Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Az Elvek KirÁlynŐje

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Egy ártatlanul elítélt fiatal nő, Maria Kolesnikova egy különlegesen őrzött börtönből egy csodálatos varázslatos világba kerül. Ott maga a demiurgosz Isten, Sfero Katasztrofov koronázza őt a tündék úrnőjévé. De miután megkapta a koronát, a szerencsétlen nőnek meg kell küzdenie a szomszédos birodalmakkal, amelyeket trollok, orkok, gnómok, félvérek , vámpírok és más mesebeli lények laknak . És természetesen a fő és legalattosabb ellenség Koschey, a Halhatatlan. PROLÓGUS

  MARIA KOLESNIKOVA AZ ELVEK KIRÁLYNŐJE
  MEGJEGYZÉS
  Egy ártatlanul elítélt fiatal nő, Maria Kolesnikova egy különlegesen őrzött börtönből egy csodálatos varázslatos világba kerül. Ott maga a demiurgosz Isten, Sfero Katasztrofov koronázza őt a tündék úrnőjévé. De miután megkapta a koronát, a szerencsétlen nőnek meg kell küzdenie a szomszédos birodalmakkal, amelyeket trollok, orkok, gnómok, félvérek , vámpírok és más mesebeli lények laknak . És természetesen a fő és legalattosabb ellenség Koschey, a Halhatatlan. PROLÓGUS
  Az égbolt sűrűn élénk színekkel volt festve, és a szivárvány minden színétől szikrázott. Egész csillagfüzéreket halmoztak fel rajtuk drágakövekként csillogó: smaragdok, rubinok, zafírok, topázok, gyémántok, csillagok.
  Egy tizenkét-tizenhárom évesnek látszó fiú, nagyon jóképű és izmos, csak rövidnadrágban forgott, ugrált és pulzárokat dobált a csupasz lábujjairól. Izmai bronzbőre alatt higanygolyóként gurultak, haja fehér volt, mint a hó.
  Egy nagyon szép, bikinis lány jelent meg mellette, haja úgy szikrázott, mint a fáklya lángja.
  Mosolyogva mondta:
  - Helló Sfero Katasztrófa! Hogy nem tudod mit csinálj?
  A demiurgosz fiú mosolyogva válaszolt:
  - Igen, azon gondolkodom, nem kellene létrehoznom egy másik univerzumot? Egyetértek - ez vicces lenne Emmanuelle!
  A bikinis demiurgosz lány megjegyezte:
  - Minden létrejött új univerzum új problémákat hoz! Bennük a teremtés annyiféle bajjal néz szembe, hogy keményen kell dolgozni, hogy az élőlények boldogok legyenek és ne szenvedjenek. És itt természetesen továbbra is gondolnia kell a növényekre. Ők is élnek, és kellemetlen megenni!
  Sphero dühösen megjegyezte:
  - Ne burkold be magad!
  Emmanuelle felkiáltott:
  - A Hyperteoplasma legyen velünk!
  És a lány megfordult a levegőben, rázta csupasz, kecses lábát. És akkor az alsó végtagja kihozta a nyolcat, és az egész galaxis csillagai kigyúltak.
  A demiurgosz fiú bólintott, meztelen, Apollo-szerű, mélyre húzott törzsén mozgott izmai. És bejött a sajtó, mint a csokoládé. Az univerzum teremtőjének hangja nagyon világos volt:
  - Ez természetesen nagyszerű. De talán tehetünk valamit a Földön élőkért?
  Emmanuelle mosolyogva mondta:
  - Elvileg ez lehetséges! Tudod azonban, nem tudjuk egyértelműen megnyilvánulni ezen a bolygón. Az embereknek megvan a saját útjuk, és azt kell követniük!
  Sfero bólintott:
  - Ez természetesen igaz! De az egyénekért továbbra is tehetünk jót!
  Az istennő lány egyetértően bólintott:
  - Igen, ez is igaz! Természetesen az ilyesmivel nem lehet vitatkozni!
  A demiurgosz fiú megjegyezte:
  - Egy bátor, bátor és nemes nő sínylődik a börtönben: Maria Kolesnikova! Nem volt hajlandó elhagyni az országot, és börtönbe zárták. Ahol zaklatják és kínozzák. Intézkedéseket kell tenni, hogy ezt a méltó foglyot megkíméljük a szenvedéstől!
  Emmanuelle készséggel megerősítette:
  - Ez igaz! És biztosan mi is így fogunk tenni!
  Sfero mosolyogva jegyezte meg:
  - Elrabolom a börtönből, és trónt adunk neki valamelyik csillagbirodalmunkban!
  A demiurgos lány beleegyezett:
  - Nagyon korrekt és érdekes lesz!
  A fiú demiurgosz megvillantotta csupasz, még gyerekes kinézetű sarkát, és énekelte:
  - A dicsőség örökké velünk! Hazánk nagy ereje van!
  Emmanuelle mosolyogva kérdezte:
  - Lehetséges azt mondani, hogy a Demiurgosz isteneknek van hazájuk?
  Sfero egyetértően bólintott:
  - Persze, mondhatod! A Szülőföld fogalma képletes!
  Ezt követően a fiú és a lány egyszerre taposott, mezítláb, lebarnult, izmos lábakkal a levegőben, ami egész villámzuhatagot okozott, és kórusban mondták:
  - Legyen úgy, ahogy mondjuk! Legyen meg a mi akaratunk!
  . FEJEZET 1. sz.
  A börtönben Mariát állandó személyes keresések és zaklatás gyötörte. Az egyik ilyen kínzás egy keresés volt . Öt férfi tiszt elé helyezték. Aztán megjelent két női őr. Vékony, gumi orvosi kesztyűt vettek fel, és meztelenre vetkőztették a fiatal nőt, majd szégyenkezés és lelkiismeret nélkül turkálni kezdtek a testében.
  És persze nem csak ezt. Mariát nagyon keveset etették: egy tál levest enyhén sós vízzel és egy káposztalevél úszkált benne, meg egy darab kenyérrel. Egy fiatal nő sokat fogyott egy ilyen étrendtől: bőrt és csontokat. Ráadásul gumibottal verték a csupasz sarkára, és pumpa pumpálására kényszerítették, mint egy rabszolgát az ókori Rómában.
  Maria nagyon szenvedett, vadászott volt és kimerült. Kénytelen volt matrac nélkül aludni csupasz deszkákon, éjszaka pedig nyakörvet tettek a nyakába, mint egy kutyát, és a falhoz láncolták.
  A fiatal nő nagyon undorodott, amikor a vékony, gumikesztyűs őrök kezei mancsával a férfiak elé mancsolták, a férfiak pedig egyszerre néztek, kuncogtak, vulgáris tréfákat űztek.
  Ezen kívül sokat kellett dolgoznom, és a lány teste rettenetesen beteg volt és fájt.
  És persze nem csak ez... A férfi őrök folyamatosan mellkason és hason csípték Mariát. És megverték a seggem.
  De Maria Kolesnikova nem adta fel, és nem kért kegyelmet.
  Dacolt fogvatartóival, megközelíthetetlen és büszke maradt.
  És a végén még egyszer levetkőztették, és meztelenül börtönbe zárták. És ott a falakat fagy borította a hidegtől. Maria Kolesnikova pedig a földön állt, és mozgatta a hidegtől kéklő mezítláb. Vékony volt, és a testén minden csont látszott. Ráadásul további kínt is találtak neki: leborotválták a haját. És most szinte teljesen kopasz volt, szőke hajjal.
  A fiatal nő úgy szenvedett, mint Zoya Kosmodemyanskaya. A jeges padlón fekvés egyet jelentett az öngyilkossággal. Akkor meztelenül és zsírmentesen biztosan elzsibbad. És így Maria megérintette mezítláb, szenvedett, szenvedett, de kitartott.
  Hirtelen egy reflektorfény hullott rá a teljes sötétségben. És megvilágította a börtön szerencsétlen, csontos foglyát, ahová a bajszos és kopasz diktátor küldte.
  Maria azt hitte, hogy hallucinál. Egy rövidnadrágos mezítlábas fiú jelent meg előtte. A szőke, nagyon jóképű fiún semmi más nem volt, csak rövidnadrág. Ugyanakkor a fiú csupasz törzse lenyűgözött izomzatának acél domborulatával és izomzatának csodálatos kirajzolódásával.
  Bár úgy néz ki tizenkét-tizenhárom évesnek.
  A fiú kinyújtotta a kezét, és megkérdezte Mariától:
  - Szenvedsz?
  A fiatal nő mosolyogva válaszolt:
  - Még több!
  A fiú csupasz, gyerekes, nagyon kecses lábával ráütött a börtöncella jeges csempére, és így szólt:
  - Most vége a szenvedésednek! Fogd meg a kezem és kövess!
  Maria remegő hangon kérdezte:
  -Te az Úr angyala vagy?
  A fiú megrázta a fejét:
  - Nem! Isten vagyok!
  A fiatal nő meglepetten kérdezte:
  - Mindenható!?
  Sfero egyetértően bólintott:
  - Majdnem mindenható!
  Maria meglepetten kérdezte:
  Miért hagyod, hogy az emberek szenvedjenek?
  A fiú mosolyogva válaszolt:
  - Mert nem én teremtettem a Földeteket. Csak téged vihetlek be az univerzumba. És ott leszel a királynőm!
  A fiatal nő sóhajtva kérdezte:
  - És ha visszautasítom?
  Sfero mosolyogva válaszolt:
  - Nincs értelme visszautasítani. Amikor kiderül, hogy nyomtalanul eltűntél a büntetőzárkából, nagyon kiborulnak a börtönőreid, akik ott sokat és kitartóan kínoztak. Már ezért is érdemes elfogadni az ajánlatomat!
  Maria egyetértően bólintott:
  -Valószínűleg igazad van! Teljesen bolond lennék, ha elszalasztanám ezt a lehetőséget a bosszúból.
  Sfero erősen megszorította Maria Kolesnikova kezét, és mosolyogva mondta:
  - Most lépj egy lépést utánam!
  És először az örökkévaló fiú csupasz, izmos lábai léptek, majd egy fiatal nő vékony, zúzódásos, hidegtől kéklő lábai.
  Maria pedig egy pillanat múlva hihetetlen könnyedséget érzett magában, és a büntetőcella jeges hidegét kellemes melegség váltotta fel.
  Ő a végtelenül fiatal Teremtő Istennel együtt energiaáradatban rohant meg.
  Maria nagyon kellemes és vidám volt. Képes volt megtenni azt, ami lehetetlennek tűnt - elhagyni a börtön falait! És most mezítláb sétált be az új világba, oly gyakran gumibotokkal verve.
  És most véget ért a mesemező. A fiatal nő pedig egy meleg, buja szőnyegen találta magát, amely nagyon fényűző és pompás volt, arannyal, gyémántokkal és a palota egyéb ékszereivel csillogó.
  Maria egy nagy tükör előtt találta magát. A szobalányok átlátszó fátylat borítottak rá. Egy fiatal nő vékony, bebörtönzött, zúzódásokkal és horzsolásokkal borított testét borította.
  Sfero azt mondta:
  - Hoztam neked egy új királynőt a pokolból!
  A lányok nagyon szépek voltak, fiatal, már-már gyerekes arccal. A figurák karcsúak és izmosak. A ruhák pedig csak ékszerfüzérek, alig takarják el a telt kebleket és a csípőt, valamint magas sarkú cipők. A tündék csak hiúz alakú fülükben és kifogástalan formájukban különböztek a nagyon szép emberektől, ennek a mesésen szép fajnak a különleges kecsességével.
  A háttérben Maria olyan csontosnak, kimerültnek tűnt, bordái olyanok voltak, mint egy koncentrációs tábori foglyoké, és a mellei teljesen le voltak nyírva. A fiatal nő teste zsírtalanodott, karjai és lábai vékonyak lettek, nyaka is. És a testén zúzódások, verésnyomok, sőt elaludt cigarettaégések is.
  És a kopaszra borotvált fej, dudorokkal és horzsolásokkal, amitől Maria még szörnyűbbé válik.
  Sfero mosolyogva bólintott:
  - Igen, úgy nézel ki, mint egy auschwitzi fogoly! De ne félj semmitől! Az elfeknek van egy varázsitaluk, amely begyógyítja a sebeit, és fiatal, tökéletesen gyönyörű nővé varázsolja!
  Maria mosolyogva mondta:
  - Miért nem csinálod magad?
  A demiurgosz fiú magabiztosan válaszolt:
  - Mert a manóknak is dolgozniuk kell! És nagy mesterek a gyógyításban!
  Az elfek kórusban énekelték:
  Képesek vagyunk betegségeket gyógyítani,
  Viccből kezelje az esetleges sebeket, hidd el...
  Vizsgák, mindössze ötöt leadva,
  A nagy elf dicsőség kedvéért!
  Mariát pedig végigvezették a folyosón, a szomszéd szobába. A fiatal nő a szőnyegeken sétált, és kellemes csiklandozást érzett. Nagyon jól szórakozott.
  És így egy illatos vízzel teli medencében találta magát. A fogoly asszonyt oda rakták.
  Több manólány elkezdte bekenni valami zsíros, nagyon erős és fanyar szagú anyaggal.
  Maria örömében dorombolt. Igen, nagyon klassz volt.
  Hegei, zúzódásai, vágásai, égési sérülései szó szerint a szemünk láttára kezdtek gyógyulni. És a bőr kezdett fiatalabbnak tűnni.
  Maria még énekelni is kezdett örömében;
  Csendes, szerény lány volt,
  Arról álmodtam, hogy saját házam lesz!
  Hogy a gyerekek nevetése hangosan áradjon,
  A medve legyen szelíd az erdőben!
  
  Békés, érett mezőt akartam,
  Arany tüskék pihéje!
  Hogy ne ismerje örökké a kínt,
  És hogy ne legyenek ellenségek!
  
  De jön a tatárjárás,
  És a kovácsolt paták csavargója!
  No, hol vagy, huszárharcos ezred;
  Mi híres a káromkodásairól?
  
  Hol vannak a lovagok, ti óriások,
  De miért nincs védelem?
  Íme, egyesült Szülőföldünk;
  Forró, pokoli fény ég!
  
  Bevezetnek az igába mezítláb,
  Kúpokon, ágakon és sztyeppéken keresztül!
  És ostorral vágják a hátad,
  Milyen nehéz láncra verve nyögni!
  
  Az ellenség lasszóba vágta a lány nyakát,
  Megszorította és meg akarja fojtani!
  Itt, a gonosz szultán birodalmában,
  Elkezdtem vadat sütni!
  
  Eleinte a mezőn szenvedtem,
  A táskákat megviselte a szúrós kévé!
  De gyönyörűséggel virágzott,
  Hiszen Isten nagylelkű uralkodó!
  
  Itt tetszett a Mesternek;
  Engem a szerájba küldtek!
  Ott éreztem a férfias erőt,
  Elkezdtem az összes szemetet megörvendeztetni!
  
  Ismerje meg az ilyen megaláztatást
  Kereskedj a legédesebb testtel!
  Jobb elviselni a nélkülözést
  Hogy a saját anyám ne szitkozzon!
  
  Nem tudom, mi vár az út végén,
  Az öregség és a hóhér ijesztő!
  De a tékozlóknak nincs helye a mennyben,
  Már csak keservesen sírni kell!
  Maria nagyon jól énekelt. Hivatásos zenész, aki politizál. És persze az elf lányok támogatták. És mindenkinek ilyen hangja volt, amikor együtt énekelt.
  Aztán Mariát egy különleges varázsitalban leöblítették. És nagyon édes és ízletes zabkását adtak neki mézzel és sűrített tejjel. Aztán ismeretlen gyümölcsök levét adtak neki inni.
  Ezek után Maria hihetetlen nehézséget érzett magában, és elaludt közvetlenül a kanapén.
  A manók meleg takaróval takarták be. A lelkiismereti fogoly pedig elvette, és mesés látomásokba merült.
  És rendkívül menőnek bizonyult.
  Álmában Maria nagyon fiatal lánnyal változott, majdnem lány lett.
  Sétált a füvön, ami lila volt. A lány lába csupasz volt, de nagyon kecses alakú. A fű pedig boldogító érzést keltett a szépség csupasz talpában.
  Maria még énekelt is:
  Ha hosszú az úton, ha hosszú az úton,
  Ugorj, taposd és fuss...
  Valószínű, valószínűleg...
  Lehetséges, lehetséges, lehetséges,
  Ez persze. Az persze...
  Mehetsz Afrikába!
  De nem krokodilszáj!
  És ó, Afrikában olyan magasak a hegyek,
  És ó, Afrikában ilyen szélesek a folyók...
  Ó, krokodilok-vízilovak,
  Ó, sperma bálna majmok,
  Ja és egy zöld papagáj!
  Ja és egy zöld papagáj!
  A lány valami hasonlót énekelt, és hátranézett. Valóban afrikai dzsungel volt a környéken. És gyönyörű az egész. A virágok nagyok és fényesek, a levegő tele van aromáikkal. És általában minden csodálatosan szép. Itt vannak a majmok, akik a fák között ugrálnak. A farkuk pedig hosszú és nagyon szívós.
  A banán is nő. Sőt, sokkal nagyobbak is, olyanok, amiket általában a boltokban árulnak.
  Maria ismét lelkesen énekelni kezdett;
  A dzsungelben vagyunk a vadmajmok földjén,
  Ahol zöld a banán, ott rengeteg kannibál!
  Le kellett győznünk az óceánt,
  Ilyen ragyogó energiával!
  
  Oroszország megparancsolta, hogy menjünk...
  Érje el, ahol az Egyenlítő egy árok!
  Nos, mi az egy Isten, és mi nem egy,
  És több gránátunk van!
  
  Fiatal úttörőket küldtek harcba,
  Azt mondták, ez csak gyakorlat!
  Hogy mindenki merész fiú legyen,
  A nagy rakéták energiája felgyorsul!
  
  Gépfegyverrel lövök közvetlenül a célba -
  Khaki festékkel öltem le a harcosokat!
  Nem tudják megfordítani szülőföldünket,
  Pindók és más zaklatók!
  
  A haza ilyen dühös rendje -
  Tanulj meg harcolni, mint egy vad oroszlánfiú!
  És ha a vörös vezető parancsot adott,
  Ne légy szánalmas bohóc!
  
  Itt egy ujj keményen megégette az arcát,
  Még nincs merev tarlója!
  De én már régóta szolgálom a szülőföldemet, hidd el,
  Ne gondolj gyenge tinédzserekre!
  
  a Mau -mam törzs vette körül ,
  Nem lándzsáik vannak, hanem gránátvetőik!
  Válaszul acéllal ütünk,
  Az orosz pilóták az égből fognak segíteni!
  
  Oroszországban minden harcos jászolból származik,
  A baba a fegyverért nyúl!
  És győzd le a betolakodók seregét,
  A bárd által énekelt versek a hőstettekről!
  Maria énekelt és nevetett. Milyen megszállókról beszélünk? Úgy tűnik, most maga Oroszország is Ukrajna elfoglalására törekszik, és a háború már második éve tart. Talán a második világháború óta a legnagyobb a benne részt vevő erők számát tekintve, talán ha elhúzódik, a legvéresebb lesz.
  Maria nagyot sóhajtott és énekelt, eszébe jutott, milyen világot hagyott el az imént:
  Hazám, csekély összeg,
  Hazám, megőrültél!
  És a hangulat azonnal kisebb lett. Ráadásul Afrika nem a hazája. És persze nem igazán szeretem, amikor mezítláb és csak bikiniben mászkálsz, mint egy vad. És valahol nagy dolgok történnek.
  Maria ismét lelkesen énekelte, és egy férfi nevében a nagy belarusz költő és bárd, Oleg Rybachenko románcát:
   A csodálatos líra hangja visszhangzik,
  Énekelek, merész, nem vagyok néma!
  A harci ököl nem viaszból van,
  A fényre törekszünk - a sugár útjára!
  
  Isten betegséggel kínozza az embereket -
  A pokol tüze megégette a bűnösöket!
  A Mindenható barátja akarok lenni,
  Hogy ne legyen olyan nehéz!
  
  Krisztus természetesen hamarosan eljön,
  Akkor elmúlik a szomorúság, hidd el?
  Ne vakítson el a szemed dühe,
  Bűn, szabadság, ez is kár!
  
  Nem akarok követni a vonalat...
  Nem akarok bűntelen lenni!
  A ravasz tettek jobbak
  Micsoda szál fényes unalom nélkül!
  
  Azt mondta, nem lesz háború a paradicsomban,
  És a bűn eltűnik, rossz mindenkinek!
  De mire valók a sorsok?
  Ki vagyunk éhezve az új változásokra!
  
  Örökké élni - tudd ezt tökéletesen,
  De bűntelenül élni annyi, mint vegetálni!
  A lovag szenvedélyesen fogja szeretni a háborút,
  Hiszen a hadsereg harcba megy!
  
  Hazája, a katona hazája,
  Ő tartja a fáklyát a kezében - menet!
  Megtorlás a tisztátalan szörnyekért,
  Fogukba rúgod őket, harcos!
  
  Bőkezű lakomával fejezzük be a csatát,
  Uzsonnázzunk, igyunk - táncoljunk!
  Végül is lovagjaink halhatatlanok,
  És a szó nem a szemöldökét üti, hanem a szemet!
  
  Bár mit lehet tenni egy békés világban?
  Ott lehet palotát építeni!
  És szenteld a szolgálatot a lírának,
  Babérkoronát kapott!
  
  De vannak más világok is - tudod,
  Ahol a harcosok is nőnek!
  Egy fiú tankot rajzol az asztalára,
  Mi van, ha idegenek jönnek hozzánk?
  
  Ne próbáljon lazítani
  Erősítsd az izmaidat, tartsd erős az elméd!
  Mi oroszok tudjuk, hogyan kell harcolni,
  Amikor az arkangyal hirtelen elaludt!
  Maria füttyentett és dühösen taposott csupasz, lányos, cizellált lábával, és megjegyezte:
  - Igen, az oroszok tudnak harcolni, de kivel? A testvérekkel vívott háború és Káin útja természetesen szégyen! És ennek nem szabadna megtörténnie!
  A lány elvette, és csupasz lábujjaival összetörte a füvön heverő diót, majd bedobta a vörös fogakkal teli szájába. Megrágta, és felüvöltött:
  - Átkozott az esősárkány!
  És újra nevetve énekelni kezdte a népek testvéri barátságáról szóló híres dalt, amelyet Lev Leshchenko énekelt:
  Mindannyian tanultunk az iskolában, és fejből emlékszünk
  azokra a régi leckékre a Kijevi Ruszról és az ortodoxokról, akiktől nem kérdezed meg: Mi volt Oroszország megkeresztelkedése a Khreshchatyk- on .
  
  Basszus, szlávok! Basszus szlávok!Moszkoviták és kijeviek Megosztanunk veled a szülőföldünket?Tényleg fegyvert fogsz a kis ukrán feleségedre szegezni?Inkább szeretem...Mondd meg őszintén, testvér, miért kaszázol a
  
  disznózsírból és vodka, vagy vodka kolbásszal Együtt iszunk veletek, mind a háromszáz éve, és nagyon szeretem a meggyes galuskáját.G
  
  *t, szlávok! A francba, szlávok, moszkoviták és kijeviek Megosztjuk veletek a szülőföldünket? Tényleg fegyvert fogsz a
  kis ukrán feleségedre szegezni?
  Inkább szeretem őt...
  
  Te és én mindig együtt vertük szét a hitetleneket És egy közös atamán vezetett minket ebbe az üzletbe. Aztán az atamánok és én egy kicsit szerencsétlenkedtünk. De elég okosak vagyunk ahhoz, hogy dacoljunk ellenségeinkkel. Basszus
  
  , szlávok! Basszus szlávok! Moszkoviták és kijeviek Megosztjuk veletek a szülőföldünket ?
  Tényleg fegyvert fogsz szegezni a
  kis ukrán feleségedre? Inkább szeretem... Teljes szívemből!
  És Maria sírt. Igen, volt idő, amikor a Szovjetunió népei barátok voltak, de most nagy háború van. És ennek a háborúnak nincs vége.
  Egy oroszlán jött ki, hogy találkozzon a lánnyal. Nagy, afrikai fenevad.
  Maria a legutolsó pillanatban látta meg, és majdnem nekiütközött. Alig állt meg, és megdermedt. Azt hallotta, hogy ha nem rángatózik, akkor a vadállat nem támadhat meg.
  Az oroszlán ránézett, és hirtelen emberi hangon megkérdezte:
  - Te vagy az a Mária, aki a tündék királynője lett?
  A lány mosolyogva válaszolt:
  - Mondhatni! Bár hivatalosan még nem koronáztam meg!
  Az oroszlán megrázta a sörényét. És a mosolya egészen emberi volt, a fogai pedig élesek és nagyok. Ugyanakkor nem lehetett gonosznak nevezni. A fenevad megrázta a farkát, és megkérdezte:
  - Szeretsz rejtvényeket megfejteni?
  Mary mosolyogva válaszolt:
  - Igen, persze, szeretlek! A börtöncellában nekünk, női foglyoknak - ez volt az egyetlen szórakozás!
  Az oroszlán felüvöltött:
  - Aki nem barátkozik a fejével, de olyan jól néz ki!
  A lány nevetett, és így válaszolt:
  - Nálunk a legkézenfekvőbb válasz: pocakos és kopasz diktátor! De a te világodban szerintem minden lehetőség lehetséges!
  A hatalmas fenevad bólintott, és aranysörénye megmozdult:
  - Igen! Azt hittem, ezt mondod. Bár ez alatt azt értjük, hogy egy csípős kakas. De a második kérdés: mitől fél a legbátrabb ember, de az utolsó gyáva nem ad okot!
  Maria sóhajtva válaszolt:
  - Nos, erre tudom a választ - lelkiismeret! Még a legbátrabb ember is fél tőle, de az utolsó gyávának egyszerűen nincs meg!
  Lev megerősítette:
  - Ez is igaz! És javaslom, hogy tarts vívóleckét!
  Maria előtt egy izmos, elf lány jelent meg, csupasz, nagyon kecses lábával a füvön taposott. A kezében pedig egy fényes fémből készült kardot tartott, melynek markolata gyémántokkal, rubinokkal és smaragdokkal volt teleszórva.
  Meghajolt Mary előtt, és megkérdezte:
  - Készen állsz a csatára?
  A lány egy másik világból mosolyogva válaszolt:
  - Még soha nem harcoltam karddal!
  Az elf meglepetten kérdezte:
  - Így van? Melyik világból származol?
  Maria szomorúan válaszolt:
  - Föld! 2023-as év Krisztus születésétől!
  Az elf lány elmosolyodott, és szélesebben megjegyezte:
  - Igen, ismerem a bolygódat! Csak azt nem értem, hogy a keresztre feszített szerencsétlen embert miért tekinted Istennek, és még a kronológiádat is a születésétől számítod?
  A lány válaszolni akart, de hirtelen egy nagyon fényűző drágakő kard jelent meg a kezében. Maria kört tett a pengéjével, és megjegyezte:
  - Jó fegyvert látok! És furcsa módon olyan könnyű, mint egy toll!
  Az elf egyetértően bólintott.
  - Tudjuk, hogyan kell ezt csinálni! Nagyon jók vagyunk benne! Az elfek nagy embereinek titkai!
  Maria csupasz lábujjai segítségével kivett egy ütést a fűből, és rádobta az izmos lányra. Repülés közben könnyedén négy részre vágta, és üvöltözte:
  - Meg tudod csinálni?
  Maria mosolyogva válaszolt:
  "Korábban nem tudtam csupasz lábujjammal tárgyakat dobálni, vagy diót törni. És most csodálatosan és csodálatosan, minden probléma nélkül meg tudom csinálni. Így...
  Az elf nevetett, és így válaszolt:
  - Te vagy a királynőnk! Most olyan erős és gyors vagy, mint mi, és a lábujjaiddal is összetörhetsz diót. De ez nem elég. Technológiára is szükségünk van.
  Maria mosolyogva énekelte:
  - Az emberiségnek van vastechnológiája.
  Határozottan szükséges és nagyon hasznos...
  Nos, nekem kellemesebb - népi csodák,
  A terítő saját összeállítású és gyors cipő!
  Az elf megrázta az ujját, és ciripelt:
  A mágia nem rossz - mondanom sem kell,
  De a golyókat is meg kell főzni...
  Golyók, golyók, golyók, főzzenek!
  Golyók, golyók, golyók, főzzenek!
  . FEJEZET 2. sz.
  Maria felébredt. Soha nem érezte magát olyan vidámnak és frissnek, mint ez után az álom után. A csupasz, vésett lábukkal némán lépkedő manólányok drágakövekkel és ritka ékszerekkel keretezett tükröt hoztak neki.
  Maria ismét magára nézett, és nem ismerte fel. Egy fiatal, húsznál nem idősebb lány nézett rá, nagyon izmos és szokatlanul szép. A haja enyhén felgöndörödött, és aranylevélként csillogott.
  A bőr cserzett és bronzszínű lett. A lány izmai pedig öntöttnek tűnnek, acélból, mély részletekkel.
  Ő maga pedig olyan erős, ugyanakkor olyan csábító és félelmetes, hogy ezt mesében lehetetlen elmondani, még tollal sem leírni. Egy igazi istennő, akár az ókori Görögország zseniális szobrászainak alkotása.
  Maria megcsinálta a bicepszét, és látta, milyen izmai vannak most - csak acélhuzal. És füttyentett:
  - Azta! Mi lett belőlem!
  Az elf lányok mosolyogva kérdezték:
  - Szereted!
  Maria őszinte örömmel válaszolt:
  - Nagyon!
  Ennek az elbűvölő versenynek a szépségei a Twitteren üzenték:
  - Te tökéletesség vagy
  Te vagy a tökéletesség
  A mosolytól a gesztusig,
  Mindenekelőtt dicséret!
  Maria a lányokra kacsintott, és magabiztosan válaszolt:
  - A lehető legszerényebbnek kell lenned! És ne csodálkozz!
  Több manó lépett be a terembe. A szép lányok pedig elkezdték tömjénnel és olajjal bedörzsölni az egykori fogoly immár izmos és erős testét.
  Maria szó szerint el volt ragadtatva az örömtől. A testét erőteljesen masszírozták.
  Miután lány lett, az egykori fogoly megkérdezte:
  - Talán, talán hadd törjenek össze a férfiak!
  A főlány bólintott.
  Négy jóképű, izmos, csak rövidnadrágot és szandált viselő fiatalember lépett be a hallba. Nagyon szépek voltak, de túl fiatalok, nem néztek ki tizenhat évesnél, és egy hajszál sem volt az arcukon, olyan csinosak, mint a lányoké.
  Maria meglepetten kérdezte:
  - Miért nincsenek felnőtt férfiak?
  A főlány őszintén válaszolt:
  - Minden hím manó úgy néz ki, mint egy szakálltalan, emberi tinédzser, nem öregszik, tiszta, sima bőrrel, mint a gyerekeké. Ez a mi fajtánk - örökké fiatal, szép és vidám!
  Maria elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Ez egyrészt jó! De másrészt a fiatalember soha nem szúr meg tarlóval!
  Az idősebb matróna megjegyezte:
  - Ezerszer több nőstényünk van, mint hím. Ezért hiányt tapasztalunk a férfiszeretetből. De királynőnek ezzel nem lesz gondja!
  A birodalom összes férfija az Ön szolgálatában áll.
  Maria bólintott:
  - Hadd végezzenek egy teljes testmasszázst.
  A fiatalok munkához láttak. Ezt nagy lelkesedéssel tették. Ügyes kezük pedig felforralta a lánykirálynő vérét. És nagyon tetszett neki. Egyszerűen mesés és hihetetlen érzés, elrepülve a paradicsomba.
  Mária pedig örömében énekelt;
  Komszomol tagok vagyunk - a kommunizmus lányai,
  Úgy küzdünk az ellenségeinkkel, mint a sasok...
  Néha elszáll a bosszú vigyora,
  Télen a lányok lába meztelen!
  
  Arcul akarjuk ütni a Führert,
  Több erőnk van, mint egy elefántnak...
  Sikeresek vagyunk a szerelemben és a sportban,
  Még akkor is, ha a horda dühében támad!
  
  Hidd el, senki nem fogja megállítani a lányokat,
  Hiszen az erőnk olyan, mint az acélököl...
  Még a sereget is elpusztíthatjuk,
  És keményen ütni fogjuk Hitlert!
  
  Eljön a kommunizmus korszaka,
  És a végtelen rúd erőt ad nekünk...
  Nem fogjuk megbánni az életet a Lada kedvéért,
  Hiszem, hogy a Haza hamarosan kivirágzik!
  
  Lányok és fiúk verekednek
  Egy mezítlábas úttörő támadásba lendül...
  Géppuskával csapjuk le az ellenséget,
  Példát mutatni a vitézségről!
  
  Az esősárkány durván támad ránk,
  De a lányok nyugodtan megverhetik...
  Üssük ki a fogát a pokol szolgájának, azt hiszem
  Darabokra tépjük a kopaszt!
  
  Oroszországban nincs helye a gyengéknek,
  Hamarosan megkapunk mindent, amit akarunk,
  A legsugárzóbb erő nevében,
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub!
  
  Nagy barátság lesz a népek között,
  Aki erővel küzd, az tudja...
  A szülőföldért, a boldogságért, a szabadságért,
  És hamarosan paradicsom lesz az univerzumban!
  
  A lány mezítláb fut a hidegben,
  Miért kell neki cipő, ha Lada spirit...
  Az egész Hazát széltől szélig,
  A sas fiú, nem kakasfióka!
  
  A nap fényesen süt a világ fölött,
  Amely aranyban meleg sugarak vannak...
  Május simogató szélében jön a győzelem,
  És ne dumálj - maradj csendben!
  
  Lányok vagyunk - csak Svarog lányai,
  Ki teremtette a Földet a családdal...
  És szabadságot adott a harcosoknak,
  Egyszerre felelevenítve az egyetemes ideált!
  
  Oroszországban van egy tágas hely a lányok számára,
  Hidegben csak bikinit vesznek fel...
  Ön Perun menyasszonyának komszomol tagja,
  Hidd el, haraggal nem lesz gond!
  
  Jézus és Svarog nevében,
  Mária, Lada az istenek anyja...
  Sztálinért és Istenért harcoltak -
  És a legjobb fiúk kedvéért!
  
  Nem felejtjük el Jézus hőstettét,
  Ki ment a keresztre az oroszokért...
  És nagyszerű művészetet mutatott be,
  Amikor a harmadik napon szerelmes lett!
  
  Perun a nagy mennydörgő Isten,
  Ragyogó fény szivárványait bocsátja ki...
  Őszintén kiszolgáljuk a demiurgokat,
  Hogy a hőstett dicsőüljön!
  
  A lányok melle mákszínben ragyog,
  A mellbimbói olyanok, mint az októberi zászló...
  És valahol egy dühös kutya ugat,
  De okkal vagyunk nőstény farkasok!
  
  Moszkva mellett visszaverték a Fritz támadását,
  Hiába volt Hitler ravasz és ravasz...
  A Führert a Sátánnal szövetségben látják,
  Nyáron a fű puhább, mint a szőnyeg!
  
  De télen a lányok mezítláb a hóban,
  Miért kell nekik cipő, bunda és tok...
  A komszomol tagjai nem félnek a fagytól,
  Talán bennük van a legfélelmetesebb szellem!
  
  Mi a mi erősségünk - vagány emberek,
  Legyünk dühösebb istenek...
  És hidd el, az emberek nem rosszak,
  Sok bilincs ledobására képes!
  
  A lányok a legmenőbbek a szerelemben,
  Egyébként van bennük egy őrült passzus...
  Lányok mezítláb futnak a hóban,
  A darabok mohón sakkoztak!
  
  A kommunizmus dicsőségére süt a nap,
  A kommunizmus dicsőségére Rusz virágzik...
  És a lány haja sűrűn göndörödik,
  A győzelmek feltétlen számlát nyitottak!
  
  Megsemmisítettük a Wehrmachtet Sztálingrádnál,
  És egyszerűen a legmagasabb osztályt mutatták...
  Szülőföldünk, Oroszország dicsőségére,
  A lány a szemébe nyomja a meztelen sarkát!
  
  Óvakodj attól, hogy mezítlábas lánnyal harcolj,
  Gyönyörű, mint egy ökör és erős...
  A darazsak szétszóródtak, mint a gyöngy,
  És zsigerbe rúgta az ellenséget!
  
  Nos, mit tehetsz a lányainkkal?
  Kapnak egy ütést, hidd el, egy elefánttól böknek...
  És Rus kiállása évszázadról századra,
  Végtelen nagy ország!
  
  Miért van szükségük az orosz lányoknak fiúkra?
  Hősök folyamát szülni...
  És hidd el, az ellenség a kennelbe kerül,
  A dühöngő gazember arcon ütik!
  
  Jézus és Svarog nevében,
  Ahol a Fehér Isten megteremtette a világegyetem peremét,
  Együnk egy hod dogot a csata előtt,
  Hogy legyen erőd a korai csata előtt!
  
  Akkor fogjuk, és megütjük az ellenfelet,
  A lányok zsigerei alatt, mezítláb...
  ijesztő legyen az átok után,
  És ha bármi történik, pókerrel adjuk hozzá!
  
  Nyilvánvaló, hogy Sztálingrád nem sikerült,
  A lányok erős küzdelmet vívtak...
  Bár kár egy kicsit ismerni a szépséget,
  Nem filmezte le a " Pleboy " csatáját!
  
  Mindannyian lányok vagyunk, ezt tudod,
  Nagy, kemény, mint a tojás...
  Amikor csak az íróasztalon rajzoltak,
  És most rögtön gyűrűt húzunk!
  
  Még az életünket sem kíméljük a csatában,
  És azt hiszem, viccből belépünk Berlinbe...
  Hamarosan tudom, hogy a kommunizmus alatt élek,
  Szerezzünk örvénylő hóörvényeket!
  
  A lány csak mezítláb szeret futni,
  A hófúvás édesen hűti a sarkát...
  Darazsak repülnek a fagyos hóban,
  Führer harcosa a koporsóba!
  
  Egyszóval nyerni fogunk, ezt biztosan tudom
  Képesek leszünk békét teremteni az egész univerzumban...
  Virágozzon örökké az univerzum határáig,
  Ereje a harcban változatlan!
  
  Amikor eljön Svarog és Krisztus, az Úr,
  Minden halott feltámad szerelemben Rod...
  A horda vad haláltornádóval végződik,
  És a természet örök boldogságban lesz!
  
  Akkor költözz be Lada népének szívébe,
  Minden végtelenül szép lesz...
  Minden harcos jutalmat kap,
  Mi oroszok legyőzhetetlenek vagyunk a csatákban!
  Igaz, itt Maria azon kapta magát, hogy arra gondolt, hogy ismét orosznak nevezte magát. De lehet, hogy nem teljesen orosz. Országa formálisan szuverén, de valójában Oroszország ellenőrzése alatt áll. A jövő pedig tisztázatlan. Az Ukrajnával vívott háború már második éve tart. És hogy mikor lesz vége, nem tudni. És nagyon sok vér folyik. Sem Fehéroroszországban, sem Oroszországban nem lehetett komoly és masszív háborúellenes mozgalmat kidolgozni. Éppen ellenkezőleg, a konfliktus csak eszkalálódik.
  És az emberek keserűsége csak nő. Márciusban hagyta el a börtönt, amikor semmi sem volt világos. Az ország jövője pedig bizonytalan. És most királynő lett.
  És nem szenved, hanem inkább élvezi. És milyen szép fiatal manók. Csak az arcok túl gyerekesek. Igaz, a testek izmosak és formásak, ritka, hogy az emberi testépítőknek ilyen izmai vannak. Azta...
  Maria mosolyogva gondolta: eltűnt a börtönből, és börtönőreinek valószínűleg nehéz dolga lesz. Mivel azonban Maria Kolesnikova sehol nem jelenik meg a Földön, nagy valószínűséggel azt gondolják majd, hogy a bajszos és kopasz diktátor szolgái ölték meg. És a holttestet elrejtették. Nos, csapnak egy kis zajt, és akkor talán Maria Kolesnikovát elfelejtik. Vagy talán nem.
  Talán ő lesz a második Joan of Arc ? Vagy Zoya Kosmodemyanskaya. Nos, ez utóbbit természetesen mértéktelenül népszerűsítették. Talán azért, mert a szovjet időkben az emberekből hiányzott az erotika, és egy tizennyolc év körüli, majdnem meztelen lány mezítláb a hóban egyfajta vörös szexszimbólum volt?
  Készítenek filmet Maria Kolesnikováról? A forradalom szimbóluma lesz? Vagy megfeledkeznek róla, mint több ezer névtelen hősnőről? Például hány lány halt meg a fogságban kínok között, és mezítláb is vezették őket a hóban, de senki sem tudja a nevüket.
  Igen, az Úr útjai titokzatosak. És a Teremtő Istenről kiderült, hogy egy tizenkét év körüli fiú rövidnadrágot és mezítláb viselt. Nagyon egzotikusnak tűnt.
  De fogolyból királynővé nevelte.
  Maria érzéssel énekelt;
  Az emberek néma tömegben állnak,
  Egy durva rongyos lányt kivégzésre visznek...
  Tegnap trón volt, ma állvány van,
  Miért teszitek tönkre a hercegnőt?
  
  Ó, királyok, királyok, királyok...
  Úgy tűnik, egy lány copfos...
  A hercegnőt azonban nem tudták megtörni,
  Bár mezítláb van a hóban,
  
  Ó királyok, királyok, királyok,
  Győzelmi zászlók és trombiták...
  A lány csupasz sarka megégett,
  A hidegben úgy néz ki, mint aki szegény!
  
  És mondjon egy idióta:
  A hercegnők élete könnyű és szórakoztató...
  Mezítláb jár a hóban
  Ez nem könnyű szakma!
  
  Ó, királyok, királyok, királyok
  Könnyű és megbízható népi...
  Manapság a hercegnő teljesen összetört,
  Madárijesztő, mint egy kert...
  
  Ó, királyok, királyok, királyok
  Megmutatja uralkodóját...
  Ha az ellenséget nem lehetne legyőzni,
  Szóval teljesen dicstelen vagy!
  
  A hercegnőt nagyon erős korbácsütés érte,
  Aztán felrakták a fogasra...
  Az a mondata, hogy meztelenül haljon meg,
  És fúrja át az összes csontot fúrókkal!
  
  Ó királyok, királyok, királyok,
  Az emberek már nem szabadok...
  Úgy tűnik, hogy kiűzzük a gonoszokat a földről,
  Túl nemes vagy!
  
  Ó, királyok, királyok, királyok...
  Egyszerre repültek el a kis fejek!
  Bár kékek, lényegében nullák,
  Scarlet vért ontottál!
  Maria valami hasonlót énekelt, és gyöngyházfogai édes mosolyra húzódtak.
  A fiatal férfiak alaposan megmasszírozták, és soha nem látott erővel töltötték meg
  Maria ekkor felugrott. És most vívóleckéket kellett kapnia.
  Kijött egy bikini fehér copfos lány. Egy gumikardot tartott a kezében. A főlány ugyanazt a kardot adta Maria kezébe.
  És a lány-királynő megpörgette, érezte a keze rugalmasságát.
  Most már a teste sem volt rosszabb, mint az elfek. De ehhez technológia és készségek is szükségesek.
  Maria pedig, aki a copfos szőkével sprintelni kezdett, azonnal megérezte ügyetlenségét és tehetetlenségét. Nagyon ügyes, technikás és mozgékony.
  Mariának pedig csak általános elképzelései vannak a kerítésről. Szóval, hogy őszinte legyek, nem megy túl jól.
  Mindkét lány mezítláb volt, lábuk fürge és kecses volt. És gyorsan mozognak.
  Itt Maria, hogy legalább egy kicsit felvidítson, aforizmákat kezdett kiadni;
  Minél kedvesebb a pásztor, minél gonoszabb a kutyája, minél szelídebb a király, annál durvább a szatrapa!
  Az orosz nem nemzetiség, hanem hivatás és életstílus!
  A gyenge embernek úgy van szüksége Istenre, mint a gyermeknek Apára és Anyára, de ahogy felnő, gyámság terheli, és Szüleitől elszakadva ragaszkodik feleségéhez - tudományhoz és értelemhez!
  Jaj, az intelligencia erő nélkül nem sokat ér - egy hülye sportoló könnyen megfojthatja a legbátortalanabb akadémikust is!
  Az igazság az, hogy a halál, ellentétben egy nővel, mindig igaz, de az élet színtiszta árulás!
  Jobb egyszer vágni, mint százszor káromkodni!
  A szerénység a bölcsesség nővére! A kérkedés tönkreteszi az elmét!
  Könnyebb megszelídíteni a tigrist, mint rehabilitálni egy zsarnokot - patkányt nem lehet kiképezni!
  Minél több ellenség, annál szebb a háború! Használj kevesebb szót - a háború nem játék!
  Kevesebb csepp van a tengerben, mint egy titkos ügynök álcája!
  A kínzóeszköz olyan, mint egy hangszer, szeretet és tehetség kell hozzá! Csak nevetés és taps helyett nyögések és könnyek vannak!
  Jézus a nyáj között olyan, mint a nyers gyémánt!
  Az idő a legkegyetlenebb hóhér, nem ismer irgalmat és nem ismer irgalmas szót!
  Egy ügyes politikus még káromkodás közben is megőrzi intelligens ember hírnevét!
  A bika szereti az ostort, de nem szeret szántani!
  A jó szántás érdekében egész évben kell ültetni!
  Ha nem tud harapni, jobb, ha nem ugat!
  Aki legyőz egy tigrist, az nem fél egy tucat macskától!
  Az autó nem luxus, hanem büntetés eszköze: mennyország a trafikoknak, purgatórium a pénztárcának, pokol a nyugalomért!
  A hibázás figyelmetlenség! A tévedést nem ismerni bűncselekmény!
  Az ember kiszámíthatatlan - az emberi nő nem kiszámítható ikreknél!
  A politikához a síeléssel ellentétben arany kenőanyag kell!
  Erő és intelligencia férjként és feleségként - csak párban szülj engedelmességet!
  Egy erős uralkodó soha nem fog több ellenséget bebörtönözni, mint amennyit össze tud gyűjteni!
  A pénz az igazságosság cápájának uszonya!
  Vigyázat; nem a gyávaság szinonimája, de a bátorság a vakmerőség szinonimája!
  Csak a halottak nem hazudnak, és akkor is csak ha ateisták!
  A rossz hívő kirabolja a testet - a jó ateista a lelket!
  A karrier hazugság nélkül olyan, mint egy tank üzemanyag nélkül!
  Aki irgalmat tanúsít, az erőt gyűjt, a kegyetlenség a gyengeség jele!
  Hiszen a zsenialitás és az arrogancia összeférhetetlen dolgok!
  Bár másfél ököl jobb, mint egy, de másfél elme rosszabb egynél!
  A nemes az életét kockáztatja - az aljas idegen!
  A vezető ne legyen édes - megnyalják! De nem szabad keserűnek lennie - kiköpik !
  Nehezebb homokot találni a sivatagban - mint okot a letartóztatásra!
  A csalás a gyengék fegyvere, az aljasság az alattomos fegyvere!
  Használja a barátokat - tehetség, kihasználja az ellenséget - zseniális!
  A lassú ütés egyenlő a kihagyással!
  A parancsnoki óvatosság olyan, mint az ujj a ökölben, szerves elem, de a többit nem helyettesítheti!
  A jog és a lelkiismeret közötti választásnál a becsületes ember jobban szereti, a biztonságosabbról nem is beszélve!
  Könnyebb száraz követ találni a tengerfenéken, mint becsületes politikust!
  A bátorság megduplázza az erőt, a csalás megnégyszerezi!
  A kimerült hős gyengébb, mint egy friss gyerek!
  A kéz az anya, a fej az apa - együtt nem hagyják árván a győzelmet!
  Aki megveti a sereget, annak gyorsan el kell menekülnie!
  A háborúban a vitézség kéz a kézben jár a könyörtelenséggel! Olyanok, mint a menyasszony és a vőlegény egy győztes szakszervezetben!
  A növekvő birodalmak olyanok, mint a szappanbuborék, csak önző gazdálkodással!
  A győzelem vetését vérrel kell öntözni és hullákkal megtermékenyíteni!
  Egy gondoskodó rezsim alatt álló birodalom olyan, mint egy tinédzser gerince, minél nagyobb, annál erősebb!
  A győzelemhez való higgadtság olyan, mint az acél temperálása!
  A háborúból fakadó jeges hideg nem is olyan rossz, ha megfagy a szíved! Katasztrófa, ha lefagy az agyad!
  A szánalom olyan, mint a rozsda, az együttérzés, mint a sashel - tisztítsd meg szívedet ettől, és takard be páncéllal: irgalmatlanság, düh, harag!
  A gondolat gyávává tesz minket, a vakmerőség hullává tesz minket!
  A háború egy folyamat - hasonló az égéshez! A vér benzin, a tetemek szén, az akarat kén! A tűzoltó készülék pedig győzelem!
  Test és lélek, mint férj és feleség, párban szüljetek győzelmet, egyedül meddő!
  A zseniális parancsnok abban különbözik a zseniális zeneszerzőtől, hogy remekművei mindig könnyeket csalnak!
  Tipikusan zsarnok: határtalan ambíciók és korlátozott intelligencia!
  Az őszinteség szelektív fogalom, a megtévesztés egyetemes!
  Miben különbözik a sakk a politikától?
  A sakkban egyenlő a játszma, de a politikában mindig a hatalomnak van előnye!
  A sakkban a játszma végén időnyomás van, de a politikában mindig!
  A sakkban az áldozatok önkéntesek, de a politikában mindig kényszerűek!
  A sakkban egyenként átrendeződnek a figurák, de a politikában a hatóságok, amikor csak akarják!
  A sakkban nem lehet visszalépni, a politikában minden lépésnél megteszik!
  A lényegtelenséggel körülvett vonalzó olyan, mint egy silány keretben lévő kő, értéke csökkenni fog, és elkerülhetetlenül elhalványul.
  A trónon, az ágytól eltérően, csak gyengék osztoznak!
  Mindenki nyerhet, de nem sokan veszíthetnek méltósággal!
  Jobb hősként meghalni, mint gyáván élni!
  Paradox módon az ember testi gyengesége tette lehetővé, hogy olyanná váljon, mint Isten! Még ha egy majomnak hosszabb karja is lenne, soha nem fog botot!
  Az emberi bűnök mozgatják a haladást, és közelebb visznek a mindenhatósághoz! A gyáva páncélozott, a lusta - a kerék, a gyenge - a daru, a falánk - a hashajtók, az ambiciózus - a repülőgép, az unatkozó - a mozi, a kíváncsi - az Internet, a szadista - a dinamó! Minden nagy felfedezés mögött egy bűn rejlik! Az alapszenvedélyek magas szintű technológiával rendelkeznek!
  Ha Ádám nem vétkezett volna, ő és utódai csak a beszédkészségükben különböztek volna az igásállatoktól!
  Az idő a legobjektívebb bíró - mindenkinek szót ad, és bizonyítékokat tár fel!
  Az improvizáció a győzelem axiómája! A sablon a vereség tétele!
  Az intelligencia hiánya még kompenzálható számítógéppel, de a bátorságot semmiféle technológia nem pótolja!
  Háborúban az okos gyáva hasznosabb, mint a bátor bolond!
  Figyelembe véve, hogy a halottak nem tudnak harcolni, a halott katona mindig rossz katona!
  A háború jó iskola, de ha hibázol, nem tudod újra vizsgázni!
  A hűség önmagában nem elég az ország szolgálatához, de hiányát semmi sem pótolhatja!
  Aki azonban nem tudja értékelni az életet, az nem tud méltóan szembenézni a halállal!
  Két dolgot nem lehet legyőzni: a kapzsiságot és a butaságot, bár az első hiánya gyakran párosul az utóbbival!
  Maria Kolesnikova gyönyörű tréfát csinált, mint az ősi idők nagy szónoka. És persze az aforizmák mellett énekelni is lehet. S bár a lánykirálynő már ragyogott az izzadságtól, mintha sűrű olajjal kenték volna be, fogta, és nagy érzéssel hangosan énekelt. A hangja pedig egyszerűen csodálatos volt;
  Néha egy szeszély kegyetlen - a vagyonok nem testvérek,
  Hiszen meddig nem volt szerencséje a harcosnak!
  Ennek a nagy, ismeretlen játéknak a részei vagyunk,
  Amit Isten ebédre teremtett!
  
  De megismerhetjük a Mindenható ajándékait,
  Hiszen a világ látszólag légiesen lebeg!
  Valójában a sors megélezi a tengelyeket,
  És még szerencse is, hiszen Isten közömbös volt!
  
  Végül is a boldogság törékeny, mint egy sziget,
  A bánat és a szerencsétlenség óceánja közepette!
  És egy félénk ember olyan magányos
  Lelkében nem vihar uralkodik, hanem a rossz idő sötétsége!
  
  Ó, nehéz látni a katasztrofális csillagok alatt,
  Megszületni a világra a Nyilas csillagképben!
  Magasra törekszem, mint egy csalogány álmommal,
  Körös-körül vigyorok, őrült, görbe arcok!
  
  Nem hiszem el, ez örökké így lesz.
  Nos, az ember féregnek van ítélve!
  Hol a kedvesség és a bölcs melegség,
  Az igazságszolgáltatás nem múló álom!
  
  Világunkban a hatóságok kegyetlenek és képmutatóak,
  Néha mindent tűzzel akarsz elégetni!
  Az emberi szenvedélyek hurrikánként tombolnak,
  És úgy tűnik, szélhámosok és varjak járnak körül!
  
  Szeretnék találni legalább egy napfény sugarat,
  Tudni, hogy a lovagiasság él!
  De miközben a legcsekélyebb választ keresem,
  És úgy tűnik, mindenkit érdekel!
  
  Ó, hol vagy te szent szellem,
  Meddig lehet úszni a felhők alatt!
  Az embereknek van látása és hallása,
  Repülj hozzájuk, ne csapkodj körbe!
  . FEJEZET 3. sz.
  Maria sokat kerített . Utána elvitték az edzőterembe. Ott bemelegíthetsz és edzheted az izmaidat. És közben filmet nézni. Különösen háború van az orkokkal. Ez a verseny elég durva és csúnya. Külsőleg az orkok olyanok, mint a medvék, csak az arcuk olyan, mint a szörnyeké.
  És ez nem olyan primitív világ. Van televízió, rádió és még tankok is.
  Például az elfeknek nagyon elegáns autóik vannak, kicsik, áramvonalas formájúak. Éppen ellenkezőleg, az orkok nagyok, szögletesek és ügyetlenek. Maria mosolyogva nézte ezt a csatát.
  Az elfek mezítláb és bikiniben harcolnak. Négyen vannak egy kicsi, de mozgékony harckocsiban, amelynek hosszú csövű ágyúja van. A forgatás itt olyan, hogy a lányok nagyon jól láthatók.
  Gyönyörű, határozott izomzatuk van, lábukhoz illik a cipő hiánya, ami csak kiemeli szexualitásukat.
  A lányok verekednek, és itt van az egyikük teljesen emberi névvel Elena azt mondja:
  - Ezek az orkok. A tankjaik csak csúnya dobozok. Még a páncél racionális lejtése nélkül is. Ezeket sokkal könnyebb eltalálni!
  Elizabeth szomorú mosollyal bólintott.
  - Ebben igazad lehet! De előnyünkre válik.
  A lány pedig kecses, vésett lábának csupasz ujjaival lőtt az ellenségre.
  A kagylótalálat pedig pontosnak bizonyult. A lövedék megrongálta az ork tank nagy tornyát.
  Catherine is mezítláb, az elf családból származó félmeztelen lány pedig csicseregve mutatta meg nagyon nagy és egyben csinos és teljesen nem agresszív fogait. Ez valóban egy ritka szépségű lány volt.
  Bár szó szerint minden manó szépség. És pontosan erről híresek az embereik.
  Efrosinya, egy másik lány ebből a versenyből a tankon megjegyezte:
  - Vegyük észre a világunkban, egy hímre ezer nőstény jut. Egyrészt ez nagyszerű a férfiak számára. De másrészt ebből is adódnak problémák! Főleg örök lányoknak!
  Catherine megerősítette, és kecses lábai csupasz lábujjaival ismét lőtt:
  - Igen, ennek megvan a maga problémája, és egyben varázsa! Szóval olyan, mint egy kétélű kard. Viszont ha van melletted egy gyönyörű izmos lány, akkor ez sem rossz!
  Erzsébet szenvedélyesen énekelte:
  Nem rossz egy lánnyal
  Mit mondhatnék...
  De fel kell szednünk a srácot is,
  Srác, srác, srác!
  Fiú, fiú, vedd feleségül magad!
  A harcosok pedig hangosan nevettek. És megmutatták hosszú és nagyon fürge nyelvüket.
  Egy ork lőtt rájuk egy nehéz, nagy kaliberű ágyúból. De a kagyló elrepült mellette, így az elf Euphrosyne kissé oldalra tolta a tankot.
  Ez tényleg egy passzus volt. A lányok minden ellenséges ellenállás ellenére is elszántak a győzelemre. Az orkok pedig, meg kell mondani, rendkívül szőrös és bozontos lények.
  Elena mosolyogva jegyezte meg:
  - Valószínűleg az a legundorítóbb kínzás, amikor egy ork mancsot üt, és meztelenül vagy megkötözve. És meg akar csókolni!
  Catherine ironikus mosollyal énekelte:
  Az ork egy szőrös szörnyeteg, csak ne rontsa el,
  Szigorúan a rezsim szerint minden csók!
  Napi egy kanál olaj, minimális sók,
  A bor és a hús pedig csak a vendégeknek való!
  Euphrosyne ezt kifogásolta:
  - Ha megeszel egy csésze vajat, vékony leszel, mint a gyufa. A lánynak pedig izmosnak kell lennie, és képesnek kell lennie arra, hogy jóképű manókat szüljön. Nem?
  Elena felkuncogott és megjegyezte, miközben újabb felvételt készített átkozott, szexi és fürge lábának csupasz sarkával:
  - Mintha királynő lennék,
  A harmadik nővér azt mondta...
  Szeretnék az atyakirályért,
  Hőst szülnék!
  Erzsébet, hogy felvidítsa magát, újabb románcot kezdett énekelni:
  A csillagok felett fogunk repülni a bolygó felett,
  A nap ragyogóan fog sütni...
  Dicsőítik a fényelfek hősiességét,
  A vadászt játékká változtatja!
  
  Rossz idő lesz,
  Ahol zivatar szikrázik a világ felett...
  Az alma ömlesztve virágzik,
  Persze jön a tavasz!
  
  Lesz egy korszak, hidd el az elfinizmust,
  Ahol bármely személy demiurgosz.
  Lemossuk arcunkról az orksizmus foltját,
  Szükség esetén az ekét is felszántjuk!
  
  Fényes istenek lesznek a világon,
  Örömet és nevetést okoznak az elfeknek...
  Megkenjük a hajunkat gérrel ,
  Legyen sikeres ez a dicsőséges vállalkozás!
  
  Igen, Elfia egy világország,
  Az elfinizmus szent földje...
  A mezítlábas lány futott
  Menyasszonynak született!
  
  Igen, szeretem a szépséget, Elfiát,
  Mi teremtette a fémet a kőből...
  Hidd el, az emberek boldogabbak lesznek
  Hagyja, hogy napalm hulljon az égből!
  
  Ne keresd a boldogságot Rod nélkül,
  Örökké szeretetet fog adni neked...
  A Svarog-i csata sarka alatt,
  Szörnyek vére folyik!
  
  Nincs szebb óriásország,
  A soraiban manók és törpök vannak...
  Örökre egyesülünk a Hazával,
  Bármilyen csatát nyerünk, tudod!
  
  Szóval miért olyan szomorú az elf harcos?
  Ismerted a Svarog erejét...
  Tisztességes érzéseket kelt
  A szerelem Ladája ideális!
  
  Az univerzum jobb lesz, hidd el...
  Ha az elfinizmus kezd uralkodni...
  Svarog boldog gyermekei vagyunk -
  Bontsuk kvarkokra az orksizmust!
  
  A Föld hamarosan ragyogóvá válik,
  Hamarosan nagy siker lesz...
  És Yarilo felkel, mint egy dicsőséges nap,
  és mindenkinek fényt ad!
  
  Igyunk a hazának srácok,
  Hogy Elfie örökké boldoguljon...
  Hogy a fizetés végtelen legyen -
  Amiről nem szégyen álmodni!
  
  Hagyja, hogy az Elf a világegyetem fölé emelkedjen,
  és Isten vigyora mindent megmutat...
  A csatákban megvesztegethetetlen erejével,
  Eláruljuk a legravaszabb csalást!
  
  Hamarosan ragyogóbban süt a nap,
  A tér olyan lesz, mint egy udvar...
  Tehát forróbban égeted a tüzet,
  Élesítse meg acélbaltáját!
  
  És akkor a nagy Lada dalával,
  Ez hatalmas isteneket szült...
  Le tudjuk majd vágni a vadak törzsét,
   Elfi-dicső fiak karddal!
  Így énekeltek a gyönyörű és elragadó manók. A hangjuk pedig olyan csalogányos és szexi. Az ilyen lányokkal valóban legyőzheted a medvéket.
  Azt kell mondani, hogy nagyon karcsú és szép, szexi és csábító, étvágygerjesztő női manók.
  Eközben női pilóták is harcolnak az égen. A harcosok még nem olyan fejlettek, mint a huszonegyedik században. Még mindig van propeller motorjuk. És fegyverek - repülőgép-ágyúk és géppuskák. De a másik oldalon csodálatos női pilóták harcolnak a legénységben. És hogy kényelmesebb legyen nekik a verekedés, mezítláb és bikiniben vannak.
  Albina egy csodálatos elf. Csupasz lábujjakkal nyomja a gombokat. Repülőgép ágyúi lőnek.
  És a lezuhant ork gép ég. És ezek a medvekocsik nagyon szögletesek, nehezek és esetlenek.
  Ez azonban csak a lányokat kapcsolja be. És nagyon ügyesen manőverezik a gépeiket a támadások elől.
  Alvina, egy másik manólány is lelőtt csupasz lábujjait használva, és csicseregve azt mondta:
  Elf harcos vagyok, és javában forog a hatalom,
  A mennyország az én lakhelyem!
  Társa kuncogott és megerősítette, leütve az orkot:
  - Igen, a kolostor!
  Az égen persze folynak a csaták változó sikerrel. Igaz, az elfek sokkal gyakrabban lövik le az orkokat, mint az elbűvölő emberek képviselőit.
  De sok ork van. Ez pedig problémákat okoz.
  Maria Kolesnikova megnézte ezt a filmet, és megjegyezte:
  - Jó lenne védővarázslatokat használni és védekezni!
  Natasa, az elf neve, aki a királynő hadügyminisztere volt, sóhajtva válaszolt:
  - Régóta használjuk, de nem mindig segít! Az orkok, trollok és más ellenségeink is használnak mágiát, beleértve azt is, amely áttöri a mágikus védelmet!
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - Igen igaz! De mi van, ha kipróbálod a szenteltvizet?
  Natasha elvigyorodott, és megkérdezte:
  - Szentelt víz?
  A királynő és az egykori fogoly megerősítette:
  - Ez pontosan szenteltvíz. Ez egy nagyon jó ötlet, és hatékonynak bizonyult egy igazi háborúban!
  Az elbűvölő védelmi miniszter mosolyogva egyetértett:
  - Miért, felség, meg kell próbálnia!
  Maria fogta, és nagy szenvedéllyel énekelt, érezte az ihlet hullámát;
  Szovjet kecskelány vagyok ,
  Szeretettel dolgozott és szántotta a földeket...
  De zivatar dörgött...
  A fasiszta támadott, nincs elég hely neki!
  
  Rohadt negyvenegyedik szörnyű év.
  Hitler tömegesen támad...
  Hagyjuk, hogy az oroszok tömegesen menjenek veszendőbe,
  A lövedékek felrobbannak - a golyók fütyülnek!
  
  Nincs hely, nem rosszabb itt találni,
  Amikor a fájdalom és a pusztulás mindenhol ott van...
  a lány még húsz éves sincs,
  De mennyi fájdalom és nélkülözés van körülötte!
  
  A gonosz fasizmus megtámadja az anyaországot,
  Olyan erős, egyszerűen vad...
  De szerintem a kommunizmus a győztes,
  Kik ezek a németek, akik vakok Adolf után?
  
  Az ellenség nagyon erős, hidd el,
  Nyomása aktív és kegyetlen...
  A fasizmus csak egy vadállat
  A lány ellen pedig kék szemű a kép!
  
  Egyetlen lány sem hátrál meg
  Mezítláb rohannak át a havon...
  Csak A-val sikeres vizsgák,
  A lányaink pedig nagyon bátran küzdenek!
  
  A fasizmus hiába támadta meg Ruszt,
  Bár Fritz szövetségese segít...
  És a Reich Third hamarosan lerepül,
  Legalább húsevően öl oroszokat!
  
  A lányok nem ismerik a béke szót,
  Hevesen küzdenek a győzelemért...
  Bár Hitler olyan hűvös a szavakban,
  Hogy egyszerűen bohóc lett belőle!
  
  Lányok, hamarosan sakkozzunk a Krautokkal,
  Moszkva közelében eléggé leverték az ellenséget...
  Aztán ott volt a legendás Sztálingrád,
  Leszámolással találkozott, tudd, ez klassz!
  
  Nos, mi a tigris a lányoknak?
  Valóban erős gép...
  Nincs szükségünk hülye szépségjátékokra,
  Kinek a fasiszta serege összetört!
  
  Az USA sokat segít a Fritzeknek,
  Ingyen repülőket, tankokat adnak...
  Biztos megőrültek
  a jenkik eleget ettek !
  
  Igen, Hitler lelőtte a kutyát,
  És Göring elfoglalta a helyet a trónon...
  Talán nem elég idős ahhoz, hogy nagy legyen,
  Az a kövér disznó a királyi koronában!
  
  De az USA és Nagy-Britannia most
  Ezért buzgón segíteni kezdtek a fasisztáknak...
  A Vörös Hadsereg nem fogja számolni a veszteségeit,
  És a kommunizmus elhalványult!
  
  Ez csak egy pokoli helyzet,
  Amikor a tőke ereje egységben van...
  Az összeomlás pedig egyszerűen fenyeget...
  A náciknak nem elég a föld, ismerd a jenkiket!
  
  Hiába látja el őket Sam bombával,
  És ételt küld a Führernek...
  Végül is, miután legyőzte a Szovjetuniót a csatában,
  Adolf megtámadja az előző főnököket!
  
  Természetesen sok veszteséget szenvedünk el,
  A lányok még a hidegben is mezítláb...
  De ha kell, Moszkvát alszunk,
  Zsinórjaink aranyként göndörödnek!
  
  Ha megvédjük Sztálingrádot,
  Higgye el, eljuthatunk Berlinbe...
  A Vörös Hadseregnél, higgyétek el, ez a helyzet,
  Amikor a nép és a hadsereg egyesül!
  
  A lányok nem tudják, csak nincs szó,
  És hevesen harcolnak a gonosz orkokkal ...
  Meglátjuk, a lányok hisznek a hajnalban,
  Bár a szemek néha olyanok, mint a csészealj!
  
  Hiszek az igazságos orosz cárnak,
  Erősebbé tudja tenni az akaratot, mint az acél...
  Legyen egy ortodox uralkodó,
  Ha Sztálinnak nem sikerült mindent szépen megcsinálni!
  Igen, hadd viruljon a szovjet ország,
  Az út a kommunizmus tükrében való építkezés lesz...
  A győzelem korlátlan számlát nyit,
  Még akkor is, ha a revansizmus gyermekei kiteszik a fogukat!
  
  Nos, mit szólsz, Rettenetes Sam bácsi,
  Felnevelve tönkretettnek tartod magad...
  Sikerült visszaverni a Szovjetunió náciit,
  Ez pedig a tőke halálát jelenti!
  
  Nos, nem csak egyszer, nem kétszer,
  Még mindig látni fogják őket Oroszország felett mennydörögni...
  Hogy a nullák ne jöjjenek hazájukba,
  Talán teremts Istennek!
  
  Ahol Sztálin egyszerűen nem tudott,
  A mezítlábas lányok meg tudják csinálni...
  Számukra a hatalmas Isten, Szent Svarog,
  És pontosság géppuskából való lövésnél!
  
  Röviden: a harc egyáltalán nem a vége,
  Mi oroszok bosszút állunk...
  Egy öreg és egy fiatalember lesz a csatában,
  Nem adunk szörnyű esélyt a náciknak!
  
  Röviden: mezítlábas lányok vagyunk,
  Ismét dühösen támadni akart,
  És csupasz sarokkal, erős ököllel.
  Annyira megbaszunk benneteket, hogy a Führer ferdén néz ki !
  
  Azt hiszem, Rus hamarosan újjászületik,
  A nagy Svarog zászlaja alatt...
  Harcolj a hazáért, és ne félj,
  Mert hamarosan sok boldogság lesz!
   Egy ilyen vidám, még ha nem is túl világos és nem teljesen logikus, némi ellentmondásos dal után az elf fajtából származó lányok készen állnak arra, hogy valóban felvállalják és hegyeket mozgassanak. Ők valóban győzelemre születtek.
  És így a bikinis lányok, mezítláb nyomokat hagyva a sárban, fegyverből lőnek. Itt nagy kaliberű ágyúk tüzelnek, és nagy lövedékek repülnek a magasba ívben. Így hát az orkokat a tarackjaik feldobják és felborítják. Ez valóban rendkívül gyilkos lövöldözés, és nem áll le, levegőt sem vesz.
  Az egyik manó, Szvetlana kapitány rosszindulatú mosollyal súgta barátjának:
  - Gondolod, hogy csillagot adnak a vállpántunkra?
  Mosolyogva válaszolt:
  - Utolérik és többet adnak!
  Ezután a lány energikusan megtapogatta csupasz, kecses, nagyon csábító, lebarnult és izmos lábait, és énekelte:
  Azt mondták nekünk, hogy magasságra van szükségünk,
  És ne spórolj a lőszerrel...
  Itt gördült a második csillag,
  Az epaulettekre!
  A lányok mezítláb, bronzbőrük alatt golyóként guruló izmokkal, kagylós, súlyos dobozokat húztak fel. És ez, azt is meg kell mondanom, nagyon erős lépés.
  A harcosok mintha lapot dobtak volna az asztalra. És megint elsül egy nagyon halálos fegyver.
  Natasha, a védelmi miniszter megjegyezte:
  - A lövedékek pusztító ereje a mágikus varázslatoknak köszönhetően megnő. Ez is egy példa a mágia katonai célú felhasználására!
  Maria egyetértően bólintott:
  - Ez igaz! És még sokat tehetünk a jövőbeli győzelmekért!
  Egy másik tank mozgott a narancssárga fű mentén. Nagyon alacsony sziluettje volt. És gyakorlatilag nem volt torony, hanem egy speciális forgó csöve volt. És ez az autó igényesnek tűnt. Csak két lány volt benne. Mivel ez a tank kisebb volt a szokásosnál.
  Natasha megjegyezte:
  - Ez a jövő autója!
  Maria beleegyezett:
  - Igen, azt hittem, ez egy ígéretes fejlemény. De egy kis célpontot nehezebb eltalálni. A németek a második világháború alatt csődbe mentek, mert túl nagy tankokat készítettek.
  Natasha kacsintott és csipogott:
  - A tankjaink nagyon gyorsak,
  A lányok pedig meztelenek és mezítláb!
  Eközben a filmben bemutatták, hogyan mászkált a bokrok között egy manófiú, egy tíz év körüli gyerek. Felállít egy kis adót, hogy vezesse az elfek drónját . Eddig az ilyen eszközök a legegyszerűbbek és a legprimitívebbek.
  A fiú csupasz, gyerekes lábai csobbannak a fűben. Olyan, mint egy fiatal partizán. A gyerek csak rövidnadrágot visel, az idő hűvös és szitáló. És a fiú remeg a hidegtől.
  Ennek ellenére bátran énekli:
  Fiatal partizán vagyok teljesen mezítláb,
  Egy gyerek, aki bátran kockára teszi az életét...
  Hogy a tündéknek ne legyen itt gondjuk,
  Éljen a nép az elbűvölő kommunizmusban!
  A gyerek pedig felveszi és felmutatja a nyelvét. És így az elf fiú az ork tábor felé veszi az utat. A bozontos medvék bűze kellemetlenül csiklandozza a gyerekek orrlyukait.
  A gyermek nagy veszélyben van. Ezeknek a bozontos lényeknek az orra alá csúszik.
  Maria megjegyezte:
  - Bátor fiú. De megéri-e ilyen kisgyerekeket küldetésbe küldeni?
  Natasha védelmi miniszter logikusan megjegyezte:
  - Az ilyen kisgyerekek kisebb aurát adnak, és az orkok kereső- és biztonsági varázslata gyakorlatilag nem látja őket!
  Maria nevetett, és megjegyezte:
  A hősiességnek nincs kora
  Egy fiatal szívben ott van az ország szeretete...
  Meg tudja hódítani a tér széleit,
  Tedd boldoggá a Földön élőket!
  Natasha mosolyogva tisztázta:
  - Nem csak az élők, hanem a holtak is, és nem csak a Földön!
  Maria válaszul dühösen toppantotta mezítlábas, nehéz és erős lábát, amely most egy farkas hátát is eltörhette:
  Éljen Föld, éljen Föld,
  És megérted az embereket...
  Második szerelem, második Föld,
  Nem lesz második Föld!
  Ezer bolygóról
  Ilyen zöld nincs!
  Ezer bolygóról
  Nincs ilyen kedvenc!
  Közben a kis manófiú felszerelte az adót és visszakúszott. Csupasz, rózsaszín sarka egészen szépen villogott.
  Mária még arra is gondolt, hogy ha elkapják a gyereket, a csupasz, kerek sarkát forró vasalóval megégetik. És hogyan fog ez a gyerek sikoltozni.
  Az orkok pedig vigyorognak, és orrlyukaikon keresztül szagolgatják az égett húst.
  Így hát a fiú elvette, és mezítláb rányomta egy csótányra, amely a fűben mászkált. A rovar pislogott, és hirtelen drágakővé változott.
  A fiú csupasz lábujjával felkapta, a kezébe dobta, és alig hallhatóan csipogott:
  - Egy mosoly mindent fényesebbé tesz,
  És egy elefánt és még egy kis csiga is...
  Legyenek az elfek vidámabbak a csatában,
  És az orkok csak veszteségeket szenvedjenek!
  És a fiú gyorsan berohant a bokrok közé. Ez egy aranyos kis baba. Egészen emberszerű.
  Az egyik filmben volt egy fiú is, aki aknákat rakott tankok alá.
  És elkapták. Kár, hogy a szovjet filmben nem mutatták be, hogyan kínozták meg. De csak mezítláb vezették kivégzésre a hóban.
  A kamera pedig kicsi, gyerekes lábnyomokat mutatott a hóbuckán, közelről. Ez pedig többet beszélt, mintha a kínzást részletesen és naturalisztikusan mutatták volna be.
  Ez valóban egy film.
  Maria nagyszerű érzéssel énekelte csupasz és izmos lábai izmait megfeszítve:
  Világítsd meg a sötét éjszakákat, mint a máglyát,
  Úttörők vagyunk, gyerekek, munkások...
  A fényes évek korszaka közeledik,
  Az úttörő kiáltása, hogy mindig készülj fel!
  Az úttörő kiáltása, hogy mindig készülj fel!
  Natasha kuncogott és megerősítette:
  - Ezt a kemény tojást tizenöt percig kell főzni, de az elf család úttörője mindig készen áll!
  . FEJEZET 4. sz.
  Eközben a háborúnak más epizódjai is voltak. Itt van két manó, akik mesterlövészek háborút folytatnak.
  Mezítláb voltak, de foltos terepruhát viseltek. És lesben ültek, célpontokat keresve.
  Egyikük, a szőke Alice bosszúsan megjegyezte:
  - Az orkok, azt kell mondanom, nagyon büdösek. És ezért lehetetlen velük barátkozni!
  Angelica kuncogott, tüzelt, megölte a szőrös medve katonát, és énekelte:
  - Soha nem hagyjuk ki,
  A baj nem jön a mi manónkra!
  És kitárta gyöngyházfogait.
  Alice is lőtt, és átszúrta az ork fejét is. Tegyük fel, hogy olyan menő harcosok. És nem lehet ellenük vitatkozni!
  Angelica csupasz lábujjával dobta a gránátot. Darabokra tépte az orkot, és ezt énekelte:
  Sólyomként nézünk
  Szárnyalnak, mint a sasok...
  Nem fulladunk vízbe
  Nem égünk tűzben!
  Alice mosolyogva megerősítette:
  - Igen, a harcosokra van szükségünk!
  És csupasz sarkával nehézgránátot dobott. Sok orkot tépett darabokra.
  Ez tényleg egy csapat volt. Az elf lányok pedig nagyon szépek, és teljesen mezítláb, könnyű bikiniben.
  De nem jönnek zavarba, hanem éneklik:
  Hő és hó van a világon,
  A világ egyszerre szegény és gazdag...
  Az egész bolygó fiatalsága velünk van,
  Világszerte alakuló csapatunk!
  A lányok pedig tovább dugták az orkokat. Ez volt az ő rendetlenségük. És ha megteszik, senkinek nem tűnik olyan kicsinek, még az olyan bozontos lényeknek sem, mint az orkok.
  Maria Kolesnikova filmet nézve énekelte:
  Bátran harcba indulunk,
  Az elfek ügyéért...
  Megöljük az összes orkot,
  Harcolj, ne sodródj!
  Mondjuk ezek azok a lányok, akik harciasak és szenvedélyesek az impulzusaikban. A pusztítás legmagasabb osztálya, mondhatnánk.
  De a rohamosztagosoktól az orkokig Helga elf rúg, majd énekel:
  - Dicsőség Elfiának, dicsőség,
  A tankok rohannak előre...
  Egy ilyen manó hatalom,
  Az orkokat dühösen verik!
  Így hát a lányok felvették az orkokat, és szó szerint halálos erővel, teljes pusztítással nyitották meg a gólt. És nem lehet őket megállítani. Ha elvették, akkor elvitték.
  És csupasz lábujjakkal nyomják a ravaszt.
  Alenka lány géppuskával lő az orkokra. És csupasz lábujjai halálos erejével gránátot vet az ellenségre, és ordít:
  - Én vagyok a legerősebb a világon,
  Mindet kidobom a wc-be!
  És hogyan fog nevetni és megmutatni a nyelvét, aminek nagyon hosszú a nyelve.
  Anyuta lány kuncogott és megjegyezte, csupasz sarkával a megsemmisülés gyilkos borsóját dobva:
  - Szó szerint bármit megtehetünk. És ez a mi rendünk az elfek között!
  Lányok veszekednek, és sokan vannak. Milyen jó egy olyan világban élni, ahol annyi lány van. A manók pedig örökké fiatalok és szépek. Valóban, nagyon menő tolvajok voltak. És olyan dolgokat is tudnak mondani, amiket mesében nem lehet elmondani vagy tollal leírni - egyszerűen nagyszerű.
  Alla, aki harcolt ez ellen a csapás ellen, agresszíven megjegyezte, tűzrobbanásokkal robbantotta az orkokat, és kaszát nyírta le őket:
  - Haljon meg a kopasz Führer!
  És hogyan fog nevetni és megmutatni nagyon szép fogait.
  Ezek a lányok műrepülők!
  Nos, próbálj meg ellenállni az ilyen embereknek.
  Mária, az aranyhajú manó fogta és énekelte:
  - A hajók összetörve hevernek,
  A ládák nyitva...
  A smaragd és a rubin úgy ömlik, mint az eső,
  Ha gazdag akarsz lenni,
  Ha boldog akarsz lenni,
  Maradj velünk fiú
  Te leszel a királyunk!
  Te leszel a királyunk!
  És megint a harcosok, hogyan kell kórusban fütyülni. A hollók pedig szívrohamot kapva az orkokra estek, áttörve a koponyájukat.
  Ezt tényleg a lányok vették és felszámolták. Határozottan hűvös és vad.
  Nos, milyen klassz. És tényleg, persze, bekapcsol.
  Ezek tényleg lányok.
  Az olimpia pedig csupasz, erős lábbal egy hordó robbanóanyagot dob az orkokra.
  Elrepül, és rendkívül halálos erővel robban. És apró darabokra bont mindent, egy egész zászlóalj orkjával együtt.
  És a lányok ismét a szájukba veszik skarlátvörös mellbimbóikat, és fütyülnek. És a varjak, miután szívrohamot kaptak, azonnal lezuhannak, halálos ájulásban.
  A koponyájuk pedig megreped az ütések alatt. Ez pedig nagyon halálos és pusztító hatás.
  Marusya is fogott, és puszta lábujjával halálos gránátot dobott az ellenségre, szétszórta az orkokat és énekelt:
  Győzelem vár, győzelem vár,
  Akik le akarják győzni a gonosz orkokat...
  Győzelem vár, győzelem vár,
  Képesek leszünk legyőzni ellenségeinket!
  És Matryona is citromot dob az ellenségre mezítláb, és ordít:
  - A fedélzetre!
  A lányok teljesen külön utakon jártak. És valójában írott szépségek. És a lábuk csupasz és cizellált.
  Igen, felvették ezeket az orkokat, és alaposan lekaszálják és megölik őket.
  És az elfek eleje és egy kisebb számú elf nyomást gyakorolt az orkokra, ezekre a bozontos medvékre.
  A lányok támadásba lendültek.
  A narancssárga hajú tündeharcos fogta, és a joystick gombjára nyomta mellének skarlátvörös bimbóját.
  A lökéshullám kiváltott. És rohant az ultrahang az orkokhoz. És egyszerre beborította őket, szó szerint elszenesítette a csontokat.
  A harcos ezt írta a Twitteren:
  - A kobra őrült fajainak!
  És hogyan kell venni és nevetni. Ezek tényleg nők - mondjuk ott szuper.
  A lányokat félelmetesnek kell jegyezni.
  És így gyilkos széngránát-patakokat dobtak fel csupasz sarkukkal.
  Nagyon sok dühös és szőrös medvét téptek szét. És azután a lányok fogták és énekelni kezdtek;
  Kérem Uram, hogy a nap el ne múljon,
  A lány tekintete legyen örökké fiatal!
  Hogy lovagunk a sziklák fölött szárnyaljon,
  Hogy kristálynál tisztább legyen a tavak takarás!
  
