Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Ɔhemmaa A ƆyƐ Elves

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Wɔde ababaa bi a wɔabu no fɔ a ne ho nni asɛm, Maria Kolesnikova, fi afiase bi a wɔwɛn no titiriw kɔ nkonyaayi wiase a ɛyɛ nwonwa mu. Ɛhɔ no, Onyankopɔn-demiurge Sfero Katastrofov bɔ no abotiri ma ɔyɛ elffo wura. Nanso esiane sɛ ɔbea a ɔkum nnipa no anya abotiri no nti, ɛsɛ sɛ ɔne ahemman ahorow a ɛbemmɛn hɔ, a trolls, orcs, dwarfs, half-breeds , vampires ne abɔde afoforo a wɔn ho yɛ nwonwa te mu no ko. Na nokwarem no, ɔtamfo titiriw a ɔyɛ anifere sen biara ne Koschey a Owu Nni.

  MARIA KOLESNIKOVA ƆHEMMAA A ƆYƐ ELVES
  NKYERƐKYERƐMU
  Wɔde ababaa bi a wɔabu no fɔ a ne ho nni asɛm, Maria Kolesnikova, fi afiase bi a wɔwɛn no titiriw kɔ nkonyaayi wiase a ɛyɛ nwonwa mu. Ɛhɔ no, Onyankopɔn-demiurge Sfero Katastrofov bɔ no abotiri ma ɔyɛ elffo wura. Nanso esiane sɛ ɔbea a ɔkum nnipa no anya abotiri no nti, ɛsɛ sɛ ɔne ahemman ahorow a ɛbemmɛn hɔ, a trolls, orcs, dwarfs, half-breeds , vampires ne abɔde afoforo a wɔn ho yɛ nwonwa te mu no ko. Na nokwarem no, ɔtamfo titiriw a ɔyɛ anifere sen biara ne Koschey a Owu Nni. NKYERƐKYERƐMU
  Ná wɔde kɔla a ɛhyerɛn ayɛ wim fɛfɛɛfɛ, na na nyankontɔn kɔla nyinaa hyerɛn. Ná nsoromma a ɛhyerɛn te sɛ abo a ɛsom bo a ɛyɛ nhwiren mũ no nyinaa aboaboa ano wɔ so: emerald, rubi, safir, topaze, nsoromma abohene.
  Abarimaa no a na ɔte sɛ nea wadi bɛyɛ mfe dumien anaa dumiɛnsa, ne ho yɛ fɛ yiye na ɔwɔ ntini wɔ ntade tiaa nkutoo mu no, twitwiw ne ho, huruw, na ɔtow pulsar fii ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no so. Ne ntini ahorow no hwirew ne honam ani kɔbere no ase te sɛ mercury bɔɔl, na na ne ti nhwi yɛ fitaa te sɛ sukyerɛmma.
  Abeawa bi a ne ho yɛ fɛ yiye a ɔhyɛ bikini puei wɔ ne nkyɛn, na ne ti nhwi hyerɛn te sɛ ogyaframa a efi kanea mu.
  Ɔde serew kae sɛ:
  - Hi Sfero Katastrofov a wogye no tom! Dɛn na wunnim nea wonyɛ?
  Demiurge abarimaa no de serew buae sɛ:
  - yiw ha na me dwene, se wobebo ama me amansan a edi hɔ no? Gye tom - ɛbɛyɛ serew Emmanuelle!
  Abeawa demiurge a ɔhyɛ bikini no kae sɛ:
  - amansan foforo biara a woabo no de haw foforo ba! Wɔn mu no, abɔde no wɔ ɔhaw ahorow pii araa ma ɛsɛ sɛ wofifiri pii sɛnea ɛbɛyɛ a ateasefo ani agye na wɔrenhu amane. Na wɔ ha no, nokwarem no, ɛho da so ara hia sɛ wususuw afifide ho. Wɔte ase nso, na ɛnyɛ dɛ sɛ wobedi!
  Sphero de abufuw kae sɛ:
  - nndane wo ho!
  Emmanuelle teɛɛm sɛ:
  - ma Hypertheoplasm nka yen ho!
  Na abeawa no danee ne ho wɔ wim, wosow ne nan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ fɛ no. Na afei ne fã a ɛwɔ fam no de awotwe no bae, na nsoromma kuw no nyinaa hyerɛn.
  Demiurge abarimaa no de ne ti too fam, na ne ntini a ɛwɔ ne honam ani a ɛda adagyaw a ɛte sɛ Apollo a ɛtwetwe kɔ akyiri no so no retu. Na nsɛm ho amanneɛbɔfo no baa mu te sɛ chocolate a wɔde ahyɛ mu. Na amansan bɔfo no nne mu da hɔ yiye:
  - a eye kesee, ampa. Nanso ebia yɛbɛyɛ biribi ama wɔn a wɔte okyinnsoromma Asase so no?
  Emmanuelle de serew kae sɛ:
  - a etumi ba titire no! Nanso, wunim, yɛrentumi nna yɛn ho adi pefee wɔ okyinnsoromma yi so. Nkurɔfo wɔ wɔn ankasa kwan na ɛsɛ sɛ wodi wɔn akyi!
  Sfero de ne ti too fam sɛ:
  - a esi pi se eye nokore! Nanso ankorankoro fam no, yɛda so ara betumi ayɛ adepa!
  Nyamewa abeawa no de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so.
  - Yiw, ɛno nso yɛ nokware! Nokwarem no, sɛ wode eyi di dwuma a, wuntumi nnye akyinnye!
  Demiurge abarimaa no kae sɛ:
  - ɔbaa kokodurufoɔ, akokoɔdurofoɔ na ɔyɛ ɔdefoɔ bi reyɛ mmerɛw wɔ afiase: Maria Kolesnikova! Ɔpowee sɛ obefi ɔman no mu na wɔde no too afiase. Baabi a wɔyɛ no basabasa na wɔyɛ no ayayade. Ɛsɛ sɛ wɔyɛ nneɛma bi na ama ɔdeduani a ɔfata yi anhu amane!
  Emmanuelle de ahopere sii so dua sɛ:
  - teɛ! Na akyinnye biara nni ho sɛ yɛbɛyɛ saa ara!
  Sfero de serew kae sɛ:
  - bekyere no afiri afiase, na yebema no ahennwa wo yen nsoromma ahemman no mu baako mu!
  Demiurge abeawa no penee so sɛ:
  - bɛyɛ nea ɛteɛ yiye na ɛyɛ anigye!
  Abarimaa demiurge no hyerɛn ne nan ase a ɛda hɔ kwa a na ɛda so ara te sɛ mmofra de no, na ɔtoo dwom sɛ:
  - ma animuonyam nka yen ho daa! Yɛn Agya Man no wɔ ahoɔden kɛse!
  Emmanuelle de serew bisae sɛ:
  - a wobetumi aka se Demiurge Anyame no wo Agya Asase?
  Sfero de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - ampa se, wobetumi aka saa! Adwene a ɛne sɛ Ɛna Man no yɛ sɛnkyerɛnne kwan so de!
  Ɛno akyi no, abarimaa no ne abeawa no de wɔn nan a ɛda hɔ kwa, a ɛyɛ tan, na ɛyɛ ntini, de wɔn nan sii wim, na ɛmaa anyinam a ɛreworo so nyinaa bɔɔ, na wɔde nne koro kae sɛ:
  - ma ennye sedee yeka no! Momma yɛn pɛ nyɛ!
  . TI A ƐTO SO 1.
  Maria a na ɔwɔ afiase no, wɔhwehwɛɛ ne nipadua mu bere nyinaa na wɔhaw no. Ná Shmon yɛ ayayade a ɛte saa no mu biako . Wɔde no too polisifo mmarima baanum anim. Afei awɛmfo mmea baanu puei. Wɔhyɛɛ aduruyɛ nsateaa a ɛyɛ tratraa a wɔde rɔba ayɛ na woyii ababaa no adagyaw, na afei wofii ase hwehwɛɛ nipadua no mu a na aniwu anaa ahonim biara nni mu.
  Na ɛnyɛ eyi nko, nokwarem no. Wɔamma Maria aduan a enye koraa: soup kuruwa a nsu a nkyene kakra wom ne kabege ahaban bi a ɛsensɛn mu, ne paanoo asinasin. Ababaa bi a ofi aduan a ɛte saa mu mu duru so atew pii: ne honam ani ne nnompe. Bio nso, wɔde rɔba mpoma boroo no wɔ ne nan ase a hwee nni so, na wɔhyɛɛ no ma ɔbɔɔ pɔmpɛ no, te sɛ akoa bi a ɔwɔ tete Roma.
  Maria huu amane kɛse, na wɔhwehwɛɛ no na ɔbrɛe. Wɔhyɛɛ no ma ɔdaa mpaboa a onni mpa so wɔ ntaaboo a ɛda hɔ kwa so, na anadwo de kɔla bɔɔ ne kɔn mu te sɛ akraman, na wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn kyekyeree no wɔ ɔfasu no ho.
  Ababaa no yɛɛ abofono kɛse bere a awɛmfo a wɔhyɛ rɔba nsateaa a ɛyɛ tratraa no nsa bɔɔ no wɔ mmarima no anim no, na bere koro no ara mu no mmarima no hwɛɛ, serewee na wɔyɛɛ aseresɛm a ɛyɛ kasafĩ no.
  Nea ɛka ho no, na ɛsɛ sɛ meyɛ adwuma pii na na abeawa no nipadua yare na ɛyɛ yaw kɛse.
  Na ɛnyɛ eyi nko, nokwarem no, eyi ... Awɛmfo mmarima no piapiaa Maria koko ne ne yafunu bere nyinaa. Na ɔbɔɔ afunumu no akuturuku.
  Nanso Maria Kolesnikova ampa abaw, na wansrɛ mmɔborohunu.
  Ɔsɔre tiaa wɔn a wɔkyeree no no, na ɔtraa hɔ, a obiara ntumi mmɛn no na ɔyɛ ahantan.
  Na awiei koraa no, woyii ne ntade bio na wɔde no too adagyaw mu wɔ asotwe dan bi mu. Na ɛhɔ na awɔw a efi awɔw mu akata afasu no so. Na Maria Kolesnikova gyinaa fam na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa, bruu esiane awɔw nti. Ná ɔyɛ teateaa, na na ne nipadua dompe biara da adi. Nea ɛka ho no, wonyaa esiam foforo maa no: woyii ne ti nhwi. Na afei ɛkame ayɛ sɛ na ne ti nhwi ayɛ fitaa koraa, na na adwumayɛfo bi atwitwa ne ti nhwi a ɛyɛ bruu.
  Ababaa no huu amane te sɛ Zoya Kosmodemyanskaya. Ná nsukyenee so a wɔda no te sɛ nea wokum wɔn ho. Afei ɔbɛda adagyaw na srade nnim ampa. Na enti Maria de ne nan a ɛda hɔ kwa kɔɔ hɔ, huu amane, huu amane, nanso ɔkuraa mu.
  Mpofirim ara, kanea bi a wɔde hwɛ ade bi guu ne so wɔ esum koraa mu. Na ɔmaa afiase hɔ deduani a ne ho nni asɛm na ne ho yɛ nnompe no hyerɛn, faako a ɔman anidanfo a ne ho yɛ abɔgyesɛ na ne ti nhwi ayɛ fitaa no somaa no no.
  Maria susuwii sɛ ɔreyɛ nsusuwii hunu. Abarimaa bi a ɔda mpaboa a ɔhyɛ ntade tiaa puei wɔ n"anim. Wɔ ntade tiaa akyi no, na abarimaa a ne ti nhwi yɛ fitaa na ne ho yɛ fɛ yiye no nhyɛ hwee. Bere koro no ara mu no, abarimaa no honam ani a ɛda adagyaw no de dade a wɔde ayɛ ntini ahorow no, ne ntini ahorow no mfonini a ɛyɛ nwonwa no bɔɔ.
  Ɛwom sɛ ɛte sɛ nea wadi mfe dumien anaa dumiɛnsa de.
  Abarimaa no tenee ne nsa bisaa Maria sɛ:
  - a worehu amane?
  Ababaa no de serew buae sɛ:
  - a eboro so mpo!
  Abarimaa no de ne nan a ɛda hɔ kwa, mmofra de, na ɛyɛ fɛ yiye no bɔɔ asotwe dan no mu nsukyenee nnua no so na ɔkae sɛ:
  Afei w"amanehunu no aba awiei! Fa me nsa na di m"akyi!
  Maria de ahopopo bisae sɛ:
  Woyɛ Awurade bɔfo anaa?
  Abarimaa no wosow ne ti wɔ ɔkwan a enye so.
  - Daabi! Mene Onyankopɔn!
  Ababaa no de ahodwiriw bisae sɛ:
  - Ade Nyinaa so Tumfoɔ!?
  Sphero de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so.
  - a ɛkame ayɛ sɛ Ɔyɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ!
  Maria de ahodwiriw bisae sɛ:
  - nti na woma nnipa hu amane?
  Abarimaa no de serew buae sɛ:
  - Efirise mennbo mo Asase. Me nko ara na metumi de wo akɔ m"amansan no mu. Na ɛhɔ na wobɛyɛ m"ahemmaa!
  Ababaa no de ahopopo bisae sɛ:
  - Na se mepo a?
  Sphero de serew buae sɛ:
  - a mfasoo biara nni so se wopo. Sɛ ɛbɛdaa adi sɛ woayera afi asotwe dan no mu a wunhu hwee a, w"afiasehwɛfo a wɔyɛɛ wo ayayade pii na wɔkɔɔ so traa hɔ no bo befuw kɛse. Eyi nkutoo fata sɛ wugye m"akyɛde no tom!
  Maria de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - ebia woaka no yie! Sɛ mepa hokwan yi a mede bɛtɔ were a, anka mɛyɛ ɔkwasea koraa.
  Sfero piapiaa Maria Kolesnikova nsa denneennen na ɔde serew kae sɛ:
  - afei fa anammɔn bi di m"akyi!
  Na nea edi kan no, abarimaa a ɔte hɔ daa no nan a ɛda hɔ kwa na ntini wom no sii anammɔn, na afei ababaa bi nan a ɛyɛ tratraa a abubu, a awɔw no ayɛ bruu no.
  Na bere tiaa bi akyi no, Maria tee nka sɛ ne ho yɛ hare a ɛyɛ nwonwa, na ɔhyew a ɛyɛ anigye sii asotwe dan no mu awɔw a ɛte sɛ nsukyenee no ananmu.
  Ɔne Onyankopɔn-Ɔbɔadeɛ a ɔyɛ abofra a enni ano no de ahopere de ahoɔden a ɛreworo so.
  Ná Maria yɛ obi a ne ho yɛ fɛ na n"ani gye paa. Otumi yɛɛ nea ɛte sɛ nea entumi nyɛ yiye - sɛ obefi afiase no afasu no mu! Na afei, na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa, a na wɔtaa de rɔba nnua boro no rekɔ wiase foforo mu.
  Na saa na anansesɛm no baa awiei. Na ababaa no huu ne ho wɔ ahemfie bi a ɛyɛ fɛ na ɛyɛ nwonwa yiye a wɔde sika kɔkɔɔ, abohene, ne aboɔden abo afoforo ayɛ mu ntama a ɛyɛ hyew na ɛyɛ frɔmfrɔm so.
  Maria huu ne ho wɔ ahwehwɛ kɛse bi anim. Asomfo no tow nkatanim a ɛda adi pefee guu ne so. Ɛkataa ababaa bi nipadua a ɛyɛ tratraa a afiase a wɔde no abrɛ no, a akuru ne akisikuru akata so.
  Sphero kae sɛ:
  - na mede ɔhemmaa foforo firi hell brɛɛ wo!
  Ná mmeawa no ho yɛ fɛ yiye, na na wɔn anim yɛ nkumaa, ɛkame ayɛ sɛ ɛte sɛ mmofra. Mfonini ahorow no yɛ tratraa na ɛyɛ ntini. Na ntade no yɛ agude nhama kɛkɛ, na ɛkame ayɛ sɛ ɛkata nufu ne asen a ayɛ ma, ne mpaboa a ɛwɔ asen a ɛkorɔn nso. Wɔ nnipa a wɔn ho yɛ fɛ yiye ho no, na ɛsono wɔn aso nkutoo wɔ wɔn aso mu, a wɔn nsusuwii te sɛ ɔkraman de, ne wɔn su a mfomso biara nni ho, a abusuakuw a wɔn ho yɛ fɛ a ɛyɛ nwonwa yi adom soronko no ka ho.
  Wɔ wɔn akyi no, na Maria te sɛ nnompe araa ma, wabrɛ, na ne mpampam apue te sɛ nneduaban mu ɔdeduani de, na na ne nufu atutu koraa. Ababaa nipadua ayɛ srade, ne nsa ne ne nan ayɛ teateaa, te sɛ ne kɔn. Na akuru, ɔhwe ho nsɛnkyerɛnne, ne sigaret hyew mpo a wɔadum, wɔ ne nipadua so.
  Na ne ti a wɔayiyi ne ti nhwi ayɛ fitaa, a akuru ne akisikuru wɔ so, na ɛma Maria yɛ te sɛ nea ne ho yɛ hu kɛse mpo.
  Sphero de serew de ne ti too fam.
  - Yiw, wo te se Auschwitz deduani! Nanso mma nsuro! Elves no wɔ nkonyaayi aduru bi a ɛbɛsa w"akuru na ama woayɛ ababaa a ne ho yɛ fɛ koraa!
  Maria de serew kae sɛ:
  - adɛn nti na wo ankasa nnyɛ no?
  Demiurge abarimaa no de ahotoso buae sɛ:
  - Efirise ewo se elffo nso ye adwuma! Na wɔwɔ ayaresa adwuma mu, awuranom akɛse!
  Elves no too dwom wɔ nnwontofo kuw mu sɛ:
  Yetumi sa nyarewa
  Sa, aseresɛm, gye me di, akuru biara ...
  Sɔhwɛ ahorow, anum pɛ a wɔde ma, .
  Esiane sɛ elffo no anuonyam kɛse nti!
  Na wɔde Maria faa asa no so, kɔɔ dan a edi hɔ no mu. Ababaa no nantew kapet no so, na ɔtee nka sɛ ɔrehuruhuruw a ɛyɛ anigye. Ná ɔregye n"ani kɛse.
  Na ha na na ɔwɔ ɔtare bi a nsuo a ɛyɛ huam ahyɛ mu ma mu. Wɔde adesoa guu ɔbea deduani no mu wɔ hɔ.
  Elf mmeawa pii fii ase de biribi a srade wom na ɛyɛ hua a ano yɛ den na ɛyɛ tart paa srasraa no.
  Maria de anigye bɔɔ n"ano. Yiw, na ɛyɛ nwini kɛse.
  N"akuru, n"akuru, n"akuru, ne hyew, fii ase sae ankasa wɔ yɛn ani so. Na were no fii ase yɛɛ sɛ nea ɛyɛ kumaa.
  Maria mpo de anigye too dwom;
  Ná ɔyɛ abeawa a ɔyɛ komm na ɔbrɛ ne ho ase, .
  Mesoo dae sɛ menya m"ankasa me fie!
  Enti mmofra serew sen sonorous, .
  Enti na ɔsebɔ no ayɛ mmerɛw wɔ kwae mu!
  
  Ná mepɛ afuw a abere a asomdwoe wom, .
  Sika kɔkɔɔ nsɔe a ɛyɛ fluff!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a worenhu ayayade no daa, .
  Na sɛ na atamfo biara nni hɔ!
  
  Nanso ɛha na Tatarfo ntua no ba, .
  Na nansoaa a wɔayɛ no dede a ɛyɛ dede!
  Wiɛ, ɛhe na mowɔ hussar akofo dɔm bi;
  Dɛn na agye din wɔ ne ntam?
  
  Ɛhe na knights no wɔ, moyɛ abran, .
  Nanso dɛn nti na ahobammɔ biara nni hɔ?
  Yɛn kurom a ɛyɛ biako no ni;
  Hann a ɛyɛ hyew a ɛte sɛ hellgya a ɛredɛw!
  
  Wɔde me kɔ kɔndua no mu a meda mpaboa, .
  Ɛnam cones, nkorabata ne steppes so!
  Na wɔde mpire twitwa wɔn akyi, .
  Hwɛ sɛnea ɛyɛ den sɛ wobɛsi apini wɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn mu!
  
  Ɔtamfo no de ahama bɔɔ abeawa no kɔn, .
  Ɔpiaa ne ho na ɔpɛ sɛ ɔbɔ ne menewa!
  Ha wɔ sultan bɔne no ahemman mu, .
  Mifii ase yɛɛ roasting game!
  
  Mfiase no, mihuu amane wɔ afuw mu, .
  Ná nkotoku no na ɛhyɛ akutu a ɛyɛ yaw no!
  Nanso ɛyɛɛ nhwiren fɛfɛɛfɛ, .
  Ne nyinaa akyi no, otumfoɔ Nyankopɔn a ɔyɛ ɔyamyefo!
  
  Ɛha na Awurade ani gyee ho;
  Wɔde me kɔɔ seraglio!
  Ɛhɔ na metee mmarima ahoɔden nka, .
  Mifii ase sɔɔ nwura no nyinaa ani!
  
  Hu animguase a ɛte saa
  Fa nipadua a ɛyɛ dɛ sen biara no di gua!
  Ɛyɛ papa sɛ wubegyina nneɛma a ɛho hia mu ano, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a m"ankasa me maame rendome!
  
  Nea ɛretwɛn wɔ ɔkwan no awiei no, minnim
  Ehu onyin ne owudifo no!
  Nanso baabiara nni hɔ mma ɔhohwinifo wɔ soro, .
  Nea aka ara ne sɛ wubesu denneennen!
  Maria too dwom yie paa. Ɔyɛ nnwontofo a ɔyɛ adwumaden a wakɔ amammuisɛm mu. Na, nokwarem no, elf mmeawa no boaa no. Na obiara wɔ nne a ɛte saa bere a wɔto dwom ka ho no.
  Afei wɔde nkonyaayi aduru titiriw bi hohoroo Maria ho. Na wɔmaa no sɛ onni akutu a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ dɛ yiye a ɛwo ne nufusu a wɔayam wom. Afei wɔmaa no nsuo a ɛfiri nnuaba a na ɔnnim mu sɛ ɔnom.
  Ɛno akyi no, Maria tee nka sɛ ne ho mu yɛ duru a ɛyɛ nwonwa, ɔdae wɔ mpa no so pɛɛ.
  Elves no de kuntu a ɛyɛ hyew kataa no so. Na ahonim deduani no faa no na ɔde ne ho kɔhyɛɛ anisoadehu ahorow a ɛyɛ nwonwa mu.
  Na ɛbɛdaa adi sɛ na ɛyɛ nwini kɛse.
  Maria wɔ dae mu danee abeawa kumaa paa, ɛkame ayɛ sɛ abeawa.
  Ɔnantew sare a na ne kɔla yɛ kɔkɔɔ no so. Ná abeawa no nan da hɔ, nanso na ɛyɛ fɛ yiye. Na sare no kanyan anigye nka wɔ ahoɔfɛ no nan ase a ɛda hɔ kwa no mu.
  Maria too dwom mpo sɛ:
  Sɛ ɛware wɔ kwan no so, sɛ ɛware wɔ kwan no so a, .
  Jump stomp na tu mmirika...
  Ɛno ne ebia, ebia...
  Ɛyɛ yie, ɛyɛ yie, ɛyɛ yie
  Ɛno nokwarem no. Ɛno nokwarem no...
  Wubetumi akɔ Afrika!
  Nanso ɛnyɛ akokɔsrade ano!
  Na oh, wɔ Afrika no mmepɔ wɔ hɔ, ɛno ne sorokɔ a ɛte saa, .
  Na oh, wɔ Afrika no, nsubɔnten no trɛw yiye ...
  Ah, asukɔnkɔn akokɔsrade, .
  Ah, sperm whale, .
  Oh, na akɔre a ɔyɛ ahabammono no nso!
  Oh, na akɔre a ɔyɛ ahabammono no nso!
  Abeawa no too dwom saa na ɔhwɛɛ n"akyi. Na Afrika kwae ahorow wɔ hɔ ampa. Na ɛyɛ fɛ wɔ baabiara. Nhwiren no yɛ akɛse na ɛhyerɛn, mframa no ayɛ ma wɔ ne hua mu. Na biribiara yɛ fɛ ma ɛyɛ nwonwa. Bonsu no rehuruw aforo nnua no. Na wɔn dua ware na ɛyɛ den yiye.
  Na banana no nso renyin. Na nea ɛsõ sen saa koraa, nea wɔtaa tɔn wɔ sotɔɔ ahorow mu no.
  Maria san too dwom anigye so;
  Yɛwɔ kwae mu wɔ wuram bonsu asase so, .
  Baabi a banana yɛ ahabammono no, nnipa a wodi nnipa akuwakuw!
  Ná ɛsɛ sɛ yedi po no so nkonim, .
  Wɔ ahoɔden a ɛyɛ hyew a ɛte saa mu!
  
  Russia hyɛɛ yɛn sɛ yɛnkɔ - .
  Du baabi a equator yɛ amena!
  Wiɛ, dɛn ne Onyankopɔn Baako na ɛnyɛ Baako, .
  Na yɛwɔ atopae bɛboro biako!
  
  Wɔsomaa akwampaefo nkumaa kɔɔ ɔko, .
  Wɔkae sɛ ɛyɛ adwumayɛ ho ntetee ara kwa!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a obiara bɛyɛ abarimaa a ɔwɔ akokoduru, .
  Ahoɔden a rɔke akɛse de di dwuma no rekɔ so ntɛmntɛm!
  
  Mede afiri tuo tow tuo wɔ botaeɛ no so pɛɛ - .
  Mede khaki paint kunkum akofo no!
  Wɔrentumi nsan yɛn Ɛna Man, .
  Pindos ne asisifo afoforo!
  
  Agyaman no ahyɛde a ɛyɛ abufuw a ɛte saa - .
  Sua sɛnea wobɛko te sɛ gyata a ne ho yɛ den, abarimaa!
  Na sɛ ɔkannifo kɔkɔɔ no na ɔde ahyɛde no mae a, .
  Mma nyɛ ɔkwan a ɛyɛ awerɛhow a wɔfa so yɛ ɔkwasea!
  
  Ɛha na nsateaa bi ahyew n"afono denneennen, .
  Ɔda so ara nni nwi a ɛyɛ den biara!
  Nanso mesom Ɛna Man, gye me di bere tenten, .
  Ɛho nhia sɛ wususuw wimps mmabun ho!
  
  , Mau -mam abusuakuo no na ɛkataa so , .
  Wonni peaw, na mmom atopae a wɔde tow atopae!
  Nea ɛbɛyɛ na yɛayɛ ho mmuae no, yɛbɛbɔ dade akuturuku, .
  Russiafo wimhyɛnkafo befi soro bɛboa!
  
  Wɔ Russia no, ɔkofo biara fi mmoa adididaka mu, .
  Akokoaa no de ne nsa rekɔfa tuo no!
  Na di ntuafoɔ dɔm no so nkonim, .
  Ɛdefa anwensɛm a bard no too no mu nnwuma akɛse ho!
  Maria too dwom na ɔserewee. Ntuafo bɛn na woreka wɔn ho asɛm? Ɛte sɛ nea mprempren Russia ankasa rebɔ mmɔden sɛ obegye Ukraine, na ɔko no akɔ so afe a ɛto so abien. Ebia, efi Wiase Ko II - a ɛso sen biara wɔ asraafo dodow a wɔde wɔn ho hyɛɛ mu no mu, ebia sɛ ɛtwetwe kɔ so a, ɛbɛyɛ nea mogyahwiegu wom sen biara.
  Maria guu ahome denneennen na ɔtoo dwom, na ɔkaee wiase a ofii hɔ nkyɛe no:
  Me kurom, sika a wɔde srɛsrɛ ade, .
  Me maame man, woabɔ dam!
  Na adwene no bɛyɛɛ ketewaa ntɛm ara. Bio nso, Afrika nyɛ ne kurom. Na nokwarem no, m"ani nnye ho ankasa sɛ wohyɛ bikini biako na wo nantew a woda mpaboa te sɛ aboa a ɔyɛ keka no. Na baabi nso nneɛma akɛse rekɔ so.
  Maria san de anigye too dwom, bio nso, fii ɔbarima din mu, Belarus anwensɛm kyerɛwfo kɛse ne bard Oleg Rybachenko ɔdɔ ho asɛm:
   Nnyigyei a ɛte sɛ sanku a ɛyɛ nwonwa, gye, .
  Meto dwom, akokoduru, menyɛ komm!
  Wɔmfa wax na ɛyɛ akuturuku a ɛko no, .
  Yɛbɔ mmɔden sɛ yebenya hann - kwan a ɛkɔ hann no mu!
  
  Nyankopon de yarewa de nnipa ayayadee - .
  Ogya a efi hell mu hyew nnebɔneyɛfo no!
  Mepɛ sɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ no bɛyɛ adamfo, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛrenyɛ den saa!
  
  Kristo bɛba, nokwarem no, ɛrenkyɛ, .
  So awerɛhow no befi hɔ saa bere no, gye me di?
  Mma abufuw mmu w"ani, .
  Bɔne, ahofadi, ɛyɛ mmɔbɔ nso!
  
  Mempɛ sɛ menantew line - .
  Mempɛ sɛ mɛyɛ obi a bɔne nni me ho!
  Nneyɛe a ɛyɛ anifere ye sen biara
  Dɛn ne asaawa a ɛnyɛ mfonoe koraa!
  
  Ɔkae sɛ ɔko biara rensi paradise, .
  Na bɔne bɛyera, enye ama obiara!
  Dɛn na nkrabea yɛ?
  Yɛrehwɛ nsakrae foforo kwan!
  
  Sɛ wobɛtena ase daa - ɛyɛ fɛ yie sɛ wobɛhunu
  Nanso sɛ́ wobɛtra ase a bɔne nni mu no kyerɛ sɛ wobɛma afifide ayɛ!
  Ɔsraani panyin no bɛdɔ ɔko no denneennen, .
  Ne nyinaa akyi no, wɔ ɔsatu bi a wɔde bɛko atia asraafo mu!
  
  Agya man, ɔsraani bi kurom, .
  Ɔde kanea ma no - march!
  Ahonhommɔne a wɔn ho ntew aweredi, .
  Wobɛma wɔn ɔkofo wɔ wɔn sẽ mu!
  
  Momma yɛmfa ayamye apontow nwie ɔko no, .
  Momma yenni aduane, anom - momma yensaw!
  Ne nyinaa akyi no, yɛn knights no nwu da, .
  Na ɛnyɛ aniwa no na ɛbɔ asɛmfua no, na mmom aniwa no!
  
  Ɛwom sɛ, dɛn na ɛsɛ sɛ yɛyɛ wɔ wiase a asomdwoe wom mu?
  Wubetumi asi ahemfie wɔ hɔ!
  Na monhyira ɔsom no so mma sanku, .
  Laurel nyaa abotiri!
  
  Nanso ewiase foforo bi wo ho - nim
  Baabi a akofo nso nyin!
  Abarimaa no twe tank bi wɔ pon no so, .
  Na sɛ ahɔho no ba yɛn nkyɛn nso ɛ?
  
  Mfa no sɛ ɛnyɛ mmerɛw
  Hyɛ wo ntini mu den, ma w"adwene nyɛ den!
  Yɛn Russiafo nim sɛnea wɔko, .
  Bere a ɔbɔfo panyin no dae mpofirim no!
  Maria bɔɔ abɛn na ɔde abufuw bɔɔ ne nan a ɛda hɔ kwa, a ɛte sɛ abeawa, a wɔasen no so na ɔkae sɛ:
  - Yiw, Russiafo nim sɛnea wɔko, nanso wɔne henanom? Ɔko a wɔne anuanom dii, ne Kain kwan - wei yɛ nokwarem no aniwu! Na ɛnsɛ sɛ eyi ba!
  Abeawa no faa no na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no bubuu nnuaba bi a ɛda sare no so, na ɛno akyi no ɔtow guu n"ano kɔkɔɔ a sẽ fitaa ayɛ mu ma no mu. Ɔde ne nsa twitwiw na ɔbobom sɛ:
  - Damn osuo ɔtweaseɛ no!
  Na ɔserewee bio, too dwom a agye din a ɛfa nnipa onuanom adamfofa ho, a Lev Leshchenko too no:
  Yɛn nyinaa kyerɛɛ ade wɔ sukuu mu, na yɛkae saa adesua dedaw a ɛfa Kievan Rus ho no wɔ yɛn tirim
  Na Ortodɔksfo nim wɔn a wonmmisa Dɛn ne Rus asubɔ wɔ Khreshchatyk .
  
  Fuck, Nkoafo! Shit, Slavs!Muscovites and Kievans So yɛbɛkyɛ yɛn kurom ne wo So wubetumi de aprɛm akyerɛ wo yere Khokhlushka
  
  ?abom, mfe ahasa no nyinaa dedaw Na mo dumpling a cherries ayɛ no yɛ nea m"ani gye ho kɛse
  
  G * d, Slavs! Shit, Slavs!Muscovites and Kievites So yɛne mo bɛkyɛ yɛn kurom?So wubetumi de tuo
  akyerɛ wo yere Khokhlushka?
  M'ani begye ho sɛ mɛdɔ no...
  
  Me ne wo bom bubuu infidel no bere nyinaa Na ataman biako na edi yɛn anim kɔɔ eyi mu Afei na yɛn ani nnye kakra wɔ atamans no ho Nanso yɛyɛ amemene atamfo a yɛde spite yɛn
  
  G * d, Slavs! Shit, Slavs!Muscovites and Kievans So yɛne wo kyɛ yɛn kurom So
  wubetumi de tuo
  akyerɛ wo yere Khokhlushka?Mɛpɛ sɛ mɛdɔ no ... Me koma nyinaa mu!
  Na Maria sui. Yiw, bere bi wɔ hɔ a na USSR nkurɔfo yɛ nnamfo, na mprempren ɔko kɛse bi afi ase. Na ɔko yi nni awiei.
  Ɛha na gyata no puei sɛ ɔrebɛhyia abeawa no. Afrika aboa kɛse bi.
  Maria huu no bere a etwa to koraa, na ɛkame ayɛ sɛ ɔhwee no. Ɛkame ayɛ sɛ onnyae na ɔyɛɛ nwini. Ɔtee sɛ sɛ woanhinhim a, ɛnde ebia aboa no rentow nhyɛ so.
  Gyata no hwɛɛ no na mpofirim ara ɔde onipa nne bisaa no sɛ:
  "So wone Maria a ɔbɛyɛɛ akraman hemmaa no?"
  Abeawa no de serew buae sɛ:
  - a wobetumi aka saa! Ɛwom sɛ wonnya nhyɛɛ me abotiri wɔ aban kwan so de!
  Gyata no wosow ne ti nhwi. Na na ne serew no yɛ onipa ankasa, na na ne sẽ yɛ nnam na ɛsõ. Bere koro no ara mu no, na wontumi mfrɛ no ɔbɔnefo. Aboa no wosow ne dua bisaa sɛ:
  - wo ani gye aberewa ho?
  Maria de serew buae sɛ:
  - yiw, ampa ara m'ani gye ho! Wɔ afiase dan a wɔatew wɔn ho no, na eyi nkutoo ne anigyede a yɛn a yɛyɛ nneduafo mmea no de gye yɛn ani!
  Gyata no bɔɔ ose sɛ:
  - hwan na onnye ti adamfo, nanso ne ho ye sedee ye cool paa!
  Abeawa no serewee na obuae sɛ:
  - wo yen man mu no, mmuaee a eda adi paa: pot-bellied and bald dictator! Nanso wɔ wo wiase no mu no, ebetumi aba, misusuw sɛ akwan biara a wobɛfa so!
  Aboa tumfoɔ no de ne ti too fam, na ne ti nhwi a ɛyɛ sika kɔkɔɔ no tu.
  - Aane! Ɛno ne nea na misusuw sɛ wobɛka. Ɛwom sɛ wɔakyerɛ eyi de, nanso akokɔ a ɔko. Na asɛmmisa a ɛto so abien ni: dɛn na onipa a ɔwɔ akokoduru sen biara suro, na ohufo a otwa to no, mmɔ ne abɔgyesɛ mpo!
  Maria de ahopopo buae sɛ:
  - Wiɛ, menim mmuaeɛ a ɛwɔ wei ho - ahonim! Onipa a ɔwɔ akokoduru sen biara mpo suro no, na ohufo a otwa to no nni no kɛkɛ!
  Leo sii so dua sɛ:
  - a eye nokore nso! Na mehyɛ nyansa sɛ fa fencing ho adesua!
  Abeawa bi a ne honam ani yɛ den, elf puei wɔ Maria anim, ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ fɛ yiye no bɔɔ sare no so. Na okura nkrante a wɔde dade a ɛhyerɛn ayɛ wɔ ne nsa mu, na wɔde abohene, abohene ne emerald ayɛ ne nsa.
  Ɔkotow Maria bisae sɛ:
  - a woasiesie wo ho se wobeko?
  Abeawa a ofi wiase foforo mu no de serew buae sɛ:
  "Memfaa nkrante nko da!"
  Elf no de ahodwiriw bisae sɛ:
  - saa ne sedee? Wiase bɛn na wufi?
  Maria de awerɛhow buae sɛ:
  - Asase! Afe 2023 fi Kristo awo mu!
  Elf abeawa no serewee na ɔkae kɛse sɛ:
  - yiw, menim wo okyinnsoromma yi! Mente ase kɛkɛ sɛ nea enti a wubu obi a ne ho nni asɛm a Onyankopɔn abɔ no asɛnnua mu, na mpo wode wo kalenda sie fi n"awo?
  Abeawa no pɛe sɛ obua, nanso nkrante a ɛyɛ fɛ yiye a wɔde abo a ɛsom bo ayɛ puei mpofirim wɔ ne nsam. Maria de ne sekan yɛɛ kurukuruwa na ɔkae sɛ:
  - mehunu akodee pa! Na nea ɛyɛ nwonwa no, emu duru yɛ hare, te sɛ ntakra!
  Elf no de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so.
  - a yebetumi ayɛ! Yɛn ho akokwaw wɔ mu paa! Elffo nnipa akɛse no ahintasɛm!
  Maria de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mmoa fii sare no so akuturuku na ɔtow guu abeawa a ne honam ani yɛ den no so. Ɔtwitwaa no wɔ wimhyɛn mu a na ɛnyɛ den sɛ ɛbɛyɛ no afã anan na ɔbɔɔ ose:
  - betumi ayɛ saa?
  Maria de serew buae sɛ:
  "Kan no, na mintumi mfa me nansoaa a ɛda hɔ kwa ntow nneɛma anaasɛ mepaapae nnuaba mu. Na afei metumi ayɛ no anwonwakwan so ne anwonwakwan so, a ɔhaw biara nni ho. Nti...
  Elf no serewee na obuae sɛ:
  - wo ne yen hemmaa! Seesei wo ho yɛ den na wo ntɛmntɛm te sɛ yɛn, na wubetumi de wo nansoaa abubu nnuaba. Nanso eyi nnɔɔso. Yehia mfiridwuma nso.
  Maria de serew too dwom sɛ:
  - adesamma wo dade mfiridwuma.
  Akyinnye biara nni ho sɛ ɛho hia na mfaso wɔ so kɛse...
  Wiɛ, ɛyɛ anigye kɛse ma me - folk anwonwade, .
  Apon so ntama no yɛ mpaboa a wɔn ankasa boaboa ano na ɛyɛ ntɛmntɛm!
  Elf no wosow ne nsateaa na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  Nkonimdie nnye bɔne - enhia sɛ yɛka sɛ, .
  Nanso ɛsɛ sɛ yɛnoa bɔɔl no nso...
  Bɔɔl, bɔɔl, bɔɔl, aduannoa!
  Bɔɔl, bɔɔl, bɔɔl, aduannoa!
  . TI a Ɛto so 2.
  Maria nyanee. Ná ɔnte nka da sɛ n"ani agye na ne ho yɛ foforo te sɛ dae yi akyi. Wɔ ne fam no, mmeawa a wɔyɛ elf a wɔde wɔn nan a ɛda hɔ kwa a wɔatwitwa wɔn nan reyɛ komm no de ahwehwɛ bi a wɔde aboɔden abo ne aboɔden abo a wɔntaa nhu ayɛ bae.
  Maria san hwɛɛ ne ho bio na wanhu. Ná abeawa kumaa bi a onnii mfe aduonu, ne honam ani yɛ den yiye, na ne ho yɛ fɛ soronko rehwɛ no denneennen. Ná ne ti nhwi ayɛ kurukuruwa kakra na ɛhyerɛn te sɛ sika kɔkɔɔ ahaban.
  Wora no bɛyɛɛ tan, kɔbere. Na abeawa no ntini te sɛ cast, dade, a mfonini a emu dɔ wɔ so.
  Na ɔno ankasa ho yɛ den araa ma, na ɔdaadaa na ne ho yɛ hu bere koro no ara mu araa ma ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wɔde kyerɛwdua bɛka wɔ anansesɛm mu anaasɛ wɔde kyerɛwdua bɛkyerɛkyerɛ mu. Nyamewa ankasa, te sɛ adwumfo a wɔn ho akokwaw a wofi Tete Hela bere so adwuma.
  Maria yɛɛ biceps, na ɔhunuu ntini ko a seesei ɔwɔ - dadeɛ waya kɛkɛ. Na ɔbɔɔ abɛn sɛ:
  - Wow! Dɛn na mabɛyɛ!
  Elf mmeawa no de serew bisae sɛ:
  - a wo ani gye ho!
  Maria de anigye a efi komam buae sɛ:
  - Pa ara!
  Mmirikatu a ɛyɛ fɛ yi mu nneɛma a ɛyɛ fɛ no tweet sɛ:
  - a woye pɛyɛ
  Woyɛ pɛyɛ
  Efi serew so kosi nsa a wɔde yɛ ade so
  Nea ɛsen ne nyinaa no, ayeyi!
  Maria de n"ani kyerɛɛ mmeawa no na ɔde ahotoso buae sɛ:
  - hia se woba ahobrɛaseɛ sɛdeɛ ɛbɛyɛ yie! Na nmmisa!
  Elffo pii foforo hyɛn asa no so. Na mmeawa ahoɔfɛfo no fii ase de aduhuam ne ngo petepetee kan afiase hɔ deduani no nipadua a na ayɛ ntini na ɛyɛ den no.
  Maria ani gyee anigye ho ankasa. Wɔde ahoɔden twitwiw ne nipadua no.
  Esiane sɛ na kan deduani no abɛyɛ abeawa nti, obisae sɛ:
  - Ebia, ma mmarima no nhye me hyew!
  Abaawa panyin no de ne ti too fam.
  Mmabun baanan a wɔn ho yɛ fɛ na wɔn ho yɛ den a wɔhyɛ ntade tiaa ne mpaboa nkutoo na wɔhyɛn asa no so. Na wɔn ho yɛ fɛ yiye, nanso na wɔyɛ mmofra dodo, na wɔn ho yɛ fɛ ntra mfe dunsia, na wɔ wɔn anim a wɔn ho yɛ fɛ te sɛ mmeawa no, na nhwi biako mpo nni hɔ.
  Maria de ahodwiriw bisae sɛ:
  - adɛn nti na monni mmarima a wɔanyinyin?
  Abaawa panyin no buae nokwarem sɛ:
  - mmarima elf nyinaa te se a wonni abɔgyesɛ, nnipa mmabun, wɔnyɛ mpanyin afe so, wɔn honam ani tew, ɛyɛ torotoro, te sɛ mmofra de. Wei ne yen abusua - daa mmofra, fɛfɛɛfɛ na anigyeɛ!
  Maria serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - fa baako so no, wei ye papa! Nanso ɔkwan foforo so no, aberante no remfa nsɔe mmɔ me da!
  Matron panyin no kae sɛ:
  - a yewo mmaa a eboro mmarima so mmɔho apem. Enti, yehu sɛ mmarima dɔ ho ayɛ na. Nanso wo ɔhemmaa no rennya ɔhaw biara wɔ saa asɛm no ho!
  Ahemman no mu mmarima nyinaa wɔ wo som mu.
  Maria de ne ti too fam.
  - ma wonnya me nipadua nyinaa aduru.
  Mmabun no fii ase yɛɛ adwuma. Wɔde anigye kɛse na ɛyɛɛ saa. Na wɔn nsa a ɛyɛ ahokokwaw no maa abeawa-ɔhemmaa no mogya bowee. Na n"ani gyee ho yiye. Nkate a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ nwonwa ara kwa, wimhyɛn a ɛkɔ paradise.
  Na Maria de anigye too dwom;
  Yɛyɛ Komsomol asɔremma - komunism mmabea, .
  Yɛko tia atamfo te sɛ akɔre...
  Ɛtɔ mmere bi a, revanchism ho serew tu, .
  Wɔ awɔw bere mu no, mmeawa no nan da hɔ!
  
  Yɛpɛ sɛ yɛbɔ Fuhrer no anim, .
  Yɛwɔ ahoɔden sen asono ...
  Yedi nkonim wɔ ɔdɔ ne agumadi mu, .
  Ɛwom sɛ dɔm no de abufuw tow hyɛ wɔn so de!
  
  Obiara rensiw mmeawa no kwan, .
  Ne nyinaa akyi no, yɛn ahoɔden te sɛ dade akuturuku ...
  Yebetumi akum asraafo mpo, .
  Na yɛbɛbɔ Hitler denneennen wɔ penny no mu!
  
  Komunism bere no bɛba, .
  Na Poma a enni ano no bɛma yɛn ahoɔden ...
  Yɛrennu yɛn ho esiane nkwa Lada nti, .
  Migye di sɛ agya man no bɛfefɛw nnansa yi ara!
  
  Mmarimaa ne mmeawa ko
  Ɔkwampaefo bi a ɔmma mpaboa kɔ ntua no so...
  Yɛde afiri a wɔde tow tuo bubu atamfo no ma agye din, .
  Wɔnam nhwɛso so di anim!
  
  Osu ɔtweaseɛ no tow hyɛ yɛn so wɔ animtiaabu so, .
  Nanso mmeawa no de akokoduru boroo no ...
  Momma yɛnbɔ hell akoa no sẽ, megye di
  Yɛbɛtetew ɔbarima a ne ti nhwi ayɛ fitaa no mu asinasin!
  
  Wɔ Russia no, baabiara nni hɔ mma wɔn a wɔyɛ mmerɛw, .
  Ɛrenkyɛ yebenya biribiara a yɛpɛ, .
  Wɔ tumi a ɛhyerɛn sen biara no din mu no, .
  Kerubim bi a ne ntaban yɛ sika kɔkɔɔ wɔ yɛn atifi!
  
  Adamfofa kɛse bɛba aman no mu, .
  Wɔn a wɔne tumi ko no nim...
  Ɛna Man, anigye, ahofadi, .
  Na ɛrenkyɛ na paradise aba amansan yi mu!
  
  Abeawa no da mpaboa wɔ awɔw mu, .
  Adɛn nti na ohia mpaboa sɛ Lada yɛ honhom ...
  Homeland nyinaa fi ano kosi ano, .
  Ɔkɔre yɛ abarimaa, ɛnyɛ akokɔ ba!
  
  Owia rehyerɛn denneennen wɔ wiase, .
  Sika kɔkɔɔ a mframa a ɛyɛ hyew wɔ mu...
  Nkonimdi bɛba wɔ May, 1999 mu mframa a wɔde apetepete so no mu.
  Na nnkasa dummy - yɛ komm!
  
  Yɛyɛ mmabaa - Svarog mmabea kɛkɛ, .
  Hena na ɔbɔɔ Asase no ne Abusua...
  Na ɔmaa akofo no ahofadi, .
  Prɛko pɛ a wɔsan kanyan amansan adwene no!
  
  Wɔ Russia no, baabi a ɛtrɛw wɔ hɔ ma mmeawa, .
  Wɔ awɔw mu no wɔhyɛ bikini nkutoo...
  Woyɛ Perun ayeforo no muni Komsomol, .
  Gye me di, ɔhaw biara remma abufuw mu!
  
  Wɔ Yesu ne Svarog Din mu, .
  Maria, Lada Anyame no maame...
  Ɔko maa Stalin ne Onyankopɔn
  Na mmabarima a wɔyɛ papa no nso!
  
  Yɛn werɛ remfi tumi a Yesu yɛe no, .
  Hena na ɔkɔɔ asɛnnua no so maa Russiafoɔ...
  Na ɔdaa adwinni kɛse adi
  Bere a da a ɛto so abiɛsa no ɔsɔree wɔ ɔdɔ mu no!
  
  Perun yɛ Onyankopɔn Aprannaa kɛse, .
  Gyae nyankontɔn a hann a ɛhyerɛn...
  Yɛde nokwaredi bɛsom demiurges no, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a asraafo a wɔyɛ adwumaden no bɛhyɛ anuonyam!
  
  Mmabaa no nufu hyerɛn wɔ poppy kɔla mu, .
  Ne nufusu te sɛ October frankaa...
  Na baabi a ɔkraman atirimɔdenfo bi bom, .
  Nanso yɛyɛ mpataku mmea esiane biribi nti!
  
  Ɔpaa Fritz ntua a ɛbaa baabi a ɛbɛn Moscow no, .
  Ɛwom sɛ na Hitler yɛ anifere ne anifere de ...
  Wɔ apam mu no, wohu Fuhrer no ne Satan, .
  Sare yɛ mmerɛw wɔ awɔw bere mu sen kapet!
  
  Nanso awɔw bere mu no, mmeawa no mpa mpaboa wɔ sukyerɛmma mu, .
  Dɛn nti na wohia mpaboa, fur coats ne casing ...
  Komsomol mufo nsuro awɔw, .
  Ebia wɔwɔ honhom a ɛyɛ hu sen biara!
  
  Dɛn ne yɛn ahoɔden - dɔnhwerew nnipa, .
  Momma yɛnyɛ anyame a yɛn bo afuw kɛse...
  Na nnipa a wugye di sɛ wɔnyɛ bɔne, .
  Otumi tow nkɔnsɔnkɔnsɔn pii gu!
  
  Wɔ ɔdɔ mu no, mmeawa na wɔyɛ nwini sen biara
  By the way, wɔwɔ kraman kwan ...
  Mmabaa tu mmirika a wɔda mpaboa wɔ sukyerɛmma mu
  Nsisi a wɔde adifudepɛ di asinasin!
  
  Owia hyerɛn de hyɛ komunism anuonyam
  Komunism anuonyam nti Rus nhwiren...
  Na abeawa no ti nhwi ayɛ kurukuruwa, .
  Nkonimdi buee akontaabu a enni nnyinaso!
  
  Yɛsɛee Wehrmacht a ɛbɛn Stalingrad, .
  Na wɔkyerɛɛ sɛ adesuakuw a ɛkorɔn sen biara no ara kwa ...
  Yɛde yɛn Maame Man Russia anuonyam, .
  Abeawa no bɛwosow ne nan ase a ɛda hɔ kwa no wɔ n"ani so!
  
  Wohwɛ yiye na wo ne abeawa a onni mpaboa ntɔkwaw, .
  Ɔyɛ fɛ, te sɛ nantwi a ne ho yɛ den ...
  Te sɛ nhene a wɔapete prɛko pɛ nwansena, .
  Na wɔbɔɔ no akuturuku wɔ ɔtamfo no yafunu nan ase!
  
  Wiɛ, dɛn na wubetumi ayɛ yɛn mmeawa no, .
  Wɔn wɔ ɔhwe, gye me di, poke a efi asono hɔ...
  Na Rus gyinabea fi afeha kosi afeha, .
  Ɔman kɛse a enni awiei!
  
  Dɛn nti na Russia mmeawa hia mmarimaa?
  Sɛ wɔbɛwo asubɔnten bi a wɔyɛ abran ...
  Na atamfo bɛhwe ase, gye akraman dan di, .
  Nya anim rabid ɔbɔnefo!
  
  Wɔ Yesu ne Svarog din mu no, .
  Faako a Onyankopɔn Fitaa no bɔɔ amansan no ano no, .
  Momma yenni move-dog ansa na ɔko no aba, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a asraafo dɔm bɛba ansa na ɔko no aba anɔpatutuutu!
  
  Afei yɛbɛfa no na yɛabɔ ɔtamfo no, .
  Wɔ mmeawa no home ase, a wɔn nan da hɔ...
  Enti na ɛyɛ mum akyi a ɔkasa tiaa katu, .
  Na sɛ biribiara a - fa poker ka ho!
  
  Sɛ Stalingrad anyɛ yiye no, wubetumi ahu
  Mmabaa a wɔwɔ hɔ no de ɔko a emu yɛ den mae ...
  Ɛwom sɛ nim kakra sɛ ahoɔfɛ yɛ ahohorabɔ de, nanso .
  Ɛnyɛ film ne ko " Pleboy "!
  
  Yɛn mmabaa nyinaa betumi - wunim
  Kɛse, ɛyɛ den sɛ ɛmo...
  Bere a wɔyɛɛ mfonini wɔ pon so nkutoo no, .
  Na afei yɛbɛtwe ring no so pɛɛ!
  
  Yɛrennya nkwa mpo wɔ ɔko no mu, .
  Na megye di sɛ yɛbɛhyɛn Berlin aseresɛm so...
  Ankyɛ na mahu sɛ mɛtra ase wɔ komunism ase, .
  Momma yennya sukyerɛmma a ɛrehuruhuruw!
  
  Abeawa no ani gye mmirikatu a ɔmfa mpaboa nkutoo ho, .
  Sukyerɛmma a ɛreworo so no ma ne nan ase yɛ nwini dɛdɛ...
  Nwansena tu fa sukyerɛmma a awɔw wom no mu, .
  Fuhrer ɔkofo a ɔwɔ funnaka mu!
  
  Ne tiawa mu no, yebedi nkonim, minim no yiye
  Momma yɛnyɛ asomdwoe wɔ amansan nyinaa mu...
  Nhwiren daa amansan no ano, .
  Esiane sɛ n"ahoɔden wɔ akodi mu a ɛnsakrae nti!
  
  Sɛ Svarog ne Kristo Awurade ba a, .
  Awufoɔ a wɔwɔ ɔdɔ mu nyinaa bɛnyan Rod...
  Efisɛ wuram owu ahum akuwakuw no bɛba awiei, .
  Na abɔde bɛtra anigye a enni awiei mu!
  
  Afei tu kɔ nnipa koma mu Lada, .
  Biribiara bɛyɛ fɛ wɔ nea enni ano...
  Gye, ɔkofo biara nim akatua, .
  Yɛn Russiafo yɛ nea wontumi nni yɛn so nkonim wɔ akodi mu!
  Ampa, ɛha na Maria kyeree ne ho sɛ ɔresusuw sɛ ɔsan frɛɛ ne ho Russiani. Na ebia ɔnyɛ Russiani koraa. Ne man no di tumi wɔ ɔkwan a ɛfata so, nanso nokwarem no, ɛhyɛ Russia tumi ase. Na daakye yɛ nea ɛyɛ kusuu. Ɔko a wɔne Ukraine rekɔ no adu n"afe a ɛto so abien mu dedaw. Na bere a ɛbɛba awiei no nnim. Na wɔrehwie mogya pii agu. Na na entumi nyɛ yiye wɔ Belarus anaa Russia biara sɛ wobefi kuw bi a anibere wom na ɛyɛ kɛse a wɔde ko tia ɔko ase. Nea ɛne no bɔ abira no, ntawntawdi no mu yɛ den ara kwa.
  Na nnipa awerɛhow renya nkɔanim ara kwa. Ofii afiase hɔ wɔ March mu, bere a biribiara nnya mmae no. Na ɔman no daakye mu nna hɔ. Na afei wabɛyɛ ɔhemmaa.
  Na onhu amane, na mmom n"ani gye. Na elffo nkumaa a wɔn ho yɛ fɛ bɛn ara ni. Mmofra anim dodo ara kwa. Nokwarem no, nipadua no yɛ ntini na ɛyɛ nsensanee, ɛntaa mma sɛ nipadua mu nkɔsofo a wɔwɔ nnipa mu betumi anya ntini a ɛte saa. Wow...
  Maria serewee na osusuwii sɛ: sɛ afei wayera afi asotwe dan no mu, na ebia n"afiasehwɛfo no bɛtu wimhyɛn akɔ mu kɛse. Nanso esiane sɛ Maria Kolesnikova ntumi mpue wɔ Asase so baabiara nti, ɛda adi kɛse sɛ wobesusuw sɛ ɔman anidanfo a ne ho yɛ abɔgyesɛ na ne ti nhwi ayɛ fitaa no nkoa na wokum no. Na amu no ahintaw. Wiɛ, wɔbɛyɛ dede bi, na afei ebia wɔn werɛ befi Maria Kolesnikova. Anaasɛ ebia ɛnte saa.
  Ebia ɔbɛyɛ Jeanne d" Arc a ɔto so abien ? Anaasɛ Zoya Kosmodemyanskaya na ɔkyerɛwee. Wiɛ, nokwarem no, wɔmaa nea etwa to no nyaa nkɔanim a ɛboro so. Ebia esiane sɛ wɔ Soviet bere so no na nkurɔfo nni ɔbarima ne ɔbea nna ho akɔnnɔ, na na abeawa bi a ɛkame ayɛ sɛ ɔda adagyaw a wadi bɛyɛ mfe dunan a ne nan da hɔ wɔ sukyerɛmma mu no yɛ ɔbarima ne ɔbea nna ho sɛnkyerɛnne kɔkɔɔ bi nti?
  So wɔbɛyɛ sini bi afa Maria Kolesnikova ho!? So ɛbɛyɛ ɔman anidan no ho sɛnkyerɛnne. Anaasɛ wɔn werɛ befi ne ho, te sɛ mmabaa afoforo mpempem pii a wonni din? Sɛ nhwɛso no, mmeawa dodow a wowuwui wɔ nnommumfa mu wɔ yaw mu, na wɔde wɔn nso dii wɔn mpaboa wɔ sukyerɛmma mu, nanso obiara nnim wɔn din.
  Awurade akwan nyɛ nea wontumi nhwehwɛ mu. Na Ɔbɔadeɛ Nyankopɔn bɛyɛɛ abarimaa a wadi bɛyɛ mfe dumien a ɔhyɛ ntade tiaa ne nan a ɛda hɔ. Ná ɛte sɛ nea ɛyɛ nwonwa yiye.
  Nanso ɔtetee no fii deduani mu bɛyɛɛ ɔhemmaa.
  Maria de nkate too dwom;
  Nnipa no gyina hɔ wɔ nnipadɔm a wɔayɛ komm mu, .
  Wɔde abeawa bi a ɔhyɛ ntade a ɛyɛ den rekɔkum no...
  Nnɛra na ahengua bi wɔ hɔ, ɛnnɛ scaffold wɔ hɔ, .
  Adɛn nti na mo nkurɔfo resɛe ɔhemmaa no!
  
  Oh ahene, ahene, ahene...
  Ɛda adi sɛ, abeawa bi a ɔhyɛ braids...
  Nanso, wɔantumi anbubu ɔhemmaa no, .
  Ɛwom mpo sɛ ɔda mpaboa wɔ sukyerɛmma mu de, nanso .
  
  Oh ahene, ahene, ahene
  Nkonimdi frankaa ne torobɛnto...
  Wɔhyew abeawa no nan ase a ɛda hɔ kwa no, .
  Wɔ awɔw bere mu no, ɔte sɛ ɔbea hiani!
  
  Na ma ɔkwasea bi nkɔ so nka
  Princess asetena yɛ mmerɛw na ɛyɛ anigye...
  Ɔnam sukyerɛmma mu a ɔda mpaboa
  Adwuma a ɛyɛ den saa!
  
  Oh ahene, ahene, ahene
  Hann ne ahotoso folk ...
  Ɛnnɛ ɔhemmaa no abubu koraa, .
  Scarecrow te sɛ turo bi...
  
  Oh ahene, ahene, ahene
  Feats wo hene ...
  Sɛ wɔantumi anni ɔtamfo no so nkonim a, .
  Enti woagye dimmɔne koraa!
  
  Ɔhemmaa no de mpire bɔ no denneennen, .
  Afei wɔtwee no kɔɔ soro wɔ rack no so...
  Wɔabu no fɔ sɛ onwu a ɔda adagyaw, .
  Na fa drills tutu nnompe no nyinaa mu!
  
  Oh ahene, ahene, ahene
  Nkurɔfo nni ahofadi bio...
  Ɛda adi sɛ, sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛpam abɔnefo no afi asase so no, .
  Woyɛ onuonyamfo dodo!
  
  Oh ahene, ahene, ahene...
  Ti no tu kɔe!
  Ɛwom mpo sɛ wɔyɛ bruu de, nanso ne titiriw no, wɔyɛ zero, .
  Scarlet wohwie mogya gui!
  Maria too dwom saa, na ne sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ no trɛwee yɛɛ serew a ɛyɛ dɛ.
  Mmabun no de wɔn nsa twitwiw no yiye, na wɔde tumi a ebi mmae da bɔɔ no sobo.
  Afei Maria huruw sɔre. Na afei na ɛsɛ sɛ onya fencing ho adesua.
  Abeawa bi a ɔhyɛ mpaboa fitaa a ɔhyɛ bikini fii adi. Ná okura rɔba nkrante wɔ ne nsam. Abaawa panyin no de nkrante koro no ara hyɛɛ Maria nsa.
  Na ɔhemmaa abeawa no twitwaa mu, na ɔtee nka sɛ nsa no tumi yɛ nsakrae.
  Afei de na ne nipadua no nyɛ bɔne nsen elffo de no. Nanso wuhia mfiridwuma ne ahokokwaw nso.
  Na Maria a ofii ase ne obi a ne ho yɛ bruu a ɔhyɛ mprako dua tuu mmirika no tee nka ntɛm ara sɛ ne ho yɛ fɛre na ontumi nyɛ hwee. Ɔyɛ agile paa, mfiridwuma mu nimdeɛ ne agile.
  Na Maria wɔ adwene a ɛfa banbɔ ho wɔ ɔkwan a ɛkɔ akyiri so nkutoo. Enti, sɛ yɛbɛka nokware a, ɛnyɛ adwuma yiye koraa.
  Ná mmeawa baanu no nyinaa nni mpaboa, na na wɔn nan yɛ ahokokwaw na ɛyɛ fɛ. Na wotu ntɛmntɛm.
  Ɛha na Maria, sɛnea ɛbɛyɛ a anyɛ yiye koraa no, n"ani begye kakra no, ofii ase de aphorisms mae;
  Dodow a oguanhwɛfo no yɛ ayamyefo no, dodow no ara na ne kraman bo fuw, dodow no ara na ɔhene no yɛ brɛoo, dodow no ara na satrap no yɛ katee!
  Russia kasa nyɛ ɔman, na mmom ɔfrɛ ne asetra kwan!
  Obi a ɔyɛ mmerɛw hia Onyankopɔn sɛnea abofra hia Agya ne Ɛna, nanso bere a ɔrenyin no, ɔhwɛ adesoa no, na ɔno a watwe ne ho afi n"Awofo ho no, ɔbata ne yere ho - nyansahu ne ntease!
  Awerɛhosɛm ne sɛ, nyansa nyɛ nea ɛsom bo kɛse sɛ ahoɔden nni hɔ - ɛnyɛ den sɛ ogumadifo kwasea betumi amia nhomanimfo a n"adwene mu yɛ no naa sen biara no!
  Nokware no ne sɛ owu, a ɛnte sɛ ɔbea no, yɛ nokware bere nyinaa, na asetra yɛ atoro koraa!
  Eye sɛ wobɛtwitwa pɛnkoro sen sɛ wobɛdome mpɛn ɔha!
  Ahobrɛase yɛ nyansa nuabea! Ahohoahoa sɛe adwene!
  Ɛyɛ mmerɛw sɛ wobɛma ɔsebɔ ayɛ mmerɛw sen sɛ wobɛsan akyerɛkyerɛ otirimɔdenfo - wontumi ntete ɔkraman!
  Dodow a atamfo dɔɔso no, dodow no ara na ɔko no yɛ fɛ! Tow nsɛmfua kakraa bi - ɔko nyɛ agodie!
  Nsu a ɛtɔ gu po mu no sua sen kokoam dwumayɛni bi akataso!
  Ayayade mfiri no, te sɛ sanku a wɔde bɔ nnwom no, hwehwɛ ɔdɔ ne talente! Sɛ́ anka wobɛserew na woabɔ wɔn nsam nkutoo na wunya abubuw ne nusu!
  Yesu a ɔwɔ nguankuw no mu te sɛ daimond a ɛwɔ efĩ mu!
  Bere ne owudifo a onni mmɔborohunu sen biara, onnim mmɔborohunu biara na asɛmfua a wɔde akyɛ no!
  Ɔmanyɛfo a ne ho akokwaw, sɛ ɔka ntam mpo a, ɔkura ne din sɛ obi a onim nyansa no mu!
  Nantwinini ani gye mpire, nanso ɔmpɛ sɛ ɔbɛfuntum!
  Sɛ wubenya afuw pa a, ɛsɛ sɛ wudua afe mũ no nyinaa!
  Sɛ wuntumi nka a, nbɔ wo ho!
  Nea odi ɔsebɔ biako so nkonim no rensuro mpataa dumien!
  Kar nyɛ ade a ɛyɛ fɛ, na mmom ɛyɛ ɔkwan a wɔfa so de asotwe ma: ɔsoro ma kar polisifo, ahodwiragya ma sika kotoku, hell ma adwene mu asomdwoe!
  Sɛ́ wubedi mfomso no yɛ mfomso! Mfomso a worennye ntom no yɛ nsɛmmɔnedi!
  Onipa yɛ nea wontumi nhyɛ da - onipa ɔbea no yɛ nea wontumi nhyɛ da nkyerɛ mmɔho abien!
  Amanyɔsɛm, nea ɛnte sɛ skiing no, hwehwɛ sɛ wɔde sika kɔkɔɔ srade gu so!
  Ahoɔden ne nyansa, te sɛ okunu ne ɔyere, ma wonya osetie a wɔyɛ baanu baanu nkutoo!
  Sodifo a ne ho yɛ den rendua atamfo pii nsen sɛnea obetumi aboaboa nnamfo ano da!
  Sika yɛ atɛntrenee akraman no ntaban!
  Ahwɛyie; ennye asem a ewo ahufo, na mmom akokoduru - ma anibiannaso!
  Awufo nkutoo na wonni atoro, na afei sɛ wɔyɛ wɔn a wonnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ nkutoo a!
  Gyidifo bɔne wia nipadua - obi a onnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ pa wia ɔkra!
  Adwuma a atosɛm nnim te sɛ tank a pɛtro nnim!
  Nea ɔyɛ mmɔborohunu boaboa ahoɔden ano, atirimɔdensɛm yɛ mmerɛwyɛ ho sɛnkyerɛnne!
  Ne nyinaa akyi no, nyansa ne ahantan yɛ nneɛma a ɛne ne ho nhyia!
  Ɛwom sɛ nsateaa ne fã ye sen biako de - adwene ne fã ye sen biako!
  Obi a ɔyɛ ɔdehye de ne nkwa to asiane mu - ɔhɔho a ɔyɛ abofono!
  Ɛnsɛ sɛ ɔkannifoɔ no yɛ dɛ - wɔbɛtete no! Nanso ɛnsɛ sɛ ɛyɛ nwononwono - wɔbɛtetew mu !
  Ɛyɛ den sɛ wobɛnya anhwea wɔ sare so - sene sɛ wobɛkyere no!
  Insidiousness ye akodeɛ a ɛyɛ mmerɛw - meanness yɛ akodeɛ a ɛyɛ aniferefoɔ!
  Ɔde nnamfo di dwuma - talente harnesses atamfo - genius!
  Ɔhwe a wɔbɔ no brɛoo no te sɛ nea wɔabɔ no!
  Ɔsahene no ahwɛyiye te sɛ nsateaa a ɛwɔ ne nsateaa mu, ade titiriw, nanso ɛrensi nea aka no ananmu!
  Mmara ne ahonim ntam a wopaw - obi a odi nokware bepe, ennye ahobammɔ nko!
  Ɛnyɛ den sɛ wubenya ɔbo a ayow wɔ po ase sen ɔmanyɛfo a odi nokware!
  Akokoduru ma ahoɔden mmɔho abien, nnaadaa mmɔho anan!
  Ɔbran a wabrɛ yɛ mmerɛw sen abofra a ɔyɛ foforo!
  Nsa yɛ ɛna, ti yɛ agya - wɔbom rennyae nkonimdi nyisaa!
  Obiara a obebu asraafo no animtiaa no, ɛsɛ sɛ oguan ntɛm!
  Wɔ ɔko mu no, akokoduru ne atirimɔdensɛm kɔ! Wɔte sɛ ayeforo ne ayeforokunu a wɔwɔ nkabom a edi nkonim mu!
  Ahemman ahorow a ɛrenya nkɔanim te sɛ samina a ɛrehuruhuruw, na pɛsɛmenkominya di so nkutoo!
  Ehia sɛ wɔde mogya gugu nkonimdi aba no so na wɔde afunu hyɛ mu!
  Ahemman a ɛhyɛ nniso a ɛdwene afoforo ho ase te sɛ ɔbabun akyi dompe, dodow no ara na ɛsõ, dodow no ara na ɛyɛ den!
  Composure ma nkonimdie - nea hardening ye ma dade!
  Awɔw a ɛyɛ nsukyenee a efi ɔko mu ba no nyɛ bɔne saa sɛ ɛma wo koma yɛ nwini a! Sɛ w"amemene yɛ nwini a, ɛyɛ asiane!
  Mmɔborɔhunu te sɛ nkannare, ayamhyehye te sɛ shashel - tew wo koma ho fi eyi ho na fa akode kata so: mmɔborohunu, abufuw, abufuw!
  Adwene ma yɛyɛ ahufo, anibiannaso ma yɛyɛ afunu!
  Ɔko yɛ adeyɛ - a ɛte sɛ ɔhyew! Mogya yɛ pɛtro, afunu yɛ fango, will yɛ sulfur! Na ogya dum afiri no di nkonim!
  Nipadua ne adwene sɛ okunu ne ɔyere, wo nkonimdi abien abien, nkutoo yɛ obonin!
  Ɔsahene a ne ho akokwaw yɛ soronko wɔ nnwom hyehyɛfo a ne ho akokwaw ho efisɛ n"adwinni ahorow a ɛyɛ nwonwa no ma wusu bere nyinaa!
  Sɛnea mmara kyerɛ no, otirimɔdenfo: ɔpɛ a enni ano ne adwene a anohyeto nnim!
  Nokwaredi yɛ adwene a wɔpaw, nnaadaa yɛ amansan nyinaa de!
  Ɔkwan bɛn so na ɛsono chess wɔ amammuisɛm ho?
  Wɔ chess mu no agoru no yɛ pɛ, nanso wɔ amammuisɛm mu no, atumfoɔ no wɔ ti fi ase bere nyinaa!
  Wɔ chess mu no, bere ho nhyɛso wɔ hɔ wɔ agoru no awiei, nanso wɔ amammuisɛm mu no, ɛwɔ hɔ bere nyinaa!
  Wɔ chess mu no, wofi wɔn pɛ mu bɔ afɔre, nanso wɔ amammuisɛm mu no, wɔhyɛ wɔn bere nyinaa!
  Wɔ chess mu no, wɔsan hyehyɛ asinasin no nnidiso nnidiso, nanso wɔ amammuisɛm mu no, bere biara a atumfoɔ no pɛ!
  Wɔ chess mu no wuntumi nsan nnye moves, wɔ amammuisɛm mu no wɔyɛ no wɔ turn biara mu!
  Sodifo no a nneɛma a ɛnyɛ nneɛma atwa ne ho ahyia no te sɛ ɔbo a ɛwɔ tebea a ɛyɛ bɔne mu, bo no bɛkɔ fam na akyinnye biara nni ho sɛ ɛbɛyera.
  Ahengua no, nea ɛnte sɛ mpa no, nnipa a wɔyɛ mmerɛw nkutoo na wɔkyɛ!
  Obiara betumi adi nkonim, ɛnyɛ pii na wobetumi de nidi adi nkogu!
  Ɛyɛ papa sɛ wubewu ɔbran sen sɛ wobɛtra ase sɛ ohufo!
  Nea ɛyɛ abirabɔ ne sɛ, ɛyɛ onipa honam fam mmerɛwyɛ na ɛma otumi yɛɛ sɛ Onyankopɔn! Sɛ bonsu no nsa atenten a, anka ɔremfa poma da!
  Nnipa nneyɛe bɔne ma nkɔso na ɛma yɛbɛn tumi nyinaa so tumi! Ohufo bi na ɔyɛɛ - akode, ɔkwasea - ntwahonan, mmerɛw - krane, ɔdidifo - obi a ɔde ne ho hyɛ akisikuru mu, obi a ɔpɛ apɛde - wimhyɛn, obi a wafono - sini, obi a ɔpɛ sɛ ohu nneɛma pii - Intanɛt, sadist - a dynamo a ɛyɛ den! Ade bɔne bi da ade kɛse biara a wobehu akyi! Base pasions - a wɔama so ɔkwan a wɔfa so yɛ adwuma!
  Sɛ Adam anyɛ bɔne a, anka ɔne n"asefo bɛyɛ soronko wɔ anantwi a wɔyɛ adwuma ho wɔ sɛnea wotumi kasa nkutoo mu!
  Bere ne ɔtemmufo a ɔwɔ botae sen biara - ɛma nsɛm ma obiara na ɛda adanse no adi!
  Improvisation yɛ nkonimdi ho axiom! Nhwɛso no ne nkogudi ho nkyerɛkyerɛmu!
  Wɔda so ara tumi de kɔmputa tua nyansa a wonni ho ka, nanso ɔkwan biara nni hɔ a ebetumi asi akokoduru ananmu!
  Wɔ ɔko mu no, ohufo nyansafo so wɔ mfaso sen ɔkwasea akokodurufo!
  Esiane sɛ awufo ntumi nko nti, ɔsraani a wawu yɛ ɔsraani bɔne bere nyinaa!
  Ɔko yɛ sukuu pa, nanso sɛ wudi mfomso a, worensan nyɛ sɔhwɛ no bio!
  Nokwaredi nkutoo nnɔɔso sɛ ɛbɛsom ɔman no, nanso biribiara ntumi nsi nea enni hɔ ananmu!
  Nanso, obiara a onnim sɛnea ɔbɛkyerɛ asetra ho anisɔ no rentumi nhyia owu sɛnea ɛsɛ!
  Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wobedi nneɛma abien adifudepɛ ne nkwaseasɛm no so nkonim, ɛwom sɛ wɔtaa de kan no a enni hɔ no ka nea etwa to no ho de!
  Maria Kolesnikova na ɔkyerɛw no fɛfɛɛfɛ, te sɛ tete ɔkasafo kɛse. Na nokwarem no, aphorisms akyi no, wubetumi ato dwom. Na ɛwom sɛ na ɔhemmaa abeawa no fifiri rehyerɛn dedaw, te sɛ nea wɔde ngo a ɛyɛ den apete no de, nanso ɔfaa no na ɔde atenka kɛse too dwom a ɛyɛ dɛ. Na ne nne yɛ nwonwa ara kwa;
  Ɛtɔ da bi a, whim yɛ atirimɔdensɛm - fortunes nyɛ nuabeanom, .
  Ne nyinaa akyi no, ɔkofo no annya anigye biara wɔ bere tenten a ɛte saa mu!
  Yɛyɛ saa agodie kɛse a wonnim no asinasin, .
  Nea Onyankopɔn bɔɔ maa awia aduan!
  
  Nanso yebetumi ahu Ade Nyinaa so Tumfoɔ akyɛde ahorow no, .
  Ne nyinaa akyi no, wiase a atwa ho ahyia no rehuruhuruw wɔ wim!
  Nokwarem no, nkrabea bɛma agyan no ayɛ nnam, .
  Na mpo ɛyɛ anigye, efisɛ na Onyankopɔn nyɛ hwee!
  
  Ne nyinaa akyi no, anigye yɛ mmerɛw, te sɛ supɔw, .
  Awerɛhow ne amanehunu po no mu!
  Na ɔbarima a ɔfɛre ade no yɛ ankonam saa
  Ɛnyɛ ahum a edi hene wɔ ne kra mu, na mmom wim tebea bɔne a ɛyɛ kusuu!
  
  Oh, ɛyɛ den sɛ wubehu wɔ nsoromma a ɛyɛ asiane no ase, .
  Wɔ nsoromma kuw Sagittarius mu sɛ wɔbɛwo no akɔ wiase fitaa no mu!
  Mesɔre te sɛ nightingale aspire to my dream, .
  Atwa serew, whim, anim a ɛyɛ kronkron no ho ahyia!
  
  Minnye nni, eyi bɛyɛ daa, .
  Ɔbarima bɛn ara ni, a wɔabu no fɔ sɛ ɔbɛyɛ ɔkraman!
  Na ɛhe na ayamye ne ayamye a nyansa wom wɔ, .
  Ɛnyɛ atɛntrenee ankasa - a ɛyɛ bere tiaa mu dae!
  
  Atirimɔdenfo, nyaatwomfo wɔ yɛn tumi wiase no mu, .
  Ɛtɔ da bi a wɔbɔ abɔmmɔ de ogya hyew biribiara!
  Nnipa akɔnnɔ rehuruhuruw te sɛ ahum, .
  Na ɛte sɛ nea nsisi ne akɔre twa ho hyia!
  
  Anyɛ yiye koraa no, mepɛ sɛ minya awia hann bi, .
  Sɛ́ wubehu sɛ apɔnkɔsotefo te ase!
  Nanso merehwehwɛ mmuae ketewaa bi a mede bɛba no, .
  Na ɛte sɛ nea obiara dwen ho!
  
  Oh he na wowɔ honhom kronkron
  Yiw, bere tenten ahe na wubetumi asuguare wɔ mununkum ase!
  Nkurɔfo wɔ aniwa ne aso, .
  Wotu wimhyɛn kɔ wɔn nkyɛn, na wonhuruhuruw wɔ nkuruwankuruwa mu!
  . TI #3
  Maria rebɔ ban ma ne koma tɔ ne yam . Afei wɔde no kɔɔ apɔw-mu-teɛteɛ dan mu. Ɛhɔ na wubetumi ayɛ wo ho hyew na woatete ntini ahorow. Na hwɛ sini bere koro no ara mu. Titiriw no, orcfo no reko. Saa mmirikatu yi yɛ animtiaabu koraa, na ɛyɛ abofono. Wɔ akyi no, orcs te sɛ ɔsebɔ, ano nkutoo na ɛte sɛ mmoa a wɔyɛ keka de.
  Na ɛnyɛ tete wiase a ɛte saa wɔ ha. Na television, ne radio, ne tank mpo wɔ hɔ.
  Sɛ nhwɛso no, wɔ elffo fam no, kar ahorow no yɛ fɛ yiye, nketewa, na ɛyɛ mmerɛw. Nanso Orcfo de, wɔyɛ akɛse, wɔyɛ ahinanan, na wɔyɛ mmerɛw. Maria de serew hwɛɛ ɔko yi.
  Elves ko a wɔmfa mpaboa da hɔ na wɔhyɛ bikini. Wɔn mu baanan wɔ tank ketewaa bi a ɛyɛ nnam a tuo a ne tenten tew wom mu. Ɛha no, atuo a wɔtow no te saa araa ma mmeawa no da adi pefee.
  Wɔwɔ ntini a ɛyɛ fɛ a wɔakyerɛw so, na mpaboa a wonni no fata nan no, na ɛno si wɔn nna ho akɔnnɔ nkutoo so dua.
  Mmabaa no reko na wɔn mu biako ni a ne din de onipa koraa Elena ka sɛ:
  - weinom ne orcs. Wɔn tank ahorow no yɛ nnaka a ɛyɛ abofono ara kwa. Sɛ enni akode no a ɛkɔ fam a ntease wom mpo. Eyinom yɛ mmerɛw koraa sɛ wɔbɛbɔ!
  Elizabeth de awerɛhow serewee de ne ti too fam sɛ:
  - betumi ayɛ nea ɛteɛ wɔ saa asɛm no ho! Nanso ɛyɛ yɛn mfaso.
  Na abeawa no tow tuo guu ɔtamfo no so, na ɔde ne nan a ɛyɛ fɛ a wɔasen no nsateaa a ɛda hɔ kwa no dii dwuma.
  Na ɛbɛdaa adi sɛ akutu a wɔbɔɔ no no yɛ nokware. Akorade no sɛee ork tank no abantenten kɛse no.
  Ekaterina nso da mpaboa, na abeawa a ɔda adagyaw fã a ofi elf ahorow no mu no faa no na ɔbɔɔ gyegyeegye, na ɔdaa ne sẽ akɛse paa na bere koro no ara yɛ fɛ na ɛnyɛ basabasa koraa adi. Ná eyi yɛ abeawa a ne ho yɛ fɛ a wɔntaa nhu ampa.
  Ɛwom sɛ nokwarem no, momma yɛnka sɛ elffo nyinaa, na ahoɔfɛ wɔ hɔ. Na eyi ne nea wɔn nkurɔfo agye din wɔ ho.
  Efrosinya, abeawa foforo a ofi mmirikatu yi mu a ɔte tank so kae sɛ:
  - ha, adwene wo, wo yen wiase, ma onini baako a, mmaa apem na ewo ho. Ɔkwan biako so no, eyi yɛ kɛse ma mmarima. Nanso ɔkwan foforo so no, eyi nso de ɔhaw ahorow ba! Titiriw ma mmeawa a wɔte hɔ daa!
  Catherine sii so dua, na ɔde ne nsateaa a ɛda hɔ kwa a ɛwɔ ne nan a ɛyɛ fɛ no mmoa tow tuo bio:
  - yiw, wei wo n'ankasa haw, na bere koro no ara mu no, charm! Enti ɛte sɛ nkrante anofanu. Nanso, sɛ abeawa fɛfɛ bi a ne honam ani yɛ den wɔ wo nkyɛn a, ɛnde eyi nso, momma yɛnka sɛ, ɛnyɛ bɔne!
  Elizabeth de anigye too dwom sɛ:
  Eye ma abeawa bi
  Nea ɛsɛ sɛ yɛka...
  Nanso ɛsɛ sɛ wɔyɛ, na wɔfa guy no, .
  Guy, guy, guy a wobɛfa!
  Guy, guy, ware wo ho!
  Na akofoɔ no serewee denneennen. Na wɔdaa wɔn tɛkrɛma atenten a ɛyɛ mmerɛw yiye adi.
  Orc bi fii aprɛm a emu yɛ duru a ɛyɛ kɛse mu tow guu wɔn so. Nanso akorade no tu twaam, enti elf Efrosinya danee tank no kɔɔ nkyɛn kakra.
  Ná eyi yɛ nkyekyem ankasa. Ná mmeawa no asi wɔn bo ankasa sɛ wobedi nkonim ɛmfa ho sɛ atamfo no sɔre tia wɔn. Na ɛsɛ sɛ yɛka sɛ orcs yɛ abɔde a wɔn ho yɛ nhwi na wɔn ho yɛ hare kɛse.
  Elena de serew kae sɛ:
  - Ebia ayayade a eye abofono paa ne bere a orc bi paw wo, na woda adagyaw na woakyekyere wo. Na ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛfew w"ano!
  Catherine de aseresɛm too dwom sɛ:
  Orc yɛ furry monster, kɛkɛ nsɛe no, .
  Sɛnea nniso no kyerɛ no, atuu biara!
  Da koro ma ngo nsenia biako, nkyene kakraa bi, .
  Na bobesa ne nam yɛ ahɔho nkutoo dea!
  Euphrosyne kasa tiaa eyi sɛ:
  - se wodi bɔta kuruwa baako a, wobɛyɛ teateaa sɛ kyɛnsee. Na ɛsɛ sɛ abeawa no yɛ obi a ne honam ani yɛ den na otumi wo elf ahorow a wɔn ho yɛ fɛ. So ɛnte saa?
  Elena serewee na ɔhyɛɛ no nsow, ɔtoo tuo foforo, de ne nan a ɛyɛ damn, sexy na ɛyɛ mmerɛw no nan ase a ɛda hɔ kwa no dii dwuma:
  - te sɛ nea meyɛ ɔhemmaa, .
  Onuawa a ɔto so abiɛsa no kae sɛ...
  Anka mɛyɛ ama agya-hene no, .
  Anka mɛwo ɔbran!
  Sɛnea ɛbɛyɛ na Elizabeth anya akokoduru no, ɔfaa na ɔtoo dwom, ɔdɔ foforo a ɛtoatoa so:
  Wɔ nsoromma atifi no yɛbɛtu afa okyinnsoromma yi so, .
  Owia a ɛhyerɛn no bɛhyerɛn...
  Akokoduru a hann mu elffo to dwom, .
  Ɛdan ɔbɔmmɔfo ma ɔyɛ agoru!
  
  Bere bɛyɛ nea ɛyɛ hu
  Baabi a aprannaa bi hyerɛn wɔ wiase nyinaa ...
  Apɔw-mu-teɛteɛ no nhwiren pii, .
  Nokwarem no, ahohuru bere reba!
  
  Bere bi bɛba, gye elfinism di, .
  Baabi a onipa biara yɛ demiurge.
  Yɛbɛhohoro nkekae a ɛwɔ orkshizma anim no afi hɔ, .
  Sɛ ɛho hia a, yɛbɛfuntum na yɛafuntum!
  
  Anyame a wɔhyerɛn bɛba wiase so, .
  Fa anigye ne serew brɛ elves...
  Yɛde miter bɛsra nhwi no , .
  Sɛ́ wubedi yiye wɔ anuonyam adwuma bi mu!
  
  Yiw, Elfia yɛ wiase man, .
  Elfinism asase kronkron...
  Abeawa a ɔda mpaboa tuu mmirika
  Ofi ayeforo bi a wɔde ama no mu!
  
  Yiw, dɔ ahoɔfɛfo Elfia, .
  Nea ɛde ɔbo bɔɔ dade ...
  Gye me di, nkurɔfo ani begye kɛse
  Wofi soro a wɔretow agu na wɔrehwie napalm agu!
  
  Nhwehwɛ anigye a Rod nka ho, .
  Ɔde ɔdɔ bɛma daa ...
  Wɔ ne nan ase wɔ Svarog ko no mu no, .
  Monsters mogya a wɔhwie gui!
  
  Abran man biara nni hɔ a ɛyɛ fɛ sen saa, .
  Ɛwɔ elves ne dwarves wɔ ranks no mu...
  Yɛne Agya Man no ayɛ biako daa, .
  Yɛbedi nkonim wɔ biara mu, hu ɔko no!
  
  Enti dɛn nti na elf ɔkofo no werɛ ahow saa, .
  Ne nyinaa akyi no, na wunim tumi a Svarog wɔ ...
  kanyan nkate pa, .
  Yɛn Lada dɔ ideal!
  
  Amansan no beye yie, gye me di - .
  Sɛ elfinism fi ase di tumi a...
  Yɛyɛ Svarog anigye mmofra - .
  Momma yenbubu Orkshism nyɛ quarks!
  
  Ɛrenkyɛ Asase no bɛhyerɛn, .
  Ɛrenkyɛ na nkonimdi kɛse aba...
  Na Yarilo bɛpue sɛ anuonyam owia, .
  na ɛbɛma obiara ahyerɛn!
  
  Momma yɛnnom nsa mma Fatherland guys no
  Sɛ Elfie bɛkɔ so ayɛ frɔmfrɔm daa...
  Sɛ wobenya akatua a enni awiei a - .
  Ɛno ho asɛm nyɛ aniwu sɛ wobɛda dae!
  
  Ma Elf no nkɔ soro nsen amansan no, .
  na Onyankopɔn serew bɛkyerɛ biribiara ...
  Ɛnam n"ahoɔden a ɛwɔ akodi a ɛnsɛe mu nti, .
  Yɛbɛda nnaadaa a ɛyɛ anifere sen biara adi!
  
  Ɛrenkyɛ owia no bɛhyerɛn kɛse
  Ahunmu bɛyɛ te sɛ adiwo...
  Enti hyew ogya no wo ho yɛ hyew kɛse, .
  Fa dade sew agyan!
  
  Na afei wɔde Lada Kɛse no dwom no, .
  Ɛno na ɛwoo anyame a wɔyɛ den...
  Yɛbɛtumi atwitwa wuram abusuakuo no, .
   Elfislavny ne nkrante mmabarima!
  Eyi ne sɛnea elffo a wɔn ho yɛ fɛ na wɔn ho yɛ anigye too dwom. Na wɔn nne, enti nightingale ne sexy. Sɛ wowɔ mmeawa a wɔte saa a, wubetumi adi asono no so nkonim pɔtee.
  Ɛsɛ sɛ wɔka sɛ wɔyɛ mmerɛw na wɔn ho yɛ fɛ yiye, wɔn ho yɛ fɛ na wɔdaadaa, wɔyɛ elf mmea a wɔn ho yɛ fɛ.
  Saa bere yi nyinaa, wimhyɛnkafo mmea nso reko wɔ wim. Akofo nnya nnyaa nkɔso te sɛ afeha a ɛto so aduonu biako yi. Wɔda so ara wɔ propeller engine ahorow mpo. Na akodeɛ - wimhyɛn aprɛm ne afiri a wɔde di dwuma. Nanso ɔkwan foforo so no, wimhyɛnkafo mmea a wɔn ho yɛ nwonwa wɔ hɔ a wɔreko wɔ wimhyɛnkafo no mu. Na nea ɛbɛyɛ na ayɛ mmerɛw ama wɔn sɛ wɔbɛko no, wɔda mpaboa na wɔhyɛ bikini.
  Albina yɛ ɔkraman a ɔyɛ nwonwa. Ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mia bɔton ahorow no so. Wimhyɛn aprɛm retoto.
  Na orcs wimhyɛn a wɔahwe ase no hyew. Na saa asono yi wɔ kar ahorow a ɛyɛ ahinanan yiye, emu yɛ duru na ɛyɛ mmerɛw.
  Nanso, ɛdan mmeawa nkutoo. Na wɔde anifere kɛse yi wɔn wimhyɛn fi akuturuku no ase.
  Alvina, elf abeawa foforo nso too tuo, denam ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mmoa so, na, ɔde gyegyeegye kae sɛ:
  Meyɛ elf kumfoɔ na tumi no yɛ sething
  Ɔsoro yɛ me fie!
  Ne hokafo no serewee na osii so dua, na ɔbɔɔ orc no gui sɛ:
  - yiw, nkokorafie no!
  Nokwarem no, wɔ wim no, akodi ahorow no kɔ so a egu ahorow. Nokwarem no, elffo tow orcs tuo gu fam, mpɛn pii sen sɛnea wɔyɛ nnipa a wɔn ho yɛ fɛ no ananmusifo.
  Nanso orcfo pii wɔ hɔ. Na eyi de ɔhaw ahorow ba.
  Maria Kolesnikova hwɛɛ sini yi na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - bɛyɛ papa sɛ wode guard spells bedi dwuma na woabɔ ho ban!
  Natasha, ɛno ne elf a na ɔyɛ Ɔko soafo wɔ Ɔhemmaa no ase no din, de ahopopo buae sɛ:
  - de adi dwuma akyɛ, nanso ɛnyɛ bere nyinaa na ɛboa! Orcs, trolls ne yɛn atamfo afoforo nso de nkonyaayi di dwuma, a nea ɛbubu arcane defense no ka ho!
  Maria tweet sɛ:
  - yiw, eye nokore! Nanso sɛ wosɔ nsu kronkron hwɛ nso ɛ?
  Natasha serewee na obisaa sɛ:
  - nsuo kronkron?
  Ɔhemmaa no ne kan deduani no sii so dua sɛ:
  - a eye nsuo kronkron ara kwa. Eyi yɛ adwene pa ara, na wɔ ɔko ankasa mu no, ɛdaa adi sɛ etu mpɔn!
  Ɔman Bammɔ Soafo a ne ho yɛ fɛ no de serew penee so sɛ:
  - Na deɛ wo anuonyam, ɛhia sɛ wobɔ mmɔden!
  Maria faa no na ɔde anigye kɛse too dwom, na ɔtee nka sɛ nhyɛso a ɛrehuruw wɔ n"ankasa mu;
  Meyɛ Soviet abirekyi abeawa
  Ɔde ɔdɔ yɛɛ adwuma na ɔfuntum mfuw ...
  Nanso aprannaa bi bɔɔ dede...
  Fasistni no tow hyɛɛ so, efisɛ baabi a ɛdɔɔso nni hɔ a obetumi de ama no!
  
  Mogyaframa afe a ɛto so aduanan biako a ɛyɛ hu.
  Hitler de nnipadɔm kɛse tow hyɛ wɔn so ...
  Ma Russiafo kɔsɛe nneɛma wɔ akuwakuw mu, .
  Akorade no repae - atuo rebɔ abɛn!
  
  Beae biara nni hɔ, ɛnyɛ bɔne sen saa sɛ wubehu wɔ ha, .
  Bere a ɛyaw ne ɔsɛe wɔ baabiara...
  abeawa no nni mfe aduonu mpo, .
  Nanso hwɛ ɛyaw ne ahokyere kɛse a atwa yɛn ho ahyia!
  
  Bɔne tow hyɛ fasistfo kurom so, .
  Tumi kɛse, atirimɔdenfo saa...
  Nanso migye di sɛ nea odi nkonim ne komunism, .
  Hena na wɔ Adolf akyi a Germanfo yi ani afura!
  
  Ɔtamfo no ho yɛ den yiye, gye di
  Ne nhyɛso no yɛ nnam na ɛyɛ atirimɔdensɛm...
  Fascism yɛ wuram aboa bi kɛkɛ
  Na wɔ abeawa no so no, ohoni no yɛ bruu!
  
  Abeawa biara, ɔrensan n"akyi
  Wɔde ahopere fa sukyerɛmma no mu a wɔmfa mpaboa ...
  Sɔhwɛ ahorow, anum pɛ a wɔde ma, .
  Na yɛn mmeawa no de akokoduru reko paa!
  
  Fascism tu kɔɔ Rus de no mu kwa, .
  Ɛwom sɛ Fritz yɔnko no reboa...
  Na Third Reich no bɛtu akɔ fam nnansa yi ara, .
  Ɛwom sɛ namdifo kunkum Russiafo de!
  
  Wonnim, asɛm no mu mmabaa wɔ asomdwoe, .
  Wɔn ani abere sɛ wobedi nkonim...
  Ɛwom sɛ Hitler yɛ obi a ne ho yɛ nwini wɔ nsɛm mu de, nanso .
  Dɛn na abɛyɛ aseresɛm ara kwa!
  
  Momma yɛmfa Fritz no nsi hɔ ntɛm mma mmeawa no checkmate, .
  Ɔtamfo no yɛ fɛ trepan bɛn Moscow ...
  Afei na anansesɛm mu Stalingrad, .
  Ɔhyiaa showdown, hu sɛ ɛyɛ cool!
  
  Wiɛ, dɛn ne ɔsebɔ ma mmeawa?
  Nokwarem no, afiri a tumi wom...
  Yɛnhia ahoɔfɛ agodie a ɛyɛ nkwaseasɛm, .
  Nea fasistfo dɔm a wɔbubuu wɔn no!
  
  United States reboa Fritz abusua no kɛse, .
  Wɔma wimhyɛn, tank a wontua hwee ...
  Ɛbɛyɛ sɛ wɔabɔ dam
  Yankees no sɛ wɔde belans di boro so !
  
  Yiw, ɔkraman na ɔtow Hitler tuo, .
  Na Goering gyee baabi wɔ ahengua no so ...
  Ebia na onnyinii sɛnea ɛsɛ sɛ ɔyɛ kɛse, .
  Saa mprako srade a ɔwɔ adehye abotiri mu no!
  
  Nanso USA ne Britain na ɛte saa mprempren
  Enti wɔde nsi fii ase boaa Nasifo ...
  Asraafo kɔkɔɔ no renkan nea wɔahwere no, .
  Na komunism yerae!
  
  Eyi yɛ hell tebea bi kɛkɛ, .
  Bere a kapital tumi wɔ biakoyɛ mu no...
  Na ɔhwe ase ara ne sɛ...
  Asase nnɔɔso mma Nasifo, hu Yankeesfo!
  
  Ɔkwa na Sam de ɔtopae ma wɔn, .
  Na ɔde aduan kɔma Fuhrer ...
  Ne nyinaa akyi no, esiane sɛ wɔadi USSR so nkonim wɔ ɔko mu nti, .
  Adolf tow hyɛ mpanyimfo a wɔadi kan no so!
  
  Nokwarem no, yɛhwere nneɛma pii, .
  Mmabaa no da mpaboa wɔ awɔw mu mpo...
  Nanso sɛ ɛho hia a, yɛbɛda Moscow, .
  Yɛn braids no twitwiw te sɛ sika kɔkɔɔ!
  
  Sɛ wɔbɔɔ Stalingrad ho ban a, .
  Gye me di, yebetumi adu Berlin ...
  Wɔ Red Army no fam no, gye me di, tebea no ni, .
  Bere a ɔmanfo ne asraafo no ayɛ biako no!
  
  Mmabaa no nnim, asɛmfua biara nni hɔ kɛkɛ, .
  Na abufuw so ne orcs bɔne ko ...
  Yɛbɛhunu, mmabaa no gye adekyeeɛ di, .
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a aniwa no te sɛ nkuku de!
  
  Migye di sɛ Russia tsar a ne ho yɛ fɛ, .
  Wobɛtumi ama apɛdeɛ no ayɛ den asen dadeɛ ...
  Ɛmmra sɛ Ortodɔks ɔhene bi bɛba, .
  Kohl antumi anyɛ biribiara anuonyam mu Stalin!
  Yiw, ma Soviet man no nfefɛw, .
  Ɔkwan no bɛyɛ adansi wɔ komunism hann mu ...
  Wins bue akontaabu a anohyeto nni mu, .
  Ɛwom sɛ revanchism mma no daa wɔn sẽ adi de!
  
  Wiɛ, dɛn na woka, onua barima Sam a ne ho yɛ hu, .
  Wɔtetee wo, wobu wo ho sɛ woasɛe...
  Otumi pam Nasifo a wɔwɔ USSR no, .
  Na eyi kyerɛ sɛ kapital wu!
  
  Wiɛ, ɛnyɛ pɛnkoro pɛ, ɛnyɛ mprenu, .
  Wɔbɛda so ara ahu wɔn sɛ wɔrebɔ aprannaa wɔ Russia so...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a zero remma wɔn kurom, .
  Ebia bɔ ma Onyankopɔn!
  
  Baabi a Stalin antumi kɛkɛ no, .
  Mmabaa a wɔda mpaboa betumi ayɛ...
  Wɔn fam no, tumi Nyankopɔn, Svarog Kronkron, .
  Na pɛpɛɛpɛyɛ bere a wofi afiri a wɔde tow tuo so tow tuo no!
  
  Ne tiaatwa mu no, ɔko no nyɛ awiei koraa, .
  Yɛn Russiafoɔ rebɔ mmɔden sɛ yɛbɛtɔ were...
  Akwakoraa ne aberante bɛba ɔko mu, .
  Yɛremma Nasifo hokwan a ɛyɛ hu!
  
  Ne tiaatwa mu no, yɛyɛ mmeawa a yɛda mpaboa, .
  Ɔsan hwehwɛɛ denneennen sɛ ɔbɛtow ahyɛ so, .
  Na asen a ɛda hɔ kwa, akuturuku a ɛyɛ den.
  Fucking araa ma Fuhrer no hwirew n"ani !
  
  Migye di sɛ ɛrenkyɛ wɔbɛsan awo Rus de, .
  Wɔ Svarog kɛse no frankaa ase...
  Ko ma Ɛna Man na mma nsuro, .
  Efisɛ anigye pii bɛba nnansa yi ara!
   Wɔ dwom a emu yɛ den saa, sɛ ɛnyɛ nea emu da hɔ dodo mpo, na ɛnyɛ nea ntease wom koraa, a abirabɔ ahorow bi wom akyi no, mmeawa a wofi elf ahorow mu no ayɛ krado sɛ wɔbɛfa mmepɔw na wɔatu ankasa. Wɔwoo wɔn ampa sɛ wobedi nkonim.
  Na enti mmeawa a wɔhyɛ bikini no, a wogyaw wɔn nan ase akwan wɔ atɛkyɛ no mu no, fi atuo mu tow tuo. Ɛha no, aprɛm akɛse tow na atuo akɛse tu kɔ soro wɔ ahinanan mu. Enti wɔtow orcfo no gu soro na wɔn howitzers no dannan wɔn. Eyi yɛ atuo a edi awu a ɛtra so ampa, na ɛrennyae, ɛrennye ahome.
  Elves no mu biako, Captain Svetlana, de serew a ɛyɛ adwemmɔne ka kyerɛɛ n"adamfo no sɛ:
  - wosusu se wobema yen nsoromma wo yen mmati so?
  Ɔde serew buae sɛ:
  - bekyere wo na woama wo pii!
  Bere a abeawa no de ahoɔden de nsateaa bɔɔ ne nan a ɛda hɔ kwa, ɛyɛ fɛ, ɛyɛ nea ɛdaadaa kɛse, ɛyɛ tan na ɛyɛ ntini akyi no, wɔtoo dwom sɛ:
  Wɔka kyerɛɛ yɛn sɛ yehia ɔsorokɔ, .
  Na n"ayɛ skimp wɔ ammo so...
  Ɛha na nsoromma a ɛto so abien no abɔ, .
  Wɔde kɔ mo epaulets no so!
  Mmabaa no a na wɔagye wɔn ahome a wɔda mpaboa, a na wɔwɔ ntini a ɛbobɔw bɔɔl wɔ kɔbere were ase no twee nnaka a emu yɛ duru a wɔde akutu ayɛ no kɔɔ soro. Na eyi, ɛsɛ sɛ meka nso sɛ, yɛ adeyɛ a emu yɛ den yiye.
  Ɛte sɛ nea akofo no tow kaad bi agu pon no so. Na bio, aprɛm bi a edi awu paa bɔ.
  Natasha, Ɔman Bammɔ Soafo no twee adwene sii so sɛ:
  - a etumi see ade a ewo projectiles no, wonam nkonyaayie so. Eyi nso yɛ nkonyaayi a wɔde di dwuma de yɛ sraadi ho nhwɛso!
  Maria de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - wei teɛ! Na yɛda so ara betumi ayɛ pii ama daakye nkonimdi ahorow!
  Tank foforo tu faa sare a ɛyɛ borɔdɔma no so. Ná ɔba fam koraa wɔ silhouette mu. Na ɛkame ayɛ sɛ na onni abantenten biara, nanso na toa soronko bi a ɛkyinkyini wɔ hɔ. Na saa kar yi hwɛɛ no sɛnea ɛte. Ná mmeawa baanu pɛ na wɔwɔ mu. Esiane sɛ na saa tank yi sua sen sɛnea ɛtaa ba nti.
  Natasha kae sɛ:
  - wei ne daakye kar!
  Maria penee so sɛ:
  - yiw, mesusuu se eye nkɔsoɔ a ɛhyɛ bɔ. Nanso botae ketewaa bi a wobɛbɔ no yɛ den kɛse. Ɛha na Germanfo hyewee wɔ Wiase Ko II mu, efisɛ wɔyɛɛ aprɛm akɛse dodo.
  Natasha de n"ani kyerɛɛ baabi na ɔde n"ani kyerɛɛ baabi a:
  - ye tank no ye ntɛmntɛm paa, .
  Na mmeawa no da adagyaw, wɔn mpaboa!
  Saa bere yi nyinaa, wɔkyerɛɛ wɔ sinidan mu sɛnea elf abarimaa bi, abofra a wadi mfe du, wee fa nnua no mu. Ɔde afiri ketewaa bi a ɛde nsɛm kɔma nkurɔfo si hɔ a ɛbɛkyerɛ elves no drone kwan . Ɛde besi ha no, mfiri a ɛtete saa no yɛ nea ɛyɛ mmerɛw na ɛyɛ tete de sen biara.
  Abarimaa no nan a ɛda hɔ kwa a ɛte sɛ mmofra de no petepete sare no so. Ɔte sɛ aberante a ɔyɛ ɔfã biara. Abofra no hyɛ ntade tiaa nkutoo, na wim yɛ nwini na osu tɔ kɛse. Na abarimaa no rewosow esiane awɔw nti.
  Ne nyinaa mu no, ɔde akokoduru to dwom sɛ:
  Meyɛ aberante a ɔpɛ ɔfã biara a meda mpaboa koraa, .
  Abofra a ɔde akokoduru de ne nkwa to asiane mu...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a elffo no rennya ɔhaw wɔ ha no, .
  Ɛmmra sɛ ɔmanfo no ntra komunism a ɛyɛ fɛ mu!
  Na abofra no bɛfa na wakyerɛ tɛkrɛma. Na enti elf abarimaa no fa ne kwan kɔ orc nsraban no mu. Asono a wɔn ho yɛ hare hua ma mmofra hwene mu yɛ wɔn yaw wɔ ɔkwan a ɛnyɛ dɛ so.
  Abofra no wɔ asiane kɛse mu. Ɛhwe ase wɔ saa abɔde a wɔn ho yɛ hare no hwene ankasa ase pɛɛ.
  Maria kae sɛ:
  - akokodurufo abarimaa. Nanso so mfaso wɔ so sɛ wɔsoma mmofra nkumaa a wɔte saa kɔ asɛmpatrɛw adwuma bi?
  Ɔman Bammɔ Soafo Natasha kae wɔ ntease mu sɛ:
  - mmofra nkumaa a wɔte saa no ma aura ketewaa bi, na ɛkame ayɛ sɛ orcs no nhu wɔn hwehwɛ ne awɛmfo nkonyaayi!
  Maria serewee na ɔkae sɛ:
  Akokoduru nni mfe a obi adi
  Wɔ aberanteɛ dɔ a ɔwɔ ma ɔman no koma mu ...
  Ebetumi adi ahunmu anoano so nkonim, .
  Ma wɔn a wɔte ase wɔ Asase so no ani nnye!
  Natasha de serew maa emu daa hɔ sɛ:
  - ennye ateasefoa nkoaa, na mmom awufoa nso, na ennye Asase so nkoaa!
  Maria, wɔ mmuaema mu no, de abufuw tiatiaa ne nan a na ɛda hɔ kwa, a emu yɛ duru na ɛyɛ den, a afei de na ebetumi abubu ɔkraman akyi:
  Asase a ɛte ase, Asase a ɛte ase, .
  Na wote nnipa ase...
  Ɔdɔ a ɛto so abien, Asase a ɛto so abien, .
  Asase a ɛto so abien biara nni hɔ!
  Okyinnsoromma apem ho
  Biara nni hɔ a ɛte saa a ɛyɛ ahabammono!
  Okyinnsoromma apem ho
  Biribiara nni hɔ a wɔpɛ saa!
  Saa bere yi nyinaa, elf abarimaa ketewa no de transmitter no sii hɔ na ɔweae san n"akyi. Ne nan ase a ɛda hɔ kwa a ɛyɛ pink no hyerɛn fɛfɛɛfɛ koraa.
  Maria susuwii mpo sɛ sɛ wɔkyere abofra no a, ɛnde na wɔde dade a ɛyɛ kɔkɔɔ bɛhyew ne nan ase kurukuruwa a ɛda hɔ kwa no. Na sɛnea abofra yi bɛteɛteɛm.
  Na orcs no bɛserew na wɔde wɔn hwene anom nam a wɔahyew.
  Ɛha na abarimaa no faa no na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa no miaa akokɔsrade a na ɔrewea sare no so no. Nkoekoemmoa no bɔɔ n"ani, na mpofirim ara ɔdanee aboɔden abo.
  Abarimaa no de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no faa no, tow guu ne nsam, na ɔbɔɔ gyegyeegye, na ɛkame ayɛ sɛ na ɔte sɛ:
  - Efi serew mu no ebeye hann, .
  Na asono ne mpo ntontom ketewa no...
  Momma yɛnyɛ anigye elffo kɛse wɔ ɔko mu, .
  Na ma orcs no nhu amane wɔ adehwere nkutoo mu!
  Na abarimaa no de ahoɔhare kɔɔ wuram no mu. Akokoaa ketewa bi a ne ho yɛ fɛ ni. Ɛte sɛ onipa koraa.
  Ɛha wɔ sini biako mu no, abarimaa no nso de atopae guu tank ahorow no ase.
  Na wɔkyeree no. Ɛyɛ awerɛhow sɛ wɔankyerɛ Soviet sini ne sɛnea wɔyɛɛ no ayayade no. Nanso wɔde wɔn kɔɔ kum a wɔda mpaboa wɔ sukyerɛmma mu nkutoo.
  Na mfoninitwa afiri no kyerɛɛ mmofra nan ase nsensanee nketenkete wɔ sukyerɛmma a ɛrehuruw no so, a ɛbɛn. Na ɛno kaa pii sen sɛ wɔdaa ayayade no adi kɔɔ akyiri na wɔdaa no adi wɔ abɔde mu.
  Eyi yɛ sini ampa.
  Maria de nkate kɛse too dwom, na ɔbɔɔ ne nan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ ntini no ntini:
  Monsɔ anadwo a ɛyɛ sum te sɛ ogya, .
  Yɛyɛ akwampaefo, mmofra, adwumayɛfo...
  Mfe a emu yɛ hyew bere no rebɛn, .
  Ɔkwampaefo no nteɛm ne sɛ ɛsɛ sɛ osiesie ne ho bere nyinaa!
  Ɔkwampaefo no nteɛm ne sɛ ɛsɛ sɛ osiesie ne ho bere nyinaa!
  Natasha serewee na osii so dua sɛ:
  - hia sɛ wɔnoa saa ɛmo a ɛyɛ nwini yi simma dunum, na ɔkwampaefo a ofi elf ahorow no mu no ayɛ krado bere nyinaa!
  . TI A ƐTO SO 4.
  Saa bere no nyinaa, na ɔko no mu nsɛm afoforo nso wɔ hɔ. Elves baanu a wɔko tiaa sniper ɔko ni.
  Ná wɔda mpaboa, nanso na wɔhyɛ ntade a wɔde kata wɔn ho a ɛyɛ nsensanee. Na wɔtenaa ase hwehwɛɛ nneɛma a wɔde bɛto wɔn so.
  Wɔn mu biako, Alice a ne ho yɛ bruu a ne bo afuw no kae sɛ:
  - Orcs, ɛsɛ sɛ meka sɛ, ɛyɛ huam paa. Na ɛno nti ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wo ne wɔn bɛyɛ onuayɛ!
  Angelica serewee, too tuo, de ɔsebɔ ɔsraani a ne ho nhwi yɛ nwonwa no too fam na ɔtoo dwom sɛ:
  Yɛrennyae da
  Ɔhaw remma yɛn elf no so!
  Na ɔdaa ne sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ no adi.
  Alice nso too tuo, na ɔsan nso bɔɔ orc no ti. Momma yɛnka sɛ wɔyɛ akofo a wɔn ho yɛ nwini saa. Na worentumi nnye wɔn akyinnye!
  Angelica de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔtopae no. Ɔtetew orc no mu asinasin na ɔtoo dwom sɛ:
  Yɛhwɛ sɛ akɔre
  Wɔrehuruw te sɛ akɔre...
  Yɛnmene nsu mu
  Yɛnhyew wɔ ogya mu!
  Alice de serew sii so dua sɛ:
  - yiw, akofo ne nea yehia!
  Na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa no tow atopae a emu yɛ duru. Tetew orcs kuw bi mu.
  Ná ɛno ne kuw no ankasa. Na elf mmeawa no ho yɛ fɛ yiye, na wɔda mpaboa koraa wɔ bikini a emu yɛ hare mu.
  Nanso wɔn ani nwu, na mmom wɔto dwom:
  Ɔhyew ne sukyerɛmma wɔ wiase, .
  Wiase no yɛ ahiafo ne adefo nyinaa...
  Yɛn na okyinnsoromma yi nyinaa mmerante ne mmabaa wɔ, .
  Yɛn wiase nyinaa formation squad no!
  Na mmeawa no kɔɔ so fuck orcs no. Ná eyi ne wɔn basabasayɛ. Na sɛ wɔfa a, ɛrenyɛ te sɛ nea ɛyɛ ketewaa saa mma obiara, mpo ama abɔde a wɔn ho yɛ hare te sɛ orcs.
  Maria Kolesnikova a ɔrehwɛ sini bi too dwom sɛ:
  Yɛde akokoduru bɛkɔ ɔko, .
  Esiane sɛ elffo no asɛm nti...
  Yɛbɛkum orcs no nyinaa, .
  Nko nnyɛ drift!
  Momma yɛnka kɛkɛ sɛ eyinom ne mmeawa a wɔko na wɔn ani gye wɔn nkate horow ho. Ebia obi bɛka sɛ ɔsɛe kuw a ɛkorɔn sen biara.
  Nanso efi ahum asraafo so kosi orcs so, sɛnea elf Helga bɛ gouge, na afei wato dwom:
  - anuonyam Elfiya, anuonyam, .
  Tanks de ahopere rekɔ wɔn anim ...
  Elf tumi a ɛte saa, .
  Orcfo de abufuw boro wɔn so!
  Ɛha na mmeawa no faa orcs no na ankasa de ahoɔden a edi awu, ɔsɛe koraa na wobuee akontaabu no. Na wontumi nsiw wɔn kwan. Sɛ wɔafa a, ɛnde na wɔafa.
  Na wɔde nansoaa a ɛho nni hwee mia nneɛma a wɔde hyɛ mu no.
  Abeawa Alenka de tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu tow orcfo no tuo. Na ɔtow ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no gu ɔtamfo, ɔtopae tumi a edi awu no so na ɔbobom:
  - a me ho ye den paa wo ewiase, .
  Mɛtow wɔn nyinaa agu tiafi!
  Na sɛnea ɔbɛserew na wakyerɛ ne tɛkrɛma a ɔwɔ tɛkrɛma tenten paa no.
  Abeawa Anyuta serewee na ɔhyɛɛ no nsow, na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa tow ɔsɛe pea a edi awu:
  - a yebetumi ay biribiara ankasa. Na eyi ne yɛn nhyehyɛe wɔ elffo no mu!
  Mmabaa ko, na wɔdɔɔso. Hwɛ sɛnea ɛyɛ anigye sɛ wobɛtra wiase a mmeawa pii wɔ mu mu. Na elffo no yɛ mmofra na wɔn ho yɛ fɛ daa. Nokwarem no, na wɔyɛ korɔnfo a wɔn ho yɛ nwini yiye. Na wobetumi aka nsem a wonntumi nka wo anansesɛm mu anaasɛ wɔmfa kyerɛwdua nkyerɛkyerɛ mu - kɛkɛ superb.
  Alla a ɔko tiaa ɔhaw yi no de ahoɔhare hyɛɛ no nsow, na ɔde mpaapaemu bɔɔ orcs, na ɔtwitwaa wɔn baa fam te sɛ agyan:
  - Ma Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa no nwu!
  Na sɛnea ɔbɛserew na wakyerɛ ne sẽ a ɛyɛ fɛ yiye.
  Mmabaa yi yɛ aerobatics!
  Dabi, yiw, bɔ mmɔden sɛ wobɛko atia nnipa a wɔte saa.
  Maria, elf bi a ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ no faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - ahyɛn no abubu, .
  Nnaka a wɔabue...
  Emerald ne rubies trɛw te sɛ osu
  Sɛ wopɛ sɛ woyɛ ɔdefo a
  Sɛ wopɛ sɛ w"ani gye a
  Tra yɛn nkyɛn boy
  Wobɛyɛ yɛn hene!
  Wobɛyɛ yɛn hene!
  Na akofo no bio sɛnea wɔbɔ abɛn wɔ nnwontofo kuw mu. Na akraman no, a wɔanya komayare no, hwee orcfo no so, bubuu wɔn ti nhwi mu.
  Eyi ne ankasa mmeawa no faa na wowiee. Akyinnye biara nni ho sɛ ɛyɛ nwini na ɛyɛ wuram.
  Wiɛ, hwɛ sɛnea ɛno yɛ onwini. Na nokwarem no, ɛdane.
  Eyinom yɛ mmeawa ankasa.
  Na Olympias a ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ den no bɛtow atopae toa bi agu orcs no so.
  Ɔde wimhyɛn bɛfa hɔ, na ɔde ahoɔden a edi awu kɛse bɛpae. Na ɛpaapae biribiara mu asinasin nketenkete, ne orc asraafo dɔm mũ nyinaa.
  Na bio mmeawa no de wɔn nufu kɔkɔɔ no bɛkɔ wɔn anom na wɔabɔ abɛn. Na akɔre no, esiane sɛ wɔanya komayare nti, wɔbɛhwe ase prɛko pɛ abɛyɛ wɔn a wɔatɔ piti a edi awu.
  Na wɔn ti nhwi bɛfa na apaapae wɔ akuturuku no ase. Na eyi yɛ ade a edi awu na ɛsɛe ade kɛse.
  Marusya nso faa na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow atopae a tumi a edi awu guu atamfo no so, hwetee orcfo no na ɔtoo dwom sɛ:
  Nkonimdi retwɛn, nkonimdi retwɛn
  Wɔn a wɔpɛ sɛ wɔbubu orcs bɔne no...
  Nkonimdi retwɛn, nkonimdi retwɛn
  Yɛbɛtumi adi atamfo no so nkonim!
  Na Matryona nso, ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa bɛtow lemon agu ɔtamfo no so na wabobom:
  - a wote mu!
  Mmabaa no abɔ apete koraa. Na nokwarem no, wɔyɛ ahoɔfɛ a wɔakyerɛw. Na wɔn nan da mpan na wɔasen.
  Yiw, wɔafa saa orcs yi, na wɔatwitwa wɔn yiye na wɔakum wɔn.
  Na elffo no anim ne elffo kakraa bi fii ase de nhyɛso baa orcs, saa asono a wɔn ho yɛ nhwi no so.
  Mmabaa no de ahopere kɔɔ ntua no so.
  Elf ɔkofo bi a ne ti nhwi yɛ borɔdɔma faa ne nufu kɔkɔɔ no faa joystick no bɔton no na ɔde miaa so.
  Asorɔkye a ɛyɛ ahodwiriw no kɔe. Na ɔde ahopere yɛɛ ultrasound kɔɔ orcs no nkyɛn. Na ɔkataa wɔn so prɛko pɛ, na ɔhyew nnompe no ankasa.
  Ɔkofo no bɔɔ n"ano sɛ:
  - ma frenzied ahurututu a cobra!
  Na sɛnea wɔfa na wɔserew. Eyinom yɛ mmea ankasa - momma yɛnka kɛkɛ sɛ ɛyɛ super wɔ hɔ.
  Ɛsɛ sɛ wɔhyɛ mmeawa no nsow sɛ wɔn ho yɛ hu.
  Na enti wɔde fango atopae a wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa tow nsubɔnten a edi awu.
  Wɔtetew asono a wɔn bo afuw na wɔn ho yɛ nwonwa pii mu. Na ɛno akyi no, mmabaa no faa no na wɔhyɛɛ aseɛ too dwom;
  Mesrɛ Awurade, sɛ da no nnyae, .
  Ɛmmra sɛ abeawa no ani bɛyɛ abofra daa!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛn knight no foro kɔ soro wɔ abotan no so, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a atare a ɛkata so no mu da hɔ sen ahwehwɛ!
  
