamienili się miejscami. I to okazało się zabawne. Co więcej, możliwe jest , że Aleksander Czwarty nie pozostał długo. W historii istniało wiele różnych wersji śmierci syna Aleksandra Wielkiego. I w bitwie, i od zatrucia, a podobno nawet w więzieniu. Istniało kilka różnych wersji śmierci syna legendarnego króla. To było zbyt dawno temu, a potem nadeszły niespokojne czasy.
  Upadło imperium Aleksandra Wielkiego. Przez długi czas z tak dużych państw istniało jedynie Cesarstwo Rzymskie.
  Witalij i Cyrus podeszli do ogromnego pałacu. Został zbudowany przez Nabuchodonozora. Dość masywny i bujny. Wokół pełna ochrona, łącznie z koniem.
  Chłopcy nie wyglądali zbyt reprezentacyjnie. Cyrus ma na ogół tylko przepaskę na biodrach i plecy rozcięte biczem. Tak, a pięty są spuchnięte, musisz stanąć na palcach. Vitalik był nawet zaskoczony, że chłopiec po tak okrutnej egzekucji był w stanie chodzić.
  Cyrus zauważył:
  - Jestem bardzo podobny do niewolnika. Nie wpuszczą mnie.
  Vitalik pokiwał głową z uśmiechem.
  - Zrozumieć! Ale prawdopodobnie zamkną także dostęp do mnie.
  Cyrus zasugerował:
  - Pośpiesz się i zgłoś, że masz pilną wiadomość dla króla. Wtedy wezmą cię za herolda lub gońca i może cię przepuszczą.
  Witalik zauważył:
  - To dobry pomysł.
  Chłopiec zaczął biec. Jego nagie, opalone, bardzo umięśnione nogi błyszczały jak kopyta kucyka.
  Cyrus powiedział ze smutnym uśmiechem:
  - Kto ma ochotę na placki i naleśniki?
  Kto ma ochotę na gumę do żucia i szyszki?
  Vitalik podbiegł do strażników. Krzyknął na całe gardło:
  - Pilna wiadomość do króla!
  Strażnicy zapytali zgodnie:
  - Od kogo?
  Chłopiec z przekonaniem odpowiedział:
  - Od Kratora !
  - Pospiesz się!
  Vitalik zaczął dalej. Pobiegł i rozejrzał się po pałacu. Luksus był surowy. Do narodzin Chrystusa pozostało ponad trzysta lat. A jednocześnie jest całkiem czysto. Niewolnicze dziewczęta i chłopcy szorują podłogę. Vitalik został kilkakrotnie spowolniony przez strażników.
  Aż w końcu wbiegł do sali tronowej. Wszystko dosłownie lśniło złotem.
  Na tronie siedział chłopiec. Miał na sobie luksusowy strój i drogie buty, a na głowie miał koronę. Twarz dziecka była naprawdę bardzo podobna do Vitalika. A wzdłuż krawędzi stali strażnicy z włóczniami i łukami.
  Witalik skłonił się i powiedział:
  - Cieszę się, że mogę ci służyć, Wasza Wysokość!
  Chłopiec na tronie zapytał z niepokojem:
  - Kim jesteś? Ktoś, kogo mi przypominasz?
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Chcę porozmawiać z tobą sam na sam, wspaniały!
  Aleksander Czwarty skinął głową.
  - Cienki! Przejdźmy do komnat, lubię rozmawiać z rówieśnikami.
  I chłopiec-król udał się do małej sali tronowej. A Vitalik, cicho stąpając boso, poszedł za nim. Aleksander, ze względu na buty, wydawał się nieco wyższy. A tego, jak bardzo jest umięśniony, nie widać po ubraniu.
  Wyszli i stanęli przed lustrem. Aleksander chętnie zdjął znienawidzone buty, zawstydzając chłopca, i zauważył:
  Jesteśmy teraz tego samego wzrostu!
  Witalij zaproponował:
  - Porównajmy mięśnie.
  I zdjął koszulę. Rzeczywiście, jego mięśnie były bardzo wytłoczone, głęboko rysowane.
  Aleksander również zdjął królewskie szaty, pozostał prawie nagi. Chłopiec był muskularny, aż do bledszego, a jego mięśnie nie były tak widoczne, ale mimo to podobne!
  Aleksander zauważył:
  - Nasza własna matka nas nie wyróżni.
  Witalij zapytał z uśmiechem:
  - Czy chciałbyś zamienić się ze mną miejscami?
  Młody król skinął głową.
  - Z pewnością! Marzę o tym, żeby pojawić się w mieście bez ochroniarzy, biegać boso po ulicach, tarzać się w błocie. I ogólnie odpocznij od spraw publicznych. I co?
  Witalik powiedział:
  - W królewskich szatach nikt nie pomyśli, że jestem tobą. A ty będziesz nosić moje!
  Aleksander skinął głową.
  Mamy podobne głosy. Słuchaj, naprawdę podoba mi się twój pomysł!
  A chłopcy zaczęli się przebierać. Buty króla były za duże i niezbyt wygodne, ale wysadzane drogimi kamieniami. A ubrania nie są zbyt wygodne. Było jasne, z jaką przyjemnością Aleksander zakładał szorty. Chciał nawet pozostać z nagą klatką piersiową. Ale noszenie koszuli w rękach było niewygodne, więc niechętnie ją założył. Chłopcy zamienili się więc miejscami.
  Witalij również czuł się nie na miejscu. Chociaż teraz jest władcą największego wówczas imperium na świecie.
  Obaj chłopcy wyszli z sali tronowej. Aleksander szepnął:
  - Będziesz na moim tronie. W międzyczasie pójdę na spacer po mieście. Jak znudzi mi się wolna wola to wrócę i znów się zamienimy.
  Witalij skinął głową:
  - Świetnie!
  Chłopcy weszli do Sali Królestwa. Vitalik skierował się w stronę tronu. Usiadł znacząco i powiedział:
  - Daj temu chłopcu dziesięć złotych monet i pozwól mu odejść w spokoju!
  Następnie pokojówki grzecznie wyprowadziły młodego króla. Bosy chłopiec zaczął biec. Tak dobrze jest bez butów - stopy są lekkie, a gołe podeszwy dają poczucie błogości.
  Aleksander wziął go i zaśpiewał:
  Wolność, wolność, daj mi wolność,
  Polecę na wyżyny jak ptak!
  Do ludzi, do ludzi, do ludzi,
  I będę żyć tak, jak chcę!
  Chłopiec-król był pełen entuzjazmu. Jednak gdy tylko opuścił pałac, poczuł gołymi, niezbyt szorstkimi podeszwami, jak gorąco są brukowane chodniki. I było to nieprzyjemne uczucie. Musiałem zacisnąć zęby i wytężać siły, żeby znowu biec.
  Klimat tropikalny, a latem oczywiście wciąż pali słońce. Chłopcy-niewolnicy są znani, ale jak król może chodzić boso, nawet jako dziecko?
  A to bardzo boli. Aleksander podskoczył - spalił sobie pięty, ale przetrwał. Pobiegł więc do cienia, gdzie nie jest tak gorąco, i zauważył:
  - O bogowie, nigdy nie myślałem, że kamienie mogą być tak gorące!
  Chłopak spojrzał na swoje dłonie. Zawierały dziesięć złotych monet. Błysnęła mi myśl - czy kupić sandały?
  Ale dlatego uciekł z pałacu, aby do woli biegać boso. Tak, i nie przystoi, aby syn wielkiego wodza wiotki był. Jego ojciec dokonywał wielkich rzeczy, ale syn się poddał, tylko dlatego, że paliły go gołe podeszwy.
  Aleksander ponownie rzucił się do biegu po płonącym bruku. Słońce nadal świeciło jasno.
  Nagle złapał Cyrusa. Chłopiec w przepasce biodrowej i podciętej wykrzyknął:
  - Witaj, Witaliku!
  Aleksander warknął w odpowiedzi:
  - Nie jestem Vitalik, ale kim jesteś?
  Chłopak odpowiedział z uśmiechem:
  - Jestem Cyrus! Co, zapomniałeś o mnie?
  Spostrzegawczy Aleksander odpowiedział:
  - Rozumiem! Myślisz, że jestem tym chłopcem, z którym zamieniliśmy się ubraniami!?
  Kirk przyjrzał się bliżej. Było jasne, że ramiona i nogi Aleksandra nie były tak wystające, a bose podeszwy jego stóp były zrogowaciałe. Zwłaszcza jeśli przyjrzysz się uważnie.
  Cyrus skłonił się i zapytał:
  - A więc to ty, Wasza Wysokość?
  Aleksander skinął głową:
  - I jesteś bystry! Dlaczego zostałeś pobity?
  Chłopak odpowiedział z uśmiechem:
  - Za żarty!
  Mały król syknął:
  - Jeśli mnie rozzłościsz, przebiją cię!
  Cyrus pokiwał głową z uśmiechem:
  - Tak, mój panie! Słucham i jestem posłuszny!
  Aleksander rozkazał:
  - Chodź, biegnij ze mną!
  I obaj chłopcy pospieszyli. Car Kid był z natury wytrzymały i silny, ale nie był dobrze wyszkolony. Jednak biegli szybko.
  Uciekający Aleksander zapytał:
  - Jesteś niewolnikiem?
  Cyrus odpowiedział z pewnością:
  - NIE!
  - A dlaczego półnagi, pobity i bosy?
  Chłopak odpowiedział z uśmiechem:
  - Przed klapsem nago! I ogólnie chłopcy często chodzą w upale półnadzy, nawet jeśli ich rodzice nie są tak biedni.
  Aleksander skinął głową.
  - Logicznie!
  A chłopiec-król zdjął koszulkę. Był średnio opalony. Tyle czasu chodziłem w królewskich szatach. A ich bose podeszwy płonęły, jakby rozpalono pod nimi kocioł.
  Aleksander zaczął nawet jęczeć.
  Cyrus zapytał:
  - Dlaczego jęczysz, Wasza Wysokość?
  Chłopiec-król odpowiedział:
  - Bardzo płonące pięty!
  Mały chłopiec skinął głową.
  - Rozumiem, że król nie chodzi boso - ranga nie pozwala!
  Aleksander warknął ze złością:
  - Ja wiem! Tutaj sprawię, że uklękniesz i będziesz lizać moje nagie pięty, a biada, jeśli nie będziesz posłuszny!
  Kirk pokiwał głową z uśmiechem.
  - Zgodnie z twoją wolą, świetnie!
  Chłopiec-król ustąpił:
  - No to chodźmy do cienia, odpocznijmy!
  I obaj chłopcy pobiegli do cienia i usiedli na ławce. Aleksander podniósł swoje dziecinne, powalone, spalone nogi, żeby było trochę łatwiej. Chodzenie boso po Babilonie latem przypomina torturę.
  Młody władca rozkazał:
  - Kup mi coś do jedzenia!
  I rzucił Cyrusowi złotą monetę!
  Chłopak skłonił się i powiedział:
  - Słucham i jestem posłuszny.
  Potem błysnęły powalone kijami pięty i pobiegł do najbliższego sklepu po jedzenie.
  A Witalij tymczasem zasiadał na tronie. W zasadzie jest królem, ale nominalnym, bo ma zaledwie dziesięć lat, a faktycznym regentem i władcą, Kassanderem . Wygląda na to, że zabił króla później. A kiedy dokładnie twierdzą historycy. Istnieje wersja, w której Aleksander zginął w bitwie.
  W każdym razie czas pozbyć się Kassandera - jest królem czy nie!
  A chłopiec zapytał z układem:
  - A gdzie jest najwyższy wezyr?
  Strażnik skłonił się i odpowiedział:
  - Przyjmuje delegację w następnej sali tronowej!
  Witalik powiedział:
  - Zawołaj go do mnie po jasne oczy!
  Strażnik skinął głową i wydał rozkaz innemu. I mechanizm stanu zaczął się kręcić.
  Witalik wysłuchał raportu jednego z wezyrów. Wiadomość głosiła, że w prowincji afgańskiej doszło do niepokojów. Ludzie tam są bardzo liberalni. Wiara
  Nie ma jeszcze Allaha, ale jest wystarczająco dużo fanatyzmu.
  Chłopak zaproponował:
  Niech uzasadniają swoje żądania. Kto chce sprawiedliwości, ten ją dostanie. A kto nie, jest miecz!
  Wreszcie pojawił się Kassander . Był dużym, wysokim mężczyzną, a u jego pasa wisiał miecz. Niechętnie skłonił się młodemu królowi i zapytał:
  - Czego chcesz, Wasza Wysokość?
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Chcę z tobą walczyć na miecze.
  Kassander zaśmiał się i odpowiedział:
  - Życzę powodzenia, Wasza Wysokość! Ale ty wciąż jesteś dzieckiem, a ja jestem wielkim wojownikiem.
  Młody król skinął głową.
  - Ja wiem! Ale zapomniałeś, jakim wielkim wojownikiem był mój ojciec.
  Kassander skinął głową.
  - Tak, jesteś silny i szybki ponad swoje lata! Ale jesteś daleko ode mnie. Jednakże jestem gotowy dać ci nauczkę.
  Witalik skinął głową.
  - Będę walczyć boso!
  Chłopak zdjął te buty, które ewidentnie nie są w odpowiednim rozmiarze i tylko przeszkadzają, choć są luksusowe.
  Następnie szaty królewskie, pozostawione jedynie w kąpielówkach.
  Kassander był zaskoczony:
  - Opaliłeś się i stałeś się bardziej muskularny!
  Vitalik potwierdził:
  - Ćwiczyłem!
  Kassander nie zdjął swoich drogich butów i zbroi. Wydawał się być pewny zwycięstwa.
  Jego miecz był znacznie większy niż miecz chłopca-króla, a sam dowódca Aleksandra Wielkiego był znacznie wyższy i cięższy.
  Walka rozpoczęła się od strzału. Kassander bez pośpiechu uderzył, a Vitalik odbił. Chłopak jest wielkim mistrzem w Taekwondo, ale miał też pojęcie o mieczach. Już podjął decyzję, że zabije Kassandera, który wkrótce będzie próbował go zabić. A raczej nawet zabić prawowitego króla.
  Chłopak uśpił czujność Cassandry, udając, że po prostu ćwiczy.
  A potem wziął i jak skacze. A ostry miecz Witalija Akulowa przebił jego odpowiednika prosto w gardło. Cassander został uderzony, zachwiał się, a następnie upadł, a z jego gardła wytrysnęła fontanna szkarłatnej krwi.
  Chłopiec oznajmił z radością:
  - Najwyższy wezyr umarł, teraz ja będę rządził!
  Cassandra została zabrana. Witalik kazał go pochować z honorami należnymi drugiej osobie w państwie. Swoją drogą, wygląda na to, że Kassander zabił matkę Aleksandra Czwartego? Cóż , mam to za zadanie!
  Vitalik pozostawił na kamiennej posadzce kilka pięknych odcisków swoich dziecięcych, ale silnych i zwinnych stóp.
  Po czym zaśpiewał:
  I chociaż będziesz musiał to rozlać,
  W zaciekłej bitwie burzliwy strumień krwi...
  Przerwij nić życia mieczem, strzałą,
  Na zawsze i na wieki nie zdradzimy miłości!
  
  HISTORIA Gwałtów MUTANTÓW
  ADNOTACJA
  W wyniku przypadkowego wycieku mutagenu jeden z niemieckich pilotów upodabnia się do nastolatka i zyskuje supermoce . I są tak silni, że zmienia się cały przebieg II wojny światowej!
  . ROZDZIAŁ 1
  W styczniu 1943 roku wśród Niemców pojawił się jeden zmutowany as. Młody człowiek również przeszedł modyfikację i zyskał supermoce . Początkowo walczył na śródziemnomorskim odcinku frontu z Brytyjczykami i Amerykanami. Został pierwszym pilotem Luftwaffe, który zestrzelił dwieście samolotów - otrzymując Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża z liśćmi srebrnego dębu, mieczami i diamentami.
  Po zestrzeleniu trzystu samolotów jako pierwszy w III Rzeszy otrzymał Krzyż Zasługi Wojskowej w złocie i diamentach. Następnie został przeniesiony na front wschodni.
  Tam wziął udział w epickiej bitwie pod Kurskiem. Zmutowany młody człowiek, który wyglądał jak blondyn, który nie miał nawet wąsów i brody, który wyglądał jak nastolatek w wieku około czternastu lat, stał się w tym momencie niesamowicie silnym myśliwcem powietrznym. I nie mogli się do niego dostać, a on sam intuicyjnie poczuł nagromadzenie samolotów wroga.
  Zarówno jego talent, jak i dokładność stały się nadprzyrodzone. I tak słynnie strącał radzieckie samoloty, że przezywano go białym diabłem i nim, bojąc się jak ogień.
  Co więcej, otrzymał unikalny eksperymentalny myśliwiec ME-309, który miał jednocześnie siedem stanowisk ostrzału - trzy wiatrówki i cztery karabiny maszynowe, i nikt nie mógł mu się oprzeć.
  Chłopiec o imieniu Wilk, który przeżył mutację, szybko zyskiwał na popularności. I zestrzelił około pięciuset samolotów w ciągu dwóch miesięcy Wybrzeża Kurska. A za nim podążyli inni niemieccy piloci. Naziści zachowali przewagę w powietrzu. I udało im się uniknąć porażki na lądzie. To prawda, nie było zwycięstwa. Naziści wycofali się na swoje pierwotne linie i umocnili się tam. Linia frontu była stabilna.
  Straty ZSRR były wyższe niż w prawdziwej historii. Nawiasem mówiąc, alianci również przełożyli lądowanie na Sycylii. Bali się przenieść walki na kontynent. Tak, a Wolf Rommel, tak nazywał się zmutowany pilot, wzbudził w nich strach.
  Ponadto Wolfowi podczas swojej śródziemnomorskiej kariery lotniczej udało się zestrzelić samolot przewożący samego Montgomery'ego. Zmarł najbardziej utalentowany angielski dowódca. Z tego powodu Brytyjczycy przełożyli lądowanie na Sycylii. A potem całkowicie z tego porzucili. Roosevelt był także bardziej zainteresowany pokonaniem Japonii niż dostaniem się do Europy.
  Tak więc Wolf Rommel skutecznie walczył i zestrzelił samoloty ZSRR z wielkim zapałem. Nie na darmo jest mutantem.
  Zmniejsz bombardowanie III Rzeszy i jej fabryk. Pozwoliło to Niemcom wypuścić na rynek nowy czołg "Panther" -2 z serii, z potężniejszym uzbrojeniem i opancerzeniem już we wrześniu 1943 roku. Czołg miał dobrą ochronę czoła: 100 mm w kadłubie i 120 mm w czole wieży. A boki mają 60 mm. I wszystko jest przechylone. To pozwoliło "Panterze" -2 utrzymać ciosy mniejszych dział radzieckich. Do tego armata kal. 88 mm w kalibrze 71EL, bardzo potężna i szybkostrzelna, przebijająca radzieckie pojazdy z dużej odległości. Jednocześnie właściwości jezdne Panther-2 nie były złe. Ważąca 53 tony, miała silnik o mocy 900 koni mechanicznych. Nie mogła więc poruszać się nie gorzej niż radziecka trzydzieści cztery. Ponadto "Tygrys" -2 wszedł do masowej produkcji wcześniej.
  Niemcy kontrolowali największe złoża boksytów w Zaporożu, dlatego ich czołgi posiadały dobrej jakości opancerzenie.
  Jesienią wojska radzieckie bezskutecznie próbowały nacierać na Ukrainę i w centrum.
  Za pięćset zestrzelonych samolotów radzieckich Wolf Rommel otrzymał nową nagrodę: Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za siedemset pięćdziesiąt samolotów wyjątkowe odznaczenie Krzyżem Kawalerskim Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za tysiąc zestrzelonych samolotów Hitler zatwierdził specjalną nagrodę Gwiazdy Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  A kiedy zmutowany pilot do Nowego Roku przekroczył półtora tysiąca zestrzelonych samolotów, otrzymał kolejną nagrodę - Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  I tak aktywnie rekrutowano konta, jak w bajce.
  Wolf Rommel stał się fenomenem, na którym wzorowali się inni piloci Luftwaffe.
  W styczniu Armia Czerwona próbowała nacierać w pobliżu Leningradu, ale nie udało jej się przebić przez obronę. A na Ukrainie wojska radzieckie nie odniosły sukcesu. Ponadto niemieckie czołgi były produkowane w dużych ilościach. A szczególnie "Pantera" spisał się bardzo dobrze w obronie.
  W ciągu dwóch miesięcy Wolf Rommel zestrzelił jej ponad pięćset radzieckich samolotów.
  I otrzymał Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Jego wyczyny zainspirowały innych pilotów i pilotów. W szczególności pojawili się piloci Adala i Agata, którzy również zestrzelili radzieckie samoloty i pewnie gromadzili wyniki.
  Zima minęła. Niemcy gromadzili siły do nowych ofensyw. Mają teraz doskonały, wielozadaniowy samolot szturmowy z napędem śmigłowym, TA-152, który jest lepszy od samolotów radzieckich. I samoloty odrzutowe.
  Dlatego Stalin postanowił zająć się tym konkretnie. Linia frontu była dotychczas taka sama jak latem czterdziestego trzeciego roku.
  Niemcy jednak oszczędzali siły do ofensywy. Liczba "Panter" -2 rosła i mogły przystąpić do zdecydowanej ofensywy.
  Hitler naprawdę na to liczył.
  W międzyczasie Stalin negocjował z Churchillem i Rooseveltem. Oświadczyli, że lądowanie we Francji jest niemożliwe i nie ma sensu. Tylko na próżno żołnierze będą umierać.
  Tak, Niemcy nadal są silni. Trudności pojawiły się także kosztem Lend-Lease. Hitler nieco złagodził swoją politykę wobec Żydów i dał do zrozumienia, że mógłby całkowicie porzucić antysemityzm, gdyby Zachód zawarł z nim pokój i pomógł.
  Stalin zdawał sobie sprawę, że znalazł się w trudnej sytuacji. Kraj jest wyczerpany i zestresowany. Zimą Niemcy oparli się porażce, a późną wiosną i latem mogą odnieść zwycięstwo. Dlatego lepiej się z nimi nie zadzierać.
  Była oczywiście nadzieja na nową technikę. Czołgi T-34-85 i IS-2. Ale oczywiście nie są tak mocne jak "Pantera" -2 i "Tygrys" -2. Tak, IS-2 jest gorszy pod względem uzbrojenia, jakości pocisku i przedniego pancerza. Tyle, że nowe czołgi są przynajmniej w czymś lepsze od starych. Zwłaszcza T-34-76, który nie mógł przebić "Tygrysa" -2 nawet w bok.
  Stalin zebrał najbliższy krąg. Bunkier znajdował się pod ziemią na Kremlu.
  Podczas gdy Niemcy nie bombardowali aktywnie Moskwy. Ale opracowywali rakiety FAA i oczywiście potężne bombowce odrzutowe, przeciwko którym lotnictwo i obrona powietrzna ZSRR były wciąż bezsilne.
  Ponadto naziści otrzymali już nowe samoloty z tej serii. Oraz TA-152, który mógł unieść do dwóch ton bomb. Oraz bombowiec Yu-288, już przewożący do sześciu ton i posiadający większy zasięg i prędkość oraz broń defensywną. A to właśnie te z tej serii. I są zmiany. Jest to przede wszystkim czterosilnikowy Yu-488, rozwijający prędkość do siedmiuset kilometrów na godzinę, co jak na bombowiec jest bardzo dużo i mogący unieść do dziesięciu ton masy. I jeszcze potężniejszy sześciosilnikowy TA-400. Nosili więcej bomb i byli chronieni przez trzynaście wiatrówek. Poza tym mógłby mieć także silniki odrzutowe.
  Zrozumiałe jest więc, że w stolicy nie będzie długo spokoju. Niemcy wypuścili także karabin szturmowy MP-44, który był wówczas najlepszym na świecie. A mieli już czołgi, w drodze była seria E, która nie miała sobie równych.
  Jest więc jasne, że ZSRR mógł przegrać tę wojnę. Co więcej, cała Europa pracowała dla Hitlera. I werbowano cudzoziemców do piechoty, do fabryk i tak dalej. W zasobach ludzkich, biorąc pod uwagę terytoria okupowane, III Rzesza ma znaczną przewagę. A jakość broni jest prawdopodobnie jeszcze wyższa.
  Chociaż ME-262 nie jest jeszcze doskonały i jest za wcześnie, aby wypuścić go do serii. Ale są TA-152 i ME-309, które są już w serii, walczą dobrze. Zarówno prędkość, jak i broń są w najlepszym wydaniu. To prawda, że \u200b\u200bwaga maszyn jest znaczna, co wpływa na zwrotność. Ale potężna broń pozwala zestrzelić jednym biegiem, prędkość podczas nurkowania spada, gdy na przykład Jak wpadnie w ogon. Natomiast w manewrowaniu pionowym niemieckie samoloty są silniejsze i mają większą prędkość.
  Jakowlew informuje Stalina o opracowywanym Jak-3, który jest lżejszy i zwrotniejszy niż Jak-9.
  Stalin słuchał tego, patrząc na portret Aleksandra Suworowa. Ten dowódca carskiej Rosji był wyjątkowy i żył prawie siedemdziesiąt lat, będąc niepokonanym. Chociaż nie dano mu dużych armii. A najgłośniejsze zwycięstwa nad Francuzami nie przyniosły Rosji ani centymetra ziemi. Wiedział jednak, jak wygrać, ustępując liczebnie.
  Teraz Niemcy zaczęli formować legiony z niemal całej Europy. Hitler położył kres terrorowi wobec Żydów, a nawet zaczęli rekrutować z nich bataliony ochotników.
  W opozycji do armii polskiej pojawiła się także Polska Armia Wyzwolenia.
  Do III Rzeszy werbowano Francuzów, Holendrów, Belgów, Duńczyków i innych Europejczyków, zwłaszcza jednostki SS. W ZSRR pojawiły się także podziały białoruski i ukraiński. Niemcy stali się w trakcie wojny mądrzejsi i bardziej elastyczni. A teraz na Białorusi istniała Rada Centralna, a przeciwko partyzantom użyto lokalnych sił. Formalnie Białoruś uzyskała autonomię i pojawiły się pozory samorządu. Podobnie jak na Ukrainie. Gdzie Bandera został zwolniony z więzienia . I zaczęli tworzyć nowe podziały nacjonalistów.
  Zatem ZSRR nie miał przewagi pod względem siły roboczej. A jeśli chodzi o technikę, przewaga przeszła na Niemców.
  Stalin zauważył:
  - Produkcja Jak-3 wymaga dużej ilości wysokiej jakości duraluminium. Dostawy tego surowca z USA i Wielkiej Brytanii gwałtownie spadły. A sojusznicy już bezczelnie żądają, abyśmy za to płacili złotem!
  Jakowlew odpowiedział z westchnieniem:
  - Tak, podczas gdy Jak-9 pozostaje głównym myśliwcem! I należy zwiększyć jego uwalnianie!
  Iljuszyn powiedział:
  - Produkcja samolotów osiągnęła sto dziennie, w tym czterdzieści myśliwców. Ale ich jakość spadła. Wiele samochodów waży trzysta, czterysta kilogramów cięższych od wzorowych i z tego powodu przegrywają z Niemcami nawet pod względem zwrotności!
  Dowódca lotnictwa skinął głową.
  - Mamy po prostu katastrofalny stosunek strat w bitwach powietrznych - jeden do dziesięciu na korzyść Niemców. A piloci są słabo wyszkoleni. Alianci przestali dostarczać benzynę lotniczą, a ich brakuje. A samochody radzieckie nie różnią się jakością. Poza tym Niemcy mieli też całą plejada doskonałych asów. Są też piloci. Na przykład Albina i Alvina, dwie nowe gwiazdy, otrzymały już Krzyże Rycerskie ze srebrnymi mieczami z liści dębu i diamentami, zestrzeliwszy ponad trzysta samolotów każda.
  I to w krótkim czasie!
  Stalin skinął głową i zauważył:
  - Wilk nie jest jedynym pilotem-terminatorem!
  Dowódca skinął głową.
  - Gdyby tylko jeden!
  Najwyższy Dowódca zapytał:
  - A co powie Żukow?
  Marszałek ZSRR odpowiada tępym spojrzeniem:
  Potrzebujemy nowej broni. Czołg T-34-85 nie jest wystarczająco mocny. Jego broń nadal nie przebija ani Pantery-2 w czoło, ani Tygrysa-2. Niemcy opracowali bardziej zaawansowaną "Panterę" -3, która powinna mieć rezerwację "Tygrysa" -2 o mniejszej masie i mocniejszym silniku. Jeśli taki czołg wejdzie do produkcji, będziemy totalnie przytłoczeni!
  Stalin mruknął:
  - A jak tam IS-2?
  Żukow szczerze odpowiedział:
  - Przedni pancerz wieży jest raczej słaby. Nawet prosta "Pantera" z łatwością pokonuje dystans kilometra, a nawet dalej pociskiem podlufowym!
  Najwyższy zauważył:
  - A dlaczego jego zbroja na czoło nie została wykonana w rozmiarze 160 milimetrów?
  Żukow szczerze odpowiedział:
  - Ponieważ potężna broń jest już ciężka. A skrzynia biegów po prostu się zablokuje.
  Byliśmy zmuszeni z tego zrezygnować i ograniczyć się do 100 mm w czole.
  Stalin uśmiechnął się i wyglądał nieuprzejmie. Następnie zapytał:
  - A jeśli zmniejszysz pancerz boków IS-2 z dziewięćdziesięciu milimetrów do pięćdziesięciu i dzięki temu wzmocnisz czoło?
  Żukow skinął głową.
  - To całkiem możliwe, towarzyszu Stalin. Jednak opracowanie nowej wieży i wprowadzenie jej do produkcji wymaga czasu!
  Marszałek Wasilewski zauważył:
  - Niemcy w tym przypadku będą mogli przebić wieżę IS-2 w bok bazooką i faustpatronem oraz lżejszymi działami. Jest to więc kwestia dyskusyjna!
  Najwyższy warknął:
  - Gdziekolwiek rzucisz, wszędzie klin!
  Jakowlew zauważył:
  - Powinniśmy opracować samoloty odrzutowe! Niemcy mają już ME-262 walczące na niebie. Co prawda nie są one zbyt skuteczne, ale czas mija i naziści zapewne będą mieli coś lepszego.
  Beria skinęła głową i powiedziała:
  - Według najnowszych danych Niemcy opracowują myśliwiec odrzutowy ME-1100, który może wznieść się w powietrze już jesienią tego roku. Ma kilka oryginalnych pomysłów. Trwają także prace nad ME-262 X, który powinien być mocniejszy i lepszy od poprzednich modeli oraz być gotowy do użycia bojowego.
  Stalin zapytał:
  - Jakie są szczegóły?
  Ludowy Komisarz Spraw Wewnętrznych odpowiedział z westchnieniem:
  - Są tajne i pracujemy! Ale według plotek ME-262 powinien rozwijać prędkość ponad 1100 kilometrów na godzinę.
  Świta Stalina gwizdnęła ze zdziwienia.
  Najwyższy skinął głową.
  - Wow! W takim razie zdecydowanie jesteśmy Khanem! A co powie Mołotow?
  Ludowy Komisarz Spraw Zagranicznych odpowiedział z westchnieniem:
  - Zachodni sojusznicy zahamowali wojnę. Formalnie wydaje się, że nadal walczą, ale w rzeczywistości nie prowadzą działań wojennych. Niemcy zaprzestali także produkcji łodzi podwodnych i skupili się na czołgach i samolotach. Ponadto zamiast rakiet FAA fabryki będą produkować najnowsze bombowce odrzutowe. A to oznacza, że będziemy bombardowani bez litości. Za odrzutowcami po prostu nie nadążymy!
  Stalin mruknął:
  - To jest złe! Zatem pomocy nie ma nigdzie!
  Marszałek Wasilewski odpowiedział:
  - Rosja ma tylko dwóch sojuszników: armię i marynarkę wojenną!
  Najwyższy Dowódca skinął głową:
  - Tak to jest prawda! Jednak niezbyt dobry car Aleksander Trzeci powiedział coś takiego!
  Beria zauważyła:
  - Gdyby car Aleksander III żył dłużej, byłby wielki. Mógł równie dobrze wygrać wojnę z Japonią!
  Żukow uśmiechnął się i odpowiedział:
  - Gdybym był Kuropatkinem, pokonałbym Japończyków. I nic mnie nie powstrzyma!
  Stalin mruknął:
  - Przestań mówić bezsensu! Nie rozumiemy tutaj sztucznej inteligencji! Musimy uratować nasz kraj. Wkrótce Hitler zdepcze nas ze wszystkich sił i nie pokaże się ani trochę. I potrzebujemy konkretnych pomysłów!
  Marszałek Wasilewski, znany jako wielki strateg, sugerował:
  - Postawmy na głęboką obronę. Potrzebujemy jak najwięcej dział, w tym przeciwpancernych. Jak stoimy z ich uwolnieniem?
  Nikołaj Wozniesienski odpowiedział pewnie:
  - Bardzo dobry! Wypuszczamy artylerię dokładnie tyle, ile potrzebuje wojsko. Ale to już nie jest tego warte, nie będzie wystarczającej liczby ludzi dla załóg dział!
  Marszałek Wasilewski zauważył:
  - Potrzebujemy więcej, zwłaszcza dział przeciwlotniczych. Ten ostatni może być użyty zarówno przeciwko samolotom, jak i celom naziemnym!
  Stalin skinął siwiejącą głową:
  - Musimy wyprodukować więcej dział przeciwlotniczych kal. 100 mm. Potrafią przebić czołowo Panther-2, a nawet Tiger-2 z bliskiej odległości i jednocześnie zestrzelić natrętne niemieckie samoloty.
  Wozniesienski zauważył:
  - W przypadku armaty 100 mm nadal musisz wykonać odpowiedni pocisk. I tak powstał pomysł działa samobieżnego opartego na podwoziu trzydziestu czterech. Stwórz SU-100, który będzie łatwiejszy w produkcji niż T-34-85, ale znacznie potężniejszy pod względem uzbrojenia.
  Naczelny Dowódca pokiwał głową z satysfakcją.
  - Cóż, jesteś Wozniesienskim i głową! Teraz zaśpiewajmy!
  A świta śpiewała chórem:
  W bezkresie cudownej ojczyzny,
  Zahartowani w walce i pracy...
  Skomponowaliśmy radosną piosenkę
  O, wielki przyjacielu i przywódco!
  
  Stalin jest chwałą bitwy,
  Stalin to ucieczka młodości...
  Walka i zwycięstwo pieśniami,
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  
  Walka i zwycięstwo pieśniami,
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  Cóż, to właśnie ze strony Czerwonego Imperium zbierają się siły, aby odeprzeć atak. Ale z drugiej strony Hitler przygotowuje ofensywę. Produkcja broni w Niemczech rośnie. "Pantera"-2 stała się lepiej chroniona w czole wieży, dzięki osłonie działa wynoszącej 150 mm pod kątem i 100 mm w przedniej części kadłuba przy nachyleniu 45 stopni. To tyle, że T-34-85 nie przebija niemieckiego samochodu w czoło. Ale może się przez to przebić z trzech i pół kilometra.
  W ten sposób Panther-2 stał się głównym czołgiem, a proste Pantery są już wycofywane. Podobnie jak T-4. Ale nadal są produkowane, aby nie załamać wielkości produkcji. Podobnie jak "Tygrys", pomimo wydania "Tygrysa" -2 jest nadal produkowany.
  Nie jest możliwe natychmiastowe odbudowanie całej produkcji Panther-2. Chociaż ten czołg jest bardzo dobry. I pod względem szybkości i zbroi, a zwłaszcza broni, w której nie ma sobie równych.
  Na początku marca, gdy drogi były jeszcze mokre, Niemcy podjęli pierwszą próbę natarcia. I uderzyli w kierunku Woroszyłowgradu i Krasnodońska . A także Donieck.
  Te części Ukrainy zostały odbite przez Armię Czerwoną podczas przerwy w Stalingradzie, a Niemcy nie mieli czasu ich zwrócić. Nazistom udało się osiągnąć taktyczne zaskoczenie.
  Rozpoczęli więc dezinformację, że chcą otoczyć wojnę radziecką na Wybrzeżu Kurskim. Ale uderzyli w innym kierunku, gdzie się ich nie spodziewano!
  W walkach brały udział potężne czołgi nazistów oraz Tygrys-2, który w porównaniu z prawdziwą historią miał mocniejszy silnik o mocy 1000 koni mechanicznych, co oznaczało, że poruszał się szybciej i mógł służyć jako dobry czołg przełomowy.
  Niemcy początkowo szybko nacierali. Zdobyli Woroszyłowgrad, Krasnodońsk i Donieck, ale potem śnieg stopniał, a ciężkie niemieckie czołgi uschły w błocie. Niemniej jednak Fritzom udało się całkowicie przejąć kontrolę nad całą Ukrainą. I ogłosili swoje nowe zwycięstwo.
  W walkach wzięły udział także pierwsze niemieckie czołgi serii E. W szczególności działo samobieżne E-10. Maszyna ta miała bardzo zaawansowane funkcje. Po pierwsze, jego wysokość wynosiła zaledwie 1,2 metra. A załoga to tylko dwie osoby leżące. Silnik i skrzynia biegów były ze sobą połączone. A samo działo samobieżne jest niewielkich rozmiarów, ale ma silnik o mocy czterystu koni mechanicznych. I dziesięć ton udało się ułożyć przedni pancerz o grubości 82 mm pod dużym kątem racjonalnego nachylenia i bokach 52 mm plus rolki.
  E-10 to maszyna niemal idealna. Pędąc do stu kilometrów na autostradzie, a siedemdziesięciu na drodze, trudno w niego trafić, łatwo go zamaskować.
  Jest także tani i łatwy w produkcji. Jedyną wadą pistoletu jest długość lufy, taka jak w T-4 75 mm 48 EL. Ale przebija radzieckie czołgi w czoło, choć z niewielkiej odległości. A ona sama trzyma ciosy T-45-85 w czoło, a trafienie jej jest prawie niemożliwe.
  A załoga jest niezwykła - dwie wilczki z SS. Gerdę i Charlotte.
  Są gotowi walczyć jak potwory. I mają kolosalną, niszczycielską moc.
  Dziewczyny, choć w marcu było jeszcze zimno, walczyły w samym bikini i boso.
  I pokazali swoją mistrzowską klasę walki.
  Ale oczywiście nie można o nich mówić tak szczegółowo. Z drugiej strony walczą radzieckie dziewczęta-członkinie Komsomołu.
  Są też półnadzy i boso. Ale pokazują swój agresywny i fajny charakter. Strzelają celnie, a przy naciśnięciu spustu używają szkarłatnych sutków na klatce piersiowej. A jednocześnie śpiewają;
  Jesteśmy córkami Ojczyzny, kochanie,
  Kraje Sowietów pod sztandarem czerwieni!
  Towarzysz Stalin to śmiały sokół,
  Dzięki któremu cały świat stanie się piękny!
  
  Moja Ojczyzna i ja urodziliśmy się w szczęściu,
  Uprawa chleba i lnu tekstylnego ...
  Tacy są synowie Rosji,
  Że człowiek będzie wszechmocny!
  
  Burza grzmi - wspiął się na nas faszyzm,
  Armady potężnych czołgów uderzyły...
  Ale lepiej uderz przeciwnika w oko,
  Nie jesteśmy dziećmi, które łykają semolinę!
  
  Führer na koniu przedarł się do Moskwy,
  Na białym i ze stali, którą szlifują...
  Sprzedał Adolfa Hitlera szatanowi
  Myślał, że kule go nie powstrzymają!
  
  Towarzysz Stalin jest odważnym bohaterem,
  Zderzył się z Hitlerem na listach...
  I okazało się, że Fuhrer nie jest fajny,
  Pięść przywódcy utknęła w jabłku Adama!
  
  Teraz faszysta trzęsie się jak liść
  Jak Stalin mocno go okaleczył...
  Wolałby grać w wista w cyrku,
  Cóż, teraz Adolf jest tylko opalającym się tyłkiem!
  
  Koszmar nazistów świata Stalingrad,
  Odkąd nasi chłopcy stali się silniejsi...
  Żołnierz ziemi sowieckiej jest bardzo szczęśliwy,
  Powaliliśmy wszystkich przeciwników na rogi!
  
  Wiadomo, Berlin upadnie u stóp dziewcząt
  Dziewczyny będą chodzić boso...
  Już niedługo zbudujemy raj na planecie,
  I będzie bardzo radośnie i spokojnie!
  
  Wszystko stanie się dobre we wszechświecie,
  Dziewczyny otrzymają płaszcz wykonany z diamentów...
  Czasami jest to zbyt trudne
  Ale jesteśmy krajem starszym od Atlantydów!
  
  W Rosji pionier i ten tytan,
  W Ojczyźnie każdy wojownik pochodzi z pieluch...
  Adolfie, jesteś frajerem i tyranem,
  Masz podbite oko od stóp dziewcząt!
  
  Kiedy komunizm opanuje wszechświat,
  Okładka jak Matka Boża się rozłoży...
  To będzie w klatce jakakolwiek odwet,
  I Jezus, Bóg Światła Imienia!
  Dziewczyny z Komsomołu śpiewały pięknie i z uczuciem. Zrobili to bardzo entuzjastycznie. A głosy brzmiały bardzo opalizująco.
  A dziewczyny rzucały niszczycielskie granaty gołymi palcami o śmiercionośnej sile.
  Pionierzy też walczyli. Którzy, mimo że jeszcze był śnieg, byli w samych spodenkach, koszulach w cętki i boso.
  I chociaż gołe nóżki dzieci zrobiły się czerwone od zimna i szkarłatne jak kaczki, aktywnie się poruszały i uparcie walczyły.
  To byli naprawdę prawdziwi, agresywni i bardzo waleczni goście.
  Który strzelał granatami, odciągając cięciwy i wystrzeliwując śmiercionośne dary śmierci.
  A jednocześnie śpiewali;
  Światło mojej wzniosłej Rosji -
  Kraje, które duszą dały życie światu!
  Nie można znaleźć piękniejszej tej Ojczyzny,
  Zna wszechświat - święty sen!
  
  W każdym źdźble trawy i każdej kropli rosy,
  I w kroplach ciepłego letniego deszczu...
  Płatki śniegu bawią się diamentami
  W nich jest oblicze Jezusa - Pana-Wódza!
  
  Stworzenie promiennego Svaroga,
  Jest pięknie w każdym chabrze.
  Kto pragnie pokoju, jest jak syn Boga,
  Świetnie, że żyje, wierzcie mi wszędzie!
  
  Ale Wszechmogący dał nam taką wolę,
  Aby każda ścieżka miała wolny wybór,
  Aby rodzimy wojownik kochał swoją ojczyznę,
  Aby wysławiać Roda w czynach!
  
  Jednak wybór nie był dobry,
  A teraz na Ziemię spływa zły strumień!
  Rosja jest deptana z piekła rodem przez czołgi tłumu
  Okrutny i bezlitosny w bitwie o skałę!
  
  Ale ramię w ramię wojownicy będą się gromadzić -
  Pod sztandarem sowieckiego Października.
  Twarze oddadzą łaskę ikonie,
  Są dla nas przed Panem nie na próżno!
  
  Choć demony pasą się za Hitlerem,
  I włożył wiele funkcji w Niemcy!
  Ale zestrzeliliśmy Junkersy jak spodki,
  W końcu trzeba walczyć, wyrywając krew z żył!
  
  Wróg dotarł do Moskwy - wszystko płonie,
  Przez lornetkę widzi gwiazdy Kremla!
  Ale zanim pokonamy hordę Mamai,
  Pan da siłę kochającym synom!
  
  Ojczyzno - szepczę w modlitwie z bólem,
  Nasze miasta płoną jak pochodnia!
  Co wzniesiono potem i miłością,
  Czy zostało zniszczone na zawsze?
  
  Ale Rod nie opuści swojego stworzenia -
  On da siłę i przeciwnik upadnie!
  Jak powiedziano w mądrej księdze Bożej -
  Rus zwycięży i pomaszeruje w kampanii do gwiazdy!
  
  Pokonał Wehrmacht, przelał krew w strumieniu,
  Moskwa i po chwalebnym Stalingradzie!
  A Ojczyzna da sok z jabłoni,
  Stać się łatwym dzięki granatowemu karabinowi maszynowemu!
  
  Będziemy w Berlinie - Stalin jest przywódcą,
  Wikariusz Boży na ziemi, gdzie jest grzech!
  Bracia nie oszczędzajcie faszystowskich stworzeń,
  Wtedy będzie - szczęście i sukces!
  Tak z uczuciem i entuzjazmem śpiewają pionierzy. A ich głosy są dziecinne, czyste, słodkie.
  I niech ich nogi będą gołe, powalone, podrapane, całe w otarciach i siniakach, a nawet ich palce zrobiły się niebieskie z zimna, ale na ustach chłopców i dziewcząt są jasne uśmiechy.
  I jasne jest, że nie poddadzą się, ale nadal będą śpiewać i walczyć.
  Lenin wychował nas dla szczęścia ludu,
  A wielki Stalin oświetlił nam drogę...
  Iljicz przyniósł wszystkim świętą wolność,
  Następca nauczyciela wrogów zwyciężył!
  
  SZCZĘŚCIE PUTINA Z HITLEREM
  Hitler otrzymał szczęście rosyjskiego prezydenta Putina za pomocą magicznego rytuału. I radykalnie zmieniło bieg historii. Początkowo bitwa powietrzna o Anglię została wygrana. Co prawda Hitler nie odważył się wylądować, ale na niebie Luftwaffe zdobyła dominację. Franco na tych warunkach zgodził się na atak na Gibraltar. Niemcy zdobyli tę twierdzę w ciągu dwóch dni. I wysłali wojska do Afryki.
  Wojnę z ZSRR przełożono. Ale przyniosło to korzyści tylko nazistom, więc Czarny Kontynent został podbity.
  Przewaga liczebna nazistów i lepsza organizacja pozwoliły im w ciągu roku zdobyć Afrykę, Bliski Wschód i Indie.
  A w listopadzie 1942 roku hitlerowcy nagle wylądowali i w ciągu jedenastu dni zajęli Wielką Brytanię.
  Następnie rozpoczęły się przygotowania do wojny z ZSRR. Niemcy wystawili do walki nowe czołgi: "Pantery", "Tygrysy", "Lwy". A 22 czerwca 1943 roku rozpoczęła się inwazja.
  Oczywiście ZSRR zdołał dobrze przygotować się na ten czas w ciągu dwóch lat. Liczba czołgów wzrosła do trzydziestu ośmiu tysięcy stu dwudziestu dywizji, liczba samolotów osiągnęła pięćdziesiąt tysięcy. Zwiększyła się także liczba broni palnej i innych rodzajów broni. Ale Wehrmacht dodał wiele. W ciągu dwóch lat liczba czołgów w III Rzeszy wzrosła z sześciu do dwudziestu tysięcy. A ich jakość znacznie się poprawiła.
  Wzrosło także lotnictwo w III Rzeszy. Nowy ME-309 był bardzo potężnie uzbrojony i wszedł do produkcji. Focke -Wulf, Yu-288 i Yu-188 były silniejsze . I to było poważne. Fritz nabył także wyrzutnie gazu i wiele więcej. W tym mocniejszy karabin szturmowy MP-44.
  Co najważniejsze, Niemcy mieli dużą liczbę piechoty. Mogliby wykorzystać wojska kolonialne i żołnierzy z Europy.
  Ale były też inne niuanse. Armia Czerwona nie była gotowa do obrony. Tak, nie nauczyli jej się bronić. I choć udało im się ukończyć fortyfikacje na linii Mołotowa, były one za blisko granicy i za mało głęboko.
  Ponadto Niemcy mogliby zaatakować z Turcji i Iranu oraz Indii. Ponadto Japonia wysłała wojska do ofensywy.
  Tak, mocno naciskali.
  A w ciągu trzech miesięcy ZSRR został pokonany, a Moskwa upadła. Dwa miesiące później Rosja była całkowicie okupowana.
  Po czym Hitler zdecydował się zaatakować Amerykę. I tutaj Niemcom pomogło szczęście.
  Amerykańskie czołgi były słabe, samoloty pozostawały w tyle. Niemcy mieli udane samoloty odrzutowe, latające talerze wydawały się całkowicie niewrażliwe na broń strzelecką, a okręty podwodne nie były nadtlenkiem wodoru. I czołgi serii E. Zmiażdżyli USA, choć z trudem, ale bardziej z powodu odległości 30 stycznia 1946 roku. Skapitulowały tylko resztki armii amerykańskiej.
  A 20 kwietnia 1951 roku Hitler w obawie, że samurajowie tworzą bombę atomową, zaatakował także Japonię... Wojna trwała w jedną stronę. Naziści mieli bardziej zaawansowane czołgi piramidalne, potężne latające talerze z laserami i broń ultradźwiękową. Bardziej zaawansowane systemy rakiet wielokrotnego startu i wiele więcej.
  Oznacza to, że Japonia trwała nie dłużej niż sześć miesięcy. A wojna zakończyła się kolejnym zwycięstwem Wehrmachtu.
  Szczęście Putina pomogło Hitlerowi podbić ostatnie znaczące imperium na ziemi.
  A 20 kwietnia 1959 r. odbyło się światowe referendum, które ustaliło imperialną formę rządów mocarstwa światowego, na którego czele stał Adolf Hitler.
  Już w 1949 roku Niemcy polecieli na Księżyc. A 20 kwietnia 1957 roku odbył się lot na Marsa.
  Naziści opanowali Układ Słoneczny. I na całym świecie panował teraz żelazny, niemiecki porządek. W wieku siedemdziesięciu lat Adolf Hitler został cesarzem świata dzięki szczęściu Władimira Putina. To fenomenalne osiągnięcie.
  Następnie pozostaje odkrywać inne światy, a ludzkość jest zjednoczona. Jednak oczywiście jest mnóstwo placów budowy, różnego rodzaju na całym świecie. W tym podziemny tunel z Czukotki na Alaskę. Ale 1 maja 1959 roku Adolf Hitler rozbił swój samolot. I skończyły się fantastyczne panowanie spikera. Najwyraźniej Putinowi, przy swoim fenomenalnym szczęściu, nie było przeznaczone żyć dłużej niż siedemdziesiąt lat.
  Ale Hitler miał już spadkobiercę. Dzieci uzyskanych metodą sztucznego zapłodnienia. Tak więc dynastia Adolfa trwała. Ludzkość kontynuowała budowę na różnych poziomach.
  Nawet w Afryce zbudowano drogi, linie kolejowe i samochody, a także wiele miast. A czarni tu pracowali i podnosili gospodarkę Czarnego Kontynentu.
  Ludzkość ewoluowała i wzrosła. Budował się komunizm i życie ludzi stawało się coraz lepsze.
  Po Hitlerze cesarzem rządził jego syn Wilk I. Był młody, ale mądry i wyniósł ludzkość na wyżyny. Jednym z pomysłów było zwiększenie liczby kobiet i eksperymenty na genach. W szczególności postanowiono zwiększyć liczbę kobiet, aby było ich pięciokrotnie więcej niż mężczyzn.
  W tym samym czasie w 1961 roku kosmonauci imperium polecieli na Wenus, a rok później na Merkurego. Kilka lat później odwiedziliśmy satelity Jowisza. Odwiedziłem inne planety. Aż do roku 1980 odwiedzono najdalszą planetę Układu Słonecznego, Plutona. I było wspaniale.
  A w roku 2000 rozpoczęła się pierwsza bezgwiezdna wyprawa. Na planecie Ziemia prawie zniknęła przestępczość, skończyły się choroby i epidemie, ludzie zapomnieli o głodzie i niedoborach towarów. Życie stawało się coraz lepsze.
  I zbudowano prawdziwy raj. A ludzie nie walczyli ze sobą. Nauka rozwijała się szybko. I przyniósł ludziom szczęście. Rozwinęły się także technologie. Arcydziełem tego jest oczywiście dysk . Potrafili już latać między planetami. A Fritz był nie do zatrzymania.
  W Rosji działania partyzanckie szybko ucichły. Ludzie uznali, że nie ma szans zrzucić nazistów i trzeba żyć. A życie stawało się coraz lepsze. Imperium maszerowało w stronę komunizmu. Jednak po roku 2000 wiele towarów stało się całkowicie darmowych. Nie było bezdomnych, wszyscy mieli pracę. I zbudowano bardzo piękne domy. I wszyscy mieli samochody, każdy miał darmowy internet i wiele więcej.
  Życie wzrosło. To było dobre dla ludzi. I wszyscy stopniowo przyzwyczaili się do bycia jednym imperium. I nastąpiła asymilacja.
  Rosjanie i inni Słowianie otrzymali równe prawa z Niemcami. Tak, a inne narody żyły dobrze pod kontrolą nazistów.
  Kto nie walczył, nie partycypował, żył godnie. Niemcy bez powodu nie przeprowadzali działań represyjnych.
  I rzeczywiście, gdy tylko pozbyliśmy się partyzantów, represje natychmiast ustały.
  Zbudowano elastyczną politykę zawodową. Istniał samorząd i wykorzystywanie lokalnego personelu. A w 2020 roku wszyscy ludzie na planecie Ziemia otrzymali obywatelstwo i ostatecznie została ustanowiona równość prawna.
  Do tego czasu nauka rozwinęła się tak bardzo, że starość została pokonana i wszyscy stali się wiecznie młodzi i piękni.
  A na innych planetach Układu Słonecznego pojawiły się osady Trzeciej Rzeszy. I tak zrobiło się wspaniale na świecie.
  Chłopcy i dziewczęta z tego świata zaczęli rozprzestrzeniać się po całej galaktyce. Wirtualna rzeczywistość pojawiła się już w matrixie Hypernet , a w niej mnóstwo wszystkiego wspaniałego, młodego i pięknego. Wszystko można było odtworzyć.
  Imperium Trzeciej Rzeszy stało się imperium wielkich możliwości i podbiło wszechświat.
  A kobieta w nim stała się pięć razy większa niż mężczyźni. I wszystkie są piękne, młode dziewczyny, a mężczyźni to młodzi mężczyźni, którzy nie muszą golić brody. Tak naprawdę broda jest jedynie prymitywnym, zwierzęcym atawizmem.
  A teraz wirtualna rzeczywistość szaleje i pali takie ciekawe gry.
  Jeden z takich wszechmocnych Twórców Wszechświatów, Friedrich Sfero, właśnie zorganizował najfajniejszą " rozrywkę ".
  Mianowicie bitwa kosmiczna. Z jednej strony jego żołnierze reprezentujący Dumne Niemcy, z drugiej gwiezdna armia każdej dziewczyny, tego samego wszechmocnego twórcy wszechświatów Harlequinade - Strasznych Niemiec. Skoro wszechmocni ludzie walczą, będzie to świetna zabawa, aż do granic niemożliwości.
  Imadło armii Strasznych Niemiec zostało nieubłaganie ściśnięte. Uściski hiperplazmatyczne próbowały mocniej ścisnąć potężnego wroga z Dumnych Niemiec. Miliony statków kosmicznych spotkały tutaj swoją zagładę. Często bohaterskie, czasem śmieszne. Umarli z uśmiechem na ustach, mając nadzieję, że z czasem zmartwychwstaną. Choć wyglądało to bardzo przerażająco... Opływowy, przypominający kroplę kształt kolosa płonie specjalnym płomieniem przeżuwającym pola przestrzeni i próżni. Płomienie rozprzestrzeniają się przez korytarze i szyby wentylacyjne statku kosmicznego. Miliony żywych żołnierzy, zarówno ludzi, jak i przedstawicieli innych ras z miliardami robotów na pokładzie, próbują uciec przed wszechpożerającym upałem. Prawie wszystkie walczące osoby to najpiękniejsze dziewczyny, pomalowane w wyszukane, awangardowe fryzury, jakby zebrane nie na zaciętą bitwę, ale na cesarski bal - maskaradę. Tutaj jedna z dziewcząt miała fryzurę w kształcie wiatraka z ostrzami w kształcie pawich skrzydeł i krzyczała rozdzierająco. Ból jest niewyobrażalnie straszny, a skóra głowy dosłownie pęka. Łopaty wiatraka odpadają, a następnie wirują w dziewięciorzędowym wirze krzywizny kineprzestrzennej .
  Ale orkowie i elfy ryczą szczególnie groźnie, dla nich naprawdę bardziej koszmarne jest nie wymyślać, płomień przybiera taką czy inną formę. Albo jest to uśmiechnięta fizjonomia grzesznego ducha przywołanego przez nekrofilnego czarownika z najniższych otchłani podziemi, albo światło tańczące po kabinach i wykręcające lufy pistoletów w postaci straszliwego, niezwykle wściekłego drapieżnika. I może być bardziej przerażające niż surrealistyczne w rysowaniu niszczycielskiej i płonącej substancji.
  A wszystko to w skali statku kosmicznego, który nie jest mniejszy od Merkurego... Jednak według standardów twórcy wszechświata nie jest ich tak wiele. Ten sam twórca tak całkowicie materialnej rzeczywistości, zdecydował się na całkowite oderwanie się od niej.
  Sfero Friedrich Katastrofov przeżył podekscytowanie i jednocześnie satysfakcję: jedno zero na jego korzyść. Młody twórca-terminator zawrócił, opuszczając wiązkę magoplazmy i pod pozorem trzaskania promieni grawionuklearnych , kołysząc próżnię, wepchnął ją w tył innego magoletu . Nie jest łatwo się tam dostać, machiny wojenne galopują niczym kopyta galopujących koni, a nawet są prowadzone przez szaitana, który zebrał całą moc podziemnego świata. I żadnych praw fizyki i kosmologii znanych zacofanym ludziom z przeszłości. Koncepcja bezwładności jest tylko na prośbę twórcy.
  Teraz (składający się z Hyper - Princeps - mago-plazmy tak niezrozumiałego dla ludzkiej percepcji rodzaju materii, wówczas możesz przyjąć dowolną formę i modyfikację istnienia, zmieniając rozmiary z jądra fotonu, kiedy swobodnie umieścisz cały wszechświat w biliony parseków średnicy w twojej dłoni!) Sfero zdecydował się wcielić ciało biologicznie zmodyfikowanego chłopca, który był szkolony w potężnym i zaawansowanym technicznie imperium Dumnej Rosji, nawet gdy dojrzewał jako embrion w łonie inkubatora -komputer.
  Od chwili poczęcia odbywał się trening we śnie, przerywanym bolesnymi impulsami, o szczególnej, kosmicznej wojnie. A i tak zdarzały się chybienia, gdyż trajektoria pozbawionych bezwładności Mogołów była całkowicie nieprzewidywalna. Ale w Sfero nie jest to skomplikowane. Celowo ograniczył się, aby jego umiejętności były bardziej interesujące. W końcu, Dumne Niemcy, rozsiane po miliardach galaktyk i biliardach zamieszkałych światów, to stworzenie jest oczywiście wirtualną matrycą. A gra w wojnę kosmiczną musi przestrzegać zasad. Żeby nie było chaosu. Twórca, chłopak. zestrzelił jeszcze trzech, dwukrotnie chybiając. Magoimpulsy systemów broni, fantastycznie zaprojektowane, odcięły próżnię, a nawet sprawiły, że odkleiły się plasterki miodu syrvelad , już na innym poziomie wszechświata. Tutaj Sfero ponownie zanurkował w dziurę w kosmosie, wchodząc w tryb ataku. Jednocześnie Stwórca-Chłopiec wybrał moment, aby cybernetyczne systemy nadzoru nie mogły tego naprawić, dając pełny przegląd otaczającej przestrzeni różnych modyfikacji magoletów .
  - Magomatrix pochłania kinezfoton ! - Filozoficznie, powalając innego wojownika i unikając macek Princeps -plazmy, powiedział Chłopiec-Stwórca.
  Armia Juliusza Cezara, której Sfero Fryderyk powierzył dowództwo nad całością, kontynuowała natarcie, wykorzystując przewagę liczebną, nie pozostawiając żadnych nieudanych prób okrążenia jej od flanek. Poplecznik Arlekinady, Hannibal, rozpylał coraz więcej żołnierzy, próbując rozciągnąć kilka parseków (parsek to odległość, jaką promień światła pokonuje w ciągu dwóch i pół roku) pod jego dowództwem ogromnej armady. Zmniejszyła się gęstość formowania wojsk, wzrosła rola umiejętności indywidualnych. Tutaj obie strony pokazały, że są godne, demonstrując akrobacje i sztukę manewru. Ale straty były kolosalne, ponad milion statków kosmicznych spłonęło w zachłannym płomieniu zagłady.
  Sfero nagle zmienił miejsce walki i znalazł się obok najwspanialszej dziewczyny. Chłopiec-Stwórca i Walentina uścisnęli sobie dłonie, pozostali chłopcy i znacznie liczniejsze dziewczyny wymienili między sobą mrugnięcia okiem. Przynieśli baterie i otworzyli huraganowe tornado hiperplazmiczne na łodziach, jednomiejscowych magletach , myśliwcach, brygantynach, niszczycielach, niszczycielach i innych małych statkach. Oczy Sphero rozbłysły zwycięsko.
  Ogólny poziom wyszkolenia bojowników szkolonych do wojny, nawet gdy pływali jako płody w swego rodzaju pożywce, był bardzo wysoki. Ale nie zawsze wynikały one z wielu pęknięć i zapadnięć próżni. W odpowiedzi wróg również oddał swój bezlitosny ogień, posiadający nawet osobistą matrycę. Strumień hiperplazmy przepalił osłabioną obronę matrycy i pole półprzestrzenne przebiło zbroję. Oto magiczna przestrzeń nie mogła tego znieść, popękana, wielobarwny strumień ultraognia spadł na parę strzelającą. Sfera natychmiast się spłonęła (to po prostu superzabawne uczucie, gdy ciało ulega unicestwieniu!), ramię dziewczyny-partnera do ramienia, noga do kolana, tułów do żeber wyparował. Beauty krzyknęła i cofnęła się. - rozkazał Walentyna.
  - Włącz cyberregenerację.
  Ciało dziewczynki (jak i innych osób) od dawna nie jest białkiem. Jest to specjalny miąższ z inkluzjami hiperplazmatycznymi , podczas gdy sami ludzie żywią się superenergią . Tak więc ciało po zranieniu zaczęło powoli rosnąć. Stosunkowo powoli sam proces jest widoczny gołym okiem, tempo wzrostu tkanki wynosi 0,9 centymetra na sekundę. Ale najzaciętsza bitwa jest bardzo ulotna, zbroja została spalona w kilku kolejnych miejscach. Wyparowały dwa pistolety, zginęło sześciu żołnierzy, jeden młody mężczyzna został poparzony do połowy, dziewczyna chwilowo straciła skórę głowy i palce. Sphero, śmiejąc się, wrócił i zapytał, ile osiągnąłeś, pokonując nosiciela stwórcy wszechświata? Cudem udało się uniknąć detonacji pocisków. Ale szkody są kolosalne, syfony powietrza wyrzucone w próżnię. Jednak chłopaki odpowiednio reagują. Sam Sfero wykonał filigranowy strzał z ręki, powalając samolot potrójnego szturmu. Valentina z wydłużonym językiem polizała faceta w wargi.
  - Megakwazar !
  - Doprowadźmy do hiper-anihilacji ( superniszczenia ) erupcji plazmy ! - warknął młody Stwórca wszechświatów.
  Dwa magolety zostały zestrzelone przez inne działa, trzy wieże strzelnicze zostały zestrzelone w stronę niszczyciela. Ale właśnie w tym momencie krążownik rakietowy wycelował w nich swoje działa. Chłopiec-twórca nie bez przyjemności z ostrymi doznaniami poczuł na twarzy oddech śmierci. Zła, gigantyczna stara kobieta groziła z kosą, a kapitan Sfero wydał rozkaz.
  - Elastyczne odosobnienie! Poruszaj się jak wąż przez jeża!
  Bateria wróciła, ale trochę za późno. Próżnia zdawała się przeszywać bólem, obok przetoczył się hiperplazmatyczny wicher. Straszliwy cios grawioplazmy zaczepił baterię. Natychmiast pięć dział i dwanaście osób z drużyny okazało się całkowicie wyparowanych. Sfero i inne dziewczyny zostały wyrzucone przez falę grawitacyjną. Chłopiec Twórca przeleciał nad nim, uderzając głową w brzuch wysportowanej, a zarazem niezwykle zgrabnej Valentiny. A to jest trudne, gdy miąższ, w który trzeba było ubijać, nie jest białkiem:
  - Wow, dziura po zapadnięciu się pulsara ! Sfero mruknął. I uśmiechnął się szeroko, gdy przeszył go hiperelektryczność .
  Na zbroi pojawiły się duże pęknięcia. Wcinają się niczym wąwozy w fioletową powierzchnię metalu ponad milion razy mocniejszego od tytanu. Jaka kolosalna moc kryje się w hiperplazmie lub jej jeszcze doskonalszej odmianie Princeps - plazmie zdolnej do poruszania gwiazd i gaszenia kwazarów. Ale tylko szósty, siódmy i tak dalej, stan materii. Z dowolnej cząsteczki można uzyskać cały ocean hiperplazmy. Teoretycznie (dopóki nie będzie to dostępne dla ludzi) jedna cząstka elementarna odtworzy cały wszechświat. Lub zniszcz! Takie są quasi-boskie możliwości hiperplazmy.
  Bateria przesuwa się przez elastyczną zapadnię wibrującą w kinesprzestrzeni , żołnierz zostaje dociśnięty przez osłabioną siłę bezwładności. Następnie sprężyna zostaje wyrzucona, a bateria ponownie otwiera ogień tylko w innym punkcie przestrzeni.
  Friedrich Sfero rozkazuje:
  - Uderz wąską wiązką, przełącz broń w tryb skoncentrowanego wyciora.
  Ponieważ komputery są wyłączone, należy to zrobić ręcznie. Reguluj przepływ hiperplazmy za pomocą bębna. Ale zrobienie tego nie jest nawet łatwe, oszczędza to faktu, że ta siła wyższa jest również przewidziana w programie szkoleniowym. Chłopcy i dziewczęta radzą sobie z tym problemem w trybie automatycznym. Sfero Friedrich łapie łódź rakietową w zasięgu wzroku, strzał z lekką przewagą. Słychać najcichszy pisk zniszczonej próżni, łódź zostaje rozerwana na kawałki. Sądząc po sile eksplozji, następuje detonacja amunicji. Plamka światła oświetla samochód. Magolet również jest zniszczony, dziewczyna odtworzyła dokładny strzał.
  Skrzydła odlatują osobno, jednocześnie wirując w próżni płonących ogonów.
  Wroga brygantyna otrzymuje dodatkowe obrażenia, ale odpowiada zmasowanymi salwami. Przez szczelinę wpada strumień, wyrzucając dziewczynę, odsłaniając złote piersi z cynobrowymi, świecącymi sutkami.
  Sphero piszczy z zachwytu:
  - Widzisz, jakie fajne! Czernodyrno!
  pokrytym magoplastem kolanie.
  - Kwazar Princeps ! Zapulsarowa elipsa! Podnieś maczugę rycerza wyżej!
  Brygantyna w kształcie łzy najeżyła się salwami. Kłujące krople rosy hiperplazmy rozpryskały się po całej przestrzeni bojowej.
  Friedrich Sfero gwizdnął:
  - Daj foton, w zapadnięcie się otchłani!
  Z boku wyskoczyła fregata, w tym samym momencie szarpnęła sąsiednia bateria. Wygląda na to, że chłopaki nie mieli szczęścia, natknęli się na ciężką rakietę lub pole wibracyjne , które zamienia najtrwalszy metal w proszek.
  Chłopiec próbował zakręcić platformą, aby przetrwać taki atak. Ale przecież przeciwnikami są wysokiej klasy profesjonaliści, którzy ukończyli niemal tę samą szkołę. Twórca Harlequinade nie jest także oszustem w Tworzeniu Cywilizacji!
  Tempropreon upadło . Został rozbity na stos błyszczących części. Dziewczyna i chłopiec-Stwórca obsługujący broń zostali wyrzuceni jak po uderzeniu kijem. Z kolosalnym przyspieszeniem zderzyli się z zbroją, lekko ją wgniecili, a sami mocno spłaszczyli, drżąc z szoku swoimi bardzo elastycznymi i mocnymi ciałami. Potem zaczęli zdzierać wytrzymałą powłokę, nadając normalny kształt swoim pięknym figurom, wytłoczonym jak posągi starożytnych bogów.
  Sphero poczuł zimno w podbrzuszu. Gęstość erupcji plazmy wroga nasiliła się, wydaje się, że do bitwy wciągnięto nowe siły. Przykładowo sam ultrapancernik jest wielkości porządnej asteroidy, a kształt masywnego sztyletu nabijanego emiterami emituje całą bogatą dekorację hiperplazmatycznych dżetów . Zakrzywiona, poskręcana hybryda matrioszki i akordeonu, substancja spadła na krążownik Proud Germany. Inne potoki zagłady zmiażdżyły cztery platformy artyleryjskie w kształcie łez.
  Prawa noga sięgająca kolan Sphero wyparowała i nie czekając, aż w naturalny sposób urosnie, natychmiast powiększył swoją kończynę.
  Juliusz Cezar, mimo całego swojego talentu, przegrywał bitwę; przewaga liczebna, przy mniej więcej równej technologii, była po stronie wroga. W tak trudnej sytuacji pozostało jedynie wycofać się, unikając okrążenia. Sphero bez odrobiny sumienia słuchał poprzez połączenie Princeps poleceń wydawanych robotom. W ich głosach płynął nieograniczony optymizm i pragnienie szybkiego zwycięstwa. Fregata Juliusza Cezara otrzymała pewne uszkodzenia i zwolniła. Sfero poczuł wściekłość, moc, którą stworzył, zdawała się tracić, musiał zniszczyć jak najwięcej wrogów. Oznacza to, że ma wybór: albo zwyciężyć, albo umrzeć. Chociaż jasne jest, że zniszczenie kilku mugoli ; prawie nic nie zmieni, ale jest to prawie niezrównane bohaterstwo jednostek, które układa się w strumień, który miażdży każdą przeszkodę. Chłopiec korzystając z pamięci nosiciela, a właściwie własnej twórczości (jak udaje mu się odcisnąć osobowości i tak skomplikowane strukturalnie rzeczy to osobna kwestia!) szybko przypomniał sobie to, co wpajano mu podczas licznych treningów. Konieczne jest, abyś nie został zauważony, pozostań w ogólnych szeregach robotów. Zatem znacznie trudniej się tam dostać, ale prawdopodobieństwo narażenia jest znacznie mniejsze. Ale z drugiej strony, czy ma prawo przeczekać ten krytyczny moment? Przecież żołnierz musi: dbać o zachowanie życia, punkt drugi: eksterminować jak najwięcej wrogów. W przypadku sprzeczności - taka jest tradycja, aby dokonać wyboru na rzecz drugiego rozwiązania. To są Amerykanie z dawnych czasów: bardziej myślą o ochronie własnej skóry. Dlatego Yankesi stracili, w dodatku ich propaganda jest słaba. Brakowało jej całości i inkluzywności. Jeśli pamiętamy starożytną historię Ziemi: w czasach, gdy ludzkość była przykuta do jednej planety. W strasznym, podzielonym świecie trzeba było zebrać wszystkie narody i ludy w jedną pięść. Twierdziło to kilka imperiów. Przede wszystkim USA, Chiny, Towarzystwo Islamskie. Świat stawał się wielobiegunowy i dosłownie rozdzierany, rosła liczba niepodległych państw, separatyzm małych narodów stawał się obsesją. Wspólny dom Ziemia płonęła, ludzkość dosłownie spadała w otchłań! W dawnych czasach istnieli potężni władcy, którzy chcieli zjednoczyć ludzkość. To przede wszystkim Aleksander Wielki, jeden z najwybitniejszych dowódców wszechczasów i narodów. Był niepokonany, lecz Opatrzność chciała dać mu zbyt krótkie życie. Miał więc spore szanse, budował międzynarodowe imperium, sprowadzając do Azji wysoką kulturę helleńską. Nawet Kartagina i starożytny Rzym złożyły wielki hołd Macedończykowi, najwybitniejszemu Słowianinowi starożytności! Przed Aleksandrem Wielka Persja pod rządami kilku królów (zwłaszcza Cyrusa) osiągnęła poważne podboje, od Indii po Egipt, ale doktryna: jest jeden władca całego świata, to on wysunął się jako pierwszy! W Rzymie Juliusz Cezar rościł sobie pretensje do roli światowego władcy, ale jego życie nie było wystarczająco długie. Po Cezarze wśród cesarzy nie było wystarczająco silnych dowódców. Boski Augustyn był chorowity i słaby fizycznie, charyzmatyczny Neron był ogólnie okropny. Najsłynniejsi władcy, Diolektan i Konstantyn, bardziej walczyli o utrzymanie status quo, nie myśląc o poważnych podbojach. Po upadku Rzymu byli inni generałowie. Spośród nich najwybitniejsze osobistości to: Czyngis-chan, Tamerlan, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Czyngis-chan odniósł ogromny sukces. Podbił prawie całe Chiny, Afganistan, Chorezm, a zaawansowane oddziały dotarły do starożytnej Rusi. Miał doskonałe szanse na zwycięstwo, nikt nie był w stanie oprzeć się stale rosnącym oddziałom tego przebiegłego i zręcznego wodza. Ale nawet jego dość długie życie jak na standardy średniowiecza nie wystarczyło do podboju świata. Czyngis-chan założył dynastię, ale nie było nikogo tak wielkiego jak on, zdolnego zjednoczyć wszystkich nomadów. Podobnie jak Tamerlan. Zwycięstwo za zwycięstwem, ogromne imperium i rozłam, zniszczenie Timuratu , kłótnie między synami i wnukami. I nie było godnego następcy. Napoleon i Hitler, podbijając Europę, złamali plecy przeciwko Rosji. Niestety samej Rosji nie udało się osiągnąć dominacji nad światem. Prawdziwie wielkim władcą był Stalin, który przekształcił niepiśmienny kraj chodzący w łykowych butach w potężną potęgę przemysłową.
  I wtedy, już w XXI wieku, władzę od początku nad Niemcami, a potem nad światem objęła tajemnicza para o niesamowitej hiperintelektualnej mocy.
  Stworzyli najnowsze Princeps - magiczną broń, a ludzkość stopniowo rozwinęła się do stanu wirtualnej wszechmocy.
  Ale wojna to wojna, szczególnie wojna kosmiczna, tutaj błędne obliczenia i ofiary są nieuniknione. Wojownik Friedrich Sfero, który zdecydował się podjąć ryzyko , na razie miał szczęście, udało mu się unicestwić cztery wozy bojowe, nie zwracając na siebie uwagi.
  - Dla małych ludzi będzie owsianka brzozowa! Raczej Princeps to plazma!
  Tak, w takie ciekawe gry grają obywatele imperium III Rzeszy, podbijając wszechświat.
  I jak to się wszystko skończy i do jakich wyżyn wszechmocy może sięgnąć ludzkość, nawet bezsilna fantazja.
  