  Milyen szép világot teremtett Isten,
  Ezüst ettek benne, a juhar pedig rubin volt!
  Barátnőt keresek, Isten ideálja...
  Ehhez a csatákban ellenségeket vágott le!
  
  Miért olyan nehéz a fiatalember szíve?
  Mit akar találni ezen a világon?
  Miért törött el az evező?
  Hogyan lehet megoldani a nagy problémák szövevényét?
  
  Istenem, én is boldog akarok lenni,
  Találd meg mennyei álmodat!
  Hogy a szerencse fonala el ne szakadjon,
  Zsinórt az ösvény alá tenni, ballasztvonalat!
  
  De mit keressek szeretet nélkül?
  Melyik lány lehet drágább?
  A boldogságot nehéz vérre építeni,
  Csak végigúszhatod rajta a pokol pokoljába!
  
  Az elválás kínzás számomra
  A háború még mindig olyan rémálom!
  Itt nyergelte fel a lovat kengyelbe tett lábbal,
  Bár a gonosz ork, a hóhér felemelte a fejszéjét!
  
  Elviszik a lányainkat,
  Kínozzák őket, és tűzzel égetik a testüket!
  De vereséget mérünk a Führerre,
  Tudd, hogy a mi manónk soha nem halt meg!
  
  Házasodjunk össze a gonosz háború után,
  Majd a gyerekek nevetni fognak!
  Ők mind vérrokonok nekem,
  Zsíros vadakra vadászok!
  
  És a tölgy levelei olyanok, mint a smaragd,
  Azt mondta, hogy a srác remek munkát végzett!
  Lelkiismereted tiszta legyen, mint a kristály,
  És a mérlegben csak a pozitívumok lesznek számok!
  A lányok énekeltek és megmutatták kolosszális aplombjukat és harci helyzetüket.
  És persze az egyik harcos hozott egy tömlőt. És megtöltötte benzinnel. És hogyan fog elkapni és elindítani egy gyilkos patakot. Gyilkos tűzcunami fog folyni. És teljesen megégeti az orkokat.
  És ez tényleg rendkívül klassz. Szó szerint totalitárius pusztítás zajlik.
  Ennek egyetlen lány sem tud ellenállni, mintha valami nagyon édeset, ízleteset és étvágygerjesztőt nyalna egy elf nyelvével.
  És ezzel egyidőben menj előre, és égesd le az ork fejét .
  el őket úgy . És még egy csontot se hagyj az ellenségtől.
  A lányok néha ilyenek. És kiteszik a fogukat, és mutatják indulatukat, mint egy kobrakígyó.
  Harcosok, akik szétszakítanak minden sereget. És ha akarnak, finghatnak is.
  Képzeld el, mi történne, ha ezer elf egyszerre bocsátana ki gázokat? Mondjam, mi lesz?
  Ó, nagyon klassz lesz, talán az égiek megakadályozzák, hogy ez megtörténjen. Mert akkor varjak fognak záporozni az orkok fejére. És lezuhannak és koponyákat törnek be, ami a világegyetem leggyilkosabb hatását mutatja.
  És a lányok vad dühükben és szenvedélyükben újra énekelni kezdtek, gyöngyfogaik pedig tükörként csillogtak.
  A rémálom mindig úgy jön, mint a kígyó
  Nem számítasz rá, de bemászik az ajtón!
  Boldog, bőkezűen táplált család vagy,
  Nem tudod, hogy vannak olyan emberek, akik vadállatok!
  Most elkezdődött a rohamos horda rajtaütése,
  A tatárok nyilakkal zúdítanak ránk!
  De bátor tettre születtünk,
  És kegyetlen ütéseket fogunk elviselni!
  
  Senki sem tudja, hogy Isten jó-e
  Olyan kegyetlen lett az ember!
  A halál már ököllel kopogtat a küszöbön -
  Wezelbub pedig kidugta a szarvát a melegből !
  
  Igen, ezek az ősi ősök ideje,
  Amibe olyan klasszul belejöttünk!
  Nem erről szólt az álmom,
  Nem erre mentünk, a távoli hegyeken át!
  
  De ha a pokolban találod magad,
  Inkább a fájdalom, rabszolgaság, harc világában!
  Még mindig reménykedem
  Hagyd, hogy szíved dobogassa ezeket a ritmusokat!
  
  De a megpróbáltatások a mi láncunk,
  Ami nem hagyja, hogy a gondolatok könnyűek legyenek!
  És ha kell, el kell viselnünk,
  És ha kiabálsz, akkor tüdőd teljes erejével!
  
  Költő és gazember,
  De nem forró katonai téren!
  Meghalnak a haza hitvány ellenségei,
  Gyorsan és ingyenesen eltemetik őket!
  
  Most fogd, és hajolj meg Krisztus előtt,
  Tedd keresztbe magad, csókold meg az ikon arcát!
  Azt hiszem, megmondom az igazat az embereknek,
  Az Úr különleges örökséget ad nekünk jutalmul!
  A lányok jól énekeltek. A hangjuk olyan ragyogó és csillogó. És telt hangú.
  A dal után pedig egy egész zászlóalj lány szállt fel, és fingókat engedett el. Oszlopban emelkedtek fel, és rohantak a varjak felhője felé. Elvitték és megtámadták őket.
  Ez fojtogatni kezdte a varjakat, és szó szerint megfulladtak és vonaglottak, hurkot kapva a nyakukra.
  És annyi varjú esett le. És áthatoltak az orkok feje tetején. A medvék pedig barna vér szökőkutakat bocsátottak ki. Kiütötték, mint a borsó zúzását.
  A lányok nevettek. És megmutatták a nyelvüket. A feléjük közeledő lényekre kacsintottak.
  Az egyik lány csicseregte:
  - Az orkok nem olyanok, mint az emberek,
  Orkok, ezek orkok...
  Ha szőrös, akkor gazember,
  A lány hangja nagyon tiszta!
  És a barátaira kacsintott.
  A harcosok azonnal vad bizalmat éreztek magukban. És a fogaik úgy csillogtak, mint a hegycsúcsok. Vagy talán ezek a tenger gyöngyei és kincsei.
  A lányok nevetve énekelték:
  Ó tenger, tenger, tenger, tenger,
  A fiúk a kerítésen ülnek!
  Az orkok látni fogják a bánatot,
  A gazemberek mind meghalnak a szétszerelésben!
  És a harcosok veszik és fütyülnek. Ezúttal nemcsak varjak hullottak az orkok fejére, hanem jégeső is. És szó szerint betörték a medvék koponyáját.
  Az elf lányok így vették fel e büdös medvék orkjait. És rendkívül menőnek bizonyult.
  És amikor a szépségek énekelni kezdtek, tiszta káosz volt;
  Az ég mintás csillagszőnyeg,
  A hold fényt ad a domboknak!
  Lefolyik a hegyi patak,
  Csillogó arany a kovakövön!
  
  Anyamanó egyszerűsége,
  A falvak tele vannak és kényelmesek!
  A leányok boldogságtól kiáltottak,
  Mint egy körtánc, mennek kaszálni!
  
  Megjött a baj, háborús öregasszony,
  Kicsupaszított fogak - kagylók forgószele!
  Az orkokkal együtt rohan a pusztítás,
  Bajtársad meghalt a csatában!
  
  Te magad még fiú vagy...
  A katonai nyilvántartó és sorozási hivatal nem adott engedélyt!
  Például nincs elég extra éved,
  Az országnak meg kell védenie gyermekeit!
  
  Minden páncél nélkül a frontra menekült,
  Jót és fényt hozni!
  Hogy az orkok ne fossák meg őket akaratuktól,
  Hogy ne láncra verve találkozzunk a hajnallal!
  
  A barátom sem aludt,
  Sikerült kiszabadulnia - ő egy harcos!
  Lehozzuk az orkokat a talapzatukról,
  Legyen vége a Führernek!
  
  Nehéz harcolni, fájdalom és éhség,
  Lány mezítláb télen!
  A csípős hideget rongyokban viseljük,
  Néha ugyanazt a kérget esszük, mint a nyírfák!
  
  És az ellenség repülőkkel repül,
  Mint egy szörny a pokolból "Tigris" ordít!
  Gonosz farkastól született medve
  Lángszóró jön ki a tartályokból!
  
  Mezítláb melegítésére,
  Hogy elkékültek a hóban!
  A lány az utakat választotta
  Ahol a hamu elsötétítette a hóvihart!
  
  De ellenálltunk - távol a hidegtől,
  Fiú és lány előre!
  Legyőzzük Júdás vigyorát,
  Rus homokba fogja törölni az orkok sötétjét!
  
  A tinédzserek sarka villog
  A hófúvás könnyű nyomot hagyott!
  A fagyot egyáltalán nem könnyű elviselni,
  A mezítlábas futás felmelegít minket!
  
  És a gonosz orkoknak nincs joguk,
  Ordítanak a hidegtől!
  Olyan erős hatalom
  Az elf lovagunk nagyon klassz!
  
  Egy hullámot dobtak vissza a pokolból,
  Most Feyropa van előrébb!
  Ilyen a szent katona sorsa,
  Légy örökké hűséges Elfie-hez!
  Mondjuk ezek a lányok szuperek. Annyi izgalom és tűz van bennük. Mint a piros copfos lányok. A szépségek pedig mindig mezítláb.
  A harcosok alaposan megtámadták az orkokat. Nagyon szerették ezt a technikát, amikor csupasz lábujjaiddal a megsemmisülés és a halál borsóját dobod az ellenségre.
  A medvéket pedig tépett darabokra, szeletekre téped. És amelyek olyan sültek és finomak.
  A lányok pedig a közeledő medvékről firkálnak. És üssük meg egy mozsárral az elf orkokat.
  És meg kell jegyezni, hogy a szépségek ezt rendkívül hatékonyan teszik. És agresszivitásuk rendkívül elbűvölő és elragadó kecsességgel párosul.
  A harcosok felvették az orkokat és megkezdték a totalitárius kiirtást.
  Itt a lányok rubin mellbimbóikat használták. Megnyomta a gombokat, amelyek aktiválják a lángszórókat.
  És elvitték, és azonnal lefedték az orkok zászlóalját. És valójában elvették és a földig égették .
  Ezek itt a lányok. És ha szükséges, a nyelveket közvetlenül a rendeltetésüknek megfelelően használják. Az ilyen nyelvek célja pedig az, hogy örömet szerezzenek az embereknek. És mutasd meg csodálatos és agresszív temperamentumát.
  Nincsenek ilyen lányok, ha megmozdulnak, a medvék biztosan nem lassítanak.
  Olyan nagyszerű eredményeket mutatnak fel.
  A lányok pedig különösebb szertartás nélkül hegedülhetnek.
  Ez is egy nagyon jó technika.
  A lányok hegedülni kezdtek. És ugyanakkor csupasz lábujjakkal fogták az íjakat. És csodálatos és elbűvölő zene szólt. És egyszerűen nagyszerű.
  Aztán a lányok fogták, és énekelni kezdtek;
  Hiszek Szent Hazámban,
  Hogy az Igazságon keresztül üdvösséget szerezhet az ember!
  Megvédjük gyermekeinket a gonosztól -
  Tőlünk jön az ellenség, hidd el, bosszú!
  
  A kardom úgy üt, mint Ilja kincse ,
  És a kezük nem tudja, mennyire elfáradtak a csatában!
  Olyanok vagyunk, mint egy megbízható pajzs a Hazának,
  Megvédeni egy helyet a tiszta paradicsomban a hitványoktól!
  
  Hátrálj, üss és ugorj újra - üss,
  Ilyen az út sorsa, jaj, egy katonának!
  Amíg legalább egy gazember él,
  Tisztítsa meg géppuskája csövét és elülső irányzékát!
  
  Harcolnod kell, ha a mese egy világ,
  Néha az üvöltést el lehet hagyni!
  De mi tiszteljük a Hazát,
  Bár néha halom halom van!
  
  Születtünk, szerencsénk volt az országban -
  Amelyben mindenki hőssé válhat!
  Amiben az embereknek, majd önmagadnak,
  A legerősebb és legbátrabb harcos!
  
  És most kiáltunk - előre,
  Megrohamozni a redoutokat, a hatalmas erődítményeket!
  Nehogy megtörténjen, mintha az elme hazudna -
  El fogjuk fújni a felhőket a repülőgépeken!
  
  Természetesen egyenesen a pokolba mehetsz,
  Mert minden út olyan, mint a fű és a bogáncs...
  De még ott is lecsapnak a harcosok pengéi,
  És bombák hullanak a repülőgépek gyomrából!
  
  És mi a pokol az Elf, a harcos számára?
  Újabb teszt!
  A végsőkig harcolunk...
  Teljesítsük Isten igaz vágyát!
  
  És legyőzzük a trollok és ghoulok bandáit,
  Elérjük azt a helyet, ahol a Föld az Éden!
  A sas véget vet az aljas varjúnak,
  A becsület és a hit elvezet bennünket eredményekhez!
  
  Az élet viharos patakkal tör fel,
  Amit Krisztustól kértek, az megvalósul!
  A kegyelem úgy árad, mint a vízesések patakja,
  Elfia anya dicsőségére!
  A lányok egyszerre énekeltek és hegedültek. És a zene olyan csengően, gyönyörűen és csillogóan szólt. És szó szerint elterjedt az összes égbolton.
  A varjak pedig eszméletüket vesztve elájultak, és átszúrták az orkok fejét.
  A lányok pedig felfoghatatlan energiával léptek fel. Hiperplazma folyamai folytak át rajtuk.
  Vagy talán a magoplazma is, amelyet a lányok lenyűgöző és gyilkos hatásként személyesítettek meg.
  A harcosok kitárták a fogukat, majd agyaraik felszínéről olyan sugarakat bocsátottak ki, amelyek elvakították az orkokat, és vérzett a szemük. És olyan felfoghatatlanul menő és menő lett.
  A harcosok ismét megnyomták a gombokat rubin mellbimbóikkal. És a vulkánok kolosszális, pusztító ereje tüzes kitöréseivel sújtották az ellenséget.
  És mindez reagál és ég. És felrobbantják a medvék tankjait. A perzselő lángok pedig megolvasztják Putyin birodalmának gépeit.
  A lányok, azt kell mondanom, egyszerűen csodálatosak, és olyan kiváló küzdőszellemet mutatnak, hogy senki sem merné megvádolni őket semmi hülyeséggel és obszcénnel.
  Az ilyen lányokról azt mondják: egyszerűen Istennők vagytok és Szuperek!
  Itt újra fogták és nagy lelkesedéssel énekeltek;
  Vannak nők a mi Elfiánkban,
  Miért viccből vezetnek repülőt?
  Hogy mindenki szebb az univerzumban -
  Mi fogja megölni az összes ellenfelet!
  
  Arra születtek, hogy nyerjenek
  Hogy dicsőítsd az Elfet az egész világon!
  Végül is hatalmas nagyapáink,
  Egyszerre sereget gyűjtöttek nekik!
  
  Óriások állnak a gép előtt,
  Az ő erejük akkora - mindenkit összetörnek!
  A haza gyermekei vagyunk, egyesültek -
  Egy sor katona menetel!
  
  A kín nem tud megtörni minket,
  Erőtlen tűz gonosz napalm!
  Ahol a fáklya égett...
  A reflektorfény most ég!
  
  Hazánkban minden a fény fáklyája,
  Autók, utak, hidak!
  És a győzelem dalaiban énekelnek -
  Fénysólymok vagyunk - sasok!
  
  Bátran dicsőítjük a szülőföldet,
  Vigyük fel a meredek csúcsokra!
  Olyanok vagyunk, mint az űr úttörői -
  És törjük ki a gonosz orkok nyakát!
  
  Utolérjük a Mars összes hüllőjét,
  Nyissuk meg az utat Centaurihoz!
  Leszünk, akik félünk a ragadozótól,
  És aki kedves és őszinte szeretni!
  
  Elfia a legédesebb ország,
  Van benne mire büszkének lenni, hidd el!
  Nem kell hülyeségeket beszélni...
  Légy emberséges, ne vadállat!
  
  Elérjük az univerzum határát,
  Építünk oda egy gránit erődöt!
  És aki elvesztette a bűnbánatot,
  Ki rohan megverni a Hazát!
  
  Mi következik - kevés képzelőerő
  De higgyétek el, feltámasztjuk a halottakat!
  Egy rántással kitépjük a halál fullánkját,
  A halhatatlan Elfie dicsőségére!
  Így énekelnek a lányok, és olyan a hangjuk, mint a csalogányok, feketerigók és tűzmadarak egy üvegben. Tegyük fel, hogy ezek a lányok szuperek és szuperek .
  És nagyon meghatóan és elragadóan énekelnek.
  Ezek azok a szépségek, akiket ha felvesznek valamit, akkor azt egyetlen ork sem találja eleget.
  A lányok pedig játékosan pusztítják a medvéket. És akkor az elf pilóták berepültek a levegőből. És csupasz lábujjakkal nyomkodják a gombokat. És megverték az agresszív szőrös lényeket.
  Egy lány az égből rakétát lőtt egy szőrös orkcsoportra. Felrobbantották és megperzselték, aminek következtében a megperzselt húsdarabok különböző irányokba estek. És ami ég és valójában füstöl.
  Ezek a lányok, dühösek és pusztítóak. Olyan erős szív rejtőzik bennük. Mi van, ha énekelnek és megmutatják a fogukat, akkor még a trollokkal szövetséges orkok serege sem tud majd ellenállni nekik. A trollok pedig sokkal ügyesebbek és határozottabb harcosok.
  A lányok pedig olyan kolosszális és erős harcosok, egyszerűen kozmikusan változóak és állandóak.
  A harcosok fogták és kifújták a lányok arcát, és kétszeri gondolkodás nélkül fingtak a tüdejük tetején .
  . FEJEZET 5. sz.
  Aztán jött egy igazán halálos és pusztító hullám, ami elérte az orkokat. És hány szőrös lényt fektettek le egyszerre.
  Ezután a lányok nagy örömükben és hatalmas lelkesedéssel énekelni kezdtek;
  Egy egyszerű vers a dalból
  Mit énekelek erről a szomorú világról!
  Igyekszem a lelkemmel megismerni Krisztust,
  Hogy a pokol és a romlás ne érje a testet!
  
  Drága nekem a szülőföldem,
  Bár néha szemrehányást tesznek nekik!
  Hogy nem találtam helyet magamnak,
  Amikor Wezelbub a pokolba küldte az embereket!
  
  Mi lehet szörnyűbb, mint a Föld pusztulása,
  Mikor sír egy húr a gyászban?
  Ha egy gazember nevet, megeszi a sikert,
  De lesz erő - tudd, hogy felébredt!
  
  A gonosz fajnak válaszolok, akkor válaszul:
  A pokolba, az istenek nem törik meg Hazád szellemét!
  És minden harcos bravúrja megdicsőül,
  Katonák serege vagyunk: a sas nem játék!
  
  Tudd, hogy akaratunk erős, mint mindig,
  Ököl a vállhoz összeszedtük magunkat!
  És a cél, amely felé tartunk, már látszik,
  Az ellenség hamvait összetöri a csillaghajó!
  
  Néha nehéz megérteni Pallast,
  Szeszélyes, carte blanche-t ad az ördögöknek!
  És úgy tűnik, olyan régen volt...
  Amikor a gonosz aljas orkja kettészakad!
  
  Természetesen rengeteg problémánk van,
  Hány világ van az univerzumban?
  De ezért támadt fel Isten Magassága,
  Hogy az embernek ajándékkupaca legyen!
  
  Elf ismét szuperhatalommá válik,
  Az Univerzum megmutatja a boldogsághoz és a szerelemhez vezető utat!
  Nem folyik többé könny vagy vér,
  Az akaratot és a bölcsességet pedig a szívedben tartod!
  A lányok nagyon lelkesen énekelnek. További győzelmeket és mesés mondásokat akarnak. Kozmikus tűrőképességük egyszerűen hátborzongató. A harcosok pedig a legmagasabb műrepülő képességeiket és hatalmas pusztító Egójukat mutatják be.
  A pettyes hajú manó ciripelt:
  Egy kettő három,
  Elpusztítod az orkokat...
  négy nyolc öt -
  Nem játszani jöttünk!
  És megint fütyülnek a lányok, olyannyira, hogy döbbent varjak egész felhői záporoznak az orkok fejére.
  Maria Kolesnikova ügyesen irányította ezeket a seregeket, amelyek az ellenféllel harcoltak. A Harcos Királynő parancsot adott.
  A szép fiatal manók pedig csupasz, vésett lábaival masszírozták a fiatal és erős lett lányt. Más szépségekhez hasonlóan ők is megszámlálhatatlanul sok ork-sereggel harcoltak - ezekkel a pokoli medvékkel.
  Maria nem félt a pocakos és bajuszos zsarnok megtorlásától, és most már térdig a tengerben volt.
  A lány parancsot adott. És az alattvalói engedelmeskedtek, és véres és kegyetlen csata dúlt, vagy inkább csaták és csaták egész sora.
  Az elf lányok megkerülték az ork pozíciókat. Itt sok volt a szögesdrót. A mezítlábas szépségek pedig ollóval rágcsálták. A hajvágás jó volt. Ekkor egy kék hajú manó ágyékon szúrta az egyik orkot. Szó szerint elájult a fájdalmas sokktól. A harcosok nevettek és a nyelvüket mutatták.
  Az orkok vére barna és undorító, a lányok odébb ugrottak, hogy ne piszkosuljanak rá. Igen, nem könnyű harcolni az ilyen lényekkel - még a megölésük is undorító.
  A vörös hajú manó nem a helyéről motyogta:
  - Rossz időjárás hat hónapig
  Hat hónap, sehol!
  A manó a sárgákkal ellenkezett:
  - Rossz az időjárás a Földön! Ellenkezőleg, nálunk örök nyár van, négy világítótest van az egész bolygón!
  Valóban, a narancssárga égen négy nagy csillag ragyogott - különböző színekben, és ez csodálatos!
  drótvágóikkal átrágták a drótot . Most pedig a repülőtér felé kúsznak. Ott már látszanak a pokol szőrös seregének repülői. Néhány autó meglehetősen nagy. Például a stratégiai bombázók. Mennyi halálos rakományt tudnak szállítani? Itt nem lehet számolni.
  A vörös hajú manó ezt énekelte:
  - A tevék úszni akarnak,
  És az elefántok is tudnak repülni...
  Annyi csoda van mindenhol
  Mit nem lehet megszámolni!
  A fehér hajú manó megjegyezte:
  - Maga is nagyon jól tudja,
  A világ tele van csodákkal...
  Csak ezek a csodák
  A manók maguk is meg tudják csinálni!
  A kék hajú manó megjegyezte:
  - Magát a repülõteret körül már van egy feszültség alatt álló vezeték. Ilyen könnyen nem lehet átjutni!
  A sárga hajú manó elvette, és felajánlotta:
  - Mi van, ha a halál ajándékát ívben dobod a drót felett lóháton? Eltaláljuk a bombázót, és láncreakció lesz.
  A vörös hajú elf felkuncogott, és megjegyezte:
  - Ez egy érdekes ötlet! Mi van, ha megpróbálod!
  A kék hajú manó megjegyezte:
  - Először is készítenünk kell egy hevedert!
  A lányok pedig egyöntetűen bólogattak. Nem olyan egyszerű fából és drótból elkészíteni, de a harcosok a legjobbak, mint mindig. És ha egyszer nekifognak az üzletnek, nem hátrálnak meg.
  A fehér hajú manó ciripelt, hadonászta a hasát, és műrepülést mutatott a lábával:
  - Menjünk, katonák, szálljunk fel,
  Csodálatos csapatunk van!
  Meg kell jegyezni, hogy a lányok egyszerre szépek, okosak és ügyesek.
  A heveder készen áll. És a közönséges szénporból távolról is elindíthat robbanócsomagot. De ha megrándul, az senkinek nem fog soknak tűnni. És még inkább az orkok számára.
  A lányok mezítlábakkal igazították a hevedert és a bummot. És most nagy ívben repül a töltés szénnel. És halálos árammal repül át egy kifeszített nagyfeszültségű vezetéken. Repülés közben még szikrázott is egy kicsit. És akkor közvetlenül egy stratégiai bombázó hasában landol tíz tonna robbanóanyaggal a hasában. És hogyan fogja ezután felrobbantani.
  Mintha egy kis atombomba robbant volna fel.
  Igaz, ezen a világon még nincsenek atomfegyverek. És ez természetesen a legjobb, mivel az éghajlat szennyezett lenne. De az ork repülőtéren a gépek elkezdtek felrobbanni és széttörni. És sokan világítani kezdtek, mint a gyertyák a hosszú életű tortán. És hogy mindez milyen intenzitással és szenvedéllyel lobbant lángra. Az orkok elpusztítása pedig óriási volt.
  Még a lányokat is elérte a robbanáshullám, és arra kényszerítette őket, hogy megragadják a letört fák szélét. És nyomja a földbe mezítláb, a lábad sarkával.
  Utána jött a meleg és az égett hús szaga. A lányok úgy érezték, meghívták őket valaki piknikére. És tényleg a friss báránytetemek illata.
  A kék hajú manó csicseregte:
  - Milyen jó lefeküdni a fűre,
  És valami finomat enni...
  Rendezzen egy hűvös parkot a fürdőben,
  És hívd a fiatal manókat!
  A sárga hajú manó megjegyezte:
  - Talán itt az ideje, hogy eltűnjünk innen?
  A vörös hajú manó nevetett, és így válaszolt:
  - Az orkok pánikba esnek, mi pedig learatjuk a termést!
  A fehér hajú manó bólintott:
  - Az emberek vigyáznak és óvják a természetet,
  És gazdag termést fogsz aratni!
  Ezt követően négyen rablókörútra indultak. A lányok elkezdték elkapni a menekülő orkokat, és elvágták a torkukat és a hasukat. A manók ezt nagy lelkesedéssel tették.
  Bár kedvesnek tűnnek. De az orkoknak medvék testük van, és ugyanakkor olyan barom arcuk, hogy az ember egyszerűen azon töpreng, hogyan bírja el a föld az ilyen embereket.
  A minden szépet szerető lányokat pedig teljesen meg lehet érteni.
  Egy kék hajú elf levágta az ork tiszt fejét, és ezt énekelte:
  Nem kell elveszíteni a fejét
  Ne rohanj...
  Nem kell elveszíteni a fejét
  Mi van, ha jól jön!
  Írd le a füzetedbe,
  Minden oldalon!
  Minden orkot meg kell ölni!
  Minden orkot meg kell ölni!
  Minden orkot meg kell ölni!
  A sárga hajú lány csupasz lábujjával dobta el az üvegszilánkot. Eltörte az egyik ork torkát, és arra kényszerítette, hogy vért engedjen ki, és ciripelt:
  -Minden nézetünk csak termék,
  A képességeink, a szükségleteink...
  Az új valóságban hirtelen mindenki azzá vált
  Higgy abban, hogy az új manók ismerik az értékeket!
  A lányok pedig gondolkodás nélkül kiütötték az orkok tankját. És meggyullad, mintha a fémet benzinnel áztatták volna át. És néhány másodperc múlva nehéz, nagy kaliberű lövedékek kezdtek robbanni az autó belsejében!
  A harcosok felkiáltottak:
  - Dicsőség a fény harcosainak,
  Dicsőség a nagy manóknak...
  Szülőföldünket éneklik,
  Támadj csatába, ne sodródj!
  Így hát az elfek fogták, és csupasz sarkukkal az acéldarabokat a gonosz orkok szemébe dobták, megvakítva és megölve a medvéket. Aztán énekelték:
  - A király a tündék - bölcsen uralkodik,
  Rendeletet osztogat - szolgákat ítél...
  A trón nem tűri a felhajtást és az ugatást,
  És ez nem a félelem leküzdésének módszere!
  
  Nos, ha kemény csata jön,
  Az elf lányok nem törődnek...
  Felejtsd el a bánatot és a szemrehányást,
  Inkább üsd meg az orkot egy téglával!
  És a lányok nevetni fognak e szavak után. És ismét csupasz sarkukkal hányják fel a töredékeket. És agyonütik az orkokat. És esnek, átlyukasztották és megölték, és barna vér szökőkútjai szabadulnak fel.
  A kék hajú manó elvette, és ciripelt:
  - Egy csodálatos mesevilágért!
  A sárga hajú lány így válaszolt neki:
  - És a fénysugarakért!
  És csupasz sarkával feldobta az orkok megsemmisítésének és elégetésének gyilkos ajándékát.
  A vörös hajú manó fogta és énekelte:
  - Arra kérlek, ne lepődj meg!
  Ha varázslat történik...
  Ha megtörténik, ha megtörténik, ha megtörténik a varázslat!
  Utána az összes lány újra leköpi az orkokat. És egy igazi szökőárhullám fog feltámadni, ami beborítja ezeket a lényeket és megégeti őket.
  A női harcosok nem adják fel, hanem harmonikusan küzdenek és mutatják be legjobb műrepülésüket.
  Egy másik helyen pedig két elf mesterlövészekként harcol. Távolról tüzelnek az orkokra. Átszúrják a fejüket, kiütik az agyukat a fejükből.
  A lányok lesben ülnek a fák tetején. És pontosan tüzelnek. Átütik a bozontos birodalom katonáit, szó szerint halomba rakják őket.
  Egyikük, egy fehér-piros-fehér hajú lány megkérdezte vörös-zöld hajú párját:
  - Hát hogy adjunk zöld utat ezeknek a szőrös lényeknek!
  Az elf harcos bólintott:
  - Nem gyenge!
  És megint a lányok lőnek. Itt a fehér-piros-fehér elf leütötte az ork tábornokot. Rendkívül pontosan csinálta. Kiütötte az agyát, és ezt írta a Twitteren:
  - A királyi manóknak!
  Erre a vörös-zöld hajú manó így válaszolt:
  - Cárizmus - tetszik?
  Az elf így válaszolt:
  - Nem jó! De háború alatt nincs más forma!
  Az elf bólintott és nyikorgott:
  - És hiszem, hogy ez meg fog történni!
  És a kis arca elvigyorodott.
  A harcosok dolgoztak, kiütötték a medvéket. És úgy tűnt nekik, hogy nem lesz vége a közeledő orkok sorozatának.
  Az elfek pedig kórusban énekelték, megölve a medvéket:
  Nem, azt mondtuk a szőröseknek,
  Embereink nem tűrik...
  Hogy a púpos ork uralkodjon,
  Mondjuk csúnya!
  Így hát a szépségek fogtak, és csupasz lábujjaikkal gránátokat dobtak a haladó medvékre, és szétszórták őket különböző irányokba. És kinek a mancsát szakították le, és kinek a fejét.
  Az elfek undorító arccal mutatták meg agressziójukat a korcsok ellen.
  És még énekelték is:
  Vér folyik rajtad, mint a skarlátvörös folyó,
  Az ellenséges Führernek kopasz feje van, és nagyon jól néz ki...
  De ne engedj neki...
  Vedd a kardot a kezedbe, és törd össze a Sátánt!
  Ha az elf bátor és nem gyáva tetű,
  Egy kopasz foltos Führer - gyorsan megölöd!
  A harcosok így mutatják meg nagyon csillogó és agresszív, megfelelő jellemüket.
  De négy elf kihasználta a pánikot, és elfogta az egyik legújabb ork tankot. És firkáljunk gépfegyverekből - hat van belőle. Így verték a lányok, és amikor puszta lábujjakkal lőttek.
  A kék hajú manó elvette, és üvöltött:
  - Hordoznak, hordanak egy mezítlábas lányt, lovakat,
  szépséggel ne tedd tönkre a reményt !
  A kedvesség napsugara alatt és Chase csillaga alatt,
  Szeretsz egy lányt, lányos emberek vagytok!
  A sárga hajú manó beleegyezett:
  - Igen, így lesz, a nagy szerelem visszatér!
  A harcos pedig halálos erővel dobta mezítláb lábujjait, a halál ajándékát, amely a tartály nyitott nyílásán keresztül kirepült. És sok orkot legyőzött.
  Egy vörös hajú manó, aki orkokat robbant géppuskával, szellemesen megjegyezte:
  - Van a jele annak, hogy kockázatot vállalunk,
  Mezítlábas lányokat vezethet...
  Megrúgjuk ezeket az orkokat a sarkunkkal ,
  Az ork nem fogja tudni megmenteni magát!
  Egy fehér hajú manó csupasz, vésett lábával lövedékkel ütött egy ork tankot. Üsd el a szőrös medvék autóját, amitől az megégett.
  Aztán fogta és énekelte:
  Mezítláb, csak mezítláb,
  Az elf lányok harcolni akarnak,
  Mezítláb, csak mezítláb,
  Mi lányok a világból tudjuk, hogyan kell harcolni!
  Az elf tank ismét lövedékeket küld ki, amelyeket az ork járművek halálos és precíz erővel semmisítenek meg. És nagyon megégetik őket. És ez tényleg egy soha nem látott szépségű manók és lányok mezítlábának tánca!
  A harcosok kórusban énekelték az ellenséget:
  Üdvözlet mezítlábas manó,
  A viharban, viharban és a győzelmek lángjában...
  A hátad egyenes és jól látható
  Bár néha sok a baj!
  És kitárták gyöngyházfényű, csillogó fogaikat. Aztán kacsintva és csattogva csicseregtek:
  - Dicsőség bátor manóinknak és manóinknak !
  A lányok nagyon bátrak és agresszívek voltak. És nagyon pontosan tüzeljünk az orkokra trófea kagylókkal. És aktívan énekeltek, csupasz, lányos lábbal lövöldöztek:
  - Dicsőség a tündék hazánknak,
  Mi lányok leszünk a legjobbak...
  Sok gombostű elengedése
  Mi szépségek ünnepeljük a sikert!
  A harcosok pedig azonnal megverik az orkokat, akik szőrösek, bozontosak és büdösek.
  És nem tudnak ellenállni az ilyen szépségeknek. Legalább téglákat dobálj az orkok fejére, vagy dobj bombákat.
  De elég sok bozontos medve van. Igaz, hogy számuk pánikot és lázadást kelt. Az orkok pedig pánikszerűen lőnek egymásra. És ilyen lövöldözés és szúrós füst.
  Ég a fű és felrobban a lőszer. Tele pusztítással.
  A kék hajú manó fogta és énekelte:
  - Hazánk a tündék között van,
  Olyan elbűvölő és édes
  Harcolj érte, ne sodródj,
  Évszázadok óta híres az ország!
  És a harcos újra feltárja a fogát, mintha egy nőstény farkas lenne. És kacsint a zafírszemeivel.
  Egy tüzelő vörös hajú manó megjegyezte:
  - Törjük, zúzzuk és darabokra tépjük,
  Ez az élet, ez a boldogság!
  Egy sárga hajú manó lőtt, csupasz sarkával megnyomta a gombot, az orkokra, és ellenkezett:
  - A pusztulásban nincs boldogság!
  Egy fehér hajú manó gépfegyverrel lőtt a bozontos medvékre, orkok tömegét lekaszálva nyikorgott:
  - A pusztítás szenvedély,
  Nem mindegy, milyen erővel...
  A hatóságok mindig is ittak mások vérét,
  Együtt ünnepeljük a szerelmet!
  A kék hajú manó kuncogott és csicseregte:
  - A kopasz Führer egyenesen a koporsóhoz megy,
  Legyen egészséges, hogy...
  Nektek lányok van alakotok,
  És keress hajú férfiakat!
  Ezután a szépség fogta, és megmutatta hosszú, rózsaszín nyelvét, úgy tett, mintha egy kobra lenne.
  A harcosok ismét nevetni fognak, és megmutatják a parancsolatukat. Ha érted, miről van szó.
  De a lányok szinte meztelenek. Aztán egyikük vörös hajú levette és levette a melltartóját, és megnyomta a gombot a rubin mellbimbójával. És ezek után, hogyan fog a héj és eltalálni. És beszáll egy tankba orkokkal, és tépjük fel a bozontos medvéket. És a lányok énekelték:
  - Valahol ezen a világon,
  Ahol mindig fagy van...
  Az orkok gonosz medvék,
  Nyilván eltörik a tengelyt!
  Ezért fagyos
  Körös-körül sír a tél,
  A lányok könnyeket hullattak
  A gonosz Sátán uralkodik!
  A harcosok jól énekelnek, de még jobban harcolnak. És olyan pontosan lőnek, mint a legyőzhetetlen amazonok.
  Nem, az elfek valóban csodák. És ha elkezdenek csépelni, akkor egyetlen sereg sem áll ellenük. Ezek a lányok sokszínű frizurával.
  Egy másik elf lesben ül, és csillogó serege harcosainak tüzet igazítja. És ezt nagyon pontosan és pontosan csinálja. Agresszív közvetlenséggel lecsap.
  Harcos, nem könnyű kimondani, de ravasz. Itt állítja be a tüzet.
  Más elfek pedig nagyon pontosan eltalálták az orkokat, tönkretéve pozícióikat.
  A harcoló lányok és a ritkább fiúk figyelemre méltó harci tudásról tesznek tanúbizonyságot.
  Ezek az elfek, mondjuk itt - elbűvölő harcosok, de egyáltalán nem öntöttvas.
  Repülőgépeken az elf pilóták általában csak bugyit viselnek. A lányok lebarnultak és izmosak. És csupasz, cizellált lábak segítségével tüzelnek.
  Ne feledkezzünk meg azonban a skarlát mellbimbók alkalmazásáról sem. A harcosok mellei pedig nagyon dúsak és cserzettek. Annyi energia és báj van a szépségekben, és az öröm töltései.
  És a harcosok is tudnak a legjobban énekelni;
  A szülőföld himnusza menő lányok között,
  Olyan harcosok, tudod...
  Végül is ez nem történik meg, a nők ismerik a kékeket,
  Cipőben járnak, még ha mezítláb is!
  Így néznek ki a hegyeknél magasabban repülő lányok hasonló járatai. A sasok tényleg sasok!
  És semmi sem állítja meg őket, és senki sem fog nyerni!
  Ezek azok a harcosok, akik megmutatják magukat. Az ork bombázó lángokba borulva látható, mint egy madár, aki lezuhan, és egy nagyon baljós, fekete farkat hagy maga után.
  És a manók visítanak:
  A lányok vágtatnak, mint a lovak,
  Nem fognak utolérni minket, nem fognak utolérni minket!
  Sok orkunk lesz, sok orkunk lesz,
  Temessük a barnamedvéket a földbe!
  Ezekre a lányokra tényleg szükségünk van, szuper az osztályuk! Az orkok számára pedig olyanok, mint egy kobra halálos harapása. Nagyon szépek itt a harcosok. A mellbimbóik pedig olyan skarlátvörösek és csillogóak, és édes ízűek.
  A tündékben kevés a hím - minden tizenkét szépséghez egy, és ez gyakran oda vezet, hogy a nőstények harcolnak a hímekért. Az állatvilágban a hímek küzdenek a nőstényekért, de ebben a világban éppen ellenkezőleg, a nőstények a hímekért, és ez a maga módján nagyszerű!
  A repülős lányok technikákkal - dupla hordóval és rókafarokkal - lelövik a medvéket. Nagyon ügyesen csinálják, és felgyújtják a harcosokat.
  A harcosok még ezt énekelték:
  -Szeretnék a mennybe jutni, szeretnék a mennybe jutni,
  A lányok munkára!
  Mezítlábas manók, annyira menők és harcosak. Szemük pedig zafírtól és smaragdtól csillog.
  A melleket pedig rubin mellbimbók díszítik. Ezek a lányok a legmagasabb osztályba tartoznak.
  A szépségek csupasz, kerek sarka pedig olyan rózsaszín, nagyon kecses ívvel. És csupasz lábujjakkal orruknál fogva megragadhatják a trollokat és a pasikat.
  A pilóták harcolnak, ork repülőket lövöldöznek le és fogukat tátva énekelnek:
  A csodálatos szülőföld hatalmasságában,
  Ahol a manók mezítláb futnak...
  Minden nagyon szép és hízelgő lesz,
  Hát a Führer kaput lesz!
  
  A kopasz Führer sokat lopott,
  Egy igazi ork vérszívó...
  Mi elfek egyszerűen Isten lányai vagyunk,
  Tanítónk, Jézus Krisztus!
  A harcosok pedig elvettek, és ismét halálos pulzárokat bocsátottak ki mellük skarlátvörös mellbimbóiból. És csépeljük ezeket az orkokat nyelvek segítségével, gombokat nyomva velük. Ez pedig hatásos, sőt, a maga módján látványos is.
  Íme néhány lány, akik rohamosztagosokon harcolnak. Ők is természetesen mezítláb és bikiniben vannak.
  A női harcosok pedig nagyon szexinek tűnnek lebarnulva és bikiniben. És a lábuk olyan csábító, és az ujjaik olyan simaak, gyöngyház körmökkel . És ugyanakkor az elfek felülről rakétákat is küldenek az ork tankokra, eltalálva a medve csapatokat.
  Különösen hatékony a csupasz, kerek, rózsaszín sarkú tüzelés. És persze ott vannak a mell rubin bimbói, amik olyan fényesek, hogy az elf fiatalok nyelve is bizsereg az ilyen édességtől. A finomsága pedig csodálatos.
  A rohamosztagosok harcosai pedig megverték az orkokat, bátorságot és komoly bátorságot tanúsítva. A lányok pedig képesek csupasz lábujjakkal nyomkodni a gombokat, halálos terhet ejtve a medvék fejére.
  Az egyik kék hajú harcos fogta, és fogát kitárva énekelte:
  manóknak kedves a szabadság ,
  A szerelem végtelen óceánja...
  A népek fényes sugárba olvadnak össze,
  Eloszlatni a sötétséget az úton!
  Itt egy kicsi, de gyors rakéta repül egy repülőgépről, és eltalálja a bozontos medvék tankját. És az orkok autója úgy ég, mintha gyertya vagy lángoló fáklya lenne.
  Az elf fogta és énekelte:
  - Minden kísérteties ebben a tomboló világban,
  Az élet egy pillanat, ragaszkodj hozzá...
  Múlt és jövő között telik az idő,
  És egy pillanat múlva - elf harc!
  A lányok persze olyan dolgokat csinálnak, amiket mesében nem lehet elmondani vagy tollal leírni.
  Első osztályú szépségek, nagyon menők és harcosak. A skarlátvörös mellek mellbimbói pedig ellenállhatatlan benyomást keltenek. És ilyen lányokkal a medvék semmiképpen sem versenyezhetnek.
  Az elfek bátor harcosok, akik szükség esetén a fejük fölé tudnak ugrani. Vagy nyomja meg a gombot egy skarlát mellbimbóval, és dobjon ki egy kolosszális, pusztító rakétát, amely eltalálja az orkok nagy önjáró fegyverét, és darabokra töri azt.
  Például az ork birodalom hatalmas, kétezer tonnás tankja mászkál, olyan kolosszális és semmihez sem hasonlítható erő.
  Az elfek a levegőből látják ezt a tankot. A lány kerek, csupasz sarkával megnyomja a gombot. És egy nagy, pusztító rakéta kirepül, a levegőből eltalálja a szörnyet, és áttöri a bevonatát.
  És a lány ordít:
  - Lány, te a fény harcosa vagy
  A jóság és a szél harcosa!
  Aztán a támogatóira kacsint. És válaszul zafírszemükkel kacsintanak. Pontosabban nem támogatók, hanem partnerek, de ezek már részletek. A harcosok természetesen nem azok, akik meghajolnak a nehézségek előtt. És újabb rakétát küldenek egy hatalmas gépezetbe. Átfúrják a fémet, és égetik a benzint. Meg kell jegyezni, hogy az elfek nagyon vicces lányok, de bátran harcolnak és sok mindenre képesek. És nem lehet őket olyan könnyen megállítani.
  Így a harcosok nem vonulnak vissza, és egyúttal bemutatják legmagasabb kategóriájukat és képzeletrepülésüket.
  És akkor a szőrös medvék hatalmas szárazföldi csatahajója lángolt, mint egy tűzhely. És az orkok ilyen halálajándékot kaptak. Ez valóban pusztulás és halál.
  Egy rózsaszín hajú manó, egy előkelő pilóta, fogta, és fogát kitárva énekelte:
  - Egy görbe ösvényen futnak,
  Csupasz lány lábak...
  Belefáradt a tehénfejésbe
  Meg akarom ugratni a boldogságomat!
  Egy másik, kék hajú, hullámokban folyó harcos agresszíven énekelni kezdett, és a fogát kitárta:
  - A lovat nyakörvre fogom,
  És a szerencse vár rám!
  Nevetés hallatszott e szavak után. És a lányoknak meg kell jegyezni, hogy amikor az elfek nevetnek, úgy tűnik, hogy ezüst harangok szólalnak meg. És minden nagyon szépnek tűnik.
  Az elf bólintott, kacsintott zafírszemére, és ciripelt:
  - Minden csillog, mint a villám,
  A tündéknek nagy szépségük van...
  Elf vagyok, mint egy királynő,
  Üsd az ork szemét!
  . FEJEZET 6. sz.
  És a harcos ismét megmutatta hosszú és nagyon harapós nyelvét. Ami bárkit képes megfojtani, mint egy hurok.
  Az égi orkok sokat kapnak az elfektől. És triviálisan belehajtanak a koporsóba. A harcosok mutatják a legmagasabb műrepülésüket és egy nagy hullám agresszióját. És energiafolyamok áradnak ki a gyönyörű lányok melleinek skarlátvörös mellbimbóiból.
  Ami valóban azt mutatja, hogy senki sem tudja megállítani vagy legyőzni őket.
  És megmutatják a legmagasabb és legmenőbb osztályukat.
  Az egyik manó elvette, és megnyomta a gombot a nyelvével. És kilőtt egy rakétát, ami eltalálta a raktárt, és elvitte az orkok lőszereit. És az ütés megsemmisítőnek és erősnek bizonyult.
  És heves tűz és energia egész szökőkútja lángolt. És körülötte minden lángolt. A bozontos medvék vonaglottak, bőrük lehámlott, és szó szerint égtek, mint a zsíros húsból készült kebab. Ez valóban kolosszális pusztítást és halált hozott. És nem csak az orkok számára. Voltak köztük bértrollok is. Ők is varázslatos lények. Még ha lenne is néhány troll, nincs értelme meghalni valaki más birodalmáért. Hacsak nem a pénzért harcol. És persze az elfek is lehetnek néha önkéntesekkel.
  Az elbűvölő nép lányai ezt énekelték:
  Kelj fel az elf lányok tüzével,
  Sodródás nélkül támadunk csatában...
  A fényes évek korszaka közeledik,
  Legyünk példák, ne a hülyéknek!
  És a harcosok ismét megmutatták hosszú és nagyon rózsaszín nyelvüket, és köptek, fejüket kidugva a kabinjukból az orkok felé.
  Köpködésük pedig olyan pusztítónak és halálosnak bizonyult, hogy néhány ork képletesen megégett.
  Az egyik uborkahajú harcos ezt énekelte:
  - Lányok, lányok, lányok,
  Ideje megölni az összes orkot!
  Lányok, lányok, lányok,
  Ideje szarvakba rúgni az ördögöt!
  Az egyik narancssárga hajú manó megjegyezte:
  - A lány mezítláb az embert a sarka alá hajtja, az orkot a pokolba!
  A csaták nagyon nagyszabásúak és elképesztőek voltak. Maria Kolesnikova pedig egykori politikai fogoly egy olyan országban, amelyet egy kövér és bajuszos diktátor ural, aki az orkokkal hősies háborút vívó csapatokat irányította.
  De a királyné elfáradt, és elaludt, egyenesen a székében ült. És valami olyan menőt és egyben egészen valóságot álmodott;
  Miután az orosz csapatok vereséget szenvedtek Ukrajna területén, a tálibok úgy döntöttek: eljött az ő idejük. A nyár elején pedig 2023. június 22-én csaptak le Tádzsikisztánra. Ahogy az várható volt, a tádzsik csapatok háborúra késznek bizonyultak, elsősorban erkölcsileg. A legtöbbjük megadta magát vagy elmenekült. A tádzsikisztáni orosz katonai bázist körülvették, a tálibok pedig minden oldalról megtámadták.
  Oroszországnak gyorsan át kellett szállítania csapatait Tádzsikisztánba, és ott második frontot kellett nyitnia.
  A csapatokat pedig több határon át kellett szállítani. Ennek eredményeként a tálibok lerombolták az orosz bázist. A katonák egy részét lemészárolták, néhányat fogságba esett.
  Vlagyimir Putyin orosz elnöknek pedig még nagyon későn kellett bejelentenie az általános mozgósítást, és új csapatokat kellett áthelyeznie Tádzsikisztánba. Ez pedig természetesen további terheket rótt mind az orosz gazdaságra, mind a költségvetésre, és hozzájárult Putyin népszerűségének csökkenéséhez az emberek körében.
  Oroszország azonban most katonai műveleteket hajtott végre a tálibok ellen. De Afganisztánban csaknem negyvenmillió ember él - többnyire fiatalok, és rengeteg felszerelést korábban elfogtak az amerikaiak. És próbáljon meg legyőzni egy ilyen hadsereget, még akkor is, ha mások furcsák, és nem akadályozzák meg Oroszországot abban, hogy csapatait átvigye területein. Bárhogy is legyen, erkölcsi szempontból az oroszok sokkal kellemesebbnek találják a mudzsahed tálibokkal való harcot, mint ukrán testvéreikkel. És ezért természetesen gyönyörű, szexi és elbűvölő lányok vesznek részt a csatákban.
  Ami nagyon érdekessé teszi a háborút.
  Tádzsikisztánban még télen sem esik szinte hó. A lányok pedig csupasz, rózsaszín sarkukkal fitogtatva támadnak.
  Natasha gépfegyverből tüzel, ugyanakkor csupasz lábujjakkal a halál pusztító ajándékát dobja el.
  A tálibok darabokra tépett testei felpattannak.
  A harcos felkiált:
  - Gyönyörű gyermekeinkért!
  Egy másik harcos, Zoya szintén géppisztolyból tüzel. Nagy pontossággal firkál, megöli a mudzsahedeket. Úgy hullanak, mint a lekaszált búzakévék.
  És egy bájos aranyhajú lány csupasz sarkával halálborsót dobott, és kotyogott:
  - Oroszország önmagával védte meg az országot,
  A pokoli sáskák invázióitól...
  És betakarta a mellével -
  Földanya minden népe!
  És a harcos nevetni fog, és foggal teli száját fogja mutatni. És nagyon játékos nyelvvel, amely nem csak csokoládéfagylaltot nyal.
  Ágoston, egy másik lány, egyike azoknak, akik a legmagasabban teljesítik a műrepülést, és lekaszálják a tálibokat a sorokban, kotyogott:
  - Alma a hóban,
  Ezek a lányok mellei...
  Segíteni fogok neked,
  Menő bírók lesznek!
  És a harcos ismét csupasz lábujjával dobta a megsemmisítés gyilkos ajándékát. És sok tálibot szórt szét különböző irányokba, letépve a fejüket és a végtagjaikat.
  Szvetlana a mudzsahedeket is lekaszálja, és ezt nagy lelkesedéssel teszi. Ebben a lányban annyi lendület és őrült energia van. Csupasz lábujjával dobja a halál nagy, pusztító ajándékát.
  És akkor énekli:
  - Lányok, mezítláb, mezítláb, mezítláb...
  Lengünk zsinórra, zsinórra, zsinórra!
  A harcos lányok annyira bevállalták a tálibokat, hogy a szépségek sarka csillog.
  Valóban, egy orosz nő nagy erő. És úgy nyírja le az ellenséget, mint egy kasza motorral. És tényleg koporsókba hajt, vagy akár a földbe is.
  A harcosok megmutatják dühös temperamentumukat és ordítanak:
  Komszomol lányok vagyunk
  Szeretjük az eszkimót...
  A szépségek hangja tiszta,
  Lesz új film!
  A harcosok pedig elvitték, és megmutatták nagyon hosszú és nagyon játékos nyelvüket.
  A tálibok elleni harc természetesen nem könnyű rejtély. És orosz srácok halnak meg, jelentős számban. Tádzsikisztánból jön, hogy kétszáz rakományt szállítson.
  Természetesen magában Oroszországban is kezdenek lázadni az emberek - miért volt szükség az Ukrajnával vívott háborúra? Oroszországnak fiai és lányai életével kell fizetnie a tádzsikisztáni háborúban? A kérdések természetesen teljesen természetesek. Valójában megéri a játék a gyertyát?
  Ráadásul az árak emelkednek, de a győzelemnek nyoma sincs. Aztán Zjuganov agyvérzést kapott, a zsebellenzéki pedig megbénult. A hatóságoknak engedelmes Gennagyij Andrejevics mióta vezeti körökben a marginalizált embereket, és utánozza a kvázi ellenzékiséget . És most a hatóságok számára legkényelmesebb vezető, a legtöbb és legnépszerűbb ellenzék vezetője elbukott és meghalt. De a szent hely soha nem üres. Jöttek mások, fiatalabbak és sokkal agresszívabbak.
  És a trón megremegett...
  De egyelőre háború van a tálibokkal. Íme, lányok a támadórepülés pilótái közül, akik az égen harcolnak.
  Anastasia Witchakova az egyik híres vörös hajú harcos. Nem volt hajlandó harcolni Ukrajna ellen, de kérem, pusztítsa el a tálibokat.
  Természetesen sok női harcos ases nem akarta megölni szláv testvéreit.
  De a mudzsahedekkel - kérem.
  Anastasia csupasz lábujjaival lőtt a tálibokra. A nagykövet rakétát lőtt ki az afgánokra, és ezt énekelte:
  Hogyan éltünk harcban
  És nem fél a haláltól...
  Ez egy ajándék a mezítlábas pilótának!
  Egy másik ász harcos is gyönyörű, csak ezúttal a szőke Akulina Orlova is kísértetiesekkel küzd. Igen, a tálibokat dushmanoknak vagy szellemeknek hívják, akárcsak az afgánokkal vívott első háborúban. Az ellenség azonban erős és nagy létszámú. A táliboknak és a légvédelemnek is megvan a sajátja. Az egykori kormányhadseregtől foglyul ejtetteket is beleértve.
  Akulina Orlova megfordul a gépével és elhagyja a Stinger rakétát, ami után a lány ezt énekelte:
  - Gonosz lélek mászik a sziklákon,
  Napalmmal elégeted...
  Nos, ha a tálibok,
  Használjunk csalást a csatában!
  Egy másik lány Margarita Magnetic. A haja olyan, mint az aranylevél. Nagyon szép lány. És kategorikusan megtagadta a harcot Ukrajnával. Mert nem fog fegyvert szláv testvérei ellen. Ami sokak tetszését váltotta ki. A tálibok pedig vallási fanatikusok, és egy időben segítettek a csecsen szeparatistáknak. Ráadásul a tálibok a világon az egyetlen állam, amely elismerte Csecsenföld függetlenségét. És ez természetesen sok éven át nyomot hagyott az Oroszországgal fenntartott kapcsolatokban.
  Margarita Magnetic készen áll a harcra. Csupasz lábujjai nyomják a gombokat. És kolosszális, pusztító erejű rakéták repülnek a tálibokra. És legyőzik a szakállas afgánokat.
  Margarita ezt énekelte:
  - Eh, szülőföld, hadd sikoltozzanak csúnyán,
  És szeretjük, még ha nem is szépség!
  A barom hiszékeny,
  Ha a biztonsági tiszt dönt,
  Tehát lesz fasizmus,
  Az emberiség utálatossága!
  Az első felolvadt folt,
  Sztálin temetése -
  Rus nem lesz Káin,
  Még ha sérült is!
  A harcosok pedig egyöntetűen átvették, és csipogtak:
  - A szlávok nem tűrhetik a megaláztatást,
  Mindannyian Ukrajnáért vagyunk...
  Nem tűrünk több sértést,
  Cain feje a medencében van!
  Lányok támadó repülőgépen eltalálják a tálibokat, és legyőzik és megölik ezeket a mudzsahedeket.
  Ide repülnek csépelni a szellemeket. Ám Tádzsikisztánból kiviszik a cinkkoporsókat megölt orosz katonákkal és tisztekkel.
  Az egyik katona láb nélkül maradt. És szomorúan, örömmel és könnyes szemmel énekli:
  - Valahogy belehajtottak a koporsóba,
  És a legerősebb ghoul,
  Ki-be szorítottam mindent,
  És szorosan tömörítette!
  Vannak lányok is a tankokon. Egy nagyon érdekes orosz "Bear" autó. Ez egy nagyon nehéz tank - több mint száz tonna - egy kísérleti modell. Természetesen van egy speciális, négy lányból álló stáb is. És mindenkinek van E-vel kezdődő neve!
  Például Erzsébet csupasz lábujjával nyomja a joystick gombjait, tálibokkal ütközik egy bunkerbe és ordít:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Catherine, aki tovább tüzel géppuskából, és skarlátvörös mellbimbójával nyomogatja a gombokat, ordít:
  - És Zjuganov nélkül! Kopasz és részeg!
  Elena nyikorgott, csupasz sarkát a pedálra nyomva:
  - Indiai-óceáni kirándulásokhoz!
  Efrosinya is lőtt, ezúttal játékos nyelve segítségével, és nyikorgott:
  - A rohamcsaták győzelméért!
  És a lányok nevetni fognak. Ólmot záporoznak a tálib harcosokra. És nagyon jól csinálják.
  Erzsébet, aki rálőtt az ellenségre, elgondolkodott. Valóban, ha az embernek van esze, megérti, hogy minden vallás mese és emberi fantázia!
  De miért terjedtek el a különböző vallások szerte a világon? Sőt, sok ellentétes a józan ésszel? Valójában vegyük a legnépszerűbb vallást: a kereszténységet. A keresztre feszített Istenben hinni ostobaság és abszurd. Valójában, ha hiszel a Bibliában, akkor Isten valahogy furcsává és érthetetlenné válik.
  Aztán szinte az egész emberiséget vízbe fojtja - emberek milliói halnak meg, de csak nyolc embert mentenek meg. Ellenkezőleg, a kereszten a hóhérokért imádkozik?
  Észreveheti: az Ószövetség Istene nagyon kegyetlen, de az Újszövetségben Krisztus rendkívül kedves. És itt egy kirívó ellentmondás látható. Valójában, ha Jézus Isten Fia lenne, fel kellett volna égetnie Szodomát és Gomorrát. De voltak ott felnőttek, gyerekek és nők. Hát nem kegyetlen ez?
  A kegyetlenség sok más példáját pedig nagyon sokáig lehetne sorolni. Már önmagában az is ér valamit, hogy Elizeus meggyilkolja a gyerekeket.
  Tehát gondold át, mit hisznek az emberek. És a kormány rákényszeríti a vallást is. És most harcolnak a vallási fanatikusok, a tálibok ellen.
  De figyelmeztettek - ne örülj annak, hogy az Egyesült Államok elhagyja Afganisztánt -, ez csak rosszabb lesz Oroszország számára.
  A tálibok egy kicsit megpihenve, kihasználva, hogy Oroszország kezét megkötötte az ukrajnai háború, akcióba lendültek és ütöttek. És ezt sokak számára megjósolták. Oroszországnak pedig be kellett jelentkeznie. És persze akaratuk ellenére - túl sok orosz katona halt meg a tádzsikisztáni bázison. Vlagyimir Putyin tehát egy újabb háborúba keveredett. És a hangulat persze a társadalomban sokkal ellenségesebb lett a jelenlegi elnökkel szemben. Az emberek szeretete nagyon változó. A tálibok pedig természetesen mindent helyesen számoltak ki. Sőt, az Egyesült Államok ebben az esetben boldog - egymással szembeállította ellenségeit. És az emberek azt kezdték mondani Bidenről: bölcs öreg. Például milyen ügyesen rendezett el mindent.
  Valójában az életkor nem akadálya a sportnak és a bölcsességnek sem!
  Erzsébet újra lő, és persze megint csupasz lábujjakkal. Télen is elég meleg van a tartályban. Nyáron pedig nagyon meleg van Tádzsikisztánban.
  A lány fogta és énekelte:
  - Ha hosszú, hosszú, hosszú,
  Harcolj, pusztítsd el a tálibokat...
  Ha hosszú, hosszú, hosszú,
  Fuss lefelé a csatában!
  Lehetséges, lehetséges
  Ez persze igaz, igaz...
  Bár néha úgy érzi
  Utolérhetjük Afrikát!
  És Afrikában olyan magasak az árak,
  És Afrikában ekkora a pénz!
  A vízilovak lefogytak
  Lesoványodtak a spermiumok...
  És az emberek olyanok, mint a papagájok,
  Menj egyenesen a mennybe!
  Ekaterina vigyorogva jegyezte meg, és skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a tank joystick gombját:
  - Valami nincs benned elég optimizmussal!
  Erzsébet dühösen válaszolt:
  - Ha az elnök erkölcsi nyomorék és szélhámos, akkor micsoda örömük lehet alattvalóinak!
  Elena bólintott:
  - Igen! Azt mondják, elkezdődtek a bajok! De Putyint éppen a túlzott szerencse tette túlzottan magabiztossá!
  Elizabeth bólintott kékre színezett fejével:
  - Igen, mindig azt hittem, hogy egy embernek nem lehet ennyi szerencsét adni - fehér lóra ül, olyan értelemben kezdi elhinni, hogy a tenger térdig ér. És akkor, mint az öregasszony, aki Istenné akart válni, semmibe vesz!
  Catherine egyetértett ezzel:
  - Igen! Putyinnak túl sok szerencséje volt, és ez elkényezteti. Hogyan szerette a szerencse egykor Napóleont, Hitlert, Rettegett Ivánt, majd elfordult tőlük.
  Euphrosyne megjegyezte:
  - II. Miklós nagyon szerencsétlen, de ugyanakkor kedves és tisztességes király volt. Például azt gondolja, hogy legalább egy kis szerencséje lett volna a Japánnal vívott háborúban. Például, ha Makarov admirális meghalt, és minden másképp történhetett volna. Makarov admirális pedig valószínűtlen véletlenek sorozata miatt halt meg. Valamiért nem utasította el a rombolók aknaseprését, és egyik beosztottja sem adott ilyen parancsot. És a bánya valószínűleg orosz volt, és a nagy csatahajónak nem kellett volna elsüllyednie egy aknából. És még ebben az esetben is meg lehetett volna menteni Makarov admirálist, ahogy például Kirill Romanovot is.
  Elizabeth beleegyezett:
  - Igen, egy kis szerencse II. Miklósnak sokkal többet adhat Oroszországnak, mint sok szerencsét a középszerű Vlagyimir Putyinnak! Makarov admirális például kevés vérontással legyőzhette a japánokat a tengeren, és akkor a szamurájokkal vívott háború nem került volna sok áldozatba. És ha a cári Oroszország megnyerte volna a háborút Japánnal, akkor az első világháború valószínűleg nem következett volna be. Tehát a császári hadsereg tekintélye túl nagy lenne, és a németek nem mernének hadat üzenni!
  Elena bólintott:
  - Talán! Bár Makarov önmagában nem meríti ki a kudarcok és balszerencsék számát a Japánnal vívott háborúban. Bár be kell vallanom, hogy az ellenség erős volt. De másrészt, ha az Oslyabi csatahajó nem süllyed el olyan gyorsan, még a cusimai csata alatt is teljesen áttörhetett volna a század Vlagyivosztokig! Így aztán a Japánnal vívott háború olyan sikertelennek bizonyult!
  Euphrosyne megjegyezte:
  - De az 1945-ös háború Japánnal meglepően könnyűnek és sikeresnek bizonyult. Mintha Japánnak kifutott volna a szerencse. Sajnos azonban Sztálin győzelme a kommunisták hatalomra jutásához vezetett Kínában, és egy nagyon erős és veszélyes birodalom kialakulásához vezetett, amely Brezsnyev alatt majdnem megtámadta a Szovjetuniót. És Kína még most is csak úgy tesz, mintha barát lenne. Ő maga pedig földet akar levágni tőlünk egészen az Urálig.
  Catherine bólintott:
  - Igen! Ha akkor vereséget szenvedtek volna a japánok, akkor Észak-Kína helyett Sárga Oroszország lett volna, és az ortodoxia az Égi Birodalomba került volna. És mit kapott a tengely Sztálin japánok felett aratott könnyed győzelme következtében? Egy ateista birodalom születése és egy hatalmas szörnyeteg az orosz határon!
  Erzsébet fogát kifejtve megjegyezte:
  - Akkor higgy a keresztény Istenben. A Japán felett aratott győzelem sok tízmillió új ortodox hívőt adna. Ehelyett egy agresszív ateista rezsim került hatalomra Oroszországban. Aztán a véres sztálinista rezsim az ateizmust hozta Kínába. És megjelent Mao kegyetlen birodalma. Nem igazán értem, mit akart Isten!
  Elena megjegyezte:
  - Vagy egyáltalán nincs Isten! Vagy a Sátán sokkal erősebb, mint a Biblia mondja, vagy a Mindenható tervei érthetetlenek számunkra!
  Euphrosyne megjegyezte:
  - Általában a kegyetlen királyok sikeresebbek! Az egyetlen kivétel talán Első Sándor volt - egy intelligens, kedves, liberális cár, egy úriember, aki egy légyet sem tudott legyőzni. És együtt sikeres!
  Erzsébet megjegyezte:
  - Második Katalint pedig nem tekintették kegyetlen és gonosz uralkodónak, és nagyon sikeres is volt. Igaz, kurva volt, és általában véve nem teljesen jó ember. Megtiltotta a parasztoknak, hogy panaszkodjanak gazdáikról. Még az is furcsa, hogy ekkora szerencsét adtak egy ilyen aljas embernek!
  Elena bólintott:
  - Igen, és akkor higgy a keresztény Istenben! Mikor a gonosz és aljas a legsikeresebb!
  Catherine dühösen énekelte:
  A világ az erőszakon nyugszik
  A düh vulkánja hatalmasat tör elő...
  A feszültség a legnagyobb,
  Fájdalommal és félelemmel ébred,
  Csak a félelem ad nekünk barátokat,
  Csak a fájdalom motivál munkára,
  Ezért akarom egyre jobban
  A hiperplazma a tömegbe fog törni!
  Erzsébet sóhajtva megjegyezte:
  - Igen, Dzsingisz kán durva pogány volt. Nem tudott írni és olvasni, de a fél világot átvette. A vele vívott csatában a muszlimok és a keresztények egyaránt veszítettek. És a kérdés az: hol volt ebben az időben a Mindenható Isten? És miért győzte le a mongolok pogánysága a monoteizmust: az iszlámot és a kereszténységet?
  Efrosinya mosolyogva jegyezte meg:
  - Ugyanígy kérdezheted: hol volt a Mindenható Isten, amikor Káin megölte Ábelt? Miért engedte meg az első testvérgyilkos háborút az emberiség történetében?
  Elena kuncogott, és összegezte:
  - Igen, a végtelenségig lehet vitatkozni, de soha nem fogod bizonyítani sem azt, hogy Isten létezik, sem azt, hogy nem létezik?
  Ekaterina megjegyezte:
  - Erősen kételkedem Jézus Krisztusban. A szerencsétlen, elesett zsidók egy olyan erős, tehetséges hipnotizőrt, mint Anatolij Kaspirovszkij, összetéveszthettek volna messiással, és isteníthették volna. Ha megnézi Anatolij Mihajlovics csodáinak statisztikáit, ő menőbb, mint Krisztus!
  Euphrosyne kuncogott és énekelte:
  - Adja Isten a vakoknak, hogy felnyissák szemüket,
  És egyenesítsd ki a púposok hátát...
  Igen, Istenem, hogy egy kicsit is Isten legyek,
  De nem lehet egy kicsit keresztre feszíteni!
  És a lányok újra felvették a tálibokat. Csupasz lábujjakkal megnyomva a joystick gombjait, számos mudzsahedet lekaszáltak, és szó szerint lerakták őket. A szakállas tálibok meghaltak géppuskalövések és nagy robbanásveszélyes szilánkos lövedékek alatt. Komoly mulatság kezdődött, a vallási fanatikusok tömeges kiirtásával.
  És itt van Alenka gyönyörű lányokból álló zászlóaljával, akik Tádzsikisztán hűvös, télies időjárása ellenére mezítláb támadják a tálibokat.
  kevlárból készült páncéllemezek borítják .
  A szépségek rohannak, és énekelnek:
  - A gonosz tálibok mászkálnak a sziklákon,
  De a lányok a legmenőbbek...
  Üsd meg napalmmal
  Megünnepeljük a sikert!
  A lányok pedig gyöngyházfogakkal csillognak majd.
  És akkor Anyuta csupasz lábujjakkal robbanószeres borsót dob a mudzsahedekre. És különböző irányokba fogja szétszórni a tálibokat, mint a kiscicák.
  A lány fogta és énekelte:
  - Dicsőség a hazának, dicsőség,
  A tankok rohannak előre...
  Bikinis lányok osztályozása,
  Üdvözlet az orosz népnek!
  A vörös hajú Alla a szakállas ellenségekre is tüzel, lekaszálja őket és énekli:
  - Rus nevetett ezen a tálibokon,
  Minden korban ez az, amiért Rus'!
  És a lány is elviszi, és csupasz lábujjával dob egy gyilkos citrommal a mudzsahedeket. És mindenféle irányba szétszórja az ellenséget.
  És hogyan fütyül a tüdeje hegyén.
  Több tucat varjú kábult el. Szívinfarktust szenvedve a tálibok borotvált fejére estek, és megkéselték őket. Ezután a harcos csipogta:
  - Itt nagyon ellentmondásos a dolog,
  Szerintem egyszerűen csúcsminőségű lesz!
  Ismerem a tálibokat, legyőzzük
  Hiszen egy büszke kerub áll felettünk!
  Maria, egy másik bikinis lány, elvette és füttyentett. És csupasz lábujjaival hatalmas gyilkos erőt vetett az ellenségre, ami a halál nagyon pusztító ajándéka. Apróra vágta a tálib harcosokat, és fogát kitárva kotyogott:
  - Hatalmas köd van Oroszország körül,
  A tálib harcos pedig a Hazába rohan!
  Az olimpia valóban egy hős lány. Nagydarab, ugyanakkor a haja világosbarna. A harcosnak fényűző csípője és erős hasizma van, amelyek csokoládéval vannak bélelve. Nos, senki sem tud ellenállni egy ilyen vadállat lánynak.
  Így hát erős, izmos, mezítláb felemelt egy egész hordó robbanóanyagot, és a tálibok felé hajította. És ez a hordó nagy, halálos sebességgel rohant. És hogyan fog beleütközni a mudzsahedekbe, szó szerint szétszakítva őket.
  A harcos-hős örömében elvette és énekelte:
  És Murov fölött az ég összeráncolta a szemöldökét,
  Felkel a fény hajnala...
  Olyanok vagyunk, mint Ilja Muromets lányai,
  Nem hiába kérkedtek erejükkel!
  . 7. FEJEZET
  Valóban, sokkal kellemesebb harcolni és megölni a tálibokat, mint az ukrán testvéreivel harcolni. Itt szerintem mindenki egyetért azzal, hogy bűn testvéreket megölni. És Vlagyimir Putyint már nyíltan hívják az orosz csapatokban - Vovka-Cain!
  Olympias dühében énekelte:
  Nos, hány testvért tudsz megölni?
  Hiszen hidd el, az ember boldogságra születik...
  Az anya nem engedi a fiát a frontra,
  És még nyáron is rossz idő van a háború alatt!
  Ezután a hős lány mély levegőt szív a tüdejébe és fütyül. Sok száz varjú azonnal szívrohamot kap és elájul. Éles csőrük pedig lerepül, és átüti az orosz csapatok állásaira előrenyomuló tálib csapatok koponyáit.
  Olympias, aki síppal leütötte a varjakat, és döbbenten lezuhant, elvette, és ciripelt:
  Ta, ta, ta - kopognak a paták,
  Itt, ott, ott - ütött a géppuska!
  A tálib hadsereg teljesen legyőzött,
  A lányok seregét pedig senki sem tudja legyőzni!
  Marusya az előrenyomuló tálib katonákra is lő. Megmutatja indulatait és a legmagasabb osztályt. Géppuskája a mudzsahedek egész sorát nyírja le.
  A lány csupasz lábujjával gyilkos halálajándékot dob. Kiüti sok tálib harcost, és nyikorog:
  - A háború klasszikusai,
  Ez azért van, hogy egy lány mezítláb legyen...
  Lányok és fiak,
  Váltsunk mindenkit játékba!
  A harcos lányok valóban gyönyörűek.
  Matryona, aki a tálibokra lövöldözött, és pusztító ajándékokat dobált csupasz lábujjaival, csicseregte:
  - Dicsőség a bikinis lányoknak,
  Megverték a mudzsahedeket...
  A lányoknak mezítláb kések,
  Ebédre így támadnak!
  Egy vékony derekú, fényűző csípőjű lány rálő a közeledő tálibokra. Ezt nagyon ügyesen és pontosan teszi. Lenyírja őket, mint egy fűnyírót, és ezt énekli:
  - A lány polkát táncolt,
  A gyepen a korai órákban...
  Farok balra, farok jobbra,
  Ez a polka Karabas!
  És most a harcos ismét egy gyilkost dob az ellenségre csupasz lábujjaival. És sok tálibot fog megölni.
  Itt Victoria és Veronica harcol. Mindkét lány nagyon menő. És rendkívül pontosan lőnek.
  Victoria halálos erővel dobta a puszta sarkával a megsemmisülés ajándékát. Sok dushmant tépett és nyikorgott:
  - A pénz olvad a pénztárcában,
  A tőkék olvadnak...
  És oroszul -
  A pénz mannát jelent!
  Egy másik lány megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával, ami fülsiketítő ultrahangot kapcsolt be, és átrepült a levegőben. És máris varjak ezrei estek a tálibok leborotvált fejére. És üssük meg őket.
  A vörös hajú lány ezt énekelte:
  Oroszországot megtámadják a mudzsahedek,
  Sokan rohannak Afganisztánba...
  azért harcoltak Afganisztánban ,
  Most a félelmetes tálibok felemelték kardját!
  