  Wiase fɛfɛ bɛn ara na Onyankopɔn abɔ, .
  Wodii dwetɛ wɔ mu, na maple no yɛ ruby!
  Me hwehwe girlfriend, Nyame ideal - .
  Nea ɛbɛyɛ na wayɛ eyi no, otwitwaa atamfo gui wɔ akodi mu!
  
  Adɛn nti na aberante no koma mu yɛ duru saa?
  Dɛn na ɔpɛ sɛ ohu wɔ wiase yi mu?
  Dɛn nti na ahyɛmma no abubu?
  Ɔkwan bɛn so na wobedi ɔhaw akɛse a ɛyɛ den ho dwuma?
  
  Mepɛ sɛ, Onyankopɔn, m"ani gye nso, .
  Hwehwɛ wo soro dae no!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a anigye asaawa no remmubu, .
  Sɛ wode hama bi bɛhyɛ ɔkwan no ase a, ballast hama!
  
  Nanso dɛn na ɛsɛ sɛ mehwehwɛ wɔ baabi a ɔdɔ nnim, .
  Mmabaa bɛn na wɔn bo betumi ayɛ den?
  Ɛyɛ den sɛ wɔde mogya bɛto anigye so, .
  Ɛno so na wubetumi asuguare wɔ hellgya mu nkutoo!
  
  Tetewmu yɛ ayayade ma me
  Ɔko da so ara yɛ dae bɔne a ɛte saa!
  Nan bi a ɛwɔ stirrup mu a wɔde abɔ ɔpɔnkɔ atenae ni, .
  Ɛwom sɛ orc bɔne no de agyan brɛɛ owudifo no de!
  
  Wɔfa yɛn mmabea nyinaa, .
  Wɔyɛ wɔn ayayade na wɔde ogya hyew wɔn afunu!
  Nanso yɛde nkogudi bɛba Fuhrer no so, .
  Hu sɛ yɛn Elf no anwu da!
  
  Momma yɛnbɔ ayeforohyia, wɔ ɔko bɔne akyi, .
  Afei mmofra no bɛserew!
  Wɔn nyinaa yɛ mogya abusuafo ma me, .
  Mebɛbɔ mmoa a wɔyɛ srade abɔmmɔ!
  
  Na odua nhaban te sɛ emerald, .
  Said guy no yɛɛ adwuma kɛse!
  Ma ahonim mu nna hɔ te sɛ ahwehwɛ, .
  Na pluses no nkutoo mu na nɔma bɛba wɔ balance no mu!
  Mmabaa no too dwom na wɔdaa wɔn anibere kɛse ne wɔn ko gyinabea adi.
  Na nokwarem no, akofo no mu biako na ɔde hose no bae. Na ɔde pɛtro guu mu. Na sɛnea ɔbɛfa wimhyɛn a edi awu na watow. Ogya tsunami a edi awu bɛsen. Na capitally orcs hyew.
  Na ɛyɛ anigye ankasa, ankasa. Katabaako ankasa ne ɔsɛe.
  Abeawa biako mpo ntumi nnyina eyi ano, te sɛ nea ɔde elf tɛkrɛma teta biribi a ɛyɛ dɛ yiye, ɛyɛ dɛ na ɛyɛ dɛ so.
  Na bere koro no ara mu no, fa orc no na hyew ne ti .
  fam saa . Na nnyaw dompe mpo mfi ɔtamfo no hɔ.
  Saa na ɛtɔ mmere bi a mmeawa te. Na wɔda wɔn sẽ adi na wɔda wɔn abufuw adi te sɛ ɔkraman-wɔ.
  Akofo a wɔbɛtetew asraafo dɔm biara mu. Na sɛ wɔpɛ a, wobetumi abɔ akuturuku.
  Susuw nea ɛbɛba sɛ elf apem gyae mframa prɛko pɛ a, hwɛ? Meka nea ɛbɛba?
  Oh, ɛbɛyɛ nwini paa, ebia ɔsoro bɛsiw eyi kwan. Efisɛ saa bere no na akɔre bɛtɔ atɔ orcfo no ti so. Na wɔbɛhwe ase na wɔabubu ti nhwi, na ɛbɛkyerɛ nkɛntɛnso a edi awu sen biara wɔ amansan yi mu.
  Na mmeawa no bio ma yɛnto dwom wɔ wɔn abufuw ne anigye a ɛyɛ hu mu, na wɔn ahwehwɛ sẽ hyerɛn te sɛ ahwehwɛ.
  Dae bɔne no ba te sɛ ɔwɔ bere nyinaa
  Wonhwɛ no kwan, nanso ɔwea fa ɔpon no mu!
  Mowɔ anigye, abusua a wofi ayamye mu ma, .
  Wunnim sɛ nnipa bi wɔ hɔ a wɔyɛ mmoa!
  Ɛha na nnipadɔm a wɔretu mmirika no ntua fii ase, .
  Tatarfo de agyan regu yɛn so!
  Nanso wɔwoo yɛn maa akokoduru adeyɛ bi, .
  Na yebegyina ɔhwe a emu yɛ den ano!
  
  Obiara nnim sɛ Onyankopɔn pa no
  Enti onipa kɔɔ atirimɔdensɛm!
  Owuo rebɔ aboboano - .
  Na Weselvul de ne mmɛn fii ɔhyew no mu !
  
  Yiw, eyinom yɛ tete mmere, .
  Wɔ mu no, yɛyɛɛ onwini kɛse!
  Ne nyinaa akyi no, na ɛnyɛ ɛno ne m"adaeso, .
  Ɛnyɛ eyi ne nea na yɛrekɔ, afa mmepɔw a ɛwɔ akyirikyiri no so!
  
  Nanso sɛ wuhu wo ho wɔ hell a, .
  Anaasɛ, wɔ wiase a ɛyaw, nkoasom, ɔko wom mu!
  Meda so ara bɛkɔ so akura anidaso mu, .
  Ma wo koma bɔ saa nnyigyei ahorow no!
  
  Nanso sɔhwɛ yɛ yɛn nkɔnsɔnkɔnsɔn, .
  Nea ɛremma nsusuwii nyɛ mmerɛw!
  Na sɛ ɛho hia a, ɛsɛ sɛ wugyina ano, .
  Na sɛ woteɛm a, ɛnde wɔ w"ahurututu atifi!
  
  Ɔyɛ anwensɛm kyerɛwfo ne ɔkwasea, .
  Nanso ɛnyɛ ɔko a ɛhɔ yɛ hyew no!
  Agya Man no atamfo a wɔyɛ abofono no bewuwu, .
  Wɔbɛsie wɔn ntɛm a wɔrentua hwee!
  
  Afei fa na kotow Kristo, .
  Twa wo ho, na wofew ahyɛnsode no anim!
  Migye di sɛ mɛka nokware akyerɛ nkurɔfo, .
  Awurade bɛma yɛn agyapade soronko bi sɛ akatua!
  Mmabaa no too dwom yiye. Wɔn nne yɛ hyew na ɛyɛ iridescent saa. Na ɛyɛ nea ɛyɛ ma.
  Na wɔ dwom no akyi no, mmeawa kuw mũ bi sii fam na wogyaee farts. Wɔsɔre wɔ adum mu na wɔde ahopere kɔɔ akɔre mununkum no ho. Wɔfaa wɔn na wɔhwee ase.
  Eyi fii ase miaa akɔre no, na wɔmenee na wɔtwitwiw wɔn ankasa, efisɛ na wɔde hama abɔ wɔn kɔn mu.
  Na akɔre bebree hwee fam. Na wɔhwee orcfo no atifi. Na asono no gyaee mogya bruu nsuten. Wɔbɔɔ wɔn gui te sɛ peas a wɔabubu.
  Mmabaa no serewee. Na ɔkyerɛɛ kasa horow. Wɔde wɔn ani kyerɛɛ abɔde a wɔrebɛn wɔn no.
  Mmabaa no mu biako bɔɔ n"ano sɛ:
  Orcfo nte sɛ nnipa
  Orcs yɛ Orcs...
  Sɛ ɔyɛ furry a ɛnde ɔyɛ ɔbɔnefo, .
  Abeawa no nne mu da hɔ yiye!
  Na ɔde n"ani kyerɛɛ ne nnamfonom.
  Ntɛm ara na akofo no tee ahotoso a ɛyɛ hu nka wɔ wɔn ho. Na wɔn sẽ hyerɛn te sɛ mmepɔw atifi. Anaasɛ ebia ɛyɛ nhene ne po mu ademude.
  Mmabaa no serewee na wɔtoo dwom sɛ:
  O ɛpo, ɛpo, ɛpo, ɛpo, .
  Mmarimaa no te ban no so!
  Orcfo no behu awerɛhow, .
  Nnipa a wɔyɛ abɔnefo no nyinaa bewuwu wɔ nhwehwɛmu no mu!
  Na akofo no nyinaa bɛfa na wɔabɔ abɛn. Saa bere yi de, ɛnyɛ akɔre no nko na wɔhwee orcfo ti so, na mmom asukɔtweaa no nso. Na saa asono no bubuu ti nhwi no ankasa.
  Elf mmeawa no sɛnea wɔfaa orcs a wɔyɛ saa asono a wɔn ho yɛ hu yi ni. Na ɛbɛdaa adi sɛ na ɛyɛ nwini kɛse.
  Na bere a ahoɔfɛfo no too dwom no, ɛnde na ɛyɛ basabasayɛ ankasa;
  Ɔsoro yɛ kapet a wɔde nsoromma ayɛ ho mfonini, .
  Ɔsram bɛma nkoko so hann!
  Bepɔw so asubɔnten bi sen sian, .
  Sika kɔkɔɔ a ɛhyerɛn wɔ abotan so!
  
  Nsɛm a ɛnyɛ den a ɛna Elfia, .
  Wɔ nkuraa ase no, abotɔyam ne awerɛkyekye!
  Anigye nti na mmabaa no resu, .
  Sɛnea wotwitwa asaw kurukuruwa kɔ!
  
  Ɔhaw baa ɔko-akwakoraa, .
  Grin of teeth - akorade ahum!
  Wɔde ahopere ne orcs ɔsɛe, .
  Wo yɔnko no wui wɔ ɔko mu!
  
  Wo ankasa woda so ara ye abarimaa - .
  Asraafo a wɔkyerɛw wɔn din na wɔkyerɛw wɔn din wɔ asraafo mu no amma yiye!
  Te sɛ, wo nni mfe foforo a ɛdɔɔso, .
  Ɛsɛ sɛ ɔman no hwɛ mmofra no!
  
  Otuu mmirika kɔɔ anim a na onni akode biara
  Sɛ yɛde papayɛ ne hann bɛba!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a orcfo no remfa wɔn apɛde mfi wɔn nsam, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔrenhyia adekyee wɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn mu!
  
  M"adamfo no nso nna, .
  Ɔtumi gyaee - ɔyɛ ɔkofoɔ!
  Yɛde orcs no bɛba fam afi wɔn pedestal no so, .
  Ɛmmra sɛ ɛnyɛ Fuhrer no awiei!
  
  Ɛyɛ den sɛ wobɛko, ɛyaw ne ɔkɔm, .
  Abeawa a ɔda mpaboa wɔ awɔw bere mu!
  Yɛgyina awɔw a ano yɛ den ano wɔ ntama mu, .
  Ɛtɔ mmere bi a, yedi birch nnua no nhaban koro no ara!
  
  Na atamfo no de wimhyɛn retu, .
  Te sɛ aboa kɛse bi a ofi hell "Tiger" bom!
  Ɔsebɔ a ɔkraman a ɔyɛ ɔbɔnefo awo no
  Ogyaframa bi rebɔ fi tank ahorow no mu!
  
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wobɛma anan a ɛda hɔ kwa no ayɛ hyew
  Dɛn na ɛdanee bruu wɔ sukyerɛmma no mu!
  Abeawa no paw ɔkwan no
  Faako a nsõ no maa ahum a ɛretu no yɛɛ tuntum!
  
  Nanso yeko tiaa - twee ne ho firii awɔw no ho, .
  Abarimaa ne abeawa bi wɔ wɔn anim!
  Yɛbedi Yuda serew so nkonim, .
  Rus orcs bɛpopa esum no ayɛ no anhwea!
  
  Mmabun nan ase a ɛrehyerɛn, .
  Sukyerɛmma a ɛretu no gyaw kwan a emu yɛ hare!
  Ɛnyɛ mmerɛw sɛ wobegyina awɔw ano, .
  Mmirikatu a yɛda mpaboa ma yɛn ho yɛ hyew!
  
  Na orcs bɔne no nni hokwan biara wɔ wɔn ho, .
  Wɔbobom fi awɔw mu!
  Tebea a emu yɛ den saa
  Yɛn elves knight no yɛ cool paa!
  
  Tow asorɔkye no fi hell
  Afei Feyropa wɔ n"anim!
  Saa na ɔsraani kronkron no nkrabea te, .
  Di Elfie nokware daa!
  Momma yɛnka kɛkɛ sɛ saa mmeawa yi yɛ super. Anigye ne ogya pii wɔ wɔn mu. Te sɛ mmeawa red braids. Na ahoɔfɛfo da mpaboa bere nyinaa.
  Akofo no tow hyɛɛ orcs no so yiye. Ná wɔn ani gye ɔkwan a ɛte saa ho yiye, bere a wode nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔtamfo no akuturuku a ɛyɛ ɔsɛe ne owu gu no.
  Na wotetew asono no mu asinasin a atetew ne cutlets. Na nea wɔayam na ɛyɛ dɛ saa.
  Na mmeawa no kyerɛw asono a wɔrebɛn no ho nsɛm. Na momma yɛmfa mortar nbɔ elf orcs no.
  Na ɛsɛ sɛ yɛhyɛ no nsow sɛ ahoɔfɛfo no yɛ eyi wɔ ɔkwan a etu mpɔn kɛse so. Na wɔn basabasayɛ no ne adom a ɛyɛ fɛ na ɛyɛ anigye kɛse ka ho.
  Akofo no faa orcfo no, na wɔtoaa so sɛ wɔbɛtɔre wɔn ase wɔ katabaako kwan so.
  Ɛha na mmeawa no de wɔn nufu a wɔde ruby ayɛ no dii dwuma. Wɔmia nsafe a ɛma ogyaframa a wɔtow no yɛ adwuma no so.
  Na wɔfaa no, na prɛko pɛ na wɔkataa orcs asraafo dɔm no so. Na wɔfaa no ankasa na wɔhyew no guu fam .
  Mmabaa no ni. Na sɛ ɛho hia a, wɔde kasa ahorow no bedi dwuma tẽẽ ama atirimpɔw a wɔahyɛ da ayɛ no. Na kasa horow a ɛtete saa atirimpɔw ne sɛ ɛbɛma nnipa anya anigye. Na kyerɛ wo suban a ɛyɛ fɛ na ɛyɛ basabasa.
  Mmabaa a wɔte saa nni hɔ, sɛ asono no wosow a, akyinnye biara nni ho sɛ wɔrenbrɛ wɔn ho ase.
  Wɔda nneɛma a ɛyɛ nwonwa a ɛte saa adi.
  Na mmeawa tumi bɔ sanku a wɔnyɛ guasodeyɛ pii.
  Eyi nso yɛ ade a eye paa a wɔfa.
  Mmabaa no rebɔ sanku. Na bere koro no ara mu no, wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no kurakura agyan no. Na wɔbɔɔ nnwom akɛse a ɛyɛ dɛ. Na ɛyɛ kɛse ara kwa.
  Na afei mmabaa no faa na wɔtoo dwom;
  Megye me Ɛna Man Kronkron no di, .
  Saa Nokware no betumi anya nkwagye!
  Yebebo yen mma ho ban afiri bone ho - .
  Ɔtamfo no befi yɛn mu aba, gye me di, aweredi!
  
  Me nkrante bɔ te sɛ Elia sikakorafo , .
  Na nsa abrɛ wɔ ɔko mu, wonnim!
  Yɛyɛ ma Agya Man sɛ kyɛm a wotumi de ho to so, .
  Sɛ wɔbɛbɔ wɔn ho ban afi baabi a ɛyɛ abofono wɔ paradise kronn mu!
  
  San w'akyi, bɔ na bio lunge - beat, .
  Saa na ɔkwan no nkrabea te, awerɛhosɛm ne sɛ, ɔsraani no!
  Bere tenten a anyɛ yiye koraa no ɔbɔnefo biako te ase no, .
  Siesie afiri no toa ne anim sight!
  
  Ɛsɛ sɛ woko sɛ anansesɛm no ne wiase no a, .
  Ɛtɔ mmere bi a ebetumi atow nwini a ɛrebɔ ose!
  Nanso yɛkora yɛn anuonyam ma Agya Man, .
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a afunu akuwakuw hwie gu de!
  
  Wɔwoo yɛn, ɛno yɛ anigyeɛ wɔ ɔman no mu - .
  Nea obiara betumi abɛyɛ ɔbran wɔ mu!
  Wɔ ɛno mu no, nnipa, na afei w"ankasa, .
  Ɔkofo a ɔwɔ tumi na ɔwɔ akokoduru sen biara!
  
  Na afei yɛbɛteɛm - akɔ anim, .
  Wɔ ntua a wɔde ba redoubts so no, abankɛse akɛse!
  Sedee ebeye na ebesi se ebeye te se adwene no di atoro - .
  Yɛbɛbubu mununkum a ɛwɔ wimhyɛn mu no!
  
  Nokwarem no, wubetumi akɔ hell tẽẽ, .
  Sɛ akwan no nyinaa te sɛ bindweed ne thistle ...
  Nanso ɛhɔ mpo no, akofo no nkrantɛ bubu, .
  Na wɔreto atopae afi wimhyɛn yafunu mu!
  
  Na dɛn ne hell ma Elfi akuturukubɔfo no?
  Hu sɔhwɛ a edi hɔ no!
  Yebegyina ako no mu akosi awiei - .
  Di Onyankopɔn apɛde ankasa ho dwuma!
  
  Na gangs of trolls, yɛbɛbubu ghouls, .
  Momma yɛnkɔ baabi a Asase yɛ Eden!
  Ɔkɔre bɛsɛe ɔkraman a ɔyɛ abofono, .
  Nidi ne gyidi bɛma yɛatumi ayɛ nneɛma bi!
  
  Asuten bi a ahum tu de safe bɔ nkwa, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nea wɔsrɛɛ Kristo no bɛyɛ!
  Adom bɛsen sɛ nsuo a ɛtɔ wɔ asubɔnten mu, .
  Ɛde Maame Elfia anuonyam!
  Mmabaa no nyinaa too dwom na wɔbɔɔ sanku bere koro mu. Na nnwom no te sɛ nea ɛyɛ dede na ɛyɛ fɛ yiye, na ɛyɛ iridescent. Na ɛtrɛwee ankasa wɔ ɔsoro nyinaa.
  Na akraman no a wɔhweree wɔn adwene no, totɔe, na wɔtoo orcfo no ti.
  Na mmeawa no de ahoɔden a wontumi nte ase yɛɛ wɔn ade. Hyperplasm nsuten sen fa wɔn mu.
  Na ebia magoplasma nso, a mmeawa no yɛɛ no sɛ nkɛntɛnso a ɛyɛ nwonwa, na edi awu.
  Akofo mmea no daa wɔn sẽ adi, na afei wofii wɔn sẽ ani fii wɔn sẽ ani no puepue akraman a ɛmaa orcfo no ani furae na ɛmaa mogya tu wɔn ani. Na ɛbɛdaa adi sɛ na ɛyɛ nwini na ɛyɛ nwini a wontumi nte ase saa.
  Akofo no san de wɔn ruby nufu no miaa bɔton no so. Na wɔde ogya mmepɔw tumi kɛse a ɛsɛe ade no paee atamfo no.
  Na ne nyinaa yɛ n"ade na ɛhyew. Na wɔbɔ asono no tank mu. Na ogyaframa a ɛrehyew nsubɔnten rema Putin ahemman no mfiri no ayɛ hyew.
  Ɛsɛ sɛ meka sɛ mmeawa no yɛ nwonwa ara kwa na wɔda ɔko honhom kɛse adi araa ma obiara rennya akokoduru mmɔ wɔn sobo wɔ nkwaseasɛm ne akyide bi ho.
  Wɔka fa mmeawa a wɔte saa ho sɛ: moyɛ Nyamewa ne Super ara kwa!
  Ɛha na wɔfaa bio na wɔde anigye kɛse too dwom;
  Mmea bi wɔ yɛn Elfia no mu, .
  Nea wɔka, wimhyɛn a wɔde di agoru!
  Sɛ obiara a ɔwɔ amansan no mu yɛ fɛ sen biara - .
  Dɛn na ebekum atamfo nyinaa!
  
  Wɔwo wɔn sɛ wobedi nkonim
  Sɛ wɔbɛhyɛ Elf no anuonyam wɔ wiase nyinaa!
  Ne nyinaa akyi no, yɛn nananom a wɔyɛ den no, .
  Wɔn fam no, wɔboaboaa asraafo dɔm ano prɛko pɛ!
  
  Abran gyina afiri no ho, .
  Won tumi te saa - wobubu obiara!
  Yɛyɛ Ɛnanom mma yɛ biako - .
  Asraafo a wɔatoatoa so nantew!
  
  Ayayade no rentumi nsɛe yɛn, .
  Napalm bɔne gya no nni tumi!
  Baabi a na kanea no hyew...
  Mprempren kanea a wɔde hwɛ nneɛma so no asɔ!
  
  Biribiara a ɛwɔ yɛn man yi mu yɛ kanea ma hann, .
  Kar, akwan, abɔnten so akwan!
  Na woto nkonimdie wo nnwom mu - .
  Yɛyɛ hann mu akɔre - akɔre!
  
  Yɛde akokoduru bɛhyɛ Agya Man no anuonyam, .
  Momma yɛmfa wo nkɔ mmepɔw a ɛso yɛ toro no so!
  Yɛwɔ ahunmu sɛ akwampaefo - .
  Na yɛbɛbubu orcs bɔne no kɔn!
  
  Momma yɛnkyere mmoa a wɔwea fam a wofi Mars nyinaa, .
  Momma yenbue kwan nkɔ Centauri!
  Yɛbɛyɛ, nea osuro aboa a ɔkyere mmoa we, .
  Na hena na ne yam ye na odi nokware sɛ ɔbɛdɔ no!
  
  Elf yɛ ɔman a ɛyɛ dɛ sen biara, .
  Biribi wɔ hɔ a ɛsɛ sɛ yɛde hoahoa yɛn ho, gye me di!
  Ɛho nhia sɛ wode nkwaseasɛm bɛkɔ ...
  Woyɛ onipa na ɛnyɛ aboa!
  
  Momma yennya amansan no ano, .
  Momma yɛnsi abankɛseɛ wɔ hɔ!
  Na nea ɔhweree adwensakra
  Hena na ɔde ahopere kɔ Agya Man no beat!
  
  Nea edi hɔ - adwene ketewaa bi, .
  Nanso gye me di, yɛbɛnyan awufoɔ!
  Yɛde jerk bɛtetew owuo a ɛyɛ nwunu mu, .
  Elfie a onwu da no anuonyam nti!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no to dwom, na wɔn nne te sɛ nightingales, thrushes ne ogya nnomaa a wɔwɔ toa biako mu. Momma yɛnka sɛ mmeawa yi yɛ super ne hyper kɛkɛ .
  Na wɔto dwom a ɛka koma paa na ɛyɛ anigye.
  Eyinom ne ahoɔfɛ no, sɛ wɔfa biribi a, ɛnde orc kakraa bi na ɛbɛyɛ te sɛ nea obiara bɛyɛ te sɛ nea.
  Na mmeawa no sɛe asono no a wɔmmɔ mmɔden biara. Na afei elf wimhyɛnkafo no de wimhyɛn fii wim baa mu. Na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no mia bɔton no. Na gouge abɔde a wɔn ho yɛ hu a wɔn ho yɛ hu.
  Abeawa bi a ofi wim totow rɔke guu orcfo a wɔn ho yɛ nwonwa akuwakuw bi so. Wɔbɔɔ wɔn na wɔtoo dwom sɛ nam asinasin a wɔahyew no hwe ase wɔ mmeae ahorow. Na nea ɛhyew na ɛnom wusiw ankasa.
  Eyinom ne mmeawa a wɔn bo afuw na wɔsɛe ade no. Wɔwɔ koma a tumi wom saa a ahintaw wɔn mu. Sɛ sɛ wɔfa, na wɔto dwom, na wofi ase kyerɛ wɔn sẽ a, ɛnde wɔ wɔn so no, orcs asraafo a wɔne trolls ayɛ biako mpo rentumi nnyina ano. Na trolls yɛ akofo a wɔn ho akokwaw na wosi gyinae kɛse.
  Na mmeawa no yɛ akofo akɛse na wɔyɛ den saa, amansan mu nsakrae ne nea ɛkɔ so daa ara kwa.
  Akofo no faa abeawa no anim na wɔde ahuruhuruw fii mu, na wɔbɔɔ wɔn ahurututu atifi a wɔansusuw ho mprenu .
  . TI #5
  Na afei asorɔkye bi a edi awu na ɛsɛe ade ankasa a ɛbɔɔ orcfo no bae. Na sɛnea wɔde abɔde a wɔn ho yɛ nhwi pii too fam prɛko pɛ.
  Ɛno akyi no, mmeawa no de anigye kɛse, ne anigye kɛse faa faa dwom;
  Dwom no nkyekyem a ɛnyɛ den
  Dɛn na mereto afa wiase a ɛyɛ awerɛhow yi ho!
  Mebɔ mmɔden sɛ mede me kra behu Kristo, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a hell ne porɔwee renka nipadua no!
  
  Me kurom yɛ dɔfo ma me, .
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a wɔbɔ wɔn ahohora de!
  Sɛ mantumi annya baabi amma me ho, .
  Bere a Wezelbub somaa nkurɔfo kɔɔ hell!
  
  Dɛn na ebetumi ayɛ hu asen Asase a wɔbɛsɛe no, .
  Bere bɛn na hama su de awerɛhow?
  Sɛ ɔbɔnefo serew a, odi nkonimdi, .
  Nanso ahoɔden bɛba - hunu sɛ wɔanyan no!
  
  Mɛbua mmirikatuo bɔne no afei de abua sɛ:
  Hell, anyame no rensɛe w"Agya Man no honhom!
  Na wɔbɛhyɛ akofo nyinaa adeyɛ anuonyam, .
  Yɛyɛ asraafo dɔm: akɔre nyɛ agoru!
  
  Hu sɛ yɛn pɛ mu yɛ den sɛnea ɛte daa, .
  Yɛboaboaa yɛn ho ano wɔ mmati so!
  Na botae a yɛrekɔ no da adi dedaw, .
  Nsoromma hyɛn no ama atamfo no nsõ ayɛ petee!
  
  Ɛtɔ da bi a ɛyɛ anifere sɛ wobɛte Pallas ase, .
  Ɔyɛ capricious, ɔbɛma carte blanche ama ɔbonsam!
  Na ɛte sɛ nea ɛyɛ bere tenten saa...
  Bere a wɔatetew bɔne orc a ɛyɛ abofono no mu abien no!
  
  Nokwarem no, yɛwɔ ɔhaw ahorow kwae mũ, .
  Wiase ahe na ɛwɔ amansan yi mu?
  Nanso eyi nti na Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn asɔre, .
  Sɛ obi benya akyɛde akuwakuw!
  
  Elfia bɛdan tumi kɛse bio, .
  Amansan no bɛkyerɛ ɔkwan a ɛkɔ anigye ne ɔdɔ mu!
  Nusu anaa mogya rensen bio, .
  Na wode ɔpɛ ne nyansa sie wo komam!
  Mmabaa no to dwom fi komam paa. Wɔpɛ nkonimdi afoforo ne nsɛm a ɛyɛ nwonwa. Wɔn amansan mu abodwokyɛre no yɛ hu ara kwa. Na akofo no da wɔn aerobatics a ɛkorɔn sen biara adi, ne Ego kɛse a ɛsɛe ade.
  Elf a ne ti nhwi yɛ nsensanee no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  Baako abien Mmiɛnsa, .
  Wo sɛe orcs no...
  Anan awotwe anum - .
  Yɛnnyɛ ha sɛ yɛrebɛdi agorɔ!
  Na bio mmeawa no bɔ abɛn, araa ma mununkum mũ a ɛyɛ akɔre a wɔn ho adwiriw wɔn no tɔ gu orcfo no ti so.
  Maria Kolesnikova de ahokokwaw dii asraafo dɔm a wɔko tiaa ɔtamfo no so tumidi. Ná ɔhemmaa ɔkofo no de ahyɛde rema.
  Na elffo nkumaa a wɔn ho yɛ fɛ no de ne nan a ɛda hɔ kwa a wɔatwitwa no twitwiw abeawa a wabɛyɛ abofra na ne ho yɛ den no. Te sɛ ahoɔfɛfo afoforo no, wɔne orcs asraafo dɔm a wontumi nkan wɔn nso koe - saa hell asono yi.
  Ná Maria nsuro sɛ otirimɔdenfo a ne yafunu te sɛ kuku na ne abɔgyesɛ bɛhyɛ no so, na afei de na ne kotodwe adu po no mu.
  Abeawa no de ahyɛde ahorow mae. Na ne manfo yɛɛ wɔn ade, na na ɔko a mogyahwiegu wom na ɛyɛ atirimɔdensɛm rekɔ so kɛse, anaasɛ yɛbɛka no yiye a, akodi ne akodi ahorow a ɛtoatoa so nyinaa.
  Elf mmeawa no twaa orcs no gyinabea ho hyiae. Ná nhama a wɔde nsɔe ayɛ pii wɔ ha. Na ahoɔfɛfo a wɔda mpaboa de nkankyee twitwiw no. Wɔatwitwa no yiye. Afei elf bi a ne ti nhwi yɛ bruu de asɛm no guu orcfo no mu biako akyi. Ɔyɛɛ nwini ankasa wɔ ɛyaw mu. Akofo no paee serewee na wɔdaa tɛkrɛma adi.
  Orcfo mogya yɛ bruu na ɛyɛ abofono, mmeawa no huruw san wɔn akyi sɛnea ɛbɛyɛ a wɔrengu fĩ wɔ so. Yiw, ennye mmere se wo ne abɔde a ɛte saa bɛko - ɛyɛ akyide mpo sɛ wobekum wɔn.
  Elf a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no bɔɔ n"ano sɛ:
  - wim tebea a enye bosome nsia
  Asram asia, baabiara nni hɔ koraa!
  Elf a ɔne wɔn a wɔyɛ kɔkɔɔ no kasa tiae sɛ:
  - wo okyinnsoromma Asase so na wim tebea no nnye hell! Na nea ɛne no bɔ abira no, yɛwɔ daa awɔw bere, wɔ okyinnsoromma yi nyinaa so ne hann anan!
  Nokwarem no, wo wim a ɛyɛ borɔdɔma no mu no, nsoromma akɛse anan hyerɛn - a ɛsono kɔla, na ɛyɛ nwonwa!
  Akofo no de nhama a wɔde twa nhama no twitwaa waya no mu . Na ɛha na wɔrewea bɛn wimhyɛn gyinabea hɔ. Hell asraafo dɔm a nhwi wɔ wɔn ho no wimhyɛn ahorow da adi wɔ hɔ dedaw. Kar ahorow no bi yɛ akɛse paa. Sɛ nhwɛso no, atopae a wɔde di dwuma ɔkwan pa so. Mu duru a edi awu ahe na wobetumi asoa? Wonkan wo ho wɔ ha.
  Ɔkraman a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no too dwom sɛ:
  Yoma pɛ sɛ woguare
  Na asono nso tu...
  Hwɛ sɛnea anwonwade pii wɔ baabiara
  Dɛn na wontumi nkan!
  Ɔkraman a ne ti nhwi yɛ fitaa no kae sɛ:
  - a wo nim yie yie wo ankasa
  Anwonwade ahyɛ wiase ma...
  Anwonwade ahorow yi nkutoo
  Elves ankasa betumi ayɛ!
  Elf a ne ti nhwi yɛ bruu no kae sɛ:
  - wo wire under current a atwa wimhyɛn gyinabea no ankasa ho ahyia dedaw. Enti ɛnyɛ den sɛ worenkɔ so!
  Elf a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no faa no na ɔde mae sɛ:
  - Na se woto owuo mprempren no gu arc mu fa waya a wote pɔnkɔ so no mu nso ɛ. Momma yɛmmɔ ɔtopae no, na nkɔnsɔnkɔnsɔn bi befi ase.
  Elf a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no serewee na ɔkae sɛ:
  - wei ye adwene a eye anigyee! Na sɛ wobɔ mmɔden nso ɛ!
  Elf a ne ti nhwi yɛ bruu no kae sɛ:
  - a edi kan no, ehia se woye sling!
  Na mmeawa no de nne koro de wɔn ti too fam. Ɛnyɛ mmerɛw saa sɛ wɔde nnua ne waya bɛyɛ, nanso akofo no, sɛnea ɛte daa no, wɔ soro. Na sɛ wofi ase kɔ adwuma mu pɛ a, wɔrensan wɔn akyi.
  Elf a ne ti nhwi yɛ fitaa no bɔɔ gyegyeegye, na ɔde ne nan wosow na ɔde ne nan kyerɛɛ aerobatics:
  - momma yenko, asraafoa, nkɔ board, .
  Yɛwɔ adwumayɛfo a wɔn ho yɛ nwonwa!
  Ɛsɛ sɛ wɔhyɛ mmeawa no nsow sɛ wɔn ho yɛ fɛ na wɔyɛ anifere na wɔn ho akokwaw bere koro no ara mu.
  Ɛha na sling no ayɛ krado. Na wubetumi afi fango mfutuma a ɛnyɛ den mu atow nneɛma a ɛpae afi akyirikyiri. Nanso sɛ ɔpae a, ɛnde ɛrenyɛ te sɛ nea ɛdɔɔso mma obiara. Na ɛyɛ kɛse mpo ma orcs.
  Mmabaa no nam anan a ɛda hɔ mmoa so de agyan bi sii hɔ, na wɔpaee. Na afei fango ho sobo no tu wɔ arc a ɛkorɔn mu. Na ɛtu fa waya a wɔatrɛw mu a ahoɔden kɛse wom so, a anyinam ahoɔden a edi awu wom. Mpo yaree sparkled bere a wimhyɛn no. Na afei ɛbɛkɔ fam wɔ ɔtopae a wɔde tow ɔkwan a ɛyɛ hu yafunu mu pɛɛ, na atopae tɔn du wɔ ne yafunu mu. Na sɛnea ɛno akyi no ebegye na apae.
  Ná ɛte sɛ atom ɔtopae ketewaa bi a ɛpaee.
  Ampa, ɛde besi nnɛ no, nuklea akode biara nni wiase yi mu. Na nokwarem no, eyi yɛ nea eye sen biara, efisɛ anka wim tebea no bɛsɛe. Nanso wimhyɛn ahorow a ɛwɔ orc wimhyɛn gyinabea hɔ no fii ase paee na ɛpaapaee. Na pii hyerɛn te sɛ kyɛnere a ɛwɔ keeki a wɔde mfe ɔha ayɛ so. Na sɛnea ne nyinaa de nhyɛso ne anigye kɛse gyee ogya no. Na ɔsɛe a ɛbaa orcs no so no kɔɔ so kɛse.
  Asorɔkye a ɛpae no duu mmeawa no mpo nkyɛn, na ɛhyɛɛ wɔn ma wɔkyeree nnua a ne atifi abubu no anoano. Na fa anan a ɛda hɔ, mia fam, na wo nan ase.
  Afei ɔhyew ne nam a ɛrehyew hua bae. Mmabaa no tee nka sɛ wɔato nsa afrɛ wɔn akɔ obi piknik. Na eyi ne nguammaa afunu a wɔayɛ no foforo hua ankasa.
  Elf a ne ti nhwi yɛ bruu no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - sedee eye se wobeda sare so, .
  Na biribi a ɛyɛ dɛ a wobɛdi...
  Yɛ nhyehyɛe ma abɔnten so atrae a ɛhɔ yɛ nwini wɔ aguaree hɔ, .
  Na frɛ elffo nkumaa no!
  Elf a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no kae sɛ:
  Ebia bere aso sɛ yefi ha?
  Elf a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no serewee na obuae sɛ:
  - orcs no ehu, na yebetwa!
  Ɔkraman a ne ti nhwi yɛ fitaa no de ne ti too fam.
  - bɔ abɔdeɛ, nnipa, .
  Na wubetwa nnɔbae pii!
  Ɛno akyi no, nnipa baanan no siim sɛ wɔrekɔbɔ korɔn. Mmabaa no fii ase kyeree orcfo a wɔreguan no, na wotwitwaa wɔn menewa ne wɔn yafunu. Elves no de anigye kɛse yɛɛ saa.
  Ɛwom sɛ ɛte sɛ nea wɔda ayamye adi de. Nanso orcs no wɔ asono nipadua, na bere koro no ara mu no wɔwɔ anim a ɛyɛ bastard a ɛte saa a wususuw ho ara kwa sɛnea asase betumi agyina saa no ano.
  Na mmeawa a wɔpɛ biribiara a ɛyɛ fɛ no yɛ nea ntease wom koraa.
  Elf bi a ne ti nhwi yɛ bruu twaa orc panyin bi ti na ɔtoo dwom sɛ:
  Ɛho nhia sɛ wobɛhwere wo ti
  Mma nnyɛ ntɛm....
  Ɛho nhia sɛ wobɛhwere wo ti
  Na mpofirim ara ba mfaso!
  Wokyerɛw wɔ wo nhoma a wode kyerɛw nsɛm mu
  Wɔ kratafa biara ho!
  Ɛsɛ sɛ wokum orcfo nyinaa!
  Ɛsɛ sɛ wokum orcfo nyinaa!
  Ɛsɛ sɛ wokum orcfo nyinaa!
  Abeawa bi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ahwehwɛ bi. Ɔtwitwaa orc no mu biako menewa, na ɔmaa mogya a ɛretu na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - yεn adwene nyinaa yε adeyε bi kɛkɛ, .
  Yɛn tumi, yɛn ahiade...
  Wɔ nokwasɛm foforo no mu no, biribiara bɛyɛɛ mpofirim
  Gye di sɛ elves foforo no nim gyinapɛn ahorow no!
  Na mmeawa no a wɔansusuw ho mprenu no bɔɔ orcfo no tank no gui. Na saa biako no bɛhyerɛn, te sɛ nea wɔde pɛtro ahyɛ dade no mu. Na wɔ sikɔne abien akyi no, akutu akɛse a emu yɛ duru fii ase paee wɔ kar no mu!
  Akofo no teɛɛm sɛ:
  - anuonyam ma hann akofoa, .
  Anuonyam nka elf akɛse no...
  Wɔhyɛ yɛn kurom anuonyam
  Mma nnwene nkɔ ɔko mu!
  Ɛha na elffo no faa no na wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa tow dade asinasin, ne orcs bɔne no ani so pɛɛ, na wofii asono no ani na wokunkum wɔn. Afei wɔtoo dwom sɛ:
  - hene no ne elves - odi tumi nyansam, .
  Ɔma ahyɛdeɛ - atemmufoɔ nkoa ...
  Ahengua no ntumi nnye gyegyeegye ne ɔbobom ntom, .
  Na ɛnyɛ ɔkwan a wɔfa so brɛ ehu ase!
  
  Wiɛ, sɛ ɔko no reba denneennen a, .
  Elf mmeawa nnyɛ hwee...
  Wo werɛ mfi awerɛhow ne ahohorabɔ, .
  Ɛyɛ papa sɛ wode birikisi bɛbɔ orc no!
  Na mmeawa a wodi saa nsɛm yi akyi no bɛfa na wɔaserew. Na bio, wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no, wɔbɛtow asinasin agu. Na bɔ orcs no ma wowuwu. Na wɔhwe ase a wɔatutu wɔn na wɔakum wɔn, na wogyae mogya bruu nsuten.
  Elf a ne ti nhwi yɛ bruu no faa no na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - ma anansesɛm wiase a ɛyɛ nwonwa!
  Abeawa bi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ buaa no sɛ:
  - Na hann hann no ho!
  Na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa tow akyɛde a edi awu a ɛyɛ ɔsɛe ne orcs a wɔhyew.
  Elf a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - mesre obiara mma ne ho nnye no, .
  Sɛ nkonyaayi si a...
  Sɛ ɛbɛba, sɛ ɛbɛba a, sɛ nkonyaayi bɛba a!
  Ɛno akyi no, mmeawa no nyinaa bɛsan ateɛteɛm agu orcfo no so. Na tsunami asorɔkye ankasa bɛsɔre, na ɛkata saa abɔde yi so na ɛma wɔhyew.
  Akofo mmea no mpa abaw, na mmom wɔko wɔ biakoyɛ mu, na wɔda wɔn wimhyɛn a ɛsen biara adi.
  Na wɔ beae foforo no, elffo baanu reko sɛ atuo a wɔtow. Wofi akyirikyiri tow atuo kɔ orcs no so. Wɔbɔ wɔn tirim, na wɔbɔ amemene no fi wɔn tirim.
  Mmabaa no tena atɛw bere koro mu, wɔ nnua atifi. Na wɔtow tuo pɛpɛɛpɛ. Wɔbɔ ahemman a aboa nhoma wom no asraafo mu, na wɔboaboa wɔn ano ankasa.
  Wɔn mu biako, abeawa bi a ne ti nhwi yɛ fitaa-kɔkɔɔ-fitaa bisaa ne hokafo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ-ahabammono sɛ:
  - Wiɛ, yɛbɛyɛ dɛn de papa ama saa furryfo yi!
  Elf ɔkofo no de ne ti too fam.
  - a ennye mmerɛw!
  Na bio mmeawa no tow tuo. Ɛha na elf fitaa-kɔkɔɔ-fitaa no bɔɔ orc ɔsahene no. Ɔyɛɛ no pɛpɛɛpɛ koraa. Ɔbɔɔ n"amemene mu na ɔkyerɛw tweet sɛ:
  - ma adehye elffo no!
  Eyi ho no, elf a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ-ahabammono no buae sɛ:
  - Tsarism - wo ani gye ho?
  Elf no buae sɛ:
  - a ennye papa! Nanso wɔ ɔko mu no, ɔkwan foforo biara nni hɔ!
  Elf no de ne ti too fam na ɔteɛteɛɛm sɛ:
  - Na megye di se ebeba!
  Na n"anim ketewa no serewee.
  Mmea akofo yɛɛ adwuma, na wɔbɔɔ asono gui. Na na ɛte sɛ nea orcfo a wɔrebɛn no nni awiei.
  Na elffo no too dwom wɔ nnwontofo kuw mu, kunkum asono no:
  Dabi, yɛka kyerɛɛ wɔn a wɔn ho yɛ nwonwa no sɛ, .
  Yɛn nkurɔfo rennya abodwokyɛre...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a orc a ne ho yɛ kurukuruwa no bedi tumi, .
  Momma yɛnka kɛkɛ sɛ freak!
  Na enti ahoɔfɛfo no faa na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow atopae guu asono a wɔrekɔ wɔn anim no so, hwetee wɔn kɔɔ mmeae ahorow. Na ɔno na wɔtetew ne nan ase, na ɔno na wɔtetew ne ti.
  Elves no daa wɔn basabasayɛ adi tia freaks, a na wɔn anim yɛ abofono.
  Na wɔtoo dwom mpo sɛ:
  Mogya asuten sen fa wo mu, asubɔnten kɔkɔɔ, .
  Ɔtamfo Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa na ɔte sɛ nea ɔyɛ nwini yiye ...
  Nanso mma wo nsa mma no
  Fa nkrante no wo wo nsam - bu Satan!
  Sɛ elf no yɛ akokodurufo, na ɛnyɛ ɔkraman a ɔyɛ ohufo a, .
  Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ - wobɛkum ntɛm!
  Eyi ne ɔkwan a akofo fa so da wɔn suban a ɛhyerɛn kɛse na ɛyɛ basabasa, a ɛfata adi.
  Nanso elf baanan no de ehu no dii dwuma na wɔkyeree orc tank foforo no biako. Na momma yen scribble mfiri machine guns - ɔwɔ emu nsia. Na enti mmeawa no bɔɔ, na bere a wɔreto tuo no de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa di dwuma no.
  Elf a ne ti nhwi yɛ bruu no faa no na ɔbɔɔ ose:
  - wosoa, wosoa abeawa a onni mpaboa apɔnkɔ, .
  Sɛ wowɔ ahoɔfɛ a ɛte saa a, nsɛe anidaso a ɛte saa!
  Wɔ ayamye owia ase, ne Chase nsoromma ase, .
  Wodɔ abeawa, woyɛ abeawa nkurɔfo!
  Ɔkraman a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no penee eyi so:
  - Yiw, ɛbɛyɛ saa, ɔdɔ kɛse bɛsan aba!
  Na ɔkofo no de ne nsateaa a ɛyɛ awudi tumi a ɛwɔ nan a ɛda hɔ kwa no tow owu akyɛde bi, na ɛhuruw faa tank no apon a ɛda hɔ no mu fii adi. Na ɔbɔɔ orcs pii.
  Elf a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ a ɔde atuo a wɔde tow afiri rebɔ orcfo no de anifere kae sɛ:
  - Nsenkyerennee bi wo ha na yewo asiane mu, .
  Mmabaa a wɔda mpaboa betumi adi anim ...
  wosow saa orcs yi , .
  Orc rentumi nnye ne ho nkwa!
  Elf a ne ti nhwi yɛ fitaa no de agyan bi bɔɔ ork tank no so, na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa a wɔatwitwa no dii dwuma. Ɔtow asono a wɔn ho nhwi yɛ nwonwa no kar mu, na ɔde ogya too mu.
  Afei ɔfaa no too dwom sɛ:
  Barefoot, mpaboa nkutoo
  Elf mmeawa pɛ sɛ wɔko, .
  Barefoot, mpaboa nkutoo
  Yɛn wiase mmeawa nim sɛnea wɔko!
  Saa bere yi nso, elf tank no soma atuo a ɛde ahoɔden a edi awu na ɛyɛ pɛpɛɛpɛ sɛe ork mfiri ahorow no. Na ma wɔnhyew ankasa. Na eyi yɛ elffo ne mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ a ebi mmae da no nan a ɛda hɔ kwa asaw ankasa!
  Akofo no too dwom wɔ nnwontofo kuw mu, na wɔtow tuo guu atamfo no so sɛ:
  Asukɔtweaa a ɔda mpaboa elf, .
  Wɔ ahum mu no, ahum ne nkonimdi ogyaframa...
  Wowɔ akyi tẽẽ
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a ɔhaw pii ba de!
  Na wɔdaa wɔn sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ a ɛhyerɛn no adi. Afei wɔtweet, na wɔde wɔn ani kyerɛɛ baabi na wɔde wɔn ho hyɛɛ mu sɛ:
  - anuonyam ma yen elf ne elf akokodurufo !
  Mmabaa no bɛdaa adi sɛ na wɔyɛ akokodurufo na wɔyɛ basabasa paa. Na momma yɛmfa atuo a wɔakyere no ntow orcs no pɛpɛɛpɛ. Na wɔde nsi too dwom, na wɔde wɔn nan a ɛda hɔ kwa a ɛte sɛ abeawa no tow tuo:
  - anuonyam nka yen kurom a elfes, .
  Yɛbɛyɛ mmeawa a wɔsen biara...
  Nwi a wɔde yɛ ti nhwi pii a wogyae, .
  Yɛn a yɛyɛ ahoɔfɛfo no di nkonimdi ho afahyɛ!
  Na akofo no bɛfa orcfo a wɔn ho yɛ nhwi, wɔn ho yɛ nhwi na wɔn hua no ntɛm ara na wɔaboro wɔn.
  Na wontumi nnyina ahoɔfɛ a ɛte saa ano. Anyɛ yiye koraa no, tow birikisi gu orcfo no ti so, anaasɛ tow atopae.
  Nanso asono a wɔn ho yɛ nsensanee dɔɔso yiye. Ampa, wɔn dodow ma ehu ne basabasayɛ ba. Na orcs a wɔwɔ ehu mu no de ogya to wɔn ho wɔn ho so. Na tuo a wɔtow no te saa na wusiw a ɛyɛ nsɔe.
  Ogya rehyew sare no na atuo repae. Ɔsɛe ahyɛ no ma.
  Elf bi a ne ti nhwi yɛ bruu faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - ye kurom ne elves, .
  Enti ɛyɛ fɛ na ɛyɛ dɛ
  Ko ma no, ntwe wo ho, .
  Ɔman no agye din mfehaha pii!
  Na ɔkofo no bɛda ne sẽ bio, te sɛ nea ɔyɛ ɔkraman. Na ɔde n"ani a ɛyɛ safir no bɔ n"ani.
  Elf bi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ, a ɔreto tuo, hyɛɛ no nsow sɛ:
  - bubu, bubu na tetew mu asinasin, .
  Eyi ne asetra, eyi ne anigye!
  Elf bi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ tow tuo, de ne nan ase a ɛda hɔ kwa no miaa bɔtn no so, guu orcfo no so na ɔkasa tiae:
  - anigyee biara nni ɔsɛeɛ mu!
  Elf bi a ne ti nhwi yɛ fitaa totow atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu guu asono a wɔn ho yɛ hare no so, na ɔtwitwaa orcfo pii na ɔteɛteɛɛm:
  - ɔsɛeɛ yɛ akɔnnɔ, .
  Ɛnfa ho sɛ tumi bɛn na ɛwɔ...
  Atumfoɔ no anom afoforo mogya bere nyinaa, .
  Yɛbɛbom adi ɔdɔ ho afahyɛ!
  Elf a ne ti nhwi yɛ bruu no serewee na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa no kɔ funnaka no mu tẽẽ, .
  Tena apɔwmuden mu kɔ...
  Mo mmabaa no mowɔ figure, .
  Na hwehwɛ mmarima a wɔn ti nhwi yɛ!
  Ɛno akyi no, ɔhoɔfɛfo no faa no na ɔde ne tɛkrɛma tenten a ɛyɛ pink no kyerɛɛ no, na ɔyɛɛ ne ho sɛ ɔkraman.
  Akofo no bɛserew bio na wɔada wɔn ahyɛde adi. Sɛ wote nea ɛfa ho no ase a.
  Nanso ɛkame ayɛ sɛ mmeawa no da adagyaw. Na afei wɔn mu baako a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no yii ne bra na oyii, ne sɛnea ɔde ne ruby nufu no miaa bɔtn no so. Na ɛno akyi no, sɛnea projectile no bɛfa na abɔ hama. Na ɔne orcs kɔ tank bi mu, na momma yɛntetew asono a wɔn ho yɛ nhwi no mu pɔtee. Na mmeawa no too dwom sɛ:
  - wo wiase baabi, .
  Baabi a awɔw yɛ bere nyinaa...
  Orcs saa asono bɔne no, .
  Ɛda adi pefee sɛ aksel a abubu!
  Ɛno nti na awɔw ba no
  Awɔw bere resu atwa ho ahyia
  Mmabaa hwiee nusu gu
  Satan bɔne di tumi!
  Akofo to dwom yiye, nanso wɔko yiye mpo. Na wɔtow tuo pɛpɛɛpɛ saa, te sɛ Amazonfo a wontumi nni wɔn so nkonim.
  Dabi, elffo yɛ anwonwade ampa. Na sɛ wofi ase twitwa a, ɛnde asraafo dɔm biako mpo rennyina wɔn. Eyinom ne mmeawa a wɔn ti nhwi yɛ kɔla ahorow.
  Elf foforo tena atɛw mu na ɔsesa ogya a efi n"asraafo a wɔn ho yɛ fɛ no akofo no mu ba no. Na ɔyɛ no pɛpɛɛpɛ na ɔyɛ no pɛpɛɛpɛ. Ɛbɔ ntɛm ara a ɛyɛ basabasa.
  Ɔkofo, ɛnyɛ mmerɛw sɛ ɔbɛka, nanso ɔwɔ anifere. Ɛha na ɔreyɛ nsakrae wɔ ogya no mu.
  Na elf afoforo bɔɔ orcs no pɛpɛɛpɛ yiye, na wɔsɛee wɔn gyinabea ahorow.
  Mmabaa a wɔko ne mmarimaa a wɔn ho yɛ na no da ɔko ho nimdeɛ a ɛyɛ nwonwa adi.
  Eyinom ne elves, momma yɛnka wɔ ha yi ara - glamorous warriors, nanso ɛnyɛ cast iron koraa.
  Wɔ wimhyɛn mu no, elf wimhyɛnkafo taa hyɛ panties nkutoo. Wɔn mmeawa no ho yɛ tan na wɔn ho yɛ den. Na wɔde nan a ɛda hɔ kwa a wɔatwitwa no mmoa na ɛtow tuo.
  Nanso, ɛnyɛ sɛ wo werɛ mfi sɛ wode nufusu kɔkɔɔ nso bɛpete so. Na wɔn nufu a akofo no yɛ frɔmfrɔm yiye na ɛyɛ tan. Ahoɔden ne ahoɔfɛ pii wɔ nneɛma a ɛyɛ fɛ no mu, ne anigye ho sobo ahorow a ɛte saa a ɛsen.
  Na akofo no nso tumi to dwom wɔ nea eye sen biara mu;
  Anthem of the Motherland wɔ mmeawa a wɔn ho yɛ nwini mu, .
  Wɔyɛ saa nim akodi ...
  Ne nyinaa akyi no, ɛnyɛ nea ɛba, mmea nim bruufo no, .
  Wɔhyɛ mpaboa, sɛ wɔda mpaboa mpo a!
  Eyi ne sɛnea mmeawa akwan a ɛte saa ara te, a wotu kɔ mmepɔw so no. Akɔre yɛ akɔre ankasa!
  Na biribiara rensiw wɔn kwan, na obiara nni nkonim!
  Saa akofo yi bɛda wɔn ho adi. Wobetumi ahu no sɛ ork ɔtopae a ogyaframa akata no, te sɛ nea anomaa bi hwe ase, na ogyaw dua a ɛyɛ hu yiye, ne dua tuntum bi.
  Na elffo no teɛteɛm sɛ:
  Mmabaa huruw te sɛ apɔnkɔ
  Wɔrenkyere yɛn, wɔrenkyere yɛn!
  Yɛbɛkum orcs, yɛbɛkum orcs, .
  Sie asono bruu wɔ asase no so!
  Eyi ne mmeawa a wuhia wɔn ankasa, wɔn adesuakuw no yɛ super! Na wɔte sɛ ɔkraman a ɔka wɔn a edi awu ma orcfo. Akofo a wɔwɔ ha no ho yɛ fɛ yiye. Na wɔn nufu nufu yɛ kɔkɔɔ na ɛhyerɛn na ɛyɛ dɛ araa ma.
  Elves wɔ mmarimaa a wɔn ho yɛ na - ahoɔfɛ dumien biara mu baako, na eyi taa de ntɔkwaw ba mmea ntam ma mmarima. Wɔ mmoa wiase ha no, mmarima ko ma mmea, na wɔ wiase yi mu no, nea ɛne no bɔ abira no, mmea ko ma mmarima, na eyi yɛ kɛse wɔ n"ankasa kwan so!
  Mmabaa a wɔwɔ wimhyɛn mu de nnaadaa tow asono gu fam - wɔde nsuhina mmɔho abien, ne ɔkraman dua. Wɔyɛ no anifere kwan so paa, na wɔde ogya to akofo.
  Akofo no too dwom mpo sɛ:
  - anka meka esoro, anka meko esoro, .
  Mmabaa no yɛ nea ɛfata adwuma no!
  Wɔyɛ elffo a wɔda mpaboa, enti wɔn ho yɛ nwini na wɔko. Na wɔn aniwa hyerɛn wɔ safir ne emerald ho.
  Na wɔde ruby nufu asiesie nufu no. Mmabaa yi ne adesuakuw a wɔkorɔn sen biara.
  Na ahoɔfɛfo no nan ase a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ kurukuruwa no yɛ pink araa ma, na ɛyɛ kurukuruwa a ɛyɛ fɛ yiye. Na wotumi de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa kyekyere troll ne wɔn nnamfo mmarimaa hwene.
  Wimhyɛnkafo no ko, wɔtow orc wimhyɛn gu na wɔto dwom, na wɔda wɔn sẽ adi:
  Wɔ Ɛna Man a ɛyɛ nwonwa no kɛse mu no, .
  Baabi a elves no tu mmirika a wɔn mpaboa...
  Biribiara bɛyɛ fɛ yiye na ɛyɛ fɛ, .
  Wiɛ, Fuhrer no bɛyɛ kaput!
  
  Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa no wiaa nneɛma pii, .
  Orc mogya sucker ankasa...
  Yɛn elffo yɛ Onyankopɔn mmabea ara kwa, .
  Yɛn kyerɛkyerɛfo Yesu Kristo!
  Na akofo no faa na wɔsan gyaee pulsars a edi awu fii wɔn nufu kɔkɔɔ no mu. Na momma yɛmfa tɛkrɛma mmoa ntwitwiw saa orcs yi, na yɛde wɔn mia buttons. Na eyi tu mpɔn na ɛyɛ nwonwa mpo wɔ n"ankasa kwan so.
  Mmabaa bi a wɔreko wɔ ahum asraafo so ni. Nokwarem no, wɔda mpaboa nso na wɔhyɛ bikini.
  Na mmea akofo hwɛ sɛ wɔn ho yɛ fɛ yiye bere a wɔayɛ wɔn tan na wɔhyɛ bikini no. Na wɔn nan yɛ nea ɛdaadaa nnipa kɛse, na wɔn nsateaa yɛ torotoro yiye, na wɔde nnadewa a ɛte sɛ ahwehwɛ . Na bere koro no ara mu no, elffo no nso de aprɛm kɔ orc tank ahorow no so fi soro, na ɛbɔ asono asraafo no.
  Ɛyɛ nea etu mpɔn titiriw sɛ wode asen a ɛda hɔ kwa, kurukuruwa, pink bɛtow ogya. Na afei, nokwarem no, nufu no mu nufu a wɔfrɛ no ruby a ɛhyerɛn araa ma elf mmerante no tɛkrɛma yɛ mmerɛw esiane dɛ a ɛte saa nti no nso wɔ hɔ. Na sɛnea ɛyɛ dɛ no yɛ nwonwa.
  Na akofo a wofi ahum asraafo mu no boroo orcfo no, na wɔdaa akokoduru ne akokoduru a anibere wom adi. Na mmeawa no tumi de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no mia bɔton ahorow, na wɔde adesoa a edi awu to asono no ti so.
  Akofo a wɔn ti nhwi yɛ bruu no mu biako faa no too dwom, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - Ahofadi ye adebo ma yen elffo , .
  Ɔdɔ po a enni awiei...
  Nkurɔfo bom yɛ hann a ɛhyerɛn, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wobeyi esum a ɛwɔ kwan so no afi hɔ!
  Ɛha no, rɔke ketewaa bi a ɛyɛ ntɛmntɛm tu fi wimhyɛn mu na ɛbɔ asono a wɔn ho yɛ nsensanee wɔ tank bi mu. Na orcs" kar no hyew, te sɛ nea ɛyɛ kyɛnere anaa kanea a ɛredɛw.
  Elf no faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - a biribiara ye ahonhom wo wiase a ewo abufuw yi mu, .
  Asetra yɛ bere tiaa bi, kura mu...
  Bere sen fa nea atwam ne daakye ntam, .
  Na bere tiaa bi mu - elf ko!
  Nokwarem no, mmeawa yɛ nneɛma a wontumi nka wɔ anansesɛm mu anaasɛ wɔmfa kyerɛwdua nka ho asɛm.
  Wɔyɛ ahoɔfɛfo a wodi kan na wɔn ho yɛ nwini yiye na wɔko. Na nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ no nufu yɛ adwene a wontumi nsiw ano. Na wɔne mmeawa a wɔte saa no, ɛhe na asono no betumi asi akan.
  Elf yɛ akofo akokodurufo a sɛ biribi si a, wotumi huruw wɔ wɔn ti so. Anaasɛ mia bɔtn bi a ɛwɔ nufu kɔkɔɔ bi so na tow aprɛm kɛse bi a ɛsɛe ade a ɛbɛbɔ ork tuo kɛse bi a ɛno ankasa tu na abubu no asinasin.
  Sɛ nhwɛso no, orc ahemman no tank kɛse bi a emu duru yɛ tɔn mpem abien rewea, tumi kɛse a ɛso bi nni saa.
  Elves no hu tank yi fi wim. Abeawa no de ne nan ase kurukuruwa a ɛda hɔ kwa no mia bɔtn no so. Na ɔtopae kɛse bi a ɛsɛe ade tu fi adi, na efi wim bɔ aboa kɛse no na ɛbubu nea wɔde akata so no mu.
  Na abeawa no bɔ gyegyeegye sɛ:
  - abeawa, woye hann akofoa, .
  Papayɛ ne mframa ho ɔkofo!
  Afei ɔde n"ani kyerɛ n"akyigyinafo. Na wɔde safir aniwa twitwiw wɔn ani de bua. Sɛ yɛbɛka no yiye a, ɛnyɛ akyigyinafo, na mmom ahokafo, nanso eyinom yɛ nsɛm a ɛkɔ akyiri dedaw. Nokwarem no, akofo nyɛ wɔn a wɔkotow nsɛnnennen no mu biako. Na wɔde rɔke foforo kɔ afiri kɛse no mu. Wɔtow dade mu na wɔma pɛtro hyew. Ɛsɛ sɛ yɛhyɛ no nsow sɛ elves yɛ mmeawa a wɔyɛ serew yiye, nanso wɔde akokoduru ko na wotumi yɛ pii. Na ɛnyɛ mmerɛw saa sɛ wubesiw wɔn kwan.
  Enti akofo no nsan wɔn akyi, na bere koro no ara mu no wɔda wɔn adesuakuw a ɛkorɔn sen biara ne wɔn a wɔpɛ sɛ woguan adi.
  Na afei asase so ɔko hyɛn kɛse a asono a wɔn ho yɛ nwonwa wom no hyew te sɛ brazier. Na orcs no nyaa owu akyɛde a ɛte saa. Eyi yɛ ɔsɛe ne owu ankasa.
  Elf bi a ne ti nhwi yɛ pink, wimhyɛnkafo a ɔkorɔn, faa no na ɔtoo dwom, na ɔdaa ne sẽ adi:
  - wotu mmirika fa curve no so, .
  Mmabaa a wɔn nan da hɔ...
  Ɔbrɛ sɛ ɔbɛma anantwi nufusu
  Mepɛ sɛ midi m"anigye ho fɛw!
  Ɔkofo foforo bi a ne ti nhwi yɛ bruu a ɛsensɛn asorɔkye mu too dwom denneennen, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - a wode hama pɔnkɔ a ɛwɔ kɔla mu, .
  Na ahonyade retwɛn me!
  Ná serew wɔ nsɛm yi akyi. Na ɛsɛ sɛ wɔhyɛ mmeawa no nsow wɔ elffo no mu bere a wɔreserew no, ɛte sɛ nea wɔrebɔ dwetɛ dɔn. Na biribiara hwɛ yɛ fɛ yiye.
  Elf no de ne ti too fam, ɔde n"aniwa a ɛyɛ safir no bɔɔ n"ani, na ɔde n"ani gyei sɛ:
  - biribiara hyerɛn te sɛ anyinam, .
  Elves no ahoɔfɛ yɛ class ...
  Meyɛ elf te sɛ ɔhemmaa
  Poke orc bi wɔ n"ani so!
  . TI #6
  Na ɔkofo no san kyerɛɛ ne tɛkrɛma tenten a ɛka no yiye. Nea etumi mia obiara te sɛ hama.
  Orcs a wofi wim fi elffo no nya no yiye. Na wɔde wɔn kɔ funnaka no mu wɔ ɔkwan a ɛho nhia so. Akofo da wɔn wimhyɛn a ɛkorɔn sen biara adi, ne asorɔkye kɛse bi basabasayɛ. Na ahoɔden a ɛsen fi moma so nufu kɔkɔɔ, mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ mu.
  Nea ɛkyerɛ ankasa sɛ obiara rensiw wɔn kwan na ɔrenni nkonim.
  Na wɔbɛda wɔn adesuakuw a ɛkorɔn na ɛyɛ nwini adi.
  Elves no mu biako faa no na ɔde ne tɛkrɛma miaa button no. Na ɔtow rɔke a ɛkɔɔ fam wɔ adekoradan no mu pɛɛ ne atuo a efi orcfo hɔ. Na ɔhwe no yɛɛ abubuw na ano yɛ den.
  Na ogya a ano yɛ den ne ahoɔden asubura mũ bi hyehyee. Na biribiara a atwa ho ahyia no, na ogya rehyew. Asono a wɔn ho yɛ nhwi no twitwiw wɔn ho, na wɔn honam ani tetew, na wɔhyew ankasa te sɛ nam a srade wom kebab. Na eyi yɛ biribi a ɛde ɔsɛe ne owu kɛse bae ampa. Na ɛnyɛ orcs nkutoo. Na trolls a wɔafa wɔn adwuma nso wɔ wɔn mu. Wɔyɛ nkonyaayifo nso. Sɛ na troll kakraa bi mpo wɔ hɔ a, ntease biara nni mu sɛ wubewu ama obi foforo ahemman. Gye sɛ wopere sika. Na nokwarem no, ɛtɔ mmere bi a elffo no nso tumi ne atuhoamafo bɛtra.
  Mmabaa a wofi nnipa a wɔn ho yɛ fɛ no mu no too dwom sɛ:
  Ma elf abeawa no ogya so, .
  Yɛtow hyɛ ɔko no mu nnyɛ drift...
  Hann mfe bere no rebɛn, .
  Momma yɛnyɛ nhwɛso, ɛnyɛ nkwaseafo!
  Na akofoɔ no san kyerɛɛ wɔn tɛkrɛma atenten a ɛyɛ pink paa, na wɔteɛteɛɛ mu, de wɔn ti firii adan no mu wɔ orcs no so.
  Na wɔn ntasu a wɔteɛteɛm no bɛyɛɛ nea ɛsɛe ade na edi awu araa ma orcfo no bi hyewee wɔ sɛnkyerɛnne kwan so.
  Akofo a wɔn ti nhwi yɛ kukuruku no mu biako too dwom sɛ:
  - Mmabaa, mmabaa, mmabaa, .
  Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ wokum orcs no nyinaa!
  Mmabaa, mmeawa, mmeawa, .
  Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛde hell ma mmɛn no!
  Elves a wɔn ti nhwi yɛ borɔdɔma no mu biako kae sɛ:
  - abeawa no nan a ɛda hɔ kwa no bɛpam ɔbarima no wɔ ne nan ase, na orc no akɔ hell!
  Ná akodi ahorow no sõ yiye na na ɛyɛ nwonwa. Na Maria Kolesnikova yɛ obi a na anka ɔyɛ amammuisɛm mu deduani wɔ ɔman a ɔman anidanfo bi a ɔyɛ srade na ɔwɔ abɔgyesɛ a ɔhwɛɛ asraafo a wɔko tiaa orcfo ɔko akokoduru so no di so mu.
  Nanso ɔhemmaa no brɛe na ɔdae, na ɔtenaa n"akongua so tẽẽ. Na ɔdae biribi a ɛyɛ nwini yiye na bere koro no ara mu no ɛyɛ nokware koraa;
  Bere a Russia asraafo fii ase dii nkogu wɔ nkogudi akyi wɔ Ukraine asasesin so akyi no, Taliban sii gyinae sɛ: wɔn dɔn no adu. Na ahohuru bere mfiase, June 22, 2023 pɛ no, wɔtow hyɛɛ Tajikistan. Sɛnea na wɔhwɛ kwan no, ɛbɛdaa adi sɛ Tajik asraafo no asiesie wɔn ho ama ɔko, na nea edi kan koraa no wɔ abrabɔ fam. Wɔn mu dodow no ara de wɔn ho mae anaasɛ woguan. Wɔtwaa Russia asraafo atrae a ɛwɔ Tajikistan no ho hyiae, na Talibanfo fi afanu nyinaa tow hyɛɛ so.
  Ná ɛsɛ sɛ Russia de ahopere de asraafo kɔ Tajikistan na obue ɔko a ɛto so abien wɔ hɔ.
  Na na ɛsɛ sɛ wɔde asraafo no fa ahye pii so. Ne saa nti, Talibanfo dii Russiafo atrae no so nkonim. Wokunkum asraafo no bi, na wɔfaa ebinom nnommum.
  Na na ɛsɛ sɛ Russia Ɔmampanyin Vladimir Putin da so ara de nnipa nyinaa a wɔbɛboaboa wɔn ano ho amanneɛ a ɛkyɛ kɛse, na ɔde asraafo foforo kɔ Tajikistan. Na nokwarem no, eyi de adesoa foforo too Russia sikasɛm ne sikasɛm nhyehyɛe nyinaa so, na ɛmaa Putin agye din wɔ ɔmanfo mu no so tew.
  Nanso, afei de na Russia reko atia Talibanfo nso. Nanso ɛkame ayɛ sɛ Afghanistan wɔ nnipa ɔpepem aduanan - wɔn mu dodow no ara yɛ mmerante, na nnwinnade pii a wɔadi kan agye afi Amerikafo nsam. Na bɔ mmɔden sɛ wubedi asraafo dɔm a ɛte saa so nkonim, sɛ mpo afoforo yɛ nwonwa na wonsiw Russia kwan sɛ ɛbɛfa wɔn nsasesin mu akɔfa asraafo. Ɛmfa ho sɛnea ɛte biara no, wɔ abrabɔ fam no, Russiafo ani gye ho kɛse sɛ wɔne Taliban Mujahideenfo bɛko sen wɔn nuanom Ukrainefo. Na ɛno nti, nokwarem no, mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ, wɔn ho yɛ fɛ na wɔn ho yɛ fɛ nso de wɔn ho hyɛ akodi ahorow no mu.
  Nea ɛma ɔko no yɛ anigye kɛse.
  Ɛkame ayɛ sɛ sukyerɛmma biara nni Tajikistan wɔ awɔw bere mu mpo. Na mmeawa no kɔ ntua no so, na wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ pink no kyerɛ.
  Natasha tow tuo fi afiri a wɔde tow tuo mu, na bere koro no ara ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow owu akyɛde a ɛsɛe ade.
  Talibanfo afunu a wɔatetew mu no huruw kɔ soro ne fam.
  Ɔkofo no teɛm sɛ:
  - ma yɛn mma a wɔn ho yɛ fɛ!
  Ɔkofo foforo a wɔfrɛ no Zoya nso de tuo a wɔde di dwuma wɔ fam mu tow tuo. Scribbles a ɛyɛ pɛpɛɛpɛ kɛse, kum Mujahideen. Wɔhwe ase te sɛ awi a wɔatwitwa.
  Na abeawa bi a ne ho yɛ fɛ a ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ de ne nan ase a ɛda hɔ kwa tow owu pea na ɔteɛɛm sɛ:
  - Rus' de ne ho bɔɔ ɔman no ho ban, .
  Efi hell mmoadabi ntua mu...
  Na wode ne nufu akata so - .
  Ɛna Asase so nnipa nyinaa!
  Na ɔkofo no bɛfa na waserew, na wakyerɛ n"ano sẽ a ayɛ ma. Na ɔde tɛkrɛma a ɛyɛ ahuhude paa a ɛtete nea ɛsen chocolate ice cream kɛkɛ.
  Augustine, saa wimhyɛnkafo a wotwitwa Talibanfo gu fam wɔ nnidiso nnidiso no mu foforo no bɔɔ ose:
  - a ewo apɔw-mu-teɛteɛ mu
  Eyinom yɛ nufu mmeawa ...
  Mɛboa wo, .
  Atemmufo akɛse bɛba!
  Na ɔkofo no san de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔsɛe akyɛde a ɛyɛ awudisɛm no. Na ɔpetee Talibanfo pii wɔ mmeae ahorow, tetew wɔn ti ne wɔn akwaa.
  Svetlana nso twa Mujahideenfoɔ no ase, na ɔde anigyeɛ kɛseɛ yɛ. Abeawa yi wɔ drive ne kraman ahoɔden pii saa. Ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow, owu akyɛde kɛse a ɛsɛe ade.
  Na afei ɔto dwom sɛ:
  - Oh mmeawa, mpaboa, mpaboa, mpaboa...
  Yɛreyɛ swing braids, braids, braids!
  Mmea akofo no faa Talibanfo no araa ma ahoɔfɛfo no nan ase hyerɛn kɛkɛ.
  Nokwarem no, Russiani bea yɛ tumi kɛse. Na otwitwa atamfo no te sɛ agyan a ɔde mfiri di dwuma. Na ɛde kar kɔ funnaka no mu ankasa, na ɛkɔ fam mpo.
  Mmea akofo no da wɔn abufuw suban adi na wɔbobom:
  Yɛyɛ Komsomol mmeawa
  Yɛdɔ Eskimofo...
  Ahoɔfɛfo nne yɛ sonorous, .
  Sini foforo bi bɛba!
  Na akofoɔ no faa na wɔkyerɛɛ wɔn tɛkrɛma atenten paa na ɛte saa.
  Nokwarem no, ɔko a wɔne Taliban reko no nyɛ abɛbusɛm a ɛyɛ mmerɛw. Na Russiafo mmarima no rewuwu, wɔ dodow a ɛdɔɔso mu. Na ofi Tajikistan ba sɛ ɔrebɛsoa adesoa a emu duru yɛ ahanu.
  Nokwarem no, wɔ Russia ankasa mu no, nkurɔfo afi ase retew atua - dɛn nti na na ɔko a wɔne Ukraine di no ho hia? So ɛsɛ sɛ Russia de ne mmabarima ne ne mmabea nkwa tua wɔ ɔko a ɛkɔɔ so wɔ Tajikistan no mu? Nokwarem no, nsemmisa no yɛ nea efi awosu mu koraa. Nokwarem no, so agoru no fata kyɛnere no?
  Nea ɛka ho no, nneɛma bo rekɔ soro, na nkonimdi hua biara nni hɔ. Na afei Zyuganov nyaa akisikuru, na ɔmaa obi a ɔsɔre tia kotoku mu yɛɛ obubuafo. Bere tenten ahe na Gennady Andreevich a ɔyɛ osetie ma atumfoɔ no adi nnipa a wɔato wɔn hintidua anim wɔ akuw mu na wasuasua ɔsɔretia a ɛte sɛ nea ɔsɔretia . Na afei ɔkannifo a ɔfata sen biara ma atumfoɔ, ɔsɔretia a wɔdɔɔso na agye din sen biara no kannifo no akɔ fam na wawu. Kronkronbea nyɛ hunu da. Afoforo nso bae, na wɔyɛ mmerante ne mmabaa na wɔyɛ basabasa kɛse.
  Na ahengua no wosow...
  Nanso bere a ɔko bi wɔ hɔ a wɔne Talibanfo rekɔ so no. Ɛha na mmeawa a wofi wimhyɛn a wɔde tow hyɛ nkurɔfo so no mu reko wɔ wim.
  Anastasia Vedmakova yɛ akofo a wɔagye din a wɔn ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no mu biako. Ɔpowee sɛ ɔne Ukraine bɛko, nanso mesrɛ wo sɛe Talibanfo no.
  Nokwarem no, na Asa akofo pii mpɛ sɛ wobekum wɔn nuanom Slavfo no.
  Nanso ne Mujahideen no - mesre wo.
  Anastasia de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mmoa tow tuo guu Talibanfo no so. Ɔde rɔke kɔmaa Afghanfo na ɔtoo dwom sɛ:
  Sɛnea yɛtraa ase a na yɛko
  Na ɛnsɛ sɛ wosuro owu...
  Enti wimhyɛnkafo bi a ɔmpam mpaboa wɔ hɔ!
  Ace ɔkofo foforo nso yɛ fɛ, saa bere yi nkutoo na blonde Akulina Orlova nso ne spooks ko. Yiw, wɔfrɛ Talibanfo, sɛnea ɛte wɔ ɔko a edi kan a wɔne Afghanfo dii mu no, dushmanfo, anaa ahonhom. Nanso, ɔtamfo no ho yɛ den na ne dodow dɔɔso. Na Taliban ne wimhyɛn ahobammɔ wɔ wɔn ankasa de. Nea ɛka ho ne nea wɔkyeree fii kan aban asraafo hɔ.
  Akulina Orlova de ne wimhyɛn no dan U-dan na ɔtwe ne ho fi Stinger aprɛm no ho, na ɛno akyi no abeawa no too dwom sɛ:
  - honhom bone bi wea abotan so, .
  Wode napalm hyew no...
  Wiɛ, sɛ Talibanfo no
  Momma yɛmfa nnaadaa nni dwuma wɔ ɔko mu!
  Abeawa foforo bi a wɔfrɛ no Margarita Magnitnaya. Ne ti nhwi te sɛ sika kɔkɔɔ ahaban. Abeawa a ne ho yɛ fɛ yiye. Na ɔpowee koraa nso sɛ ɔne Ukraine bɛko. Efisɛ ɔremfa akode nhyɛ ne nuanom a wɔyɛ Slavfo no. Nea ɛmaa nnipa pii penee so. Na Talibanfo yɛ nyamesom mu katee, na bere bi wɔboaa Chechenfo a wɔpɛ sɛ wɔtew wɔn ho no. Bio nso, na Taliban nkutoo ne ɔman a egye Chechnya ahofadi toom wɔ wiase. Na nokwarem no, eyi gyaw nkɛntɛnso wɔ abusuabɔ a ɛda wɔne Russia ntam no so mfe pii.
  Margarita Magnitnaya ayɛ krado sɛ ɔbɛko. Ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mia bɔton ahorow no so. Na rɔke a ɛyɛ den kɛse a ɛsɛe ade retu akɔ Taliban so. Na wɔboroo Afghanfo a wɔwɔ abɔgyesɛ no.
  Margarita too dwom sɛ:
  - Oh, Ɛna Man, ma wɔn a wɔn ho yɛ tan no nsu, .
  Na yɛn ani gye ne ho, sɛ ne ho nyɛ fɛ mpo a!
  Bastards yɛ nnipa a wonnye nni
  Sɛ Chekist no di tumi a, .
  Enti fasist nniso bɛba
  Adesamma akyide!
  Thaw a edi kan,
  Stalin ayie - .
  Rus rennyɛ Kain, .
  Ɛwom mpo sɛ wapira de!
  Na akofoɔ no faa no nnwontofoɔ mu na wɔbɔɔ gyegyeegyeɛ.
  - nngyina Slavfoɔ animguaseɛ ano, .
  Yɛn nyinaa yɛ ma Ukraine...
  Mommma yɛmmfa animtiaabu biara bio
  Kain, yɛde yɛn ti wɔ ɔtare no mu!
  Mmabaa a wɔwɔ stormtroopers no so no bɔ Taliban no na wɔbubu na wokunkum saa Mujahideen yi.
  Ɛha na wotu kɔtra ahonhom. Nanso wɔreyi zinc funnaka a Russia asraafo ne asraafo mpanyimfo a wɔawuwu wom afi Tajikistan.
  Wogyaw asraafo yi mu biako a na onni nan. Na ɔde awerɛhoɔ to dwom, anigyeɛ ne nusuo wɔ n"ani so.
  - kwan bi so na wode kar koo funnaka no mu, .
  Na ghoul a ne ho yɛ den sen biara
  Ne nyinaa piapia na wɔde abata ho, .
  Na ɔbɔɔ no denneennen!
  Mmabaa bi wɔ tank so nso. Russiafo kar bi a ɛyɛ anigye yiye "Bear". Ɛyɛ tank a emu yɛ duru yiye - bɛboro tɔn ɔha - a ɛyɛ sɔhwɛ nhwɛso. Nokwarem no, ɛwɔ adwumayɛfo titiriw bi a mmeawa baanan nso wom. Na wɔn nyinaa wɔ din a efi ase wɔ E!
  Sɛ nhwɛso no, ɛha no, Elizabeth de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mia joystick no bɔton so, na ɔne Talibanfo no bɔ bunker no mu na ɔbobom:
  - anuonyam ma komunism!
  Ekaterina a ɔkɔ so tow tuo fi afiri a wɔde tow tuo mu, na ɔde ne nufu kɔkɔɔ no mia bɔton no so no, ɔbobom:
  - Na enni Zyuganov! Ɔde ne ti a ɛyɛ pakye na wabow nsa!
  Elena bɔɔ ose, na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa no miaa pedal no so:
  - ma akwantuo a wode wo India Po no so!
  Efrosinya nso tow tuo, na saa bere yi de ne tɛkrɛma a ɔde di agoru no dii dwuma na ɔteɛteɛɛm sɛ:
  - ma nkonimdie wo ntua akodie mu!
  Na mmeawa no serew. Wɔde kɔbere osu a wɔde gugu Taliban akofo so nsu. Na wɔyɛ no yiye paa.
  Elizabeth, a ɔreto tuo abɔ ɔtamfo no, susuw ho. Nokwarem no, sɛ obi wɔ amemene a, ɔte ase sɛ ɔsom biara yɛ anansesɛm ne nnipa nsusuwii!
  Nanso dɛn nti na ɔsom ahorow atrɛw wɔ wiase nyinaa? Bio nso, pii ne ntease a ɛfata bɔ abira? Nokwarem no, fa ɔsom a agye din sen biara no: Kristosom. Onyankopɔn a wɔabɔ no asɛnnua mu wɔ asɛnnua so no mu gyidi yɛ nkwaseasɛm ne nkwaseasɛm. Nokwarem no, sɛ wugye Bible di a, ɛnde ɔkwan bi so no, Onyankopɔn bɛyɛ nwonwa na wontumi nte ase.
  Afei ɛkame ayɛ sɛ ɔde nsu mene adesamma nyinaa - nnipa ɔpepem pii wuwu, nanso nnipa baawɔtwe pɛ na wogye wɔn nkwa. Nea ɛne no bɔ abira no, wɔ asɛndua so no ɔbɔ mpae ma awudifo no?
  Yebetumi ahyɛ no nsow sɛ Apam Dedaw no mu Nyankopɔn no yɛ otirimɔdenfo paa, nanso wɔ Apam Foforo no mu no Kristo yɛ ayamyefo kɛse. Na abirabɔ bi a ɛda adi pefee wɔ ha. Nokwarem no, sɛ Yesu yɛ Ɔba Nyankopɔn a, anka ɛsɛ sɛ ɔhyew Sodom ne Gomora. Nanso na mpanyimfo, ne mmofra, ne mmea wɔ hɔ. So ɛno nyɛ atirimɔdensɛm?
  Yiw, na wobetumi abobɔ atirimɔdensɛm ho nhwɛso afoforo pii din bere tenten paa. Mmofra kum biako a Elisa yɛe no som bo.
  Enti susuw nea nkurɔfo gye di no ho. Na aban no nso hyɛ nyamesom. Na afei wɔne Talibanfo nyamesom mu kateeyɛ reko.
  Nanso wɔbɔɔ kɔkɔ - mma mo ani nnye sɛ United States refiri Afghanistan - ɛbɛyɛ bɔne kɛseɛ ama Russia nko ara.
  Talibanfo a na wɔagye wɔn ahome kakra na wɔde nokwasɛm a ɛyɛ sɛ ɔko a wɔne Ukraine dii no akyekyere Russia nsa no dii dwuma no yɛɛ ho biribi na wɔbɔɔ wɔn so. Na afei wɔhyɛɛ nkɔm kyerɛɛ nnipa pii. Na na ɛsɛ sɛ Russia kyerɛw ne din. Na, ampa, nea etia won pe - Russia asraafo dodoo wuwui wo base a ewo Tajikistan. Enti Vladimir Putin hui sɛ ɔde ne ho ahyɛ ɔko foforo mu. Na nokwarem no, adwene a ɛwɔ ɔmanfo mu no abɛyɛ ɔtan kɛse wɔ mprempren ɔmampanyin no ho. Ɔdɔ a nkurɔfo wɔ no sesa paa. Na nokwarem no, Talibanfo no buu biribiara ho akontaa yiye. Bio nso, Amerika anya abotɔyam wɔ saa asɛm yi mu - wɔde wɔn atamfo too pitted. Na wɔhyɛɛ aseɛ kaa Biden ho asɛm: akwakoraa nyansafoɔ. Te sɛ, sɛnea wɔde anifere hyehyɛɛ biribiara.
  Nokwarem no, mfe a obi adi ne agumadi, ne nyansa nyɛ akwanside!
  Elizabeth tow tuo bio, na nokwarem no, ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow tuo bio. Ɛyɛ hyew yiye wɔ tank no mu wɔ awɔw bere mu mpo. Na awɔw bere mu no, ɛyɛ hyew ankasa wɔ Tajikistan.
  Abeawa no faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - se tenten, tenten, tenten, .
  Ko tia Talibanfoɔ no...
  Sɛ ɛware a, ɛware, ɛware
  Mmirikatu sian wɔ ɔko mu!
  Ɛyɛ yie, ɛyɛ yie
  Nokwarem no, ɛte saa, ɛte saa...
  Ɛwom mpo sɛ ɛtɔ mmere bi a ɛte sɛ
  Wubetumi akɔto Afrika!
  Na wɔ Afrika no, nneɛma bo kɔ soro araa ma, .
  Na wɔ Afrika no, sika no trɛw paa!
  Hippos mu duru so tew
  Sperm whale yɛɛ mmerɛw...
  Na ɔman no te sɛ ɔkraman, .
  Kɔ soro tẽẽ!
  Ekaterina de serew hyɛɛ no nsow, na ɔde ne nufu kɔkɔɔ no miaa tank no joystick no bɔtn no so sɛ:
  - Biribi ketewa bi a ewo wo mu optimism!
  Elisabet de abufuw buae sɛ:
  - se ɔmampanyin no yɛ abrabɔ pa mu dɛmdifo ne ɔkwasea a, ɛnde anigye bɛn na ne manfo betumi anya!
  Elena de ne ti too fam sɛ:
  - Aane! Wɔka sɛ ɔhaw afi ase! Nanso ɛyɛ anigye a ɛboro so pɛpɛɛpɛ na ɛmaa Putin nyaa ne ho mu ahotoso dodo!
  Elizabeth de ne ti too fam sɛ:
  - yiw, bere nyinaa na misusuw sɛ wontumi mma onipa biako anigye pii saa - ɔtra ɔpɔnkɔ fitaa so, wɔ ntease mu no, ofi ase gye di sɛ ɛpo no kodu ne kotodwe mu. Na afei, te sɛ akwakoraa a na ɔpɛ sɛ ɔbɛyɛ Onyankopɔn no, awiei koraa no, onni hwee!
  Catherine penee eyi so sɛ:
  - Aane! Putin nyaa anigye dodo, na ɛsɛee no. Hwɛ sɛnea bere bi na ahonyade dɔ Napoleon, Hitler, Ivan a Ɔyɛ Hu, na afei ɔdan fii wɔn ho.
  Euphrosyne kae sɛ:
  - Nicholas II yɛ obi a onni anigye koraa, nanso bere koro no ara mu no na ɔyɛ tsar a ne yam ye na ɔfata. Sɛ nhwɛso no, so wususuw sɛ anyɛ yiye koraa no n"ani begye kakra wɔ ɔko a ɔne Japan bɛkɔ no mu. Sɛ nhwɛso no, so Admiral Makarov wui, na anka biribiara betumi ayɛ soronko. Na Admiral Makarov wui esiane nsɛm a ɛtoatoa so a ɛnyɛ nea ɛda adi sɛ ɛbae ara kwa nti. Biribi nti, wanhyɛ sɛ wɔmfa po so hyɛn a wɔsɛe atopae no nprapra atopae, na n"asefo no mu biara amfa ahyɛde a ɛte saa amma. Na ɛda adi kɛse sɛ na ɔtopae no yɛ Russia de, na anka ɛnsɛ sɛ ɔko hyɛn kɛse no mem fi ɔtopae biako mu. Na wɔ eyi mu mpo no, anka wobetumi agye Admiral Makarov nkwa, sɛnea, sɛ nhwɛso no, wogyee Kirill Romanov nkwa no.
  Elizabeth penee so sɛ:
  - Yiw, anigye kakra ma Nicholas II betumi ama Russia anya pii asen anigye pii ama Vladimir Putin a ɔyɛ mmerɛw! Sɛ nhwɛso no, na Admiral Makarov betumi adi Japanfo so nkonim wɔ po so a mogyahwiegu kakraa bi na ɛbɛkɔ so, na afei ɔko a wɔne samuraifo no kɔe no rensɛ sɛ wɔde afɔre pii bɔ afɔre. Na sɛ tsarist Russia dii nkonim wɔ ɔko a wɔne Japan dii mu a, ɛnde anka Wiase Ko I no, ɛda adi kɛse sɛ ɛrensi. Enti na tumi a ahemman no dɔm no wɔ no bɛyɛ kɛse dodo na Germanfo no rennya akokoduru mfa ɔko ho amanneɛ!
  Elena de ne ti too fam sɛ:
  - Ebia! Ɛwom sɛ Makarov nkutoo nsɛe nkogudi ne asɛmmɔne dodow a ɛwɔ ɔko a ɔne Japan dii no mu de. Ɛwom sɛ ɛsɛ sɛ wogye tom sɛ na ɔtamfo no mu yɛ den de. Nanso ɔkwan foforo so no, sɛ ɔko hyɛn Oslyabi no anmem ntɛmntɛm saa a, wɔ Tsushima ko no mu mpo no, anka asraafo dɔm no betumi abubu akodu Vladivostok koraa! Na enti ɔko a wɔne Japan yɛe no bɛyɛɛ nea enkosi hwee koraa!
  Efrosinya kae sɛ:
  - nanso akodie a ewo afe a eto so aduanan nnum no mu ne Japan no ye nwanwa se eye mmere na edii nkonim. Te sɛ nea Japan anigye sae. Nanso, awerɛhosɛm ne sɛ Stalin nkonimdi no maa Komunisfo no dii China so, na ahemman a emu yɛ den yiye na ɛyɛ hu bae a ɛkame ayɛ sɛ ɛtow hyɛɛ USSR so wɔ Brezhnev ase. Mprempren mpo, China reyɛ ne ho sɛ adamfo ara kwa. Na ɔpɛ sɛ otwitwa yɛn asase no so kɔ Urals.
  Catherine de ne ti too fam.
  - Aane! Sɛ wodii Japanfo so nkonim saa bere no a, anka Zheltorossia bɛba mmom sen China atifi fam, na anka Ortodɔksfo bɛba ahemman no mu wɔ ɔsoro ase. Na dɛn na axis no nyae esiane nkonim a Stalin dii wɔ Japanfo so a na ɛnyɛ den no nti. Ahemman a wonnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ awo, ne aboa kɛse bi a ɔwɔ Russia hye so!
  Elizabeth kae bere a ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - Enti gye di akyire wo Kristofo Nyankopon no mu. Japan so nkonimdi bɛma Ortodɔks gyidifo ɔpepem du du foforo pii. Mmom no, nniso a emu yɛ den a wonnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ no bedii tumi wɔ Russia. Na afei Stalin nniso a mogyahwiegu wom no de Onyankopɔn a wonnye nni baa China. Na Mao ahemman a ɛyɛ atirimɔdensɛm no puei. Ankasa mente nea Onyankopɔn pɛ ase!
  Elena kae sɛ:
  - Anaase Nyame biara nni ho koraa! Satan ho yɛ den koraa sen sɛnea Bible ka fa ho no, anaasɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ no nhyehyɛe yɛ nea yentumi nte ase!
  Efrosinya kae sɛ:
  "Mpɛn pii no, ahemfo atirimɔdenfo yɛ akɛse na wodi yiye!" Nea ɛka ho nkutoo ne, ebia, Alexander a odi kan - na ɔhene no yɛ onyansafo, ne yam ye, na ɔpɛ ahofadi, ɔyɛ ɔbarima a ɔyɛ ɔbadwemma na nwansena bi nni nkataso. Na sɛ wɔka bom a, edii yiye!
  Elizabeth kae sɛ:
  - Na wommu Catherine a oto so mmienu no se oye sodifo a oye otiriden ne bone, na odii nkonim paa nso. Ampa, na ɔyɛ aguaman, na ne nyinaa mu no na ɔyɛ obi a ɔnyɛ papa koraa. Ɔbaraa akuafo no sɛ wonwiinwii wɔ wɔn wuranom ho. Ɛyɛ nwonwa mpo sɛ wɔde anigye pii maa onipa a ne ho yɛ fĩ saa!
  Elena de ne ti too fam.
  - yiw, na afei gye Kristofo Nyankopon di! Bere bɛn na abɔnefo ne akyidefo di yiye sen biara!
  Catherine de abufuw too dwom sɛ:
  Wiase no gyina basabasayɛ so
  Ogya bepɔw a abufuw wom no retu wɔ ɔkwan kɛse so...
  Nhyɛso a ɛkorɔn, .
  Ɔde ɛyaw ne ehu nyane, .
  Ehu nkutoo na ɛbɛma yɛanya nnamfo, .
  Ɛyaw nkutoo na ɛkanyan wo ma woyɛ adwuma, .
  Efisɛ mepɛ pii ne pii
  Hyperplasm bɛpae akɔ nnipadɔm no mu!
  Elizabeth de ahopopo kae sɛ:
  - Yiw, na Genghis Khan yɛ abosonsomfo a ɔyɛ basabasa. Ná ontumi nkenkan ade, na ontumi nkyerɛw, nanso ɔkyeree wiase no fã. Nkramofo ne Kristofo nyinaa dii nkogu wɔ ɔko a wɔne no dii mu. Na asɛmmisa no ni: ɛhe na na Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn wɔ saa bere no? Na dɛn nti na Mongolfo abosonsom dii Onyame Baakosom: Nkramofo ne Kristosom so nkonim?
  Efrosinya de serew kae sɛ:
  - saa ara nso na wobɛtumi abisa sɛ: ɛhe na na Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn wɔ berɛ a Kain kum Habel? Dɛn nti na ɔmaa kwan ma wɔyɛɛ onuanom akodi a edi kan wɔ adesamma abakɔsɛm mu?
  Elena serewee na ɔbɔɔ no mua sɛ:
  - yiw, wobetumi agye akyinnye ad infinitum, nanso worennkyere da se Onyankopon wo ho anaase onni ho?
  Catherine kae sɛ:
  - a etua Yesu Kristo ho ka no, megye ho kyim denneennen. Yudafoɔ a wɔn ho nni asɛm, a wɔahyɛ wɔn so no bɛtumi afa hypnotist a ne ho yɛ den, a ɔwɔ ɔdom akyɛdeɛ - te sɛ Anatoly Kashpirovsky ama mesia no na wɔayɛ onyame. Sɛ wohwɛ Anatoly Mikhailovich anwonwade ho akontaabu a, ɛnde na ne ho yɛ nwini sen Kristo!
  Efrosinya serewee na ɔtoo dwom sɛ:
  - Nyankopon nmma anifuraefoo nnye won ani, .
  Na teɛteɛ w'akyi humpbacked ...
  Yiw Onyankopɔn, anyɛ yiye koraa no yɛ Onyankopɔn kakra
  Nanso worentumi mmɔ wo asɛndua mu kakra!
  Na mmeawa no san ne Talibanfo no dii asi bio. Bere a wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no miaa joystick no bɔton so no, wotwitwaa Mujahideen pii, na wɔde wɔn guu hɔ akuwakuw ankasa. Ná Talibanfo a wɔwɔ abɔgyesɛ no rewuwu wɔ atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu ne atuo a ɛpae kɛse a wɔapaapae mu ase. Anigyede a anibere wom bae, na wɔsɛee nyamesom mu kateeyɛfo pii.
  Na Alenka ne ne mmeawa ahoɔfɛfo dɔm a ɛmfa ho sɛ Tajikistan wim tebea yɛ nwini na awɔw bere mu no, wɔtow hyɛ Talibanfo so a wɔmfa mpaboa da hɔ no ni.
  Kevlar ayɛ akata wɔn nipadua so .
  Ahoɔfɛfo no tu mmirika kɔ ntua no so na wɔto dwom sɛ:
  - Taliban bɔne no rewea wɔ abotan so, .
  Nanso mmeawa na wɔyɛ cool sen biara...
  Fa napalm bɔ no
  Yɛbedi nkonimdi ho afahyɛ!
  Na mmeawa no de sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ bɛhyerɛn.
  Na afei Anyuta de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa bɛtow pea a ɔtopae agu Mujahideen no so. Na ɔbɛpete Talibanfo no akɔ mmeae ahorow, te sɛ mpataa.
  Abeawa no faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - anuonyam nka Agya Asase, animuonyam, .
  Tanks de ahopere rekɔ wɔn anim ...
  Mmabaa a wɔhyɛ bikini mu mpaapaemu, .
  Yɛkyea Russiafo nkurɔfo!
  Alla a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ nso tow tuo gu atamfo a wɔn abɔgyesɛ so, twa wɔn gu fam na ɔto dwom sɛ:
  - Rus' serewee wɔ Taliban yi ho, .
  Wɔ mfe nyinaa mu no, ɛno nti na ɔne Rus de no!
  Na abeawa no nso bɛfa na watow killer lemon agu Mujahideen no so a ne nansoaa a ɛda hɔ kwa. Na mommɔ atamfo pete wɔ mmeae ahorow nyinaa.
  Ne sɛnea ɔbɔ abɛn wɔ n"ahurututu atifi.
  Akɔre dumien pii ho dwiriw wɔn. Esiane sɛ na wɔwɔ komayare nti, wɔhwee Talibanfo a wɔabɔ wɔn ti nhwi no ti so, na wɔhwee wɔn. Afei ɔkofo no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - asɛm no yɛ akyinnyegyeɛ kɛseɛ ma yɛn, .
  Migye di sɛ ɛbɛyɛ adesuakuw a ɛkorɔn sen biara ara kwa!
  Minim Talibanfo, yebedi nkogu
  Ne nyinaa akyi no, kerubi a ɔyɛ ahantan wɔ yɛn so!
  Maria, mmeawa a wɔhyɛ bikini no mu biako foforo faa no na ɔbɔɔ abɛn. Na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow awudifo dɔm kɛse bi guu ɔtamfo no so, owu akyɛde a ɛsɛe ade kɛse. Ɔpaapaee Taliban akofo no mu na ɔbɔɔ ose, na ɔdaa ne sẽ adi:
  - a ɛyɛ sum kɛse bi atwa Russia ho ahyia, .
  Na Taliban ɔkofo no de ahopere rekɔ Agya Man no so!
  Olimpik akansi no yɛ abeawa ɔbran ampa. Ɔyɛ kɛse na bere koro no ara mu no ne ti nhwi yɛ bruu a ɛyɛ hare. Ɔkofo no wɔ asen a ɛyɛ fɛ, ne afiri a wɔde tintim nhoma a ano yɛ den, a wɔde chocolate nnua adura ho. Wiɛ, obiara ntumi nnyina aboa abeawa a ɔte saa ano ankasa.
  Na afei, ɔde ne nan a tumi wom, ɛyɛ ntini, na ɛda hɔ kwa no, maa ɔtopae toa mũ nyinaa so ne sɛnea ɔbɛtow agu Taliban so. Na saa toa yi de ahoɔhare kɛse a edi awu tuu mmirika. Na sɛnea ɛbɛbɔ Mujahideen no mu, atetew wɔn mu ankasa.
  Ɔkofo-ɔbran no de anigye faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Na Murov so no , wim ayɛ kusuu, .
  Hann adekyee no repue...
  Yɛte sɛ Ilya Muromets mmabea, .
  Ɛnyɛ kwa sɛ wɔde wɔn ahoɔden hoahoaa wɔn ho!
  . TI a Ɛto so 7.
  Nokwarem no, ɛyɛ anigye kɛse sɛ wobɛko atia Talibanfo na woakum wɔn sen sɛ wo ne wo nuanom Ukrainefo bɛko. Ɛha na misusuw sɛ obiara begye atom sɛ ɛyɛ bɔne sɛ wobekum anuanom. Na wɔafrɛ Vladimir Putin dedaw pefee wɔ Russia asraafo mu - Vovka-Cain!
  Olympias de abufuw too dwom sɛ:
  Wiɛ, anuanom dodow ahe na wubetumi akunkum wɔn, .
  Ne nyinaa akyi no, obi, gye me di, wɔwoo no maa anigye ...
  Ɛna no mma ne ba no nkɔ anim, .
  Na awɔw bere mu mpo no, wim tebea bɔne wɔ ɔko no mu!
  Ɛno akyi no, bogatyr abeawa no bɛfa na watwe mframa akɔ n"ahurututu mu na wabɔ abɛn. Akɔre ɔhaha pii nya komayare ntɛm ara na wɔtotɔ piti. Na wɔn ano a ano yɛ nnam no tu kɔ fam na ɛbɔ Talibanfo a wɔrepiapia Russia asraafo no gyinabea ahorow no ti nhwi mu.
  Olympias a ɔde abɛn bɔɔ akɔre no gui na ɔmaa wɔhwee ase ma wɔn ho dwiriw wɔn no faa no na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  Saa, se, se - hooves rebɔ, .
  Saa, se, se - afiri tuo no bɔɔ!
  Wɔabubu Taliban asraafo no akɔ wɔn ti so, .
  Na obiara rensɛe mmeawa dɔm no!
  Marusya nso reto tuo agu Taliban asraafo a wɔrekɔ wɔn anim no so. Ɔkyerɛ n"abufuw ne adesuakuw a ɛkorɔn sen biara. Ne tuo a ɔde di dwuma no twa Mujahideenfo no gu fam wɔ akuw mũ no nyinaa mu.
  Abeawa no de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow owu akyɛde a edi awu. Ɔbɔ Taliban akofo pii, na ɔteɛteɛm:
  - a woagye din a efa akodi ho, .
  Eyi yɛ ma abeawa bi a ɔbɛda mpaboa...
  Mmabea ne mmabarima, .
  Momma yɛndan obiara nni agoru!
  Mmabaa akofo ho yɛ fɛ ampa.
  Matryona a ɔtow tuo guu Talibanfo so na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔsɛe akyɛde ahorow no bɔɔ denneennen sɛ:
  - anuonyam ma mmabaa a wohyɛ bikini, .
  Wɔboroo Mujahideenfoɔ no...
  Mmabaa no wɔ nnade a wɔda mpaboa, .
  Wɔtow hyɛ wɔn so saa de di awia aduan!
  Abeawa bi a n"asen yɛ tratraa na n"asen yɛ fɛ tow tuo gu Talibanfo a wɔrebɛn no so. Ɔyɛ eyi wɔ ahokokwaw ne pɛpɛɛpɛyɛ mu. Otwitwa wɔn te sɛ nea ɔtwitwa sare na ɔto dwom sɛ:
  - na abeawa no resaw polka, .
  Wɔ sare so wɔ dɔnhwerew bi a ɛyɛ ntɛm ...
  Dua kɔ benkum, dua kɔ nifa, .
  Eyi yɛ polka Karabas!
  Na afei ɔkofo no bɛsan de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa atow owudifo bi a ɔwɔ hɔ agu ɔtamfo no so. Na obekum Talibanfo pii.
  Ɛha na Victoria ne Veronica reko. Mmabaa baanu no nyinaa ho yɛ nwini yiye. Na wɔtow tuo pɛpɛɛpɛ koraa.
  Victoria de ne nan ase a ɛda hɔ kwa a ahoɔden a edi awu tow ɔsɛe akyɛde bi. Ɔtetew dushman pii mu na ɔteɛteɛɛm sɛ:
  - sika nwene wo sika kotokuo mu, .
  Ahenkurow ahorow reyɛ nwene...
  Na wɔ Russia kasa mu - .
  Sika kyerɛ mana!
  Abeawa foforo de ne nufu kɔkɔɔ a ɛmaa ultrasound a ɛma aso yɛ den no miaa bɔtn no so, na ɔmaa ɛtu faa wim. Na akɔre mpempem pii hwee Talibanfo ti a wɔayiyi no so dedaw. Na momma yɛmmɔ wɔn akuturuku.
  Abeawa a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no too dwom sɛ:
  Mujahideenfo reto ahyɛ Russia so, .
  Wɔn mu pii wɔ Afghanistan...
  ko maa wɔn wɔ Afghanistan saa bere no , .
  Seesei Taliban a ne ho yɛ hu no ama ne nkrante so!
  