  
  COG I SHPUNTIK I TRZECIA RZESZA
  Popadanie interweniowali . W tym przypadku krótkie konstruktory Vintik i Shpuntik . Podczas przeprowadzki trafili do Berlina. Cóż, ponieważ nie wiedzieli nic o polityce i planecie Ziemia, przeszli na służbę Niemcom. A technicy są na najwyższym poziomie. Brali udział w rozwoju Pantery. Pomysłowi projektanci sprawili, że wieża była wąska i mała, lepiej chroniona, ale lżejsza. Silnik i skrzynię biegów umieszczono w jednym bloku, a skrzynię biegów na samym silniku. Wykonano również prostsze i lżejsze podwozie niż w prawdziwej historii. A wysokość "Pantery" wynosiła zaledwie 1,8 metra. W rezultacie pancerz czoła kadłuba o grubości 80 mm został zainstalowany pod dużymi kątami racjonalnego nachylenia i stał się prawie nieprzenikniony. Czoło wieży miało 120 milimetrów ze spadkami, a boki miały nachylenie sześćdziesiąt milimetrów. Słabym punktem były boki kadłuba - tylko 40 mm. Ale korpus był bardzo zwarty i góra była pod dużym kątem nachylenia, a na dole umieszczono 30 mm osłony zakrywające rolki. A cały ten urok ważył tylko 26 ton, z silnikiem o mocy 650 koni mechanicznych. Działo miało lufę 70 EL o długości 75 mm i strzelało 15 strzałów na minutę.
  Do tego dobra widoczność i optyka.
  Czołg ten jechał z prędkością 70 kilometrów na godzinę, był nieprzenikniony z boku dla lekkich dział, głównie czterdziestu pięciu i karabinów przeciwpancernych, wziął trzydzieści cztery z dwóch kilometrów w czoło i praktycznie się nie złamał. I prawie cała broń przeciwpancerna ZSRR nie przebiła go w czoło.
  A nowa "Pantera" w bitwie pod Kurskiem zrobiła furorę. Jednocześnie był łatwiejszy w produkcji i wymagał prawie dwa razy mniej metalu niż Pantera w prawdziwej historii.
  W wyniku użycia tego czołgu naziści przedarli się przez obronę wojsk radzieckich i zamknęli kocioł, omijając Kursk. I tak przejęli inicjatywę. I bazując na swoim sukcesie, zajęli Woroneż.
  Po czym Hitler nakazał żołnierzom skręcić na południe. A armada żołnierzy ruszyła w kierunku Stalingradu.
  Niemieckie czołgi są w najlepszej formie. Zespół dziewcząt walczy na Panterze, przebijając się przez sowieckie działa i pojazdy.
  Niemcy przedarli się do Stalingradu... Ale to nie wszystko. W Afryce korpus Rommla na nowych czołgach odniósł serię zwycięstw. Sytuację sojuszników pogorszył fakt, że Vintik i Shpuntik wynaleźli także myśliwiec odrzutowy. Ponadto jest bardzo lekki, łatwy w produkcji, zwrotny i elementarnie sterowany.
  A nowy samolot VSh-162 stał się najlepszym samolotem w powietrzu i poważnie uszkodził samoloty alianckie.
  W ten sposób naziści zaczęli posuwać się w Afryce w kierunku Egiptu. Hitler odmówił szturmu szturmem zająć Stalingrad i zatrzymał swoje wojska. Ale Fritz rozpoczął swoją główną ofensywę objazdem od przełomu na Morze Kaspijskie. I sytuacja się zaostrzyła.
  Na północy nastąpiły nowe operacje. Naziści zaatakowali Szwecję. I po kilku dniach zmusili ją do kapitulacji. I okazało się, że jest fajnie.
  Gerda i Charlotte na "Panterze" podróżowały po całej Szwecji, a schwytanych żołnierzy zmuszali do całowania ich bosych stóp, pokazując tym samym swoją kolosalną klasę. Te dziewczyny są tu naprawdę fajne.
  Wielu żołnierzy biorących udział w bitwie poddało się im. I całowałem gołe podeszwy.
  Ale teraz byli w Szwecji, gdzie już padał śnieg i było zimno.
  A Niemcy pod wodzą Rommla pokonali Brytyjczyków w Egipcie. A teraz przedarli się na Bliski Wschód i odnoszą sukces za sukcesem.
  Na tym kampania pięknych wojowników nie ustała... Gerda powiedziała z pasją, pocierając bosą stopę o metal:
  - Cóż, Tygrys to oczywiście czołg produkujący arcydzieła i maszyna kolosalna pod względem mocy. A jednak proste!
  Charlotte zauważyła leniwie:
  - Osobiście wolę Leo. Ponieważ nic nie jest w stanie przebić się przez taki samochód! I ma idealną formę!
  Magda przypomniała sobie, jak pokazano im paradę 7 listopada i zaćwierkała:
  - I spodobała mi się Mysz, jest taka duża! I to z dwoma pistoletami na raz!
  Christina zachichotała i przewróciła się w transporcie:
  - Dwa pistolety w jednym samochodzie - super!
  Gerda wykręciła nogi w powietrzu i zauważyła:
  - Czy dobrze jest tak latać? Czy wkrótce dotrzemy do Australii?
  Charlotte potrząsnęła głową.
  - NIE! Nie Wkrótce! Polecieć tam ze Szwecji - niemal na cały świat!
  Samolot rzeczywiście wylądował, aby zatankować. Dziewczyny wybiegły na zewnątrz. Znaleźli się w gorącej Medynie, gdzie samolot awaryjnie wylądował. Pomimo końca listopada temperatura tutaj oscylowała w okolicach trzydziestu stopni. A w Szwecji, gdy wyjeżdżali, uderzył zimny cyklon i temperatura spadła do minus trzydziestu.
  Dziewczyny biegły tak szybko, jak tylko mogły, aby nie przymarznąć pracownikowi transportu, a mróz szczypał dziewczyny w bose pięty. Nie jest łatwo nie nosić butów z zasady, szczególnie podczas chodzenia.
  Ale teraz dziewczyny biegły po gorącym piasku Medyny. Arabowie bali się patrzeć na półnagie dziewczyny, ale bali się podjąć jakiekolwiek działania. Niemniej jednak Niemcy mają bardzo dobrą reputację. Rzeczywiście, są postrzegani jako naród nadludzi , dlatego wybaczają drobne żarty. Jak wtedy, gdy piękności noszą tylko jedno bikini.
  Po zimnej pogodzie, gdy ciągle marzną nam nogi, bardzo przyjemnie jest biegać po gorącym piasku. Dziewczynom się to podobało i zabawiały się rzucaniem w siebie piasku.
  Gerda, skacząc tak przez pustynię, pomyślała, że nadal cudownie jest żyć w kraju, w którym panuje ciągłe lato. A jakie to dobre...
  Słońce i czyste, świeże powietrze wieje w twarz. Albo niezbyt świeże, ale gorące pustynne powietrze.
  Charlotte zauważyła z uśmiechem:
  - Teraz te ziemie należą do III Rzeszy. Nigdy wcześniej ludzkość nie była tak zjednoczona. Raczej blisko, do jedności takiej, jaka jest teraz. A wszystko to pod wieloma względami dzięki geniuszowi Führera.
  Magda logicznie zauważyła:
  - Częściowo także dlatego, że Hitler miał ogromne szczęście. Na przykład Brytyjczycy padli jak groszek. A rozległość Afryki nie okazała się przeszkodą. Tak, wszystko było po naszej stronie. Chociaż czasami zdarzały się błędy!
  Krystyna odpowiedziała:
  - Jeśli chodzi o szczęście, niekoniecznie! Mieliśmy pecha na przykład z zimą '41. Inaczej zajęliby wtedy Moskwę. I wojna na wschodzie dobiegnie końca. Zatem nadal będziemy musieli wyciągnąć stalinowski cierń.
  Gerda zgodziła się z westchnieniem:
  - Chyba trzeba! Szkoda! Tak wielu dobrych chłopców i dziewcząt umrze!
  Magda mimowolnie wybuchnęła płaczem i powiedziała:
  - Śmierć... Jaki jesteś niesprawiedliwy! A czasami przychodzisz w niewłaściwym czasie!
  Gerda pospiesznie zaprotestowała:
  - Nie czasami! I zawsze w niewłaściwym czasie! Wiesz, jak chcesz żyć i jak niechętnie umierasz!
  Christina logicznie zauważyła:
  Chcemy tego, bo jesteśmy silni i zdrowi. A babcia, która ma sto lat i w której wszystko boli, prawdopodobnie ma zupełnie inny stosunek do śmierci!
  Charlotte pokręciła głową i powiedziała z drżeniem:
  - Och, nie daj Boże! Nie daj Boże, żebyś się kiedykolwiek zestarzał!
  Gerda machnęła ręką i kopnęła piasek bosą stopą:
  - Nie rozmawiajmy o tym! Jeśli zaczniesz myśleć, czym jest starość, oszalejesz lub zrujnujesz sobie życie!
  Magda próbowała pocieszyć blondynkę:
  - Kiedy Jezus przyjdzie, wszyscy umarli powstaną i ta wieczna młodość będzie na zawsze!
  Gerda uśmiechnęła się i powiedziała czule:
  - Boże błogosław!
  Christina odpowiedziała ze złością:
  A ja jestem fundamentalnym ateistą. A ja nie wierzę w Boga i nie radzę Ci!
  Gerda wzruszyła silnymi, opalonymi ramionami.
  - Nie będę się nazywał osobą głęboko wierzącą, ale... Jest wiele rzeczy, których materialiści i ateiści nie potrafią wyjaśnić. Łącznie z pochodzeniem wszechświata!
  Charlotte, zanurzając się w gorącym piasku, odpowiedziała:
  - Ale bardziej podoba mi się pomysł - wielu bogów. Że oni, ci Bogowie Demiurdzy, wspólnie stworzyli wszechświat i Ziemię. Następnie doszło między nimi do walki, która spowodowała kataklizmy i klęski żywiołowe. Dlatego zdarzały się różne nieszczęścia. Walka bogów powoduje wojny między ludźmi!
  Gerda pewnie odpowiedziała:
  - Ale niemiecki Bóg zawsze zwycięża!
  Charlotte potrząsnęła głową.
  - Nie zdarzyło się to podczas I wojny światowej. Chociaż byliśmy blisko zwycięstwa!
  Krystyna energicznie pokiwała głową.
  - Otóż to! Trzeba było czasowo poświęcić Prusy Wschodnie, ale nie wycofywać wojsk z frontu zachodniego. Wtedy otoczyliby i zajęli Paryż. Francja kapituluje... W końcu zostaje pokonana. I dalej... Myślę, że gdyby Wielka Brytania wykazała się uporem, to moglibyśmy rzucić się na nią razem z Włochami, Turcją i Japonią. I zmiażdżyliby ich łodziami podwodnymi i jedną akcją flot!
  Magda zauważyła:
  - Zapomniałeś o Rosji!
  Krystyna wyzdrowiała.
  - Niczego nie zapomniałem! Rosja zostałaby pokonana po kapitulacji Francji. Co więcej, car Mikołaj II nie jest Stalinem. Monarcha Rosji po porażce zawarłby z nami pośpieszny pokój. A my bylibyśmy... Krótko mówiąc, Rosja czasów carskich jest jeszcze słabsza od komunistycznej!
  Charlotte zachichotała.
  - Właśnie tak! Ale oczywiście straciliśmy wtedy szansę. Adolf Hitler był mądrzejszy. Zawarł pakt o nieagresji ze Stalinem i rozbijał swoich wrogów kawałek po kawałku. Na tym właśnie polega mądrość polityczna!
  Krystyna zauważyła:
  - Jeszcze bardziej logiczne byłoby zlikwidowanie Wielkiej Brytanii, a dopiero potem zaatakowanie Związku Radzieckiego!
  Charlotte powiedziała z uśmiechem:
  - Zgadzam się z tym!
  Gerda natomiast sprzeciwiła się:
  - Gdybyśmy w czterdziestym pierwszym roku nie zaatakowali ZSRR i nie pokonali nieprzygotowanych do wojny obronnej jednostek Armii Czerwonej, mogłyby one napaść na nas, gdy szturmowaliśmy Wielką Brytanię. Nie mieliśmy więc innego wyboru!
  Magda wzruszyła ramionami.
  - Stalin jest ostrożnym politykiem! Mógł nie ryzykować takiej przygody!
  Gerda racjonalnie zauważyła:
  - Raczej ze strony Stalina wielką przygodą jest danie nam możliwości rozwinięcia Wielkiej Brytanii. W tym przypadku spadłyby na niego siły nadrzędne. I pochowalibyśmy to. I choć Wielka Brytania stawiała opór, Rosja wciąż miała przeciwko nam szansę. W przeciwnym razie musimy przyznać, że nasi wrogowie nie mają szans!
  Charlotte znalazła również coś, czemu może się sprzeciwić:
  - Dopóki takie potwory jak ZSRR i USA nie zostaną pokonane, zdecydowanie jest przedwczesne twierdzenie, że wróg nie ma szans. Wiele zrobiliśmy i przebyliśmy długą drogę, ale... Wciąż mamy przed sobą wiele problemów. Teraz Australia. Kolejna granica dla armii niemieckiej!
  Gerda pewnie odpowiedziała:
  - Też to złamiemy! W Szwajcarii i Szwecji odbyły się już dwa spacery, a w Australii przynajmniej jest dużo cieplej.
  Charlotte zachichotała i powiedziała pewnie:
  - Wierzę w nasze zwycięstwo! Inaczej to się po prostu nie zdarza!
  Dziewczyny musiały przerwać rozgrzewkę na pustyni i wrócić do transportu. Tankowanie przebiegło pomyślnie. A do dziewcząt dołączyły ich dawne koleżanki z batalionu "Tygrysica".
  Dziewczęta z tego kobiecego oddziału polowały na pustych mudżahedinów. Które jednak były nieliczne. A teraz szczęśliwie wyruszyli na podbój Australii. Kolejny kontynent tak pożądany przez Wehrmacht.
  Niemcy zbierali siły do skoku i przygotowywali lądowanie.
  Margaret z szacunkiem odnosiła się do swoich starych znajomych, Christiny i Gerdy. Jednak nie każdy może zdobyć diamenty za krzyż rycerski! Po tym towarzystwie dziewczynki miały zostać wysłane na inseminację i do specjalnego obozu w celu rodzenia potomstwa. Zatem w rosyjskiej firmie mogli nie mieć czasu, aby wziąć udział.
  Piękności wyglądały jednak radośnie i wojowniczo. Nie chciałem już spać, a dziewczyny, zamknęwszy się w osobnej kabinie, rozmawiały.
  Magda, siedząc w skórzanym fotelu, zauważyła:
  - Pogaństwo, z całą swoją zewnętrzną logiką, również nie może odpowiedzieć na wiele pytań. Na przykład, skąd pochodzili liczni bogowie demiurdzy?
  Charlotte zachichotała i zaprotestowała:
  - Tak jak monoteizm nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie, skąd wziął się jedyny Bóg, który stworzył Wszechświat?
  Magda wzruszyła ramionami.
  - Pytanie, jak powiedzieć... Przez wiarę przyjmujemy to za aksjomat, że Bóg Wszechmogący istniał zawsze. I jest to aksjomat, który nie wymaga dowodu.
  Cristina zauważyła, kręcąc głową:
  - Nie można sobie wyobrazić wiecznie istniejącego, nieskończenie silnego i nieskończenie mądrego. Jest to sprzeczne z logiką. Jak widzimy na Ziemi, z prostoty rodzi się kompleks i obserwujemy ewolucję. A potem od bardziej złożonego przeszło do prostego. Co jest sprzeczne z obserwowaną rzeczywistością.
  Na przykład ludzkość staje się coraz bardziej złożona, a nie uproszczona! I wcale nie degradujemy, ale raczej stajemy się doskonalsi!
  Charlotte zachichotała i zauważyła:
  - Logicznie! Ewolucja bogów prowadzi do stworzenia wszechmocnego Boga Demiurga!
  Magda zauważyła ostro:
  - Taka filozofia może zniszczyć duszę!
  Charlotte zmrużyła oczy i wypaliła:
  - Ale pytanie brzmi: ile lat ma wszechświat?
  Magda wzruszyła silnymi, rozwiniętymi ramionami.
  - Nieznany! A dlaczego takie pytanie?
  Charlotte racjonalnie odpowiedziała:
  - Ma to związek z buntem szatana. Szatan jest jednym z najwcześniejszych aniołów, jeśli nie najwcześniej. Jak go nazywają - Syn Jutrzenki! A jeśli się zbuntował, to prawdopodobnie nie minęło zbyt wiele czasu od jego stworzenia i buntu. I okazuje się, że przez tyle miliardów lat zachowywał się spokojnie i nagle oszukał.
  Magda zmarszczyła brwi i zagruchała:
  - No i co?
  Inteligentna Charlotte zauważyła:
  - A naukowcy twierdzą, że nasz wszechświat ma miliardy lat! Tyle czasu zajmuje światło gwiazd, aby dotrzeć do planety Ziemia! I okazuje się, że według Biblii nie mogą to być miliardy!
  Magda chwilę się zastanowiła i odpowiedziała:
  - Bóg stworzył światło gwiazd, które już do nas zstąpiło. Adam i Ewa byli dorosłymi, a nie dziećmi. Słońce, księżyc i gwiazdy już na nich świeciły. Oznacza to, że Pan stworzył świat w fazie rozwoju. Zatem wszystkie Twoje obietnice niczego nie dowodzą.
  Charlotte uparcie zauważyła:
  - A może dowodzą, że bogów jest wielu? Ci bogowie, którzy stworzyli wszechświat!
  Magda odpowiedziała z pewnym wahaniem:
  - Nasz wszechświat jest mniej więcej jednolity i zorganizowany, ze wszystkimi swoimi nieregularnościami. A obecność wielu bogów prowadzi do tego, że wszechświat rozpadłby się na kawałki.
  Charlotte również dość logicznie sprzeciwiła się:
  - Pancernik buduje bardzo wielu ludzi! Niemniej jednak pancernik jest maszyną jednoczęściową. Tak, a Wszechświat buduje wielu bogów-demiurgów, ale wszechświat nie staje się przez to mniej integralny!
  Magda przeciągnęła twarz i zagruchała:
  - I to brzmi - logicznie! Ale to jest czysto ludzka logika. Nie ma to nic wspólnego z Boską mocą, co jest niepojęte!
  Charlotte zachichotała.
  - Najprostszy argument - myśli Pana są niezrozumiałe! Można o tym wspominać i przynosić na każdą okazję!
  Magda szepnęła:
  I w każdym aspekcie tej gałęzi Pana,
  Widzę w snach pragnienie ucieleśnienia ideału ...
  Ale co dziwne, nasi ludzie cierpią prawie w podziemiach,
  A despota finansów okrutnie związał nam skrzydła!
  Charlotte zaśmiała się.
  - Jedz zdrowo! Dlaczego nie pokłonisz się do kikuta?
  Magda potrząsnęła pięścią.
  - Tak, ty!
  Dziewczyny zaczęły wyraźnie się nudzić... Rozmowa na temat religii nie szła dobrze. O czym jeszcze możesz porozmawiać? Myśli wojowników batalionu SS były ograniczone.
  Gerda w rozmowie dotknęła czołgów:
  - Oto nasz "Lew" - ucieleśnienie niemieckiego ducha! Taki duży i z bronią!
  Magda zauważyła, masując rękami swędzące podeszwy:
  - A "Mysz" jeszcze bardziej - znaczy silniejsza! A jego zbroja jest grubsza! I dwa pistolety na raz!
  Charlotte zawołała z radością:
  - Urocza mała mysz! Zmiażdżymy wszystkich na proch!
  Magda wzięła go i zaśpiewała:
  - Przeklęty i starożytny, wróg ponownie przeklina! Zmiel mnie, zmiel mnie na proszek! Ale anioł nie śpi i wszystko się ułoży... I wszystko skończy się dobrze! I wszystko skończy się dobrze!
  Charlotte mądrze zauważyła:
  - Kto liczy na pomoc aniołów, wpada prosto do piekła!
  Magda odpowiedziała:
  - Kto do cholery siedzi w głowie, w przyszłości jedno piekło!
  Gerda nagle zauważyła:
  - Miałem bliską znajomość T-34 z Charlotte, kiedy testowali! I wiecie, to nie jest najgorszy czołg na Ziemi!
  Rudowłosa zauważyła jadowicie:
  - Nie najlepiej, ale... Jego widoczność jest raczej słaba. W praktyce z takiego czołgu niezwykle trudno jest dostać się do wroga! Musimy to przyznać!
  Gerda logicznie zauważyła:
  - Dobrze ukształtowany pancerz i wieża. Chociaż "Tygrys" -2 i "Lew" - ochrona boków będzie lepsza.
  Christina ta rudowłosa niegrzeczna zauważyła:
  - "Lew" ma nadal dobrą wieżę, jeśli chodzi o nachylenie czoła. Ale czoło "Tygrysa" -2 prawie nie jest pochylone.
  Gerda odpowiedziała:
  - Ale grubość pancerza wynosi 180 mm. Kompensuje to mniejszy kąt nachylenia blachy. Jeśli chodzi o wieżę, Lew okazał się lepszy od Tygrysa, ale to oczywiście nie jest limit. Wiem, że nasi projektanci na pewno stworzą coś bardziej doskonałego.
  I piękna dziewczyna bosą stopą uderzyła w stalową blachę, tak mocno, że rozległ się muzyczny tryl.
  Wojownicy są znudzeni. Chcieli zasnąć. Może będzie coś ciekawego...
  Tymczasem na Kaukazie trwa wojna. Niemcy oprócz "Pantery" używali także "Tygrysa" -2. Również kształtem podobny do czołgu, ale nieco większy, cięższy z armatą 88 mm i grubszym pancerzem. Oczywiście z wagą trzydziestu pięciu ton większą, ale wciąż nie krytyczną, można walczyć ze starym silnikiem o mocy 700 koni mechanicznych. Jednak Vintik i Shpuntik wyprodukowali już silnik o mocy 1000 koni mechanicznych. A "Tygrys" -2 również zaczął dosłownie latać. Pojawił się "Lew" z jeszcze grubszym, zwłaszcza bocznym pancerzem i działami kal. 105 mm.
  A ważący czterdzieści pięć ton stał się kolosalnym problemem dla wojsk radzieckich.
  Zimą czterdziestu trzech - czterdziestu czterech lat Kaukaz został zajęty przez wojska niemieckie. Wojna zaczęła toczyć się niezgodnie ze stalinowskim scenariuszem.
  Naziści zajęli Indie w marcu i zaczęli przemieszczać się w kierunku Australii. A jednocześnie grabił Afrykę.
  Stalin zaoferował im pokój na dowolnych warunkach. Wiosną 1944 r., po zakończeniu podboju Afryki, Hitler przyjął ofertę pokojową Stalina.
  Warunki były uciążliwe, łącznie z wypłatą odszkodowań oraz dostawą surowców i innych rzeczy dla III Rzeszy.
  Latem 1944 roku w Wielkiej Brytanii doszło do lądowania, a Londyn upadł w ciągu tygodnia. Potem rozpoczęła się wielka ofensywa na Amerykę. Vintik i Shpuntik stworzyli nowe okręty podwodne, które pływały szybciej niż łodzie i celowały torpedami w radar. I wiele więcej rzeczy zostało wynalezionych.
  Szczególnie silna stała się instalacja laserowa na dyskietkach . I było po prostu wspaniale.
  Ameryka wytrzymała do lipca 1945 roku i skapitulowała. Nadszedł okres pokoju. Tymczasowa prawda...
  Hitler był niezadowolony z faktu, że Japonia zajęła zbyt duże terytorium. A on po prostu pragnął zemsty i okupacji ziemi.
  A 20 kwietnia 1953 roku rozpoczęła się wojna z Japonią. Następca Stalina, Beria, zaoferował Hitlerowi swoją pomoc.
  Führer zgodził się pod pewnymi warunkami. Mianowicie ZSRR walczy pełnymi siłami, ale wracają jedynie południowy Sachalin i grzbiet Kurylski.
  Beria, który nadal składał Hitlerowi kolosalny hołd, zgodził się na te warunki.
  Od samego początku wojna zakończyła się niepowodzeniem dla Japończyków. Szczególnie irytujące były ich latające spodki, uzbrojone w broń laserową i promienie cieplne. I wszystko dosłownie spaliło się na popiół i stopiło na metalowe wióry.
  ZSRR rzucił do bitwy czołgi T-54 i IS-7, które były również silniejsze od Japończyków, oraz samoloty odrzutowe.
  Wojna trwała pięć miesięcy i zakończyła się zwycięstwem i okupacją Japonii. To było spektakularne zwycięstwo...
  A w bitwach wyróżniła się załoga czołgu Alenki na IS-7. Samochód sprawował się dobrze i rozbił wiele japońskich mastodontów.
  A dziewczyny strzelały gołymi palcami i to całkiem celnie.
  Ale to takie szczegóły...
  ZSRR odzyskał południe od Sachalinu i grzbiet kurylski. I w ten sposób zabezpieczono władzę i nowe ziemie...
  Hitler przez pewien czas ciągnął pod sobą resztę świata. Ale ZSRR był dla niego ciągłym koszmarem. Führer chciał nowych podbojów i bohaterstwa Wehrmachtu.
  A 20 kwietnia 1958 r. atakiem na Moskwę rozpoczęła się nowa wielka wojna.
  Niemieckie dziewczyny walczą na niebie. Albina i Alwina.
  Zestrzelili radzieckie samoloty. Dziewczyny są prawie nagie, w jednym bikini i boso. Działa powietrzne są skierowane na wroga.
  Albina przewraca radziecki samochód i piszczy:
  - Naszym zdaniem to szok!
  Alvina również odcina radzieckiego Jaka i dodaje:
  Na chwałę naszego imperium!
  A wojownicy kiedyś też walczyli i walczyli z wrogiem. I uwielbiają torturować ludzi.
  Tutaj członek Komsomołu był torturowany. Rozebrana i naga dziewczyna została pobita batem. Następnie bose stopy członka Komsomołu przypalono rozpalonym do czerwoności prętem. I muszę powiedzieć, że im się podobało.
  Następnie złamali dziewczynie palce u nóg. I najbardziej szykowna tortura, podpalić łono Wenus pochodnią. A dziewczyna straciła przytomność z powodu szoku bólowego.
  Albina jednak nawet tam się nie uspokoiła. Przyłożyła pochodnię do nagiej piersi dziewczyny. I usmażyła ją. Następnie odcięła i pożerała delikatne mięso, wołając:
  - Jakie to pyszne!
  Alvina przysmażyła drugi sutek przy pomocy światła i zauważyła:
  - Tak, to wspaniale!
  A Niemkom bardzo się to podobało.
  Ale nie wszystkie są takimi stworzeniami. Tutaj Anastasia Witchakova i Akulina Orlova walczą na niebie z niemieckimi sępami.
  I pokazują swoje umiejętności i mądrość.
  Dziewczyny walczą oczywiście boso i w bikini. I kierują prezenty śmierci na wroga.
  I śpiewajcie sobie;
  - Chwała krajowi komunizmu,
  Lenin zainspirował nas do walki...
  Złamany grzbiet zna faszyzm
  Zbudujmy nowy świat!
  Anastazja strzelała do wroga gołymi palcami, zestrzeliła niemiecki samolot i bełkotała:
  - Za czerwony komunizm!
  Akulina Orłowa zręcznie uderzyła wroga gołymi nogami, odcięła go i szczeknęła:
  - O zwycięstwo rosyjskiego ducha!
  A dziewczyny ryknęły zgodnie:
  - Za Ojczyznę i Stalina!
  To niezwykle zacięta walka, która toczy się na całym froncie.
  Niemcy są z pewnością silni. Poruszają się, choć powoli, zadając ogromne obrażenia.
  Dziewczyny walczą w piechocie...
  Dziewczyny z Komsomołu same w majtkach.
  Tutaj Alenka strzela z karabinu maszynowego, odcinając nazistów i nokautując całą linię bojowników.
  Potem mówi:
  - Chwała Rosji!
  Anyuta również strzela do wroga. Robi to bardzo dobrze i wyraźnie. I wyciąć nazistów. Następnie rzuca granatem gołymi palcami, rozbijając czołg nazistów i piszczy:
  - Za świętą Ruś!
  Allah strzela także do wrogów. Robi to bardzo starannie. Z gołą piętą rzuca prezent śmierci, robiąc to po mistrzowsku. Rudowłosy Fritz puka i piszczy:
  -Za epokę komunizmu!
  Maria również strzela do wroga. Kosi nazistów, przez co jest niezwykle agresywny i piszczy:
  - Za Rusę, naszą matkę!
  I gołymi palcami znów rzuci granat. Niemiecki czołg po otrzymaniu obrażeń przewraca się ... A zestaw bojowy jest rozdarty.
  Marusya, miażdżąc nazistów. I bosymi obcasami rzuciła całą masę granatów, rozdając:
  - Za wielką Ojczyznę!
  Takie dziewczyny tutaj, po prostu kolosalne wojowniczki. Zatem wszyscy są eksterminowani po kolei.
  Oto bojowa piątka. A ilu jest faszystów. A czarni wojownicy biorą udział w ofensywie. Muszę przyznać, że to niezwykle waleczni goście.
  Ale ich Rosjanki koszą bez ceremonii.
  Piękny batalion, gdy wojownicy są prawie nadzy. I tak opalona, czekoladowa.
  A na niebie widać potężne niemieckie samochody Yu-888. Zrzucili bomby na pozycje sowieckie, miażdżąc wroga. I działają z wielkim zaangażowaniem.
  Eva zrzucająca bomby, wciskająca swój nagi, okrągły obcas w pedał. Rzucając prezenty w sowieckie miasta, ryczy:
  - Trzecia Rzesza jest niepokonana!
  Agata zgodziła się na to, rzucając dary zniszczenia:
  - Już oderwaliśmy wszystkich naszych wrogów!
  A naziści już krążą po Moskwie z różnych stron.
  Następnie Oleg i dziewczyny ponownie wkroczyli do bitwy, pomagając Rosji, a raczej ZSRR.
  Potem dołączyła do nich bosa dziewczyna Margarita. Również dorosła pisarka stała się dziewczynką w wieku około dwunastu lat w zamian za nieśmiertelność i spełnia misję.
  Wojownicy XXI wieku ponownie zmagali się z nazistami XX wieku.
  W faszystowskim brązowym imperium jest zbyt wielu żołnierzy. Płyną jak niekończąca się rzeka.
  Oleg Rybachenko, wycinając nazistów mieczami, ryczał zarówno piechota, jak i czołgi:
  - Nigdy się nie poddamy!
  I ostry dysk wyleciał z bosej stopy chłopca!
  Margarita, miażdżąc przeciwników, szczerząc zęby, chrząknęła:
  - Na świecie jest miejsce na wyczyn!
  A jadowite igły rozsypały się z bosej stopy dziewczyny, uderzając w nazistów oraz ich samoloty i czołgi.
  Natasza również rzuciła gołymi palcami, morderczo i zawyła:
  Nigdy nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy.
  A jej miecze przeszły przez faszystów w młynie.
  Zoya, przecinając wrogów, pisnęła:
  - Na nowe zamówienie!
  I nowe igły rozsypały się po jej bosych stopach. I co ma w oku, co ma w gardle nazistowskich żołnierzy i samolotów.
  Tak, było jasne, że wojownicy byli podekscytowani i wściekli.
  Augustyn, wycinając białych żołnierzy i czołgi, zapiszczał:
  - Nasza żelazna wola!
  A z jej bosej stopy leci nowy, śmiercionośny prezent. I upadają takni i biali wojownicy.
  Swietłana tnie młynarza, jej miecze są jak błyskawice.
  Naziści padają jak snopy.
  Dziewczyna bosymi stopami rzuca igłami i piszczy:
  - Bo Matka Rosja zwycięży!
  Oleg Rybachenko postępuje przeciwko nazistom. Chłopiec Terminator siekający brązowe oddziały.
  A jednocześnie palce gołych nóg chłopca wyrzucają igły z trucizną, rozdzierają pnie i zestrzeliwują samoloty.
  Chłopiec krzyczy:
  - Chwała przyszłej Rusi!
  A w ruchu odcina wszystkim głowy i kagańce.
  Margarita miażdży także swoich przeciwników.
  Jej bose stopy po prostu błyszczą. Naziści giną masowo. Wojownik krzyczy:
  - Do nowych granic!
  A potem dziewczyna bierze to i tnie...
  Masa zwłok faszystowskich żołnierzy.
  Ale Natasza jest w ofensywie. Sieka nazistów wraz z czołgami i śpiewa:
  - Rus jest wielka i promienna,
  Jestem bardzo dziwną dziewczyną!
  A dyski lecą z jej bosych stóp. Kto poderżnął gardła faszystom. Tak, to jest dziewczyna.
  Zosia jest w ofensywie. Tnie brązowych żołnierzy obiema rękami. Pluć z rurki. I bosymi palcami rzuca śmiercionośnymi igłami - zestrzeliwuje czołgi i samoloty.
  A jednocześnie śpiewa sobie:
  - Ech, mały klubie, chodźmy!
  Och, mój ulubieniec pójdzie!
  Augustyn, wycinając nazistów i eksterminując brunatnych żołnierzy, piszczy:
  - Cały kudłaty i w skórze zwierzęcia,
  Rzucił się na policję z pałką!
  A gołymi palcami rzuci na wroga coś, co zabije słonia, a tym bardziej czołg.
  A potem pisk:
  - Wilki!
  Swietłana w ataku. Cięcia, cięcie nazistów. Z bosymi stopami rzuca na nie prezenty śmierci.
  Prowadzi młyn mieczami.
  Zmiażdżył wielu wojowników i krzyki:
  - Nadchodzi wielkie zwycięstwo!
  I znowu dziewczyna jest w dzikim ruchu.
  A jej bose stopy wystrzeliwują śmiercionośne igły, niszcząc czołgi i samoloty.
  Oleg Rybachenko skoczył. Chłopak wykonał salto. Jednym skokiem wyciął wielu nazistów.
  Rzucił igły bosymi palcami i zabulgotał:
  - Chwała mojej pięknej odwadze!
  I znowu chłopiec toczy bitwę.
  Margarita przechodzi do ofensywy. Niszczy wszystkich wrogów z rzędu. Jej miecze są twardsze niż ostrza wiatraków. A bose palce rzucają dary śmierci, płoną czołgi i samoloty.
  Dziewczyna jest w ofensywie. Eksterminuje brązowych wojowników bez ceremonii.
  I podskakuje od czasu do czasu i kręci się!
  A dary zagłady lecą od niej.
  A sami naziści padają martwi. I piętrzą się całe stosy trupów.
  Margarita piszczy:
  - Jestem amerykańskim kowbojem!
  I znowu igła została rzucona w jej bose stopy.
  A potem kolejny tuzin igieł!
  Natasza jest również bardzo fajna w ofensywie.
  I rzuca bosymi stopami i pluje z rurki.
  I krzyczy ile sił w płucach:
  - Jestem iskrzącą śmiercią! Wszystko, co musisz zrobić, to umrzeć!
  I znowu piękno jest w ruchu.
  Zoya szturmuje gruzy zwłok nazistów. A także z jej bosych stóp wylatują bumerangi zniszczenia.
  A brązowi wojownicy wciąż spadają i spadają.
  Zosia krzyczy:
  - Bosa dziewczyno, wygrasz!
  A z nagiej pięty dziewczyny leci tuzin igieł. Które wpijają się prosto w gardło nazistom.
  Padają martwi.
  A raczej całkowicie martwy.
  Augustyn w ofensywie. Miażdży brązowe wojska. Jej miecze trzymane są w dwóch rękach. A ona jest taką wielką wojowniczką.
  Tornado przechodzi przez wojska faszystowskie.
  Dziewczyna z rudymi włosami ryczy:
  - Przyszłość jest ukryta! Ale będzie zwycięsko!
  A w ofensywie piękność o ognistych włosach.
  Augustyn ryczy w dzikiej ekstazie:
  - Bogowie wojny rozerwą wszystko!
  I wojownik w ofensywie.
  A jej bose stopy wyrzucają mnóstwo ostrych, trujących igieł.
  Swietłana w bitwie. I taki błyszczący i waleczny. Z jej gołych nóg wydobywa się tyle morderczych rzeczy. Nie osoba, ale śmierć z blond włosami.
  Ale jeśli się rozpadnie, nie będziesz w stanie tego zatrzymać.
  Swietłana śpiewa:
  - Życie nie będzie miodem,
  Więc skaczcie w okrągłym tańcu!
  Niech Twoje marzenie się spełni -
  Piękno zmienia mężczyznę w niewolnika!
  A ruchy bosej dziewczyny stają się coraz bardziej wściekłe.
  Oleg w ofensywie przyspiesza wszystko. Chłopiec bije nazistów.
  Jego bose stopy rzucają ostrymi igłami - rozrywając czołgi i samoloty.
  Młody wojownik piszczy:
  - Szalone imperium rozerwie wszystkich na strzępy!
  I znowu chłopiec jest w ruchu.
  Margarita jest dziewczyną burzliwą w swoim działaniu. I miota wrogów.
  Tutaj wystrzeliła z gołą nogą groszek z materiałami wybuchowymi. Wybuchnie i natychmiast zostanie wyrzuconych w górę stu nazistów i dziesięć czołgów.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Zwycięstwo nadal do nas przyjdzie!
  I poprowadzi młyn mieczami - lufy czołgów lecą w różnych kierunkach.
  Natasza przyspieszyła swoje ruchy. Dziewczyna wycina brązowych wojowników. A jednocześnie krzyczy:
  - Zwycięstwo czeka na Imperium Rosyjskie.
  I eksterminujmy nazistów w przyspieszonym tempie.
  Natasza jest terminatorką.
  Nie myśli o zatrzymaniu się i zwolnieniu, a czołgi i samoloty zostają zestrzelone.
  Zosia jest w ofensywie. Jej miecze wydają się ciąć mięso i metalową sałatkę. Dziewczyna krzyczy ile sił w płucach:
  - Nasze zbawienie już trwa!
  A gołe palce też rzucają takimi igłami.
  I masa ludzi z przebitymi gardłami, leżących w stosach zwłok, a także połamane czołgi i zestrzelone samoloty.
  Augustine to szalona dziewczyna. I miażdży wszystkich, jakby był robotem z hiperplazmy.
  Rozbiło już nie stu nazistów. Wszystko jednak nabiera tempa. A wojownik wciąż ryczy.
  - Jestem niepokonany! Najfajniejszy na świecie!
  I znowu piękno w ataku.
  A z jej gołych palców wylatuje groszek. A trzystu nazistów i tuzin czołgów zostało rozerwanych przez potężną eksplozję.
  Augustyn śpiewał:
  - Nie odważysz się zająć naszej ziemi!
  Svetlana również jest w ofensywie. I nie daje ani grama wytchnienia. Dzika dziewczyna terminatora.
  I tnie wrogów i eksterminuje nazistów. A masa brązowych myśliwców spadła już do rowów i na drogi.
  Cała szóstka była wściekła. Rozpoczął dziką walkę.
  Oleg Rybachenko wraca do akcji. I postępuje, wymachując obydwoma mieczami. A chłopiec terminator prowadzi młyn. Martwi naziści spadają.
  Masa trupów. Całe góry krwawych ciał.
  Chłopakowi pisarzowi przypomina się szalona strategia. Gdzie też konie i ludzie się mieszali.
  Oleg Rybachenko piszczy:
  - Biada umysłowi!
  A pieniędzy będzie mnóstwo!
  I chłopiec-terminator w nowym ruchu. A jego bose stopy coś wezmą i rzucą.
  Genialny chłopiec ryknął:
  - Mistrzowska klasa i firma "Adidas"!
  Naprawdę fajny występ okazał się fajny. I ilu zginęło nazistów. A największa liczba największych zabiła brązowych wojowników.
  Margarita również bierze udział w walce. Miażdży cynamonowe i stalowe armie i ryczy:
  - Wielki pułk szturmowy! Wszyscy wjeżdżamy do trumny!
  A jej miecze są siekane na nazistów. Masa brązowych myśliwców już się rozpadła.
  Dziewczyna warknęła:
  - Jestem jeszcze fajniejszy niż pantery! Udowodnij, że każdy jest najlepszy!
  A z gołej pięty dziewczyny wyleci jak groszek z potężnymi materiałami wybuchowymi.
  I uderz na wroga.
  I weźmie i zniszczy niektórych przeciwników, czołgi, a nawet samoloty.
  A Natasza ma władzę. I pokonuje przeciwników, a ona sama nie da nikomu zejścia.
  Ilu nazistów już przeszkodziło.
  A jej zęby są takie ostre. A oczy są szafirowe. To jest dziewczyna - główny kat. Chociaż ma wszystkich swoich partnerów - katów!
  Natasza krzyczy:
  - Jestem szalony! Będziesz miał karę!
  I znowu dziewczyna zabije mieczami wielu nazistów.
  Zoya jest w ruchu i zabiła wielu brązowych wojowników.
  A bose stopy rzucają igłami. Każda igła zabija kilku nazistów. Te dziewczyny są naprawdę piękne.
  Augustyn postępuje i miażdży przeciwników. A jednocześnie nie zapomina krzyknąć:
  - Nie możesz uciec z trumny!
  A dziewczyna wyjmie zęby i obnaży zęby!
  A ruda jest taka... Włosy powiewają na wietrze, jak proletariacki sztandar.
  I wszystko dosłownie wypływa ze złości.
  Swietłana w ruchu Tutaj wycięła wiele czaszek i wież czołgów. Wojowniczka, która obnaża zęby.
  Pokazuje język. A potem pluje przez słomkę. Potem wyje:
  - Czy wy będziecie martwi!
  I znowu z jej bosych stóp wylatują śmiercionośne igły, które trafiają piechotę i samoloty.
  Oleg Rybachenko skacze i skacze.
  Bosy chłopiec wypuszcza pęk igieł, przewraca czołgi i śpiewa:
  - Chodźmy na kemping, otwórz duże konto!
  Młody wojownik jest w najlepszej formie.
  Jest dość stary, ale wygląda jak dziecko. Tylko bardzo silny i muskularny.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - Niech gra nie będzie przebiegać według zasad - przebijemy się przez fraerę!
  I znowu śmiercionośne, kłujące igły spadły z jego bosych stóp.
  Margarita śpiewała z zachwytem:
  - Nic nie jest niemożliwe! Wierzę, że nadejdzie wolność!
  Dziewczyna ponownie rzuciła w nazistów i ich czołgi śmiercionośną kaskadę igieł, mówiła dalej:
  - Ciemność odejdzie! Niech róże kwitną!
  A gdy tylko wojowniczka rzuci groszek gołymi palcami, tysiąc nazistów natychmiast wzbiło się w powietrze. Tak, armia brązowego, piekielnego imperium topnieje na naszych oczach.
  Natasza w bitwie. Skacze jak kobra. Wysadza wrogów w powietrze. I tak wielu nazistów ginie, a samoloty się rozbijają.
  Ich dziewczyna i miecze, i zboże na węglu, i włócznie. I igły.
  Jednocześnie krzyczy:
  - Wierzę, że zwycięstwo nadejdzie!
  I chwała Rosjan znajdzie!
  Gołe palce rzucają nowe igły, uderzając przeciwników.
  Zoya w dzikim ruchu. Atakuje nazistów. Rozbija je na małe kawałki.
  Wojownicza kobieta rzuca igłami gołymi palcami. Przebija się przez przeciwników i jak ryczeć:
  Nasze całkowite zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki!
  I prowadzi dziki młyn mieczami, zmiatając czołgi. To naprawdę dziewczyna jak dziewczyna!
  Ale kobra Augustyna przeszła do ofensywy. Ta kobieta to koszmar dla wszystkich koszmarów.
  A jeśli przetnie, to znaczy, że przetnie.
  Potem ruda weźmie i zaśpiewa:
  - Otworzę wszystkie czaszki! Jestem wielkim marzeniem!
  A teraz jej miecze są w akcji i przecinają mięso i metal.
  Svetlana również przechodzi do ofensywy. Ta dziewczyna nie ma hamulców. Jak tylko siekają, to masa trupów jest zaśmiecona, a samoloty i czołgi spadają.
  Blond terminator ryczy:
  - Jak dobrze będzie! Jak dobrze będzie - wiem to!
  A teraz leci od niej zabójczy groszek.
  Oleg ponownie odciął setkę nazistów niosących meteor. A on podniesie bombę i rzuci ją.
  Mały rozmiar, ale zabójczy...
  Jak podzielić na małe kawałki.
  Chłopiec-terminator zawył:
  - Burzliwa młodość strasznych maszyn!
  Margarita zrobi to ponownie w bitwie.
  I wyciąłem wielu brązowych wojowników. I wycina duże luki.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Lambada to nasz taniec na piasku!
  I uderz z nową siłą.
  Natasza w ofensywie jest jeszcze bardziej wściekła. A więc młócąc nazistów. Niezbyt dobrze jest dla nich opierać się takim dziewczynom.
  Natasza wzięła to i zaśpiewała:
  - Bieganie w miejscu to wspólny środek pojednania!
  A wojownicza dziewczyna wpadła na przeciwników taką kaskadą ciosów.
  I będzie rzucał dyski bosymi stopami.
  Tutaj prowadziła młyn. Masa głów brązowej armii cofnęła się i czołgi płonęły.
  Jest walczącą pięknością. Pokonaj sobie taką żółtą armadę.
  Zoya jest w ruchu, miażdżąc wszystkich bez wyjątku. A jej miecze są jak nożyce śmierci.
  Dziewczyna jest po prostu urocza. A jej bose stopy rzucają bardzo trującymi igłami.
  Pokonaj przeciwników. Przebijają im gardła, robią trumny, powodują eksplozję czołgów i samolotów.
  Zoja wzięła go i pisnęła:
  - Jeśli w kranie nie ma wody...
  Natasza krzyknęła z zachwytu:
  Więc to twoja wina!
  I gołymi palcami rzuca czymś, co zabija doszczętnie. To naprawdę dziewczyna nad dziewczynami.
  I z jej gołych nóg, jak ostrze będzie latać. I uderzy wielu wojowników, odcinając wieże od czołgów.
  Augustyn w ruchu. Szybki i wyjątkowy w swoim pięknie.
  Jakie ona ma jasne włosy. Jak powiewający proletariacki sztandar. Ta dziewczyna to prawdziwa lisica.
  I tnie przeciwników - jakby urodziła się z mieczami w dłoniach.
  Rudowłosa, cholerna bestia!
  Augustyn wziął go i syknął:
  - Będzie głowa byka - wojownicy nie zwariują!
  I tutaj znowu zmiażdżyła wielu wojowników.
  Oleg Rybaczenko mruknął:
  - Czego potrzebujesz! Co za dziewczyna!
  Margarita, rzucając bosą stopą sztylet, rozbijając wieżę czołgu, potwierdziła:
  - Duża i fajna dziewczyna!
  Augustyn chętnie się z tym zgodził:
  - Jestem wojownikiem, który ugryzie każdego!
  I znowu gołymi palcami odpali morderczą.
  Svetlana w bitwie nie jest gorsza od przeciwników. Nie dziewczynę, ale skończyć z taką wiedźmą w płomieniach.
  I krzyczy:
  - Co za błękitne niebo!
  Augustine, wypuszczając bosą stopą ostrze, odcinając wieżę czołgu, potwierdziła:
  - Nie jesteśmy zwolennikami rabunku!
  Swietłana, siekając wrogów i zestrzeliwując samoloty, ćwierkała:
  - Głupiec nie potrzebuje noża....
  Zoya pisnęła, rzucając igłami gołymi, opalonymi nogami:
  - Będziesz go okłamywać jak szalony!
  Natasza, wycinając nazistów, dodała:
  - I zrób to z nim za grosz!
  A wojownicy wezmą i skoczą. Są takie krwawe i fajne. Generalnie jest w nich sporo emocji.
  Oleg Rybachenko wygląda bardzo stylowo w walce.
  Margarita śpiewała:
  - Uderzenie jest mocne, a facet ma interes ...
  Genialny chłopiec wystrzelił stopą coś, co wyglądało jak śmigło helikoptera. Odciął nazistom i czołgom kilkaset głów, pisnął:
  - Całkiem sportowy!
  I jedno i drugie - chłopiec i dziewczynka w pełnym ażurowym wydaniu.
  Oleg, siekając brązowych żołnierzy, zabulgotał:
  - I będzie dla nas wielkie zwycięstwo!
  Margarita syknęła w odpowiedzi:
  - Zabijamy wszystkich - bosymi stopami!
  Dziewczyna jest rzeczywiście takim aktywnym terminatorem.
  Natasza zaśpiewała w ofensywie:
  - W świętej wojnie!
  I wojownik wystrzelił ostry bumerang dyskowy. Leciał po łuku, wyciął wielu nazistów i wieże czołgów.
  Zoja dodała kontynuując zagładę:
  - To będzie nasze zwycięstwo!
  I nowe igły wyleciały z jej bosych stóp. I trafili wiele myśliwców i samolotów.
  Blondynka powiedziała:
  - Zamatujmy wroga!
  I pokazała język.
  Augustyna, wymachując nogami i rzucając ostro zakończone swastyki, zabulgotała:
  - Flaga imperialna naprzód!
  Svetlana chętnie potwierdziła:
  - Chwała poległym bohaterom!
  A dziewczyny krzyczały zgodnie, miażdżąc nazistów:
  - Nikt nas nie zatrzyma!
  A teraz dysk leci z bosych stóp wojowników. Mięso jest rozdzierane, a wieże czołgów burzone.
  I znowu zawołaj:
  - Nikt nie może nas pokonać!
  Natasza wzleciała w powietrze. Rozrywał przeciwników i skrzydlate sępy i wydał:
  - Jesteśmy wilczycami, usmażcie wroga!
  A z jej gołych palców wyleci bardzo śmiercionośny dysk.
  Dziewczyna nawet wije się w ekstazie.
  A potem szepcze:
  - Nasze szpilki kochają ogień!
  Tak, dziewczyny są naprawdę seksowne.
  Oleg Rybachenko zabulgotał:
  - Och, wcześnie, daje bezpieczeństwo!
  I mrugnął do wojowników. W odpowiedzi śmieją się i szczerzą zęby.
  Natasza wycięła nazistów i pisnęła:
  - W naszym świecie nie ma radości bez walki!
  Chłopiec odpowiedział:
  "Czasami walka też nie jest zabawna!"
  Natasza zgodziła się:
  - Jeśli nie ma siły, to tak ...
  Ale my, wojownicy, zawsze jesteśmy zdrowi!
  Dziewczyna gołymi palcami rzucała we wroga igłami, wysadzała w powietrze masę czołgów i śpiewała:
  - Żołnierz jest zawsze zdrowy,
  I gotowy do działania!
  Następnie Natasza ponownie ścięła wrogów, burząc wieże czołgów.
  Zoya jest bardzo szybką laską. Tutaj rzuciła całą beczkę na nazistów. I wyrwał kilka tysięcy z jednej eksplozji.
  Potem pisnęła:
  - Nie przestawaj, nasze szpilki lśnią!
  I dziewczyna w bojowej koronce!
  Augustyn w walce również nie jest słaby. A więc młócąc nazistów. Jakby wytrącony ze sterty łańcuchów.
  I sieka przeciwników - śpiewa:
  - Uważaj, przyda się
  Jesienią będzie ciasto!
  Rudowłosy diabeł naprawdę orze w walce jak diabeł w tabakierce.
  A oto jak walczy Svetlana. I naziści to od niej dostają.
  A jeśli uderzy, uderzy.
  Wylatują z niego krwawe plamy.
  Swietłana ostro zauważyła, gdy z jej bosej stopy poleciały metalowe plamy, które stopiły czaszki i wieże czołgów:
  - Chwała Rosji, nawet chwała!
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podziały w czerwonych koszulach -
  Pozdrowienia dla narodu rosyjskiego!
  Więc dziewczyny stawiły czoła nazistom. Dlatego są cięte i rozdrabniane. Nie wojownicy, ale tak naprawdę pantery, które uwolniły się z łańcuchów.
  Oleg toczy bitwę i atakuje nazistów. Bije ich bez litości, przecina czołgi i krzyczy:
  Jesteśmy jak byki!
  Margarita, miażdżąc brązową armię i przecinając czołgi, podniosła:
  Jesteśmy jak byki!
  Natasza wzięła go i zawyła, wycinając brązowych żołnierzy wraz z czołgami:
  - Nie możesz kłamać!
  Zoya rozerwała nazistów, pisnęła:
  - Nie, nie wymknęło się spod kontroli!
  I on też weźmie i wypuści gwiazdkę bosą stopą i wykończy wielu faszystów.
  Natasza wzięła to i pisnęła:
  - Nasz telewizor jest włączony!
  A z jej gołej nogi wylatuje zabójczy pakiet igieł.
  Zoya, również niszcząc nazistów i ich czołgi, pisnęła:
  - Nasza przyjaźń to monolit!
  I znowu taki rzut, że koła rozmywają się we wszystkich kierunkach. To jest dziewczyna - czysta eksterminacja przeciwników.
  Dziewczyna z bosymi palcami weźmie i wystrzeli trzy bumerangi. A trupów z tego było jeszcze więcej.
  Potem piękno rozda:
  - Nie damy wrogowi litości! Będzie trup!
  I znowu zabójcza rzecz odlatuje z gołej pięty.
  Augustyn również całkiem logicznie zauważył:
  - Tylko nie jedno zwłoki, ale wiele!
  Potem dziewczyna wzięła go i chodziła boso po krwawych kałużach. I zabiła wielu nazistów.
  I jak ryczy:
  - Masowe morderstwo!
  A teraz będzie walił głową w nazistowskiego generała. Rozbij mu czaszkę i rozdaj:
  - Banzai! Pójdziesz do nieba!
  Swietłana jest bardzo wściekła w ofensywie, zwłaszcza powalając czołgi, piszczy:
  - Nie zostaniesz oszczędzony!
  I tuzin igieł wylatuje z jej gołych palców. Kiedy przebija się przez wszystkich, samoloty się zawalają. I bardzo nawet wojownik próbuje niszczyć i zabijać.
  Oleg Rybachenko piszczy:
  - Wspaniały młot!
  A chłopiec też rzuca bosą stopą taką fajną gwiazdkę w kształcie swastyki. Skomplikowana hybryda.
  I masa nazistów upadła.
  Oleg ryknął:
  - Banzai!
  A chłopak znów jest w dzikim ataku. Nie, po prostu kipi mocą i bulgoczą wulkany!
  Małgorzata w ruchu. Rozerwie każdemu brzuchy.
  Dziewczyna z nogą wyrzuci na raz pięćdziesiąt igieł. A masa została zabita przez wszelkiego rodzaju wrogów, znokautowana zarówno czołgami, jak i samolotami.
  Margarita śpiewała w sposób wesoły:
  - Jeden dwa! Smutek nie jest problemem!
  Nigdy nie należy się zniechęcać!
  Trzymaj nos i ogon wysoko.
  Wiedz, że prawdziwy przyjaciel jest zawsze przy Tobie!
  To taka agresywna firma. Dziewczyna będzie uderzać i krzyczeć:
  - Smoczy Prezydent stanie się trupem!
  Natasza jest po prostu swego rodzaju terminatorem w bitwie. I ryk bulgotał :
  - Banzai! Zdobądź to szybko!
  I granat poleciał z jej bosej stopy. A naziści są jak gwoździe . I rozbije wiele mastodontów i skrzydlatych, piekielnych maszyn.
  Oto wojownik! Wszystkim wojownikom - wojownikowi!
  Zoya również jest w ofensywie. Taka wściekła suka.
  A ona wzięła i zabulgotała :
  - Naszym ojcem jest sam Biały Bóg!
  I tnie potrójny młyn na nazistów!
  A Augustyn odkrzyknął:
  - A mój Bóg jest czarny!
  Rzeczywiście ruda jest ucieleśnieniem oszustwa i podłości. Oczywiście dla wrogów. A dla przyjaciół jest ukochana.
  I jak to weźmie i rzuci gołymi palcami. I było wielu wojowników brązowego imperium, a także ich czołgi i samoloty.
  Rudowłosa krzyknęła:
  - Rosja i czarny Bóg są za nami!
  Wojownik o bardzo dużym potencjale bojowym. Nie, lepiej nie wtrącać się w któryś z nich. Gdy wyrywane są wieże czołgów i skrzydła faszystowskich samolotów.
  Augustyn syknął:
  - Zmiażdżymy wszystkich zdrajców na proszek!
  I mrugnij do swoich partnerów. Tak, ta ognista dziewczyna nie jest dokładnie czymś, co może dać spokój. Z wyjątkiem spokoju śmierci!
  Swietłana, miażdżąc swoich wrogów, powiedziała:
  - Uciągniemy cię w kolejce!
  Augustyn potwierdził:
  - Zabijemy wszystkich!
  A z jej bosych stóp znów leci dar całkowitej zagłady! I tak wiele czołgów i samolotów eksplodowało naraz na małe wióry.
  W odpowiedzi Oleg zaśpiewał:
  - Będzie kompletny banzai !
  Augustyna, rozdzierając nazistów gołymi rękami, siekając ich mieczami i gołymi palcami rzucając igłami, niszcząc jednocześnie czołgi i samoloty, wydała:
  - W skrócie! W skrócie!
  Natasza, niszcząc brązowych wojowników, pisnęła:
  - W skrócie - banzai !
  I przecinajmy przeciwników dziką goryczą.
  Oleg Rybachenko, wycinając przeciwników, wydał:
  - Ten gambit nie jest chiński,
  A debiut, uwierz mi, jest tajski!
  I znowu ostry, tnący metal dysk wyleciał z bosej stopy chłopca. Odciął zarówno wieże czołgów, jak i ogony samolotów.
  Margarita, wycinając wojowników brązowego imperium i zbroję czołgów, śpiewała:
  - A kogo znajdziemy w bitwie,
  I kogo znajdziemy w bitwie...
  Nie będziemy z tego żartować -
  Rozerwiemy cię!
  Rozerwiemy cię!
  Zrobili wtedy dobrą robotę z nazistami... A Rosja Radziecka pokonała brązowe imperium podczas szturmu na Moskwę.
  Wojna jeszcze się nie skończyła, ale ZSRR miał już szansę pokonać samych nazistów. Zatem cała szóstka ponownie musiała przerwać realizację swojej super i fajnej misji.
  
  JEDEN ZSRR WŚRÓD WILKÓW
  Przerwa nastąpiła w wyniku rozbłysku słonecznego, w wyniku którego 22 czerwca 1941 r. Stany Zjednoczone, Wielka Brytania i ich kolonie zostały wyłączone. Początkowo nie miało to szczególnego wpływu na przebieg wojny. Niemcy posuwali się naprzód w podobny sposób, jak w prawdziwej historii. Führer również skręcił na południe, a Japonia przyjęła pozycję wyczekującą ... I znowu mroźna zima uratowała Armię Czerwoną przed całkowitą porażką i pozwoliła jej przystąpić do kontrofensywy pod Moskwą. Tymczasem Japonia przejęła te posiadłości na Pacyfiku, które wcześniej należały do Wielkiej Brytanii i Stanów Zjednoczonych, a do których dodatkowe siły nie mogły się teraz przedostać.
  Na froncie wschodnim wiosną i wczesnym latem Niemcy odnieśli serię zwycięstw i ponownie rozpoczęli ofensywę na Stalingrad. Jednak tu zaczęło się odbieganie od rzeczywistości. Brak drugiego frontu pozwolił Niemcom przerzucić więcej wojsk z Europy i Libii, pozostawiając tam jedynie garnizony włoskie.
  A ofensywa rozpoczęła się nie tylko na Stalingradzie, ale także na Tichwinie. A teraz dowodził nimi Rommel, którego Führer bardzo cenił za porażkę Brytyjczyków w Libii i zdobycie Tolbuka .
  W bitwach brały udział także pierwsze czołgi Tygrys. Rommel rozpoczął nocną ofensywę i zdołał zaskoczyć wojska radzieckie. Sytuację pogarszał fakt, że Niemcy mieli przewagę w lotnictwie, więc nie marnowali sił na walkę z aliantami.
  Pilot Marsylia szybko zdobywał uznanie na froncie wschodnim. Już w czerwcu 1942 roku przekroczył liczbę zestrzelonych samolotów o sto pięćdziesiąt i otrzymał Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Ale to był dopiero początek kariery.
  Rzeczywiście, na niebie Armia Czerwona była trudniejsza. A Niemcom udało się zająć Tichwin, a następnie kilka kolejnych miast i odciąć Leningrad podwójnym pierścieniem, ponownie blokując to miasto.
  Dowództwo radzieckie próbowało przedostać się do Leningradu i nacierać w centrum. Ale nie było dość siły, aby osiągnąć sukces w tych obszarach.
  Jedynym pocieszeniem było to, że naziści ugrzęźli w Stalingradzie, co dało im szansę na zgromadzenie nowych rezerw.
  Ale Leningrad pozostał zablokowany. Jak dotąd Turcja i Japonia nie przystąpiły do wojny, a ZSRR miał szansę odwrócić losy bitew. W listopadzie 1942 r. wojska radzieckie rozpoczęły ofensywę w pobliżu Rżewa i Stalingradu.
  Za Rżewa sukces nie został osiągnięty. Ale w pobliżu Stalingradu pierścień był zamknięty. Ale jak się okazało z czasem. Trzecia Rzesza miała znacznie większe rezerwy, a Rommel rozpoczął ofensywę na Stalingrad od północy i Mainstein od południa.
  Sytuację pogorszyło nieoczekiwane wejście Japonii do wojny. Samuraj, mimo że był ograniczony bitwą w Chinach, zaatakował Władywostok.
  Prawdopodobnie Hirohito obawiał się, że III Rzesza przegra i przystąpił do wojny.
  Co więcej, Japonia miała wystarczające zasoby i piechotę do ofensyw na pełną skalę.
  Armia Czerwona została przygwożdżona, a Rommelowi udało się przedrzeć od północy do Stalingradu. Mainstein został chwilowo zatrzymany, lecz otrzymawszy dodatkowe posiłki i wsparcie od Paulusa, połączył się z odblokowanymi już oddziałami.
  W ten sposób powstał kolejny pierścień, w którym znalazły się wojska radzieckie.
  Po zaciętych walkach większość z nich została zniszczona i zdobyta. Następnie Niemcy zakończyli zdobywanie Stalingradu. W marcu 1943 r. Türkiye również przystąpiło do wojny. Sytuacja stała się jeszcze bardziej skomplikowana. W powietrzu Niemcy utrzymali przewagę. Marsylia przekroczyła liczbę trzystu zestrzelonych samolotów i została pierwszym Niemcem, który otrzymał drugi Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża z Liśćmi Dębu, Mieczami i Diamentami.
  W maju Niemcy rozpoczęli nową ofensywę, masowo wykorzystując nowe czołgi - "Tygrys", "Pantera" i "Lw". I posunęli się pomyślnie, chociaż Armia Czerwona podjęła potężną obronę. Ale siły były już nierówne, ponieważ wojska radzieckie walczyły na trzech frontach jednocześnie - przeciwko Trzeciej Rzeszy, jej satelitom, Japonii i jej koloniom oraz Turcji. Sytuację pogorszyła wojna totalna wypowiedziana przez nazistów, która doprowadziła do kilkukrotnego zwiększenia produkcji broni w przypadku braku bombardowań przez aliantów. Zatem szanse ZSRR szybko zmalały!
  To prawda, że Fritz posuwał się powoli, ponieważ przed nimi znajdowała się głęboka obrona. A wojska radzieckie, mając doświadczenie, walczyły bardzo dzielnie. Ale i tak przegrali.
  Walczyli jednak z wielką odwagą, a niektórzy wojownicy pokazali najwyższą klasę. Tutaj na przykład załoga czołgu Elizabeth na najzwyklejszym T-34-76 walczy z nazistami.
  A Niemcy idą powoli w stronę wojsk radzieckich, ustawionych w klin, czyli świnię. Przed nami najcięższy i najlepiej chroniony czołg "Lev". Przypomina Panterę, jest tylko znacznie większy i waży dziewięćdziesiąt ton. Przedni pancerz kadłuba ma 150 mm i jest nachylony jak T-34, a boki mają 82 mm ze spadkiem. Czoło wieży jest ogólnie bardzo dobrze chronione: 240 mm ze spadkami, a boki również słabsze niż 82 mm, podobnie jak kadłub. I potężne działo 105 mm z dużą lufą o długości 70 EL. Jest to czołg, który potrafi razić z dystansu.
  Elizabeth bosą stopą przesuwa skrzynię biegów w górę.
  A trzydzieści cztery nabierają prędkości. Nie ma sensu strzelać do "Lwa" z daleka i trzeba podejść bliżej. Potężna niemiecka maszyna wysyła pocisk o śmiercionośnej sile. Pędzi obok. Dziewczyny w zbiorniku śmieją się wesoło i poruszają bosymi stopami.
  Pod koniec maja na północnym Kaukazie jest gorąco, a piękności w bikini świetnie się bawią.
  Elena zauważa z gwizdkiem:
  - Teraz faszysta będzie świetny w rogach!
  Ekaterina, potrząsając nagą, opaloną nogą, zgadza się:
  - Na pewno go uderzymy!
  T-34-76 nadal przyspiesza, ale prędkość terenowa jest ograniczona. "Lew" ledwo się czołga, a bardziej zwinne "Pantery" i "Tygrysy" zwalniają, aby nie wyprzedzić.
  Ale te maszyny są niebezpieczne, zwłaszcza Pantera, potrafiąca wystrzelić piętnaście strzałów na minutę. Z tego powodu możesz spodziewać się niespodzianki.
  Eufrazja , wciskając bosą piętę w gaz, piszczy:
  - Walczmy w wirtuozowski sposób!
  Działo czołgu "Lion" ma znaczną wadę, wystrzeliwuje tylko pięć strzałów na minutę. Ogólnie nie jest to najbardziej udany model. Przebijanie pancerza jest nadmierne i nie jest konieczne uderzanie ze zbyt dużej odległości. "Tygrysy" i "Pantery" przebijają się z dwóch kilometrów, z większej odległości prawie nie da się dostać do mobilnej i małej trzydziestki. Czy więc warto było wyposażyć Lwa w tak potężną broń? Inne radzieckie czołgi są jeszcze lżejsze, z wyjątkiem KV-1S, ale ten czołg również nie ma żadnych zalet w obronie, a właściwości jezdne są tylko gorsze.
  Elizabeth kręci się i kwiczy:
  - wdycham klatką piersiową, powietrze jest szeroką falą,
  Błyszczy jasno, gwiezdny dywan nie ma końca...
  Uczucia igrają, bose dziewczyny żyją,
  Baw się w niebie, chcę wiecznie latać do słońca!
  Nie jest łatwo przebić się przez czołg Lewa, nawet w bok. Boki wieży, podobnie jak u Pantery, są pochylone, podobnie jak górna część boków kadłuba. W zbiornikach tych przyjęto już typowy kształt "kota", zapewniający lepszą ochronę ze względu na pochyłości. Nie jak "Tygrys", prawie kwadratowy. Ale "Tygrys" został opracowany przed wojną i wyglądał jak mundur KV. Ale "Tygrys" -2, będący późniejszym rozwinięciem, również ma postać "kota" i wkrótce ten czołg wejdzie do produkcji seryjnej. Włamanie się do planszy "Lwa" jest również prawie niemożliwe. Tylko dolna część kadłuba nie ma pochyłości pancerza, ale jest przykryta rolkami. Oznacza to, że musisz przebić się blisko i dostać się dokładnie między lodowiska.
  Dziewczyny mają więc trudne zadanie. Co więcej, trzydzieści cztery w ruchu trzęsie się tak bardzo, że celne strzelanie jest prawie niemożliwe.
  Elżbieta zapytała przyjaciół:
  Czy uda nam się pokonać wroga?
  Elena pewnie odpowiedziała:
  - Kiedy dziewczyny nie mają butów, bosymi stopami nabywają taką wrażliwość, że z pewnością trafią wroga.
  Elżbieta zgodziła się z tym:
  - Tak, gołe szpilki dziewcząt to gwarancja zwycięstwa!
  A teraz, unikając porażki, trzydziestu czterech wślizguje się na planszę. Najważniejsze jest, aby unikać dział "Panter" i "Tygrysów". Są szybkie i dokładne. Nie da się też przebić tych czołgów w czoło.
  Elena strzela do Niemca gołymi palcami. Ale ominięcie lodowiska w ruchu jest prawie niemożliwe. Ale lodowisko wroga zostaje zepsute, a "Lew" zatrzymuje się.
  Trzydzieści cztery znów przechodzi obok niego. I wysyła śmiercionośny pocisk w dolną część boku.
  Katarzyna zauważa:
  - Nasza armata jest przestarzała - "Lwa" naprawdę nie można zabrać!
  Ale w irytacji Elena uderzyła w boczną część wroga, a "Lew" zapalił się.
  Dziewczyny nie zwalniają tempa, znów pędzą do przodu. Teraz mają słabszy cel: "Panterę". Wystarczy uderzyć ją prosto w bok.
  Elżbieta zauważa:
  - Praktyczny kot!
  Katarzyna zauważyła ze śmiechem:
  - Ale ledwo się czołga, żeby nie wydostać się z osłony "Lwa".
  I Elena strzeliła z daleka do Pantery, która okazała się być daleko z boku i otworzyła bok. Ma cienką - 40 milimetrów i nie ma znaczenia, że jest pochylona.
  Niemiecki czołg eksploduje z hukiem. Tak, piękności zostały ostro wyruchane.
  Charakteryzują się urzekającym wdziękiem bojowych piękności.
  Ale pociski gwiżdżą, gdy przelatują, prawie dotykając pancerza.
  Trzydziestka cztery jest bardzo niebezpieczna i przypomina osobę skaczącą między strużkami.
  Elżbieta ponownie strzeliła bosą stopą i zaśpiewała:
  - Mogę wszystko, uderzymy Wehrmacht kapitulacją!
  Oczywiście przy takich dziewczynach sam diabeł nie jest straszny. Chociaż nazistowska ofensywa jest agresywna i mają dużo czołgów...
  Siły są nierówne. Chociaż liczba samochodów jest w przybliżeniu równa, niemieckie są cięższe. Wiele radzieckich czołgów jest lekkich i niezupełnie gotowych do walki z nazistowskimi potworami.
  Ale załoga Elizabeth czyni cuda i w ruchu strzela do kolejnej "Pantery".
  Członkowie Komsomołu walczą także na broń. Strzelają celnie. Biegają, błyskając boso, na okrągłych obcasach. I trafili wroga prosto w cel.
  Alenka z pasją rozkazuje:
  - Dziewczyny, nie poddawajcie się!
  A teraz armata wypluwa pocisk dokładnie w T-4, przebijając ten czołg. Ale oczywiście "Lwa" nie można tak łatwo zabrać. A tutaj trzeba spróbować.
  Anyuta wskazuje na samochód gołymi palcami i strzela dokładnie od końca do końca, mówiąc:
  - Chwała komunizmowi!
  Alla również strzela bardzo celnie i dodaje:
  - Chwała bohaterstwu!
  O walczących dziewczynach nie da się tu nic powiedzieć - najwyższa klasa i akrobacje!
  Maria, wprowadzając pocisk do pistoletu, zaśpiewała:
  - Wyżej i wyżej i wyżej,
  Starajmy się o lot naszych ptaków...
  I każde śmigło oddycha,
  Pokój naszych granic!
  Marusya dodała, strzelając do Krautów:
  - To na pewno prawda...
  We wszystkim przejawiał się masowy bohaterstwo Rosjan i nie tylko narodu rosyjskiego...
  Odmierzone, stłumione dźwięki kukułki, niczym bicie zegara, przetoczyły się nad okopami. Rzadkie drzewa, z gęstą zieloną koroną w porywach wiatru, niczym pionierzy w salucie, pozdrawiają zmęczonych żołnierzy. Niektórym może to nawet wydawać się rodzajem ostrzeżenia - mówią, że przejdziesz do następnego świata!
  Batalion pod dowództwem Włodzimierza Michajłowskiego, brutalnie poobijany w poprzednich bitwach, zwłaszcza w klęsce majowej, jest teraz naprędce uzupełniany rekrutami, przygotowującymi się do osłony jednego z najniebezpieczniejszych rejonów. Trzy kilometry na wschód wody Donu pędzą wraz z płomieniami wojny.
  Większość trzcin została zwęglona od bomb zapalających, a woda poczerniała od sadzy. Podobnie jak ogromne zapałki w żałobnej hańbie, pale mostu zburzonego przez falę uderzeniową stoją samotnie, pełniąc rolę podpór.
  Lokalni pionierzy przewożą na łodziach dary z pól, a także skrzynki z amunicją dla bohaterskich żołnierzy radzieckich, gotowych stoczyć śmiertelną bitwę z rozwścieczonymi hordami nazistów.
  Czterech z nich zaciągnęło więc długą skrzynkę do krzaka pokrytego kolcowojem. Tam starannie zakamuflowane działo przeciwpancerne czaiło się niczym irokez w zasadzce. Przy armacie operuje trzech żołnierzy i bystry strzelec Alesya. Dziewczyna, bardzo szczupła, ale ręce ma muskularne od wyczerpującej pracy. Próbuje także wraz z chłopakami przygotować pułapkę na wypadek, gdyby czołg lub "pojazd opancerzony" nazistowskiego stada próbował ominąć naturalne wzniesienie.
  Przeważająca część żołnierzy nadal jest całkowicie pozbawiona brody i nie strzelano do nich, młodzi mężczyźni, którzy ukończyli skrócony, półtoramiesięczny kurs rekrutacyjny, plus oczywiście szkolenie przedpoborowe, które było dobrze ugruntowane w ZSRR.
  Niektórzy wojownicy mają już doświadczenie. Różnią się od młodych zwierząt włosiem, ostrością ruchów, niektóre są przewijane. W szczególności jednooki Iwan, który wyglądał jak prawdziwy pirat, puścił brodę. Tytuł chorążego, a już kilka rozkazów otrzymanych w różnych bitwach, a raczej w pierwszym pod Moskwą. Kiedy wydawało się, że dokonali niemożliwego: zatrzymali Fritza, a nawet przejechali przeciwników kilkaset kilometrów jak naganiacze psów.
  Ile porzuconego sprzętu miał Fritz. Może nie tak bardzo, a często spotykano czołgi, ale transportery opancerzone z armatami i karabinami maszynowymi, które tak boleśnie dręczyły radziecką piechotę latem i jesienią 1941 r. - co najmniej tuzin!
  Kiedy jednak mróz przekroczył trzydzieści stopni, wszystkie te krzyżackie potwory straciły zdolność do prostego poruszania się... Benzyna zamarzła i zamarzł smar.
  Niestety, nie udało im się dobić nazistów do końca. Częściowo z winy dowództwa, które poprosiło o szturm dużych sił na miasta, w których skupiały się jednostki niemieckie. Tak, i nadeszła odwilż - czy to źle ...
  Wiosną Iwan zdobył także drugi rozkaz - miał szczęście, że w wyniku zasadzki zabił generała i kilku oficerów. Jednak bitwa zakończyła się sukcesem tylko częściowo. Podczas pościgu zabłąkany odłamek uderzył Iwana Krasnowa w twarz, pozbawiając go oka. Niestety, to wojna, a nie film dla dzieci, w której główny bohater młóci wszystkich i nawet sto karabinów maszynowych nie może go trafić.
  A teraz muszą wykonywać ciężką pracę fizyczną: kopać rowy, cele i pułapki.
  Pomagają im pionierzy, podczas gdy na polach panuje spokój, a chłopcy i dziewczęta sami błagają o pomoc swoim starszym braciom. Nawet pracują zbyt gorliwie, próbując zrobić więcej, nie licząc siły. W ten sposób żyły nabrzmiały i wyskoczyły na opalonych, zrogowaciałych dłoniach i bosych, posiniaczonych stopach dzieci. Jednocześnie nadal potrafią śpiewać;
  Jesteśmy pionierami dzieci komunizmu -
  Ognisko, namiot i trąbka!
  Inwazja przeklętego faszyzmu -
  Kto czeka na wściekłą pogrom!
  