  De a mezítlábas lányok nem adják fel
  Csak a legmagasabb osztályt fogják mutatni...
  Élénken harcolnak a tálib armadával,
  És egyenesen a szemébe találták a szellemet!
  És a harcos csupasz lábujjakkal gyilkos erővel dobja majd a megsemmisülés ajándékát. És mindenki megkapja tőle.
  Alice és Angelica mesterlövész puskával lő a tálibokra. És ezt rendkívül pontosan teszik. És olyan pontossággal tüzelnek.
  Alice fogta és énekelte:
  a dushmannek ,
  Legyen egészséges, hogy...
  A lányok télen meztelenül szaladgálnak!
  És törik a hátukat a mudzsahedekkel!
  És a harcosok egyszerre mutatták a nyelvüket!
  És akkor Alice lőtt, egy skarlátvörös mellbimbóval, amikor megnyomta a gombot. És kiütött egy tucat tálibot.
  Alice fogta, és fogát kitárva csicseregte:
  - A hazáért és a szabadságért mindvégig,
  Mezítlábas lányok bikiniben
  Olyan hősnők vagytok...
  Együtt dobogtatni a szíveket!
  Angelica megerősítette:
  - Kopogj együtt! Ez nagyszerű!
  Maria Kolesnikova, mint az elfek királynője aktív és agresszív parancsokat ad. Merész és bátor lány.
  A jövőt és a háborút látja, Oroszország Tádzsikisztánban a tálibokkal.
  De ez mind nagyon szép. És nyilvánvaló, hogy véres volt és nagyon harcias. A tálibokkal 2023 nyarán kezdődött háború tovább eszkalálódott .
  A tálibok és Oroszország közötti háború folytatódott. Afganisztánban nagy a lakosság, sok a fiatal - éhes, dühös, agresszív.
  És Tádzsikisztánban harcolnak, miközben Oroszország keze meg van kötve az ukrajnai háborúval, amelyet a világ nagy része támogat.
  És a tálibok ezt kihasználják.
  De nagyon mezítlábas és gyönyörű lányok harcolnak Oroszország oldalán. A csaták hullámokban jönnek.
  Natasha rálő a mudzsahedekre. Egy sárkány típusú géppuska halálos erejét használják. És golyózápor a tálibokra.
  És esnek, rányomják a lányokat. Itt fog leesni egy rögtönzött légvédelmi létesítményből lelőtt orosz helikopter. A tálibok lelőtték. Igaz, a helikopter nem lányok, hanem férfiak, és nem sajnálják különösebben.
  Natasha pedig lány, és még mindig mezítláb bikiniben. És amikor majdnem meztelen vagy, akkor senki sem fog visszatartani vagy megállítani.
  Nataska halálos erejű, vésett lábaiból álló csupasz ujjaival a megsemmisülés ajándékát dobta. Különböző irányokba szórta szét a tálibokat, és gyöngyházfogát kitárva énekelte:
  Itt van tél, tél, tél,
  Hirtelen kezdődött...
  Dühösen söpör, söpör -
  Holnap jobb lesz
  Holnap, holnap, holnap!
  És most itt az új év!
  Valóban, szilveszterkor esett a hó Tádzsikisztánban. És most az orosz lányok csupasz, vésett lábnyomokat hagynak a hóban, és nagyon szépnek tűnik.
  Zoya fogta és énekelte:
  Egy kettő három -
  Töröld le a processzoraidat!
  Négy, nyolc öt,
  Menjünk laptát játszani!
  A lány pedig csupasz lábujjakkal halálos erővel indítja útjára a halál ajándékát.
  Zoya fogta, és fogát kitárva énekelte:
  Egy, kettő, három, négy, öt,
  A nyuszi kiment sétálni...
  Itt egy lány kifogy
  Megöli Mujahidot!
  Zoya pedig elvette, és megmutatta hosszú nyelvét.
  De Ágoston vezeti a tüzet is. Az a fajta lány, aki nem is lehetne menőbb. És halálos aplombával ír. Felesleges szertartások nélkül lekaszálja a mudzsahedeket. Utána énekelni kezd;
  Ha a hátsó használhatatlan -
  A katonai lelkesedés nem segít...
  Nos, ha nincs lelkesedés,
  A hátsó lesz az ellenség ebédje!
  A vörös hajú Ágoston pedig csupasz lábujjakkal veszi és dobja a megsemmisülés ajándékát. És a valóságban annyi dushman szakad majd szét, ami egyszerűen horror.
  Augustine természetesen nem hagyta ki az alkalmat, hogy énekeljen:
  meztelen voltam
  Úgy ugrált a pályán!
  ugráltam a mezőn...
  Kulatsky együtt énekelt!
  És a lány felveszi a szemeit, amelyek zafírtól és szikrázótól szikráznak. És gyönyörűek a szemei. A nyelv pedig nagyon szemtelen. És olyan mozgékony, és olyan groovy. Nos, ez olyan, mintha valami lédús narancs lenne.
  Szvetlana is harcol. És csupasz lábujjával dobálja a megsemmisülés ajándékait. Amik annyira halálosak és pusztítóak.
  És a közelben a tálibok elvittek és kiütöttek egy orosz tankot. És az orosz hadsereg járműve kezdett darabokra szakadni, és a harci felszerelés felrobbant. És ismét férfiak halnak meg.
  De Szvetlanának nincs szüksége büdös férfiakra. Meg kell őket kínozni. A lány pedig fogta és énekelte:
  Férfiak, férfiak, férfiak,
  Csak nagy barom vagy
  Amikor a lányok megölnek
  Nagyon megtisztítják a földet!
  Valóban, a tálibok vadállatok.
  Egyszer elkaptak egy gyönyörű cserkészlányt. Nos, kezdésnek elvitték és felhúzták a fogasra. Kicsavarták az ízületeket a karomból, ami nagyon fájdalmas volt.
  Aztán a lány mezítlábra akasztottak nadrágot, ami megbilincselte a bokáját. Aztán fogták, és tüzet gyújtottak csupasz, kecsesen ívelt talpa alatt.
  Az orosz lánynak nagy fájdalmai voltak. A tálibok, mielőtt megsütötték volna a sarkát, elvették és olajjal bekenték a lábát. Így a talp lassan égett, és elviselhetetlenül fájdalmas volt. A lány pedig felnyögött és üvöltött. És a tálibok ostorral is megverték a hátát és az oldalát. Aztán úgy döntöttek, hogy fokozzák a kínzást. Kivettünk egy forró drótot, és elkezdtük ütni a szépséget a hátán és a mellkasán.
  És milyen fájdalmas. Főleg, amikor a tálibok vörösen izzó fogóval kezdték csavarni a skarlátvörös mellbimbókat az orosz lánynak. És annyira sírt.
  A tálib különítmény fő vezetője pedig egyszerűen megőrült a kínzástól. És kitárta aranyfogait.
  Az orosz lány válaszul kiköpött. Aztán elkezdték eltörni a csupasz lábujjait. Ami nagyon fájdalmas. És a lány elájult a szörnyű, elviselhetetlen fájdalomtól.
  De a tálibok folytatták a kínzást. Először egy vödör jeges vizet öntöttek magukhoz a lányt. Aztán érzékelőket és elektródákat szereltek a testére.
  Ezután a két fiú elkezdett pedálozni a dinamón. Az áramlat elkezdett folyni, és a lány megrándult a pokoli fájdalomtól. És valóban, amikor a testen
  Átmennek az elektromos kisülések , hátborzongató, az a hír járja, hogy lócsordák rohannak el mellette. És tényleg, itt bármelyik lány üvölteni fog.
  És a fiúk pedáloznak, a meztelen lány pedig üvölt, mint egy vad farkas. És ez nagyon fáj neki. Az üvöltés pedig egyszerűen elviselhetetlen.
  A tálibok pedig az áram mellett megsütik az orosz lány sarkát is, amit már nagy hólyagok borítottak. És hátba is vertek egy vörösen izzó dróttal. És dühvel és kitartással támadnak.
  És egyúttal növelték a lisztet. Nyújtogatni kezdték a lányt, és egyre több súlyt akasztottak a tömbre, hogy alaposan kicsavarják az ízületeit.
  A tálibok főbanditája ezt énekelte:
  Micsoda fájdalom, micsoda fájdalom
  Lesz meccspontszám: öt - nulla!
  Nos, mit vehetsz el a vadaktól? Nagyon kegyetlenül, de nem különösebben kifinomultan kínozták a lányokat. Bár az elektródákat betolták a Vénusz méhébe, és hogyan vezették utána az áramot.
  A tálibok barbárok. Tehát a drogokból kapott pénzből egy egész tankarmadát vásároltak Kínából. Kína valóban Oroszország szövetségese és barátja.
  A tálibok pedig tankjaikkal megtámadták az ellenséget.
  De ellenük van négy orosz lány egy T-95-össel. Természetesen mezítláb és bikiniben vannak.
  És akkor?
  Erzsébet csupasz lábujjjal lőtt a mudzsahedekre, és csicseregte:
  - Dicsőség az elefántok szülőföldjének!
  Ekaterina is blöffölte a tálibokat egy csupasz, kerek sarokkal, és megkérdezte:
  - Mi az elefántok hazája?
  Erzsébet fogát tátva válaszolt:
  - Hát persze, Oroszország!
  Catherine kuncogott, és így válaszolt:
  - Azt hittem, India!
  Elena a mellkasa skarlátvörös mellbimbójával megpofozta a dushmanokat, előtte levette a melltartóját és nyikorgott:
  - Azt hittem, az elefántok hazája Afrika!
  Euphrosyne csupasz, kerek sarkával a pedálokat nyomta, és énekelte:
  - Kisgyerekek,
  Semmiképpen...
  Ne menj Afrikába sétálni...
  Afrikában cápák vannak, Afrikában gorillák,
  Nagy krokodilok élnek Afrikában!
  És mind a négy mezítlábas lány csupasz mellekkel, csillogó skarlát mellbimbóval énekelte:
  Meg fognak harapni
  Verni és megbántani...
  A gyerekek ne menjenek sétálni Afrikába!
  Van egy rabló Afrikában
  Van egy gazember Afrikában
  Afrikában szörnyű Barmaley van!
  Meg fog harapni
  Verni és megbántani...
  A gyerekek nem mennek Afrikába sétálni,
  Ez egy rémálom Afrikában,
  Őrült gazember
  Barmaley hirtelen megjelent benne!
  Körbeszalad Afrikában és gyerekeket eszik!
  Igen gyerekek! Igen gyerekek!
  A nevetés nevetés, de amikor a tálibok elkaptak egy tizennégy év körüli orosz fiút , komolyan vették. Először levetkőztették és felfeszítették a fogasra.
  Ekkor a turbános és szakállas dushman forró vasalóval égetni kezdte a tinédzser meztelen, izmos testét.
  Ekkor a tálib hóhér egy vörösen izzó vascsillagot hozott a fiú csupasz mellkasához, és rányomta.
  A fiú felsikoltott szörnyű fájdalomtól, és elvesztette az eszméletét. Ezt követően a fiú észhez tért. És belenyomták a csupasz, már-már gyerekes lábát az állományba. És elkezdtek súlyokat akasztani horgokra a blokkban. És nagyon fájdalmas volt. A fiú fiatal teste nagyon megfeszült, és a fiú szó szerint felnyögött .
  Az orosz fiút továbbra is kínozták. Kenje be olajjal a csupasz talpát. Aztán tüzet gyújtottak alattuk.
  És hogy a fiú ezek után vadul sikoltozott. Igen, nagyon fájdalmas volt.
  A fiú tovább sikoltozott, és a tálibok ostorral megverték.
  Aztán horgokkal megragadták a fiút a bordáinál. És megint teljesen kifordították.
  Ezután a tálibok ezt énekelték:
  Elpusztítunk minden hitetlent,
  Legyenek tinédzserek...
  Itt van felettünk egy kerub,
  Mindenkit a táblára helyezünk!
  Ezt követően az oroszországi fiút vörösen izzó fogóval törték el, minden lábujja mezítláb volt. A tálibok pedig lassan tették, hogy minél több fájdalmat okozzanak a csinos fiúnak. Aztán fehéren izzó fogóval kezdték eltörni a fiatal harcos bordáit.
  Úgyhogy eltörték neki, hogy a fiúnak egyetlen egész bordája se legyen. A fiú pedig belehalt a sokkba.
  Halála előtt a mudzsahedek összetörték a tinédzsert és a tojásokat. És nagyon fájdalmas volt.
  Eközben Anastasia a Witcher segítségével támadta meg a tálibokat rohamosztagosoktól. Rakétavetőket használt. Csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombjait, és énekelte:
  Egyre feljebb és feljebb
  A Führer felhúzta a kacsa orrát...
  Néha lerobbantják a tetőnket,
  A tálibok azonban nem érettek be!
  Akulina Orlova is megüti ellenfelét. Ezt nagyon pontosan csinálja, és skarlátvörös mellbimbójával nyomja meg a gombot. És a közelben felrobban egy orosz támadórepülőgép. És örült a tálibok gyilkos ajándékának. Lehet, hogy valami Kínában készült. És teljesen felborít.
  Akulina énekelte:
  - Ha az ember egyenesen a koporsóhoz megy,
  Megőrizni az életet úgy...
  Légy mezítlábas lányok!
  És a harcos nevetni fog és nevetni fog. Persze a tél ellenére a lány lába nem ismer cipőt. És a sarka kerek, és szó szerint ragyog. Ez a lány egyszerűen szuper.
  És a mellbimbói skarlátvörösek és csillognak, mint a templomok teteje. Ez egy verekedős lány, hogy úgy mondjam.
  Igen, nem szereti a férfiakat. Bár boldogan használja a nyelvét örömszerzésre. Tényleg olyan jó megérinteni a skarlátvörös mellbimbóit egy másik lány epres mellbimbóival. Hogy nagyszerű legyen.
  Akulina fogta és énekelte:
  Erről a mezítlábas lányról
  nem tudtam elfelejteni...
  Olyannak tűnt, mint a járda kövei
  Kínozzák a gyengéd lábak bőrét!
  És Akulina fogja, és felhúzza zafírszemét.
  Itt a legmagasabb szintű és osztályú lány.
  És Margarita Magnyitnaja is pilóta. Mindkét lány szeret egymással szemben feküdni, és megérinteni a mellbimbójukat, úgy csillogó, mint a rubin.
  Nem hanyagolják el azonban a férfiakat sem.
  Nos, addig is Margarita viszi, és nagy halálos erővel megüti a mudzsahedeket.
  Aztán énekelni fogja:
  Ó, micsoda lábak!
  Milyen jó...
  Ne félj, kicsim
  Írd le a telefonszámod!
  És Margarita megmutatja a nyelvét. Rendkívül harcias lány.
  És csupasz lábujjai gyilkos ajándékokat küldenek a halálnak.
  Akulina Orlova nevetve énekelte:
  - Margarita, nyitva az ablak,
  Margarita, emlékszel, hogyan történt mindez!
  Anasztázia Vedmakova bólintott.
  - Igen nők! Mindent megtehetünk, és alaposan eltöröljük az ellenségeket!
  A lányok pedig kórusban énekelték:
  A seregünk erős
  Megvédi a világot...
  Hadd haladjanak előre a tálibok
  A lányukat megölik!
  Például Fedor is harcol. Habarcsot használ, hogy eltalálja a mudzsahedeket. És ha elcseszik, akkor senkinek nem tűnik kevésnek. Még akkor is, ha a tálibnak hosszú szakálla és borotvált feje van.
  Fedora mezítláb tapossa a sárban, és énekel:
  Látsz fogyatkozást az égen?
  A szörfözés félelmetes szimbóluma...
  Fekete szárnyak a világ felett
  Kozmikus üvöltés csapatai!
  És egy másik lány, Sirafima csupasz lábujjával gyilkos bombát dobott, széttépte a tálibok tömegét, és így szólt:
  tálibok - felszáll az átok,
  Talibán - teljes halál...
  tálibok és halott ezredek!
  A tálibok vezetik az őrültet!
  tálibok!
  Szerafim pedig fütyülni fog a szájába, és hogyan fog fújni, hogy a hollók elájuljanak, és csőrükkel átszúrják a mudzsahedek fejét.
  A lányokról azt kell mondani, hogy kiválóak és gyönyörűek.
  És most láthatja, hogyan gyújtották fel a tálibok az orosz lőszerraktárt. Égetni kezdett, és a kagylók halálos erővel szétrobbantak. A tálibok ordítanak és örülnek.
  De a lányok az égből kalapálnak a mudzsahedeken. És láthatod, hogyan jelent meg Albina és Alvina az égen.
  Mindkét lány egyszerűen csodálatos szőke. És csodálatosan szép. És persze mezítláb és csak vékony bugyiban.
  Ezek mondjuk a legmagasabb rendű nők. És amit ők képesek, azt nem mindenki képes megismételni.
  És a harcosok, ha elkezdenek gyilkolni, nem tudod megállítani őket.
  Albina kolosszális pusztító erejű rakétát lőtt ki a gépről. És összetörte a tálib hadsereg bunkerét, majd ezt énekelte:
  - Én vagyok a legerősebb a világon,
  Még mezítláb, meztelen mellbimbók is...
  Áztassuk a tálibokat a vécében,
  Nem engedhetjük meg magunknak, hogy gyengék legyünk!
  Alvina továbbra is csupasz lábujjai segítségével küldi a halál ajándékait. És öld meg a mudzsahedeket, fogta és énekelte:
  - Aranyos lányaink vannak,
  Csak azt mondják, hogy a szépség...
  A komszomol tagok kis hangja Zvonitz ,
  Viharos tavasz jön!
  És mindkét lány fogja, és szívből énekli:
  Hadd menjek a Himalájába
  Hadd menjek végleg
  Különben üvöltök, vagy ugatok,
  Különben megeszek valakit!
  A lány pedig csak kukorékolni kezd. És szerinte ez nagyon klassz és bájos. És amikor sikítasz - Kukareku -, az igazán hátborzongató.
  A lányok eközben felkapták és lőni kezdtek nehéz fegyverekből, ami jó benyomást keltett. És olyan pontosan lőnek.
  A lány Vivola fogát ringatva és pontosan lőtt ellenségeire énekelt:
  - Én vagyok a legerősebb lány a világon,
  Szeretem kinyalni a tökéletességet a férfiaktól...
  A katonák nem ismerik a jó adást,
  Ahol a lány elfelejtett adni egy kis szopást!
  És a harcos nevetni fog. Igen, a szépségek tudják, hogyan kell megfojtani a dushmaneket.
  És hogy őszinte legyek, képesek letörni egy kopasz ember szarvát és arcvonásait.
  Szóval próbálj szembeszállni az ilyen szépségekkel.
  Nicoletta a tálibokról is beszél. Nagyon harcias és agresszív lány. És amikor nevet, úgy tűnik, hogy ez egy erőszakos őrült nő nevetése .
  Nicoletta kihúzza a fogát és ordít:
  Wow, rablók vagyunk,
  Rablók, rablók!
  Bumm , bumm és meghaltál,
  Halott, halott!
  És a lány a nyelvével nyalja a levegőt. És milyen jó megnyalni egy másik lány skarlátvörös mellbimbóját. És olyan fényes és rubintól csillogó.
  Nicoletta nevetett és csiripelt:
  - Dicsőség az űrkalózoknak!
  Más helyeken a lányok is dühösek voltak. Aztán rakéták estek a tálib állásokra. Aurora a melle skarlátvörös mellbimbóit használva engedte el, amivel megnyomták a gombokat.
  És a rakéták repültek. A mudzsahedek pedig ordítanak.
  Itt van egy másik komszomoltag, akit megkínoznak. Habozás nélkül benzinnel bekent vattát helyeztek a csupasz lábujjai közé. És minden további nélkül elvitték és felgyújtották.
  A vatta lángra kapott. A lány pedig elviszi és ordít. Aztán megfogta a melleit, és egy izzó rudat nyomott a skarlátvörös mellbimbójába. És a lány szó szerint kitört a fájdalomtól.
  A tálibok pedig nevetnek. Természetesen a lábujjakat is imádják törni. Az egyik mudzsahed meg is égette a lány csupasz kerek sarkát vasfehérrel a hőtől. És működött. A lány hirtelen sikítani fog vad rémületében.
  Alice egy mesterlövész távcsövön keresztül látta. jobban megnéztem. Fogtam és felállítottam, és olyan őrült volt. És a gyilkos golyó közvetlenül a hóhér gyomrába talál. És sikítani fog a vad fájdalomtól, és vonaglani kezd. A lány pedig fogta és énekelte:
  A jóság angyalai,
  Két fehér szárny a világ felett
  Van valahol egy ország
  Ahol maga Svarog bálvány lett!
  Angelica is lőtt, és nagyon pontosan, a kínzót a herezacskóba találva. Ő is sikítani fog egy jól irányzott ütéstől. Így jutottak hozzá a hóhérok.
  És a lányok énekelték:
  Ti rossz hóhérok,
  Kegyetlen büntetés vár...
  Sok gyertyánk van
  A nagy emberek támadnak!
  A lányok pedig dühösen és pontosan lőni kezdtek. És kiütik a tálibokat. Az ördög nem tudna ellenállni az ilyen lányoknak.
  Alice dúdolva tüzel az ellenségre:
  A sorsod mérlegen van,
  Bátorsággal teli ellenségek...
  De hála Istennek vannak barátaim
  De hála Istennek vannak barátaim!
  És hála Istennek barátaim, vannak kardok!
  Angelica pedig folytatta a tálibok lövöldözését és megölését a Twitteren:
  - Ha a barátod vérzik,
  Végig taposva...
  Ne hívj barátnak
  Se nem gyáva, se nem hazug!
  Aztán a lány fogott és halálos erővel dobott egy gránátot csupasz lábujjaival. És darabokra zúzta a tálibokat. A mudzsahedek levágott fejei kigördültek.
  Angelica fogta és énekelte:
  folyamatosan bombáznak ,
  Szánalom szégyen nélkül...
  Mert Putyin furcsán viselkedik,
  Az egész ország haldoklik!
  Alice, aki a tálibokra lőtt és átütődött rajtuk, elvette, és port köpve megjegyezte:
  - Olyan csodálatos pillanat van ebben az Oroszországban,
  Amit nem könnyű kitalálni, hogy ki a bolond és ki az elnök!
  A vörös hajú harcos kuncogott, és megjegyezte:
  - Ez így történik - nagyon hülyeség kémnek lenni az elnöknek!
  És mindkét lány ismét tűzpatakokat zúdított a tálibokra. És ezt rendkívül pontosan tették. És lövéseik eltalálták a mudzsahedeket.
  Egy másik helyen pedig más lányok verekedtek. És természetesen mezítláb, és szinte meztelenül.
  Alenka például a skarlátvörös mellbimbója segítségével páncélökölből lőtt. Áttört egy tálib harcost és több társát.
  Aztán a Twitteren ezt írta:
  - Most megint a felvonuláson vagyunk,
  Nem járunk egy úton a banditával
  Mezítlábas lányok brigádja vagyunk,
  A Lada fénye előttünk van!
  És a harcos csupasz sarkával a megsemmisülés ajándékát dobja. És szét fog tépni a mudzsahedek tömegét.
  Az itteni nők menők. Olga a tálibokra is lő. Ezek a mudzsahedek haladnak előre. Vastag láncban támadnak. A lányok pedig szertartás nélkül lekaszálják őket.
  Olga egy rakétavetőt lőtt ki az eper mellbimbójával. Sok tálibot kiütött, és ezt énekelte:
  - Odaadjuk a lelkünket, a szívünket,
  Mi vagyunk a mi szent Hazánk...
  Ki fogunk állni és nyerünk -
  És nem fogjuk megbánni az életünket!
  . FEJEZET 8. sz.
  A lány pedig gyilkos erejű csupasz lábujjaival dobja a megsemmisítés ajándékát a mudzsahedeknek.
  És milyen nagyszerű ez a lányoknak. Hogyan verték meg a tálibokat.
  Veronica is harcol. A lány rubin mellbimbókat használ lövöldözéskor.
  Ennek eredményeként sok dushman elpusztult. A harcos pedig a tüdejéből kiált:
  - Én vagyok a legerősebb a világon,
  Meg tudom fojtani a tálibokat...
  Öld meg a dushmaneket a WC-ben,
  Játékszerűvé varázsoljuk őket!
  És Veronica elviszi és megbaszja...
  Harcos Anna vele van. És kiirtja a mudzsahedeket. Természetesen a lány csak bugyit visel. Ez praktikus. A bugyi pedig olyan vékony, és valójában semmit sem rejt.
  Anna harcos tüzel, lekaszálja ellenfeleit. A haja vörös, a lányok pedig egyszerűen a kozmosz legmagasabb fényei.
  Anna pedig csupasz lábujjakkal halálajándékokat dobál, amelyek a helyszínen legyőzik a tálibokat.
  A harcosok szívből sikoltoznak:
  - A mudzsahedek tombolnak,
  Az ellenség előremozdította az ezredet...
  A lányok hordozzák a győzelem tudását,
  A tálibok ellenségesek lesznek!
  
  Megeszik a disznóbőrt,
  Az ellenség le lesz győzve...
  Mezítlábas lányok verekednek
  A szépségek ökle erős!
  És a harcos elveszi, és megver téged, mellének skarlátvörös mellbimbójával a csatában.
  És mondjuk ez nagyon klassz!
  Egy gyönyörű vörös hajú lány. És szereti a férfiakat. Főleg a nyelvvel dolgozni, azokkal a lüktető, jade rúddal.
  Ez nagyszerű íz és élvezet!
  Így hát Anna fogta, és üvöltötte a tüdejét:
  - Parancsot adtak a falu földdel való egyenlősítésére,
  A grad szalvók hegyeket rombolnak le...
  A Führer kopasz fejjel Afganisztánra robbant ,
  És ne beszéljünk a pokollal!
  És a lány nevetni fog és nevetni fog. És a nevetése olyan, mint a harangszó.
  A lányok tele vannak izgalommal. Malvina is harcol. Természetesen a lány nem bánja a skarlát mellbimbót. És közben a szépség is énekel
  És ez történt -
  Mit nem kért a katona!
  Gonosz törzs vonult be,
  Sok pokoli, sötét erő!
  
  A fekete ördögök szemtelenek,
  Menekülj ebből a mocsárból!
  Itt tőrök vannak a kezükben -
  A dalok üvöltenek - nem egy csalogány!
  
  A géppuska szétzúzta a gyalogságot -
  Füst a törött habarcsokból!
  Egyszerre levertek egy társaságot,
  a cuirassier páncélja nem segített!
  
  A falka nem akar meghalni,
  Hidd el, a pokol nem üdülőhely!
  És a kagylók elpusztítják a bunkereket,
  Az arkangyaluk felülről üti meg őket!
  
  A démonok egyszerre nyikorognak a lyukaikba,
  Napalmmal és kénnel égetjük őket!
  Még a hegyek is elolvadnak,
  Mindenkit kiirtanak körülöttünk!
  
  De ne csak gondolkozz
  Hogy az ellenség olyan, mint a víz!
  A növekedés gigantikus csúcsa,
  A világegyetem királya Sátán!
  
  Itt van lángjának lehelete,
  Egyszerre ég a kerub!
  És lehullott Isten zászlaja
  De hisszük, hogy nyerünk!
  
  Kicsit felmentünk a dombra
  És keresztelkedjünk meg!
  nyögött az ösvényen,
  Isten bölcs fiai!
  
  És most támadásba lendülünk
  Kiálts hurrá, mennydörgés!
  Mennyit lehet azonban hallani a káromkodást,
  De a pokolba a kabinokkal - egy roham!
  Ez volt Margarita Kolesnikova elképzelése, és az egész azzal kezdődött, hogy a tálibok 2023. június 22-én hirtelen megtámadták Tádzsikisztánt, és Oroszországnak két fronton kellett harcolnia, elterelve erőit az ukrán frontról . És mi jobb dushmanokkal harcolni, mint a szláv testvérek megölni egymást?
  De világában Maria Kolesnikovának más problémákat kellett megoldania. Szintén nagyon komoly. Parancsoljon csapatoknak, amikor a jó harcol a gonosszal. Milyen volt, amikor a nép felkelt a diktátor ellen egy bajuszos és kopasz vadkannal, és amikor megvédi gyönyörű tünde népét a gonosz és csúnya medvéktől.
  Ahogy énekelte:
  Szerelem és halál,
  Jó és gonosz...
  Mi szent, mi bűnös,
  Nem hivatott megérteni...
  Szerelem és halál,
  Jó és gonosz,
  És megadatott nekünk a választás,
  Csak egy dolog!
  Az egyik oldalon az elfek, a másikon az orkok harcoltak.
  Az elf lányok komoly hősiességről tettek tanúbizonyságot, amikor a szőrös lényekkel küzdöttek.
  Itt trikolor frizurájú szépségek vették fel az orkokat.
  A lányok gépfegyverrel lőttek a szőrös medvékre. Fölösleges szertartás nélkül lekaszálták és koporsókba hajtották őket.
  Ugyanakkor a lányok és a fajta manók csupasz lábujjakkal gyilkos halálajándékokat dobtak az ellenségre. Szó szerint széttépték az orkokat.
  És a harcosok énekelték:
  Ha hirtelen felbukkan egy barát
  Ez egy gonosz, szőrös ork...
  Az elf tekintete ekkor kiment,
  Haljon meg a kopasz Führer!
  És a harcosok ismét nevetésben törtek ki, megmutatták elefántcsonttól szikrázó gyöngyfogukat.
  Itt az elfek ismét harcolnak, és csupasz lábujjaikkal hatalmas és halálos megsemmisítési ajándékokat dobnak.
  Ugyanakkor a szépségek aktívan és agresszíven tüzelnek gépfegyverekkel. És ezt óriási lelkesedéssel teszik.
  Az egyik manó skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a bazooka gombot. Eldobta a halál gyilkos ajándékát. És orkok tömegét tépte szét.
  Ezek lányok, mezítláb és bikiniben.
  És persze a manók újra énekelnek;
  Nagy, hatalmas, szent ország,
  Nincs ragyogóbb a kék ég alatt!
  A Mindenható Isten adta nekünk örökre -
  Fény határok nélkül, magasztos Elfia!
  
  A világ még soha nem látott ekkora hatalmat, tudod, soha
  Hogy büszkén tapossuk az űr hatalmasságát!
  A világegyetem bármelyik csillaga énekel neked,
  A manó legyen boldog velünk!
  
  Hiszen ez a mi Szülőföldünk, olyan sors ez,
  Parancsoljon minden ügy terének!
  Hidd el nekem, bármelyikünk szeretné ezt,
  Minden hülyeség, női babonák nélkül!
  
  Az arkangyalok megfújják erős trombitájukat,
  Erőteljesen dicsérik seregeink menetét!
  És az ellenség egy darázskoporsóban találja a sorsát,
  És ne kapjon adót és adót!
  
  Ez a mi szülőföldünk, hidd el, minden gyönyörű benne,
  Erőfeszítés nélkül megfordította az egész univerzumot!
  lányok fonott súllyal ,
  Erős ütést akar!
  
  A haza egy anya kék szemének pillantása,
  A keze egyszerre gyengéd és kő!
  És megölöd az ellenfelet, fiatalember, egy golyóval...
  Égjen fényesebben a láng a szívedben!
  
  A határtalan Hazának esküdj,
  Természetesen ő is jó neked!
  Bár a csata dühében vér patak folyik,
  Az ellenség most megtorlást kap!
  
  A fegyver és a bátorság olyan erős ötvözet,
  A gonosz nem tudja legyőzni!
  Gyorsan repülőn repültem bombákkal,
  És ha felrobban, esik az eső az ablakokra!
  
  De az uralkodó parancsa - repüljön fiú a Marsra -
  Itt az ideje, hogy telepítse a helyet!
  És a marslakó arroganciája keményen üti a szemét,
  Akkor látunk túl a Plútón!
  
  Jöjjünk fel az űr magasságaiba, lássuk az univerzum peremét,
  Ez a mi emberi sorsunk!
  És ezért, kisfiam, merj a hőstettekhez,
  Végül is tudd, hogy a jutalom jövedelmező üzlet!
  És a lányok elviszik, és ismét csupasz lábujjakkal dobják a halál ajándékát.
  Az előrenyomuló orkokat pedig géppuskákkal kaszáljuk le. A harcosok szépségek. A lányok csupasz sarka pedig a gyilkos megsemmisülés ajándékait veti fel. És ezt nagyon gyorsan és agresszíven teszik.
  És nagyon skarlátvörös és epres mellbimbójuk van. És olyan illatos a mellük. A fiatal manók nyelvükkel nyalják őket, és megőrülnek a mézes édességtől.
  Micsoda osztály!
  Az egyik manó sikoltozva feltárja a mellszobrát:
  - Szívj egy ilyen mellet,
  És felejtsd el az orkokat!
  És a harcos elveszi, és megforgatja a testét.
  És egy másik manó megnyomja a melle skarlátvörös mellbimbóját. És a halál ajándéka halálos erővel fog reagálni. És ha tényleg elront téged, akkor nagyon el fog cseszteni.
  A manók visítanak és kiabálnak:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon,
  Öljük meg az összes orkot a WC-ben...
  Nem evett szőrös kását...
  Gondold át a helyüket a kofánál!
  És itt ismét a skarlátvörös mellbimbójú lány fogja megnyomni a joystickok gombjait, és ólomesővel veri az orkokat.
  Utána egy egész zászlóalj mezítlábas manók énekelni kezdett;
  A szeretet szövetsége erős, ősi,
  Az Úr végtelen és tiszta pecsétje!
  Egyesek az imában, mások a kocsmában,
  Egyedül a magasságban mások várják a halált!
  
  A lány és én most nagyon boldogok vagyunk -
  Ő az én fényem, és egy édes árnyék ligete!
  Kerubok áldják meg utunkat,
  Ezüst alatt, akár a bársony, szelíd árnyék!
  
  Sok utat tapostunk,
  Szeretlek Istenem teljes szívemből!
  Hogy csodálatos szőkéket alkothass,
  Micsoda kegyelmet adsz nem rubelből!
  
  Bár a sors néha dob a kockával
  Ez történetesen nagyon szomorú igazodás!
  Hiszen oly sok ember felforr a haragtól,
  És folyik a vér vízesés-naplemente!
  
  Végül is a cseresznyevirág nem mindig virágzik májusban,
  Melegség és csapadékos eső van!
  És kínozva a szerelmesek húsát,
  Az őrült gazember habozás nélkül eszik!
  
  És nem a háború a tető feletti gyász,
  Lehetnek rosszabbak, százszor rosszabbak!
  Amikor a mezőket gyorsan felrágták az egerek,
  Amikor a betegségek egész sora van!
  
  Miért kínozza az Úr ennyire a gyerekeket?
  Végül is ez egy tréfa - azt jelenti, hogy élsz!
  És miért szegény az ártatlan is?
  És miért vezet sikerhez a hazugság?
  
  Világunk olyan, mint Janus - nagyon sokoldalú,
  Benne a rosszindulat határa egyáltalán nem ritka!
  De meg kell fékezni a vad karakterét,
  Legyőzni a gonoszságot és a bűnöket!
  
  Bár a másik oldalról; a szentség unalom,
  A kanyarok nélküli világ üresség!
  És hogy hiába küldte Istent kínra,
  Natív fia - az Úr Krisztus!
  A lányok énekeltek, az orkok pedig megpróbálták lekörözni őket. A lányok nem ilyen egyszerűek.
  Itt vannak a tündék, akik lángszóró tankokat indítanak el. Ezek a széles törzsű óriások mozognak.
  A harcosok pedig csupasz lábujjak segítségével irányítják őket. És árassza el az orkok pozícióit tüzes napalmmal. Ezek itt a harcos és agresszív lányok.
  És kifejezetten bozontos medvéket éget. A lányok természetesen a rubin mellbimbóikat használják lövöldözéskor.
  És kitárták a fogukat, amelyek tükörfényt bocsátanak ki.
  És a harcosok örömének csikorgása. Amikor a tankok halálos nyomás alá kerültek, és kauterizáljuk az orkokat. És úgy mozognak, mint egy igazi harci lánc, amely kiüti a szőrös hordákat.
  Válaszul az elf lányok énekelnek;
  A csodálatos líra hangja visszhangzik,
  Énekelek, merész, nem vagyok néma!
  A harci ököl nem viaszból van,
  A fényre törekszünk - a sugár útjára!
  
  Isten betegséggel kínozza az embereket -
  A pokol tüze megégette a bűnösöket!
  A Mindenható barátja akarok lenni,
  Hogy ne legyen olyan nehéz!
  
  Krisztus természetesen hamarosan eljön,
  Akkor elmúlik a szomorúság, hidd el?
  Ne vakítson el a szemed dühe,
  Bűn, szabadság, ez is kár!
  
  Nem akarok követni a vonalat...
  Nem akarok bűntelen lenni!
  A ravasz tettek jobbak
  Micsoda szál fényes unalom nélkül!
  
  Azt mondta, nem lesz háború a paradicsomban,
  És a bűn eltűnik, rossz mindenkinek!
  De mire valók a sorsok?
  Ki vagyunk éhezve az új változásokra!
  
  Örökké élni - tudd ezt tökéletesen,
  De bűntelenül élni annyi, mint vegetálni!
  A lovag szenvedélyesen fogja szeretni a háborút,
  Hiszen a hadsereg harcba megy!
  
  Hazája, a katona hazája,
  Ő tartja a fáklyát a kezében - menet!
  Megtorlás a tisztátalan szörnyekért,
  Fogukba rúgod őket, harcos!
  
  Bőkezű lakomával fejezzük be a csatát,
  Uzsonnázzunk, igyunk - táncoljunk!
  Végül is lovagjaink halhatatlanok,
  És a szó nem a szemöldökét üti, hanem a szemet!
  
  Bár mit lehet tenni egy békés világban?
  Ott lehet palotát építeni!
  És szenteld a szolgálatot a lírának,
  Babérkoronát kapott!
  
  De vannak más világok is - tudod,
  Ahol a harcosok is nőnek!
  Egy fiú tankot rajzol az asztalára,
  Mi van, ha idegenek jönnek hozzánk?
  
  Ne próbáljon lazítani
  Erősítsd az izmaidat, tartsd erős az elméd!
  Mi elfek mindannyian tudjuk, hogyan kell harcolni,
  Amikor az arkangyal hirtelen elaludt!
  A lányok így énekeltek, mutatták meg kimagasló kategóriájukat és igazán küzdőszellemüket.
  De az elfek fogták csupasz lábujjaikat, és pusztító ajándékokat kezdtek dobálni az orkok felé. És ezt nagy lelkesedéssel tették.
  Ugyanakkor a lányok gépfegyverekből firkáltak. És megmutatták a nyelvüket.
  Egy olyan világban, ahol olyan kevés a férfi, a lányok különösen ügyelnek a megjelenésükre, és harcolnak a pasikért.
  Nagyon gyakran egyszerűen megerőszakolják őket, és megmutatják kiváló osztályukat.
  Ilyenek a harcos és kemény lányok.
  És persze hogy ne énekelnének;
  Csak különböző lények vannak a Hold alatt,
  Némelyiknek szarva van, másoknak agyaros arca!
  Amit a Nagy Sátán teremtett,
  Különféle típusok, típusok, osztályok, kasztok!
  
  Mire jutottunk elfi lovagok?
  Hogy a tündérmesét a harcosok kezdték meghódítani!
  Ami csak a távolban látszott
  Most az orosz hadsereg lábbal tipor!
  
  Az alvilág trolljainak birodalma a pokol,
  Onnan küldenek betegségeket az embereknek!
  De az elf harcosok most terjesztik a pestist,
  Ne temessük el gyermekeinket!
  
  Akkor miért mentél kirándulni?
  Igen, a gonoszok lezárták a fényes utat Viry előtt !
  Ezért harcolnak a fiak halálra...
  Szentemnek, aki harmóniát ad Elfiának!
  
  Hogy meghaljanak és paradicsomot kapjanak -
  Aztán feltámadva az emberi világba, visszatértek!
  És megégeted a harag formáját a tűzben,
  Napalm és golyók nem állítanak meg minket!
  
  Van egy szörnyű varázsló a sötét mélységben,
  Aljasat küldött - az acélnál erősebb törzset!
  De a Mindenható megparancsolta, hogy megtörjék a poklot,
  Fölötted áll minden szféra Vezetője, Sztálin elvtárs!
  
  Megverjük mások bojárjait -
  És kidöntjük a kövér hasú démonokat az igából!
  Ezért kell egy katonai ajándék,
  Úgy, hogy az agresszor egyen egy fügét vérrel!
  
  De a kobold teljesen megkapta,
  Felszabadította a másik világot!
  És most megtelt Isten ajándékának pohara,
  És az ember nem idegen az égtől!
  
  Igyunk egy pohár mézet és énekeljünk,
  A katona vitézségéről és bravúrjáról!
  Amit karddal szerzett bátorság,
  A testvéreket sorokban kell megörökíteni!
  Itt rendkívül agresszívak és nagyon mezítláb, rózsaszín, kerek sarkú lányokkal.
  És lekaszálják ezeket az orkokat...
  Egy kék hajú elf lány fogta és halálajándékot dobott a halálos erejű agyaras lényekre. Különböző irányokba szórta szét őket, szó szerint széttépte őket, majd fogta és kotyogta:
  - A kopasz Führer egy vad szadista,
  Olyan sok testvérünket pusztítottad el...
  Miért nem halt meg még a fasiszta?
  Mit dobott Rus a gonosz varázslat alá?!
  És a lány ismét erőteljesen dobott egy nagy, halálos gránátot. És az orkoktól csak a szilánkok repülnek. És mondjuk ez nagyszerű!
  Meg kell jegyezni, hogy a lányok rendkívül harcosak és gyönyörűek. És persze a lábuk nem ismeri a cipőt.
  Hogyan dobják halálajándékokat ellenségeiknek.
  És a csupasz sarkú is benne van. Ezek a lányok a legmagasabb osztályúak, mint a karaoke. Az ellenség nem tud ellenállni nekik. És talán a barátoknak is.
  Ha szétszélednek, a szőrös lények nem találják eleget.
  És így a harcosok lekaszáltak egy újabb trollsort, és énekelni kezdtek;
  A háború a sors felismerése,
  Kegyetlen Gyehenna szépségével!
  Mint a Hold hideg jegének ragyogása,
  Mint egy pantomim, egy pokoli jelenet!
  
  Ez azonban az elfek útja -
  Dobd át a tövist a hivatás felé!
  Ne gondolkozz, ellenség, nem fogunk meghajolni,
  Nem vagyunk nagy erők nélkül !
  
  Oroszország adott nekünk menedéket,
  Ebben egy embertömegben születtünk!
  Mint a Szűz borítója -
  A Mindenható irgalmazzon nekünk!
  
  Zenya átadta a zászlót - előre,
  Az a parancsa, hogy szárnyal repülj!
  Építsünk kommunista paradicsomot
  Legyen egyenes a púpos alak!
  
  De ki van a támadásban, aki ide rohanja a szomorúságot?
  A pokolból, az alvilág szörnyei!
  Krisztushoz ragaszkodom lelkemmel,
  Ez nyugalmat ad nekünk, mint harcosoknak!
  
  A csatákban a gondolatok nem tréfálnak -
  Be kell gyűjtened őket a kosárba!
  Mindannyian elvtársak, barátok vagyunk,
  Templom- és kertépítők!
  
  Itt vannak a szörnyek, a kísértetek üvöltése,
  Nem fogunk engedni a lényeknek, tudod!
  A mi harcosunk a legmenőbb,
  Nem iskolai rajz az asztalon!
  
  Küzdjük le együtt a támadást
  Tisztítsuk meg a főváros megközelítését!
  Acélkarddal lovagok vagyunk,
  Bár a láncposta nem elég magas!
  És ez a dal nagyon élénkítő és őrült. És halálos gránátokat dobnak a csatába.
  És persze a lányoknak csupasz, cizellált, kecses lábaik vannak.
  Tüzelnek és leütik az orkokat, mint a bowlingcsapokat.
  Az egyik lány elvette, és skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a joystick gombját. És hogyan fogja elvinni és megverni. És annyi halálos energia van itt, és teljes pusztulás, kaotikus ugrások és erőlökések.
  Az ilyen lányokkal szemben az orkok piszkos trükkjei egyszerűen tehetetlenek, és totális koporsókba hajtják őket.
  Egy sárga hajú elf lány szőrös medvéket zúzott. Úgy kaszálták őket, mintha kultivátorral.
  És csupasz lábujjai pusztító megsemmisülési borsót dobtak.
  És egy ilyen borsó erős robbanóanyaggal dübörög, és megtöri a gyűlölt orkok sorait.
  De ezek a bozontos medvék is büdösek. És ez nagyon klassz. De az orkok megpróbálnak áttörni az elf pozíciókig egy tankban.
  Így hát a lányok mezítlábukat a köveken pihentetve megfordították a fegyvert, és a medvéket a tankra irányították.
  Elvették és halálos erővel megbaszták. És átfújták a tartályt, amelyben a barnamedvék utaztak.
  A lányok pedig nevetve énekelték:
  - És a gonosz orkok a földre repültek,
  Miután nikkelt kaptam a lányoktól...
  A szépségek szemei nagyon fényesek,
  És nem esnek bajuk!
  És így a lányok egyszerre négy gránátot dobtak csupasz lábujjakkal. És széttéptek egy egész orkot.
  És akkor két manó halkan füttyentett. A füttyük olyan hatással volt a varjakra, mintha kalapáccsal ütötték volna az agyukat. És miért vették el a varjak és ájultak el?
  Lezuhantak, és nagyon éles és páncéltörő csőrükkel lyukakat csináltak a medvék fejének tetején. És mondjuk szó szerint átszúrták, vad pusztítást okozva. És akkor száz lány azonnal a szájába tette csupasz lábujját, és fütyülni kezdett.
  És egy egész varjúfelhő eszméletét vesztve zuhant le és fúrta át azok fejét, akik varangyként másztak a görcsös orkokra.
  . FEJEZET 9. sz.
  A lányok nagyon viccesek. És ha szétszóródnak, akkor egyetlen szőrös lény sem tudja megállítani őket.
  És a szépségek énekelnek;
  Felhők jöttek a vérszívóktól,
  Nem messze kitört a pokol a Földről!
  A kígyó mászik pantsvale csörgőkígyó,
  A felhők vérrel világítanak!
  
  Lángolnak a hullámok, úgy fröcsögnek, mint egy pokoli vihar,
  És találkozik a legbátrabb vakmerő sereggel!
  Megvédjük a szép, édes nőket,
  Méltóak leszünk apáink hőstetteire!
  
  Földem, milyen fájdalmasan nyögtél,
  Az ellenfél száz sebnyomot hagyott maga után!
  De ejtsük le az orkokat, azonnal lekerültünk a talapzatról,
  A rohanó évek pestisjárványa nem tart sokáig!
  
  És már fehérlik a halál a felhők mögött,
  De gondolataink a mennybe rohannak!
  tapossuk porba a hírhedt gazembereket,
  És kettészakítjuk a Wehrmachtet!
  
  Nem ismerjük a békét és az öregséget,
  Szent Szülőföldünk gyermekei vagyunk!
  Minden fényes medvével harcolt,
  Ezeknek a hatalmas gyökereknek a hajtásai vagyunk!
  
  És milyen gonosz bomba robbant fel erővel,
  Mi kell nekünk ebből a lövedékrobbanásból, ebből a mennydörgésből!
  Az elfi harcosok sok mindenre képesek,
  A Führernek pedig a teteje lesz az alsó!
  
  A pokol pokolja fellobbant,
  Kúszni a sziklán egy ragadozó "Tigris" hordójával!
  És minden fáradtság azonnal elszállt tőlünk,
  Itt az ideje a szórakoztató játékoknak!
  
  Egy gránát a kezemben, és egy végzetes dobás,
  A Tigris pofáján erősen ütött!
  És a Führer a kazánba a tatár kazánházban,
  Hogy a világ ne fedje fel magát az elfek előtt!
  
  A medve remeg a dühödt sortüzektől,
  Itt lobog a zászló a Tündék Reichstagja felett!
  És a Nap égett a haza felett,
  Végül is az Ork Birodalom porrá és hamuvá vált!
  Így énekeltek a manók, nagyon szépen csinálták. Rendkívül szépek, a derekuk vékony, a hasizmaik pedig csodálatosak. Az elfek hasa olyan, mint a csokoládé, és ez nagyszerű.
  A lányok itt csodálatosak. Gépfegyverekből pedig óriási intenzitással és rendkívüli pontossággal lőnek. Ezek a lányok az elf családból.
  Tegyük fel, hogy egyszerűen szuperek és hiperek . Ilyen nagyszerű tolvajokkal kell megküzdenie.
  Az ilyen lányok megállítják a vágtató lovat, és nem csak egy kunyhóba mennek be, hanem egy égő palotába is.
  És csupasz, lányos sarkú cipővel a tüzet is eltapossák. Ne tedd az ujjad az ilyen lányok szájába - leharapják.
  De mit adjanak még a szájukba, sokkal étvágygerjesztőbb - kérem. Ebben a tekintetben a lányokat egyszerűen szupernek kell mondanunk. Ők a legcsodálatosabb harcosok, akik megmutatják, mire sok más harcos nem képes.
  Az ilyen harcosok képesek lesznek eltörni a bika szarvát, és kihúzni a medve agyarait.
  Ezekkel a lányokkal senki nem tud mit kezdeni. Az ilyen szépségeket egyetlen szörnyeteg sem fogja legyőzni.
  Így hát a lányok fogták, és azonnal kiköptek. És repülés közbeni köpésük átalakult, és tűzpelyhekké változott.
  Lángszóróként estek az orkokra. És egy egész zászlóalj szőrös lényt égettek el egyszerre.
  A vörös hajú manó fogta és énekelte:
  - Fehér lennék, de legalább tiszta,
  Még hidegen is...
  De láthatóan az ork tisztátalanná vált,
  És feketébe borított!
  A lány pedig elvette, és kiengedte a villámot a szeméből. És ezt rendkívül pusztító és pusztító módon tette.
  Így hát az elf, anélkül, hogy kétszer is gondolkozott volna, elvette, és rubinbimbójával megnyomta a rakétavető gombját.
  És a halál és a pusztítás harci áramlása repült.
  És a lány énekelni kezdett;
  A cérna elszakadt
  Gonosz halál fenyegeti a lányokat!
  És élni -
  Az orknak gonoszul kell meghalniuk!
  És a harcos fogta, és kinyújtotta a nyelvét.
  Egy fehér hajú lány az elf családból csicseregve azt mondta:
  Sötéten és lidércesen égnek,
  Gonosz ork szemek.
  Mintha azt mondanák...
  Újra a világra!
  És a harcosok megint fütyülnek...
  Félelemtől eltorzult arcú varjak zuhannak az orkok fejére, és szinte harkályként szúrják át őket a tölgyfa kérgén.
  És a lányok ordítanak:
  Egy kettő három,
  Pusztítsd el az összes orkot!
  Négy, nyolc, öt...
  Öld meg a medvéket!
  Így zajlik a csata Maria Kolesnikova, a lánykirálynő seregében. Ami egy nagy és veszélyes gonosz ellen harcol. Sikerült kiszabadulnia a diktátor piszkos karmai közül, és most új testben és szerepben van. És nagyszerű csodákat és bravúrokat hajt végre, amelyek egyszerűen elképesztőek. A lánycsapat támadásba lendült. És az elfek eleje és egy kisebb számú elf nyomást gyakorolt az orkokra, ezekre a bozontos medvékre.
  A lányok támadásba lendültek.
  A narancssárga hajú tündeharcos fogta, és a joystick gombjára nyomta mellének skarlátvörös bimbóját.
  A lökéshullám kiváltott. És rohant az ultrahang az orkokhoz. És egyszerre beborította őket, szó szerint elszenesítette a csontokat.
  A harcos ezt írta a Twitteren:
  - A kobra őrült fajainak!
  És hogyan kell venni és nevetni. Ezek tényleg nők - mondjuk ott szuper.
  A lányokat félelmetesnek kell jegyezni.
  És így gyilkos széngránát-patakokat dobtak fel csupasz sarkukkal.
  Nagyon sok dühös és szőrös medvét téptek szét. És azután a lányok fogták és énekelni kezdtek;
  Kérem Uram, hogy a nap el ne múljon,
  A lány tekintete legyen örökké fiatal!
  Hogy lovagunk a sziklák fölött szárnyaljon,
  Hogy kristálynál tisztább legyen a tavak takarás!
  
  Milyen szép világot teremtett Isten,
  Ezüst ettek benne, a juhar pedig rubin volt!
  Barátnőt keresek, Isten ideálja...
  Ehhez a csatákban ellenségeket vágott le!
  
  Miért olyan nehéz a fiatalember szíve?
  Mit akar találni ezen a világon?
  Miért törött el az evező?
  Hogyan lehet megoldani a nagy problémák szövevényét?
  
  Istenem, én is boldog akarok lenni,
  Találd meg mennyei álmodat!
  Hogy a szerencse fonala el ne szakadjon,
  Zsinórt az ösvény alá tenni, ballasztvonalat!
  
  De mit keressek szeretet nélkül?
  Melyik lány lehet drágább?
  A boldogságot nehéz vérre építeni,
  Csak végigúszhatod rajta a pokol pokoljába!
  
  Az elválás kínzás számomra
  A háború még mindig olyan rémálom!
  Itt nyergelte fel a lovat kengyelbe tett lábbal,
  Bár a gonosz ork, a hóhér felemelte a fejszéjét!
  
  Elviszik a lányainkat,
  Kínozzák őket, és tűzzel égetik a testüket!
  De vereséget mérünk a Führerre,
  Tudd, hogy a mi manónk soha nem halt meg!
  
  Házasodjunk össze a gonosz háború után,
  Majd a gyerekek nevetni fognak!
  Ők mind vérrokonok nekem,
  Zsíros vadakra vadászok!
  
  És a tölgy levelei olyanok, mint a smaragd,
  Azt mondta, hogy a srác remek munkát végzett!
  Lelkiismereted tiszta legyen, mint a kristály,
  És a mérlegben csak a pozitívumok lesznek számok!
  A lányok énekeltek és megmutatták kolosszális aplombjukat és harci helyzetüket.
  És persze az egyik harcos hozott egy tömlőt. És megtöltötte benzinnel. És hogyan fog elkapni és elindítani egy gyilkos patakot. Gyilkos tűzcunami fog folyni. És teljesen megégeti az orkokat.
  És ez tényleg rendkívül klassz. Szó szerint totalitárius pusztítás zajlik.
  Ennek egyetlen lány sem tud ellenállni, mintha valami nagyon édeset, ízleteset és étvágygerjesztőt nyalna egy elf nyelvével.
  És ezzel egyidőben menj előre, és égesd le az ork fejét .
  el őket úgy . És még egy csontot se hagyj az ellenségtől.
  A lányok néha ilyenek. És kiteszik a fogukat, és mutatják indulatukat, mint egy kobrakígyó.
  Harcosok, akik szétszakítanak minden sereget. És ha akarnak, finghatnak is.
  Képzeld el, mi történne, ha ezer elf egyszerre bocsátana ki gázokat? Mondjam, mi lesz?
  Ó, nagyon klassz lesz, talán az égiek megakadályozzák, hogy ez megtörténjen. Mert akkor varjak fognak záporozni az orkok fejére. És lezuhannak és koponyákat törnek be, ami a világegyetem leggyilkosabb hatását mutatja.
  És a lányok vad dühükben és szenvedélyükben újra énekelni kezdtek, gyöngyfogaik pedig tükörként csillogtak.
  A rémálom mindig úgy jön, mint a kígyó
  Nem számítasz rá, de bemászik az ajtón!
  Boldog, bőkezűen táplált család vagy,
  Nem tudod, hogy vannak olyan emberek, akik vadállatok!
  Most elkezdődött a rohamos horda rajtaütése,
  A tatárok nyilakkal zúdítanak ránk!
  De bátor tettre születtünk,
  És kegyetlen ütéseket fogunk elviselni!
  
  Senki sem tudja, hogy Isten jó-e
  Olyan kegyetlen lett az ember!
  A halál már ököllel kopogtat a küszöbön -
  Wezelbub pedig kidugta a szarvát a melegből !
  
  Igen, ezek az ősi ősök ideje,
  Amibe olyan klasszul belejöttünk!
  Nem erről szólt az álmom,
  Nem erre mentünk, a távoli hegyeken át!
  
  De ha a pokolban találod magad,
  Inkább a fájdalom, rabszolgaság, harc világában!
  Még mindig reménykedem
  Hagyd, hogy szíved dobogassa ezeket a ritmusokat!
  
  De a megpróbáltatások a mi láncunk,
  Ami nem hagyja, hogy a gondolatok könnyűek legyenek!
  És ha kell, el kell viselnünk,
  És ha kiabálsz, akkor tüdőd teljes erejével!
  
  Költő és gazember,
  De nem forró katonai téren!
  Meghalnak a haza hitvány ellenségei,
  Gyorsan és ingyenesen eltemetik őket!
  
  Most fogd, és hajolj meg Krisztus előtt,
  Tedd keresztbe magad, csókold meg az ikon arcát!
  Azt hiszem, megmondom az igazat az embereknek,
  Az Úr különleges örökséget ad nekünk jutalmul!
  A lányok jól énekeltek. A hangjuk olyan ragyogó és csillogó. És telt hangú.
  A dal után pedig egy egész zászlóalj lány szállt fel, és fingókat engedett el. Oszlopban emelkedtek fel, és rohantak a varjak felhője felé. Elvitték és megtámadták őket.
  Ez fojtogatni kezdte a varjakat, és szó szerint megfulladtak és vonaglottak, hurkot kapva a nyakukra.
  És annyi varjú esett le. És áthatoltak az orkok feje tetején. A medvék pedig barna vér szökőkutakat bocsátottak ki. Kiütötték, mint a borsó zúzását.
  A lányok nevettek. És megmutatták a nyelvüket. A feléjük közeledő lényekre kacsintottak.
  Az egyik lány csicseregte:
  - Az orkok nem olyanok, mint az emberek,
  Orkok, ezek orkok...
  Ha szőrös, akkor gazember,
  A lány hangja nagyon tiszta!
  És a barátaira kacsintott.
  A harcosok azonnal vad bizalmat éreztek magukban. És a fogaik úgy csillogtak, mint a hegycsúcsok. Vagy talán ezek a tenger gyöngyei és kincsei.
  A lányok nevetve énekelték:
  Ó tenger, tenger, tenger, tenger,
  A fiúk a kerítésen ülnek!
  Az orkok látni fogják a bánatot,
  A gazemberek mind meghalnak a szétszerelésben!
  És a harcosok veszik és fütyülnek. Ezúttal nemcsak varjak hullottak az orkok fejére, hanem jégeső is. És szó szerint betörték a medvék koponyáját.
  Az elf lányok így vették fel e büdös medvék orkjait. És rendkívül menőnek bizonyult.
  És amikor a szépségek énekelni kezdtek, tiszta káosz volt;
  Az ég mintás csillagszőnyeg,
  A hold fényt ad a domboknak!
  Lefolyik a hegyi patak,
  Csillogó arany a kovakövön!
  
  Anyamanó egyszerűsége,
  A falvak tele vannak és kényelmesek!
  A leányok boldogságtól kiáltottak,
  Mint egy körtánc, mennek kaszálni!
  
  Megjött a baj, háborús öregasszony,
  Kicsupaszított fogak - kagylók forgószele!
  Az orkokkal együtt rohan a pusztítás,
  Bajtársad meghalt a csatában!
  
  Te magad még fiú vagy...
  A katonai nyilvántartó és sorozási hivatal nem adott engedélyt!
  Például nincs elég extra éved,
  Az országnak meg kell védenie gyermekeit!
  
  Minden páncél nélkül a frontra menekült,
  Jót és fényt hozni!
  Hogy az orkok ne fossák meg őket akaratuktól,
  Hogy ne láncra verve találkozzunk a hajnallal!
  
  A barátom sem aludt,
  Sikerült kiszabadulnia - ő egy harcos!
  Lehozzuk az orkokat a talapzatukról,
  Legyen vége a Führernek!
  
  Nehéz harcolni, fájdalom és éhség,
  Lány mezítláb télen!
  A csípős hideget rongyokban viseljük,
  Néha ugyanazt a kérget esszük, mint a nyírfák!
  
  És az ellenség repülőkkel repül,
  Mint egy szörny a pokolból "Tigris" ordít!
  Gonosz farkastól született medve
  Lángszóró jön ki a tartályokból!
  
  Mezítláb melegítésére,
  Hogy elkékültek a hóban!
  A lány az utakat választotta
  Ahol a hamu elsötétítette a hóvihart!
  
  De ellenálltunk - távol a hidegtől,
  Fiú és lány előre!
  Legyőzzük Júdás vigyorát,
  Rus homokba fogja törölni az orkok sötétjét!
  
  A tinédzserek sarka villog
  A hófúvás könnyű nyomot hagyott!
  A fagyot egyáltalán nem könnyű elviselni,
  A mezítlábas futás felmelegít minket!
  
  És a gonosz orkoknak nincs joguk,
  Ordítanak a hidegtől!
  Olyan erős hatalom
  Az elf lovagunk nagyon klassz!
  
  Egy hullámot dobtak vissza a pokolból,
  Most Feyropa van előrébb!
  Ilyen a szent katona sorsa,
  Légy örökké hűséges Elfie-hez!
  Mondjuk ezek a lányok szuperek. Annyi izgalom és tűz van bennük. Mint a piros copfos lányok. És a szépségek mindig mezítláb.
  A harcosok alaposan megtámadták az orkokat. Nagyon szerették ezt a technikát, amikor csupasz lábujjaiddal a megsemmisülés és a halál borsóját dobod az ellenségre.
  A medvéket pedig tépett darabokra, szeletekre téped. És amelyek olyan sültek és finomak.
  A lányok pedig a közeledő medvékről firkálnak. És üssük meg egy mozsárral az elf orkokat.
  És meg kell jegyezni, hogy a szépségek ezt rendkívül hatékonyan teszik. És agresszivitásuk rendkívül elbűvölő és elragadó kecsességgel párosul.
  A harcosok felvették az orkokat és megkezdték a totalitárius kiirtást.
  Itt a lányok rubin mellbimbóikat használták. Megnyomta a gombokat, amelyek aktiválják a lángszórókat.
  És elvitték, és azonnal lefedték az orkok zászlóalját. És valójában elvették és a földig égették .
  Ezek itt a lányok. És ha szükséges, a nyelveket közvetlenül a rendeltetésüknek megfelelően használják. Az ilyen nyelvek célja pedig az, hogy örömet szerezzenek az embereknek. És mutasd meg csodálatos és agresszív temperamentumát.
  Nincsenek ilyen lányok, ha megmozdulnak, a medvék biztosan nem lassítanak.
  Olyan nagyszerű eredményeket mutatnak fel.
  A lányok pedig különösebb szertartás nélkül hegedülhetnek.
  Ez is egy nagyon jó technika.
  A lányok hegedülni kezdtek. És ugyanakkor csupasz lábujjakkal fogták az íjakat. És csodálatos és elbűvölő zene szólt. És egyszerűen nagyszerű.
  Aztán a lányok fogták, és énekelni kezdtek;
  Hiszek Szent Hazámban,
  Hogy az Igazságon keresztül üdvösséget szerezhet az ember!
  Megvédjük gyermekeinket a gonosztól -
  Tőlünk jön az ellenség, hidd el, bosszú!
  
  A kardom úgy üt, mint Ilja kincse ,
  És a kezük nem tudja, mennyire elfáradtak a csatában!
  Olyanok vagyunk, mint egy megbízható pajzs a Hazának,
  Megvédeni egy helyet a tiszta paradicsomban a hitványoktól!
  
  Hátrálj, üss és ugorj újra - üss,
  Ilyen az út sorsa, jaj, egy katonának!
  Amíg legalább egy gazember él,
  Tisztítsa meg géppuskája csövét és elülső irányzékát!
  
  Harcolnod kell, ha a mese egy világ,
  Néha az üvöltést el lehet hagyni!
  De mi tiszteljük a Hazát,
  Bár néha halom halom van!
  
  Születtünk, szerencsénk volt az országban -
  Amelyben mindenki hőssé válhat!
  Amiben az embereknek, majd önmagadnak,
  A legerősebb és legbátrabb harcos!
  
  És most kiáltunk - előre,
  Megrohamozni a redoutokat, a hatalmas erődítményeket!
  Nehogy megtörténjen, mintha az elme hazudna -
  El fogjuk fújni a felhőket a repülőgépeken!
  
  Természetesen egyenesen a pokolba mehetsz,
  Mert minden út olyan, mint a fű és a bogáncs...
  De még ott is lecsapnak a harcosok pengéi,
  És bombák hullanak a repülőgépek gyomrából!
  
  És mi a pokol az Elf, a harcos számára?
  Újabb teszt!
  A végsőkig harcolunk...
  Teljesítsük Isten igaz vágyát!
  
  És legyőzzük a trollok és ghoulok bandáit,
  Elérjük azt a helyet, ahol a Föld az Éden!
  A sas véget vet az aljas varjúnak,
  A becsület és a hit elvezet bennünket eredményekhez!
  
  Az élet viharos patakkal tör fel,
  Amit Krisztustól kértek, az megvalósul!
  A kegyelem úgy árad, mint a vízesések patakja,
  Elfia anya dicsőségére!
  A lányok egyszerre énekeltek és hegedültek. És a zene olyan csengően, gyönyörűen és csillogóan szólt. És szó szerint elterjedt az összes égbolton.
  A varjak pedig eszméletüket vesztve elájultak, és átszúrták az orkok fejét.
  A lányok pedig felfoghatatlan energiával léptek fel. Hiperplazma folyamai folytak át rajtuk.
  Vagy talán a magoplazma is, amelyet a lányok lenyűgöző és gyilkos hatásként személyesítettek meg.
  A harcosok kitárták a fogukat, majd agyaraik felszínéről olyan sugarakat bocsátottak ki, amelyek elvakították az orkokat, és vérzett a szemük. És olyan felfoghatatlanul menő és menő lett.
  A harcosok ismét megnyomták a gombokat rubin mellbimbóikkal. És a vulkánok kolosszális, pusztító ereje tüzes kitöréseivel sújtották az ellenséget.
  És mindez reagál és ég. És felrobbantják a medvék tankjait. A perzselő lángok pedig megolvasztják Putyin birodalmának gépeit.
  A lányok, azt kell mondanom, egyszerűen csodálatosak, és olyan kiváló küzdőszellemet mutatnak, hogy senki sem merné megvádolni őket semmi hülyeséggel és obszcénnel.
  Az ilyen lányokról azt mondják: egyszerűen Istennők vagytok és Szuperek!
  Itt újra fogták és nagy lelkesedéssel énekeltek;
  Vannak nők a mi Elfiánkban,
  Miért viccből vezetnek repülőt?
  Hogy mindenki szebb az univerzumban -
  Mi fogja megölni az összes ellenfelet!
  
  Arra születtek, hogy nyerjenek
  Hogy dicsőítsd az Elfet az egész világon!
  Végül is hatalmas nagyapáink,
  Egyszerre sereget gyűjtöttek nekik!
  
  Óriások állnak a gép előtt,
  Az ő erejük akkora - mindenkit összetörnek!
  A haza gyermekei vagyunk, egyesültek -
  Egy sor katona menetel!
  
  A kín nem tud megtörni minket,
  Erőtlen tűz gonosz napalm!
  Ahol a fáklya égett...
  A reflektorfény most ég!
  
  Hazánkban minden a fény fáklyája,
  Autók, utak, hidak!
  És a győzelem dalaiban énekelnek -
  Fénysólymok vagyunk - sasok!
  
  Bátran dicsőítjük a szülőföldet,
  Vigyük fel a meredek csúcsokra!
  Olyanok vagyunk, mint az űr úttörői -
  És törjük ki a gonosz orkok nyakát!
  
  Utolérjük a Mars összes hüllőjét,
  Nyissuk meg az utat Centaurihoz!
  Leszünk, akik félünk a ragadozótól,
  És aki kedves és őszinte szeretni!
  
  Elfia a legédesebb ország,
  Van benne mire büszkének lenni, hidd el!
  Nem kell hülyeségeket beszélni...
  Légy emberséges, ne vadállat!
  
  Elérjük az univerzum határát,
  Építünk oda egy gránit erődöt!
  És aki elvesztette a bűnbánatot,
  Ki rohan megverni a Hazát!
  
  Mi következik - kevés képzelőerő
  De higgyétek el, feltámasztjuk a halottakat!
  Egy rántással kitépjük a halál fullánkját,
  A halhatatlan Elfie dicsőségére!
  Így énekelnek a lányok, és olyan a hangjuk, mint a csalogányok, feketerigók és tűzmadarak egy üvegben. Tegyük fel, hogy ezek a lányok szuperek és szuperek .
  És nagyon meghatóan és elragadóan énekelnek.
  Ezek azok a szépségek, akiket ha felvesznek valamit, akkor azt egyetlen ork sem találja eleget.
  A lányok pedig játékosan pusztítják a medvéket. És akkor az elf pilóták berepültek a levegőből. És csupasz lábujjakkal nyomkodják a gombokat. És megverték az agresszív szőrös lényeket.
  Egy lány az égből rakétát lőtt egy szőrös orkcsoportra. Felrobbantották és megperzselték, aminek következtében a megperzselt húsdarabok különböző irányokba estek. És ami ég és valójában füstöl.
  Ezek a lányok, dühösek és pusztítóak. Olyan erős szív rejtőzik bennük. Mi van, ha énekelnek és megmutatják a fogukat, akkor még a trollokkal szövetséges orkok serege sem tud majd ellenállni nekik. A trollok pedig sokkal ügyesebbek és határozottabb harcosok.
  A lányok pedig olyan kolosszális és erős harcosok, egyszerűen kozmikusan változóak és állandóak.
  A harcosok fogták és kifújták a lányok arcát, és kétszeri gondolkodás nélkül fingtak a tüdejük tetején .
  . FEJEZET 10. sz.
  Aztán jött egy igazán halálos és pusztító hullám, ami elérte az orkokat. És hány szőrös lényt fektettek le egyszerre.
  Ezután a lányok nagy örömükben és hatalmas lelkesedéssel énekelni kezdtek;
  Egy egyszerű vers a dalból
  Mit énekelek erről a szomorú világról!
  Igyekszem a lelkemmel megismerni Krisztust,
  Hogy a pokol és a romlás ne érje a testet!
  
  Drága nekem a szülőföldem,
  Bár néha szemrehányást tesznek nekik!
  Hogy nem találtam helyet magamnak,
  Amikor Wezelbub a pokolba küldte az embereket!
  
  Mi lehet szörnyűbb, mint a Föld pusztulása,
  Mikor sír egy húr a gyászban?
  Ha egy gazember nevet, megeszi a sikert,
  De lesz erő - tudd, hogy felébredt!
  
  A gonosz fajnak válaszolok, akkor válaszul:
  A pokolba, az istenek nem törik meg Hazád szellemét!
  És minden harcos bravúrja megdicsőül,
  Katonák serege vagyunk: a sas nem játék!
  
  Tudd, hogy akaratunk erős, mint mindig,
  Ököl a vállhoz összeszedtük magunkat!
  És a cél, amely felé tartunk, már látszik,
  Az ellenség hamvait összetöri a csillaghajó!
  
  Néha nehéz megérteni Pallast,
  Szeszélyes, carte blanche-t ad az ördögöknek!
  És úgy tűnik, olyan régen volt...
  Amikor a gonosz aljas orkja kettészakad!
  
  Természetesen rengeteg problémánk van,
  Hány világ van az univerzumban?
  De ezért támadt fel Isten Magassága,
  Hogy az embernek ajándékkupaca legyen!
  
  Elf ismét szuperhatalommá válik,
  Az Univerzum megmutatja a boldogsághoz és a szerelemhez vezető utat!
  Nem folyik többé könny vagy vér,
  Az akaratot és a bölcsességet pedig a szívedben tartod!
  A lányok nagyon lelkesen énekelnek. További győzelmeket és mesés mondásokat akarnak. Kozmikus tűrőképességük egyszerűen hátborzongató. A harcosok pedig a legmagasabb műrepülő képességeiket és hatalmas pusztító Egójukat mutatják be.
  A pettyes hajú manó ciripelt:
  Egy kettő három,
  Elpusztítod az orkokat...
  négy nyolc öt -
  Nem játszani jöttünk!
  És megint fütyülnek a lányok, olyannyira, hogy döbbent varjak egész felhői záporoznak az orkok fejére.
  Maria Kolesnikova folytatta a harcot az elfek szabad és boldog élethez való jogáért.
  A gonosz medvéknek nem szabad nyomást gyakorolniuk rájuk és elpusztítaniuk őket. Nem, a lánykirálynő ügyesen és racionálisan vezette a sereget. A csaták pedig egyre sikeresebben zajlottak az elbűvölő emberek számára.
  Az elfek továbbra is hősök voltak az orkokkal vívott csatákban. A háború iránti nagy szeretettel léptek fel.
  A lányok nagyon pusztító és halálos lövedékeket küldtek az ellenségre.
  És úgy üsse meg az orkokat, mintha egy lőtéren lennének célpontok. A harcosok kitartónak és rendkívül agresszívnak bizonyultak, megmutatták a fogukat és a nőstény farkasok agyarait.
  Próbálj meg vitatkozni ezekkel a lányokkal. Megmutatják Kuz'kin anyját.
  A női harcosok az orkokra firkáltak, egész halomra tömve a holttesteket. És skarlát mellbimbót is használtak, mint a túlérett epret.
  Az itteni harcos rendkívül szép volt pöttyös hajjal.
  És ez az elf fogta, és csupasz lábujjával megrúgta, és legyőzött egy egész hadosztály orkot.
  Ezután a harcos újra énekelni kezdett;
  Milyen nehéz megértenünk célunkat,
  Büszke nemzet lenni, amely mindenkit a mennybe vezet!
  Boldog generációválasztáshoz
  Zelensky előre a csatába egy álommal menet közben!
  
  A háború úgy rohant el, mint a pokol viharos tornádója...
  Hol voltak a kunyhók, hamu, vér és nyögések!
  De csak a nagyságért higgy a kezdetben -
  Emelkedjék magasabbra az ember!
  
  Hidd el, a Szülőföld kedvesebb nekem, mint mindenki más,
  Ő a kristálynál tisztább forrás!
  Mint a leggyengédebb lány az ágyon -
  Szeretni akarom november dicsőségét!
  
  A viharok nem akadályozzák hazámat,
  Ő egy végtelen, viharos óceán!
  Jelentős mérföldkő a történelemben -
  Történelmi regény született!
  
  Sokat kell küzdeni
  De nincs más út a boldogsághoz!
  Szóval vegyél egy ágyat a koporsóból...
  Esetleg ananász ebédre!
  
  Itt, Kína mandzsúriai sztyeppéin,
  Mit kell ilyen idegenben keresni!
  Végül is a győzelem napja májusban van,
  Látni akarom drága őseimet!
  
  De tudd, hogy a Haza kötelessége a legfontosabb,
  Az, hogy buzgón szolgáljuk a Földet!
  Menj a szent ragyogó célhoz,
  Hogy Arbat hűvösebb legyen - Brighton Beach!
  
  Mi vagyunk az Elfi Haza harcosai,
  Amit teljes szívünkből szerettünk!
  Bátran levágsz minden ellenfelet,
  Minden ország Anyjának, Elfiának a dicsőségére!
  A lány csodálatosan és hűvösen énekelt. A dalai pedig olyanok, mint a dagály, amely árad és tombol.
  A harcosok csupasz lábujjakkal nyomják a gombokat. És valami rendkívül sokkoló és pusztító dolgot használnak. És rémálomszerű és átható villámokat bocsátanak ki.
  Itt van egy tünde, aki tankon lovagol. És meztelen melle van rubin mellbimbókkal. És egy csodálatos és harcos harcos.
  És minden további nélkül összetöri az orkokat. Itt csupasz lábujjait használva lőtt az ellenségre. És áttörte az orkok autóját. És kigyulladt, és a harci felszerelés robbanni kezdett. És annyi pusztítás történt. És a fém megég és megsemmisül minden választás vagy szertartás nélkül.
  - csicseregte a lány. És ismét az ellenségre lőtt a joystick gombjának skarlát mellbimbójának megnyomásával. És áthatolt a bozontos medvén.
  És felkiáltott:
  - A gyilkos tankunk,
  Csak eléri a célt!
  Társa kacsintással és csekkel válaszolt.
  - A tankjaink nem félnek a kosztól,
  Mi manók imádunk harcolni!
  A harcosok fogták, és sokadik alkalommal újra énekeltek;
  Szükségünk van a hívogató szépségű világunkra -
  Szíveddel jusson eszedbe!
  Hogy valóra váltsa álmait,
  Hogy a sötétség ne uralkodjon az elfeken!
  
  Egy idegen megszállta a Földet,
  A Kígyó medvei kinyitják a száját!
  A lángszórók hőt okádtak,
  Egy család meghalhat a hőségtől!
  
  Ha megrendelik, elvisszük Bagdadot is,
  Putyin aljas állatiságért felel!
  És Elfagrad soha nem fog elesni -
  A gyerekek ne lássák a rászorultságot és az árvaságot!
  
  Az elf állni fog, mindenki örökké hisz -
  Nem fullad meg a sötétben lévő vértengerben!
  Erős lesz, ismerd a lovag kezét,
  A sarló egy erős kalapács - halhatatlan jelek!
  
  Valahogy a csontváz feltárja fogait a sötétben,
  A hold gyémántokban fog eloszlani egy feluccával!
  Lesz, ismerd meg a mennyországot a bűnös Földön,
  Nos, nem lesz randevú különválással!
  
  A szülőföld a hegyekből folyó patak,
  Tiszta vizek nyírfanedvvel!
  Orklinben szétverjük az ellenséget,
  Az agresszió visszaüt Putyinra!
  
  Istenem, hozzád fordulok imával,
  Kedves, szánj egy percet a beszélgetésre!
  Tedd úgy, hogy egyszeriben világos legyen a sorsban,
  Kezet fogsz nyújtani fiaidnak!
  
  És Isten ősz hajú mosollyal válaszolt:
  Ha kommunikációt akarsz, légy engedelmes Nekem!
  Segítek összeolvadni az álmaiddal -
  És hagyd, hogy gyermekeid csobbanjanak a tócsákban!
  
  De felejtsd el a fáradtságot
  Préseld ki a gyengeséget és a karmára való utalásokat!
  Keresztény igaz utunk,
  Ez a haza szolgálata a laktanyában!
  
  Itt megint egy erőltetett menet, egy csata-háború,
  A kirívóan gonosz orkok összetörtek a támadásban!
  Hiszen a szent ország határtalan,
  Határtalan Nagy Manónk!
  
  Mi a válaszom, hidd el, ez olyan egyszerű,
  Fájdalom a patronymic öröm!
  Ha könnyek nélkül támadsz,
  Ez azt jelenti, hogy bocsánatot kapsz Istentől!
  Nagyon szépen és hangosan énekeltek az Elf Family lányai. És csodálatos hangjuk van, amely csak Éden legmenőbb és legcsodálatosabb madaraihoz hasonlítható.
  Így énekelnek és csodálatosan viselkednek. És ezekben a harcosokban az energia és az eszeveszett temperamentum sugárzó harcosai nagyon kemény modorában.
  Mellesleg a lányok illata nagyon szép és szexi. Az illatuk okozza a legnagyobb örömet, és egyszerűen csodálatos. Nincsenek szebb lányok.
  És olyan fürge és fürge a nyelvük. Tényleg ők a legszebbek és a legenergikusabbak.
  És mi van akkor, ha ezek a hölgyek szétoszlanak, és skarlátvörös mellbimbójuk segítségével lőni kezdenek az ellenségre? És ezek tényleg csak rózsák a kertben. És ott van a vágy, hogy megérintse, simogatja és megcsókolja őket.
  Ezek azok a lányok, akik az agresszív szenvedély támadásait és a jelentős vágy hullámait váltják ki.
  Ezek a szépségek a demiurgok teremtésének kiemelkedő remekei. És itt nem lehet hozzátenni vagy elvenni.
  De ha megnyom egy gombot egy rubin mellbimbón, vagy éppen ellenkezőleg, egy eper mellbimbóval a gombon, rendkívül erős pusztító és gyilkos energiaáramot szabadít fel.
  Ezek itt a lányok - nem állnak a pálya szélén. De ehelyett az orkokat minden szertartás nélkül megölik.
  És ne felejts el énekelni;
  Az arkangyal kiadja a mennydörgést
  Ennyi vér van az univerzumban!
  Sas törött szárnyú;
  Ez büntetés az embereknek!
  
  Mindenható Uram, Királyok Királya -
  Felment a keresztre - elviselni a kínt!
  És a gazember nyögött vele...
  Imádkoztam és bocsánatot kaptam!
  
  Egy gonosz ork söpredék rohan elf felé ,
  A világ összes földjét fel akarja tépni!
  Fordítsd meg a korszakok fejezetét,
  Vegyél fel porfírból készült köntöst!
  
  Lila vérrel körülvéve
  És mennyi ördög van az árulásban!
  Elrendezi az alvilág trónját,
  A világegyetem sötétségének poklának uralkodója!
  
  Mit tehet szegény Jézus
  Ő teremtette a földet és a bolygókat!
  De elhiszem, attól tartok
  Hogy Jézus napjait már énekelték!
  
  Szent Urunk, te vagy a mi hősünk,
  Putyin legalább az Elfionon belül van !
  És elmegyünk az utolsó csatához
  Összetörni Sodomának ezt a sötétségét!
  
  Zörögtek a köcsög Koschey csontjai,
  S ki más olyan véres!
  Bár az arc sápadt, mint a kréta,
  De képes elégetni az erőket!
  
  De a válaszunk nem egy szemöldökpillantás,
  A győzelem elf becsület kérdése!
  A szülőföld dicsőségére, szeretet -
  Minden az élet kedvéért - édes bosszú!
  
  Feláll hát az elkeseredett fiatalember,
  Nem itt az ideje feküdni, mint egy hulla!
  Fuss sikoltozva újra a csatába,
  Költő lelkével - könyv a hátizsákban!
  
  És a mennyországot keressük a Földön,
  Rohadjuk át a sűrű ellenfelet!
  A végsőkig szolgáljuk az országot,
  Az elf-fény katona dicsőségére!
  A lányok olyan szépen és csodálatosan énekeltek. A hangjuk pedig egyszerűen csodákat művelt. De a szépségek olyan szépen énekeltek, és csalogány-trilláik magasabban szóltak, mint a háztetők.
  És milyen bájos, csodálatos és egyedi mindez. Ezek olyan lányok, akik mezítláb harcolnak bármilyen időben, és kolosszális és egyedi, nagyon harcias és elragadó energiával cselekszenek, amely életet és bölcsességet ad.
  Ezek mondjuk szuperlányok . Csak a magoplazma agresszív patakjai áradnak belőlük. A harcosok annyira elbűvölőek, hogy nem lehet mesében elmondani vagy tollal leírni őket.
  Azt kell mondanunk, hogy rendkívül jól tudnak bánni az ilyen lányokkal. És ragyogóak, és a manók haja nagyon fényes. Néhány szépségnek, különösen a tábornoki rangúaknak, haja aranylevélként csillogó.
  Az ilyen lányokkal megrohamozhatod az univerzum fővárosát.
  Olyan dolgokat tudnak csinálni, amiket semmivel sem lehet kihúzni. És szó szerint villámot lőnek a szemükből.
  És valóban, az egyik manó, anélkül, hogy kétszer is gondolkozott volna, varázslatot használt. És hogyan fogja köldökből eltalálni az orkot.
  A villám pedig ötven bozontos medvét vett és elégetett Putyin hadseregéből.
  A harcosok pedig lelkesen, kórusban énekeltek;
  Csak Isten ad nekünk barátokat,
  Csak a bölcsesség engedi, hogy dolgozzunk!
  Hittel erősebbek leszünk,
  És a kedves arcok ragyognak az ikonoktól!
  
  Bár néha a munka kegyetlen és kemény,
  A tócsákat kristálykéreg borítja!
  Lányok rajtuk mezítláb -
  Táncolni kezdtek nehéz csomagjaikkal!
  
  Egy erődöt építünk, amely évszázadokig áll majd,
  Az akkumulátor jelenleg erősítés alatt áll!
  Hogy az elf ne menjen a kalapács alá,
  A május ágai örökké virágzanak!
  
  És súlyos éhínség van az országban,
  A fiú mezítláb rönköt húz!
  Most heves vihar szállt fel hóval,
  De az Úr megmentette a gyermekek lábát!
  
  Ha a pap meghintett minket vízzel,
  A Hatalmasak kegyelme kiáradt!
  Az Úr szent karja alatt vagyunk,
  Jézus határtalan irgalma!
  
  És ahol a démon van, ott bujkál az ellenség,
  Nem ismeri sem a becsületet, sem a lírát!
  A nácik keresztre feszítették a Mindenhatót,
  A paradicsom felperzselt sánca!
  
  Olyan hívők vagyunk
  Az Elf nem fog összetörni, a pokol hevében!
  Az apák örülni fognak a leszármazottaknak,
  Légy nyugodt és boldog a szívedben!
  
  Énekeljen hangosabban a trombita ,
  És egy pillanat alatt teljesül, amit Istentől kértek!
  Egy egyetemes, határtalan kampányt folytatunk,
  Hogy az egész univerzum az Elfia birodalma legyen!
  A lányok nagyon jól énekeltek. És természetesen a legszörnyűbb és legharcosabb orkok tehetetlenek az ilyen emberekkel szemben.
  A lányok pedig rubin mellbimbóikat a páncélökök gombjaira nyomják, és tüzelnek az ork tankokra. És szó szerint minden képletesen megsemmisült és megsemmisült.
  És most az orkok következő tankjai égnek, lángolnak és felrobbannak. A lányok kolosszális átalakulása zajlik. Annyira menők és csodálatosak.
  És a mellük, milyen telt, dús és lebarnult. Nincs nagyobb és menőbb, mint ezek a lányok.
  Csupasz sarkukkal pedig különleges robbanócsomagokat dobtak fel, amelyek Putyin medvéire estek. És képletesen a szó szoros értelmében széttépték őket. Amit ezek a lányok valójában csinálnak, az az, hogy egy dicsőséges, nagyon harcos és egyedi történetet alkotnak.
  Tehát az ilyen lányok ellen ne is gondolj arra, hogy csak véresnek mondható technikákat használj.
  A lányok pedig elkezdték megragadni Putyin medvéit az orruknál fogva és szorítani őket. És csak üvöltenek, mint őrültek a fájdalomtól.
  Az elf család harcosai pedig nevetnek és mutogatnak.
  És akkor fogták, és kórusban énekeltek;
  Hogy az embert semmiképpen nem lehet megfékezni;
  A vágya, hogy mindenható Isten legyen...
  Tehát az univerzum középpontja egy Föld,
  Hogy alárendelje magát nekünk, minden ebben a létező világban van.
  
  Egy ecsetvonás galaxisok egész forgatagát hozhatja létre,
  Benne a csillagok skarlátvörös pipacsok, a bolygók olyanok, mint a százszorszépek!
  Hiszen a Teremtő Isten nem csillapodott el az emberben,
  Nem akar kis bogar lenni!
  
  Mindent megtehetünk - létrehozunk egy ilyen törvényt,
  Micsoda billió parszek van a csokoládéban!
  Az elménk olyan, mint a vulkánok tornádója,
  A tudomány jutalomra vezette a fajtáját!
  
  Nem hiszem el, hogy voltak idők...
  Amikor még csak vadak voltunk.
  Amikor a tűz és az eső szerencsétlenség,
  És az oroszlánokat és a tigriseket királyoknak neveztük!
  
  Amikor az eke egy görbe rönkhöz hajlott,
  A rabszolga nehéz kapával ásta a földet!
  Ezután meglocsoltuk a buja rétet,
  A gonosz öregség úgy kínozza, mint egy fogas!
  
  Nos, milyen tudomány vagy te édes anyám,
  Lehetőséget találtam arra, hogy egy gondolatot halhatatlanná tegyek!
  Nyugodtan széttéphetünk légiókat,
  És barangolj a nagy univerzum kiterjedésében!
  
  Elértük, hogy az Úr,
  Valószínűleg magamtól nem jöttem rá!
  Van szuperhúsunk Princeps plazmából ,
  A kvazárok fejében pedig hatalom és bölcsesség van!
  
  Közönséges fegyverrel kezdtem utamat,
  Először csak mozgatni tudta a fát.
  De valami menőbb lett a fémnél
  Egy pillanat alatt begyógyítja a sebet!
  
  Most emberek vagyunk, a Superman törzs,
  Képes megtenni azt, ami lehetetlen!
  Bármilyen probléma megoldása,
  Nem nehéz megváltoztatni az univerzumot!
  
  De ha akarod, valóban Istenné válhatsz,
  Szolgálj, mint egy kutya, félelem nélkül az emberrel!
  Elvégre a mi manónk egy erejét meghaladó szuperhadsereg ,
  Ne hagyd, hogy örökké verjék!
  Így énekeltek a lányok, és nagyon klassz volt. És rendkívül szép volt az énekük, és olyan volt a hangjuk, mint az ezüstharangok.
  Ezek a lányok, olyan szintet mutatnak, ami az egyáltalán nem gyenge manókra jellemző.
  És ezek azok a lányok, akik valóban képesek felforgatni az univerzumot. És a fogaik olyanok, mint a gyöngyök, amelyek nagyon fényesen csillognak.
  Nincsenek ilyen lányok, akiket ne tudnál nem szeretni és csodálni. Nyilvánvalóan istenektől és istennőktől születtek. Csodálatos szépségek. És az ilyen harcosok módszerei valóban harciak.
  És a szemük zafírként csillog. És olyan fényes, mintha csillagok lennének.
  És elefántcsont színű fogak. Nincsenek ilyen lányok, nem lehet őket a szőrös lényekre hagyni.
  Így hát a kék hajú lány fogta, és rányomta a melle epres bimbóját a rakétavető gombjára. És halálos erővel sújtotta az ellenséget, darabokra tépte és Putyin medvéinek egy egész zászlóalját megsütötte.
  Ez nagyon klassz és nagyszerű volt. A lányok, mint mondják, mindig nagy magasságban vannak.
  Olyan kiemelkedő és fenomenális képességekről tettek tanúbizonyságot. És Putyin hadseregének orkjainak kiirtásában.
  És minden nagyon jól ment. Ők azok a lányok, akik megmutatták, hogy számukra nem csak orkok léteznek, és a legvadabb sereg sem akadály.
  Az elf csiripelte:
  - Én te ő ő,
  Az egész ország együtt
  Együtt egy barátságos család
  A szóban százezren vagyunk én!
  És ezután a harcosok ismét lelkesedéssel énekelni kezdtek;
  Hallom, hogy patak folyik a fűben,
  Mind bronz, mind damaszt acél harangját tartalmazza.
  A kormány a hóhérok előtt volt,
  És most a szabadság mindenki számára a gonosz megtorlása!
  