  Nanso mmeawa a wɔda mpaboa mpa abaw, .
  Wɔbɛkyerɛ kɛkɛ sɛ adesuakuw a ɛkorɔn sen biara...
  Wɔne Taliban asraafo dɔm no reko denneennen, .
  Na wɔbɔ aniwa no mu pɛɛ!
  Na ɔkofo a ne nansoaa da hɔ no de ahoɔden a edi awu bɛtow ɔsɛe akyɛde. Na obiara nya fi ne hɔ.
  Alice ne Angelica de atuo a wɔde tow tuo to Talibanfo no so. Na wɔyɛ no yiye koraa. Na wɔtow tuo pɛpɛɛpɛ saa.
  Alice faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Dushman no deɛ, funnaka bɛba, .
  Tena apɔwmuden mu kɔ...
  Mmabaa tu mmirika di akɔneaba a wɔda adagyaw wɔ awɔw bere mu!
  Na bubu Mujahideen no akyi!
  Na akofo no faa hɔ prɛko pɛ na wɔkyerɛɛ wɔn tɛkrɛma!
  Na afei Alice tow tuo, na ɔde ne moma so nufu kɔkɔɔ no dii dwuma bere a ɔbɔɔ bɔtn bi. Na ɔbɔɔ Talibanfo dumien gui.
  Alice faa no na ɔbɔɔ gyegyeegye, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - ma Agya Asase ne ahofadie ko awieeɛ, .
  Mmabaa a wɔda mpaboa a wɔhyɛ bikini
  Woyɛ ɔbran a ɔte saa...
  Koma a wɔma ɛbɔ wɔ biakoyɛ mu!
  Angelica sii so dua sɛ:
  - a wode hwehwe mu! Eyi yɛ kɛse!
  Maria Kolesnikova sɛ elffo hemmaa no de ahyɛde ahorow a ɛyɛ nnam na ɛyɛ basabasa ma. Ɔyɛ abeawa a ɔwɔ akokoduru na ɔwɔ akokoduru.
  Ohu daakye ne ɔko no, Russia wɔ Tajikistan ne Taliban.
  Nanso eyi nyinaa yɛ fɛ yiye. Na wubetumi ahu sɛ na mogyahwiegu wom na na ɛko paa. Ɔko a efii ase ne Talibanfo wɔ afe 2023 ahohuru bere mu no renya nkɔanim .
  Ɔko a ɛkɔɔ so wɔ Taliban ne Russia ntam no kɔɔ so. Afghanistan yɛ nnipa pii, mmerante ne mmabaa pii kɔm de wɔn, wɔn bo afuw, wɔyɛ basabasa.
  Na wɔreko wɔ Tajikistan, bere a Russia nsa abɔ ɔko a ɛrekɔ so wɔ Ukraine a wiase no fã kɛse no ara boa no ho.
  Na Talibanfo de redi dwuma.
  Nanso mmeawa a wɔn mpaboa koraa na wɔn ho yɛ fɛ reko wɔ Russia afã. Nkodi ba wɔ asorɔkye mu.
  Natasha tow tuo gu Mujahideen no so. Wɔde tumi a edi awu a ɛwɔ afiri a wɔde tow tuo a ɛte sɛ ɔtweaseɛ mu di dwuma. Na ɔtow atuo gu Talibanfo so.
  Na wɔhwe ase, na wɔpiapia mmeawa no. Ɛha yi, Russia helikopta bi a wɔatow afi bere tiaa mu afiri a wɔde ko tia wimhyɛn a wɔde si hɔ no bɛhwe ase. Talibanfo no too no tuo kum no. Ampa, helikopta no nyɛ mmeawa, na mmom mmarima, na ɛnyɛ wɔn yaw titiriw.
  Na Natasha yɛ abeawa na ɔda so ara da mpaboa a ɔhyɛ bikini. Na sɛ ɛkame ayɛ sɛ woda adagyaw a, ɛnde obiara pɔtee biara rensiw wo kwan anaasɛ ɔrensiw wo kwan.
  Natasha de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa a ɛyɛ nan a wɔasen no de awudi tumi tow ɔsɛe akyɛde no. Ɔpetee Talibanfo no wɔ mmeae ahorow na ɔtoo dwom, na ɔdaa ne sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ no adi sɛ:
  Ɛyɛ awɔw bere, awɔw bere, awɔw bere
  Wofii ase mpofirim...
  Abufuw mu a woprapra, woprapra - .
  Ɔkyena bɛyɛ papa
  Ɔkyena, ɔkyena, ɔkyena!
  Na afei deɛ ɛyɛ afe foforɔ!
  Nokwarem no, sukyerɛmma tɔe wɔ Tajikistan Afe Foforo Anwummere. Na mprempren Russia mmeawa gyaw nan ase nkyerɛwee a ɛda hɔ kwa a wɔasen wɔ sukyerɛmma no mu, na ɛyɛ fɛ yiye.
  Zoya faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Baako mmienu Mmiɛnsa - .
  Popa nneɛma a wɔde yɛ adwuma!
  Anan awotwe anum
  Momma yɛnkɔdi agorɔ!
  Na abeawa a ne nansoaa da hɔ no de awudi tumi bɛtow owu akyɛde bi ase.
  Zoya faa no na ɔtoo dwom, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  Baako abien abiɛsa anan anum, .
  Bunny no fii adi kɔbɔɔ nantew ...
  Abeawa no retu mmirika ni
  Mujahideen kum nnipa!
  Na Zoya faa na ɔde ne tɛkrɛma tenten no kyerɛɛ no.
  Nanso Augustine na odi ogya no anim. Abeawa a ɔte saa, a ne ho yɛ nwini sen nea enni hɔ. Na wɔde ahopere a edi awu kyerɛw nsɛm. Mows down the Mujahideen a ɛnyɛ guasodeyɛ a ɛho nhia. Afei ofi ase to dwom;
  Sɛ akyi no ho nni mfaso a - .
  Asraafo anigye renboa ...
  Wiɛ, sɛ ɔhyew nni hɔ a, .
  Akyifo no bɛkɔ atamfo no nkyɛn akɔdidi awia!
  Na Augustine a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no bɛfa ɔsɛe akyɛde no na watow agu, a ne nansoaa a ɛda hɔ kwa. Na nokwarem no, wɔbɛtetew dushmanfo pii mu, na ɛno yɛ ahude ara kwa.
  Nokwarem no, Augustine anhwere hokwan a onyae sɛ ɔbɛto dwom:
  Mede me ho ada adagyaw
  Ohuruw faa afuw no so!
  Enti ohuruw faa afuw no so ...
  Kulatsky too dwom kaa ho!
  Na abeawa no bɛfa n"ani a ɛyɛ safir ne hyerɛn no. Na n"aniwa yɛ fɛ. Na kasa no yɛ ahuhufo paa. Na agile saa, na groovy saa. Wiɛ, ɛte sɛ nea ɛyɛ borɔdɔma bi a ɛyɛ nsuo.
  Svetlana nso reko. Na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow ɔsɛe akyɛde ahorow. Nea edi awu na ɛsɛe ade saa.
  Na baabi a ɛbɛn hɔ no, Talibanfo no faa Russiafo tank bi na wɔbɔɔ no gui. Na Russia asraafo kar no fii ase tetew mu, ɔko ho nneɛma no paee. Na bio nnipa wuwu.
  Nanso Svetlana nhia mmarima a wɔn ho yɛ huam. Ɛsɛ sɛ wɔyɛ wɔn ayayade. Na abeawa no faa no too dwom sɛ:
  Mmarima, mmarima, mmarima
  Moyɛ brutes akɛse ara kwa
  Bere a mmeawa kum wo
  Wɔtew asase no so!
  Nokwarem no, Talibanfo yɛ mmoa.
  Ɔkwan bi so no wɔkyeree abeawa bi a ne ho yɛ fɛ a ɔyɛ scout. Wiɛ, sɛ yɛbɛhyɛ aseɛ a, wɔfaa no de no too rack no so. Wɔkyinkyim nkwaa no fii nsa no mu, na ɛyɛ yaw kɛse.
  Afei wɔde abonnua sɛn abeawa no nan a ɛda hɔ kwa no, na wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn kyekyeree ne nansoaa. Na afei wɔfaa na wɔsɔɔ ogya wɔ ne nan ase a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ fɛ no ase.
  Russiani abeawa no pirae paa. Talibanfo no, ansa na wɔrefra ne nan ase no, wɔfaa ngo na wɔde srasraa ne nan so. Na enti na ne nan ase hyew nkakrankakra, na na ɛyɛ yaw kɛse. Na abeawa no sii apini na ɔbobom. Na Taliban nso de mpire boroo n"akyi ne n"afã. Afei wosii gyinae sɛ wɔbɛma ayayade no mu ayɛ den. Wɔyii waya a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew na momma yɛmmɔ ahoɔfɛ no wɔ akyi ne ne moma so.
  Na sɛnea ɛyɛ yaw no nso. Titiriw bere a Talibanfo fii ase de nhama a ɛyɛ kɔkɔɔ twitwiw nufu kɔkɔɔ no maa Russiani abeawa no. Na osui paa.
  Na na Taliban kuw no kannifo titiriw no abɔ dam ara kwa esiane ayayade nti. Na ɔdaa ne sẽ a ɛyɛ sika kɔkɔɔ no adi.
  Russiani abeawa no teɛteɛɛm de buaa. Afei wofii ase bubuu ne nansoaa a ɛda hɔ kwa. Nea ɛyɛ yaw kɛse. Na abeawa no totɔe esiane ɛyaw a ɛyɛ hu a wontumi nnyina ano no nti.
  Nanso Talibanfo kɔɔ so yɛɛ ayayade. Nea edi kan no, wɔde abeawa no baa wɔn ho denam nsukyenee nsu a wɔhwie guu bokiti mu so. Na afei wɔde sensor ne electrode guu ne nipadua so.
  Ɛno akyi no, mmarimaa baanu fii ase de dynamo no nantew. Nsu a ɛreworo so no kɔɔ so na abeawa no wosow ne ho esiane hellgya yaw nti. Na ampa ara bere a nipadua no
  Electric discharges pass , ɛyɛ hu, asɛmfua apɔnkɔ akuw de ahopere twam. Na nokwarem no, abeawa biara bɛteɛm wɔ ha.
  Na mmarimaa no dannan wɔn nan ase, na abeawa a ɔda adagyaw no teɛm te sɛ wuram ɔkraman. Na ɛyɛ no yaw ankasa. Na dede no yɛ nea wontumi nnyina ano kɛkɛ.
  Na mprempren no da nkyɛn a, Talibanfo no nso fĩ Russiani abeawa no nan ase a akisikuru akɛse akata so dedaw no. Na wɔde waya kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew nso bɔ wɔn akyi. Na wɔde abufuw ne ahoɔden bɔ.
  Na bere koro no ara mu no, wɔmaa esiam no yɛɛ kɛse. Wofii ase trɛw abeawa no mu, na wɔde nneɛma a emu yɛ duru pii sɛn block no so sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛkyinkyim ne nkwaa no yiye.
  Talibanfo adwowtwafo panyin no too dwom sɛ:
  Ɛyaw bɛn ara ni, ɛyaw bɛn ara ni
  Wɔbɛma match score: anum - zero!
  Wiɛ, dɛn na wubetumi agye afi mmoa a wɔyɛ keka no hɔ. Wɔyɛɛ mmeawa a wɔte saa ayayade atirimɔden so, nanso na ɛnyɛ nea ɛyɛ nwonwa titiriw. Ɛwom sɛ wɔde electrodes guu Venus kokom de, ne sɛnea ɛno akyi no wɔde current bɛhyɛ mu de.
  Talibanfo yɛ atirimɔdenfo. Enti wɔde sika a wonya fii nnubɔne mu no tɔɔ tank ahorow mũ nyinaa fii China. Nokwarem no, China yɛ Russia calico yɔnko ne adamfo.
  Na Talibanfo no de wɔn tank ahorow guu atamfo no so.
  Nanso Russia mmeawa baanan a wɔwɔ T-95 no mu tia wɔn. Nokwarem no, wɔda mpaboa na wɔhyɛ bikini.
  Na dɛn?
  Elizabeth de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow tuo guu Mujahideen no so na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - anuonyam nka Asono Maame Asase!
  Ekaterina nso bluff , wɔ Talibanfo no so, de ne nan ase a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ kurukuruwa dii dwuma na obisaa sɛ:
  - ne asono kurom?
  Elisabet a ɔdaa ne sẽ adi no buae sɛ:
  -Nokwarem no, Russia!
  Catherine serewee na obuae sɛ:
  - a mesusuu se eye India!
  Elena de ne moma so nufusu kɔkɔɔ no mmoa bɔɔ dushmanfo no akuturuku, ansa na ɛno reba no, oyii ne bra na ɔteɛteɛɛm:
  - Na mesusuu sɛ asono awoɔ Afrika!
  Efrosinya de ne nan ase kurukuruwa a ɛda hɔ kwa no miaa pedals no so na ɔtoo dwom sɛ:
  - mmofra nkumaa, .
  Kwan biara nni hɔ...
  Nkɔ Afrika nkɔ nantew ....
  Shark a ɛwɔ Afrika, gorilla a ɛwɔ Afrika
  Akokɔsrade akɛse wɔ Afrika!
  Na mmeawa baanan a wɔda mpaboa a wɔn moma so da hɔ, a wɔn nufu yɛ kɔkɔɔ a ɛhyerɛn no nyinaa too dwom.
  Wɔbɛka wo
  Beat na abufuw...
  Mma mmofra nkɔ Afrika nkɔ nantew!
  Ɔdwowtwafo bi wɔ Afrika
  Ɔbɔnefo a ɔwɔ Afrika
  Wɔ Afrika no, Barmaley bi a ne ho yɛ hu wɔ hɔ!
  Ɛbɛka wo
  Beat na abufuw...
  Mma mmofra nkɔ Afrika nkɔ nantew, .
  Ɛyɛ dae bɔne wɔ Afrika, .
  Ɔbɔnefo a wabɔ dam
  Barmaley puei wɔ mu mpofirim!
  Otu mmirika kyinkyin Afrika na odi mmofra!
  Yiw mmofra! Yiw mmofra!
  Ɔserew yɛ serew, nanso bere a Taliban kyeree Russiani abarimaa bi a wadi bɛyɛ mfe dunan , wɔfaa no aniberesɛm. Di kan yii ne ho na wɔde guu rack no so.
  Afei dushman a ɔhyɛ abɔgyesɛ na ɔwɔ abɔgyesɛ no fii ase de poma a dade a ɛyɛ hyew hyew ɔbabun no nipadua a ɛda adagyaw na ɛyɛ ntini no.
  Afei Taliban owudifo no de dade nsoromma bi a ɛyɛ kɔkɔɔ baa abarimaa no koko a ɛda hɔ kwa no so na ɔde miaa so.
  Abarimaa no de ɛyaw a ɛyɛ hu teɛteɛɛm na ɔhweree n"adwene. Ɛno akyi no, wɔmaa abarimaa no nyaa n"adwene. Na wɔmiaa ne nan a ɛda hɔ kwa a ɛkame ayɛ sɛ ɛyɛ mmofra de no guu nnua no mu. Na wofii ase de nneɛma a emu duru sɛn nkɔnsɔnkɔnsɔn a ɛwɔ block no mu so. Na ɛyɛɛ yaw paa. Ná abarimaa no nipadua kumaa no atrɛw kɛse, na abarimaa no sii apini ankasa .
  Wɔkɔɔ so yɛɛ Russiani abarimaa no ayayade. Fa ngo sra wo nan ase a ɛda hɔ kwa no. Na afei wɔsɔɔ ogya wɔ wɔn ase.
  Na sɛnea abarimaa no teɛteɛɛm denneennen wɔ ɛno akyi no. Yiw, na ɛyɛ yaw kɛse.
  Abarimaa no kɔɔ so teɛteɛɛm na Talibanfo de mpire boroo no.
  Afei wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn faa abofra no mpampam. Na bio capitally danee.
  Ɛno akyi no, Talibanfo too dwom sɛ:
  Yɛbɛsɛe atiafo nyinaa, .
  Ma wɔnyɛ mmabun...
  Kerubim bi wɔ yɛn atifi ni, .
  Yɛde obiara bɛto board no so!
  Ɛno akyi no, wɔde nhama a ɛyɛ hyew bubuu abarimaa a ofi Russia no, na ne nansoaa nyinaa wɔ ne nan a ɛda hɔ kwa so. Na Talibanfo yɛɛ no nkakrankakra, sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛma abarimaa a ne ho yɛ fɛ no ate ɛyaw kɛse sɛnea wobetumi . Na afei wofii ase de nhama fitaa a ɛyɛ hyew bubuu ɔkofo kumaa no mpampam.
  Enti wobubuu maa no sɛnea ɛbɛyɛ a abarimaa no rennya mparow mũ biako mpo. Na abarimaa no wui esiane ɛyaw nti.
  Ansa na ɔrewu no, Mujahideen no bubuu ɔbabun no ne nkesua. Na ɛyɛɛ yaw paa.
  Saa bere no mu no, na Anastasia a ɔde Witcher no di dwuma no fi ahum asraafo mu reto ahyɛ Taliban so. Ɔde rɔke a wɔde tow rɔke dii dwuma. Ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no miaa joystick no bɔton no so na ɔtoo dwom sɛ:
  Ɔkorɔn na ɛkorɔn na ɛkorɔn
  Fuhrer no danee ne ananse hwene kɔɔ soro ...
  Ɛtɔ da bi a, mframa bɔ yɛn dan atifi
  Nanso, Talibanfo no nnyinii!
  Akulina Orlova nso tow hyɛ atamfo no so. Ɔyɛ eyi pɛpɛɛpɛ, na ɔde ne nufu kɔkɔɔ no mia bɔtn no. Na Russia ntua wimhyɛn bi pae wɔ baabi a ɛbɛn hɔ. Na n"ani gyee Talibanfo akyɛde a edi awu no ho. Ebia biribi a wɔyɛe wɔ China. Na ɛbɛsɛe wo koraa.
  Akulina too dwom sɛ:
  - se onipa ko adaka no mu tee a, .
  Nkwa a wɔbɛkora so sɛnea ɛbɛyɛ a...
  Monyɛ mmeawa a wonhyɛ mpaboa!
  Na ɔkofo no bɛserew na waserew. Nokwarem no, awɔw bere nyinaa akyi no, abeawa no nan nnim mpaboa biara. Na ne nan ase yɛ kurukuruwa na ɛhyerɛn ankasa. Abeawa yi yɛ super kɛkɛ.
  Na ne nufusu yɛ kɔkɔɔ na ɛhyerɛn te sɛ asɔredan atifi. Sɛ yɛbɛka a, eyi yɛ abeawa a ɔko.
  Yiw, n"ani nnye mmarima ho. Ɛwom sɛ ɔde anigye de ne tɛkrɛma di dwuma de gye n"ani de. Ɛyɛ dɛ yiye ankasa sɛ wode abeawa foforo strawberry nufusu bɛka wo nufu kɔkɔɔ no. Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛyɛ kɛse.
  Akulina faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Ɛfa abeawa a onni mpaboa yi ho
  Me werɛ ntumi mfi...
  Na ɛte sɛ abo a wɔde ayɛ ɔkwan a wɔfa so no, .
  Wɔyɛ anan a ɛyɛ mmerɛw no were ayayade!
  Na Akulina bɛfa na wabobɔ n"ani a ɛyɛ safir.
  Ɛha na ɔyɛ abeawa a ɔwɔ dibea ne adesuakuw a ɛkorɔn sen biara.
  Na Margarita Magnitnaya nso yɛ wimhyɛnkafo. Mmabaa baanu no nyinaa ani gye ho yiye sɛ wɔbɛda wɔn ho wɔn ho anim na wɔde wɔn nsa aka wɔn nufu a ɛhyerɛn te sɛ rubies.
  Nanso, wommu wɔn ani ngu mmarima nso so.
  Wiɛ, saa bere yi de, Margarita bɛfa no na ɔde ahoɔden kɛse a edi awu abɔ Mujahideen no.
  Afei ɔbɛto dwom sɛ:
  Oh, nan bɛn ara ni!
  Hwɛ sɛnea eye...
  Nsuro, akokoaa
  Kyerɛw wo telefon nɔma to hɔ!
  Na Margarita bɛkyerɛ ne tɛkrɛma. Ɔyɛ abeawa a ɔko denneennen.
  Na ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no de owu akyɛde ahorow a edi awu kɔma.
  Akulina Orlova de serew too dwom sɛ:
  - Margarita, mfɛnsere no abue, .
  Margarita, wokae sɛnea ne nyinaa sii no!
  Anastasia Vedmakova de ne ti too fam.
  - yiw mmaa! Yebetumi ayɛ biribiara na yɛbɛpopa atamfo no yiye!
  Na mmeawa no too dwom wɔ nnwontofo kuw mu sɛ:
  Yɛn dɔm no mu yɛ den
  Ɔkora wiase no so...
  Ma Talibanfo no mmra
  Wɔrekum wɔn abeawa no!
  Sɛ nhwɛso no, Fedor nso ko. Ɔde agyan redi dwuma de abɔ Mujahideen no. Na sɛ ɛyɛ fucked up a, ɛnde ɛrenyɛ te sɛ nea ɛyɛ kakra mma obiara. Sɛ mpo Talib no wɔ abɔgyesɛ tenten ne ne ti a wɔabɔ no akuturuku a.
  Fedora de ne nan a ɛda hɔ kwa no stamp wɔ atɛkyɛ mu na ɔto dwom sɛ:
  Hwɛ owiatɔe wɔ wim
  Ahyɛnsode a ɛyɛ hu a ɛkyerɛ sɛ asorɔkye ...
  Ntaban tuntum a ɛwɔ wiase nyinaa so
  Nguankuw ahunmu teɛteɛm!
  Na abeawa foforo, Sirafima, de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔtopae a edi awu na ɔtetew Talibanfo kuw bi mu na ɔkae sɛ:
  Taliban - nnome no sɔre
  Taliban - owuo koraa ...
  Taliban ne asraafo dɔm a wɔawuwu!
  Talibanfo yɛ abɔdamfo akannifo!
  Talibanfo!
  Na Seraphima bɛfa abɛn wɔ n"anom, ne sɛdeɛ ɛbɛbɔ sɛ akɔre no bɛtotɔ piti na wɔde wɔn ano abɔ Mujahideen tiri mu.
  Ɛsɛ sɛ meka sɛ mmeawa no yɛ adwuma yiye na wɔn ho yɛ fɛ yiye.
  Na afei wubetumi ahu sɛnea Talibanfo no de ogya too Russiafo atuo akorae bi mu. Efii ase hyewee na atuo no paee wɔ ahoɔden a edi awu mu. Talibanfo no bɔ gyegyeegye na wɔn ani gye.
  Nanso mmeawa a wofi soro no ne Mujahideen no rebɔ fu. Na wubetumi ahu sɛnea Albina ne Alvina puei wɔ wim.
  Mmabaa baanu no nyinaa yɛ blondes a wɔn ho yɛ nwonwa ara kwa. Na ɛyɛ fɛ anwonwakwan so. Na nokwarem no, ɔhyɛ mpaboa na ɔhyɛ panties a ɛyɛ tratraa nkutoo.
  Weinom ye mmaa - momma yenka se wonom a wokorɔn paa. Na nea wotumi yɛ no, ɛnyɛ obiara na otumi san yɛ bio.
  Na akofo no, nokwarem no, sɛ wofi ase kum a, wuntumi nsiw wɔn kwan.
  Albina tow rɔke a ahoɔden kɛse a ɛsɛe ade wom fii wimhyɛn no mu. Na ɔbubuu Taliban asraafoɔ dan mu, na ɛno akyi no ɔtoo dwom sɛ:
  - a me ho ye den paa wo ewiase, .
  Ɛwom sɛ nan no yɛ nufusu a ɛda hɔ kwa a ɛda hɔ ...
  Momma yɛmfa Talibanfo nhyɛ tiafi mu, .
  Yɛrentumi nyɛ mmerɛw!
  Alvina kɔ so de owu akyɛde ahorow mena denam ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mmoa so. Na kum Mujahideen no, faa no na wɔtoo dwom sɛ:
  - Yɛwɔ mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ, .
  Wɔka sɛ ahoɔfɛ kɛkɛ....
  Komsomol nnwontofo nne , .
  Ahohuru bere a ahum retu reba!
  Na mmeawa baanu no nyinaa bɛfa na wɔato dwom wɔ wɔn ahurututu atifi:
  Ma menkɔ Himalaya mmepɔw so
  Ma menkɔ koraa
  Anaasɛ mɛdi nkonim, anyɛ saa a mɛbobom, .
  Anyɛ saa a mɛwe obi!
  Na abeawa no bɛfa na wafi ase abɔ ose. Na ɛte sɛ nea ɛyɛ nwini na ɛyɛ fɛ yiye ma no. Na sɛ woteɛm sɛ - Cuckoo - a ɛyɛ hu ankasa.
  Saa bere yi nyinaa, mmeawa no faa wɔn ho na wofii ase de atuo a emu yɛ duru too tuo, na ɛmaa nkurɔfo nyaa wɔn adwene. Na wɔtow tuo pɛpɛɛpɛ saa.
  Abeawa Vivola too dwom, ne sẽ abotan na ɔtow tuo pɛpɛɛpɛ wɔ atamfo no so:
  - ne abeawa a ne ho ye den paa wo wiase, .
  M'ani gye ho sɛ mɛteɛteɛ pɛyɛ wɔ mmarima mu ...
  Asraafo nnim ether a ɛyɛ nwini, .
  Faako a abeawa no werɛ fii sɛ ɔbɛnom nufu kakra!
  Na ɔkofo no bɛserew. Yiw, ahoɔfɛfo nim sɛnea wɔmene dushmanfo.
  Na sɛ yɛbɛka nokware a, wotumi bubu mmɛn na ɔbonsam ti nhwi.
  Enti bɔ mmɔden sɛ wobɛforo atia ahoɔfɛ a ɛtete saa.
  Nicoletta nso rebɔ Talibanfo akuturuku. Ɔyɛ abeawa a ɔko na ɔyɛ basabasa kɛse. Na sɛ ɔserew a, ɛte sɛ nea eyi yɛ obi a wabɔ dam basabasa serew .
  Nicoletta da ne sẽ adi na ɔbobom sɛ:
  Yɛyɛ, wow, adwowtwafo, .
  Adwowtwafo, adwowtwafo!
  Bang , bang na woawu, .
  Awufo, awufo!
  Na abeawa no de ne tɛkrɛma bɛtete mframa. Na hwɛ sɛnea ɛyɛ dɛ sɛ abeawa foforo bɛteɛteɛ ne moma so nufusu kɔkɔɔ no. Na ɔwɔ bi a ɛhyerɛn na ɛhyerɛn yiye a wɔde rubies ayɛ.
  Nicoletta serewee na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - anuonyam ma ahunmu adwowtwafo!
  Mmabaa a wɔwɔ mmeae afoforo no nso tuu mmirika kɔɔ baabiara. Na afei rɔke bɔɔ Talibanfo gyinabea ahorow. Aurora nam nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛmia bɔton no so no mmoa so gyaee no.
  Na rɔke no tu. Na Mujahideenfoɔ no bɔ gyegyeegye.
  Komsomol muni foforo a wɔreyɛ no ayayade ni. Wɔde kotoku a wɔde pɛtro apetepete ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no ntam a wɔantwentwɛn wɔn nan ase. Na wɔfaa no a wɔanhyɛ da na wɔde ogya too mu.
  Ogya tɔɔ kotokuo no mu. Na abeawa no bɛfa na wabobom. Na afei ɔfaa ne nufu na ɔde poma a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew guu ne nufu kɔkɔɔ no mu pɛɛ. Na abeawa no paee ankasa wɔ ɛyaw mu.
  Na Talibanfo nso reserew. Nokwarem no, wɔn ani gye ho nso sɛ wobebubu nansoaa. Mujahideen no mu biako mpo de dade fitaa hyew abeawa no nan ase kurukuruwa a ɛda hɔ kwa no esiane ɔhyew no nti. Na ɛyɛɛ adwuma. Abeawa no bɛteɛteɛm mpofirim wɔ ehu a ɛyɛ hu mu.
  Alice huu no, denam sniper scope no so. Mehwɛɛ no yiye kɛse. Mefaa no na mede sii hɔ, na sɛnea lupanet. Na atuo a edi awu no bɛbɔ owudifo no yafunu mu pɛɛ. Na ɔbɛteɛteɛm afi wuram yaw mu, ne sɛnea ɔbɛdannan ne ho. Na abeawa no faa no too dwom sɛ:
  Papayɛ abɔfo, .
  Ntaban fitaa abien a ɛwɔ wiase nyinaa so
  Baabi a ɔman bi wɔ hɔ
  Faako a Svarog ankasa bɛyɛɛ ohoni!
  Angelica nso tow tuo, na ɛfata yiye, ɔbɔɔ nea ɔyɛɛ no ayayade no wɔ ne awotwaa mu. Ɔno nso, sɛnea wɔteɛteɛm, fi hit a wɔde asi wɔn ani so yiye mu. Saa na awudifo no nyaa no.
  Na mmeawa no too dwom sɛ:
  Mo awudifo bɔne, .
  Asotwe a ɛyɛ atirimɔdensɛm retwɛn...
  Yɛwɔ kyɛnere pii
  Nnipa akɛse no reto ahyɛ wɔn so!
  Na mmeawa no fii ase de abufuw ne pɛpɛɛpɛ too tuo. Na bɔ Talibanfo no gui. Anka ɔbonsam rentumi nnyina mmeawa a wɔte saa no ano.
  Alice to dwom bere a ɔtow tuo gu ɔtamfo no so no:
  Wo nkrabea wɔ nea ɛkari pɛ mu, .
  Atamfo a akokoduru ahyɛ wɔn ma...
  Nanso aseda nka Onyankopɔn sɛ mewɔ nnamfo
  Nanso meda Onyankopɔn ase sɛ mewɔ nnamfo!
  Na aseda nka Onyankopɔn nnamfo, nkrante wɔ hɔ!
  Na Angelica a ɔkɔɔ so totow atuo guu Talibanfo so, na okum wɔn no, bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - se wo adamfo no wo mogya mu a, .
  Wɔtiatia no so kosii awiei...
  Wonfrɛ adamfo
  Ohufo biara nni hɔ, ɔtorofo biara nni hɔ!
  Afei abeawa no faa ɔtopae bi a ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no de ahoɔden a edi awu tow. Na ɔbubuu Talibanfo no mu asinasin. Mujahideenfoɔ ti a wɔatwa no no hwirew.
  Angelica faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Wɔtow atopae guu awia ne anadwo a wonnyae , .
  Mmɔborɔhunu a aniwu nnim...
  Efi nokwasɛm a ɛyɛ sɛ Putin yɛ nwonwa no, .
  Ɔman no nyinaa rewuwu!
  Alice, a ɔtow tuo guu Talibanfo so na ɔbɔɔ wɔn akuturuku no, faa no na ɔhyɛɛ no nsow, na ɔteɛteɛɛm guu mfutuma mu sɛ:
  - wo Russia yi mu no, bere a eye nwonwa saa, .
  Nea ennye mmere se wobesusuw ho - hwan ne jester, hwan ne president!
  Ɔkofo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no serewee na ɔkae sɛ:
  - saa na ɛba - ɛyɛ nkwaseasɛm paa sɛ wobɛnya kwansrafoɔ sɛ ɔmampanyin!
  Na mmeawa baanu no nyinaa san de ogya nsuten baa Taliban so. Na wɔyɛɛ no yiye koraa. Na wɔn atuo no bɔɔ Mujahideen no.
  Na baabi foforo nso, na mmeawa afoforo reko. Na, nokwarem no, ɔda mpaboa, na ɛkame ayɛ sɛ ɔda adagyaw.
  Sɛ nhwɛso no, Alyonka de bazooka a ne nufu yɛ kɔkɔɔ tow tuo. Ɔbɔɔ Taliban ɔkofo bi, ne n"ahokafo pii.
  Afei ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - Afei yɛasan aba parade no mu, .
  Sɛ yɛwɔ adwowtwafo bi a, yɛnkɔ kwan so
  Wɔ mmeawa a wɔda mpaboa mu no yɛyɛ brigade, .
  Yɛne Lada hann no da yɛn anim!
  Na ɔkofo no bɛfa na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa atow ɔsɛe akyɛde. Na ɛbɛbubu Mujahideenfoɔ no mass.
  Mmea a wɔwɔ ha no ho yɛ nwini. Olga nso reto tuo agu Talibanfo so. Mujahideenfoɔ no reba. Wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn a ɛyɛ den tow hyɛ wɔn so. Na mmeawa no twa wɔn gu fam a wɔnyɛ guasodeyɛ biara.
  Olga de ne strawberry nufu no too ne flare tuo no. Ɔbɔɔ Talibanfo pii gui, na ɔtoo dwom sɛ:
  - Ɔkra, akoma, ma, .
  Yɛyɛ yɛn Agya Man kronkron ...
  Yegyina na yedi nkonim - .
  Na yɛrennu yɛn ho wɔ asetra mu!
  . TI #8
  Na abeawa no de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa a ahoɔden a edi awu bɛtow ɔsɛe akyɛde bi agu Mujahideen no so.
  Na hwɛ sɛnea ɛyɛ kɛse ma mmeawa. Sɛnea wɔboroo Talibanfo no.
  Veronica nso ko. Abeawa no de ruby nufu nufu di dwuma bere a ɔreto tuo no.
  Na dushmanfo dodow a efi eyi mu ba no sɛe. Na ɔkofo no teɛteɛm wɔ n"ahurututu atifi sɛ:
  - a me ho ye den paa wo ewiase, .
  Metumi abɔ Talibanfo no akuturuku...
  Munkum dushmanfo a wɔwɔ tiafi mu no, .
  Yɛbɛma wɔayɛ te sɛ agodie!
  Na Veronica bɛfa no na wabɔ no fuck ...
  Ɔkofo Anna ka ne ho. Na ɔsɛe Mujahideenfoɔ. Nokwarem no abeawa a ɔhyɛ panties nkutoo. Ɛyɛ nea mfaso wɔ so. Na panties no yɛ tratraa araa ma ɛnkora biribiara ankasa.
  Ɔkofo Anna tow ogya, na otwitwa atamfo gu. Ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ, na mmeawa no ankasa yɛ amansan no hann a ɛkorɔn sen biara kɛkɛ.
  Na Anna a ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow owu akyɛde ahorow, na edi Talibanfo so nkonim wɔ hɔ ara.
  Akofo teɛteɛm wɔ wɔn ahurututu atifi:
  - Mujahideen yɛ rampaging, poma, .
  Asraafo dɔm no tamfo kɔɔ n"anim ...
  Mmabaa soa nim nkonimdi
  Wɔde nitan behyia Talibanfo!
  
  Mprako were a wɔanom, .
  Wɔbɛbubu ɔtamfo no...
  Mmabaa a wɔda mpaboa ko
  Ahoɔfɛfo a wɔyɛ den fist!
  Na ɔkofo no bɛfa no na wabɔ no, na ɔde nufu kɔkɔɔ no adi dwuma wɔ ɔko mu.
  Na momma yenka kɛkɛ sɛ - ɛyɛ nwini paa!
  Abeawa fɛfɛ - kɔla kɔkɔɔ. Na ɔdɔ mmarima nso. Titiriw tɛkrɛma a wɔde bɛyɛ saa jade abaa a ɛbɔ denneennen no adwuma.
  Ɛyɛ dɛ na ɛyɛ anigye kɛse!
  Enti Anna faa no na ɔbobom wɔ n"ahurututu atifi sɛ:
  - de ahyɛdeɛ maeɛ sɛ wɔbɛbubu akuraa no akɔ fam, .
  "Grad" volleys sɛe mmepɔw...
  Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa no bɔɔ Afghan , .
  Na momma yennyae kasa!
  Na abeawa no bɛfa na waserew. Na ne serew no te sɛ dɔn a wɔbɔ.
  Anigye ahyɛ mmeawa ma. Ɛha na Malvina nso ko. Nokwarem no, ɛnhaw abeawa no sɛ ɔde nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ no bedi dwuma. Na bere koro no ara mu no, ahoɔfɛ no nso to dwom
  Nanso wei sii - .
  Sɛ ɔsraani no ammisa!
  Abusuakuo bɔne bi abubu, .
  Hell, esum tumi ahorow pii!
  
  Abonsam tuntum yɛ animtiaabu, .
  Fi atɛkyɛ yi mu!
  Ha na wowo daggers wo won nsam - .
  Nnwom a woteɛm - ɛnyɛ nightingale!
  
  Tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no bubuu asraafo a wɔnam fam no
  Wusiw a efi atɛkyɛ a abubu mu!
  Wɔde adwumakuw bi too fam prɛko pɛ,
  Cuirassier no akode ammoa!
  
  Pack no nni ɔpɛ biara sɛ obewu, .
  Gye me di, hell nyɛ ahomegyebea!
  Na akuturuku no sɛe bunkers, .
  Wɔn bɔfo panyin no fi soro bɔ wɔn!
  
  Adaemone hwirew wɔn ntokuru mu prɛko pɛ, .
  Yɛde napalm ne sulfur hyew wɔn!
  Mmepɔw mpo nwene, .
  Wɔretɔre obiara a watwa yɛn ho ahyia no ase!
  
  Nanso nsusuw ho kɛkɛ
  Sɛ ɔtamfo no te sɛ nsu!
  Nkɔso a ɛsen biara kɛse, .
  Amansan Hene Satan!
  
  Ne gyaframa home ni, .
  Kerubin no hyew prɛko pɛ!
  Na Onyankopɔn frankaa no hwee ase
  Nanso yegye di sɛ yebedi nkonim!
  
  Yɛforoo kokoɔ no kakra
  Na momma yɛnbɔ asu!
  osii apini wɔ kwan no so, .
  Onyankopɔn mma anyansafo!
  
  Na afei yɛwɔ ntua no so
  Teɛm hurray, aprannaa rebɔ!
  Nanso, hwɛ sɛnea wɔte pii, ɛna, .
  Nanso kɔ hell ne cabins - nkogudi!
  Eyi ne Margarita Kolesnikova anisoadehu, na ne nyinaa fii ase wɔ nokwasɛm a ɛyɛ sɛ Talibanfo tow hyɛɛ Tajikistan so mpofirim wɔ June 22, 2023, na na ɛsɛ sɛ Russia ko wɔ afã abien, na ɛdanee n"asraafo fii Ukraine anim no so . Na ɔkwan pa bɛn na wobɛfa so ne dushmanfo no ako sen sɛ anuanom-Slavfo no bekunkum wɔn ho wɔn ho.
  Nanso wɔ ne wiase no mu no, na ɛsɛ sɛ Maria Kolesnikova di ɔhaw afoforo ho dwuma. Afei nso aniberesɛm kɛse. Hyɛ asraafo bere a papa ko tia bɔne no. Sɛnea na ɛte bere a nkurɔfo no sɔre tiaa ɔman anidanfo no a na wɔwɔ ɔkraman a ne ho yɛ abɔgyesɛ na ne ti nhwi ayɛ fitaa, ne bere a ɔbɔ ne nkurɔfo a wɔn ho yɛ fɛ a wɔfrɛ wɔn elven ho ban fi asono atirimɔdenfo ne wɔn a wɔn ho yɛ tan ho no.
  Bere a ɔreto dwom no:
  Ɔdɔ ne owu, .
  Papa ne bɔne...
  Nea ɛyɛ kronkron, nea ɛyɛ bɔne, .
  Wontumi nte ase...
  Ɔdɔ ne owu, .
  Papa ne bɔne, .
  Na wɔama yɛn kwan sɛ yɛbɛpaw, .
  Ade biako pɛ!
  Elves koe wɔ ɔfã biako na Orcs koe wɔ ɔfã foforo.
  Elf mmeawa no daa akokoduru a anibere wom adi bere a na wɔreko atia abɔde a wɔn ho yɛ nhwi no.
  Ɛha na ahoɔfɛfo a wɔn ti nhwi yɛ kɔla abiɛsa gyee orcfo no.
  Mmabaa de atuo a wɔde di dwuma wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so kyerɛw asono a wɔn ho nhwi yɛ nwonwa. Wotwitwaa wɔn a wɔanyɛ guasodeyɛ a ɛho nhia, na wɔde wɔn guu funnaka mu.
  Bere koro no ara mu no, mmeawa ne elf mmusuakuw de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow owu akyɛde ahorow a edi awu guu atamfo no so. Wɔtetew orcfo no mu ankasa.
  Na akofoɔ no too dwom sɛ:
  Sɛ w"adamfo bi ba mpofirim a
  Eyi yɛ orc a ɔyɛ atirimɔdenfo, a ne ho yɛ nwonwa ...
  Afei elf no ani a ɔde hwɛɛ no fii adi, .
  Ɛmmra sɛ Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa no bewu!
  Na akofo no serewee bio, na wɔkyerɛɛ wɔn sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ a asonse hyerɛn.
  Ɛha na elves no reko bio, na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no reto ɔsɛe akyɛde ahorow a tumi wom na edi awu.
  Bere koro no ara mu no, atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no ahoɔfɛ yɛ atuo a wɔtow denneennen na wɔyɛ basabasa. Na wɔde anigye kɛse na ɛyɛ.
  Elves no mu biako de ne moma so nufusu kɔkɔɔ no miaa bazooka no bɔton no so. Ɔtow owudifo a ɔwɔ owu mu no gui. Na ɔtetew orcfo kuw bi mu.
  Mmabaa no ni, na wɔn nyinaa da mpaboa na wɔhyɛ bikini.
  Na nokwarem no, elffo no to dwom bio;
  Ɔman kɛse, tumi, kronkron, .
  Biribiara nni hɔ a ɛhyerɛn bio wɔ wim bruu no ase!
  Otumfoɔ Nyankopɔn na ɔde ama yɛn daa - .
  Hann a anohyeto nni mu, Elf a wɔama no so!
  
  Wiase nhuu tumi a ɛte saa da, wonnim da
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛde ahantan tiatia ahunmu ntrɛwmu so!
  Nsoromma biara a ɛwɔ amansan yi mu to dwom ma wo, .
  Ɛmmra sɛ elf no ani nnye yɛn ho!
  
  Ne nyinaa akyi no, eyi ne yɛn Maame Man, ɛyɛ nkrabea a ɛte saa, .
  Hyɛ nsɛm nyinaa ahunmu!
  Yɛn mu biara, gye me di, bɛpɛ eyi, .
  Sɛ nkwaseasɛm biara nni hɔ a, mmea gyidihunu!
  
  Abɔfo mpanyin no hyɛn wɔn torobɛnto a ɛyɛ den no, .
  Wɔde ahoɔden hyɛ yɛn asraafo dɔm no nantew anuonyam!
  Na ɔtamfo no behu ne nkrabea wɔ wasp"s coffin mu, .
  Na wonnye tow ne tow!
  
  Eyi ne yɛn Maame Man, gye me di, biribiara a ɛwɔ mu no yɛ fɛ, .
  Ɔdanee amansan nyinaa a ɔmmɔ mmɔden biara!
  Mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ a wɔde braid weight, .
  Ɔpɛ sɛ wɔbɔ no denneennen!
  
  Agya Man yɛ ɛna aniwa bruu hwɛbea, .
  Ne nsa ne ɔdɔ ne ɔbo!
  Na atamfo aberante a wode tuo kum no - .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ogyaframa no hyerɛn kɛse wɔ koma no mu!
  
  Wɔ Agya Man a enni ano no, woka ntam, .
  Ɔyɛ papa ma wo nso!
  Ɛwom sɛ ɔko no abufuw mu no mogya sen de, .
  Aweredi bɛba ɔtamfo no so mprempren!
  
  Akode ne akokoduru yɛ aduru a ano yɛ den saa, .
  Ɔbɔnefo ntumi nni so nkonim!
  Wɔ wimhyɛn bi a atopae wom mu no, mede anifere tu kwan, .
  Na bere a ɛpae no, wɔhwie mfɛnsere mu asukɔtweaa gu mu!
  
  Nanso sodifoɔ no ahyɛdeɛ - fa akraman no kɔ Mars - .
  Bere aso sɛ wode baabi si hɔ!
  Na Marsni no ahantan bɛyɛ den wɔ aniwa so, .
  Afei yehu akyirikyiri sen Pluto!
  
  Yɛbɛba ahunmu mmeae a ɛkorɔn, a yebehu amansan no ano, .
  Saa na yɛn nnipa nkrabea te!
  Na ɛno nti, fa akokoduru hyɛ abarimaa no mu wɔ nnwuma akɛse ho, .
  Ne nyinaa akyi no, hu sɛ akatua no yɛ mfaso ho asɛm!
  Na mmeawa no bɛfa, na bio de wɔn nansoaa a ɛda hɔ no bɛtow owu akyɛde.
  Na efi mfiri atuo no so no, momma yɛntwitwa orcs a wɔrepiapia no no ase. Akofo yɛ ahoɔfɛ. Na mmeawa no nan ase a ɛda hɔ kwa no tow akyɛde ahorow a ɛyɛ ɔsɛe a edi awu gu. Na wɔyɛ no ntɛmntɛm na wɔyɛ no basabasa.
  Na wɔwɔ nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ ne strawberry paa. Na wɔn nufu yɛ huam paa. Elf nkumaa de wɔn tɛkrɛma tete wɔn na wɔbɔ dam wɔ ɛwo dɛ ho.
  Adesuakuw bɛn ara ni!
  Elves no mu biako teɛm, na ɔda ne bust adi:
  -su nufu a ɛte saa, .
  Na wo werɛ mfi orcs no ho asɛm!
  Na ɔkofoɔ no bɛfa no na wakyinkyin ne nipadua.
  Na ɔkraman foforo mia ne nufu kɔkɔɔ no mu. Na owu akyɛde no de ahoɔden a edi awu bɛyɛ n"ade. Na sɛ ɔbɔ wo screw ampa a, ɔbɛ screw wo ankasa.
  Elves no teɛteɛm na wɔteɛm sɛ:
  - ye denden paa wo ewiase, .
  Momma yɛnkum orcs a wɔwɔ tiafi no nyinaa...
  Na wonnni furry porridge - .
  Susuw wɔn gyinabea wɔ bokiti no ho!
  Na ha bio abeawa a ne nufu yɛ kɔkɔɔ no bɛmia joysticks no bɔton no na ɔde kɔbere osu abɔ orcs no.
  Ɛno akyi no, elffo a wɔda mpaboa kuw mũ bi fii ase too dwom;
  Wɔde ɔdɔ apam no ama den, tete, .
  Awurade nsɔano a enni awiei na ɛho tew!
  Ebinom wɔ mpaebɔ mu, na ebinom nso wɔ nsãdan mu, .
  Wɔn nkutoo wɔ mmeae a ɛkorɔn no, afoforo retwɛn owu!
  
  Me ne abeawa no ani agye yie seesei - .
  Ɔyɛ me hann, ne sunsuma a ɛyɛ dɛ kwae!
  Kerubim nhyira yɛn kwan, .
  Dwetɛ ase, te sɛ velvet, sunsuma a ɛyɛ brɛoo!
  
  Yɛtiatia akwan pii so, .
  Medɔ wo Nyankopɔn fi me koma nyinaa mu!
  Esiane sɛ woabɔ blondes a ɛyɛ nwonwa nti, .
  Adom bɛn ara na wode ma a ɛnyɛ ruble!
  
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a nkrabea bɔ dice no de
  Ɛba sɛ ɛyɛ awerɛhow kɛse a ɛne ne ho hyia!
  Ne nyinaa akyi no, nnipa pii de abufuw noa, .
  Na mogya resen nsu a ɛtɔ-owiatɔe!
  
  Ne nyinaa akyi no, ɛnyɛ bere nyinaa na cherry nhwiren fifi wɔ May, 1999 mu.
  Ɔhyew ne osu a ɛyɛ fĩ wɔ hɔ!
  Na adɔfo honam a ayayade ayɛ wɔn ayayade, .
  Ɔbɔnefo a ne bo afuw no didi a ɔntwentwɛn ne nan ase!
  
  Na ennye akodi ye awerɛhoɔ a ɛwɔ ɔdan atifi - .
  Ɛwɔ hɔ a enye koraa, nea ɛyɛ den sen saa mmɔho ɔha!
  Bere a mpɔtorɔ de anifere keka mfuw no, .
  Bere a nyarewa ahorow no nyinaa foro kɔ soro no!
  
  Adɛn nti na Awurade yɛ mmofra ayayade saa, .
  Ne nyinaa akyi no, wei ye prank - ekyere se wote ase!
  Na adɛn nti na wɔn a wɔn ho nni asɛm nso yɛ ohiani
  Na dɛn nti na atosɛm ma obi di yiye?
  
  Yɛn wiase te sɛ Janus - a ɛwɔ afã pii yiye, .
  Wɔ mu no, adwemmɔne a ɛkɔ so no nyɛ nea ɛntaa nsi koraa!
  Nanso ɛho hia sɛ wosiw wuram suban ano, .
  Sɛ wobedi amumɔyɛ ne bɔne so nkonim!
  
  Ɛwom sɛ efi ɔfã foforo de; kronkronyɛ yɛ mfonoe
  Wiase a enni curves yɛ baabi a hwee nni!
  Na sɛ ɔsomaa Onyankopɔn sɛ ɔnkɔyɛ esiam kwa, .
  Native son - Awurade Kristo!
  Mmabaa no too dwom, na orcfo no bɔɔ mmɔden sɛ wobedi wɔn akyi. Mmabaa nyɛ mmerɛw saa.
  Elves a wɔreto ogya a wɔde tow nsukorabea ahorow ni. Saa abran a wɔn dua trɛw yi tu.
  Na akofo no de nansoaa a ɛho nni hwee mmoa di wɔn so. Na fa napalm a ɛyɛ ogya hyɛ orcs no gyinabea ahorow . Eyinom ne mmeawa a wɔko na wɔyɛ basabasa a wɔwɔ ha no.
  Na ɔhyew asono a wɔn ho yɛ hare pɔtee. Nokwarem no, mmeawa no de wɔn nufu a wɔfrɛ no ruby no di dwuma bere a wɔreto tuo no.
  Na wɔdaa wɔn sẽ a ɛma ahwehwɛ hann.
  Na akofo no de anigye teɛteɛɛm. Bere a tank ahorow no fii ase sɛ ɛrehuruw no, momma yɛnhyew orcs no. Na wotu te sɛ ɔko nkɔnsɔnkɔnsɔn ankasa a ɛbɔ dɔm a wɔn ho yɛ hare no gu.
  Elf mmeawa no to dwom de bua;
  Nnyigyei a ɛte sɛ sanku a ɛyɛ nwonwa, gye, .
  Meto dwom, akokoduru, menyɛ komm!
  Wɔmfa wax na ɛyɛ akuturuku a ɛko no, .
  Yɛbɔ mmɔden sɛ yebenya hann - kwan a ɛkɔ hann no mu!
  
  Nyankopon de yarewa de nnipa ayayadee - .
  Ogya a efi hell mu hyew nnebɔneyɛfo no!
  Mepɛ sɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ no bɛyɛ adamfo, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛrenyɛ den saa!
  
  Kristo bɛba, nokwarem no, ɛrenkyɛ, .
  So awerɛhow no befi hɔ saa bere no, gye me di?
  Mma abufuw mmu w"ani, .
  Bɔne, ahofadi, ɛyɛ mmɔbɔ nso!
  
  Mempɛ sɛ menantew line no so - .
  Mempɛ sɛ mɛyɛ obi a bɔne nni me ho!
  Nneyɛe a ɛyɛ anifere ye sen biara
  Dɛn ne asaawa a ɛnyɛ mfonoe koraa!
  
  Ɔkae sɛ ɔko biara rensi paradise, .
  Na bɔne bɛyera, enye ama obiara!
  Dɛn na nkrabea yɛ?
  Yɛrehwɛ nsakrae foforo kwan!
  
  Sɛ wobɛtena ase daa - ɛyɛ fɛ yie sɛ wobɛhunu
  Nanso sɛ́ wobɛtra ase a bɔne nni mu no kyerɛ sɛ wobɛma afifide ayɛ!
  Ɔsraani panyin no bɛdɔ ɔko no denneennen, .
  Ne nyinaa akyi no, wɔ ɔsatu bi a wɔde bɛko atia asraafo mu!
  
  Agya man, ɔsraani bi kurom, .
  Ɔkura torch no wɔ ne nsam - march!
  Ahonhommɔne a wɔn ho ntew aweredi, .
  Wobɛma wɔn ɔkofo wɔ wɔn sẽ mu!
  
  Momma yɛmfa ayamye apontow nwie ɔko no, .
  Momma yennya bite, nnom - asaw nan!
  Ne nyinaa akyi no, yɛn knights no nwu da, .
  Na ɛnyɛ aniwa no na ɛbɔ asɛmfua no, na mmom aniwa no!
  
  Ɛwom sɛ, dɛn na ɛsɛ sɛ yɛyɛ wɔ wiase a asomdwoe wom mu?
  Wubetumi asi ahemfie wɔ hɔ!
  Na monhyira ɔsom no so mma sanku, .
  Laurel nyaa abotiri!
  
  Nanso ewiase foforo bi wo ho - nim
  Baabi a akofo nso nyin!
  Abarimaa no twe tank bi wɔ pon no so, .
  Na sɛ ahɔho no ba yɛn nkyɛn nso ɛ?
  
  Mfa no sɛ ɛnyɛ mmerɛw
  Hyɛ wo ntini mu den, ma w"adwene nyɛ den!
  Yɛn elffo nyinaa nim sɛnea wɔko, .
  Bere a ɔbɔfo panyin no dae mpofirim no!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no too dwom na wɔdaa wɔn adesuakuw a ɛda nsow ne ɔko honhom ankasa adi.
  Nanso elffo no faa no na wofii ase de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔsɛe akyɛde a ɛyɛ hu guu orcfo no so. Na wɔde anigye kɛse yɛɛ saa.
  Bere koro no ara mu no, mmeawa no nso de atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu kyerɛw nsɛm. Na ɔkyerɛɛ kasa horow.
  Wɔ wiase a mmarima kakraa bi na wɔwɔ mu no, mmeawa hwɛ yiye titiriw wɔ wɔn honam ani hwɛbea ho na wɔko wɔ mmarimaa ho.
  Mpɛn pii no wɔto wɔn mmonnaa ara kwa na wɔda wɔn adesuakuw a ɛda nsow adi.
  Eyinom ne mmeawa a wɔko na wɔn tirim yɛ den no.
  Na nokwarem no, ɛbɛyɛ dɛn na wɔanto dwom;
  Abɔde ahorow nkutoo na wɔwɔ ɔsram no ase, .
  Ebinom wɔ mmɛn, ebinom nso wɔ ntakra!
  Nea Satan Kɛse no abɔ no, .
  Ahorow ahorow, ahorow ahorow, adesuakuw ahorow, castes ahorow!
  
  Dɛn na yɛn knights Elfi baa mu, .
  Anansesɛm bɛn ara na efii ase dii nkonim!
  Nea wohuu wɔ akyirikyiri nkutoo, .
  Seesei Russia asraafo no retiatia wɔn nan ase!
  
  Asase ase trolls a wɔwɔ no yɛ hell, .
  Wofi hɔ de nyarewa kɔma nkurɔfo!
  Nanso seesei elven akofo no rekum ɔyaredɔm no, .
  Mommma yennsie yɛn mma!
  
  Dɛn nti na wokɔɔ nantew so saa bere no?
  too ɔkwan a ɛyɛ hann a ɛkɔ Viriy no mu !
  Ɛno nti na owuo ako mma - .
  Me kronkronni, a ɔde biakoyɛ bɛma Elfia!
  
  Sedee ebeye na wobewu no, nya paradise - .
  Afei wonyan wɔn wɔ nnipa wiase no mu no, wɔsan bae!
  Na adwemmɔne nkuku wo hyew wɔ ogya mu, .
  Napalm ne atuo rentumi nsiw yɛn kwan!
  
  Nkɔmhyɛni bi a ne ho yɛ hu wɔ esum bun no mu, .
  Ɔsomaa midge - dua no mu yɛ den sene dadeɛ!
  Nanso Ade Nyinaa so Tumfoɔ no hyɛe sɛ wonbubu hell, .
  Wɔ w"atifi no, ɔfã nyinaa Kannifo, Ɔyɔnko Stalin!
  
  Yɛbɛboro amannɔne boyars - .
  Na yebetu kɔndua mu ahonhommɔne a wɔn yafunu yɛ srade no agu!
  Ɛno nti na mihia asraafo akyɛde, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔtowhyɛfo no bedi borɔdɔma a mogya wom!
  
  Nanso goblin no gyee ne nyinaa, .
  Wɔama wiase foforo no ahofadi!
  Na Onyankopɔn akyɛde kuruwa no ayɛ ma seesei, .
  Na onipa nyɛ ɔhɔho wɔ soro!
  
  Momma yɛnnom ɛwo kuruwa biako na yɛnto dwom, .
  Ɛfa ɔsraani akokoduru ne adeyɛ a ɛyɛ nwonwa ho!
  Nea wɔde nkrante nyae denam akokoduru so, .
  Ɛsɛ sɛ wɔma anuanom yɛ nea enwu da wɔ ntonto mu!
  Wɔyɛ basabasa kɛse na wonni mpaboa kɛse, na wɔwɔ abeawa asen a ɛyɛ pink na ɛyɛ kurukuruwa.
  Na wɔtwa saa orcs yi ase...
  Elf abeawa bi a ne ti nhwi yɛ bruu faa owu akyɛde no na ɔtow guu abɔde a wɔn sẽ yɛ den a edi awu no so. Ɔpetee wɔn kɔɔ mmeae ahorow, na ɔtetew wɔn mu ankasa, na ɛno akyi no ɔfaa wɔn na ɔteɛɛm sɛ:
  - Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa no yɛ sadist a ne ho yɛ hu, .
  Wosɛee yɛn nuanom pii...
  Na dɛn nti na fasist no nnya nwui, .
  Dɛn na Rus tow guu akɔmfosɛm bɔne no so?!
  Na abeawa no de ahoɔden san tow atopae kɛse bi a edi awu. Na shreds nkutoo na etu fi orcs no mu. Na momma yɛnka kɛkɛ sɛ ɛyɛ kɛse!
  Ɛsɛ sɛ yɛhyɛ mmeawa no nsow sɛ wɔko kɛse na wɔn ho yɛ fɛ. Na nokwarem no wɔn nan nnim mpaboa.
  Sɛnea wɔtow owu akyɛde gu wɔn atamfo so.
  Na bare heels wɔ mu. Mmabaa yi na wɔkorɔn sen biara, te sɛ karaoke. Atamfo no ntumi nsiw wɔn ano. Na, ebia, nnamfo nso.
  Sɛ wɔpete a, abɔde a wɔn ho yɛ nhwi no renhu nea ɛdɔɔso.
  Na enti akofoɔ no twaa trolls line foforɔ na wɔfirii aseɛ too dwom;
  Ɔko yɛ nkrabea a wogye tom, .
  Atirimɔdenfo ne Gehenna ahoɔfɛ!
  Te sɛ Ɔsram no mu nsukyenee a ɛyɛ nwini no hyerɛn no, .
  Te sɛ pantomime, hell a ɛyɛ ade a ɛyɛ hu!
  
  Nanso, wei ne kwan a elfes fa so - .
  Tow fa nsɔe mu kɔ ɔfrɛ no mu!
  Mma nnsusuw ɔtamfo ho, nnkotow yɛn, .
  Yɛnnyɛ a abɔde akɛse tumi nni yɛn mu !
  
  Russia maa yɛn ne dabere, .
  Wɔ mu no, wɔwoo yɛn wɔ nnipadɔm mu!
  Te sɛ Ɔbaabun no nkataso - .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ no nhu yɛn mmɔbɔ!
  
  Zenya de frankaa no maa - advance, .
  N"ahyɛde ne wimhyɛn a ɛwɔ ntaban!
  Momma yɛnsi komunism paradise
  Ma ɛnyɛ tẽẽ - hunchbacked camp!
  
  Nanso hena na ɔwɔ ntua a ɛreperepere awerɛhow wɔ ha no mu?
  Efi hell, asase ase mmoa a wɔyɛ keka!
  Mede me kra kura Kristo mu, .
  Eyi ma yenya asomdwoe sɛ akofo!
  
  Wɔ akodi mu no, nsusuwii nyɛ aseresɛm - .
  Ɛsɛ sɛ woboaboa wɔn ano wɔ kɛntɛn no mu!
  Yɛn nyinaa yɛ mfɛfo, nnamfo, .
  Wɔn a wosisi asɔredan ne turo!
  
  Mmoa a wɔyɛ keka, ahonhommɔne a wɔteɛteɛm, .
  Yɛremfa yɛn ho nhyɛ abɔde no mu, wunim!
  Yɛn ɔkofo no ne nea ɔyɛ nwini sen biara, .
  Na ɛnyɛ sukuu mfonini a ɛwɔ pon so!
  
  Momma yɛnbom ko tia ntua no
  Momma yensiesie ɔkwan a yɛbɛfa so akɔ ahenkurow no mu!
  Yɛyɛ asraafo a yɛwɔ dade nkrante, .
  Ɛwom sɛ nkɔnsɔnkɔnsɔn mu nkrataa no nware sɛnea ɛsɛ de!
  Na saa dwom yi hyɛ ahoɔden kɛse na ɛyɛ kraman. Na wɔtow atopae a edi awu kɔ ɔko mu.
  Na nokwarem no, mmeawa no wɔ nan a ɛda hɔ kwa, a wɔasen, na ɛyɛ fɛ.
  Wɔtow atuo na wɔbɔ orc te sɛ bowling pin.
  Mmabaa no mu biako faa no na ɔde ne nufu kɔkɔɔ no miaa joystick button no so. Na sɛnea ɔbɛfa no na wabɔ no. Na ahoɔden a edi awu pii wɔ ha, ne ɔsɛe koraa ne basabasayɛ ahuruhuruw ne tumi a ɛkɔ soro.
  Wɔ mmeawa a wɔte saa so no, orcfo no nnaadaa fĩ no nni tumi biara kɛkɛ na wɔde wɔn kɔ funnaka a ɛyɛ pɛ mu.
  Abeawa bi a ɔyɛ elf a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no abubu asono a wɔn ho yɛ nhwi. Wotwitwaa wɔn te sɛ nea wɔde kuafo bi na ɛyɛe.
  Na ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow ɔsɛe peas a ɛsɛe ade.
  Na pea a ɛte saa a ɔtopae a ano yɛ den wom no bɔ gyegyeegye na ɛbubu orcfo a wɔtan wɔn no mu.
  Nanso saa asono a wɔn ho yɛ nsensanee yi mpo hua. Na ɛno yɛ anigye ankasa. Nanso orcs no rebɔ mmɔden sɛ wobebue mu akɔ mmeae a elf ahorow no wɔ wɔ tank bi so.
  Ɛha na mmeawa no de wɔn nan a ɛda hɔ kwa no too abo no so no danee tuo no na wɔde wɔn ani sii tank no so.
  Wɔfaa no de ahoɔden a edi awu paee no. Na wobubuu tank a asono bruu no tena mu no mu.
  Na mmeawa no serewee too dwom sɛ:
  - Na orcs bɔne no tu kɔɔ fam, .
  Esiane sɛ wanya nikel bi afi mmeawa no hɔ nti...
  Ahoɔfɛfo ani hyerɛn yiye, .
  Na wɔrenkɔ ɔhaw mu!
  Na mmeawa no de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow atopae anan ntɛm ara. Na ɔtetew orcs kuw bi mu.
  Na afei elf abien bɔɔ abɛn teateaa. Wɔn abɛn no yɛɛ adwuma wɔ akɔre no so, te sɛ nea wɔde agyan rebɔ amemene no. Na efi nea akɔre no faa mu na wɔhwee ase wɔ ahodwiriw mu.
  Wɔhwee ase, na wɔde wɔn ano a ano yɛ nnam paa na ɛbɔ akode no yɛɛ ntokuru wɔ asono no ti atifi. Na wɔhwee mu, momma yɛnka sɛ, ɛkɔɔ mu ankasa, de ɔsɛe a ɛyɛ hu bae. Na afei mmeawa ɔha de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa guu wɔn ano ntɛm ara na wofii ase bɔɔ abɛn.
  Na akɔre mununkum mũ bi a na wɔn adwene atu afra no hwee ase na ɛbɔɔ wɔn a wɔreforo te sɛ ɔkraman wɔ orcs a wɔrebɔ wɔn ho ban no ti.
  . TI A ƐTO SO 9.
  Mmabaa no yɛ serewfo yiye. Na sɛ wɔpete a, ɛnde abɔde biara a wɔn ho yɛ nhwi ntumi nsiw wɔn kwan.
  Na ahoɔfɛfo no to dwom;
  Mununkum tu fii mogya a wɔnom no mu, .
  Hell paee fii Asase a enni akyirikyiri!
  Ɔwɔ a ɔrebɔ gyegyeegye no rewea panzvale no so , .
  Mogya hyerɛn mununkum!
  
  Asorɔkye no rehyew, ɛrehuruhuruw te sɛ hellgya ahum, .
  Na obehyia asraafo a wɔyɛ akokodurufo a wɔyɛ akokodurufo sen biara!
  Yɛbɛbɔ mmea a wɔn ho yɛ fɛ a wɔn ho yɛ fɛ ho ban
  Yɛbɛfata yɛn agyanom nnwuma akɛse!
  
  M"asase, sɛnea wosi apini yaw, .
  Ɔtamfo no gyaw akuru ɔha!
  Nanso momma yɛnto orcs no, prɛko pɛ na yɛafi pedestal no so, .
  Mfe a ɛyɛ hu mu ɔyaredɔm no rentra hɔ nkyɛ!
  
  Na owu reyɛ fitaa dedaw wɔ mununkum akyi, .
  Nanso yɛn nsusuwii de ahopere kɔ soro!
  Momma yɛntiatia abɔnefo a wɔagye dimmɔne no so nkɔ mfutuma mu, .
  Na yɛbɛtetew Wehrmacht no mu abien!
  
  Yennim asomdwoe ne onyin porɔw, .
  Yɛyɛ yɛn Ɛna Man kronkron no mma!
  Biribiara a ɛhyerɛn ne asono koe, .
  Yɛyɛ ntini a ɛyɛ den yi nkorabata!
  
  Na ɔtopae bɔne bɛn ara na ɛpaee denneennen, .
  Dɛn ne aprannaa yi ma yɛn?
  Elfi akofo tumi yɛ pii, .
  Na soro no bɛyɛ ase ama Fuhrer no!
  
  Hell hell hyewee, .
  Ɔwea faa rocade no so a ɔde predatory muzzle "Tiger"!
  Na ɔbrɛ no nyinaa tu fii yɛn so prɛko pɛ, .
  Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ wodi agoru a ɛyɛ anigye!
  
  Atopae a ɛwɔ nsa, ne ɔtopae a edi awu, .
  Ɛha na "Ɔsebɔ" a ɔwɔ hwene mu a wɔagye no pintinn no wɔ!
  Na Fuhrer a ɛwɔ afiri a wɔde yɛ nsuo mu wɔ Tartar nsuo a wɔde yɛ nsuo dan mu no, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔrenna wiase no adi nkyerɛ elffo no!
  
  Ɔsebɔ no rewosow esiane volleys a abufuw wom no nti, .
  Frɛmfrɛm bi a ɛrehuruhuruw wɔ Reichstag a ɛwɔ elves no so ni!
  Na owia bɔɔ Ɛna Man no so, .
  Ne nyinaa akyi no, Orc Reich no ahwe ase ayɛ mfutuma ne nsõ!
  Eyi ne sɛnea elffo no too dwom, wɔyɛɛ no fɛfɛɛfɛ yiye. Wɔn ho yɛ fɛ yiye, na wɔn asen yɛ teateaa, na wɔn abs yɛ nwonwa yiye. Elves no yafunu te sɛ chocolate bars na ɛyɛ fɛ yiye.
  Mmabaa a wɔwɔ ha no yɛ nwonwa. Na wɔde ahoɔden kɛse ne pɛpɛɛpɛyɛ kɛse kyerɛw nsɛm fi atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu mu. Mmabaa a wofi elf ahorow no mu ni.
  Momma yɛnka kɛkɛ sɛ wɔyɛ super ne hyper kɛkɛ . Ɛyɛ akorɔmfo a wɔn ho yɛ nwonwa saa na ɛsɛ sɛ obi di.
  Eyinom yɛ mmeawa a wɔte saa araa ma wobesiw ɔpɔnkɔ a ɔretu mmirika no kwan na ɛnyɛ sɛ wɔbɛkɔ apata bi mu, akɔ ahemfie a ɛrehyew mu nko.
  Na wɔde asen a ɛda hɔ kwa a ɛte sɛ abeawa nso bɛtiatia ogya no so. Mma wo nsateaa nhyɛ mmabaa a wɔte saa anom - wɔbɛka wɔn.
  Nanso edeen bio na wode hye won anom, a eye paa - mesre wo. Wɔ eyi mu no, ɛsɛ sɛ wɔka sɛ mmeawa no yɛ super kɛkɛ. Wɔyɛ akofo a wɔn ho yɛ nwonwa sen biara a wɔkyerɛ nea akofo afoforo pii ntumi nyɛ.
  Akofo a wɔte saa no betumi abubu nantwinini mmɛn, na wɔatwe ɔsebɔ no nne.
  Obiara ntumi ne mmeawa yi nni. Aboa kɛse biara rentumi nni ahoɔfɛ a ɛtete saa so nkonim.
  Na enti mmeawa no faa no na wɔteɛteɛɛm prɛko pɛ. Na wɔn ntasuo a wɔretu no sesaa, na ɛdanee ogya nsensaneeɛ.
  Wɔhwee orcs no so te sɛ obi a ɔtow ogyaframa. Na wɔhyew abɔde a wɔwɔ nhwi kuw mũ no nyinaa prɛko pɛ.
  Elf a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - anka meye fitaa, nanso anyɛ yiye koraa no, me ho tew, .
  Awɔw mpo...
  Nanso ɛda adi sɛ orc no abɛyɛ nea ɛho ntew, .
  Na ɔde tuntum kataa me so!
  Na abeawa no faa no gyaee anyinam no fii n"ani so. Na ɔyɛɛ no wɔ ɔkwan a ɛsɛe ade na ɔsɛe ade kɛse so.
  Na enti elf no, a wansusuw ho mprenu, faa no na ɔde ne ruby nufu no miaa rɔke tow no bɔtn no so.
  Na owu ne ɔsɛe a ɛsen kɔ ɔko no tu kɔe.
  Na abeawa no fii ase too dwom;
  Asaawa no abubu
  Owu bɔne de mmeawa no to asiane mu!
  Na se wobetena ase - .
  Ɛsɛ sɛ Orc wu bɔne!
  Na ɔkofoɔ no faa no de kyerɛɛ ne tɛkrɛma.
  Elven abeawa bi a ne ti nhwi yɛ fitaa bɔɔ gyegyeegye kae sɛ:
  Wɔrehyew sum ne dae bɔne, .
  Orc aniwa bɔne.
  Ɛte sɛ nea wɔreka sɛ - .
  Aniwa hwɛ wiase no bio!
  Na akofo no bɔ abɛn bio...
  Ɛkame ayɛ sɛ akɔre a ehu akyinkyim wɔn anim no hwe ase wɔ orcfo no ti so na ɛkame ayɛ sɛ wobubu wɔn mu te sɛ nnua a wɔfrɛ wɔn woodpecker fa oak dua ntini mu.
  Na mmeawa no bɔ gyegyeegye sɛ:
  Baako abien Mmiɛnsa, .
  Sɛe orcs no nyinaa!
  Anan, awotwe, anum - .
  Munkum asono no!
  Saa na ɔko no kɔ so wɔ Maria Kolesnikova, abeawa hemmaa no asraafo mu. Nea ɛko tia bɔne kɛse bi a ɛyɛ hu. Otumi guanee fii ɔman anidanfo no nsa a ɛho agu fĩ no mu, na mprempren ɔwɔ nipadua ne dwumadi foforo mu. Na ɔyɛ anwonwade akɛse ne nnwuma akɛse a ɛyɛ nwonwa ara kwa. Mmabaa kuw no kɔɔ ntua no so. Na elffo no anim ne elffo kakraa bi fii ase de nhyɛso baa orcs, saa asono a wɔn ho yɛ nhwi no so.
  Mmabaa no de ahopere kɔɔ ntua no so.
  Elf ɔkofo bi a ne ti nhwi yɛ borɔdɔma faa ne nufu kɔkɔɔ no faa joystick no bɔton no na ɔde miaa so.
  Asorɔkye a ɛyɛ ahodwiriw no kɔe. Na ɔde ahopere yɛɛ ultrasound kɔɔ orcs no nkyɛn. Na ɔkataa wɔn so prɛko pɛ, na ɔhyew nnompe no ankasa.
  Ɔkofo no bɔɔ n"ano sɛ:
  - ma frenzied ahurututu a cobra!
  Na sɛnea wɔfa na wɔserew. Eyinom yɛ mmea ankasa - momma yɛnka kɛkɛ sɛ ɛyɛ super wɔ hɔ.
  Ɛsɛ sɛ wɔhyɛ mmeawa no nsow sɛ wɔn ho yɛ hu.
  Na enti wɔde fango atopae a wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa tow nsubɔnten a edi awu.
  Wɔtetew asono a wɔn bo afuw na wɔn ho yɛ nwonwa pii mu. Na ɛno akyi no, mmabaa no faa no na wɔhyɛɛ aseɛ too dwom;
  Mesrɛ Awurade, sɛ da no nnyae, .
  Ɛmmra sɛ abeawa no ani bɛyɛ abofra daa!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛn knight no foro kɔ soro wɔ abotan no so, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a atare a ɛkata so no mu da hɔ sen ahwehwɛ!
  
  Wiase fɛfɛ bɛn ara na Onyankopɔn abɔ, .
  Wodii dwetɛ wɔ mu, na maple no yɛ ruby!
  Me hwehwe girlfriend, Nyame ideal - .
  Nea ɛbɛyɛ na wayɛ eyi no, otwitwaa atamfo gui wɔ akodi mu!
  
  Adɛn nti na aberante no koma mu yɛ duru saa?
  Dɛn na ɔpɛ sɛ ohu wɔ wiase yi mu?
  Dɛn nti na ahyɛmma no abubu?
  Ɔkwan bɛn so na wobedi ɔhaw akɛse a ɛyɛ den ho dwuma?
  
  Mepɛ sɛ, Onyankopɔn, m"ani gye nso, .
  Hwehwɛ wo soro dae no!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a anigye asaawa no remmubu, .
  Sɛ wode hama bi bɛhyɛ ɔkwan no ase a, ballast hama!
  
  Nanso dɛn na ɛsɛ sɛ mehwehwɛ wɔ baabi a ɔdɔ nnim, .
  Mmabaa bɛn na wɔn bo betumi ayɛ den?
  Ɛyɛ den sɛ wɔde mogya bɛto anigye so, .
  Ɛno so na wubetumi asuguare wɔ hellgya mu nkutoo!
  
  Tetewmu yɛ ayayade ma me
  Ɔko da so ara yɛ dae bɔne a ɛte saa!
  Nan bi a ɛwɔ stirrup mu a wɔde abɔ ɔpɔnkɔ atenae ni, .
  Ɛwom sɛ orc bɔne no de agyan brɛɛ owudifo no de!
  
  Wɔfa yɛn mmabea nyinaa, .
  Wɔyɛ wɔn ayayade na wɔde ogya hyew wɔn afunu!
  Nanso yɛde nkogudi bɛba Fuhrer no so, .
  Hu sɛ yɛn Elf no anwu da!
  
  Momma yɛnbɔ ayeforohyia, wɔ ɔko bɔne akyi, .
  Afei mmofra no bɛserew!
  Wɔn nyinaa yɛ mogya abusuafo ma me, .
  Mebɛbɔ mmoa a wɔyɛ srade abɔmmɔ!
  
  Na odua nhaban te sɛ emerald, .
  Said guy no yɛɛ adwuma kɛse!
  Ma ahonim mu nna hɔ te sɛ ahwehwɛ, .
  Na pluses no nkutoo mu na nɔma bɛba wɔ balance no mu!
  Mmabaa no too dwom na wɔdaa wɔn anibere kɛse ne wɔn ko gyinabea adi.
  Na nokwarem no, akofo no mu biako na ɔde hose no bae. Na ɔde pɛtro guu mu. Na sɛnea ɔbɛfa wimhyɛn a edi awu na watow. Ogya tsunami a edi awu bɛsen. Na capitally orcs hyew.
  Na ɛyɛ anigye ankasa, ankasa. Katabaako ankasa ne ɔsɛe.
  Abeawa biako mpo ntumi nnyina eyi ano, te sɛ nea ɔde elf tɛkrɛma teta biribi a ɛyɛ dɛ yiye, ɛyɛ dɛ na ɛyɛ dɛ so.
  Na bere koro no ara mu no, fa orc no na hyew ne ti .
  fam saa . Na nnyaw dompe mpo mfi ɔtamfo no hɔ.
  Saa na ɛtɔ mmere bi a mmeawa te. Na wɔda wɔn sẽ adi na wɔda wɔn abufuw adi te sɛ ɔkraman-wɔ.
  Akofo a wɔbɛtetew asraafo dɔm biara mu. Na sɛ wɔpɛ a, wobetumi abɔ akuturuku.
  Susuw nea ɛbɛba sɛ elf apem gyae mframa prɛko pɛ a, hwɛ? Meka nea ɛbɛba?
  Oh, ɛbɛyɛ nwini paa, ebia ɔsoro bɛsiw eyi kwan. Efisɛ saa bere no na akɔre bɛtɔ atɔ orcfo no ti so. Na wɔbɛhwe ase na wɔabubu ti nhwi, na ɛbɛkyerɛ nkɛntɛnso a edi awu sen biara wɔ amansan yi mu.
  Na mmeawa no bio ma yɛnto dwom wɔ wɔn abufuw ne anigye a ɛyɛ hu mu, na wɔn ahwehwɛ sẽ hyerɛn te sɛ ahwehwɛ.
  Dae bɔne no ba te sɛ ɔwɔ bere nyinaa
  Wonhwɛ no kwan, nanso ɔwea fa ɔpon no mu!
  Mowɔ anigye, abusua a wofi ayamye mu ma, .
  Wunnim sɛ nnipa bi wɔ hɔ a wɔyɛ mmoa!
  Ɛha na nnipadɔm a wɔretu mmirika no ntua fii ase, .
  Tatarfo de agyan regu yɛn so!
  Nanso wɔwoo yɛn maa akokoduru adeyɛ bi, .
  Na yebegyina ɔhwe a emu yɛ den ano!
  
  Obiara nnim sɛ Onyankopɔn pa no
  Enti onipa kɔɔ atirimɔdensɛm!
  Owuo rebɔ aboboano - .
  Na Weselvul de ne mmɛn fii ɔhyew no mu !
  
  Yiw, eyinom yɛ tete mmere, .
  Wɔ mu no, yɛyɛɛ onwini kɛse!
  Ne nyinaa akyi no, na ɛnyɛ ɛno ne m"adaeso, .
  Ɛnyɛ eyi ne nea na yɛrekɔ, afa mmepɔw a ɛwɔ akyirikyiri no so!
  
  Nanso sɛ wuhu wo ho wɔ hell a, .
  Anaasɛ, wɔ wiase a ɛyaw, nkoasom, ɔko wom mu!
  Meda so ara bɛkɔ so akura anidaso mu, .
  Ma wo koma bɔ saa nnyigyei ahorow no!
  
  Nanso sɔhwɛ yɛ yɛn nkɔnsɔnkɔnsɔn, .
  Nea ɛremma nsusuwii nyɛ mmerɛw!
  Na sɛ ɛho hia a, ɛsɛ sɛ wugyina ano, .
  Na sɛ woteɛm a, ɛnde wɔ w"ahurututu atifi!
  
  Ɔyɛ anwensɛm kyerɛwfo ne ɔkwasea, .
  Nanso ɛnyɛ ɔko a ɛhɔ yɛ hyew no!
  Agya Man no atamfo a wɔyɛ abofono no bewuwu, .
  Wɔbɛsie wɔn ntɛm a wɔrentua hwee!
  
  Afei fa na kotow Kristo, .
  Twa wo ho, na wofew ahyɛnsode no anim!
  Migye di sɛ mɛka nokware akyerɛ nkurɔfo, .
  Awurade bɛma yɛn agyapade soronko bi sɛ akatua!
  Mmabaa no too dwom yiye. Wɔn nne yɛ hyew na ɛyɛ iridescent saa. Na ɛyɛ nea ɛyɛ ma.
  Na wɔ dwom no akyi no, mmeawa kuw mũ bi sii fam na wogyaee farts. Wɔsɔre wɔ adum mu na wɔde ahopere kɔɔ akɔre mununkum no ho. Wɔfaa wɔn na wɔhwee ase.
  Eyi fii ase miaa akɔre no, na wɔmenee na wɔtwitwiw wɔn ankasa, efisɛ na wɔde hama abɔ wɔn kɔn mu.
  Na akɔre bebree hwee fam. Na wɔhwee orcfo no atifi. Na asono no gyaee mogya bruu nsuten. Wɔbɔɔ wɔn gui te sɛ peas a wɔabubu.
  Mmabaa no serewee. Na ɔkyerɛɛ kasa horow. Wɔde wɔn ani kyerɛɛ abɔde a wɔrebɛn wɔn no.
  Mmabaa no mu biako bɔɔ n"ano sɛ:
  Orcfo nte sɛ nnipa
  Orcs yɛ Orcs...
  Sɛ ɔyɛ furry a ɛnde ɔyɛ ɔbɔnefo, .
  Abeawa no nne mu da hɔ yiye!
  Na ɔde n"ani kyerɛɛ ne nnamfonom.
  Ntɛm ara na akofo no tee ahotoso a ɛyɛ hu nka wɔ wɔn ho. Na wɔn sẽ hyerɛn te sɛ mmepɔw atifi. Anaasɛ ebia ɛyɛ nhene ne po mu ademude.
  Mmabaa no serewee na wɔtoo dwom sɛ:
  O ɛpo, ɛpo, ɛpo, ɛpo, .
  Mmarimaa no te ban no so!
  Orcfo no behu awerɛhow, .
  Nnipa a wɔyɛ abɔnefo no nyinaa bewuwu wɔ nhwehwɛmu no mu!
  Na akofo no nyinaa bɛfa na wɔabɔ abɛn. Saa bere yi de, ɛnyɛ akɔre no nko na wɔhwee orcfo ti so, na mmom asukɔtweaa no nso. Na saa asono no bubuu ti nhwi no ankasa.
  Elf mmeawa no sɛnea wɔfaa orcs a wɔyɛ saa asono a wɔn ho yɛ hu yi ni. Na ɛbɛdaa adi sɛ na ɛyɛ nwini kɛse.
  Na bere a ahoɔfɛfo no too dwom no, ɛnde na ɛyɛ basabasayɛ ankasa;
  Ɔsoro yɛ kapet a wɔde nsoromma ayɛ ho mfonini, .
  Ɔsram bɛma nkoko so hann!
  Bepɔw so asubɔnten bi sen sian, .
  Sika kɔkɔɔ a ɛhyerɛn wɔ abotan so!
  
  Nsɛm a ɛnyɛ den a ɛna Elfia, .
  Wɔ nkuraa ase no, abotɔyam ne awerɛkyekye!
  Anigye nti na mmabaa no resu, .
  Sɛnea wotwitwa asaw kurukuruwa kɔ!
  
  Ɔhaw baa ɔko-akwakoraa, .
  Grin of teeth - akorade ahum!
  Wɔde ahopere ne orcs ɔsɛe, .
  Wo yɔnko no wui wɔ ɔko mu!
  
  Wo ankasa woda so ara ye abarimaa - .
  Asraafo a wɔkyerɛw wɔn din na wɔkyerɛw wɔn din wɔ asraafo mu no amma yiye!
  Te sɛ, wo nni mfe foforo a ɛdɔɔso, .
  Ɛsɛ sɛ ɔman no hwɛ mmofra no!
  
  Otuu mmirika kɔɔ anim a na onni akode biara
  Sɛ yɛde papayɛ ne hann bɛba!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a orcfo no remfa wɔn apɛde mfi wɔn nsam, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔrenhyia adekyee wɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn mu!
  
  M"adamfo no nso nna, .
  Ɔtumi gyaee - ɔyɛ ɔkofoɔ!
  Yɛde orcs no bɛba fam afi wɔn pedestal no so, .
  Ɛmmra sɛ ɛnyɛ Fuhrer no awiei!
  
  Ɛyɛ den sɛ wobɛko, ɛyaw ne ɔkɔm, .
  Abeawa a ɔda mpaboa wɔ awɔw bere mu!
  Yɛgyina awɔw a ano yɛ den ano wɔ ntama mu, .
  Ɛtɔ mmere bi a, yedi birch nnua no nhaban koro no ara!
  
  Na atamfo no de wimhyɛn retu, .
  Te sɛ aboa kɛse bi a ofi hell "Tiger" bom!
  Ɔsebɔ a ɔkraman a ɔyɛ ɔbɔnefo awo no
  Ogyaframa bi rebɔ fi tank ahorow no mu!
  
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wobɛma anan a ɛda hɔ kwa no ayɛ hyew
  Dɛn na ɛdanee bruu wɔ sukyerɛmma no mu!
  Abeawa no paw ɔkwan no
  Faako a nsõ no maa ahum a ɛretu no yɛɛ tuntum!
  
  Nanso yeko tiaa - twee ne ho firii awɔw no ho, .
  Abarimaa ne abeawa bi wɔ wɔn anim!
  Yɛbedi Yuda serew so nkonim, .
  Rus orcs bɛpopa esum no ayɛ no anhwea!
  
  Mmabun nan ase a ɛrehyerɛn, .
  Sukyerɛmma a ɛretu no gyaw kwan a emu yɛ hare!
  Ɛnyɛ mmerɛw sɛ wobegyina awɔw ano, .
  Mmirikatu a yɛda mpaboa ma yɛn ho yɛ hyew!
  
  Na orcs bɔne no nni hokwan biara wɔ wɔn ho, .
  Wɔbobom fi awɔw mu!
  Tebea a emu yɛ den saa
  Yɛn elves knight no yɛ cool paa!
  
  Tow asorɔkye no fi hell
  Afei Feyropa wɔ n"anim!
  Saa na ɔsraani kronkron no nkrabea te, .
  Di Elfie nokware daa!
  Momma yɛnka kɛkɛ sɛ saa mmeawa yi yɛ super. Anigye ne ogya pii wɔ wɔn mu. Te sɛ mmeawa red braids. Na ahoɔfɛfo da mpaboa bere nyinaa.
  Akofo no tow hyɛɛ orcs no so yiye. Ná wɔn ani gye ɔkwan a ɛte saa ho yiye, bere a wode nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔtamfo no akuturuku a ɛyɛ ɔsɛe ne owu gu no.
  Na wotetew asono no mu asinasin a atetew ne cutlets. Na nea wɔayam na ɛyɛ dɛ saa.
  Na mmeawa no kyerɛw asono a wɔrebɛn no ho nsɛm. Na momma yɛmfa mortar nbɔ elf orcs no.
  Na ɛsɛ sɛ yɛhyɛ no nsow sɛ ahoɔfɛfo no yɛ eyi wɔ ɔkwan a etu mpɔn kɛse so. Na wɔn basabasayɛ no ne adom a ɛyɛ fɛ na ɛyɛ anigye kɛse ka ho.
  Akofo no faa orcfo no, na wɔtoaa so sɛ wɔbɛtɔre wɔn ase wɔ katabaako kwan so.
  Ɛha na mmeawa no de wɔn nufu a wɔde ruby ayɛ no dii dwuma. Wɔmia nsafe a ɛma ogyaframa a wɔtow no yɛ adwuma no so.
  Na wɔfaa no, na prɛko pɛ na wɔkataa orcs asraafo dɔm no so. Na wɔfaa no ankasa na wɔhyew no guu fam .
  Mmabaa no ni. Na sɛ ɛho hia a, wɔde kasa ahorow no bedi dwuma tẽẽ ama atirimpɔw a wɔahyɛ da ayɛ no. Na kasa horow a ɛtete saa atirimpɔw ne sɛ ɛbɛma nnipa anya anigye. Na kyerɛ wo suban a ɛyɛ fɛ na ɛyɛ basabasa.
  Mmabaa a wɔte saa nni hɔ, sɛ asono no wosow a, akyinnye biara nni ho sɛ wɔrenbrɛ wɔn ho ase.
  Wɔda nneɛma a ɛyɛ nwonwa a ɛte saa adi.
  Na mmeawa tumi bɔ sanku a wɔnyɛ guasodeyɛ pii.
  Eyi nso yɛ ade a eye paa a wɔfa.
  Mmabaa no rebɔ sanku. Na bere koro no ara mu no, wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no kurakura agyan no. Na wɔbɔɔ nnwom akɛse a ɛyɛ dɛ. Na ɛyɛ kɛse ara kwa.
  Na afei mmabaa no faa na wɔtoo dwom;
  Megye me Ɛna Man Kronkron no di, .
  Saa Nokware no betumi anya nkwagye!
  Yebebo yen mma ho ban afiri bone ho - .
  Ɔtamfo no befi yɛn mu aba, gye me di, aweredi!
  
  Me nkrante bɔ te sɛ Elia sikakorafo , .
  Na nsa abrɛ wɔ ɔko mu, wonnim!
  Yɛyɛ ma Agya Man sɛ kyɛm a wotumi de ho to so, .
  Sɛ wɔbɛbɔ wɔn ho ban afi baabi a ɛyɛ abofono wɔ paradise kronn mu!
  
  San w'akyi, bɔ na bio lunge - beat, .
  Saa na ɔkwan no nkrabea te, awerɛhosɛm ne sɛ, ɔsraani no!
  Bere tenten a anyɛ yiye koraa no ɔbɔnefo biako te ase no, .
  Siesie afiri no toa ne anim sight!
  
  Ɛsɛ sɛ woko sɛ anansesɛm no ne wiase no a, .
  Ɛtɔ mmere bi a ebetumi atow nwini a ɛrebɔ ose!
  Nanso yɛkora yɛn anuonyam ma Agya Man, .
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a afunu akuwakuw hwie gu de!
  
  Wɔwoo yɛn, ɛno yɛ anigyeɛ wɔ ɔman no mu - .
  Nea obiara betumi abɛyɛ ɔbran wɔ mu!
  Wɔ ɛno mu no, nnipa, na afei w"ankasa, .
  Ɔkofo a ɔwɔ tumi na ɔwɔ akokoduru sen biara!
  
  Na afei yɛbɛteɛm - akɔ anim, .
  Wɔ ntua a wɔde ba redoubts so no, abankɛse akɛse!
  Sedee ebeye na ebesi se ebeye te se adwene no di atoro - .
  Yɛbɛbubu mununkum a ɛwɔ wimhyɛn mu no!
  
  Nokwarem no, wubetumi akɔ hell tẽẽ, .
  Sɛ akwan no nyinaa te sɛ bindweed ne thistle ...
  Nanso ɛhɔ mpo no, akofo no nkrantɛ bubu, .
  Na wɔreto atopae afi wimhyɛn yafunu mu!
  
  Na dɛn ne hell ma Elfi akuturukubɔfo no?
  Hu sɔhwɛ a edi hɔ no!
  Yebegyina ako no mu akosi awiei - .
  Di Onyankopɔn apɛde ankasa ho dwuma!
  
  Na gangs of trolls, yɛbɛbubu ghouls, .
  Momma yɛnkɔ baabi a Asase yɛ Eden!
  Ɔkɔre bɛsɛe ɔkraman a ɔyɛ abofono, .
  Nidi ne gyidi bɛma yɛatumi ayɛ nneɛma bi!
  
  Asuten bi a ahum tu de safe bɔ nkwa, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nea wɔsrɛɛ Kristo no bɛyɛ!
  Adom bɛsen sɛ nsuo a ɛtɔ wɔ asubɔnten mu, .
  Ɛde Maame Elfia anuonyam!
  Mmabaa no nyinaa too dwom na wɔbɔɔ sanku bere koro mu. Na nnwom no te sɛ nea ɛyɛ dede na ɛyɛ fɛ yiye, na ɛyɛ iridescent. Na ɛtrɛwee ankasa wɔ ɔsoro nyinaa.
  Na akraman no a wɔhweree wɔn adwene no, totɔe, na wɔtoo orcfo no ti.
  Na mmeawa no de ahoɔden a wontumi nte ase yɛɛ wɔn ade. Hyperplasm nsuten sen fa wɔn mu.
  Na ebia magoplasma nso, a mmeawa no yɛɛ no sɛ nkɛntɛnso a ɛyɛ nwonwa, na edi awu.
  Akofo mmea no daa wɔn sẽ adi, na afei wofii wɔn sẽ ani fii wɔn sẽ ani no puepue akraman a ɛmaa orcfo no ani furae na ɛmaa mogya tu wɔn ani. Na ɛbɛdaa adi sɛ na ɛyɛ nwini na ɛyɛ nwini a wontumi nte ase saa.
  Akofo no san de wɔn ruby nufu no miaa bɔton no so. Na wɔde ogya mmepɔw tumi kɛse a ɛsɛe ade no paee atamfo no.
  Na ne nyinaa yɛ n"ade na ɛhyew. Na wɔbɔ asono no tank mu. Na ogyaframa a ɛrehyew nsubɔnten rema Putin ahemman no mfiri no ayɛ hyew.
  Ɛsɛ sɛ meka sɛ mmeawa no yɛ nwonwa ara kwa na wɔda ɔko honhom kɛse adi araa ma obiara rennya akokoduru mmɔ wɔn sobo wɔ nkwaseasɛm ne akyide bi ho.
  Wɔka fa mmeawa a wɔte saa ho sɛ: moyɛ Nyamewa ne Super ara kwa!
  Ɛha na wɔfaa bio na wɔde anigye kɛse too dwom;
  Mmea bi wɔ yɛn Elfia no mu, .
  Nea wɔka, wimhyɛn a wɔde di agoru!
  Sɛ obiara a ɔwɔ amansan no mu yɛ fɛ sen biara - .
  Dɛn na ebekum atamfo nyinaa!
  
  Wɔwo wɔn sɛ wobedi nkonim
  Sɛ wɔbɛhyɛ Elf no anuonyam wɔ wiase nyinaa!
  Ne nyinaa akyi no, yɛn nananom a wɔyɛ den no, .
  Wɔn fam no, wɔboaboaa asraafo dɔm ano prɛko pɛ!
  
  Abran gyina afiri no ho, .
  Won tumi te saa - wobubu obiara!
  Yɛyɛ Ɛnanom mma yɛ biako - .
  Asraafo a wɔatoatoa so nantew!
  
  Ayayade no rentumi nsɛe yɛn, .
  Napalm bɔne gya no nni tumi!
  Baabi a na kanea no hyew...
  Mprempren kanea a wɔde hwɛ nneɛma so no asɔ!
  
  Biribiara a ɛwɔ yɛn man yi mu yɛ kanea ma hann, .
  Kar, akwan, abɔnten so akwan!
  Na woto nkonimdie wo nnwom mu - .
  Yɛyɛ hann mu akɔre - akɔre!
  
  Yɛde akokoduru bɛhyɛ Agya Man no anuonyam, .
  Momma yɛmfa wo nkɔ mmepɔw a ɛso yɛ toro no so!
  Yɛwɔ ahunmu sɛ akwampaefo - .
  Na yɛbɛbubu orcs bɔne no kɔn!
  
  Momma yɛnkyere mmoa a wɔwea fam a wofi Mars nyinaa, .
  Momma yenbue kwan nkɔ Centauri!
  Yɛbɛyɛ, nea osuro aboa a ɔkyere mmoa we, .
  Na hena na ne yam ye na odi nokware sɛ ɔbɛdɔ no!
  
  Elf yɛ ɔman a ɛyɛ dɛ sen biara, .
  Biribi wɔ hɔ a ɛsɛ sɛ yɛde hoahoa yɛn ho, gye me di!
  Ɛho nhia sɛ wode nkwaseasɛm bɛkɔ ...
  Woyɛ onipa na ɛnyɛ aboa!
  
  Momma yennya amansan no ano, .
  Momma yɛnsi abankɛseɛ wɔ hɔ!
  Na nea ɔhweree adwensakra
  Hena na ɔde ahopere kɔ Agya Man no beat!
  
  Nea edi hɔ - adwene ketewaa bi, .
  Nanso gye me di, yɛbɛnyan awufoɔ!
  Yɛde jerk bɛtetew owuo a ɛyɛ nwunu mu, .
  Elfi a onwu da no anuonyam nti!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no to dwom, na wɔn nne te sɛ nightingales, thrushes ne ogya nnomaa a wɔwɔ toa biako mu. Momma yɛnka sɛ mmeawa yi yɛ super ne hyper kɛkɛ .
  Na wɔto dwom a ɛka koma paa na ɛyɛ anigye.
  Eyinom ne ahoɔfɛ no, sɛ wɔfa biribi a, ɛnde orc kakraa bi na ɛbɛyɛ te sɛ nea obiara bɛyɛ te sɛ nea.
  Na mmeawa no sɛe asono no a wɔmmɔ mmɔden biara. Na afei elf wimhyɛnkafo no de wimhyɛn fii wim baa mu. Na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no mia bɔton no. Na gouge abɔde a wɔn ho yɛ hu a wɔn ho yɛ hu.
  Abeawa bi a ofi wim totow rɔke guu orcfo a wɔn ho yɛ nwonwa akuwakuw bi so. Wɔbɔɔ wɔn na wɔtoo dwom sɛ nam asinasin a wɔahyew no hwe ase wɔ mmeae ahorow. Na nea ɛhyew na ɛnom wusiw ankasa.
  Eyinom ne mmeawa a wɔn bo afuw na wɔsɛe ade no. Wɔwɔ koma a tumi wom saa a ahintaw wɔn mu. Sɛ sɛ wɔfa, na wɔto dwom, na wofi ase kyerɛ wɔn sẽ a, ɛnde wɔ wɔn so no, orcs asraafo a wɔne trolls ayɛ biako mpo rentumi nnyina ano. Na trolls yɛ akofo a wɔn ho akokwaw na wosi gyinae kɛse.
  Na mmeawa no yɛ akofo akɛse na wɔyɛ den saa, amansan mu nsakrae ne nea ɛkɔ so daa ara kwa.
  Akofo no faa abeawa no anim na wɔde ahuruhuruw fii mu, na wɔbɔɔ wɔn ahurututu atifi a wɔansusuw ho mprenu .
  . TI #10
  Na afei asorɔkye bi a edi awu na ɛsɛe ade ankasa a ɛbɔɔ orcfo no bae. Na sɛnea wɔde abɔde a wɔn ho yɛ nhwi pii too fam prɛko pɛ.
  Ɛno akyi no, mmeawa no de anigye kɛse, ne anigye kɛse faa faa dwom;
  Dwom no nkyekyem a ɛnyɛ den
  Dɛn na mereto afa wiase a ɛyɛ awerɛhow yi ho!
  Mebɔ mmɔden sɛ mede me kra behu Kristo, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a hell ne porɔwee renka nipadua no!
  
  Me kurom yɛ dɔfo ma me, .
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a wɔbɔ wɔn ahohora de!
  Sɛ mantumi annya baabi amma me ho, .
  Bere a Wezelbub somaa nkurɔfo kɔɔ hell!
  
  Dɛn na ebetumi ayɛ hu asen Asase a wɔbɛsɛe no, .
  Bere bɛn na hama su de awerɛhow?
  Sɛ ɔbɔnefo serew a, odi nkonimdi, .
  Nanso ahoɔden bɛba - hunu sɛ wɔanyan no!
  
  Mɛbua mmirikatuo bɔne no afei de abua sɛ:
  Hell, anyame no rensɛe w"Agya Man no honhom!
  Na wɔbɛhyɛ akofo nyinaa adeyɛ anuonyam, .
  Yɛyɛ asraafo dɔm: akɔre nyɛ agoru!
  
  Hu sɛ yɛn pɛ mu yɛ den sɛnea ɛte daa, .
  Yɛboaboaa yɛn ho ano wɔ mmati so!
  Na botae a yɛrekɔ no da adi dedaw, .
  Nsoromma hyɛn no ama atamfo no nsõ ayɛ petee!
  
  Ɛtɔ da bi a ɛyɛ anifere sɛ wobɛte Pallas ase, .
  Ɔyɛ capricious, ɔbɛma carte blanche ama ɔbonsam!
  Na ɛte sɛ nea ɛyɛ bere tenten saa...
  Bere a wɔatetew bɔne orc a ɛyɛ abofono no mu abien no!
  
  Nokwarem no, yɛwɔ ɔhaw ahorow kwae mũ, .
  Wiase ahe na ɛwɔ amansan yi mu?
  Nanso eyi nti na Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn asɔre, .
  Sɛ obi benya akyɛde akuwakuw!
  
  Elfia bɛdan tumi kɛse bio, .
  Amansan no bɛkyerɛ ɔkwan a ɛkɔ anigye ne ɔdɔ mu!
  Nusu anaa mogya rensen bio, .
  Na wode ɔpɛ ne nyansa sie wo komam!
  Mmabaa no to dwom fi komam paa. Wɔpɛ nkonimdi afoforo ne nsɛm a ɛyɛ nwonwa. Wɔn amansan mu abodwokyɛre no yɛ hu ara kwa. Na akofo no da wɔn aerobatics a ɛkorɔn sen biara adi, ne Ego kɛse a ɛsɛe ade.
  Elf a ne ti nhwi yɛ nsensanee no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  Baako abien Mmiɛnsa, .
  Wo sɛe orcs no...
  Anan awotwe anum - .
  Yɛnnyɛ ha sɛ yɛrebɛdi agorɔ!
  Na bio mmeawa no bɔ abɛn, araa ma mununkum mũ a ɛyɛ akɔre a wɔn ho adwiriw wɔn no tɔ gu orcfo no ti so.
  Maria Kolesnikova kɔɔ so ko maa hokwan a elffo wɔ sɛ wonya asetra a ahofadi ne anigye wom.
  Ɛnsɛ sɛ asono bɔne de nhyɛso ba wɔn so na wɔsɛe wɔn. Dabi, abeawa-ɔhemmaa no dii asraafo no anim ahokokwaw ne ntease mu. Na akodi ahorow no kɔɔ so yiye kɛse maa nnipa a wɔn ho yɛ fɛ no.
  Elves no kɔɔ so yɛɛ abran wɔ akodi a wɔne orcfo dii mu. Wɔde ɔdɔ kɛse na ɛyɛɛ wɔn ade wɔ ɔko ho.
  Mmabaa no de atuo a ɛsɛe ade kɛse na edi awu kɔmaa atamfo no.
  Na bɔ orcs no te sɛ nea wɔde wɔn ani asi wɔn so wɔ baabi a wɔtow tuo. Ɛbɛdaa adi sɛ akofo mmea no yɛ wɔn a wɔn tirim yɛ den na wɔyɛ basabasa kɛse, na wɔdaa wɔn sẽ adi, na wɔdaa mpataku mmea no sẽ adi.
  Bɔ mmɔden sɛ wo ne mmeawa yi begye akyinnye. Wɔbɛkyerɛ wo Kuzkin maame.
  Akofo mmea no kyerɛw nsɛm guu orcfo no so, na wɔde afunu akuwakuw mũ nyinaa guu mu. Na wɔde nufusu kɔkɔɔ nso, te sɛ strawberry a abere dodo.
  Ná ɔkofo a ɔwɔ ha no ho yɛ fɛ yiye a ne ti nhwi yɛ nsensanee.
  Na ɔfaa saa elf yi na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mmoa bɔɔ ne nan, na odii orcs kuw mũ bi so nkonim.
  Ɛno so na ɔkofo no too dwom bio;
  Hwɛ sɛnea ɛyɛ den ma yɛn sɛ yɛbɛte yɛn atirimpɔw ase, .
  Sɛ́ wobɛyɛ ɔman a ɛyɛ ahantan a edi obiara anim kɔ soro!
  Nea ɛbɛyɛ na awo ntoatoaso bi apaw no ani agye, .
  Zelensky sɛ ɔbɛko akɔ n"anim a ɔwɔ dae sɛ ɔbɛkɔ nsraban mu!
  
  Ɔko no de ahopere te sɛ hell ahum a ɛretu ...
  Ɛhe na na asese, nsõ, mogya ne abubuw no wɔ!
  Nanso kɛseyɛ nko ara na gye mfiase no di - .
  Ɛmmra sɛ wɔmma onipa so nkɔ soro!
  
  Gye me di, Ɛna Man no dɔ sen obiara, .
  Ɔyɛ asubura a ɛho tew sen ahwehwɛ!
  Te sɛ abeawa a ne ho yɛ fɛ sen biara wɔ mpa so - .
  Mepɛ sɛ medɔ November anuonyam!
  
  M'agya Man - ahum nnye akwanside, .
  Ɔyɛ po a enni ano na ahum wom!
  Abakɔsɛm mu ade titiriw - .
  Wɔakyerɛw abakɔsɛm mu ayɛsɛm bi!
  
  Ɛsɛ sɛ woko pii
  Nanso ɔkwan foforo biara nni hɔ a wobɛfa so anya anigye!
  Enti nya mpa firi funnaka mu - .
  Ebia ananse a wɔde bɛyɛ awia aduan!
  
  Ɛha wɔ Manchurian prem sare so wɔ China, .
  Dɛn na ɛwɔ hɔ a ɛsɛ sɛ wɔhwehwɛ wɔ amannɔne nsase a ɛte saa so!
  Ne nyinaa akyi no, nkonimdi dapɔnna wɔ May, 1999 mu.
  Abɔmmɔ a wɔbɔ sɛ wobehu nananom adɔfo!
  
  Nanso Agya Man no asɛdeɛ ne adeɛ a ɛho hia paa sɛ yɛbɛhunu, .
  Ɛsɛ sɛ ɔde nnamyɛ som Asase no!
  Kɔ botae kronkron a ɛhyerɛn no so, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a Arbat no ayɛ nwini - Brighton Beach!
  
  Yɛyɛ Agya Man Elfi akofo, .
  Nea wode wo koma nyinaa dɔ no no!
  Wode akokoduru twaa atamfo nyinaa, .
  Ɛde bɛhyɛ Elf aman nyinaa Maame anuonyam!
  Abeawa no too dwom a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ nwini. Na ne nnwom te sɛ asorɔkye a ɛsen na ɛhyɛ abufuw.
  Akofo de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no mia bɔton ahorow no so. Na wɔde biribi a ɛyɛ ahodwiriw kɛse na ɛsɛe ade di dwuma. Na wogyae anyinam a ɛyɛ dae bɔne na ɛhyɛn mu.
  Elf bi a ɔte tank so ni. Na ɔwɔ nufu a ɛda hɔ kwa a ruby nufusu wom. Na ɔkofo ne ɔko a ɔyɛ nwonwa saa.
  Na ɔbubu orcs no a ɔnka ne ho bio. Ɛha na ɔde nansoaa a hwee nni mu boaa atamfo no tuo. Na ɔtoo orcs no kar mu. Na ogya tɔɔ no, na ɔhyɛɛ aseɛ paee akodeɛ no. Na ɔsɛeɛ bebree wɔ hɔ. Na dade no hyew na ɛbubu a wonni ɔkwan biara a wɔbɛfa so ne guasodeyɛ biara.
  Abeawa no bɔɔ gyegyeegye. Na bio ɔtow tuo guu atamfo no so denam nufu kɔkɔɔ a ɔde miaa joystick bɔtn no so no so. Na wɔbɔɔ no akuturuku faa ɔsebɔ a ne ho yɛ nwonwa no mu.
  Na ɔteɛteɛɛm sɛ:
  - a yekumfo tank, .
  Ɛbɔ baabi a ɛwɔ no ara kwa!
  Ne hokafo no de n"ani a ɔde bɔɔ n"ani na ɔde gyegyeegye buae sɛ:
  - yen tank no nsuro efĩ, .
  Yɛn a yɛyɛ elffo no ani gye ho sɛ yɛbɛko!
  Akofoɔ no faa no na bio, ne mprenu so no, wɔtoo dwom;
  Yehia yɛn wiase a ɛyɛ invocative ahoɔfɛ - .
  Fa wo koma bra w"adwene mu!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a adaeso bɛbam
  Enti saa esum no nni elffo no so!
  
  Ɔhɔho tow hyɛɛ Asase so
  Ano bue asono Ɔwɔ!
  Efi ogyaframa a wɔtow ɔhyew gu mu, .
  Abusua bi betumi awu afi hell!
  
  Sɛ ahyɛde no a, yɛbɛfa Baghdad, .
  Putin bebua wɔ mmoa a wɔde wɔn ho hyɛ mu a ɛyɛ abofono ho!
  Na Elfagrad renhwe ase da - .
  Mmofra nhu ahiade ne nyisaa!
  
  Elf no begyina, obiara gye di mfehaha pii - .
  Ɔrentumi nmene mogya po mu wɔ sum mu!
  Ɛbɛyɛ den, hu ɔsraani no nsa, .
  Sickle tumi hama - nsɛnkyerɛnne a enwu da!
  
  Biribi a nnompe sẽ serew wɔ sum mu, .
  Ɔsram no bɛpete wɔ abohene mu a feluca ka ho!
  Ɛbɛyɛ, hu ɔsoro ne bɔne Asase so, .
  Wiɛ, wɔrentetew date no mu!
  
  Homeland yɛ wimhyɛn a efi mmepɔw so, .
  Nsu a emu tew, a birch nsu wom!
  Yɛbɛyɛ, wɔ Orklin no yɛbɛbubu ɔtamfo no, .
  Aggression bɛba nkyɛn akɔ Putin so!
  
  Onyankopɔn mebɔ wo mpae
  Si simma a ɛyɛ fɛ a wɔde di nkitaho so dua!
  Ma ɛnyɛ prɛko pɛ, hann wɔ nkrabea mu, .
  Wobɛtene wo nsa akyerɛ wo mma!
  
  Na Onyankopɔn de serew a ɛyɛ fitaa buae sɛ:
  Sɛ wopɛ fekubɔ a, ɛnde yɛ osetie ma Me!
  Meboa wo ma wo ne dae bi abom - .
  Na wo mma nso bɛbɔ wɔn akuturuku wɔ atɛkyɛ mu!
  
  Nanso wo werɛ mfi ɔbrɛ ho
  Mia mmerɛwyɛ ne abusuabɔ a ɛda karma ntam no fi hɔ!
  Yɛn Kristofo trenee kwan, .
  Eyi yɛ ɔsom a wɔde ma Agya Man wɔ asraafo atrae hɔ!
  
  Ɛha na nantew a wɔsan kɔ ɔko-ko no, .
  Orcs bɔne a agye din wɔ ntua no mu a wɔbubuu wɔn!
  Ne nyinaa akyi no, ɔman kronkron no nni ano, .
  Yɛn Elf Kɛse a onni anohyeto no!
  
  Nea ɛyɛ Me Mmuae no, gye me di, ɛyɛ mmerɛw yiye, .
  Ɛyaw ma Agya Man no yɛ anigye!
  Sɛ wokɔ ntua no so a wunni nusu a, .
  Enti, wubenya bɔne fafiri afi Onyankopɔn hɔ!
  Mmabaa a wofi Sort of Elfs no too dwom fɛfɛɛfɛ na ɛyɛ dɛ yiye. Na wɔwɔ nne a ɛyɛ nwonwa a wobetumi de atoto Eden nnomaa a wɔn ho yɛ nwini na wɔn ho yɛ nwonwa sen biara no nkutoo ho.
  Saa na wɔto dwom, na wɔyɛ wɔn ade ma ɛyɛ nwonwa ara kwa. Na wɔ saa akofo yi mu no ahoɔden ne adwene a ɛyɛ hu sen, wɔ ɔkwan a emu yɛ den yiye so a ɛyɛ akofo a wɔhyerɛn.
  Girls by the way hua yɛ fɛ yiye na ɛyɛ sexy. Wɔn hua na ɛma wonya anigye kɛse, na ɛyɛ nwonwa ara kwa. Mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ biara nni hɔ bio.
  Na wɔn tɛkrɛma yɛ ntɛmntɛm na ɛyɛ ntɛmntɛm saa. Wɔn ankasa - ɛtɔ da bi a wɔyɛ fɛ na ahoɔden wom sen biara.
  Na sɛ mmeawa yi hwete na wofi ase de wɔn nufu kɔkɔɔ no totow tuo gu atamfo no so nso ɛ? Na eyi yɛ roses a ɛwɔ turo no mu ara kwa ankasa. Na ɔpɛ wɔ hɔ sɛ wobɛte nka, abɔ wɔn akuturuku, na woafew wɔn ano.
  Eyinom ne mmeawa a wɔde akɔnnɔ a ɛyɛ basabasa ntua ba, na wɔde akɔnnɔ kɛse ba.
  Saa ahoɔfɛ ahorow yi yɛ adwinni a ɛda nsow a wɔde bɔɔ demiurges no. Na worentumi mfa nka ho anaasɛ worentumi nyi mfi hɔ.
  Nanso sɛ womia bɔtn bi a ɛwɔ ruby nufu so, anaasɛ nea ɛne no bɔ abira no, strawberry nufu a ɛwɔ bɔtn so a, tow ahoɔden a ano yɛ den kɛse a ɛyɛ ɔsɛe ne awudi asuten gu.
  Weinom ne mmabaa a wowo ha - wonnnyina nkyɛn. Na mmom no, wɔbɔ orcs no hama a wɔnyɛ guasodeyɛ biara.
  Na mma wo werɛ mmfi sɛ wobɛto dwom;
  Ɔbɔfo Panyin a ɔreto aprannaa
  Saa na mogya dɔɔso wɔ amansan yi mu!
  Ɔkɔre a ne ntaban abubu;
  Asotwe a ɛte saa ma nnipa!
  
  Awurade ahene mu Hene
  Ɔforoo asɛnnua no - ayayade a ɛtra hɔ daa!
  Na ɔne ɔbɔnefo no sii apini ...
  Wɔbɔɔ mpae hwehwɛɛ bɔne fafiri!
  
  Orc-bastard bɔne a ɔde ahopere retu mmirika wɔ Elfva so , .
  Ɔpɛ sɛ ɔtetew wiase nsase nyinaa mu!
  Dane epochs no ti
  Fa porphyry mantle hyɛ wo ho!
  
  Mogya kɔkɔɔ atwa ho ahyia
  Na hwɛ ahonhommɔne pii a wɔde ɔman anidan wɔ ha!
  Bɛhyehyɛ asaman ahengua, .
  Amansan sum mu hell sodifo!
  
  Dɛn na Yesu ohiani no betumi ayɛ
  Ɔbɔɔ asase ne okyinnsoromma ahorow!
  Nanso migye di sɛ, misuro
  Sɛ wɔato Yesu nna no dedaw!
  
  Awurade kronkron wo ne yɛn ɔbran
  Elfion mfinimfini de !
  Na yɛkɔ ɔko a etwa to no mu
  Sɛ wɔbɛbubu Sodom sum yi!
  
  Bones grunt Koschei rattled,
  Na hena bio na mogya ayɛ no ma saa!
  Ɛwom sɛ anim yɛ fitaa te sɛ chalk de, nanso .
  Nanso obetumi ahyew tumi ahorow no!
  
  Nanso yɛn mmuae no nyɛ akuturuku, .
  Nkonimdi yɛ asɛm a ɛfa elvenfo nidi ho!
  Ɛnanom Man animuonyam nti, ɔdɔ - .
  Ne nyinaa yɛ nkwa nti - aweredi a ɛyɛ dɛ!
  
  Enti, aberante a wɔabɔ no, sɔre, .
  Eyi nyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛda hɔ te sɛ funu!
  Mmirikatu nteɛteɛm bio kɔ ɔko mu, .
  Na anwensɛm kyerɛwfo kra - nhoma a ɛwɔ knapsack mu!
  
  Na yɛrehwehwɛ ɔsoro wɔ Asase so, .
  Yegye pancake dense ɔtamfo no ho kyim!
  Yɛbɛsom ɔman no akosi awiei, .
  Wɔ elf-light ɔsraani no anuonyam nti!
  Ná mmeawa no ho yɛ fɛ yiye na wɔtoo nnwom ma ɛyɛ nwonwa. Na wɔn nne yɛɛ anwonwade ara kwa. Nanso ahoɔfɛfo no too dwom fɛfɛɛfɛ saa, na na wɔn nightingale trills no nnyigyei korɔn sen adan atifi.
  Na hwɛ sɛnea ne nyinaa yɛ fɛ na ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ soronko. Eyinom yɛ mmeawa a wɔko a wɔmfa mpaboa da hɔ wɔ wim tebea biara mu, na wɔde ahoɔden kɛse ne soronko, ɔko kɛse na ɛyɛ anigye a ɛma nkwa ne nyansa yɛ wɔn ade.
  Wɔn ni, momma yɛnka sɛ supergirls . Wɔ wɔn mu no, magoplasma a ɛsen denneennen ara kwa na efi mu ba. Akofo ho yɛ fɛ araa ma wontumi nka emu biara wɔ anansesɛm mu, na saa ara nso na wɔmfa kyerɛwdua nka ho asɛm.
  Ɛsɛ sɛ yɛka sɛ eye koraa sɛ wo ne mmeawa te sɛ wɔn bedi. Na wɔhyerɛn, na elves no ti nhwi yɛ hyew yiye. Ahoɔfɛfo binom, titiriw wɔ asraafo mpanyimfo dibea mu, wɔ ti nhwi a ɛhyerɛn te sɛ sika kɔkɔɔ ahaban.
  Sɛ wowɔ mmeawa a wɔte saa a, wubetumi akɔ akɔtow ahyɛ amansan no ahenkurow so.
  Wobetumi ayɛ nneɛma a ɛte saa a wuntumi mfa biribiara ntwa mu. Na wɔtow anyinam fi wɔn ani so ankasa.
  Na nokwarem no, elffo no mu biako, a wansusuw ho mprenu, de nkonyaayi dii dwuma. Na sɛnea ɔbɛbɔ orc no afi navel no mu.
  Na anyinam faa asono a wɔn ho yɛ nsensanee aduonum a wofi Putin asraafo mu na ɛhyew wɔn.
  Na akofo no, a wɔn ani agye, too dwom wɔ nnwontofo kuw mu;
  Onyankopɔn nko ara na ɔma yɛn nnamfo, .
  Nyansa nkutoo na ɛma yetumi yɛ adwuma!
  Yɛde gyidi yɛ den, .
  Na anim a ɛyɛ ayamye hyerɛn fi mfonini ahorow no mu!
  
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a adwuma no yɛ atirimɔdensɛm na ɛyɛ den de, nanso .
  Wɔde ahwehwɛ a ɛyɛ ahwehwɛ akata atɛkyɛ no so!
  Mmabaa no nantew won so a won mpaboa - .
  Wofii ase de wɔn nneɛma a emu yɛ duru saw!
  
  Yɛresi abankɛse bi a yɛde begyina hɔ mfehaha pii, .
  Mprempren wɔrehyɛ batere no den!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a Elf no renkɔ hama no ase, .
  Ɛmmra sɛ May nkorabata no nfefɛw daa!
  
  Na ɔman no mu no, ɔkɔm a emu yɛ den ahwe ase, .
  Abarimaa no retwe dua bi a ɔda mpaboa!
  Ɛha na ahum a ano yɛ den sɔree ne sukyerɛmma, .
  Nanso Awurade gyee mmofra no nan!
  
  Sɛ ɔsɔfo no de nsu pete yɛn so a, .
  Adom a efi Atumfoɔ no hɔ ahwie agu!
  Yɛwɔ Awurade Ɔhotefo no basa ase, .
  Yesu mmɔborohunu a enni ano!
  
  Na baabi a ɔbonsam wɔ no, ɛhɔ na ɔtamfo no ahintaw, .
  Onnim nidi anaa sanku biara!
  Nasifo no bɔɔ Ade Nyinaa so Tumfoɔ no asɛndua mu, .
  Paradise mu rookery a wɔahyew no!
  
  Yɛyɛ saa gyidifo akofo
  Elf no renbubu, wɔ hellgya hellgya mu!
  Agyanom ani begye asefo ho, .
  Ma wo ho dwo na nya anigye wɔ wo koma mu!
  
  Ma torobɛnto no nto dwom denden
  Na ɛbɛba, wɔ bere tiaa bi mu, nea Onyankopɔn bisae no!
  Yɛrekɔ amansan nyinaa ɔsatu a enni ano, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a amansan nyinaa bɛyɛ Elfia fiefdom!
  Saa na mmeawa no too dwom yiye. Na nokwarem no, orcfo a wɔn ho yɛ hu na wɔko sen biara no nni tumi biara tia saafo no.
  Na mmeawa no mia wɔn ruby nufusu no so wɔ bazooka no bɔton so na wɔtow ogya gu orc tank ahorow no so. Na nokwarem no, wɔsɛe biribiara wɔ sɛnkyerɛnne kwan so na wɔsɛe no.
  Na afei orcs no tank a wɔtaa de di dwuma no rehyew, ɛrehyew na ɛrepae. Nsakrae kɛse bi wɔ mmeawa no mu. Wɔn ho yɛ nwini na wɔn ho yɛ nwonwa yiye.
  Na wɔn nufu, ɛyɛ ma araa ma, ɛyɛ frɔmfrɔm na ɛyɛ tan. Obiara nni hɔ a ɔsen mmeawa a wɔte saa ne cooler.
  Na wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no tow nneɛma titiriw a ɛpae a ɛhwee Putin asono so. Na sɛnkyerɛnne kwan so no, wɔtetew wɔn mu ankasa. Nea mmeawa yi yɛ ankasa ne sɛ wɔbɛbɔ asɛm bi a anuonyam wom na ɛyɛ akodi kɛse na ɛyɛ soronko.
  Enti, wɔ mmeawa a wɔte saa ho no, nsusuw ho mpo sɛ wode akwan horow a wobetumi afrɛ no mogya nkutoo bedi dwuma.
  Na mmeawa no fii ase kyeree Putin asono no hwene mu na wɔbubuu wɔn. Na wɔn a wofi ɛyaw mu no bɔ gyegyeegye te sɛ abɔdamfo kɛkɛ.
  Na akofo mmea a wofi elf ahorow no mu no serew na wɔde wɔn nsateaa kyerɛ wɔn adwene.
  Na afei wɔfaa no na wɔtoo dwom wɔ nnwontofo kuw mu;
  Sɛ wɔrentumi nsiw obi ano ɔkwan biara so;
  Ɔpɛ a ɔwɔ sɛ ɔbɛyɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a amansan no mfinimfini yɛ Asase Baako, .
  Sɛ yɛbɛbrɛ yɛn ho ase ama yɛn a, biribiara wɔ wiase a ɛwɔ hɔ dedaw yi mu.
  
  Brɔs no a wɔbɔ no pɛnkoro betumi ama nsoromma akuw ayɛ ahum mũ, .
  Wɔ mu no nsoromma yɛ poppy kɔkɔɔ, okyinnsoromma ahorow te sɛ daisies!
  Ne nyinaa akyi no, Ɔbɔadeɛ Nyankopɔn anbrɛ ase wɔ onipa mu, .
  Ɔmpɛ sɛ ɔbɛyɛ mmoawa ketewaa bi!
  
  Yebetumi ayɛ biribiara - abɔ mmara a ɛte saa, .
  Hwɛ parsec ɔpepepem biako a ɛwɔ chocolate mu!
  Yɛn adwene te sɛ ogya mmepɔw a ɛyɛ hu, .
  Nyansahu ama ne su no anya akatua!
  
  Me ntumi nnye nni sɛ mmere bi wɔ hɔ - .
  Bere a na yɛyɛ mmoa a wɔyɛ keka ara kwa no.
  Sɛ ogya ne osu yɛ asɛmmɔne a, .
  Na yɛfrɛɛ gyata ne asono ahemfo!
  
  Bere a afuw no de dua a ɛyɛ kronkron kotow no, .
  Ná akoa no de tokuru a emu yɛ duru retutu asase no!
  Afei yɛde nsu guu wuram a nsu wom no so nsu, .
  Mpanyinyɛ bɔne reyɛ wo ayayade koraa!
  
  Wiɛ, nyansahu bɛn na woyɛ Maame, .
  Wonyaa hokwan a ɔde bɛma nsusuwii ayɛ nea enwu da!
  Yebetumi de akokoduru atetew asraafo dɔm no mu, .
  Na surf amansan kɛse no mu!
  
  Yɛatumi ayɛ saa a Awurade, .
  Ebia m"ankasa mantumi anhu!
  Yɛwɔ superflesh a efi princeps plasma mu , .
  Na tumi ne nyansa wɔ quasars ti mu!
  
  Ɔde tuo a ɛnyɛ den na efii n"akwantu no ase, .
  Mfiase no na otumi tu dua no.
  Nanso ɛbɛyɛɛ biribi a ɛyɛ nwini sen dade, .
  Kuru no a wɔbɛsa no prɛko pɛ!
  
  Seesei yɛyɛ nnipa, superman abusuakuw no, .
  Wotumi yɛ nea entumi nyɛ yiye!
  Di ɔhaw biara ho dwuma, .
  Ɛnyɛ den mma yɛn sɛ yɛbɛsesa amansan yi!
  
  Nanso sɛ wopɛ a, wubetumi abɛyɛ Onyankopɔn ankasa, .
  Som sɛ ɔkraman a wunsuro onipa!
  Ne nyinaa akyi no, yɛn Elf no boro superrat tumi so , .
  Mma nyɛ ne bat nkɔ afeha no anohyeto mu!
  Saa na mmeawa no too dwom na na ɛyɛ nwini kɛse. Na wɔn nnwom no yɛ fɛ yiye na na asɛm no nne yɛ dwetɛ dɔn.
  Eyinom ne mmeawa no, wɔkyerɛ level a ɛyɛ typical ma elves a wɔnyɛ mmerɛw koraa.
  Na eyinom ne mmeawa a wotumi dan amansan no akyi ankasa. Na wɔn sẽ te sɛ nhene a ɛhyerɛn paa.
  Abeawa biara nni hɔ a ɔte saa a ontumi ntɔ ɔdɔ mu na n"ani nnye ho. Wɔwoo wɔn a wohuu wɔn fii anyame ne anyamewa mu. Nneɛma a ɛyɛ fɛ a ɛyɛ nwonwa. Na akwan a akofo a wɔte saa fa so no yɛ kɔkɔɔ kosi sɛ wɔbɛko.
  Na wɔn ani hyerɛn te sɛ safir. Na ɛhyerɛn te sɛ nsoromma.
  Na asonse sẽ nso. Mmabaa a wɔte saa nni hɔ, wuntumi nnyaw wɔn mma abɔde a wɔn ho yɛ nhwi.
  Enti abeawa a ne ti nhwi yɛ bruu no faa ne nufu mu strawberry nufusu no na ɔde miaa rɔke a wɔde tow no bɔton no so. Na ɛde ahoɔden a edi awu bɔɔ atamfo no, tetew mu asinasin na ɛhyew Putin asono asraafo dɔm mũ nyinaa.
  Ná eyi yɛ nea ɛyɛ nwini na ɛyɛ hu ankasa. Mmabaa, sɛnea wɔka no, wɔ soro bere nyinaa.
  Wɔada tumi a ɛda nsow na ɛyɛ nwonwa saa adi. Na wɔ orcs a wɔbɛtɔre wɔn afi Putin asraafo mu no mu.
  Na na biribiara rekɔ so yiye ankasa. Eyinom ne mmeawa a wɔkyerɛe sɛ wɔ wɔn fam no, ɛnyɛ orc nkutoo na wɔwɔ hɔ, na asraafo a wɔn bo afuw sen biara no nyɛ akwanside.
  Elf no bɔɔ n"ano sɛ:
  - me wo he she, .
  Ɔman no nyinaa bom
  Wɔbom yɛ abusua a wɔwɔ adamfofa su
  Asɛm no mu no yɛyɛ mpem ɔha I!
  Na ɛno akyi no, akofo no san de anigye faa so na wɔtoo dwom;
  Ɛha na mete sɛ asubɔnten bi resen wɔ sare mu, .
  Ɛwɔ chime ne kɔbere ne damask dade.
  Na bagua no wɔ awudifo no anim, .
  Na afei obiara wɔ ahofadie - bɔne ne aweredi!
  
  Me tulip kɔkɔɔ no nhwiren wɔ afuw mu, .
  Abeawa a na medɔ no wɔ m"anisoadehu mu no.
  Mewɔ hike, aman ahorow pii wɔ hɔ, .
  Na ɛpo no mu no, asorɔkye ne nhyɛsoɔ bi wɔ hɔ.
  
  Yiw, Pushkin, woyɛ anwensɛm kyerɛwfo, anwensɛm akyerɛwfo hene, .
  Nanso wunnim sɛ ɔko no yɛ den...
  Ha na woka kyer3 nsukyenee a ewo mo akoma mu no - nwene, .
  Na asraafoɔ no boaboaa wɔn ho ano - frankaa kɔkɔɔ!
  