  Co straciliśmy w tych bitwach?
  A potem w bitwach z nabytym wrogiem?
  Kiedyś byliśmy tylko dziećmi świata -
  A teraz wojownicy ojczyzny!
  
  Ale Hitler zrobił krok w stronę naszej stolicy,
  Zrzucone bomby, nie licząc wodospadu!
  A dla mnie Ojczyzna jest jeszcze piękniejsza niż niebo -
  Teraz nadszedł cholerny zachód słońca!
  
  Na agresję odpowiemy ostro -
  Chociaż oni sami są wysocy, tak, niestety, są mali!
  Ale miecz w rękach kruchego nastolatka -
  Silniejszy niż legiony szatana!
  
  Niech czołgi pędzą lawinę za lawiną,
  I dzielimy karabin na trzy!
  Niech policja złośliwie celuje w plecy,
  Ale Święty Bóg ukarze ich surowo!
  
  Co zdecydowaliśmy? dokonać dzieła pokoju
  I do tego niestety musiałem strzelać!
  Spokój jest już obrzydliwy.
  Jest też przemoc!
  
  Z dziewczyną biegamy razem boso -
  Mimo że padał śnieg, zaspa pali się jak węgiel!
  Ale nie bój się, poznaj dzieci -
  Faszysta zostanie śmiało wrzucony kulą do trumny!
  
  Tutaj umieścili podłą firmę Fritz,
  A reszta tchórzy ucieka!
  Piechotę miażdżymy jak kosę w bitwie -
  Nie jesteśmy przeszkodą dla młodych wakacji!
  
  Zwycięstwo nastąpi w maju,
  Teraz zamieć to kłujący, twardy śnieg!
  Chłopiec jest bosy, jego siostra jest bosa,
  W łachmanach dzieci przeżyły rozkwit!
  
  Skąd pochodzą te siły?
  Znieść ból i zimno, to trzeba!
  Kiedy przyjaciel zmierzył dno grobu,
  Kiedy przyjaciel jęczy - umrę!
  
  Chrystus pobłogosławił nas pionierów,
  Powiedział: Ojczyznę dał wam Bóg!
  To jest pierwsza wiara ze wszystkich,
  Radziecki, święty kraj!
  Słychać odległy huk zbliżających się czołgów, a na niebie brzęczą samoloty. A potężne machiny oblężnicze już ryczą. Po trafieniu pociskami odłamkowo-burzącymi grudki ziemi i stopionej trawy wyrzucane są wysoko w niebo. Tutaj czyta bitwę. Major Władimir Michajłowski trzyma w rękach zdobytą lornetkę, obserwując zbliżającą się faszystowską stalową lawinę. Próbują wypędzić pionierów na tyły, ale nie chcą wyjść i prosić o karabiny do walki.
  Broni nie starczy dla wszystkich, choć miejscowe dzieci przyniosły ze sobą strzelby myśliwskie, a nawet łuki sportowe. Każdy chce odważnie walczyć i zwyciężać. I nie uda się umrzeć z ostatnią myślą o Ojczyźnie.
  Major Michajłowski wydaje rozkaz:
  - Nie otwieraj ognia bez rozkazu!
  Rzeczywiście mają tylko dwie " czterdzieści piątki " na cały batalion, co oznacza, że ich szansą jest dopuszczenie Krautów bliżej.
  Przed nami, jak to jest w zwyczaju wśród nazistów, najbardziej chronione samochody; czołgi T-4 i działa samobieżne "Hunter". Powinny ustąpić miejsca lżejszym pojazdom i nieco opóźnionej piechocie.
  Nazistowskie samochody i motocykle co jakiś czas zwalniają w obawie, że wyprzedzą...
  Ale pionier Juliusz Pietrow udowadnia, że nie zostali tu bez powodu. Rzadka mina przeciwpancerna, pokryta domowym klejem i na wierzchu darnią, która czyni ją niewidoczną, przesuwana jest pomiędzy pniami za pomocą drutu, tuż pod torem T-4.
  Stalowe płytki gąsienicy leżą na śmiercionośnym prezencie. Eksplozja nie wydaje się zbyt silna, ale gąsienica zostaje oderwana, a czołg Hitlera zaczyna dymić i wirować wraz z wieżą.
  Inni chłopcy korzystają z podobnych urządzeń. Ponieważ niemiecka piechota jest tchórzliwa, a czołgi i działa samobieżne są bezbronne przed sobą, zostaną za to ukarani.
  Słynny "Łowca" o niskiej sylwetce i mocnym zbroi wygląda jak spłaszczony żółw. Te działa samobieżne pojawiły się całkiem niedawno na froncie radziecko-niemieckim. Dzięki dobrym właściwościom jezdnym, działce potrafiącemu przebić przyzwoity dystans i wytrzymałości w bitwie, Łowca od razu stał się przypowieścią w językach.
  Ale jego gąsienice są nadal zwyczajne, choć szerokie ... Jednak jeszcze lepiej jest podważyć spód samochodu i zmusić go do wyplucia wnętrza częściami zamiennymi.
  Oto rozbity "Hunter", niczym piracka fregata ze złamanym sterem, zsuwa się na bok i popycha go na T-4. I obie stalowe trumny na gąsienicach zaczynają się świecić, by po kilku chwilach eksplodować od detonującej amunicji.
  Już tuzin pojazdów średniej wagi zatrzymało się uszkodzonych i bezradnych.
  Ale za nimi reszta pręta, zwłaszcza liczne te pancerne. Tutaj działo samobieżne "Hunter" dodaje prędkości i... Wpada do zamaskowanej jamy. Tylko gąsienice wystają z góry i poruszają się bezradnie.
  Pionierzy się cieszą. Gdzieś w wykopanych dołach znajdują się domowe materiały wybuchowe. Wykonany jest w sposób rękodzielniczy. Oczywiście słabszy od dynamitu, ale do unieruchomienia podwozia wystarczy.
  Fritz ponosi ciężkie straty, transportery opancerzone zawodzą, niektóre przechodzą przez niebezpieczne strefy, ale spotykają się z rzucaniem granatów i materiałów wybuchowych.
  Tutaj nawet bystrzy młodzi wojownicy budowali małe katapulty. Wyrzucają specjalny worek destylowanej spirytusu drzewnego zmieszanego z elementami prochu.
  Po trafieniu cieńszy pancerz nazistowskich transportów ustępuje, powodując, że załogi płoną błękitnymi płomieniami. Szalejący z bólu Fritz krzyczą rozdzierająco i uciekają z twarzami wykrzywionymi z przerażenia.
  Niektórzy z nich nawet porzucają swój sprzęt...
  Szkoda tylko, że wrogów jest dużo, niektóre pojazdy, zalewając wszystko ogniem z karabinów maszynowych, zbliżają się do okopów.
  I natrafiają na jeże... Tymczasem Alesya kieruje czterdziestoma pięcioma . Oczywiście nie weźmiesz T-4 i "Huntera" bezpośrednio, ale możesz wypróbować boki. O transporterach opancerzonych nie ma nic do powiedzenia. Wszyscy się przebiją i zrobią podłogi rozpaloną do czerwoności metaliczną krwią!
  Działo małego kalibru ma wiele zalet w porównaniu z dużym - szybkostrzelność, łatwość kamuflażu. I wiedzą, jak wybierać cele.
  Naziści warczą wściekle jak hieny. A wśród sowieckich chłopaków są martwi i ranni. Szczególnie tragiczne jest to, gdy umierają młodzi bojownicy, którzy dopiero zaczynają żyć. Oto bardzo młoda pionierka, która ledwie podniosła ładunek wybuchowy, pędzi z nim pod gąsienicami czołgu średniego T-3. Brzydkie pudełko z długim, ale pozornie cienkim pniem podskakuje i wyrywa z niego kwadratową wieżę.
  A bojownicy znów rzucają granaty, a karabiny maszynowe zaczęły przybijać pełzające motocykle. A głowy żołnierzy Hitlera pękły jak dojrzałe wiśnie powalone gradem.
  A zbiorniki paliwa w dużych motocyklach eksplodują, wyrzucając strumienie wściekłego ognia. Mam wrażenie, że trwa tu bunt piekielnych dżinów. Oto niektórzy transporterzy opancerzeni, którzy również dołączają do swoich nieszczęsnych kolegów.
  Alesya wskazując na "Łowcę" celuje w dolną część kadłuba. Trudno się tam dostać, ale to jedyna szansa na przebicie się przez bezwzględne działo samobieżne. Płynny ruch palca, a następnie obrót.
  Pistolet daje miękki odrzut, a faszystowska machina dzieli się na pół. A flaga ze swastyką wpada w krwawe błoto.
  Alesia szepcze:
  - Sprawiedliwość wymaga poświęceń, datków na cele charytatywne i powodzenia słusznej sprawy poświęcenia!
  Z kolei strzelec odpoczywa nago, aby lepiej poczuć biorytmy Ziemi i oddech trawy swoimi podeszwami i ponownie strzela, uderzając podstępnym T-3 w staw.
  Widać, że prawie wszystkie czołgi średnie nazistowskiej armady zostały już wyłączone z akcji. Tutaj ten ostatni został zniszczony przez pioniera, mimo kontuzji pchnął beczkę z mieszaniną wybuchowego węglika, pyłu węglowego, trocin z niewielką ilością fosforu. Bohaterskie dziecko nie miało już siły pchać lufy po ciężkiej ranie, a jego towarzysz Andriej, żegnając się w biegu, wepchnął pod koła czterdziestotonowe działo samobieżne szturmowe Szmel . Uległe działo kalibru 150 milimetrów wystrzeliło w górę i pozostało w górze. A dusze pionierów, trzepocząc z rozdartych ciał, pobiegły do szczęśliwego królestwa niebieskiego, gdzie nigdy nie ma przemocy i bólu.
  Ocalali faszystowscy transportowcy, straciwszy wsparcie cięższych kolegów, zaczęli zawracać... Ryk muzyki Wagnera ucichł i rozpoczął się powszechny lot.
  Władimir Michajłowski, ocierając krew z czoła, powiedział:
  - Rosyjski wojownik może umrzeć stojąc, ale nigdy nie będzie żył na kolanach! Rosja może krwawić, ale żadna krew nie spowoduje krwawienia naszej odwagi i lojalności wobec Ojczyzny!
  I potwierdzają to pozostali przy życiu pionierzy... Chociaż wielu z nich zostało już poparzonych i rannych.
  A Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova walczą na niebie, są gotowe konkurować z osławioną Marsylią, która zdobyła już ponad czterysta zestrzelonych samolotów, za co otrzymał piąty stopień Krzyża Kawalerskiego Żelaznego Krzyża ze złotym liście dębu, miecze i diamenty.
  Jednak dziewczyny są wyraźnie zdeterminowane, aby walczyć na serio. Tutaj są w tym samym bikini i walczą boso. I przebić samoloty Luftwaffe.
  Anastazja za pomocą bosych palców celuje z pistoletu w cel, powala faszystę i mówi:
  Nasza wiara jest wielka
  Będzie trwać wiecznie!
  I mruga do partnera. Akulina również powala faszystę, uderza go bardzo celnie, używając gołych nóg i wrzeszczy:
  - O wielkość idei komunizmu!
  I obnaża swoje perłowe zęby. Taka dziewczyna walczy i jest wykształcona.
  I błyszczy zębami.
  Anastazja, zestrzeliwując na swoim Jak-9 kolejny niemiecki samolot, agresywnie piszczy:
  - Rosyjski orzeł nad planetą,
  Rozkładając skrzydła wystartuje...
  Wróg zostanie pociągnięty do odpowiedzialności
  Zostanie pokonany, złamany!
  Akulina chętnie to potwierdza powalając przeciwników:
  - Będzie złamany!
  Chociaż oczywiście wśród Niemców pojawiły się także piękne asy. Albina i Alvina walczą na najnowszym ME-309. Tacy walczący wojownicy kradli.
  I powalają radzieckie samoloty z niesamowitą zwinnością. ME-309 to bardzo potężny samolot uzbrojony w trzy działa pneumatyczne kal. 30 mm i cztery karabiny maszynowe. Przeciwko takiemu potworowi rosyjskie samochody nie mogą się oprzeć.
  Jeśli zestrzelą, zestrzelą bez litości.
  Albina za pomocą bosych palców zaśpiewała w cel armatę lotniczą. Uderzył wroga i pisnął:
  - O zwycięstwo III Rzeszy!
  I pokazała język.
  Alvina również zmiażdżyła wroga. Odcięła radzieckie Jak-9 i zagruchała:
  - O wielkie granice naszej armii!
  I mrugnęła do przyjaciół.
  Huffman również walczy, zdobywając punkty. Nie jest jeszcze jednym z wielkich asów, ale robi szybkie postępy. Można też powiedzieć, że jest to potwór piekielny.
  Niemcy, choć powoli i z ciężkimi stratami, posuwają się wzdłuż wybrzeża Wołgi, zbliżając się do Morza Kaspijskiego.
  . ROZDZIAŁ 2
  Siły były wyraźnie nierówne. Szczególnie irytujące było lotnictwo faszystowskie. Focke -Wulf wszedł masowo na front, a jego potężna broń i szybkość stały się problemem dla Armii Czerwonej. Poza tym ten samochód był zbyt trudny do rozbiórki. Jest wytrzymała i mocno opancerzona.
  ME-309 okazał się także niemiłą niespodzianką dla radzieckich pilotów zarówno pod względem prędkości, jak i uzbrojenia. I właściwie rozdrobnił jednostki radzieckie.
  Zbombardowane pozycje radzieckie i nowy bombowiec Yu-288, bardzo potężna maszyna. Przewoził cztery tony bomb pod normalnym obciążeniem i sześć ton w wersji z przeładowaniem. I uczciwie dostał jednostki radzieckie.
  Rommel pokazał jednak swoją klasę także jako dowódca, podobnie jak Mainstein.
  Niemcy coraz bliżej zbliżali się do Astrachania. I nieoczekiwanie dla dowództwa sowieckiego Fritz rozpoczął ofensywę wzdłuż Wołgi w kierunku Kamyszyna. Było to odważne, ale potężne posunięcie. I chociaż trudno było ich powstrzymać.
  Ale obrona Armii Czerwonej jest nadal silna... W ciągu tygodnia naziści przeszli pięćdziesiąt kilometrów i zostali zatrzymani.
  Spotkali się z kontratakami jednostek radzieckich...
  W tym samym czasie Japończycy próbowali przeprowadzić ofensywę przeciwko Ałma-Acie. A potem zacięte walki toczyły się pełną parą.
  Dziewczyny walczyły na równi z mężczyznami, a może nawet lepiej od nich.
  Margarita Magnitnaya i Tatyana Bulatnaya - piękne dziewczyny wystrzelone z karabinów maszynowych.
  Zestrzelili samuraja i skandowali:
  - Nie rozstawajmy się z marzeniem
  Pierwszym krokiem w życiu jest...
  Znowu widzisz nad Ziemią,
  Wichry wściekłych ataków!
  Margarita rzuciła gołymi palcami morderczy granat, rozdarła Japończyka i zaśpiewała:
  - Nikt nas nie zatrzyma
  Nikt nas nie pokona...
  Zakopiemy Wehrmacht w ziemi ,
  Nasza przyjaźń to monolit!
  Tatyana, strzelając do wroga, zgodziła się:
  - Naprawdę monolit!
  Japończycy zbliżają się do Ałma-Aty. Mają wielu żołnierzy i różnego rodzaju rezerwy. To tacy walczący goście. Ale dziewczyny je koszą. Walczą desperacko.
  Tatyana Bulatnaya rzuciła kolejny granat, rozerwała samuraja i zaśpiewała:
  - Za moje wielkie osiągnięcie!
  I mrugnęła swoimi szafirowymi oczami. Wesoła dziewczyna, nie możesz nic powiedzieć.
  A Margarita z gołą piętą przyjmie i rzuci prezent śmierci, rozdzierając japońskich żołnierzy na strzępy.
  I zaśpiewa:
  - Wszystko jest pomieszane, splecione, w wirze cierpiących kłopotów!
  I znowu rzuca gołymi palcami, cytryną w Japończyka...
  Naga do pasa i bosa wojowniczka Oksana podpełza do nich i przepycha się przez pudełko granatów, szepcząc:
  -Będzie super dziewczyny!
  I wszyscy trzej wojownicy śpiewali:
  - Samuraj poleciał na ziemię pod naporem stali i ognia!
  A piękności walczą z wielką wściekłością. Nie na próżno przeszli przez ogień, wodę i miedziane rury.
  Tutaj Oksana rzuca granatem bosą stopą, trafiając w japoński czołg lekki Chikha. Cóż, to wspaniały cel.
  Margarita, strzelając do wroga, śpiewała:
  - Można wierzyć w brak wiary! Możesz zrobić brak sprawy!
  Tatyana logicznie zauważyła:
  - To co mówisz to paradoks!
  Margarita rzuciła granat gołymi palcami i zauważyła logicznie:
  "Czy geniusz nie jest przyjacielem paradoksów?"
  Tatyana odwróciła się, skosiła samuraja i zgodziła się:
  - Oczywiście, przyjacielu!
  A wojownicy wzięli to i wybuchnęli śmiechem... Walczą dziewczyny i mówią, co jeszcze... Nie bez powodu Rosja pamięta, jak walczyły dziewczyny!
  Oksana walczy oczywiście na najwyższym poziomie. I strzela z różnych punktów, a dziewczyna kręci się jak top.
  To są piękności, nikomu niczego nie oddają. I przeżuć zdradę wraz z samurajami.
  Prowadzi ogień i Angelę. Dziewczyna jest również agresywna i rudowłosa. Wojownicy wolą walczyć boso i dokonywać wyczynów o kolosalnych proporcjach.
  Angela odwraca się i mówi ze śmiechem:
  - Odważnie wyruszymy do bitwy,
  O władzę Sowietów!
  I gołymi palcami rzuca zabójczą cytrynę.
  Walki trwają, a teraz japoński atak dobiega końca....
  Jest już koniec czterdziestego trzeciego lipca. Naziści zbliżyli się do samej delty Wołgi i tam rozpoczęły się bitwy.
  Elizabeth i jej załoga walczą desperacko. Na front zaczęły także przybywać pierwsze czołgi Tiger-2. Są podobne do "Panther" i "Lion", ale coś pomiędzy. Również z kątami racjonalnego nachylenia pancerza i długolufowym działem kalibru 88 mm 71 EL. Waży sześćdziesiąt osiem ton i jest zbliżony do czołgu "Lion" pod względem pancerza, ale nieco mniejszy.
  Duże czołgi, nic nie powiesz.
  Elżbieta i dziewczyny polują na Niemców. Przedzierają się przez T-4 i piszczą:
  - Chwała ideom jasnych lat,
  Wołanie pionierów jest zawsze gotowe!
  Wojownicy są, powiedzmy, pierwszej klasy. I nie tylko walczą chwalebnie, ale i śpiewają;
  Niezniszczalny związek wolnych narodów,
  To nie brutalna siła i strach nas połączyły...
  I dobra wola oświeconych ludzi,
  I przyjaźń, światło, inteligencja i odwaga w snach!
  
  Witaj naszej wolnej Ojczyźnie,
  Moc tworzenia jest wsparciem na zawsze!
  Władza prawna, wola ludu,
  W końcu prosty człowiek oznacza jedność!
  
  Przez burze świeciło dla nas słońce postępu,
  Przez burze i burze pędziliśmy naprzód...
  Przenosimy góry jak gdyby bez ciężaru,
  Cały świat promieniejący ku komunizmowi nadchodzi!
  
  Chwała naszej wolnej Ojczyźnie,
  Moc tworzenia jest wsparciem na zawsze!
  Siła prawna, wola ludu,
  Przecież dla jedności - prosty człowiek!
  
  Narody planety są zjednoczeni jak bracia,
  Buddyści, muzułmanie przyjaciele na zawsze!
  Niech chwała rozumu, wielkie imię,
  Wszystkie narody świata są rodziną!
  
  Chwała naszej wolnej Ojczyźnie,
  Moc tworzenia jest wsparciem na zawsze!
  Siła prawna, wola ludu,
  Przecież dla jedności - prosty człowiek!
  Dziewczyny dobrze śpiewają, a jeszcze lepiej walczą i dokonują takich wyczynów. Chociaż historię piszą zwycięzcy i nie wiadomo, czy zostaną o nich zapamiętani, jeśli wojna zostanie przegrana?
  Alenka ze swoimi bateriami i grupą dziewcząt próbuje powstrzymać wrogów w Delcie Wołgi. I pokazuje, do czego w zasadzie zdolne są piękności.
  A naprawdę dużo mogą.
  Anyuta strzela bosymi stopami i ryczy:
  - Chwała czasom komunizmu!
  I tak cała bateria wzięła to i śpiewała unisono, pełnymi głosami;
  Walczymy o lepszy los
  Aby ułatwić ludziom życie...
  I zmiażdżyć przeklętą hordę
  Aby było mniej złych przeciwników!
  
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Na chwałę naszej matki Rosji...
  Lud Rusi wierzy, że jest niepokonany,
  I uczyń wszystkich na Ziemi piękniejszymi!
  
  Dano nam walczyć za Ojczyznę,
  W obronie wielkości Ojczyzny...
  A czasem życie to tylko film
  Chociaż powinno to być odzwierciedleniem raju!
  
  Wszyscy ludzie muszą spełnić marzenie,
  Rozsądnie wierzyć w komunizm...
  Aby na Ziemi było więcej szczęścia,
  I ognie odwetu nie nadeszły!
  
  Nasz car, wielki geniusz Pugaczow,
  Wychował chłopów do świętej walki...
  Każdy biznes będzie na ramieniu,
  I pokochaj dziewczynę bosego chłopca!
  
  Staniemy się jeszcze silniejsi od diabła
  Kiedy zmieniamy horyzonty nauki...
  Spłaszczony pod kopytami złoczyńcy,
  Chociaż krew tryska z rozdartej aorty!
  
  Tak, to nasi prawi przyjaciele,
  Możemy uczynić Ojczyznę szczęśliwszą...
  Ludzie wierzą, że cała rodzina jest jedna,
  Wielka promienna Rosja!
  
  Spójrzcie ludzie odważnie w horyzont,
  Nie pozwól, aby złe chmury zakryły niebo...
  Damy wrogowi zwycięski wynik,
  I będziesz szczęśliwym bohaterem w bitwie!
  
  Nie znam słowa tchórz
  My, Rosjanie, wcale nie jesteśmy gorsi ...
  My Svarog mamy Białego Jezusa,
  I na zawsze będziemy cieszyć się majem!
  
  Dziewczęta i chłopcy w okrągłym tańcu,
  My bose dziewczyny wchodzimy...
  Dla nas przecież wszechmocny Bóg Rod,
  Nie bądź bezmózgim chłopcem-papugą!
  
  I Lenin zainspirował nas do walki,
  Mądry Stalin pobłogosławił ten wyczyn...
  Potężny cherubin rozwinie skrzydła,
  A nasze mięśnie są po prostu ze stali!
  
  Majestat Ojczyzny będzie obecny
  Że jesteśmy takimi wojownikami u Boga...
  Tutaj potwierdzimy chwałę stalowym mieczem,
  Która tarcza została wykuta w Svarogu!
  
  Krótko mówiąc, bądź wierny Panu,
  Ku chwale najjaśniejszej Rosji...
  Znamy tylko orły rycerskie,
  Za nami Biały Bóg Chrystus Mesjasz!
  Tutaj, po dokładnym trafieniu z pistoletu, zapala się "Lew". Tak, naziści dostali to specjalnie na rogi.
  Podczas gdy toczą się bitwy, dzieci nie marnują czasu.
  Dasha i Vaska wędrują na tyłach wojsk niemieckich. Obserwują, jak sprzęt porusza się w kolumnach. Motocykle pędzą, działa samobieżne pełzają. Jest tu wielu żołnierzy, w tym SS i inne jednostki.
  Vaska zauważył ruch Ferdynanda, potężnego niemieckiego działa samobieżnego, które niszczy czołgi.
  Chłopak szepnął do dziewczyny:
  - Wygląda na to, że Fritz przemieszczają dodatkowe siły na północ od Stalingradu.
  Dasza zauważyła z uśmiechem:
  - Nasi i tak ich zmiażdżą!
  Niemcew z ciężarówki ze złością krzyczy na chłopaków. Dzieci zrywają się i biegają, migotliwe, szare od kurzu, na gołych, okrągłych obcasach. Mogą też ustawić do nich kolejkę.
  Chłopak i dziewczynka pobiegli w krzaki i wskoczyli do środka. Dasza zauważyła z entuzjazmem:
  - Partyzanci mogą wszystko!
  Vaska zgodziła się z tym:
  - Oczywiście... Na pewno wygramy!
  Dasza zaśpiewała z zapałem:
  - Czekam na zwycięstwo! Czekam na zwycięstwo! Ci, którzy pragną zerwać kajdany! Oczekiwanie na zwycięstwo, oczekiwanie na zwycięstwo! Będziemy w stanie pokonać faszyzm!
  Waśka chętnie się z tym zgodził i zmiażdżył gąsienicę palcami swoich bosych dziecięcych stóp:
  - Możemy! Urodziliśmy się, aby bajka stała się rzeczywistością!
  Dasza mrugnęła i zauważyła:
  - I co? Myślę, że spełnimy tę bajkę, a Wehrmacht obróci się w pył!
  A dzieci śpiewały chórem z całych sił;
  W imieniu naszego sprawiedliwego kraju,
  Co komunizm da wszechświatowi...
  Będziemy wierni naszej Ojczyźnie,
  Utorujmy drogę do sukcesu, kreatywności!
  
  Putin rządził Rosją jak bohater
  Ale orzeł zostawił ją w locie...
  Wielki Fuhrer oczywiście hemoroidy,
  Ale Stalin to także imię!
  
  Wierzę, że wygramy III Rzeszę
  Nic dziwnego, że Putin przeniósł się do Stalina...
  Nad światem jest cherubin o złotych skrzydłach,
  A Szatan-Adolf jest teraz szalony!
  
  Niemcy mają całą Europę na wyciągnięcie ręki,
  I Afryka, i Azja, i stany...
  A Adolf myśli, że jest fajny
  Ale Führer zostanie ukarany!
  
  Dla Hitlera Rosja jest jak stodoła,
  Chce stworzyć swój własny...
  Ale tak będzie, wierzę, że komunizm to raj,
  Truskawki wykiełkują, siejąc łóżka!
  
  Nie wierz, nasz naród wcale nie jest słaby,
  Ale zbyt wielu Fritza schwytanych...
  A Słowianin w ogóle nie jest niewolnikiem,
  W imię naszej matki Rosji!
  
  A Lenin zainspirował nas do wyczynu,
  Pokazał mi jak to zrobić...
  Ponieważ Bóg jest rzeczywiście jeden,
  Ale w komunizm trzeba odważnie wierzyć!
  
  Nie, nie ulegaj rosyjskiemu wrogowi,
  Przecież jest z nami Biały Bóg - Stwórca wszechświata...
  Pomogę ojczyźnie w walce,
  Być w sukcesie życia niezmienionym!
  
  Jak daleko można zabić bliskich?
  Niestety, wojna nie ma końca...
  Tak przerzedzony w bitwach naszej armii,
  Zrób coś, czego nie będziesz się wstydzić!
  To dobra piosenka młodych wojowników. Zaśpiewali ją i ponownie ruszyli, zgarniając kurz ze ścieżki gołymi, zrogowaciałymi piętami.
  Dzieci były pogodne i na zewnątrz zadowolone z życia. Chociaż jest szczupła, jej twarze są opalone jak czekolada, a włosy, przeciwnie, są jasne. Wspaniali chłopaki.
  Jeden z Niemców na motocyklu zawołał ich czule. I zaproponował czekoladę. Głodna Dasza wyciągnęła ręce, ale Waśka pociągnęła ją za rękaw:
  - Nie poniżaj się!
  Znaleziono mądrą dziewczynę
  - Lepiej zjednoczmy nazistów!
  Vasce, który sam jest skórą i kośćmi, spodobał się ten pomysł. Poprosił też o czekoladę.
  Hitlerysta skinął głową i sapnął łamanym rosyjskim:
  - Śpiewaj chłopcze!
  Waska skinęła głową i śpiewała z wielkim natchnieniem;
   Partia zjednoczyła całą Rosję,
  Chroni niekończące się pola...
  W końcu ludzie wierzą w taką siłę
  Chwała ziemi sowieckiej!
  
  Stalin to najwyższa nagroda,
  Stalin jest lotem mądrości...
  Trzeba dzielnie o niego walczyć.
  Wszyscy ludzie podążają za Stalinem!
  
  Dano nam radosne skrzydła,
  Mamy wielką wolę...
  Stalin jest radością obfitości,
  Chwała, wspaniały kraj!
  
  Stalin jest największy we wszechświecie,
  Złotoskrzydły cherubin Stalina,
  Nasi ludzie z niezmiennym szczęściem,
  Uwierz, na zawsze niezwyciężony!
  
  Stalin dał narodowi zbawienie,
  Największy orzeł świata...
  Za naszą Ojczyznę i wolność,
  Rozpostarł skrzydła nad ziemią!
  
  Nie ma wyższego od promiennego Stalina,
  Jest wielki jak po prostu biały Bóg...
  Walcząc pianą i wygrywając,
  Wkrótce wbijemy Führera do trumny!
  
  Oddając cześć naszej Ojczyźnie,
  Wiedz, że nie mogłeś znaleźć jej piękniejszej...
  Niedługo będziemy żyć w komunizmie,
  I nie mamy innego wyjścia!
  
  Stalin jest dumą całej planety,
  Stalin bezgraniczny komunizm...
  Jego czyny będą śpiewane
  Faszysta jest całkowicie zniszczony!
  
  Stalin przyniósł chwałę Rosji,
  Stalin wyniósł ją ponad gwiazdy...
  Podniósł moc po brzegi,
  Stalin jest po prostu ideałem!
  
  Stalin podbija wszechświat,
  Ma wspaniałą gwiezdną flotę...
  Próby będą ku zbudowaniu,
  Stalin doprowadzi do komunizmu!
  
  Dla Rosji Stalin jest słońcem,
  Świeci mocno w ciemności...
  Głos dziewczyny jest czysty,
  Nie ma piękniejszego Przywódcy na ziemi!
  
  Stalin jest ucieleśnieniem Svaroga,
  Stalin stworzył potęgę Rosji...
  Znajduje Roda w sercu -
  Największy Mistrz!
  
  Nie ma na całej Ziemi przywódcy piękniejszego,
  Stalin jest największym z ludzi...
  Stwórzmy szczęście w naszym wszechświecie,
  Wściekły złoczyńca został zniszczony!
  
  Moi synowie i członkowie Komsomołu,
  W intencji Ojczyzny stójcie razem w formacji...
  W końcu wy, dziewczyny, jesteście silniejsze niż tygrysy,
  Drogi geniuszu Stalin jest z nami!
  
  Osiągnięć nie da się zliczyć,
  Lećmy jak strzała...
  Nasza promienna Rosja,
  Ojczyzna zmierza w stronę komunizmu!
  Dasha śpiewała razem z Vaską, a dzieciom wszystko było tak dźwięczne i piękne.
  A oni nadal tańczyli, tupiąc swoimi opalonymi, pozbawionymi butów dziećmi, a już w marcu tupiąc bosymi stopami po śniegu.
  Niemcowi, który nie do końca rozumiał rosyjski, piosenka spodobała się, więc wyjął z torby konserwy wieprzowe i podał dzieciom.
  I skinął głową z aprobatą.
  - Zero Guta!
  Chłopak i dziewczyna ukłonili się i poszli dalej. Mają zaledwie jedenaście lat, ale są bystrzy i mają dobrą pamięć. Zbieraj dokładne informacje. A pewnego razu jasnowłosa Daria nawet w koszu przyniosła Niemcom minę. Jest mądrą dziewczyną i dobrze zna ich język. Nawet nie myśleli, że tak ładne dziecko o białych włosach i niebieskich oczach może sprowadzić śmierć.
  I to zadziałało...
  Znowu idą, delektując się niemieckimi czekoladkami, a ich nastrój jest pogodny...
  Daria zauważyła z uśmiechem:
  - Jeśli pokonamy nazistów, zbuduję sobie trzypiętrowy dom z marmuru i z fontanną!
  Waska zaśmiał się.
  - Czy zostaniesz burżuazją?
  Dziewczyna odpowiedziała:
  -NIE! Będę miał po prostu własny komunizm!
  Waska roześmiała się i zaśpiewała ponownie;
  Kiedy burżua wkroczyła na moją ziemię,
  Domy płonęły, dziewczyny wycinano...
  Wydawało się, że zera zostały policzone,
  Chłopcy ogolili włosy do zera!
  
  Kibalchish wziął karabin ,
  I wstąpił do Armii Ludowej...
  Ale on wydał wszystkie plany Malchish-Bad ,
  Kto oddał beczkę za dżem!
  
  A tu wiszę na wieszaku chłopcze,
  Dręczą mnie biczem i igłami...
  W odpowiedzi śmieję się w twarz, jestem katem -
  I wierzę, że Ojczyzna stanie się rajem!
  
  Zwierzęta paliły moje pięty ogniem,
  Dziecko zostało ciężko potrącone...
  Ale uwierz mi, mąka to nic,
  Aby czerwona burżuazja ich pokonała!
  
  Łamią kości, zły metal wbija się,
  Kaci popychają mnie na stojaku...
  Ale uwierz mi, chłopak o tym marzył,
  Biegać po Berlinie w maju!
  
  Wierzę, że towarzysz Lenin poprowadzi,
  Wyzwól Warszawę, Pragę, Londyn!
  Wkrótce wystawimy zwycięską fakturę,
  A czerwony sztandar dumnie stoi nad Berlinem!
  
  Teraz pięta dziecka płonie,
  Podeszwa, która prawie zawsze jest boso ...
  I bicz uderzył mocno w plecy,
  Pewnie mamo, już jesteś siwowłosy!
  
  Ale nie poddam się tym katom,
  Nie będę prosić o wiarę, poznaj miłosierdzie...
  Niech kat biczuje stromo z ramienia,
  Wiem, że Lenin da, uwierz w nagrodę!
  
  Kibalkisz śmiał się podczas tortur ,
  Nie zdradził tajemnic, umiera dumnie...
  W piekle na zawsze tak krzyczy Bad Boy ,
  Demony wlewają mu żywicę do gardła!
  
  Lenin jest z nami, możesz widzieć na zawsze,
  A w sercu płonie płomień...
  Wielkie marzenie się spełniło
  Nad całą planetą będzie czerwony sztandar!
  Daria zagwizdała i tupnęła bosą stopą:
  - Fajny! Sam to skomponowałeś?
  Waska skinęła głową.
  - Tak! Jego historia zrobiła na mnie ogromne wrażenie!
  Daria skinęła głową i zauważyła:
  - Czy pamiętasz, jak policjanci złapali ciebie i mnie i prowadzili nas boso na mrozie po śniegu, a potem chłostali nas i przykładali nam cienkie gałązki do pięt.
  Vaska chętnie potwierdził:
  - To było tak.... Bolą Cię pięty i ramiona, kiedy wisisz na wieszaku. Ale nie było żadnych dowodów przeciwko nam i....
  Daria zauważyła z westchnieniem:
  - Tak, ale gliniarze chcieli, żebyśmy zamarzli na śmierć. Ale kiedy uderzyli mnie butelką w głowę, bosą stopą złapałem odłamek. A potem przekazała go w swoje ręce. Potem przetnę linę dla siebie i dla ciebie.
  Waska skinęła głową.
  - Tak, to było... Jednak straszne. Ale wiesz, na mrozie pęcherze po spalonych podeszwach nie bolą! A kiedy później wyszliśmy, wszystko się u nas zagoiło jak u psów!
  Daria chętnie potwierdziła:
  - Tak, leczy się na nas dobrze! Mam wypchane tak szorstkie podeszwy, że nie boję się chodzić po węglach!
  Vaska, nadęty, powiedział:
  - Ja też! Jesteśmy pionierami, dziećmi komunizmu!
  Daria potwierdziła:
  I na pewno wygramy!
  Chłopiec i dziewczynka śpiewali:
  W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu
  widzimy przyszłość naszego kraju...
  I do czerwonego sztandaru, naszej Ojczyzny,
  Zawsze będziemy bezinteresownie wierni!
  . ROZDZIAŁ nr 3.
  Mimo to na początku sierpnia 1943 r. Niemcy wyszli, pokonując uparty opór wojsk radzieckich na Morzu Kaspijskim. To naprawdę wielkie osiągnięcie Fritza. Który osiągnął największe dywidendy. Teraz Kaukaz został odcięty lądem od głównego kontynentu.
  Sukces odnieśli także Turcy, którzy po zaciętych walkach ostatecznie zajęli Batumi i dokończyli okrążenie Erewania. W ten sposób dokładnie nacisnął wojska radzieckie na Zakaukaziu.
  Pozycja ZSRR stała się bardzo trudna. A Stalin rozkazał rozpocząć ofensywę na północy, aby przedrzeć się korytarzem do głodnego, umierającego, ale jeszcze nie poddanego Leningradu.
  Rozpoczął się atak na Tichwin. Rzucono tam znaczne siły, chociaż dowództwo nie miało wystarczających rezerw. Sytuację komplikowało przybycie na front szwedzkich, rzekomo ochotniczych dywizji, co wzmocniło pozycję.
  Tak, a Niemcy poważnie wzmocnili ...
  Bitwy toczyły się od dziesiątego sierpnia, wojska radzieckie pokonały dziesięć kilometrów w ciągu pierwszych trzech dni bitwy. Tutaj czternastego sierpnia po raz pierwszy do bitwy wszedł niemiecki czołg Maus. Niezbyt udane opracowanie ważące sto osiemdziesiąt osiem ton. To prawda, że samochodem kierowała poważna załoga, bardzo waleczne nazistowskie dziewczyny.
  Agnieszka, Adala, Angelina, Agata, Afrodyta - pięć piękności III Rzeszy na literę "A". I jak walczą na Mausie i strzelają z dwóch dział na raz.
  Pociski odłamkowo-burzące wystrzeliwane są z krótkolufowej armaty kal. 75 mm, a cięższe z armaty kal. 128 mm, wykazując siłę rażenia.
  Agnes zachwyca gołymi palcami i wyrzeźbionymi nogami. Uderza w radziecki samochód, dosłownie wyrywając mu wieżę i piszczy:
  - Jestem kosmiczną dziewczyną!
  Adala wysyła strzał z miny lądowej i piszczy:
  - A ja akrobacje, rozerwę całą załogę!
  A także dziewczyna używa gołych palców. Trzydzieści cztery radzieckie pociski trafiły w Mysz, ale odbiły się jak groszek. Samochód jest dobrze chroniony. I nie można jej tak łatwo uderzyć. Wysyła pociski lecące jak piłki tenisowe i nawet przy dużym kalibrze nie można trafić takiego potwora.
  A dziewczyna zostaje postrzelona z działa przeciwlotniczego, nie pozwalając wrogowi się zbliżyć.
  Agata również strzeliła, korzystając z bosych palców u nóg, i warknęła:
  - Niech mój miecz uderzy, biczujemy wrogów!
  Adala agresywnie potwierdziła, strzelając bardzo celnie:
  Jesteśmy wojownikami światła i ziemi!
  Angelina kopała bosymi palcami w stopy, rozbijała radziecki czołg T-34-76 i bełkotała:
  - Za wielkie zwycięstwa!
  Afrodyta również trafiła w pocisk, który był ciężki jak kupa, zmiażdżył radziecki T-60 i pisnęła:
  - Nasze zwycięstwo będzie w świętej wojnie!
  Agnes kopnęła gołą piętą, rozbijając przedni pancerz wroga i powiedziała:
  - Flaga imperialna do przodu - chwała poległym bohaterom!
  Te dziewczyny tutaj są dość paskudne i mordercze. I nie bez powodu nie można obok nich przejść obojętnie. Dzięki bosym stopom i bikini na ciele strzelają bez pudła. A to oznacza, że nie da się ich tak łatwo pokonać.
  Straszna "Mysz", rzucona śmiercionośną bronią, nie dała nikomu szans.
  W tym seria KV.
  Ale jeśli są Niemki, które walczą tak uparcie i skutecznie, to są dziewczyny na poziomie sowieckim - bohaterki.
  Tutaj na przykład Natasza i jej partnerzy. Dysponują jedynie skromnym SAU-85, który właśnie przybył na front. A dziewczyny już z całą mocą biją faszystów.
  Oczywiście piękności są boso i w bikini. I miażdżą faszystów doszczętnie, jak młot rozbijający kawałki szkła.
  I jest to bardzo niezapomniane, gdy takie dziewczyny wykazują najwyższy poziom lotu orła.
  Natasza strzela gołymi palcami i rozbija Panterę, po czym krzyczy:
  - Za wielką Ojczyznę!
  I pokaże język!
  Zoya również uderza swojego przeciwnika. Uderzy go bardzo dokładnie. Złamie zbroję i bełkot:
  - Na chwałę komunizmu!
  Augustina również walczy dzielnie, a jeśli wywiera presję na przeciwniku, robi to bardzo dokładnie. Łamie się i ryczy:
  - Chwała światu komunistycznemu!
  Dolbanet i Swietłana. I bardzo dokładnie. Za pomocą gołych palców u nóg. Zmiażdży zbroję wroga i skrzypi:
  - O wielkość świata komunistycznego!
  I pokaż język...
  Tutaj dziewczyny, zainspirowane, śpiewały i komponowały w drodze;
  Piękności atakują boso
  Takie miłe dziewczyny biegają...
  Jeśli trzeba uderzyć Fritza pięścią,
  Albo potnij go karabinem maszynowym!
  
  Dziewczyny nie mają wątpliwości
  Będą grzebać martwych nazistów...
  I zbiją go mocno z nóg,
  A gdzieś wyją mięsożerne wilki!
  
  Rosja to określenie żołnierzy
  Kiedy wierzysz, że nie będzie lepiej...
  Chociaż czasami ponury układ,
  Gdzie triumfuje zły czarny Kain!
  
  Nie wierzcie, członkowie Komsomołu nie biegają,
  A jeśli uciekną, to tylko w ataku...
  I wszyscy naziści zostaną zabici na raz,
  A Fuhrer podniesie wszystko na deskę do krojenia!
  
  Rosja to moja ojczyzna
  Jest promienna, po prostu piękna...
  Kto jest tchórzem, nie jest wart nawet rubla,
  A kłócić się z wojownikiem jest niebezpiecznie!
  
  Ale wiedzcie, że pokonamy nazistów,
  Żadne zło nie będzie królować na tronie...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  I Bóg Svarog z wielkością w koronie!
  
  Kto jest tchórzem, wierz mi, jest słabym niewolnikiem,
  Jego przeznaczenie jest jedno - znosić obelgi...
  Dziś jesteś mechanikiem, jutro jesteś brygadzistą,
  A ty sam możesz bić innych po plecach!
  
  Dziewczyny mają siłę, po prostu wulkan,
  Czasem z mocą burzy góry...
  Wojna szaleje ze złym huraganem,
  A śmierć szczerze kosi ludzkość!
  
  Powiem wam szczerze, rycerze,
  Jesteśmy silni, gdy my, Rosjanie, jesteśmy zjednoczeni...
  Potrzebujesz przekąski zamiast widelca i noża
  Jesteśmy rycerzami w bitwach niepokonanych!
  
  Jaka jest nasza wiara w Pana Chrystusa,
  Chociaż Łada jest również czczona ...
  Towarzysz Stalin jest dla nas jak ojciec,
  A miejscem komunizmu będzie raj!
  
  Zmartwychwstanie Ten, który był w chwili swojej śmierci,
  I staniemy się piękniejsi i mądrzejsi...
  I oczywiście mężczyzna jest bardzo dumny,
  Chociaż czasami niesie ze sobą bzdury!
  
  W miłości nasza Ojczyzna jest jak gwiazda,
  Uwierz mi, ona nigdy nie wyjdzie ...
  Wielkie marzenie się spełniło
  W całym wszechświecie zapanuje pokój i szczęście!
  
  Kocham Marię, wielbię Ładę w sposób święty,
  Svarog jest piękny, a Perun wspaniały....
  Kocham Jezusa i Stalina
  Święte twarze ikon są mi bliskie!
  
  Kiedy będzie prawdziwy raj
  To się spełni, uwierz mi, wszelkie nadzieje ...
  Oddajesz serce Ojczyźnie,
  Wszystko będzie dobrze, mocniej niż wcześniej!
  Dziewczęta walczyły dobrze i dobrze się układały. Co z takimi wojownikami, żaden Hitler nie jest straszny dla Rosji.
  Niemniej jednak wojska radzieckie po dziesięciu dniach zaciętych walk przedarły się jednak do Tichwina.
  Walki toczyły się o samo miasto. Siły oczywiście bardzo równe.
  Niemcy przejęli dominację w powietrzu i bombardują bez przerwy. Sytuację pogarszają zagraniczne dywizje walczące po stronie Wehrmachtu. Zwłaszcza wiele włoskich części.
  Próbują odepchnąć Armię Czerwoną od Tichwina. Ale jednostki rosyjskie walczą zaciekle. To dla nich jedyna, realna szansa na uratowanie oblężonego, umierającego z głodu Leningradu. Żywność można tam zrzucać tylko drogą powietrzną, ale Niemcy mają silne samoloty myśliwskie i jest to bardzo trudne.
  A w drugiej połowie sierpnia hitlerowcy zaatakowali Astrachań. I w tym mieście radzieckie dziewczęta walczyły z wielkim bohaterstwem i odwagą.
  Batalion bosych dziewcząt patroluje to bohaterskie miasto.
  Alenka rzuca granat bosą stopą, po czym oddaje serię, miażdżąc nazistów i mówi:
  - Jeśli kobieta jest pożądliwa jak kot, to jej mąż ma myszy w głowie!
  Anyuta, strzelając do Fritza, a także rzucając granat bosą stopą, zaćwierkała:
  - Najjaśniejsze pomysły są ponure od polityki cieni, kiedy są wdrażane!
  Alla, strzelając do Fritza i rzucając granat, rozbijając czołg gołymi palcami, mruknęła:
  - Kobieta jest przebiegła jak lis i rządzi nawet lwem, jeśli mężczyzna ma umysł koguta!
  Maria strzelając z pistoletu i powalając Fritza, warknęła:
  - Bóg może wszystko, jedynie przewyższy kobietę w prośbach, jest bezsilny!
  Matryona, strzelając do wroga i rzucając bosymi palcami morderczy prezent śmierci, zauważyła:
  - Kobieta, aby nie zostać połknięta przez mężczyznę jak boa dusiciel, musi mieć użądlenie kobry!
  Alenka, nadal strzelając do nazistów, dowcipnie zauważyła:
  - Człowiek może być we wszystkim podobny do Stwórcy, tylko naśladowanie małpy nie uczyni go pięknym!
  Anyuta strzeliła do wroga, po czym celnym rzutem granatu powaliła czołg i powiedziała:
  - Człowiek może przewyższyć Boga Wszechmogącego tylko w zarozumiałości, a nawet wtedy, gdy zostanie intelektualnie stworzony jako Pitekantrop!
  Alla, nadal strzelając bardzo celnie do Fritza, powiedziała:
  - Kobieta nie chce być kurczakiem, ale jej idealny mężczyzna to kogut!
  Maria, strzelając do faszystów i uderzając Panterę celnym rzutem bosej stopy, zauważyła:
  - Kobieta-lis naprawdę ma wilczy chwyt na bobrowych ludziach!
  Marusya, również strzelając serią do nazistów i podając bosą piętą ładunek wybuchowy, wydała:
  - W polityce to jak w lesie: jeśli pożresz dąb świnię, jeśli zając pożre lisa, jeśli osioł - zrzucisz trzy skóry!
  Alenka, kontynuując szaleńczą strzelaninę i zasypując piechotę kawałkami cytryn, vyaknula:
  - Im jaśniejsza kobieta, tym bardziej jest lisem!
  Anyuta także strzelała do nazistów, kosiła ich, a gołymi palcami rzuciła granat i pisnęła:
  - Szarzy ludzie nie mają wystarczającej ilości szarej materii w mózgu, jasne osobowości, w głowie jest dużo szarości!
  Alla, strzelając do wroga, naciskając bosą piętą ładunek wybuchowy, żartobliwie powiedziała:
  - Szary człowiek jest samotny jak wilk i jak zając nie ma spokoju!
  Maria, kosząc Fritza, dowcipnie zauważyła:
  - Jeśli polityk jest wielkim lisem, ma zapewnioną lwią część!
  Marusya wystrzeliła z granatnika i gołymi palcami rzuciła cytrynę, piszcząc:
  - Lis-polityk pozbawia wronę wyborczą możliwości jazdy jak ser w maśle!
  Alenka, kontynuując strzelanie z broni, a jej bosa pięta poddała się ładunkowi wybuchowemu, krzyknęła:
  - Na niebie jest mniej gwiazd niż interpretacji Pisma Świętego!
  Anyuta, strzelając do nazistów, wydała:
  - Kat w czerwonej szacie, a raczej polityk z elokwencją!
  Alla, kontynuując strzelanie, logicznie zauważyła:
  - Kat ma zaostrzony topór, polityk ma ostre słowo, pierwszy dmucha w głowę, drugi kapie na mózg!
  Maria, kontynuując celne bicie Fritza i rzucając gołymi palcami kolejny dar śmierci, zauważyła:
  - Odcinanie głów jest czasami bardziej humanitarne niż kapanie na mózgi!
  Matrena, odcinając hitlerowców i rzucając granat bosą piętą, wydała:
  - Jeśli pozwolisz politykom kapać ci na mózg, ze zirytowania wyrwiesz sobie włosy!
  Alenka strzelając do niemieckiego generała i przebijając się przez niego, powiedziała groźnie:
  - Przemówienia polityków są jak woda do prania mózgu!
  Anyuta, strzelając celnie do wroga i wystrzeliwując cytrynę gołymi palcami, wydała:
  - Jaki jest największy Bóg w polityce, co tworzy bezprawie!
  Alla, strzelając do nazistów i rzucając bosą piętą ładunek wybuchowy, wydała:
  - Polityk zawsze patrzy na wyborcę jak osioł lisim spojrzeniem do orania!
  Maria strzelając do wroga i gołymi palcami, rzucając granat o śmiercionośnej mocy, wypaliła:
  - Kobieta uwielbia eksponować swoje biedne ciało, aby ubierać się bogatszy!
  Marusya wystrzeliła długą serię, przecinając linię Fritza i mrucząc:
  - Bosa kobieta szybciej zakłada mężczyznę, nawet jeśli nie jest to całkiem but!
  Alenka, prowadząc celny ogień do nazistów, zauważyła:
  - Z odkrytym kobiecym obcasem łatwiej zakręcić mężczyznę w modnych botkach!
  Anyuta wystrzeliła z granatnika i wydała:
  - Aby mieć modne buty, kobieta musi odpowiednio "obuć" mężczyznę!
  Alla, bijąc nazistów seriami i rzucając granat na bose stopy, odpowiedziała:
  - Kobieta, która nie wie, jak odsłonić nogę na czas, pozostanie "obuta" na zawsze!
  Maria, strzelając do wroga i rzucając okrągłą piętą ładunek wybuchowy, wydała:
  - Zbyt często, patrząc na gołe kobiece nogi, mężczyzna ryzykuje "obuciem" do stanu włóczęgi!
  Marusja, strzelając celnie do wroga i podając granat gołym kolanem, odpowiedziała:
  - Aby nie pozostać na zawsze boso, trzeba umieć w porę zrzucić buty!
  Alenka, nie przestając strzelać do nazistów i zapierając im dech, żartobliwie powiedziała:
  - Lepsza bosa stopa dziewczyny niż brezentowy but najeźdźcy!
  Anyuta, kontynuując strzelanie z niegasnącą celnością, zauważyła:
  - Najsilniejsza zbroja nie oprze się, na tle delikatnej skóry, czarującym dziewczęcym podeszwom!
  Alla, strzelając do niemieckich najeźdźców, wydała:
  - Kobiety bardzo sprytnie wdzierają się do męskiego portfela bosymi stopami!
  Maria strzelała do nazistów z dużą celnością i uderzając ich w głowy, zauważyła:
  - Najbardziej lepka część kobiecego ciała na złote monety, bose stopy i nagie piersi!
  Marusya, kontynuując strzelanie, bez litości dla nazistów, wydała:
  - Kobieta musi czasami zdjąć buty, żeby nie klękać przed potrzebą!
  Alenka, trafnie pisząc o nazistach i układając ich w stosy, logicznie zauważyła:
  - Łatwiej postawić człowieka na kolana bosą stopą!
  Anyuta, strzelając do wroga, agresywnie zauważył:
  - Boso na czas, nigdy boso!
  Alla, żłobiąc wrogów i odcinając przeciwników, chrząknął:
  - Kobiecie łatwiej jest wejść na złoty szczyt bosymi stopami!
  Maria również miotała nazistów i mruczała:
  - Jesteś mężczyzną butów, jeśli nie lubisz kobiecych nóg!
  Marusya, strzelając do nazistów i rzucając gołymi palcami domowej roboty paczkę z materiałami wybuchowymi, z których Tygrys się przewrócił, warknęła:
  - Kobieta o smukłych nogach sprawi, że mężczyzna ugnie się z czcią!
  Alenka tłukła nazistów, kosiła ich i krzyczała:
  - Gołe palce są zręczniejsze niż dłonie, gdy kobieta wyciąga monety z kieszeni "obutego" mężczyzny!
  Anyuta przerwała Fritzowi i pisnęła:
  - Najbardziej zręczna jest kobieta, która bosą stopą pcha mężczyznę pod piętę!
  Alla, strzelając do przeciwników i podrzucając bosą piętą cytrynę, wydała:
  - Ścieżkę do serca mężczyzny łatwiej jest pięknu deptać bosymi stopami!
  Maria rozbiła niemiecki czołg, rzucając granat, pisnęła:
  - Bose stopy dziewcząt, bardziej wytrwałe podczas wspinaczki na Everest męskiego serca!
  Matryona też strzelała śmiercionośnie i rozdawała:
  - Zdjęwszy buty, kobiecie łatwiej przejść przez pustynię męskiej obojętności!
  Alenka rozbiła wroga zdobytą bazooką i pisnęła:
  - Będziesz głupi jak but, nawet boso uderzysz w piętę!
  Anyuta również się odwróciła i pisnęła, szczerząc zęby:
  - Naga kobieca noga sprawia, że mężczyzna wpada w bose dzieciństwo!
  Rudowłosa Alla, po skoszeniu nazistów, zaćwierkała:
  -Najczęściej buty w butach wpadają w dzieciństwo boso!
  Maria spoliczkowała nazistów i pisnęła:
  - Jeśli dziewczyna ma piękne nogi, to nie jest włóczęgą w życiu!
  Matryona, strzelając do wroga i odcinając nazistów jak snopy zboża, szczekała:
  - Bosa dziewczyna jest lepsza niż obuta staruszka, młody kot, zabawniejsza niż stary lew!
  Alenka, strzelając do nazistów i rzucając śmiercionośne prezenty śmierci, wydała:
  - A co najważniejsze, kobieta otrzymuje nagrodę z gołym biustem i modnymi butami z bosymi stopami!
  Anyuta także biła nazistów, kosiła ich, a bosymi stopami rzucała granaty i piszczała:
  - Przed cierniami męskiej obojętności najlepszym sposobem ochrony kobiety jest goły obcas!
  Alla, strzelając do przeciwników i odcinając ich automatycznymi seriami, zauważyła:
  - Najtrwalszy obcas dla mężczyzny z bosej kobiecej stopy!
  Maria, uderzając przeciwników i uderzając z granatnika , wydała:
  - Kobiecy obcas boso, najbardziej spalony but obuty podrobami!
  Matryona, powalając nazistów, rzuciła dowcipnie:
  - Jeśli nie zdejmiesz butów na czas, zostaniesz włóczęgą!
  Alenka pisząc o faszystach zauważyła:
  -Jeśli jesteś mózgowcem, możesz tylko poważnie się pokonać!
  Anyuta logicznie zauważyła, miotając wroga i rzucając bosą stopą paczkę z materiałami wybuchowymi:
  - Dobrze jest mieć klub, źle być klubem!
  Alla, bijąc hitlerowców i rzucając granat bosą piętą, wypaliła:
  - Żeliwne pięści pomogą ci przetrwać, ale głowa dębu doprowadzi do śmierci!
  Maria całkiem logicznie zauważyła, kosząc faszystów:
  - Gdy władca nie ma króla w głowie, w kraju panuje anarchia, a sprzedają na próżno!
  Matryona, bijąc racjonalnie nazistów, zauważyła:
  - Korona nie jest na głowę, tylko na kapelusz!
  Alenka, miażdżąc Fritza, logicznie zauważyła:
  - Na głowie dębu i koronie siedzi niepewnie!
  Anyuta, strzelając bardzo celnie do nazistów, wydała:
  - Nieważne, jak mocny jest dąb, ale materiał na głowę jest najbardziej delikatny!
  Alla, energicznie strzelając do wroga, logicznie wywnioskowała:
  - Kto jest szefem klubu, ten wchodzi na głowę z kijem!
  Maria pieprzona przeciwniczka, wydała:
  - Polityk trzyma w rękach torebkę i pałkę, tylko jego pieniądze są drewniane, a pałka jest papierowa!
  Marusya logicznie zauważyła, rzucając bosą stopą cytrynę:
  - Jasna głowa, co najmniej nawiązuje do siwych włosów!
  Matrona, miażdżąc nazistów, zauważyła:
  - Może nie jesteś blondynką, ale pięknie jest mieć bystrą duszę, dziewczyny potrafią pokonać złych, aby inni mogli żyć szczęśliwie!
  Alenka, strzelając do nazistów, pisnęła:
  - Nie da się zbudować silnej obrony z dębów na samych pniach!
  Anyuta, strzelając, logicznie zauważył:
  - Jeśli polityk nie jest dzięciołem, to wyjmie żetony, nie tylko z wyborczego pnia!
  Alla agresywnie oświadczyła, powalając Niemców:
  - Choć polityk nie jest orłem, to za wyborców uważa wrony i dzięcioły!
  Maria, wycinając wrogów, zauważyła:
  - Jeśli pozwolisz politykom usuwać z siebie wióry, to zdecydowanie jesteś dzięciołem!
  Matrena, kosząc nazistów, wyraziła się:
  - Polityk z wyborcami to lis, ale dla siebie chomik to chomik!
  Marusya rzuciła granat bosą stopą i pisnęła:
  - Inteligentny polityk jest jak lis w kurniku, a głupi jak słoń w sklepie z porcelaną!
  Alenka, miażdżąc Fritza, wydała:
  - Zarządza się ciszą, polityk rozmową robi bałagan!
  Anyuta, rozpraszając nazistów granatem, pisnęła:
  - Polityk dużo mówi, zwłaszcza gdy chce się zamknąć!
  Alla agresywnie zauważyła, bijąc nazistów:
  - Kłócenie się z politykiem, że ubijanie wody w moździerzu, jeśli nie złamie się mięśnia języka, to zysk!
  Maria, miażdżąc wrogów i rzucając granat bosą stopą, zauważyła:
  - Polityk to mieszanka lisa i wilka, ale dużo świni!
  Matrena, strzelając do nazistów, warknęła:
  - Im bardziej lis jest politykiem, tym bardziej jest świnią!
  Marusya, kosząc Fritza, wydała:
  - W polityce istnieje ciągła menażeria, wilki, zające, kury, kogut i dzięcioły, tylko lis jest zawsze wybierany na króla!
  Alenka, miażdżąc nazistów, mruknęła:
  - Dyktator udający lwa to prawdziwa świnia!
  Anyuta agresywnie zauważyła, powalając wrogów strzałami:
  - Polityk uchodzi za lwa tylko wtedy, gdy wyborca jest doskonałym osłem!
  Alla, znokautując nazistów jak kurz z dywanów, wydała:
  - Polityk przybiera owczą skórę, ale dopiero krwiożerczość łączy go z wilkiem i solidnym baranem z pomysłowością!
  Maria, rzucając granat bosą stopą, zaćwierkała:
  - Lepiej, gdy władcą jest wilk w owczej skórze, niż baran w przebraniu lwa!
  Matryona, strzelając do wroga z dokładnością Robin Hooda, wydała:
  - Polityk beczy o pokoju jak owca, a wilcze kły grzechotają wojnę!
  Marusya, strzelając do wroga, krzyknęła:
  - Polityk chcący zdobyć głosy wyborców leje się jak słowik, ale trzyma ich za dzięcioły!
  Alenka, strzelając do nazistów, wydała:
  - Jeśli przemówienie polityka wydaje Ci się trylem słowika, nie bądź w tym przypadku wroną!
  Anyuta dowcipnie zauważyła, powalając nazistów:
  - Jeśli polityk śpiewa jak słowik, to uważa cię za odpowiednią grę!
  Alla, wycinając nazistów, zauważyła:
  - Polowanie na wyborców różni się od polowania w lesie tym, że myśliwy robi jak najwięcej hałasu!
  Maria, strzelając do wroga, krzyknęła:
  - Polityk w przeciwieństwie do kieszonkowca, kradnąc robi dużo hałasu, a rabując, przyjmuje pochlebstwa!
  Matryona, strzelając do wroga, zabulgotała:
  - Polityk też jest w pewnym sensie bogiem, ale lepiej w niego nie wierzyć!
  Marusia potwierdziła:
  - Polityk lubi obiecywać Księżyc jako wyborca, zapomina tylko dodać, że nie ma tam życia poza piaskiem!
  Alenka, odcinając przeciwników, mruknęła:
  - Biada nie z umysłu, ale z braku praktycznej pomysłowości!
  Anyuta, strzelając do wroga, pisnęła:
  - Wszystkie kłopoty świata nie wynikają z pieniędzy, ale z ich braku w odpowiedniej ilości!
  Alla, strzelając do wroga, wydała:
  - Język jest dany politykowi, aby ukryć swoje myśli, ale nie z jaką elokwencją polityk może ukryć swoją szarą nędzę!
  Maria zauważyła energicznie, strzelając do Fritza:
  - Jeśli żelazo pójdzie na łańcuchy, nie zostanie pozostawione na miecze, jeśli w przemówieniach rozleje się srebro, wtedy nie będzie z czego płacić!
  Matryona strzelając do wroga, mruknęła:
  - Czy polityk ma dar dotrzymywania obietnic? Posiada, ale nie bez powodu!
  Marusya, strzelając do nazistów, zauważyła:
  - Słoń narzuca wielką kupę gówna, a polityk-lis jeszcze większą górę słownej biegunki!
  Alenka dowcipnie zauważyła, miażdżąc nazistów:
  - Polityk obficie sypie słodki miód przemówień, topiąc wyborców w werbalnej biegunce!
  Anyuta, strzelając do przeciwników, wydała:
  - Słodka mowa polityka jest jak strumień miodu, tylko że płyniesz nim do śmietnika!
  Alla, strzelając do nazistów, zauważyła:
  - Polityk może spełnić obietnicę, tylko po to, aby wyborca uwierzył w niemożliwe!
  Maria, prowadząc bardzo celny ogień, wydała:
  - W wyborach bierze udział wielu polityków, ale nie ma kogo wybierać, kto jest kikutem, kto talią, kto lisem, kto świnią, kto niedźwiedziem - z irytacji pozostaje tylko jedno - do ryk!
  Matryona strzelił do nazistów i zauważył:
  - Politykowi, który często rozdziera gardło, należy porządnie kopnąć się w uszy!
  Marusya odcięła nazistów, powiedziała:
  - Polityk, w przeciwieństwie do słowika, nigdy nie śpiewa za darmo i ma lisy dar!
  Alyonka zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Polityk chce zostać orłem, ale wyborca nigdy nie ma praw ptaka!
  Anyuta zagruchała, strzelając do Niemców ze snajpera :
  - Dlaczego jesteś na prawach ptaka, bo umysł dzięcioła!
  Alla syknęła z agresją pytona:
  - Polityk ma wiele różnych piosenek, ale wszystkie mają jeden motyw: wybierz mnie!
  Maria, odcinając się od nazistów, mruknęła:
  - Wyborca jak bułka zostawia zająca, wilka, niedźwiedzia, ale lis polityczny i tak go pożera!
  Matrena zauważył, wycinając nazistów:
  - Polityk będzie liczył słodkimi przemówieniami na intelekt muchy, na tryl słowika, na wzgląd na dzięcioła, ale jego świńską esencję widać okiem jastrzębia!
  Walcząc z nazistami Marusya dodaje z uśmiechem:
  - Kobieta też jest dobrym politykiem i przynajmniej daje szansę, że spełni obietnicę wierności i sprawi przyjemność!
  Dlatego dziewczyny bohatersko bronią miasta i dają wielką nadzieję.
  . ROZDZIAŁ 4
  Na przełomie września i października walki o Astrachań nadal trwały, a naziści posuwali się na południe wzdłuż wybrzeża Morza Kaspijskiego. Nastąpił nieubłagany postęp nazistów... Na południu naziści zdobyli miasto Ordzhonikidze i rozpoczęli szturm na Grozny.
  W tym mieście bohatersko toczyły się także wojny sowieckie.
  Batalion dziewcząt dowodzony przez Tamarę wykazał się desperacką determinacją i odwagą.
  Tamara oddała serię z karabinu maszynowego, a gołymi palcami rzucała granaty, mówiąc:
  - Chwała naszej Ojczyźnie ZSRR!
  Anna, strzelając celnie do nazistów, a także rzucając bosą piętą ładunek wybuchowy, krzyknęła:
  - Chwała bohaterstwu!
  Akulina, strzelając do wroga, krzyknęła:
  - Za Ojczyznę i honor!
  Wiktoria, strzelając do Fritza i rzucając bosymi palcami granat z zabójczą siłą, warknęła:
  - Zmiażdż Wehrmacht bohaterstwem!
  Olympias, zdrowa dziewczyna, dała linię wrogom, znokautowała Fritza i wybaczyła:
  - W świętej wojnie będzie nasze zwycięstwo!
  Tamara, strzelając do nazistów i ponownie rzucając granat bosą stopą, zauważyła:
  - Żołnierz musi mieć siłę dębu, ale nie dębową głowę!
  Dziewczyny wystrzeliły. Wokół masy ruin dymią ruiny. Następuje eksplozja za eksplozją. Dym unosi się w niebo. Wszystko wokół płonie.
  Zniszczenia na masową skalę.
  Piękna, bosa blondynka Anna, rzucając granat, rozdzierając nazistów, bredzi tak:
  - W każdym dębie jest zagłębienie, w każdym główce dębu jest dziura, z której wypływa mózg!
  Akulina strzelając do wroga i rzucając granat swą zgrabną, opaloną, bosą stopą, pisnęła:
  - Jeśli jesteś mądry jak dąb, ugniesz się jak osika!
  Victoria, ta rudowłosa dziewczyna, również z gołymi, opalonymi, wyrzeźbionymi nogami, zaćwierkała:
  - Jeśli nie masz lisiej przebiegłości, spadną z ciebie trzy skórki!
  Olimpiada, zdrowa, wysoka, duża, umięśniona blondynka, odwróciła się, bosą stopą rzuciła granat i pisnęła:
  - Jeśli jesteś głupi jak dąb, rozerwą cię jak lepki!
  Obok nich przeczołgał się chłopiec. Błysnął czarnymi obcasami i rzucił w nazistów ładunek wybuchowy. Potem pisnął:
  - Młody żołnierz lepszy niż zgrzybiały generał!
  Tamara znów się odwróciła. Bosą stopą rzuciła granat z zabójczą siłą i krzyknęła:
  - Za każdy swój nowy garnitur polityk ściąga od wyborców trzy skóry!
  Akulina, strzelając do wrogów i uśmiechając się agresywnie, warknęła:
  - Będziesz mądry jak dąb i zostaniesz obdarty ze skóry jak królik!
  Anna, strzelając do wroga i rzucając bosymi stopami granaty, podkopując czołgi, ćwierkała:
  - Przebiegły lis zedrze nawet trzy skóry z lwa, jeśli jest baranem z umysłem!
  Wiktoria, strzelając do nazistów i rzucając bosą piętą morderczy prezent, wydała:
  - Jeśli nie chcesz zostać lisem, będziesz skomleć jak głodny pies!
  Igrzyska olimpijskie skosiły Fritza. Potem rzuciła granat bosą stopą i zaćwierkała:
  - Polityk to lis, a potem patroszy wyborców-kurczaki w świetle dziennym!
  Rośnie ryk kanonady. Potężne " Sturmtigery " wyruszają do bitwy . Wystrzeliwują bomby o napędzie rakietowym. I niszczą całe budynki, miażdżąc domy na raz. A szturmowcy krążą po niebie. Strzelają rakietami w pozycje sowieckie. Zrzucają bomby. Już widać Panther-2, maszynę bardziej zaawansowaną niż Panther, z potężną armatą 88 mm.
  Niemiecki samochód ma węższą i mniejszą wieżę oraz przysadzisty kadłub. Taki potwór, jeśli się miota, to się rzuca. I co najważniejsze, niezbyt ciężki, z mocniejszym silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych.
  Tamara bosą stopą rzuciła granat w Panterę-2 i zagruchała:
  - Będziesz głupi jak kikut, wyrwą go jak lepkie, nie tylko przebiegłe lisy, ale i tchórzliwe zające!
  Anna, strzelając do nazistów i kosząc przeciwników, rzucając bosymi stopami cytryny, wywnioskowała:
  - Nawet orzeł, przebiegły lis, może zdemaskować mokrego kurczaka!
  Akulina, odcinając wrogów i przebijając ich celnymi strzałami, wydała:
  - Człowiek marzący o roli lwa często staje się osłem zaoranym przez lisa!
  Victoria, tnąc przeciwników seriami i rzucając bosymi stopami coś śmiercionośnego, wrzasnęła:
  - Człowiek ma lwie ambicje, osły upór, niezdarność niedźwiedzia, wdzięk słonia, ale jego lis zawsze potrafi go zwabić!
  Igrzyska Olimpijskie dały zwrot w stronę wroga. Skosiła go niczym kosiarka i warknęła:
  - Lis koloru czerwonego, polityk w cholernym garniturze!
  Intensywność bitwy stale rosła. Miasto zostało zniszczone przez nazistów z armat gazowych, które miały większą moc niż Katiusza. I bardzo trudno było stawić opór nazistom. Ale batalion bosych, półnagich dziewcząt walczył z ogromnym zapałem. A dziewczyny prawie nie umarły, mężczyźni dostali więcej.
  Tamara strzelając do nazistów i rzucając granaty gołymi palcami, krzyczała:
  - Kobieta pokonuje silnych mężczyzn, wykorzystując ich słabości, polityk przekonuje słabych wyborców, ewidentnie przesadzając!
  Anna odcinając wrogów i kosząc ich kulami, jednocześnie oddając bosą piętą ładunek wybuchowy, wydała:
  - Kobieta jest najsprytniejszym politykiem, nie musi się uczyć, żeby być lisem, ale musi umieć założyć buty, pozostając boso!
  Akulina odcinając przeciwników precyzyjnymi seriami i używając bosych palców szczekała:
  - Kobieta też kocha młodość, ale zieleń dolara jest jej droższa niż zielony wiek patrona!
  Victoria, ta rudowłosa suka, oddała śmiercionośną serię, złamała linę i pisnęła:
  - Zieleń młodości dziewczyny przyciąga zielone rachunki od mężczyzn grubych z dolców!
  Olimpias, strzelając do wrogów i rzucając bosą stopą kolejny prezent, wypaliła:
  - Nie goń za zielonym dolarem, kłopoty też mają zielone oczy, a skorupa jest chrupiąca!
  Walka staje się coraz bardziej zacięta. Śmigają śmiercionośne pociski. Rozbijali i niszczyli pozycje sowieckie, przewracając działa baterii. I pędzą nowe samoloty, i dudnią działa szturmowe. Chmury pyłu wznoszą się w niebo.
  Tamara strzelając bezlitośnie do nazistów, wzięła i rozdała perłę, przed którą bosą stopą rzuciła granat:
  - Wierząc w Boga, nie zniżaj się do poziomu zwierzęcia: człowiek nie jest uległą owcą ani śmierdzącą kozą!
  Anna, walcząc z wrogiem i rzucając bosymi stopami dary śmierci, zauważyła:
  - Zarabianie na wierze ludzi jest tym samym, co wylewanie gnoju na złoto, wykiełkuje nieufność!
  Akulina niszcząc Panterę, agresywnie dmuchnęła :
  - Wierząc w niedzielę, nie dochodź do siedmiu piątków w tygodniu!
  Victoria, strzelając bardzo celnie do nazistów i agresywnie ich kosząc, zauważyła:
  - Wiara w wieczny płomień piekielny gotuje mleko zabobonu, z którego usuwa się pianę, łotrzykowie z religii!
  Olimpias, bohaterka, mordując nazistów i rzucając bosymi stopami granaty o kolosalnej niszczycielskiej mocy, zauważyła:
  - Tylko pniaki i dęby wierzą w piekielne ognisko wiecznego płomienia, dające się obrać jak lepkie!
  Tamara wystrzeliła ze zdobytej bazooki, błysnęła bosymi obcasami i zaćwierkała:
  - Jak świeci płomień wiecznego ognia piekielnego? Blask złotych monet w kieszeniach oszustów religijnych!
  Anna, strzelając do wroga i mordując nazistów z kolosalną celnością, wydała:
  - Łotrzykowie wykorzystują Boga do napełnienia kieszeni i dają się oszukać nie tylko z pustą głową!
  Akulina oddała zwrot wrogowi. Rzuciła granat bosymi palcami i pisnęła:
  - Religijni łotrzykowie zdzierają z owiec trzy skóry, łamią rogi kozłom, ważny jest dla nich tylko zysk, a wiara służy siekaniu!
  Victoria rzuciła bosą piętą bombę trocinową, wysadziła wroga i pisnęła:
  - Uczciwy ksiądz jest jak wilk wegetariański, tylko wiara jest zawsze uczciwa, a jej używanie jest egoistyczne!
  Olimpiada uderzyła wroga karabinem maszynowym. Skosiła wroga i kopnęła gołą piętą wiązkę granatów, co przewróciło czołg Lion. Potem krzyknęła:
  - Każda religia to bajka, z tej fantazji czerpie się jedynie zyski w naprawdę bajecznych proporcjach!
  Tak dziewczęta dzielnie walczą w Groznym. I pokazują się z najwyższego punktu widzenia męstwa.
  A pozostałe dziewczyny z całą odwagą bronią Astrachania. Wykazują także najwyższą akrobację i hart ducha.
  Dziewczyny walczą bardzo dobrze.
  Alenka rzuciła granat bosą stopą, rozszarpała nazistów i gruchała, szczerząc zęby:
  - Kto pozwala wieszać makaron na uszach, będzie wiecznie głodny!
  Anyuta, kosząc w ten sposób nazistów, zgodziła się:
  - Nie będziesz mieć makaronu na uszach!
  Alla oddała serię w kierunku nazistów, bosą stopą rzuciła śmiercionośny granat i krzyknęła:
  - Makaron na uszach to danie na ostatnią chwilę wywołujące mdłości!
  Maria dowcipnie zauważyła, szczerząc zęby i rzucając bosymi palcami ładunek wybuchowy:
  - Jeśli to jest Bóg, nikt nie wie, ale nieustannie krzyżują człowieka, jakby był podobieństwem Chrystusa!
  Marusya, ruchając Fritza, wzięła to i krzyknęła, uśmiechając się agresywnie:
  - Człowiek stara się opanować moc Bożą, ale jak dotąd otrzymuje tylko ukrzyżowanie nie według Boga!
  Matryona, odwróciła się, skosiła nazistów i zdradziła, mrugając agresywnie do przyjaciół:
  - Serce człowieka dąży do dobroci, umysł do zysku, a żołądek do obżarstwa i w końcu wciąga swoje stopy w otchłań!
  A w Astrachaniu toczą się zacięte bitwy. Miasto nad Wołgą jest kluczowym punktem sowieckiej obrony. A tutaj takie bitwy szaleńczo się gotują. Jakby w czajniku bulgotało.
  Nadlatują ciężkie, śmiercionośne samoloty. Yu-288 to bardzo potężna maszyna. I zrzuca bomby z kolosalną wytrwałością.
  Alenka krzyczy, strzelając serią do nazistów i rzucając granat bosą stopą:
  - Jeśli ktoś ma inteligencję goryla, będzie orał jak koń i jadł jak pies!
  Anyuta bosą stopą uruchomiła morderczy dar śmierci, rozwaliła nazistów i bełkotała:
  - Człowiek daje się założyć obrożę, ale żeby orać, trzeba go uderzyć biczem przymusu!
  Alla rzuciła cytrynę bosą piętą i mruknęła:
  - Polityk ma dużą kieszeń, ale jest tylko nieistotnym kieszonkowcem!
  Maria, strzelając do przeciwników, syknęła:
  - Polityk, który obiecuje wyborcom księżyc z nieba, dochodząc do władzy, opuszcza księżycowy krajobraz i marudzi z głodu na luminarkę!
  Matryona, śmiejąc się ogłuszająco, zauważyła:
  - Diabeł w każdej polityce namawia do zajęcia miejsca Boga Wszechmogącego, tylko polityk ma bardzo mało talentu!
  Marusya, strzelając do wrogów i pewnie ich kosząc, zauważyła:
  - Człowiek stara się stać się wszechmocny, ale jego postęp moralny nie czyni go lepszym!
  Dziewczyny najwyraźniej są dowcipne w najwyższym stopniu.
  A wojna toczy się po molestowanym torze. Samoloty odrzutowe są testowane w III Rzeszy. I to też jest dość poważny argument w sporze z ZSRR.
  Hitler oczywiście nie jest zbyt szczęśliwy. Wojna się przeciąga, a Rosja uparcie stawia opór, choć też ulega. Bitwy toczą się jak w ujściu wulkanu.
  Koniec października. Kałmucja zostaje całkowicie zdobyta, a naziści posuwają się przez Dagestan.
  Sukcesy faszystów, choć skromne, są stałe. Flota Czarnomorska jest na skraju zniszczenia.
  Cała załoga niszczyciela składa się z dziewcząt. Piękna załoga, szczerze mówiąc. Dziewczyna ma na sobie kamizelkę i biegnie boso, a jej okrągłe obcasy błyszczą.
  Alicja, dowódca niszczyciela, śmiało rozkazuje zaatakować faszystowski krążownik. Wystrzeliwuje torpedę i zauważa:
  - Na wojnie, jak w dobrym teatrze, następna akcja jest nieprzewidywalna, łzy na pewno popłyną!
  Andriana jest jej partnerką, dowodzącą całym stadem dziewcząt. Biegały migocząc nago, na okrągłych obcasach i piszczały. Założyli urządzenie kopalniane.
  Andriana ryknęła:
  Wierzę, że cały świat się przebudzi
  Będzie koniec faszyzmu...
  I zaświeci słońce
  Oświetlamy drogę komunizmowi!
  Weronika, strzelając z armaty do nazistów, mruknęła:
  - Na wojnie jak w filmie: akcja wciąga, nigdy się nie nudzi, tylko, niestety, naprawdę zabija!
  Niszczyciel z gołymi nogami, opalonymi, smukłymi, bardzo pięknymi dziewczynami skacze z boku na bok. Jest rzucony jak piórko.
  Alicja, tupiąc swoimi wyrzeźbionymi, bosymi stopami, krzyknęła:
  - Jeśli nie będziesz spokojny, podczas wojny ziemia będzie spokojna!
  Andriana, strzelając celnie z armaty, zauważył:
  - Dziewczyna, która potrafi walczyć, jest rycerzem!
  Alice poprawiła się, strzelając:
  - Nie, ona jest bohaterką!
  I wojownicy wybuchnęli śmiechem. I pokazał języki. I nogi piękności, takie wdzięczne, a na pokładzie pozostały ślady krwi. Potężne dziewczyny.
  I nago, ich obcasy są takie okrągłe i pełne wdzięku.
  Alicja przypomniała sobie, jak została wzięta do niewoli, a hitlerowcy głaskali ją po podeszwach cienkim, rozpalonym do czerwoności biczem. Tutaj jesteś prawie nagi wiszący na wieszaku. Twoje bose stopy są schowane w kolbie. I łaskoczą cię rozpalonymi do czerwoności prętami. Tutaj i do szkarłatnego sutka kauteryzowane jest czerwone żelazo.
  Alicja była torturowana i torturowana przez kilka dni. Jednak dziewczynie udało się uciec.
  Powiedziała funkcjonariuszowi straży, że zna miejsce nad morzem, gdzie wrzucono pojemnik ze złotem ewakuowany z Sewastopola. Faszysta dał się na to nabrać.
  Cóż, Alicja, pomimo wszystkich tortur, zachowała odwagę. Rozwiązali ją i ze związanymi rękami wsadzili do łodzi. A bosymi stopami, lekko poparzonymi na stojaku, była w stanie podnieść pistolet i zastrzelić dwóch faszystów. Następnie odwiązała liny i odpłynęła. Sprytnie to sprawdziła. I zdobył szacunek dziewcząt.
  Ze wydziału specjalnego próbowali się do niej przyczepić , ale Alicja zagroziła funkcjonariuszom specjalnym , że spowodują wypadek, a także powieszą ją na suce. Przestraszyli się.
  Alicja jest bardzo waleczną dziewczyną...
  Nawet dowcipnie wydedukowała:
  - Kat uwielbia topór z broni, ale w bitwie ma niezdarną umiejętność!
  Andriana zgodziła się z tym, bijąc swoje wyrzeźbione nogi:
  - Nadal można gotować zupę toporem, ale tego, co napisano bohaterskim piórem, nie można wyciąć toporem kata!
  Juliana jest bardzo piękną dziewczyną. Ma tylko cienki materiał w paski na piersi i majtki. Ale ona jest taka cudowna i piękna. Nogi wszystkich dziewcząt na niszczycielu są nagie i bardzo uwodzicielskie.
  Kiedy Niemcy dostają się do niewoli, zmuszeni są całować dziewczęta okrągłe, nagie pięty. I więźniowie posłusznie to robią. I liżą pięty dziewcząt i całują się z wielką przyjemnością.
  Juliana śpiewała:
  - Nie jesteśmy złymi rabusiami,
  Nie chcemy zabijać...
  Ale gołe pięty bolą,
  Chcę wszystkich walnąć w twarz!
  Dziewczyny oczywiście potrafią delektować się każdym sukcesem.
  Andriana, tupiąc bosymi obcasami, wydała:
  - Och, nowe granice, nie rozśmieszaj mnie!
  Alicja zgodziła się:
  - Nieograniczone możliwości dla tych, którzy nie wyznaczają sobie granic!
  Weronika klepnęła bose stopy, stuknęła bosymi obcasami i zauważyła, szczerząc zęby:
  - Najsilniejsza osoba nie pociągnie za sobą nieznośnych ambicji!
  Andriana zauważyła dowcipnie, szczerząc zęby i strzelając z armaty:
  - Człowiek jest daleko od Boga, bo nie jest daleko od makaka w naśladowaniu natury!
  Weronika, miażdżąc strumienie nacierających nazistów precyzyjnymi strzałami, mruknęła:
  - Polityk z ambicjami jest bogiem, z twarzy w metodach, a w korzystaniu z wyników to zwyczajna świnia!
  Radzieckie dziewczyny walczą dobrze. Ale są oczywiście niemieckie, a także piękności w bikini i boso.
  Na przykład Gerda jest rzadkim wojownikiem.
  Ona i jej partnerzy zasiedli na najnowszym czołgu "Panther" -2.
  Dziewczyny strzelają do żołnierzy radzieckich i ryczą.
  Jesteśmy złymi wilkami, wycofujemy się, nic dobrego!
  A oni mrugają oczami...
  Gerda za pomocą bosych palców rzucała się na żołnierzy rosyjskich i piszczała z radości:
  - Kto za życia nie jest wilkiem, z niego schodzą trzy skóry, kto w myślach nie jest lisem, jest wypatroszony jak kurczak!
  Charlotte również trafiła celnym pociskiem, przebijając radziecki czołg, zmiażdżyła pancerz i krzyknęła:
  - Wilk jest zawsze głodny, człowiek zawsze niezadowolony, a polityk nie może powiedzieć ani słowa prawdy!
  Krystyna, bardzo celnie strzelając do wroga i trafiając rosyjskie czołgi śmiercionośnym pociskiem, zauważyła:
  - Lis ma cenne futro, ale lisie zapewnienia polityków są nic nie warte!
  Magda chwyciła i wycelowała pistolet w wroga, bosymi palcami u nóg, miotała się i chrząkała:
  - Więcej jest mleka od kozy niż od polityka, który jest baranem z rozumem!
  Gerda, kontynuując celne strzelanie do pojazdów radzieckich, zauważyła:
  - W wyborach politycy są jak pomiędzy dżumą a cholerą, chociaż politycy są o wiele bardziej zaraźliwi w swojej schizofrenii!
  Charlotte uderzyła trzydzieści cztery i rozrywając wieżę, powiedziała:
  - Polityk ma wilczy nos na zdobycz, ale sam jest gotową świnią do patroszenia!
  Christina zręcznie wystrzeliła pocisk gołymi palcami i powiedziała:
  - Polityk to baran, który pędzi na tron lwa, a gdy dotrze na szczyt, zamienia się w lisa patroszącego wyborców kurczaków!
  Magda agresywnie zauważyła, posyłając gołymi palcami sowieckie działo samobieżne w prezencie śmierci:
  - Nie wierzą politykom, ale głosują, muzyki nie rozumieją, ale chętnie słuchają, makaronu nie jedzą, ale chętnie przylegają do uszu!
  A ich Panther-2 pracuje bardzo aktywnie. I wysyła pocisk bardzo dokładnie.
  Niemiecka maszyna bardzo pewnie miażdży wszystkie radzieckie czołgi.
  Gerda strzela i śpiewa:
  - Raz, dwa, trzy - zerwij z radą!
  Charlotte strzela bardzo celnie, trafia wrogów i gwiżdże:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  Christina, strzelając za pomocą bosych palców u nóg, przebijając się przez trzydzieści cztery, dodała:
  - Zamoczymy wszystkich naszych wrogów w toalecie!
  Magda rzuciła się na wroga i wypaliła:
  - Ojczyzna nie wierzy łzom!
  Gerda pisnęła:
  - I damy złym oligarchom mózg!
  Charlotte dowcipnie zauważyła, trafiając pociskiem w radziecką haubicę:
  - Złoto tylko wygląda pięknie, w rzeczywistości ludzkość zawsze cierpiała z powodu tego metalu, stała się arogancka!
  Krystyna, strzelając do wroga, wyraziła się dowcipnie:
  - Po odsłonięciu piersi kobiecie łatwiej jest zedrzeć z mężczyzny trzy skóry!
  Magda, strzelając do przeciwników, pierwotnie zauważyła:
  - Dziewczyny z bosymi stopami, mężczyźni w kaloszach!
  Oczywiście dziewczyny na zbiorniku są pełne wdzięku. A piloci są najfajniejsi wśród Fritzów.
  Albina i Alvina to najgroźniejsze asy we wszechświecie. Tutaj osiągnęli już liczbę pięciuset zestrzelonych samolotów każdy. Wyprzedza ich tylko Marsylia. Został odznaczony Krzyżem Wielkim Żelaznego Krzyża za 500. samolot floty radzieckiej. Ale Albina i Alvina zaczęły walczyć znacznie później i dlatego wkrótce wyprzedzą Marsylię.
  Albina i Alvina za 500. samolot otrzymały Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  A teraz walczą z czerwonymi pilotami.
  Albina wciska guziki gołymi palcami, zestrzeliwuje pięć sowieckich samolotów na raz i piszczy:
  - Jeśli mężczyzna ma mądre buty, zawsze siedź w kaloszu!
  Alvina, strzelając do rosyjskich samolotów i powalając je gołymi palcami, zauważyła:
  - Naga noga kobiety z czasem włoży w kalosz każdy but!
  Albina, strzelając bardzo celnie do pojazdów radzieckich, odpowiedziała dowcipnie, szczerząc zęby:
  - Mężczyzna, który często patrzy na gołe, kobiece nogi, usiądź w kaloszu!
  I obie dziewczyny, powalając jeszcze kilka Jaków, pisnęły:
  - Stopa kobieca bosa, dobrze układa się pod piętą i doskonale komponuje się z kaloszem!
  Wojowników widać tutaj z dużej wysokości.
  Ale jeśli są wspaniali niemieccy piloci, to są też piękne radzieckie dziewczyny-członkinie Komsomołu.
  którzy walczą z wielkim zapałem. Udało im się także zestrzelić hordy Trzeciej Rzeszy.
  Anastasia Vedmakova wzięła go i gołymi palcami powaliła Niemca i pisnęła:
  - Mężczyzna jest gotowy wywrócić się na lewą stronę, aby zedrzeć dziewczynie buty!
  Akulina Orłowa, strzelając do nazistów, dowcipnie zauważyła:
  - Możesz wywrócić każdy but na lewą stronę za pomocą gołego kobiecego obcasa!
  Anastazja również uderzyła Fritza i pisnęła:
  - Bosa stopa kobiety wywróci każdego mężczyznę na lewą stronę, nawet jeśli będzie ostatnim butem!
  Akulina Orłowa znokautowała Focke -Wulfa i syknęła, odsłaniając piękne zęby;
  - Jeśli chcesz wywrócić mężczyznę na lewą stronę - zdejmij buty, jeśli chcesz założyć mu kalosz, odsłoń piętę!
  A dziewczyny zaśpiewały zgodnie:
  We wszechświecie szaleje wojna,
  Zmiażdżyć, by zabić bez powodu...
  Szatan się uwolnił
  A śmierć przyszła z nim!
  