  Skarlát tulipánom virágzik a mezőn,
  A lány, akit a látomásomban szerettem.
  Kirándulok, sok különböző ország van,
  És a tengerben van egy hullám és az ihlet.
  
  Igen, Puskin, te költő vagy, a költők királya,
  De nem tudod, hogy nehéz a csata...
  Itt azt mondod a szívedben lévő jégtáblának: olvadj,
  És a hadsereg összegyűlt - piros transzparensek!
  
  Úgy döntöttünk, hogy elfinizmust építünk,
  De a tőke nem alszik, a farkasok üvöltenek.
  , Orcizmus kimászott a barlangból ,
  Az orosz népek nehéz sorsa!
  
  De tudd, hogy a szuronyunk élesebb a tűnél,
  A tankok pedig redoutokat és árkokat tépnek fel.
  A kaszált orkok sora lefeküdt,
  A robbanások üvöltése megőrjíti a démont.
  
  De vannak veszteségek is, sajnos a sors,
  Szeszélyes és néha igazságtalan.
  Az ellenfél porig égeti a kunyhókat ,
  És régen olyan szép volt!
  
  De a Fortune rockja is sokat tud,
  A szegényeknek jutalmat ad, tudjátok meg.
  A könnyektől átázott a lány zsebkendője,
  Szerencsétlen veszélyes szomszédok!
  
  De ha a harci szellem nem szamár,
  És félelem nélkül képes vagy bravúrra.
  Nem fogsz örökké elesni, higgy a rendetlenségben,
  Hiszen az nyer, aki morgó!
  
  Az élet olyan, mint egy akadálypálya
  Ebben a befejezés, amit hiszel, nem a vég.
  A Jó Krisztus Isten dicsőségére,
  Egyesüljünk az Úrral!
  
  Végül is az elfinizmus egészséges, becsületes szellem,
  A vágy, hogy jót tegyen minden embernek!
  Hogy a világegyetem fáklyája el ne aludjon,
  Garantálja intelligenciáját, találékonyságát és bátorságát!
  A harcosok nagyon jól és szépen énekeltek. És a legnagyobb értelmükkel ragyogtak. És a szemük olyan, mint a drágakövek.
  És rendkívül fényesen csillognak.
  A harcosok megmutatták nagyon makacs indulatukat. És a testük szó szerint vonaglott, mint a kígyók. Itt tényleg lehet írott szépségeket mondani.
  Így hát egyikük elvette, és megütötte az orkot, hosszú és mozgékony nyelvével megnyomva a gombot. És ez nagyon hatékony és halálos hatásnak bizonyult.
  A rakéta pedig elrepült, és eltalálta az ellenségcsoportot, és elpusztította Putyin medvéit. És ez pusztító és egészen lenyűgöző hatás volt.
  Egy másik szépség fogta, megszorította a drótot gyöngyházfogaival, és megerősítette. És micsoda nyelve van, olyan erős, ugyanakkor rendkívül mozgékony és maró.
  És hogyan robbantak fel a robbanóanyagok, és azonnal feldobtak és felborultak egy tucat tank Putyin medve. És ezek az autók a kopasz Führer orkjaival kigyulladtak. És úgy égtek, mint a tűz, és halálos és pusztító erővel megkezdődött a lőszerek robbanása a harckocsikban. És a törzsek kicsavartak és leverték Putyin összes harcosának labdáját.
  . FEJEZET 11. sz.
  A lányok pedig újra felvettek és énekeltek, amit nagy lelkesedéssel tettek;
  Bárki, aki elf harcos, harcosnak születik,
  Így történt - a gorilla elvitte a követ!
  Veled van egy válogatott harcos légió,
  És a szívben a láng hévvel ég!
  
  A fiú gépfegyvert lát álmában,
  Jobban szereti a tankot, mint a limuzint...
  Ki akar egy fillért nikkelt csinálni,
  A bölcsőtől kezdve megérti, hogy a hatalom uralkodik!
  
  Igen, ismerd meg a másikat, nincs rá módunk,
  Törekedj felfelé a hatalom csúcsára...
  Azoknak, akik veszítettek, csak nullák vannak -
  És az ostor a csüggedt háton játszik!
  
  De mit akarsz, a gyengeség halálos bűn,
  És az élet megtanít minket - győzz le mindenkit bátran!
  Azon az embernek kardja van,
  Ügyesen kiképezni a félelmetes oroszlánt!
  
  Ne feledd, Isten nem szereti a gyengéket,
  Aki akarattal és félelemmel bátran hajt...
  A hatalom szuronyokat küld neki,
  És aki meghalt, az egy palota az ég ölén!
  
  Szépen kell nyerni egy dallal,
  De tudd, hogy a könnyek nem segítenek, ha megvernek!
  A jó család egy hadsereg a laktanyában,
  Bár a parancsnok, atya, szigorú és szigorú!
  
  És micsoda jutalom - lesz egy egész világ,
  Képtelenség ilyesmit elképzelni!
  Meghódítjuk a világegyetem hatalmasságát,
  Higgye el, halhatatlanná is lehet válni!
  
  Csak mutass bölcsességet a harcban,
  És ne tévedj el, ha a dolgok nehézzé válnak...
  Nem építhetsz vér nélkül,
  A ház alapja, ahol a házastárs fog szülni!
  Maria Kolesnikova általános parancsnokságot gyakorolt egy ilyen nagy és elbűvölő sereg felett, amely főleg gyönyörű tündékből állt. És valahol tovább dühöngött a kövér, bajuszos, kopasz diktátor. Az volt a szórakoztatása, hogy kémkedjen, hogyan vetkőztették le a nőket a házkutatások során. És a szép nemet is csupasz sarkukra ütötte. Ez szórakoztatta a zsarnokot.
  Maria kiszabadult szívós karmai közül, és serege ádáz harcot vívott az előrenyomuló orkokkal, és ezt nagy hősiességgel tette.
  Az elf harcosok pedig még nagyobb keserűséggel és őrjöngéssel kezdtek harcolni.
  Egy mákszínű hajú manólány elvette, és egy visszarúgás nélküli puskából elsütötte, skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a gombot. Ennek eredményeként egy rakéta kirobbant, és eltalálta a bozontos medvéket, különböző irányokba szórva őket, és Putyin hadseregének katonái darabokra szakadtak.
  A harcos kuncogott és énekelte a fogát:
  - Én vagyok a legerősebb lány a világon,
  És a gonosz sárkánynak elege van a WC-ből!
  És a szeme szikrázott, és ismét hatalmas mágikus erejű villámokat bocsátott ki. Putyin medvéi pedig ismét érezhető károkat szenvedtek.
  A másik harcos lány sem habozott. És fogta, és csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját. A kuplung pedig működött, rakétákkal ütötte az orkokat.
  És egy ilyen hatás rendkívül pusztítónak és pusztítónak bizonyult.
  Az elf lány ezt énekelte:
  A pusztítás szenvedély
  Az orkok rossz hatalom,
  A kecskék ereje mások vérét itta,
  És az elfek között a szerelem uralkodik!
  Egy másik lány az elbűvölő emberek közül készségesen egyetértett ezzel:
  - Igen, bennünk, manókban csodálatos a szerelem, és teljes a családi harmónia!
  A lányok pedig elvitték, és csupasz, vésett lábukkal gyilkos ajándékokat hánytak a megsemmisítésre. És széttépték Putyin medvéinek egy egész zászlóalját.
  A lány megjegyezte:
  - Putyin egy rohadt zsarnok!
  A másik elf bólintott:
  - Nagyon alattomos, és nem csak ebben az életben, hanem az előző uralkodásban is despota volt!
  Az elf harcosok pedig elvitték, és egyhangúan énekeltek;
  A bátorság kalapácsa kopog az ereimben,
  Szóval kemény háború kezdődik!
  Akaratunk olyan, mint egy monolit,
  Fényes, végtelen ország!
  
  A szívek neki olyanok, mint egy játék,
  A legjobb katonát nem hívják!
  Bár a sors tűként szúr,
  De a barát hűséges gránát
  
  A fájdalom is a társunk, sajnos
  Kétségbeesetten veszítjük el a barátokat!
  És néha csak ilyen sokáig vagy szerencséd,
  De hidd el, a sasok nem papagájok!
  
  És van egyezségünk az ellenséggel,
  Nagyon dühös és fenyegető!
  A nap a homlokomra süt a sisakomon keresztül,
  Milyen nehéz a világban élni!
  
  Sajnos nincs választási lehetőségünk,
  A szerencse úgy megforgat minket, mint egy szálka!
  Nos, mi van Istennel? Istent nem érdekli...
  Az emberek úgy halnak meg, mint a legyek!
  
  De mindig van esély az egész világon,
  Azoké, akik bátrak és megbarátkoznak az erővel!
  
  Hitünk, lelkiismeretünk, bátorságunk, becsületünk,
  Hogy ne ragadjon bele, mint a vaddisznó a tócsába!
  Kelj fel, rázd le a vizet,
  Hajolj meg azok előtt, akik megteremtették az univerzumot!
  
  Nincsenek kis nullák a számlán,
  Egyetlen hívás legyőzése!
  El fogja érni, ez a srác tudja
  Hamarosan jön a siker és az elismerés is!
  Olyan leszel, mint a Mindenható Király,
  Ítéletet mondani a becstelen felett!
  És most a levegő, nehéz csata,
  Mi ez az oktatás is!
  Az ég színe elbűvölő kék,
  A gonosz füstje meghintette a tettet!
  
  De látom, hogy az ellenfél ég,
  A gépe lezuhant a mezőn,
  Micsoda öröm, boldogság arca,
  Sólyom maradunk a vadonban!
  A lányok szépen énekeltek, nem lehet mit mondani. És benyomást kelt.
  Nos, mit vesznek és kapnak most az orkok? És nikkelben kapják meg.
  A női harcosok nagyon lendületesen és egyértelműen lőnek géppuskából. Pontosak és kiemelkedő erővel rendelkeznek.
  Egyikük fogott, és csupasz lábujjával elindított egy borsót a pusztítás ajándékával. Elvette és felrobbantotta Putyin sok medvét.
  Aztán szenvedélyesen énekelte:
  - A galaxis gyermekei vagyunk,
  Az elfek mint gyakorló...
  Baszkolni tudnak
  Nos, elkezdenek repülni!
  A harcos pedig puszta sarkával egy gyilkos robbanócsomagot dobott. Elbaszta és óriási pusztítást okozott. És annyi orkot öltek meg, hogy nem lehetett megszámolni.
  Ezek olyan lányok cselekedetei, akik elbűvölő és gyönyörű embereket képviselnek. És képes valódi csodákat mutatni. Az ilyen lányokkal és gyöngyökkel szemben az orkok olyanok, mint a bajba jutott medve. De a harcosok természetesen készen állnak a harcra, és még többet fognak mutatni.
  Főleg, ha a csupasz, kerek, rózsaszín sarkuk viszket, és bár kifejezetten az orkokat kellene megütniük.
  És persze a lányok sem nélkülözhetik az éneklést. És a hangjuk csodálatos;
  Hogyan lehet érdekes módon uralni az univerzumot,
  Bár ti halandók nem tudjátok megérteni!
  Ez most az én hivatásom...
  Váltsd valósággá a mozi minden ostobaságát!
  
  Csillaghajókat építeni itatópapírból,
  És csúzli segítségével lőj le egy kvazárt nevetve!
  Hogy a pilóták azonnal cukorkákká váljanak,
  A Nap helyett pedig egy aranyból készült szamovár!
  
  Minden alá van vetve az emberiségnek,
  Valóra váltotta az álmaimat!
  Természetesen a mindenhatóság veszélyes,
  Amikor nem tudod a szépség mértékét!
  
  Születhetsz hegedűsnek, művésznek,
  És tanuld meg elszakítani a kötelet!
  De a gondolatoknak tiszta világossággá kell válniuk,
  Irgalmat és kegyelmet kiárasztani!
  
  Természetesen nehéz előre megjósolni egy cselekvést.
  Nem tudom, kidobom!
  Csillagkrémes torta formájában kaphatók,
  És megcsillan egy ágyús leányzó látványa!
  
  Találja ki, aztán a fantázia dönt,
  Ti egyszerű halandók ezt nem tudjátok felfogni!
  Megtörténik a termokvark szintézis,
  Mire képes egy princeps - egy szálgöndörítés, mint a plazma!
  
  Teremts olyan világot, amilyet szeretnél,
  Hadd játsszon a viharos harmonika!
  Hogy ne legyenek forró pontok a térképen,
  Hogy a teremtés elfelejtse a fájdalmat!
  
  Ne feledd, hogy ti is Isten gyermekei vagytok,
  Aki megtanította fiait alkotni!
  Tisztességes, új rendet adni,
  Hol vagy te a vadász, de a vad halhatatlan!
  
  Szeresd szeretteidet, tiszteld Jézust,
  Próbálj meg jót tenni mindannyiunkért!
  Hogy az ember ne maradjon a vályúban,
  Nehogy vésővel tönkretegyük a számítógépet!
  
  Fogjunk kezet - mondjuk
  Lesz boldogság - nem is lehet másként, hidd el!
  Hiszen olyan hazafias emberek vagyunk,
  Micsoda ragadozó vadállat nyafog a félelemtől!
  
  Szent kötelességünk megvédeni a Hazát,
  Megteremteni a mindenhatóság alapját!
  Az univerzumok virágzatának létrehozásához,
  Meg kell erősíteni a tündék hatalmát és hadseregét!
  A lányok nagy érzéssel és dühösen énekeltek. A szavaik szépen mormoltak. És szó szerint csillogtak.
  De nem minden elf volt ilyen boldog. Egyiküket elfogták az orkok.
  Így Putyin medvéi felhúzták a lányt a fogasra. Láncba csavarták a szépség karjait. Aztán egy hatalmas cipőt akasztottak a szépség csupasz, cizellált lábára. És kifeszítették a manót a fogason. És a lány nyikorgott minden fájdalomtól.
  Az orkok ostorral verni kezdték a csupasz hátán. Csupasz, szép, cserzett lábuk alatt pedig tüzet gyújtottak. És elkezdték igazán és brutálisan lőni a szépséget.
  A lánynak nagy fájdalmai voltak, de kibírta. Aztán Putyin medvéi elkezdték eltörni egy gyönyörű, nagyon szexi és meztelen, izmos testű lány csupasz lábujjait.
  A lány felsikoltott elviselhetetlen fájdalomtól. De aztán hirtelen elhallgatott. És ahelyett, hogy nyögött volna, fogta, és énekelni kezdett;
  Anyamanó fiatal harcosa vagyok,
  A hatalmas ország, minden ország hazája...
  Nincs szebb szülőföld az univerzumban,
  Egy bölcs ember nyakkendőt kötött a hegy alatt!
  
  Úttörőnek lenni öröm és elhívás,
  Végül is ez azt jelenti, hogy az ország szolgája vagy.
  És növelheted az univerzumot -
  Az ördög-Sátán mesterkedéseinek lerombolása.
  
  Amikor '41-ben eljött a nyár,
  Nekünk dörög a júniusi zivatar...
  Nem akarjuk, hogy a régió elszegényedjen,
  A boldogságért, hidd el - a Haza létrejött!
  
  A lány és én várjuk a gonosz orkokat lesben,
  Előtte gépfegyverünk volt.
  És Putyin őrült bosszúságára
  A csapatunk sikeresen legyőzte a medvéket!
  
  A barátnők mezítláb durvává vált,
  A csupasz talpak alatt már szúr a hó.
  A hideg és az ajkak kékek lettek,
  De a szent tűz melengeti a lelkünket!
  
  Úgy csapunk le, hogy nem ismerjük ellenfeleink intézkedéseit,
  Nem adunk nyugalmat sem éjjel, sem nappal!
  A gránátok rajba repülnek a lépcsőkre,
  És a tisztek mesterlövész puskával.
  
  A gonosz orkok sehol nem találnak támaszt,
  Úttörő, bátor különítményünk...
  Képes, ha hegyeket kell vágnia,
  Itt vannak Putyin tankjai, amelyek gyertyaként égnek.
  
  Az emberek dühében gyülekeztek -
  Az igazságosságért, a bátorságért és a becsületért.
  És nincs zátony a viharok tengerében -
  Amitől leülnénk!
  
  Beléptünk Orklinba, csatlakoztunk a Komszomolhoz,
  Attól, hogy mezítláb taposs a lányokkal az egész világon!
  Győzelemmézet szívunk a mennyei májusban,
  Most lett örök, fényes sikerünk!
  Ez tényleg egy ilyen lány, olyan könnyen kínzást nem lehet megtörni. Bár a hóhér dühödten ostorral csapja. De tényleg nincs sok látnivaló. És most az ork kivesz egy izzó vezetéket a kandallóból.
  És máris ostorozzuk a lányt, minden szánalom nélkül vad dühvel. És ezt nagyon keményen és agresszíven tette.
  De az elf lány nem tört meg, és még nagyobb dühvel és lelkesedéssel kezdett énekelni;
  Tejút lesz mögötte,
  Az első lépés az életben fontos!
  Újra látsz az univerzum fölött,
  Dühös támadások forgószele!
  Énekkar...
  És a csata újra folytatódik,
  Forr a hiperplazmás tűz!
  A tündék királya olyan fiatal,
  Gerendákkal üt!
  
  Az univerzum minden végéig,
  Erősebbek vagyunk az atyák Istenénél,
  A mindenható hatalma a természet felett,
  A harcosok teoplazmát használnak.
  
  Énekkar...
  És a csata újra folytatódik,
  Forr a hiperplazmás tűz!
  A tündék királya olyan fiatal,
  Gerendákkal üt!
  
  Ne várj szívességet az égtől,
  A hülyék nullákat kapnak!
  Feltámasztjuk azokat, akik becsülettel haltak meg,
  A tudomány minden területéhez vezetnek utak.
  
  
  A múltban a hőség és a havazás,
  A világ szegény és gazdag volt.
  És most minden alkotó,
  
  
  
  És a csata újra folytatódik,
  És a szívem szorong a mellkasomban,
  A tündék királya olyan fiatal,
  És előtte a fiatal november.
  A tündék királya olyan fiatal,
  És előtte a fiatal november.
  
  És a csata újra folytatódik,
  És a szívem szorong a mellkasomban,
  A tündék királya olyan fiatal,
  És előtte a fiatal november.
  A tündék királya olyan fiatal,
  És előtte a fiatal november.
  A lány soha nem tört el a fogason. De az elf mesterlövész gyilkos golyót lőtt az ork gyomrába. És miután halálos sebet kapott, fuldokolni kezdett és meghalt.
  Egy másik lány kilőtte és átszúrta a Putyin medve fejét, ő pedig holtan esett le.
  Itt vannak a tündék a tankokon, elvitték a lányukat és kiszabadították. És nagyon klassznak bizonyult.
  A harcosok pedig csupasz talpuk segítségével kezdtek ilyen pusztító halálajándékokat dobálni az ellenségre.
  Mi lesz az orkokkal? Nagyon nehéz nekik harcolni az elfekkel . És tényleg szarvakba rúgnak. És sok ork kerül a sírba és holttestekbe.
  Szóval ne menj a lányok ellen, Putyin medvéi, különben a sírba kerülsz.
  A lányok energikusan és kifejezően viselkednek. Ezek a harcosok egyszerre dönthetnek a világ sorsáról. És a csupasz, kerek sarkuk, olyan rózsaszín és csodálatos. Néhány fiatal manó még mohón meg is nyalja a talpát, és példátlan bátorságról és egyben szenvedélyről tesz tanúbizonyságot.
  És nagy lendülettel dolgozom. Ezek a lányok valóban legyőzhetetlenek.
  És ha énekelni kezdenek, akkor a medve bosszúsan ordít;
  Az ország, ahol szabad vagy, mindenki,
  Amelyben minden Úr proletár.
  Rubellé és nikkelré változol,
  Télen a hóbuckákban szolárium.
  
  A kommunizmus fényes, vörös zászlaja van rajta -
  Aki halhatatlanságot ígér nekünk!
  A haza iránti szeretetet versben fejezzük ki -
  Örökké boldogság lesz, hidd el!
  
  A vezetők néha mások...
  Nem minden vezető olyan, mint a bölcs Sztálin.
  De mindannyian hősök vagyunk,
  Amikor az elme és az akarat is megerősödött!
  
  A vitéz tavasz utolsó hónapjában,
  A katona Fragával vetett véget a háborúnak .
  Hűek vagyunk szülőföldünkhöz, mint az angyalok,
  A parancsot megkaptuk - a harcos egy lépést sem hátrál!
  
  Ha eljött a halál, tedd keresztbe magad,
  És az Úr repüljön a paradicsomba, ahol berkenyefák vannak...
  Szellemünk örökké felemelkedik,
  Hatalmas csúcsokat fogunk meghódítani!
  
  Hiszen a halál után az élet újra folyó,
  Ebben úgy vitorlázunk, mint egy meteorhajó!
  Isten Szűzanya fohászai,
  Ne merészeld elviselni a vereséget és a szégyent!
  
  Birodalom, mert ez Isten fénye,
  A Mindenható megparancsolta a tündéknek, hogy uralkodjanak!
  Boldog éveinknek nem lesz vége,
  A szolgáltatásnak nincsenek korlátai - húzza meg hátizsákját!
  
  A tündék együtt a mottónk -
  Légy engedelmes ember a bölcs tekintélynek!
  A világ színháza tele van színésznőkkel,
  Széttépjük a pokoli harag állkapcsát!
  A lányok gyönyörűen énekelnek és megmutatják angyali és egyben démoni jellemüket.
  Így harcolnak. Helikopterekről gyilkos légágyúkat lőnek ki. És darabokra zúzzák Putyin medvéinek pozícióit. És ezek az orkok szánalom nélkül meghalnak.
  Ez a megölt emberek száma.
  Bátor lányok küzdelmei ezek. Egyikük elvette, és skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a kill gombot. Aztán Putyin medvéire repült, egy nagyon pusztító és pusztító lövedék. Aki sok ilyen ellenfelet leterített.
  Így küzdenek a bátor lányok.
  De az ifjú manók is hevesen és nagy lélekkel küzdenek. És leverik az ellenséget, és megölik Putyin medvéit.
  A fiatal harcosok ezt nagyon hűvösen és szellemesen teszik. És mindez lenyűgözően történik.
  Milyen nagyszerűen és menően néz ki minden.
  De a fiatal elf géppuskával lőtt az orkokra. Minden szertartás nélkül lekaszálta őket, és énekelni kezdett;
  A barátnőmre gondolok
  Ami kiemelte a vers egy darabját.
  Télen keljünk át Elphiney -n
  Nincs választás, ami azt jelenti, hogy nincs dilemma!
  
  Vele még a hidegben is könnyű a lelkem,
  A melegben tavaszi hűvösséget hoz.
  A kezek erős evezőt tartanak,
  Lebegjen a folyón a hóvihar előtt.
  
  Amikor az őszi eső esik,
  Arany fák bíbor fényűzésben.
  A csókodtól megborzongok...
  A lány fehér haja pedig göndör.
  
  Egy barát mezítláb rohan a levelek között,
  Gyönyörű - akár egy nyári hercegnő.
  Pofon a tócsákban - fröccsenés egy rugóval,
  Szerelmi szenvedélyünk dicsőüljön meg!
  
  A bánat és a szomorúság nem érint meg minket,
  Hozzunk egy álmodozó csillagot az égről!
  Most úgy állok, mintha király lenne a trónon -
  És a fény határtalan tettei...
  
  A lány a mezőn százszorszépet szed nekem,
  Válaszul egy pitypangot választok neki.
  Bár részeg az izgalomtól, mint a bor -
  Ne utánozzon szerelmes papagájt!
  
  Játsszuk ezt a romantikát gitárral,
  Hogy az emberek tudják, mi az öröm!
  Hagyja, hogy a született boldogságot közvetítsen -
  És nem jön el a gonosz boszorkány öregség!
  
  A lánnyal megöleltük és mentünk,
  Nincs szükség rámenősnek és dühösnek lenni.
  Néha nem tudod elkerülni a háborút, értsd meg,
  Nem lehet minden év kék!
  Az elf család fiataljai pedig énekelhetnek és harcolhatnak. Csak ők, természetesen, ellentétben a szép nemmel, zavarban vannak a mezítláb harcolni.
  A hím manók arca azonban olyan gyengéd és pirospozsgás, szőrtelen, akárcsak a lányoké. És azt kell mondanom, hogy egyszerűen nagyszerű. Milyen menő, mezítlábas csapat van itt.
  A harcos lányok megmutatják hűvös és érthetetlen műrepülésüket. De ez persze nem minden. Olyan dolgokat kell tudniuk elmondani, amiket mesében nem lehet elmondani vagy tollal leírni.
  De egyikük köldökkel lő. Eredeti és gyönyörű.
  És energiafolyamok szabadulnak fel, amelyek olyan pusztítóak és rendkívül égetőek, mint a napalm.
  És ha a lányok mutatnak valamit, az Putyin medvéinek koporsója lesz.
  De a fiatalok sokat tudnak mutatni. Főleg, ha a kezükkel nyomják meg a ravaszt. És nagyon klassz lesz.
  És amit elindítanak, az rendkívül gyilkosnak és pusztítónak bizonyul.
  A fiatalember pedig nagyon jól énekel;
  Mintha egy szürke lovon szálltam volna fel,
  Miféle szamár bőgőzik így?
  Maga a Sátán tudja, hogy az emberek rokonok velem -
  Minden lázadó országgal elbánok!
  
  Az ördögök a rossz agyba kerültek ,
  És vágtatnak a dühös gondolatok!
  Egyensúlyozzuk az egyensúlyt - töröljük le egyszerre a nullákat,
  Tisztítsd meg a rendszert a viszontagságok szakadékától!
  
  Nem is értem hova megyek,
  Hiperplazmás forgószél száguldott át a fejemben!
  Ne engedd alávetni magad a szarnak
  Hogy a dicsőség patakja áradjon át a holdvilágon!
  
  A háború folyamatos folyamban folyik -
  Ez a fajta tevékenység vár az évszázad elfére...
  És szeretnék inni egy kis bódító bort...
  És békésen folytassa a beszélgetést a mérettel.
  
  De tudd, hogy a gyengeség és az unalom elmúlik -
  Ha megtalálta álmai manóját, siker és hívó vagy!
  Mi, mint az úttörők, arra törekszünk, hogy kiránduljunk -
  Hiszen a menő harcos nem hülye név!
  
  Dörömbölök és tépek, ott egy hegy a hullák,
  Az ellenség összezavarodik, elfut és visszavonul!
  Befejezhetjük a vereséget
  Még az alvilág kutyája is hangosan ugat!
  
  Mit csináljunk a világon - nincs képzelőerő,
  Megszülettünk, mintha a napalm gyötörné az agyunkat!
  Örökké olyanok leszünk, mint a mi ifjúságunk -
  És jobb lesz egy hely a pokolban, mint a mennyben!
  
  Mit akar a katona? Hogy a háború tartson...
  Béke van, unalom és agygyengeség!
  Sírig utolérjük az ellenséget -
  De tudd, hogy már túl késő meghódolni a harcosoknak!
  
  Nem lesz eredmény, és nincs választási lehetőség -
  Befejezte a munkát, és azonnal újabb!
  Végül is ez csak egy kezdet, egy megelőző futás,
  Hiszen a katonai szolgálat jó cselekedet!
  Természetesen az elfnek olyan hangja van, mint a rézcsőnek.
  A fiatalember jól énekelt. És nagyon jól küzdött. És szereti a manókat. Ha kell, használja a nyelvét. Igaz, tizenkétszer több lány van ezen a világon, mint fiú. És ez természetesen nagyszerű a férfiak számára. A lányok maguk is nagy dühvel és nyomással küzdenek a srácokért. És itt nem lehet semmit elvinni vagy elvenni.
  Ezek itt a lányok - férfiakra vadásznak. És nem lehet ellenük tenni semmit.
  És ha elkezdenek énekelni, akkor...
  A lányok pedig így énekelnek:
  Hagyjuk ügyetlenül futni,
  Páncélozott tankok a tócsákon keresztül,
  És van egy géppuska a tetőn...
  Az összes orkot darabokra fogja tépni!
  . 12. FEJEZET
  Maria Kolesnikova, egy bátor lány a tündék világában, továbbra is bátor parancsot gyakorolt és parancsokat adott. Ezt nagy lelkesedéssel tette. A bajuszos és kopasz fejű zsarnok pedig legyen átkozott.
  Az elf harcosok makacsul küzdöttek tovább. Visszaverték a feldühödött orkok előrenyomulását. És egyre másztak és másztak, mint a görcsös varangy.
  A lányok pedig tovább lőtték és kaszálták az ellenséget. Ezt nagy lelkesedéssel tették.
  És az elfek minden egyes lövésénél egy gombnyomást kellett lenyomni a mell skarlátvörös mellbimbójával.
  És a lányok teljesen elváltak egymástól. Ugyanakkor csupasz lábujjaik nagy, halálos gránátokat dobtak, széttépve Putyin medvéit. A széttépett hús pedig égett és füstölt.
  Így hát a lányok nekiláttak a takarításnak. És öröm, dalok és nagy lelkesedés.
  És közben persze énekeltek is;
  De ha egy golyó által átszúrt harcos elesik,
  És a leány örökké sírva fog ülni özvegyként.
  Nem kell azt gondolni, hogy a világ csak reménytelenül fekete,
  Ez a paradicsom elpusztult, és a gonosz Sátán lábbal tiporta...
  
  Valójában van remény - méltó sors,
  Védd meg a hazát és győzd le a szakadékot.
  Amikor az Elfben minden srác erős harcos -
  Tudd, hogy ez nem pimaszság vagy hülye giccs!
  
  De néha a lovagoknak nincs támogatása,
  A horda nem tud pontszámot, és a nyomás brutális.
  Akkor nem leszünk alázatos papagáj -
  Végül is jobb, mint a szégyen, hogy ólom van a templomodban!
  
  A kozmikus hadviselés valami különleges,
  Ebben te egy robotjáték vagy, sajnos...
  De ismerem az elfi harcosokat a katonai nemességből,
  Aminek nem szabad koporsóban feküdnie.
  
  Különös csillagok szilánkjai az égen gyémántok,
  Bennük van a lélek minden könnycseppe...
  Próbáld ki, mutasd meg tehetségedet,
  Még jobb, ha mennydörgésre énekelsz és táncolsz.
  
  Őszi idő - ahol elmúlik a nyár,
  Csodálatos szépségével elbűvöl!
  Legyen az én manóm, énekelve ebben a versben,
  Vele, mint kibogozhatatlan anyaországgal!
  
  Utolsó csókot küldök a lánynak,
  Ha meghalok, te szépség ne sírj...
  Vigyük el, higgy Orklin, a május buja virága alatt,
  És a szörny ork hóhér lesz az áldozat!
  A lányok, meg kell mondanom, remekül énekeltek. És nagy erővel és a nőstény farkasok szenvedélyével verik ezeket az orkokat. Elpusztították őket.
  A lövöldözésnél pedig csupasz, kerek, rózsaszín sarkú cipőt használtak. A lányok rendkívül energikusan viselkedtek. És a szépségek csupasz lábujjai a megsemmisülés ajándékait dobták.
  Semmiféle erő nem tud ellenállni az ilyen lányoknak. Ragyogó és kozmikus lopók. És ugyanakkor manók, akikben eszeveszett és sugárzó erő van.
  Skarlát mellbimbókkal pedig megnyomják a páncélököl gombjait, és pusztító hadműveletekhez vezetnek. És amint eltalálnak, egy egész árok ork fog összeomlani. Szuper osztályok ezek a lányok. És hogyan fogtak az üzlethez.
  És most a csupasz lábujjak ismét gránátokat dobálnak, óriási pusztítást és pusztítást okozva.
  Ezek a lányok szó szerint bármire képesek. És elsöpörnek minden szőrös armadát.
  Íme egy smaragd színű hajú lány, hogyan fogja és üti meg az ellenséget skarlátvörös mellbimbójával a gomb megnyomásával.
  A megsemmisülés jelene kirepül, széttépi és lelövi Putyin medvéit.
  És a lányok újra énekelnek, és kitárták a fogukat;
  Elfia kiterjedése - gyönyörű, kedves,
  Hol vannak a hó gyöngyei, az óceánok kristályai...
  És az elf katonák és a tábornok egyesültek -
  Az állam szimbóluma pedig a sas - a mi ortodox cárunk!
  
  Elmúlt a nyár és jön az ősz,
  A fák fel vannak öltözve, luxusuk a királyok irigysége.
  Ragyogó hazám vidámabb, mint a paradicsom,
  Elfért tisztességes életet adok.
  
  Szóval szép az ősz, csak a költő érti
  Nem kell megadóztatni a szegények ereit...
  Isten ajándéka: Porfír és Bíbor
  Az arany pedig elhomályosul, ha sugár van a Nap levelein.
  
  A hervadó virágok fényesebbé és szebbé válnak,
  A levelek hullanak, mint a buja hercegszőnyeg,
  Itt van egy rubinos smaragd bross az őszi bozótban -
  A Mindenható művész megfestette a mintát.
  
  És minden ütésben ezek az Úr keféi,
  Látom a szeretetet és a vágyat egy ideál megteremtésére...
  De furcsa, hogy embereink szinte a pokolban élnek,
  A pénzügy despotája pedig kegyetlenül megbilincselte szárnyainkat.
  
  Földünk bolyhos és kövér, mint a disznózsír,
  Van elég a mélyben és az ércbányákban.
  De a gonosz oligarcháknak minden nem elég,
  Az embereket kirabolták, hogy minden a szükség sarka alatt van!
  
  De vajon az Úr akarata-e, hogy ezt elviselje?
  Hiszen Isten azért adta a Földet, hogy idősek és fiatalok dolgozhassanak rajta.
  És végül is az Úr Krisztus előtt - még a király is egyenlő a szegényekkel -
  A világegyetem Teremtőjét keresztre feszítették az aljas rablóval.
  
  Feleljetek, angyalok, hol az igazságosság?
  Hogy gyerekek sírnak és éhen halnak, öregek...
  Hogy a gonosz burzsoázia túl van az ajándékokon és az irgalmasságon...
  Aki pedig kedvesebb, annak csak dudorok és adósságok maradnak!
  
  De nem jött válasz az égből,
  Isten valószínűleg bajban van, amiért hagyja, hogy ilyen dolgok történjenek...
  De az igazság az, hogy a küzdelem paradicsommá teszi az életet számunkra,
  És még a megláncolt mester is boldoggá válhat örökre.
  Ezek a lányok nagyon jól énekelnek. És hangjuk csillog, mint a jégcsapok harangja. Ezek tényleg nők.
  És a hangjuk valójában olyan, mint a gyémántfolyam. És ha mégis megütnek, akkor el tudod képzelni, mekkora volt.
  A harcosok itt mutatják meg transzcendentális és kolosszális szintjüket - az űrkorszakot. És ha megteszik, akkor minden sokkal komolyabb és durvább lesz.
  A lányok mezítlábas, cizellált lábai pedig akcióba lendülnek. És nagy, pusztító erővel dobják a halál ajándékait. És ezt felesleges szertartások nélkül teszik.
  Ezek itt a lányok - szuper szint !
  A csupasz, rózsaszín sarkú pedig a megsemmisülés borsóját hányja. És minden nagyon szép és nagyszerű lesz.
  A lányok pedig skarlátvörös mellbimbóikkal gombokat nyomogatnak, és rakétavetőket aktiválnak, amelyek elpusztítják az orkok pozícióit. És ezt felesleges késlekedés és ceremónia nélkül teszik.
  Ezután a lányok újra énekelni kezdenek;
  Hógyöngy a tengerből - ragyogjon fényesen,
  A hóvihar felforgatja a bárányok fürtjeit...
  A mi Hazánk gránit hit,
  Ha az igazat megvalljuk, az orkok nem ijesztőek!
  
  A fém csörömpölése, a görgők csikorgása -
  Tankok kúsznak át Elfia határain!
  Építsünk egy fésűt éles szuronyokból,
  "Hurrá"-t kiáltva támadásba lendültünk!
  
  Nyakkendő a nyakán, hajnal színű,
  Egy ötlet inspirált minket a csatára.
  Csak egy választás van - nyerni vagy meghalni,
  Itt lobog a skarlátvörös zászló a redout fölött!
  
  Sápadt ajkak, hóvihar fúj,
  Az elfogott lány kezei meg voltak kötve...
  Ó, milyen könyörtelen a sors,
  A csípős hidegben mezítláb az állványhoz!
  
  De nem akartam egy hurokba kerülni,
  Erőt gyűjtött, és megragadta a németet.
  Nálunk erősebb nincs a Földön,
  Nincs szükségünk aljas irgalmadra!
  
  És így meghalt, a torkát marva,
  Az elf lány Tanya Krasnova.
  De az út elvezet minket Orklinbe,
  Építsünk új világot erőszak nélkül!
  
  Hány testvérem halt meg,
  Mind önkéntesek, csak fiúk.
  A szegények úttörőinek mezítláb -
  Reggeli kéreg vacsoratobozhoz!
  
  Orklin közelében vagyunk , hamarosan jön a diadal,
  A Komszomol felirat megvilágítja a mellkasát!
  Bár a csizma túl szűk, mert nem vagyok hozzászokva,
  De a májusi boldogság színe inspirál!
  
  A Führer a pokolban van, a hurrikán elhalt -
  Megjött az öröm, hallatszik a gyerekek nevetése!
  az alvilág hamvaiban alszik ,
  És a Haza fölött - a Vörös Nap!
  Így énekelnek a lányok vidáman és dühösen. A hangjuk pedig olyan gyönyörű és csillogó. Mint a csobogó patakok. Vagy szökőkutak rohannak az égbe . És az ilyen lányok különféle országokat hódítanak meg. Van bennük olyan bátorság és terjedelem.
  Megjelent egy elf a nindzsa családból. Két kardot tart a kezében.
  És a harcos intett nekik. És Putyin medvéjének egyszerre négy fejét vágták le. És gurultak a füvön.
  A nindzsa lány elvette, és csupasz lábujjával bumerángot dobott. Odarepült, és levágta az agresszív orkok fejét. Szó szerint teljesen megölte őket.
  Ez egy igazán mezítlábas és agresszív lány. Ha elkezd összetörni, nem tudod megállítani. És mérges tűvel is köpni fog. És egyenesen az ork tábornok szemébe találja. És Putyin medve teljesen összeomlik.
  Ninja lány nyikorog:
  Dicsőség Zelenszkijnek, dicsőség!
  A tankok rohannak előre...
  Az elf hatalom zászlaja alatt,
  A lány támadásban van!
  Ezek tényleg nagyon jó lányok. És a lábuk olyan csupasz és lebarnult. És agresszív és eszeveszett erővel dobálják a halál ajándékait.
  És miután Putyin medvéinek sorát lekaszálták, a lányok újra énekelni kezdenek;
  Szentséges, legtisztább Szűz Mária
  Ő szülte a Megváltót, világosságot adott nekünk.
  De a gyerekeid mezítláb télen...
  És a koszos pincékben találkozunk egy éhes hajnal!
  
  Végül is, hogyan történhetett, hogy a világot a gonosz gyötri,
  Hogy több a szegény ember, mint a sáskaföldeken.
  Hogy májusban még a hideg is lefagya a növényeket,
  Ez a leggyakoribb válasz: ha szegény vagy, akkor táncolj!
  
  Kár egy rézpennyt adni a gazdagoknak,
  Bár a mammonuk a tisztesség határáig duzzadt...
  Fő mentoruk egy tölgyfa bot felettünk -
  De üvöltés lesz belőle, ha szól a kakas!
  
  Az Úr megparancsolta neked, hogy oszd meg a gazdagokkal,
  Hogy ne legyenek halottak, és a sírás ne gyötörje Isten hallását.
  Segíts a gyengének - mondják kedves arcok az ikonokból,
  Ha irgalmas vagy, a mennybe vezető ösvényen nem aludt ki a jelzőfény!
  
  De a mammon sokak számára drágábbá teszi a lelket és az üdvösséget,
  Azt mondják, hogy arannyal vásárolnak szenteket!
  A pénzkölcsönző kövérétől az undorító arca feldagadt -
  És a szív béke nélkül hideg gránit!
  
  Milyen fájdalmat okoz nekünk - szűkös embereknek?
  A palotákban nem is hallunk nyögést!
  Akarsz menedéket? Legyen menedéked
  Börtöntető alatt!
  
  Miért adnád neked, nekünk,
  Mit vittünk el sikeresen erőszakkal?
  Semmi voltál és örökké semmi,
  Az ég nem adatott érted!
  
  De a halál váratlanul érte őket,
  Ahogy a Mindenható Teremtő tanította!
  Most ott vannak, ahol a Sátán ég
  Ahol az áruló nyikorog és ordít a szenvedéstől!
  
  Szóval úgy döntöttél, hogy a Mindenható viccel...
  Mondván, a nagylelkű felmagasztaltatik?
  És hogy Jézus maga a megtestesült Teremtő,
  Rossz volt azt állítani, hogy a gonosz egerek megeszik a holmikat?
  
  Bűnbánatot olvasva Mária imáját,
  És térdre rogyva és megbánva - nyögve!
  Amikor egy gyerek sír előtted,
  A mezítlábas lány pedig remeg a hidegtől!
  
  Fogd szűk és fukar pénztárcádat,
  Költsünk el egy kis pénzt mosolyogva.
  Akkor Jézus, a Szeretet Istene vezet,
  És nem engedi leesni a bizonytalan ösvényen!
  A lányok olyan jól és hűvösen énekelnek, a hangjuk pedig olyan sugárzó és csillogó, hogy az ember úgy érzi, egy igazi, igazi paradicsomba lépne be.
  Így hát a lányok tarackból csupasz lábujjakkal ütötték az orkokat. És egyszerre ötven Putyin medvét téptek szét. És vágjuk fel ezeket a lúdtalpúakat.
  A lányok természetesen harciasak és agresszívak. És ha kinyílik a szájuk, csak fütyülni kell. A lányok fütyülésétől pedig kábult varjak hullanak az orkok fejére, átütve a koponyájukat.
  És sok ilyen varjú van, és rendkívül halálosak.
  A lányok csupasz, kerek sarkukkal citromot dobnak.
  Rá fognak repülni az orkokra, és apró, véres darabokra tépik Putyin medvéit.
  Az elf lány ezt énekelte:
  - Nagy vér folyik itt,
  Baromi kopasz Führer...
  De ne engedj neki
  És dobd Káint a sötétségbe!
  Itt vannak a lányok, akik az orkokkal foglalkoznak. És nagy dühvel és kétségbeeséssel harcolnak. És megmutatják legnagyobb ügyességüket.
  De természetesen minden csatában helye van a dalnak;
  Zseniális, amit csináltál
  A kegyelem kiáradt az emberi fajra!
  Szent Isten adta neked,
  Lélek, öröm, szívből jövő irgalom!
  
  Lucifer, Sodoma felé fordít minket,
  A bűn és a büszkeség terméke!
  Felemelte kardját Isten szent trónjára,
  És úgy döntött, hogy most ő mindenható!
  
  Kórus minden vers után;
  Istenem, milyen szép és tiszta vagy,
  Hiszem, hogy igazságod végtelen!
  Dicső életedet adtad a kereszten,
  És most örökké keserűség lesz a szívemben!
  
  Te vagy a szépség, az öröm, a béke és a szeretet ura,
  A határtalan, erős fény megtestesülése!
  Drága vért ontottál a kereszten,
  A bolygót határtalan áldozatok mentették meg!
  
  Következnek a versek.
  Gonosz tombol a lázadó szívekben,
  A Sátán széttépi az emberi fajt a karmaival!
  De a halált porba vetik,
  És az Úr mindig velünk lesz!
  
  Az ördög háborút viselt az Úristen ellen.
  Az ellenség kegyetlenül, alattomosan harcolt!
  De Krisztus szeretettel legyűrte a Sátánt,
  Bizonyítsd be igazadat a kereszten!
  
  Nekünk, testvéreknek egyetlen folyamba kell egyesülnünk,
  Irányítsd szívedet, elmédet és érzéseidet Jézusra!
  Hogy a Nagy Isten megsegítsen minket, hogy üdvözüljünk,
  És örökkön-örökké dicsérjük az Urat!
  
  Hogy a lélek örökre békét találjon,
  Az egész világnak az Úr aratásában kell dolgoznia!
  És örökké, mindenható, veled leszünk,
  Egyre keményebben akarok imádkozni!
  
  Ha ledöntötte a lábát - bársonymoha szőnyeg,
  Jézus minden fájdalmat azonnal meggyógyít!
  Arany homokkal küldte a partot,
  Ő a Nap és a határtalan univerzum tulajdonosa is!
  
  Szavával teremtette a mennyeket,
  Nagyszerűen kiterítette az ég csillagait!
  Jehova szereti a szépséget,
  Odaadás Neki, hűség félelem nélkül!
  
  A Mindenható nélkül nincsenek barátok,
  Kedves arcok ragyogó ikonjai!
  Ezért akarok egyre többet
  Jézus legyen egy darab hús!
  
  Könyörülj Istenen bűnös adósságunkért,
  Amit mi, sajnos, nem adtunk meg Neked!
  Bár a bűnbánat ideje elmúlt,
  És máris van egy szakadék, ahol a virágzó távolságok vannak!
  
  De az Úr megadta kegyelmét,
  És azt mondta - megbocsátok árvák!
  Tudom, hogy nem tudom visszafizetni az adósságomat,
  De van helyed a mennyországban!
  
  Lehetetlen elárulni, hogy mit
  Az Univerzum Ura jópofa!
  És a te ortodox kezeddel,
  Kamrákba vezet minket, gonosz embereket!
  
  Tényleg nemet mond neki?
  Kérlek, fogadd el a bűnbánatot!
  Türelmesen várja a Legfelsőbb Választ,
  Hogy bocsáss meg nekünk, higgy a vágyának!
  
  Úgy döntöttünk, hogy kínzásra megyünk
  Lelked erősítése érdekében!
  Nincs más út számunkra, akik elestünk,
  Hogy örökké mindenható legyek Veled!
  
  Közel van az üdvösség órája,
  Isten soha nem szegi meg szavát!
  Mi lesz velünk?
  És szárnyas lelkek repülnek fel!
  
  Amit alkottál, örökké tart,
  A világegyetem végtelen és bölcs uralkodója!
  Megvilágítottál az élet folyamaival,
  És hiszem, hogy a szerelmünk igaz lesz!
  Így énekeltek a lányok jól és sugárzó, rézszerű hangon. És rendkívül klassznak tűnt.
  Az elf elvette, és csupasz lábujjával dobta a megsemmisítés gyilkos ajándékait. A megölt Putyin medvék, mint hat veszett kutya, szétszóródtak különböző irányokba. És megsemmisítő és katasztrofális csapást mértek az ellenségre.
  A lány fogta és énekelte:
  Az emberek boldogok lesznek
  Örök boldogság...
  A tündéknek hatalmuk van -
  Nagy az erő!
  És most a lányok ismét megfogják és leszögezik az ellenséget az eper segítségével, olyan finom és lédús mellbimbójukkal. És tényleg remekül megy.
  És Putyin sok medve vad gyötrelemben ég. A lányok pedig nagyon boldogok és agresszívek.
  És az agresszív orkok nem tudják megállítani őket. Miután szétoszlanak, már semmit sem tehetsz, hogy megállítsd őket. Ezek azok a lányok, akik megmutatják magukat.
  Egy lila hajú harcos, aki Putyin medvéit pusztítja, azt mondta:
  Gonosz orkok, mint Malyuta,
  nyomtalanul pusztítok...
  De valamiért a világon,
  De valamiért a világon,
  A kedvesség győzedelmeskedik!
  A kedvesség győzedelmeskedik!
  . FEJEZET 13. sz.
  Maria Kolesnikova, aki szembeszállt a zsarnoksággal, továbbra is gyakorolta a parancsot, és nagy sikerrel.
  Így a lányok és az elf klánok energikusan támadták az ork pozíciókat. A harcosok úgy viselkedtek, ahogy megszokták, nagy mozgékonysággal és ügyességgel. Gyorsak, mint a kobrák, és a legkisebb esélyt sem adják Putyin medvéinek. Az ilyen harcosok természetesen a legmagasabb repülés és nyomás osztálya. És olyan szikrázó és agresszív magoplazmatikus energiával rendelkeznek. Lányok, akik megmutatják az orkoknak egyedi és agresszív temperamentumukat. Egyszerűen csodálatos harcosok.
  És most a szépségek csupasz lábujjai dobják a halálborsó halálos erejét. És pusztulást és pusztítást vetnek az orkok közé. A harcosok itt olyan csodálatosak, és a melleik csillognak, mint a csiszolt és nagyon drága rubinok. Az ilyen szépségek elkerülhetetlenül véres péppé zúzzák az összes orkot.
  Íme, egy lány, aki csupasz sarkával robbanékony savtartalmú fűrészporos csomagot dobott az ellenségre.
  Rohant és szétszórta Putyin medvéit különböző irányokba, széttépve őket.
  A lány csicseregte:
  Női manók vigyorognak ránk,
  A női manók egyszerűen első osztályúak!
  Aztán hajnalig,
  Hallgasd meg őket énekelni egy szerelmes dalt!
  Igen, a lányok tényleg, ha belevágnak az üzletbe, valóban kolosszális és ellenállhatatlan erőt fognak mutatni.
  A mezítláb dobásaitól pedig Putyin medvéi hatalmas számban pusztulnak el.
  De a lányok még nagyobb lélekkel és intenzitással kezdtek énekelni;
  A tél már veszít erejéből,
  Felkel a tavasz Napja...
  A bölcsesség legyőzte a természetet,
  Tudományos keresésben és túrázásban!
  
  Csengenek a patakok - olvadnak a hófúvók,
  Ahol az ezüst szőnyeg egy patak.
  A szegfű csodálatosan virágzik májusban,
  És a barátságunk nem száll ki!
  
  Szeretjük a természet lányait
  Amikor tavasszal megnő a gomba...
  Nem, tudod, hogy rossz az idő,
  Mennyire esik Krisztus kegyelme!
  
  A természet tavasszal életre kel
  A kristályjég csattanva tört fel.
  A bolygó, azt hiszem, paradicsom lesz,
  Ne gyújtsa fel a világot gonosz tűz!
  
  Végül is minden virág egy univerzum,
  A poloska is élni akar.
  A legjobb sors a teremtés,
  De te szegény nyuszi vad.
  
  Hogyan történt, nagy a félelem,
  Sok szenvedés jár a szépséggel...
  Néha nyögünk, és kérjük Istent,
  Segíts a boldogságban és az álmokban!
  
  De mi a harag a világon,
  Ami tornádóként kezdett forogni minket,
  De Isten azt válaszolta - szóval
  Nem lettél olyan lusta, mint egy medve!
  
  Végül is, ha maga a banán leesett,
  Még egy ekét sem használhatsz.
  A szentek arca bólogat az ikonokról,
  Nincs ananász - vess rozsot!
  
  Nos, a munka sikerhez vezet,
  Megerősíti a családunkat!
  De nem sietek a jólét megtalálásával,
  Nincs szükség fösvénységre!
  
  Jön a jutalom - lesz erő,
  És feltámasztjuk a csatában elesetteket!
  Büntetés vár rád, tudd, Júdás,
  Bosszút állnak a hazugságért és a csalásért!
  Így énekeltek a lányok, és nagyon klassz és gyönyörű volt. Ezek azok a lányok, akik megmutassák csodálatos stílusukat és öltözéküket . És a lányok fogai gyöngyként csillognak. És nagyon jól néz ki.
  Ilyen lányok vannak itt.
  És persze nem kerülhetik el, hogy csupasz lábujjakkal vegyék, és ne dobjanak egy citromot gyilkos és pusztító erővel. És meg fog dugni, és a különböző oldalak szétszórják Putyin eltépett medvéit.
  Ez egy nagyon harcias és menő harcos.
  De egy erős bombázó lebeg rajta, mezítlábas és félmeztelen manók irányítják.
  A lányok, azt kell mondanom, nagyon mezítlábasak és lebarnultak. És ugyanakkor izmosak is. Annyi düh és izgalom van bennük. És a legmagasabb és nagyon harcias és utánozhatatlan osztályt képesek felmutatni.
  És akkor leesik a bombázó hasából kiugrott nehézbomba. Lerohan, és bozontos orkok csoportjaira esik. És felrobbantja őket, és kis szakadt darabokra robbantja őket. És Putyin medvéiből egy egész zászlóalj elpusztult.
  Ez valóban a legnyomasztóbb ütés. Ami mindent megéget és elpusztít. A lányok így fogták és szántották az orkok e fattyú és kegyetlen lényeit.
  És a lányok fogták, és énekeltek örömükben;
  Az élet csodálatos lesz az elf birodalomban,
  Amikor legyőzzük a csekista cár gonosz medvéit...
  Igen, Putyin minden bizonnyal veszélyes diktátor,
  A mennyei kerubok segítenek a tündéknek harcolni!
  Természetesen nemcsak lányok, hanem manófiúk is harcolnak az orkokkal, akik mindent megpróbálnak elfojtani egy lavinával. Pontosan eltalálják Putyin medvéit is, és könyörtelenül megölik őket.
  És ugyanakkor a férfimanók énekelnek;
  Fel kell gyújtanom fiatal szívemet,
  Még egy költő is képtelen elképzelni!
  Nem elég még öt pontot adni -
  És dobd harcba - egy véres bosszú!
  
  A heves beszédek őrült hevülete,
  Egy lánynak, aki csak úgy néz ki, mint egy szerény galamb...
  Zafírban csillogó szeme,
  Ez a tekintet ártatlan és egyben bágyadt.
  
  Milyen szenvedély forr lelkemben,
  A lány olyan, mint egy virág, gyengéd, meztelen...
  És te magad lovagolsz, lovas -
  Érd el azokat a helyeket, ahol a mennyország kezdete van!
  
  Egy vázlat vászonra, festettem az arcod,
  Nincs nálad drágább, kedves szépségem!
  Olyan vagy, mint egy ideál az univerzum felett -
  Még akkor is, ha az ördög vigyorogva élesíti a vasvillát a hőségben!
  
  Egy komor boltozatban ülünk veled - egy börtönben,
  De a Szülőföldnek szent tűz van a szívünkben,
  Az az álom, hogy újra közel lehetek,
  Mérhetetlen odaadás Hazánk iránt!
  
  A fogasra felfeszítve - a hóhér, sajnos, kegyetlen,
  Ég a tűz, forró a fogó!
  Tisztátalannak hirdették a keleti támadást,
  Íme a tankok, amelyek mérföldeket mérnek a pofájukkal!
  
  
  De sikerült megszöknünk a börtönből,
  Most úgy verjük a gonosz orkokat, mint a kévéket!
  A hadsereg dobja le fegyverét félelmében,
  Legyőzhetetlen elf pilóták!
  
  De adok egy tanácsot a barátomnak:
  Ne légy olyan büszke!
  Hiszen a szabadok élete mindig virágzik,
  A dogma láncaiban az van, aki a féltékeny ördög!
  
  Tudjon bármit, amit tennie kell,
  Mindannyian hamarosan megoldjuk a problémákat!
  Minden úgy alakuljon, ahogy én szeretném,
  A problémákról mondatokat mondunk!
  Így küzd az erősebbik nem nagy lelkesedéssel. És mutatja a legkiemelkedőbb osztályt, és fenyegető hatást. Szóval ha ilyen lányok ellen lépsz fel, akkor csapni fogsz.
  Vagy egy másik lány elvihet a csupasz lábszárával, és belerúghat az orkok labdáiba. A lányok természetesen elviszik és megmutatják a szőrös lényeknek.
  Ha a harcosok mutatnak valamit, az tényleg teljes és abszolút pusztulás lesz.
  A harcosok pedig szinte minden sereget el fognak venni és levernek. És a gombokon nyomkodják a mellek skarlátvörös bimbóit. Rendkívül energikusan és harciasan cselekszenek.
  Ezek a legfényesebb és legkülönlegesebb színű szépségek vívmányai. És minden úgy csillog, mint a csodálatos és egyedülálló Elfia Hazájának napsütése.
  Így hát az egyik lány elvette és megütötte az orkokat, megnyomva a gombot a hátszínével. És ez megmutatta a pusztítás és pusztítás gyilkos és egyedi természetét.
  Ezek a lányok nem kegyelmeznek Putyin hadseregének medveorkjainak.
  De persze a lányok is énekelnek;
  Hideg a világ - havazik,
  A koldus még gazdag ember is!
  Ördögök uralják a bolygót
  Pokollá változtatták a Földet!
  
  Ha örömben akarsz élni,
  Jöjjön mindenki otthonába a boldogság!
  Törd szét a rabszolgaság láncait, mint egy cérnaszálat,
  Akkor tele lesz a táska!
  
  Van egy ország, amely mindenki számára példaértékű,
  Az erős harcos úttörő!
  Kardot szent hazájának,
  Hogy a gonosz úr ne dumáljon!
  
  Az elf parancsolat minden világnak,
  A legbölcsebb világítótestek ereje!
  Minden díszítés nélkül azt mondjuk,
  A Mindenható megvilágította utunkat!
  
  Nem ismerjük a gyáva szót,
  Ha a katona nem suttog, félek!
  tiszta ortodox hit,
  Isten inspirálja Jézust!
  
  Krisztus nélkül nincs béke a szívekben,
  A sugárzó harcba vezet!
  Hit nélkül a háború hiúság,
  Elveszítjük a burjánzó pontszámot!
  
  Az ördög kísérteni fogja
  Hazudni a saját népednek - ötös vizsga!
  De ne higgy a gonoszoknak
  Nincs ok az árulásra!
  
  Sírig hűek vagyunk az eskühöz,
  Az űr várja utódainkat - higgyétek el!
  Vessük le a Sátán fiait
  Nem lesz képes rabul ejteni a Földet!
  
  Ezért a szerencse vár
  Aki erős - az Úr megment!
  Isten szereti Oroszország népét
  Az erekben lévő láng megolvasztja a jeget!
  Elérjük a végtelen határokat -
  Mutassuk meg az utat az univerzumnak!
  Ne dőljünk arcra az ortodoxoknak,
  A tisztátalan nem hajlíthatja meg a szarvat!
  A lányok ismét nagyon jól énekeltek. És megmutatták a fogukat, amelyek olyanok voltak, mint az agyar.
  És így a harcosok csupasz lábujjaikat a szájukba dugták. És megint veszik és fütyülnek.
  A varjak pedig úgy érezték magukat, mintha egy ütővel ütötték volna agyon őket. És eszméletüket vesztve az orkok fejére estek. És átszúrták Putyin medvéinek koponyáit.
  És azt kell mondanom, hogy ez nagyon klassz.
  Itt a lányok megmutatták, hogyan kell harcolni az agyaras medvék ellen. Ezek valóban írott szépségek.
  És ha egy ilyen lány talál egy elf srácot, addig verni fogja, amíg az eszméletét veszti. És ha találkozik egy fiatalemberrel, akkor orgia lesz.
  Az elf fogta és énekelte:
  Ha az egész föld fiai vagyunk,
  Egyszerre meg tudták dugni a lányt...
  Ez olyan orgazmus lenne a lányoknak
  Nem a szemöldökre ütés, hanem egyenesen a szemre!
  Valóban, a tündék valóban sok mindenre képesek. És megmutatják képességeiket. És nem csak harci, hanem költői is.
  A lányok azonban már belefáradtak abba, hogy állandóan tigrisként énekeljenek és ugráljanak fel-alá.
  És szárnyas aforizmák egész zuhatagával törtek ki;
  Az összes műalkotás közül a katonai remekművek azok, amelyek a legszilárdabban rögzülnek az emberek emlékezetében, és váltják ki a legtöbb könnyet!
  - Vérrel festett festmény: világosabb, mint egy olajfestmény, és sokkal lassabban fakul!
  Egy tisztességes ember az igazságosságot a család és a barátságok fölé helyezi! Egyetlen törvénynek kell lennie az ellenségeknek és a barátoknak, ahogy a férjnek a feleségének!
  A különböző törvények jelenléte az igazságszolgáltatást prostituálttá változtatja!
  Az erős ellenfél erősíti a testedet és az akaratodat, erősebbé tesz - a gyenge megrontja a lelkedet és legyengíti a testedet, gyengítve!
  Tehát a nehéz út sokkal könnyebb győzelmet ad!
  Egy katonának kezet adnak, hogy lőjön, és agyat, hogy időben megálljon!
  Megölni egy bolondot: ez ugyanaz, mint egy tűvel megszúrni, egy okos srácot lelőni olyan, mint egy kagylóval megütni!
  A természet az ember anyja, és egy nagy feltaláló anyja nem lehet teljes bolond! Bár hiányzik belőle a gyakorlati találékonyság!
  A golyó a leghatékonyabb oktatási módszer a fiatalokkal, valamint az idősekkel való kommunikációban!
  Csak a hatás hatékonysága csökken! Gyakran elveszíti tekintélyét, de ha elkapnak, zombikat kell nevelnie!
  A vallás a büszke embert az állat szintjére süllyeszti - választást ad birka és kecske között!
  Jobb odaadni a bőrödet az embereknek, mint a báránynak, mint örökké sziszegni, mint egy kígyónak!
  Általánosságban elmondható, hogy a fejjel végzett munka fogalma nem csak szó szerinti értelmezést foglal magában, még akkor is, ha harcművészetről van szó!
  Ha meg akarsz gazdagodni, keresztelkedj meg zsidónak, ha tönkre akarsz menni, kérj kölcsön egy zsidótól!
  Az ólom segíti az emésztést, különösen, ha a tabletta patronos formában van!
  Az a hivatalnok, aki nem vesz fel kenőpénzt, olyan, mint egy szűz prostituált!
  Általában az egyik megmentéséhez meg kell ölni a másikat! Ez kétségtelenül kegyetlen törvény, de helyreállítja a fajok természetes egyensúlyát!
  Nincs jobb harcos a világon, mint egy orosz katona, és nincs nagyobb zsarnok, mint egy orosz tábornok!
  A túlzott luxus a komolytalanság jele, a komolytalanság a küszöbön álló tönkretétel előjele!
  Bölcs szavak egy barom szájából, mint a szeméttelepről szökőkút!
  Neked van előnyöd a hosszban, de én az elmédben!
  Néha lehet ölni, de a reményt soha nem veheti el!
  A háborúban, ha kihagysz egy másodpercet, egy örökkévalóságot veszíthetsz!
  Egy közönséges torony szánalmas a felhőkarcolók között, de fenséges a kunyhók között!
  Az ember aláveti magát az erőszaknak, tiszteli a kegyetlenséget, megveti a szelídséget és nem értékeli a kedvességet!
  A szex a legjobb gyógymód minden mentális betegségre, de sajnos drága és nehezen beszerezhető!
  Aki nem szereti a szexet, az nem szereti az életet, és nem értékeli a test örömeit!
  A költészetben közös a borral, hogy az értéke idővel nő, de még évszázadok sem engedik, hogy a sorok elhalványuljanak, a szikrák kialudjanak!
  A katona olyan, mint a számítógép - egyet vagy nullát számol, de a harcos barát és ellenség!
  Az ember humanizmusban különbözik az állatoktól, és az ösztönökkel ellentétes cselekvés képességében!
  A nők elleni erőszakból néha egészséges gyerekek születnek, de a természet elleni erőszakból csak szörnyetegek születnek!
  Ha egy anya kegyetlen, a gyerekek is azok! Amilyen a természet, olyan az utóda - az ember!
  Barátságot keresnek az erősek, táplálékot a gazdagoknál, és odaadást mutatnak a rettenthetetlenek felé!
  A támadás a legjobb módja annak, hogy semlegesítsd az ellenség számbeli előnyét - a visszavágásra kényszeríteni olyan, mintha levágnák a fél karjukat!
  .A nőnek a szerelem élvezet és bevétel, a férfiaknak öröm és kiadás!
  Új fegyvert feltalálni egy erkölcstelen ember számára olyan, mintha lefűrészelné a szék lábát, amikor egy kötél tekeredett a nyakára!
  Az emberi gyengeség minden vallás anyja, a gyávaság pedig az apja!
  Az ateizmus a szabadság szimbóluma - a kereszténység rokon a szólánccal!
  Aki megbocsát, annak bocsánatot nyer, aki elítél, elítélik! Ki engedi, hogy a gyűlölet megtelepedjen a szívében, megmérgezi magát és szeretteit!
  Aki szeretetet és irgalmat vet, sikert és boldogságot arat!
  A gyilkosság maga a bűn sokoldalú és furcsa fajtája, néha még a bűnöket is leírják érte!
  Háborúban a logika relatív fogalom - akárcsak a csokoládé, mielőtt még lenne időd megcsodálni a szeleteket, amelyek már a szádban vannak!
  A halál olyan, mint egy jó varázsló - titokzatos, ijesztő, titokzatos és nem adja ki titkait!
  A gázálarcos katona olyan, mint a pelenkás elefánt, és lehetetlen bármi rosszat kifogásolni!
  Higgye el, bizonyítékok megkövetelése nélkül - minden vallás megkoronázó propagandamozdulata - a maga egyszerűségében macskakőként gyilkos!
  A rossz gyengítésének legjobb módja a jó jutalmazása. Az ember abban különbözik az állattól, hogy képes önzetlenül jót tenni, akár saját maga kárára is!
  Az evolúció nem tanítja meg az embert az önzetlenségre - erre csak az Úr tanít! Minden becsületes és nemes emberben Isten egy szemcséje a lényege bizonyítéka!
  Az ember a legkiszámíthatatlanabb állat - az ösztön sztereotip, de az értelem eredeti!
  A kommunizmus hasonló a kereszténység eszméihez - rengeteg kiontott vér és a realizmus teljes hiánya!
  Egy polgárháborúban az offenzíva megtízszerezi az erőket, de a védekezés egyenlő a visszavonulással, a visszavonulás pedig a megadással!
  A modern világban az ártatlanság annak a jele, hogy egy lány vagy túl undorító, és senki sem akarja, vagy félénk és nem akar senkit!
  A terhesség gyönyörűvé és mindig ártatlanná teszi a nőt, a szüzesség riasztó és mindig gonosz!
  A vallás a béklyók szinonimája, nem annyira a testnek, mint inkább az elmének!
  A rossznak pofont kell kapnia a jótól - hogy a jó ne veszítse el méltóságának érzését, a gonosz pedig a félelem érzését!
  Nőt öltöztetni drága, vetkőzni még drágább!
  Sajnos ha a jónak ökle van, akkor ők az, akiket megbecsülnek, és nem magát a jót - bár nem a géppuskától kell félni, hanem attól, aki lő belőle!
  A terror, a pásztortól eltérően, a bárányból farkast csinálhat! Nincs ijesztőbb egy dühös báránynál!
  Ami zseniális, az mindig egyszerű - csak a középszerűség bonyolít mindent!
  A nagy elme tisztaságra törekszik, hogy mindenki lássa nagyságát, a jelentéktelen elme ködöt hoz létre, hogy elrejtse az ürességet!
  Az ateizmus logikai idiotizmus - nem magyaráz meg semmit, de megfosztja az embert a halhatatlanságtól!
  Nem kell pacifizmuson spekulálni, a birkák is letapossák a farkast, ha erkölcsöt olvas nekik!
  Az okos ember mindig arra törekszik, hogy növekedjen, csak a bolond elégedett meg ugyanazzal a szinttel!
  Az elme hajlamos javítani elképzeléseit, de a hülyeség mindig állandó!
  Az élet kockázat nélkül olyan, mint a leves só nélkül és a tea cukor nélkül - az ilyen aszkézis talán meghosszabbítja a létezést, de minden percet frissé tesz!
  A másodperc olyan, mint a golyó, ha kihagyod, pótolni kell egyet a sírból!
  Egy ateista ezer okot fog találni arra, hogy elpusztítsa a lelkét, és egyetlen nyomot sem, hogy megmentse!
  A gyengék fizetnek mindenért, az erősek győznek, a ravaszok pedig élvezik a győzelem gyümölcsét!
  A bátorság a találékonyakat, a jók akaratát és az igazak hatalmát díszíti!
  A háború próbára teszi az okosokat, megkeményíti az erőseket, szórakoztatja a bolondokat!
  Kezdeményezésnek lenni annyi, mint előnyben lenni: előnyben lenni annyi, mint nyerni, és a győzelem békéhez vezet!
  A hülyeség a beszélők számában felülmúlja a bölcsességet, és hatásának hatékonyságában sem marad el!
  De itt van a csapás: a hívő téveszméje csak az illúzió elvesztése, az ateista téveszméje az örök élet elvesztése!
  Aki nem kockáztat, az ne igyon pezsgőt fekete kaviárral és nassoljon vodkát spratttal!
  A harcos vitézségében és ügyességében nem az a lényeg, hogy életét adja, hanem az, hogy túlélje - elvegye valaki mástól!
  Az asszony teste sötétben, lelke világosságban, gondolatai rendetlenek!
  Amikor a gyilkosság kenyérré válik a hóhérnak, hiányzik a só - vagyis a katona által megélt kockázat!
  A bátorság a legdrágább áru, ami nem eladó! Igaz, sokan vannak, akik meg akarnak szabadulni tőle!
  A kínzás nem szórakozás, hanem a szolgáltató szektor kemény munkája, amelyben az ügyfél iránti szánalom pusztító önmaga számára!
  Egy kapitalistából soha nem lesz szülőföldje igazi hazafia, túl önző ahhoz!
  A gazdag ember lelke hazafias, nem több, mint az aranypénzé, ahová odaviszik és ragaszkodnak!
  Összetettségében és kimeríthetetlen potenciáljában minden atom egyenlő az univerzummal!
  Egy bűnös és kegyetlen ember, beleértve önmagát is, tönkreteszi az emberiséget, felgyorsítja a folyamatot a tudománnyal!
  A haladás gyakran hidrogénbombát illeszteni próbál a szivargyújtóba!
  A farkas báránybőr alá bújik, a politikus maszk alá, az atomarzenál a föld alá!
  -A legújabb technológiák az orosz nép szellemiségének anyagi formáját fejezik ki!
  - A legfejlettebb technológia nem helyettesíti a lelket, egy hatalmas számítógép nem szeret, nem melegít, nem simogat!
  Krisztus tanítása erősebb, mint egy hidrogénbomba, így képes feléleszteni a lelket, inspirálni az elmét, örök életet adni!
  Bízz Istenben, de ne felejtsd el megtörölni a látásodat!
  A legértékesebb dolog az életben az, hogy nem tudod, mikor ér véget, és a jövő kiszámíthatatlansága - a nem látható pénztárca végtelennek tűnik!
  A katona jobb, mint egy ember, tisztább, nemesebb, őszintébb! Az egyszerű halandóval ellentétben azonban megfosztják az élethez való jogától!
  Egyetlen ember megölésével egy miniatűr univerzumot rombolsz le, ami azt jelenti, hogy vétkezel Isten ellen!
  Természetesen! Az áruló mindig veszít, utálják azok, akiket elárult, és megvetik, akikért aljasságot követett el!
  Az árulás nem csak aljasság, hanem öngyilkos idiotizmus is!
  Furcsa módon a fiatalon a halál megmenti az öregség gyötrelmeitől, a lelket a kosztól és a szívet a válástól!
  A dohányzás csak egy esetben hosszabbítja meg az életet, utolsó kívánságként a kivégzés előtt!
  Az álcázás áldozatokat követel! Ideiglenes, de nem kevésbé nehéz, főleg egy nőnek! Igaz, nem több, mint plasztikai műtét!
  A szülőföld iránti kötelesség a legjobb igazolás egy méltatlan cselekedetre; minden aljasság szent, ha hazaszeretet megfontolások diktálják!
  A perverz kommunizmus rosszabb, mint az elvetemült kapitalizmus - formációban könnyebb a fejeket vágni, és kényelmesebb egy robbanással lekaszálni!
  A király idővel megöregedhet - csak a nép mindig fiatal, a király lehet túl fiatal - csak a nép mindig érett, a király megőrülhet, vagy bolondnak születhet, de a nép bölcsessége halhatatlan! Ezért döntsék el az emberek, és ne a vak véletlen, ki uralkodjon felettük!
  Az anyaország érdekei igazolhatják a kegyetlenséget, de ez utóbbit mindenekelőtt saját magának kell megmutatnia!
  A szabadság erkölcs nélkül olyan, mint egy autó fék nélkül!
  Aki átvette a hatalmat: erős, ki megtartotta: okos, de önként megvált tőle: nemes!
  A korrupció olyan, mint a rák, kevesebb fájdalmat okoz, de még biztosabban pusztít!
  Az emberiségnek meg kell állnia: hattyú, rák és különböző irányba húzó csuka lévén, a haladás ebben az esetben nem áll meg, hanem a szakadékba húzódik!
  Az idő a legszörnyűbb fegyver, menthetetlenül aláássa a civilizációs erőket és legyőzi a hatalmasokat!
  A hatalom a bolond kezében van: olyan, mint a páncél, lyukakkal, rosszul véd, de segít megfulladni a tudatlanságban!
  A banditák bosszúja a gyávaság húga, az aljasság lánya és a siker mostohalánya!
  A világ irigyeli az erős embereket, megveti a gyengéket, lenéz az aljasokkal, mégis egy tökéletes teremtő teremtette a tökéletesség elérése érdekében !
  - Csak az értelem és a tisztesség érzése teheti tökéletessé az embert, és ha ehhez hozzáadod a nemességet és az együttérzést, akkor erre a négy fogalomra alapozhatod meg a boldog jövőt!
  A Biblia egy zsidó könyv, és Oroszországban az erkölcs alapjává tenni olyan helytelen, mint az alkotmányt ábécével helyettesíteni!
  Hajléktalanok között könnyebb emberbarátot találni, mint érdektelen rendőrt!
  Az a rendőr, aki nem vesz fel kenőpénzt, olyan, mint az eső a sivatagban, egész életében erről álmodozott, de mindig rosszkor kapja meg!
  A legtöbb esetben a hódító a filantróp szinonimája!
  A vallás a fejlődést olyan, mint a súly az úszót!
  A boldogság Isten nélkül olyan, mint a szerelem szív nélkül!
  A keresztény hithez nemcsak kereszt kell, hanem kard is, hogy megvédje a jót!
  A karddal ellátott vallás nem ópium a népnek, sebészszike, mely lelkeket gyógyít!
  Jobb egy gazembert megölni, mint száz igazat megsiratni!
  A legveszélyesebb fegyver a Biblia a gonoszok kezében!
  Aki sokáig eszik, röviden él!
  A kommunizmus jó ötlet, de legtöbbször sötétben valósul meg!
  A jó ötletekkel rendelkező rossz emberek sokkal több vért ontanak, mint a rossz tervekkel rendelkező rossz emberek!
  Kihallgatni egy bolondot, mozsárba verni a vizet, kínozni, szamarat ostorozni!
  A természet görbe, de az emberi elme egyengető!
  A haladás felemeli az embert, és ezért közelebb hozza a Mindenhatóhoz!
  Hiába eteted a libát, a gyrfalcon nem fullad meg!
  Az ördög a pokolban bujkál, a pap pedig a plébános zsebében!
  A vidéki harangtorony a felhőkarcolók között jelentéktelen, a kunyhók között viszont fenséges!
  Királyt megalázó rabszolga: isten egy óráig, ördög az örökkévalóságig!
  . Az emberi faj vagy eléri a mindenhatóságot, vagy eltűnik!
  Az ember arra van rendelve, hogy vagy istenként éljen, vagy féregként haljon meg!
  Hiába csiszolod a macskakövet, soha nem lesz belőle gyöngy! Bárhogyan is dolgozza fel, egy grafomán könyvéből nem lesz remekmű!
  A legtöbb vér ékesszóló beszédekből, ragyogó ötletekből és jó szándékból ontódik!
  Minél tisztább az ötlet, annál több kosz tapad rá a megvalósítás során!
  A kényszer tönkreteszi a kötetlen szerelmet!
  Meg lehet csókolni az ostort, de ezt csak azért teszik, mert kényelmesebb lenne belemeríteni a fogát!
  Általánosságban elmondható, hogy a legnehezebb egy alkoholistát rákényszeríteni arra, hogy feladja az üvegét, a vallási fanatikust pedig a nézeteinek feladására!
  Háborúban egy másodperc többet ér, mint ezer kagyló!
  Jobb a világosságban meghalni, mint sötétben élni! Nem sebészeti reflektor!
  Az érme halálosabb, mint egy golyó; egyenesen a szívbe talál!
  Az instant étel olyan halálos, mint egy hidrogénbomba, csak sokkal gyakrabban használják!
  A szerelem a legjobb ügyvéd, fizetés követelése nélkül igazol!
  Két úr kiszolgálása egyenlő azzal, hogy két hegycsúcsra próbálsz támaszkodni, kicsúszik a lábad!
  Hogyan lehet erős egy olyan folyékony anyaggal kevert alapozó, mint a vér?
  Könnyebb megölni egy zsarnokot, mint feltámasztani egy igazat, de az előbbi többet használ!
  Egy csekk soha nem felesleges, még ha nehéz is viselni egy harcos terhét, egy extra töltény életet menthet!
  A vezetők hiúsága egyenesen arányos kegyetlenségükkel - fordítottan arányos intelligenciával és műveltséggel!
  A gyávának a legjobb a koporsóba bújni, a ravasznak pedig a revenaka alá!
  Minél magasabb a rang, annál kevesebb a hit!
  A háború az élet iskolája, amelyet jobb kihagyni. Bár a történelmi szükség akkor is vérbeli vizsgákra kényszerít!
  A nő keze lágyabb, mint a férfié, de szívósabb, kisebb, de markánsabb!
  A bolond is tud rabolni, de csak egy nagy csaló tudja kihasználni a zsákmányt!
  Istent ne a mennyben keresd, ő él, bár sokszor minden ember fejében szunnyad!
  Az értelem és a koncentráció felébresztheti magában a Mindenhatót!
  . FEJEZET 14. sz.
  Maria Kolesnikova - ez a csodálatos és egyedülálló harcos, egykori politikai fogoly -, aki kikezdte a bajuszos vadkan zsarnokságát, továbbra is aforizmákat firkált;
  Az ateizmust magas erkölcsiséggel kell párosítani, különben a szenvedélyek szolgálatában álló logika tönkreteszi az elmét!
  A segítség a háborúban néha későn, néha korán érkezik, de mindig rosszkor és nem elég!
  A könnyű győzelem jót tesz a pénztárcának, a kemény vereség az agynak!
  Az alvás szinte halál, csak sokkal zavaróbb!
  Krisztus szent és nemes, mint a virág, csak az egyházi szolgák kövér legyei özönlenek hozzá!
  Azok, akik elvesztették a saját fajtájukba vetett bizalmukat, elkerülhetetlenül az árulás áldozataivá válnak!
  Az ateisták a legjobb parancsnokok, kevésbé fogékonyak a szuggesztiókra, védik saját és mások életét, gondolkodnak magukon!
  Egy meggyőződéses ateista jobb, mint egy meggyőzetlen hívő!
  Nem fájhat a fejed, ez egy csont! Bár gyakran üreges!
  Egy nyelves nő oda megy, ahol egy géppuskás kommandó nem jut át!
  A szabadság erőt ad, de a lánc megfojt!
  Erkölcsi, a piszkos szóból!
  A hamis információ olyan, mint egy ügyesen kihelyezett csapda!
  Nem, gazdag az, aki a feleségével szarv!
  Nem a gazdag ember az, akinek mindene megvan. És aki nem kölcsönből él!
  Gyenge tábornokoknak nincs erős győzelmük!
  És tudni kell ölni, de még nehezebb valakinek az életét megmenteni!
  Az ember gonosz lény és hasonló a majomhoz, csak az agyarai nagyobbak a tigriseknél, és a karmai acélt tépnek!
  A lelkiismereted eladásával nem lehetsz gazdag!
  A fegyverek mindig kevések, függetlenül a hadsereg méretétől!
  A lélek olyan, mint egy üres pénztárca: könnyű járni, de nehéz élni!
  - Bölcsen kell uralkodnod, anélkül, hogy gyengeséget mutatnál, de a hatalommal való visszaélés nélkül is! Az uralkodó ereje az erőszakról való lemondás képessége!
  Elengedni a rosszat azt jelenti, hogy eláruljuk a jót!
  A király rongyban is király marad, de még a lila ruhák sem tudják átalakítani azt, aki lélekben koszos!
  A legrosszabb bűn az, ha szabadságot adunk a rossznak, védelem nélkül hagyva a jót!
  A logika plusz a tudás, megsokszorozva az irracionális ösztönnel, olyan erő, amely képes elmozdítani az univerzumot az alapjairól!
  A beteg gyerekeket kényszeretetni kell, különben meghalnak.
  De ebben az esetben senki nem fog minket hibáztatni, amiért kegyetlenkedünk a gyerekekkel, keserű gyógyszert adunk és injekciókat fecskendezünk be!
  A háború néha kegyesebb, mint egy sebész, aki amputálja a végtagját!
  A nő ékszer nélkül olyan, mint a fa levelek nélkül, a férfi sallang nélkül olyan, mint a törzs zuzmó nélkül!
  A jó lányok a fülükkel szeretnek, a rossz lányok mindent a szájukkal csinálnak a pénzért!
  A háború olyan utálatos, mint a ricinusolaj, undorító, keserű, de enélkül nem tudod megtisztítani a lelkedet, nem tudod megerősíteni az elmédet!
  Az egykori fogoly Maria Kolesnikova nemes királynő lett. Tudta, hogy eljön az idő, amikor a söpredék, amely átvette a hatalmat a Fehér Országban, véget ér. A bajuszos és kopasz vadkan pedig szépen megfizet ezért a törvénytelenségért, amit népe ellen elkövetett. És a nukleáris zsarolásért is.
  Közben a lánykirálynő irányította az elf birodalmat.
  Az elfek és az orkok harcai nem csitultak. A nagyon szép és elbűvölő lányok tovább küzdöttek a szőrös, csúnya és undorító Putyin medvékkel.
  Így hát a narancssárga hajú manó fogta, és skarlátvörös mellbimbójával megnyomta egy többszörös kilövésű rakétavetős gép gombját. Elvette, és halálos és hatalmas erővel megrúgta.
  És pusztítást és pusztítást okozott. Azonnal Putyin medvéinek két társaságát darabokra tépték és egyszerre leégették.
  A lány fogta és énekelt, kitárta a fogait, amelyek fehérebbek voltak, mint a kréta;
  Az ork ravasz volt és ravasz,
  Arisztokratának képzelte magát...
  Valaki más háborújának tüze égett,
  És kapzsi fogása volt!
  