  Yɛsii gyinae sɛ yɛbɛkyekye elfinism, .
  Nanso ahenkurow nna, mpataku bɔ ose.
  orcism bɔne bi wee fii amena no mu , .
  Nkrabea a emu yɛ duru a ɛtoo Russiafo nkurɔfo no!
  
  Nanso hu sɛ yɛn bayonet no ano yɛ nnam sen ade, .
  Na tank ahorow no retetew abankɛse no ne amena no mu.
  Orcfo a wɔayɛ wɔn basabasa no toatoa so da hɔ, .
  Efi ahomegye dede mu no, honhommɔne no bɔ dam.
  
  Nanso adehwere no, awerɛhosɛm ne sɛ, nkrabea, .
  Capricious, na ɛtɔ mmere bi a ɛnteɛ.
  Ɔhyew ɔtamfo asese kɔ fam , .
  Na kan no na ɛyɛ fɛ yiye!
  
  Nanso Fortune nkrabea nso nim pii, .
  Ɔbɛma akatua, hunu wɔn a wɔyɛ ahiafoɔ.
  Efi nusu mu no, abeawa no nsateaa ayɛ nsu, .
  Afipamfo a wɔn ho nni asɛm a wɔn ho yɛ hu!
  
  Na sɛ ɔko honhom no nyɛ afurum a, .
  Na wotumi yɛ ade kɛse bi a wunsuro.
  Worenhwe ase daa, gye basabasayɛ di, .
  Ne nyinaa akyi no, nea ɔyɛ grunt no na odi nkonim!
  
  Asetra te sɛ akwanside
  Wɔ mu no, awiei a wugye di no nyɛ awiei.
  Wɔde bɛhyɛ Onyankopɔn, Kristo Pa no anuonyam, .
  Ɛmmra sɛ yɛne Awurade nyɛ biako!
  
  Ne nyinaa akyi no, elfinism yɛ honhom a ɛwɔ apɔwmuden, nokwaredi, .
  Ɔpɛ a yɛwɔ sɛ yɛbɛyɛ papa ama nnipa nyinaa!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a amansan kanea no rendum, .
  Bail adwene, resourcefulness ne akokoduru!
  Akofoɔ no too dwom yie paa na ɛyɛɛ dwom. Na wɔde wɔn adwene a ɛsen biara hyerɛn. Na wɔn ani te sɛ aboɔden abo.
  Na wɔhyerɛn kɛse.
  Akofo daa wɔn abufuw a ɛyɛ den yiye adi. Na wɔn nipadua no twitwiw wɔn ho te sɛ awɔ ankasa. Ɛha na ɛyɛ yiye ankasa sɛ yɛbɛka ahoɔfɛ a wɔakyerɛw.
  Na afei wɔn mu biako faa orc no na ɔbɔɔ no, na ɔde ne tɛkrɛma tenten a ɛyɛ mmerɛw no miaa bɔtn no so. Na ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ nkɛntɛnso a etu mpɔn yiye na edi awu.
  Na ɔtopae bi tu na ɛpaee guu atamfo akuwakuw mu, na ɛsɛee Putin asono pii. Na na ɛyɛ nkɛntɛnso a ɛyɛ hu na ɛyɛ nwonwa koraa ara kwa.
  Ɔbea foforo bi a ne ho yɛ fɛ faa na ɔde ne sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ no piapiaa waya no, na ɔmaa ɛyɛɛ den. Na tɛkrɛma bɛn ara na ɔwɔ, a ɛyɛ den saa na bere koro no ara mu no, ɛyɛ mmerɛw kɛse na ɛporɔw.
  Na sɛnea atopae no paee na ntɛm ara wɔtow Putin asono tank dumien guu soro na ɛdanee no. Na saa kar yi a Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ kusuu no orcs ka ho no gyaee. Na wɔhyew te sɛ ogya, na atuo fii ase paee wɔ tank ahorow no mu de ahoɔden a edi awu na ɛsɛe ade. Na ntini no kyinkyim, na ɛbɔɔ Putin akofo nyinaa nkesua.
  . TI #11
  Na mmabaa no san faa wɔn ho bio na wɔtoo dwom, na wɔde anigyeɛ kɛseɛ na ɛyɛeɛ;
  Wɔwo obiara a ɔyɛ elf fighter sɛ ɔkofo, .
  Ɛbaa saa - gorilla no faa ɔboɔ no!
  Na mo akofo - asraafo dɔm a wɔapaw, .
  Na koma no mu a ɔhyew wom no, ogyaframa bi sɔ!
  
  Abarimaa no hu afiri a wɔde tow tuo wɔ ne dae mu, .
  Ne nyinaa akyi no, tank no yɛ fɛ ma no sen Limousine ...
  Hena na ɔpɛ sɛ ɔdan penny biako yɛ penny, .
  Efi cradle no mu na ɔte ase - tumi di mmara!
  
  Yiw, hu foforo, yenni ɔkwan biara, .
  Bɔ mmɔden kɔ soro kodu tumi a ɛsen biara ...
  Hwan na ɔhweree saa zero baako no - .
  Na mpire no di agoru, wɔ akyi a ayɛ basaa so!
  
  Nanso dɛn na wopɛ, mmerɛwyɛ yɛ bɔne a ewu
  Na asetena kyerɛkyerɛ yen - di ne nyinaa so nkonim akokoduru so!
  Saa baako no so na ɔbarima no kura nkrante, .
  Sɛ wɔbɛtete gyata a ne ho yɛ hu no ahokokwaw so!
  
  Kae sɛ Onyankopɔn mpɛ nnipa a wɔyɛ mmerɛw
  Hena na ɔbɛyɛ, na ehu de akokoduru ka ...
  Saa tumi no bɛsoma bayonet, .
  Na hwan na owui - ahemfie a ewo soro kokom!
  
  Ɛsɛ sɛ wode dwom di nkonim fɛfɛɛfɛ, .
  Na hu sɛ nusu remmoa wo sɛ wɔaboro wo!
  Abusua ma yie - afei wo barracks mu, .
  Ɛwom sɛ ɔsahene Agya yɛ katee de, nanso ɔyɛ katee de!
  
  Na edeen ne akatua - ewiase nyinaa beba, .
  Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ yebesusuw ade a ɛte saa ho!
  Yɛbedi amansan ntrɛwmu so nkonim, .
  Wubetumi nso abɛyɛ obi a onwu da, gye me di!
  
  Da nyansa adi kɛkɛ wɔ ɔko mu, .
  Na nnyera sɛ ɛyɛ den a...
  U ntumi nsi hɔ a mogya nka ho, .
  Ofie a ɔhokafo no bɛwo wom no fapem!
  Maria Kolesnikova dii asraafo dɔm kɛse a wɔn ho yɛ fɛ saa a na wɔyɛ elf ahorow a wɔn ho yɛ fɛ titiriw no so tumi nyinaa. Na baabi no, ɔman anidanfo bi a ne ho yɛ srade, ne abɔgyesɛ, ne ti nhwi ayɛ fitaa kɔɔ so bo fuwii. Na n"anigye ne sɛ ɔbɛhwɛ sɛnea wɔreyi mmea ntade bere a wɔrehwehwɛ nneɛma mu. Na ɔboro ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata no nso wɔ asen a ɛda hɔ kwa so. Eyi maa otirimɔdenfo no ani gyee.
  Maria guanee fii ne nsa a ɛyɛ den no mu, na n"asraafo no ne orcfo a wɔrekɔ anim no koe denneennen, na wɔde akokoduru kɛse yɛɛ saa.
  Na elf akofo no fii ase de awerɛhow ne ahodwiriw kɛse mpo ko.
  Elf abeawa bi a ne ti nhwi yɛ poppy kɔla faa no na ɔtow fii tuo a entumi nkɔ akyi mu, na ɔde ne nufu kɔkɔɔ no miaa bɔtn no so. Ne saa nti, ɔtopae bi paee na ɛbɔɔ asono a wɔn ho yɛ hare no, na ɛbɔɔ wɔn hwetee kɔɔ mmeae ahorow, na Putin asraafo no mufo tetew wɔn mu asinasin.
  Ɔkofo no serewee na ɔtoo dwom, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - ne abeawa a ne ho ye den paa wo wiase, .
  Na tiafi no dɔɔso ma ɔtweaseɛ bɔne no!
  Na n"aniwa hyerɛn na ɛsan too anyinam a ɛyɛ nkonyaayi tumi kɛse. Na Putin asono no sɛee kɛse bio.
  Abeawa ɔkofo foforo no nso antwentwɛn ne nan ase. Na ɔfaa no na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no miaa joystick button no so. Na clutch no yɛɛ adwuma, rockets totow guu orcs no so.
  Na nkɛntɛnso a ɛte saa no bɛyɛɛ ɔsɛe ne asiane kɛse.
  Elf abeawa no too dwom sɛ:
  Ɔsɛe yɛ akɔnnɔ
  Orcfo wɔ tumi bɔne, .
  Mpapo tumi nom afoforo mogya, .
  Na wɔ elffo mu no ɔdɔ di hene!
  Abeawa foforo bi a ofi nnipa a wɔn ho yɛ fɛ no mu penee eyi so ntɛm ara:
  - Yiw, yɛn a yɛyɛ elffo no wɔ ɔdɔ a ɛyɛ nwonwa, ne abusua biakoyɛ a edi mũ!
  Na mmeawa no faa no na wɔde wɔn nan a ɛda hɔ kwa a wɔatwitwa no tow akyɛde ahorow a edi awu a ɛne sɛ wɔbɛsɛe ade no gui. Na wɔtetew Putin asono asraafo dɔm mũ bi mu.
  Abeawa no kae sɛ:
  - Putin yɛ mogya mu ɔtirimɔdenfoɔ!
  Elf foforo no de ne ti too fam.
  - a oye anifere paa, na ennye asetena yi mu nko, na mmom ahennie a etwa to no mu no na oye katee!
  Na elf akofo no faa no na wɔboom too dwom, wɔ nnwontofo kuw mu;
  Wɔ ntini mu no, akokoduru hama bɔ, .
  Enti ɔko ankasa no fi ase!
  Yɛn apɛde te sɛ abo biako
  Ɔman a ɛhyerɛn na enni ano!
  
  Wɔ ne koma mu no, ɛte sɛ agoru a wɔde biakoyɛ, .
  Ɔfrɛ biara nni hɔ a ɛfa ɔsraani a oye sen no ho!
  Ɛwom sɛ nkrabea keka te sɛ ade de
  Nanso abeawa no yɛ ɔtopae ankasa
  
  Ɛyaw nso yɛ yɛn hokafo, awerɛhosɛm ne sɛ, .
  Yɛrehwere nnamfo wɔ abasamtu mu!
  Na ɛtɔ mmere bi a ɛyɛ anigye sɛ mprempren nkutoo, .
  Nanso gye di sɛ akɔre nyɛ akɔre!
  
  Na yɛne ɔtamfo no wɔ ntamgyinafo, .
  Abufuw kɛse ne ahunahuna!
  Owia nam me dade kyɛw so hyerɛn me moma so, .
  Hwɛ sɛnea ɛyɛ den sɛ wobɛtra wiase!
  
  Nea ɛyɛ awerɛhow no, wɔmma yɛn kwan mma yɛnpaw
  Fortune kyinkyim yɛn te sɛ sliver!
  Wiɛ, Onyankopɔn nso ɛ? Onyankopɔn mfa ho
  Nkurɔfo rewuwu te sɛ nwansena!
  
  Nanso hokwan wɔ wiase nyinaa bere nyinaa, .
  Ɔne wɔn a wɔwɔ akokoduru na wɔde ahoɔden yɛ nnamfo!
  
  Yɛn gyidi, ahonim, akokoduru, nidi, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔrenkɔkyere te sɛ ɔkraman a ɔwɔ atɛkyɛ mu!
  Sɔre, wosow nsu no, .
  Kotow wɔn a wɔbɔɔ amansan no!
  
  Zero nketewa nni akontaabu no so, .
  Sɛ wobedi ɔfrɛ biako so nkonim!
  Wobɛnya, saa guy yi nim
  Na nkonimdi, na ɛrenkyɛ wobegye atom!
  Yɛ sɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ hene
  Atemmu a enni nidi a wɔde ma!
  Na afei mframa, ɔko a emu yɛ den, .
  Dɛn ne eyi nso nhomasua!
  Wim kɔla yɛ bruu a ɛyɛ fɛ, .
  Wɔde nneɛma bɔne wusiw gugu nnɔbae so!
  
  Nanso mihu sɛ ɔtamfo no de ogya rehyew, .
  Ne wimhyɛn no hwee ase wɔ afuw mu, .
  Hwɛ sɛnea anigye, anigye hyia, .
  Yɛda so ara yɛ ɔkraman sɛnea yɛpɛ!
  Mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ too dwom, nka hwee. Na ɛma nkurɔfo nya adwene.
  Wiɛ, dɛn na orcs no bɛfa na wɔanya mprempren. Na wobenya no pɛpɛɛpɛ wɔ nikel mu.
  Akofo fi atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu tow tuo a agye din yiye na ɛda adi pefee. Wɔde wɔn ani asi wɔn ani so na wɔn ahoɔden da nsow.
  Ɛha na wɔn mu biako faa no na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow pea a ɔsɛe akyɛde wom. Ɔfaa Putin asono pii na ɔtowee.
  Afei ɔde anigye too dwom sɛ:
  Yɛyɛ nsoromma kuw no mma
  Elves sɛ wɔn a wɔyɛ adwuma...
  Wobetumi abɔ fuck
  Wiɛ, wɔbɛtu wimhyɛn!
  Na ɔkofo no de ne nan ase a ɛda hɔ kwa tow ɔtopae a ɛyɛ awudisɛm. Ɔde ne ho bɔɔ afɔre na ɔde ɔsɛe kɛse bae. Na wokunkum orcfo pii araa ma na wontumi nkan wɔn.
  Eyinom yɛ mmeawa a wogyina hɔ ma nnipa a wɔn ho yɛ fɛ na wɔn ho yɛ fɛ nneyɛe. Na otumi da anwonwade ankasa adi. Wɔ mmeawa ne nhene a wɔte saa ho no, orcfo te sɛ ɔsebɔ a ɔwɔ ɔhaw mu. Nanso nokwarem no, akofo no asiesie wɔn ho ama ɔko, na wɔbɛda nea ɛsen saa mpo adi.
  Titiriw sɛ wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa, kurukuruwa, pink no yɛ wɔn yaw, na ɛwom sɛ ɛsɛ sɛ wɔbɔ orcs no pɔtee de.
  Na nokwarem no mmeawa no ntumi nyɛ a wɔnto dwom. Na wɔn nne yɛ nwonwa;
  Sɛnea wobedi amansan no so wɔ ɔkwan a ɛyɛ anigye so, .
  Ɛwom sɛ wɔamfa amma mo nnipa a wowuwu sɛ monte ase de!
  Saa na me frɛ seesei - .
  Dane sini mu nkwaseasɛm nyinaa ma ɛnyɛ nokware!
  
  Fa blotters yɛ nsoromma po so ahyɛn
  Na efi agyan a wɔde serew tow de quasar bi ba fam!
  Nea ɛbɛyɛ na wimhyɛnkafo abɛyɛ ahwiesa prɛko pɛ no, .
  Na sɛ́ anka Owia no de sika kɔkɔɔ samovar bedi dwuma no!
  
  Biribiara abɛyɛ nea ɛhyɛ adesamma ase, .
  Ɔmaa w"adaeso baa mu!
  Nokwarem no, Tumi nyinaa yɛ nea asiane wom, .
  Bere a wunnim ahoɔfɛ susuw!
  
  Wobetumi awo wo sɛ sankubɔfo, mfoniniyɛfo, .
  Na sua sɛnea wobɛtetew nhama no mu!
  Nanso ɛsɛ sɛ nsusuwii dan hann kronn, .
  Sɛ wobehwie ne mmɔborohunu-adom agu!
  
  Ɛyɛ den sɛ wobɛka nea ɛbɛba ho nkɔm, nokwarem no.
  Minnim me ho, mɛtow me pɔnkɔ agu!
  Wɔba wɔ keeki a wɔde nsoromma mu hwɛbea, .
  Na ababaa bi a okura hann tuo a wohu no nso!
  
  Bra, afei fantasy si gyinae
  Mo a mowuwu ara kwa no ntumi nte eyi ase!
  Saa thermoquark synthesis no si, .
  princeps -plasma betumi akyinkyim asaawa bi!
  
  Wiase bɛn na wopɛ, bɔ no, .
  Enti accordion a ɛyɛ ahum bɔɔ!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a mmeae a ɛhɔ yɛ hyew rentra asase mfonini no so, .
  Enti saa abɔde no werɛ fi ɛyaw!
  
  Ma ɛntena w"adwene mu sɛ mo nso moyɛ Onyankopɔn mma, .
  Hena na ɔkyerɛɛ ne mmabarima sɛ wɔbɔ ade!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔde nhyehyɛe a ɛfata, foforo bɛma, .
  Ɛhe na wowɔ ɔbɔmmɔfo, nanso agoru no nwu da!
  
  Dɔ w"adɔfo, hyɛ Yesu anuonyam, .
  Bɔ mmɔden sɛ wobɛyɛ papa ama yɛn nyinaa!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a obi renkɔ so wɔ ahina no mu, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a woremfa afiri a wɔde kyekyere kɔmputa no nsɛe no!
  
  Momma yɛnkyea yɛn nsa, momma yɛnka sɛ
  Anigye beye - enntumi nnye se sedee ebeye, gye di!
  Ne nyinaa akyi no, yɛyɛ ɔman ho dɔfo a wɔte saa, .
  Hwɛ aboa a ɔkyere mmoa we a osuro besi apini!
  
  Kurom a yɛbɛbɔ ho ban yɛ yɛn asɛyɛde kronkron, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛbɔ nnyinaso ama tumi nyinaa!
  Sɛnea ɛbɛyɛ na wɔabɔ amansan ahorow no nhwiren ahorow no, .
  Ɛsɛ sɛ Elves no hyɛ wɔn tumi ne wɔn asraafo mu den!
  Mmabaa no de nkate kɛse ne ahomaso too dwom. Wɔn nsɛm no nwiinwii fɛfɛɛfɛ. Na ɛboroo so ankasa.
  Nanso ɛnyɛ elffo nyinaa na na wɔwɔ anigye saa. Orcfo kyeree wɔn mu biako.
  Na afei Putin asono no de abeawa no too rack no so. Wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn twitwiw ahoɔfɛfo no nsa. Afei, wɔde abo kɛse bi sɛn ɔhoɔfɛfo no nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen no so. Na ɔtrɛw elf no mu wɔ rack no so. Na abeawa no bɔɔ gyegyeegye esiane ɛyaw biara nti.
  Orcfo no fii ase de mpire bɔɔ no wɔ n"akyi a ɛda hɔ kwa no so. Na wɔ nan a ɛda hɔ kwa, fɛfɛ, a ɛyɛ tan ase no, wɔsɔɔ ogya. Na wofii ase too ahoɔfɛ no tuo ankasa ne atirimɔden so.
  Abeawa no yɛɛ no yaw paa, nanso ogyinaa ano. Afei Putin asono fii ase bubuu abeawa bi a ne ho yɛ fɛ, ne ho yɛ fɛ yiye na ɔda adagyaw a ne nipadua yɛ ntini no nansoaa a ɛda hɔ kwa.
  Abeawa no de ɛyaw a wontumi nnyina ano teɛteɛɛm. Nanso afei ɔyɛɛ komm mpofirim. Na sɛ́ anka obesi apini no, ɔfaa no too dwom;
  Meyɛ ɛna Elf ɔkofo kumaa, .
  Aman a wɔwɔ tumi, Aman nyinaa Ɛnanom aman...
  Kurom biara nni hɔ a ɛyɛ fɛ sen saa wɔ amansan yi mu, .
  Onyansafo bi kyekyeree krataa wɔ bepɔw no ase!
  
  Ɔkwampaefo a wobɛyɛ no yɛ anigye ne ɔfrɛ, .
  Ne nyinaa akyi no, eyi kyerɛ sɛ woyɛ ɔman no somfo.
  Na wobetumi ama amansan no anyin - .
  Ɔbonsam-Satan mfiri a ɔsɛe no.
  
  Bere a ahohuru bere dui wɔ '41 mu no, .
  June aprannaa no reyɛ aprannaa ama yɛn...
  Yɛmpɛ sɛ ɔmantam no bɛyɛ ahiafo, .
  Anigyeɛ nti, gye di - wɔabɔ Agya Man!
  
  Orc bɔne no ne abeawa bi retwɛn wɔ atɛw mu, .
  Yenyaa tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu ansa na ɛno reba.
  Na nea ɛyɛɛ Putin abufuw a ɛyɛ agyimisɛm ne sɛ, .
  Yɛn squad no redi nkonim wɔ asono so nkonim!
  
  Nnamfonom mmeawa a wɔda mpaboa a wɔyɛ mmerɛw, .
  Sukyerɛmma no reyɛ nsɔe dedaw wɔ nan ase a ɛda hɔ kwa no ase.
  Efi awɔw ne amamfõ danee bruu, .
  Nanso ogya kronkron no ma yɛn kra yɛ hyew!
  
  Yɛbɔ a yennim atamfo susudua, .
  Yɛmma ahomegye awia ne anadwo!
  Wɔde atopae akuwakuw tu kɔ echelons, .
  Na polisifo a wokurakura tuo a wɔde tow tuo.
  
  Orc bɔne no ntumi nnya mmoa wɔ baabiara, .
  Yɛn akwampaefo, akokodurufo detachment...
  Otumi, sɛ ɛho hia sɛ wutwa mmepɔw a, .
  Putin tank ahorow a ɛrehyew te sɛ kyɛnere ni.
  
  Nkurɔfo no boaboaa wɔn ho ano wɔ abufuw mu - .
  Wɔ atɛntrenee, akokoduru ne nidi ho.
  Na reef biara nni ahum epo mu - .
  Nea na ɛbɛma yɛatena ase!
  
  Yɛhyɛn Orklin, yɛkɔkaa Komsomol, .
  Efi mmeawa a wotiatia wɔn nan ase so wɔ wiase nyinaa!
  Yɛhome nkonimdi ɛwo wɔ ɔsoro May, 1999 mu.
  Seesei abɛyɛ daa, yɛn nkonimdi a ɛhyerɛn!
  Ɛno ne abeawa a ɔte saa ankasa a ɛyɛ mmerɛw sɛ ayayade ntumi mmubu. Ɛwom sɛ owudifo no de mpire bɔ no abufuw so de. Nanso nokwarem no, nneɛma pii nni hɔ a wobetumi ahu. Na afei orc no yi waya a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew fi ogya dan no mu.
  Na momma yɛmmɔ abeawa no mpire dedaw, a yɛmfa abufuw a ɛyɛ hu mmɔ mmɔbɔ biara. Na ɔyɛɛ no denneennen na ɔyɛɛ no denneennen.
  Nanso elf abeawa no ansɛe na ofii ase de abufuw ne anigye kɛse mpo too dwom;
  Ɔkwan no akyi bɛyɛ nufusu, .
  Anamɔn a edi kan wɔ asetra mu ho hia!
  Wosan hu amansan no so bio, .
  Ahum a ɛyɛ abufuw ntua!
  Nnwontofo kuw...
  Na ɔko no kɔ so bio
  Hyperplasma no rehyew!
  Elves hene no yɛ abofra saa
  Ɔde nnua bɔ!
  
  Amansan no kosi n"awiei nyinaa, .
  Yɛn ho yɛ den sen Onyankopɔn agyanom
  Wɔ abɔde so no, tumi a ɛwɔ ade nyinaa so tumfoɔ, .
  Theoplasm dii akofo so nkonim.
  
  Nnwontofo kuw...
  Na ɔko no kɔ so bio
  Hyperplasma no rehyew!
  Elves hene no yɛ abofra saa
  Ɔde nnua bɔ!
  
  Mma nnhwɛ kwan mfi soro mmɔborohunu
  Wɔn a wɔyɛ nkwaseafo no retwɛn zero!
  Nyan wɔn a wowuwui wɔ nidi mu no
  To the spheres of nyansahu nyinaa a ɛwɔ ɔkwan no so.
  
  
  Bere bi a atwam no, na ɔhyew ne sukyerɛmma tɔ, .
  Ná wiase no yɛ ahiafo ne adefo.
  Na afei ɔbɔadeɛ biara, .
  
  
  
  Na ɔko no kɔ so bio
  Na koma no yɛ basaa wɔ koko mu, .
  Elves hene no yɛ abofra saa
  Na aberante November wɔ n"anim.
  Elves hene no yɛ abofra saa
  Na aberante November wɔ n"anim.
  
  Na ɔko no kɔ so bio
  Na koma no yɛ basaa wɔ koko mu, .
  Elves hene no yɛ abofra saa
  Na aberante November wɔ n"anim.
  Elves hene no yɛ abofra saa
  Na aberante November wɔ n"anim.
  Abeawa no ammubu wɔ rack no so da. Nanso elf sniper no de tuo a edi awu guu orc no yafunu mu. Na ɔno a wanya kuru a ɛyɛ owuo no, ɔfirii aseɛ memee na ɔwuiɛ.
  Abeawa foforo tow tuo na ɔbɔɔ Putin ɔsebɔ no ti, na ɔhwee ase wui.
  Elves a wɔwɔ tanks no so ni, wɔfaa wɔn abeawa no na wogyee no. Na ɛbɛdaa adi sɛ na ɛyɛ nwini yiye.
  Na akofo no fii ase tow owu akyɛde a ɛsɛe ade a ɛte saa guu atamfo no so denam wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no mmoa so.
  Na orcs nso ɛ? Ɛyɛ mmerɛw ankasa sɛ wɔne elffo no bɛko . Na wonya capitally ankasa wɔ mmɛn no so. Na orcs dodow no ara wɔ ɔdamoa ne afunu mu.
  Enti nkɔ ntia mmeawa no, Putin asono, anyɛ saa a wobɛkɔ akowie ɔdamoa mu.
  Mmabaa yɛ wɔn ade wɔ ahoɔden mu na wɔda wɔn ho adi. Eyinom ne akofo a wobetumi asi wiase nkrabea ho gyinae prɛko pɛ. Na wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa, kurukuruwa, a ɛyɛ pink na ɛyɛ nwonwa saa. Elf nkumaa binom mpo de ahopere tete wɔn nan ase, na wɔda akokoduru ne anigye a ebi mmae da adi bere koro no ara mu.
  Na mede ahoɔden kɛse yɛ adwuma. Mmabaa yi yɛ nea wontumi nni wɔn so nkonim ampa.
  Na sɛ wofi ase to dwom a, ɛnde ɔsebɔ no de abufuw bobom;
  Ɔman a wowɔ ahofadi wɔ mu no, obiara, .
  Ɛno mu no Awurade biara yɛ proletarian.
  Wodan ruble ne nikel, .
  Wɔ awɔw bere mu no, wɔ sukyerɛmma a ɛretu no mu no, wɔyɛ solarium.
  
  Ɛwɔ komunism frankaa a ɛhyerɛn, kɔkɔɔ - .
  Hena na ɔhyɛ yɛn bɔ sɛ yebenya nkwa a enwu da!
  Yɛda ɔdɔ a yɛwɔ ma Agya Man no adi wɔ nkyekyem - .
  Daa anigyeɛ bɛba, gye di!
  
  Akannifoɔ yɛ soronko ɛtɔ da bi a ...
  Ɛnyɛ ɔkannifo biara na ɔte sɛ onyansafo Stalin.
  Nanso yɛn mu biara yɛ ɔbran bere nyinaa, .
  Bere a adwene ne ɔpɛ nyinaa mu yɛɛ den no!
  
  Wɔ ahohuru bere akokodurufo no ɔsram a etwa to mu no, .
  Ɔsraani no de ɔko no baa awiei denam Fraga a ɔfaa no so .
  Yɛdi nokware ma Ɛna Man te sɛ abɔfoɔ, .
  Wɔde ahyɛdeɛ no ama yɛn - ɔkofoɔ no nnyɛ anammɔn a ɛsan n"akyi!
  
  Sɛ owu aba a, ɛnde wo ho twa wo ho, .
  Na Awurade tu kɔ paradise, baabi a rowan nnua wɔ...
  Yɛn Honhom bɛforo akɔ soro daa, .
  Yebedi mmepɔw a ɛyɛ den so nkonim!
  
  Ne nyinaa akyi no, owu akyi no, nkwa yɛ asubɔnten bio, .
  Wɔ mu no yɛfa po so hyɛn te sɛ meteor hyɛmma!
  Onyankopɔn Ɛna Kronkron no frɛ, .
  Mma wunnya akokoduru nnya nkogudi ne aniwu ho kwan!
  
  Ahemman, efisɛ ɛyɛ Onyankopɔn hann, .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ no hyɛɛ elffo no sɛ wonni tumi!
  Yɛn anigye mfe no nni awiei, .
  Anohyeto biara nni dwumadie ho - kyekyere w'akyi bag mu den!
  
  Elves bom yɛ yɛn asɛmti - .
  Yɛ osetie ma tumidifo nyansafo!
  Wiase agoprama so ayɛ ma agoruyɛfo, .
  Yɛtetew hell abufuw ano!
  Mmabaa no to dwom fɛfɛɛfɛ na wɔda wɔn abɔfo ne bere koro no ara mu adaemone suban adi.
  Eyi ne ɔkwan a wɔfa so ko. Wɔtow wim atuo a edi awu fi helikopta mu. Na wɔbubu Putin asono gyinabea ahorow no mu asinasin. Na saa orcs yi wuwu a wonni mmɔborohunu.
  Saa na wokunkum nnipa pii.
  Eyinom ne mmeawa akokodurufo ntɔkwaw. Wɔn mu biako faa no na ɔde ne nufu kɔkɔɔ no miaa kill button no. Na afei ɛtu kɔɔ Putin asono mu, ɔtopae a ɛsɛe ade kɛse na ɛsɛe ade. Ɔno na ɔde saa atamfo yi mu pii too fam.
  Eyi ne sɛnea mmeawa akokodurufo ko.
  Nanso elf nkumaa no nso ko denneennen na wɔde honhom kɛse ko. Na wɔbubu ɔtamfo no na wokunkum Putin asono.
  Akofo nkumaa yɛ eyi a ɛyɛ nwini na ɛyɛ serew yiye. Na ne nyinaa yɛ nwonwa.
  Hwɛ sɛnea biribiara te sɛ nea ɛyɛ kɛse na ɛyɛ nwini.
  Nanso elf kumaa no de afiri a wɔde tow tuo a ɛpaee maa orcfo no. Wotwitwaa wɔn a wɔanyɛ guasodeyɛ biara na wɔtoo dwom;
  Midwen m"adamfo abeawa no ho
  Nea ɛhyerɛn anwensɛm no fã bi.
  Elfiney wɔ awɔw bere mu - .
  Ɔkwan biara nni hɔ a wobɛfa so, asɛnnennen biara nni hɔ!
  
  Wɔ ne nkyɛn no, awɔw mu mpo no, ɔkra no yɛ hare, .
  Wɔ ɔhyew mu no ɛde ahohuru bere mu onwini ba.
  Nsa kura ahyɛmma a ɛyɛ den, .
  Fa nsuo sian fa asubɔnten no mu kɔsi sɛ ahum-sukyerɛmma bɛtɔ.
  
  Bere a osutɔbere mu osu tɔ no, .
  Nnua a wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛyɛ fɛ.
  Wo atuu no ma me ho popo
  Na abeawa fitaa no ti nhwi yɛ kurukuruwa.
  
  Adamfo a ɔmma mpaboa de ahopere fa nhaban no mu, .
  Ɔyɛ fɛ - te sɛ awɔw bere mu ɔhemmaa.
  Akuturuku a ewo nsuo mu - a wode petepete nsuo mu, .
  Ɛmmra sɛ wɔbɛto yɛn ɔdɔ ho anigyeɛ no!
  
  Awerɛhow ne awerɛhow renka yɛn, .
  Momma yennya adaeso nsoromma no mfi soro!
  Ha na mɛyɛ, te sɛ nea ɔhene no te ahengua no so - .
  Na hann no nnwuma a enni ano...
  
  Abeawa a ɔwɔ afuw mu no paw daisy ma me, .
  Nea ɛbɛyɛ na mabua no, mepaw dandelion ma no.
  Ɛwom sɛ wɔde anigye anom de, nanso te sɛ bobesa - .
  Nsuasua akɔre wɔ ɔdɔ mu!
  
  Momma yɛmfa guitar mmɔ saa ɔdɔ yi, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nkurɔfo behu nea anigye yɛ!
  Ma deɛ wɔawo no no nkyerɛ anigyeɛ - .
  Na abayifo bɔne nkwakoraabere remma!
  
  Me ne abeawa no yɛɛ atuu na yɛkɔɔ, .
  Ɛho nhia sɛ wopiapia wo ho na wo bo fuw.
  Ɛtɔ da bi a wuntumi nkwati ɔko, te ase, .
  Mfe nyinaa ntumi nyɛ bruu!
  Na mmerante a wofi elf abusua mu betumi ato dwom na wɔako. Wɔn nkutoo na, nokwarem no, nea ɛnte sɛ ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata no, ɛyɛ wɔn aniwu sɛ wɔbɛko a wɔmfa mpaboa da hɔ.
  Nanso, elf mmarima anim yɛ mmerɛw na ɛyɛ kɔkɔɔ araa ma, enni ti nhwi, te sɛ mmeawa de ara pɛ. Na ɛsɛ sɛ meka sɛ ɛyɛ kɛse ara kwa. Kuw a wɔn ho yɛ nwini na wɔmfa mpaboa nni hɔ saa wɔ ha.
  Akofo da wɔn wimhyɛn a ɛyɛ nwini na wontumi nte ase adi. Nanso nokwarem no, ɛnyɛ eyi nyinaa. Ɛsɛ sɛ wotumi ka nsɛm a ɛte saa - a wontumi nka wɔ anansesɛm mu, na saa ara nso na wɔmfa kyerɛwdua nkyerɛkyerɛ mu.
  Nanso wɔn mu biako de ne hwene tow tuo. Ɛyɛ mfitiaseɛ na ɛyɛ fɛ.
  Na wɔtow ahoɔden a ɛsen gu mu a ɛsɛe ade na ɛhyew kɛse te sɛ napalm.
  Na sɛ mmeawa no kyerɛ biribi nso ɛ, ɛbɛyɛ funnaka ama Putin asono.
  Nanso mmerante betumi ada nneɛma pii adi. Titiriw sɛ wɔde wɔn nsa mia nneɛma a wɔde hyɛ mu no a. Na ɛbɛyɛ nwini paa.
  Na nea wɔtow gu no dan nea edi awu na ɛsɛe ade kɛse.
  Na aberanteɛ no to dwom yie paa;
  Ɛte sɛ nea na mete ɔpɔnkɔ a ne ho yɛ fitaa so tu, .
  Afunumu bɛn na ɔrebobom saa?
  Menim Satan ankasa nnipa abusuafo - .
  Me ne obiara a ɔtew ɔman no so atua no bedi!
  
  Abonsam akɔtena amemene bɔne mu, .
  Na abufuw nsusuwii tu mmirika!
  Momma yɛnkari pɛ wɔ balance no mu - popa zeros no prɛko pɛ, .
  Tew nhyehyɛe no ho fi amanehunu bun no mu!
  
  Mente baabi a merekɔ mpo ase, .
  Ná ahum bi a ɛyɛ hyperplasmic retu mmirika wɔ me tirim!
  Mma wo ho nhyɛ shit ase
  Sɛnea ɛbɛyɛ a anuonyam asuten bɛhwie agu ɔsram wiase no so!
  
  Ɔko no sen wɔ asuten a ɛkɔ so - .
  Eyi ne dwumadi a ɛretwɛn afeha no mu elf...
  Na mepɛ sɛ menom nsa bi a ɛma obi bow - .
  Na fa asomdwoe toa nkɔmmɔbɔ no so ne kɛse.
  
  Nanso hunu se mmeyeya ne mfonoe betwam - .
  Sɛ wuhu w"adaeso mu elf a, woyɛ nkonimdi ne ɔfrɛ!
  Yɛn, te sɛ akwampaefo no, bɔ mmɔden sɛ yɛbɛkɔ nantew - .
  Ne nyinaa akyi no, ɔkofo a ne ho yɛ nwini nyɛ nkwasea din!
  
  Mebɛbɔ na matetew, afunu bepɔw bi wɔ hɔ, .
  Ɔtamfo no adwene atu afra, otu mmirika na ɔsan n"akyi!
  Yebetumi awie nkogudi no
  Asaman mu kraman mpo bom denneennen!
  
  Dɛn na ɛsɛ sɛ yɛyɛ wɔ wiase - adwene biara nni hɔ, .
  Wɔwoo yɛn, te sɛ nea napalm reyɛ yɛn amemene ayayade!
  Daa yebeye te se yen mmabun - .
  Na beae a ɛwɔ hell bɛyɛ papa asen ɔsoro!
  
  Dɛn na ɔsraani no pɛ? Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔko no bɛkɔ so
  Ɔwɔ asomdwoe ne mfonoe ne amemene mu mmerɛwyɛ!
  Yebekyere atamfo no akosi adamoa mu - .
  Nanso hu sɛ aka akyi dodo sɛ wode wo ho bɛma akofo no!
  
  Nea ebefi mu aba biara nni hɔ, na ɔkwan biara nni hɔ a wobɛfa so - .
  Wie adwuma no na ntɛm ara foforo!
  Ne nyinaa akyi no, eyi yɛ mfiase ara kwa, mmirikatu a wɔde siw ano, .
  Ne nyinaa akyi no, sraadi yɛ adepa!
  Nokwarem no, ɔkraman nne te sɛ kɔbere paipu.
  Aberante no dae yiye. Na ɔkoe yie paa. Na ɔdɔ elffo nso. Sɛ ɛho hia a, wɔde kasa no bedi dwuma. Ampa, mmeawa dɔɔso sen mmarimaa mmɔho dumien wɔ wiase yi mu. Na ɛyɛ kɛse ma mmarima, nokwarem no. Mmabaa no ankasa de abufuw ne nhyɛso nyinaa ko ma mmarimaa no. Na biribiara nni hɔ a wobɛfa anaasɛ wobɛfa akɔ.
  Weinom ne mmabaa a wowo ha - wohwehwe mmarima. Na worentumi nyɛ biribiara ntia wɔn.
  Na sɛ wɔto dwom a, ɛnde ...
  Na mmeawa no to dwom sɛ:
  Momma ntu mmirika a ɛyɛ mmerɛw, .
  Akode tank a ɛwɔ atɛkyɛ no mu
  Na ɔdan no atifi no, wɔde afiri a wɔde tow tuo ...
  Ɔbɛtetew orcs no nyinaa mu asinasin!
  . TI #12
  Maria Kolesnikova, abeawa kokodurufo bi a ɔwɔ elf wiase no kɔɔ so dii ahyɛde akokoduru so na ɔmaa ahyɛde ahorow. Ɔde anigye kɛse yɛɛ eyi. Na otirimɔdenfo a ne abɔgyesɛ ne ti nhwi ayɛ kurukuruwa no, wɔbɛdome no.
  Elf akofo no kɔɔ so de atirimɔden ko. Wɔpam orcfo a wɔn bo afuw no nkɔso. Na wɔkɔɔ so foroo na wɔforoo, te sɛ ɔkraman a ɔte akisikuru so.
  Na mmeawa no kɔɔ so totow tuo na wotwitwaa atamfo no. Wɔde anigye kɛse na ɛyɛɛ saa.
  Na na wɔde nufu no nufu kɔkɔɔ no a wɔde mia bɔtn bi ka ho.
  Na mmeawa no tetew wɔn ho koraa. Bere koro no ara mu no, wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow atopae akɛse a edi awu, na ɛtetew Putin asono no mu. Na nam a atetew no hyewee wusiw.
  Mmabaa a ɛsɛ sɛ wosiesie wɔn ho ni. Na anigye, nnwom ne anigye kɛse.
  Na bere koro no ara mu no, nokwarem no, wɔtoo dwom;
  Nanso sɛ ɔkofo a atuo abɔ no hwe ase a, .
  Na abeawa no bɛtena ase daa sɛ okunafo.
  Ɛho nhia sɛ wususuw sɛ wiase no yɛ tuntum a anidaso biara nni mu nkutoo, .
  Saa paradise no yerae na Satan bɔne no tiatiaa so...
  
  Nokwarem no, anidaso wo ho - nkrabea a efata, .
  Bɔ kurom ho ban na di bun no so nkonim.
  Bere a ɔwɔ Elf mu no guy biara yɛ ɔkofo a ne ho yɛ den - .
  Hu sɛ eyi nyɛ bravado na ɛnyɛ nkwasea kitsch!
  
  Nanso ɛtɔ mmere bi a asraafo no nni mmoa, .
  Horde no nnim nkontaahyɛde no, na nhyɛso no yɛ atirimɔdensɛm.
  Afei yɛrennyɛ akɔre a ɔbrɛ ne ho ase - .
  Ɛyɛ papa sen kɔbere aniwu a ɛwɔ asɔredan mu!
  
  Ahunmu akodie - eye soronko, .
  Wɔ mu no woyɛ robɔt agode, awerɛhosɛm ...
  Nanso Elfi akofo a wofi asraafo mu no nim anuonyamfo, .
  Nea na ɛmfata sɛ wɔda funnaka mu.
  
  Nsoromma a ɛyɛ nwonwa asinasin a ɛwɔ soro no yɛ abohene, .
  Wɔkura ɔkra no nusu biara...
  Bɔ mmɔden, kyerɛ wo talente, .
  Na eye sɛ wobɛto dwom ama aprannaa hopak asaw no.
  
  Osutɔbere bere - baabi a ahuhuro yera, .
  Ɔde ahoɔfɛ a ɛyɛ nwonwa kyere nkurɔfo!
  Ma me Elf nyɛ, wɔ anwensɛm yi mu no wɔto no, .
  Ne ne ɛna-man a wontumi ntetew mu no!
  
  Mede atuu a etwa to no kɔma abeawa no, .
  Sɛ mewu a, wo ahoɔfɛ nsu ...
  Fa, gye Orklin di wɔ May, 1999 nhwiren a ɛyɛ frɔmfrɔm no ase.
  Na monster orc-kumfoɔ no bɛyɛ nea wɔayɛ no bɔne!
  Ɛsɛ sɛ meka sɛ mmeawa no too dwom a ɛkyɛn so. Na wɔde ahoɔden kɛse ne mpataku mmea no anigye boro saa orcs yi. Wɔbubuu wɔn.
  Na na wɔde asen a ɛda hɔ kwa, kurukuruwa, a ɛyɛ pink dii dwuma bere a wɔreto tuo no. Mmabaa no yɛɛ wɔn ade wɔ ahoɔden a ɛtra so. Na ahoɔfɛfo no nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow ɔsɛe akyɛde ahorow.
  Tumi biara ntumi nsiw mmeawa a wɔte saa ano. Wɔyɛ akorɔnfo a wɔhyerɛn na wɔyɛ amansan nyinaa. Na bere koro no ara mu no, elffo a ahoɔden a ɛyɛ hu na ɛhyerɛn wɔ wɔn mu.
  Na wɔde nufu kɔkɔɔ mia bazooka bɔton no na ɛde asraafo dwumadi ahorow a ɛsɛe ade ba. Na sɛ wɔbɔ wo ara pɛ a, orcfo amena mũ bi bɛhwe ase. Saa mmeawa yi yɛ super class. Ne sɛnea wɔde wɔn ho hyɛɛ adwuma mu.
  Na afei nansoaa a ɛda hɔ kwa no reto atopae bio, na ɛde ɔsɛe ne ɔsɛe kɛse aba.
  Mmabaa yi betumi ayɛ biribiara ankasa. Na wɔbɛpra armada biara a nhwi wɔ so.
  Abeawa bi a ne ti nhwi yɛ emerald-kɔla ni, sɛnea ɔbɛfa na wabɔ ɔtamfo no denam ne nufu kɔkɔɔ a ɔde bɛmia bɔtn no so.
  Mprempren ɔsɛe no tu fi adi na ɛtetew mu na ɛhyew Putin asono.
  Na mmabaa no to dwom bio na wɔda wɔn sẽ;
  Elfia ntrɛwmu - fɛfɛ, ɔdɔfo, .
  Ɛhe na sukyerɛmma nhene, ahwehwɛ po ...
  Na elf asraafoɔ ne ɔsahene no ayɛ biako - .
  Na Ɔman no agyiraehyɛde ne ɔkɔre - yɛn Ortodɔks Tsar!
  
  Afei awɔw bere atwam na osutɔbere aba, .
  Nnua no asiesie wɔn ho, wɔn ahonyade yɛ ahemfo anibere.
  Me kurom a ɛhyerɛn no yɛ anigye sen paradise, .
  Elf deɛ mɛma asetena a ɛfata.
  
  Enti osutɔbere yɛ fɛ, anwensɛm kyerɛwfo no nkutoo na ɔte ase
  Ɛho nhia sɛ wotua tow wɔ ahiafo ntini so ...
  Onyankopɔn Akyɛde a Wɔde Ma Kwa: Porphyry ne Crimson
  Na sika kɔkɔɔ gu fĩ bere a hann bi wɔ Owia nhaban so no.
  
  Nhwiren, a ɛyow, hyerɛn na ɛyɛ fɛ, .
  Ahaban hwe ase te sɛ ɔheneba kapet a ɛyɛ frɔmfrɔm, .
  Ɛha na brooch a wɔde emerald ayɛ a rubies wɔ osutɔbere mu wura mu - .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ mfoniniyɛfo no, na ɔyɛɛ nsusuwso no.
  
  Na ɔhwe biara mu no, eyinom ne Awurade brush, .
  Mehu ɔdɔ ne ɔpɛ sɛ mɛbɔ ideal...
  Nanso anwonwasɛm ne sɛ, ɛkame ayɛ sɛ yɛn nkurɔfo te asaman mu, .
  Na sikasɛm ho nimdefo no de atirimɔdensɛm kyekyeree yɛn ntaban.
  
  Yɛn asase yɛ fĩ na srade te sɛ srade, .
  Ɛdɔɔso wɔ dwensɔtwaa ne aboɔden abo a wotu mu.
  Nanso oligarchfo bɔne no nnɔɔso na wɔnnɔɔso, .
  Wɔabɔ nkurɔfo korɔn, sɛ biribiara wɔ ahiade ase!
  
  Nanso so ɛyɛ Awurade Apɛde sɛ obegyina ade a ɛte saa ano?
  Ne nyinaa akyi no, Onyankopɔn de Asase mae sɛ wɔnyɛ ho adwuma, mpanyin ne mmofra.
  Na ne nyinaa akyi no, Awurade Kristo anim - mpo ɔhene ne ahiafoɔ yɛ pɛ - .
  Wɔbɔ amansan bɔfo a ɔne ɔkorɔmfo a ɔyɛ abofono no asɛndua mu.
  
  Bua me abɔfo, atɛntrenee wɔ he?
  Sɛ mmofra resu na ɔkɔm rewuwu, nkwakoraa ne mmerewa ...
  Sɛ bourgeois bɔne no wɔ ɔdan no atifi a wɔde akyɛde ne mmɔborohunu ...
  Na wɔn a wɔyɛ ayamyefo no, cones-aka nkutoo na aka!
  
  Nanso wɔamfi soro antwɛn mmuaeɛ, .
  Ebia Onyankopɔn wɔ ɔhaw mu sɛ ɔde sii hɔ saa ...
  Nanso nokwasɛm ne sɛ, apereperedi no bɛma asetra ayɛ paradise ama yɛn, .
  Na obiara a wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn agu no mpo betumi anya anigyeɛ daa.
  Eyi ne sɛnea mmeawa no to dwom yiye paa. Na wɔn nne hyerɛn te sɛ nsukyenee a ɛrebɔ. Eyi yɛ mmea ankasa.
  Na nokwarem no, wɔn nne te sɛ abohene nsubɔnten. Na sɛ wɔde wɔn hyɛ mu a, ɛnde wubetumi afi baabiara asusuw ho wɔ ɔkwan kɛse so.
  Akofoɔ a wɔwɔ ha no kyerɛ wɔn transcendent ne colossal level - ahunmu mfeɛ. Na sɛ wɔfa a, biribiara bɛyɛ aniberesɛm ne animtiaabu kɛse.
  Na mmeawa no nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen no reyɛ adwuma. Na wɔde ahoɔden kɛse a ɛsɛe ade tow owu akyɛde. Na wɔyɛ no a wɔnyɛ guasodeyɛ pii.
  Eyinom ne mmeawa a wɔwɔ ha - super level !
  Na asen a ɛda hɔ kwa a ɛyɛ pink tow peas a ɛyɛ ɔsɛe gu. Na biribiara bɛyɛ fɛ yiye na ɛbɛyɛ ade titiriw.
  Na mmeawa no de wɔn nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ no mia bɔton ahorow, na wɔma rɔke a wɔtow a ɛsɛe orcfo no gyinabea yɛ adwuma. Na wɔyɛ no a wɔntwentwɛn wɔn nan ase na wɔnyɛ guasodeyɛ a ɛho nhia.
  Ɛno akyi no mmeawa no fi ase to dwom bio;
  Sukyerɛmma ahwehwɛ a efi ɛpo mu - hyerɛn hyerɛnn, .
  Ahum no bɛbɔ nguammaa no curls...
  Yɛn Agya Man yɛ granite gyidi, .
  Sɛ yɛbɛka nokware a, orcs nyɛ hu!
  
  Dade a ɛyɛ dede, rollers a ɛyɛ gyegyeegye - .
  Tank ahorow rewea wɔ Elfia hye so!
  Momma yɛnyɛ akuturuku a ano yɛ nnam a wɔde hyɛ mu, .
  Yɛde nteɛm a ɛne "Hurray" kɔɔ ntua no so!
  
  Neck tie kɔla a ɛyɛ adekyee
  Adwene bi na ɛkanyan yɛn ma yɛko.
  Ɔkwan baako pɛ na ɛwɔ hɔ - di nkonim anaasɛ wu, .
  Frankaa kɔkɔɔ bi a ɛrehuruw wɔ abankɛse no so ni!
  
  Anofafa a ɛyɛ mmerɛw, ahum kɛse bi rebɔ, .
  Wɔkyekyeree abeawa a wɔafa no dommum no nsa ...
  Oh, hwɛ sɛnea nkrabea a mmɔborohunu nnim
  Wɔ awɔw a ano yɛ den mu, a womfa mpaboa nkɔ scaffold no so!
  
  Nanso na mempɛ sɛ mɛkɔ akowie loop mu
  Ahoɔden boaboaa ano, bataa Germanni no ho.
  Obiara nni Asase so a ne ho yɛ den sen yɛn, .
  Yɛnhia wo mmɔborohunu a ɛyɛ abofono no!
  
  Na enti owui, na ɔrewe ne menewa, .
  Elf abeawa no ne Tanya Krasnova.
  Nanso ɔkwan no de yɛn bɛkɔ Orklin, .
  Momma yɛnkyekye wiase foforo a basabasayɛ nnim!
  
  Me nuanom dodow ahe na wowuwui, .
  Wɔn nyinaa yɛ atuhoamafo, mmarimaa nkutoo.
  Na akwampaefoɔ a wɔyɛ ahiafoɔ, a wɔda mpaboa - .
  Crust ma anɔpaduan ma anwummere bumps!
  
  Yɛabɛn Orklin , nkonimdi reba nnansa yi ara, .
  Komsomol sɛnkyerɛnne no ma wo moma so hyerɛn!
  Ɛwom mpo sɛ mpaboa no mu yɛ den dodo esiane sɛ mensuaa nti de, nanso .
  Nanso anigye kɔla a ɛwɔ May mu no kanyan!
  
  Fuhrer no wo hell, ahum no awu - .
  Anigye aba, wɔate mmofra serew!
  da asaman nsõ mu, .
  Na Agya Asase no atifi - Owia Kɔkɔɔ no!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no de anigye ne abufuw to dwom. Na wɔn nne yɛ fɛ yiye na ɛyɛ hyew. Te sɛ nsubɔnten a ɛsen. Anaasɛ nsuten de ahopere kɔ wim . Na mmeawa a wɔte saa di aman ahorow so nkonim. Wɔwɔ akokoduru ne baabi a wobetumi ayɛ saa.
  Ɛha na elf bi a ofi ninja abusua no mu ba. Ɔwɔ nkrante abien wɔ ne nsam.
  Na ɔkofo no wosow wɔn. Na wotwitwaa Putin asono ti anan prɛko pɛ. Na wɔbobɔw wɔn ho wɔ sare no so.
  Ninja abeawa no faa no na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow boomerang. Ɛhuruw baa hɔ na ɛtwaa orcfo a wɔyɛ basabasa no ti. Ɔbɔɔ wɔn gui ankasa.
  Oyi yɛ abeawa a onni mpaboa na ɔyɛ basabasa ankasa. Sɛ efi ase twitwa pɛ a, wuntumi nsiw ano. Na ɔde afiri a awuduru wom nso bɛfa na wateɛteɛ. Na ɛbɔ orc general no wɔ n"ani so pɛɛ. Na Putin asono awu wɔ ne nan ase.
  Ninja abeawa no teɛteɛm sɛ:
  Anuonyam nka Zelensky, anuonyam!
  Tanks de ahopere rekɔ wɔn anim ...
  Wɔ elven man no frankaa ase no, .
  Abeawa no wɔ ntua no so!
  Eyinom yɛ mmeawa a wɔyɛ papa yiye ankasa. Na wɔn nan ho da hɔ na ayɛ tan saa. Na wɔde ahoɔden a ano yɛ den ne basabasayɛ tow owu akyɛde ahorow.
  Na bere a wɔatwa Putin asono nhama no awie no, mmeawa no fi ase to dwom bio;
  Ɔbaabun Maria Kronkron, Nhyira
  Ɔwoo Agyenkwa no, ɔmaa yɛn hann.
  Nanso wo mma de mpaboa da hɔ wɔ awɔw bere mu - .
  Na wɔ adan ase a ɛho agu fĩ mu no yehyia adekyee bi a ɔkɔm de no!
  
  Ne nyinaa akyi no, ɛyɛɛ dɛn na ɛbae sɛ bɔne reyɛ wiase no ayayade, .
  Sɛ ahiafo dɔɔso sen mmoadabi afuw a sare wɔ so no.
  Sɛ afifide mpo yɛ nwini esiane awɔw nti wɔ May, 1999 mu.
  Dɛn ne mmuaeɛ a ɛtaa ba - sɛ woyɛ ohiani a, ɛnde saw!
  
  Ɛyɛ awerɛhow sɛ wode kɔbere sika biako bɛma adefo, .
  Ɛwom sɛ wɔn ahonyade ahonhon koduu anidahɔ anohyeto so de ...
  Wɔn fotufoɔ titire wɔ yɛn so ne oak dua - .
  Nanso ɛbɛyɛ ɔbobom bere a akokɔ bom no!
  
  Awurade hyɛɛ mo sɛ monkyɛ adefo - .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a awufo nni hɔ, na osu nnyɛ Onyankopɔn Tie ayayade.
  Boa wɔn a wɔyɛ mmerɛw - anim a ɛyɛ ayamye ka fi nsɛnkyerɛnnede ahorow no mu sɛ, .
  Sɛ woyɛ mmɔborɔhunufoɔ a, kanea a ɛwɔ ɔsoro kwan so no ntumi dum!
  
  Nanso nnipa pii de, ahonyade kura akra ne nkwagye a ɛsom bo kɛse, .
  Wɔka sɛ wɔde sika kɔkɔɔ bɛtɔ ahotefoɔ!
  Sikakorafo no srade maa n'anim a ɛyɛ abofono no ahonhon - .
  Na koma a asomdwoe nni mu yɛ granite a ɛyɛ nwini!
  
  Dɛn ne wo yaw ma yɛn - nnipa kakraa bi?
  Wɔ ahemfie ahorow mu no yɛnte abubuw mpo!
  So wopɛ dabere? Yiw, wubenya baabi a wobɛda
  Afiase dan bi ase!
  
  Adɛn nti na wode bɛma wo, ama yɛn
  Dɛn na yɛatumi de ahoɔden agye?
  Na monyɛ hwee na daa na monyɛ hwee, .
  Ɛnyɛ wo nti na wɔde ɔsoro mae!
  
  Nanso owu baa wɔn so mpofirim, .
  Sɛnea Ade Nyinaa so Tumfoɔ Ɔbɔadeɛ no kyerɛkyerɛe no!
  Afei deɛ, ɛhɔ na Satan hyew
  Baabi a ɔfatwafo no bɔ gyegyeegye na ɔbobom esiane amanehunu nti!
  
  Enti wosii gyinae sɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ no redi aseresɛm - .
  Ɔka sɛ, wɔbɛma ayamyefo so?
  Na sɛ Yesu ankasa Ɔbɔadeɛ no yɛɛ honam, .
  So na ɛyɛ mfomso sɛ yɛbɛka sɛ mpɔtorɔ bɔne no bedi nneɛma no?
  
  Monsakra mo adwene denam Maria mpaebɔ a wobɛkenkan so, .
  Na ɔhwe ne nkotodwe mu na ɔsakyera - si apini!
  Sɛ abofra bi su wɔ w"anim a, .
  Na abeawa a ɔda mpaboa no nso wosow esiane awɔw nti!
  
  Fa wo sika kotoku a ɛyɛ den na ɛyɛ stingy, .
  Momma yɛmfa serew nsɛe sika bi.
  Afei Yesu Ɔdɔ Nyankopɔn no bedi anim, .
  Na ɛremma woanhwe ase wɔ ɔkwan a entumi nnyina no so!
  Mmabaa no to dwom yiye na ɛyɛ nwini, na wɔn nne hyerɛn na ɛhyerɛn araa ma wote nka sɛ worehyɛn paradise ankasa mu.
  Na afei mmeawa no de nansoaa a ɛho nni hwee a efi howitzers mu boa orcfo no. Na ɔtetew Putin asono aduonum prɛko pɛ. Na momma yɛntwitwa saa nnipa a wɔn nan yɛ nnua yi.
  Nokwarem no, mmeawa no yɛ asorɔkye a wɔko na wɔyɛ basabasa. Na sɛ wɔn ano bue a, ɛyɛ abɛn kɛkɛ. Na efi mmeawa no abɛn mu no, akɔre a wɔn ho adwiriw wɔn no hwe orcfo no ti so, na wɔtow wɔn ti nhwi mu.
  Na akɔre a wɔte saa no dɔɔso na wodi awu kɛse.
  Mmabaa no de wɔn nan ase kurukuruwa a ɛda hɔ kwa no bɛtow lemon.
  Wɔbɛtu akɔ orcs no so na wɔatetew Putin asono no mu nketenkete a mogya ayɛ wɔn ma.
  Elf abeawa no too dwom sɛ:
  - asubɔnten kɛse bi a mogya sen wɔ ha, .
  Fuhrer dɔn a ne ti yɛ ti nhwi ayɛ ...
  Nanso mma wo nsa mma no
  Na tow Kain ngu sum mu!
  Mmabaa a wɔne orcfo redi no ni. Na wɔde abufuw ne abasamtu kɛse ko. Na wɔda wɔn ahokokwaw a ɛsen biara adi.
  Nanso, nokwarem no, wɔ ɔko biara mu no, baabi wɔ hɔ a wɔbɛto dwom;
  Ɛyɛ radiant nea woayɛ
  Wɔahwie adom agu adesamma abusua no so!
  Ɛyɛ wo na wode Onyankopɔn kronkron no mae
  Ɔkra, anigye, koma mmɔborohunu!
  
  Lusifer, ɔdanee yɛn kɔɔ Sodom, .
  Bɔne ne ahantan aba!
  Ɔmaa nkrante no so kɔɔ Awurade ahengua kronkron no so, .
  Na osii gyinae sɛ afei de ɔyɛ ade nyinaa so tumfoɔ!
  
  Chorus wɔ nkyekyem biara akyi;
  Me Nyankopɔn, hwɛ sɛnea wo ho yɛ fɛ na wo ho tew, .
  Migye di sɛ wo trenee nni awiei!
  Wode w"anuonyam nkwa mae wɔ asɛnnua no so, .
  Na afei awerɛhow bɛba me koma mu daa!
  
  Wone ahoɔfɛ, anigye, asomdwoe ne ɔdɔ Awurade, .
  Hann a enni ano na ɛhyerɛn no nipadua!
  Wohwiee mogya a ɛsom bo guu asɛnnua no so, .
  Wɔnam afɔrebɔ a enni ano so gyee okyinnsoromma yi nkwa!
  
  Nea edi hɔ no, nsɛmfua abien a wɔde di dwuma no ba.
  Bɔne abufuw wɔ atuatewfo koma mu, .
  Satan de ne nsateaa retetew adesamma abusua no mu!
  Na owu deɛ, wɔbɛtow agu dɔte mu, .
  Na Awurade bɛka yɛn ho daa!
  
  Ɔbonsam ko tiaa Awurade Nyankopɔn.
  Ɔtamfo no ko atirimɔden so, wɔ anifere kwan so!
  Nanso Kristo de ɔdɔ bubuu Satan, .
  Wɔ asɛnnua no so, a ɛkyerɛ wo nokware!
  
  Ɛsɛ sɛ anuanom ka bom yɛ asubɔnten biako, .
  Kyerɛ wo koma, w"adwene ne wo nkate kwan kɔ Yesu so!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a Onyankopɔn Kɛse no bɛboa yɛn ma wɔagye yɛn nkwa, .
  Na daa daa yɛbɛyi Awurade ayɛ!
  
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔkra no benya n"asomdwoe daa, .
  Ɛsɛ sɛ wiase nyinaa yɛ adwuma wɔ Awurade twa mu!
  Na daa, Ade Nyinaa so Tumfoɔ, yɛbɛka Wo ho, .
  Mepɛ sɛ mebɔ mpae denneennen!
  
  Sɛ wobɔ wo nan ase a - kapet a wɔde velvet moss ayɛ, .
  Yesu bɛsa ɛyaw biara amonom hɔ ara!
  Ɔde sika anhwea somaa mpoano, .
  Ɔno nso ne Owia ne amansan a enni ano no wura!
  
  Ɔde n'asɛm na ɔbɔɔ esoro - .
  Ɔtrɛw wim nsoromma mu kɛse!
  Yehowa dɔ ahoɔfɛ, .
  No ahofama, nokwaredi a ehu nnim!
  
  Sɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ no nni hɔ a, nnamfo biara nni hɔ, .
  Anim a ɛyɛ ayamye ho mfonini ahorow a ɛhyerɛn!
  Efisɛ mepɛ pii ne pii
  Yesu bɛyɛ ɔhonam mu ade ketewaa bi!
  
  Hu Onyankopɔn mmɔbɔ wɔ yɛn bɔne ka no ho, .
  Awerɛhosɛm bɛn ara ni, yɛamfa amma wo!
  Ɛwom sɛ bere a ɛsɛ sɛ wosakra wɔn adwene no atwam de, nanso .
  Na dedaw bun a nhwiren no de mae no!
  
  Nanso Awurade de n'adom mae
  Na okaa se - mede akye mo nyisaa!
  Minim sɛ wuntumi ntua wo ka, .
  Nanso baabi wɔ hɔ ma wo wɔ soro!
  
  Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wobeyi obi ama
  Amansan sodifo no nyɛ asiane biara!
  Na wode wo Ortodɔks nsa, .
  Ɔde yɛn abɔnefo ba adan mu!
  
  So ɔbɛka akyerɛ no sɛ dabi?
  Srɛ adwensakra!
  Ɔde boasetɔ retwɛn Mmuae a Ɛkorɔn Sen Biara, .
  Fa kyɛ yɛn, gye N"akɔnnɔ di!
  
  Yɛyɛɛ yɛn adwene sɛ yɛbɛkɔ ayayade no, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wobɛhyɛ wo honhom mu den!
  Ɔkwan foforo biara nni hɔ a yɛbɛfa so ahwe ase, .
  Sɛ me ne Wo bɛyɛ daa Tumfoɔ!
  
  Ɛha na, nkwagye dɔn no abɛn, .
  Onyankopɔn Asɛm rensɛe da!
  Nea ɛbɛto yɛn
  Na tu kɔ soro, akra a wɔwɔ ntaban!
  
  Ɛbɛyɛ daa nea Woabɔ, .
  Amansan sodifo a onni ano na onyansafo!
  Wode nkwa nsuten maa me hann, .
  Na migye di sɛ yɛn dɔ bɛyɛ nokware!
  Saa na mmeawa no too dwom yiye na wɔde nne a ɛhyerɛn a ɛrebɔ te sɛ kɔbere. Na na ɛte sɛ nea ɛyɛ nwini kɛse.
  Elf no faa no na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow awudifo akyɛde ahorow a ɛyɛ ɔsɛe no. Te sɛ asia a wɔne ɔkraman a ne bo afuw, kum Putin asono a wɔahwete wɔ mmeae ahorow. Na wɔbɔɔ atamfo no akuturuku a ɛyɛ hu na ɛsɛe ade.
  Abeawa no faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Nkurɔfo ani begye
  Anigye daa...
  Elves no wo tumi - .
  Tumi a ɛwɔ mu no yɛ kɛse!
  Na afei mmeawa no bɛsan afa na wɔde wɔn strawberry, nufu a ɛyɛ akɔnnɔ na nsu wom saa no abɔ ɔtamfo no nnadewa. Na ɛrekɔ so kɛse ankasa.
  Na Putin asono dodow no ara hyew wɔ wuram yaw mu. Na mmeawa no ani gye paa na wɔyɛ basabasa.
  Na orcfo a wɔyɛ basabasa ntumi nsiw wɔn kwan. Sɛ wɔpete a, ɛnde biribiara ntumi nsiw wɔn kwan. Mmabaa yi bɛda wɔn ho adi.
  Ɔkofo bi a ne ti nhwi yɛ lilac, a ɔrebubu Putin asono no de mae sɛ:
  Orcfo bɔne te sɛ Malyuta, .
  Exterminate a wonni trace biara...
  Nanso biribi nti, .
  Nanso biribi nti, .
  Ayamye di nkonim!
  Ayamye di nkonim!
  . TI #13
  Maria Kolesnikova a ɔsɔre tiaa atirimɔdensɛm no kɔɔ so dii tumi, na odii nkonim kɛse.
  Na enti mmeawa no ne elf ahorow no de ahoɔden tow hyɛɛ orcfo no gyinabea so. Akofo no yɛɛ wɔn ade sɛnea na wɔtaa yɛ, a na wotumi tu ne ahokokwaw kɛse. Wɔyɛ ntɛmntɛm te sɛ akraman na wɔmma Putin asono hokwan ketewaa bi mpo. Nokwarem no, akofo a wɔte saa no yɛ kuw a woguan ne nhyɛso a ɛkorɔn sen biara. Na wɔwɔ magoplasma ahoɔden a ɛhyerɛn na ɛyɛ basabasa saa. Mmabaa a wɔkyerɛ orcfo wɔn su soronko na wɔyɛ basabasa. Wɔyɛ akofo a wɔn ho yɛ nwonwa ara kwa.
  Na afei ahoɔfɛfo no nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow owu akutu tumi a edi awu no. Na wogu ɔsɛe ne ɔsɛe wɔ orcs mu. Akofo a wɔwɔ ha no yɛ nwonwa yiye, na wɔn nufu hyerɛn te sɛ rubi a ɛwɔ anim na ne bo yɛ den yiye. Akyinnye biara nni ho sɛ ahoɔfɛfo a wɔte saa no bɛbubu orcfo no nyinaa ayɛ wɔn aduru a mogya wom.
  Abeawa biako a ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa tow sawdust a ɛpae a acid wom guu atamfo no so ni.
  Ɔde ahopere hwetee Putin asono no kɔɔ mmeae ahorow, na ɔtetew wɔn mu.
  Abeawa no bɔɔ n"ano sɛ:
  Elffo mmea serew kyerɛ yɛn, .
  Elffo mmea yɛ kuw a wɔkorɔn sen biara ara kwa!
  Na afei kosi adekyee
  Tie sɛ wɔreto ɔdɔ dwom!
  Yiw, mmeawa no ankasa, sɛ wɔde wɔn ho hyɛ adwuma mu a, wɔbɛda tumi kɛse bi a wontumi nsiw ano adi ankasa.
  Na efi wɔn nan a ɛda hɔ kwa a wɔtow so no, Putin asono rewuwu kɛse.
  Nanso mmeawa no fii ase de honhom ne nhyɛso a ɛsen saa mpo too dwom;
  Awɔw bere reyera dedaw
  Ɛha na ahohuru bere mu owia no ba...
  Nyansa adi abɔde so nkonim, .
  Wɔ nyansahu mu hwehwɛ ne akwantu mu!
  
  Nsubɔne no rebɔ - sukyerɛmma a ɛreworo so, .
  Faako a dwetɛ kapet no yɛ asubɔnten.
  Carnations nhwiren fɛfɛɛfɛ wɔ May, 1999 mu.
  Na yɛn adamfofa no nhwie gu!
  
  Yɛdɔ abɔdeɛ mmabea
  Sɛ nsenia nyin wɔ ahohuru bere mu a...
  Dabi, wunim sɛ wim tebea nye, .
  Hwɛ sɛnea Kristo adom tɔ!
  
  Abɔde ba nkwa mu wɔ ahohuru bere mu
  Nsukyenee a ɛte sɛ ahwehwɛ no paee bere a ɛhwee ase.
  Okyinnsoromma yi bɛyɛ, migye di sɛ paradise, .
  Mma ogya bɔne nnhyew wiase!
  
  Ne nyinaa akyi no, nhwiren biara yɛ amansan, .
  Mmoawa no nso pɛ sɛ ɔtra ase.
  Nkrabea a eye sen biara ne adebɔ, .
  Nanso wo bunny ohiani no yɛ wuram.
  
  Ɛyɛɛ dɛn na ɛbae, ehu pii wɔ hɔ, .
  Amanehunu pii wɔ hɔ a ɛne ahoɔfɛ...
  Ɛtɔ da bi a yɛsi apini na yɛsrɛ Onyankopɔn - .
  Boa yɛn wɔ anigye ne adaeso mu!
  
  Nanso nea ɛyɛ abufuw wɔ wiase, .
  Nea efii ase twaa yɛn ho hyiae te sɛ ahum, .
  Nanso Onyankopon buaa - enti saa
  Wonyɛɛ ɔkwasea te sɛ ɔsebɔ!
  
  Ne nyinaa akyi no, sɛ banana no ankasa hwee ase a, .
  Woremfa afuw no mpo nni dwuma.
  Ahotefo no anim a wofi ahoni no so no de wɔn ti to fam, .
  Ananse biara nni hɔ - gu rye!
  
  Wiɛ, saa adwuma no ma obi di yiye, .
  Ɔbɛma yɛn abusua no ayɛ den!
  Nanso m"apere me ho sɛ mɛhwehwɛ yiyedi, .
  Ɛho nhia sɛ mpataa yɛ stinginess!
  
  Akatua no bɛba - ahoɔden bɛba, .
  Na yebenyan wɔn a wɔhwee ase wɔ ɔko mu no!
  Asotwe bɛba, hu Yuda, .
  Wɔbɛtɔ atosɛm ne nnaadaa so were!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no too dwom, na na ɛyɛ nwini na ɛyɛ fɛ yiye. Eyinom ne mmeawa a wɔda wɔn ntadehyɛ ne wɔn ntade a ɛyɛ nwonwa adi . Na mmeawa no sẽ hyerɛn te sɛ nhene. Na ɛte sɛ nea ɛyɛ fɛ ankasa.
  Eyinom ne mmeawa a wɔwɔ ha.
  Na nokwarem no, wontumi nkwati sɛ wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa bɛfa na wɔamfa tumi a edi awu na ɛsɛe ade atow lemon. Na ɔbɛbɔ fuck, na afã horow bɛpete Putin"s torn bears.
  Eyi yɛ ɔkofo a ɔyɛ ɔkofo kɛse na ɔyɛ onwini ankasa.
  Nanso ɔtopae a ano yɛ den bi rehuruhuruw wɔ so, na elffo a wɔda mpaboa ne wɔn a wɔda adagyaw fã na wodi so.
  Ɛsɛ sɛ wɔka sɛ mmeawa no mpa mpaboa koraa na wɔn ho yɛ tan. Na nanso ɛyɛ ntini. Wɔwɔ abufuw ne anigye kɛse. Na wotumi da kuw a ɛkorɔn sen biara na wɔko kɛse na wontumi nsuasua adi.
  Na afei ɔtopae a emu yɛ duru a ehuruw fii ɔtopae towfo yafunu mu bɛhwe ase. Ɔde ahopere sian, na ɔhwe ase wɔ orcs a wɔn ho yɛ nwonwa akuwakuw so. Na ɔbɔ wɔn, na ɔbɔ wɔn mu nketenkete a atetew. Na wɔasɛe Putin asono asraafo dɔm mũ nyinaa.
  Eyi ne ɔhwe a ɛyɛ hu sen biara a ɛsɛ sɛ wodi ankasa. Nea ɛhyew biribiara, ɛsɛe biribiara. Saa na mmeawa no faa na wɔfuntum saa orcs abɔde a wɔyɛ abɔnefo ne atirimɔdenfo yi.
  Na mmabaa no faa de anigyeɛ too dwom;
  Ɛbɛyɛ kɛse sɛ wobɛtra elffo ahemman no mu, .
  Sɛ yɛdi Chekist Tsar no asono bɔne so nkonim a...
  Yiw, akyinnye biara nni ho sɛ Putin yɛ ɔman anidanfo a ne ho yɛ hu, .
  Kerubim a wofi soro bɛboa elffo no ma wɔako!
  Nokwarem no, ɛnyɛ mmeawa nkutoo, na mmom mmarimaa a wɔyɛ elf nso ne orcfo a wɔrebɔ mmɔden sɛ wɔde ahum bɛmene biribiara no ko. Wɔbɔ Putin asono nso pɛpɛɛpɛ na wokunkum wɔn a mmɔborohunu nnim.
  Na bere koro no ara mu no, elffo mmarima no to dwom;
  Ɛsɛ sɛ mehyew me koma a ɛyɛ aberante no, .
  Anwensɛm kyerɛwfo mpo nni tumi a ɔde besusuw ho!
  Ɛnnɔɔso sɛ wobɛma nkontabuo anum mpo - .
  Na tow gu ɔko mu - mogyatɔw vendetta!
  
  Ɔkasa ahorow a ɛyɛ hyew a ɛyɛ agyimisɛm, .
  Wɔ abeawa no fam no, aborɔnoma bi a ɛte sɛ nea ɔbrɛ ne ho ase nkutoo ...
  N"ani a ɛyɛ safir a ɛhyerɛn no
  Saa hwɛbea yi yɛ nea asɛm biara nni ho na bere koro no ara mu no ɛyɛ mmerɛw.
  
  Akɔnnɔ bɛn na ɛbow me kra mu, .
  Abeawa no, te sɛ nhwiren, yɛ mmerɛw, ɔda adagyaw ...
  Na wo ankasa wote jigit pɔnkɔ so - .
  Du mmeae a paradise mfiase wɔ no!
  
  Sketch on canvas, twetwe w"anim, .
  Ahoɔfɛ biara nni hɔ a wɔdɔ no sen wo!
  Wote se ideal bi a eboro amansan nyinaa so - .
  Wɔ hellgya mu mpo no, ɔbonsam de serew sew ne kyɛnsee!
  
  Yene mo te akorae a ewo kusuu mu - afiase, .
  Nanso Ɛna Man no gya a ɛwɔ akoma mu no yɛ kronkron, .
  Dae sɛ wobɛsan akɔ ɔfã a ɛbɛn no bio
  Yɛn Agya Man ahofama a enni ano!
  
  Up on the rack - owudifo no, awerɛhosɛm ne sɛ, ɔyɛ atirimɔdenfo, .
  Ogya no rehyew, nwansena rehyerɛn!
  Wɔabɔ amanneɛ, a ɛho ntew, Apuei fam ntua, .
  Ɛha na tank ahorow de wɔn hwene susuw akwansin!
  
  
  Nanso yetumi guan fii afiase hɔ, .
  Seesei yɛboro orc bɔne no te sɛ sheaves!
  Ma ɔntow atuo esiane suro a ɔwɔ ma asraafo no nti, .
  Elf wimhyɛnkafo a wontumi nni wɔn so nkonim!
  
  Nanso mɛma m"adamfo no afotu yi, .
  Mma wonyɛ pɛsɛmenkominya saa!
  Ne nyinaa akyi no, wɔn a wɔde wɔn ho no asetra, ɛyɛ frɔmfrɔm bere nyinaa, .
  Wɔ nkyerɛkyerɛ nkɔnsɔnkɔnsɔn mu no, nea ɔyɛ ɔbonsam no ani bere!
  
  Hu adwuma biara a ɛwɔ mmati so, .
  Yɛn nyinaa betumi adi ɔhaw ahorow ho dwuma ntɛm!
  Ma biribiara nkɔ sɛnea mepɛ, .
  Yɛbɛbu ɔhaw ahorow ho atɛn!
  Eyi ne sɛnea ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no de anigye kɛse ko. Na ɛkyerɛ adesuakuw a ɛda nsow sen biara, ne nkɛntɛnso a ɛyɛ hu. Enti wo tia mmeawa a wɔte saa no wobɛbɔ wo ti na woanya sika ketewaa bi pɛpɛɛpɛ.
  Anaasɛ abeawa bi betumi de wo akɔfa wo nan a ɛda hɔ kwa na wabɔ orcs no akuturuku wɔ bɔɔl no mu. Nokwarem no, mmeawa no bɛfa na wɔde akyerɛ abɔde a wɔn ho yɛ nwonwa no.
  Sɛ akofo no da biribi adi a, ɛbɛyɛ ɔsɛe koraa ne ɔsɛe koraa ankasa.
  Na ɛkame ayɛ sɛ akofo no bɛfa asraafo dɔm biara na wɔabubu wɔn. Na wɔde wɔn nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ no mia bɔton no. Wɔyɛ wɔn ade wɔ ahoɔden a ɛtra so ne ɔko kwan so.
  Eyinom ne nneɛma a kɔla a ɛhyerɛn na ɛyɛ soronko sen biara no ahoɔfɛ no atumi ayɛ. Na biribiara hyerɛn te sɛ Elfia Agya Man a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ soronko no owia.
  Enti mmeawa no mu biako faa no na ɔbɔɔ orcfo no, na ɔde ne sirloin no miaa bɔtn no so. Na eyi kyerɛɛ sɛnea ɔsɛe ne ɔsɛe yɛ awudisɛm na ɛyɛ soronko.
  Saa mmeawa yi renhu Putin asraafo mmɔbɔ mma ne bear orcs.
  Nanso nokwarem no mmeawa no nso to dwom;
  Wɔ wiase a awɔw wom - sukyerɛmma, .
  Ɔsrɛsrɛfo mpo a ɔyɛ ɔdefo!
  Abonsam na wodi okyinnsoromma yi so
  Ɔdanee Asase yɛɛ no Hell!
  
  Sɛ wopɛ sɛ wotra ase anigye mu a, .
  Enti saa anigye no ba obiara a ɔwɔ fie hɔ!
  Bu nkoasom nkɔnsɔnkɔnsɔn te sɛ asaawa
  Afei bag no bɛhyɛ ma!
  
  Ɔman bi wɔ hɔ a ɛyɛ nhwɛso ma obiara, .
  Ɔkofo a ne ho yɛ den yɛ ɔkwampaefo!
  N"agya Man kronkron no nkrante, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a Owura bɔne no renbɔ nkɔmmɔ!
  
  Elf to wiase nyinaa ahyɛde, .
  Tumi a hann a wonim nyansa sen biara wɔ!
  Sɛ biara nni hɔ a, yɛbɛka sɛ afɛfɛde, .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ no akyerɛ yɛn kwan!
  
  Yɛrenhu asɛmfua ohufo, .
  Asraafoɔ no renkasa - me suro!
  Ortodɔks gyidi kronkron, .
  Onyankopɔn nhyira Yesu!
  
  Asomdwoe nni akoma mu sɛ Kristo nka ho, .
  Nea ɛhyerɛn no de obi kɔ ɔko mu!
  Sɛ gyidi nni hɔ a, ɔko yɛ ahuhude, .
  Momma yɛnhwere nkontabuo a abu so no!
  
  Ɔbonsam bɛsɔ ahwɛ
  Di atoro ma w'ankasa - sɔhwɛ anum!
  Nanso nnye abɔnefo nni
  Biribiara nni hɔ a enti ɛsɛ sɛ woyi ma!
  
  Yɛdi nokware kɔsi ntam a yɛka wɔ ɔdamoa mu, .
  Asefoa ahunmu retwɛn - gye me di!
  Momma yɛntow Satan mma ngu fam
  Wɔrentumi nnye Asase no nnommum!
  
  Enti, anigye retwɛn
  Nea ne ho ye den - Awurade begye nkwa!
  Onyankopɔn dɔ Russiafo
  Ogyaframa a ɛwɔ ntini no mu no ma nsukyenee no wosow!
  Momma yennu ahye a enni awiei - .
  Momma yɛnkyerɛ amansan no yɛn kwan!
  Mommma yɛnnhwe ase nkyerɛ Ortodɔksfo, .
  Nea ne ho ntew ntumi nkotow abɛn!
  Mmabaa no too dwom yiye paa bio. Na wɔkyerɛɛ wɔn sẽ a ɛte sɛ nsensanee.
  Na enti akofoɔ no de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no hyɛɛ wɔn anom. Na bio wɔbɛfa no na wɔabɔ abɛn.
  Na akɔre no tee nka sɛ wɔde poma abɔ wɔn amemene mu. Na wɔn a wɔhweree wɔn adwene no, wɔhwee orcfo no ti so. Na wɔhyɛɛ Putin asono ti nhwi mu.
  Na ɛsɛ sɛ meka sɛ eyi yɛ onwini yiye.
  Ɛha na mmeawa no kyerɛɛ sɛnea wɔko tia asono a wɔn sẽ yɛ. Eyinom yɛ ahoɔfɛ a wɔakyerɛw ampa.
  Na sɛ abeawa a ɔte saa nya elf guy a, ɔbɛboro no kosi sɛ n"adwene bɛyera. Na sɛ ohyia aberante a ɔyɛ onipa a, ɛnde na orgy a ɛte saa bɛba.
  Elf no faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Sɛ yɛyɛ asase nyinaa so mmarimaa a, .
  Wɔn tumi fuck abeawa no prɛko pɛ...
  Ɛno bɛyɛ nna mu ɔbrasɛe a ɛte saa ama mmeawa
  Ɛnyɛ aniwa a wɔde bɔ no mu, na mmom aniwa no mu pɛɛ!
  Nokwarem no, elffo betumi ayɛ pii ankasa. Na kyerɛ nea wobetumi ayɛ. Na ɛnyɛ ɔko nko, na mmom anwensɛm nso.
  Nanso, mmeawa no abrɛ dedaw sɛ wɔbɛto nnwom bere nyinaa na wɔahuruw te sɛ asono.
  Na wɔpaee mu yɛɛ aphorisms a ɛwɔ ntaban a ɛreworo so koraa;
  Wɔ adwinni ahorow nyinaa mu no, ɛyɛ asraafo adwinni ahorow a ɛyɛ nwonwa na agye ntini kɛse wɔ nkurɔfo nkae mu na ɛkanyan nusu kɛse!
  - mfonini a wode mogya atwere: ehyerɛn sene ngo na ɛyera nkakrankakra koraa!
  Onipa a ɔfata de atɛntrenee - si abusua ne adamfofa abusuabɔ so! Ɛsɛ sɛ mmara a wɔde ma atamfo ne nnamfo no te sɛ okunu ma ɔyere!
  Mmara ahorow a ɛwɔ hɔ no ma atɛntrenee dan aguaman!
  Ɔsɔretiafoɔ a ɔyɛ den hyɛ wo nipadua ne wo pɛ mu den, ɔma wo ho yɛ den - deɛ ɔyɛ mmerɛ sɛe wo kra na ɔma wo nipadua yɛ mmerɛw, na ɛma wo yɛ mmerɛw!
  Enti ɔkwan a ɛyɛ den no ma nkonimdi a ɛyɛ mmerɛw kɛse!
  Wɔma ɔsraani nsa sɛ ɔntow tuo, na wɔma amemene sɛ onnyae bere a ɛsɛ mu!
  Ɔkwasea a wobɛkum no: ɛte sɛ nea wode ade bɛbɔ no, sɛ wobɛtow ɔbarima nyansafo tuo a, ɛte sɛ nea wode akutu bɛbɔ no!
  Abɔde yɛ onipa maame, na ɔdebɔneyɛfo kɛse bi maame ntumi nyɛ ɔkwasea koraa! Ɛwom sɛ onni nyansa a mfaso wɔ so de!
  Tuo no ne nkyerɛkyerɛ kwan a etu mpɔn sen biara a wɔfa so ne mmerante ne mmabaa, ne nkwakoraa ne mmerewa nso di nkitaho!
  Nkɛntɛnso no a etu mpɔn nkutoo na ɛhwe ase! Mpɛn pii no, ahotoso no bɛkɔ fam, na sɛ wudu hɔ a, ɛsɛ sɛ wode zombies ba!
  Nyamesom brɛ onipa a ɔyɛ ahantan ase kɔ aboa gyinabea - ɛma wopaw nea wobetumi apaw wɔ oguan ne abirekyi ntam!
  Ɛyɛ papa sɛ wode wo were bɛma nnipa te sɛ oguan sen sɛ wobɛbɔ hwirema daa sɛ ɔwɔ!
  Mpɛn pii no, ɛnyɛ nkyerɛase ankasa nko na adwene a ɛne sɛ wode wo ti bɛyɛ adwuma no hwehwɛ, bere mpo a ɛfa akodi ho no!
  Sɛ wopɛ sɛ wonya sika a - bɔ asu sɛ Yudani, sɛ wopɛ sɛ wokɔ bankrupt a, gye bosea fi Yudani hɔ!
  Kɔbere boa ma wɔyam, titiriw sɛ aduru no te sɛ aduru a wɔde hyɛ nipadua mu a!
  Ɔpanyin a onnye adanmude te sɛ ɔbaabun aguaman!
  Mpɛn pii no, sɛ wubetumi agye biako nkwa a, ɛsɛ sɛ wukum ɔfoforo no! Akyinnye biara nni ho sɛ eyi yɛ mmara a ɛyɛ atirimɔdensɛm, nanso ɛsan ma mmoa ahorow no kari pɛ wɔ abɔde mu!
  Ɔkofoɔ biara nni wiase - sene Russiani ɔsraani, ne otirimɔdenfoɔ kɛseɛ - sene Russiani ɔsahene!
  Afɛfɛde a ɛboro so yɛ ade a ɛho nhia ho sɛnkyerɛnne, ahuhude yɛ ɔsɛe a ɛreba ho nkɔmhyɛ!
  Nyansa nsɛm a efi ɔkwasea anom, te sɛ asubura a efi nwura tow mu!
  Wowɔ mfaso wɔ tenten mu, nanso me wɔ mfaso wɔ adwene mu!
  Ɛtɔ da a, wubetumi akum nnipa, nanso wuntumi nyi anidaso mfi wo nsam da!
  Wɔ ɔko mu no, sɛ woyera sekan biako - wubetumi ahwere daa nkwa!
  Abantenten a ɛyɛ mpapahwekwa yɛ mmɔbɔ wɔ abansoro adan a ɛkorɔn mu, nanso ɛyɛ kɛse wɔ asese mu!
  Onipa brɛ ne ho ase ma ahoɔden, obu atirimɔdensɛm, obu odwo animtiaa na ɔmfa ayamye nyɛ hwee!
  Ɔbarima ne ɔbea nna ne adwenemyare nyinaa ano aduru a eye sen biara, nanso awerɛhosɛm ne sɛ ne bo yɛ den na ɛyɛ den sɛ wobenya!
  Nea ɔmpɛ nna no nnɔ nkwa, na n"ani nnye honam mu anigye!
  Anwensɛm ne bobesa yɛ ade koro ne sɛ bere kɔ so no, ne bo kɔ soro, nanso mfehaha pii mpo mma nhama no porɔw na nkankyee no dum!
  Asraafoɔ te sɛ kɔmputa - ɔkan baako-zero, na ɔkofoɔ yɛ adamfo-atamfo!
  Ɔyɛ soronko wɔ onipa ho wɔ aboa ho wɔ nnipa ho adwene mu, ne tumi a otumi yɛ ade a ɛne awosu mu nkate bɔ abira!
  Efi basabasayɛ a wɔyɛ tia ɔbea mu no, ɛtɔ mmere bi a mmofra a wɔwɔ apɔwmuden puei, na efi basabasayɛ a wɔyɛ tia abɔde mu no, mmoa a wɔyɛ keka nkutoo!
  Sɛ ɛna no yɛ atirimɔdenfo a, mmofra no nso yɛ atirimɔdenfo! Deen ne saa su ne n'asefo - onipa!
  Wɔhwehwɛ adamfofa fi wɔn a wɔn ho yɛ den hɔ, aduan fi adefo hɔ, na wɔda ahofama adi kyerɛ wɔn a wonsuro!
  Ntua ne ɔkwan pa a wobɛfa so ama atamfo no akontaabu mu korɔn no ayɛ nea ɛho nhia - sɛ wobɛma wɔako atia no te sɛ nea woretwitwa akode no fã!
  .Ɔbaa fam no, ɔdɔ yɛ anigyeɛ ne sika, mmarima fam no, anigyeɛ ne ɛka!
  Akode foforo a wɔbɛhyehyɛ ama obi a ɔbɔ bra no te sɛ nea woretwa akongua nan bere a hama aprapra ne kɔn mu no!
  Onipa mmerɛwyɛ yɛ ɔsom biara ɛna, nanso ahufo ne agya!
  Onyankopɔn a wonnye nni yɛ ahofadi ho sɛnkyerɛnne - Kristosom te sɛ asɛmfua nkɔnsɔnkɔnsɔn!
  Obiara a ɔde bɔne kyɛ no, wɔde bɛkyɛ no, obiara a ɔbɛbu fɔ no, wɔbɛbu no fɔ! Hena na ɔma ɔtan tra ne koma mu, de awuduru gu ne ho ne n"adɔfo!
  Nea ogua ɔdɔ ne mmɔborohunu no betwa nkonimdi ne anigye!
  Awudisɛm ankasa yɛ bɔne a ɛwɔ afã horow pii na ɛyɛ nwonwa, ɛtɔ mmere bi mpo a wɔkyerɛw bɔne gu hɔ wɔ ho!
  Wɔ ɔko mu no, ntease yɛ adwene a ɛfa ho - te sɛ chocolate, ansa na woanya bere mpo de ahwɛ nnua a ɛwɔ w"anom dedaw no!
  Owu te sɛ nkonyaayifo pa - ahintasɛm, ehu, ahintasɛm na ɛnna n"ahintasɛm adi!
  Ɔsraani a ɔhyɛ gas akataso te sɛ asono a ɔhyɛ mpaboa, na wuntumi nnye akyinnye bɔne!
  Gye me di, a enhia adansee - abotiri propaganda move a ewo nyamesom biara mu - awuo wo ne mmere se se cobblestone!
  Ɔkwan a eye sen biara a wobɛfa so abrɛ bɔne ase ne sɛ wubetua papa ka. Onipa yɛ soronko wɔ aboa ho efisɛ otumi yɛ papa a onni anigye, na ɛhaw n"ankasa mpo!
  Adannandie nkyerɛkyerɛ onipa pɛsɛmenkominya - Awurade nko ara na ɔkyerɛkyerɛ yei! Wɔ onipa nokwafo ne ɔdehye biara mu no, Onyankopɔn aburow bi yɛ ne su ho adanse!
  Onipa ne aboa a wontumi nhunu - awosuo no ye stereotyped, na adwene no ye mfitiasee!
  Komunis ne Kristosom adwene wɔ abusuabɔ - mogya a wohwie gui pii ne nokwasɛm a enni hɔ koraa!
  Wɔ ɔmanko mu no, ntua no ma ahoɔden dɔɔso, na ahobammɔ no te sɛ nea wɔsan wɔn akyi, na san a wɔsan wɔn akyi no ne obi a ɔde ne ho ma no yɛ pɛ!
  Wɔ nnɛyi wiase no mu no, ne ho nni asɛm yɛ sɛnkyerɛnne a ɛkyerɛ sɛ abeawa yɛ akyide dodo na obiara mpɛ no, anaasɛ ɔfɛre ade na n"ankasa mpɛ obiara!
  Nyinsɛn ma ɔbea kɔla na ne ho nni asɛm bere nyinaa, ɔbaabun yɛ hu na ɛyɛ atirimɔden bere nyinaa!
  Nyamesom ne nkɔnsɔnkɔnsɔn yɛ ade koro, ɛnyɛ nipadua no kɛse na mmom adwene!
  Ɛsɛ sɛ bɔne nya akuturuku wɔ anim fi papa ho - sɛnea ɛbɛyɛ a papa renhwere ne nidi ho adwene, na bɔne renhwere ehu ho adwene!
  Ɔbea ntade a wobɛhyɛ no bo yɛ den, ntade a woyi fi ne ho no bo yɛ den sen saa mpo!
  Awerɛhosɛm ne sɛ, sɛ papa wɔ nsateaa a, ɛyɛ wɔn na wɔsom bo, na ɛnyɛ papa no ankasa - ɛwom sɛ ɛsɛ sɛ wosuro a ɛnyɛ afiri tuo no, na mmom nea ɔtow tuo fi mu no!
  Ehu, nea ɛnte sɛ oguanhwɛfo no, tumi ma oguan dan ɔkraman! Biribiara nni hɔ a enye koraa sen oguammaa a ne bo afuw!
  Genius yɛ mmerɛw bere nyinaa - mediocrity nkutoo na ɛma biribiara yɛ den!
  Adwene kɛse bɔ mmɔden sɛ ɛbɛma emu ada hɔ sɛnea ɛbɛyɛ a obiara betumi ahu ne kɛseyɛ, adwene a ɛho nhia tow sum de sie ade hunu no!
  Onyankopɔn a wonnye nni yɛ nkwaseasɛm a ntease wom - ɛnkyerɛkyerɛ biribiara mu, na mmom ɛma obi hwere nkwa a enwu da!
  Ɛho nhia sɛ wosusuw asomdwoe ho, nguan mpo betiatia ɔkraman so sɛ ɔkenkan abrabɔ pa kyerɛ wɔn a!
  Onipa nyansa bɔ mmɔden bere nyinaa sɛ obenyin, ɔkwasea nkutoo na n"ani gye ɔfã a atwam no ho!
  Adwene no taa ma n"adwenkyerɛ tu mpɔn, nanso nkwaseasɛm kɔ so daa!
  Asetra a asiane nnim te sɛ soup a nkyene nnim, ne tii a asikre nnim - ebia asceticism a ɛte saa no ma asetra kyɛ, nanso ɛma simma biara yɛ nea ɛnyɛ dɛ!
  Nea ɛto so abien te sɛ tuo, wopa, ɛho behia sɛ wɔkyere obi fi ɔdamoa mu!
  Obi a onnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ no behu ntease apem a enti ɛsɛ sɛ ɔsɛe ne kra, na ɔrenhu biribiara a ɛbɛma wagye nkwa!
  Wɔn a wɔyɛ mmerɛw tua biribiara ho ka, wɔn a wɔyɛ den di nkonim, na aniferefo nya nkonimdi aba!
  Akokoduru siesie wɔn a wɔyɛ anifere, wɔn a wɔyɛ papa no apɛde, ne wɔn a wɔteɛ no ahoɔden!
  Ɔko yɛ sɔhwɛ ma anyansafo, ɛyɛ abufuw ma wɔn a wɔyɛ den, anigye ma nkwaseafo!
  Sɛ wobɛnya initiative no kyerɛ sɛ wobɛnya mfasoɔ: sɛ wobɛnya mfasoɔ a, ɛkyerɛ sɛ wobɛdi nkonim, na nkonimdie bɛma woanya asomdwoeɛ!
  Nkwaseasɛm boro nyansa so wɔ wɔn a wɔde nneɛma kɔ no dodow mu, na ɛnyɛ nea ɛba fam wɔ sɛnea nkɛntɛnso no tu mpɔn no mu!
  Ɛha nkutoo na ɔhaw no wɔ: gyidini no nnaadaa yɛ adwemmɔne a ɔhwere ara kwa, nea onnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ no adwenem naayɛ yɛ daa nkwa a ɔhwere!
  Nea ɔmfa ne ho nhyɛ asiane mu no nnom champagne a caviar tuntum wom na ɔde sprats ka vodka!
  Adeɛ titire a ɛwɔ ɔkofoɔ akokoɔduro ne ahokokwaw mu ne sɛ ɔbɛma ne nkwa, na mmom ɔbɛnya nkwa - sɛ ɔbɛgye afiri ɔfoforo nsam!
  Ɔbea honam wɔ sum mu, ne kra wɔ hann mu, na n"adwene nso ayɛ basaa!
  Sɛ awudi bɛyɛ abodoo ma owudifo no a, onni nkyene - kyerɛ sɛ, asiane a ɔsraani no hyia!
  Akokoduru ne aguade a ne bo yɛ den sen biara a wɔntɔn! Ɛyɛ nokware, na nnipa pii wɔ hɔ a wɔpɛ sɛ woyi fi hɔ!
  Ayayade nyɛ anigyede, na mmom adwumaden a efi ɔsom adwuma no hɔ, a mmɔborohunu ma nea wɔrehwehwɛ no no sɛe w"ankasa!
  Kapitalist renyɛ ne Maame Man no ɔman ho dɔfo ankasa da, ɔyɛ pɛsɛmenkominya dodo ma ɛno!
  Ɔdefo kra yɛ ɔman ho dɔ, ɛnsɛ sɛ sika kɔkɔɔ kra, baabi a wɔfa na wɔbata ho!
  Atɔm biara yɛ pɛ wɔ nea ɛyɛ den ne tumi a entumi nsɛe mu ma amansan no!
  Ɔbɔnefo ne otirimɔdenfo, a n"ankasa ka ho, sɛe adesamma, na ɔde nyansahu ma adeyɛ no yɛ ntɛmntɛm!
  Mpɛn pii no nkɔso dan mmɔden a wɔbɔ sɛ wɔbɛpia hydrogen ɔtopae akɔ sigaret afiri mu!
  Ɔkraman de ne ho ahintaw oguan nhoma ase, ɔmanyɛfo bi ahintaw akataso ase, na nuklea akode akorae wɔ asase ase!
  - mfiridwuma a aba foforo no ye honam fam su a eda Russiafo nnipa honhom mu adi!
  - mfiridwuma a ɛkɔ akyiri sen biara no rensi ɔkra ananmu, kɔmputa a ɛyɛ den rennɔ, rennyɛ hyew, anaasɛ ɛrenyɛ atuu!
  Kristo nkyerɛkyerɛ no mu yɛ den sen hydrogen ɔtopae, etumi ma ɔkra no nyan nkwa, ɛkanyan adwene no, ɛma nkwa a enni awiei!
  Fa wo ho to Onyankopɔn so, nanso mma wo werɛ mmfi sɛ wobɛpopa w"ani!
  Adeɛ a ɛsom boɔ paa wɔ asetena mu ne sɛ wɔnnim berɛ a ɛbɛba awieeɛ, na daakye a wontumi nhyɛ da - sika kotokuo a ɛnhunu ase no te sɛ nea enni ano!
  Ɔsraani ye sen ɔbarima ara kwa, ne ho tew, ɔyɛ ɔdehye, ne koma pa! Nanso, nea ɛnte sɛ onipa a owu ara kwa no, wɔagye hokwan a ɔwɔ sɛ ɔtra ase no afi ne nsam!
  Sɛ wukum onipa biako mpo a, wosɛe amansan ketewaa bi, a ɛkyerɛ sɛ woreyɛ bɔne atia Onyankopɔn!
  Ampa ara! Ɔfatowfo hwere bere nyinaa, wɔn a oyii wɔn mae no tan no, na wobu no animtiaa esiane wɔn a ɔyɛɛ atirimɔdensɛm nti!
  Atoro nyɛ atirimɔdensɛm kɛkɛ, na mmom ɛyɛ nkwaseasɛm a wɔde kum wɔn ho nso!
  Anwonwasɛm ne sɛ, owu a wowuwu wɔ wo mmofraase no gye wo fi onyin mu ayayade ahorow mu, ɔkra no fi efĩ mu, na koma no fi awaregyae mu!
  Sigaretnom ma nkwa nna kyɛ wɔ asɛm biako pɛ mu, sɛ apɛde a etwa to ansa na wɔakum no!
  Akataso hwehwɛ sɛ wɔde obi bɔ afɔre! Bere tiaa mu de, nanso ɛnyɛ den koraa, titiriw wɔ ɔbea fam! Ampa, wɔrenyɛ oprehyɛn a wɔde yɛ nipadua no bio!
  Asɛyɛde a ɛsɛ sɛ wɔyɛ ma Ɛna Man no ne ntease a eye sen biara ma adeyɛ bi a ɛmfata, sɛ ɔman ho dɔ ho nsusuwii ahorow kyerɛ atirimɔden biara yɛ kronkron a!
  Komunism a wɔakyinkyim no nye koraa sen kapitalism a wɔakyinkyim - ɛyɛ mmerɛw sɛ wobɛtwitwa ti wɔ ranks no mu na ɛyɛ mmerɛw sɛ wode pae bɛtwitwa wɔn ase!
  Ɔhene betumi anyin bere kɔ so - nnipa nkutoo na wɔyɛ mmofra bere nyinaa, ɔhene betumi ayɛ mmofra dodo - nnipa nkutoo na wɔn ho akokwaw bere nyinaa, ɔhene betumi abɔ dam anaasɛ wɔbɛwo no ɔkwasea, nanso nkurɔfo no nyansa nnim! Enti, momma nkurɔfo no nsi nea obedi wɔn so ho gyinae, na ɛnyɛ anifuraefo!
  Ɛna Man no anigye betumi ama atirimɔdensɛm ayɛ nea ɛfata, nanso nea etwa to no, nea edi kan koraa no, ɛsɛ sɛ wɔda no adi kyerɛ obi ho!
  Ahofadi a abrabɔ pa nnim te sɛ kar a enni breki!
  Hena na ɔfaa tumi: den, nea ɔkoraa so: onyansafo, nanso ofi ne pɛ mu ne no tetew mu: ɔdehye!
  Ɔporɔw te sɛ kokoram akisikuru, ɛmma ɛyaw kakraa bi, nanso ɛsɛe ade pɛpɛɛpɛ mpo!
  Ɛsɛ sɛ adesamma gyae: sɛ́ ɔyɛ ɔkraman, kokoram ne pike a ɔtwe kɔ akwan horow so no, nkɔso wɔ asɛm yi mu rennyina hɔ, na mmom ɛbɛtwe akɔ bun no mu!
  Bere ne akode a ɛyɛ hu sen biara, ɛbrɛ anibuei tumi ase a wontumi nsiw ano na edi mmarima a wɔyɛ den so nkonim!
  Ahoɔden wɔ ɔkwasea nsam: ɛte sɛ akode a ntokuru wom, ɛmmɔ ho ban yiye, nanso ɛboa ma obi mene wɔ nimdeɛ a wonni mu!
  Adwowtwafo no aweredi yɛ ahufo nuabea kumaa, ɔbɔnefo babea ne nkonimdi mpena ba!
  Wiase no ani bere nnipa a wɔn ho yɛ den, bu wɔn a wɔyɛ mmerɛw animtiaa, ɛma wɔn ho yɛ abofono, nanso ɔbɔadeɛ a ɔyɛ pɛ na ɔbɔɔ no sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛba pɛyɛ mu!
  - nteasee ne nokwaredi ho adwene nkoaa na ebetumi ama nnipa adi mũ, na se wode anuonyam ne ayamhyehye ka eyi ho a, ennee saa nsusuwii anan yi so na wubetumi ato fapem ama daakye a anigye wom!
  Bible yɛ Yudafo nhoma na sɛ wɔma ɛyɛ abrabɔ pa nnyinaso wɔ Russia no mfata te sɛ nea wɔde nkyerɛwde besi ɔman mmara no ananmu!
  Ɛyɛ mmerɛw sɛ wubenya ɔyamyefo bi wɔ wɔn a wonni afie mu sen polisini a onni anigye!
  Polisini a onnye adanmude te sɛ osu a ɛtɔ wɔ sare so no, woda eyi ho dae wo nkwa nna nyinaa, nanso bere nyinaa wutu mmirika kɔ mu wɔ bere a ɛnteɛ mu!
  Mpɛn pii no, nea odi nkonim no ne obi a ɔboa adwinni no yɛ ade koro!
  Ɛsɛ sɛ nyamesom nya nkɔso te sɛ nea kettlebell yɛ ma asuguarefo!
  Anigye a Onyankopɔn nni mu no te sɛ ɔdɔ a koma nnim!
  Ɛnyɛ asɛnnua nko na Kristofo gyidi hia, na mmom nkrante nso de bɔ papa no ho ban!
  Nyamesom a nkrante wom nyɛ opium mma nkurɔfo, oduruyɛfo a ɔyɛ oprehyɛn a wɔde sa akra yare!
  Ɛyɛ papa sɛ wubekum ɔbɔnefo biako sen sɛ wubedi treneefo ɔha ho awerɛhow!
  Akode a ɛyɛ hu sen biara ne Bible a ɛwɔ abɔnefo nsam!
  Nea odi tenten - nkwa nna tiaa!
  Komunism yɛ adwene a ɛyɛ anigye, nanso mpɛn pii no wohu wɔ sum mu!
  Nnipa bɔne a wɔwɔ nsusuwii pa hwie mogya gui sen nnipa bɔne a wɔwɔ adwene bɔne!
  Sɛ wobebisabisa ɔkwasea nsɛm, sɛ wɔbɛbubu nsuo wɔ atɛkyɛ mu, sɛ wɔbɛyɛ ayayadeɛ, sɛ wɔbɛbɔ afurum mpire!
  Abɔde yɛ kronkron, nanso onipa adwene yɛ nea ɔsiesie!
  Nkɔso taa ma obi so, na ɛno nti ɛma ɔbɛn Ade Nyinaa so Tumfoɔ no!
  Ɛmfa ho sɛnea wobɛma ɔkraman no aduan no, gyrfalcon no renmene!
  Ɔbonsam de ne ho ahintaw hellgya mu, na ɔsɔfo no nso wɔ asɔremma bi kotoku mu!
  Nkuraase dɔn abantenten no nyɛ hwee wɔ abansoro adan no mu, nanso ɛyɛ kɛse wɔ asese no mu!
  Akoa a ɔregu ɔhene anim ase: onyame dɔnhwerew biako ne ɔbonsam daa!
  . Adesamma abusua no benya tumi nyinaa anaasɛ wɔbɛyera!
  Wɔahyɛ sɛ onipa bɛtra ase sɛ onyame anaasɛ obewu sɛ ɔkraman!
  Ɛmfa ho sɛnea wobɛpopa abo a wɔde abo ayɛ no, ɛrenyɛ ahwehwɛ! Ɛmfa ho sɛnea wubedi ho dwuma no, grafomanic nhoma no renyɛ adwinni a ɛyɛ nwonwa!
  Mogya dodow no ara fi ɔkasa kɔkɔɔ, nsusuwii a ɛhyerɛn ne adwempa mu na ɛhwie gu!
  Dodow a adwene no ho tew no, dodow no ara na efĩ bata ho bere a wɔde redi dwuma no!
  Nhyɛso sɛe ɔdɔ a wontumi nsiw ano!
  Wubetumi afew mpire no ano, nanso eyi nkutoo na wɔyɛ, afei na ɛyɛ mmerɛw kɛse sɛ wobɛka wo sẽ!
  Mpɛn pii no, ade a ɛyɛ den sen biara ne sɛ wobɛma ɔsadweam bi agyae toa na obi a ɔpɛ nyamesom agyae n"adwene!
  Wɔ ɔko mu no, sekan biako bo boro atuo apem!
  Ɛyɛ sɛ wubewu wɔ hann mu sen sɛ wobɛtra esum mu! Ɛnyɛ oprehyɛn a wɔde hwɛ ade so!
  Sika di awu sen atuo, ɛbɔ koma no mu pɛpɛɛpɛ!
  Aduan a wɔde di ntɛmntɛm no di awu te sɛ H-ɔtopae, na wɔtaa de di dwuma kɛse nkutoo!
  Ɔdɔ ne mmaranimfo a oye sen biara, ɛma ɛfata a enhwehwɛ sɛ wotua ho ka!
  Awuranom baanu a wobɛsom no te sɛ nea wobɛbɔ mmɔden sɛ wode wo ho bɛto mmepɔw atifi abien so, wo nan bɛhwe ase!
  So fapem a ɛyɛ den bɛba, a wɔde aduru a ɛyɛ nsu te sɛ mogya afra.
  Ɛyɛ mmerɛw sɛ wobekum otirimɔdenfo sen sɛ wobenyan ɔtreneeni, nanso nea edi kan no so wɔ mfaso kɛse!
  Check nyɛ nea ɛho nhia da, sɛ ɛyɛ den sɛ wobɛsoa ɔkofo adesoa mpo a, afiri foforo a wɔde bɛka ho no begye obi nkwa!
  Akannifoɔ no ahuhudeɛ no ne wɔn atirimɔdensɛm no hyia tẽẽ - ɛne adwene ne nwomasua hyia wɔ ɔkwan a ɛne no bɔ abira so!
  Ɛyɛ papa sɛ ohufo de ne ho behintaw funnaka mu, na ɛyɛ aniferefo de ne ho ahintaw kaso ase!
  Dodow a nidi no korɔn no, dodow no ara na gyidi so tew!
  Ɔko yɛ asetra mu sukuu, a eye sɛ wubehuruw. Ɛwom sɛ abakɔsɛm mu ahiade bɛda so ara ama woayɛ sɔhwɛ ahorow a mogya wom de!
  Ɔbea nsa yɛ mmerɛw sen onini no, nanso ɛyɛ den, ɛyɛ ketewaa, nanso ɛkura mu!
  Ɔkwasea betumi abɔ korɔn, ɔkwasea kɛse nkutoo na obetumi de asade no adi dwuma!
  Nhwehwɛ Onyankopɔn wɔ soro, ɔte ase, ɛwom sɛ ɔtaa da wɔ onipa biara adwene mu de!
  Adwene ne adwene a wode besi biribi so betumi akanyan Ade Nyinaa so Tumfoɔ a ɔwɔ wo mu no!
  . TI #14
  Maria Kolesnikova - saa ɔkofo a ɔyɛ nwonwa na ɔyɛ soronko yi, ne kan amammuisɛm mu deduani - a ɔkasa tiaa ɔkraman a ɔwɔ abɔgyesɛ no atirimɔdensɛm no, kɔɔ so kyerɛw aphorisms;
  Ɛsɛ sɛ wɔde Onyankopɔn a wonnye nni ka abrabɔ pa a ɛkorɔn ho, anyɛ saa a ntease a ɛwɔ akɔnnɔ som mu no bɛsɛe adwene no!
  Ɛtɔ mmere bi a mmoa a wɔde ma wɔ ɔko mu no ka akyi, ɛtɔ mmere bi nso a ɛba ntɛm, nanso bere nyinaa wɔ bere a ɛnteɛ mu na ɛnnɔɔso!
  Nkonimdi a ɛnyɛ den ye ma sika kotoku no, adehwere kɛse ma amemene no!
  Ɛkame ayɛ sɛ nna yɛ owu, na ɛhaw adwene kɛse!
  Kristo yɛ kronkron na ɔyɛ ɔhotefo te sɛ nhwiren, asɔre asomfo nwansena a wɔyɛ srade nkutoo na wɔbata ne ho!
  Nea wahwere ahotoso wɔ n"ankasa su mu no, akyinnye biara nni ho sɛ ɔbɛdan obi a wɔayi no ama!
  Wɔn a wonnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ no yɛ asraafo mpanyimfo pa, wɔnyɛ mmerɛw sɛ wɔde nyansahyɛ bɛma, wɔbɔ wɔn nkwa ne nnipa afoforo nkwa ho ban, wosusuw nneɛma ho wɔ ahofadi mu!
  Obi a onnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ a ogye di ye sen gyidini a onnye nni!
  Ti no ntumi nyɛ yaw, ɛyɛ dompe! Ɛwom sɛ mpɛn pii no, ɛda mpan de!
  Ɔbea a ɔwɔ tɛkrɛma bɛkɔ baabi a commando a okura tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu renpue!
  Ahofadi ma ahoɔden, nanso nkɔnsɔnkɔnsɔn no mia!
  Abrabɔ pa, efi asɛmfua fĩ mu!
  Atoro nsɛm te sɛ afiri a wɔde anifere asisi!
  Dabi, ɔyɛ ɔdefo a ɔne ne yere yɛ horny!
  Ɛnyɛ adefo na wɔwɔ biribiara. Na nea ɔmfa bosea ntra ase nso!
  Asraafo mpanyimfo a wɔyɛ mmerɛw nni nkonim a emu yɛ den!
  Na ɛsɛ sɛ wutumi kum, nanso ɛyɛ den kɛse mpo sɛ wubegye obi nkwa!
  Onipa yɛ abɔde bɔne na ɔte sɛ bonsu, ne sẽ nkutoo na ɛsõ sen ɔsebɔ de, na ne nsateaa tetew dade!
  Worentumi nnya sika denam w"ahonim a wobɛtɔn so!
  Akode kakraa bi na ɛwɔ hɔ bere nyinaa, ɛmfa ho sɛnea asraafo no kɛse te!
  Ɔkra no te sɛ sika kotoku a hwee nni mu, ɛnyɛ den sɛ wobɛnantew, nanso ɛyɛ den sɛ wobɛtra ase!
  - hia sɛ wodi tumi nyansam, a worenkyerɛ mmerɛwyɛ, nanso womfa tumi nni dwuma ɔkwammɔne so nso! Ahoɔden a sodifo wɔ ne tumi a obetumi agyae basabasayɛ!
  Sɛ wode wo ho bɛhyɛ bɔne mu a, ɛkyerɛ sɛ woyi papa ma!
  Ɔhene kɔ so yɛ ɔhene wɔ ntama mpo, nanso ntade kɔkɔɔ mpo ntumi nsakra obi a ne honhom mu fĩ!
  Nsɛmmɔnedi a ɛyɛ hu sen biara ne sɛ wɔbɛma bɔne ahofadi, na wɔagyaw papa a enni ahobammɔ!
  Ntease a wɔde nimdeɛ a wɔde nkate a ntease nnim abɔ ho no yɛ tumi a etumi ma amansan no fi ne fapem!
  Ɛsɛ sɛ wɔhyɛ mmofra a wɔyare aduan, anyɛ saa a wobewuwu.
  Nanso wɔ eyi mu no, obiara renkasa atia sɛ yɛyɛ mmofra atirimɔdenfo, yɛma nnuru a ɛyɛ nwononwono na yɛde nnuru a wɔde twitwiw wɔn ho ma!
  Ɛtɔ mmere bi a ɔko yɛ mmɔborohunu sen oprehyɛn ho ɔbenfo a otwa ne honam akwaa bi!
  Ɔbea a onni agude te sɛ dua a nhaban nnim, ɔbarima a onni frills te sɛ dua a enni lichen!
  Mmabaa pa de wɔn aso dɔ, mmeawa bɔne de wɔn ano yɛ biribiara de hwehwɛ sika!
  Ɔko yɛ akyide te sɛ akutu ngo, ɛyɛ abofono, ɛyɛ nwononwono, nanso sɛ enni hɔ a, obi ntumi nte ɔkra ho, ontumi nhyɛ n"adwene!
  Maria Kolesnikova a na anka ɔyɛ ɔdeduani no bɛyɛɛ ɔhemmaa a ɔyɛ ɔdehye. Ná onim sɛ bere bi bɛba a ɔkwasea a wagye tumi wɔ White Country no bɛba awiei. Na mprako a wɔn abɔgyesɛ na wɔn ti nhwi ayɛ fitaa no betua mmara bɔne a ɔyɛ tiaa ne nkurɔfo yi ho ka kɛse. Yiw, na nuklea a wɔde hyɛ nkurɔfo so no nso.
  Saa bere yi nyinaa, abeawa-ɔhemmaa no dii elffo ahemman no ahyɛde so.
  Akodi a ɛkɔɔ so wɔ elffo ne orcfo ntam no ano ammrɛ. Mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ na wɔn ho yɛ fɛ yiye kɔɔ so ne Putin asono a wɔn ho yɛ nhwi, wɔn ho yɛ tan na wɔn ho yɛ abofono koe.
  Enti elf a ne ti nhwi yɛ borɔdɔma no faa afiri bi a ɛwɔ rɔke a wɔde tow mpɛn pii no bɔton na ɔde ne nufu kɔkɔɔ no miaa so. Ɔfaa no na ɔde ahoɔden a edi awu na ɛyɛ kɛse bɔɔ mu.
  Na ɛde ɔsɛe ne ɔsɛe bae. Ntɛm ara na wɔtetew Putin asono akuw abien mu asinasin na wɔhyew wɔn prɛko pɛ.
  Abeawa no faa no too dwom, na ɔdaa ne sẽ a na ɛyɛ fitaa sen chalk adi;
  Ná Orc yɛ anifere ne anifere, .
  Ɔyɛɛ n"adwene sɛ ɔyɛ ɔdehye...
  Ɔhyew obi foforo gya gya, .
  Na na ɔwɔ adifudepɛ kura!
  