  I kto zatrzyma przepływ,
  Krwawe i szalone rzeki...
  Wiązka lasera trafi w Twoją skroń,
  I w mgnieniu oka mężczyzna zniknął!
  
  I taki chaos
  Zalało wszechświat...
  Smutny los ludzkości
  Znoś ból i cierpienie!
  Dziewczyny mogą mieć częściowo rację. Wojna nie jest szczęściem. Ale jednocześnie jest to także rozrywka.
  Dwóch niemieckich pilotów, Eva i Gertrude, walczą w modyfikacjach szturmowych Focke -Wulf. Atakują radzieckie cele naziemne z powietrza.
  Eve, wystrzeliwując i wypuszczając rakietę, zauważa:
  - Dlaczego dzieciństwo jest boso, bo bosa stopa kobiety sprawia, że mężczyźni tracą głowy, jakby byli chłopcami!
  Gertruda uderzyła w rakietę, wciskając bosą piętę w pedał i rozbijając bunkier armii radzieckiej, i pisnęła:
  - Pragnienie zobaczenia nagiej kobiety powoduje, że mężczyzna wywraca się na lewą stronę!
  Eva uderzyła ponownie, uderzyła w trzydzieści cztery, rozbijając wieże i dowcipnie zauważyła:
  - Aby rozebrać kobietę, musisz najpierw założyć jej dobre buty!
  Gertruda uderzyła przeciwnika gołym, okrągłym obcasem swojej zgrabnej stopy i zauważyła:
  - Rozbierając się we właściwym czasie, kobieta biznesu zdziera mężczyźnie trzy skóry!
  Ewa wystrzeliła rakietę w kierunku sowieckich bunkrów i krzyknęła:
  - Kobieta, która z czasem się rozbierze, nie stanie się bosym i całkowicie obutym mężczyzną!
  Gertruda po wymordowaniu wojsk radzieckich potwierdziła:
  - Kobieta bosa włoży but na mężczyznę, włoży go w kalosz, wywróci go na lewą stronę i uczyni go ostatnim boso!
  Tutaj oczywiście logika dziewcząt jest taka, że nie można się z nią kłócić. A dziewczyny walczą boso i w bikini.
  I kochają pięknych młodych mężczyzn i ogólnie takich, że są po prostu super.
  A jeśli zaśpiewają, zabije się stu ludzi!
  Oto dziewczyny, po obu stronach godne i bardzo piękne, tak że w rzeczywistości mężczyźni wywracają się na lewą stronę!
  . ROZDZIAŁ 5
  Miasto Grozny, całkowicie otoczone przez wojska hitlerowskie, upadło na początku listopada 1943 r. Batalion z dziewczynami wyrwał się z kotła i wycofał się do Shali.
  Były już góry i nierówny teren i wygodniej było utrzymać obronę. Niemieckie czołgi, zwłaszcza Maus, ważyły dość dużo i walka z nimi w górach była zupełnie niewygodna. Wycofano już czołg T-3, ale nadal produkowano T-4 w zmodernizowanej wersji. Chociaż jest to moralnie przestarzałe. Ale nadal mógł walczyć z T-34-76. I walcz dobrze. Jego działo było jeszcze potężniejsze i miało większą prędkość wylotową niż trzydzieści cztery.
  Tamara i dziewczyny walczyły w Shali. Dziewczyny próbowały utrzymać tę bardzo dużą górską wioskę - prawdziwe miasto.
  Piękności walczyły bardzo dzielnie.
  Tamara rzuciła granat bosą stopą, oddała serię i zagruchała:
  - Za Ojczyznę ZSRR!
  Anna otworzyła ogień do nazistów. Lżejszy T-4 próbował wspiąć się na zbocze. Dziewczyna, rzucając granat bosą stopą, strąciła nazistowską maszynę i pisnęła:
  - Za naszą matkę Ojczyznę!
  Akulina, strzelając do Fritza i gołą piętą, serwując śmiercionośnego owiniętego w folię, vyaknula:
  - Ojczyzna jest zawsze święta!
  Weronika, strzelając do wroga i rzucając cytrynami gołymi palcami, powiedziała:
  - Dla rosyjskich gigantów!
  Olympias, ta gigantyczna kobieta, również gołymi palcami rzuciła w nazistów granatem i pisnęła:
  - Za komunizm!
  Tamara, prowadząc celny ogień do nazistów i obcinając ich jak wióry z drzewa, wydała:
  - Im więcej dębów w armii, tym silniejsza nasza obrona!
  Anna zauważyła, szczerząc zęby i strzelając do nazistów z ogromną precyzją i wściekłością:
  "Zniszczę was wszystkich".
  Czołg "Lion", duży pojazd z długą lufą działa. Tutaj ma najnowsze działo 105 mm, długość lufy 100 EL. I okazuje się, że jest to bardzo długa broń. A ten pień wystaje ze śmiercionośną siłą.
  Akulina strzela z bazooki do nazistów i piszczy:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Victoria też strzela i ryczy:
  - Chwała Bohaterom Rosji!
  Olimpiada potwierdza, strzelając do nazistów i rzucając granat gołymi palcami:
  - Największa chwała!
  Dziewczyny, trzeba przyznać, są fenomenalne i bardzo miłe. A ich chłód jest kolosalny.
  Tamara strzelając do wroga i szczerząc zęby, mówi:
  - Za Rosję i wolność do końca!
  Anna, strzelając do wroga, mówi agresywnie, rzucając granat bosymi palcami:
  Sprawmy, aby nasze serca biły zgodnie!
  I mrugnij do swoich partnerów.
  Akulina też da swoją kolej, jak będzie kosić przeciwników i ryczy:
  - Za moje zwycięstwa przez dach!
  Akulina Pietrowska nie jest prostą dziewczyną. Musiała wiele przejść. W szczególności została przyłapana na kradzieży i była aresztowana. Przeszła także przez kolonię dziecięcą-młodzieżową. No cóż, nic, przeżyła. Boso szła przez zaspy, ale stała się tylko zdrowsza i silniejsza.
  Victoria walczy z szaleńczą furią. Dał zwrot przeciw wrogowi. Fritz powalił upadek. Następnie gołymi palcami u nóg rzuciła granat. Motocykl się przewrócił.
  Dziewczyna zagruchała:
  - Za potężne granice!
  Olympias walczy z bardzo dziką wściekłością. Jej ciosy są mocne i miażdżące. Ona jest naprawdę potworną dziewczyną. I tak miażdży przeciwników. Zatem naziści aktywnie eksterminują. Nie daje im najmniejszych szans.
  Olimpiada ryczy z całych sił:
  - Chwała kosmicznemu komunizmowi!
  Tamara, strzelając do nazistów, ryczy:
  - Chwała komunizmowi Lenina!
  Anna strzela do przeciwników i piszczy:
  - Za ZSRR!
  Akulina, kosząc wrogów i warcząc, piszczy:
  - Dla najwyższych akrobacji!
  Wiktoria, strzelając do nazistów, wypaliła:
  - Za najbardziej fenomenalne zwycięstwa!
  Olympias, miażdżąc nazistowski czołg, mruknął:
  - Za komunizm ZSRR!
  Tamara też strzela. Strzela bardzo celnie, osłaniając przeciwników precyzyjnymi seriami. Kosi jak kosa i piszczy:
  - Chwała czasom komunizmu!
  Anna, strzelając do faszystów i odcinając ich precyzyjnymi zamachami kosy, woła:
  - Wielka chwała bohaterom!
  I rzuca granaty gołymi palcami. To jest kobieta.
  Akulina odcina Krautom i ryczy agresywnie:
  - Za komunizm!
  A jego muskularne ciało drga.
  Victoria także pokonuje nazistów. I gołymi palcami rzuca w przeciwników mordercze prezenty i kwiczy:
  - Za wielkość świata!
  Olympias strzela także do wrogów. Powala ich jak puch pałką i ryczy:
  - Chwała wielkiemu komunizmowi!
  A gołymi palcami rzuca granat ze śmiertelną siłą, rozdzierając wrogów na strzępy.
  W ten sposób pięciu zebrało wrogów i wykosimy ich, wytępimy i zmiażdżymy.
  Niemcy zostali zatrzymani i całkowicie ugrzęźli. Tutaj stało się to trudne i kłócą się.
  Oto miotacze gazu, którzy działają agresywnie. I zniszczyć pozycje sowieckie.
  Bije i " Sturmtigr " z dystansu na wroga - Armię Czerwoną.
  Niemieckie dziewczęta strzelały z dział samobieżnych i celnych "Niedźwiedź" i jak uderzały nim w wroga. I są naprawdę i gruntownie popierdoleni. A pocisk ważący półtora centa rozbija radzieckie okopy i bunkry.
  Wojownik Frida ryczy:
  - Za naszą największą Trzecią Rzeszę!
  I mrugnij do swoich partnerów. Potem faszystowskie dziewczyny z bosymi stopami znów wystrzelą.
  I muchy ryczące i niszczycielskie. A kiedy wybucha, powstaje cały lejek z ziemią wrzącą od ciepła.
  Tak, Niemcy całkowicie przejmują wojska radzieckie. Na niebie leci jeden z pierwszych samolotów TA-152. Wielozadaniowy pojazd, taki jak Focke -Wulf, ale bardziej zaawansowany, szybki, zwrotny, wyposażony w potężną broń i zbroję. Może być używany zarówno jako myśliwiec, jak i samolot szturmowy.
  Dla żołnierzy radzieckich samochód, powiedzmy, może stać się dużym problemem.
  Helga leci na TA-152 i atakuje kilka radzieckich czołgów, które próbują zbliżyć się do Shali. Dziewczyna dobrze strzela. Rozbija dach wieży pierwszej trzydziestu czterech i ryczy:
  - Jestem bojową pięknością!
  A potem atakuje drugi samochód, który próbuje przyspieszyć. Ale zmiana biegów nie jest taka łatwa.
  TA-152 przebija tę ofiarę armatą 37 mm.
  Helga odpowiedziała i zaśpiewała:
  - Wpadłem w poślizg, pośliznąłem się gdzieś, poślizgnąłem się!
  I mrugnęła do siebie... Tutaj próbuje zaatakować Jak-9. Niemka z łatwością go powala, naciskając spust bosą stopą i pewnie mruga, mówiąc:
  - Jestem naprawdę świetny!
  Helga sprawia wrażenie dziewczyny o wielkim temperamencie. I prowadzi krwawe eksperymenty z wrogami.
  A jeśli powieje, to nikomu nie będzie to wydawać się małe.
  Helga strzela do pojazdów radzieckich i piszczy:
  - No cóż, nie da się żyć zgodnie z umysłem!
  A z gołymi piętami jak trafić w ster. To jest dziewczyna - do wszystkich dziewcząt, dziewczyno.
  A jeśli ryczy....
  Albina i Alvina na niebie są również bardzo aktywnymi i walczącymi wojownikami.
  A dziewczyny, samoloty Rosji, myślą, niszcząc to, że życie jest dobre i że życie jest dobre.
  I gołymi palcami kierują działa lotnicze na cele. Samochody radzieckie nie przetrwają. A dziewczyny biły je w ten sposób. Nie dają ci najmniejszych szans.
  Tak, były walczące dziewczyny,
  Tak, mówią, co jeszcze ...
  Odważnie zaatakowali Rosję,
  Dosłownie szatan!
  Albina jest wojowniczką w szyku bojowym i ryczy pod nosem na całe gardło:
  -Będzie super, przebiorę się ! Super mistrz!
  I to z gołą piętą , a także uderzając w klawiaturę i rozdzierając przeciwników na drobne kawałki.
  Alvina, strzelając do przeciwników, ryczy na całe gardło:
  - A kogo znajdziemy w lesie,
  A kogo znajdziemy w lesie...
  Nie będziemy z tego żartować,
  rozerwiemy to na kawałki!
  Rozerwiemy cię!
  I z gołą piętą, jak doda wroga do śmiertelnego uścisku. To jest dziewczyna - wszystkie dziewczyny są najfajniejszymi dziewczynami!
  Wojownik najbardziej bojowego hacka. I taki bojowy i agresywny jak pantera.
  A wielkie niemieckie koty atakują. Szturm na Astrachań. I niszczyć w dużych ilościach domy żołnierzy radzieckich.
  I umierają, ale nie poddają się. Takie walki szaleją.
  Gerda oczywiście jest na czele ataku i gotowa do walki. Fotografuje więc bardzo podobnie do Robin Hooda w bikini. A to wszystko fajna kobieta.
  A jeśli włoży też facetowi szkarłatny sutek do ust.
  Jej "Pantera"-2 działa. Nawiasem mówiąc, nieco inną modyfikację czołgu osiodły dziewczyny z armatą 75 mm 100 EL. Jest mocny i szybkostrzelny. Tak, a zapas pocisków jest większy niż w armacie 88 mm.
  Gerda strzela gołymi palcami i krzyczy:
  - Raz, dwa, trzy... Łza napalmem!
  Charlotte również strzeliła za nią i krzyknęła:
  - Cztery, osiem, pięć - zagrajmy szybko!
  Kristina miotała się, przedzierając się przez radziecki czołg i ćwierkała:
  - Odważnie przystąpimy do walki o władzę nazistów...
  Magda strzelała z bosych stóp i ćwierkała agresywnie:
  - I zabijemy ich wszystkich - wszystkich komunistów!
  Dziewczyny zachowują się ekstremalnie i szalenie agresywnie. A ich "Pantera" -2 celnym strzałem przewraca radziecką haubicę.
  Dziewczyny chichoczą i śpiewają:
  - Chwała naszemu światu...
  Z kolei Elżbieta trzydziestego czwartego przeprowadza dziki atak. I nagą piętą naciska spust. I powala wroga, wrzeszcząc:
  - Niech będzie komunizm!
  Katarzyna z gołymi palcami wysyła pocisk o śmiercionośnej sile, przebija wroga i piszczy z całych sił:
  - Za wielką Rosję!
  Elena strzelała do nazistów. Pocisk uderzył w czoło Pantery i odbił się rykoszetem.
  Dziewczyna warknęła:
  - Komunizm będzie z nami!
  Eufrazja również miażdżyła wroga gołymi palcami. Uderzyła T-4 i wypaliła:
  - Chwała komunizmowi!
  To są walczące dziewczyny. A sposób, w jaki strzelają, pociski latają bardzo pięknie, a sama trzydzieści cztery jest w ruchu. I spróbuj ruszyć z takiego samochodu. To niezwykle trudne.
  Ale dziewczyny wchodzą, walczą w bikini i bosymi stopami. Wojownicy są wspaniali i cudowni.
  A jeśli się spieprzą, nikomu nie będzie to wydawać się małe. I wysyłają pociski z dziką furią.
  Elizabeth, używając bosych palców u nóg, strzelając do wroga i powalając wrogów, zaćwierkała:
  - Chwała ideom komunizmu! Chwała naszej Ojczyźnie!
  Catherine również strzeliła, gołymi palcami, uderzając Krautów i piszcząc:
  - Za Ojczyznę i zwycięstwo do końca!
  Elena, strzelając do przeciwników, odpowiedziała agresywnie, szczerząc perłowe zęby i mrugając szafirowymi oczami:
  - Nasz kosmiczny komunizm jest sławny!
  Efrasia strzelając do wroga, trafiając go z kolosalną, fenomenalną celnością, wydała:
  - Za Ojczyznę i Stalina - zdrowie!
  Dziewczyny są oczywiście zadziorne i każdy może...
  Nadszedł już grudzień 1943 roku.
  Alenka i jej zespół również walczą w Astrachaniu i nadal tam walczą. Bohaterka walczy.
  Alenka wybucha, kosi linię nazistów, po czym gołymi palcami rzuca dar śmierci i ryczy:
  - Człowiek jest podobny do gibona, tylko niestety częściej intelektem niż potencją!
  Anyuta, strzelając do wroga i odcinając wrogów, dała gołą piętą ładunek wybuchowy i zaćwierkała:
  - Ten człowiek ma ośli upór, ambicję lwa, ale w rzeczywistości jest kozą!
  Alla, strzelając celnie do Fritza, pisnęła:
  - Mężczyzna dla kobiety jest jak miejsce na krowę, bez niego nie można się obejść, ale podejście jest obrzydliwe!
  Maria, strzelając do nazistów, żartobliwie odpowiedziała:
  - Co łączy mężczyznę z toaletą w damskiej toalecie - fakt, że kobiety beczą tylko na mężczyzn!
  Marusya, odcinając nazistów i rzucając granaty gołymi palcami, vyaknula:
  - Kobieta to przebiegły lis, który może pożreć każdego lwa niczym królika!
  Matryona, kosząc nazistów i gołymi palcami, wyrzucając najemników, mruknęła:
  - Kobieta potrzebuje mężczyzny jak chłopiec do bicia, on nie bije mężczyzny, wtedy nie będzie życia!
  Alenka, strzelając do Fritza, krzyknęła:
  - Kobieta potrzebuje mężczyzn jak świńskich rogów, tylko futro podarowane przez mężczyzn jest drogie!
  I ekipa dziewcząt z gołymi nogami, jak się śmiać, szczerząc zęby i rzucając granaty gołymi palcami.
  Wojownicze dziewczyny pędzą. Ich żywioł do walki, ich żywioł do walki!
  Wygląda na to, że Astrachań nie zamierza się poddać. Jeśli chodzi o dziewczyny tutaj, naprawdę walczą.
  Siły zbrojne III Rzeszy są kolosalne. Nowe dywizje czołgów są tutaj tak potężne. Rośnie produkcja zbiorników. Nie ma bombardowań, można dostarczać siłę roboczą z posiadłości włoskich, francuskich, belgijskich i holenderskich w Afryce.
  A także z Afryki do wydobywania ropy naftowej, wolframu i wielu pierwiastków, w tym uranu.
  Oznacza to, że nowe czołgi są stemplowane. W szczególności pojawienie się "Pantery" -2, lepiej chronionej i mocniej uzbrojonej, z mocniejszym silnikiem, ma niebagatelny wpływ na przebieg wojny.
  Czołgów i samolotów jest coraz więcej. Prace nad Yu-488 są już ukończone. Pierwszy samolot produkcyjny III Rzeszy z czterema silnikami. Bardzo mocny i szybki. Jego zaletą jest stosunkowo niewielka powierzchnia skrzydeł, dzięki której bombowiec może latać z prędkością 700 kilometrów na godzinę. Oznacza to, że sowieccy myśliwce na pewno go nie dogonią.
  Zatem ZSRR ma nowy problem. Siły Armii Czerwonej są faktycznie wyczerpane. Dzieci w wieku szkolnym trafiają do maszyn. Nastolatki od czternastego roku życia już walczą, niemal oficjalnie. Chłopcy są oczywiście mądrzy i ogólnie dobrzy wojownicy. W młodym wieku jeszcze łatwiej jest się schować i wspiąć na drzewo. A umiejętności wojskowe opanowuje się szybciej. Nastolatkowie walczą równie dobrze jak dorośli, trudniej ich trafić. Tak, i psychologicznie trudniej jest strzelać do dzieci.
  W Niemczech jest sporo kobiet-snajperów i dla kobiety jest niezręczne i krępujące strzelanie do zbyt młodych wojowników...
  Tak, zaczęli wzywać ZSRR od czternastego roku życia. A także oddany pod broń i emerytów. W wojsku było coraz więcej kobiet. Szczególnie chętnie przyjmowała płeć piękną w oddziałach czołgowych i lotniczych oraz u snajperów. Kobiety są dobrymi snajperami . A ponieważ są zwykle mniejsze od mężczyzn, wygodniej jest im walczyć w czołgach, a także w lotnictwie. Często nastolatki walczyły także w czołgach. Należy zauważyć, że chłopcy i kobiety są bardziej wrażliwi na swoją skórę, a ich samoloty i czołgi są mniej narażone na trafienia niż dorośli mężczyźni. Niezłe nastolatki i to w roli snajpera. Chłopiec może wczołgać się do węższej szczeliny, przebrać się lub wspiąć się na drzewo. Często w armii zaczęli spotykać się bojownicy w wieku poniżej czternastu lat.
  Wojna pochłania zasoby ludzkie. A terytorium to staje się coraz mniej kontrolowane przez ZSRR. I wciąż trzeba odeprzeć liczną piechotę Japonii. Tak, są też dobre czołgi samurajskie, a zwłaszcza działa samobieżne. Pojawiły się także w serii z czołgiem średnim, porównywalnym siłą do T-34 i jeszcze silniejszym w przednim pancerzu.
  Niedocenianie Japonii jest więc niebezpieczne. A do wojny z nią potrzebni są żołnierze.
  Stalin jest zdenerwowany i coraz częściej wpada w szał. 25 grudnia 1943 r. wydano rozkaz rozstrzelania członków rodzin poddających się, w tym dzieci od dwunastego roku życia, a młodszych skierowano do kolonii pracy.
  Coraz częściej używano oddziałów zaporowych. I strzelali aktywniej i stosowali tortury.
  Stalin stał się po prostu nie do zniesienia. Beria jako pierwszy próbował wynegocjować odrębny pokój z nazistami. Ale Hitler nie chciał pokoju. Chciał całkowicie podbić ZSRR. Zwłaszcza, gdy sojusznicy są poza jego kontrolą i zasięgiem.
  Samoloty odrzutowe opracowano w III Rzeszy. Przede wszystkim ME-262, ale ten myśliwiec potrzebował bardziej niezawodnych silników, aby nie ulegać zbyt częstym awariom.
  Arado , jak i projekt Yu-287 wydawały się obiecujące .
  Najnowszy TA-152 sprawdził się w praktyce, jako maszyna wielozadaniowa i bardzo szybka. Ogólnie rzecz biorąc, wojsko niemieckie było nadal silniejsze w powietrzu. Co więcej, radzieckie Jak i Laggies , ze względu na brak aluminium, okazały się cięższe i mniej zwrotne od maszyn referencyjnych. Tak więc jakość lotnictwa radzieckiego spadła do poziomu krytycznego. ME-309 ze swoim potężnym uzbrojeniem, nawet biorąc pod uwagę problemy ze zwrotnością, dobrze radził sobie z pojazdami radzieckimi, wypierając ME-109. A TA-152 powinien był zastąpić Focke -Wulfa.
  Niemcy to więc mniej więcej hokej.... Ale prace nad techniką zostały przeprowadzone.
  Na przykład Lev-2 zapowiadał się jako pierwszy czołg z nowym schematem układu. Umieszczając skrzynię biegów i silnik w jednym bloku przed czołgiem oraz przesuwając wieżę do tyłu, Niemcy zaoszczędzili na wale caddy i obniżyli wysokość pojazdu. W rezultacie "Lion" -2 okazał się znacznie lżejszy, a przez to szybszy.
  Ze względu na trudności wojenne produkcja czołgów ciężkich w ZSRR prawie się zatrzymała, w serii prawie wszystko zostało ujednolicone zgodnie z T-34-76. Dlatego naziści w projekcie stworzenia nowego czołgu głównego nie zamierzali już tworzyć zbyt grubego pancerza bocznego. A "Lew" mógł zmieścić pięćdziesiąt pięć ton z silnikiem o mocy 1200 koni mechanicznych. Jednakże masę czołgu Lev-2 można było jeszcze bardziej zmniejszyć poprzez zmniejszenie kalibru działa. To pierwsze stało się wyraźnie zbędne. Co więcej, trzydzieści cztery miały pancerz niskiej jakości, a nawet przestarzałe niemieckie działo kal. 37 mm zaczęło już je penetrować.
  Stalin był wyraźnie wkurzony... I miotał grzmoty i błyskawice... Ale nie mógł nic zrobić...
  W Nowy Rok Niemcy rozpoczęli szturm na niezajętą jeszcze część Astrachania w delcie Wołgi. Obecność wielu barier rzecznych, trudny teren i bliskość Morza Kaspijskiego pozwoliły Armii Czerwonej zacieśnić obronę Astrachania i utrzymać go jeszcze lepiej niż Stalingrad. Co więcej, radzieckie dziewczęta wykazały niezrównane bohaterstwo.
  A na Kaukazie, zwłaszcza zimą, bardzo trudno jest poruszać się po górach. To prawda, że Niemcy poruszali się wzdłuż wygodniejszego wybrzeża Morza Kaspijskiego. Machaczkała stała się granicą, na której wojska radzieckie, zgromadziwszy wszystkie swoje siły w pięść, próbowały powstrzymać nazistów.
  Ale amunicja, która była dostarczana tylko drogą morską, nie wystarczyła...
  Tamara walczyła desperacko ze swoim batalionem bosych dziewcząt.
  Wojowniczki walczyły zawzięcie, wykazując się niezrównanym bohaterstwem i wielką odwagą.
  I prawie nago walczyli w zimie i mrozie.
  Tamara rzuciła bosą stopą granat i oddała serię, miażdżąc przeciwników i piszcząc:
  - Za ZSRR!
  Anna również rzuciła granat gołymi palcami i zaćwierkała:
  - Za komunizm!
  Akulina oddała celną serię, znokautowała wrogów i krzyknęła:
  - Za wielkość Rosji!
  Wiktoria biła na wroga, zaczęła go kosić, obcinając mu brodę jak brzytwa i mruknęła:
  - ZSRR stanie!
  Olimpias, strzelając do wroga i rzucając gołymi palcami ładunek wybuchowy, wypaliła:
  - Za Ojczyznę i zwycięstwo do końca!
  Tak walczą dziewczyny. Działają desperacko i z kolosalną determinacją.
  Tamara podczas strzelania zauważyła:
  - Diabeł ich nie zabierze i wtedy my je zabierzemy!
  Walka tutaj jest brutalna, a jednocześnie konstruktywna...
  Anastazja Witczakowa walczy na niebie... Jej twarz wykrzywia się nawet z wściekłości i kwiczy:
  - Chwała epoce komunizmu!
  I gołymi palcami celuje w cel armatą lotniczą i strąca samoloty wroga, po czym wrzeszczy:
  - Za sukcesy w pracy!
  Akulina Orłowa, powalając przeciwników, pewnie ryczy, szczerząc zęby:
  - O tak wielki komunizm, na całej planecie!
  Pilot krzyczy:
  Nawet dzieci nas znają!
  I gołymi palcami kieruje działo lotnicze na cel, rozbija wroga i piszczy:
  - W imię epoki komunizmu!
  Spójrzmy prawdzie w oczy, dziewczyna jest terminatorem i płonącym płomieniem. Żaden wulkan nie może się z nim równać.
  Akulina Orłowa śpiewała:
  - Już, jaki dzień śni mi się wiara w Boga, jestem taki leniwy, że nie chce mi się modlić!
  I agresywnie mrugnęły piękności.
  Oto walki...
  A samoloty dziewcząt są przestarzałe. I to jest ich solidny minus. A także ciężki i niezbyt zwrotny ...
  Jeden z walczących chłopców został zestrzelony i nie zdążył wyskoczyć ze spadochronem. I to oczywiście jest jego kolosalny wyczyn.
  Dziewczyny walczą w powietrzu i bawią się...
  Albina i Alvina walczą na dobrych myśliwcach ME-309 i oczywiście aktywnie zdobywają punkty.
  Dziewczyny są bardzo dumne ze swojego sukcesu...
  Albina zestrzeliła radziecki samolot za pomocą eleganckiej, bosej stopy i pisnęła:
  - Za nasze orły!
  Alvina za jednym zamachem zmiażdżyła trzy rosyjskie samochody i wrzasnęła:
  - Za nasze sokoły!
  Dziewczyny słynnie zabrały się do pracy... Ale lubią też torturować rosyjskich żołnierzy.
  Tutaj schwytano czternastoletniego chłopca-pilota. A piękności dziecięcych okrągłych obcasów były dla niego smażone. A potem zaczęli polewać nagich wodą z lodem.... Następnie wrząca woda i ponownie lodowata woda.
  Takie są walczące piękności....
  Albina śpiewała:
  -Za nasze kły, pazury, zęby, pięści!
  Alvina krzyknęła z całych sił:
  - Chcą dobrej walki!
  A dziewczęta nadal czyniły cuda gołymi palcami i zestrzeliwały radzieckie samoloty.
  Jednak odpowiedzieli na nie także rosyjscy piloci. Alice i Angela właśnie przesiadły się na Jak-9. I zmiażdżmy Niemców, a jednocześnie śpiewajmy;
  Jesteś ucieleśnieniem walecznego kraju,
  Towarzyszu Lenin i towarzysz Stalin...
  W ZSRR wszyscy ludzie są naprawdę równi,
  A pięści są z żelaza i stali!
  
  Dla Lenina bestia Adolf się nie boi,
  Teraz przywódcą jest Włodzimierz, towarzyszu Stalin...
  Trafiliśmy Fritza w oko, a nie w brwi,
  Wszyscy naziści zostali rozerwani na kawałki!
  
  Rosja to moja ojczyzna
  Wielka, bezgraniczna Ojczyzna...
  Wszystkie narody są jedną rodziną,
  Już niedługo będziemy żyć w czasach komunizmu!
  
  Uczyńmy nasz kraj silniejszym
  Niech Rosja szybko zmieni kolor na zielony...
  Raczej uderzymy faszystę w czoło,
  I uwierzcie mi, nasza moc nie zamienia się w kamień!
  
  A Jezus jako przywódca jest całkiem niezły,
  On jest naszym Panem i Białym Bogiem Wszechświata...
  A Führer zostanie bardzo mocno pobity,
  W końcu nasza sprawność pozostała niezmieniona!
  
  Tak, w imię naszej Ojczyzny, święta,
  Będziemy zaciekle walczyć z Fritzem...
  Dziewczyna biegnie boso po śniegu,
  Ona chce walczyć w wściekłym gniewie!
  
  Tak, Stalin stał się teraz sowieckim przywódcą,
  Taki wspaniały, odważny i zręczny...
  dotyka Rosji ,
  Chociaż moc Lucyfera jest z tobą!
  
  Możemy dopaść Hitlera, uwierz mi,
  Choć obdarzony demoniczną mocą...
  Jeden Hitler to drapieżna bestia,
  Chociaż trzeba przyznać, że Fritzowie nie są kretynami!
  
  Krótko mówiąc, wejdziemy do berlińskich myśliwców,
  Tam Lenin, czyli Stalin, będzie z nami...
  Faszyści jak szczenięta łatwo się rozdzierają,
  I wierzcie, że nasze siły nie osłabną!
  . ROZDZIAŁ 6
  Nadszedł nowy rok 1944... Pomimo bardzo trudnej sytuacji na frontach, w ZSRR trwały prace nad stworzeniem nowej technologii. Szczególnie duże nadzieje wiązano z czołgiem IS-2 i jego potężną bronią. Działo kal. 122 mm mogłoby stać się potężnym argumentem w wojnie z nazistami. Nadzieje pokładano także w T-34-85 z mocniejszym działem, dużą wieżą, ale takim samym kadłubem i podwoziem.
  Gorzej było z samolotami. Jak-3 nie mógł zostać wprowadzony do produkcji ze względu na brak wysokiej jakości duraluminium, a LAGG-7 ze względu na nowy silnik nie mógł zostać wprowadzony na rynek bez zmniejszenia produkcji.
  Stalin zdecydował więc, że na razie głównym radzieckim myśliwcem będą Jak-9 i LAGG-5, a samolot szturmowy Ił-2 będzie łatwy w produkcji i wytrzymały. A w czołgach stopniowe przejście na T-34-85 i IS-2.
  Choć żeby nie było spadku produkcji...
  A front pękał w szwach, Niemcy zdobywali Kaukaz. Machaczkała upadła, a oni już zbliżali się do granic Azerbejdżanu!
  Tutaj Tamara walczyła ze swoim batalionem kobiecym. Znowu dziewczęta w łachmanach i tunikach, boso, walczyły z przeważającymi siłami wroga.
  Tamara oddała serię w kierunku nazistów, zabijając część wrogów. A potem bosymi palcami rzuciła granat o śmiercionośnej sile i zaćwierkała:
  - Chwała ZSRR!
  Anna bardzo celnie strzelała do nazistów. A gołymi palcami rzucała granaty o śmiercionośnej sile, rozrywając przeciwników na strzępy.
  Potem krzyknęła:
  - Chwała komunizmowi!
  Akulina, strzelając do wroga, odcięła faszystowską piechotę. Ścięła Fritza, rzucając granat bosymi stopami i pisnęła:
  - Za Rosję, naszą wielką matkę!
  Wiktoria, strzelając do wroga i rzucając w niego granatami bosą stopą, zauważyła:
  - Za wielką Ojczyznę!
  Olimpias, również strzelająca z karabinu maszynowego, wrzasnęła:
  - Chwała czasom wielkiego komunizmu!
  Zawodniczki są niesamowite...
  Walczą, jak przystało na piękności...
  Tamara walcząc przypomniała sobie początek wojny. Jak musiała uciekać przed wojskami niemieckimi. Wtedy usłyszała huk wystrzałów. Dziewczyna opuściła kanonadę. Jej przyjaciółkę Tatianę Niemcy złapali i zabrali nowe buty, zdarli biżuterię i kolczyki. I zawieźli ją boso do niewoli... Tatyana była córką sekretarza komitetu regionalnego i nieczęsto musiała chodzić bez butów. Chodzenie boso jak zwykły człowiek jest upokarzaniem dumy i boli delikatne podeszwy. Dziewczyna moczyła nogi we krwi i jęczała przy każdym kroku.
  Tamara również miała na sobie nowe buty, które dostała, i pocierała obcasy po długim spacerze. I zdjęła buty, poszła boso. To dziewczyna ze wsi, która spełniła swój obowiązek na Ukrainie. Jej nogi w dzieciństwie chodziły po górskich zboczach. A to z pewnością nie da się porównać z drogami na równinie. To prawda, że \u200b\u200bjej modzele już zniknęły z podeszwy i chodzenie nie jest zbyt wygodne. Ale stopy szybko znów stwardniały. I prawie nie cierpiała.
  Ale Tatyana wkrótce straciła nogi tak bardzo, że nie mogła już chodzić. Niemcy by ją zastrzelili, ale zlitowali się nad pięknością. Wsadzili mnie na wóz, ale w zamian kazali mi śpiewać. Tatyana miała przyjemny głos i zaśpiewała im kilka neutralnych politycznie piosenek.
  Co stało się z nią dalej, Tamara nie wiedziała. Sama chodziła po lesie, dotykała bosymi stopami, guzków, guzków, gałązek i nawet była zadowolona. To wtedy, gdy idziesz po ostrych kamieniach gór, nawet zrogowaciałe podeszwy, jeśli idziesz przez długi czas, staje się ostre i bolesne. A jeszcze bardziej nieprzyjemne jest chodzenie po cierniach. Kiedy wbijają się w podeszwy, staje się to znacznie bardziej bolesne, nawet dla szorstkich podeszew dziewczynki.
  Tamarę podczas kampanii pokonało zmęczenie i głód. Dziewczyna jadła jagody, a to nie wystarczyło. A Niemcy szybko posuwali się naprzód. W ukraińskich lasach Tamara, przyzwyczajona do życia w górach, nie znała zbyt dobrze drogi. Zgubiłem się i wylądowałem z tyłu.
  A teraz jak zaszczuty kot w lesie. Potem dziewczyna złapała Niemców na motocyklu. Zatrzymali samochód z wózkiem, aby nabrać wody. A Tamara podkradła się do karabinu maszynowego i jak ten odcina go od wroga. I tnij niepewnie, ale dokładnie. A naziści padają i wiją się w agonii. Tamara ich wykańcza. Przesunęła jedną gołą piętę do brody, upadł. I dziewczyna go złapała.
  Następnie piękność wsiadła na motocykl i naciskając pedał bosą stopą, zjechała.
  Dlatego poruszanie się jest o wiele przyjemniejsze niż chodzenie boso.
  Tamara śpiewała po drodze:
  - Miło, bracia, miło, fajnie, bracia, żyć! Nie musisz smucić się z naszym atamanem!
  Tak powstało pole bitwy.
  A teraz walczy z nazistami niczym terminator z Komsomołu. Ale siły są nierówne i batalion dziewcząt jest zmuszony się wycofać. Bitwy gotują się tutaj jak woda w gigantycznym kotle nad wulkanem.
  Anna, strzelając i rzucając granat z zabójczą siłą gołymi palcami, zauważyła:
  - Na wojnie wszystkie środki są dobre, z wyjątkiem samobójczych!
  Akulina, strzelając do wroga, powalając nazistów, zauważyła:
  - We wszystkim będziemy pierwsi!
  A goła pięta dziewczyny dała dar zniszczenia.
  Victoria, strzelając do nazistów i tnąc wrogów automatycznymi seriami, wrzeszczała:
  - Nie będzie litości dla wrogów!
  I mrugnęła do swoich towarzyszy.
  Olimpia rzuciła nagimi, wyrzeźbionymi nogami ciężki pęk granatów i pisnęła:
  - O wielkość najbardziej humanitarnego dworu świata i komunizmu!
  Wojownicy są tutaj naprawdę wspaniali i przypominają epokę kosmiczną.
  Walczą z wielką zaciekłością.
  Ale naziści wciąż postępują na Kaukazie. W lutym 1944 Niemcy i Turcy zjednoczyli się, dzieląc wojska radzieckie na dwie nierówne części.
  Führer zażądał wykończenia ZSRR. Astrachań nadal nie ustępował. Naziści jak zawsze w mundurze bojowym... Pierwsze ME-262 walczą w powietrzu. Warto zaznaczyć, że nie wywołały one sensacji. Przy dużej prędkości trafienie z dział lotniczych kal. 30 mm nie jest zbyt wygodne. Tak, należy to potraktować poważnie. ME-262 ma również pewne problemy ze względu na dużą wagę. Zwłaszcza ze zwrotnością.
  Bardziej skuteczny w użyciu TA-152, który zakochał się w pilotach i stał się koniem pociągowym. W rzeczywistości samochód i bombowiec pierwszej linii, a także myśliwiec i samolot szturmowy. Pojawiły się nawet pomysły, aby całkowicie przenieść niemieckie lotnictwo na ten samolot. Wśród jego zalet należy wymienić przeżywalność i szybkość oraz potężną broń, odpowiednią zarówno dla samolotu szturmowego, jak i myśliwca.
  Coraz aktywniej wykorzystywany jest także modernizowany ME-309. ME-109 jest nadal w służbie i nie jest usuwany ze względu na niezmniejszanie produkcji. Pojawiła się nawet nowa modyfikacja ME-109 "K" z mocniejszym silnikiem, uzbrojonym w pięć wiatrówek jednocześnie. Takiej maszyny nie da się tak łatwo pokonać.
  ME-309 otrzymał także mocniejszy silnik i skośne skrzydła. Bardzo niebezpieczny samochód. Radzieccy piloci nadal latają starymi samolotami, a ich jakość tylko spada. Jak na razie jednak Jak-9 nie jest taki zły, jest dość zwrotny i nie potrzebuje nadmiernej prędkości.
  Wojska niemieckie są mocne... Były spory o czołg T-34-85. Czy warto pogrubić pancerz wieży? Przecież w tym przypadku waga wzrośnie. I należy zauważyć, że jakość radzieckiej zbroi spadła. Brakuje pierwiastków stopowych, a jakość spawania lub odlewania spadła do poziomu krytycznego.
  Ale dziewczyny walczą jak bohaterki...
  Potem zbiornik Elizabeth zostaje zepsuty i dziewczyny wychodzą. Boso i w bikini biegają po śniegu, zostawiając zgrabne ślady.
  Catherine zauważyła ze złością:
  - Jesteśmy całkowicie uduszeni!
  Elena zauważyła ze złością:
  Ale i tak zwyciężymy!
  Elizabeth wystrzeliła z pistoletu, trafiając niemieckiego motocyklistę i mruknęła:
  - Uderzyłem Niemca! Jak on będzie mi odpowiadał!
  Eufrazja zauważyła energicznie:
  - Tam kończą swoje życie i nie uciekają z powrotem!
  Catherine była agresywną dziewczyną i śpiewała:
  - W naszej wściekłości śpiewamy hymny imperium!
  Dziewczyny biegają dla siebie, a ich nagie, okrągłe obcasy błyszczą.
  Chłopiec, widząc dziewczyny, z przerażeniem zapytał je:
  - A skąd przyszedłeś boso?
  Elżbieta odpowiedziała:
  - Wykonajmy manewr taktyczny!
  Chłopak zaćwierkał:
  - Raz, dwa - smutek nie jest problemem,
  Nigdy nie powinieneś się wycofywać!
  Trzymaj nos i ogon wyżej za pomocą fajki,
  Wiedz, że prawdziwy przyjaciel jest zawsze przy Tobie!
  Catherine zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Wiedz, że prawdziwy przyjaciel jest zawsze z tobą!
  Elena krzyknęła:
  - Nie bój się! Wrócimy....
  I wszystkie cztery dziewczyny krzyknęły chórem;
  Wierzę, że cały świat się przebudzi
  Będzie koniec faszyzmu...
  I zaświeci słońce
  Droga, oświecająca komunizm!
  Wojownicy są gotowi rozerwać każdego Niemca... A boso na śniegu są tacy seksowni i piękni. Jakie piękne są te dziewczyny, jak kwitnące i niewiędnące róże.
  Cóż, Hitler nie żartuje, a wokół naszej Ojczyzny kręci chmury. Zatapia zęby w samym sercu i pije jej krew!
  A dziewczyny zostawiają za sobą bardzo piękne ślady. Niemcy idą tymi śladami, padają na kolana i patrzą zachłannie. To są dzicy wojownicy. A Niemcy całują ślady dziewcząt.
  A Anastasia Witchakova i Akulina Orlova walczą na niebie. Dwie cudowne dziewczyny.
  Anastazja, zestrzeliwując nazistów i zawracając samolot gołymi palcami, zaśpiewała:
  - Będziemy walczyć o lepsze jutro!
  Akulina, odcinając nazistom ogony, bosymi palcami, zaćwierkała:
  - Pocałujmy się!
  A dziewczyny znowu biją Niemców bez litości i ceremonii. Oto, jacy są mądrzy.
  Anastazja zawróciła ponownie Jak-9 i piszcząc, bełkotała:
  - Tak się nazywa komunizm!
  Akulina zgodziła się z tym:
  Wierzę, że cały świat się obudzi...
  Anastazja, powalając Niemców, mruknęła:
  - Nasza ojczyzna jest naszym słońcem!
  I takie są tutaj walczące dziewczyny, najwyższa klasa radziecka.
  I Niemcy to rozumieją, bardzo ciężko. A operacje wojskowe się rozwijają...
  W marcu hitlerowcy rozpoczęli szturm na Baku. Następuje atak na duże miasto pełne ropy. Walki są zacięte.
  Niemcy ostrzeliwali Baku ciężką artylerią.
  I zbombardowany przez szturmowców. Ale bomby zrzucają także pierwsze, najnowsze Yu-488, które wyróżniają się kolosalną mocą. Te maszyny to po prostu bestie.
  Na jednej z nich Gertruda, Ewa i Frida. Piękne dziewczyny, mając wspaniały widok, zrzucają bomby na pozycje sowieckie. I zabijają żołnierzy Armii Czerwonej i cywilów.
  Baku płonie... Dym unosi się w słupach. Szyby naftowe płoną, wszystko płonie.
  Gertruda mówi z uśmiechem:
  - Bóg kocha Niemcy!
  Eva, naciskając bosą piętą na dźwignię i zrzucając bomby, zgadza się:
  - Oczywiście! Jesteśmy rasą wybraną!
  Frida zaśpiewała agresywnie:
  - Nasi ludzie są wybrańcami nieba!
  I mrugnęła do swoich partnerów. To są tu dziewczyny i walczą, po prostu ucieleśnienie agresywności. I walka z presją.
  Gertruda oddała serię z wiatrówek i zaćwierkała:
  - O wielkość naszej Ojczyzny!
  Ewa, strzelając do przeciwników, potwierdziła:
  - Za kolosalną wielkość!
  Widać, że dziewczyny szybko opanowały samoloty. To są walczące dziewczyny.
  I nie można ich wygrać po prostu w karty. I młócą wrogów w dzikim szale.
  Frida zauważyła:
  - Jestem kobietą wielkich marzeń i urody!
  Następnie ponownie wystrzeliła z dział lotniczych, zestrzeliwując radzieckie myśliwce, które próbowały zaatakować niemieckiego potwora.
  Tak, w stosunku do nazistów istnieje poczucie, że nie mogą się oprzeć.
  Baku jest atakowane.
  Tamara i jej batalion walczą o to miasto. Dziewczyny walczą desperacko i wykazują niezrównane bohaterstwo.
  Tamara odwróciła się, gołymi palcami rzuciła granat, rozpędzając Niemców i ich najemników, pisnęła:
  - Za moją bezgraniczną Ojczyznę!
  I mrugnęła do swoich towarzyszy. To wojowniczka na najwyższym poziomie, która nie ma sobie równych.
  Chociaż oczywiście inne dziewczyny nie są złe. Powiedzmy, że walczą bardzo dobrze.
  Anna na przykład wzięła, położyła nazistów, jak uderzeniem sierpa.
  I zaćwierkał:
  - Za ZSRR!
  I swoją gołą piętą dała morderczy prezent śmierci.
  Akulina strzelając do wroga pisnęła:
  - Za moją Ojczyznę!
  I z gołymi palcami, jak rozpocząć prezentacje anihilacji, które eksterminują wszystkich z rzędu.
  Victoria walczy ze swoimi wrogami, działając desperacko i zdecydowanie. Nokautuje przeciwników seriami. Następnie gołymi palcami rzuca śmiercionośne granaty. I krzyczy:
  - O idee komunizmu!
  Olimpiada też walczy. A ta bohaterska dziewczyna swoimi gołymi, umięśnionymi nogami rzuci całe pudełko materiałów wybuchowych. A czołg Lew się przewróci.
  Wojownik zawoła:
  - Ale pasaran !
  Walczące dziewczyny i bardzo piękne. Nigdy się nie poddawaj i nigdy się nie poddawaj. Mają moc terminatorów.
  A siły są bardzo nierówne... Baku ogarnia pożar. Wojska radzieckie nie mają wystarczającej ilości amunicji. I to jest główny problem.
  Wielu poddaje się w rozpaczy.
  Gerda i jej zespół zmuszają niewolników do całowania ich nagich stóp. Ci, którzy posłusznie to robią i liżą sobie pięty.
  Następnie dziewczyny ponownie wchodzą do Panther 2 i strzelają. Radzieckie działa wybijają...
  Prawie cały Kaukaz został już zdobyty. Jednak Erewan nadal się broni. Bohatersko walczy miasto Poti - ostatni port, w którym nadal przebywają resztki Floty Czarnomorskiej.
  I tam walczą dziewczyny różnych narodowości. A oddział bosych Gulnazi walczy . Piękna Gruzinka i ma drużynę dla dziewczynki.
  Gulnazi rzuca bosą stopą worek z materiałami wybuchowymi, rozrywa nazistów i piszczy:
  - Chwała wielkości światowego komunizmu!
  Tamila, jej partnerka, również rzuca bosą stopą śmiercionośny granat, rozdzierając Turków i kwiczy:
  - Za Ojczyznę!
  Masza to dziewczyna z Rosji, odwraca się i rzuca bosymi palcami wybuchową moc, łamiąc nazistów, krzyczy:
  - Chwała czasom światowego komunizmu!
  Margarita również wykonuje celny zwrot. Zmiażdżyła nazistów i wysłała prezent w postaci morderczej śmierci bosą piętą, miażdżąc przeciwników i pisząc:
  - Za nasze zwycięstwo!
  Tak dziewczęta walczą bohatersko. I naprawdę nie da się ich zatrzymać i nie da się ich zawrócić. To po prostu wojowniczki i super. A jeśli będą walczyć, to jak bohaterowie i nadludzie !
  Ale, niestety, trudno jest przeciwstawić się nazistom i ich przeważającym siłom. Na niebie Albina i Alvina zdobywają pewne konta. A tak wiele samolotów zostało zestrzelonych, że niemożliwe jest ich zatrzymanie.
  Albina, zestrzeliwując gołymi palcami kolejny radziecki samolot, śpiewała:
  - Nie da się nas pokonać, myśliwy zamienia się w zwierzynę!
  Alvina, odcinając przeciwników i energicznie wykręcając głowę na potężnej szyi, zaćwierkała:
  - Chwała epoce nowego porządku aryjskiego!
  A także daje gołą piętę ...
  Każda z dziewcząt zestrzeliła już ponad pięćset samolotów i otrzymała Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  To po prostu niewiarygodne piękności. A jeśli wrogowie III Rzeszy są już pokonani, to tych diabłów nie da się zatrzymać. Ponad 500 zestrzelonych samolotów tylko w pobliżu Marsylii. To zjawisko jest oczywiście na górze. Hitler zdecydował się nawet zatwierdzić szósty stopień Krzyża Kawalerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Otrzyma go ten, kto jako pierwszy przekroczy tysiąc zestrzelonych samolotów. A efekt będzie po prostu fenomenalny.
  Albina zestrzeliła pięć radzieckich samolotów na raz jedną serią z działek lotniczych kalibru 30 mm i naciskając spust gołymi palcami, zagruchała:
  - Chwała naszej sile!
  Alvina, kosząc sowieckie samochody i zacinając wrogów gołymi palcami, wypaliła:
  - Wielka chwała bohaterstwu!
  A wojownicy mrugnęli do siebie!
  Walczą jak zawsze w bikini i boso i to jest ich siła. Dziewczyny to po prostu supermężczyźni-kobiety. Choć służą złej sprawie. I uwielbiają smażyć iskrą po piętach schwytanych pionierów. Tutaj są dziewczyny. Brutalne, ale urocze.
  Albina powiedziała kiedyś:
  - Na świecie nie ma dobroci, jest tylko słabość!
  I gołą piętą zrzuciła kilka bomb na pozycje sowieckie, niszcząc trzy działa.
  To wojownicy, którzy nie okazują nikomu żadnej litości! Ale ich ciosy są po prostu miażdżące.
  Alvina zauważyła z uśmiechem:
  - Pod słońcem nie ma miejsca dla słabych!
  I mrugnęła do swojego partnera.
  Wojownicy, którzy nie okazują słabości i nigdy się nie poddają. To prawdziwi mistrzowie mistrzów. Chociaż ze znakiem minus, ponieważ służą złej sile.
  Ale jednocześnie zabawny i uroczy.
  Albina, szczerząc zęby i posyłając w przeciwników śmiercionośne pociski powietrzne, zaćwierkała:
  - Nazistowskie słowo jest święte - zniszczymy na zawsze!
  Alvina agresywnie zauważyła, powalając przeciwników:
  - Naprawdę jesteśmy piratami!
  Albina, odcinając wrogów, potwierdziła:
  - Wszystko inne to sen!
  A wojownicy stali się tak miażdżący i powalający wszystkich, jak strzelający krążki pałkami.
  Alvina ćwierkała, niszcząc rosyjskie samoloty:
  - Walczymy z orłami Hitlera!
  I mrugnęła do swoich towarzyszy.
  Wojownicy tutaj faktycznie puścili wnętrzności wrogom. Armia Czerwona wiele od nich otrzymuje.
  Walczące dziewczyny tak gorliwie nokautują rosyjskie wojska.
  Ale Helga na TA-152 niszczy radzieckie siły lądowe. Powala SAU-85 i piszczy:
  - Za wielkość Niemiec i ich synów i córek!
  Ale bitwy o Astrachań nadal trwają.
  Dziewczyny robią wszystko, żeby się utrzymać.
  Alenka bosą stopą rzuca bombę z materiałami wybuchowymi. Łzy faszystów i krzyczy:
  - O święty komunizm!
  Anyuta, strzelając do nazistów, a także rzucając granat bosymi palcami, piszczy:
  - I zbawienie dla kraju!
  Alla, powalając przeciwników i kosząc ich bez zbędnych ceremonii, a granat rzucając bosą piętą, pisnęła:
  - Tak brzmi nasza chwała!
  Maria, niszcząc wrogów, rzucając prezenty śmierci gołymi palcami, ryczy:
  - Jesteśmy wielcy w naszej chwale!
  Marusja, rozcinając w szeregach nacierających arabskich najemników i bosą nogą rzucając granat, wrzeszczy:
  - O zmiany, żeby ceny od razu spadły!
  Matrona, gasząc nazistów z karabinu maszynowego, wzięła go i pisnęła:
  - Nasza ojczyzna ZSRR! Będzie zmiażdżony, proszę pana!
  Wojownicy tutaj działają z dużą agresywnością. A ich presja bojowa jest kolosalna.
  Ogólnie rzecz biorąc, pokazują swoje kolosalne akrobacje. I naprawdę nie do powstrzymania presja.
  Wojownicy bosy, ale szczęśliwi...
  Przecież w kwietniu hitlerowcy zajęli Baku. Brak amunicji zrobił swoje. W tym samym czasie niemal jednocześnie upadł Poti. Wytrzymał jedynie Erywań, położony na zboczach gór. Ale on też był skazany na zagładę. Tam też kończyła się amunicja i żywność. Tyle, że Turcy jeszcze nie szturmowali tego miasta i zbierają kurz, żeby umrzeć z głodu.
  Dziewczęta z batalionu Tamary częściowo zniknęły w podziemiach, a część wraz z dowódcą ruszyła tyłem na przód... Chciały przebić się do swoich.
  Kaukaz został już prawie całkowicie zdobyty, ale wojna trwa nadal. Chociaż ZSRR stracił wówczas największe pole naftowe. Ale Armia Czerwona nie została złamana duchem. Ropa jest też w regionie Wołgi, na Syberii i w wielu innych miejscach.
  Hitler rozkazał wykończyć Rosjan w Astrachaniu do 20 kwietnia. A bitwy toczyły się na kolosalną skalę. A bombardowania gwałtownie się nasiliły.
  ZSRR znalazł się pod silną presją. Doszło także do walk o Ałma-Atę, która została szturmowana przez Japończyków. Miasto zostało niemal całkowicie otoczone.
  Samuraj, gdy tylko zrobiło się nieco cieplej, podjął próbę opracowania ofensywy w kierunku Magadanu.
  Weronika walczyła w Ałma-Acie i wraz ze swoim batalionem dziewcząt odpierała atak samurajów.
  A jest ich mnóstwo. Chińczycy zwerbowani metodami upadku też walczą.
  Japończycy rzucają żółtych żołnierzy do bitwy... Nacierają i dosłownie zasypują swoimi trupami pozycje sowieckie.
  Weronika płonie. I kosi szeregami Chińczyków i samurajów. Rzuca granaty gołymi palcami i piszczy:
  - Chwała rosyjskiemu duchowi!
  Marfa również strzela, odcina przeciwników i piszczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Natasza, strzelając do żołnierzy japońskich i chińskich werbowanych do roli mięsa armatniego, kwiczy:
  - O wielki komunizm!
  Alina, strzelając do samurajów i chińskich wojowników, kosząc ich z wielką pasją i dając dar śmierci bosą piętą, pisnęła:
  - O nowe granice komunizmu!
  Weronika z wielką celnością strzela do wroga i przebija głowy Chińczyków, jednocześnie piszcząc:
  - Chwała ziemi radzieckiej!
  A swoją gołą nogą wysyła kolosalną siłę granatu, który rozdziera wszystkich wrogów.
  Marfa, siekając wroga i rzucając dar śmierci gołymi palcami, piszczy:
  - Rządź w epoce komunizmu!
  Nataszka rozerwała się, rzucając bosą stopą ładunek wybuchowy, masę Chińczyków, vyaknula:
  - O nowy porządek sowiecki!
  Alina, strzelając bardzo celnie do wroga, pisnęła:
  - O nowe granice komunizmu będziemy walczyć!
  A jej bosa pięta uległa bombie zniszczenia.
  Walczące dziewczyny, jakby iskry leciały z ich oczu.
  Nie, Japończycy nie mogą podbić takich ludzi, nawet wspólnie z siłami chińskimi. I kij samurajski do ataku.
  I znowu rzucają zwłoki na wszystkie strony. Ale jest ich za dużo i batalion bosych piękności musi się wycofać.
  Są też japońskie dziewczyny ninja. A walka z nimi jest bardzo trudna.
  Są takie błyszczące, walczące i piękne. I rzucają stopami bosymi palcami, jako prezenty o wielkiej niszczycielskiej mocy.
  Dziewczyna ninja o niebieskich włosach tnie sowieckich żołnierzy mieczami i piskami:
  - Za epokę panowania cesarza!
  Dziewczyna ninja o żółtych włosach kieruje wiatrakiem, miażdży rosyjską armię i piszczy:
  - Chwała epoce banzai !
  Rudowłosa dziewczyna ninja użyła techniki helikoptera, odcięła radzieckiego oficera i krzyknęła:
  - Zawsze wygrywamy!
  Dziewczyna ninja z siwymi włosami użyła techniki motyla, ścięła trzech rosyjskich żołnierzy i rzuciła groszkiem gołymi palcami. Eksplodował i przewrócił trzydzieści cztery.
  Wojownik pisnął:
  - Na nowy japoński porządek!
  Takie dziewczyny tutaj są cudowne i naprawdę fajne... A Armia Czerwona na Dalekim Wschodzie spotkała poważnego wroga.
  Ale tutaj, w centrum, wojska radzieckie zadają nagły cios w kierunku Rżewa.
  Tutaj załoga Elizabeth walczy po raz pierwszy na nowym czołgu IS-2. Maszyna, z którą wiążą się pewne nadzieje. Zwykle przebywa w nim pięciu członków załogi, jednak tutaj wojownicy radzą sobie z czterema.
  Elizabeth strzela z działa kal. 122 mm. Niszczycielski pocisk leci z morderczą siłą. Opisuje łuk i uderza z dużej odległości T-4.
  Elżbieta woła:
  - To właśnie zrobiłem dobrze!
  Ekaterina w odpowiedzi szarżuje, używa bosych palców u nóg i z irytacją zauważa:
  - A broń nie jest zbyt szybkostrzelna!
  Elżbieta zgodziła się z tym:
  - Wcale nie jest idealnym niszczycielem czołgów!
  Elena, która pomagała bosymi stopami załadować broń, zauważyła:
  - Ale zabójcze!
  A potem Catherine zwolniła. Pocisk uderzył w Panterę na pokładzie z dużej odległości. Tak, zabójcza broń...
  Katarzyna zauważyła:
  - Mamy mnóstwo energii i entuzjazmu!
  Elena zgodziła się z tym:
  - Bardzo! Chwała Rosji!
  Eufrazja zauważyła również:
  - Widoczność tego samochodu jest słaba, dziewczyny. Jak to strzelasz?
  Elena logicznie zauważyła:
  - A to jest nasze wytrenowane oko! Jeśli pokonamy, to pokonamy!
  A wojownicy śpiewali chórem:
  - Nie będziemy się bać i zawsze będziemy walczyć!
  . ROZDZIAŁ 7
  21 kwietnia Astrachań nadal znajdował się częściowo pod kontrolą sowiecką. Niemiec nie przejął się tym całkowicie.
  Ukształtowanie terenu umożliwiało tutaj dobrą obronę. Niemcy postanowili zmienić taktykę. Zamiast ataków przeszli na bombardowanie i ostrzał.
  Alenka i jej zespół ukryli się w bunkrze i przeczekali masowy ostrzał.
  Dziewczyn było tylko sześć i grały w karty. Trzymali się pokładów gołymi palcami i prowadzili dyskusję.
  Anyuta powiedziała ze złością:
  - Na Kaukazie nie zajęto jedynie Erewania. To dopiero nasza ostatnia wyspa w tym regionie. Co dalej?
  Alenka logicznie zasugerowała:
  - Najprawdopodobniej pojadą do Moskwy. To jest ich credo!
  Allah zauważył z westchnieniem:
  - Siły są bardzo nierówne... Naprawdę przegrywamy wojnę i nie mamy wystarczającej liczby żołnierzy!
  Maria logicznie zauważyła:
  - A naziści przegrywają! Nie mogą nam się oprzeć!
  Matrena wyraziła swoje zdanie, rzucając mapą gołymi palcami:
  - Urodziliśmy się, aby zwyciężać i na pewno zwyciężymy, wiem to!
  Marusya zgodziła się, bijąc przeciwnika gołymi palcami:
  - Oczywiście, nie ma wątpliwości!
  Alenka nie byłaby taka optymistyczna, rzucając kartkę gołą, opaloną nogą:
  "Być może my, dziewczyny, będziemy musiały żyć pod okupacją, ale wierzę, że na pewno wygramy!"
  Anyuta powiedziała z naciskiem:
  - Możesz walczyć metodami partyzanckimi i będzie bardzo pięknie, gdy będziesz walczył z tak fajnymi metodami!
  Allah agresywnie zauważył:
  - Powinieneś walczyć aktywniej!
  Dziewczyny uciszyły rozmowę. Potem przeszli do innego tematu.
  Marusja zauważyła z irytacją:
  - Liczba wierzących rośnie. Wbrew wszelkiej logice!
  Anna odpowiedziała na to:
  Nikt jeszcze nie udowodnił, że Boga nie ma. I nie może udowodnić, że było inaczej. Więc tutaj możesz kłócić się w nieskończoność.
  Elena potwierdziła:
  - A kłócić się tutaj jest głupie i bezużyteczne!
  Allah zgodził się z tym:
  - Tak, ta rozmowa jest bezużyteczna. Co więcej, jeśli Bóg istnieje, to jest taki, że lepiej dla niego, aby go nie było!
  Matryona zachichotała i zauważyła:
  - Lepiej, żeby taki Bóg nie istniał! Póki co, śpiewajmy!
  A dziewczyny śpiewały chórem;
  Jesteśmy dziewczynami, dołączamy do Komsomołu,
  Złożyli przysięgę na wiarę, że będą Ojczyzną...
  Aby nazistów czekała wściekła porażka,
  No i Rosja, żeby żyć w komunizmie!
  