  Felemelt medvék a dombon,
  Ebből modell lesz - agresszor!
  Széttépjük ellenségeinket...
  Mindenki tudja, hogy az Elf erős!
  
  De az ork inspirálja a Führert -
  Több ezer tankot adunk neked !
  Nem lesz gondod
  A rabszolgák kamatait együtt szedjük be!
  
  Nos, a biztonsági tiszt megrázza,
  Egyetértek, hogy bajba kerüljek!
  És keletre dobta a hordákat,
  Acéltámadás a főváros ellen!
  
  De találkozott az elf szuronnyal egy bajonettel.
  Ő egy éles monolit erőd!
  az Elf alatt van -
  És ez a vad horda elmenekül!
  
  A dühös ork számított az ebédre...
  Mi lesz a Vörös térrel!
  De a kardnak sikerült elvágnia...
  A hősök legyőzhetetlen serege!
  
  Az ellenfél porrá válik,
  Hajtsák el őket egészen Orklinig!
  Mennydörgő csata dübörgés,
  A csapataim legyőzhetetlenek!
  
  Keressünk hurkot a Führernek,
  És a karó a gonosz medvékre van kihegyezve!
  Megölöm az összes aljas orkot -
  Éjjel-nappal nedvesítjük őket!
  
  A gonosz ork elszenesedett és füstölög,
  A medvék feladják és feladják!
  A tartós teljesítmény a gránit,
  Igyunk teát csészealjból az ünnepre!
  
  ágas kertet növesztünk,
  Hol vannak az aranyozott bársonyos almafák...
  Hol van a legdrágább csilingelés mind közül,
  Ahol gyorsabbak vagyunk, mint a repülők!
  A lányok nagy lelkesedéssel és hangjuk szépségével énekeltek. Ezekről az emberekről azt mondják, hogy női angyalok.
  A harcosok nagyon szépek és szexiek. A nyelvük pedig egyszerűen csodálatos, olyan mozgékony és nagyon fürge. Olyan utánozhatatlan és egyedi csodákat teremtenek velük.
  Képzeld csak el, mennyire képesek a lányok elpusztítani Putyin medvéit. Ez pedig rendkívül klassz és elképesztően menő.
  Ezek azok a lányok, akik megfogják, és üvöltve üvöltenek.
  A Komszomol nem csak a kor, a lányok szájában az elf íze!
  Aztán a szépségek fogták, és fütyültek, ismét csupasz lábujjaikat használva. És varjakkal összeomlottak számos felhőt. Megtámadták Putyin medvéit. Amikor a varjú megőrül a tündék fütyülésétől, forogni kezd, és egy dugóhúzóban leesik, és szó szerint átüti az orkok koponyáját.
  Valóban, mindez rendkívül klasszra sikerült és hatalmas, utánozhatatlan pusztítással.
  Csak próbáld meg ezeknek a lányoknak a szájába dugni az ujját: valójában leharapják.
  De persze ez nem minden.
  Miután skarlátvörös mellbimbók segítségével lövöldöztek az orkokra, a lányok fogták a melleiket és énekeltek;
  Nyáron olyan ragyogóan süt a nap,
  A levegő tele van mézzel - harmattal!
  Tiszta érzésem a haza iránt,
  Mosás folyó vízzel!
  
  A smaragdfüvön futunk,
  Mint a mezítláb ugráló nyuszik.
  Úttörők lettünk a frontokon,
  És senki nem hurcolt meg minket erőszakkal!
  
  Végül is a természet olyan szép,
  Napkelte rubinnal keretezve.
  A nap is olyan, mint egy vörös zászló,
  Most sárgul a hajtás, arany forgószél!
  
  Minden bokorban és fűszálban ,
  Látszik a haza kedves szelleme...
  Mint a gyöngysorok görbülnek,
  Nyárfa pihe lebeg!
  
  Milyen édes a drága oriole hangja,
  Egy csalogány ezüst hangja.
  A Rodoveria bálványok kedvesek számomra ,
  És templomok aranykupolával!
  
  Itt a medvék jeleket raknak a törzsre,
  És a róka csóválja a farkát...
  Sólymok sikoltozva repülnek az égbe,
  Ez a mi manóink választott otthona!
  
  Ne taposd el a mocskos külföldit,
  A horda nem jön a Hazába!
  Mert a kétfejűeket szolgáljuk...
  A világegyetem egy sas keze alatt!
  
  A sólymok trillával repülnek az égbe,
  Meghódítjuk az univerzális teret!
  A mezőn lévő kazalokat a gabonáig összegyűjtik,
  Hiszen Elfa a Harmadik Róma!
  Igen, a lányok, ha egyszer elkezdenek énekelni, nem lehet őket olyan könnyen megállítani. Az elfek energikusan cselekszenek és megmutatják agresszív temperamentumukat. A harcosok tényleg nagyon menők. És így mezítlábas, nagyon kecses, szexi és nagyon csábító lábuk a pusztítás és a pusztítás ajándékait kezdte dobálni.
  A megsemmisítés pusztító ajándékai pedig elszálltak Putyin medvéitől. És nagyon klassz volt. És Vlagyimir Putyin hadseregének annyi katonája meghalt, megsemmisült és elégett.
  A lányok kinyújtották a nyelvüket, és csicseregtek:
  Hogyan éltünk harcban
  És az orkok nem félnek,
  A lányok tehát karatét mutatnak be!
  Letaposott, az ork tudja a koszban,
  Te nem vagy herceg, Putyin,
  A kopasz Sátánnak eljön a vége!
  A kopasz Sátánnak eljön a vége!
  Így nagyon szépen és szellemesen énekelnek a lányok. És ők mutatják a legmagasabb arányt a pusztításban, a halálban és az űrbandázásban.
  Ez valóban egy harcoló csapat, amely pusztítást és halált okoz.
  De a lányok elkapták, és ismét szófolyamot kezdtek okádni. Csakhogy ezúttal már nem költészetről, hanem szárnyas aforizmákról volt szó;
  A pénz csak eszköz a szülőföld szolgálatára. Ha többen vannak, akkor a szolgálat hatékonyabb, feltéve, ha van lelkiismerete!
  Ha megmenti az anyaországot, kétségtelenül, anélkül, hogy tudná - ha a hazugság győzelemre vezet, akkor az szent!
  A hit gyakorlati megerősítése olyan, mint egy ín a karhoz - enélkül tehetetlen és meghal!
  A nagy eredmények felé repülnek, nem ugrálnak!
  Amikor a nemes nevet örömében, a közember sír a bánattól, hiszen a koldusok veszteségein a nemesek mulatnak leginkább!
  Az elnökök néha olyan vicceket csinálnak, amelyek megnevettetik az embereket!
  A pénz is katona, vigyázni kell rá, és emlékezni: a gyakorlati célszerűség fontosabb, mint a becsület! Utóbbi eladó, de az előbbi megfizethetetlen!
  A zöldek mindig csípősek - az érettség édes!
  A legegyszerűbb fogadalmat a legnehezebb megtartani! Mi is lehetne könnyebb, mint nem lélegezni, de ritkán bírja ki valaki napnyugtáig!
  Az erőszak a törvény és a rend szükséges tulajdonsága!
  A szavak megrázzák a levegőt - a kard összezúzza a húst!
  A vallásról szóló viták olyanok, mint a gyűrű, nincs vége, és mindig ugyanazokhoz az érvekhez térjünk vissza!
  Az árulás olyan, mint a bor - csak gyorsabban szokja meg, de a másnaposság erősebb!
  A gonosz mindenekelőtt az, ha kellemetlen dolgot okozol felebarátodnak, megbántod, a bűn pedig szabadság!
  Például a szex is bűn, pedig valójában nem fájdalmat okozol a párodnak, hanem örömet!
  Semmi sem hozza össze úgy a különböző embereket, mint egy közös ellenség!
  Ha békét akarsz kötni az ellenséggel, találj ki egy közös háborút!
  Semmi sem gyengíti úgy a sereget, mint egy rossz parancsnok és egy beteg agyú testet!
  A parancsnok úgy hajlik, mint egy edzett acélrúd, hogy erősebben vágjon!
  A kém a világ legizgalmasabb munkája: a sebész precizitása, a sapper kockázata, a színész virtuozitása!
  Az irgalom a háborúban a vereség húga - mert akit megkímélnek, azt nem győzik le!
  Tízzel beszélni olyan, mint ezerrel harcolni!
  Isten is boldogtalan a maga módján - a felelősség végtelen, de nincs kivel megosztani!
  Isten mindig magányos, mert érdekes kommunikációt csak egyenrangú felekkel lehet elérni!
  A technika hiánya kompenzálhatja a küzdőszellemet, de a szellemhiányt soha nem lehet technikával pótolni!
  Egy katonának, akárcsak az agyagnak, a pokolban kell lennie, hogy értéket nyerjen!
  A katonai kiadások csökkentése a legpazarlóbb megtakarítási forma!
  - Vannak, akiknek csak az életkoruk van az útlevelükben, másoknak a bölcsesség érett az éveiket meghaladóan!
  - Az évek ráncokat adnak, de az elmét csak a munka vagy a katonai verejték öntözi!
  A politikát, akárcsak az antianyagot, távol kell tartani, de a csatát nem lehet elkerülni!
  Minél több fájdalom és szenvedés a gyakorlatok során, annál fényesebb a dicsőség, annál nagyobb a vitézség a gonosz csatákban!
  A számítógépekben az ember arra törekszik, hogy kifejezze az ideális agy elérhetetlen álmát!
  A harcos szellem nélkül a legfejlettebb technológia halott, mint a test lélek nélkül!
  A hóhér lenézett szakma, de kell hozzá sebész művészet, csellóművész virtuozitása és szakácsi igényesség!
  A jelentéktelenség mindig többségben van, az aranyszemcsék ritkák a homok között!
  Meghalni a jobboldal becsületével, felmagasztalni a testet - gyávának lenni és lealázni a lelket!
  A nővel való küzdelem az utolsó dolog - a győzelem nem terem babérokat, a vereség gúnynak teszi ki, amit nem lehet lemosni a hőstettekkel!
  A család nemessége növeli a felelősséget - a piszkos oroszlán utálatos, a koszos disznó csak egy jövőbeli karaj!
  A háború egy tehén, aranyért fejik, de vérrel ürít!
  A lovad a lelked, a harcban elfogott győzelem eszköze!
  Kedves módon még veszíteni sem lehet, nemhogy nyerni!
  Amikor nehéz harcolni, az érdekes, de főleg a halott elvtársaknak fáj!
  A katona nemessége nem ok a ravaszság elhanyagolására és a találékonyság elutasítására!
  Terem nyomorult a felhőkarcolók között, de kunyhókkal körülvéve fenséges!
  Általánosságban elmondható, hogy a keresztény vagy muszlim erkölcs a kora középkorban alakult ki, és ezek által irányítani olyan, mint egy csillaghajót kőbaltával levágni!
  Egy tisztességes embert bolondnak nevezni annyi, mint a saját fejedre üríteni!
  Ne káromkodj követ - megbotlasz, ne a tengert átkozd - megfulladsz, embert ne átkozz - elveszted a lelked!
  Az arany nem sír, a dublon nem rozsdásodik!
  Az államtitkok olyan súlyos terhet jelentenek, hogy a nyakát is kinyomhatják!
  Aranyfogak és trágyaagy - értékes edény vacak tartalommal!
  A has feltöltése közben legyen éles a füle!
  Hiába csiszolod a macskakövet, nem lesz belőle gyémánt!
  Egy nőt nem kielégíteni olyan, mint egy párducot bántani!
  Az ember egy kis isten, akinek szabad tudásban növekednie!
  A polgári viszályban lévő ellenség által őrölt húsból győzelmi tortát süthetsz!
  A művészecsethez hasonló pengével való munkavégzés nem csak erőt és precizitást igényel, hanem ihletet is!
  De a vallási elveket leggyakrabban elvtelen emberek használják!
  A harc sebek nélkül olyan, mint a kása só nélkül, természetesen mértékkel!
  Egy elégedetlen nő gonoszabb az ördögnél, alattomosabb, mint egy áspi!
  A csata olyan, mint a szex, a nyomás és a bátorság fontos, de ügyesség is kell a sikerhez!
  Még a mindenható féltékenység is visszahúzódik a királyi palást előtt!
  Mi a számítás - ez az eredmény!
  A nedves por olyan, mint a betanított állat: sziszeg, de nem harap!
  Azt mondják, nehéz istennek lenni, de még nehezebb, és ami a legfontosabb, bosszantóbb féregnek lenni!
  Az alacsony származás kárpótol a magas intelligenciáért, de a hülyeséget egyetlen fajta sem tudja kompenzálni!
  A háború felkelti az érdeklődést, de legtöbbször nem egészséges!
  Egy férfi, aki képtelen egy nőt kielégíteni: mint egy költő, aki kétségbeesetten keresi a vers végét!
  A golyó elől elfuthatsz, de a sors elől nem menekülhetsz!
  Gyilkosnak lenni könnyebb, mint orvosnak, de veszélyesebb is!
  A kezdeményezés a csatában olyan, mint a szél a vitorlákban; nélküle nincs mozgás!
  Kormány nélkül a vitorla inkább veszélyes, mint hasznos!
  Győzd le ellenségeidet, de tiszteld foglyaidat is!
  Nem véletlenül a patkány a legkitartóbb lény, és az oroszlán, egy veszélyeztetett faj, az állatok és az emberek között is megtalálható. Az aljasság legyőzi a nemességet!
  Az irgalmasság a papok fogalma, és csak akkor, ha nem a pénztárcájáról van szó!
  A vér rossz megoldás: mi cementálja az emberi homokszemeket!
  Az aranyláncok fényesen csillognak, de még a vasláncoknál is nehezebbek!
  A szellem nagysága abban rejlik, hogy még mesésen szépnek lévén sem szabad nevetni a csúnyaságon!
  Harcolhatsz pajzs nélkül is, de miután elvesztette a katona kardját, megszűnik harcos lenni!
  A hóhér pozíciója soha nem marad betöltetlen, még akkor sem, ha anyagi hasznot nem hoz!
  Akit megharaptak a patkányok - nem fél az egerektől!
  A gyilkosság a szexhez hasonló - ismétlést és változatosságot igényel!
  A gyilkosság jobb, mint a szex - a partner mindig új és kiszámíthatatlan!
  Az önérdek mindig magasabb a lelkiismeretnél, ha az utóbbit a lábazatra eresztik!
  Nem itathatod el a harcos ösztönét, nem zálogozhatod el a bátorságodat!
  A legjobb módja annak, hogy embernek érezd magad, ha segítesz a felebarátodnak, és lehajolsz az állat szintjére úgy, hogy megütöd a gyengéket!
  A templom olyan, mint egy bolt, csak az áruk mindig ócska!
  A kalóz szerencsevadász, és a szerencse szereti azt, aki nagylelkűen megosztja vele!
  A csata leveséhez olyan fűszeres fűszer kell, mint a halál!
  Inkább engedelmeskednünk kell a lelkiismeretünknek, mint az embereknek!
  A vallás csak a mesemondó díjában különbözik a mesétől!
  Nem számokkal, hanem ügyességgel küzdenek, bár a legtöbb esetben ez utóbbit nehezebb megszerezni!
  A keményedés erőt ad! Az erő bátorságot ad! A bátorság győzelmet hoz!
  Becsület nélkül élni olyan, mint zene nélkül énekelni!
  A rugalmasság erősebb, mint a keménység - fogaiddal leharaphatod az ujjaidat, nyelveddel pedig elpusztíthatod az univerzumot!
  Eljön az idő, amikor a mindenható ember kifejezés olyan természetessé válik, mint az ésszerű ember; ha ez nem történik meg, akkor más fajok bevezetik az őrült kifejezést!
  A jövő azoké, akik jobban értékelik a becsületet, mint az életet!
  A rabszolgaság a szerelem ellentéte, nem lehet dédelgetni a torkát tartó kötelet!
  A hős halála az örök élet születése, a gyáva léte elhúzódó temetés!
  A háború elkerülhetetlen, mint a szex, és ugyanazt a fájdalmat és örömet okozza!
  Ne szállj be rossz szánba, mert egy karóba ütközhetsz, és nem szállsz le!
  A tettek kiszámíthatósága a vereség csírája, a meglepetés a győzelem virága!
  Senki sem akar egész életében kockáztatni, de a kockázat gyakran abbahagyja a üldözést, amikor meghalsz!
  A nők nyelve mérgezőbb, mint száz kobra, bár édesebb, mint a méz!
  És egyben keserűbb, mint az üröm!
  Azonban jobb egy puhára főtt agy, mint egy elveszett fej, vagy esetleg fordítva!
  Düh, csupa csont, és erő, mint egy macska, mozgékonyság, mint egy elefánt, vagy ami még jobb, fordítva - ez az!
  Gyakrabban szegik meg az alkotmányt az alkotmányos rend helyreállításakor!
  Az egyház elsősorban a pénztárcának találta ki a purgatóriumot, ürességet és illúziót hagyva a léleknek!
  A szentséget keresni a modern templomban olyan, mint a tisztaság a disznóólban!
  Aki veri az embereket, az gazember!
  A memória olyan, mint egy lyukas zacskó, bármennyire lökdösöd, nem fogod tudni megtölteni, egy dolgot nem értek, hogy miért nehéz hordozni!
  . Egyfajta csata a szél a gondolatmenet vitorláiban, és a háború a legjobb ostor, amely a haladás hajtóereje!
  De az ár nem számít egy csatában, így a boldogságot gyilkossággal lehet megvásárolni!
  A farkatlan majmok teszik a legjobban a farkukat a lábuk közé - egyetlen állat sem fél annyira a haláltól, és nincs olyan művészete a gyilkolásnak, mint az embereknek!
  A vér nem képes elég szilárdan megbetonozni az emberi homokszemeket ahhoz, hogy megalapozza a boldogságot!
  Ugyanakkor a vérontás felszabadítja a korrupció gennyeit, megtisztítja a nemzetet!
  A tudós is isten, csak kicsi, de sokszor jobban szereti a teremtményét, mint önmagát!
  Aki túl sokat törődik a saját bőrével, az gerinc nélkül marad!
  A jó szerető először kezdi, utoljára fejezi be, és nagy zajt csap!
  Nem hiába mondják, hogy a háború minden felfedezés anyja, az ihlet húga, a zseni lánya!
  Nem számít, hogyan éltél - a lényeg, hogy boldogan halj meg, a boldogság csúcsán!
  A béke legjobb biztosítéka a tisztességes győzelem, és ha a szülőfölded győz, az mindig igazságos!
  Általában minden vallás abban különbözik a drogoktól, hogy az állam ahelyett, hogy üldözné őket, buzgón bátorítja az eladókat!
  A részeg embereket könnyebb sürgetni!
  A részeg ló nem érzi a nyakörv súlyát vagy az ostor csapását!
  A vallási fanatizmus önkéntes őrület!
  A papok között olyan, mint az erdőben: tölgyfák vannak körös-körül, és minden disznó azt próbálja megenni!
  A rokon érzések olyanok, mint a lánc, megbilincselve a bátorságot, mint a kígyók, megmérgezik a becsületet, mint a disznó, elrontják a kötelességüket!
  A fiatalság naiv - az öregség áruló!
  A háború a legérdekesebb játék, amelyben ne hagyd ki a mozdulatokat, és hagyd, hogy társad gondolkodjon!
  A vallás a kényszerítés leghatékonyabb eszköze; rabszolgává teszi az elmét, megbéklyózza a gondolatot, és illúziókba merít!
  Minden vallás fényes tanítása becsmérli követőinek fanatizmusát és kegyetlenségét!
  A hatalom felelősség nélkül olyan, mint egy hajó, kormány nélkül, bármennyire is fúj a jó szél, annak katasztrófa lesz!
  szuper ütő összecsapása , egy másodpercnyi késés: egy mély kiütés, amelyből soha nem fogsz felkelni!
  A boldogságra várva a másodpercek egyenlőek a végtelenséggel!
  És a boldogság végtelensége egyenlő egy másodperccel vagy egy szívdobbanással!
  Jobb egy halott bátor, mint egy élő gyáva!
  Minél többet vétkezel, annál őszintébb a bűnbánó ima!
  A katonai taktikának olyannak kell lennie, mint az acél, erős, de rugalmas, amiből a damaszt acél készül!
  Isten olyan, mint az oroszlán: simogat és bőrt tép, ölel - fojtogat, csókol - rág!
  Igaz, de nem lehet megszokni a láng ölelését, ellentétben egy nővel!
  Az epaulettek arroganciát adhatnak egy szemtelen embernek, és dühönghetnek a bolondnak, de a gyáva bátorból vagy a bolondból nem lesz stratéga!
  A könnyű győzelem olyan, mint egy lyukas páncél, szép viselet, de olcsó és gyenge a védelem!
  A bátor embertől fél a halál - ha megette a kenyeret!
  Mindig számítanak zivatarra, ugyanakkor mindig sikerül elázniuk!
  Aki nyomorult a kínzásban, az az ágyban is nyomorult!
  Az igazságosság nem szereti a gyengét, a szerencse nem szereti a félénket, a gazdagság nem szereti a becsületeseket!
  Az irgalmasság túl nagy luxus - Gyenge uralkodónak!
  Egy erős uralkodónak kegyetlennek kell lennie. Nehéz a sziklán aludni, mert nehéz!
  Határozatlanság: a gyengeség első jele!
  A gyerek egy üres papírlap, nem az ő hibája, hogy a felnőttek között annyi a firkász!
  A pesszimisták soha nem esnek bajba!
  Beöntéssel nem lehet megmosni a fejét, túl sok a lyuk, minden bejövő!
  Vigyázz a szádra. Ez a legerősebb izom, hiszen milliókat tud megölni, és a leggyengébb, mert elárulja a beszélőt!
  A hosszú nyelv megrövidíti az életet, kivéve a haldokló gyónást!
  Jobb megosztani a győzelmet, mint egyedül viselni a vereség terhét!
  A saját inged közelebb áll a testedhez, de igazán felmelegíthetsz, ha odaadod a szomszédodnak!
  Az erősek mindig szabadok, a legerősebb láncok az emberi gyengeség!
  - Aki oroszlán az ágyban és a csatatéren, nem lesz nyúl!
  A csend illik a kiváló minőségű aranyhoz, amikor azt kell mondani, hogy az osztályzat esik!
  A csend arany, de gyakran hamis!
  Miért arany a csend, mert az aranykulcs a legjobb módja a nyelvek lazításának!
  Nem lehetsz isten anélkül, hogy nem lennél szent!
  A hatalom az erkölcs támogatása nélkül izom csontváz támogatása nélkül!
  A kardcsapások alatt szüretelik az aratás, hogy megsütjük a győzelem kenyerét, édes vértől és keserű a könnyektől!
  A szerénység a nagyság testvére, a dicsekvés az ellentéte!
  Nehéz nyerni, de még nehezebb learatni a győzelem gyümölcsét!
  Gyakorlat nélküli elmélet, miszerint a szárnyak nélküli sas nem repül, hanem fogságban tartják!
  . FEJEZET 15. sz
  Maria Kolesnikova - ez a lány-hősnő és az elfek királynője gyakorolja egyedülálló parancsát. És nagy dühvel küzd, és az ereje egyszerűen szuper. És ő egy kozmikus szépség és egy elf királynő. És így ontja az aforizmákat elf lányaiból, mint a bőségszaruból.
  A hibás cselekvésben való kitartás a fő különbség az ember és a majom között!
  - Kockázat nélkül nincs küzdelem, és küzdelem nélkül nincs élet
  - A kockázat az élet sója, enélkül nincs szükséged semmire, de ha túlzásba viszed, rosszul leszel!
  A halál olyan, mint a vőlegény, csak egy jön, de nem késik!
  Minél több a szemtelenség a gyengék előtt, annál több a gyávaság az erős előtt!
  Ha isten akarsz lenni, ne legyél majom!
  A királyban és a rabszolgában ez a közös: azonnal - már az első mozdulattal - odaadják fajtájukat!
  Általában a legtöbb zseni a bűn gyermeke, mert egy nő mindig jobban szereti a férjét, mint egy jobb férfit!
  A csalás javítja a genetikát, így egy nő soha nem akar majd idiótát a szíve alatt hordani!
  Isten kardot adott a férj kezébe, tűt a feleségbe, csak az emberek hajlamosak különösen a Mindenható akarata ellen lázadni!
  A fejlett tudomány rokon a mágiával!
  Könnyebb gyűszűvel felkanalazni a tengert, mint az ateisták minden kérdésére válaszolni!
  Az improvizáció a győzelem hangszerének húrjait pengető ecset!
  Jobb egy élő halandó, mint egy halott isten!
  Aki nem álmodik arról, hogy istenné váljon, az örökre féreg marad!
  Jobb egyszer előadni, mint százszor elképzelni!
  Miért, háborúban a szánalom, mint egy dal nyolcadik hangja, csak közbejön és nevetést okoz!
  A meztelenség jobban díszít egy nőt, mint a gyémánt! Legalább olyat, amihez nem kell dekoráció!
  Könnyebb hóembert építeni a pokolban, mint becsületes politikust találni.
  - Könnyebb száraz követ találni a tenger fenekén, mint egy elnököt, aki betartja választási ígéreteit!
  Ha van elég kenyér, gyengül a szemüvegigény! Két tányér finom étel már sok az egyszerű embernek!
  A harcban a kockázat olyan, mint a leves fűszerezése, enélkül nyájas, de tudnod kell, mikor kell abbahagyni! Aki a győzelem dicsőségét akarja kisajátítani, mint homokot a sivatagban, csak a felelősség keserűségén osztozik nem sok aranyszem!
  A harcban a kockázat olyan, mint a leves fűszerezése, enélkül nyájas, de tudnod kell, mikor kell abbahagyni! Aki a győzelem dicsőségét akarja kisajátítani, mint homokot a sivatagban, csak a felelősség keserűségén osztozik nem sok aranyszem!
  Az arany csillog, de elsötétíti a szívet és elsötétíti a lelket!
  Nem a fejsze öl, hanem az, aki meglendíti!
  A háború olyan, mint a szex egy temperamentumos partnerrel, állandóan a végére vársz, és egyúttal folytatni akarod!
  Minél hangosabb az üvöltés, annál csendesebb az elme; minél magasabb a hangszín, annál alacsonyabb az értelem!
  Emberség nélkül az ember olyan, mint a tűzből lehulló szén - magányos és gyorsan kialszik!
  A saját földünkön élesebb a penge, vastagabb a pajzs!
  Ha hős akarsz lenni, ne vonulj engedelmes alakzatban!
  Amikor két ügyes férfi harcol, az vihar, de ha ügyes nők harcolnak, akkor tornádó!
  A legnehezebb megvédeni a lelkét a benned lévő aljasságtól!
  A háborúban a megtévesztés olyan, mint a zár kulcsa - minél újabb, annál jobban nyílik!
  A segítség olyan, mint az alamizsna: mindig rosszkor jön, nem teljes mértékben, drága, de nincs erő megállítani a kérő kezet!
  Könnyebb egy gyűszűvel felkanalazni az óceánt, mint egy vallási vitában határozott következtetésre jutni!
  A vallás általában a tolerancia ellenpólusa!
  A politikáról való beszéd legtöbbször verekedésekhez vezet!
  Az arany nem rozsdásodik a vértől, nem szennyeződik az izzadságtól, nem morzsolódik a könnytől!
  A ütő ököl, a kard kés az ökölben!
  Ha uralni akarod az országot, tanulj meg uralkodni magadon!
  Ha a szomszéd pénztárcája üres, a tied telibbnek tűnik!
  Jobb böjtölni, mint hallani egy éhen haldokló gyermek nyögését!
  Néha a hibák számbavételének ideje csak a sírban marad!
  Az elfek egy ilyen agresszív kitöréssel kisütötték magukat. Ezek valóban a lányok a hűvös megsemmisülés pokoli ajándékaiból. Az ilyen lányok képesek széttépni egy medvét és még egy kardfogú tigrist is.
  És a lábuk természetesen csupasz, és nagyon csábító. A fiúk nagyon szeretnek letérdelni és megcsókolni a lányok meztelen, kerek, rózsaszín sarkú cipőit, nagyon kellemes és izgalmas illattal.
  Ez tényleg rendkívül klassz és menő lett. A lányok pedig bármilyen orkot képesek megölni izmos lábuk mozgatásával.
  Az egyik málnaszínű hajú manó elvette, és energiaáramot bocsátott ki a méhéből.
  És rárepült és rázuhant a keselyűk és a temető sasok egész felhőjére. És a levegő vad sokkjától és megrázkódtatásától megdöbbenve és megdöbbenve zuhanni kezdtek.
  És döngölni a csőrükkel Putyin medvéinek koponyáit. És megölni az ilyen nagyon csúnya lényeket.
  A lány felkacagott, és megjegyezte:
  Csábító csillagos magasságok,
  Végtelen távolságokba húzva...
  Mire gondol itt a lány?
  Természetesen a merész Ikaruszról!
  És a harcos csupasz lábujjával tőrt dobott. Odarepült, és azonnal elvágta három ork méltóságát. És ez nagyon hatékonynak és harciasnak bizonyult.
  És annyi orkot öltek meg egyszerre.
  A leány pedig fogta, és újra énekelni kezdett;
  Hazám november zászlaja alatt,
  Elérte a fény erejének magasságát!
  Végül is nem hiába küzdünk érte,
  Örökké énekeljék szerelmét!
  
  Az embereknek tanácsot adó ország békét hoz,
  Mindenki boldog benne - ismeri a proletárt!
  Ki az Elfiáért - dicsőség és becsület,
  Énekeljük el millió ária himnuszait!
  
  Érjük el a becsületet - a föld fiataljait,
  Építsünk templomokat - az elfinizmus paradicsoma!
  És ahol a fekete füst gomolyog a távolban,
  orcizmus lépése !
  
  De mit adott az úttörő az esküvel?
  Megesküdtem a fény ügyére - buzgón szolgálni!
  Mivel az ellenfél el akarta vinni az árut,
  A gombharmonika hangjára kergetjük!
  
  Az ellenség nem tudja, hogy hazánk velünk van,
  Eljön az idő - hajók épülnek!
  A Haza harcosainak hátulja nem halványult el,
  Legyen mindenki bátor hőssé!
  
  Dallal repülünk a csillagok felé az égen,
  Hamarosan csatornákat ásunk a Marson!
  A tanácsok emberei egyesülnek a párttal -
  Hiszen a kommunizmus sorba hozott minket, mint embereket!
  
  A háború persze nem játék,
  Egyszerre vagy célpont és lövész!
  És a golyó éles tűként szúr,
  Legyen nagyon rossz a csúnya orkoknak!
  
  Mindent elérhetünk, mindent...
  És pálmafa és kókusz lesz reggelire!
  Azoknak, akiket mindez nem érdekel,
  Kap egy tisztességes kemény botot!
  
  Az ork tank így gondolta - sérthetetlen,
  És micsoda parádé a tér körül tanácsokkal!
  De bebizonyították, hogy legyőzhetetlen,
  Mi akadályozza meg, hogy a hideg űzzen nyáron!
  
  Tehát az elf király az Elf lelkének lelkiismerete, becsülete -
  Azt parancsolta, hogy harcoljunk azért, ami szent!
  A lányom jobb, ha nem szomorú
  A becsület elpusztíthatatlan, egy kanál pénz!
  
  Heves kínzások alatt nem tud nyögni,
  Mutasd meg mindenkinek - egy harcost a monolitból!
  Ilyen erősek a Vörös Hadseregek
  Ahol még egy fiú is úgy harcol, mint egy elit!
  Namost, ha a lányok énekelnek, azt rendkívül hangosan és agár módjára teszik. A harcosok, azt kell mondanom, rendkívül csodálatosak és csodálatosak. És mezítlábuk nagyon fürge és rendkívül ügyes. És halálajándékokat dobálnak, mintha katapultból származó kavicsok lennének. A harcosok pedig nagyon élénk, agresszív és utánozhatatlan indulatukat mutatják.
  Így hát az egyik önjáró fegyvert viselő harcos megfogta és eltalálta az orkokat, megnyomva a joystick gombját skarlátvörös mellbimbójával. És egy kolosszális és pusztító erő héját köpték ki. Ívben repült, és eltalált egy orkcsoportot. És Putyin sok medve elpusztult.
  A lány logikusan megjegyezte:
  - És egy vadász megnyúz egy medvét, ha az igazi róka!
  És a lány csupasz lábujjával bumerángot dobott. Odarepült, és azonnal levágta a négy ork férfi tökéletességét. Putyin medvéi pedig szó szerint belehaltak a csata sokkjába.
  Utána a lányok nagy lelkesedéssel kezdtek énekelni, olyan hangjukkal, amitől a csalogányok elsápadnak előttük;
  Ilyen érzés a szívben énekli a himnuszt,
  A nagyság benne az Úr boltozata!
  Haza: bravúr, munka, becsület az embereknek...
  Native Elf a legszentebb szó!
  
  A Kerub inspirált minket a bravúrra,
  Szárnyakat és határok nélküli nagyságot adott nekem!
  Szilárdan őrizzük a föld erejét -
  A Mindenható Család örökké velünk lesz!
  
  Ismerd meg a szülőföldet, örökké anya vagy -
  Isten ments, hogy lélek nélkül árva legyél!
  Ég az ötágú csillag...
  Ha harc lesz, karddal borítalak!
  
  Így érkezett elfhöz a sok katonai vihar,
  A hőség hurrikánként zúdul a pokolból!
  Eltört a csónak, megreccsent az evező,
  De a Nap nem fogja eloltani a gonosz orkok forgószelét!
  
  Sárkány, a vigyorod gonosz száj,
  Mit akarsz csinálni? - Nyeld fel Elfiát!
  De ne hagyjuk eltűnni a Hazát,
  Úgy, hogy a nők ijedten sikoltoznak!
  
  Szurony és toll, kard és festett ecset,
  Egy mindennél szebb hatalom szolgálatában!
  Ő a mi harcunk és életünk,
  Menj előre - bevetve a menetben!
  
  Tehát ha kemény sorsra szánják,
  Elpusztulni, fiatalon lefeküdni a nyirkos földbe!
  Hozzád fordulok, Teremtő Rod,
  Tudd az ikonon, a szentek arcát festem!
  A dal dörgött az egész csatában, a gyönyörű lányok kiirtották és energikusan megölték Putyin medvéit.
  És mivel nem tudtak ellenállni a viharos nyomásnak, az orkok elmenekültek!
  A bátor Maria Kolesnikova pedig ezt nézte a monitorokon keresztül. És gyönyörű, bájos lány volt. Szuper. És persze, a kövér, bajszos, kövér diktátor megtorlást kap, amikor visszatér, és még korábban is. És így lesz, És az elf lányok a legmagasabb osztályt mutatták.
  A csodálatos elf lány, Maria Kolesnikova továbbra is nagy hévvel és nyomással küzdött, csodákat mutatva. Az elf lányokkal alkotott csapata pedig egyszerűen szuper.
  Kegyetlen és egyben szórakoztató háború volt. Az elfek, vagy inkább az elfek többsége a bimbózással szaporodó orkok mennyiségét a minőségi fölénnyel és varázslattal állította szembe.
  A tündéknek tizenkétszer több nőstényük van, mint hímnek, és mindegyik gyönyörű és elragadó. Tehát a csaták agresszívek és egyben szórakoztatóak.
  Így hát az elf lány fogta, és csupasz lábujjával nagy, gyilkos erővel dobta a megsemmisítés ajándékát.
  Ívben repült, és beleütközött az orkok tömegébe. Putyin medvéinek tömege pedig darabokra szakadt.
  A lány csicseregte:
  - Az orkok dühükben tombolnak,
  Az ellenség előremozdította az ezredet...
  De a lányok hangja tiszta,
  Találkozz a medvékkel ellenségesen!
  Ezek a lányok - egy kiemelkedő és gyilkos osztály.
  Egy narancssárga hajú manó rányomta skarlátvörös mellbimbóját a joystick gombjára, és a páncélököl hatalmas pusztító erejű töltést bocsátott ki, megölve Putyin medvéit.
  És ő üvöltött:
  - Dicsőség az Elf Birodalomnak,
  Nagyon szépek a lányok...
  Támadunk, nem sodródunk,
  Acél csapatunk!
  A harcos pedig lányos lábának csupasz lábujjaival a megsemmisítés pusztító és halálos ajándékát dobta, darabokra tépve Putyin medvéit. Ez valóban sötét napnak bizonyult az orkok számára.
  Verekedni mertek a lányokkal.
  És ha egy lány elveszi és csupasz sarkával dob egy robbanócsomagot, akkor ebben az esetben Putyin hadserege nagyon megijed . A harcosok nagyon szépek. Vagy bikiniben, vagy akár csak vékony bugyiban vannak.
  Csupasz és kecses lábuk halálos és rendkívül pusztító erővel dobja a halál ajándékait. Putyin medvéi pedig megfulladnak a vértől, és kínok között halnak meg.
  A tündék klánjának lila hajú harcosa elvette, és csupasz, vésett lábával eldobta a megsemmisítés ajándékát. A becsapódás következtében Putyin birodalmának tankja felborult, és orkok tömegét zúzták szét.
  A lány csicseregte:
  A világegyetemben háború dúl,
  Háború ésszerű okok nélkül...
  Gonosz Führer hülye Sátán,
  És a bánat is járt vele!
  És a harcos ismét fogta és megdobta csupasz lábujjait, a pusztító és pusztító megsemmisülés ajándékaként.
  És ismét a levegőbe repülnek Putyin szakadt és elszenesedett medvéi.
  Ez tényleg nagyszerű. Folyik a szőrös, büdös és agyaras orkok irtása, a lányok epres mellbimbók segítségével visszarúgás nélküli tüzérséget alkalmaznak.
  A lányok pedig elragadtatva énekelnek, és továbbra is puszta, cizellált lábukkal, rózsaszín talppal dobálják a halál gyilkos ajándékait;
  Spontán és terv nélkül harcolunk -
  De haragomban a szörnyeteg nevét fogom hívni...
  A sértő regény sorai tele vannak vérrel,
  Fordítsuk meg a fejezetet a csülökkel!
  
  Az Úr néha nagyon szigorúan néz ránk -
  Bár szabadon akarok élni karddal!
  Egyes embereknek, akik élnek, nincs közel Isten,
  Mások inkább nem mennének orvoshoz!
  
  Az ellenség elhagyta az elfünket, hogy megegyék,
  De nem adom át az ördögnek hazám földjét!
  Krisztussal a teremtés minden ismerete gyönyörű,
  Svarog kalapácsa az út a csábító partokhoz!
  
  Ilyen erővel született harcosok vagyunk,
  Számunkra a vér olyan, mint a levegő a tüdőnkben!
  A damaszt acél fiai, az acél és a rohamos háború,
  Nem tisztelegünk ellenfelünk előtt!
  
  A penge születése és a harcos sorsa,
  Harc, boldogság szeretteinek az univerzumban!
  Hogy ne zúgjon a tisztátalan dobja,
  Pusztítsd el katonai rangodat dühvel!
  Mint egy kardlengés, egy ütés újra életet szült,
  Így erősítjük a béketörekvéseket a harcokban!
  A büszke pedig ezeknek a földeknek az ura,
  Fein a zászlódon és felvonulás Okrlinban !
  
  És az álomlánynak csillogó haja van,
  Ragyogó tekintet, amelyben csillagok vannak, a Nap!
  Szívetek dalával közvetítettétek az impulzust,
  A zászló pironkodva törjön fel hévvel az égre!
  
  A faj Krisztust szülte - közöttünk született,
  Ne hazudja, hogy Isten csak Palesztinában jelent meg!
  Végül is Elfia számára tudd, hogy eljön a fényes óra,
  Meghódítjuk a teret és az elemeket!
  
  A Hazát szolgálni - szeretni kötelességünk,
  Bátorság nélkül nincs hely a bolygón!
  És hogy a Mindenható Család nem bontotta fel a szövetségét,
  Gyermekeinek erősnek és lélek-testesnek kell lenniük!
  
  A dob megállt, a csata véget ért,
  A démonok urának sátra eltűnt a pokol sötétjében!
  Szépségem most arra kérlek, jöjj,
  Tartalék nélkül odaadom az elfnek a szívemet!
  A lányok ilyen szavai kissé kétértelműek. Hiányoznak a fiúk, és gyakran szeretkeznek egymással. A lányok itt csodálatosak.
  És csupasz, cizellált, cserzett lábuk olyan pusztító és pusztító halálajándékokat dob. És borsót küldenek, amiben antianyag van elrejtve.
  A harcosok itt olyan rendűek, hogy még egy golyó sem tudja megállítani őket, és az átjárás katasztrofális lesz.
  Egy sárga hajú manólány fogott egy tőrt, és csupasz lábujjakkal az ellenség felé hajította. Odarepült, és az ork tábornok ágyékán fúródott. És belehalt a fájdalmas sokkba.
  A lány csicseregte:
  - Menő saslányok vagyunk,
  Küzdeni tudó, lendületes és gyönyörű...
  És hidd el, mi sólymok és sasok vagyunk,
  És egyáltalán nem egy rossz bohóc lelkével!
  Aztán egy másik lány fogta, és kilőtt egy aknavetőt. És betakart egy tucatnyi Putyin medvét, és darabokra tépte őket. Ez valóban megsemmisítő ütés volt. És a harcosok ismét lelkesedéssel énekelni kezdtek;
  Hazai fény fenséges határok nélkül
  Rubin csillagok tüzelnek a fejük felett.
  Elf halhatatlan dicsőségbe borította magát -
  A hatalmas hős, a Drayman ver!
  
  Rowan rubin smaragd levelekben -
  A zafír szikrázik a búzavirágmezőn...
  Hozzád irányítom a gondolataimat Elfia -
  Dalokkal repül a háromfejű sas!
  
  A harmatcseppekben a gyöngy hópehely gyémánt,
  Minden jó a nagy Szülőföldön!
  A föld kövér - olyan erei vannak, mint a tollaknak,
  A hóbuckákat elsodorta a friss szél!
  
  Elfia egyik szélén jég, fókák,
  Egy másikban a tevék a sivatag aranya.
  Meleg van itt, ha zúgnak a hóviharok,
  Mert szívünkben őrizzük Istent!
  
  Görögdinnye, dinnye és banán nő,
  És valahol nyáron korcsolyán versenyzel...
  Nos, hol lehet ilyen országokat találni a világon?
  Ahol a népek olyan erősek a markukban!
  
  Elphiában felmagasztalják a fegyverek bravúrját,
  Ebben a fényelf saját sorsának Teremtője!
  Jól tudunk harcolni,
  Nehogy bajáradat érje az Elf!
  
  Mindenki tudja, hogy a nőink gyönyörűek
  És nincsenek erősebb bátor férfiak!
  Szülőföld, te vagy a paradicsom megtestesítője -
  Egyetlen szuverén Isten a család ura!
  
  A Sun Glorious ikonok jóváhagyásra kerülnek ,
  Az a fajta kirándulás, amin egy katona megy...
  Bőkezű zsákmánnyal térünk haza,
  Anélkül, hogy kihagynának egy ütemet, az íjászok lecsapják ellenségeiket!
  
  Adjunk békét és boldogságot az egész univerzumnak,
  És Istennel együtt feltámasztjuk a halottakat!
  Megvesztegethetetlen Szülőföldünk dicsőségére -
  Biztosan tudjuk, hogy nyerni fogunk!
  A lányok olyan hevesen és magasztosan énekeltek, és folytatták a harcot. És kétségbeesett és bátor elfek harcoltak az égen. Lelőtték az ork repülőgépeket, amitől leégtek.
  Az egyik manó egy mozdulatot hajtott végre - egy háromszoros hordót -, és megbotlott Putyin medve autójában, amitől az lángra lobbant.
  A harcos ezt írta a Twitteren:
  Fölöttünk süt a nap,
  Nem élet, hanem kegyelem...
  Felelős vagyok az ország békéjéért,
  Legfőbb ideje megérteni
  Felelős vagyok az ország békéjéért,
  Legfőbb ideje megérteni!
  A harcosok már nem gyerekek,
  Orkokat kell ölnünk!
  És a lány újra fogta, és nagyon határozottan megnyomta a joystick gombjait csupasz lábujjaival.
  És ismét eltalálta az ellenséget, ezúttal skarlátvörös mellbimbóival megnyomta a bazooka gombot. És egy nagy, pusztító erő reagált. Ez tényleg nagyon klassz lány.
  És nagyon pontosan lő az ellenségre.
  Az orgona hajú harcos az ellenséget is eltalálta, nagyon csodálatos mellszobra segítségével. És egy kolosszális halálos erő dolgozott.
  A lány elvette, és újra énekelni kezdett;
  Rendben rendben,
  Az elf-nagymamánál!
  mit ettél kását?
  Mit ittál - főzz!
  Így énekeltek a harcosok, zengő hangjukkal, mint a csalogány trillája. És nagyszerűek voltak.
  De a lányok ismét megnyomták a gombot skarlátvörös mellbimbójukkal, és halálos erővel elengedték a halál ajándékát.
  Ugyanakkor fiatal férfiak is harcoltak, köztük nagyon szép manók, akik lőttek és énekeltek;
  Az Elf partja tágas és meredek,
  A hullámok mázas ragyogástól fröcsögnek...
  Elfia lett a szülőföld,
  Csodálatos dallal énekel nekünk a csalogány trillája!
  
  Széles csónakban egy kedvesével vitorlázunk,
  Kibontotta aranyfonatait.
  Milyen jó nekünk együtt kedvesünkkel,
  Kár, hogy nem fogunk krokodilt.
  
  Nem, nem víz, susogó hátsó,
  A természet ad nekünk pezsgőt.
  Ez a föld olyan számomra, mint egy kedves anyám,
  A föld nagylelkűsége királyi öltözékben!
  
  A cseppek olyanok, mint a gyöngy a holdsugár alatt,
  Csobban, mint egy ezüstszárnyú méhraj...
  Szűz, olyan vagy nekem, mint egy angyal, akinek álma van,
  Az ártatlanság arcával - a legtisztább Madonna!
  
  Az illata méz, a haj selyem,
  Az ajkak szaténszerűen szétnyíltak.
  Hiszem, hogy eljött a várva várt pillanat,
  Valóságossá válnak - a mesék olyanok voltak!
  
  Ajkaink elragadtatva összeértek,
  Az édesség olyan, hogy nincs több szó.
  Hidd el, földöntúli szépség vagy,
  A sors fog dönteni - dobd magasabbra az érmét!
  
  Itt vannak a csókok egymás után,
  Viharos örömünk sóhajtásai és nevetései.
  A lélek szentségét a kerub megőrzi,
  A kiválasztott az urnába dobja a bűnök listáját.
  
  Nem, tudd, hogy szebb vagy a Földön,
  A szenvedély fényes tűzként ég a szívemben!
  A legjobb országban fogunk élni,
  Nyissuk ki az ablakokat és az ajtót az űrbe!
  . FEJEZET 16. sz.
  Maria Kolesnikova továbbra is gyakorolta agresszív befolyását és kiirtotta ellenfeleit. Parancsa pedig határozott, éles és egyedi volt.
  Az elf lányok nagyon menők. Elragadó harcosok, akik Putyin medvéire pusztító borsót dobtak, és darabokra tépték az orkokat.
  A harcosok rendkívül harciasnak bizonyultak. És gyorsan lőttek. És gépfegyverrel ütöttek minket. Putyin medvéiből álló csapatok egész sorát kaszálni. És rendkívül agresszívak voltak.
  A lányok üvöltöttek és üvöltöttek.
  És ugyanakkor nem feledkeztek meg csillogó hangon énekelni, mint a harangszó;
  Üdvözlet a tünde hazájának ,
  Nagyon szeretünk téged...
  Az elf lányok nem öregszenek
  Szeretettel győzzük le az orkokat!
  Valójában ez egy nagyszerűen hangzó dal. És mindez nagyon csodálatosan történik.
  A lányok fogták, és újra együtt énekelni kezdtek a fiúkkal, méghozzá nagyon vidáman;
  Te vagy a mi hadseregünk, kedves családunk,
  Nagy haza, elf hatalom.
  A kígyó rémálom állkapcsa kinyílt,
  Pu bácsi krokodilt nevelt ezekben a hegyekben!
  
  A medvék meghajolnak és esküt tesznek,
  Esküsznek, hogy megölik az összes hűtlen elf srácot.
  De lovagjaink megvetették a békét és a kényelmet,
  Számukra egy hűséges barát és testvér ma már automata gép!
  
  Orkstan a szülőföldem is, hidd el,
  Parancs érkezett, hogy tartsa - tartsa!
  Végül is, hidd el, nem mutathatunk gyengeséget,
  Hiszen ez az ország a bejárat hozzánk a déli ajtó felől!
  
  Bár a pacifisták néha nyögve is hallhatók;
  Miért felejtetted el, nem kell itt meghalnod!
  De nem hagyjuk, hogy az üzletünk tönkremenjen,
  Mert a Szülőföld hadserege mindennél erősebb!
  
  A haza parancsol - harcolj, hát harcolj,
  Ne hallgass a padló alatt üvöltő patkányra!
  Elfünk számára csak egy módja van annak, hogy gyorsan felfelé repüljön,
  A fő érv pedig a hatalmas Maxim géppuska!
  
  Orkstanban győzelem van , az azt jelenti, hogy erősek vagyunk,
  A szent marxizmus szovjet ügye tovább él!
  A Sátán fiai nem tudják megtörni akaratunkat,
  A győzelemhez, a győzelemhez és az áldozatok nem számítanak!
  
  Lány, ha visszajövök, megcsókol
  Most már férfi vagy, és mindent bebizonyított magadnak!
  Milyen páncél erősebb a titánnál a katona szívén?
  Milyen eszményt adott a fiatal harcos egy harcosnak!
  
  Ez azt jelenti, hogy béke lesz az egész világon,
  Minden ember olyan, mint a testvérek egyetlen rangban!
  Hogy a Vörös Katona meghódította a talapzatot,
  A vágy, hogy továbbra is harcolni, égő bánat!
  Lányok és fiúk vad lelkesedéssel énekeltek. Rendkívül hatékonyan léptek fel, Putyin medvéit ölték meg. Ez rendkívül klassz.
  Itt vannak a tündék, amelyek egy tankon versenyeznek. És kaptak egy új autót, egy piramis alakút, amelyet Zelensky talált fel. Ez egy nagyon klassz tank.
  És lőjünk elképesztő pontossággal. És magabiztosan eltalálja az ellenséget.
  A lány a rubin mellbimbót használja lövöldözéskor, és rendkívül pontosan csinálja.
  És dühösen énekli:
  Érintőre lövöm az ellenséget
  Egy borzasztóan magával ragadó hangot hallok...
  Az elfek biztosan megölik az orkokat,
  Mi sem vagyunk nézők a háborúban!
  Az elfek felkapták és darabokra vágták társaikat az ütések alatt. És darabokra törték Putyin medvéinek önjáró fegyvereit és tankjait. Olyan csodálatos szépségek ezek.
  A nyelvük pedig nagyon energikus és gyors. Nagyon szellemesen csinálják.
  És ugyanakkor nem felejtenek el énekelni;
  Elfia az emberek szent szövetsége,
  A haladók számára a világ ideális!
  Megszólítom az ihletett múzsát,
  Amiről az emberek álmodtak, az megvalósul!
  
  A szülőföldünk, amelyről tudod, olyan csodálatos,
  Öregek és fiatalok egyaránt örülnek neki!
  Ebben a hétköznap vasárnapként van felmagasztalva,
  Nincs kedvesebb szülőföld a dráganál!
  
  Nincs ilyen paradicsom a mennyben,
  Ami a proletárt építi, az egy hatalmas kéz.
  És valahol rozsdás láncok szorítanak...
  A dolgozó világ ököl szorításban van!
  
  De néha felvillan egy lázadó gondolat,
  A szurony tolla élesebb, mint az edzett líra!
  A hő megolvasztja a vonalakat, a pokol lángoló jegét,
  És a magukat szélhámosnak kikiáltó bálványok összeomlanak!
  
  Aztán egyszerre szökőár támad,
  Nemzeti zavargások lesznek.
  Hogy elérje, amit a harcos mert -
  Mint egy hurrikánszellem, generációkat repít!
  
  És az új évszázad - eljön a haladás,
  Ebben eltűnik a szegénység, a fájdalom, a szenvedés ...
  A bolygók, amelyeket az asztrológus látott,
  Most a testvériség egységében együtt lesz!
  
  És a halál elvonul, vége lesz -
  A tudomány győzni fog, hidd el, az öregség.
  Babér korona a homlokodon -
  És a Szülőföld ereje a határtalan szuverenitás !
  A lányok olyan jól énekelnek - rendkívül jól csinálják. Ezek tényleg szuper lányok !
  Nagyon szép elf harcosok faragott izmokkal és nagyszerű kecsességgel. Ezekre a lányokra van szükséged.
  Ha most elkezdenek énekelni, akkor egyetlen fertőzés sem tud ellenállni nekik.
  A lányok pedig nem csak repülőgépeken és tankokon harcolnak.
  És a tengeren is. És ott csak bikinis és mezítláb emberek vannak. És a lábuk olyan csábító.
  És a mell, mit, és a csípő, és a derék. És a hasizmok nagyon kiemelkedőek, mint a csempe. Ezek nők. Igazi tigrisek. És egy szó - elfek.
  Ha rájuk nézel, igazán felkapaszkodsz. Ezek a lányok egyszerűen szuperek.
  Az elf nagyon szép, és harcolnak a tengeren. A lányok csupasz, rózsaszín, kerek sarka pedig felszállt és megvillant. Ez rendkívül hatékony volt. Az elfek pedig kolosszális harcosok.
  Így a lányok csupasz lábukat beledugták a fémbe, megcéloztak egy 12 hüvelykes ágyút, és lőttek vele. És a megsemmisítés nagy, gyilkos ajándékai repültek.
  A lányok tehát elvitték, megütötték az ellenséget, és énekelni kezdtek;
  Szépség, szépség,
  Megnedvesítjük az orkot, mint egy macskát!
  Vizesek vagyunk, mint a kutya,
  Orka bully!
  Erősebbek vagyunk, mint egy papagáj
  Micsoda társaság!
  Hát persze, a szép lányok mellett vannak fiúk is. Egyikük még mindig úgy néz ki, mint egy tizenkét év körüli fiú rövidnadrágban és mezítláb. És nagyon szépen énekel;
  Bár nehézségeink vannak, ne légy félénk,
  Az akadályt leküzdeni édesebb a méznél!
  Ha sólyom vagy, nem szánalmas veréb,
  Ne merészeld a nedves időt hibáztatni!
  
  Szeretünk harcolni a föld ezen sójában,
  Szívesen kölcsön adj vállat egy elvtársnak!
  És a családok virágzása érdekében,
  Menjünk azzal a sziklával, amivel csak akarunk!
  
  Egy kalóznak nem szabad tétlenül élni,
  Ő a szerencse fia és Elfia szolgája!
  Amíg a tengeren vagyunk - a kunyhókat hó borítja,
  És gyöngyházzal meghintve!
  
  Nem ezért választottak nehéz utat,
  Hogy egyedül legyen gazdagság!
  A gonosz orkok apaneve nem hajlítható meg,
  Ilyen államot építünk dallal!
  
  Az ellenség rohan előre - törd meg,
  Ellenfélnek csak egy koporsó a mocsárban!
  Nagy a haza - bár a gazember erős,
  És Isten, Svarog riadtan ráncolja a homlokát!
  
  De kereszteztük a kardot - bátran a csatába,
  Hurrá kiáltunk - támadják a banditákat!
  Hogy az egykor álom valóra váljon,
  Hogy megízlelje kedvese csókját!
  
  Gyönyörű tünde fenséges hajnal,
  Hangosan ki fogja hányni a csodálatot!
  De a Sátán nem tud barlangot építeni,
  Győzd le őt, és minden gondtalan lesz!
  
  Eljön egy világ, amelyben nincs fájdalom,
  Amiben az öregség nem is marad!
  Koronát adok a szerelem szépségének,
  És arra kérlek, legyél egy kicsit közelebb!
  Igen, az elf fiú nagyon jól énekel, csodálatos és menő. S éneke melengeti a lelket.
  Az elf lányok csatahajójukon folytatják a csatát. Annyi csodálatos lány van rajta. A fiatal manók is előszeretettel futnak mezítláb a melegben. Nem néznek ki tizenhat évesnél, és nagyon szépek is, tiszta, sima bőrrel. Ez harciasnak és menőnek tűnik.
  A lányok egyáltalán nem adják fel a csatában. És a legnagyobb energiával cselekszenek.
  És láthatod, ahogy csupasz, lebarnult lábuk villog. És csodálatos érzéseket váltanak ki.
  Az elf lányok nagyon nagy energiával lépnek fel dús, meztelen mellükből.
  Hány éves a lány a csatában? Egy csatahajón csodálatosak. A tündék még térdre is estek, és megcsókolták a lányok csupasz, kerek, hűvös sarkát. És ezt rendkívül agresszíven teszik. És nagy lelkesedéssel.
  Ezek a lányok. És nagyon szép.
  Mi lenne, ha a lányok kitennék a mellbimbóikat? Aztán a fiatalok nagyon mohón csókokkal árasztják el őket. A fiúk pedig egyszerűen csodálatosak. És a lányok is szuperek!
  A fiatalemberek szívből éneklik:
  Nem vagyunk gonosz rablók,
  És nem akarunk ölni...
  A lányaink olyan mezítlábasak
  Mintha képesek lennének adni!
  Az elf lányok rájuk kacsintottak, és énekelték is:
  Mezítláb, csak mezítláb,
  A júliusi mennydörgés és a szörfhangok alatt!
  Mezítláb, csak mezítláb,
  Csak te és én fogunk táncolni!
  Így énekelnek. És még jobban harcolnak. Tehát egy lövedék orkokkal eltalált egy csatahajót, és azonnal megölte Putyin ötven medvét. Ez nagyon klassznak bizonyult.
  Egy mezítlábas, kecses, nagyon csábító lábú lány, akit a fiúk előszeretettel csókolnak, feldobja.
  Ezek a lányok, és milyen csodálatos és csiszolt bőrük van. Mindez rendkívül klassznak tűnik.
  Az elf család egyik lánya megnyomta csupasz mellbimbóját, és gyilkos lövedéket lőtt ki a fegyverből.
  Extrém harcosok és véres erősségű harcosok. És képesek orkokat megölni. És a lábuk, mint mindig, csupasz, cizellált, sőt nagyon lebarnult.
  És a lány sarka olyan kecses és egyedi a maga módján. Ez a lányaik véres akciója.
  És énekelni kezdtek;
  A lányok teste nem öregszik
  Örökké szépek, fiatalok...
  Felkelnek és tele vannak káosszal,
  Igazi sasok loptak!
  Az elf lányok hevesen harcolnak. De vannak elf fiúk is. Gyönyörűek, rövid ruhás, mezítlábas úttörők. És fegyvereiket is az ellenfelekre irányítják, és ágyúkból halálos tüzet vezetnek, ami rendkívül meredek és agresszív megközelítés.
  És az elf fiúk énekeljenek szeretettel és szenvedéllyel;
  És amikor a Pioneer bugle töltést kér -
  A barátaim együtt fognak dalokat énekelni!
  Mi, mint a sólyom, határtalan távolságokba repülünk,
  Mert te és én jogosak voltunk!
  Énekkar;
  A mi igazságunk, a mi igazságunk
  A hit hordozásából áll!
  És nem holnap és nem holnap,
  És ma mentsd meg a Hazát!
  
  Tiszteljük az elfünket,
  Végül is az egész világnak - ismerd meg a fényt!
  Az anyaország skarlátvörös zászlaja,
  És nincs világosabb piros!
  
  Az úttörő nem a mellszobrot köszönti,
  Az ő jele a Szülőföld zászlaja!
  Ügyesen harcoltunk az ellenséggel,
  Dicsőítő teljesítmények versben!
  
  Tudd, hogy csak egy hit van a bolygón,
  Hit az édes, szent elfinizmusban!
  Így nevetnek a boldog gyerekek,
  az orcizmus a szakadékba törjön !
  
  Minden lovag csak egy gyerek volt,
  A füvön és a patakokon mezítláb...
  De most csörlő van a kezében,
  Lenyűgözően lelapítja a fémet kalapáccsal!
  
  Valaki géppuskát élesít gépekkel,
  Hát valaki vállból lő!
  A skarlát lobogó vörös zászlóként lobog,
  Legyőztük a gonosz ellenségeket - nem viccből!
  
  Őseink bátran vették Orklint ,
  Nos, mi lesz velünk? Úton vagyunk a Mars felé!
  Mi emberek nem vagyunk makákók az ágon,
  Az ellenfél ökle egyenesen a szemébe találja!
  
  De azt is tudjuk, hogyan kell szórakozni,
  Üsd a dobot, játssz trombitán!
  Nagyon aranyos gyerekarcok,
  És négyes és ötös értékelés!
  
  A legnehezebb csatavizsga -
  Nem múlni olyan, mint meghalni!
  De a halálban van egy zászlónk fáklyával,
  Az elf rézkovács nem tud leesni!
  Így énekeltek a csodálatos és harcos úttörők. Még nagyon szépek és harcosak. És az elf család lányai is csodálatosak és csodálatosak. És szó szerint felkavarják a férfiakat, ami rendkívül klassz.
  A lányok hozzászoktak a gonosz orkokkal való küzdelemhez, és nagyon eredményesen viselkednek. Kolosszális és egyedülálló energiájuk pedig javában van, és úgy jön, mint egy hurrikán.
  Ezek a lányok.
  Egy bíbor hajú tünde célba vett egy lövedéket, és eltalálta az orkokat, egyszerre pár tucatnyit összetörve. És rengeteg Putyin medvéjét öltek meg. És ezt rendkívül nagyszerűnek kell mondanunk.
  Az elfek nagyon szépek, szépségük erotikus és rendkívül erőszakos. Nagy és forrongó energiával cselekszenek.
  Itt van az egyik lány csak bugyiban és szinte meztelenül. Így aztán még énekelni is kezdett, mielőtt ezt megtette volna, rányomta skarlátvörös mellbimbóját a joystick gombjára, és elszállt az energiától.
  Ők a lányok - valóban a legmagasabb osztályba tartoznak. Az ilyen emberek ellen nem tudsz harcolni.
  Ezek a lányok szupermenők.
  És villám száll az elf csatahajó ágyúiból. És még a víz is felforr, ha ütik. És a hajók féme, Putyin hadseregének ezek a barna, durva medvéi égnek.
  Ezek igazán agresszív harcok.
  Amelyeket lövések és szép dalok kísérnek;
  A Haza mindenki számára megnyitotta az űr kapuit,
  Az Elfarin az első Ratibor a világon!
  A Naprendszer felett a szárnyaink -
  A gyöngymintás fekete felületén!
  
  Minél magasabbra tekintünk az égre,
  Hiszen valakinek minden hajnalán a világ.
  Keringőt játszunk egy vadonatúj zongorán -
  Milyen egyszerű és őszinte indíték!
  
  És minden hanggal, mint egy líravillanás,
  Királyi koronás kvazár hív...
  Bár én még fiú vagyok...
  De ez egy nagyon viharos fiatal felszállás lesz!
  
  Az ókori világban elfoglaltuk az Egyenlítőt,
  A legújabb korszakban a Mars mögöttünk áll!
  A lapátot kotrógép váltja fel,
  Esőt is rendelhetünk!
  
  A tudós Arkhimédész mindent felfedezett a fürdőkádban,
  De nem ülhetünk úgy, hogy rumot iszunk.
  Nem a kanapén tesznek felfedezéseket,
  Ó, lustaság, micsoda aljas kígyó!
  
  Ezért az univerzális kiterjedések,
  Minden bizonnyal egy nagyszerű utazás vonz bennünket.
  Egyszer régen az ősök megrohanták a hegyeket -
  Megvetve a jóllakottságot és a tollkényelmet is!
  
  Az ő leszármazottjaik vagyunk és méltók a kardra,
  Bármilyen feladatot megoldunk!
  Az úttörők formációs énekben vonulnak,
  És mindenki elhiszi - a csillagokba repülök!
  Ez egy igazán lenyűgöző dal, amely megüti a füleket. Bár vannak itt manók, de nincsenek cseburaskák. Az itteni harcosok nagyon szépek, és persze csupasz, izmos, lebarnult lábuk van.
  A lányok pedig gyönyörűek, és rubin mellbimbójuk van, ami a legnagyobb kísértést okozza.
  Ezek a harcosok rendkívül szenvedélyesek, a melleik olyan elragadóak, amelyek cserzettek, kerekek és rugalmasak a harcosokban. Elragadó szépségek, rendkívül harcosak, a lábaik olyan csodálatosak és mozgékonyak, a lábujjaik pedig csupaszok és kitartóak.
  A női harcosok rendkívül csodálatosak és elragadóak.
  A lányok pedig nagyon szépek és nagyon kéjes a méhük. A fiatal férfiak számára pedig rendkívül csodálatos, hogy nyalják ezt a csodálatos mézet. És élvezd ezt a fajta szeretetet.
  Ó lányok, milyen édesek a tündék, igazán Isteni ambrózia.
  És persze a dal végigkíséri ezeket a heves és véres csatákat;
  A tudós okosan feltalált egy bombát,
  Mit gondolt a jelölt fejével ?
  Hiszen erkölcs nélkül még a bölcs is szamár,
  Legalább támogatást kap az őrültségéért!
  
  Mások szabadalmat kaptak a fegyverre,
  Mit küld a műhold a pályára?
  A tudós nem katonai impotens,
  Ne hazudjanak teljes mértékben, uraim!
  
  Az embereknek dolgozniuk kell a háborúért,
  rossz hozzáállásuk van egymáshoz.
  Nem értem miért történik ez,
  Csinál valaki valami jót?
  
  Az ember vízfestékkel fest egy tankot,
  Egy másik Katyusha vázlatot készít.
  Óvodás kora óta gépfegyvert gyűjt,
  Tinédzserünk pedig imád parádés alakzatban felvonulni!
  
  Végül is az epaulettek fényesek egy álomban,
  Számunkra néha a sugarak értékesebbek, mint a nap.
  Hiszen nincs helye a siralmas Földön,
  Ahol valakinek a vére nem bíborvörösen folyik!
  
  Végül is az ember farkas az embernek,
  Nos, néha egy tetves kutya büdös!
  Még egy darab kenyeret sem ad kölcsön,
  Egyedül él - a kegyetlen jelen!
  
  Milyen embereket nevelt fel az Atya Úr?
  Hogy van az, hogy a gonosz uralja a világot?
  A vad király vakmerő a nép között,
  A fő barátom pedig az agresszív Cain testvér!
  
  Az Úr így válaszolt: a te döntésed,
  Ingyenes, nehéz, de szükséges...
  Élesebb a szappannál, ha a szemébe ütöd,
  Az emberek buták lesznek, ha a világ egységes!
  
  Ezért a harc a sorsod,
  Nem változtatok itt semmit helyetted.
  Bár a csatában pokoli káosz uralkodik,
  Nincs remény a könnyű kenyérre és a csodára!
  
  De az a célom, hogy szilárdan megerősítselek,
  Erős elmével álmokat építeni,
  Hogy a cérna erősebb legyen, mint a lánc,
  Hogy bárkit hősként ismerhessenek a csatában!
  A lányok nagyon jól táncolnak és csupasz lábbal ugrálnak. És a Mindenható Isten ilyen szépséggel ruházta fel lányaikat. Vagy talán demiurgosz istenek.
  A lányoknak nagyon szép frizurája van. Nagyon változatos, és némelyik úgy néz ki, mint egy malom, vagy helikopter, vagy sütemény - ami szuper és menő.
  Az elfek a tüdejük hegyén énekelnek, kifedik a fogukat, és skarlátvörös mellbimbóikkal nyomkodják a joystick gombjait;
  Te vagy az én földem, olyan elhagyatott,
  Banditák rohannak át rajta, hordák hulláma!
  Gyerekek futnak, lovak futnak,
  Perzselő hóvihar támadt!
  
  Minden arany rozs égett a mezőn,
  Vízesés ömlik az égből - napalm,
  A "gonosz" ördög ereje, amelyet kihúztak az atomból,
  És most az egész Föld lángokban áll!
  
  Úgy lángol, mint a szalmarizoy,
  Egy vad sárkány az égen
  A hamutól a porig szürke a szél,
  Füstszagot áraszt - vereség!
  
  Harcolj a Hazával hiánytalanul,
  Szájba verték az aljas farkasokat!
  Madárcseresznyefák virágoztak a tornác közelében,
  Ne hagyjuk, hogy a parfümbokor veszendőbe menjen!
  
  Minden fűzfavesszőben minden őshonos,
  A méz illata egy egyszerű gallyban!
  A szánalmas utazók rongyban vannak,
  Azok, akik túlélték, koldusok, akiknek nincs semmijük!
  
  Nem, a pártunk azt mondta,
  Ne engedd, hogy a gonosz orkok Atyád házába jöjjenek!
  Fiatalság a szívben, higgy abban, hogy nem öregszik meg -
  Teljes pusztulás vár az ellenfélre!
  
  Támadni fogunk - ez egy igazságos ügy,
  Megéli az időt, amikor...
  Solntslavlavnaya családunkba vetett hit ,
  Hűséges fény lesz örökre!
  
  Kommunizmus, igazság, igazság,
  Olyan álmokat tartalmaz, amelyek fájdalommal születtek!
  Hiszem, hogy az anyaország boldog lesz -
  Mint egy halhatatlan sas szárnyal felfelé!
  
  És akkor eljön az igazság ideje,
  Ahol minden kérdésre választ talál!
  A róka útjának intrikái nem múlnak el -
  És Elfia a kommunizmus hajnala!
  
  Olyan erős a haza szeretete,
  Ahol van hely a legjobb embereknek,
  Hiszen a mi Hazánk dicsőséges erőben,
  Mindenki ellen, akinek hatalma van - öljön!
  
  És akkor vége lesz a haragnak,
  Eljön a paradicsom, a csalogány dalával...
  És akkor átsétálunk a ligeten,
  Soha ne sírj vagy gyászolj!
  . FEJEZET 17. sz.
  Maria Kolesnikova dühös őrjöngéssel küzd. És parancsokat ad a viaszainak, egyszerűen kiemelkedő és egyedi kategóriát és szupert mutatva.
  Itt a lányok nagyon szellemesek, és rendkívül szépek, és nagyon menők harciasan. Az itteni manók egyszerűen zseniálisak.
  A lányok különbözőek, de ezek a manók mind menők. Le tudnak verni orkokat, vérbe fojtani a gonosz medvéket.
  A manók nyelve pedig szeretnek nyalni, ami az ifjú manók között oly kellemesen lüktet, csillog, illat.
  Ezek az emberek annyira tökéletesek, hogy az aroma árad belőlük, mintha fiatal növényekből és vadvirágokból áradna. Milyen csodálatos dolog.
  Ezek itt a lányok, és gyöngyházfényű, csillogó fogaik vannak - egyszerűen szuper.
  És van egy kozmikus, fenomenális témájuk. Itt a szemük ragyog, és nagyon hasonlít a csillagokhoz.
  Az egyik lány csupasz lábujjak segítségével rúgott. És így mindent alaposan összetörtek. És rendkívül halálos.
  Itt vannak a legmagasabb osztályú lányok, ők fognak nagybőgőzni.
  És a lábuk olyan szép, és nagyon csupasz. Bár lehet ilyet mondani - nagyon mezítláb? Talán jobb lenne azt mondani: nagyon szép!
  A lányok pedig szeretnek szenvedéllyel énekelni és táncolni.
  És a harcos hangja olyan testes és gyönyörű;
  Ez a szó becsület, testvérek?
  Mennyi hőség van ebben a szóban!
  Bár számtalan heves ellenfél van,
  Fénytengert hozunk a Hazába!
  Énekkar.
  Szívemet a szülőföldemért adom,
  Amelyben a lángok az egekbe csaptak!
  A bajok tövisein át egészen novemberig,
  A vörös hajnalra...
  Szárnyaljon és keljen fel újra a népszellem!
  Hadd üvöltsön és keljen fel a népszellem!
  
  Végül is szeretetet kell hordoznunk a Mindenható iránt,
  Az elfinizmus szent zászlaja!
  Hogy a merész álmok valóra váljanak -
  Született a szent humanizmus útján!
  
  És minden család nem fogja elárulni Elfiát,
  Az emberek formációban állnak a béke és az igazság mellett!
  Május vitéz Pegazus, ragyogó Parnasszus,
  Egy fiatal ügy harca inspirál majd minket!
  
  A hegyekben sebes patak fut, mint egy leopárd,
  Hiszen a csúcs ezüstje világított!
  A nyakkendők égetik a vörös naplementét,
  A bátorság a fő kritérium!
  
  Egy harcos elesett - jaj, kegyetlen sors uralkodik,
  Hogy történhetett, hogy egy elvtárs összeesett!
  Kérlek, mondd meg, mindenható Isten,
  Nos, miért vannak tele hamuval az urnák?
  
  Lélek - válaszolta Isten. - fontosabb, mint az ágyék,
  És az élet soha nem hagyja el az elesetteket!
  Igen, nem adatott meg tudnod, hogy a fény sugaraiban,
  Amikor feltámadnak - Dicsőség Rod nevének!
  
  De tudod, ez a nap nincs is olyan messze,
  Akkor megnyílnak az univerzum kapui...
  És a kristály nem fehéríti ki a szürke templomot,
  Teremtésem halhatatlanságot nyer !
  Nos, ha megnézzük a gyönyörű lányokat, a telt mellüket és az epres mellbimbóikat. És olyan csábítóak és csillognak, mint a brit császárné koronájáról származó rubinok. Ez valóban olyan szépség és kísértés.
  Az egyik fiatal manó odarohant az eper mellbimbóihoz, és simogatni kezdte a nyelvével, és ezt nagyon energikusan tette. Ó, milyen jó ilyen érett és pompás epret nyalni. Milyen nagyszerű itt minden.
  Egy manócsaládból származó lány pedig természetesen nem bánja, hogy cserébe valami finomat, édeset, aromást nyaljon a fiatalembertől. És milyen nagyszerű lesz az egész.
  És akkor a lány megnyomja a joystick gombját rózsabimbó alakú mellbimbójával. Aztán egy rakétával eltalálta az orkokat, és darabokra tépte őket.
  És Putyin sok medve elpusztult.
  Ezek a véres hajnal manói.
  De szeretnek persze énekelni is, nagy gyötrődéssel;
  Menő elfek vagyunk, nem rabszolgák,
  Szárnyalásra születtünk, mint a sasok, hidd el!
  Nem, koporsók nem jönnek az anyaországba,
  Legyünk együtt a harci tündékben !
  
  Bármelyik harcos képes ütni,
  De nem mindenki gondol a szeretteire!
  Orkán ég, forgószél tűz,
  És a jóságról szóló gondolatok tiszta lelkekben vannak!
  
  Elf party , álmokban született,
  Ismerje meg a munkahelyi bőrkeményedésekből.
  Nem szolgálunk valakinek a hülye félelme miatt,
  Amire törekszünk, az nem található a térképen!
  
  A kerek kupolák aranya csillog,
  De a szívben az arany még értékesebb.
  Orkizma a fenevad vonszolta a bárányt,
  De elf hatalom pusztította el!
  
  Amikor az úttörő esküt tett,
  Adj minden csepp vért az ereidből a Szülőföldnek!
  A gonosz Ram bácsi rakétákat mentett,
  Problémákat akartam okozni a szakszervezetnek!
  
  De nem esküdtünk, higgyünk az üres beszédben,
  Egy rendelésre - Szolgáld a Hazát!
  A gonosz orkot összetörte a hősiesség,
  Menjünk végig a nehéz úton és legyünk elfinizmusban!
  
  Dobd el, fiú, jóllakottság, gyávaság, lustaság,
  Megparancsolta a léleknek, hogy a győzelemért küzdjön.
  Legyen minden nap az ügy mellett,
  És ha Szibériába kell mennünk, akkor megyünk!
  
  Hős az építkezéseken és a csatákban,
  Mindenen lehet vitatkozni, hidd el!
  Ne keverd össze az életet a könnyű játékkal,
  Bár csak egy játék van - a halál elleni küzdelem!
  
  Most már látszik a cél,
  Marad az utolsó lépés, a nehéz!
  Akkor a tavasz örökre színt ad nekünk,
  És vasárnap lesznek fiatal nagypapák!
  A lányok nagyon szépen énekeltek, fogaik csillogtak, gyöngytől szikráztak és tükörképeket engedtek ki.
  Az elf csodálatos szépség, és felugrott a rakétavetőhöz. És nyomogatták a joystick gombjait skarlátvörös mellbimbóikkal, és agresszíven igazították az ütéseket.
  És nagy pusztítás történt. Ez rendkívül agárnak bizonyult.
  A tündék megtöltötték a jet stopot, rakétákat vittek és lányokat villogtattak csupasz, rózsaszín, kerek sarkúval.
  Ezek gyönyörű és agresszív nők. És rendkívül ragaszkodó. A nyelvük pedig szereti érezni a rudak lüktetését - ezzel a legnagyobb örömet okozva.
  Ezek valóban gyönyörűségek.
  Olyan forró a nyelvük, és elvisznek, megbasznak. És a rubin mellbimbókat újra használni fogják. És sok trollt égetnek el egyszerre.
  És akkor az elfek a szájukhoz hozzák a csupasz lábujjaikat, és fújnak.
  A varjak pedig, miután szívinfarktust szenvedtek, úgy zuhannak le, mintha egy acélütőtől kapott agyonütéstől elkábították volna őket. A varjak pedig csőrükkel átszúrják Putyin medvéinek koponyáit.
  Így viselkednek agresszíven.
  És dalok szállnak a mezőn, amelyeket ebben az esetben fiatal férfiak énekelnek;
  Érintőre lövöm az ellenséget
  Ez az elf lovag ereje!
  A kövér hétköznapi emberek nem értik
  Gyorsan haladok előre, mint a sólyom!
  
  Minden remekül alakul
  Művészek vagyunk, egyáltalán nem nézők!
  Pusztítsuk el az ork kartelleket,
  Ragyogó szépséggel!
  
  Szülőföldünk valóban nagy,
  Fényt adott a világ dolgozó népének!
  Bár egy vad horda zuhant a földekre,
  De higgyétek el, igazi harcosok vagyunk!
  
  Az elf felkelt a mészárlás Mamaival,
  A horda lasszó kötelékeit ledobva...
  Kincseket gyűjtünk az égen,
  És a szívünk tiszta a bátorságban!
  
  Minden bokor, fűszál, kedveseim,
  Terjedő ligetünk tölgyatyja.
  Higgye el, vannak képzeletbeli értékek is,
  A csillogó patak édesebb a méznél!
  
  Érik a madárcseresznye pihe,
  Úgy tűnt, az első levél arannyal volt festve!
  Nincsenek Szülőföldünk szerény erdői,
  Királyi ruhában szép a Szülőföld!
  
  Kijönni az erdőből gombával,
  És a mezőn túl, ahol a rozsot leöntik lével.
  Virágos koszorút hozok neked,
  És harmat, mintha gyönggyel varrták volna!
  Ez az ifjú manók dala. És rendkívül klassz és menő lett. Nagyon szép lányok ezek, akik valami forrót és lüktetőt akarnak szívni a nyelvükkel, mint egy szívet.
  Nos, jó szintű lányok, és be a koporsóba, hajtva az orkokat. És a harcosok hevesek voltak - egyszerűen szuperek.
  És ha elkezdenek énekelni, az nagyon elragadó lesz;
  Mezítláb csobban át a réten;
  A lendületes lány komszomol tag.
  Elfie lánya nem gombócként született -
  A kis hang csengő trillával árad!
  
  Számára az ő hivatása a háború -
  Bátran hajts végre fegyveres bravúrt.
  A terrorizmus kitárja az állát - Sátán,
  Játékgá akarja változtatni a Hazát!
  
  Nos, és mögötte az Orkagon rakétával ,
  Mivel eteti a pokol kutyáját bakikkal?
  Elfelejtettem, hogy az Orkmacht elpusztult,
  Veszélyes oroszokkal harcba szállni!
  
  Legyőzhetetlen harcos elfinizmus,
  Tudja meg, mi inspirál bennünket nagy dolgokra!
  Életünket a bölcs Oroszországnak szenteljük -
  Tartsa a vonalat széltől szélig!
  
  Dörög körülötte a haza,
  Napalmbombák szálltak le Elfre.
  A militarizmus minden féket letört,
  A kunyhóink törmelékei égnek!
  
  De a fiúnak géppuska van a zsigerében,
  Amikor letette az esküt, hogy úttörő lesz!
  És most a fiatal katonák összetörnek,
  Gonosz ellenfelek, akik nem ismerik a határokat!
  
  Idősek és fiatalok ugyanabban a formációban futnak,
  Pörgősen rohannak - SATO támad!
  És mindenki azt hiszi - legyőzöm az orkokat,
  A leányzó pedig szenvedélyes csókkal lesz!
  
  Nem tehetjük, hidd el, veszíteni fogunk
  A hitünk sokkal erősebb lett!
  Hadseregünket a kiképzésen megedzették,
  Bár jó szívben ég a tűz!
  
  És ezért a Hazát szolgálva,
  Kiélezett csatában érjük el a győzelmet!
  Hírnév nélkül az élet egy fillért sem ér,
  Feleségekre és gyerekekre van szükségünk!
  
  Ezen a Szentföldön kell felnőniük,
  Ami előtt az egész bolygó meghajol!
  Végül is nincs szebb tünde a Földön,
  Legyen az ellenség sorsa Gomorra halála!
  
  És akkor a Tejút a csillagokban vár ránk,
  Ami végtelen és megállások nélkül!
  Hogy növekedjen, ne hagyja, hogy az Elf meghajoljon,
  Hogy a Szülőföld erősebb és nagyobb legyen!
  