  Ɔtetee asono wɔ koko no so, .
  Ɛha na ɛbɛyɛ nhwɛsoɔ - aggressor no!
  Yebetete atamfo no mu - .
  Obiara nim sɛ Elf ho yɛ den!
  
  Nanso Fuhrer no kanyan Ork - .
  Yɛbɛma wo tank mpempem pii !
  Worennya ɔhaw ahorow
  Yɛbɛbom ahwehwɛ mfɛntom afi nkoa no hɔ!
  
  Wiɛ, Chekist no rewosow no, .
  Mepene so sɛ mɛkɔ mmere a emu yɛ den mu!
  Na ɔtow dɔm no kɔɔ Apuei fam, .
  Dade a ɛrehuruhuruw wɔ ahenkurow no so!
  
  Nanso mihyiaa elffo ɔkwasea bi a okura bayonet.
  Ɔno ne abankɛse a ano yɛ nnam a ɛwɔ monolith no!
  Ɔtamfo no wɔ Elf bit ase pintinn - .
  Na tu mmirika yi wuram dɔm yi ma woguan!
  
  Na orc bɔne no rekan awia aduane - .
  Dɛn na ɛbɛfata Red Square!
  Nanso ne nkrante tumi twaa - .
  Asraafo a wontumi nni so nkonim - abran!
  
  Ɔtamfo bɛdan mfutuma, .
  Fa wɔn kar kɔ Orklin nyinaa!
  a ɛyɛ aprannaa rebobom, .
  M"asraafo no yɛ nea wontumi nni wɔn so nkonim!
  
  Fuhrer no deɛ yɛbɛhunu loop, .
  Na asono bɔne no deɛ, wɔsem dua no!
  Mekum orcs abofono nyinaa - .
  Yɛbɛma wɔn nsu awia ne anadwo!
  
  Orc bɔne no ayɛ hyew na ɔrenom sigaret, .
  Asono no gyae biribiara!
  Nneɛma a wɔatumi ayɛ a ɛtra hɔ kyɛ ne granite, .
  Momma yɛnnom tii mfi saucer mu mma dapɔnna no!
  
  Yɛbɛdua turo a nkorabata wom, .
  Faako a apɔw-mu-teɛteɛ nnua no yɛ velvet ne gilding ...
  Ɛhe na peal a ɛsom bo sen biara no wɔ, .
  Faako a yɛwɔ ntɛmntɛm sen wimhyɛn!
  Mmabaa no de anigye kɛse ne wɔn nne a ɛyɛ fɛ too dwom. Ɛfa saa ho no, wɔka sɛ - abɔfoɔ mmaa.
  Warriors yɛ fɛ yiye na sexy. Na wɔn tɛkrɛma yɛ nwonwa ara kwa na ɛyɛ nea ɛkɔ baabiara, na ɛyɛ ntɛmntɛm yiye. Wɔde wɔn bɔ anwonwade a ɛte saa a wontumi nsuasua na ɛyɛ soronko.
  Susuw sɛnea mmeawa tumi sɛe Putin asono no ho hwɛ. Na eyi yɛ onwini a ɛboro so na ɛyɛ nwini a ɛyɛ nwonwa.
  Eyinom ne mmeawa a wɔbɛfa na wɔabobom wɔ wɔn ahurututu atifi.
  Ɛnyɛ mfe a obi adi nko na Komsomol yɛ, na mmom elf a ɔwɔ mmeawa no anom no yɛ dɛ!
  Na afei ahoɔfɛfo no faa no na wɔbɔɔ abɛn, na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no dii dwuma bio. Na wɔyɛɛ mununkum bebree a wɔde akɔre bubui. Wɔtow hyɛɛ Putin asono so. Sɛ ɔkraman no bɔ dam esiane elffo no abɛn nti a, ofi ase twitwiw, na ɔde corkscrew hwe ase na ɔtow orcs no mu ankasa.
  Ɛno yɛ ampa - ne nyinaa bɛyɛɛ onwini a ɛboro so na ɛyɛ kɛse, ɔsɛe a wontumi nsuasua.
  Bɔ mmɔden kɛkɛ sɛ wode wo nsateaa bɛhyɛ mmeawa yi anom: wɔbɛka no ankasa.
  Nanso nokwarem no, ɛnyɛ ɛno nkutoo.
  Bere a wɔde nufu kɔkɔɔ mmoa too orcfo no tuo akyi no, mmeawa no faa wɔn nufu na wɔtoo dwom;
  Wɔ awɔw bere mu no, owia no hyerɛn saa
  Mframa no ayɛ ma ɛwo - bosuo!
  Nkate a mewɔ ma Agya Man no ho tew, .
  Nsu a ɛreworo so a wode bɛhohoro!
  
  Wɔ emerald sare so na yɛtu mmirika, .
  Te sɛ akraman a wɔrehuruw a wɔn nan da hɔ.
  Yɛbɛyɛɛ akwampaefo wɔ anim, .
  Na obiara amfa ahoɔden antwe yɛn!
  
  Efisɛ abɔde yɛ fɛ yiye
  Owia apuei a wɔde ruby ayɛ.
  Owia nso te sɛ frankaa kɔkɔɔ, .
  Ɛha na ɛdan kɔkɔɔ, ahum a ɛyɛ sika kɔkɔɔ a ɛrefifi!
  
  sare biara mu , .
  Obi betumi ahu Agya Man no honhom a ɔdɔ no...
  Te sɛ ahwehwɛ nhama twitwiw, .
  Ɛsensɛn poplar fluff so!
  
  Hwɛ sɛnea oriole dɔfo no nnyigyei yɛ dɛ, .
  Dwetɛ nne a ɛyɛ nightingale.
  M"ani gye Rodoveria abosom ho, .
  Na asɔredan ahorow a sika kɔkɔɔ adum wom nso!
  
  Ɛha na asono no yɛ nsɛnkyerɛnne wɔ dua no dua no so, .
  Na ɔkraman no wosow ne dua...
  Gyrfalcons tu wɔ wim de nteɛm, .
  Eyi ne yɛn elffo, fie a wɔapaw no!
  
  Ntiatia ɔnanani a ne ho ntew no, .
  Nnipadɔm no remma Agya Man no so!
  Efisɛ yɛsom wɔn a wɔwɔ ti abien no
  Amansan a ɛwɔ ɔkɔre nsa ase!
  
  Wɔ wim no yɛde akraman trill bɛtu, .
  Yɛbedi amansan ahunmu no so nkonim!
  Wɔboaboa nnua a wɔaboaboa ano wɔ afuw mu ano ma ɛyɛ aburow, .
  Ne nyinaa akyi no, Elf no ne Roma a Ɛto so Abiɛsa!
  Yiw, mmeawa no, sɛ wɔreto dwom dedaw a, ɛnde wuntumi nsiw wɔn kwan ntɛm saa. Ɛha na elves no sɛnea wɔde ahoɔden yɛ wɔn ade, kyerɛ wɔn basabasayɛ suban. Wɔyɛ akofo, nokwarem no, wɔn ho yɛ nwini yiye. Na afei wɔn nan a ɛda hɔ kwa, ɛyɛ fɛ yiye, ɛyɛ fɛ na ɛdaadaa nkurɔfo yiye no fii ase tow ɔsɛe ne ɔsɛe akyɛde ahorow guu.
  Na Putin asono no de ɔsɛe akyɛde ahorow a ɛyɛ hu tuu wimhyɛn. Na na ɛyɛ nwini ankasa. Na wokunkum asraafo pii a wofi Vladimir Putin asraafo mu na wɔsɛee wɔn na wɔhyew wɔn.
  Mmabaa no kyerɛɛ wɔn tɛkrɛma na wɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  Sɛnea yɛtraa ase a na yɛko
  Na orcs no nso nsuro, .
  Enti mmeawa no bɛkyerɛ karate!
  Trampled, orc nim wɔ efĩ mu, .
  Wonyɛ ɔheneba, Putin, .
  Awiei no bɛba Satan a ne ti nhwi ayɛ fitaa no so!
  Awiei no bɛba Satan a ne ti nhwi ayɛ fitaa no so!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no to dwom fɛfɛɛfɛ na ɛyɛ serew. Na wɔda adwumayɛ a ɛkorɔn sen biara adi wɔ ɔsɛe, owu, ne ahunmu adwowtwa mu.
  Eyi ne ɔsɛe ne owu kuw a wɔko na wɔbɔ ade ankasa.
  Nanso mmeawa no faa no na wɔsan fii ase tew nsɛm a ɛreworo so. Saa bere yi nkutoo na na ɛnyɛ anwensɛm bio, na mmom na ɛyɛ aphorisms a ntaban wom;
  Sika yɛ adwinnade a wɔde som Ɛna Man no ara kwa. Sɛ wɔdɔɔso a, ɔsom adwuma no tu mpɔn kɛse, sɛ wowɔ ahonim a!
  Sɛ ogye Ɛna Man no nkwa, akyinnye biara nni ho, a onnim - bere a atosɛm de nkonimdi ba a, ɛnde ɛyɛ kronkron!
  Gyidie a wosi so dua a wode di dwuma no te se ntini a wode ma nsa - se enni mu a, enni tumi na ewu!
  Wɔde wimhyɛn tu kɔ nkɔso akɛse mu, nanso wonhuruw!
  Sɛ ɔdehye no de anigye serew a, ɔkwasea de awerɛhow su, efisɛ adesrɛfo a wɔhwere wɔn adehye no ani gye kɛse!
  Ɛtɔ da bi a, presidentfoɔ di aseresɛm wɔ ɔkwan bi so a ɛma nkurɔfoɔ no nserew!
  Sika nso yɛ asraafo, ɛsɛ sɛ wɔbɔ wɔn ho ban na wɔkae wɔn: mfaso a mfaso wɔ so ho hia sen nidi! Wɔtɔn nea etwa to no, nanso nea edi kan no som bo!
  Greens yɛ caustic bere nyinaa - onyin yɛ dɛ!
  Bɔhyɛ a ɛyɛ mmerɛw sen biara no ne nea ɛyɛ den sen biara sɛ wobedi so! Dɛn na ebetumi ayɛ mmerɛw sɛ worenhome, nanso ɛntaa mma sɛ obi bɛtra hɔ akosi sɛ owia bɛkɔtɔ!
  Basabasayɛ yɛ mmara ne nhyehyɛe su a ɛho hia!
  Nsεmfua wosow mframa - nkrante hwehw honam!
  Nyamesom ho ntawntawdi te sɛ mpɛtea, awiei nni hɔ a wotumi hu na ɛsan kɔ akyinnyegye koro no ara so bere nyinaa!
  Betrayal te sɛ bobesa - wo de yɛ wo su ntɛmntɛm kɛkɛ, na hangover no mu yɛ den!
  Bɔne, nea edi kan koraa ne sɛ wode biribi a ɛnyɛ dɛ ba wo yɔnko so, wopira no, na bɔne yɛ ahofadi!
  Sɛ nhwɛso no, nna nso yɛ bɔne, ɛwom sɛ nokwarem no ɛnyɛ yaw na wode ma wo hokafo, na mmom anigye de!
  Biribiara nni hɔ a ɛka nnipa ahorow bom te sɛ ɔtamfo biako!
  Sɛ wopɛ sɛ wo ne ɔtamfo no siesie asomdwoe a - bra ɔko a wɔbom yɛ!
  Biribiara nni hɔ a ɛmma asraafo dɔm nyɛ mmerɛw te sɛ ɔsahene bɔne, na nipadua no yɛ amemene a ɛyare!
  Ɔsahene no te sɛ dade a ayɛ den a ɛrekotow de atwitwa denneennen!
  Ɔkwansrafo yɛ adwuma a ɛyɛ anigye sen biara wɔ wiase: oduruyɛfo a ɔyɛ oprehyɛn yɛ pɛpɛɛpɛ, asiane a ɛwɔ sapper mu, odiyifo a ɔyɛ adwuma yiye!
  Mmoborohunu wo akodie mu ye nkogudie nuabea - efirise obiara a wobegye no no, wonni nkoguo!
  Sɛ wo ne du bɛkasa a, ɛte sɛ nea woreko apem!
  Onyankopɔn nso ani nnye wɔ ne kwan so - asɛdeɛ no nni ano, na obiara nni hɔ a ɔne no bɛkyɛ!
  Onyankopɔn yɛ ankonam bere nyinaa efisɛ wɔn a wɔyɛ pɛ nkutoo na wobetumi anya nkitahodi a ɛyɛ anigye!
  Ahokokwaw a wonni betumi asiesie ɔko honhom, nanso honhom a wonni ntumi nsiesie ɔkwan a wɔfa so ko no da!
  Ɔsraani te sɛ dɔte, sɛ obenya mfaso a, ɛsɛ sɛ ɔkɔ hell!
  Asraafo sika a wɔtew so, sikasɛm a ɛsɛe ade sen biara!
  - ebinom wɔ mfeɛ kɛkɛ wɔ wɔn akwantuo tumi krataa mu, ebinom nso wɔ nyansa a ɛho akokwa sene wɔn mfeɛ!
  - mfe de nsensanee ka ho, nanso adwene no nyin a wode adwuma anaa asraafo fifiri nkogu so nsuo!
  Ɛsɛ sɛ wɔma amammuisɛm, te sɛ antimatter, kɔ akyirikyiri, nanso wontumi nkwati ɔko!
  Dodow a ɛyaw ne amanehunu dɔɔso wɔ apɔw-mu-teɛteɛ no mu - dodow no ara na anuonyam no hyerɛn no, dodow no ara na akokoduru no yɛ mmerɛw wɔ akodi bɔne mu!
  Wɔ kɔmputa so no, onipa bɔ mmɔden sɛ ɔbɛda amemene a ɛfata ho dae a wontumi nnya no adi!
  Sɛ ɔkofo honhom nni hɔ a, mfiridwuma a ɛkɔ akyiri sen biara no awu, te sɛ nipadua a enni ɔkra!
  Okumfo yɛ adwuma a wobu no animtiaa, nanso ɛhwehwɛ sɛ oduruyɛfo a ɔyɛ oprehyɛn ho akokwaw, obi a ɔbɔ cello ho nimdeɛ ne nea ɔnoa aduan hwehwɛ!
  Nea ɛho nhia wɔ dodow no ara mu bere nyinaa, sika kɔkɔɔ aburow ho yɛ na wɔ anhwea no mu!
  Se wobewu a wode animuonyam a ewo ho, se wobema honam so - se wobeye ohufo na woabre okra ase!
  Ɔbaa a wo ne no ko ne adeɛ a ɛtwa toɔ - nkonimdie mfa laurels mmra, nkogudie da fɛwdi adi, a wɔrentumi mfa feats nhohoro ho!
  Abusua no mu anuonyam ma asɛyɛde yɛ kɛse - gyata a ne ho ntew yɛ akyide, mprako a ne ho ntew yɛ daakye chop kɛkɛ!
  Ɔko yɛ nantwi, wɔma no nufusu de gye sika kɔkɔɔ, nanso ɔde mogya gu nsu mu!
  Wo kra pɔnkɔ, nkonimdi adwinnade a wɔkyeree no wɔ ɔko mu!
  Wɔ ayamye mu no, wuntumi nni nkogu mpo, na kampɛsɛ woadi nkonim!
  Sɛ ɛyɛ den sɛ wobɛko a, ɛyɛ anigye, nanso ɛyɛ yaw titiriw ma mfɛfo a wɔawuwu no!
  Ɔsraani anuonyam nyɛ nea enti a ɛsɛ sɛ yebu ani gu anifere so na yɛpow nyansa!
  Terem yɛ awerɛhow wɔ abansoro adan a ɛkorɔn mu, nanso ɛyɛ kɛse a asese atwa ho ahyia!
  Mpɛn pii no, wɔhyehyɛɛ Kristofo anaa Nkramofo abrabɔ pa wɔ Mfinimfini Mmere no mfiase, na sɛ obi kyerɛ no kwan a, ɛte sɛ nea wɔde abo agyan atwitwa nsoromma hyɛn!
  Sɛ wofrɛ obi a ɔfata sɛ ɔkwasea a, ɛte sɛ nea wobɛtow wo ho agu w"ankasa wo ti so!
  Ndome ɔbo - wobɛto hintidua, nnome ɛpo - wobɛmene, ndome onipa - wobɛhwere wo kra!
  Sika kɔkɔɔ nsu, doubleon nnyɛ nkannare!
  Ɔman ahintasɛm yɛ adesoa a emu yɛ duru araa ma ebetumi abubu wo kɔn!
  Sika kɔkɔɔ sẽ ne nwura amemene - anwenne a ɛsom bo a shit wom!
  Sɛ wode nneɛma hyɛ wo yafunu mu a, ma w"aso nyɛ nnam!
  Ɛmfa ho sɛnea wobɛpopa abo a wɔde abo ayɛ no, ɛrenyɛ daimond!
  Sɛ́ woremma ɔbea abotɔyam no kyerɛ sɛ wobɛpira panther!
  Onipa yɛ onyame ketewa bi a wɔbɛboa no ma wanyin wɔ nimdeɛ mu!
  Wubetumi afi nam a wɔayam wɔ ɔmanfo ntawntawdi a atamfo no de ba no mu ato nkonimdi keeki!
  Sɛ wode agyan yɛ adwuma, te sɛ mfoniniyɛfo brɔs a, ɛnyɛ ahoɔden ne pɛpɛɛpɛyɛ nko na ɛhwehwɛ, na mmom nhyɛso nso!
  Nanso nnipa a wonni nnyinasosɛm na wɔtaa de nyamesom nnyinasosɛm di dwuma!
  Ɔko a akuru nnim te sɛ akutu a nkyene nnim, fi awosu mu wɔ ɔkwan a ɛfata so!
  Ɔbea a onni abotɔyam yɛ ɔbɔnefo sen ɔbonsam, ɔyɛ anifere sen ɔkraman!
  Ɔko no te sɛ nna, nhyɛso ne akokoduru ho hia, nanso ahokokwaw nso ho hia na ama asi yiye!
  Ahoɔyaw a tumi nyinaa wom mpo twe ne ho wɔ adehye atade no anim!
  Dɛn ne akontabuo - saa na ɛfiri mu ba!
  Powder a ɛyɛ nsu te sɛ aboa a wɔatete no: ɔbɔ hwirema, nanso ɛnka!
  Wɔka sɛ ɛyɛ den sɛ wobɛyɛ onyame, nanso ɛyɛ den kɛse mpo na nea ɛho hia sen biara no, ɛyɛ ahometew kɛse sɛ wobɛyɛ ɔkraman!
  Mfiase a ɛba fam tua adwene a ɛkorɔn ho ka, nanso ɔkwan biara nni hɔ a ebetumi akata nkwaseasɛm so!
  Ɔko kanyan anigye, nanso mpɛn pii no ɛnyɛ nea ahoɔden wom!
  Ɔbarima a ontumi mma ɔbea abotɔyam: te sɛ anwensɛm kyerɛwfo a ne ho pere no sɛ obehu nkyekyem bi awiei!
  Wubetumi aguan atuo, nanso wuntumi nkwati nkrabea!
  Owudifo a wobɛyɛ no yɛ mmerɛw sen sɛ wobɛyɛ oduruyɛfo, nanso bere koro no ara mu no, asiane wom kɛse!
  Initiative wɔ ɔko mu te sɛ mframa a ɛwɔ po so hyɛn mu, sɛ enni hɔ a, ɛnyɛ kankyee!
  Sɛ po so hyɛn no nni po so hyɛn kwankyerɛfo a, asiane wom sen mfaso!
  Fa akokoduru di w"atamfo so nkonim, nanso bu nneduafo no nso!
  Ɛnyɛ kwa sɛ ɔkraman ne abɔde a ɛtra hɔ kyɛ sen biara, na gyata a ɔyɛ mmoa a wɔn ase reyɛ atɔre no wɔ mmoa mu te sɛ nnipa mu. Abususɛm di anuonyam so nkonim!
  Mmɔborohunu yɛ asɔfo adwene, na afei bere a ɛnyɛ wɔn sika kotoku ho asɛm no!
  Mogya yɛ ano aduru bɔne: dɛn na ɛma nnipa anhwea aba!
  Sikakɔkɔɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn hyerɛn denneennen, nanso emu yɛ duru sen dade de mpo!
  Honhom kɛseyɛ ne sɛ worenserew akyiwade bere mpo a wo ho yɛ fɛ a ɛyɛ nwonwa no!
  Wubetumi ako a wunni kyɛm, nanso esiane sɛ wahwere ɔsraani nkrante nti, onnyae ɔkofo!
  Okumfo dibea no ntra hɔ da, sɛ ɛmfa honam fam mfaso mma mpo a!
  Nea mpɔtorɔ kekaa no - onsuro mprako!
  Awudisɛm te sɛ nna - ɛhwehwɛ sɛ wɔsan yɛ no mpɛn pii na wɔyɛ ahorow ahorow!
  Awudi ye sen nna - ɔhokafo yɛ foforo bere nyinaa na wontumi nhu nea ɛbɛba!
  Bere nyinaa pɛsɛmenkominya korɔn sen ahonim, bere a wɔbrɛ nea etwa to no ase kɔ plinth no so no!
  Worentumi nnom ɔkofo no awosu, wuntumi mfa akokoduru nto hɔ!
  Ɔkwan pa a wobɛfa so ate nka sɛ onipa ne sɛ wobɛboa wo yɔnko, na woabrɛ wo ho ase akɔ aboa bi mu denam mmɔbɔ a wobɛbɔ wɔn a wɔyɛ mmerɛw no so!
  Asɔredan no te sɛ sotɔɔ, nneɛma nkutoo na ɛyɛ dedaw!
  Adwowtwafo yɛ obi a ɔkyere anigye, na anigye dɔ nea ofi ayamye mu ma no no!
  Ɔko mu soup hia aduan a ɛyɛ nnuhwam te sɛ owu!
  Ɛsɛ sɛ wotie ahonim sen nnipa!
  Nyamesom yɛ soronko wɔ anansesɛm ho esiane ɔkyerɛwfo no ka nkutoo nti!
  Ɛnyɛ dodow na wɔko, na mmom ahokokwaw, ɛwom sɛ wɔ nsɛm dodow no ara mu no, nea etwa to no yɛ den kɛse sɛ wobenya de!
  Tempering, ma tumi! Tumi ma akokoduru! Akokoduru de nkonimdi ba!
  Sɛ́ wobɛtra ase a nidi nnim no te sɛ nnwom a nnwom nnim!
  Flexibility yɛ den sene hardness - wobɛtumi de wo sẽ aka nsateaa bi, na wode wo tɛkrɛma asɛe amansan no!
  Bere bi bɛba a kasasin ade nyinaa so tumfoɔ no bɛyɛ abɔde mu ade te sɛ onipa a ɔwɔ ntease, sɛ eyi ansi a, ɛnde mmusuakuw afoforo de asɛmfua onipa a wabɔ dam no bɛba!
  Daakye yɛ wɔn a wobu nidi sɛ ɛsom bo sen sɛnea wɔdɔ nkwa no dea!
  Nkoayɛ ne ɔdɔ bɔ abira, wuntumi nkyerɛ hama a ɛkura menewa no anisɔ!
  Ɔkokodurufo wu yɛ awo ma daa nkwa, ohufo a ɔwɔ hɔ no yɛ ayi a ɛtwe!
  Ɔko yɛ nea wontumi nkwati te sɛ nna na ɛde ɛyaw ne anigye koro no ara bɛba!
  Mma nnkɔ sleigh a ɛnteɛ mu, ebia wobɛbɔ dua bi na worensi fam!
  Nneyɛe a wotumi hyɛ ho nkɔm yɛ nkogudi mmoawa, ahodwiriw yɛ nkonimdi nhwiren!
  Obiara mpɛ sɛ ɔde ne ho bɛto asiane mu ne nkwa nna nyinaa, nanso mpɛn pii no, asiane no gyae w"akyi bere a woawu no!
  Mmea tɛkrɛma yɛ awuduru sen akraman ɔha, ɛwom sɛ ɛyɛ dɛ sen ɛwo de!
  Na bere koro no ara mu no, ɛyɛ nwononwono sen nwansena!
  Nanso, eye sɛ wubenya amemene a anoa brɛoo sen sɛ wubenya ti ayera, anaasɛ ebia nea ɛne no bɔ abira!
  Abufuw, a nnompe ahyɛ mu ma, ne ahoɔden te sɛ ɔkraman, ahokeka te sɛ asono, anaasɛ nea eye sen saa no, ɔkwan foforo so - ɛno ne no!
  Mpɛn pii no wobu ɔman mmara so bere a wɔde mmarahyɛ bagua nhyehyɛe si hɔ no!
  Asɔre no yɛɛ ahodwiragya maa sika kotoku titiriw, na ɛmaa ɔkra no nyaa hunu ne adwemmɔne!
  Kronkronyɛ a wobɛhwehwɛ wɔ nnɛyi asɔre mu no te sɛ ahotew wɔ mprako dan mu!
  Nea ɔboro nnipa no yɛ ɔbɔnefo!
  Memory te sɛ bag a ntokuru wom, ɛmfa ho sɛnea wobɛpia no, worentumi nhyɛ mu ma, ade biako a mente ase ne nea enti a ɛyɛ den sɛ wobɛsoa!
  . Ɔko bi ne mframa a ɛwɔ po so hyɛn mu wɔ adwene mu, na ɔko ne mpire a eye sen biara a ɛma nkɔso!
  Nanso bo nyɛ hwee wɔ ɔko mu, enti wɔde awudi na tɔ anigye!
  Ɛyɛ bonsu a wonni dua no na wɔde wɔn dua tuck yiye sen biara - aboa biara nni hɔ a osuro owu saa na onni adwinni a ɛte saa wɔ awudi mu sɛ onipa!
  Mogya ntumi nhyɛ nnipa anhwea a ɛyɛ den sɛ ɛbɛto anigye fapem!
  Bere koro no ara mu no, mogyahwiegu no ma ɔporɔw akisikuru no fi hɔ, na ɛtew ɔman no ho!
  Nyansahufo nso yɛ onyame, ɔyɛ ketewaa bi, nanso ɔdɔ n"abɔde mpɛn pii sen n"ankasa!
  Wɔn a wɔn ankasa honam ani hwɛbea ho hia wɔn dodo no benya akyi berɛmo!
  Ɔdɔfo pa di kan fi ase, owie nea etwa to, na ɔyɛ dede pii!
  Ɛnyɛ kwa sɛ ɔko yɛ nneɛma a wɔahu nyinaa maame, nhyɛso nuabea, nyansa babea!
  Ɛnfa ho sɛnea wotraa ase - ade titiriw ne sɛ wubewu anigye so, wɔ anigye a ɛsen biara mu!
  Asomdwoe ho bɔhyɛ a eye sen biara ne nkonimdi a ɛfata, na sɛ wo Ɛna Man di nkonim a, ɛyɛ nea ɛfata bere nyinaa!
  Mpɛn pii no, ɛsono ɔsom biara wɔ nnubɔne ho efisɛ sɛ́ anka ɔman no bɛtaa wɔn no, ɛde nnamyɛ hyɛ adetɔnfo nkuran!
  Ɛyɛ mmerɛw sɛ wobɛhyɛ nnipa a wɔabow nsa!
  Ɔpɔnkɔ a wabow nsa nte ne kɔla mu duru anaa mpire akuturuku no nka!
  Nyamesom mu kateeyɛ yɛ agyimisɛm a wofi wɔn pɛ mu yɛ!
  Wɔ asɔfoɔ no mu no ɛte sɛ kwaeɛ mu: oak nnua atwa ho ahyia, na mprako biara rebɔ mmɔden sɛ ɔbɛdi!
  Abusuafo nkate te sɛ nkɔnsɔnkɔnsɔn, nkɔnsɔnkɔnsɔn akokoduru, te sɛ awɔ awuduru nidi, te sɛ mprako asɛyɛde a ɛho ntew!
  Mmabun yɛ naive - mpanyinyɛ yɛ anifere!
  Ɔko yɛ agoru a ɛyɛ anigye sen biara a ɛnsɛ sɛ wuhuruw tu mmirika na woma wo hokafo susuw ho!
  Nyamesom yɛ adwinnade a etu mpɔn sen biara a wɔde hyɛ nkurɔfo, ɛde adwene no yɛ nkoa, ɛkyekyere nsusuwii, ɛde ne ho hyɛ nsusuwii hunu mu!
  Ɔsom biara nkyerɛkyerɛ a ɛyɛ anigye no brɛ n"akyidifo kateeyɛ ne atirimɔdensɛm ase!
  Tumi a asɛyɛde nnim te sɛ hyɛn, a enni hyɛn no kwankyerɛfo, ɛmfa ho sɛnea wobɛbɔ mframa pa, nanso wubewie wɔ asiane mu!
  superpunchers baanu ntam , sekan biako a ɛkyɛ: knockout a emu dɔ a worensɔre mfi mu da!
  Wɔ anigye a wɔhwɛ kwan mu no, sikani ne nea enni ano yɛ pɛ!
  Na anigye a enni ano no ne sekan anaa koma a ɛbɔ yɛ pɛ!
  Ɔkokodurufo a wawu ye sen ohufo teasefo!
  Dodow a wobɔ bɔne - dodow no ara na wobɔ mpae a efi komam wɔ adwensakra mu!
  Ɛsɛ sɛ asraafo akwan horow yɛ te sɛ dade, ɛyɛ den, nanso ɛyɛ mmerɛw, a wɔde yɛ damask dade!
  Onyankopɔn te sɛ gyata: ɔbɔ ne ho akuturuku na ɔtetew ne honam ani, ɔyɛ atuu - ɔbɔ ne menewa, ɔfew n"ano - ɔwe!
  Ampa, nanso wuntumi mfa ogyaframa a wogye no nyɛ wo su, ɛnte sɛ ɔbea de!
  Epaulets betumi de ahantan aka obi a ɔyɛ ɔkwasea ho, na ɛde ahomaso aka ɔkwasea ho, nanso ɛremma ohufo akokodurufo, anaasɛ ɔkwasea nyɛ ɔkwankyerɛfo!
  Nkonimdi a ɛnyɛ den te sɛ akode a ntokuru wom, ɛyɛ dɛ sɛ wobɛhyɛ, nanso ne bo nyɛ den na enni ahobammɔ a enye!
  Owuo suro akokodurufo - se odii paanoo no a!
  Wɔhwɛ kwan sɛ aprannaa bɛbɔ bere nyinaa, nanso bere koro no ara mu no wotumi yɛ nsu bere nyinaa!
  Obiara a ɔyɛ mmɔbɔ wɔ ayayade mu no yɛ mmɔbɔ wɔ mpa so!
  Atɛntrenee mpɛ wɔn a wɔyɛ mmerɛw, ahonyade mpɛ wɔn a wɔfɛre ade, ahonyade mpɛ wɔn a wodi nokware!
  Mmɔborɔhunu yɛ ahonyadeɛ kɛseɛ dodo - Ma sodifoɔ a ɔyɛ mmerɛ!
  Ɛsɛ sɛ sodifo a ne ho yɛ den yɛ otirimɔdenfo. Ɛyɛ den sɛ wobɛda ɔbotan so efisɛ ɛyɛ den!
  Gyinae a wontumi nsi gyinae: mmerɛwyɛ ho sɛnkyerɛnne a edi kan!
  Abofra yɛ krataa a ɛnyɛ hwee, ɛnyɛ ne mfomso sɛ asisifo pii wɔ mpanyimfo mu!
  Wɔn a wonni adwemmɔne nkɔ ɔhaw mu da!
  Worentumi mfa enema nhohoro wo ti, ntokuru dɔɔso dodo, ne nyinaa ba!
  Hwɛ wo kasa. Eyi ne ntini a ɛyɛ den sen biara, efisɛ etumi kum ɔpepem pii, na ɛyɛ mmerɛw sen biara, efisɛ ebetumi ayi ɔkasafo no ama!
  Tɛkrɛma tenten ma nkwa yɛ tiaa, gye bɔneka a ɛrewu!
  Ɛyɛ papa sɛ wobɛkyɛ nkonimdi mu sen sɛ wo nkutoo bɛsoa nkogudi ho adesoa!
  W"atade no bɛn nipadua no kɛse, nanso wubetumi ama wo ho ayɛ hyew ankasa denam de ama wo yɔnko no so!
  Nea ne ho yɛ den no wɔ ahofadi bere nyinaa, nkɔnsɔnkɔnsɔn a ɛyɛ den sen biara ne nnipa mmerɛwyɛ!
  - hwan na oye gyata a woda mpa so na owo akodie mu no rennye hare!
  Kommyɛ a wɔyɛ ma beae no yɛ sika kɔkɔɔ a ɛkorɔn, bere a ɛsɛ sɛ woka sɛ gyinapɛn no rekɔ fam no!
  Kommyɛ yɛ sika kɔkɔɔ, nanso mpɛn pii no ɛyɛ atoro!
  Dɛn nti na kommyɛ yɛ sika kɔkɔɔ, efisɛ sika kɔkɔɔ safe no na ɛkyekyere tɛkrɛma yiye!
  Worentumi nyɛ onyame a wonyɛ ɔhotefo!
  Tumi a abrabɔ pa mmoa nni mu no yɛ ntini a nnompe mmoa nni mu!
  Wɔ nkrante hwe ase no, wɔboaboa otwa no ano de to nkonimdi paanoo a ɛyɛ dɛ fi mogya mu, na ɛyɛ nwononwono fi nusu mu, nkonimdi abodoo!
  Ahobrɛase yɛ kɛseyɛ nuabea, ahohoahoa ne nea ɛne no bɔ abira!
  Ɛyɛ den sɛ wubedi nkonim, nanso ɛyɛ den sen saa mpo sɛ wubetwa nkonimdi aba!
  Nsusuwii a nneyɛe nnim sɛ ɔkɔre a onni ntaban ntu, na mmom wɔde no sie nnommumfa mu!
  . TI #15
  Maria Kolesnikova - Saa abeawa ɔbran yi ne elf hemmaa yi de n"ahyɛde soronko no di dwuma. Na ɔde abufuw kɛse ko na n"ahoɔden yɛ super kɛkɛ. Na ɔyɛ amansan ahoɔfɛ ne elf hemmaa. Na enti ɛde ne elf abeawa no ho aphorisms petepete so te sɛ nea efi cornucopia mu.
  Boasetɔ wɔ adeyɛ bi a ɛnteɛ mu ne nsonsonoe titiriw a ɛda onipa ne bonsu ntam!
  Sɛ asiane nni hɔ a, apereperedi biara nni hɔ, na sɛ apereperedi nni hɔ a, nkwa nni hɔ.
  - Asiane ne nkwa nkyene, biribiara ho nhia a enni mu, nanso se woboro so a, eyare wo!
  Owu te sɛ ayeforokunu, obiako na ɔba, nanso ɛnka akyi!
  Dodow a animtiaabu dɔɔso wɔ wɔn a wɔyɛ mmerɛw anim no, dodow no ara na ahufo dɔɔso wɔ wɔn a wɔyɛ den anim!
  Sɛ wopɛ sɛ woyɛ onyame a, gyae bonsu a wobɛyɛ!
  Ɔhene ne akoa no wɔ biribi a ɛyɛ pɛ a ɛma woyi wɔn abusua no ma ntɛm ara - de nsa a edi kan koraa no ma!
  Mpɛn pii no, anyansafo dodow no ara yɛ abɔnefo mma, efisɛ bere nyinaa ɔbea pɛ ne kunu sen ɔbarima pa!
  Nsisi ma awosu tu mpɔn, enti ɔbea rempɛ da sɛ ɔbɛsoa ɔkwasea wɔ ne koma ase!
  Onyankopɔn de nkrante hyɛɛ okunu nsa, ɔde nnade hyɛɛ ɔyere mu, nnipa nkutoo na wɔtaa tew atua titiriw tia Ade Nyinaa so Tumfoɔ no apɛde!
  Nyansahu a anya nkɔso te sɛ nkonyaayi!
  Ɛyɛ mmerɛw sɛ wubegye po a ɛyɛ mmerɛw sen sɛ wubebua wɔn a wonnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ no nsɛmmisa nyinaa!
  Improvisation yɛ brɔs a wɔde twitwa nhama wɔ nkonimdi adwinnade bi so!
  Owufo teasefo ye sen onyame a wawu!
  Nea ɔnso dae sɛ ɔbɛyɛ onyame no bɛkɔ so ayɛ ɔkraman daa!
  Ɛyɛ papa sɛ wobɛyɛ pɛnkoro sen sɛ wubesusuw ho mpɛn ɔha!
  Dɛn na, wɔ ɔko mu no, mmɔborohunu, te sɛ nnyigyei a ɛto so awotwe wɔ dwom mu no, siw kwan na ɛde serew ba kɛkɛ!
  Adagyaw hyɛ ɔbea fɛ sen abohene! Anyɛ yiye koraa no, nea enhia sɛ wɔde siesie no!
  Ɛyɛ mmerɛw sɛ wobɛkyekye sukyerɛmma nipa wɔ hell sen sɛ wubenya ɔmanyɛfo a odi nokware.
  - a eye mmere se wobehu obo a ewo wo epo ase sene omampanyin a odi abatow ho bohye so!
  Sɛ abodoo a ɛdɔɔso wɔ hɔ a, ahwehwɛ a wohia no brɛ ase! Nnuan a ɛyɛ dɛ mprɛte abien dɔɔso dodo ma mpapahwekwa!
  Asiane a ɛwɔ ɔko mu te sɛ nea wɔde ahyɛ soup mu, ɛnyɛ dɛ sɛ enni hɔ, nanso ɛsɛ sɛ wuhu bere a ɛsɛ sɛ wugyae! Wɔn a wɔpɛ sɛ wɔfa nkonimdi anuonyam no, te sɛ anhwea a ɛwɔ sare so no, sika kɔkɔɔ aburow kakraa bi pɛ na wɔkyɛ asɛyɛde a ɛyɛ nwononwono no!
  Asiane a ɛwɔ ɔko mu te sɛ nea wɔde ahyɛ soup mu, ɛnyɛ dɛ sɛ enni hɔ, nanso ɛsɛ sɛ wuhu bere a ɛsɛ sɛ wugyae! Wɔn a wɔpɛ sɛ wɔfa nkonimdi anuonyam no, te sɛ anhwea a ɛwɔ sare so no, sika kɔkɔɔ aburow kakraa bi pɛ na wɔkyɛ asɛyɛde a ɛyɛ nwononwono no!
  Sika kɔkɔɔ hyerɛn, nanso ɛma koma no yɛ tuntum na ɛma ɔkra no yɛ sum!
  Ɛnyɛ agyan na ekum, na mmom nea ɔwosow no!
  Ɔko te sɛ nna a wo ne ɔhokafo a ne bo yɛ den bɛda, woretwɛn awiei bere nyinaa na bere koro no ara mu no wopɛ sɛ wotoa so!
  Dodow a ɔbobom no yɛ den no, dodow no ara na adwene no yɛ dinn, dodow no ara na ɛnne no kɔ soro no, dodow no ara na adwene no kɔ fam!
  Sɛ onipa nni hɔ a, onipa te sɛ ogyaframa a afi ogya mu atɔ - ankonam na edum ntɛmntɛm!
  Wɔ yɛn ankasa asase so no, agyan no ano yɛ nnam na kyɛm no nso yɛ den!
  Sɛ wopɛ sɛ woyɛ ɔbran a, mfa odwo nnantew!
  Sɛ mmarima baanu a wɔn ho akokwaw ko a, ɛyɛ ahum, nanso sɛ mmea a wɔn ho akokwaw ko a, ɛyɛ ahum!
  Ade a ɛyɛ den sen biara ne sɛ wobɛbɔ wo kra ho ban afi atirimɔdensɛm a ɛwɔ wo mu ho!
  Wɔ ɔko mu no, nnaadaa te sɛ safe a wɔde to afiri mu - dodow a ɛyɛ foforo no, dodow no ara na ebue yiye!
  Mmoa te sɛ adɔe: ɛba bere a ɛnteɛ mu bere nyinaa, ɛnyɛ ne nyinaa, ne bo yɛ den, nanso tumi biara nni hɔ a ɛbɛma nsa a ɔsrɛsrɛ no agyae!
  Ɛyɛ mmerɛw sɛ wode asen bɛbɔ po no sen sɛ wubedu asɛm pɔtee bi ho wɔ nyamesom mu nkɔmmɔbɔ mu!
  Mpɛn pii no, nyamesom yɛ nea ɛne abodwokyɛre bɔ abira!
  Mpɛn pii no, amammuisɛm ho asɛm a wɔka no de ntɔkwaw ba!
  Sikakɔkɔɔ nsɛe mfi mogya mu, ɛnsɛe fifiri, ɛnsɛe esiane nusu nti!
  Poma yɛ akuturuku, nkrante yɛ sekan a ɛwɔ akuturuku mu!
  Sɛ wopɛ sɛ wodi ɔman no so a - sua sɛ wobɛhyɛ wo ho!
  Sɛ ofipamfo bi wɔ sika kotoku a hwee nni mu a, ɛte sɛ nea wo de no ayɛ ma!
  Ɛyɛ papa sɛ w"ankasa wubedi mmuada sen sɛ wobɛte abofra a ɔkɔm de no rewu si apini!
  Ɛtɔ da bi a berɛ a wɔde bu mfomsoɔ ho akontaa - da so ara wɔ ɔdamoa mu nko ara!
  Ɛha na wɔde elffo a ɛpae denneennen saa gyaee. Eyinom yɛ mmeawa a wofi hell akyɛde ahorow a ɛyɛ nwini mu ɔsɛe mu ankasa. Mmabaa a wɔte saa no tumi tetew ɔsebɔ, ne ɔsebɔ a ne sẽ te sɛ saber mpo.
  Na nokwarem no, wɔn nan yɛ nea ɛda hɔ kwa, na ɛdaadaa kɛse. Mmabun ani gye ho kɛse sɛ wɔbɛkotow na wɔafew mmeawa a wɔda adagyaw, kurukuruwa, pink, a wɔn nan ase hua a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ anigye yiye no ano.
  Eyi bɛyɛɛ nea ɛyɛ nwini na ɛyɛ nwini kɛse ankasa. Na mmeawa no tumi kum orc biara denam wɔn nan a ɛyɛ ntini a wɔkanyan no so.
  Elves a ne ti nhwi yɛ raspberry kɔla no mu biako faa ahoɔden a ɛreworo so fii n"awotwaa mu na oyii no adi.
  Na otu kɔhwee mununkum mũ a ɛyɛ akɔre ne akɔre a wɔretu adamoa so. Na wɔn a wɔn ho dwiriw wɔn na wɔn ho dwiriw wɔn wɔ wuram ahodwiriw ne ahopopo a ɛwɔ mframa no mu no ho no, wofii ase hwee ase.
  Na ɔde wɔn ano yɛ Putin asono ti nhwi. Na abɔde a wɔn ho yɛ abofono yiye saa a wokum wɔn.
  Abeawa no serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  nsoromma a ɛkorɔn a wɔyɛ sɛnkyerɛnne, .
  Wɔtwe wɔn kɔ akyirikyiri a enni awiei...
  Dɛn na abeawa no redwen ho?
  Nokwarem no, ɛfa Icarus a ɔyɛ animtiaabu no ho!
  Na ɔkofo no de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow nkrante. Ɔde wimhyɛn twaam na ntɛm ara na otwaa orcfo baasa nidi mu. Na ɛbɛdaa adi sɛ etu mpɔn kɛse na ɛko.
  Na wokunkum orcfo pii prɛko pɛ.
  Na abeawa no faa no too dwom bio;
  Me man wɔ November, 1999 frankaa ase.
  Duu hann tumi a ɛkorɔn sen biara!
  Ne nyinaa akyi no, ɛnyɛ kwa na yɛreko ama no, .
  Ɛmmra sɛ wɔbɛto ne dɔ no daa!
  
  Ɔman a wɔde afotu ma nkurɔfo no de asomdwoe ba, .
  Obiara ani agye wo mu - nim proletarian no!
  Hena na oye ma Elfia - anuonyam ne animuonyam, .
  Momma yɛnto aria ɔpepem biako nnwom!
  
  Momma yennya nidi - asaase so mmabun, .
  Momma yensi asɔredan - paradise a ɛyɛ elfinism!
  Na baabi a wusiw tuntum no bɔ wɔ akyirikyiri no, .
  orcism a ɛyɛ abofono anammɔn !
  
  Nanso dɛn na ɔkwampaefo no de ntam no mae - .
  Mekaa ntam se hann ho - se mede nsie nsom!
  Esiane sɛ na ɔtamfo no pɛ sɛ ɔfa nneɛma no kɔ nti, .
  Yɛbɛtaa no akodu button accordion no nnyigyei so!
  
  Ɔtamfo no nnim sɛ yɛwɔ Ɛna Man, .
  Bere no beba - ahyɛn no besi!
  Yɛn akyi a ɛyɛ Agya Man no akofo no nnyae, .
  Ma obiara nyɛ ɔkokodurufo!
  
  Yɛde dwom bɛtu akɔ nsoromma a ɛwɔ soro no so, .
  Ɛrenkyɛ yebetutu nsuten wɔ Mars so!
  Sovietfo no nkurofoo ne kuw no abom - .
  Ne nyinaa akyi no, komunism de yɛn aba nnipa no mu!
  
  Nokwarem no, ɔko nyɛ agoru, .
  Wo ne botaeɛ a ɛwɔ mu - a ɔtow tuo wɔ berɛ korɔ no ara mu!
  Tuo bi keka ade a ano yɛ nnam, .
  Ma ɛnyɛ bɔne koraa mma orcs no!
  
  Yebetumi adu biribiara, biribiara - .
  Na mmɛdua ne akutu bɛba anɔpaduan!
  Wɔn a wɔn ani nnye ho no
  Wobɛnya den koraa wɔ poma ho!
  
  Tank "Ork" susuwii saa - ɔyɛ nea wontumi nsɛe no, .
  Na hwɛ sɛnea wɔyɛ parade fa abɔnten so a wɔne agyinatukuw no yɛ!
  Nanso ɔdaa no adi sɛ wontumi nni no so nkonim, .
  Ɛno remma awɔw no ntumi nka wo wɔ awɔw bere mu!
  
  Enti ɔhene-elf ne ahonim, Elfi kra nidi - .
  Ɔhyɛɛ yɛn sɛ yɛnko mma nea ɛyɛ kronkron!
  Me babea, mma wo werɛ mmfi
  Nidi yɛ nea wontumi nsɛe no, asau nsenia!
  
  Wɔ ayayade a emu yɛ den ase - ntintim abubuw, .
  Kyerɛ obiara - ɔkofo a ofi monolith mu!
  Saa na asraafoɔ Kɔkɔɔ no ahoɔden te
  Baabi a abarimaa mpo ko te sɛ nnipa atitiriw!
  Ɛha na mmeawa no, sɛ wɔto dwom a, wɔyɛ no denneennen kɛse na wɔyɛ no ntɛmntɛm. Ɛsɛ sɛ wɔka sɛ akofo no yɛ nwonwa na wɔn ho yɛ nwonwa yiye. Na wɔn nan a ɛda hɔ kwa no yɛ ntɛmntɛm yiye, na wɔn ho akokwaw kɛse. Na wɔtow owu akyɛde ahorow, te sɛ nea ɛyɛ abotan nketenkete a wɔde akuturuku ayɛ. Na akofo no da wɔn abufuw a ɛyɛ hyew na ɛyɛ basabasa yiye na wontumi nsuasua no adi.
  Ɛha na akofo a wɔte tuo a ne ho tumi tu so no mu biako faa na ɔtow hyɛɛ orcfo no so denam ne nufu kɔkɔɔ a ɔde miaa joystick bɔtn no so. Na ɔtetew ɔtopae bi a ɛwɔ tumi kɛse a ɛsɛe ade. Ɛtu yɛɛ arc na ɛpaee kɔɔ orc akuwakuw no mu. Na wɔsɛee Putin asono pii.
  Abeawa no kae wɔ ntease mu sɛ:
  - Na ɔbɔmmɔfoɔ bɛbɔ ɔsebɔ were sɛ ɔyɛ ɔkraman ankasa a!
  Na abeawa no de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow boomerang. Ɛde wimhyɛn twaam, na ntɛm ara na ɛtwaa mmarima pɛyɛ ahorow no fii orc baanan mu. Na Putin asono wuwui ankasa esiane ɔko mu ahodwiriw nti.
  Ɛno akyi no, mmeawa no de anigye kɛse faa, de wɔn nne, ansa na anadwo akraman no yera, wɔtoo dwom;
  Nkate a ɛte saa a ɛwɔ koma mu no to dwom, .
  Awurade wim kɛseyɛ wɔ mu!
  Agya man: feat, adwuma, hyɛ nnipa anuonyam ...
  Native Elf - asem kronkron paa!
  
  Kerubim kanyan yɛn ma yɛyɛɛ ade kɛse bi, .
  Ɔmaa ntaban ne kɛseyɛ a anohyeto nni mu!
  Yɛkora asaase so tumi so pintinn - .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ Poma - bɛka yɛn ho daa!
  
  Hu Ɛna Man, woyɛ ɛna daa - .
  Onyankopɔn nhyɛ sɛ ɔbɛyɛ nyisaa a onni honhom!
  Nsoromma a ewo nsensanee anum no hyew - .
  Sɛ animtiaabu wɔ hɔ a, mede nkrante bɛkata wo so!
  
  Saa na asraafo ahum pii baa Elf, .
  Te sɛ ahum a efi hell mu no, ɔhyew no tu mmirika!
  Ɔkorow no bubui, hyɛmma no mu paapaee, .
  Nanso Owia no rendum orc bɔne ahum no!
  
  Ɔtweaseɛ, wo serew yɛ ano bɔne, .
  Dɛn na wopɛ sɛ woyɛ? - a wodi Elfia!
  Nanso mommma Agya Man no nnyera, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a mmea besu esiane ehu nti!
  
  Bayonet ne ntakra, nkrante ne brɔs a wɔayɛ ho adwini, .
  Wɔ ɔman no som mu, a ɛyɛ fɛ sen ne nyinaa!
  Ɔno ne yɛn ko ne yɛn nkwa, .
  Kɔ w"anim - deployed wɔ nantew no so!
  
  Enti sɛ wɔahyɛ sɛ ɛbɛyɛ nkrabea a emu yɛ den a, .
  Sɛ wubewu, abofra sɛ wobɛda asase a ɛso yɛ nwini so!
  Mɛdan akɔ wo so Ɔbɔadeɛ Poma, .
  Hu wɔ ahyɛnsode no so, metwe ahotefo no anim!
  Dwom no bɔɔ aprannaa wɔ ɔko no nyinaa mu, mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ kunkum Putin asono na wɔde ahoɔden kunkum wɔn.
  Na esiane sɛ orcfo no antumi angyina ahum nhyɛso no ano nti, wotuu mmirika!
  Na Maria Kolesnikova akokodurufo no nam mfiri a wɔde hwɛ nneɛma so hwɛɛ eyi. Na na ɔyɛ abeawa a ne ho yɛ fɛ a ne ho yɛ fɛ. Kɛkɛ kɛse ara kwa. Na nokwarem no, ɔman anidanfo a ɔyɛ srade, ɔwɔ abɔgyesɛ, srade no benya aweredi bere a wasan aba no, ne ntɛm mpo. Na saa na ɛbɛyɛ, Na elf mmeawa no kyerɛɛ adesuakuw a ɛkorɔn sen biara.
  Elf abeawa a ne ho yɛ nwonwa Maria Kolesnikova kɔɔ so de anigye ne nhyɛso kɛse ko, na ɔdaa anwonwade ahorow adi. Na ne team ne elf mmeawa no yɛ super kɛkɛ.
  Ná ɛyɛ ɔko a ɛyɛ atirimɔdensɛm na bere koro no ara mu no na ɛyɛ anigye. Wɔ orc dodow a wɔfa ɔkwan a wɔfa so fifi so wo no ho no, sɛ yɛbɛka no yiye a, elffo dodow no ara sɔre tiaa su a ɛkorɔn ne nkonyaayi no.
  Elves wɔ mmea dɔɔso sen mmarima mmɔho dumien, na wɔn nyinaa ho yɛ fɛ na wɔn ani gye. Enti ntɔkwaw no yɛ basabasa na bere koro no ara mu no, ɛyɛ anigye.
  Ɛha na elf abeawa no faa no na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔsɛe akyɛde kɛse bi a edi awu.
  Ɛde arc na ɛhwee orcfo nnipadɔm bi. Na Putin asono dodow no mu tetew mu.
  Abeawa no bɔɔ n"ano sɛ:
  - Orcs tu mmirika amok, .
  Asraafo dɔm no tamfo kɔɔ n"anim ...
  Nanso mmeawa no nne yɛ dede, .
  Behyia asono wɔ nitan mu!
  Weinom ne mmabaa - adesuakuw a ɛda nsow na wodi awu.
  Ɛha na elf bi a ne ti nhwi yɛ borɔdɔma a ɔde ne moma so nufu kɔkɔɔ no miaa joystick no bɔtn no so na bazooka no tow sobo a ɛyɛ tumi kɛse a ɛsɛe ade guu mu, na okum Putin asono.
  Na ɔteɛɛm sɛ:
  - anuonyam ma elven ahemman no, .
  Mmabaa no ho yɛ fɛ yiye...
  Yɛtow hyɛ so, ɛnsɛ sɛ yɛtwe yɛn ho
  Yɛn dade kuw no!
  Na ɔkofo no de ne nsateaa a ɛda hɔ kwa a ɛyɛ mmeawa nan tow ɔsɛe akyɛde a ɛsɛe ade na edi awu, na ɔtetew Putin asono no mu asinasin. Eyi bɛyɛɛ da tuntum ankasa maa orcfo no.
  Wonyaa akokoduru ne mmeawa no ko.
  Na sɛ abeawa bi de ne nan ase a ɛda hɔ kwa fa ade a ɛpae a, ɛnde wɔ eyi mu no Putin asraafo no bɛyɛ mum kɛse . Akofo no ho yɛ fɛ yiye. Wɔhyɛ bikini, anaasɛ mpo wɔhyɛ panties a ɛyɛ tratraa bi.
  Wɔn nan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ fɛ no tow owu akyɛde ahorow a ɛwɔ tumi a edi awu na ɛsõ kɛse a ɛsɛe ade. Na Putin asono no mene mogya na wowuwu wɔ yaw mu.
  Elf akofo a wɔn ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no faa no na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen no tow ɔsɛe akyɛde no. Efi ɔhwe no mu no, Putin ahemman no tank no danee, na orcfo kuw no bubuu.
  Abeawa no bɔɔ n"ano sɛ:
  Ɔko rekɔ so wɔ amansan yi mu
  Ɔko a ntease nnim...
  Bɔne Fuhrer mum Satan
  Na awerɛhow nso kaa ho!
  Na ɔkofo no san faa ne nansoaa a ɛda hɔ kwa na ɔtow gui, akyɛde a ɛyɛ ɔsɛe a ɛsɛe ade na ɔsɛe ade.
  Na bio, Putin asono a wɔatetew na wɔahyew no tu kɔ wim.
  Eyi yɛ kɛse ankasa. Orcfo a wɔn ho nhwi yɛ hu, wɔn ho yɛ huam na wɔn sẽ yɛ wɔn a wɔtɔre wɔn ase, na mmeawa no de atuo a entumi nkɔ akyi a wɔde strawberry nufu nufu boa di dwuma.
  Na mmeawa no de anigye to dwom, na wɔkɔ so de wɔn nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen, a wɔn nan ase yɛ pink tow owu akyɛde ahorow a ɛyɛ awudisɛm;
  Yɛko ara kwa na yɛnni nhyehyɛeɛ biara -
  Nanso mɛfrɛ aboa kɛseɛ no din wɔ abufuo mu ...
  Ntrɛwmu a mogya wom a ɛyɛ animtiaabu-ayɛsɛm ahyɛ mu ma, .
  Momma yɛmfa nnompe nbɔ ti no!
  
  Ɛtɔ da bi a Awurade hwɛ yɛn denneennen - .
  Ɛwom sɛ mepɛ sɛ mede nkrante tra ase de, nanso!
  Ɔteasefo nni Onyankopɔn nkyɛn, .
  Ná afoforo nso renkɔ oduruyɛfo nkyɛn kɛkɛ!
  
  Ɔtamfo no gyaw yɛn Elf no sɛ wɔrebedi, .
  Nanso meremfa Agya Asase no mma Ɔbonsam!
  Ɛyɛ nwonwa wɔ Kristo mu sɛ wubehu abɔde biara, .
  Svarog hama ne ɔkwan a ɛkɔ mpoano a ɛyɛ fɛ no!
  
  Yɛyɛ akofo a wɔwoo yɛn wɔ ahoɔden mu saa, .
  Yɛn fam no, te sɛ mframa a ɛwɔ mogya ahurututu mu, akasakasa!
  Damask dade, dade ne ɔko a ɛyɛ hu mma, .
  Yɛrentua tow mma ɔtamfo no!
  
  Nkrantɛ no awo ne ɔkofo nkrabea, .
  Ɔko, anigye ma adɔfo a wɔwɔ amansan no mu!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔn a wɔn ho ntew sanku renbɔ, .
  Fa abufuw hwɛ asraafo dibea no!
  Te sɛ nkrante a wɔbɔ no wosow - nkwa bio woo, .
  Enti yɛbrɛɛ wiase no mmɔdenbɔ ase wɔ akodi mu!
  Afei ahantan - nsase yi wura, .
  Wɔ Fane so no , wo frankaa ne parade bi wɔ Okrlin !
  
  Na abeawa-daeso no hyerɛn ti nhwi kɔla, .
  Hwɛ a ɛhyerɛn, a nsoromma, Owia!
  Mode mo koma dwom no daa nkate no adi, .
  Ma frankaa a ɛreyɛ ayɛ kusuu no mpaapae wɔ wim wɔ ɔhyew mu!
  
  Abusuakuw no woo Kristo - a wowoo no, .
  Mma nnni atoro sɛ Palestina nko ara na Onyankopɔn yii ne ho adi!
  Ne nyinaa akyi no, wɔ Elfia fam no, hu sɛ dɔnhwerew bi a ɛyɛ hyew bɛba, .
  Yɛbedi ahunmu ne nneɛma a ɛwɔ wim no so nkonim!
  
  Som Agya Man - ɔdɔ ɛyɛ yɛn asɛdeɛ, .
  Beae biara nni okyinnsoromma yi so a akokoduru nni mu!
  Na sɛ Ɔsorosoroni Poma no, antwa n"apam no mu, .
  Ɛsɛ sɛ, ɔyɛ den, yɛ ne mma honam honhom!
  
  Ɛha na sanku no ayɛ komm, ɔko no wɔ akyi, .
  Adaemone wura ntamadan, sɛee wɔ hell sum mu!
  Afei m'ahoɔfɛ mebisa wo - bra, .
  Mede me koma bɛma elf no a minni hwee!
  Mmabaa nsɛm a ɛtete saa no te sɛ nea emu nna hɔ kakra. Wɔkae mmarimaa nnamfo na wɔtaa ne wɔn ho wɔn ho dɔ. Mmabaa a wɔwɔ ha no yɛ nwonwa.
  Na wɔn nan a ɛda hɔ kwa, a wɔasen, a wɔayɛ no tan no tow owu akyɛde a ɛte saa a ɛsɛe ade na ɛsɛe ade. Na wɔsoma peas a wɔde antimatter asie mu.
  Akofo a wɔwɔ ha no yɛ nhyehyɛe araa ma atuo mpo rentumi nsiw wɔn kwan na ɔkwan a wɔfa so no bɛyɛ asiane.
  Elf abeawa bi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ faa na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow nkrante guu ɔtamfo no so. Ɛhuruw baa hɔ na ɛbɔɔ orc general no wɔ ne srɛ mu pɛɛ. Na ɛyaw a ɛyɛ hu nti owui.
  Abeawa no bɔɔ n"ano sɛ:
  - yɛ ɔkɔre mmeawa a wɔyɛ onwini, .
  Otumi, dashing na ɔyɛ fɛ sɛ ɔbɛko ...
  Na gye di sɛ yɛyɛ akɔre ne akɔre, .
  Na ɛnyɛ ɔkwasea bɔne kra koraa!
  Na afei mmeawa no mu biako faa no na ɔtow fii agyan mu. Na ɔkataa Putin asono dumien mũ nyinaa so, na ɔtetew wɔn mu yɛɛ no asinasin. Ná eyi yɛ ɔhwe a ɛyɛ hu ampa. Na akofoɔ no san hyɛɛ aseɛ de anigyeɛ too dwom;
  Homeland hann a enni anim akɛse
  Ruby nsoromma ogya wɔ soro.
  Elf de anuonyam a enwu da kataa ne ho - .
  Ɔbran a ne ho yɛ den no boro, srade no!
  
  Rowan ruby a ɛwɔ emerald nhaban mu - .
  Safire hyerɛn wɔ atoko nhwiren afuw mu ...
  Mede m'adwene kyerɛ wo Elfiya - .
  Ɔkɔre a ne ti yɛ abiɛsa a ɔbɔ nnwom a ɔretu!
  
  Wɔ obosu mu no, nhene yɛ daimond a ɛte sɛ sukyerɛmma, .
  Biribiara a ɛwɔ Ɛna Man kɛse no mu no ye!
  Asase no ye ngo - ntini te se fluff wo mu, .
  Mframa no bɔɔ sukyerɛmma a ɛrehuruw foforo!
  
  Wɔ Elfia ano biako mu - nsukyenee, nsɔano, .
  Wɔ foforo mu no, yoma yɛ anhweatam so sika kɔkɔɔ.
  Yɛn ho yɛ hyew bere a ahum a ano yɛ den bɔ denneennen no, .
  Efisɛ Onyankopɔn koma mu na yɛkora so!
  
  Dua akutu, akutu ne banana, .
  Na baabi wɔ awɔw bere mu no wo tu mmirika wɔ skates so ...
  Wiɛ, baabi a wubehu aman a ɛtete saa wɔ wiase, .
  Ɛhe na nkurɔfo a wɔn ho yɛ den saa wɔ wɔn nsateaa mu no wɔ!
  
  Wɔ Elfia no, wɔma akode a ɛyɛ nwonwa no so, .
  Wɔ mu no, hann elf no ne n"ankasa nkrabea Bɔfo!
  Yebetumi ako yiye ara kwa
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔhaw asuten no remma Elf so!
  
  Yɛn mmaa ho yɛ fɛ, obiara nim
  Na nnipa akokoduru a emu yɛ den sen eyi nni hɔ!
  Agya man, wo ne paradise nipadua - .
  Awurade biako Nyankopɔn - Poma Awurade!
  
  Owia-anuonyam ahoni no bɛpene so , .
  Hike nea ɔsraani no kɔ ...
  Yɛde ayamye mu asade bɛba fie hɔ, .
  Sɛ agyantofo biara nni hɔ a, wobebubu atamfo!
  
  Momma yɛmfa asomdwoe ne anigye mma amansan nyinaa, .
  Momma yɛne Onyankopɔn nkabom nyan awufo!
  Yɛde yɛn Ɛna Man a ɛnporɔ no animuonyam - .
  Esi pi se yenim - yebedi nkonim!
  Mmabaa no too dwom denneennen na wɔtoo dwom wɔ ɔkwan a ɛkorɔn so na wɔkɔɔ so koe. Na elffo a wɔn abam abu na wɔyɛ akokodurufo koe wɔ wim. Wɔtow orc wimhyɛn ahorow no gui, na ɛma wɔhyew.
  Elves no mu baako yɛɛ move - triple barrel, na ɔhwee Putin bear kar no hwee fam, na ɛmaa ɛpaee ogyaframa mu.
  Ɔkofo no bɔɔ n"ano sɛ:
  Owia rehyerɛn wɔ yɛn atifi
  Ɛnyɛ nkwa, na mmom adom...
  Asomdwoe a ɛbɛba ɔman no mu ho asodi
  Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛte ase
  Asomdwoe a ɛbɛba ɔman no mu ho asodi
  Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛte ase!
  Wɔn a wɔko dedaw no nyɛ mmofra, .
  Ɛsɛ sɛ yekum orcs!
  Na abeawa no san faa no bio na ɔde gyinaesi kɛse de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no miaa joystick no bɔton no so.
  Na ɔsan bɔɔ ɔtamfo no bio, na saa bere yi de ɔde ne nufu kɔkɔɔ no miaa bazooka bɔtn no so. Na tumi kɛse bi a ɛsɛe ade yɛɛ ho biribi. Eyi yɛ abeawa a ne ho yɛ nwini yiye ankasa.
  Na ɔtow tuo pɛpɛɛpɛ paa wɔ ɔtamfo no so.
  Ɔkofo a ne ti nhwi yɛ lilac no nso de ne nipadua a ɛyɛ frɔmfrɔm yiye no bɔɔ nea ɔne no reko no. Na tumi kɛse bi a edi awu yɛɛ adwuma.
  Abeawa no faa no na ofii ase too dwom bio;
  almond, almond, .
  Wɔ elf-nana no so!
  Dɛn na wodii akutu
  Nea wonom no - brew!
  Eyi ne sɛnea akofo no too dwom, de wɔn nne a ɛyɛ dede, te sɛ nightingale a ɛrebɔ denneennen. Na wɔyɛ akɛse.
  Nanso mmeawa no san de wɔn nufu kɔkɔɔ no miaa bɔtn no so, na wogyaee tumi bi a edi awu a ɛwɔ owu mu.
  Bere koro no ara mu no, mmerante nso koe, a elffo a wɔn ho yɛ fɛ yiye a wɔtow tuo na wɔtoo nnwom ka ho;
  Mpoano a ɛwɔ Elf no so no trɛw na ɛso yɛ toro, .
  Asorɔkye no repetepete ne glazed brilliance ...
  Elfia bɛyɛɛ Ɛna Man, .
  Nightingale no trill de dwom a ɛyɛ nwonwa to dwom ma yɛn!
  
  Wɔ hyɛmma a ɛtrɛw mu no, yɛne ɔdɔfo bi retu kwan, .
  Ɔpaapaee ne sika kɔkɔɔ nhama a wɔde abɔ no.
  Hwɛ sɛnea eye ma yɛn a yɛbom ne yɛn dɔfo, .
  Ɛyɛ awerɛhow sɛ worenkyere akokɔsrade.
  
  Dabi, ɛnyɛ nsu, akyi a ɛyɛ gyegyeegye, .
  Ɛyɛ abɔde na ɛma yenya champagne.
  Asase yi te sɛ ɛna dɔfo ma me, .
  Asase so ayamye wɔ adehye ntade mu!
  
  Nsuo a ɛtɔ te sɛ nhene wɔ ɔsram hann ase, .
  Splashes te sɛ ntɛtea kuw a wɔwɔ dwetɛ ntaban ...
  Virgo, wo te sɛ ɔbɔfo a wada dae ama me, .
  Na anim a ɛho nni asɛm - Madonna a ne ho tew sen biara!
  
  Hua yɛ ɛwo, na nhwi yɛ sirikyi, .
  Anofafa mu paapaee te sɛ satin.
  Migye di sɛ bere a yɛatwɛn akyɛ no adu, .
  Bye ankasa - anansesɛm na na!
  
  Anofafa kaa no wɔ anigye kɛse mu
  Dwo no te sɛ nea nsɛmfua nni hɔ bio.
  Wogye ahoɔfɛ di a ɛnyɛ asase so de, .
  Lot no besi gyinae - tow sika bi ko soro!
  
  Afew ahorow no mmiako mmiako ni
  Yɛn anigye a ɛyɛ ahum no ho ahomegye ne serew.
  Ɔkra kronkronyɛ begye kerubi nkwa, .
  Bɔne ahorow a wɔahyehyɛ no, nea wapaw no no bɛtow agu ahina no mu.
  
  Dabi, hu sɛ wo ho yɛ fɛ sen wo wɔ Asase so, .
  Akɔnnɔ hyew te sɛ ogya a ɛhyerɛn wɔ me koma mu!
  Yɛbɛtena ɔman a eye sen biara mu
  Momma yenbue mfɛnsere ne ɔpon no nkɔ ahunmu!
  . TI #16
  Maria Kolesnikova kɔɔ so de ne nkɛntɛnso a ano yɛ den dii dwuma na ɔsɛee n"atamfo. Na na n"ahyɛde no yɛ nea asi ne bo na ɛyɛ nnam na ɛyɛ soronko.
  Elf mmeawa yɛ cool paa. Mmea akofo a wɔn ani gye a wɔtow peas a ɛyɛ ɔsɛe guu Putin asono so na wɔtetew orcfo no mu.
  Ɛbɛdaa adi sɛ akofo no yɛ wɔn a wɔko denneennen. Na wɔtoo tuo ntɛmntɛm. Na wɔde atuo a wɔde di dwuma ɔkwammɔne so bɔɔ yɛn. Putin asono asraafo akuw mũ nyinaa a wɔretwitwa. Na wɔyɛɛ wɔn ade basabasa a ɛtra so.
  Mmabaa no teɛteɛɛm na wɔbobom.
  Na bere koro no ara mu no wɔn werɛ amfi sɛ wɔde nne a ɛhyerɛn te sɛ dɔn nnyigyei bɛto dwom;
  Wɔbɛhyɛ mo anuonyam wɔ Elpheus kurom , .
  Yɛdɔ wo paa...
  Elf mmeawa nnyinyin
  Yɛde ɔdɔ di orcs so nkonim!
  Eyi yɛ dwom a ɛte sɛ nea ɛyɛ dɛ ankasa. Na ne nyinaa yɛ nwonwa yiye.
  Mmabaa no faa no na wɔsan fii ase ne mmerante no too dwom, na wɔhyɛɛ abufuw kɛse;
  Wo ne yɛn asraafoɔ - Native abusua, .
  Kurom kɛse, elven tumi.
  Buee ɔwɔ no anom a ɛyɛ dae bɔne no, .
  Pu tetee akokɔsrade wɔ mmepɔw yi so!
  
  Ɔde ntam ne ntam kotow, ma, .
  Wɔhyɛ bɔ sɛ wobekum elven mmofra a wonni nokware no nyinaa.
  Nanso yɛn asraafo no buu asomdwoe ne awerɛkyekye animtiaa, .
  Wɔ wɔn fam no, mprempren adamfo ne onua nokwafo yɛ afiri a ɛyɛ adwuma ankasa!
  
  Orkstan nso yɛ me kurom asase, gye me di, .
  Wɔanya ahyɛde bi sɛ wonkura - kura!
  Ne nyinaa akyi no, gye me di, yɛrentumi nkyerɛ mmerɛwyɛ, .
  Ne nyinaa akyi no, eyi ne ɔman no kwan a wɔfa so kɔ yɛn nkyɛn fi anafo fam pon no so!
  
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a wɔn a wɔpɛ asomdwoe no te abubuw de;
  Dɛn na wo werɛ afi, enhia sɛ wuwu wɔ ha!
  Nanso yɛremma wɔnsɛe yɛn asɛm no, .
  Esiane sɛ asraafo no mu yɛ den sen Ɛnanom Man nyinaa nti!
  
  Agya ahyehye - wo ko, enti ko, .
  Ntie ɔkraman a ɔrebobom wɔ fam ase!
  Wɔ yɛn Elfiya fam no, ɔkwan biako pɛ na ɛwɔ hɔ a yɛbɛfa so atu ntɛmntɛm akɔ soro, .
  Na akyinnyegye no ne Maxim afiri tuo a edi kan a ɛyɛ den!
  
  Sɛ nkonimdi bi wɔ Orkstan , ɛnde ɛkyerɛ sɛ ɛyɛ den, .
  Sovietfo asɛm a ɛfa Marxsom kronkron ho no da so ara wɔ hɔ!
  Satan mma rentumi mmu yɛn pɛ so, .
  Nkonimdi, nkonimdi, ne afɔrebɔ nka ho!
  
  Abeawa, sɛ mesan ba a, yɛ me atuu
  Afei woyɛ ɔbarima, na woada biribiara adi akyerɛ wo ho!
  Nea ɛyɛ den sen titanium a ɛwɔ asraafo akode koma mu, .
  Hwɛ sɛnea aberante ɔkofo bi de adwene a ɛfata maa ɔkofo bi!
  
  Na ɛno kyerɛ sɛ asomdwoe bɛba wiase nyinaa, .
  Nnipa nyinaa te sɛ anuanom a wɔwɔ kuw biako mu!
  Sɛ Ɔsraani Kɔkɔɔ no dii pedestal no so nkonim, .
  Ɔpɛ a wɔwɔ sɛ wɔbɛkɔ so ako, awerɛhow a ɛredɛw!
  Mmabaa ne mmarimaa de anigye a ɛyɛ hu too dwom. Wɔyɛɛ wɔn ade wɔ ɔkwan a etu mpɔn kɛse so, na wokunkum Putin asono. Eyi yɛ onwini a ɛtra so.
  Ɛha na elves no tu mmirika wɔ tank no so. Na wonyaa afiri foforo a ɛte sɛ pyramidal a Zelensky yɛe. Eyi yɛ tank a ɛyɛ nwini yiye ankasa.
  Na momma yɛmfa pɛpɛɛpɛyɛ a ɛyɛ nwonwa ntow tuo. Na ɔde ahotoso bɔ ɔtamfo no.
  Sɛ abeawa no reto tuo a, ɔde ruby nufu di dwuma na ɔyɛ no pɛpɛɛpɛ koraa.
  Na ɔde abufuw to dwom sɛ:
  Metow atamfo tuo wɔ tangent so
  Mete ɛnne bi a ɛyɛ hu a ɛyɛ hu ...
  Elves no bɛkum orcs no ampa, .
  Yɛreko nso, ɛnyɛ bɛhwɛadefo!
  Elves no faa mu na wɔpaapaee wɔn mfɛfo no mu, wɔ ɔhwe ase. Na wɔbubuu atuo a wɔn ankasa tumi tu, ne Putin asono tank mu yɛɛ no chips. Eyinom yɛ nneɛma a ɛyɛ fɛ a ɛyɛ nwonwa bi.
  Na wɔn kasa ahorow no yɛ nea ahoɔden wom kɛse na ɛyɛ ntɛmntɛm. Wɔyɛ no anifere kwan so paa.
  Na bere koro no ara mu no, mma wo werɛ mmfi sɛ wobɛto dwom;
  Elfia nnipa nkabom kronkron, .
  Wɔ wɔn a wɔrenya nkɔso fam no, wiase no yɛ nea ɛfata!
  Mesa muse a ɛhyɛ nkuran no yare, .
  Ɛbɛba, nea nkurɔfo no soo ho dae!
  
  Yɛn kurom asase no te saa a wunim nwonwa, .
  Anigye wɔ mu, mpanyimfo ne mmofra nyinaa!
  Wɔ mu no, wɔma dapɛn da no so sɛ Kwasida, .
  Kurom biara nni hɔ a ɛsom bo sen ɔdɔfo!
  
  Paradise a ɛte saa nni soro, .
  Nea ɛkyekye proletarian nsa a ɛyɛ den no.
  Na baabi a nkɔnsɔnkɔnsɔn a ayɛ rusty no repiapia...
  Adwumayɛ wiase no wɔ akuturuku no hama mu!
  
  Nanso ɛtɔ da bi a atuatew adwene bɛhyerɛn, .
  Bayonet ntakra yɛ nnam sen sanku a ayɛ den!
  Nwene ɔhyew nhama, hell nsukyenee a ɛredɛw, .
  Na ahoni a wɔkyerɛ sɛ wɔyɛ asisifo bɛhwe ase!
  
  Afei tsunami ahum bi bɛtu mmirika prɛko pɛ, .
  Ɔman mu basabasayɛ bɛba.
  Sedee ebeye na wobewie dee akofoa no de akokoduru - .
  Te sɛ ahum honhom tu awo ntoatoaso pii!
  
  Na afeha foforo - nkɔso ahenni bɛba, .
  Wɔ mu no, ohia, ɛyaw, amanehunu befi hɔ ...
  Okyinnsoromma a nsoromma mu hwɛfo no hui no, .
  Afei wɔ biakoyɛ mu no onuayɛ no bɛbom!
  
  Na owuo betwe akyi, awie - .
  Nyansahu bedi nkonim wo gye onyin.
  Laurel abotiri wɔ wo moma so - .
  Na Ɛna Man no ahoɔden ne tumidi a enni ano !
  Mmabaa no nie, sedee woto dwom kesee - wo ho ye den dodo wo ho. Eyi yɛ supergirls ankasa !
  Elf akofo a wɔn ho yɛ fɛ yiye a wɔwɔ ahotɔ ntini, ne adom kɛse. Eyi ne mmeawa a wuhia wɔn ankasa.
  Afei, sɛ wofi ase to dwom a, ɛnde ɔyare mmoawa biako mpo rennyina wɔn anim.
  Na ɛnyɛ wimhyɛn ne tank mu nko na mmeawa no ko.
  Na ɛpo so nso. Na biako pɛ na ɔwɔ bikini ne mpaboa a ɔda mpan. Na wɔn nan yɛ fɛ yiye.
  Na nufu, dɛn, gye asen, ne asen. Na yafunu mu ntini no yɛ nea wɔakyerɛw so kɛse, na wɔde nnua ayɛ. Mmea no ni. Tigress ankasa. Na asem baako - elves.
  Sɛ wohwɛ wɔn a, akyinnye biara nni ho sɛ wobɛdan. Mmabaa yi yɛ nwonwa ara kwa.
  Elf no ho yɛ fɛ yiye, na wɔko wɔ po so. Na mmeawa no asen a ɛda hɔ kwa, pink, kurukuruwa no faa na ɛhyerɛn. Eyi yɛɛ adwuma yiye koraa. Na elffo no yɛ akofo akɛse.
  Ɛha na mmeawa no de wɔn nan a ɛda hɔ kwa no hyɛɛ dade no mu, de aprɛm a ne kɛse yɛ nsateakwaa dumien sii wɔn ani so na wɔbɔɔ fii mu. Na wimhyɛn akɛse, awudifo akyɛde ahorow a ɛyɛ ɔsɛe.
  Saa na mmeawa no faa na wɔbɔɔ ɔtamfo no, na wɔtoo dwom;
  ahoɔfɛ, ahoɔfɛ, .
  Yɛde orc no nsu te sɛ ɔkraman!
  Yɛtow yɛn ho te sɛ ɔkraman
  Orc asisifo!
  Yɛn ho yɛ den sen akɔre
  Adwumakuw bi ni!
  Wiɛ, nokwarem no, mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ akyi no, mmerante nso wɔ hɔ. Wɔn mu biako da so ara te sɛ abarimaa a wadi bɛyɛ mfe dumien a ɔhyɛ ntade tiaa na ɔda mpaboa. Na ɔto dwom fɛfɛɛfɛ paa;
  Ɛwom sɛ yɛwɔ nsɛnnennen de, nanso momfɛre, .
  Sɛ́ wubedi akwanside no so no yɛ dɛ sen ɛwo!
  Sɛ woyɛ ɔkraman, na ɛnyɛ nkasanoma a ɔyɛ mmɔbɔ a, .
  Mma wunnya akokoduru mfa wo ti nkyerɛ wim tebea a ɛyɛ nsu no!
  
  Yɛn ani gye ho sɛ yɛbɛko wɔ asase so nkyene yi mu
  Comrade substitute mmati fi ne pɛ mu!
  Na mmusua a ɛrenya nkɔso nti, .
  Momma yɛnkɔ ɔbotan no nyinaa so nkɔbɔ baabiara!
  
  Adwowtwafo ntumi ntra ase kwa, .
  Ɔyɛ ahonyade ba ne Elfia somfo!
  Bere a yɛwɔ po so no, sukyerɛmma akata asese no so, .
  Na wɔde ahwehwɛ a ɛyɛ nwini petepete so!
  
  Ɛnyɛ ɛno nti na yɛpaw ɔkwan a ɛyɛ den no, .
  Sɛ wubenya ahonyade ama wo ho!
  Orc bɔne no ntumi nkotow mfinimfini din no, .
  Eyi ne sɛnea yɛde nnwom kyekye ɔman!
  
  Atamfo no repere n'anim - abubu no, .
  Wɔ ɔtamfo no fam no, funnaka nkutoo na ɛwɔ atɛkyɛ no mu!
  Agya man no ye kese - ewom se oboboneyofoo no ye den, .
  Na Onyankopɔn Svarog de ahodwiriw bɔ n"anim!
  
  Nanso yetwaa nkrante - akokoduru so ko ko, .
  Yɛteɛm hurray - tow hyɛ adwowtwafo no so!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nea bere bi na ɛyɛ dae no bɛbam, .
  Sɛ wobɛka wo dɔfo no atuu ahwɛ!
  
  Elfi fɛfɛ sublime adekyee, .
  Ɔbɛtow anigye agu mu denneennen!
  Nanso Satan ntumi nsi amena, .
  Di no so nkonim na biribiara bɛyɛ nea adwennwene nnim!
  
  Wiase bi bɛba a ɛyaw biara nni mu, .
  Ɛno mu na onyin rentra hɔ mpo!
  Mɛma ɔdɔ ahoɔfɛ abotiri, .
  Na mesrɛ wo sɛ anyɛ yiye koraa no, bɛn wo kakra!
  Yiw, elf abarimaa no to dwom yiye paa, ɔyɛ nwonwa na ɔyɛ onwini. Na ne dwom no ma ɔkra no yɛ hyew.
  Elf mmeawa no toa ɔko no so wɔ wɔn akohyɛn no mu. Enti mmeawa nwonwaso pii wɔ so. Elf nkumaa nso pɛ sɛ wotu mmirika a wɔn nan da hɔ wɔ ɔhyew mu. Wɔn hwɛ sɛ wonnii mfe dunsia, na wɔn ho yɛ fɛ nso yiye, wɔn honam ani tew na ɛyɛ torotoro. Eyi te sɛ ɔko beae na ɛyɛ nwini.
  Mmabaa nnyae wɔ ntɔkwaw mu. Na wɔde ahoɔden a ɛsen biara na ɛyɛ ade.
  Na wubetumi ahu sɛnea wɔn nan a ɛda hɔ kwa a ayɛ tan no hyerɛn saa. Na wɔkanyan nkate a ɛyɛ nwonwa.
  Elf mmeawa de ahoɔden kɛse yɛ wɔn ade fi wɔn nufu a ɛyɛ frɔmfrɔm na ɛda hɔ kwa no mu.
  Na sɛnea abeawa dodow bi wɔ ntɔkwaw mu. Wɔ ɔko hyɛn mu no wɔyɛ nwonwa. Elves no fii ase mpo kotow wɔn nkotodwe so na wɔfew mmeawa no nan ase a ɛda hɔ kwa, kurukuruwa, na ɛyɛ nwini ano. Na wɔyɛ no basabasa a ɛtra so. Na wɔde anigye kɛse na ɛyɛe.
  Eyinom ne mmeawa no. Na ɛyɛ fɛ yiye.
  Na sɛ mmeawa no daa wɔn nufu adi a? Afei mmerante no de atuu gu wɔn ho denneennen. Na mmarimaa no yɛ nwonwa ara kwa. Na mmeawa no nso yɛ akɛse!
  Mmabun no to dwom wɔ wɔn ahurututu atifi sɛ:
  Yɛnyɛ adwowtwafo bɔne, .
  Yɛmpɛ sɛ yɛbɛkum...
  Yɛn mmeawa no nni mpaboa araa ma
  Te sɛ nea otumi ma!
  Elf mmeawa no de wɔn ani kyerɛɛ wɔn na wɔtoo dwom nso sɛ:
  Barefoot, mpaboa nkutoo
  Wɔ July aprannaa ase, ne asorɔkye nnyigyei ase!
  Barefoot, mpaboa nkutoo
  Me ne wo nkutoo na yɛbɛsaw!
  Saa na wɔto dwom. Na wɔko yiye mpo. Enti ɔtopae bi bɔɔ ɔko hyɛn bi a orcs wom, na ntɛm ara na ekunkum Putin asono aduonum. Eyi bɛyɛɛ nea ɛyɛ anigye ankasa.
  Abeawa bi a ne nan da hɔ, ɛyɛ fɛ, ɛyɛ nea ɛdaadaa kɛse, a mmarimaa ani gye ho sɛ wɔbɛfew ano no dan no.
  Eyinom ne mmeawa no, na hwɛ sɛnea wɔn honam ani yɛ nwonwa na ɛyɛ fɛ. Eyi nyinaa te sɛ nea ɛyɛ nwini kɛse.
  Elf abusua no mu mmeawa no mu biako de ne nufu a ɛda adagyaw no miaa ne nufu, na ɔtow tuo a edi awu fii tuo no mu.
  Akofo a wɔko denneennen na wɔn ahoɔden a mogya wom. Na wotumi kum orcs. Na wɔn nan, sɛnea ɛte daa no, da hɔ, na wɔasen, na mpo ayɛ tan kɛse.
  Na abeawa no nan ase yɛ fɛ yiye na ɛyɛ soronko wɔ wɔn ankasa kwan so. Eyi ne wɔn mmeawa no adeyɛ a mogyahwiegu wom.
  Na wɔtoo dwom;
  Mmabaa mfa wɔn nipadua nnyinyin
  Wɔn ho yɛ fɛ daa, wɔyɛ mmerante ...
  Wɔsɔre na basabasayɛ ahyɛ wɔn ma, .
  Wɔn ankasa, akɔre no wiaa!
  Elf mmeawa no ko denneennen. Nanso elf mmarimaa nso wɔ hɔ. Wɔyɛ akwampaefo a wɔn ho yɛ fɛ, wɔhyɛ ntade tiaa, na wɔda mpaboa. Na wɔde atuo nso kyerɛ atamfo, na wɔde ogya a edi awu tow aprɛm, a ɛyɛ ɔsatu a emu yɛ den na ɛyɛ basabasa kɛse.
  Na ma elf mmarimaa no mfa ɔdɔ ne anigyeɛ nnto dwom;
  Na bere a Pioneer bugle no frɛ sɛ wɔmfa charge - .
  Me nnamfo bɛbom ato nnwom!
  Yɛn, te sɛ ɔkraman, bɛtu akɔ akyirikyiri a enni ano, .
  Efisɛ na wobu me ne wo bem!
  Nnwontofo kuw a wɔbɔ nnwom;
  Yɛn nokware, yɛn nokware
  Nea ɛka ho ne sɛ wobɛsoa gyidi!
  Na ɛnyɛ ɔkyena na ɛnyɛ ɔkyena
  Na ɛnnɛ gye Ɛna Man no nkwa!
  
  Yɛbu yɛn Elf, .
  Ne nyinaa akyi no, wiase nyinaa - hunu hann no!
  Yɛn ɛna man frankaa kɔkɔɔ, .
  Na kɔkɔɔ biara nni hɔ a ɛhyerɛn sen eyi!
  
  Ɔkwampaefo no nkyia ɛnyɛ bust, .
  Ne sɛnkyerɛnne yɛ Ɛna Man no frankaa!
  Yɛko tiaa ɔtamfo no ahokokwaw mu, .
  Nneɛma a wɔatumi ayɛ a wɔhyɛ no anuonyam wɔ nkyekyem mu!
  
  Hu sɛ gyidi biako pɛ na ɛwɔ okyinnsoromma yi so, .
  Gyidi wɔ elfinism a wɔdɔ no, kronkron mu!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a mmofra a wɔwɔ anigye bɛserew
  Enti wɔtetew saa orcism no mu kɔ bun no mu !
  
  Ná ɔsraani biara yɛ abofra ara kwa, .
  Wɔ sare ne nsubɔnten so a woda mpaboa ...
  Nanso afei de winch bi wɔ ne nsam, .
  Dade a wɔde hama yɛ tratraa a agye din!
  
  Obi de mfiri nnwinnade sew afiri no, .
  Wiɛ, obi fi ne mmati so tow tuo!
  Frankaa kɔkɔɔ no tu te sɛ frankaa kɔkɔɔ, .
  Yɛboro atamfo bɔne - ɛnyɛ aseresɛm!
  
  Yɛn nananom de akokoduru faa orklin , .
  Wiɛ, yɛn nso ɛ? Yɛrekɔ Mars!
  Yɛn nkurɔfo no nyɛ macaque wɔ nkorabata bi so, .
  Adversary fist wɔ aniwa no mu pɛpɛɛpɛ!
  
  Nanso yenim sɛnea yegye yɛn ani nso
  Bɔ sanku, bɔ torobɛnto!
  Mmofra anim a ɛyɛ fɛ yiye, .
  Na ratings a ɛyɛ anan ne anum!
  
  Ɔko sɔhwɛ a ɛyɛ den sen biara - .
  Sɛ woretwam a, ɛte sɛ nea woawu!
  Nanso owu mu no yɛwɔ frankaa a wɔde kanea, .
  Elven abɛn-kɔbere no ntumi nhwe ase!
  Eyi ne sɛnea akwampaefo a wɔn ho yɛ nwonwa na wɔko no too dwom. Wɔn ho yɛ fɛ yiye na wɔko. Na mmeawa a wofi elf ahorow no mu nso yɛ nwonwa na wɔyɛ nwonwa. Na wɔdan mmarima ankasa, na ɛno yɛ onwini kɛse.
  Ɛha na mmeawa no asua sɛ wɔne orc bɔne bɛko na wɔayɛ wɔn ade wɔ ɔkwan a ɛsow aba kɛse so. Na wɔn ahoɔden kɛse a ɛyɛ soronko no rekɔ so kɛse, na epue te sɛ ahum.
  Mmabaa no ni.
  Elf bi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ de ɔtopae bi sii n"ani so na ɔbɔɔ orcfo no, na ɔbubuu wɔn mu dumien abien prɛko pɛ. Na pii kunkum Putin asono. Na ɛdi akyire, sɛ yɛbɛka a ɛboro so a momma yɛnka sɛ kɛseɛ.
  Elves ho yɛ fɛ yiye, na wɔn ahoɔfɛ yɛ nea ɛkanyan akɔnnɔ, na ɛyɛ ahum kɛse. Wɔde ahoɔden kɛse a ɛyɛ hyew na ɛyɛ ade.
  Mmabaa a ɔhyɛ panties nkutoo na ɛkame ayɛ sɛ ɔda adagyaw no mu biako ni. Na enti ofii ase too dwom mpo, ansa na ɔreyɛ saa no ɔde ne nufu kɔkɔɔ no miaa joystick button no so na ɔde ahoɔden bɔɔ no.
  Weinom ne mmabaa no - adesuakuw a ɛkorɔn sen biara a wɔwɔ ampa. Worentumi nkɔ ntia abɛn a ɛte saa.
  Saa mmeawa yi yɛ supermen.
  Na anyinam tu fi elf akohyɛn no aprɛm mu. Na nsu mpo bow bere a wɔabɔ no. Na po so ahyɛn no dade, Putin asraafo asono a wɔn ho yɛ bruu, wɔn ho yɛ den yi, hyew.
  Eyinom yɛ ntɔkwaw a ano yɛ den ankasa.
  Nea wɔde atuo ne nnwom a ɛyɛ dɛ ka ho;
  Agya Man no abue ahunmu apon ama obiara, .
  Elfarin ne Ratibor a edi kan wɔ wiase!
  Yɛn ntaban a ɛwɔ owia nhyehyɛe no atifi - .
  Nhwɛso bi wɔ nhwene a ɛyɛ tuntum no ani!
  
  Yɛhwɛ soro kɔ soro kɔ soro, .
  Ne nyinaa akyi no, bere biara a obi adwene bɛba no, asomdwoe wɔ hɔ.
  Yɛbɔ waltz wɔ piano foforo koraa so - .
  Atirimpɔw a ɛyɛ mmerɛw na efi komam saa!
  
  Na ne nnyigyei biara, te sɛ sanku a ɛrehyerɛn, .
  Quasar a ɔwɔ adehye abotiri no refrɛ...
  Ɛwom mpo sɛ meda so ara yɛ abarimaa kɛkɛ - .
  Nanso ɛbɛyɛ mmerantebere a ahum kɛse bɛtu!
  
  Wɔ tete wiase no mu no yɛfaa equator, .
  Wɔ bere foforo koraa no mu no, Mars aka akyi!
  Wɔde afiri a wɔde tutu fam si sɔw no ananmu, .
  Yebetumi mpo akra osu a ɛtɔ!
  
  Nyansahufo Archimedes huu biribiara a ɛwɔ aguaree hɔ, .
  Na yentumi ntra ase nnom rum.
  Mma nnhu nneɛma bi wɔ mpa so
  Oh, ɔkwasea, ɔwɔ a ɔyɛ abofono bɛn ara ni!
  
  Enti, amansan ntrɛwmu, .
  Akyinnye biara nni ho sɛ wɔtwetwe yɛn kɔ ɔkwan kɛse bi so.
  Bere bi na bepo no nananom de ahum - .
  Animtiaabu ne satiety ne featherbed awerɛkyekye!
  
  Yɛyɛ wɔn asefo na yɛfata nkrante, .
  Adwuma biara gyina yɛn so!
  Akwampaefo de dwom bi nantew wɔ nhyehyɛe mu, .
  Na obiara gye di sɛ - mɛtu wimhyɛn akɔ nsoromma mu!
  Eyi yɛ dwom a ɛyɛ nwonwa na ɛbɔ aso ankasa. Ɛwom sɛ elffo wɔ ha de, nanso Cheburashkafo biara nni hɔ. Akofo a wɔn ho yɛ fɛ yiye wɔ ha, na nokwarem no, wɔwɔ nan a ɛda adagyaw, ntini, na ɛyɛ tan.
  Na mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ na wɔwɔ ruby nufu a ɛde sɔhwɛ kɛse ba.
  Saa akofo yi ani gye ho kɛse, wɔn nufu yɛ anigye kɛse, a ɛyɛ tan na ɛyɛ kurukuruwa na ɛyɛ den wɔ akofo no mu. Ahoɔfɛfo a wɔn ho yɛ anigye, wɔko kɛse na wɔn nan yɛ nwonwa na wotumi tu, na wɔn nansoaa yɛ nea ɛda hɔ kwa na ɛyɛ den.
  Akofo yɛ nwonwa yiye na wɔn ani gye.
  Na mmeawa no ho yɛ fɛ yiye na wɔn kokom yɛ akɔnnɔ kɛse. Na ɛyɛ nwonwa yiye ma mmerante, ɛyɛ ɛwo a ɛyɛ nwonwa sɛ wobɛtete. Na nya saa ɔdɔ no mu anigye.
  Oh mmeawa, hwɛ sɛnea mo elf ahorow no yɛ dɛ, nokware Divine ambrosia.
  Na nokwarem no, dwom no ka saa akodi a emu yɛ den na mogyahwiegu yi ho;
  Nyansahufo no de anifere yɛɛ ɔtopae, .
  Dɛn na na ɔde nea wɔayi no no ti resusuw ho ?
  Ne nyinaa akyi no, sɛ abrabɔ pa nni hɔ a, onyansafo mpo yɛ afunumu, .
  Anyɛ yiye koraa no, onya mmoa wɔ n"abɔdamfo no ho!
  
  Wɔmaa afoforo tumi krataa a ɛbɛma wɔatumi ayɛ tuo no, .
  Dɛn na satellite no de kɔ kyinhyia?
  Nyansahufo no nyɛ asraafo a onni ahoɔden, .
  Enkosi sɛ ɛbɛyɛ nea edi mũ no, mo anuonyamfo nni atoro!
  
  Ɛsɛ sɛ nkurɔfo yɛ adwuma ma ɔko no,
  Su a wɔwɔ wɔ wɔn ho wɔn ho ho no nye.
  Mente nea enti a eyi rekɔ so no ase, .
  So obi reyɛ adepa?
  
  Obi de nsu mfonini yɛ tank bi ho mfonini, .
  "Katyusha" foforo bɛyɛ sketch.
  Ɔboaboa tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu ano fi mmofra sukuu mu, .
  Na yɛn ɔbabun no ani gye ho sɛ ɔbɛto santen wɔ parade formation mu!
  
  Ne nyinaa akyi no, epaulettes hyerɛn wɔ dae mu, .
  Yɛn fam no, ɛtɔ mmere bi a hann no som bo sen owia.
  Ne nyinaa akyi no, baabiara nni Asase a ɛyɛ awerɛhow no so, .
  Baabi a obi mogya a ɛyɛ kɔkɔɔ nsen!
  
  Ne nyinaa akyi no, onipa, ɔyɛ ɔkraman ma onipa, .
  Wiɛ, ɛtɔ mmere bi a ɔkraman a ɔyɛ ɔkwasea hua!
  Ɔremma paanoo asinasin mpo wɔ ɛka mu, .
  Ɔte ase wɔ biako mu - atirimɔdensɛm mprempren!
  
  Nnipa bɛn na Awurade Agya nyan wɔn, .
  Ɛyɛ dɛn na adwemmɔne di wiase no so?
  Ɔhene a ne tirim yɛ den wɔ ɔman no mu no yɛ ɔbarima a ɔwɔ akokoduru, .
  Na adamfo titiriw onua a ɔyɛ basabasa Kain!
  
  Awurade buae sɛ: ɛyɛ wo paw, .
  Free, ɛyɛ den, nanso ɛho hia...
  Sɛ wobɔ aniwa mu a, ɛyɛ nnam sen samina, .
  Sɛ wiase no yɛ biako a, nkurɔfo bɛyɛ mum!
  
  Enti, ɔko yɛ wo nkrabea, .
  Merensesa biribiara mma wo wɔ ha.
  Ɛwom sɛ hellgya basabasayɛ di tumi wɔ ɔko mu de, nanso .
  Abodoo a ɛnyɛ den ne anwonwade ho anidaso biara nni hɔ!
  
  Nanso me botae ne sɛ mɛhyɛ mo den pintinn, .
  Sɛ wode adwene a ɛyɛ den bɛkyekye adaeso, .
  Enti asaawa no mu yɛ den sen nkɔnsɔnkɔnsɔn no, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wobetumi ahu obiara sɛ ɔbran wɔ ɔko mu!
  Mmabaa no saw yiye paa, na wɔde wɔn nan a ɛda hɔ kwa kyerɛ ahurututu no. Na Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn no de ahoɔfɛ a ɛte saa maa wɔn mmabea no. Anaasɛ ebia demiurge anyame.
  Mmabaa no ti nhwi yɛ fɛ yiye. Egu ahodoɔ paa, na ebinom te sɛ mframa afiri, anaa helikopta, anaa keeki - a ɛyɛ super na ɛyɛ nwini.
  Elves no to dwom wɔ wɔn ahurututu atifi, da wɔn sẽ adi, na wɔde wɔn nufu kɔkɔɔ no mia joystick no bɔton;
  Wo ne m"asase, deɛ wɔagyaw hɔ bɛn ara ni, .
  Adwowtwafo wɔ mu, nnipadɔm asorɔkye!
  Mmofra guan, apɔnkɔ tu mmirika, .
  Ahum kɛse bi a ano yɛ den aba!
  
  Sikakɔkɔɔ no nyinaa hyewee wɔ afuw mu, .
  Nsuo a ɛtɔ gu wim - napalm, .
  Ɔbonsam tetew "bɔne" no tumi fii atom no mu, .
  Na afei Asase no nyinaa rehyew ogya!
  
  Ɛhyew te sɛ sare-rizoy, .
  Ɔtweaseɛ a ne ho yɛ den wɔ wim
  Efi nsõ so kosi mfutuma so no, mframa yɛ fitaa, .
  Delivers wusiw hua - nkogudi!
  
  Ko Agya Man no a wunhia hwee, .
  Wɔboro mpataku akyide no ano pɛɛ!
  Wɔ abrannaa no ho no, na cherry nhwiren nyin, .
  Mommma nnuhuam kwae no nsɛe!
  
  Biribiara a ɛyɛ kurom hɔ de wɔ willow dua biara mu, .
  Ɛwo hua, wɔ dua a ɛyɛ mmerɛw mu!
  So ebetumi aba sɛ akwantufo a wɔn ho yɛ mmɔbɔ no ayɛ basaa, .
  Wɔn a wonyaa wɔn ti didii mu no yɛ adesrɛfo a wokurakura bag!
  
  Dabi, yɛn kuw no kae sɛ, .
  Mma orcs bɔne a wɔwɔ Agya no fie no nkyɛn!
  Mmabun wɔ akoma mu, gye di sɛ ɛnnyɛ akwakoraa - .
  Ɔtamfo no retwɛn sɛ wobedi nkogu koraa!
  
  Yɛbɛkɔ anim - adeɛ a ɛteɛ, .
  Ɔtra ase kosi bere a...
  Gyidi a yɛwɔ wɔ yɛn Owia-Anuonyam Abusua Mu , .
  Ɛbɛyɛ hann ankasa daa!
  
  Komunism, Nokware, atɛntrenee, .
  Wɔ n"adaeso ahorow a wɔwoo no wɔ yaw mu no mu!
  Megye di sɛ Ɛnaman no ani begye - .
  Te sɛ ɔkɔre a onwu da a ɔforo kɔ soro!
  
  Na afei nokware bere no bɛba
  Baabi a asɛmmisa biara benya mmuae!
  Akraman Kwan no mu nsisi no rentwam - .
  Na Elfia wɔ komunism-adekyee mu!
  
  Enti Agya Man no dɔ a wokura mu no, .
  Baabi a baabi wɔ ma nnipa a wɔyɛ papa no, .
  Ne nyinaa akyi no, yɛn Agya Man no wɔ anuonyam wɔ ahoɔden mu, .
  Tia obi a ɔwɔ tumi - kum!
  
  Na afei abufuw no bɛba awiei, .
  Paradise bɛba, a nightingale dwom ...
  Na afei yɛbɛfa kwae no mu, .
  Nsu anaa nni awerɛhow da!
  . TI 17. NKYERƐKYERƐMU
  Maria Kolesnikova de abufuw a ɛyɛ hu ko. Na ɔde ahyɛde ma ne waxes, kyerɛ kɛkɛ a ɛda nsow na ɛyɛ soronko class ne super.
  Ɛha na mmeawa no yɛ serewfo kɛse, na wɔn ho yɛ fɛ yiye na wɔn ho yɛ nwini yiye wɔ ɔko kwan so. Elves a wɔwɔ ha no yɛ wɔn a wɔn ho akokwaw ara kwa.
  Mmabaa yɛ soronko, nanso saa elffo yi nyinaa yɛ onwini. Wobetumi abɔ orcs, amene asono bɔne wɔ mogya no mu.
  Na elffo tɛkrɛma ani gye ho sɛ wɔbɛtete, nea ɛbɔ, ɛhyerɛn na ɛyɛ huam kɛse wɔ elf nkumaa no mu.
  Saa nnipa yi yɛ pɛ araa ma hua no fi wɔn mu, te sɛ nea efi afifide nketewa ne wuram nhwiren mu. Ade a ɛyɛ nwonwa bɛn ara ni.
  Eyinom ne mmeawa a wɔwɔ ha na wɔwɔ pearly, sparkling teeth - just super.
  Na wɔwɔ amansan asɛmti bi a ɛyɛ nwonwa. Ɛha na aniwa hyerɛn, na ɛte sɛ nsoromma yiye.
  Mmabaa no mu biako de nansoaa a hwee nni mu boaa ne nan. Na enti wɔbubuu biribiara koraa. Na ɛyɛ nea edi awu kɛse.
  Mmabaa a wɔwɔ adesuakuw a ɛkorɔn sen biara no ni, wɔbɛbɔ double bass.
  Na wɔn nan yɛ fɛ yie, na ɛda hɔ kwa paa. Ɛwom sɛ so ebetumi aba sɛ yɛbɛka saa de - nanso ɛnyɛ mpaboa koraa? Ebia ɛbɛyɛ papa sɛ yɛbɛka sɛ - ɛyɛ fɛ yiye!
  Na mmeawa ani gye ho sɛ wɔde anigye bɛto nnwom na wɔasaw.
  Na ɔkofo no nne yɛ nea ɛyɛ ma na ɛyɛ fɛ yiye;
  So anuanom yi yɛ anuonyam asɛm?
  Hwɛ ɔhyew a wunim wɔ asɛm yi mu!
  Ɛwom sɛ wontumi nkan atamfo a wɔn bo afuw de, nanso .
  Yɛde hann po bɛba Agya Man no mu!
  Chorus a wɔde di dwuma.
  Mede me koma ma me Maame Man, .
  Ɛno mu na ogyaframa no bubu kɔ wim!
  Ɛdenam ɔhaw nsɔe mu kosii November, 1999 mu.
  Na adekyee kɔkɔɔ no...
  Momma ɔman no honhom nsu na ɛnsɔre!
  Momma ɔman no honhom nsu na ɛnsɔre!
  
  Ne nyinaa akyi no, yɛn ani gye ho sɛ yɛbɛsoa Ade Nyinaa so Tumfoɔ no, .
  Frankaa kronkron no na ɛde elfinism ba!
  Nea anka ebeba mu akokoduru adaeso - .
  Wɔwoo kwan a ɛfa nnipa ho kronkron ho!
  
  Na abusua biara rennyi Elf ama, .
  Nkurɔfo begyina hɔ wɔ nhyehyɛe mu ama asomdwoe ne nokware!
  Ɛmmra sɛ Pegasus ɔkokodurufo, Parnassus a ne ho akokwaw, .
  Wɔbɛkanyan yɛn ma yɛako denam mmerante ne mmabaa asɛm no so!
  
  Wɔ mmepɔw so no, asuten a ɛbɔ ntɛmntɛm sen te sɛ asono, .
  Ne nyinaa akyi no, dwetɛ a ɛwɔ bepɔw no so no ahyerɛn!
  Nhama no ma owiatɔe kɔkɔɔ no hyew, .
  Sɛ́ obi bɛyɛ akokodurufo no ne ade titiriw a wɔde gyina so!
  
  Ɔkofo bi ahwe ase - awerɛhosɛm ne sɛ, atirimɔdensɛm nkrabea di mmara, .
  Ɛyɛɛ dɛn na ɔyɔnko bi hwee ase!
  Mesrɛ wo, ka kyerɛ me, O Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn, .
  Wiɛ, dɛn nti na nkuku ayɛ nsõ ma?
  
  Ɔkra - Nyankopɔn buaa. - a ehia sene asen, .
  Na nkwa rennyaw wɔn a wɔahwe ase no da!
  Yiw, wɔamma mo sɛ monhu, sɛ hann hann mu, .
  Bere a wonyan won - Anuonyam nka Rod din!
  
  Nanso wunim sɛ da yi nware saa, .
  Afei obebue amansan no apon ...
  Na ahwehwɛ fitaa remma asɔredan no fitaa, .
  Owu a enwu da benya M"abɔde !
  Wiɛ, sɛ wohwɛ mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ, wɔn nufu a ayɛ ma ne wɔn nufu a wɔde strawberry ayɛ. Na wɔdaadaa wɔn na wɔhyerɛn te sɛ rubies a efi Britania Ɔhemmaa abotiri so. Eyi yɛ ahoɔfɛ ne sɔhwɛ a ɛte saa ampa.
  Elf kumaa bi de ahopere kɔɔ ne moma so strawberry nufu no ho na ofii ase de ne tɛkrɛma yɛɛ no atuu, na ɔde ahoɔden kɛse yɛɛ saa. Oh, hwɛ sɛnea ɛyɛ dɛ sɛ wobɛtete strawberry a abere na ɛyɛ nwonwa saa. Hwɛ sɛnea biribiara yɛ kɛse wɔ ha.
  Na abeawa bi a ofi elf ahorow no mu, nokwarem no, ɛnhaw no wɔ mmuaema mu, nso, sɛ ɔbɛteɛteɛ biribi a ɛyɛ dɛ, ɛyɛ dɛ, ɛyɛ huam a efi aberante bi hɔ. Na hwɛ sɛnea ɛbɛyɛ kɛse.
  Na afei abeawa no a ne nufu a ɛte sɛ rosebud no mia joystick bɔtn no so. Na afei aprɛm bi bɔɔ orcs no, na ɛtetew wɔn mu.
  Na wɔsɛee Putin asono pii.
  Eyinom ne adekyee a mogya ayɛ no ma no mu elffo.
  Nanso bere koro no ara mu no, nokwarem no, wɔn ani gye nnwom ho, na wɔde awerɛhow kɛse;
  Yɛn a yɛyɛ cool elves no nyɛ nkoa, .
  Wɔwoo yɛn sɛ yɛnkɔ soro nnye akɔre nni!
  Dabi, funnaka remma Ɛna Man, .
  Ɛmmra sɛ yɛbɛbom ako Elfians !
  
  Ɔkofo biara tumi bɔ
  Nanso ɛnyɛ obiara na odwen n"adɔfo ho!
  Ahum a ɛredɛw ahum gya, .
  Na adwene a ɛfa papa a ɛwɔ wɔn a wɔn ho tew akra mu ho!
  
  Elfparty , wɔwoo no wɔ adaeso mu, .
  Onim fi adwumayɛfo atoko mu.
  Ɛnyɛ obi nkwasea suro nti na yɛsom, .
  Nea yɛbɔ mmɔden sɛ yebenya no nni asase mfonini no so!
  
  Sika kɔkɔɔ a wɔde ayɛ adum kurukuruwa no hyerɛn, .
  Nanso koma mu no, sika kɔkɔɔ som bo sen saa mpo.
  Orcism twee oguammaa aboa no, .
  Nanso elven tumi sɛee!
  
  Bere a ɔkwampaefo bi kaa ntam no, .
  Fa mogya fi ntini no mu kɔ ɛna man no mu kɔ nsu a ɛtɔ gu fam no so!
  Onua Ram bɔne no gyee rɔke, .
  Ná mepɛ sɛ mede ɔhaw ahorow ba nkabom no so!
  
  Nanso yɛanka ntam, annye nsɛm hunu nni, .
  Ahyɛdeɛ baako nti - Som Agya Man!
  Wɔnam akokoduru so bubuu bɔne orc no, .
  Momma yɛnfa ɔkwan a ɛyɛ den no so, yɛbɛkɔ elfinism mu!
  
  Tow abarimaa no satiety, ahude, ɔkwasea, .
  Akra a wɔahyehyɛ a wɔn kɔn dɔ nkonimdi.
  Ma ɛnyɛ nea ɛboa asɛm no da biara, .
  Na ɛbɛyɛ nea ɛho hia na Siberia, momma yɛnkɔ!
  
  Wɔ mmeae a wosisi adan ne akodi mu no, ɔbran bi, .
  Adwuma biara a wobɛgye akyinnyeɛ, gye me di!
  Mma asetra nfrafra agoru a ɛnyɛ den
  Ɛwom sɛ agodie no yɛ baako de - ɔko a wɔko tia owuo!
  
  Botae no ni, wobu no dedaw sɛ wotumi hu, .
  Ɛda so ara yɛ anammɔn a etwa to, a ɛyɛ den sɛ wɔbɛyɛ!
  Afei ahohuru bere bɛma yɛanya kɔla daa, .
  Na wɔbɛyɛ nananom nkumaa Kwasida!
  Ɛha na mmeawa no too dwom fɛfɛɛfɛ yiye na wɔhyerɛn wɔn sẽ a wɔde nhwene a ɛhyerɛn hyerɛn no.
  Elfs no yɛ ahoɔfɛfo a wɔn ho yɛ nwonwa, na wohuruw kɔɔ jet launcher no so. Na wɔde wɔn nufu kɔkɔɔ no miaa joystick no ano, na wɔde ahoɔhare siesiee akuturuku no.
  Na ɔsɛe kɛse bae. Ɛha na ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ fitaa kɛse.
  Elves no de nneɛma guu wimhyɛn gyinabea hɔ, soaa rɔke na mmeawa a wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa, pink, kurukuruwa hyerɛn twaam.
  Eyinom yɛ mmea a wɔn ho yɛ fɛ na wɔyɛ basabasa. Na ɔdɔ a ɛtra so. Na wodɔ wɔn tɛkrɛma, wɔte mpoma no a ɛrebɔ - wonya anigyeɛ kɛseɛ.
  Eyinom yɛ nneɛma a ɛyɛ fɛ ampa.
  Wɔwɔ tɛkrɛma a ɛyɛ hyew saa, na wɔbɛfa wo, wɔbɛbɔ wo fuck. Na wɔde ruby nufusu no bedi dwuma bio. Na wɔbɛhyew trolls pii prɛko pɛ.
  Na afei elves no de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no bɛba wɔn ano na wɔabɔ.
  Na akɔre no, bere a wɔanya komayare no, hwe ase te sɛ nea dade poma bi abɔ amemene no mu ayɛ wɔn nwonwa. Na akɔre no de wɔn ano hwe Putin asono ti nhwi mu.
  Saa na wɔyɛ wɔn ade denneennen.
  Na nnwom tu fa afuw no so, na mmerante na wɔto wɔ asɛm yi mu;
  Metow atamfo tuo wɔ tangent so
  Eyi ne tumi a elven knight no wɔ!
  Nnipa mpapahwekwa a wɔyɛ srade nte ase
  Merekɔ m"anim te sɛ ɔkraman ntɛmntɛm!
  
  Biribiara dan kɛse
  Yɛyɛ adwumfo, ɛnyɛ bɛhwɛadefo!
  Momma yɛnsɛe orkshi cartels no, .
  Ahoɔfɛ a ɛhyerɛn a ɛkyere adwene!
  
  Yɛn Maame Man yɛ nokware, kɛse, .
  Ɛmaa hann baa wiase a nnipa a wɔyɛ adwuma wom no so!
  Ɛwom sɛ dɔm no kɔhwee asase no so wuram de, nanso .
  Nanso yegye akofo ankasa di!
  
  Elf no ne Mamai a ɔwɔ ɔko no mu tew atua, .
  Tow nkɔnsɔnkɔnsɔn a lasso a ɛwɔ Horde ...
  Ademude a wɔboaboa ano wɔ soro
  Na yɛn koma mu tew wɔ akokoduru mu!
  
  Nnua biara, sare agyan Dear, .
  Oak-Yɛn kwae a ɛtrɛw no agya.
  Gyidi ne nsusuwii mu gyinapɛn ahorow wɔ hɔ, .
  Asuten a ɛsen yɛ dɛ sen ɛwo!
  
  Nnomaa cherry fluffs abere, .
  Krataa a edi kan no, te sɛ nea wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ ho adwini!
  Kwae biara nni yɛn Maame Man a ɛba fam, .
  Wɔ adehye atade mu no, Ɛna Man no yɛ fɛ!
  
  Bere a wofi kwae no mu a nsenia wom, .
  Na afuw no atifi, baabi a wɔde nsu hwie rye no gu.
  Mede nhwiren a wɔde nhwiren ayɛ brɛ wo, .
  Na obosu, te sɛ nea wɔde nhwene pam!
  Eyi ne dwom a na elf mmarimaa no wɔ. Na ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ nwini na ɛyɛ nwini kɛse. Eyinom yɛ mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ yiye a wɔpɛ sɛ wɔde wɔn tɛkrɛma su biribi a ɛrebɔ, te sɛ koma ne biribi a ɛyɛ hyew.
  Wiɛ, mmeawa a wɔn ho yɛ nwini, na wɔhyɛ funnaka no mu, na wɔreka orcfo no. Na akofoɔ no yɛ atirimɔdenfoɔ - super kɛkɛ.
  Na sɛ wɔto dwom a, ɛbɛyɛ anigyeɛ paa;
  Ɔbɔ ne nan a ɔda mpan wɔ wuram no so;
  Abeawa no reyɛ dashing - Komsomol muni.
  Wɔanwo Elfi babaa no ne scoop - .
  Ɛnne no rehwie a ɛrehuruhuruw a ɛrebɔ denneennen!
  
  Ne fam no, ɔfrɛ no yɛ ɔko - .
  Fa akokoduru yɛ akode a ɛyɛ nwonwa.
  Amumɔyɛsɛm yi n"ano - Satan, .
  Ɔpɛ sɛ ɔdan Agya Man no yɛ agoru!
  
  Wiɛ, na n"akyi a ɔde rɔke Orkagon , .
  Hwɛ sɛnea ɔkraman a ofi hell ma ɔkraman aduan!
  Me werɛ fii sɛ wɔabubu Orkmaht, .
  Sɛ ɛyɛ asiane sɛ wo ne Russiani bɛkasakasa!
  
  Ɔkofo elfinism a wontumi nni so nkonim, .
  Hu nea ɛkanyan yɛn ma yɛyɛ ade kɛse bi!
  Yehyira nkwa so ma onyansafo Russia - .
  Ntrɛwmu no a wobɛma afi ano kosi ano!
  
  Agya man no rebɔ aprannaa, .
  Wɔde napalm atopae guu Elf so.
  Asraafo adwuma bubuu breki no nyinaa, .
  Nneɛma a asɛe a efi yɛn asese mu rehyew!
  
  Nanso abarimaa no awotwaa yɛ nea ɛba ara kwa, .
  Bere a ɔkaa ntam sɛ ɔbɛyɛ ɔkwampaefo no!
  Na afei asraafo nkumaa no rebubu, .
  Atamfo bɔne a wonnim susudua!
  
  Nkwakoraa ne mmerewa nyinaa tu mmirika wɔ ntonto biako mu, .
  Wɔde ahopere retu mmirika - SATO ntua!
  Na obiara gye di sɛ - mɛbubu orcs, .
  Na ababaa no bɛyɛ ne atuu a ɛyɛ anigye!
  
  Yɛrentumi, nnye yɛn nni, nhwere
  Enti yɛn gyidi ayɛ den!
  Wɔama yɛn asraafo no bo afuw wɔ ntetee mu, .
  Ɛwom sɛ ogya no hyew wɔ koma pa mu de!
  