  Przecież Lenin jest z nami jak metal,
  Z brązu, który jest mocniejszy niż jakakolwiek stal...
  Marzyłem o odwróceniu światów
  Jako wielki geniusz, który pozostawił w spadku Stalin!
  
  Sprawimy, że Ojczyzna będzie chłodniejsza
  I wyniesiemy Ojczyznę ponad gwiazdy...
  Niech odniesie sukces z członkami Komsomołu,
  Chociaż nasze stopy są bose!
  
  Faszyści napadli na moją ojczyznę,
  Od wschodu bezczelnie wspinaj się na samurajów...
  Kocham Jezusa i Stalina
  I wierzę przeciwnikowi, że rozerwiemy się na kawałki!
  
  Svarog jest z nami ,
  Jaki komunizm, żartobliwie, zbuduje...
  Chwalebna laska jest silniejsza niż wszystko we wszechświecie,
  Zwiększy świadomość i wolę!
  
  Wierzymy, że nigdy się nie poddamy
  Nie kładź ojczyzny na kolana...
  Towarzysz Stalin jest gwiazdą jasną,
  A naszym nauczycielem jest mądry geniusz Lenin!
  
  Uczynimy naszą Ojczyznę,
  Piękniej i promienniej na planecie...
  I tak będzie, poznaj śmiercionośną broń,
  Pozwól dorosłym i dzieciom dobrze się bawić!
  
  Spal Svaroga , nie płoń w sercu,
  Jesteś patronem wszystkich mieczy Rosji ...
  Wkrótce zbudujemy, wierzę, że mocny raj,
  Jezus przyjdzie święta misja!
  
  Nie ufaj przyjaciołom z gangu Hitlera
  Że wygra łatwo i groźnie...
  Wszystko czego potrzebujesz to jedna rodzina -
  I uwierzcie, że jeszcze nie jest za późno na miłość do Ojczyzny!
  
  Panie Wszechmogący chroń nas wszystkich,
  Podnieś trójkolorową flagę nad ziemią...
  A zły drapieżnik zamieni się w grę,
  Damy sobie radę z szatanem!
  
  Kocham Wielką Ojczyznę
  W całym wszechświecie nie ma piękniejszej Ciebie
  Nie sprzedamy Rosji za rubel,
  Budujmy pokój i szczęście we wszechświecie!
  
  W imię naszej Ojczyzny marzenie,
  Wielka Rosja powstanie...
  Wszystko inne to tylko marność
  I nowy mesjasz będzie z nami!
  
  O moja wszechmogąca Łado,
  Dasz Rosjanom miłość i pokój ...
  Zwracam się do Ciebie i modlę się,
  A jeśli trzeba, uderz piorunem!
  
  Maryjo, Matko Boga Niebieskiego,
  Wszechświat dał Jezusowi...
  Dla Ciebie zmartwychwstał wielki Bóg,
  Ludzie nie stracili prawdziwego smaku!
  
  Zwróć uwagę, że są to członkowie Komsomołu
  Bogowie Rosji są bardzo szanowani ...
  Jesteśmy wielkimi synami Ojczyzny,
  Rosjanie zawsze wygrywają!
  
  Przyjaciele muszą modlić się do Ojczyzny,
  Perun, Yarilo i Svarog są potężni...
  Będziemy bardzo silnymi mężami
  A my nawet rozwiejemy chmury na niebie!
  
  Teraz wróg został już wyrzucony z Moskwy,
  Bardzo skrzywdziłeś faszystów...
  Jesteśmy wierni Jezusowi i Stalinowi,
  Będzie wystarczająco dużo czołgów z działami!
  
  Nie, wróg nie będzie w stanie powstrzymać Rosjan,
  Ponieważ nasi wojownicy są wszechpotężni...
  Egzaminy, oddanie, tylko dla pięciu,
  Aby każdy chłopiec był bardzo silny!
  
  Uwierz mi, Stalingrad będzie chwalebny,
  I uchronimy go przed atakiem...
  Nadejdzie zwycięski sojusz rycerzy,
  Chociaż krew płynie niepohamowana!
  
  Bose dziewczyny na zimnie
  Biegają, migocząc obcasami ...
  I uderzą faszystów pięścią,
  Nietowarzyski Kain zostanie zrównany z ziemią!
  
  Wszystko będzie, ludzie dobrze wiedzą
  Jesteśmy w kosmosie, otworzymy konstelacje ...
  Przecież grzechem jest wątpić w męstwo,
  I będzie człowiek na tronie Bożym!
  
  Nauka wkrótce wskrzesi umarłych,
  Będziemy mogli stać się młodsi i piękniejsi...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Do mojej pięknej matki Rosji!
  Dziewczyny dobrze zaśpiewały cały wiersz i nadal grały w karty bosymi stopami ...
  22 kwietnia przypadały urodziny Lenina. Dziewczyny piły alkohol rozcieńczony wodą i kawą i mruczały pod nosem...
  W centrum Armia Czerwona przeprowadziła kolejną operację Rżew- Sychewsk . Niemcy byli w defensywie i walczyli. Walczyły nowe radzieckie czołgi T-34-85 i IS-2. Ostatni samochód często grzęzł w błocie. Tak, a zbroja "Tygrysa" -2 i cięższych "kotów" nie zajęła czoła. "Panterę" -2 również można było przebić tylko z bliska.
  Najbardziej niemiecki samochód przebił sowiecki z większej odległości.
  Hitler był ogólnie zadowolony z "Pantery" -2, która ma zadowalającą ochronę, dobre właściwości jezdne i uzbrojenie. Zażądał jednak stworzenia czołgu, który byłby lepiej chroniony, a jednocześnie jeździł znośnie...
  "Mysz" w tym przypadku okazała się maszyną nieefektywną. Model E-100 był aktywnie rozwijany w ramach serii E. Umiejscowienie silnika i skrzyni biegów miało być wykonane wspólnie, a wieża była węższa i bardziej nachylona, podobnie jak kadłub. Grubość pancerza pozostała porównywalna z Mausem, podobnie jak uzbrojenie, ale ze względu na wysokość konieczne było zmniejszenie masy do 130 ton. Wręcz przeciwnie, silnik powinien był stać się silniejszy przy mocy 1500 koni mechanicznych, a czołg miał zadowalającą mobilność.
  Ogólnie seria "E" miała być nową generacją czołgów. O niższych sylwetkach, z dużymi kątami racjonalnego nachylenia, potężnymi działami i silnikami, gęstym układem.
  Natomiast Niemcy mieli już całkiem niezłe samochody. "Pantera" 2 zastąpiła poprzedni model. Pojawił się także nowy Tiger-2 z mocniejszym silnikiem i wąską wieżą. Lepiej chroniony i lżejszy.
  Dlatego naziści nie siedzieli w miejscu.
  24 kwietnia 1944 r. pierwszy niemiecki bombowiec odrzutowy Arado uderzył w Moskwę darem śmierci. Zrzucił bombę z dużej wysokości i z łatwością wyprzedził radzieckie myśliwce.
  Hitler powiedział, że teraz ZSRR nie ma szans i wkrótce nadejdzie koniec Armii Czerwonej.
  25 kwietnia rozpoczął się nowy szturm na Astrachań. W bitwie wzięła udział także pierwsza maszyna do robót ziemnych: podziemny czołg.
  Walczyły się na nim dwie Niemki: Mercedes i Dora. Wojownicy przetestowali podziemny model poruszający się w ziemi.
  Choć dość lekki, z krótkolufową armatą 75 mm i czterema karabinami maszynowymi.
  Dziewczyny ciągną samochody po ziemi. Wiertła wirują, przecinając skałę. Ruch jest raczej powolny, siedem kilometrów na godzinę, jak na pojazdy pod ziemią nie jest źle.
  Mercedes naciska bosymi palcami pierwszy joystick w armii niemieckiej. Jest bardzo wygodny w obsłudze i wymawia:
  - Oto nasza niemiecka nauka, która odniosła sukces!
  Dora zgodziła się z tym:
  - Tak, już dużo wiemy! Nasza moc jest bardzo wielka!
  Sterowanie odbywa się również za pomocą joysticka. Dziewczyny testują specjalną maszynę z radarem.
  Przed nami radziecka bateria, pod którą można zanurkować.
  Mercedes, szczerząc zęby, zauważa:
  - Zbudujemy nowy porządek!
  A teraz pojawia się machina nazistów. Pocisk odłamkowo-burzący o wysokiej wybuchowości trafia w radzieckie działa. I uderza w żołnierzy Armii Czerwonej.
  Dora mówi ze śmiechem:
  - Witajcie wielki odwet!
  I z gołymi palcami oddaje celne strzały. Uderza wroga i piszczy:
  - Chwała nowemu marzeniu!
  Mercedes bazgra z karabinów maszynowych i wyjąc mówi:
  - Za erę wielkich marzeń!
  Dziewczyny śmieją się i biją brawo. To agresywni i bardzo zwinni wojownicy.
  Dona agresywnie zauważa:
  - Na świecie jest wiele dobrych rzeczy!
  I gołymi palcami naciska przyciski i ponownie strzela do sowieckich strzelców.
  Mercedes potwierdza z uśmiechem:
  - I będzie jeszcze piękniej!
  Strzela też gołymi palcami. Tak strzelają te walczące dziewczyny.
  Cóż, co jest kolejnym narzędziem wojny...
  Nazistowski atak na Astrachań narasta ...
  Wszystkie podejścia zostały odcięte... A wojska radzieckie zostały zmuszone do ustąpienia 1 maja 1944 r., po zakończeniu długiej, bohaterskiej obrony miasta. Ta twierdza również upadła.
  Naziści uczcili upadek Astrachania fajerwerkami. Jednak obrona nie poszła na marne. Uzupełnienie żołnierzy i zebranie rezerw zajęło Fritzowi trochę czasu...
  Führer planował posunąć się w kierunku Saratowa i dalej wzdłuż Wołgi z głęboką obwodnicą Moskwy.
  Ale podczas gdy Niemcy przegrupowywali swoje siły, gromadzili rezerwy. A bitwy wisiały w powietrzu.
  Lotnictwo niemieckie próbowało utrwalić swoją wyższość. Testy bojowe ME-262 wykazały brak niezawodności tej maszyny, częste awarie i problemy ze zwrotnością. Tak więc nie było pomysłów na całkowite zastąpienie niemieckich jednostek tym samolotem. Wręcz przeciwnie, TA-152 okazał się świetną maszyną na swoje czasy i był coraz częściej wprowadzany na rynek. ME-309 i ME-109 pozostały w służbie.
  Rakietowy ME-163 okazał się dobrym myśliwcem bojowym, jednak zbyt krótki czas lotu uniemożliwiał jego wykorzystanie w walce.
  Bardziej skuteczny okazał się bombowiec odrzutowy Arado , który ze względu na dużą prędkość był prawie niemożliwy do zestrzelenia działami przeciwlotniczymi, a radzieckie myśliwce nie były w stanie go dogonić. Reaktywni zwiadowcy byli całkiem dobrzy. Niemcy opracowywali także inne maszyny. Na przykład XE-162, lżejszy myśliwiec niż ME-262, łatwy w produkcji, tani i zwrotny, wykonany głównie z drewna. I inni wojownicy. Oraz ME-1010 i TA-183... Oraz bardziej zaawansowana i niezawodna modyfikacja ME-262 X. Oraz bezogonowe myśliwce Gotha i wiele więcej.
  Jednak dotychczas niemieckie myśliwce o napędzie śmigłowym były znacznie silniejsze od radzieckich maszyn. Które spadły pod względem jakości i były raczej słabe zarówno pod względem silników, jak i uzbrojenia. Co więcej, Jak-9 został jeszcze bardziej uproszczony i teraz umieszczono na nim tylko jedno działko lotnicze kal. 20 mm, rezygnując z karabinu maszynowego. Obniżyło to koszty i uprościło produkcję oraz pozwoliło na zmniejszenie masy.
  Mimo to karabin maszynowy przeciwko niemieckim samolotom jest raczej słaby. Do tej pory ZSRR nie było stać na produkcję bardziej zaawansowanych modeli samochodów i przebija się przed nazistami z prędkością i bronią. Większa masa maszyn stwarzała również problemy ze zwrotnością.
  A brak paliwa ograniczył szkolenie lotnicze skrzydlatego personelu.
  Alvina i Albina, po opanowaniu potężnej broni ME-309 przy przyzwoitej prędkości, nie chciały wylądować na ME-262, który zbyt często się rozbijał. A pod względem szybkości są już silniejsi od Rosjan.
  Alvina, odcinając radziecki samochód, zauważyła:
  - Ciekawie jest walczyć na niebie!
  Albina bosymi stopami poprowadziła wojownika do celu i zmiażdżyła go, zgodziła się:
  - Tak, jesteśmy zasadniczo najsilniejsi na świecie!
  A dziewczyny śmiały się jak szalone.
  Maj okazał się stosunkowo spokojny. Armia Czerwona nadal próbowała odciąć występ Rżewa.
  Elizaveta strzelała z IS-2 do przeciwników... Radziecki samochód miał dobrą ochronę tylko w górnej części czoła kadłuba. Czoło wieży nie jest dostatecznie chronione. I jest przebijany nawet z bliskiej odległości przez działa T-4. Jednakże ostatni czołg został ostatecznie wycofany z produkcji w maju, podobnie jak Pantera oraz zwykłe Lion i Maus. Teraz w serii "Patera" -2 i "Tygrys" -2 są maksymalnie zunifikowane i mają podobną broń.
  Maszyny te są dobrze chronione na czole, raczej słabsze po bokach i różnią się większą masą. Ich właściwości jezdne z nowymi silnikami są akceptowalne dla wojska. Ale te czołgi też są tymczasowe... Przygotowywane są Panther-3 i Tiger-3 z serii E, które mają je zastąpić. O gęstszym układzie, z umiejscowieniem silnika i skrzyni biegów w jednym bloku i wszerz, z lekkim, uproszczonym, a jednocześnie przejezdnym i łatwym w naprawie podwoziem.
  Nowe maszyny powinny być lepiej chronione, ale bez znaczącego wzrostu masy.
  Kosztem broni nie ma tu jedności. Pancerz radzieckich czołgów nie jest zbyt gruby i kiepskiej jakości. I nie ma sensu stawiać broni dużego kalibru. Armata wojskowa kal. 88 mm jest w porządku. Z czterech kilometrów bierze trzydzieści cztery, a z nieco bliżej IS -2. Tak więc prace trwają...
  W ZSRR na coś trzeba odpowiedzieć. Ale co z tego, nie jest jeszcze jasne... Istnieją plany stworzenia SU-100. To działo samobieżne jest po prostu skuteczne i ma penetrację. Z nią wiążą się pewne nadzieje na walkę z rosnącymi czołgami ciężkimi III Rzeszy. Ale trzeba to jeszcze zrobić, podobnie jak łuski do takiego potwora, i rozpocząć masową produkcję broni, co w warunkach wojennych to nie jest za dużo, to jest realne.
  Ale załoga czołgu Elizabeth walczy na T-34-85. A dziewczyny na bosaka i w bikini walczą dzielnie.
  Elizabeth strzela do nazistów gołymi palcami i uderza Panterę w bok, mówiąc:
  - Za wielki komunizm!
  A ich trzydziestu czterech podskakuje i szybko odwraca się, strzelając.
  Ekaterina również strzela bardzo celnie do wroga. Przestarzały czołg T-4 rozbija go na bok i wrzeszczy:
  - Chwała rycerzom ZSRR!
  I znowu mruga do przyjaciół. Dziewczyna okazała się taką wojowniczą dziewczyną.
  Elena również strzela do wroga. Przebija go bardzo celnie, w tym przypadku rozbijając lodowisko Tygrys-2 i ryczy na całe gardło:
  - Za świętą Ruś!
  Eufrazja celnie strzela do wroga. Oddaje celny strzał w bok wroga, przebija metal i piszczy:
  - O święty komunizm!
  A dziewczyny pewnie rozkładają swój czołg i unikają pocisków. Nie jest łatwo pokonać dziewczyny.
  Tutaj przeciwko nim pojawił się najnowszy i groźny "Lew" -2. Spróbuj przebić się przez taki czołg, a on spróbuje trafić trzydzieści cztery.
  I strzela z dystansu.
  Elizabeth odpowiedziała na Twitterze:
  - Nie weźmiesz tego!
  I wysyła pocisk do czołgu "Lev" -2 z dużej odległości. Uderza go w czoło.
  Hitlerowiec pęka.
  Następnie Katarzyna strzela ponownie, gołymi palcami u stóp wroga i tym razem pocisk po zakreśleniu łuku po prostu trafił faszystę w długą lufę armaty.
  Katarzyna zagruchała:
  - Bystre oko, skośne dłonie, tu nie chodzi o nas!
  Niemiec, zgubiwszy kufer, zaczął szybko się odwracać i odchodzić. "Lion" -2 to pierwszy niemiecki czołg, w którym skrzynia biegów i silnik znajdują się z przodu w jednym bloku, a skrzynia biegów znajduje się na samym silniku.
  Pozwoliło mu to zmniejszyć wzrost i wagę, znacznie zwiększając prędkość. I tak "Lev" -2 odszedł i miał szansę przełamać dystans...
  Elena gołymi palcami wycelowała broń, wzięła ją i strzeliła do wroga. Pocisk uderzył w rufę kadłuba Lwa, ale odbił się rykoszetem...
  Elena warknęła:
  - Cholera, odległość jest świetna. Nie dorwiemy go tak!
  Katarzyna zabulgotała , szczerząc zęby:
  - "Leo", dziewczyny, to jest "Leo", nie obrażajmy się! Wkrótce poznam was, przyjaciele, będzie to bardzo krępujące!
  A ich czołg uderzył w T-3, ten czołg właśnie przewrócił się na bok i można go było trafić z dużej odległości.
  A dziewczyna strzelała gołymi palcami i gruchała:
  - Chwała epoce komunizmu na ziemi!
  Eufrazja zauważyła z irytacją, strzelając do wroga i używając swoich bosych obcasów:
  - Nasza Ojczyzna jest silna, chroni świat!
  Elżbieta ćwierkała, szczerząc zęby, i śpiewała, układając po drodze cały wiersz:
  Nie damy się pokonać szatanowi
  Moja ojczyzna jest najpiękniejsza na świecie,
  Chwała pięknemu krajowi....
  Dorośli i dzieci będą w nim szczęśliwi!
  
  Niech wspaniale zakwitną w nim konwalie,
  A cherubiny grają przyzwoity hymn...
  Führer będzie kaput,
  Rosjanie są niepokonani w bitwach!
  
  Członkowie Komsomołu biegają boso,
  Tupią po śniegu gołymi piętami...
  Hitlerze, wyglądasz po prostu świetnie
  Przejadę cię czołgiem!
  
  Czy uda nam się pokonać nazistów?
  Jak zawsze jesteśmy bosymi dziewczynami...
  Naszym najpotężniejszym rycerzem jest niedźwiedź,
  Zabije wszystkich karabinem maszynowym!
  
  Nie, my, dziewczyny, jesteśmy już bardzo fajne,
  Dosłownie rozdzieramy wszystkich wrogów ...
  Nasze pazury, zęby, pięści...
  Zbudujemy miejsce w cudownym raju!
  
  Wierzę, że będzie fajny komunizm,
  Kraj w nim rozkwita, uwierz radom...
  I żałosny nazizm zniknie,
  Wierzę, że wyczyny będą śpiewane!
  
  Zakwitnie, wierzę, że brzeg jest burzliwy,
  Od zwycięstwa znowu jesteśmy do zwycięstwa...
  Pokonaj Japończyka Nicholasa
  Samuraj odpowie za podłość!
  
  Nie damy się zwieść,
  Zmiażdż naszych wrogów jednym ciosem...
  Niech myśliwy zamieni się w zwierzynę
  Zmiażdżyliśmy Wehrmacht nie bez powodu!
  
  
  Uwierz nam, że się nie poddamy,
  Rosjanie zawsze potrafili walczyć...
  Naostrzyliśmy bagnety ze stali,
  Führer stanie się wizerunkiem błazna!
  
  Taka jest moja ojczyzna
  Gra w nim rosyjski akordeon...
  Wszystkie narody są przyjazną rodziną,
  Abel triumfuje, nie Kain!
  
  Już niedługo będzie w chwale ZSRR,
  Chociaż nasz wróg jest okrutny i zdradziecki...
  Będziemy dawać przykład męstwa,
  Rosyjski duch będzie uwielbiony w bitwach!
  . ROZDZIAŁ #8
  Maj 1944 minął szybko... Albina i Alvina zbierały rachunki w samolotach.
  Są to dziewczyny, które zdają się latać na skrzydłach cherubinów.
  Albina zestrzeliła rosyjski samolot gołymi palcami i krzyczy:
  - Za III Rzeszę!
  Alvina, również bosa i w bikini, strąca radziecki samolot, dzieli go na kawałki i krzyczy:
  - Za aryjski komunizm!
  Po czym dziewczęta, korzystając z armaty 37 mm, zaczęły strzelać do radzieckich czołgów.
  Wybijają trzydzieści cztery i piszczą:
  - Jesteśmy tacy fajni!
  Albina naciska pedał gołą, okrągłą piętą i ćwierka:
  - Niech będzie gloryfikowany komunizm!
  I rozbija się o radziecki samochód.
  Alvina również strzela celnie do wroga, powala go i piszczy, szczerząc zęby:
  - Nasza prawda jest w naszej pięści!
  Takie dowcipne dziewczyny... I niszczą sowieckie pułki... Dostali na przykład IS-2. Zaatakowali go więc z powietrza, a następnie ostrzelali z armaty lotniczej. Przebiły metal i spowodowały spalenie zbiornika. A zestawy bojowe eksplodują.
  Albina ćwierkała z całych sił:
  - Dziewczyna uwielbia zabijać! Co za dziewczyna!
  Alvina syknęła, odsłaniając perłowe zęby:
  - Chwała naszej Ojczyźnie! Za komunizm!
  Dziewczyny już podjęły się totalitarnej eksterminacji przeciwników.
  A Armia Czerwona została pewnie rozbita.
  A Gerda walczyła w załodze swojej "Pantery" -2 i była zaangażowana w całkowite zniszczenie.
  Dziewczyna wycelowała armatę gołymi palcami. Powaliła trzydzieści cztery i ryknęła:
  - O wielkość komunizmu po aryjsku!
  Charlotte również wystrzeliła gołymi palcami w kierunku radzieckiego czołgu, rozbiła pancerz i krzyknęła:
  - Za wielki sukces na świecie!
  Christina też się pieprzyła bez większej ceremonii. Tak, zrobiła to tak dokładnie, przebiła sowiecką trzydzieści cztery gołą piętą i wypaliła:
  - Za wielkie granice!
  Magda też po kolei wystrzeliła pocisk i zagruchała:
  - O nowy porządek aryjski!
  Następnie dziewczyny przyjęły go i zaśpiewały zgodnie:
  - Wszyscy jesteśmy skinheadzami i fanami wolności, walczymy o nowy porządek! Wkrótce narody staną się aryjskie, będziemy walczyć ogniem i mieczem!
  Muszę przyznać, że wojownicy okazali się bardzo waleczni. A jeśli zestrzelą wroga, to do końca.
  Związek Radziecki jest atakowany przez przeważające siły. Japonia napiera od wschodu.
  Dwóch japońskich pilotów, Toshiba i Toyota, atakuje z powietrza pozycje radzieckie.
  Obie Japonki są bardzo piękne, bose i w bikini.
  Toshiba podchodzi w powietrzu, przebija dach radzieckiego czołgu i ryczy:
  - Jestem potworem z japońskiego piekła!
  Toyota, wciskając palce bosej stopy w pedał i dobijając wroga, piszczy:
  - Za wielkość idei Japonii!
  Te dziewczyny są niesamowite. I bardzo aktywnie miażdżą wrogów.
  A ZSRR naprawdę przegrywa z samurajami. I zrozumiałe dlaczego. Gdzie oprzeć się takiemu fanatyzmowi i technologii.
  Japońskie dziewczyny są tutaj lekkie, ale zwinne czołgi przebijają się, a Armia Czerwona jest szczególnie miażdżona.
  Jednostki czołgowe to nie żarty.
  Toshiba zrzuciła z powietrza bomby na pozycje radzieckie, a kilka dział wyleciało w górę i zaćwierkało:
  - Za wielki komunizm!
  Potem będzie się śmiać...
  Toyota w locie zauważyła:
  - Rosyjscy bogowie są dziwni. Czczą człowieka ukrzyżowanego na krzyżu i uważają go za Boga. Nawet w jakiś sposób staje się to zabawne!
  Toshiba zachichotała w odpowiedzi i zauważyła:
  - A my sami wkrótce staniemy się bogami i będziemy kontynuować ewolucję naszej Boskości!
  A dziewczyny bardzo chętnie się śmieją.
  Toyota zaśmiała się:
  - Nasza siła jest w jedności!
  Toshiba stanowczo to potwierdziła:
  - Nasza siła, nasza pięść!
  I znowu z nieba zrzucą na wroga strumień pocisków lotniczych, przedzierając się przez trzydzieści cztery.
  To walczące dziewczyny i mówią, co jeszcze. Japonia pożre i spali wszystkich.
  A kiedy pionier jest torturowany, okazuje się, że jest niezwykle agresywny.
  Zwłaszcza jeśli pięty chłopca są smażone. To absolutnie najbardziej super akcja ...
  A dziewczyny krzyczą ile sił w płucach...
  A radzieckie dziewczęta również walczą odważnie i zestrzeliwują swoich przeciwników. A oni działają z wyczekiwaniem i taranowaniem.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova to bardzo aktywne piękności na niebie.
  I zestrzelili nazistów, mimo że mają silniejsze samoloty.
  Anastazja naciska spusty bosymi palcami i śpiewa:
  - Nie jest źle być silnym, to pewne!
  Akulina naciska spust bosą piętą i potwierdza:
  - Pokonamy nazistów bardzo mocno!
  I obie dziewczyny zaśpiewały:
  - Mocny, mocny, bardzo trudny do pokonania! Mocny, mocny, bardzo trudny do pokonania!
  Potem wojownicy zaczęli czytać skrzydlate aforyzmy, które galopowały jak konie, a raczej młode ogiery;
  Politycy często znęcają się , aby nałożyć jarzmo na wyborców!
  Polityk-kogut miażdży wyborców jak kurczaki!
  Polityk marzy o tym, żeby na białym koniu nałożyć jarzmo na wyborcę!
  Lis jest mały i ma kły, a chcąc je połknąć, zazwyczaj je chowa!
  Polityk, który dużo mówi o ludzkości, to typowy kanibal!
  A niedźwiedzia można uśpić słodkimi jak miód przemówieniami!
  Dla alkoholika gorzka wódka jest słodsza niż miód!
  Krawiec będzie kłamał i nie rumienił się, polityk "zarumienił się" i kłamał!
  Kobieta zdejmując buty, zakłada buty na mężczyznę, do poziomu włóczęgi!
  Jeśli chcesz zbliżyć się do Boga, ogranicz swoją chciwość!
  Nawet w pozornej obojętności Wszechmogącego jest miłość - wszak dzieci przede wszystkim chcą uciec spod opieki rodziców!
  Bóg opóźnia karę za zło, aby dać szansę grzesznikowi!
  Talent i pracowitość, jak mąż i żona, dają sukces tylko w parach!
  Nawet miód jest gorzki - jeśli się w nim utopisz!
  Oszustwo jest jak wino, obrzydliwe, słodkie i trudne do zatrzymania!
  Miłość jest jak odłamek - rozdziera serce, wstrząsa mózgiem, wybija kieszenie, wychodzi na boki!
  Człowiek jest w pewnym sensie równy Bogu - Wszechmogący stworzył wszechświat, a człowiek zrodził głupotę: jedno i drugie jest nieskończone!
  Sukces, który buduje na krwi - czeka los dźgniętej świni. Zjedzą swoich towarzyszy broni - wynik gniewu jest smutny!
  Czasami najlepszym sposobem na utrzymanie reputacji jest pętla na szyi! Tak czy inaczej, nie pozwól temu upaść!
  Nie możesz długo leżeć pod niedźwiedziem - zmiażdży cię!
  Czasami żona jest jak mamut zamiast koca!
  Pisarz, który stara się zbierać banknoty - nie będzie siał dobra, wieczności!
  Kraj bez prawa jest jak ciało bez szkieletu! Tylko żeby nie skostnieć - potrzebne są wybory!
  Jeśli chcesz stworzyć arcydzieło - zapomnij o honorariach!
  Najbardziej umiejętne oszustwo ma miejsce wtedy, gdy nie kłamiesz, ale nikt ci nie wierzy!
  Oczywiście porażka obiecuje wielkie kłopoty, ale to tylko odzwierciedlenie przyszłego zwycięstwa!
  W bitwie przynosi zwycięstwo - męstwo i dobrą inteligencję.
  Aby pokonać, musisz najpierw zobaczyć gdzie!
  Zwiadowca jest kowalem zwycięstwa!
  Każdy głupiec może okaleczyć - nie każdy mądry potrafi wyleczyć!
  Wielu niegrzecznych katów - niewielu lekarzy!
  Komu są lekarze i komu kaci!
  Bez bólu nie ma męstwa - bez męstwa nie ma zwycięstwa!
  Idee komunizmu są granicą idiotyzmu: jeśli gorące głowy i zimne serca podejmą się ich realizacji!
  Komunizm jest lekki, ale ci, którzy są zbyt tłuści, są spaleni!
  Jeśli nie masz cierpliwości, śpiewanie pomaga!
  Ludzie są jak żelazo - dopóki nie ostygnie, nadaj mu pożądany kształt!
  Jeśli chcesz zyskać popularność - częściej używaj siły!
  Ocena jest jak piekielna trawa - rośnie, gdy podlewasz ją łzami i krwią!
  Ludzie są jak chwasty - im bardziej depczesz, tym wyżej się rozciąga!
  Jedność jest kluczem do zwycięstwa!
  Dyscyplina jest narzędziem zwycięstwa! Umysł na tym gra!
  Jedność, odwaga, bezinteresowność - klucze do zwycięstwa, wolności, szczęścia! Bez dyscypliny nie ma armii, a bez armii nie można znaleźć wolności!
  Praca uczyniła nas silniejszymi, pomnożona przez umysł da wolność i wraz z szczęściem przyniesie szczęście!
  Dowódca jest jak szczyt piramidy - musi być tylko jeden, inaczej nawet tak solidna konstrukcja się zawali!
  Szlachta rodzinna ma taki sam związek z odwagą, jak długość włosów z umysłem!
  Żadne męstwo przodków nie pomoże tchórzowi!
  Ostrze z najtwardszej stali rdzewieje w rękach gaduły i tchórza!
  Najstraszniejszą bronią jest Biblia w rękach łajdaka!
  Główne bogactwo człowieka: potencja, to także główna przyczyna ruiny!
  Najlepszy zawód to prostytucja, łączysz przyjemne z pożytecznym i za każdym razem nowy partner - bez rutyny!
  Rodowód bohatera - możesz się pochwalić od stulecia, ale dostał się na pole bitwy - tchórzliwie rzuca się na tyły!
  Butelka wódki jest jak granat - powala, rozbija mózg, miażdży wnętrzności!
  Kiedy serce jest wypełnione miłosierdziem, z jakiegoś powodu portfel jest pusty!
  Prawdziwie wolny człowiek poddaje się trzem rzeczom - rozumowi, miłości i Bogu!
  Miłość jest jak róża - nie kwitnie długo, ale boli boleśnie!
  Niewolnik w swej duszy jest uległy - namiętnościom, pożądliwościom, sługom Bożym!
  Szczęście jest niestałe jak piasek - tylko pracowitość zwiąże je cementem!
  Kubek wina jest jak ocean - jeśli dasz się ponieść, stracisz grunt pod nogami!
  Kobiety kochają męską moc, ale nie w przypadku, gdy doświadczają jej na własnej skórze!
  Miłość jest jak łódź, jeśli wiosłujesz za szybko, wywróci się i zatonie!
  W odpowiednim momencie wprowadza artykuł - uwodzenie dorosłych przez młodzież!
  Miłości nie można zakuć w kajdanki!
  To, co naturalne, nie jest przestępstwem!
  Miłość to delikatne uczucie, ale najgrubsze kajdany nie wytrzymają!
  Gdyby wszystkie przepisy działały, kraj zamieniłby się w więzienie, w którym rekrutuje się strażników z zagranicy!
  Zasada nieuchronności kary nie działa, bo nie można się aresztować!
  Lekarzom nie wolno pokonywać toru przeszkód. Po tym ręce się trzęsą, język będzie bełkotliwy, a szklanka wódki, w przeciwieństwie do kaca, nie pomoże!
  Nie ma nic bardziej męczącego - długa bezczynność!
  Odkrycie naukowe: pomyślane progresywnie - urzeczywistnione agresywnie!
  Nie miejsce myśli i refleksji, ale miejsce sprzeczek i szaleństwa!
  Wszystkie problemy ludzkości wynikają z egoizmu, dobrobyt jest możliwy tylko dzięki wspólnym wysiłkom!
  Człowiek bez drużyny jest jak żar, bez ognia - daje mało światła i szybko gaśnie!
  Ojczyzna ogrzewa - lepiej niż ogień!
  A zwierzę jest lepsze w stadzie!
  Logika nie powinna służyć instynktom - umysłowi pożądania!
  Będzie wojna - będzie wyczyn!
  Mięśnie bez mózgu, to garść mięsa - na której płacze patelnia!
  Z dwóch pojedynków jeden jest głupcem, drugi łajdakiem!
  Im wyżej ktoś leci, tym bardziej jest niezadowolony ze swojej pozycji!
  Pozostawiony sam sobie pies tęskni za kijem właściciela!
  Tylko on ma skrzydła - którego umysł nie jest przyzwyczajony do pełzania!
  Źle jest, gdy jesteś sam jak snob!
  Jesteś sam, a wrogów jest legion!
  Nawet słoń może zostać zjedzony przez robaka!
  Jeśli błędów nie jest milion!
  Przywódca kraju powinien być bratem ludzi, a nie bratem!
  . Łatwiej znaleźć suchą skałę w oceanie niż wynalazek, który nie został wykorzystany do celów wojskowych!
  Zwycięstwo jako kobieta - przyciąga blaskiem, ale odstrasza swoją ceną!
  Ognisty bóg wojny i podobnie jak inni bogowie wymaga uwagi i poświęcenia!
  Jeden miecz, jak kropla deszczu, spadnie i rozproszy się, a gdy będzie ich wielu, narodzi się zwycięstwo!
  Tylko nie śpiewaj - dla pokoju!
  Moje serce jest smutne - mój żołądek jest pusty!
  Najpierw miska, potem myśli!
  Zwycięstwo jest warte honoru!
  Honor to pojęcie względne i należy je odnosić przede wszystkim do swoich żołnierzy!
  Kto pije przed walką - kac w podziemiach!
  Rury milczą, bo ostrza śpiewają - stal jest mocniejsza i głośniejsza od miedzi!
  Armia bez dowódców jest jak stado owiec bez pasterza, jeśli jeden wilk nie zje, to przestraszy!
  Ucieczka jest większą głupotą niż tchórzostwem! W końcu większość żołnierzy ginie nie w bitwie, ale podczas pościgu!
  Wojna jest jak gra w domino, nie da się już zebrać połamanych kości - ziemia trzyma!
  Prześladowanie zmienia wojownika w kata, tchórza w odważnego człowieka, pokornego w bezczelnego!
  Fantazja to konkurs absurdu i absurdu! Jednocześnie nie ma już gatunku naukowego i logicznego!
  Na wojnie, jak w operze - każdy śpiewa swoje, tylko sufler może być szpiegiem!
  Współczesne kobiety wybaczają mężczyźnie wszystko - z wyjątkiem biedy!
  Czy wiesz, jaka jest różnica między szpiegiem a zwiadowcą?
  Ja wiem! U nas są tylko harcerze - obcokrajowcy mają solidnych szpiegów!
  Co jest lepsze z pustą głową czy pustym portfelem? Oczywiście z pustą głową - nie tak zauważalnie!
  Umysł jest najlepszym kolekcjonerem bogactwa!
  Umysł i szczęście: zakochana para - rodzi sukces, bogactwo, pozycję, ale szybko się rozchodzi!
  Dumnym mężczyznom łatwiej jest słuchać rad, gdy udziela ich kobieta - chyba że jest to żona!
  Mądra żona jest warta fortunę! A przedsiębiorcza żona może go pozwać!
  Kto ceni w człowieku osobowość i kto ceni gotówkę!
  Ludzkość może zostać zniszczona przez dwie rzeczy - komputery i informatyków. Ten pierwszy zaniknie umysłu, ten drugi nie będzie mógł z niego skorzystać!
  Towarzysz na wojnie i granat!
  Ogólnie rzecz biorąc, granat opowiadający dowcipy jest jak jajko Faberge używane do rozbijania orzechów!
  Talent jest jak dusza: nie można go odebrać, ale można go zniszczyć!
  Zemsta nie jest warta honoru - kara za przyzwoitość!
  Zawiść jest zarodkiem zbrodni, interes własny podlewa, bezczynność karmi!
  Lenistwo jest najgorszą ze wszystkich zbrodni!
  Lepiej umrzeć z godnością od miecza, niż przeżyć wołu zapędzonego biczem do boksu!
  Na wojnie odwaga może pokonać przebiegłość, ale przebiegłość nigdy nie pokona odwagi!
  Wojna czyni życie strasznym, a śmierć godną i piękną!
  Skromność jest rzadką cechą dowódcy, ale przez to jest jeszcze cenniejsza!
  - Szakal jest zgodny ze słowem odchody!
  Lew ma tylko jedną przewagę nad szakalem - zdolność do godnej śmierci!
  Technika jest katem męstwa!
  - Ale to nie prawda! Tak naprawdę im wyższy poziom technologii, tym więcej inteligencji i zaradności potrzeba na polu bitwy!
  Tam, gdzie zaczynają się interesy Ojczyzny, kończy się dobro osobiste!
  Wolność musi być połączona z dyscypliną. Anarchia jest przeciwieństwem wolności!
  Dobra pamięć jest najlepszym mentorem! Ogólnie rzecz biorąc, wolność można zdobyć mieczem, ale utrzymać ją można tylko za pomocą rozumu!
  - Kiedy silny wojownik ratuje drugiego, nie potrzeba do tego specjalnego honoru!
  W końcu, gdy w twoim sercu płonie odwaga, podniesiesz swoją tarczę w obronie niewolników!
  Podłość drania nie jest usprawiedliwieniem dla uczciwego, bo obecność brudu nie usprawiedliwia brudasu!
  Miłość nigdy nie jest tania - szczególnie jeśli płaci się nie portfelem, a duszą!
  Jedyną rzeczą, która może usprawiedliwić przelanie krwi, jest to, że w rezultacie łzy przestaną płynąć!
  Ci, którzy służą pieniądzom, nigdy nie będą w stanie dorównać w walce tym, których kieruje odważnym sercem i pragnieniem wolności!
  Łza dziecka jest niebezpieczna, bo zamienia się w szalejący strumień, który zmywa cywilizacje!
  Stanowisko dowódcy to nie dodatkowe lutowanie, ale dodatkowa odpowiedzialność i duże obciążenie!
  Nie wiadomo, co jest ważniejsze - nakarmić wszystkich głodnych czy otrzeć łzę jednemu dziecku!
  Złoto jest bardziej miękkie niż stal, ale raczej uderza w serce!
  To nie broń czyni żołnierza silnym, ale broń żołnierza!
  Dziewczyny wydają się być dowcipne dzięki aforyzmom mistrzów. A jeśli zaczną niszczyć wroga, nie będzie można go przed nimi uratować.
  Pod koniec maja 1944 r. rozpoczęła się ofensywa hitlerowska w kierunku Saratowa.
  W walkach brał udział Szturmlew , maszyna na podwoziu dawnego Lwa, z jeszcze potężniejszą wyrzutnią bomb kalibru 450 mm, która dosłownie miażdży i niszczy wszystko, rozdzierając i przebijając się przez kolosalną siłę lejka .
  I taka rakieta natychmiast zajmie cały blok i powali go.
  " Szturmlew " pod dowództwem grupy Niemek, ostrzeliwujących pozycje sowieckie.
  Jane mruga do przyjaciół i tupiąc bosymi stopami, mówi:
  - Dokładnie zmiatamy wrogów i zamieniamy ich w typowe trumny!
  Gringeta w odpowiedzi mruga okiem, bosą stopą naciska dźwignię i piszczy:
  - Będziemy grać i pokonać wrogów!
  Malania zauważyła:
  - Przeciwko maszynie Szturmlewa wszelkie sowieckie fortyfikacje są bezsilne!
  Monika uderzając gołą piętą, potwierdziła:
  - Naprawdę urodziliśmy się, aby zwyciężać!
  Jane wyjęła:
  - Wojna nie ma kobiecej twarzy, ale fizjonomię, która przyciąga poszukiwaczy mocnych wrażeń!
  Gringeta , ostrzeliwując z karabinu maszynowego do jednostek sowieckich, wydał:
  - Kobieta to gołąb, który wgryza się w dzięcioła jak kania!
  Monica, strzelając do rosyjskich żołnierzy, zauważyła:
  - Kobieta ma zawsze siedem piątków w tygodniu i bez niedzielnego prezentu z obowiązku małżeńskiego zawsze ma dzień wolny!
  Malanya, chichocząc, odpowiedziała:
  - Bóg nie jest wszechmocny we wszystkim, nie ma siły spierać się z kobietą!
  Jane zgodziła się z tym, strzelając bosymi palcami:
  - Chociaż Bóg jest wszechmogący, nie jest w stanie zamknąć ust kobiecie i zatrzymać polityki!
  Gringeta zauważyła logicznie, strzelając bosą piętą, naciskając:
  - Polityk nie ma sumienia, kobieta ma poczucie proporcji, a kobieta-polityk ma wszelkie uczucia bez miary!
  Monika, strzelając do żołnierzy radzieckich i bijąc ich na śmierć, zauważyła:
  - Kobieta jest kwiatem, kłującym jak róża, ale jej słodki zapach przyciąga kozy i trutnie!
  Malanya, bijąc żołnierzy radzieckich i niszcząc bunkry, pisnął:
  - Wyborca wpada w dzieciństwo, głosując na znienawidzone stare dęby z dziuplami!
  Dziewczyny wykazały się sprytem i pojechały dalej.
  A z góry nurkowały także samoloty szturmowe. I tak wojska radzieckie młóciły się bez żadnych problemów.
  Niemcy stali się tacy fajni. Poprawiła się także ich sprawność operacyjna.
  działały systemy "Konia Szachowego", czyli teleczołgi sterowane drogą radiową .
  I to był problem dla żołnierzy radzieckich. A naziści pokonali Armię Czerwoną.
  Ale radzieckie dziewczęta też walczyły bardzo odważnie.
  Walki rozgorzały dla Kamyshina. Tutaj znowu Alenka toczy bitwę.
  I jej poobijany, ale nie poddany batalion.
  Alenka powiedziała z uśmiechem:
  - Na każdej wojnie życie żołnierza jest cenne!
  I jak rzuca granat gołymi palcami.
  To wojownicy - najwyższa klasa...
  Anyuta, strzelając do nazistów, zauważyła:
  - Rosyjskiego żołnierza można zmusić do upadku jak ścięty kłoda, ale nie na kolana i trzęsienia się jak osika!
  Alla strzelając i podając bosą piętą ładunek wybuchowy, pisnęła:
  - Jeśli nie chcesz przestrzegać dyscypliny wojskowej, ugniesz plecy jak więzień!
  Maria, strzelając do przeciwników, wystrzeliwując morderczy bumerang gołymi palcami, wydała:
  - W naszym świecie jest dużo brudu, są w nim tylko rzadcy książęta!
  Matryona strzelając do przeciwników i odcinając ich seriami, a następnie rzucając granat bosą stopą, zauważyła:
  - Polityk ma długi język, ale żeby wykonać to, co zmiażdżył - ma krótkie ręce!
  Marusya, strzelając do wroga i kosząc szeregi żołnierzy niemieckich i zagranicznych, vyaknula:
  - Polityk szybko obiecuje, powoli dotrzymuje, prosi o jałmużnę i przebaczenie oszustwa!
  Dziewczyny są dobre i walczą. Ale siły są bardzo nierówne. Dużo zniszczeń.
  Niemiecki czołg "Maus", choć nie do końca seryjny, wciąż spotyka się na frontach. A jego armaty ryczą i strzelają. I podnieś zniszczenia w okopach niesamowite.
  Ale dziewczyny strzelają z armat przeciwko Myszowi. Chociaż muszle odbijają się jak groszek. Niemcy jednak naciskają i naciskają.
  I strzelają bardzo celnie.
  Dziewczęta z Komsomołu biegają, błyskają gołymi obcasami i piszczą:
  - Na chwałę ojczyzny świętego!
  Viola, strzelając do piechoty niemieckiej, pisnęła:
  - Kiedy kobiecie nie starcza na buty, stawia mężczyznę na bose stopy!
  A dziewczyna będzie się śmiać i pokaże język.
  Trzeba powiedzieć, że wojownicy są zabawni. A jeśli ich pobili, to pobili ich śmiertelnie.
  Viola i Margarita, prawie nagie, w samych majtkach, walczą, niosąc pociski i celnie strzelając. I nie można ich tak po prostu zatrzymać.
  Margarita, piszcząc, mówi:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Viola agresywnie potwierdza:
  - Wielka chwała epoce zmian!
  Warto zauważyć, że wojownicy okazali się wyjątkowo agresywnymi dziewczynami.
  Weronika też przynosi muszelki, migoczące gołymi, okrągłymi obcasami i piskami:
  - Chwała komunizmowi!
  To jest ich wiedza bojowa. I jak zaciekle i wściekle walczą.
  I błyszczą nagie, opalone kolana.
  Tamara też walczy. Wydostała się z zajętego przez hitlerowców Kaukazu i ponownie znalazła się w szeregach. Walczy z mięsożernym uczuciem krwi. Walczy z kolosalną agresją.
  Tamara rzuca granatem gołymi palcami, rozrywa nazistów i piszczy:
  - Komunizm będzie z nami!
  I daje dobrze wycelowaną serię z maszyny...
  Dziewczyny można zobaczyć, jak robią kolosalne cuda. I mają ogień, który grozi spaleniem wszechświata.
  Weronika strzela, śpiewa:
  Bez wątpienia będzie ciekawie
  Wszystko na świecie zapewni harmonogram!
  I mruga swoimi szafirowymi oczami.
  Tamara strzela, ryczy:
  - Kolovrat ! Ewpatij Kolovrat ! Bohaterowie Rusi zbierają alarm!
  I odwrócił się od karabinu maszynowego. Odcięła Fritza i pisnęła:
  - Kobieta to przede wszystkim lis, który chce schwytać lwa na lasso, ale zwykle osły wpadają w jej lasso!
  Wiktoria, strzelając i gołymi palcami, rzucając kolejny prezent śmierci, wydała:
  - Kobieta to kurczak, który kocha złote jajka, przynosząc swojemu nosicielowi tylko stratę!
  A dziewczyny wybuchnęły śmiechem. Walczą wspaniale, wywierając kolosalną presję.
  Tamara zauważyła strzelając do obcych dywizji:
  - Kobieta to kurczak, tylko ona może przynieść złote jajka temu mężczyźnie, czyli prawdziwemu lisowi!
  Weronika strzelając i szczerząc zęby, dodała:
  - Prawdziwy lis i kogut sprawią, że zniesiesz złote jajka!
  Margarita, strzelając i rzucając granaty bosymi stopami, zauważyła:
  - Pazury lisa nie są lwami, ale ona zerwie trzy skóry królowi zwierząt!
  Viola, szczerząc agresywnie zęby, zauważyła:
  - Kto nie jest lisem umysłem, nie jest też lwem!
  Wojowników widać z wielkimi ambicjami wojownika. A jeśli zaczną.
  Olimpias strzelając i biorąc potężne nogi, podniosła całą skrzynkę materiałów wybuchowych i wystrzeliła ją. Masa nazistów zostaje rozdarta, a piękna dziewczyna ryczy:
  - Rządź ZSRR i śpiewaj pieśń Lucyferowi! Wygramy wszystkich!
  Olimpias jednak nie zapomniała i wystrzeliwszy, odezwała się:
  - Lisica jest w stanie przekonać każdego mężczyznę, że jest lwem, rozmnażającym się jak zwykły osioł!
  Strzelająca Margarita zgodziła się z tym:
  - Lwica z umysłem lisa i uściskiem wilka!
  Serafin zauważył, kosząc przeciwników:
  - Lew nie jest tym, który ryczy, ale tym, który wyrywa mnóstwo zieleni!
  Viola, prowadząc celny ogień do wroga i kosząc go, zauważyła:
  - Kiedy polityk nie jest lisem, to zrywa się z niego trzy skóry i zakłada mu obrożę!
  Wiktoria, szczerząc zęby i mrugając, a następnie rzucając bosą stopą prezent śmierci ze śmiercionośną siłą, wydała:
  - Polityk ma szeroką dupę, żeby siedzieć na dwóch krzesłach, ale szerokość duszy ma tylko w słowach!
  Olympias, ulegając beczce swoimi gołymi, umięśnionymi nogami i eksplodując czołg Lion, warknęła:
  - Czołg zostaje przebity pociskiem z rdzeniem uranowym, polityk przebija się bez serca, ale ze złotą sakiewką!
  . ROZDZIAŁ #9
  Kamyszyn został opuszczony. A na początku czerwca 1944 r. rozpoczęły się walki o Saratów.
  Tutaj walki są bardzo aktywne. A także dziewczyny, jak zawsze, w bitwach. I tacy słodcy wojownicy.
  Alenka walczy i kosi przeciwników automatycznymi seriami, a także całymi szeregami.
  Dziewczyna rzuca granat bosymi palcami i piszczy:
  - Moje zwycięstwo nadchodzi!
  I znowu strzela do wroga.
  Anyuta również strzela do wroga. Robi to dokładnie i precyzyjnie. Jej karabiny maszynowe są takie odlotowe. A gołe palce rzucają wybuchowe pakiety o kolosalnej sile. Rozrywają nazistów, a dziewczyna piszczy z całych sił.
  - Za komunizm!
  Alla, strzelając do wroga z kolosalną celnością i kosząc wrogów, piszczy:
  - Za bezgraniczną Ojczyznę!
  I gołymi palcami dziewczyna ponownie rzuca granat. Trzeba powiedzieć, że walka w walce.
  I sama ruda, w tych samych spodenkach. I strzela tak dokładnie i dokładnie, a Fritz się kładzie.
  Maria strzela także bardzo celnie. A ona jest taką piękną dziewczyną, że bosymi palcami rzuca ładunek wybuchowy, rozdzierając przeciwników na strzępy.
  Potem ryczy:
  - Rządź imperium ZSRR!
  Marusya również strzela celnie, uderza wrogów i ryczy:
  - Od tajgi po morza brytyjskie, nasza armia jest najsilniejsza!
  Będzie też strzelał bosymi stopami.
  Następnie Matryona wystrzeli w stronę wroga śmiercionośny pocisk. I trafi go ze stuprocentową celnością. Naturalnie goła pięta.
  To są radzieckie dziewczyny, które pracują, ale Niemki nie są daleko w tyle.
  Krystyna, Magda, Małgorzata i Schella walczą w Panterze. Maszyna, choć nie idealna, ale z szybkostrzelnym działem dalekiego zasięgu, umiarkowanie zwrotna i dobrym pancerzem przednim.
  Niemki są boso i w bikini, pomimo letniego upału, a raczej dzięki niemu.. I toczą zwrotną bitwę.
  Tutaj Christina strzela... Pocisk trafia w wieżę T-34-76 i przebija ją. Radziecki czołg przestaje być znokautowany.
  Dziewczyny krzyczą ile sił w płucach:
  - Nasze ujęcie!
  Wtedy Magda strzela. Uderzyła także piękność ze złotymi włosami.
  Tak, więc wieża trzydziestu czterech została zerwana.
  Tygrysice na zmianę strzelają. I bardzo trafnie. Uderzyli więc w kolejny radziecki czołg.
  Następna była Margaret. I trafił w działa samobieżne SU-76. Zręcznie przejebane. I zaśpiewała:
  - Nasze piekielne Niemcy są silne, chronią świat!
  A jak pokaże język!
  Następnie wystrzeliła z armaty Shella. Traf w radziecki czołg KV-1S. Dziewczyna też spisała się znakomicie.
  Tak, czwórka wojowników w bikini walczy i nie boi się zimna. Kiedy kobiety zaczęły walczyć, sytuacja III Rzeszy potoczyła się znacznie lepiej.
  Oto piloci Albina i Alvina na niebie. Obie piękności w bikini i boso. Walczą o siebie na Focke -Wulfs. A ten samochód jest bardzo poważny.
  Albina strzelając z armat powietrznych mówi:
  - Aktywny krokiet! Nie żałuj tego słowa!
  I jak błyska olśniewającym uśmiechem! I zestrzeli jednocześnie dwa radzieckie samoloty.
  Alvina również zastrzeliła trzech z armat powietrznych i zaćwierkała:
  - Mój wpis będzie zabójczy i nudny!
  Wtedy dziewczyna obnażyła zęby i pokazała zęby! Jest czarem samym w sobie, pełnym fenomenalnego uroku.
  Albina odcina kolejny samolot Jak-9 i piszczy:
  - Po co nam radzieccy piloci?
  Alvina zestrzeliwuje LAGG-5 i pewnie mówi:
  - Abyśmy my Niemcy punktowali konta!
  Cudowna para dziewczyn. Jak zabrali się za zbieranie nagród dla siebie. Naprawdę nie można sprzeciwić się takim pięknościom. Zestrzelili samoloty i obnażyli zęby.
  A głównym sekretem jest zimno, dziewczyny muszą być boso i w bikini. Potem przyjdą rachunki.
  I nigdy się nie ubieraj. I potrząśnij swoją nagą klatką piersiową, a zawsze będzie ona szanowana!
  Albina odcięła kolejny samolot Armii Czerwonej i zaśpiewała:
  - Na wielkich wysokościach i gwiezdnej czystości!
  I mrugnęła, zrywając się i szarpiąc bosymi stopami, krzycząc:
  - W fali morskiej i wściekłym ogniu! I w wściekłym i wściekłym ogniu!
  I znowu dziewczyna zestrzeliwuje samolot energicznym podejściem.
  I wtedy Alvina atakuje wroga. Robi to z zakrętu, szczerzy zęby i piszczy:
  - Będę supermistrzem świata!
  I znowu samochód potrącony przez dziewczynę spada. Tak, Armia Czerwona ma się całkiem nieźle.
  A Albina ryczy w dzikiej ekstazie:
  - Jestem teraz katem, a nie pilotem!
  Zestrzeliwuje kolejny radziecki samolot i syczy:
  - Pochylam się nad celownikiem, a rakiety pędzą do celu, przed nami kolejny bieg!
  Wojownik jest niezwykle agresywny.
  Oto obie dziewczyny atakujące cele naziemne. Albina uderza trzydzieści cztery i piszczy:
  - To będzie koniec!
  Alvina uderza w SU-76 i szepcze:
  - Do całkowitego zniszczenia!
  I jak on potrząsa bosą stopą!
  Dziewczyny tu walczą, a od strony ZSRR dziewczyny też walczą, próbując chronić Guryeva, gdzie też nazistowskie wojska pchają się jak masa skorpiona.
  Alenka walczyła o Guryjewa, który został zaatakowany przez nazistów. Zdesperowana piękność rzuciła granat bosymi palcami i zaćwierkała:
  - Chwała Rusi i partii rodzimej!
  Następnie Nataszka wystrzeliła granat bosymi palcami i syknęła:
  - Chronimy dziewczynę boso!
  Po tym, jak Anyuta również palcami swoich gołych nóg wysłała dar śmierci i dmuchnęła :
  - To będzie wspaniały cios!
  Rudowłosa Augustyn przyjęła i wysłała dar unicestwienia gołą kończyną dolną i zapiszczała:
  - Kierowanie radaru w niebo!
  A potem złotowłosa Maria gołymi nogami wydała nazistom śmierć.
  I zaśpiewała:
  - Na Madagaskarze, na pustyni i na Saharze! Wszędzie było, widziałem białe światło!
  A teraz Marusya z gołymi podeszwami stóp rzuci całą masę i zaśpiewa:
  - W Finlandii, Grecji i Australii, Szwecji powiedzą Ci, że nie ma już pięknych dziewczyn!
  Tak, te sześć dziewcząt walczyło bardzo dobrze. Ale Fritz i tak wziął Kursk ...
  Nie, nie po to, by stawiać opór takim przeważającym siłom. Faszyści trzymają się siebie i rózgi.
  A co wpływa na przygotowanie potworów.
  Adolf Hitler był po prostu szalony: czuł się jak prawdziwy despota, któremu wszyscy są posłuszni i drżą. Tak, jeśli chcesz stalinowskich sukcesów, to musisz być jak Stalin, bez litości i wymagający od innych i od siebie (dokładnie tak myślał w tej sekwencji Iosif Wissarionowicz!). Teraz szelest jest przyzwoity i auto zacznie jeździć. Ogólnie rzecz biorąc, Niemcy, biorąc pod uwagę satelity, mają ogromną przewagę nad ZSRR pod względem ilości sprzętu przemysłowego, wykwalifikowanej siły roboczej i liczby inżynierów wszystkich szczebli. To fakt, ale produkcja broni wciąż nie jest na odpowiednim poziomie! Niemcy przez całą wojnę pozostawały w tyle za ZSRR, pomimo wszystkich zniszczeń w Rosji. I z czego? Oczywiście ze względu na pewien bałagan, jaki panował w różnych działach, a zwłaszcza w przemyśle wojskowym. Ponadto negatywną rolę odegrał brak surowców, a także niedocenianie potencjału wroga. W szczególności w 1940 r. produkcja broni w Niemczech była niższa niż w 1939 r. (jeśli liczyć wał, biorąc pod uwagę amunicję), i to mimo, że wojna już trwała, a III Rzesza przejęła kontrolę nad duże terytoria z ogromnymi rezerwami mocy produkcyjnych. Cóż, co możemy powiedzieć o zdolnościach organizacyjnych Hitlera? Nie za dużo, potem błysnął, w dziedzinie przemysłu wojskowego.
  Führer oświadczył w długim przemówieniu:
  - W przypadku nadzoru nad lotnictwem Sauerowi przyznano uprawnienia nadzwyczajne . Będzie uważnie monitorował ilość produkowanego sprzętu i, co nie mniej ważne, jego jakość. Poza tym wielu twoich przyjaciół Goeringa, choć kiedyś byli dobrymi asami, nie jest w stanie kierować pracą. Nie każdy dobry żołnierz jest jednocześnie wybitnym generałem, dlatego zamiast powieszonego Eryka sferą techniczną pokieruje osoba spośród zawodowych przedsiębiorców, która jest w stanie zreformować i doposażyć siły lotnicze. Przecież Wielka Brytania nie śpi, zwiększa zarówno ilość, jak i jakość swoich sił zbrojnych, a zwłaszcza lotnictwa. Musimy wyprzedzać wroga o dwie głowy, o kilkanaście kroków, inaczej całkowicie stracimy przewagę nad wrogiem. Dlatego potrzebne są kroki jakościowe.
  Góring odpowiedział nieśmiało:
  - Moi przyjaciele, sprawdzeni ludzie, którzy udowodnili swoją skuteczność bojową i profesjonalizm.
  Demoniczny dyktator wpadł we wściekłość:
  - A może Twoim zdaniem zapomniałem, kto przegrał bitwę o Anglię? Albo kto nie zrealizował czteroletniego planu rozwoju gospodarki narodowej. A może chcesz być chłostany, nawet w miejscu publicznym. Więc zamknij gębę i siedź cicho, aż cię przebiją!
  Goering nawet przykucnął ze strachu. Niestety, z Führerem nie należy żartować. Potem hałas rozległ się ponownie i w niebo wzniósł się kolejny odrzutowiec ME-262. Samochód był masywny i miał dwa silniki. Skrzydła są lekko zatoczone, sam myśliwiec wygląda dość groźnie. Jego charakterystyka prędkości, jak na rok 1941, jest ogólnie przyzwoita, a nawet rekordowa według standardów światowych. To prawda, że sama maszyna nie jest jeszcze całkowicie niezawodna i wymaga debugowania. Faszystowski dyktator nadał już jednak cechy nowym, bardziej zaawansowanym myśliwcom... ME-262 waży ponad sześć ton, co stanowi swego rodzaju przeciążenie. Myśliwiec musi być mały, tani i zwinny. Pod tym względem ME-163 mógłby być całkiem dobry, ale jego silnik rakietowy jest zbyt wymuszony i działa tylko przez sześć minut (a raczej będzie działał!), A to oznacza, że zasięg wynosi tylko w promieniu stu kilometrów . Gdy bombowiec w stylu błyskawicznym lub myśliwiec osłaniający armadę uderza przeciwko Anglii, nie jest to oczywiście nic dobrego.
  Ale ME-262 może przenosić tonę bomb, czyli tyle, co radziecki samolot frontowy Pe-2. Oznacza to, że jest to doskonałe rozwiązanie zarówno do zwalczania myśliwców, jak i do wspierania wojsk. Dlaczego jednak nie stworzyć myśliwca w stylu ME-163 Comet, ale bez silnika rakietowego, ale z silnikiem turboodrzutowym? Próbowali ulepszyć Kometę i wydawało się, że skrócili czas lotu do 15 minut (jest to zasięg do 300 kilometrów), co jest ogólnie akceptowalne w Bitwie o Anglię. Londyn jeszcze można dostać z Normandii... Choć nie wszystko jest takie oczywiste, to też trzeba zbombardować i wracać, a piętnaście minut nie było w tak wymuszonym trybie. W przyszłości myśliwce rakietowe i odrzutowe uznano za ślepy zaułek w lotnictwie. Ale konstrukcja "Komety" jest bardzo interesująca ze względu na niewielkie rozmiary i lekkość, co oznacza taniość i zwrotność.
  Poza tym w dalszym ciągu istnieją bardzo obiecujące myśliwce ważące na ogół 800 kilogramów, takie szybowce, że można je wykorzystać w bitwach powietrznych. Co prawda, ze względu na krótki zasięg, loty na nich można toczyć jedynie w bitwach obronnych lub dostarczać do Londynu... Transportami, a następnie podłączać z powrotem do pilotów. Tutaj trzeba pomyśleć. W prawdziwej historii szybowce nie miały czasu na wojnę i z jakiegoś powodu radzieccy generałowie lotnictwa nie odważyli się wypróbować tego pomysłu w Korei. Ogólnie rzecz biorąc, nie jest to smutne, ale podczas wojny koreańskiej amerykański pilot jako pierwszy otworzył konto zwycięstw. Nie należy więc lekceważyć Yankesów.
  Po zakończeniu lotu z kokpitu wyskoczyła młoda jasnowłosa dziewczyna i pobiegła na pełnych obrotach do Führera.
  Opętany nazista numer jeden wyciągnął do niej rękę, żeby ją pocałować. Co jest miłe, gdy dziewczyny cię kochają, a Führer, jak się wydaje, jest szczerze idolem wszystkich Niemców, a raczej prawie wszystkich, z wyjątkiem kilku więźniów obozów koncentracyjnych. Pilot powiedział z entuzjazmem:
  - To po prostu świetny samolot, ma taką prędkość i moc. Wyrwijmy wszystkie młode jak poduszkę grzewczą surogacie!
  Führer zatwierdził impuls dziewczyny:
  - Oczywiście, że to zepsujemy, ale... Debugowanie maszyny powinno odbywać się w szybszym tempie, a dotyczy to zwłaszcza silników. Tutaj oczywiście potrzebne będą radykalne środki, aby je ulepszyć, ale jeśli lider-projektant pomoże!
  Wszyscy zawarczeli chórem:
  - Chwała wielkiemu Fuhrerowi! Niech Opatrzność nam pomoże!
  Rozpoczął się hymn III Rzeszy i kolumna młodych bojowników Hitlerjugend ruszyła dalej . Chłopcy w wieku od czternastu do siedemnastu lat poszli pod bęben w specjalnej formacji. A potem była rzecz najciekawsza: maszerowały nastolatki ze Związku Kobiet w Niemczech. Były w krótkich spódniczkach, nagie, bose stopy piękności przyciągały wzrok mężczyzn. Dziewczyny próbowały podnieść nogi wyżej, ale jednocześnie pociągnęły za palec u nogi, ostrożnie założyły piętę. Zabawny spektakl piękności o nienagannych figurach ... To prawda, że twarze były inne, a niektóre młode faszystowskie kobiety były nieco niegrzeczne, prawie męskie, a poza tym je przekręciły. Zwłaszcza, gdy złączyli brwi.
  Estete Adolf zauważyła:
  - Konieczne jest, aby chłopcy i dziewczęta otrzymali masowy trening fizyczny. I wiem, że przy tej okazji wiele się robi, szczególnie w Jungvolk , ale potrzebna jest inkluzywność i przyjęcie metod spartańskich. Oczywiście oprócz zachęcania do kradzieży... Nasi młodzi mężczyźni i kobiety powinni wyrastać na porządnych, a jednocześnie bezwzględnych ludzi.
  Najwyższy Dowódca zrobił pauzę. Generałowie milczeli, prawdopodobnie bali się sprzeciwu, ale nie chcieli potwierdzać oczywistości. Fuhrer mówił dalej:
  - Wojna to nie żart, ale bezwzględność wobec wrogów musi łączyć się ze wzajemną pomocą i poczuciem braterstwa wobec towarzyszy. To właśnie musimy w każdym zaszczepić... Nowy superman jest bezlitosny dla innych, ale w jeszcze większym stopniu musi być bezlitosny dla siebie. Bo niższość musi zostać najpierw wykorzeniona w twojej duszy, a wtedy powstanie słabe, ludzkie ciało!
  Kolejna pauza... Generałowie i projektanci nagle zdali sobie z tego sprawę i zaczęli energicznie klaskać. Führer wydawał się zadowolony:
  - Już jest lepiej, ale teraz chciałbym zobaczyć imitację walki powietrznej. Taki potężny i niszczycielski...
  Heinkel nieśmiało zapytał:
  - Ostrą amunicją lub pociskami, mój Fuhrerze?
  Nazista numer jeden skinął głową.
  - Oczywiście, bojowymi. Dodatkowo chciałbym rozważyć działanie urządzenia wyrzucającego. Przecież pracuje się nad tym... - Führer potrząsnął pięściami. - Kiedy wreszcie będzie gotowy i wprowadzony do masowej produkcji. W końcu doświadczony pilot to doświadczony pilot, którego należy chronić na wypadek przyszłych bitew!
  Mimo to Führer-terminator postanowił pokazać projektantom bardziej nowoczesny schemat urządzenia wyrzucającego. System ten powinien być mniej uciążliwy, prostszy i lżejszy. Że niedrogi i już opanowany przez niemieckiego przemysłowca charłak całkiem nadaje się do tego celu.
  Musiałem narysować diagram w biegu, ale Hitler był naprawdę dobrym artystą i rysował wyraźnie, szybko, linie diagramów, a zakręty były równe i wyraźne, bez żadnych linijek i kompasów. Terminatorzy-popadaneci uważali oczywiście za dziwne, że Niemcy, mając w ogóle tak silną i w pewnym stopniu zaawansowaną ideologię, jak narodowy socjalizm i ustrój totalitarny, przekazali wojnę Rosjanom. Być może wynika to z faktu, że żołnierze rosyjscy byli silniejsi i wytrzymalsi od niemieckich oraz szybciej nauczyli się walczyć.
  W ogóle, jeśli spojrzeć na przebieg wojny jako całość, to Rosjanie, czy raczej wojsko radzieckie, nauczyło się walczyć, ale Niemcy zdawali się zapomnieć, jak... Ich dowództwo podejmowało decyzje na szczeblu pierwszym -klasiści, a może nawet niżej, jeśli pierwszoklasista ma doświadczenie w prowadzeniu operacji wojskowych w strategiach czasu rzeczywistego. A fakt, że czasami sześcioletnie dzieci już tak zręcznie dowodzą wirtualnymi armiami, jest czymś, z czego zarówno oni, jak i Żukow i Mainstein mogą się czegoś nauczyć. Jednak część badaczy uważa zarówno Żukowa, jak i Mainsteina za miernoty. Sprzeczności pojawiają się także co do liczby wyposażenia, w szczególności zdobytego sprzętu francuskiego. Pamięć Hitlera (dobra pamięć, zwłaszcza gdy był jeszcze zdrowy!) sugerowała, że Francuzom zdobyto 3600 czołgów, co jest liczbą bardzo imponującą... Niektóre modele, takie jak SiS -35, były lepsze pod względem pancerza od T-34 tylko w przednim pancerzu. Zatem ten czołg można łatwo wyprodukować we francuskich fabrykach, być może z wyjątkiem wymiany broni 47 mm na długolufowe działo 75 mm. W rzeczywistości nawet to może nie wystarczyć. Wielka Brytania i ogólnie Stany Zjednoczone zawsze ceniły przede wszystkim opancerzenie swoich czołgów. Na przykład czterdziestotonowy Churchill miał pancerz o grubości 152 milimetrów w porównaniu do 120 milimetrów czołgu ciężkiego IS-2.
  Führer powiedział projektantom coś jeszcze:
  - Tunelów aerodynamicznych mamy dość, więc szukajmy bardziej optymalnego modelu samolotu i twórzmy opływowe formy, bez poddawania go kosztownym testom, na których giną także nasze najlepsze asy. Na przykład model samolotu latającego skrzydła jest bardzo skuteczny, zwłaszcza jeśli można zmienić grubość i kąt nachylenia. Dałem ci już rysunek, więc bezogonowy powinien być gotowy. Jego szacunkowa prędkość będzie równa z silnikiem Yumo do 1100 kilometrów na godzinę. Więc idź, ale nie idź!
  Następnie odbył się obiad na świeżym powietrzu, służące rozstawiły stoły i krzesła. Piękne... Ale jakich reform w narodowym socjalizmie dokonać? Takie jak zminimalizowanie liczby wrogów i zdobycie przyjaciół. Tutaj na przykład nie wywyższajcie rasy niemieckiej na każdym kroku i może nawet przestańcie dzielić narody na klasy. Jednak formalnie podział narodów na podrzędne i aryjskie nie został jeszcze zalegalizowany. To upraszcza sprawę.
  Piękna dziewczyna spośród służby usiadła obok Führera i położyła mu dłoń na jej nagim kolanie. Zagruchotane:
  - Myślisz o czymś, mój Führerze?
  Nazistowski dyktator i jednocześnie wirtualny gracz ożywił się. Zauważył, że nadal nie dokończył zupy jarzynowej i sałatki owocowej. Führer pocałował dziewczynę w usta, czując jej młodzieńczy, słodki aromat i powiedział:
  - Pojedziesz ze mną do samochodu. I wszyscy zabierajcie się do pracy, czas jedzenia się skończył.
  I znowu zębatki stanu, nie do końca jednak dobrze naoliwiony mechanizm, zaczęły się kręcić. W drodze powrotnej Führer kochał się z pięknością, a nawet zastanawiał się, skąd bierze tyle energii i siły. Przecież mówiono, że Führer jest impotentem i w ogóle rzekomo niepełnosprawnym, chorym na syfilis (kłamstwo) i wykastrowanym (ogólnie fikcja!).
  Nie wszystko jednak układa się pomyślnie już 22 czerwca 1944 roku, od trzech lat trwa wojna z ZSRR. Ale zwycięstwa nie widać, a Saratów wciąż się broni. Stalin nakazał bronić tego miasta za wszelką cenę.
  Pomimo wszystkich strat produkcja sprzętu wojskowego jest dość wysoka. Nowe czołgi IS-2 okazały się całkiem skuteczne. Nawet bez rozbijania w czoło poszczególnych niemieckich pojazdów, unieszkodliwiali je z dość dużej odległości.
  Dlatego naziści mieli dość trudne życie. Mieli jednak dużą przewagę. Samolot odrzutowy ME-262 walczył już sporo na niebie. I jest poważnym przeciwnikiem.
  Jednakże TA-152 okazał się ogólnie wspaniałym typem broni.
  Stalin tymczasem odbył także spotkanie komunikacyjne w trzecią rocznicę rozpoczęcia wojny i zaczął pytać dowódców wojskowych, o czym myślą i jak poprawić sytuację na frontach.
  Żukow zasugerował przywódcy:
  - Jeśli będziemy się po prostu bronić i odpierać zagrożenia, niewątpliwie przegramy. Musimy zaatakować!
  Stalin energicznie pokiwał głową:
  - Zgadzać się! Ale gdzie!
  Marszałek Żukow zaproponował:
  - Chociaż Leningrad nie skapitulował, należy go uwolnić!
  Marszałek Wasilewski zgodził się:
  - Tak, myślę, że to będzie najlepsza z opcji!
  Stalin wzruszył ramionami i powiedział:
  - Jeśli ponownie uderzymy w Tichwin, będą tam na nas czekać, a my utkniemy lub wpadniemy w pułapkę!
  Marszałek Żukow skinął głową na znak zgody:
  - Zgadza się, towarzyszu Stalin! Sugeruję jednak, że należy uderzyć fińskie wojska w Pietrozawodsku. Nie są tak silni i możemy zaskoczyć wroga!
  Stalin odpowiedział z uśmiechem:
  - Logicznie rzecz biorąc, towarzyszu Żukow. Więc wkrocz na Pietrozawodsk. I przynieś nam zwycięstwo!
  Po tych słowach weszło kilka dziewcząt w krótkich białych spódniczkach i bosych stopach. Przynieśli butelki czerwonego wina i kieliszki kanapek i czarnego kawioru. Stalin wziął taką kanapkę i popił, powiedział:
  - Wypijmy więc, aby nasze możliwości zawsze pokrywały się z naszymi potrzebami.
  Wozniesienski zauważył:
  - Jakość opancerzenia naszych czołgów jest dość niska. Proponuję uczynić IS-2 i T-34-85 lżejszymi, szybszymi i zwrotniejszymi poprzez zmniejszenie pancerza. Dzięki temu zaoszczędzimy na metalu i uczynimy te maszyny bardziej praktycznymi.
  Stalin wzruszył ramionami i powiedział:
  - Być może... Ale nie jestem zwolennikiem robienia czołgów ze sklejki!
  Wozniesienski zauważył z poważną miną:
  - Ale może dobrym pomysłem byłoby wykonanie niektórych zbiorników prawie w całości z drewna. Możesz sprawdzić jak to będzie wyglądać w praktyce!
  Żukow skinął głową na znak zgody i wygłosił przemówienie:
  - Trzydzieści cztery można uczynić lżejszymi, są one nadal zbyt delikatne, a zwiększenie prędkości i zwrotności mogłoby zwiększyć ich przeżywalność. Ponadto skrzynia biegów stała się lepsza, co kompensuje spadek ergonomii wynikający ze wzrostu masy. Ale niska jakość stali, 90 milimetrów w porównaniu z potężnymi niemieckimi działami, zamienia się w nic. Co więcej, Niemcy wycofują z produkcji prostą Panterę i T-4, a w III Rzeszy oprócz czołgów rozpoznawczych do seryjnej staną jedynie Panther-2 z armatą 88 mm. A nasze czołgi nie ciągną go z dużej odległości. A tym bardziej konieczne jest zwiększenie ich prędkości!
  Stalin skinął głową:
  - Wypuścić część T-34-85 i IS-2 wyłącznie z kuloodporną osłoną, a następnie sprawdzić i śledzić, jak wpłynie to na ich skuteczność bojową. A prace nad SU-100 należy przyspieszyć. Być może porzucimy trzydzieści cztery i IS-2 na rzecz wyłącznie tego działa samobieżnego.
  Marszałek Wasilewski zauważył:
  - To ciekawy pomysł. Ale SU-100 może trafić wrogów na pokładzie tylko poprzez całkowity obrót ...
  Stalin warknął:
  - Skróć go, aby mógł szybciej się rzucać i obracać... A najlepiej o niższą sylwetkę. Ale potrzebujemy tego działa samobieżnego jak powietrza!
  Żukow zapytał:
  - Wasza Ekscelencjo.... Saratów wciąż się wytrzymuje, ale wkrótce upadnie. Należałoby opracować plan ewakuacji z Kujbyszewa tego, co zabrano z Moskwy. Co osobiście myślisz?
  Stalin odpowiedział ostro:
  - Najwyraźniej będziemy musieli ewakuować się do Swierdłowska. Ale nadal można pracować w Moskwie. Mamy tu całe podziemne miasto. Jesteśmy w stanie naprawdę to utrzymać.
  Wasilewski warknął:
  - Moskwę trzeba trzymać za wszelką cenę, tak jak Saratów!
  Stalin rozkazał:
  - Kontratakuj Niemców w przepaści między Donem a Wołgą. Musimy odwrócić nasze siły. Utrzymać Saratów za wszelką cenę, do ostatniej kropli krwi. Użyj wszelkich środków, nawet kamikaze.
  Żukow potwierdził:
  - Niech tak się stanie, o wielki!
  Stalin zwrócił się do Jakowlewa:
  - Cóż, projektantu, masz jakieś pomysły?
  Zastępca Komisarza Ludowego odpowiedział z westchnieniem:
  - Konieczne byłoby stworzenie samolotu odrzutowego, ale nie jest to jeszcze realistyczne. A Jak-3 wymaga wysokiej jakości duraluminium, którego nie mamy!
  Stalin skinął głową.
  - Ja wiem! Jak-9 powinien być w naszych szeregach. I powinno być wypuszczane jak najczęściej! I zwiększyć produkcję myśliwców.
  Jakowlew zauważył:
  - Niemiecki TA-152 jest zarówno samolotem szturmowym, bombowcem pierwszej linii, jak i myśliwcem. Byłoby miło, gdybyśmy stworzyli podobną, wielozadaniową maszynę!
  Stalin wspierał projektanta:
  - To dobry pomysł, towarzyszu Jakowlew! Na przykład, jeśli trochę ulepszysz LAGG-7, można go przekształcić w mieszankę zarówno samolotu szturmowego, jak i myśliwca pierwszej linii!
  Jakowlew chętnie potwierdził:
  - Jest to możliwe, towarzyszu Stalin... Ale wymaga to czasu. A samolot może okazać się drogi.
  Naczelny Dowódca ze złością uderzył pięścią w stół i warknął:
  - Zrób to taniej! I w ogóle ile można spekulować na ten temat. Potrzebujemy uniwersalnego samolotu, żeby tylko go produkować. I to mogłoby być wyjście.
  Jakowlew zauważył:
  - Ił-2 jest dość prosty w wykonaniu i jego schemat został opracowany. O ile go nie zdejmiesz. Jest to dość trwały samolot, choć w tej chwili jego właściwości lotne są przestarzałe. Ale nie ma zła bez dobra. Jesteśmy dobrzy w bombardowaniu pojazdów wroga.
  Żdanow ze złością zauważył:
  - Nasze lotnictwo powinno być co najmniej najsilniejsze!
  Jakowlew skinął głową.
  -Musieć! Ale na razie nasi piloci są najlepsi na świecie: Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova!
  Stalin skinął głową, zgadzając się.
  - Te dziewczyny nie mają sobie równych i za następne dwadzieścia pięć zestrzelonych samolotów wroga przypisuję im kolejną gwiazdę bohatera ZSRR!
  Żukow entuzjastycznie zaproponował:
  - Za to powinieneś pić!
  Beria śpiewał z zachwytem:
  - My, pamiętając wszystko, historia osądzi,
  Nadejdzie kolej na jej dwór...
  Od pługu po broń atomową,
  Poprowadził kraj pewnie do przodu!
  Podczas gdy członkowie rady wojskowej naradzali się, dziewczęta walczyły.
  I za pomocą gołych palców powalają nazistów, a te piękności z bosymi nogami dokonują wyczynów.
  I śpiewają:
  Wierzymy, że cały świat się przebudzi
  Będzie koniec faszyzmu...
  I zaświeci słońce
  Droga, oświecająca komunizm!
  . ROZDZIAŁ nr 10.
  Pod koniec czerwca Niemcy odcięli Saratów, a 1 lipca 1944 roku po raz pierwszy użyto potężnego Sturmmausa . Ta maszyna z 650-milimetrową bombą o napędzie rakietowym wystrzeliła śmiercionośną siłę rakiet, która podzieliła całe dzielnice.
  Dziewczyny, które prowadziły ten samochód, miały na sobie tylko majtki i uwalniały dary niezwykle niszczycielskiej śmierci.
  Dziewczyny z gołymi nogami miały majtki w kolorze czerwonym, czarnym i białym. I przynieśli śmiertelne dary śmierci.
  Faina, która im rozkazała, potrząsała szkarłatnymi sutkami swoich piersi i śpiewała:
  - Chwała epoce rycerzy krzyża!
  Dotrzemy do końca wszechświata!
  A wojownicy piszczeli i podskakiwali.
  Jedna z nich, Margaret, zauważyła:
  - Bóg Wszechmogący jest z nami!
  Faina zgodziła się z tym:
  - Oczywiście! A III Rzesza z pewnością zwycięży!
  Dziewczyna tupała bosą nogą i śpiewała:
  -Kiedy jesteśmy zjednoczeni, jesteśmy niepokonani! Kiedy jesteśmy zjednoczeni, jesteśmy niepokonani!
  Dlatego wojownicy strzelali, tupali i skakali na bosych stopach. Wojownicy najwyższej klasy.
  Irma również wystrzeliwuje pocisk poprzez automatyczny napęd i ryczy:
  - Czeka nas wielkie zwycięstwo!
  Dziewczyny oczywiście należą do tych, które nigdy się nie poddadzą. I niszczą pozycje sowieckie z kolosalnym entuzjazmem.
  Albina i Alvina jak zawsze są w doskonałej formie i pokazują swój agresywny styl. To dziewczyny, nie oszukujmy się: super!
  Albina, przewracając gołymi palcami radziecki samochód, mówi:
  - Mam super dziewczynę!
  Alvina, powalając bosą piętą kolejny cel, podskakuje i bawiąc się mięśniami brzucha, woła:
  - Jestem takim wojownikiem, że zabiłem wszystko mocno!
  W ten sposób drogi wojowników się rozeszły.
  Gerda wraz z Charlotte postanowiły przetestować kolejną niemiecką nowość.
  Póki co, w dość dużej liczbie mogą pojawić się jedynie działa samobieżne E-25, które są dość proste w produkcji i tanie. Chociaż ten model jest jednym z pierwszych. Tutaj, w nim, leżą dwie dziewczyny w bikini. Samochód jest niższy o niecałe półtora metra, dzięki czemu jest tak dobrze chroniony i uzbrojony przy stosunkowo niewielkiej masie.
  Dwie leżące dziewczyny Charlotte i Gerda strzelały do sowieckich armat. Przed nimi poruszały się rozdrobnione samochody sterowane radiowo i oczyszczały pola minowe.
  Czerwona Charlotte wystrzeliła z armaty. Przytłoczyła sowieckie działo i potrząsnęła klatką piersiową, ledwo zakrytą cienkim paskiem materiału. A ona zagruchała:
  - Wściekła hiperplazma ognia!
  A wtedy Gerda też ją uderzy, bosymi palcami. I ćwierka:
  - Jestem bardzo fajną dziewczyną i niezłą...
  Działo samobieżne porusza się samoczynnie. I co jakiś czas się zatrzymuje. Jej przedni pancerz jest mocno nachylony, co zapewnia dobrą ochronę. W działach radzieckich pociski są wrażliwe na rykoszety. I nic nie grozi takiemu samobieżnemu działu w czole. Tutaj nadal mogą przebić się przez planszę. Ale dziewczynom się nie spieszy. Skuteczne działo samobieżne pod względem przebijania pancerza przewyższa wciąż rozwijany SU-100, a przy tym jest lepiej chronione, bardziej mobilne i jednocześnie lżejsze.
  A Armia Czerwona ma niewiele suszarek, a dokładniej jest dopiero na etapie projektowania. Zasadniczo czołg T-34-85, który nie jest wystarczająco mocny z armatą, a pancerz jest raczej słaby. Nawiasem mówiąc, niemieckie działo samobieżne E-25 jest lżejsze, znacznie mocniejsze niż jego pancerz i działo.
  Dziewczyny walczą... Bardzo piękne i młode. A ich działa samobieżne bombardują i rzucają...
  Lipiec jest gorący, a ciała dziewcząt w nagrzanym do czerwoności samochodzie lśnią od potu. Nie mogą się poddać i wycofać.
  Gerda zauważa:
  - Bogowie Wehrmachtu są najwyraźniej silni,
  Ale nie pomagają słabszym...
  Jeśli przyczyna Adolfa jest prawdziwa -
  Stwórz światową potęgę!
  Charlotte zaśpiewała entuzjastycznie:
  - Tak, magia potrzebuje "Pantery" i "Tygrysa",
  Przelać więcej krwi na przekór całemu losowi...
  I nie ma co wątpić i szalonych zabaw,
  Niech cała rasa na Ziemi padnie na kolana!
  Ale to są niemieckie dziewczyny, a z drugiej strony radzieckie dziewczyny walczą.
  Walka będzie więc najpoważniejsza. Natasza i Anyuta strzelają z potężnego działa okrętowego i piszczą:
  - Nad Berlinem będzie nasza flaga!
  I obnażyli swoje białe, perłowe zęby. I nie zatrzymuj dziewcząt minami.
  Dwa pociski trafiły w przedni pancerz górnej części kadłuba... Odbiły się rykoszetem. Nie, IS-2 to poważny samochód i nie jest łatwo go ogarnąć.
  Ale wydaje się, że IS-1, który porusza się na prawo od dziewcząt, otrzymany z pistoletu wysokociśnieniowego, trafił i zatrzymał się. Zniszczył piękno.
  Alenka napinając mięśnie brzucha, śpiewa:
  - W naszym świecie wszystko niemożliwe jest możliwe, Newton odkrył, że dwa plus dwa równa się cztery!
  Walki nadal nie słabną. Radziecka armata trafia w Niemców. Duża Marusya wkłada łuski do zamka. Takie jest życie i przeznaczenie dziewcząt. I śpiewają:
  - Nikt nas nie zatrzyma, nikt nas nie pokona! Rosyjskie wilki miażdżą wroga, rosyjskie wilki salutują bohaterom!
  Augustyn piszący z karabinów maszynowych mówi:
  - W świętej wojnie! Będzie nasze zwycięstwo! Flaga Rosji naprzód, chwała poległym bohaterom!
  I znowu huczy śmiercionośna armata i brzmi:
  Nikt nas nie zatrzyma, nikt nas nie pokona! Rosyjskie wilki miażdżą wroga, wiesz, że mają dobrą rękę!
  Maria ta dziewczyna ze złocistymi włosami kieruje czołgiem i piszczy:
  - Zmiażdżmy faszystów!
  Niemcy mają ciężko, bitwy też toczą się pełną parą na niebie. Ale jak dotąd Jak-9 jest znacznie gorszy pod względem prędkości i uzbrojenia od niemieckich marek. Dla poety walka jest nierówna.
  Marsylia, ten wspaniały as pilot zrobił dobrą karierę w latach wojny. Bardziej niesamowite i fantastyczne. Po osiągnięciu stu pięćdziesięciu samolotów otrzymał Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi mieczami z liści dębu i diamentami. Po dotarciu do czterystu zestrzelonych samolotów otrzymał Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Za pięćset samolotów otrzymał Order Orła Niemieckiego z diamentami, a po siedmiuset pięćdziesiątym Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A po dotarciu do tysiąca samolotów otrzymał Wielki Krzyż Krzyża Rycerskiego.
  Wyjątkowy pilot był w stanie odnieść wiele zwycięstw powietrznych. I póki jeszcze żył. Marsylia została niedawno awansowana do stopnia generała. Ale nadal latał jak zwykły pilot.
  Jak mówią, nie pali się w ogniu i nie tonie w wodzie. W ciągu wielu lat wojny Marsylia nabyła instynktu myśliwego. Stał się super-legendarnym pilotem i bardzo popularnym.
  . Ale miał też silnego konkurenta - Agawę oraz Albinę i Alwinę, z których każdy również przekroczył liczbę tysiąca zestrzelonych samochodów. A Agawa bardzo szybko dogoniła Marsylię. Ale wciąż jest bardzo młoda i nie straciła jeszcze ani jednego wojownika.
  Dziewczyna nacisnęła pedały gołymi, wyrzeźbionymi nogami i wystrzeliła serię wiatrówek. A teraz zestrzelono cztery radzieckie pojazdy Ił-2.
  Agawa chichocze i mówi:
  W pewnym stopniu wszyscy jesteśmy sukami! Ale mam nerwy ze stali!
  I znowu dziewczyna się odwraca. Zestrzeliwuje w jednej serii siedem radzieckich samolotów - sześć PE-2 i jeden TU-3, i piszczy:
  - Ogólnie rzecz biorąc, jeśli nie super, to hiper !
  Agawa to oczywiście suka. Pilot z Lucyfera. Bardzo piękny miodowy blond.
  Tutaj oddaje kolejną serię i zestrzeliwuje jednocześnie osiem radzieckich samolotów Jak-9 i piszczy:
  - Jestem najbardziej kreatywny i reaktywny!
  Dziewczyna naprawdę nie jest głupia. Wszystko jest możliwe i wszystko jest możliwe. Nie nazywaj jej prywatną.
  A nogi są takie opalone, takie wdzięczne...
  Ale Mirabela walczy z nią... Przez długi czas Pokryszkin był najlepszym sowieckim asem . Zebrał pięć złotych gwiazd bohatera ZSRR, zestrzeliwując sto dwadzieścia siedem samolotów. Ale potem umarł. Wtedy nikt nie był w stanie pobić jego rekordu. Oprócz Anastazji Vedmakowej i Akuliny Orłowej. Dopiero niedawno Mirabela przewyższyła także Jak-9 T na postrzępionym, przewyższyła Kozheduba . A po zestrzeleniu ponad stu osiemdziesięciu samolotów stała się siedmiokrotnym bohaterem ZSRR.
  To jest dziewczyna terminatora! Tak jak ona zatrzyma galopującego konia i wejdzie do płonącej chaty.
  I jeszcze mocniej.
  Mirabelę spotkał trudny los. Trafiłem do dziecięcej kolonii pracy. Bosa i ubrana w szarą szatę rąbała drewno i piłowała pnie. Była taka silna i zdrowa. W czasie silnych mrozów chodziła boso i w więziennej piżamie. I chociaż raz kichnął.
  Oczywiście takie zjawisko odnotowano także na frontach. Przez długi czas Mirabela walczyła w piechocie, a następnie została pilotem. Mirabela swój pierwszy chrzest bojowy otrzymała w bitwie pod Moskwą, dokąd udała się zaraz po kolonii. I tam pokazał, że jest fajny.
  Walczyła boso i prawie nago na przenikliwym mrozie, który dosłownie sparaliżował Wehrmacht. Taka cholerna i niepokonana dziewczyna była. I odniosła ogromny sukces.
  Mirabela wierzyła w rychłe zwycięstwo ZSRR. Ale czas płynie. Ofiar jest coraz więcej, ale zwycięstwo nie nadchodzi. I robi się naprawdę strasznie .
  Mirabela marzy o zwycięstwach i osiągnięciach. Ma siedem gwiazd ZSRR - to więcej niż ktokolwiek inny! I do cholery, ona zasługuje na swoje nagrody! I będzie niósł krzyż herbowy i nie tylko. Nawet jeśli Stalin zostanie później zabity, jego sprawa będzie nadal żywa!
  Dziewczyna wchodzi i zamarza... Przewraca najnowszego niemieckiego XE-162 i piszczy:
  - Akrobacje! I cholernie nowa załoga!
  Naprawdę, to wspaniała dziewczyna. Prawdziwa kobra też wiele potrafi.
  Mirabela to nowa gwiazda....
  Walki trwają kilka dni, aż nadchodzi nowy tydzień i 8 lipca 1944 roku... Radziecki IS-2 otrzymał uszkodzenia rolek i gąsienic - jest w naprawie. Tak, taka okrutna i bezlitosna wojna. I jak długo to będzie trwało?
  A teraz Gerda wyprzedziła Kniesela i Wittmanna pod względem liczby zniszczonych czołgów.
  Jak mogą tego uniknąć? Walczą boso i w bikini. Dziewczyny zrobiły kolejną pauzę, ponownie dręcząc sowieckie dzieci. A teraz zbliżali się do liczby 300 zniszczonych czołgów. I mogli liczyć na niespotykaną dotąd nagrodę: gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Oto dziewczyny!
  Gerda strzela do radzieckiego samochodu. Zrywa wieżę i kwiczy:
  - Jestem do cholery!
  I znowu strzela. Penetruje T-34-85. I piszczy:
  - Ojczyzna Niemcy!
  Dziewczyna sama się trzęsie. I jest bardzo aktywna... Tak, ma taką strategiczną passę. Jest już połowa lipca 1944 roku... Wojna trwa i trwa... Nie chcąc przestać. Armia Czerwona próbuje nacierać w różnych miejscach. Ale raczej ostrożnie, ponieważ pozostało niewiele zasobów ludzkich.
  A Rosja krwawi.
  Na przykład Hans Feuer . Najmłodszy odznaczony Orderem Żelaznego Krzyża I klasy. A potem został najmłodszym odznaczonym za schwytanie radzieckiego generała Orderem Krzyża Kawalerskiego Żelaznego Krzyża.
  Tak, to jest naprawdę fajne.
  A chłopcy okazują się wyjątkowo fajni.
  Hans Feuer to zdesperowany wojownik. Chłopiec walczy jak olbrzym, w zimne i upalne dni, latem i zimą, ubrany tylko w szorty.
  Dziecko z gołymi palcami rzuca granaty i staje się legendą.
  To jest naprawdę bardzo fajne!
  Hans zasłynął na wieki! Choćby tylko jako antybohater!
  I w ogóle toczy się tu taka niesamowita i intensywna wojna... Każda sztuczna inteligencja zanika.
  Agawa znów wzbiła się w powietrze i zestrzeliła radzieckie pojazdy. Jest łowcą i drapieżnikiem. Uderza wroga.
  Samochody, w które uderzyła, spadają. A potem dziewczyna strzela do sił lądowych. Niszczy IS-2. I śmieje się:
  - Jestem najlepszy! Jestem dziewczyną, która zabija wrogów!
  I znowu jest przenoszony na cele powietrzne. To niszczyciel czołgów i wszystkie maszyny, które latają i strzelają.
  Ale tutaj jest mały czołg E-5. Maszyna ważąca siedem ton. Przejście testów bojowych. I gryzie i gryzie wroga.
  I czas śpiewać - nikt nas nie zatrzyma i nikt nie wygra!
  E-5 biegnie do siebie i strzela w ruchu. I nie zatrzymuj takiego czołgu. A pociski rykoszetują.
  A w maszynie siedzi dziesięcioletni chłopiec Friedrich i piszczy:
  - I będę prawdziwym super wojownikiem!
  I znowu jak strzelił... I trafia w sam środek wieży. A jego zabójcza siła, choć małego kalibru, jest kolosalna.
  A na niebie Helga walczy. Bosa dziewczyna w bikini wybiera rachunki. I cieszy się ze swoich fantastycznych sukcesów.
  Gołymi palcami wskazuje na radziecki samochód i specjalnie go podpala, powodując eksplozję całego zestawu bojowego z pociskami.
  To jest fajne i szalone.
  A Agawa idzie do przodu... I też walczy.
  Jest już sierpień 1944... Armia Czerwona nigdzie nie potrafiła odnieść sukcesu. Ale Niemcy też nie mogą znacząco awansować. Potężne podziemne czołgi idą do bitwy. Ale oni mają wyłącznie charakter taktyczny.
  Dziewczyny zeszły do podziemia, zabiły baterię sowieckich dział i wróciły.
  W tym samym czasie schwytano kilku pionierów. Dziewczęta rozebrały schwytanych chłopców i zaczęły ich torturować. Bili pionierów drutem, a potem przypalali ich nagie pięty w ogniu. Potem zaczęli łamać mi palce u nóg gorącymi szczypcami. Chłopcy zawyli z dzikiego bólu. Na koniec dziewczęta wypaliły gwiazdy na piersiach rozżarzonym żelazem i butami zmiażdżyły męskie doskonałości. Ostatnia rzecz dobiła pionierów i upadli z bolesnego szoku.
  Reasumując, dziewczęta zaprezentowały się na najwyższym poziomie. Ale znowu Niemcy nie osiągnęli nic znaczącego.
  Potężne działa samobieżne: " Sturmmaus ", ostrzeliwane pozycje sowieckie. Było wiele zniszczeń i zniszczeń. Ale radziecki samolot szturmowy strącił jeden z pojazdów, a Fritz wrócił.
  W sierpniu 1944 r. Saratów nadal się opierał. To prawda, że Niemcom udało się zdobyć miasto Uralsk w Kazachstanie i przenieśli się do Orenburga.
  Tutaj znowu Albina i Alvina są w powietrzu, ale raz na eksperymentalnym latającym spodku. Wskazują za pomocą gołych palców, wciskając przyciski joysticka i robią to niezwykle zręcznie.
  Dziewczyny oczywiście demonstrują najwyższe akrobacje. Tutaj wyciągnęli dyskietkę i zestrzelono kilkanaście sowieckich maszyn latających.
  Albina ćwierka:
  - Wściekły zespół budowlany! Będzie spadek gwiazd!
  I ponownie zawraca samochód. A dziewczyny miażdżą Armię Czerwoną. Co więcej, dokładnie...
  Alvina zestrzeliła także kilkanaście sowieckich samolotów i piszczy:
  - Szalone dziewczyny, a wcale nie dziewice!
  To drugie jest prawdą. Para świetnie się bawiła z mężczyznami. A ona robiła różne rzeczy. Dziewczyny kochały mężczyzn - sprawiało im to przyjemność! A zwłaszcza jeśli pracujesz językiem.
  Dziewczyna najwyższej rangi... Tutaj torturowali pioniera... Najpierw go rozebrali i wlali mu do gardła kilka wiader wody. Następnie przyłożono gorące żelazo do nabrzmiałego żołądka. I jak płonęły! Pionier wrzeszczał z dzikiego bólu... Cuchnęło spalenizną.
  Alvina uderzyła go w bok rozżarzonym do czerwoności drutem. I jak chce ci się śmiać... To bardzo zabawne.
  Potem zaśpiewała:
  - Mam dość wstrząsania tyłem - chcę dokuczać mojemu szczęściu!
  I jak on się śmieje! I obnaż swoje perłowe zęby! Dziewczyna uwielbia zabijać, to jest dziewczyna!
  A nogi dziewczyny są nagie i pełne wdzięku. Uwielbia chodzić boso po węglach. I przepędzić schwytanych pionierów. Piszczą tak bardzo, gdy smażą im się obcasy. Nawet Alvina jest bardzo zabawna. A Albina to też dziewczyna, szczerze mówiąc - super! Jak przesunąć wroga łokciem do brody. I pisk:
  - Jestem dziewczyną najwyższej klasy!
  I obnażył swoje perłowe zęby. Które błyszczą jak pobite. Wojownik jest niesamowity! Może to być coś, czego nie da się opowiedzieć w bajce, ani opisać długopisem!
  Obaj wojownicy Radzieccy Jakowie, Laggi , Pionki, Ily powalają w powietrze. Piękności są aktywne. Nie ma w nich najmniejszej wątpliwości. I takie dzikie i szalone piękno.
  Wojowniczki sterują joystickiem gołymi palcami i atakują rosyjskie samochody. Gdy zmiażdżą , zmiażdżą wojowników, jak maczuga na krysztale. Dziewczyny są bezwzględne i bezlitosne. Mają moc gniewu i płomień namiętności. I wiara w zwycięstwo. Nawet jeśli wojna toczy się już czwarty rok tylko z ZSRR. Ale to też nie chce się skończyć. Albina i Alvina są u szczytu popularności. I nie chcą się wycofać ani zatrzymać na chwilę. I idą do siebie, i taranują wroga.
  Albina, strącając radzieckie samoloty, piszczy:
  - Mam dość płaczu dziewczyny, wolę utopić łykowe buty!
  I jak on się uśmiecha i błyszczy perłowymi zębami. A teraz pragnie mężczyzny. Uwielbia gwałcić mężczyzn. Jest to dla niej bardzo przyjemne. Tutaj będzie brał i gwałcił.
  Albina ryczy:
  Seks-dziewczyna to seks
  Za duży postęp w śpiewaniu!
  A wojownik wybuchnie śmiechem... I zabijmy ponownie wszystkich naszych wrogów. Ma dużo energii. I pełna siła mięśni.
  I Alvina jak ryczeć:
  - Rozwalmy wroga na kopce!
  A wojownik zacznie się aktywnie śmiać! I wyobraziła sobie, jak jej chłopaki obmacywali. Ale miło to powiedzieć.
  Wrzesień tuż-tuż...Słońce świeci coraz mniej. Pierwszego dnia jesieni rosyjscy chłopcy biegają boso po śniegu, który właśnie spadł w północnych regionach Rosji. Śmieją się sami do siebie, obnażają twarze i pokazują Niemcom figi.
  Pionierzy z czerwonymi krawatami, z krótkimi fryzurami, niektórzy nawet do zera. Biegają skacząc. Ich bose stopy prawie nigdy nie są zimne. Bardzo niegrzeczny. Dziewczyny też biegają, także bez butów. Od różu, okrągłe szpilki mienią się w słońcu. Cudowne radzieckie dziewczyny. Szczupły, wysportowany, przyzwyczajony do robienia małych rzeczy.
  A wszyscy szczerzą zęby i szczerzą zęby... Pierwszy dzień jesieni to prawdziwa radość i pragnienie światła i tworzenia!
  A na niebie bitwa powietrzna. Mirabela, to radziecki pilot numer jeden, który zestrzelił kolejny niemiecki samolot. I jak zawsze w jednym bikini. Zawsze młody i nigdy nie blaknący. Taka jest siła jej duszy.
  Mirabela jednak uwielbia też być dotykana przez mężczyzn. Ona naprawdę to lubi. Dlatego jest pilotem... Kiedy nagie, umięśnione ciało dziewczyny marszczą męskie dłonie - to prawdziwa rozkosz. I świetna zabawa!
  Mirabela przewraca kolejny nazistowski samochód i syczy:
  - Jestem opancerzoną suką!
  Dziewczyna uderza nawet w panel sterowania gołymi, okrągłymi obcasami. Ona jest wspaniała. I niepowtarzalny.
  Mirabela wychodzi z tego. A Agawa leci w jej stronę. Wreszcie spotkały się dwie niemal odnoszące największe sukcesy kobiety-piloci-wojownicy. Strzelają do siebie z półobrotu. Próbują to osiągnąć na odległość. Ale to nie działa zbyt dobrze. Obie piękności wylatują z linii strzelań. I agresywnie szczerzą zęby. Cóż, kobiety to suki. Patrzą sobie głęboko w oczy. Dokładniej, czołowo i znowu strzelają. Niemiecki ME-262 X jest wciąż lepiej uzbrojony niż Jak-9 T, a radziecki pojazd został zestrzelony...
  Mirabeli udaje się jednak katapultować i po raz pierwszy w swojej karierze lotniczej traci samolot. Najgorsze jest to, że znalazła się na terytorium wroga. I to jest złe. Tak, takie są wyjątkowe koleje losu. I 1 września 1944 roku, już piąty rok II wojny światowej, świat się zmienia, ale rządy Führera w alternatywnej grze historycznej pozostają.
  Saratów ostatecznie zostaje opuszczony przez wojska radzieckie, a wojska Wehrmachtu zbliżają się do Kujbyszewa.
  Zacięte walki toczą się także o Orenburg.
  Walczy tam Bosonoga Tamara, rzucając we wrogów ładunki wybuchowe, popychając ich bosymi piętami i piszcząc:
  - Chwała krajowi komunizmu!
  Weronika strzela do swoich przeciwników. Rzuca ładunek wybuchowy gołymi palcami i krzyczy:
  - Za idee komunizmu!
  Victoria, strzelając do przeciwników i robiąc to jak Robin Hood w bikini, ćwierka, rzucając bomby we wroga gołymi palcami i wyjąc:
  - Chwała czasom komunizmu!
  Ola, strzelając do wroga i kosząc go sierpem, wzięła go i zaćwierkała:
  - O wielkość państwa radzieckiego i ogromną chwałę!
  I gołymi palcami ponownie rzuci wybuchowy pakiet o kolosalnej, niszczycielskiej mocy.
  Larisa, strzelając do nazistów, pisnęła:
  - Mój kraj, Rosja, jesteś na zawsze dany przez Boga pod błękitnym niebem!
  I mruga do swoich partnerów...
  Agafya, strzelając do nazistów, mruknęła:
  - Orenburg nigdy się nie podda! Wystąpimy przeciwko wrogom Ojczyzny!
  Dziewczyny są mocne i zamierzają walczyć szczerze do ostatniej kropli krwi.
  Orenburg nadal bez szans. Ale 3 września 1944 r. rozpoczął się atak na Kujbyszew. A ZSRR oczywiście nie jest dobry.
  Alenka strzela do nazistów i krzyczy:
  - O komunizm kraju Sowietów!
  I znowu bosą stopą wystrzeli granat o niszczycielskiej mocy.
  Anyuta strzela do swoich przeciwników i piszczy:
  - Brońmy Kujbyszewa!
  A gołymi palcami rzuci ładunek wybuchowy o dużej, zabójczej sile.
  I rozerwij wielu wrogów.
  Alla, strzelając do Fritza, ćwierka i potrząsa klatką piersiową:
  - Na kosmiczne wyżyny Polesia!
  A granat z gołą piętą ulegnie zagładzie i całkowitej śmierci wszystkich agresorów Fritza.
  Maria, strzelając do nazistów i rzucając siłę paraliżującą Fritza bosą stopą, pisnęła:
  - Na pokład!
  A dziewczyna będzie się śmiać na całe gardło!
  Marusja, strzelając do faszystowskich łańcuchów i rzucając niszczycielski granat bosymi palcami, zaćwierkała:
  - Chwała komunizmowi i zwycięstwom!
  Matryona zauważyła z uśmiechem, wysyłając kolejną śmiercionośną serię i powaliła Fritza:
  - Ojczyzna jest święta!
  Dziewczyny walczą jak bohaterki.
  Test latającego talerza tylko początkowo zakończył się sukcesem, a potem zakończył się niepowodzeniem.
  Zatem Albina i Alvina znów walczyły w ME-309, bardzo wygodnym w ich stylu pojeździe.
  Dziewczyny strzelały do radzieckich samolotów i piszczały:
  - Znakomity park i elektroniczne spaghetti!
  Albina oddała celną serię w kierunku wroga, przewróciła radziecki samochód, wskazując bosą stopą i pisnęła:
  - Mój pierwszy ruch będzie śmiertelny dla wroga!
  Alvina również strzeliła do wroga. Cięła go dokładnie i szczerząc zęby wydała:
  - Komunizm jest moim przeznaczeniem!
  I gołymi palcami trafiła w kolejny cel.
  Dziewczyny nadal kłócą się w starym samochodzie. Myśliwce o napędzie śmigłowym nie zostały jeszcze wycofane z produkcji. Co więcej, nadal musisz przyzwyczaić się do maszyn odrzutowych i wdrożyć dla nich całą infrastrukturę. A tego nie jest tak łatwo zrobić.
  Albina, strzelając do pojazdów radzieckich, logicznie zauważyła:
  - Stworzę erę komunizmu i poprowadzę imperium do gwiazd!
  I gołą piętą naciska na pedały.
  Alwina, strzelając do rosyjskich pojazdów, przebijając je na wylot, pisnęła:
  - Naszym celem jest aryjski komunizm!
  I znowu wojownik użył jej bosych palców. I zadziałała bardzo szybko.
  Kiedy obie dziewczyny wróciły po zużyciu całego zestawu bojowego, pozwoliły umyć swoje ciała w wannie. Przystojni faceci bili ich miotłami. Albina rozgrzewając się, zauważyła:
  - Mimo to mężczyźni są potrzebni!
  Alvina zgodziła się z tym:
  - Zdecydowanie potrzebne! Chociaż my, kobiety, jesteśmy o wiele piękniejsze!
  Albina wybuchła śmiechem i zaćwierkała:
  - Po co kobiecie potrzebny mężczyzna, żeby mieć kogo pokonać!
  Dziewczyny oczywiście się z tym zgadzają.
  Helga z TA-152 ostrzeliwała radzieckie czołgi i przebijała je, uśmiechając się:
  - Chwała komunizmowi cesarskiemu!
  A dziewczyna się roześmiała.
  Agawa wznosi się w niebo i poluje na radzieckie samoloty. Coraz częściej na niebie widać Jak-9, który jest najłatwiejszy w produkcji. Maszyna ta nie jest jednak taka słaba. W modyfikacji T jest uzbrojona w działo kal. 37 mm i potrafi boleśnie użądlić Fritza.
  Agawa strzela z daleka ze swojego ME-262 i śpiewa mu przez nos:
  -Jestem najmądrzejszy na świecie, zabijam wrogów w toalecie!
  I mruga do swoich aniołów na niebie.
  Ale tutaj Mirabela znów jest w powietrzu. Ta dziewczyna, mimo wszystkich strat, nie traci ducha.
  I nawet zaczyna śpiewać, po drodze komponując;
  Grając, dołączyłem do Komsomołu,
  Piękna dziewczyna ze snów...
  Myślałam, że świat będzie wieczny maj,
  Każdy dzień to narodziny wiosny!
  