  Szeresd Istent - Nagy családunk,
  Gyorsan boldoguljon a bolygó!
  Bármilyen munka eltörli a problémát,
  Legyen könnyű az út a dobogóra!
  Az elfekkel és elfekkel vívott harcok orkokkal vad léptékűek voltak, Putyin medvéinek nagy számával.
  De az orkok továbbra is belopóztak. És most harcba szállnak nehéz tankjaik. És talán még a szupernehézeket is - több mint száz tonnát nyomnak. Új érv és ütőkártya a csatában.
  Olyan jó látni az erős autókat. A lányok azonban halmozott kagylókat készítettek, és az eper mellbimbójuk segítségével elkezdték dobni őket.
  És ez halálos hatás. Nos, a lányok szuper osztályok.
  Mások pedig élő gránátokat dobálnak az ork gyalogságra, és darabokra tépik Putyin medvét. Ez tényleg nagyszerű lett. Ezek itt a lányok. Szeretnek a nyelvükkel dolgozni.
  Különösen jó, ha a nyelved megnyal valamit, amin keresztül az elf meleg, forró vére folyik. Ez milyen nagyszerű.
  A harcosok itt nagyon jól küzdenek. És ugyanakkor a szerelem sem idegen tőlük. Ráadásul olyan kevés a férfi manó. És persze a nőstények néha harcolnak értük.
  Itt egyikük csupasz lábujjakkal egy gránátot dobott, ami orkok tömegét találta el, és darabokra tépte Putyin medvéit.
  És a harcosok énekelni kezdtek;
  Egy fiú mezítláb fut a hóban,
  A hóbuckák gyöngyei fényesen csillognak.
  Nem kényszerítesz minket álomba,
  Táncoljuk a tél szürke táncát!
  
  Életünket a szülőföldünknek szenteljük,
  Legyen örömteli a szolgálat!
  a tűz kerub fogja megvilágítani ,
  A dal pedig varázslatos, mese és líra!
  
  Itt az ideje, hogy harcoljunk a Hazáért,
  Az ellenfelek hordája megtámadta számítás nélkül!
  Szeretett isteneinkhez fordulunk,
  Milyen repülők adtak elmét az alkotáshoz!
  
  Adjunk álmot a bolygónak,
  Legyen minden kihívás győztes!
  Hogy a varázsszál ne szakadjon el,
  Legyen tiszta tavaszi leheleted!
  
  Ez egy szép ország reménye,
  Ki szülte a kommunizmus fényét!
  Világegyetemünkben minden ember egyenlő,
  Ezt tartják a humanizmus csúcsának!
  
  A hideg véget ér, lesz áramlás -
  Folynak a patakok, az emberek tudják a pezsgővel!
  Ez az eredmény, hidd el, nincs messze,
  Mindegyik méltósággal, királyi bátorsággal!
  Ilyen nagyszerűen küzdenek és énekelnek a lányok. A nyelvük pedig játékos és rendkívül mozgékony.
  A lányok fogtak és bevetettek egy mozsárt, és hogyan csaptak bele az ellenségbe, és szórták szét Putyin medvéit különböző irányokba. Ez tényleg ütés volt.
  A lány ezután meghúzta a ravaszt a melle skarlátvörös mellbimbójával. És kiakadt:
  - Bármely férfi meztelen ládája cipel és vetkőzik!
  Ezek itt a lányok - nagyon csodálatosak. Ez pedig az elfek nagy faja.
  És énekelnek, és úgy csillog a foguk, mint a gyémánt a napon. Milyen nagyszerű ez az egész.
  A lányoknak nincs elég fiújuk. Az ifjú manók pedig tízért dolgoznak. Tehát dolgozniuk kell. És a lányok olyan gyönyörűek és mezítláb. A melleik pedig olyan meztelenek, rubin színű mellbimbókkal és csillogóak, mintha drágakőből lennének.
  Milyen fontosnak tűnik ez az egész.
  A harcosok pedig énekelnek és kitárják fogaikat, amelyek nagy energiát bocsátanak ki a napsugarakból;
  A lány gyönyörű, igen, igen, igen,
  A lány veszélyes igen, igen, igen!
  Putyin medve,
  sírni fogsz
  Hogy égj,
  Halj meg kínok között!
  A lányok így énekelnek. De az elfek gyermekei, és mindenekelőtt az úttörő fiúk is megmutatják hangos képességeiket;
  A hold fényében egy sarló tükörképe,
  A kolhozban dolgozunk.
  A tavasz nemrég nagylelkűnek tűnt,
  Édes zivatarokat adtak sírva!
  
  Segítenünk kell idősebb testvéreinken,
  Hogy a frontokon az orkizmus seregével harcolnak.
  Táplálni az elf erőt,
  Hogy virágozzon az elfinizmus skarlátvörös zászlórúdja!
  
  És ezért munkáik úttörői -
  Vékony arcán ömlik az izzadság.
  Csak legmerészebb álmainkban vagyunk tele,
  Egy mezítlábas fiú ekét húz...
  
  Valakinek sikerült kiszöknie a frontra,
  De még hátsó nélkül sincs győzelem.
  Még füvet is veszel a szádba, ha éhes vagy,
  Hogy nagyapáink megkóstolhassák a dögöt.
  
  Tehát add hozzá, bár a bordák láthatóak,
  A lábak kilyukadtak, a kezek bőrkeményedésesek.
  Mi vagyunk a haza úttörői, fiaim,
  Az ő kedvéért keményen eltemetjük az orkokat!
  
  Mindannyian Lenin és Marx,
  Láng tombol minden szívben.
  Eljön az idő, bátran tegyük lábunkat a Marsra,
  A szerencse puszit ad a harcosnak!
  
  A nehézség megkeményíti lelkünket,
  Szeretünk, ismerjük a gondolatot és dolgozunk!
  Jön az ünnep - táncolj lendületesen,
  És vigyázz a leggyengébbekre!
  
  A jóllakott burzsoázia nem érti
  Hogy szeretnek dolgozni a gyerekek...
  De kapunk egy szilárd ötöst,
  Hogy a szülők arca ragyogjon!
  
  Nem, ne a sorsot hibáztasd a háborúért,
  Ez egy nagy próba nekünk...
  Ha megtanítottál egy leckét az ellenségednek,
  Ez azt jelenti, hogy képes teremteni!
  
  Az űr kapui megnyílnak a harcosok előtt,
  A tudomány erejével azok, akik elestek, feltámadtak,
  Ezért mi vagyunk atyáink reménysége,
  A Nagy gyermekei, Szent Elf!
  Itt a manófiúk és egyben az úttörők énekeltek. És kiváló fizikai formát és dalszintű termék kompozícióját mutatták be.
  És az úttörő fiúk is mezítláb, rövidnadrágban, csupasz törzsűek voltak, nagyon kiemelkedő és szép izomzattal.
  Az orkok meg tudják erőszakolni az ilyen embereket, mi lesz ezekkel az állatokkal. Szó szerint, mondjuk állatok. Ezek tényleg nagyon aljas ork lények.
  Egy elf fiút elfogtak. És kínozzuk a gyereket. Először felhúzták a jóképű fiút a fogasra. És üssünk rá teljes erőből vörösen izzó vaskorbácsot a gyerek mezítlábára. És nagyon fájdalmas volt.
  A fiú sikoltozott, megsérült és megégett. Aztán elkezdték önteni vízzel a fiút. Először forrásban lévő víz, majd jég, majd ismét forrásban lévő víz. Ezek barbárok és szadisták.
  Aztán vörösen izzó fogóval kezdték eltörni az elf fiú lábának csupasz lábujjait. És eltörték az összes ujját a kisujjtól a nagyig. Aztán megégették a gyermek csupasz, kerek sarkát.
  Aztán egy izzó vasat tettek a fiúk csupasz mellkasára, és kiégettek egy ötágú csillagot.
  Ez olyan nagyszerű és klassz volt. A fiú bordáit ezután forró fogóval, a köcsögökkel eltörték. De semmi, az elfek egy szívós törzs. A fiú pedig soha nem veszítette el eszméletét a fájdalmas sokktól, és tovább sikoltozott. És akkor az orkok használták az áramot.
  És egyúttal tűz tüzén kezdték sütögetni a sarkát, és hot-bottal megverték a hátát és az oldalát, kifeszítették a fogason, és áramütéssel verték. És nagyon fáj.
  Az ork hóhérok pedig csak tegyék a fogukat és nevetnek.
  De az elf fiú mégsem tört meg, ellenkezőleg, énekelni kezdett;
  Nem, lehetetlen megjósolni
  Mi vár ebben a régi világban;
  Egy tolvaj lesben áll,
  Vagy a gép az ég felé repül!
  
  Milyen kemény ez a világ
  Olyan naiv vagy
  Sok ász van a pakliban,
  Bár nem kaphatja meg - a tövis.
  Eközben az elf úgy lőtt, mintha ólmot öntött volna a vízesésből. Jó gépfegyvert ásott elő Putyin medvéi közül. Gyorstüzelés, és együtt szinte nem ad visszarúgást, így a lövöldözés és az éneklés sem szakad meg.
  De mit kérdezz még?
  Hol lehet megvásárolni a világot?
  A válasz természetesen a háború.
  Hiszen a gyengeség nem becsület!
  
  Igen, Isten képes rá
  Azoknak, akik lusták korbácsolni...
  Csak egy egyszerű parancs
  Ne gyönyörködtesse a húst a boldogságban!
  
  Megérteni az élet harcának értelmét,
  Így a Legfelsőbb teremtett évszázadokon át...
  Hogy a kezed erős legyen,
  És hogy a zsír ne kerüljön oldalra!
  
  Szóval harcolj és harcolj,
  Próbáld meg ledobni, ami a porban van!
  Akkor a magasba repülsz
  Töröld a rémálom nullákat!
  Az elf fiúk kitartanak és nem adják fel, még a fogason sem.
  A harcosok pedig így küzdenek, vad és őrjöngő dühvel, megmutatva hősiességüket.
  Ezek igazán lenyűgöző lányok. És az ajkuk olyan skarlátvörös, és mohón nyelnek valamit, ami lüktető és forró, nagyon kellemes és édes a nyelven.
  Így szeretik az elf lányok.
  Ám az elf csupasz lábujjaival megsemmisítő erővel dobta a pusztító citromot. Ez fenyegető és menő volt.
  Az elf, aki megölte Putyin medvéit, fogta és énekelte:
  Ne várj irgalmat az égtől
  Ne kíméld az életet az igazságért...
  Mi srácok ebben az életben,
  Csak az igazsággal az úton!
  És kidobott egy nagy, halálos ajándékot úgy, hogy megnyomta a gombot a mellkasa skarlátvörös mellbimbójával. Összetört egy csomó Putyin medvét, és fogát kitárva csicseregte:
  És a csata újra folytatódik,
  És egy aggódó szív a mellkasomban...
  Zelensky olyan fiatal
  És az ifjú Maidan előttünk!
  Ezek a lányok itt mutatják meg a legmagasabb, lenyűgöző harcos osztályukat.
  Nagyon szépen és csodálattal énekelnek is;
  Egyszer volt, hol nem volt, hol egy szántó ütött egy ösvényt,
  Hogy a nap füle aranyló legyen...
  És érv nélkül válaszolunk a hazugságokra,
  Hogy a harcos fiatalon nőjön fel igazságban és erőben!
  
  Egy leány mezítláb vándorol az eke mögött,
  Keményen dolgozott, hogy kenyeret neveljen a hazának...
  És a nádashoz hasonló tábor,
  Nincs szükségünk falánkságra ebben az életben!
  
  Az orosz költőknek gyönyörű stílusuk van,
  A méhsejteket helyettesítő nyelv...
  És Rod a szeretett Nap-dicsőséges Isten,
  Mottója: teremtsd meg saját helyed a mennyben!
  
  A gonosz nomád portyázott,
  Tele lányokkal és fiúkkal, akiket elűznek,
  De a lovagoknak meg van élezve a kardja,
  Nincs szükségük gyerekkoruktól fogva pelenkára vagy dadákra!
  
  Számunkra Svarog és Jézus egyek,
  A harcos a katona hivatása...
  A kétfejű sas erős szárny,
  Megvertük nevetve a gonosz ork ellenfelet!
  
  Nincs helye a Földön annak, aki gyáva,
  Bárki, aki gondolati erővel rendelkezik, az angyal...
  Egyesülve a hazában: néger, szerb, fehérorosz,
  Van "Hurrikán", de azelőtt szablyák voltak!
  
  Hatalmas csillaghajót készítünk,
  És szárnyaljunk az univerzum végtelenségébe!
  Tudd, hogy ilyen merészség él a szívekben,
  Feltámadt a szárnyas tudat!
  
  Az utolsó bravúr, amit az emberek ismernek
  Hogy a zsákmányok lánca soha ne érjen véget!
  Hogy ne legyen táska sovány macskával,
  Hogy az öregség ne csavarja ki a rekedt üvöltést!
  
  Aztán eljön a várva várt béke,
  Amelyben nem jön el a béke ideje.
  És végtelen lakomát rendezünk,
  Nem ismerve a halált, bánatot, fájdalmat, bánatot!
  . FEJEZET 18. sz
  Itt van a tündék királynője, a lány menő és nagyon vicces. Ez valami egyedit hoz létre. Parancsai pedig pontosak és elragadóak, tele szellemességgel és szarkazmussal. Ez tényleg egy szuper lány.
  Így nagyon szépen és merészen énekelnek a lányok. Nagyon aranyosak ezek a lányok. Zafír- és smaragdszemük pedig olyan elragadóan csillog, mint a csillagok az éjszakában.
  Milyen aranyosan néz ki az egész.
  És most a lányok még mindig elkezdték kiengedni a villámokat skarlátvörös mellbimbóikból, ami olyan halálos és pusztító volt. Amit szó szerint elégetnek és hamuvá törnek, és igazi koporsókat csinálnak.
  Az egyik lány a melleit használva lövöldözés közben énekelte:
  Sokat nőttem fel az egész világon,
  Három-négy influenzavírus...
  A vágás egyre bővül és növekszik !
  Hajtsuk az orkot egyenesen a sírba,
  Őrizd meg az egészségedet úgy
  Használj bimbózó lányokat!
  Annyira csodálatos lányok ezek, egyszerűen zseniálisak és szuperek és szuper osztályok .
  Itt minden lány el akar érni egy szörny, vagy akár egy hiperszörny szintjét .
  És fogaival ragadja meg az elf férfi tökéletességét.
  És maguk a fiatal manók is nagyon menők, és ne felejtsenek el egyszerre harcolni és énekelni;
  Barátom, a damaszt kard fénylik a sötétben,
  Az alattomos ellenség letörölte a vért a tőrről...
  Hány szerencsétlenség van az elfünkön,
  Nem a csalogány trillája, hanem csak a fém csengése!
  
  Mit látunk a világban? Nehéz ott mindenkinek
  Éhes gyerekek, csúnya öregség.
  A törött evező leesett a csónakról,
  Az Úr egy keveset sem adhat a szeretetének!
  
  De a Sötétség helyesen mondja: nincs Mindenható,
  Világunk az evolúció - az eredmények korszaka.
  Ha húst szeretnél ebédelni,
  Ne gondolj arra, hogy elfutsz a bűneid elől!
  
  Hozzon létre egy kombájnt a rozs betakarításához,
  Gyönyörű rajz ragyog a plakáton...
  A tudomány fiatalságot ad neked, anyám,
  És minden állampolgár ott lesz a felvonuláson!
  
  Egy arany csillag díszíti a láda útját,
  Ő a nagyszerű eredmények mutatója!
  Az elf-ország elfinizmusba megy ,
  Univerzális Éden valósággá!
  
  A trónon néha az oligarchák zajonganak,
  A tolvaj vért akar inni a néptől!
  De a lendületes októberek sora halad,
  Májusban láthattuk az elfek félelmetes diadalát!
  
  Háború jön és megy, néha unalmas,
  Maga sem tudja, mit akar a harcos...
  Megjött a játék iránti szenvedély,
  vipera bosszúálló vagy !
  
  A prude maga is elég gazember, hidd el,
  A gonosz uralkodó pedig teher az embereknek.
  A papi láncok véget érnek,
  És a tiszta múzsa uralkodni fog!
  Így énekelnek itt a fiatalemberek szépen és átérzéssel, egyszerűen kedvesen. És órákig hallgathatod őket. És a hangjuk csak úgy csillog.
  És ezután következnek a lányok ütései csupasz lábujjak segítségével. A szépségek pedig rendkívül aktívak.
  Így hát az elfek rohantak támadni, gépfegyverből lőttek, és egyúttal csupasz lábujjakkal gyilkos ajándékokat dobtak a megsemmisítésre. És óriási ellenséges robbanásokat okozva.
  Ezek valóban szuper harcosok .
  A lányok pedig vésett és kecses lábujjaikkal nyomkodták a joystick gombjait.
  De ez még nem minden. Skarlát, eperszerű mellbimbókat is használtak. A lányok melle pedig olyan hihetetlenül étvágygerjesztő. És egy ilyen jóképű férfival szemben minden ellenség tehetetlen.
  És az ajkuk skarlátvörös, és a mellbimbójuk is rubinként csillog. A fiatal manók pedig szeretik mohón csókolni és nyalni őket.
  A lányok pedig örömmel és agresszióval énekelnek;
  Váratlan sok történt,
  A férfi kiegyenesítette a vállát!
  Nem lapított gipszből készült mellszobor,
  Hidd el, elvetette a béke álmát!
  
  Ne légy elítélt lány
  Hidd el, eljön a szabadság pillanata...
  És a csók megpecsételődött,
  Hogy elolvadnak az édes cukros ajkak!
  
  A horda véres hullámban haladt el mellette,
  Számtalan lista van róla...
  De az Elf halhatatlan dicsőséggel dörög,
  Az erőszak és az éhség nem tör meg minket!
  
  Bár a sír összetöri a húst, mint egy tábla,
  a szellem az égbe száll!
  Menj el gyorsan - melankólia, szomorúság,
  Mintha meg sem haltam volna!
  
  Mi a teendő az égi szférán?
  Hová mehet egy elszánt ember?
  Azonban a Solntslavny hit,
  Ne légy akaratgyenge és bohóc!
  
  Azt mondja, osszuk meg a pénzt,
  A sors az összes testvéré.
  Úgy, hogy a szentek arca az ikonról,
  Fiuknak tekintették a lovagot!
  
  Letéptük a béklyókat a rabszolgákról,
  Számukra szabadon választották az utat...
  Álljunk ki egy boldog új világért,
  Ahol a temetési menet megáll!
  
  Néha Isten is félrevezető,
  Ledobjuk Rod transzparenseit!
  De a haza zászlaja ragyog,
  Ahol arany szikrázik a juhar!
  
  Fényes remény ihlette,
  A fiú is csatába rohant...
  Még a rózsáknak is vannak tövisei
  Néha gyenge vagy, mint a veréb !
  
  De a nyakkendő piros,
  Ami tiszta vérszínt jelent!
  Szolgáld szép szülőföldedet,
  Akkor nem fogsz több fájdalmat ismerni!
  Ezek olyan csodálatos és egyedi dalok. Az elragadó szépségek mezítláb és csak bugyit viselve harcolnak egyszerre.
  Elkezdenek énekelni annyira, hogy az orkok feje megrepedjen.
  De az égből rohamosztagosok kalapálják Putyin medvéinek pozícióit. És ezt nagy energiával teszik. És készen állnak arra, hogy ténylegesen harcoljanak az ellenségekkel, és a legmagasabb szintű energiát demonstrálják. Ezek igazán gyönyörű lányok.
  Amelyek egyszerűen képesek egy tankot homlokon ütni a csupasz, kerek, rózsaszín sarkukkal.
  Ezek a harcosok, nagyon szépek, és gyöngyházfogak, amelyek ékszerként csillognak.
  Nincs szebb a lányoknál, akik megmutatják jellemüket és a passzus agresszív lényegét.
  És ha tényleg elcsesznek, akkor nem mutatják meg magukat az ilyen tolvajokkal, még olyan szemétládákkal sem, mint Putyin medvéi.
  A harcosok harcolnak, és ezt rendkívül aktívan teszik. Nagyon pompás szintű pusztítást és számos gazember pusztítását mutatják be, egy bozontos birodalmat.
  Az ork harcosok eltörik a fogságba esett lányok és fiúk lábujjait, csupasz sarkukat tűzben sütik, csupasz mellkasukon csillagokat és kereszteket égetnek. Putyin medvéi valóban szemétládák, és teljes felelősséggel és dühvel kell harcolni ellenük. Mutasd meg felsőbbrendű és természetes hozzáállásodat.
  Közben a lányok újra énekelni kezdtek;
  Elfünk erős a kardjával,
  A fegyverek elsülnek benne, és soha ne hagyd ki!
  Hadd valóra váljon merész álmod,
  Nem kell időt vesztegetni a kanapén!
  
  Nincs szebb liget a világon, mint a miénk,
  És a smaragd a fűben a legélőbb kő!
  Az ebéd magától a vaddisznótól futott,
  És a jégkorcsolya megfázásként fog támadni!
  
  Növekszik a gomba, számtalan virága van,
  Vargánya, rókagomba, légyölő galóca!
  A kakukk eksztázisban adja hírét,
  Hogy még nem korai a következő világba menni!
  
  Most trilláznak a csalogányok,
  Állati orgona menetet játszik...
  Amikor az áprilisi forgószél mézzel jön,
  Amikor a hóvirág ragyogó boldogságban nő!
  
  Gyönyörű május és édes június
  Az év bármely időszaka boldogság!
  És te, lányom, ne aggódj,
  Mert nekem magamnak nincs lelke!
  
  Ha patakban ömlik az őszi eső,
  És az arany mindenkit ingyen öltöztet!
  Aztán a kürt alatt menetelünk,
  A kezedben rózsacsokrok és orchideák!
  
  Ami a természetben van, az jó lesz,
  Eljön az idő - alárendelve a ritmusokat...
  És mi szent és mi bűnös,
  Mi magunk döntünk a sorssal játszva!
  
  Akkor a halottak könnyen feltámadnak,
  És könnyebb lesz, mint egy rakott!
  Egy mozdulat olyan, mint egy sarlócsapás,
  Semmi vita, semmi tetves civakodás!
  Így énekeltek a lányok. Aztán fogták, és ismét minden orrlyukba fütyültek, és ezt rendkívül fülsüketítően tették.
  És úgy tűnt, hogy varjak ezrei kaptak erős agyütést egy ütővel, elvitték és megütötték. És átszúrták Putyin medvéinek koponyáit. És rendkívül klassz volt.
  Ez egy olyan kegyetlen és egyben érdekes háború folyik. Az elf családból származó lányok pedig csupasz lábujjaikat és skarlátvörös mellbimbóikat használják, villámokat és ultrahangot dobva ki.
  Az átkozott Putyin medvék harci pusztításának és halálának bemutatása.
  Az elfek és az orkok közötti csata nem állt meg. Egyre agresszívebb és véresebb lett.
  Az elf család lányai nem fulladtak meg az ellenségtől. Csupasz lábujjukkal megsemmisítő ajándékokat dobtak az orkokra, és letépték Putyin medvéinek fejét és végtagjait.
  A szépségek nagy lelkesedéssel és nyomással léptek fel. A szépségek által végrehajtott gépfegyverből való lövöldözés pedig rendkívül hatékonynak és halálosnak bizonyult.
  Aztán hirtelen fütyülni kezdenek, és a varjaknak megint turbulencia van az agyukban, és kábultan és elkábultan zuhannak a támadó és agresszív bozontos medvék fejére. És hogy őszinte legyek, ez rendkívül klassz és menő.
  Sőt, a rubinbimbók villámcsapásai porként kábítják a madarakat.
  És persze a lányok, akik a varjakat használják Putyin medvéi ellen, ne felejtsenek el énekelni;
  Széttépjük a hordát
  Csináljunk egy darabot az orkokból...
  Kitörölöm Putyin medvéit,
  Élőben csak széttéplek!
  A lányok tehát nagy szenvedéllyel és harci lelkesedéssel énekelnek. És felvették a medvéket, mintha poloskát zúznának, fogó segítségével.
  Ugyanakkor az elf fiúk is verekedtek. Kinézetre csak gyerekek - mezítláb és rövidnadrágban. És vad dühvel és lelkesedéssel küzdenek.
  Egyszerre énekeltek az elf fiúk;
  Nincs nyugalom nekünk, srácoknak a csatákban,
  Ez a fiús stílus élete.
  Úgy születünk, mintha fegyverrel lennénk
  Az ellenséget rohamosan porrá irtani!
  
  Ha kimaradtam, akkor nincs bocsánat számunkra,
  Nos, a bátor ajándékot kap!
  Szülőföldünk, az üdvösség érdekében
  A csata legnehezebb pillanatában!
  
  Képesek vagyunk minden hordát legyőzni,
  Pusztíts el tankokat, önjáró fegyvereket, akár egy ezredet is.
  Az orosz harcosok pillantása büszke,
  Annak ellenére, hogy a pihenő végtelenül messze van.
  
  Láttunk már ilyen gondokat,
  Amit még tollal sem lehet leírni!
  Tudd, hogy töredékek maradtak a szemétből,
  Mi próbálta megtörni a Hazát!
  
  Minden bajonettet gyorsan meg kell élezni,
  És gyorsan töltse fel a boltot!
  Mert a katona nem fiú,
  Porrá változtatja az ellenséget!
  
  Tegnap az orkokat kiegyenlítették,
  És most újra folyik a harc!
  Ó végtelen csillagos távolságok,
  A trombita hív minket, hogy menjünk kirándulni!
  
  Lesz tér, tekintsd meghódítottnak,
  Lesz nekünk gyémánt égbolt!
  Arany édes juharok,
  Egy taposóakna robbanás nem tör össze!
  
  Hazánkban minden szép,
  Csak sok szarvasmarha van a trón közelében,
  Akik hízelgően suttogják az uralkodót,
  És az embereket rabszolgákká változtatják!
  
  Minden kígyó arra törekszik, hogy becsapjon minket,
  Mindenki vért akar lopni,
  Gyorsan rohanj gyors lovak,
  Hogy a gonosz tolvajt úgy összetörjék, mint a tortát!
  
  Elfoglaljuk a helyünket,
  Ahol nincs helye árulásnak, hazugságnak,
  Ahol Káin testvért megölik, ott Káin testvér is meghal,
  Ahol nem adhatod át fillérekért a Hazát!
  Ők itt a lányok - egyszerűen felsőbbrendűek, és az osztály csodálatosra sikerült. A harcosok egyszerűen szuperek és szuperek .
  És ismét a csatában, mezítlábas, nagyon csábító és kecses lábaik a legmagasabb és egyedi műrepülést mutatják. Ezek valóban szuperosztályú nők.
  És ezt szereti a játékos nyelvük? A nyelvük persze a legjobban szereti a manók lüktető, nagyon édes és illatos szárát nyalogatni.
  Olyan lányokról van szó , akikről azt mondhatjuk , hogy igazi hiperosztály szintű harcosok .
  És persze a Vénusz méhe étvágygerjesztő és nagyon édes, az illata pedig a legdrágább francia parfüm. Ezek a lányok tényleg olyanok, mint szuperek és hiperek egy üvegben.
  És ismét az értékes rubinoktól csillogó mellbimbóikat használják, és kiütik az orkok újabb seregét.
  És Putyin medvéinek egész sorát egyszerre lekaszálták és megölték.
  De az orkok továbbra is határtalan lavinaként futnak bele a lányokba, és tovább áramlanak.
  Ugyanakkor Putyin alattomos medvéi persze akkor is énekelnek, amikor rohamra indulnak;
  Hatalmas erő áll mögöttünk,
  Ami az egész világot és a poklot uralja!
  Végtére is, az örök gonosz nem áttörni a monolitot,
  Ami fog történni, az nagyszerű, tudod a közelben!
  
  Ki teremtette újra a poklot? - Lucifer a Föld királya,
  Meghozta a döntését - elutasította a megbocsátást...
  És példát adott az embernek a csatákban,
  Mennyire kell harcba rohannunk a megváltásért!
  
  Itt mindenkinek van esélye a felemelkedésre,
  Legyél démon, démon vagy demiurgus!
  Bár Isten természetesen nem adja nekünk a trónt,
  De amit tehetünk, hidd el, az nem vicc!
  
  Van reményünk, a gonosz ereje,
  Amit kijátszhatunk, az a boldogság pasziánsz kártyák.
  Végül is a mi vezetőnk a hűvös Sátán,
  Ismerd meg Lucifer határtalan és rettenetes haragját!
  
  Választottunk és egy lépést tettünk a sötétség javára,
  Mert a fény csak vizessé teszi a pupillákat,
  A szentségben nincs boldogság, nincs egy fillért sem érő pénz,
  Nálunk a pacifizmus a bohóc kifejezése!
  
  Ezért visz minket az Ördög a pokolba,
  Bravúros lépéssel követjük az Ördögöt...
  Vedd át az ellenséget, de az eszközök nem számítanak,
  Nincs értelme az imádságnak - bumeráng az egész!
  
  Igen, a lelkiismeret néha kellemetlenül mardos,
  És én is emberré akarok válni...
  És talán egy golyó piszkálta a homlokodat,
  Gyehennában, ahol fáj örökké maradni!
  
  De túl messzire mentünk a bűnben,
  A megtérésre pedig esély sincs a megtéréssel!
  Tehát tüzelünk, mindent elpusztítunk mindenhol,
  Építsük tetőre saját államunkat!
  Így énekelnek Putyin medvéi, és mondjuk ez rendkívül egészséges és agresszív. Ez valóban egy nagyon kegyetlen és könyörtelen háború. Amivel szemben minden, még a legkifinomultabb technika is tehetetlen. De a lányoknak megvan a bájaik.
  És aktívan használja őket az orkok ellen.
  Ugyanakkor rendkívül energikusan és harciasan cselekszenek. Az ilyen lányok nem fognak félni, és ha le is jönnek a melltartóik, azonnal kiveszik őket az eper mellbimbójukból, és villámcsapást mérnek rájuk.
  Ezek a nők egyszerűen csodálatosak. A harci erejük pedig ellenállhatatlan.
  Az elf lányok nem kételkednek. Úgy küzdenek, mint a fény angyalai egy ördögi hordával. És ez rendkívül kegyetlen. De a lányok, Putyin medvéit kiirtva, megtisztítják a bolygót a gonosztól. És mondjuk ez nagyszerű.
  A harcosok nagyon csinosak, és megmutatják nagyon csábító és lebarnult lábukat.
  Milyenek az alsó végtagjaik? A férfiak megőrülnek értük. Az ifjú manók pedig nagy és egyedülállóan lelkes lelkesedéssel csókolják csupasz sarkukat.
  És akkor jön egy ilyen lelkes és elragadó dal;
  Közeledik a ragyogó Haza ünnepe,
  Talán Lada a Boldogságos Szűz ebben...
  Jó vagy a hét világban, gonosz istenség -
  Amikor a Teremtő a fához van szegezve!
  
  A rudas uralkodó mindegyiknek adott egy feleséget,
  Azt mondta - szülj gyerekeket és merj!
  És a Sátán úgy döntött, hogy elégetem az elfet,
  Hadd szaladgáljon minden ember, mint a nyúl!
  
  De az elf harcos ereje monolitikus,
  A kardja nem tudja megnyugtatni a büszkeséget!
  És persze az ellenfél meg fog verni,
  És szilánkokból új világot építünk!
  
  A Nap dicsőséges harcos szentjétől ,
  Hogy megesküdtek, hogy karddal harcolnak az Elfért!
  Hogy felsorakozott egy őrszem,
  Miben rejlik a gránátok ereje egy tágas hátizsákban!
  
  Mi lehetne erősebb szülőföldemnél,
  Hazánk megbízható őrzője!
  Amikor a harci sas nem veréb,
  Amikor a nehéz poggyász könnyű!
  
  Nos, Svarog Isten, ő a királyok királya,
  Mitől lett olyan erős az orosz szellem!
  Osszuk szét a tatyit, mintha az egerek nyikorgásába kerülne,
  Szúrjuk ki az összes szörnyet egy szöges szuronyral!
  
  És a megvetett a saját húsát eszi,
  A horda lángokban áll, megsértette a Földet...
  A damaszt acélhoz és a lándzsához való ragaszkodás,
  Hatalmas erőnk van!
  
  Nem, ne rombolja le az idegeneket, higgyék az urak,
  Harcosok vagyunk, és ebben hivatást hordozunk.
  A szabadság megbecsül, mindenki ismeri az embereket,
  Pedig az igazi teszt küld!
  
  És a szabadságért halálos harcot vívunk,
  Habozás nélkül káromkodni...
  És látom, hogy a peculium az enyém lesz,
  Hogy a szívek egyáltalán ne hűljenek le!
  
  Lődd le és smárolj, ez szégyen ránk,
  Kár is habozni a harcban.
  Isten mozsártörője legyen gyalázat mindannyiunk számára,
  Amikor eldöntjük, harcolunk vagy nem harcolunk!
  
  És most látható a győzelem ragyogó fénye,
  Már csak egy kis erő van hátra!
  Lord Svarog, miután áthaladt a sötétség útján, feltámadt,
  Most mi fogjuk uralni velünk az univerzumot!
  A harcosok nagyon szépen és folyékonyan énekeltek. De ez nem volt elég egy ilyen horda megállításához. És félelmetes, lángvető tankokat indítottak útnak. És elmentek Putyin medvéit sütni.
  És nagyon jól csinálták a harcra mohó lányok hatalmas nyomásával.
  Ez valóban brutális és rendkívül agresszív csata lett.
  Egy narancssárga pettyes hajú manó fogta és rózsabimbónak látszó mellbimbókkal megbaszta ellenségeit. És egy ilyen szépség harcias lett, nagyon agresszív és nagyon szexi.
  Itt van egy lány, aki skarlátvörös mellbimbóival dolgozik.
  A harcos ezt énekelte:
  Minden kísérteties ebben a tomboló világban,
  Csak egy pillanat van neki, és várj...
  Az élet csak egy pillanat a múlt és a jövő között,
  Ork, te vandál szúróba ragadt !
  És a harcos újra nevetni fog, és feltárja nagyon gyöngyös fogait.
  Fiatal manótársa pedig lelkesen és örömmel énekel majd csengő hangján;
  Különös szépségű világunk,
  Csak egy ravasz ellenfél...
  Szent Családunk nem fog továbbadni,
  Dicsőséggel borítjuk be a Hazát!
  
  Íme egy gördülő dübörgés,
  A Katyusha szúrós ütései.
  A sorok összegyűltek - egy monolit,
  Ellenségeket ütünk, nem bolondokat!
  
  Rus' ragyogó tisztasággal,
  A dédelgetés a legjobb szórakozás!
  Svarog, a Megváltó merész,
  Menekülés, hogy felfelé törekedj, göndör!
  
  De az átkozott úgy tesz, mintha
  A szárnyak árnyéka rettenetesen sötét...
  az orcizmus darabokra tört,
  Az áruló szörnyeteget legyőzték!
  
  Miről szerettünk álmodni?
  Nem a békéről és a tétlenségről...
  Végül is az ősök összegyűjtötték a sereget -
  Isten dicsőségére vasárnap!
  
  Amit a Mindenható teremtett minket,
  Tehát az ihlet a szívből árad!
  Hogy minden órában megdicsérje Rodot,
  És az elme szélesebb ajtót nyit az űrbe!
  
  Igen, sok kosz van a világon,
  Itt vannak a gonosz árnyékok szellemei.
  A tűzvész gyűrűjében van Isten paradicsoma,
  És a szenvedés pohara nemzedékeken át!
  
  A hold olyan, mint a gyertya a lámpásban,
  A lányok sarka villog...
  Mezítláb rohant hajnalban,
  Gyöngyharmat meleg májusban!
  
  Ne légy lány, mint egy szikla
  Megközelíthetetlen vagy és hallgatag...
  Nincs szükség több szomorú gondolatra
  Hiszen az unalom biztos sír!
  
  A lovas megvillantotta a nyeregruháját,
  Forró ló és szomszéd szenvedélyek,
  És a nyitott ablak előtt,
  Ragyogjon a tó!
  
  Ó, mit látok?
  Olyan békés képek
  Hol van az új család boldogsága?
  Ahol kantár nélkül mindannyian egyesülünk!
  
  Pajzsával betakart minket az Úr,
  Itt ragyognak az öröm csillagai!
  Himnuszt énekelünk Jézusról,
  Győzelmes befejezéssel a nép számára!
  . FEJEZET 19. sz.
  Itt van a tündék királynője, a sugárzó és egyedi Maria Kolesnikova, aki ismét megmutatja egyedülálló műrepülését és a legmagasabb osztályt. És triviális szuper szintű parancsokat ad.
  A dalt olyan szépen éneklik. És a lányok itt, mondjuk, szuperek. Energiafolyamokat és a szenvedély bugyborékoló vulkánját tartalmazzák.
  És rányomják mellük skarlátvörös mellbimbóit a gyilkos páncélökök gombjaira. És teljes erejükkel ütik az orkokat. És rendkívül pusztító és halálos. Egy ilyen támadásnak Putyin medvéi nem tudnak ellenállni.
  A harcosok csúnya orkokat vertek. Megszorítják őket, mint egy acélöklét, és szó szerint ellapulnak.
  Szuper osztályok ezek a lányok. És meg kell jegyezni, hogy annyira harciasak és agresszívek, hogy az orkok nem szántanak ellenük. Ez valóban egy nagyon véres csata.
  És a lányok éneklik:
  - Gyönyörű az elf és az elf,
  Együtt lógnak a lábtartón...
  Elbűvölő szépség lábai
  Rohanás a pályán!
  És ismét használják a nagyon halálos skarlát mellbimbóikat. Putyin csapatai verik és megmutatják pusztító és nagyon halálos osztályukat.
  Ezek a lányok - nem tudsz nekik ellenállni.
  De amikor elkezdenek inni, akkor minden egyszerűen túlzott lesz , és a hangok ezüstösnek és kristályosnak tűnnek;
  Spartacus kora óta ez a hit él,
  Hogy soha ne legyenek rabszolgák a világon!
  Ha a mester szemtelen - kályhával melegíti a gyomrát,
  A paraszt pedig megdermedt a hidegben - higgyétek el, ez nem a sors!
  
  Elf srác Spartak - kirántotta nekünk a kardját,
  És mögötte vég nélkül emelkedett az elnyomottak folyója...
  Ha férfi vagy - a becsület értékesebb az életnél,
  Ha akarod, hogy az élet a világ boldogságában folyjon!
  
  Stenka Razin rendbe akarta tenni a rabszolgák táborát,
  Hogy legyen akarat, mindenki irányíthat...
  És az olyan emberek, mint Ő, nem tudták elfogadni a szégyent,
  És mögöttük ott voltak az emberek - számtalan sereg vonult!
  
  A kínzás, az állvány és a karó a királyok érvei,
  Mindenki örökre ki akar ragadni mindent magának!
  De hidd el, a szabadság mérföldekre van a kenyértől és a méztől,
  És egy ilyen álom már régóta ég a szívünkben!
  
  Megjött a mennydörgés - november, és most az erőnk,
  Ég az ország, sok a vér és a fájdalom!
  De Jézus nem hagyja, hogy az igazak a pokolba vesszenek,
  Akit súlyosan megkorbácsoltak, az örülni fog a jónak!
  
  Elfnin kinyitotta az ajtót, Elflin bátran vezet,
  Minden lépéssel közelebb kerülünk a szent célhoz!
  De a Sátán eljött a negyvenegyedik gonosz évben,
  És most patakként tör ki a vérünk az ereinkből!
  
  Egy ország vagyunk veled; a mi becsületünk az életed,
  Soha ne kényszerítsd térdre az elfi népeket!
  Kapaszkodj Oroszországba, harcolj a hazáért,
  Ez a nemzedékek bátorságának értelme és sója!
  
  A Führer egy undorító holttest, és az Elf egy óriás,
  És a csecsen, az üzbég és az elf egy!
  Az elfenizmus egy monolit, ideális a lélek számára,
  Az ellenfelek polcai pedig teljesen összetörtek!
  
  A kozmosz hívja a fiatalokat - hívogatóan fúj a kürt,
  Új határ lesz a Marson túl!
  Elfinizmust építünk - eltöröltük a rubelt,
  Bármilyen állampolgárság nem számít!
  
  Hidd el, az egész univerzum most vörös lesz,
  Lesznek kapuk a mennyországba - vörös csillagok.
  Az ember, testvér, a múlt őrjöngő vadállata,
  És a szerelem és a szépség tiszta himnuszokban szól!
  
  Ezért ne kímélje érzéketlenségét és lustaságát,
  Hazánkért harcol, mint a sólyom!
  És ti harcosok éjjel-nappal dolgoztok,
  Hogy az Édenkert kiszínezzen és édes levet adjon!
  A lányok így énekelnek nagyon szellemesen, harciasan. És egyszerűen egyetemes és földöntúli szépségük van.
  És az elfek ismét mezítláb és nagyon szívós lábujjakat használnak. Ezek a lányok szuperek és szuperek .
  Ne próbálja az ujját a lányok szájába dugni. De ha betesz valami nagyobbat és melegebbet, azt nagy lelkesedéssel szívják.
  Ezek tényleg olyan lányok, akik mondjuk szuperek.
  És így kiengedik a villámokat skarlátvörös mellbimbóikból. Ezek a váladékok hatással vannak a varjak agyára. Eszméletüket vesztik és leesett csőrrel esnek át, áttörve Putyin medvéinek koponyáit. És ez rendkívül klassz.
  Ezek a szépségek valóban megmutatták a dühös ellenségek teljes legyőzését.
  Ezután a lányok újra énekelni kezdtek;
  Kozmoszunk ősi, fiatal -
  A Szent Család áldást adott.
  És az értelem az én őrző elmém,
  A haladás szabadulást hoz nekünk!
  
  Szeretem az Univerzum szépségét,
  Még akkor is, ha az ember mindennel elégedetlen...
  Meghajolva Svarog-Krisztus előtt,
  Mitől születtek fotonhullámok!
  
  Mi magunk vagyunk istenek - végre...
  De üdvözlet a Teremtőnek!
  A lángoló szívek himnuszára,
  Szent Lada - a fényes Szűz!
  
  Tudd, hogy az elf nem kap fényt,
  Tűrje el az engedelmességet és az alázatot.
  Számunkra a gyapjú aranyból van -
  A tudomány örök mozgásban van!
  
  De a harc, sajnos, a sors,
  A szétszórt dombok csillagai között...
  Úgy tűnik tehát, hogy a Legfelsőbb azt akarta...
  Hogy ne vesszen ki a fogunk!
  
  De a Lada Isten hiposztázisa,
  A jóságtól szikrázóan elmosolyodott...
  Az emberek megadják neked az akaratot -
  Az erő-fiatalság legyen örök!
  
  Végül is a család harcosa egy ideál,
  A Mindenható csatát akar!
  A hajó gyorsan futott
  Ne merj ellentmondani a Teremtő Isteneknek!
  
  Aztán bátran rohanunk a csatába,
  És máris láthatóan látjuk a sikert,
  Olyan vad álom
  A trón most a miénk, Jeruzsálemé!
  
  A Teremtő megőrzi Rus becsületét,
  Igen, végtelen lesz, évszázad lesz belőle...
  Amikor nincs hosszú késés,
  Az ember felfedezéseket hoz létre!
  
  És ezért a mottó erősebb,
  Hogy a haladás örök erőben legyen,
  Bátor harcos vagy, ne légy félénk,
  Édesanyám, Elfiám dicsőségére!
  Ezek itt a harcos és csillogó lányok. És ha felveszik az ellenségeiket, egyetlen ork sem marad életben.
  Például az elf család egyik pilótája ledobott egy napalmbombát. És egy szőrös, Putyin medvék fürtjére esett. És valójában elvitte és hamuvá égette őket.
  Ez tényleg egy szuper lány. És úgy veri a gonosz orkokat, mint egy karaj.
  És még égett hús szaga is van.
  Az elf lány eper mellbimbóját a mellkasára nyomva rakétát lőtt és eltalálta az orkokat. Putyin medvehúsának tömegét felperzselte és kebabbá tette.
  Aztán énekelt;
  Tényleg koporsókba kergetjük,
  Hamuvá zúzzuk az orkokat,
  Néha sok a hülyeség,
  De a lányok hangja tiszta!
  Ezek a magas szintű harcos harcosok. Hurrikánok és eszeveszett, egyszerűen megállíthatatlan erők bugyborékolnak bennük triviálisan. És a lányok, meg kell jegyezni, megmutatják, hogy képesek kiirtani Putyin medvéit.
  A lányok énekelnek és kitárják a fogukat:
  A kopasz Führer megtámadta az elfeket,
  A barom el akarja venni a földjeinket...
  De elesett a lány ütésétől,
  Haraggal védjük a családokat!
  Az elfek több légelhárító ágyút vetettek be az orkok ellen. És lőjünk, megnyomva a láda skarlátvörös bimbóit a légelhárító ágyúk csuklójának vezérlőgombjain.
  Ez tényleg nagyszerű. A harcosok pedig nem adják fel, elpusztítják Putyin hadseregét.
  Nagyon klassz ezekkel a csodálatos és nagyon elragadó és egyedi lányokkal küzdeni.
  És az elfek lábának csupasz lábujjai hatalmas, halálos megsemmisítési ajándékokat dobnak.
  És az ellenségek szétzúzása kolosszális hatókörrel és az égő energiafolyamok megtestesülése.
  Ugyanakkor a lányok nagy szeretettel és intenzitással kezdtek énekelni, zengő hangjukon;
  Éjjel-nappal szakadatlan harc ,
  Szánalom szégyen nélkül...
  Az orkok nagyon furcsán viselkednek
  Elf ország ellenük van!
  Persze, amikor énekelnek és csupasz lábujjakkal nagyon pusztító halálajándékokat dobálnak.
  De az elf és az elf harcoló párja egyszerre tüzel az orkokra, és simogatják egymást.
  És olyan szép. Végtére is, az elfek olyan izmosak és faragtak, és a szépségük lenyűgöző.
  És még jobban és átérzéssel énekelnek;
  A viharok és hurrikánok nem akadályozzák párunkat,
  A rózsabokorként virágzó Haza fiai vagyunk.
  Aki nem ismerte a háborút, nem evett köleskását,
  A Megváltó Isten, Jézus vezet minket a harcba!
  
  Megszoktuk, hogy viharos óceánban is harcoljunk,
  Minden ember olyan, mint egy chip a fedélzeten.
  Hiszek a Horda szörnyeiben, darabokra tépjük őket a csatában,
  A mi becsületünket sem kalapáccsal, sem kalapáccsal nem lehet kiütni!
  
  A kardot felhevítették a kohóban, a nagyon forró pokolban,
  Az élezett pengék nagyon szívós fújtatók!
  Légy rettenthetetlen katona; erős, edzett szívvel,
  Ha halál van, akkor állj meg, ne fuss!
  
  Igen, a háború természetesen nem édes mézzel való lakoma,
  Hiszen egy könnycsepp van rajta, és sűrűn folyik a vér.
  A farkas hosszan üvölt, a medve pedig vad ordítással,
  És cserébe az ütés a szemen legyen, ne a szemöldökön!
  
  Létezik egy lándzsa, ami képes áttörni a láncot,
  Vannak olyan pajzsok, amikbe nem tud áthatolni egy cölöp!
  De ne légy gyáva, ne hagyd, hogy az ördögök pofázzanak,
  Nehogy olyan legyen, mint a játék a hálóban!
  
  Hidd el, jön a ragyogó megoldás,
  Mindenkinek van jutalom, amit ennél magasabban nem találni!
  Egy bűnöző gondolatért, azt hiszem, bosszút áll,
  Nincs más vitézség, mint a nehéz út!
  Ezek voltak itt a dalok - egyszerűen a legmagasabb szintű hatás. Az elf lányok pedig ismét nagyon fényes és skarlát mellbimbóikat használva lőttek az ellenségre.
  Ezek a lányok szellemesek, és nagy pontossággal és pontossággal tüzelnek. És mezítláb, és nagyon mozgékony lábujjakkal dobnak az ellenfelekre. Nagyon gyorsan csinálják.
  Ilyen lányokat nem találsz a térképen, teljesen tele vannak nagyszerűséggel.
  És ha szétoszlanak, és mezítláb mérgező tűket kezdenek dobálni, és megütik velük Putyin medvéit.
  Ezek azok a lányok, akik ha egyszer elkezdenek orkokat ölni, nem hagyják abba. Ezek egy szó szerint szuperemberek törzsének harcosai. És amint szétszélednek, többé nem hagyják el a bevált utat.
  És dobjunk ki gyilkos pulzárokat mellünk skarlátvörös mellbimbóiból. És megannyi aljas, Putyin medve egyszerre vett és elégetett.
  Természetesen a lányok ismét nagy izgalommal kezdtek énekelni, olyan hangon, mint az ezüstharangok;
  Arany fülek - mező,
  Mint a szél ajkának suhogása, mint a hullám...
  Megtöltjük játékossal a poharakat
  Hagyja, hogy a folyó pezsgővel folyjon!
  
  Szülőföldünk, nagylelkű Elfia,
  Ahol arany az őszi borító,
  Nem, hidd el, a haza szebb,
  Érett almanektárt öntöttünk!
  
  Télen pedig a csodálatos ezüstös hó,
  A tavak kristálytiszták voltak a korcsolya alatt!
  Milyen finom az illatos kenyerünk,
  És az elf szablya pengéje éles!
  
  Minden levélben van egy smaragdszál,
  Minden rügyben korall csillog...
  Szolovjov csodálatos dalt önt,
  A pályán pedig olyan, mint egy bársonyos megállás.
  
  Harmatcseppek gyémántjai a fűben,
  A pitypang úgy ég, mint egy csillag!
  Te vagy a Nap hazája ,
  Élj örökké az örök dicsőségre!
  
  A világ szép, bár néha vigyorog,
  És a sors kegyetlen lehet,
  De a szent manó gyönyörű,
  Megnyitottuk az ajtót minden vendég előtt!
  A lányok egyszerűen gyönyörűek. És ismét csupasz lábujjakkal vetik az ellenségre a gránát halálos erejének lábait. És néhány szépség mérgező tűket is dobott. És egyenesen Putyin medvéinek torkába szúrtak. És az állatok leestek.
  Így teljesítenek az elfek fenyegető stílusban. És így újra fogták és fütyültek. És a varjakat ismét agyrázkódási hullámok érték. A kábultak pedig az orkok fejét döngölték. És rendkívül halálos.
  Ezek a lányok egyszerűen szuperek, és ez klassz.
  A lányok természetesen különbözőek, de a tündék - sokféleségükkel együtt - gyönyörű és elragadó lopók is. És csak emberlányok lehetnek jobbak náluk, és nem mindegyik. Milyen csodálatosak és gyönyörűek az itteni harcosok testben és lélekben egyaránt.
  Ugyanakkor komplexek nélkül tüzelnek a mellük rubin mellbimbóival.
  A fiatal manók is harcolnak egyszerre. Kiemelkedő képességű és gyorsaságú harcosok.
  És ugyanakkor nem felejtenek el nagyon szépen és ihletetten énekelni;
  Még akkor is, ha úgy tűnik, szakadékba szorítottak minket,
  Szörnyű rémálom jött.
  Elénekelhetek egy sagát a barátomnak...
  Amelyben a pokoli démon feltámad!
  
  A fenyegető riasztó szirénaként szól,
  mintha tűz égne itt...
  Nem mindenki tud élni Isten nélkül, hidd el nekem,
  De tényleg építsd fel az ütést!
  
  A fiú születésétől fogva harcos is,
  Mert acél és láva fröccsen benne.
  De én csak bocsánatot szeretnék kérni,
  Nem az öklöm az ellenfél feszítővasának!
  
  Bár ez inkább csak vitézség,
  Néha harcra van szükség.
  De ne dobd a szemétbe, mint a lelkiismereted,
  Ne ragadd magad ettől a pokoli játéktól!
  
  Ki tudja, van-e élet ezen a világon
  Világunkban minden igaz: árnyék, délibáb.
  A bűnözőket bíróság elé állítjuk
  Mikor leszünk képesek azonnal elkapni a bátorságot!
  
  És ha valamit elvesztettél a csatában,
  És nem tudtad legyőzni a söpredéket...
  Mindenképpen kinyitjuk, hidd el,
  És húzzuk át a hiányzó nullákat!
  
  Mindenki biztosan elérhet a csatában,
  Amikor van erő és tele van elme!
  És még egy rézfillér is hull a gonoszság,
  A bátor embert dicsőíti majd az ország a himnuszokban!
  Ez valóban egy csodálatos óda volt, a fiúk lányokat dicsértek.
  És a harcosok itt mondjuk a legmagasabb osztály legmagasabb osztályai.
  Főleg, ha egy piramis alakú tank rohan. És halálos erővel bombázza az ellenséget lövedékekkel. Ő maga pedig szinte sebezhetetlen az ütésektől.
  A csaták itt nagy intenzitással és a terminátor tank ágyúiból való tüzeléssel zajlanak.
  A lányok persze olyanok, hogy nincs vétel ellenük, ha nincs más selejt. Elragadó, mondjuk, lopott, amiben annyi ragyogás és izgalom van.
  A tankharcosok géppuskákkal és ágyúkkal is tüzelnek. És elárasztja az ork ellenségeit ólomesővel.
  És ha speciális, uránmagos golyókkal is eltalálnak. Akkor teljesen halálos és hűvös lesz.
  Azok a lányok, akik így énekelnek, egyszerűen nagyon bájosak. És nagyszerű intellektusuk és elméjük van.
  Véres patak tüze,
  Lavina árasztotta el földünket...
  A háború nem ismer időkorlátot,
  Bódítóbb, mint a legédesebb bor!
  
  A győzelem íze nem lesz keserű,
  Még a füst és a vér keserűsége is.
  Amikor nagyapáink harcoltak -
  A csalogány csiripel róluk!
  
  A halhatatlanság a legnagyobb jutalom,
  Hogy ne ismerje az unalmas öregséget.
  Hogy a pokol hírnökei ne jöjjenek,
  Tehát ez a kegyelem árad.
  
  Szeretjük a békét és a fenyő illatát,
  De ha kell, csata vár.
  Ó, arany szívünk,
  Hadd égjen, olvadjon a jég!
  
  Igen, elmúlik a friss fiatalság,
  Minden banálissá vált.
  Melyiken kel fel a Nap,
  Embernek lenni nem hazugság!
  
  Az emberek szeretik az Úr világosságát,
  Nagyon kedves, higgyétek el...
  Bár az életen át vezető út a pokol,
  A világot pedig uralja: Heródes-Ham!
  
  Tiszta céljaink vannak,
  De a hozzájuk vezető út vérkár!
  Végül is a géppuska olyan, mint a súlyzó,
  A Dashing Darkness tele van rokonokkal!
  
  Jézus és Mária a mi garanciánk,
  Jönnek és boldogságot hoznak neked!
  Akkor eltűnik a hideg és a gyötrelem,
  És a harag aljassággal kaput!
  Szórakoztatóbb csatába menni egy ilyen dal után. És a csata mintha megingott volna, mint egy mérleg egyik oldalról a másikra.
  Az elfek pedig nagy pontossággal és precízen tüzelnek Putyin medvéire. Kiváló osztályú harcosok.
  Valljuk be, harcias szépségek. És csupasz lábujjaikat az ellenségre vetik. Az orkokat pedig darabokra tépik, óriási károkat okozva az ellenségnek.
  A lányok nagy örömmel éneklik:
  - Dicsőség nagy hazánknak,
  Igaz, szolgáld a nagy manót,
  Nagyon jó lesz neked és nekem
  Ezt kértük Istentől!
  Így énekeltek olyan jól és csodálatosan a csodálatos manók. Hangjuk a legbujabb és legkidolgozottabb virágok hajnalát idézte elő a lélekben.
  Milyen klassz volt az egész, és azt is mondhatnánk, kvazár . És ez a legjobb indítékuk.
  Főleg, amikor a lányok felkapták, és csupasz lábujjukkal újra dobálták azokat a mérgező tűket, amelyek megölték Putyin medvéit.
  És a fiatal manók is énekeltek, nagyon szép és zengő, telt hangjukkal.
  A csillagok csillognak az éjszaka sötétjében,
  És az ezüst hold csillogása!
  A szépség összeráncolja a szemöldökét aranyos szemekkel,
  Örökre eljegyeztük őt!
  
  A bíbor naplemente komor volt,
  De fényes hajnal fog kitörni!
  És a szél vidám, zajos lett,
  A hajó vitorlája fel van fújva!
  
  A lelkem nehéz kő
  Várjuk a harcos próbáját!
  És hadd repüljön a zászló a fej felett,
  Menjünk egészen a végéig!
  
  A szívet nem fogja benőni a moha ,
  Egy sasfióka gyors repülése!
  Bár a vér forr, lendületes repüléssel,
  Úgy repülök, mint a nyíl!
  
  A fűzfák meghajoltak előttem,
  A Mindenható Isten elfordította a tekintetét!
  Bár teljesen igénytelen vagy,
  Erőt adok neked a csatában!
  
  Végül is őszintén szolgálod a Hazát,
  De a test gyenge, a lélek beteg!
  Nem fogod megbánni, ismerem az életet
  Ne hagyd, hogy kosszarvmá váljak!
  
  Mosd le az elmúlt napok bűneit
  Hagyd, hogy mi történt a múltban!
  Látod, körte érik a kertben,
  A vázlat körvonalazza a síkot!
  
  Teljes erőddel szolgáld a Hazát,
  Felejtsd el, hogy béke van a világon!
  Hogy ne gyújtsd fel a ligeteket,
  Hogy mindenki jól lakhasson veled!
  
  Erre csak annyit válaszoltam:
  Uram, kiásom a földet!
  Nevetni a gyerekeket boldogságban,
  Hogy ne kelljen összeegyeztetnie a sajátját!
  
  Hiszen a jó rajtunk múlik,
  Mindenki döntse el - saját maga dönt!
  És tőled a Mindenható szálak,
  Az univerzumot a markodban tartod!
  
  Mi is ragaszkodunk hozzátok
  Hiszen a Szülőföldet nem találják szentebbnek!
  Lövés közben nagyon elzsibbadtak az ujjaim,
  És még húszan sem vagyunk!
  
  A győzelem elérhetetlen gyümölcs;
  Azoknak, akik gyengék, gyávák vagy hülyék!
  De a katonák vállán minden csúcs,
  Fogadjuk el, túl nagy súly van a köldökünkön!
  Így énekeltek gyönyörűen az ifjú manók, és megmutatták, milyen telt a hangjuk.
  . FEJEZET 20. sz.
  A lány királynő és egykori politikai fogoly felemelkedik az alkalomra. És ellenfelét, a bajszos vaddisznót akkor is megbuktatja a nép. És nem lesz többé zsarnokság Európában. Dicsőség a szabadságnak! Addig is parancsolj a tündék és manók legyőzhetetlen seregének.
  A lányok is nagyon sugárzóak és gyönyörűek. És csupasz, vésett lábuk dobásaival gyilkos megsemmisítési ajándékokat küldenek a bozontos Putyin medvéknek.
  És ezt nagy és harcias lelkesedéssel teszik. És képesek mindent összetörni és porrá törni. Ez pedig a szó szoros értelmében vett egyéni és egyben kollektív programjuk. Ezek tényleg szuper lányok .
  És egyszerűen édes illat bújik meg az ajkukon, Vénusz méhei pedig mézesek, és vad élvezet van bennük.
  Ezek azok a lányok, akik hihetetlen örömet okoznak. És olyan meleg van bennük a haj lángjaitól, hogy ez a legvadabb és legteljesebb tűz. Ezek fényes és hiperkvazár harcosok.
  Most, ha énekelnek, akkor a hangok édesebbek, mint a szirénák. És a lányok lábai olyan sima és cserzett bőrrel rendelkeznek - csak hátborzongató és gyönyörű.
  És amikor tőrt is dobnak, gyilkos szelekcióval keresztül-kasul átfúrva az orkok torkát.
  És azt kell mondani, hogy az itteni ifjak is elég jók, ugyanakkor nagyon jól énekelnek;
  Szeszélyes lány-múzsa,
  Néha simogat, néha dühös...
  A prepozíciók vágtatnak, és nincs kötőszó,
  A rímek lavinája elpusztul!
  
  De akit teljes szívemből szeretek...
  Válaszul elmondja, mire valók a szavak.
  A kristály szerelem kinyithatja az ajtót,
  Nyiss arra, ami a sas útja!
  
  Végül is, hidd el, a toll kardja értékesebb,
  Szilárdság van benne - a pihék forgószélbe zúdulnak!
  A büszke nemesek gőgösek,
  Lesz róluk egy szúrós vers...
  
  Dicsőséget teremtettünk a hadseregnek,
  Hol vér folyik, hol verejték.
  Kiterjesztették államukat,
  A piramisoktól a jéggel teli vizekig.
  
  De ugyanakkor a lélek bárány,
  Megszólal benne az édes líra...
  Végül is a lány hangja hív -
  És a szenvedély megolvasztja a gránitot!
  
  Ahol a szó, ott rózsák lángolnak,
  Hol virágoznak az almafák...
  A fagyok nem zavarhatnak minket,
  A megfélemlítés pedig elpazarolt munka!
  
  Álmodat alkotással alakítjuk,
  Képesek leszünk legyőzni a szakadékot...
  Az egész világ meg fog dermedni a csodálkozástól
  Amikor eltűnik a bánat éjszakája!
  
  Akkor vége lesz a szenvedésnek,
  Nem lesznek nyomorékok és árvák...
  És az elválás nem jön el hozzánk,
  Hagyja, hogy a lendületes lény átlépje a küszöböt!
  
  A haza Isten országa lesz,
  Tekintsen mindannyiunkat Teremtőnek.
  Csak hamu hull a csalásra,
  Akik becsületesek és kedvesek - ügyesek!
  Ezek itt a szemtelen lányok. És figuratív vigyorral és fogakkal olyanok, mint a csillogó hópelyhek gyöngyei.
  A harcosok ott vannak, és fenyegetően harcolnak Putyin medvéinek seregével.
  És csupasz lábujjakkal, lábuk sokkoló erejével halálborsót szórnak az ellenségre..
  Mondjuk ezek itt a lányok - agresszív hatókörűek. És megsemmisülést és halált ajándékoznak. Ez a fajta pusztítás történik.
  De a rohamosztagosok lányai megsemmisítő ütéseket mérnek az ork pozíciókra.
  Ez egy brutális összecsapás zajlik. Ami rendkívül keserű és agresszív.
  Mondjuk az itteni lányok, ha külön utakon járnak, akkor igazából semmi sem akadályozhatja meg őket.
  És a lányok ismét megnyomják a ravaszt eperbimbóikkal, és a folyamatos halál pusztító folyama indul ki Putyin medvéi számára.
  Ez nagyon klassz, a harcosok szorítják az ellenséget.
  Így aztán nagyon pontos és pusztító rakéták segítségével kalapálják az ellenséget.
  De a fiúk is nagyon jól énekelnek. És mindent nagyon szépen csinálnak, ezüst hangokkal;
  Abban a hangulatban, hogy szidja magát,
  A karaktert a Teremtő Isten faragta,
  Karddal hőst teremt,
  Modell minden generáció számára!
  
  De te magad is képes vagy harcolni,
  Képzett, hogy legyőzze a hordákat!
  A sas és az oroszlán lelke nem nyúl,
  Micsoda hatalom és szent hadsereg!
  
  Legyen az ellenség olyan, mint egy üldözött kutya,
  Erős pajzsunk pedig gyémántot is képes vágni!
  Hajnal földje örökké szeretett,
  A harcos megtérül a bánatért és a halálért!
  
  Ne bízz a hülye pacifistákban
  Amit Jézus megtanított elviselni...
  Hogy a rozs virágzik a tiszta ég alatt,
  Erőssé kell válnod, mint a medvének!
  
  A csatákban tele vagyunk lelkes szenvedéllyel,
  És viharos vérrel, fiatal...
  Széttépjük a poklot,
  Hol vannak a légiók a Sátánnal!
  
  És mindenki tudja, hogy a Teremtő;
  Megtanítottam, hogyan erősítsd az izmaidat!
  Ne pazarold az idejét hülyeségekre,
  Különben büntetéssel jövök hozzád!
  
  Az impotencia a fő bűn,
  Haragot, aljasságot szült...
  Fizess a betolakodók sallangjaival -
  Felejtsd el a vitézséget, a becsületet és a büszkeséget!
  
  De minden baj ellenére te
  Testvér, ne engedj a szomorúságnak!
  Minden álmod valóra váljon -
  Táncoljunk kedvesemmel sima keringőben!
  
  Mit adhat még az Úr?
  Igen, a túlvilág olyan, mint a köd...
  A test szenved ebben az életben,
  Nem minden olyan gördülékeny, mint a regényben...
  
  Ismerd meg a földedet, bátor elf -
  Építsd rá a boldogságod...
  Mozgás és haladás futás -
  Hatalmat fognak adni az univerzum felett!
  A lányok helyeslik a fiúkat, és zafír és smaragd szemeikkel rájuk kacsintanak. Ezek a világ legjelentősebb és legmenőbb harcosai. És ha kell, nyelvükkel orgazmusok egész zuhatagát tudják létrehozni az ifjú manóknak.
  A lányok pedig nagy lelkesedéssel küzdenek tovább. Csupasz lábujjakkal nyomják a gombokat, lángszórókat és pusztító energiát lövellve ki.
  Aztán az elf lányok fogták, és megnyomták a gombokat skarlátvörös mellbimbóikkal, amitől a pusztító fegyver működni kezdett, és tűz- és fémzáport zúdított le Putyin medvéinek polcaira. Ez valóban rémálomszerű hatása volt a többszörös kilövő rakétarendszereknek.
  A lányok tényleg olyan agresszíven és eredményesen dolgoztak. És fülsiketítő és megsemmisítő vereséget hajtottak végre az ellenfeleken, mindent felégetve.
  Közben a lányok énekelték:
  - Hoppá ! Hoppá ! Amerika - Európa,
  Ázsia-Eurázsia,
  Micsoda szégyen!
  Ezért a harcosok gépfegyverrel lőni kezdtek, és kiirtották Putyin medvéit. És nagyon keményen, pontosan és pontosan cselekedtek. A harci nyomásuk pedig egyszerűen ellenállhatatlan volt.
  A harcosok ezt énekelték:
  Öreg a Zelenszkijről,
  És Elfia az anya...
  Harcoljunk őszintén
  Öld meg az orkokat!
  Az elf lányok rohantak támadni. És dühösen dobálták a halál gyilkos ajándékait csupasz lábujjaikkal. És széttépték Putyin medvéit, demonstrálva magas és harcias osztályukat.
  És ugyanakkor a lányokat és a skarlát mellbimbókat használták.
  És kiszállt belőlük a villám.
  Ugyanakkor a lányok ultrahangsugárral és csupasz sarkukkal fütyültek.
  A levegő megremegett, kábult és kábítószeres varjak hullottak alá, csőrükkel Putyin medvéinek bozontos és kopasz fejét törve.
  A harcos lányok pedig mindezt olyan jól és hűvösen tették, hogy mesében nem lehet elmondani, vagy akár tollal leírni. És ugyanakkor énekeltek;
  Drága hazám fény;
  Egy csillogó könnycsepp gördült le a szeméből.
  És Bor már skarlátba öltözött,
  És az égből egy csillag, mint egy jeladó!
  
  Mi minden pillanata van a Szülőföldnek?
  Bármelyik hely a világon rosszabb...
  És akkor elhalt a kakukkzaj -
  A békák csobbannak a tócsákon keresztül!
  
  És a csalogány csengő hangja,
  Vagy óvatlan feketerigó-trillák...
  Az állatoknak vannak idősebb rokonaik,
  Vannak hajók, ahol ettek.
  
  Együtt állunk, mint egy erős flotta,
  Örökké uralkodni a tengereken...
  A haza vitéz fellegvára,
  Az Uralkodó testvériségének dicsőségére.
  
  Harmóniában az anyatermészettel,
  Bármilyen gallyfüzér...
  Ismeretlen lesz, hidd el a félelmet -
  Amikor a bátorság a fő ösztönző!
  
  És a szépséget nem lehet elfelejteni,
  Mert mi tükörkép vagyunk benne...
  Végül is az élet kék fonala,
  Nem tudja, hidd el a végét.
  Ezek a lányok valóban a földöntúli szépség tükrei. A tündék pedig egyszerűen egy csoda és csodálatosak teljes megismerhetetlen pompájukban.
  A lányok nyelve pedig hosszú és játékos. És képes mindent megtenni felesleges problémák nélkül.
  És használnak, csupasz lábujjakkal kis, vékony borotvákat dobnak az ellenségre. És repülnek és vágnak, katonák Putyin hadseregéből. A harcosok minden féktelen energiájukkal cselekszenek.
  És közben éneklik:
  Klassz lányok vagyunk
  mezítlábas lányok vagyunk...
  Az orkok szörnyűek
  Zsinórral verik a köcsögöket!
  Valóban, ha a szépségek elkezdenek énekelni, akkor még az ördög sem lesz képes versenyezni velük. Így mutatják meg a lányok gyöngyszemként csillogó fogukat, és jól irányzott durranással köszörülik és irtják Putyin medvéit.
  Az elfek ugyanazért harcolnak. Azok közülük, akik még csak fiúk, mezítláb is apró, vékony mérgező tűket dobnak, amelyek Putyin medvéinek a szemébe csapnak.
  És közben a manófiúk énekelnek;
  Ha az ökle erős -
  Ez azt jelenti, hogy te leszel az első az életben!
  És akkor az elvtárs nem szegény ember,
  Arany szíve és acél idegei vannak!
  
  De ami még fontosabb, higgy - ez egy erős elme,
  Mert az ember menőbb az állatoknál.
  Ha az életben a homály felhője vagy,
  Akkor egy vidám nevetéstől megszeretsz!
  
  Automatikus adalékanyag-tudás - ökölerősség,
  Mert tele van tudással - Know-How!
  De próbáld meg a hatalmat a bolond kezébe adni,
  Akkor csak fájdalmat kapsz jutalmul!
  
  Volt idő, amikor egy klubbal mentek vadászni,
  Egy íj, egy nyílvessző a vastag bőrön...
  De ott csináltak chervonecet, ahol a fillérek mentek,
  És nagyon könnyű beugrani a galaxisba!
  
  Bár az oktatás jó...
  De az is érdekes, hogy vegyünk bátorságot...
  És egyenlő a bajonettel, véső lesz belőle,
  És nagyon becsületesen szolgáljuk az Anyaföldet.
  
  De a gonosz erőszak nehéz kereszt,
  Csataterünk tele van vérrel...
  Miért támadt fel a Mindenható Isten a szenvedés után?
  Hogy a katonák katonai gyülekezése erősödjön!
  
  A leányzó könnyei potyognak - szeretett barátja lehullott,
  Az anya nyögve, üvöltve imádkozik...
  Fagy van az ablakon kívül, és kialudt a kandalló,
  Itt van egy jóképű fiatalember a föld alá temetve!
  
  Ó, kegyetlen sors - milyen gonosz sors,
  Szűz Mária - hol a jó természeted?
  A férfi hamarabb akart eljegyezni,
  És most a szél fújja a port a fenyők alatt!
  
  Az élet boldog lesz - jó lesz,
  Az almás pitéből mákos méz lesz...
  A szörnyeteg ellenfél, porrá és porrá,
  Az igazi szerencse lépje át a küszöböt!
  
  Minden megtörténik a Földön és a Marsra való dobás,
  Gyűjtsünk ökölbe egy csillagokkal teli füzért!
  És helló srácok, csak első osztályú,
  És a tűzbe dobták - egy szörnyű lidérc!
  
  A géppuska már ismerős lett - a golyók patakban ömlenek,
  És az ellenség kimerült, amit akart, az nulla!
  Ha nyersz, gazdag leszel,
  Aki a tüzet gyújtotta, az szegénységbe kerül!
  Ezeket a klassz dalokat a Terminátor lányok éneklik itt. És megmutatják legmagasabb és legcsodálatosabb eredményeiket. Az ilyen lányok ellen egyetlen ork technika sem működik.
  És a lábuk olyan szép, cizellált, és nagyon egyenletes, ugyanakkor harmonikusan elhelyezett ujjak.
  Ezek tényleg lányok - pont amire szükséged van, egyszerűen szuper!
  Az ilyen harcosok képesek eldönteni az egész föld sorsát. Senki sem hasonlítható össze ezzel a lánnyal egy igazi csatában.
  És a csupasz lábujjak ismét a megsemmisülés és a teljes halál gyilkos ajándékait dobják. És elpusztítják Putyin medveseregének ezredeit.
  Mit tehet Putyin medve, ha mérgező tűt kap a homlokába? Csak sírni tudsz. És rendkívül igényesnek és groteszknek tűnik!
  A lányok pedig csupasz lábujjaikat is használják csatában, bumerángokat dobálnak. Repülnek és forognak a levegőben, és agyaras medvék fejébe kerülnek. És holtan esnek le.
  Aztán a lányok megnyomják a gombokat skarlátvörös mellbimbóikkal, és valami rendkívül gyilkos és pusztító dolgot kapcsolnak be. És sok ork meghal.
  A szép ifjú manók is nagyon szépen és magabiztosan énekelnek;
  Nincs szebb szerelem a világon,
  De ennek is vannak gondjai és gondjai...
  Végül is egy pár szlogennek semmi értelme - kormányok,
  Amikor együtt vagyunk, mindig pilóták vagyunk!
  
  A szerelem édes mézet tartalmazó edény,
  De a közöny kátránya megtörténik...
  És hiszem, hogy eljön a nagylelkű boldogság,
  Virágzik, mint a sziréna bokor májusban!
  
  Nagy dolog ledobni a rabszolgaláncot,
  Hagyd, hogy izzadt testem kiegyenesedjen...
  A fogságban való élet helyett jobb meghalni,
  Bár a szükség leszoktat minket a lustaságról!
  
  Sokat kell elérnünk az életben,
  De nagyon nehéz ennél többet elérni...
  Amikor az elméd hálóba van zárva - járomba,
  Amikor túl óvatos vagy!
  
  Aki pedig mer, piskóta várja,
  És csokoládé, édes cukorka,
  De gyakran fordítva adja a rockot,
  Ki tudja, talán vége a galambok korának!
  
  Nem akarjuk elhagyni ezt a világot,
  Veszítsd el még a gonosz univerzumot is!
  Adj nekünk egy ötöst az életben,
  És a büntetés az oktatásban lesz!
  Ezek itt a dalok, és a fiúk nem maradnak el kegyelemben a lányoknál. És az elfek is, akik gyerekként csúzlit használnak. És ez is nagyon halálos fegyver. És rendkívül pusztító hatása van.
  Egy ilyen néppel szemben Putyin medvéi tehetetlenek.
  A harcok nagy intenzitással folytatódnak.
  A lányok bumerángokat dobálnak hatágú csillagok és horogkeresztek formájában, és ezzel vágják le Putyin medvéinek fejét. Ugyanakkor rendkívül energikus.
  A lányok ilyen csodálatos csodákat mutatnak be és hajtanak végre csupasz lábujjaikkal. És mérj megsemmisítő és csonttörő ütéseket az ellenségekre.
  A harcosok bátran énekelnek.
  - Vár ránk az űr és egy álom,
  Tegyük szebbé a világot...
  A szépség uralkodni fog
  A mi nagyszerű Elfiánkban!
  A lányok ismét megnyomják a gombokat skarlátvörös mellbimbóikkal, és igazán megsemmisítő csapásokat mérnek az ellenségre, szó szerint egyszerre több száz Putyin medvéjét égetik el.
  Ugyanakkor a lányok nagy lelkesedéssel és intenzitással énekelnek;
  Sok hazugság van a világon, és kegyetlenség uralkodik,
  Az igazságosság olyan, mint egy hálóba fogott madár...
  De ott van az Úr ereje és nagyságának pajzsa,
  Ez azt jelenti, hogy nekünk, akik elestünk, nem kell sokáig elviselnünk!
  
  Az elfek gyakran bűnösek és játszanak a sorssal,
  A mindenható Isten irgalmazz nekünk: dicséreted megtiszteltetés!
  Hozzád fordulok megtört lélek vérében,
  Add meg a lehetőséget, hogy üdvözüljek, és mondjak egy imát!
  
  Homok ömlik ajkaidra, égető vigyor a széltől,
  Milyen szörnyű bűn hozta a Földünket...
  A Sátán, a gonosz teremtője, könyörtelenül gyötörte
  De valójában ki esett el és van egyedül a tömegben!
  
  Nem vagyunk méltók arra, hogy megízleljük Istent, kegyelem,
  Az aljasság a szívben lakik, és az üresség uralkodik!
  Mindent oda kell adnunk az árváknak,
  Feltáruljon tisztaságod az ég alatt!
  
  De ha a lelked olyan, mint egy tintafolt,
  Ha merevség és vágy él a gondolataidban?
  Ennek a Szent Istennek megnyitotta szívét,
  És azt mondta: Bűnbánat - a vétkek nem számítanak!
  
  A Teremtő szent rendeletét adta a teremtésnek,
  Szeresd testvéreidet, és ne merd elárulni őket!
  Harcolok a bűn ellen, hogy a tűz ki ne aljon,
  Legyen egy család: tisztelje apát, anyát!
  
  Nincs megbocsátás, ha apád lusta,
  Ha csak azon gondolkodik, hogyan szerezzen többet...
  De ha nagylelkű vagy, akkor tudd, hogy fiatal vagy,
  És dolgozz a jóért, lökd el az ágyat!
  
  Szent törvényed évszázadokra adatik,
  Lelkiismeret szerint élni, örömet okozva!
  Megnyitotta az egész univerzumot, a bölcsesség olyan nagy,
  Nem lehet tudni, sírok, mint egy gyerek!
  Mondjuk a lányok - szuper dalt énekeltek ! És megmutatták kiemelkedő kényszerüket.
  És hagyja, hogy a harcosok ismét tüzeljenek az orkokra, és megnyomják a túlérett epernek tűnő mellbimbókkal ellátott gombokat. És nagy tömegben kiütik őket.
  Ezek valóban azok a lányok, akik halált és pusztulást vetnek el Putyin medvéi közé. A legfényesebb és legpusztítóbb átjáró harcosai.
  És úgy kaszálják le ellenségeiket, mintha sarlóval tennék. És csupasz lábujjakkal ütik meg az ellenséget. És annyi ork halt már meg a pusztító befolyása miatt.
  A lányok pedig csupasz, kerek, rózsaszín sarkukkal hányják a pusztulás és pusztulás borsóit.
  És ismét Putyin medvéi, megölve és darabokra tépve, lehullanak. A harcosok pedig nagyon meggyőzően és pusztítóan viselkednek.
  És a fiatalok megmutatják pusztító és pusztító befolyásukat Putyin hadseregére is.
  Erre a harcoló harcospárok lelkesen énekelnek;
  Egy olyan világban élünk, amely tele van elszakadással, szomorúsággal...
  Mit tegyen egy katona, ha egyedül van?
  Az istenek kegyetlenül eldöntötték, hogy mi a jó nekünk -
  Ez a fickó beszürkíti a halántékát!
  
  Az univerzum olyan kegyetlen a szerelemhez,
  Az elválás könnyei zuhatagban folytak...
  Az együttérzés nyomtalanul eltűnt, mint egy álom,
  És az élet olyan lett, mint egy kő lágyság nélkül!
  
  Fagy a sivatagban, és a jég ég a hőtől,
  Hogy beborítja a szívemet egy rozsdás lánc!
  És a szétválás esője megcsapja a tetőt -
  A zsebek üresek, csak a réz maradt!
  
  De a harcos hőstettébe vetett hit inspirál,
  A Mindenható Isten - tudd, hogy határozott fogadalmat tett!
  És olyan lesz számunkra, mint a lomb a meleg májusban,
  Amikor kihajtunk, találkozunk a virágzással!
  
  Szeretnéd boldogabbá tenni a bolygót?
  Hogy mindannyian dicsőségesen énekeljünk, mint egy csalogány?
  Aztán a legédesebb méz a hársfa aratásává vált -
  Az óriások lelkében vessünk véget a hazugságnak!
  
  Ne csapd be Istent, higgy nekem
  Jól látja, melyikünk a gyáva és a bús!
  Adj értelmet az áldozat Urának,
  Nem csoda, hogy azt mondja: Megfizetem nektek, emberek!
  
  De a gonosz erőszak bekapott minket a hálóba,
  Senki sem tudja, hol végződnek a gyilkosságok.
  Júdás egy korhadt nyárfán lóg -
  És azoknak, akik hittek - babérkorona!
  
  Bármelyik ember jobbá válhat
  Választásunk tudatos - Krisztusra való törekvés.
  De néha vannak vértócsák,
  Legalább van ígéret - mindjárt jövök!
  
  Ó világ, mennyi erőszak van benned,
  Mintha nem tudnánk békésen élni!
  A feleség jajgatott a katona koporsója fölött,
  Milyen vékony az élet törékeny fonala!
  
  A vérontás nem a mi hivatásunk -
  Szeretni akarok, paradicsomot adni a hazának!
  Miért ez a büntetés mindannyiunk számára?
  A válasz: minden vagyont a szegényeknek add!
  
  Lehetetlen pénzért megváltást venni,
  Mert Istennek nincs ára az aranynak!
  És hajolj meg a templom előtt vasárnap,
  Szárnyassá válni, mint a sasok!
  
  És eljön az idő - eljön Isten Királysága,
  A gonosz és ragadozó sötétségnek vége lesz!
  A szellemi fog elpusztul, átkozott rabszolgaság,
  És az ország a Boldogság Nagyságában lesz!
  A lányok igazán és kifejezetten, és nagyon szépen énekeltek. A lányok mezítlábas lába pedig a megsemmisülés gyilkos ajándékait dobta. És így folytatódott Putyin medvéinek pusztítása. A lányokat remek észjárásuk is megkülönbözteti.
  Csodálatosak és rendkívül menők. A mellbimbójuk pedig nagyon fényes, akár a túlérett eper.
  A lányok, szükségtelen szertartások nélkül, pusztító ajándékokat dobálnak halálos erejű puszta ujjaikkal.
  Olyan csodálatosak és agresszívak, hogy csatákat lopnak.
  Mit mondhatunk a lányok melle rubin mellbimbóiról? Ez is rendkívül harcias és menő. Mennyire képesek a lányok harcolni és nagy intenzitással küzdeni.
  Így hát a lányok újra fogták, és csupasz lábujjaikat a szájukhoz tapasztották. És fújjuk a sípot. És hogyan kezdett ebből ömleni egy ultrahangos trilla.
  És a kábult varjak elvesztették az eszméletüket. És csőrükkel Putyin medvéinek hülye fejére estek.
  . FEJEZET 21. sz.
  Az elf lány és egyben a királyné parancsot adott. És nagyon energikusan viselkedett. És a szeme zafírként csillogott. Ez egy szuper lány, és a neve Maria Kolesnikova.
  Összetörték a koponyájukat és kiütötték az agyukat. Szuper!
  És akkor a harcosok nagyon szépen és vidáman énekelni kezdtek csodálatos hangjukon;
  Magasztos Elfiám fénye -
  Országok, amelyek lélekkel adtak életet a világnak!
  Lehetetlen ezt a hazát szebbnek találni,
  Ismeri az univerzumot - szent álom!
  