  Na ɛno nti ɔsom Agya Man, .
  Yebenya nkonimdi wɔ okum a ano yɛ den mu!
  Sɛ anuonyam nni hɔ a, nkwa nyɛ sika ketewaa bi mpo, .
  Yehia ɔyerenom ne mma a yɛbɛbɔ boot!
  
  Ɛsɛ sɛ wonyin wɔ saa ɔman kronkron no mu, .
  Ɛno na, okyinnsoromma yi nyinaa kotow!
  Ne nyinaa akyi no, Elf biara nni Asase so a ne ho yɛ fɛ sen saa, .
  Ma ɔtamfo no nkrabea nyɛ Gomora wu!
  
  Na afei Milky way a ɛwɔ nsoromma mu no retwɛn yɛn, .
  Nea enni awiei na enni gyinabea!
  Sɛ wopɛ sɛ wunyin a, mma Elf nkotow, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a Ɛnanom Man no bɛyɛ nea tumi wom kɛse, kɛse!
  
  Dɔ Onyankopɔn - Yɛn Abusua Kɛse, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a okyinnsoromma yi bedi yiye!
  Adwuma biara bɛyam ɔhaw no, .
  Ma ɔkwan a ɛkɔ pedestal no so no nyɛ mmerɛw!
  Nko a wɔne elf ne elffo ko tia orcs no kɔɔ so yɛɛ kɛse a Putin asono dodow bi wuwui.
  Nanso orcfo no kɔɔ so bae. Na afei wɔn aprɛm a emu yɛ duru no kɔ ɔko. Na mpo, ebia, emu duru - a emu duru boro ton ɔha. Akyinnyegye foforo ne ɔko no torobɛnto krataa.
  Eyi yɛ mfiri a ahoɔden wom a ɛyɛ nwini. Nanso mmeawa no siesiee akutu a wɔaboaboa ano, na wofii ase de strawberry nufu nufuboa mmoa too fam.
  Na ɛyɛ owudifo nkɛntɛnso. Wiɛ, mmeawa no yɛ super class.
  Na wɔn mu afoforo tow atopae a nkwa wom gu orc asraafo a wɔnam fam no so, na wɔtetew Putin asono mu ma ɛyɛ mmerɛw. Eyi ayɛ kɛse ankasa. Eyinom ne mmeawa a wɔwɔ ha. Wɔn ani gye ho sɛ wɔde wɔn kasa bɛyɛ adwuma.
  Ɛyɛ anigye titiriw bere a wo tɛkrɛma tete biribi a ɔkraman mogya a ɛyɛ hyew na ɛrehuruhuruw fa mu sen te sɛ asuten no. Saa na ɛyɛ kɛse.
  Akofo a wɔwɔ ha no nim akodi yiye. Na bere koro no ara mu no, ɔdɔ nyɛ ahɔho mma wɔn. Bio nso, elf mmarima kakraa bi na wɔwɔ hɔ. Na nokwarem no, ɛtɔ mmere bi a mmea ko ma wɔn.
  Ɛha na wɔn mu biako de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔtopae bi, na ɛbɔɔ orcfo nnipadɔm bi, na ɛtetew Putin asono mu.
  Na akofoɔ no too dwom;
  Abarimaa bi a ɔretu mmirika a ne nan da hɔ wɔ sukyerɛmma mu
  Sukyerɛmma a ɛrehuruw no nhwehwɛ hyerɛn te sɛ nea ɛhyerɛn.
  Woremfa ahoɔden ntwe yɛn nkɔ nna mu, .
  Momma yɛnyɛ awɔw bere mu asaw a ne ti nhwi yɛ fitaa no yiye!
  
  Momma yɛnhyira yɛn nkwa so mma yɛn maame man, .
  Ɛmmra sɛ ɔsom no nyɛ anigye!
  Ɔkwan no bɛhyerɛn ogya -kerubim , .
  Na dwom no yɛ nkonyaayi, anansesɛm ne sanku!
  
  Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛko ma Agya Man, .
  Atamfo dɔm bi akɔtow ahyɛ wɔn so a wontumi nkan wɔn!
  Yɛbɛdan akɔ yɛn Anyame a yɛdɔ wɔn nkyɛn, .
  Hwɛ sɛnea wimhyɛn ahorow maa adwene no ma ɛbɔɔ ade!
  
  Momma yɛmma okyinnsoromma yi dae, .
  Ma asɛnnennen biara nyɛ nkonimdifo!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nkonyaayi asaawa no remmubu, .
  Ɛmmra sɛ wo ahohuru bere mu home no bɛyɛ nea ɛho tew!
  
  Eyi ne ɔman fɛfɛ ho anidaso, .
  Hena na ɔwoo komunism hann!
  Wɔ yɛn amansan yi mu no, nnipa nyinaa yɛ pɛ, .
  Eyi ne nnipa ho adwene a ɛsen biara!
  
  Awɔw no bɛba awiei, asubɔnten bi bɛba - .
  Nsuten bɛbɔ, nkurɔfo nim champagne!
  Eyi ne nea ebefi mu aba, gye me di ɛnyɛ akyirikyiri
  Wɔn mu biara wɔ nidi, adehye akokoduru!
  Saa na mmeawa no ko na wɔto dwom no yɛ cool. Na wɔn tɛkrɛma yɛ agodie, na ɛyɛ ntɛmntɛm dodo.
  Mmabaa no faa na wɔde atuo bi sii hɔ, ne sɛnea wɔbɛbɔ hama akɔ atamfo no mu, na wɔapete Putin asono no akɔ mmeae ahorow. Ná ɛno yɛ nea wɔagye din ankasa.
  Afei abeawa no de nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ no twee afiri no. Na fucking a wɔde mae:
  - a onipa biara koko a ɛda hɔ kwa no bɛbɔ mpaboa na ayi ne ntadeɛ!
  Weinom ne mmabaa a wowo ha - a woye nwonwa paa. Na eyi yɛ elf akɛse bi.
  Na wɔto dwom saa na wɔde wɔn sẽ hyerɛn, te sɛ abohene wɔ owia mu. Hwɛ sɛnea ne nyinaa yɛ kɛse.
  Mmarimaa nnɔɔso mma mmeawa. Na elffo nkumaa no yɛ adwuma ma du. Eyi ne baabi a ɛsɛ sɛ wɔyɛ adwuma. Na mmeawa no yɛ fɛ yiye na wɔmfa mpaboa da hɔ. Na wɔn nufu mu da hɔ araa ma, na wɔn nufu yɛ ruby na ɛhyerɛn te sɛ nea wɔde abo a ɛsom bo na ɛyɛe.
  Ne nyinaa te sɛ nea ɛyɛ hu dɛn?
  Na akofoɔ no to dwom, na wɔda wɔn sẽ a ɛma ahoɔden kɛseɛ firi owia hann mu ba;
  Abeawa no ho yɛ fɛ, yiw, yiw, yiw, .
  Abeawa no yɛ hu yiw, yiw, yiw!
  Putin asono, .
  So wobɛbobom
  Sɛ wɔbɛhyew wo
  Wu wɔ yaw mu!
  Mmabaa to dwom saa. Nanso elffo mma, ne nea edi kan koraa no, mmarimaa akwampaefo no nso da wɔn nne tumi adi;
  Wɔ ɔsram hann mu no, nkankyee no hann, .
  Yɛreyɛ adwuma wɔ afuw a wɔbom yɛ adwuma no mu.
  Ahohuru bere aba nnansa yi, .
  Wɔmaa aprannaa a ɛyɛ dɛ a ɛresu nsuten!
  
  Ɛsɛ sɛ yɛboa yɛn nuanom a wɔn mfe akɔ anim, .
  Sɛ wɔ anim no wɔne Orkshism asraafo no ko.
  Sɛ wopɛ sɛ wudi elven tumi a, .
  Ma Elfinism frankaa dua kɔkɔɔ no nfefɛw!
  
  Na ɛno nti, akwampaefoɔ wɔ nnwuma mu - .
  Fifiri hwie gu n"afono a ɛyɛ tratraa no so.
  Yɛayɛ ma wɔ adaeso akokoduru nkutoo mu, .
  Abarimaa bi a onni mpaboa retwe afuw ...
  
  Obi tumi guan kɔɔ anim, .
  Nanso sɛ wonni akyi mpo a, nkonimdi biara nni hɔ.
  Wode sare mpo guu w"anom esiane ɔkɔm nti, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛn nananom betumi aka grub ahwɛ.
  
  Enti fa ka ho, ɛwom mpo sɛ wotumi hu mparow no dedaw de, .
  Wɔato anan mu, wɔabɔ nsa mu ntini.
  Yɛyɛ Agya Man no akwampaefo, mma, .
  Ɔno nti, yɛbɛsie orcs no denneennen!
  
  Yɛn mu biara yɛ Lenin ne Marx, .
  Wɔ koma biara mu no, ogyaframa no rehyew.
  Bere no bɛba, yɛde akokoduru bɛhyɛn Mars, .
  Fortune ma ɔkofo bi atuu!
  
  Ɔhaw a yɛde bɛhyɛ yɛn ho so, ma yɛn kra, .
  Yɛdɔ, yenim adwene ne adwuma!
  Dapɔnna no bɛba - agye din asaw, .
  Na hwɛ wɔn a wɔyɛ mmerɛw sen biara no!
  
  Burgeois a wɔama wɔn aduan yiye, afei nte ase
  Sɛnea mmofra no ani gye ho sɛ wɔbɛyɛ adwuma...
  Nanso yebenya anum a ɛyɛ den, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a awofo anim bɛhyerɛn!
  
  Dabi, nnome nkrabea mma ɔko no, .
  Eyi yɛ sɔhwɛ ma yɛn...
  Sɛ wode asuade bi maa ɔtamfo no a, .
  Ɛkyerɛ sɛ otumi soa abɔde!
  
  Apon a ɛkɔ akofo no mu no bebue wɔ ahunmu, .
  Ɛnam nyansahu tumi so, a ɔhwee ase nyanee no, .
  Na ɛno nti yɛyɛ agyanom anidasoɔ, .
  Ɔkɛseɛ no mma, Elf Kronkron!
  Elves mmarimaa no ni na bere koro no ara mu no akwampaefo no too dwom. Na wɔdaa honam fam nsusuwii a ɛkyɛn so ne nneɛma a wɔahyehyɛ a ɛte sɛ nnwom adi.
  Na mmarimaa akwampaefo no nso nni mpaboa, wɔhyɛ ntade ntiantiaa, wɔn honam ani da adagyaw, na wɔn ntini a wɔakyerɛw so yiye na ɛyɛ fɛ.
  Orcs betumi mmonnaa saa, Dɛn na ɛbɛba saa mmoa yi so. Wɔyɛ mmoa ankasa. Eyi yɛ orc abɔde a ne ho yɛ fĩ yiye ankasa.
  Wɔkyeree elf abarimaa biako. Na yɛnyɛ abofra no ayayade. Nea edi kan no, wɔtwee abarimaa fɛfɛ no kɔɔ soro wɔ rack no so. Na momma yɛmfa n"ahoɔden nyinaa mfa dade mpire kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew mmɔ no wɔ ne nan a ɛda hɔ kwa a ɛte sɛ mmofra de no so. Na ɛyɛɛ yaw kɛse.
  Abarimaa no teɛteɛɛm, na odii dɛm na wɔhyew no. Afei wohwiee nsu guu abarimaa no so. Di kan noa nsu, na afei nsukyenee nsu, na afei nsu a wobɛnoa bio. Eyinom yɛ atirimɔdenfo ne atirimɔdenfo.
  Afei wofii ase de nhama a ɛyɛ kɔkɔɔ bubuu elf abarimaa no nan nansoaa a ɛda hɔ kwa no. Na wɔbubuu ne nsateaa nyinaa firi nsateaa ketewa no so kɔsi kɛseɛ no so. Afei wɔhyew abofra no nan ase a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ kurukuruwa no.
  Na afei wɔde dade kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew guu mmarimaa no koko a ɛda hɔ kwa no so, na wɔhyew nsoromma a ano yɛ anum.
  Ná ɛno yɛ kɛse na na ɛyɛ nwini yiye. Afei wɔde tongs a ɛyɛ hyew bubuu abarimaa no mpampam, a wɔyɛ abɔdamfo no. Nanso hwee nni hɔ, elffo yɛ abusuakuw a wɔyɛ den. Na abarimaa no anhwere n"adwene da esiane ahodwiriw a ɛyɛ yaw no nti, na ɔkɔɔ so teɛteɛɛm. Na afei orcs no de current no dii dwuma.
  Na bere koro no ara mu no wofii ase de ogya gya hyew ne nan ase, na wɔde poma a ɛyɛ hyew bɔɔ no wɔ n"akyi ne n"afã, trɛwee no wɔ rack no so, na wɔde anyinam ahoɔden bɔɔ no. Na ɛyɛ yaw kɛse.
  Na orc awudifo no da wɔn sẽ adi kɛkɛ na wɔserew.
  Nanso ne nyinaa mu no, elf abarimaa no ansɛe, nea ɛne no bɔ abira no, ofii ase too dwom;
  Dabi, ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wobɛhyɛ nkɔm
  Nea ɛretwɛn wɔ wiase dedaw yi mu;
  Owifo bɛda atɛw, .
  Anaasɛ wimhyɛn no betu!
  
  Hwɛ sɛnea wiase yi yɛ katee
  Woyɛ naive saa
  Aces pii wɔ deck no mu, .
  Ɛwom sɛ wo ntumi nnya - spikes.
  Saa bere yi nyinaa, ɔkraman no too tuo te sɛ nea ɔrehwie kɔbere afi nsu a ɛtɔ gu fam mu agu. Ɔtuu tuo pa bi a wɔde di dwuma wɔ afiri mu fii Putin asono mu. Ogya a ɛtow ntɛmntɛm, na sɛ wɔka bom a, ɛkame ayɛ sɛ ɛnyɛ nea ɛsan n"akyi, enti wɔrentwa atuo a wɔtow ne nnwom mu.
  Nanso dɛn bio na ɛsɛ sɛ mibisa wo?
  Ɛhe na wobetumi atɔ wiase no?
  Nokwarem no, mmuae no ne ɔko.
  Ne nyinaa akyi no, hu sɛ mmerɛwyɛ nyɛ nidi!
  
  Yiw, Onyankopɔn tumi yɛ saa
  De kɔma nea otumi bɔɔ ɔbrɛ ...
  Ahyɛde biako pɛ a ɛnyɛ den
  Mma honam ani nnye anigye mu!
  
  Te nea asetra mu apereperedi kyerɛ ase, .
  Enti Ɔsorosoroni no bɔɔ mfe pii...
  Sɛ wobɛnya nsa a ɛyɛ den
  Na sɛnea ɛbɛyɛ a srade no renkɔ nkyɛnkyɛn!
  
  Enti ko na ko
  Bɔ mmɔden sɛ wobɛtow nea ɛwɔ mfutuma mu no agu!
  Afei wosɔre
  Popa zero a ɛyɛ dae bɔne no!
  Ɛha yi, elves mmarimaa no kura mu, na wɔmpa abaw, wɔ rack no so mpo.
  Na akofo no ko saa, de abufuw a ɛyɛ hu na ɛyɛ basaa, de kyerɛ wɔn akokoduru.
  Eyinom yɛ mmeawa bi a wɔn ho yɛ nwonwa ankasa. Na wɔn ano yɛ kɔkɔɔ saa, na wɔde adifudepɛ mene biribi a ɛbɔ na ɛyɛ hyew, ɛyɛ dɛ yiye na ɛyɛ dɛ wɔ tɛkrɛma so.
  Saa na elf mmeawa ani gye ho.
  Nanso elf no, a na ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no, tow lemon a ɛyɛ hu a ɛyɛ ɔsɛe. Ná ɛno yɛ hu na na ɛyɛ nwini.
  Elf kum Putin asono, faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Mma nnhwɛ kwan mfi soro mmɔborohunu
  Nkwa ma nokware no nnyae ...
  Yɛyɛ guys wɔ saa asetena yi mu, .
  Nokware a ɛwɔ kwan so nkutoo!
  Na ɔtow akyɛde kɛse bi a edi awu gui denam ne moma so nufusu kɔkɔɔ a ɔde miaa bɔton no so. Ɔbubuu Putin asono akuwakuw bi na ɔbɔɔ gyegyeegye, na ɔdaa ne sẽ adi:
  Na ɔko no kɔ so bio
  Na koma a ɛyɛ basaa a ɛwɔ koko mu no ...
  Zelensky yɛ abofra koraa
  Na Maidan aberante a ɔwɔ n"anim no nso!
  Eyinom ne mmeawa a wɔwɔ ha a wɔkyerɛ wɔn akofo kuw a wɔkorɔn sen biara a wɔn ho yɛ nwonwa.
  Na wɔto dwom fɛfɛɛfɛ na wɔde anigyeɛ to dwom;
  Bere bi a atwam no, ɔfuntumfo bi de gya hyew ɔkwan bi, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a owia aso bɛdan sika kɔkɔɔ...
  Na yɛbua atosɛm a akyinnyegye biara nni ho, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔkofo no benyin abofra wɔ nokware ne ahoɔden mu!
  
  Ababaa bi kyinkyin a ne nan da hɔ wɔ afuw no akyi, .
  Ɔyɛɛ adwumaden de yɛɛ paanoo maa Agya Man...
  Na nsraban bi a ɛte sɛ ohoni a wɔde demmire ayɛ, .
  Yenhia adidi wɔ asetra yi mu!
  
  Russiafo anwensɛm akyerɛwfo wɔ ɔkwan a ɛyɛ fɛ a wɔfa so yɛ anwensɛm, .
  Tɛkrɛma a ɛsesa ɛwoɔ...
  Na Rod dɔfo Owia-anuonyam Nyankopɔn, .
  Ne motto ne - boa w'ankasa wo bea wo paradise!
  
  Ɔtubrafo bɔne no yɛɛ ntua, .
  Wowia mmeawa ne mmarimaa ahyɛ wɔn ma, .
  Nanso asraafo a wɔyɛ den no de nkrante asem, .
  Wonhia diapers, nannies fi mmofraase!
  
  Yɛn fam no, Svarog ne Yesu yɛ biako, .
  Ɔkofo yɛ ɔsraani frɛ ...
  Ɔkɔre a ne ti yɛ abien yɛ ntaban a ne ho yɛ den, .
  Yɛboro, serew bɔne orc ɔtamfo!
  
  Beae biara nni asase so ma obi a ɔyɛ ohufo, .
  Obiara a ɔwɔ ntaban a ɔwɔ tumi wɔ nsusuwii mu no yɛ ɔbɔfo...
  Nkabom wɔ Agya Man mu: Negro, Serb, Belarus, .
  "Hurricane" wɔ hɔ, nanso ansa na sabres wɔ hɔ!
  
  Yɛbɛyɛ nsoromma po so hyɛn kɛse bi, .
  Na momma yɛnforo nkɔ amansan no kɛseyɛ mu!
  Hu sɛ akokoduru a ɛte saa te akoma mu, .
  Nhumu a ɛwɔ ntaban no asɔre!
  
  Feat a etwa to a nkurɔfo nim ne
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nkɔnsɔnkɔnsɔn a wɔde di dwuma wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so no rento awiei da!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a bag biara nni hɔ a ɔkraman a ne ho yɛ hare wom, .
  Enti saa nkwakoraabere no nkyinkyim nteɛm a ɛyɛ dede no!
  
  Afei asomdwoe a wɔatwɛn akyɛ no bɛba, .
  Ɛno mu na ɔhome bere no remma.
  Na yebenya apontow a enni awiei
  Owu, awerɛhow, ɛyaw, awerɛhow a wonnim!
  . TI #18
  Ɛha na elffo hemmaa no wɔ, abeawa no yɛ onwini na ɔyɛ serew kɛse. Eyi ma wonya biribi soronko. Na n"ahyɛde ahorow no yɛ pɛpɛɛpɛ na ɛyɛ anigye, na nyansa ne kasatia ahyɛ mu ma. Eyi yɛ abeawa a ɔyɛ super ankasa.
  Eyi ne sɛnea mmeawa no to dwom fɛfɛɛfɛ na akokoduru so. Mmabaa yi ho yɛ fɛ yiye. Na wɔn safir ne emerald aniwa no hyerɛn anigye so, te sɛ nsoromma anadwo.
  Hwɛ sɛnea ne nyinaa yɛ fɛ.
  Na enti mmeawa no fii ase totow anyinam fii wɔn nufu kɔkɔɔ no mu, a edi awu na ɛsɛe ade kɛse. Nea wɔhyew biribiara ankasa na wɔbubu no nsõ, na wɔyɛ funnaka ankasa.
  Mmabaa no mu biako de ne nufu dii dwuma bere a ɔreto tuo no too dwom sɛ:
  Wɔanyin paa wɔ wiase nyinaa, .
  Influenza virus abiɛsa anaa anan ...
  Nkum no retrɛw !
  Yɛbɛpam orc no ntɛm ara akɔ funnaka no mu, .
  sɛnea ɛbɛyɛ a wobɛkɔ so anya apɔwmuden, .
  Fa mmeawa a wɔrefi ase di dwuma!
  Eyinom yɛ mmeawa a wɔn ho yɛ nwonwa saa, wɔyɛ brilliant kɛkɛ na wɔyɛ super ne hyper class .
  Abeawa biara pɛ sɛ odu aboa kɛse bi a ɔwɔ ha, anaasɛ hypermonster mpo .
  Na fa ne sẽ fa elf no mmarimayɛ pɛyɛ no.
  Yiw, na elf nkumaa no ankasa ho yɛ nwini yiye, na mma wo werɛ mmfi sɛ wɔbɛko na wɔato dwom bere koro mu;
  M"adamfo, damask nkrante hyerɛn ha wɔ sum mu, .
  Ɔtamfo a ɔyɛ anifere no popaa mogya no fii nkrante no mu ...
  Hwɛ asɛmmɔne pii a ɛwɔ yɛn Elf no so, .
  Ɛnyɛ nightingale a ɛyɛ trill, na mmom dade a ɛyɛ dede nkutoo!
  
  Dɛn na yehu wɔ wiase? Ɛyɛ den ma obiara a ɔwɔ hɔ
  Mmofra a ɔkɔm de wɔn, onyin a ɛyɛ abofono.
  Ahyɛmma no bubuu hyɛmma no, .
  Awurade ntumi mfa Ne dɔ mma kakra!
  
  Nanso Esum no beka no yie se - Otumfoo biara nni ho, .
  Yɛn wiase no yɛ adannandi - bere a wɔde yɛ nneɛma a wɔatumi ayɛ.
  Sɛ wopɛ sɛ wunya nam di anwummere aduan a, .
  Nsusuw sɛ wubeguan afi wo bɔne ho!
  
  Yɛ otwa afiri a wɔde twa rye, .
  Mfonini fɛfɛ glitters wɔ poster no so...
  Nyansahu bɛma wo mmabun ɛna, .
  Na ɔman ba biara bɛba parade no ase!
  
  Sika nsoromma bɛsiesie adaka no kwan, .
  Ɔyɛ obi a ɔkyerɛ sɛ watumi ayɛ nneɛma akɛse!
  Kɔ elfinism Elf-man, .
  Amansan Ntam Eden no nyɛ nokware!
  
  Wɔ ahengua no so no, ɛtɔ mmere bi a oligarchfo no yɛ dede, .
  Mogya fi nnipa no mu, owifo pɛ sɛ ɔnom!
  Nanso nhyehyɛe no retu mmirika dashing Octobrists, .
  Yehuu nkonim kɛse a elffo dii wɔ May mu!
  
  Ɔko ba, ɛtɔ mmere bi a ɛyɛ mfonoe
  Wo ankasa wunnim nea ɔkofo no pɛ ...
  Agodie no ho anigye a ɛte saa aba, .
  Bere a woyɛ ɔwɔ aweredifo ankasa no!
  
  Prude no ankasa yɛ ɔkwasea fɛfɛ, gye me di, .
  Na sodifo bɔne no yɛ adesoa ma nkurɔfo no.
  Asɔfo nkɔnsɔnkɔnsɔn no bɛba awiei, .
  Na muse kronkron no bedi hene!
  Eyi ne sɛnea mmerante a wɔwɔ ha no to dwom fɛfɛɛfɛ na wɔde atenka, ɔdɔ ara kwa. Na wubetumi atie wɔn nnɔnhwerew pii. Na wɔn nne hyerɛn ara kwa.
  Na afei mmeawa no akuturuku di akyi denam nansoaa a ɛho nni hwee mmoa so. Na ahoɔfɛfo yɛ nnam kɛse.
  Na enti elves no tuu mmirika kɔtow hyɛɛ wɔn so, na wɔde atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu too tuo, na bere koro no ara mu no wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow akyɛde a edi awu a wɔde sɛe ade. Na ɛde atamfo pae akɛse ba.
  Eyinom yɛ akofo a wɔsen biara ampa .
  Na mmeawa no de wɔn nansoaa a wɔasen na ɛyɛ fɛ no miaa joystick no bɔton no.
  Nanso ɛnyɛ ɛno nko ara. Na nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ, te sɛ strawberry, nufu nufu wɔ adesua no mu. Na ne nufu wɔ mmeawa mu no yɛ nea ɛyɛ nwonwa araa ma ɛyɛ akɔnnɔ. Na wɔ ɔbarima a ne ho yɛ fɛ saa a, ɔtamfo biara nni tumi.
  Na wɔn ano yɛ kɔkɔɔ na wɔn nufu nso hyerɛn sɛ aboɔden abo. Na elffo nkumaa ani gye ho sɛ wɔbɛfew wɔn ano na wɔde adifudepɛ ateɛteɛ wɔn.
  Na mmeawa no de anigye ne atirimɔdensɛm to dwom;
  Wɔayɛ ntonto a wɔnhwɛ kwan no, .
  Ɔbarima no teɛɛ ne mmati!
  Ɛnyɛ plaster bust a wɔayɛ no tratraa, .
  Ɔda asomdwoe ho dae, gye me di, wɔapow no!
  
  Mma wonyɛ abeawa a wɔabu no fɔ
  Gye ahofadi bere tiaa bi di, ɛbɛba ...
  Na atuu bi a wɔasɔ ano
  Te sɛ asikre no anofafa a ɛyɛ dɛ no nwene!
  
  Nnipadɔm no twaam wɔ asorɔkye a mogya wom mu, .
  Ɛwɔ hɔ a enni awiei list a ɛfa ne...
  Nanso Elf no de anuonyam a enwu da bɔ aprannaa, .
  Basabasayɛ, ɔkɔm rensɛe yɛn!
  
  Ɛwom sɛ ɔdamoa de abopon mia honam no de,
  nanso honhom no deɛ, ɛtu kɔ wim!
  Fi hɔ ntɛm - awerɛhow, ayayade, .
  Te sɛ nea na minwui mpo!
  
  Dɛn na ɛsɛ sɛ yɛyɛ wɔ ɔsoro kurukuruwa no mu?
  Ɛhe na ɛsɛ sɛ abɔnefo kɔ?
  Nanso, Owia-anuonyam gyidi, .
  Mma nyɛ obi a ne tirim yɛ mmerɛw na ɔnyɛ ɔserewfo!
  
  Ɔka kyerɛ yɛn sɛ yɛnkyɛ sika
  Nkrabea wɔ anuanom nyinaa so.
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ahotefo no fi anim agyiraehyɛde no so, .
  Wobuu ɔsraani no sɛ ɔba!
  
  Yɛbubuu nkɔnsɔnkɔnsɔn firii nkoa no so, .
  Wɔn fam no, wɔpaw ɔkwan a wɔde wɔn ho ...
  Momma yɛnkyekye wiase foforo a anigye wom, .
  Faako a ayi nantew no begyina!
  
  Ɛtɔ da bi a, Onyankopɔn nso yɛ ɔkwasea
  Yɛretow Rod frankaa agu!
  Nanso Agya Man no frankaa no hyerɛn, .
  Baabi a sika kɔkɔɔ hyerɛn maple!
  
  Anidaso a ɛhyerɛn kanyan no, .
  Abarimaa no nso de ahopere kɔɔ ɔko mu ...
  Rose mpo wɔ nsɔe
  Ɛtɔ da bi a woyɛ mmerɛw sɛ nkasanoma !
  
  Nanso kɔla krataa no yɛ kɔkɔɔ, .
  Nea ɛkyerɛ sɛ mogya kɔla kronkron!
  Som Ɛna Man fɛfɛ no, .
  Afei worenhu ɛyaw biara bio!
  Eyinom yɛ nnwom a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ soronko bi. Ahoɔfɛfo a wɔn ho yɛ anigye ko a wɔmfa mpaboa da hɔ na wɔhyɛ panties nkutoo bere koro no ara mu.
  Ɛha na wɔbɛto dwom, sɛ orcs no ti repaapae.
  Nanso fi soro no, ahum asraafo rebɔ Putin asono no gyinabea. Na wɔde ahoɔden kɛse na ɛyɛ. Na wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔbɛko atia atamfo ankasa na wɔada ahoɔden a ɛkorɔn sen biara adi. Eyinom yɛ mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ ankasa.
  Nea wotumi bubu tank bi a ɛwɔ moma so a ɛwɔ nan ase a ɛda hɔ kwa, kurukuruwa, pink kɛkɛ.
  Eyinom ne akofo a wɔyɛ, wɔn ho yɛ fɛ yiye, na wɔn sẽ yɛ ahwehwɛ a ɛhyerɛn te sɛ aboɔden abo.
  Obiara nni hɔ a ne ho yɛ fɛ sen mmeawa a wɔda wɔn suban ne nkyekyem no mu nsɛm a ɛyɛ basabasa adi.
  Na sɛ wɔgoge a, ɛnde ɛbɛyɛ te sɛ nea ɛrennɔɔso mma akorɔmfo a wɔte saa, scumbags te sɛ Putin asono mpo.
  Akofo ko, na wɔyɛ no denneennen. Wɔda ɔsɛe ne ɔsɛe a ɛyɛ nwonwa yiye a ɛkɔ so wɔ abɔnefo pii, ahemman a ɛyɛ shaggy, adi.
  Orc akofo bubu mmeawa ne mmarimaa a wɔafa wɔn nnommum nansoaa, na wɔde ogya hyew wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa, na wɔhyew nsoromma ne mmeamudua wɔ wɔn koko a ɛda hɔ kwa no so. Mpɛn pii no, Putin asono yɛ scumbags ankasa, na ɛsɛ sɛ wode asɛyɛde ne abufuw nyinaa ko wɔn. Kyerɛ wo kwan a ɛkorɔn na ɛyɛ awosu.
  Na mmeawa no nso fii ase too dwom bio;
  Ɛha na yɛn Elf no de ne nkrante ayɛ den, .
  Wɔ mu no, atuo no bɔ na wonnim miss!
  Ɛmmra sɛ dae a ɛyɛ akokoduru bɛbam
  Ɛho nhia sɛ wobɛbɔ bokiti a ɛwɔ mpa so no!
  
  Kwae biara nni wiase a ɛyɛ fɛ sen yɛn de no, .
  Na emerald a ɛwɔ sare mu no ne ɔbo a ɛte ase sen biara!
  Awia aduan bae a na ɛretu mmirika afi mprako no ankasa hɔ, .
  Na nsukyenee so a wɔde tu mmirika bɛbɔ te sɛ awɔw!
  
  Nwansena nyin, ɛwɔ nhwiren a wontumi nkan, .
  Bolatuses, chanterelles, nwansena agarics!
  Kuku no de anigye ma atesɛm no, .
  Sɛ ɛnyɛ ntɛm dodo sɛ wobɛkɔ wiase a edi hɔ no mu!
  
  Seesei nightingales no reyɛ trilling, .
  Aboa sanku bi bɔ nantew...
  Bere a April ahum no de ɛwo ba a, .
  Bere a sukyerɛmma a ɛtɔ gu fam nyin wɔ anigye a ɛhyerɛn mu no!
  
  May fɛfɛ ne June a ɛyɛ dɛ
  Afe no mu bere biara yɛ anigye!
  Na wo, me babea, nni awerɛhow, .
  Efisɛ m"ankasa minni ɔkra!
  
  Sɛ osutɔbere mu osu tɔ gu asubɔnten bi mu a, .
  Na sika kɔkɔɔ bɛsiesie obiara kwa!
  Afei yɛbɛkɔ abɛn no ase, .
  Wɔ roses ne orchid nhwiren a wɔde ayɛ nhwiren nsam!
  
  Nea ɛwɔ abɔde mu no bɛyɛ papa, .
  Bere no beba - a wode bɛhyɛ nnyigyei a ɛyɛ dɛ no ase ...
  Na nea ɛyɛ kronkron ne nea ɛyɛ bɔne, .
  Yɛn ankasa de nkrabea besi gyinae denam agoru a yebedi so!
  
  Afei awufo bɛsɔre ntɛm, .
  Na ɛbɛyɛ mmerɛw asen casserole!
  Kankyee biako te sɛ nea wɔde sekan bɔ, .
  Akyinnyegye biara nni hɔ, akasakasa a ɛyɛ hu biara nni hɔ!
  Saa na mmeawa no too dwom. Na afei wɔfaa no na wɔbɔɔ abɛn bio wɔ wɔn hwene nyinaa mu, na wɔyɛɛ no aso a ɛyɛ den koraa.
  Na ɛte sɛ nea akɔre mpempem pii de poma abɔ amemene no mu denneennen, wɔfaa na wɔhwee ase. Na wɔhyɛɛ Putin asono ti nhwi mu. Na na ɛyɛ nwini kɛse.
  Ɔko a ɛyɛ atirimɔdensɛm a ɛte saa na bere koro no ara ɛyɛ anigye no rekɔ so. Na mmeawa a wofi elf ahorow mu no de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa ne wɔn nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ nyinaa di dwuma, na wɔtow anyinam ne ultrasound gu.
  Ɔrekyerɛ ɔko mu ɔsɛe ne owu a wɔn a wɔabu wɔn dam no, Putin asono.
  Ɔko a ɛkɔɔ so wɔ elves ne orcs ntam no annyae. Ɔbɛyɛɛ basabasa na mogyahwiegu kɛse.
  Mmabaa a wofi elf ahorow mu no amfa wɔn ho anhyɛ ɔtamfo no mu. Wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow ɔsɛe akyɛde ahorow guu orcfo no so, na wɔtetew Putin asono ti ne wɔn anan mu.
  Ahoɔfɛfo no de anigye ne nhyɛso kɛse yɛɛ wɔn ade. Na atuo a wɔde afiri a wɔde tow tuo a ahoɔfɛfo no yɛe no bɛyɛɛ nea etu mpɔn kɛse na edi awu.
  Na afei wɔfa na wɔbɔ abɛn, na bio akɔkoraa no wɔ basabasayɛ wɔ wɔn amemene mu, na wɔhwe ase a wɔn ho adwiriw wɔn na wɔabow nsa wɔ asono a wɔn ho yɛ nwonwa a wɔtow hyɛ wɔn so na wɔyɛ basabasa no ti so. Na sɛ yɛbɛka nokware a, eyi yɛ onwini ne onwini kɛse.
  Bio nso, anyinam a efi ruby nufu mu no ma nnomaa no ho dwiriw wɔn te sɛ mfutuma.
  Na mmeawa no, nokwarem no, a wɔde akɔre no di dwuma tia Putin asono no, werɛ mmfi sɛ wɔbɛto dwom;
  Yɛbɛtetew dɔm no mu, .
  Momma yɛmfa orcs nyɛ chop ...
  Mebɛpopa Putin asono
  Metetew mu kɛkɛ live!
  Enti mmeawa no de anigye kɛse ne ɔko ho anigye to dwom. Na wɔfaa asono no, te sɛ nea wɔrebubu mpa mu nwansena, denam tong mmoa so.
  Bere koro no ara mu no, elf mmarimaa no nso koe. Wɔ animhwɛ mu no, wɔyɛ mmofra kɛkɛ - a wɔda mpaboa na wɔhyɛ ntade tiaa. Na wɔde abufuw ne anigye a ɛyɛ hu ko.
  Bere koro no ara mu no, elf mmarimaa no too dwom;
  Ahomegye biara nni hɔ mma yɛn mmarima a yɛwɔ akodi mu, .
  Eyi ne abarimaa kwan so asetra.
  Wɔwoo no te sɛ nea yɛwɔ tuo
  Sɛ wɔbɛtɔre atamfo ase de ahopere akɔ mfutuma mu!
  
  Sɛ wosuro a, ɛnde bɔne fafiri biara nni hɔ mma yɛn, .
  Wiɛ, akokodurufo benya akyɛde!
  Yɛn Ɛna Man nti, nkwagyeɛ
  Wɔ ɔko no mu bere a emu yɛ den sen biara mu!
  
  Yetumi di dɔm nyinaa so nkonim, .
  Crush tanks, atuo a wɔn ankasa tumi tu, asraafo dɔm mpo.
  Russia akofo hwɛbea yɛ ahantan, .
  Ɛwom sɛ gyinabea no wɔ akyirikyiri a enni ano de.
  
  Yɛahu ɔhaw a ɛte saa, .
  Dɛn na wontumi mfa kyerɛwdua mpo nkyerɛkyerɛ mu!
  Hu sɛ asinasin bi aka fi nwura mu, .
  Ɛno bɔɔ mmɔden sɛ ebebubu Ɛna Man no!
  
  Ɛsɛ sɛ wɔsem bayonet biara ntɛmntɛm, .
  Na san hyɛ sotɔɔ no mu ma ntɛm!
  Esiane sɛ ɔsraani no nyɛ abarimaa nti, .
  Ɔdan ɔtamfo no ma ɔyɛ mfutuma!
  
  Wɔde dɔte yɛɛ Orcs pɛpɛɛpɛ nnɛra, .
  Na afei ɔko no akɔ so bio!
  O nsoromma akwansin a enni awiei, .
  Torobɛnto no refrɛ yɛn sɛ yɛnkɔ nantew!
  
  Ahunmu bɛba, susuw sɛ wɔadi so nkonim, .
  Wim bɛba wɔ abohene mu ama yɛn!
  Sika kɔkɔɔ maple a ɛyɛ dɛ, .
  Ɛremfa atopae a ɛbɛpae abubu wo!
  
  Biribiara a ɛwɔ yɛn Agya Man mu no yɛ fɛ, .
  Anantwi pii pɛ na wɔte ahengua no so, .
  Wɔn a wɔde adɛfɛdɛfɛsɛm bɔ sodifo no asereserew, .
  Na wɔdan nnipa nkoa!
  
  Ɔwɔ biara bɔ mmɔden sɛ ɔbɛdaadaa yɛn, .
  Obiara pɛ sɛ ɔfa mogya no, .
  Fa ahopere kɔ apɔnkɔ a wɔyɛ frisky, .
  Sɛ wode keeki bɛbɔ owifo bɔne no!
  
  Yɛde yɛn de asi ananmu, .
  Baabi a baabiara nni hɔ a wobeyi obi ama no, atosɛm, .
  Baabi a wokum onua Kain no, onua Kain bewu, .
  Baabi a wuntumi mfa Agya Man no mma, de gye sika!
  Eyinom ne mmeawa a wɔwɔ ha - kɛkɛ a wɔkorɔn, na adesuakuw no danee nwonwa. Akofo no yɛ super ne hyper kɛkɛ .
  Na bio, wɔ ɔko mu no, wɔn nan a ɛda mpan, a ɛdaadaa kɛse na ɛyɛ fɛ no da wimhyɛn a ɛkorɔn na ɛyɛ soronko adi. Eyinom yɛ mmea a wɔyɛ super class ampa.
  Na ɛno ne nea wɔn tɛkrɛma a ɛyɛ agoru no ani gye ho? Nokwarem no, nea wɔn tɛkrɛma ani gye ho kɛse ne sɛ wɔbɛtete elf ahorow no ntini a ɛrebɔ denneennen, ɛyɛ dɛ yiye na ɛyɛ huam no.
  Eyinom ne mmeawa a yebetumi aka sɛ wɔyɛ akofo a wɔte sɛ hyper class ankasa no .
  Na, nokwarem no, wɔn Venus kokom no yɛ nea ɛyɛ dɛ na ɛyɛ dɛ yiye, na ɛyɛ huam te sɛ Fransefo nnuhuam a ne bo yɛ den sen biara. Eyinom yɛ mmeawa ankasa te sɛ super ne hyper wɔ toa biako mu.
  Na bio wɔde wɔn nufu a wɔde rubi a ɛsom bo hyerɛn di dwuma, na wɔbɔ orc asraafo dɔm foforo gu.
  Na wotwitwa Putin asono no nyinaa na wokunkum wɔn prɛko pɛ.
  Nanso orcs no kɔ so tu mmirika kɔ mmeawa no mu te sɛ ahum a enni ano, na wɔkɔ so sen.
  Bere koro no ara mu no, nokwarem no, Putin asono a wɔyɛ anifere no nso to dwom bere a wɔrekɔtow ahyɛ wɔn so no;
  Tumi kɛse bi wɔ yɛn akyi, .
  Nea edi wiase nyinaa ne hell!
  Ne nyinaa akyi no, ɛnyɛ daa bɔne ne sɛ wobɛpae monolith no mu, .
  Nea ɛbɛba no yɛ kɛse, wunim sɛ ɛbɛn hɔ!
  
  Hena na ɔsan bɔɔ hell? - Asase so Hene Lusifer, .
  Ɔyɛɛ nea ɔpaw - pow bɔne fafiri...
  Na ɔmaa onipa yɛɛ nhwɛsoɔ wɔ akodie mu, .
  Hwɛ sɛnea ɛsɛ sɛ yɛde ahopere kɔ ɔko mu de gye ogye!
  
  Ɛha na obiara wɔ hokwan sɛ ɔbɛsɔre, .
  Yɛ ɔbonsam, ɔbonsam, anaasɛ skyward a demiurge!
  Ɛwom sɛ Onyankopɔn Ɔno, nokwarem no, ɔremma yɛn ahengua no de, nanso .
  Nanso nea yebetumi, gye me di, nyɛ aseresɛm!
  
  Yɛwɔ anidaso, bɔne tumi
  Nea yebetumi adi - anigye solitaire cards.
  Ne nyinaa akyi no, yɛn kannifo no yɛ Satan a ne ho yɛ nwini, .
  Hu Lusifer abufuw a enni ano, ɛyɛ hu!
  
  Yɛpaw ne anammɔn bi de gyinaa esum akyi, .
  Esiane sɛ hann no ma aniwa no yɛ nsu nkutoo nti, .
  Anigye nni kronkronyɛ mu, sika biara nni hɔ a ne bo yɛ den, .
  Wɔ yɛn fam no, asomdwoe ho adwene yɛ aseresɛm a wɔda no adi!
  
  Ɛno nti na Ɔbonsam de yɛn rekɔ hell, .
  Yɛde bravura anammɔn di Ɔbonsam akyi...
  Fa ɔtamfo no, nanso akwan no nkan, .
  Mfaso biara nni mpaebɔ mu - ne nyinaa yɛ boomerang!
  
  Yiw, ɛtɔ mmere bi a ahonim keka a ɛnyɛ dɛ, .
  Na me nso mepɛ sɛ meyɛ onipa...
  Na ebia atuo bi bɔɔ wo moma so, .
  Wɔ hell, baabi a ɛyɛ yaw sɛ wobɛtra hɔ daa!
  
  Nanso yɛakɔ akyiri dodo wɔ bɔne mu, .
  Na mma nnye nkwa wo nsakyera mu - hokwan biara nni ho!
  Enti yɛbɛtow tuo, asɛe biribiara wɔ baabiara, .
  Momma yɛnkyekye yɛn man no wɔ ɔdan atifi!
  Eyi ne sɛnea Putin asono to dwom, na momma yɛnka sɛ ɛyɛ nea ahoɔden wom kɛse na ɛyɛ basabasa. Eyi yɛ ɔko a atirimɔdensɛm ne mmɔborohunu nnim yiye ampa. Nea ɛne eyi bɔ abira no, akwan biara, ne nea ɛyɛ nwonwa sen biara mpo nni tumi biara. Nanso mmeawa wɔ wɔn afɛfɛde.
  Na wɔde di dwuma denneennen tia orcs.
  Bere koro no ara mu no, wɔde ahoɔden a ɛtra so ne ɔko yɛ wɔn ade. Mmabaa a wɔte saa no rensuro, na sɛ wɔn bras no sian mpo a, wobeyi afi wɔn strawberry nufu mu ntɛm ara na wɔde anyinam abɔ wɔn.
  Saa mmea yi yɛ super kɛkɛ. Na wɔn akodi tumi no yɛ nea wontumi nsiw ano.
  Elf mmeawa nni adwenem naayɛ biara. Wɔne ɔbonsam dɔm ko te sɛ hann abɔfo. Na ɛyɛ atirimɔdensɛm a ɛtra so. Nanso mmeawa no, denam Putin asono a wɔsɛe wɔn so no, tew okyinnsoromma yi ho fi bɔne ho. Na momma yɛnka no wɔ hɔ - kɛseɛ.
  Akofo no ho yɛ fɛ yiye na wɔda wɔn nan a ɛdaadaa nkurɔfo na ɛyɛ tan no adi.
  Dɛn ne wɔn akwaa a ɛwɔ fam no? Mmarima abɔ dam wɔ wɔn ho. Na elf nkumaa no de anigye kɛse a ɛyɛ hyew soronko fe wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no ano.
  Na afei dwom a ɛte saa a ɛyɛ ɔkra na ɛyɛ anigye ba;
  Ɛha na Ɛnanom Man no nkonimdi a ɛhyerɛn no ba, .
  Ebia eyi ne Lada Ɔbaabun a Wɔahyira no ...
  Woye papa wo wiase nson no mu, adwemmɔne nyame - .
  Bere a wɔde nnadewa abɔ Ɔbɔadeɛ no wɔ dua no so no!
  
  Poma Sodifo no maa wɔn mu biara ɔyere, .
  Ɔkaa sɛ - wo mma na momma akokoɔduro!
  Na Satan sii gyinae sɛ - mɛhyew Elf no, .
  Momma nnipa no nyinaa ntu mmirika sɛ ɔkraman!
  
  Nanso elf ɔkofo no yɛ monolithic wɔ ahoɔden mu, .
  Ne nkrante ntumi mma ahantan nnwo!
  Na nokwarem no, wɔbɛboro ɔtamfo no, .
  Momma yɛmfa nneɛma asinasin nsi wiase foforo!
  
  Efi ahotefo akofo a wɔwɔ Owia anuonyam no hɔ, .
  Sɛ wɔkaa ntam maa Elf a okura nkrante no sɛ ɔbɛko!
  Wɔn a wɔhyehyɛɛ wɔn ho wɔ awɛmfo nkɔnsɔnkɔnsɔn mu, .
  Ɛno kura atopae ahoɔden wɔ bag a ɛtrɛw mu!
  
  Dɛn na ebetumi ayɛ den asen me kurom, .
  Yɛn Agya Man no sohwɛfo a wotumi de ho to no so!
  Sɛ ɔkɔre ɔkofo nyɛ nkasanoma a, .
  Bere a adesoa a emu yɛ duru no mu yɛ hare no!
  
  Wiɛ, Svarog yɛ Onyankopɔn, Ɔno ne ahemfo hene, .
  Dɛn na ɛmaa Russiafo honhom no yɛɛ den saa!
  Momma yɛnpete tata no te sɛ nea ɛwɔ mpɔtorɔ a wɔrebɔ gyegyeegye mu, .
  Yɛde bayonet bɛbɔ mmoa a wɔyɛ keka no nyinaa mu de bi a ɛyɛ nsɔe!
  
  Na ɛbɛyɛ, sɛ obedi ne nam a wobu no animtiaa no, .
  Horde on fire a ɛhyɛɛ Asase abufuw...
  Damask dade ne peaw a wɔbata ho, .
  Yɛwɔ tumi kɛse a ɛte saa!
  
  Dabi, munntutu ahɔho, nnye anuonyamfo nni, .
  Yɛyɛ akofoɔ na ɛno mu no yɛkura ɔfrɛ.
  Ahofadi ani sɔ, obiara nim nnipa, .
  Ɛwom sɛ sɔhwɛ ankasa no soma de!
  
  Na ahofadi nti yɛyɛ ɔko a edi awu, .
  Nim a wonnim sɛ wɔtwentwɛn wo nan ase wɔ ntam a wɔka mu...
  Na mahu sɛ peculium no bɛyɛ me dea, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a koma no rendwo koraa!
  
  Shoot and smear ɛyɛ aniwu ma yɛn, .
  Aniwu mpo wɔ ɔko a ɛne sɛ wɔbɛtwentwɛn wɔn nan ase no mu.
  Onyankopɔn akuturuku no nyɛ ahohorabɔ mma yɛn nyinaa, .
  Bere a yesi gyinae sɛ yɛbɛko anaasɛ yɛrenko no!
  
  Na afei nkonimdi no da adi hyerɛn hyerɛn, .
  Ɛka sɛ wɔde ahoɔden kakra bɛka ho ara kwa!
  Awurade Svarog, a watwam esum kwan no, wasɔre, .
  Afei yɛne yɛn bedi amansan nyinaa so!
  Akofo no too dwom fɛfɛɛfɛ na ɛkɔɔ so yiye. Nanso na eyi nnɔɔso sɛ ebesiw nnipadɔm a wɔte saa kwan. Na wɔtow aprɛm a ɛyɛ hu na ɛtow ogyaframa. Na wɔkɔe sɛ wɔrekɔfra Putin asono.
  Na wɔde mmeawa a na wɔn ani bere ɔko no nhyɛso kɛse na ɛyɛɛ no yiye paa.
  Eyi bɛyɛɛ ɔko a ɛyɛ atirimɔden ne basabasayɛ a ɛtra so ankasa.
  Elf bi a ne ti nhwi yɛ borɔdɔma faa atamfo no na ɔbubuu wɔn, na ɔde ne nufu a ɛte sɛ rose nnua dii dwuma. Na ahoɔfɛ a ɛte saa bɛyɛɛ ntɔkwaw, na ɔyɛ basabasa kɛse na ɔyɛ sexy kɛse.
  Abeawa bi a ɔde nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ mmoa reyɛ adwuma ni.
  Ɔkofo no too dwom sɛ:
  Biribiara yɛ ahonhonsɛmdi wɔ wiase a abufuw wom yi mu, .
  Bere tiaa bi pɛ na ɛwɔ hɔ ma no na kura mu ...
  Asetra yɛ bere tiaa bi a ɛda nea atwam ne nea ɛbɛba daakye ntam ara kwa, .
  Orc wo vandal saa zanykal prick no!
  Na ɔkofo no bɛsan agye na waserew, na wada ne sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ kɛse no adi.
  Na ne hokafo kumaa, elf no, de anigye ne anigye bɛto dwom, wɔ ne nne a ɛyɛ dede mu;
  Yɛn wiase a nneɛma a ɛyɛ fɛ a ɛyɛ nwonwa wom, .
  Ɔtamfo no nkutoo na ɔyɛ anifere ...
  Yɛn Abusua Kronkron no rentwam, .
  Yɛde anuonyam bɛkata Agya Man no so!
  
  Aprannaa a ɛrehuruhuruw a ɛrehuruhuruw ni, .
  Ɔbɔne a ɛrehyew "Katyusha".
  Rows rallied - a ɛyɛ monolith, .
  Yɛboro atamfo, ɛnyɛ akraman!
  
  Rus" a ahotew a ɛhyerɛn, .
  Anigye a wobɛma asomdwoe ne anigye a eye sen biara!
  Svarog Agyenkwa no wɔ akokoduru, .
  Guan bɔ mmɔden sɛ wobɛkɔ wim curly!
  
  Nanso damned no yɛ ne ho sɛ
  Ntaban no sunsuma yɛ sum a ɛyɛ hu...
  Orcism abubu ma ayɛ smithereens, .
  Wɔadi aboa kɛse a ɔyɛ osisifo no so nkonim!
  
  Dɛn na na yɛn ani gye ho sɛ yɛbɛda ho dae?
  Ɛnyɛ asomdwoe ne kwayɛ ho asɛm...
  Ne nyinaa akyi no, nananom boaboaa asraafoa no ano - .
  Deɛ ɛhyɛ Onyankopɔn anuonyam Kwasida!
  
  Dɛn na Ade Nyinaa so Tumfoɔ no bɔɔ yɛn
  Enti saa nhyɛso shaft no fi koma no mu!
  Sɛ wɔbɛhyɛ Rod anuonyam dɔnhwerew biara, .
  Na wɔ ahunmu no adwene no trɛw sen ɔpon no!
  
  Yiw, efĩ pii a ɛwɔ wiase nim
  Sunsuma bɔne ahonhommɔne ni.
  Wɔ ogyaframa nkatabo mu Onyankopɔn paradise, .
  Na amanehunu yɛ awo ntoatoaso kuruwa!
  
  Ɔsram te sɛ kyɛnere a ɛwɔ kanea mu, .
  Mmabaa asen yɛ flicker ...
  Wɔde ahopere a wɔn nan da hɔ anɔpatutuutu, .
  Bosu a ɛte sɛ ahwehwɛ wɔ May a ɛyɛ hyew mu!
  
  Nnyɛ abeawa te sɛ ɔbotan
  Woyɛ obi a wontumi mmɛn wo na woyɛ komm...
  Awerɛhow nsusuwii biara ho nhia bio
  Ne nyinaa akyi no, mfonoe yɛ ɔdamoa a ɛyɛ nokware!
  
  Ɔpɔnkɔsotefo no de n"atenae ntama hyerɛn, .
  Ɔpɔnkɔ a ne ho yɛ hyew ne akɔnnɔ a ɔrebɔ abubuw, .
  Na mfɛnsere a wɔabue no anim no, .
  Ɛma ɔtare no hyerɛn!
  
  Oh dɛn na merehu?
  Mfonini ahorow a ɛte saa a asomdwoe wom
  Ɛhe na abusua foforo no anigye wɔ?
  Faako a sɛ yɛn nyinaa yɛ biako a yenni ahyɛnsode!
  
  Awurade de ne kyɛm kataa yɛn so, .
  Anigye nsoromma a ɛhyerɛn ni!
  Yɛto dwom bi fa Yesu ho
  Wɔ nkonimdi awiei mu ma ɔmanfo!
  . TI #19
  Ɛha na elves hemmaa, Maria Kolesnikova a ɔhyerɛn na ɔyɛ soronko no wɔ, a ɔsan rekyerɛ ne aerobatics soronko ne adesuakuw a ɛkorɔn sen biara. Na ɔde ahyɛde ahorow a ɛyɛ super level a ɛnyɛ hwee ma.
  Wɔato dwom no fɛfɛɛfɛ saa. Na mmeawa a wɔwɔ ha no, momma yɛnka kɛkɛ sɛ, wɔyɛ super. Ahoɔden asuten ne ogya bepɔw a ɛrehuruhuruw a ɛyɛ anigye na ɛwɔ mu.
  Na wɔde wɔn nufu kɔkɔɔ no mia bazooka awudifo no bɔton so. Na wɔde wɔn ahoɔden nyinaa bɔɔ orcs no. Na eyi sɛe ade kɛse na edi awu. Ɔkwan biara nni hɔ a Putin asono betumi afa so ako atia ntua a ɛte saa.
  Mmabaa akofo boro orcfo a wɔn ho yɛ tan. Wɔpiapia wɔn te sɛ dade akuturuku na wɔbubu wɔn ankasa.
  Saa mmeawa yi yɛ super class. Na ɛsɛ sɛ yɛhyɛ no nsow sɛ wɔyɛ akofo na wɔyɛ basabasa araa ma orcs no nfuntum nhyɛ wɔn. Eyi yɛ ɔko a mogyahwiegu wom kɛse ampa.
  Na mmeawa no to dwom sɛ:
  - a elf ne elf no ye fɛfɛɛfɛ, .
  Wɔbom sɛn nan ase kyerɛwpon no so ...
  Nan a ɛyɛ fɛ a ɛyɛ fɛ, .
  Ahopere a wɔde resian wɔ kwan no so!
  Na bio wɔde wɔn nufu kɔkɔɔ a edi awu paa no di dwuma. Di Putin asraafo no so nkonim, na kyerɛ wɔn kuw a wɔsɛe ade na wodi awu kɛse no.
  Weinom ne mmabaa no - wo ntumi nsiw won kwan.
  Nanso sɛ wɔto dwom a, ɛnde biribiara bɛyɛ hyper kɛkɛ , na nne ahorow no te sɛ dwetɛ ne ahwehwɛ;
  Efi Spartacus bere so - saa gyidi yi te ase, .
  Sɛ ɛnsɛ sɛ nkoa wɔ wiase da!
  Sɛ owura no yɛ animtiaabu a - ɔde fononoo ma ne yafunu yɛ hyew, .
  Na okuafo no yɛɛ nwini wɔ awɔw mu - gye di sɛ ɛnyɛ nkrabea!
  
  Elf guy Spartak - ɔtwee ne nkrante maa yɛn, .
  Na n"akyi no, asubɔnten a wɔhyɛ wɔn so no sɔree a enni awiei...
  Se woye onipa a - animuonyam bo sene nkwa, .
  Sɛ wopɛ sɛ nkwa sen wɔ wiase anigye mu a!
  
  Stenka Razin pɛe sɛ ɔteɛ nkoa no nsraban no, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔpɛ bi bɛba no, obiara betumi adi ho dwuma ...
  Na te sɛ nea Ɔantumi annye aniwu no antom, .
  Na won akyi no nkurofoo no - na asraafoo a wonntumi nkan wo ho!
  
  Ayayade, rack ne stake - ahemfo no akyinnyegye, .
  Obiara pɛ sɛ ogye biribiara fi ne nsam mfehaha pii!
  Nanso gye ahofadi di: abodoo ne ɛwo kilomita biako, .
  Na dae a ɛte saa ahyew yɛn koma mu bere tenten ni!
  
  Aprannaa baa - November, na afei yɛn tumi, .
  Ɔman no rehyew, mogya ne ɛyaw pii!
  Nanso Yesu remma bun nifa no nkɔ hell, .
  N"ani begye wɔ papa mu, ne nea wɔbɔɔ no denneennen no!
  
  Elfnin buee ɔpon no, Elflin de akokoduru di anim, .
  Wɔ anammɔn biara a yɛbɛtu no yɛrebɛn botae kronkron no!
  Nanso Satan baa afe bɔne a ɛtɔ so aduanan baako, .
  Na afei yɛn mogya retetew afi ntini mu te sɛ asubɔnten!
  
  Yɛne mo yɛ ɔman; yɛn anuonyam ne wo nkwa, .
  Mfa Elfi nkurɔfoɔ no mmra wɔn nkotodwe so da!
  Kura Russia, ko ma Ɛnanom Man, .
  Eyi ne awo ntoatoaso ahorow akokoduru no ntease ne nkyene!
  
  Fuhrer yɛ funu a ɛyɛ abofono, yiw, na Elf yɛ Ɔbran, .
  Na Chechenfo ne Uzbekfo ne elf no ayɛ biako!
  Elfenizm monolith, a eye ma ɔkra, .
  Na wɔabubu atamfo asraafo dɔm no mu ayɛ wɔn keeki!
  
  Amansan frɛ mmofra - abɛn torobɛnto to nsa frɛ, .
  Ɔhye foforo bɛba, wɔ Mars akyi!
  Yɛrekyekye elfinism - wɔtwaa rubles mu, .
  Ɛnfa ɔman ba biara ho!
  
  Amansan nyinaa, gye di - beye kɔkɔɔ seesei, .
  Wobeye apon a wode beye soro - nsoromma kɔkɔɔ.
  Onipa, onua, yɛ aboa a ne bo afuw wɔ bere a atwam no mu, .
  Na wɔto ɔdɔ ne ahoɔfɛ wɔ nnwom kronn mu!
  
  Enti, nnyae mo ayamhyehye ne ɔbrɛ, .
  Yɛn Agya Man no fam no, ɛreko te sɛ ɔkraman!
  Na mo akofoɔ nso moyɛ adwuma anadwo ne awia, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a Eden Turo no bɛkɔla na ama nsu a ɛyɛ dɛ!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no to dwom wɔ serew ne akodi kwan so. Na wɔwɔ amansan nyinaa ne nea enni asase so ahoɔfɛ ara kwa.
  Na elffo no de nansoaa a wɔda mpaboa, ne nansoaa a ɛyɛ den yiye di dwuma ne mprenu so. Mmabaa no ni - super ne hyper .
  Mmɔ mmɔden sɛ wode wo nsateaa bɛhyɛ mmeawa yi ano. Nanso sɛ wode biribi a ɛsõ na ɛyɛ hyew to hɔ a, wɔde anigye kɛse bɛnom.
  Eyinom yɛ mmeawa ankasa a, momma yɛnka sɛ, wɔyɛ super.
  Na afei wɔma anyinam fi nufu kɔkɔɔ no mu. Saa nsu a ɛtɔ yi ka akɔre amemene. Wɔn adwene fi wɔn adwene so na wɔde wɔn ano hwe ase, na wɔbɔ Putin asono ti nhwi. Na ɛyɛ nwini a ɛboro so.
  Eyinom yɛ ahoɔfɛfo a wɔdaa wɔn atamfo a wɔn bo afuw so nkonim koraa adi ankasa.
  Ɛno akyi no, mmeawa no faa so na wɔsan too dwom bio;
  Yɛn ahunmu yɛ tete, mmerante - .
  Ɔmaa Rod Nhyira Kronkron.
  Na Adwene ne m"awɛmfo Adwene, .
  Nkɔso de ogye brɛ yɛn!
  
  M"ani gye Amansan no fɛ ho, .
  Sɛ mpo obi ani nnye a...
  Wɔ kotow Svarog-Kristo mu no, .
  Dɛn na ɛwoo photon asorɔkye!
  
  Yɛn ankasa yɛ Anyame - awiei koraa no...
  Nanso monkyia Ɔbɔadeɛ no!
  Wɔ akoma a ɛredɛw dwom so, .
  Lada Kronkron - Ɔbaabun a ɔhyerɛn!
  
  Hu sɛ wɔmma elf no hann, .
  Ma ahobrɛase ne ahobrɛase ho kwan.
  Yɛn de, wɔde sika kɔkɔɔ na ɛyɛ aboa nhoma - .
  Nyansahu rekɔ so daa!
  
  Nanso sɛ yɛbɛko a, awerɛhosɛm ne sɛ, nkrabea, .
  Nsoromma a ɛwɔ nkoko a apete no ntam...
  Enti ɛda adi pefee sɛ Ɔsorosoroni no pɛe - .
  Mommma yɛnnhwere yɛn sẽ!
  
  Nanso Lada yɛ Onyankopɔn hypostasis, .
  Ɔde papayɛ hyerɛn no, ɔserewee ...
  Nkurɔfo bɛma wo pɛ - .
  Ɛmmra sɛ ahoɔden-mmerante ntra hɔ daa!
  
  Ne nyinaa akyi no, Sort ɔkofo no yɛ obi a ɔfata, .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ no pɛ sɛ ɔko!
  Hyɛn no tuu mmirika ntɛmntɛm
  Mma nnya akokoduru mfa nsɔre ntia Adebɔfo Anyame no!
  
  Afei yɛde akokoduru de ahopere kɔ ɔko, .
  Na yehu anigye pa wɔ ɔkwan a ɛda adi so, .
  Dae a ɛyɛ hu a ɛte saa
  Afei ahengua no yɛ yɛn dea wɔ Yerusalem!
  
  Ɔbɔadeɛ no kora Rus anuonyam so, .
  Yiw, ɛbɛyɛ nea enni awiei, ɛbɛyɛ afeha...
  Bere a wɔmfa bere tenten biara nkyɛ no, .
  Onipa bɔ nneɛma a wohu!
  
  Na ɛno nti asɛmti no mu yɛ den, .
  Enti nkɔso bɛba daa ahoɔden mu, .
  Woyɛ ɔkofo kokodurufo, mma wo ho nnyɛ wo fɛre, .
  Ɛde bɛhyɛ me maame, me Elfia anuonyam!
  Eyinom ne mmeawa a wɔko na wɔhyerɛn wɔ ha no. Na sɛ wɔko tia wɔn atamfo a, orc biako mpo rennya nkwa.
  Sɛ nhwɛso no, elven wimhyɛnkafo bi tow napalm ɔtopae. Na ɔhwee ase wɔ Putin asono a wɔn ho yɛ nhwi akuwakuw bi so. Na ɔfaa wɔn ankasa na ɔhyew wɔn ma ɛbɛyɛɛ nsõ.
  Eyi yɛ abeawa ampa - super class. Na ɔbɔ orcs bɔne no te sɛ chop.
  Ɛyɛ huam mpo te sɛ nam a wɔahyew.
  Elf abeawa no, a ɔremia ne moma so strawberry nufu no, tow rɔke, na ɔtow guu orcfo no so. Ɔde Putin asono nam pii bɔɔ mu na ɔdanee no barbecue.
  Afei ɔtoo dwom;
  Yɛbɛpam mo akɔ funnaka mu ankasa, .
  Yɛbɛbubu orcs no ayɛ nsõ, .
  Ɛtɔ mmere bi a, nkwaseasɛm pii wɔ hɔ
  Nanso mmeawa no nne yɛ dede!
  Eyinom ne akofo a wɔkasa tia wɔn a wɔkorɔn no. Ahum ne tumi ahorow a ɛyɛ hu a wontumi nsiw ano kɛkɛ no hyew wɔ wɔn mu a ɛnyɛ hwee. Na ɛsɛ sɛ yɛhyɛ no nsow sɛ mmeawa no da tumi a wɔwɔ sɛ wɔbɛtɔre Putin asono ase adi.
  Mmabaa no to dwom na wɔda wɔn sẽ adi sɛ:
  Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa no tow hyɛɛ elffo no so, .
  Ɔkwasea no pɛ sɛ ɔfa yɛn nsase...
  Nanso abeawa no akuturuku nti, ɔhwee ase, .
  Yɛde abusua no abufuw bɔ yɛn ho ban!
  Elffo no de atuo pii a wɔde ko tia wimhyɛn guu orcfo no so. Na momma yɛntow tuo, na yɛmia moma so nufusu kɔkɔɔ a ɛwɔ atuo a ɛko tia wimhyɛn no breech no control buttons no so.
  Eyi yɛ kɛse ankasa. Na akofo no mpa abaw, na wɔsɛe Putin asraafo no.
  Eyi yɛ onwini kɛse sɛ wobɛko atia mmeawa a wɔn ho yɛ nwonwa na wɔn ho yɛ anigye yiye na wɔyɛ soronko yi.
  Na elffo nan nansoaa a ɛda hɔ kwa no retow ɔsɛe akyɛde akɛse a edi awu.
  Na atamfo a wɔrebubu wɔn a wɔde scope kɛse bi ne ahoɔden a ɛrehyew a ɛsen no nhwɛso.
  Bere koro no ara mu no, mmeawa no fii ase de ɔdɔ ne ahoɔden kɛse too dwom, de wɔn nne a ɛyɛ dɛ too dwom;
  Awia ne anadwo ntɔkwaw a wonnyae , .
  Mmɔborɔhunu a aniwu nnim...
  Orcfo yɛ wɔn ade wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa yiye so
  Elven man no tia wɔn!
  Ɔte ase bere a wɔto dwom na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow owu akyɛde a ɛsɛe ade kɛse.
  Nanso wɔn elf ne elf baanu a wɔreko no tow atuo gu orcs no so bere koro mu, na wɔyɛ wɔn ho wɔn ho atuu.
  Na ɛyɛ fɛ yiye. Ne nyinaa akyi no, elffo no ho yɛ den na wɔayɛ wɔn ho sɛnea wɔpɛ, na wɔn ahoɔfɛ yɛ nwonwa.
  Na wɔto dwom yie mpo na wɔde atenka;
  Ahum, ahum nyɛ akwanside mma yɛn awarefo no, .
  Yɛyɛ Agya Man a ɛfefɛw te sɛ rose dua no mma.
  Nea na onnim ɔko no, wanni atoko akutu, .
  Onyankopɔn Agyenkwa Yesu di yɛn anim kɔ ɔko mu!
  
  Yɛasua sɛ yɛbɛko wɔ po a ahum retu mpo mu, .
  Obiara te sɛ chip a ɛwɔ po so.
  Megye di sɛ Horde no mu mmoa a wɔyɛ keka no, yɛbɛtetew mu asinasin wɔ ɔko mu, .
  Wɔrentumi mfa agyan anaa hama mmɔ yɛn anuonyam!
  
  Na nkrante no yɛ hyew wɔ afiri a wɔde yɛ nneɛma mu, wɔ ogyaframa a ɛyɛ hyew yiye mu, .
  Nkrantɛ a wɔasen no yɛ bellows a ɛyɛ den yiye!
  Yɛ ɔsraani a onsuro; a ɔwɔ koma a ɛyɛ den na ne bo afuw, .
  Sɛ owu wɔ hɔ a, ɛnde gyina hɔ, ntu mmirika!
  
  Yiw, nokwarem no, ɔko nyɛ apontow a ɛwo a ɛyɛ dɛ wom, .
  Ne nyinaa akyi no, nusu bi wɔ so na mogya sen pii.
  Ɔkraman bɔ ose kyɛ na ɔsebɔ de obo a ano yɛ den, .
  Na ma ɔhwe a wɔde bɛtua no ka no mmra aniwa no mu, na ɛnyɛ aniwa no mu!
  
  Peaw bi wɔ hɔ a ebetumi atutu nkɔnsɔnkɔnsɔn, .
  Akyɛm bi wɔ hɔ a wɔrentumi mfa akuturuku nto mu!
  Nanso mma monyɛ ahufo, momma ahonhommɔne mfa anim, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a worenyɛ te sɛ nea ɛwɔ agodie ntam nkitahodi ahorow mu no!
  
  Wogye di sɛ gyinaesi a ɛhyerɛn ba, .
  Akatua biara a ɛkorɔn sen saa no, wontumi nnya!
  Efisɛ nsɛmmɔnedi ho adwene bɛba, migye di sɛ aweredi, .
  Su pa foforo biara nni hɔ sɛ ɔkwan a ɛyɛ den no!
  Eyinom ne nnwom a ewo ha - kɛkɛ a ɛyɛ nkɛntɛnso a ɛkorɔn sen biara. Na elf mmeawa no totow atuo guu atamfo no so, na wɔde wɔn nufu a ɛhyerɛn na ɛyɛ kɔkɔɔ yiye no dii dwuma bio.
  Saa mmeawa yi yɛ serewfo na wɔyɛ ogya a wɔyɛ no pɛpɛɛpɛ na wɔyɛ no pɛpɛɛpɛ kɛse. Na wɔde nansoaa a wɔmfa mpaboa nni dwuma, na ɛyɛ ntɛmntɛm yiye di dwuma bere a wɔtow gu wɔn a wɔsɔre tia wɔn no so no. Wɔyɛ no anifere kwan so paa.
  Wontumi nhu mmeawa a wɔte saa wɔ asase mfonini no so, wɔn kɛseyɛ ahyɛ wɔn ma koraa.
  Na sɛ wɔpete, na wofi ase de wɔn nan a ɛda hɔ kwa tow nnade a awuduru wom, na wɔde bɔ Putin asono.
  Weinom ne mmabaa - a, se wofi ase kum orcs a, wonnnyae. Eyinom yɛ nnipa a wɔkorɔn abusuakuw no mu akofo ankasa. Na bere a wɔrebɔ apete no, ɛda wɔn so dedaw sɛ wobefi ɔkwan a wɔada no adi no so.
  Na momma yɛntow pulsars a edi awu mfi koko no nufusu kɔkɔɔ no mu. Na foul pii nti, Putin asono no faa prɛko pɛ na wɔhyew.
  Nokwarem no, mmeawa no san fii ase de anigye kɛse too dwom, na wɔn nne te sɛ dwetɛ dɔn;
  Sikakɔkɔɔ aso - afuo, .
  Te sɛ mframa anofafa a ɛyɛ gyegyeegye asorɔkye ...
  Yɛde agodie bɛhyɛ ahwehwɛ no ma, .
  Ma asubɔnten no mu nsu a ɛyɛ champagne nsu!
  
  Yɛn Maame Man ayamyefo Elfia, .
  Ɛhe na osutɔbere mu sika kɔkɔɔ akataso no wɔ, .
  Dabi, gye di sɛ Ɛna Man no yɛ fɛ sen saa, .
  Apɔw-mu-teɛteɛ a abere kɛse!
  
  Na awɔw bere mu no, dwetɛ sukyerɛmma a ɛyɛ nwonwa, .
  Atare a ɛyɛ mmerɛw wɔ skate no ase!
  Hwɛ sɛnea yɛn paanoo a ɛyɛ huam no yɛ dɛ, .
  Na elffo sabre no agyan no yɛ nnam!
  
  Ahaban biara mu no, emerald asaawa bi wɔ hɔ, .
  Coral hyerɛn wɔ bud biara mu...
  Solovyov hwie dwom a ɛyɛ nwonwa gu, .
  Na wɔ afuw no mu, te sɛ velvet, gyinabea.
  
  Dewdrop diamonds wɔ sare so
  Dandelion hyew te sɛ nsoromma!
  Wo ne Owia Agya , .
  Daa anuonyam tena ase daa!
  
  Wiase no yɛ fɛ, ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a ɛserew de, .
  Na ɛtɔ mmere bi a ɔbotan a ɛyɛ atirimɔdensɛm
  Nanso Elf kronkron no yɛ fɛ, .
  Yebuee aboboano no maa ahɔho nyinaa!
  Mmabaa no yɛ fɛ kɛkɛ. Na bio wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔtopae tumi a edi awu no nan gu atamfo no so. Na ahoɔfɛfo binom nso tow nnade a awuduru wom. Na wɔde wɔn ho bɔɔ Putin asono no menewam pɛɛ. Na mmoa no hwee ase.
  Eyi ne sɛnea elffo no yɛ wɔn ade wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so. Na ha na wɔsan faa na wɔbɔɔ abɛn. Saa bere yi nso, asorɔkye a ɛrebɔ wɔn amemene no bɔɔ akɔre no. Na wɔn a wɔn ho adwiriw wɔn no bɔɔ orcfo no ti. Na ɛyɛ nea edi awu kɛse.
  Saa mmeawa yi yɛ super kɛkɛ, na ɛyɛ fɛ yiye.
  Nokwarem no, ɛsono mmeawa, nanso elves, ne wɔn ahorow ahorow nyinaa, nso yɛ korɔnfo a wɔn ho yɛ fɛ na wɔn ani gye. Na nnipa mmeawa nkutoo na wobetumi ayɛ papa asen wɔn, na ɛnyɛ wɔn nyinaa. Sɛnea akofo a wɔwɔ ha no yɛ anigye na wɔn ho yɛ fɛ wɔ nipadua ne ɔkra nyinaa mu no.
  Bere koro no ara mu no, wɔde ruby nufusu mmoa tow gya a enni nneɛma a ɛyɛ den biara.
  Bere koro no ara mu no, elf-boys no nso reko. Wɔyɛ akofo a wɔwɔ tumi ne ahoɔden soronko.
  Na mma wo werɛ mmfi bere koro no ara mu sɛ wobɛto dwom fɛfɛɛfɛ na wode anigye bɛto;
  Ɛwom sɛ ɛte sɛ nea wɔpiaa yɛn kɔɔ ɔbotan no mu de, nanso .
  Dae bɔne bi a ɛyɛ hu aba.
  Metumi ato saga bi akyere m'adamfo - .
  Ɛno mu na wonyan hell honhommɔne no!
  
  Alarm a ɛyɛ hu te sɛ siren,
  Te sɛ nea ogya rehyew wɔ ha ...
  Ɛnyɛ obiara na obetumi atra ase, gye me di sɛ Onyankopɔn nni hɔ, .
  Nanso build up ankasa nim beat no!
  
  Abarimaa no nso yɛ ɔkofo fi awo mu, .
  Efisɛ dade ne ogyaframa petepete mu.
  Nanso mepɛ sɛ mesrɛ bɔne fafiri kɛkɛ, .
  Ɛnyɛ me nsateaa ma ɔtamfo crowbar!
  
  Ɛwom sɛ ɛda adi kɛse sɛ ɛyɛ akokoduru ara kwa de, nanso .
  Ɛtɔ mmere bi a, ntɔkwaw ho hia.
  Nanso ntow ngu nwura mu te sɛ w"ahonim, .
  Mma wo nnye wo ho nkɔ hellgya agodie yi so!
  
  Hena na onim sɛ asetra wɔ wiase yi mu
  Biribiara a ɛwɔ yɛn wiase yi mu yɛ nokware: sunsuma, ahwehwɛ.
  Yɛde nsɛmmɔnedifo bɛba asɛnnibea
  Bere bɛn na yebetumi anya akokoduru no ntɛm ara!
  
  Na sɛ biribi yera wɔ ɔko no mu a, .
  Na wo ntumi nni scum no so nkonim ...
  Yɛbɛbue no ɔkwan biara so, gye me di, .
  Na twa zero ahorow a adi nkogu no!
  
  Akyinnye biara nni ho sɛ obiara betumi anya nkɔso wɔ ɔko mu, .
  Bere a ahoɔden wɔ hɔ na adwene ahyɛ mu ma no!
  Na bɔne osuo bɛma kɔbere sika mpo, .
  Ɔman no bɛhyɛ ɔkokodurufo no anuonyam wɔ nnwom mu!
  Ná eyi yɛ ode a ɛyɛ nwonwa ankasa, mmerante a wɔkamfo mmeawa.
  Na akofo a wɔwɔ ha no, momma yɛnka sɛ adesuakuw a ɛkorɔn sen biara wɔ adesuakuw a ɛkorɔn sen biara no mu.
  Titiriw bere a tank a ɛte sɛ pyramidal de ahopere retu mmirika no. Na ɔde tumi a edi awu tow atopae tow hyɛ atamfo no so. Na ɛkame ayɛ sɛ n"ankasa ntumi nsɛe no wɔ hits ho.
  Akodi ahorow a ɛkɔ so wɔ ha no kɔ so denneennen na wɔtow fi atuo a ɛwɔ terminator tank no mu.
  Nokwarem no, mmeawa no te saa a sɛ nneɛma foforo biara nni hɔ a, wɔrennye wɔn. Anigye, sɛ yɛbɛka no yiye a, stole, a brilliance ne anigye pii wɔ mu.
  Tank akofo de atuo a wɔde di dwuma ne aprɛm nyinaa tow tuo. Na nsuyiri fa orc atamfo no de kɔbere osu.
  Na sɛ wɔde atuo titiriw a uranium core wom nso bɔ wɔn a. Ɛno bɛyɛ nea edi awu koraa na ɛyɛ nwini.
  Mmabaa a wɔto dwom saa no yɛ afɛfɛde kɛse paa ara kwa. Na wɔwɔ adwene kɛseɛ ne adwene kɛseɛ.
  Ɛdenam mogya a ɛretu no gya so, .
  Ahum bi a ɛtɔe bi yiri faa yɛn asase so ...
  Ɔko nnim bere anohyeto biara, .
  Eye sen bobesa a ɛyɛ dɛ sen biara!
  
  Nkonimdi dɛ renyɛ nwononwono, .
  Wusiw ne mogya a ɛyɛ nwononwono mpo.
  Bere a yen nananom ko - .
  Nightingale no bɔ gyegyeegye wɔ wɔn ho!
  
  Owu a enwu da ne abasobɔde a ɛkorɔn sen biara, .
  Sɛ́ wunnim onyin a ɛyɛ dull.
  Sɛnea ɛbɛyɛ a hell abɔfo no remma, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a adom bɛsen.
  
  Yɛdɔ wiase ne pine nnade hua, .
  Nanso sɛ ɛho hia a, ɔko no retwɛn.
  O yɛn koma a ɛyɛ sika kɔkɔɔ, .
  Ma ɛnhyew, na nsukyenee no nwene!
  
  Yiw, mmerante ne mmabaa foforo twam, .
  Biribiara abɛyɛ banal.
  a owia repue, .
  Sɛ́ obi bɛyɛ onipa no nyɛ atoro!
  
  Dɔ nnipa Awurade hann, .
  Ɔyɛ ayamyefoɔ paa, gye yɛn di...
  Ɛwom sɛ ɔkwan a ɛfa asase ase asetra mu de, nanso .
  Na odi wiase so: Herode-Ham!
  
  Yɛwɔ botae ahorow a ɛho tew, .
  Nanso ɔkwan a ɛkɔ wɔn nkyɛn no yɛ mmɔbɔ wɔ mogya mu!
  Ne nyinaa akyi no, ɔyɛ afiri a ɛyɛ adwuma ankasa te sɛ dumbbells, .
  Dashing Darkness yɛ abusuafo ahyɛ mu ma!
  
  Yesu ne Maria yɛ yɛn awerɛhyem, .
  Wɔbɛba abɛma wo anigye!
  Afei awɔw no beyera - esiam, .
  Na abufuw ne atirimɔdensɛm aba awiei!
  Ɛyɛ anigye kɛse sɛ wobɛkɔ ɔko mu wɔ dwom a ɛte saa akyi. Na ɛte sɛ nea ɔko no rehinhim, te sɛ nsenia a efi ɔfã biako kɔ ɔfã foforo.
  Na elffo no de atuo reto Putin asono so pɛpɛɛpɛ na wɔayɛ no pɛpɛɛpɛ kɛse. Wɔyɛ akofo a wɔda nsow.
  Akodi momma yɛnka sɛ ahoɔfɛ kɛkɛ. Na wɔtow nsateaa a ɛda hɔ kwa a nan a wɔasen no gu atamfo no so. Na wɔtetew orcs no mu asinasin, na wɔsɛe ɔtamfo no kɛse.
  Mmabaa no de anigye kɛse to dwom sɛ:
  - anuonyam nka yen man kesee no, .
  Ampa, som Elf kɛse no, .
  Ɛbɛyɛ kɛse ama me ne wo
  Yɛsrɛɛ Onyankopɔn sɛ ɔmma yɛn eyi!
  Eyi ne sɛnea elf ahorow a wɔn ho yɛ nwonwa no too dwom yiye na ɛyɛ nwonwa saa. Wɔn nne na ɛmaa nhwiren a ɛyɛ frɔmfrɔm na ɛyɛ fɛ sen biara wɔ ɔkra no mu no fii ase.
  Hwɛ sɛnea na ne nyinaa yɛ nwini na obi betumi aka sɛ quasar . Na eyi ne wɔn atirimpɔw a eye sen biara.
  Titiriw bere a mmeawa no faa na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow nnade a awuduru wom a ekum Putin asono no bio no.
  Na elf nkumaa no nso too dwom, de wɔn nne a ɛyɛ fɛ yiye na ɛyɛ dede, a ɛyɛ dɛ yiye.
  Nsoromma hyerɛn anadwo sum mu, .
  Na dwetɛ ɔsram no hyerɛn!
  Ɔhoɔfɛfo no yɛ n"ani a ɛyɛ fɛ no animtiaabu, .
  Yɛayɛ no ayeforo daa!
  
  Ná owiatɔe a ɛyɛ kɔkɔɔ no yɛ awerɛhow, .
  Nanso adekyee a ɛhyerɛn bɛpae!
  Na mframa no yɛɛ anigye, dede, .
  Hyɛn no po so hyɛn no ho ahonhon!
  
  Me kra yɛ ɔbo a emu yɛ duru, .
  Ɔkofo no sɔhwɛ ahorow retwɛn!
  Na frankaa no ntu nkɔ soro, .
  Momma yɛnkɔ n"awiei nyinaa!
  
  Koma no rennyinyin nsɔe , .
  Ɔkɔre a ɔtu ntɛmntɛm!
  Ɛwom sɛ mogya no bow, tu mmirika denneennen de, .
  Mɛtow te sɛ agyan!
  
  Willows kotow me, .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn danee n"ani!
  Ɛwom mpo sɛ wonyɛ obi a ɔyɛ fɛ koraa de, nanso .
  Mede ahoɔden bɛka wo ho wɔ ɔko no mu!
  
  Ne nyinaa akyi no, wosom, nokwarem no, wo ne Agya Man, .
  Nanso honam no yɛ mmerɛw, honhom no yaree!
  Worennu wo ho, menim asetena
  Mma memmma menyɛ odwennini abɛn!
  
  Mɛhohoro bɔne a ɛwɔ nna a atwam no mu, .
  Nea esii bere bi a atwam no, gyae!
  Woahu, pears abere wɔ turo mu, .
  Mfonini no bɛkyerɛkyerɛ wimhyɛn no mu!
  
  Fa w"ahoɔden nyinaa som Agya Man, .
  Wo werɛ mfi sɛ asomdwoe wɔ wiase!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔremfa ogya nhyew kwae no, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a obiara betumi ne wo atra yiye!
  
  Eyi ho mmuae ara kwa sɛ:
  Awurade, mɛtutu asase!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a mmofra bɛserew anigye mu no, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛho renhia sɛ wobɛpata w"ankasa de!
  
  Ne nyinaa akyi no, papa gyina yɛn so, .
  Obiara si gyinae - a wopaw ma ne ho!
  Na ade nyinaa so Tumfoɔ nhama no fi mo hɔ, .
  Wokura amansan no wɔ wo nsateaa mu!
  
  Yɛbɛkura wo nso mu
  Ne nyinaa akyi no, wonhu Ɛna Man no sɛ kronkron sen saa!
  Bere a meretow tuo no, me nsateaa yɛɛ mmerɛw kɛse, .
  Na yennya nnya nnii mfe aduonu mpo!
  
  Nkonimdi yɛ aba a wontumi nnya;
  Wɔn a wɔyɛ mmerɛw, ahufo anaa nkwaseafo no fam!
  Nanso mmepɔw no nyinaa wɔ asraafo mmati so, .
  Momma yɛmfa no sɛ, yɛwɔ yɛn awotwaa mu duru dodo!
  Eyi ne sɛnea elffo nkumaa no too dwom fɛfɛɛfɛ saa, na wɔkyerɛɛ sɛnea wɔn nne yɛ nea ɛyɛ dɛ.
  . TI 20 NKYEKYƐMU
  Abeawa hemmaa ne kan amammuisɛm mu deduani no sɔre kɔ adeyɛ no ase. Na nea ɔne no reko, ɔkraman a ɔwɔ abɔgyesɛ no, nkurɔfo no bɛda so ara atu no agu. Na atirimɔdensɛm biara rentra Europa bio. Anuonyam nka ahofadi! Saa bere yi de, hyɛ wo asraafo dɔm a wontumi nni wɔn so nkonim a wɔyɛ elf ne elffo no so.
  Mmabaa no nso hyerɛn yiye na wɔn ho yɛ fɛ. Na wɔde nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen no tow no, wɔde ɔsɛe akyɛde ahorow a edi awu kɔma Putin asono a wɔn ho yɛ hare no.
  Na wɔde anigye kɛse ne ɔko na ɛyɛ. Na wotumi bubu biribiara na wɔbubu. Na eyi ne wɔn ankorankoro ne bere koro no ara mu no kuw nhyehyɛe ankasa. Eyinom yɛ mmeawa a wɔyɛ super ankasa .
  Na hua dɛdɛ bi ahintaw wɔn anom kɛkɛ, na Venus kokom yɛ ɛwo, na wɔwɔ wuram anigye.
  Eyinom ne mmeawa a wɔde anigye a ɛyɛ nwonwa ba. Na wɔwɔ ɔhyew a efi ti nhwi no ogyaframa mu araa ma ɛyɛ ogya a ɛyɛ wuram na ɛyɛ hu sen biara kɛkɛ. Eyinom yɛ akofo a wɔn ho yɛ hyew na wɔyɛ hyperquasar .
  Afei, sɛ wɔto dwom a, ɛnde nne ahorow no yɛ dɛ sen siren. Na mmeawa no nan wɔ honam ani a ɛyɛ mmerɛw na ɛyɛ tan a ɛte saa - ahude ne ahoɔfɛ ara kwa.
  Na bere a wɔtow nkrante a wɔde paw a edi awu nso tow orcfo menewa mu no.
  Na ɛsɛ sɛ yɛka sɛ mmerante a wɔwɔ ha no nso ye yiye, na bere koro no ara mu no wɔto dwom yiye;
  Abeawa a ɔyɛ capricious muse
  Ɛyɛ caresses, afei bummer ...
  Prepositions gallop na nkabom biara nni hɔ, .
  Wɔbɛsɛe nnwom a ɛyɛ dɛ a ɛyɛ hu!
  
  Nanso nea mede me koma nyinaa dɔ no - .
  Wɔ mmuaema mu no, ɛka nea nsɛmfua no yɛ ma.
  Crystal dɔ betumi abue ɔpon no, .
  Bue ma nea ɛyɛ ɔkɔre kwan!
  
  Ne nyinaa akyi no, gye me di, nkrante a wɔde kyerɛwdua no som bo kɛse, .
  Hardness wo mu - fluff bɛpere akɔ ahum mu!
  Anuonyamfo ahantanfo a wɔyɛ ahantan, .
  Nkyekyem bi a ɛyɛ nsɔe bɛba a ɛfa wɔn ho ...
  
  Yɛbɔɔ rati anuonyam, .
  Baabi a mogya sen, ne baabi a fifiri.
  Wɔtrɛw wɔn Man mu, .
  Efi pyramid ahorow so kosi nsukyenee so.
  
  Nanso bere koro no ara mu no, ɔkra yɛ oguammaa, .
  Wɔ mu no, lyre no nnyigyei dɛdɛ ...
  Ne nyinaa akyi no, abeawa no nne ye fr3 - .
  Na akɔnnɔ bɛbɔ na ayɛ granite!
  
  Baabi a asɛmfua bi wɔ no, roses rehyew, .
  Baabi a apɔw-mu-teɛteɛ nnua no nhwiren...
  Awɔw ntumi nhaw yɛn
  Na ehu ka adwuma hunu!
  
  Yɛbɛdan wo daeɛ no ayɛ adebɔ, .
  Yɛbɛtumi adi bun no so nkonim...
  Wiase nyinaa bɛyɛ nwini wɔ ahodwiriw mu
  Bere a awerɛhow anadwo no yera no!
  
  Afei amanehunu no bɛba awiei, .
  Mmubuafo ne nyisaa biara nni hɔ...
  Na mpaepaemu remma yɛn so, .
  Ma abɔde a ne ho yɛ hare no ntwa aboboano no!
  
  Agya man bɛyɛ Onyankopɔn ahenni, .
  Bu yɛn mu biara sɛ Ɔbɔadeɛ.
  Nsõ nkutoo na ɛtɔ nnaadaa so, .
  Hwan na odi nokware, oye ayamyefo - a woaye no yie!
  Eyinom ne mmeawa a wɔwɔ ha no na wɔyɛ atirimɔdenfo. Na wɔwɔ sɛnkyerɛnne kwan so serew a ɛte sɛ ɛse na wɔte sɛ nhwene a ɛyɛ sukyerɛmma a ɛhyerɛn ara pɛ.
  Akofo wɔ hɔ ara na wɔne Putin asono asraafo redi ako wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so.
  Na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow owu peas gu ɔtamfo no so,
  momma yɛnka sɛ mmeawa yi yɛ basabasa wɔ scope mu. Na motow ɔsɛe ne owu akyɛde ahorow gu. Ɛha na ɔsɛe ba.
  Nanso mmeawa a wofi ahum asraafo mu no de akuturuku a ɛyɛ hu ba orcfo gyinabea ahorow so.
  Eyi yɛ atirimɔdensɛm a wɔde di asi. Nea ɛyɛ katee na ɛyɛ basabasa kɛse.
  Momma yɛnka sɛ mmeawa a wɔwɔ ha no, sɛ wɔpete a, ɛnde nokwarem no wuntumi nsiw wɔn kwan.
  Na bio, mmeawa no de wɔn strawberry nufu no bɛmia afiri no na wɔakanyan owu a ɛkɔ so a ɛyɛ hu ma Putin asono.
  Eyi yɛ ankasa cool akofo mia ɔtamfo no.
  Na enti wɔde aprɛm a ɛyɛ pɛpɛɛpɛ yiye na ɛsɛe ade boa atamfo no.
  Nanso mmerante no nso to dwom pa ara. Na wɔyɛ biribiara fɛfɛɛfɛ paa, wɔ dwetɛ nne mu;
  Ɔno ankasa sɛ ɔbɛko wɔ adwene no koma mu, .
  Suban a wɔayɛ - Onyankopɔn Ɔbɔadeɛ, .
  Ɔde ɔbran nkrante bɔ ade, .
  Nhwɛso ma awo ntoatoaso nyinaa!
  
  Nanso w"ankasa wubetumi ako, .
  Wɔama wɔn so, nnipadɔm a wobedi nkonim!
  Ɔkɔre ne gyata kra nyɛ ɔkraman, .
  Tumi ne dɔm kronkron a ɛte saa!
  
  Ma ɔtamfo nyɛ sɛ ɔkraman a wɔtaa no, .
  Na yɛn kyɛm a ɛyɛ den no tumi twa abohene!
  Adekyee asase a wɔdɔ no daa, .
  Ɔkofo no betua awerɛhow ne owu so ka!
  
  Mfa wo ho nto nkwaseafo a wɔpɛ asomdwoe so
  Nea Yesu kyerɛkyerɛɛ yɛn sɛ yennyina ano...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a rye bɛfefɛw wɔ wim a ɛhɔ yɛ hann ase, .
  Ɛsɛ sɛ wo ho yɛ den te sɛ ɔsebɔ!
  
  Wɔ akodi mu no, akɔnnɔ a emu yɛ den ahyɛ yɛn ma, .
  Na ɛde ahum mogya, mmerante ne mmabaa...
  Yɛretetew hell mu, .
  Ɛhe na asraafo dɔm a wɔne Satan wɔ no wɔ!
  
  Na obiara nim sɛ Ɔbɔadeɛ no;
  Sua sɛnea wobɛhyɛ wo ntini mu den!
  Mma nsɛe wo bere wɔ nkwaseasɛm mu
  Anyɛ saa a, mede asotwe bɛba wo nkyɛn!
  
  Tumi a wonni ne adebɔne titiriw, .
  Ɛwoo adwemmɔne, abɔnefo ...
  Tua ntuafoɔ no frills - .
  Wo werɛ mfi akokoduru, nidi ne ahantan!
  
  Nanso ɔhaw ahorow no nyinaa akyi no wo
  Awerɛhow onua mfa wo ho nhyɛ wo mu!
  Ɛmmra sɛ adaeso nyinaa mma mu
  Momma yɛne ɔdɔfo bi nsaw wɔ waltz a ɛyɛ mmerɛw mu!
  
  Dɛn bio na Awurade betumi de ama
  Yiw, owu akyi asetra wɔ sum mu ...
  Ɔhonam yi hu amane wɔ asetra mu, .
  Ɛnyɛ biribiara na ɛyɛ mmerɛw te sɛ nea ɛwɔ ayɛsɛm no mu no...
  
  Hu w"asase akokodurufo elf
  Fa w'anigye si so...
  Kankyee ne nkɔsoɔ mmirikatuo - .
  Wɔbɛma amansan no so tumi!
  Mmabaa no pene mmarimaa no so na wɔde wɔn aniwa a ɛyɛ safir ne emerald no bɔ wɔn ani. Eyinom ne akofo a wɔho hia na wɔn ho yɛ nwini sen biara wɔ wiase. Na sɛ ɛho hia a, wɔde wɔn tɛkrɛma betumi ayɛ tsunami mũ a ɛyɛ nna mu ɔbrasɛe a ɛreworo so ama elf nkumaa no.
  Na mmeawa no kɔ so de anigye kɛse ko. Wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no mia bɔton no so, na wɔtow ogyaframa ne ahoɔden a ɛsɛe ade a ɛreworo so.
  Na afei elf mmeawa no faa no na wɔde wɔn nufu kɔkɔɔ no miaa bɔton no so, na ɛmaa akode a ɛsɛe ade no yɛɛ adwuma na ɛde ogya ne dade a ɛretu wɔ Putin asono no shelves so baa fam. Ná eyi yɛ dae bɔne a efi rɔke a wɔde tow nneɛma pii mu bae ankasa.
  Mmabaa no yɛɛ adwuma denneennen na ɛsow aba saa ankasa. Na wodii asɔretiafo no nkogudi a ɛyɛ asotiw na ɛyɛ hu, na wɔhyew biribiara.
  Bere koro no ara mu no, mmeawa no too dwom sɛ:
  - Opa ! Oops ! Amerika - Europa, .
  Asia - Eurasia, .
  Aniwu bɛn ara ni!
  Ɛha na akofo no fii ase kyerɛw nsɛm fii atuo a wɔde di dwuma wom mu, na wɔsɛee Putin asono. Na wɔyɛɛ wɔn ade denneennen, wɔyɛɛ pɛpɛɛpɛ na wɔde wɔn ani sii wɔn ani so. Na na wɔn ntɔkwaw nhyɛso no yɛ nea wontumi nsiw ano kɛkɛ.
  Akofo no too dwom sɛ:
  Akwakoraa a ɔwɔ Zelensky so
  Na Elfia yɛ ɛna...
  Momma yɛnko wɔ nokwaredi mu
  Orcs a wobekum wɔn!
  Elf mmeawa no de ahopere kɔtow hyɛɛ wɔn so. Na wɔde abufuw de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow owu akyɛde a edi awu. Na wɔtetew Putin asono mu, de kyerɛɛ wɔn kuw a ɛkorɔn na wɔko.
  Na bere koro no ara mu no, wɔde mmeawa ne nufusu kɔkɔɔ no dii dwuma.
  Na anyinam tu firii wɔn mu.
  Bere koro no ara mu no, mmeawa no de ultrasound streams ne wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa na ɛbɔɔ abɛn.
  Mframa no wosow na akɔre a wɔn ho adwiriw wɔn na wɔanom nnubɔne hwee ase, na wɔde wɔn ano bubuu Putin asono ti a ɛyɛ mmerɛw na ɛyɛ pakye no.
  Na mmeawa akofo no yɛɛ eyinom nyinaa yiye na wɔyɛɛ onwini araa ma ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wɔbɛka wɔ anansesɛm mu anaasɛ wɔde kyerɛwdua mpo akyerɛkyerɛ mu. Na bere koro no ara mu no wɔtoo dwom;
  Me kurom a medɔ no yɛ hann;
  Nusu a ɛhyerɛn fii n"ani so.
  Na Bor ahyɛ atade kɔkɔɔ dedaw, .
  Na efi wim no, nsoromma bi te sɛ kanea bi wɔ hɔ!
  
  Dɛn na Ɛna Man no wɔ bere biara?
  Beae biara a ɛwɔ wiase no yɛ bɔne sen saa...
  Na afei cuckoo rumble no ano abrɛ ase - .
  Mfofantɔ no repetepete atɛkyɛ no mu!
  
  Na anadwo ɔkraman nne a ɛyɛ dede, .
  Anaasɛ thrushes ahwɛyiye trills ...
  Mmoa abusuafo a wɔn mfe akɔ anim, .
  Ahyɛn bi wɔ hɔ a wodidi wɔ hɔ.
  
  Yɛbom gyina hɔ sɛ po so ahyɛn a ɛyɛ den, .
  Sɛ wobɛdi ɛpo so daa...
  Agya man akokoduru abankɛse, .
  Ɛde bɛhyɛ Otumfoɔ no nuayɛ anuonyam.
  
  Nea ɛne ɛna abɔde hyia no, .
  Nkorabata biara a ɛwɔ nhwiren mu ...
  Ɛbɛyɛ nea wonnim, gye ehu di
  Bere a akokoduru ne ade titiriw a ɛkanyan obi!
  
  Na ahoɔfɛ werɛ ntumi mfi
  Esiane sɛ yɛyɛ reflection wɔ mu nti ...
  Ne nyinaa akyi no, nkwa asaawa bruu, .
  Wonnim, gye di sɛ wɔawie.
  Ɛno ne mmabaa no ampa - wei yɛ ahoɔfɛ a ɛnnyɛ asase so de a ɛda adi. Na elffo no yɛ anwonwade ara kwa na wɔyɛ nwonwa wɔ wɔn anuonyam a wontumi nhu nyinaa mu.
  Na mmeawa no tɛkrɛma ware na ɛyɛ agoru. Na otumi yɛ biribiara a ɔhaw biara nni ho.
  Na wɔde di dwuma, de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow akutu nketewa a ɛyɛ tratraa gu ɔtamfo no so. Na wotu wimhyɛn na wotwa, asraafo a wofi Putin asraafo mu. Akofo no de wɔn ahoɔden a wontumi nsiw ano nyinaa yɛ ade.
  Na bere koro no ara mu no wɔto dwom sɛ:
  - ye mmeawa a wodi nwini, .
  Yɛyɛ mmeawa a yɛda mpaboa...
  Orcs yɛ hu de, nanso
  Wɔde wɔn agyan boro mmoa a wɔwea fam no!
  Nokwarem no, sɛ ahoɔfɛfo no fi ase to dwom a, ɛnde ɔbonsam rentumi ne wɔn nsi akan. Eyi ne ɔkwan a mmeawa no fa so kyerɛ wɔn sẽ a ɛhyerɛn te sɛ nhene, na ɛyam, de pae a wɔde asi wɔn ani so sɛe Putin asono.
  Ade biako ne sɛ, na elf nkumaa reko. Wɔn a wɔda so ara yɛ mmarimaa nso de wɔn nan a ɛda hɔ kwa tow nnade nketewa a ɛyɛ tratraa a awuduru wom, na ɛbɔ Putin asono aniwa so pɛɛ.
  Na nanso elf-boys no to dwom;
  Sɛ wo nsateaa mu yɛ den a
  Enti, wobɛyɛ nea odi kan wɔ asetra mu!
  Na afei yɔnko no nyɛ ohiani, .
  Ɔwɔ koma a ɛyɛ sika kɔkɔɔ ne ntini a ɛyɛ dade!
  
  Nanso nea ehia sen saa no, gye di - wei ye adwene a ewo den, .
  Efisɛ onipa yɛ mpofirim sen aboa.
  Sɛ asetra mu no woyɛ mununkum a ɛyɛ kusuu a, .
  Saa serew a ɛyɛ anigye no bɛma wɔadɔ wo!
  
  Automatic additive nim - abankɛseɛ a ɛkɔ fist, .
  Efisɛ nimdeɛ a wɔde yɛ adwuma ahyɛ mu ma!
  Nanso bɔ mmɔden sɛ wobɛma ahoɔden - akɔ ɔkwasea nsa mu, .
  Afei ɛyaw nkutoo na wubenya sɛ akatua!
  
  Bere bi wɔ hɔ a na wɔde poma kɔbɔ abɔmmɔ, .
  Agyan, agyan a wɔde twitwiw honam ani a ɛyɛ den...
  Nanso wɔyɛɛ chervonets wɔ baabi a penny kɔ, .
  Na ɛnyɛ den koraa sɛ wubehuruw akɔ nsoromma kuw no mu!
  
  Ɛwom sɛ nhomasua ye - .
  Nanso ɛyɛ anigye nso sɛ wobɛnya akokoɔduro...
  Na sɛ ɛyɛ bayonet a, ɛbɛyɛ chisel, .
  Na yɛsom Ɛna Agya Man no nokwaredi mu paa.
  
  Nanso basabasayɛ bɔne yɛ mmeamudua a emu yɛ duru, .
  Mogya ahyɛ yɛn akodi mu ma...
  Adɛn nti na Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn nyanee wɔ amanehunu akyi?
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛkyekyere asraafo a wɔboaboa wɔn ano no!
  
  Ababaa no de nusu gu - adamfo dɔfo bi ahwe ase, .
  Maame de abubuw bɔ mpae, na ɔde awerɛhow teɛteɛm ...
  Awɔw wɔ mfɛnsere akyi na ogya dan no dum, .
  Aberante bi a ne ho yɛ fɛ a wɔasie no wɔ asase ase ni!
  
  Oh, fate kruchinushka - nkrabea bɔne bɛn, .
  Ɔbaabun Nyankopɔn Ɛna - ɛhe na wo suban pa wɔ?
  Ná onipa no pɛ sɛ ɔyɛ teateaa kɛse, .
  Na afei mframa bɔ mfutuma wɔ pine no ase!
  
  Asetena beba anigyee - beye papa, .
  Ɛbɛyɛ poppy ɛwo - apɔw-mu-teɛteɛ ...
  Adversary-fiend, ayɛ mfutuma ne powder, .
  Ɛmmra sɛ nokware anigye ntwa aboboano no!
  
  Wɔyɛ biribiara wɔ Asase so na wɔtow kɔ Mars, .
  Momma yɛnboaboa nhwiren a nsoromma ayɛ mu ma no ano nyɛ no akuturuku!
  Na hello kids, top class kɛkɛ
  Na wotoo no guu ogya no mu - ghoul a ne ho ye hu!
  
  Machine gun no abɛyɛ kurom hɔfo dedaw - atuo hwie gu asubɔnten bi mu, .
  Na ɔtamfo no ahoɔden sae, nea ɔpɛ, afei zero!
  Sɛ wudi nkonim a, wobɛyɛ ɔdefo, .
  Obiara a ɔde ogya no bɛkɔ akowie ohia mu!
  Eyinom ne nnwom a ɛyɛ nwini a Terminator mmeawa no to wɔ ha. Na wɔda wɔn nkɔso a ɛkorɔn na ɛyɛ nwonwa sen biara adi. Orc kwan biako mpo nni hɔ a ɛyɛ adwuma tia mmeawa a wɔte saa.
  Na wɔn nan yɛ fɛ yiye, wɔasen, na ɛyɛ pɛpɛɛpɛ yiye, na bere koro no ara mu no, nsateaa a wɔahyehyɛ no pɛpɛɛpɛ.
  Eyinom yɛ mmeawa ankasa - nea wuhia ara kwa, super kɛkɛ!
  Eyinom ne akofo a wotumi si asase nyinaa nkrabea ho gyinae. Obiara ntumi mfa ntoto abeawa yi ho wɔ ɔko ankasa mu.
  Na bio, nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔsɛe ne owu koraa akyɛde ahorow a edi awu. Na wɔsɛe Putin asono asraafo dɔm no.
  Na sɛ Putin asono nya ade a awuduru wom wɔ ne moma so a, dɛn na obetumi ayɛ? Nkutoo na sɛ yɛbɛyɛ, saa dede no. Na ɛte sɛ nea ɛyɛ fɛ na ɛyɛ nwonwa koraa!
  Na mmeawa no nso de nansoaa a ɛda hɔ kwa di dwuma wɔ ɔko mu, na wɔtow boomerang. Wɔtu na wɔkyinkyin wim, na wɔbɔ asono a wɔn sẽ ti. Na wɔhwe ase awuwu.
  Na afei mmeawa no de wɔn nufu kɔkɔɔ no mia bɔton no so na wɔdan biribi a edi awu na ɛsɛe ade kɛse. Na orcs pii wuwu.
  Elffo nkumaa a wɔn ho yɛ fɛ nso to dwom fɛfɛɛfɛ na ahotoso wom;
  Ɔdɔ biara nni wiase a ɛyɛ fɛ sen saa
  Nanso ɛwɔ ɔhaw ne dadwen nso ...
  Ne nyinaa akyi no, wɔ baanu mu no, mfaso nni asɛmti no so - rudders, .
  Sɛ yɛbom a, yɛyɛ wimhyɛnkafo bere nyinaa!
  
  Ɔdɔ yɛ anwenne a ɛwo a ɛyɛ dɛ wom, .
  Nanso anibiannaso tar no si...
  Na megye di sɛ ayamye mu anigye bɛba, .
  Wɔ nhwiren mu, te sɛ siren kwae wɔ May mu!
  
  Ɛyɛ asɛm kɛse sɛ wobɛtow nkoasom nkɔnsɔnkɔnsɔn no agu, .
  Ma me nipadua a fifiri ayɛ no nteɛ...
  Sɛ́ anka wobɛtra nnommumfa mu no, eye sɛ wubewu, .
  Ɛwom sɛ ahiade bɛma yɛagyae ɔbrɛ de!
  
  Wɔma yɛn nneɛma pii sɛ yebenya wɔ asetra mu, .
  Nanso ɛyɛ den yiye sɛ wubenya pii...
  Bere a w'adwene wo asau mu - kondua, .
  Bere a woyɛ ahwɛyiye dodo guy!
  
  Na wɔn a wɔwɔ akokoduru, wɔn a wɔretwɛn bisket keeki, .
  Na chocolate, ahwiesa a ɛyɛ dɛ, .
  Nanso mpɛn pii no ɛma ɔbotan yɛ nea ɛne no bɔ abira, .
  Hena na onim, ebia mmorɔnoma nna no aba awiei!
  
  Yɛmpɛ sɛ yefi wiase yi mu, .
  Monhwere amansan bɔne no mpo!
  Ma yɛn anum wɔ asetra mu, .
  Na asotwe no bɛyɛ nhomasua mu!
  Eyinom ne nnwom a ɛwɔ ha na mmarimaa no nni fam wɔ adom mu nsen mmeawa no. Na nso elves a wɔde slingshots di dwuma bere a na wɔyɛ mmofra. Na ɛyɛ akode a edi awu paa nso. Na ɛwɔ nkɛntɛnso a ɛsɛe ade kɛse.
  Wɔ nnipa a wɔte saa ho no, Putin asono nni tumi biara.
  Ɔko no kɔ so denneennen.
  Mmabaa tow boomerang ahorow a ɛyɛ nsoromma a ɛwɔ nsensanee asia ne swastika ahorow na wɔde twa Putin asono ti. Bere a ɔreyɛ ade wɔ ahoɔden a ɛboro so mu no.
  Mmabaa de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa kyerɛ anwonwade a ɛyɛ nwonwa saa na wɔda no adi. Na fa atamfo akuturuku na wobubu nnompe.
  Akofo no de akokoduru to dwom.
  - ahunmu retwɛn yɛn na daeɛ, .
  Momma yɛmma wiase no nyɛ fɛ mma obiara...
  Ahoɔfɛ bedi hene
  Wɔ yɛn Elf kɛse no mu!
  Na bio, mmeawa no de wɔn nufu kɔkɔɔ no mia bɔton ahorow no, na wɔbɔ ɔtamfo no akuturuku ankasa, na wɔhyew Putin asono ɔhaha pii prɛko pɛ ankasa.
  Bere koro no ara mu no, mmeawa no de anigye ne ahoɔden kɛse to dwom;
  Atosɛm pii wɔ wiase, na atirimɔdensɛm di hene, .
  Atɛntrenee te sɛ anomaa a wɔakyere no wɔ asau mu...
  Nanso Awurade tumi ne ne keseye kyɛm - .
  Wei kyerɛ sɛ yɛn a yɛahwe ase no, ɛho renhia sɛ yegyina ano nkyɛ!
  
  Elves taa yɛ bɔne na wɔde nkrabea di agoru, .
  Hu yɛn mmɔbɔ Otumfoɔ: w"ayeyi yɛ animuonyam!
  Medan kɔ Wo nkyɛn wɔ ɔkra a abubu mogya mu, .
  Ma me hokwan sɛ menya nkwagye na menkenkan mpaebɔ bi!
  
  Anhwea hwie gu anofafa mu, mframa serew a ɛyɛ hyew, .
  Bɔne a ɛyɛ abofono bɛn ara na ɛde yɛn Asase no aba ...
  Satan a ɔbɔɔ bɔne no yɛɛ no ayayade a mmɔborohunu nnim, .
  Nanso nokwarem no, hena na ɔhwee ase na ɔno nkutoo wɔ nnipadɔm no mu!
  
  Yɛnsɛ sɛ yɛsɔ Onyankopɔn, adom, .
  Abɔneyɛ te koma mu na ade hunu di hene!
  Ɛsɛ sɛ yɛkyekyɛ biribiara a yɛwɔ ma nyisaa, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a w"ahotew bɛda adi wɔ ɔsoro ase!
  
  Na sɛ wo honhom te sɛ ink a, .
  Sɛ kateeyɛ ne akɔnnɔ tra ase wɔ nsusuwii mu a?
  Efisɛ Onyankopɔn Kronkronni a ɔte saa no buee Ne Koma mu, .
  Na ɔkaa sɛ: mosakyera - abrabɔ bɔne nnka ho!
  
  Ɔbɔadeɛ no de n"ahyɛde kronkron no maa abɔde, .
  Dɔ wo nuanom na nnya akokoduru nyi wo ma!
  Me ne bɔne reko sɛnea ɛbɛyɛ a ogya no rendum
  Yɛ abusua biako: di agya ni, ɛna!
  
  Sɛ wo papa yɛ ɔkwasea a, bɔne fafiri biara nni hɔ, .
  Sɛ woresusuw sɛnea wobɛfa pii ho kɛkɛ a...
  Na sɛ woyɛ ayamyefo a, ɛnde hu sɛ woyɛ abofra, .
  Na yɛ adwuma ma papa, pia mpa no kɔ akyirikyiri!
  
  Wɔde wo mmara kronkron no bɛma mfehaha pii, .
  Sɛ yɛbɛtra ase sɛnea ahonim te, de anigye aba!
  Bue amansan nyinaa, nyansa yɛ kɛse, .
  Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wubehu, meresu te sɛ abofra!
  Momma yɛnka kɛkɛ sɛ mmeawa no - wɔtoo dwom a ɛyɛ super ! Na wɔdaa wɔn ahyɛde a ɛda nsow adi.
  Na ma akofo no nsan ntow tuo nkɔ orcs no so, mia buttons no, nufusu a ɛte sɛ strawberry a abere dodo. Na wɔbɔ wɔn gui wɔ dodow mu.
  Eyinom yɛ mmeawa a wogu owu ne ɔsɛe wɔ Putin asono mu ankasa. Akofo a wɔwɔ ɔkwan a ɛhyerɛn na ɛsɛe ade sen biara so.
  Na wotwitwa wɔn atamfo te sɛ nea wɔde sekan. Na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa na ɛbɔ atamfo. Na orcfo pii awuwu dedaw esiane wɔn nkɛntɛnso a ɛsɛe ade no nti.
  Na mmeawa no de wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa, kurukuruwa, pink tow ɔsɛe ne ɔsɛe ho peas.
  Na bio Putin asono a wɔakum wɔn na wɔatetew wɔn mu asinasin no hwe ase. Na akofo no yɛ wɔn ade wɔ ɔkwan a ɛma wogye di yiye na wɔsɛe ade.
  Na mmerante nso da wɔn nkɛntɛnso a ɛsɛe ade na ɛsɛe ade adi wɔ Putin asraafo so.
  Wɔ eyi mu no, akofo baanu a wɔreko no de anigye to dwom;
  Yɛte wiase a ntetewmu, awerɛhow...
  Dɛn na ɛsɛ sɛ ɔsraani yɛ bere a ɔno nkutoo wɔ hɔ no?
  Anyame no de atirimɔden sii nea ɛfata ma yɛn - .
  Saa guy yi redan n"asɔredan ayɛ fitaa!
  
  Amansan no yɛ atirimɔdensɛm araa ma ɔdɔ, .
  Nsuo a ɛkyerɛ sɛ wɔatetew mu no sen wɔ nsuo a ɛtɔ gu fam mu...
  Ayamhyehye yerae a na biribiara nni hɔ, te sɛ dae, .
  Na nkwa bɛyɛɛ sɛ ɔbo a ɛnyɛ brɛoo!
  
  Ɛyɛ nwini wɔ sare so, na nsukyenee no rehyew esiane ɔhyew nti, .
  Hwɛ sɛnea nkɔnsɔnkɔnsɔn a ayɛ nwunu no kyekyeree koma no!
  Na osuo a ewo mpaepaemu, beat shots wo dan atifi - .
  Kotoku mu da mpan, kɔbere nkutoo na aka!
  
  Nanso gyidi a wowɔ wɔ ɔkofo a ɔyɛ ade kɛse mu no kanyan, .
  Otumfoɔ Nyankopɔn - nim, ɔhyɛɛ bɔ a ɛyɛ pintinn!
  Na yɛbɛyɛ sɛ nhaban wɔ May a ɛyɛ hyew mu, 1999 mu.
  Sɛ yɛrefifi a, yehyia nhwiren!
  
  So wopɛ sɛ woma okyinnsoromma yi ani gye kɛse
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛn mu biara too dwom anuonyam mu te sɛ anadwo ntontom?
  Afei ɛwoɔ a ɛyɛ dɛ paa no bɛyɛɛ nneɛma a wɔaboaboa ano wɔ linden no so - .
  Wɔ abran kra mu no, momma yɛmfa atosɛm ntwa!
  
  Mma nnnaadaa Onyankopɔn, gye me di, .
  Ɔnam yɛn mu hena na ɔyɛ ohufo ne boor so hu!
  Fa Awurade ntease ma afɔrebɔ no, .
  Ɛnyɛ nwonwa sɛ ɛka sɛ, mɛtua mo ka!
  
  Nanso basabasayɛ bɔne kyeree yɛn wɔ asau mu, .
  Obiara nnim baabi a awudi no ba awiei.
  Yuda sɛn aspen a aporɔw so - .
  Na nkurafoa a wogye die no - laurel abotiri!
  
  Obiara betumi ayɛ papa
  Yɛn paw no yɛ adwene mu - mmɔdenbɔ ma Kristo.
  Nanso ɛtɔ mmere bi a mogya a ɛyɛ atɛkyɛ wɔ hɔ, .
  Anyɛ yiye koraa no, bɔhyɛ bi wɔ hɔ - mɛba ntɛm!
  