  Ale z jakiegoś powodu nie wyszło,
  Jakoś nie mogę się zakochać...
  Cóż, powiedz chłopakom, że jestem na mojej łasce,
  Life jest bardzo wytrzymałym wiosłem!
  
  Nagle wybuchła wojna,
  A huragan rzucił się na śmierć ...
  A moje dziewczyny mają silne ciało
  Możesz zostać uderzony od razu!
  
  Nie chcę, uwierz mi, poddaję się,
  Walcz za Ojczyznę do końca...
  Granaty nosimy w mocnej torbie,
  Stalin zastąpił ojca w sercach!
  
  Wojownicy są wspaniali w Rosji.
  Możemy chronić pokój i porządek...
  Gwiazdy na niebie podlały aksamit,
  A myśliwy zamienił się w zwierzynę!
  
  Jestem bosą dziewczyną walczącą
  Pełne pokus i miłości...
  Będzie, znam miejsce w tym raju,
  Nie można budować szczęścia na krwi!
  
  Wielcy wojownicy Ojczyzny,
  Będziemy walczyć stanowczo pod Moskwą...
  A potem marzenie za komuny,
  Przeciwko podziemnemu światu z szatanem!
  
  Odważni Rosjanie,
  Żeby walczyli uczciwie do końca...
  Bili z karabinu maszynowego,
  W razie potrzeby ze złotą koroną!
  
  Nawet kula nie jest w stanie nas zatrzymać
  Jezus, Bóg wielki, zmartwychwstał...
  Dni drapieżnego smoka minęły,
  Z nieba zrobiło się jeszcze jaśniej!
  
  Kocham Cię kochana Łado,
  Svarog będzie w chwale ...
  Musimy walczyć za Rosję
  Najlepszy Biały Bóg jest z nami!
  
  Nie rzucajcie Rosjan na kolana
  Uwierzcie nam, naszego ciała nie da się poskromić...
  Stalin i wielki Lenin są z nami,
  Ty też musisz zdać ten egzamin!
  
  Ból Ojczyzny jest także w naszych sercach,
  Wierzymy w jej wielkość...
  Szybko otwieramy drzwi do kosmosu,
  To będzie bardzo słodkie życie!
  
  Boso jesteśmy pięknymi dziewczynami,
  Biegniemy tak szybko przez zaspy śnieżne...
  Nie potrzebujemy tej gorzkiej wódki,
  Cherub rozwija skrzydła!
  
  Za Ojczyznę my, dziewczyny, będziemy stać,
  A my odpowiemy Fritzowi, bez zła,
  Piekielny Kain zostanie zniszczony,
  I cześć Chrystusowi Zbawicielowi!
  
  Nadejdzie era - lepiej być nie może,
  Umarli powstaną na zawsze...
  Wszechświat stanie się żywym rajem,
  Spełnienie marzeń wszystkich ludzi!
  . ROZDZIAŁ #11
  Wrzesień 1944 upłynął w zaciętych bitwach... Fritzom udało się otoczyć Kujbyszew i Orenburg i dlatego miasta te były skazane na zagładę, ale mimo wszystkich trudności walczyli.
  Dziewczyny wykazały się niezwykłą odpornością... Na początku października hitlerowcy nie zajęli jeszcze Kujbyszewa i zaatakowali Penzę. I zaczęły się walki o to miasto.
  Natasza i jej drużyna walczyły tam.
  Dziewczyna rzuciła granat bosą, zgrabną stopą i zagruchała:
  - Za rosyjskiego ducha.
  Następnie Zoya strzeliła z bazooki. I znokautował niemiecki czołg "Lion" -2.
  Niemcy nieco spowolnili ruch... Pantery i T-4 zostały wycofane ze służby. Ale podczas gdy te maszyny są nadal w służbie. Rzeczywiście, Pantera jest dobrym niszczycielem czołgów i jest całkiem nieźle chroniona w czole. Ale deski to jej problem. Jednak "Pantera" -2 jest chroniona po bokach niezbyt dobrze. Ale większość broni zostaje zachowana.
  Trwa rozwój serii E... Czołg E-75 zapowiada się na pojazd nowej generacji z doskonale osłoniętymi bokami. Niemcy to wykorzystują. Zadanie polega na zdobyciu czołgu, który nie będzie zbyt ciężki, szybki i dobrze chroniony. Pierwszą tego typu próbą była Mysz, jednak praktyka pokazała nadmierną wagę tego czołgu. Zamiast tego opracowywano już E-100. Czołg ten miał węższy układ i niższą sylwetkę. Ogólnie rzecz biorąc, jego waga w porównaniu z Myszą spadła do stu trzydziestu - stu czterdziestu ton. Boki zostały zainstalowane pod racjonalnymi kątami. Grubość boków wraz z ekranami osiągnęła 210 mm. Uzbrojenie jest takie samo jak Mausa, działa kal. 128 mm i 75 mm z krótką lufą. Niemcy zainstalowali mocniejszy silnik o mocy 1500 koni mechanicznych, a czołg poruszał się po autostradzie z prędkością czterdziestu kilometrów na godzinę.
  Co jest ogólnie zadowalające. E-100 i tak jest nadal zbyt ciężkim czołgiem. Ale z doskonałą bronią i ochroną.
  Jego walory bojowe mogły być niezłe, ale transport czołgu i jego transport pozostawały problematyczne. Prawdziwe doświadczenie pokazało, że przy stosunkowo rozsądnym transporcie po drogach i mostach czołg mógł ważyć nie więcej niż osiemdziesiąt ton.
  Hitler dał więc limit E-75, aby osiągnąć tę wagę, ale stworzyć niezawodną maszynę pod względem ochrony. Dlaczego zdecydowano się porzucić armatę 75-milimetrową. I zrób układ tak ciasny, jak to możliwe: w jednym bloku silnik i skrzynia biegów w poprzek oraz skrzynia biegów w silniku. Może wtedy dostanie czołg, chroniony ze wszystkich stron i niezbyt ciężki.
  Hitler w ogóle nie był całkowicie zadowolony z niemieckich maszyn. Chociaż Lew-2 był prawdopodobnie bardziej zaawansowany, jego armata kal. 105 mm była zbędna do walki z radzieckimi czołgami i niewystarczająca do strzelania do celów nieopancerzonych. "Pantera" -2 ogólnie mogła odpowiadać wojsku pod względem uzbrojenia i ochrony czołowej, ale bok wciąż był niewystarczający, ale właściwości jezdne były zadowalające.
  Führer zażądał stworzenia czołgu, który pod każdym względem odpowiadałby wojsku.
  Ale nie jest to takie łatwe do osiągnięcia. Czy można maksymalnie zagęścić układ i odciążyć podwozie za pomocą specjalnych wózków i sprężyn, a także wydobyć coś z nadwozia. A załoga układa rzeczywistą podatność.
  Taki rozwój sytuacji mógłby być całkiem obiecujący. Pierwszy czołg E-75, zunifikowany z E-50, mógł ważyć nie więcej niż siedemdziesiąt ton, a to potężna maszyna.
  Elizabeth natomiast walczyła na czołgu T-34-85 i nie była do końca zadowolona z jego ochrony. Kruchy ze względu na brak pierwiastków stopowych pancerz nie chronił zbytnio czołgu.
  Elżbieta strzelała za pomocą bosych palców u nóg i ryczała, obnażając zęby:
  - Jestem kosmiczną lisicą.
  Ekaterina rzuciła się na wroga, uderzyła go w bok i syknęła, szczerząc zęby:
  - O komunizm w ZSRR!
  Elena również strzeliła bardzo aktywnie, celując w wroga i uderzyła go z zabójczą siłą, a biorąc pod uwagę fakt, że miała gołe nogi, wychrypiała:
  - O konstytucję zwycięstwa!
  Eufrazja strzelała do wroga, precyzyjnie używając bosych stóp i piszcząc:
  - Jesteśmy lojalni wobec Svaroga i Stalina za wielkość kraju!
  Takie tu są walczące dziewczyny. Mają najwspanialszy zespół.
  Niektóre czołgi T-34-85 pojawiły się z ochroną przed kulami, co znacznie zmniejszyło ich wagę. Zwiększono prędkość i zwrotność maszyny. Ale teraz można go było zabrać za pomocą karabinu przeciwpancernego, karabinu maszynowego dużego kalibru i wielu rodzajów granatów. A wiatrówki są całkowicie przebite. To prawda, że taki czołg jest jeszcze łatwiejszy w produkcji, tańszy i zwiększa prędkość ruchu.
  Jeśli dziewczyny prowadzą ten samochód, nie pozwalają im w żaden sposób do niego wsiąść.
  Elizabeth, szybka dziewczyna o kolosalnym, niszczycielskim elemencie, logicznie zauważyła:
  - Nie możesz zastąpić męstwa zbroją!
  Katarzyna zgodziła się z tym:
  - Tak, zgadza się, więc nie zapalisz!
  I jak się śmiejesz...
  Dziewczyny o wielkim uroku. A jeśli wrogowie zostaną zmłóceni, to robią to agresywnie i dokładnie.
  Elena, gdy ich czołg zużył zestaw bojowy i udał się w celu uzupełnienia zapasów, zapytała swoich przyjaciół:
  - Tak myślą dziewczyny, czy mamy szansę pokonać III Rzeszę?
  Katarzyna z przekonaniem odpowiedziała:
  - Jak powiedział Wasilij Terkin... Przyszliśmy bić, a nie liczyć!
  Elżbieta poprawiła:
  - To właśnie powiedział Suworow!
  A dziewczyna gołymi palcami u nóg wzięła i przekręciła kawałek gazety w papierosa. To dla niej zabawne.
  Eufrazja śpiewała, kołysząc jego ciałem:
  - Jestem kosmiczną dziewczyną-terminatorką,
  Będzie to bardzo bolesne dla Fritza - kultywującego!
  I jak wojownik będzie się śmiał!
  Dziewczyny postanowiły zagrać w karty. To jest zabawne. A przegrani robią pompki i przysiady.
  Elena podczas gry zauważyła:
  - Ale tak na poważnie, nie mamy realnych szans na wygraną! Kaukaz upadł, a my przegrywamy!
  Katarzyna rzuciła bosą stopą kartę, bijąc wroga i pisnęła:
  - Ale mamy tajną broń!
  Wojownik wybuchnął śmiechem i rzucił kartę także jej bosymi palcami.
  Elżbieta zauważyła z westchnieniem:
  - Tak naprawdę pozostała nam tylko jedna nadzieja na nową tajną broń!
  Eufrazja jęknęła, rzucając kartkę gołymi palcami zgrabnych nóg:
  - Tak, nie możemy obejść się bez tajnej broni!
  A dziewczyny zaśpiewały zgodnie:
  - Nasz miecz płonie ogniem, przetniemy wrogów! Jesteśmy żołnierzami ZSRR!
  Wojownicy są dostrojeni i naprawdę walczą.
  Ale siły są zbyt nierówne... W połowie października Kujbyszew jednak upadł...
  Niemcom udało się zdobyć ważny obiekt obronny. Ale deszcz lał... Jesienna nadzieja na przerwę.
  Jednak walki na niebie trwały nadal.
  Trzej radzieccy piloci: Mirabela, Anastazja, Akulina walczyli z dzikim zapałem.
  Mirabela, powalając nazistę w locie, na swoim przestarzałym, ale groźnym Jak-9 T, zaśpiewała:
  - Nadejdzie era, era komunizmu!
  Anastazja, naciskając bosymi palcami na spust, potwierdziła, szczerząc zęby:
  - Polecę do nieba z piosenką!
  I mrugnęła do przyjaciół.
  Akulina zmiażdżyła innego Niemca, naciskając na pedał swoim gołym, okrągłym obcasem i powiedziała:
  - Na chwałę ZSRR!
  Trzeba przyznać, że dziewczyny walczą konkretnie.
  Mirabela zestrzeliła faszystowskiego ME-262 z 37-milimetrowej armaty, napisała na Twitterze:
  - Chwała komunizmowi!
  Anastazja, odcinając nazistę celnym podejściem i piłując wroga, bełkotała:
  - Chwała czerwonemu wszechświatowi!
  Dziewczyna Akuliny, która była niezłą wojowniczką, strąciła niemiecki samochód i gwiżdżąc ryknęła:
  - O komunizm kraju Sowietów!
  Wojownicy powinni być znani ze swojej kolosalnej wytrzymałości.
  Natomiast Albina, Alvina, Agawa zyskują na swoim koncie. A dziewczyny też walczą boso i w bikini.
  Jakie to zabawne, gdy dziewczyny są prawie nagie i w samolotach.
  Albina gołymi palcami przewraca kilka sowieckich samochodów i piszczy:
  -Za bractwo aryjskie!
  Alvina także walczy z Armią Czerwoną i robi to odważnie. I gołymi palcami kieruje armatami powietrznymi i ścina radzieckie samochody, piszcząc:
  - Za błyskotliwe pomysły!
  Agawa zestrzeliwuje także radzieckie myśliwce i samoloty szturmowe, dosłownie je miażdży i ryczy:
  - O zwycięstwo III Rzeszy!
  A dziewczęta nie mają nic przeciwko i poddają wroga surowym torturom. Szczególnie piękni chłopcy.
  Albina, smażąc pioniera na stosie, zauważyła kiedyś:
  - Chłopcy w formie smażonej i z papryką są przepyszni!
  I jak się śmieje. I pokaż język!
  Alvina zauważyła to, szczerząc zęby:
  - Chłopiec jest smażony w piekarniku, bardzo smaczny z czosnkiem!
  Agawa za pomocą bosych palców powaliła kilku radzieckich myśliwców i krzyknęła:
  - Jesteśmy kosmicznymi ryjówkami!
  I mrugnęła do przyjaciół. To dziewczyna o rzadkiej, walecznej naturze.
  Albina, zestrzeliwując samoloty gołymi, wdzięcznymi, rzeźbionymi nogami, zauważyła:
  - Rosji nie da się zrozumieć umysłem, jak można wybierać władców takich jak Stalin!
  Alvina zauważyła agresywnie, szczerząc zęby i strzelając bosymi palcami:
  - A nasz Hitler nie jest lepszy!
  Agawa zachichotała, przewracając bosymi palcami radzieckie samochody i zauważyła:
  - Adolf oczywiście opętany! Ale jednocześnie nie mierzy się, ile już udało się wygrać!
  Dziewczyny są niezwykle waleczne i agresywne.
  A potem jakimś cudem spalili żywcem na stosie dwóch chłopców. Tak po prostu zostali przekłuci na stalowym kołku i zaczęli się smażyć, krzyczeć i wić się. Następnie, gdy chłopcy jeszcze się nie uspokoili, wszystkie dziewczyny ze szwadronu zaczęły podbiegać do smażonych pionierów, odcinać od nich kawałki mięsa i jeść.
  I było bardzo smaczne, zwłaszcza jeśli jeszcze żyjących chłopców posypano w czasie smażenia pieprzem.
  Agawa na przykład z wielką przyjemnością zjadła udo chłopca. Dziewczyny wykonały wtedy świetną robotę. Po obu chłopcach pozostały tylko kości i podroby. Szczególnie pyszna była młoda wątroba. Jej dziewczynki jadły z wielką przyjemnością.
  A teraz walczą na niebie...
  Orenburg upadł pod koniec października...
  Niemcy podeszli do Ufy. Jest już dość zimno i pada śnieg.
  Tamara i jej zespół na obrzeżach Ufy walczą z nazistami. Piechota niemiecka, złożona z czarnych żołnierzy rekrutowanych w koloniach francuskich i belgijskich, wyrusza do ataku.
  Dosłownie rzucają zwłoki na wszystkie strony.
  Tamara odwraca się, bosą stopą rzuca granat i piszczy:
  - Era komunizmu będzie słynna przez wieki, wierzę, że Stalin będzie naszą mocną ręką.
  Weronika, strzelająca, mówi:
  - Nie rozbijajcie ZSRR!
  I bosą piętą rzuca ładunek wybuchowy.
  Anfisa, strzelając do nazistów i rzucając bosymi palcami kolejną wiadomość o śmierci, zauważa:
  - Wielkość komunizmu jest z nami!
  Wiktoria, strzelając do wroga i kosząc nazistów, rzucając granat bosymi stopami, piszczy:
  - Niech będzie uwielbiona wielka Ojczyzna!
  Olimpiada płonie. A potem ta dziewczyna-bohater rzuci w nazistów całe pudełko materiałów wybuchowych i ryczy:
  - Chwała naszej kosmicznej Ojczyźnie!
  A dziewczyny krzyczą zgodnie.
  - Za ZSRR! Będzie pionier!
  Wojownicy Armii Czerwonej walczący z kradzieżą. A kiedy spadł śnieg, nadal walczą boso i w bikini.
  Na początku listopada hitlerowcy przypuścili szturm na Uljanowsk. Miasto, w którym urodził się Lenin i w którym Stenka Razin została ciężko ranna. To granica stolicy rosyjskich miast.
  Alenka walczy z nazistami. I śpiewa sobie, rzucając bosymi stopami granaty w nazistów:
  - Chwała Rosji, chwała ...
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podział w czerwonych koszulach,
  Pozdrowienia dla narodu rosyjskiego!
  Anyuta strzelając do wrogów i kosząc ich, a następnie wystrzeliwując bosymi palcami wybuchowe paczki trocin, wypaliła:
  - Za stalinowski komunizm!
  I zwróciła się do całej linii czarnych wojowników, skoszonych.
  Alla, strzelając do przeciwników i używając bosych stóp, rzucając śmiercionośny granat, pisnęła:
  - Za rodzimą Rosję!
  Maria, strzelając do nazistów i używając bosych palców u nóg, rzucając we wroga dary śmierci, warknęła i zauważyła:
  - O komunizm kosmiczny!
  Matryona, strzelając do nazistów i kosząc wroga, wydała:
  - O zmiany w bitwie!
  Marusya, żłobiąc Fritza i zabijając ich na śmierć, wzięła go i agresywnie beształa, rozcierając go na proszek:
  - O zwycięstwo na najwyższym poziomie!
  I bosą stopą rzuciła śmiercionośny granat.
  Te dziewczyny tutaj są fajne i odlotowe.
  Alenka strzelając i kosząc wrogów, rzucając granaty gołymi palcami, pisnęła:
  - Wielkość komunizmu niech będzie z nami!
  A dziewczyna wzięła to i z wielką śmiałością strąciła niemiecki czołg.
  A oto kolejna modyfikacja czołgu Lev-2 z armatą 88 milimetrów. Wieża jest węższa , zbiornik mniejszy, waży pięćdziesiąt pięć ton, a silnik po doładowaniu ma moc 1200 koni mechanicznych. Szybki niemiecki samochód.
  Ale on nie przeszkadza wojownikowi.
  Alla rzuciła granat bosą stopą i pisnęła:
  - Za komunizm!
  Anyuta rzuciła morderczy dar śmierci bosymi palcami i zagruchała:
  - Do nowych granic!
  A dziewczyna będzie gwizdać. A niemiecki czołg "Lion" -2 przejmie i przewróci się, a rolki dosłownie poleciały.
  Maria, strzelając do nazistów, śpiewała:
  I walka trwa ponownie
  A serce w piersi niespokojne...
  A Lenin jest taki młody -
  A młody październik przed nami!
  Matryona strzelając do wroga i przecinając szeregi, bosą stopą rzuciła granat i zaćwierkała:
  - Pierwszy krok w życiu jest ważny!
  Marusya, nokautując nazistów, pisnęła:
  - Znowu widzisz nad Ziemią wichry wściekłych ataków!
  I tacy są nieelastyczni wojownicy.
  Ale siły nadal są nierówne. Penza już upadła. A hitlerowcy szturmują Sarańsk.
  Teraz z miasta Gorkiego niewiele zostało.
  7 listopada 1944 r. Stalin zorganizował w Moskwie kolejną paradę. Nawet jeśli nie będzie to zwycięstwo.
  Jednakże Fritz po raz pierwszy wystrzelił w stronę Moskwy rakietami balistycznymi V-2. W tym samym czasie miasto zostało zbombardowane przez samoloty odrzutowe, w tym bombowce Arado . Ta akcja bardzo wszystkich zszokowała. Pociski V-2 przeleciały wysoką trajektorią i nagle spadły, nawet radary nie zarejestrowały ich prawidłowo.
  Było wiele zniszczeń i kłopotów. Podczas parady zginęli żołnierze radzieccy.
  Stalin odbył pilne spotkanie w podziemnym bunkrze, który mógł wytrzymać nawet bezpośrednie trafienie bombą atomową.
  Szef sztabu generalnego Wasilewski z niepokojem zauważył:
  - Niemcy mają nową broń o wielkiej niszczycielskiej sile. A nasze radary go nie widziały...
  Stalin ryknął, tupiąc ze złością piętami:
  - Oto jesteście głupcy! Takiej niespodzianki nie można było zobaczyć!
  Marszałek Wasilewski zauważył:
  - Coś było, towarzyszu Stalin....
  Beria natychmiast powiedział:
  - To są rakiety klasy A-5. Nie ma się czym martwić, towarzyszu Stalin. Niosą tylko osiemset kilogramów aminolonu i stoją jak dobry odrzutowiec bombowy. Niemcy wystrzelili kilkadziesiąt rakiet, ale ten projekt nie wszedł do serii, ponieważ bombardowanie samolotami odrzutowymi jest zarówno tańsze, jak i bardziej praktyczne.
  Stalin uspokoiwszy się, zauważył:
  - Więc to nie jest skuteczna broń? Bardzo dobry!
  Beria zauważył z westchnieniem:
  - Ale bombowce odrzutowe to poważny problem. Towarzysz Stalin musi z tym walczyć!
  Marszałek Żukow zaproponował:
  - Może się tym zajmiemy i sami zrobimy rakiety. Mam na myśli grunt-powietrze. Co, sterowanie nimi przez radio, żeby zestrzelić samoloty!
  Wozniesienski zauważył:
  - Stworzenie takich rakiet wymaga czasu! O wiele łatwiej jest zrobić bardzo tanie samoloty z drewna, wypełnić je materiałami wybuchowymi i staranować wroga. To byłby styl kamikaze!
  Stalin skinął głową, zgadzając się.
  - Tak, należy użyć samolotu kamikaze. To nasza szansa, choć w rzeczywistości to tylko przedłuża agonię naszej Armii Czerwonej.
  Powinieneś znaleźć coś bardziej skutecznego!
  Jakowlew odpowiedział z westchnieniem:
  - Towarzysz Stalin pracuje nad nowym samolotem. Ale na razie skupiamy się na utrzymaniu maksymalnej wydajności samochodów. Wszystkie rezerwy są wykorzystywane, a do maszyn wsadzamy dzieci już od dziesiątego roku życia. Pełna mobilizacja, zarówno całkowita, jak i supertotalna .
  Stalin ryknął:
  - Trzeba zrobić dużo więcej! To co robisz to za mało!
  Mołotow powiedział z westchnieniem:
  - Kontakt z sojusznikami nie jest możliwy. Wygląda na to, że jesteśmy sami. Próbowałem negocjować z Japończykami... Żądają terytorium aż do Uralu, co jest niedopuszczalne.
  Stalin warknął:
  - Trzeba uderzyć w Japonię zimą, ale co z Leningradem?
  Żukow powiedział, szczerząc zęby:
  - Atak na Pietrozawodsk nie był tak skuteczny, jak oczekiwano. Szwecja przystąpiła do wojny po stronie III Rzeszy i musieliśmy stawić czoła dużym siłom. Nie było więc możliwe natychmiastowe rozwinięcie ofensywy, a wróg, wyciągając części Wehrmachtu, odparł nasz atak. Miasto Leningrad znajduje się w pełnym pierścieniu blokady i jest całkowicie stłumione. Myślę, że do wiosny z powodu całkowitego głodu wymrze cała populacja. A upadek Leningradu będzie nieunikniony.
  Dostarczenie go drogą powietrzną jest praktycznie niemożliwe. Wróg całkowicie dominuje na niebie. Niemcy nawet teraz dają krzyż rycerski, tylko za sto zestrzelonych samolotów.
  Stalin warknął ze złością:
  - Nieudany atak!
  Żukow skinął głową.
  - Wiele linii kolejowych jest uszkodzonych i skoncentrowaliśmy zbyt mało sił. I musimy złożyć hołd Finom i Szwedom, oni są wytrwali w obronie. Ale to nie wszystko. Niemcy ominęli także Murmańsk. Teraz to miasto jest otoczone. Nie wiemy co robić!
  Stalin warknął:
  - Odblokuj!
  Żukow odpowiedział:
  - Nie ma na to siły! A wróg może zdobyć cały Półwysep Karelski!
  Stalin rozkazał:
  - Podnieś swoją siłę i odblokuj! Zimą Niemcy nie są tak silni. Będzie można je dokładnie wycisnąć!
  Wasilewski zauważył:
  - Musimy zapobiec głębokim przełomom, a wtedy nasza siła pokona wroga!
  Stalin ryknął:
  - Będziemy walczyć o komunizm!
  Wozniesienski przekazał radosne wieści:
  - SU-100 jest już wykonany z metalu i gotowy do masowej produkcji. Podwozie wzorowane na T-34. Całkiem łatwe w produkcji. Pocisk jest już prawie gotowy na nową broń. Zatem SU-100 już pojawi się na frontach. Już jutro pierwsza maszyna na front!
  Stalin pokiwał głową z aprobatą.
  - Przynajmniej mnie to uszczęśliwiło! Ale T-34-85 nie został jeszcze wycofany z produkcji. Co więcej, zmniejsz grubość pancerza i zmniejsz wagę do dwudziestu ton. Bitwy pokazały, że gorzej nie może być!
  Wozniesienski zauważył:
  - Możesz zrobić zbroję z drewna! Produkujemy setki takich czołgów dziennie, nawet więcej niż naziści. Ale nasze pojazdy z łatwością zestrzeliwują Fritza nawet przy użyciu lekkich dział przeciwpancernych.
  Żukow zauważył:
  - Jest Gerda. To taka fajna pani! Zniszczyła wiele naszych czołgów i dział.
  Stalin skinął głową:
  - Musimy ją schwytać i usmażyć jej nagie pięty. Boleśnie fajna dziewczyna!
  Żukow zgodził się:
  - Musisz to złapać! I zniszczymy nazistów!
  Beria skinęła głową i zabulgotała:
  Zróbmy specjalną operację!
  Stalin zauważył z westchnieniem:
  - To świetny pomysł, ale... Musimy jeszcze coś dokończyć!
  Beria ryknęła:
  - Złapmy ich wszystkich!
  Stalin potrząsnął głową.
  - Nie... Zabijanie bohaterów nie jest dobre! Chcę, żeby przyprowadzono do mnie Gerdę! To jest pilne!
  Beria zauważyła:
  - Na żywo?
  Stalin chętnie potwierdził:
  - Oczywiście, że żyję!
  Beria zabulgotał, wydymając policzki:
  - Wszystko niemożliwe, może wiem na pewno!
  Pojawiło się kilka dziewcząt w krótkich spódniczkach i z gołymi nogami. Niosli kieliszki z winem i mrugali do członków GKO.
  Żdanow zauważył:
  - Potrzebujemy więcej dziewcząt w armii! Tam to naprawią!
  Stalin stwierdził:
  Nagradzam Anastazję, Mirabelę , Akulinę "Gwiazdą Orderu Chwały" z diamentami! Chwała ZSRR!
  Wszyscy krzyczeli zgodnie:
  - Chwała bohaterom!
  I klasnęli w dłonie.
  Jedna z dziewcząt skłoniła się i uklękła, całując buty Stalina.
  Naczelny Wódz nalał wina i ryknął:
  - Naszą siłą jest nasza pięść!
  Beria zaćwierkała:
  Hitler jest głupcem!
  Stalin sprzeciwił się:
  - Nie głupiec, ale ucieleśnienie oszustwa!
  I wszyscy znowu zaczęli klaskać.
  . ROZDZIAŁ nr 12
  Miasto Uljanowsk zostało całkowicie otoczone, ale jak dotąd trzymało się .... Mamy już koniec listopada i pada śnieg z mrozem. Niemcy nie są zbyt chętni do ataku i na razie strzelają.
  W powietrzu pogoda nie jest zbyt kapryśna. Ale dziewczyny nadal walczą i wykazują cuda odwagi.
  Gerda ze swoją załogą na Panterze-2. Ale czołg Panther-3 powinien wkrótce się pojawić i wojownik naprawdę chce na nim walczyć.
  W międzyczasie strzela do pozycji sowieckich.
  Bosą stopą wycelowała pistolet w cel i strzeliła. Rozbiła sowiecką trzydziestkę cztery i napisała na Twitterze:
  - Za święte Prusy!
  Charlotte również wystrzeliła z armaty, przebiła radziecką haubicę i pisnęła:
  - Nasze szczęście jest wieczne!
  Christina również strzeliła, trafiając wroga bosą stopą i wychrypiała:
  - Dla takich facetów, którzy na nas zasługują!
  Magda również strzelała bardzo celnie, ćwierkając:
  - O wielkość Imperium!
  A czwórka Elizabeth walczy na najnowszym SU-100.
  Dziewczyny opanowały nowe działo samobieżne i strzelają.
  Elizabeth strzelała gołymi palcami u nóg i zaczęła śpiewać;
  Faszystowski kat wyciąga ramiona,
  Oto stojak, szczypce, wiertła pod ręką!
  Chce okaleczyć swoje ciało i duszę,
  Nieistotny potwór, ale wygląda świetnie!
  
  Obiecuje pieniądze, parowce na morzu,
  Co może dać nawet tytuł!
  W rzeczywistości będzie to kosztować pieniądze
  W końcu dla niego jesteś tylko trupem i grą!
  
  Chce wiedzieć o naszej firmie,
  Co nowego w łańcuchu biednych do spętania!
  Dlatego będę jechał hojnie, dogadam się,
  Zapomnieć o ojcu, a nawet o matce!
  
  Ale będziemy służyć Ojczyźnie mocno,
  Nie możemy dać się złamać okrucieństwu kata!
  Gałąź ugnie się od podmuchu wiatru,
  A nagie dzieci płaczą!
  
  Tak, przegrałem pierwszą trudną rundę,
  Ale Wszechmogący da szansę na odzyskanie sił!
  A potem sam wyślę wroga na nokaut,
  Moja pięść da gadowi szczękę!
  
  Ojczyzna daje mi taką siłę,
  Ten ból i tortury można przezwyciężyć!
  I wyjdź z tego bezdennego grobu,
  Żeby nie zjadł Cię wściekły niedźwiedź!
  