  Minden fűszálban és minden harmatcseppben,
  És a meleg nyári eső cseppeiben...
  A hópelyhek gyémántokkal játszanak,
  Bennük van Jézus arca - a Vezér Úr!
  
  A ragyogó Svarog létrehozása,
  Minden búzavirágban gyönyörű.
  Aki békét akar, olyan, mint Isten fia,
  Hidd el, mindenhol csodálatos élete van!
  
  De a Mindenható ezt az akaratot adta nekünk,
  Hogy minden szabad utat választok,
  Hogy a bennszülött harcos szeresse hazáját,
  Dicsőíteni Rodot tetteiben!
  
  Azonban rosszul döntöttek,
  És most egy gonosz patak ömlik a Földre!
  Elfiát tömegek tapossák el a tankok poklából -
  A sors kegyetlen és könyörtelen a hadviselésben!
  
  De egyesítsük a harcosokat vállvetve
  November szovjet zászló alatt.
  Az ikontól kegyelem adatik az arcoknak,
  Okkal állnak értünk az Úr előtt!
  
  Bár a démonok Putyin mögött legelésznek,
  És rengeteg funkciót helyezett el az Orkmaniában !
  De lelőjük a Junkert, mint a csészealjakat,
  Hiszen harcolni kell, kiszakítva a vért az ereidből!
  
  Az ellenség elérte Elfskvát - minden ég,
  Távcsövön keresztül látja a Kreml csillagait!
  De mielőtt legyőznénk Mamai hordáját,
  Az Úr erőt ad a szerető leányoknak!
  
  Haza - suttogom az imában fájdalommal,
  Városaink fáklyaként égnek!
  Amit verejtékkel és szeretettel emeltek,
  Örökre elpusztult?
  
  De a család nem hagyja el teremtését -
  Erőt ad, és az ellenfél elesik!
  Ahogy Isten bölcs könyvében mondták:
  Az elf győzni fog, és a csillagok felé vonul!
  
  A Wehrmacht vereséget szenvedett, folyik a vér,
  Elfskva , és a dicsőséges Elfagrad után!
  És az anyaország levet ad az almafákról,
  Hogy a géppuska könnyű legyen egy gránáttal!
  
  Okrlinában leszünk - egy dicsőséges vezető ,
  Isten alkirálya a Földön, ahol bűn van!
  az orkshista lényeket,
  Akkor lesz boldogság és siker!
  A lányok olyan jól énekeltek, olyan szenvedéllyel és intenzitással. A szépségek pompásan énekeltek és mindent tökéletesen csináltak.
  Csupasz lábujjakkal pedig különleges csillagokat dobálnak, amelyek felhasítják Putyin medvéinek torkát és hasát. És mondjuk ez nagyon klassz.
  Az elragadó lányok a harcban nagyon erősek és harcosak.
  Bár néha ők is megkapják. Itt vannak az ork hóhérok, akik megkínoznak egy lányt az elf családból. Elvitték és felhúzták a fogasra. Először hátulról megkötötték a kezét, és feljebb kezdték emelni a lányt. És így tovább egészen a plafonig.
  Tíz méter magasra húztak fel. Aztán elvitték és elengedték a lányt.
  Meztelen, lebarnult teste leesett. Maga a padló pedig nagyon erős, a nylon kötél ki volt feszítve.
  És a lány sikoltozni fog a pokoli fájdalomtól. Így megrándult a szépség. És a végletekig kicsavarta a szépség ízületeit.
  A Putyin medvék klánjának rangidős hóhéra vigyorogva mordult fel:
  - Remegj tovább!
  És a lányt ismét elkezdték felemelni a fogasra. És egyre magasabbra. A kötél megfeszült.
  A lány nagyon szép egy elf faragott izmaival. Csodálatos, nagyon harcias.
  És nyögve azt mondja:
  - Nem! Nem mondom meg!
  És felemelték a mennyezetig. És a lány a figyelem előtt állva megdermedt.
  Tehát újra elengedték. Az elf meztelen, erős teste leesett. És vad sebességgel ment lefelé. És a padló közelében a kötél ismét megfeszült.
  És a lány megint sikolt. Igen fáj.
  De kiáltás tör ki a mellkasomból:
  - Nem! Nem mondom meg!
  A Putyin-fajból származó rangidős hóhér a következő parancsot viseli:
  - Harmadszor rázd meg!
  És most a lányt ismét a kötélre emelik. Ezt megelőzően egy vassal átkötött nehéz tölgyfa cipőt tettek a lányok mezítlábára. És fokozta erős, lányos testének nyújtását.
  Az elf kinyújtózkodott, és a mennyezet közelében lebegett, a kastélyban, ahol Putyin bandájának fanatikusai kínzásokat hajtottak végre.
  És akkor a rangidős hóhér felszisszent:
  -Azt fogod mondani, hogy kurva!?
  A lány kétségbeesetten felsikoltott:
  - Karó a Putyin szájában!
  Következett a parancs:
  - Hadd menjen!
  És a kötelet a dob segítségével ismét elengedték. És a lány leesett. És mezítláb a készletben még egy kicsit is érintette a padlót, és a kötél ismét megfeszült.
  És az elf újra felsikoltott, és elvesztette az eszméletét.
  Az orkok a rangidős hóhér parancsára egy vödör jeges vizet öntöttek rá. És a lány magához tért.
  A hóhér-vezér ezt parancsolta:
  - És most nyújtás.
  És az orkok elkezdték a legnehezebb súlyokat akasztani a blokkból kilógó horgokra. A lány izmos, izzadságtól csillogó teste erősen megfeszült és zsinórszerűen ívelt.
  És ismét kinyomta:
  - Nem mondom meg!
  A hóhér ezt parancsolta:
  - Tüzet neki! És perzseld meg a mellkast, a kebledet és a csupasz sarkakat!
  Az orkok rohantak végrehajtani a parancsot. Előtte, nehogy a bőr azonnal elszenesedjen, olívaolajjal mondták a lánynak meg a keblét, a melleit és a csupasz talpát.
  A lány nagyon undorodott Putyin medvéi érdes, szőrös kezének érintéseitől.
  És amikor tüzet is gyújtottak a lány mezítláb alatt. És vittek egy fáklyát a mell minden skarlátvörös bimbójára, és egy másik fáklyát Vénusz keblére.
  És a fájdalom pokoli volt. De a lány nemcsak hogy nem sírt és nem sikoltozott, hanem éppen ellenkezőleg, énekelni kezdett;
  Nincsenek apróságok az alvilág elrendezésében,
  Bármilyen mentség az ördögnek olyan, mint egy horog.
  Ha nincs kegyelem az Úrtól a világon,
  Ez azt jelenti, hogy nincs messze a pokol!
  
  Végül is a gonoszt annyira szereti a világ,
  Mint a szigetek a jó iránytűje nélkül...
  Bár a vitézség hősiességét éneklik -
  Valójában az Univerzum Királya a Sátán!
  
  A kegyetlen boldogul ezen a világon,
  Aki nem ismer szánalmat, az király!
  Csapdák vannak még az ég pálmafái alatt is,
  Hol a jó? Ez egy silány nulla!
  
  Bármilyen hit tönkretehető
  Bármilyen dicsőségnek hurok illata van...
  A fattyúk alattomosan sziszegnek a homokozóban -
  És egy álommal szeretném megvilágítani a világot!
  
  A fényre törekszel, de a sötétben vagy,
  Szeretnék adni, de üres a zsebem!
  Ha nem akarsz úgy élni, mint egy nyomorult papagáj,
  Hajrá aljasságra, ravaszságra és megtévesztésre!
  
  Undorító még egy nyálkaréteg alatt is élni,
  Ahol a tető alátámasztása nélkül - egy lépést sem!
  Úgy rohansz a lelkeddel, mint egy sólyom a magasba,
  De a hús a mocsárban van, az ellenség kardja fénylik!
  
  Hogyan történhetett, hogy a boldogság elhalványult?
  És miért uralkodik mindenhol a gonosz?
  Valóban hiányzik Istennek az ereje?
  Tehát ez a jó mindenkit örökké vezérel?
  
  Hiszen az embert nem fanatikusnak teremtették,
  Hiszen minden szívben ott van a szeretet forrása...
  Miért nem ismerik az orkok határaikat?
  Csak a vérre épül a boldogság?!
  
  Sajnos önmaga nem találja meg a választ,
  Ez egy szörnyű dolog a világon évszázadok óta...
  És a démonok hátborzongató arcokat vágnak feléd,
  És úgy tűnik, az Úr megfeledkezett az emberekről!
  
  De nem hiszem, hogy a gonosz nem mindenható,
  Csak ökölbe kell szorítania az akaratát!
  Akkor eltűnik a pokolba vezető impulzus,
  És béke és harmónia lesz közöttünk!
  A harcosok folytatták a harcot az ork hadsereggel. Hősiesen tették, és természetesen a vésett lábak csupasz lábujjaival.
  A szépségek üvöltöttek:
  Látsz fogyatkozást az égen?
  A korszak félelmetes szimbóluma...
  Ez a fény jele,
  Rosszul állnak a dolgok az orkok számára!
  Ezt mondva a lányok fogták, és rányomták skarlátvörös mellbimbóikat a páncélgombákra. És a rakétakilövők reagáltak. Ami elfedte és széttépte Putyin sok medvét.
  És ezután a lányok újra énekelni kezdtek;
  Elfia: te vagy az én szent hazám,
  Amiben egy álom valóra válik...
  A jeges hideg simogat és melegít,
  Nincs szebb szépség a mennyben!
  
  Nincs ilyen ország az egész univerzumban,
  Olyan, mint egy rubin süvöltő a fűzfaágon.
  Gyémántokba és a mező gyöngyeibe öltözve,
  Amikor Frost hókupacot adott nekünk!
  
  Gyönyörű búzavirág a fülledt nyáron,
  Arany tavirózsa a vízen...
  A feketerigó köszönti az utazót,
  Élvezed az erdőben a fűben lenni!
  
  Az Elfi lányai mindig kedvesek -
  Vékony, csinos - lángol a haj!
  És a dalok, amelyeket a szlávok tisztelnek, ismertek,
  És a hőség az egekig tombolt!
  
  Amikor az eső mezítláb zuhog a tócsák között,
  A szőke lányok nevetnek és futnak...
  Egyikünk sem fázik meg még télen sem,
  Fagy a hó alatt, virágzik a gyöngyvirág!
  
  Szívünkben a haza kincse,
  Tartsd meg, de ne rejtsd el, hős!
  Kinyitottuk az ajtót az ég kiterjedésére,
  Meghódítjuk az egész univerzum teljes kozmoszát!
  
  A haza szerény és fenséges,
  A zászló színei három életet adnak!
  Olyan sugárzó erő,
  Nézz odaadással Elfiára!
  
  Az Úr jutalmat ad neked, higgy nekem, nagy jutalmat,
  A tudománnyal biztosan feltámasztjuk a halottakat...
  És anyám örökké vörös szemű,
  Bemutatjuk mindenható csapatunkat!
  A lányok olyan bátrak, és nagyon jól néz ki. És a lábuk természetesen csupasz, a mellük pedig csupa skarlátvörös mellbimbó - egyszerűen gyönyörű, csodálatos.
  És ismét megnyomják a páncélököl gombjait skarlátvörös mellbimbóikkal, és halálos erővel bocsátják ki a megsemmisítő ajándékokat. Ezek itt a lányok, csodálatosak, menők és meztelen, kerek, rózsaszín sarkú.
  A fiatal manók előszeretettel nyalják ezeket a mezítlábokat. És méhsejt ízűek.
  Az ilyen manók csodálatos és édes emberek. Mondjuk ott - szuperek.
  És ha már elkezdenek énekelni, akkor az teljesen fülbemászó;
  A képzeletem megindult
  Minden világos lett, mintha novemberben lett volna!
  És beledöfünk egy vasvillát a gonosz démon oldalába,
  És olyan csodálatos lesz a Földön!
  
  Ilyen csillagok a mi univerzumunkban
  Egyesek rubinok, mások gyémántok!
  adót szedünk a gonoszoktól -
  Az ütés olyan, mint egy kalapács és nem a szemöldökre, hanem a szemre!
  
  Kirakat kvazárokkal,
  A sugárzó hippodrom szikrázik!
  A lelkemben tátongó sebek vannak -
  Mintha nagy pogrom lett volna benne!
  
  Göndörödni fognak, mint az üstökös fürtjei,
  Bárány fénye - tejszerű sodródás ragyog!
  Ó, halhatatlan hőstetteket énekelnek,
  Az Elf maradjon dicsőségben örökre!
  
  Mit tehet egy szomorú elf a hírnévért?
  Csak egy könnycsepp hulljon a kék szemedből...
  Amikor körülötte minden szürke és undorító,
  Amikor reménykedve várod a júniusi zivatart.
  
  Nyújtsa ki szerencsétlen ajkait mosolyogva -
  Értsd meg, hogy a világ nem bogyók az erdőben.
  A lány azonnal kitárja neked a fogát,
  Egy ésszerű álmot valósít meg vele!
  Ezek a lánydalok egyszerűen csodálatosak és csodálatosak, szuperül néznek ki. Egyszerűen kozmikusnak és rendkívül harciasnak mondhatóak. A harcosoknak rubintól csillogó mellbimbói is vannak, amelyek csillagként ragyognak a sötétben.
  Az ifjú manók nyelve pedig mohón nyalja őket, és orgazmusok zuhatagát kapja el.
  Ez valóban teljes és tökéletes szépség.
  Aztán a lányok csupasz lábujjakkal borotvát dobálni kezdtek. És ezek a pengék felnyitották Putyin medvéinek torkát.
  És nagyon klassznak bizonyult.
  Így aztán a lányok gombokat kezdtek nyomkodni a skarlátvörös mellbimbóin, és működésbe hozták a fegyvereket.
  És ez a hatás talán majdnem végzetesnek bizonyult.
  És a gyönyörű manók ismét lekaszálták Putyin medvéit, koporsókba kergetve őket.
  Nem feledkezve meg az éneklésről sem;
  Harcosainknak csak egy útjuk van,
  Tövis és tövis borítja...
  Végül is nincs Isten ezen a világon -
  Az álmok porrá omlottak!
  
  Bármely keselyű tud csípni
  Az előkert pedig pusztaság lett...
  De mennyire lettek gyengék az emberek?
  Hová tűnt az elf hős?
  
  És ezért elfelejtették az Elfet,
  Miért adtad el magad egy külföldinek?
  Ahol mérföldek voltak, mérföldekké váltak,
  Ess a mélységbe a mélységbe a magasba!
  
  Ott fehérek a szilánkok a mezőn,
  És hé, felkelt a varjú...
  Szeretnénk, higgy nekem jobban, mint a részed,
  Legyen az élet paradicsommá!
  
  De a Mindenható ilyen választ adott -
  Túl sokat akarsz enni?
  Még plusz adagokat is adtak neked,
  Hol vannak a tettek és a becsület?
  
  Elfia számára a hidegvér harcosai vagytok,
  Csak kérlek a mamon...
  De szükség van a szóra, szükség van testvérekre -
  Úgy dobtad, mint a por a selejtért!
  
  Nos, miben értünk egyet ebben?
  Nehéz a lustaságtól és dühös.
  Hadd várjon ránk az út, sajnos, veszélyes,
  Harcolni számtalan hordával!
  
  De ebben a kérdésben sikerrel járunk -
  Mert ők az anyaország fiai.
  Ne hagyd, hogy a babák a bölcsőjükben aludjanak,
  Repüljetek az üstökösök felé, mint a sasok!
  
  És az utolsóra válaszolok:
  Mikor jön el a kegyelem?
  Hogy a boldogság sugara örökké égjen -
  Olvasszuk el a havat és a jeget a zuhany alatt!
  A gyönyörű lányok énekeltek, hangjuk pedig olyan telt és zengő volt. Valójában nincs is szebb a harcosoknál. A mellbimbóik pedig rubinként csillognak, és a joystick gombjainak lenyomása működik.
  A harcosok könyörtelenül tüzelnek az orkokra. Megállíthatatlan energiával cselekszenek.
  És csupasz lábujjakkal gyilkos erővel dobálják a megsemmisítés ajándékait.
  Ilyenek a lányok - akik, ha feldühíted őket, hegyeket söpörnek el. Próbálj meg ellenállni az ilyen tolvajoknak.
  Csupasz sarkukkal nagy, gyilkos erővel hányják fel a halálborsót.
  Nagyon klassz és egyedi lányok ezek.
  És amikor skarlát mellbimbókat használnak, a megsemmisítő rendszer még agresszívabb aktiválása következik be. És Putyin medvei közül sok ezer pusztul el a csupasz, kerek, rózsaszín sarkú lányok könyörtelen ütései alatt.
  És a lányok még mindig énekelnek;
  Sokan félünk a világ múltjától,
  Mi rejtőzik ott évszázadok sötét árnyéka alatt?!
  Az univerzum sorsát a véletlen és az akarat dönti el,
  Valami, ami képes megdönteni és legyőzni a gonosz ellenségeket!
  
  És a jelenben koromsötét van,
  Sok különböző szakadék van...
  Sátán minden csillagban arcot vág,
  Papagájok ördögévé akar tenni minket!
  
  Nincs próféta a hazában, sajnos -
  És rengeteget kell tanítani egy üresedésért!
  És ennek eredményeként koporsók jönnek elő,
  Ha, már égett Isten tudatában!
  
  Az idő nincs kitéve a férgeknek,
  Mindannyian nagyon büszke ember vagyunk.
  Annak érdekében, hogy az eredmények ne csökkenjenek nullára,
  Meg kell tisztítanunk a tisztátalan arcot!
  
  Tudod, a panaszkodás nem megoldás
  Nos, döntsetek mindent megfontoltan, srácok!
  És akkor a régió virágzik,
  Ha géppuskával véded a vonalat!
  
  Fejezd be a munkát, és nagyszerű vagy,
  Tényleg elérheti a csúcsot!
  Még ha évek óta fiatal vagy,
  Olyan ez, mintha bombát adnál, és nem adnál ki hangot!
  
  És a jutalom szeretet lesz,
  Egy bűnös világ örömét tartalmazza!
  És ne mondj ellent az impulzusoknak,
  Elkapta a szenvedély viharos folyama!
  
  A hit elvezet minket az Atyához,
  Legyen tisztább, még kedvesebb!
  És imádd a sasokat Krisztus előtt,
  Ez a kommunizmus eszméje!
  Ezek azok a dalok, amelyek igazán nagy hatást keltenek és hangolnak. A harcosok gyönyörűen és sugárzóan énekelnek.
  És továbbra is puszta lábujjukkal, gyilkos erővel dobálják a megsemmisítés ajándékait.
  Ezek a lányok. A fogságba esett gyönyörű lányoknak pedig az orkok izzó feszítővasakat lökdösnek a szépségek csupasz sarkára. És kauterizálni nagy kegyetlenséggel.
  hiperszintű szépségek ezek .
  És továbbra is csupasz lábujjakkal dobálják az ellenséget, a megsemmisítés halálos borsójával. A skarlát mellbimbóikból pedig ultrahang ömlött ki, amitől a légkör megremegett, a varjak agyonütődtek és eszméletüket vesztették.
  És leesve átszúrták az orkok koponyáit, és megölték őket. Putyin medvéi pedig vérezve meghaltak;
  Nem, az éber nem halványul el,
  Egy sólyom, egy sas pillantása!
  Az emberek hangja tiszta,
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  okrsisztáknak lenni a trónon,
  A Skarlát Hadsereg kardja megdönti!
  Az én manóm, nem a karámban...
  Nem győzik le mindenek anyját - az ördögöket!
  
  A haza szent ebben,
  Csak a lélek virít benne!
  Könyörögj a kemencébe süllyesztett cipőért,
  A mi utunk a paradicsomba vezet!
  
  Új sorrend lesz
  Ahol mindenki egy a manóval !
  Az emberek boldogok lesznek
  Legyőzhetetlen Haza!
  
  A fény királya a szívemben él
  Ne ismerjük a bánatot!
  Szerencsére kinyitjuk az ajtót
  Fölöttünk csillogtak a csillagok!
  
  A bánatban van remény és hit,
  Hiszem, hogy boldogok leszünk!
  A fiatalság felváltja
  Mi vagyunk a saját bíráink!
  
  Minden harcost tisztelnek
  Mindenki bátorsággal él.
  Egy dallal harcba indulsz,
  Nincs erősebb Efian lépés!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred!
  Vége lesz az orksizmusnak!
  A nap ragyogóan fog sütni!
  Az út, megvilágító elfinizmus !
  Ők itt a lányok - a legmenőbb és legkiemelkedőbb osztály. A harcosok csupasz lábujjakkal borotvapengéket dobáltak, és levágták Putyin medvéinek fejét.
  Csodálatos lányok vannak itt. A manók dereka pedig vékony, csípője pedig széles, a sajtó pedig domború. Itt az orkok nem tudnak ellenállni a harcosoknak.
  Nagyon finomak és egyszerűen szuperek. A mell skarlát mellbimbóiból pedig erőteljes ultrahanghullámok szabadulnak fel. És a varjak ismét agyonütötték . És megdöbbentek és becsaptak. És olyan volt, mintha bottal vették volna és repesztették volna.
  És szörnyű sokk támadt. A harcosok pedig hihetetlen energiájukkal megadták magukat.
  És a harcosok ismét elvitték, és énekeltek;
  Persze nehéz megjósolni
  Mi vár még ebben az új világban!
  Felrepülünk az egekbe,
  Sztárrepülőre szállni!
  
  Nincs sok bolygó az égen,
  Mindegyiknek megvan a maga holdalatti világa.
  A csillag evező ütése alatt,
  Hiszek a Tejútban, meghódítjuk!
  
  Minden univerzumban van rosszindulat
  De ha az elfinizmus uralkodik...
  Aztán óvadék lelkiismeret becsület.
  A dualizmust pedig nem tartják nagyra!
  
  A hóhér fölénk emelte kardját,
  A boldogságban éléssel való fenyegetés zavarja!
  Néha bánat, nyög, sírás,
  Anyánk könnyeket hullat!
  
  És talán átszúrja a teret
  Végtelen űrmélységek!
  Akinek éles az esze, az tud
  Szép, okos, kedves fiam!
  
  Az utódok növekedni kezdenek
  Gazdag mezők hajnalban!
  Fölöttünk a Szent Krisztus Isten,
  Meghajlással és szeretettel neki!
  
  Akkor higgyünk a paradicsomban
  Elkapni a gyerekek mosolyát...
  Köszönöm Uram -
  Hosszabbítsa meg életfonalamat!
  
  Miben segíthet az egész föld népének,
  Növelje a haladást és a kedvességet,
  Hogy hatalma legyen az országnak,
  Dicsérni a szépséget a lírával!
  
  Végül is nem hiába vagy ember,
  Mint egy madár rohansz az egekbe!
  Szeretnéd valóra váltani az álmaidat
  Amelyben az elme, a test!
  . FEJEZET 22. sz.
  A lányok olyan elragadóan énekeltek, Maria Kolesnikova pedig szuper volt
  Ez egy olyan csodálatos dal volt, amit a lányok énekeltek. És milyen szép lett ez a dal. Így énekelnek nagyszerűen a harcos lányok. És olyan csodálatos és csodálatos hangjuk van.
  Az egyik manó szellemesen megjegyezte:
  - A Führer kopasz és egyszerűen tetves!
  És megmutatta hosszú és harapós nyelvét.
  Egy másik manó szellemesen így szólt:
  - Ki nem szereti Putyint?
  Putyint mindenki szereti!
  És ki nem szereti Putyint?
  Már régóta börtönben van!
  
  De a kopasz Vlagyimir,
  Egyáltalán nem félünk
  És egy tetves elnök,
  Hülye gondolatok!
  A lányok nagyon szellemesen fejezik ki magukat és kiabálnak. Aztán csupasz lábujjakkal mérgező tűket dobnak, és halálra szúrják Putyin medvéit.
  És akkor veszik, és énekelni kezdenek;
  Nincs más haza az univerzumban,
  Bolygónk olyan, mint egy csillag az égen...
  Hittel, reménnyel és tiszta álmokkal,
  Fényes célokat fogunk győzni!
  
  Megtették az első lépést az űrben
  Elfarin adta nekünk a mennyország kulcsát !
  Most mindenki olyan, mint egy haladó bűvész,
  Ismerheti a viharos szél világát!
  
  Hát képzeld el a régi időket...
  Állatok bőrében, egy klubbal versenyeztünk!
  A haladás témája elmúlhatatlan, örök,
  A tudomány tegyen minket erőssé!
  
  Jutalom helyett a tövis lábai alatt,
  Ez a természet olyan, mint egy gonosz farkas!
  A holló azt kiáltja: ember, maradj csendben
  És a kerubok olyan gonoszul fedték fel az arcukat!
  
  Csak egy kiút van a mélységből,
  A Mindenható Isten a Teremtés ereje.
  Te leszel az elemek, hidd el, uram,
  Ha a belátás tudáshoz jut!
  
  Szóval ne unatkozz az íróasztalodnál, bébi
  Hatalmas erőre tesz szert!
  Paradicsomot csinálsz magadnak, fiatalember,
  Megalkothatod azt, amiről csak álmodozhatsz!
  
  Az új világokban tudásra is szükség van,
  Testvéreink ott vannak, azt hiszem rokonok.
  Ne legyen ellenségeskedés az univerzumban,
  Mindannyian Tünde Anyánk családja vagyunk!
  Így énekeltek szellemesen és eredetien a lányok. A hangjuk pedig egyszerűen csodákat szül.
  Így el fogják fogadni, és a lányok olyan jól énekelnek. És ismét tőrből énekelni kezdhetnek. És mutasd meg testes, nagyon klassz és elragadó hangodat.
  Ezek a lányok, ha énekelnek vagy játszanak, az nagyon klassz lesz.
  És a harcosok ismét villámokat vetnek ki mellük skarlátvörös mellbimbójából, és megölik az orkokat. Katonai módon minden paradox módon történik. A lányok mezítlábas, kerek sarka pedig pusztító megsemmisülési labdákat hány fel. Aminek valóban pusztító hatása van.
  Az elf lányok pedig szó szerint a koporsóba hajtják ellenfeleiket, jelen esetben Putyin medvét. És egy ilyen alapvető és folyamatos harc zajlik a teljes pusztítással.
  A harcosok pedig rendkívül bátraknak mutatkoznak. És megfogják, és nagy dühvel fütyülnek, csupasz lábujjaikat használva. És ez a síp fülsiketítő és agyonüti. És forradalmat kelt a varjak fejében.
  És eszméletüket vesztve elesnek, és éles csőrükkel átszúrják az orkok fejét.
  Utána ismét nagy lelkesedéssel énekelnek, és fogukat tegyék;
  Ó, Puskin, te különc tévedsz,
  Nem szabad megbetegednünk tavasszal!
  Végül is a friss májusi gyógynövények illata,
  Képes mindenkit leültetni a kanapéról!
  
  Tavasszal virágzik a hóvirág,
  Az éjszakai máz tisztaságával rendelkeznek...
  Lágy könnyű álmot szül,
  A fiatalember újabb vihart akar!
  
  Tavasszal elvonul a hideg,
  A gonosz gyötrelem söpredéke eltűnik...
  Vadászat dicsőség örökre,
  Igyad a szűz édes leheletét!
  
  Mennyire jó minden fiatalon,
  Május pedig a természet fiatalsága!
  A harkály vésővel ver,
  Mennydörgés ráz, kilöki a boltozatokat!
  
  Tavasszal trillaként csobognak a patakok,
  A múzsák pedig felfröcskölik a csengő hullámaikat.
  Itt nőnek a bogyók -
  A szépség melengeti a szívet!
  
  Régiónkban minden gyönyörű,
  A fű olyan, mint a bársony a női ruhában.
  Azonban a vakság
  Törekedj arra, hogy makacsul élj a városban!
  
  Miért van szükségünk városra és falura?
  Legyél olyan, mint egy vad, és sétálj át az erdőn.
  És ha lesz hó,
  A mezítláb futás csak hűvösebbé tesz!
  
  A klán olyan hatalommal ruházott fel,
  Hogy istenként uralkodhassunk.
  Itt aranylik a rozs a mezőn,
  Az ikon szigorú arca ragyog!
  
  Svarog szláv szentatya -
  Megparancsolta nekünk, hogy szeressük testvéreinket, és értük éljünk!
  Aki nemes, jól csinálta,
  Hiszen maga a Teremtő is elfogadta a keresztre feszítést!
  
  És a lovag maga élesíti meg a kardot,
  Mert az életben van erőszak!
  Az Úr azt mondta: Nem adok neked békét,
  Hiszen a pokol, a hit tehetetlenség!
  
  Szóval ne hidd, hogy az alvás a mennyország,
  Valójában a boldogság lényege a mozgás.
  És harcolsz, annyira merészelsz...
  Úgy, hogy a hóhér bocsánatot kér!
  
  És ha magától visszavonult,
  Rod segít, higgy a fiának!
  Távolítsa el a port és a rendetlenséget a fejéből:
  Amitől nyafogsz - visszautasítom!
  A harcok nagy szívóssággal és lendülettel folytatódtak. Nagyon sok vér folyt. Leginkább elf lányok verekedtek, csupasz lábujjaikat használták.
  És ha harcolnak, az rendkívül halálos, és elpusztítja Putyin medvéit.
  Azt kell mondani, hogy a csaták olyan véresek voltak. És a lányok még mindig Zelensky piramis tankjain vannak.
  És ez egy rendkívül brutális támadás. És kemény koporsóstílusú hatása van.
  A csupasz lábujjak pedig nagy, pusztító erővel dobják a megsemmisülés ajándékait.
  És az elf lányok még többet énekelnek;
  Hazám erélyes lélek,
  Nincs párja ebben a gonosz világban...
  Végül is milyen jó Elfia...
  Rengeteg melegség és fény van benne!
  
  Harcolj érte, a pokolba a varjakkal,
  Hiszen ezen a világon nincs értékesebb szülőföld!
  Végül is az önzés bűnöző hazugság,
  A kegyetlen démon pedig elvigyorodik undorító arcán!
  
  Mit tettél az országért - srácok, mi sasok vagyunk,
  Amit tehetünk a Patronymic-ért, az nem elég!
  Dicsőséges fiak vagyunk - tekintsünk egyenlőnek az istenekkel,
  Döntsük le a talapzatról, ami útban van!
  
  Ó, hazám szent föld,
  Néha elfelejtünk szolgálni Téged!
  Tekintsd a csapatot egyetlen családnak,
  Atya elvtárs, bölcs zseni Fralin !
  
  Nagy hazámban van egy drága szimbólum,
  Az a címer kétfejű sassal kiterítve!
  Harcolj az ekével, az átkozott hordával,
  Solntslavnaya Elf emberei !
  
  Itt van a seregem - mennydörögve lépett be Orklinbe,
  A nácizmus hordái elsöprik a gonosz szellemeket!
  szemétdarabok maradtak ,
  A pokoli ördögök már alig várják a találkozást!
  
  Kiöntik őket a pokol lávájával - beszédek,
  Miről beszélt egy varjúcsapat bemondója!
  És az elesettek feltámadnak az örök életre,
  Rod Isten dicső életformát ad,
  Csak ne mondj ellent az Úrnak,
  Legyünk állhatatosak a hitben: te és én!
  Szóval a lányok nagyon jól énekelnek. És nagy ököllel kiadják a megsemmisülés ajándékait. Ennyi pusztítást hoz ez az egész.
  Így hát a harcosok elvitték, és ismét, nagy lelkesedéssel, villámot lőttek mellük skarlátvörös mellbimbóiból, és valóban elvették és felrobbantották. Ez tényleg rendkívül klassz és pusztító. És mondjuk szögek nélkül.
  A lányok kuncognak. És akkor a lila hajú manó megnyomta a páncélököl gombját a skarlátvörös mellbimbóval, és énekelt:
  - Dicsőség, mondják nekünk a tündék,
  Az orkok szégyellni fogják!
  A lányok elragadóan énekelnek és pattognak, mint a labdák. A labdák pedig különlegesek a pingponghoz.
  És persze a mezítláb mérgező tűket dob, és kiüti Putyin medvéit.
  Ugyanakkor a lányok is énekelnek;
  Üss közvetlenül, rejtőzködés nélkül,
  Régóta nem hittek a szavakban!
  A verseknek úgy kell lőniük, mint a tankoknak,
  Üsd az ellenfél derekát!
  
  A dolgok olyanok, mint egy géppuska hangjai...
  Hogy a patak folyamatosan folyjon!
  És egy pofon, egy gránátrobbanás,
  Fél rubelből pedig egy rubel forgatag!
  
  Nem lehet boldogságot teremteni erőszakkal,
  De erőszak nélkül nincs élet!
  Kövess másokat a sorban,
  Kapsz enni ebédre!
  
  Játszhatsz gonosz játékokat,
  De jó cselekedetekre van szükség...
  A szívünkben macskák vagyunk, nem tigrisek,
  És egy seprű seggbe rúghat!
  
  Igen, a kard megbízható garancia,
  Igazság van benne, nem bűntudat!
  Ne légy goromba uralkodó,
  Ne imádd a Sátánt!
  
  Az erdei öröm bármely levelében,
  Minden búzavirágban van öröm.
  Menj az öregség szakadékába -
  Az ősz haj pusztuljon el a templomban!
  
  Nem vásárolhatsz magadnak lelkiismeretet
  És nem fogja tudni eladni a megtiszteltetést!
  Írunk egy történetet az életről,
  A szerencse mostoha, nem anya!
  
  Boldog, aki nem fél a haláltól,
  Hiszen csak a bátrak; tudd, hogy él!
  Felrepülünk, mint a sólyom,
  Amikor lebegsz, már átmentél a teszten!
  
  A gyávának ott a pokol és a mennyország,
  A bátor pedig mosolyogva várja a fájdalmat!
  Több boldogságra vágysz?
  Megolvasztod a szívek jegét!
  
  Akkor bárki lesz a testvéred,
  Akkor mindenhol a harcost tisztelik...
  A ház és a menedék harmóniában marad,
  A lelkesedés hősiességre vonz bennünket!
  A lányok nagyszerűen énekeltek. Egy lenyűgöző osztály elragadó harcosai. Próbálj meg közel kerülni ezekhez a srácokhoz. A harcosok pedig gyönyörűek és zseniálisak.
  A harcos lányok megmutatják vad temperamentumukat. És csillog zafír szemekkel.
  indítanak valamit hiperdestruktívan .
  És a lányok ereje még mindig a kozmikus aplombusban van. És a szemből és a köldökből villám csap.
  És a lányok is a teljes pusztulás borsóját hányták fel csupasz sarkukkal. És valami hasonlót mutattak egy vad passzázssal és egy alkoholtámadással.
  Ezek a csodálatos és egyedi lányok itt. És hogy mindez hogyan mutatkozik meg.
  És ismét villámlás a mell rubin mellbimbóiból. A varjak pedig az ütések alatt esnek, és a váladékoktól ledöntve esnek. A csőrök pedig mindenféle ork fejébe szúrnak.
  Ugyanakkor a lányok nagy lelkesedéssel énekeltek;
  Nincs szebb hazája Elfiának,
  Küzdj érte, és ne sodródj!
  Nincsenek boldogabb emberek az univerzumban
  Az egész univerzum egy fáklya a fény Elf!
  
  Mindenki országában vannak a legjobb repülők,
  És az autók is csak elsőrangúak!
  Barátok repülnek az űrbe,
  Legalább a földalattiból fenyegesse meg Karabást!
  
  Orklin tankjai mindenkit összetörtek,
  Orktaiban pedig elsétáltak Oklinba !
  Látjuk az elfinizmust a Nappal a távolban,
  Hagyja, hogy a hajók a Vénusz felé vitorlázzanak!
  
  Városokat építünk a Marson
  És meghódítjuk a Jupitert!
  Legyen boldogság az egész univerzumban,
  És a jegy csak öt lesz!
  
  Nincs számunkra kedvesebb tanács országa,
  És ennél kedvesebbet, szebbet nem is találhatna!
  A zseniális Fenin volt az első, aki elindult,
  Phtalin folytatta útját!
  
  Orkler meg akarta zavarni a békénket,
  És alattomosan támadott a nyári melegben!
  Valaki tőrt helyezett a lelkekre,
  Szövetséget kötött a Sátánnal!
  
  A gonosz orkok nem jártak sikerrel,
  Tépd darabokra az Elfet és az elfeket !
  Nem az aranyhal segített,
  És egy hatalmas kincscsapás !
  
  És nem az Úr segít neked,
  És ügyesség, őszinteség, kedvesség!
  A démonok ne vigyorogjanak ragadozóan -
  Ne törje meg a csavar kialakítását!
  
  A hit hegyeket tud mozgatni
  Ha van okod hinni benne!
  És akkor csodát kapunk, testvérek,
  Mi adott nekünk bátorságot és becsületet!
  
  Aki meghalt, ne sírjon keserűen,
  Mert a hús csak törékeny füst!
  És a tornacipőket koszos szárú cipők váltják fel,
  Egy új világban - újra fiatalon!
  
  És akkor Rod bugyolának hangjára,
  Találkozunk barátokkal, ismerjük őseinket!
  Mert a természet meghajol előttünk,
  Felépítjük a saját paradicsomunkat!
  A lányok természetesen nagyon jól énekeltek, és megmutatták nagyon hosszú és gyönyörű nyelvüket.
  És a csupasz lábujjak nagyon éles és halálos tűket dobnak. Ez nagyszerű.
  És egyenesen az orkok torkába és szájába esnek. Gyilkos hatást vált ki.
  Egy bíbor hajú manó elkapta, belerúgott Putyin medvéibe, majd egy epres mellbimbóval kiütötte őket. És rendkívül menőnek bizonyult.
  Ezek a lányok és a csupasz sarkuk egyszerűen csodákra képesek. És rohadtul gyilkos hatásuk van.
  Így dugnak, és szúrjunk villámokat, és mutassuk meg a halál és a pusztulás kiemelkedő szakaszait a skarlát mellbimbókból.
  És ismét a rubin mellbimbókból, rendkívül harcias és egyedi hatás, és Putyin medvéinek a koporsóba temetése.
  És akkor a lányok újra énekelni kezdtek;
  Megígértem a nagy Szülőföldet
  Szolgáld az univerzumot, hozz örök világosságot!
  Hagyja a nehézségeket és a kínt a kezdetektől,
  Sírni akarsz - mintha gyerek lennél!
  
  Ó, mennyi bánat van Isten az univerzumban...
  Mintha ez a Teremtő a világegyetem ördöge lenne!
  Az épületet egy szörnyű csapás tönkreteszi,
  Sírjába megy a felrobbantott fiatalember!
  
  Nem, ne keresd a másik elismerését,
  Szent Szülőföldünk dicsőségére!
  És földöntúli bátorságra van szükségem,
  Hogy ne maradjon nyomorult rabszolga!
  
  Mert a kozmosz nem kerek,
  Végtelen - mint egy emberi gondolat!
  És az ember barátot keres a terekben,
  Pedig a mi sorsunk a harc és a harc!
  
  Nem arra születünk, hogy tétlenül élvezzük,
  Kemény a helyzet, de nincs más út!
  Hiszen az oroszok mindig is tudtak harcolni,
  Én is harcos vagyok, bár fiatal vagyok!
  
  Nem hazudok, istentelenül álnok vagyok,
  Szerettem a háborút, nem titkoltam az érzéseimet!
  De nehéz lett megértenem,
  Nyög a haza, kedvesem!
  
  És most megint van választásom,
  Harcolj becsülettel vagy halj meg!
  Tehát az igazodás a sors kártyáin megdőlt,
  Alul csak egy szakadék és egy tartóoszlop van!
  
  De most ökölbe gyűjtöttem akaratomat,
  Olvastam egy imát, megfeszültek az izmaim!
  Dobd le az ellenséget a talapzatról
  Csengő húr játszik a szívben!
  
  Most már tudom, hogy lehet nyerni
  És uralkodjon Elfia évszázadokig!
  Mi leszünk a legtávolabbi a bolygókon,
  Dicsőítsük versekben, versekben a Manót!
  
  Hogy megerősítsük Szent Elfia országát,
  Tudó szellemünk legyen!
  Imádkozva kérték a Mindenhatót:
  Nehogy a tudás világának fénye kialudjon örökre!
  Végül is a lányok itt csak elbűvölő manók. Olyan szépek és csodálatosak. Nem, nem léphet túl rajtuk.
  Nagyon sokáig csodálhatod az ilyen lányokat.
  És ha azt is elviszik, és a köldöködből villámmal ütnek.
  És Putyin medvéi nagyon meg fognak égni.
  Csodálatos lányok ezek - a legkiemelkedőbb minőség. És megmutatják csodálatos passzusaikat.
  Egyikük, egy kibaszott ork megjegyezte:
  - Nagy Sándor pihen!
  Egy másik egyetértett:
  - Pihenő és féltékeny!
  És csupasz lábujjaival gyilkos erővel dobta a megsemmisítés ajándékát.
  Olyan csodálatos lányok voltak itt. Egyszerűen elsöprő energia és erő.
  És így a harcosok újra elővették, és énekeltek;
  A nagymamánál lakott
  Két vidám liba...
  Megjelentek az orkok
  A libák elpusztultak!
  Természetesen ezek itt a legcsillogóbbak és legcsodálatosabbak, nagyszerű érzéssel.
  És a fiatal manók is harcolnak. Nagyszabású személyiségek, akik kolosszális hozzáállással cselekszenek.
  És a fiatalok is mutatnak bravúrokat. És az elf fiúk, akik még gyerekek, és csupasz lábujjakkal dobálják a megsemmisülés ajándékait. És mégis énekelnek;
  Egy úttörő kampányban ne légy gyenge,
  Még akkor is, ha háborúban nehéz az út!
  Az anyaország dicsőségére - a Szent Erő,
  Végül is a hit és a fiúk tudják, hogy ez fontos!
  
  Nemrég békés volt az ég,
  Aranyként virágoztak a kalászok a mezőn!
  De Putyin disznópofát szúrt az arcunkba,
  Adja Isten, hogy elérje a sírt!
  
  A kürt alatt sátorozni megyünk,
  De a mi utunk a hátsó Orkmachtnál van.
  A Ragyogó Haza büszke népe,
  Együtt dühösek vagyunk!
  
  Csípő széllel jön az ősz,
  De még ne vedd fel a cipődet!
  Mondtam a barátomnak: fuss, hamarosan találkozunk,
  Az úttörők serege tudja, hogyan kell harcolni!
  
  Kisiklatjuk a lépcsőket,
  Lesből pedig eltaláltuk az oszlopokat!
  A gyerekek mezítláb szaladgáltak a hóban,
  És hátulról üvöltenek a pásztorok!
  
  A hidegben egy tűz borít be minket,
  Hogy legalább egy kicsit csökkentse a hidegtől való didergést!
  Oldd el a sötétséget, amit az Elf gonosszal borított,
  Állítsa helyre az elszakadt szálat!
  
  Ó, Jézus, a Szentföld Ura,
  Kegyelmet ígértél a nemzeteknek!
  Most az irgalom szó valahogy vad,
  Csak kő van a hideg fémben körös-körül!
  
  Hiszen még a rózsák is meghűlnek a hidegben,
  De a szív, ha Isten él szent!
  Majd elolvadnak az évszázados jégtáblák,
  És a legédesebb méz fog folyni a folyókban!
  
  Vessük le a zsarnokság láncait a Hazáról,
  A büszke ember kiegyenesíti a vállát!
  Természetesen a szabadságban vagyunk a legboldogabbak,
  Gyorsítsa fel a távoli futó csillagokat!
  Ezek az úttörők - mezítlábas és lebarnult rövidnadrágos fiúk - egyszerűen csodálatosak.
  Gyermeki lábuk pedig apró, de pusztító halálborsót dob.
  És az elf lányok harcolnak.
  Az elbűvölő emberekből származó lányok pedig, ahogy úgy érzik, úgy verik le az ellenséget, hogy rubin mellbimbókkal nyomják meg a gombokat. És minden nagyon csodálatos és halálos.
  A harcosok lába természetesen cipő nélkül van. Mezítlábasak és csodálatosak.
  És képes valódi testet létrehozni.
  Vagy talán baj?
  És a lány teste izmos, izmai pedig olyanok, mint a táblák. És nem találsz szebbet az ilyen lányoknál. Megteszik azt, amit mások nem tudnak.
  És ha már fütyülnek a lányok, akkor a varjak Putyin medvéinek fejére hullanak, és összetörik a koponyájukat.
  Ez tényleg rendkívül és szuper lesz.
  . FEJEZET 23. sz.
  Maria Kolesnikova volt az első itt, és nagyon klassz lány. És mit nem csinál? És a csapata is nagy magasságban van - egyszerűen hiper .
  És akkor a lányok veszik és énekelnek;
  Elf harcos bátor -
  Nyilván születésed óta nem ismered a félelmet!
  De a valóságban ő egy bolond
  Soha nem kapsz megváltást!
  
  Ez a harag villámmágiája;
  A határtalanul nagy szellemek ereje!
  Csontokat szórj hamuba,
  A vad karmai között megtalálod a halált!
  
  A csontjaid megkeményednek, mint a kő,
  Mert a varázsló itt fog olvasni egy varázslatot!
  Dobjunk alád egy aranyos aknát,
  Valamit mások építésére!
  
  Azt hitted, képes vagy
  Győzz le minket hatalmas fejlődéssel!
  De mint a démonok az anyaméhben,
  Dühös nyomás alatt vagy!
  
  Nincs esélye az átkozottnak
  Győzd le ragadozó magunkat!
  Fejezzük be a dolgot trágárságokkal,
  Anélkül, hogy üres beszédet folytatnánk - ostobaság!
  
  Varjú el innen -
  Megvadultak a gyrfalconjaim!
  Dobjuk a tűzbe Júdást;
  Az égboltot összetörve dühös dühében!
  
  És akkor a varázslatunk viharos,
  Soha nem lesz akadály!
  A zene mesésen csodálatos lesz,
  Mint egy feltörő vízesés zúgása!
  
  Torokig megtelik,
  Láva, amely még a sziklákat is megolvasztja!
  Ftalin sem segít ,
  És bárki, aki uralja a birodalmat!
  Ez igazán remekül sikerült. A lányok énekelnek és mutogatják meztelen melleiket skarlátvörös mellbimbókkal.
  Olyan szépek. És ugyanolyan ruhájuk van - vékony bugyi. De a bugyi különböző színű és színű, és rajzokkal.
  Ezek valóban szuper harcosok. És képesek mindent még hűvösebbé tenni és erőt mutatni.
  Így hát egy zöld pöttyös hajú lány csupasz lábujjával megragadta az ork tábornokot. És hogyan fog megnyomni.
  Íme, a lányok csikorognak:
  - Egy kettő három,
  Tépd darabokra az orkot!
  Egy másik pedig egy másik orkot ütött a halántékán a könyökével. És holtan esett le.
  Ilyenek ezek a lányok - csak azt kell mondani, hogy szuper és hiper szintű harcosok .
  Próbálj meg közelíteni ezekhez. A skarlát mellbimbóktól pedig annyira be van szar a mell, hogy még egy macskakő sem tűnik elégnek.
  De ugyanakkor a lányok is énekelnek;
  Tigriskarmok - az acél ereje,
  Kitörés!
  Elhalványul a horizont,
  Orkiszkán serege vágtat !
  
  De az elf harcosunk erős -
  Ne hagyd magad megtörni a hüllők nyomásától!
  Még egy fiatal fiú is
  Megmutatja, hogyan kell ütni!
  
  Végül is Elfiában a kard olyan, mint a furulya,
  Ismerje meg a harc művészetét is!
  Emeld fel zászlóidat,
  Isten arcával - Jézussal!
  
  Ez a győzelem feladata,
  Nem gyengéknek - lélekben és testben!
  Okrmakht megszállta a forró nyáron,
  Tehát ügyesen pusztítsd el!
  
  A hadseregünk mindenki számára csoda -
  Határon túl van ereje!
  A tenger hevesen feldagad,
  Szürke hullám fröccsen!
  
  Karddal levágtuk a hordát,
  Putyint is megverik!
  A harcos méri a mérföldeket,
  Megöli az aljas parazitákat!
  
  A Führer azt hitte, mindenkit elfog,
  De válaszul egy ütés karddal!
  És az emberünk azt mondta: elég volt,
  Nem fogsz húsvéti süteménnyel köszönteni!
  
  Még a Tigrisek sem tudnak megmenteni
  Mi irányítjuk őket!
  És a lila színe alatt májusban,
  Makacsul haladunk előre!
  
  Emlékezz hát, fiatal lovag,
  Mintha mindenkinek szent volna a Szülőföld!
  És az ikonokból a szent arcok -
  Azt mondják: mi lesz szent!
  A lányok így énekeltek és nagyon agresszíven fejezték ki szavaikat, és megmutatták kommunista intenzitásukat. És ha elviszik, énekelnek és megmutatják gyöngyfogukat.
  És nyomni fognak a mell skarlát mellbimbóinak segítségével. És nagyon klassz lett, ütős erővel.
  A lányok ezt énekelték:
  A Führer kopasz,
  Nagyon szar...
  Adj neki egy ütést,
  Nem hiszünk a könnyeknek!
  A lányok ismét hihetetlen dühvel küzdöttek az orkokkal. És megölték Putyin medvéit, holttesteket állítottak fel.
  Az elfek nagyon energikusan viselkedtek. És feldarabolták az orkokat, mintha karddal vágták volna le a fejüket. És a levegőből kalapáltak támadó repülőgépek segítségével. Kicsit a második világháborúra emlékeztetett.
  Csak az egyik oldalon lányok, a másik oldalon pedig csúnya Putyin medvék. És mindez nagyon klassznak tűnt.
  És annyi vért ontottak - ez egyszerűen hihetetlen volt. És egy egész vízesés folyt.
  Támadás indul a farkasok ellen,
  A hóviharok alatt az acél üvöltése!
  A bolondokat hamuba töröljük,
  Olyan szilárdan a homlokban - nem vagyunk szomorúak!
  
  És a csontok között fog játszani,
  A vad hűvös halál gitárja,
  És várni fogja a lendületes vendégeket
  És nagyszerű híreket hoz,
  És szerencsére a meleg férfi eltűnik!
  Vidám szél! Vidám szél!
  
  Végül is nem találsz menőbb sereget,
  Akinek nehéz volt, az tudja, hogy hazugság!
  És nincs könnyű út,
  Mint a királynő felé vágtató gyalog,
  Csak az okos helyez sakkmattot időnyomás alá!
  
  És szörnyű csekket hirdetünk,
  Legyenek gyorsak az elfek lépései!
  Előre Elf, támadj szoros formációban!
  Aztán a legyőzött sah elmenekül,
  Hadd érezze a szamarat
  És az elf srác örökre repülő hős marad!
  
  
  Süssünk pitét győzelemmel,
  Viccből behajtjuk az adósságokat...
  És a szerencse legyen velünk örökre!
  Segítsd a gyengéket
  És ne légy félénk, ha ellenségeid makacsok,
  Emeljük magasabbra a Haza zászlaját!
  Így énekelnek csodálatos és egyedi lányok - a legmagasabb osztályban és szinten.
  Mi van, ha a lányok veszik és üvöltenek? És olyan gyönyörűen és egyedien néz ki.
  Lányok, akik bármit meg tudnak alkotni egy szempillantás alatt. Vagy éppen ellenkezőleg, vegyük Putyin medvéit és őröljük porrá.
  Ugyanakkor az elf fiatalok is verekedtek. Akik hősként harcoltak.
  És ugyanakkor nagyon szép fiúk énekeltek;
  Te vagy a tiszta és fényes szerelem istennője,
  A fény végtelen ragyogásának megtestesítője!
  Nélküled csak a nullák fagynak meg a szívemben,
  És a tekinteted elvakult, mint egy üstökös!
  
  Fények között a végtelen csillagos óceánban;
  Te és én úgy szálltunk az égen, mint a sasok,
  És rubinoktól szikrázó ajkad,
  Szenvedélyesen beszéltek nekem a szerelemről!
  
  Arról álmodom, hogy soha nem felejtem el ezeket a szavakat,
  Mézet és gyöngyház borostyánt tartalmaznak!
  Bár a sors néha kemény azoknak, akik szembesülnek vele ,
  A nap köszönt majd, simogatva reggel!
  
  A szenvedély magasabb az egeknél és szélesebb a sztyeppénél,
  A hormonok ütik a patáikkal!
  És néha imádkozom Jézushoz, hogy mentsen meg,
  Ó, Rod ne legyen kemény a szerelmesekkel!
  
  Érzéseink szépségét nem lehet megérteni,
  Aki szeretet nélkül született!
  A világ kemény, uraim, ez nem nektek való film.
  A hajó pedig vigyorogva vár, ismerd a zátonyot!
  
  De a szerelem egy érzés - nincs rá uralkodó,
  Az érzelmek méretét nem lehet lemérni!
  Még akkor is, ha nem vagy elég idős
  Csak érzéketlenség, a számítás évekig tartott!
  
  Lesz paradicsom a világon, nagy hit van itt,
  Hiszen nincs értelme másképp harcolni!
  És akkor a folyó kitör, mint egy vízesés,
  Elvégre jön az elfinizmus korszaka!
  Szóval a fiúk énekeltek, és remekül sikerült. Nagyszerű és csodálatos lányok. Fokozatosan kifejlesztik a pusztítás energiáját és a vad, eszeveszett szenvedélyt.
  A fiúk szeretik a lányokat és énekelnek:
  -A hangod egyáltalán nem úgy hangzik, mint az anyádé.
  Hangtalanul énekelsz egy ork hangján!
  És ez nagyon viccesen néz ki. De a srácok magabiztosan küzdenek.
  És megmutatják a legnagyobb mozdulataikat és vicceiket.
  És hogyan harcolnak a rubinbimbós lányok és mit csinálnak. Sőt, a harcos nők egyszerre énekelnek;
  Még az ég is szúrós a varázslatoktól,
  A félénk hold remeg a félelemtől...
  Nem vagyok a Sátán kutyája a külvárosban,
  A gonosz boszorkány pedig szörnyű csapás!
  
  A pokolban, tudom, hogy a hely szabadalmaztatott,
  Az alvilágban lassan járok!
  Ott is, mint a világon, sok újdonság van,
  Újabb lélek omlott össze!
  
  A tatár varázslónő számára hűvös a hely,
  Vannak asztalok, uzsonna, kaszinó!
  Különféle gyönyörök vannak a pokolban,
  És még menőbb, mint bármelyik filmben!
  
  Maga még a lovagokat sem ismeri
  Hogy büntethetlek súlyosan!
  Te hülye madarak a paradicsomról álmodoztok,
  Jobb Hádészben lenni, ott gonosz hadsereg van!
  
  Erőt adok neked, ha meghajol előttem,
  És térden állva olyan, mint egy csapás Isten előtt!
  Akkor légy a pokoli lovasság parancsnoka,
  Milyen klassz szótag, tudod!
  
  Hiszen rosszat tenni jó cselekedet, testvérek,
  Sok édesség van benne, nem fogod megérteni!
  És nem fogod megérteni, hol a bal és hol a jobb,
  Amiért adhatsz ötöt!
  
  Bármit megtehetek a pusztítás elemeiben,
  Nincs párom ezen a világon...
  Eredményeim földje megtelik,
  Számtalan baj a démon gonoszságában!
  
  De nem adom neked, és nem osztom meg veled,
  Még jobb, ha a hó porába szórom...
  Emlékezz az ikonokról, akik szomorúan néznek szembe,
  Hiszen soha nem leszel kutya a mennyországban!
  Ez tényleg rendkívül klassz és pusztító. De a lányok szétszélednek. És pattogjunk, mint a labdák. És a mellbimbóik olyan rubinszínűek és félelmetesek.
  És maguk a harcosok mutatják be a legmagasabb műrepülő- és műrepülő manővereket. És ez rendkívül kellemes.
  Mit tehetnek még a lányok? Tehát skarlátvörös mellbimbók segítségével megnyomja a joystick gombjait, és elengedi a megsemmisítés gyilkos ajándékait. És aprítsd fel az ellenfeleket minden szánalom és kétség nélkül.
  Sőt, az orkok is kínozzák a lányokat. És különösen, nagyon szeretnek elektródákat ragasztani a Vénusz méhébe, és átengedik az áramot.
  És közben süsse meg a lányok csupasz, kerek sarkát. Ami rendkívül hatékony és fájdalmas.
  Néha az orkok vörösen izzó fogóval törik el a lányok kecses lábának lábujjait. Ami igaz, halálos hatást is kifejt.
  A lányok pedig üvöltöznek és vigyorognak ezen.
  Az elfek sas-lovagok olyanok, mint a gyerekek,
  Támogassa az ország örök fiatalságát!
  Bár a halál láncokba akar tekerni minket,
  De mi a Szülőföld halhatatlan fiai vagyunk!
  
  Minden üzletet ügyesen érvelnek,
  Ha az elf nép ráveszi!
  Nem törnek meg minket Lucifer mesterkedései,
  Higgy a horda nyomásában, legyőzik a sereget!
  
  Ahogy a szakadék sem vet erőt a csatába,
  Hihetünk nekik, ellenállunk!
  És az elhunyt katonák feltámadnak -
  Mert Lade egy bukott lovag veje!
  
  Büszke vagy és fenséges,
  De ugyanakkor, mint a fűzbokor, szerény...
  Hatalmas elf ereje -
  Szent, ragyogó ország!
  
  Sok bandita jár a világ útjain,
  Tőrt és baltát élesítenek!
  Elvégre egyesek bálványként tekintenek Krisztusra,
  Mások számára az egész beszélgetésük tisztátalan!
  
  Az emberek elfelejtették Isten jeleit,
  Csak ki akarják harapni a horgot...
  És az a tény, hogy Isten nem szomjazott a halál bosszújára,
  A bűnös, a hülye nem hisz!
  
  És háborúban állunk a kereszténység ereklyéiért,
  Konstantinápolyba értünk - harcoltunk.
  És a kánság alázatos és alázatos lett,
  A kontinensek örülnek - akár öten is!
  
  Most Elfia útja a világ fénye -
  Légy hű hozzá, ahogy az Úr parancsolta!
  A győzelem a fő csúcs,
  Jön a szerencsés változás jele!
  Így énekeltek a gyönyörű és elragadó lányok. A hangjuk olyan, mint az édes méz. És a levegőben áramlanak.
  A csupasz lábujjak pedig halálborsót szórnak az ellenségre, szó szerint széttépik őt. És mindez rendkívül pusztítónak tűnik.
  És akkor az egyik manó mezítlábas, kecses lábával súlyos halálgránátot dobott. Elrepült, és Putyin medvéinek tömegét tépte szét.
  A lány fogta és énekelte:
  - Kakaó, ó kakaó!
  Azonnal kevesebb az ork!
  A többi harcos pedig olyan, mint a villámcsapás a mellkas skarlátvörös mellbimbóiból. Számos varjú egyszerre fogta és összeesett. Súlyos szívrohamot kaptak, és kómába estek. Lezuhanva csőrük Putyin medvéinek koponyáit döngölte.
  A harcosok így fogták és cselekedtek. És erősen belerúgtak.
  Aztán újra énekelni kezdtek;
  A sivatagok meleget lehelnek, a hóesés hideg,
  Elf harcosok vagyunk, akik megvédik a becsületünket!
  A háború piszkos üzlet, nem folyamatos felvonulás,
  A csata előtt ideje elolvasni a Zsoltárt!
  
  Mi, emberek szeretjük az igazságosságot és az Úr szolgálatát,
  Végül is ez oroszul zárul, tiszta lélek!
  Egy lány erős forgó kerékkel lehajtja selymeit,
  Fújt egy széllökés, de a fáklya nem aludt ki!
  
  Rod azt a parancsot adta nekünk, hogy védjük meg manót karddal,
  A szentségért és a hazáért - szolgálj katonákat Krisztusnak!
  Éles lándzsákra és erős kardokra van szükségünk,
  Megvédeni a szláv és jó álmot!
  
  Solntslavia ikonjai minden idők bölcsességét tartalmazzák,
  És Lada és az Istenanya a fény egy nővérei!
  Aki a mi erőnk ellen van, azt megbélyegzik,
  Az örök Oroszország dicsőül a harcosok szívében!
  
  Általában békés emberek vagyunk, de tudod, hogy büszkék vagyunk
  Aki megalázni akarja az Elfet, azt alaposan megverik egy ütővel!
  Építsünk dühös ütemben - paradicsom vagyunk a bolygón,
  Nagy lesz a család - gyermekeink lesznek a kedvesünkkel!
  
  Tegyük az egész világot üdülőhellyé, ez a mi impulzusunk,
  Emeljük fel a Szülőföld zászlóit nemzedékek dicsőségére!
  És nemzeti dalok, bár egyetlen indítékkal -
  De nemes vidámság, a poros lustaság nyálka nélkül!
  
  Aki szereti az egész hazát és hűséges a cár iránt,
  Az Elf megteszi ezt a bravúrt, a csata fokozódik!
  Csókot adok, érett lány,
  Virágozzon az orcája májusban, mint a bimbó színe!
  
  Az emberiség az űrre vár, a Föld felett repül,
  A drágakő sztárokat koszorúba fizetjük!
  Hadd váljon hirtelen valósággá, hogy az álmodozó fiú hordozta,
  Mi vagyunk a természet teremtői, nem vak papagájok!
  
  Tehát csináltunk egy motort - bam, termokvarkokból ,
  Gyorsan mozgó rakéta, amely az űr felszínét vágja!
  Hagyd, hogy a klub ne a szemöldöködbe csapjon, hanem egyenesen a szemedbe,
  Énekeljük hatalmas hangon a Himnuszt a Hazának!
  
  Az ellenség már fut, mint a nyúl,
  És ennek követésével elérjük a megfelelő célokat!
  Végül is a mi tündék serege egy erős kollektíva,
  Solntslavia dicsőségére - a becsület uralkodjon a Hatalmon!
  A harcos nők olyan szépen énekeltek. És igazi villámokat eresztettek ki mellük skarlátvörös mellbimbójából. És eltalálták a varjakat, és lezuhantak a sokktól. A varjak pedig gyorsan az orkok koponyájára estek, fúrták és ütögették őket.
  Ez nagyon klassznak és pusztítónak tűnt.
  A lányok pedig kinyújtották a nyelvüket, üvöltöttek és énekeltek:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon,
  Könnyedén szétzúzhatjuk az összes orkot...
  Öld meg a mérges medvéket a WC-ben,
  Néha nehéz sajnálni őket!
  Így énekelnek a lányok. Olyanok, mint a mérgező nyelvű foltos kígyók.
  Vagy elvihetnek és megszúrhatnak, és ez annyira fáj, hogy senkit sem érdekel eléggé.
  Skarlát mellbimbóik pedig gombokat nyomnak, és hatalmas, kolosszális pusztító erőt produkálnak Putyin medvéinek soraiban.
  És nagyon agresszív és kegyetlen.
  A lányokat a köldökükből is megütheti a villám. És szétszóródnak különböző irányokba, és a varjak belegabalyodnak a hálóba. Aztán kábultan esnek le.
  És áttörik Putyin medvéi seregének következő koponyáit.
  Eközben rövidnadrágos úttörőfiúk csupasz, gyerekes lábukkal tűket dobálnak a medvékkel és énekelnek;
  A smaragd hullám kicsap a fedélzetre,
  Fölöttünk az égen ragyognak a csillagok.
  A korzár öröme illatos borral,
  Mi lesz holnap - csak az Úr tudja!
  
  És sajnos a térképeken sem lehet tudni,
  Mit tartogat a Fortune a korzároknak...
  Lesz egy leány az ágyban szülőháza alatt,
  Vagy az ördög a pokolban élesíti a szarvunkat !
  
  Lesz-e beszállás vagy lövöldözés,
  A gonosz mélységbe hajtod a fejed.
  Ilyen a sorsa a filibuszter Pallasnak,
  Ússz át a tengeren a félelmetes elemekben!
  
  Az életnek ez az összehangolása azonban jó,
  Hogy nincs unalmas irodai rutin.
  Nehéz úszni a feszültségben, nincsenek szavak,
  De mindannyian család vagyunk - egyek vagyunk!
  
  Ha találkozunk egy fregatttal, ahol értünk jönnek,
  Sebaj, csengő dallal induljunk csatába!
  A redoubt sohasem lehet teljesen bevehetetlen,
  A túl büszke koronás királyok hangja!
  
  Visszanyerjük a miénket és sikerre jutunk,
  Ha szerencséd van, nem megy a hurokba!
  A kilátás, hogy varjakat fognak csipegetni,
  Megmondom nektek, testvérek - nem fogadom el!
  Ezek azok a véres csaták, amelyek itt zajlanak. A lányok pedig egyszerűen félelmetes és csodálatos osztályt mutatnak be. És a mell skarlátvörös mellbimbóiból továbbra is nagyon pusztító és pusztító hullámokat dobnak ki nagy erővel és energiával.
  És betakarják a varjakat, és kábultan és kábultan zuhannak le.
  És a lányok mezítláb tapossák, mérgező tűket dobálnak az orkokra, és örömmel énekelnek;
  Borulj le, borulj le,
  Ezt a jogot megkaptad...
  Nem lesz több ravasz róka,
  A kecskék nem törődnek vele!
  Ezután a lányok csupasz lábujjakkal ismét nagy erővel vették és dobálták a halálajándékokat. Elrepültek és elvitték Putyin sok medvét, és darabokra tépték őket.
  A harcosok külön utakat jártak. És apró darabokra szaggatják Putyin medvéit.
  És köldökből ultrahangot is alkalmaznak, és nagyon sok orkot ér a fény és felszakad a dobhártyája.
  Ezek azok a lányok, akik elvitték, és vad, eszeveszett, megállíthatatlan erővel szétszóródtak.
  Fogd a kardot, és élesítsd erősebben a pengét!
  Legyenek tele ellenségeid csalással,
  De szabad lesz, a pokol jege elolvad,
  Boldoggá tesszük ezt a kis világot is!
  
  Az elf seregek katonái vagyunk, egyenesen a szemébe vágva,
  A félelem ismeretlen azoknak, akik szülőföldjüket szolgálják!
  Ftalin elvtárs parancsnok hív minket,
  Ez azt jelenti, hogy a harcos bátor lesz, ne légy félénk a csatában!
  
  A kommunizmus világosságot kapott - ez nem álom,
  Benne van az emberek nagysága és a katedrális esze!
  Hadd uralja a világot: becsület és kedvesség,
  Söpörjünk el minden rohadt szemetet ebből a nehéz életből!
  
  Szülőföldünknek nincs párja - ezt mindenki tudja,
  Mert a nép ereje úgy adott életet, mint a paradicsomot!
  Ezért dicsőítsd a Hazát mindenütt,
  Ha boldog akarsz lenni, akkor hajrá, harcos!
  
  Az elfinizmusban az akaraterő és a csillagok repülése,
  Nincs csúcs, az emberek tudják, hogy nem lehet elérni!
  Maga az Úr, aki értünk szenvedett, jó hírt hozott;
  Hogy az emberi faj ellensége játékká változott!
  
  És akkor, mint egy keringő, táncolni fognak a csodálatos csillagok,
  Szóljon az orgona mennydörgése és szóljon a harmonika!
  Dicsérjük Jézust minden nap és órában,
  A probléma útja, bajaink a nullára fordulnak!
  . FEJEZET 24. sz.
  Maria Kolesnikova irányítja a csapatokat, és egyúttal átkozza a bajuszos és kopasz zsarnokot. És nem felejt el dúdolni;
  A lányok olyan szépen és elragadóan énekelnek. És a hangjuk olyan édes, mint a szirénák. És a dal a mennyország kristálypoharaiba ömlik.
  Olyan gyönyörű és csodálatos lányok itt. A hangjuk pedig egyszerűen elképzelhetetlen csoda.
  És amikor skarlát mellbimbót is használnak.
  Az orkok pedig vörösen izzó fogóval keblüknél ragadják az elfogott lányokat. És nagyjából kitörik és kitépik. És ez mindent nagyon fájdalmassá tesz.
  Egy narancssárga hajú manó elvette, és megütötte az orkokat egy páncélököllel, és rubin mellbimbójával megnyomta a gombot. Széttépett pár tucat Putyin medvét, és ezt énekelte:
  - Chip, csirip , csirip, csirip ,
  Fogott és megpiszkált egy csótányt...
  Szóval az óriás eltűnt!
  És a harcosok ismét kidugták a nyelvét.
  A másik lány pedig csupasz, kerek sarkával megütötte ellenfelét. És repült a harcos, pusztító borsó. És az orkok tömege egyszerre elpusztult.
  Ezek itt a lányok - az ork ellenük van, mint a booger a bikával. És kolosszális pusztítást és pusztítást okoznak.
  De persze rajtuk kívül vannak még manófiúk is. Mezítlábas úttörők, és nagyon szépen tudnak csupasz, gyerekes lábukkal tűt dobni az orkok felé, és egyszerre énekelni;
  A harcos útja olyan, mint a rózsa és a tövis,
  Amikor egy fiú mezítláb rohan a csatába,
  De tűk vannak a gyermek lába alatt,
  Csak azért teszik, hogy a gyerek menő legyen!
  
  Az Elfiában a katona nevelése az
  Már késő elkezdeni a pelenkával!
  Még a kertben is illik hozzád egy gránátalma,
  Legyen képes gyermekkorától megvédeni a Hazát!
  
  Amit az iskolákban tanítottunk, felejtsd el,
  Az élet tanulságai nem jelentenek számukra értéket.
  Higgye el, hogy megvalósítsam az univerzum sorsát,
  Elf Knightoknak születtünk!
  
  Szeretünk, virágot gyűjtünk,
  Számunkra a kép a kövér mezőkről szól.
  Májusban csodálatosan virágoznak a rügyek,
  Júliusban olyan, mint a nyárfák a hóval.
  
  Szeretünk - énekel a csalogány, mint egy furulya,
  Édes rigó csembalóval csipog.
  Amikor az Elf barátságban van és nem választ el minket,
  Egyesüljetek, ahogy az Úr Krisztus tanította.
  
  Embereink mindenhol védenek,
  Mindenhol erős az érdeklődés az élet iránt.
  Ahol az oroszlánok ordítanak, a papagájok kedvükre énekelnek,
  Fényesebb ragyogás, mint maga a menny boltozata!
  
  Sokat építünk, nem hagyjuk, hogy elpusztuljon,
  Képesek leszünk megvédeni az univerzumot!
  Hogy elszálljon a lélek öröme,
  Így a végtelen élet egy szál lesz!
  
  Akkor a haza dédelgethet minket,
  Mi pedig hűségesen és becsülettel szolgáljuk őt!
  Felejtsd el, hogy van olyan unalom a lustaságban,
  Hogy a hajónk ne csapjon le a zátonyra!
  Így énekelnek az elf fiúk. Tudják, hogy keményen meg kell küzdeniük az orkokkal a fényes holnapért.
  Mi van, ha az elf fiút elfogják? Aztán először az orkok vetkőztetik le. Aztán felakasztanak a fogasra és ostoroznak.
  És akkor az elf gyerek csupasz, kerek, gyerekes sarkát egy vörösen izzó vasdarab érinti meg. És valami kellemes és megperzselt illata lesz. És egyszerűen nagyszerű lesz.
  És a harcosok énekelték:
  Az én sarkam, csupasz lánysarkúm,
  Játszunk, csak játssz bújócskát!
  És mindez rendkívül nagyszerűen hangzik. A lányok pedig kolosszális energiával cselekszenek. És ha elkezdenek kiadni valamit, az nagyon nagy intenzitással lesz.
  És a skarlát mellbimbókból a lányok ismét megrázó és pusztító villámokat fognak és dobnak.
  És egy manócsaládból származó úttörőfiú énekel;
  Hiába hisz az ellenség
  Hogy sikerült megtörnie az elfeket!
  Májusban fejeztük be az Orkmachtot,
  Ragadozó vadász lett belőle, mint a vad!
  
  Aki bátor, támad a csatában,
  Dühösen megverjük ellenségeinket!
  Seprűvel elpárologtatjuk őket egy fürdőházban,
  És az élet fonalból hurok lesz!
  
  A haza olyan szép, mint a nap,
  Erőben hatalmas és óriási!
  Csengő patakként folyjon a dal,
  Tehetséget mutatunk benne!
  
  Nemcsak egy vidám dalban,
  Imádom a szánkót és a korcsolyát!
  Legyen boldog új nap,
  A lucfenyő széttárja a kúpjait!
  
  És ha kardot kell fognod,
  Ez a mi erőszakos felhívásunk!
  A bombát a hátizsákunkban fogjuk tartani
  Játssz katonai témán!
  
  A győzelem szeszélyes,
  Egy üres nem jut eszedbe!
  És hidd el, az elfinizmus csúcsai,
  Egy gyáva harcos nem fogadja el!
  
  Csak a bátraknak van tengernyi sikerük,
  Csak a munka segít szülni!
  Hogy eljöttél a világ boldogságához,
  Az ellenségnek nem sikerült vért ontania!
  
  Akkor nagyon szabad lesz,
  Új magasságokat fogunk elérni!
  A szeretet nemes cselekedete,
  Az Úr akaratát teljesítjük!
  
  A hitért, ennek a gondolatnak a fényéért,
  Szemmel akarunk lenni a Hazáért!
  Hogy az anya haja ne őszüljön meg,
  Legyen számomra minden óra öröm!
  
  Akkor lesz a nép akarata,
  Építs becsületes világot régen!
  Századig a századik évig,
  Nem fogjuk viselni az igát!
  Az elf család lányai tovább lőtték az ellenséget. A harcosok tehát bevetették a Hurricane többszörös kilövésű rakétarendszert, és teljes erejükkel eltalálták Putyin medvéinek helyzetét. És ez egyszerűen megsemmisítő ütés volt.
  A szőrös lények tömege egyszerre elpusztult.
  A lányok pedig puszta lábujjaik segítségével halálos erővel dobálták meg az ellenséget a megsemmisítés ajándékaival.
  Aztán borotvát és mérgező tűt használtak. Ez egy hatalmas haláltánc.
  Annyi pusztítás és halál volt.
  És a lányok énekeltek;
  Az óceán jégtáblái és ezüst hótorlaszok,
  És aranyból készült homok a Karakum sivatag számára !
  Ez mind az én szent szülőföldem,
  Vigasztalás a kemény gondolatoktól!
  
  várost építünk Elfiriben ,
  Építsünk utakat és autópályákat a tajgához!
  Még az úttörők is legalább egy kicsit öregek,
  Képesek lesznek kalandokra és hasznosságokra találni!
  
  Népünk nagy és hatalmas a Földön,
  Mindenkinek sikerült a tudomány!
  Elfinisztikusan élünk , családnak tekintjük,
  Tegyünk sok dicsőséges cselekedetet a világosság nevében!
  
  A legbuzgóbb kívánságunk az
  Harcolj a végsőkig drága Hazánkért!
  Durimar és Karabas ne késlekedjenek ,
  Feltenni a győzelmi koronát!
  
  Szülőföld, anyám vagy, szebbet nem találni,
  És akkora inspiráció voltál!
  Még neked is a mansi nemzet távoli falujából,
  Az Úr irgalmat adott a tudomány által!
  
  De ha ég a zivatar, harcba indulunk,
  Ez a mi megtiszteltetésünk!
  És akkor egy erős zászlóalj rohan támadásba,
  Csak a vitézség kedvéért, nem a bosszú miatt!
  
  Ilyenkor nem adatott megbirkózni a hazával,
  És a pánikba esett ellenség gyorsan elfut!
  Végül is hidd el, a háború nem film,
  Nos, ehhez intelligencia és érzék is kell!
  Ezeket a dalokat éneklik a vidám lányok nagy örömmel. És egyszerűen nagyszerű. Csodálatosak és varázslatosak.
  A lányok még üvöltözni is kezdtek nagy dühtől és csillogó gyöngyfogaktól.
  És továbbra is nagy, pusztító tűket dobálnak csupasz lábujjaikkal. És orkokat ölnek.
  Ugyanakkor a harcosok skarlátvörös mellbimbóikat gombnyomásra is használják, és pusztító és pusztító ajándékokat küldenek a megsemmisítésre.
  És teljes pusztítást okoz.
  Ilyen szépek - agresszívek és erotikusak.
  És éneklik magukban:
  Kopasz Führer, te csak egy szemét vagy,
  A kopasz Führer egy büdös szar!
  És nagyon hosszú nyelvüket mutatják. És úgy forgatják, mint egy kígyócsapat, amely tekergőzik, és minden nagyszerű.
  Az elf fiúk pedig rövidnadrágban és csupasz lábujjakban gyilkos ajándékokat dobnak a megsemmisítésre. És jelentős pusztítást és halált is okoznak.
  A harcosok itt egyszerűen egy vad osztály.
  A harcos fiúk pedig még meredekebb kategória.
  Itt egyikük, frissen vert úttörők, énekelni kezdett;
  Bátyám és én egy új világba léptünk,
  A szerencse maróan mosolygott,
  Most meghódítjuk a tengert.
  És tetováltatni fogjuk magunkat!
  
  Még ha a pokolba kerülök is,
  de nem megyek vissza az iskolába.
  Most egy rohadt kalóz vagyok
  És nem félek a viharoktól!
  
  Az ellenséggel való harcról van szó,
  A Corsair katonai munkája,
  Előétel hús pitével,
  Hadd haljanak meg az ellenségek!
  
  A fiatalembernek van egy vallomása:
  Bátorság, vitézség, becsület!
  A kalóz élete olyan, mint egy film...
  Ne hagyd, hogy az ördög megegyen!
  
  Amikor a fiú ideért,
  Ahol Blood úszott .
  A Sátán nem fog megtörni minket
  Higgye el nekünk, nagyérdemű lesz!
  
  A kalóz szinte katonának számít,
  De ő csak menőbb...
  Végül is ez nem egy üres géppuska,
  Tudd, hogy szabadnak születtél!
  
  És a corsairnak lesz egy díjat,
  Horogra akadsz...
  Valójában a csatában művész vagy,
  A hüvelyből pipa lett!
  
  Ilyen magasságokat fogunk elérni
  Ha nem akad be a hurokba!
  A srác nem ázott el a tengeren,
  Én is bírom a vihart!
  
  Ami a múltban történt, az már mögöttünk van
  Vegyünk egy új utat!
  És elfutnak, ismered az ellenségeket,
  Sok szerencse áll előttünk!
  Így énekelnek a tündék nagy tekintéllyel és bátortalanul. És a harcosok ismét csupasz lábujjaikat vetik az ellenségre, megdöbbentő halálajándékokat.
  Mindez pedig romboló hatású. A harc dühös erővel bontakozik ki.
  És zúdítsuk a levegőből Putyin medvéit nagy teljesítményű csapásmérő rakétákkal.
  És akkor a lány rányomja skarlátvörös mellbimbóját a joystick gombjaira, és pusztító erőt alkalmaz.
  Ezután a hatás a rubin színű mellbimbók segítségével történik. És őrülten megüti az orkokat.
  A lányok pedig csupasz lábujjukkal napalmbombát dobnak az orkok pozíciójára. Egy hatalmas bomba esett le, és azonnal ezer Putyin medve égett el egyszerre.
  A lányok így irtják ki ellenfeleiket, szánalom és szégyen nélkül.
  És tweeteltek is:
  - A mezítláb elég sokat öl!
  És kitárták gyöngyfogukat.
  És akkor elkezdenek énekelni;
  Mi a fényelfek fő titka,
  Ahol a parasztok bevetik a mezőket,
  Hol nem véletlenszerű ember,
  Ahol a vándor bárkinek rokona!
  
  A víz átlátszó szülőföldje,
  Galambszárnyú papucs...
  Ó fiatal viharos évek,
  Mit adott neked az eszed?
  
  Megcsókol az én szeretett leányom,
  De ez a kovácsolt szikla gonosz,
  A patkók kopognak az aszfalton,
  És az ördög a pokolba hurcolta a jót!
  
  Kezdettől fogva hittünk a mennyben,
  Húzz egy vonalat a siker alá tollal!
  Az Aurora búcsúzót lőtt,
  Hiszek a novemberi parton!
  
  És a világ vakítóan csillagos,
  Felhő alatt vihar tombol,
  Susognak a nyárfák, nyögnek a fenyők,
  Egy könnycsepp hullott a leányzóból!
  
  Hiszem, hogy eljön a fény ideje,
  És váltson valóra az álom,
  Legyen örök nap és nyár,
  A folyó sugárzóan folyik!
  
  Hidd el, a háború dúlni fog,
  A konfliktus ki fog száradni.A tavasz!
  És az emberek boldogok lesznek
  A Föld tulajdonosa maga az ember!
  
  Legyenek a gyárak a proletár főnökei,
  Hozzanak tejeslányokat a parlamentbe!
  Több ezer áriát fogunk énekelni a szabadságért,
  Hogy a gyalogok azonnal királynőkké váljanak!
  
  Nem lesz több megalázott
  Minden munka sikeres!
  A magunk bírái leszünk,
  És hadd nevessenek hangosan a gyerekek!
  
  Akkor gyűjtsük össze az erőnket,
  Törjük meg az orksizmus hátát.
  Emelkedjünk fel a sírból, mint a sas,
  De nincs rosszindulat és aljasság!
  Így nagyon szépen és agresszíven énekelnek a lányok. És ugyanakkor kitárták a fogukat, amelyek gyöngyként csillognak. A harcosok pedig halálos erejű csupasz lábujjaikkal halálgránátokat dobnak.
  Ezek a lányok igazán kifejező szépségűek és erősek.
  És elveszik a skarlát mellbimbóktól, és nagy, pusztító erővel szabadítják fel a megsemmisülés ajándékait. És annyi ork lesz egyszerre túlterhelve. Csak a teljes pusztulás.
  És a harcosok is énekelnek:
  - Gyorsan csukja be az orrát és a száját,
  A Biotrep okosabb nálad!
  És kacsintgatnak majd zafírszemükkel. Vagy akár smaragd a szemük.
  A harcosok pedig olyan elbűvölőek és csodálatosan szépek. És ha már elkezdenek énekelni, akkor az nagyszerű;
  Harcokban mérsékeltük akaratunkat,
  Testvér, a Hazáért harcoltak.
  Megnéztük - elfinizmust adtak,
  Egy elf katona belépett Orklinba!
  
  Őseink kardot kovácsoltak,
  Aztán a fegyverek működésbe léptek...
  A nyírfák kinyitják ágaikat,
  A lányok pitét sütnek!
  