  Oh wiase, hwɛ sɛnea basabasayɛ wɔ wo mu, .
  Te sɛ nea yentumi ntra ase asomdwoe mu!
  Ɔyere no sui wɔ ɔsraani no funnaka no so, .
  Hwɛ sɛnea nkwa teateaa yɛ asaawa a ɛyɛ mmerɛw!
  
  Mogya a wobehwie agu no nnye yen fr3 - .
  Hunt to dɔ, sɛ wobɛma Agya Man no paradise!
  Asotwe bɛn na ɛwɔ hɔ ma yɛn nyinaa?
  Mmuae no ne sɛ wode ahonyade nyinaa ma ahiafo!
  
  Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wɔde sika bɛtɔ nkwagye, .
  Efisɛ sika kɔkɔɔ bo biara nni hɔ mma Onyankopɔn!
  Na ɔkotow asɔre a wobɔɔ Kwasida no, .
  Sɛ wɔbɛyɛ ntaban te sɛ akɔre!
  
  Na bere no beba - Nyankopon ahennie no beba, .
  Ahum bɔne ne akraman a wɔkyere mmoa we no bɛba awiei!
  Honhom mu nkoasom bɛyera, .
  Na ɔman no bɛyɛ wɔ Anigye Kɛse no mu!
  Ɛha na mmeawa no too dwom ankasa ne pɔtee, na wɔtoo dwom fɛfɛɛfɛ yiye. Na mmeawa no nan a wɔda mpaboa no tow akyɛde a edi awu a ɛne sɛ wɔbɛsɛe ade. Na saa ara na Putin asono a wɔsɛee wɔn no kɔɔ so. Mmabaa yi nso yɛ serewfo kɛse.
  Wɔyɛ nwonwa na wɔyɛ nwini kɛse. Na wɔn nufu mu nufu yɛ hyew yiye, te sɛ strawberry a abere dodo.
  Mmabaa no, a wɔnyɛ guasodeyɛ a ɛho nhia no, de wɔn nsateaa a ɛda hɔ kwa a ahoɔden a edi awu wom tow ɔsɛe akyɛde ahorow.
  Wɔn ni, nea ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ basabasa, a wɔko wia.
  Na dɛn na yebetumi aka afa mmeawa no nufu a ɛyɛ ruby no ho? Ɛsan nso yɛ ɔko a ɛboro so na ɛyɛ nwini. Hwɛ sɛnea mmeawa tumi ko na wɔko denneennen.
  Ɛha na mmeawa no san faa no bio na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no guu wɔn ano. Na momma yɛnbɔ. Na sɛnea saa ultrasonic trill yi fii ase hwiee gui no.
  Na akɔre a wɔn ho adwiriw wɔn no hweree wɔn adwene. Na wɔde wɔn ano hwee Putin asono ti a ɛyɛ mmerɛw no so.
  . TI 21. NKYERƐKYERƐMU
  Elf abeawa no ne bere koro no ara mu ɔhemmaa no de ahyɛde ahorow mae. Na ɔde ahoɔden kɛse yɛɛ n"ade. Na n"aniwa hyerɛn te sɛ safir. Oyi yɛ super girl na ne din de Maria Kolesnikova.
  Wɔbubuu wɔn ti nhwi na wɔbɔɔ wɔn amemene. Ɛno yɛ onwini!
  Na afei akofoɔ no de wɔn nne a ɛyɛ nwonwa no hyɛɛ aseɛ too dwom fɛfɛɛfɛ yie;
  Hann a me Elfia a woama no so - .
  Aman a wɔde wɔn kra maa wiase no nkwa!
  Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wubenya Agya Man a ɛyɛ fɛ sen saa, .
  Ɔnim amansan - daeɛ kronkron!
  
  Sare biara ne obosu biara mu, .
  Na wɔ awɔw bere mu osu a ɛyɛ hyew a ɛtɔ gu fam mu no ...
  Sukyerɛmma a ɛrehuruhuruw de abohene di agoru
  Wonom mu na Yesu anim - Awurade-Kankanni no!
  
  Svarog a ɔhyerɛn no adebɔ, .
  Ɛyɛ fɛ wɔ atoko nhwiren biara mu.
  Obiara a ɔpɛ asomdwoe te sɛ ɔba ma Onyankopɔn, .
  Ɛyɛ fɛ yie sɛ ɔbɛtena ase, gye me di wɔ baabiara!
  
  Nanso Ade Nyinaa so Tumfoɔ no de apɛde a ɛte saa maa yɛn, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔkwan biara bɛfa ne ho, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a kuromni ɔkofo dɔ ne kurom, .
  Sɛ wɔbɛhyɛ Rod anuonyam wɔ nneyɛe mu!
  
  Nanso, na nea wɔpaw no nyɛ papa, .
  Na afei asubɔnten bɔne bi rehwie agu Asase so!
  Elf wotiatia so fi hell a nnipadɔm tank - .
  Atirimɔdenfo ne mmɔborohunufo wɔ nkrabea ko no mu!
  
  Nanso mmati ne mmati akofoɔ no bɛboaboa wɔn ho ano - .
  Wɔ Soviet November frankaa ase.
  Anim bɛma adom afi agyiraehyɛde no mu, .
  Wɔyɛ ma yɛn Awurade anim a ɛnyɛ kwa!
  
  Ɛwom sɛ adaemone no didi wɔ Putin akyi de, nanso .
  Na ɔde hell pii hyɛɛ Orkmania mu !
  Nanso yɛtow Junkers tuo te sɛ saucers, .
  Ne nyinaa akyi no, ɛsɛ sɛ woko, tetew mogya no fi wo ntini mu!
  
  Atamfo no adu Elfskva - biribiara rehyew, .
  Ɔnam afiri a wɔde hwɛ akyirikyiri so hu Kremlin nsoromma!
  Nanso yɛdii Mamai"s horde so nkonim ansa na, .
  Awurade bɛma ne mmabea a wɔwɔ ɔdɔ no ahoɔden!
  
  Agya man - Mede ɛyaw bɔ mpaebɔ mu, .
  Yɛn nkurow rehyew te sɛ kanea!
  Nea wɔde fifiri ne ɔdɔ na ɛkyekyee, .
  So wɔsɛee no koraa ampa?
  
  Nanso Abusua no rennyaw n'Abɔdeɛ - .
  Ɔbɛma ahoɔden na ɔtamfo no ahwe ase!
  Sɛnea wɔkae wɔ Onyankopɔn nyansa nhoma mu no - .
  Elf no bedi nkonim na wato santen akɔ nsoromma no so wɔ ɔsatu bi mu!
  
  Odii Wehrmacht so nkonim, hwiee mogya gui wɔ asubɔnten bi mu, .
  Elfskva , ne Elfagrad a anuonyam wom no akyi!
  Na Ɛnaman no bɛma nsuo afiri apɔw-mu-teɛteɛ nnua mu, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛyɛ mmerɛw sɛ wode atopae a wɔde tow tuo bedi dwuma!
  
  Yɛbɛtena Okrlin - anuonyam kannifoɔ, .
  Vicar of God wɔ Asase so ɛhe na bɔne wɔ!
  Orkshistfo abɔde , .
  Afei ebeye - anigyee ne nkonimdie!
  Ɛha na mmeawa no too dwom yiye, na wɔde anigye ne nhyɛso a ɛte saa. Nnipa a wɔn ho yɛ fɛ no too dwom fɛfɛɛfɛ, na wɔyɛɛ biribiara pɛpɛɛpɛ.
  Na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow nsoromma soronko a ɛtetew Putin asono menewa ne wɔn yafunu mu. Na momma yɛnka kɛkɛ sɛ ɛyɛ kɛse.
  Mmabaa a wɔn ani gye wɔ ntɔkwaw mu no ho yɛ den yiye na wɔko.
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a wonya de. Orc awudifo a wɔreyɛ abeawa bi a ofi elf abusua no mu ayayade ni. Wɔfaa no twee no kɔɔ soro wɔ rack no so. Nea edi kan no, wɔkyekyeree ne nsa fii n"akyi na wofii ase maa abeawa no so kɔɔ soro. Na saa ara na ɛkɔsi ɔdan no atifi.
  Wɔtwee me kɔɔ soro koduu mita du. Na afei wɔfaa no na wogyaee abeawa no.
  Ne nipadua a ɛda adagyaw a ɛyɛ tan no hwee ase. Na fam no ankasa mu yɛ den yiye, na wɔatrɛw nylon hama no mu.
  Na abeawa no bɛteɛteɛm afi hellgya yaw mu. Sɛnea ahoɔfɛ no twitwiw ni. Na ɛkyinkyim ahoɔfɛ no nkwaa koduu baabi.
  Okumfo panyin a ofi Putin asono abusua mu no de serew bɔɔ ose:
  - kɔ so wosow!
  Na abeawa no fii ase maa ne ho so bio wɔ rack no so. Na ɛkorɔn na ɛkorɔn. Ná hama no ayɛ den.
  Abeawa no ho yɛ fɛ yiye a ɔwɔ ntini a ɛma ahotɔ a ɛte sɛ ɔkraman. Ɔyɛ nwonwa na ɔyɛ ɔkofo kɛse.
  Na ɔde abubuw ka sɛ:
  - Daabi! Merenka sɛ!
  Na wɔmaa no so kɔɔ soro koduu ɔdan atifi pɛɛ. Na abeawa no a ɔtrɛw ne ho sɛ ɔbɛma nkurɔfo adwene asi no so no yɛɛ nwini.
  Ɛha na wɔmaa no kwan bio. Elf no nipadua a ɛda adagyaw na ɛyɛ den no hwee ase. Na ɛde ahoɔhare sii fam denneennen. Na wɔ fam hɔ ara no, na hama no asan ayɛ den bio.
  Na abeawa no teɛteɛm bio. Yiw, ɛyɛ yaw.
  Nanso nteɛm bi fi me moma so sɛ:
  - Daabi! Merenka sɛ!
  Okumfo panyin a ofi Putin asono abusua mu no hyɛ sɛ:
  - a ɛtɔ so mmiɛnsa wosow!
  Na afei wɔama abeawa no so bio wɔ hama so. Ansa na ɛno reba no, na wɔde oak dua a emu yɛ duru a wɔde dade akyekyere sisi abeawa no nan a ɛda hɔ kwa no so. Na ɔmaa nipadua a ɛyɛ den a ɛte sɛ abeawa no trɛw yɛɛ kɛse.
  Elf no trɛw ne ho na ɔsensɛn baabi a ɛbɛn ɔdan no atifi ankasa, wɔ abankɛse no mu, baabi a Putin basabasayɛ kuw no mufo a wɔyɛ katee no yɛɛ ayayade no.
  Na afei owudifo panyin no bɔɔ abubuw sɛ:
  - a worebeka se bitch!?
  Abeawa no de abasamtu teɛɛm sɛ:
  - a stake wo Putin anom!
  Ahyɛde no dii akyi sɛ:
  - Gyae!
  Na wɔsan gyaee hama no denam sanku mmoa so. Na abeawa no hwee fam. Na ne nan a ɛda hɔ kwa a ɛwɔ block no mu mpo kaa fam kakra, na hama no san kyekyeree bio.
  Na elf no teɛteɛɛm bio na ɔhweree n"adwene.
  Orcfo, wɔ owudifo panyin no ahyɛde so, hwiee nsukyenee nsu bokiti guu no so. Na abeawa no nyaa n"adwene.
  Okumfo-kannifo no hyɛe sɛ:
  - Na afei ntrɛwmu.
  Na orcs no fii ase sɛn nneɛma a emu yɛ duru sen biara no wɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn a ɛrepuepue wɔ block no mu no so. Ná abeawa no nipadua a ɛyɛ ntini na ɛhyerɛn te sɛ fifiri no atrɛw kɛse na ayɛ kurukuruwa te sɛ hama.
  Na ɔpiaa ne ho bio sɛ:
  - a merennka!
  Okumfo no hyɛe sɛ:
  - hann bi ma no! Na hyew koko, ne koko ne asen a ɛda hɔ kwa!
  Orcfo no de ahopere yɛɛ ahyɛde no so. Ansa na ɛno reba no, sɛnea ɛbɛyɛ a were no renhyew ntɛm ara no, wɔka kyerɛɛ abeawa no ne ne kokom, ne ne nufu ne ne nan ase a ɛda hɔ kwa a ngodua ngo wom.
  Abeawa no abofono kɛse wɔ Putin asono nsa a ɛyɛ den na nhwi wom a wɔde wɔn nsa kaa no no ho.
  Na bere a wɔsɔɔ ogya nso wɔ abeawa no nan a ɛda hɔ kwa ase no. Na wɔde kanea brɛɛ nufu kɔkɔɔ biara, na wɔde kanea foforo brɛɛ Venus kokom.
  Na ɛyaw no yɛ hellgya de. Nanso ɛnyɛ sɛ abeawa no ansu anaasɛ wanteɛteɛm nko, na mmom nea ɛne no bɔ abira no, ofii ase too dwom;
  Nneɛma nketenkete biara nni sɛnea wɔahyehyɛ asaman no mu, .
  Anoyi biara a wɔde bɛma ɔbonsam te sɛ hama.
  Sɛ adom biara nni Awurade wiase a, .
  Ɛno kyerɛ sɛ inferno ɔtare no nni akyirikyiri!
  
  Ne nyinaa akyi no, bɔne ani gye wiase no ho paa, .
  Te sɛ nsupɔw a enni kɔmpase a ɛyɛ papa...
  Ɛwom sɛ wɔto akokoduru akokoduru ho dwom - .
  Nokwarem no, Amansan Hene ne Satan!
  
  Atirimɔdenfo a wɔwɔ wiase yi mu no di nkonim, .
  Nea onnim mmɔborohunu ne ɔhene!
  Mfiri wɔ mmɛdua ase mpo paradise, .
  Ɛhe na nea eye no wɔ? Ne zero a ɛho nhia no!
  
  Gyidi biara betumi asɛe
  Anuonyam biara hua, hu noose ...
  Nnomaa a wɔwea fam de anifere gyegyeegye wɔ anhwea adaka no mu - .
  Na mepɛ sɛ mede dae bi hyerɛn wiase no!
  
  Wobɔ mmɔden hwehwɛ hann, nanso wohuruw wɔ sum mu, .
  Hunt to bestow, nanso kotoku a hwee nni mu!
  Sɛ wompɛ sɛ wobɛtra ase te sɛ akɔre a ɔyɛ mmɔbɔ a, .
  Kɔ atirimɔdensɛm, anifere ne nnaadaa mu!
  
  Ɛyɛ akyide mpo sɛ wobɛtra nsu a ɛyɛ nwini ase, .
  Baabi a enni ɔdan atifi mmoa - ɛnyɛ anammɔn!
  Akra de ahopere te sɛ ɔkraman a ɔwɔ soro, .
  Nanso honam wɔ atɛkyɛ mu, nkrante hyerɛn ɔtamfo!
  
  Ɛyɛɛ dɛn na anigye no yerae?
  Na dɛn nti na bɔne di tumi wɔ baabiara?
  So Onyankopɔn nni tumi ankasa?
  Enti saa papa no bɛkyerɛ obiara kwan daa?
  
  Ne nyinaa akyi no, wɔammɔ onipa sɛ ɔnyɛ obi a ɔyɛ katee, .
  Ne nyinaa akyi no, ɔdɔ asubura bi wɔ koma biara mu...
  Dɛn nti na orcs no nnim wɔn anohyeto?
  So anigye gyina mogya nkutoo so?!
  
  Nea ɛyɛ awerɛhow no, w"ankasa wuntumi nnya mmuae no, .
  Eyi ayɛ ade a ɛyɛ hu wɔ wiase fi mfehaha pii...
  Na ahonhommɔne de anim a ɛyɛ hu kyerɛ wo, .
  Na ɛte sɛ nea Awurade werɛ afi nkurɔfo no!
  
  Nanso mennye nni - bone nnye ade nyinaa so tumfo, .
  Nea ehia ara ne sɛ wobɛpiapia apɛde no ayɛ no akuturuku!
  Afei nkate a ɛde kɔ hellgya mu no befi hɔ, .
  Na asomdwoe ne biakoyɛ bɛba yɛn ntam!
  Mmea akofo no kɔɔ so ne orc asraafo no koe. Wɔyɛɛ no akokoduru so na nokwarem no, wɔde nan a wɔasen no nansoaa a ɛda hɔ kwa na ɛyɛe.
  Nnipa a wɔn ho yɛ fɛ no bɔɔ ose sɛ:
  Hwɛ owiatɔe wɔ wim
  Bere no ho sɛnkyerɛnne a ɛyɛ hu ...
  Eyi yɛ hann ho sɛnkyerɛnne
  Orcfo reyɛ bɔne!
  Bere a wɔkaa eyi wiei no, mmeawa no faa, na wɔde moma so nufu kɔkɔɔ no miaa bazooka no bɔton no so. Na rɔke a wɔtow no yɛɛ wɔn ade. Nea ɛkataa Putin asono pii so na ɛtetew wɔn mu.
  Na ɛno akyi no, mmeawa no fii ase too dwom bio;
  Elfia: wo ne me man kronkron, .
  Baabi a adaeso ba mu...
  Caresses, ɛma nsukyenee awɔw yɛ hyew, .
  Ahoɔfɛ biara nni soro a ɛsen eyi!
  
  Ɔman a ɛte saa nni amansan nyinaa mu, .
  Wɔ mu no, te sɛ ruby, nantwinini a ɔte sare nkorabata bi so.
  Wɔde abohene, nhene, .
  Bere a sukyerɛmma a ɛretu Frost maa yɛn no!
  
  Atoko nhwiren fɛfɛ bi wɔ awɔw bere a ɛhɔ yɛ hyew mu, .
  Sika kɔkɔɔ nsu mu sukooko bi a ɛwɔ nsu no so ...
  Thrush trill ma akwantufo no de nkyia, .
  W"ani gye wɔ kwae a ɛwɔ sare so no mu!
  
  Mmabaa a wɔwɔ Elfi so no yɛ ɔdɔfo bere nyinaa - .
  Slender, handsome - ti nhwi ogya!
  Na nnwom a Slavfo di ni, .
  Na wɔn ɔhyew hyehyee koduu wim!
  
  Sɛ osu tɔ a wɔda mpaboa fa atɛkyɛ mu a, .
  Mmabaa a wɔn ho yɛ bruu no serew na wotu mmirika...
  Yɛn mu biara nni hɔ a atiridii wɔ awɔw bere mu mpo, .
  Awɔw a ɛwɔ bon no mu sukyerɛmma ase nhwiren!
  
  Agya Asase no ademude wɔ yɛn koma mu, .
  Fa no sie, nanso mfa batyr no nsie!
  Yebuee ɔpon no kɔɔ paradise ntrɛwmu, .
  Yebedi amansan nyinaa amansan nyinaa so nkonim!
  
  Agya Man no yɛ nea ɛba fam na ɛyɛ kɛse, .
  Wɔ kɔla frankaa so - wɔn a wɔma mmiɛnsa nkwa!
  Tumi a ɛhyerɛn a ɛte saa
  Wode nokwaredi hwɛ Elf!
  
  Awurade bɛma akatua, gye kɛse di, .
  Momma yɛmfa nyansahu nnyan awufo nokwaredi mu...
  Na ɛna daa red young, .
  Momma yɛnkɔka yɛn ade nyinaa so tumfoɔ kuw no ho!
  Mmabaa no wɔ akokoduru paa na ɛte sɛ nea ɛyɛ fɛ ara kwa. Na nokwarem no won nan da hɔ, na wɔn nufu yɛ ma a nufusu kɔkɔɔ - ɛyɛ ɔdɔ ara kwa, ɛyɛ dɛ.
  Na wɔsan de wɔn nufu kɔkɔɔ no mia bazooka no bɔton so na wɔde ahoɔden a edi awu tow ɔsɛe akyɛde ahorow ase. Eyinom ne mmeawa a wɔwɔ ha, wɔn ho yɛ nwonwa, wɔn ho yɛ nwini na wɔn nan ase da adagyaw, kurukuruwa, pink.
  Elf nkumaa ani gye ho kɛse sɛ wɔbɛteɛteɛ saa nan a ɛda hɔ kwa yi. Na wɔn dɛ te sɛ ɛwo.
  Elves a wɔte saa no yɛ nnipa a wɔn ho yɛ nwonwa na wɔn ho yɛ dɛ. Momma yɛnka kɛkɛ sɛ wɔyɛ akɛse.
  Na sɛ wofi ase to dwom dedaw a, ɛnde mpɛn pii no ɛde afiri bi dannan aso no;
  M"adwene yɛɛ me nwonwa
  Biribiara bɛyɛɛ hann, te sɛ nea ɛwɔ November mu!
  Na yɛde akuturuku no guu honhommɔne bɔne no nkyɛn, .
  Na ɛbɛyɛ fɛ yiye wɔ Asase so!
  
  Nsoromma a ɛte saa wɔ yɛn amansan yi mu - .
  Ebi yɛ abohene na ebi nso yɛ abohene!
  Yegye tow firi adeboneyofoo no ho - .
  Ɔhwe a ɛte sɛ hama na ɛnyɛ aniwa mu, na mmom aniwa mu!
  
  Sotɔɔ mfɛnsere a ɛwɔ baabi a quasars
  Hippodrome a ɛhyerɛn no hyerɛn!
  Wɔ me kra mu gaping akuru - .
  Te sɛ nea nnipakum kɛse bi aba mu!
  
  Curl te sɛ okyinnsoromma a wɔfrɛ no okyinnsoromma a wɔfrɛ no curls, .
  Nguan hyerɛn - nufusu drift hyerɛn!
  Wɔto nnwuma a enwu da ho asɛm, .
  Anuonyam mu daa ma Elf no ntra hɔ!
  
  Dɛn na ebetumi ama anuonyam elf ayɛ dull?
  Ma nusu bi mfi aniwa bruu mu kɛkɛ ...
  Sɛ biribiara a atwa ho ahyia yɛ fitaa a, ɛyɛ abofono, .
  Bere a wohwɛ kwan sɛ aprannaa bɛbɔ wɔ June mu a wowɔ anidaso.
  
  Fa serew teɛ anofafa a ɛnyɛ papa - .
  Te ase sɛ wiase nyɛ berry a ɛwɔ kwae mu.
  Abeawa prɛko pɛ, da ne sẽ adi kyerɛ wo, .
  Ɛbɛma w"adaeso no abam!
  Eyinom ne mmeawa no nnwom - kɛkɛ a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ nwonwa, ɛte sɛ nea ɛyɛ super. Wobetumi aka kɛkɛ sɛ wɔyɛ amansan nyinaa de na wɔko denneennen. Akofo nso wɔ nufu a wɔde rubies a ɛhyerɛn te sɛ nsoromma wɔ sum mu.
  Na elf nkumaa no tɛkrɛma de adifudepɛ tete wɔn na ɛkyere orgasms a ɛreworo so.
  Eyi yɛ ahoɔfɛ a edi mũ na edi mũ ankasa.
  Na afei mmeawa no fii ase de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow akutu. Na saa agyan yi buee Putin asono menewa.
  Na ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ nea ɛyɛ nwini ankasa.
  Na enti mmeawa no fii ase de wɔn nufu kɔkɔɔ no miaa bɔton no so na wɔde atuo no yɛɛ adwuma.
  Na saa nkɛntɛnso yi, ɛbɛdaa adi, ebia, ɛkame ayɛ sɛ ɛyɛ owuyare.
  Na elf ahorow a wɔn ho yɛ fɛ no san twaa Putin asono no gui, na wɔde wɔn guu funnaka mu.
  Mma wo werɛ mmfi sɛ wobɛto dwom bere koro mu;
  Yɛn akofo no mu biako ne ɔkwan, .
  Nsɔe ne nsɔe ahyɛ no ma...
  Ne nyinaa akyi no, Onyankopon biara nni ewiase yi mu - .
  Adaeso abubu abɛyɛ mfutuma!
  
  Ɔkraman biara tumi peck
  Na anim turo no bɛyɛɛ - amamfõ ...
  Nanso hwɛ sɛnea nnipa yɛ mmerɛw, .
  Ɛhe na elf ɔbran no kɔɔ?
  
  Na ɛno nti, wɔn werɛ fii Elf no, .
  Hwɛ sɛnea ɔnanani bi tɔn!
  Baabi a na akwansin wɔ hɔ no, ɛbɛyɛɛ akwansin, .
  Hwe ase bun mu kɔ bun mu!
  
  Ɛhɔ no, asinasin no dan fitaa wɔ afuw mu, .
  Na hai, ɔmaa ɔkraman bi so ...
  Yɛpɛ, gye di sɛ eye sɛ yɛbɛkyɛ, .
  Enti saa asetra bɛyɛ paradise!
  
  Nanso ade nyinaa so Tumfoɔ no de mmuaeɛ yi maa - .
  Pɛ sɛ wudi pii
  Wɔmaa wo aduan a wɔde ma afoforo mpo, .
  Na ɛhe na nnwuma akɛse ne nidi no wɔ?
  
  Wɔ Elfia fam no moyɛ akofo a wowɔ onwini, .
  Nanso amuse mamon nkutoo na ...
  Nanso asem no ho hia, anuanom ho hia - .
  Wotoow no te sɛ mfutuma de hwehwɛɛ nneɛma a asɛe!
  
  Wiɛ, dɛn na yɛpene so wɔ eyi ho?
  Heavy fi ɔbrɛ bɔne.
  Ma kwan no ntwɛn yɛn, awerɛhosɛm, asiane, .
  Sɛ wo ne nnipadɔm a wontumi nkan wɔn bɛko!
  
  Nanso saa tebea yi mu no, yebedi nkonim - .
  Esiane sɛ ɛna man no ne mmabarima no nti.
  Mma nkokoaa nna wɔ awotwaa mu
  Bere a wɔretu akɔ okyinnsoromma nketewa te sɛ akɔre mu!
  
  Na mmuae a etwa to no so::
  Bere bɛn na adom bɛba?
  Sɛnea ɛbɛyɛ a anigyeɛ hann no bɛhyew daa - .
  Momma yɛmfa sukyerɛmma ne nsukyenee nwosow yɛn koma mu!
  Mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ no too dwom, na na wɔn nne yɛ dɛ na ɛyɛ dede kɛse. Nokwarem no, obiara nni hɔ a ne ho yɛ fɛ sen akofo. Na wɔn nufu nufusu hyerɛn te sɛ rubies na wɔamia joystick no bɔton ahorow no.
  Akofo yɛ ogya a mmɔborohunu nnim wɔ orcs so. Wɔde ahoɔden a wontumi nsiw ano na ɛyɛ ade.
  Na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no de awudi tumi tow ɔsɛe akyɛde ahorow.
  Saa na mmabaa te - a, se woma won bo fuw a, wobepra mmepo. Bɔ mmɔden ara sɛ wobɛko atia akorɔmfo a wɔte saa.
  Wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no de ahoɔden kɛse a edi awu tow owu akutu.
  Eyinom yɛ mmeawa a wɔn ho yɛ nwini na wɔyɛ soronko saa.
  Na sɛ wɔde nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ di dwuma a, wɔde ɔsɛe nhyehyɛe a ano yɛ den kɛse mpo kanyan. Na Putin asono mpempem pii wuwu wɔ mmeawa a wɔn nan ase da hɔ, kurukuruwa, na ɛyɛ pink no akuturuku a mmɔborohunu nnim ase.
  Na mmeawa no da so ara reto dwom;
  Yɛn mu pii suro wiase a atwam, .
  Dɛn na ahintaw wɔ mfehaha pii sunsuma a ɛyɛ kusuu no ase?!
  Amansan no nkrabea yɛ nea ɛba ara kwa ne ɔpɛ, .
  Biribi a ebetumi atu atamfo bɔne agu na wɔadi wɔn so nkonim!
  
  Na mprempren de, esum kabii, .
  Nkoko ahorow pii gae...
  Nsoromma biara mu no, Satan anim twitwiw, .
  Ɔpɛ sɛ ɔma yɛn ɔbonsam yɛ akɔre!
  
  Odiyifo biara nni Agya Asase no mu, awerɛhosɛm - .
  Na sɛ wobɛkyerɛkyerɛ ama adwuma bi pii!
  Na nea efi mu ba ne sɛ funnaka fi adi, .
  Sɛ, wɔahyew dedaw wɔ Onyankopɔn adwene mu a!
  
  Bere nhyɛ nwansena ase, .
  Yɛn mu biara yɛ obi a ɔyɛ ahantan paa.
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nea ebefi mu aba no rensi fam nkɔ zero, .
  Ɛsɛ sɛ yɛhohoro anim a ɛho ntew no ho!
  
  Anwiinwii nyɛ ɔkwan a wobɛfa so, wunim
  Wiɛ, susuw ho guys!
  Na afei wɔ asase no yiedie mu no, .
  Sɛ wode tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu bɔ nhama no ho ban a!
  
  Wie adwuma no, na woawie
  Wubetumi adu soro ankasa!
  Sɛ mfeɛ pii na woyɛ aberanteɛ mpo a - .
  Ɛte sɛ ɔtopae, ma no na nka asɛmfua biara!
  
  Na akatua no - beye odo, .
  Ɛmu na bɔne wiase no anigye wɔ!
  Na mma ɛnsɔre ntia atirimpɔw ahorow no, .
  Akɔnnɔ a ɛyɛ ahum a ɛretu no kyeree no!
  
  Gyidie bɛkyerɛ yɛn akɔ Agya no nkyɛn, .
  Ma ɛnyɛ nea ɛho tew, eye sɛ ɛyɛ ayamye!
  Na monsom akɔre mma Kristo, .
  Eyi ne komunism adwene!
  Eyinom ne nnwom a ɛdane ankasa na ɛyɛ tune wɔ ɔkwan titiriw bi so. Akofo to dwom fɛfɛɛfɛ na ɛhyerɛn.
  Na wɔkɔ so de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔsɛe akyɛde ahorow.
  Mmabaa no ni. Na mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ no nnommumfa mu no, orcfo de akɔre a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew bata ahoɔfɛfo no nan ase a ɛda hɔ kwa no ho. Na fa atirimɔdensɛm kɛse hyew.
  Eyinom ne ahoɔfɛ a ɛwɔ level no mu hyper kɛkɛ .
  Na wɔkɔ so de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔtamfo no, ɔsɛe akutu a edi awu. Na ultrasounds hwiee fii wɔn nufu kɔkɔɔ no mu, na ɛmaa wim wosow na wɔbɔɔ akɔre no amemene mu ma wɔn adwene fii ase.
  Na wɔn, a wɔrehwe ase no, wɔtow hyɛɛ orcs no ti nhwi mu na wokunkum wɔn pɔtee. Na mogya retu Putin asono wuwui;
  Dabi, wɔn a wɔn ani da hɔ no rennyae, .
  Ɔkraman, ɔkɔre hwɛbea!
  Nnipa no nne yɛ den
  Asereserew no bɛbubu ɔwɔ no!
  
  Nnyɛ okrshista wɔ ahengua no so, .
  Scarlet Army no nkrante bɛtu agu!
  Me elf, ennye paddock mu - .
  Mma nnni biribiara maame so nkonim - ahonhommɔne!
  
  Kurom wɔ kronkronyɛ yi mu, .
  Wɔ mu no, ɔkra nkutoo na ɛfefɛw!
  Bisa bast mpaboa wɔ fononoo mu, .
  Yɛn kwan no da paradise!
  
  Nhyehyɛe foforo no bɛyɛ
  Elf yɛ biako !
  Nkurɔfo ani begye
  Agya man a wontumi nni so nkonim!
  
  Hann hene te m"akoma mu
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛrenhu awerɛhow!
  Anigyesɛm ne sɛ bue ɔpon no
  Ná nsoromma rehyerɛn wɔ yɛn atifi!
  
  Awerɛhow, anidaso, gyidi, .
  Megye anigye di, yɛbɛyɛ!
  Mmabun resakra
  Yɛyɛ yɛn ankasa atemmufo!
  
  Wɔhyɛ ɔkofo biara anuonyam
  Obiara wɔ akokoduru.
  Fa dwom kɔ ɔko mu
  Ethian anammɔn biara nni hɔ a emu yɛ den sen eyi !
  
  Migye di sɛ wiase nyinaa bɛsɔre!
  Orcism bɛba awiei!
  Owia bɛhyerɛn denneennen!
  Ɔkwan no, ɛhyerɛn elfinism !
  Eyinom ne mmeawa a wɔwɔ ha - adesuakuw a wɔn ho yɛ nwini na wɔda nsow sen biara. Mmea akofo no de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow agyan na wotwitwaa Putin asono ti.
  Eyinom yɛ mmeawa bi a wɔn ho yɛ nwonwa wɔ ha. Na elves no asen yɛ teateaa, na wɔn asen trɛw, na press no yɛ embossed. Ɛha yi, orcfo ntumi nnyina akofo no ano.
  Wɔyɛ nwonwa yiye na wɔyɛ nwonwa ara kwa. Na ultrasound asorɔkye a ano yɛ den fi koko no nufusu kɔkɔɔ no mu. Na akɔre no san kɔɔ amemene no so bio. Na wɔn ho dwiriw wɔn na wɔdaadaa wɔn. Na wɔfaa no sɛ poma na wɔpaapaee mu.
  Na ahodwiriw a ɛyɛ hu bae. Na akofo no gyaee wɔn ho mu wɔ wɔn ahoɔden a ɛyɛ nwonwa no mu.
  Na bio akofoɔ no faa so na wɔtoo dwom;
  Nokwarem no, ɛyɛ den sɛ wobɛka ho asɛm
  Dɛn na ɛretwɛn wɔ wiase foforo yi mu!
  Yɛbɛtu akɔ soro
  Ɔte nsoromma wimhyɛn mu!
  
  Okyinnsoromma biara nni wim
  Wɔn mu biara wɔ n"ankasa wiase a ɛwɔ ɔsram ase.
  Wɔ nsoromma ahyɛmma no akuturuku ase no, .
  Migye Milky Way di, yebedi so nkonim!
  
  Adwemmɔne wɔ amansan biara mu
  Nanso sɛ Elfinism di tumi a...
  Afei bail ahonim nidi.
  Na nkyerɛ obu mma abien a wɔka no!
  
  Ɔkumfoɔ no maa nkrantɛ no so wɔ yɛn atifi, .
  Ahunahuna a wɔde bɛtra ase wɔ anigye mu no de wɔn ho hyɛ mu!
  Ɛtɔ da bi a, awerɛhow, si apini, osu, .
  Yɛn maame hwie nusu gu!
  
  Na ebia wobɛtow ahunmu hɔ
  Ahunmu a emu dɔ a enni awiei!
  Nea n"adwene yɛ nnam no betumi ayɛ saa
  Ɔba a ne ho yɛ fɛ, onyansafo, ne yam ye!
  
  Asefo no fi ase nyin
  Adekyee afuw a srade wɔ!
  Onyankopɔn Kristo Kronkron wɔ yɛn so, .
  Fa kotow ne ɔdɔ ma no!
  
  Afei yɛbɛyɛ gyidi sɛ paradise
  Mmofra serew a wɔkyere...
  Yɛda wo ase Awurade - .
  Trɛw m"asetra mu asaawa no mu!
  
  Dɛn na ɛbɛboa nnipa a wɔwɔ asase nyinaa so, .
  Ma nkɔso ne ayamye nkɔ soro, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔman no benya tumi, .
  Sɛ wɔde sanku bɛhyɛ ahoɔfɛ anuonyam!
  
  Ne nyinaa akyi no, wonyɛ onipa kwa, .
  Te sɛ anomaa a ɔde ahopere rekɔ soro!
  So wopɛ sɛ woma w"adaeso ba mu
  Ɛno mu no adwene, nipadua!
  . TI A ƐTO SO 22.
  Mmabaa no too dwom anigye so saa na Maria Kolesnikova - super
  Dwom a ɛyɛ nwonwa saa a mmeawa no too ni. Na hwɛ sɛnea dwom yi yɛ nwonwa. Saa na akofo no to dwom akɛse. Na wɔwɔ nne ahorow a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ nwonwa saa.
  Elves no mu biako de serew kae sɛ:
  - Fuhrer no yɛ bald, na ɔyɛ lousy kɛkɛ!
  Na ɔkyerɛɛ ne tɛkrɛma tenten a ɛka no.
  Elf foforo bi de serew kae sɛ:
  Hena na ɔmpɛ Putin?
  Obiara dɔ Putin!
  Hena na ɔmpɛ Putin?
  Ɔde afiase akyɛ!
  
  Nanso Vladimir a ne ti nhwi ayɛ fitaa
  Yɛn suro koraa
  Na ɔmampanyin a ɔyɛ ɔkwasea
  Nsusuwii a ɛyɛ mum!
  Ɛha na mmeawa no kasa de aseresɛm kɛse, na wɔteɛteɛm. Na afei wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow nnade a awuduru wom na wɔne Putin asono mu ma wowuwu.
  Na afei sɛnea wɔbɛfa na wɔato dwom;
  Ɛna Man foforo biara nni amansan yi mu, .
  Yɛn okyinnsoromma yi te sɛ nsoromma a ɛwɔ wim...
  Gyidi, anidaso ne dae kronn, .
  Yɛbedi botae ahorow a ɛyɛ anigye no so nkonim!
  
  Wɔfaa anammɔn a edi kan wɔ ahunmu
  Elfarin na ɔmaa yɛn ɔsoro safe !
  Mprempren obiara te sɛ nkonyaayifo a wakɔ anim, .
  Betumi ahu wiase a ahum tu no ano!
  
  Wiɛ, susuw tete mmere no ho hwɛ - .
  Wɔ mmoa nhoma mu no, na yɛde poma tu mmirika!
  Nkɔso ho asɛmti ne nea ɛnsɛe, daa, .
  Ma nyansahu mma yɛnyɛ den!
  
  Sɛ́ anka wubenya akatua no, nsɔe wɔ wo nan ase, .
  Saa abɔde yi te sɛ ɔkraman bɔne!
  Ɔkraman teɛm sɛ: onipa, yɛ komm - .
  Na kerubim no daa wɔn anim adi bɔne saa!
  
  Efi bun no mu no, ɔkwan biako pɛ na ɛwɔ hɔ a wobetumi afa so afi mu, .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn ne Adebɔ tumi.
  Wobɛyɛ elements no, gye me di, owura, .
  Sɛ nhumu ba nimdeɛ mu a!
  
  Enti mma wo mfono wo wɔ sukuu pon so, akokoaa
  Tumi a wunya nkrabea kɛse!
  Wobɛyɛ wo ho paradise, aberante, .
  Wubetumi abɔ biribiara a wodae ara kwa!
  
  Wɔ wiase foforo mu no, nimdeɛ nso ho hia, .
  Yɛn nuanom wɔ hɔ, megye abusuafo di.
  Mommma ɔtan biara mmra amansan no mu, .
  Yɛn nyinaa yɛ yɛn Maame Elf abusua!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no too dwom a ɛyɛ serew na ɛyɛ mfitiase de. Na wɔn nne nso wo anwonwade ara kwa.
  Saa na wɔfa no, na mmeawa no to dwom yiye. Na bio wotumi fa na wɔto dwom wɔ wɔn ahurututu atifi. Na kyerɛ wɔn nne a ɛyɛ den na ɛyɛ nwini yiye na ɛyɛ nwonwa.
  Eyinom ne mmeawa no, sɛ wɔto dwom anaa wɔbɔ a, na ɛbɛyɛ onwini wɔ ɔko kwan so.
  Na akofo no san de anyinam fi nufu kɔkɔɔ a ɛwɔ moma so no mu na wokunkum orcs no. Biribiara si wɔ ɔkwan a ɛne ne ho bɔ abira so wɔ asraafo kwan so. Na mmeawa no nan ase kurukuruwa a ɛda hɔ kwa no tow ɔsɛe bɔɔl a ɛsɛe ade gu. Nea ɛyɛ awerɛhow ankasa.
  Na elf mmeawa no de wɔn a wɔsɔre tia no, wɔ eyi mu no, Putin asono, kɔ funnaka no mu ankasa. Na eyi yɛ ɔko titiriw a entwa mu a ɔsɛe koraa wom.
  Na akofo no da wɔn ho adi wɔ akokoduru a ɛtra so. Na wɔbɛfa, na wɔde abufuw kɛse abɔ abɛn, de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa adi dwuma. Na saa abɛn yi yɛ asotiw na ɛbɔ amemene no. Na ɛde nsakrae ba akɔre ti mu.
  Na wɔn a wɔahwere wɔn adwene no, wɔhwe ase, na wɔde wɔn ano a ano yɛ nnam no tutu orcs no ti.
  Ɛno akyi no, wɔde anigyeɛ kɛseɛ to dwom bio, na wɔda wɔn sẽ;
  Oh Pushkin, wo eccentric no nyɛ nokware, .
  Yɛmpɛ sɛ yɛbɛyare wɔ ahohuru bere mu!
  Ne nyinaa akyi no, May nhabannuru a wɔayɛ no foforo hua, .
  Otumi pam obiara fi mpa so!
  
  Sukyerɛmma a ɛtɔ gu nhwiren wɔ ahohuru bere mu, .
  Wɔn wɔ ahotew a ɛyɛ anadwo glaze...
  Ɔwo hann dae a ɛyɛ brɛoo, .
  Aberante no pɛ ahum foforo!
  
  Ahohuru bere mu no awɔw no bɛbrɛ ase, .
  Ayayade bɔne a ɛyɛ fĩ no bɛyera...
  Hunting anuonyam daa, .
  Nom ɔbaabun no home a ɛyɛ dɛ no!
  
  Sɛnea biribiara ye wɔ mmerantebere mu, .
  Na May yɛ abɔde mu mmerantebere!
  Nnua bi de agyan bɔ, .
  Aprannaa wosow, na ɛtow akorae ahorow no gu!
  
  Ahohuru bere mu no nsubɔnten no hwirew te sɛ trill, .
  Na muses no petepete wɔn asorɔkye a ɛrebɔ denneennen no so.
  Ɛha na nnuaba a ɛrenyin - .
  Ahoɔfɛ no ma koma no yɛ hyew!
  
  Biribiara a ɛwɔ yɛn mantam mu no yɛ fɛ, .
  Sare te sɛ velvet a ɛwɔ ɔbea bi atade mu.
  Nanso, anifurae
  Bɔ mmɔden sɛ wobɛtra kurow no mu denneennen!
  
  Dɛn nti na yehia kurow ne akuraa, .
  Yɛ te sɛ aboa a ɔyɛ keka na nantew kwae no mu.
  Na sɛ sukyerɛmma wɔ hɔ a, .
  Mmirikatu a womfa mpaboa mma kɛkɛ no ma ɛyɛ nwini!
  
  Abusuakuw no maa tumi a ɛte saa, .
  Sɛ yebetumi adi hene sɛ anyame.
  Ɛha na rye yɛ sika kɔkɔɔ wɔ afuw mu, .
  Efi ahyɛnsode no so no anim no hyerɛn katee!
  
  Svarog Slavyan Agya Kronkron - .
  Ɔhyɛɛ sɛ wɔnnɔ anuanom na wɔntra ase mma wɔn!
  Hena na ɔyɛ ɔyɔnko a ɔyɛ ɔdehye
  Ne nyinaa akyi no, Ɔbɔadeɛ no ankasa gyee asɛnnua a wɔbɔɔ no no toom!
  
  Na ɔsraani no bɛsem ne nkrante, .
  Efisɛ basabasayɛ wɔ asetra mu!
  Awurade kaa sɛ: Meremma asomdwoeɛ, .
  Ne nyinaa akyi no, hell, gye me di, ne tumi a wontumi nyɛ!
  
  Enti nnye nni sɛ nna yɛ ɔsoro
  Nokwarem no, anigye ne ade titiriw a ɛma obi keka ne ho.
  Na woko enti wobo akokoduru - .
  Sɛ wɔbɛsrɛ owudifo no bɔne fafiri!
  
  Na sɛ ɔsan n"akyi a, .
  Saa Poma no bɛboa, gye wo ba no di!
  Yi mfutuma ne nwura fi wo tirim:
  Nea ɛma wobɔ abubuw - mɛpo no!
  Akodi ahorow no kɔɔ so wɔ atirimɔdensɛm ne baabi a ɛkɔ akyiri kɛse mu. Wohwiee mogya pii gui. Dodow no ara yɛ elf mmeawa na wɔko, na wɔde nansoaa a ɛda hɔ kwa na edi dwuma.
  Na sɛ wɔko a, ɛyɛ owuyare kɛse, na ɛsɛe Putin asono.
  Ɛsɛ sɛ wɔka sɛ akodi ahorow no yɛ mogyahwiegu saa. Na mmeawa no da so ara wɔ Zelensky"s pyramidal tank ahorow no so.
  Na eyi yɛ ntua a ɛyɛ atirimɔdensɛm a ɛtra so. Na ɛwɔ hard coffin style nkɛntɛnso.
  Na nansoaa a ɛda hɔ kwa de ahoɔden kɛse a ɛsɛe ade tow ɔsɛe akyɛde ahorow.
  Na elf mmeawa no to dwom kɛse mpo;
  M"agya Man yɛ ɔkra a ɔwɔ ahoɔden, .
  Ɔnni obiara a ɔne no yɛ pɛ wɔ wiase bɔne yi mu...
  Ne nyinaa akyi no, sɛnea Elfiya ye - .
  Ɛwɔ ɔhyew ne hann pii!
  
  Ko ma no, damn ɔkraman no
  Ne nyinaa akyi no, Ɛna Man biara nni wiase yi mu a ne bo yɛ den sen saa!
  Ne nyinaa akyi no, pɛsɛmenkominya yɛ nsɛmmɔnedifo atosɛm, .
  Na ɔbonsam atirimɔdenfo no da n"anim a ɛyɛ abofono adi!
  
  Dɛn na ɔyɛ maa ɔman no - yɛn mmarima no yɛ akɔre, .
  Nea yebetumi ayɛ ama Agya Man no nnɔɔso!
  Yeye animuonyam mma - bu no se ye ne anyame, .
  Yɛbɛtu nea esiw kwan wɔ pedestal no so no agu!
  
  Oh me kurom - asaase kronkron, .
  Ɛtɔ da bi a yɛn werɛ fi sɛ yɛbɛsom Wo!
  Susuw detachment, abusua biako, .
  Agya yɔnko nyansafo nyansafo Fralin !
  
  Wɔ me man kɛse mu no, sɛnkyerɛnne bi wɔ hɔ a wɔdɔ no, .
  Saa ahyɛnsode a ɔkɔre wɔ so no trɛw ti abien!
  Fa afuw, ne dɔm a wɔadome wɔn no ko, .
  Nnipa a wɔyɛ ahantan Owia-anuonyam Elf !
  
  M'asraafoa nie - wohyenee Orklin, wobubuu, .
  Nasifo dɔm a wɔreprapra ahonhommɔne afi hɔ!
  Efi "Tigers" ne "Panthers" no na nwura crap wɔ hɔ , .
  Hellfo abonsam kɔn dɔ dedaw sɛ wɔbɛyɛ nhyiam!
  
  Wobehwie hell lava - kasa, .
  Dɛn na ɔkraman kuw bi ho dawurubɔfo no soaa!
  Na wɔbɛnyane wɔn a wɔahwe ase, akɔ daa nkwa mu, .
  Onyankopɔn Poma bɛma anuonyam asetra kwan, .
  Ɛho nhia sɛ wo ne Awurade gye akyinnye
  Momma yennyina gyidi mu: me ne wo!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no to dwom yiye paa. Na gyae akyɛde ahorow a ɛfa ɔsɛe ho denam nsa akɛse a ɛyɛ ahodwiriw so. Saa na owu dodow a ne nyinaa de ba.
  Na enti akofoɔ no faa no na bio, de anigyeɛ kɛseɛ, tow anyinam firii wɔn nufu kɔkɔɔ no mu na wɔfaa no ampa na wɔbɔɔ no. Eyi yɛ onwini a ɛtra so ankasa na ɛsɛe ade. Na biara nni hɔ a momma yɛnka sɛ nnadewa.
  Mmabaa no serew. Na afei elf a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no de ne moma so nufusu kɔkɔɔ no miaa bazooka no bɔton no so na ɔtoo dwom sɛ:
  - anuonyam ka elfes kyere yen, .
  Orcfo ani bewu na wɔagu wɔn anim ase!
  Anigye so no mmeawa no to dwom na wohuruw te sɛ bɔɔl. Na bɔɔl no yɛ soronko ma ping-pong.
  Na nokwarem no, anan a ɛda hɔ mpo tow nnade a awuduru wom, na ɛbɔ Putin asono.
  Bere koro no ara mu no, mmeawa no nso to dwom;
  Bɔ tẽẽ a wunhintaw, .
  Bere tenten ni no, gyidi biara nni nsɛm mu!
  Ɛsɛ sɛ anwensɛm tow gya te sɛ tank
  Bobɔ ɔtamfo no wɔ n"asen mu!
  
  Nneyɛe te sɛ automaton nnyigyei - .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛkɔ so asen!
  Na atopae a ɛpae a wɔde bɔɔ anim, .
  Na efi ruble ahum a ɛrebɔ fã no so!
  
  Worentumi mfa basabasayɛ nkyekye anigye
  Nanso asetra biara nni hɔ a basabasayɛ nnim!
  Ma afoforo nantew wɔ nhyehyɛe mu, .
  Wobɛnya aduane awia aduane!
  
  Wubetumi adi agoru bɔne
  Nanso nnwuma pa ho hia ...
  Wɔ koma mu no yɛyɛ mpataa, ɛnyɛ asono, .
  Na ebetumi ama broom wɔ afunumu no mu!
  
  Yiw, nkrante yɛ awerɛhyem a wotumi de ho to so, .
  Ɛyɛ nokware, ɛnyɛ afobu!
  Mma nyɛ sodifo a ɔyɛ basabasa, .
  Nsom Satan!
  
  Wɔ kwae mu anigye ahaban biara mu, .
  Wɔ awerɛkyekye biara mu no, atoko nhwiren.
  Kɔ onyin bun mu - .
  Ma nhwi fitaa no nsɛe wɔ asɔredan mu!
  
  Worentumi ntɔ ahonim mma wo ho
  Na worentumi ntɔn nidi no!
  Yɛkyerɛw asetena ho asɛm
  Fortune mpena nyɛ ɛna!
  
  Nhyira ne nea onsuro owu, .
  Ne nyinaa akyi no, akokodurufo nkutoo; hu sɛ ɛte ase!
  Yɛtu kɔ soro te sɛ ɔkraman, .
  Sɛ woforo kɔ soro a, na woatwa sɔhwɛ no mu dedaw!
  
  Wɔ ohufo, hell ne paradise fam no, .
  Ɛyaw a akokoduru wom a ɛyɛ serew retwɛn!
  So wopɛ anigye ne nea ɛyɛ den, .
  Mo koma bɛbɔ nsukyenee no!
  
  Afei obiara bɛyɛ wo nua, .
  Afei nidi ma ɔkofo no wɔ baabiara ...
  Na ofie ne dabere no bɛyɛ biako, .
  Anigye twetwe yɛn kɔ adeyɛ a ɛyɛ nwonwa no so!
  Mmabaa no too dwom kɛse. Akofo a wɔn ani gye a wɔyɛ kuw bi a wɔn ho yɛ nwonwa. Bɔ mmɔden sɛ wobɛbɛn saa mmarima yi. Na akofo no ho yɛ fɛ na wɔn ho akokwaw.
  Akofo da wɔn suban a ɛyɛ hu adi. Na wɔde safir aniwa hyerɛn.
  wɔatow biribi a ɛsɛe ade a ɛboro so prɛko pɛ.
  Na mmeawa no ahoɔden da so ara wɔ amansan aplomb mu. Na anyinam bɔ fi aniwa ne awotwaa mu.
  Na mmeawa no faa no na wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa tow peas a ɛsɛe ade koraa. Na wɔde wuram kwan ne nsa a wɔnom daa no adi saa ara.
  Momma yɛnka sɛ eyinom yɛ mmeawa a wɔn ani gye na wɔyɛ soronko. Ne sɛnea wɔda biribiara adi.
  Na bio anyinam fi ruby nufu a ɛwɔ koko no mu. Na wɔbɔ akɔre no, na wɔhwe ase denam nsuo a ɛtɔ gu fam so. Na ano no to orc ahorow nyinaa ti.
  Bere koro no ara mu no, mmeawa no de anigye kɛse too dwom;
  Elf kurom biara nni hɔ a ɛyɛ fɛ sen saa, .
  Ko ma no na ntwe wo ho!
  Nnipa biara nni hɔ a wɔwɔ anigye sen saa wɔ amansan yi mu
  Amansan no nyinaa yɛ kanea a ɛyɛ hann Elf!
  
  Ɔman a ɛwɔ hɔ nyinaa na ɛwɔ wimhyɛn a eye sen biara, .
  Na kar ahorow no yɛ nea ɛkorɔn ara kwa!
  Nnamfo reyɛ de wimhyɛn akɔ ahunmu, .
  Anyɛ yiye koraa no, fi asase ase hunahuna Karabas!
  
  Orklin tank ahorow no sɛee obiara, .
  Na wɔ Orktai no wɔnantew kɔɔ Oklin !
  Yehu elfinism a Owia no wɔ akyirikyiri, .
  Ma po so ahyɛn nkɔ Venus!
  
  Yɛbɛkyekye nkurow wɔ Mars so
  Na yebedi Jupiter so nkonim!
  Ɛmmra sɛ anigye bɛtra amansan nyinaa mu, .
  Na agyiraehyɛde no bɛyɛ anum pɛ!
  
  Afotu man biara nni hɔ a yɛdɔ no sen saa, .
  Na woantumi anhu nea wodɔ no, na ne ho yɛ fɛ sen saa!
  Nea odi kan ne Fenin a ne ho akokwaw, .
  Phtalin toaa ne kwan so!
  
  Ná Orkler pɛ sɛ ɔbubu yɛn wiase no, .
  Na ɔtow hyɛɛ wɔn so wɔ nsisi mu wɔ awɔw bere mu ɔhyew no mu!
  Obi de dagger guu akra no so
  Wo ne Satan apam a wobɛyɛ!
  
  Orc abɔnefo no antwa wɔn mmɔdenbɔ no mu, .
  Sɛ wɔbɛtetew Elfya ne elves mu !
  Ɛnyɛ Goldfish no na ɔboaa, .
  Na ademude a ɛyɛ hu a ɛbɔ!
  
  Na Awurade nso remmoa wo, .
  Na ahokokwaw, nokwaredi, ayamye!
  Mma ahonhommɔne a wɔkyere mmoa we mma m'anim - .
  Mma nntetew mu wɔ bolt nhyehyɛe no mu!
  
  Gyidi tumi kanyan mmepɔw
  Sɛ wowɔ nea enti a ɛsɛ sɛ wugye di a!
  Na afei yebenya anwonwade, anuanom, .
  Dɛn na ɛmaa yenyaa akokoduru ne nidi!
  
  Ɛnsɛ sɛ wɔn a wowuwui no su yaw, .
  Efisɛ nam yɛ wusiw a ɛyɛ mmerɛw ara kwa!
  Na wɔde bast mpaboa a ɛho agu fĩ besi sneakers no ananmu, .
  Wiase foforo no mu - mmerantee bio!
  
  Na afei, wɔ Rod abɛn nnyigyei so no, .
  Yɛbɛhyia nnamfo, na yɛahu yɛn nananom!
  Esiane sɛ abɔde kotow yɛn nti, .
  Yɛbɛkyekye yɛn ankasa paradise!
  Nokwarem no, mmeawa no too dwom yiye, na wɔdaa wɔn tɛkrɛma atenten na ɛyɛ fɛ yiye adi.
  Na nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow nnade a ano yɛ nnam yiye na edi awu. Eyi yɛ kɛse.
  Na wɔhwe ase tẽẽ kɔ orcs" no menewa ne wɔn ano. Nsunsuanso a edi awu a ɛde ba.
  Elf bi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ faa Putin asono na ɔbɔɔ wɔn na ɔde strawberry nufu nufu bɔɔ wɔn. Na ɛbɛdaa adi sɛ na ɛyɛ nwini kɛse.
  Mmabaa yi ne wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no yɛ anwonwade. Na wɔwɔ hell a ɛyɛ owudifo nkɛntɛnso.
  Saa na wɔyɛ gouge, na momma yɛmfa anyinam nkɔbata ho na yɛmfa nufusu kɔkɔɔ nkyerɛ wɔn owu ne ɔsɛe akwan a ɛda nsow.
  Na bio, efi ruby nufusu no so, nkɛntɛnso a ɛyɛ akodi kɛse na ɛyɛ soronko ne Putin asono a wosie wɔn wɔ funnaka no mu.
  Na afei mmeawa no fii ase too dwom bio;
  Mehyɛɛ Ɛna Man kɛse no bɔ, .
  Som amansan no, fa daa hann mmra!
  Ma nsɛnnennen ne ayayade no mfi mfiase, .
  Wope se wosu - te se se woye abofra!
  
  Oh, awerɛhoɔ bɛn ara na Onyankopɔn wɔ amansan no mu - .
  Ɛte sɛ nea Ɔbɔadeɛ yi ne amansan no ɔbonsam!
  Ɔhwe a ɛyɛ hu bɛsɛe ɔdan no, .
  Mmabun a wɔabɔ wɔn apete no bɛkɔ ɔdamoa mu!
  
  Dabi, nhwehwɛ sɛ obi foforo behu no
  Yɛn Ɛna Man anuonyam, ɔhotefo!
  Na mihia akokoduru a enni asase so, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔrenkɔ so nyɛ akoa mmɔbɔ!
  
  Efisɛ amansan no nyɛ kurukuruwa, .
  Enni ano - te se onipa adwene!
  Na obi rehwehwɛ adamfo wɔ ahunmu, .
  Ɛwom sɛ yɛn nkrabea ne sɛ yɛbɛko na yɛako de!
  
  Wɔanwo yɛn sɛ yɛn ani nnye yɛn ho kwa, .
  Lot no yɛ katee, nanso ɔkwan foforo biara nni hɔ!
  Ne nyinaa akyi no, Russiafo atumi ako bere nyinaa, .
  Meyɛ ɔkofo nso, ɛwom mpo sɛ meyɛ abofra de!
  
  Merenni atoro, nnaadaa me a minnim Onyankopɔn, .
  Ná n"ani gye ɔko no ho, nkate horow no nsɛe!
  Nanso ɛyɛ den ma me sɛ mɛte ase
  Agya man no si apini, me dɔfo!
  
  Na seesei manya nea mɛpaw bio
  Fa nidi ko anaasɛ wu!
  Enti ahyiadi a ɛwɔ nkrabea nkrataa no so no hwee ase, .
  Wɔ ase hɔ no, bun bi ne dua a wɔde gyina so nkutoo na ɛwɔ hɔ!
  
  Nanso seesei deɛ, maboaboa m"apɛdeɛ ano ayɛ no akuturuku, .
  Mekenkan mpaebɔ bi, na me ntini mu yɛ den!
  Tow ɔtamfo no fi pedestal no so
  Ahama bi a ɛrebɔ bɔ wɔ koma no mu!
  
  Seesei minim sɛ ɛyɛ nokware sɛ wubedi nkonim
  Ɛmmra sɛ Elfia bedi hene daa!
  Yɛbɛyɛ wɔn a wɔwɔ akyirikyiri sen biara wɔ okyinnsoromma ahorow no so, .
  Momma yɛnhyɛ Elf no anuonyam wɔ anwensɛm ne anwensɛm mu!
  
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛhyɛ Ɔhotefo Elf man no mu den no, .
  Ɛsɛ sɛ yenya honhom no ho nimdeɛ!
  Wɔde mpaebɔ bisaa Ade Nyinaa so Tumfoɔ no sɛ, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nimdeɛ wiase hann no rendum daa!
  Ne nyinaa akyi no, mmeawa a wɔte saa a wɔwɔ ha no yɛ elffo a wɔn ho yɛ fɛ ara kwa. Wɔn ho yɛ fɛ na wɔn ho yɛ nwonwa paa. Dabi, wuntumi ntwam wɔn.
  Wubetumi akɔ so anya mmeawa a wɔte saa ho anigye bere tenten paa.
  Na sɛ wɔn nso fa no na wɔde anyinam a efi w"asen mu bɔ wo a.
  Na Putin asono no bɛhyew pii.
  Mmabaa a wɔn ani gye - a wɔda nsow sen biara no ni. Na wɔde wɔn nkyekyem ahorow a ɛyɛ nwonwa no kyerɛ.
  Wɔn mu biako, orc a ɔyɛ fucking, kae sɛ:
  - Alexander Ɔkɛseɛ no regye n"ahome!
  Ɔfoforo nso penee so sɛ:
  - ahomegye ne ahoɔyaw!
  Na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa a ahoɔden a edi awu tow ɔsɛe akyɛde no.
  Eyinom yɛ mmeawa bi a wɔn ho yɛ nwonwa wɔ ha. Ahoɔden ne ahoɔden a ɛboro so ara kwa.
  Na saa na akofoɔ no faa so bio na wɔtoo dwom;
  Ɔne nanabea trae
  Akraman abien a wɔn ani agye...
  Orcfo aba
  Akraman no awo mma!
  Nokwarem no, saa ditties a ɛwɔ ha yi yɛ nea ɛhyerɛn na ɛyɛ anigye sen biara a nkate kɛse wom.
  Na elf mmarimaa no da so ara reko. Wɔyɛ ankorankoro akɛse a wɔde su kɛse yɛ wɔn ade.
  Na mmerante nso da feats adi. Na elf mmarimaa, a wɔda so ara yɛ mmofra na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔsɛe akyɛde ahorow. Na wɔda so ara to dwom;
  Wɔ ɔsatu bi mu no, ɔkwampaefo, nyɛ mmerɛw, .
  Ɛwom sɛ ɔkwan no yɛ den bere a ɔko bi asi de!
  Ɛnanom Man - Tumi Kronkron no animuonyam, .
  Ne nyinaa akyi no, gyidi ne mmarimaa nim sɛ ɛho hia!
  
  Nnansa yi ara, na asomdwoe wɔ wim, .
  Nsɔe nhwiren te sɛ sika kɔkɔɔ wɔ afuw mu!
  Nanso Putin de mprako hwene bi bataa yɛn ho, .
  Onyankopɔn mma no mma ɔnkɔ ɔdamoa mu!
  
  Wɔ bugle no ase no yɛrekɔ camping, .
  Nanso yɛwɔ ɔkwan bi wɔ Orkmaht wɔ akyi.
  Nnipa a wɔwɔ Agya Man Radiant ahomaso, .
  Yɛabom wɔ abufuw mu!
  
  Ɛha na osutɔbere ba, mframa a ano yɛ den, .
  Nanso nhyɛ mpaboa de besi nnɛ!
  Ɔka kyerɛɛ n"adamfo bi sɛ: tu mmirika hyia wo ntɛm, .
  Onim sɛnea ɔne asraafo akwampaefo ko!
  
  Yɛmaa echelons no sian kɔɔ mmepɔw no so, .
  Na yefi atɛw mu bɔɔ adum no!
  Mmofra a wɔda mpaboa tuu mmirika faa sukyerɛmma no mu, .
  Na nguan akraman no bom fi akyi!
  
  Wɔ awɔw bere mu no, ogya biako kataa yɛn so, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛma awɔw no ho popo kakra aba fam!
  Yi esum a Elf no de bɔne kataa so no fi hɔ, .
  San fa asaawa a abubu no ba!
  
  O Yesu a ofi Asase Kronkron so Awurade, .
  Wohyɛɛ ɔdom bɔ kyerɛɛ nkurɔfoɔ no!
  Afei asɛmfua mmɔborohunu yɛ wuram ɔkwan bi so, .
  Atwa ɔbo biako pɛ ho ahyia wɔ dade a ɛyɛ nwini no mu!
  
  Ne nyinaa akyi no, awɔw bere mu no, roses mpo yɛ nwini, .
  Nanso koma no sɛ Onyankopɔn te ase kronkron a!
  Afei nsukyenee a akyɛ no bɛyow, .
  Na ɛwo a ɛyɛ dɛ sen biara bɛsen wɔ nsubɔnten mu!
  
  Momma yɛntow atirimɔdensɛm nkɔnsɔnkɔnsɔn mfi Agya Man no so, .
  Ɔbarima a ɔyɛ ahantan bɛteɛteɛ ne mmati!
  Nokwarem no, wɔ ahofadi mu no, yɛn nyinaa ani gye kɛse, .
  Fa ahoɔhare ka nsoromma mmirikatu a ɛkɔ akyirikyiri no ho!
  Saa akwampaefoɔ yi - mmarimaa a wɔda mpaboa ne wɔn a wɔn ho yɛ tan a wɔhyɛ ntadeɛ tiaa yɛ nwonwa ara kwa.
  Na wɔn mmofra nan tow owu akutu nketenkete nanso ɛsɛe ade.
  Na elf mmeawa no ko.
  Na mmeawa a wofi nnipa a wɔn ho yɛ fɛ no mu, bere a wɔfa no, na wɔbɔɔ ɔtamfo no so denam ruby nufu a wɔde ruby nufu a wɔde miaa bɔton no so no so. Na biribiara dan yɛ nwonwa yiye na edi awu.
  Nokwarem no, akofo no nan a wonni mpaboa. Wɔn mpaboa da hɔ na wɔn ho yɛ fɛ.
  Na otumi bɔ nipadua ankasa.
  Anaasɛ ebia ɛte saa?
  Na abeawa no nipadua yɛ ntini na ntini no yɛ tiles. Na worenhu obiara a ne ho yɛ fɛ sen mmeawa a wɔte saa. Wɔbɛyɛ nea afoforo ntumi nyɛ.
  Na sɛ mmeawa no rebɔ abɛn dedaw a, ɛnde akɔre no bɛhwe Putin asono ti so na wɔabubu wɔn ti nhwi.
  Eyi bɛyɛ nwonwa na ɛyɛ nwonwa ankasa.
  . TI 23. NKYERƐKYERƐMU
  Maria Kolesnikova na odii kan fii ase wɔ ha na na ɔyɛ abeawa a ne ho yɛ nwini yiye. Na nea ɔsɔre kɛkɛ. Na ne kuw no nso wɔ soro kɛse - hyper kɛkɛ .
  Na afei mmabaa no bɛfa na wɔato dwom;
  Elf ɔkofo akokodurufo - .
  Ɛda adi sɛ wunnim ehu fi awo mu!
  Nanso nkwaseasɛm ankasa
  worennya nkwa da!
  
  Eyi ne abufuw anyinam no nkonyaayi;
  Ahonhom akɛse a enni ano no tumi!
  Twitwa nnompe no mu ma ɛnyɛ nsõ, .
  Wubehu owu wɔ wuram nsam!
  
  Wo nnompe bɛyɛ den sɛ ɔbo
  Efi nokwasɛm a ɛyɛ sɛ nkonyaayifo no bɛkenkan akɔmfosɛm no wɔ ha!
  Yɛbɛtow atopae ketewa fɛfɛ bi agu w"ase, .
  Dɛn na akɔ afoforo nkɔso mu!
  
  Wosusuwii sɛ wutumi yɛ saa
  Fa nkɔso kɛse di yɛn so nkonim!
  Nanso te sɛ ahonhommɔne a wɔwɔ awotwaa mu
  Wowɔ nhyɛso a emu yɛ den ase!
  
  Damn no hokwan biara
  Di yɛn aba a wɔkyere mmoa we no so nkonim!
  Momma yɛne ɛna bi nwie adwuma no, .
  Ɛnyɛ sɛ wokura mframa bag - nkwaseasɛm!
  
  Crow fi ha - .
  Me gyrfalcons no bo afuw kɛse!
  Momma yɛntow Yuda ngu ogya mu;
  Ɔrebubu wim no wɔ abufuw a emu yɛ den mu!
  
  Na afei yɛn ahum nkonyaayi, .
  Akwanside biara remma da!
  Wɔbɛbɔ nnwom a ɛyɛ nwonwa a ɛyɛ nwonwa, .
  Te sɛ nsu a ɛtɔ gu fam a ɛrepae dede!
  
  Bɛhyɛ wo ma akosi wo menewam, .
  Lava a abotan mpo bɛyow!
  Ftalin nso remmoa , .
  Na obiara a odi ahemman no so!
  Eyi yɛ kɛse ankasa, kɛse ankasa. Mmabaa nyinaa to dwom na wɔkyerɛ wɔn nufu a ɛda adagyaw a wɔn nufu yɛ kɔkɔɔ.
  Ɛha na wɔn ho yɛ fɛ yiye. Na wowo atadeɛ baako - panties a ɛyɛ tratraa. Nanso panties a ɛsono kɔla ne kɔla ahorow, na ɛwɔ mfonini ahorow.
  Eyinom yɛ akofo a wɔsen biara ampa. Na wotumi ma biribiara yɛ nwini mpo na wɔfa ahoɔden na wɔda no adi.
  Abeawa bi a ne ti nhwi yɛ ahabammono polka dots na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa kyeree orc general no hwene ni. Na sɛnea wɔde mia so.
  Mmabaa a wɔreteɛteɛm no ni:
  - Baako mmienu Mmiɛnsa, .
  Wobubu orc no!
  Na elbow foforo bɔɔ orc foforo wɔ asɔredan no mu. Na ɔhwee ase wui.
  Saa na mmeawa yi te - nea ehia ankasa ara ne sɛ wɔbɛka akofo a wɔwɔ super ne hyper level .
  Ɛha yi, bɔ mmɔden sɛ wobɛbɛn saafo no. Na wɔde hama bɛbɔ wɔn afi koko no mu nufusu kɔkɔɔ no mu, a ɛte sɛ nea abo a wɔde abo ayɛ mpo rennɔɔso.
  Nanso bere koro no ara mu no, mmeawa da so ara to nnwom;
  Tiger claws - tumi a ewo dade mu, .
  Ɔpae a ɛpae!
  Nneɛma a ɛwɔ akyirikyiri no reyɛ ayera
  Asraafo no te Orkiskhan so !
  
  Nanso yen kofoo no ho ye den se elf - .
  Mma mmoa a wɔwea fam nhyɛso no nsɛe!
  Abarimaa kumaa mpo
  Ɛbɛkyerɛ wo sɛnea wobɛboro!
  
  Nokwarem no, wɔ Elf mu no nkrante te sɛ sanku, .
  Hu adwinni a wɔde ko tia nso!
  Fa wo frankaa tu kɔ soro
  Ne Nyame anim - Yesu!
  
  Sɛ́ wubedi nkonim wɔ adwuma no mu ne eyi, .
  Ɛnyɛ mmaa a wɔyɛ mmerɛw - wɔ honhom ne nipadua mu!
  Okrmaht tow hyɛɛ wɔn so wɔ awɔw bere a ɛyɛ hyew mu, .
  Enti fa ahokokwaw sɛe no!
  
  Yɛn asraafoɔ yɛ anwonwade ma obiara - .
  Ɔwɔ tumi a ɛboro ano!
  Ɛpo bɛhuru denneennen, .
  Asorɔkye bi a ɛyɛ fitaa repetepete!
  
  Yɛde nkrante twaa nnipadɔm no, .
  Wɔbɛboro Putin nso!
  Ɔkofo susuw akwansin
  Ekum mmoawa a wɔsɛe nnɔbae!
  
  Fuhrer no susuwii sɛ ɔbɛkyere obiara, .
  Nanso nea ɛbɛyɛ na wɔabua no, wɔde nkrante bɔɔ!
  Na yɛn nipa no kaa sɛ - ɛno na ɛdɔɔso, .
  Wɔremfa Easter keeki nkyea wo!
  
  "Tigers" mpo nnye nkwa, .
  Yɛwɔ wɔn so tumi!
  Na wɔ lilac kɔla ase wɔ May mu, .
  Yɛrekɔ yɛn anim tẽẽ!
  
  Enti kae aberante knight
  Te sɛ nea Ɛna Man no yɛ kronkron ma obiara!
  Na anim kronkron a efi icons - .
  Wɔka sɛ: dɛn na ɛbɛyɛ kronkron!
  Saa na mmeawa no too dwom na wɔde abufuw kɛse paee wɔn nsɛm ho ntama, na wɔdaa wɔn komunis nhyɛso adi. Na sɛ wɔfa a, wɔbɛto dwom na wɔakyerɛ wɔn ahwehwɛ sẽ.
  Na wɔde nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ no mmoa bɛpiapia. Na ɛbɛdaa adi sɛ na ɛyɛ nwini yiye, na na tumi a ɛyɛ nwonwa wom.
  Mmabaa no too dwom sɛ:
  Fuhrer no yɛ ti nhwi, .
  Ɛyɛ lousy paa...
  Ma no whack, .
  Yɛrennye nusu no nni!
  Bio nso mmeawa no de abufuw a ɛyɛ nwonwa ko tiaa orcfo no. Na wokunkum Putin asono, na wosisii afunu akuwakuw.
  Elves no yɛɛ wɔn ade wɔ ahoɔden kɛse mu. Na wotwitwaa orcfo no mu, te sɛ nea wɔde nkrante retwitwa wɔn ti. Na wɔde hama bɔɔ fi wim denam wimhyɛn a wɔde tow hyɛ nkurɔfo so mmoa so. Ná ɛma yɛkae Wiase Ko II no kakra.
  Ɔfã biako pɛ na mmeawa wɔ, na ɔfã foforo no, Putin asono a wɔyɛ abofono wɔ hɔ. Na ne nyinaa te sɛ nea ɛyɛ nwini yiye.
  Na wohwiee mogya pii gui - na eye nwonwa ara kwa. Na nsuo a ɛtɔ nyinaa sen.
  Ntua bi wɔ hɔ a wɔde ba mpataku so, .
  Wɔ ahum a ɛretu no ase no, dade a ɛrebɔ ose!
  Yɛbɛpopa nkwaseafo ayɛ nsõ, .
  Enti pintinn wo moma so - yenni awerɛhow mu!
  
  Na di agoru wɔ nnompe no ntam
  Guitar a ɛyɛ owu a ɛyɛ nwini a ano yɛ den, .
  Na ɔbɛtwɛn ahɔho a wɔretu mmirika
  Na fa asɛmpa kɛse bra
  Na gay no bɛyera ama anigye!
  Mframa a ɛyɛ anigye! Mframa a ɛyɛ anigye!
  
  Ne nyinaa akyi no, wuntumi nnya rati a ɛyɛ nwini, .
  Obiara a ne ho yɛɛ no den no nim sɛ ɛyɛ atosɛm!
  Na dabi, hu ɔkwan a ɛyɛ mmerɛw no
  Te sɛ pawn a ɔde mmirika rekɔ ɔhemmaa bi nkyɛn no, .
  Nea onim nyansa nkutoo na ɔde checkmate to bere nhyɛso ase!
  
  Na yɛbɛbɔ check a ɛyɛ hu ho amanneɛ, .
  Ma elffo no anammɔn nyɛ ntɛmntɛm!
  Forward Elf, ntua wɔ formation a ɛbɛn mu!
  Afei Shah a wɔadi nkogu no guan, .
  Ma ɔnte afurum no nka
  Na elf guy no bɛyɛ flying hero daa!
  
  
  Momma yɛmfa nkonimdi ntow pie, .
  Yɛbɛgye ɛka wɔ aseresɛm mu...
  Na ɛmmra sɛ anigyeɛ bɛtena yɛn so daa!
  Boa wɔn a wɔyɛ mmerɛw
  Na sɛ w"atamfo yɛ atirimɔdenfo a, mfa wo ho nnfɛre, .
  Momma yɛmma Agya Man no frankaa so nkɔ soro!
  Eyi ne sɛnea mmeawa a wɔn ho yɛ nwonwa na wɔyɛ soronko to nnwom - susuw adesuakuw ne ɔfã a ɛkorɔn sen biara ho.
  Na sɛ mmeawa no fa na wɔteɛm nso ɛ? Na ɛte sɛ nea ɛyɛ fɛ yiye na ɛyɛ soronko.
  Mmabaa a wotumi bɔ biribiara wɔ aniwa mu. Anaasɛ nea ɛne no bɔ abira no, fa Putin asono na woyam no ma ɛnyɛ powder.
  Bere koro no ara mu no, na elf mmerante no nso reko. Wɔn a wɔkoe te sɛ abran.
  Na bere koro no ara mu no mmarimaa a wɔn ho yɛ fɛ paa too dwom;
  Wo ne ɔdɔ a ɛho tew na ɛhyerɛn Nyamewa, .
  Hann a ɛhyerɛn a enni awiei no ho mfonini!
  Sɛ wo nni hɔ a, zero nkutoo na ɛbɛyɛ nwini wɔ me koma mu, .
  Na w"ani afurae te sɛ okyinnsoromma a ɛtoatoa so!
  
  Wɔ akanea a ɛwɔ po a nsoromma ayɛ mu ma a enni awiei no ntam;
  Me ne wo tuu mmirika wɔ wim te sɛ akɔre, .
  Na w"anofafa a wɔde aboɔden abo ayɛ hyerɛnn, .
  Wɔde anigye kaa ɔdɔ ho asɛm kyerɛɛ me!
  
  Meda dae sɛ me werɛ remfi saa nsɛm no da, .
  Ɛwo ne amber ne mother of pearl na ɛwɔ mu!
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a nkrabea yɛ katee ma wɔn a wohyia no de , nanso .
  Owia no behyia, abɔ yɛn atuu anɔpa!
  
  Akɔnnɔ korɔn sen ɔsoro na ɛtrɛw sen sare so , .
  Ne hormone ahorow no de ne nansoaa rebɔ!
  Na ɛtɔ da bi a mebɔ mpae sɛ Yesu Gye me, .
  Oh, mma adɔfo nyɛ katee!
  
  Wɔmfa yɛn nkate ahorow no fɛ mma yɛnte ase, .
  Nea wɔwoo no a na ɔdɔ nnim!
  Wiase no ye katee gentlemen - wei nnye sini mma mo, .
  Na hyɛn no de serew retwɛn, hu ɔbotan no!
  
  Nanso ɔdɔ yɛ atenka - sodifoɔ biara nni hɔ ma no, .
  Worentumi nsusuw sɛnea nkate horow no kɛse te!
  Sɛ mpo wunnyinii sɛnea ɛsɛ a
  Mmɔborɔhunu nkutoo, akontaabu no gyee mfe pii!
  
  Paradise bɛba wiase, gyidi kɛse wɔ ha, .
  Ne nyinaa akyi no, mfaso biara nni so sɛ yɛbɛko anyɛ saa!
  Na afei asubɔnten no bɛpae te sɛ nsuo a ɛtɔ, .
  Ne nyinaa akyi no, elfinism bere no reba!
  Enti mmarimaa no too dwom na ɛdanee kɛse. Wɔyɛ mmeawa akɛse na wɔn ho yɛ nwonwa. Wɔde nkakrankakra nya ɔsɛe ahoɔden ne wuram akɔnnɔ a ɛyɛ hu.
  Mmarimaa dɔ mmeawa na wɔto dwom:
  Wo nne nte sɛ wo maame de koraa.
  Woto dwom a ɛne orc nne nhyia!
  Na eyi te sɛ nea ɛyɛ serew kɛse. Nanso mmarima no de ahotoso reko.
  Na wɔkyerɛ wɔn nsɛm a wɔde hyɛ mu ne wɔn aseresɛm a ɛsen biara.
  Ne sɛnea mmeawa a wɔwɔ ruby nufusu ko ne nea wɔyɛ. Yiw, na akofo no to dwom bere koro mu;
  Efi akɔmfosɛm mu no, wim mpo yɛ nsɔe, .
  Ɔsram a ɔfɛre ade no wosow wɔ ehu mu...
  Satan nni ɔkraman a ɔde bɛkɔ abɔnten, .
  Na abayifo bɔne no yɛ ɔyaredɔm a ɛyɛ hu!
  
  Beae bi wɔ hell a wɔakora so ama me, .
  Menam brɛoo fa asase ase!
  Ɛhɔ nso, te sɛ wiase no, nneɛma foforo pii wɔ hɔ, .
  Ɔkra foforo a wayera!
  
  Efisɛ abayifo Tartaro yɛ beae a ɛhɔ yɛ nwini, .
  Apon, nnuan nketenkete, kyakyatow dan wɔ hɔ!
  Anigye ahorow wɔ hell nso, .
  Na ɛyɛ nwini mpo sen sini biara mu!
  
  W"ankasa wunnim knights no mpo
  Mɛyɛ dɛn atwe w"aso denneennen!
  Mo nnomaa nkwaseafo moda paradise ho dae, .
  Ɛyɛ papa sɛ wobɛtena Hades, asraafo dɔm bɔne bi wɔ hɔ!
  
  Sɛ wokotow me a, mɛma wo ahoɔden, .
  Na wo nkotodwe so no ɛte sɛ plop wɔ Onyankopɔn anim!
  Afei bɛyɛ hell apɔnkɔsotefo no sahene, .
  Nnyigyei a ɛyɛ nwini saa, wunim!
  
  Ne nyinaa akyi no, bɔne a wobɛyɛ no yɛ adepa, anuanom, .
  Nneɛma a ɛyɛ dɛ pii wɔ mu, worente ase!
  Na worente baabi a aka ne baabi a nifa ase, .
  Ɛno nti wobɛtumi ama me anum!
  
  Metumi ayɛ biribiara, wɔ ɔsɛe nneɛma mu, .
  Minni obiara a ɔne me yɛ pɛ wɔ wiase yi mu ...
  Asase a matumi ayɛ no bɛhyɛ ma, .
  Nea wontumi nkan wɔ ɔhaw honhommɔne no adwemmɔne mu!
  
  Nanso meremfa mma wo, na merenkyɛ, .
  Na eye sɛ wobɛpetepete mfutuma a efi sukyerɛmma mu ...
  Kae fi mfonini ahorow no mu sɛ anim wɔ awerɛhow mu, .
  Ne nyinaa akyi no, worennyɛ akraman wɔ paradise da!
  Eyi yɛ onwini a ɛtra so ankasa na ɛsɛe ade. Nanso mmeawa no bɛkɔ. Na momma yɛnhuruhuruw te sɛ bɔɔl. Na wɔn nufu yɛ ruby na ɛyɛ nwini araa ma.
  Na akofo no ankasa da wimhyɛn ne wimhyɛn mu akwan a ɛkorɔn sen biara adi. Na ɛyɛ anigye kɛse.
  Dɛn bio na mmeawa betumi ayɛ? Saa ara na ɛte wɔ nufu kɔkɔɔ a ɛwɔ joystick no bɔton so de mia ɔsɛe akyɛde ahorow a edi awu na wogyae. Na shred asɔretiafo a wonni mmɔborohunu anaa adwenem naayɛ biara.
  Bio nso, orcfo nso yɛ mmeawa no ayayade. Na titiriw no, wɔpɛ ankasa sɛ wɔde electrode ahorow bɛhyɛ Venus awotwaa mu na wɔatwam current.
  Na bere koro no ara mu no, fra mmeawa no asen a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ kurukuruwa no. Nea etu mpɔn kɛse na ɛyɛ yaw.
  Ɛtɔ mmere bi a orcfo de nhama a ɛyɛ kɔkɔɔ bubu mmeawa no nan a ɛyɛ fɛ no nsateaa. Nea ɛsɛ sɛ wogye tom nso ma wonya nkɛntɛnso a edi awu.
  Na mmeawa a wofi eyi mu no bɔ gyegyeegye na wɔserew.
  Elf knights-akɔre te sɛ mmofra, .
  Ɔman no mu mmabun a wɔte hɔ daa no mmoa!
  Ɛwom sɛ owu pɛ sɛ ɔde yɛn to nkɔnsɔnkɔnsɔn mu de, nanso .
  Nanso yɛyɛ Ɛnanom mma a yenwu da!
  
  Wɔde ahokokwaw gye adwuma biara ho akyinnye, .
  Kohl ma no no, nnipa no elffo na wɔfa no!
  Lusifer mfiri no rensɛe yɛn, .
  Gye nhyɛso a nnipadɔm no de ba no di, wɔbɛbubu rati no!
  
  Sɛnea bun no ntow ahoɔden ngu ɔko mu no, .
  Yebetumi, gye wɔn di, yɛbɛko atia!
  Na asraafoa a wowuwui no benyan - .
  Efisɛ Lade yɛ ɔsraani a wahwe ase asew!
  
  Woyɛ ahantan ne anuonyam, .
  Nanso bere koro no ara mu no, te sɛ willow kwae no, ɛyɛ nea ɛba fam...
  Elven tumi a ɛyɛ den - .
  Ɔman kronkron a ɛhyerɛn!
  
  Adwowtwafo pii wɔ wiase akwan so, .
  Wɔsem nkrante ne agyan!
  Ne nyinaa akyi no, ebinom wɔ Kristo sɛ ohoni, .
  Wɔ afoforo fam no, wɔn nkɔmmɔbɔ nyinaa ho ntew!
  
  Nnipa werɛ afi Onyankopɔn nsɛnkyerɛnne, .
  Wɔpɛ sɛ wɔka hook no kɛkɛ...
  Na nokwasɛm a ɛyɛ sɛ Onyankopɔn sukɔm annye owu ho aweredi, .
  Ɔdebɔneyɛfo, ɔkwasea no, nnye nni!
  
  Na yɛwɔ ɔko a wɔde hwehwɛ Kristosom nkaedum mu, .
  Yɛduruu Constantinople - a yɛreko.
  Na khanate no brɛɛ ne ho ase na ɔbrɛɛ ne ho ase, .
  Asasepɔn ahorow di ahurusi - dodow a ɛyɛ anum!
  
  Afei Elfia kwan no ye wiase hann - .
  Di no nokware, sɛnea Awurade hyɛe no!
  Nkonimdi ne nea ɛsen biara, .
  Nsɛnkyerɛnne bi reba akyerɛ nsakrae mu anigye!
  Eyi ne sɛnea mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ na wɔn ho yɛ anigye too dwom. Wɔn nne te sɛ ɛwo a ɛyɛ dɛ. Na ɛsen fa mframa mu.
  Na nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow owu peas gu ɔtamfo no so, na ɛtetew no mu ankasa. Na ɛte sɛ nea ne nyinaa sɛe ade kɛse.
  Na afei elffo no mu biako de ne nan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ fɛ no tow owu ɔtopae a emu yɛ duru. Ɛhuruw baa hɔ na ɛtetew Putin asono pii mu.
  Abeawa no faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - koko, oh koko, .
  Orcfo bɛyɛɛ kakraa bi ntɛm ara!
  Na akofo a aka no te sɛ anyinam a efi koko mu nufusu kɔkɔɔ no mu. Akɔre pii faa prɛko pɛ na wɔhwee ase. Wonyaa komayare a emu yɛ den na wokowiee koma mu. Bere a wɔhwee ase no, wɔn ano bɔɔ Putin asono ti nhwi mu.
  Saa na akofo no faa na wɔyɛɛ wɔn ade. Na fucked ne mmɔdenbɔ.
  Afei wofii ase too dwom bio;
  Anhweatam home ɔhyew, sukyerɛmma a ɛtɔ yɛ nwini, .
  Yɛyɛ Elven akofo a yɛbɔ yɛn nidi ho ban!
  Ɔko yɛ adwuma a ɛho ntew, ɛnyɛ parade a ɛkɔ so, .
  Ansa na ɔko no reba no, Owia-anuonyam bere a ɛsɛ sɛ wɔkenkan Dwom nhoma no!
  
  Yɛn nkurɔfo dɔ trenee, na yɛsom Awurade, .
  Ne nyinaa akyi no, eyi ba awiei wɔ Russia kasa mu, honhom kronn!
  Abeawa bi a ne ntwahonan a ano yɛ den a ɛkyinkyini bu ne sirikyi, .
  Mframa bi bɔɔ denneennen, nanso kanea no andum!
  
  Rod maa yɛn ahyɛde - de nkrante bɔ Elf ho ban, .
  Kronkronyɛ ne Agya Man nti - som asraafoɔ ma Kristo!
  Yehia peaw a ano yɛ nnam ne nkrante a ano yɛ den, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛbɔ Slavfo ne dae pa ho ban!
  
  Solntslavia ahoni no kura nyansa a ɛwɔ hɔ bere nyinaa, .
  Na Lada ne Onyankopɔn Na yɛ hann nuabeanom biako!
  Obiara a ɔsɔre tia yɛn ahoɔden no, wɔbɛbɔ no agyirae, .
  Wɔhyɛ Russia a ɛtra hɔ daa anuonyam wɔ akofo no koma mu!
  
  Mpɛn pii no yɛyɛ nnipa a yɛpɛ asomdwoe, nanso wunim sɛ yɛde yɛn hoahoa yɛn ho
  Obiara a ɔpɛ sɛ ɔbrɛ Elf no ase no, wɔde poma bɛboro no denneennen!
  Momma yɛnsi wɔ abufuw ahoɔhare so - yɛyɛ paradise wɔ okyinnsoromma yi so, .
  Abusua no beye kese - yebewo mma a yewo odobofoo!
  
  Momma yɛmma wiase nyinaa nyɛ ahomegyebea, yɛwɔ nkate a ɛte saa, .
  Momma yɛmma Ɛna Man no frankaa so, mma awoɔ ntoatoasoɔ anuonyam!
  Na amanne nnwom, ma wonnya adwene baako - .
  Nanso ahoɔden a ɛkorɔn, a ɔbrɛ a mfutuma ayɛ no mucus nni mu!
  
  Nea ɔdɔ Agya Man nyinaa ne nokwaredi asɛyɛde ma ɔhene, .
  Wɔ Elf no fam no, ɔbɛyɛ saa feat no, onyin wɔ ɔko mu!
  Mema wo abeawa a wabere atuu, .
  Ma w"afono nhwiren te sɛ nkorabata kɔla wɔ May mu!
  
  Adesamma retwɛn ahunmu, wɔretu wɔ Asase so, .
  Yɛbɛtua aboɔden abo nsoromma wɔ nhwiren mu!
  Ma ɛnyɛ nokware prɛko pɛ, nea na abarimaa a ɔdae dae no kura, .
  Yɛn na yɛbɔɔ abɔde, na ɛnyɛ akɔre a wɔn ani afura!
  
  thermoquarks yɛɛ engine - bam , .
  Ɔde rɔke a ɛyɛ ntɛmntɛm, a ɛtwa ahunmu!
  Mma poma no nmmɔ aniwa mu, na mmom aniwa no mu pɛɛ, .
  Yɛbɛto dwom no ama Agya Man no bere a yɛde nne a ano yɛ den mu!
  
  Ɔtamfo no retu mmirika te sɛ ɔkraman dedaw, .
  Na sɛ yedi akyi a, yedu botae ahorow a ɛfata ho!
  Ne nyinaa akyi no, yɛn asraafo dɔm a wɔyɛ elffo no yɛ kuw a wɔwɔ tumi, .
  Solntslavia anuonyam nti - ma nidi nni Tumi no so!
  Mmea akofo no too dwom fɛfɛɛfɛ saa. Na wogyaee anyinam ankasa fii wɔn nufu kɔkɔɔ no mu. Na wɔbɔɔ akɔre no ma wɔhwee ase wɔ ahodwiriw mu. Na akɔre no de ahoɔhare hwee orcfo no ti nhwi so, tutuu fam na wɔbɔɔ wɔn akuturuku.
  Ná eyi te sɛ nea ɛyɛ nwini yiye na ɛsɛe ade.
  Na mmabaa no kyerɛɛ wɔn tɛkrɛma, boboom too dwom.
  - ye denden paa wo ewiase, .
  Yɛbɛbubu orcs no nyinaa mmerɛw ...
  Asono bɔne a wɔyɛ nsu wɔ tiafi mu, .
  Ɛtɔ da a, ɛyɛ den sɛ wobɛte wɔn mmɔbɔ!
  Eyi ne sɛnea mmeawa to dwom. Wɔte sɛ awɔ a wɔn ho yɛ nsensanee a wɔn tɛkrɛma yɛ awuduru.
  Na wobetumi afa na wɔabɔ, na ɛyɛ yaw araa ma obiara rente nka kakra.
  Na nso wɔn nufu kɔkɔɔ no mia bɔton no na ɛde ɔsɛe tumi kɛse ne kɛse ba Putin asono no mu.
  Na ɛyɛ basabasa na ɛyɛ atirimɔdensɛm kɛse.
  Mmabaa nso tumi nya anyinam a efi wɔn awotwaa mu bɛbɔ wɔn. Na wɔpete kɔ mmeae ahorow, na akɔre no kyere wɔn ho wɔ ntaban no mu. Na afei wɔhwe ase, na wɔn ho adwiriw wɔn.
  Na wobu Putin asono dɔm no ti nhwi a edi hɔ no mu.
  Saa bere yi nyinaa, mmarimaa akwampaefo a wɔhyɛ ntade tiaa de wɔn nan a ɛda hɔ kwa a ɛte sɛ mmofra de tow nnade gu asono no so na wɔto dwom;
  Emerald asorɔkye no petepete po so, .
  Nsoromma a ɛwɔ soro a ɛwɔ yɛn atifi no rehyerɛn.
  Anigye a ɛwɔ corsair a wɔde bobesa a ɛyɛ huam ayɛ mu, .
  Nea eye ma ɔkyena - Awurade nko ara na onim!
  
  Na, awerɛhosɛm ne sɛ, ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wubehu wɔ asase mfonini ahorow no so nso, .
  Dɛn na Fortune de asie ama corsairs no...
  Ababaa bi bɛda mpa so wɔ ne kurom dan atifi, .
  Anaasɛ ɔbonsam resem yɛn mmɛn wɔ hell !
  
  So wɔbɛforo hyɛn anaasɛ wɔbɛtow atuo, .
  Wode wo ti bɛto bun bɔne no mu.
  Saa na filibuster Pallas nkrabea te, .
  Aguare fa po so wɔ wim tebea a ɛyɛ hu no mu!
  
  Nanso, asetra a ɛne ne ho hyia yi ye, .
  Sɛ ɔfese dwumadi biara nni hɔ a ɛyɛ mfonoe.
  Ɛyɛ den sɛ wobɛguare wɔ nhyɛso mu, nsɛmfua nni hɔ, .
  Nanso yɛn nyinaa yɛ abusua - yɛyɛ biako!
  
  Sɛ yehyia frigate bi wɔ baabi a wɔreba ama yɛn a, .
  Ɛnhaw wo da, momma yɛmfa dwom a ɛrebɔ nkɔ ɔko!
  Redoubt nyɛ nea wontumi nhyɛ so koraa da, .
  Ahene a wɔwɔ abotiri a ɛyɛ ahantan dodo nne!
  
  Yɛbɛsan anya yɛn de na yɛaba nkonimdi mu, .
  Sɛ w"ani gye a, ɛrenkɔ loop no mu!
  Anidaso a ɛne sɛ wɔbɛbɔ akɔre, .
  Mebɛka akyerɛ mo nyinaa anuanom - merennye ntom!
  Ɛha na mogyahwiegu akodi a ɛte saa kɔ so. Na mmeawa no da adesuakuw a ɛyɛ hu na ɛyɛ nwonwa ara kwa adi. Na efi nufu no nufu kɔkɔɔ no mu kɔ so de ahoɔden ne ahoɔden kɛse tow asorɔkye a ɛsɛe ade kɛse na ɛsɛe ade.
  Na wɔkata akɔre no so na wɔma wɔhwe fam, wɔn ho dwiriw wɔn na wɔabow nsa.
  Na mmeawa no tiatia wɔn nan a ɛda hɔ kwa, tow nnade a awuduru wom gu orcfo no so na wɔde anigye to dwom;
  Fall prostrate, ɔkotow, ɔkotow
  Wɔama wo saa hokwan yi...
  Akraman a wɔyɛ anifere rentra hɔ bio, .
  Mpapo no remfa ho!
  Ɛno akyi no, mmeawa no de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no san de ahoɔden kɛse faa owu akyɛde ahorow no na wɔtow guu. Wɔde wimhyɛn twaam na wɔfaa Putin asono pii tetew wɔn mu asinasin.
  Akofo no faa wɔn akwan horow so. Na wɔtetew Putin asono no mu nketenkete.
  Na wɔde ultrasound nso fi awotwaa mu, na hann no bɔ orc pii na wɔn aso mu ntini tetew.
  Eyinom ne mmeawa a wɔde tumi a ɛyɛ hu ne basabasayɛ a wontumi nsiw ano faa na wɔbɔɔ hwetee.
  Fa nkrante no na sew agyan no denneennen!
  Momma nnaadaa nhyɛ w"atamfo mã, .
  Nanso ɛbɛyɛ nea ɛde ne ho, hell nsukyenee bɛyow, .
  Yɛbɛma wiase ketewa yi nso ani agye!
  
  Yɛyɛ Elven asraafoɔ asraafoɔ, yɛtwitwaa yɛn ani pɛɛ, .
  Ehu yɛ nea wɔn a wɔsom wɔn Maame Man no nnim!
  Ɔsahene Comrade Ftalin frɛ yɛn sɛ, .
  Eyi kyerɛ sɛ ɔkofo no bɛyɛ akokoduru, mmfɛre wɔ ɔko mu!
  
  Womaa hann maa komunism - wei nnye dae, .
  Ɛmu na nnipa no kɛseyɛ ne asɔredan kɛse no adwene wɔ!
  Ma enni wiase so: nidi ne ayamye, .
  Momma yɛnprapra nwura a aporɔw no nyinaa mfi asetra a emu yɛ den mu!
  
  Yɛn Ɛna Man nni pɛ - obiara nim yei, .
  Efisɛ nnipa no tumi maa nkwa te sɛ paradise!
  Na ɛno nti hyɛ Agya Asase no anuonyam wɔ baabiara, .
  Sɛ wopɛ sɛ w"ani gye a, ɛnde kɔ so!
  
  Wɔ elfinism, ɔpɛ ne nsoromma a ɛtu mu no, .
  Bepɔw biara nni hɔ, nkurɔfo nim sɛ ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wobedu hɔ!
  Awurade ankasa, a ɔrehu amane wɔ asɛmpa no ama yɛn no, bɔɔ amanneɛ;
  Sɛ adesamma abusua tamfo no adan agoru!
  
  Na afei, te sɛ waltz, nsoromma a ɛyɛ nwonwa momma yɛnsaw, .
  Ma organ no aprannaa nbɔ na accordion no nnyigye!
  Momma yennyi Yesu ayɛ da biara ne dɔnhwerew biara, .
  Ɔhaw no kwan, yɛn haw bɛdan ayɛ zero!
  . TI 24 NKYERƐKYERƐMU
  Maria Kolesnikova di asraafo no so na bere koro no ara ɔdome otirimɔdenfo a ne ho yɛ abɔgyesɛ na ne ti nhwi ayɛ fitaa no. Na ne werɛ mfi sɛ ɔbɛbɔ hum;
  Mmabaa no to dwom fɛfɛɛfɛ na ɛyɛ anigye saa. Na wɔn nne yɛ dɛ yiye, te sɛ siren. Na dwom no hwie gu ɔsoro ahwehwɛ nkuruwa no mu.
  Eyinom yɛ mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ na wɔn ho yɛ nwonwa saa wɔ ha. Na wɔn nne yɛ anwonwade a wontumi nsusuw ho ara kwa.
  Na bere a wɔde nufusu kɔkɔɔ nso di dwuma no.
  Na orcs no de tongs a ɛyɛ kɔkɔɔ kyere mmeawa a wɔakyere wɔn no nufu. Na ɛkame ayɛ sɛ wɔbubu mu na wɔtetew mu. Na eyi ma biribiara yɛ yaw paa.
  Elf bi a ne ti nhwi yɛ borɔdɔma faa no na ɔde bazooka bɔɔ orcs no, na ɔde ne ruby nufu no miaa bɔtn no so. Ɔtetew Putin asono dumien abien mu na ɔtoo dwom sɛ:
  - Chip, chirp , chip, kyekyere , .
  Ɔfaa na ɔde pecked cockroach bi...
  Enti ɔbran no nni hɔ bio!
  Na akofo no san de ne tɛkrɛma san.
  Na abeawa foforo no de ne nan ase kurukuruwa a hwee nni mu boaa ne ho mu maa ɔtamfo no. Na pea bi a ɔko na ɔsɛe ade tu kɔe. Na wɔsɛee orcfo dodow no prɛko pɛ.
  Weinom ne mmabaa a wo ha - orc bi tia won, te se booger tia nantwi. Na ɛde ɔsɛe ne ɔsɛe kɛse ba.
  Nanso nokwarem no, wɔn da nkyɛn a, mmarimaa a wɔyɛ elf da so ara wɔ hɔ. Wɔyɛ akwampaefo a wɔda mpaboa, na fɛfɛɛfɛ yiye no, wotumi de nnade tow wɔn nan a ɛda hɔ kwa, mmofra de gu orcfo so, na bere koro no ara wɔto dwom;
  Ɔkofo kwan te sɛ nea ɛwɔ rose ne nsɔe, .
  Sɛ abarimaa bi tu mmirika kɔ ɔko a ɔda mpaboa a, .
  Nanso nnade a ɛwɔ abofra no nan ase no, .
  Wɔma abofra no ho dwo kɛkɛ!
  
  Wɔ Elfia mu no, ntetee a wɔde ma ɔsraani
  Efi diaper no so aka akyi dodo sɛ wobefi ase!
  Turo mu mpo no, granate akutu bi fata wo, .
  Sɛ wobetumi abɔ Agya Man no ho ban fi mmofraase!
  
  Nea yesuae wɔ sukuu ahorow mu no, afei werɛ mfi
  Asetra mu asuade ahorow som bo.
  Sɛ wobɛdi amansan no adi a, nkrabea, .
  Yɛyɛ Elven asraafo a wɔwoo yɛn!
  
  Yɛdɔ, yɛboaboa nhwiren ano, .
  Yɛn fam no, akontaabu no yɛ mfuw a srade wom.
  Nhwiren no nhwiren fɛfɛɛfɛ wɔ May, 1999 mu.
  Wɔ July mu no, te sɛ nea poplar sukyerɛmma wɔ hɔ.
  
  Yedɔ - anadwo nwoma to dwom te sɛ sankuo, .
  Thrush a ɛyɛ dɛ bɔ gyegyeegye te sɛ harpsichord.
  Bere a Elf a ɔwɔ adamfofa mu no nhwie yɛn ngu, .
  Baako, sɛnea Awurade Kristo kyerɛkyerɛe no.
  
  Yɛn nkurɔfo bɔ baabiara ho ban, .
  Baabiara no, asetra ho anigye a ɛkɔ so daa wɔ.
  Baabi a agyata bobom no, akɔre to dwom ma wɔn koma pɛ, .
  Hann no hyerɛn sen ɔsoro akorae no ankasa!
  
  Yɛbɛsi bebree, yɛremma wɔnsɛe, .
  Momma yɛmmɔ amansan no ho ban!
  Sɛ wobɛtu ɔkra anigyeɛ, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nkwa a enni awiei asaawa bɛyɛ!
  
  Afei Agya Man no betumi ahwɛ yɛn, .
  Na yɛde nokwaredi, de nidi bɛsom no!
  Wo werɛ mfi sɛ ɔbrɛ ho mfonoe a ɛte saa wɔ hɔ
  Sɛ yɛn hyɛn no renhintiw nkɔ ɔbotan mu!
  Eyi ne sɛnea elf mmarimaa no to dwom. Wonim sɛ ɛsɛ sɛ wɔko denneennen ma orcs no ma ɔkyena a ɛyɛ hann.
  Na sɛ wɔkyere elf abarimaa no a. Afei mfiase no orcs no beyi ne ho afi ne ho akosi sɛ ɔda adagyaw. Afei wɔde wɔn bɛto atɛkyɛ so, na wɔde mpire bɛbɔ wɔn mpire.
  Na afei, dade a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew bɛka elf abofra a ɔmma mpaboa, kurukuruwa, mmofra nan ase. Na ɛbɛyɛ huam te sɛ biribi a ɛyɛ dɛ na wɔahyew. Na ɛbɛyɛ kɛse ara kwa.
  Na akofoɔ no too dwom sɛ:
  Me nan ase, mmeawa nan ase a ɛda hɔ kwa, .
  Yɛbɛdi agorɔ, yɛbɔ hide and seek kɛkɛ!
  Na ne nyinaa te sɛ nea ɛyɛ kɛse koraa. Na mmeawa no de ahoɔden kɛse yɛ wɔn ade. Na sɛ wofi ase gyae biribi a, ɛnde na wɔde ahoɔden a ɛkorɔn yiye.
  Na efi nufu kɔkɔɔ no mu no mmeawa no bɛsan agye na wɔatow ahodwiriw ne anyinam a ɛsɛe ade.
  Na elven akwampaefo abarimaa no to dwom;
  Ɔtamfo no gye di kwa
  Sɛ otumi bubuu elffo no!
  Yewiee Orkmaht wɔ May, 1999 mu.
  Ɔbɔmmɔfo a ɔkyere mmoa we no abɛyɛ sɛ agoru!
  
  Hena na ɔwɔ akokoduru, ɔtow hyɛ ɔko mu, .
  Wɔbɛhwe atamfo abufuw so!
  Yɛde broom a ɛwɔ aguaree no mu bɛma wɔn ayɛ nwini, .
  Na nkwa asaawa no bɛyɛ ahama!
  
  Ɛnanom man yɛ fɛ te sɛ owia
  Ɔbran a ɔwɔ tumi na ɔwɔ tumi!
  Ma dwom no nsen sɛ asuten a ɛrebɔ, .
  Yɛda talente adi wɔ mu!
  
  Ɛnyɛ dwom a ɛyɛ anigye mu nko, .
  M"ani gye sleighs, skates ho!
  Ɛmmra da no nyɛ anigye foforo, .
  Spruce cones bɛtrɛw wɔn!
  
  Na sɛ ɛho hia sɛ wofa nkrante no a, .
  Ɛno ne yɛn wuram frɛ!
  Yɛde ɔtopae no bɛto yɛn akyi bag mu
  Di agoru de hwehwɛ asraafo adwene!
  
  Nkonimdi yɛ nea ɛba ara kwa
  Ne nyinaa akyi no, nea hwee nni mu remma w"adwenem!
  Na gye elfinism ne sorokɔ di, .
  Ɔkofo a ɔyɛ ohufo rennye!
  
  Po a ɛyɛ akokoduru a ɛma wodi nkonim nkutoo
  Awo nkutoo na ɛboa ma wɔwo!
  Sɛ moaba wiase anigyeɛ mu, .
  Ɔtamfo no antumi anhwie mogya gui!
  
  Afei ɛbɛyɛ nea ɛde ne ho paa
  Yɛbɛkɔ soro foforo!
  Ɔdɔ adeyɛ a ɛkorɔn
  Yɛyɛ Awurade apɛde!
  
  Gyidi nti, adwene yi hann nti, .
  Yɛpɛ ma Agya Man no wɔ aniwa mu!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛna no ti nhwi renyɛ fitaa, .
  Sɛ ɛbɛyɛ anigye ama me dɔnhwerew biara!
  
  Afei nkurɔfo no apɛde bɛyɛ
  Si wiase a nokwaredi wom bere tenten a atwam ni!
  Ɛde besi mfe ɔha kosi mfe ɔha, .
  Yɛrenhyɛ kɔndua no!
  Mmabaa a wofi elf ahorow no mu no kɔɔ so totow atuo guu atamfo no so. Ɛha na akofo no de ogya a wɔde tow ahum a ɛbɔ denneennen dii dwuma, na wɔde wɔn ahoɔden nyinaa bɔɔ Putin asono no gyinabea. Na na ɛyɛ ɔhwe a ɛyɛ hu ara kwa.
  Wɔsɛee abɔde a wɔn ho yɛ nwonwa pii no prɛko pɛ.
  Na mmeawa no nam nansoaa a ɛda hɔ kwa a ahoɔden a edi awu mmoa so tow ɔsɛe akyɛde ahorow guu atamfo no so.
  Afei wɔtow akuturuku ne nnade a awuduru wom guu adwuma mu. Eyi yɛ owu asaw kɛse.
  Ɔsɛe ne owu pii wɔ hɔ.
  Na mmabaa no too dwom;
  Nsukyenee a ɛwɔ po mu, ne sukyerɛmma a ɛyɛ dwetɛ, .
  Na sika kɔkɔɔ anhwea ma Karakum sare so !
  Eyi nyinaa ne me kurom-man kronkron, .
  Awerɛkyekye a efi nsusuwii a emu yɛ den mu!
  
  Yɛbɛkyekyere nkuro pii wɔ Elfiri , .
  Yɛbɛyɛ akwan ne akwan akɛse a ɛkɔ taiga!
  Anyɛ yiye koraa no, akwampaefo no mpo abɔ akwakoraa kakra, .
  Wɔbɛtumi anya akwantuo ne nneɛma a ɛyɛ nwonwa!
  
  Yɛn nkurɔfo yɛ akɛse na wɔyɛ den wɔ Asase so, .
  Obiara adi nkonim wɔ nyansahu mu!
  Yɛtra ase elfinistically , susuw abusua no ho, .
  Momma yɛnyɛ pii wɔ wiase a anuonyam nnwuma wom no din mu!
  
  Yɛn akɔnnɔ a emu yɛ hyew sen biara
  Ko ma Agya Man a wodɔ no no kosi awiei!
  Durimar ne Karabas rentwe , .
  Sɛ wɔbɛhyɛ nkonimdi abotiri!
  
  Ɛna man wo ne me maame, a ɛyɛ fɛ sen saa a wonhu, .
  Na woyɛ nhyɛsofo a ɛte saa!
  Wo mpo a wofi Mansi man no akuraa a ɛwɔ akyirikyiri no ase, .
  Awurade nam nyansahu so maa mmɔborohunu!
  
  Nanso sɛ aprannaa rehyew a, yɛkɔ ɔko, .
  Eyi ne yɛn nidi!
  Na afei asraafo dɔm a wɔyɛ den de ahopere kɔ ntua no mu, .
  Akokoduru nti nkutoo, ɛnyɛ aweredi nti!
  
  Ɛno ne bere a wɔmfa mma sɛ wɔmfa nnyina Agya Man no ano, .
  Na ɔtamfo a ne ho adwiriw no no guan ntɛmntɛm!
  Ne nyinaa akyi no, gye me di, ɔko nyɛ sini, .
  Wiɛ, eyi hwehwɛ adwene ne nkate nyinaa!
  Eyinom ne nnwom a mmeawa a wɔn ani agye de anigye kɛse to. Na ɛyɛ nwonwa ara kwa. Wɔyɛ nwonwa na wɔyɛ nkonyaayi.
  Mmabaa no mpo fii ase de abufuw kɛse teɛteɛɛm na wɔde wɔn sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ no hyerɛn.
  Na wɔkɔ so de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow nnade akɛse a ɛsɛe ade. Na wokum orcs.
  Bere koro no ara mu no, akofo no nso de wɔn nufu kɔkɔɔ no mia bɔton ahorow na wɔde ɔsɛe akyɛde ahorow a ɛsɛe ade na ɛsɛe ade kɔma.
  Na wɔde ɔsɛe koraa ba.
  Saa na wɔyɛ ahoɔfɛfo - aggressive ne erotic.
  Na monto dwom ma wɔn ho sɛ:
  Fuhrer bald wo yɛ schmuck kɛkɛ
  Fuhrer no yɛ bald - stinky shit!
  Na wɔda wɔn tɛkrɛma atenten paa adi. Na wɔkyinkyim wɔn te sɛ awɔ kuw a wɔtwetwe wɔn ho na biribiara yɛ super.
  Na mmarimaa a wɔyɛ elf a wɔhyɛ ntade tiaa, a wɔn nansoaa da hɔ no tow ɔsɛe akyɛde ahorow a edi awu. Na wɔde ɔsɛe ne owu kɛse nso ba.
  Akofo a wɔwɔ ha no yɛ wuram kuw bi kɛkɛ.
  Na mmarimaa akofo nso yɛ nwini sen saa mpo.
  Ɛha na wɔn mu biako a ɔyɛ akwampaefo a wɔayɛ wɔn sika foforo no fii ase too dwom;
  Me ne me nuabarima hyɛn wiase foforo mu, .
  Fortune serewee denneennen, .
  Afei yebedi po so nkonim.
  Na yɛbɛma yɛn ho tattoo!
  
  Sɛ mekɔ hell mpo a, .
  nanso merensan nkɔ sukuu bio.
  Seesei meyɛ po so adwowtwafo a mogya ayɛ no ma
  Na minsuro ahum!
  
  Sɛ́ wobɛko no ne ɔtamfo, .
  Corsair asraafo adwuma, .
  Appetizer nam a wɔde pie ayɛ, .
  Ma atamfo no wuwu!
  
  Aberante bi bɔneka yɛ biako:
  Akokoduru, akokoduru, nidi!
  Adwowtwafoɔ asetena te sɛ sini - .
  Mma ɔbonsam nnidi!
  
  Bere a abarimaa no duu ha no
  Baabi a na Mogya no taa guare .
  Satan rensɛe yɛn
  Wobɛyɛ, gye yɛn di grand!
  
  Ɛkame ayɛ sɛ po so adwowtwafo yɛ ɔsraani
  Nanso ɔyɛ tougher nko ara...
  Ne nyinaa akyi no, ɛnyɛ afiri a hwee nni mu, .
  Free nim awo!
  
  Na corsair no benya nkonimbo, .
  Nya hooked...
  Nokwarem no, wɔ ɔko no mu no woyɛ mfoniniyɛfo, .
  Pod no abɛyɛ paipu!
  
  Yɛbɛkɔ soro a ɛte saa
  Kohl sɛ ɛnsɛ sɛ ɔhwe ase wɔ loop no mu!
  Wɔ po so no, guy no ankɔ nsu, .
  Migyina ahum no nso ano!
  
  Nea na ɛwɔ akyi bere a atwam no
  Momma yɛnfa ɔkwan foforo so!
  Na wɔbɛpete, ahu atamfo, .
  Akwaaba pa wɔ w"anim!
  Eyi ne sɛnea elffo de tumidi ne ahokeka kɛse to dwom. Na akofo no san tow wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa gu ɔtamfo no so, na ɛyɛ owu akyɛde ahorow a ɛyɛ ahodwiriw.
  Na eyinom nyinaa nya nkɛntɛnso a ɛyɛ hu. Ɔko no de abufuw ahoɔden na ɛkɔ so.
  Na momma yɛmfa shock missiles a ahoɔden kɛse wom ntutu Putin asono no mfi wim.
  Na afei abeawa no mia ne nufu kɔkɔɔ no so wɔ joystick no bɔton ahorow no so na ɔde tumi a ɛsɛe ade di dwuma.
  Na ɛha na shock effect a ɛnam nufusu a ɛyɛ ruby kɔla mmoa so no ba. Na ɔ"bɛbɔ orcs no te sɛ kraman.
  Na mmeawa no de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow napalm atopae gu orcfo no gyinabea so. Ɔtopae biako a ano yɛ den hwee ase, na ntɛm ara Putin asono apem hyewee prɛko pɛ.
  Eyi ne ɔkwan a mmeawa sɛe wɔn a wɔsɔre tia wɔn, a wonnim mmɔborohunu ne aniwu.
  Na wɔsan nso tweet sɛ:
  - nan a ɛda hɔ kwa no nkum kakra!
  Na wɔdaa wɔn sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ no adi.
  Na afei wofi ase to nnwom;
  Dɛn ne hann elffo no ahintasɛm titiriw, .
  Baabi a akuafo gu mfuw
  Ɛhe na wowɔ, ɛnyɛ obi a ɔyɛ random, .
  Ɛhe na ɔkwantufo no wɔ ma abusua biara!
  
  Nsu a ɛnanom nsase a ɛda adi pefee, .
  Aborɔnoma ntaban flip-flops...
  Oh, mmerantebere mu mfe a ahum tu no, .
  Nea adwene no de ama wo!
  
  Me abeawa a medɔ no no atuu me ano, .
  Nanso ɔbotan a wɔanwene yi yɛ bɔne, .
  Apɔnkɔ mpaboa bɔ asphalt no so, .
  Na ɔbonsam twee papa kɔɔ hell!
  
  Yegye dii sɛ ɔsoro fi mfiase
  Fa kyerɛwdua twetwe nkyerɛwde bi wɔ nkonimdi ase!
  Aurora no too akwaaba salvo, .
  Migye di sɛ November mpoano wɔ hɔ!
  
  Na wiase no yɛ nsoromma a ɛyɛ nwonwa, .
  Aprannaa rebɔ denneennen wɔ mununkum bi ase, .
  Poplars no bɔ gyegyeegye, pine no si apini, .
  Nusu bi guu ababaa no so!
  
  Migye di sɛ hann bere no bɛba, .
  Na ma daeɛ no mma mu, .
  Ɛmmra sɛ daa owia ne ahuhuro mmra, .
  Asubɔnten no sen denneennen!
  
  Gye me di, ɔko no bɛhyew, .
  Ntawntawdi no bɛyow Ahohuru bere!
  Na nkurɔfo ani begye
  Asase wura no yɛ onipa ankasa!
  
  Ma adwumayɛbea ahorow no nyɛ adwumayɛfo a wɔyɛ adwumaden no panyin, .
  Fa nufusu adwumayɛfo bra mmarahyɛ bagua no mu!
  Yɛbɛto aria mpempem pii de agye ahofadi, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a pawns no bɛkɔ anim akɔ ahemmaa nkyɛn prɛko pɛ!
  
  Wɔrennya animguase bio
  Adwuma biara yɛ nea edi mu!
  Yɛbɛyɛ yɛn ankasa atemmufo, .
  Na mma mmofra no nserew denneennen!
  