  Jeszcze trochę i zbawienie jest blisko -
  Osiągniemy zwycięstwo nad wrogiem!
  Żyjcie pod osłoną światła komunizmu,
  Aby Słońce napełniło dom złotem!
  A dziewczyny śpiewały i strzelały z nowej, zabójczej armaty. Są niezwykle groźnymi wojownikami.
  Elena zauważyła ze śmiechem:
  - Komunizm zostanie zbudowany, wierzymy w to!
  Katarzyna zgodziła się z tym stwierdzeniem:
  - Budujmy komunizm, a będzie triumf!
  Eufrazja wzięła go i zabulgotała , strzelając za pomocą gołych palców u nóg i uderzając Panterę.
  Wtedy wojownik pisnął:
  - Oj, komunizm, komunizm! Sofizm zostanie mocno zmiażdżony!
  A "Pantera" została uderzona w czoło i z daleka.
  To są dziewczyny, których nie da się tak łatwo złamać.
  Teraz nadchodzi grudzień... Japończycy prawie przestali walczyć w warunkach zimnej pogody.
  Ale na niebie, pomimo zimowej pogody, wciąż toczą się walki.
  Oto Toshiba i Toyota, dwaj japońscy piloci walczący jak zdesperowani złodzieje.
  Toshiba gołymi palcami strąca radzieckie samoloty i krzyczy na całe gardło:
  - Mam super dziewczynę!
  Toyota, nokautując rosyjskiego myśliwca i obnażając perłowe zęby, śmiało potwierdza:
  - I jest nadpobudliwa kobieta !
  Japonki to oczywiście wojowniczki o kolosalnej sile początkowej. Honorowi samuraja nie można się oprzeć.
  Ale w każdym razie niebo wciąż jest w pełnym rozkwicie.
  A na lądzie cztery dziewczyny ninja podjęły się eksterminacji żołnierzy radzieckich.
  Niebieska dziewczyna ninja zorganizowała przyjęcie w młynie, odcięła kilku rosyjskich myśliwców i gołymi palcami wystrzeliła groszek materiałów wybuchowych o kolosalnej niszczycielskiej mocy.
  Podarła go i napisała na Twitterze:
  - Witaj Japonio!
  Żółta dziewczyna ninja zaśpiewała także technikę motyla z mieczami. Odcięła kilku rywali i pisnęła:
  - O zemstę komunistyczną!
  I z gołymi palcami, jak wypuścić niszczycielski prezent zagłady.
  Potem szepcze:
  - Za wielkość Japonii!
  Czerwona dziewczyna ninja zorganizowała przyjęcie helikopterem z mieczami. Z gołymi palcami rzuciła śmiercionośny dar śmierci i zapiszczała:
  - Dla mojej miłości!
  A potem zauważyła:
  - A gdzie mści się komunista?
  Żółta dziewczyna ninja, siekając rosyjskich żołnierzy i ponownie rzucając granat bosą piętą, wydała:
  - I pomimo tego, że będzie zupa z kotem!
  Biała dziewczyna ninja, siekając rywali i rzucając dar śmierci gołymi palcami, wydała:
  - Wygramy dla idei komunizmu!
  I wszyscy czterej wojownicy będą śmiać się chórem i pokazywać swoje perłowe zęby.
  Grudzień minął szybko... Po oblężeniu Niemcy zajęli Ufę i Sarańsk. Ale Uljanowsk nadal utrzymywał całkowitą blokadę.
  Stalin nakazał, aby Nowy Rok za wszelką cenę utrzymał miasto, w którym urodził się Lenin.
  Jednak Niemcy, pomimo mrozów, zbliżali się już do Kazania. Zatem ZSRR był na skraju całkowitego upadku.
  Co robić w ZSRR, nie było jeszcze jasne i pomysły.
  Stalin świętował Nowy Rok w Moskwie i w bunkrze. Jego spojrzenie było ponure, ale chęć walki nie osłabła.
  Tymczasem Hitler postanowił urządzić sobie farsę w Libii, gdzie jest ciepło.
  I tam napawał się widokiem walczących gladiatorów.
  W sylwestra nic wielkiego się nie wydarzyło, z wyjątkiem bombardowania Moskwy.
  I wydanie pierwszej "Pantery"-3. Czołg ten miał grubość pancerza "Tygrysa" -2, ale z dużymi pochyłościami i ważył tylko czterdzieści pięć ton. A jego wysokość spadła do niecałych dwóch metrów. Potężny silnik o mocy 1200 koni mechanicznych umieszczono w jednym bloku i naprzeciwko skrzyni biegów. Sam samochód okazał się doskonale uzbrojony, z doskonałą optyką i hydraulicznym stabilizatorem . A w wąskiej wieży znajdowało się działo 88 mm w kalibrze 100 EL, bardzo celne i przebijające pancerz.
  Gerda i jej zespół odjechali tym samochodem. Idealne i lżejsze podwozie, doskonale prowadzi się po śniegu. Ogólnie ten zbiornik jest idealny. A jego pancerz z dużymi pochyłościami doskonale chroni czoło samochodu. Górna część 150-milimetrowej koperty jest szczególnie mocno zabezpieczona pod kątem 40 stopni od poziomu. A to około 330 milimetrów pancerza pod kątem dziewięćdziesięciu stopni. Ani jedno radzieckie działo nie przebije górnej części kadłuba Panther-3. Dół zajmuje jedną trzecią powierzchni czoła korpusu w odległości 120 mm i pod tym samym kątem, a także jest prawie nieprzenikniony.
  Czoło wieży ma grubość 185 milimetrów i jest ustawione pod kątem 50 stopni, również nieprzeniknionym dla sowieckich dział.
  Ale tutaj boki są słabsze przy 82 mm ze zboczami i można je zabrać. Zwłaszcza SU-100, nowe radzieckie działo samobieżne, które szybko zyskało popularność wśród żołnierzy ze względu na łatwość produkcji i działo przeciwpancerne.
  Gerda oddała pierwszy strzał w kierunku wojsk radzieckich. Przebiła czołg IS-2 i wyraziła się:
  - To dobry wojownik!
  Charlotte zauważyła, strzelając do wroga i przebijając się przez sowiecką machinę, naciskając przycisk bosą piętą:
  - Ta technika jest prawie bezbłędna!
  Kristina, celując gołymi palcami z szybkostrzelnego, automatycznego niemieckiego działa, zauważyła:
  - Pancerz pokładowy jest raczej słaby! Szkoda, że nie mamy mocniejszego samochodu!
  Magda również strzeliła gołą nogą, po czym wściekła chwyciła ją i krzyknęła:
  - Byłaby tylko trojka, ale igraszki trojki!
  A dziewczyny śmiały się zgodnie... Czołg jest naprawdę dobry, zwłaszcza jeśli chodzi o właściwości jezdne.
  Przeszedł testy bojowe i samochód E-100. Jest jednak ciężka. Ale dobrze chroniony. A jej broni nie można tak łatwo zabrać.
  I w nim siedzą także Niemki. I mimo zimna boso i w bikini.
  Adala, strzelając do przeciwników i uderzając wroga, logicznie wyraziła się:
  Będziemy żyć w komunizmie!
  A z gołą piętą, jak nacisnąć....
  Agata, strzelając do sowieckich pozycji, uderzając przeciwników gołymi palcami, pisnęła:
  - A wielkość naszego zwycięstwa będzie trwać przez wieki!
  Agnes także wystrzeliła odłamki w stronę sowieckiej piechoty, oczywiście bosą stopą, i ryknęła:
  - Nie, nie ustąpimy Führerowi!
  Dziewczyna na czołgu, Atena, uderzyła wroga gołymi palcami i krzyknęła:
  - Dla Führera, nie dla Führera!
  Agnes roześmiała się i zauważyła:
  -Jesteśmy plemieniem nadludzi!
  Andriana, strzelając do baterii sowieckiej i niszcząc pozycje wroga, pokazała język i wydała:
  - Wielkość Niemców uznaje planetę!
  I gołym kolanem, jakby chciał wywrzeć nacisk na wroga.
  Agata, prowadząca ogień, zauważyła:
  - Rozerwiemy smoka na kawałki...
  Czołg E-75 nie był jeszcze gotowy. Führer zażądał, aby masa wynosiła sześćdziesiąt pięć ton, a silnik miał 1500 koni mechanicznych zapewniających dużą mobilność, a pancerz boczny miał co najmniej 170 mm na dużych wzniesieniach. I to wymagało czasu.
  Ale choć naziści i tak wygrywają... W styczniu Uljanowsk wreszcie upadł. Fritz zaczął szturmować Gorkiego i Kazań.
  Do tej pory wspięli się poza Moskwą.
  Stalin był wściekły, ale nie mógł nic zrobić. Właściwie to co tu robisz, kompletna porażka...
  Ale dziewczyny walczą na niebie i na ziemi...
  Tak więc SU-100 Nataszki rozbił niemiecki samolot szturmowy atakiem powietrznym. Okazało się całkiem fajne. Choć nie do końca mądry i zaradny. Jednak Natasza wcale nie jest pierwszoklasistką i jak będzie żłobić.
  . Teraz dziewczyna okazało się być V już znajomy czołg T -34. Tylko Trochę przyjaciel . Wieża większy i _ narzędzie kaliber w 85 milimetrach zamiast 76. Podwozie Część były .
  dziewczyny kręcił się NA miejsce . Oni takie jak _ I wcześniej , w jeden bikini . A Tutaj samochód radziecki produkcja . Jeść I muszle NA miejsce .
  Superman Natasza Z zadowolona pogląd uśmiechnął się :
  - A Gdzie faszyści ?
  Pojawił się wewnątrz czołg obraz młody kontakt . chłopak napisał na Twitterze :
  - Tutaj Ten zbiornik , który pojawił się NA fronty drugi świat wojny V czterdzieści czwarty rok I zanim Teraz od usytuowany NA uzbrojony Czerwony armia . Do niego opiera się , E -25. działo samobieżne z 88 mm armata i 120 mm czołowy zbroja . Ładny walcz !
  Naprawdę V odległy Z duży praca Móc rozważać Niemiecki działo samobieżne . przysiad , z długi beczka . nieznajomy dziewczyny , które _ Więc wczesny lewy fronty Świetnie Patriotyczny wojny . Ale Superman Natasza od razu To samo zauważył :
  - Ona nas Może dostać . Na jej długość w 71EL . _
  Zoja Tutaj To samo zasugerował :
  - Powinien Iść V ruch do _ Nie uderz !
  Futurystka-Angelica V kłopot zauważył :
  - Tutaj cholera ! Od razu To samo poślizgnął znakomity nas samochód !
  Ich młody przełożony-oficer gniewnie oświadczył :
  - A Ten więcej nic ! E-75 był zrobiłbym więcej gorzej ! Ty zrobiłbym jego żaden pod jeden kąt zrobiłbym Nie przebity . A Więc odważ się !
  Superman Natasza przeżegnała się I syknął :
  - Jak PRAWDA komunista , tj mówię do ciebie - do piekło !
  Futurystka-Angelica szczekał , tupiąc boso stopa :
  - Wystąpimy !
  radziecki samochód Niektóre obcisły uruchomił się i brzęczał . przebić Niemiecki V czoło nierealny I powinien mieć Wejdź Fritz V deska . Ale próbować Ten zrobić ? On z jego długolufowy pistolety Jak popieprzone ... Pozostaje tylko liczyć NA prędkość .
  Superman Natasza złościć się . Zwykły Niemiecki ACS Tak więcej łatwiej trzydzieści cztery Więc jej przewyższa V cechy . Tutaj Ty odruchowo zwariujesz .
  radziecki samochód wchodzi NA zbliżenie . Dobry skrzynka bieg lepsza były .
  Swietłana odpoczywa nagi obcasy I tweety :
  - Fuhrer szybko My odwróć się !
  Futurystka Angelika potwierdza jak :
  - Hitlera My zniszczmy !
  złotowłosy Zoja ryknął :
  - Daj do niego Pośpiesz się Przez róża !
  W Ten za chwilę ciężki pocisk Hitlera pistolety zadowolony bezpośrednio V baza wieże . Dziewczyny wzniesiony I cierpiał V wyrwane metal .
  I później daj mi sekundę Wszystko cztery okazało się, że prawie absolutnie nago w majtkach i wiszące NA stojak . Pod boso stopy piękności płonął ognisko _ Płomień polizane nagi , pełen wdzięku podeszwy dziewczyny .
  Superman Natasza wypróbowany drgnąć, ale _ jej nogi okazało się być mocno zaciśnięty V podkładki i _ Bardzo chory rozciągnięty żyły . Ten był klasyczny stojak , z tradycyjny opiekanie obcasy . A Na dziewczyny nogi Bardzo nawet seksowny i _ lizanie ognia _ podeszwy robi ich więcej bardziej atrakcyjne .
  Ale dokuczliwie piękności . Oni próbować uwolnij się . Ale naramienniki Bardzo trwałe . A jego więcej I dziewczyny są Walkiriami odłożyć słuchawkę ciężary .
  To samo wojowniczki V krótki spódnice , z boso stopy , nago ręce , ale ciało pokryty srebrzysty kolczuga . Oni grabie pokery pożary i _ zwymiotować żar do _ obcasy pieczony silniejszy .
  Tutaj I stojak okazało się stawy i _ ogień frytki dół . A Tutaj więcej I książę z dynastii króla Wilhelma pojawił się . W ręce Na sierpień chłopcy , książę-demiurg, który wymienił drugi milion dolarów za stanowisko w SS bicz z kolczasty drut . A więcej I jej Walkirie rozgrzać się z miotacz ognia .
  Książę Bóstwo mrugnął i _ Jak uderzyć Superman Natasza Przez muskularny z powrotem . Chociaż dziewczyna I odważny , ale _ jej z obcasy zanim potylica uderzony taki ból , który _ przepiękny wściekle krzyknął .
  Następny uderzyć chłopiec, książę _ sprowadzone NA Zoja . Ta Chociaż I nękany mocno zęby , nie wytrzymał z krzyczeć . A NA z powrotem pojawił się krwawy paski I oparzenia .
  Barbarossa Jr. Z szeroki uśmiech powiedział :
  - Naucz Ty więcej muszę !
  Następny uderzyć ściąć Przez Futurystka Angelika . I Ten młoda kobieta Nie wytrzymał z krzyczeć . chłopak popchnięty moje dzieci boso noga V ogień . Wytłoczony zwinny palce niedopałek I rzucony rudowłosy bestie V twarz . Ta krzyknął więcej silniejszy , to boli !
  Barbarossa Jr. Z zadowolona pogląd powiedział :
  - Ale Ty To samo poszukiwany Z Niemcy !
  Po świetnie się bawiłem i Swietłana . Jak To Nie nękany szczęka , ale To samo krzyknął . Wszystko Lub bicz z gorąco , kłując drut był więcej więcej bolesny , Jak płomień pod boso swoimi stopami . Ich więcej niż to dziewczyny już przyzwyczaić się do tego przez lata zadowalać się bez buty i _ ich podeszwy nogi , bardzo elastyczny I trwałe _
  Ale ogień I ich piecze . Walkirie już V ręce trzymają i _ bicze z czerwony gorący drut .
  Superman Natasza W Wszystko gardło krzyknął :
  - Tak Co Ten czy to ?!
  Barbarossa Jr. mówi:
  - Przesłuchanie krnąbrnych pań! Jesteś w niewoli i za wszystko odpowiesz!
  Natasza zauważyła:
  Nie chcemy tak umierać! Chodź, puść nas i będziemy walczyć dalej!
  Barbarossa Junior warknął:
  - Dlaczego pozwoliłem ci odejść?
  Angelika odpowiedziała:
  - Jesteśmy czarownicami i możemy dać człowiekowi, który nas uratuje, najcenniejszy prezent ze wszystkich możliwych!
  Barbarossa Bock był zaskoczony:
  - Tak, a co mi dasz?
  Natasza z przekonaniem stwierdziła:
  - Sprawimy, że będziesz wieczną młodością i nigdy się nie zestarzejesz!
  Mały chłopiec skinął głową.
  - Tak, mogę cię wypuścić! Ale jak możesz to udowodnić!
  Natasza stwierdziła:
  "Włóż rękę w ogień, a nic ci się nie stanie!" Zobaczysz, że potrafimy czarować!
  Barbarossa Jr. ostrożnie włożył rękę do ognia, przewinął i odpowiedział z uśmiechem:
  - Tak, możesz! Cóż, jaka jest twoja wolność w zamian za moją nieśmiertelność!
  A dziewczyny mają nową szansę. A wojna wciąż trwa... W styczniu zabrano Gorkiego i Kazań.
  Na początku lutego Niemcy, Finowie i Szwedzi zajęli Karelię i rozpoczęli szturm na Archangielsk. Sytuacja uległa dramatycznemu pogorszeniu.
  Elżbietę przeniesiono na SU-100 do tego miasta.
  Ona tam walczyła. Luty i mróz. Ale dziewczyny nadal walczą boso.
  SU-100 waży tylko osiemnaście ton z kuloodporną osłoną. Jest bezbronna, ale mobilna. I nie powinna stać w zasadzce, musi się poruszać, aby nie zostać trafiona.
  Kiedy się poruszasz, zbiornik nagrzewa się, a dziewczynom na bosaka i w bikini nie jest tak zimno.
  Elżbieta, strzelając do nazistów, śpiewała:
  - Ale takie są warunki! I oto mamy środę! Ale tak na marginesie, zimna pogoda jest dobra dla twojego zdrowia! Zimna pogoda jest dobra dla naszego zdrowia!
  I gołymi palcami zaatakuje nazistów. I T-4, ten mały czołg, został trafiony.
  Wojowników należy uznać za wojowników kolosalnej klasy.
  Ekaterina także strzela bosą stopą i piszczy:
  - Niech będzie komunizm!
  Elena, również strzelająca do wroga i przebijająca go, śmiała się ogłuszająco:
  - Czeka nas szalone zwycięstwo!
  Efrazja przebijając się przez czołgi Wehrmachtu, gołymi, sinymi od zimna nogami, odpowiedziała pewnie:
  - Nic nas nie powstrzyma!
  Ci wojownicy są po prostu super!
  Ale, niestety, ich bohaterstwo jest niezwykle małe... Archangielsk też upadł... Najwyraźniej brakuje amunicji...
  Niemcy idą w stronę Moskwy od tyłu. W marcu wybuchły bitwy o Riazań. Hordy Hitlera napływają ze wschodu...
  Konieczne są pewne kroki awaryjne.
  Moskwa nadal się opiera, a Stalin powołał Radę Bezpieczeństwa. Dyskusja była nerwowa. Nie było żadnych nowych pomysłów.
  Tylko Beria zasugerował:
  "Może rzeczywiście powinniśmy zaoferować III Rzeszy pokój na jakichkolwiek warunkach, byle nas nie dotykały!"
  Stalin odpowiedział ze złością:
  - To nie jest konstruktywne podejście, towarzyszu Beria! Potrzebujemy mocnych ruchów!
  Marszałek Wasilewski odpowiedział szczerze:
  - Nie ma żadnych rezerw, Wasza Ekscelencjo! Prawie wszyscy zostali rozwaleni w nierównych bitwach. Oprócz SU-100 w serii nie ma żadnych innych rodzajów nowej broni. To prawda, IS-3 będzie wkrótce gotowy, ale ten czołg jest trudny w produkcji i w obecnych warunkach trudno będzie go wypuścić do produkcji seryjnej.
  Marszałek Żukow ze złością zauważył:
  - Jeśli nie możesz wygrać, pozostaje tylko jedno - umrzeć z godnością!
  Stalin chciał coś powiedzieć, ale pojawiła się bosa dziewczyna w krótkiej spódniczce. Pokazując bosymi obcasami, przyniosła przesyłkę.
  Stalin przebiegł po nim wzrokiem i ryknął ze złością:
  - Leningrad, nie mogąc wytrzymać głodu i wielomiesięcznej blokady upadł! Teraz nasze drugie miasto zostało zdobyte przez Fritza!
  Marszałek Żukow rozłożył ręce i zauważył:
  - Och, wielki Stalin... To straszne!
  Beria zaproponowała:
  - Może na cześć tej strzelanki tysiąc osób?
  Najwyższy Dowódca ryknął:
  - Zamknij się, łysy idioto! Coś trzeba zrobić!
  Mołotow zasugerował, jąkając się i nerwowo gładząc nagie kolana dziewcząt:
  - Zaproponujmy Niemcom tymczasowe zawieszenie broni, a dopiero potem rozpocznijmy negocjacje pokojowe na jakichkolwiek warunkach.
  Stalin wychrypiał:
  - Próbować! Ale nie będzie poddania się. Moskwa upadnie, będziemy prowadzić wojnę partyzancką!
  Beria zauważył z pochlebnym uśmiechem:
  - Ale to tylko zwiększy rozmiar cierpienia ludzi, towarzyszu Stalin. Może...
  Stalin zdecydowanie uderzył pięścią w stół:
  - NIE! Niech Mołotow zaproponuje negocjacje! I nic więcej, gówno do końca!
  W połowie marca Niemcy otoczyli Riazań. Doświadczając braku amunicji, wojska radzieckie dokonały wyłomu z miasta.
  Alenka i jej drużyna biegają, boso migoczą po wiosennym roztopionym śniegu.
  Dziewczyna strzela do nazistów i śpiewa:
  - Chwała naszemu duchowi, chwała wielkiemu krajowi!
  I bosą stopą rzuci morderczy prezent śmierci. I rozproszyć nazistów we wszystkich kierunkach.
  Anyuta, strzelając do przeciwników, wydała:
  - I nasz cios, święty dar i opłata!
  Alla też biegnie, strzela do nazistów, bosą stopą rzuca wybuchową paczkę węgla i syczy:
  - Nigdy się nie poddamy!
  A teraz lśniąca Maryja, strzelając do nazistów i dokładnie ich kosząc, i szczerząc zęby, piszczy:
  - Nikt nas nie zatrzyma!
  A jej naga pięta wysłała niszczycielski pakiet śmierci i miażdżenia.
  Marusya, strzelając do nazistów, całkiem logicznie zauważa:
  - Komunizm nigdy nie zniknie!
  Matryona, ostrzeliwując wroga i wycinając szeregi, całkiem logicznie i racjonalnie zauważa:
  - A wiara w partię pozostanie na wieki!
  A gołe palce rzucą prezent zagłady.
  Dziewczyny uciekły z ringu. Ale sytuacja jest nadal napięta.
  I nie mogą nigdzie uciec.
  Wiosenna odwilż nieznacznie opóźniła niemiecki atak. Ponadto naziści zjednoczyli się z Japonią i przystąpili do okupacji Azji Środkowej.
  Co również ich rozproszyło i kwiecień minął stosunkowo spokojnie. A w maju wreszcie wypuszczono na rynek pierwszy radziecki czołg IS-3. I można go było zabrać na paradę pierwszomajową.
  Stary i osłabiony Stalin patrzył na to zgarbiony. Jego wygląd wyrażał śmiertelne zmęczenie.
  IS-3, ze względu na pracochłonność produkcji, nadal nie mógł stać się seryjny.
  Zasadniczą różnicą od tych dwóch był jedynie kształt wieży. Była jak latający spodek, a jej czoło przypominało dziób żurawia. Oczywiście zwiększony kąt nachylenia dobrze chronił przednią część, ale skomplikowana produkcja. Ponadto dolna część czoła była bezbronna i jeśli pocisk tam trafił, nie odbijał się już rykoszetem.
  Stalin machnął ręką i zniknął w bunkrze, rozpoczął się kolejny nazistowski nalot. W nalotach wzięły udział TA-400 i Yu-287 ze skrzydłem odwróconym do tyłu.
  I znowu wystrzelili rakiety balistyczne kierowane przez skrzydła w radiu.
  Kreml poniósł znaczne szkody.
  Stalin poważnie myślał o ucieczce z Moskwy.
  W połowie maja, po zakończeniu redystrybucji Azji Środkowej, naziści rozpoczęli ofensywę przeciwko Moskwie ze wschodu i zachodu. Rozpoczęła się kolejna zacięta walka.
  Wojska radzieckie walczyły bohatersko. Ale siły są zbyt nierówne. W walkach pojawiły się także czołgi E-75 Tiger-3. I masowo "Pantera" -3. Takie walki, powiedzmy, są niezwykłe.
  Pod koniec maja i na początku czerwca hitlerowcy zakończyli praktycznie całkowite okrążenie Moskwy.
  Stalin uroczyście oznajmił, że pozostanie w stolicy i będzie tam stał aż do śmierci.
  Moskwa została ostrzelana i zbombardowana. Otaczały ją bardzo potężne linie obrony, które nie tak łatwo pokonać. W stolicy skoncentrowano ogromne zapasy amunicji i żywności.
  A Stalin w podziemnym mieście był stosunkowo bezpieczny.
  Hitler 22 czerwca 1945 roku, kiedy minęły dokładnie cztery lata od rozpoczęcia Wielkiej Wojny Ojczyźnianej, rozkazał zaprzestać szturmu na stolicę, zamiast tego systematycznie niszczyć ją artylerią i samolotami. I kontynuuj śmiało bombardowanie.
  Ofensywa bazowa przeniosła się na Syberię. Trzeba było zająć Swierdłowsk i Czelabińsk, aż te miasta pokryły się śniegiem... Pod koniec czerwca na początku lipca oba kluczowe miasta zostały zajęte po zaciętych walkach... Niemcy przechodzili przez Syberię. Wsie sowieckie padały jedna po drugiej.
  Tutaj naziści we wrześniu 1945 r. zbliżyli się do Nowosybirska. Również o tę osadę wybuchły walki.
  Armia Czerwona walczyła u boku miejscowej milicji. Tamara walczyła tu jak bohaterka.
  Jest koniec września, pada śnieg i jest mróz. A batalion dziewcząt walczy boso i wykazuje cudowne bohaterstwo.
  A wojownicy walczą jak pantery.
  Tamara odwróciła się, bosą stopą rzuciła wybuchową paczkę węgla i pisnęła:
  - Nikt nas nie zatrzyma! Nikt nie jest w stanie nas pokonać!
  Inne dziewczyny rozpaczliwie krzyczą:
  - Zginiemy, ale się nie poddamy!
  A walka trwa...
  Nowosybirsk upadł dopiero na początku listopada... Wojna trwała dalej. Związek Radziecki nadal nie skapitulował. Moskwa była zablokowana i pod ostrzałem.
  W podziemnym mieście przechowywano strategiczne zapasy żywności i amunicji, dzięki czemu można było wytrzymać przez dłuższy czas.
  Niemcy nieustannie bombardowali i ostrzeliwali miasto.
  Pojawił się także nowy czołg ciężki "Szczur". Maszyna ta ważyła dwa tysiące ton i była uzbrojona w kilka dział.
  Jako czołg przełomowy wykorzystano pojazd o pancerzu 400 mm... Przeszedł próbę bojową....
  Ale utknęła na jeżach i została zniszczona przez pilota kamikadze, który ją staranował.
  Niemniej jednak nowy czołg "Szczur" -2 okazał się jeszcze większy i cięższy...
  Stalin świętował w Moskwie Nowy Rok 1946, który nie został jeszcze obchodzony. Wielki przywódca ZSRR liczył na cud. Moskwa stała się prawdziwym miastem-twierdzą.
  Zapasy żywności mogą wystarczyć na kolejne kilka lat, a biorąc pod uwagę spadek liczby ludności w wyniku bombardowań i ostrzałów - na dłużej. Ale amunicja zależała od szybkości i intensywności ataków.
  Mimo to Beria zauważył:
  - Może towarzysz Stalin zgodzi się z Hitlerem w sprawie naszej wolności?
  Naczelny Wódz oświadczył stanowczo, mocno uderzając pięścią w stół:
  - Nie rozmawiam z kanibalami, Lavrenty! Czy rozumiesz!
  Beria zauważył z westchnieniem:
  Miejmy nadzieję na cud!
  Stalin zauważył, rechocząc:
  -Cierpliwość i trochę wysiłku!
  . EPILOG
  Nowy rok 1946 toczył się w lokalnych walkach. Niemcy i Japończycy stopniowo zdobywali wszystkie większe miasta. Wierchojańsk był ostatnim, który upadł w sierpniu. Niemcy mieli nowe czołgi AG-50 w kształcie piramidy.
  Tamara i jej zespół walczyli desperacko w Wierchojańsku.
  Dziewczyny jak zawsze wystąpiły boso i w bikini.
  Walczyli aż do śmierci. I gołymi palcami rzucali ładunki wybuchowe ze śmiercionośną siłą.
  A potem, gdy skończyła się amunicja, udało im się uciec do tajgi przez piwnice i tunele.
  Byli gotowi ponownie chwycić za broń i rozpocząć wojnę, nawet jeśli była to wojna partyzancka.
  W ZSRR powstały strefy partyzanckie i rozpoczęła się wojna podziemna.
  Stolica wciąż się wytrzymywała, więc Hitler chciał ją zagłodzić i uratować swoich żołnierzy, których zbyt wielu już zginęło.
  W międzyczasie dziewczęta eksterminowały nazistów i Japończyków na różne sposoby i metody.
  Zwłaszcza Natasza i jej zespół.
  I okazało się być Ponownie V T -34-85. oczywiście samochód _ to samo , nie nowy . I na koniec czterdziestki szósty roku przestarzałe .
  A Tutaj I AG -50. Przypomina Niski piramida Z Bardzo długi beczka . Samochód całość sześćdziesiąt pięć tony . Grubość zbroja współ Wszystko kątowniki 250 mm pod przechylić . Dla muszle T -34 absolutnie nieprzenikniony .
  Superman Natasza V kłopot syknął :
  - To Jak zadanie ! Ulec poprawie góra !
  Futurystka Angelika rozejrzał się . Teraz Oni był V jego tradycyjny bikini_ _ I coś _ _ uroda nadszedł NA umysł _
  A Swietłana prasowany NA wpływ boso obcasy I stado zbiornik . Ona syknął :
  - Manewr ! Tylko manewr !
  Wyposażony w AG -50 mocny 105 mm armata Z długość pień w 100 EL . On zdolny uderzyć NA duży odległości _ Ich więcej , j trzydzieści cztery Z jakość zbroja nieważne . Jeden uderzyć I koniec .
  Swietłana zaczyna huśtać się radziecki zbiornik _ Tutaj wróg strzela . Pocisk nawet trochę obawy zbroja _ Ale Do na szczęście zsuwa się . A Mimo wszystko moc kolosalny - uran rdzeń .
  Superman Natasza szepnął ich szkarłat usta :
  - Włączone ikony Z smutek znowu twarze _ imperium urodzić się !
  Futurystka Angelika strzał za pomocą _ boso palce nogi . pocisk zadowolony V Nadal na stojąco piramidalny zbiornik . I zsunął się Z zbroja V rykoszet . Już Bardzo ona skośny I cementowany .
  Niemiecki zbiornik oczywiście _ ten sam , nieprzenikniony , z Wszystko kąty nawet Dla JEST -7. A już Gdzie zanim jego T -34-85.
  Ponownie Niemiecki strzela ... Swietłana prasowany nagi obcas NA hamulce . I mógł uchylać się czołg z porażka . Chociaż fatalny prezent Prześlizgnął się w ogóle blisko .
  Superman Natasza V wściekłość powiedział :
  - Tak My I utknął !
  Futurystka Angelika uśmiechnął się . Ona chłodno oszukany Z ja stanik _ narażony wysoki pierś Z truskawka sutki _ Obnażyła zęby ich Perła zęby _ I napisał na Twitterze :
  - Tchórz Nie gra V hokej !
  I prasowany szkarłat sutek NA spust . Taki Tutaj ona pogrubiony I gazowana ona-diabeł . A Może miły , rosyjski anioł ucieleśniać .
  Pocisk wyleciał z Nie zbyt wiele długi doula _ Błysnęło przez ... I zadowolony bezpośrednio V pień Niemiecki samochody AG . Odbijanie jego jak gdyby cios petardy _
  I Wszystko cztery dziewczyny refren , szczeknął :
  - Raz , dwa - Ja uderz ! Fritz Przez rogi Więc dał !
  I Jak potrząsnąć Oni ich boso nogi . Tutaj Ten dziewczyny ! A Gdy Na strzelanie używać nagi klatka piersiowa jest _ V sto raz bardziej wydajny .
  Superman Natasza Z uśmiech zauważył :
  - To czołg Teraz Dla nas bezpieczny . Ale Jak jego zniszczyć ?
  Zoja Z uśmiech zasugerował :
  - A V walka kowboj styl , my jego zamiatać !
  Swietłana przyśpieszony ruch jego zbiornik . Ale przeciwnik , nagle obrócił się I pochopny w biegu . On przyśpieszony cudowny szybko : wszystko To samo turbina gazowa silnik . I był Wyraźnie szybciej niż _ T -34-85.
  jak gdyby słoń uciekać z Mopsy . Wszystko zrobiłbym nic . Ale słonie wiedzieć jak przenosić nawet Bardzo szybko .
  Superman Natasza gniewnie przeniósł Przez zbroja boso stopa I ryknął :
  - Tutaj ! Dobrze Jak wszystko takie samo My pozostawał w tyle z faszyści !
  Zoja Z smutek V głos , śpiewał :
  - Wszystko niemożliwe , możliwe V nasz świat !
  I potrząsnął jego włosy , kolory liść złoto _
  Futurystka-Angelica Z rozkosz śpiewałem i _ wydany inny skorupa . To uderzyć V opancerzony rufa I zepsuty .
  - Idź czy marzenia niespotykany ... Splot czy wieńce spóźnione ... nieme był Gerasim kiedyś ! _ _ Teraz On przysięga wulgaryzmy !
  Swietłana rygorystycznie zauważył :
  - Mat karcenie jest _ wulgarne !
  Superman Natasza chciałem coś _ _ _ mowić dowcipny . Ale Tutaj pojawił się inny faszystowski zbiornik _ NA Ten raz E -75. To samo Cienki chroniony V czoło , ale dużo gorzej Z boki _ Czy to prawda, trzydzieści cztery jego Wszystko równa się Nie przebić się
  NA Ten razy , Zoja wyrzucił to Z ja stanik _ I narażony szkarłat sutek _
  Wziąłem to I prasowany piersi NA spust _ pistolet zadziałało ...
  Pocisk Ponownie zadowolony bezpośrednio V pień masywny pistolety _ I sto pięć milimetrowy pistolet wyszedł z budynek .
  I Ten Niemiecki pochopny w biegu . Dobry sposób wyjście z budynek najbardziej chroniony maszyny są _ obierać Przez kufry .
  Superman Natasza uszczęśliwiony stwierdził :
  - Tutaj zobacz ! My wygrywamy !
  A Tutaj I trzeci zbiornik _ NA Ten czasy " królewskie" lew ." Na jego broń , bombowiec kaliber w 450 milimetrach . Taki Jeśli więc przejebane _ kilka w ogóle Nie będzie się wydawać .
  Superman Natasza NA Ten raz zdecydowany strzelać sama . zdjął stanik . Który Na jej wszystko takie samo wysoki i _ elastyczny klatka piersiowa . Świeże jak _ Na dziewczyny . I wojownik Jak zajmie I będzie naciskał rubin sutek _
  pocisk wyleciał ... I " Królewski lew " otrzymał bezpośrednio V bagażnik . I ogromny samochód Jak eksplodować . Co I para na stojąco Przez krawędzie czołgi odleciał NA Niektóre setki metrów .
   Tak I trzydzieści cztery potrząsnął . Samochód ledwie Nie przewrócił się i okazało się oderwana z ziemia .
  Futurystka-Angelica nawet uderzyć Na lądowanie czoło , krzycząc :
  - jakby konie osły !
  I zagrożony Fritz pięść .
  Superman Natasza był zadowolony i _ uśmiechnął się perła , bardzo duży zęby :
  - Tutaj My dał Przez wróg ! Jak powinien !
  Zoja śpiewał , z rozkosz :
  - Miłość I śmierć ! Dobry I zło ! Co święty Co grzeszny ... A Dla mnie wiedzieć Wszystko równa się !
  I dziewczyna przeniósł boso noga Przez metal .
  Następny wróg E -100. Samochód niebezpieczne . Z miotacz bomb i 75 mm _ armata Z Bardzo długi beczka . Taki napaść modyfikacja i _ zdolny spełnić rola I wojownik zbiorniki . A siedemdziesiąt pięć milimetrów pistolety Dla radziecki czołg całkiem wystarczy .
   A pień bombowiec pokryty czapka .
  Superman Natasza przeżegnała się Na pomoc boso nogi i _ napisał na Twitterze :
  - No cóż , zróbmy to jego pokonać ?
  Zosia , skała zęby , zgadzam się _
  - Oczywiście, że tak !
  Futurystka-Angelica szkarłat sutek prasowany NA spust . pistolet pracował . wypluł morderczy ładować . I przerwany stosunkowo chudy, ale _ Ale długi pień Niemiecki pistolety .
  Swietłana entuzjastycznie napisał na Twitterze :
  - Świetnie ! A Teraz dawać Ogień ja !
  I wojownik To samo narażony kopalnia tułów . Na Wszystko czworaki klatka piersiowa NA wysokość . I Bardzo nawet piękna , seksowna , uwodzicielska . Więc Z taki dziewczyny chcę do zrobienia miłość . No co _ Może Być lepsza oni ? Chyba tylko _ Inny dziewczyny !
  I Tutaj młoda kobieta złapany moment , kiedy czapka rozpoczął się otwarte . I za pomocą kopalnia szkarłat sutek jak _ zwolni pocisk Przez Niemiecki bombowiec .
  A fritz Nie zarządzany nawet I oko mrugnij ... jak zajmie I eksploduje ... W Wszystko boki rozsiany palenie metal .
  Swietłana pocierany się mocny ręce I pisnął :
  - ja dziewucha autentyczny smok !
  I Jak śmiej się ! I weź tak _ pokaże język !
  Superman Natasza wziął I entuzjastycznie śpiewał :
  - Patriota ! radziecki patriota ! Ile Fritz zabity ty !
  Zoja odebrał piosenka i _ drżący nagi klatka piersiowa , ciąg dalszy :
  - Patriota ! Czerwony patriota ! I NA dziewczyny Wszystko twój marzenia !
  I To samo wojownik Jak zajmie I śmiać się głośno ! I języczek pokaże ! I szeroki uśmiech zęby - kły !
  I boso nogi przesuną się dźwignia ...
  Dziewczyny tutaj są najwyraźniej w najlepszej formie, mimo że mają przestarzały zbiornik. I nadal są partyzantami.
  Ale 20 kwietnia 1947 r. rozpoczął się nowy atak na Moskwę. Uczestniczyli w nim Japończycy, Turcy i cała obca armia.
  Hitlerowi w końcu zabrakło cierpliwości i postanowił zakończyć ZSRR. I osobiście ze Stalinem, łącząc z nim wojnę partyzancką, która wciąż płonie na terytorium Rosji.
  Na przykład, jeśli Moskwa upadnie, wojna bez wątpienia się zakończy.
  I rozpoczął się zdecydowany, powszechny atak.
  Do ataku ruszyły także superciężkie czołgi "Szczur" -2, "Monster", E-200, E-500 i inne.
  Po pierwsze, miasto zostało ostrzelane rakietami balistycznymi.
  Wykorzystywano także bojowe, niezniszczalne dyskietki III Rzeszy . Taka jest armada.
  Alenka i jej zespół dzielnie stawiły czoła Niemcom i dały im walkę.
  Alyonka rzuciła granat gołymi palcami, oddała serię i ryknęła:
  - Za rosyjskiego ducha!
  Anyuta, strzelając do przeciwników i kosząc szeregi wrogów, ćwierkała bosą piętą, poddając się pakietowi śmierci:
  - O wielkość komunizmu!
  Alla, strzelając do wrogów ZSRR i rzucając bombę gołymi palcami, krzyknęła:
  - Za Matkę Ruś w komunizmie!
  Maria, prowadząc celny ogień do wroga i pewnie go kosząc, zauważyła szczerząc zęby:
  - Rosja potrzebuje nowego przywódcy!
  Matrena zauważyła, strzelając i pewnie niszcząc przeciwników, a także gołymi palcami, dając kolejny dar śmierci:
  - Oczywiście, że jest to konieczne!
  A od jej rzutu, który spadł na lodowisko, zderzyły się dwa niemieckie czołgi.
  Marusya, strzelając do nazistów, energicznie zauważyła:
  - Wszystko było w ZSRR, ale wróg przejął numer!
  A swoją bosą piętą, jak uruchomi mordercze i nieubłagane!
  Alenka zachęcała swoich przyjaciół:
  - Nie spiesz się z pogrzebaniem Rusa! My też mamy co robić!
  A palcami bosych stóp rzuci niszczycielski dar zagłady.
  Anyuta, strzelając do nazistów, zgodziła się z tym:
  - Zaciekle pokonamy naszych wrogów, rzeka Ojczyzny nie wyschnie!
  A swoją gołą, okrągłą piętą dziewczyna energicznie ją przyjmie i uderzy we wroga.
  Ałła, strzelając do nazistów i wypuszczając z procy ładunek wybuchowy, bosymi palcami ciągnąc za sznurek, wydała:
  - To będzie po prostu superman - który zastąpi Stalina!
  Maria, strzelając z niezwykłą celnością i rzucając granaty gołymi palcami, odezwała się:
  - Wszystko, co się nie zmienia, wszystko jest na lepsze!
  Matryona, powalając Fritza celnymi strzałami. A potem, uszkodziwszy czołg bosą stopą, zauważyła:
  - My z naszą niezmienną i bohaterską wolą!
  Marusya rzuciła bosymi stopami całą masę granatów. Więc samobieżne działo nazistów przewróciło się i pisnęło:
  - Będę najsilniejszy!
  Alla, znokautując nazistów transporterem, granatami gołą piętą, zauważyła, poprawiając:
  - Nie ja, ale my! Wszystko jest silniejsze!
  Alyonka śpiewała, żeby poprawić sobie nastrój do walki, komponując w drodze. A reszta dziewcząt, strzelając do nazistów, podniosła się;
  Jesteśmy dziewczynami z kraju ZSRR,
  Która jest pochodnią dla całego świata...
  Pokażmy, poznajmy wielkość przykładu,
  Oto wyśpiewywane czyny bohaterskie!
  
  Dziewczyny urodziły się pod czerwoną flagą,
  I bieg boso przez mróz...
  Córki i synowie walczą o Ruś,
  Czasami panna młoda daje facetowi różę!
  
  Nad wszechświatem pojawi się czerwona flaga,
  Świeć tak jasno jak płomień pochodni...
  Przecież mamy bohaterski zamach,
  A nasz baner błyszczy jak czerwona torba!
  
  Nie wierz, przeklęty faszysta nie przejdzie,
  A duch rosyjski nigdy nie zniknie...
  Zwycięstwo otworzy nieograniczone konto,
  Przywitajmy się ze wszystkimi !
  
  Rosja to wspaniały kraj
  Daliście narodom komunizm...
  Na zawsze hojnie dany przez Boga,
  Za Ojczyznę, za szczęście i wolność!
  
  Wróg nie będzie w stanie pokonać Ojczyzny,
  I bez względu na to, jak okrutny był przebiegły...
  Nasz niezwyciężony rosyjski niedźwiedź,
  Żołnierz Rosji jest tak znany ze swojego zwycięstwa!
  
  Piękny sowiecki kraj
  Dziewczyny w nim są dumne, że są piękne...
  Ona jest nam dana na zawsze przez urodzenie,
  I bądźmy uczciwi, członkowie Komsomołu!
  
  Walczymy na obrzeżach Moskwy,
  Jest śnieżyca, zaspy, a dziewczyny bose...
  Nie oddamy naszej Ojczyzny szatanowi,
  nawet nasze kosy strzelają celnie!
  
  Więc w wściekłości dziewczyny są chętne do walki,
  I gołą piętą rzucają ładunek wybuchowy...
  Jest faszystą, ale wygląda fajnie,
  W rzeczywistości po prostu zły Kain!
  
  Wrogowie nie mogą pokonać dziewcząt,
  Urodzili się pod taką gwiazdą...
  Naszym niepokonanym potworem jest niedźwiedź,
  Kto uczynił Ojczyznę swoją żoną!
  
  My, Rosjanki, jesteśmy dobre
  Nie boimy się tortur i mrozu...
  I odeprzyj, uwierz atakowi złej hordy,
  Wróg będzie wkurzony od dawki!
  
  Wróg był w stanie odeprzeć Moskwę,
  Choć ma ogromną władzę...
  My, dziewczyny, jesteśmy z siebie bardzo dumni
  Przeciwnicy znikają wszyscy w grobach!
  
  Nie wierz, Rusi nie da się pokonać wrogom,
  Ponieważ każdy rycerz z pieluch ...
  Łowca stał się zwierzyną łowną,
  A przeciwnik jest jeszcze dzieckiem!
  
  Ale duch rosyjski, uwierz w wielkiego ducha,
  Wiesz, w nim ukryte są takie siły ...
  Zostanie zmiażdżony na wroga w puchu,
  W końcu rycerze są niepokonani w bitwach!
  
  Porzućcie wątpliwości, dziewczyny
  Jesteśmy najodważniejsi na świecie...
  Wrzućmy hordy szatana do piekła,
  Zanurzmy przeciwników wszystkich w toalecie!
  
  Święta wojna się skończy
  Na planecie zapanuje pokój i poranek....
  Ona jest na zawsze ze słońcem, które jest dane,
  Aby na zawsze płonęło lato!
  
  I komunizm wieczny w chwale,
  A Lenin i wielki Stalin są z nami...
  W krwawym filmie dopiero teraz jest faszyzm,
  A nasza wola wierzy, że jest silniejsza niż stal!
  
  Moja Rosja rządzi od wieków
  I dał szczęście całemu wszechświatowi....
  Potrzebuję stalowej siły pięści
  I waleczność, ale rozsądny wyciek!
  
  
  
  CZAROWNICE TWORZĄ CUDOWNĄ BROŃ
  Gerda, Charlotte, Magda i Christina, które w tym czasie były testowane przez Tygrysa, również pracowały nad obiecującym modelem: Panthers -2. Dziewczyny umieściły silnik i skrzynię biegów w jednym bloku - w poprzek, dzięki czemu wieża była węższa i mniejsza. A skrzynia biegów została zainstalowana na samym silniku. W rezultacie "Pantera" -2 okazała się sylwetką poniżej dwóch metrów, a liczba członków załogi została zmniejszona do trzech osób. Grubość pancerza czoła kadłuba wzrosła do 120 mm pod dużymi pochyłościami, a boków do 82 mm pod pochyłościami. A wieże mają czoło do 150 mm i boki 82 mm, pod zboczami. Jednocześnie masę całego pojazdu zmniejszono do 35 ton, co pozwoliło obejść się z silnikiem o mocy 700 koni mechanicznych oraz zwiększyło prędkość i zwrotność czołgu. Jednocześnie poprawiła się również drożność samochodu, a podwozie stało się lżejsze i znacznie łatwiejsze w naprawie i konserwacji. W sumie jest sześć rolek, co jest praktyczne i wygodne. Hitlerowi spodobała się "Pantera" -2 i wszedł do serii od czterdziestego trzeciego września. Samochód jest udany, z dobrym, przeciwpancernym i szybkostrzelnym działem. Pracowała i poruszała się szybko, zachowując doskonałą ergonomię.
  A co najważniejsze, był łatwiejszy w produkcji i wymagał mniej metalu. A jednocześnie wyróżniała się przeżywalnością kapitału. Nie jest łatwo przebić się przez taki samochód z dużymi pochyłościami pancerza.
  Wojska radzieckie miały poważny problem. Ponadto Niemcy zamiast programu Fau zainwestowali w rozwój myśliwca ludowego i stworzyli XE-162, prosty i tani w produkcji oraz bardzo lekki i zwrotny.
  Maszyna ta okazała się opracowywana w bardziej sprzyjających warunkach i jest stosunkowo łatwa w obsłudze. I nie jest jej łatwo sobie z tym poradzić.
  Narzucił brutalne bitwy powietrzne oddziałom radzieckim i sojuszniczym. Pusty myśliwiec ważył tylko półtorej tony i składał się prawie wyłącznie z drewna. Maszyna okazała się więc niezwykle skuteczna.
  Sytuację pogorszył fakt, że niemieckie dziewczęta zaczęły aktywnie zapisywać się do jednostek lotniczych.
  Albina i Alvina zaczęły aktywnie zdobywać punkty, walcząc z reguły boso i w jednym bikini. A tych dziewcząt nie dało się powalić. A oni sami tak aktywnie odcięli wroga. A jakie piękne były te blondynki: po prostu prawdziwi Aryjczycy!
  Albina zgrabną nogą naciska spust, zestrzeliwuje kilka radzieckich samolotów i piszczy:
  - Chwała Trzeciej Rzeszy!
  Alvina naciska spust szkarłatnym sutkiem, uderza w trzy radzieckie samochody i ryczy:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  Walczące dziewczyny - nie można powiedzieć, że są słabe. Nie, są bardzo agresywne i potrafią rozerwać każdego na strzępy.
  Porywająca jako całość ta armia. A zimą linia frontu ustabilizowała się. Mainstein przypuścił kontratak i zdołał pokonać wojska radzieckie za Dnieprem, tworząc parę dużych kotłów. Niemcom udało się także odeprzeć ofensywę pod Leningradem. Tutaj polegali na potężnej linii obrony. Dodatkowo po klęsce na Ukrainie Stalin wycofał kilka dywizji z tego kierunku i pozwolił Niemcom odeprzeć ataki. Front wytrzymał, a Niemcy byli w stanie utrzymać się zimą na całym obwodzie ataku.
  Gerda osobiście walczyła na "Panterze" -2 wraz z dziewczynami. I pomimo zimy piękności walczyły boso i tylko w jednym bikini.
  Gerda gołymi palcami naciskała przyciski joysticka, uderzała we wroga i piszczała:
  - Chwała naszemu imperium!
  Charlotte również nacisnęła dźwignię gołymi palcami, zburzyła wieżę trzydziestu czterech i potwierdziła agresją:
  - Chwała bohaterom!
  Christina nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem i uderzyła w radziecki samochód, piszcząc:
  - I chwała nam!
  Magda wystrzeliła serię z czterech karabinów maszynowych, gołymi palcami pocięła radziecką piechotę i powiedziała:
  - Wieczna, zwycięska chwała!
  Więc dziewczyny są niegrzeczne i nagie, a ich okrągłe obcasy błyszczą.
  A kiedy zbliża się "Tygrys"-2, ten ważący pięćdziesiąt pięć ton czołg ma mieć ochronę 250 mm na czole i 170 mm po bokach.
  To z armatą 88 mm w kalibrze 71 EL, bardzo przyzwoity samochód.
  A wiosną Niemcy już posuwają się do Włoch i pewnie miażdżą sojuszników.
  Zdobywają Neapol i najeżdżają Sycylię.
  I setki tysięcy żołnierzy alianckich poddaje się. I rozbij je dokładnie. Niemieckie Pantery są nie do zatrzymania.
  A dziewczęta sprawiają, że Anglicy padają na kolana, całują ich nagie, wyrzeźbione nogi i liżą językami okrągłe pięty piękności.
  W czerwcu alianci próbują posuwać się naprzód, desantując wojska w Normandii. Tam jednak ponoszą druzgocącą porażkę. Znów setki tysięcy więźniów i mnóstwo zdobytego sprzętu.
  Roosevelt dostaje ataku serca i zostaje ubezwłasnowolniony. Stany Zjednoczone próbują ograniczyć tak trudną wojnę. Wielka Brytania rozważa opcje pojednania z Fritzami. Sytuację pogarsza silniejsze bombardowanie angielskich miast przy użyciu samolotów odrzutowych. A brytyjskie myśliwce nie są w stanie dogonić takich samolotów.
  Dlatego Churchill zaczyna prosić o pokój. Ale Führer jest nieustępliwy. Pęka świadomością własnej siły.
  Ale Brytyjczycy nadal zgadzają się na pokój. I to niepokoi Stalina, który oferuje Führerowi rozejm. Hitler zgadza się zaprzestać działań wojennych na trzy lata, pod warunkiem, że nie nastąpi sabotaż partyzancki, strony pozostaną na swoich granicach, a ZSRR będzie sprzedawać Niemcom oliwę i chleb.
  Stalin zgodził się na to... I Fritz rozwiązali im ręce.
  Pierwszym uderzeniem jest oczywiście Gibraltar. Po zdobyciu tej twierdzy będziesz mógł przerzucić wojska do Afryki na jak najkrótszy dystans. Podczas szturmu na twierdzę Niemcy używali najnowszych karabinów szturmowych MP-44, dziewczyny również je ulepszyły: dzięki nim były znacznie łatwiejsze i bardziej niezawodne.
  A Albina i Alvina walczyły na niebie, dziewczyny, które sprawiły, że niemieckie samoloty stały się o wiele bardziej praktyczne i szybkie.
  I zmiażdżyli sojuszników na prawo i lewo. Gibraltar zostałby wzięty w ruchu. Franco był zmuszony zgodzić się na ultimatum Hitlera. Nie pozwól nazistom okupować Twój kraj.
  Niemcy przyspieszyli na czołgach i włamali się na miejsce wroga.
  Po upadku Gibraltaru Fritz wkroczył do Maroka. I ruszyli się, zdobywając terytoria. Czołgi Fritz poruszały się szczególnie w Algierii. "Pantera" -2 szybko sunie po piasku. Został ulepszony, dodając mocniejszy silnik i ścigał się. Panther-2 całkowicie zadowolił wojsko swoją ochroną czoła, a Tiger-2 był ogólnie niesamowitym czołgiem. Sojusznicy upadli jak powaleni.
  Niemki walczyły na pustyni, zwykle boso i w bikini. Smarowali jedynie skórę specjalnym kremem ochronnym, żeby się nie poparzyła.
  Następnie piękności schwytanych Anglików rzuciły ich na kolana i zmusiły do lizania pięt dziewcząt. I im się to podoba, zwłaszcza Afrykanom, którzy robią to z entuzjazmem.
  Czterdziesty piąty rok był dla Niemców bardzo udany, zdobyli większość Afryki i Bliskiego Wschodu. A w pierwszej połowie czterdziestego szóstego roku zdobyli także Indie, Birmę i resztę Afryki. I było więcej problemów z zaopatrzeniem żołnierzy, rozciągnięciem komunikacji, terenem niż z oporem jednostek brytyjskich i amerykańskich. Co więcej, wojska kolonialne nie były zbyt chętne do walki. W technologii Niemcy mają zdecydowaną przewagę jakościową. Na przykład ME-262 X rozwija prędkość do 1200 kilometrów na godzinę i jest uzbrojony w pięć dział lotniczych. Stany Zjednoczone i Wielka Brytania, choć w mniejszym lub większym stopniu nadają się do użytku bojowego, nie mają myśliwców odrzutowych, a tym bardziej bombowców.
  Co więcej, Niemcy mieli dyskoteki , które rozwijały prędkość około czterech prędkości dźwięku. Byli całkowicie niewrażliwi na broń strzelecką, dzięki laminarnemu przepływowi, który opływał samochody. Ale z tego powodu sami nie mogli strzelać. Można było jednak zrzucić bombę z wysokości, wykorzystać ją do rozpoznania i, co najważniejsze, staranować pojazdy wroga, zestrzeliwując je odrzutowcami.
  Latające spodki są skuteczną bronią o dużym zasięgu i mogą latać z Europy do Stanów Zjednoczonych. A czasami prowadziły je bardzo piękne dziewczyny, które wolały walczyć boso i w bikini.
  Oto Gertruda i Ewa w locie. To dwie wspaniałe słodziaki. Na przykład złapano czarnego Amerykanina. Przywiązany do kłody. I tak na jego męskiej doskonałości jechali tak długo, że więzień, przepracowany, stracił przytomność.
  A teraz Gertruda bosymi palcami wzięła dysk i wycelowała nim w cel, zestrzeliwując amerykańskie samoloty. To jest walcząca dziewczyna.
  I Eva także, bosymi palcami, celuje we wroga machiną o śmiercionośnej sile.
  I wściekle taranuje wroga, a samochody Anglii i USA padają.
  Lądowanie Niemców zaplanowano na koniec listopada. Po pierwsze, w tej chwili nikt nie czeka. Tak naprawdę pogoda nie jest zbyt dobra i przeżycie jest ryzykowne. Ale w spokojne dni można przepłynąć kanał La Manche i wylądować. Ponadto lądowanie w nocy ma zalety, ponieważ w nocy znacznie trudniej jest się bronić.
  Do tego czasu Niemcy w znacznym stopniu wybili flotę angielską i amerykańską.
  Lądowania można było więc spodziewać się bez żadnych problemów. Potężną siłą uderzeniową miały być specjalne bataliony dziewcząt, które nawet podczas listopadowych mrozów chodziły boso tylko w jednym bikini.
  Lądowanie rozpoczęło się 26 listopada 1946 r. W rocznicę wyborów do Reichstagu, po których Hitler otrzymał stanowisko kanclerza Rzeszy.
  Nie było nikogo, kto mógłby zatrzymać lądowanie. W ofensywie wzięły udział duże masy piechoty, a nawet najnowsze czołgi piramidalne. Którego nie da się przebić pod żadnym kątem.
  Dziewczyny oczywiście w nich walczą i zachowują się odważnie.
  A niektórzy wojownicy już boso przełamują krawędź lodu po zamarzniętych nocą kałużach. I walczą bardzo mocno. I dokonują niesamowitych cudów. A kiedy gołymi palcami rzucają granaty i rozdzierają Brytyjczyków, robi się wyjątkowo fajnie...
  Gerda natomiast walczy na czołgu "Tygrys" -4 piramidalny z armatą i wyrzutnią bomb , i to bardzo dzielnie. Wysyła pocisk za pociskiem i rozrywa wrogów na strzępy.
  Nie myjąc się, tylko tocząc, wciskając bosymi palcami przyciski joysticka, dziewczyna ryczy:
  - Aktywnie obnażamy zęby, eksterminujemy bardzo mocno!
  Charlotte używa szkarłatnego sutka podczas strzelania, wciskając go na przycisku joysticka i uderzając wroga, zaćwierkała:
  - Nasza uniwersalna ekipa budowlana!
  Lupanula z wyrzutnią rakiet i Christina z bosymi palcami. Rozbiła wielu przeciwników i chrząknęła:
  - Za wielkość III Rzeszy!
  A Magda grzmiała za nią. Tym razem za pomocą smoczka truskawkowego. Rozdarła przeciwnika i ryknęła:
  - Za aryjski komunizm!
  Oto dziewczyny na super poziomie! I jak piechota dziewcząt biegnie boso, po drodze rzucając granaty. I jakie to jest wielkie i zabójcze.
  Dziewczyny są takie waleczne i piękne.
  I miażdżą Brytyjczyków na prawo i lewo. Nic dziwnego, że przy takiej ofensywie i lądowaniu Francji i Norwegii Anglia wytrzymała tylko dziesięć dni. To jest świetne!
  Metropolia upadła. A kolejnym etapem jest podróż do Ameryki. W lutym Niemcy pomimo zimy przeprowadzili desant na Islandii: Operację Icarus i zajęli to ważne terytorium.
  I znowu w bitwach wzięły udział bose dziewczęta z różnych batalionów SS.
  I udało im się to, błyskając bosymi obcasami po śniegu.
  W marcu 1947 roku Stalin zaproponował Hitlerowi wspólną wojnę przeciwko Stanom Zjednoczonym. Führer zgodził się na to, ale pod warunkiem, że ZSRR odzyska jedynie Alaskę, w pewnym sensie terytorium legalne. I nie poproszę o więcej.
  Stalin zgodził się z tym... I rozpoczęła się inwazja wojsk radzieckich przez Alaskę. Tak szybko i brutalnie.
  Poruszały się nowe radzieckie czołgi.
  Załoga Elżbiety walczyła na pierwszym, eksperymentalnym i nie do końca ukończonym czołgu T-54. Kwiecień 1947. Na Alasce wciąż leży śnieg, ale Rosjanki walczą boso i w bikini. I takie ładne dziewczyny.
  Elizabeth strzela gołymi palcami do wroga. Uderza amerykańskiego " Shermana ". I szczerząc zęby, wojowniczka mówi:
  - Chwała ideom wielkiego komunizmu!
  Ekaterina strzela także gołymi palcami wyrzeźbionych nóg i piszczy:
  - Chwała zwycięskim wynikom naszej armii!
  Elena również strzeliła, tym razem szkarłatnym sutkiem na piersi, trafiając wroga bardzo dobrymi śladami i warknęła:
  - Chwała nowym zdecydowanym zwycięstwom!
  Eufrazja , uderzała przeciwników za pomocą truskawkowego sutka, a uderzając pięścią, "Pershing" szczekał:
  - I wygramy!
  Wojownicy najwyraźniej rozproszyli się jak ryjówki. I tak Amerykanie są młóceni.
  Tutaj pocisk uderza w czoło czołgu, ale natychmiast odbija się rykoszetem. Elżbieta ryczy i skacze:
  - Chwała ideom komunizmu!
  W odpowiedzi wysyła także pocisk, używając gołych palców u nóg. To dziewczyna, która ma prawdziwą misję.
  Takie są uroki walki.
  Wojska radzieckie utrzymywały się na Alasce. A w maju przybył pierwszy IS-7 w wersji metalowej.
  A na nim załoga czołgu Alenki.
  To taka waleczna dziewczyna. Gdy strzelił do wroga, trafił go niezwykle celnie.
  I działo, jak potężne: 130 mm. Uderza wroga z dużej odległości. Amerykanie nadal mają główny czołg " Sherman ", który nadaje się tylko do zdobywania asów czołgów niemieckich i radzieckich. Jest nieco lepszy Pershing, z mocniejszym działem niż kaliber 90 mm. A bardzo mały " Superpershing ", którego działo ma kaliber 90 mm i lufę o długości 73 EL, jest w stanie zadać niebezpieczną ranę radzieckiej maszynie IS-7 na pokładzie i w pobliżu. Amerykańskie działa w ogóle nie radzą sobie z piramidalnymi niemieckimi czołgami ze wszystkich stron. IS-7 zostaje uderzony w bok. T-54 - " Superpershing ", może trafić blisko czoła i na odległość na pokład. Ale na razie ZSRR ma główny czołg T-34-85, który nie został jeszcze wycofany z produkcji i walczy z Amerykanami. Jest w przybliżeniu równy Shermanowi i słabszy od Pershinga.
  Dlatego radzieccy żołnierze mają trudności. I z zazdrością patrzą na jedyny, pierwszy eksperymentalny czołg IS-7.
  Ten samochód jest dumny i fajny.
  Walczą także IS-2 i IS-3. Ostatni samochód na czole nie jest przebity, z wyjątkiem " Superpershinga ". Cóż, IS-3 można również przebić w dolnej części kadłuba.
  IS-2 ma nieco słaby przedni pancerz wieży.
  Dziewczyny Nataszka i jej zespół walczą na tym czołgu. Walczące piękności. A oni z IS-2 zadają miażdżące ciosy śmiercionośnymi pociskami.
  Nataszka przycisnęła stopy bosymi palcami i wyrzuciła zabójcę, przedzierając się przez Amerykanina i vyaknulę:
  - Chwała ideom dobrego komunizmu!
  Zoya przycisnęła swój szkarłatny sutek do dźwigni zabójcy i krzyknęła:
  - O aryjski spokój i porządek!
  Augustyna również rzuciła ciosem jej bosą piętą, uderzając we wroga i warknęła:
  - Za zdecydowane zwycięstwa!
  I wreszcie Swietłana rozkłada nogi za pomocą bosych palców u nóg, tnie wroga i piszczy:
  - Za wielką siłę!
  Wojownicy Armii Czerwonej przeszli przez Alaskę. Nadeszło lato, było ciepło i miło było dziewczynom w bikini i boso na bezrękawnikach. Niemcy po pokonaniu Grenlandii wylądowali w Kanadzie. A z południa zaczęli się przemieszczać z Argentyny. W Brazylii nastąpił podział na frakcje proniemieckie i proamerykańskie. Niemcy potężnym uderzeniem swoich bardziej gotowych do walki dywizji rozstrzygnęli sprawę na swoją korzyść.
  Naziści mieli mocniejszy i skuteczniejszy karabin szturmowy, który strzelał z dużej odległości i bardzo szybko. Yankees ponosili porażkę za porażką.
  nowa drużyna angielskich dziewcząt, dowodzona przez Jane Armstrong ... Wojownik walczył latem w Brazylii... Siły proamerykańskie stawiały ospały opór.
  Ale w Wenezueli wojowniczki stanęły w obliczu wojsk amerykańskich. Walczyli na przestarzałej "Panterze" -2, która została już praktycznie wycofana na rzecz piramidalnych modeli sprzętu.
  Ale Brytyjczycy, nawet mając te czołgi, byli silniejsi od Amerykanów. Strzelili do Shermanów , które były już beznadziejnie przestarzałe i mogły walczyć jedynie na równych prawach z sowieckimi trzydziestoma czwórkami.
  Jane strzelała z dużej odległości, używając bosych palców u nóg. Uderzyła wroga i zaćwierkała:
  - To jest wielkość Wielkiej Brytanii - nie przeminie!
  Gringeta walnęła we wroga swoimi wyrzeźbionymi nogami gołymi palcami. Rozbiła Shermana i pisnęła:
  - Nasze królestwo będzie fajne!
  I pokazała język!
  Następnie Monica wystrzeliła, trafiła wroga bosymi stopami prosto w cel i zagruchała:
  - O zbawienie duszy!
  A po nich Malanya również uderzyła. Celnie trafił w bardziej niebezpiecznego Pershinga, rozbijając jego kadłub.
  Oczywiście gołymi palcami zagruchała:
  - Chwała pomysłom sił królewskich!
  Dziewczyny walczyły bardzo agresywnie i konstruktywnie.
  A wybrane jednostki niemieckie przemieszczały się do Kanady. Gerda na piramidalnym czołgu Tygrys-4 zmiażdżyła Amerykę i jej posiadłości. I złamali się pod miażdżącymi ciosami wroga.
  Gerda strzelała z gołych palców, trafiała wroga i bełkotała:
  - Za aryjski komunizm!
  Charlotte również uderzyła, tym razem szkarłatnym sutkiem, uderzyła amerykański samochód i zabulgotała:
  - Za wielkość Niemiec!
  Christina również uderzyła wroga. Zmiażdżyła jego zbroję gołymi palcami, wyrzeźbionymi nogami jak skorupki jaj i zabulgotała :
  - Za nasze fenomenalne osiągnięcia!
  Magda także zagrzmiała, miażdżąc wroga jak glinę i ryknęła:
  - Za takie zasoby, których nie da się opowiedzieć w bajce, a nawet opisać piórem!
  Należy zauważyć, że dziewczęta są niezwykle waleczne i bardzo aktywne. Właściwie to świetna zabawa.
  A potem upadły główne miasta Kanady: Quebec i Toronto. I życie stało się lepsze, Fritz i przyjemniejsze...
  Hitler oświadczył, że Ameryka zostanie wykończona!
  Wraz z rozwojem bomby atomowej Stanom Zjednoczonym nie udało się. Widać, że w tym przypadku szczęście odwróciło się od Ameryki na korzyść Wehrmachtu. Więc co? Istnieją inne podstawy zwycięstwa i sukcesu. Jest więc za wcześnie na rozpacz.
  Ale Fritz ze swoimi zagranicznymi pułkami znacznie przewyższają Stany Zjednoczone pod względem żołnierzy. A są w stanie wiele zdziałać w zniszczeniu wroga.
  Tutaj Gerda na przykład złapała czarnego myśliwca. I tak go dręczyli, zmuszając do współżycia, że opuścił kopyta. I rzeczywiście jest całkiem fajnie.
  Jesienią czterdziestego siódmego "Fritz" wkroczył na terytorium właściwych Stanów Zjednoczonych. W Kanadzie nadal walczyły wojska radzieckie.
  Alenka na IS-7 walczyła z całą brygadą Shermanów i Pershingów. Shermany należące do klasy Firefly były wyposażone w długolufowe działo kal. 76 mm, które przy strzelaniu w bok było niebezpieczne dla IS-7. Dziewczyny znalazły się więc w poważnej sytuacji. IS-7, mimo wszystkich swoich zalet, ma armatę z ograniczoną amunicją i niezbyt szybkostrzelną.
  Tutaj Alenka strzeliła gołymi palcami, uderzyła Amerykanina i pisnęła:
  - Na mojej drodze wojny!
  Anyuta z kolei rzucała się szkarłatnym sutkiem, uderzyła Shermana i krzyknęła:
  - O zwycięstwo ZSRR!
  Alla także uderzała gołymi palcami. Przebił amerykański samochód i krzyknął:
  - Za idee komunizmu!
  Maria również uderzyła truskawkowym sutkiem, rozbiła przeciwnika na kawałki i syknęła:
  - Za wielkie rękopisy Lenina!
  A Matryona uległa bosą piętą, krusząc zbroję Shermana i pisnęła z całych sił:
  - Za moich rycerzy światła!
  To jest piątka, to są dziewczyny - fajniejszej nie znajdziesz! I wszyscy są tacy młodzi i świezi. A dziewczyny pachną miodem. Nic dziwnego, że żołnierze z taką przyjemnością liżą językami łono Wenus. I nadal liżą.
  Tak, IS-7 uległ, żeby nie został rozerwany na strzępy. Dlatego to jest czołg, wszystkie czołgi są czołgami.
  Może z wyjątkiem piramidalnego niemieckiego...
  Ale większość Shermanów została zabita, a reszta się wycofuje.
  Tak cięły radzieckie dziewczyny.
  A na niebie Anastasia Vedmakova i Alenka Sokolovskaya młócą Fritza. Ten Pokryszkin nie może się równać z tymi dziewczynami. A piękności walczą boso i w bikini. A szkarłatne sutki piersi są używane podczas strzelania, co zwiększa skuteczność bojową strzelania.
  Ale lepiej rozumie Albinę i Alvina. Dziewczętom udało się zdobyć sześć stopni Krzyża Kawalerskiego. Najwyższy Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża szóstej klasy z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami został im przyznany za zestrzelenie ponad tysiąca samolotów każdy.
  Oto dziewczyny - dziewczyny wszystkim dziewczynom ...
  Ale zarówno Anastasia Vedmakova, jak i Alenka Sokolovskaya zebrały ponad dwieście samolotów. I mieli już osiem gwiazd bohatera ZSRR.
  Anastazja przycisnęła bose palce do przycisku strzału działa lotniczego i powaliła amerykański samochód, piszcząc:
  - Mam super dziewczynę!
  Alenka Sokołowska ciąła wroga szkarłatnym sutkiem na piersi, strącała trzy samoloty i szczekała:
  - I jestem jeszcze fajniejszy!
  To są dziewczyny, takie dziewczyny!
  I zniszczyć Amerykę.
  Cóż, oczywiście, Alvina i Albina sprawiają, że jest jeszcze fajniej i fajniej.
  Alvina używa szkarłatnych sutków podczas strzelania...
  I truskawka Albiny...
  Obie dziewczynki bardzo lubią pracować językiem za pomocą jadeitowych, pulsujących prętów. Mają taką pasję i credo agresji!
  Albina przycisnęła bose palce i zaćwierkała:
  - I idą w morze, dziarskie dziewczyny!
  Alvina, strzelająca, potwierdzona:
  - Fajny element, zabójczy element!
  A teraz Niemcy, Sowieci i Japończycy wcisnęli się głębiej w terytorium Ameryki.
  Japończycy mają swoich własnych wojowników: dziewczyny ninja. Bardzo odważny i bojowy.
  Oto niebieska dziewczyna ninja, jak wypuszcza żyletkę gołymi palcami, odcinając głowy Amerykanom i gadając:
  - Nie przejdą!
  I rąbie młyn mieczami.
  A żółta dziewczyna ninja będzie trzymać prawdziwego wachlarza z mieczami. A potem gołymi palcami rzuci zatrute igły i wystrzeli je, zabijając żołnierzy Jankesów, uderzając przeciwników.
  I wyje na całe gardło:
  - Ku całej japońskiej chwale!
  A dziewczyna z rudymi włosami, jak ukośny młyn wytrzyma, i tnie wrogów.
  A potem weźmie go gołymi palcami, uderzy w nie i rozproszy Jankesów w różnych kierunkach. Na tym polega piękno bitwy.
  I ryk:
  - Jesteśmy ninja!
  A potem dziewczyna z białymi włosami ninja zorganizuje przyjęcie helikopterem z mieczami. Posiekaj przeciwników, zmiażdż ich. A ze szkarłatnego sutka bije błyskawicą, rycząc:
  - O zwycięstwo Japonii!
  Cóż, nikt nie może się oprzeć takim złodziejom! Oto dziewczyny, wszystkie dziewczyny, dziewczyny...
  I są tacy agresywni.
  Ale tutaj bitwy toczą się z kolosalną intensywnością. Siły Osi nacierają z północy i południa, dosłownie ściskając Amerykę gigantycznymi szczypcami.
  Oto klip przedstawiający niegdyś wspaniały kraj, który poraża wyobraźnię.
  Pod koniec jesieni Fritz właściwie wcisnął się już na terytorium Stanów Zjednoczonych.
  Tutaj Gerda walczy w czołgu Tiger-4 i po drodze wspomina swojego byłego,
  Również bardzo chwalebne wyczyny.
  Gerda była lekko zakrwawiona, ale była zadowolona. Jednak nastrój psuł okropny smród wydobywający się z rozciętego brzucha ghula i strach, że przybiegnie kolejna setka, jeśli nie więcej, tych samych stworzeń.
  Charlotte tymczasem złapała swojego nieustępliwego przeciwnika za głowę i wykonała śmiercionośną technikę "podwójnego Nelsona", wykręcając szyję stwora. Ognista wojowniczka okazała się tu w roli swego rodzaju matki Teresy - w kwestii litości dla brutalnie pobitego ghula. Wyrażone:
  - Jestem miły, miły, a moja mama jest miła - jak mądra sowa!
  Gerda martwiła się:
  - Nie rozumiesz?
  Charlotta była zaskoczona.
  - Co mam rozumieć?
  "Czy dinozaury lub hybrydy szczurów i karaluchów nie usłyszą?" Gerda zacisnęła usta.
  Charlotte zachichotała.
  - Nie spodziewałem się, że jesteś taką suką ! Tak, zabijemy ich co najmniej tysiąc!
  - Uderzyli cię pałką w głowę!
  - NIE. Zaufaj mi, megagnom nas słyszy. - Tutaj dziewczyna zawahała się. "Gdyby sułtan krasnoludów go nie zabrał, to znaczy nie wezwał na służbę, to nie mógłby odsunąć się od nas za daleko.
  Gerda zapytała z bardzo słabą pewnością siebie:
  "A inne krasnoludy, elfy, annihobbici ?"
  Charlotte szybko z męską bezwzględnością zgasiła ostatnią nadzieję:
  - Inni może i słyszą, ale co ich to obchodzi? Zna tylko megagnoma Kiy-Dara.
  Gerda zaczęła wycierać zakrwawioną nogę o ogromny, bujny liść. Liść tylko na zewnątrz wydawał się miękki, ale w rzeczywistości był kłujący. Bosa blondynka przekazała morał:
  - Nie wszystko złoto, co się świeci, ale wszystko, co śmierdzi - zawsze okazuje się gównem! Na świecie jest tyle brudu, że nie sposób uwierzyć w czystość stwórcy, nawet po zrobieniu kilku kroków na ziemi!
  W odpowiedzi Ognisty Diabeł syknął ponownie, wciągając powietrze do swojej plastikowej rury. Potem dziewczyny długo słuchały nocy. Ale megagnom Kiy-Dar nie słyszał, a nawet nie mógł słyszeć. I najwyraźniej nie było tu żadnego innego gnoma.
  Gerda śpiewała:
  - Jeśli przyjaciel nagle okaże się ani przyjacielem, ani wrogiem, ale gnomem... To znaczy, że czekamy na dom wariatów!
  Charlotte przerwała przyjaciółce:
  - Cóż, chcesz, żeby nakrył nas legion upiorów? Chodź na nogi, i to szybko!
  Po raz kolejny kontynuowali wyczerpujący bieg, choć obaj wojownicy byli już dość zmęczeni. Czasami Gerda zasypiała w podróży, w słodkich, krótkich chwilach wydawało się, że leży, odpoczywa (coś w rodzaju spania we śnie - jest po prostu niesamowicie fajnie!). Ale wizje rozpadły się jak gruda gliny, która spadła na ziemię - łatwo i bez wysiłku, tylko ciało drżało nerwowo. A potem wszystko zaczęło się od nowa, jakby kołysało się niewidzialne wahadło. Wokół panowała jakaś półrzeczywistość i półrzeczywistość , musiałam wysunąć powieki, żeby ciężkie , się nie zamknęły. Bose stopy dziewcząt zostały brutalnie pokłute, ale to właśnie ten straszny ból nie pozwolił im całkowicie zapomnieć i stracić poczucia rzeczywistości. A krajobraz stopniowo się zmieniał.... Wysokie ściany wyraźnie prześwitywały przez otaczającą ciemność, zmęczony blond wojownik znajdował się jak w czarnym kamiennym korytarzu. Słychać było dźwięki, ciężkie echo jego biegu. A przed nami było coś jeszcze strasznego i nieruchomego. Coś żywego, choć niewidzialnego, czekało na dziewczyny, a one tam pobiegły. Oczywiście nie chcieli wpaść do piekła, a mimo to biegli jak owce gonione przez tygrysa. Nie jest nawet jasne, dlaczego zaczęli śnić o takich śmieciach, może z powodu ekstremalnego wysiłku fizycznego ostatnich tygodni wojny na pustyni w Afryce i w górach Azji...
  Gerda szepnęła:
  - I nawet niebo może być piekłem, że nie trzeba długo płynąć do piekła!
  Coś chwyciło dziewczynę za rękę. Świadomość wróciła do wojownika. Nagle zorientowała się, że stoi w miejscu. Przed nimi teren lekko się nachylał. I rozległ się delikatny plusk wody. Świeżość i wilgoć tchnęły zmęczoną twarz dziewczyny.
  Gerda zawołała:
  - Wow, możesz nawet pobiec do nieba!
  - Viry ! Charlotte westchnęła z uczuciem. - Miejsce błogości poległych żołnierzy Wielkich Niemiec. - Jej dźwięczny głos wojownika był pełen prawdziwej radości.
  Gerda nie podzielała tego optymizmu:
  - Bardziej prawdopodobne, że przedpole Viriya .
  Charlotte powiedziała entuzjastycznie:
  - Gdzie jest przedpole, tam jest pole!
  Gerda przypomniała sobie legendę, przypomniała sobie, jak w drodze do Rzeszy-Saray przekroczyli małą rzekę ze srebrną wodą . Z wysokości królewskiego konia przeprawa wydawała się łatwa i szybka. Blond wojowniczka poczuła się nawet jak sułtan, a właściwie sułtanka, co, nawiasem mówiąc, jest jeszcze lepsze! Ale co innego siedzieć na gigantycznym elitarnym koniu, a co innego podróżować na własnych nogach bogini. Zastanawiam się, jak głęboka i zdradliwa jest ta rzeka?
  Gerda chytrze, ale w przenośni zauważyła:
  - A przedpole jest moje!
  - Umiesz pływać? Rudowłosa dziewczyna odwróciła się do niej.
  Gerda wzruszyła ramionami.
  - Co za głupie pytanie. Gdzie widziałeś przedstawiciela elitarnego batalionu SS, który nie umiał pływać.
  Charlotte zdecydowanie potrząsnęła płonącymi lokami.
  - Zapomnij o elicie SS. Istnieje zupełnie inny świat, a nawet nieskończony wszechświat z niezliczoną ilością światów. Nie wszystko jest tak jak u nas!
  "Czy mogę?" - zadawała sobie pytanie Gerda, ponownie patrząc w pustkę, jaka panowała wewnątrz wojownika.
  Charlotte mruknęła:
  - Cóż, rodź szybko! Czas ucieka!
  "Oczywiście, że powinnam umieć pływać!" - powiedziała radośnie blondynka, widząc zwątpienie na łagodnej, a zarazem groźnej twarzy swojej przyjaciółki.
  Motyl wielkości albatrosa, ze skrzydłami nakrapianymi na niebiesko i żółto, zatrzepotał czułkami na znak potwierdzenia, że blondynka z gołymi nogami mówi prawdę.
  - Też tak przypuszczam, albo prawie tak - odpowiedziała niepewnie Charlotte. - Chociaż znasz przysłowie: indyk pomyślał i wskoczył do zupy, wrona nie pomyślała i skończyła z grzechotką! W każdym razie lepiej będzie, jeśli wiesz jak, bo nie mogę cię wydostać. A mamy tylko jedną drogę - na drugą stronę.
  Gerda mocno zacisnęła pięści.
  - Oczywiście, ten fajny pływał!
  Charlotte ostrzegła:
  "Możemy mieć problemy z mieczem!"
  Czarujący wojownicy podeszli do samego brzegu brzegu i weszli do czarnej nocnej wody. Gerda czuła ciśnienie wody - strumyk płynął lekkim prądem. Blondynka z gołymi nogami uklękła i łapczywie upiła się, po czym spryskała nim zmęczoną, zakurzoną twarz. Senność natychmiast zniknęła. Woda była chłodna i delikatna, chciałam się w niej położyć i zrelaksować bolące mięśnie kobiecego ciała...
  Gerda powiedziała z entuzjazmem:
  - A miny na przedpolu są niewidoczne!
  - Poczekaj minutę! szepnęła Charlotte.
  Gerda była zaskoczona:
  - A jakie tu znowu pułapki?
  Ognisty wojownik zapewnił:
  - Nie, ale... myślę, że mamy jeszcze szansę!
  Wojownik ognia ponownie pocałował jej biały plastik gąbkami. Słuchała, rozglądając się uważnie.
  Gerda z kolei odprężyła się i zdawała się karmić boską energią z wody. Charlotte zapytała ją:
  - A widzisz, ciężko mi się w tym miejscu skoncentrować.
  Blondynka z bosymi nogami również się obejrzała. Wydawało się, że wkrótce będzie jasno. Ciemność przestała być czarna jak smoła, gdyż całkiem niedawno w jej nieprzeniknioności pojawiły się niepewne szczeliny - wydawało się, że jeszcze trochę i opadnie zasłona nocy. Zatem pościg rozpocznie się wkrótce. Dobrze, że dotarli do rzeki. Gerda, marszcząc brwi, przyjrzała się uważnie: przy jej nogach wyraźnie widać było wodę, która doprowadzała mężczyzn do szaleństwa, niejasno - w środku nurtu. Druga strona niemal tonęła w ciemności.
  Śnieżnobiały wojownik zauważył:
  - Gdyby tylko teraz męskie dłonie pieściły nasze wyczerpane ciała, z prześwitującymi od napięcia żyłami. Jak byśmy się tym cieszyli? O cierpiące ciało niewinnych dziewcząt. Moje łono bogini Wenus tak pragnie miłości i szczęścia, jakich pragnie każda kobieta!
  Charlotte ponownie sięgnęła po fajkę. Tym razem Gerdowi wydawało się, że albo w powietrzu, albo w ziemi, coś zadrżało w odpowiedzi. A na gołej pięcie blond wojownika coś było nacierane kolcami i jednocześnie takie delikatne. Stwierdziła:
  - Oto ona jest rozkoszą boa dusiciela.
  - Słyszałeś? Młody ognisty diabeł podekscytowany chwycił ją za rękę. - Kroki megagnoma ! Och, śnieżnobiała kobieta pachniała? Kiy-Dar odpowiedział. Charlotte pocałowała przyjaciółkę w ucho. - Uwierz mi, nasze zwycięstwo jest blisko, On jest gdzieś tutaj!
  Gerda zauważyła:
  - Tak, blisko... Jak Księżyc dla głupka!
  Charlotte zaczęła mocniej dmuchać w swój gwizdek wykonany z magicznego plastiku stworzonego przez elfy ( choć techno-magia !), po czym przycisnęła ucho do ziemi. Tym razem wzajemne drżenie gleby było znacznie bardziej zauważalne.
  Gerda zauważyła filozoficznie:
  - Jest taki znak, że im dłużej będziesz miał pecha na początku, tym pomyślniejszy będzie koniec!
  - Tak... - Szmaragdowe oczy najpiękniejszej dziewczyny zmrużyły się radośnie - przyszedł na wezwanie! Klucz-Dar!
  Gerda położyła palec na ustach:
  - Tak, bądź ostrożny. Może to wcale nie jest ten megagnom , a może istota zupełnie innego rzędu!
  Zamarli, nasłuchując. Drżenie ziemi stało się bardziej jednolite, ciężkie. Gdzieś w pobliżu, pomiędzy "wyspami" krzaków, przemierzała ogromną postać. Był jak gigantyczny dżin, posłusznie szukający pana, choć był ostatnim młodzieńcem bez brody...
  Charlotte stwierdziła:
  -Prawdopodobnie nie jesteś w stanie sobie nawet wyobrazić wszystkich mocy megagnomów . To stworzenia tak potężne, że nawet ogień piekielny cofa się przed nimi!
  Gerda natychmiast sprzeciwiła się:
  - Nie, dlaczego nie mogę sobie wyobrazić ... Jeśli gnom jest silnym stworzeniem, to megagnom powinien być o rząd wielkości silniejszy. Przecież same słowa mega, to milion razy więcej!
  Charlotte chętnie, jako dziewczyna na randce z gwiazdą popu, zgodziła się:
  Tak, masz rację, mój przyjacielu! Dokładnie na milion to cała niezwyciężona armia!
  Gerda była zaskoczona:
  "Dlaczego nie zadzwoniłeś do niego wcześniej i nie pozwoliłeś naszym przyjaciołom umrzeć?"
  Zamiast odpowiedzieć, młoda, rudowłosa diablica ponownie pocałowała jej gwizdek, a powietrze uleciało z lekkim sykiem przez zakrzywioną dyszę. I nagle Charlotte zamarła z pół westchnieniem , jej szmaragdowe oczka zaokrągliły się. Ognisty wilk usiadł w wodzie i dotknął dłoni Gerdy. Tak bardzo chciałam, już miałam jej odpowiedzieć, gdy nagle...
  Bose stopy dziewczyny nagle zapiekły tak ostrym bólem, że od razu podskoczyły i... w końcu się obudziły. Madeleine trzymała maczugę z podłączonym do niej przewodem elektrycznym. Na różu pojawił się pęcherz wyładowania elektrycznego , nawet lekko zrogowaciały od biegania po gorącym piasku i ostrych górskich kamieniach .
  Kapitan SS warknął:
  - Wstawaj i przygotuj się do założenia munduru wyjściowego! Nie można popisywać się w jednym bikini przed feldmarszałkiem! Słuchaj, kochanie, zostaniesz nagrodzony, ale jeśli wyrzucisz głupotę, to sprawię, że koło Conana będzie się kręcić przez jeden dzień , a jednocześnie porazię cię prądem. - Madeleine zrobiła okropną minę. - Chociaż nie, nie dzień, ale cały tydzień, bez ani minuty wytchnienia. Wciąż mamy czas.
  Dziewczyny szybko zaczęły się zbierać.... A na innym kontynencie miały miejsce także ciekawe i podobne wydarzenia.
  Tak, a teraz bitwa powróciła, a wojowniczka Gerda gołymi palcami posyła pocisk o śmiercionośnej sile. Rozbity Pershing zatrzymał się.
  Wkrada się tu coś większego i bardziej niezdarnego. Najnowsze amerykańskie opracowanie, działo samobieżne o kalibrze działa o długości 155 milimetrów i grubości pancerza 305 milimetrów. Waży sto dwadzieścia ton i porusza się bardzo wolno. Ledwo się czołgam...
  Gerda rozbiła Shermana celnym strzałem i zauważyła:
  - Trafia do naszej duszy!
  Charlotte strzelała gołymi palcami, rozbijała wroga na podarte kawałki metalu i piszczała:
  - Za honor i Ojczyznę!
  Christina zauważyła z przerażeniem:
  - Czy możesz osadzić go w bombowcu?
  Magda z przekonaniem stwierdziła:
  - Zostaw tę sprawę mnie!
  A dziewczyna swoimi nieustępliwymi paluszkami wycelowała pistolet we wroga i uderzyła go.
  A amerykański potwór zatrzymał się i eksplodował.
  To są dziewczyny z Trzeciej Rzeszy - brawo!
  Nadeszła zima i IS-7 porusza się po śniegu. W Ameryce trwają walki. Piękności z ZSRR walczą zaciekle.
  Alenka strzeliła do Pershinga gołymi palcami i rozwaliła przeciwnika.
  A ona zagruchała:
  - Chwała rosyjskiemu komunizmowi!
  Anyuta również uderzyła pociskiem. Zastosowała technikę za pomocą gołych palców u nóg i zagruchała:
  - Powiem Supermanko, dziewczyno!
  Alla również wystrzeliła i trafiła w inny czołg Pattona . I takie fajne.
  Jakim warzywem jest najnowszy zbiornik Pattona ? Jest to " Superperschnig ", tyle że z mocniejszym silnikiem o mocy 810 koni mechanicznych i większym nachyleniem pancerza.
  Cóż za imponujący pojazd, który może stanowić problem dla T-34-85. Ale IS-7 uderzy ją z dystansu. A radziecki czołg, otrzymawszy pocisk w przednim pancerzu, wysyła go do rykoszetu. To jest maszyna bojowa. W odpowiedzi niszczy Amerykanina za jednym zamachem.
  Następnie Maria strzela i trafia celnie we wroga. Uderza go prosto w twarz i krzyczy:
  - Nasza armia jest silna, chroni świat!
  Używa także bosych palców u nóg.
  A wtedy Marusya skopie tyłki. I rozbije zbroję wroga na drzazgi. Używając w tym przypadku gołej pięty.
  I będzie ryczeć:
  - O nowe reformy Stalina!
  Jest waleczną pięknością i chce zadowolić wszystkich.
  Tak działa ekipa na IS-7, od tego diabeł robi się chory.
  Ale wtedy dziewczyny zgłaszają się.
  Elizaveta walczy na T-54. I zachowuje się desperacko. Taki agresywny kretyn.
  A dziewczyny mają bardzo ładny samochód. I strzelają z niego niezwykle celnie.
  Na przykład wzięli i uderzyli " Super Pershing " i krzyknęli:
  - Nasz święty komunizm!
  Elizabeth wycelowała pistolet bosymi palcami. Trafiła w cel i pisnęła:
  "Moje zwycięstwo będzie wielkie!"
  I mrugnęła do swoich towarzyszy.
  Ekaterina ścisnęła swój szkarłatny sutek i pisnęła:
  - Za nasze wielkie zwycięstwa!
  I jak śmiać się ile sił w płucach.
  A Elena za pomocą bosych palców uderzy we wroga. Złamała potężną zbroję, rozcięła metal i pisnęła:
  - Potężny nasz naród!
  I ryk ile sił w płucach...
  - Brawo!
  Eufrazja również bije wroga , tym razem truskawkowym sutkiem. Zmiażdż wroga i gadaj:
  - O wielkość komunizmu na wszystkich planetach galaktyki!
  Oto najfajniejsze dziewczyny na świecie. I nic nie jest w stanie ich zatrzymać ani ograniczyć.
  Ekaterina piszczy i potrząsa piersią:
  - Mam super dziewczynę!
  A jej sutki błyszczą jak rubiny... Kiedyś wbiła je w twarz czarnego mężczyzny i zmusiła go, aby je polizał. Potem polizała językiem jego męską doskonałość. Co to za przyjemny smak?
  Jakie to miłe dla dziewczyny - nie potrafię opisać największej przyjemności na świecie.
  W ten sposób dziewczyny miażdżą wroga. I cieszą się swoimi chwalebnymi zwycięstwami i kolosalnymi osiągnięciami.
  A Anastasia Vedmakova i Alenka Sokolovskaya to ogólnie niesamowite dziewczyny. Po prostu kipią w nich fale namiętności i tsunami pożądania.
  Anastazja strzela we wroga swoim szkarłatnym sutkiem, uderza w samolot Yankee i kwiczy z całych sił:
  - Jestem pięknym supermanem!
  Alenka Sokolovskaya, kontynuując miażdżenie wroga za pomocą truskawkowych sutków i ryków:
  - I jestem wyższa od wszystkich dziewczyn na świecie!
  Oto walczący wojownicy i muszę przyznać, że ukradli ich jeszcze więcej! Nikt nie jest w stanie się im oprzeć.
  Nawet Ameryka... a każda z nich zdobyła już dziesięć złotych gwiazd bohatera ZSRR...
  Za tak fenomenalne osiągnięcie otrzymali nagrodę specjalną: Diamentową Gwiazdę Bohatera ZSRR. To samo w sobie jest bardzo honorowe i fajne.
  Miłej zabawy piękności!
  Najlepsze oczywiście dopiero przed nami!
  Oleg Rybaczenko przeprowadził kolejną operację w Arabii Saudyjskiej.
  Armia carska Mikołaja II rozszerzyła terytorium Rosji. Razem z Olegiem walczyła teraz dziewczyna Margarita Korshunova. Również mutant - wojownik, który otrzymał nieśmiertelność.
  Cóż, wieczne dzieci przyprowadziły do posłuszeństwa wszystkie te gangi mudżahedinów. I pokonali ich - zmuszając do złożenia przysięgi carowi Rosji.
  Jednocześnie Oleg Rybaczenko nie sprzeciwia się napisaniu pięknej i nieco innej kontynuacji przygód dziewcząt;
  Po nowym roku Niemcy i koalicja poczyniły znaczne postępy w całych Stanach Zjednoczonych. Amerykanie, rozprawiając się z bardziej zaawansowanym technologicznie wrogiem, przegrywali.
  Pod koniec marca Wehrmacht zbliżył się do Waszyngtonu i rozpoczął szturm na stolicę USA.
  Walki były nierówne i widać było, że dziewczyny tu wygrywają... Zwłaszcza piramidalny czołg, Gerda jest dobra, podobnie jak jej kompozycje.
  Gerda podczas ostrzału Białego Domu, kiedy jej czołg został trafiony bezpośrednim ogniem, zasnęła i śniła tak...
  Widziała partyzantkę Larę Michejko schwytaną przez nazistów. Czternastoletnia dziewczyna została ostrzelana przez nazistów. Zginęło dwóch jej towarzyszy. A ona sama ukryła się w chacie.
  Babcia chciała ją uchodzić za wnuczkę, ale naziści jej nie uwierzyli. I zabrali mnie... Poszukiwania zaraz się rozpoczną.
  A potem Lara chwyciła granat, naziści upadli. Dziewczyna w myślach pożegnała się z tym światłem i wyrzuciła je... Ale granat nie eksplodował.
  Nie można było bohatersko uciec.
  Powalili Larę, uderzyli ją kilka razy i zrobili jej siniaka pod okiem. Ale nie uderzali mocno, najwyraźniej bali się okaleczyć!
  Kiedy przywieziono ją do chaty na przesłuchanie, Lara zachowała się bezczelnie.
  Patrząc odważnie w oczy pułkownikowi SS, powiedziała:
  - Fritz wkrótce cię zniszczy! Usłysz huk dział, śmierć nadchodzi od Armii Czerwonej!
  Pułkownik odpowiedział:
  - Odważna dziewczyno, zapoznasz się z biczem!
  Lara odważnie krzyknęła:
  Ból mi nie straszny!
  Pułkownik rozkazał:
  - Wyprowadźcie tego drania na zewnątrz z plakatem: partyzant i pokażcie całej wiosce!
  Policjant szybko odpowiedział:
  - Na ulicy padał śnieg i jest mroźno... Czy dziewczyny nie należy wyprowadzać boso, żeby ostudziła swój zapał!
  Pułkownik SS skinął głową, zgadzając się.
  - Prawidłowy! Niech będzie jak boso na mrozie, może opamiętasz się !
  Płaszcz Lary został porwany, podobnie jak sweter. Została tylko w jednej bawełnianej sukience. Zdjęli szorstkie buty i czarne pończochy. Dziewczyna pozostała boso w jednej, lekkiej sukience.
  Zawiesili jej na szyi tabliczkę z napisem: "Jestem partyzantem". A związawszy mu ręce z tyłu, wyprowadzono go na ganek. Bose stopy dziewczyny były zimne i śnieżne.
  Lara uśmiechnęła się. Naprawdę była zawstydzona siniakiem na twarzy i tym, jak wyglądała. I można chodzić boso po śniegu. Latem jej podeszwy stały się bardzo szorstkie z powodu częstego chodzenia na boso. Niedawno założyła buty i nie po raz pierwszy musi znosić zimno i głód.
  Lara poszła sama i nadal się uśmiechała. Wiał wiatr, rozwiewał jej miedzianorude włosy, a śnieg skrzypiał pod jej bosymi stopami.
  Dziewczyna chodziła z takim wyrazem twarzy, jak księżniczka na tronie. I pozostawił po sobie eleganckie, drobne ślady, niemal dziecięce stopy.
  Ludzie patrzyli na nią ze współczuciem.
  Jedna z babci w futrze szepnęła:
  - Przerażenie! Prowadzą dziewczynę boso!
  Pogoda była słoneczna, a stwardniałe, zrogowaciałe podeszwy Lary ledwo ucierpiały z zimna. Podeszła do siebie i obnażyła zęby.
  Tutaj została spalona uderzeniem bicza. Dziewczyna krzyknęła i przygryzła wargę.
  Została uderzona jeszcze kilka razy z dużą siłą. Lara z trudem stała na nogach i wysiłkiem woli powstrzymała krzyk.
  Uparta dziewczyna została wysłana do specjalnej chaty, gdzie znajdowały się narzędzia do tortur.
  Pociągnęli ją więc na wieszak i zaczęli przypalać pięty gorącym żelazkiem...
  A dwóch kaci chłostało Larę biczami. Dziewczyna początkowo z tytanicznym wysiłkiem powstrzymywała krzyki, jednak gdy na bosą podeszwę dziecka przyłożono szerokie, czerwone od gorąca paski żelaza, krzyknęła i straciła przytomność. Została przywrócona do zmysłów...
  Przerażenie...
  Gerda obudziła się... Do cholery, trzeba marzyć o czymś takim, gdy w przeddzień zwycięstwa ich czołg strzela w Biały Dom.
  A potem wychodzą takie paskudne rzeczy...
  SuperPerschinga , gdy ten opuszczał dom , przebił go na wylot i zagruchała:
  - Pokój, praca i miłość!
  Potem pokazała język.
  Charlotte również kopnęła swojego przeciwnika, używając gołych palców u nóg, i wypaliła:
  - Jestem dziewczyną z super klasą!
  Christina również uderzyła, sycząc jak wąż i wciskając swój szkarłatny sutek w przycisk joysticka, uderzając przeciwnika:
  - Jesteśmy nadludźmi!
  A Magda uderzy wroga, zmiażdży czołg, sprawi, że zestaw bojowy zdetonuje i wyda:
  - Daj akrobacje!
  Następnie mruga do partnerów. Oto dziewczyna - uważaj za strzelca najwyższej klasy.
  Wojowniczki niszczą Yankees i zdobywają punkty... Albina i Alvina zdobyły już po dwa tysiące zestrzelonych samochodów. Za to otrzymali nową nagrodę: Diamentową Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  W ten sposób dziewczyny wyróżniły się, zostając asami superklasy. I nikt nie był w stanie ich powstrzymać i pokonać.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Sokolovskaya i Orlova otrzymały nową nagrodę: Order Chwały najwyższego stopnia z diamentami, z czego byli bardzo zadowoleni. To takie fajne dziewczyny.
  I wojna dobiega końca... Amerykanie 20 kwietnia 1948 kapitulują. I kolejna historia II wojny światowej wywrócona do góry nogami.
  Tym razem wygląda to na okres długiego spokoju. ZSRR odzyskał Alaskę i wszyscy byli szczęśliwi. A kraje kontynentu amerykańskiego zostały podzielone przez Japonię i Trzecią Rzeszę. W ten sposób zakończyła się tymczasowa redystrybucja świata.
  Niemcy są zmęczeni wojną.
  Hitler zezwolił na poligamię w III Rzeszy - do czterech żon każda i wprowadził drakońskie podatki dla par bez dzieci lub mających mniej niż trzy dzieci. Było to mocne posunięcie mające na celu zachęcenie do polityki populacyjnej.
  Ponadto sam Hitler miał wiele dzieci uzyskanych w wyniku sztucznego zapłodnienia. A wśród nich konieczne było wybranie następcy tronu.
  Nie było smutku, III Rzesza trawiła podbitych razem z Japonią.
  Ale 5 marca 1953 roku Stalin zmarł. I Beria doszedł do władzy. Dlaczego Beria? W prawdziwej historii on też miał duże szanse na tron, ale przeszkodził mu wypadek: bunt w NRD, podczas którego stłumienia dojrzał kontr-spisek przeciwko Berii. A tutaj NRD oczywiście nie ma.
  Poza tym Hitlerowi zależało także na tym, aby po Stalinie rządził dobrze przewidywalny i znany Beria, który był germanofilem. A Stalin, gdy jego stan zdrowia się pogorszył, sporządził testament na rzecz Berii.
  Wszystko rozstrzygnęło się więc na korzyść szefa tajnej policji, a nie tylko tajnej policji.
  Cóż, Beria zaproponował Hitlerowi współpracę z Japonią do czasu zdobycia przez nią broni nuklearnej.
  Nigdy nie wiesz, co wymyśli samuraj.
  Beria i Hitler zgodzili się na wspólną wojnę z Japonią i podział jej terytorium.
  20 kwietnia 1954 roku rozpoczęła się wspólna wojna przeciwko ogromnemu imperium kolonialnemu samurajów.
  Jakże nowa karta zostaje przewrócona w historii. Wojska radzieckie zbliżają się do Japonii.
  I Niemcy też... Tutaj znowu Gerda i Charlotte walczą w piramidalnym zbiorniku. Mają dwumiejscowy samochód o wadze pięćdziesięciu ton i kompaktowy silnik z turbiną gazową o mocy 2500 koni mechanicznych. Można sobie wyobrazić, jaki szybki niemiecki samochód. A zbroja jest wyjątkowa, z domieszką plastiku. I bardzo mocny, nieprzenikniony pod każdym kątem. Działo małego kalibru 75 mm, ale o bardzo dużej prędkości wylotowej pocisków w armacie wysokociśnieniowej. Zwiększono przebijanie pancerza . A zapas pocisków i szybkostrzelność są świetne. Przewodność jest wysoka.
  Sam czołg jest po prostu super... Gerda więc wie o co walczyć.
  Samochody radzieckie są słabsze. Głównym czołgiem jest nadal T-54, samochód nie jest zły, stosunkowo tani, ale we wszystkim znacznie gorszy od niemieckiego. IS-7 nadal nie stał się masywny. Został zauważony przez IS-10, który otrzymał armatę 122 mm, ale z dłuższą lufą i dobrym pancerzem na czole, ze słabszymi bokami. Ale to wszystko mieści się w wadze pięćdziesięciu trzech ton, co nie jest złe.
  Gerda strzela do Japończyków ze swojego czołgu Panther-6, używając gołych palców u nóg i naciskając przyciski joysticka, rycząc:
  - Chwała ideom bractwa aryjskiego!
  Charlotte naciska przyciski joysticka swoim szkarłatnym sutkiem, linią siedmiu karabinów maszynowych i piszczy:
  - Nasze szczęście jest w komunizmie aryjskiego snu!
  I dziewczyna znów się śmieje...
  Krystyna i Magda walczą na kolejnej piramidalnej "Panterze"-6.
  Christina gołymi palcami naciska przyciski joysticka, uderza wroga z Japonii i ryczy:
  - Pozdrowienia dla mojego chłopaka!
  Magda także otwiera ogień i śmiejąc się ogłuszająco, mówi, wciskając rubinowym sutkiem przycisk joysticka:
  - Chwała naszym młodym mężczyznom!
  I jak śmieją się na całe gardło. Takie są, szczerze mówiąc, wspaniałe dziewczyny w ferworze wojny.
  Tak, wygląda na to, że dla Japonii nadszedł dzień sądu. Ale wszystko idzie zgodnie z planem.
  Elizabeth i jej załoga walczą na nieco zmodernizowanym czołgu T-54. Ale różnica jest niewielka. Działo stało się nieco szybsze, a pocisk bardziej przebija pancerz. To jest różnica.
  A silnik to ten sam diesel o mocy 520 koni mechanicznych... Japończycy używają czołgów własnej konstrukcji i licencjonowanych niemieckich. Samochody też są ogólnie dobre. Zwłaszcza pojazd Hirohito-3, ważący pięćdziesiąt osiem ton, z armatą 105 mm i lufą o długości 70 EL, lepszy od T-54 pod względem uzbrojenia i nie gorszy pod względem pancerza i właściwości jezdnych, z wyjątkiem rezerwy mocy .
  Ten japoński czołg jest problemem dla ZSRR. Ale są też lżejsze samochody Kraju Kwitnącej Wiśni.
  Łatwiej sobie z nimi poradzić.
  Elizabeth strzela gołymi palcami i trafia w samurajskie czołgi. Robi to bardzo sprytnie i piszczy:
  - Chwała naszej wolnej Ojczyźnie!
  Catherine strzela ponownie, używając szkarłatnego sutka i rozbijając japoński samochód, piszczy:
  - Bo Bóg dał Ruś!
  Elena również młóci wroga, niszczy wrogi czołg gołą piętą i ryczy:
  - O wielkość idei komunizmu!
  Efrasia również strzela i robi to za pomocą truskawkowego sutka swojej elastycznej piersi i piszczy:
  - Chwała zwycięstwom wyższego komunizmu!
  W ten sposób zręcznie poruszają się swoim czołgiem i unikają porażki. Czołg Hirohito-3 można zaliczyć do ciężkich, jednak jest dość masywny. Dość trudno jest przebić się przez taką maszynę .
  I tak poluje na dziewczyny. Działo ma większy kaliber i większą początkową prędkość pocisku. Pancerz czoła japońskiej wieży jest jeszcze grubszy niż radzieckiej 240 mm, podobnie jak czoło kadłuba jest również grubsze - 150 mm na górze i 120 mm na dole. A prędkość Japończyków jest jeszcze wyższa, silnik z turbiną gazową wytwarza 1500 koni mechanicznych. Tak, ten czołg jest najlepszy w Japonii. Nie możesz z nim żartować.
  Ale Elżbieta, używając swojego szkarłatnego sutka, wysyła pocisk prosto od końca do końca, a japoński czołg eksploduje, nie trafiając w radziecki pojazd.
  Ekaterina zaćwierkała i pocałowała przyjaciółkę w jej gołą piętę:
  Jesteś mądra Lisa!
  Elżbieta nie zgodziła się.
  - Jestem po prostu geniuszem!
  I jak śmieje się na całe gardło. Oto dziewczyna.
  I dużo wyją ... Na przykład Ekaterina pamięta czterdzieści jeden lat, jak potem odpłynęła. Buty zepsuły się po kilku dniach i musiałam tupać boso. I z przyzwyczajenia dla dziewczyny z miasta, to boli, każdy guzek, każda gałązka, każdy guzek jest odczuwalny. I nogi miała do krwi, gdy każdy krok eksplodował bólem.
  Nigdy nie przypuszczała, że chodzenie boso może być tak bolesne. Nic dziwnego, że Hugo sympatyzował z bosą dziewczyną Closet. Jeśli nawet latem takie dziewczęce nogi, to jaka zima.
  Ekaterina jednak szybko się do tego przyzwyczaiła, jej młode ciało szybko się przystosowuje, zraniona podeszwa porosła modzelami i stała się szorstka. I przyjemnie było chodzić boso. Catherine nawet nie założyła butów, dopóki nie nadszedł mróz. Jednak potem powstało ich czterech i Euphrasinya nauczyła ich sztuki czarownic. A czarownice często biegają boso po śniegu, aby przedłużyć swoją młodość. Krótko mówiąc, dziewczyny opanowały tajemną wiedzę i wyglądały na około dwadzieścia lat, a boso i w bikini nie marzły na mrozie. Oto piękności. I nie ma od nich fajniejszych, z wyjątkiem oczywiście Alenki. Walczyła na IS-10 zmodyfikowanym z wydłużoną lufą. Czołg pojawił się w serii całkiem niedawno. I wciąż rzadkie. IS-7 nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Podobno ze względu na wysokie koszty i trudności w produkcji.
  Więc załoga Alenki niszczy tych Japończyków i śpiewa sobie piosenki.
  Leć jak ogień, błękitne noce
  Jesteśmy pionierskimi dziećmi robotników...
  Zbliża się era lat świetlnych,
  Wołanie pionierów jest zawsze gotowe!
  Kiedy dziewczyny zabierają się do pracy, nie można się im oprzeć. To właściwie doskonały twór wojny.
  Walki toczą się dobrze, a Japonia przegrywa.
  Tutaj w maju wojska radzieckie zajęły południowy Sachalin. I zachowali szczególną ostrożność.
  Ale bataliony radzieckich dziewcząt pokazują wspaniałą klasę walki.
  Oczywiście z ich rodzajów broni zaczęto używać AK. Gorszy niż niemiecki, ale prosty i niezawodny. I kosi przeciwników, chociaż celowanie na odległość jest mniejsze niż w przypadku niemieckiego karabinu szturmowego.
  Radzieckie dziewczęta japońskich jeńców całują swoje bose, zakurzone stopy i liżą nagie pięty. To jest ich taktyka.
  Walczący wojownicy, najwyższa klasa.
  Latem 1954 roku Niemcy w dużej mierze oczyścili Amerykę z wojsk japońskich.
  Szczególnie pięknie walczył batalion bosych dziewcząt pod wodzą Małgorzaty. Dziewczyna została rozproszona przez samurajów, a schwytany młody człowiek został zmuszony do całowania pięt i lizania piersi Wenus.
  Gerda i jej zespół na Panthers-6 wykonali dobrą robotę i wysłali wielu Japończyków do piekła, a niektórych do nieba.
  Cztery dziewczyny ninja walczyły z wojskami radzieckimi nacierającymi w Mandżurii.
  Dziewczyna ninja o niebieskich włosach siekała mieczami i kierowała wiatrakiem, siekając sowieckich żołnierzy. Następnie rzuciła palcami u nóg groszek z materiałami wybuchowymi, przewracając radziecki czołg T-54 i warknęła:
  - Najfajniejszym krajem jest Japonia!
  Dziewczyna ninja z żółtymi włosami również będzie ciąć wroga ostrzami i bumerangiem bosą piętą krzyczeć:
  - Za nasze zwycięstwa samurajów!
  Rudowłosa dziewczyna ninja bez problemu przeprowadzi agresywną obrotnicę z mieczami, zabijając sowieckich żołnierzy. Wtedy jej bose palce odpalą bombę. Czołg ZSRR zostanie rozerwany na strzępy, a wojownik będzie piszczał:
  - W imię idei komunizmu!
  Białowłosa dziewczyna ninja brała i ciąła przeciwników, jakby biegała wachlarzem po polu, ponownie odcinając rosyjskich żołnierzy, a gołymi palcami, jakby wystrzeliwała śmiercionośny, który rozerwałby na kawałki dwa całe radzieckie czołgi.
  I ryk:
  - Za wielkość kraju!
  Dziewczyny uwielbiają zabijać, a jeszcze bardziej lubią gwałcić więźniów. Tak, aby mężczyźni stracili przytomność z powodu nadmiernego wysiłku. I to właśnie lubią dziewczyny ninja. Jeździj na związanych mężczyznach i jednocześnie bij ich.
  Jednak pomimo bohaterstwa Japończyków przegrywają z lepszą i bardziej zaawansowaną technologią.
  Co więcej, na niebie są asy superklasy Anastasia Vedmakova i Akulina Sokolovskaya, które miażdżą Japończyków jak wiatraki.
  Anastazja za pomocą bosych palców u nóg odcina w jednej serii sześć japońskich samolotów i piszczy:
  - Chwała ideom komunizmu na Rusi!
  Akulina, naciskając przycisk szkarłatnym sutkiem, odcięła na raz siedem japońskich samolotów i ryknęła:
  - Chwała Bohaterom Rosji!
  Wojownicy mszczą się na Japonii za swoje poprzednie krzywdy. A zwłaszcza za porażkę w wojnie czasów cara Mikołaja II. Nie, oni nigdy nie zapomną, a pokolenia nie wybaczą.
  Anastazja, ściskając rubinowy sutek, oddała kolejną serię, zestrzeliwując japońskie samoloty i rycząc:
  - Chwała epoce komunizmu Berii!
  Akulina tuliła się bosymi palcami, strącała samurajskie samoloty i gruchała:
  - Za wielkie zwycięstwa!
  A Albina i Alvina zdobywają rekordowe konta. Za trzy tysiące zestrzelonych samolotów otrzymali Order: Diamentową Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża oraz złote liście dębu, miecze i diamenty.
  Albina, za pomocą szkarłatnego sutka, odwróciła się. Odcięła naraz kilkanaście japońskich samolotów i zagruchała:
  - Na moją klatkę piersiową!
  I wyobraziła sobie siebie w ramionach czarnego wojownika.
  Alvina kopała gołymi palcami, zestrzeliła kilkanaście japońskich samolotów i pisnęła:
  - Za wielkie zwycięstwa!
  Niemieckie dziewczyny są bardzo waleczne i piękne. Czarni faceci są bardzo lubiani, a ich języki są zawsze gotowe do wypolerowania hebanowej doskonałości mężczyzn.
  Albina za pomocą bosych palców ponownie uderzyła samurajów i zestrzeliła ich samoloty.
  A ona zagruchała:
  - Jestem Supermanem!
  Alvina przycisnęła swój truskawkowy sutek, skosiła masę japońskich samolotów i pisnęła:
  - Jestem kosmiczną lisicą!
  Dziewczyna jest bardzo wojownicza i aktywna w swojej hiperseksualności .
  Prawdziwi Aryjczycy są po prostu super! I ogólnie takie piękności najwyższej klasy!
  Wojska niemieckie i radzieckie, pokonując wroga, posuwają się przez Chiny.
  Podczas ataku na Singapur wyróżnili się bojownicy dywizji powietrzno-desantowej i jednostki bosych dziewcząt "Barracuda". Dziewczęta, uderzając bosymi piętami w kałuże ulewnego tropikalnego deszczu, wdarły się na ufortyfikowane pozycje Japończyków i przebiły je bagnetami.
  Takie są walczące piękności.
  Japonia wzdrygnęła się od miażdżących ciosów tak agresywnego zespołu.
  Jesienią 1954 roku większość Chin została przejęta przez państwa Osi. A sytuacja w Krainie Wschodzącego Słońca stała się znacznie bardziej skomplikowana.
  Hitler zauważył:
  - Dwa ptaki w jednym legowisku nie mogą się dogadać!
  A wojownicy Albina i Alvina zestrzelili czwarty tysiąc samolotów. Japonia produkowała tanie, ale niskiej jakości samoloty w bardzo dużych ilościach, więc zbieranie rachunków było bardzo wygodne.
  Albina gołymi palcami u nóg odcięła kolejnego samuraja i pisnęła:
  - To jest nasz piękny świat!
  Alvina za pomocą szkarłatnego sutka rozbiła kilkanaście japońskich samochodów i napisała na Twitterze:
  - Chwała epoce komunizmu w całym wszechświecie!
  Albina, również używając truskawkowego sutka i powalając samuraja, była zaskoczona i krzyknęła:
  Mówisz o komunizmie?
  Alvina, używając gołych palców u nóg, odcięła tuzin japońskich samolotów, doniosła:
  - Nowy porządek aryjski to komunizm!
  Dziewczyny się roześmiały... Za czwarty tysiąc samolotów otrzymały Diamentową Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Że nawet bardzo wysoka nagroda jest rekordem wśród piękności.
  Oto dziewczyny, na które warto zwrócić uwagę...
  Jednak Anastasia Vedmakova i Akulina Sokolovskaya nie są gorsze i przekroczyły wynik pięciuset zestrzelonych samolotów.
  I otrzymali nowe, bardzo wysokie nagrody i zebrali dla siebie całą kolekcję gwiazd.
  Anastazja celuje swoją bronią bosymi stopami i powala wroga, przecinając go i piszcząc:
  - O komunizm na całej planecie!
  Akulina, przecinając wroga naciśnięciem szkarłatnego sutka, agresywnie piszczy:
  Nawet dzieci nas znają!
  Zimą Japonia straciła prawie wszystkie swoje kolonie, a walki przeniosły się do samej metropolii.
  Nadszedł rok 1955, kiedy bitwy szaleją i nie widać ich końca ani przewagi.
  Japonia poddaje się, powoli, ale skutecznie. I stopniowo przegrywa wojnę.
  Ale samurajowie walczą desperacko i zaciekle.
  Alenka i jej załoga weszli na pokład eksperymentalnego czołgu IS-11. Maszyna ta jest wyposażona w działo kal. 130 mm i ma solidne gąsienice na dnie.
  Alenka strzela gołymi palcami, przebija wroga i ryczy:
  - Chwała komunizmowi gołymi obcasami dziewcząt!
  Anyuta również strzeliła za pomocą szkarłatnego sutka, naciskając dziewięć z nich na spust karabinów maszynowych i krzyknęła:
  - My, dziewczyny, jesteśmy bardzo fajne!
  Alla również uderzała gołymi palcami, miażdżąc wroga i ryknęła:
  - No dalej, odsuń się od śruby!
  Maria pieprzyła się, używając gołej pięty. Przebiła wroga na wylot i zagruchała, szczerząc zęby:
  - Za nowe osiągnięcia!
  Marusya uderzała truskawkowym sutkiem, taranując wrogów zabójczym uściskiem i ćwierkając:
  - Za wielki komunizm!
  Alenka wystrzeliła ponownie i ryknęła:
  - Aby umarł prezes kołchozu i cygański dyktator Saszka!
  I uderz bosą stopą w zbroję.
  Tak się dziewczyny rozeszły, po prostu super. Generalnie są niesamowitymi wojownikami.
  Tutaj śpiewają unisono:
  Nie, czujny nie zniknie,
  Spojrzenie sokoła, orła...
  Głos ludu jest dźwięczny -
  Szept zmiażdży węża!
  