  Az Elf minden csatában sikeres,
  Tudja, hogyan kell az eszével venni a dolgokat.
  Néha a tiszta pokol ég.
  De legyőzzük az ellenfelet!
  
  Elf védi a Földet,
  Menedéket ad azoknak, akik mezítláb és meztelenül vannak.
  Májusban befejeztük a csatát,
  Dühös vereség várt az Orkmachtra!
  
  Építés és vetés után pedig
  Virágoznak a földek, rakásban van a rozs.
  Ti lányok és nagypapák hősök vagytok,
  Fagyás és hó volt az árkokban!
  
  Vitéz Hazánkból,
  Hajolj meg mélyen.
  Az elfinizmus zászlói szállnak,
  És Putyin transzparenseit selejtezték!
  
  Évszázadok telnek el alattunk Csillagok,
  A Birodalom egy galaxisraj.
  Soha nem késő megszületni
  És temesd el az ellenséget az űrben!
  
  De hiszem, hogy az elme békés lesz,
  És az ember mindenkinek olyan, mint az anyja,
  Itt virágzik az ősi család,
  A dicsőség ragyogása - kegyelem!
  A lányok olyan csodálatosan énekeltek - egyszerűen a legmagasabb osztály minden kozmikus között a földön. És a lábuk olyan csupasz és cizellált, hihetetlenül mozgékony és élénk.
  És a mellkas skarlát mellbimbóiból villámok szállnak ki, és lecsapnak a varjakra. És hatalmas, halálos erővel lövik le őket. És Putyin sok medve kiég.
  A harcosok pedig tényleg nem kegyelmeznek az orkoknak. Ezek olyan egyedi és menő lányok. A színvonaluk egyszerűen kiváló. És most, ha a Vénusz kebeléből is vesznek, hogyan fognak pusztító hullámokat küldeni a megsemmisülésnek, mindenkit és lelket ledöntve.
  Aztán jött a magoplazma cunami háborúja. És nagyon nehéz lett az orkoknak. És talán még fáj is.
  A lányok megfojtják és énekelnek minden orkot;
  
  Csaták a harci gyűrűben,
  Általános szabály, hogy az erő nem ismer határokat!
  Valld be, apaságot kérek,
  A harcos a Marsról akart!
  
  Minden harcnak van természete
  Amit az Atya Isten adott!
  És dicsőség a nagy családnak,
  Egy bátor fickó vitte!
  
  Hiszen a mi vallomásunk az
  Add az életed a Hazáért!
  És mennydörgést hallok,
  Harcolj karddal a boldogságért!
  
  Van merészség, van tudomány ereje,
  Az emberi agyból született!
  Minden rutin és unalom nélkül,
  A Glory felfedezéseit hozzuk létre!
  
  Mi vagyunk Elfia új gyermekei,
  Szeretnénk Rust mindenkinél magasabbra emelni!
  Nincs szebb nő a hazában,
  Sok sikert nekünk Lada-Isten!
  
  Az istenek okot adtak nekünk - kezet,
  Azt mondták, te magad vagy a demiurgos!
  Amit a tudomány erejével megtehetsz,
  Ne csak erős ekét kovácsolj!
  
  Az Univerzum hatalmassága vár rád,
  A gyönyörű ég egy gyémánt!
  Egy tavasz, ahol a felbecsülhetetlen értékű buborékok,
  Hol van az Úr éber szemének fénye!
  
  Idegen bolygók lesznek otthonok,
  És a csillagok olyanok, mint a Föld Napja!
  Te tengerész vagy űrrummal,
  Ne légy olyan, mint egy eltört kisfiú!
  
  Megtanítjuk magunknak a halhatatlanságot,
  Építsünk Univerzum-paradicsomot!
  Ami új, az egy évszázad lesz,
  Meg fog történni, álmodozz róla!
  
  És tudd, hogy a halottak feltámadnak,
  A tetemek feltámadnak a sírokból!
  És akkor az örök életben,
  Egy szent csapat!
  Ezeket a dalokat bátor és gyönyörű lányok éneklik. És persze ismét villámokat használnak a mellkas skarlát mellbimbóiból, és megütik velük a varjakat.
  És a kábultak, mint egy kalapács az agyba, holtan esnek el. És minden rendkívül jól van megcsinálva.
  Az elf lányok megmutatják agressziójuk és erejük szintjét - egyszerűen szuper és hiper .
  Olyan csodálatos tolvajok voltak. Amelyek képesek elfinizmust és távolságtartást mutatni.
  Skarlát mellbimbóikból villámokat is lövöldöznek ki, amelyek sok orkot kiütnek.
  És szívből éneklik:
  Ó, Putyin, te Putyin vagy, te egy kecske vagy Putyin,
  Miért futottál össze szamárként a tündékkel?!
  Kifejezetten nikkelben kapja meg tőlünk,
  Erős tündeökölbe fogsz futni!
  A lányok így énekelnek és mutatják meg gyöngyházfényű, csillogó fogukat. Ezek egyszerűen kiemelkedő szépségek. És haljon meg a kopasz Führer!
  . FEJEZET 25. sz.
  Maria Kolesnikova úgy harcol és parancsol, mint egy igazi királynő, és megmutatja legmagasabb szintjét, akárcsak harcos és egyedülálló csapata.
  És így a harcosok fogták, és újra énekeltek;
  Nem, az éber nem halványul el,
  Egy sólyom, egy sas pillantása...
  Az emberek hangja tiszta,
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred,
  Vége lesz az orksizmusnak...
  És sütni fog a nap -
  Az út, megvilágító elfinizmus !
  Ők itt a lányok - egyszerűen nem közelítheted meg őket anélkül, hogy meglepne.
  És ha szétszóródnak, akkor a pulzárok kirepülnek a mellük skarlátvörös mellbimbójából. Senki és semmi nem tud megbirkózni az ilyen lányokkal.
  És egyszerre meg tudnak állítani egy vágtató lovat és elgázolnak egy medvét. És záporozza meg az ellenséget Putyin medvéinek tetemeivel.
  A lányok néha így énekelnek:
  Nagy háború dúl
  Háború ésszerű okok nélkül...
  Itt van Putyin, eljött a Sátán,
  És vele együtt Rus halála!
  
  És ki fogja megállítani az áramlást,
  Véresen feldühödött folyók...
  Az ellenség megindul,
  És az elf ember!
  És a harcosok ismét felkapnak és csupasz lábujjakkal dobnak mérgező és pusztító tűket. És nagy dühvel át fognak ütni Putyin sok medvéjén.
  És a fiatal manók is nagy szívóssággal és dühvel küzdenek, és megmutatják gyors és harci műrepülésüket.
  És a fiúk is halálos tűket dobálnak gyermekeik lábujjainak csupasz lábujjával.
  Ugyanakkor az elf fiatalok nem felejtenek el vad dühvel énekelni;
  A menetelő bálok alatt ütünk egy lépést,
  Az elfek számára a csata a lélek ünnepe!
  És ha harcos vagy és nem szamár,
  Akkor csapd le a gonosz orkokat!
  
  A manólányok is harcosok,
  Egy számszeríj átüti a páncélt!
  A harcosok most büszkék fiatalságukra,
  Tudod, elűzöm az ellenfelet!
  
  A gnómok sört főztek - csodálatos gyümölcslé,
  Vigyél magaddal egy bögrét a harc előtt!
  Az elfek nem ismerik halántékuk ősz hajszálait,
  Odabent örökké égnek!
  
  Amit még egy fényes elf sem érthet
  Mihez vezet az öregasszony gonosz halála!
  A bátorságpróbát A-val teljesítjük,
  Nem tűrjük a szégyent, tudod!
  
  És az új világban ez is jó,
  Ott megint tombolni fog a kölcsön!
  Hadd firkáljon a géppuska, mint a véső,
  És a hadsereg testekkel borítja az utat!
  
  Győzelem, meg akarlak szerezni
  Élvezni az arany trillát!
  Igen, néha lánc kell, nem selyemszál,
  Hát az elvtárs ordít, mint a vadállat!
  
  Egy leány ad neked szerelmet, azt hiszem,
  És gyönyörű vele, mint a mennyben!
  Hadd nőjön fel egy hatalmas család
  Teljes szívemből szeretlek titeket lányok!
  Így énekelnek szellemesen a manók. És minden nagyon klassz és nagyszerű velük. És dühödt tűz tombol. És agresszív ugrások és kitörések.
  A lányok skarlát mellbimbóit pedig egy gyilkos és pusztító ultrahang fogja felrobbantani.
  És mindent alaposan átvesznek és megsütnek. Ezek a lányok.
  És újra énekelni fogják:
  - Lesz egy város a Vénuszon,
  És a csúnya kiméra!
  Utána kiveszik a szeméből, és pusztító és gyilkos villámmal villantják meg.
  És akkor pulzárokat vesznek, és feltöltik őket a mellkas rubin mellbimbóiból. Ami kurvára fájdalmas.
  Ezek valóban azok a nők, akikre szükséged van.
  És az orcájuk újra felfuvalkodik. Azt képzelik, hogy valami nagyon édeset és étvágygerjesztőt nyalnak a nyelvükkel, és szó szerint beindulnak.
  Ezek nők.
  És üvöltik a tüdejük hegyén:
  Találunk egy orkot a csatában, találunk egy orkot a csatában,
  Nem viccelünk vele - darabokra tépjük!
  Széttépünk benneteket! Széttépünk benneteket!
  Így énekelnek az elf fiúk. A lányok pedig csupasz lábujjakkal pusztító halálajándékokat dobnak.
  És nagyon ügyesen cselekszenek.
  És valahol az orkok lövöldöznek a lányok csupasz, kerek sarkára. Válaszul a lányok skarlátvörös mellbimbóikkal megnyomják a gombokat, és a pusztulás és a halál zúzós patakjait dobják ki.
  Itt van egy lány egy manócsaládból, aki malmot üzemeltetett kardokkal. És azonnal levágták Putyin medvéjének öt fejét.
  Tegyük fel, hogy ezek itt a szépségek - egyszerűen nagyszerűek. És ha kifújják a mellkas skarlát mellbimbóit és kiütik a villámot, akkor az orkok nem találják eleget.
  És a lányok is előszeretettel nyalogatják a lüktető jade rudakat. Valami megjegyezni való - klassz.
  A lányoknál egyébként ha fogságba esnek az orkok, biztosan felgyújtják a mellük skarlátvörös bimbóit. Ez már az ő szabályuk. És itt nem tudod elvenni és odaadni.
  A lány orgazmust és fájdalmat is átél.
  És a fiatal manók is énekelnek, és nagyon szépen csinálják, és géppuskából lőnek Putyin medvéire;
  Hol vagy drága szerelmem,
  Ragyogó, erős fényű Szűz.
  Belefáradtam a gyűlölködő életbe,
  Nyárra vágyom a hidegben!
  
  A világon a szerelem a fő dolog,
  A nemzetség folytatást igényel.
  Az irántad érzett érzés ragyogó,
  Beszélgessünk a szépséggel!
  
  Csillogó skarlátvörös ajkak,
  Az orr olyan, mint egy havas hegy,
  akarok veled valami apróságot,
  Karcold meg hófehér fürtjeidet!
  
  A szatén arca rózsás,
  Mezítláb zúzza a füvet,
  Veled lenni a legfontosabb
  A hajunkat befonjuk egy köteg lengel!
  
  Szántod-e drága tehenem,
  A foltok szélei feketék, mint a nyírfa...
  Előrehaladtunk az űrben,
  Legalább könnyeket sírunk az egész faluban!
  
  Hangzatos oriole trillája hallatszik,
  A csepp leveri a töredéket...
  Ó, milyenek a csalogányaim,
  Tetszik a dalod!
  
  Nyári színeink élénkek,
  Őszi királyi bíbor aranyban.
  Mikulás ajándékokkal,
  Nem tarthatjuk hidegben!
  
  mond nekünk a Snow Maiden ?
  Lesz egy szép mese;
  A csirke aranyat ad nekünk,
  Kristályváza rózsával!
  
  Drágán csókolom a kedvesemet
  A cseresznye korall ajkán,
  A gondolataink nagyon tiszták,
  Valami szaftosat és újat szeretnék!
  Ezek itt, mondjuk, fiatal férfiak. És nyelvükkel nagyon gyakran nyalják Vénusz édes méhét az elfektől. Mondjuk ez remek.
  A lányok itt elsőrangúak. És ha elkezdenek énekelni, soha nem fognak megnyugodni.
  Hangjuk pedig fényes és zengő, akár a harangok ezüstje. És egyszerűen a legmagasabb osztály lesz.
  És a lányok csillognak szemükben, smaragdban és zafírban. És eresszen ki nagyon sűrű és égő szikrákat a mellkas skarlátvörös mellbimbóiból.
  És sok orkot égetnek el. És agresszív átjárást mutatnak.
  A lányok csupasz lábujjai pedig nagyon halálos gránátokat dobálnak nagy ívben.
  És tépje apró darabokra az orkokat.
  Ezt mutatják be a legyőzhetetlen elfek. A mellük pedig nagyon telt és skarlátvörös mellbimbóval.
  A fiatal manók pedig nagy lelkesedéssel nyalják ezeket a melleket. És olyan, mintha fagylaltot kapnának a rúdon.
  De általában mondjuk ez klassz.
  Főleg, ha nem csak lányok énekelnek, hanem fiatal manók is, akik mondjuk menő énekesek;
  Az űr egy széles völgy,
  A sötétség takarója minden fény nélkül...
  Fekete, tintás ingovány,
  Mohón szívtad a hőst!
  
  Csillagok krétaháló,
  A halál fáklyája táncol.
  A csata csak a közepén van,
  Nyerni fogunk, hidd el!
  
  Elfek, orkok, trollok,
  Viharos forgószélben kavarognak.
  Sok könny és fájdalom
  Ebben a sztárcirkuszban!
  
  Ebben a csatában vagyunk,
  Az élen...
  Üdvözlet a koporsóból mindnyájatoknak,
  Megverni becsület kérdése!
  
  A háború ereje nagy,
  A harag még rosszabb.
  Nem vagyunk papagájok
  És az emberek szerencsések!
  
  Győzelem testvérekért,
  Próbáld erősebben.
  Ha rongyos ellenség lennél,
  És egy bohóc arcával!
  
  Az ork megmutatja az elfet
  Hol van a világ kezdete?
  Ne törje le az ágat
  Hajnal előtt!
  
  Építs egy csillaghajót
  Ne légy ügyetlen
  Hősök vagyunk most
  És nem gyerekek az óvodából!
  
  Szóval leállítjuk
  Számon fogjuk kérni.
  taknyát rágsz,
  A költő verseire!
  Ez valóban egy olyan dal, amely egyszerre klassz és csodálatos. És persze a manók nagyon jól énekelnek.
  A harcosok pedig természetesen állandóan csillognak csupasz, kerek sarkukkal.
  És ezért veszik, és leköpnek az ellenségre. És ezt nagyon pontosan és precízen fogják megtenni.
  És azonnal orkok tömege fog égni a köpködéstől.
  Az elf lány fogta, és énekelte:
  - Ég az őrültek háza,
  Sátán szanatóriuma,
  Nincs hely a Földön
  Az orkok hűségesek az Úrhoz!
  Így énekelnek aktívan és agresszíven. És ordítanak.
  És a lányok is szeretnek nagyon szép dolgokat csinálni a nyelvükkel. Ez pedig teljesen bekapcsolja őket.
  És mi van, ha téged is kivernek Vénusz méhéből egy gyilkos szórólappal? Ó, ez százszor menőbb lesz.
  Nem, semmi sem állíthatja meg ezeket a lányokat.
  A fiatal elfek gyengék? Természetesen nem! Nagyon menők is.
  És olyan elragadóan énekelnek;
  A tér elvetemült és megtelt tűzzel,
  Az univerzum energiája rugószerű szarvra gömbölyödött.
  Hiszen kalapáccsal porrá törték a kozmoszt, zúzzuk szét,
  A bolygó hurrikánként szakadt szét a pihéktől!
  
  Hatalmas lovagok vagyunk, tündék légiója vagyunk,
  Harc értünk, elhívás az univerzumban.
  Hadd rohanjon a hadsereg milliónyi gonosz orkba,
  Törjük össze őket, kicsi drágáim, a légzésünk kissé megváltoztatásával!
  
  És egy új dallam, bár a dallam elavult,
  Úgy hangzik, de ne gondolj a kedves szülőföldre,
  Az elfeknek olyan szoros csapatuk van,
  Hogy mindenki hízelgően beszél egymásról!
  
  Milyen erőket dobtak a támadásba, jön a troll,
  Megfagyott a manók falanxa, élesítettük lándzsánkat.
  A támadójáték elkezdődött, az orkok megnyitották a gólt,
  De válaszul az elbűvölőek lőttek egy gólt sarkról!
  
  Vannak erős csillaghajók, fegyvercsövek,
  A röplabdaikkal visszatartják az univerzumot.
  Végtére is, a harci erővel rendelkező elfek ugyanolyannak számítanak, mint a sasok,
  Temesd el a betolakodót figyelmeztetésül mindenki másnak!
  
  Anélkül, hogy ismernék az illúziót, a katonák támadni fognak,
  A Ladába vetett hit által képes lesz megdönteni az ellenfelet.
  És akkor egyedül maradunk a vörös leányzóval,
  Új katonát szerezni a Szülőföldnek!
  
  Mi a bölcsesség, kérdezte az elf a törpétől.
  Hogyan bizonyíthatom be egy szépségnek, hogy csodálatos az élet velem?
  És a mennydörgés ravaszul válaszolt - elvégre nem vagy ember,
  Ilyen őszintén és őszintén beszélni a vitézségről!
  
  De az emberi faj elmaradott - adtam neki választ,
  A buta embereknek csak egy utasítás.
  Járd az őszinteség útját, fogadd el a sok bajt,
  De az igazság mellett nem kérhetsz bocsánatot a kedvesedtől!
  
  De a gnóm vigyorogva mondta: a fiú még mindig mezítláb volt,
  Az univerzumban nem tudod, csak az őszinteség győzedelmeskedik!
  De féligazságokkal párosítva, hol a ravaszság Sátánnal,
  Hogy ne menjen hiába a gonosz golyók alá!
  
  Megértettem ezt, bölcs gnóm, hazudj mértékkel és a szemed elé.
  Akkor majd kioldhatod a lány szívét!
  És egy kristálykönny nem érinti a kék szemet,
  A mi hitünk pedig a végsőkig az, hogy porig győzzük ellenségeinket!
  Így énekeltek agresszíven és harmonikusan a fiatal manók. És olyan nagyszerűnek bizonyult.
  A lányok pedig tovább gyújtották nagyon gyilkos és pusztító tüzüket. És megnyomták a joystick gombjait skarlátvörös mellbimbóikkal. A szépségek nagy lelkesedéssel léptek fel. Csodálatos tolvajok.
  Ez az, amit csinálnak, elég logikus és pusztító. Harci hatásuk pedig mérhetetlen.
  És a lányok csupasz lábujjakkal dobálják a megsemmisülés borsóját. És nagyon energikusan cselekszenek.
  A tetteik egyszerűen gyilkosok.
  És a harcosok ultrahangot bocsátanak ki a mellük rubin mellbimbóiból. A varjak összezavarodnak a hullámokban. Úgy ütik a fejüket, mint egy gyilkos klubot, és szó szerint elvesztik az eszméletüket.
  És lezuhannak, csőrükkel átszúrják Putyin medvéinek koponyáit. A harcosok pedig rendkívül agresszíven és hűvösen viselkednek. És sokkoló és zúzó hatást keltenek.
  Ezek a lányok tényleg nagyon menők. És a nyelvük mindig dolgozik.
  És az ifjak, akiknek lüktető, jáde rúdját csiklandozzák a lányok, szintén nagy átéléssel énekelnek;
  A képzeletem megindult
  A képed úgy villant, mint egy üstökös farka...
  Villámként csaptál rám,
  Csillagokban sugárzó szépségével!
  
  A költők dicsérik ezt a szépséget,
  A Hold ugyanazt az arcát nem lehet beárnyékolni.
  A Vénusz adjon neked boldogságot,
  A gonosz ragadozó elesett - leigázva, mint a vadat!
  
  Olyan szép vagy, hogy megteheted
  Hódítsd meg az ég mélységeit.
  Veled könnyedén, szabadon lélegezhetek,
  Az élet fonala selyemként görbül az ujjaid között!
  
  Nem remélem, hogy megértem büszke hozzáállását,
  Mert te Artemis nővére vagy!
  És még az állkapcsom is megfeszül a sírástól,
  Valóban a Tartaroszra úszik az álom?
  
  Milyen édes álmokban tűntél fel?
  A mennyei megjelenést nem lehet megérteni...
  A fiatal párnát sós könnyek borítják,
  Ó, baljós világ - nem látok filmet!
  
  A szeretet tartószerkezete,
  Könnyű, de összetör a bánat láncolata...
  Úgy akarunk szárnyalni, mint a daruk,
  De a tenger az alvilág mélységébe sodor!
  
  Milyen béklyókat szabott a sors?
  Mitől lett fontosabb az univerzum!
  Isten adjon még erőt a fiataloknak,
  Ne küldjön túlzott büntetést!
  
  A Mindenható azt mondta: próbát tett,
  Nem meddig bírtad.
  De az ideált mérsékelni kell,
  Hogyan szálljunk ki egy puha bölcsőből!
  
  Most egy sas vagy a sassal,
  Most már számolhat a sorssal !
  És ha harcot indított a Sátánnal,
  Ez azt jelenti, hogy képes harcolni, amikor kell!
  
  Most veled lebegek, kerub,
  Szűz vagy, mint egy fényes csillag!
  Meghódítjuk az egész univerzum hatalmasságát,
  Soha nem válok meg tőled!
  Így énekelnek csodálatosan és elragadóan a fiatal manók. A hangjuk pedig triviálisan csodálatos.
  És ha a lányok már elkezdenek énekelni, akkor ez nagyon jónak tűnik.
  És szabadítson ki gyilkos villámokat a skarlátvörös mellbimbókból. És ez teljesen hiper .
  Ezek azok a lányok, akik hatalmas léptékben energikusan cselekszenek.
  És csupasz sarkukkal pusztító halálborsót hánynak. És darabokra törik Putyin medvéit.
  És a halál kolosszális energiájával cselekszenek. És megjelenik a hiperosztályba tartozó lányok befolyása .
  És akkor a lányok ismét kolosszális energiát és erőt vesznek magukhoz skarlátvörös mellbimbóikkal. És mind a mágia tüzét, mind a hiperplazmát tartalmazzák , hatalmas, kolosszális pusztítással.
  Ezt a csatát tekintve Emmanuel demiurgosz istennő nagyon energikusan kezdett énekelni;
  Nem lehet megfékezni az embert,
  A vágy, hogy a Legfelsőbb Mindenhatóvá válj!
  Hogy az egész Föld uralja az Univerzumot,
  És mindegyik erős, mindenütt jelenlévő tudással!
  
  De ebben az esetben megvan a hatalom,
  Néha megállíthatatlan, akár egy vihar!
  A homlokon ütünk, nem csak a szemen,
  Hackwork nélkül teremtjük meg az univerzumot!
  
  Mindenkinek megvan a maga nagy gyémántja
  Forró az elméje, akár egy láng fröccsen!
  És hogy a sugárzó tűz ne aludjon ki,
  A srácok szeretik az orosz nőket!
  
  Mindenkinek megvan a maga oka a harcra,
  Harcolunk a boldogságért a világban!
  Az ellenség rohamosan összetörik,
  És az Ég és a Föld a mi hatalmunk alatt áll!
  
  Teremts magadnak egy szép világot,
  Ahol nagy pálmafák vannak a fagyikon!
  Nos, mit tud kitalálni neked Shakespeare?
  Száz univerzum? Ne hazudj arról, hogy kövér vagy!
  
  És egy választ adok nektek, harcosok,
  A tudomány halhatatlanságot adhat!
  A kvazár előad neked egy egyszerű szonettet,
  Kerüld el a bánatot és a halált!
  
  Aztán mindenki kap egy édes tortát,
  Hozzámenni egy nagy majomhoz - egy majomhoz!
  Felvázoltam egy csendéletet olajba,
  De nem teremtem meg neked az Ördögöt!
  Így énekelt Emmanuelle. Egyébként, keresztények, miért nem gondolnak arra, hogy Isten teremtette-e az Ördögöt? Valóban, miért kell létrehozni valakit, aki élőlények és angyalok milliárdjait ítéli szenvedésre?
  Mit szólnak ehhez a témához a papok?
  Mindenesetre semmi meggyőző. És embertelen kísérleteket végezni embereken.
  De Emmanuelnek és Sfero Katasztrofovnak megvannak a maguk gondolatai ebben a kérdésben. És itt már nem tudod meggyőzni őket.
  Azt is meg lehet jegyezni, hogy az orkok is emberek, és megölni őket embertelen.
  Bár ugyanazok az orkok nagyon szeretik az elfogott lányok csupasz lábujjait eltörni, és tűzzel sütni a csupasz sarkukat.
  A szép manólány azonban ennek ellenére bátran és nagy hévvel énekel;
  Felejtsd el, ki voltál korábban
  Nem álmodhatunk tétlenségről.
  Szent reményben égnek a szívek,
  Kardok csillognak a harci seregbe!
  
  És a völgy szomorú és barátságtalan,
  Az ellenfél kilép az ablakon...
  A szörnyeteg láncokat, hurkokat akasztott,
  És akut kólika későbbre!
  
  Nem vagy boldog, kozák?
  Hová lett az ünneplés?
  Fel kell állni puha székekre,
  Megtörni az igát!
  
  A damaszt acél zeng, az ördögök boldogok,
  Rövid beszélgetést folytatnak...
  Segíts a démonok sikkasztóin,
  Ellenfeleik a máglyán!
  
  És ez a sáros rossz idő,
  Füst van a pokol-kúriából.
  Hogyan találjunk boldogságot a szerelemben
  Nem nyomta zsinór a torkom.
  
  Ezért harcolunk,
  Hogy elnyerje a csók ajándékát!
  És árván mászunk a golyók alatt,
  Anélkül, hogy apát vagy anyát ismernék!
  
  Ez egy kaland lesz
  Tüzet hozni az új világba...
  Száműzd el a szégyenletes kínt,
  Mentsd meg a bolygót a katasztrófától!
  
  Isten lekezelően bólint,
  És nagyszerűek vagytok srácok!
  Lesz helyed az édes mennyországban,
  Ingyenes nyalókák teával!
  
  De ki kell bírni a harcot,
  Akkor a béke és a szeretet eljön hozzád.
  És az Édentől a kert gyökerei,
  A gonoszok vére lefolyik!
  Mondjuk a lányok nagyon jól és szépen énekeltek. Pontosabban egy lány, aki a fogason lógott. A hóhér pedig ostorral kínozta. És ez olyan rendkívül kegyetlen és véres volt.
  Ilyen lányok ellen menni. Bármit megtehetnek, és szétszakítanak minden ellenfelet.
  Harcállásaik nem ismernek gyengeséget vagy habozást.
  Itt vannak például a hosszú nyelvükkel, hogyan kezdik feldolgozni a lüktető jade rudakat. És mondjuk ez nagyszerű!
  És ha a lányok is használják a melle skarlátos bimbóit. Olyan dolgokat fognak elintézni, amelyek nem tűnnek elégnek. Itt a harcosok jelentik az elsöprő erőt.
  És a skarlát mellbimbóktól villámlás közben ismét megadhatják magukat a melleknek. És valami olyan pusztító és elképzelhetetlen dolgot fognak tenni.
  Ezek a lányok nagyon szépek, és általában mezítláb. És minden mell egy igazi kincs. Nincsenek ilyen lányok, még a Vénusz méhében lévő állvány és elektródák sem ijesztenek meg. Ezek triviális lányok, mondjuk - vas és termokvarkok.
  Az ilyen harcosok megfogják és üvöltöznek, és képletesen folyamatos hara-kirit csinálnak.
  És a köldökből is tudnak villámot lőni.
  Ráadásul a fiatal elfek minden probléma nélkül csatlakoztak a csatához. És lenyűgöző eredményeket mutattak.
  . FEJEZET 26. sz.
  Maria Kolesnikova tényleg egy lány a világűrből és a börtönből is, és ha elindul, akkor nem tudod megállítani őt, a csapatot és a manókat;
  És persze elkezdtek énekelni is;
  Máglya a legfényesebb lánggal,
  A szerelmem ég!
  Bár az ellenség ravasz és ravasz,
  De össze lesz törve!
  
  Még egy vad, őrült gazember is,
  Felszakítja és tönkreteszi a régiót!
  Tekinteted álom, akár egy csalogány,
  Harmónia, béke, paradicsom!
  
  Hagyja, hogy lángoljon a szenvedély forró heve,
  Olvassa el a lángokat és a jeget!
  Azt hiszem, legyőztem ezt a labdát,
  Sok sikert vár a srác!
  
  A siker a fiatalokat éri el
  Ezt a félelmet azonnal elutasítják,
  És a leány tiszta mennyei álmokban,
  A királynőt tisztelik!
  
  Ne felejtsünk el szeretni,
  Nem merem elárulni a világunkat!
  És az élet a sikerrel egy szál,
  Tudd, hogy ne szakítsd félbe a gazembert!
  
  Megálljuk a helyünket Elfograd ,
  Legyen Elfamm a dicsőség!
  Győzelmes lépéssel Zelingrad ,
  Elf hatalom jön!
  
  Berlin, Párizs vagy New York,
  A mi zászlónk mindenhol győztes!
  Ftalin vezér meggyújtotta a fáklyánkat,
  Hadd pusztuljon el az aljas ellenség!
  Így énekeltek a fiatalok vidám dalukkal.
  A szépségeket pedig még az sem ijeszti meg, hogy orkok égetik a sarkukat. A fájdalom persze nagy, a lányok csak vigyorognak és nevetnek. És a szépségek arca olyan csodálatos és csodálatos. És mit lehet mondani az ilyen szépségekről? Egyszerűen gyönyörűek és szuperek.
  És ha énekelni kezdenek, akkor a medve nem állt a közelben. Ezek csodálatos harcosok. Egyszerűen olyan a temperamentumuk, mint egy kobra. Hihetetlen és fényes alkotás képessége.
  És persze a mellkas skarlátvörös mellbimbóival pusztító és gyilkos villámokat küldeni.
  És amikor az ütések lecsapnak, akkor teljes és romboló, pusztító hatás van.
  És az ilyen lányok mindent megtehetnek hatalmas energiával és erővel. És képességeik folyamatosan bővülnek.
  És ezt tényleg rubin mellbimbók segítségével teszik.
  Az orkok pedig gyakran próbálják megsütni a mezítlábukat. És ez az igazán agresszív hitvallásuk. Putyin medvéinek kegyetlensége közmondásos, a törvények nincsenek rájuk írva. Nem csoda, hogy az egész világ átkozza a kopasz Führert. Ami egészen tisztességes.
  És a lányok is szellemesen énekelnek;
  Nem érthetjük meg az Úr terhét,
  Mit jelent felmelegíteni a Földet a tenyerében?
  Isten irgalom - kedves anya,
  Ha veled van, a szörny nem ér hozzád!
  
  A határtalan égbolton egy fénysugár,
  Felkel a nap, bőkezűen osztja a fényt!
  Nyakunkat fordítjuk a Hazáért,
  A Wehrmacht szelíd májusban vereséget szenved!
  
  A szerencse forgószelei, a sors fröccsenései,
  Meglocsoltak minket viszkózus vérrel...
  Látod, gyermekeid szenvednek,
  A mi szent, kedves Elfiánk!
  
  A lövedék felrobban, és tornádókat bocsát ki
  A gyep lángol a halandó harcban!
  Az osztag lendületesen akar harcolni,
  Hogy ne törjenek szét mindannyiunkat külön-külön!
  
  Mindannyian elfi harcosok vagyunk,
  Lemez és sisakok, sisakok - gránátok!
  Nap-dicső cár - mi vagyunk az élen,
  Ünnepeljük együtt a felvonulásokat dallal!
  
  A hordák néha tömegesen támadják meg az elfet,
  Nagy erők lépnek be a csatába.
  Orcmacht tőrt célzott a szívre,
  De májusban kapott büntetést!
  
  Vörös sivatagok fehér napja,
  Olyan ez, mint egy csata a sakktereken.
  Mindannyian óriási hősök vagyunk,
  Isten bátorít, hogy imádkozz!
  
  Az esőcseppek frissességet adnak a levegőnek,
  Olyanok, mint a folyékony bársony.
  A haza menedéket adott az árváknak,
  Segítségével mérhet mérföldeket vezető nélkül!
  
  Frym a miénk lesz, smaragd a fedélzeten,
  A hal az egész fenekét aranyként öntötte.
  Jól élhetsz a hegyen túl,
  Ha ennek a dombnak a szíve Elfiával van!
  Ha a lányok is énekelnek, minden rendkívül nagyszerű és menő lesz. És nagyon rombolóan tudnak viselkedni.
  És a csupasz, cizellált lábuk nem ijeszti meg őket. Tegyük fel, hogy a harcosok gyönyörűek és szuperek.
  A lányok melleinek skarlátvörös mellbimbói pedig csodálatosak. És valószínűleg nem találja őket menőbbnek. Olyan dolgokat is meg tudnak csinálni, amiket mesében nem lehet elmondani vagy tollal leírni. Abszolút zsenialitás van bennük.
  Ezek tényleg szuperosztályú lányok.
  És a fiatalok sem gyengék, hanem nagyon kemények. És nagyon jól énekelnek. A fiúdalok pedig egyszerűen jól hangzanak.
  Tűznyelvek rohantak felfelé,
  Nem erről álmodoztál kisfiúként?
  Istentől kaptunk ajándékot,
  Mert a Mars ideális számunkra!
  
  A mennyei királynő megsegít minket,
  És ősi, szent jogok.
  A szent arcok helyeselni fogják az ikonok felvételét,
  Az aranykupolád Elfqua !
  
  Igen, most más idők járnak,
  De higgyétek el, hogy az anyaország nem tűr szégyent!
  Anyamanónk dicsőségére,
  Ítéletet mondunk az orkizmus felett!
  
  Izmos karjaiddal,
  Dühében törd meg az orkok hátát!
  Végül is, kedves Ftalin elvtárs velünk van ,
  Ez azt jelenti, hogy Orkh csak ebédelni fog!
  
  ökölbe verődtek ,
  Nem félünk a buja hótól!
  Aljas bukás vár az ellenfélre,
  És egy szuronnyal áthatolunk az ellenségen!
  
  A vér hevesen forrt ereinkben,
  Nincs rosszabb szó a katonára - fogság!
  Az orosz hevesen, ügyesen harcol,
  Mint egy kalapács, úgy ver a szív az erek deltájában!
  
  Emlékezzen Putyin gazembereinek sérelmeire,
  A haza harcosa, egy félelmetes óriás!
  Az orosz Nemezis megtorlása vereséget szenved,
  A Führer elesett dühében, az őrült zsarnok!
  
  Aljas felvásárlások jönnek majd,
  A villámcsapás felháborítja az eget!
  És a győztesek eltörölték az összes szenvedést,
  Hozz létre mesés csodák palettáját!
  
  A haza szelleme kiszakadt a fogságból,
  Egy vérbeli határvonalat fogja meghúzni!
  Csak a bánatért kérünk bocsánatot,
  Csapatunk a legerősebb monolit!
  
  Az Úr összeráncolja a homlokát és kijelenti,
  Az én gyerekeim vagytok, nem kell szoknya!
  Építs magadnak várost a paradicsomban,
  El fog tűnni az átkozott szükség!
  Az elf hadsereg lányai továbbra is makacs és dühös háborút folytattak az ellenséggel. És tovább zúzták Putyin medvéit. A női harcosok nagy dühvel küzdöttek.
  És csupasz lábujjakkal dobálták a lábukat, hatalmas, halálos erővel, a halál ajándékaival. Ami a pusztulás és a halál legmagasabb szintjét mutatta.
  Harcosai, ami egyszerűen nem kelt fel. Ugyanolyanok, mondjuk rendkívül bátrak és harcosok. A szépségek agresszivitása felborul.
  És csupasz lábujjakkal elkezdték dobálni a halál és a pusztulás mérgező tűit. De a skarlát mellbimbók néha a legváratlanabb hatást adják, amikor alkalmazzák.
  És ha a lányok bevállalják, akkor tényleg bajba kerülnek. A gyönyörű lányok veszik, és csupasz sarkukkal nyomják a rohamosztagosok pedáljait.
  És mit nem csinálnak?
  És náluk minden olyan könnyű lélegezni és nyugodt. Egyszerűen csodálatosak, és általában szuperek.
  A lányok fogták és énekelték:
  Csótány, csótány, csótány ,
  Vékony lábú kis bogár , kis bogár!
  És újra nevetni fognak, vigyorogva az arcuk. Ők itt a lányok - mondjuk a legnagyobb osztály.
  És nem ijesztő, ha egy lány lábujjai eltörnek a fogason. Ettől még meg sem rándulnak. Tegyük fel, hogy a lányok olyan csillogóak. Egy vulkán teljes, erőszakos energiájával rendelkeznek.
  És a láng és a tűz kitörése. A legmagasabb osztály harcosai.
  És vehetik és ordítanak.
  És akkor csupasz sarkukkal bombákat dobálnak majd szét, és Putyin sok medvét széttépik. És ez nagyszerű.
  A lányok nagy dühvel cselekszenek. Így hát egyikük malomfogadást tart, és levágja az orkok fejét. Úgy esnek és gurulnak, mint a teke.
  Az elf lányok fogták és a szájukba dugták csupasz lábujjaikat. És hogyan veszik és fújják.
  Fülsiketítő füttyszó hallatszott. A varjakat eltalálta a robbanás, és egyszerre elvesztették az eszméletüket.
  És varjak ezrei zuhantak le, átszúrták Putyin medvéinek koponyáit és döngölték őket.
  A harcosok pedig egyszerűen nagyszerűek voltak.
  És hogyan sikoltoznak és kiabálnak.
  És az ifjú manók nagy érzéssel énekelnek;
  Nincs igazabb az érménél
  Valóban hamisság nélkül ragyog!
  Valójában a dublon a világ uralkodója,
  A támasza erős kard és pajzs!
  
  A pogány istenek rejtőznek benne,
  Mint a nap, ragyogó aranyarc...
  Bár még mindig vannak parazita banditák,
  Akik elkezdték kereskedni a lelkükkel!
  
  Az érme egy bálvány és egy arkangyal,
  Ő a megváltó, mindennek elpusztítója.
  Arany nélkül a bérelt damaszt acél elsorvad,
  Pénz nélkül nem lesz siker a csatában!
  
  De mit akarsz egy szívű embertől,
  halhatatlanságot akarok venni neked...
  Mohón kinyitni a boldogság kapuját,
  Évszázados élet fonalát átszőni!
  
  De egy dublon is megkaphatja ezt?
  Álmodhat egy aranykör?
  Hogy a kaszás öregember ne jöjjön üdvözlettel,
  És nem nyomott bélyeget a homlokára a hullaházban!
  
  Bár sok boldogság kell egy érméhez,
  Hogy minél jobban beleélhessük magunkat a bűnbe!
  De az embernek nincs hatalma a szenvedély felett,
  A lányok olyanok, mint a köles a kakasnak!
  
  Sokat akar a hasára húzni,
  Fácánt és ananászt szüreteljen.
  Bár nem ehetsz, amíg meg nem halsz,
  Még akkor is, ha rendkívül ügyes a pénzzel!
  
  És még a koporsó is túl sokba kerül,
  Mert van benne hely a királyoknak!
  Végül is az angyal nullát rajzol az űrlapra,
  Ütés a homlokon és bot az agyon!
  Ezek a lányok egyszerűen szuperek. És a fiúk nagyszerűek. És mindkét nemhez tartozó manók egyszerűen hiperek . Igazából szinte bármire képesek. És különösen akkor, ha skarlátvörös mellbimbót visznek a csatába.
  Ezek azok a lányok, akik egyszerűen szuperek. És el fogják venni, és pusztító ajándékokat dobnak a pusztító lábujjaikkal. És az antianyag részecskék az orkok felé repülnek. És megölik Putyin medvéit. Amit a lányok csinálnak, az egyszerűen szuper és szuper .
  Olyan dolgokat csinálnak, amiket senki sem tehet meg. Ha most szétszélednek, akkor senki sem fog megállni.
  És azt kell mondanom, hogy a harcosok olyan menők, mezítláb, és általában szuperek.
  A mellbimbójuk pedig skarlátvörös, mint a mák. Csodálatos nők - egyszerűen szuper.
  És gyilkos pulzárokat dobnak ki rubinszínű mellbimbóikból, és lelövik Putyin medvéit.
  Ez tényleg nagyszerű.
  És itt az elf fiatalok nagy lelkesedéssel és örömmel énekelnek;
  Ekkor szól az Úr trombitája
  Bátor támadásba fog vezetni minket!
  Az alvilág el fog pusztulni a mélységben,
  Tudd, hogy a szilárd jég megolvad!
  
  Harcolt a Hazáért
  Úgy harcoltak, mint a kakasok!
  Az Orkmacht májusban beázott,
  Mindent megúszhatunk!
  
  Ki nyögött az őrült rabszolgaságban,
  Szakítsd meg a láncot, harcos, gyorsan!
  A szent királyságban leszel,
  Véresküvel!
  
  Végül is olyan katonák vagyunk,
  Ennél menőbbet nem találsz a világon!
  Itt gránátokat dobnak,
  Erőszakkal, hogy ne tartsák bezárva!
  
  A Tigris tank torkolatát eltörték,
  A katonák pedig elégették a Párduc farkát!
  A kagyló annyira szította a tüzet,
  Még a halált is hagyjuk veszendőbe menni!
  
  Végül is a haza virág a mezőn,
  Elfia szépsége van, bölcsebb mindenkinél!
  És a gyerekek viharos boldogságban nevetnek,
  A csalogány hangosan trillázni kezdett!
  
  Világunkban a fiatalság nemes,
  Még ősz haja is van...
  Legyen boldog, szabad,
  Ragyogó országunk!
  
  Jéghegyek, vízesések patakjai vannak benne -
  A sivatagok aranya, a folyók smaragdja.
  Keményen kell küzdenünk a Hazáért,
  Hadd menjenek a köcsögök Hádészba!
  
  Nincs édesebb a szülőföldnél,
  Még akkor is, ha a testvéreknek nehéz megélni!
  Svarog tekintete még fenyegetőbbé vált,
  A vadász vadnak érzi magát!
  
  Véget vetünk az áruló Putyinnak,
  És elküldjük az orkok szemetet selejtezésre!
  Hiszen nekünk, hidd el, a fő mottó az -
  Hogy Szodoma ne jöjjön elfához!
  A verekedős és agresszív fiatalemberek olyan szépen énekeltek. Nagyon magas színvonalat mutattak be.
  És lőttek, nagyon pontosan megölték Putyin medvéit. Ezek tényleg, mondjuk, harcosok. A lányok itt is nagyon szépek.
  A mellbimbóik olyan skarlátvörösek és csodálatosak.
  A fiatal manók nagyon szeretik megnyalni ezeket a mellbimbókat, és ez rendkívül klassz és menő.
  És a lányok nagyon szexiek. A lábuk pedig kecses, nagyon sima és csábító lábujjakkal. Amivel a megsemmisítés gyilkos ajándékait dobálják. Ami rendkívül klassz és menő.
  Szóval ha a lányok nekivágnak az üzletnek, minden rendkívül klassz lesz.
  És most gyilkos villámok szállnak ki a szépségek skarlátvörös mellbimbói közül. És kalapálják az orkokat.
  Ezek mondjuk agresszív és egyedi lányok. Fogalmazzunk úgy, hogy olyan dolgokat csinálnak, amiket mesében nem lehet elmondani, vagy akár tollal leírni. Ezek valóban harcosok.
  És csupasz sarkuk van, olyan szép gyilkos holmit dobnak velük. És széttépik Putyin medvéit.
  Annyira csodálatosak ezek a lányok, és általánosságban elmondható, hogy szuperek, és felakasztják az orkokat egy szukára.
  És szerelmes manópárok elragadtatva énekelnek;
  Ó, olyan szomorú ez a világ,
  Csak egy könnytenger - egy óceán...
  Hol van a lélek déli asztrális útja,
  A halott üvöltés arról álmodott, hogy eljut az Édenbe!
  
  Megfagyott kéreg szíveinek jegét tartalmazza,
  És az irigy szenvedélyek égető heve.
  Milyen érzéketlen, aki még húsban is fiatal,
  A szomorú csalogány játszik a gyászban!
  
  Mint a fatetű nyálka, a rutin szelleme,
  És a sír romlása a gondoktól.
  De megtehetjük, ha egységesek vagyunk
  Vigye ki az embereket a mocsárból!
  
  Eloszlatni az univerzum aljasságát,
  Az átkok törlése szörnyű jel.
  Nem tudjuk elviselni a szenvedés gyeplőjét,
  Hadd változzon az Ördög porrá!
  
  A bolygó gyorsan ledobja láncait,
  A pályát azonban nem hagyja el.
  Bánjatok egymással őszintén
  Akkor kelj fel az emberek!
  
  Félelem nélkül felemelkedhetsz,
  Ne erőltess másokat...
  Hogy a barom ne ússza meg zsírral,
  Hogy anyánk meg ne öregedjen!
  
  Iszunk egy kicsit ezért,
  A méhméznél édesebb borok!
  Legyenek a bajok csak látszatban,
  De nem jött el a számonkérés órája!
  
  Akkor építünk egy mennyei paradicsomot,
  Minden gyermek örökké élvezni fogja.
  Nyílként repülünk az égbe,
  Fényes álom vált valóra!
  A lányok itt csodálatosak voltak - egyszerűen szuperek. És fölösleges előítéletek nélkül vehetnek és különös szenvedéllyel megnyalnak valami ekkora és fényes dolgot.
  És így a harcosok csupasz lábujjakkal dobálják a pusztító borsót.
  És gyilkos erővel dobálják a megsemmisítés ajándékait. Csodálatos szépségek.
  A lány pedig kivette a melleit skarlátvörös mellbimbói közül, és pulzárral ütötte. És megégette az ork katonákat tűzzel. És mindez rendkívül harciasnak és pusztítónak bizonyult.
  És most az elf lányok még mindig elvisznek téged Vénusz méhéből, és megvernek egy magoplazmahullámmal. És megmutatják csodálatos repülésüket.
  Mondjuk ezek tényleg szuper szépségek.
  Ezek lányok, és hatásuk rendkívül meredek.
  És szó szerint bármire képesek.
  És akkor öt elf azonnal végrehajtott egy technikát malomkardokkal. És levágták a rájuk repülő őrült orkok fejét.
  hiperosztályú lányok .
  A csatákban halhatatlan dicsőséget ismerünk,
  Az elf seregek csatái évszázadok óta dicsőség!
  Sok nagysága, nemzedékek száma,
  Adj nekünk dicső harcosoknak halhatatlanságot!
  
  A félelem ismerete nélkül küzdj bátran,
  A kard segítsen bennünket a nagy eredményekben.
  A vitéz polgárok nagyságának dicsőségére,
  Mutassunk buzgalmat a kiélezett harcokban!
  
  Hiszen egy dicsőséges hatalom világának hősei vagyunk;
  Győzd le az ellenséget - semmi más nem számít!
  Szerezzük meg a dicsőség büszkeségének nagyságát,
  Ebből a célból készítek egy megrázó verset!
  
  Kétség nélkül vitorlázunk a tengeren,
  Kalóz és vihar, hurrikán nem akadály!
  Ftalin és Elfin testvérek harcba fognak vezetni ,
  Vért fogunk ontani mögötte, mint egy vízesés nyomását!
  
  Az emlék a bátor emberek szívében marad,
  Az ellenség legyőzve - ez a teljes jutalom!
  Sok középszerű ember legyen hatalmon,
  Mégis az ész célja felé kell mennünk!
  
  A szépség szenvedélyesen szereti majd
  Holnap pedig a hóhér várja az állványt!
  De nem pazarolod hiába az életed,
  Sikerül elnyerni pozíciót a mennyben!
  
  A világ egy küzdelem, minden fiatal tudja
  Veszélyes az életedet egy filibuszterrel összekötni,
  A szerencse szeszélyesen dobja a kockát,
  De hiszem, hogy a végén nagyszerű lesz!
  
  Megtalálhatjuk a boldogságunkat srácok,
  Szerezzen gazdagságot és az élet örömeit!
  Higgye el, az orkshisták megtorlásnak néznek elébe,
  És bízza ránk, hogy a huncut kommunizmusban élünk!
  Így énekeltek a pompás és egyedi lányok szuper és hiper .
  Képesek olyasmire, ami mondjuk rendkívül menő.
  És még ha a lányok csupasz lábát is megütik egy lángszóró, megégetve a csupasz sarkukat, akkor is a szépségek teljes izgalmában és hatalmi agressziójában vannak. Ezt kell megjegyezni ezekről a csodálatos harcosokról.
  Gépfegyverekből tüzelnek, és lekaszálják az előretörni próbáló orkokat, akik szó szerint teleszórják holttestekkel az állásokat.
  Ez valóban vérfürdő. És hány gyilkosság történik a világon.
  A lányok pedig tovább pusztítják Putyin medvéit. Ezek a lányok egyszerűen szuperek lettek.
  És hogyan fognak venni és ordítani. És úgy tűnik számukra, hogy kölcsönös orgazmusok egész sora van.
  Ezek a lányok tényleg bármire képesek. És mondjuk agresszívek és egyediek.
  És a lányok újra énekelnek;
  Hatalmas kiterjedésű tengerek, óceánok -
  Felszántottuk őket a trikolor zászló alatt!
  A katonák magas hegyeket hódítottak meg,
  Győzelemben ordítottak a sasok!
  
  Az elf harcosokat felismerte a bolygó,
  Karddal és szuronyokkal ütjük az ellenséget!
  Le tudtuk dobni az orkizmus igáját a fél világról,
  Győzelemmel fejeztük be menetünket Orklinban!
  
  Az orkok púpos tankokon érkeztek,
  Azzal fenyegetnek, hogy elpusztítják a fénymezők összes elfjét!
  De keményen ütik az átkozott korcsokat,
  Hogy gyermekeink boldogan éljenek iga nélkül!
  
  A Haza gyermekei vagyunk, amely mindenkinél magasabb a világon,
  Megszülettünk, mezítláb kalikót gyúrva!
  A Mindenható közbenjár értünk a csatában,
  És Isten elhozta a májust, hogy örömében virágozzon!
  
  Nincs része harcosnak, és nincs fennköltebb szív,
  Mi ad álmot és újjászületést!
  Nyisd ki a halhatatlanság dicsőséges ajtaját,
  De ha lesben ülsz, maradj csendben !
  
  Vannak farkasok és birkák, de ti vagytok a világegyetem pásztorai,
  És a te részed a rend közvetítése az utókornak!
  A vállalkozás folytatásához a teremtés végéig,
  Nehogy kialudjon az örök tűz a szeretet szívében!
  
  Ki tudja, hol állít meg egy ellenséges golyó egy katonát,
  De a csatában mégis jobb a halál, mint a rohadt betegségek!
  És ha meghalt, a barátod összetöri az ellenfelet,
  Nem tűri, mert mezítlábas lányokat hajtanak fogságba!
  
  Ó, tündék része a fényből, a háborúból és a tűzből háború után,
  Aki nyaralni szeretne, annak nincs helye, tudjátok a paradicsomban!
  Tehát a pokoli ork összeesküvésbe lépett a Sátánnal,
  Fenyegetőzés: Lerombolok egy atomot és szétverem a jégesőt!
  
  De lesz védelem a rakéták ellen is,
  És egy atombomba nem tudja elpusztítani Elfskvát...
  Használhatunk tankokat a parazita megszerzésére,
  Az elesettekről szóló unalmas dalok pedig elszomorítanak!
  
  Egy fillérért eladni nem manó része,
  Hiszen mindannyian nagy harcosok vagyunk!
  Ne hidd, hogy Isten már ebbe a szerepbe helyezett minket,
  Valójában te döntöd el, mennyire menő az üvöltés!
  
  Voltak kudarcok, voltak vereségek,
  Úgy történt, mint a nyulak, akik visszavonultak a szörnyű farkasok elől!
  De ha háború kezdődik, újra ott leszünk,
  Pokoli ritmusban zúzd szét a szörnyek brutális seregét!
  
  Hidd el, nem a háború kedvéért játszunk,
  Nincs más hivatásunk, mint hogy kedves barátok legyünk!
  Testvéri emberek vagyunk, nem Ábel és Káin,
  Számunkra a madár dal, és nem kövér játék!
  . FEJEZET 27. sz.
  Mondjuk a lányok egyszerűen szuperek. És szó szerint a földbe temetik ezeket az átkozott Putyin-medvéket.
  A harcosok csupasz lábujjakkal nagyon pusztító ajándékokat dobnak a megsemmisítésre.
  És darabokra szaggatják az orkokat. Ezek tényleg nagyon agresszív és szexi lányok.
  Olyan dolgokra képesek, hogy amit csinálnak, az tényleg mese.
  Csodálatos szépségek. Egyszerűen fantasztikus és szuper dolgokat tudnak csinálni.
  A harcosok nagy erővel és pusztítással vették el skarlátvörös mellbimbóiktól.
  Ezek a lányok csodálatosak és menők, egyszerűen szuperek. És egyedülálló kozmikus erejük van.
  A lányok pedig úgy fognak venni, ahogy akarnak, és javában ütik az orkokat, akik nagy és agresszív jelenségek.
  És villámlás a mell skarlátvörös mellbimbóiból.
  És csupasz sarkukkal gyilkos és egyedülálló erővel hányják fel a halál és a halál borsóját.
  Ezek a lányok csak osztályok, ami megmutatja szuper és hiper szintjüket .
  És ha az elfek elkezdenek énekelni, akkor minden rendkívül pusztító és hűvös módon történik.
  Még a mágiához is kell egy éles kard nyíllal,
  Onts több vért a sors ellen!
  Ragaszkodj a tudományhoz - akkor a világ a tiéd lesz,
  És az egész faj a Földön térdre fog borulni!
  
  A varázslók bájitalokat főznek és üstöket tisztítanak,
  A varázslók pulzártölteteket készítenek elő...
  De mi tündék vagyunk, ismerd meg Svarog fiait,
  Lányaink trófeás ruhákat próbálnak fel!
  
  Az ellenfél nem segít rajtad, ez a késztetés,
  Nem fogja tudni kordában tartani az erőnket...
  Elf népünk monolitként egyesül,
  Képesek leszünk csatát adni az egész bozontos hordának!
  
  Dzsingisz kán felemelte kardját a haza ellen,
  Megpróbált ezredeket rászorítani Kijevre.
  kincsekkel vágniuk ,
  Minden nemes zsákmány visszaadta a koporsóját!
  
  Batu kán - harc nélkül akarta bevenni Moszkvát,
  Ám az elfek szablyájának ütése leverte a dühös lelkesedést...
  Ezt még mindig nem értem, tesók,
  Milyen gyakran árulkodó a hátunk!
  
  A lengyel király alattomos hadjáratot indított,
  A bojárok gyorsan kinyitották előtte a kapukat!
  De nem tudták, hogy Pozharsky hamarosan jön,
  Mérföldeken át üldözni fogja őket!
  
  Nem, a menő Bonaparte rossz csillag alatt van,
  Nagy császár született!
  Annak ellenére, hogy lehetőségem volt Moszkvát irányítani,
  De ambícióid gyorsan elhaltak!
  
  Putyin is rabszolgákat akart csinálni az elfekből,
  De a cica tönkretette!
  Végül is ez a biztonsági tiszt nem ismerte vörös sasainkat,
  Beteg gyereket kötöttünk meg!
  
  És most a mennyei ég vár ránk az űrben,
  Sétálj a Marson!
  Akik a haza ellen vannak - Szodoma borzalma vár,
  Bekenjük viasszal a pofáját!
  Így énekeltek a lányok - ez egyszerűen elsőrangú műrepülés volt. Minden nagyon szépen és agresszíven alakult. És óriási erővel ütött.
  És most minden olyan hihetetlenül kozmikus és egyedivé vált.
  Az elf lányok nagy dühvel és távlattal küzdöttek. És olyan malomtechnikákat hajtottak végre, amelyek fejeket ütöttek, és úgy gurultak, mint a sajtfejek.
  A női harcosok nagyon kemény és lemészárolt orkok.
  És most a lányok a mell skarlátvörös mellbimbóiból újra felveszik, és gyilkos pulzártölteteket lőnek Putyin medvéire. Ez így történik halálos és egyedi módon.
  És a lányok, amit meg kell jegyezni, képesek szó szerint bármilyen orkot kvantummá fűrészelni.
  És a köldökből is kitör a villám, és hamuvá égeti Putyin medvéit.
  Amit nagy lelkesedéssel tesznek. Ezek itt a gyönyörű és egyedi lányok. És a lábaik nagyon szépek, és rendkívüli kecsességgel rendelkeznek.
  És a megsemmisítés borsójával dobálják az ellenséget.
  A szépségek óriási pusztítást és halált okoznak.
  És ugyanakkor olyan szépen és egyedien énekelnek;
  A teremtés isteneinek gyöngye,
  Az Univerzum országa a legaranyosabb!
  Csodálkozva nézem az elfeket,
  Olyanok, mint a gyöngyök az emberek között!
  
  Hozzád fordulok, haza,
  Földöntúli szeretettel nyomtatva!
  És csak egy dolgot bánok meg könnyelműen,
  Amit nem tudtam összekapcsolni az álmommal!
  
  Számolom a pillanatokat a csatákban,
  Forr a forró csata,
  Kérj bocsánatot szülőföldedtől,
  És emeld fel a pajzsodat jobbra!
  
  Hatalmas világos terek,
  Kedves Elfiám!
  Erdők, mezők, völgyek, hegyek,
  A szarvasok az itatóhoz tartanak!
  
  Kiömlött a vér, szikrázik a köd,
  A tüzeket pokoli füst fojtja,
  Bár a férgek nyüzsögnek a sebben,
  De a himnuszt a világítótestek kórusa énekli nekünk!
  
  A mennyei óceánon hajózunk,
  Bár az utat nem lehet mérni!
  De halhatatlan dicsőségben leszünk,
  A bor olyan komlót ad nekünk!
  
  Ne ébressze fel a félelemtől kitaszított harcost,
  Az Úr ihlette a Hazát!
  Kivezetjük az országot a sötétségből,
  Rengeteg naperő van benne!
  
  Eljön a búcsú ideje,
  A háború győzelemmel fog véget érni!
  Ne csak az emlékek alapján élj
  Elmúlik az éjszaka, bár fekete!
  
  Akkor teljesülnek a vágyaid,
  És virágzott az ország, mint egy kert!
  Karcsú őzike lesz belőled a leányzó,
  És a horda sikoltozva futni fog!
  
  A barátok is meghaltak - ez szomorú,
  De láthatóan az Úr döntött így!
  Hidd el, a halál nem végzetes,
  A szellem halhatatlan, bár a test halandó!
  
  Bár nem hiszem el,
  Bánat, emlékezz mindazokra, akik szagoltak!
  Akkor urald a benned lévő fenevadat,
  Töröld a keserű nullákat!
  
  Visszatért az eredeti porhoz,
  Akik valójában nem éltek!
  Bár a család fiskális természetű,
  És levet merít az erős erekből!
  
  Érjük el a Haza diadalát,
  Égnek a mennyei fények!
  A kommunizmus hite emelkedni fog,
  És temesse el a bánatot és a fájdalmat!
  A lányok vad dühvel küzdöttek tovább. Egyikük, egy bíbor hajú elf fogott, és kardjaival megforgatott egy dupla pengéjű, halálos malmot. És levágta az orkok fejét.
  Egy másik lány vett egy bumeráng tőrt, és csupasz lábujjával megdobta. Odarepült, és levágta Putyin medvéinek fejét. A harcosok ezt nagyon magabiztosan és hűvösen tették.
  Ezután a lányok fogták és énekelni kezdtek;
  Rablólányok vagyunk
  És szeretünk verekedni...
  Hamarosan ollót kapunk,
  Az orkok számára a hátizsákból vagyunk!
  Nagyon szépek és nagyon jól énekelnek. A dalaik pedig olyan lelkesek és csodálatosak. És testes és elragadó hangokat bocsátanak ki;
  A filléres ork az egész világot behálózta,
  A pokoli szenvedély hálója!
  Egy vámpír levet iszik az emberektől,
  Telhetetlen farkasszáj!
  
  Külsőleg úgy néz ki, mint egy angyal
  A smaragd véresen ég!
  És mennydörgéssel a mennydörgés szempillákat vág,
  Dicsőséget fog adni harcosainknak!
  
  Ebben a bankjegysuhogásban,
  Vadállat bőgés hallatszik!
  Bár Svarog arca komor,
  Higgy benne erőn felül!
  
  Mindenkit szétszúrunk
  Ki kockáztatná meg, hogy elgázolja egy tank!
  Várj, higgy a sikerben,
  Ügyeljen arra, hogy ne legyen túl csúnya az ügyben!
  
  Elfie a sas a legmagasabb,
  Szárnyait fenyegetően fejleszti!
  Nagyságot szerzett
  Májusban porrá lapítjuk az orkokat!
  
  Hogy a rázók vernek a félelemtől,
  Rájöttek, hogy Elfia ereje,
  A pénzeszsák mit csinál
  Igen, nem is kérdezted!
  
  Van géppuskánk is,
  És a gránátalma mind széttépi a fürtöt!
  Íme, egy katona rohan támadásra,
  Leszállt az arcomról a maszk!
  
  Üsd meg a fejét kalapáccsal,
  Hagyd felpörögni az agyadat!
  És akkor megkapod a mennyországot,
  Fiatalságunk örökkévaló lesz!
  Így énekeltek a lányok, akik őszintén szólva szuperharcosok a szintjüket tekintve.
  A harcos lányok általában csodálatosak és menőbbek, mint valaha. Fogják, és újra kivágják a melled skarlátvörös mellbimbójából egy gyilkos és egyedi váladékkal. A lányok itt olyan csodálatosak, és valóban kozmikus szintű feltűnő erejük van.
  Valóban tüzes és tüzes csíkok vannak a mellkas rubin mellbimbóiból. Nagyon kellemes az elfeknek ilyen lányokkal foglalkozni.
  Szívesen megnyalják nyelvükkel Vénusz méhét, és megmutatnak nekik egy kiemelkedő átjárót.
  És a csupasz sarkú, amely annyira rózsaszín, kerek labdákat dob fel a pusztulás és a halál.
  És annyi ork fog pusztítani és ölni. Ezek tényleg szuper osztályos lányok.
  És ha már beveszik, akkor tényleg énekelni fognak, tökéletlenül;
  A Führer kopasz, nagyon tetves,
  Meg akarja hódítani az egész világot...
  De a mi erőnk, lányok erőnk,
  Képesek lesznek legyőzni a gonosz orkokat!
  Ugyanakkor az ifjú manók énekeltek és géppuskával lőttek az orkokra, méghozzá nagyon pontosan;
  Vándoroltam a mezőn - százszorszépek virágoztak,
  A fák és a hegyek olyanok, mint a mennyország kupolája!
  Építsünk álmot pihékből,
  Hogy mindenki, aki azonnal meghalt, feltámadjon!
  
  Legyenek olyanok a templomok kupolái, mint az arany,
  És a levelek az ágakon gyönyörű smaragd!
  A népek felismerték a Sasisten hatalmát,
  Haljon meg minden ellenfél a csatában!
  
  Mi vagyunk a haza népe, aki világosságot hoz mindenkinek,
  Gyönyörű lányok, olyan arccal, mint a hold!
  Nyissunk számlát a harcos eredményeiről,
  Az alattomos legalább tompaszögből lő!
  
  Elfoglaltuk Orkmbult , meghódítottuk Orkizhot ,
  Kiszálltak az Orklin-ből , és körbejárták Fenyát.
  Akik a földet taposták, csak egy sikát kaptak,
  Egy boldog, szent manó gyermekei vagyunk!
  
  utakat, utakat, hidakat építünk,
  Vannak városok a Marson, városok a Vénuszon.
  Hiszen a vágyaink, hidd el, egyszerűek.
  De egy gonosz háború elpusztíthatja őket!
  
  A békéért, a Hazáért, a csapatunkért,
  Képesek leszünk elérni Fortune mosolyát,
  Tünde népünk egyesül a törekvésben,
  A viszály pedig folyamatos veszteségeket generál!
  
  Európa szabad, benne a tündék fénye a beszéd,
  Az emberek dalokat énekelnek, patak folyik.
  Megmenthetjük Svarog eredményeit,
  Süss sok bolyhos zsemlét az asztalra!
  A fiatalok így tudtak énekelni. És nagyon agresszív támadással is lehet harcolni. És gyilkos ugrásokkal verték ezeket az orkokat. És a mell skarlátvörös mellbimbóiból ismét lecsapott a halál villáma.
  Ez tényleg nagyon szép volt. A harcosoknak pedig csillogó, gyöngyházfogaik vannak. A harcosok annyira elragadóak és csodálatosak.
  És csupasz lábujjakkal dobálják a megsemmisülés borsóját. Íme a csodálatosak, tegyük fel, hogy loptak.
  Rengeteg egyedi energiával és harci acéllal rendelkeznek. A lányoknak olyan agresszív és egyedi ütőkártyáik vannak.
  És a mellkas rubin mellbimbóitól olyan halálosak, mint egy pokoli villámpók hálója.
  Ezek a lányok annyira pusztítóak, és nem is lehetne menőbb. És elvisznek, és halálos villámokkal vernek meg.
  Elvették, és csupasz sarkukkal borsóval dobálták az ellenséget, széttépve az ellenséget.
  És Putyin sok medve elpusztult, egész holttestek jelentek meg, és minden nagyon halálosnak bizonyult.
  A lányok pedig dühvel és nyomással küzdöttek tovább.
  Egyikük éppen a fogason lógott. És ostorral korbácsolták, és a szépség csupasz, kecses lábai alatt még mindig égett a tűz. A lángok megnyalták a lány csupasz, kerek, rózsaszín sarkát.
  És fogta, és énekelni kezdett;
  Gyávának lenni a saját hibád,
  Nem kell burokba bújni!
  Szorítsa össze a gépet erősebben,
  A világ nem egy fullasztó büntetőcella!
  
  Ha megfojtja a melankólia,
  A lányok könnyei hullanak!
  A horda megszállta a hazát,
  Hangos hang hallatszott!
  
  A leányzó felsikolt a fájdalomtól
  A halál kiélezi a pokoli szúrást!
  A törékeny pajzs összeomlott,
  Elpusztulhat az ország!
  
  A kagyló üvöltve tört ki,
  A dobhártya egyszerre elrepedt!
  A fegyverek ütnek és lövöldöznek,
  A lányok félve futottak!
  
  De adunk egy csapást válaszul,
  Nagy verést kapsz!
  Felszálló rakéták hangja
  Ragyogjon a hegy!
  
  Csak még barátok leszünk,
  Ezekben a klassz kihívásokban!
  Tedd őket egy kupacba egy hajtásra,
  És ne rázd a zokogást!
  
  Egy óvatlan tollvonás,
  Ezt a mondatot nem szegjük meg!
  Szent álmunk, hidd el,
  Add át lelketeket Istennek hitben!
  Ezek a lányok csodálatosnak bizonyultak. És amikor egy lány, akinek bronzos bőre csillog az izzadságtól, és megütik egy ostorral, szó szerint megborzong, és tovább énekel;
  Ne add fel, ne add fel, ne add fel
  Ne légy félénk lány, aki a fogason van...
  Mosolyogj, mosolyogj, mosolyogj
  Tudd, hogy minden rendben lesz és rendben lesz !
  Szóval a lány a fogason nagyon buzgón énekel.
  De vannak fiatal férfiak is, akik nagyon szép hangokat és dallamot adnak;
  
  Ó lány virágzó álom,
  Az ég csillaga és a sötét szakadék.
  A szeretet mértékek nélkül örök,
  Még akkor is, ha a mohó ingovány a mélységbe sodor!
  
  Veled akarok lenni, kedvesem,
  Égj, mint egy fáklya a szenvedély óceánjában!
  A tűz kiégetheti az élet fonalát,
  És vágd darabokra a csalás kardját!
  
  A remegő leányzó sugárzó tekintete,
  Mintha az utazó elítélést látna benne!
  Most a katona méri a lépését,
  Képesek leszünk ámulatba dönteni a démonokat!
  
  A hitetlenek sírva szállták meg a Hazát,
  A gazember sikít, és forgatja a szablyáját.
  És gondolataimban a ravasz köd rejtett valamit,
  Legalább nem kellett a mennyország békéjében élnünk!
  
  A lányt bátran védeni kell,
  Ne hagyd, hogy ellenségeid megízleljék szépségét!
  A hordát az orosz bátor hadsereg legyűrte,
  Leküzdöttük dühös szomszédunk támadását!
  
  Milyen erkölcsöt tud felmutatni?
  Hogy Rus' egy ország, nincs szebb ország a világegyetemben!
  És ha egy szörnyeteg koszos akar lenni,
  Akkor elvesszük a miénket, sőt a tiédet is!
  
  De lány, szeretni akarlak,
  Add meg a lehetőséget, hogy a borítód lehessek!
  Nem kell, hiszek a könnycseppekben,
  Nem állhatunk fekete, komor koporsó mögé!
  
  Ezen a helyen fejezzük be a romantikát,
  Hiszen nem hasznos sokat dicsérni.
  Hiszem, hogy eljön az ideje a változásnak
  Jobb lesz, őszintén hiszem!
  A harcos lányok is nagy lelkesedéssel énekeltek. És végezték harcos és agresszív munkájukat.
  És különösen aktívak voltak abban, hogy csupasz lábujjakkal éles pengéket és horogkereszteket dobtak az orkokra. Ezek itt a harcos és agresszív lányok, mondjuk - nincs náluk magasabb rendű.
  És a mell skarlát mellbimbóiból kivájtak, és nagyon aktívan cselekedtek, és pulzárokat dobtak ki. És a harcosok nagyszerűen viselkedtek.
  És igazi, csodálatos csillogás volt a szemükben. És a harcosok nagyon jól néztek ki.
  És a fogaik gyöngyként csillogtak. És minden egyszerűen csodálatosnak tűnt.
  És a harcosok még énekeltek is, foguk kicsordult;
  Keményen harcolok az ellenséggel,
  Eljön a halál, ez a sorsot jelenti!
  De a barátok arca ragyog az emlékezetemben
  És maga Isten a söpredék bírája!
  
  Kiderült, hogy kegyetlenül hal meg,
  Találd meg magad az abszolút pokolban...
  Bosszú, lesz szem szemért,
  Karddal jövök az ellenfeleimhez!
  
  A szánalom világában a rosszindulat nem tudja
  A szél a sötét sivatagokból fúj.
  Májusban nedves hó esik,
  A fáradtak tekintete egyszerűen tompa lett!
  
  Válaszolok az istenek kihívására -
  A férfi az álmok ura!
  Nincs szükségünk szerzetesi köntösre,
  Hiszen az Úr csak ember!
  
  Gyűjtsd össze az erődet egy malacperselybe,
  Lángoljon a tudomány tüze,
  Ne tedd üvegbe a tehetségedet
  Mert a munka szent eszmény!
  Lehet, hogy ez egy rövid dal, de szívből szól. És annyi öröm és düh van benne egyszerre.
  A gyönyörű lányok nagyon zengő és gyönyörű szirénhangokkal énekelnek.
  És ha a magoplazmát kidobják a Vénusz kebeléből , teljesen hűvös és pusztító lesz.
  Egy igazi hurrikán, a halál és a teljes pusztítás áradata özönlik majd el. És ez fájni fog Putyin medvéinek.
  Így szét fog oszlani az egész, és biztosan nem fog egy kupacba állni. És lesz energikus düh és égő lángfolyamok.
  Mint egy lángszóró. Forró, fáradhatatlan patak lobog. És mindent konkrétan és egyszerre éget el.
  Ezek itt a lányok - akik képesek a világ végére, ha valamire.
  És akkor a skarlát mellbimbókból vessünk pulzárokat és tüzes villámokat. Amely mindent felgyújt és elpusztít.
  Egy sárga alapon rózsaszín pöttyös hajú elf lány elvette és énekelte:
  - A csapatok készen állnak, hölgyem!
  Mindenkit elpusztítunk!
  És a partnereire kacsintott. Ezek tényleg lányok, tiszta hanggal.
  Az elf fiúk pedig tovább énekelnek;
  Nem hitt Isten parancsának
  Ijesztő vámpír akartam lenni...
  Ne reménykedj, nem égsz ki azonnal,
  Az örökkévalóság a gyötrelemben a bűnös sorsa!
  
  Hiszen a szent Isten nem ismer irgalmat,
  Ne várj a vérszívókra!
  Édes gyümölcsök helyett egy csodálatos paradicsomban,
  Ég a pokol - véres esők!
  
  Egy vámpír számára egy nyárfa karója pontos,
  Szörnyű tűz vár a varázslókra!
  Éjjel-nappal nyomorultul fogsz égni,
  Sátán baltát készített!
  
  A bűnös ember megkapja a magáét
  Olyan lesz, mint egy tűzben égő pók!
  Démonok kínoznak majd az alvilágban,
  Fájdalom, aminek nincs párja a Földön!
  
  Félj és térj meg, az Úr ellensége,
  Ha megteszed, egyenesen a pokolba kerülsz!
  A szombat nem gyötrelemben jön,
  Mindig veszett rajok vesznek körül!
  
  A fogas összetöri a csontjaidat,
  Fordítsuk ki az ízületeket egy pókerrel!
  Tudsz boldog lenni, kis ember?
  És most földöntúli gyötrelemben tudja meg!
  
  Olyan gyorsan bánj meg, furcsa,
  Imádkozz és térdelj le!
  Vasya ivócimborája nem segít,
  Csak a hűség fogja meghódítani a mennyországot!
  Mondjuk ez itt egy dal - rendkívül harcosnak mondható. A lányok pedig nagyon agresszíven befolyásolják az ellenséget.
  Egyszerűen mérhetetlen izgalom és kalandszomj van bennük. És a mell skarlátvörös mellbimbóitól is, hogyan fogják, és tényleg megbaszják a harcosokat. És itt tényleg nem tűnik elégnek senkinek.
  A lányok pedig borzasztóan szépek, és sugárzó, rubinszínű mellbimbóikkal képesek befolyásolni.
  És indítsanak pulzárokat a Vénusz méhéből. Hatásuk nagyon égető és szellemes.
  És csupasz lábujjakkal tűket dobnak méreggel, amelyek átszúrják az orkokat. És rendkívül csodálatosan néz ki.
  És most, a melleim rubin mellbimbóitól, mintha ismét pulzár csapna rám. A varjaknak tényleg meg van kavarva az agyuk, és döbbenten esnek el, és teljesen elvesztik az eszméletüket.
  . EPILÓGUS
  A lányok itt már nagyon jó munkát végeztek. És szép mennyiségű magoplazma is érkezik majd a Vénusz méhéből. És szórakoztató lesz.
  Az ifjú manók pedig gránátokat dobálnak a kezükkel, és közben nem felejtenek el énekelni;
  Ó, fiatal szív forgószelei,
  Amelyben a láng égeti a vulkánt!
  Nem lehetnek itthon emberek,
  Hol ette a macska Bayun a pitét?
  
  Itt szomorúan énekel a csalogány,
  A Mindenható homloka elsötétült!
  A kerub búcsúzó bólintást küld,
  Nem a valóság, hanem egy szörnyű rémálom!
  
  A Szent Atya fiai vagyunk,
  Megjelentek őseiknek, tudj segíteni!
  Nem fogjuk megbánni, ismerjük az életet,
  Harcolj a szakadék ellen éjjel-nappal!
  
  Az ellenség varázslatot dob
  Álság, aljasság, gonosz hamisítás!
  De meglátjuk a távoli fényt,
  Törjük le az ellenfél kürtjét!
  
  Vámpírok, orkok, ghoulok,
  Éles agyarai csillognak!
  Végül is a ghoulok szeretnek harcolni,
  Jönnek a polcok az alvilágból!
  
  A főmágus parancsnok számára ,
  Mi csak gyalogok és tuskók vagyunk!
  Az Armada gonosz korcsokat üldöz,
  De nem vonulhatunk vissza!
  
  A haza mindennél értékesebb,
  Megszakítjuk a vad hordák rohanását!
  A szörnyek arcul kapják,
  Kincsem őrzőm szétveri a fejedet!
  
  Svarog erő hazája,
  És minden katona élete és reménye!
  A Wehrmacht jobb keze összetört
  Lekaszált egy sor ellenfelet!
  
  Fiatal szívben fáklya ég,
  A kard helyettesíti a géppuskát!
  Hamarosan kinyitjuk az űr kapuját,
  Döntsük el, kinek van igaza és kinek nincs igaza!
  
  Ha béke van a lélekben jó szerencsével,
  A gonosz nem vehet el minket!
  Változást adunk a pokoli lényeknek,
  Ismerj meg egy ilyen manósereget!
  
  Térden állunk - imádkozunk Rodhoz,
  A Mindenható Isten kért téged!
  Nehogy a katonák veszendőbe menjenek,
  Kedves Manóm fiai!
  Így énekelnek a lányok csillogóan és remek hangulatban a gyors és elkerülhetetlen győzelemért.
  És gyöngyfogaik tükörként csillognak. És általában, amit csinálnak, az nagyszerű és menő.
  Az ilyen lányokat egyetlen ellenség sem tudja megállítani. Gyönyörűek és kedvesek.
  Próbáld ki ezt, és mondj nemet. És biztosan eltépik a méltóságodat. Milyen kiválóak ezek a lopások. Tele vannak szívből jövő késztetésekkel és gyilkosságszomjjal.
  Itt egy manócsaládból származó lány bombát dobott le egy rohamosztagosról a csupasz lábujjait megnyomva. Egy orkcsoportra esett. És Putyin sok medve a pokolba került.
  Ezek mondjuk nagyon aktív és agresszív lányok, olyan szemekkel, mint a smaragd és a zafír. Akik igazságos ügyért, Putyin hordája ellen harcolnak. Mondjuk a lányok acélból vannak.
  És énekelnek is;
  Harcra inspirált minket -
  Shaker !
  Oszd fel a világot darabokra -
  Viharúr Tünde!
  
  Véres tetteket követett el,
  Emeljük fel a lázadás zászlaját!
  És mit akartál?
  A vezető válaszol - Nem tudom!
  
  Azt hittem mindannyiunknak lesz méz,
  Mindenkiből demiurgus lesz!
  És most a ló visz minket,
  Törött sikátorok mentén!
  
  Őrült paták csörömpölése,
  Kopp - vágtat a horda!
  Szövetségünk olyan, mint egy monolit,
  És az arcuk ragyog a boldogságtól!
  
  Hidd el, a vér nem fog örökké folyni,
  Töröljük le az árvák könnyeit!
  Volt vadász, lesz vad,
  Minden fenyegetés elmúlik rajtunk!
  
  A proletár herceg lesz,
  És jutalma lesz a munkádért!
  Hidd el, a kosz eltűnik,
  Tépjük ki húsunkat a pokolból!
  
  Énekeljünk hangosan dalokat,
  Óriások hatalma vagyunk!
  A mi jelképünk a fehér medvénk,
  Buli - az emberek egyesülve!
  
  Vért ontani a hazáért,
  Ez becsület, becsület és dicsőség!
  Legyél vörös fonal az életben,
  Forrjon a vulkán - láva!
  Így gurult az egész, mint egy tüzes lavina. A lányok pedig pulzárokat vettek és engedtek ki Vénusz méhükből. És minden nagyon klassz és elegáns lett.
  A harcosok a legmagasabb és legcsodálatosabb osztálynak énekeltek. És megmutatták kiemelkedő és elképesztő színvonalukat.
  És hogyan fognak megjelenni az agyarfogak. És még egyszer fogják, és fütyülnek, csupasz lábujjaikat használva. És ismét lehullanak a kábult, eszméletlen varjak.
  És jégesőként hullanak a földre. És gyilkos puccs történik.
  És pusztító villámok szállnak ki a lányok skarlátvörös mellbimbóiból. És mondjuk ez nagyszerű és menő.
  És a lányok köpnek, a nyáluk felrobban, mint a sav, és pusztítást végez.
  Ezekre a nőkre valóban szükséged van. És szétszélednek, majd mást rendeznek.
  És akkor elkezdenek énekelni;
  A halandó világban, a birodalom árnyékában;
  Szánalmasak az emberek előítéletei!
  Dobjuk a mélységbe az összes hülyeséget és babonát -
  Inkább szabadok legyünk, mint az istenek!
  
  A hadseregünknek igaza van
  A tér olyan, mint egy udvar!
  Ahhoz, hogy egyetemes legyünk, itt az ideje, hogy hatalom legyen,
  Tehát mindenkit el kell ítélni!
  
  Csillaghajók, csatahajók - erős,
  Nincs szám a háború rakétáiról!
  Ez a bátorság makulátlan,
  A kardot használjuk, mint mindig - oké!
  
  A Hold alatti bolygók meghódítása,
  Csillogó fényt biztosít!
  Csodálatos dolgokat csinálunk, tudod,
  A világegyetem nagy hajnala!
  
  Hamu néha szerte a galaxisban,
  Vízesésben terjednek, mint egy viharos forgószél!
  De mi lovagok és romantikusok vagyunk,
  Mit énekelnek a sápadt hold fényében!
  
  Az univerzum engedelmes lesz nekünk,
  Benne az évszázadok rendje a buzgó örökkévalóság!
  Tekintsd az elfek fényét - egy büszke nemzetet,
  Bár néha gyenge az eszem!
  Igen, ez utóbbival kapcsolatban a lányok igazán önkritikusak. De nagyszerűen énekelnek.
  És még menőbb kiengedni a villámokat a mellkas skarlátvörös mellbimbóiból. Perzselő ütéseket mérnek az orkokra.
  A harcosok visítanak:
  Szerelem és halál, jó és rossz,
  Orknak lenni bűn...
  Megérteni hivatott!
  Szerelem és halál, jó és rossz,
  És csak egyet választhatunk!
  És a lányok ismét erős villámokat engedtek ki rubin mellbimbóikból.
  Ez valóban egy hurrikán tombol.
  És határozottan a csata izgalmában vannak.
  A harcosok énekelnek:
  A hitetlen gonosz ork veszélyes,
  Nem élhetsz bűnös vágyban...
  Mert az elf haragja szörnyű,
  Mert a szigorú elf a bíró!
  A harcosok pedig Vénusz méhéből magoplazmával csapják le az orkokat.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"