  Afei momma yɛnboaboa yɛn ahoɔden ano, .
  Momma yɛnbubu Orkshism akyi.
  Momma yɛnsɔre sɛ ɔkɔre mfi ɔdamoa mu, .
  Na adwemmɔne ne akyide biara nni hɔ!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no to dwom fɛfɛɛfɛ yiye na wɔyɛ basabasa. Na bere koro no ara mu no, wɔdaa wɔn sẽ a ɛhyerɛn te sɛ nhene. Na akofo no de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow owu atopae a edi awu.
  Nokwarem no, mmeawa yi da ahoɔfɛ ne ahoɔden adi.
  Na wobegye afi nufusu kɔkɔɔ no mu bere a wogyae ɔsɛe akyɛde kɛse bi a ɛsɛe ade no. Na orcs pii saa bɛboro so prɛko pɛ. Owu koraa kɛkɛ.
  Na akofoɔ no nso to dwom sɛ:
  - to wo hwene ne w'ano, .
  Biotrep - wo ne anifere!
  Na ɔde n"ani a ɛyɛ safir no hwirew n"ani. Anaasɛ wɔn ani mpo yɛ emerald.
  Na akofo no ho yɛ fɛ yiye na wɔn ho yɛ fɛ anwonwakwan so. Na sɛ wɔafi ase reto dwom dedaw a, ɛnde ɛno yɛ kɛse;
  Yɛbrɛɛ ɔpɛ no ase wɔ akodi mu, .
  Ɔko maa Agya Man onua no.
  Yɛhwɛɛ - wɔmaa elfinism, .
  Ɔsraani Elfi ahyɛne Orklin!
  
  Yɛn nananom na wɔyɛɛ nkrante, .
  Na bere a atuo no kɔɔ adwuma akyi ...
  Birch nnua bue wɔn nkorabata, .
  Mmabaa no reto paanoo!
  
  Elf di nkonim wɔ ɔko biara mu, .
  Onim sɛnea ɔde nneɛma bɛka n"adwene.
  Ɛtɔ mmere bi a hell kronkron hyew.
  Nanso yebedi ɔtamfo no so nkonim!
  
  Elf bɔ Asase no ho ban, .
  Ɔma wɔn a wɔda mpaboa na wɔda adagyaw no guankɔbea.
  Yɛde ɔko no baa awiei wɔ May, 1999 mu.
  Ná nkogudi a ɛyɛ hu retwɛn Orkmacht!
  
  Na bere a wosisii na wogu no wiei no, .
  Mfuw no refefɛw, na rye no ayɛ akuwakuw.
  Mo mmabaa ne nananom moyɛ abran, .
  Wɔ amena no mu no, ɛyɛɛ nwini na sukyerɛmma tɔe!
  
  Efi yɛn Agya Man akokodurufo no, .
  Gye wo botae a ɛba fam no tom.
  Elfinism frankaa tu, .
  Na Putin frankaa a ɔde yɛ scrap!
  
  Mfehaha pii bɛtwam wɔ yɛn Nsoromma ase, .
  Ahemman no yɛ nsoromma akuw akuwakuw.
  Ɛnka akyi dodo da sɛ wɔbɛwo
  Na sie ɔtamfo no wɔ ahunmu!
  
  Nanso migye di sɛ adwene no bɛyɛ asomdwoe, .
  Na onipa te sɛ ɛna ma obiara, .
  Ɛha na tete abusuakuw no di yiye, .
  Anuonyam hann - Adom!
  Mmabaa no too dwom anwonwakwan so - ade a ɛkorɔn sen biara wɔ biribiara a ɛwɔ amansan so wɔ asase so no mu ara kwa. Na wɔn nan yɛ nea ɛda hɔ kwa na wɔasen no yiye, ɛyɛ nea ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ nnam ara kwa.
  Na anyinam tu fi koko mu nufusu kɔkɔɔ no mu, na ɛbɔ akɔre no. Na wɔde tumi kɛse bi a edi awu tow wɔn tuo pɔtee. Na Putin asono pii rehyew.
  Na akofo no mma orcs no mmɔborohunu ankasa. Ɛha na wɔyɛ mmeawa a wɔyɛ soronko na wɔn ho yɛ nwini. Wɔn levels no yɛ nwonwa ara kwa. Na afei, sɛ wɔn nso gye fi Venus kokom a, ɛbɛyɛ dɛn na wɔbɛsoma ɔsɛe asorɔkye a ɛsɛe ade, a ɛbɛbɔ obiara ne ɔkra agu.
  Na saa na magoplasma tsunami ko no fii ase. Na orcs no bɛyɛɛ den yiye. Na ebia ɛyɛ yaw mpo.
  Orcs a wɔn nyinaa yɛ mmeawa a wɔtoatoa so no mia wɔn menewa na wɔto dwom;
  
  Akodi ahorow a ɛkɔ so wɔ ɔko ring no mu, .
  Sɛnea mmara kyerɛ no, ahoɔden nnim anohyeto!
  Hu, mesrɛ agyayɛ, .
  Efi Mars no, na ɔkofo no pɛ!
  
  Nkodi nyinaa wɔ su bi
  Nea Agya Nyankopɔn de mae no!
  Na anuonyam nka Abusua Kɛse no, .
  Ɔbarima kokodurufo bi na ɔsoae!
  
  Ne nyinaa akyi no, yɛn bɔneka no te saa
  Fa wo nkwa ma Agya Man!
  Na mete aprannaa, .
  Fa nkrante ko ma anigye!
  
  Akokoduru wɔ hɔ, nyansahu tumi wɔ hɔ, .
  Wɔwoo no fii onipa amemene mu!
  Bere a wonni adeyɛ biara ne mfonoe biara, .
  Yɛrebɔ nneɛma a wɔahu wɔ Anuonyam ho!
  
  Yɛyɛ Elfia mma foforo, .
  Yɛpɛ sɛ yɛma Rus de yɛ nea ɛsen ne nyinaa!
  Mmea a wɔn ho yɛ fɛ biara nni Agya Man mu bio, .
  Yɛn fam Lada-nyame nkonimdi!
  
  Anyame no maa yen adwene - nsa, .
  Wokaa sɛ woyɛ demiurge!
  Dɛn na wubetumi de nyansahu tumi ayɛ, .
  Mma nnwene afuw a ano yɛ den kɛkɛ!
  
  Amansan no kɛseyɛ retwɛn wo, .
  Wim fɛfɛ no yɛ abohene!
  Asubura bi a ahurututu a ɛsom bo, .
  Ɛhe na Awurade aniwa a ɛwɛn no hann wɔ!
  
  Okyinnsoromma a ɛyɛ ahɔho bɛyɛ fie, .
  Nsoromma te sɛ Asase so owia!
  Woyɛ hyɛn mu dwumayɛni a wowɔ ahunmu rum, .
  Mma nnyɛ sɛ minnow a abubu!
  
  Yɛkyerɛkyerɛ yɛn ho sɛ nkwa a enwu da, .
  Momma yɛnkyekye amansan-paradise no!
  Nea ɛyɛ foforo no bɛyɛ mfe ɔha, .
  Ɛbɛba, dae ho dae!
  
  Na monhunu sɛ awufoɔ bɛsɔre bio, .
  Afunu no bɛsɔre afi adamoa mu!
  Na afei daa nkwa mu, .
  Kuw kronkron biako!
  Eyinom ne nnwom a mmeawa akokodurufo na wɔn ho yɛ fɛ to. Na nokwarem no, bio wɔde anyinam a efi moma so nufusu kɔkɔɔ no mu di dwuma na wɔde bɔ akɔre no.
  Na wɔn a wɔn ho adwiriw wɔn, te sɛ nea wɔde sledgehammer abɔ amemene no, hwe ase awuwu. Na wɔayɛ biribiara yiye koraa.
  Elf mmeawa kyerɛ sɛnea wɔn basabasayɛ ne ahoɔden te - super ne hyper kɛkɛ .
  Eyinom yɛ korɔnbɔ a ɛyɛ nwonwa saa. Nea wotumi kyerɛ na wɔmaa elfinism.
  Na wɔtow anyinam a ɛwɔ nufu kɔkɔɔ a ɛbɔ orc pii nso gu.
  Na to dwom wɔ wɔn ahurututu atifi:
  Ah, Putin, wo ne Putin, woyɛ abirekyi Putin, .
  Adɛn nti na wo tuu mmirika kɔtoo elves no mu sɛ afurum?!
  Wo nsa bɛka afi yɛn hɔ pɔtee wɔ nikel mu, .
  Wobɛtu mmirika akɔto elven fist a ɛyɛ den!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no to dwom na wɔda wɔn sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ a ɛhyerɛn no adi. Eyinom yɛ ahoɔfɛ a ɛda nsow ara kwa. Na ma Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa no nwu!
  . TI 25. NKYERƐKYERƐMU
  Maria Kolesnikova ko na ɔhyɛ te sɛ ɔhemmaa ankasa na ɔkyerɛ ne gyinabea a ɛkorɔn sen biara ne ne kuw a wɔko ne nea ɛyɛ soronko no nso.
  Na saa na akofoɔ no faa no na wɔtoo dwom bio;
  Dabi, nea ɔma n"ani da hɔ no rennyae, .
  Sɛnea ɔkraman, ɔkɔre hwɛbea...
  Nnipa no nne mu da hɔ, .
  Asereserew no bɛbubu ɔwɔ no!
  
  Migye di sɛ wiase nyinaa bɛsɔre, .
  Orkshism bɛba awiei...
  Na awia no behyeren - .
  Ɔkwan no, ɛhyerɛn elfinism !
  Weinom ne mmabaa a wɔwɔ ha - worenkɔ wɔn nkyɛn kɛkɛ a worennyɛ wo nwonwa.
  Na sɛ wɔapete dedaw a, ɛnde pulsars bɛtu afi koko no nufusu kɔkɔɔ no mu. Wɔ mmeawa a wɔte saa fam no, obiara ne biribiara rentumi nnyina ano.
  Na wotumi siw ɔpɔnkɔ a ɔretu mmirika kwan na wɔabubu ɔsebɔ prɛko pɛ. Na fa Putin asono afunu gugu ɔtamfo no so.
  Eyi ne sɛnea ɛtɔ mmere bi a mmeawa to dwom:
  Ɔko kɛse bi rekɔ so
  Ɔko a ntease nnim...
  Ɛha na Putin na Satan bae
  Na Rus wuo nso ka ne ho!
  
  Na hena na obesiw nsu a ɛsen no ano
  Nsubɔnten a mogya ayɛ wɔn abufuw...
  Ɔtow atamfo no mprempren, .
  Elf yɛ onipa!
  Na akofo no bɛsan afa no na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa atow nnade a awuduru wom na ɛsɛe ade. Na wɔbɛbɔ Putin asono pii, de abufuw kɛse.
  Na elf nkumaa no nso de pintinnyɛ ne abufuw kɛse ko, na wɔkyerɛ wɔn frisky ne akodi aerobatics.
  Na mmarimaa no nso tow nnade a edi awu a wɔde mmofra anan a ɛda hɔ kwa no tow.
  Bere koro no ara mu no, elf mmerante no werɛ mfi sɛ wɔde abufuw a ɛyɛ hu bɛto dwom;
  Wɔ nantew bugle no ase no yɛbɔɔ anammɔn biako, .
  Wɔ elffo fam no, ɔko no yɛ ɔkra no afahyɛ!
  Na sɛ woyɛ ɔkofo na wonyɛ afurum a, .
  Afei dash orcs bɔne no!
  
  Elf mmabaa nso yɛ akofo, .
  Mmeamudua bolt bɛbɔ akode no mu!
  Mprempren akofo no de wɔn mmerantebere hoahoa wɔn ho, .
  Wunim, mɛpam ɔtamfo no akɔ!
  
  Gnomes no yɛɛ beer - nsuo a ɛyɛ nwonwa, .
  Fa kuruwa bra ansa na ɔko no aba!
  Onnim asɔredan no mu ti nhwi fitaa no elffo, .
  Wɔrehyew daa wɔ wɔn mu!
  
  Sɛ elf a ne ho yɛ hyew mpo ntumi nte ase, .
  Dɛn na akwakoraa owu bɔne no de ba!
  Yɛbɛtwam wɔ akokoduru sɔhwɛ no mu ama nnipa baanum, .
  Yɛrenwu aniwu, wunim sɛ wobɛgyina ano!
  
  Na wiase foforo no mu nso eye, .
  Ɛhɔ sɛ wobɛfa bio no bɛbata abufuw ho!
  Ma tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no nkyerɛw te sɛ nea wɔde afiri ayɛ
  Na fa asraafo afunu bue kwan!
  
  Nkonimdi, mepɛ sɛ minya wo
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wubenya sika kɔkɔɔ trill no mu anigye!
  Yiw, ɛtɔ mmere bi a, wuhia nkɔnsɔnkɔnsɔn, na ɛnyɛ sirikyi asaawa, .
  Wiɛ, ɔyɔnko no bom te sɛ aboa!
  
  Ababaa bɛma wo ɔdɔ, megye di, .
  Na ɛyɛ fɛ ma no, te sɛ ɔsoro!
  Ma abusua kɛse nnyin
  Mede me koma nyinaa dɔ mo mmeawa!
  Eyi ne sɛnea elffo to dwom wɔ anifere kwan so. Na biribiara yɛ cool ankasa na ɛyɛ kɛse wɔ wɔn ho. Na ogya a ano yɛ den rehyew. Na ahurututu ne ahurututu a ano yɛ den.
  Na wɔde ultrasound a edi awu na ɛsɛe ade bɛpae mmeawa no nufu kɔkɔɔ no.
  Na wɔbɛfa biribiara yie na wɔayam. Eyinom ne mmeawa no.
  Na wɔbɛto dwom bio:
  - beba kuro bi wo Venus so, .
  Na chimera a ɛyɛ abofono no nso!
  Ɛno akyi no, wobegye afi aniwa so na wɔde anyinam a ɛsɛe ade na edi awu ahyerɛn.
  Na afei wɔbɛfa pulsars na wɔabɔ ho ka afi ruby nufu a ɛwɔ koko no mu no mu. Nea ɛyɛ fucking yaw.
  Eyinom ne mmea a wuhia wɔn ampa.
  Na wɔn afono bɛsan ahuru bio. Wɔyɛ wɔn adwene sɛ wɔde wɔn tɛkrɛma reteɛteɛ biribi a ɛyɛ dɛ yiye na ɛyɛ dɛ, na wɔdannan wɔn ho ankasa.
  Mmea no ni.
  Na wɔbobom wɔ wɔn ahurututu atifi:
  Yɛbɛhunu orc wɔ ɔko mu, yɛbɛhunu orc wɔ ɔko mu, .
  Yɛne no nni aseresɛm - yɛbɛtetew no mu!
  Yɛbɛtetew wo mu! Yɛbɛtetew wo mu!
  Saa na elf mmarimaa to dwom. Na mmeawa a wɔn nansoaa da hɔ no tow owu akyɛde a ɛsɛe ade.
  Na wɔyɛ wɔn ade anifere kwan so paa.
  Na baabi no orcfo no reto tuo wɔ mmeawa no anan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ kurukuruwa no so. Na wɔ mmuaema mu no, mmeawa no de wɔn nufu kɔkɔɔ no mia bɔton no so na wɔtow ɔsɛe ne owu nsubɔnten a ɛrebubu gu.
  Abeawa bi a ofi abusua bi a wɔyɛ elf ahorow mu a ɔde nkrante tu mmirika wɔ owiyammo bi mu ni. Na ntɛm ara na wotwaa Putin asono ti anum.
  Momma yɛnka sɛ eyinom ne ahoɔfɛ a ɛwɔ ha - kɛkɛ superb. Na sɛ wɔbɔ koko mu nufusu kɔkɔɔ no na wɔbɔ anyinam a, ɛnde orcs no renhu nea ɛdɔɔso.
  Na mmeawa nso ani gye ho sɛ wɔbɛteɛteɛ jade abaa a ɛrebɔ denneennen. Biribi a ɛsɛ sɛ yɛhyɛ no nsow - cool.
  Wɔ mmeawa fam no, ɔkwan bi so no, sɛ wɔfa orcfo no dommum a, akyinnye biara nni ho sɛ wɔde ogya bɛto wɔn nufu kɔkɔɔ no mu. Ɛyɛ wɔn mmara dedaw. Na afei enni hɔ bio a ɛfa na wɔmfa mma bio.
  Abeawa no nya bere koro no ara mu ne orgasm ne ɛyaw.
  Na elf nkumaa no nso to dwom, na wɔyɛ no fɛfɛɛfɛ paa, na wɔtow tuo gu Putin asono so fi afiri a wɔde tow tuo mu;
  Ɛhe na wowɔ me dɔfo, .
  Virgo a hann a ɛhyerɛn na ɛhyerɛn wom.
  Asetra abrɛ wɔ ɔtan ho
  Mepɛ sɛ mewɔ awɔw bere mu awɔw bere mu!
  
  Ɔdɔ ne ade a ɛho hia sen biara wɔ wiase
  Abusua no hwehwɛ sɛ wɔtoa so.
  Nkate a ɛwɔ hɔ ma wo no hyerɛn, .
  Momma yɛne ahoɔfɛ nkasa!
  
  Anofafa a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛhyerɛn, .
  Hwene te sɛ bepɔw a sukyerɛmma atɔ so, .
  Mepɛ biribi ketewa bi ka wo ho, .
  Scratch wo curls a ɛyɛ fitaa te sɛ sukyerɛmma!
  
  Satin anim yɛ rosy, .
  Nan a ɛda hɔ kwa no bubu sare no, .
  Wo ne wo a wobɛtra no ne ade a ɛho hia sen biara
  Yɛde flax a wɔaboaboa ano bɛpam yɛn ti nhwi!
  
  So worefuntum me nantwinini dɔfo, .
  Nsonsonoe no anoano yɛ tuntum te sɛ birches...
  Yɛakɔ anim akɔ ahunmu, .
  Akuraa ase mpo yesu nusu!
  
  Wɔte oriole a ɛyɛ dede a ɛyɛ dede, .
  Tuo a ɛtɔ gu fam bi bɔ ...
  Oh dɛn na me nightingales
  M"ani gye wo dwom no ho!
  
  Yɛn awɔw bere mu kɔla ahorow no yɛ hyew, .
  Osutɔbere mu ahemfo kɔkɔɔ a wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ.
  Santa Claus a ɔde akyɛde ahorow ma
  Yɛrentumi nsiw ano wɔ awɔw mu!
  
  Dɛn na sukyerɛmma ababaa no bɛka akyerɛ yɛn , .
  Anansesɛm fɛfɛ bi bɛba;
  Akokɔ no bɛma yɛn sika kɔkɔɔ, .
  Crystal vase a wɔde rose ayɛ!
  
  Mefew me dɔfo no ano denneennen
  Wɔ cherry coral anofafa so no, .
  Yɛn adwene mu tew yiye, .
  Mepɛ biribi a nsu wom na ɛyɛ foforo!
  Momma yɛnka no pen sɛ, eyinom ne mmerante a wɔwɔ ha no. Na wɔtaa de wɔn tɛkrɛma tete Venus kokom dɛdɛ no fi elffo hɔ. Momma yɛnka kɛkɛ sɛ ɛyɛ kɛse.
  Na mmeawa a wɔwɔ ha no yɛ top class. Na sɛ wofi ase to dwom a, wɔrendwo da.
  Na wɔn nne yɛ hyew na ɛyɛ dede, te sɛ dɔn dwetɛ. Na ɛbɛyɛ adesuakuw a ɛkorɔn sen biara ara kwa.
  Na mmeawa no de aniwa ne emerald ne safir hyerɛn. Na ma nkankyee a ɛyɛ den na ɛredɛw mfi moma no nufusu kɔkɔɔ no mu.
  Na wɔhyew orcs pii. Na wɔkyerɛ nkyekyem a ɛyɛ basabasa.
  Na mmeawa no nan nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow atopae a edi awu yiye wɔ kɛseyɛ mu.
  Na tetew orcs no mu nketenkete.
  Eyi ne nea elffo a wontumi nni wɔn so nkonim no da no adi. Na wɔn nufu ayɛ ma paa na wɔn nufu yɛ kɔkɔɔ.
  Na elf nkumaa no de anigye kɛse tete saa nufu yi. Na te sɛ nea wɔde ice cream ahyɛ dua bi so.
  Nanso ne nyinaa mu no, edeen na yebetumi aka - cool.
  Titiriw bere a ɛnyɛ mmeawa nko na wɔto dwom, na mmom elffo nkumaa a, yɛnka sɛ wɔyɛ nnwontofo a wɔn ho yɛ nwini nso;
  Cosmos yɛ bon a ɛtrɛw, .
  Esum akata so a hann nni mu...
  Atɛkyɛ tuntum, inky, .
  Adifudepɛ mu no, wonom batyr no!
  
  Nsoromma a wɔde chalk ayɛ wɛb, .
  Owu kanea a wɔsaw.
  Ɔko no yɛ mfinimfini ara kwa
  Yɛbedi nkonim, gye yɛn di!
  
  elffo, orcs, trolls, .
  Ɔretwa ne ho ahyia wɔ ahum a ɛyɛ hu mu.
  Nusu ne ɛyaw pii
  Wɔ nsoromma asaw yi mu!
  
  Yɛwɔ ɔko yi mu
  Wɔ anim no...
  Mo nyinaa de nkyia funnaka, .
  Beat gye di sɛ ɛyɛ nidi asɛm!
  
  Tumi a ɔko wɔ no yɛ kɛse
  Abufuw asɛe sen saa mpo.
  Yɛnyɛ akɔre
  Na nkurɔfo no nso wɔ anigye!
  
  Anuanom sɛ wobedi nkonim
  Bɔ mmɔden denneennen.
  Sɛ woyɛ ɔtamfo a wohyɛ ntama a, .
  Na ɛne ɔserewfo anim!
  
  Orc no bɛkyerɛ elf no, .
  Ɛhe na wiase mfiase wɔ.
  Mmu nkorabata no
  Ansa na ade resa!
  
  nsoromma hyɛn a wɔyɛ, .
  Ɛnyɛ nea ɛho hia wɔ ɔkwan a ɛyɛ anifere so
  Yɛyɛ abran mprempren
  Na ɛnyɛ mmofra a wofi turo no mu no!
  
  Enti momma yɛmmɔ wo
  Momma yɛmfrɛ mma yennya mmuae.
  Wowe snot
  De kɔ anwensɛm kyerɛwfo no anwensɛm so!
  Eyi yɛ dwom a ɛyɛ nwini na ɛyɛ nwonwa bere koro mu ankasa. Na, nokwarem no, elffo no to dwom yiye paa.
  Na nokwarem no, akofo no de wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ kurukuruwa hyerɛn bere nyinaa.
  Na saa na wɔbɛfa na wɔateɛteɛ atamfo no. Na wɔyɛ no pɛpɛɛpɛ na wɔyɛ no pɛpɛɛpɛ.
  Na ntɛm ara na orcfo kuw bi bɛhyew esiane ntasu a wɔteɛteɛm nti.
  Elf abeawa no faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - kraman fie a ogya rehye, .
  Satan Sanatorium
  Beae biara nni asase so
  Orcs di nokware ma Awurade!
  Eyi ne sɛnea wɔde nsiyɛ ne basabasayɛ to dwom. Na wɔbobom.
  Na mmeawa da so ara ani gye ho sɛ wɔde wɔn tɛkrɛma bɛyɛ nneɛma a ɛyɛ fɛ yiye. Na ɛno ma wɔdannan wɔn.
  Na sɛ wɔn nso nya sop a edi awu fi Venus kokom nso ɛ? Oh, ɛbɛyɛ nwini mmɔho ɔha mpo.
  Dabi, biribiara rensiw mmeawa yi kwan.
  So elf mmarimaa yɛ mmerɛw? Nokwarem no, ɛnte saa! Wɔn nso yɛ fɛ yiye.
  Na wɔto dwom anigye so saa;
  Na ahunmu no kyinkyim na ogya ahyɛ mu ma, .
  Amansan ahoɔden no twitwaa ne ho yɛɛ abɛn te sɛ nsuten.
  Ne nyinaa akyi no, wɔde hama bɔɔ ahunmu kɔɔ mfutuma mu, yɛbɛbubu, .
  Wɔbɔɔ okyinnsoromma yi te sɛ ahum a ɛretu a ɛyɛ fĩ!
  
  Yɛyɛ knights a wɔyɛ den, yɛyɛ elves legion, .
  Akodi ma yɛn, frɛ wɔ amansan no mu.
  Ma asraafo no perepere orcs bɔne ɔpepem biako, .
  Momma yɛnbubu wɔn adɔfo, nsakra yɛn home kakra!
  
  Na nnwom foforo no, ɛwom mpo sɛ nea ɛkanyan no no ne bere atwam de, nanso .
  Ɛte sɛ nea, nsusuw Ɛna Man a ɛyɛ fɛ no ho, .
  Elves no wɔ kuw a wɔyɛ biako a ɛte saa, .
  Sɛ obiara ka ne yɔnko ho asɛm fɛfɛɛfɛ!
  
  Ahoɔden bɛn na wɔtow guu ntua no mu, troll no reba, .
  Elves phalanx no yɛɛ nwini, yɛsew yɛn peaw.
  Ntuo agodie no ahyɛ aseɛ, orcs no buee nkontabuo no, .
  Nanso wɔ mmuaema mu no, wɔn a wɔn ho yɛ fɛ no firii wɔn nan ase bɔɔ bɔɔl!
  
  Nsoromma po so ahyɛn a ano yɛ den, atuo-afiri, .
  Wɔde wɔn volleys bɛsi amansan no ano.
  Ne nyinaa akyi no, wobu elves a wɔwɔ ɔko mu ahoɔden no sɛ wɔne akɔre no yɛ pɛ, .
  Wosie ntuafoɔ no ma obiara sɛ kɔkɔbɔ!
  
  Illusions a wonnim, akofo no rekɔ ahum, .
  Ɛdenam gyidi a ɔne Lada wɔ so no obetumi atu ɔtamfo no agu.
  Na ɛno akyi no, yɛne ababaa kɔkɔɔ no bɛtena abom, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wobenya ɔsraani foforo koraa ama Ɛnanom Man!
  
  Dɛn ne nyansa, ɔkraman no bisaa dwarf no.
  Ɔkwan bɛn so na mɛda no adi akyerɛ obi a ne ho yɛ fɛ sɛ asetra a me ne me te no yɛ ɔdɔ?
  Na aprannaa no buaa anifere kwan so - ne nyinaa akyi no, wonnye onipa, .
  Sɛ yɛbɛka akokoduru ho asɛm afi komam ne nokwaredi mu saa!
  
  Nanso adasamma abusua no akyi - memaa no mmuaee, .
  Wɔ ɔbarima a ɔyɛ ɔkwasea fam no, nkyerɛkyerɛ biako pɛ.
  Nantew nokwaredi kwan so, fa ɔhaw ahorow a ɛyɛ fɛ, .
  Na nokware no, wuntumi nsrɛ bɔne fafiri mfi wo dɔfo hɔ!
  
  Nanso dwarf a oye sereserew no maa me - abofra no da so ara da mpaboa, .
  Wunnim wɔ amansan no mu, nokwaredi nkutoo na edi nkonim!
  Nanso sɛ wɔde nokware fã bi ka ho a, ɛhe na nnaadaa a ɛne Satan wɔ, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔrenkɔ atuo bɔne no ase kwa!
  
  Metee eyi ase, onyansafo dwarf, da wɔ ɔkwan a ɛfata so ne aniwa mu.
  Afei wobɛtumi ayi ababaa no koma mu!
  Na ɛrenka aniwa bruu - ahwehwɛ nusu, .
  Na yen gyidie, de besi awiei - se yebedi atamfo so nkonim akodu mfutuma mu!
  Eyi ne sɛnea elffo nkumaa no too dwom denneennen na wɔyɛɛ biako. Na ɛdanee kɛse saa.
  Na mmeawa no kɔɔ so yɛɛ wɔn ogya a edi awu na ɛsɛe ade kɛse no. Na wɔde wɔn nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ no miaa joystick no ano. Ahoɔfɛfo no de anigye kɛse yɛɛ wɔn ade. Wɔyɛ akorɔmfo a wɔn ho yɛ nwonwa.
  Ɛno ne nea wɔyɛ no wɔ ntease ne ɔsɛe mu koraa. Na wɔn ɔko mu nkɛntɛnso no yɛ nea wontumi nsusuw ho.
  Na mmeawa no de nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔsɛe ho peas. Na wɔwɔ ahoɔden kɛse.
  Wɔn nneyɛe yɛ awudi ara kwa.
  Na akofo no gyae ultrasound fi nufu no mu nufu a wɔfrɛ no ruby no mu. Akɔre ayɛ basaa wɔ asorɔkye no mu. Wɔbɔ wɔn te sɛ poma a edi awu wɔ wɔn ti so na wɔhwere wɔn adwene ankasa.
  Na wɔhwe ase, na wɔde wɔn ano bɔ Putin asono ti nhwi. Na akofo no yɛ basabasa kɛse na wɔn ho yɛ nwini. Na wɔde ahodwiriw ne nkɛntɛnso a ɛyɛ hu ba.
  Saa mmeawa yi yɛ super cool ankasa. Na wɔn kasa ahorow no yɛ adwuma bere nyinaa.
  Na mmerante a mmeawa no de wɔn jade abaa a ɛrebɔ denneennen no twitwiw wɔn nso de nkate kɛse to dwom;
  M"adwene yɛɛ me nwonwa
  Wo mfonini no hyerɛn wɔ okyinnsoromma ketewa bi dua so ...
  Wobɔɔ me mu sɛ anyinam
  Ɛnam n"ahoɔfɛ a ɛhyerɛn wɔ nsoromma mu nti!
  
  Anwensɛm akyerɛwfo kamfo ahoɔfɛ a ɛte saa, .
  Ɔsram no anim koro no ara ntumi nkata mfe no so.
  Ma Venus mma wo anigye
  Ɔkraman bɔne no ahwe ase - abrɛ ne ho ase te sɛ agodie!
  
  Wo ho yɛ fɛ araa ma wotumi
  Di wim bun so nkonim.
  Me ne wo, mehome mmerɛw, ahofadi, .
  Nkwa asaawa bi de sirikyi bɔ nsateaa ntam!
  
  Te w"ahantan su no ase, minni anidaso
  Efisɛ woyɛ Artemi nuabea!
  Na m"anom mpo mu yɛ den wɔ osu mu, .
  So dae no bɛsen akɔ Tartaro ampa?
  
  Dae a ɛyɛ dɛ bɛn mu na wupuei?
  Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ yɛbɛte ɔsoro hwɛbea no ase...
  Nkyene nusu akata aberante no pillow so, .
  O sinister wiase - menhunu sini biara!
  
  Ɔdɔ nhyehyɛe a ɛboa, .
  Ɛyɛ hann, nanso ɛde awerɛhow nkɔnsɔnkɔnsɔn bubu...
  Yɛpɛ sɛ yɛforo kɔ soro te sɛ krane, .
  Nanso ɛpo twe me kɔ asase ase bun no mu!
  
  Nkɔnsɔnkɔnsɔn bɛn na nkrabea de bae?
  Dɛn na ɛmaa amansan no ho hia kɛse!
  Awurade, ma mmerante ne mmabaa ahoɔden pii, .
  Mfa asotwe a ɛboro so nkɔma!
  
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ no kaa sɛ: Ɔmaa sɔhwɛ, .
  Ɛnyɛ bere tenten a wugyinaa mu no nti.
  Nanso ɛsɛ sɛ wobrɛ nea eye sen biara no ase, .
  Dɛn na ɛsɛ sɛ wufi akokoaa a ɛyɛ mmerɛw mu!
  
  Afei woyɛ ɔkɔre a wowɔ ɔkɔre, .
  Afei deɛ obetumi ne nkrabea asiesie !
  Na sɛ ɔne Satan fii ɔko ase a, .
  Ɛno kyerɛ sɛ otumi ko tia ahiade!
  
  Afei me ne wo rehuruhuruw, kerubi, .
  Woyɛ ɔbaabun, te sɛ nsoromma a ɛhyerɛn!
  Yebedi amansan no nyinaa kɛseyɛ so nkonim, .
  Me ne wo rentetew mu da!
  Eyi ne sɛnea elf nkumaa no to dwom a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ anigye. Na wɔn nne yɛ nwonwa a ɛnyɛ hwee.
  Na sɛ mmeawa no afi ase reto dwom dedaw a, ɛnde ɛte sɛ nea ɛyɛ kɛse ankasa.
  Na gyae anyinam a edi awu fi nufu kɔkɔɔ mu. Na ɛyɛ hyper koraa .
  Eyinom ne mmeawa a wɔde ahoɔden yɛ wɔn ade wɔ ɔkwan kɛse so no.
  Na wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no tow owu peas a ɛsɛe ade no. Na bubu Putin asono no mu asinasin.
  Na wɔde owu ahoɔden kɛse na ɛyɛ ade. Na nkɛntɛnso bi wɔ hyper class mmeawa so .
  Na afei mmeawa no bɛsan de wɔn nufu kɔkɔɔ no afa ahoɔden kɛse no na wɔatow tumi no. Na ntɛm ara na wɔde nkonyaayi ogya, ne hyperplasm , a ɔsɛe kɛse, kɛse ka ho.
  Bere a ɔhwɛɛ ɔko yi no, Nyamewa-demiurge Emmanuel faa no na ɔde ahoɔden kɛse too dwom;
  Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ obi besiw ano, .
  Ɔpɛ sɛ wobɛyɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a Amansan no mmara Asase nyinaa, .
  Na obiara wɔ nimdeɛ a tumi wom, Ɔwɔ Biara!
  
  Nanso eyi mu no yɛwɔ tumi, .
  Ɛtɔ mmere bi a wontumi nsiw ano, te sɛ ahum!
  Yɛbɔ moma so, ɛnyɛ aniwa nko, .
  Yɛbɔ amansan no, ɛnyɛ hack-work!
  
  Obiara wɔ n"ankasa diamond kɛse
  N"adwene mu yɛ hyew, te sɛ ogyaframa a ɛrehuruhuruw!
  Na sɛnea ɛbɛyɛ a ogya a ɛhyerɛn no rendum, .
  Guys dɔ yɛn Russiafo mmea!
  
  Obiara wɔ nea enti a ɔko, .
  Yɛko hwehwɛ anigye wɔ wiase!
  Wɔbɛbubu ɔtamfo no ahopere so, .
  Na Ɔsoro ne Asase wɔ yɛn tumi ase!
  
  Bɔ wiase fɛfɛ ma wo ho, .
  Baabi a mmɛ nnua akɛse wɔ ice cream no so!
  Wiɛ, dɛn na Shakespeare betumi de aba ama wo?
  Amansan ɔha? Mma nnni atoro mfa nea edi mũ ho!
  
  Na mɛma mo mmuaeɛ baako, akofoɔ, .
  Nyansahu betumi ama obi anya nkwa a enwu da!
  Quasar no bɛbɔ sonnet a ɛnyɛ den ama wo, .
  Ɛmmra sɛ wobɛkwati awerɛhow ne owu!
  
  Afei obiara benya keeki a ɛyɛ dɛ, .
  bonsu kɛseɛ - bonsu!
  Meyɛɛ still life bi ho mfonini wɔ ngo mu, .
  Nanso meremmɔ Ɔbonsam mma wo!
  Eyi ne sɛnea Emmanuelle too dwom. Sɛ yɛbɛka a, Kristofo, adɛn nti na wonsusuw ho sɛ ebia Onyankopɔn na ɔbɔɔ Ɔbonsam? Nokwarem no, dɛn nti na wɔbɔ obi a ɔsɛe abɔde a nkwa wom ne abɔfo ɔpepepem pii kɔ amanehunu mu?
  Dɛn na asɔfo ka wɔ asɛmti yi ho?
  Sɛnea ɛte biara no, biribiara nni hɔ a ɛma wogye di. Na ɛnyɛ nnipa de sɛ wɔbɛyɛ nhwehwɛmu wɔ nnipa so.
  Nanso Emmanuel ne Sfero Katastrofov wɔ wɔn ankasa adwene wɔ asɛm yi ho. Na ha na worentumi nnye wɔn nni bio.
  Yebetumi nso ahyɛ no nsow sɛ orcs nso yɛ nnipa na sɛ wokum wɔn a, ɛnyɛ nnipa de.
  Ɛwom sɛ orc koro no ara ani gye mmeawa a wɔafa wɔn nnommum ho kɛse de, nanso wobu wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa na wɔde ogyaframa fĩ wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no.
  Nanso, elf abeawa fɛfɛ no, wɔ eyi nyinaa akyi no, ɔde akokoduru ne anigye kɛse to dwom;
  Wo werɛ mfi onipa ko a na woyɛ kan no
  Yɛrentumi nso dae sɛ yɛbɛyɛ kwa.
  Akoma hyew wɔ anidaso kronkron mu, .
  Nkrantɛ hyerɛn kɔ ɔko dɔm no mu!
  
  Na bon no yɛ awerɛhow na ɛnyɛ ahɔhoyɛ, .
  Ɔtamfo no anammɔn a ɛkɔ mfɛnsere no akyi...
  Aboa kɛse no de nkɔnsɔnkɔnsɔn, nhama, .
  Na acute colic ma akyiri yi!
  
  So w"ani nnye, Cossack?
  Ɛhe na afahyɛ no kɔe?
  Ɛsɛ sɛ wosɔre wɔ nkongua a ɛyɛ mmerɛw so, .
  Sɛ wobɛtetew kɔndua no mu!
  
  Damask dade rebɔ na abonsam ani agye
  Wɔn bɔ nkɔmmɔ tiawa...
  Boa adaemone a wɔsɛe sika, .
  Wɔn atamfo de wɔn ho to dua so!
  
  Na wim tebea bɔne a ɛyɛ atɛkyɛ yi, .
  Wusiw a efi hell-curia mu.
  Sɛnea wobenya anigye wɔ ɔdɔ mu
  Lace no anmia menewa no so.
  
  Eyi nti na yɛko
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wubenya akyɛde a ɛne sɛ wobɛfew obi ano!
  Na yɛforo nyisaa, wɔ atuo ase, .
  Agya anaa ɛna a wonnim!
  
  Eyi bɛyɛ akwantu a ɛyɛ anigye
  Sɛ wode ogya bɛba wiase foforo no mu...
  Pam aniwu ayayade no, .
  Gye okyinnsoromma yi fi asiane mu!
  
  Onyankopɔn de ahobrɛase de ne ti to fam, .
  Na mo mmarima no nso moyɛ kɛse!
  Wobɛnya baabi wɔ ɔsoro a ɛyɛ dɛ mu, .
  Lollipops a wɔde tii ayɛ a wontua hwee!
  
  Nanso ɛsɛ sɛ wugyina ɔko no ano, .
  Afei asomdwoe ne ɔdɔ bɛba wo so.
  Na turo no nhini fi Eden, .
  Abɔnefo mogya sen kɔ fam!
  Momma yɛnka kɛkɛ sɛ mmeawa no too dwom yiye na ɛyɛɛ fɛ. Sɛ yɛbɛka no yiye a, abeawa biako a na ɔsensɛn rack no so. Na owudifo no de mpire yɛɛ no ayayade. Na na ɛyɛ atirimɔdensɛm ne mogyahwiegu a ɛtra so saa.
  Saa na ɛte sɛ wobɛkɔ akɔko atia mmeawa a wɔte saa. Wobetumi ayɛ biribiara na wɔbɛtetew wɔn a wɔsɔre tia no biara mu.
  Wɔn akodi gyinabea no nnim mmerɛwyɛ anaa twentwɛn wɔn nan ase.
  Sɛ nhwɛso no, ɛha na wɔde wɔn tɛkrɛma atenten, sɛnea wofi ase yɛ jade abaa a ɛrebɔ denneennen no ho adwuma. Na momma yɛnka kɛkɛ sɛ ɛyɛ kɛse!
  Na sɛ mmeawa no nso de di dwuma a, koko mu nufusu kɔkɔɔ no. Ne nyinaa akyi no, wɔbɛyɛ nhyehyɛe a ɛte saa a ɛbɛyɛ te sɛ nea ɛrennɔɔso. Akofo ne nkitahodi a ɛboro so wɔ ha.
  Na wobetumi asan ama anyinam afi koko mu nufu kɔkɔɔ no mu. Na hyehyɛ biribi a ɛyɛ hu na wontumi nsusuw ho saa.
  Eyinom yɛ mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ yiye na sɛnea mmara kyerɛ no, wɔn mpaboa. Na nufu biara yɛ ademude ankasa. Mmabaa a wɔte saa nni hɔ, mpo wɔ rack ne electrodes a ɛwɔ Venus kokom so no worensuro. Woye mmeawa a wonhia hwee, momma yenka saa - dade ne thermoquark.
  Akofo a wɔte saa no bɛfa na wɔateɛteɛm wɔ wɔn ahurututu atifi, na wɔayɛ hara-kiri a ɛkɔ so wɔ sɛnkyerɛnne kwan so.
  Na wotumi nso tow anyinam fi awotwaa no mu.
  Na nso, elf nkumaa no de wɔn ho hyɛɛ ɔko no mu a ɔhaw biara amma. Na wɔdaa nea efii mu bae a ɛyɛ nwonwa adi.
  . TI 26. NKYERƐKYERƐMU
  Maria Kolesnikova yɛ abeawa a ofi ahunmu ankasa, na ofi afiase nso, na sɛ ɔfa kwan so a, wuntumi nsiw ɔne kuw no ne elves no kwan;
  Na nokwarem no, wɔtoo dwom nso;
  Ogya gyaframa a ɛhyerɛn sen biara, .
  Me dɔ rehyew!
  Ɛwom sɛ ɔtamfo yɛ anifere ne anifere de, .
  Nanso wɔbɛbubu no!
  
  Ɛwom sɛ na ɔyɛ ɔbɔnefo a ne ho yɛ hu a ne bo afuw de, nanso .
  Rip, sɛe anoano no!
  Wo daeɛ no te sɛ anadwo nwansena
  Biakoyɛ, asomdwoe, paradise!
  
  Ma ɔhyew a ɛyɛ hyew a ɛwɔ akɔnnɔ mu, .
  Fa ogya no nwene, nsukyenee!
  Migye di sɛ midii bɔɔl yi so nkonim, .
  Guy no anigye retwɛn!
  
  Odi nkonim ba mmerante ne mmabaa so
  Wɔpow saa ehu no ntɛm ara, .
  Na ababaa bi a ɔda ɔsoro dae kronn, .
  Wɔhyɛɛ no ni sɛ ɔhemmaa!
  
  Enti mommma yɛn werɛ mmfi sɛ yɛbɛdɔ
  Minnya akokoduru nyi yɛn wiase no ma!
  Na asetra a plume di yiye no yɛ asaawa, .
  Hu sɛ worentwa ɔbɔnefo no nsɛm mu!
  
  Yɛbɛgyina yɛn Elfograd , .
  Ma Elfamm anuonyam mmra!
  Zelingrad de nkonimdi anammɔn , .
  Elven tumi reba!
  
  Berlin, Paris anaa New York, .
  Baabiara yɛn nkonimdi frankaa!
  Ɔkannifo Ftalin sɔɔ yɛn kanea, .
  Ma ɔtamfo a ɔyɛ akyide no nsɛe!
  Eyi ne sɛnea mmerante no de wɔn nnwom a ɛyɛ anigye a ɛtoatoa so no too dwom.
  Na ahoɔfɛfo no mmɔ hu, nokwasɛm a ɛyɛ sɛ orcfo fry wɔn nan ase mpo. Nokwarem no, ɛyaw no yɛ kɛse, mmeawa no serew na wɔserew kɛkɛ. Na ahoɔfɛfo no anim yɛ nwonwa na ɛyɛ nwonwa yiye. Na saa nneɛma a ɛyɛ fɛ yi nso ɛ? Wɔyɛ nwonwa na ɛyɛ hu ara kwa.
  Na sɛ wofi ase to dwom a, ɛnde na ɔsebɔ no nnyina baabi a ɛbɛn hɔ. Eyinom yɛ akofo a wɔn ho yɛ nwonwa. Wɔwɔ suban a ɛte sɛ ɔkraman ara kwa. Tumi a wɔde bɔ ade a ɛyɛ nwonwa na ɛhyerɛn.
  Na nokwarem no, nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ no de anyinam a ɛsɛe ade na edi awu soma.
  Na sɛ akuturuku no bɔ a, nkɛntɛnso a ɛsɛe ade koraa na ɛsɛe ade ba.
  Na mmeawa a wɔte saa tumi de ahoɔden ne ahoɔden kɛse yɛ biribiara. Na nea wotumi yɛ no renya nkɔanim bere nyinaa.
  Na wɔde ruby nufusu mmoa na ɛyɛ eyi ankasa.
  Orcfo taa bɔ mmɔden sɛ wɔbɛhyew wɔn nan a ɛda hɔ kwa. Na eyi ne wɔn gyidi a ɛyɛ basabasa ankasa. Putin asono atirimɔdensɛm abɛyɛ bɛ, wɔankyerɛw mmara amma wɔn. Ɛnyɛ nwonwa sɛ wiase nyinaa dome Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa no. Nea ɛyɛ nea ɛfata koraa.
  Na mmeawa no nso to dwom a ɛyɛ anifere;
  Yɛnte Awurade adesoa no ase, .
  Dɛn na ɛkyerɛ sɛ wobɛma Asase ayɛ hyew wɔ wo nsateaa mu.
  Nyame ye mmɔborɔhunu - ɛna ayamyefoɔ, .
  Sɛ Ɔremfa ne nsa nka aboa kɛse no ne wo a!
  
  Wɔ wim a enni ano no, hann a ɛhyerɛn, .
  Owia pue, na efi ayamye mu kyekyɛ hann!
  Yɛdan yɛn kɔn ma Ɛnanom Man, .
  Wehrmacht no di nkogu wɔ May a ɛyɛ brɛoo mu!
  
  Ahonyade ahum, nkrabea a ɛrehuruhuruw, .
  Wɔde mogya a ɛyɛ nwini petepetee yɛn so ...
  Woahu, wo mma hu amane, .
  Yɛn Elfiya kronkron, ayamyefo!
  
  Ahum a wɔatetew mu na ɛma denhyɛ projectile
  Turf no rehyew, wɔ ɔko a edi awu mu!
  Ɔpɛ sɛ otwa famously detachment, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔremmu yɛn nyinaa mu ntetewmu!
  
  Yɛn mu biara yɛ Elfi ɔkofo, .
  Mprɛte ne dade kyɛw, dade kyɛw - atopae!
  Owia-Anuonyam Tsar - yɛwɔ hyɛn no anim, .
  Momma yɛmfa nnwom nbom nni parades ho afahyɛ!
  
  Ɛtɔ mmere bi a, nnipadɔm no tow hyɛ Elf so akuwakuw, .
  Asraafo dɔm akɛse hyɛn ɔko no mu.
  Orcmacht de nkrante sii koma no so, .
  Nanso onyaa asotwe wɔ May mu!
  
  Owia fitaa a ɛwɔ sare kɔkɔɔ so, .
  Ɛte sɛ ɔko a wɔko wɔ chess abɔnten so.
  Yɛn mu biara yɛ ɔbran ɔbran, .
  Onyankopɔn hyɛ wo nkuran sɛ bɔ mpae!
  
  Osutɔ ma mframa no yɛ foforo, .
  Wɔte sɛ velvet a ɛyɛ nsu.
  Kurom maa nyisaa no dabere, .
  Wubetumi de asusuw akwansin ahorow a wunni ɔkwankyerɛfo!
  
  Frym bɛyɛ yɛn dea, emerald a ɛboro po so, .
  Mpataa no gugu ase no nyinaa so nsu te sɛ sika kɔkɔɔ.
  Wubetumi atra koko no so yiye, .
  Sɛ saa koko yi koma wɔ Elfia ho a!
  Sɛ mmeawa no nso to dwom a, biribiara bɛdan kɛse koraa na ayɛ nwini. Na wotumi yɛ ade wɔ ɔkwan a ɛsɛe ade kɛse so.
  Na wɔn nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen no mmɔ wɔn hu. Momma yɛnka sɛ akofo no yɛ fɛ na wɔyɛ super.
  Na mmeawa no nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ no yɛ nwonwa. Na ebia worenhu sɛ wɔyɛ nwini sen saa. Wobetumi ayɛ nneɛma a wontumi nka wɔ anansesɛm mu anaasɛ wɔmfa kyerɛwdua nkyerɛkyerɛ mu. Nyansahu koraa wɔ wɔn mu.
  Eyinom yɛ mmeawa a wɔyɛ super class ankasa.
  Na mmerante no nso nyɛ mmerɛw, nanso wɔn ho yɛ nwini yiye. Na wɔto dwom yiye koraa. Na mmarimaa no nnwom no yɛ dɛ yiye ara kwa.
  Ogya tɛkrɛma de ahopere kɔɔ soro, .
  So ɛnyɛ ɛno ne nea wosoo ho dae bere a na woyɛ abofra no?
  Efi Onyankopɔn hɔ nyaa akyɛde no rati, .
  Efisɛ Mars ne yɛn adwene a ɛfata!
  
  Ɔsoro Hemmaa no bɛboa yɛn, .
  Na tete, hokwan kronkron.
  Anim kronkron bɛpene so sɛ wɔbɛfa ahoni, .
  Wo sika kɔkɔɔ domes Elfkva !
  
  Yiw, ɛsono mmere mprempren, .
  Nanso gye di sɛ Ɛna Man no rennye aniwu ntom!
  Yɛn Maame Elf anuonyam nti, .
  Yɛbɛbu atɛn wɔ Orkishsom ho!
  
  Wode wo nsa a ɛyɛ ntini no, .
  Bu orcs no akyi wɔ abufuw mu!
  Ne nyinaa akyi no, ɔyɔnko dɔfo Ftalin ka yɛn ho , .
  Eyi kyerɛ sɛ Orkh bɛkɔ awia aduan nkutoo!
  
  Asraafo no boaboaa wɔn ho ano yɛɛ wɔn akuturuku , .
  Yɛnsuro sukyerɛmma a ɛyɛ frɔmfrɔm!
  Ahwease a ɛyɛ abofono retwɛn ɔtamfo no, .
  Na yɛde agyan bɛbɔ ɔtamfo no mu!
  
  Mogya a ɛwɔ yɛn ntini mu no boaa denneennen, .
  Asɛmfua biara nni hɔ a enye koraa ma ɔsraani - nnommumfa!
  Russiani no de abufuw ko, ahokokwaw so, .
  Te sɛ hama, koma a ɛbɔ wɔ ntini no delta no mu!
  
  Kae Putin abɔdamfo no abufuw, .
  Agya Man no kofo yɛ ɔbran a ne ho yɛ hu!
  Russia Nemesis no aweredi bɛbɔ, .
  Fuhrer no de abufuw hwee ase, otirimɔdenfo a wabɔ dam!
  
  Vile acquisitions bɛkɔ nkyɛnkyɛn ama wo, .
  Aprannaa a ɛrehyerɛn no hyɛ ɔsoro abufuw!
  Na nkonimdifo no popaa amanehunu nyinaa, .
  Yɛ palette a ɛyɛ nwonwa a ɛyɛ nwonwa!
  
  Wɔatetew Agya Man no honhom afi nnommumfa mu, .
  Ɔbɛtwe ɔhye a mogya ayɛ no ma no nsensanee!
  Awerɛhowdi nkutoo na yɛhwehwɛ bɔne fafiri, .
  Yɛn kuw no ne monolith a ɛyɛ den sen biara!
  
  Awurade bɛbɔ n"anim na waka sɛ, .
  Moyɛ me mma, wunhia atade!
  Wo ankasa si kurow wɔ paradise, .
  Ahiade a wɔabɔ no dam no befi hɔ!
  Mmabaa a wofi elf asraafo mu no kɔɔ so ne atamfo no dii ɔko a emu yɛ den na abufuw wom. Na wɔkɔɔ so bubuu Putin asono. Akofo mmea no de abufuw kɛse ko.
  Na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow wɔn nan, tumi akɛse a edi awu, owu akyɛde ahorow. Nea ɛkyerɛɛ ɔsɛe ne owu a ɛkorɔn sen biara.
  Akofo a wɔyɛ nea wɔansɔre kɛkɛ. Wɔyɛ ade koro, momma yɛnka sɛ wɔyɛ akokodurufo na wɔko. Ahoɔfɛfo basabasayɛ no roll over.
  Na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no fii ase tow owu ne ɔsɛe nnade a awuduru wom. Nanso ɛtɔ mmere bi a nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ no ma wonya nkɛntɛnso a wɔnhwɛ kwan sen biara bere a wɔde gu so no.
  Na sɛ mmeawa no fa a, wɔbɛkɔ ɔhaw mu ankasa. Mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ bɛfa na wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa amia ahum asraafo a wɔde wɔn ho hyɛ mu no nan ase.
  Na dɛn na wɔnyɛ?
  Na wɔn nkyɛn no, biribiara yɛ mmerɛw yiye sɛ wobɛhome na woayɛ komm. Wɔyɛ nwonwa ara kwa, na mpɛn pii no wɔyɛ super.
  Mmabaa no faa no na wɔtoo dwom sɛ:
  Akɔkoraa, akɔre, akɔre , .
  Mpapo a ne nan yɛ nsu , bug!
  Na bio wɔbɛserew, na wɔada wɔn anim adi. Weinom ne mmabaa a wɔwɔ ha - momma yɛnka sɛ adesuakuw kɛse.
  Na sɛ abeawa no nansoaa abubu wɔ rack no so a, ɛnyɛ hu. Wɔn ho nnye wɔn ho mpo. Momma yɛnka sɛ mmeawa no hyerɛn saa. Wɔwɔ ogya bepɔw no ahoɔden a ɛyɛ ahum a edi mũ.
  Na ogya ne ogya a ɛpae. Akofo a wɔkorɔn sen biara.
  Na wotumi fa na wɔbobom.
  Na afei wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa bɛtow atopae na wɔatetew Putin asono pii mu. Na ɛno nso yɛ kɛse.
  Mmabaa no de abufuw kɛse yɛ wɔn ade. Na afei wɔn mu baako yɛ owiyammo agyedeɛ na ɔtwa orcs no ti. Wɔhwe ase na wohuruhuruw te sɛ skittles.
  Elf mmeawa no faa no na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no guu wɔn anom. Na sɛnea wɔbɛfa na wɔabɔ.
  Wɔbɔɔ abɛn bi a ɛma aso yɛ den. Asorɔkye a ɛpaee no bɔɔ akɔre no ma wɔn adwene fii ase prɛko pɛ.
  Na akɔre mpempem pii hwee ase, na wɔbɔɔ Putin asono ti nhwi na wɔbɔɔ wɔn.
  Na ɛbɛdaa adi sɛ akofo no yɛ nnipa a wɔkorɔn ara kwa.
  Na sɛnea wɔteɛteɛm na wɔteɛteɛm no.
  Na elf nkumaa no de nkate kɛse to dwom;
  Biribiara nni hɔ a ɛyɛ nokware sen sika kɔkɔɔ
  Ɔhyerɛn ampa a atoro nnim!
  Nokwarem no, dubloon ne wiase sodifo, .
  Ne mmoa yɛ nkrante ne kyɛm a ɛyɛ den!
  
  Abosonsomfo anyame ahintaw mu, .
  Te sɛ owia no, sika kɔkɔɔ anim a ɛhyerɛn...
  Ɛwom sɛ adwowtwafo a wɔyɛ mmoawa a wɔsɛe nnɔbae da so ara wɔ hɔ de, nanso .
  Hena na wofii ase dii wɔn akra ho gua!
  
  Sika no yɛ ohoni ne ɔbɔfo panyin, .
  Ɔno ne Agyenkwa, ne nyinaa sɛefo.
  Sikakɔkɔɔ nni hɔ a, damask a wɔagye no ayɛ mmerɛw, .
  Sɛ sika nni hɔ a, nkonimdi remma wɔ ɔko mu!
  
  Nanso dɛn na wopɛ obi a ɔwɔ koma, .
  Hunting sɛ wobɛtɔ owu a enwu da ama wo ...
  Sɛ wode adifudepɛ bebue anigye pon no, .
  Sɛ wɔbɛpam mfehaha pii nkwa asaawa!
  
  Nanso so doubleon betumi anya saa nso?
  So sika kɔkɔɔ kurukuruwa no tumi da dae?
  Sɛnea ɛbɛyɛ a akwakoraa a okura agyan no amfa nkyia mmra, .
  Na wamfa nsɔano anhyɛ ne moma so wɔ afunu dan mu!
  
  Ɛwom sɛ sika kɔkɔɔ hia anigye pii de, nanso .
  Sɛ ɔbɛma yɛn bɔne pii!
  Nanso onipa nni tumi biara wɔ akɔnnɔ so, .
  Ɔyɛ mmabaa te sɛ atoko ma akokɔ!
  
  Ɔpɛ sɛ onya pii kɔ yafunu mu, .
  Wosow pheasants, ananse nkaribo.
  Ɛwom sɛ wuntumi nnidi nkɔ ɔdamoa mu de, nanso .
  Sɛ mpo wo ho yɛ nwini dodo wɔ sika ho a!
  
  Na funnaka no bo yɛ den dodo mpo, .
  Efisɛ ɛwɔ baabi ma ahene!
  Ne nyinaa akyi no, ɔbɔfo bi bɛtwe zero wɔ ɔkwan a wɔfa so yɛ no mu, .
  Ɔhwe a wɔbɔ wɔ moma so ne dua a wɔde bɔɔ amemene!
  Eyinom ne mmeawa a wɔyɛ super kɛkɛ. Na mmarimaa no nso yɛ akɛse. Na elves a wɔyɛ mmarima ne mmea nyinaa yɛ hyper kɛkɛ . Ɛkame ayɛ sɛ wobetumi ayɛ biribiara ankasa. Na ne titiriw no, bere a wɔma moma so nufusu kɔkɔɔ no kwan ma ɛkɔ ɔko no.
  Weinom ne mmabaa - a woye super kɛkɛ. Na wɔbɛfa na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa atow ɔsɛe akyɛde a ɛsɛe ade. Na antimatter nketenkete bɛtu akɔ orcs no mu. Na wokum Putin asono. Nea mmeawa no reyɛ no yɛ super ne hyper kɛkɛ .
  Wɔyɛ nneɛma a obiara ntumi nyɛ. Afei, sɛ wɔpete a, ɛnde obiara rennyina.
  Na akofo no, ɛsɛ sɛ meka sɛ, wɔyɛ onwini yiye na wɔmfa mpaboa nni hɔ na mpɛn pii no wɔyɛ super.
  Na wɔwɔ nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ te sɛ poppies. Mmea a wɔn ho yɛ nwonwa yɛ nwonwa ara kwa.
  Na wɔtow pulsar ahorow a edi awu fi nufu a ne kɔla yɛ ruby mu, na wɔhyew Putin asono.
  Eyi yɛ kɛse ankasa.
  Na ha nso elf nkumaa no de anigyeɛ kɛseɛ to dwom, ne anigyeɛ;
  Ɛno na Awurade torobɛnto no
  Ɔbɛdi yɛn anim akɔ akokoɔdurofoɔ ntua mu!
  Monsɛe wɔ hell bun mu, .
  Hu sɛ nsukyenee a ɛyɛ den bɛyow!
  
  Ɔko maa Agya Man no
  Wɔkoe sɛ akokɔ!
  Orkmaht a wɔde nsu afra mu wɔ May, 1999 mu.
  Yɛwɔ biribiara wɔ yɛn nsam!
  
  Nea osii apini wɔ nkoasom a ɛyɛ agyimisɛm mu, .
  Bu nkɔnsɔnkɔnsɔn mu ɔkofo no!
  Wobɛtena ahemman kronkron no mu
  Wɔde mogya ntam!
  
  Ne nyinaa akyi no, yɛyɛ asraafo a wɔte saa, .
  Worennya nea eye sen saa wɔ wiase!
  Ɛha na wotu wɔ atopae a wɔtow mu, .
  Ɛdenam ahoɔden a wɔnkɔ so ntoto wɔn mu so!
  
  Tank "Tiger" kum anom, .
  Na "Panther" dua no, akofo no hyew no!
  Efi ɔtopae no mu no, ogya no hyerɛn araa ma, .
  Yɛma owu mpo kɔ baabiara!
  
  Ne nyinaa akyi no, Agya Man yɛ nhwiren a ɛwɔ afuw mu, .
  Ɛno mu na Elf no ahoɔfɛ wɔ, ne nyinaa yɛ onyansafo!
  Na mmofra serew wɔ ahum anigye mu, .
  Nightingale no fii ase bɔɔ denneennen!
  
  Mmabun wɔ yɛn wiase yi mu yɛ anuonyam, .
  Wiase bi mpo wɔ hɔ a ti nhwi yɛ fitaa wɔ mu ...
  Ɛmmra sɛ n"ani begye, ɔde ne ho, .
  Yɛn man a ɛhyerɛn no!
  
  Nsukyenee mmepɔw wo mu, nsuo a ɛtɔ gu fam - .
  Anhweatam so sika kɔkɔɔ, nsubɔnten mu emerald.
  Ɛsɛ sɛ yɛko denneennen ma Agya Man, .
  Ma abɔdamfo no nkɔ Hades!
  
  Biribiara nni hɔ a ɛsom bo sen Ɛna Man, .
  Sɛ ɛyɛ den mpo a anuanom tra ase!
  Svarog ani a ɔde hwɛɛ no no bɛyɛɛ nea ɛyɛ hu kɛse mpo, .
  Ɔbɔmmɔfo no te nka sɛ ɔyɛ agoru!
  
  Yɛde Putin a ɔyɛ anifere no bɛba awiei, .
  Na fa orcs no nwura kɔma wɔnyɛ scrap!
  Ne nyinaa akyi no, yɛn fam no, gye asɛmti titiriw no di - .
  Sɛ wɔremma Elf Sodom nkyɛn!
  Eyi ne sɛnea mmerante a wɔko na wɔyɛ basabasa no too dwom fɛfɛɛfɛ. Wɔdaa adesuakuw a ɛkorɔn yiye adi.
  Na wɔtow tuo, kunkum Putin asono no pɛpɛɛpɛ. Eyinom yɛ, momma yɛnka sɛ, akofo ankasa. Mmabaa a wɔwɔ ha no nso ho yɛ fɛ yiye.
  Wɔn nufu nufu yɛ kɔkɔɔ na ɛyɛ nwonwa yiye.
  Elf nkumaa ani gye ho ankasa sɛ wɔbɛteɛteɛ saa nufusu yi na ɛyɛ nwini na ɛyɛ nwini yiye.
  Na mmeawa no yɛ sexy saa. Na wɔn nan yɛ fɛ, na nansoaa yɛ mmerɛw yiye na ɛdaadaa wɔn. Ɛno na wɔde tow ɔsɛe akyɛde ahorow a edi awu. Nea ɛyɛ nwini na ɛyɛ nwini kɛse.
  Enti mmeawa no, sɛ wɔde wɔn ho hyɛ adwuma mu a, biribiara bɛyɛ onwini kɛse.
  Na anyinam a edi awu fi ahoɔfɛfo no nufu kɔkɔɔ mu tu fi adi. Na wɔrebɔ orcs no hama.
  Momma yɛnka sɛ eyinom yɛ mmeawa a wɔyɛ basabasa na wɔyɛ soronko. Momma yenka kɛkɛ sɛ, wɔyɛ nneɛma a ɛte saa - ɛnyɛ anansesɛm a wɔbɛka, ɛnyɛ sɛ wɔde kyerɛwdua bɛkyerɛkyerɛ mu. Eyinom yɛ akofo ampa.
  Na wɔwɔ asen a ɛda hɔ kwa, tow owudifo a ne ho yɛ fɛ saa ka wɔn ho. Na tetew Putin asono mu.
  Mmabaa no yɛ nwonwa yiye na wɔ ɔkwan a ɛkɔ akyiri so no wubetumi aka prɛko pɛ sɛ wɔyɛ super na wɔbɛsɛn orcs no wɔ bitch so.
  Na nso elffo awarefo a wɔwɔ ɔdɔ de anigye to dwom;
  Oh, wiase a ɛyɛ awerɛhow bɛn ara na woyɛ
  Nusu yɛ ɛpo kɛkɛ - ɛpo ...
  Ɛhe na ɔkra no awiabere nsoromma kwan no wɔ, .
  Osu a ayera no soo dae sɛ ɔbɛkɔ Eden!
  
  Ɛmu na nsukyenee a ɛwɔ abon a ayɛ nwini no koma mu, .
  Na ahoɔyaw akɔnnɔ a ɛyɛ hyew.
  Hwɛ ayamhyehye, a ɔyɛ abofra mpo wɔ honam mu, .
  Nightingale a ne ho yɛ awerɛhow no di agoru wɔ awerɛhow mu!
  
  Te sɛ dua mu ntontom nsu, nneɛma a wɔyɛ daa honhom, .
  Na ɔdamoa a ɛporɔw esiane dadwen nti.
  Nanso sɛ yɛka bom a, yebetumi
  Yi nkurɔfo no mfi atɛkyɛ no mu!
  
  Yi amansan no mu atirimɔdensɛm fi hɔ, .
  Popa nnome no yɛ sɛnkyerɛnne a ɛyɛ hu .. .
  Yɛrentumi nnyina amanehunu ano, .
  Ma Ɔbonsam adan mfutuma!
  
  Okyinnsoromma yi bɛtow nkɔnsɔnkɔnsɔn no agu ntɛmntɛm, .
  Nanso, ɛremfi kyinhyia no mu.
  Mo ne mo ho mo ho nni no nokwaredi mu
  Afei nnipa sɔre!
  
  Wubetumi asɔre a wunsuro
  Mma nnpia nnipa afoforo...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ryakha no remfa srade nguare, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛn maame rennyin!
  
  Eyi nti yɛbɛnom kakra, .
  Nsã a ɛyɛ dɛ sen ɛwo ntɛtea!
  Ma ɔhaw ahorow mmra de gye wɔn ani
  Na akontabuo dɔn no nnya mmaeɛ!
  
  Afei momma yɛnsi ɔsoro paradise, .
  Mmofra nyinaa ani gye daa.
  Yɛde agyan tu kɔ soro, .
  Dae a ɛyɛ anigye a ɛbam!
  Mmabaa a wɔwɔ ha no danee wɔn ho nwonwa - super kɛkɛ. Na wobetumi, a wonni adwemmɔne a ɛho nhia, na wɔafa na wɔde anigye soronko afa na wɔateɛteɛ biribi a ɛsõ na ɛhyerɛn saa.
  Na afei akofo no de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa retow ɔsɛe akutu.
  Na wɔtow ɔsɛe akyɛde a edi awu. Nneɛma a ɛyɛ fɛ a ɛyɛ nwonwa.
  Na abeawa no faa na ofi ne moma so nufu kɔkɔɔ no mu te sɛ nea ɔde pulsars rebɔ. Na ɔde ogya hyew orcs asraafo no. Na ne nyinaa bɛdaa adi sɛ ɛyɛ ɔko ne ɔsɛe a ɛtra so.
  Na afei elf mmeawa a wofi Venus kokom no bɛda so ara agye na wɔde magoplasma asorɔkye abɔ wɔn. Na wɔbɛkyerɛ wɔn wimhyɛn a ɛyɛ nwonwa no.
  Eyi yɛ ampa, momma yɛnka sɛ super beauties.
  Mmabaa a wɔn nkɛntɛnso kɛse yɛ kɛse no ni.
  Na wobetumi ayɛ biribiara ankasa.
  Na ntɛm ara na elffo baanum yɛɛ apontow bi a wɔde nkrante ayɛ. Na wotwitwaa orcs a wɔn bo afuw a wɔretu akɔ wɔn so no ti.
  Mmabaa a wɔwɔ hyper class no mu ni .
  Momma yenhu anuonyam a enwu da wɔ akodi mu, .
  Asraafo no mu elffo akodi ahorow no anuonyam wɔ mfehaha no mu!
  Awo ntoatoaso pii kɛseyɛ, .
  Ma yɛn anuonyam akofo nkwa a enwu da!
  
  Esiane sɛ na wonnim suro biara sɛ wɔde akokoduru betwa, .
  Ɛmmra sɛ nkrante mmoa yɛn wɔ nnwuma akɛse mu.
  Wɔde hyɛ ɔman mma akokodurufo kɛseyɛ anuonyam, .
  Momma yɛnkyerɛ nsi a emu yɛ den wɔ akodi mu!
  
  Ne nyinaa akyi no, yɛyɛ wiase no mu abran a wɔwɔ anuonyam tumi bi;
  Di ɔtamfo no so nkonim - nea aka no ho nhia!
  Momma yennya anuonyam ahantan kɛseyɛ, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ na mayɛ eyi no, mɛbɔ nkyekyem bi a ɛyɛ ahodwiriw!
  
  Yɛretu po so hyɛn a akyinnye biara nni ho, .
  Adwowtwafo ne ahum, ahum nyɛ akwanside!
  Ne nyinaa akyi no, wobedi anim akɔ ɔko mu: anuanom Ftalin ne Elfin, .
  Wɔ n"akyi no yɛbɛhwie mogya agu te sɛ nsu a ɛtɔ gu fam nhyɛso!
  
  Nkae no bɛkɔ so atra nnipa akokodurufo no koma mu, .
  Ɔtamfo no adi nkogu - ɛno ne akatua no nyinaa!
  Ma nnipa a wɔyɛ mmerɛw pii nni tumi, .
  Ne nyinaa mu no, ɛho hia sɛ yɛkɔ adwene no botae no ho!
  
  Ahoɔfɛ, ma ɔdɔ ma wo anigye so
  Na ɔkyena owudifo no, scaffold no retwɛn!
  Nanso worensɛe wo nkwa kwa, .
  Di mmɔden sɛ wubenya dibea wɔ paradise!
  
  Wiase yɛ apereperedi, aberante biara nim
  Sɛ wode filibuster bɛka w"asetra ho a, asiane wom, .
  Fortune bɔ dice no wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so, .
  Nanso ɛbɛpue, megye di sɛ awiei koraa no ɛyɛ kɛse!
  
  Yebetumi anya yɛn anigye guys
  Nya ahonyade ne asetra mu anigye nyinaa!
  Orkshfo gye di sɛ, aweredi retwɛn, .
  Na gye yɛn di sɛ yɛte komunism a ɛyɛ atirimɔdensɛm mu!
  Eyi ne sɛnea mmeawa a wɔn ho yɛ nwonwa na wɔyɛ soronko no too dwom - te sɛ super ne hyper .
  Wotumi yɛ biribi a ɛyɛ nwini dodo, so yɛbɛka sɛ, ɛyɛ nwini.
  Na sɛ wɔde ogyaframa bɔ mmeawa no nan a ɛda hɔ kwa no mpo, hyew wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa a, ɛnde saa bere no mpo no, ahoɔfɛfo no wɔ anigye a edi mũ ne tumi basabasayɛ mu. Ɛha no, ɛsɛ sɛ yɛhyɛ akofo a wɔn ho yɛ nwonwa nsow.
  Wɔde atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu tow tuo na wotwitwa orcfo a wɔrebɔ mmɔden sɛ wɔbɛkɔ wɔn anim no ase, a wɔde afunu gu mmeae ahorow no nwura ankasa.
  Eyi yɛ mogyahwiegu ampa. Na sɛnea awudi pii sisi wɔ wiase.
  Na mmeawa no kɔ so sɛe Putin asono. Saa mmeawa yi abɛyɛ super kɛkɛ.
  Na sɛnea wɔbɛfa na wɔabobom. Na ɛte sɛ nea wɔn ho wɔn ho nya nna mu ɔbrasɛe a ɛtoatoa so koraa.
  Mmabaa yi betumi ayɛ biribiara ankasa ankasa. Na momma yɛnka kɛkɛ sɛ wɔyɛ basabasa na wɔyɛ soronko.
  Na mmabaa no to dwom bio;
  Po, po, ntrɛwmu akɛse - .
  Yɛfuntum wɔn wɔ frankaa a ɛwɔ kɔla abiɛsa no ase!
  Akofo no dii mmepɔw a wɔreprapra so no so nkonim, .
  Akɔre no de nkonimdi dede gyegyeegye!
  
  Okyinnsoromma yi huu elffo akofo, .
  Nkrantɛ, agyan bɔ atamfo no!
  Yetumi tow orcism kɔndua no fii wiase fã, .
  Wiee tread no denam nkonimdi so wɔ Orklin!
  
  Orcs a wɔwɔ tank a wɔde wɔn ho ahyɛ mu no ayɛ pinn down, .
  Wohunahuna sɛ wɔbɛsɛe elffo nyinaa wɔ afuw mu hann mu!
  Nanso wɔbɔ damned freaks no denneennen, .
  Sɛ yɛbɛtra ase anigye mu ama yɛn mma a yenni kɔndua!
  
  Yɛyɛ Agya Man a ɛkyɛn wiase nyinaa mma, .
  Wɔwoo wɔn, na wɔde wɔn nan a ɛda hɔ kwa no fra kumach!
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ no srɛɛ yɛn wɔ ɔko mu, .
  Na Onyankopɔn maa May yɛɛ nhwiren wɔ anigye mu!
  
  Ɔkofo kyɛfa biara nni hɔ, na koma a ɛkorɔn sen biara nni hɔ , .
  Dɛn na ɛma dae, ne awo foforo!
  Bue anuonyam pon a ɛkɔ nkwa a enwu da mu, .
  Nanso sɛ wote atɛw mu a, yɛ komm !
  
  Mpɔtorɔ ne nguan wɔ hɔ, nanso moyɛ amansan nguanhwɛfo, .
  Na kyɛfa a ɛsɛ sɛ wode ma nhyehyɛe no asefo!
  Sɛ wɔbɛyɛ aguadi, akosi adebɔ awiei, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a daa ogya a ɛwɔ wo dɔ koma mu no rendum!
  
  Hena na onim baabi a atamfo no tuo besiw ɔsraani no kwan, .
  Nanso ɛda so ara wɔ ɔko mu no, owu ye sen nyarewa a aporɔw!
  Na sɛ owui a, ɛnde w"adamfo no bɛbubu ɔtamfo no, .
  Ɔrennyina ano, efisɛ wɔrepam mmeawa a wɔda mpaboa akɔ nnommumfa mu!
  
  O elven hann kyɛfa, ɔko ne ogya wɔ ɔko akyi, .
  Hena na ɔpɛ sɛ ɔhome, baabiara nni hɔ mma wɔn, hu wɔ paradise!
  Ɛha na hellgya mu orc no ne Satan yɛɛ apam, .
  Sɛ mɛhunahuna: Mɛma atom no aba fam na mabubu asukɔtweaa no!
  
  Nanso wɔ aprɛm ho no, ahobammɔ nso bɛba, .
  Na nuklea ɔtopae remmɔ Elfskva ...
  Yebetumi anya ɔyare mmoawa no wɔ tank ahorow no so, .
  Na nnwom a ɛyɛ mfonoe a ɛfa wɔn a wɔahwe ase ho no ma mekɔ adwenemhaw mu!
  
  Sɛ wɔtɔn de gye sika ketewaa bi a, ɛnyɛ elvenfo kyɛfa, .
  Ne nyinaa akyi no, yɛn mu biara yɛ ɔkofo kɛse!
  Mma nnye nni sɛ Onyankopɔn de yɛn ahyɛ dwumadi no mu dedaw, .
  Nokwarem no, w"ankasa woteɛm si sɛnea ɛyɛ nwini no ho gyinae!
  
  Na huammɔdi ahorow wɔ hɔ, nkogudi wɔ hɔ, .
  Ɛbaa te sɛ akraman a wofi mpataku a wɔn ho yɛ hu hɔ sɛ wɔbɛsan wɔn akyi!
  Nanso sɛ ɔko no fi ase a, yɛbɛsan aba bio, .
  Smash wɔ hell rhythm atirimɔden monsters asraafo!
  
  Ɛnyɛ ɔko nti, yɛn, gye me di, yɛrefi agodie bi ase, .
  Yenni ɔfrɛ foforo biara gye sɛ yɛbɛyɛ nnamfo pa!
  Yɛyɛ anuanom, ɛnyɛ Habel ne Kain, .
  Wɔ yɛn fam no, anomaa yɛ dwom, na ɛnyɛ agoru a srade wom koraa!
  . TI 27. NKYERƐKYERƐMU
  Momma yɛnka sɛ mmeawa no yɛ super kɛkɛ. Na wobesie saa Putin asono a wɔadome wɔn no nyinaa wɔ fam ankasa.
  Akofo de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔsɛe akyɛde ahorow a ɛsɛe ade kɛse.
  Na tetew orcs no mu. Eyinom yɛ mmeawa a wɔyɛ basabasa kɛse na wɔn ho yɛ fɛ ankasa.
  Wotumi yɛ araa ma nea wɔyɛ no yɛ anansesɛm ankasa.
  Nneɛma a ɛyɛ fɛ a ɛyɛ nwonwa. Wobetumi ayɛ nneɛma a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ super kɛkɛ.
  Akofoɔ no, berɛ a wɔfa no, na ɛfiri nufu kɔkɔɔ no mu no, wɔde ahoɔden ne ɔsɛeɛ kɛseɛ boroo no paa.
  Mmabaa no ni - anwonwade ne onwini, super kɛkɛ. Na wɔwɔ tumi soronko bi a ɛfa amansan tumi ho.
  Na mmeawa no bɛfa, na wɔde hama abɔ orcfo a wɔyɛ nneɛma akɛse a wɔyɛ basabasa no.
  Na anyinam a efi koko mu nufusu kɔkɔɔ no mu ba.
  Na wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no de tumi a edi awu na ɛyɛ soronko tow owu ne owu akutu.
  Saa mmeawa yi yɛ adesuakuw ara kwa, a ɛkyerɛ wɔn super ne hyper level .
  Na sɛ elffo no fi ase to nnwom a, ɛnde biribiara si wɔ ɔkwan a ɛsɛe ade kɛse na ɛyɛ nwini so.
  Nkonyaayi mpo hia nkrante a ano yɛ nnam a agyan wom, .
  Wohwiee mogya pii gui de tia nkrabea!
  Kura nyansahu mu - afei ewiase beye wo dea, .
  Na mmirikatu a ɛwɔ Asase so no nyinaa bɛhwe ase!
  
  Abayifo na wɔnom aduru no na wɔhohoro nkuku no mu, .
  Wizards siesie pulsar charges...
  Nanso yɛyɛ elffo, enti nim Svarog mmabarima, .
  Yɛn mmeawa no bɛsɔ ntade a wɔde bedi nkonim ahwɛ!
  
  Ɔtamfo no remmoa wo, saa nhyɛso yi, .
  Worentumi nkura yɛn tumi no mu...
  Yɛn elvenfo no yɛ monolith biako, .
  Yebetumi de ɔko ama nnipadɔm a wɔn ho yɛ hare no!
  
  Genghis Khan maa ne nkrante so tiaa Agya Man, .
  Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkanyan asraafo akuw a wɔbɛko atia Kyiv.
  Nanso wotumi de kladentsi twaa mu , .
  Asade a ɛkorɔn no nyinaa san de funnaka no bae!
  
  Batu Khan - na ɔpɛ sɛ ɔfa Moscow a ɔko nnim, .
  Nanso elves sabre no akuturuku no maa abufuw mu hyew no baa fam ...
  Ɛno na me nte aseɛ bro
  Hwɛ sɛnea yɛtaa nya akyi a ɔyɛ nsisi!
  
  Poland hene fii nsisi ɔsatu bi ase, .
  Ɛha na boyars no buee apon no ntɛm maa no!
  Nanso na wonnim sɛ Pozharsky bɛba nnansa yi ara, .
  Ɛbɛka wɔn akwansin ne akwansin pii!
  
  Dabi, cool Bonaparte wɔ nsoromma a ɛnteɛ ase, .
  Woyɛ ɔhempɔn kɛse a wɔwoo wo!
  Ɛwom sɛ ɛbaa sɛ midii Moscow so de, nanso .
  Nanso w"anidaso no yɛɛ biako ntɛm ara!
  
  Ná Putin nso pɛ sɛ ɔde elffo yɛ nkoa, .
  Nanso ɔkraman ba bi tow no nwura!
  Ne nyinaa akyi no, na ahobammɔ ho ɔpanyin yi nnim yɛn akɔre kɔkɔɔ no, .
  Yɛanya abofra a ɔyare!
  
  Na afei wim retwɛn yɛn wɔ soro, .
  Nantew wɔ Mars so!
  Wɔn a wɔsɔre tia Agya Man - Sodom ahude retwɛn, .
  Yɛde wax bɛpete ne hwene!
  Saa na mmeawa no too dwom - nea ɛkorɔn sen biara no danee aerobatics kɛkɛ. Biribiara kɔɔ so fɛfɛɛfɛ yiye na ɛyɛɛ basabasa. Na wɔde ahoɔden kɛse paee.
  Na afei biribiara abɛyɛ amansan de na ɛyɛ soronko wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so.
  Elf mmeawa no de abufuw kɛse ne scope ko. Na wɔyɛɛ owiyammo no mu nnaadaa, a ɛbɔ ti na ɛbobɔw te sɛ kyiisi ti.
  Akofo mmea no ho yɛ nwini yiye na wokunkum orcs no.
  Na afei, efi koko no nufusu kɔkɔɔ no mu no, mmeawa no bɛsan agye, na wɔbɛbɔ Putin asono sobo a edi awu a ɛyɛ pulsars. Sɛnea ɛkɔ so wɔ ɔkwan a edi awu na ɛyɛ soronko so ni.
  Na mmeawa no, a ɛsɛ sɛ yɛhyɛ no nsow no, tumi saw orc biara ankasa kɔ quanta mu.
  Na anyinam nso pae fi awotwaa no mu, na ɛhyew Putin asono ma ɛyɛ nsõ.
  Wɔde anigye kɛse na ɛyɛ. Mmabaa bi a wɔn ho yɛ fɛ na wɔyɛ soronko ni. Na wɔn nan yɛ fɛ yiye, na ɛyɛ fɛ yiye.
  Na wɔtow ɔsɛe peas gu ɔtamfo no so.
  Nneɛma a ɛyɛ fɛ no de ɔsɛe kɛse ne owu ba.
  Na bere koro no ara mu no wɔto dwom fɛfɛɛfɛ na ɛyɛ soronko saa;
  Adebɔ anyame ahwehwɛ, .
  Ɔman a ɛwɔ Amansan yi mu no yɛ nea ɛyɛ fɛ sen biara!
  Mede ahodwiriw hwɛ elffo no, .
  Wɔte sɛ nhene wɔ nnipa mu!
  
  Medan kɔ wo so, Agya Man, .
  Wɔde ɔdɔ a enni asase so tintimii!
  Na adeɛ baako pɛ na mede nusuo nu me ho, .
  Nea mantumi ne m"adaeso no nni abusuabɔ!
  
  Misusuw sɛ wɔ akodi ahorow a ɛwɔ hɔ mprempren mu no, .
  Ɔko a ɛyɛ hyew no bow, .
  Bisa ɛna man no sɛ wɔmfa bɔne nkyɛ wɔn
  Na ma kyɛm so ma nea ɛfata!
  
  Mmeae akɛse a ɛhyerɛn, .
  Me Elfiya dɔfo!
  Kwae, mfuw, nkoko, mmepɔw, .
  Akraman bata tokuru a wɔde nsu gu mu no ho!
  
  Mogya ahwie agu, ɛhyerɛn wɔ sum mu, .
  Hell wusiw na esi ogya, .
  Ɛwom mpo sɛ nwansena no rehuruhuruw wɔ kuru no mu de, .
  Nanso nnwontofo kuw bi a wɔyɛ hann na wɔto dwom no ma yɛn!
  
  Asuguare wɔ ɔsoro po mu
  Ɛwom sɛ wontumi nsusuw ɔkwan no de!
  Nanso yɛbɛtena anuonyam a enwu da mu, .
  Hop a ɛte saa no ma yenya bobesa!
  
  Nnyane ɔkofo a ehu apa no no, .
  Awurade de honhom kaa Agya Man no!
  Yɛbɛdi ɔman no afiri sum mu, .
  Ɔwɔ Owia ahoɔden pii!
  
  Bere a wɔde bɛkɔ akwaaba bɛba, .
  Ɔko no bɛba awiei wɔ nkonimdi mu!
  Mfa nkae nkutoo ntra ase
  Anadwo no twam, ɛwom sɛ ɛyɛ tuntum de!
  
  Afei w"apɛde bɛbam, .
  Na ayɛ frɔmfrɔm te sɛ nkuraase turo!
  Wo ababaa no bɛyɛ ɔkraman a ɔyɛ tratraa, .
  Na tu mmirika, teɛteɛm dɔm!
  
  Nnamfonom nso wuwui - awerɛhosɛm ne sɛ, .
  Nanso ɛda adi sɛ Awurade sii gyinae saa!
  Owu nkum nnipa
  Honhom no nwu, ɛwom sɛ ɔhonam no wu de!
  
  Ɛwom sɛ nsu biara nni hɔ a wobetumi agye adi de, nanso .
  Awerɛhow, kae wɔn a wɔtee hua nyinaa!
  Afei kum aboa a ɔwɔ wo mu no
  Popa zero a ɛyɛ nwononwono no!
  
  San kɔɔ mfitiase mfutuma no so
  Wɔn a wɔantra ase ankasa no!
  Ɛwom sɛ efi awosu mu no ɛyɛ sikasɛm ho nhyehyɛe bi de, nanso .
  Na ɔtwe nsu fi ntini a ɛyɛ den mu!
  
  Yɛbɛnya Agya Man no nkonimdie, .
  Ɔsoro ogya rehyew!
  Komunism gyidi bɛsɔre, .
  Na awerɛhow ne ɛyaw - sie!
  Mmabaa no kɔɔ so de abufuw kɛse ko. Wɔn mu biako, a ɔyɛ ɔkraman a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no faa owudifo owiyammo bi a ɔde ne nkrante a ɛwɔ agyan abien tuu mmirika. Na twa orcs no ti.
  Abeawa foforo faa no na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow boomerang dagger. Ɔde wimhyɛn twaa Putin asono ti. Akofo no de ahotoso kɛse ne onwini yɛɛ no.
  Ɛno akyi no mmeawa no faa na wɔtoo dwom;
  Yɛyɛ adwowtwafo mmeawa
  Na yɛn ani gye ho sɛ yɛbɛko...
  Yɛbɛnya scissors no nnansa yi ara
  Wɔ orcs fam no, yefi satchel bi mu!
  Saa na wɔn ahoɔfɛfo to dwom yiye. Na wɔn nnwom no fi komam na ɛyɛ nwonwa yiye. Na wɔtow nnyigyei a ɛyɛ ma na ɛyɛ anigye fi wɔn ho;
  Orc penny kyekyeree wiase nyinaa, .
  Hellfo akɔnnɔ a ɛyɛ ntaban!
  Vampire bi nom nsu fi nkurɔfo hɔ, .
  Ɔkraman ano a ontumi nnom!
  
  Ɔte sɛ ɔbɔfo
  Emerald no hyew mogya!
  Na wɔde aprannaa te sɛ, .
  Anuonyam bɛma yɛayɛ akofo!
  
  Wɔ sika nkrataa a wɔde gyegyeegye yi mu no, .
  Wɔte aboa bi a ɔbobom wuram!
  Ɛwom sɛ Svarog anim yɛ kusuu de, nanso .
  Gye no di nsen ahoɔden a wobɛkan!
  
  Yɛbɛtetew obiara mu
  Hena na ɔde ne ho bɛto asiane mu sɛ tank bɛbɔ no!
  Twɛn, gye nkonimdi di, .
  Hwɛ hu sɛ worenyɛ abofono dodo wɔ asɛm no mu!
  
  Elfie ɔkɔre no tenten sen biara, .
  Ɛma ne ntaban nyin wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so!
  Onyaa kɛseyɛ
  Orcs no a wɔbɛma ayɛ petee ma wɔayɛ mfutuma wɔ May mu!
  
  Sɛ ehu nti wɔn a wɔwosow no bɔɔ, .
  Wohui sɛ tumi a Elfia wɔ, .
  Sika bag no bɛyɛ nea ɛbɛba
  Yiw, woammisa mpo!
  
  Yɛwɔ afiri a wɔde tow tuo nso, .
  Na granate akutu no nyinaa retetew akutu no mu!
  Ɔsraani bi a ɔrepere ne ho akɔtow ahyɛ so ni, .
  Akataso no tu fii m"anim!
  
  Fa agyan bɔ ti no, .
  Ma w"amemene no ntwiw!
  Na afei wubenya ɔsoro, .
  Yɛn mmerantebere bɛyɛ daa!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no too dwom, a sɛnea wɔn akofo dodow te no, sɛ yɛbɛka no pen a, wɔyɛ super.
  Mmabaa akofo nyinaa yɛ nwonwa na wɔn ho yɛ nwini sen bere biara. Ɛha na wɔbɛfa no na wɔasan de nsuo a ɛdi awu na ɛyɛ soronko ahyɛ mu bio afiri koko no nufusuo kɔkɔɔ no mu. Ɛha na anigye a ɛte saa na nokwarem no ne tumi a ɛyɛ nwonwa mmeawa a wɔte level a ɛyɛ cosmic ara kwa.
  Wɔwɔ ogya ne ogya nsensanee a efi wɔn moma so nufu a wɔfrɛ no ruby no mu ankasa. Ɛyɛ anigye yiye sɛ elffo ne mmeawa a wɔte saa bedi.
  Wɔde anigye bɛtete Venus kokom na wɔde wɔn tɛkrɛma akyerɛ wɔn kwan a ɛda nsow.
  Na asen a ɛda hɔ kwa a ɛyɛ pink saa no bɛtow ɔsɛe ne owu bɔɔl kurukuruwa agu.
  Na orcs pii saa bɛsɛe na wɔakum. Eyinom yɛ mmeawa a wɔyɛ super class ankasa.
  Na sɛ wɔfa dedaw a, wɔbɛto dwom ankasa, wɔ wɔn ahurututu atifi;
  Fuhrer no yɛ ti nhwi, ne ho yɛ lousy yiye, .
  Ɔpɛ sɛ odi wiase so nkonim...
  Nanso yɛn tumi, mmeawa a wɔwɔ ahoɔden, .
  Wobɛtumi adi orcs bɔne no so nkonim!
  Bere koro no ara mu no, elf mmerante no too dwom na wɔtow atuo guu orcfo no so fii atuo a wɔde di dwuma mu, na wɔyɛɛ no pɛpɛɛpɛ yiye;
  Mekyinkyin afuo no mu - daisies are nhwiren, .
  Nnua ne mmepɔw te sɛ ɔsoro adum!
  Momma yɛmfa fluff nsi dae
  Sɛnea ɛbɛyɛ a obiara a owui prɛko pɛ no, wobenyan no!
  
  Momma sɛ asɔredan mu sika kɔkɔɔ adum, .
  Na nhaban a ɛwɔ nkorabata no so no yɛ emerald fɛfɛ!
  Nkurɔfo no huu tumi a Onyankopɔn ɔkɔre wɔ, .
  Momma atamfo nyinaa nwuwu wɔ ɔko mu!
  
  Yɛyɛ Agya Man no mu nnipa, a ɛde hann brɛ obiara, .
  Mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ sen anim te sɛ ɔsram!
  Momma yenbue akontaabu fa nneɛma a ɔkofo bi atumi ayɛ ho, .
  Nea ɔyɛ abofono mpo tow tuo fi baabi a ɛyɛ mmerɛw!
  
  Yɛfaa Orkmbul , yedii Orkizh so nkonim , .
  Wɔnyaa Orklinfoɔ no na wɔnantee Fene.
  Nea otiatia asase so, nyaa shish nkutoo, .
  Yɛyɛ Elf a ɔwɔ anigye na ɔyɛ kronkron mma!
  
  Yɛbɛsi akwan, akwan, abɔntenban, .
  Nkurow bi wɔ Mars so, nkurow bi wɔ Venus so.
  Ne nyinaa akyi no, yɛn akɔnnɔ, gye me di, yɛ mmerɛw.
  Nanso ɔko bɔne betumi asɛe wɔn!
  
  Asomdwoe nti, Agya Man, yɛn kuw no, .
  Yɛbɛtumi anya Fortune serew no, .
  Yɛn Elvenfo ayɛ biako wɔ mmɔdenbɔ mu, .
  Na akasakasa ma wɔhwere nneɛma a ɛkɔ so!
  
  Europa wɔ ahofadi, emu mu no, elffo hann ne kasa, .
  Nkurɔfo to nnwom, asubɔnten bi sen.
  Yebetumi agye nea Svarog atumi ayɛ no nkwa, .
  Tow nhoma mmobɔwee a ɛyɛ frɔmfrɔm pii ma pon no!
  Saa na na mmerante tumi to dwom. Na wubetumi nso de swoop a ano yɛ den yiye ako. Na fa ahurututu a edi awu boro saa orcs yi so. Na efi adaka no nufu kɔkɔɔ no mu bio a wɔde owu anyinam ayɛ no.
  Ná eyi yɛ fɛ yiye ankasa. Na akofo no wɔ sẽ a ɛhyerɛn a ɛte sɛ ahwehwɛ. Momma yɛnka sɛ akofo yɛ nwonwa na wɔn ho yɛ nwonwa.
  Na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔsɛe ho peas. Momma yɛnka sɛ wɔyɛ nwonwa, wowiaa.
  Wɔwɔ ahoɔden soronko pii saa, ne dade a wɔko tia kwan. Mmabaa wɔ trump card ahorow a ɛyɛ basabasa na ɛyɛ soronko saa.
  Na wɔn a wofi koko mu nufu a wɔfrɛ no ruby mu no di awu te sɛ hellgya mu anyinam akɔre ntaban.
  Mmabaa yi sɛe ade kɛse na wɔn ho yɛ nwini wɔ baabiara. Na wɔbɛfa na wɔde owuo anyinam abɔ no.
  Na wɔbɛfa na wɔde nan ase a ɛda hɔ kwa atow peas agu atamfo no so na wɔatetew atamfo no mu.
  Na wɔsɛee Putin asono dodow no ara, na afunu akuwakuw mũ sɔree, na biribiara bɛyɛɛ nea edi awu kɛse.
  Na mmeawa no kɔɔ so de abufuw ne nhyɛso ko.
  Ná wɔn mu biako sɛn rack no so ara kwa. Na wɔde mpire bɔɔ no, na na ogya nso rehyew wɔ ahoɔfɛ no nan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ fɛ no ase. Ogya tɛkrɛma tetewee abeawa no nan ase a ɔda adagyaw, kurukuruwa, pink no.
  Na ɔfaa no na ɔtoo dwom;
  Woyɛ ohufo a ɛsɛ sɛ wode asodi no to wo so
  Biribiara nni hɔ a wɔde besie akorade no mu!
  Mia afiri no mu denneennen
  Wiase no nyɛ asotwe nkwammoaa a ɛyɛ hu!
  
  Sɛ akɔnnɔ twetwe no a, .
  Mmabaa no resu!
  Nnipadɔm no tow hyɛɛ Agya Man no so, .
  Ná ɛnne no ano yɛ den!
  
  Abeawa no de ɛyaw teɛteɛm
  Owu ma hellgya akuturuku yɛ nnam!
  Kyɛm a ɛyɛ mmerɛw no bubui, .
  Ebia ɔman no bɛsɛe!
  
  Dede no puw ɔtopae no fii mu, .
  Aso mu ntini no paee!
  Atuo no tow na ɛtow, .
  Mmabaa no de ehu tuu mmirika!
  
  Nanso yɛbɛbɔ akyi, .
  Wɔbɛbɔ wo akuturuku kɛse!
  Rɔke a ɛrehuruw nnyigyei
  Ma koko no nhyerɛn!
  
  Yɛbɛyɛ nnamfo nkutoo
  Wɔ nsɛnnennen a ɛyɛ nwini yi mu!
  Gulp de ahyɛ heap mu, .
  Na nwosow wo su!
  
  Pen a wɔde bɔ ahwɛyiye, .
  Yɛremmu saa kasamu no so!
  Yɛn daeɛ kronkron no, gye di
  Fa wo kra ma Onyankopɔn wɔ gyidi mu!
  Mmabaa yi yɛ nwonwa yiye. Na sɛ abeawa bi a fifiri hyerɛn ne honam ani kɔbere na wɔde mpire bɔ no a, ne ho popo ankasa na ɔkɔ so to dwom;
  Mma w"abaw, mma w"abaw, mma w"abaw
  Wowɔ rack no so, abeawa a ɔwɔ nufu, nfɛre ...
  Sereserew, serew, serew
  Hu sɛ biribiara bɛyɛ yiye na ɛnyɛ hwee !
  Enti abeawa a ɔwɔ rack no so no to dwom a ɛkanyan akɔnnɔ kɛse.
  Nanso mmeranteɛ nso wɔ hɔ a wɔma nne ne nnwom a ɛyɛ dɛ paa;
  
  O abeawa a ɔrefefɛw dae, .
  Ɔsoro nsoromma ne esum bun.
  Ɔdɔ, a enni susudua biara, wɔ hɔ daa, .
  Ɛwom sɛ atɛkyɛ a anibere wom no twetwe kɔ bun no mu de!
  
  Mepɛ sɛ me ne wo tra, me dɔfo, .
  Hye te sɛ kanea wɔ akɔnnɔ po mu!
  Ogya tumi hyew nkwa asaawa, .
  Na twitwa nnaadaa nkrante no mu asinasin!
  
  Ababaa a ɔrepopo no ani a ɛhyerɛn no, .
  Wɔ mu no, te sɛ nea wuhu akwantufo a wɔabu no fɔ!
  Afei ɔsraani no susuw asraafo kuw no anammɔn, .
  Yebetumi de ahonhommɔne no ahyɛ ahodwiriw mu!
  
  Gyidifo no de nteɛm tow hyɛɛ Agya Man no so sɛ, .
  Ɔkwasea no teɛteɛm na ɔbɔ scimitar no.
  Na wɔ m"adwene mu no, anifere kwan so sum no de biribi siei, .
  Ɛwom sɛ na ɛnsɛ sɛ yɛtra paradise asomdwoe mu de!
  
  Ɛsɛ sɛ wɔde akokoduru bɔ abeawa no ho ban, .
  Mma w"atamfo nka n"ahoɔfɛ nhwɛ!
  Russia asraafo akokodurufo na wɔbubuu nnipadɔm no, .
  Ɔpaa ofipamfo bi a ne bo afuw ntua no!
  
  Abrabɔ pa bɛn na wobetumi afa?
  Sɛ Rus' yɛ ɔman, obiara nni hɔ a ɛyɛ fɛ sen saa wɔ amansan no mu!
  Na sɛ aboa kɛse no pɛ sɛ ɔyɛ basabasa a, .
  Yɛbɛfa yɛn deɛ ne wo deɛ mpo!
  
  Nanso abeawa a mepɛ sɛ medɔ wo
  Ma me hokwan sɛ menyɛ wo kataso!
  Ɛho renhia sɛ woyɛ saa, migye di sɛ worehwie nusu agu, .
  Yɛrentumi nnyina funnaka tuntum a ɛyɛ kusuu no akyi!
  
  Yɛbɛwie ɔdɔ no wɔ saa beae yi, .
  Ne nyinaa akyi no, mfaso nni so sɛ yɛbɛkamfo no dodo.
  Migye di sɛ nsakrae bere bɛba
  Nea ɛbɛyɛ yiye no, migye di nokwarem!
  Akofo mmea no nso de anigye kɛse too dwom. Na wɔyɛɛ wɔn ntɔkwaw ne wɔn basabasa adwuma no.
  Na wɔde nsiyɛ titiriw tow wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no guu orcfo no so denam agyan a ano yɛ nnam ne swastika so. Weinom ne akodie ne basabasayɛfoɔ, momma yɛnka sɛ, mmabaa a wɔwɔ ha - obiara nni hɔ a ɔboro wɔn so.
  Na efi koko no nufusu kɔkɔɔ no mu no, wotutu na ɛyɛɛ ade denneennen, na ɛtow pulsars fii adi. Na akofo no yɛɛ wɔn ade yiye.
  Na na wɔwɔ nkankyee ankasa a ɛyɛ nwonwa fi wɔn aniwa so. Na na akofo no te sɛ nea wɔyɛ fɛ yiye ara kwa.
  Na wɔn sẽ hyerɛn te sɛ nhene. Na biribiara te sɛ nea ɛyɛ fɛ ara kwa.
  Na akofoɔ no too dwom mpo, wɔ wɔn sẽ a ɛda hɔ;
  Me ne ɔtamfo bɛko denneennen, .
  Owu bɛba, enti nkrabea kyerɛ!
  Nanso nnamfo anim hyerɛn wɔ me nkae mu
  Na Onyankopɔn ankasa ne nwura no temmufo!
  
  Ɛbɛdaa adi sɛ ewu atirimɔden so, .
  Sɛ́ wobɛkɔ hell...
  Aweredi, aniwa bɛba aniwa ananmu, .
  Mede nkrante bɛba atamfo no nkyɛn!
  
  Wɔ mmɔborohunu wiase no mu no, adwemmɔne nnim
  Mframa bɔ fi anhweatam a ɛso yɛ sum no so.
  Sukyerɛmma a ɛyɛ nwini tɔ wɔ May, 1999 mu.
  Wɔn a wɔabrɛ no ani a wɔde hwɛ ade no abɛyɛ nea ɛyɛ mmerɛw ara kwa!
  
  Mɛbua anyame no asɛnnennen no
  Onipa ne adaeso wura!
  Yɛnhia nkokorafo ntade, .
  Ne nyinaa akyi no, Awurade yɛ onipa wo nkutoo!
  
  Boaboa w"ahoɔden ano wɔ mprako sikakorabea, .
  Ma nyansahu ogya nhyew, .
  Mfa wo talente no nhyɛ toa mu
  Efisɛ adwumayɛ yɛ adwene kronkron!
  Dwom tiawa a ɛte saa, nanso efi komam ni. Na ɛwɔ anigye ne abufuw pii bere koro mu.
  Mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ de siren nne a ɛyɛ den yiye na ɛyɛ fɛ to dwom.
  Na sɛ wɔtow magoplasm no fi Venus kokom a, ɛbɛyɛ nwini koraa na asɛe ade.
  Ahum ankasa bɛhwie agu na asubɔnten a owu ne ɔsɛe koraa bɛba. Na ɛbɛhaw Putin asono.
  Saa na ne nyinaa bɛpete na akyinnye biara nni ho sɛ ɛrenhyiam wɔ akuwakuw biako mu. Na abufuw a ahoɔden wom ne ogyaframa a ɛredɛw nsuten bɛba.
  Te sɛ obi a ɔtow ogyaframa. Wimhyɛn bi a ɛyɛ hyew a ɛnmmrɛ rehyew. Na ne nyinaa pɔtee na ɛhyew prɛko pɛ.
  Weinom ne mmabaa a wo ha - a wotumi ye se biribiara a, ennee ewiase awiei.
  Na afei fi nufusu kɔkɔɔ no mu no, momma yɛntow pulsars ne anyinam a ɛyɛ ogya. Nea ne nyinaa hyew na ɛsɛe.
  Elf abeawa bi a ne ti nhwi yɛ pink polka dot wɔ akyi kɔkɔɔ faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - asraafoɔ no ayɛ krado ma'am, .
  Yɛbɛsɛe obiara!
  Na ɔde n"ani kyerɛɛ n"ahokafo no. Eyinom yɛ mmeawa ankasa, ɛnne a ɛyɛ dede.
  Na elf mmarimaa no kɔ so to nnwom;
  Wannye Onyankopɔn ahyɛde anni
  Na ɔpɛ sɛ ɔyɛ vampire a ne ho yɛ hu...
  Mma nnya anidaso, worenhyew ntɛm ara, .
  Daa daa wɔ ayayade mu yɛ ɔdebɔneyɛfo kyɛfa!
  
  Ne nyinaa akyi no, Onyankopɔn kronkron no nnim mmɔborohunu, .
  Ntwɛn wɔn a wɔnom mogya!
  Sɛ́ anka wobenya nnuaba a ɛyɛ dɛ wɔ paradise a ɛyɛ nwonwa mu no, .
  Hell wo gya - mogya osuo!
  
  Wɔ vampire fam no, stake a efi aspen mu yɛ pɛpɛɛpɛ, .
  Ogya a ɛyɛ hu retwɛn!
  Wohyew anigye a wonni awia ne anadwo, .
  Siesie Satan agyan!
  
  Ɔbɔnefo benya ne de
  Ɛbɛyɛ sɛ akɔre a ɔrehyew!
  Adaemone bɛyɛ ayayade wɔ asaman mu, .
  Ɛyaw a ɛso bi nni wɔ Asase so!
  
  Suro na sakra, Awurade tamfo, .
  Wobɛyɛ, wɔbɛtow wo agu hellgya mu tẽẽ!
  Wɔ ayayade mu no, Homeda no remma, .
  Daa atuu a wɔde ahopere ayɛ akuwakuw!
  
  Rack no bɛbubu wo nnompe, .
  Momma yɛmfa poker nkyinkyim nkwaa no!
  So wubetumi anya anigye man
  Na afei hu wɔ esiam a enni asase so mu!
  
  Enti yɛ ntɛm, eccentric, sakra
  Bɔ mpae na bu nkotodwe!
  Ɔhokafo a ɔnom nsa Vasya no remmoa, .
  Nokwaredi nkutoo na ebedi paradise so nkonim!
  Momma yɛnka dwom a ɛte saa wɔ ha - obi betumi aka sɛ ɛyɛ ɔko a ɛboro so. Na mmeawa no yɛ wɔn ade denneennen wɔ ɔtamfo no so.
  Wɔn anigye a wontumi nsusuw ho ne akɔnnɔ a wɔwɔ sɛ wɔbɛyɛ akwantu kɛkɛ. Na efi koko no nufusu kɔkɔɔ no so, bere a wɔfa no, akofo no bɛbɔ wɔn ho ban ankasa. Na wɔ ha no, nokwarem no, ɛrenyɛ te sɛ nea ɛdɔɔso mma obiara.
  Na mmeawa no ho yɛ fɛ yiye, na wotumi nya wɔn koko mu nufusu kɔla a ɛhyerɛn na ɛyɛ ruby no so nkɛntɛnso.
  Na nso tow pulsars fi Venus kokom. Wɔn nkɛntɛnso no yɛ nea ɛyɛ hyew mpo kɛse na ɛyɛ serew.
  Na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow nnade a awuduru wom, a ɛbɔ orcfo no mu. Na ɛte sɛ nea ɛyɛ nwonwa koraa.
  Na afei, efi ruby nufu a ɛwɔ koko no mu, bio, te sɛ pulsar a ɛrebɔ hama. Eyi ne akɔre amemene a wɔanoa brɛoo ankasa na wɔhwe ase ma wɔn ho dwiriw wɔn na wɔn adwene yera koraa.
  . EPILOGUE NKYERƐKYERƐMU
  Mmabaa no ayɛ adwuma pa wɔ ha. Na efi Venus kokom no, magoplasma asuten fɛfɛ bi bɛhwe ase. Na ɛbɛyɛ anigye.
  Na elf nkumaa no de wɔn nsa tow atopae, na bere koro no ara mu no wɔn werɛ mmfi sɛ wɔbɛto dwom;
  O koma kumaa ahum, .
  Ɛno mu na ogyaframa no hyew ogya bepɔw no!
  Yɛmfa nnipa ntra fie, .
  Ɛhe na ɔkraman no wɔ - Bayun dii pie no!
  
  Ɛha na nightingale to dwom awerɛhow so, .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ no moma so akata!
  Kerubim no de ne ti to fam de gyaa ne ti, .
  Ɛnyɛ nokwasɛm, na mmom dae a ɛyɛ hu a ɛyɛ hu!
  
  Yɛyɛ Agya Kronkron no mma, .
  Ɛda ne ho adi kyerɛɛ nananom, monhu sɛ wobɛboa!
  Yɛrennu yɛn ho, yebehu nkwa, .
  Ko tia bun no awia ne anadwo!
  
  Ɔsɔretiafo tow nkonyaayi
  Nsisi, abɔnefo, atoro bɔne!
  Nanso yebehu hann a wɔde ama, .
  Momma yɛnbubu ɔtamfo no abɛn!
  
  Vampires, orcs, ahonhommɔne, .
  Nsõ a ano yɛ nnam hyerɛn!
  Ne nyinaa akyi no, ahonhommɔne pɛ sɛ wɔko, .
  Shelves refi asase ase wiase no mu aba!
  
  Archmage -sahene no fam no , .
  Yɛyɛ pawns ne stumps kɛkɛ!
  Armada no reyɛ ahopere abɔnefo freaks, .
  Nanso yɛrentumi nsan yɛn akyi!
  
  Agya man ne nea ɛsom bo sen biara
  Yɛbɛtwa dɔm a wɔyɛ atirimɔdenfo no mmirikatu mu!
  Nya monsters wɔ w"anim, .
  Me sikakorafoɔ bɛbɔ ne ti!
  
  Agya Man Svarog ahoɔden, .
  Na asraafo nyinaa nkwa ne wɔn anidaso!
  Wehrmacht no nsa nifa a wɔabubu, .
  Ɔtwaa atamfo a wɔatoatoa so!
  
  Kanea bi hyew wɔ koma kumaa bi mu, .
  Nkrantɛ no besi afiri a wɔde tow tuo ananmu!
  Momma yemmue ɔpon no nkɔ ahunmu ntɛm, .
  Si nea ɔteɛ ne nea ɔteɛ ho gyinae!
  
  Sɛ asomdwoe wɔ ɔkra no mu a anigye pa ka ho a, .
  Wɔn a wɔn ho ntew ntumi nnye yɛn!
  Yɛbɛma hell abɔdeɛ no asesa, .
  Hu elffo dɔm a ɛte saa!
  
  Yɛde yɛn nkotodwe so - yɛbɔ mpaeɛ Rod, .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn no bisaa wo!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a asraafo no ankɔ ɔsɛe mu, .
  Ɔmanfoɔ mma, me Elfiya!
  Eyi ne sɛnea mmeawa no to dwom a ɛyɛ hyew na wɔwɔ adwene kɛse a ɛbɛma wɔadi nkonim ntɛmntɛm na wontumi nkwati.
  Na wɔn sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ no hyerɛn te sɛ ahwehwɛ. Na mpɛn pii no, nea wɔyɛ no yɛ kɛse na ɛyɛ nwini.
  Mmabaa yi ntumi nsiw ɔtamfo biara kwan. Wɔyɛ fɛfɛɛfɛ na wɔyɛ ɔdɔ.
  Bɔ mmɔden kɛkɛ na ka sɛ dabi. Na akyinnye biara nni ho sɛ wɔbɛtetew wo nidi mu. Hwɛ korɔn a eye kyɛn so. Nkate a efi komam ne awudi ho sukɔm ahyɛ wɔn ma.
  Abeawa bi a ofi elf ahorow a ɔtow ɔtopae fii wimhyɛn a wɔde tow hyɛ nkurɔfo so denam ne nansoaa a ɛda hɔ kwa a ɔde miaa so no ni. Ɔhwee orcfo akuwakuw bi so. Na Putin asono pii kɔɔ hell.
  Momma yɛnka sɛ eyinom yɛ mmeawa a wɔyɛ nnam na wɔyɛ basabasa yiye a wɔn ani te sɛ emerald ne safir. Wɔn a wɔreko ama asɛm a ɛteɛ, atia Putin dɔm no. Momma yɛnka sɛ mmeawa no yɛ dade.
  Na wɔto dwom nso;
  Kanyan yɛn ma yɛko
  a wɔsɛe no !
  Ɔbubuu wiase no mu paapaee
  Ahum wura Elfin!
  
  Wɔayɛ mogyahwiegu nneyɛe
  Atuatew frankaa a wɔma so!
  Na dɛn na na wopɛ
  Ɔkannifoɔ no bua sɛ - mennim!
  
  Misusuwii sɛ yɛn nyinaa bɛyɛ ɛwo, .
  Obiara bɛyɛ demiurge!
  Na afei ɔpɔnkɔ no soa yɛn, .
  Ɛnam akwan a abubu so!
  
  Nsõ a wɔabɔ dam a ɛyɛ dede, .
  Knock - nnipadɔm no tu mmirika!
  Yɛn nkabom no te sɛ monolith, .
  Na wɔn anim hyerɛn anigye so!
  
  Gye me di, mogya rensen daa, .
  Momma yɛnpopa nyisaa no nusu!
  Na ɔbɔmmɔfo bi wɔ hɔ, ɛbɛyɛ agoru, .
  Yɛatwam ahunahuna nyinaa!
  
  Proletarian no bɛyɛ ɔheneba, .
  Na adwuma no ho akatua bɛba!
  Ɛha na ɛbɛkɔ, gye efĩ di, .
  Momma yɛntetew yɛn honam mfi hell!
  
  Momma yɛnto nnwom denneennen
  Yɛyɛ abran tumi!
  Yɛn ɔsebɔ fitaa no sɛnkyerɛnne, .
  Party - nkurofoo no ye nkabom!
  
  Hwie mogya gui ma Ɛnanom Man, .
  Eyi yɛ nidi, nidi ne anuonyam!
  Yɛ asaawa kɔkɔɔ wɔ asetra mu
  Ma ogya bepɔw no nnoa - lava!
  Saa na biribiara prapraa te sɛ ogya a ɛretu. Na mmeawa no faa na woyii pulsars fii wɔn Venus awotwaa mu. Na biribiara danee sɛ ɛyɛ cool na chic paa.
  Akofo too dwom maa adesuakuw a ɛkorɔn na ɛyɛ nwonwa sen biara. Na wɔde wɔn level a ɛda nsow na ɛyɛ nwonwa no mae.
  Na sɛnea sẽ-ntini no bɛda adi. Na bio wɔbɛfa na wɔabɔ abɛn, de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa adi dwuma. Na bio akɔre a wɔn ho adwiriw wɔn a wonnim hwee no hwe ase.
  Na wɔhwe fam te sɛ asukɔtweaa. Na atuatew a edi awu wɔ hɔ.
  Na anyinam a ɛsɛe ade fi mmeawa no nufu kɔkɔɔ no mu tu fi adi. Na momma yɛnka kɛkɛ sɛ ɛyɛ kɛse na ɛyɛ nwini.
  Na mmeawa no teɛteɛm, na wɔn nnompe pae te sɛ acid na ɛsɛe ade kɛse.
  Eyinom ne mmea a wuhia wɔn ampa. Na wɔbɛda so ara apete, na wɔbɛyɛ biribi foforo ho nhyehyɛe.
  Na afei wofi ase to dwom;
  Wɔ wiase a ewu mu, wɔ ahemman no sunsuma ase;
  Nnipa ho adwemmɔne yɛ awerɛhow!
  Momma yɛntow nkwaseasɛm, gyidihunu nyinaa ngu bun no mu - .
  Momma yɛmfa yɛn ho sɛ anyame!
  
  Yɛn asraafo dɔm no teɛ
  Ahunmu te sɛ adiwo ara kwa!
  Sɛ yɛbɛyɛ amansan nyinaa de a, ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛyɛ tumi, .
  Enti ɛsɛ sɛ wobu obiara atɛn!
  
  Nsoromma mu ahyɛn, akohyɛn - tumi, .
  Wontumi nkan akodi rɔke no!
  Saa akokoduru yi nni nkekae biara, .
  Yɛbɔ nkrante sɛnea ɛte daa - frets!
  
  Bere a wodii okyinnsoromma a ɛwɔ ɔsram ase no so nkonim, .
  Hann a ɛhyerɛn a wɔde ma!
  Yɛyɛ nneɛma, wunim nwanwa, .
  Amansan no adekyee kɛse!
  
  Ɛtɔ mmere bi a nsõ a ɛwɔ nsoromma kuw no mu, .
  Ahum a ɛbɔ denneennen a ɛreworo so no wee!
  Nanso yɛyɛ asraafo ne ɔdɔfo, .
  Dwom bɛn ara na wɔto wɔ ɔsram a ɛyɛ bruu no hann mu!
  
  Amansan no bɛbrɛ ne ho ase ama yɛn, .
  Wɔ mu no, nhyehyɛe a wɔde mfehaha pii di dwuma no yɛ daa hyew!
  Kan elves hann - ɔman a ɛyɛ ahantan, .
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a adwene no yɛ mmerɛw de!
  Yiw, wɔ nea etwa to no ho ka mu no, mmeawa no kasa tia wɔn ho ankasa. Nanso wɔto dwom akɛse.
  Na onwini kɛse mpo no wogyae anyinam fi koko no nufusu kɔkɔɔ no mu. Wɔde akuturuku a ɛyɛ hyew to orcfo no so.
  Akofo teɛteɛm:
  Ɔdɔ ne owu, papa ne bɔne, .
  Ɛyɛ bɔne sɛ wobɛyɛ orc...
  Wɔahyɛ wo sɛ wobɛte ase!
  Ɔdɔ ne owu, papa ne bɔne, .
  Yɛwɔ ɔkwan biako pɛ a yebetumi afa so!
  Na mmeawa no san gyaee anyinam a ano yɛ den fii wɔn nufu a wɔfrɛ no ruby nufu no mu.
  Eyi yɛ ahum a ɛtu ampa.
  Na akyinnye biara nni ho sɛ wɔwɔ ɔko no mu.
  Akofo to dwom sɛ:
  Orc bɔne a onnye nni yɛ asiane, .
  Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wobɛtra bɔne akɔnnɔ mu...
  Efisɛ elf no abufuw yɛ hu, .
  Efisɛ elf a ɔyɛ katee yɛ ɔtemmufo!
  Na akofo no de magoplasm a efi Venus awotwaa mu bɛbɔ orcs no.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"