  Stalin żyje w moim sercu
  Abyśmy nie znali smutku...
  Otworzył drzwi do kosmosu
  Gwiazdy świeciły nad nami!
  
  Wierzę, że cały świat się przebudzi
  Będzie koniec faszyzmu...
  I zaświeci słońce
  Droga, oświecająca komunizm!
  Elizaveta też walczy swoim czołgiem T-54, taka walcząca dziewczyna-czarownica.
  A piękności zostają powalone przez japońskie samochody bosymi stopami.
  Elizabeth nacisnęła przycisk joysticka szkarłatnym sutkiem i zaćwierkała:
  - Chwała ideom sowieckiego komunizmu!
  I jak ta piękność będzie się śmiać! I błyszczą perłowymi zębami.
  Ekaterina wzięła go i również strzeliła gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu,
  Widzimy przyszłość naszego kraju...
  Elena uderzyła przeciwnika rubinowym sutkiem, odsłaniając zęby i piszcząc:
  - I czerwony sztandar naszej Ojczyzny,
  Zawsze będziemy bezinteresownie wierni!
  Efrazja tupnęła bosą piętą i syknęła:
  - Witaj Ojczyzno, nasza wolna,
  Przyjaźń narodów, wspieraj na zawsze!
  A wszystkie dziewczyny, gołymi palcami, śpiewały chórem:
  - Władza prawna, wola ludu,
  W końcu prosty człowiek oznacza jedność!
  Trzeba przyznać, że wojowniczki wyróżniają się niesamowitą agresją bojową.
  A tu Gerda walczy...
  Jej "Pantera"-6 jest jak superczołg, niszczący pozycje samurajów.
  Gerda będzie strzelać swoim szkarłatnym sutkiem, naciskając przycisk joysticka i rycząc:
  - Za świat aryjski!
  Charlotte też uderzy, bosymi palcami rozerwie masę Japonek i bełkocze:
  - Za wielkie granice!
  Krystyna i Magda też się kłócą. Dziewczyny są niezwykle awanturnicze i bardzo piękne, prawie nagie w bikini.
  Christina strzeliła swoim rubinowym sutkiem, rozbiła japoński czołg Hirohito-4 i zagruchała:
  - Chwała mojemu krajowi!
  Magda także kopała gołymi palcami, rozbijała samurajską haubicę i krzyczała:
  - Chwała wielkim osiągnięciom!
  Te dziewczyny to najwyższa klasa!
  Tokio upadło pod koniec marca. A 20 kwietnia 1955 roku Japonia skapitulowała i tym samym zakończyła się wielka wojna.
  Dziewczyna Albina i Alvina przekroczyła pięć tysięcy zestrzelonych samolotów. I za to otrzymali nagrodę specjalną: Wielką Diamentową Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, diamentowymi mieczami.
  Wojna jeszcze się nie skończyła. Po prostu ukrywała się przez jakiś czas. Ale Hitler podbił prawie cały świat.
  Beria odzyskała południowy Sachalin, grzbiet kurylski i Mandżurię wraz z Port Arthur.
  ZSRR stał się silnym krajem, który lizał rany. Przez pewien czas nazistowskie Niemcy podbijały inne kraje, tłumiąc ich niewielki opór.
  Wojna zakończyła się zniszczeniem i dominacją nad światem. Szykowała się jednak kolejna globalna konfrontacja.
  Tymczasem nad ZSRR zbierały się chmury. A w 1959 roku, w dniu swoich siedemdziesiątych urodzin, Adolf Hitler postanowił zaatakować Rosję Radziecką, gdzie rządził Beria. Po stronie Führera był prawie cały świat.
  Ale ZSRR stał się silną, przemysłową potęgą. Znalazłem więc kosę na kamieniu.
  Obydwa kraje posiadały broń nuklearną, jednak Gerdzie i Albinie udało się stworzyć generator, w którym promieniowanie pokryło całą planetę Ziemię, uniemożliwiając zastosowanie tego typu zniszczeń.
  A Hitler postanowił przejąć ostatnią suwerenną władzę na świecie. Granica na zachodzie przebiegała wzdłuż Dniepru, a następnie Białorusi i państw bałtyckich pod okupacją niemiecką. Nazistom udało się utrzymać Krym za sobą. Chyba że ZSRR wynajął bazę dla Floty Czarnomorskiej w Sewastopolu.
  Oprócz reszty terytorium Rosja obejmowała część Chin - Mandżurię. I tak liczba ludności ZSRR, gdzie prowadzono bardzo aktywną politykę zwiększania przyrostu naturalnego i zalegalizowano poligamię przez komunistyczny, ateistyczny reżim, przekroczyła już przedwojenną liczbę z 1941 r., pomimo strat terytorialnych, a każdego roku dodana o trzy procent.
  Beria zakazał aborcji i antykoncepcji. I wprowadził szalone podatki dla rodzin z mniej niż czwórką dzieci.
  Zgodnie z metodą planu i kija ZSRR szybko się rozwijał, a jego siła militarna wzrastała.
  Hitler, czując potencjalne zagrożenie, zakończywszy gromadzenie świata w jedną Trzecią Rzeszę, postanowił rozpocząć swoją ostatnią wojnę na tej planecie.
  Jaka jest ostatnia wojna? Na Ziemi nie ma już nic do zdobycia. Rok temu Niemcy polecieli na Księżyc i era ekspansji kosmicznej jest otwarta. Ale czy Hitler dożyje okresu Gwiezdnych Wojen i podboju galaktyk? Pomimo zdrowego trybu życia, diety wegetariańskiej, regularnych ćwiczeń i odmierzonej aktywności fizycznej było jasne, że Führer się starzał. Na głowie coraz bardziej przebija się łysina, włosy siwieją, a spojrzenie jest zmęczone. Chociaż Führer próbuje rozweselić.
  Tak czy inaczej, powinieneś ukończyć swoją ostatnią misję i podbić ZSRR. I tak, nawet jeśli Führer umrze, będzie miał około tysiąca synów uzyskanych w wyniku naturalnego zapłodnienia. A jeden z nich zostanie uznany za najlepszego, najzdolniejszego i zasiądzie na tronie największego dyktatora w historii planety Ziemia.
  W każdym razie opóźnienie jest zbyt ryzykowne i dopóki broń nuklearna nie zadziała, Hitler rzucił na ZSRR ponad pięćdziesiąt milionów żołnierzy tylko na pierwszym szczeblu. Istnieje również ogromna liczba czołgów, samolotów i latających dysków . I to jest kolosalna moc.
  ZSRR kontynuował modernizację broni. Pojawił się czołg T-64, cięższy i z potężną armatą 125 mm, zdolną do penetracji pociskami z piór i piramidalnymi niemieckimi pojazdami. To prawda, że T-64 dopiero zaczął wchodzić do produkcji. Głównym czołgiem nadal był T-54, który nie był wystarczająco mocny w starciu z niemieckimi modelami. Jest to także jeden z powodów, dla których Hitler spieszył się z agresją na Rosję.
  IS-11 nie przyjął się... IS-12 został stworzony przez maszynę z armatą 203 mm, ale okazał się zbyt drogi, ciężki i duży. IS-15 był kompromisem z armatą o długiej lufie kal. 152 mm. Maszyna ta przypominała powiększony T-64 i również dopiero zaczęła wchodzić do produkcji.
  Niemiecki czołg główny, Panther-6, miał kształt piramidy i został nieco ulepszony do Panther-7, zwiększając kaliber działa do 88 mm, aby powodować większe zniszczenia. I silnik, który zainstalował mocniejszy 3000 koni mechanicznych, dający ogromną prędkość i zwrotność przy jednoczesnym utrzymaniu masy pięćdziesięciu ton i poprawie jakości pancerza.
  Nawet najnowszy radziecki T-64 wyraźnie ustępował niemieckiemu pod względem właściwości jezdnych i ochrony boków, a także czoła. Ale T-64 mógł przynajmniej przebić Niemca, choć z niewielkiej odległości.
  Na niebie Niemcy byli również silniejsi zarówno pod względem ilości, jak i jakości maszyn. Ale ZSRR nigdy nie był w stanie stworzyć własnych dyskietek . A Niemcy zainstalowali promienie cieplne na dyskach Belontsi - takie jak lasery, i mogli prowadzić skuteczniejszy ostrzał.
  A naziści latali na dyskotekach z prędkością dziesięciu prędkości dźwięku. A to jest rzeczywiście kolosalne. Oto jak silna jest armia III Rzeszy.
  I mają podziemne zbiorniki. I wiele innych fajnych rzeczy. Krótko mówiąc, Beria nie ma praktycznie żadnych szans.
  Ale wojska radzieckie mają kolosalną siłę obronną. A inwazja rozpoczęła się od ofensywy powietrznej. Siły są nierówne i Niemcy miażdżą sowieckie miasta. Dziesięć tysięcy przechodzi przez Rosję i zdobywa Smoleńsk.
   Natasza podjęła decyzję:
  - Trzeba zmusić Hitlera i jego gang do usunięcia wojsk z ZSRR i uwolnienia przetrzymywanych w niewoli dzieci!
  Zabawna Zoya zgodziła się z tym:
  - Oczywiście, że musisz! I uchroń swoich przodków przed faszyzmem!
  Augustyn zauważył, tupiąc bosymi stopami:
  Zrobimy to bez wątpienia!
  Svetlana chętnie potwierdziła:
  - Mamy na to wszelkie środki!
  Ledwo powiedziane, już zrobione, a cztery wojowniczki atakują faszystowskie hordy.
  Wojownicy z rosyjskiego stulecia Boga i zmutowane czarownice ponownie zmagali się z nazistami XX wieku.
  W faszystowskim brązowym imperium jest zbyt wielu żołnierzy. Płyną jak niekończąca się rzeka.
  Oczywiście cztery dziewczyny bardzo słynnie przyjęły niszczenie czołgów i samolotów Wehrmachtu. Od samego początku miażdżyli ich rękami i nogami, osłonięci polem siłowym. Ale...
  Jak spod ziemi pojawiła się Oleg Rybachenko i najmłodsza córka Nataszy, Margarita Korshunova.
  Chwycili miecze świetlne i zaatakowali nanobotami . Postanowili zniszczyć znienawidzonych faszystów. I tak czwórka zamieniła się w szóstkę.
  Natasha Korshunova, trzaskając bosymi, wyrzeźbionymi stopami, zauważyła:
  - Czy to prawda? Cóż, jaki jest nasz los, inaczej nie możemy go pokonać!
  Agresywna złotowłosa Zoya, kontynuując miażdżenie Niemców, logicznie zauważyła:
  - Zrobimy to szybciej! Szybciej, uratujmy ZSRR!
  Oleg Rybaczenko, bosy chłopiec nie starszy niż dwanaście lat, ryknął nazistów z mieczami, zarówno piechoty, jak i czołgów:
  - Nigdy się nie poddamy!
  A z bosej stopy chłopca wyleciał ostry dysk, który odciął jednocześnie trzy faszystowskie samoloty!
  Margarita Korshunova, błyszcząca bosymi piętami, miażdżąca przeciwników, zarówno czołgi, jak i piechotę, obnażyła zęby i chrząknęła:
  - Na świecie jest miejsce na wyczyn!
  A jadowite igły rozsypały się z bosej stopy dziewczyny, uderzając w nazistów oraz ich samoloty i czołgi.
  Natasza Korszunowa również wyciągnęła zabójczo bose palce i zawyła:
  Nigdy nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy.
  A jej miecze świetlne przeszły przez młyn na nazistów. Następnie blastery ciąły czołgi, odcinając uderzenia. Samoloty też to dostały.
  Rudowłosy Augustyn, przecinając wrogów, zapiszczał:
  - Na nowe zamówienie!
  I nowe igły rozsypały się po jej bosych stopach. I co ma w oku, co ma w gardle nazistowskich żołnierzy i samolotów.
  Tak, było jasne, że wojownicy byli podekscytowani i wściekli.
  Fajna Zoya, wycinając białych, brązowych żołnierzy i czołgi samolotami, pisnęła:
  - Nasza żelazna wola!
  A z jej bosej stopy leci nowy, śmiercionośny prezent. A czołgi i białe myśliwce spadają, a ogony płoną od samolotów.
  Swietłana Śnieżka tnie młynarza, jej miecze są jak błyskawice.
  Naziści padają jak snopy.
  Dziewczyna bosymi stopami rzuca igłami, zestrzeliwuje wrogie samoloty i piszczy:
  - Dla Matki Rosji będzie ludzkie imperium kosmiczne, wygraj!
  Oleg Rybachenko postępuje przeciwko nazistom. Chłopiec Terminator siekający brązowe oddziały.
  A jednocześnie palce gołych nóg chłopca wyrzucają igły z trucizną, rozdzierają pnie i zestrzeliwują samoloty.
  Chłopiec krzyczy:
  - Chwała przyszłej Rusi!
  A w ruchu odcina wszystkim głowy i kagańce, a jednocześnie wieże czołgów.
  Terminatorka Margarita niszczy także przeciwników, samoloty i czołgi.
  Jej bose stopy po prostu błyszczą. Naziści giną masowo. Wojownik krzyczy:
  - Do nowych granic!
  A potem dziewczyna bierze to i tnie...
  Masa zwłok faszystowskich żołnierzy.
  A oto Natasha Korshunova w ofensywie. Tnie dla siebie nazistów wraz z czołgami, samolotami i śpiewa:
  - Rus jest wielka i promienna,
  Jestem bardzo dziwną dziewczyną!
  A dyski lecą z jej bosych stóp. Kto poderżnął gardła faszystom. Tak, to jest dziewczyna, która niszczy czołgi.
  Zoya Angelskaya jest w ofensywie. Tnie brązowych żołnierzy obiema rękami. Pluć z rurki. I bosymi palcami rzuca śmiercionośnymi igłami - zestrzeliwuje czołgi i samoloty.
  A jednocześnie śpiewa sobie:
  - Ech, mały klubie, chodźmy!
  Och, mój ulubieniec pójdzie!
  Augustyn, wycinając nazistów mieczami laserowymi i eksterminując brunatnych żołnierzy wraz z czołgami, piszczy:
  - Cały kudłaty i w skórze zwierzęcia,
  Rzucił się na policję z pałką!
  A z gołymi palcami, jak wystrzelić w wroga coś, co zabije słonia, a tym bardziej czołg.
  A potem pisk:
  - Wilki! Dwudziesty drugi wiek!
  Swietłana Śnieżka w ofensywie. Cięcia, cięcie nazistów. Z bosymi stopami rzuca na nie prezenty śmierci.
  Prowadzi młyn mieczami.
  Zmiażdżyła wiele myśliwców, wraz z czołgami i samolotami, i kwiczy:
  - Nadchodzi wielkie zwycięstwo!
  I znowu dziewczyna jest w dzikim ruchu.
  A jej bose stopy wystrzeliwują śmiercionośne igły, niszcząc czołgi i samoloty.
  Oleg Rybachenko skoczył. Chłopak wykonał salto. Jednym skokiem wyciął wielu nazistów.
  Rzucał igłami gołymi palcami, strącając czołgi i samoloty, bulgotał:
  - Chwała mojej pięknej odwadze!
  I znowu chłopiec toczy bitwę.
  Fajna dziewczyna Margarita Korshunova przechodzi do ofensywy. Niszczy wszystkich wrogów z rzędu. Jej miecze są twardsze niż ostrza wiatraków. A bose palce rzucają dary śmierci, płoną czołgi i samoloty.
  Dziewczyna jest w ofensywie. Eksterminuje brązowych wojowników bez ceremonii.
  I podskakuje od czasu do czasu i kręci się!
  A dary zagłady lecą od niej.
  A sami naziści padają martwi. I piętrzą się całe stosy trupów.
  Margarita piszczy agresywnie:
  - Jestem amerykańskim kowbojem!
  I znowu igła została rzucona w jej bose stopy.
  A potem kolejny tuzin igieł!
  Natasha Korshunova jest również bardzo fajna w ofensywie.
  I rzuca bosymi stopami i pluje ze słomy, powala czołgi i samoloty.
  I krzyczy ile sił w płucach:
  - Jestem iskrzącą śmiercią! Wszystko, co musisz zrobić, to umrzeć!
  I znowu piękno jest w ruchu.
  Zoya Angelskaya szturmuje blokadę zwłok nazistów. A także z jej bosych stóp wylatują bumerangi zniszczenia.
  A brązowi wojownicy spadają i spadają wraz z czołgami i samolotami.
  Zosia krzyczy:
  - Bosa dziewczyno, wygrasz!
  A z nagiej pięty dziewczyny leci tuzin igieł. Które wpijają się prosto w gardło nazistom.
  Padają martwi.
  A raczej zupełnie martwe miejsce z czołgami i samolotami.
  Augustyn w ofensywie. Miażdży brązowe wojska. Jej miecze trzymane są w dwóch rękach. A ona jest taką wielką wojowniczką.
  Tornado przechodzi przez wojska faszystowskie - spadają samoloty i czołgi.
  Dziewczyna z rudymi włosami ryczy:
  - Przyszłość jest ukryta! Ale będzie zwycięsko!
  A w ofensywie piękność o ognistych włosach.
  Augustyn w dzikiej ekstazie snów posyła pulsar bosą piętą i ryczy:
  - Bogowie wojny rozerwą wszystko!
  I wojownik w ofensywie.
  A jej bose stopy wyrzucają mnóstwo ostrych, trujących igieł, które zestrzeliwują samoloty i przebijają pancerz czołgów.
  Swietłana Królewna Śnieżka w bitwie. I taki błyszczący i waleczny. Z jej gołych nóg wydobywa się tyle morderczych rzeczy. Nie osoba, ale śmierć z blond włosami.
  Ale jeśli się rozpadnie, nie będziesz w stanie tego zatrzymać.
  Swietłana Śnieżka śpiewa:
  - Życie nie będzie miodem,
  Więc skaczcie w okrągłym tańcu!
  Niech Twoje marzenie się spełni -
  Piękno zmienia mężczyznę w niewolnika!
  A ruchy bosej dziewczyny stają się coraz bardziej wściekłe. I coraz więcej zniszczonych czołgów i samolotów.
  Ofensywa Olega Rybaczenki nabiera tempa. Chłopiec bije nazistów.
  Jego bose stopy rzucają ostrymi igłami - rozrywając czołgi i samoloty.
  Młody wojownik piszczy:
  - Szalone imperium rozerwie wszystkich na strzępy!
  I znowu chłopiec jest w ruchu.
  Margarita to burzliwa uczennica i totalna kretynka w swoim działaniu. I miota wrogów.
  Tutaj wystrzeliła z gołą nogą groszek z materiałami wybuchowymi. Wybuchnie i natychmiast zostanie wyrzuconych w górę stu nazistów i dziesięć czołgów.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Zwycięstwo nadal do nas przyjdzie!
  I poprowadzi młyn mieczami - lufy czołgów lecą w różnych kierunkach.
  Tutaj Natasha Korshunova przyspieszyła ruchy. Dziewczyna wycina brązowych wojowników. A jednocześnie krzyczy:
  - Zwycięstwo czeka na Imperium Rosyjskie.
  I eksterminujmy nazistów w przyspieszonym tempie, wraz z czołgami i samolotami.
  Natasha Korshunova jest dziewczyną terminatora.
  Nie myśli o zatrzymaniu się i zwolnieniu, a czołgi i samoloty zostają zestrzelone.
  Zoya Angelskaya w ofensywie. Jej miecze wydają się ciąć mięso i metalową sałatkę. Dziewczyna krzyczy ile sił w płucach:
  - Nasze zbawienie już trwa!
  A gołe palce też rzucają takimi igłami.
  I masa ludzi z przebitymi gardłami, leżących w stosach zwłok, a także połamane czołgi i zestrzelone samoloty.
  Augustine to szalona dziewczyna. I miażdży wszystkich, jakby był robotem z hiperplazmy.
  Zniszczył już setki nazistów oraz wiele czołgów i samolotów. Wszystko jednak nabiera tempa. A wojownik wciąż ryczy.
  - Jestem niepokonany! Najfajniejszy na świecie!
  I znowu piękno w ataku.
  A z jej gołych palców wylatuje groszek. A trzystu nazistów i tuzin czołgów zostało rozerwanych przez potężną eksplozję.
  Augustina bawiąc się mięśniami prasy i potrząsając klatką piersiową szkarłatnymi sutkami, śpiewała:
  - Nie odważysz się zająć naszej ziemi!
  W ofensywie jest także Swietłana Śnieżka. I nie daje ani grama wytchnienia. Dzika dziewczyna terminatora.
  I tnie wrogów i eksterminuje nazistów. A masa brązowych myśliwców wpadła już do rowu i na drogi wraz z uszkodzonymi czołgami i samolotami.
  Cała szóstka była wściekła. Rozpoczął dziką walkę.
  Karatek Oleg Rybaczenko wraca do akcji. I postępuje, wymachując obydwoma mieczami. A chłopiec terminator prowadzi młyn. Martwi naziści spadają.
  Masa trupów. Całe góry zakrwawionych ciał, mnóstwo połamanych samochodów i samolotów.
  Chłopiec wynalazca pamięta szaloną strategię. Gdzie też konie i ludzie się mieszali.
  Zabójca dzieci Oleg Rybachenko piszczy:
  - Biada umysłowi!
  A pieniędzy będzie mnóstwo!
  I chłopiec-terminator w nowym ruchu. A jego bose stopy coś wezmą i rzucą.
  Genialny chłopiec ryknął:
  - Mistrzowska klasa i firma "Adidas"!
  Naprawdę fajny występ okazał się fajny. I ilu zginęło nazistów. A najwięcej z największych zginęło brązowych myśliwców wraz z czołgami i samolotami.
  Bosa dziewczyna Margarita również bierze udział w bitwie. Miażdży cynamonowe i stalowe armie i ryczy:
  - Wielki pułk szturmowy! Wszyscy wjeżdżamy do trumny!
  A jej miecze są siekane na nazistów. Masa brązowych myśliwców już się rozpadła. A wraz z nimi czołgi i samoloty.
  Dziewczyna warknęła:
  - Jestem jeszcze fajniejszy niż pantery! Udowodnij, że każdy jest najlepszy!
  A z gołej pięty dziewczyny wyleci jak groszek z potężnymi materiałami wybuchowymi.
  I uderz na wroga.
  I weźmie i zniszczy niektórych przeciwników, czołgi, a nawet samoloty.
  A Natasha Korshunova jest u władzy. I pokonuje przeciwników, a ona sama nie da nikomu zejścia.
  Ilu nazistów zginęło już wraz z czołgami i samolotami.
  A jej zęby są takie ostre. A oczy są szafirowe. To jest dziewczyna - główny kat. Chociaż ma wszystkich swoich partnerów - katów!
  Natasza Korszunowa krzyczy:
  - Jestem szalony! Będziesz miał karę! Nie bierz nawet rubla!
  I znowu dziewczyna zabije mieczami wielu nazistów.
  Zoya Angelskaya jest w ruchu i pocięła wielu brązowych wojowników.
  A bose stopy rzucają igłami. Każda igła zabija kilku nazistów lub zestrzeliwuje samolot czołgiem. Te dziewczyny są naprawdę piękne.
  Augustyn postępuje i miażdży przeciwników. A jednocześnie nie zapomina krzyknąć:
  - Nie możesz uciec z trumny!
  A dziewczyna wyjmie zęby i obnaży zęby!
  A ruda jest taka... Włosy powiewają na wietrze, jak proletariacki sztandar.
  I wszystko dosłownie wypływa ze złości.
  Swietłana Królewna Śnieżka w ruchu. Tutaj wycięła wiele czaszek i wież czołgów. Wojowniczka, która obnaża zęby.
  Pokazuje język. A potem pluje przez słomkę - strącając samoloty. Potem wyje:
  - Czy wy będziecie martwi!
  I znowu z jej bosych stóp wylatują śmiercionośne igły, które trafiają piechotę i samoloty.
  Oleg Rybachenko skacze i skacze.
  Bosy chłopiec wypuszcza pęk igieł, przewraca czołgi i śpiewa:
  - Chodźmy na kemping, otwórz duże konto!
  Młody wojownik jest w najlepszej formie.
  Ma już ładnych kilka lat, wszyscy przeżywają przygody z Nataszą i towarzystwem, ale wygląda jak dziecko. Tylko bardzo silny i muskularny.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - Niech gra nie będzie przebiegać według zasad - przebijemy się przez fraerę!
  I znowu śmiercionośne, kłujące igły spadły z jego bosych stóp. Zarówno samoloty, jak i czołgi.
  Błyszcząca na gołych, okrągłych obcasach Margarita Korshunova śpiewała z zachwytem:
  - Nic nie jest niemożliwe! Wierzę, że nadejdzie wolność!
  Dziewczyna ponownie rzuciła śmiercionośną kaskadę igieł na nazistów oraz ich czołgi i samoloty, mówiła dalej:
  - Ciemność odejdzie! Niech róże kwitną!
  A gdy tylko wojowniczka rzuci groszek gołymi palcami, tysiąc nazistów natychmiast wzbiło się w powietrze. Tak, armia brązowego, piekielnego imperium topnieje na naszych oczach.
  Natasza Korshunova w bitwie. Skacze jak kobra. Wysadza wrogów w powietrze. I tak wielu nazistów ginie, a samoloty się rozbijają.
  Ich dziewczyna i miecze, i zboże na węglu, i włócznie. I igły.
  Jednocześnie krzyczy:
  - Wierzę, że zwycięstwo nadejdzie!
  I chwała Rosjan znajdzie!
  Gołe palce rzucają nowe igły, uderzając przeciwników.
  Zoya Angelskaya w dzikim ruchu. Atakuje nazistów. Rozbija je na małe kawałki.
  Wojownicza kobieta rzuca igłami gołymi palcami. Przebija się przez przeciwników wraz z czołgami i samolotami, rycząc:
  Nasze całkowite zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki!
  I prowadzi dziki młyn mieczami, zmiatając czołgi. To naprawdę dziewczyna jak dziewczyna!
  Ale kobra Augustyna przeszła do ofensywy. Ta kobieta to koszmar dla wszystkich koszmarów.
  A jeśli przetnie, to znaczy, że przetnie.
  Potem ruda weźmie i zaśpiewa:
  - Otworzę wszystkie czaszki! Jestem wielkim marzeniem!
  A teraz jej miecze są w akcji i tną mięso i metal za pomocą duraluminium lotniczego.
  Do ofensywy przechodzi także Swietłana Śnieżka. Ta dziewczyna nie ma hamulców. Jak tylko siekają, to masa trupów jest zaśmiecona, a samoloty i czołgi spadają.
  Blond terminator ryczy:
  - Jak dobrze będzie! Jak dobrze będzie - wiem to!
  A teraz leci od niej zabójczy groszek.
  Bosonogi przystojny, muskularny chłopak Oleg znów setka nazistów, niosący meteor, słynnie odcięty. A on podniesie bombę i rzuci ją.
  Mały rozmiar, ale zabójczy...
  Jak masa samolotów na niebie zostanie rozerwana na małe kawałki.
  Chłopiec-terminator zawył:
  - Burzliwa młodość strasznych maszyn!
  Bosonoga Margarita zrobi to ponownie w bitwie.
  I wyciąłem wielu brązowych wojowników. I przecina duże połacie, wśród czołgów i samolotów.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Lambada to nasz taniec na piasku!
  I uderz z nową siłą.
  Natasha Korshunova jest jeszcze bardziej wściekła w ofensywie. A więc młócąc nazistów. Niezbyt dobrze jest dla nich opierać się takim dziewczynom.
  Natasha Korshunova wzięła to i zaśpiewała:
  - Moje kopnięcie jest oślepiające na boso!
  Bieganie na miejscu to powszechna ugoda!
  A wojownicza dziewczyna wpadła na przeciwników taką kaskadą ciosów.
  I będzie rzucał dyski bosymi stopami.
  Tutaj prowadziła młyn. Masa głów brązowej armii cofnęła się, czołgi płonęły, samoloty płonęły.
  Jest walczącą pięknością. Bije sobie taką brązową armadę.
  Zoya Angelskaya jest w ruchu, miażdżąc wszystkich bez wyjątku. A jej miecze są jak nożyce śmierci.
  Dziewczyna jest po prostu urocza. A jej bose stopy rzucają bardzo trującymi igłami.
  Pokonaj przeciwników. Przebijają im gardła, robią trumny, powodują eksplozję czołgów i samolotów.
  Zoya Angelskaya wzięła to, potrząsnęła szkarłatnymi sutkami swoich pełnych piersi i pisnęła:
  - Jeśli w kranie nie ma wody...
  Natasha Korshunova krzyknęła z zachwytu:
  Więc to twoja wina!
  I gołymi palcami rzuca czymś, co zabija doszczętnie. To naprawdę dziewczyna nad dziewczynami.
  I z jej gołych nóg, jak ostrze będzie latać. I uderzy wielu wojowników, odcinając wieże od czołgów.
  Bosy Augustyn w ruchu. Szybki i wyjątkowy w swoim pięknie.
  Jakie ona ma jasne włosy. Jak powiewający proletariacki sztandar. Ta dziewczyna to prawdziwa lisica.
  I tnie przeciwników - jakby urodziła się z mieczami w dłoniach.
  Rudowłosa, cholerna bestia! Razem z nią podjęła walkę z naturalnym światłem, bez farby.
  Augustyn wziął go i syknął:
  - Będzie głowa byka - wojownicy nie zwariują!
  I tutaj znowu zmiażdżyła wielu wojowników.
  Chłopiec z terminatorem, Oleg Rybachenko, mruknął:
  - Czego potrzebujesz! Co za dziewczyna!
  Margarita Korshunova, rzucając sztyletem bosą stopą, rozbijając wieżę czołgu, potwierdziła:
  - Duża i fajna dziewczyna!
  Augustyn chętnie się z tym zgodził:
  - Jestem wojownikiem, który ugryzie każdego!
  I znowu, z gołymi palcami, wystrzeli śmiercionośny, powalający samoloty.
  Natasha Korshunova w bitwie nie jest gorsza od swoich przeciwników. Nie dziewczynę, ale skończyć z taką wiedźmą w płomieniach. A naziści mają trudności: spadają samoloty i czołgi.
  I krzyczy:
  - Co za błękitne niebo!
  Augustine, wypuszczając bosą stopą ostrze, odcinając wieżę czołgu, potwierdziła:
  - Nie jesteśmy zwolennikami rabunku!
  Swietłana Śnieżka, wycinając wrogów i zestrzeliwując samoloty, ćwierkała:
  - Głupiec nie potrzebuje noża....
  Zoya Angelskaya pisnęła, rzucając igłami bosymi stopami i strącając czołgi i samoloty opalonymi nogami:
  - Będziesz go okłamywać jak szalony!
  Natasha Korshunova, rozbijając nazistów, dodała:
  - I zrób to z nim za grosz!
  A wojownicy wezmą i skoczą. Są takie krwawe i fajne. Generalnie jest w nich sporo emocji.
  Oleg Rybachenko, prawie nagi, przystojny, umięśniony chłopak w samych szortach, wygląda w walce bardzo stylowo.
  Ładna dziewczyna Margarita z bosymi palcami rzuciła nogami kawałek antymaterii i zaśpiewała:
  - Uderzenie jest mocne, a facet ma interes ...
  Genialny chłopiec wystrzelił stopą coś, co wyglądało jak śmigło helikoptera. Odciął nazistom i czołgom kilkaset głów, pisnął:
  - Całkiem sportowy!
  I jedno i drugie - chłopiec i dziewczynka w pełnym ażurowym wydaniu.
  Terminator Oleg, siekający brązowych żołnierzy, zabulgotał:
  - I będzie dla nas wielkie zwycięstwo!
  Margarita syknęła w odpowiedzi:
  - Zabijamy wszystkich - bosymi stopami!
  Dziewczyna jest rzeczywiście takim aktywnym terminatorem.
  Natasha Korshunova zaśpiewała w ofensywie:
  - W świętej wojnie!
  I wojownik wystrzelił ostry bumerang dyskowy. Leciał po łuku, wyciął wielu nazistów i wieże czołgów.
  Zoya Angelskaya dodała, kontynuując eksterminację:
  - To będzie nasze zwycięstwo!
  I nowe igły wyleciały z jej bosych stóp. I trafili wiele myśliwców i samolotów.
  Blondynka powiedziała:
  - Zamatujmy wroga!
  I pokazała język.
  Bosa i ognista Augustyna, machając nogami i rzucając ostro zakończonymi swastykami, zabulgotała:
  - Flaga imperialna naprzód!
  Swietłana Królewna Śnieżka rzuciła na gołą piętę kulę hiperplazmy i chętnie potwierdziła:
  - Chwała poległym bohaterom!
  A dziewczyny krzyczały zgodnie, miażdżąc nazistów:
  - Nikt nas nie zatrzyma!
  A teraz dysk leci z bosych stóp wojowników. Mięso jest rozdzierane, a wieże czołgów i ogony samolotów niszczone.
  I znowu zawołaj:
  - Nikt nie może nas pokonać!
  Natasha Korshunova wzleciała w powietrze. Rozrywał przeciwników i skrzydlate sępy i wydał:
  - Jesteśmy wilczycami, usmażcie wroga!
  A z jej gołych palców wyleci bardzo śmiercionośny dysk.
  Dziewczyna nawet wije się w ekstazie.
  A potem szepcze:
  - Nasze szpilki kochają ogień!
  Tak, dziewczyny są naprawdę seksowne.
  Oleg Rybachenko, przystojny, muskularny chłopak w krótkich spodenkach, zabulgotał:
  - Och, wcześnie, daje ochronę rogom!
  I mrugnął do wojowników. W odpowiedzi śmieją się i szczerzą zęby.
  Natasha Korshunova posiekała nazistów i pisnęła:
  - W naszym świecie nie ma radości bez walki!
  Chłopiec terminator z nagim, okrągłym, dziecinnym obcasem, poddający się pulsarowi i niszczący nazistów, sprzeciwiał się:
  "Czasami walka też nie jest zabawna!"
  Natasza Korszunowa zgodziła się:
  - Jeśli nie ma siły, to tak ...
  Ale my, wojownicy, zawsze jesteśmy zdrowi!
  Dziewczyna gołymi palcami rzucała we wroga igłami, wysadzała w powietrze masę czołgów samolotami i śpiewała:
  - Żołnierz jest zawsze zdrowy,
  I gotowy do działania!
  Następnie Svetlana Snow White ponownie ścięła wrogów, burząc wieże czołgów i ogony samolotów.
  Zoya Angelskaya jest bardzo szybkim dzieckiem. Tutaj rzuciła całą beczkę na nazistów. I wyrwał kilka tysięcy z jednej eksplozji.
  Potem pisnęła:
  - Nie przestawaj, nasze szpilki lśnią!
  I dziewczyna w bojowej koronce!
  Augustyn w walce również nie jest słaby. A więc młócąc nazistów. Jakby wytrącony ze sterty łańcuchów.
  I sieka przeciwników - śpiewa:
  - Uważaj, będzie dobrze
  Jesienią będzie ciasto!
  Rudowłosy diabeł naprawdę orze w walce jak diabeł w tabakierce. I jak płoną czołgi i samoloty.
  Ale bosa dziewczyna w tunice, Margarita Korshunova, jak ona walczy. I naziści to od niej dostają.
  A jeśli uderzy, uderzy.
  Wylatują z niego krwawe plamy.
  Natasha Korshunova ostro zauważyła, gdy z jej bosej stopy poleciały metalowe plamy, które stopiły czaszki i wieże czołgów:
  - Chwała Rosji, nawet chwała!
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podziały w czerwonych koszulach -
  Pozdrowienia dla narodu rosyjskiego!
  Więc dziewczyny stawiły czoła nazistom. Dlatego są cięte i rozdrabniane. Nie wojownicy, ale tak naprawdę pantery, które uwolniły się z łańcuchów.
  Fajny chłopak Oleg Rybachenko w bitwie i atakuje nazistów. Bije ich bez litości, przecina czołgi i krzyczy:
  Jesteśmy jak byki!
  Margarita Korshunova, miażdżąc brązową armię i przecinając ogony czołgów i samolotów, odebrała:
  Jesteśmy jak byki!
  Natasha Korshunova wzięła go i zawyła, wycinając brązowe myśliwce wraz z czołgami:
  - Nie możesz kłamać!
  Zoya Angelskaya rozerwała nazistów, pisnęła:
  - Nie, nie wymknęło się spod kontroli!
  I on też weźmie i wypuści gwiazdkę bosą stopą i wykończy wielu faszystów.
  Natasha Korshunova wzięła to i wypuściła, porażając błyskawicą szkarłatnego sutka i pisnęła:
  - Nasz telewizor jest włączony!
  A z jej gołej nogi wylatuje zabójczy pakiet igieł.
  Zoya Angelskaya, również niszcząc nazistów i ich czołgi samolotami, pisnęła:
  - Nasza przyjaźń to monolit!
  I znowu taki rzut, że koła rozmywają się we wszystkich kierunkach. To jest dziewczyna - czysta eksterminacja przeciwników.
  Dziewczyna z bosymi palcami weźmie i wystrzeli trzy bumerangi. A trupów z tego było jeszcze więcej.
  Potem piękno rozda:
  - Nie damy wrogowi litości! Będzie trup!
  I znowu zabójcza rzecz odlatuje z gołej pięty.
  Rudowłosy Augustyn również całkiem logicznie zauważył:
  - Tylko nie jedno zwłoki, ale wiele!
  Potem dziewczyna wzięła go i chodziła boso po krwawych kałużach. I zabiła wielu nazistów.
  I jak ryczy:
  - Masowe morderstwo!
  A teraz będzie walił głową w nazistowskiego generała. Rozbij mu czaszkę i rozdaj:
  - Banzai! Pójdziesz do nieba!
  Swietłana Śnieżka jest bardzo wściekła w ofensywie, zwłaszcza niszcząc czołgi, a także samoloty, piszczy:
  - Nie zostaniesz oszczędzony!
  I tuzin igieł wylatuje z jej gołych palców. Kiedy przebija się przez wszystkich, samoloty się zawalają. I bardzo nawet wojownik próbuje niszczyć i zabijać.
  Muskularny, wytłoczony dzieciak w krótkich spodenkach Oleg Rybaczenko, powalający wrony gwizdkiem, piszczy:
  - Wspaniały młot!
  A chłopiec też rzuca bosą stopą taką fajną gwiazdkę w kształcie swastyki. Skomplikowana hybryda.
  I masa nazistów upadła.
  Oleg Rybachenko ryknął:
  - Banzai!
  A chłopak znów jest w dzikim ataku. Nie, po prostu kipi mocą i bulgoczą wulkany!
  Wspaniała Margarita w ruchu. Rozerwie każdemu brzuchy.
  Dziewczyna z nogą wyrzuci na raz pięćdziesiąt igieł. A masa została zabita przez wszelkiego rodzaju wrogów, znokautowana zarówno czołgami, jak i samolotami.
  Błyszcząca nagimi obcasami Margarita Korshunova śpiewała radośnie:
  - Jeden dwa! Smutek nie jest problemem!
  Nigdy nie należy się zniechęcać!
  Trzymaj nos i ogon wysoko.
  Wiedz, że prawdziwy przyjaciel jest zawsze przy Tobie!
  To taka agresywna firma. Dziewczyna będzie uderzać i krzyczeć:
  - Smoczy Prezydent stanie się trupem!
  Natasha Korshunova w bitwie jest po prostu swego rodzaju terminatorem. I ryk bulgotał :
  - Banzai! Zdobądź to szybko! I dyktator jest skończony!
  I granat poleciał z jej bosej stopy. A naziści są jak gwoździe . I rozbije wiele mastodontów i skrzydlatych, piekielnych maszyn.
  Oto wojownik! Wszystkim wojownikom - wojownikowi!
  Zoya Angelskaya również jest w ofensywie. Taka wściekła suka.
  A ona wzięła i zabulgotała :
  - Naszym ojcem jest sam Biały Bóg!
  I tnie potrójny młyn na nazistów!
  A ruda, błyszcząca nagimi obcasami i rubinowymi sutkami piersi Augustyna, ryknęła w odpowiedzi:
  - A mój Bóg jest czarny!
  Rzeczywiście ruda jest ucieleśnieniem oszustwa i podłości. Oczywiście dla wrogów. A dla przyjaciół jest ukochana.
  I jak to weźmie i rzuci gołymi palcami. I było wielu wojowników brązowego imperium, a także ich czołgi i samoloty.
  Rudowłosa krzyknęła:
  - Rosja i czarny Bóg są za nami!
  Wojownik o bardzo dużym potencjale bojowym. Nie, lepiej nie wtrącać się w któryś z nich. Gdy wyrywane są wieże czołgów i skrzydła faszystowskich samolotów.
  Augustyn, miażdżąc przeciwników, syknął:
  - Zmiażdżymy wszystkich zdrajców na proszek!
  I mrugnij do swoich partnerów. Tak, ta ognista dziewczyna nie jest dokładnie czymś, co może dać spokój. Z wyjątkiem spokoju śmierci!
  Swietłana Królewna Śnieżka, miażdżąc wrogów, wydała:
  - Uciągniemy cię w kolejce!
  Rudowłosy Augustine potwierdził:
  - Zabijemy wszystkich!
  A z jej nagich, wyrzeźbionych nóg znów leci dar totalnej zagłady! I tak wiele czołgów i samolotów eksplodowało naraz na małe wióry.
  A potem dziewczyna uderza piorunem, jakby szkarłatnym sutkiem.
  Wysyłając dary śmierci bosymi piętami, Oleg Rybachenko zaśpiewał w odpowiedzi:
  - Będzie kompletny banzai !
  Augustyna, rozdzierając nazistów gołymi rękami, siekając ich mieczami i gołymi palcami rzucając igłami, niszcząc jednocześnie czołgi i samoloty, wydała:
  - W skrócie! W skrócie!
  Natasha Korshunova, niszcząc brązowych wojowników wraz z czołgami i samolotami, pisnęła:
  - W skrócie - banzai !
  I przecinajmy przeciwników dziką goryczą.
   Bosy , przystojny chłopak w krótkich spodenkach Oleg Rybachenko rozcinając przeciwników, powiedział:
  - Ten gambit nie jest chiński,
  A debiut, uwierz mi, jest tajski!
  I znowu ostry, tnący metal dysk wyleciał z bosej stopy chłopca. Odciął zarówno wieże czołgów, jak i ogony samolotów.
  Walcząca, miażdżąca metal dziewczyna Margarita, siekająca wojowników brązowego imperium i zbroję czołgów, śpiewała:
  - A kogo znajdziemy w bitwie,
  I kogo znajdziemy w bitwie...
  Nie będziemy z tego żartować -
  Rozerwiemy cię!
  Rozerwiemy cię!
  Dobrze współpracowali wtedy z nazistami...
  Tutaj Hitler i jego zespół padli na kolana przed dziewczętami i dziećmi.
  Natasha Korshunova przede wszystkim zmusiła nazistę numer jeden do pocałowania jej bosych stóp.
  Następnie Hitler i cała jego świta całowali także nagie podeszwy i pięty innych dziewcząt. I lizali swoje pięty językami. A bardzo przystojny blondyn Oleg Rybaczenko został pocałowany przez bose stopy dziewczyny.
  Bardzo zadowolona z upokorzenia męskich pasożytów, Nataszka rozkazała:
  - A teraz, choć was wszystkich nie zabiliśmy, podpiszcie rozkaz całkowitej i bezwarunkowej kapitulacji III Rzeszy Związkowi Radzieckiemu!
  Wszystko dobre co się dobrze kończy. III Rzesza skapitulowała, a potężny Wehrmacht został rozbrojony. Hitler i jego zespół udali się do lochów Berii.
  Wyrok był szybki, ale sprawiedliwy. 22 czerwca 1959 roku powieszono Hitlera na Placu Czerwonym!
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"